Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Barefoot Pilots Neninjas -4

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Vatyairi vendege vasikana vanorwa zvine hunyanzvi. Havana shangu mune chero mamiriro ekunze uye mune bikini chete, uye ivo vari mutete uye muscular, uye vane tsandanyama dzakakandwa sesimbi. Uye kune ninja vasikana. Uye vanorwawo vasina shangu uye vanenge vasina kupfeka. Uye pamwe navo pane ninja mukomana, murwi akasimba kwazvo uye akaomarara.

  BAREFOOT PILOTS NENINJAs -4
  CHIREVO
  Vatyairi vendege vasikana vanorwa zvine hunyanzvi. Havana shangu mune chero mamiriro ekunze uye mune bikini chete, uye ivo vari mutete uye muscular, uye vane tsandanyama dzakakandwa sesimbi. Uye kune ninja vasikana. Uye vanorwawo vasina shangu uye vanenge vasina kupfeka. Uye pamwe navo pane ninja mukomana, murwi akasimba kwazvo uye akaomarara.
  . CHITSAUKO Nha.
  Musikana mutyairi wendege, sezvatinoona, anoimba uye anorwa. Uye achasungira murume chigaro.
  Asi kune rumwe rutivi, varwi vane simba zvakare. Kunyanya shanu ninjas. Vasikana vana nemukomana vakasimba zvikuru.
  Apa vari munzira kuenda kuSoviet units.
  Mumwe musikana weNinja ane bvudzi rebhuruu akatora uye akacheka neminondo yake, achicheka misoro yevarwi veSoviet uye kubvisa mashevha kubva kwavari. Akabva akanda pea ine zvinoputika nezvigunwe zvake zvisina kupfeka ndokukoira:
  - Simba redu rakakura,
  Mushure mezvose, Japan haifi ...
  Uye nekurohwa kwechibhakera -
  Tichauraya munhu wese chokwadi!
  Musikana we ninja ane vhudzi reyero akacheka misoro yemasoja eRussia ndokukoira:
  - Muchidimbu, muchidimbu, muchidimbu - banzai!
  Uye zvigunwe zvake zvisina zvigunwe zvichakanda zvakare chimwe chinhu chinouraya zvakanyanya uye chinoparadza.
  Musikana wechininja ane vhudzi dzvuku akaita huyo hwehondo ndokugura misoro yeava varwi veRed Army. Uye dzaibhururuka semapini kubva pasi pemapanga. Zvairatidza kutonhorera chaizvo. Kuno kunouya kuponda kwakakwana uye rufu.
  Musikana akatora tsono yainge yaputika ndokuikanda nezvigunwe zvake. Yakanamira mubhodhoro retangi reT-34 uye yakakonzera kuputika kwekiti yekurwa. Aya ndiwo mafambiro azvichaputika.
  Uye murwi akati:
  - Yehumambo hweJapan!
  Iri chairo raive danho rine njodzi nemusikana weTerminator.
  Musikana wechininja aive nebvudzi jena akatora hunyanzvi uye akaburitsawo gehena rakasimuka nemapakatwa. Uye ichi ndicho chikonzero misoro yevarwi Dzvuku inodonha.
  Uye ipapo chitsitsinho chisina chinhu chinokanda chidimbu che antimatter, uye ipapo tangi yeSoviet KV inobhururuka uye inoputika. Uye iri rakazova simba rinotonhorera uye rinouraya rinopesvedzera.
  Murwi akaimba:
  - Ipapo takadanidzira Banzai,
  Tichakunda dunhu redu remahombekombe...
  Ngatitorei dunhu rose reSiberia,
  Uye tichava nezvipfuwo!
  Zvino heunoi mukomana Saigo ari mushishi, achivheyesa minondo semheni uye achicheka misoro kunge pizi. Uku kumwe kuverenga kwemhondi.
  Uye zvino zvigunwe zvisina zvigunwe zvetsoka dzevana vemukomana zvinokanda diski, uye ndege yeSoviet yekurwisa, yakagamuchira kukanganisa, inosvuta nemuswe wayo uye inowira pasi.
  Idzi dzakanyatsoita mhondi ninjas. Vasikana vana nemukomana - izvo zvinomiririra.
  Zvakanaka, mushure meizvozvo, haungakwanise sei kuitora uye kuipfura nemabhomba?
  Asi ava varwi vanobva kuJapan. Vane zvayakanakira nezvayakaipira, uye zvitunha zvakawanda zvinogona kuitika zvinogona kuitika.
  Asi rutivi rweUSSR harisiwo murwi asina simba. Pano, kunze kweVladivostok, mapiyona ari kurwisana neJapan, uye vari kuratidza boka ravo revarwi, avo vakaoma zvikuru.
  Vakomana vemapiyona, sekutonga, vanorwa hafu vasina kupfeka mune zvipfupi chete. Uye shangu dzavo dzinongopinda munzira.
  Uye kukanda kwavanoita magirinedhi netsoka dzavo dzakashama, dzevana kunotonhorera.
  Heino piyona Petka mune tie uye akakwenya, akatanga kuimba;
  Ini ndiri serf, mukomana akapusa,
  Ndinofamba ndisina shangu muchando muchirimo...
  Basa racho rakaoma, zvichida rakaoma zvikuru
  Asi Jesu tenda neni nguva dzose!
  
  Ndakazvarirwa mumhuri yaitambura kudaro,
  Ndave negore rechitatu ndichishanda mumunda...
  Uye mumwe munhu akaonekwa pachipfuva chamambo,
  Uye pane imwe nzvimbo rose rakajeka riri kutumbuka!
  
  Uye mukupisa nekutonhora mukomana anogara asina shangu,
  Muchando, pasina ngowani, muchando...
  Musikana ari murombo ane mabhurukwa egoridhe,
  Uye mukaka unonaka kwazvo parurimi!
  
  Zvakanaka, mukomana haana kuora mwoyo,
  Uye kwaari nyika ino haisi kutambudzwa ...
  Anofudza mombe, anoimba akashinga.
  Uye kwaari Kristu chifananidzo chikuru!
  
  Haiduks inowanzorova mukomana,
  Muviri wese wakafukidzwa nemaronda nemavanga...
  Asi pachinzvimbo chekuchema pakabva paita manzwi,
  Mukomana akarota mwanasikana wamambo muzviroto zvake zvehudiki!
  
  Mukomana akasimuka serukodzi,
  Kubhururuka kupfuura zuva muzviroto...
  Apa ari musoja ane grenade mubhegi rakasimba,
  Pano ari kuisa kutya muKrauts yakaipa!
  
  Mukomana wacho sezviri pachena anorota pfuti,
  Kuenda kunokwira musango...
  Uye inzwi remukomana rinonyatsojeka.
  Kurega maTurkey achipinda muhasha!
  
  Achiri mudiki akatiza vakuru.
  Mukomana akanaka akatumirwa kuhondo...
  Kunyange zvazvo rizere nounyengeri hune utsinye.
  Asi mukomana akatenda mune zvechitendero - handife!
  
  Pano akarwa noumhare navavengi vake;
  Akazviratidza semurwi akashinga...
  VaTurkey vakatsika pasi nebhutsu dzavo,
  Asi simbi yeRussia yakasimba, ichokwadi!
  
  Ndava sajeni muhondo.
  Uye mambo akanaka akandipa muchinjikwa...
  Kwaipisa zvikuru muhondo.
  Asi kerubhi guru richadzivirira!
  
  Hapasisina bhizinesi remauto, nditende,
  Ikozvino ndatova mukomana officer...
  Tichaputsa uranda, ndinotenda zvakasimba maketani,
  Ngatiisei muenzaniso kuzvizvarwa!
  
  Russia ndiyo mureza wehofori,
  Wese mhare arimo, kunyangwe kubva kukireshi ...
  Kana vanhu nehondo vabatana.
  Munhu ane hasha achakundwa!
  Ndiyo nzira iyo Petka akaimba noushingi uye chikwata ichi chisina shangu chevana chinorwa.
  Asi maJapan ane simba, uye akatokwanisa kugura Vladivostok kubva kune dzimwe nyika nenyika.
  Hongu, tangi yeChikha inofamba ine injini yedhiziri uye inonetsa kurova.
  Asi maJapan ari kukwevawo mahowitsi ari pamabhiza. Uye vanopisawo mauto eSoviet.
  Samurai isimba. Vamwe vanomhanyira kunorwisa neminondo. Uye vakagura misoro yeRed Army masoja.
  Uye zvino kune chigumbuso kumberi kwekumadokero. VaNazi vakanga vatokomba Minsk, uye mauto eSoviet akabva muguta. Asi zvino kurwa kwatove pedyo neRwizi rweBerezina. Heino hondo dzeBorisovt.
  Kune zvakare hondo pano ... Muhondo, maChirungu Matildas, izvo zvakava zvakanyanya kuoma kugogodza kunze. Uye maAmerican Grands akaonekawo;
  Uye kubva kumusoro kune zvakare kumanikidzwa kubva kundege. Apo vatyairi vendege veGermany vakabatana nevaChirungu. Zvakanyanya kuipa kune vatyairi veSoviet. Uye dzakatsikirirwa kunge mukongiri inosimbisa.
  Uye ngatirove vavengi nesimba guru.
  Uye kune rumwe rutivi, battalion yevasikana veKomsomol vakaiswa. Natasha ari pano navo. Chinhu chikuru ndechokuti vasikana vanorwa vasina shangu uye vanokanda magirinedhi nemakumbo avo asina kupfeka. Panguva imwe chete, achivakanda zvokuti misoro yavo yose yakabvamburwa.
  Asi Matilda tsvimbo inotyisa zvikuru kubva kuBritain. Uye zvakare iyo yeGerman Ju-87 neChirungu Dragons vachiri kudzvanya. Uyewo Yu-88 mabhomba, ayo anoremekedzwa zvikuru.
  Asi nenzira iyi yakanaka kwazvo uye yakaoma.
  Asi vasikana veKomsomol, vachipenya zvitsitsinho zvavo uye vachiratidza abs yavo, vakatanga kuimba;
  Isu tiri vasikana vakanaka veSoviet,
  Tinoda kurwa nekuseka vakomana...
  Kanzwi kadiki kakajeka, kanorira kanonzwika.
  Uye isu tine kudanwa kuuraya Krauts!
  
  Isu tiri kumhanyisa vasikana veKomsomol,
  Tinoshinga kumhanya nemuchando tisina shangu...
  Hatina kujaira kumira zvakadzikama padivi.
  Uye isu tinopa mubairo ma fascists nechibhakera chedu!
  
  Nditende, vasikana vane chakavanzika chikuru,
  Nzira yekukunda sei maNazi zvinobudirira ...
  Uye nditende, kubudirira kwevasikana hakusi netsaona,
  Nekuti uto reRus rakashinga kwazvo!
  
  Uye kune vasikana vedu vasina zvitsitsinho,
  Sinou yeGore Idzva inotapira kwazvo...
  Zvakanaka, iyo Fuhrer inongova scumbag,
  Ngatisarega maFascists achipemberera kubudirira!
  
  Isu vasikana tinotamba matinji zvakanyanya,
  Takabereka mazamu pamberi pemasoja...
  Uye isu tinotsamwisa maNazi,
  Isu nhengo dzeKomsomol dzine simba hatigone kupwanywa!
  
  Isu vasikana tinogona kuita zvakawanda,
  Kunyange kupfura Hitler kubva mutangi ...
  Muvengi haazove nenguva yekudya kwemasikati,
  Vasikana vachauya sembavha!
  
  Isu tinoremekedza chaizvo Russia,
  Stalin ane simba sababa vanomhanya, nditende...
  Uye ndinotenda kuti kukunda kuchauya mukudziya kwaMay,
  Chero ani anotenda mune izvi akanaka chete!
  
  Kune vasikana hapana mubvunzo uye hapana chipingamupinyi,
  Munhu wese anoda kungopopotedzana mumaoko...
  Dai mibairo inoshamisa iuye kune vakanaka,
  Komsomol simba riri muzvibhakera zvakasimba!
  
  Isu varwi tinokurumidza kukura,
  Uye mumaoko epfuti dzinopisa bhomba rinopisa ...
  Uye vasikana vanogona kubata chero basa,
  Hushamwari hwedu ndeye monolith isina mubvunzo!
  
  Tiri vasikana vanopenya kudaro
  Hatina basa nekudonha kwechando kana chando...
  Barefoot haizochengetedze makumbo edu munguva yechando,
  Uye mwoyo yerunako ine rupo uye yakachena!
  
  Zvatinogona kuita, tinosimudzira,
  Ngatimhanyei kunge kangaroo virtuosos...
  Uye isu takabudirira kubvisa misoro yevaFascists,
  Uye rudo rwekurovedza muviri mangwanani zvakare!
  
  Vasikana vese varwi vakanaka,
  Vanogona kungopwanya maKrauts kuita mukanyiwa ...
  Zvakanaka, zvakadini nemafascist vachingova vakaipa?
  Nhengo dzeKomsomol dzaisaziva simba guru!
  
  Hitler haakwanisi kuita chero chinhu.
  Takamurova zvikuru netsvimbo.
  Vakavhuna meno avo, vachidzura ganda pazviso zvavo;
  Ndakabva ndamhanya mumoto ndisina shangu!
  
  Stalin chete ndiye achatiraira kuti tiite chii,
  Kutarisa kwake kwakasimba uye kwakaperera kunoonekwa ...
  Uye nditende, musikana haazopotsa,
  Kurodha pfuti yemuchina hombe!
  
  Kana zvichidikanwa, tichasvika kuMars,
  Uye isu tichakunda Venus nekukurumidza ...
  Varwi vanoda polish yebhutsu dzavo,
  Isu vasikana tiri kumhanya tisina shangu!
  
  Zvese zvakanaka nesu vasikana,
  Chipfuva nezviuno, chiuno zvinoonekwa...
  Iyewo piyona, semwana wemhumhi,
  Piyona ndiSatani chose chose!
  
  Zvakanaka, isu tiri vasikana - iwe unoziva isu takanaka,
  Tichatsvaira mafascist ese semutsvairo ...
  Uye kune nyeredzi dzebhuruu mudenga,
  Tichapwanya maTiger kuita zvidimbu nesimbi!
  
  Izvo zvisingaite, tenda kuti hazvigoneke,
  Bvuma, communist idemiurge ...
  Uye dzimwe nguva tinotadza kunzwisisa
  Uye vanotora runako kuti vatyisidzire!
  
  Asi iwe unoziva, isu tinoparadza maGerman nekukurumidza,
  Uye vanokwanisa kubvarura maKrauts kuita zvidimbu ...
  Kunyangwe isu tine mweya yetitanium,
  Tichapfuura nepamawere uye tobvisa machakwi!
  
  Tichavaka communism pasina zvipikiri zvese,
  Uye isu tichanyatsokunda ma fascists ...
  Nhengo dzeKomsomol dzinoda kumhanya muhurongwa,
  Uye kerubhi rinobhururuka pamusoro pavo!
  
  Muvengi haakwanise kubata nemusikana,
  Nekuti musikana igondo...
  Uye hapana chikonzero chekuti maKrauts aparadze zvakanyanya,
  Uye Fuhrer wako ari kupopota pasina!
  
  Komsomol nhengo isina tsoka,
  Akapa Hitler zai...
  Usaite nasatani
  Kana kuti hazvina basa!
  
  Chidhori chinopenya cheCommunism,
  Mureza mutsvuku uchapenya pamusoro penyika...
  Zvino Herodhe wakakandirwa mugehena regehena;
  Uye vasikana vakawana vashanu!
  
  Lenin, Stalin - zuva pamusoro penyika,
  Kutenderera mudenga kunge makondo maviri...
  Mabasa ecommunism anoimbwa,
  Nyika yeBaba vane simba rebapiro resimbi!
  
  Takakwanisa kurarama kuti tione kukunda,
  Uye takafamba nzira yese nemuBerlin...
  Vana vakaberekerwa mudumbu,
  Uye zvino nyika iri muhukuru!
  Vasikana ava vakanyanya. Uye iyi ndiyo kirasi yavo yakatanhamara uye tambo yekurova kwakanyanya.
  Hongu vasikana, vasina shangu inotonhorera uye inoyevedza zvakanyanya. Uye izvi zvakanaka chaizvo.
  Vasikana vacho varwi vane mukurumbira uye vanotonhorera.
  Idzi ihondo dzemhando yepamusoro uye hukuru. Hauchagona kuita nharo pano. Aya ndiwo mafambiro akaita chipuro.
  Pashure pokuwa Borisov uye Bobruisk mauto eSoviet akatanga kudzokera Dnieper. Mugariro wacho wakazova wakaoma zvikuru. Sezvineiwo, matsutso naGumiguru zvakasvika uye mvura zhinji yakatanga kunaya. Uye ivo vakadzora kufambira mberi kwemubatanidzwa, vachivamanikidza kuti vape nguva shoma yekudzokera mhiri kweDnieper uye kuwana tsoka ipapo.
  Mukuwedzera kune tangi yeT-34, Katyushas akatorawo chikamu muhondo. Asi mugumisiro wavo wakanga usina kunyanya kukura. Hondo dzaimhanya zvikuru mudenga. Akulina Orlova, musikana ane makumbo asina kupfeka, akacheneswa, akarwa akasindimara uye anotyisa nemauto emuvengi.
  Chinhu chikuru ndechekuve mundege mune bikini chete. Izvi zvakanakisa chaizvo.
  Vasati varwa, majaya maviri akapa musikana wacho massage yakasimba. Uye akafara chaizvo. Uye meso ake akapenya nesafiro zvakare. Iye mutsvuku wepanyama uye runako runoshamisa. Anorwa nenzira yekuti hazvibviri kutaura mungano, kana kutsanangura nepeni.
  Akulina Orlova - kana zvichidiwa, achaitora uye kurova mhanza Fuhrer nechitsitsinho chake chisina chinhu. Uye ichave inotonhorera zvakanyanya uye inotonhorera. Iye musikana ane tsinga dzesimbi, uye mabhawa akasimba echokoreti abs. Urwu ndirwo rudzi rwemusikana waunonyatso edza kutora nekukunda.
  Uye anorwa nemaNazi uye anoimba;
  Isu tiri nhengo dzeKomsomol, varwi vakashinga,
  Takaungana kuti tirwire Nyika yaBaba takashinga...
  Madzibaba edu anodada nesu vasikana,
  Nekuti isu tinogona kushuma nezvekubudirira!
  
  Murwi anongova top class,
  Tinomhanya kuda kushama muchando...
  Tinogona kukakavara chero chinhu,
  Pasi pedenga rakajeka zvikuru, rinopenya!
  
  Iwe haungatiwani isu vasikana vakanaka,
  Isu takatsvinda, tinomhanya...
  Runako rwacho haruratidzike kupfuura makumi maviri,
  Uye tsoka dzako dzinomhanya dzisina shangu muchando!
  
  Zuva rakanaka sei, yero ruvara,
  Iine kachidimbu kegoridhe, munoziva...
  Tichakurumidza kuona mambakwedza eCommunism,
  Uye vasikana vakawanda vane hafu-vakashama, vasina shangu!
  
  Isu nhengo dzeKomsomol tinoda kurwa,
  Uye munhu wese anokwanisa kuita zvinhu zvinotonhorera ...
  Tinotumira hondo yakashinga kuhondo.
  Nekuti vavengi chinhu chidiki!
  
  Wedzera uye wedzera haina kupihwa,
  Mumamiriro ekutsamwa kwepasirese ...
  Vasikana vanogona kunwa waini
  Enda kuhondo mune regalia yakazara!
  
  Iye zvino tiri munyika ye elves - hazvina basa,
  Tinogonawo kuita zvakawanda...
  Zviroto zvepasi rose zvichazadzika,
  Ndichaita chero chinhu, nditende!
  
  Kune iyo Motherland hapana mazwi ekubvuma -
  Bata mureza wakanaka wekukunda pachipfuva chako...
  Ngatirase ngetani dze capitalism,
  Nhamo dzedu ngadziparare muguva!
  
  Nokuda kwekubwinya, ziva Russian Kristu,
  Tichasimudza bakatwa nenhovo zvinesimba...
  Kuda Nyika yeBaba kwakajeka uye kwakachena,
  Vamwe vachauya kumajasi gumi nematanhatu!
  
  Iyo fascist ine simba uye ine hutsinye,
  Uye orcs zvakare ane simba maNazi ...
  Asi ndicharova maKrauts pahuma,
  Vasikana havasi vepacifists zvachose!
  
  Inyika inotapira sei yatakazvarirwa,
  Tinomhoresa varikutumbuka nenyemwerero ine maparera...
  Uye Fuhrer akazvipira kuna Satani,
  Tichamupedzisa muna Chivabvu anopenya!
  
  
  Tichazvizadzisa, ndinotenda zvese,
  Handidi kurota zvakanyanya...
  Guta nomusha wokumaruwa zviri kufara;
  Mwana akaseka mubeche!
  
  Uye ndiani uyu anodya anoshingairira orc,
  The grin of the fangs zvine hukasha kutsamwa kukuru ...
  Uye iwe unomurova pazino zvishoma,
  Kuvhima kunoramba kuri pazvinhu zvidiki chete!
  
  Ndinokumbira Kristu - ponesa Wemasimbaose nyika,
  Ngaarege kupisa nedenda remoto...
  Uye mukanganwire norudo avo vakaipa,
  Kuisa vadzivisi pakupisa kukuru!
  
  Isu hatizofinhwa muBerlin futi,
  Tichasvikako, nditende, nzira yese yekuNew York...
  Ngatitendei kwazvo hama shanu.
  Rega izwi remusikana riite ruzha!
  Kune vasikana ava vane ndima dzinopenya uye kugona kurwa - inotonhorera pasi rose. Nyangwe naivowo vanonyatsorohwa panyanga nekutyoka bhonzo.
  Asi munaNovember mutsara wepamberi wakagadzikana zvishoma. Mauto eSoviet akadzokera kunze kweDnieper, achichengetedza chete pamusoro peKiev nenharaunda dzayo uye achiri akapoteredzwa zvachose, asi Odessa yakanga iine simba risina simba negungwa. Asi zvikepe zveChirungu, zveGermany neItaly zvaive zvakasimba uye zvakajeka kuti guta iri raisazogara kwenguva refu pasi pekuvhara kwakakwana. Kuchamhembe, maGermany nemubatanidzwa vakatora nyika dzeBaltic uye vakanamatira kumutsara wekare wedziviriro, uye pakati, neimwe nzira, mauto eSoviet akawana tsigiro paDnieper uyezve kuPskov, iyo yakanga yatokomberedzwa nehafu, asi yakaenderera mberi. kubata kunze.
  Kumaodzanyemba, mauto eTurkey akatora Batumi mushure memwedzi yakati wandei yekurwa uye akapedza kutenderedza Yerevan.
  Primorye akatorwa nemaJapan. Asi Vladivostok yakanga ichiri yakavharwa. Uye yakagadzirwa zvakasimba. Asi kazhinji, chando chaNovember chatosvika. Parade yakapfuura nemuRed Square. Uye zvinoita sokuti Stalin akanga aripo pairi.
  Mushure mezvo musangano weState Defense Committee wakavhurwa. Ipapo vakatanga kukurukura imwe nzira yechirimo.
  Zhukov akakurudzira:
  - Izvo zvinodikanwa kuvhura Yerevan uye kutanga kurwisa muvengi munzira iyi. Muchiitiko ichi, pachava nemukana wekuchengetedza boka redu reTranscaucasian.
  Stalin akataura akasuruvara:
  - Zvinogoneka. Chero mamiriro ezvinhu haafaniri kupiwa Yerevan. Asi mubvunzo ndewekuti, kunyangwe tikapaza nemukoridho ipapo, hapana chinogadzirisa. Uye zvakanyanya kukosha, vavengi vedu mubatanidzwa wenyika dze capitalist paWestern Front. Pane zvatinofanira kufunga nezvazvo.
  Shaposhnikov akati:
  - Muvengi ane mukana muvacheche. Uye Britain nezvikamu zvayo zvekoloni, uye kuverenga yose yeEurope, inopesana nesu. Kuwedzera Türkiye, uye kumabvazuva kweJapan neThailand. Muvengi anogona kungotiuraya nenzara, kuva nezvakawanda zvavanhu nezvinhu zvokunyama. Timanikidzirei kupinda muhondo refu yekurwisana kusvikira tapererwa nemasoja eRussia.
  Marshal Timoshenko akadanidzira achiti:
  - Ehe, isu tichavadzima kuita shit!
  Stalin akati:
  - Nyarara, muurayi. Iwe haugone kutora Warsaw, kunyangwe iwe wakapika kusvika Berlin mumavhiki maviri. Uye kazhinji, muri hawks - wati, rova Germany kutanga. Uye chii chakabuda? Zvino funga nezvepasi rose pamusoro pedu. Vese Brazil neArgentina vakazivisa hondo, uye United States inogona kupinda munguva pfupi. Uye chii chatinoda?
  Marshal Timoshenko akagunun'una:
  - Tinofanira kurwisa muvengi. Tichazvikuya.
  Molotov akati:
  - MuUSA hazvisi nyore kunyengetedza Congress kuti ipinde muhondo. Asi America yave kutopa matangi, pamwe nendege. Uye kufamba kwavo nendege uye kunyanya mabhomba ari pakugona kwavo. Uyezve, zvinhu zvakadaro zvinogoneka mune tekinoroji yemotokari. Kwete, chaizvo, kana United States ikapinda muhondo, hapazovi nemukana.
  Stalin akati neshungu:
  - Uye iwe unoratidzei?
  Minister of Foreign Affairs vakati nezwi riri pasi.
  - Ndinofunga kuti zvakanaka kuita runyararo nenyika huru. Edza kuchengeta chinenge chikamu chendima yacho. Uyu ndiwo mukana wedu wega.
  Tymoshenko akati:
  - Kwete kunyika inonyadzisa!
  Stalin akabvunza akasuruvara:
  - Zhukov achati chii?
  Georgy Konstantinovich akapindura nenzwi rakazvininipisa:
  - Bhizinesi redu nderechiuto. Uye taura nezverunyararo kuvamiriri. Asi kana tikasawana kukunda munhandare yehondo ino nguva yechando, zvino muchirimo uye zhizha rinotevera zvichatonyanya kuipa. Muvengi ane mukana zvechokwadi mune zveupfumi uye kugona kwevanhu. Uye hapana nzira yatingakunda nayo muhondo yekusagadzikana. Zvakare, ingani michina inogona kugadzirwa nenyika inopesana nesu, kunyanya pamwe neUSA, isu hatingakwanise kuvapfuura.
  Supreme Commander akabvunza achinyemwerera:
  - Zvakadini nezvemhando?
  Zhukov akati:
  - Zvinoenderana nekuti Comrade Stalin chii. Yedu T-34 haina kushata, seKV-1. Asi muvengi achakurumidza kuisa pfuti dzine simba paT-4. Uye ndege yemuvengi ingangove iri nani pane yedu - kunyanya varwi. Uye ndege dzedu dzakakunda mabhomba eBritish. Uye kugadzira chimwe chinhu chitsva ... Zvakanaka, izvi zvinotora nguva uye muvengi achagadzirawo chimwe chinhu chinotonhorera uye chakakwana mune iyi kesi.
  Stalin akagutsurira musoro ndokubvunza:
  - Beria anofungei?
  People's Commissar of Internal Affairs uye mutungamiriri we sharashki vakapindura:
  - Masayendisiti ari kushanda, Comrade Stalin. Ndakavaraira kuti vaite strategic bomber inogona kunyura. Saka vanoshanda. Zvakanaka, pamusoro pevarwi zvakare. Kunyanya, iyo Yak-9 inovimbisa kuve muchina wakanaka, senge LAGG-5. Saka basa rinoenderera mberi pasina kumira. Uye isu tinoshandisa zvose karoti uye tsvimbo!
  The Supreme akabva ati:
  - Hukuru! Basa! Panguva ino, ndinorayirwa kusunungura Yerevan uye kufambira mberi pedyo nePskov. Ticharwisa muvengi munzira idzi. Uye panguva imwechete, ngatitore samurai se shugan muMongolia. Gare gare ndichataura nevagadziri nezvezvitsva navo.
  Zhukov akati:
  - Parizvino iyo T-34 yakanyanya kana kushomeka yakanaka, asi isu tinoda tangi rine simba, asi kwete shoma mobile. Izvi zvinofanira kuwanikwa!
  Voznesensky akataura zvakasimba:
  - Ngatizviite! Zvechokwadi tichazviita!
  
  THE COOLEST HYPER VIRTUAL REALITY GAME
  CHIREVO
  Musikana akanaka murwi uye shamwari yake nyowani Pinocchio iyo cyborg vari kurwa muchokwadi chaicho. Ehe, ivo vane varwi vanotonhorera vaunokwanisa kutyaira zvisingaperi uye kurwa seshumbakadzi, uye zvakare kurwa nemarudzi ese ezvisikwa zve cosmic uye zvemashiripiti.
  . CHITSAUKO Nha.
  Veronica, akapfeka bikini chete, akazviwana ari mumotokari yaionekera yakaita setsvina yakapwanyika. Uye zvakare hologram yemapaneru aidzora kurwa uye, sezviri pachena, muchina unotyisa waipenya.
  Padivi pake paiva Cyborg Pinocchio. Akanga zvino akatarisa kunze kunge pwere inosvika gumi neina kana gumi neshanu akapfeka matinji ekutuhwina chete, ane mhasuru dzakanyanya, ane chiso chakanaka, chepwere, pakanga pasina kana vhudzi rimwe chete nematama ane rosy.
  Mukomana akanaka chaizvo, ane bvudzi jena uye akagerwa zvakanaka. Uye ganda rakatsetseka, rakatsvuka, mhasuru dzakakandwa. Iwe unogona kuishandisa mukushambadzira, kunyanya kuvakadzi vakuru. Zvakanaka, hongu, purogiramu inogona kutora chero fomu. Nenzira, uye Veronica, kana paramita yake yakakwidziridzwa.
  Uye iye zvino akaita izvozvo chaizvo. Ngatisimudzire maparameter emurwi. Kunyanya, kutanga nhamba ye laser cannons uye kuipeta kaviri. Wobva wawedzera tambo yekupfura, zvakare kumhanya. Wedzera kuyerera kwesimba. Zvakanaka, uye nhanho yekudzivirira yemunda wesimba, kuitira kuti muvengi asakwanise kukupisa nekukurumidza.
  Iyi ndiyo nzira iyo musikana akazviita nayo nesimba.
  Zvakanaka, Pinocchio iyo cyborg yakakwidziridzwa zvakare. Uye, chokwadi, akasimudza maparamita emotokari. Asi kwete zvekuti kukunda kuri nyore.
  Mushure mezvose, kuhwina mutambo wekombuta zviri nyore hakunakidze!
  Kunyangwe pano zvakawanda zvinoenderana nehunhu hwevarwi. Asi munyaya iyi, zvinhu zvose zvakarongeka nehunhu hwevaviri ava.
  Veronica akaridza kutsvoda kune mumwe wake uye akati:
  - Kukunda kukuru kwakatimirira,
  Iwe unenge uchinyengedza muvakidzani wako nekukurumidza sezvinobvira!
  Mushure mezvo, akadzvanya chitsitsinho chake chisina kupfeka, chakatenderera, chepingi pabhatani remufaro, uye murwi wake akamhanyisa zvakanyanya.
  Nyeredzi cannonade yakaramba ichienderera mberi. Zvichiwedzera kuputsika, senge tadpoles akajeka, mamodules ekununura uye liquid metal capsules, kuyedza kutora huwandu hushoma. Maererano nemitemo isina kunyorwa, vaisagona kuparadzwa zvakananga, asi kana paiva nengozi yekubatwa, kombiyuta yemashiripiti yakagadzirwa inogona kupa murairo wekuzviparadza. Mukuwedzera, ma modules akawanda akafa netsaona. Vaya vakayambuka, vakagadzira sipidhi huru, vakaramba vachitsikitsira pasi pezvikepe zvevavengi, vachigadzira mabhomba kumativi; Nomuzvarirwo, muchiitiko chekurova kwakananga, hapana simba rimwechete, kwete kunyange simbi yakasimba, ichararama.
  Veronica akatarisana nemuvengi wake wekutanga. Muchiitiko ichi, yakanga iri murwi wechigaro chimwe chete, pachigaro chaigara candy mumucheka wakajeka nemakumbo. Uye aiita mabasa akaoma kunzwisisa.
  Musikana wepurogiramu akaimba:
  -O, chikafu, usadye ichi neicho,
  Uye makumbo emusikana haaneti nekufamba ...
  Ah, kudya, kurwara sei izvi,
  Vasikana vanobva vatsvuka nenzara voimba!
  Mushure mezvo, Veronica akaitora uye akapfura laser cannon yake kumuvengi. Uye murwi akatanga kusvuta, zvakajeka kuti chigadzirwa chekubika, candy nemakumbo, chakanga chisina kugadzikana zvachose.
  Masisitimu edziviriro akaburitsa manyepo akawanda emanyepo kubva kune imwe nyeredzi, yakakosha zvombo zvakapfura makapulisi ane gasi aikanganisa nzira yema lasers uye akakonzera kuputika kusati kwasvika kweanoparadza uye kupera simba kwemaitiro egamma radiation. Zvikepe zvetroll zvakare hazvina kuzamura zvakanyanya, zvemagetsi uye kunyange misungo yegiravhiti yaibhururuka ichitenderera muchadenga. Chokwadi, zvombo zvesimba rinokwevera zvinhu pasi, simbi dzinobvarura, zvimiro zvinomonyoroka uye kukonzera kuputika, ndizvo zvaiva nengozi zvikuru. Musungo wegiravhiti unogona kunetesa mhedzisiro kana kudonhedza radar yekutungamira yezvombo zvinokandwa, torpedoes, migodhi. Zvikepe zvenyeredzi zvakati wandei, zvakange zvakuvadzwa negiravhiti, zvakatsauka zvichienda kudenderedzwa chena uye zvakatanga kuwira pamushana uyu wakatsakatika zvine kusimba kwakakura uye simba rinokwevera zvinhu pasi.
  Vaya vakayambuka, vashandura zvakare, vakaunza moto wavo pasi pezvikepe zvikuru zvevavengi - iyo yekupedzisira-yehondo. Aya mastoni, ayo aigona kukwana guta rose, aive nehurongwa hwakasimba hwezvombo uye, zvechokwadi, simba rine simba. Mazano emoto wakadzika kubva kumagetsi emagetsi akashandiswa kurwisana navo; mwaranzi yavo yakanga yakaoma zvikuru kuratidzira nemunda wesimba, uyezve, zvaive zvichibvira kuedza kukuvadza zvishomanana majenereta. Muchiitiko ichi, nerombo, iyo inotyisa thermoquark bhomba inogona kuenda. VaCrosoider vaive vakashinga kwazvo, vachiratidza kushinga. Iyo vacuum yairatidzika kunge ichirira kubva mukuwedzeredza kwesimba; Apa rimwe rawo rakaputika, richipenya netorch rekuparadza, ndokuzoti rechipiri.
  - Zvichida hazvina kukodzera kutora njodzi dzakadaro? - Akadaro mukuru.
  Musikana akapindura, achipenya dhaimondi mubvudzi rake rakasvibira.
  - Kwete, shamwari yangu, tinoda kuparadza vangangoita vaviri. Michina iyi ine hutsinye inokwanisa kupfura mapuraneti kubva kure kure, zvichireva kuti kana yasvika pasirese dzine vanhu vakawanda, kunyanya muzinda wedu...
  Gurgling achipindura:
  "Ndakaona kuti ndiwo achanyanya kuoma kuparadza, kana kugara kure kure kana masimba makuru asangana."
  Musikana akatsikitsira akashinga, achibudisa hasha:
  - Naizvozvo, enda! Uye ngavauye padhuze, iyo yekupedzisira-yehondo yakagadzirirwa kuvirisa muvengi pasina njodzi.
  Uye iyo isina shangu uye curvy runako Veronica pachake akatora njodzi dzakawanda. Murwi wairwirwa siwiti akabva aparara. Uye grill yakatsva yakavharwa nechokoreti yakadonha.
  Asi Veronica akarwiswa nemota nhatu panguva imwe chete. Uye ivo vane kwete zvihwitsi zviri nyore, asi maaces ane liqueur. Ingoedza kutora izvi nemaoko ako asina maoko, uye kunyanya netsoka dzisina vasikana.
  Veronica akamanikidzwa kufamba.
  Uye mumwe wake wecyborg Pinocchio akarwawo nechido chikuru. Uye chaive, ndingati, chiono chinofadza. Wechidiki akanaka airatidza hunyanzvi hunoshamisa. Kunyangwe apo ace ane ruzivo rwakadai sepakiti yeCamel yefodya akapinda mukurwisana naye.
  Eya, mamwe varwi vakarwa zvakanaka kwazvo.
  Mapuratifomu ekurova, pane kudaro, akakukurwa ari kure kure nemuvengi; Nekuda kwekusanzwisisana, mumwe munhu akaunza zvikepe zvakazadzwa nemarobhoti ekurwa, matroll, uye vabatsiri vavo kubva pakati pemakwikwi akakundwa kupinda mumutsara wehondo. Yakaderera kune yakajairwa nyeredzi mukufambisa uye zvombo, zvifambiso zvaive nedziviriro yakanaka, asi zvakadaro makumi matanhatu neshanu zvadzo zvakaputika, uye mamwe makumi maviri nematatu akakuvadzwa zvakanyanya. Tichifunga kuti munhu wese ari muchikepe ane anopfuura miriyoni imwe nehafu yemauto ekurwa, uku kurasikirwa kukuru.
  Panguva yehondo, Veronica akaziva kuti aigona kumhanya parameters ake. Kunyanya, iro rinopinda simba re laser pfuti. Kuti vabudise simba muminiti imwe chete, semabhomba eatomu akati wandei akadonhera paHiroshima.
  Uye saka zvakatora uye zvakashanda. Violet laser matanda akarova murwi wepedyo uye akapinda mukudzivirira kwayo kunouraya. Uye candy ye liqueur yakaputika. Vamwe vaviri vakaedza kupinda nedivi remurwi wemusikana. Asi runako rwakaita kuti dhiramu rabvaruka rifambe. Uye kuti ichakurova sei diagonally ne mini-rocket.
  Uye zvino murwi wechipiri anobvamburwa kuita zvidimbu.
  Musikana akachema achiti:
  - Usazeye, ichava banzai!
  Murwi wechidiki akacherechedza, akaburitsa mazino ake uye akapfura mumwe, panguva ino murwi wezvigaro zviviri:
  - Mubhokisi pachave neuto re orcs uye avo vanotihaya fodya, maswiti uye marudzi ese edoro!
  Veronica akaseka, achipfura mumwe murwi, ndokudeedzera:
  - Kubwinya kune Elf huru uye humambo hweOz!
  Rofoshki, zvisinei, yakakurumidza kudzidza kubva mukukanganisa kwavo, mavhoriyamu avo aiwanzosvika pamapuratifomu, uye mazherriks akaputika, achitsvedza nepakati pesefa yekuputika, achiunza marwadzo anorwadza, uye kunyange kuenda kune gondohwe. Zvisinei, kana iwe pachako usiri kuisa upenyu hwako pangozi, zviri nyore kuva noushingi. Mimwe midzimu yakanga iri yavanhu vakafa vasina kusarudzwa, yakamhanyira pakati penyika, uye panguva imwe cheteyo, yakanga isingarambi kuwedzera nhamba yayo imene.
  - Tarisa, zvinoita sekunge iyo yekupedzisira-yehondo iri kupatsanuka. - Mukuru akadanidzira
  Chokwadi, vayambuka, vasvika pedyo zvakanyanya, vakakwanisa kukuvadza majenereta, ndokuzodyara bhomba re thermoquark mukati megeji. Iye zvino imwe yemahofori enyeredzi yakarega kuvapo.
  - Tose ngatiitei masse kwechipiri, hit concentrated, usapararira mutete. - Kent akadanidzira muchiteshi chakavharidzirwa.
  VaKrosoiders vakanyatsomunzwa, vachifambisa kunyange pedyo, vanenge vachibata nzvimbo yechisimba, uye vasingakanganwi kufambisa uye kukanda misungo. Imwe yacho yakabva yaputika, asi imwe chikepe chekupedzisira chine vashandi vemiriyoni imwe yakatanga kuparara.
  - Zvinofamba zvakanaka! - Akadaro Elf mukuru. - Unogona kuisa yechitatu.
  Space Marshal, katsi yakaipa ine trunk, aive zvake pane imwe yekupedzisira-yehondo. Achiona kuti zvipfuwo zvake zvaaida zvaikundikana, akachema achiti:
  -Kurumidza kudhonza mauto ese kune chibhakera chekurova, paradza vese vanoyambuka! Uye nekukasira kubata mweya yepasiremu yakafanana!
  Paaipopota, wechitanhatu ultra-cruiser akawana kukuvara kwakanyanya. Iye, zvisinei, akakwanisa kutakura vatatu vevaparadzi vake, ipapo akamhanya zvine simba zvekuti vaichinjika vakashaya nguva yekusvetukira kumashure.
  Veronica akaburitsa mazino ake aipenya semadhaimondi ndokuimba:
  Unoona kuora kwezuva mudenga here?
  Iyo inotyisa surf iri kurova ...
  Ichi chiratidzo cheGehena
  Mapoka ezvisikwa anochema!
  Uye iye, pasina kunyara, akapinda muhondo nepakiti yeBelomor pane ane simba space fighter.
  Iwo ma-ultra-cruisers akatanga kudzoka neboka. Uye zvakadaro mafaun nema elves havana kufunga kukanda mapfumo pasi, vakatsikirira nehasha, vachimhanyira muvengi, uye nyeredzi dzavo dzakarongedzerwa senyuchi ine mativi maviri. Nekudaro, hazvisi nyore kukunda kuumbwa kwakanyatso kurongeka kwenyeredzi dzine simba zvakadaro kurasikirwa kwakawedzera zvakanyanya, uye vafambisi vengarava vakapinda muhondo. Rimwe nerimwe, maKrosoider gumi nemanomwe akapfurwa, uye mamwe mana akabatirira pamusungo wesimba rinokwevera zvinhu pasi wakatevedzerwa nemasaisai. Ichokwadi, mamwe ma-ultra-cruiser mana akakuvadzwa zvakakomba uye akaputirwa nemoto. Zvino fauns vakamanikidzwa kudzoka, uye Rofoshki pakupedzisira vakawana nzira dzakakodzera, vachiedza kushandisa zvakanyanya mukana wavo wenhamba.
  Veronica akaita manyemwe ainakidza uye akakwanisa kubata murwi waive nepakiti yeBelomor, akazviita nehungwaru. Uye kupisa kudiki kwakaitika. Zvino paki yehuturu, yakaputirwa nemoto, yakabhururuka ichibuda mumotokari yakanga yaparara.
  Veronica akanyora paTwitter achiti:
  - Ngakuve nekurwa,
  Elfie hongu neni!
  Pinocchio the cyborg akaridza muridzo achiti:
  - Iwe musikana wakangonaka! Ramba wakadaro!
  Uye akagogodza zvakare mumwe muchina wakajeka kubva mukugadzirwa kwemuchadenga, ukabva waputika mumoto kunge bhomba repfuti.
  Uye vaviri vakadanidzira pamwe chete:
  Mumwe maviri Vatatu -
  Unobvarura fodya yako!
  Pane imwe nguva, zvikepe zviduku zvose zvefauns zvakadzokera shure ndokutanga kuvhara mapuratifomu kubva pakurwiswa kwezherriks.
  - Mauto edu akarasa kutanga. - Kent akadaro.
  - Ipapo isu tinofanira kuridza kudzoka! - Hett akataura. - Ini ndichabata nyeredzi marshal zvakananga.
  - Ini ndinozivisa redeployment! - Marshal akabhowekana. Chiso chake chine nyanga chairatidza musanganiswa wekugutsikana uye kuzvidemba. Mhedzisiro yehondo inogona kududzirwa nenzira dzakasiyana.
  Maneuver, anodaidzwa kunzi redeployment, akadzokororwa kare uye aishandiswa kakawanda mukurwisana kwemauto uye kurovedza muviri chaiko. Nenzira yomuzvarirwo, yakanga yakarongeka uye nokukurumidza. Kubuda kune imwe-dimensional nzvimbo kwakaitika nekumhanyisa kwekutanga, kutanga nemidziyo mikuru, uyezve nezvidiki. Avo vakavhara kudzoka vakaisa njodzi huru, asi Rofoshki, sezviri pachena achifungidzira musungo wemanomano, haana kushingairira kumanikidza, achizviganhurira kumoto wenguva refu. Pakupedzisira, fauns dzakapinda munzvimbo dzakawanda, dzichiva dzisingasviki.
  Veronica akaramba achirwa akaomesa musoro. Akaita manoveva eunyanzvi. Muchiitiko ichi, aipikisa Napoleon cognac, uye iyi inotyisa zvikuru. Uye hazvisi nyore kurwisa iye.
  Mupikisi ane njodzi zvakanyanya.
  Pinocchio the cyborg akaburitsa mazino ake kumeso kwake kwemukomana ndokuimba:
  -Munoziva, tinofanira kutya musikana,
  Kuita kwerunako hakuperi...
  Nekuti vasikana vanogona kurwa
  Chidhiraivho chakasimba uye chikepe chine simba!
  Veronica akagutsurira musoro achibvumirana nazvo, achiita zvekucheka:
  - Ehe! Ndinogona kuzviita! Uye ini ndinogona kurarama kunyange neNapoleon cognac.
  Uye musikana akaita zvakare manejimendi muchimiro chebvunzo chiratidzo, uye akazviita zvakanaka kwazvo.
  Uye murwi akanga achangobva kuputika mumoto akangoerekana aparadzana kuita maviri, uye zvino bhodhoro reNapoleon cognac rakanga richirwa pane mumwe muchina.
  - Zvakaita marii kwatiri? - General Kent akabvunza mumwe wake Hett neshungu sezvo zvikepe zvakabudirira kupfuura gomba dema, zvichitsvedza zvichitevedza orbit yeguru guru regasi rakakora zvekuti rakagadzira munda wegiravhiti wega.
  Musikana akanaka akapindura nenzwi rakayerwa:
  - Decent! Zvikepe zviduku zvinopfuura zviuru gumi nezvishanu zvakarasika, uye vanopfuura zviuru zana zvevarwi. Mazana mashanu emapuratifomu ekuramwa mabasa apfurwa, uye mamwe makumi masere nematatu anoda kugadziriswa kukuru. Mazana maviri nemakumi mapfumbamwe nenhanhatu akarasika, uye gumi nesere paida kugadziriswa. Mazana matatu nemakumi manomwe nevaviri vafambisi vengarava, mazana mapfumbamwe nemakumi matatu nerimwe ezvombo zvinokandwa, makumi matanhatu zvakakuvadzwa zvakanyanya, izvi hazvisi kuverenga zviteshi zvekutevera uye marobhoti ekuziva uye kuparadzwa kudiki.
  - Vakabvumira rofos kubuda ropa here?
  Musikana akaseka, achiratidza mazino ake ane pearly:
  - Zvakaoma kuverenga chaizvo, asi kanenge katatu-pamwe nekatatu kupfuura yedu, kana iwe ukatora nyeredzi huru, mukuwedzera, dzinenge makumi masere ekufambisa uye mapfumbamwe makuru-zvikepe zveultra-battleships zvakapfurwa, uye zvishanu zvinoita kunge zvakakuvadzwa zvekuti ivo vari, pazvakanakisa, vachafanira kutumirwa kumashure.
  - Zvakanaka, isu hatisi kuzoderedzwa nekuda kweizvi, asi handina chokwadi nezvemubairo. In musimboti, takaita rombo rakanaka kuti muvengi akanga asina kugadzirira. Pakurwa kunotevera achange akangwarira zvakanyanya.
  Musikana akaseka achiti:
  - Mhedziso?
  - Mikana inenge yakaenzana, uye komputa ichatipa kumwe kuparara kwakadzama.
  Makumbo akashama, akatsvuka elf warrior ane mitsetse yakanaka kwazvo uye kumonereka kunokwezva kwechitsitsinho kwaipenya.
  Murwi akati achitonhora.
  - Saka rodha iyo pfupiso ruzivo.
  Imwe miniti gare gare komputa yakashuma:
  - Mikana yemapato ane maitiro akakwana pamativi ese ndeaya anotevera: kukunda kwerofos makumi masere nemana muzana, kukunda kweelves igumi nerimwe muzana, kudhirowa ishanu muzana.
  - Hazvina kukwana! - Chiso chemukuru chakangoerekana chadonha.
  -Maitiro akakodzera haafanire, ipa fungidziro uchifunga izvo muvengi uye izvo zvatakaratidza kukwanisa kudzora.
  Iyo komputa yakaverenga hafu yeminiti imwe ichibva yaburitsa:
  Mikana yemarofos yekuhwina imakumi matanhatu neina kubva muzana, mikana yeelves inosvika makumi maviri neshanu kubva muzana, uye mikana yeelves inosvika gumi nerimwe kubva muzana yekukwikwidza.
  - Saka, zvinoreva kuti tiri kurasikirwa, kunyangwe zvisiri izvo zvakanyanya. Mukana mumwe mumana. Zviri nani. - Akadaro Marshal Gugnish.
  Veronica akarwa naNapoleon cognac. Uye hazvisi pasina kuti bhodhoro rine matende rakatakura zita rakadaro rinotyisa uye rine chinyorwa chakajeka. Chokwadi akarwa ari pamusoro.
  Uye musikana programmer haana kukwanisa kumubata mumusungo, kana kumuunza pasi zvakare.
  Uyezve, akabatwawo nemwaranzi.
  Veronica akanzwa muviri wake une mhasuru kuzara dikita. Uye musikana akagadzira tsoka akashama, tsoka dzakatsvuka dzinopisa. Asi murwi akaimba akashinga:
  Tichakunda muvengi, nditende.
  Ndinotenda tichabvarura mabhodhoro akaipa...
  Bald Fuhrer, mhuka inodya,
  Asi isu tichamutyora musana, nditende!
  Mushure mezvo, musikana wacho akadzvanya mabhatani emufaro nezvigunwe zvake. Uye murwi akadzungudza zvine simba, pfuti dzese dzakabva dzaburitsa kubuda kwehondo.
  Vakabva vapinda mumota maiva nebhodhoro rairatidza kuti haripindike. Akadedera akanyungudika.
  Uye ipapo cognac yakaputika, uye chokoreti nemaswiti zvakapararira kumativi ose. Uye vanila, mazambiringa akaomeswa, nezvimwe zvakawanda zvinonaka zvakadonha kubva pazviri.
  Veronica akanyora paTwitter achiti:
  O, inyasha dzakadini
  Idya zvihwitsi zvese...
  Kutsenga chokoreti, kuseka,
  Nakidzwa nekutsenga!
  Mushure mezvo Veronica akaitora ndokuchonya zvakare nezimaradhi rake uye, panguva imwe cheteyo, maziso esafire, ayo aipenya senyeredzi.
  Vechidiki vechirongwa vakadaidzira:
  - Hyperquasar! Iwe uri ultrapulsar!
  Veronica akagadzirisa:
  -Zviri nani kutaura: ultrapulsar, uri Hyperquasar!
  Cyborg Pinocchio akarira kumashure:
  - Kufungidzira kwangu kwakarohwa nehana
  Mufananidzo wako waipenya semuswe wecomet ...
  Zvakaita senge wakandirova semheni -
  Nerunako rwayo rwenyeredzi, sedenga!
  Musikana wepurogiramu akasimbisa:
  - Iwe wakafanana nePushkin! Super!
  Pinocchio the cyborg akaramba:
  - Aihwa! Ini handisi Pushkin, asi kane chiuru kutonhorera!
  Veronica akaridza mhere, achibudisa mazino ake:
  - Hongu, Alexander Sergeevich ane hanya newe kupi! Iwe uri mwanakomana wemagetsi ane simba ane hyperplasma muma processors ako!
  Zvino vaviri ava vakamhanyira kuhondozve nehasha huru. Wakagadzirira kumuratidza mwero wepamusoro wesimba rinouraya uye ugamba.
  Mufananidzo uyu wakatanga kupera uchibva wanyangarika zvachose. Mukuru wemusikana akasuduruka kubva pasosa hombe, kana kuti, hologram yemufananidzo wegiravhiti waiita chishamiso chisinga nzwisisike. Elf yakamira
  nechekure akatsikitsirawo, chiso chake chakasuruvara, misodzi ichiyerera.
  - Zvinotyisa! - Akadaro mukuru wemusikana.
  Elf akati:
  - Hapana chakadai chingafungidzirwa. Ko kana paine, pakati pemaelves, baba vangu vanorwa, uye pamwe vangakuvadzwa kana kuurayiwa.
  - Izvi hazvigone kubviswa! - Pano imwe elf yakagomera. - Nyika yangu yave pedyo nekukundwa. Demo re hyperplasmic rakatenderera pamusoro pebudiriro yangu.
  Mukomana wepurogiramu akashamisika:
  - Hyperplasmic, iwe unoti, chii chinonzi hyperplasma? Ndakanzwa izvi kakawanda, asi handizvinzwisise.
  Robhoti yakwegura uye yakanyanyisa yakasarudza kuva nemoyo murefu Iye pachake haasi nyanzvi yefizikiki nekudzidziswa, asi edza uye kutsanangura izvi, sezvaaifunga kune ane utsinye, kunyange ane simba rose.
  Naizvozvo, akasarudza kutsauka zvishoma kudivi, kutanga, sokunge kubva kure:
  - Munguva dzekare, apo vanhu vakanga vasina kungosungirirwa kune imwe nyika, asi vakakamurwa kuva nyika dzakawanda, knight yakadaro yakaonekwa, kana pasi pano, mambo Trikhkh. Akasarudza kuti yakanga yava nguva yokugumisa nyonganyonga nokusaziva. Panguva ino, mafekitari makuru akanga atovakwa, pfuti nepfuti zvakaonekwa. Hondo dzakaramba dzichiwedzera utsinye uye dzinoparadza, uye uroyi hwakapera. Uyezve, muzvitendero zvinoverengeka uroyi hwakanzi chivi chinouraya. Hazvigoneki kuverenga kuti miyedzo mingani yakaitika pamusoro peavo vaifungirwa huroyi. Mambo, pachiitiko ichi, pakutanga aive nepfungwa imwechete: varoyi vari padanda, kana padanda. Asi zvakaitika kuti paakaronga makwikwi evanonyanya kurwa, rudzi rwemasikirwo ehondo, uyo anokunda airatidzika seane simba murwi. Apo korona yakaiswa pamusoro wake, Palladin anoshanyira akabvisa chifukidzo chake, uye chiso chemusikana, kusiyana nemupristikadzi chero upi zvake wevanhu, chakazarurirwa kuvanhu.
  Munhu wose akashamiswa, yakanga iri elf yechikadzi, nhangemutange yengano inokudzwa mumabharadhi nengano. Akatambanudza ruoko rwake kuna Trich, uye kunyemwerera kwake kunofadza kwakatorwa nenyanzvi dzepamusoro.
  Mambo akadanana naye, mukadzi werudzi rwekune imwe nyika, ainzi Rerra. Kuda kwake kwaive kwakakura, kunyangwe zvisinganzwisisike kune wese munhu; Mhando dzakasiyana, mamwe marudzi. Zvakanaka, ungatsanangura sei kuti mhumhi inogona kudanana nemombe? Asi musikana, zvisinganzwisisiki, akadzorera manzwiro ake, uye nokukurumidza vakaroorana, pasinei nokuti madzimambo akavakidzana aipikisa. Hondo yakatanga, asi ipapo musikana weElf akazviratidza kuva mumiriri akajeka. Akakwanisa kushandisa hunyengeri kukanda vapikisi vaTrikhkh kune mumwe nemumwe. Ivo nokukurumidza, vachirangarira zvichemo zviduku, vakapinda mukurwisana kunotyisa pakati pavo vamene. Zvakanaka, panguva ino, mauto eTrikhkh akavarova chidimbu nechidimbu. Rerra akazove n'anga, sezvo, chokwadi, maelves mazhinji ane zvipo zvemashiripiti, uye mashiripiti anoshanda ipapo. Sezvatakazoziva gare gare, musikana uyu, nokuda kwokufunga kwake kunoshamisa, haana kunzwisiswa navakoma vake, achiva akarambwa. Asi ivo vakaraswa, asi nesu ava mutongi wechokwadi. Achifuratira rusaruro, Rerra akatanga rudzidziso rutsva rwakaruramisa muitiro wamashiripiti. Zvino, kubva paucheche, vacheche vanogona mashiripiti vakawanikwa, uye ipapo vakadzidziswa muzvikoro zvakakosha. Ipapo ndipo pakaonekwa zvikoro zvesainzi. Muroyi mukuru Rerra akaedza kubatanidza mashiripiti nesainzi. Nenguva isipi umambo hwacho hwakava nechombo chitsva, chakanga chisingambooneki, uye chakakunda pasi. Trikhkh akakwegura ndokufa: maelves akararama kwenguva refu kupfuura fauns. Uye akanga akawandisa kanomwe. Rerra akava changamire Empress. Aida kupinda muchadenga. Danho rekutanga raive rekubhururuka kuenda kusphere. Iyo chaiyo iyo hondo yave kuitirwa zvino. Ipapo maitiro ekuputika kweatomu akaonekwa. Zvinhu zvinorema zvikuru zvakatsemurwa pazvaiunganidza huremu hwakakomba. Nerubatsiro rwemashiripiti zvaive zvichikwanisika kusimudzira iyi nzira. Ipapo Rerra, nerubatsiro rwesainzi, akaziva kuti zvaikwanisika kubvisa simba kubva mukuita kwekusanganiswa kwehydrogen nuclei; Asi zvaive zvichikwanisika kugadzira bhomba rehydrogen nerubatsiro rwezvitsinga. Kubva panguva iyoyo kukundwa kwepasi kwakatanga.
  Veronica akazvionawo izvi, uye ari murwi anotonhorera, akarangarirawo chimwe chinhu kubva mukuvapo kwake munzvimbo yeWemasimbaose Mukadzi Humwari, mune imwe yehupenyu hwekare hwemweya usingafi, ndokuti:
  - Unogona here kutiudza zvakadzama maitiro ekugadzira bhomba rehydrogen, rinogona kunge rine simba kupfuura kuputika kwepfuti.
  Mukomana werobhoti akaseka, vamwe vana-zvirongwa vakagutsurira vachibvumira:
  - Ehe zvine simba zvakanyanya! Bhomba duku, seshongwe yedu, rinokwanisa kuputika sedhiramu repfuti rine dhayamita yekiromita.
  - Wow! - Musikana akanaka Veronica akaridza muridzo. - Colossal.
  Iyo robhoti yakanyatso kurongeka yakaramba ichitaurira nekufara:
  - Asi kunyange simba iri harina kukwana kufamba muchadenga nekumhanya kwakakwira kupfuura chiedza. Rerra akaramba ari mudiki kunze, asi rufu rwakanga rwuchimuswederawo. Nekudaro, pakupera kwehupenyu hwake, iye nevadzidzi vake vakawana simba rekuparadza. Apa ndipo apo nyaya inosiyana pakutonga, kuwedzera kana kubvisa, kubvisa kana kuwedzera. Nomuzvarirwo, kunyange makore erekitironi anorukwa nenzira dzakasiyana, uye kana adhumana, masimba asingazivikanwe anoburitswa.
  Veronica akawana izvi zvinonakidza:
  - Ndiudze zvakawanda nezve erekitironi makore.
  Mukomana wecyborg, anobva kuzera remuchadenga pachake, akaenderera mberi:
  - Maatomu ese ane nucleus nemakore erekitironi anosimuka kubva mukutenderera kwemaerekitironi nemapositroni. Izvo zvakaita semapuraneti akatenderedza zuva, chete kumhanya kwekutenderera hakuna kunyanya kukwira. Mabhirioni ekutenderera akatenderedza nucleus pasekondi.
  Uye panguva yekuparadzwa, maerekitironi anodhumhana, nuclei pachayo, ine mapurotoni nemanyuturoni, inosangana nesimba guru. Uye kuputika kunotyisa kunoitika, kuchibudisa simba guru rakapetwa kane chiuru kupfuura panguva yekuputika kwebhomba rehydrogen.
  Veronica akaridza muridzo achiti:
  - Chaizvoizvo madhouse!
  Pinocchio the cyborg akagutsurira muchibvumirano:
  - Dhiyabhorosi anotonhorera - madhimoni anozokurudzira!
  Mutungamiriri wepurogiramu akaenderera mberi kwaari:
  - Uye kuti uchinje polarity yemhosva, unoda mashiripiti. Iyo inonzi wave spell yakagadzirwa naRerra. Kana kusiri kungozununguka kwemhepo mune imwe hurongwa, asi imwe kutevedzana mukufamba kwemasaisai. Inopesvedzera seti yeminda iri muchadenga, uye izvo, zvakare, zvinopesvedzera nyika yezvinhu. Rudzi rwe resonance effect. Masaisai anofadza tutambo tuduku, kubva kune ayo anoendeswa kune makuru, zvichiita kuti pave nemimhanzi ine ruzha zvokuti matombo anodedera.
  - Uye masaisai akafanana nemafungu, asi kwete mumhepo, asi muminda yepasi! - Veronica akajekesa.
  Mutungamiriri program akagutsurira musoro
  - Hongu, iwe wakandinzwisisa zvakanaka!
  Mukomana wecyborg akasimbisa, maziso ake achipenya, achigamuchira ruzivo rusati rwamboitika:
  - Aya mashiripiti edanho repamusoro. Zvino tiudze zvakawanda nezve hyperplasma.
  Mukuru wepurogiramu akaenderera mberi:
  - Inonziwo mashiripiti hyperplasma. Nomuzvarirwo, simba rekuparadza rakava chirevo chekuwanikwa kwesimba re thermoquark. Uye apa mashiripiti akasimba aidiwa. Elves havarware mukukwegura, vane hutano uye vane simba, asi panguva imwechete vanonzwa kusvika kwekufa. Saka, Rerra, achiona kuti akanga asina nguva refu asara, akazvikoka mutsivi, Zenna, n'anga ine simba zvikuru yerudzi rweelf. Panguva iyi, fauns akanga atogara munzvimbo yose uye akapinda mune dzimwe nyika, achiva humambo hwakapfuma. Saka kuva mutongi wavo kukudzwa kunyange kune vanozvikudza. Uye pamwe chete naye vakafunga nezvedanho rinotevera rekukunda denga.
  Panguva ino, sora yegiravhiti visor yakamira kumucheto kwehoro
  Yakatangazve kuvheneka ichibva yanzwikwa mitsindo yehunhu.
  - Inodaidza kutaurirana zvakare. Ndichakutaurirai nyaya iyi gare gare! - Mukuru wepurogiramu akati.
  Veronica akawedzera huzivi:
  .- Kunze kwezvo, ini handidi kuti iwe ushandise ruzivo rwako rutsva mukukuvadza kwevamwe zvisikwa.
  Vana-zvirongwa uye cyborg vakaseka.
  Pinocchio the cyborg akaseka:
  - Mungaite sei imi vanhu, mukare-kare maererano nedanho rebudiriro kana muchienzaniswa nesu, mutore mukana weizvi? Hauna kuwana ruzivo rwechokwadi. Uye chirongwa chemutungamiriri hachikuudze zvakakwana zvakakwana kuti zvingaite kugadzira bhomba rehydrogen, ndoda kutsakatisa.
  Musikana wepurogiramu akacherechedza nemhepo yenyanzvi:
  - Kuparadza kuri nyore, kunyangwe simba rayo rakakura. Pamusoro pezvo, kuita kunosiyana nesimba zvichienderana nekuti chii chinoshandiswa mukuparadza. Mhedzisiro huru inogadzirwa nesimbi uye zvinhu zviri pedyo nayo.
  Veronica akanyepedzera kushamisika:
  - Uye nei!?
  Mukuru wepurogiramu akatsanangura nemoyo murefu:
  - Yakanyanya kusanganiswa kwevalency, chiyero mune nuclei yemaproton uye neutron. Izvi zvinokubvumira kuti uite uye ushandise huwandu hwehuwandu hwezvikamu. Mushure mezvose, simba repfuti rinoenderana nekuenzanisa kwezvinhu.
  Pinocchio the cyborg akasvetuka ndokuti:
  - Uye sei! Asi ngatione zvichaitika zvinotevera mune ino inonakidza epic.
  Boltology yapera. Uye iwe unofanirwa kuitora uye, pasina kufunga kaviri, dzokera kuhondo.
  Veronica akabva angobvuma kuti:
  - Kurwa mumutambo kuri nani pane kuteerera kune quasi-sainzi hurukuro nezve hyperplasma uye thermoquarks!
  Uye zvino vakaroorana vakarwa vakadzoka mumutambo, izvo zvinoyeuchidza nezvehondo chaiyo yenzvimbo, uye inotonhorera.
  Veronica akaita manyawi eshato achibva adonhera pamota inogara vanhu vaviri paive pakagara macookie maviri egingerbread makeke. Uye murwi ane simba uyu akabatira moto.
  Uye makiki egingerbread, akanga anyatsosvunurwa, akakangwawo.
  Veronica akazvitora ndokuimba:
  - Izvi ndizvo zvinonaka zvinonaka pano,
  Tiri varwi, kwete kamba!
  Pinocchio the cyborg akaisawo imwe mota pamoto nemoto we virtual magoplasm uye kuridza muridzo:
  Pachava nekurongeka muhuwandu,
  Neniwo ndichakudzwa...
  Cyborg ine rhyme yakakwana
  Cyborg ine rhyme yakakwana
  Marobhoti anoda account!
  Zvichakadaro, sosi yegiravhiti visor mune yakakura holograms
  expanded. Nyeredzi dzinopenya uye mitsetse, mitsetse yenyeredzi yakatanga kuoneka. Mamwe acho airatidzika sehove, mamwe sematombo akavezwa, uye mamwe aiita sematanda anodonha.
  Zvikepe zvezvikara zve rofos zvinoita kunge zvakawana kusimbiswa pakufamba. Akadzikira, achibuda achienda kubhandi remhepo inopenga, apo yakakura, dzimwe nguva inosvika pakukura kwepasi, magwara eplasma ari kukurumidza kufamba munzira dzinomonereka, uye zvimedu zvezvinhu zviri kumhanyisana pakati pazvo. Nzvimbo iyi yainzi dumbu reGehena remuchadenga. Armada yezvikepe zvevana verima yakatanga kurongeka, ichiita maitiro akaoma. Chinangwa chehutsotsi hwacho chaive chekugadzirira kudhumhana kunobvira nevavengi venyeredzi.
  Victoria akarwa zvine hukasha uye akaita baseball style maneuvers. Saka akasvetuka ndokutendeuka, zvaingotyisa. Hameno, mukadzi ane hasha. Zvakanaka, mazano. Uye boka reMarlboros rakasvetukira mujeti rekurwira, fungidziro yakadaro yemitambo yemakomputa inogona kuitika.
  Ichi chinyorwa cheunyanzvi. Uye musikana achaitora odzvanya bhatani neguvhu rake.
  Uye kusunungurwa kwesimba, motokari ine fodya inopisa nemurazvo wakajeka. Uye inonhuwa utsi hune chepfu.
  Pinocchio iyo cyborg yakasvetuka kubva pameridian pole. Anosvetuka sei achibuda panze, achiita zvekupopota. Uye pasi pekurwiswa kwake kwakauya murwi wezvigaro zviviri, akafukidzwa zvakananga kubva kudhivha nemabhodhoro maviri edoro reBavaria. Izvozvo zvakanga zvakanaka.
  Padzakaputika, furo repingi rakabuda, sokunge rabva mumudziyo wokudzimisa moto.
  Matroll ave akachenjera zvinooneka; makomputa avo eplasma akaverengera zvakajeka kuti nzvimbo iyi inogona kuve nzvimbo yekuvandira kubva kumuvengi ane hungwaru uye akaomesesa kupfuura zvaimbofungwa. Zvino uto rakanga richigadzirira chero zvaizoitika. Mutariri wemuchadenga akapa mirairo yakakodzera neinzwi rine mutsindo. Rofoshki aimbove aita maneuvers akafanana panguva yekurovedza muviri;
  Kugadzirisa kurasikirwa kwakaitika, zvivakwa zvekuchengetera midziyo, masimbi akakosha alloys uye simba rekuchengetedza zvakadzoserwa. Mabhesi ekugadzirisa akabatanidzwa kuita mafekitori, ayo aigadzirisa ngarava dzenyeredzi pakubhururuka, uye kunyange kugadzira zvitsva. Vaigona kuoneka vachitenderedza zvakakuvadzwa, zvimiro zvakakura zvevatakuri vendege uye yekupedzisira-yehondo. Welding yakapenya, matanda eplasma aiyerera, hova dzegravito dzakaputika, zvichipa simbi yakapfapfaidzwa mumaion chero chimiro. Mamwe emakongiresi aya akaparadzwa panguva yekurwiswa kwemafaun, asi akati wandei akasara. Kusanganisira marobhoti airatidzika senge zana-akashongedzerwa squids, pamwe neakakosha mashiripiti anokanda zvitsinga zvekudzorera zvimiro. Kunyanya, vaishanda mumapoka makuru, vachinamatira kune nyeredzi, vachigunun'una chimwe chinhu kuburikidza nemashiripiti amplifiers aiita senyanga.
  Veronica, aita kascade flip uye akarova mumwe murwi wemuvengi mukunyura ane chivimbo, akaburitsa:
  - Ngatirege kuisa mambo parumananzombe! Pachave nehasha purogiramu!
  Cyborg Pinocchio akabata imwe ndege yemuchadenga ndokuridza mhere:
  - Isu tine chokwadi uye chokwadi parutivi rwedu!
  Veronica, achizunza makumbo ake asina kupfeka, akatsvuka, anokwezva, ane tsandanyama, akati:
  -Kururama - kuremekedzwa kwemadzimambo!
  Uye aitamba zvishoma nemazimhasuru ake emudumbu akavezwa.
  Mukuwedzera, varoyi vomunharaunda vakaedza kunyengedza chimwe chinhu chakakomba, chakapiwa mune arsenal yevarwi vemashiripiti.
  Saka n'anga dzakatanga kukanda zviyo. Kanzvimbo kadiki kakaoneka uye kakakura zvishoma nezvishoma. varoyi vakamukomba ari mapoka; Zvavakadanidzira munyanga dzemombe.
  - Zvinosekesa! - Veronica akadaro. - Inondiyeuchidza nezvemutambo wevanhu.
  Pano pakaonekwa bud, pakutanga saizi yedoro, yakazove yakakura uye yakakura, yekutanga saizi yedanga, ipapo nhare yepakati, uyezve saizi yeyakanyanya-yehondo. Bud rakatanga kutumbuka, richishanduka kuita chimwe chinhu pakati pecarnation ne tulip. Mapeturu akafamba achimhanya nenzira dzakasiyana, achishanduka kuita imbwa dzine mapapiro dzairutsa plasma. Vakasunungura mafungu emagetsi, vachikanda nyeredzi dzeRofoshek munzira dzakasiyana.
  Kudengenyeka, zvisinei, kwakanga kusina kunyanya kusimba. Veronica, achikwenya makumbo ake akanaka zvinoshamisa uye achikwenya mhasuru dzake dzedumbu, achirovera pasi mumwe murwi, akashamisika:
  - Ndezvipi izvi, hofori phantoms?
  -Rudzi rwakadai, chete zvinhu zvakawanda kupfuura zvazvinoita pakutanga. - Akati Pinocchio the cyborg, achitungamirira moto kune muvengi, munyaya iyi bhodhoro reAgdam waini murwi, uye, panguva imwe chete, kuruma chihwitsi chechokoreti - Iyi ndeimwe yemhando dzemashiripiti-hyperplasma, ine chikamu chikuru chemashiripiti pane yakachena hyperenergy. Ndiko kuti, mashiripiti anosanganiswa pano nekuratidzwa kwemuviri, asi iyo yekupedzisira inomiririrwa kune zvishoma.
  Veronica akataura nehasha, achikwenya forogo yegoridhe yakatemwa pa keyboard, panguva imwe cheteyo achidzvanya mabhatani emufaro nezvigunwe zvake.
  - Zvakajeka, huroyi hwakawanda - sainzi shoma!
  Mushure meizvozvo, musikana anozoburitsa dhiri - saber-toothed python, uye kuita jack-in-the-box twist.
  Uye achadzvova pamusoro pemapapu ake.
  - Uraya, uraya, iyo yakaipa inoshatisa orc,
  Iuraye, iuraye, iwe troll aristocrat!
  Nugget chidhori changu, ndinokuda vampire!
  Zvakanaka, magobli ari mugehena, achigocha akakora!
  Uye panguva ino murwi akarovera muvatyairi vatatu, munyaya iyi imwe donut uye maviri cheesecake ane makumbo.
  Pasi pesimba rezvikwata zvevaroyi vanobhururuka, imbwa, sezviri pachena zverudzi rwemapurisa, dzakaita mutsetse, zvisikwa zvinoteerera.
  Iyo troll hypermarshal yakagunun'una:
  - Rofoshka akangwara kupfuura imbwa uye achaita kuti vateerere. Hazvisi zvachose pasina kuti fauns ane canine nature.
  Mukuru wechikadzi ane runako akatenderedza hologram ndokuti nemweya:
  - Ungaenda sei parwendo pasina dhiragoni? Saka tinozopedzisira taita semhara yengwe isina mazino.
  - Vachaita mamwe mashiripiti! Ndakatoodha! - Iyo nzvimbo hypermarshal yakazunguza ruoko rwake. Iyo emitter yakabhururuka mumhepo uye yakashinyira:
  - Unodei, changamire?
  - Ndini hypermarshal! Bhokisi rizere negrub!
  Murwi wezvokudya wakaonekwa padivi peanoremekedzwa rofoshka. Pakati pavo, keke rakavezwa muchimiro chechikepe chehondo cheFaun chakamira pachena. Zvisinei, zvakasiyana nechiyero, vazivi venyeredzi vane nyanga vakatamba pairi.
  - Iyi ndiyo yandinoda! - Iyo hypermarshal yakatanga kudya zvidhori zvakagadzirwa nekrimu nezvinonhuwira.
  Mukuru wechikadzi akati:
  - Muhudiki hwangu hwemusango, ndakachengeta gomba nevasikana vane hunhu huri nyore. Vaishandira mafia emunharaunda. Paive nekahure kamwechete, kaigara kachibira vatengi. Pakupedzisira, akawana imwe yakanga yakanyanyisa uye yakadyiwa.
  Hypermarshal akati:
  - Mune zvimwe zvivako iwe unogona, nemubhadharo, kunyange kutora chikamu mukubika, ingave yemunhu wako, iyo inodhura yakawanda, kana yeimwe mhando, iyo yakachipa.
  Uye musikana anoremekedzwa akatumira mhinduro yake:
  - Iye zvino kumwe kutambudzwa kuri mumafashoni, kunyanya, nekushandiswa kwe micro-makombiyuta.
  Uye kudzvova kwemhuka yakapfeka yunifomu yakaisvonaka mukupindura:
  - Izvi ndizvo chaizvo zvatinofanira kushandisa. Muhondo dzemuchadenga zvakanyanya kuoma kubata musungwa, asi vakati wandei veavo vakapukunyuka pamamodule uye capsules vakadzima chirongwa chekuzviparadza. Saka takakwanisa kuvabata.
  Munda wemauto wakabhururuka uchipinda muhofisi. Yakanga yakabata elf inoyevedza. Zvisikwa izvi zvakararama kwenguva yakareba uye zvakanamatira kuhupenyu zvakasimba.
  Iyo hypermarshal yakakwesha maoko ake ane girizi, emitter yakaburitsa masaisai akamedza chidimbu.
  - Zvakanaka, ikozvino tine elf. Tinogona kupatsanura zvikuru.
  Mukuru wemauto akanga asina kupfeka akanga akafanana nemurume akagadzirwa zvemitambo, aingova nechiuno chakatetepa uye chiuno chakamanikana. Murume asina kupokana, akanaka, asi paive nechinhu chechikadzi mubvudzi rake repamusoro-soro, bvudzi regoridhe uye chiso chemusikana chakatsetseka chisina kana bvudzi rimwe chete. Saka kubva pakuona kwevanhu dhora raive rekukwezva kunomutsa mubvunzo. Musikana programmer Veronica, zvisinei, aimuda. Murwi, akagogodza uye akasiya muswe wehutsi kubva kune murwi ane nyama, akabvunza nekufema, achirovera zvigunwe zvake zvisina kupfeka pane keyboard:
  - Vachapisa chaizvo jaya iri rinodiwa here?
  Mukuru wemusikana akaseka:
  - Haasi jaya mumakore (kungoti maelves ese anoita sevechiri kuyaruka), uye moto hausi wekare. Vachawana kutambudzwa kuri nani uye kunoshanda.
  - Ichi chiitiko chinogona kubatsira kwatiri! - Akadaro Pinocchio the cyborg. - Art iri mukukwanisa kuitisa kubvunzurudza, chinhu chinonyanya kukosha kune mudzvinyiriri.
  Achipindura, Veronica akadaro achinyemwerera, asati atumira mumwe murwi aine chokoreti bara mugore rekuparadza:
  - Kutambudzwa kunonyangadza, kubvunzurudzwa kunodiwa!
  Mutungamiriri akaedza kuchengetedza chitarisiko chekudzikama, asi panguva imwe chete akadedera zvishoma. Musoro wangu unogona kunge wakazara nepfungwa dzekuti ndisape chero chinhu, asi panguva imwechete chengetedza hupenyu hunokosha.
  Hypermarshal akamubvunza mubvunzo:
  - Ndezvipi zvirongwa zvekuraira kwako?
  Elf musungwa akapindura:
  "Ini ndiri mukuru mukuru uye handizivi zvakawanda kupfuura zvandinofanira kuziva." Panguva yekupedzisira, mirairo inopihwa kwatiri, uye chitundumuseremusere changu chinofamba zvinoenderana nehurongwa hwakagamuchirwa.
  Hypermarshal yakasimudza musoro wake:
  - Hongu, zvinoitika kuti newewo wakangwara. Iwe unoziva nzira yekubuda nayo. Asi hazvikubatsiri zvachose. Ndiudze kuti nyeredzi dzako dzinoonekwa sei uye dzinonyangarika ipapo ipapo.
  Mboro yakadzungudza ndokutaura nezwi risina simba.
  - Ini handizive ruzivo rwehunyanzvi, nekuti ini handisi wefizikisi nekudzidziswa. Chokwadi, handichida. Ini ndiri cog mumuchina wehondo, ndinongopa murairo uye ndinogamuchira kurongeka, uye spaceship inosvetuka ipapo, uye iri pane imwe nzvimbo munzvimbo.
  Apa mumwe musikana aive nepfunde mumusoro akatoridza kamhere:
  - Zvakadini neinertia?
  Mupurisa akapindura neinzwi raidedera.
  - Kunyange pazvikepe zvako zvinodzimwa ne-anti-gravity.
  Musikana akaseka uye, achiratidza kufara, akati:
  - Zvese zvakajeka, zvakanyanya zvirinani, ngatitangei kurwadzisa. Shevedza muurayi wekupedzisira.
  Robhoti hombe rine matende akawanda rakabhururuka richipinda muhoro, richiteverwa neanosemesa uye akafuta kwazvo nosed troll. Waiona kufamba kwaaiita nehusimbe nemakumbo ake mapfupi.
  - Ndiri pabasa rako, hofori yemuchadenga!
  - Unoona iyi "elf," edza nanotechnology paari.
  Ichitaridzika kunge nguruve kupfuura mhuka inodya mhuka, mhuka huru ine mhino yakananzva miromo yayo yakakora, yakasvibira uye ichiridza muridzo:
  - Nekunakidzwa.
  Troll yakaburitsa remote ichibva yatanga kuita masaini parobot. Yakafamba, matende akasimuka pahuma, mutsipa, zviziso zvemakumbo uye maoko.
  - Usakanganwa bvudzi rake zvakare! Ivo vakasvibira uye vanotumira chiratidzo chinoshamisa chekurwadziwa.
  - Uye zvichava! - The troll akanyemwerera zvakasuruvara.
  Mwaranzi yepinkish yakabhururuka kubva mumatende erobhoti ndokupinda munzvimbo dzakasiyana dzemuviri wembongoro. Akarembera, akatya, simba remumunda harina kumubvumira kufamba, kufamba kunyange inch. Zvisinei, kunyange zvazvo mwaranzi yakapinda maari, murume akanaka haana kunzwa kurwadziwa.
  Victoria akaramba achirwa. Heino mumwe anopikisa. Muchiitiko ichi, yaive murwi wezvigaro zviviri ane lollipop uye lollipop. Uye zvinonaka izvi zvakare zvakapwanyika kuita zvidimbu zvidiki.
  Nekudaro, neimwe chikamu chehuropi hwake hwakapombwa nemagetsi, musikana programmer aive achitarisa zvimwe zvikamu zvemutambo.
  - Chii chinonzi kurwadzisa? - Veronica akabvunza, achiita imwe maneuver. "Zvinomupisa kunge lasers."
  Mukuru wepurogiramu akadzungudza musoro wake zvisina kunaka:
  - Aihwa! Micro-marobhoti akapinda mumuviri. Ivo zvino vachabatana nenhengo dzakasiyana siyana pamuviri, kunyanya idzo dzine tsinga dzakawanda, uye dzinotanga kutumira marwadzo. Uye mamwe machipisi madiki achaita zvakananga pahuropi, achiwedzera hope dzinotyisa. Ndiko kuti, ichave iyo quintessence yehusiku.
  Mwanasikana ari kure weVamwari, achiita zvinyoro-nyoro, achigogodza imwe motokari, uye panguva ino aine maviri orcs, akayeuka chimwe chinhu. Ruzivo rwake runenge rusingagumi, asi rushoma, kunyangwe rwakapombwa nenanotechnology, asi zvakadaro muviri wemunhu. Uye murwi-programmer akagunun'una:
  - Makombiyuta madiki!
  Mukuru wemusikana akasimbisa:
  - Fungidzira kuti kune majuru anokambaira mukati memuviri wako anogona kuburitsa acid inorwadza. Chete munyaya iyi, zvichave zvakanyanya kuipa.
  The troll yakabatidza hologram, uye ratidziro yemativi matatu-emuviri yemhasuru, yakatsetseka, isina mvere, yakatsvuka, yemukomana yakaonekwa pamberi pake.
  - Ndizvozvo, mudiki wangu! - Iyo troll yakati yakawedzera zvinotapira. Tichagadzirisa marwadzo ako. Ngatitange nechuru chezana kubva muzana. - Chigunwe chakasungirirwa chakafamba nepa scanner.
  Musikana aive nemhumhu akazhambatata achiti:
  -Zvakanaka kurwadzisa munhu akanaka kudaro!
  Mboro yakagwinha ndokutanga kugwinha gwinha. Akatotanga kushinyira zvishoma.
  - Iyo haisati ichikuvadza, asi ikozvino ichakuvadza, isu tichawedzera mutoro paitsvo, iwe une vatatu vavo. - The troll akadaro achiseka.
  Mushure meizvi, chiso cheelf colonel chakamonyaniswa uye akagomera zvakanyanya.
  - Oh! Asi ndichangotanga. Zvakadini nekupuruzira chiropa?
  Muvara pahologram wakava wakasviba, elf yakazununguka, ichiedza kubata dumbu rake nemaoko ake. Zvisungo zvisingaoneki zvakamubata zvakasimba.
  The troll akaseka nekugutsikana:
  - Uye zvino mudumbu, panewo maviri avo, saka kurwadziwa kuchava kaviri.
  Zvainzwisa tsitsi kutarisa mbongoro, yakawedzera kuchema.
  - Uye ikozvino mwoyo, kunewo maviri avo, elves vanhu vane hupfumi.
  Veronica aiona izvi panguva yekurwa. Akanga achangobva kupfura murwi neimwe chikamu chechepfu muchimiro chemidzanga yeJava, ndokuita kuti ipfute setochi. Asi kuona kwejaya rakanaka richitambudzwa hakuna kumufadza.
  Veronica akabva ati:
  - Handidi kuzvitarisa.
  "Ini zvakare ndinofunga kuti hapana chinhu chinonakidza pakurwadzisa." - Pinocchio the cyborg akabvuma.
  "Zvino ngatifese pfungwa ..." Troll yakatanga, uye mufananidzo wake wakavhiringidzwa, pakarepo nzvimbo yakaonekwa. Yairatidza varoyi vachibhururuka nenguo dzemuchadenga vachiita chivanhu pamusoro pedzvinyu.
  Uye zvino reptile inokurumidza kuwedzera muhukuru uye mapapiro anooneka. Uye musoro, pakutanga, unotanga kupatsanuka kuita maviri. Kutanga kune misoro miviri, kozoti wechitatu unokura. Zvinoita sekuti ichi chitoyi chinofefetera, chiri kuwedzera kukura nekukurumidza. Panguva imwe chete, inotyisa munhu wose.
  - Ishato! - Akati runako rusina shangu Veronica, achiramba achipisa, nguva ino motokari ine bhodhoro redoro, mukuyemura - Uye yakakura seyokupedzisira-yehondo. Uye ndekupi kwaungaona izvi?
  Pinocchio the cyborg, achiramba achirova vavengi, kunyanya, apfura chikepe chose nechikwata chechokoreti nemazambiringa akaomeswa, akagomera ndokupindura:
  - Wave zviperengo, simba re hyperplasm uye mashiripiti kuzvara zvikara zvakadaro. Unogona kunzwisisa izvi! Hazvibviri kunzwisisa!
  Musikana programmer Veronica akakwiza tembere dzake ndokuti nekuyemura, uye asina kunyepedzera:
  "Ndaona zvinhu zvinoshamisa zvakawanda mumaawa mashoma apfuura zvekuti musoro wangu uri kutenderera."
  Kungofanana nekutenderera kwepamusoro, "dhiragoni" inoburitsa mhete.
  Chokwadi, furo rinopisa rakabhururuka richibuda mumuromo weshato. Akacheuka. Mhungu hombe yakavhara muromo wayo bhora rikabhururuka richidzokera mukati.
  Veronica akarova mota nemabhodhoro maviri eCola achibva asimukawo achimwaya maspark emerald achibva aridza muridzo. N'anga dzakazevezera. Shato yakaramba ichifamba netsoka dzayo.
  Achimutevera, muroyi ane mvere akaonekwa, zvakajeka kwete kubva kurudzi rweRofoshka. Akatakura ladle hombe. Akaburitsa maoko mana ayo akakanda zvimiro zvechiseled muvacuum zvisina kufanira. Vakafamba uye, mushure menguva pfupi, mauto akatanga kukura.
  Vairatidzika sevasina kujairika pakatarisana nemashure enyeredzi dzemazuva ano. Fungidzira maMiddle Ages chaiwo, vasheveri vane nyanga, vairidza. Simbi dzaive dzakamirana. Dinosaurs akatangawo kuonekwa. Hazvina kufanana nepasi, misiyano yezvipenyu pamapuraneti akasiyana ichiri yakakosha, asi kwete zvishoma zvinotyisa kune izvi. Kwaivawo neshongwe dzokukomba, maballistae ane simba, uye makatapu eunyanzvi.
  Veronica, akatarisa ichi chinoshamisa, akati:
  - Wow, izvi zvingave sei!
  Pinocchio the cyborg akapindura:
  - Inyaya refu! Kunyanya, zvese zvese zvinogoneka paHypernet. Sezvakangoita mumutambo wekombuta!
  Musikana weprogramme akagutsurira, achirovera pasi imwe mota, ndokuti:
  - Rega mutambo usatevedze mitemo,
  Hatikushuvire minhenga,
  Uye kuchava nevaraidzo kusvika mangwanani -
  Ngatipaze nepakati!
  Kunyange zvazvo mauto akafamba munzvimbo isina chinhu, zvaiita sekuti varwi, pamwe chete nemabhiza avo nemaunicorn, vaifamba panzvimbo yakaoma. Waitonzwa kudedera kwevacuum uye kurira kwemasimba anokwevera pasi.
  
  GULLIVER NEUTO REVASIKANA
  CHIREVO
  Uye zvino Gulliver akashinga uye asingaenzaniswi, pamwe chete neViscountess, anoraira uto rose revasikana vasina shangu uye vakanaka. Uye vanogadzira zvishamiso zvechokwadi uye zvakasiyana. Iyo shaggy orcs inotambura kukundwa mushure mekukundwa.
  . CHITSAUKO Nha
  Gulliver, mukomana wekusingaperi uyu, nechikwata chake chevakomana zvakare, zuva parakavanda kuseri kwedenga, vakamiswa kuti vazorore. Pakutanga vakadya nemwoyo wose. Kunyange zvazvo zvokudya zvakava nyore. Vakaenda kunorara.
  Miviri yechidiki yakaneta yakakonzera kuti hope dzakauya nekukurumidza.
  Uye Gulliver akaona chinhu chitsva uye chakanaka;
  Vasikana vakanaka chaizvo vaifamba vachiyambuka nhandare. Vaive vadiki, vatete, varefu uye vane tsandanyama. Hondo yese yevasikana vanopenya vasina shangu, pink, ine zvitsitsinho zvakanaka zvakakombama.
  Mazamu evasikana chete akafukidzwa nematepi matete ezvombo, zvisingaonekwi, semashizha emuonde pahudyu.
  Uye panguva imwechete vane mazamu akakwirira, mahudyu eumbozha, uye chiuno chitete. Uye tsvarakadenga 'abs inoratidzika kunge yakarongedzerwa nechokoreti mabara.
  Vasikana vakanaka kwazvo vane mhasuru nenyasha. Uye vhudzi rinoputika mumhepo sezvikwangwani zvemavara akawanda.
  Vane zvombo - vamwe vane minondo, vamwe neuta, uye vasikana vakawanda vane miseve. Vanenge vakashama, uye panguva imwe chete saka vakadzi, vakakombama, uye vane simba uye vakatetepa panguva imwe chete.
  Uye vasikana vane zvirebvu zvakashinga, uye vane nyasha dzakasiyana-siyana pavanotora danho rinokurumidza netsoka dzavo dzisina chinhu.
  Gulliver akatoridza muridzo achiti:
  - Izvo zvakanaka! Zvakanaka, vakadzi!
  Iye pachake anoramba ari mukomana wemakore gumi nemaviri akapfeka shorts chete, asi ane simba rakasimba uye rakakurumbira. Uye akanaka kwazvo neakashama torso - mwana Hercules.
  Uye vasikana vakatenderedza zvakare vakanaka uye vane tsandanyama, vane seksikäs uye inoratidzira manhamba.
  Vechidiki vane tsvarakadenga dzakapendwa vari kuenderera mberi.
  Uye vatasvi vemabhiza vari kumhanyira kumashure: zvakare vasikana vakashama zvachose, vari pamabhiza chete, uye vanhu vane mukurumbira pane unicorns. Hongu, pane vatungamiri pakati pevakanaka. Uye vasikana ava vane zvishongo zvakagadzirwa neplatinum, sirivheri, goridhe uye zvakanamirwa nematombo anokosha pamaoko netsoka.
  Kunyanya pamaoko nemakumbo. Vanewo mabrooche anokosha mubvudzi ravo uye mhete dzedhaimani munzeve dzavo. Izvi zvinotaridzika zvakanaka sei.
  Vasikana vese vakuru. Iye chete atozivikanwa Viscountess, pamwe chete naGulliver, anotaridzika semwana.
  Asi ane korona mumusoro make inopenya nematombo senyeredzi. Uye mukomana asina shangu Gulliver akanzwa korona yehumambo mumusoro make. Kunyangwe akapfeka zvikabudura chete uye aine saber yakarembera kubva parutivi rwake muchipfuramabwe.
  Asi iyo saber - yese yakazadzwa nematombo akajeka zvekuti kunyangwe madhaimani aingopa mazviri.
  Zvakanaka, hongu, Gulliver ndiye ega murume muuto rose iri. Uyezve, kana ari mwana, akasimba chete ane tsandanyama dzakakurumbira.
  Uye varwi vanongofora, uye mhuru dzavo dzisina kupfeka dzine tsinga pasi peganda remuorivhi wendarama.
  Zvakanaka, hongu, iwe ungabatsira sei kunze kwekuimba, tsvarakadenga;
  Vasikana vanomhanya vari kurwira Elfia,
  Ivo vanodada kwazvo vanakomana veSvarog....
  Runako rwedu runorova nemazvo nepfuti yemuchina,
  Varanda vaSatani havazokwanisi kutiputsa!
    
  Takarwa neushingi, takarwa neorcism,
  Ngatikundei Orkmacht yakaipa, kunyangwe muvengi ane simba...
  Munguva pfupi ndinotenda tichaona communism yatakapa,
  Mashizha egoridhe, anopenya kubva pamuti wemumepu!
    
  Hakuna nyika iri nani kupfuura yedu, hapasisina communism yakanaka,
  Kuti Nyika Yedu itumbuke zvinopenya ...
  Mufaro une mapapiro uchauya kupasi,
  Uye kurota kwako kwehupenyu huri nani kuchakurumidza kuzadzika!
    
  Tenda kuti Elfia yedu ichava mufaro mukuru,
  Maria, Lada, amai veVamwari, vachatonga ...
  Isu tichamisa kurwiswa kwemusango gehena Orkmacht,
  Uye hapana chikonzero chemashoko asina kufanira uye akabatwa nemusoro!
    
  Muvengi haazokwanisi kubvarura mwoyo yevasikana;
  Isu varwi takarodza bakatwa redu rinopinza, rine hasha...
  Izwi rerunako rinonyatsoziva kufona,
  Uye isu tichakwanisa kugura nepakati pemapoka eOrkish!
    
  Zivai kuti isu hatimbofi takakanda mapfumo pasi,
  Tichauraya maOrks ese nebadza rakapinza ...
  Zviso zvevasikana vedu ngazvipenye negoridhe.
  Uye ngatirovei orc mutambi kumeso!
    
  Musikana asina shangu anomhanya nemumazaya echando ane hasha,
  Pfuti yemuchina iri kunyatso nyora mheni...
  Zvese imi maOrkishist masara kuti muite kuzvinyudza,
  Nekuti Nyika yeBaba inhare ye monolith!
    
  Tichakunda maOrks, kunyangwe ane simba rerunyararo,
  Sekuru Fem vakasarudza kutamba pamwe chete neveKrauts muhondo iyi.
  Vakazviitira chifananidzo chaAdolf,
  Uye zvino ndine uto rinobwinya revasikana rinopesana navo!
    
  Pano hondo dzakaipa dzave kuzara, muhondo yeiyi elf-mhandara,
  Vanopwanya maOrcists, kunyangwe mukurwa kusina kuenzana ...
  Inzwi remusikana wesirivha rakajeka,
  Runako harungakundwe naOrkler-Satani!
    
  Elf-light destiny yedu ndeyekuhwina nguva dzose,
  Kunyangwe iyo Orkish armada isingazive iyo nhamba ...
  Uye isu takarova inotonhorera Orkdolf zvakasimba mushaya,
  Labor Elfskva yakakundwa nekurwiswa!
    
  Kwatova nechando, uye vasikana havana shangu,
  Chitsitsinho chisina chinhu chinopenya kunge tsoka yebhuni...
  Maelves ari kumhanya zvakanyanya muhondo,
  Nditendei, muvengi haangaoni mambakwedza!
    
  musanzwira tsitsi maoriki pakurwa;
  Hondo yavo ichave mukupisa, sedhiabhorosi ari kupisa ...
  Tichagamuchira mibairo kubva mumaoko aElphisus,
  Ichave inotyisa, elf vasikana bere!
    
  Kana tichida kutendeuka, makomo ose akafukidzwa nechando;
  Uye ngatimirei muchadenga chechiedza, paradhiso elfinism...
  Sezvineiwo, takadzingwa pfuti dzeAurora,
  Uye Orkshism ine utsinye yakakandwa mugomba remoto!
    
  Elfingrad haana kubvuma, takamira pasi payo,
  Kunyangwe boka rakaputika kubva kusimbi negehena ...
  Vasikana vakakanda magirinedhi netsoka dzetsoka dzisina chinhu.
  Nekuti kune imwe chete Nyika yaBaba yemakaka elf!
    
  Ndinotenda tichange tiri muOrklin, kunyangwe zvinhu zvikaoma,
  MaOrkshist ane "Panthers", "Tigers", "Shumba", "Orkdinand"!
  Musikana akadhonza chetani mail pamafudzi ake,
  Ndicho chikonzero maelves ane tarenda rinotyisa muhondo!
    
  Mwoyo wemusikana wechidiki unopiwa kuna Elphisus,
  Zvakare Elfin naFthalin vanogara mukutenda kwechido...
  Kuti pasisina kukahadzika kweunyanzvi.
  Ngatitaurei zvakasimba uye zvakasimba kuti Orkdolf is kaput!
    
  Tichapwanya mutungamiri weshato neminondo,
  Uye isu tichaparadza boka rake kwemazana emakore ...
  Tichatsikira boka revasikana reOrcish pasi petsoka dzedu;
  Dai kurota kwako kutsvene kuzadzikiswa!
    
  Ipa vanhu rusununguko kumafungiro nemanzwiro avo,
  Kuti nyeredzi inopenya seZuva reElfinism...
  Ndosaka tichava ne porridge ine bota rakakora kudaro,
  Hudiki hwehanzvadzi yedu nekusingaperi huchava hwedu nekusingaperi!
    
  Chiedza chichauya, Nyika yaBaba ichapenya...
  Nyika yaBaba vedu ichave mukubwinya nekusingaperi...
  Tichamira kumusoro, tichitenda mu elfinism,
  Simba remweya wegumi nerimwe, ziva murwi, rakakura!
    
  Elfiya akagadzirira kuva munyoro uye akanaka,
  Uye batsira nyika yese kuenda kune mufaro wedenga...
  Isu tinokwanisa kukunda mipendero yepasirese kunyangwe,
  Chadenga chisina magumo, simba rekuunza mufaro!
    
  Asi Elfia haazove pasi pechitsitsinho cheyakaipa orc,
  Nekuti ane tarenda rechokwadi rekurwa...
  Mukutamba kwedu vasikana vanobata,
  Izvo runako ruchawana, tenda chero mhedzisiro!
    
  Nokukurumidza nguva yezuva rinopenya ichauya,
  Kana kubwinya kweNyika yaBaba kuchatumbuka zvakanakisa...
  Hondo yedu iri kurwisa gehena Orkmacht,
  Uye achakwanisa kutsvaira vazhinji vezvakaipa!
    
  Rumbidzai Lada mutsvene, Amai vedu vaMwari,
  Iwe wakabereka Perun, uye Yarila wemazana emakore ...
  Mhosva isina tariro haigamuchire kutenda,
  Kana ukashandisa zvakawanda, haungadzori mashoko ako!
    
  Mutongi anonyanya kukosha ndiElfin Mukuru,
  Elnin akamusiyira nzira yakangwara yekuenda kuEdheni ...
  Nokuti Elphisif ndiye ishe wechiedza,
  Uye pane imwe nguva, yakanakira varwi!
    
  The Orkishists havazokwanisi kunyengedza Nyika yeBaba,
  Uye gura Elfskva kubva kuElfgi, kubva kuElfbiri ...
  Ivo vachararama, ndinotenda, maelves echiedza pasi pe elfinism,
  Uye ndichadzima simba reOrcdolf, musikana!
    
  Munguva pfupi pachava nekukunda, ichokwadi sezuva,
  Munguva pfupi pachava nekupenya semaranzi equasar ...
  Uye tenda maElves, elfinism ichakura,
  Zvakanaka, kana iwe usingazvitende, zviri nani unyarare!
    
  Sayenzi ye elfinism ichakurumidza kumutsa vakafa,
  Uchenjeri hwaro hahuna magumo, sechinoti, chikuru...
  Tichakunda maOrks nemweya yedu yakanaka,
  Ngatirege kuedzwa nehomwe yegoridhe!
    
  Zvakanaka, muchidimbu, nguva ino yegehena yapera,
  Isu vasikana tichapinda muOkrlin mutsvuku...
  Uye mutoro wedu usina muganhu uchapera,
  Nekuti isu tichatora mufaro wedu nekurwa!
  Kana vasikana vakaimba, vanoimba nemoyo yavo yose. Gulliver, kunyangwe ari mukomana mumuviri, achiri murume uye anovayemura zvakanyanya.
  Vasikana ava vakanaka chaizvo.
  Kaputeni wemukomana akaimba:
  Kune vakadzi muElfia yedu,
  Sei vachibhururutsa ndege sejee...
  Chii chakanakisisa kupfuura vose vari muchadenga,
  Nejee uraya mhandu!
  
  Vakazvarwa kuti vakunde
  Kukudza Elf kwemazana emakore ...
  Pamusoro pazvo, sekuru vedu
  Pakarepo uto rakabva ravaunganira!
  Uye mukomana, achitsika-tsika, asina shangu, mwana, mutsvuku, makumbo akasimba achiridza muridzo.
  Uye kubva muruzha rwake koni yakadonha ndokurova musikana pabere, pepingi.
  Akaseka ndokupindura achiti:
  Ndakapinza chigunwe chakanaka
  Sokutsva mumoto
  Mumwe mukomana ane simba akandimirira ikoko,
  Pabhiza regoridhe!
  Gulliver akachonya kumusikana uye akati:
  - Zvakanaka, kutaura chokwadi,
  Ndanga ndakashata zvakanyanya kubva ndichiri mudiki!
  Aida kurova vasikana netsvimbo,
  Ita hasha dzevabereki vako!
  Uye mukomana akaritora ndokuratidza rurimi rwake rurefu.
  Musikana weViscountess akarira:
  - Zvakanaka, iwe unopa! Kunyora kukuru!
  Gulliver akati:
  - Ndinonyora zvakanaka dzimwe nguva - hongu!
  Ndokuchonya mumwe wake. Chero zvazvingava, iye mukomana ane punch yakanaka inoparadza.
  Uye vasikana vari kufamba nechinangwa chekurwa, uye manzwiro avo ave kunyanya kurwisana uye ane hutsinye.
  Mukomana murwi akaimba:
  Kunyange zvazvo Mwari akarambidza hondo,
  Asi ndinonzwa tarenda rebakatwa...
  ndinorwa kanomwe pavhiki.
  Zvirinani ini handisi duelist!
  Zvirinani ini handisi duelist!
  The Viscountess akaimba achipindura:
  Ndiri musikana, ndine maonero,
  Uye mukurwa akaratidza kirasi yepamusoro!
  Asi akaramba achichema kubva mukugumbuka -
  Ndakazvarirwei ndiri musikana?
  Vasikana vevarwi vakaramba vachifora uye miviri yavo yakatetepa, ine mhasuru ichitambanudzira mhasuru dzavo. Ava vasikana vechikadzi chaivo.
  Gulliver akabvunza mumwe wake Viscountess kuti:
  -Tiri kutungamira mauto edu kupi?
  Musikana akaseka ndokuti:
  - Isu tiri kutungamira kumwe kunhu! Uye hondo iyi ichave yakakosha kwatiri!
  Mukomana wacho akati:
  - Pandakazviwana ndiri munyika umo, panzvimbo yevanhu, mabhiza aiva zvisikwa zvakangwara zvikuru, zvino ... ndakafunga kuti hapana chingave chinoshamisa. Asi zvakazoonekwa kuti kune vana vekusingaperi. Uye kwete zvakadaro benzi!
  Musikana akapikisa
  - Tinogona kukudziridza zvirinani tekinoroji. Asi iwe unoona kuti hapana incentive. Zvakare, hunza pfuti nepfuti nepfuti munyika yedu yakanaka, inowirirana, uye pamwe chimwe chinhu chakatoipisisa!
  Gulliver akati achibvumirana:
  - Hongu, zvinogona kuipa! Uye saka une idyll. Uye kunyange kana zino rikabviswa, rimwe idzva richakura mumaawa mashomanana.
  The Viscountess akagutsurira nekurira:
  Ndinoda chaizvo kuti hudiki hwangu hurege kupera,
  Zvekuti zvinomhanyira kunditevera...
  Pasina kuziva makore!
  Pasina kuziva matambudziko!
  Mukomana uya akagutsurira musoro achinyemwerera:
  - Ehe, izvi zvingangove zvakanaka ...
  Vasikana vaifamba, uye zviuru zvizhinji zvavo vakavatora uye vakaimba mukwaya:
  Mvura yakaparadzira nyeredzi zvidimbu zvidimbu mudenga,
  Takagadzirira danda rakarodzwa reOrkishism!
  Iwo matangi eTiger angori marara - musika une tsvina,
  Kukundwa kwehasha kwakamirira Wehrmacht kamwechete!
  Kukundwa nehasha kwakamirira Wehrmacht kamwechete!
  
  Shamwari yedu Elfin mutungamiri isimba remamiriyoni,
  Chibhakera chake igranite, pfuti yemuchina iri muruoko rwake!
  Tichagona kukunda hondo inobva muSodhoma,
  Simba redu ndiro monolith - nerombo rakanaka paNyika!
  Simba redu ndiro monolith - nerombo rakanaka paNyika!
  
  Kwete, bato redu rine zvimwe zvakakosha zvekuita,
  Nzira yekuponesa vanhu, kunaka kweMotherland!
  Febbels of the possessed, kugehena nezvisina maturo,
  Uye pachava nekukunda, nditende, pasinei nemadhimoni ose!
  Uye pachava nekukunda, nditende, pasinei nemadhimoni ose!
  
  Iyo elf-light runako inozivikanwa nekuda kwesimba rayo,
  Chirukwa chake chebrown chinorema!
  Uye muhondo neOrks, pwere ichave nemukurumbira,
  Nyika yeChiedza ichava nehupenyu, ichisimuka!
  Nyika yeChiedza ichava nehupenyu, ichisimuka!
  
  Usarege Orkler - ivo vanopinza mhuno yavo mumaelves,
  Mukomana ane mustachioed anofunga kuti ndiMwari akanaka!
  Tichafamba tichitevedza Orklinskaya street,
  Aiwa, munhu akachena mumweya haangavi muranda!
  Aiwa, munhu akachena mumweya haangavi muranda!
  
  Mureza wedu wakatsvuka, ruvara rweropa rine hasha,
  Zuva rave kutopenya paOrkstag!
  Hapasisina chipo chekupa vana vedu vanodiwa,
  Kana mwoyo wakashinga uye kutya kunopwanyika!
  Kana mwoyo wakashinga uye kutya kunopwanyika!
  Rwiyo urwu runokurudzira zvikuru. Uye kumashure kwevasikana kwaive nemakatapu uye ma ballistae ane simba rekufambisa mhosva. Uye rakanga riri simba rinouraya zvikuru. Uye vasikana vakatsikawo nemakumbo avo anokwezva uye akasimba.
  Gulliver akabvunza mubvunzo chaiwo kune mumwe wake:
  - Sei pasina varume pakati pevarwi?
  Viscountess akaseka achipindura, achiti:
  - Uye zvino varume vanodiwa muuto? Zvinonhuwa uye hazvifadzi kutarisa. Vakomana havasi chinhu zvakadaro, asi varume vakuru uye kunyanya varume vakuru vanongosemesa!
  Gulliver zvine musoro akati:
  - Zera, zvisinei, hariparadzi varume chete, asiwo vakadzi!
  Viscountess akagutsurira musoro achibvumira:
  - Ndizvozvo! Asi zvakadaro, vakadzi vanorasikirwa nekukwezva kwavo pavanotarisa vakwegura kupfuura makumi matatu neshanu, uye varume pavanotarisa kupfuura gumi nemashanu! Pane musiyano unokosha pano!
  Mukomana wacho akati:
  - Ini neimwe nzira handina basa nekunaka kwevakomana vachiri kuyaruka! Chinhu chikuru ndechokuti vakadzi vave vakanaka, uye zvinonyanya kukosha, vane rudo uye vakachenjera!
  Musikana akaseka ndokupindura.
  - Izvo ndizvo! Runako, hongu, rwakanaka, uye rwakatoshamisa, asi hungwaru hune basa!
  Gulliver akaimba:
  Asi sei,
  Hazvibviri kurarama nepfungwa dzako!
  Asi sei,
  Iwe haugone kuvimba nemunhu!
  Asi sei,
  Ndiri mugiredhi wekutanga mupfungwa dzangu!
  Asi sei,
  Ndinotaura zvisina maturo nguva dzose!
  Asi sei,
  Upenyu hahutidzidzisi chinhu!
  Asi sei,
  Handinzwisise kuti vanhu vakapusa sei!
  Asi nei!
  Asi nei!
  Musikana weViscountess akapindura nechivimbo:
  - Uye nezvemusoro wekabichi!
  Vasikana vakanaka varwi vakagumburwa pane yekutanga, kunyangwe idiki, mauto e orcs. Vakanaka vakabva vamira. Tsoka dzavo dzakashama dzakatanga kukweva tambo dzeuta dzichiruka ngoma dzekuchinjika.
  Kune vasikana vakanaka uye vakanaka mubhikini pano, vanorwa vasina zvipfeko uye ndinofanira kutaura, vanongonaka. Uye kana varume vakavaona, vachapfugama zvechokwadi uye nekupisa kukuru uye nekunakidzwa vachatsvoda matsipa avo asina kupfeka, epingi, akakasharara zvishoma, asi izvi zvinoita kuti vawedzere kukwezva uye kunhuhwirira kunokwezva kwekunhuhwirira kwemiviri yevasikana ine hutano uye yakasimba.
  Saka miseve nemabhaudhi emuchinjiko zvakabhururuka muarc yakakwira uye yakaburitsa orcs, ichiabaya nemiseve, kunge hedgehog ine tsono. Uye zvaifadza chaizvo kutarisa.
  Uye vasikana ava pano vanongori mazango makuru uye akasiyana, uye mhasuru dzavo dzakasimba kwazvo, uye panguva imwechete dzinotaridzika zvakanaka.
  Uye saka boka rekutanga re orcs rakaparadzwa, uye vasikana vakanaka havana kugamuchira kana kukwenya.
  Gulliver - uyu mukomana asingagumi akatsika tsoka yake isina kupfeka uye akaimba:
  - Imi vasikana makanaka,
  Just supermen...
  Tichadyara magaka
  Uye pasina kuziva miganhu!
  The Viscountess akachonya kune mumwe wake achibva aridza kamhere:
  -Kurayira kwemutungamiriri wangu kwauri,
  Zvinoita kunge uchatsemuka...
  Enda chikomana, wakadhakwa
  Zvikasadaro, iwe unomhanyira mune chimwe chinhu, tarisa, iwe uchamhanya machiri!
  Vasikana vakafora, vachitsika-tsika makumbo avo akanaka, ebronze, uye anokwezva zvisingawanzoitiki.
  Uye mazamu erunako rwese anongoyevedza. Zvakanaka, usatamba nevasikana zvakadaro.
  Gulliver akatarisa musikana weViscountess aifamba padivi pake ndokuti:
  - Iwe unenge uri nani semunhu mukuru!
  Musikana akaseka ndokupindura.
  - Chii chaiva kumashure uko, tarisa kumashure,
  Ziva iwe semwana, usanyara,
  Rega ndikuudze kuti makore mazhinji apfuura, akabhururuka,
  Smile Gulliver, nyemwerera!
  Kaputeni wechikomana akachonjomara akatarisa musikana, uyo, pasinei zvapo nemavambo ake akanaka, akanga achitsika tsoka dzake dzakashama, dzakanaka pamatombo anopinza emugwagwa.
  Uye iye, hongu, akatarisa - zvakati zvakanaka. Akanyanya kupfuma uye akapfeka zvakanaka, uye tsoka dzemusikana dzakashama, sekunge ari mupemhi.
  Zvisinei, Gulliver akati:
  - Kune mwana, iwe unoshamisa!
  Iye Viscountess akatsika tsoka yake asina kupfeka kwenguva yegumi uye akagomera:
  - Kurumbidza kwako, mukomana mupfupi, hakuna maturo! Saka ini handikwanise kuwana chero mari chaiyo kubva pane izvi!
  Mukomana akagutsurira musoro:
  Maiwe! Munhu wese anogara aine matambudziko nemari!
  Musikana akaridza kamhere neshungu, chitsitsinho chake chakashama, chakatenderera akatora ndokupwanya hurungudo, achiirova nesimba rakadaro. Zvinotoshamisa kuti mwana, uye kunyange mumiririri wepabonde rakanaka, anogona kuva nesimba rakawanda. Urwu runako - super!
  Uye Viscountess akaridza mhere:
  - Imba ruva, usanyara!
  Gulliver akabvunza achiratidza kushamisika:
  - Zvekuimba nezvei?
  Musikana akataura zvakasimba, nehasha zvakare achitsika tsoka yake isina kupfeka, yakatsvuka, yakaomeswa zvishoma nekufamba asina shangu kwenguva refu:
  - Nezve rudo, hongu! Chii chimwe chekuimba nezvacho!
  Kaputeni wemukomana akagutsurira uye akaimba nemufaro unooneka, achiimba nenzwi rake rinorira, remukomana:
  Pfungwa dzangu dzakarohwa nehana
  Zvose zvakava zvakajeka, sokunge muna October!
  Uye isu tichakandira forogo mumativi edhimoni rakaipa,
  Uye kuchava kwakaisvonaka kwazvo paNyika!
  
  Nyeredzi dzakadaro dziri muchadenga chedu
  Mamwe marubhi, mamwe madhaimani!
  Tinotora mutero kubva kune vakaipa -
  Kurova kwakaita sesando kwete patsiye, asi kuziso!
  
  Mahwindo ezvitoro ane quasars,
  Iyo hippodrome inopenya inopenya!
  Kune maronda ekuputsika mumweya mangu -
  Zvaiita sokunge kuti maiva nembambo huru mukati mayo!
  
  Vachapeta serunako rwekometi,
  Gwayana penya - iyo milky way inopenya!
  O mabasa asingafi akaimbwa,
  Dai Frus achigara mukubwinya nekusingaperi!
  
  Munhu akasuruvara angaitei?
  Ingosiya misodzi ichidonha kubva mumaziso ako eblue...
  Kana zvese zvakatenderedza zvachena uye zvinosemesa,
  Paunomirira uine tariro yekunaya kwemvura muna Chikumi.
  
  Tambanudza miromo yako isina kunaka nekunyemwerera -
  Hwisisa kuti nyika haisi berries musango.
  Musikana anobva atokubudira mazino ake,
  Mariri iwe uchaita kuti kurota kunonzwisisika kuve kwechokwadi!
  Saka murwi wechidiki akaritora ndokuimba. Uye yairatidzika kuva yakanaka zvikuru uye kupfuura inotonhorera.
  The Viscountess akati:
  - Unogona kuimba zvakanaka! Asi iwe unokwanisa kugadzira chimwe chinhu chakakomba here?
  Gulliver akataura nezwi rakazvininipisa:
  - Chii chingave chakakomba kupfuura nziyo?
  Musikana uya akamunanzva rurimi ndokupindura achiti:
  - Chii chinounza mufaro uye kuwedzera hutano!
  Mukomana akakwakuka setsuro ndokuimba achiti:
  Iwe uri Nyika yangu huru,
  Hondo dzetsunami dzakaputirwa nechisimba
  Mushure mezvose, mauto imhuri ine simba,
  Ngatikandai uipi kubva pachitsiko chacho toenda kuGehena!
  
  Chiedza chedenga chakajeka sei,
  Kuuya kubva mumoyo yevarwi veBaba.
  Kubwinya kwevarwi ngakukudzwe.
  Hatizozvidembi, tinotenda muhupenyu!
  
  Muvengi akagamuchira chipo chikuru.
  Uye ane zvombo zvakawanda zvakasiyana...
  Ikozvino nguva yasvika, fungidzira izvi,
  Hasha dzeChernobog dzakadururwa zvine chisimba!
  
  Saka zvakaitika, knights dzangu,
  Nyika yeBaba inopenya iri kutambura!
  Paive ne zero chete mushumo,
  Uye zvakare Kaini ari mugehena anokunda!
  
  Orkshism yakasimba, boka rinodzvova,
  Asi usaunza maSaxon kumabvi avo!
  Mushure mezvose, akachenjera Elfin anesu nokusingaperi -
  Uye akarurama theorist Fenin!
  
  Tinogona kupwanya iyo Wehrmacht, ndoziva,
  Uye zvisinei nekuti shato iyi yaive nehungwaru sei...
  Tichatema neminondo yake.
  Ini ndiri knight yakazvipira kuna Motherland uye mukadzi!
  
  Dai simba guru rive
  Kuti usvike kumiganhu yeOrklin!
  Ngative vakafanira mabasa amadzibaba edu;
  Mushure mezvose, mauto edu haakundiki muhondo!
  
  Kana tauya toita kuti zviroto zvedu zviitike,
  Chikonzero chitsvene - chikonzero checommunism!
  Ndichasiya musikana pasi munzira,
  Kuvazukuru mureza: rukudzo, kuzvipira!
  Aya ndiwo maimbiro akaimba neushingi mukomana Gulliver nemanzwiro. Vasikana vaifamba navo vakaombera maoko. Uye vamwe vakatosvetuka nekusvetuka-svetuka pavakarohwa netsoka dzavo dzisina kupfeka. Izvo zvaive zvakanyanya kutonhorera uye pamwero mukuru.
  Gulliver akabvunza mumwe wake kuti:
  - Ndakaimba zvakanaka here?
  Akapindura achiratidza kufara:
  - Iyo nightingale inopeta inopesana nemashure ako! Zvisinei, kana, toti, nzombe ikadzvova, zvikurukuru kana iri kugochwa iri mhenyu, ichava yakatotonhorera zvikuru uye yakakura!
  Gulliver akaimba:
  Hatisi chete hamsters
  Uye nzombe dzine nyanga!
  Tinotunga mombe dzose
  Uye isu tichabvarura mapere kuita zvidimbu kamwechete!
  . CHITSAUKO Nha.
  Aya ndiwo mafambiro akaita mauto. Bhaviguru hombe rakabhururuka mudenga, iro rinogona kutonzi shato nekuda kwekuvapo kwemisoro mitatu.
  Uye mapapiro awo aipenya nemavara ose emurarabungu wechirimo. Hongu, akanga ari mambokadzi anoyevedza.
  Gulliver akaimba nemufaro:
  Mapapiro eshavishavi iro
  Vaive vakanaka...
  ndarasikirwa nerunyararo -
  Uye akazvitaura zvichibva pamwoyo!
  The Viscountess akarira achinyemwerera:
  -Rega kuita ruzha nekupopotedzana,
  Imba yakaita seizvi kana kwete seizvi...
  Tinofanirwa kuvaka dura,
  Kubva pane zviri pedyo!
  Uye vana vekusingaperi vachaseka nekuseka, vachiratidza mazino avo akanaka kwazvo uye makuru kupfuura makore avo.
  Gulliver akabvunza Viscountess:
  - Sei isu tichitoenda kunokwira? Ingogaya udye zvese zvisina maturo!
  Patova nevasikana pano, uye pakanga paine zviuru zvavo vasina shangu uye vakatsvuka, uye vese vakanaka, vanokwezva uye vane tsandanyama. Uye kana ndikaitora ndikatanga kuimba, inobuda inofadza zvikuru;
  Mambo anotitonga nokutendeka;
  Inopa mitemo, inotonga varanda...
  Chigaro cheushe hachibvumiri kupopota nekuhukura,
  Uye haisi nzira yekukunda kutya!
  Asi rwiyo rwetsvarakadenga dzisina makumbo rwakabva rwadimburirwa. Boka rese rema orcs akawanda, anonhuwa uye ane fanged akaoneka mberi. Vakadzvova vachivheyesa tsvimbo dzavo.
  Vasikana, zvisinei, havana kunyara uye vakatanga kukurumidza kuzvigadzirira mugadziriro yehondo.
  Gulliver akaitora akaimba, achitsika-tsika tsoka dzake dzakashama, dzomwana;
  Ini ndiri rukoni rwerugare nehondo,
  Akazvarwa pasi penyeredzi inopenya zvakanyanya ...
  Vana vakatendeka venyika yababa -
  Rudo - chikuru, chaicho!
  
  Tichagadzira nyika yakanaka,
  Imo muchava nemufaro zvino...
  Rega Kerubhi Zuva rivheneke,
  Mutsvene, akasimudzwa Elfia!
  
  Tichazadzisa zviroto zvedu
  Muchadenga muchange musisina chinhu chakanaka!
  Mukomana achasimudza munondo uye iwe,
  Mufaro ngauve nzvimbo yako!
  
  Uye muchadenga runako,
  Yasvika nguva yekuti Baba vangu vakuru vapenye!
  Kunyangwe musikana achimhanya asina shangu,
  Nditendei, tichakurumidza kurarama pasi pecommunism!
  
  Ukuru hwokunaka kwamakomo marefu;
  Uye nhanho dzegoridhe dzine kapeti inonhuhwirira!
  Tichatsvaira marara kubva muchadenga
  Nditende, hatingadembi hupenyu hwedu!
  
  Uye zvese zviri munyika zvichanaka,
  Mushure mezvose, elfinism ichakunda kwose kwose!
  Ndiani ane chisero mumaoko ake;
  Ndiani anofarira pfuti yemuchina nemabara!
  
  Zvatinoita zvichagara nekusingaperi,
  Ngativake maguta nekuseka paMars!
  Simba reBritannia rakakura kwazvo -
  Tichati kuvanhu venyika - hello!
  
  Ropa rinoyerera nderekudzvara;
  Kwairi mhodzi dzerudo!
  Ngazvive zvakanaka kune wese ari pasi penyika,
  Usangove knight yeparrot!
  Uye vasikana, mukurira kwenziyo dzinoshamisa, vakavhura moto pamitambo neuta neuta. Uye miseve yekutanga yakarova orcs kure. Uye mabhaudhi emuchinjiko akachinja kuva anouraya.
  Vasikana vachatanga kuchema:
  - Tese tiri vakanaka, mhuri imwe,
  Tichachenesa pasi rose kubva pakuora!
  Kana zvichidikanwa, isu tichakurumidza kunyaradza ma orcs,
  Uye kerubhi rine hasha rinokwira pamusoro pedu!
  The Viscountess akadzvova:
  - Banzai!
  Varwi vakarova maorcs vari chinhambwe, vachitenderedza madhiramu emidziyo yemuchinjiko nezvigunwe zvavo zvisina. Uye panguva imwe cheteyo, havana kukanganwa kuimba vachipfura mapere anonhuwa, sinamoni uye ane nzara;
  Nyika yangu yanyura murima -
  Nyika yakafa uye rima rinotonhora.
  Uye ndiri muvengi wako
  Uye nditende, basa iri harina kunaka kwandiri!
  
  Gamuchira chipo changu
  Kuda kwenyu kunotaura zvikuru mandiri.
  Mhinduro yako haindiuraye
  Uye achakutongera rufu!
  
  Nyika iri kuchinja,
  Hupenyu hunopera
  Waraswa
  Uye nyika yako!
  Hapana zvingasarudzwa
  El Gilet Sphere
  Munyika mune rima nechando
  Achavhura mukova!
  
  Ropa reElves pane talisman
  Pahusiku hwekubatana, Deimos achadurura.
  Zvakaipa, godo, kutya nekunyengera
  Achaunza pamwe chete naye munyika ino.
  
  Nyika yenyu ndeyangu
  Ndine kiyi yacho pedyo!
  Ndichakupa rugare rusingaperi!
  
  Mweya wako unovimba nei?
  Desmond haazove nenguva yekukuchengetedza.
  Kumba kwangu ndiko kwaenda chiedza
  ivhu renyu rinodziya richavanda vanhu vangu.
  
  Ndichakuudza chakavanzika:
  Pausiku hweMubatanidzwa, elven ropa
  Inofanirwa kusvibisa amulet
  Uye mikova yenyika ichazaruka.
  
  Nyika iri kuchinja,
  Hupenyu hunoguma
  Waraswa
  Uye nyika yako!
  Hapana zvingasarudzwa
  El Gilet Sphere
  Munyika mune rima nechando
  Achavhura mukova!
  
  Ropa reElves pane talisman
  Pahusiku hwekubatana, Deimos achadurura.
  Zvakaipa, godo, kutya nekunyengera
  Achaunza pamwe chete naye munyika ino.
  
  Nyika yenyu ndeyangu
  Ndine kiyi yacho pedyo!
  Ndichakupa rugare rusingaperi!
  
  Unopenga uye une utsinye
  Asi nguva yako iri kupera
  Iwe hausi kuzotonga nyika
  Nhamo iwe, Muporofita weRima.
  Rufu rwuri nani pane ruponeso
  Chii kuva wekutanga pakati pevaranda.
  Unoziva here sarudzo yangu -
  Mhinduro yangu: "Paradzai nokusingaperi!"
  
  Nyika iri kuchinja,
  Hupenyu hunoguma
  Waraswa
  Uye nyika yako!
  Hapana zvingasarudzwa
  El Gilet Sphere
  Munyika mune rima nechando
  Achavhura mukova!
  
  Ropa reElves pane talisman
  Pahusiku hwekubatana, Deimos achadurura.
  Uipi, godo, kutya nekunyengera
  Achaunza pamwe chete naye munyika ino.
  
  Ropa reElves pane talisman
  Pahusiku hwekubatana, Deimos achadurura.
  Zvakaipa, godo, kutya nekunyengera
  Achaunza pamwe chete naye munyika ino.
  
  Nyika yenyu ndeyangu
  Ndine kiyi yacho pedyo!
  Ndichakupa rugare rusingaperi!
  Iyi ndiyo nzira iyo vasikana vakaimba, vanoita sevana, asi neimwe nzira vanotaridzika sevanhu. Kunze kwekunge vakanyanya kunaka. Uye vane tsandanyama zvikuru nemiviri yavo nenhamba.
  The orcs haigoni kumisa vasikana vakadaro. Uye vakasangana nemapere ane shavi uye anonhuwa aine mabakatwa, tsvimbo nematemo.
  Uye vasikana vanorovawo orcs muchirebvu neshare yavo, yepingi zvitsitsinho.
  Uye vaikanda tsono dzine muchetura, dzinouraya nezvigunwe zvavo.
  Uye maoriki akadonha ndokufa.
  The Viscountess akabvunza Gulliver:
  -Wakamboona kutarisana kwakajeka kwakadaro pakati perunako nekushata?
  Mukomana uya akaseka ndokupindura achiti:
  - Chokwadi kwete! Zvino shamisa!
  Musikana akagutsurira musoro ndokukanda tsoka yake isina bhutsu, yakatsemuka nechisimba chemhondi, uye girinedhi rinoparadza zvikuru. Yakabhururuka muarc ndokurovera mukati mehobvu yeorcs, ichivaparadzira munzira dzakasiyana.
  Gulliver akaridza mhere:
  - Iwe wakakwana, kubva kunyemwerera kwako kuenda kune yako gesture! Asi iwe unoziva, kukanda magirinedhi netsoka dzako kunotonhorera uye hakuna kujairika!
  Viscountess akaseka ndokuti:
  - Hongu, makumbo angu akanaka! Uye masora angu akashama, epingi akatsvodewa nevanokudzwa varwi. Zvinonyanya kunaka kana elves achizviita. Asi kana orcs inonanzva zvitsitsinho zvako, zvino zvinosemesa!
  Vasikana vakabva vaitora ndokufumura mazamhu avo ezamu dzvuku, vachibvisa bhurugwa. Uye kuti vachakutora sei vachikurova nemheni inouraya. Uye mimhanzi ichatsva, uye matehwe avo achapfungaira nekutsva. Uye mhuka idzi dzinodzvova zvinotyisa.
  Uye vasikana vachaitora uye voisa zvigunwe zvavo zvisina kupfeka mumiromo yavo. Uye vanoridza sei. Muridzo usinganzwe unonzwika makunguwo akawanda achiita searohwa netsvimbo mumusoro. Uye panguva imwechete ivo vanewo chirwere chemoyo uye indigestion. Uye vanowira pasi, vabatwa nehope uye vavhunduka, vachirovera misoro yemapere nemiromo yawo.
  Dehenya rezvikara rinotsemuka uye ropa rine chepfu richibuda kunze.
  Gulliver akacherechedza nekushamisika:
  - Izvi zvakanyanya kutonhorera uye zvinoshamisa! Mumwe angati - ultra-stellar!
  Musikana akanaka akati:
  - Hongu, mwanakomana wangu! Izvi zvinonaka kwazvo! Asi iwe haufanirwe kunge uchiitawo saizvozvo. Uye iwe unofanirwa kurova orcs nemhondi wave!
  Gulliver akapindura nekugomera, achikwenya hudiki hwake, kunyangwe muscular, mapendekete:
  - Iri harisi basa riri nyore!
  Mukomana akakandira pizi mudenga ndokuparadza. Uye akabhururuka achinorova maorcs, achiita kuti apise uye abhururuke kumusoro mumhepo. Wobva watendeuka.
  The Viscountess akati:
  - Panguva ino iwe wakakanda zvakanaka! Zvakanaka, pamwe unogona kundiratidza chimwe chinhu!
  Uye vasikana vakanaka vachakutora zvakare vakabatana uye nekukurova kubva kumazamu ako eruby nemheni. Uye kubva pamaguvhu ane pulsars. Uye izvo zvinoparadza zvekuti maorcs anopiswa ari mapenyu uye anoparadzwa nezviuru.
  Gulliver akacherekedza uye akakanda zvakare kuputika kwepasuru yerufu netsoka yake yakashama, yemwana:
  - Ngatitii zvakanakisa!
  The Viscountess akati:
  - Ino ndiyo nguva yekuti iwe uimbe! Zvakanaka, usanyara, izvi zvinototibatsira zvakanyanya.
  Gulliver akagutsurira uye akaimba nechido chikuru;
  Isu tiri mapiyona - knights of the Fatherland,
  Chii chakaberekwa pasi pechiratidzo chaNovember ...
  Hatisi kuzorega hupenyu hwaElfia,
  Kubwinya nemureza mutsvuku wamambo!
    
  Tinoda uye tinoziva kurwa zvakaoma,
  VaOrkshist vakadimbura nyanga dzavo ...
  Tine magirinedhi mubhegi rakakura,
  Upenyu hahudhuri isu mapiyona!
    
  Tinoda Nyika yedu inoera,
  Chii chakaita iyo inotyisa elfinism ...
  Pano Elsomolka ari kutungamirirwa asina shangu muchando,
  Uye orcishist inoda kutiwisira pasi!
    
  Ndakarwa nekushingaira neOrxism kuElfskva,
  Uye takatema vavengi vese nejeko...
  Sei Orkmacht iyi yakapihwa maelves?
  Ndichamurova nechibhakera!
    
  Ndiri piyona uye pasi peElfskva huru,
  Akarwa semurwi hofori...
  Yakamisa kurwiswa kweOrkshism,
  Ishe wedu Samasimba Mhuri imwe chete!
    
  Iko hakuna miganhu mukumutsidzirwa kweElfia,
  The Great Elfin, akatisimudza kubva pamabvi edu ...
  Svarog mukuru, mesiya wepamusoro,
  Uye Lada inopenya yakanaka!
    
  Isu tiri mapiyona, vakomana, vasikana,
  Tinoda kurwa - ichi ndicho chikamu chedu ...
  Uye izwi diki reelf-mill rinofona,
  Kunyange zvazvo mhirizhonga ine ropa ichitonga!
    
  Elfia ndiyo nzvimbo yekuzvarwa yeSvarog,
  Uye nzira yakavhenekerwa kune elfinism ...
  Mapiyona haadi Mwari akaipa,
  Muvengi haazokwanisi kutikotamisa kuti tiite chibhakera!
    
  Tine tangi inotonhorera ine nhumbi dzokurwa dzakatsvedza,
  Iwo maorcs haagone kupaza mukati mazviri nyore kudaro,
  Nekuda kwaLada, musikana anokudzwa,
  Zvekuti chikara chinongoshanduka kuita mutambo!
    
  Vanhu vakadzivirira Elfskva nekurwa,
  Uye zvakare kwaive neElfingrad huru ....
  Tichaona elfinism munguva pfupi,
  Pachave zvakare neparade kuburikidza neOrklin!
    
  Hongu, Elfingrad anodada neshoko iri,
  Isu tiri mapiyona asina shangu muchando ...
  Tichavhuna nyanga yemombe benzi;
  Uye isu tichatyaira Orktler takananga mubhokisi!
    
  Ziva kuti Nyika yeBaba haizombokotama,
  Mafungiro ake haagone kudzorwa...
  Dai zuva rivhenekere nekusingaperi pamusoro peElfia,
  Uye mbavha inonyengera ichapwanyiwa!
    
  PaElfingrad vakaratidza ushingi,
  Takakwanisa kumisa maOrks...
  Elves ane hushingi hwakadaro, munoziva,
  Uye vavengi vachange vaine zero!
    
  Elfia anogona kubhururuka kuenda kuMars,
  Uye gadzira hukuru hwakasiyana ...
  Uye zvechokwadi zvese zvichange zvakanakisa,
  Kunyangwe hupenyu husina kusimba seshinda yesiririka!
    
  Mweya wemadhofu hauzive zvipingaidzo muhondo.
  Ane simba rePerun ...
  Tinotarisirwa kugamuchira mibairo kubva kuvamwari,
  Uye chinhu chinopenya, nditende, iyo rune!
    
  Ko mweya we elf hauzivi kukundwa nenzira ipi?
  Nditende, anogona kutsika zvese ...
  Isu mapiyona saka tinoda kutsiva...
  Haakundiki, seuto raBaba!
    
  Kukunda kwava pedyo nesu.
  Ngakuve nechiedza mukubwinya kweElfinism...
  Madzisekuru edu akarwira Nyika Yamai,
  Tichakurumidza kusangana nemufaro uye mambakwedza!
    
  Pasina Motherland, hapana hupenyu hwemapiyona,
  Vanoda kumurwira...
  Uye maidei vashe vakaipa?
  Tinofanira kupa hupenyu hwenhapwa here?
    
  Kwete, Fuhrer achatora elves sevaranda,
  Tichamupwanya sechidhori...
  Mushure mezvose, mauto eElfia anogona kurwa,
  Uye kerubhi rine mapapiro endarama rinesu!
    
  Hapana zvikamu zveNyika yedu pasi penyika,
  Kupisa kunge nyeredzi inopenya zvakanyanya...
  Wava chidhori cherudo kwandiri.
  Handifi ndakaparadzana newe!
    
  Ndiri piyona uye mukomana asina shangu,
  Chii chinomhanya nemuchando nechitsitsinho chisina chinhu...
  Uye kumwe kunhu bhandi chena rakanaka riri kusvetuka,
  Iyo ichavhuna nyanga yemuvengi!
    
  Piyona muhondo haazivi kupokana,
  Haasi mutambi, asi mugadzirisi, munoziva...
  Kutsiva kuchauya kune vanotyisa Orks, tendai
  Uye kuchava neparadhiso yakajeka ye elfinism!
    
  Zvichauya sei, ziva nguva,
  Imo murwi wese kubva muchidyiro...
  Irwa kusvika mweya wako wekupedzisira,
  Ngaaparadzwe, iwe unoziva hasha yakaipa!
    
  Nyeredzi dze elfinism dzinopenya zvakajeka,
  Hapana imwe nguva inopenya, yakanaka kupfuura iyi pasi rose....
  Tichatyora joko reOrkshism, nditende,
  Uye Orktler ichave yekudya kwemasikati kweelves!
    
  Nditende, tine matangi esimbi akadaro,
  Kuti ganda ravo repanther haripindire ...
  Ngatiise iodine kumaronda edu, mukomana,
  Uye zvakare piona anomhanyira muhondo noushingi!
  
  Zvakanaka, veOrkishist vakazviwana zvakanaka,
  Havana kufunga kuti vangangotikunda...
  Tinoona elfinism kuziva mamaira,
  Uye isu tinogona kutyora iyo Orkmacht tichiseka!
    
  Muzita raAmai vedu vane simba,
  A piyona anodada anoenda kunorwisa...
  Kunyangwe makore akarembera pamusoro peNyika yeBaba,
  Tichagadza muenzaniso wekukunda kune wese munhu!
    
  Nditende, muvengi haamise kurota kwako,
  Tichakunda maOrks ese zvakare...
  Hakuzovi nechakaipa, nditendei, kutonga pachigaro.
  Tichagadzira nyika itsva yehurongwa!
    
  Zvese zvichanaka, muNyika yeBaba munoziva,
  Ndiri mukomana, asi muhondo ndakafanana naRobin Hood,
  Pekutanga ndaingokwenya padesk,
  Uye zvino, nditende, zvakanakisa!
    
  Elf inogona kubvarura Orks ne bayonet,
  Achakunda chero hondo...
  Uye kuti mapiyona ararame pasi pe elfinism ...
  Mushure mezvose, ushamwari hwedu hwakasimba monolith!
    
  Hatizopa chero chinhu kune orcs muhondo,
  Tinogona kukunda vavengi vedu nemajee...
  Uye saka takarova maOrks nekirabhu,
  Chamupupuri chiri kutinhira, chichitenderedza sinou kuita chamupupuri!
    
  Iyo Elf haizive maOrks, ziva tsitsi,
  Akasimba zvisingakundiki...
  Mabastards achawana saber mumutsipa,
  Uye Satani achaparadzwa!
    
  Usatenda kuti Orkler haakundike,
  Kunyangwe iwe wakaunganidza simba regehena, funga zvese ...
  Kana vanhu nebato vabatana.
  Vanhu vakabvarura Orkmacht yedu kuita zvidimbu!
    
  Elfia ave akakurumbira kwemazana emakore semutsvene,
  Akapwanya Tiger sesimbi...
  Yakatambanudzwa kubva kumucheto kuenda kumucheto,
  Iyi ndiyo chete nyika yairotwa nejaya!
    
  Takakunda sehofori
  Vanoparadza vavengi nebakatwa...
  Isu tiri maelves echiedza, haakundiki muhondo,
  Tichakunda vanopikisa Nyika yaBaba!
    
  Titende, hapana chinotimisa,
  Uye iwe unotiziva, hapana chinogona kutikunda ...
  Tichaviga Fuhrer ane mhanza,
  Tine bakatwa rinopinza nenhoo yesimbi!
    
  Muchadenga chese hamusisina Elfie akanaka,
  Pachave nenguva yechiedza kwemazana emakore...
  Kuchava norugare nomufaro kuzvizvarwa zvose;
  Nyika yaBaba inoda ruoko rwakasimba!
    
  Saka kana uchitamba Orklin,
  Ngatizore Orkmacht sedota muropa...
  Ndiyo ichava nguva yomuganhu wedenga.
  Uye pamwe chete naLada, rudo runotonga!
  Kaputeni wemukomana anoimba zvakanaka nezwi rake rinotapira. Uye yakanaka chaizvo uye rukova runoyerera mumweya mangu.
  The Viscountess akacherechedza achinyemwerera:
  - Hongu, rwiyo urwu rwakatibatsira zvakanyanya!
  Chokwadi makunguwo akabatwa nechadzimira ndokuwira pasi achingorohwa nehana achiita searohwa netsvimbo muuropi kana kuti zvimwe nechairema.
  Vasikana, hongu, vakapakata minondo nematemo, zvine mukurumbira vakatema orcs. Uye huwandu hwadzo hwakanga hwakakura, uye miseve yakarova mapere nekugona kukuru. Uye, chokwadi, varwi vaisagona kubatsira asi kushandisa catapults uye ballistas. Uye vakarasa hari hombe nemusanganiswa unobvira moto, mafuta nedoro. Uye vakapisa orcs semasoseji.
  Gulliver akananzva miromo yake ndokuti:
  - Kunonaka kwazvo! Uye kunhuwa kwenyama yakatsva kunonaka zvachose!
  The Viscountess akachonya kune mumwe wake achibva aridza mhere:
  Nyama yegwayana ine muto kwazvo,
  Vasikana baton ine simba kwazvo!
  Mhare dzakavatora ndokuvarova zvakare kubva paminyatso tsvuku yechipfuva chavo nemheni yemhondi.
  Uye zvakawanda zvakaipa orcs zvakapiswa uye kupiswa. Aya ndiwo budiriro chaiyoiyo yeuto rechiedza.
  Uye vasina shangu, vasikana vakanaka.
  Gulliver akaridza muridzo achiti:
  - Ichi ndicho chiso changu! Pachava nechirango, pachava nechirango!
  Aya ndiwo maitikiro azvakaita zvehasha.
  Zvakanaka, wadii kupopotera vasikana:
  Oc yakaipa inokambaira pamatombo;
  Murove napalm!
  Usarega ma orcs
  Paradzai zvose zvinokambaira!
  Kufanana nekupwanya tsikidzi -
  Kupisa semapete!
  The Viscountess akazhamba, achichonya nemaziso ake esafire:
  - Uku kunaka kwakanyanya!
  Gulliver akamutarisa achibva aridza mhere:
  - Ngakuve nechiedza,
  handisati ndaenda kudenga...
  Kwayedza ichauya -
  Uye zvechokwadi tichaenda kudenga!
  The Viscountess akaseka ndokuti:
  - Hongu, hongu, tichaenda. Uye tichauya zvakare!
  Mukomana uya akakwenya mumwe wake neziso ndokuimba kuti:
  Ndinoda kuenda kudenga, ndinoda kuenda kudenga,
  Ndakanga ndiri, asi ndakanga ndisipo!
  Uye mwana weterminator akakanda pea yakanyanya compact yerufu kune orc vavengi nesimba rinouraya.
  Yakabhururuka ichimhanya ichiparadzira vavengi kumativi ose. Uye misoro yeorcs yakatenderedzwa kumashure.
  The Viscountess akabhowa:
  - Phasmagoria ndeyemhando yepamusoro!
  Gulliver akati:
  - Ndizvozvo! Damn democracy kune tsarism!
  Musikana akaseka ndokuti:
  - Mambo anofanira kunge ari mumusoro, uye kwete pachigaro cheumambo!
  Uye meso ake esafiro aipenya senyeredzi. Uye zvakava zvinoyevedza.
  Mukomana akabva ati:
  - Kunyika itsva, yakanaka!
  The Viscountess akati:
  Hondo iri kuitika muchadenga,
  Uye iwe unogona kutambura zvakadini ...
  Satani akasununguka,
  Uye akatanga kuuraya nehasha!
  Gulliver akati:
  - Hongu, akadaro! Mubvunzo chete ndewekuti rinhi? Kwagara kuine humhondi!
  Musikana akagutsurira musoro:
  - Kubva panguva yaKaini, unoreva here?
  Mukomana akapindura:
  - Humhondi hwekutanga hwaive mupfungwa dzevanhu! Kare apo Adhama asina kusikwa, asi mudzimu wake bedzi wakanga uriko!
  The Viscountess akabvunza achinyemwerera:
  - Iwe unofunga kuti mweya waiva nekusingaperi here?
  Gulliver akagutsurira zvine simba uye akatsika tsoka yemwana wake isina kupfeka:
  - Zvingangodaro, ndizvo chaizvo! Chero zvazvingava, Jehovha Mwari akafuridzira mumunhu nemweya wake uye akamuzadza nechidimbu chake chisingagumi, chisingafi, chinogara chiripo!
  Musikana akaimba achinyemwerera:
  Ida Ishe nemweya wako,
  Jesu ngaave newe...
  Uye kana iwe uchida mukomana kuenda kudenga,
  Kurota pamusoro paKristu chete!
  
  TROLL UYE ELF PASI ORCS
  CHIREVO
  A troll uye elf, pamusoro weuto hombe rinosanganisira chete vakanaka kwazvo, curvy uye mhasuru vasikana, vanopinda muhondo nemhomho yeorcs. Uye varwi vanoratidza kirasi yavo yepamusoro-soro!
  . CHITSAUKO Nha
  Mukomana wetroll nemusikana we elf zvino vakazviwana vari pamusoro weuto rakakura kwazvo.
  Kumberi kwaionekwa vasikana vachifora. Vakanga vakangopfeka machira aipenya aisavanza miviri yavo yakanaka, yakatsvuka, ine tsandanyama. Uye akashama, makumbo akasimba evasikana akatora nhanho.
  Vakanaka vakadzora zvigunwe zvavo ndokutwasanudza simba ravo, uye panguva imwe cheteyo, miviri yakaisvonaka, ine chiuno chitete kusvika painogumira.
  Uye ndeapi mahudyu ane simba uye anoshamisira ane vasikana, ayo maratidziro asina kuvanzwa nemachira matete.
  Nyeredzi ina dzaipenya dzichibva kumusoro, dzichipa kupenya kwakasimba.
  Vasikana vari muvacheche vane zvombo zvakasiyana. Mamwe ane uta, mamwe ane simba rakachinjika rine mabhaudhi. Kune varwi vane minondo nevanokanda miseve. Vamwe vasikana vakanaka uye vane tsandanyama zvakare vane mbezo dzine simba kumashure kwavo, vanokwanisa kucheka kunyangwe murwi mukuru pakati.
  Mukuwedzera, apo troll neelf zvakatarira kumativi azvo, zvakaona vasikana vakatasva mabhiza, ngamera, uye kunyange nzou! Vasikana ava vaive vakagwina gwina vaine mazamu mahombe, marefu, vakatsvuka, vasina shangu, uye hembe dzisina kunyatsovharwa.
  Uye vhudzi ravo rine mavara akasiyana - girini nebhuruu, uye orenji, yero, tsvuku, chena, uye kunyange ane makwapa. Asi kazhinji, vasikana vane chic chaizvo. Uye makumbo avo akashama, mabhora emhasuru anokunguruka pasi peganda ravo rechokoreti.
  Avo vari varwiwo zvavo havana kushongedzwa, uye ivo vamene shongedzo. Asi varwi-vakuru vakashongedzwa nezvishongo pamaoko avo nemakumbo akaitwa negoridhe, sirivha, platinamu, yakafukidzwa nematombo. Vamwe vasikana vanewo mhete nemabrooches akagadzirwa nematombo anokosha mubvudzi ravo. Zvose zvinotaridzika zvakanaka kwazvo. Zviso zvevasikana zvidiki, zvinofadza, hazvina kushatirwa, kunyangwe zvirebvu zvavo zvine ushingi. Uye zvakadaro, vasikana vakawanda vanonhuwirira zvinofadza uye zvinonyangadza. Kune kunhuhwirira kwezvose zvinonhuhwirira zvinodhura uye kunhuhwirira kwechisikigo kubva kune yakasimba kwazvo, ine tsandanyama uye, panguva imwe chete, miviri inokwezva.
  Mukomana wetroll, akavatarisa, akanzwa kufara kwakasimba zvekuti akapotsa aputika.
  Paiva nevasikana chete. Uye kune zviuru zvavo. Zvese zvisina kuvharwa, zvinonyengedza uye zvinomutsa ruchiva rwemurume!
  Pedyo neRaptor, sekudaidzwa kunoitwa troll, shamwari yake, shasha inokudzwa, akatasva unicorn. Erimiada ndiye ega mumiririri wepabonde rakanaka ane shangu - shangu dzakashongedzwa nedhaimondi uye topazes. Iye pachake akapfeka sutu yeumbozha, uye pamusoro wake pane korona inopenya yakagadzirwa neinopenya, isingazivikanwe pasi, matombo anokosha. Uye pachipfuva chepamusoro pane mirairo.
  Sezvakaita Raptor. Vanoita sevanoraira uto rezviuru zvevasikana vakanaka, vasina shangu, vakashama hafu.
  Erimiada, achitarisa kubwinya uku kwevasikana vakanaka vakadai vanofamba, vachirova makumbo avo asina chinhu, nekukotama kwakanaka kwazvo kwechitsitsinho pamatombo anopinza emugwagwa, akaitora ndokutanga kuimba;
  Tichabhururuka pamusoro penyeredzi pamusoro penyika,
  Zuva richapenya zvakajeka...
  Hugamba hwemaelves echiedza hunokudzwa,
  Inoshandura muvhimi kuita mutambo!
    
  Ichange iri nguva yakaoma chaizvo,
  Pane dutu remabhanan'ana rinopenya pamusoro penyika ...
  Apuro riri maruva akazara,
  Chitubu chiri kuuya, hongu!
    
  Pachave nenguva, nditende nezve elfinism,
  Apo chero munhu ari demiurge.
  Tichasuka tsvina yeOrkshism kubva pazviso zvedu,
  Kana zvakakodzera, gejo richarima!
    
  Kuchava navamwari vakatendeka panyika yose,
  Vachaunza mufaro nekuseka kune elf...
  Tichazodza vhudzi redu nemura;
  Ngakuve nokubudirira mubasa iri rine mbiri!
    
  Hongu, Elfia inyika yenyika,
  Nyika tsvene yeElfinism...
  Musikana asina shangu akamhanya
  Akazvarwa kuti ave mwenga!
    
  Hongu, kuda runako Elfia,
  Chii chakagadzira simbi kubva padombo...
  Vanhu vanozove, nditende, vanofara
  Napalm ngainaye kubva kudenga!
    
  Usatarise mufaro pasina Rod,
  Achakupa rudo nekusingaperi...
  Pasi pechitsitsinho chehondo yeSvarog,
  Ropa rezvikara riri kuteurwa!
    
  Hapasisina nyika yakanaka yehofori,
  Iyo ine troll uye gnomes mumarenji ...
  Isu takabatana nekusingaperi neNyika yeBaba,
  Tichakunda muhondo ipi zvayo, munoziva!
    
  Saka nei munhu wacho akasuruvara zvakadaro?
  Iwe wakaziva simba reSvarog ...
  Zvinokonzera manzwiro akanaka
  Yedu Lada yerudo yakanaka!
    
  Zvakasikwa zvichava nani, nditende ini -
  Kana elfinism ikatanga kutonga ...
  Isu tiri vana vanofara veSvarog -
  Ngatibvisei Orkshism kuita quarks!
    
  Nenguva isipi Nyika ichapenya,
  Pachava nekubudirira kukuru munguva pfupi ...
  Uye Yarilo ichabuda sezuva rinobwinya,
  Uye ichapa kupenya kune wese!
    
  Ngatinwe kwaBaba, vasikana,
  Kuti Elfie abudirire zvachose...
  Saka kuti muhoro hauperi -
  Izvo zvisinganyare kurota nezvazvo!
    
  Rega Elf isimuke pamusoro pezvakasikwa,
  Uye acharatidza munhu wese kugomera kwaMwari...
  Nesimba risingaori pakurwa;
  Ticharatidza hunyengeri hwakanyanya!
    
  Nokukurumidza zuva richapenya zvakanyanya,
  Nzvimbo ichaita seruvanze ...
  Saka iwe unopisa moto zvakanyanya,
  Rodza demo rako resimbi!
    
  Uye zvakare nerwiyo rwaLada mukuru,
  Izvo zvakabereka vanamwari vane simba ...
  Tichakwanisa kutema rudzi rwemusango;
  Elfo-mbiri vanakomana vane minondo!
  Raptor akaseka ndokuti:
  - Vhesi rekupedzisira harina zvarinoreva. Unoda kutema vanakomana vane mbiri, kureva iwe pachako?!
  Erimiada akapindura nenyemwerero inotapira:
  - Kwete, ndakanganisa zvishoma. Chokwadi, ndaida kutaura kuti vanakomana nevanasikana vane mbiri vane mbiri vachakwanisa kutema rudzi rwezvaunga. Kazhinji, ingori rwiyo rwerudo!
  Raptor akada kutaura chimwe chinhu, apo kamwe kamwe musikana akanaka asina kupfeka, makumbo akatsvuka akaridza huta. Panguva imwecheteyo, vhudzi rake remhangura-tsvuku rakaputika mumhepo, sehondo, proletarian banner. Uye mhare yakaridza hwamanda.
  Vamwe vasikana, zviuru zvakawanda zvavo, vakatanga kukurumidza kuchinja kubva pakufora kuenda kuhondo. Kumashure chaiko kwemauto makuru akanyorwa, kunyangwe ane tsandanyama, achipenya nedikita uye kunhuhwirira kwezvinonhuwira uye kunhuhwirira kwesimba rechikadzi, kurwisa mammoths kwakadhonza makata uye ballistas.
  Erimiada akataura achisekerera, achipenya mazino ake ane pearly:
  - Zvinoita sekunge zvichave zvinonakidza!
  Raptor akatura befu ndokuti:
  - Chinhu chimwe chinondisemesa - vangani vakanaka uye vakasiyana vakanaka vachafa!
  Elf akati neshungu:
  - Hondo haigone kuitwa pasina kukuvadzwa chete panguva yepabonde iyo munhu anogona kuita pasina orgasm!
  Uye vese, elf uye troll mukorona, vachigeda-geda mazino avo nemufaro, vakaseka.
  Mushure mezvo, ivo vakatangawo kupa mirairo mukurira kwavo uye nemufaro uye manzwi akashata.
  Erimiada akaitora uye zvakare nekunzwa kukuru uye kutaura, achitamba paunicorn yake yechando-chena, akaimba;
  Mbiri kune nyika inotumbuka kumusoro.
  Kubwinya kune guru, rinoera Elf...
  Kwete, hakuzovi nekunyarara nekusingaperi -
  Nyeredzi dzesango dzakasasa maparera!
    
  Mukuru Wemasimbaose Svarog anesu,
  Mwanakomana weMhuri yaMasimbaose inotyisa...
  Kuti Murwi uyu abatsire muhondo,
  Tinofanira kukudza Mwari Elven!
    
  Vasikana havana kupokana, nditende,
  Vasikana vari kurwisa mhomho nehasha...
  Mhuka ine hasha ichabvamburwa-bvamburwa;
  Uye muvengi acharohwa nemhino dzake!
    
  Kwete, usayedze kuputsa maelves,
  Muvengi haatipfugame...
  Tichakukunda iwe mwana akaipa,
  Sekuru Elfin vanesu!
    
  Kwete, usambotendera vavengi vako;
  Vasikana vasina rutsoka vakarwa pedyo neElfskva...
  Hatizoratidzi utera nenyadzi;
  Ngatibatane naSatani mukuru!
    
  Dai Mwari vakurega uchipedza hondo dzako,
  Uye dzinga mauto eWehrmacht ...
  Zvekuti vanopedzisira vave ne zero,
  Zvekuti kumakuva kurege kunyarara!
    
  Ipai vasikana rusununguko, varwi,
  Saka izvi zvicharongerwa maOrkishists...
  Madzibaba edu achadada nesu;
  Muvengi haangatikama semombe!
    
  Ichokwadi kuti chirimo chichauya nekukurumidza,
  Hura dzezviyo dziri mumunda dzichashanduka goridhe...
  Ndinotenda kurota kwedu kuchaitika,
  Kana uchifanira kurwira chokwadi!
    
  Mwari, zvinoreva kuti vanhu vese rudo,
  Akatendeka, akasimba, asingaperi murufaro...
  Kunyange ropa rechisimba richideurwa.
  Musikana wacho kazhinji haana hanya!
    
  Tinopwanya muvengi muhondo.
  Kuita chimwe chinhu chinofadza ...
  Kunyange zvazvo dutu richipisa pamusoro penyika,
  Uye kuora kwezuva kunouya!
    
  Kwete, maelves achamira kusvika muguva.
  Uye ivo havazopa kadiki kuOrks ...
  Imi vakomana zvinyorei mubhuku renyu,
  Rodzai minondo yenyu yose kurwa!
    
  Hongu, ichokwadi kuchave nemambakwedza asina mipendero,
  Nditendei, munhu wese achava nemufaro...
  Isu tinovhura imwe, nditende, chiedza -
  Mumhepo ruoko rwemusikana rwuri kutambanudza!
    
  Isu elves tinogona kuita izvi, nditende,
  Chimwe chinhu chatisingatombotyi kurota nezvazvo ...
  Tinoona zvakajeka chinangwa chakajeka,
  Kwete, musataure zvisina maturo, varwi!
    
  Tichabhururuka kuenda kuMars kunakidzwa,
  Ngativhure minda ipapo, tiverenge marubhi...
  Uye isu tichatakura maOrks muziso chaimo,
  Mapoka emakerubhi ari kutenderera pamusoro pedu!
    
  Nyika yegumi neimwe ngaive nemukurumbira,
  Chii chakapa elfinism kuvanhu ...
  Akapiwa kwatiri nokuberekwa nokusingaperi -
  Kune Motherland, mufaro, rusununguko!
    
  MuElfia, murwi wese anobva muchidyiro,
  Mwana anosvika papfuti...
  Naizvozvo, unodedera, iwe munhu akaipa,
  Tinodaidza chikara kuti chizvidavirire!
    
  Hongu, yedu ichava mhuri ine hushamwari,
  Chii chinonzi elfinism chichavaka muchadenga...
  Tichava, iwe unoziva, shamwari dzechokwadi,
  Uye bhizinesi redu richave rakagadzirwa!
    
  Mushure mezvose, elfinism inogara inopiwa nekuzvarwa,
  Kuti vakuru nevana vafare...
  Mukomana anoverengawo masyllables,
  Asi murazvo we demiurge unopenya mumaziso!
    
  Ngakuve nomufaro kuvanhu nokusingaperi;
  Kuti vari kurwira pamwechete nyaya dzeSvarog...
  Tichaona mahombekombe eFolgi munguva pfupi,
  Uye tichava munzvimbo yaMwari yokukudzwa!
    
  Hongu, Elf haigoni kutyorwa nevavengi veNyika yeBaba,
  Ichasimba kunyange kupfuura simbi...
  Elfiya, uri amai vanodiwa kuvana,
  Uye baba vedu, nditendei, kubva kure akachenjera!
    
  Iko hakuna zvipingamupinyi kuNyika yeBaba, nditende,
  Inoenda kumberi isingamire...
  Mambo wegehena achakurumidza kuwana checkmate,
  Zvirinani ane ma tatoo mumaoko ake!
    
  Tichapa moyo yedu kune Amai vedu,
  Ngatikwire makomo ose, tendai pamusoro...
  Isu vasikana tine simba rakawanda,
  Dzimwe nguva rinotobvisa denga remba!
    
  Mukomana wacho akapawo kunyorera Elf,
  Akati acharwa zvine mutsindo...
  Mumaziso ake, simbi inopenya,
  Uye iyo RPG yakavanzwa zvakasimba mubhegi!
    
  Saka ngatirege kutamba benzi,
  Zvichiri nani, ngatimirei tese semadziro...
  Mazamanishoni, akapasa neA chete,
  Abheri ngaatonge, kwete Kaini akaipa!
    
  Muchidimbu, pachava nemufaro kuvanhu,
  Uye simba reSvarog pamusoro penyika tsvene ...
  Nekutamba kupwanya maOrkshist,
  Rega Lada ave mufaro uye chifananidzo!
  Urwu rwaiva rwiyo chairwo. Uye kumberi, mhomho huru yeorcs yave kutorwisa vasikana vakanaka, vasina shangu, vakatsvuka uye vanonyengerera uye vanotaridzika-vanotaridzika.
  Uye zvisikwa izvi, zvakasiyana ne elves uye troll, zvakashata zvikuru nezviso zvakashata. Orcs inoita semapere, yakangonyangara zvisingaenzaniswi, uye zviso zvadzo zvinotyisa uye zvinosemesa.
  Vasikana vaive nema crossbow vakatanga varova pfuti. Mushure mezvose, michinjikwa igadziriso yakakosha ine mabhaudhi anorema akanyikwa muchepfu, uye anorovera kure kure kupfuura miseve.
  Varwi vakasima zvakasimba tsoka dzavo dzisina kuserera, dzakatsvuka, dzakasimba uye nokukurumidza vakaruka ngoma.
  Uye zvino mabhaudhi emuchinjiko anobhururuka nemuridzo unobaya. Uye dzinobaya nemapere chaimo. Uye vakanaka vachiri kunyemwerera nemazino avo anopenya, semaparera akanakisa kubva kupfuma yaSultan.
  Zvino tsvarakadenga dzine uta dzakagarawo pasi pamabvi. Iwe unogona kupfura neuta kakawanda kupfuura nemuchinjiko. Uye panguva imwe cheteyo, vasikana vanokweva tambo yeuta netsoka dzavo dzakashama, dzakapfava, dzinoyevedza. Uye vanozviita nekukurumidza uye zvinotonhorera.
  Uye miseve inobhururuka, inotsvedza ichitevedza arc uye inorova mapere anonhuwa uye ane mvere nesimba rawo rinoshamisa rekuparadza. Uye zvinotaridzika zvakanyanya kushamisa. Uye zvitubu zveropa rakasviba rakasviba rezvisikwa zvakaurawa zvinopfachukira kunze.
  Uye vasikana, zvakanaka, vakanaka, uye zvakanaka sei kutarisa mafambiro emhasuru dzavo dzakanaka uye dzakarongeka.
  Asi mamwe varwi vanotumira ballistas uye makatapu. Uye chombo ichi zvakare chine simba guru. Madhiramu ese eMolotov cocktails ari kubhururuka ari arc yakakwirira. Uye hechino chipo chakadaro chekuparadza, kuti achakutora sei uye nekukupwanya iwe mukati mehombe yeboka reorcs. Uye huchatsemura munhu wose ndokuvapisa. Uye kana vasiri vose, saka zvichida zana rakanaka. Uye zvino iyi ihondo huru.
  MaOrcs anopisa ari mupenyu semakenduru ari pamuti weKisimusi muimba yakapfuma panguva yemhemberero dzeKisimusi.
  Uye kunhuwa kwenyama inopisa kunopararira kure.
  Uye vasikana vakatanga kukanda zvipfuramabwe nezvipfuramabwe kumberi orcs. Uye ivo vakapindawo mumhomho huru yemapere ane mvere. Uye ivo, mhuka idzi dzakadonha uye dzakaburitsa matsime emvura isingafadzi.
  Vasikana kusvika pari zvino vaparadza mauto ari kure uye hapana kana chaarasikirwa nacho.
  Chokwadi, mamwe maorcs akaedzawo kukanda miseve nekukanda matombo.
  Apa shasha yetsvarakadenga yakarohwa nehana. Uye musikana akadanidzira achiti:
  - Damn, zvinorwadza!
  Erimiada akacherechedza nekuseka:
  - Hongu, nyika izere nemarwadzo! Asi makumbo evasikana ari kupora chaizvo.
  raptor akaimba, achibudisa mazino ake makuru, akafanana nebhiza:
  - Oh, chii makumbo!
  Aya ndiwo mabatirwo anoitwa vakomana...
  Usatya, mwana -
  Zvirinani kuuraya orc!
  Vasikana vakarwa, pane zvese, zvakanakisa. Uye zvino mbiya dzemusanganiswa unopisa unowira pane orcs zvakare. Uye miseve, uye mabhaudhi emuchinjiko, uye zvinobaya zvinhu kubva kune zvipfuramabwe, uye miseve.
  Chiri kushaikwa ipfuti yemuchina yakanaka iyo iwe yaunogona kuchera pasi ma orcs achifambira mberi kunge tsunami wave. Uye iri zvechokwadi idambudziko rakakura. Asi munyika muno, maiwe, hamuna pfuti. Uye pamwe zvinotova nerombo rakanaka kuti chinhu chakashata chakadaro hachisati chagadzirwa.
  Asi ballistas uye makatapu anoshanda zvakafanana. Uyezve, vasikana, vachikanda madhiramu anopwanya nechinhu chakaita senapalm, vanoshandisawo simba remhepo. Ndizvo zvavakachengeta marasha. Uye ipapo huwandu hwekupfurwa uye mwero wemoto wemakatapu unowedzera neaviri emirairo yehukuru. Uye varwi vanoshanda pano nekumhanya kukuru. Uye zvitsitsinho zvavo zvakashama, zvepingi, zvakatenderera zvinongopenya. Uye kumhanya kwekufamba kunoshamisa.
  Pano zvakare zvipo zvitsva zvekuparadza zviri kukurumidza kufamba. Uye kukanganisa kwakadaro kwakafanana nemabhomba enyukireya ari kuputika.
  Ndiwo mangani maorcs anotumirwa kupasi pevhu kamwechete. Uye iwe unogona zvakare kushandisa zvimwe zvombo zvinonyanya kuuraya.
  Pano, kunyanya, chirongo chinoputika mumhepo pamusoro pe orcs, uye tsono dzine chepfu uye mabhora anoputika anobhururuka kumativi.
  Uye maorcs mazhinji anoremadzwa uye anourawa. Uye vasikana pachavo vanogamuchirawo mavanga uye mavanga kubva kune zvisikwa zvine mvere. Asi kusvika pari zvino hapana ati aurayiwa. Kunyange zvazvo mumwe wevasikana ava akanga akuvara zvakaipisisa zvokuti vakamutora ndokuenda naye pamubhedha.
  Hongu, iyi ihondo yakakomba kwazvo uye ine ropa. Uye pano zvinoita sekunge vakashata uye vanoyevedza vari kurwisana. Uye zvese zvinotaridzika zvakanaka uye zvakapusa.
  Erimiada akatora zvakare akaimba nekunzwa kukuru nesimba, nezwi rake rakanaka uye rakasiyana;
  Ndiri musikana wembudzi
  Aishanda muminda, achirima norudo...
  Asi dutu raityisa rakatinhira...
  Iyo Orksist yakarwiswa, hapana nzvimbo yakakwana kwaari!
    
  Ropa ramakumi maviri nerimwe gore rinotyisa.
  Orkler anorwisa muhuwandu ...
  Regai elves aende kunoparadza mumabhechi,
  Mabhomba ari kuputika - mabara ari kurira!
    
  Kwete, pane nzvimbo inotyisa inowanikwa pano,
  Kana kurwadziwa nekuparadzwa kuri kwese kwese...
  Musikana haana kana makumi maviri
  Asi kurwadziwa uye kushayiwa kwakawanda sei kwakatenderedza!
    
  Wakaipa ari kurwisa Motherland Orkshism,
  Zvine simba, zvinongotyisa ...
  Asi ini ndinotenda kuti elfinism ndiye anokunda,
  Ndiani ari kuseri kweOrkwolf, aya orcs mapofu!
    
  Muvengi ane simba, nditendei.
  Kumanikidza kwake kunoshanda uye hutsinye...
  Orxism chikara chesango,
  Uye pamusoro pemusikana, chifananidzo chine maziso ebhuruu!
    
  Aiwa, vasikana havadzokeri shure
  Vanomhanya nemuchando vasina shangu...
  Mazamanishoni, akapasa neA chete,
  Uye vasikana vedu vanorwa zvakashinga!
    
  Zvakanga zvisina maturo kuti Orkshism yakarwisa Elf,
  Kunyangwe mubatsiri weorcs ari kubatsira ...
  Uye chikara chine furry chichabhururuka chichidzika,
  At least anouraya elves achidya nyama!
    
  Vasikana havazivi mazwi - kune rugare,
  Vanoshingairira kukunda...
  Kunyangwe Orkler achitonhorera mumashoko,
  Kuti akangoshanduka kuita chiseko!
    
  Ngatitarisei ma orcs munguva pfupi, vasikana,
  Muvengi akarohwa zvakanaka pasi peElfskva...
  Ipapo pakanga pane ngano Elfagrad,
  Akasangana nemakwikwi akasimba!
    
  Zvakanaka, chii chinonzi "Tiger" kuvasikana?
  Chokwadi muchina une simba...
  Hatidi mitambo yakaoma, tsvarakadenga,
  Iyo hondo yeOkishist yakapwanya!
    
  Pano iyo FSA inobatsira ma orcs zvakanyanya,
  Vanopa ndege dzemahara, matangi ...
  Vanofanira kunge vakapenga
  Zviri pachena kuti veFinns vakadya henbane yakawandisa!
    
  Hongu, Orkler akapfurwa sembwa,
  Uye Okring akatora nzvimbo pachigaro cheumambo ...
  Pamwe haasati akura zvekuva muhombe,
  Iyo nguruve yakakora iri mukorona yehumambo!
    
  Asi FSA naTrolltania ikozvino,
  Saka vakatanga kushingaira kubatsira maOrks...
  Hondo yekurasikirwa haigone kuverenga elves,
  Uye madaro elfinism akadzikira!
    
  Iyi ingori mamiriro egehena,
  Kana simba remari riri mukubatana...
  Uye kudonha kunongotyisidzira ...
  Nyika yeOrks, ziva kuti maFinns haana kukwana!
    
  Hazvina maturo Sam anovapa bhomba,
  Kuna mambo, sei dhiyabhorosi achitumira chikafu...
  Mushure mezvose, takunda hondo yeEFSR,
  Orcdolf inorwisa vakuru vekare!
    
  Chokwadi, tinotambura kurasikirwa kwakawanda,
  Vasikana havana shangu kunyangwe kuchitonhora...
  Asi kana zvichidikanwa, isu tichaponesa Elfskva,
  Maruko edu anomonereka segoridhe!
    
  Kana Elfagrad akadzivirirwa,
  Nditendei, tinogona kusvika kuOrklin...
  Kune maelves ari muuto aya ndiwo mamiriro ezvinhu:
  Kana vanhu nemauto vabatana!
    
  Vasikana havangoziva mazwi chete, kwete,
  Uye vanorwa zvine hukasha nemaOrks...
  Tichaona, vasikana vanotenda mambakwedza,
  Kunyange zvazvo maziso dzimwe nguva akafanana nemasoso!
    
  Ndinotenda, mambo akanaka wemaelves,
  Achakwanisa kuita kuda kusimba kupfuura simbi...
  Ngakuve namambo ane mbiri Elfi,
  Kana asina kukwanisa kuita zvose zvakanaka, Ftalin!
    
  Hongu, nyika yegumi neimwe ngaitumbuke,
  Iyo nzira ichave yekuvakwa muchiedza che elfinism ...
  Kukunda kuchavhura account isina muganho,
  Kunyange zvazvo vana verevanchism vakabudisa mazino avo!
    
  Zvakanaka, munoti kudini, Sekuru Anotyisa Sam,
  Waunza kuparadzwa kwako ...
  Akakwanisa kudzinga maOrkshist eEFSR,
  Uye izvi zvinoreva kufa kwemukuru!
    
  Zvakanaka, chii, uye kwete kamwe chete, kwete kaviri,
  Vacharamba vachionekwa vachitinhira pamusoro peElf ...
  Kuti mazero asauye kunyika yavo,
  Pamwe gadzirira Mwari chishamiso!
    
  Iko Ftalin aisangokwanisa,
  Vasikana vasina shangu vanogona kuzviita...
  Kwavari, Mwari ane simba, Mutsvene Svarog,
  Uye chokwadi kana kupfura kubva muchina pfuti!
    
  Muchidimbu, kurwa hakusati kwapera zvachose,
  Isu elves echiedza tinoedza, munoziva, kutsiva ...
  Pachava neharahwa nejaya pakurwa;
  Hatisi kuzopa maOrks mukana unotyisa!
    
  Muchidimbu, tiri vasikana vasina shangu,
  Akatsvakazve kurwisa nehasha.
  Uye nechitsitsinho chisina chinhu, chibhakera chakasimba.
  Isu tinopenga zvekuti iyo yakaipa orc inotaridzika kubvunza!
    
  Ndinotenda kuti maelves haazoputirwe nemadhiri!
  Pasi pemureza weSvarog huru...
  Rwira Amai vako uye usatya,
  Nokuti pachava nemufaro wakawanda nokukurumidza!
  
  MWANAKOMANA WAALEXANDER MUKURU UYE MUNHU
  CHIREVO
  Mukomana murwi Vitaly Akulov anoguma muBhabhironi rekare panguva yekutonga kwaAlexander wechina, mwanakomana uye mugari wenhaka yaAlexander Mukuru. Ikoko anoshandura nzvimbo namambo weumambo hukuru - vakomana vakafanana zvikuru, uye vanotanga zviitiko zvinonakidza uye zvinonakidza.
  . CHITSAUKO Nha.
  Mukomana wacho akangoerekana azviona ava mune rimwe guta rekare. Paiva nezvivakwa zvirefu, zvichena kumativi ose. Nyangwe kunze kwati svibei. Vitalik akaridza muridzo, achiona kuti izvi zvaiita senge nguva dzekare. Rakanga riri guta guru zvikuru, rine nzou dzaifamba mumigwagwa.
  Mukomana akafamba ndokufuridza ndove kumeso kwake. Paive nevanhu vaivepo. Vazhinji vari muhembe dzakareruka, hwashu nenguo. Asi vazhinji, kunyanya vakomana, vakanga vakashama uye vasina shangu. Kudziya chaiko. Kune vana vakawanda, uye vatsvuku uye vane ganda dema, asi pakati pevatema panewo misoro michena. Vasikana vakapfeka machira akareruka. Vapfumi vachiri kupfeka hwashu, asi varombo vasina shangu.
  Vitalik pachake, achidzidzira taekwondo, umo mune zvakawanda zvekukanda uye kuputsa zvinhu, kusanganisira kupa bhanhire. Uye ndicho chikonzero mukomana akanga asingadi shangu. Akaedza kumhanya asina bhutsu kuti tsoka dzevana vake dzisapfava uye dzakavharwa nesimbi dzakaoma. Uye zvino akasvetukira mune imwe portal, achimhanya achitenderera Moscow. Uye akaguma muguta rekare. Kutaura kwevanhu kwakanga kusingazivikanwi, asi panguva imwe chete, Vitalik ainzwisisa zvose.
  Pane matombo anopisa anopisa pasi petsoka dzemukomana, asi makumbo asina kusimba, akaoma haakuvadzi. Chimwe chinhu ndechokuti vanomutarira somuranda. Kunyangwe Vitalik ane smart T-shirt ine mapfupi matsva. Uye vakomana vakawanda, avo vasiri varombo zvachose, vanosarudza kuratidza zvitsitsinho zvavo, kana nekuda kwekuoma, uye kuratidza kuti havatyi matombo anopisa emugwagwa.
  Vitalik akafamba nemuguta rekare. Uye akanyemwerera, achiyemura sensations. Paiva nemifananidzo mikuru nedzimba dzemadzimambo. Uye panguva imwecheteyo, kune tsvina yakawanda muguta. Vakomana vevaranda vaichenesa zvinhu zvose vakanga vasinganakidzi.
  Vitalik akabvunza mumwe wevakomana vasina shangu akapfeka chiuno chete:
  - Iguta rerudzii iri?
  Akatarisa T-shirt yaVitalik inopenya newachi yakanaka, yakanamirwa negoridhe paruoko rwakatsvuka rwemukomana, akakotama neruremekedzo ndokupindura:
  - Guta guru reBhabhironi ndiro guta guru reMacedonian state!
  Vitalik akanyemwerera ndokubvunza:
  - Ndinovimba Alexander Mukuru mupenyu?
  Mukomana akakotama zvakare ndokupindura.
  - Anogara nokusingaperi, ari mwari paOlympus!
  Vitalik akagutsurira ndokuimba:
  - Inopenya senyeredzi inopenya,
  Murima rerima risina tariro...
  Mukuru mukuru Alexander,
  Haazivi kurwadziwa kana kutya!
  Murandakadzi akada kutaura chimwe chinhu, asi mutariri akapfeka hwashu nejasi akasvika ndokurova muranda muduku kumusana netyava. Akaridza mhere ndokutanga kutsvaira mugwagwa nesimba rakapetwa kaviri.
  Vitalik akati:
  - Kurova vana hakuna kunaka!
  Mutariri akatarisa mukomana. Akashama, makumbo akatsvuka, asi T-shati yakajeka uye wachi yegoridhe pamaoko ake. Pamwe uyu mwanakomana wemunhu anokudzwa.
  Uye mutariri akapindura.
  - Varanda vanofanira kuchengetwa vachizviisa pasi neshamhu. Baba vako vakambokurova here?
  Vitalik akapindura nokutendeseka:
  - Aihwa!
  Mutariri akashamisika:
  - Strange! Kunyange vakomana vanokudzwa vanorohwa. Uye chiso chenyu chinondiyeuchidza mumwe munhu.
  Vitalik akapindura nenzwi rekutyisa:
  - Uye iwe unofanirwa kuziva nzvimbo yako!
  Murume uya akabva adzokera kumashure achinyara. Mukomana akawedzera tsoka dzake dzisina kupfeka, dzakatsetseka, dzakasimba zvikuru uye akaimba:
  Spartak murwi mukuru uye gamba,
  Yakarwa neushingi neuto guru...
  Kunyange akanga ari muranda, asi zvino ava mambo;
  Kukunda ngakuve kunopenya!
  Vitalik aida kuramba achiimba, asi mukomana akarasikirwa nekufemerwa kwake. Kutaura zvazviri, ndaida adventure.
  Uye saka akananga pakati chaipo peBhabhironi. Guta iri, guru pane rekare, harina kumuka kutozosvikira Roma. Mukomana aifamba zviri nyore kunge njuzu, uye manzwiro ake aiita sewembwa inofembedza yanzwa hwema.
  Upenyu hwakanga hwakazara kumativi ose. Kurudyi, muchivara, mukomana angangoita makore gumi nemana, aiva nebvudzi refu, jena, akanga achitungamirirwa kunozvamburwa.
  Mukomana akasuruvara ndokufamba akatsikitsira pasi, akavhara nyadzi dzake nemaoko, uye chiuno chake chakabvarurwa.
  Chaunga chakaridza muridzo nekuridza hooter, zvainakidza kuti vaizorova sei mukomana akanaka uye ane shamhu. Vakadzi vacho vainyanya kutarisisa. Islam yakanga ichiri kure, uye vaive nezviso zvakavhurika, vazhinji vakapfeka machira akareruka, mapfupi, ainyanya kugadzikana mukupisa. Vamwe, varombo nevaduku, havana shangu, asi vapfumi vanopfeka hwashu nezvishongo.
  Vitalik akatarisawo chiitiko ichi. Mukomana, achiratidza kusuruvara, akateerera akarara pabhokisi. Akachengetedzwa nevabatsiri vemhondi - zvakare vechidiki vasina kupfeka kusvika muchiuno, asi vakapfeka tirauzi nebhutsu. Uye, chokwadi, muurayi pachake ane tsandanyama bruiser.
  Naizvozvo akatora tsvimbo mudengu ndokuinyorovesa nemvura.
  Mushambadzi akaverenga kupomerwa:
  - Nekuda kwekushaya rukudzo kuvakuru, hutsinye, mukomana wemakore gumi nemana, Koreshi, anotongerwa kurohwa makumi mashanu kumusana nemagaro uye makumi maviri neshanu zvitsitsinho!
  Mhomho yevanhu yakaita mhere mhere. Muurayi wacho akawedzera tyava ndokurova musana womukomana wacho, musana. Yakanga isiri pakusimba kwakazara, uye ganda rakangozvimba.
  Vitalik akashamisika kana aifanira kupindira? Asi chii chaizova chinangwa? Paive pakamira varume vakareba gumi nevaviri vaive vakapakata magadhi. Uye boka racho pacharo rakadanidzira richibvumira. Kunze kwezvo, zvichida mukomana wacho anorohwa nokuda kwake. Nguva dzakare, dzakaoma. Uye Mwari pachake akarayira kuti vakomana varohwe. Kunyange muBhaibheri, muTestamende Itsva ine vanhu, zvaikurudzirwa kurova vana neshamhu.
  Mukomana akanga achifemera pamusoro uye achirumanisa mazino ndokuramba akanyarara. Muurayi akamurova zvishoma nezvishoma, uye ganda rakanga ratoputika uye ropa rakatanga kuyerera.
  Vitalik akataura nekugomera:
  - Ndizvo zvakaita nyika!
  Uye mukomana achiri kuyaruka akaramba achirohwa. Vitalik akaenderera mberi; akanga asingadi kuona chinhu chakadai. Kunyangwe, chokwadi, vanhu vazhinji vanofarira chiratidziro. Vitalik akaenderera mberi.
  Akayeuka firimu "Treasure Island", kare muna 1937.
  Paiva nemusikana panzvimbo yemukomana. Uye vakamutyisidzira kuti vaizomugocha zvitsitsinho.
  Hongu, izvozvo zvingarwadza. Vitalik akafunga kuti musikana wacho aizopopota here kana kuti akanyarara, semunhu anopikisa.
  Zvechokwadi, ndakazviongorora mushure meiyi firimu, kunze kwekuda kuziva, kuti moto unopisa sei zvitsitsinho zvangu. Uye akaita izvi achishandisa chitofu chegasi. Ndakagutsikana kuti hongu, zvairwadza chaizvo. Uye ipapo, tsoka dzemukomana mudiki dzakanga dzisati dzanyanya kushata, asi dzaive dzakanyanya.
  Uye matuzu aiva pavari akatanga kurwadza. Chokwadi, vakanyangarika nokukurumidza. Hungu, kutambudzwa kwakadaro kuchasunungura rurimi rwomumwe munhu. Asi kwaive nemapiyona muhusungwa hwefascist vaive vakanyarara. Kunyange zvazvo, zvichida vamwe vavo vakanga vakagochwa zvitsitsinho zvavo nemoto.
  Ichokwadi, Vitaly haasati amboona firimu apo zvitsitsinho zvevakomana zvakakangwa. Dzimwe nguva vaitirova netsvimbo. Mune rimwe firimu rokuAmerica, mumwe mukuru mukuru weChirungu akatorova mumwe mukomana ari pachuru necheni. uye tsoka dzake dzakazvimba, uye mukomana akarwadziwa. Asi kwete nemoto.
  Kunewo mafirimu mashoma kwazvo apo vakomana vanorohwa pazvitsitsinho netsvimbo.
  Vitalik akacheuka kutarisa. Iwe hausi kuona izvi kazhinji.
  Musana wemukomana uyu wakabva waita dzungu reropa, muurayi akanga otorova nhongonya netsvimbo. Hameno kuti mukomana wacho akaridza mhere achiratidza hushingi. Zvaiita sokuti akanga ari Spartan.
  Vitalik akasarudza kuti mushure mekurohwa aizosangana nemukomana uyu. Uyezve, guta racho harina kujaira, uye haazivi kwokuenda. Paive nepfungwa yekuve gladiator? Asi iyi haisi Roma Yekare, uye hazvizivikanwe kana maive nevarwi muMacedonia panguva yekutonga kwaAlexander wechina.
  Kunyange zvazvo, zvichida, kwaiva nevamwe varwi vaivaraidza vateereri.
  Vitalik akanga asati aziva kuti akanga akamira pano kwenguva yakareba here, kana kuti uku kungofamba nomuBhabhironi here?
  Nzira iri nyore ndeyekupinda muchiuto. Pachava nedenga, zvokudya, uye mari kana hondo ikamuka.
  Uye Vitalik, murwi we taekwondo, ane simba zvikuru. Hongu, uye ane pfungwa yekurwa neminondo.
  Chinhu chimwe chete ndechekuti ini ndaisada kugara kwenguva yakareba munyika isina makomputa, mitambo yekunyaradza, mafoni, iPhones, maTV neInternet. Kutaura zvazviri, chii chokuita munyaya iyi? Ndinoda kutamba chimwe chinhu.
  Vitalik aifarira zvikuru mazano ezvakaitika kare. Uripi, ngatiti, panzvimbo yeRussia Tsar Ivan the Terrible. Uye iwe unokunda muhondo muLivonia kurwisa komputa. Iwe unodzora zviuru zvezvikamu. Uye iwe unovaka mafekitori nemakanoni, maarquebuses, matanga, kana chimwe chinhu chinotoshamisa. Asi Ivan the Terrible ndiye, hongu, yekare, kungofanana nemutambo "Cossacks". Asi gadzira chimwe chinhu chemazuva ano nehunyanzvi.
  Zvinonyanya kunakidza kutamba kubva kuprimitive system kuenda ku nanotechnology.
  Vakapedza kurova mukomana uya. Aive akasimba zvekuti akakwanisa kusimuka mushure mekurohwa ari ega. Uye kunyange makumbo omukomana akanga akazvimba, haana kumbotsika nhanho shoma paari.
  Mushure mezvo, akapiwa jira. Uye mukomana akafamba, akarohwa uye achibuda ropa, asi asina kutyoka.
  Vitalik akaswedera paari ndokutambanudza ruoko rwake. Mukomana Cyrus akazunungusa ndokuti:
  -Ndinoona iwe hausi muranda! Ini handisi kana kubvunza, yako yese gesture inotaura nezve akasununguka uye akakodzera munhu.
  Vitalik akati:
  - Ini handisi muranda, hongu.
  Mukomana akamutarisa uye kamwe kamwe, chiso chake chachinja, akabvunza:
  - Ndine urombo, chiono changu hachina kujeka. Kana kuti pamwe zvinongoratidzika kwandiri, asi iwe... Mambo Alexander...
  Vitalik akadzungudza musoro wake zvisina kunaka:
  - Aihwa! Ini handisi Alexander! Chakaita sei?
  Mukomana uya akagutsurira musoro.
  - Zvakanyanya!
  Vitalik akapindura achinyemwerera:
  - Hongu, zvinonakidza. Asi zvinoratidzika kwandiri kuti iye zvino atova ...
  Mukomana akagutsurira musoro:
  - Hongu, makore gumi. Asi mukomana mukuru uye akasimba. Chii, wakura here?
  Vitalik akati:
  - Ehe! Asi hazvina basa. Yasvika nguva yekuti nditarise twin brother yangu.
  Mukomana wacho akati zvine musoro:
  - Nekuda kwekufanana kwavo vanogona kukuroverera.
  Mukomana akagutsurira musoro achiti:
  - Pamwe! Asi ndakayeuka imwe nyaya inofadza, yakaitikawo apo vakomana vakafanana uye zvichida zvichashanda, zvose zvinonakidza zvikuru!
  Vitalik, hongu, aisakwanisa kuita asi kuyeuka bhuku raMark Twain "Muchinda uye Murombo." Apa vakomana vaichinjana nzvimbo. Uye izvozvo zvakaita kuti zvive zvinosetsa. Uyezve, zvichida Alexander wechina haana nguva yakawanda yasara. Munhoroondo maive neshanduro dzakawanda dzakasiyana dzerufu rwemwanakomana waAlexander Mukuru. Uye muhondo, uye kubva muchepfu, uye zvichinzi kunyange mutirongo. Paive neshanduro dzakati wandei dzerufu rwemwanakomana wamambo wengano. Yakanga iri kare kare, uye ipapo nguva dzenhamo dzakasvika.
  Umambo hwaAlexander Mukuru hwakaparara. Kwenguva refu, Umambo hweRoma chete ndihwo hwakanga huripo pakati penyika huru dzakadaro.
  Vitaly naKoreshi vakasvika pamuzinda mukuru. Yakavakwa naNebhukadhinezari. Yakanyanya uye yakasvibira. Kune akawanda magadhi akatenderedza, kusanganisira akaiswa.
  Vakomana vacho vaisanyanya kushamisira. Koreshi kazhinji anongova nejira rechiuno chete uye musana une mitsetse ine tyava. Uye zvitsitsinho zvakazvimba, iwe unofanirwa kutsika zvigunwe zvako. Vitalik akatoshamisika kuti mukomana akanga akabata uye aikwanisa kufamba mushure mekuurayiwa kwakashata kwakadaro.
  Cyrus akati:
  - Ndinotarisa zvakanyanya semuranda. Havandibvumire kupinda imomo.
  Vitalik akagutsurira musoro achinyemwerera:
  - Nzwisisa! Asi, zvichida, kupinda kwangu kuchavharwawo.
  Cyrus akakurudzira:
  Mhanya undomuudza kuti une shoko rinokurumidzira kuna mambo. Ipapo ivo vanokutora iwe seherald kana mufambi, uye pamwe vanokutendera iwe kupfuura.
  Vitalik akati:
  - Ipfungwa yakanaka.
  Mukomana akatanga kumhanya. Makumbo ake akashama, akatsvuka, ane tsandanyama aipenya semahwanda epony.
  Cyrus akacherechedza achinyemwerera:
  - Ndiani anoda pie uye macrumpets?
  Ndiani anoda chewing gum uye pine cones?
  Vitalik akamhanyira kuvarindi. Akadanidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Nhau dzekukurumidzira kuna mambo!
  Varindi vakabvunza pamwe chete.
  - Kubva kunaani?
  Mukomana akapindura nechivimbo.
  - Kubva kuKrator!
  - Pinda mukati!
  Vitalik akamhanya mberi. Akamhanya ndokunoongorora muzinda. Umbozha hwacho hwakanga hwakaoma. Pachine makore anopfuura mazana matatu Kristu asati azvarwa. Uye panguva imwe chete, kwakachena kuno. Vasikana nevaranda vanokwesha pasi. Vitalik akadzikiswa kakati wandei nevarindi.
  Kusvikira, pakupedzisira, akamhanyira muimba yechigaro choumambo. Zvose zvaivamo zvaipenya nendarama.
  Mukomana akanga agere pachigaro. Akanga akapfeka nguo dzoumbozha uye neshangu dzinokosha, uye mumusoro make maiva nekorona. Chiso chemwana chaive chakafanana chaizvo naVitalik. uye kumucheto kwakamira varindi vane mapfumo neuta.
  Vitalik akakotama ndokuti:
  - Ndinofara kukushandirai, Changamire!
  Mukomana aiva pachigaro akabvunza achishushikana.
  - Ndiwe ani? Unondiyeuchidza mumwe munhu here?
  Vitalik akapindura achinyemwerera:
  - Ndinoda kutaura newe ndoga, oh mukuru!
  Alexander the Fourth akagutsurira musoro:
  - Zvakanaka! Ngatimbozororai kudzimba, ndinoda kutaura nevezera rangu.
  Mukomana mambo akaenda kukamuri duku rechigaro choushe. Uye Vitalik, akanyarara achitsika pamakumbo ake asina kupfeka, akadzokera shure kwake. Alexander, nekuda kweshangu dzake, aiita seakareba zvishoma. Uye kuti ane tsandanyama zvakadii hazvionekwe nekuda kwehembe dzake.
  Vakabuda ndokunomira pamberi pegirazi. Alexander nemufaro akabvisa shangu dzake dzaaivenga, idzo dzaisunga mukomana, ndokuti:
  - Isu takaenzana kureba!
  Vitaly akakurudzira:
  - Huya, ngatienzanise mamhasuru.
  Ndokumubvisa hembe. Tsandanyama dzake, zvechokwadi, dzaive dzakatanhamara uye dzakatsanangurwa zvakadzama.
  Alexander akabvisawo nguwo dzake dzehumambo ndokusara asina kupfeka. Mukomana uyu aive netsandanyama, asi akacheneruka, uye mhasuru dzake dzakanga dzisina kutsanangurwa, asi dzakafanana zvakadaro!
  Alexander akati:
  - Amai vedu chaivo havagone kutisiyanisa.
  Vitaly akabvunza achinyemwerera:
  - Unoda kuchinja nzvimbo neni?
  Mukomana mambo akagutsurira musoro.
  - Zvirokwazvo! Ndinorota ndichiona muguta ndisina kuchengeteka, ndichifamba ndisina shangu mumigwagwa, ndichiumburuka mumadhaka. Uye kazhinji, zorora kubva kuzvinhu zvehurumende. Uye chii?
  Vitalik akati:
  - Nenguo dzehumambo, hapana achafunga kuti ndini iwe. Uye iwe uchapfeka yangu!
  Alexander akati:
  - Mazwi edu akafanana. Teerera, ndinoda zano rako!
  Vakomana vakatanga kuchinja hembe. Shangu dzamambo dzakanga dzakakurisa uye dzisina kunyatsonaka, asi dzakanga dzakanamirwa nematombo anokosha. Uye zvipfeko hazvina kunyatsogadzikana. Zvaive pachena nekunakidzwa kwaiitwa naAlexander pamakabudura ake. Aitoda kuramba asina chipfuva. Asi kutakura T-shirt mumaoko kunonetsa, uye haana kuda kuidhonza. Vakadaro vakomana vachichinjana nzvimbo.
  Vitaly akanzwawo asiri panzvimbo. Kunyangwe iye zvino ari mutongi wehumambo hukuru, panguva iyoyo, munyika.
  Vakomana vese vari vaviri vakatama kubva muimba yechigaro. Alexander akazevezera:
  - Iwe uchava pachigaro changu cheushe. Panguva ino, ndichafamba-famba muguta. Kana ndaneta nekuzvisarudzira, ndichadzoka uye tichachinja zvakare.
  Vitaly akagutsurira musoro:
  - Hukuru!
  Vakomana vakapinda muimba yehumambo. Vitalik akananga kuchigaro cheushe. Akagara pasi zvakakosha ndokuti:
  - Ipa mukomana uyu gumi regoridhe uye ngaaende nerugare!
  Pashure paizvozvo, varandakadzi vacho vakaperekedza mambo wacho noruremekedzo. Mukomana asina shangu akatanga kumhanya. Zvakanaka kwazvo pasina shangu - tsoka dzako dzakareruka, uye mazamu asina kuchena anonzwa kufara.
  Alexander akazvitora uye akaimba:
  Rusununguko, rusununguko, ndipe rusununguko,
  Ndichabhururukira kumusoro seshiri!
  Kuvanhu, kuvanhu, kuvanhu,
  Uye ndichararama sezvandinoda!
  Mukomana mambo akanga azere neshungu. Zvisinei, pandakangobuda mumuzinda wacho, ndakanzwa neshamhu yangu isina kushata, kudziya kwaiita matombo. Uye kwaiva kunzwa kusingafadzi. Uye ndaifanira kugeda-geda mazino angu uye kumanikidzika kuti ndirambe ndichimhanya zvakare.
  Mamiriro ekunze anopisa, uye muchirimo, sezviri pachena, zuva richiri kupisa. Vakomana venhapwa vakajairwa, asi mambo angafamba sei asina shangu, somwana mudiki?
  Uye zvinorwadza zvikuru. Alexander akasvetuka - zvitsitsinho zvake zvakapisa, asi akatsungirira. Ipapo akamhanyira kumumvuri, pakanga pasina kupisa, akataura.
  - Ah vamwari, handina kumbofunga kuti matombo anogona kupisa kudaro!
  Mukomana akatarisa maoko ake. Maive nemakobiri gumi egoridhe. Pfungwa yakapenya - ndotenga shangu here?
  Asi ndosaka akabuda mumuzinda achimhanya asina shangu kusvika pamwoyo wake. Uye zvakanga zvisina kufanira kuti mwanakomana womukuru wavarwi ashamiswe. Baba vake vakaita zvinhu zvikuru, asi mwanakomana wavo akakanda mapfumo pasi, nokuti tsoka dzake dzakanga dzatsva.
  Alexander akamhanyira zvakare kumhanya pamusoro pematombo aipfuta. Zuva rakanga richiri kupenya.
  Pakarepo akasangana naKoreshi. Mukomana akapfeka chiuno uye ane mitsetse akati:
  - Mhoro Vitalik!
  Alexander akabva apindura achiti:
  - Ini handisi Vitalik, asi ndiwe ani?
  Mukomana akapindura achinyemwerera.
  - Ndini Koreshi! Ko, wandikanganwa here?
  Clever Alexander akapindura kuti:
  - Ndinonzwisisa! Unofunga kuti ndini here mukomana wataichinjanisa hembe!?
  Koreshi akanyatsotarisa. Zvakanga zviri pachena kuti maoko nemakumbo aAlexander zvakanga zvisina kunyanya kuoneka, uye pasi petsoka dzake dzakanga dzisina kusimba. Kunyanya kana iwe ukanyatsotarisa.
  Cyrus akakotama akabvunza,
  - Saka ndiwe, Changamire?
  Alexander akati:
  - Uye iwe unokurumidza-kungwara! Wakaroverwei?
  Mukomana akapindura achinyemwerera.
  - Zvekutamba!
  Mukomana mambo akaridza muridzo achiti:
  - Kana mukanditsamwisa, mucharovererwa pamuchinjikwa;
  Cyrus akagutsurira musoro achinyemwerera:
  - Hongu, ishe wangu! Ndinoteerera uye ndinoteerera!
  Alexander akati:
  - Huya, mhanya neni!
  Uye vakomana vaviri vakamhanya. The Tsar Boy aive akasimba uye akasimba, asi asina kudzidziswa zvakakwana. Zvisinei, vakamhanya nokukurumidza.
  Alexander akabvunza achimhanya:
  - Iwe uri muranda?
  Koreshi akapindura nechivimbo.
  - Aihwa!
  - Sei hafu isina kupfeka, yakarohwa uye isina shangu?
  Mukomana akapindura achinyemwerera.
  - Bvisa hembe isati yarohwa! Uye kazhinji, vakomana vanowanzofamba hafu vasina kupfeka mukupisa, kunyange kana vabereki vavo vasiri varombo.
  Alexander akati:
  - Zvinonzwisisika!
  Uye mukomana mambo akabvisa T-shirt yake. Ainge akatsvuka zvine mwero. Nguva yakawanda yaipedza kufamba-famba nenguo dzehumambo. pasi payo pakanga papfuta, sokunge pabatidzwa nechenga.
  Alexander akatotanga kuchema.
  Cyrus akabvunza:
  - Munochemei, Changamire?
  Mukomana mambo akapindura:
  - Zvinopisa zvitsitsinho zvako!
  Mukomana akagutsurira musoro:
  - Ndinonzwisisa kuti mambo haafambi asina shangu - haisi chinzvimbo chake!
  Alexander akaridza tsamwa:
  - Ndinoziva! Ndichaita kuti upfugame pasi uye unanzva zvitsitsinho zvangu zvisina kupfeka, uye nhamo kana iwe ukasateerera!
  Cyrus akagutsurira musoro achinyemwerera:
  -Izvo zvese kuda kwako, oh hombe!
  Mukomana mambo akapfava.
  - Zvakanaka, ngatipindei mumumvuri uye timbozorora!
  Uye vakomana vaviri vakamhanyira mumumvuri ndokugara pabhenji. Alexander akasimudza makumbo ake ehudiki, akakuvara, akatsva kuti anzwe zviri nyore. Kufamba usina shangu muBhabhironi muchirimo kwakafanana nokurwadzisa.
  Mutongi wechidiki akati:
  - Nditengere chimwe chinhu chokudya!
  Uye akakandira Kira mari yegoridhe!
  Mukomana akakotama ndokuti.
  - Ndinoteerera uye ndinoteerera.
  Pashure pacho, zvitsitsinho zvake, zvakadonhedzwa netsvimbo, zvakapenya, uye akamhanyira kuchitoro chaiva pedyo nokuda kwezvokudya.
  Uye Vitaly, panguva iyi, akagara pachigaro. Mumutemo iye ndimambo, asi wezita, sezvo achingova nemakore gumi, uye regent chaiye uye mutongi, Cassander. Zvinoita sokuti akabva auraya mambo. Uye nguva chaiyo, vanyori venhoroondo vanopokana. Pane shanduro kuti Alexander akafa muhondo.
  Chero zvazvingava, inguva yekubvisa Cassander - ndiye mambo kana kwete!
  Uye mukomana akabvunza achisimbisa:
  -Ipi Grand Vizier?
  Muchengeti akakotama ndokupindura.
  - Ari kugashira vamiriri mune inotevera chigaro chigaro!
  Vitalik akati:
  - Mushevedze kwandiri pamberi pemeso akajeka!
  Murindiri akagutsurira musoro ndokupa murairo kune mumwe. Uye mamiriro ehurumende akatanga kutenderera.
  Vitalik akateerera chirevo chemumwe wevazivi. Nhau yaive yekuti kune mhirizhonga mudunhu reAfghan. Vanhu veko vanoda rusununguko zvikuru. Kutenda
  Hakusati kwave naMwari, asi kune manyawi akakwana.
  Mukomana akati:
  - Ngavaratidze zvavanoda. Ani naani anoda kururamisira achauwana. Uye ani nani asingadi, achawana bakatwa!
  Ipapo Cassander akazooneka. Akanga ari murume mukuru, murefu, uye akanga ane munondo wakarembera pabhandi rake. Akakotamira mambo wechidiki nekuzengurira ndokubvunza:
  - Changamire vako vangadei?
  Vitalik akapindura achinyemwerera:
  - Ndinoda kurwa nemi neminondo.
  Cassander akanyemwerera ndokupindura:
  - Chishuwo chakanaka, Changamire! Asi iwe uchiri mwana, uye ini ndiri murwi mukuru.
  Mukomana mambo akagutsurira musoro.
  - Ndinoziva! Asi makanganwa kuti baba vangu vaive murwi mukuru sei.
  Cassander akagutsurira musoro:
  - Hongu, iwe wakasimba uye unokurumidza kupfuura makore ako! Asi imi muri kure neni. Zvisinei, ndakagadzirira kukudzidzisa chidzidzo.
  Vitalik akati:
  - Ndicharwa ndisina shangu!
  Mukomana akabvisa bhutsu idzi dzairatidza kuti hadzina kukura ndokupinda munzira nyangwe dzaive dzeumbozha.
  Ipapo zvipfeko zvehumambo, zvakasara mumatanda ekushambira chete.
  Cassander akashamisika:
  - Wakatsvuka uye wakawedzera tsandanyama!
  Vitalik akasimbisa:
  - Ndakadzidzira!
  Cassander haana kubvisa bhutsu dzake dzinodhura uye nhumbi dzokurwa nadzo. Aiita seane chivimbo chekukunda.
  Munondo wake wakanga wakakura zvikuru kupfuura wamambo mukomana, uye mutungamiriri waAlexander Mukuru amene akanga akareba zvikuru uye anorema zvikuru.
  Hondo yakatanga nekupfurwa. Cassander akarova hake, uye Vitalik akatsauka. Mukomana uyu aiva shasha muTaekwondo, asi aivawo nebakatwa. Akatoita chisarudzo chekuuraya Cassander, uyo achaedza kumuuraya nokukurumidza. Kana kuti, achatouraya mambo akakodzera.
  Mukomana akanyevenutsa kusvinura kwaCassandra, achiita seaingoita maekisesaizi.
  Uye akabva aitora uye kuti akasvetuka sei. Uye bakatwa rakapinza raVitaly Akulov rakabaya mumwe wake pahuro chaipo. Cassander akarohwa, akadzedzereka, uye ipapo akadonha, tsime reropa dzvuku richiyerera kubva pahuro yake.
  Mukomana akazivisa nemufaro:
  - The Supreme Vizier afa, zvino ndichatonga!
  Cassandra akatakurwa. Vitalik akaraira kuti avigwe nerukudzo nekuda kwemunhu wechipiri mudunhu. Nenzira, Cassander, zvinoratidzika, akauraya amai vaAlexander wechina? Zvakanaka, ndizvo zvandakazviwanira!
  Vitalik akasiya akati wandei maprinta ehudiki hwake, asi tsoka dzakasimba uye dzakasimba padombo pasi.
  Pashure paizvozvo akaimba:
  Uye kunyangwe iwe uchifanira kudurura,
  Muhondo ine hasha, dutu reropa ...
  Vhura shinda youpenyu nomunondo, nomuseve;
  Hatizorasi rudo zvachose!
  
  MUTANT SEZVAKABHABHA NHOROONDO
  CHIREVO
  Somugumisiro wekudonhedza netsaona kwemutagen, mumwe mutyairi wendege weGermany anova nechokunze akafanana nepwere uye anowana masimba makuru. Uyezve, vane simba zvokuti nzira yose yeHondo Yenyika Yechipiri iri kuchinja!
  . CHITSAUKO Nha
  MunaJanuary 1943, maGermany akawana mutant ace. Jaya racho rakagadziridzwawo ndokuwana masimba makuru. Pakutanga akarwa pamberi peMediterranean neBritish neAmerica. Akave mutyairi wekutanga weLuftwaffe kupfura mazana maviri endege - achigamuchira Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha esirivheri omuoki, minondo nemadhaimani.
  Mushure mekupfura mazana matatu endege, aive wekutanga muReich yechitatu kugamuchira Military Merit Cross mugoridhe nemadhaimani. Mushure mezvo akaendeswa kuEastern Front.
  Ikoko akatora chikamu muEpic Battle of Kursk. Murume wechidiki mutsvuku airatidzika semukomana, asina kana ndebvu kana ndebvu, aiita senge pwere inosvika makore gumi nemana, panguva iyi akange ave murwi wemhepo akasimba zvisingaite. Uye havana kukwanisa kumurova, asi iye pachake akanzwa zvikwata zvendege dzevavengi.
  Zvose zviri zviviri masikirwo ake noururami zvakava mashura. Uye akagogodza ndege dzeSoviet zvine mukurumbira zvekuti akagamuchira zita remadunhurirwa rekuti White Dhiyabhorosi uye aimutya semoto.
  Uyezve, akagamuchira yakasarudzika yekuyedza fighter ME-309, yaive nemapoinzi manomwe panguva imwe chete - matatu emhepo pfuti nepfuti ina dzemuchina, uye hapana aigona kuzviramba.
  Mumwe mukomana anonzi Wolf, akapona mutation, aikurumidza kuunganidza maakaundi. Uye akapfura ndege dzinenge mazana mashanu mumwedzi miviri yeKursk Bulge. Uye vamwe vatyairi vendege veGermany vakamutevera. VaNazi vakaramba vaine simba ravo repamusoro. Uye vakakwanisa kudzivisa kukundwa panyika. Chokwadi, pakanga pasina kukunda. VaNazi vakadzokera kumitsara yavo yepakutanga uye vakawana nzvimbo ipapo. Mutsetse wepamberi wakave wakagadzikana.
  Kurasikirwa kweUSSR kwakave kwakakwira kupfuura munhoroondo chaiyo. Nenzira, maAllies akamisawo kumhara muSicily. Vaitya kuendesa kurwa kukondinendi. Uye Wolf Rommel raive zita remutant pilot, akaunza kutya kwavari.
  Mukuwedzera, Wolf akakwanisa kupfura ndege yakatakura Montgomery pachake panguva yebasa rake rekubhururuka kweMediterranean. Mutungamiriri weChirungu ane tarenda guru akafa. Uye nekuda kweizvi, maBritish akamisa kumhara muSicily. Uye vakabva vazvisiya zvachose. Uye Roosevelt aifarirawo kukunda Japan pane kupinda muEurope.
  Saka Wolf Rommel akabudirira kurwa uye kupfura pasi ndege dzeUSSR zvine mutsindo mukuru. Hazvisi pasina kuti ari mutant.
  Kubhomba kweThird Reich nemafekitari ayo zvakare kwakadzikira. Izvi zvakabvumira maGermany kuti vatange tangi itsva yePanther-2, ine zvombo zvine simba uye nhumbi dzokurwa, mukugadzirwa kumashure munaSeptember 1943. Tangi yaive nekudzivirirwa kwakanaka kwehuma: hull yaive 100 mm gobvu, uye turret yaive 120 mm gobvu. Uye mativi acho 60 mm. Uye zvese zviri pamateru. Izvi zvakabvumira Panther-2 kutsungirira kurwiswa kwepfuti diki dzeSoviet. Kuwedzera iyo uye 88-mm pfuti mu71EL, ine simba kwazvo uye inokurumidza kupfura, ichipinda mota dzeSoviet kubva kure. Panguva imwecheteyo, kutyaira kwePanther 2 kwakanga kusina kuipa. Yairema matani 53, yakanga ine injini ye900 horsepower. Izvi zvinoreva kuti yaisagona kufamba zvakanyanya kupfuura yeSoviet makumi matatu nemana. Mukuwedzera, Tiger-2 yakapinda mukugadzirwa kwehuwandu kare.
  MaGerman aidzora dhipoziti yakakura kwazvo yebauxite muZaporozhye, uye saka matangi avo aive nemhando yepamusoro yezvombo.
  Mukudonha, mauto eSoviet akaedza kuenderera mberi muUkraine uye pakati.
  Wolf Rommel akagamuchira mubairo mutsva wemazana mashanu akapfura ndege yeSoviet: Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha egoridhe emuoki, minondo nemadhaimani. Uye kune mazana manomwe nemakumi mashanu ndege mubairo wakasiyana ndeye Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha eplatinamu oak, minondo nemadhaimani. Uye kune chiuru chendege yakapfurwa pasi, Hitler akabvumidza mubairo unokosha: Nyeredzi yeKnight's Cross yeIron Cross nemashizha emuoki esilver, minondo nemadhaimani.
  Uye apo mutyairi anochinja akadarika chiuru nechidimbu ndege dzakadonha neGore Nyowani, akagamuchira mumwe mubairo: Nyeredzi yeKnight's Cross yeIron Cross ine goridhe oak inosiya minondo nemadhaimani.
  Saka maaccounts aive achiwedzera kuwedzera, sekunge ngano.
  Wolf Rommel yakava chiitiko icho vamwe vatyairi veLuftwaffe vakatarisa.
  MunaJanuary, Red Army yakaedza kufambira mberi pedyo neLeningrad, asi haina kukwanisa kuputsa kudzivirirwa. Uye muUkraine, mauto eSoviet haana kubudirira. Uyezve, matangi eGermany akabudiswa muhuwandu. Uye kunyanya "Panther" yakanga yakanaka kwazvo mukudzivirira.
  Mumwedzi miviri, Wolf Rommel akapfura ndege dzinopfuura mazana mashanu dzeSoviet.
  Uye yakagamuchira Knight's Cross Star yeIron Cross nemashizha eplatinamu oak, minondo nemadhaimani.
  Mabasa ake akakurudzira vamwe vatyairi vendege nevatyairi vendege. Kunyanya, vatyairi vendege Adala naAgata vakaonekwa, vakapfurawo ndege dzeSoviet uye vakaunganidza zvibodzwa nechivimbo.
  Chando chapera. MaGermany akanga achiunganidza mauto ekurwisa kutsva. Ivo zvino vane yakanakisa propeller-inotyairwa akawanda-basa kurwisa ndege, iyo TA-152, iyo yepamusoro kune ndege yeSoviet. Uye jet ndege.
  Saka Stalin akasarudza kubata nayo zvakananga. Mutsara wepamberi wakanga uchiri wakafanana nechirimo che'43.
  Asi maGermany akanga achiunganidza masimba ekurwisa. Nhamba ye "Panthers" -2 yakanga ichiwedzera, uye vaigona kuenderera mberi nekugumburwa.
  Hitler akavimba zvikuru neizvi.
  Zvichakadaro, Stalin akanga achitaurirana naChurchill naRoosevelt. Vakataura kuti kumhara muFrance kwakanga kusingabviri uye kwakanga kusina musoro. Varwi vachangofira pasina.
  Kufanana, maGermany achiri akasimba. Matambudziko akamukawo maererano neLend-Lease. Hitler akambonyevenutsa mutemo wake kumaJuda, uye akataura kuti aigona kusiya zvachose kupesana nevaJudha kana nyika dzekuMadokero dzikaita runyararo naye ndokubatsira.
  Stalin akanzwisisa kuti akanga ari panguva yakaoma. Nyika yakaneta uye yakamanikidzwa zvakanyanya. MaGermany akazvichengeta kubva mukukundwa munguva yechando, uye mukupera kwechirimo nezhizha vanogona kutora kukunda kwavo. Saka zviri nani kusapindira navo.
  Paiva, zvechokwadi, tariro yeruzivo rwokugadzira zvinhu rutsva. Matangi T-34-85 uye IS-2. Asi ivo, hongu, havana kusimba se "Panther" -2 uye "Tiger" -2. Ehe, iyo IS-2 yakaderera mune zvombo, projectile mhando uye yekumberi nhumbi dzokurwa. Kungoti matangi matsva ari nani pane ekare. Kunyanya iyo T-34-76, iyo yaisagona kunyange kupinda mudivi reTiger-2.
  Stalin akaunganidza denderedzwa rake repedyo. Iyo bunker yaive pasi pevhu muKremlin.
  Kusvika pari zvino maGermany haana kushingaira kubhomba Moscow. Asi vaive nemakomba eFAA mukusimudzira, uye, chokwadi, mabhomba ejeti anotyisa ayo iyo USSR yendege nekudzivirira kwemhepo yakanga ichiri isina simba.
  Mukuwedzera, maNazi akatogamuchira ndege itsva munhevedzano. Uye iyo TA-152 iyo yaigona kutakura matani maviri emabhomba. Uye iyo Yu-288 bhomba, yakatotakura kusvika matani matanhatu uye nehukuru hukuru nekumhanya, uye zvombo zvekudzivirira. Uye aya ndiwo ari munhevedzano. Uye pane zviri kuitika. Iyi inonyanya kuita injini yechina Yu-488, inokurumidza kusvika mazana manomwe emakiromita paawa, iyo inonyanya kubhomba, uye inogona kutakura matani gumi ekurema. Uye iyo inonyanya kutyisa matanhatu-injini TA-400. Vakatakura mamwe mabhomba uye vakachengetedzwa nepfuti gumi nenhatu. Uyezve inogona kunge iine jet injini.
  Saka zviri pachena kuti guta guru harizodzikama kwenguva refu. MaGerman akatangawo MP-44 pfuti yekurova, yaive yakanakisa pasirese panguva iyoyo. Uye vakanga vatova nematangi, "E" yakatevedzana yakanga ichiuya, iyo yakanga isina yakaenzana.
  Saka zviri pachena kuti USSR inogona kurasikirwa nehondo iyi. Uyezve, Europe yese yakashandira Hitler. Uye vatorwa vaipinzwa muvacheche, uye mumafekitari, zvichingodaro. Panyaya yezviwanikwa zvevanhu, tichifunga nezvenzvimbo dzakagarwa, iyo Third Reich ine mukana wakakura. Uye kunaka kwezvombo zvimwe kwakatokwira.
  Kunyangwe iyo ME-262 isati yakwana uye ichiri kumberi kuti itange kugadzira. Asi kune TA-152 uye ME-309, ayo atove munhevedzano, uye anorwa zvakanaka. Zvose kumhanya kwavo nezvombo zviri pakugona kwavo. Chokwadi, motokari dzinorema zvakawanda, izvo zvinokanganisa maneuverability. Asi zvombo zvine simba zvinokutendera kuti upfure pasi mune imwe kuenda, uye kumhanya panguva yekunyura kunoenda apo Yak, semuenzaniso, inopinda mumuswe. Uye mukufamba kwakatwasuka, ndege dzeGerman dzine simba uye dzine kumhanya kwepamusoro.
  Yakovlev akaudza Stalin nezveYak-3, iyo yakanga iri mukugadzirwa, yakareruka uye inofambiswa kupfuura Yak-9.
  Stalin akateerera izvi, achitarisa mufananidzo waAlexander Suvorov. Uyu mutungamiri weTsarist Russia akanga akasiyana, uye akararama kwemakore anoda kusvika makumi manomwe, asingakundiki. Kunyange zvazvo asina kupiwa mauto makuru. Uye kukunda kukuru pamusoro peFrench hakuna kuunza Russia kunyange inchi imwe yenyika. Asi aiziva kuhwina nenhamba.
  Iye zvino maGermany akatanga kuumba mauto kubva kunenge muEurope yose. Hitler akamisa kutyisidzira vaJudha, uye vakatotanga kuunganidza mauto evazvipiri kubva kwavari.
  Hondo yeRusununguko yePolish yakaonekwawo, seyakapokana neuto rePoland.
  MaFrench, maDutch, maBelgians, maDanes, uye vamwe vekuEurope vakapinzwa muThird Reich, kunyanya zvikamu zveSS. Zvikamu zviviri zveBelarusian neUkraine zvakaonekwa muUSSR. VaGermany vakava vakangwara uye vanochinja-chinja sezvo hondo yaifambira mberi. Uye zvino paiva nepakati Rada muBelarus, uye mauto emunharaunda akashandiswa kurwisa vatsigiri. Pakare, Belarus yakagamuchira kuzvitonga, uye chimiro chekuzvitonga chakaonekwa. Sezvakaita muUkraine. Kwakazoburitswa Bandera mujeri. Uye mapoka matsva ourudzi akatanga kuumbwa.
  Saka iyo USSR yakanga isina mukana mune manpower. Uye mukana maererano tekinoroji yakapfuudzwa kumaGerman.
  Stalin akati:
  -Kugadzira iyo Yak-3 inoda huwandu hukuru hwemhando yepamusoro duralumin. Uye zvekushandisa kubva kuUSA neBritain zvadzikira zvakanyanya. Uye vanobatana vatove vachida kuti isu tibhadhare izvi negoridhe!
  Yakovlev akapindura nekugomera:
  - Ehe, ikozvino Yak-9 inoramba iri murwi mukuru! Uye kubuda kwayo kunofanira kuwedzerwa!
  Ilyushin akati:
  - Kugadzirwa kwendege kwakasvika zana pazuva, kusanganisira makumi mana evarwi. Asi kunaka kwavo kwadzikira. Motokari dzakawanda dzinorema mazana matatu kana mana makirogiramu anorema kudarika chiyero, uye nekuda kweizvi ivo vakaderera kune veGermany kunyange mukugadzirisa!
  Mukuru wendege akagutsurira musoro achiti:
  - Isu tinongove nenjodzi yekurasikirwa muhondo dzemhepo - imwe kusvika gumi mukufarira maGerman. Uye vatyairi vendege havana kudzidziswa zvakanaka. Vanobatana vakamira kugovera peturu yendege, uye hapana yavo yakakwana. Uye motokari dzeSoviet hadzisi dzakasiyana muhutano. Uyezve, maGermany ane galaxy yose yeace yakanaka kwazvo. Kunewo vatyairi vendege vechikadzi. Semuenzaniso, Albina naAlvina, nyeredzi mbiri itsva, vakatogamuchira Knight's Crosses nemashizha esirivha emuoki, minondo nemadhaimani, vakapfura ndege dzinopfuura mazana matatu imwe neimwe.
  Uye izvi munguva pfupi!
  Stalin akagutsurira musoro ndokuti:
  - Wolf haisiyo yega mutyairi weterminator!
  Mutungamiriri akagutsurira musoro,
  - Dai paive neimwe chete!
  Mutungamiriri Mukuru akabvunza:
  - Zhukov achati chii?
  Marshal weUSSR akapindura nechiso chinosiririsa:
  - Tinoda zvombo zvitsva. Tangi T-34-85 haina simba zvakakwana. Cannon yayo haisati yapinda muPanther-2 kana Tiger-2 pahuma. VaGermany vakagadzira imwe yepamusoro-soro yePanther-3, iyo inofanira kuva nenhumbi dzokurwa dzeTiger-2 dzine uremu hushoma uye injini ine simba. Kana tangi yakadaro ikapinda mukugadzirwa, isu tichaparadzwa zvachose!
  Stalin akati:
  - Zvakadini nezve IS-2?
  Zhukov akapindura nokutendeseka:
  -Nhumbi dzemberi dzeshongwe dzinenge dzisina simba. Kunyange iri nyore "Panther" inogona kuitora zviri nyore kubva kure nemakiromita, uye kunyange mberi negomba repasi-mugoro!
  The Supreme akati:
  - Sei nhumbi dzake dzokurwa dzehuma dzisina kugadzirwa 160 millimeters gobvu?
  Zhukov akapindura nokutendeseka:
  - Nekuti pfuti ine simba yatove kurema. Uye kutapurirana kunongoita jam.
  Takamanikidzwa kusiya izvi uye kuzviganhurira kusvika kumamirimita zana pahuma.
  Stalin akanyemwerera uye airatidza kusava nemutsa. Akabva ati:
  - Zvakadini kana tikaderedza rutivi rwezvombo zveIS-2 kubva pamamirimita makumi mapfumbamwe kusvika makumi mashanu, uye nokudaro kusimbisa huma?
  Zhukov akati:
  - Izvi zvinogoneka, Comrade Stalin. Asi zvinotora nguva kugadzira shongwe itsva nekuiisa mukugadzirwa!
  Marshal Vasilevsky akati:
  -Muchiitiko ichi, maGerman achakwanisa kubaya IS-2 turret padivi nebazookas uye faustpatron, uye pfuti dzakareruka. Saka ichi chisarudzo chine nharo!
  Mukuru akati:
  -Kunyangwe kwaunokanda, kune weji kwese kwese!
  Yakovlev akati:
  - Isu tinofanirwa kugadzira jet aviation! MaGermany atove neME-262s achirwa mudenga. Izvo chaizvo hazvina kunyatsoshanda, asi nguva inofamba uye vaNazi vangangouya nechimwe chinhu chiri nani.
  Beria akagutsurira musoro ndokuti:
  - Maererano nedheta yazvino, maGermany ari kugadzira jet fighter ME-1100, iyo inogona kutora mumhepo kudonha uku. Ine dzimwe pfungwa dzepakutanga. Uye iyo ME-262 X iri kugadzirwa zvakare, iyo inofanirwa kuve ine simba uye iri nani pane yapfuura mhando uye gadzirira kurwisa kushandiswa.
  Stalin akabvunza kuti:
  - Ndezvipi zvinyorwa?
  People's Commissar of Internal Affairs akapindura achitura befu.
  - Ivo zvakavanzika uye isu tiri kushanda! Asi maererano nerunyerekupe, iyo ME-262 inofanirwa kunge iine kumhanya kweanopfuura 1,100 makiromita paawa.
  Vaifamba naStalin vakaridza muridzo vachishamisika.
  The Supreme akabva ati:
  - Wow! Ipapo isu zvirokwazvo takakanganiswa! Ko Molotov achati kudii?
  People's Commissar for Foreign Affairs akapindura achigomera:
  - Vabatanidzwa vekuMadokero vakaisa mabhureki pahondo. Vanoratidzika kunge vachiri kurwa, asi kutaura zvazviri havasi kuita mauto ehondo. MaGermany akaregawo kugadzira zvikepe zvepasi pemvura uye akaisa pfungwa pamatangi uye ndege. Pamusoro pezvo, panzvimbo yezvombo zveFAA, mafekitari achagadzira mabhomba ejeti achangoburwa. Uye izvi zvinoreva kuti tichabhombwa pasina tsitsi. Hatizokwanisi kufambirana nendege dzejet!
  Stalin akati:
  - Izvi zvakaipa! Izvi zvinoreva kuti hapana nzvimbo yekumirira rubatsiro!
  Marshal Vasilevsky akapindura kuti:
  - Russia ine vabatsiri vaviri chete: mauto nemauto!
  Supreme Commander akagutsurira musoro:
  - Hongu, ichokwadi! Nekudaro, iyo isiri yakanaka kwazvo Tsar Alexander weTatu akataura chinhu chakadaro!
  Beria akati:
  - Kana Tsar Alexander Wechitatu akanga ararama kwenguva yakareba, angangodaro aiva mukuru. Angadai akakunda hondo neJapan!
  Zhukov akanyemwerera ndokupindura:
  - Dai ndaiva Kuropatkin, ndaizorova maJapan. Uye hapana chaizondimisa!
  Stalin akati:
  - Rega kutaura zvisina maturo! Isu hatina maAI ekuona zvinhu pano! Tinofanira kuponesa nyika yedu. Nenguva isipi Hitler achatitsika nesimba rake rose, uye hazvizoiti sezvakawanda. Uye tinoda mazano chaiwo!
  Marshal Vasilevsky, uyo aizivikanwa kuva nyanzvi huru, akati:
  - Ngativimbe nekudzivirira zvakadzama. Tinoda pfuti dzakawanda sezvinobvira, kusanganisira anti-tank. Tiri kuita sei nekusunungurwa kwavo?
  Nikolai Voznesensky akapindura nechivimbo:
  - Kugona chose! Isu tinogadzira artillery chaizvo sezvinodiwa nemauto. Asi hazvichakoshi, hapazove nevanhu vakakwana kune vashandi vepfuti!
  Marshal Vasilevsky akati:
  - Tinoda zvimwe, kunyanya anti-ndege pfuti. Iyo yekupedzisira inogona kushandiswa zvese zvinopesana nendege uye pasi zvinangwa!
  Stalin akagutsurira musoro wake wachena:
  - Isu tinofanirwa kugadzira mamwe 100-mm anti-ndege pfuti. Vanogona kupinda muPanther-2 musoro-on, uye kunyange Tiger-2 point-blank, uye panguva imwe chete kupfura pasi intrusive German ndege.
  Voznesensky akati:
  - Kune iyo 100-mm cannon, isu tichiri kuda kugadzira inodiwa projectile. Uye saka pane pfungwa yepfuti inozvifambisa yakavakirwa pane makumi matatu nemana chassis. Gadzira iyo SU-100, iyo ichava nyore kugadzira kupfuura T-34-85, asi yakanyanya simba mune zvombo.
  Supreme Commander akagutsurira musoro nekugutsikana:
  - Zvakanaka, iwe uri Voznesensky uye musoro! Zvino ngatiimbei!
  Uye vanhu vazhinji vakaimba rwiyo:
  Muhukuru hweMailand inoshamisa,
  Vakashatirwa muhondo nebasa...
  Takaimba rwiyo rwemufaro,
  Nezve shamwari huru uye mutungamiri!
  
  Stalin ndiye kubwinya kwehondo,
  Stalin ndiko kutiza kwevechidiki ...
  Kurwa nekukunda nenziyo,
  Vanhu vedu vari kutevera Stalin!
  
  Kurwa nekukunda nenziyo,
  Vanhu vedu vari kutevera Stalin!
  Zvakanaka, Humambo Hwokutsvuka huri kuunganidza masimba kuti adzore kurwisa. Asi kune rumwe rutivi, Hitler ari kugadzirira chigumbuso. Kugadzirwa kwezvombo muGermany kuri kukura. "Panther" -2 yakave yakadzivirirwa zvirinani pahuma, nekuda kwejasi repfuti 150-mm pakona, uye 100-mm hull hull ine kona ye45 madhigirii. Izvi zvakakwana zvokuti T-34-85 haipindi mumotokari yeGermany musoro-on. Asi anogona kupinda mairi kubva pamakiromita matatu nehafu.
  Nokudaro, "Panther" -2 yakava tangi huru, uye nyore "Panthers" yakatomiswa. Kufanana neT-4. Asi vachiri kugadzirwa kuitira kuti vasadonha mavhoriyamu ekugadzira. Kufanana ne "Tiger", pasinei nekubudiswa kwe "Tiger" -2 ichiri kugadzirwa.
  Hazvigoneke kuti uvake zvakare chigadzirwa chose kuPanther-2. Kunyangwe tangi iyi yakanaka kwazvo. Uye mukumhanya, uye nhumbi dzokurwa, uye kunyanya muzvombo, uko zvisina kuenzana.
  Mukutanga kwaKurume, apo migwagwa yakanga ichiri kunyorova, maGerman akaita kuyedza kwavo kwekutanga kufambira mberi. Uye vakarova munzira Voroshilovgrad uye Krasnodonsk. Uye zvakare Donetsk.
  Aya mativi eUkraine akatorwazve neRed Army panguva yedambudziko reStalingrad, uye maGerman akange asina nguva yekuvadzosera. MaNazi akakwanisa kuwana kushamisika kwehunyanzvi.
  Saka vakaparadzira mashoko asiri iwo ekuti vaida kukomberedza hondo yeSoviet paKursk Bulge. Asi vakarova rimwe divi, kwavakanga vasingatarisiri!
  Matangi ane simba eNazi akatora chikamu muhondo, uye "Tiger" -2, iyo, ichienzaniswa nenhoroondo chaiyo, yakanga ine injini ine simba ye1000 horsepower, iyo inoreva kuti yakakurumidza kufamba uye inogona kushanda seyakanaka tangi.
  MaGermany akafambira mberi nokukurumidza pakutanga. Vakatapa Voroshilovgrad, Krasnodonsk, neDonetsk, asi sinou yakabva yanyunguduka uye matangi eGermany anorema akasvava mumadhaka. Zvakangodaro, maKrauts akakwanisa kutora kutonga kwese kweUkraine zvachose. Uye vakazivisa kukunda kwavo kutsva.
  Matangi ekutanga echiGerman eE akateedzana akatorawo chikamu muhondo, Kunyanya, iyo E-10 inozvifambisa pfuti. Muchina uyu waive nehunhu hwepamusoro. Kutanga, kureba kwayo kwaingova 1.2 metres. Uye vashandi vanongova vanhu vaviri vakarara pasi. Injini uye kutumira zvaive pamwechete uye mhiri. Uye pfuti inozvifambisa pachayo idiki muhukuru, asi ine injini yemazana mana emabhiza. Uye matani gumi akakwanisa kutakura 82 mm yezvombo zvepamberi pakona huru yekufungidzira, uye 52 mm yezvombo zveparutivi, pamwe nema rollers.
  Iyo E-10 muchina unenge wakakwana. Kumhanyisa kusvika zana makiromita mumugwagwa mukuru, uye makumi manomwe mumugwagwa mukuru, zvakaoma kurova uye zviri nyore kuvharika.
  Panguva imwecheteyo, yakachipa uye iri nyore kugadzira. Iyo chete drawback yepfuti ndeyekuti T-4 ine 75 mm 48 EL barrel kureba. Asi inopinda mumatangi eSoviet musoro-on, kunyangwe kubva kure kure. Uye anogona kumira kurova kweT-45-85 pahuma, uye zvinenge zvisingakwanisi kumurova.
  Uye vashandi vacho zvakare havana kujairika - vasikana vaviri mhumhi kubva kuSS. Gerda naCharlotte.
  Vakagadzirira kurwa semashavi. Uye vane simba guru, rokuparadza.
  Vasikana, kunyange zvazvo kwakanga kuchiri kutonhora zvishoma muna March, vakarwa mubhikini chete uye vasina shangu.
  Uye vakaratidza kirasi yavo yekurwa.
  Asi chokwadi, isu hatifanirwe kutaura nezvazvo zvakadzama. Kune rumwe rutivi, vasikana veSoviet Komsomol vari kurwisana.
  Uye havana kupfeka uye vasina shangu. Asi vanoratidza hunhu hwavo hwehasha uye hunotonhorera. Vanopfura nemazvo, vachishandisa minyatso mitsvuku yemazamu avo pavanenge vachidzvanya chinoridza. Uye panguva imwe chete vanoimba;
  Isu tiri vanasikana veNyika yaBaba inodiwa,
  Nyika dzeSoviet dziri pasi pemureza mutsvuku!
  Comrade Stalin ifalcon ine ushingi,
  Ndiani achaita kuti nyika yose inake!
  
  Ini naAmai vangu takaberekerwa mumufaro,
  Kurima zviyo uye machira eflakisi...
  Ndivo vanakomana veRussia,
  Murume iyeye achava ane masimba ose!
  
  Dutu rebhanan'ana riri kutinhira - fascism yatipinda,
  Armadas ematangi anotyisa akarova ...
  Asi zviri nani urove mhandu yako muziso,
  Isu hatisi vacheche vanopeta semolina!
  
  The Fuhrer akapinda muMoscow akatasva bhiza,
  Pachena nesimbi inokwenenzverwa...
  Adolf Hitler akazvitengesa kuna Satani,
  Ndakafunga kuti mabara aisagona kumumisa!
  
  Comrade Stalin igamba rinoshinga,
  Akapokana naHitler mumazita...
  Uye zvakazoitika kuti Fuhrer haina kutonhorera,
  Chibhakera chemutungamiri chakanamira muapuro raAdhamu!
  
  Iye zvino fascist iri kudedera seshizha,
  Stalin akamuremadza zvakanyanya...
  Aizofarira kuridza muridzo pasekisi,
  Zvakanaka, zvino Adolf angori chibhakera!
  
  Husiku hwevaNazi hwenyika Stalingrad,
  Sezvo vakomana vedu vava nesimba...
  Murwi wenyika yeSoviet anofara kwazvo,
  Takarova mhandu dzese panyanga!
  
  Berlin ichadonha patsoka dzevasikana, ziva
  Vasikana vachafamba vasina shangu...
  Tichakurumidza kuvaka paradhiso panyika,
  Uye ichave inofadza zvikuru uye yakanyarara!
  
  Zvese zvichave zvakanaka mumatenga,
  Vasikana vachagamuchira jasi rakagadzirwa nedhaimani...
  Dzimwe nguva zvakanyanya kuoma
  Asi isu tiri nyika yakakura kupfuura maAtlanteans!
  
  MuRussia kune piyona uye iyo titan,
  Munyika yeBaba, murwi wese anobva kumadiapers ...
  Adolf uri murashiki uye mudzvanyiriri,
  Iwe une ziso dema kubva kutsoka dzevasikana!
  
  Kana communism iri pamusoro penyika,
  Sezvo Amai vaMwari vachiwaridza chidzitiro...
  Ipapo kutsiva kwese kuchasungwa,
  Uye Jesu Mwari weZita reChiedza!
  Vasikana veKomsomol vakaimba zvinoyevedza uye nekunzwa. Vakaita izvi nechido chikuru. Uye manzwi acho ainzwika asinganzwisisiki.
  Uye vasikana vakakanda magirinedhi anoparadza nezvigunwe zvavo zvisina simba zvesimba rinouraya.
  Mapiyona akarwawo. Avo, pasinei nokuti kwakanga kuchine sinou, vakanga vakapfeka zvikabudura bedzi, shati dzine mavara, uye vasina shangu.
  Uye kunyange zvazvo makumbo evana asina kupfeka akashanduka akatsvuka kubva kunotonhora uye ari matsvuku semadhadha, vakashingaira kufamba uye vakarwa zvakasimba.
  Ava vaive vakomana chaivo, vane hasha uye vairwa zvakanyanya.
  Iyo yaipfura nemagirinedhi, ichikwevera kumashure tambo dzeuta uye nekutanga mhondi zvipo zverufu.
  Naivo vakaimbawo;
  Chiedza cheRussia yangu yakasimudzwa -
  Nyika dzakapa hupenyu kupasi nemweya wadzo!
  Hazvibviri kuwana Nyika yaBaba yakanaka,
  Iye inhau kune zvakasikwa - kurota kutsvene!
  
  Pamashizha euswa nedova rose.
  Uye mumadonhwe emvura inodziya yezhizha...
  Snowflakes inotamba nedhaimani,
  Mavari mune chiso chaJesu - Ishe Mutungamiriri!
  
  Kusikwa kweSvarog inopenya,
  Iyo yakanaka mune yega cornflower.
  Uyo anoda rugare akafanana nomwanakomana waMwari;
  Nditende, ane hupenyu hunoshamisa kwose kwose!
  
  Asi Samasimba akatipa kuda uku,
  Kuti ndisarudze nzira dzese dzemahara,
  Kuti murwi wekuzvarwa ade nyika yake,
  Kurumbidza tsvimbo mumabasa ake!
  
  Zvisinei, vakaita sarudzo yakaipa,
  Uye zvino rwizi rwakaipa rwuri kudirana paNyika!
  Russia iri kutsikwa kubva kugehena rematangi nemhomho yevanhu -
  Fate ine hutsinye uye haina tsitsi muhondo yayo!
  
  Asi ngatibatanei varwi pafudzi -
  Pasi peSoviet Banner yaOctober.
  Kubva pane icon nyasha dzichapihwa kune zviso,
  Vanotimiririra pamberi paJehovha nokuda kwechikonzero!
  
  Kunyangwe madhimoni ari kutevera Hitler,
  Uye akaisa akawanda maficha muGermany!
  Asi isu tinopfura pasi maJunkers semasoso,
  Mushure mezvose, iwe unofanirwa kurwa, kubvarura ropa kubva mutsinga dzako!
  
  Muvengi asvika kuMoscow - zvese zviri pamoto,
  Kuburikidza nemabhainokura anoona nyeredzi dzeKremlin!
  Asi isu takarova horde yaMamai kare,
  Jehovha achapa simba kuvana vake vanomuda.
  
  Fatherland - ndinozevezera mumunamato nekurwadziwa,
  Maguta edu ari kupfuta semwenje!
  Chii chakavakwa nedikita nerudo,
  Yakaparadzwa zvachose zvachose here?
  
  Asi Mhuri haizosiya Kusikwa kwayo -
  Achapa simba uye muvengi achawa!
  Sezvazvakarehwa mubhuku rakachenjera raMwari -
  Rus 'ichakunda uye inofamba ichienda kune nyeredzi!
  
  Iyo Wehrmacht yakakundwa, ropa richiyerera,
  Moscow, uye ipapo inobwinya Stalingrad!
  Uye iyo Motherland ichapa muto kubva kumaapuro miti,
  Kuti pfuti yemuchina ive nyore negrenade!
  
  Tichange tiri muBerlin - Stalin ndiye mutungamiri,
  Mumiriri waMwari Panyika pane chivi!
  Hama, musarega zvisikwa zvefascist,
  Ipapo pachava nemufaro uye kubudirira!
  Aya ndiwo maimba anoimba nemapiyona nemanzwiro uye nekurudziro. Uye manzwi avo ndeemwana, akachena, anotapira.
  Uye kunyange zvazvo tsoka dzavo dzakashama, dzakadonhedzwa, dzakapwanyika, dzose dzakafukidzwa nekuputika uye mavanga, uye kunyange zvigunwe zvebhuruu kubva kunotonhora, kune kunyemwerera kwakajeka pamiromo yevakomana nevasikana.
  Uye zviri pachena kuti havazoregi, asi vacharamba vachiimba uye vachirwa.
  Lenin akatisimudza kuti tifare vanhu,
  Uye mukuru Stalin akavhenekera nzira yedu ...
  Ilyich akaunza rusununguko rutsvene kumunhu wese,
  Mudzidzisi anotsiva akunda vavengi!
  
  MUHAMBO WAPUTIN NAHITLER
  Nerubatsiro rwetsika yemashiripiti, Hitler akagamuchira rombo rakanaka reMutungamiriri weRussia Putin. Uye ikoku kwakachinja zvikuru nzira yenhau. Kutanga, Hondo yemhepo yeBritain yakakundwa. Chokwadi, Hitler haana kushinga kumhara, asi Luftwaffe yakawana hutongi mumatenga. Franco, mumamiriro ezvinhu aya, akabvuma kurwisa Gibraltar. MaGermany akatora nhare iyi mumazuva maviri. Uye vakatamisa mauto kuAfrica.
  Hondo neUSSR yakamiswa. Asi izvi zvakangobatsira vaNazi chete, uye Dark Continent yakakundwa.
  Ukuru hwenhamba dzevaFascist uye kurongeka kuri nani zvakavabvumira kutora Africa, Middle East neIndia mukati megore.
  Uye munaNovember 1942, maNazi akangoerekana asvika ndokutora Britain mumazuva gumi nerimwe.
  Mushure mezvo gadziriro dzakatanga kurwa neUSSR. MaGerman akatumira matangi matsva: Panthers, Tigers, Shumba, akagadzirira kurwa. Uye pana June 22, 1943, kurwisa kwacho kwakatanga.
  Zvechokwadi, USSR yakakwanisa kugadzirira zvakanaka panguva ino mumakore maviri. Huwandu hwematangi hwakawedzera kusvika zviuru makumi matatu nezvisere nezviuru zana nemakumi maviri, nhamba yendege yakasvika zviuru makumi mashanu. Huwandu hwepfuti nemamwe marudzi ezvombo hwawedzerawo. Asi Wehrmacht yakawedzera zvakawanda. Huwandu hwematangi muTatu Reich hwakawedzera kubva pazviuru zvitanhatu kusvika zviuru makumi maviri mumakore maviri. Uye kunaka kwavo kwave nani.
  Aviation muThird Reich zvakare yakasimuka. Iyo itsva ME-309 yaive yakashongedzerwa zvine simba uye yakapinda mukugadzira. Focke-Wulf, Yu-288 uye Yu-188 vaive vakasimba. Uye zvaive serious. Iyo Fritz zvakare yakawana magasi ekuvhura, nezvimwe zvakawanda. Kusanganisira iyo yakanyanya simba MP-44 yekurova pfuti.
  Kunyanya kukosha, maGerman aive nenhamba huru yevacheche. Vaigona kushandisa mauto ekoloni nemasoja kubva kuEurope.
  Asi paivawo nemamwe nuances. Red Army yakanga isati yagadzirira kudzivirira. Havana kumudzidzisa nzira yokuzvidzivirira nayo. Uye kunyange zvazvo masvingo eMolotov Line akapedzwa, akanga ari pedyo zvikuru nemuganhu uye asina kudzika zvakakwana.
  Mukuwedzera, maGermany aigona kurwisa kubva kuTurkey, Iran, neIndia. Uyezve, Japan yakatumira mauto kune zvinogumbura.
  Hongu, vakamanikidza zvikuru.
  Uye mukati memwedzi mitatu USSR yakakundwa uye Moscow yakawa. Mwedzi miviri gare gare, Russia yakanga yatorerwa zvachose.
  Pashure paizvozvo Hitler akasarudza kurwisa America. Uye pano maGermany akaita rombo rakanaka.
  Matangi eAmerica aive asina simba, ndege dzakasaririra kumashure. Asi maGermany aiva nendege dzejeti dzakabudirira, uye masosi aibhururuka akaoneka akanga asingatapurwi chose chose nemoto wezvombo zviduku, uye ngarava dzepasi pemvura hadzina kutapurwa nehydrogen peroxide. Uye matangi eE akateedzana akapwanya United States, kunyangwe nekuomerwa, asi zvakanyanya nekuda kwechinhambwe chaNdira 30, 1946. Vangori vemauto eUS vakakunda.
  Uye musi waApril 20, 1951, Hitler, achitya kuti masamurai akanga achigadzira bhomba reatomu, akarwisa Japan ... Hondo yakagara nechinangwa chimwe. MaNazi akawana mamwe matangi epamusoro epiramidhi, masosi ane simba anobhururuka ane lasers, uye zvombo zveultrasonic. Yakawedzera yepamusoro akawanda ekuvhura roketi masisitimu, uye zvimwe zvakawanda.
  Ndiko kuti, Japan haina kutora nguva inopfuura mwedzi mitanhatu. Uye hondo yakapera neimwe kukunda kweWehrmacht.
  Rombo raPutin rakabatsira Hitler kukunda humambo hwekupedzisira hwakakosha panyika.
  Uye pana April 20, 1959, referendamu yenyika yose yakaitwa, iyo yakasimbisa chimiro choumambo chehurumende ine simba renyika, inotungamirirwa naAdolf Hitler.
  Nechekare muna 1949, maGermany akabhururuka kuenda kumwedzi. Uye musi waApril 20, 1957, ndege yekuMars yakaitika.
  VaNazi ndivo vaiva nyanzvi pakuronga kwezuva. Uye pasi rose paive zvino simbi, hurongwa hweGerman. Pamakore makumi manomwe, Adolf Hitler akava mambo wenyika, nekuda kwerombo rakanaka raVladimir Putin. Uku kubudirira kunoshamisa.
  Zvadaro zvinosara kuongorora dzimwe nyika, uye vanhu vakabatana. Zvisinei, chokwadika, kune mabasa akawanda okuvaka emarudzi akasiyana-siyana munyika yose. Kusanganisira mugero wepasi pevhu kubva kuChukotka kuenda kuAlaska. Asi pana May 1, 1959, Adolf Hitler akadonha ari mundege. Uye kutonga kunoshamisa kwemuparidzi kwakaguma. Sezviri pachena Putin, nerombo rake rinoshamisa, akange asina kurongerwa kurarama makore anopfuura makumi manomwe.
  Asi Hitler akanga atova nemugari wenhaka. Kubva pahuwandu hwevana vakawanikwa kuburikidza nekugadzirwa kwemaitiro. Saka dzinza raAdolf rakaenderera mberi. Uye vanhu vakaramba vachivaka zvirongwa zvakasiyana-siyana.
  Kunyange muAfrica, migwagwa, njanji nemotokari, pamwe chete nemaguta akawanda, zvakavakwa. Uye vanhu vatema vakashanda muno vakasimudza hupfumi hwenyika yeRima.
  Hunhu hwakakura uye hwakasimudzika. Kuvakwa kwecommunism kwakanga kuchienderera mberi, uye hupenyu hwevanhu hwakanga huri nani uye huri nani.
  Mushure meHitler, mambo akatongwa nemwanakomana wake Wolf the First. Akanga ari mudiki asi akachenjera, uye akasimudzira vanhu kusvika pakakwirira. Imwe yepfungwa yaive yekuwedzera nhamba yevakadzi uye kuedza nezvemajini. Kunyanya, zvakasarudzwa kuwedzera nhamba yevakadzi kuitira kuti pave nekashanu kupfuura varume.
  Panguva imwecheteyo, muna 1961, ma cosmonauts eumambo akabhururuka kuenda kuVenus, uye gore rakatevera kuMercury. Makore mashoma gare gare takashanyira masatellite eJupiter. Takashanyirawo mamwe mapuraneti. Kutozosvikira, muna 1980, nyika iri kure-kure mugadziriro yezuva, Pluto, yakashanyirwa. Uye zvakanga zvakanaka.
  Uye mugore rezviuru zviviri rwendo rwekutanga rusina nyeredzi rwakatanga. PaNyika, utsotsi hwapotsa hwanyangarika, uye hosha nenhenda zvapedzwa, vanhu vakanganwa nezvenzara nokuperevedza kwezvinhu. Hupenyu hwakava nani uye hunonakidza.
  Uye paradhiso chaiyo yakavakwa. Uye vanhu havana kurwisana. Sayenzi yakakura nokukurumidza. Uye akaunza vanhu mufaro. Unyanzvi hwokugadzira zvinhu hwakatangawo. Hunyanzvi hweizvi, hongu, idiscus. Vakanga vatokwanisa kubhururuka pakati pemapuraneti. Uye maKrauts aisagona kumiswa.
  MuRussia, hondo yemagandanga yakakurumidza kupera. Vanhu vakasarudza kuti pakanga pasina mukana wekupidigura vaNazi uye vaifanira kurarama. Uye hupenyu hwakava nani uye huri nani. Humambo hwaifamba hwakananga kucommunism. Mushure megore rezviuru zviviri, zvinhu zvakawanda zvakasununguka zvachose. Pakanga pasina vanhu vasina pekugara, munhu wese aive nebasa. Uye dzimba dzakanaka zvikuru dzakavakwa. Uye munhu wese aive nemota, uye munhu wese aive neinternet yemahara, nezvimwe zvakawanda.
  Hupenyu hwaisimuka. Vanhu vainzwa zvakanaka. Uye munhu wose zvishoma nezvishoma akajaira kuva umambo humwe. Uye assimilation yakaenderera mberi.
  Vanhu vokuRussia nevamwe vaSlav vakagamuchira kodzero dzakaenzana nemaGermany. Uye mamwe marudzi aigara zvakanaka mukutonga kweNazi.
  Avo vasina kurwa, vakanga vasiri mapato, vaigara nechiremera. MaGermany haana kuita zviito zvekuranga pasina chikonzero.
  Uye zvechokwadi, patakangobvisa vatsigiri, kudzvanywa kwakamira pakarepo.
  Occupation policy yaichinja-chinja. Pakanga pane zvose kuzvitonga uye kushandiswa kwevashandi vemo. Uye muna 2020, vanhu vese vari paPasi vakagamuchira hugari uye kuenzana kwemutemo kwakazosimbiswa.
  Kusvika panguva ino, sainzi yakanga yakura zvekuti kuchembera kwakakundwa, uye munhu wese akava nekusingaperi mudiki uye akanaka.
  Uye pane mamwe mapuraneti ezuva, misha yeThird Reich yakaonekwa. Uye saka yakava huru munyika.
  Vakomana nevasikana munyika iyi vakatanga kupararira mugwara renyeredzi. Virtual chaiyo yakatoonekwa muHypernet matrix, uye zvakawanda zvezvose zvinoshamisa uye zvidiki uye zvakanaka. Zvakanga zvave kutoita kubereka chero chinhu.
  Humambo hweThird Reich hwakava humambo hwemikana mikuru uye hwakakunda chisiko chapose pose.
  Uye vakadzi vakanga vakawanda zvakapetwa kashanu kupfuura varume. Uye vose vakanaka, vasikana vaduku, uye varume majaya asingafaniri kuveura ndebvu dzavo. Muchokwadi, ndebvu inongova yechinyakare, mhuka atavism.
  Uye muchokwadi chaiyo mitambo yakadaro inofadza inoshatirwa uye inopisa.
  Mumwe weava vane masimba ese Vasiki vePasirose, Friedrich Sfero, achangobva kuronga "varaidzo" inotonhorera.
  Zvichireva, hondo yemuchadenga. Kune rimwe divi, mauto ake anomiririra Proud Germany, kune rimwe divi, nyeredzi uto chero shamwari, mumwe chete ane masimba ose musiki Harlequinade universe - Inotyisa Germany. Izvi zvinoreva kuti sezvo vanhu vane masimba ose vari kurwisana, zvichava zvinonakidza uye zvinotonhorera, kusvika kune zvisingabviri.
  Kubata kweuto reGrozny Germany kwakanga kuchiderera zvisingadzivisiki. Hyperplasma inombundira yakaedza kumanikidza muvengi ane simba kubva kuProud Germany zvakanyanya. Mamirioni nemamiriyoni enyeredzi akawana kufa kwavo pano. Kazhinji hugamba, uye dzimwe nguva kuseka. Vakafa, nyemwerero iri pamiromo yavo, vachitarisira kumuka nokufamba kwenguva. Kunyangwe yaitaridzika kutyisa ... Iyo yakakwenenzverwa yakaita kudonha-yakaita colossus inopenya nechiedza chakakosha chinotsenga minda yenzvimbo uye vacuum. Marimi emoto anomhanya nemumikoto nemashafu ekufefetera echitundumuseremusere. Mamirioni evarwi vapenyu, vose vanhu uye vamiririri vemamwe marudzi, ane mabhiriyoni emarobhoti ari muchikepe, vari kuedza kutiza kupisa kunopedza zvose. Vanenge vanhu vese vanorwa vasikana vakanaka, vakapendwa neakaomesesa, avant-garde magadzirirwo ebvudzi, sekunge vakaunganidzirwa kwete kurwa kunotyisa, asi bhora remambo. Imwe yebvudzi revasikana muchimiro chemhepo ine mashizha muchimiro chemapapiro epicock yakabatira moto, uye akaridza mhere. Marwadzo acho anotyisa zvisingaite uye ganda remusoro rinobvaruka chaiko. Mashizha echigayo anobuda obva atenderera mune mapfumbamwe-odha vortex yekinespatial curvatures.
  Asi ma orcs nema elves anodzvova zvakanyanya; kwavari, hazvingave zvakanyanya kuipa; Pamwe ichi ndicho chiso chinofinyama chemweya wezvivi wakashevedzwa nen'anga yehuroyi kubva pakadzika pasi penyika yepasi, kana chiedza chiri kutamba nemumakabhini nekukotamisa madhiramu epfuti sechikara chinotyisa, chine hasha. Uye zvinogona kuipa, chii chiri surreal mukudhirowa kwechinhu chinoparadza uye chinopisa.
  Uye izvi zvose zviri pachiyero chenyeredzi yehukuru iyo isiri pasi peMercury ... Zvisinei, nemitemo yemuiti wepasi rose, kwete zvakanyanya. Mugadziri wechinhu chakadaro chaicho chaicho akasarudza kuve nekuputika.
  Sfero Friedrich Katastrofov akanzwa kufara uye panguva imwechete kugutsikana: zero imwe mukufarira kwake. Wechidiki musiki-terminator akaita U-turn, achifamba kubva padanda remagoplasm uye, kune ruzha rwekuputika kwemagetsi emagetsi enyukireya achizunungusa vacuum, akabaya imwe magolet kumusana. Hazvisi nyore kupinda, motokari dzehondo dzinomhanya semahwanda emabhiza aiswa mukumhanya, uye kunyange kusundwa nashaitan akaunganidza simba rose repasi. Uye hapana mitemo yefizikisi uye cosmology inozivikanwa kune vakadzokera kumashure vanhu vekare. Pfungwa yeinertia inongova pakukumbira kwemusiki.
  Iye zvino (Inosanganisira Hyper-princeps-mago-plasma yemhando yakadaro yechinhu chisinganzwisisike kune maonero evanhu, saka iwe unogona kutora chero chimiro uye kuchinjwa kwehupenyu, kuchinja hukuru kubva pakati pe photon, paunoisa zvakasununguka zvose zvakasikwa matiriyoni emaparsecs muhupamhi muchanza cheruoko rwako!) Sfero akasarudza kuumba muviri wemukomana akagadziridzwa biologically, akadzidziswa mune simba uye tekinoroji empire yeProud Russia, kunyangwe paakanga achikura semwana ari mudumbu. ye incubator-computer.
  Kubva panguva yekubata pamuviri, kudzidziswa kwakatanga muhope, kukanganiswa nemarwadzo ekurwadziwa, muhondo inokosha, ye cosmic. Uye zvakadaro pakanga paine zvikanganiso, sezvo nzira dzemagolets, dzisina inertia, dzakanga dzisingatarisirwi zvachose. Asi Sfero haina matambudziko pamusoro peizvi. Akaganhurira nemaune mano ake kuti aite kuti afadze zvikuru. Mushure mezvose, Proud Germany, yakapararira pamusoro pemabhiriyoni emagalaxi uye quadrillion inogarwa pasi rose, chisikwa - chokwadi, chechokwadi matrix. Uye mutambo wehondo yemuchadenga unofanira kuteerera mitemo. Kuitira kuti pasave nemhirizhonga zvachose. Mukomana ndiye musiki. akapfura mamwe matatu, akapotsa kaviri. Magomulses ezvigadzirwa zvezvombo zvakagadzirirwa zvakanakisa akacheka nepakati pevacuum uye akatoimanikidza kuti ibvise, sezvidimbu zveuchi cheesecake, pane imwe nhanho yepasirese. Pano Sfero zvakare akanyura mugomba muchadenga, achienda mukurwisa mode. Panguva imwecheteyo, Mukomana-Musiki akasarudza nguva kuitira kuti arege kunyorwa ne-cybernetic surveillance systems inopa mhedziso yakakwana yenzvimbo yakapoteredza yeMagolet yekugadziriswa kwakasiyana-siyana.
  - Iyo kinesisphoton magomatrix inotora! - Mukomana Musiki akataura nehuzivi, achipfura pasi mumwe murwi uye achinzvenga matende anokatyamadza ePrinceps-plasma.
  Hondo yaJulius Caesar, iyo Sphero Frederick akapa mutungamiri mukuru, yakaramba ichidzokera shure, ichitora mukana wehukuru hwavo hwehuwandu, ichiri kuedza kusina kubudirira kuiputira kubva kumativi. Mudziviriri weHarlequinade Hannibal akaparadzira mauto akawanda, achiedza kutambanudza armada huru pasi pekuraira kwake pamusoro pemaparsecs akati wandei (parsec inhambwe inofambwa nemwaranzi mumakore maviri nehafu). Kuwanda kwekuumbwa kwemauto kwakadzikira, uye basa rehunyanzvi hwemunhu mumwe nemumwe rakawedzera. Pano mativi ese ari maviri akaratidzira akakodzera, achiratidza aerobatics uye hunyanzvi hwekufambisa. Asi kurasikirwa kwacho kwakanga kuri kukuru;
  Sfero akangoerekana achinja nzvimbo yekurwa uye akazviwana ari padyo nemusikana akanaka kwazvo. Musiki wemukomana naValentina vakadzvinya maoko, vamwe vakomana nevasikana vakawanda zvikuru vakatarisa. Vakatarisa mabhatiri uye vakavhura dutu re hyperplasma pazvikepe, magolets ane chigaro chimwe chete, varwi, brigantines, vaparadzi, vaparadzi uye zvimwe zvikepe zviduku. Sphero akavheneka maziso ake achikunda.
  Kurovedzwa kwakawanda kwevarwi vakanga vakarovedzwa kurwa, kunyange pavakanga vachiyangarara sema embryo murudzi rwezvinovaka muviri, kwakanga kwakakwirira zvikuru. Asi hadzina nguva dzose dzichibva mukutsemuka kwakawanda uye kuputsika kwevacuum. Mukupindura, muvengi akapfura moto wake usina tsitsi, uyo waitove nemuviri wega wega. Rukova rwe hyperplasma, rwuchipisa kuburikidza nerusina simba rwekudzivirira matrix uye hafu-yenzvimbo munda, yakabaya nhumbi dzokurwa. Heino iyo, iyo nzvimbo yemashiripiti, isingakwanise kumira nayo, yakatsemuka, rukova rwemavara-mavara e-ultra-moto rwakawira pane vakapfura vaviri. Sphero yakatsva pakarepo (kungori kunzwa kunoshamisa kwazvo kana nyama yaparadzwa!), ruoko rwomumwe musikana rwakanyangarika kusvika papfudzi rake, gumbo rake richikwira kumabvi ake, mutumbi wake uchienda kumbabvu dzake. tsvarakadenga yakaridza mhere ichibva yaramba. Valentina akaraira.
  -Gonesa cyber kuvandudzwa.
  Muviri wemusikana (sevamwe vanhu) wakanga usina mapuroteni kwenguva yakareba. Iyi inyama yakakosha ine hyperplasmic inclusions, nepo vanhu pachavo vachipihwa simba nemasimba makuru. Saka nyama yainge yakuvadzwa yakatanga kukura zvishoma nezvishoma. Zvishoma nezvishoma, maitiro acho pachawo anoonekwa kune ziso rakashama, chiyero chekukura kwetishu 0.9 centimita pasekondi. Asi hondo yacho inotyisa yakava yenguva pfupi zvikuru; Pfuti mbiri dzakapfava, varwi vatanhatu vakafa, jaya rimwe rakapiswa nehafu, uye mumwe musikana akakuvara kwechinguvana mumusoro nezvigunwe. Sfero, achiseka, akadzoka shure, achiti, wakawana zvakawanda sei nekukunda mutakuri wemusiki wepasirese? Nenzira inoshamisa, takakwanisa kudzivisa kuputika kwemateko. Asi kukuvara kwacho kwakakura, mweya unobuda kunze, uchipinda muvacuum. Zvisinei, vakomana vanopindura zvine chiremerera. Sfero pachake akapfura pfuti, achigogodza ndege ine zvigaro zvitatu. Valentina, rurimi rwake rwakarebesa, ndokunanzva mukomana pamuromo.
  - Megaquasar!
  - Ngativei ne hyperannihilation (super-destructive) kuputika kweplasma! - Musiki wechidiki wepasirese akabhowekana.
  Magolets maviri akadonhedzwa nedzimwe pfuti, uye pfuti nhatu dzakapfura muparadzi. Asi panguva iyi ndipo payakabva yananga pfuti pavari. Musiki wemukomana, kwete pasina mufaro nekunakirwa, akanzwa mweya werufu pachiso chake. Imwe chembere yaiva nejeko yakatyisidzira kukura kwakashata, uye Captain Sfero akapa murayiro.
  - Flexible kudzoka! Famba senyoka, kuburikidza nehedgehog!
  Bhatiri rakamhanya kudzoka, asi rakanga ranonoka. Zvairatidza kuti vacuum yairwadza nekurwadziwa, uye chamupupuri che hyperplasmic chakavhuvhuta. Kurova kunotyisa kwegraviplasm kwakarova bhatiri. Pfuti shanu nevashandi gumi nevaviri panguva imwe chete zvakaratidza kuti zvakanga zvanyura zvachose. Sfero nevamwe vasikana vakakandwa kumashure nemhepo inokweva. Mukomana-Musiki akabhururuka pamusoro, achirovera musoro wake mukati meiyo abs yemitambo yakavakwa, asi panguva imwecheteyo ane nyasha zvakanyanya Valentina. Uye izvi zvakaoma kana nyama yawaifanira kupinda nayo isiri protein:
  - Wow, iwe uri pulsar-kudonha gomba! - Sfero akagunun'una. Uye akasekerera apo kubuda kwe hyperelectricity kwakamupinda.
  Mitswe mikuru yakamhanya nepakati penhumbi dzokurwa nadzo. Vanocheka semipata nepamusoro pepepuru yesimbi, yakasimba kudarika miriyoni kupfuura titanium. Isimba ripi rakakura rakavigwa mu hyperplasma kana kuti rakatonyanya siyana siyana, princeps plasma, inokwanisa kufamba nyeredzi uye kudzima quasars. Asi ichi chinongova chechitanhatu, chechinomwe, uye zvichingodaro mamiriro ezvinhu. Gungwa rose re hyperplasm rinogona kuwanikwa kubva kune chero molecule. Nechifungidziro (ichi hachisati chawanikwa kuvanhu), chikamu chimwe chekutanga chichabereka chisiko chose. Kana kuparadza! Aya ndiwo maitiro ehumwari e hyperplasm.
  Bhatiri rinotsvedza pamwe chete nekuputsika kudonha ichidedera mu kinesisspace, musoja anotsikirirwa pasi nesimba risina simba re inertia. Ipapo chitubu chinoburitswa, uye bhatiri zvakare rinovhura moto chete pane imwe nzvimbo munzvimbo.
  Friedrich Sfero anoraira:
  - Rova nedanda rakatetepa, chinja pfuti kuti iite yakadzikama ramrod modhi.
  Sezvo makombiyuta akavharwa, izvi zvinofanira kuitwa nemaoko. Rongedza kupihwa kwe hyperplasma uchishandisa dhiramu. Asi kuita chinhu chakadai hakusi nyore; Vakomana nevasikana vanotarisana nedambudziko iri mune auto mode. Sfero Friedrich anotora chinangwa pachikepe chemissile, achipfura nemutobvu mudiki. Iyo thinnest squeak yevacuum yakaparadzwa inonzwika, igwa rinobvaruka kuita zvidimbu. Tichitarisa nesimba rekuputika, kuputika kwepfuti kunoitika. Chiedza chinoparadza motokari. Magolet akaparadzwawo; musikana akaburitsa pfuti chaiyo.
  Mapapiro anobhururuka akaparadzana, uye panguva imwechete muswe unopfuta unotenderera muvacuum.
  Muvengi brigantine anowana kumwe kukuvadza, asi anopindura nehombe salvos. Karwizi kanopinda nemupakatsemuka, kachikanda musikana kure, ichiburitsa mazamu eruvara rwegoridhe ane minyatso yeruvara rwecinnabar inoburitsa kupenya.
  Sphero inozhamba nemufaro:
  - Iwe unoona kuti zvinotonhorera sei! Chernodyrno!
  Valentina akarova murume wemasimbaose pabvi rake rakavharwa neganda reMagoplastik:
  - Princeps-quasar! Pulsar ellipse! Simudza mace e knight yako kumusoro!
  Iyo brigantine yakaita sedonhwe ine mavhiri. Spiny madonhwe edova e hyperplasm akamwayiwa munzvimbo yese yekurwa.
  Friedrich Sfero akaridza muridzo:
  - Ndipe fotoni, mukuputsika kwegomba rakadzika-dzika!
  Frigate yakabuda kubva parutivi, uye panguva imwechete bhatiri remuvakidzani rakaputika. Zvinoita sekuti vakomana vakanga vasina rombo rakanaka;
  Mukomana akaedza kumonyorora chikuva kuti apone pakurwiswa kwakadaro. Asi vanopikisa inyanzvi dzepamusoro-soro dzakapedza chikoro chimwe chete. Mugadziri weHarlequinade zvakare haasi scammer muKusikwa kweMagariro!
  Iyo tempropreon cannon yakaparadzwa. Yakakamurwa kuita murwi wemativi aipenya. Musikana nemukomana Musiki vaishandira chombo vakaraswa sevanorohwa nechiremwaremwa. Vakarovera nhumbi dzekurwa nekumhanya kukuru, vakaigobora zvishoma, uye ivo pachavo vakabatwa kumeso kwazvo, vachidedera nekuvhunduka nemiviri yavo yakanyungudika uye yakasimba. Ipapo vakatanga kusvuura jasi rinorema, richipa chimiro chenguva dzose kumifananidzo yavo yakaisvonaka, yakanamirwa sezviumbwa zvavamwari vekare.
  Sfero akanzwa kupindwa nechando muzasi meguvhu. Kuwanda kwekuputika kweplasma yemuvengi kwakawedzera, zvaiita sekuti masimba matsva akakweverwa muhondo. Semuenzaniso, iyo yekupedzisira-yehondo pachayo saizi yeasteroid yakanaka, uye chimiro chedhaga hombe, rakazara nemaemitter, rakaburitsa rakapfuma patani ye hyperplasmic jets. Chinhu chakakomberedzwa, chakamonyoroka sechisanganiswa chechidhori chekugara uye accordion, chakawira pacruiser yeProud Germany. Dzimwe nzizi dzekuparadza dzakapwanya pfuti ina dzakaita semisodzi.
  Sfero akanyungudusa gumbo rake rekurudyi kusvika pabvi, uye asina kumirira kuti rikure zvoga, akabva angozvigadzirira imwe nhengo.
  Julius Caesar, zvisinei netarenda rake rose, aive achirasikirwa nehondo; Chakanga chasara kuita mumamiriro ezvinhu akaoma kudaro kwaiva kudzokera shure, kudzivisa kukombwa. Sphero, pasina kurova kwehana, akateerera kuburikidza nekubatana kwePrinceps kune mirairo yakapihwa marobhoti. Vairatidza kuva netariro isina muganhu, nyota yokukunda nokukurumidza. Iyo frigate yaJulius Caesar yakagamuchira kukuvadza kwakawanda uye kumhanya kwayo kwakadzikira. Sfero akanzwa hasha, simba raakasika rakaita serichapera, aitoda kuparadza vavengi vakawanda. Kureva kuti ane sarudzo yekukunda kana kufa. Kunyange zvazvo zviri pachena kuti kuparadzwa kweMagolet akawanda; hapana chichachinja, asi uhwu hunenge hugamba husingaenzaniswi hwevanhu hunoumba rukova runopwanya chero chipingamupinyi. Mukomana, achishandisa chiyeuchidzo chemutakuri, uye chaizvoizvo chisikwa chake (Maitiro aanoita kutsika vanhu uye zvinhu zvakadai zvakaoma zvakaoma mubvunzo wakasiyana!) Iwe unofanirwa kudzivirira kucherechedzwa uye kugara muhuwandu hwemarobhoti. Zvakanyanya kuoma kupinda nenzira iyi, asi mukana wekuratidzwa wakaderera zvakanyanya. Asi kune rumwe rutivi, ane kodzero here yokugara kunze panguva ino yakaoma? Mushure mezvose, musoja anofanira: kutarisira kuchengetedza hupenyu, pfungwa yechipiri: kuparadza vavengi vakawanda sezvinobvira. Kana paine kupokana, iyi ndiyo tsika, kuita sarudzo mukufarira mhinduro yechipiri. Ava ndivo maAmerican ekare: ivo vanofunga zvakanyanya nezve kuchengetedza ganda ravo. Ndicho chikonzero maYankees akarasika, uye kunze kwezvo, propaganda yavo haina simba. Akanga asina kukwana uye kusabatanidzwa. Kana tikayeuka nhoroondo yekare yePasi: munguva idzodzo apo vanhu vakanga vakasungwa kune imwe nyika. Nyika yakakamukana zvakaipisisa, kwakanga kuri madikanwa kuunganidza marudzi ose navanhu muchibhakera chimwe. Humambo hunoverengeka hwakaitora. Chokutanga pane zvose, USA, China, Islamic Society. Nyika yakanga yava kuita mapopore akawanda uye ichitsemuka nepakati, nhamba yehurumende dzakazvimirira yakanga ichikura, kupatsanurwa kwemarudzi maduku kwakanga kwava kupengenuka. Musha wavanhu vose Nyika yakanga ichipfuta, vanhu vakanga vachiwira mugomba rakadzika-dzika! Kare, kwaiva nevatongi vaiva nesimba vaida kubatanidza vanhu. Izvi, kutanga, Alexander Mukuru, mumwe wevatungamiriri vakatanhamara venguva dzose nevanhu. Akanga asingakundiki, asi Providence yaida kumupa hupenyu hupfupi. Uye saka aive nemikana yakawanda, aive achivaka humambo hwepasi rose, achiunza tsika dzechiHellenic kuAsia. Kunyange Carthage neRoma yekare zvakatumira mutero mukuru kuMacedonia, muSlav akatanhamara, wenguva yekare! Pamberi peAlexander, Great Persia pasi pemadzimambo akawanda (kunyanya Koreshi) akawana kukunda kwakakomba, kubva kuIndia kusvika kuEgypt, asi dzidziso: kune mutongi mumwe chete wenyika yose, akanga ari wekutanga kuisa mberi! MuRoma, Julius Caesar akati aiva mutongi wenyika, asi upenyu hwake hwakanga husina kurebesa zvakakwana. Mushure meKesari, pakati pemadzimambo pakanga pasina vatungamiri vakasimba zvakakwana. Humwari Augustine akanga achirwara uye asina simba mumuviri, Nero ane shasha aiwanzo tyisa. Vatongi vane mukurumbira, Diolectanus naConstantine, vakarwa zvakanyanya kuchengetedza chimiro, vasingafungi nezvekukunda kwakakomba. Kwaiva nevamwe vakuru vemauto, pashure pokuwa kweRoma. Pakati peizvi, vanhu vakakurumbira ndivo: Genghis Khan, Tamerlane, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Genghis Khan akabudirira zvikuru. Akakunda dzinenge dzose dzeChina, Afghanistan, Khorezm, uye mauto epamusoro akasvika Ancient Rus '. Aive nemikana yakanakisa yekukunda; Asi kunyange hupenyu hwake hurefu maererano neMiddle Ages hwakanga husina kukwana kukunda kwenyika. Genghis Khan akatanga dzinza, asi pakanga pasina mumwe mukuru saiye, aikwanisa kubatanidza vose vanotama. Sezvakaita Tamerlane. Kukunda mushure mekukunda, humambo hukuru, uye kupatsanurwa, kuparadzwa kweTimurat, kukakavara pakati pevanakomana nevazukuru. Uye pakanga pasina mutsivi akakodzera. Napoleon naHitler, vakunda Europe, vakatyora misana yavo kurwisa Russia. Zvinosuruvarisa, Russia pachayo yakakundikana kuwana hutongi hwenyika. Mutongi mukuru chaiye aive Stalin, uyo akashandura nyika isingagoni kuverenga nekunyora ichifamba neshangu dzebast kuita simba reindasitiri rine simba.
  Uye zvakare, muzana ramakore rechimakumi maviri nerimwe, simba kutanga pamusoro peGermany, uyezve pamusoro penyika, rakawanwa nevaviri vasinganzwisisike vane simba rinoshamisa rehungwaru.
  Vakagadzira zvombo zvemashiripiti zvemazuva ano, uye vanhu zvishoma nezvishoma vakakura kusvika pakuva ane masimba ose.
  Asi hondo ihondo, kunyanya hondo yemuchadenga, uko kukanganisika nekukuvadzwa kusingadzivisike. Murwi Friedrich Sfero, uyo akasarudza kuisa njodzi, aive nerombo rakanaka kusvika parizvino;
  - Pachave nebirch porridge yevadiki vanhu! Kana kuti princeps-plasma!
  Hongu, mitambo yakadaro inofadza inotambwa nevagari veEmpire of the Third Reich, vachikunda chisiko chapose pose.
  Uye izvi zvese zvichapera sei uye kusvika kune zvikwiriso zvemasimba ese zvinogona kusvika kuvanhu, kunyangwe fungidziro isina simba.
  
  
  COG NEPOINT UYE YECHITATU REICH
  MuHondo Yenyika Yechipiri, vakaurayiwa vakapindira. Muchiitiko ichi, vagadziri vapfupi ndivo Vintik uye Shpuntik. Pakutama, vakaguma vava muBerlin. Eya, sezvo vaisaziva chinhu pamusoro pezvamatongerwe enyika nePasi, vakachinjira kubasa ravaGermany. Uye ivo vekutanga-kirasi matekiniki. Uye vakatora chikamu mukugadzirwa kwePanther. Vagadziri vane njere vakaita kuti shongwe iite diki uye diki, yakachengetedzwa zviri nani, asi yakareruka. Injini uye kutapurirana zvakaiswa mune imwe yuniti, uye giya bhokisi raive pane injini pachayo. Chassis yakaitwa zvakareruka uye yakareruka kupfuura munhoroondo chaiyo. Uye urefu hwe "Panther" hwaingova 1.8 mamita. Nekuda kweizvozvo, 80-mm hull hull armor yakaiswa pamakona mahombe ekurerekera uye yakave isingapindike. Huma yeshongwe yacho yaiva nemamita zana nemakumi maviri ine materu, uye mativi acho akanga akarerekera mamirimita makumi matanhatu. Nzvimbo isina simba yaive mativi ehovha - mamirimita makumi mana chete. Asi mutumbi wacho wakanga wakanyatsobatana uye kumusoro kwaiva nekona huru yekurerekera, uye 30-mm nhovo dzakaiswa pasi kuti dzivhare ma rollers. Uye runako urwu rwese rwairema matani 26 chete, ine injini ye650 horsepower. Uye pfuti yaive ne75 mm 70 EL barrel kureba, ichipfura 15 rounds paminiti.
  Uyezve kunewo kutaridzika kwakanaka uye optics.
  Tangi iyi yaityaira ichimhanya makiromita makumi manomwe paawa, yakanga isingapindiki kudivi kune pfuti dzakareruka, kunyanya makumi mana neshanu, uye pfuti dzinorwisa tanki, dzakatora makumi matatu nemana misoro kubva pamakiromita maviri, uye haina kuparara. Uye zvinenge zvombo zvose zvinorwisa tank zveUSSR hazvina kupinda pahuma yake.
  Uye iyo itsva "Panther" yakaita ruzha paHondo yeKursk. Panguva imwecheteyo, zvaive nyore kugadzira, uye zvaida inenge hafu yesimbi yakawanda sePanther munhoroondo chaiyo.
  Somugumisiro wekushandiswa kwetangi iyi, vaNazi vakaputsa kudzivirira kwemauto eSoviet ndokuvhara bhaira, vachipfuura Kursk. Uye nokudaro vakatora danho. Uye vachivaka kubudirira kwavo, vakatora Voronezh.
  Pashure paizvozvo Hitler akarayira mauto kuti atendeukire kumaodzanyemba. Uye zvombo zvemauto zvakatamira kuStalingrad.
  Matangi eGerman ari paakanakisa. Uye timu yevasikana inorwa paPanther, ichibaya nepfuti dzeSoviet nemotokari.
  VaGermany vakaputsa kuStalingrad ... Asi handizvo chete. MuAfrica, zvitunha zvaRommel zvakahwina rukundo rwakatevedzana vachishandisa matangi matsva. Mamiriro ezvinhu eAllies akawedzera nekuti Vintik naShpuntik vakagadzirawo jet fighter. Uyezve, yakareruka, iri nyore kugadzira, inofambiswa, uye iri nyore kudzora.
  Uye ndege itsva VSh-162 yakava yakanakisisa muchina mumhepo, uye yakakuvadza zvikuru Allied aviation.
  Saka maNazi akatanga kufambira mberi muAfrica akananga kuEgypt. Hitler akaramba kutora Stalingrad nedutu uye akamisa mauto ake. Asi veFritz vakatanga kugumbura kwavo kukuru mukutsauka nekupinda muGungwa reCaspian. Uye mamiriro acho ezvinhu akawedzera kuipa.
  Uye mashandiro matsva akatevera kuchamhembe. VaNazi vakarwisa Sweden. Uye mumazuva mashoma vakamumanikidza kuti atendeuke. Uye zvakava zvakanaka.
  Gerda naCharlotte vakatyaira Panther muSweden yese uye vakamanikidza varwi vakabatwa kuti vatsvode tsoka dzavo dzisina kupfeka, vachiratidza kirasi yavo yakakura. Vasikana ava vakanaka chaizvo apa.
  Varume vazhinji vakabva kuhondo vakazvipira kwavari. Ndokutsvoda pasi pasi.
  Asi zvino vakanga vava kuSweden, uko kwakanga kuchitova nesinou uye kuchitonhora.
  Uye maGermany, achitungamirirwa naRommel, akakunda maBritish muEgypt. Uye ikozvino vapfuura kusvika kuMiddle East uye vari kubudirira mushure mekubudirira.
  Kufora kwevarwi vakanaka hakuna kugumira ipapo... Gerda akati achiratidza kufarira, achikwesha tsoka yake isina kupfeka pasimbi:
  - Zvakanaka, Tiger, hongu, tangi rinogadzira hunyanzvi uye muchina wakakura maererano nesimba. Uye nyore panguva imwe chete!
  Charlotte akataura neusimbe:
  - Ini pachangu ndinofarira "Lev". Sezvo pasina chinhu chinogona kupaza nemotokari yakadaro! Uye ane chimiro chakakwana!
  Magda akayeuka maratidzirwo avakaitwa gungano racho pana November 7 ndokurira:
  - Ndakafarira "Mouse", yakakura kwazvo! Uye nepfuti mbiri kamwechete!
  Christina akaseka ndokupidigura mukutakura:
  - Pfuti mbiri mumotokari imwe - zvakanaka!
  Gerda akatsveta makumbo mudenga ndokuti:
  - Zvakanaka here kubhururuka seizvi? Tichasvika kuAustralia munguva pfupi here?
  Charlotte akadzungudza musoro.
  - Aihwa! Kwete nokukurumidza! Kubhururuka ipapo kubva kuSweden kunokutora iwe kutenderera pasirese!
  Ndege yakanyatsomhara kuti iwedzere mafuta. Vasikana vakamhanyira panze. Vakazviwana vava muMedina inopisa, umo ndege yakamhara nechimbichimbi. Zvisinei nekupera kwaMbudzi, tembiricha apa yaive ingangoita madhigirii makumi matatu. Uye muSweden, pavakanga vava kuenda, dutu remhepo rinotonhora rakarova uye tembiricha yakadzika kusvika pamakumi matatu.
  Vasikana vakamhanya nekukurumidza sezvavaigona kuti vagare vachidziya kuchikepe chekutakura, uye chando chinoruma pazvitsitsinho zvevasikana. Hazvisi nyore kusapfeka shangu pamusimboti, kunyanya uchifamba.
  Asi zvino vasikana vakamhanya vachitevedza jecha rinopisa reMedina. MaArabu akatarisa nekutya vasikana vakanga vasina kusimira, asi vakatya kuita chero chiito. Kunyange zvakadaro, maGermany ane mukurumbira unotyisa zvikuru. Ivo vanonyatsovaona serudzi rwema supermen, uye nekudaro regerera ma pranks. Sezvinoita kana tsvarakadenga dzichimhanya dzakapfeka bikini chete.
  Mushure mekutonhora kwemamiriro okunze, kana tsoka dzako dzichigara dzichitonhora, kumhanya pajecha rinopisa kunofadza zvikuru. Vasikana vakazvifarira ndokutandara vachikandirana jecha.
  Gerda, achisvetuka mugwenga saizvozvo, akafunga kuti zvakanga zvichiri zvakanaka kugara munyika umo maigara chirimo. Uye zvakanaka sei ...
  Zuva uye rakachena, mweya mutsva unovhuvhuta pazviso zvako. Kana kuti kwete yakanyanya kutsva, asi mhepo inopisa yemugwenga.
  Charlotte akataura achinyemwerera:
  - Zvino nyika idzi ndedzeTatu Reich. Vanhu havasati vambobatana zvakadaro. Kana kuti, vapedyo, kukubatana sezvazvino. Uye izvi zvose zvinonyanya kuvonga kune nyanzvi yeFuhrer.
  Magda akati zvine musoro:
  - Chikamu zvakare nekuti Hitler aive nerombo rakanaka. Semuenzaniso, maBritish akadonha sepizi. Uye kukura kweAfrica hakuna kushanduka kuva chipingamupinyi. Hongu, zvese zvaive kudivi redu apa. Kunyangwe dzimwe nguva kukanganisa kwakaitika!
  Christina akapindura:
  - Panyaya yerombo, kwete chaizvo! Isu takanga tisina rombo rakanaka, semuenzaniso, nechando mu'41. Kana zvisina kudaro vangadai vakatora Moscow shure panguva iyoyo. Uye hondo yokumabvazuva yaizopera. Uye saka tichazofanira kubvisa munzwa weStalinist.
  Gerda akabvumirana nekugomera:
  - Ndinofunga ndichafanira! Zvinosiririsa! Vakomana nevasikana vakawanda vakanaka vachafa!
  Magda haana kuda kuchema ndokuti:
  - Rufu... Hauna kururama sei! Uye dzimwe nguva unosvika panguva isiri iyo!
  Gerda akakurumidza kuramba:
  - Kwete dzimwe nguva! Uye nguva dzose iri panguva isiri iyo! Unoziva kuti unoda kurarama sei, uye unozengurira sei kufa!
  Christina zvine musoro akati:
  - Tinoda izvi, nokuti takasimba uye tine utano. Asi ambuya vane makore zana uye avo vanorwadzisa zvinhu zvose zvichida vane mafungire akasiyana zvachose kurufu!
  Charlotte akadzungudza musoro ndokuti nekutya:
  - Oh Mwari ngaarege! Ngazvisadaro!
  Gerda akaisimudza ndokurova jecha netsoka yake isina chinhu:
  - Ngatirege kutaura pamusoro peizvi! Kana ukatanga kufunga kuti kuchembera chii, unopenga kana kuparadza hupenyu hwako!
  Magda akaedza kunyaradza musikana mutsvuku:
  - Kana Jesu auya, vakafa vose vachamuka, uye uhu huchava huduku husingaperi!
  Gerda akanyemwerera ndokuti zvinyoro nyoro:
  - Ngazvisadaro!
  Christina akapindura nehasha:
  - Asi ini ndiri munhu asingatendi kuti kuna Mwari. Handitendi muna Mwari uye handikupi zano!
  Gerda akakwenya mapendekete ake akasimba, akatsvuka:
  - Handingazviti mutendi akasimba, asi ... Kune zvinhu zvakawanda izvo venyama uye vasingatendi kuti kuna Mwari havagoni kutsanangura. Kusanganisira mavambo echisiko chapose pose!
  Charlotte, achipinda mujecha rinopisa, akapindura:
  - Asi ini ndinoda pfungwa iri nani - vamwari vazhinji. Kuti ivo, ava Demiurge Gods, pamwe chete vakasika zvakasikwa nePasi. Ipapo pakava nokurwa pakati pavo, uko kwakakonzera ngwavaira nengwavaira dzomusikirwo. Ichi ndicho chikonzero marudzi ose ematambudziko akaitika. Kurwisana kwevamwari kunomutsa hondo pakati pevanhu!
  Gerda akapindura nechivimbo:
  - Asi Mwari weGermany anogara achikunda!
  Charlotte akadzungudza musoro.
  - Izvi hazvina kuitika panguva yeHondo Yenyika Yekutanga. Kunyange zvazvo takanga tava pedyo nekukunda!
  Christina akagutsurira musoro achiti:
  - Ndizvo! Zvakanga zvakafanira kupira kwenguva pfupi East Prussia, asi kwete kubvisa mauto kubva kuWestern Front. Vaibva vatenderera votora Paris. France capitulates ... Mushure mezvose, yakakundwa. Uye zvakare ... Ndinofunga dai Britain yakaratidza kusindimara, tingadai takairwisa pamwe chete neItaly, Turkey neJapan. Uye vaizoripwanya nengarava dzepasi pemvura uye kuita kwakabatana kwezvikepe!
  Magda akati:
  - Wakanganwa nezveRussia!
  Christina akazvigadzirisa:
  - Handina kukanganwa chinhu! Russia ingadai yakakundwa mushure mekuzvipira kweFrance. Uyezve, Tsar Nicholas II haasi Stalin. Mambo weRussia angadai akaita rugare rwechimbichimbi nesu, atambura kukundwa. Uye isu taizo ... Muchidimbu, Russia munguva dzetsarist yaive isina kusimba kupfuura yeCommunist Russia!
  Charlotte akaseka.
  - Ndizvo zvazviri! Asi, chokwadi, takapotsa mukana ipapo. Adolf Hitler akazova akangwara. Akapedzisa chibvumirano chekusava nechisimba naStalin, uye akakunda vavengi vake chidimbu nechidimbu. Uhwu huchenjeri hwezvematongerwo enyika!
  Christina akati:
  - Zvingave zvine musoro kupedzisa Britain, uye chete ipapo kurwisa Soviet Union!
  Charlotte akati achinyemwerera:
  - Ndinobvumirana neizvi!
  Gerda, pane kudaro, akaramba:
  - Dai tisina kurwisa USSR muna 1941, uye tisina kukunda mauto eRed Army akanga asina kugadzirira hondo yekudzivirira, vangadai vakatirwisa patakapinda Britain. Saka takanga tisina imwe sarudzo!
  Magda akabva ati:
  - Stalin inyanzvi yezvematongerwo enyika! Anogona kunge asina kuisa mungozi chiitiko chakadaro!
  Gerda akataura zvine musoro:
  - Asi, ibhejera hombe pane chikamu chaStalin kutipa mukana wekupwanya Britain. Muchiitiko ichi, masimba makuru aizowira paari. Uye tingadai takaiviga. Uye nepo Britain yakaramba, Russia yakanga ichine mukana wekutipikisa. Zvikasadaro, tinofanira kubvuma kuti vavengi vedu havana mukana!
  Charlotte akawanawo chimwe chinhu chekupikisa:
  - Kusvikira zvikara zvakadai seUSSR neUSA zvakundwa, zvakanyanya kukasika kutaura kuti muvengi haana mukana. Takaita zvakawanda uye takabva kure, asi... Tichine matambudziko akawanda ari mberi. Iyi iAustralia ikozvino. Chimwe chiitiko chinokosha kuuto reGermany!
  Gerda akapindura nechivimbo:
  - Tichapaza neizvozvo zvakare! Ndakatove nekufamba kuviri muSwitzerland neSweden, asi kunenge kuchidziya zvakanyanya muAustralia.
  Charlotte akaseka ndokuti nechivimbo:
  - Ndinotenda mukukunda kwedu! Hazvingambodaro!
  Vasikana vakatozomira kudziya mugwenga vodzokera kunotakura. Kuwedzera mafuta kwakabudirira. Uye vasikana vakabatanidzwa neshamwari dzavo dzekare kubva kuBattalion yeTigress.
  Vasikana veboka remadzimai iri vaivhima Mujahideen usina munhu. Izvo, zvisinei, zvaive zvishoma. Uye zvino vakasimuka nomufaro kundokunda Australia. Imwe kondinendi inodikanwa kwazvo kune Wehrmacht.
  Germany yakanga ichiunganidza mauto ekusvetuka uye kugadzirira kumhara.
  Margaret akasangana neshamwari dzekare Christina naGerda noruremekedzo. Mushure mezvose, havasi vese vanogona kuwana madhaimondi eKnight's Cross! Mushure mekambani iyi, vasikana vaifanira kuendeswa kunoyamwisa uye kumusasa chaiwo wekubereka vana. Saka mukambani yeRussia, vangave vasina nguva yekutora chikamu.
  Zvisinei, tsvarakadenga dzairatidza kufara uye kurwa. Ndakanga ndisisade kurara uye vasikana, vakavharirwa mune imwe kabhini, vachikurukurirana.
  Magda, akagara pachigaro chedehwe, akati:
  - Paganism, kune ese ekunze logic, zvakare haigone kupindura mibvunzo yakawanda. Somuenzaniso, vamwari vakawanda vedemiurge vakabva kupi?
  Charlotte akaseka ndokupindura achiti:
  - Kungofanana nekutenda Mwari mumwe chete kusingakwanisi kupindura mubvunzo, Mwari mumwe chete akasika Universe akabva kupi?
  Magda akabva ati:
  - Uyu mubvunzo wekuti tingataura sei ... Nokutenda tinobvuma se axiom kuti Mwari Wemasimbaose akagara aripo. Uye iyi ndiyo axiom isingade humbowo.
  Christina akadaro, achidzungudza musoro wake:
  - Hazvibviri kufungidzira chimwe chinhu chiripo nekusingaperi, uye chine simba risingaperi, uye huchenjeri husingagumi. Izvi zvinopikisana nepfungwa. Sezvatinoona paPasi, zviri nyore zvinopa kuoma, uye tinoona shanduko. Uye zvino kubva pane zvakanyanya kuoma, zviri nyore zvakauya. Izvo zvinopesana zvakacherechedzwa chokwadi.
  Somuenzaniso, vanhu vari kuramba vachioma kunzwisisa, kwete kurerutswa! Uye hatisi kuzvidzikisira zvachose, asi pane zvinopesana, tiri kuwedzera kukwana!
  Charlotte akaseka ndokuti:
  - Zvinonzwisisika! Shanduko yevamwari inotungamira pakusikwa kwaDemiurge Mwari ane masimba ese!
  Magda akati nehasha:
  - Uzivi hwakadaro hunogona kuparadza mweya!
  Charlotte akatsveta maziso ake achibva ati:
  - Asi mubvunzo ndewokuti, izera ripi zviri muchadenga?
  Magda akakwenya mapendekete ake akasimba, akakura:
  - Hazvizivikanwe! Uye nei mubvunzo wakadaro?
  Charlotte akapindura zvine musoro:
  - Izvi zvine chekuita nekupanduka kwaSatani. Satani ndiye imwe yengirozi dzekutanga, kana dzisiri dzekutanga. Vanomuti chii - Mwanakomana Wemambakwedza! Uye kana akapanduka, zvichida nguva isati yapera kubva pakusikwa kwake nokupanduka. Zvikasadaro, zvinozoitika kuti akazvibata zvakadzikama kwemabhiriyoni akawanda emakore uye kamwe kamwe akave benzi.
  Magda akafinyamisa kumeso ndokuridza tsamwa:
  - Uye saka chii?
  Clever Charlotte akati:
  - Uye masayendisiti anoti nyika yedu ine mabhiriyoni emakore! Zvinotora nguva yakareba kuti chiedza chenyeredzi chisvike kuNyika! Asi maererano neBhaibheri, hazvigoni kuva mabhiriyoni!
  Magda akambofunga ndokupindura achiti:
  - Mwari akasika chiedza chenyeredzi chakatosvika kwatiri. Adhamu naEvha vakanga vari vanhu vakuru, kwete vacheche. Zuva nemwedzi nenyeredzi zvakanga zvava kutovheneka kwavari. Kureva kuti Ishe vakasika nyika mubudiriro. naizvozvo zvipikirwa zvenyu zvose hazvina maturo;
  Charlotte akaomesa musoro akati:
  - Kana kuti zvimwe vanoratidza kuti kune vamwari vazhinji? Vaya vamwari vakasika zvinhu zvose!
  Magda akapindura nekuzengurira.
  -Chadenga chedu chakawedzera kana kushoma chakabatana uye chakarongeka, pamwe nekusagadzikana kwayo kwese. Uye kuvapo kwavamwari vazhinji kunotungamirira kuidi rokuti chisiko chapose pose chaizokamukana kuva mativi.
  Charlotte akarambawo zvine musoro:
  - Iyo ngarava yehondo iri kuvakwa nevanhu vazhinji! Zvakadaro, ngarava yehondo muchina wakasimba. Hongu, uye Universe inovakwa nevazhinji demiurge vamwari, asi izvi hazviiti kuti Universe isanyanya kukosha!
  Magda akatambanudza chiso chake ndokuridza mhere.
  - Uye izvo zvinonzwika zvine musoro! Asi iyi ipfungwa yemunhu chete. Hazvinei nesimba raMwari, risinganzwisisike!
  Charlotte akaseka.
  - Nharo yakapfava ndeyekuti pfungwa dzaIshe hadzinzwisisike! Uye izvi zvinogona kutaurwa uye kutaurwa mune zvese zviitiko zvehupenyu!
  Magda akazevezera achiti:
  Uye mumutsara wese webazi iri raIshe,
  Ndinoona chishuwo muzviroto kuti ndizive zvakafanira...
  Asi zvinoshamisa kuti vanhu vedu vanotambura kunenge kugehena,
  Uye mudzvinyiriri wezvemari akasunga mapapiro edu zvine utsinye!
  Charlotte akanyemwerera.
  - Idya zvakanaka! Sei usingapfugamire chigutsa?
  Magda akazunza zunza:
  - Yah iwe!
  Vasikana vakatanga kufinhwa zvakajeka... Kukurukurirana pamusoro pechitendero hakuna kufamba zvakanaka. Chii chimwe chatingataura nezvazvo? Pfungwa dzevarwi vehondo yeSS dzaive shoma.
  Gerda akabata matangi muhurukuro:
  - Yedu "Shumba" inongori chimiro chemweya weGerman! Yakakura kwazvo uye ine pfuti!
  Magda akadaro, achikwiza sosi yake nemaoko ake:
  - Uye "mbeva" yakatokura - zvinoreva kusimba! Uye nhumbi dzake dzokurwa dzawedzera! Uye pfuti mbiri panguva imwe chete!
  Charlotte akadanidzira nemufaro:
  - Inoyevedza mbeva diki! Tichakuya munhu wese kuita hupfu!
  Magda akaitora ndokuimba:
  - Akapika uye wekare, muvengi anopika zvakare! Ndikuyai, mundikuya muupfu. Asi ngirozi haina kurara, uye zvose zvichashanda ... Uye zvose zvichapera zvakanaka! Uye zvose zvichapera zvakanaka!
  Charlotte akanyarara akati:
  - Avo vanovimba nerubatsiro rwengirozi vanowira mugehena!
  Magda akapindura achiti:
  - Ani nani ane madhimoni mumusoro make, mune ramangwana kune gehena chete!
  Gerda akabva ati:
  - Charlotte neni taiva nekuzivana kwepedyo neT-34 pavakanga vachiyedza! Uye iwe unoziva, iyi haisi tangi yakaipisisa paPasi!
  The redhead akataura nehasha:
  - Kwete zvakanakisisa, asi ... Kuonekwa kwake pane kusimba. Mukuita, zvakanyanya kuoma kurova muvengi kubva mutangi rakadaro! Tinofanira kuzvibvuma!
  Gerda zvine musoro akati:
  -Akanaka maumbirwo nhumbi dzokurwa uye turret. Kunyange zvazvo "Tiger" -2 uye "Shumba" ichave nekudzivirira zviri nani kumativi.
  Christina, musikana ane vhudzi dzvuku ane misikanzwa, akati:
  - "Shumba" inewo turret yakanaka, maererano nekurerekera kwehuma. Asi "Tiger" -2 huma inenge isina kurerekera.
  Gerda akapindura:
  - Asi ukobvu hwezvombo ndeye 180 millimeters. Izvi zvinotsiva kona yepepa diki. Maererano neshongwe, "Shumba" yakava nani pane "Tiger", asi izvi, zvechokwadi, hazvisi muganhu. Ndinoziva kuti vagadziri vedu vachagadzira chimwe chinhu chakakwana.
  Uye musikana akanaka akarovera tsoka yake isina kupfeka papepa resimbi, zvokuti rwiyo rwemhanzi rwakarira.
  Varwi vakafinhwa. Vaida kurara. Unogona kubata chimwe chinhu chinonakidza ipapo ...
  Zvichakadaro, kune hondo muCaucasus. Mukuwedzera kune Panther, maGermany akashandisawo Tiger-2. Zvakare tangi yakafanana muchimiro, asi yakati kurei, inorema ine 88-mm cannon, uye yakakora nhumbi dzokurwa. Ehe, huremu hwematani makumi matatu neshanu, akawanda, asi husina kutsoropodza, hunogona kurwiwa neinjini yekare ye700 horsepower. Zvisinei, Vintik uye Shpuntik vakatogadzira injini ine 1000 horsepower. Uye "Tiger" -2 yakatangawo kubhururuka chaiko. "Shumba" yakaonekwa, ine nhumbi dzokurwa dzakatokura, kunyanya padivi, uye pfuti 105 mm.
  Uye kurema matani makumi mana neshanu, yakava dambudziko rakakura kumauto eSoviet.
  Muchando chemakumi mana nematatu - makumi mana nemana, Caucasus yakatorwa nemauto eGermany. Hondo yakatanga kuenda zvakasiyana nemamiriro ezvinhu aStalin.
  MaNazi akatora India munaKurume ndokutanga kuenda kuAustralia. Uye panguva imwe chete vakatsvaga Africa.
  Stalin aivapa rugare pane chero mamiriro ezvinhu. Muchirimo chemakumi mana nemana, apedza kukunda kweAfrica, Hitler akabvuma runyararo rwaStalin.
  Mamiriro acho ezvinhu akanga achipinza muuranda, kusanganisira kubhadharwa kwemuripo uye kugoverwa kwezvigadzirwa nezvimwe zvinhu kuThird Reich.
  Muzhizha remakumi mana nemana, kumhara muBritain kwakaitika, uye London yakawa muvhiki imwe. Mushure mezvo kugumbuka kukuru kwakatanga kurwisa America. Vintik naShpuntik vakagadzira zvikepe zvepasi pemvura zvitsva zvaifamba nekukurumidza kupfuura zvikepe uye zvakatungamirwa torpedoes neradar. Uye havana kugadzira zvimwe zvinhu zvakawanda.
  Iyo laser system pa diskettes yave ine simba zvakanyanya. Uye zvakanga zvakanaka chete.
  America yakaenderera mberi kusvika Chikunguru 1945 uye yakakunda. Nguva yerunyararo yasvika. Temporary ichokwadi...
  Hitler akanga asingafari kuti Japan yakanga yatora nzvimbo yakawandisa. Uye aingoshuva kutsiva nokutora nyika.
  Uye pana April 20, 1953, hondo neJapan yakatanga. Mutsivi waStalin, Beria, akapa rubatsiro rwake kuna Hitler.
  The Fuhrer akabvuma, pane mamwe mamiriro. Kureva, USSR iri kurwa nesimba rakazara, asi inongodzokera kumaodzanyemba kweSakhalin uye Kuril Ridge.
  Beria, uyo akaramba achipa mutero wakakura kuna Hitler, akabvumirana nemamiriro ezvinhu aya.
  Hondo haina kufamba zvakanaka kune maJapan kubva pakutanga. Masosa avo aibhururuka, ayo akanga akashongedzerwa nezvombo zvelaser nemwaranzi inopisa, aisvota zvikuru. Uye chinhu chiri chose chakapiswa chaizvoizvo kuita madota ndokunyungudutswa kuva simbi.
  Iyo USSR yakakanda muhondo T-54 uye IS-7 matangi, ayo aivewo akasimba kupfuura maJapan, uye ndege dzejeti.
  Hondo yakatora mwedzi mishanu uye yakapera nekukunda uye kutorwa kweJapan. Kwakazova kukunda zvine mutsindo...
  Uye vashandi vetangi veAlenka paIS-7 vakazvisiyanisa muhondo. Motokari yakaita zvakanaka uye yakarovera mastodon akawanda eJapan.
  Uye vasikana vakapfura vachishandisa zvigunwe zvavo zvisina zvigunwe, uye nemazvo.
  Asi aya ndiwo ma details...
  USSR yakawana zvakare kumaodzanyemba kweSakhalin uye Kuril ridge. Uye nokudaro kuchengetedza chiremera uye nyika itsva ...
  Hitler, kwenguva yakati, akaisa pasi rose pasi pake. Asi iyo USSR yakanga iri ziso renguva dzose kwaari. Iyo Fuhrer yaida kukunda kutsva uye ugamba hweWehrmacht.
  Zvino musi waApril 20, 1958, hondo huru itsva yakatanga nekurwisa Moscow.
  Vasikana veGermany vari kurwisana mudenga. Albina naAlvina.
  Vanopfura ndege dzeSoviet. Vasikana vanenge vakashama, vakapfeka bhikini chete uye vasina shangu. Pfuti dzendege dzakanangana nemuvengi.
  Albina anorova mota yeSoviet ndokuridza mhere:
  - Izvi zvinokatyamadza mumaonero edu!
  Alvina zvakare anotema Soviet Yak uye anowedzera:
  - Nekuda kwekubwinya kweumambo hwedu!
  Uye varwi vechikadzi pane imwe nguva vakarwawo uye vakarwa nemuvengi. Uye vanoda kurwadzisa vanhu.
  Imwe nhengo yeKomsomol yakatambudzwa. Musikana akakururwa ndokurohwa neshamhu. Vakabva vapisa tsoka dzenhengo yeKomsomol netsvimbo inopisa. Uye ndinofanira kutaura vakazvifarira.
  Vakabva vatyora zvigunwe zvemusikana. Uye iyo yakanyanya chic kutambudzwa ndeyekuisa chibereko cheVenus pamoto netochi. Uye musikana akarasikirwa nezivo kubva mukuvhunduka kunorwadza.
  Albina, zvisinei, haana kudzikama kunyange ipapo. Akaunza tochi pachipfuva chemusikana chakanga chisina chinhu. Uye akamukangwa. Ipapo akagura uye akadya nyama yakapfava, achiti:
  - Zvinonaka sei!
  Alvina akakacha imwe zamu nemwenje ndokuti:
  - Hongu, izvi zvakanaka!
  Uye vasikana veGermany vakaifarira chaizvo.
  Asi hazvisi zvose zvisikwa zvakadaro. Pano Anastasia Witchakova naAkulina Orlova vari kurwisana mudenga, vachirwisana nemagora eGermany.
  Uye vanoratidza unyanzvi hwavo nouchenjeri.
  Vasikana, hongu, vanorwa vasina shangu uye mubhikini. Uye vanonangidzira zvipo zvorufu kumuvengi.
  Uye vanozviimbira pachavo;
  - Kubwinya kunyika yecommunism,
  Lenin akatikurudzira kurwa ...
  Musana we fascism wakatyoka,
  Ngativake nyika itsva!
  Anastasia akapfura muvengi achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka, akapfura ndege yeGermany uye akapopota:
  - Nokuti communism tsvuku!
  Akulina Orlova akarova muvengi zvine hungwaru achishandisa makumbo ake asina kupfeka, ndokumudimbura ndokuhukura:
  - Nekuda kwekukunda kwemweya weRussia!
  Vasikana vakaomba pamwe chete.
  - Kunyika yaamai naStalin!
  Iyi ihondo yakaoma kwazvo irikuenderera mberi.
  MaGermany akasimba zvechokwadi. Uye vanofambira mberi, zvisinei zvishoma nezvishoma, nekukuvara kukuru.
  Vasikana vanorwawo mumauto evacheche...
  Komsomol vasikana mune panty chete.
  Pano Alenka anopisa kuputika kubva muchina pfuti, achigura maNazi uye achigogodza mutsara wose wevarwi.
  Ipapo anoti:
  - Kubwinya kuRussia!
  Anyuta anopfurawo muvengi. Anoita izvi nemazvo uye zvakajeka. Uye inoderedza maFascists. Ipapo anokanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, achipwanya tangi yeNazi uye anoshinyira:
  - Nokuti Mutsvene Rus '!
  Alla anopisawo vavengi. Anozviita nemazvo chaizvo. Nechitsitsinho chake chakashama anorasa chipo chorufu, achichiita nounyanzvi. Musoro mutsvuku unogogodza maKrauts uye anoridza mhere:
  -Nenguva yecommunism!
  Maria anopfurawo muvengi. Anochera pasi ma fascists, izvo zvaanoita zvakanyanya nehukasha uye squeaks:
  - KwaRus ', amai vedu!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anokandazve girinedhi. Tangi yeGermany, yakagamuchira kukanganisa, inoshandura ... Uye chikwata chekurwisana chakabvaruka.
  Marusya, achipwanya maFascists. Uye nezvitsitsinho zvake zvisina kupfeka akakanda boka rose remagirinedhi ndokuti:
  - Kune iyo huru Motherland!
  Ava ndivo vasikana vari pano, vangori varwi vane simba guru. Saka munhu wese anoparadzwa mumutsara.
  Uku ndiko kurwa kushanu. Uye vangani ma fascists ari kumhanya. Uye varwi vatema vari kutora chikamu mukurwisa. Vanofanira kunzi vanorwa zvakanyanya vakomana.
  Asi vasikana vechiRussia vanovacheka pasi pasina mhemberero.
  Battalion yakanaka apo varwi vanenge vakashama. Uye saka tanned uye chokoreti.
  Uye michina yeGerman ine simba Yu-888 inoonekwa mudenga. Vakakanda mabhomba panzvimbo dzeSoviet, vachipwanya muvengi. Uye vanoita nekugona kukuru.
  Eve, achidonhedza mabhomba, achimutsimbirira akashama, chitsitsinho chakatenderera pachitsidzo. Achikanda zvipo kumaguta eSoviet, anodzvova:
  - Iyo yechitatu Reich haikundike!
  Agata akabvumirana nazvo, achirutsa zvipo zvekuparadzwa.
  - Tatoputsa vavengi vedu vese!
  Uye vaNazi vari kutoyerera vachipoteredza Moscow kubva kumativi akasiyana.
  Ipapo Oleg nevasikana vakapindazve muhondo, vachibatsira Russia, kana kuti USSR.
  Pano mumwe musikana asina shangu, Margarita, akabatana navo. Zvakare mukadzi mukuru, munyori akave musikana wemakore gumi nemaviri mukuchinjana nekusafa uye ari kuita basa.
  Varwi kubva muzana remakore rechimakumi maviri nerimwe zvakare vakapokana nevaNazi vemakumi maviri.
  Humambo hwefascist brown hune mauto akawanda. Vanoyerera serwizi rusingaperi.
  Oleg Rybachenko, vachicheka vaNazi neminondo, zvose zvevacheche nematangi, vakadzvova:
  - Hatimbofi takabvuma!
  Uye dhisiki rakapinza rakabhururuka kubva patsoka yemukomana!
  Margarita, achipwanya vadzivisi vake, akaburitsa mazino ake, akagunun'una:
  - Kune nzvimbo munyika yezviito zvehugamba!
  Uye tsono dzine chepfu dzakapararira kubva patsoka dzisina shangu dzemusikana, dzichirova vaNazi nendege dzavo nematangi.
  Natasha akakandawo zvigunwe zvake zvisina kupfeka, kuuraya, uye kuchema:
  - Hatimbofi takakanganwa uye hatizombokanganwiri.
  Uye minondo yaro yakapfuura napaguyo kurwisa vaNazi.
  Zoya, achicheka vavengi, akaridza mhere:
  - Kuti uwane odha nyowani!
  Uye dzimwe tsono dzakamwayiwa kubva kutsoka dzake. Uye zvose mumaziso uye muhuro dzemauto eNazi uye ndege.
  Hongu, zvaiva pachena kuti varwi vakanga vava kufara uye kuva nehasha.
  Augustine, achicheka mauto machena nematangi, akaridza mhere:
  - Simbi yedu ichaita!
  Uye chipo chitsva, chemhondi chinobhururuka kubva mutsoka dzake dzisina chinhu. Uye varwi veTakni nevachena vanodonha.
  Svetlana anotema miller, minondo yake yakaita semheni.
  MaNazi ari kudonha sezvisote zvakachekwa.
  Musikana anokanda tsono netsoka dzake dzisina kupfeka uye anoshinyira:
  - Achakunda kuna Amai Russia!
  Oleg Rybachenko anorwisa maNazi. Terminator mukomana anotema mauto ebrown.
  Uye panguva imwecheteyo, zvigunwe zvemakumbo asina kupfeka emukomana zvinokanda tsono dzine chepfu, dzinobvarura matanda uye dzinopfura ndege.
  Mukomana anochema:
  - Kubwinya kune Ramangwana Rus'!
  Uye mukufamba inocheka misoro yemunhu wese uye muromo.
  Margarita anopwanyawo vanomupikisa.
  Tsoka dzake dzakashama dzinongopenya. VaNazi vari kufa vakawanda. Murwi anodanidzira achiti:
  - Kumiganhu mitsva!
  Zvino musikana anoitora ndokuicheka...
  Mhomho yezvitunha zvemauto efascist.
  Asi Natasha ari kugumbuka. Anotema vaNazi pamwe chete nematangi, uye anoimba:
  - Rus 'yakanaka uye inopenya,
  Ndiri musikana asinganzwisisike!
  Uye madhisiki anobhururuka kubva mutsoka dzake dzisina chinhu. Ndiani akacheka huro dzevaFascist. Hongu, uyu musikana.
  Zoya ari pakurwisa. Anotema mauto ebrown nemaoko maviri. Spit kubva pachubhu. Uye anokanda tsono dzinouraya nezvigunwe zvake zvisina chinhu - anopfura pasi matangi nendege.
  Uye panguva imwecheteyo anoimba kwaari:
  - Eh, kirabhu diki, handei!
  Ehe, wandinoda achaita!
  Augustine, achicheka vaNazi uye achiparadza mauto ebrown, anodanidzira:
  - Yese shaggy uye muganda remhuka,
  Akarwisa mapurisa emhirizhonga netsvimbo!
  Uye kana akaburitsa zvigunwe zvake zvisina kupfeka kumuvengi, zvinouraya nzou, uye kutonyanya tangi.
  Uye anobva ati:
  - Wolfhounds!
  Svetlana ari kugumbuka. Anocheka, anoparadza maNazi. Netsoka dzakashama anovatumira zvipo zvorufu.
  Anomhanyisa paguyo neminondo.
  Yakapwanya varwi vakawanda uye mhere mhere:
  - Kukunda kukuru kuri kuuya!
  Uye zvakare musikana ari mukupenga.
  Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dzinoburitsa tsono dzinouraya, dzinoparadza matangi nendege.
  Oleg Rybachenko akasvetuka. Mukomana akaita zvekuvhunduka. Akatema maNazi akawanda mukusvetuka.
  Akakanda tsono nezvigunwe zvake zvakanga zvisina kusununguka achibva ati:
  - Kubwinya kune ushingi hwangu hwakanaka!
  Uye zvakare mukomana ari muhondo.
  Margarita anoenderera mberi nekugumbura. Anoparadza vavengi vese mumutsara. minondo yaro inotonhora kupfuura mapanga eguyo. Uye zvigunwe zvisina zvigunwe zvinokanda zvipo zverufu, matangi nendege zviri kupfuta.
  Musikana ari mudondo. Inoparadza varwi vebrown pasina mhemberero.
  Uye inosvetuka nguva nenguva uye inomonyoroka!
  Uye zvipo zvekuparadza zvinobhururuka kubva kwaari.
  Uye vaNazi vanodonha vakafa. Uye mirwi yose yezvitunha inounganidzwa.
  Margarita anoti:
  - Ndiri mukomana wekuAmerica!
  Zvino tsono yakakandwazve patsoka dzake dzakanga dzisina chinhu.
  Uye zvakare mamwe gumi nemaviri tsono!
  Natasha zvakare anotonhorera zvakanyanya pane zvinogumbura.
  Uye anokanda netsoka dzake dzisina kupfeka, uye anopfira kubva muchubhu.
  Uye anodanidzira pamusoro pemapapu ake:
  - Ndiri kufa kunopenya! Chaunofanira kuita kufa chete!
  Uye zvakare runako rwuri kufamba.
  Zoya anoparadza ungwandangwanda hwezvitunha zveNazi. Uye kubva mutsoka dzake dzisina chinhu mabhoomerang ekuparadzwa anobhururuka kunze.
  Uye varwi vebrown vanoramba vachidonha nekudonha.
  Zoya anodanidzira achiti:
  - Barefoot musikana, achakukunda!
  Uye tsono gumi nembiri dzinobhururuka kubva pachitsitsinho chemusikana. Izvo zvinoenda zvakananga muhuro dzeNazi.
  Ipapo vanowira pasi ndokufa.
  Kana kuti, akafa zvachose.
  Augustine pane zvinogumbura. Kuparadza mauto ebrown. minondo yaro yakatakurwa nemaoko maviri. Uye murwi anoshamisa.
  Chamupupuri chinotsvaira nepakati pemauto efascist.
  Musikana ane bvudzi dzvuku anodzvova:
  - Remangwana rakavanzwa! Asi richakunda!
  Uye mukurwisa, runako nebvudzi rinopisa.
  Augustine anodzvova nemufaro mukuru:
  - Vamwari vehondo vachatsemura zvese!
  Uye murwi ari pakurwisa.
  Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dzinokanda tsono dzakawanda dzakapinza, dzine chepfu.
  Svetlana muhondo. Uye saka inopenya uye inorwisa. Makumbo ake akashama anorasa zvinhu zvemhondi zvakawanda. Kwete munhu, asi rufu nebvudzi rakatsvuka.
  Asi kana ikaparara, hauzokwanisi kuimisa.
  Svetlana anoimba:
  - Hupenyu hauzove uchi,
  Saka svetuka mumutambo wakatenderera!
  Dai kurota kwako kuzadzika -
  Runako runoshandura murume kuita muranda!
  Uye kufamba kwemusikana asina shangu kunowedzera kutsamwa.
  Kurwisa kwaOleg kuri kukurumidza. Mukomana anorova vaNazi.
  Tsoka dzake dzakashama dzinokanda tsono dzakapinza - kubvarura matangi nendege.
  Murwi wechidiki anoridza mhere:
  - Humambo hunopenga huchatsemura munhu wese!
  Uye zvakare mukomana ari kufamba.
  Margarita musikana wemusango mune zvaanoita. Uye anopura vavengi.
  Saka akaridza pizi ine zvinoputika negumbo rake. Ichaputika uye pakarepo inokanda maNazi zana nematangi gumi.
  Musikana anoridza mhere:
  - Kukunda kucharamba kuchiuya kwatiri!
  Uye achamhanyisa guyo neminondo - matangi mbiru anobhururuka nenzira dzakasiyana.
  Natasha akabva awedzera kufamba. Musikana anotema varwi vebrown. Uye panguva imwe chete anodanidzira:
  - Kukunda kwakamirira Humambo hweRussia.
  Uye ngatiparadze maNazi nekukurumidza.
  Natasha musikana wekupedzisira.
  Haafungi kumira uye kunonoka, uye matangi nendege zvinopfurwa.
  Zoya ari kurwadzisa. Mapakatwa ake anoita seanocheka nyama nesalad yesimbi. Musikana anoshevedzera pamusoro pemapapu ake:
  - Ruponeso rwedu rwuri kushanda!
  Uye zvigunwe zvisina zvigunwe zvakare zvinokanda tsono dzakadaro.
  Uye vanhu vazhinji vakaboorwa huro, mirwi yezvitunha, pamwe chete nematangi akapwanyika uye ndege dzakadonha dzakarara.
  Augustine musikana anopenga. Uye inoparadza munhu wese sekunge irobhoti rakagadzirwa ne hyperplasma.
  Yakatoparadza vaNazi vanopfuura zana. Asi zvinhu zvose zviri kuwedzera kukurumidza. Uye mhare inodzvovawo.
  - Ini handikundiki! Chinhu chinotonhorera munyika!
  Uye zvakare kunaka kuri pakurwisa.
  Uye kubva pazvigunwe zvake zvetsoka, pea inobhururuka kunze. Uye mazana matatu eNazi uye gumi nemaviri matangi akatsemurwa nekuputika kune simba.
  Augustine akaimba:
  -Usatya kutora nyika yedu!
  Svetlana zvakare ari pakurwisa. Uye hazvikupe chero zororo. Wild terminator musikana.
  Uye anotema vavengi uye anoparadza vaNazi. Uye mhomho yevarwi vebrown yakanga yatowira mugomba uye nemumigwagwa.
  Vatanhatu vacho vakapenga. Yakanga iri hondo huru.
  Oleg Rybachenko adzoka muchiito. Uye anoswedera pedyo, achivheyesa minondo miviri. Uye mukomana weterminator anomhanyisa chigayo. VaNazi vakaurayiwa vanowa.
  Kuwanda kwezvitunha. Makomo ose emitumbi yeropa.
  Mukomana munyori anoyeuka zano romusango. Ikoko mabhiza nevanhu vakasanganawo pamwe chete.
  Oleg Rybachenko anoti:
  - Nhamo kubva mupfungwa!
  Uye pachava nematani emari!
  Uye Terminator Boy mumutambo mutsva. Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dzichatora chimwe chinhu ndokuchikanda.
  Mukomana uyu shasha akadzvova achiti:
  - Tenzi kirasi uye Adidas!
  Yakazove show yakanaka chaizvo. Uye vaNazi vangani vakaurayiwa? Uye vakauraya nhamba hurusa yevarwi vakurusa vebrown.
  Margarita ari muhondowo. Inoparadza sinamoni nemauto esimbi nekudzvova:
  - Yakakura kuvhunduka regiment! Tiri kutyaira munhu wese mubhokisi!
  Uye minondo yake yakacheka kuvaNazi. Huzhinji hwevarwi vebrown hwakatodonha.
  Musikana akati:
  - Ini ndakatotonhorera kupfuura panther! Ratidza kuti ndiwe wakanakisa!
  Uye pea ine simba rinoputika ichabhururuka kubva pachitsitsinho chemusikana.
  Uye acharova muvengi.
  Uye achatora nekuparadza vamwe vavengi, matangi uye kunyange ndege.
  Uye Natasha ane chiremera. Uye anorova vadzivisi vake, uye haazoregi chero munhu pasi.
  Vangani vaNazi vawakatouraya?
  Uye mazino ake akapinza kwazvo. Uye maziso ari esafire. Musikana uyu ndiye muurayi mukuru. Kunyangwe vese vaanoshanda navo vari mhondi!
  Natasha anodanidzira achiti:
  - Ndinopenga! Pachava nefaindi kwauri!
  Uye zvakare musikana achauraya vazhinji veNazi neminondo.
  Zoya ari kufamba uye akatema varwi vakawanda vebrown.
  Uye tsoka dzakashama dzinokanda tsono. Tsono imwe neimwe inouraya vaNazi vakati wandei. Vasikana ava vakanaka pachokwadi.
  Augustine anofambira mberi uye anopwanya vadzivisi vake. Uye panguva imwe chete haakanganwi kudanidzira:
  - Iwe haugone kutiza bhokisi!
  Uye musikana achatora mazino ake ndokuabereka!
  Uye musoro mutsvuku wakadaro... Bvudzi rake rinopeperetswa nemhepo semureza wevafundisi.
  Uye zvinhu zvose zvinobva pakutsamwa.
  Svetlana ari kufamba. Apa ndakacheka matehenya akawanda nematangi turrets. Murwi anobudisa mazino ake.
  Anoratidza rurimi. Uye zvino inopfira kubva muchubhu. Ipapo anochema:
  - Imi varume muchange mafa!
  Uye zvakare, tsono dzinouraya dzinobhururuka kubva patsoka dzake dzisina chinhu, dzichirova vana vanofamba nendege.
  Oleg Rybachenko anosvetuka uye anosvetuka.
  Mukomana asina shangu anoburitsa tsanga dzetsono, anorovera pasi matangi, uye anoimba:
  - Ngatiendei kukwira, kuvhura account hombe!
  Murwi wechidiki ari paanogona napo.
  Atova nemakore akati wandei, asi anoita semwana. Chete yakasimba kwazvo uye ine tsandanyama.
  Oleg Rybachenko akaimba:
  -Kunyangwe mutambo ukasatevedzera mitemo, ngatipaze hukama!
  Uye zvakare, tsono dzinouraya uye dzinobaya dzakabhururuka kubva mutsoka dzake dzisina chinhu.
  Margarita akaimba nemufaro:
  - Hapana chisingagoneki! Ndinotenda kuti kuchave nemambakwedza erusununguko!
  Musikana uyu akakanda zvakare kuuraya kunouraya kwetsono kumaNazi nematangi avo, ndokuenderera mberi:
  - Rima richaenda! Marozi aMay achatumbuka!
  Uye nokukurumidza apo murwi akakandira pizi nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, chiuru cheNazi pakarepo chakabhururuka mumhepo. Hongu, uto rehumambo hwebrown, hwegehena huri kunyunguduka pamberi pemeso edu.
  Natasha muhondo. Kusvetuka semhungu. Anoparadza vavengi. Uye maNazi mazhinji anofa uye ndege dzinopunzika.
  Musikana aizvishandisa nemapakatwa, marasha, uye mapfumo. Uye tsono.
  Panguva imwecheteyo, anochema:
  - Ndinotenda kuti kukunda kuchauya!
  Uye kubwinya kwevaRussia kuchawana!
  Zvigunwe zvakashama zvinokanda tsono itsva, zvinobaya vanopikisa.
  Zoya ari mumhepo inofamba. Kuenderera mberi neNazi. Zvicheke muzvidimbu zviduku.
  Murwi anokanda tsono nezvigunwe zvake. Anorova nevanopikisa, uye obva adzvova:
  - Kukunda kwedu kwakakwana kwaswedera!
  Uye anomhanya paguyo neminondo, achitsvaira matangi. Chokwadi uyu musikana akafanana nemusikana!
  Asi mhungu yaAugustine yakaramba ichirwisa. Mukadzi uyu ishungu kumunhu wese.
  Uye kana ikabatidza, zvinoreva kuti inobatidza.
  Mushure maizvozvo mutsvuku achaitora oimba:
  - Ndichazarura madehenya ose! Ndiri chiroto chikuru!
  Uye zvino minondo yaro iri kushanda nekucheka nyama nesimbi.
  Svetlana zvakare anoenderera mberi nekugumbura. Musikana uyu haana zvipingaidzo. Painongotemwa, zvitunha zvakawanda zvinoraswa, uye ndege nematangi zvakarara.
  The blonde terminator inodzvova:
  - Zvichava zvakanaka sei! Zvichava zvakanaka sei - ndinozviziva!
  Uye ipapo pea yemhondi inobhururuka kubva kwaari.
  Oleg achagurazve zana maNazi, achitsvaira semeteor. Uye achatora bhomba orikanda.
  Idiki muhukuru, asi inouraya ...
  Ichadamburwa sei kuita zvidimbu zvidiki.
  Terminator mukomana akachema achiti:
  - Iyo ine dutu pwere yemashini anotyisa!
  Margarita achaita izvi zvakare muhondo.
  Uye achatema varwi vakawanda vebrown. Uye inocheka mikuru mikuru.
  Musikana anochema:
  - Lambada kutamba kwedu pajecha!
  Uye icharova nesimba idzva.
  Natasha anotonyanya kushatirwa pakugumburisa. Iyi ndiyo nzira yaanorova nayo vaNazi. Hazvisi nyore kuti varambe vasikana vakadaro.
  Natasha akatora uye akaimba:
  - Kumhanya munzvimbo ndiko kuyananiswa kwakazara!
  Uye murwi akaburitsa mhirizhonga yakadaro pavadzivisi vake.
  Uye anokanda madhisiki netsoka dzake dzisina chinhu.
  Apa ndakamhanya chigayo. Misoro mikuru yemauto yakakunguruka uye matangi akatsva.
  Ndiye runako runorwa. Rova wega nearmada yeyero kudaro.
  Zoya ari kufamba, achipwanya munhu wese. Uye minondo yaro sechigero chinouraya.
  Musikana akanaka zvake. Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dzinokanda tsono dzine muchetura.
  Rova vanopikisa. Vanoboora huro yavo uye kugadzira mabhokisi, kugadzira matangi uye ndege dzinoputika.
  Zoya akaitora ndokuridza mhere:
  - Kana pasina mvura mupombi...
  Natasha akadanidzira nemufaro:
  - Saka imhosva yako!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anokanda chimwe chinhu chinouraya kwazvo. Chokwadi uyu musikana wevasikana.
  Uye chipande chaibhururuka kubva pamakumbo ake asina chinhu. Uye icharova varwi vakawanda, ichicheka turrets kubva kumatangi.
  Augustine ari kufamba. Inokurumidza uye yakasiyana mukunaka kwayo.
  Nderipi bvudzi rakajeka raanaro. Vanobhururuka semureza wevafundisi. Musikana uyu ishavi chairo.
  Uye rinogura vadzivisi varo, sokunge rakazvarwa rakabata minondo mumaoko aro.
  Redhead, mhuka yakaipa!
  Augustine akazvitora ndokuridza muridzo achiti:
  - Ichava musoro wenzombe - varwi havazorasikirwe nepfungwa!
  Uye saka akapwanyazve varwi vakawanda.
  Oleg Rybachenko akati:
  - Ndizvo chete zvaunoda! Musikana akadini!
  Margarita, achikanda banga netsoka yake isina chinhu, achityora tangi turret, akasimbisa:
  - Musikana mukuru uye anotonhorera!
  Augustine akabvumirana neizvi:
  - Ini ndiri murwi anoruma chero munhu kusvika afa!
  Uye zvakare, nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, achaita mhondi.
  Svetlana haasi akaderera kune vanomupikisa muhondo. Kwete musikana, asi kuzopedzisira nen'anga yakadaro mumoto.
  Uye kuchema:
  - Ko denga rebhuruu!
  Augustine, achisunungura blade netsoka yake isina kupfeka, achicheka turret yetangi, akasimbisa:
  - Hatisi vatsigiri vehumbavha!
  Svetlana, achicheka vavengi uye kupfura ndege, akarira:
  - Iwe haudi banga kuti uuraye benzi ...
  Zoya akadzungudza, achikanda tsono nemakumbo ake akashama, akatsvuka:
  - Iwe uchamunyepera seanopenga!
  Natasha, achicheka maNazi, akawedzera:
  - Uye zviite naye sendi!
  Uye varwi vachaitora ndokusvetuka. Vane ropa uye vanotonhorera. Kazhinji, kune zvakawanda zvekufara mavari.
  Oleg Rybachenko anotaridzika chaizvo muhondo.
  Margarita akaimba:
  - Kurova kwakasimba, asi mukomana anofarira ...
  Mukomana shasha yakaburitsa chinhu chakaita sechikopokopo netsoka. Ndakacheka mazana emisoro kubva kumaNazi nematangi, ndikazhamba:
  - Mutambo chaiwo!
  Uye vese - mukomana nemusikana - mune yakazara openwork.
  Oleg, achicheka mauto ebrown, akagutsurira:
  - Uye pachava nekukunda kukuru kwatiri!
  Margarita akapindura achiti:
  - Tinouraya munhu wese - netsoka dzisina chinhu!
  Musikana chaiye akadaro anoshingaira terminator.
  Natasha akaimba pane zvinogumbura:
  - Muhondo tsvene!
  Uye murwi akatanga dhisiki yakapinza yeboomerang. Akabhururuka muarc, achicheka maNazi mazhinji uye shongwe dzematangi.
  Zoya akawedzera, achienderera mberi nekuparadzwa:
  - Kuchava kukunda kwedu!
  Uye tsono itsva dzakabhururuka kubva kutsoka dzake dzisina kusununguka. Uye vakarova varwi vakawanda nendege.
  Musikana mutsvuku akati:
  - Ngatitarisei muvengi!
  Uye akaratidza rurimi rwake.
  Augustine, achizunguza makumbo ake uye achikanda swastikas dzakapinza, akagutsurira:
  - Imperial mureza mberi!
  Svetlana akasimbisa:
  - Kubwinya kune vakawa magamba!
  Uye vasikana vakadanidzira pamwe chete, vachipwanya vaNazi:
  - Hapana achatimisa!
  Uye zvino madhisiki anobhururuka kubva kutsoka dzisina shangu dzevarwi. Nyama inobvaruka uye matangi turrets anoputswa.
  Uye zvakare kuchema:
  - Hapana achatikunda!
  Natasha akabhururuka mudenga. Iye akabvarura vadzivisi vake namagora ane mapapiro, ndokuti:
  - Isu tiri mapere, ari kugocha muvengi!
  Uye kubva paminwe yake isina dhisiki rinouraya rinobhururuka richibuda.
  Musikana anotomonyoroka nemufaro.
  Uye anobva ati:
  - Zvitsitsinho zvedu zvinoda moto!
  Hongu, vasikana vanoyevedza chaizvo.
  Oleg Rybachenko akati:
  - Ah, kwave kutanga, kuchengetedzeka kunopa!
  Akatarira mhare. Vanoseka vachiburitsa mazino vachipindura.
  Natasha akacheka vaNazi ndokudanidzira:
  - Hapana mufaro munyika yedu pasina kurwa!
  Mukomana akaramba achiti:
  - Dzimwe nguva kunyangwe kurwa hakunakidze!
  Natasha akabvuma kuti:
  - Kana iwe usina simba, saka hongu ...
  Asi isu varwi tinogara takagwinya!
  Musikana akakandira tsono muvengi nezvigunwe zvake zvisina hembe, akafuridzira matangi akawanda, ndokuimba:
  - Murwi anogara aine hutano,
  Uye wakagadzirira iyo feat!
  Mushure maizvozvi, Natasha akarova zvakare vavengi, achiputsa shongwe dzematangi.
  Zoya anoba anokurumidza zvikuru. Akatanga bhomba rose kumaNazi. Uye akabvarura zviuru zviviri nekuputika kumwe chete.
  Akabva ati:
  - Usamira, zvitsitsinho zvedu zviri kupenya!
  Uye musikana ari mugiya rehondo!
  Augustine haanawo simba muhondo. Iyi ndiyo nzira yaanorova nayo vaNazi. Sokunge kuri kudzurwa chisote necheni.
  Uye achitema vadzivisi, anoimba:
  - Chenjera zvichava zvakanaka,
  Pachave pai mukudonha!
  Dhiabhorosi ane bvudzi dzvuku anorima chaizvo muhondo, kunge jack-in-the-box.
  Asi kuti Svetlana anorwa sei. Uye vaNazi vanozviwana kubva kwaari.
  Uye kana akarova, anorova.
  Mvura ine ropa inobhururuka kubva mairi.
  Svetlana akataura nehasha apo kupfapfaidza kwesimbi kwakabhururuka kubva kutsoka dzake dzisina kupfeka, kunyungudutsa matehenya nematangi ematangi:
  - Kubwinya kuRussia, kubwinya kwakanyanya!
  Matangi ari kumhanyira mberi...
  Kukamukana muhembe dzvuku -
  Kwaziwai vanhu veRussia!
  Saka vasikana vacho vakatora vaNazi. Saka vanochekwa uye kuchekwa. Kwete varwi, asi chaizvo panthers akasununguka kubva kumaketani avo.
  Oleg ari muhondo uye anorwisa vaNazi. Anovarova asina tsitsi, anocheka nepakati pematangi, uye anozhambatata:
  - Isu takafanana nenzombe!
  Margarita, achipwanya uto rebrown uye achicheka nematangi, akatora:
  - Isu takafanana nenzombe!
  Natasha akaitora uye akachema, achicheka mauto ebrown pamwe chete nematangi:
  - Iwe haugone kunyepa!
  Zoya akabvarura maNazi uye akaridza mhere:
  - Kwete, kwete neruoko!
  Uye iyewo achatora uye kusunungura nyeredzi netsoka yake isina chinhu uye apedza zvakawanda zvefascists.
  Natasha akaitora ndokuridza mhere,
  - TV yedu iri kupfuta!
  Uye boka remhondi retsono rinobhururuka kubva pagumbo rake risina chinhu.
  Zoya, achiparadzawo maNazi nematangi avo, akaridza mhere:
  - Hushamwari hwedu ndeye monolithic!
  Uye zvakare yakakandwa zvakasimba zvekuti madenderedzwa anodzima mumativi ese. Musikana uyu kuparadzwa kwakachena kwevanopikisa.
  Musikana, ane zvigunwe zvake zvisina zvigunwe, achatora uye atange matatu boomerangs. Uye izvi zvakatokonzera zvitunha zvakawanda.
  Mushure mezvo kunaka kunozobuda:
  - Hatizopi tsitsi kumuvengi! Pachava nechitunha!
  Uye zvakare chinhu chemhondi chinobhururuka kubva pachitsitsinho chisina chinhu.
  Augustine zvakare zvine musoro akati:
  - Kwete chitunha chimwe chete, asi mazhinji!
  Mushure mezvo, musikana akaitora ndokufamba asina shangu mumadziva aive neropa. Uye akauraya maNazi mazhinji.
  Uye kuti inodzvova sei:
  - Misa yemhondi!
  Uye ipapo anorova mukuru waHitler nemusoro wake. Achavhuna dehenya rake ndokumupa;
  - Banzai! Uchaenda kudenga!
  Svetlana akatsamwa kwazvo mukugumbura, kunyanya kudonhedza matangi, kuridza mhere:
  - Hapazovi netsitsi kwauri!
  Uye tsono gumi nembiri dzinobhururuka kubva pazvigunwe zvake. Sezvaanobaya munhu wese, ndege dzinodonha. Uye murwi anoedza chaizvo kucheka nekuuraya.
  Oleg Rybachenko anoti:
  - Sando yakanaka!
  Uye mukomana anokandawo nyeredzi inotonhorera muchimiro che swastika netsoka yake isina chinhu. Yakasanganiswa yakaoma.
  Uye ruzhinji rwevaNazi rwakadonha.
  Oleg akati:
  - Banzai!
  Uye mukomana ari kurwiswa zvakare. Aiwa, simba riri kungopisa maari, uye makomo anoputika ari kuputika!
  Margarita ari kufamba. Achabvarura matumbu emunhu wese.
  Musikana achakanda tsono makumi mashanu kamwechete netsoka yake. Uye akawanda emarudzi akasiyana evavengi akaurayiwa, matangi nendege zvakadonhedzwa.
  Margarita akaimba maererano nekufara:
  - Imwe, mbiri! Kushungurudzika hakusi dambudziko!
  Haufanire kuodzwa mwoyo!
  Chengeta mhino nemuswe zvakakwirira.
  Ziva kuti shamwari yechokwadi inogara inewe!
  Iyi ikambani ine hukasha. Musikana acharidza mhere achiti:
  - Iyo Dragon President ichave chitunha!
  Natasha ingori imwe mhando yeterminator muhondo. Akabva adzvova.
  - Banzai! Itore nekukurumidza!
  Uye girinedhi yakabhururuka kubva patsoka yake isina chinhu. Uye inorova vaNazi sezvipikiri. Uye ichaparadza huwandu hwemastodon uye ane mapapiro, infernal michina.
  Murwi wakadini! Kune vese varwi - mhare!
  Zoya zvakare ari pakurwisa. Rakadaro hure rine hasha.
  Iye ndokuritora, ndokuridza mhere.
  - Baba vedu ndiMwari Muchena pachake!
  Uye acharova vaNazi neguyo katatu!
  Uye Augustine akadanidzira achiti:
  - Uye Mwari wangu mutema!
  Chokwadi, mutsvuku ndiye mufananidzo chaiwo wehunyengeri uye hutsinye. Kuvavengi, hongu. Uye kushamwari dzake iye mudiwa.
  Uye kuti achaitora sei oikanda nezvigunwe zvake zvisina kupfeka. Uye pakanga paine varwi vakawanda vehumambo hwebrown, pamwe chete nematangi avo nendege.
  Mutsvuku wacho akadanidzira achiti:
  - Russia uye Mwari mutema vari shure kwedu!
  Murwi ane simba guru rekurwa. Aiwa, zviri nani kusapindira mune imwe yeiyi. Kufanana neshongwe dzematangi, mapapiro endege dzefascist anobvamburwa.
  Augustine akati:
  - Tichakuya vatengesi vese kuva hupfu!
  Uye anochonya kushamwari dzake. Hongu, musikana anopisa uyu haasi chinhu chaicho chinogona kupa rugare. Kunze kwerugare rwerufu!
  Svetlana, achipwanya vavengi vake, akati:
  - Tichakuuraya nemutsara!
  Augustine akasimbisa:
  - Tichauraya munhu wese!
  Uye kubva mutsoka dzake dzisina chinhu, chipo chokutsakatiswa zvachose chinobhururuka zvakare! Uye matangi mazhinji nendege zvakaputika kuita tumashavings kamwechete.
  Oleg akapindura achiti:
  - Ichava banzai yakakwana!
  Augustine, achibvarura vaNazi nemaoko ake asina chinhu, achivatema neminondo, uye achikanda tsono nezvigunwe zvake, achiparadza matangi nendege pakarepo, akati:
  - Muchidimbu! Muchidimbu!
  Natasha, achiparadza varwi vebrown, akaridza mhere:
  - Muchidimbu - banzai!
  Uye ngatichekei vadzivisi venyu nehutsinye hwemusango.
  Oleg Rybachenko, achicheka vavengi vake, akati:
  - Iyi gambit haisi yeChinese,
  Uye nditende, iyo yekutanga iThai!
  Uye zvakare dhisiki rakapinza, rekucheka simbi rakabhururuka kubva patsoka yemukomana. Akadimbura zvose zviri zviviri tureti ematangi uye miswe yendege.
  Margarita, achicheka varwi veumambo hwebrown uye zvombo zvematangi, akaimba:
  - Uye ndiani watichawana muhondo?
  Uye ndiani watichawana muhondo...
  Hatisi kuseka nazvo -
  Tichabvarura iwe!
  Tichabvarura iwe!
  Vakashanda zvakanaka nemaNazi ipapo... Uye Soviet Russia yakakunda hushe hwebrown panguva yekuputika kweMoscow.
  Hondo haisati yapera, asi USSR yatova nemukana wekukunda maNazi pachavo. Saka vatanhatu vacho zvakare vaifanira kukanganisa basa ravo repamusoro uye rinotonhorera.
  
  IMWE USSR PAKATI PAMHONDO
  Kudzima uku kwakakonzerwa nekupisa kwezuva, kwakakonzera United States, Britain, nenyika dzayo kusviba musi waChikumi 22, 1941. Pakutanga, izvi hazvina kunyanya kukanganisa nzira yehondo. MaGermany akafambira mberi zvakanyanya sezvakaita munhoroondo chaiyo. The Fuhrer zvakare akatendeukira kumaodzanyemba, uye Japan akatora kumirira-uye-kuona mafungiro ... Uye zvakare, kutonhora kwechando kwakaponesa Red Army kubva mukukundwa kwakakwana uye yakabvumira kuti itange kurwisana pedyo neMoscow. Zvichakadaro, Japan yakatora izvo zvinhu muPacific Ocean izvo zvaimbove zveBritain neUnited States, uye izvo mamwe masimba aisakwanisa kusvika zvino.
  Kumberi kwekumabvazuva muchirimo uye kutanga kwezhizha, maGermany akakunda kukunda kwakawanda ndokutanga kurwisa kwavo kuStalingrad zvakare. Zvisinei, apa ndipo pakatangira kusawirirana nechokwadi. Kusavapo kwechipiri kumberi kwakabvumira maGerman kutamisa mamwe mauto kubva kuEurope uye kubva kuLibya, achisiya chete mauto eItaly ipapo.
  Uye zvinogumbura zvakatanga kwete paStalingrad chete, asiwo paTikhvin. Uye ikozvino yakarairwa naRommel, uyo Fuhrer aikoshesa zvikuru kukundwa kweBritish muLibhiya uye kutorwa kwaTolbuk.
  Matangi ekutanga eTiger akatorawo chikamu muhondo. Rommel akatanga kurwisa kwake usiku uye akakwanisa kutora mauto eSoviet asingatarisiri. Mamiriro acho akawedzerwa nenyaya yekuti maGerman aive nemukana mukufamba nendege uye haana kutambisa simba kurwisa mubatanidzwa.
  Mutyairi wendege Marcel aikurumidza kuwana maakaundi kumberi kwekumabvazuva. Kare muna Chikumi 1942, akadarika nhamba yendege dzakapfurwa zana nemakumi mashanu uye akagamuchira Knight's Cross yeIron Cross nemashizha esirivha oak minondo nemadhaimani.
  Asi uku kwaingova kutanga kwebasa.
  Kudenga chokwadi kwaive kwakaoma kuRed Army. Uye maGermany akakwanisa kutora Tikhvin, uye ipapo mamwe maguta akawanda uye akagura Leningrad nemhete mbiri, ichivharira guta iri zvakare.
  Mutemo weSoviet wakaedza kupinda muLeningrad uye kurwisa pakati. Asi pakanga pasina simba rakakwana rekuwana budiriro munzvimbo idzi.
  Chinyaradzo chete chaiva chokuti vaNazi vakanga vakanamatira muStalingrad, izvo zvakavapa mukana wekuunganidza nzvimbo itsva.
  Asi Leningrad yakaramba yakavharwa. Türkiye neJapan vakanga vasati vapinda muhondo uye USSR yakanga yava nemukana wekushandura mafambiro ehondo. MunaNovember 1942, mauto eSoviet akatanga kurwisa Rzhev uye Stalingrad.
  Zvakanga zvisingabviri kuwana kubudirira pedyo neRzhev. Asi paStalingrad mhete yakavharwa. Asi sezvazvakazoitika kwechinguva. IThird Reich yakanga ine zvakawanda zvakachengeterwa, uye Rommel akatanga kurwisa akananga kuStalingrad kubva kuchamhembe, uye Mainstein kubva kumaodzanyemba.
  Mamiriro acho ezvinhu akawedzera kuipa nokupinda kweJapan kusingakarirwi muhondo. VaSamurai, pasinei nekumanikidzwa nehondo muChina, vakarwisa Vladivostok.
  Hirohito zvimwe aitya kuti Third Reich yaizokundwa ndokupinda muhondo.
  Uyezve, Japan yakanga ine zviwanikwa zvakakwana uye varwi vetsoka nokuda kwehuipi hwakazara.
  The Red Army akarovererwa pasi, uye Rommel akakwanisa kupaza kubva kuchamhembe kusvika Stalingrad. Mainstein akamiswa kwenguva, asi awana mamwe masimbisiro nerutsigiro kubva kuna Paulus, akabatana nemauto akange atovharwa.
  Nokudaro, imwe mhete yakasimuka umo mauto eSoviet akazviwana.
  Mushure mekurwisana kwakaoma, vazhinji vavo vakaparadzwa uye vakatapwa. Mushure maizvozvo maGermany akapedza kutorwa kweStalingrad. Uye muna March 1943, Türkiye akapindawo muhondo. Mamiriro acho akawedzera kuoma. MaGermany akachengetedza hukuru mumhepo. Marcel akadarika mazana matatu endege dzakapfurwa pasi ndokuva muGerman wekutanga kugamuchira yechipiri Knight's Cross of the Iron Cross ine Oak Leaves Swords and Diamonds.
  Muna Chivabvu, maGerman akatanga kurwisa kutsva, achishandisa matangi matsva - "Tiger", "Panther" uye "Shumba". Uye vakafambira mberi zvakabudirira, kunyange zvazvo Red Army yakatora dziviriro ine simba. Asi mauto akanga atove asina kuenzana, sezvo mauto eSoviet akarwa kumativi matatu panguva imwe chete - kurwisana neTatu Reich, ma satellites, Japan nemakoloni ayo, uye Turkey. Mamiriro acho ezvinhu akawedzerwa nehondo yose yakaziviswa nevaNazi, izvo zvakakonzera kuwedzera kwekugadzirwa kwezvombo kakawanda pasina kubhomba neAllies. Saka mikana yeUSSR yakakurumidza kuderera!
  Ichokwadi, vaKrauts vakafambira mberi zvishoma nezvishoma, sezvavakatarisana nekudzivirirwa kwakadzika. Uye mauto eSoviet, ane ruzivo, akarwa noushingi. Asi vakaramba vakarasika.
  Zvisinei, vakarwa noushingi hukuru, uye vamwe varwi vakaratidzira kirasi yapamusoro. Semuyenzaniso, Erizabheti tangi vashandi venguva dzose T-34-76 vanorwa maNazi.
  Uye maGermany ari kufamba zvishoma nezvishoma akananga kumauto eSoviet, achigadzira wedge, kana nguruve. Tangi rinorema uye rakachengetedzwa reShumba riri mberi. Inofanana nePanther, yakakura chete uye inorema matani makumi mapfumbamwe. Nhumbi dzemberi dzehull ndeye 150 mm uye yakatsetseka seT-34, uye mativi 82 mm ane materu. Huma ye turret inowanzochengetedzwa zvakasimba: 240 mm nemateru, uye mativi asina simba ariwo 82 mm, sehull. Uye pfuti ine simba, 105 mm kureba, ine mbiru refu ye70 EL. Iri itangi rinokwanisa kurovera kure kure.
  Elizabeth anochinja giya bhokisi kuenda kumusoro netsoka yake.
  Uye makumi matatu nevana vanosimudza kukurumidza. Hazvibatsiri kupfura "Shumba" uri kure uye unoda kuswedera pedyo. Muchina weGerman une simba unotumira projectile yesimba rinouraya. Anomhanya achipfuura. Vasikana vari mugudza vanoseka nemufaro vachifambisa makumbo avo.
  Kunopisa kuchamhembe kweCaucasus pakupera kwaMay, uye runako mumabhikini ane zvakawanda zvinofadza.
  Elena anoti nemuridzo:
  - Iye zvino fascist acharohwa zvakakomba munyanga!
  Catherine, achizunza tsoka yake isina kupfeka, yakatsvuka, anobvuma:
  - Tichamurova zvechokwadi!
  Iyo T-34-76 inoramba ichiwedzera, asi off-road kumhanya ishoma. "Shumba" kazhinji haikambaire, uye "Panthers" uye "Tigers" anononoka kuti asaende mberi.
  Asi motokari idzi dzine ngozi zvakare, kunyanya Panther, iyo inokwanisa kupfura gumi neshanu paminiti. Unogona kutarisira kushamisika kubva kune ino.
  Efrasia, achidzvanya gasi nechitsitsinho chake chisina chinhu, anoridza mhere:
  - Ticharwa nenzira dzehunyanzvi!
  Iyo Lev tank's cannon ine yakakosha drawback: inopfuta mapfuti mashanu chete paminiti. Kazhinji, kwete muenzaniso wakabudirira zvikuru. Kuboora kwezvombo kwakanyanyisa, uye hapana chikonzero chekurova kubva kure zvakanyanya. "Tigers" uye "Panthers" kupfura kubva makiromita maviri kubva kure zvakanyanya hazvigoneke kurova mobile uye diki makumi matatu nemana. Saka zvaive zvakakodzera kugadzirira "Shumba" nekanoni ine simba zvakadaro? Mamwe matangi eSoviet akareruka, kunze kweKV-1S, asi tangi iyi haina mabhenefiti ekudzivirira, uye maitiro ekutyaira anongoipa.
  Elizabeth anotenderera muviri wake uye anoridza mhere:
  - Ndinofema mukati nechipfuva changu, mhepo imhepo yakakura,
  Inopenya zvakajeka, kapeti ine nyeredzi haiperi...
  Kunzwa kutamba, vasikana vasina shangu vapenyu,
  Ndinoda kutamba mudenga uye kubhururuka ndakananga kuzuva zvachose!
  Hazvisi nyore kupaza tangi reLev, kunyangwe padivi. Mativi e turret, seaya ePanther, akarerekera, uye chikamu chepamusoro chemativi ehull zvakare. Aya matangi atova neyakajairwa "katsi" chimiro, iyo inopa kuchengetedzwa kuri nani nekuda kwekurerekera. Kwete kufanana neTiger, inenge mativi mana. Asi "Tiger" yakagadzirwa pamberi pehondo, uye yakafanana neKV muchimiro. Asi "Tiger" -2, gare gare kukura, zvakare "katsi" yakaita tangi, uye munguva pfupi tangi iyi ichapindawo mukugadzirwa. Izvo zvakare hazvigoneke kurova "Shumba" pabhodhi. Chete chikamu chezasi chehull hachina mutserendende wezvombo, asi chakafukidzwa nema rollers. Ndiko kuti, iwe unofanirwa kupaza nepakati pepedyo uye kuwana chaizvo pakati pema rollers.
  Saka basa revasikana rakaoma. Uyezve, makumi matatu nemana anozununguka zvakanyanya mukufamba zvekuti hazvigoneke kupfura nemazvo.
  Elizabeth akabvunza shamwari dzake:
  - Tinogona kurova muvengi?
  Elena akapindura nechivimbo:
  - Kana vasikana vasina shangu, tsoka dzavo dzisina kupfeka dzinova nehanya zvekuti vanozorova muvengi.
  Elizabeth akabvumirana nazvo:
  - Ehe, zvitsitsinho zvevasikana ndizvo kiyi yekukunda!
  Uye saka, kudzivirira kukundwa, makumi matatu nemana anotsvedza pabhodhi. Chinhu chikuru apa ndechekudzivirirawo Panther uye Tiger pfuti. Dziri kukurumidza kupfura uye dzakarurama. Uye haugone kurova matangi aya musoro-pane.
  Elena anopfura muGerman achishandisa zvigunwe zvake. Asi kupfuura skating rink paunenge uchifamba zvinenge zvisingaiti. Asi skate yemuvengi rink yakaputsika, uye "Shumba" inomira.
  Makumi matatu nevana zvakare vanomupfuura. Uye inotumira projectile inouraya muchikamu chezasi chedivi.
  Ekaterina anoti:
  - Pfuti yedu ndeyekare - hapana nzira yekutora "Shumba"!
  Asi kubva mukuvhiringidzika, Elena akarova rutivi rwemuvengi, uye "Shumba" yakabata moto.
  Vasikana, vasina kunonoka, vanomhanyira mberi zvakare. Iye zvino vane chinangwa chisina simba: "Panther". Zvakakwana kuirova zvakananga parutivi.
  Elizabeth anoti:
  - Katsi inoshanda!
  Catherine akataura achiseka:
  - Asi haanyanye kukambaira kuti asabude muvharo ye "Shumba".
  Uye Elena akapfura ari chinhambwe paPanther, iyo yaive kure nedivi ndokuvhura parutivi rwayo. Idiki diki - 40 millimeters, uye hazvina basa kuti iri pamakona.
  Tangi yeGerman inoputika nekuputsika. Hongu, tsvarakadenga yakanyaira.
  Vane nyasha dzavo dzinobata-bata dzekurwa netsvarakadenga.
  Asi matemba anongoridza muridzo, achimhanya achipfuura, achipotsa abata nhumbi dzokurwa nadzo.
  Izvi zvine njodzi kune makumi matatu nevana, uye zvakafanana nemunhu anosvetuka pakati pehova.
  Elizabeth akapfura zvakare achishandisa tsoka yake isina kupfeka uye akaimba:
  - Ndinogona kuita zvese, ndinogona kuita zvese, ticharova Wehrmacht kumashure!
  Zvechokwadi, nevasikana vakadaro dhiyabhorosi pachake haatyi. Kunyangwe maNazi ari kurwisa zvine hukasha, uye vane matangi mazhinji ...
  Masimba haana kuenzana. Kunyange zvazvo nhamba yemotokari inenge yakaenzana, iyo yeGermany inorema. Matangi mazhinji eSoviet akareruka uye haana kugadzirira zvakakwana kurwisa mhuka dzeNazi.
  Asi vashandi vaErizabheti vanoita zvishamiso uye vanopfura imwe Panther pakufamba.
  Nhengo dzeKomsomol dzinorwirawo pfuti. Vanopfura nemazvo. Vanomhanya, vachipenya vasina shangu, zvitsitsinho zvakatenderera. Uye vakarova muvengi panzvimbo chaipo.
  Alenka anoraira nechido:
  - Vasikana, musakanda mapfumo pasi!
  Zvino kanoni inosvipa goko, paT-4 chaipo, ichibaya tangi iri. Asi, chokwadi, "Shumba" haigoni kutorwa nyore nyore. Uye pano unofanira kuedza.
  Anyuta anonongedza mota nezvigunwe zvake zvigunwe zvakashama achibva apfura asina chinhu, achiti:
  - Kubwinya kune communism!
  Alla zvakare anopfura chaizvo chaizvo uye anowedzera:
  - Kubwinya kune hugamba!
  Vasikana vanorwa pano hapana chakapfupika chekirasi yepamusoro uye aerobatics!
  Maria, achidyisa goko mupfuti, akaimba:
  - Yakakwirira uye yakakwirira uye yakakwirira,
  Shingairira kubhururuka kweshiri dzedu...
  Uye yese propeller inofema,
  Rugare rwemiganhu yedu!
  Marusya akawedzera, achipfura maKrauts:
  - Izvi ndezvechokwadi ...
  Hugamba hwakawanda hwevaRussia uye kwete vanhu veRussia chete vakaratidzwa mune zvese ...
  Kurira kwakayerwa, kusinganzwisisike kwecuckoo, sekunge kurira kuri kurova, kwakatsvaira pamusoro pemigero. Miti mishoma ine korona yegirini gobvu mumhepo inovhuvhuta, semapiyona mukukwazisa varwi vaneta. Kune vamwe, izvi zvingatoita serudzi rwenyevero - vanoti, iwe uchaenda kune inotevera nyika!
  Battalion iri pasi pekuraira kwaVladimir Mikhailovsky, yakarohwa zvakaipisisa muhondo dzakapfuura, kunyanya mukukundwa kwaMay, iko zvino kukurumidza kuzadza nevanotorwa uye iri kugadzirira kuvhara imwe yenzira dzine njodzi. Makiromita matatu kumabvazuva, mvura inoyerera ichitevedza Don, yakanyura mumirazvo yehondo.
  Tsanga zhinji dzakapiswa nemabhomba emoto, uye mvura yakasvibiswa nesot. Kufanana nemachisi makuru mukunyadziswa kunochema, mirwi yebhiriji yakaputswa nemhepo inoputika inomira yoga, ichiita sezvitsigiro.
  Muzvikepe, mapiyona emunharaunda anotakura zvipo zveminda, pamwe chete nemabhokisi ezvombo zvevarwi veSoviet vane heroic, vakagadzirira kupinda muhondo inofa nemauto eNazi akatsamwa.
  Saka vari vana vakakweva bhokisi refu kuenda kugwenzi rakanga rakafukidzwa nemawolfberries. Ikoko, pfuti yekudzivirira tanki yakanga yakavanda. Masoja matatu nemupfuti Alesya ane maziso anomhanya-mhanya ari kubata pfuti. Musikana wacho mutete chaizvo, asi maoko ake ane matsinga nokuda kwebasa rinonetesa. Ari kuyedza, pamwe nevakomana, kugadzirira musungo kana tangi kana "murume ane zvombo" wepakiti yaHitler akaedza kunzvenga chikomo chechisikigo.
  Mauto, mazhinji, achiri asina ndebvu zvachose uye haana kupfurwa, majaya akapedza kosi yakapfupikiswa yemwedzi nehafu, pamwe, chokwadi, kudzidziswa kwekutanga-kunyoreswa kwakanyatso kusimbiswa mu USSR.
  Vamwe varwi vatova neruzivo. Vanosiyana nemhuka diki mumabristles avo, kupinza kwekufamba, uye mamwe anodzoserwa. Kunyanya, Ivan ane ziso rimwe chete, uyo aiita sepirate chaiye, akamera ndebvu. Chiyero chechiratidzo, uye atove akati wandei mirairo yakagamuchirwa muhondo dzakasiyana siyana, kana kuti yekutanga padyo neMoscow. Apo, zvaiita, vakaita zvisingabviri: vakamisa maKrauts, uye vakatodzinga vadzivisi makiromita mazana mashoma, sevanorova imbwa.
  Yakawanda sei yakasiiwa michina iyo Fritz aive nayo? Zvichida kwete zvakanyanya, uye matangi aiwanzosangana, asi vatakuri vevashandi vane zvombo uye pfuti dzemuchina, izvo zvakarwadzisa zvakanyanya mauto eSoviet muzhizha uye mumatsutso e'41, aive dime gumi nemaviri!
  Asi chando pachakapfuura madhigirii makumi matatu, zvikara zvese izvi zveTeutonic zvakashaya kugona kufamba zviri nyore...Peturu yakaoma uye mafuta acho akaoma.
  Zvinosuruvarisa, vakakundikana kupedza vaNazi zvachose. Zvimwe nekuda kwemhosva yemurairo, iyo yakakumbira mauto makuru kuti aparadze maguta umo mauto eGermany akanga akaungana. Uye nyuchi yasvika - nhamo ...
  Muchirimo, Ivan akawanawo murairo wechipiri - aive nerombo rekuuraya mukuru uye nevakuru vakuru vakawanda nekuda kwekuvandira. Zvisinei, hondo yacho yakabudirira zvishoma. Munguva yekudzingirira, chidimbu chakarasika chakarova Ivan Krasnov kumeso, zvichimunyima ziso. Maiwe, iyi ihondo, kwete firimu revana, apo munhu mukuru anorova munhu wese, asi kunyange zana pfuti haigoni kumurova.
  Uye zvino vanofanira kuita basa rakaoma mumuviri: kuchera migero, masero uye makomba ekuteya.
  Mapiyona anoabetsera, nepo kuine runyararo muminda uye vakomana navasikana vamene vanokumbira kubetsera vakoma vavo vakuru. Vanoshanda kunyange nokushingaira, vachiedza kuita zvakawanda vasingaverenge simba ravo. Iyi ndiyo nzira iyo tsinga dzakazvimba uye dzakabuda pamaoko akatsvuka, ane tsinga uye tsoka dzakashama, dzakapwanyika dzevana. Panguva imwe cheteyo, vachiri kukwanisa kuimba;
  Isu tiri mapiyona, vana veCommunism -
  Moto, tende nehwamanda inorira!
  Kupinda kwehutongi hwefascism -
  Izvo zvakamirira kukundwa kunotyisa!
  
  Chii chatakarasikirwa nacho muhondo idzi?
  Kana kuti wakazviwana mukurwa nemuvengi here?
  Isu taingove vana venyika -
  Uye zvino varwi veMotherland!
  
  Asi Hitler akatora nhanho akananga kuguta redu,
  Mapopoma akadonhedza mabhomba asingaverengeki!
  Uye kwandiri Nyika yeBaba yakatonyanya kunaka kupfuura denga -
  Zvino kuvira kwezuva kune ropa kwasvika!
  
  Tichapindura nehasha -
  Kunyange zvazvo ivo pachavo vari, maiwe, vadiki muchimiro!
  Asi munondo uri mumaoko epwere isina simba -
  Akasimba kupfuura mauto aSatani!
  
  Rega matangi amhanye avalanche mushure mekuputika,
  Uye tinogovanisa pfuti pakati pevatatu!
  Rega mapurisa achirevesa kunanga kumashure,
  Asi Mwari Mutsvene achavaranga zvakaomarara!
  
  Takasarudza chii? ita basa rerunyararo -
  Uye nokuda kwaizvozvo, nhamo, ndaifanira kupfura!
  Kudzikama kwave kutovenga.
  Kunewo mhirizhonga nenyasha!
  
  Musikana uye ini tiri kumhanya tisina shangu pamwe chete -
  Kunyange zvazvo chando chadonha, chinopisa sinou semarasha!
  Asi havana kutya, vana vanoziva -
  Iyo fascist ichaendeswa mubhokisi nebara!
  
  Saka vakauraya kambani yakaipa yeKrauts,
  Uye mbwende dzakasara dziri kumhanya!
  Tinoparadza varwi sejeko muhondo -
  Mazhizha echidiki haasi chipingamupinyi kwatiri!
  
  Kukunda kubudirira, kuchava muna Chivabvu,
  Iye zvino dutu rechando rava kurova, sinou yakaoma!
  Mukomana haana shangu, hanzvadzi yake haina shangu,
  Vana vaipemberera zuva ravo repamusoro vakapfeka mamvemve!
  
  Masimba aya anobva kupi matiri?
  Kutsungirira marwadzo, kutonhora, chido ichocho!
  Shamwari payakayera pasi peguva.
  Kana shamwari ikachema, ndinofa!
  
  Kristu akatikomborera isu mapiyona,
  Akati, Nyika yaBaba yakapiwa kwamuri naMwari!
  Uku ndiko kutenda kwekutanga kwezvose.
  Soviet, nyika tsvene!
  Ruzha rwuri kure rwematangi oswedera rwunonzwika, uye ndege dzinotinhira mudenga. Uye kare zvombo zvine simba zvekukomba zvave kutinhira. Kana kurohwa nematehwe anoputika zvakanyanya, mavhinga evhu nevhu rakanyunguduka zvinokandwa mudenga. Apa ndipo panotangira hondo. Major Vladimir Mikhailovsky akabata mabinoculars akabatwa mumaoko ake, achitarisa kuswedera kwefascist simbi avalanche. Vari kuedza kutyaira mapiyona kumashure, asi havadi kusiya vachikumbira pfuti kuti varwe.
  Iko hakuna zvombo zvakakwana zvemunhu wese, kunyangwe vana veko vakaunza pfuti dzekuvhima uye kunyange uta hwemitambo. Munhu wese anoda kurwa akashinga uye akunde. Asi haugone kufa nekufunga kwako kwekupedzisira nezveAmai vako.
  Major Mikhailovsky anopa kurongeka:
  - Usavhure moto pasina murairo!
  Zvechokwadi, ivo vane maviri chete "makumi mana neshanu" ehondo yose, zvinoreva kuti mukana wavo ndewekurega maKrauts achiswedera pedyo.
  Pamberi, setsika pakati pevaNazi, ndiyo motokari dzinodzivirirwa zvikuru; T-4 matangi uye self-propelled pfuti "Okhotnik". Vanofanira kupa nzira kumotokari dzakareruka uye zvishoma zvishoma zvevacheche.
  Mota dzeNazi uye midhudhudhu inononoka nguva nenguva nekutya kuenderera mberi ...
  Asi piyona Yuli Petrov anoratidza kuti havana kugara pano pasina pasina. Mugodhi unoshomeka weanti-tank, wakaputirwa neglue yepamba, uye pamusoro peturf inoita kuti isaonekwe inofambiswa pakati pezvitsiga nerubatsiro rwewaya, pasi peT-4 track.
  Simbi ndiro dzemakonye dzakaradzikwa pane zvinouraya chipo. Kuputika kunoratidzika kunge kwakanyanyisa, asi gonye rinobvamburwa, uye tangi yaHitler inotanga kuputa uye kutenderera ne turret yayo.
  Vamwe vakomana vanoshandisa michina yakafanana. Sezvo mauto eGermany ari mbwende, uye matangi uye pfuti dzinozvifambisa hadzina dziviriro mberi, saka ivo vacharangwa nokuda kweizvi.
  Iyo yakakurumbira "Hunter", ine yakaderera silhouette uye yakasimba nhumbi dzokurwa, inoratidzika seyakafuratira turtle. Iyi pfuti inozvifambisa yakaonekwa nguva pfupi yadarika kumberi kweSoviet-German. Nekuda kwehunhu hwayo hwakanaka hwekutyaira, cannon yayo, iyo inogona kupinda nepakati, uye kupona kwayo muhondo, "Hunter" yakabva yangove hurukuro yeguta.
  Asi nzira dzayo dzichiri dzemazuva ose, kunyange dzakafara ... Zvisinei, zvingava zviri nani kuputika pasi pemotokari uye kuita kuti isvipire mukati mayo nezvikamu zvakasara.
  Pano "Hunter" yakakuvadzwa, yakafanana nepirate frigate ine rudder yakaputsika, inotsvedza kudivi uye inodhumhana neT-4. Uye ese ari maviri mabhokisi esimbi ari panjanji anotanga kupenya, uye nguva shoma gare gare anoputika nekuda kwekuputika kwepfuti.
  Motokari gumi nembiri dzehuremu hwepakati dzakatomira, dzakapwanyika uye hadzina zvekuita.
  Asi vamwe vose vari kuvatevera, kunyanya varwi vakawanda vakapakatira zvombo. Pano pfuti inozvidzivirira "Okhotnik" inotora kukurumidza uye ... Inowira mugomba rakavharidzirwa. Makonye chete anobuda kubva kumusoro uye anofamba asina simba.
  Mapiyona anofara. Mune dzimwe nzvimbo mune zvinoputika zvekumba mumakomba akacherwa. Inogadzirwa nenzira yehunyanzvi. Ehe, haina kusimba kupfuura dynamite, asi yakakwana kudzima chassis.
  Fritz anotambura kurasikirwa kukuru, vatakuri vevashandi vane zvombo vanokundikana, vamwe vanopfuura nemunzvimbo dzine njodzi, asi vanosangana nekukanda magirinedhi uye zvinoputika.
  Pano, kunyange varwi vechidiki vanokurumidza kuvaka vakavaka makatapu maduku. Vanokanda pasuru yakakosha yehuni yakasvibiswa doro yakasanganiswa nezvinhu zvepfuti.
  Kana kurohwa, nhumbi dzakatetepa dzezvifambiso zvaHitler dzinoenda, zvichiita kuti vashandi vapise nemirazvo yebhuruu. Vachipengeswa nekurwadziwa, vanaKrauts vanoridza mhere-mhere uye vanotiza zviso zvavo zvakakanganiswa mukutya.
  Vamwe vacho vari kutosiya tekinoroji ...
  Chinongonzwisa tsitsi ndechekuti kune vavengi vazhinji, dzimwe mota dziri kudurura pfuti dzemuchina muzvinhu zvese uye dzichiswedera kumakomba.
  Uye vanosangana nehedgehogs ... Zvichakadaro, Alesya ari kunongedzera makumi mana neshanu. Ehe, haugone kutora iyo T-4 uye Hunter musoro-on, asi unogona kuedza mativi. Hapana chekutaura pamusoro pevatakuri vevashandi vane zvombo. Vachagogodza munhu wese kunze uye kuvaita kuti vakosore ropa pamasimbi anopisa!
  Pfuti diki ine mabhenefiti akawanda pamusoro pehombe - mwero wemoto, kurerutsira kwecamouflage. Uye vanoziva kusarudza zvinangwa.
  VaNazi vanopopota, zvine hasha sefisi. Uye pakati pevarume veSoviet pane vakaurayiwa uye vakakuvadzwa. Zvinorwadza zvikuru apo varwi vaduku vachangotanga kurarama vanofa. Heuno musikana wechidiki piyona, ane dambudziko rekunhonga pasuru inoputika uye achizvikanda pasi penjanji yeT-3 yepakati tangi. Bhokisi rakashata rine hunde refu asi rinoita serakatetepa rinosvetuka uye richibvarura nhurikidzwa yechikwere.
  Uye varwi zvakare vakakanda magirinedhi, uye pfuti dzemuchina dzakatanga kupfura pamidhudhudhu yaikambaira. Uye misoro yevarwi vaHitler yakaputika, semacheri akaibva adonhedzwa nechimvuramabwe.
  Uye matangi egasi emidhudhudhu mikuru anoputika, achikandira kunze hova dzemoto wehasha. Zvinoita kunge bongozozo rema genie arikuitika. Heano vashoma vatakuri vevashandi vezvombo vanobatanawo nevamwe vavo vasina njodzi.
  Alesya anonongedza pa "Hunter" uye anonangana nechepazasi pemuviri. Zvakaoma kuti usvikeko, asi uyu ndiwo mukana wega wekupinza pfuti ine hutsinye inozvifambisa. Smooth kufamba kwemunwe, uyezve kutendeuka.
  Pfuti inopa nyoro recoil, uye muchina wefascist unotsemuka nepakati. Uye mureza une swastika unowira mumatope ane ropa.
  Alesya anoti:
  - Kururamisira kunoda kuzvipira, rudo runoda zvipo, uye kubudirira kwechikonzero chakanaka kunoda kuzvipira!
  U-turn, musikana wezvombo anozorora asina kupfeka kuitira kuti anzwe zviri nani biorhythms yePasi, uye kufema kweuswa nemakumbo ake, uye anopfura zvakare, achirova inonyengera T-3 mujoini.
  Zvinogona kuonekwa kuti anenge ese epakati matangi eNazi armada akatove akaremara. Yekupedzisira yakaparadzwa nemukomana wepiyona, pasinei nekukuvadzwa kwake, achisunda dhiramu nemusanganiswa wecarbide inoputika, guruva remarasha, sawdust ine phosphorus shoma. Mwana ane gamba akanga asisina simba rakakwana rekusunda bhomba mushure mekuvanda, uye shamwari yake Andrei, achizviyambuka paaimhanya, akamusundira pasi pemavhiri makumi mana-matani pfuti yakazvifambisa "Bumblebee". Pfuti yakanyanyisa 150-mm caliber yakazvikanda ikaramba yakasimudzwa. Uye mweya yamapiona, yadzungaira ichibva mumiviri yavo yakabvaruka, yakamhanyira kuUmambo hwoKudenga hunofadza, uko kusina chisimba nemarwadzo.
  Vafambisi vefascist vakasara, vakarasikirwa nerutsigiro rwevamwe vavo vanorema, vakatanga kudzokera shure ... Kutinhira kwemimhanzi yaWagner kwakamira, uye ndege yakawanda yakatanga.
  Vladimir Mikhailovsky, achipukuta ropa kubva pahuma yake, akati:
  - Murwi weRussia anogona kufa akamira, asi haazomborarami pamabvi ake! Russia inogona kubuda ropa, asi hapana chitsama cheropa chichaita kuti ushingi hwedu uye kuvimbika kuNyika yeBaba zvideredze!
  Uye mapiyona akasara anosimbisa izvi ... Kunyange zvazvo vazhinji vavo vakanga vatopiswa uye vakakuvadzwa.
  Uye Anastasia Witchakova naAkulina Orlova vari kurwisana mudenga, vakagadzirira kukwikwidzana neMarseille, uyo akatounganidza ndege dzinopfuura mazana mana, iyo yaakagamuchira dhigirii yechishanu ye Knight's Cross ye Iron Cross negoridhe. mashizha omuouki, minondo nemadhaimani.
  Asi vasikana zviri pachena kuti vanoda kurwa zvakasimba. Apa vakangopfeka bikini uye vasina shangu vachirwa. Uye ndege dzeLuftwaffe dzinopinda.
  Anastasia, achishandisa zvigunwe zvake zvisina zvigunwe, anonongedza pfuti pachinangwa, anowisira pasi fascist, ndokuti:
  - Kutenda kwedu kukuru,
  Ichava yakasimba kwemazana emakore!
  Uye anochonya mumwe wake. Akulina anodonhedza pasi fascist, anomurova, nemazvo achishandisa makumbo ake asina kupfeka uye anoridza mhere:
  - Nekuda kwehukuru hwepfungwa dzecommunism!
  Uye anobudisa meno ake pearly. Uyu ndiye musikana akarwa uye akadzidza.
  Uye anopenya nemazino ake.
  Anastasia, achidonhedza imwe ndege yeGerman muYak-9 yake, anoshinyira zvine hukasha:
  - Russian gondo pamusoro penyika,
  Ichitambanudza mapapiro ayo, ichasimuka ...
  Muvengi achanzi azvidavirire
  Achakundwa, achaputswa!
  Akulina anosimbisa izvi, achirovera pasi vadzivisi vake:
  - Ichaputswa!
  Kunyange zvazvo, chokwadi, vasikana vakanaka vakaonekwawo kubva kumaGermany. Albina naAlvina vanorwa pane itsva ME-309. Vakadaro varwi vakaba.
  Uye ivo vanopfura pasi ndege dzeSoviet nehunyanzvi hunoshamisa. Iyo ME-309 indege ine simba kwazvo ine matatu 30-mm emhepo cannoni uye ina muchina pfuti. Mota dzeRussia hadzigone kuramba chikara chakadaro.
  Kana vakapfura, vanopfura pasina tsitsi.
  Albina, achishandisa zvigunwe zvake zvisina zvigunwe, akaimba kanoni yendege akananga kwaaivavarira. Akarova muvengi ndokuzhambatata achiti:
  - Nekukunda kweTatu Reich!
  Uye akaratidza rurimi rwake.
  Alvina akarovawo muvengi. Akacheka Soviet Yak-9 uye akaridza:
  - Nokuda kwemiganhu mikuru yehondo yedu!
  Ndokuchonya shamwari dzake.
  Huffman anorwawo, achiwana zvibodzwa. Haasati ari mumwe wemaekisi makuru, asi ari kufambira mberi nokukurumidza. Uye iwe unogona zvakare kutaura chikara chegehena.
  MaGermany, kunyange zvishoma nezvishoma uye nekurasikirwa kukuru, vari kufamba mumhenderekedzo yeVolga, vachiswedera kuGungwa reCaspian.
  . CHITSAUKO Nha.
  Masimba acho akanga asina kuenzana zvakajeka. Kubhururuka kwendege kwechiFascist kwainyanya kutsamwisa. Focke-Wulf yakasvika pamberi muhuwandu uye zvombo zvayo zvine simba nekumhanya zvakava dambudziko kuRed Army. Uyezve, motokari iyi yakanga yakaoma zvikuru kupfura. Ane hushingi uye ane nhumbi dzokurwa.
  Iyo ME-309 zvakare yakave chishamiso chisingafadzi kune vatyairi veSoviet, zvese maererano nekumhanya uye zvombo. Uye akacheka zvakanyanya zvikamu zveSoviet.
  Iyo itsva Yu-288 bhomba, muchina une simba kwazvo, wakabhombawo nzvimbo dzeSoviet. Yakatakura matani mana emabhomba kana akatakurwa zvakajairika, uye matani matanhatu kana akaiswa. Uye akabvisa zvikamu zveSoviet zvakanyanya.
  Rommel akaratidzawo kirasi yake semutungamiriri, sezvakaita Mainstein.
  MaGermany akanga achiswedera pedyo neAstrakhan. Uye zvisingatarisirwi nokuda kwemurairo weSoviet, Fritz akaenderera mberi nechisimba pamwe chete neVolga munzira yeKamyshin. Kwaiva kushinga asi kune simba. Uye kusvika zvino zvave zvakaoma kuvamisa.
  Asi kudzivirira kweRed Army kuchiri kusimba ... Muvhiki imwe, vaNazi vakapfuurira makiromita makumi mashanu uye vakamiswa.
  Vakasangana nekurwiswa nemauto eSoviet ...
  Panguva imwecheteyo, maJapan akaedza kukudziridza kurwisa Alma-Ata. Ipapo hondo dzinotyisa dzakamuka.
  Vasikana vakarwa zvakaenzana nevarume, uye zvichida kunyange nani kupfuura ivo.
  Margarita Magnitnaya naTatyana Bulatnaya, vasikana vakanaka, vaipfura nepfuti.
  Vakapfura samurai ndokuimba:
  - Ngatirege kuparadzana nehope,
  Danho rekutanga muhupenyu rakakosha...
  Unoona zvakare pamusoro pePasi,
  Chamupupuri chokurwisa nehasha!
  Margarita akakanda girinedhi yemhondi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akabvarura maJapan ndokuimba:
  - Hapana achatimisa,
  Hapana achatikunda...
  Tichaviga Wehrmacht muvhu,
  Hushamwari hwedu ndeye monolithic!
  Tatyana, achipfura muvengi, akabvuma:
  - Chokwadi monolith!
  MaJapan ari kufambira mberi paAlma-Ata. Vane varwi vakawanda uye marudzi akasiyana-siyana ekuchengetedza. Ndivo varume vakarwa vakadaro. Asi vasikana vanoacheka. Vanorwa zvisingaite.
  Tatyana Bulatnaya akakanda rimwe girinedhi, akabvarura samurai uye akaimba:
  - Nekubudirira kwangu kukuru!
  Akachonya nemeso ake eruvara rwesafiri. Anofara musikana, hapana chaungataura.
  Uye Margarita, nechitsitsinho chake chisina kupfeka, achatora ndokukanda chipo cherufu, nekubvarura mauto eJapan.
  Uye achaimba:
  - Zvese zvakavhiringidzika, zvakapindirana, muchamupupuri chekutambudzika nematambudziko!
  Uye zvakare anokanda lemon kuJapan nezvigunwe zvake zvisina kupfeka ...
  Murwi asina shangu uye asina shangu Oksana anokambaira achienda kwavari uye anosaidzira bhokisi remagirinedhi, achizevezera:
  - Zvichava zvakanaka vasikana!
  Uye varwi vose vatatu vakaimba:
  - Iwo samurai akabhururukira pasi, pasi pekumanikidzwa kwesimbi nemoto!
  Uye vakanaka vanorwa nehasha huru. Vakapinda mumoto nemvura nepombi dzemhangura kwete pasina.
  Pano Oksana, netsoka yake isina rutsoka, anokanda girinedhi inorova Japanese light tank Chikha. Zvakanaka, ichi chinangwa chikuru.
  Margarita, achipfura muvengi, akaimba:
  - Unogona kutenda kunyangwe pasina kutenda! Iwe haugone kuita bhizinesi!
  Tatyana zvine musoro akati:
  - Zvaunotaura igangaidzo!
  Margarita akakanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka ndokutaura zvine musoro:
  - Haisi shasha ishamwari yezvinonetsa here?
  Tatyana akapa chijana, akacheka samurai ndokubvuma:
  - Chokwadi, shamwari!
  Uye varwi vakazvitora uye vakaputika kuseka ... Vari kurwisana nevasikana, uye vanoti chii chimwe ... Hazvishamisi kuti munhu wose muRussia anoyeuka kuti vasikana vakarwa sei!
  Oksana anorwa padanho repamusoro, hongu. Uye anopfura kubva kwakasiyana mativi, uye musikana anotenderera seyepamusoro inotenderera.
  Ava vakanaka, havazopi chero chinhu kune chero munhu. Uye ivo vachatsenga kupandukira, pamwe chete nemasamurai.
  Angela anopisawo. Musikana wacho anewo hasha uye ane vhudzi rakatsvuka. MaWarriors anosarudza kurwa asina shangu uye kuratidza hukuru hukuru.
  Angela anobva atendeuka ndokuti achiseka:
  - Tichaenda kuhondo takashinga,
  Nokuda kwesimba revaSoviet!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anokanda remoni yemhondi.
  Kurwa kuri kuitika uye iko zvino kurwisa kweJapan kuri kupera....
  Kwatova kupera kwaChikunguru makumi mana nematatu. VaNazi vakasvika pedyo nerwizi rweVolga pacharwo, uye hondo dzakatangira ipapo.
  Elizabeth nevashandi vake vanorwa zvisingaite. Matangi ekutanga eTiger-2 akatanga kusvika kumberi. Iwo akafanana nePanther neShumba, asi pane imwe nzvimbo pakati. Zvakare neane rational armor slope angles uye refu-barreled 88-mm 71 EL caliber pfuti. Inorema matani makumi matanhatu nesere, uye iri padyo neTangi reShumba maererano nenhumbi dzokurwa nadzo, asi idiki zvishoma muhukuru.
  Matangi makuru, haugone kutaura chero chinhu.
  Elizabeth nevasikana vari kuvhima maGermany. Vanobaya nepakati peT-4 uye vanoridza mhere:
  - Kubwinya kune pfungwa dzemakore akajeka,
  Kuchema kwemapiyona nguva dzose kwakagadzirira!
  Varwi ndivo, ngatitii, vekutanga-kirasi. Uye havangorwi zvine mbiri chete, asi vanoimbawo;
  Kubatana kusingaparadziki kwevanhu vakasununguka,
  Yakanga isiri simba rehutsinye uye kutya kwakatiunza pamwechete ...
  Uye kuda kwakanaka kwevanhu vakavhenekerwa,
  Uye ushamwari, chiedza, njere uye ushingi muzviroto!
  
  Kwaziwai Baba vedu vakasununguka,
  Simba rekusika itsigiro nekusingaperi!
  Simba remutemo, kuda kwevanhu,
  Pashure pezvose, munhuwo zvake anomirira kubatana!
  
  Nemadutu zuva rebudiriro rakativhenekera.
  Nemadutu nemadutu takamhanyira mberi...
  Tinofambisa makomo savanhu vasina uremu.
  Nyika yese, iri kupenya, iri kuenda kucommunism!
  
  Kwaziwai Baba vedu vakasununguka,
  Simba rekusika itsigiro nekusingaperi!
  Simba remutemo, kuda kwevanhu,
  Pashure pezvose, munhuwo zvake anomirira kubatana!
  
  Vanhu vepanyika vakabatana sehama,
  Buddhist, Muslim ishamwari nokusingaperi!
  Pfungwa ngadzikudzwe, zita guru,
  Marudzi ese enyika akafanana nemhuri!
  
  Kwaziwai Baba vedu vakasununguka,
  Simba rekusika itsigiro nekusingaperi!
  Simba remutemo, kuda kwevanhu,
  Pashure pezvose, munhuwo zvake anomirira kubatana!
  Vasikana vanoimba zvakanaka, uye vanotonyanya kurwa, uye vanoita mabasa akadaro. Kunyange zvazvo nhoroondo yakanyorwa nevakunda uye hazvizivikanwi kuti vachayeukwa here kana hondo yarasika?
  Alenka, nemabhatiri ake, uye boka revasikana, ari kuedza kumisa vavengi paVolga Delta. Uye anoratidza izvo tsvarakadenga vanogona kuita musimboti.
  Uye vanogona kuita zvakawanda.
  Anyuta anopfura netsoka yake isina kupfeka uye anodzvova:
  - Kubwinya kunguva dzecommunism!
  Uye saka bhatiri rose rakasimuka ndokutanga kuimba pamwe chete, nemanzwi azere;
  Tiri kurwira ramangwana riri nani
  Kuita kuti hupenyu huve nyore kuvanhu...
  Uye isu tichapwanya boka rakatukwa,
  Kuti vadzivisi vakaipa vashoma!
  
  Pamusoro pedu pane kerubhi rine mapapiro endarama.
  Nekuda kwembiri yaamai vedu Russia...
  Nditendei, vanhu veRus havakundiki,
  Uye ichaita kuti munhu wese ari paPasi awedzere kunaka!
  
  Isu tinopihwa mukana wekurwira Nyika yedu,
  Kudzivirira ukuru hweBaba...
  Uye dzimwe nguva hupenyu ingori bhaisikopo,
  Kunyangwe ichifanirwa kuve chiratidzo chedenga!
  
  Wese munhu anofanira kuzadzisa zviroto zvake,
  Nditende nehuchenjeri, communism...
  Kuti pave nemufaro wakawanda paNyika,
  Uye moto werevanchism hauna kuuya!
  
  Mambo wedu ndiye nyanzvi huru Pugachev,
  Akasimudza varimi kuhondo tsvene...
  Chero bhizinesi richasvika pafudzi rako,
  Uye ida musikana asina shangu mukomana!
  
  Tichava dhiabhorosi akasimba,
  Kana isu tichishandura horizons yesainzi ...
  Munhu akaipa anopwanyirwa pasi pemahwanda.
  Kunyangwe ropa riri kubuda mutsinga yakatsemuka!
  
  Hongu, chikonzero chedu chakarurama, shamwari,
  Tinogona kuita kuti nyika yedu ifare...
  Tenda kuti vanhu vese imhuri imwe,
  Yakakura, yakanyanya kupenya Russia!
  
  Vanhu vanotarisa neushingi mudenga,
  Makore akaipa ngaarege kufukidza denga...
  Tichapa muvengi chibodzwa chinokunda,
  Uye iwe uchava, rombo knight muhondo!
  
  Shoko rokuti mbwende handirizivi
  Isu maRussia hatisi vakaderera zvachose ...
  Tina Svarog, Jesu Muchena,
  Uye achanakidzwa nokusingaperi May!
  
  Vasikana nevakomana vari mukutamba kwakatenderera,
  Isu vasikana vasina shangu tirikupinda...
  Mushure mezvose, Mwari wemasimbaose tsvimbo ndeyedu,
  Usava chikara chisina pfungwa, mukomana!
  
  Uye Lenin akatikurudzira kurwa,
  Stalin akachenjera akaropafadza chiitiko ichi ...
  Kerubhi rine simba richatambanudza mapapiro aro;
  Uye tsandanyama dzedu dzakangogadzirwa nesimbi!
  
  Hukuru hweNyika yaBaba huchavapo
  Kuti tiri varwi vakadaro vaMwari...
  Ngatisimbise mbiri yedu nomunondo wesimbi;
  Ndeipi nhovo yakaitwa kuSvarog!
  
  Muchidimbu, iva wakatendeka kuna Jehovha,
  Kubwinya kweRussia inopenya zvakanyanya ...
  Isu tinongoziva knights makondo,
  Mwari Muchena Kristu Mesia ari shure kwedu!
  Kurova chaiko kubva papfuti kunoita kuti "Shumba" ipinde mumoto. Hongu, maFascist ari kurohwa panyanga.
  Apo hondo dziri kuenderera mberi, vana havasi kutambisa nguva.
  Dasha naVaska vanodzungaira kumashure kwemauto eGerman. Vanotarisa kuti michina inofamba sei mumakoramu. Midhudhudhu iri kumhanya mhanya, pfuti dzinozvifambisa dzoga dziri kukambaira. Kune akawanda mauto pano, kusanganisira SS uye mamwe mayuniti.
  Vaska akacherechedza kufamba kweFerdinand, pfuti ine simba yeGermany inoparadza matangi.
  Mukomana akazevezera kumusikana:
  - Zvinoita sekunge maKrauts ari kuendesa mamwe masimba kuchamhembe kweStalingrad.
  Dasha akataura achinyemwerera:
  - Vanhu vedu vachavakuya zvakadaro!
  Nemtsev kubva murori anopopotera vakomana nehasha. Vana vanosimuka uye vanomhanya, vachipenya, vachena neguruva, vakashama, zvitsitsinho zvakatenderera. Vangatovapa mukana.
  Mukomana nemusikana vakamhanyira kumakwenzi ndokusvetukira mukati. Dasha akataura nechido:
  - Guerrillas anogona kuita chero chinhu!
  Vaska vakabvumirana neizvi:
  - Zvechokwadi ... Tichakunda zvechokwadi!
  Dasha akaimba nechido:
  - Kukunda kwakamirira! Kukunda kwakamirira! Vanoda kudambura macheni! Kukunda kwakamirira, kukunda kwakamirira! Tichakwanisa kukunda fascism!
  Vaska akabvumirana neizvi uye akapwanya gonye neminwe yetsoka dzake dzisina vana:
  - Tinokwanisa kuzviita! Isu takazvarwa kuti tiite kuti ngano ive yechokwadi!
  Dasha akachonya ziso ndokuti:
  - Uye chii? Ndinofunga tichashandura ngano kuti ive chokwadi uye iyo Wehrmacht kuita guruva!
  Uye vana vakaimba mukorasi kumusoro kwemapapu avo;
  Muzita renyika yedu yakarurama.
  Ko communism ichapa chii kupasirese...
  Tichave takatendeka kuNyika yedu,
  Ngatitangei nzira yekubudirira uye kusikwa!
  
  Putin akatonga Russia segamba,
  Asi gondo rakamusiya richibhururuka...
  Chokwadi Fuhrer ane hombe hemorrhoids,
  Asi Stalin zvinorevawo zita!
  
  Ndinotenda isu tichakunda iyo yechitatu Reich,
  Hazvishamisi kuti Putin akatamira kuStalin ...
  Pamusoro penyika pane kerubhi rine mapapiro endarama,
  Uye Satani-Adolf zvino apenga!
  
  MaGermany ane yose yeEurope pamaoko avo,
  Uye Africa, neAsia, uye nyika...
  Uye Adolf anofunga kuti akanaka
  Asi kutsiva kwakamirira Fuhrer!
  
  Kuna Hitler, Russia yakafanana nedura,
  Anoda kudzorera order yake...
  Asi pachava, ndinotenda, paradhiso yecommunism,
  Strawberries ichamera nekudyara mibhedha!
  
  Usazvitenda, vanhu vedu havana kusimba zvachose,
  Asi maKrauts akatora zvakanyanya ...
  Uye iwe unoziva kuti Slav haasi muranda zvachose,
  Muzita raamai vedu Russia!
  
  Uye Lenin akatikurudzira kugamba,
  Akaratidza maitiro ekuita zvinhu ...
  Sezvo Mwari ari mumwe chete,
  Asi tinofanira kutenda mucommunism takashinga!
  
  Kwete, usabvumira muvengi weRussia,
  Pamusoro pazvo, Mwari Muchena anesu - Musiki wepasirese...
  ini ndichakubatsira pakurwa;
  Kugara uri mukubudirira kwehupenyu!
  
  Unogona kuuraya vadiwa vako kusvika papi?
  Zvinosuruvarisa, kupera kwehondo hakuna kwaunoona ...
  Saka hondo yedu yakapera simba muhondo.
  Ita chimwe chinhu chausingazonyadziswi nacho!
  Urwu rwiyo rwakanaka rwevarwi vechidiki. Vakaimba ndokusuduruka zvekare vachinonga huruva munzira nezvitsitsinho zvavo zvisina svutugadzike.
  Vana vaifara uye kunze vachifara neupenyu. Kunyange zvazvo vakaonda, zviso zvavo zvakatsvuka sechokoreti, uye vhudzi ravo, pane kudaro, rakareruka. Wonderful guys.
  Mumwe wevaGermany aiva pamudhudhudhu akavadaidza zvinyoronyoro. Uye akandipa chocolate. Nzara Dasha akatambanudza maoko ake, asi Vaska akadhonza ruoko rwake:
  - Usazvinyadzisa!
  Musikana akangwara akawanikwa:
  - Ngatinyatso batanidza mafashist!
  Vaska, uyo ari ganda nemapfupa pachake, akafarira pfungwa iyi. Uye akakumbirawo chocolate.
  VaNazi vakagutsurira musoro ndokufemereka muRussia yakaputsika:
  - Imba, mukomana!
  Vaska vakagutsurira ndokuimba nekufemerwa kukuru;
   Bato rakabatanidza Russia pamwe chete,
  Inodzivirira minda isingaperi ...
  Mushure mezvose, nditende, vanhu vakasimba,
  Kubwinya kunyika yeSoviet!
  
  Stalin ndiye mubairo wepamusoro
  Stalin ndiko kutiza kwehuchenjeri ...
  Tinofanira kumurwira takashinga.
  Vanhu vese vari kutevera Stalin!
  
  Takapiwa mapapiro anofara.
  Takapiwa chido chikuru...
  Stalin ndiye mufaro wekuwanda,
  Inobwinya, nyika huru!
  
  Stalin ndiye mukuru pane zvakasikwa,
  Stalin, kerubhi rine mapapiro endarama,
  Vanhu vedu vane rombo rakanaka,
  Tenda, hatingakundiki zvachose!
  
  Stalin akapa ruponeso kuvanhu
  Ndiye gondo guru pasi rose...
  Nekuda kweNyika Yedu nerusununguko,
  Akatambanudza mapapiro ake pamusoro penyika!
  
  Hakuna akakwirira kupfuura anopenya Stalin,
  Akakura kunge Mwari muchena...
  Kurwa uye kukunda,
  Tichakurumidza kutyaira Fuhrer mubhokisi!
  
  Kupa rukudzo kuna Baba vedu,
  Ziva kuti hauna kumuwana akanyanya kunaka ...
  Tichange tava kurarama pasi pe communism,
  Uye isu hatina imwe nzira!
  
  Stalin ndiko kudada kwepasi rose,
  Stalin unlimited communism...
  Mabasa ake achaimbwa,
  Iyo fascist yakaparadzwa zvachose!
  
  Stalin akaunza mbiri kuRussia,
  Stalin akamusimudza pamusoro penyeredzi...
  Akasimudza simba kusvikira pamuromo.
  Stalin inongova yakanaka!
  
  Stalin anokunda zvakasikwa,
  Ane nyeredzi huru ngarava ...
  Miedzo ichava yekuvaka,
  Stalin achatungamira kune communism!
  
  KuRussia, Stalin izuva,
  Inopenya zvinotyisa murima...
  Inzwi remusikana rakajeka,
  Panyika hapasisina Mutungamiriri akanaka!
  
  Stalin ndiye mufananidzo weSvarog,
  Stalin akasika simba reRussia...
  Anowana tsvimbo mumoyo make -
  Tenzi mukuru!
  
  Hapasisina mutungamiri akanaka paNyika yese,
  Stalin ndiye mukuru pakati pevanhu ...
  Ngatigadzirei mufaro mumatenga edu,
  Mupambi ane hasha aparadzwa!
  
  Vanakomana vangu nenhengo dzeKomsomol,
  Kunyika kwaBaba, mirai pamwechete mukugadzira...
  Pamusoro pazvo, imi vasikana mune simba kupfuura ingwe,
  Wadiwa shasha Stalin anesu!
  
  Handikwanise kuverenga zvandakawana,
  Tichabhururuka semuseve...
  Russia yedu inopenya,
  Nyika yaAmai iri kuenda kucommunism!
  Dasha akaimba pamwe chete naVaska uye vana vakaita zvose zvinonzwika uye zvakanaka.
  Uye vakatamba pamwe chete, vachitsika-tsika vana vavo vakatsvuka avo vakanga vasina kuona shangu kubva kuchando, uye vakatotsika-tsika muchando muna March netsoka dzavo.
  MuGermany, uyo akanga asinganyatsonzwisisi chiRussian, akafarira rwiyo, uye akatora nyama yenguruve yemumagaba mubhegi rake ndokuipa kuvana.
  Uye akagutsurira achibvumira:
  - Zer gut!
  Mukomana nemusikana vakakotama ndokuenderera mberi. Vanongova nemakore gumi nerimwe chete, asi vakangwara uye vane ndangariro yakasimba. Unganidza mashoko echokwadi. Uye kamwe chete, ane bvudzi rakanaka Daria akatounza mugodhi kumaGerman ari mudengu. Iye musikana ane mano uye anoziva mutauro wavo zvakanyanya. Havana kana kumbofunga kuti mwana akanaka kudaro ane vhudzi jena nemaziso eblue aigona kukonzera rufu.
  Uye izvi zvakashanda ...
  Hezvino vanoenda zvakare, vanonakirwa machokoreti echiGerman, uye vari mukufara ...
  Daria akadaro achinyemwerera:
  - Kana tangokunda maNazi, ndichazvivakira imba ine nhurikidzwa nhatu, yakagadzirwa nemarble uye ine tsime!
  Vaska akanyemwerera:
  - Uri kuzova bourgeois?
  Musikana wacho akaramba achiti:
  -Aihwa! Ndichangova necommunism yangu!
  Vaska akaseka ndokutanga kuimba zvakare;
  Apo mabhunu akauya kunyika yangu,
  Dzimba dzakapiswa, vasikana vakachekwa...
  Zvairatidza kuti mazero averengwa
  Vakomana bvudzi rakagerwa kunge zero!
  
  Bharikishi akashinga akatora pfuti,
  Uye akapinda muuto revanhu...
  Asi zvirongwa zvese zvakapihwa neBad Boy,
  Ndiani akasiya bhodhoro rejamu!
  
  Uye heino ndakarembera pane rack, mukomana,
  Vanonditambudza neshamhu netsono...
  Mukupindura, ndinoseka pachiso, ndinouraya -
  Uye ndinodavira kuti Nyika yeBaba ichava paradhiso!
  
  Mhuka dzakapisa zvitsitsinho zvangu nemoto.
  Mwana akarohwa zvakaipisisa...
  Asi nditende, handina basa nekurwadziswa,
  Kuti mabhunu matsvuku avakunde!
  
  Vanovhuna mapfupa, simbi yakaipa inochera mukati.
  Vaurayi vanondidzedzereka padanda...
  Asi nditende, mukomana akarota nezvazvo,
  Kumhanya kutenderera Berlin muna Chivabvu!
  
  Ndinotenda Comrade Lenin achatungamira,
  Sunungura Warsaw, Prague, London!
  Tichaburitsa invoice inokunda munguva pfupi,
  Uye bhena dzvuku rinomira nekuzvikudza pamusoro peBerlin!
  
  Iye zvino zvitsitsinho zvemwana zviri kutsva,
  Imwe chete inogara isina chinhu ...
  Uye shamhu yakandirova kumusana,
  Pamwe matova nevhudzi jena, amai!
  
  Asi ini handisi kuzozvipira kune vaurayi ava,
  Ini handisi kubvunza kutenda, ziva tsitsi ...
  Rega kati irove zvakanyanya kubva pafudzi,
  Ndinoziva kuti Lenin achandipa mubairo, nditende!
  
  Kibalkish akaseka achitambudzwa,
  Haana kupa chakavanzika, anofa achizvikudza ...
  Munhu akaipa anozhambatata seizvi mugehena zvachose,
  Madhimoni ari kudurura uto pahuro pake!
  
  Lenin aripo nesu, sezviri pachena nekusingaperi,
  Uye murazvo unopisa unopisa mumoyo mangu...
  Kurota kukuru kuchaitika,
  Pachave nemureza mutsvuku pamusoro penyika yese!
  Daria akaridza muridzo ndokutsika tsoka yake asina kupfeka:
  - Kutonhora! Wakazvinyora wega here?
  Vaska akagutsurira musoro:
  - Ehe! Nyaya yake yakandibaya mwoyo!
  Daria akagutsurira musoro ndokuti:
  - Unoyeuka here kuti mapurisa akakubata sei iwe neni ndokutidzinga tisina shangu muchando muchando, uye akatirova uye akaisa matavi matete pazvitsitsinho zvedu.
  Vaska akasimbisa nyore:
  - Zvakanga zvakadaro .... Zvitsitsinho zvako zvinorwadza uye majoini ari mumapfudzi ako anorwadza paunorembera paraki. Asi pakanga pasina humbowo hwaipokana nesu uye...
  Daria akataura achitura befu:
  - Hongu, asi mapurisa aida kuti tife nechando. Asi pavakandirova mumusoro nebhodhoro, ndakabata chimedu chacho negumbo. Ndokubva aisa mumaoko ake. Ndapedza ndakacheka tambo ini newe.
  Vaska akagutsurira musoro:
  - Hongu, zvakanga zvakadaro ... Zvinotyisa, zvisinei. Asi iwe unoziva, mukutonhora mablisters ezvigadziko zvakatsva hazvikuvadzi! Uye patakazobuda gare gare, zvinhu zvose zvakapora patiri sembwa!
  Daria akasimbisa:
  - Hongu, inoporesa zvakanaka kwatiri! Ndine masora akaomarara zvekuti handityi kufamba pamusoro pemarasha!
  Vaska, akazvikudza, akati:
  - Neniwo! Isu tiri mapiyona, vana vecommunism!
  Daria akasimbisa:
  - Uye isu zvirokwazvo tichakunda!
  Mukomana nemusikana vakaimba:
  Mukukunda kwemazano asingafi ecommunism,
  Tinoona ramangwana renyika yedu...
  Uye kune mureza mutsvuku, Baba vedu,
  Tichagara takatendeka tisina udyire!
  . CHITSAUKO Nha.
  Pakutanga kwaAugust 1943, maGermany akazobuda, achikunda kurwisana kwakasindimara kwemauto eSoviet kuGungwa reCaspian. Uku ndiko kubudirira kukuru kune veKrauts. Izvo zvakawana migove mikuru. Iye zvino Caucasus yakagurwa kubva mukondinendi huru nenyika.
  VaTurks vakawanawo kubudirira; mushure mekurwa kwakasindimara, vakazotora Batumi ndokupedzisa kutenderedzwa kweYerevan. Saka, kuisa kumanikidza mauto eSoviet muTranscaucasia.
  Mamiriro ezvinhu muUSSR akava akaoma zvikuru. Uye Stalin akarayira kuti atange chigumbuso kuchamhembe kuitira kuti aparadze mukoto kune vane nzara, vachifa, asi vasati vazvipira Leningrad.
  Kurwiswa kwaTikhvin kwakatanga. Mauto makuru akatumirwa ikoko, kunyange zvazvo dzimbahwe racho rakanga risina matura akakwana. Mamiriro acho ezvinhu akaomeswa nekusvika kweSweden, kunofungidzirwa kuti zvikwata zvekuzvipira kumberi, izvo zvakasimbisa chinzvimbo.
  Uye maGerman akazvisimbisa zvakanyanya ...
  Kurwa kwakatanga musi waNyamavhuvhu 10, mauto eSoviet achifambira mberi makiromita gumi mumazuva matatu okutanga ehondo. Pano musi wegumi nemana waAugust, German Maus tank yakapinda muhondo kekutanga. Kwete budiriro yakabudirira zvikuru inorema zana nemakumi masere nesere matani. Chokwadi, motokari yacho yaityairwa neboka revashandi vakasimba, vasikana veNazi vanorwa zvikuru.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodite - runako rushanu rweTatu Reich kutanga netsamba "A". Uye kuti vanorwa sei paMouse uye kupfura kubva papfuti mbiri kamwechete.
  Mabhomba anoputika-anoputika anodzingwa kubva kupfupi-barreled 75-mm cannon, uye anorema kubva 128-mm cannon, achiratidza simba rinoshamisa.
  Agnes anopisa zvigunwe zvake zvemumakumbo nemakumbo akatsemurwa. Anorova motokari yeSoviet, achibvarura turret yayo uye achidanidzira:
  - Ndiri musikana wemuchadenga!
  Adala anotumira pfuti nechimbambaira oridza mhere:
  - Uye ini ndiri aerobatics, ndichabvarura boka rese!
  Uye musikana anoshandisawo zvigunwe zvake zvisina kupfeka. Soviet makumi matatu nemana makoko akarova Mouse, asi akasvetuka sepizi. Motokari yakachengetedzwa zvakanaka. Uye haugone kumurova zviri nyore kudaro. Inotumira mapurojekiti achibhururuka semabhora etennis, uye kunyangwe aine hombe caliber haugone kurova chikara chakadaro.
  Uye musikana anopfurwa kubva papfuti inorwisa ndege, asingaregi muvengi aswedere pedyo naye.
  Agatha akapfurawo nezvigunwe zvake zvigunwe zvisina kupfeka uye akagomera:
  - Munondo wangu ngaurove, tichaparadza vavengi vedu;
  Adala akasimbisa nehasha, kupfura chaizvo chaizvo:
  - Isu tiri varwi vechiedza nepasi!
  Angelina akarova tsoka nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akapwanya tangi reSoviet T-34-76 ndokuridza mhere:
  - Heano kune makuru ekukunda!
  Aphrodite akarovawo projectile, iyo yairema semurwi, yakapwanya Soviet T-60, uye yakashinyira:
  - Kukunda kwedu kuchava muhondo tsvene!
  Agnes akakava, achishandisa chitsitsinho chake chakanga chisina chinhu, akatyora nhumbi dzokurwa nadzo dzemuvengi ndokuti:
  - Imperial mureza mberi - mbiri kune akadonha magamba!
  Vasikana vepano ava vakanyangara uye vanouraya. Uye hazvisi pasina kuti haugone kuvapfuura. Kutenda kutsoka dzavo dzisina kupfeka uye mabhikini pamiviri yavo, vanopfura pasina kupotsa. Izvi zvinoreva kuti havagoni kukundwa nyore nyore.
  Iyo inotyisa "Mouse" yakarova nechombo chinouraya uye haina kupa chero munhu mukana.
  Kusanganisira KV akatevedzana.
  Asi kana pane vasikana veGermany vanorwa zvakasimba uye vakabudirira, ipapo pachavawo nevasikana veSoviet level - heroes.
  Pano, somuenzaniso, Natasha nevamwe vake. Vane chete ine mwero SAU-85, ichangosvika kumberi. Uye vasikana vari kutorova ma fascists nesimba uye guru.
  Chokwadi, vakanaka havana shangu uye mubhikini. Uye vanopwanya mafascist zvakakwana, senyundo inopwanya zvidimbu zvegirazi.
  Uye zvinoyeukwa zvikuru kana vasikana vakadai vachiratidza mwero wepamusoro wekubhururuka kwegondo.
  Natasha anopfura nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye anopwanya Panther, obva ashevedzera:
  - Kunyika yeBaba huru!
  Uye acharatidza rurimi rwake!
  Zoya anorovawo muvengi wake. Ichamurova nemazvo chaizvo. Ichaputsa nhumbi dzokurwa nokurira.
  - Nekuda kwekubwinya kwecommunism!
  Augustina anorwawo zvakasimba, uye kana akaisa kumanikidza kune muvengi wake, anozviita zvakanyatsonaka. Inodambuka nekudzvova:
  - Kubwinya kunyika yemakominisiti!
  Dolbanet naSvetlana. Uye nemazvo chaizvo. Nekubatsirwa kwezvigunwe zvako zvisina zvigunwe. Huchapwanya nhumbi dzokurwa nadzo dzomuvengi, nokurira.
  - Nekuda kwehukuru hwenyika yemakomunisti!
  Uye acharatidza rurimi rwake ...
  Vasikana, vachinzwa kufemerwa, vakatanga kuimba, vachinyora ipapo;
  Beauties vanorwisa vasina shangu,
  Vasikana vakanaka kudaro varikumhanya...
  Kana iwe uchida kurova Fritz nechibhakera chako,
  Kana kuti vachamutema nepfuti!
  
  Vasikana havagone kukahadzika
  Vachaviga vaNazi vakafa...
  Uye vachamutsika netsoka dzake.
  Uye kune imwe nzvimbo mapere anochema zvinodya nyama!
  
  Russia ishoko remasoja,
  Kana, nditende, haina kana inotonhorera ...
  Kunyangwe dzimwe nguva mamiriro acho asina kunaka,
  Panokunda Kaini mutema mutema!
  
  Usazvitenda, nhengo dzeKomsomol hadzitize,
  Uye kana vakamhanya, zvino kungorwisa ...
  Uye vaNazi vese vachaurayiwa kamwechete,
  Uye Fuhrer ichasimudzwa kune chopping block!
  
  Russia ndiyo Amai vangu,
  Anopenya, anongonaka...
  Ndiani mbwende isingatombokodzeri ruble?
  Uye iwe unoziva, kukakavara nemurwi kune njodzi!
  
  Asi zivai kuti tichakunda mafascists,
  Zvakaipa hazvingatongi pachigaro choushe...
  Pamusoro pedu pane kerubhi rine mapapiro endarama.
  Uye Mwari Svarog nehukuru mukorona!
  
  Ani naani ari gwara nditende, muranda asina simba.
  Destiny yake imwe - kutsungirira kutukwa ...
  Nhasi uri makanika, mangwana uri foromani,
  Uye iwe pachako unogona kurova misana yevamwe vanhu!
  
  Vasikana vane simba, rinongova gomo rinoputika,
  Dzimwe nguva anoputsa makomo zvine simba...
  Chamupupuri chakashata chiri muhondo.
  Uye rufu runoparadza rudzi rwomunhu pachena!
  
  Ndichakuudza chokwadi, knights,
  Isu takasimba kana isu maRussia takabatana ...
  Unoda snack kuti uende neforogo yako nebanga,
  Isu tiri varwi vasingakundiki muhondo!
  
  Kutenda kwedu muna Ishe Kristu chii?
  Kunyangwe isu tichiremekedzawo Lada ...
  Comrade Stalin akafanana nababa vedu,
  Uye kuchava nenzvimbo yeparadhiso yecommunism!
  
  Uyo akanga aripo paakafa achamutswa
  Uye isu tichava vakanaka uye vakachenjera ...
  Uye murume wacho zvechokwadi anodada,
  Kunyange dzimwe nguva anotaura zvisina maturo!
  
  Murudo, Baba vedu vakaita senyeredzi,
  Nditendei, hazvife zvakabuda ...
  Ita kuti hope huru dziitike
  Kuchava norugare nomufaro munyika yose!
  
  Ndinoda Maria, ndinokudza Lada zvitsvene,
  Svarog yakanaka uye Perun yakanaka ...
  Ndinoda Jesu naStalin,
  Zviso zvitsvene zvemifananidzo zvinodikanwa kwandiri!
  
  Paradhiso chaiyo ichava rini?
  Nditende, tariro yako yese ichaitika...
  Ipa moyo wako kuna Amai vako,
  Zvose zvichanaka, zvakasimba kupfuura kare!
  Vasikana vakarwa zvakanaka uye vakaita basa guru. Zvakanaka, nevarwi vakadaro, hapana Hitler anotya Russia.
  Zvisinei, mushure memazuva gumi ekurwa kwakasindimara, mauto eSoviet akazopinda muTikhvin.
  Kurwa kwakatanga nokuda kweguta rimene. Masimba acho, chokwadi, haana kuenzana zvikuru.
  MaGerman akawana hukuru hwemhepo uye vari kubhomba vasingamire. Mamiriro ezvinhu akawedzerwa nemapoka ekunze anorwira kudivi reWehrmacht. Kunyanya zvakawanda zveItaly zvikamu.
  Vari kuedza kusundira Red Army kure Tikhvin. Asi mauto eRussia ari kurwisa akasindimara. Uyu ndiwo chete mukana wavo chaiwo wekuponesa Leningrad yakakombwa, kufa nenzara. Zvokudya zvinogona kungodonhedzwa ipapo nemhepo, asi maGermany ane ndege dzehondo dzakasimba, uye zvakaoma zvikuru kuita izvi.
  Uye muhafu yechipiri yaAugust, vaNazi vakatanga kurwisa Astrakhan. Uye muguta rino, vasikana veSoviet vakarwa nehugamba hukuru uye ushingi.
  Battalion yevasikana vasina shangu iri kufukidza guta rino gamba.
  Alenka anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, obva apisa kuputika, achichera pasi vaFascist ndokuti:
  - Kana mukadzi ane ruchiva sekatsi, murume wake ane mbeva mumusoro make!
  Anyuta, achipfura maFritzes uye achikandawo girinedhi netsoka yake isina kupfeka, akarira:
  - Iwo akajeka mazano anosviba nemumvuri wezvematongerwo enyika kana aitwa!
  Alla, achipfura maFritzes uye achikanda girinedhi, achigogodza tangi neminwe yake isina kupfeka, akagunun'una:
  - Mukadzi anongwarisa segava, anototonga shumba kana murume ane njere dzejongwe!
  Maria, achiridza pfuti uye achirovera pasi Fritz, akagomera:
  - Mwari vanogona kuita chero chinhu, vanongopfuura mukadzi mune zvaanoda, Haana simba!
  Matryona, achipfura muvengi uye achikanda chipo chemhondi cherufu nezvigunwe zvake, akati:
  - Kuti usamedzwe nomurume seboa constrictor, mukadzi anofanira kuva nerumborera rwemhungu!
  Alenka, achienderera mberi achipisa vaNazi, akataura zvakajeka:
  - Munhu anogona kuita seMusiki muzvinhu zvese, asi kutevedzera tsoko hakuiti kuti ataridzike!
  Anyuta akaridza pfuti muvengi achibva aburitsa tangi negonyeti rakanyatsonangwa ndokuti.
  - Munhu anogona kukunda Mwari Wemasimbaose chete nekuzvikudza, uye kunyange zvakadaro kana akasikwa nehuchenjeri sePithecanthropus!
  Alla, achienderera mberi kupfura chaizvo paFritz, akati:
  - Mukadzi haadi kuita huku, asi murume wake chaiye ijongwe!
  Maria, achipfura mafascist uye achirova Panther nekukanda chaiko kwetsoka yake isina chinhu, akati:
  - Mukadzi wegava zvechokwadi ane mapere akabatirira pavarume beaver!
  Marusya, achipfutidzawo kuputika kwemoto kune mafashist uye achishandisa chitsitsinho chake chisina kupfeka kupwanya pasuru inoputika, akati:
  - Mune zvematongerwo enyika zvakaita musango, kana uchidya muoki, nguruve ichaudya, kana tsuro ichadyiwa negava, kana uri mbongoro, makanda matatu anovhiyiwa!
  Alenka, achienderera mberi nekupisa nehasha uye achigeza varwi ne shrapnel lemons, akaputika:
  - Kupenya kwemukadzi, kunowedzera gava!
  Anyuta akaridzawo pfuti kune vaFascist, ndokuvatemera pasi, ndokukanda girinedhi nezvigunwe zvake zvakanga zvashama ndokuridza kamhere:
  - Gray vanhu havana kukwana grey nyaya muuropi, hunhu hwakajeka, kune yakawanda grey mumusoro!
  Alla, achipfura muvengi, achidzvanya pasuru inoputika nechitsitsinho chake chisina chinhu, akati:
  - Murume achena akasurukirwa semhumhi, uye setsuro haana rugare!
  Maria, achichera pasi Fritz, akataura zvine hungwaru:
  - Kana wezvematongerwo enyika ari gava guru, saka anovimbiswa mugove weshumba!
  Marusya akaridza girinedhi ndokukanda ndimu nezvigunwe zvake zvemutsoka, achishinyira:
  - Iyo gava-wezvematongerwo enyika inobvisa mukana wekukwira sechizi mubhota kubva kune gunguwo vhoti!
  Alenka, achienderera mberi nekupfura kubva pachombo chake, uye achipa pasuru inoputika nechitsitsinho chake chisina kupfeka, akaputika:
  - Kune nyeredzi shoma mudenga pane dudziro dzeMagwaro Matsvene!
  Anyuta, achipfura ma fascists, akati:
  -Muurayi akapfeka nguo tsvuku, akanaka, zvematongerwo enyika ane hunyoro!
  Alla, achienderera mberi nemoto, zvine musoro akati:
  - Muurayi ane demo rakapinza, wezvematongerwo enyika ane izwi rakapinza, rekutanga rinoputika kubva mumusoro, rechipiri rinodonha pahuropi!
  Maria, achienderera mberi nekugogodza kunze kwevaKrauts, uye achikanda chimwe chipo cherufu neminwe yake isina chinhu, akati:
  - Dzimwe nguva kucheka misoro kune hunhu pane kudonha pahuropi!
  Matryona, achicheka mafashist uye achikanda grenade nechitsitsinho chake chisina chinhu, akati:
  - Kana iwe ukarega vezvematongerwo enyika vachipinda muhuropi hwako, iwe uchabvarura bvudzi rako nekushungurudzika!
  Alenka, achipfura mukuru weGerman uye achimurova, akati anotyisa:
  - Hurukuro dzevezvematongerwo enyika dzakaita semvura yekugezesa pfungwa!
  Anyuta, achipfura chaizvo muvengi uye achiburitsa lemon nezvigunwe zvake, akati:
  - Apo wezvematongerwo enyika ndiye Mwari mukuru pane chokwadi chekuti anogadzira kusateerera mutemo!
  Alla, achipfura maNazi uye achikanda pasuru inoputika nechitsitsinho chake chisina kupfeka, akati:
  - Munhu wezvematongerwo enyika anogara akatarisa muvhoti sembongoro ine gava rakatarisa kuti arime!
  Maria akapfura muvengi, uye nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, achikanda girinedhi nesimba rinouraya, akaputika:
  - Mukadzi anofarira kufumura muviri wake wakashata kuti apfeke zvakapfuma!
  Marusya akapfura mutsara wakareba, achicheka pasi mutsara weFritzes uye akachenesa:
  - Mukadzi asina shangu achaisa shangu pamurume nekukurumidza, kunyangwe asiri bhutsu chaiyo!
  Alenka, achipfura nemaNazi, akati:
  - Nechitsitsinho chechikadzi chisina chinhu, zviri nyore kugonesa murume kupfeka bhutsu yemafashoni!
  Anyuta akaridza girinedhi ndokuti:
  - Kuti uwane shangu dzefashoni, mukadzi anofanira "kupfeka" shangu dzemurume!
  Alla, achirova vaNazi nekuputika kwemoto uye kukanda girinedhi kuzvigunwe zvake zvisina kupfeka, akapindura:
  - Mukadzi asingazivi kufumura gumbo rake munguva acharamba ari "shod" nokusingaperi!
  Maria, achipfura muvengi uye achikanda pasuru inoputika nechitsitsinho chake, akati:
  - Kunyanya kutarisa makumbo emukadzi asina kupfeka, murume ane ngozi "kuzvipfekedza" mumamiriro ekutsika!
  Marusya, achitungamira moto chaiwo kumuvengi uye achizvipira kune grenade nebvi rake risina chinhu, akapindura:
  - Kuti urege kuramba uri tramp nekusingaperi, unofanirwa kukwanisa kubvisa shangu dzako nenguva!
  Alenka, achienderera mberi kupfura vaNazi uye achigogodza mhepo kubva kwavari, nekuchenjera akati:
  - Tsoka isina shangu yemusikana iri nani pane bhutsu yetende remugari!
  Anyuta, achienderera mberi kupfura nekururama kusingadzimike, akati:
  -Nhumbi dzakasimba kwazvo hadzigone kuramba ganda rakapfava uye rinoyevedza vasikana vega!
  Alla, achipfura vapambi veGerman, akaburitsa:
  - Vakadzi vane hungwaru vanosvika muchikwama chemurume netsoka dzavo dzisina chinhu!
  Maria, achipfura mafascist nekururama kukuru uye achirova misoro yavo, akati:
  - Chikamu chinonamira zvakanyanya chemuviri wemukadzi chemari yegoridhe, tsoka dzisina kupfeka uye mazamu asina!
  Marusya, achienderera mberi nemoto, pasina tsitsi kune vaFascist, akati:
  - Dzimwe nguva mukadzi anoda kubvisa shangu dzake kuti arege kupfugama pamberi pekuda!
  Alenka, achinyatso nyora pamafascist uye nekuaisa mumatanda, zvine musoro akati:
  - Zviri nyore kuunza murume kumabvi ake asina tsoka!
  Anyuta, achipfura muvengi, akataura nehasha:
  - Barefoot nekufamba kwenguva, kwete kutsika!
  Alla, achirova vavengi uye achigura vanopikisa, akagunun'una:
  - Zviri nyore kuti mukadzi asina shangu akwire pamusoro pegoridhe!
  Maria akarovawo mafashist uye akabvisa:
  - Iwe uri murume webhutsu kana iwe usingade tsoka dzevakadzi!
  Marusya, achipfura maNazi, uye achikanda neminwe yake isina chinhu pasuru yepamba ine zvinoputika, kubva iyo Tiger yakapinduka, yakagomera:
  - Mukadzi ane makumbo matete achaita kuti murume akotama achiremekedza!
  Alenka akarova ma fascists, akavatsenha pasi ndokuti:
  - Zvigunwe zvakashama zvakanyanya kupfuura maoko kana mukadzi achitora mari kubva muhomwe yemurume "shod"!
  Anyuta akacheka maKrauts ndokuridza mhere:
  - Chinhu chakanyanya kupusa icho mukadzi anogona kuita kusundira murume pasi pechitsitsinho chake netsoka yake isina!
  Alla, achipfura vadzivisi vake uye achikandira ndimu nechitsitsinho chake chisina kupfeka, akati:
  - Zviri nyore kuti runako rutsike nzira inoenda kumoyo wemunhu netsoka dzisina makumbo!
  Maria akaparadza tangi reGerman nekukanda grenade ndokuridza mhere:
  - Tsoka dzisina vasikana dzevasikana dzinonyanya kusimba kana uchikwira Everest yemoyo wemurume!
  Matryona akapfurawo zvinouraya ndokuti:
  "Kana abvisa shangu dzake, zviri nyore kuti mukadzi ayambuke mugwenga rekusava nehanya kwevarume!"
  Alenka akarova muvengi ne bazooka yakabatwa ndokuridza mhere:
  - Iwe uchave mbeveve sebhutsu, iwe ucharova kunyangwe matampu pachitsitsinho!
  Anyuta akapawo cheu ndokuridza kamhere achiburitsa mazino ake.
  - Gumbo remukadzi rakashama rinoita kuti murume awire muhuduku asina shangu!
  Alla ane bvudzi dzvuku, achichera pasi fascists, akatumira tweeted:
  -Kazhinji ibhutsu dzinowira muhuduku dzisina shangu!
  Maria akarova vaNazi ndokuzhambatata:
  - Kana musikana ane makumbo akanaka, saka haasi tramp muhupenyu!
  Matryona, achipfura muvengi uye achicheka maNazi sezvisote zvezviyo, akahukura:
  - Musikana asina shangu ari nani pane mukadzi ane shangu, katsi inonakidza kupfuura shumba yekare!
  Alenka, achipfura vaNazi uye achikanda chipo chekuuraya cherufu, akati:
  - Zvakanakisisa kuti mukadzi awane mubairo nemazamu ake asina kupfeka, uye shangu dzefashoni netsoka dzake dzisina kupfeka!
  Anyuta akarovawo maNazi, akaadimbura pasi, uye netsoka dzake asina kupfeka akakanda magirinedhi ndokuridza mhere:
  - Chitsitsinho chemukadzi chisina kuvharwa chinomudzivirira kubva paminzwa yekusakendenga kwechirume!
  Alla, achipfura vadzivisi vake nekuvacheka nekuputika otomatiki, akati:
  - Chitsitsinho chakasimba kwazvo chemurume kubva patsoka yemukadzi isina chinhu!
  Maria, achirova vadzivisi vake uye achivarova nechinorumisa girinedhi, akati:
  - Chitsitsinho chemukadzi asina shangu, akapfeka bhutsu yakanyanya kutsva nemagiblets ayo!
  Matryona, achirovera pasi ma fascists, akati nehungwaru:
  - Kana ukatadza kubvisa shangu dzako nenguva, unenge wave tramp!
  Alenka, achinyora nezve fascists, akati:
  -Kana iwe uri brainiac, unogona kungozvirova zvakanyanya!
  Anyuta akacherekedza zvine musoro, achirova muvengi, uye achikanda bhegi rezvinoputika netsoka yake isina chinhu:
  - Zvakanaka kuva nekirabhu, zvakaipa kuva kirabhu!
  Alla, achirova vaNazi, uye achipa girinedhi nechitsitsinho chake chisina kupfeka, akaputika:
  -Kukanda zvibhakera zvesimbi zvinogona kukubatsira kuti urarame, asi musoro weoki unotungamira kurufu!
  Maria akacherekedza zvine musoro, achichera pasi maFascists:
  - Kana mutongi asina mambo mumusoro make, mhirizhonga inotonga munyika, uye vanotengesa pasina!
  Matryona, achirova vaNazi zvine musoro, akati:
  - Korona haisi yemusoro wakafanana neheti!
  Alenka, muparadzi weKrauts, zvine musoro akati:
  - Kunyange korona haigare yakachengeteka pamusoro weoki!
  Anyuta, achipfura chaizvo mafashist, akati:
  - Hazvina mhosva kuti muoki wakasimba sei, zvinhu zvemusoro wakagadzirwa kubva pazviri ndizvo zvisina kusimba!
  Alla, achikurumidza kupfura muvengi, akagumisa zvine musoro:
  - Ani nani anorova musoro netsvimbo anorohwa netsvimbo mumusoro!
  Maria, vanopikisa vanopikisa, vakabudisa:
  - Wezvematongerwo enyika akabata chikwama uye baton mumaoko ake, mari yake chete ndeyehuni, uye baton yake ipepa!
  Marusya akacherechedza, achikanda lemon netsoka yake isina chinhu:
  - Musoro wakanaka ndicho chinhu chekupedzisira kuita nevhudzi jena!
  Matryona, muparadzi wevaFascist, akati:
  - Iwe unogona kunge usiri blonde, asi zvakanaka kuve mweya wakajeka, vasikana vanogona kurova vakaipa kuti vamwe vararame vachifara!
  Alenka, achipfura vaNazi, akaridza mhere:
  - Iwe haugone kuvaka dziviriro yakasimba kubva pamiti yemuoki chete pazvigutsa!
  Anyuta, achipfura, zvine musoro akati:
  - Kana wezvematongerwo enyika asiri wehuni, ipapo achabvisa shavings, kwete chete kubva kumuvhoti wechigutsa!
  Alla akataura nehasha, achirovera pasi maGerman:
  - Kunyange zvazvo wezvematongerwo enyika asiri gondo, anoona vavhoti semakunguwo uye matanda!
  Maria, achicheka vavengi, akati:
  - Kana iwe ukabvumira vezvematongerwo enyika kuti vatore shavings kubva kwauri, saka iwe zvechokwadi uri wehuni!
  Matryona, achichera pasi fascists, akataura pachake:
  - Wezvematongerwo enyika igava rine vavhoti, asi naiye, hamster i hamster!
  Marusya akakanda girinedhi negumbo rake risina kubereka ndokuridza kamhere:
  - Wezvematongerwo enyika akangwara akafanana negava muhuku, uye benzi rakafanana nenzombe muchitoro chechina!
  Alenka, achipwanya Fritz, akati:
  - Kurongeka kunosimbiswa mukunyarara, vezvematongerwo enyika vanogadzira mhirizhonga nekutaura!
  Anyuta, aparadzira mafascist nekukanda grenade, akaridza mhere:
  - Vezvematongerwo enyika vanotaura zvakawanda, kunyanya kana vachida kuvhara miromo yavo!
  Alla akataura nehasha, achirova maNazi:
  - Kukakavadzana nevezvematongerwo enyika kuti kurova mvura mudhaka kunongobvarura tsandanyama yerurimi rwako, uye iwe unenge uchinyepa kune mukana wako!
  Maria, achipwanya vavengi uye achikanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, akati:
  - Wezvematongerwo enyika musanganiswa wegava nemhumhi, asi anotaura zvakawanda!
  Matryona, achipfura vaNazi, akagomera:
  - Iyo yakawanda yezvematongerwo enyika gava, iyo yakawanda piggy iye!
  Marusya, achicheka pasi maFritzes, akati:
  - Mune zvematongerwo enyika mune inoenderera mberi menagerie, mhumhi, tsuro, huku, majongwe nematehwe, asi gava rinogara richisarudzwa samambo!
  Alenka, muparadzi wevaFascist, akagunun'una:
  - Mudzvanyiriri anozviita shumba inguruve chaiyo!
  Anyuta akacherekedza zvine hukasha, achiwisira pasi vavengi nepfuti:
  - Wezvematongerwo enyika anongopasa shumba kana muvhoti ari mbongoro yakakwana!
  Alla, achigogodza ma fascists seguruva kubva pamakapeti, akati:
  - Mumwe wezvematongerwo enyika anopfeka zvipfeko zvemakwai, asi chinhu chimwe chete chaanofanana nemhumhi ndeyeropa, uye huchenjeri hwake hwai yakakwana!
  Maria, achikanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, akarira:
  - Zviri nani kana mubati ari bere rakafuka makwai, pane gondohwe rakafuka shumba.
  Matryona, achipfura muvengi nekururama kwaRobin Hood, akati:
  - Wezvematongerwo enyika anoridza runyararo segwai, asi mazino emhumhi anorira nezvehondo!
  Marusya, achipfura muvengi, akabva ati:
  - Wezvematongerwo enyika, kuti awane mavhoti evavhoti, anodurura senge nightingale, asi anoatora sehuni!
  Alenka, achipfura vaNazi, akati:
  - Kana kutaura kwevezvematongerwo enyika kuchiita senge dhiri rehusiku kwauri, usave gunguwo mune iyi nyaya!
  Anyuta akacherekedza, achiwisira pasi vaNazi:
  - Kana wezvematongerwo enyika akaimba senge nightingale, zvinoreva kuti anokuona wakakodzera mutambo!
  Alla, achicheka mafascists, akati:
  - Chinosiyanisa kuvhima kwevavhoti kubva mukuvhima sango ndechekuti muvhimi anoita ruzha rwakanyanya sezvinobvira!
  Maria, achipfura muvengi, akadanidzira:
  - Wezvematongerwo enyika, kusiyana nehomwe, anogadzira ruzha rwakawanda paanoba, uye paanoba, anotora nekubata kumeso!
  Matryona, kupfura muvengi, gurgled:
  - Wezvematongerwo enyika zvakare, neimwe nzira, Mwari, asi zviri nani kusatenda maari!
  Marusya akasimbisa:
  - Wezvematongerwo enyika anoda kuvimbisa vavhoti Mwedzi, asi anokanganwa kuwedzera kuti hakuna hupenyu kunze kwejecha!
  Alenka, achigura vadzivisi vake, akagunun'una:
  - Nhamo haisi kubva mupfungwa, asi kubva pakushayikwa kwehungwaru hunoshanda!
  Anyuta, achipfura muvengi, akaridza mhere:
  - Matambudziko ese ari munyika haabvi pamari, asi kubva mukushaikwa kwayo muhuwandu hunodiwa!
  Alla, achipfura muvengi, akati:
  - Mutauro unopihwa kune wezvematongerwo enyika kuti avanze pfungwa dzake, asi zvisinei kuti wezvematongerwo enyika ane hungwaru sei anogona kuvanza grey squalor!
  Maria akataura nesimba, achipfura maKrauts:
  - Kana simbi ikasungwa neketani, minondo haingaregi;
  Matryona, achipfura muvengi, akagunun'una:
  - Ko wezvematongerwo enyika ane chipo chekuchengeta zvipikirwa here? Anazvo, asi kwete pasina!
  Marusya, achipfura vaNazi, akati:
  - Nzou inoisa pasi murwi mukuru wehupenzi, uye wezvematongerwo enyika-gava anoisa murwi wakatokura wemanyoka ekutaura!
  Alenka akanyatsocherechedza sezvaaipwanya vaNazi:
  - Wezvematongerwo enyika anodurura huchi hunotapira hwekutaura, achinyudza vavhoti mumanyoka ekutaura!
  Anyuta, achipfura vadzivisi vake, akati:
  -Kutaura kunotapira kwevezvematongerwo enyika kwakafanana nerukova rweuchi, iwe chete unotuhwina uchidzika mudura remarara!
  Alla, achipfura mafascists, akati:
  - Wezvematongerwo enyika anogona kuzadzisa zvaanovimbisa, chete kuita kuti muvhoti atende mune zvisingagoneke!
  Maria, achipfura nemazvo, akaburitsa:
  - Kune vezvematongerwo enyika vakawanda mumaelections, asi hapana wekusarudza, chigutsa chemuti, ndiani dhiki, gava, nguruve, bere - nekuda kweshungu, pane chete. chinhu chimwe chasara kuita - kudzvova!
  Matryona akapfura maNazi ndokuti:
  - Wezvematongerwo enyika anowanzo kuvadza huro anofanira kubvarurwa nzeve dzake!
  Marusya, muchinjiko-chikamu chemafascist, akati:
  - Wezvematongerwo enyika, kusiyana nenightingale, haamboimbi pasina, uye ane chipo cheguva!
  Alenka akarira, achibudisa mazino ake:
  - Wezvematongerwo enyika anoda kuve gondo, asi muvhoti wake anogara asina kodzero yeshiri!
  Anyuta akadedzera achidonhedza maGerman nemupfuri wake:
  - Sei uri parezinesi reshiri, nekuti une pfungwa dzehuni!
  Alla akaridza muridzo nehasha dzepython:
  - Wezvematongerwo enyika ane nziyo dzakawanda dzakasiyana, asi ese ane chinangwa chimwe: ndisarudze!
  Maria, achicheka mafashist, akagunun'una:
  - Muvhoti akaita sebhuni, anofamba achibva kune tsuro, mhumhi, bere, asi gava rezvematongerwo enyika richiri kumudya!
  Matryona akacherekedza, achicheka ma fascists:
  - Wezvematongerwo enyika achashandisa matauriro anotapira kuti aenderane nenjere dzenhunzi, trill yenightingale, hungwaru hwehuni, asi porky essence yake inoonekwa kune ziso rehawk!
  Marusya, achirwa nemafascist, anowedzera negrin:
  - Mukadzi zvakare mutori wezvematongerwo enyika akanaka, uye zvirinani anopa mukana wekuti achazadzisa vimbiso yake yekutendeka uye kupa mufaro!
  Saka vasikana vanodzivirira guta nehugamba uye vanopa tariro huru.
  . CHITSAUKO Nha.
  Pakupera kwaSeptember uye kutanga kwaOctober, hondo dzeAstrakhan dzakanga dzichiri kuenderera mberi, uye vaNazi vakanga vachienda kumaodzanyemba vachitevedza gungwa reCaspian Sea. VaNazi vakafambira mberi zvisingadzivisiki ... Kumaodzanyemba, vaNazi vakatora guta reOrdzhonikidze ndokutanga kurwisa Grozny.
  Muguta iri zvakare, hondo dzeSoviet dzakarwiwa zveugamba.
  Hondo yevasikana, inotungamirirwa naTamara, yakaratidza kutsunga uye ushingi.
  Tamara akaridza pfuti yake achibva akanda magirinedhi nezvigunwe zvake zvetsoka, achiti:
  - Kubwinya kune yedu Motherland USSR!
  Anna, achipfura nemaNazi nemazvo uye achikanda pasuru inoputika nechitsitsinho chake chisina chinhu, akabva ati:
  - Kubwinya kune hugamba!
  Akulina, achipfura muvengi, akati:
  - Nekuda kweNyika uye kukudzwa!
  Victoria, achipfura maKrauts, uye achikanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka zvine simba rinouraya, akadzvova:
  - Ngatipwanye Wehrmacht nehugamba!
  MaOlympics musikana ane hutano, akapfura vavengi, akarova maKrauts uye akaregerera:
  - Muhondo tsvene, pachava nekukunda kwedu!
  Tamara, achipfura vaNazi uye zvakare achikanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, akati:
  - Murwi anofanira kunge ane simba remuti wemuouki, asi kwete musoro weoki!
  Vasikana vakapfura. Kune matongo akawanda akatenderedza, matongo ari kuputa. Kuputika mushure mekuputika kunotevera. Hutsi hunokwira mudenga. Zvose zvakatenderedza zviri kutsva.
  Kuparadza muhuwandu hukuru.
  Akanaka, asina shangu mutsvuku Anna, achangokanda girinedhi, achibvarura mafascist, anopopota:
  - Muti wega wega wemuouki une gomba, musoro wega wega weoki une gomba iro huropi hunoyerera kunze!
  Akulina, achipfura muvengi, uye achikanda girinedhi nerutsoka rwake rune nyasha, rwakatsvuka, rusine rutsoka, rwakakwenya:
  - Kana iwe uine pfungwa semuoki, ipapo iwe uchakotama senge aspen!
  Victoria, musikana ane vhudzi dzvuku, zvakare ane makumbo akashama, akatsvuka, akatsvuka, akarira:
  - Kana iwe usina hunyengeri hwegava, ivo vanokubvisa matehwe matatu!
  Olympias, ane hutano, murefu, mutsvuku, mutsvuku, akaridza kuputika, akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka uye akashinyira:
  - Iwe uchapusa semuouki, ivo vachakukwevera setsvimbo!
  Mumwe mukomana akafamba achikambaira. Akavheneka zvitsitsinho zvake zvitema ndokukandira pasuru inoputika kuvaNazi. Akabva ati:
  - Murwi wechidiki ari nani pane akadzikira mukuru!
  Tamara akabva atendeuka zvakare. Akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu nesimba rinouraya ndokuridza mhere.
  - Kune yega yega sutu, wezvematongerwo enyika anotora matehwe matatu kubva kune vanovhota!
  Akulina, achipfura vavengi vake uye achinyemwerera nehasha, akagomera:
  "Uchave wakangwara semuoki, asi uchaveurwa setsuro!"
  Anna, achipfura muvengi uye achikanda magirinedhi netsoka yake isina chinhu, achiputika matangi, akarira:
  - Gava rakachenjera rinobvisa matehwe matatu eshumba kana rine pfungwa dzegondohwe!
  Victoria, achipfura maNazi uye achikanda chipo chemhondi nechitsitsinho chake chisina kupfeka, akati:
  - Kana iwe usingade kuve gava, unochema sembwa ine nzara!
  MaOlympics akacheka pasi maKrauts. Akabva akanda girinedhi negumbo rake risina kubereka achibva aridza mhere.
  - Wezvematongerwo enyika igava, anobata huku masikati masikati!
  Kutinhira kwe cannonade kunowedzera. Iwo anotyisa maSturmtiger ari kuenda kuhondo. Vanorova nemaroketi. Uye vanoparadza zvivako zvose, vachipwanya dzimba pakarepo. Uye madutu ari kutenderera mudenga. Vanopfura matombo panzvimbo dzeSoviet. Vanodonhedza mabhomba. Iyo Panther 2 yatove kuoneka, mota yepamusoro kupfuura iyo Panther, ine simba 88-mm cannon.
  Motokari yeGermany ine turret yakamanikana uye zviduku zviduku, pamwe chete nemuviri we squat. Mhungu yakadaro kana ikakurova inokurova. Uye zvinonyanya kukosha, haina kurema zvakanyanya, ine injini ine simba ye900 horsepower.
  Tamara akakandira girinedhi kuPanther 2 netsoka yake isina kupfeka ndokuridza mhere:
  - Iwe uchapusa sechigutsa, vanokukwevera setsvimbo, kwete chete nemakava ane njere, asiwo netsuro dzinotya!
  Anna, achipfura mafascist uye achicheka vadzivisi, achikanda marimu netsoka dzake dzisina kupfeka, akanyora kuti:
  - Gava rakangwara rinogona kutoita kuti gondo riite sehuku yakatota!
  Akulina, achicheka vavengi uye achivabaya nepfuti chaiyo, akati:
  - Munhu anorota basa reshumba kazhinji kacho kanoita dhongi rakafukidzwa nemakava!
  Victoria, achicheka vadzivisi vake nekuputika kwemoto uye achikanda chimwe chinhu chinouraya netsoka dzake dzisina kupfeka, akaputika:
  - Murume ane zvishuwo zveshumba, kusindimara kwembongoro, kupenga kwebere, nyasha dzenzou, asi gava rinogara richigona kumutsikirira pasi!
  Mitambo yeOlympic yakapfura muvengi. Akamutema semucheki wehuswa ndokuridza mhere.
  - Gava dzvuku, wezvematongerwo enyika ane ruvara rweropa!
  Kusimba kwehondo kwakawedzera. VaNazi vakanga vachirova guta nemagetsi emagetsi, ayo akanga ari pamusoro pesimba kune Katyusha. Uye kwakanga kwakaoma zvikuru kudzivisa vaNazi. Asi battalion yevasikana vasina shangu, hafu-vakashama vakarwa neshungu dzakakura. Uye vasikana havasati vafa;
  Tamara, achipfura vaNazi uye achikanda magirinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akaputika achiti:
  - Mukadzi anokunda varume vakasimba nekutamba pautera hwavo, wezvematongerwo enyika anogonesa vavhoti vasina simba nekunyanyisa kuita!
  Anna, achicheka vavengi uye achivacheka pasi nemabara, panguva imwechete achipa pasuru inoputika nechitsitsinho chake chisina chinhu, akati:
  - Mukadzi ndiye wezvematongerwo enyika ane hungwaru, haafanire kudzidza kuti ave gava, asi anofanira kukwanisa kupfeka shangu achisara asina shangu!
  Akulina, achicheka vadzivisi vake nekuputika chaiko uye achishandisa zvigunwe zvake zvisina zvigunwe, akahukura:
  - Mukadzi anodawo hudiki, asi girini yedhora inodiwa kwaari kupfuura zera regirinhi remutsigiri wake!
  Victoria, chihure chine bvudzi dzvuku, akaridza kuputika kunouraya, akatyora mutsetse uye akaridza mhere:
  -Kusvibira kwemusikana wechidiki kunokwezva mabhiri akasvibira kubva kuvarume vane mafuta kubva kumari!
  Olympias, achipfura vavengi uye achikanda chimwe chipo netsoka yake isina kupfeka, akaputika:
  -Usadzingire dhora rakasvibira, dambudziko rine maziso egirinhi zvakare, uye goko rine crispy!
  Hondo yacho inova youtsinye zvikuru. Makungu ari kubhururuka nesimba rinouraya. Vakaputika uye vakaparadza nzvimbo dzeSoviet, vachipidigura pfuti dzebhatiri. Uye ndege itsva dziri kumhanya, uye pfuti dzokurwisa dziri kurira. Makore eguruva anokwira mudenga.
  Tamara, achipfura zvisina tsitsi kuvaNazi, akatora uye akapa parera, asati akanda girinedhi netsoka yake isina chinhu:
  - Kutenda muna Mwari, usakotama kusvika pamwero wemhuka: munhu haasi gwai rinozviisa pasi, uye kwete mbudzi inonhuwa!
  Anna, achirwa nemuvengi uye achikanda zvipo zverufu netsoka dzake, akati:
  "Kuita mari pakutenda kwevanhu kwakafanana nokudira mupfudze pandarama;
  Akulina, achiparadza Panther, akati nehasha:
  - Kutenda muSvondo, usasvike maChishanu manomwe muvhiki!
  Victoria, achipfura nemaNazi nemazvo uye achivacheka zvine hukasha, akati:
  - Kutenda mumoto usingaperi wegehena kunobika mukaka wekutenda mashura, kubva makororo echitendero anobvisa furo!
  Olympias, gamba rechikadzi, achicheka vaNazi uye achikanda magirinedhi esimba guru rokuparadza netsoka dzake, akati:
  - Chete zvigutsa nemiouki zvinotenda mumoto wegehena wemurazvo usingaperi, uchizvibvumira kupepetwa kunge kunamira!
  Tamara akadzingwa mubazooka yakabatwa, akavheneka zvitsitsinho zvake uye akarira:
  -Chii chinovhenekera murazvo wegehena remoto usingaperi? Kupenya kwemari yegoridhe muhomwe dzevanyengeri vechitendero!
  Anna, achipfura muvengi uye achicheka vaNazi nekururama kukuru, akati:
  - Makororo anoshandisa Mwari kurongedza homwe dzavo, uye vanokundwa nekunyengera kwete nemusoro usina chinhu!
  Akulina akaridza pfuti kumuvengi. Akakanda girinedhi nezvigunwe zvake zvakashama ndokuridza kamhere:
  - Vanyengeri vechitendero vanobvarura matehwe matatu kubva pamakwai, vanotyora nyanga dzembudzi, vanongofunga nezve purofiti, uye kutenda ndekwekubaya!
  Victoria akakanda bhomba resawdust nechitsitsinho chake chisina chinhu, akafuridzira muvengi uye akashinyira:
  - Muprista akatendeseka akafanana nemhumhi yezvinomera, kutenda chete kunogara kwakatendeseka, uye kushandiswa kwayo kune udyire!
  MaOlympics akarova muvengi nepfuti yemuchina. Yakatema muvengi pasi ichibva yarova boka remagirinedhi nechitsitsinho chakashama, izvo zvakapidigura tangi reShumba. Akabva adaidzira kuti:
  -Chero chinamato ingano, purofiti chete inogadzirwa kubva mukufungidzira uku muzvikamu zvakanakisa!
  Iyi ndiyo nzira iyo vasikana vanorwa nayo noushingi muguta reGrozny. Uye ivo vanozviratidza kubva kumusoro-soro kwekuona kweushingi.
  Uye vamwe vasikana vanodzivirira Astrakhan nehushingi hwavo hwose. Uye ivo zvakare vanoratidza yepamusoro aerobatics uye fortitude.
  Musikana anorwa chaizvo.
  Alenka akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, akabvarura vaNazi, uye akaridza mhere, achibudisa mazino ake:
  -Ani nani anotendera vanhu kuturika noodles munzeve dzavo achagara aine nzara!
  Anyuta, achicheka mafascists neizvi, akabvuma:
  - Iwe haungave uzere nema noodles munzeve dzako!
  Alla akapfura maNazi, akakanda girinedhi nesimba rinouraya netsoka yake isina kupfeka uye akapopota:
  -Noodles munzeve ndiro yehutsva hutsva hunokonzera kusvotwa!
  Maria akacherekedza, achiburitsa mazino ake uye achikanda pasuru inoputika nezvigunwe zvake.
  - Kana pasina anoziva kana ari Mwari, asi vanhu vanoramba vachirovererwa pamuchinjikwa sokunge akanga akafanana naKristu!
  Marusya, achirova Krauts, akazvitora uye akapopota, achinyemwerera nehasha:
  -Munhu anovavarira kubata simba raMwari, asi kusvika parizvino anongogashira kurovererwa kusiri kwehumwari!
  Matryona akapa kutendeuka, akadzikisa pasi fascists ndokuti, achichonya nehasha shamwari dzake:
  - Munhu anovavarira kuita zvakanaka nemoyo wake, nepfungwa dzake kuti awane mhindu, uye nedumbu rake kukara, uye pakupedzisira, nemakumbo ake akaturikidzana, anodhonzerwa mugomba!
  Uye hondo dzinotyisa dzinorira muAstrakhan. Guta riri paVolga inzvimbo yakakosha yekudzivirira kweSoviet. Uye pano hondo dzinotyisa dzakadaro dzinopisa. Zvakafanana neketero iri kutubuka.
  Uye ndege dzinorema, dzinouraya dzinomhanya. Yu-288 muchina une simba kwazvo. Uye anodonhedza mabhomba nekutsunga kukuru.
  Alenka anodanidzira, achipfura vaNazi, uye achikanda girinedhi netsoka yake isina chinhu:
  - Kana munhu ane njere dzegororo anorima sebhiza achidya sembwa!
  Anyuta akatanga chipo chekuuraya cherufu netsoka yake isina chinhu, akarova maNazi uye akapopota:
  - Munhu anozvibvumira kuiswa pakora, asi kuti arime anofanira kurohwa neshamhu yekumanikidza!
  Alla akakava lemon nechitsitsinho chake chisina kupfeka uye akagunun'una:
  - Wezvematongerwo enyika ane homwe hombe, asi angori nhanho isingakoshi!
  Maria, achipfura vadzivisi vake, akaridza muridzo:
  - Wezvematongerwo enyika anovimbisa vavhoti mwedzi kubva kudenga, auya pamasimba, anosiya mamiriro emwedzi, uye achichema nenzara pachiedza!
  Matryona, achiseka zvisinganzwi, akati:
  - Dhiyabhorosi mune zvematongerwo enyika wese anomukurudzira kuti atore nzvimbo yaMwari Wemasimbaose, asi wezvematongerwo enyika ane tarenda shoma!
  Marusya, achipfura vavengi uye achivadzimura pasi, akati:
  -Munhu anoyedza kuve ane masimba ese, asi kufambira mberi kwake kwehunhu hakumuite nani!
  Vasikana vacho sezviri pachena vakangwara zvikuru.
  Uye hondo inotevedzera nzira yayo pachayo. Ndege dzeJet dziri kuedzwa muThird Reich. Uye iyi zvakare gakava rakanyanya mukupokana neUSSR.
  Hitler, hongu, haafari zvikuru. Hondo inoenderera mberi, uye Russia inoramba ichiomesa musoro, kunyangwe ichikundwawo. Hondo dzinopisa sokunge dziri mumuromo megomo rinoputika.
  Kupera kwaOctober. Kalmykia inotorwa zvachose, uye maNazi ari kufambira mberi muDagestan.
  Kubudirira kwevaFascist, kunyangwe zvine mwero, kunogara kuripo. The Black Sea Fleet iri pedyo nekuparadzwa.
  Boka rose riri pamuparadzi rine vasikana. Chikwata chakanaka, kutaura chokwadi. Musikana akapfeka mavest uye achimhanya asina shangu, zvitsitsinho zveraundi zvichipenya.
  Alice, muparadzi mukuru anorayira kurwiswa kwefascist cruiser. Anotanga torpedo uye anoti:
  - Muhondo, senge mune yakanaka theatre, chiitiko chinotevera hachifungidzirwe, misodzi ichadururwa zvechokwadi!
  Andriana, mumwe wake, akaraira boka rose revasikana. Vakamhanya vachipenya vasina kupfeka, zvitsitsinho zvakatenderera, uye vachishinyira. Vakanangisa mudziyo wemugodhi.
  Andriana akati:
  - Ndinotenda kuti nyika yose ichamuka,
  Pachave nekuguma kwefascism ...
  Uye zuva richapenya -
  Kuvhenekera nzira yecommunism!
  Veronica, achirova vaNazi nekanoni, akacheneswa:
  -Muhondo zvakaita semubhaisikopo: chiitiko ichi chinokwezva, hachifi chifinha, asi, maiwe, chinouraya chaiko!
  Muparadzi ane makumbo asina makumbo, akatsvukuruka, akatetepa, akanaka kwazvo ari kusvetuka kubva kune rumwe rutivi. Araswa semunhenga.
  Alice, akatsika tsoka dzake dzisina kupfeka, akabva ati:
  - Kana usiri nyore kuenda, iwe uchazorora murugare muhondo!
  Andriana, achipfura nemazvo kubva mugomba, akati:
  - Musikana anogona kurwa i knight!
  Alice akaruramisa, achipfura:
  - Kwete, igamba!
  Uye varwi vakaputika nekuseka. Uye vakaratidza ndimi dzavo. Uye makumbo erunako anoyevedza, uye anosiya maronda eropa pachitsiko. Vasikana vane simba.
  Uye vasina kupfeka, zvitsitsinho zvavo zvakatenderedza uye zvinoyevedza.
  Alice akayeuka kutapwa kwaakanga aitwa, uye vaNazi vakapurudzira iye oga netyava nhete, tsvuku yaipisa. Apa waita kunge wakashama wakarembera parongedzo. Tsoka dzako dzisina kupfeka dzakasungirirwa mubhuroko. Uye vanokukwenya netsvimbo inopisa. Saka simbi dzvuku inopiswa pazamu dzvuku.
  Alice akatambudzwa uye akatambudzwa kwemazuva akati wandei. Asi musikana wacho akakwanisa kutiza.
  Akaudza mukuru wevarindi kuti aiziva nzvimbo iri mugungwa mavakakanda chigaba chegoridhe chakabviswa muSevastopol. The fascist akazviwisira.
  Eya, Alice, pasinei nokutambudzwa kwose, akaramba achifara. Vakamusunungura ngetani ndokumuisa mugwa akasungwa maoko. Uye netsoka dzake dzisina shangu, dzakatsva zvishoma pane rack, akakwanisa kutora pfuti uye kupfura mafascist maviri. Akabva asunungura tambo ndokushambira achienda. Akaibvisa zvine hungwaru. Uye akawana rukudzo rwevasikana.
  Kubva kudhipatimendi rakakosha vakaedza kumutevera, asi Alisa akatyisidzira vakuru vakuru kuti vakonzere tsaona uye zvakare kumusungirira sehure. Vakaseka zvavo.
  Alice musikana anorwa chaizvo...
  Akatonyora zvine hungwaru kuti:
  - Muurayi anoda demo sechombo, asi muhondo ane hunyanzvi hwekuita!
  Andriana akabvumirana nazvo, achirova makumbo ake akatsemuka:
  "Uchiri kukwanisa kubika muto nedemo, asi zvakanyorwa nechinyoreso chegamba hazvigone kutemwa nedemo remuurayi!"
  Juliana musikana akanaka chaizvo. Akangopfeka mucheka mutete chete pachipfuva nepanty. Asi anoshamisa uye akanaka. Vasikana vese vari muparadzi havana makumbo uye vanonyengerera.
  Kana maGerman akabatwa, vanomanikidzwa kutsvoda vasikana, vasina zvitsitsinho. Uye vasungwa vanoita izvi nokuteerera. Uye vanonanzva zvitsitsinho zvevasikana ndokuvatsvoda nomufaro mukuru.
  Juliana akaimba:
  - Hatizi makororo akaipa,
  Uye isu hatidi kuuraya ...
  Asi zvitsitsinho zvangu zvisina basa zvinorwadza,
  Ndinoda kurova munhu wese kumeso!
  Vasikana, hongu, vanokwanisa kunakidzwa chero kubudirira.
  Andriana, akatsika zvitsitsinho zvake, akati:
  - Ehe, miganhu mitsva, usandisekese!
  Alice akabvuma kuti:
  - Mikana isingaverengeki kune avo vasingazviisi miganhu ivo pachavo!
  Veronica akarova tsoka dzake asina kupfeka, akakwenya zvitsitsinho zvake, uye akaburitsa mazino ake.
  -Munhu akasimba haakwanise kubata zvishuvo zvisingaite!
  Andriana akanyatsocherechedza, achibudisa mazino ake uye achipfura nekanoni:
  - Munhu ari kure naMwari, nokuti haasi kure nemacaque mukutevedzera kwake zvisikwa!
  Veronica, achipwanya hova dzevaNazi vari kufambira mberi nemapfuti chaiwo, akagunun'una:
  - Wezvematongerwo enyika ndimwari mukuvavarira, mwari munzira, uye nguruve chaiyo mukushandisa zvabuda!
  Vasikana veSoviet vanorwa zvakanaka. Asi zvechokwadi kunewo maGermany, uyewo runako mumabhikini uye asina shangu.
  Somuenzaniso, Gerda murwi asingawanzoitiki.
  Iye nevamwe vake vakagara patangi idzva rePanther-2.
  Vasikana vanopfura mauto eSoviet uye vanodzvova.
  Tiri mapere akaipa, kudzokera hakuna kunaka kwatiri!
  Uye vanochonya nemaziso avo...
  Gerda, achishandisa zvigunwe zvake zvisina zvigunwe, akarova varwi veRussia uye akadanidzira nekunakidzwa:
  - Ani naani asiri mhumhi muhupenyu anosvurwa ganda, asiri gava mupfungwa anotumburwa sehuku!
  Charlotte akarovawo neprojekiti chaiyo, ichipinda mutangi reSoviet, ichipwanya nhumbi dzokurwa uye kurira:
  -Mhumhi inogara ine nzara, murume anogara asina kugutsikana, uye wezvematongerwo enyika haagone kutaura shoko rechokwadi!
  Christina, akanyatso kupfura muvengi uye achirova matangi eRussia negoko rinouraya, akati:
  -Gava rine mvere dzinokosha, asi kuvimbiswa kwegava kubva kune vezvematongerwo enyika hakuna zvakunobatsira!
  Magda akaitora ndokunongedza muvengi pfuti nezvigunwe zvake zvemumakumbo, akairova ndokugomera achiti:
  - Kune mukaka wakawanda wembudzi pane wezvematongerwo enyika ane pfungwa dzegwai!
  Gerda, achienderera mberi nekupfura nemazvo pamotokari dzeSoviet, akati:
  - Musarudzo, vezvematongerwo enyika vakaita sepakati pedenda nekorera, kunyangwe vezvematongerwo enyika vari kunyanya kutapukira mu schizophrenia yavo!
  Charlotte akarova makumi matatu nevana ndokuputsa shongwe, achiti:
  - Wezvematongerwo enyika ane mhino yemhumhi yemhuka, asi iye pachake inguruve yakagadzirira yegutting!
  Christina akatanga neungwaru purojekiti achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka ndokuti:
  - Wezvematongerwo enyika igwai rinovavarira chigaro cheshumba, uye kana rasvika pamusoro, rinoshanduka kuita gava rinovhota huku!
  Magda akataura nehasha, achitumira chipo cherufu kupfuti yeSoviet ine zvigunwe zvake.
  - Havavimbi vezvematongerwo enyika, asi vanovhota, havanzwisisi mimhanzi, asi vanoteerera vachida, havadyi ma noodles, asi vanoteerera nemoyo wese!
  Uye yavo Panther-2 iri kushanda zvakanyanya. Uye inotumira projectile nemazvo.
  Muchina weGerman unopwanya matangi ese eSoviet zvakanyanya nechivimbo.
  Gerda anopfura uye anoimba:
  - Imwe, mbiri, nhatu - pwanya zano!
  Charlotte anopisa chaizvo, anorova vavengi uye muridzo:
  - Isu tisu takasimba kwazvo munyika!
  Christina, achishandisa zvigunwe zvake asina kupfeka kupfura nepakati pemakumi matatu nevana, akawedzera:
  - Tichanyudza vavengi vedu vese muchimbuzi!
  Magda akarova muvengi achibva ati:
  - The Fatherland havatendi mumisodzi!
  Gerda akabva ati:
  - Uye isu tichapa iyo yakaipa oligarchs huropi hwavo!
  Charlotte noungwaru akacherekedza, achirova munhu weSoviet howitzer negoko:
  - Goridhe inongonaka muchitarisiko, chokwadi, iyi simbi, vanhu vagara vachitambura, yava kuzvikudza!
  Christina, achipfura vavengi, akazvitaura akachenjera:
  - Nekufumura mazamu ake, zviri nyore kuti mukadzi abvise matehwe matatu pamurume!
  Magda, achipfura vadzivisi vake, pakutanga akati:
  - Tsoka dzisina chinhu dzevasikana, vanoisa varume mumachira!
  Chokwadi, vasikana vari patangi vane nyasha. Uye vatyairi vechikadzi ndivo vanotonhorera pakati peFritz.
  Albina naAlvina ndiwo maekisi anotyisa kwazvo pasirese. Ikozvino vatosvika nhamba yemazana mashanu endege dzakapfurwa pasi imwe neimwe. Marseille chete iri pamberi pavo. Akapiwa Grand Cross yeIron Cross ye500th ndege yeSoviet fleet. Asi Albina uye Alvina akatanga kurwa gare gare, uye saka nokukurumidza achabata Marcel.
  Albina naAlvina vakagashira Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha egoridhe emuoki, minondo nemadhaimani kundege yavo yechi500.
  Uye zvino vari kurwisana nevatyairi vatsvuku.
  Albina anodzvanya mabhatani nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, anopfura pasi ndege shanu dzeSoviet kamwechete uye anoridza mhere:
  - Kana murume akangwara nezvebhutsu, saka anogara akapfeka galoshes!
  Alvina, achipfura ndege dzeRussia uye achizviwisira pasi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akati:
  - Mukadzi akashama gumbo munguva ichamuisa mumagaloshe echero bhutsu!
  Albina, achipfura chaizvo motokari dzeSoviet, akapindura noungwaru, achibudisa mazino ake:
  - Murume anowanzotarisa makumbo echikadzi akashama anofanira kugara mumakumbo ake!
  Uye vasikana vaviri, vakawisira pasi mamwe maviri Yaks, squeezer:
  - Rutsoka rwechikadzi rusina shangu, inokodzera zvakanaka pasi pechitsitsinho uye inokodzera zvakakwana mu galosh!
  Varwi vanogona kuonekwa pano pakukwirira kukuru.
  Asi kana paine vatyairi veGerman vanoshamisa, ipapo pachavawo nevasikana vakanaka veSoviet Komsomol.
  Vanorwa nesimba guru. Uye ivo zvakare vakabudirira kudonhedza pasi mapoka eThird Reich.
  Anastasia Vedmakova akaitora uye, achishandisa zvigunwe zvake zvisina zvigunwe, akawisira pasi muGermany uye akadanidzira:
  - Murume akagadzirira kuzvishandura mukati kuti abvise shangu dzemusikana!
  Akulina Orlova, achipfura vaNazi, akataura noungwaru:
  "Unogona kuburitsa chero bhutsu mukati nechitsitsinho chemukadzi chisina chinhu!"
  Anastasia akarovawo maFritzes ndokuridza mhere:
  -Mukadzi asina tsoka tsoka inoshandura chero murume mukati, kunyangwe ariye wekupedzisira bhutsu!
  Akulina Orlova, akagogodza Focke-Wulf ndokuridza muridzo, achibudisa mazino ake akanaka;
  - Kana iwe uchida kushandura murume mukati, bvisa shangu dzako, kana iwe uchida kumuisa mune galosh, fumura chitsitsinho chako!
  Uye vasikana vakaimba mukorasi:
  Hondo iri kuitika muchadenga,
  ichiparadza nekuuraya pasina chikonzero...
  Satani akasununguka -
  Uye rufu rwakauya naye!
  
  Uye ndiani achamisa kuyerera,
  nzizi dzine ropa uye dzinopenga...
  Danda relaser richarova temberi yako,
  Uye kamwe kamwe murume wacho akanyangarika!
  
  Uye mhirizhonga yakadaro
  Mafashamo enyika...
  Hunhu hunosiririsa
  Tsungirira kurwadziwa uye kutambura!
  Vasikana vanogona kunge vari vakarurama. Hondo haisi mufaro. Asi panguva imwe cheteyo zvakare varaidzo.
  Vaviri veGerman vanoshuvira vatyairi, Eva naGertrud, vari kurwa muFocke-Wulf kurwisa kugadziridzwa. Vanorwisa zvinangwa zveSoviet pasi kubva kumhepo.
  Eve, kupfura uye kuburitsa roketi, anoti:
  - Sei uduku husina shangu, nokuti tsoka yemukadzi inoita kuti varume varasikirwe nemisoro yavo, sekunge vakomana!
  Gertrude akarova roketi, achitsimbirira chitsitsinho chake chisina kupfeka uye achipwanya bunker yeuto reSoviet uye akashinyira:
  - Kuda kuona mukadzi asina kupfeka kunoita kuti murume apinduke mukati!
  Eva akarova zvakare, akarova makumi matatu nevana, achipaza shongwe ndokutaura zvine hungwaru:
  - Kuti ubvise mukadzi, unofanira kutanga wapfekedza shangu dzake zvakanaka!
  Gertrude akarova muvengi wake achishandisa chitsitsinho chisina chinhu, chakatenderera chetsoka yake yakanaka ndokuti:
  - Ave asina kupfeka panguva yakakodzera, mukadzi webhizinesi achabvarura matehwe matatu kubva kumurume!
  Eva akarova maSoviet bunkers neroketi uye akapopota:
  - Mukadzi anozvifumura nenguva haaite tramp uye anoisa bhutsu zhinji pamurume!
  Gertrude, auraya mauto eSoviet, akasimbisa:
  - Mukadzi asina shangu achapfekedza murume bhutsu, ndokumuisa mumachira, ndokumubudisira kunze, ndokumuita wekupedzisira asina shangu!
  Pano, hongu, vasikana vane pfungwa yekuti haugone kumutsika. Uye vasikana vanorwa vasina shangu uye mumabhikini.
  Uye vanoda varume vechidiki vakanaka, uye kazhinji ivo vakanyanya kunaka.
  Uye kana vakatanga kuimba, vachauraya varume zana!
  Ava vasikana, vakakodzera kumativi ose uye vakanaka kwazvo, kuitira kuti varume vanyatsozvishandura mukati!
  . CHITSAUKO Nha.
  Guta reGrozny, rakakomberedzwa chose chose nemauto eNazi, rakawa mukutanga kwaNovember 1943. Battalion yaive nevasikana yakapunyuka mugate ndokudzokera kwaShali.
  Pakanga patova nemakomo uye nzvimbo dzakaipa, uye zvakava nyore kubata dziviriro. Matangi eGermany airema zvikuru, kunyanya Maus, uye zvakanga zvisingakwanisi kurwisana navo mumakomo. Tangi yeT-3 yakanga yatomiswa, asi T-4 mune imwe shanduro yemazuva ano yakanga ichiri kugadzirwa. Kunyange zvazvo tsika dzave dzechinyakare. Asi aikwanisa kurwisa T-34-76. Uye kurwa kwakanaka. Kanoni yaro yaitove nesimba uye iine mhumhu yakakwirira kupfuura yemakumi matatu nemana.
  Tamara nevasikana vakarwa muShali. Vasikana vakaedza kubata musha mukuru uyu wemugomo - guta chairo.
  Vakanaka vakarwa zvine hushingi.
  Tamara akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, akaridza kuputika nekuridza mhere:
  - Kunyika yaamai yeUSSR!
  Anna akavhura pfuti kuvaNazi. T-4 yakareruka yakaedza kukwira pamateru. Musikana, achikanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, akagogodza motokari yaHitler uye akadanidzira:
  - Nekuda kwaamai vedu Nyika yaBaba!
  Akulina, achipfura Fritz uye nechitsitsinho chake chisina kupfeka, achipa chinhu chemhondi chakaputirwa nefoil, akapopota:
  - The Motherland inogara itsvene!
  Veronica, achipfura muvengi uye achikanda marimu nezvigunwe zvake, akati:
  -KuRussia yehofori!
  MaOlympics, mukadzi muhofori iyi, akakandawo girinedhi kumaNazi nezvigunwe zvake zvemutsoka uye akaridza mhere:
  - Nokuti communism!
  Tamara, achipfura nemaNazi zvakarurama uye achivacheka semaveurwa emuti, akati:
  - Iyo yakawanda mioki muuto, inosimbisa kudzivirira kwedu!
  Anna akacherechedza, achibudisa mazino ake uye kupfura vaNazi noururami hwakakura uye nehasha:
  "Ndichakuparadzai mose."
  Tangi "Shumba", motokari hombe ine refu cannon barrel. Pano ane pfuti yazvino 105 mm, kureba kwembiru ndeye 100 EL. Uye inoshanduka kuva pfuti refu kwazvo. Uye hunde iyi inobuda nesimba rinouraya.
  Akulina anopisa bazooka kumaNazi uye anozhambatata:
  - Kubwinya kunguva yecommunism!
  Victoria anopfutawo nekudzvova:
  - Kubwinya kune Magamba eRussia!
  Mitambo yeOlympic inosimbisa nekupfura maNazi nekukanda girinedhi nezvigunwe zvavo zvisina zvigunwe:
  - Kubwinya kukuru!
  Vasikana, zvinofanirwa kucherechedzwa, vanoshamisa, uye vakanaka kwazvo. Uye kukwira kwavo kwakakura zvikuru.
  Tamara, achipfura muvengi uye achibudisa mazino ake, anoti:
  -KuRussia uye rusununguko kusvika kumagumo!
  Anna, achipfura muvengi, anotaura nehasha, achikanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka:
  - Ngatiitei kuti mwoyo irove pamwe chete!
  Uye anochonya kushamwari dzake.
  Akulina, zvakare, achapisa kuputika, kuchera pasi vadzivisi vake, uye kudzvova:
  - Nekukunda kwangu nepadenga!
  Akulina Petrovskaya haasi musikanawo zvake. Aifanira kupfuura nemuzvakawanda. Zvikurukuru, akabatwa achiba uye akanga akasungwa. Ndakapfuurawo nepanzvimbo inochengeterwa vechidiki. Zvakanaka, hazvinetse, ndakapona. Aifamba asina shangu nemumazaya echando, asi akazova neutano nekusimba.
  Victoria anorwa nehasha. Zvakapa mhandu pamuvengi. MaKrauts anopfurwa pasi uye anodonha. Akabva akanda girinedhi nezvigunwe zvake. Mudhudhudhu wakapidiguka.
  Musikana akati:
  - Kupfuura miganhu ine simba!
  Mitambo yeOlympic inorwa nekunzwa hasha kukuru. Kurova kwake kwakasimba uye kunopwanya. Chokwadi musikana wechikara. Uye saka anorova vadzivisi vake. Saka anoshingaira kutsakatisa fascists. Hazvivapi mukana mudiki.
  Mitambo yeOlympic inodzvova pamusoro pemapapu ayo:
  - Kubwinya kune cosmic communism!
  Tamara, achipfura vaNazi, anodzvova:
  - Kubwinya kune Lenin's communism!
  Anna anopfura vadzivisi vake uye anoridza mhere:
  -KuUSSR!
  Akulina anochera pasi vavengi vake uye anogomera uye anoridza mhere:
  - Yepamusoro aerobatics!
  Victoria, achipfura mafascists, akaputika:
  - Nekukunda kwakanyanya!
  Mitambo yeOlympic, ichipwanya tangi yaHitler, yakagunun'una:
  - Nezve communism yeUSSR!
  Tamara ari kupfurawo. Anopfura nemazvo chaizvo, achivhara vanopikisa nekuputika chaiko. Inocheka sejeko uye inoridza mhere:
  - Kubwinya kunguva dzecommunism!
  Anna, achipfura vaFascist uye achivacheka nekuchinja chaiko kwejeko rake, anoti:
  - Kubwinya kukuru kune magamba!
  Uye anokanda magirinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka. Uyu mukadzi.
  Akulina anocheka maKrauts uye anodzvova nehasha:
  - Nokuti communism!
  Uye muviri wake une tsandanyama unodedera.
  Victoria anokundawo mafashist. Uye nezvigunwe zvake zvisina maoko anokanda zvipo zvoumhondi kuvadzivisi vake uye nezvipo.
  - Nekuda kwehukuru hwenyika!
  MaOlympics anopfurawo vavengi. Anovarovera kunze setsvimbo uye anodzvova:
  - Kubwinya kune communism huru!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anokanda girinedhi nesimba rinouraya, achitsemura vavengi vake.
  Naizvozvo vashanu vakakunda vavengi, uye ngativateme, uye ngativaparadze, uye ngativakuya.
  MaGermany akamiswa uye akabatikana zvachose. Apa ndipo pazvakazonetsa, vakapopotedzana.
  Apa magasi anovhura moto uye anoita zvehasha. Uye vanoparadza nzvimbo dzeSoviet.
  Rova uye "Sturmtiger" kubva kure, pamuvengi - Red Army.
  Vasikana veGerman vanovavarira pfuti inozvifambisa "Bere" ndokurova muvengi nayo. Uye ivo vachakurova iwe chaizvo uye zvakakwana. Uye purojekiti inorema imwe nehafu yepakati inobvarura maturu eSoviet uye bunkers.
  Hondo Frida anodzvova:
  - Kune yedu huru yechitatu Reich!
  Uye anochonya kushamwari dzake. Mushure mezvo vasikana vefascist vane tsoka dzisina makumbo vachapfura zvakare.
  Uye inobhururuka, ichidzvova uye ichiparadza. Uye painongorova, gomba rose rinoumbwa nenyika ichivira nekupisa.
  Hongu, maGermany ari kutora zvachose mauto eSoviet. Imwe yekutanga ndege yeTA-152 iri kubhururuka mudenga. Motokari ine chinangwa chakawanda, senge Focke-Wulf, asi yakanyanya kufambira mberi, inokurumidza, inofambiswa nezvombo zvine simba uye nhumbi dzokurwa. Inogona kushandiswa zvese semurwi uye sendege yekurwisa.
  Kune mauto eSoviet, motokari, ngatiti, inogona kuva dambudziko guru.
  Helga anobhururuka paTA-152 uye anorwisa matangi maviri eSoviet ari kuedza kusvika Shali. Musikana anopfura nemazvo. Anopaza denga reshongwe yavane makumi matatu navana, ndokuomba.
  - Ndiri kurwa runako!
  Uye ipapo anorwisa motokari yechipiri, iyo iri kuedza kukurumidza. Asi kushandura magiya mabhokisi hakusi nyore.
  Iyo TA-152 inopinda uyu akabatwa aine 37-mm cannon.
  Helga akapindura uye akaimba:
  - Zvakanditora, zvakanditora kune imwe nzvimbo, zvakanditora!
  Uye akazvitswinya...Apa Yak-9 iri kuedza kumurwisa. Musikana wekuGermany anomuwisira pasi nyore nyore nekudzvanya chibatiso netsoka yake isina kupfeka uye anochonya zvine chivimbo, achiti:
  - Ndiri mukuru chaizvo!
  Helga anoita kunge musikana ane shungu huru. Uye anoita kuedza kweropa nevavengi vake.
  Uye kana akarasika, hazvizoratidzike sezvakawanda kune chero munhu.
  Helga anopfura mota dzeSoviet uye anoridza mhere:
  - Sei, hazvigoneke kurarama zvinoenderana nepfungwa dzako!
  Uye nezvitsitsinho zvake zvisina kupfeka anorova vhiri. Uyu musikana - kuvasikana vose, musikana.
  Uye kana ikatanga kurira ...
  Albina naAlvina mudenga zvakare varwi vakashinga uye vanorwa.
  Uye vasikana, ndege dzeRussia, dzinoputsika, dzinofunga kuti hupenyu hwakanaka uye kuti hupenyu hwakanaka.
  Uye nezvigunwe zvavo zvigunwe zvisina kupfeka vanonangidzira pfuti dzendege panzvimbo. Motokari dzeSoviet hadzisi kuzorarama. Zvino vasikana vakavarova vakadaro. Havape mukana mudiki.
  Hongu vasikana vairwa
  Hongu, vanotaura zvimwe ...
  Vakarwisa Russia noushingi,
  Zvamazvirokwazvo Satani!
  Albina murwi mugadziriro yehondo uye anodzvova ega pamusoro pemapapu ake:
  - Ndichave mukuru, ndichave ini! Super shasha!
  Uye nechitsitsinho chake chakanga chisina kupfeka airova keyboard uye kubvarura vadzivisi vake kuita zvidimbu zvidiki.
  Alvina, achipfura vadzivisi vake, anodzvova pamusoro pemapapu ake:
  - Ndiani watichawana musango?
  Uye ndiani watichawana musango...
  Hatingaite majee nazvo,
  tichabvarura kuita zvidimbu!
  Tichabvarura iwe!
  Uye nechitsitsinho chake chisina kupfeka achakwevera muvengi mukumbundikira kunouraya. Musikana uyu ndiye musikana anotonhorera kune vese vasikana!
  Hondo yeakanyanya kurwisa hack. Uye saka anoda zvehondo uye ane hasha kunge panther.
  Uye katsi hombe dzeGerman dziri pakurwisa. Astrakhan iri kurohwa nedutu. Uye vanoparadza dzimba dzemasoja eSoviet akawanda.
  Uye vanofa, asi havaneti. Hondo dzakasindimara dzakadaro dziri kuitika.
  Gerda, chokwadi, ari pamberi pekurwisa uye akagadzirira kurwa. Saka anopfura, senge mukadzi Robin Hood ari mubhikini. Uye uyu ndiye mukadzi wese anotonhorera.
  Uye kana akaisawo mucheka mutsvuku mumuromo memukomana.
  Yake "Panther"-2 iri kushanda. Nenzira, kugadziridzwa kwakasiyana kwetangi kwakaiswa nevasikana vane 75 mm 100 EL cannon. Iyo ine punchy uye ine kukurumidza kwemoto. Uye kupihwa kwemateko kwakakura kupfuura iyo ye88-mm cannon.
  Gerda anopfura achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka uye anoridza mhere:
  - Imwe, mbiri, nhatu ... Kuiputsa ne napalm!
  Charlotte akamuridzirawo pfuti achibva ati:
  - Ina, sere, shanu - ngatitambe nekukurumidza!
  Christina akarova, achityora tangi reSoviet ndokurira:
  - Tichaenda takashinga muhondo yesimba revaNazi ...
  Magda akaridza pfuti netsoka dzake uye akaridza zvine hukasha:
  - Uye isu tichavauraya vese - vese maCommunist!
  Vasikana vacho vanoita zvehasha uye zvakanyanyisa. Uye yavo "Panther" -2 inopidigura a Soviet howitzer nepfuti chaiyo.
  Vasikana vanoseka uye vanoimba:
  - Kubwinya kunyika yedu ...
  Uye Erizabheti, zvakare, anoita kurwisa kwemusango pane makumi matatu nevana. Uye nechitsitsinho chake chisina kupfeka anodzvanya pachiringa. Uye anowisira pasi muvengi, achiridza mhere:
  - Ngakuve necommunism!
  Catherine anotumira projectile inouraya nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, anobaya muvengi, uye anoridza mhere pamusoro pemapapu ake:
  - KuRussia huru!
  Elena akapfura maFascists. Goko rakarova huma yePanther ndokurira.
  Musikana akati:
  - Tichava necommunism!
  Efrasia akarovawo mhandu yake achishandisa zvigunwe zvake. Akarova T-4 achibva ati:
  - Kubwinya kune communism!
  Ava ndivo vasikana vanorwa. Uye mapfura aanoita, mateko anobhururuka zvakanakisa, uye makumi matatu nemana pachawo ari kufamba. Ingoedza, kubatwa mukufamba kubva kumota yakadai. Zvakaoma zvakanyanya.
  Asi vasikana vanopinda, uye vanorwa mumabhikini uye vanoshandisa tsoka dzisina kupfeka. Varwi vakanaka uye vanoshamisa.
  Uye kana vakakurova iwe, hazvizoite senge zvakanyanya kune chero munhu. Uye vanotumira mateko nehasha.
  Erizabheti, achishandisa zvigunwe zvake zvisina zvigunwe, kupfura muvengi uye kuwisira pasi vavengi, akarira:
  - Kubwinya kune pfungwa dzecommunism! Mbiri kuna Baba vedu!
  Catherine akadzingawo, achishandisa zvigunwe zvake zvisina zvigunwe, achirova maKrauts uye squealing:
  - Kunyika yeBaba uye kukunda kusvika kumagumo!
  Elena, achipfura vadzivisi vake, akapindura nehasha, achibudisa mazino ake ane pearly uye achichonya nemaziso ake esafire:
  - Kubwinya kune yedu cosmic communism!
  Efrasia, achipfura muvengi, achimurova nehukuru, huchokwadi hunoshamisa, akati:
  - Kune Nyika yaamai naStalin - hurray!
  Vasikana vari kumhanyisa zvakajeka, uye vanogona kuita chero chinhu ...
  December 1943 akatosvika.
  Alenka nechikwata chake vanorwawo muAstrakhan uye vachiri kurembera imomo. Iyo heroine inorwa.
  Alenka anopa kuputika, anochera pasi mutsara wevaNazi, obva akanda chipo cherufu nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye kurira:
  - Murume akafanana negibhoni, chete, zvinosuruvarisa, kazhinji muhuchenjeri pane potency!
  Anyuta, achipfura muvengi uye nekucheka vavengi, akapa pasuru inoputika nechitsitsinho chake chisina chinhu uye akaridza mhere:
  - Murume ane kusindimara kwembongoro, zvishuwo zveshumba, asi chokwadi imbudzi!
  Alla, achipfura chaizvo paFritz, akakwenya:
  - Murume ndewemukadzi senge slop yemombe, haugone kuita pasina iyo, asi zvinosemesa kuswedera!
  Maria, achipfura mafascist, akapindura zvine hungwaru:
  - Ko murume nechimbuzi mutoilet yevakadzi zvinowirirana papi - zvekuti vakadzi vanongorutsa varume!
  Marusya, achicheka vaNazi uye achikanda magirinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akaputika:
  - Mukadzi igava rakangwara rinogona kudya chero shumba setsuro!
  Matryona, achichera pasi mafascist uye achirovera pasi mamercenaries nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akagunun'una:
  - Mukadzi anoda murume semukomana anorova, kana akasarova murume, haararame!
  Alenka, achipfura paFritz, akapopota:
  - Mukadzi anoda varume senyanga dzenguruve, jasi remvere chete rakapihwa nevarume rinokosha!
  Uye boka risina makumbo revasikana raiseka, richibudisa mazino uye richikanda magirinedhi nezvigunwe zvavo.
  Vasikana vehondo vanomhanya. Ndiwo hunhu hwavo kurwa, hunhu hwavo kurwa!
  Zvinoita sekuti havasi kuzosiya Astrakhan. Vasikana vepano varikurwa chaizvo.
  Mauto emauto eThird Reich akakura. Zvikamu zvitsva zvetangi pano zvine simba. Kugadzirwa kwematangi kuri kuwedzera. Iko hakuna mabhomba, zvinokwanisika kupa vashandi kubva kuItaly, French, Belgian uye Dutch zvinhu zveAfrica.
  Uye zvakare kubva kuAfrica kuburitsa oiri, tungsten, uye zvinhu zvakawanda, kusanganisira uranium.
  Kureva kuti matangi matsva ari kugadzirwa. Kunyanya, kutaridzika kwe "Panther" -2, yakachengetedzwa zviri nani uye yakashongedzwa zvakanyanya, ine injini ine simba, ine simba guru pakufamba kwehondo.
  Kune akawanda uye akawanda matangi uye ndege. Basa paYu-488 riri kutopedzwa. Ndege yekutanga yekugadzira yeTatu Reich ine injini ina. Yakasimba kwazvo uye inokurumidza. Chinonyanya kukosha inzvimbo yayo yemapapiro madiki, nekuda kwekuti bhomba rinogona kubhururuka nekumhanya kwemakiromita 700 paawa. Izvi zvinoreva kuti varwi veSoviet havazomubate.
  Saka iyo USSR ine dambudziko idzva kugadzira. Simba reRed Army rakapera chaizvo. Vana vechikoro vanoiswa pamichina. Vechidiki kubva pamakore gumi nemana vanga vachirwa, zvinenge zviri pamutemo. Vakomana, hongu, vane njere, uye kazhinji varwi vakanaka. Pauduku, zvinotova nyore kuvanza uye kukwira mumuti. Uye hunyanzvi hwechiuto hunoitwa nekukurumidza. Vechidiki vanorwa sezvakaita vanhu vakuru; Uye zvakanyanya kuoma mupfungwa kupfura vana.
  MaJerimani ane vanhukadzi vakawanda vanopfura, uye zvinonyadzisa uye zvinonyadzisa kuti chero munhukadzi apfure varwi vachiri vadiki ...
  Hongu, vakatanga kunyoresa muUSSR kubva pazera regumi nemana. Vanoisawo vanodya penjeni pasi pemaoko. Mumauto maive nevakadzi vakawanda. Kuita zvepabonde kwakanaka kwainyanya kugamuchirwa mumatangi uye mauto emuchadenga, uye sevanopfura. Vakadzi vakanaka snipers. Uye sezvo ivo kazhinji vari vapfupi pane varume, ivo vanonyanya kusununguka kurwa mumatangi, uye mundege zvakare. Kazhinji vechidiki vairwawo mumatangi. Zvinofanira kucherechedzwa kuti vakomana nevakadzi vane ganda rakanyanya kuoma, uye ndege dzavo nematangi haanyanyi kupfurwa pasi pane zvevarume vakuru. Vechidiki havana kushata pabasa remupfuri. Mukomana anogona kukambaira nepakati pakamanikana, achizvivanza amene, kana kuti kukwira mumuti. Kazhinji mauto akatanga kusangana nevarwi vari pasi pemakore gumi nemana.
  Hondo inopedza vanhu. Uye nharaunda iri kuramba ichiderera pasi pekutonga kweUSSR. Uye iwe zvakare unofanirwa kurwisa vazhinji veJapan vacheche. Uye matangi emasamurai akanaka chaizvo, kunyanya pfuti dzinozvifambisa. Ivo vakaonekwawo munhevedzano ine tangi yepakati, inofananidzwa nesimba kune T-34, uye yakatosimba mune yekumberi nhumbi dzokurwa.
  Saka zvine ngozi kurerutsa Japan. Uye kuti tirwise tinoda masoja.
  Stalin ari kutya uye anowedzera kutsamwa. Musi waDecember 25, 1943, murayiro wakapiwa wokuti nhengo dzemhuri dzeavo vakakanda mapfumo pasi dzaizopfurwa, kusanganisira vana vane makore anopfuura gumi nemaviri, uye vaduku vaizoendeswa kunzvimbo dzevashandi.
  Zvikwata zveBarrage zvakashandiswa zvakanyanya uye kakawanda. Uye vakanyanya kupfura, uye vakashandisa kurwadzisa.
  Stalin akanga achingove asingatsungiririki. Beria ndiye akatanga kuedza kutaurirana runyararo rwakasiyana nemaNazi. Asi Hitler akanga asingadi rugare. Aida kukunda zvachose USSR. Uyezve, nepo vabatsiri vake vasingakwanisi kudzora uye kusvika.
  Ndege dzeJet dzakagadzirwa muThird Reich. Kunyanya iyo ME-262, asi murwi uyu aida injini dzinovimbika kuti arege kuparara kakawanda.
  Ose ari maviri bhomba reArado nepurojekiti yeYu-287 aiita seanovimbisa.
  Iyo itsva TA-152 yakazviratidza kuve yakanaka mukuita, semotokari ine zvinangwa zvakawanda uye nekukurumidza. Kazhinji, mauto eGermany akanga akasimba mumhepo kusvika zvino. Uyezve, iyo Soviet Yaks neLaggies, nekuda kwekushaikwa kwealuminium, yakave inorema uye isingagone kuchinjika yakajairwa mota. Saka mhando yeSoviet ndege yakawira padanho rakakosha. Iyo ME-309 ine zvombo zvayo zvine simba, kunyangwe ichifunga nezvematambudziko ekufambisa, yakabata zvakanaka nemotokari dzeSoviet, ichibvisa ME-109. Uye iyo TA-152 inofanirwa kunge yakatsiva iyo Focke-Wulf.
  Saka kune maGerman zvese zvakanyanya kana zvishoma hockey ... Asi basa rekugadzira tekinoroji rakanga richienderera mberi.
  Somuenzaniso, tangi yokutanga ine marongerwo matsva akavimbiswa kuva Lev-2. Nekuisa iyo kutapurirana uye injini mune imwe unit pamberi petangi, uye nekufambisa turret kumashure, maGerman akachengetedza pane camshaft uye akadzikisa kureba kwemotokari. Somugumisiro, "Shumba" -2 yakave yakareruka, uye saka yakakurumidza.
  Nekuda kwematambudziko enguva yehondo, kugadzirwa kwematangi anorema kwakapotsa kwapera muUSSR; zvinenge zvese zviri munhevedzano zvakabatana maererano neT-34-76. Saka maNazi, muchirongwa chekugadzira tangi huru nyowani, akange asisadi kuita kuti nhumbi dzekurwa dziwedzere. Uye "Shumba" inogona kukwana matani makumi mashanu neshanu, ine injini ye1200 horsepower. Zvisinei, uremu hweLev-2 tangi inogona kuderedzwa zvakare nekuderedza caliber yepfuti. Iyo yapfuura yave pachena kuti haichashandi. Uyezve, makumi matatu nemana aive nemhando yakaderera yezvombo, uye kunyange iyo 37-mm, isingachashandi pfuti yeGerman yakanga yatotanga kupinda mukati mavo.
  Stalin ainyatsobuda ... Uye akanga achikanda kutinhira nemheni ... Asi hapana chaaigona kuita ...
  PaZuva reGore Idzva, maGerman akatanga kurwisa nzvimbo yakanga isati yambogara yeAstrakhan paVolga Delta. Kuvapo kwezvipingamupinyi zvakawanda zvenzizi, nzvimbo yakaoma, uye kuswedera kweGungwa reCaspian kwakabvumira Red Army kusimbisa kudzivirira kweAstrakhan, uye kuibata zviri nani kupfuura Stalingrad. Uyezve, vasikana veSoviet vakaratidza hugamba husingaenzaniswi.
  Uye muCaucasus, kunyanya munguva yechando, zvakaoma zvikuru kufamba mumakomo. Ichokwadi, maGermany akafamba nepamusoro pegungwa reCaspian Sea. Makhachkala yakava muganhu apo mauto eSoviet, achiunganidza simba ravo rose muchibhakera, akaedza kumisa vaNazi.
  Asi pakanga pasina zvombo zvakakwana, izvo zvaiunzwa negungwa chete...
  Tamara akarwa zvisingaite nechikwata chake chevasikana vasina shangu.
  Varwi vakarwa vakasindimara uye vakaratidza hugamba husingaenzaniswi uye kushinga kukuru.
  Uye vanenge vasina kupfeka vakarwa muchando nemuchando.
  Tamara akakanda girinedhi negumbo rake risina kubereka uye akaridza kuputika, achichera pasi vadzivisi uye akashinyira:
  -KuUSSR!
  Anna akakandawo girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka ndokuridza mhere:
  - Nokuti communism!
  Akulina akaridza kuputika kwakanangana, akarova vavengi uye akapopota:
  - Nekuda kwehukuru hweRussia!
  Victoria akarova muvengi, akatanga kutema muvengi, achicheka ndebvu dzake seredza ndokuchema achiti:
  - Iyo USSR ichamira!
  Olympias, achipfura muvengi uye achikanda pasuru inoputika nezvigunwe zvake, akaputika:
  - Kunyika yeBaba uye kukunda kusvika kumagumo!
  Uku ndiko kurwa kunoita vasikana. Vanoita zvokupererwa uye nokutsunga kukuru.
  Tamara, paaipfura, akati:
  - Dhiyabhorosi haavatore tobva tavatora!
  Kurwa kuno utsinye uye panguva imwe chete kunovaka...
  Anastasia Witchakova ari kurwa mudenga... Chiso chake chinotomonereka nehasha, uye anoridza mhere:
  - Kubwinya kunguva yecommunism!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anonongedza pfuti yendege payakananga uye anopfura ndege dzevavengi, mushure mezvo anoridza mhere:
  - Nokuti kubudirira kwebasa!
  Akulina Orlova, achirova vadzivisi vake, anodzvova nechivimbo, achibudisa mazino ake:
  - Kune communism yakakura kudaro, pasi rose!
  Mutyairi wendege anodanidzira achiti:
  - Kunyange vana vanotiziva!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anonongedza pfuti yendege pane chinangwa, uye anoparadza muvengi, uye anoridza mhere:
  - Muzita renguva yecommunism!
  Ngationei, musikana wacho ndiye anopedza uye ari kupisa moto. Hapana gomo rinoputika rinogona kuenzaniswa naro.
  Akulina Orlova akaimba:
  - Ndanga ndichirota pamusoro pekutenda muna Mwari kwenguva yakati ikozvino, ndine usimbe, handidi kunyengetera!
  Ndokuchonya ziso zvine hasha tsvarakadenga.
  Idzi ndidzo hondo dziripano...
  Uye ndege dzevasikana dzakasakara. Uye uku ndiko kusakosha kwavo kwakakosha. Uye zvakare inorema uye isinganyanyi kufambiswa ...
  Mumwe wevakomana vairwa akapfurwa, uye haana kuwana nguva yekusvetuka achibuda neparachuti. Uye ichi, chokwadi, ibasa rake rakakura.
  Vasikana vanorwa mumhepo uye vanofara...
  Albina naAlvina vari kurwa mune vakanaka ME-309 varwi uye, hongu, vari kushingaira kuwana zvibodzwa.
  Vasikana vanodada nekubudirira kwavo...
  Albina akadonhedza ndege yeSoviet achishandisa tsoka yake yakanaka, asina kupfeka uye akashinyira:
  - Nekuda kwedu makondo!
  Alvina akacheka mota nhatu dzeRussia neimwe yakaputika ndokubuda.
  - Nekuda kwedu falcons!
  Vasikana vakadzika kubhizinesi vakashinga ... Asi vanodawo kutambudza varwi veRussia.
  Apa mutyairi wendege wechikomana angangoita gumi nemana akabatwa. Uye vana vakanaka zvitsitsinho zvedenderedzwa zvakamugocha. Ndokubva vatanga kumwaya murume aive asina kusimira nemvura yechando... Zvadaro mvura inopisa, uye zvakare mvura yechando.
  Ava ndivo tsvarakadenga dzekurwa...
  Albina akaimba:
  -Nekuda kwemazino edu, nzwara, mazino, zvibhakera!
  Alvina akadanidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Vanoda kurwa kwakanaka!
  Uye vasikana vakaramba vachiita zvishamiso nezvigunwe zvavo zvisina zvigunwe uye kupfura ndege dzeSoviet.
  Zvisinei, vatyairi vendege vokuRussia vakapindurawo kwavari. Alisa naAngela vachangotamira kuYak-9. Uye ngatipure maGerman uye tiimbe panguva imwe chete;
  Iwe uri mufananidzo wenyika ine ushingi,
  Comrade Lenin naKomuredhi Stalin...
  MuUSSR vanhu vese vakaenzana zvechokwadi,
  Uye zvibhakera zvakagadzirwa nesimbi yakaumbwa nesimbi!
  
  Lenin haatyi chikara Adolf,
  Iye zvino Vladimir ndiye mutungamiri, Comrade Stalin ...
  Isu tinorova maKrauts muziso, kwete muziso,
  VaNazi vose vakabvamburwa pakarepo!
  
  Russia ndiyo Amai vangu,
  Nyika huru, isingaperi Baba...
  Marudzi ose mhuri imwe.
  Tichange tava kurarama pasi pecommunism!
  
  Ngatisimbise nyika yedu
  Rega Russia ikurumidze kuita girini...
  Ticharova fascist pahuma kana kuti,
  Uye nditende, simba redu harishanduki kuva dombo!
  
  Uye Jesu semutungamiri mukuru kwazvo,
  Ndiye Ishe wedu, uye Mwari Muchena wePasirose...
  Uye Fuhrer acharohwa zvakaipa kwazvo,
  Mushure mezvose, hunyanzvi hwedu hwave husina kushanduka!
  
  Hongu, nekuda kweNyika yedu, itsvene,
  Ticharwa zvine hukasha neFritz...
  Musikana ari kumhanya asina shangu muchando,
  Anoda kurwa nehasha!
  
  Hongu, Stalin zvino ave mutungamiri weSoviet,
  Yakanaka kwazvo, yakashinga uye ine hunyanzvi ...
  Muvengi weCommunism haabate Russia,
  Kunyangwe simba raLucifer rinewe!
  
  Tinogona kuwana Hitler, nditende,
  Nyangwe akapiwa simba remadhimoni...
  Hitler ega imhuka yemhuka,
  Kunyangwe, ngatitarisei, maKrauts haasi mamoni!
  
  Muchidimbu, tichapinda muBerlin sevarwi,
  Ikoko Lenin, aka Stalin, achava nesu ...
  Tinogona kubvarura ma fascists nyore semambwa,
  Uye tenda isu, simba redu haringaperi!
  . CHITSAUKO Nha.
  Gore idzva ra1944 rasvika ... Pasinei nemamiriro ezvinhu akaoma zvikuru pamiganhu, basa rakaitwa muUSSR kugadzira michina mitsva. Kunyanya, tariro huru dzakaiswa pa IS-2 tank uye zvombo zvayo zvine simba. A 122-mm cannon inogona kuva nharo ine simba muhondo yekurwisana nemaNazi. Hope dzakaroverwawo paT-34-85 nepfuti ine simba, hombe turret, asi yakafanana hull uye chassis.
  Mamiriro ezvinhu akanga akaipa nendege. Iyo Yak-3 yaisakwanisa kuenda mukugadzirwa nekuda kwekushaikwa kwemhando yepamusoro duralumin, uye iyo LAGG-7 haigone kugadzirwa pasina kuderera mukugadzirwa nekuda kweinjini nyowani.
  Saka Stalin akasarudza kuti iye zvino mukuru weSoviet murwi akaramba ari YAK-9 uye LAGG-5, uye IL-2 kurwisa ndege yakanga iri nyore kugadzira uye kupona. Uye mumatangi pane zvishoma nezvishoma kuchinja kune T-34-85 uye IS-2.
  Kunyangwe kuitira kuti pasave nekuderera mukugadzirwa ...
  Uye mberi kwaiputika pamakumbo, maGermany akanga achitora Caucasus. Makhachkala akawira, uye vakanga vatosvika kumiganhu yeAzerbaijan!
  Apa Tamara akarwa nebattalion yake yevakadzi. Zvakare, vasikana vakapfeka mamvemve uye vasina shangu vakarwa nemauto evavengi.
  Tamara akarova vaNazi nehasha, achicheka vamwe vevavengi. Zvino nezvigunwe zvake zvakanga zvisina kupfeka akakanda girinedhi nesimba rinouraya ndokurira.
  - Kubwinya kune USSR!
  Anna akapfura maNazi nemazvo. Uye nezvigunwe zvake zvakanga zvisina kupfeka akakanda magirinedhi nesimba rinouraya, achibvambura-bvambura vadzivisi vake.
  Akabva adaidzira kuti:
  - Kubwinya kune communism!
  Akulina, achipfura muvengi, akagura mauto efascist. Akacheka maKrauts, achikanda girinedhi netsoka dzake dzisina kupfeka uye akakwenya:
  -KuRussia, amai vedu vakuru!
  Victoria, achipfura muvengi uye achikanda magirinedhi kwaari netsoka yake isina kupfeka, akati:
  - Kune iyo huru Motherland!
  MaOlympics, zvakare achipfura kubva mupfuti yemuchina, akaputika:
  - Kubwinya kunguva dzecommunism huru!
  Varwi vevasikana vakanaka ...
  Vanorwa sezvinoita tsvarakadenga...
  Tamara, achirwa, akarangarira kutanga kwehondo. Kutiza kwaakaita kubva kumauto eGermany. Akabva anzwa kutinhira kwepfuti. Musikana uyu aibuda pa cannonade. MaGermany akabata shamwari yake Tatyana, akatora shangu dzake itsva, akabvarura zvishongo zvake uye mhete. Uye vakamutakura asina shangu muutapwa... Tatyana akanga ari mwanasikana womunyori wedare renharaunda, uye aisawanzofanira kufamba asina shangu. Uku kunyadziswa kwekuzvikudza; Mwanasikana akaita kuti tsoka dzake dzibude ropa achigomera nenhanho dzose.
  Tamara akanga akapfekawo bhutsu itsva dzaakanga apiwa, uye nekufamba kwenguva akanga akwenya zvitsitsinho zvake. Ndokubvisa shangu dzake ndokufamba asina shangu. Iye musikana anobva mumusha, uyo akaita basa rake muUkraine. Semwana, makumbo ake aitofamba nemateru egomo. Uye izvi, zvechokwadi, hazvigoni kuenzaniswa nemigwagwa yemubani. Ichokwadi kuti ma calluses pamakumbo ake atobuda, uye hazvina kugadzikana kufamba. Asi tsoka dzakakurumidza kuita makukutu zvakare. Uye haana kumbotambura.
  Asi Tatyana akakurumidza kudonha makumbo ake zvakaipisisa zvokuti akanga asingachakwanisi kufamba. MaGermany angadai akamupfura, asi vakanzwira tsitsi runako. Vakandiisa pangoro, asi nekudzoka vakandiita kuti ndiimbe. Tatiana aiva nenzwi rinofadza uye akavaimbira nziyo dzinoverengeka dzisina kwayakarerekera mune zvematongerwo enyika.
  Tamara haana kuziva zvakazoitika kwaari. Iye pachake akafamba nemusango, akanzwa netsoka dzake dzisina kupfeka mapundu, mapundu, matavi, uye aitonzwa kufara. Paunofamba pamusoro pematombo anopinza emakomo, kunyange pasi pemakumbo, kana iwe ukafamba kwenguva refu, inova inorwadza uye inorwadza. Uye zvinotonyanya kusafadza kufamba paminzwa. Kana izvi zvakanamatira mumakumbo, zvinova zvakanyanya kurwadza, kunyange kune musikana ane rough soles.
  Mukati mokukwira mudenga, Tamara akakurirwa nokuneta nenzara. Musikana akadya michero, uye izvozvo zvakanga zvisina kukwana. Uye maGermany akanga achifambira mberi nokukurumidza. Tamara, uyo akanga ajaira kugara mumakomo, akanga asina chaizvoizvo mazariro ake mumasango okuUkraine. Yakarasika ichibva yaona yadzika kumashure.
  Uye zvakafanana nekatsi inovhimwa musango. Ipapo musikana akabata maGermany pamudhudhudhu. Vakamisa mota nestroller kuti vatore mvura. Tamara ndokuswedera pedyo nepfuti iya ndokutanga kutema muvengi nayo. Uye ichacheka nekuzengurira, asi nemazvo. Uye maFascist anodonha uye anomonya mukurwadziwa. Tamara anovapedzisa. Akarova mumwe wavo pachirebvu nechitsitsinho chake, achibva adonha. Musikana ndokumupedza.
  Mushure maizvozvo tsvarakadenga yakakwira pamudhudhudhu, ndokutsikirira pedal negumbo rake risina kupfeka, ndokusimuka.
  Zvinonyanya kunakidza kufamba-famba nenzira iyi kupfuura netsoka uye usina shangu.
  Tamara akaseka achifamba:
  - Hama dzinodiwa, rudo, idai hama kuti dzirarame! Iwe haufanirwe kunetseka nemukuru wedu!
  Aya ndiwo makasimuka mambo wehondo.
  Uye zvino anorwa nemafashisti seKomsomol terminator. Asi masimba haana kuenzana, uye battalion yevasikana inomanikidzwa kudzoka. Hondo dziri pano dzinofashaira semvura iri mugaba guru pamusoro pegomo rinoputika.
  Anna, achipfura uye achikanda girinedhi inouraya nezvigunwe zvake, akati:
  - Muhondo, nzira dzese dzakanaka, kunze kwekuzviuraya!
  Akulina, achipfura muvengi, achiwisira pasi vaNazi, akati:
  - Tichava vekutanga mune zvese!
  Uye musikana asina chitsitsinho akasiya chipo chekuparadzwa.
  Victoria, achipfura mafascist uye achicheka vavengi nekuputika kwepfuti, akaputika:
  - Hapazovi netsitsi kune vavengi!
  Ndokuchonya vamwe vake.
  Olympias akakanda makumbo ake akashama, akacheneruka paboka rinorema remagirinedhi ndokuridza kamhere:
  - Nekuda kwehukuru hwedare rine vanhu zvakanyanya munyika uye communism!
  Varwi vari pano vane mbiri zvechokwadi, uye vanoita sevanobva muzera remuchadenga.
  Vanorwa neutsinye hwakakura.
  Asi vaNazi vachiri kufambira mberi muCaucasus. Muna February 1944, maGermany neTurkey vakabatana, vachicheka mauto eSoviet muzvikamu zviviri zvisina kuenzana.
  The Fuhrer aida kupedza USSR. Astrakhan ichiri kubata. MaNazi ari mukurwisana nechimiro senguva dzose ... Iwo ekutanga ME-262 ari kurwisana mumhepo. Zvinofanira kucherechedzwa kuti havana kugadzira kunzwa. Pakumhanya kwakanyanya hazvisi nyore kurova kubva 30-mm ndege cannon. Hungu, izvi zvinofanira kurangarirwa zvakakomba. Iyo ME-262 inewo mamwe matambudziko nekuda kwekurema kwayo. Ne maneuverability kunyanya.
  Kunyanya kubudirira mukushandiswa, iyo TA-152 yaidiwa nevatyairi vendege uye ikava bhiza rekushanda. Muchokwadi, mota yacho yese iri pamberi-mutsetse bhomba, murwi uye ndege yekurwisa. Paitove nemazano ekuendesa ndege yese yeGerman kune iyi ndege. Pakati pezvakanakira, zvinofanirwa kucherechedzwa kupona uye kumhanya, uye zvombo zvine simba, zvakakodzera kune ese ari maviri anorwisa ndege uye varwi.
  Iyo ME-309, iri kuvandudzwa, iri kushandiswa zvakanyanya uye zvakanyanya. Iyo ME-109 ichiri kushanda, asi haisi kubviswa kuitira kuti isaderedze kugadzirwa. Pakatove nekugadziridzwa kutsva kweME-109 "K" ine injini ine simba rakawanda, yakashongedzerwa nemakona mashanu emhepo kamwechete. Iwe haugone kukunda muchina wakadaro zviri nyore.
  Iyo ME-309 yakagamuchirawo injini ine simba uye yakatsvaira mapapiro. Motokari ine ngozi zvikuru. Vatyairi veSoviet vachiri kubhururuka ndege dzekare, uye hutano hwavo huri kungoderera. Parizvino, zvakadaro, iyo Yak-9 haina kushata, inogona kuchinjika, uye haidi kumhanya zvakanyanya.
  Mauto eGermany ane simba ... Makakatanwa akamuka maererano netangi reT-34-85. Ko nhumbi dzokurwa nadzo dzinofanira kuitwa dzakakora here? Mushure mezvose, munyaya iyi uremu huchawedzera. Zvinofanira kucherechedzwa kuti kunaka kwezvombo zveSoviet kwakaderera. Alloying zvinhu zviri kushomeka, uye mhando yewelding kana kukanda yadzika kusvika pamazinga akakosha.
  Asi vasikana vanorwa semagamba ...
  Ipapo tangi yaErizabheti inoparadzwa uye vasikana vanoenda. Vasina shangu uye vakapfeka bhikini vanomhanya nemuchando, vachisiya tsoka dzakanaka.
  Catherine akataura nekutsamwa:
  - Tiri kudzipwa zvachose!
  Elena akataura nehasha:
  - Asi isu tichiri kuhwina!
  Elizabeth akapfura pfuti, achirova mudhudhudhu wekuGermany ndokuzevezera:
  - Ndakarova chiGerman! Achazviwana sei kubva kwandiri!
  Efrasia akati nesimba:
  "Vanogumisa hupenyu hwavo ikoko, uye havagoni kutiza kudzoka!"
  Catherine aive musikana ane hasha, uye akaimba:
  - Nehasha dzedu, tinoimba nziyo dzehumambo!
  Vasikana vacho vanomhanyira voga, uye zvitsitsinho zvavo zveraundi zvisina svava zvinopenya.
  Mukomana achiona vasikana, akavabvunza achitya.
  - Uye wakabva kupi usina shangu?
  Elizabeth akapindura:
  - Tiri kuita tactical maneuver!
  Mukomana akachema achiti:
  - Imwe, mbiri - kusuwa haisi dambudziko,
  Haufanire kudududza!
  Chengeta mhino yako nemuswe zvakakwirira,
  Ziva kuti shamwari yechokwadi inogara inewe!
  Catherine akarira, achibudisa mazino ake:
  - Ziva kuti shamwari yakatendeka inogara inewe!
  Elena akadanidzira:
  - Usatya! Tichadzoka....
  Vasikana vana vakadanidzira pamwe chete;
  Ndinotenda kuti nyika yese ichamuka,
  Pachave nekuguma kwefascism ...
  Uye Zuva richapenya -
  Nzira inovhenekera communism!
  Varwi vakagadzirira kubvarura chero chiGermany ... Uye vasina shangu muchando ivo vakanaka uye vakanaka. Vasikana ava vakanaka sei, semaruva anotumbuka uye asingasvavi.
  Zvakanaka, Hitler haasi kutamba, uye ari kutenderera nyika yedu yaAmai mumakore. Anonyura mazino ake mumwoyo make chaimo uye anopedza ropa rake!
  Uye vasikana vanosiya nzira dzakanaka kwazvo shure kwavo. MaJerimani anotevera makwara aya owira pasi nemabvi otarisa zvine nzara. Ava ndivo varwi vesango ivo. Uye maGermany anotsvoda tsoka dzevasikana.
  Uye Anastasia Witchakova naAkulina Orlova vari kurwisana mudenga. Vasikana vaviri vakanaka.
  Anastasia, achipfura vaNazi uye achitenderedza ndege yake, achishandisa zvigunwe zvake, akaimba:
  - Ticharwira ramangwana rakajeka!
  Akulina, achicheka miswe yevaNazi achishandisa zvigunwe zvake zvakanga zviri pachena, akarira:
  - Ngatitsvode!
  Uye vasikana zvakare vanorova maGerman pasina tsitsi kana mhemberero. Vakachenjera kwazvo.
  Anastasia akatenderedza Yak-9 yake zvakare uye, achishinyira, akapopota:
  - Ndiro zita recommunism!
  Akulina akabvumirana neizvi:
  - Ndinotenda kuti nyika yese ichamuka ...
  Anastasia, achirovera pasi maGermany, akagunun'una:
  - Nyika yedu izuva redu!
  Uye ava ndivo vasikana vanorwa pano, kirasi yepamusoro yeSoviet.
  Uye maGerman vanozviwana, zvakashata. Uye kurwisana kuri kuitika ...
  Muna March, vaNazi vakatanga kurwisa Baku. Pane kurwiswa kweguta guru rakazara nemafuta. Hondo dzinotyisa.
  MaGerman mabhomba Baku vachishandisa zvinorema artillery.
  Uye vanobhomba nemadutu. Asi yekutanga, itsva Yu-488, iyo inosiyaniswa nesimba rayo guru, inodonhawo mabhomba. Motokari idzi dzinongova mhuka.
  Imwe yacho inoratidza Gertrude, Eva, naFrida. Vasikana vakanaka, vane maonero akanaka, vanodonha mabhomba panzvimbo dzeSoviet. Uye vanouraya varwi veRed Army uye vanhuwo zvavo.
  Baku ririkutsva... Utsi hunokwira mumbiru. Matsime emafuta arikutsvawo, zvese zviri kutsva.
  Gertrude anoti achinyemwerera:
  - Mwari anoda Germany!
  Eva, achitsikirira chitsitsinho nechitsitsinho chake uye achidonhedza mabhomba, anobvuma:
  - Ehe saizvozvo! Isu tiri rudzi rwakasarudzwa!
  Frida akaimba nehasha:
  - Vanhu vedu ndivo vasanangurwa vekudenga!
  Ndokuchonya vamwe vake. Idzi ndidzo vasikana vari kurwa pano, kungoita zvehasha. Uye kurwisa pressure.
  Gertrude akaridza pfuti yemhepo ndokuridza mhere:
  - Nekuda kwehukuru hweBaba vedu!
  Eve, achipfura vadzivisi vake, akasimbisa:
  - Nekuda kwehukuru hukuru!
  Vasikana vacho sezviri pachena vakakurumidza kuziva ndege. Idzi ndidzo shamwari dziri kurwa.
  Uye haugone kuvakunda pamakadhi zviri nyore. Uye vanopura vavengi vavo nokupenga.
  Frida akati:
  - Ndiri mukadzi ane zviroto zvikuru uye runako!
  Mushure mezvo, akadzinga zvakare kubva kune ndege, achipfura pasi varwi veSoviet vaiedza kurwisa chikara cheGermany.
  Hongu, zvinoita sekunge iwe haugone kuramba maNazi.
  Baku iri kurwiswa.
  Tamara nehondo yake vari kurwira guta iri. Vasikana vanorwa zvakanyanya uye vanoratidza hugamba husingaenzaniswi.
  Tamara akaridza pfuti, akakanda girinedhi nezvigunwe zvake zvakanga zviri pachena, achiparadzira maGermany nevarwi vavo, uye akashevedzera kuti:
  "Kunyika yaBaba vangu isina muganhu!"
  Ndokuchonya vamwe vake. Iye murwi wepamusoro-soro, asina waanoenzana nawo.
  Kunyange zvazvo, chokwadika, vamwe vasikana havanawo vakashata. Tomboti vanorwa chaizvo.
  Anna, somuenzaniso, akatora ndokuuraya vaNazi, sokunge nejeko.
  Iye ndokurira.
  -KuUSSR!
  Uye nechitsitsinho chake chakashama akapa chipo chorufu.
  Akulina, achipfura muvengi, akaridza mhere:
  - Nekuda kwaamai vangu!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, achaunza zvipo zvekuparadza, achiparadza munhu wese akatevedzana.
  Victoria anorwa nevavengi vake, achiita zvekupererwa uye zvine mutsindo. Inogogodza vanopikisa nekuputika. Ipapo, nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, anokanda magirinedhi anouraya. Uye anozhambatata:
  - Nekuda kwepfungwa dzecommunism!
  MaOlympics ari kurwawo. Uye musikana uyu ane gamba achakanda bhokisi rose rezvinoputika nemakumbo ake asina kupfeka, ane tsandanyama. Uye tangi yeLev ichapinduka.
  Murwi achadanidzira:
  - Asi Pasaran!
  Kurwisana nevasikana uye vakanaka kwazvo. Havambokanda mapfumo pasi kana kukanda mapfumo pasi. Vane simba rematerminators.
  Uye masimba haana kuenzana zvikuru ... Baku akaputirwa nemoto. Mauto eSoviet haana zvombo. Uye iri ndiro dambudziko guru.
  Vazhinji vanokanda mapfumo pasi mukupererwa nezano.
  Gerda nevashandi vake vanomanikidza varandarume kutsvoda makumbo avo asina chinhu. Vanozviita vachiteerera uye vanonanzva zvitsitsinho zvavo.
  Ipapo vasikana vanokwira muPanther 2 zvakare vopfura. Pfuti dzeSoviet dziri kugogodza ...
  Inenge Caucasus yose yakatotorwa. Asi Yerevan achiri kubata. Guta rePoti, chiteshi chengarava chekupedzisira umo vakasara veBlack Sea Fleet vachiri kurwira, riri kurwa zvine mutsindo.
  Uye ikoko vasikana vemarudzi akasiyana vanorwa. Uye mauto eGulnazi asina shangu anorwa. Mukadzi akanaka wechiGeorgian, uye ane murairo kumusikana.
  Gulnazi anokanda bhegi rezvinoputika netsoka yake isina kupfeka, misodzi ichiparadzanisa maNazi uye anoridza mhere:
  - Kubwinya kune ukuru hwecommunism yenyika!
  Mudiwa wake wechiTamil anokandawo girinedhi nesimba rinouraya netsoka yake isina kupfeka, achibvarura maTurkey nekuridza mhere:
  - Nekuda kweNyika!
  Masha, musikana anobva kuRussia, anopa kuputika uye anokanda simba rinoputika nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, uye anotyora mafashist, achidanidzira:
  - Kubwinya kunguva dzecommunism yenyika!
  Margarita anopawo shanduko ine chinangwa chakanaka. Akachera pasi mafascist uye nechitsitsinho chake chisina chinhu akatumira chipo cherufu rwemhondi, achipwanya vadzivisi vake uye achidanidzira:
  - Nokuti kukunda kwedu!
  Aya ndiwo marwiro anoita vasikana nehugamba. Uye ivo havagone kumiswa, uye havagone kudzoserwa kumashure. Vanongori varwi vechikadzi uye vakanyanya. Uye kana vakarwa, ipapo vanorwa semagamba nevarume vakuru!
  Asi, nhamo, zvakaoma kuramba uchipikisana nemafascist nemasimba avo makuru. Mudenga, Albina naAlvina vari kuwana zvibodzwa zvine chivimbo. Uye ndege zhinji dziri kupfurwa zvekuti zviri pachena hadzigoni kumiswa.
  Albina, achipfura imwe ndege yeSoviet nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akaimba:
  - Hatigone kukundwa, muvhimi anoshanduka kuita mutambo!
  Alvina, achicheka vadzivisi vake uye achimonyorora musoro wake zvine simba pamutsipa wake une simba, akarira:
  -Kubwinya kunguva yeiyo nyowani yeAryan order!
  Uye anobvumawo nechitsitsinho chake chisina ...
  Vasikana vakatopfura mumwe nemumwe ndege dzinopfuura mazana mashanu uye vakagamuchira Knight's Cross yeIron Cross nemashizha egoridhe omuoki, minondo nemadhaimani.
  Ndivo tsvarakadenga dzinoshamisa. Uye kana ivo vari kutorova vavengi veTatu Reich, saka madhimoni aya haagone kumiswa. Ndege dzinodarika mazana mashanu dzakapfurwa pedyo neMarseille chete. Ichi chiitiko, hongu, pane zvakanakisisa. Hitler akatosarudza kubvumidza dhigirii yechitanhatu yeKnight's Cross yeIron Cross nemashizha eplatinamu muoki, minondo nemadhaimani.
  Ichapihwa munhu wekutanga kuuraya ndege dzinopfuura chiuru. Uye mhedzisiro yacho inongove inoshamisa.
  Albina akacheka ndege shanu dzeSoviet kamwechete nekuputika kwekanoni dzendege ye30-mm uye, achidzvanya zvinokonzeresa nezvigunwe zvake, akaridza mhere:
  - Mbiri kune simba redu!
  Alvina, achicheka mota dzeSoviet uye achicheka vavengi nezvigunwe zvake, akapopota:
  - Kubwinya kukuru kune hugamba!
  Uye varwi vakatarirana!
  Vanorwa senguva dzose mumabhikini uye vasina shangu, uye iri ndiro simba ravo. Vasikana vacho vanongova varume vakuru vechikadzi. Kunyange zvazvo vachishumira chinangwa chakaipa. Uye vanofarira kugocha zvitsitsinho zvemapiyona akatapwa nemoto. Ava ndivo vasikana vepano. Hutsinye asi akanaka.
  Albina akamboti:
  - Hapana mutsa munyika, kune utera chete!
  Uye nechitsitsinho chake chisina kupfeka akadonhedza mabhomba pazvigaro zveSoviet, achigogodza pfuti nhatu.
  Ava varwi vasingapi zvachose tsitsi kune chero ani zvake! Asi zvibhakera zvavo zvinokuvadza.
  Alvina akataura achinyemwerera:
  - Hapana nzvimbo yevasina simba pasi pezuva!
  Ndokuchonya mumwe wake.
  Varwi vanoratidza kusasimba uye havamboregi. Chokwadi ndivo shasha dzeshasha. Kunyangwe nechiratidzo cheminus, sezvo vachishandira simba rakaipa.
  Asi panguva imwe chete inofadza uye inofadza.
  Albina, akaburitsa mazino ake uye achitumira mabhomba emhondi kune vanomupikisa, akarira:
  - Izwi reNazi rinoera - tichariparadza zvachose!
  Alvina akataura nehasha, achiwisira pasi vaipikisa:
  - Isu tiri makororo chaiwo!
  Albina, achigura vavengi, akasimbisa:
  - Zvimwe zvese zviroto!
  Uye varwi vakava vanopwanya zvikuru uye vakawisira munhu wose pasi, sokunge vari kurova mapukisi netsvimbo.
  Alvina akarira paaipwanya ndege dzeRussia:
  - Isu tiri mauto ehondo aHitler!
  Ndokuchonya vamwe vake.
  Varwi vari pano zvechokwadi vari kurega ura kubva muvavengi vavo. Red Army inogamuchira zvakawanda kubva kwavari.
  Vasikana vanorwa vanoda kwazvo kugogodza mauto eRussia.
  Asi Helga ari TA-152 anoparadza Soviet pasi mauto. Anogogodza SAU-85 uye anoridza mhere:
  - Nekuda kwehukuru hweGermany nevanakomana nevanasikana vayo!
  Asi hondo dzeAstrakhan dzichiri kuenderera mberi.
  Vasikana vari kuedza nepavanogona napo kubata.
  Alenka anokanda bhomba nezvinoputika netsoka yake isina chinhu. Anobvarura ma fascists uye anoridza mhere:
  - Nokuti communism inoera!
  Anyuta, achipfura maNazi uye achikanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, anoridza mhere:
  - Uye ruponeso rwenyika!
  Alla, achidonhedza vadzivisi vake, achivacheka pasi pasina mhemberero isina kufanira, uye achikanda girinedhi nechitsitsinho chake chisina chinhu, akadzvova:
  - Izvi ndizvo zvinoita kubwinya kwedu!
  Maria, achiparadza vavengi vake, achikanda zvipo zverufu nezvigunwe zvake asina kupfeka, anodzvova:
  - Isu tiri vakuru mukubwinya kwedu!
  Marusya, achichekeresa varwi vechiArab vari kusimuka mumapoka uye achikanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka, anochema:
  - Nezve shanduko, kuitira kuti mitengo iwire kamwe!
  Matryona, achidzima maNazi nepfuti yemuchina, akaitora ndokuridza mhere:
  - Our Motherland USSR! Achapwanyika changamire!
  Varwi vari pano vanoita zvehasha huru. Uye dzvinyiriro yavo yokurwa ihuru.
  Ivo vanowanzo ratidza yavo yakakura kwazvo aerobatics. Uye dzvinyiriro isingadzorwi zvechokwadi.
  Varwi havana shangu, asi vanofara...
  MunaEpril, vaNazi vakatora Baku. Kushaikwa kwezvombo kwakawedzera. Panguva imwe cheteyo, Poti akawa panguva imwe cheteyo. Yerevan chete, iri pamateru emakomo, yakabata. Asi iyewo akanga aparadzwa. Zvombo nechikafu zvakanga zvava kuperawo. Kungoti maTurkey haasati apinda muguta rino, uye guruva riri kufa nenzara.
  Vasikana kubva kuhondo yaTamara vakanyangarika zvishoma pakati pevarwi vepasi pevhu, uye vamwe, pamwe chete nemukuru wemauto, vakatamira nechekumashure kumberi ... Vaida kupfuurira kune zvavo.
  Caucasus yakatove yakatorwa zvachose, asi hondo inoenderera mberi. Kunyange zvazvo USSR yakarasikirwa nemunda wayo mukuru wemafuta panguva iyoyo. Asi Red Army haina kuputsika mumweya. Uye kunewo mafuta munharaunda yeVolga, kuSiberia uye mune dzimwe nzvimbo dzakawanda.
  Hitler akaraira kuti apedze maRussia muAstrakhan musi wa20 Kubvumbi. Uye hondo dzakaitika pamwero mukuru. Uye kuputika kwebhomba kwakawedzera zvakanyanya.
  IUSSR yakazviwana pachayo pasi pekumanikidzwa kwakasimba. Kwakanga kunewo hondo dzeAlma-Ata, iyo yakarwiswa nemaJapan. Guta rakanga rakapoteredzwa chose chose.
  VaSamurai, pavakangodziya zvishoma, vakaedza kukudziridza chigumbuso munzira yeMagadan.
  Veronica akarwa muAlma-Ata uye, pamwe chete nehondo yake yevasikana, vakarwisa kurwiswa kweSamurai.
  Uye kune vakawanda vavo pano. MaChina, akapinzwa basa achishandisa nzira dzekudonha, ari kurwisanawo.
  MaJapan anokanda mauto eyero muhondo ... Vanofambira mberi uye vanonyatsogeza nzvimbo dzeSoviet nezvitunha zvavo.
  Veronica anopisa. Uye inochera pasi maChinese nemasamurai mumapoka. Anokanda magirinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye anoridza mhere:
  - Kubwinya kumweya weRussia!
  Marfa anopisawo moto, anocheka vanopikisa uye anoridza mhere:
  - Nekuda kwaBaba vedu!
  Natasha, achipfura mauto eJapan neChinese akanyorerwa kuti aite sefodhi ye cannon, anoridza mhere:
  - Nekuda kweCommunism Huru!
  Alina, achipfura vaSamurai nevarwi veChinese, achivacheka neshungu huru, uye achipa chipo cherufu nechitsitsinho chake chisina kupfeka, akakwenya:
  - Kumiganhu mitsva yecommunism!
  Veronica anopfura muvengi nekururama kukuru, uye anobaya misoro yevaChinese, uye panguva imwe chete anozhamba:
  - Kubwinya kune nyika yeSoviet!
  Uye negumbo rake risina chinhu anotumira simba guru regirinedhi, rinobvarura vavengi vose.
  Marita, achicheka muvengi uye achikanda chipo cherufu neminwe yake isina chinhu, anoridza mhere:
  - Tonga nguva yecommunism!
  Natasha, achibvarura pasuru yaiputika netsoka yake isina kupfeka, akatsemura ruzhinji rwechiChinese, akabva ati:
  - Yekurongeka kutsva kweSoviet!
  Alina, achipfura chaizvo muvengi, akakwenya:
  - Kune mitsva mitsva yecommunism, isu ticharwa!
  Uye chitsitsinho chayo chakashama chakaenda kubhomba rokuparadza.
  Vasikana vanorwa, zvinoita sepfarivari dziri kubuda mumaziso avo.
  Kwete, maJapan haakwanise kukunda vanhu vakadaro, kunyangwe nemauto eChinese. Uye vaSamurai vanomhanyira kunorwisa.
  Uye zvakare vanorasa nzira dzese nezvitunha. Asi kune akawandisa awo, uye battalion yevasina shangu tsvarakadenga inofanirwa kudzoka.
  Uye maJapan ane ninja vasikana. Uye dzakaoma zvikuru kurwisa.
  Vanopenya, vachirwa uye vakanaka. Uye vanokanda nezvigunwe zvavo pachena, zvipo zvesimba guru rinoparadza.
  Musikana wechininja ane bvudzi rebhuruu anocheka varwi veSoviet pasi nemapakatwa uye anoridza mhere:
  - Nenguva yekutonga kwamambo!
  Musikana we ninja ane bvudzi reyero anomhanyisa guyo, anopwanya mauto eRussia, uye anoridza mhere:
  - Kubwinya kunguva yeBanzai!
  Musikana weNinja ane bvudzi dzvuku akashandisa nzira yeherikoputa, akacheka mukuru weSoviet ndokubuda achiti:
  - Tinogara tichikunda!
  Mumwe musikana weninja aiva nebvudzi jena akashandisa unyanzvi hweshavishavi, akacheka varwi vatatu vokuRussia, uye akakanda pizi nezvigunwe zvake. Yakaputika ndokupidigura makumi matatu nemana.
  Murwi akaridza mhere.
  - Zvekurongeka kutsva kweJapan!
  Vasikana vari pano vanoshamisa uye vanonyatsotonhorera ... Uye Red Army muFar East yakasangana nemuvengi mukuru.
  Asi pakati, mauto eSoviet akatanga kurwisa kuRzhev.
  Pano vashandi vaElizabeth vanorwa kekutanga pane itsva IS-2 tank. Motokari inoroverwa vamwe tariro. Kazhinji pane vashandi vashanu, asi pano varwi vanokunda vana.
  Elizaveta anoridza pfuti ye122mm. Chinhu chinoparadza chinobhururuka nesimba rinouraya. Inotsanangura arc uye inorova T-4 kubva kure.
  Elizabeth anoti:
  - Ndakarova uyu zvakanaka!
  Ekaterina anopindura nekuchaja, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka, uye kutaura nehasha:
  - Asi pfuti haisi kukurumidza kupfura!
  Elizabeth akabvumirana nazvo:
  - Kwete yakakodzera tangi muparadzi zvachose!
  Elena, uyo akabatsira kutakura chombo netsoka dzake, akati:
  - Asi inouraya!
  Ipapo Catherine akapfura. Uye goko rakarova Panther kure kure. Hongu, pfuti yemhondi...
  Ekaterina akati:
  - Tine simba rakawanda uye kufara!
  Elena akabvumirana neizvi:
  - Zvakawanda! Kubwinya kuRussia!
  Efrasia akati zvakare:
  - Kuonekwa kwemota iyi kwakashata. Unoipfura sei?
  Elena zvine musoro akati:
  - Uye isu tine ziso rakadzidziswa rakadaro! Kana tichizorova, ticharova!
  Uye varwi vakaimba mukorasi:
  - Hatingatyi uye tichagara tichirwa!
  . CHITSAUKO Nha.
  Musi waApril 21, Astrakhan yakaramba iri pasi pekutonga kweSoviet. IGermany haina kubatwa zvachose nayo.
  Nzvimbo yacho yakaita kuti zvikwanise kudzivirira zvakanaka pano. Uye maGermany akasarudza kuchinja maitiro. Panzvimbo pokurwisa, vakachinjira kubhomba nokubhomba.
  Alenka nechikwata chake vakavanda mune imwe imba yekutandarira uye vakamirira kubhombwa kukuru.
  Paiva nevasikana vatanhatu vaitamba makadhi. Vakabata madhiri nezvigunwe zvavo zvemutsoka vasina kupfeka ndokukurukura.
  Anyuta akabva ati:
  - MuCaucasus, Yerevan chete yakasara isina kutorwa. Ichi ndicho chiwi chedu chekupedzisira mudunhu rino. Chii chinotevera?
  Alenka akafunga zvine musoro:
  - Zvingangodaro vachaenda kuMoscow. Ichi ndicho credo yavo!
  Alla akatura befu achiti:
  - Masimba haana kuenzana zvakanyanya ... Tiri kurasikirwa chaizvo nehondo, uye hatina varwi vakakwana!
  Maria nenzira ine mufungo akati:
  - Uye vaNazi vanorasikirwa! Havagoni kutidzivisa!
  Matryona akataura maonero ake, achikanda kadhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka:
  - Isu takaberekerwa kuhwina, uye isu zvirokwazvo tichahwina, ndinozviziva!
  Marusya akabvuma, achirwisa muvengi wake nezvigunwe zvake zvisina kupfeka:
  - Zvechokwadi, hapana mubvunzo!
  Alenka aisazove ane tariro, achikanda kadhi negumbo rake rakashama, rakatsvuka:
  "Isu vasikana tingatofanira kurarama nemabasa, asi ndinofunga kuti pasina mubvunzo tichakunda!"
  Anyuta akataura zvakasimba:
  - Unogona kurwa uchishandisa nzira dzehugandanga, uye zvichave zvakanaka kwazvo paunorwa nevanhu vakadaro, zvinotonhorera!
  Alla akataura nehasha:
  - Tinofanira kurwa zvakanyanya!
  Vasikana vakabva vamira kutaura. Vakabva vashandura imwe nyaya.
  Marusya akataura neshungu:
  - Nhamba yevatendi iri kukura. Kusiyana nezvose zvinonzwisisika!
  Anyuta akapikisa izvi:
  - Hapana akamboratidza kuti hakuna Mwari. Uye haagoni kuratidza zvakasiyana. Saka pano tinogona kukakavara zvisingaperi.
  Alenka akasimbisa:
  - Uye kukakavara pano kwakapusa uye hakuna maturo!
  Alla akabvumirana neizvi:
  - Hongu, hurukuro iyi haina maturo. Uyezve, kana Mwari ariko, saka Ariko zvokuti zviri nani kuti arege kuvapo!
  Matryona akaseka ndokuti:
  - Zviri nani kuti Mwari akadaro asipo! Panguva ino, ngatiimbei!
  Vasikana vakaimba;
  Isu tiri vasikana, tichibatana neKomsomol,
  Vakapika mhiko yekutendeka kunaBaba...
  Kuti kukundwa kunotyisa kwakamirira maNazi,
  Zvakanaka, ngatigarei muRussia pasi pecommunism!
  
  Mushure mezvose, Lenin anesu, sesimbi,
  Bronze yakasimba kudarika chero simbi...
  Ndakarota ndichishandura nyika,
  Sezvo nyanzvi huru Stalin akasiya!
  
  Tichaita kuti Nyika yeBaba itonhore,
  Uye isu tichasimudza Nyika yaBaba pamusoro penyeredzi ...
  Ngakuve nekubudirira nenhengo dzeKomsomol,
  Kunyangwe tsoka dzedu diki dzakashama zvachose!
  
  Mufascist akarwisa nyika yangu,
  Samurai vari kuuya kubva kumabvazuva ...
  Ndinoda Jesu naStalin,
  Uye ndinotenda muvengi, tichamubvambura kuita zvidimbu!
  
  Mushure mezvose, Mwari ane mukurumbira Svarog anesu,
  Izvo, zvekuseka, zvichavaka communism ...
  Yakasimba kupfuura zvese zviri muchadenga iMhuri ine mbiri,
  Ichawedzera kuziva uye kuda!
  
  Ndinotenda kuti hatife takakanda mapfumo pasi,
  Nyika yeBaba haigoni kupfugamiswa...
  Comrade Stalin nyeredzi inopenya,
  Uye mudzidzisi wedu ndiye nyanzvi akachenjera Lenin!
  
  Tichaita Nyika Yedu,
  Kuwedzera kunaka uye kupenya panyika...
  Uye zvichave, ziva pfuti yemhondi,
  Rega vakuru nevana vafare!
  
  Pisa Svarog, usapisa mumoyo mako,
  Iwe ndiwe muchengeti wemapakatwa ese eRussia...
  Tichavaka paradhiso yakasimba munguva pfupi, ndinotenda,
  Jesu achauya basa dzvene!
  
  Usavimbe nechikwata chaHitler, shamwari,
  Kuti achahwina zviri nyore uye zvinotyisa...
  Tese tinoda mhuri imwe -
  Uye nditende, haina kunonoka kuda Amai vako!
  
  Jehovha Wamasimba Ose anotidzivirira tose,
  Achasimudza tricolor mureza pamusoro pevhu...
  Uye chikara chakaipa chinoshanduka kuita mutambo,
  Tinogonawo kurarama naSatani!
  
  Ndinoda Nyika yeBaba Mukuru,
  Muchadenga chese hamuchina runako,
  Hatisi kuzotengesa Russia kune ruble,
  Ngativakei rugare nerufaro munyika yose!
  
  Muzita raAmai vedu, hope,
  Great Russia ichasimuka ...
  Zvimwe zvose hazvina maturo
  Uye mesiya mutsva achava nesu!
  
  Oh wangu wemasimbaose Lada,
  Iwe unopa rudo rweRussia uye rugare ...
  Ini ndinotendeukira kwauri seizvi, ndichikumbira iwe,
  Uye kana zvichidikanwa, rova nemheni!
  
  Maria Amai vaMwari wekudenga,
  Nyika yakapa Jesu...
  Nokuda kwenyu Mwari mukuru amuka.
  Vanhu havasati varasa kuravira kwavo!
  
  Ziva kuti nhengo dzeKomsomol dzakaita seizvi,
  Vamwari veRussia vanoremekedzwa zvakanyanya ...
  Isu tiri vanakomana vakuru veAmailand,
  Vanhu vokuRussia vanogara vachikunda!
  
  Shamwari, tinofanira kunyengetera kuna Motherland,
  Perun, Yarilo, uye Svarog vane simba...
  Tichava varume vakasimba kwazvo,
  Uye tichafuridzira kunyange makore kumatenga!
  
  Iye zvino muvengi atodzingwa kubva kuMoscow,
  Unorwadzisa vaNazi zvakanyanya...
  Isu takatendeka kuna Jesu naStalin,
  Pachave nematangi akawanda ane pfuti!
  
  Aiwa, muvengi haazokwanisi kumisa maRussia,
  Sezvo varwi vedu vane masimba ose...
  Kupasa bvunzo, shanu chete,
  Kuti mukomana wese angave akasimba kwazvo!
  
  Nditende, Stalingrad ichave ine mbiri,
  Uye isu tichamudzivirira kubva pakurwiswa ...
  Kurongeka kwekukunda kwevarwi kuchauya,
  Kunyange zvazvo ropa richiyerera murukova rusingadzoreki!
  
  Vasikana vasina shangu muchando,
  Vanomhanya, zvitsitsinho zvavo zvichipenya...
  Uye ivo vacharova mafashist nezvibhakera zvavo,
  Kaini asina kushamwaridzana achabatwa kumeso!
  
  Zvese zvichanaka, vanhu vanozviziva,
  Tiri muchadenga, tichawana nyeredzi...
  Pamusoro pazvo, chitadzo kupokana ushingi,
  Uye pachava nomunhu pachigaro choumambo chaMwari!
  
  Tichakurumidza kumutsa vakafa nesainzi,
  Tinogona kuva vadiki uye vakanaka zvakanyanya...
  Pamusoro pedu pane kerubhi rine mapapiro endarama.
  Amai vangu vakanaka Russia!
  Vasikana vakaimba nhetembo yese zvakanaka ndokuenderera mberi nekutamba makadhi netsoka dzavo...
  Zuva rekuzvarwa kwaLenin rakapembererwa musi waApril 22. Vasikana vakanwa doro rakanyungudutswa nemvura nekofi uye vakanatswa pasi pemweya wavo...
  The Red Army akaita rinotevera Rzhev-Sychevsk oparesheni pakati. MaGermany akagara pakudzivirira uye akarwisana. New Soviet matangi T-34-85 uye IS-2 akarwa. Motokari yekupedzisira yaiwanzonamira mumadhaka. Uye hazvina kutora nhumbi dzokurwa dzeTiger-2 uye dzinorema katsi musoro-pamusoro. "Panther" -2 inogonawo kupinzwa padhuze.
  Motokari yeGermany yakanyanya kupinda muSoviet imwe kubva kure.
  Hitler aiwanzofadzwa nePanther 2, iyo yakanga yakadzivirirwa zvinogutsa uye yakanga ine kuita kwakanaka nezvombo. Asi akada kugadzira tangi yaizove yakachengetedzwa zvirinani, uye panguva imwechete kutyaira zvinoshivirira ...
  "Mbeva" munyaya iyi yakaratidza kuva muchina usingashandi. Iyo E-100 yakagadziridzwa zvakanyanya sechikamu che "E" akateedzana. Kurongeka kweinjini uye kutumira kwaifanirwa kuitwa pamwe chete, uye turret yaive yakamanikana uye yakanyanya kurerekera, senge hull. Ukobvu hwezvombo hwakaramba hwakafanana neMouse, sezvakaita zvombo, asi huremu hwaifanira kuderedzwa kusvika matani zana nemakumi matatu nekuda kwehurefu. Muchiitiko ichi, injini, pane zvinopesana, inofanira kuva yakasimba pa 1500 horsepower, uye tangi yaizova nekufamba kunogutsa.
  Kazhinji, "E" akatevedzana aifanira kuva chizvarwa chitsva matangi. Iine yakaderera silhouettes, hombe angles of rational inclination, pfuti dzine simba uye injini, dense dhizaini.
  Zvisinei, nepo maGermany akanga atova nemotokari dzakanaka. "Panther" 2 yakatsiva yekare modhi. Imwe Tiger-2 itsva yakaonekwawo ine injini ine simba uye yakamanikana turret. Zviri nani kudzivirirwa uye kureruka muhuremu.
  Saka vaNazi havana kugara.
  Musi waApril 24, 1944, ndege yokutanga yeArado yekuGermany yakabhomba yakarova Moscow nechipo chorufu. Akadonhedza bhomba kubva pakakwirira uye akamhanya nyore kunze kwevarwi veSoviet.
  Hitler akati iye zvino USSR haina mukana, uye kuguma kweRed Army kuchauya nokukurumidza.
  Musi waApril 25, kurwisa kutsva kuAstrakhan kwakatanga. Muchina wekutanga unofambisa pasi zvakare wakatora chikamu muhondo: tangi yepasi pevhu.
  Vasikana vaviri veGermany vakarwa pairi: Mercedes naDora. Varwi vakaedza muenzaniso wepasi pevhu waifamba muvhu.
  Chichiri chakareruka nepfuti-yakareba 75-mm cannon nepfuti ina dzemuchina.
  Vasikana vanodhonza mota pasi. Madhiri anotenderera, achicheka dombo. Kufamba kwacho kunonoka, makiromita manomwe paawa, izvo zvisina kushata kumidziyo yepasi.
  Mercedes anotsikirira zvigunwe zvake zvisina kupfeka pane yekutanga joystick muuto reGerman. Zviri nyore kwazvo kushanda uye anoti:
  - Sayenzi yedu yeGerman yakabudirira sei!
  Dora akabvumirana nazvo:
  - Ehe, isu tinogona kutoita zvakawanda! Simba redu rakakura!
  Uye zvakare inodzora kushandisa joystick. Vasikana vari kuedza muchina unokosha une radar.
  Kune bhatiri reSoviet kumberi uye unogona kunyura pasi paro.
  Mercedes, achibudisa mazino ake, anoti:
  - Tichavaka odha nyowani!
  Uye ipapo motokari yevaNazi inobuda. Goko rinoputika rinoputika rinorova pfuti dzeSoviet. Uye inorova varwi veRed Army.
  Dora anoti achiseka:
  - Rega kupemberera kukuru kwerevanchism!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anoita pfuti dzakarurama. Anorova muvengi uye anoridza mhere:
  - Kubwinya kuhope itsva!
  Mercedes anopisa pfuti muchina uye anochema:
  - Kwenguva yezviroto zvikuru!
  Vasikana vanoseka vachizviombera. Ava ndivo varwi vane hasha uye vanokurumidza zvikuru.
  Dona anotaura nehasha:
  - Kune zvakawanda zvakanaka munyika!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anodzvanya mabhatani uye anopfura zvakare, paSoviet artillerymen.
  Mercedes anotsinhira achinyemwerera:
  - Uye ichave yakanyanya kunaka!
  Uye anopfurawo achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka. Ndozvinopisa moto vasikana ava.
  Zvakanaka, chimwe chishandiso chehondo ...
  Kurwiswa kweNazi paAstrakhan kuri kuwedzera ...
  Nzira dzose dzakagurwa ... Uye mauto eSoviet akamanikidzwa kubvumira musi waMay 1, 1944, achipedzisa kureba, kuzvidzivirira kwehugamba kweguta. Nhare iyi yakawawo.
  VaNazi vakapemberera kuwa kweAstrakhan nemoto. Asi zvakadaro kudzivirira kwakanga kusiri pasina. Uye maKrauts aida imwe nguva yekuzadza mauto avo uye kuunza zvakachengetwa ...
  Iyo Fuhrer yakaronga kufambira mberi munzira yeSaratov uye zvakare pamwe neVolga ine yakadzika yekubvongodza yeMoscow.
  Asi apo maGermany akanga achiunganidzazve mauto avo, vakanga vachiunza matura. Uye hondo dzakapisa mumhepo.
  Ndege dzeGermany dzakaedza kubatanidza ukuru hwayo. Kurwisa bvunzo dzeME-262 kwakaratidza kusavimbika kwemotokari iyi, uye tsaona dzayo dzinogara dzichiitika, pamwe nematambudziko ekufambisa. Saka, kusvika pari zvino hapasati pave nemafungiro pamusoro pekutsiva zvachose zvikamu zveGermany nendege iyi. Kusiyana neizvi, TA-152 yakaratidza kuve muchina wakanakisa wenguva yayo uye waiwedzera kuunzwa. ME-309 neME-109 zvakaramba zviri mubasa.
  Rocket-propelled ME-163 yakaratidza kuva murwi akanaka wekurwa, asi nguva yayo pfupi yekubhururuka yakaita kuti zvisaite kuishandisa muhondo.
  Kunyanya kubudirira kwaiva Arado jet bomber, iyo, nekuda kwekumhanya kwayo, yakanga isingabviri kupfura nepfuti dzinorwisa ndege, uye varwi veSoviet havana kukwanisa kuibata. Majeti ekuongorora aive akanaka chose. MaGermany akanga achigadzirawo mimwe michina. Semuyenzaniso, iyo XE-162, murwi yakareruka kupfuura ME-262, iri nyore kugadzira, yakachipa uye inofambiswa, saka inogona kugadzirwa kazhinji kubva pahuni. Uye vamwe varwi. Uye ME-1010 uye TA-183 ... Uye imwe yepamusoro uye yakavimbika kugadziriswa kweME-262 X. Uye Gotha tailless fighters, nezvimwe zvakawanda.
  Zvisinei, iye zvino, varwi veGermany vanotyaira propeller vakanga vakasimba zvikuru kupfuura ndege dzeSoviet. Iyo yakadonha mumhando, uye yaive isina kusimba mune zvese injini nezvombo. Uyezve, iyo Yak-9 yakawedzera kurerutswa uye yaive zvino yakashongedzerwa imwe chete 20-mm ndege cannon, ichisiya pfuti yemuchina. Izvi zvakaita kuti kugadzira kuchepe uye kuve nyore uye kuderedzwa uremu.
  Zvakangofanana, pfuti yemuchina haina kusimba kurwisa ndege dzeGerman. Nepo iyo USSR yaisakwanisa kugadzira mota dzemhando yepamusoro uye dzinopfuura nekumhanya uye zvombo pamberi pevaNazi. Huremu hwepamusoro hwemotokari hwakagadzira matambudziko nekufambisa.
  Uye kushaikwa kwemafuta kwakaderedza kudzidziswa kwendege kwevashandi vane mapapiro.
  Alvina naAlbina, vaziva zvine simba ME-309 ine zvombo zvine simba nekumhanya kwakanaka, havana kuda kukwira ME-262, iyo yaiwanzodonha. Uye mukukurumidza ivo vatosimba kupfuura maRussia.
  Alvina, achicheka motokari yeSoviet, akati:
  - Zvinonakidza kurwa mudenga!
  Albina, achishandisa tsoka dzake dzisina kupfeka, akatungamirira murwi kune chinangwa uye akachipwanya, akabvuma:
  - Hongu, isu tiri kunyanya kusimba munyika!
  Vasikana vakabva vaseka sevanopenga.
  May akazova akadzikama. Red Army yakanga ichiri kuedza kugura Rzhev ledge.
  Elizaveta akadzingwa kubva kuIS-2 kune vadzivisi vake ... Muchina weSoviet waingova nekudzivirirwa kwakanaka muchikamu chepamusoro chepamberi pehombe. Huma yeshongwe haina kuchengetedzwa zvakakwana. Uye inogona kupinzwa kunyangwe iri padhuze net-4 cannon. Nekudaro, tangi yekupedzisira yakazomiswa muna Chivabvu, sezvakaita Panther uye yakajairika Shumba neMouse. Iye zvino munhevedzano "Patera" -2 uye "Tiger" -2 yakabatanidzwa zvakanyanya uye ine zvombo zvakafanana.
  Motokari idzi dzakadzivirirwa zvakanaka pamberi, pane zvisina kusimba mumativi, uye dzinosiyana zvakanyanya muhuremu. Maitiro avo ekutyaira ane injini itsva anogamuchirwa nemauto. Asi matangi aya ndeenguva pfupi ... Vari kugadzirira kuvatsiva ne "Panther" -3 uye "Tiger" -3 kubva mu "E" series. Iine dhizaini yakawedzera, ine injini uye kutapurirana kunowanikwa mune imwe bhuroka uye mhiri, ine huremu, yakapfava, uye panguva imwe chete inofambika uye nyore kugadzirisa chassis.
  Motokari itsva dzinofanira kuchengetedzwa zviri nani, asi pasina kuwedzera, chero zvakadaro, uremu hunooneka.
  Panyaya yezvombo, hapana kubatana pano. Matangi eSoviet ane nhumbi dzokurwa dzisiri dzakanyanya kukora uye dzehurombo. Uye hapana chikonzero chekuisa huru-caliber zvombo. Mauto ari kufara chaizvo ne88mm cannon. Anotora makumi matatu nemana kubva pamakiromita mana, uye IS -2 kubva padiki padyo. Saka mabudiriro arikuitika...
  Iyo USSR inoda kupindura kune izvi nechimwe chinhu. Asi hazvisati zvanyatsojeka kuti sei ... Pane zvirongwa zvekugadzira SU-100. Iyi pfuti inozvifambisa inongoshanda, uye ine simba rinopinza. Dzimwe tariro dzakabatana nazvo, pakurwisa matangi anorema ari kukura eThird Reich. Asi ichiri kudikanwa kugadzirwa, semagomba echikara chakadaro, uye serial kugadzirwa kwepfuti kunofanirwa kusimbiswa, izvo mumamiriro ehondo hazvisi zvechokwadi chaizvo.
  Asi heino boka reTangi reElizabeth riri kurwa paT-34-85. Uye vasikana, vasina shangu uye vakapfeka bhikini, vanorwa noushingi.
  Elizabeth anopfura vaNazi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye anorovera Panther parutivi, achiti:
  - Nokuti communism huru!
  Uye kusvetuka kwavo makumi matatu nevana ndokukurumidza kutendeuka, vachipfura.
  Ekaterina zvakare anopfura chaizvo chaizvo kumuvengi. Tangi yekare yeT-4 inogogodza padivi uye inoridza mhere:
  - Kubwinya kune varwi veUSSR!
  Uye anochonya shamwari dzake zvakare. Musikana uyu akabva aita zvehondo.
  Elena anopfurawo muvengi. Anoirova nemazvo, muchiitiko ichi achityora Tiger-2 roller uye anodzvova pamusoro pemapapu ake:
  - Nokuti Mutsvene Rus '!
  Efrasia anonyatso kupfura muvengi. Inoita pfuti chaiyo padivi pemuvengi, inopwanya nesimbi uye inoridza mhere:
  - Nokuti communism tsvene!
  Uye vasikana vanotendeutsa tangi yavo nekunzvenga mabhomba. Hazvisi nyore kukunda vasikana.
  Pano "Shumba" -2 itsva uye inotyisa yakaonekwa ichipikisana navo. Edza kupinza tangi yakadaro, uye ichaedza kurova makumi matatu nemana.
  Uye anopfura ari kure.
  Elizabeth akapindura achipindura achiti:
  - Iwe haugamuchire nhema!
  Uye inotumira goko kuLev-2 tangi kubva kure kure. Ichamurova pahuma.
  Hitlerite anobvarura.
  Ipapo Catherine anopfura zvakare, achishandisa zvigunwe zvake zvisina zvigunwe, pamuvengi, uye panguva ino, projectile, yatsanangura arc, yakanyatsorova fascist mubhodhoro refu re cannon.
  Catherine akati:
  - Ziso rakapinza, maoko anotsvedza, izvi hazvisi pamusoro pedu!
  MuGermany, arasikirwa nepfuti yake, akatanga kukurumidza kutendeuka ndokuenda. "Shumba" -2 ndiyo yekutanga tangi yeGermany umo kutumira uye injini dziri mberi mune imwe unit, uye gearbox iri pajini pachayo.
  Izvi zvakaita kuti zvikwanise kuderedza kureba kwayo uye kuderedza uremu hwayo, zvichiwedzera kukurumidza kwayo. Uye saka "Lev" -2 akasara, uye akawana mukana wekuputsa chinhambwe ...
  Elena, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka, akanongedza chombo, akachitora uye akapfura muvengi. Goko rakarova nechekumashure kwegomba reShumba, asi rakaita manyemwe...
  Elena akati:
  - Damn, chinhambwe chikuru. Hatimuwane akadaro!
  Catherine akagutsurira, achibudisa mazino ake:
  - "Leo", vasikana uyu ndi "Leo", isu tisagumburwe! Nokukurumidza ndinokuzivai shamwari, zvichave zvinonyadzisa!
  Zvino tangi yavo yakarova T-3, tangi iri rakanga richangotenderedza divi raro, uye raigona kurohwa riri kure.
  Musikana akapfura nezvigunwe zvake zvigunwe zvisina kupfeka uye akakoira.
  - Kubwinya kunguva yecommunism panyika!
  Efrasia akacherechedza nekugumbuka, achipfura muvengi, uye achishandisa zvitsitsinho zvake:
  - Our Motherland yakasimba, inodzivirira nyika!
  Elizabeth akaridza mhere, achibudisa mazino ake, uye akatanga kuimba, achinyora nhetembo yose sezvaaifamba:
  Satani haazotikundi
  Nyika yangu yakanaka kwazvo pasi rose,
  Iva nemukurumbira kune nyika yakanaka ...
  Vakuru nevana vachafara mairi!
  
  maruva omupata ngaatumbuke zvakaisvonaka mariri;
  Uye makerubhi anoridza rwiyo rwakanaka...
  Iyo Fuhrer ichava kaput,
  MaRussia haakundiki muhondo!
  
  Nhengo dzeKomsomol dzinomhanya dzisina shangu,
  Vanotsika chando nezvitsitsinho zvavo...
  Hitler unotaridzika zvakanaka
  Ndichakumhanyisa mutangi!
  
  Tinogona kukunda maNazi here?
  Senguva dzose, tiri vasikana vasina shangu ...
  Knight yedu inotyisa ibheya,
  Achauraya munhu wese nepfuti yemuchina!
  
  Aiwa, isu vasikana tatove vanhu vakanaka,
  Tinobvarura vavengi vese...
  Nzara dzedu, mazino, zvibhakera...
  Tichavaka nzvimbo muparadhiso yakaisvonaka!
  
  Ndinotenda kuti kuchave necommunism inotonhorera,
  Nyika iri kukura mairi, tendai zano...
  Uye nhamo Nazism ichapera,
  Ndinotenda kuti mabasa ako achakudzwa!
  
  Nyika ichatumbuka zvisingaite, ndinotenda,
  Kubva mukukunda tadzokera mukukunda...
  Kunda muJapan Nikolai,
  Iwo samurai achapindura nekuipa!
  
  Hatizozvibvumi kuti tirerekere,
  Ngatipwanye vavengi vedu nepfumo rimwe...
  Muvhimi ngaave mhuka.
  Yakanga isiri pasina kuti takapwanya Wehrmacht!
  
  
  Usavimbe nesu kuti tichakanda mapfumo pasi,
  Vanhu vekuRussia vagara vachiziva kurwa ...
  Takarodza mabayoti edu nesimbi,
  Iyo Fuhrer ichava mufananidzo wea clown!
  
  Ndizvo zvakaita nyika yangu,
  Iyo accordion yeRussia inotamba mairi ...
  Marudzi ese mhuri ine hushamwari,
  Abheri anokunda, kwete Kaini!
  
  Nenguva isipi USSR ichava mukubwinya,
  Kunyangwe muvengi wedu ane hutsinye uye anonyengera...
  Tichapa muenzaniso wehushingi,
  Mweya weRussia uchakudzwa muhondo!
  . CHITSAUKO Nha.
  May 1944 yakabhururuka nekukurumidza ... Albina naAlvina vakanga vachiunganidza mabhiri mundege.
  Vasikana vanoita sevanobhururuka nemapapiro emakerubhi.
  Albina anopfura ndege yeRussia nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye achiridza mhere:
  - Kune yechitatu Reich!
  Alvina, zvakare asina shangu uye ari mubhikini, anodonhedza ndege yeSoviet, ndokuitsemura kuita zvidimbu uye anoridza mhere:
  - KuAryan communism!
  Mushure mezvo, vasikana, vachishandisa 37-mm cannon, vakatanga kupfura matangi eSoviet.
  Vanogogodza makumi matatu nevana uye vachiridza mhere:
  - Isu takanaka!
  Albina anotsimbirira pedal asina kupfeka, chitsitsinho chakatenderera uye achirira:
  - Rega communism ikudzwe!
  Uye inorovera nemotokari yeSoviet.
  Alvina anopfurawo muvengi nenzira kwayo, anomurovera kunze uye anokwenya, achibudisa mazino ake:
  - Chokwadi chedu chiri muchibhakera chedu!
  Vasikana vakadaro vane njere ... Uye vanoparadza maSoviet regiments ... Somuenzaniso, vakawana IS-2. Saka vakamurwisa vari mudenga, ndokubva vamupfura nekanoni yendege. Vakapaza simbi ichibva yaita kuti tangi ripise. Uye makiti ekurwa achaputika.
  Albina akarira nepamusoro pemapapu ake:
  - Musikana anoda kuuraya! Musikana akadini!
  Alvina akaridza muridzo, achiburitsa mazino ake akachena:
  - Kubwinya kune Baba vedu! Zvecommunism!
  Vasikana vakangotora hudzvanyiriri hwevadzivisi vavo.
  Uye Red Army yakakundwa nechivimbo.
  Uye Gerda akarwa nevashandi vake "Panther" -2 uye akanga akabatanidzwa mukuparadza zvachose.
  Musikana akanongedza pfuti nezvigunwe zvake. Akapfura makumi matatu nevana ndokudzvova.
  - Nekuda kwehukuru hwecommunism munzira yeAryan!
  Charlotte akapfurawo zvigunwe zvake asina kupfeka patangi reSoviet, akapwanya nhumbi dzokurwa uye akapopota:
  - Nekubudirira kukuru munyika!
  Christina akapawo fuck pasina mhemberero yakawanda. Hongu, akazviita nemazvo, akarova nepakati peSoviet makumi matatu nemana nechitsitsinho chake chisina kupfeka uye akaputika:
  - Kune miganhu yakakura!
  Magda akapfurawo projectile achibva adaidzira:
  - Yekurongeka kutsva kweAryan!
  Mushure maizvozvo vasikana vakaitora ndokuimba mukorasi:
  - Tese tiri veganda, mafani erusununguko, kurwira kurongeka kutsva! Munguva pfupi vanhu vachava vaAryan, ngatirwei nemoto nebakatwa!
  Varwi, zvinofanira kutaurwa, vakaratidza kuva vanorwa zvikuru. Uye kana vakapfura muvengi, ipapo kusvika kumagumo.
  Soviet Union iri kurwiswa nemasimba makuru. Japan iri kusunda kubva kumabvazuva.
  Vatyairi veJapan vaviri, Toshiba neToyota, vanorwisa nzvimbo dzeSoviet kubva mumhepo.
  Vese vasikana vechiJapan vakanaka kwazvo vese vasina shangu uye mune bikinis.
  Toshiba anoita nzira yemhepo, anopinda nepadenga retangi reSoviet uye anodzvova:
  - Ndiri monster kubva kugehena reJapan!
  Toyota, achitsikirira zvigunwe zvetsoka dzake dzisina kupfeka padanda uye achicheka muvengi, anoridza mhere:
  - Nekuda kwehukuru hwemazano eJapan!
  Vasikana ava vakanaka chose. Uye vanoparadza vavengi nesimba zvikuru.
  Asi iyo USSR iri kurasikirwa chaizvo nemasamurai. Uye zviri pachena kuti sei. Ndokupi munhu angadzivisa kunyanyisa kwakadaro noruzivo rwokugadzira zvinhu?
  Vasikana veJapan vari kupaza mune akareruka asi akasimba matangi uye vachinyatso kupura Red Army.
  Tank units haisi jee.
  Toshiba akadonhedza mabhomba panzvimbo dzeSoviet kubva mumhepo, uye pfuti mbiri dzakabhururuka dzichirira:
  - Nokuti communism huru!
  Apedza anobva aputika nekuseka...
  Toyota yakati mundege:
  - Vanamwari veRussia vanoshamisa. Vanonamata murume akarovererwa pamuchinjikwa uye vanomutora seMwari. Zvinotoita sezvineiwo!
  Toshiba akaseka achipindura, achiti:
  - Uye isu pachedu tichakurumidza kuva vanamwari uye toenderera mberi nekushanduka kwehuMwari hwedu!
  Uye vasikana vachaseka zvikuru.
  Toyota yakataura nekuseka:
  - Simba redu riri mukubatana!
  Toshiba akasimbisa izvi nehasha:
  - Simba redu, chibhakera chedu!
  Uye zvakare kubva kudenga vachanayisa pasi rukova rwemabhomba endege pamusoro pemuvengi, achipaza nepakati pemakumi matatu nemana.
  Ava vasikana vanorwa uye vanoti chii futi. Japan ichadya nekupisa munhu wese.
  Uye pavanotambudza piyona, zvinova zvehasha zvikuru.
  Kunyanya kana zvitsitsinho zvemukomana zvakakangwa. Ichi ndicho chiitiko chepamusoro-soro ...
  Uye vasikana vanopopota nepamusoro pemapapu avo ...
  Uye vasikana veSoviet vanorwawo neushingi uye vanopfura pasi vavengi vavo. Uye vanoita nekutarisira uye nekukasira.
  Anastasia Vedmakova naAkulina Orlova vakanaka vanoshingaira mudenga.
  Uye vanopfura vaNazi, kunyangwe vaine ndege dzakasimba.
  Anastasia anodzvanya zvinokonzeresa nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye anoimba:
  - Hazvina kuipa kuva akasimba, kuva nechokwadi!
  Akulina anodzvanya chinoridza nechitsitsinho chake chisina chinhu uye anosimbisa:
  - Ticharova ma fascists zvakanyanya!
  Uye vasikana vaviri vakaimba:
  - Rova zvakasimba, zvakaoma, zvakanyanya! Rova zvakasimba, zvakasimba, zvakasimba!
  Mushure mezvo varwi vakatanga kuverenga maaphorisms ane mapapiro aimhanya semabhiza, kana kuti majaya emabhiza;
  Vezvematongerwo enyika vanowanzodheerera kuti vaise kora pavavhoti!
  Jongwe rezvematongerwo enyika rinopwanya vavhoti sehuku!
  Mumwe wezvematongerwo enyika anorota akatasva bhiza jena kuti aise collar pamuvhoti!
  Gava rine mazino madiki, uye rinoda kuvamedza, richivanza zvachose!
  Wezvematongerwo enyika anotaura zvakawanda nezve philanthropy munhu anodya nyama!
  Uye bere rinogona kukwezvwa kurara nehurukuro dzinotapira souchi!
  Kumunhu akadhakwa, vodka inovava inotapira kupfuura uchi!
  Mugadziri achanyepa uye kwete kutsvuka, wezvematongerwo enyika acha "blush" uye kunyepa!
  Mukadzi, achibvisa shangu dzake, opfekedza bhutsu dzake pamurume, kusvika padanho rekutsika!
  Kana uchida kuva pedyo naMwari, deredza kukara kwako!
  Kunyange mukusakendenga kuri pachena kweWemasimbaose kune rudo - shure kwezvose, vana kutanga vanoda kutiza kubva pakuchengetwa kwevabereki vavo!
  Mwari vanononoka kuranga zvakaipa kuti vape mutadzi mukana!
  Talent uye kushanda nesimba semurume nemukadzi kunobereka kubudirira chete sevakaroorana!
  Kunyange uchi hunovava - kana ukanyura mariri!
  Kunyengedza kwakafanana newaini, inorwara uye inotapira uye zvakaoma kumira!
  Rudo rwakafanana negoko re shrapnel - rinobvarura moyo, rinozunguza uropi, rinoburitsa homwe, rinobuda nedivi!
  Munhu akaenzana naMwari mune dzimwe nzira - Wemasimbaose akasika zvinhu zvose, uye munhu akabereka upenzi: zvose hazvina magumo!
  Ani nani anovaka kubudirira paropa achasangana nedambudziko renguruve yakabaiwa. Vachadya shamwari dzavo - mhedzisiro inosuwisa uye kutsamwa!
  Dzimwe nguva nzira yakanakisa yekuchengetedza mukurumbira wako ndeye tambo pamutsipa wako! Chero zvazvingava, hazvingakuregi iwe!
  Iwe haugone kurara pasi pebere kwenguva refu - ichakupwanya iwe!
  Dzimwe nguva mukadzi anoita semhamha pane gumbeze!
  Munyori anovavarira kukohwa mabhengi haazodyari zvinhu zvakanaka, zvisingaperi!
  Nyika isina mutemo yakafanana nemuviri usina skeleton! Kuti arege kufitwa, sarudzo dzinodiwa!
  Kana iwe uchida kugadzira hunyanzvi, kanganwa nezve mubhadharo!
  Hunyengeri hune hunyanzvi ndehwekuti iwe usiri kureva nhema, asi hapana anotenda iwe!
  Hongu, kukundwa kunovimbisa matambudziko makuru, asi ichi chinoratidza chete kukunda mune ramangwana!
  Muhondo, ushingi uye njere dzakanaka zvinounza kukunda.
  Kurova, unofanira kutanga waona kupi!
  Muongorori mupfuri wesimbi wokukunda!
  Benzi rinoremadza, asi havasi vose vakangwara vanogona kupora!
  Kune vaurayi vakawanda vane utsinye - vashoma vanoporesa vanachiremba!
  Vamwe vanachiremba, vamwe vaurayi!
  Pasina marwadzo hapana ushingi - pasina ushingi hapana kukunda!
  Mazano ecommunism ndiwo muganho weidiocy: kana misoro inopisa nemoyo inotonhora inotora kuita kwavo!
  Komonisiti yakareruka, asi inopisa avo vane mafuta akawandisa!
  Kana iwe usina kushivirira zvakakwana, kuimba kunobatsira!
  Vanhu vakaita sesimbi - isati yatonhora, ipe chimiro chaunoda!
  Kana iwe uchida kuve nemukurumbira, shandisa simba kazhinji!
  Chiyero chakafanana nehuswa hwegehena - hunokura kana ukaidiridza nemisodzi neropa!
  Vanhu vakaita sesora - paunonyanya kuatsika, ndipo paanokura!
  Kubatana ndicho kiyi yekukunda!
  Kuranga chishandiso chekukunda! Pfungwa dzinotamba pazviri!
  Kubatana, ushingi, kusazvipira ndiwo makiyi ekukunda, rusununguko, mufaro! Pasina chirango hapana uto, uye pasina uto haugone kuwana rusununguko!
  Basa rakaita kuti tive nesimba, rakawedzerwa neuchenjeri richatipa rusununguko, uye pamwe chete nerombo richaunza mufaro!
  Mutungamiriri akafanana nepamusoro pepiramidhi - panofanira kunge kune imwe chete, kana zvisina kudaro kunyange chimiro chakasimba chakadaro chichaputsika!
  Kukudzwa kwemhuri kune hukama hwakafanana nehushingi sekureba kwebvudzi kune njere!
  Hapana hushingi hwemadzitateguru edu huchabatsira mbwende!
  Chipenga chakagadzirwa nesimbi yakasimba kwazvo chinopfuta mumaoko ebhokisi rekutaura uye mbwende!
  Chombo chakaipisisa iBhaibheri riri mumaoko etsotsi!
  Pfuma huru yemurume: potency, iyo zvakare ndiyo chikonzero chikuru chekuparadzwa!
  Basa rakanakisa chipfambi, unosanganisa bhizinesi nemafaro uye uve nemudiwa mutsva nguva dzese - hapana maitiro!
  Unogona kuzvirumbidza pamusoro pedzinza regamba kwemazera, asi kana ukazviwana uri munhandare yehondo, unotya kumhanyira kumashure!
  Bhodhoro revodka rakafanana negirinedhi - rinokubvisa patsoka dzako, rinobvisa huropi hwako, rinopwanya mukati mako!
  Kana mwoyo wazara netsitsi, nokuda kwechimwe chikonzero chikwama chinova chisina chinhu!
  Munhu akasununguka zvechokwadi anozviisa pasi pezvinhu zvitatu - chikonzero, rudo, Mwari!
  Rudo rwakafanana nerose - haritumbuki kwenguva refu, asi rinorwadza!
  Muranda mumweya wake anozviisa pasi - kune zvishuvo, kuchiva, varanda vaMwari!
  Rombo harina kugadzikana sejecha - kushanda nesimba chete ndiko kunoisunga nesamende!
  Mukombe wewaini wakaita segungwa; kana watorwa, unorashikirwa nevhu pasi petsoka dzako.
  Vakadzi vanoda simba revarume, asi kwete kana vachinge vazvionera ivo pachavo!
  Rudo rwakafanana neigwa, kana ukarikwasva nekukasira rinopidiguka nekunyura!
  Panguva yakakodzera anosuma chinyorwa - kunyengerwa kwevanhu vakuru nevadiki!
  Iwe haugone kuisa mahandcuffs parudo!
  Zvakasikwa haisi mhosva!
  Rudo kunzwa munyoro, asi macheni akakobvu haakwanise kuubata!
  Kana mitemo yose yakashanda, nyika yaizoshanduka kuva jeri umo kuchengetedzwa kunotorwa kubva kunze kwenyika!
  Nheyo yekusadzivirirwa kwechirango haishande nekuti haugone kuzvisunga iwe!
  Vanachiremba havafanirwe kupfuura nekosi yezvipingamupinyi. Mushure mazvo, maoko ako achazununguka, uye rurimi rwako ruchaputika, uye girazi revodka, kusiyana ne hangover, haizobatsiri!
  Hapana chinhu chinonetesa sekusashanda kwenguva refu!
  Kuwanikwa kweSainzi: kubatwa zvishoma nezvishoma - kunoitwa zvine hukasha!
  Kwete nzvimbo yekufunga, asi nzvimbo yekupopotedzana uye kupenga!
  Matambudziko ose evanhu anobva mukuzvida, budiriro inogoneka chete kuburikidza nekuedza kwakafanana!
  Munhu asina timu akafanana nemarasha, asina moto - anopa chiedza chiduku uye anokurumidza kudzima!
  Nyika inodziya - zviri nani pane moto!
  Uye mhuka iri nani muboka!
  Logic haifanire kushandira masikirwo - pfungwa dzekuchiva!
  Pachava nehondo - pachava nemutambo!
  Tsandanyama dzisina huropi imhata yenyama - iyo iyo pani yakakangwa iri kuchema!
  Pavaviri vari kukwikwidzana, mumwe ibenzi, mumwe ibenzi!
  Kana munhu achikwira mudenga, anowedzera kusagutsikana nechinzvimbo chake!
  Yasiiwa yoga, imbwa inopotsa tsvimbo yemuridzi wayo!
  Avo chete vane pfungwa dzisina kujaira kuchera vane mapapiro!
  Zvakaipa kana uri wega kunge munhu anohura!
  Iwe uri wega, uye vavengi vako iuto!
  Kunyange nzou inogona kudyiwa netsikidzi!
  Kana kune tsikidzi dzinopfuura miriyoni imwe!
  Mutungamiri wenyika ngaave hama kuvanhu kwete bhudhi!
  . Zviri nyore kuwana dombo rakaoma mugungwa pane kugadzirwa kusina kumboshandiswa kuhondo!
  Kukunda semukadzi kunokwezva nehuchenjeri hwayo, asi inodzora nemutengo wayo!
  Mwoto ndimwari wehondo uye, kufanana navamwe vamwari, unoda ngwariro nechibairo!
  Munondo mumwe wakaita sedonhwe remvura, unodonha wopararira, uye kana wava mazhinji, kukunda kuchaberekwa!
  Usangoimba - kuti uwane rugare!
  Mweya wangu wakasuwa - mudumbu mangu hamuna!
  Kutanga ndiro, ipapo pfungwa!
  Kukunda kunokodzera kukudzwa!
  Rukudzo ipfungwa ine hukama uye inofanirwa kushandiswa zvakanyanya kuvarwi vako!
  Avo vanonwa kurwa kusati kwaitwa vachange vaine hangover mugehena!
  Mapombi akanyarara nekuti mapanga anoimba - simbi yakasimba uye inonzwika kupfuura mhangura!
  Hondo isina vatungamiri yakafanana neboka ramakwai asina mufudzi;
  Kutiza hupenzi kupfuura humbwende! Mushure mezvose, varwi vazhinji vanofa kwete muhondo, asi panguva yekudzingirira!
  Hondo yakafanana nemutambo we dominoes, chete akaputsika dominoes haachakwanisa kuunganidzwa - pasi rinobata!
  Chitambudzo chinoshandura murwi kuva muurayi, mbwende kuva murume akashinga, anozvininipisa kuva munhu anozvikudza!
  Sayenzi ngano makwikwi ezvisina musoro uye zvisina musoro! Panguva imwecheteyo, hapasisina rudzi rwesainzi uye runonzwisisika!
  Muhondo zvakaita semu opera - munhu wese anoimba zvake, iye chete anokurudzira anogona kuva musori!
  Vakadzi vemazuva ano vanoregerera murume zvose - kunze kwehurombo!
  Unoziva here kusiyana kwevasori nevakuru vevasori?
  Ndinoziva! Tine vakuru vehusori chete - vatorwa vese vasori!
  Chii chiri nani nemusoro usina chinhu kana chikwama chisina chinhu? Zvechokwadi, nemusoro usina chinhu - hazvioneki zvakadaro!
  Pfungwa ndiyo yakanakisa muunganidzi wehupfumi!
  Ungwaru uye rombo rakanaka: vaviri vari murudo - vanobereka kubudirira, hupfumi, chinzvimbo, asi nekukurumidza kuparadzana!
  Varume vanodada vanoona zviri nyore kuteerera zano kana richinge rapihwa nemukadzi - kunze kwekunge ari mukadzi wake!
  Mudzimai akachenjera ane mari yakawanda! Uye mudzimai anofarira anogona kumumhan"arira!
  Ndiani anokoshesa hunhu mumunhu, uye anokoshesa mari!
  Hunhu hunogona kuparadzwa nezvinhu zviviri - makomputa nemasainzi emakombuta. Iyo yekutanga ichabvisa pfungwa, iyo yekupedzisira haizokwanise kutora mukana nazvo!
  Muhondo, girinedhi ishamwari!
  Kazhinji, pomegraneti rinotaura majee rakafanana nezai reFaberge rinoshandiswa kutsemura nzungu!
  Tarenda yakafanana nemweya: haigoni kubviswa, asi inogona kuparadzwa!
  Kutsiva hakukodzeri kukudzwa - kutsiva kwehunhu!
  Shanje ndiyo utachiona hwehutsotsi, hundingoveni hunodiridza, kusaita basa kuri kudya!
  Husimbe ndiyo yakaipisisa pamhosva dzese!
  Zviri nani kufa une rukudzo nebakatwa pano kurarama senzombe inozvuzvurudzwa mudanga netyava!
  Muhondo, ushingi hunogona kukunda manomano, asi uchenjeri hahugoni kukunda ushingi!
  Hondo inoita kuti hupenyu huve hunotyisa, uye rufu rwakakodzera uye runako!
  Kuzvininipisa imhando isingawanzo kumutungamiriri, asi izvi zvinoita kuti iwedzere kukosha!
  - Jackal inopindirana nezwi rokuti kal!
  Shumba ine mukana mumwe chete pamusoro pegava - mukana wekufa zvine chiremerera!
  Tekinoroji ndiyo inouraya ushingi!
  - Asi hazvisi zvechokwadi! Muchokwadi, iyo yakakwira mwero wetekinoroji, ndiko kuwedzera kwehungwaru nehunyanzvi hunodiwa munhandare yehondo!
  Kunotangira zvido zveMotherland, kugara zvakanaka kunopera!
  Rusununguko runofanira kusanganiswa nechirango. Anarchy ndiyo antithesis yerusununguko!
  Tenacious ndangariro ndiye akanakisa chipangamazano! Kazhinji, rusununguko runogona kukundwa nebakatwa, asi chete nerubatsiro rwechikonzero runogona kuchengetedzwa!
  - Kana murwi ane simba achiponesa mumwe, hapana kukudzwa kwakakosha kunodiwa pane izvi!
  Pamusoro pazvo, kana ushingi huchipisa mumwoyo mako, uchasimudza nhoo yako kudzivirira varanda vako!
  Hurevi hwebastard haisi chikonzero chemunhu akatendeseka, nekuti kuvepo kwetsvina hakupembedzi munhu ane tsvina!
  Rudo haruna kumbodhura - kunyanya kana iwe uchibhadhara kwete nechikwama chako, asi nemweya wako!
  Chinhu chimwe chete chinogona kupembedza kuteura ropa kana somugumisiro misodzi ichimira kuyerera!
  Vaya vanoshandira mari havazombokwanisi kuenzanisa muhondo nevaya vanosundwa nemoyo wakashinga uye chido chekusununguka!
  Misodzi yemwana ine ngozi nekuti inoshanduka kuita rukova runotyisa runokukura budiriro!
  Chinzvimbo chemukuru hachisi chekuwedzera, asi mutoro wekuwedzera uye mutoro unorema!
  Hazvizivikanwi kuti chii chinonyanya kukosha - kudyisa vose vane nzara kana kupukuta misodzi yemwana mumwe chete!
  Ndarama yakapfava kupfuura simbi, asi inobaya mwoyo!
  Hachisi chombo chinoita kuti musoja ave nesimba, asi chombo chomurwi!
  Vasikana vanoita sevanoseka ne master aphorisms. Uye kana vakatanga kuparadza muvengi, saka haangagoni kutiza kubva kwavari.
  Pakupera kwaMay 1944, vaNazi vakatanga kurwisa kwavo kuSaratov.
  Iyo "Shturmlev" yakatora chikamu muhondo, mota pachassis ye "Shumba" yapfuura, ine bhomba rine simba rakatonyanya rine 450-mm caliber, iro rinopwanya nekuparadza zvese, kubvambura nekurova makoronga nesimba guru. .
  Uye roketi rakadaro rinobva ratora bhuroka rose ndokurirovera pasi.
  "Sturmlev", inodzorwa nechikwata chevasikana veGerman, inopfuta panzvimbo dzeSoviet.
  Jane anotsveta shamwari dzake, uye achitsika tsoka dzake asina kupfeka, anoti:
  - Isu tinotsvaira vavengi vedu zvachose uye tovashandura kuita mabhokisi chaiwo!
  Gringeta anochonya achipindura, anodzvanya chibatiso netsoka yake isina kupfeka uye anoridza mhere:
  - Tichatamba uye tikunde vavengi vedu!
  Malanya akati:
  -Kupesana nemuchina weShturmlev, chero nhare dzeSoviet hadzina simba!
  Monica, achirova chitsitsinho chake, akasimbisa:
  - Takazvarwa chaizvo kuti tikunde!
  Jane akanyora kuti:
  - Hondo haina chiso chemukadzi, asi physiognomy inokwezva vanotsvaga-mafaro!
  Gringeta, achipfura mauto eSoviet ane pfuti yemuchina, akaburitsa:
  - Mukadzi injiva anoruma murume-huni sekite!
  Monika, achipfura varwi veRussia, akati:
  - Mukadzi anogara aine maChishanu manomwe pasvondo, uye pasina chipo cheSvondo kubva kubasa rake rewanano, anogara aine zuva rekuzorora!
  Malanya akaseka ndokupindura:
  - Mwari haana simba pane zvose;
  Jane akabvumirana neizvi, achipfura nezvigunwe zvake zvisina kupfeka:
  - Kunyange zvazvo Mwari ane masimba ose, haakwanisi kuvhara muromo wemukadzi uye kuvhara wezvematongerwo enyika!
  Gringeta akacherechedza zvine musoro, achidzvanya nechitsitsinho chake chisina chinhu:
  - Wezvematongerwo enyika haana hana, mukadzi ane pfungwa yekuenzana, uye mukadzi wezvematongerwo enyika ane manzwiro ose pasina chiyero!
  Monika, achipfura mauto eSoviet uye achivauraya, akati:
  - Mukadzi iruva, rinobaya kunge rozi, asi kunhuhwirira kwake kunokwezva mbudzi nemadrones!
  Malanya, achirova masoja eSoviet uye achiparadza mabunkers, akaridza mhere:
  - Muvhoti anowira muhudiki, achivhotera miti yemuoki yakaneta ine makomba!
  Vasikana vakaratidza kungwara ndokuenderera mberi.
  Uye ndege dzekurwisa dzainyurawo kubva kumusoro. Uye saka mauto eSoviet akapura pasina dambudziko.
  MaGerman akanyanya kunaka. Uye kugona kwavo kushanda kwakawedzera.
  Uye ikozvino "Chess Knight" masisitimu, teletanks anodzorwa neredhiyo, aive achifamba.
  Uye iri rakanga riri dambudziko kuvarwi veSoviet. Uye vaNazi vakakunda Red Army.
  Asi vasikana veSoviet vakarwawo noushingi.
  Hondo yakatanga kuKamyshin. Pano Alenka ari muhondo zvakare.
  Uye akarohwa, asi haana kukanda mapfumo pasi.
  Alenka akanyora achinyemwerera:
  - Muhondo chero ipi zvayo, hupenyu hwemusoja hwakakosha!
  Uye kuti anokanda sei girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka.
  Aya varwi ndivo vepamusoro kirasi...
  Anyuta, achipfura mafascists, akati:
  - Murwi weRussia anogona kudonha sedanda rakachekwa, asi asina kuunzwa pamabvi ake, uye kuita kuzunungusa seaspen!
  Alla, achipfura uye achidzvanya pasuru inoputika nechitsitsinho chake chisina kupfeka, akadzvova:
  - Kana iwe usingade kucherechedza chirango chemauto, unokotamisa musana wako semusungwa!
  Maria, achipfura vadzivisi vake uye akatanga mhondi boomerang nezvigunwe zvake, akati:
  - Kune yakawanda tsvina munyika yedu, chete machinda asingawanzo mairi!
  Matryona, achipfura vadzivisi vake nekuvacheka nekuputika kwemoto, uye ndokukanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, akati:
  - Wezvematongerwo enyika ane rurimi rurefu, asi ane maoko mapfupi kuita zvaanenge anzi aite!
  Marusya, achipfura muvengi uye achidzikisa pasi mauto eGermany nevekunze, akaputika:
  - Wezvematongerwo enyika anokurumidza kuvimbisa, anononoka kuzadzisa, anokumbira zvipo, uye anoregererwa nekunyengera!
  Vasikana vakanaka uye vanorwa. Asi masimba acho haana kuenzana zvikuru. Pane kuparadzwa kwakawanda.
  Iyo tangi yeGerman Maus, kunyangwe isiri mukugadzirwa, ichiri kuoneka kumberi. Uye pfuti dzake dzakarira dzichirira. Uye vanokonzera kuparadza kunoshamisa mumakoronga.
  Asi vasikana vari kuridza pfuti kuMbeva. Nyangwe matehwe acho anosvetuka sepizi. Asi maGerman ari kusunda zvakanyanya uye zvakanyanya.
  Uye vanovapfura nemazvo.
  Vasikana veKomsomol vanomhanya-mhanya, vachipenya zvitsitsinho zvavo zvisina kupfeka, uye kushinyira:
  - Kubwinya kweNzvimbo Tsvene!
  Viola, paakadzinga mauto eGerman, akakwenya:
  - Kana mukadzi asina zvakakwana kutenga shangu, anoisa shangu dzemurume asina shangu!
  Uye musikana achaputika kuseka ndokubudisa rurimi rwake.
  Varwi, ndingati, vanofara. Uye kana vakakurova, vanokurova zvakaipisisa.
  Viola naMargarita, vanenge vakashama mumapanty chete, vanorwa, vachiunza mabhomba uye kupfura nemazvo. Uye havagoni kumiswa saizvozvo.
  Margarita anoridza mhere ndokuti:
  - Kubwinya kunguva yecommunism!
  Viola anosimbisa nehasha:
  -Kubwinya kukuru kunguva yekuchinja!
  Varwi, zvinofanirwa kucherechedzwa, vakave vasikana vane hasha zvakanyanya.
  Veronica anounzawo mabhomba, achimupenyera asina kupfeka, zvitsitsinho zvakatenderedza uye squeals:
  - Kubwinya kune communism!
  Izvi ndizvo zvavaive nehondo yekurwa. Uye kurwa kwavanoita zvine hukasha uye nekupengereka.
  Uye mabvi akashama, akatsvuka anopenya.
  Tamara arikurwawo. Akabuda muCaucasus akabatwa nevaNazi uye adzokera mubasa. Kurwa nekunzwa kwenyama yeropa. Kurwa nehukasha hwakakura.
  Tamara anokanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, anobvarura mafascist uye anoridza mhere:
  - Komonisiti ichave nesu!
  Uye anopisa kuputika kwakanangwa zvakanaka kubva mupfuti yemuchina ...
  Vasikana vanogona kuonekwa vachiita mashura makuru. Uye mukati mavo mune moto unotyisidzira kupisa chisiko chapose pose.
  Veronica, kupfura, anoimba:
  Zvose zvichave zvinonakidza, pasina mubvunzo
  Zvese zviri munyika zvakarongwa!
  Uye anochonya nemaziso ake esafaya.
  Tamara, kupfura, kudzvova:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Magamba eRus ari kuridza alarm!
  Uye akaridza kuputika kubva mupfuti yemuchina. Akacheka maKrauts ndokuridza mhere:
  - Mukadzi anonyanya kunge ari gava rinoda kurasso shumba, asi kazhinji madhongi anobatwa mu lasso yake!
  Victoria, achipfura uye achirasa chimwe chipo cherufu nezvigunwe zvake, akati:
  - Mukadzi ihuku inoda mazai egoridhe, achiunza kurasikirwa chete kumutakuri wavo!
  Uye vasikana vakaseka zvakafanana. Vanorwa zvinoshamisa nedzvinyiriro huru.
  Tamara akacherekedza, achipfura kumapoka ekunze:
  - Mukadzi ihuku, anogona kuunza mazai egoridhe chete kumurume ari gava chairo!
  Veronica, achipfura nekuburitsa mazino ake, akawedzera:
  - Gava rechokwadi uye jongwe rinokuita kuti uise mazai egoridhe!
  Margarita, achipfura uye achikanda magirinedhi netsoka dzake dzisina kupfeka, akati:
  "Gava harina nzwara dzeshumba, asi rinogona kubvambura matehwe matatu kubva kuna mambo wemhuka!"
  Viola, achibudisa mazino ake nehasha, akati:
  - Uyo asiri gava mupfungwa haasi shumba!
  Varwi vanoita kunge vane zvishuvo zvikuru zvekukakavara. Uye kana vakatanga.
  MaOlympics akapfura ndokutora nemakumbo ane simba bhokisi rose rezvinoputika uye kuti oitanga sei. Mhomho yevaNazi yakabvarurwa, uye musikana akanaka anodzvova:
  - Tonga iyo USSR, uye imba Lucifer! Tichakunda munhu wese!
  Zvisinei, maOlympics haana kukanganwa kutaura:
  - Mukadzi wegava anokwanisa kuonesa chero murume kuti ishumba, anomuzvarisa sembongoro!
  Margarita, achipfura, akabvumirana neizvi:
  - Mukadzi shumba ane pfungwa dzegava chete uye akabata gava!
  Seraphima akacherekedza, achichera pasi vadzivisi:
  - Shumba haisi iyo inodzvova, asi iyo inobvarura zvakawanda zvakasvibira!
  Viola, achipfura chaizvo muvengi uye achimudurura pasi, akati:
  - Kana wezvematongerwo enyika asiri gava, makanda matatu anobvamburwa kubva kwaari ndokuiswa pahuro yake!
  Victoria, achiburitsa mazino ake achichonya, ndokukanda chipo cherufu nechisimba chemhondi netsoka yake isina kupfeka, akati:
  - Wezvematongerwo enyika ane mbongoro yakakura yekugara pazvigaro zviviri, asi ane hupamhi hwemweya chete mumashoko!
  Olympias, achipa nzira kudhiramu nemakumbo ake asina kupfeka, ane tsandanyama uye kuputika tangi reShumba, akagunun'una:
  - Tangi rakapindwa negoko rine uranium musimboti, wezvematongerwo enyika anoenda kumusoro asina moyo, asi aine chikwama chegoridhe!
  . CHITSAUKO Nha.
  Kamyshin akasiyiwa. Uye pakutanga kwaJune 1944, hondo dzakatanga kuSaratov.
  Kuno hondo dziri kushingaira zvikuru. Uye vasikana vari muhondo semazuva ose. Uye varwi vakanaka kudaro.
  Alenka anorwa uye anochera pasi vapikisi nekuputika kwepfuti uye mazinga akazara.
  Musikana anokanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye anoridza mhere:
  - Rega kukunda kwangu kuuye!
  Uye zvakare anopfura muvengi.
  Anyuta anopfurawo muvengi. Anozviita zvakarurama uye zvakarurama. Michina yake inobata chaizvo. Uye zvigunwe zvisina zvigunwe zvinokanda mapaketi anoputika emasimba makuru. VaNazi vari kubvarurwa uye musikana ari kushinyira pamusoro pemapapu ake.
  - Nokuti communism!
  Alla, achipfura muvengi nekurongeka kukuru uye nekuchera pasi vavengi, anoridza mhere:
  - Kune iyo isina muganhu Fatherland!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, musikana anokanda girinedhi zvakare. Zvinofanira kutaurwa kuti ndiye anonyanya kurwisana nevarwi.
  Uye iye pachake mutsvuku uye mune shorts chete. Uye anopisa zvakanyanya uye nenzira kwayo, uye maKrauts anorara pasi.
  Maria anopisawo nemazvo chaizvo. Uye iye musikana akanaka kudaro, uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anokanda pasuru inoputika, achibvarura vadzivisi vake.
  Anobva achema achiti:
  -Tonga Humambo hweUSSR!
  Marusya anopfurawo nemazvo, anorova vavengi nekudzvova:
  - Kubva kutaiga kusvika kumakungwa eBritish, uto redu ndiro rakasimba!
  Uye achapfura netsoka dzake dzisina chinhu zvakare.
  Tevere, Matryona achapfura projectile inouraya kumuvengi. Uye zvichamurova nezana muzana rekururama. Zvakasikwa isina chitsitsinho.
  Ava vasikana veSoviet vanoshanda, asi vasikana veGermany havasi kure.
  Christina, Magda, Margaret naShella vanorwa muPanther. Motokari, kunyange zvazvo isina kunaka, ine pfuti inopfura-pfura, inomhanya-mhanya, uye ine nhumbi dzokurwa nadzo dzokumberi dzakanaka.
  Vasikana veGermany havana shangu uye mumabhikini, pasinei nekupisa kwezhizha, kana kuti zviri nani kuvonga ... Uye vari kurwisana nehondo inogadziriswa.
  Apa Christina anoridza pfuti... Goko rinorova turret yeT-34-76 ndokuibaya. Tangi yeSoviet inomira, yakapfurwa pasi.
  Vasikana vari kupopota nepamusoro pemapapu avo:
  - Yedu yakatora!
  Magda anobva apfura. Runako nebvudzi regoridhe rakarovawo.
  Hongu, saka mhirizhonga yevane makumi matatu nevana yakabvaruka.
  Vasikana vetigress vanochinjana kupfura. Uye nemazvo chaizvo. Saka vakarova rimwe tangi reSoviet.
  Margaret akazotevera. Uye yakarova SU-76 self-propelled pfuti. Deftly banged. Uye akaimba:
  - Yedu gehena Germany yakasimba, inodzivirira nyika!
  Uye rurimi rucharatidza sei!
  Akabva arova Shell necannon. Rova tangi yeSoviet KV-1S. Musikana wacho akaitawo basa rakanaka.
  Hongu, varwi vana mubhikini vari kurwisana uye havatyi kutonhora. Pashure pokunge vakadzi vatanga kurwa, zvinhu zvakafamba zvinobudirira zvikuru nokuda kweThird Reich.
  Heano vatyairi vendege Albina naAlvina mudenga. Vose vakanaka vari mubhikini uye vasina shangu. Vanorwa paFocke-Wulfs. Uye iyi imotokari yakakomba zvikuru.
  Albina, achiridza pfuti dzemhepo, anoti:
  - Active croquet! Usademba mazwi!
  Uye achapenya sei nenyemwerero inofadza! Uye achapfura ndege mbiri dzeSoviet kamwechete.
  Alvina akachekawo kusvika vatatu nemapfuti emhepo uye akarira:
  - Kupinda kwangu kuchave kunouraya uye matte!
  Mushure mezvo musikana akaburitsa mazino ake uye achiratidza mazino ake! Ane runako, uye azere nerunako runoshamisa.
  Albina anodimbura imwe ndege yeYak-9 ndokuridza mhere:
  - Sei vatyairi veSoviet vachidiwa?
  Alvina anopfura pasi LAGG-5 uye nechivimbo anoti:
  - Kuti isu maGerman titore mabhiri!
  Vasikana vaviri vakanaka. Vakatanga sei kuzviunganidzira mibairo. Iwe haugone kupikisana nerunako rwakadai. Vanopfura ndege vobudisa mazino avo.
  Uye chakavanzika chikuru ndechekuti mukutonhora, vasikana vanoda kuve vasina shangu uye mune bikini. Ipapo mabhiri achauya ega.
  Uye usambopfeka. Zunza chipfuva chako chakashama, uye uchagara uchiremekedzwa!
  Albina akatema imwe ndege yeRed Army ndokuimba:
  - Mukukwirira kukuru uye stellar kuchena!
  Iye akachonya, achikwakuka, akakwenya tsoka dzake, achiomba.
  - Mugungwa mafungu uye hasha moto! Uye mumoto wehasha nehasha!
  Uye zvakare musikana anopfura pasi ndege nenzira ine simba.
  Uye ipapo Alvina anorwisa muvengi. Anozviita ari pakona, anobudisa mazino ake uye anoshinyira:
  - Ndichave shasha yepasirese!
  Uye zvakare motokari inorohwa nemusikana inodonha. Ehe, iyo Red Army inoiwana yakaipa kwazvo.
  Uye Albina anodzvova nekunakidzwa kwemusango.
  - Ini ndiri zvino muurayi, kwete mutyairi wendege!
  Inopfura imwe ndege yeSoviet uye inoridza muridzo:
  - Ini ndinokotama pamusoro pekuona uye zvombo zvinokandwa zviri kumhanyira kune chinangwa, kune imwezve nzira pamberi!
  Murwi anoita zvehasha zvakanyanya.
  Apa vasikana vese vari kurwisa vavariro dzepasi. Albina anorova makumi matatu nevana uye anoridza mhere:
  - Uku ndiko kuchava kuguma!
  Alvina anorova SU-76 uye anozevezera:
  - Kusvikira kuparadzwa kwakakwana!
  Uye anozunza sei tsoka yake isina chinhu!
  Varwi pano vasikana, uye kurutivi rweUSSR, vasikana vari kurwisanawo, vachiedza kuchengetedza Guryev, uko mauto aHitler ari kusunda mukati, sechinyavada.
  Alenka akarwira Guryev, iyo yakaparadzwa nevaNazi. Runako rwekupererwa akakanda girinedhi nezvigunwe zvake zvakashama ndokurira:
  - Kubwinya kuna Rus 'uye yedu inodiwa bato!
  Ipapo Natasha akaburitsa girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka ndokuridza muridzo:
  - Isu tinotarisira musikana asina shangu!
  Mushure mezvo, Anyuta akatumirawo chipo cherufu nezvigunwe zvetsoka dzake dzisina kupfeka, ndokusvava:
  - Ichava kurova kunoshamisa!
  Augustine ane bvudzi dzvuku akatora ndokutumira chipo chekuparadza negumbo rake rezasi rakashama ndokuridza mhere:
  -Kunongedzera radar mudenga!
  Uye ipapo Maria ane bvudzi regoridhe akapa rufu kune vaNazi nemakumbo ake asina chinhu.
  Uye akaimba:
  - MuMadagascar, mugwenga uye Sahara! Aive kwese kwese, akaona nyika!
  Uye ipapo Marusya anokanda boka rezvitsiga zvetsoka dzake uye anoimba:
  - MuFinland, Greece, uye muAustralia, Sweden, ivo vachakuudza kuti hapachina vasikana vakanaka kupfuura ava!
  Hongu, vasikana vatanhatu vakarwa zvakanaka kwazvo. Asi maKrauts achiri kutora Kursk ...
  Aiwa, haugoni kudzivisa masimba makuru akadaro. VaFascist vari kusindimara.
  Uye kugadzirira kwezvikara kunorevei?
  Adolf Hitler aingopenga chete: kunzwa semudzvinyiriri chaiye, uyo anoteerera uye anodedera. Hongu, kana iwe uchida kubudirira kwaStalin, saka iwe unoda kufanana naStalin, usina tsitsi uye uchikumbira kune vamwe uye iwe pachako (ndizvo chaizvo zvakafunga Joseph Vissarionovich nenzira iyi!). Ikozvino kubira kwave kwakanaka uye mota ichatanga kufamba. Kazhinji, Germany, ichifunga nezvema satellites, ine mukana wakakura pamusoro peUSSR muhuwandu hwemidziyo yeindasitiri, muvashandi vanokwanisa uye muhuwandu hwemainjiniya pamatanho ese. Ichi ichokwadi, asi kugadzirwa kwezvombo hakusati kwasvika padanho! Germany yakasara kumashure kweUSSR muhondo yese, kunyangwe kuparadzwa kwese muRussia. Uye kubva chii? Zvechokwadi, nekuda kweimwe mhirizhonga yakatonga mumadhipatimendi akasiyana-siyana uye, kunyanya mumhizha yemauto. Mukuwedzera, kushayikwa kwezvinhu zvakasvibirira, pamwe nekusakoshesa kukwanisa kwemuvengi, kwakaita basa rakaipa. Kunyanya, muna 1940, kugadzirwa kwezvombo muGermany kwaive kwakaderera kupfuura muna 1939 (kana tikafunga nezvehuwandu hunosanganisira zvombo), uye izvi pasinei nokuti hondo yakanga yatotanga, uye Third Reich yakatora nzvimbo dzakakura dzine hombe. matura ekugona kugadzira. Eya, chii chatinogona kutaura pamusoro pemano esangano aHitler? Kwete zvakanyanya, akapenya muindasitiri yemauto.
  The Fuhrer akazivisa mukutaura kwenguva refu:
  - Munyaya yekutarisa ndege, masimba ekukurumidzira anopihwa Sauer. Iye anonyatso tarisisa huwandu hwemidziyo inogadzirwa, uye, zvisinganyanyi kukosha, kunaka. Mukuwedzera, vazhinji veshamwari dzako Goering, kunyangwe vaimbove maece akanaka, havagone basa rehutungamiriri. Haasi wese musoja akanaka ariwo mukuru akatanhamara, saka pachinzvimbo chaEric akarembera, iyo tekinoroji nzvimbo inotungamirwa nemunhu anobva pakati penyanzvi dzemabhizinesi anokwanisa kugadzirisa uye kugadzirira zvakare mauto endege. Mushure mezvose, Britain haina kurara, iri kuwedzera huwandu uye kunaka kwemauto ayo, uye kunyanya kubhururuka kwayo. Isu tinofanirwa kuve misoro miviri pamberi pemuvengi, gumi nemaviri nhanho, zvikasadaro ticharasikirwa zvachose ukuru hwedu pamusoro pemuvengi. Naizvozvo, nhanho dzemhando yepamusoro dzinodiwa.
  Goering akapindura achitya:
  - Shamwari dzangu, vanhu vakapupurirwa vakaratidza kugona kwavo kurwa uye hunyanzvi.
  Mudzvanyiriri aive nemweya wakatsamwa.
  - Kana kuti pamwe ini, mumaonero ako, ndakanganwa kuti ndiani akarasikirwa neHondo yeBritain? Kana kuti ndiani akatadza chirongwa chemakore mana chekusimudzira hupfumi hwenyika. Kana kuti iwewo unoda kurohwa neshamhu, uye kunyange pachena. Saka vhara muromo wako unyarare usati wazviroverera padanda!
  Goering akatotsikitsira pasi nekutya. Maiwe, iyo Fuhrer haifanirwe kuita zvekutamba nayo. Ipapo ruzha rwakanzwika zvakare, uye imwe jeti yeME-262 yakasimuka ichipinda mudenga. Mota iyi yaive hombe uye yaive nema engine maviri. Mapapiro akatsvairwa zvishoma, murwi wacho pachawo anotaridzika kutyisa. Hunhu hwayo hwekumhanya, hwa1941, hunowanzo hunhu, uye kunyangwe nemayero enyika ivo vari kutyora-rekodha. Ichokwadi, muchina wacho hausati wanyatsovimbika uye unoda debugging. Mudzvinyiriri wefascist, zvisinei, akatopa maitiro evatsva, varwi vepamusoro ... Iyo ME-262 inorema kupfuura matani matanhatu, izvo zvinoreva kuti pane zvimwe zvakawandisa. Ndege yekurwira inofanirwa kunge iri diki, yakachipa uye inomhanya. Panyaya iyi, ME-163 inogona kunge yakanaka, asi injini yeroketi yakamanikidzwa uye inoshanda chete kwemaminitsi matanhatu (kana kuti, icharamba ichishanda!), Zvinoreva kuti huwandu huri mukati memakiromita zana emakiromita. . SeBlitz-style bhomba kana murwi wekuvharidzira kurwiswa kweArmada kuEngland, ndizvozvo, hazvina kukodzera.
  Asi iyo ME-262 inogona kutakura toni yemabhomba, kureva, zvakanyanya sePe-2, ndege yepamberi yeSoviet. Ndokureva, mhinduro yakanakisa zvese zvekutsvaira kwevarwi uye nekutsigira mauto. Nekudaro, wadii kugadzira murwi muchimiro cheComet ME-163, asi pasina injini yeroketi, asi ine turbojet injini? Vakaedza kuvandudza "Comet" uye yakaita sekuwedzera nguva yekubhururuka kusvika kumaminitsi e15 (iyi inosvika kusvika kumakiromita 300), iyo inowanzogamuchirwa kuHondo yeBritain. London inogona kusvikwa kubva kuNormandy ... Kunyangwe zvisiri zvese zviri pachena, iwe unofanirwawo kuibhomba uye kudzoka, uye maminetsi gumi nemashanu akange asina kukurumidza kudaro. Mune ramangwana, rocket uye jet fighters zvakazivikanwa semagumo akafa mukubhururuka. Asi dhizaini ye "Comet" inonakidza kwazvo, nehukuru hwayo uye kureruka, izvo zvinoreva kuti yakachipa uye inofambiswa.
  Uye zvakare, kune zvakare anovimbisa varwi vanorema kazhinji 800 makirogiramu, ma glider ayo anogona kushandiswa muhondo dzemhepo. Ichokwadi, nekuda kwehuwandu hwavo hupfupi, ndege dziri pavari dzinogona kungoitwa muhondo dzekudzivirira, kana kuendeswa kuLondon pa ... Kutakura, uye wozobata vatyairi vadzoke. Unotofanira kufunga nezvazvo. Munhoroondo chaiyo, vafambisi havana kumbova nenguva yekurwa, uye nekuda kwechimwe chikonzero muKorea, vakuru veSoviet ndege havana kutya kuedza iyi pfungwa. Kazhinji, hazvina kusuruvara, asi munguva yeHondo yeKorea, mutyairi weAmerica ndiye akatanga kutora kukunda. Saka maYankees haafaniri kurerutswa.
  Mushure mokunge ndege yapera, mumwe musikana wechidiki ane bvudzi rakanaka akasvetuka kubva mubhokisi uye akamhanyira kuFuhrer nekumhanya kwakakwana.
  MuNazi wekutanga akatambanudza ruoko rwake kwaari kuti amutsvode. Chii chakanaka kana vasikana vachikuda, uye iyo Fuhrer, inoratidzika, inonamatwa nemoyo wese nevese maGerman, kana kuti, vangangoita vese kunze kwevashoma vasungwa mumusasa wevasungwa. Mutyairi wendege akati nechido:
  - Iyi ingori ndege yakanakisa, ine kumhanya uye simba rakadaro. Ngatidamburei vana veshumba nepakati sebhodhoro remvura inopisa kubva kune mumwe!
  The Fuhrer yakabvumira mafungiro emusikana:
  - Zvechokwadi, tichabvarura, asi ... Kugadzirisa muchina kunofanira kuitwa nekukurumidza, uye izvi zvinonyanya kushanda kune motors. Pano, hongu, matanho makuru achadiwa kuti avandudze, asi kana chero chinhu icho mutungamiri-mugadziri achabatsira!
  Vanhu vese vakahukura pamwe chete:
  - Kubwinya kune mukuru Fuhrer! Dai Providence atibatsira!
  Rwiyo rweTatu Reich rwakatanga kutamba uye koramu yevadiki varwi kubva kuHitler Jugent yakaenderera mberi. Vakomana kubva pamakore gumi nemana kusvika gumi nemanomwe ekuberekwa vakafora kuenda kudhiramu mune zvakakosha. Zvino chinhu chinonyanya kufadza chakaitika: vasikana vechidiki kubva kuGerman Women's Union vakafora. Vaive vakapfeka masiketi mapfupi, kushama, tsoka dzakashama dzetsvarakadenga dzaikwezva maziso evarume. Vasikana vakaedza kusimudza makumbo avo kumusoro, asi panguva imwe chete vakadhonza zvigunwe zvavo kumashure uye vakanyatsoisa zvitsitsinho zvavo. Kuona kunonakidza kwevakanaka vane zvimiro zvisina kunaka ... Zviso zvakanga zvakasiyana chaizvo uye vamwe vevaFascist vechidiki vakanga vasina kunaka, vanenge varume, uye ivo vakavakanganisawo. Kunyanya pavakaunza tsiye dzavo pamwechete.
  Esthete Adolf akati:
  - Izvo zvinodikanwa kuti vakomana nevasikana vagamuchire kudzidziswa kwemuviri pamwero mukuru. Uye ndinoziva kuti zvakawanda zviri kuitwa panyaya iyi, kunyanya muJungfolk, asi chinodiwa kubatanidzwa uye kutorwa kwenzira dzeSpartan. Zvechokwadi, kunze kwekukurudzira kuba ... Vakomana nevasikana vedu vanofanira kukura kuva vanhu vane tsika uye panguva imwe chete vanhu vasina tsitsi.
  Supreme Commander vakambomira. Vakuru vemauto vakanga vakanyarara, zvichida vachitya kuramba, asi vaisada kusimbisa zvaiva pachena. The Fuhrer akaenderera mberi achiti:
  - Hondo haisi jee, asi hutsinye kune vavengi hunofanirwa kusanganiswa nekubatsirana uye pfungwa yehama kune shamwari. Izvi ndizvo zvatinofanira kupinza mumunhu wese... Mukuru mutsva haana tsitsi kune vamwe, asi zvakatonyanya anofanira kunge asina tsitsi kwaari. Nokuti kuderera kunofanira kutanga kubviswa mumweya womunhu, uye ipapo muviri womunhu usina simba uchasimuka!
  Imwe kumbomira ... Vakuru vemauto nevagadziri vakangoerekana vaona ndokutanga kuombera nesimba. The Fuhrer airatidza kufara:
  - Izvi zviri nani, asi ikozvino ndinoda kuona kutevedzera kurwa kwemhepo. Zvinotyisa uye zvinoparadza zvese...
  Heinkel achitya akabvunza:
  - Nezvombo zvehupenyu kana mabhomba, Fuhrer wangu?
  Nhamba yekutanga yeNazi yakagutsurira musoro:
  - Ehe, pamwe nevanorwa. Uye zvakare, ini ndoda kufunga nezve mhedzisiro yeiyo ejection mudziyo. Mushure mezvose, uri kushanda pairi ... - The Fuhrer akazunungusa zvibhakera zvake. - Kana, pakupedzisira, ichave yakagadzirira uye kuiswa mukugadzirwa kwakawanda. Mushure mezvose, mutyairi ane ruzivo mutyairi wendege ane ruzivo anofanira kuchengetedzwa kuhondo dzemangwana!
  Iyo Fuhrer-Terminator zvakadaro yakasarudza kuratidza vagadziri imwe yemazuva ano dhizaini yemuchina ejection. Iyi sisitimu inofanirwa kuve isinganyanyi kuomesesa, iri nyore uye yakareruka. Zvakanaka, iyo isingadhuri squib, yatove nyanzvi neindasitiri yeGerman, yakanyatsokodzera chinangwa ichi.
  Dhiagiramu yaifanira kudhirowa pakufamba, asi Hitler aive nyanzvi yemifananidzo, uye akadhirowa zvakajeka, nekukurumidza, mitsetse yedhayagiramu uye kutendeuka kwaive kwakajeka uye kwakajeka pasina chero vatongi kana kambasi. The hit-and-miss Terminator akafunga kuti zvaishamisa, hongu, kuti maGermany, ane, kazhinji, ane simba uye kusvika pamwero wakati mafungiro epamusoro seNational Socialism uye hurongwa hwehudzvanyiriri, akadurura hondo kuvaRussia. Zvichida izvi zvinokonzerwa nekuti mauto eRussia akanga akasimba uye akasimba kupfuura eGermany uye akadzidza kurwa nekukurumidza.
  Muzhinji, kana iwe ukatarisa nzira yehondo yose, ipapo maRussia, kana kuti mauto eSoviet, akadzidza kurwa, asi maGermany akaita seakakanganwa sei ... Murairo wavo wakaita zvisarudzo pamwero wekutanga. -graders, uye zvichida kunyange yakaderera kana wekutanga-giredhi ane ruzivo mukuita mabasa echiuto mune chaiyo-nguva mazano . Uye chokwadi chekuti dzimwe nguva vana vemakore matanhatu vatove nehungwaru kutungamira mauto chaiwo chinhu icho ivo naZhukov naMainstein vanogona kudzidza kubva. Zvisinei, vamwe vatsvakurudzi vanofunga kuti zvose Zhukov naMainstein ndezvepakati. Kune zvakare kupokana maererano nehuwandu hwemidziyo, kunyanya yakatorwa michina yeFrance. Chiyeuchidzo chaHitler (chiyeuchidzo chakanaka, kunyanya paakanga achiri utano!) akaratidza kuti pane 3600 matangi akatorwa akatorwa kubva kuFrench, chimiro chinoshamisa zvikuru ... Mimwe mienzaniso, yakadai seSiS -35 , yaiva yepamusoro muzvombo zvavo. iyo T-34 chete mune nhumbi dzokurwa dzemberi. Saka tangi iyi inogona kugadzirwa nyore nyore mumafekitari echiFrench, kunze kwekuti pamwe nekutsiva chombo che47 mm nepfuti refu-yakareba 75 mm. Kutaura zvazviri, kunyange izvi zvingasava zvakakwana. Britain neU.SA zvagara zvichikoshesa zvombo zvehondo zvakanyanya mumatangi avo. Semuyenzaniso, makumi mana-matani Churchill akanga akachengeterwa 152 millimeters maringe ne120 ye IS-2 heavy tank.
  The Fuhrer akaudza vagadziri chimwe chinhu:
  - Tine matani emhepo akakwana, saka tsvaga imwe yakanyanya kunaka modhi yendege uye gadzira maumbirwo akakwenenzverwa, pasina kuunza nyaya kubvunzo dzinodhura, uko maece edu akanakisa anofawo. Semuenzaniso, muenzaniso wemapapiro endege unobhururuka unoshanda zvakanyanya, kunyanya kana ukobvu nemakona ekurerekera zvichigona kuchinjwa. Ini ndatokupa iyo dhizaini, saka iyo isina muswe inofanira kunge yakagadzirira. Kunyangwe iine injini yeYumo, kumhanya kwayo kunofungidzirwa kunosvika makiromita 1,100 paawa. Saka enda mberi, asi usazvikudza!
  Izvi zvakateverwa nekudya kwemasikati mumhepo yakachena, vashandikadzi vakaronga matafura nezvigaro. Akanaka... Asi ndedzipi shanduko dzinofanira kuitwa muNational Socialism? Zvakadai sokuderedza nhamba yevavengi zvakanyanya sezvinobvira uye kuita shamwari. Semuyenzaniso, usasimudze nhangemutange yeGerman nguva dzese uye ungatomira kupatsanura vanhu mumakirasi. Zvisinei, kupatsanurwa kwamarudzi kuva marudzi akaderera neaAryan hakusati kwabvumirwa pamutemo. Izvi zvinorerutsa zvinhu.
  Mumwe musikana akanaka kubva pakati pevaranda akagara pasi pedyo neFuhrer ndokuisa ruoko rwake pamabvi ake asina chinhu. Cooed:
  - Uri kufunga nezve chimwe chinhu, Fuhrer wangu?
  Mudzvanyiriri weNazi uye panguva imwe chete mutambi chaiye akavhunduka. Akaona kuti ainge asati apedza muto wake wemuriwo nemafruits salad. The Fuhrer akatsvoda musikana pamiromo, achinzwa hudiki hwake, kunhuhwirira kwakanaka ndokuti:
  - Iwe uchaenda neni mumota. Uye mese munosvika kubasa, nguva yekudya yapera.
  Uye zvakare, magiya ehurumende, kunyange zvazvo asina kunyatso-orwa mafuta, akatanga kutendeuka. Pakudzoka, Fuhrer akaita rudo kune runako, uye akatoshamisika apo akawana simba rakawanda uye simba. Mushure mezvose, vakataura kuti Fuhrer akanga asina simba uye aifungidzirwa kuti akanga akaremara, aine syphilis (nhema) uye akadzingwa (fiction yakazara!).
  Zvisinei, hazvisi zvose zviri kufamba zvakanaka musi waJune 22, 1944, hondo neUSSR yave ichienderera mberi kwemakore matatu. Asi kukunda hakusi kuoneka, uye Saratov achiri kubata. Stalin akarayira kuti guta iri ridzivirirwe chero zvodini.
  Pasinei nokurasikirwa kwose, kubuda kwezvombo zvehondo kwakakwirira zvikuru. Iwo matsva eIS-2 matangi akave akanyatsoshanda. Kunyangwe pasina kurova mota dzeGerman dzega dzega, dzakadzidzima kubva kure kure.
  Saka vaNazi vaiva nenguva yakaoma zvikuru. Asi vaive nemukana wakakura. Paive patove nendege shoma dzeME-262 jet dzairwa mudenga. Uye anopikisa zvakanyanya.
  Iyo TA-152, zvisinei, yakaratidza kuve yakajairika mhando yechombo.
  Zvichakadaro, Stalin akaitawo musangano wekutaurirana pazuva rechitatu rekutanga kwehondo ndokutanga kubvunza vatungamiriri vemauto kuti vaifungei uye kuti vangavandudza sei mamiriro ezvinhu kumiganhu.
  Zhukov akakurudzira mutungamiri:
  - Kana tikangozvidzivirira uye kudzinga kutyisidzira, hapana mubvunzo kuti ticharasikirwa. Tinofanira kurwisa!
  Stalin akagutsurira musoro achiti:
  - Bvuma! Asi kupi!
  Marshal Zhukov akakurudzira:
  - Nepo Leningrad isati yatora, inofanira kuburitswa!
  Marshal Vasilevsky akabvuma kuti:
  - Ehe, ndinofunga iyi ichave yakanakisa sarudzo!
  Stalin akakwenya mapendekete ake ndokuti:
  - Kana tikarova Tikhvin zvakare, vachange vakatimirira ipapo, uye isu tichabatikana kana kuwira mumusungo!
  Marshal Zhukov akagutsurira musoro achibvumira:
  - Ndizvozvo, Comrade Stalin! Asi ini ndinokurudzira kuti mauto eFinland muPetrozavodsk arwiswe. Havana kunyanya kusimba uye tinogona kutora muvengi nekushamisika!
  Stalin akapindura achinyemwerera:
  - Zvine musoro, Comrade Zhukov. Saka enda Petrozavodsk. Uye utiunzire kukunda!
  Mushure memashoko aya pakabva papinda vasikana vakati wandei vakapfeka masiketi machena mapfupi netsoka. Vakauya nemabhodhoro ewaini tsvuku nemagirazi emasangweji neblack caviar. Stalin akatora sandwich yakadaro uye, achinwa, akati:
  - Saka ngatinwe kuti tive nechokwadi chekuti kugona kwedu kunogara kuchienderana nezvatinoda.
  Voznesensky akati:
  - Hunhu hwezvombo zvematangi edu hwakadzikira. Uye ini ndinokurudzira kuita kuti IS-2 uye T-34-85 ireruke, inokurumidza uye inofambiswa zvakanyanya nekudzikisa nhumbi dzokurwa. Izvi zvichatipa ese masimbi ekuchengetedza uye kuita kuti michina iyi ishande.
  Stalin akakwenya mapendekete ake ndokuti:
  - Zvichida ... Asi ini handisi mutsigiri wekugadzira matangi kubva paplywood!
  Voznesensky akataura nechitarisiko chakakomba:
  - Asi pamwe haisi pfungwa yakaipa kugadzira mamwe matangi anenge akazara kubva pahuni. Unogona kutarisa kuti zvichataridzika sei mukuita!
  Zhukov akagutsurira musoro achibvumirana uye akatanga kutaura:
  - Makumi matatu nemana anogona kuitwa akareruka, iwo achiri asina kusimba uye kuwedzera kumhanya uye maneuverability zvinogona kuwedzera pakupona kwavo. Mukuwedzera, bhokisi regiya rave nani uye izvi zvinobhadhara kuderera kweergonomics kubva pakuwedzera kwehuremu. Asi iyo yakaderera mhando yesimbi inoshandura 90 millimeters kuita chinhu chinopesana nepfuti dzeGerman dzine simba. Uyezve, maGermany ari kubvisa "Panther" uye T-4 iri nyore kubva mukugadzirwa, uye muTatu Reich, kuwedzera kune matangi ekuziva, chete "Panther" -2 ine 88-mm cannon ichava serial. Asi matangi edu haakwanise kurwisa kubva kure. Uye zvakatonyanya, kumhanya kwavo kunofanira kuwedzerwa!
  Stalin akati:
  - Sunungura mamwe eT-34-85 uye IS-2 chete nebulletproof dziviriro, wobva watarisa nekuona kuti izvi zvinokanganisa sei kurwa kwavo. Uye kushanda paSU-100 kunofanira kukurumidza. Zvichida tichasiya makumi matatu nemana uye IS-2 tichifarira pfuti inozvifambisa chete.
  Marshal Vasilevsky akati:
  - Iyi ipfungwa inonakidza. Asi iyo SU-100 inogona kurova vavengi vari mubhodhi chete nekushandura muviri wayo wese ...
  Stalin akati:
  - Iite ipfupi kuitira kuti ifambe nekukurumidza ... Uye zviri nani ine yakaderera silhouette. Asi tinoda pfuti inozvifambisa iyi semhepo!
  Zhukov akabvunza:
  - Changamire... Saratov ari kutarisira ikozvino, asi achakurumidza kudonha. Zvinenge zvakakodzera kugadzira hurongwa hwekubuda kubva kuKuibyshev pane zvakatorwa kubva kuMoscow. Iwe pachako unofungei?
  Stalin akapindura nehasha:
  - Sezviri pachena tichafanirwa kutamira kuSverdlovsk. Asi iwe unogona kushanda muMoscow. Tine guta rose repasi pevhu pano. Isu tinokwanisa zvakakomba kuramba takabatirira pairi.
  Vasilevsky akati:
  - Moscow inofanira kubatwa chero mutengo, sezvakaita Saratov!
  Stalin akati:
  - Counterattack maGerman mugomba pakati peDon neVolga. Tinofanira kutsausa masimba edu. Bata Saratov chero mutengo, kusvika kudonho rekupedzisira reropa. Shandisa nzira dzese, kunyangwe kamikaze.
  Zhukov akasimbisa:
  - Ngazvive zvakadaro, iwe mukuru!
  Stalin akatendeukira kuna Yakovlev:
  - Zvakanaka, mugadziri, une mazano here?
  Deputy People's Commissar akapindura achitura befu.
  - Zvingave zvakakodzera kugadzira jet aviation, asi izvi hazvisati zvave zvechokwadi. Uye iyo Yak-3 inoda yemhando yepamusoro duralumin, yatisina!
  Stalin akati:
  - Ndinoziva! Iyo Yak-9 inofanira kunge iri mubasa redu. Uye inofanira kusunungurwa zvakanyanya sezvinobvira! Uye kuwedzera kugadzirwa kwevarwi.
  Yakovlev akati:
  - Iyo yeGerman TA-152 panguva imwe chete inorwisa ndege, bhomba rekumberi, uye murwi. Zvingave zvakanaka kana tikakwanisa kugadzira muchina wakadaro une zvinangwa zvakawanda!
  Stalin akatsigira mugadziri:
  - Iri izano rakanaka, Comrade Yakovlev! Semuenzaniso, kana iwe ukavandudza iyo LAGG-7 zvishoma, inogona kushandurwa kuita musanganiswa wezvose zviri zviviri ndege inorwisa uye yekumberi murwi!
  Yakovlev akasimbisa zviri nyore:
  - Izvi zvinogoneka, Comrade Stalin ... Asi zvinotora nguva. Uye ndege yacho inogona kunge ichidhura.
  Supreme Commander akarova chibhakera patafura nehasha ndokuti:
  - Ita zvakachipa! Uye kazhinji, ingani munhu anogona kufungidzira pane iyi musoro? Tinoda ndege yepasi rose kuti igadzire iyi chete. Uye iyi inogona kunge iri nzira yekubuda nayo.
  Yakovlev akati:
  - IL-2 iri nyore kugadzira uye dhizaini yayo yakaitwa. Hapana chikonzero chekuibvisa ikozvino. Iyo indege yakasimba, kunyangwe parizvino maitiro ayo ekubhururuka asakara. Asi gore rega rega rine jira resirivha. Isu takanaka pakubhomba midziyo yemuvengi.
  Zhdanov akataura nehasha:
  -Ndege yedu inofanirwa kuve yakasimba pane zvishoma!
  Yakovlev akati:
  -Zvinofanira! Asi kusvika zvino vatyairi vedu ndivo vakanakisisa munyika: Anastasia Vedmakova naAkulina Orlova!
  Stalin akagutsurira musoro achibvumirana nazvo:
  - Vasikana ava havana vakaenzana uye, kune inotevera makumi maviri neshanu ndege yevavengi yakapfurwa pasi, ndinovapa imwe nyeredzi yegamba reUSSR!
  Zhukov akataura nechido:
  - Unofanira kunwa kune izvi!
  Beria akaimba nemufaro:
  - Isu, tarangarira zvese, nhoroondo ichatonga,
  Nguva yake ichasvika pakutongwa...
  Sekubva pagejo kusvika kune zvombo zveatomu.
  Akatungamirira nyika nechivimbo mberi!
  Apo nhengo dzedare remauto dzaikurukura, vasikana vakanga vachirwa.
  Uye nerubatsiro rwezvigunwe zvavo zvisina zvigunwe vanowisira pasi vaNazi uye ava vasina makumbo vakanaka vanoita mabasa.
  Uye vanoimba:
  - Tinotenda kuti nyika yese ichamuka,
  Pachave nekuguma kwefascism ...
  Uye zuva richapenya -
  Nzira inovhenekera communism!
  . CHITSAUKO Nha.
  Pakupera kwaJune, maGermany akagura Saratov, uye pana July 1, 1944, vakashandisa Sturmmaus inotyisa kokutanga. Mota iyi, ine 650-millimeter rocket launcher, yakakanda zvombo zvinokandwa zvinoparadzana nepakati nharaunda dzese.
  Vasikana vaityaira muchina uyu vaive vakapfeka mapanty chete, uye vaiburitsa zvipo zverufu runoparadza zvakanyanya.
  Mapanty evasikana vasina makumbo aive matsvuku, dema nechena. Vakauya nezvipo zvorufu.
  Mukuru wavo, Faina, akazunza mazamu ake matsvuku ndokuimba:
  - Kubwinya kunguva yeKnights of the Cross!
  Tichasvika kumagumo enyika!
  Uye varwi vakaridza mhere uye vakasvetuka.
  Mumwe wavo, Margaret, akati:
  - Mwari Wemasimbaose anesu!
  Faina akabvumirana nazvo:
  - Ehe saizvozvo! Uye yechitatu Reich ichakunda zvechokwadi!
  Musikana akatsika tsoka yake asina kupfeka ndokuimba:
  -Kana takabatana, hatikundiki! Kana takabatana, hatingakundiki!
  Saka varwi vakapfura uye vakatsika uye vakasvetuka netsoka dzavo dzisina kupfeka. Varwi vekirasi huru.
  Irma zvakare inoburitsa goko kuburikidza neotomatiki drive uye inodzvova:
  - Kukunda kukuru kwakatimirira!
  Vasikana vacho, chokwadika, vari pakati peavo vasingazomboregi. Uye vanoparadza zvinzvimbo zveSoviet nechido chikuru.
  Albina naAlvina vari pakugona kwavo, senguva dzose, uye vanoratidza hukasha hwavo. Ivo vasikana, ngatitarisei: super!
  Albina, achirovera pasi motokari yeSoviet nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, anoti:
  - Ndiri musikana akanaka!
  Alvina, achidonhedza chinangwa chinotevera nechitsitsinho chake chisina kupfeka, anosvetuka uye anobata mhasuru dzake dzemudumbu, anoti:
  - Ini ndiri murwi zvekuti ndakakunda zvachose!
  Ndiko kuparadzana kwakaita varwi.
  Gerda akasarudza, pamwe naCharlotte, kuedza imwe itsva yeGermany.
  Parizvino, chete E-25 self-propelled pfuti inogona kuoneka muhuwandu hwakakura - iri nyore kugadzira uye yakachipa. Kunyangwe iyi modhi ndeimwe yekutanga. Apa vasikana vaviri vakapfeka bhikini vakarara imomo. Mota yakadzikira kupfuura mita imwe nehafu uye nekuda kweizvi, yakanyatsochengetedzwa uye yakashongedzerwa nehuremu hwakaderera.
  Vasikana vaviri, Charlotte naGerda, vakarara pasi, vakapfura pfuti dzeSoviet. Pamberi pavo, motokari duku dzaifamba, dzaidzorwa neredhiyo, dzichibvisa minda yezvimbambaira.
  Red Charlotte akaridza cannon. Akarovera pasi pfuti yeSoviet ndokuzunza chipfuva, asina kuvharwa nemucheka mutete. Uye akachema:
  - Moto unopisa we hyperplasma!
  Uye ipapo Gerda achamurova nembama, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka. Uye anochema:
  - Ndiri musikana akanaka uye kwete zvakaipa ...
  Pfuti inozvifambisa inofamba yega. Uye nguva nenguva inomira. Nhumbi dzake dzokurwa nadzo dzakatetepa zvikuru, uye izvi zvinopa dziviriro yakanaka. Mabhomba epfuti eSoviet anonzwa ricochet. Uye hapana chinotyisidzira pfuti inozvifambisa yakadaro. Vanogona kurova padivi. Asi vasikana havasi kukurumidza. Pfuti inoshanda-yega-yega ndiyo yakakwirira musimba rekubaya-pfuti kune SU-100, iyo ichiri kugadzirwa, uye zvakare inodzivirirwa zviri nani, inofamba uye panguva imwechete yakareruka.
  Uye iyo Red Army ine mashoma anoomesa, kana kuti, ichiri chete padanho rekugadzira. Kunyanya tangi T-34-85, iyo isina simba rakakwana nepfuti uye ine nhumbi dzokurwa dzisina simba. Uye pfuti yeGermany inozvifambisa E-25, nenzira, yakareruka, yakasimba zvikuru mune zvombo uye pfuti.
  Vasikana vari kurwisana ... Akanaka kwazvo uye vaduku. Uye pfuti dzavo dzega dzinobhomba nekukanda...
  July ari kupisa, uye miviri yevasikana vari mumotokari inopisa inopenya nedikita. Havagoni kukanda mapfumo pasi ndokudzokera shure.
  Gerda anoti:
  - Vamwari veWehrmacht sezviri pachena vane simba,
  Asi havabatsire vasina simba...
  Kana chikonzero chaAdolf chiri chokwadi -
  Gadzira simba renyika!
  Charlotte akaimba nechido:
  - Ehe, mashiripiti anoda "Panther" uye "Tiger",
  Deura ropa rakawanda kunyangwe zvese zvakange zvaitika...
  Uye hapana chikonzero chekusahadzika nemitambo inopenga,
  Rega nhangemutange yePasi iwire pamabvi ayo!
  Asi ava vasikana veGermany, uye vasikana veSoviet vari kurwisana kune rumwe rutivi.
  Saka hondo iri mberi ndiyo yakakomba zvikuru. Natasha naAnyuta vanopfura kubva papfuti yengarava ine simba uye vachiridza mhere:
  - Mureza wedu uchange uri pamusoro peBerlin!
  Uye vakabva vabudisa mazino avo machena, eparera. Uye haugone kumisa vasikana vane migodhi.
  Mabhomba maviri akarova nhumbi dzokurwa dzemberi dzechikamu chepamusoro chehull... Anorova. Kwete, iyo IS-2 imotokari yakakomba uye haugone kuitora zviri nyore.
  Asi iyo IS-1, iyo inofamba kuruoko rworudyi rwevasikana, inoratidzika kunge yakagamuchira kurova kubva ku-high-pressure cannon uye yakamira. Akakuvadza mukomana akanaka.
  Alenka, achichinjisa tsandanyama dzake dzemudumbu, anoimba:
  - Zvese zvisingagoneki zvinogoneka munyika yedu, Newton akawana kuti zviviri zviviri zvinoita zvina!
  Kurwa kuchiri kuenderera mberi. Kanoni yeSoviet inorova maGerman. Marusya makuru anopinza mateko mubeche. Uhu ndihwo hupenyu uye magumo evasikana. Uye vanoimba:
  - Hapana achatimisa, hapana achatikunda! Mapere eRussia anopwanya muvengi, mapere eRussia - sarupu kune magamba!
  Augustine, achipfura pfuti, anoti:
  - Muhondo tsvene! Kuchava kukunda kwedu! Russian mureza mberi, mbiri kune akadonha magamba!
  Uye zvakare pfuti yemhondi inodzvova nekurira:
  - Hapana achatimisa, hapana achatikunda! Mapere eRussia ari kupwanya muvengi, ane ruoko rwakaoma!
  Maria, musikana uyu ane bvudzi regoridhe anotungamira tangi uye anoridza mhere:
  - Ngatipwanyei mafascist zvakaoma!
  MaGermany ari kuomerwawo nehondo; Asi kusvika ikozvino Yak-9 yakanyanyisa yakaderera mukumhanya uye zvombo kune zvigadzirwa zveGermany. Hondo iri kuitika zvisina kuenzana.
  Marcel, uyu ace mutyairi akanaka, akaita basa rakanaka mukati memakore ehondo. Zvakanyanya, zvinoshamisa uye zvinoshamisa. Mushure mekusvika zana nemakumi mashanu ndege akagamuchira Knight's Cross of the Iron Cross nemapakatwa emashizha emuouki esirivha nemadhaimondi. Paakasvika mazana mana endege yakadonhera pasi, akagamuchira Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha egoridhe emuoki, minondo nemadhaimani. Kwemazana mashanu endege akagamuchira Kurongeka kweGondo reGermany nemadhaimondi, uye mushure memazana manomwe nemakumi mashanu Knight's Cross of the Iron Cross ine platinum oak inosiya minondo nemadhaimani. Uye asvika chiuru yendege, akagamuchira Grand Cross of the Knight's Cross.
  Mutyairi wendege akasiyana akakwanisa kukunda dzakawanda mundege. Uye akanga achiri mupenyu. Marcel achangobva kukwidziridzwa kusvika pachinzvimbo chemukuru. Asi achiri kubhururuka semutyairi wendege akazvimiririra.
  Sezvavanotaura, haipisi mumoto uye haina kunyura mumvura. Kwemakore mazhinji ehondo, Marcel akawana hunhu hwekuvhima. Akave super-legendary mutyairi uye akakurumbira zvikuru.
  . Asi aive nemumwe mukwikwidzi akasimba - Agave naAlbina naAlvina, avo vakapfuurawo chiuru chemota dzakadonha. Uye Agave akabata Marcel nekukurumidza. Asi achiri mudiki, uye haasati arasikirwa nemurwi mumwe chete.
  Musikana akatsimbirira mapedal netsoka dzake dzakashama, dzakapfava uye akaridza pfuti yemhepo. Uye zvino mota ina dzeSoviet IL-2 dzakapfurwa.
  Agave anoseka ndokuti:
  -Kune imwe nhanho, isu tese tiri mabheti! Asi ndine tsinga dzesimbi!
  Uye zvakare musikana anofuratira. Inodonhedza ndege nomwe dzeUSSR mune imwe kuputika - nhanhatu PE-2 uye imwe TU-3, uye squeaks:
  - Kazhinji, kana ndisiri mukuru, saka ndiri hyper!
  Agave, hongu, ihure. Mutyairi kubva kuna Lucifer. Yakanaka kwazvo huchi blonde.
  Pano anopisa imwe kuputika uye anopfura ndege sere dzeSoviet Yak-9 kamwechete uye achirira:
  - Ini ndini ndakanyanya kugadzira uye ndinoshanda!
  Musikana wacho haasi benzi. Anogona kuita zvese uye anogona kuita zvese. Haukwanise kumuti ari private.
  Uye makumbo ake akatsvuka, ane nyasha...
  Asi Mirabela ari kurwisana naye ... Kwenguva refu, Pokryshkin yaiva yakanakisisa yeSoviet ace. Akaunganidza nyeredzi shanu dzegoridhe dzegamba reUSSR, akapfura ndege zana nemakumi maviri nenomwe. Asi akabva afa. Ipapo hapana aigona kutyora rekodhi yake. Mukuwedzera kuna Anastasia Vedmakova uye Akulina Orlova. Uye nguva pfupi yadarika Mirabela akadarikawo Kozhedub paYak-9 yakasakara. Uye akapfura ndege zana nemakumi masere, akazova gamba rechinomwe reUSSR.
  Uyu musikana weTerminator! Mumwe munhu akafanana naye achamisa bhiza rinomhanya ndokupinda mudumba rinopfuta.
  Uye kunyange inotonhorera.
  Mirabela aive nedambudziko rakaoma. Ndakazopedzisira ndava mumusha unogara vana. Asina shangu uye akapfeka nguo yegrey, akatema sango uye akacheka hunde. Ainge akasimba uye aine hutano. Muchando chaityisa aifamba asina shangu uye akapfeka mapijama emujeri. Uye kana kamwe chete ndaizohotsira.
  Ehe, chiitiko ichi chakacherechedzwawo kumberi. Kwenguva yakareba, Mirabela akarwa muuto retsoka, uye akazova mutyairi. Mirabela akagamuchira rubhabhatidzo rwake rwekutanga rwemoto muhondo yeMoscow, kwaakaenda pakarepo mushure mekoloni. Uye ipapo akazviratidza kuva akanaka.
  Akarwa asina shangu uye akapotsa asina kupfeka muchando chakanyanya chakaomesa Wehrmacht. Aive musikana akashata, asingakundiki. Uye akabudirira chaizvo.
  Mirabela akatenda mukukunda kuri pedyo kweUSSR. Asi nguva inofamba. Kune vanyajambwa vakawanda zvikuru, asi kukunda hakuuyi. Uye zvinobva zvanyanya kutyisa.
  Mirabela zviroto zvekukunda uye kubudirira. Ane nyeredzi nomwe dzeUSSR - izvi zvinopfuura chero ani zvake! Uye damn, anokodzera mibairo yake! Uye acharamba akatakura muchinjikwa wemauto. Kunyange kana Stalin akazourayiwa, basa rake rinoramba riripo!
  Musikana anouya otandara... Anopfura pasi ichangoburwa yeGerman XE-162 ndokuridza mhere:
  - Aerobatics! Uye chikwata chitsva!
  Chokwadi musikana akanaka. Mhungu chaiyo inokwanisa zvakawanda.
  Mirabela is a new star...
  Hondo inopfuurira kwemazuva akawanda kusvikira vhiki itsva yasvika uye July 8, 1944 ... Soviet IS-2 yakagamuchira kukanganisa kune rollers uye makwara - iri kugadziriswa. Hungu, hondo ine utsinye uye isina tsitsi zvakadaro. Uye ichagara kwenguva yakareba sei?
  Uye ikozvino Gerda adarika Knisel naWittmann muhuwandu hwematangi akaparadzwa.
  Vangadzivisa sei kufamba-famba? Vanorwa vasina shangu uye vakapfeka bikini chete. Vasikana vakatora imwe kumbomira, vachitambudza vana veSoviet zvishoma zvakare. Uye zvino vakanga vave kusvika pahuwandu hwemazana matatu ematangi akaparadzwa. Uye ivo vaigona kuvimba nemubairo usati wamboitika: nyeredzi yeKnight's Cross yeIron Cross ine sirivheri mashizha omuoki, minondo nemadhaimani.
  Ava ndivo vasikana!
  Gerda anopfura motokari yeSoviet. Anobvarura shongwe ndokudanidzira achiti:
  - Ndiri chinhu chakashata!
  Uye anopfura zvakare. Inopinda T-34-85. Uye kurira:
  - Nyika yeGermany!
  Musikana ari kubvunda. Uye anoshingaira zvikuru... Hongu, ane hurongwa hwakadaro. Yatova pakati paJuly 1944 ... Hondo inoenderera mberi ... Isingadi kumira. The Red Army iri kuedza kufambira mberi munzvimbo dzakasiyana. Asi chenjera, kwasara vanhu vashoma.
  Uye Russia iri kubuda ropa.
  Somuenzaniso, Hans Feuer. Mudiki akagamuchira Order yeIron Cross, First Kirasi. Uye akazove mudiki akagamuchira Order yeKnight's Cross yeIron Cross yekutorwa kwemukuru weSoviet.
  Hongu, izvi zvinonaka chaizvo.
  Uye vakomana vanozviratidza kuva vakanaka kwazvo.
  Hans Feuer murwi akapererwa. Mukomana anorwa sehofori, muchitonhorwa, mukupisa, muzhizha nemuchando, akapfeka zvikabudura chete.
  Mwana anokanda magirinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akava ngano.
  Izvi zvinonaka chaizvo!
  Hans akava nemukurumbira kwemazana emakore! Kunyangwe kana chete seanopikisa gamba!
  Uye kazhinji, hondo yakadaro inoshamisa uye yakasimba iri kuitika pano ... Chero AI inopera.
  Agave iri mudenga zvakare uye inopfura pasi mota dzeSoviet. Muvhimi nechikara. Anorova muvengi.
  Mota dzaakarova dzinodonha. Ipapo musikana anopfura mauto epasi. Inogogodza iyo IS-2. Uye anoseka:
  - Ndini akanakisa! Ndini musikana anouraya vavengi!
  Uye zvakare inotamirwa kune zvinangwa zvemhepo. Uyu ndiye muparadzi wematangi uye mota dzese dzinobhururuka nekupfura.
  Asi heino diki E-5 tangi. Muchina unorema matani manomwe. Kupfuura miedzo yehondo. Uye anotsenga nokutsenga muvengi.
  Uye kana yasvika nguva yekuimba, hapana achatimisa kana kutikunda!
  Iyo E-5 inomhanyira kwairi uye inopfura sezvainoenda. Uye tangi yakadaro haigoni kumira. Uye mateko aricochet.
  Uye mukati memotokari munogara mukomana ane makore gumi, Friedrich, uye anoshinyira:
  - Uye ndichanyatsova murwi mukuru!
  Uye zvakare akapfura ... Uye inorova pakati chaipo peshongwe. Uye simba raro rokuparadza, kunyange zvazvo riri duku muukuru, iguru.
  Uye mudenga Helga anorwa. Musikana asina shangu akapfeka bhikini ari kutaipa mabhiri. Uye anofarira kubudirira kwake kunoshamisa.
  Anonongedza zvigunwe zvake zvisina kupfeka pamotokari yeSoviet obva aitungidza moto, zvichiita kuti kiti yose yehondo ine mabhomba iputike.
  Izvi zvinotonhorera uye zvinopenga.
  Uye Agave anoenda mberi ... Uye zvakare kurwa.
  Yatova August 1944 ... The Red Army yakanga isingakwanisi kubudirira kubudirira chero kupi zvako. Asi maGerman zvakare haakwanise kufambira mberi zvakanyanya. Matangi epasi pevhu anotyisa ari kuenda kuhondo. Asi vane njere.
  Vasikana vakamhanyira pasi pevhu, vakaparadza bhatiri repfuti dzeSoviet uye vakadzoka.
  Panguva imwe cheteyo, mamwe mapiyona maviri akatorwa. Vasikana vakabvisa vakomana vakanga vabatwa ndokutanga kuvatambudza. Vakarova mapiyona newaya, ndokugocha zvitsitsinho zvavo zvisina chinhu nemoto. Vakabva vatanga kundityora zvigunwe zvemumakumbo nembariro inopisa. Vakomana vakachema nekurwadziwa kukuru. Pakupedzisira, vasikana vakapisa nyeredzi pazvifuva zvavo nesimbi inopisa uye vakapwanya kukwana kwavo kwevarume nehombodo dzavo. Chinhu chokupedzisira chakapedza mapiyona uye vakadonha nokuvhunduka kunorwadza.
  Vasikana, muchidimbu, vakaratidza kuita zvemhando yepamusoro. Asi zvakare maGerman haana kuwana chinhu chakakosha.
  Pfuti dzine simba dzinozvifambisa: "Sturmmaus", dzakadzingwa panzvimbo dzeSoviet. Vakaita kuparadza kukuru uye kuparadza. Asi ndege yeSoviet yakarova imwe yemotokari, uye maKrauts akadzoka.
  Saratov akanga achiri kubata muna August 1944. Chokwadi, vokuGermany vakakwanisa kutora guta Uralsk muna Kazakhstan uye akatamira Orenburg.
  Pano zvakare Albina naAlvina vari mumhepo, asi panguva ino pane yekuedza sosi inobhururuka. Vanonongedza vachishandisa zvigunwe zvavo zvisina zvigunwe vachidzvanya mabhatani emufaro uye vanozviita nehungwaru.
  Vasikana, hongu, vanoratidza aerobatics yepamusoro. Vakadhonza discus yavo, uye gumi nembiri muchina wekubhururuka weSoviet wakapfurwa.
  Albina anorira:
  - Hasha yekuvaka timu! Kuchava nenyeredzi!
  Uye anotendeudza motokari yake zvakare. Uye vasikana vanoparadza Red Army. Uyezve, chaizvo ...
  Alvina anopfura zvakare gumi nemaviri ndege dzeSoviet uye anoridza mhere:
  - Vasikana vanopenga, uye kwete mhandara zvachose!
  Iyo yekupedzisira ichokwadi. Vaviri ava vakatandara zvavo nevarume. Uye akaita marudzi ose ezvinhu. Vasikana vaida varume - zvakavafadza! Uye kunyanya kana ukashanda nerurimi rwako.
  Musikana wechinzvimbo chepamusoro-soro... Vakatambudza piyona... Vakatanga kumubvisa mbatya ndokudurura migomo miviri yemvura pahuro pake. Vakabva vaunza simbi yaipisa padumbu rakanga razvimba. Uye vakapisa sei! Mupayona akazhambatata nemarwadzo emusango... Paive nekunhuwa kwaipisa.
  Alvina akamurova paside newaya inopisa. Uye kuti anoda sei kuseka ... Zvinonakidza chaizvo.
  Akabva aimba:
  - Ndaneta nekushungurudza kumashure - ndinoda kuseka mufaro wangu!
  Uye achaseka sei! Uye achabudisa mazino ake eperere! Musikana anoda kuuraya uyu, musikana sei!
  Uye makumbo emusikana ose akashama uye ane nyasha. Anoda kufamba asina shangu pamazimbe. Uye zvakare kudzinga mapiyona akabatwa. Vanorira zvakanyanya kana zvitsitsinho zvavo zvakakangwa. Kunyange Alvina anozviona zvichisetsa. Uye Albina zvakare musikana, ngatitarisei - super! Magokora mupikisi muchirebvu. Uye anoseka:
  - Ndiri musikana wekirasi yepamusoro!
  Uye anobudisa meno ake pearly. Iyo inopenya kunge yakakwenenzverwa. Uye murwi anoshamisa! Ichi chinogona kuva chimwe chinhu chisingagoni kutaurwa mungano kana kurondedzerwa nepeni!
  Varwi vese veSoviet, Yaks, Laggies, Pawns, uye Ili, vari kugogodza mudenga. Vakanaka vari kushingaira. Hapana kana kupokana kudiki mavari. Uye kunaka kwesango uye kunofadza kwakadaro.
  Varwi vanodzora chimuti chemufaro netsoka dzavo dzisina kupfeka uye vanorwisa mota dzeRussia. Pavanenge vachidzvanya, vanopwanya varwi, sekunge vari kurova kristaro nekirabhu. Vasikana vacho havana tsitsi uye havana tsitsi. Zvine simba rehasha uye murazvo weshungu. Uye kuvimba mukukunda. Kunyangwe kana hondo yave ichingoenderera neUSSR kwemakore mana ikozvino. Asi hazvidi kupera kana. Albina naAlvina vari pamusoro pekuzivikanwa kwavo. Uye havadi kudzoka kana kumira kwechinguvana. Uye vanoenda kwavari ndokugondora muvengi.
  Albina, achirovera pasi ndege dzeSoviet, anodanidzira:
  - Musikana aneta nekuchema, ndoda kunyudza bhutsu yebast!
  Uye kugeda-geda uye kupenya mazino ake epearly. Uye manje anoda murume sei. Anoda kubata varume chibharo. Anofara zvikuru neizvi. Achakutora okubata chibharo.
  Albina anodzvova:
  Vasikana bonde ibonde
  Heino kufambira mberi kukuru!
  Uye murwi achaputika nekuseka ... Uye ngatiuraye vavengi vedu vose zvakare. Ane simba rakawanda. Uye izere nesimba remhasuru.
  Uye Alvina achaomba:
  - Ngatipwanye muvengi kune zvimedu!
  Uye murwi achatanga kuseka achishingaira! Uye ndakafunga kuti vakomana vake vaifamba sei. Asi ngatingoti zvakanaka.
  Svondo yatova kwatiri ... Zuva riri kupenya zvishoma nezvishoma. Pazuva rokutanga rematsutso, vakomana vokuRussia vanomhanya vasina shangu muchando chichangobva kuwira kuchamhembe kweRussia. Vanoseka zvavo, vachizvikwenya, uye vanoratidza maonde avo kuvaGerman.
  Mapiyona ane zvisungo zvitsvuku, kugerwa bvudzi pfupi, mamwe acho akatopfupika. Vanomhanya nekusvetuka. Tsoka dzavo dzisina kana kutonhora. Vave vakakasharara kwazvo. Vasikana vari kumhanyawo, vasina shangu. Zvitsitsinho zvepingi, zvakatenderera zvinopenya muzuva. Anoshamisa vasikana veSoviet. Mutete, mumhanyi, akajaira kuita zvishoma.
  Uye munhu wose anogunun'una uye anogunun'una pameno avo ... Zuva rokutanga rematsutso mufaro chaiwo uye nyota yechiedza uye zvisikwa!
  Uye kune hondo yemhepo mudenga. Mirabela, uyu ndiye mutyairi wekutanga weSoviet anopfura imwe ndege yeGerman. Uye senguva dzose, musikana akapfeka bikini chete. Nokusingaperi vechidiki uye vasingamboperi. Ndiro simba remweya rakavigwa maari.
  Mirabela, zvisinei, anodawo kana varume vachimubata. Anochida chaizvo. Ndosaka ari mutyairi wendege... Kana musikana akashama, ane tsandanyama akakandwa nemaoko evarume, zvinofadza chaizvo. Uye kufara kukuru!
  Mirabela anorova imwe mota yeNazi ndokuridza muridzo:
  - Ndiri bhichi rine zvombo!
  Musikana uyu anotorova control panel neshare, round heels. Akanaka. Uye inimitable.
  Mirabela anobuda mazviri. Uye Agave inobhururuka kwaari. Pakupedzisira, vaviri vanenge vakabudirira zvikuru vatyairi vehondo vechikadzi vakasangana. Vanopfurana vari muimba yeraundi. Vanoedza kuitora kure. Asi hazvina kunyatsoshanda. Vose vakanaka vanobhururuka kubva pamutsetse wekupfura. Uye vakabudisa mazino avo nehasha. Hameno vakadzi mahure. Vanonyatsotarisana mumaziso. Kunyanya, musoro-on uye vanopfura zvakare. Iyo yeGerman ME-262 X ichiri nani pane iyo Yak-9 T, uye mota yeSoviet yakapfurwa ...
  Asi Mirabela anokwanisa kubuda, achirasikirwa nendege yake kekutanga mubasa rake rekubhururuka. Chakanyanya kuipa ndechekuti akazopedzisira ave munharaunda yevavengi. Uye izvi zvakaipa. Hongu, kumonyaniswa kwakadaro kwakasiyana kweramangwana. Uye musi waSeptember 1, 1944, ratova gore rechishanu reHondo Yenyika Yechipiri, nyika inoshanduka, asi kutonga kweFuhrer mune imwe nhoroondo yemutambo inoramba iripo.
  Saratov pakupedzisira akasiiwa nemauto eSoviet, uye hondo yeWehrmacht inosvika Kuibyshev.
  Hondo dzinotyisa dziri kuitikawo kuOrenburg.
  Barefoot Tamara arikurwa ipapo, achikanda mapasuru anoputika kuvavengi vake, achivasaidzira nezvitsitsinho zvake zvisina kupfeka uye achiridza kamhere:
  - Kubwinya kunyika yecommunism!
  Veronica anopfura vadzivisi vake. Anokanda pasuru inoputika nezvigunwe zvake zvisina kupfeka oshevedzera kuti:
  - Nekuda kwemazano ecommunism!
  Victoria, achipfura vadzivisi vake, uye achizviita saRobin Hood mubhikini, achirira, achikanda mabhomba kumuvengi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye kuchema:
  - Kubwinya kunguva dzecommunism!
  Olya, achipfura muvengi uye achivacheka nejeko, akaitora ndokurira:
  - Nekuda kwehukuru hweSoviet nyika uye kubwinya kukuru!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka achakandazve pasuru inoputika yesimba guru, rinoparadza.
  Larisa, achipfura vaNazi, akakwenya:
  - Nyika yangu Russia, iwe unopiwa nokusingaperi naMwari pasi pedenga rebhuruu!
  Uye anotarira shamwari dzake ...
  Agafya, achipfura vaNazi, akabvisa:
  - Orenburg haizomboregi! Tichave tichipesana nevavengi veNyika yaBaba!
  Vasikana vakatsunga uye vane chinangwa chechokwadi kurwisana kusvikira kudonha kwekupedzisira kweropa.
  Orenburg ichiri kubata. Asi musi waSeptember 3, 1944, kurwiswa kweKuibyshev kwakatanga. Uye zvechokwadi izvi hazvina kunaka kune USSR.
  Alenka anopfura maNazi uye anodanidzira:
  - Kune communism, nyika yeSoviets!
  Uye zvakare, netsoka yake isina chinhu, achakanda girinedhi remasimba anoparadza.
  Anyuta anopfura vanomupikisa uye anozhambatata:
  - Ngatidzivirire Kuibyshev!
  Uye nezvigunwe zvako zvisina zvigunwe pasuru inoputika ichakandwa nesimba guru rinouraya.
  Uye ichatsemura vavengi vazhinji.
  Alla, achipfura maKrauts, anorira uye achizunza chipfuva chake:
  - Kune nzvimbo dzakakwirira dzePolesie!
  Uye nechitsitsinho chake chakashama achapa girinedhi kuparadzwa uye kufa zvachose kwevose vaFritz-vapanduki.
  Maria, achipfura vaNazi, uye netsoka yake isina rutsoka achikanda simba iro rakaomesa mutezo Fritz, akazhamba:
  - Aboard!
  Uye musikana achaseka pamusoro pemapapu ake!
  Marusya, achipfura cheni dzefascist uye achikanda girinedhi inoparadza nezvigunwe zvake, tweeted:
  - Kubwinya kune communism uye kukunda!
  Matryona akataura achinyemwerera, achitumira kumwe kuputika kunouraya uye kuchera pasi Fritz:
  - The Motherland itsvene!
  Vasikana vanorwa semagamba.
  Muedzo wesoso rinobhururuka wakangobudirira pakutanga, uyezve wakakundikana.
  Saka Albina naAlvina vakarwa zvakare paME-309, muchina wakanakira maitiro avo.
  Vasikana vakapfura ndege dzeSoviet uye vakaridza mhere:
  -Paki yakasarudzika, uye spaghetti yemagetsi!
  Albina akaridza kuputika kwakananga kumuvengi, akarova mota yeSoviet, achinongedza tsoka yake isina kupfeka uye akazhamba:
  -Kufamba kwangu kwekutanga kuchauraya muvengi!
  Alvina akapfurawo muvengi. Akainyatso gadzira ndokuburitsa mazino ndokuti:
  - Komonisiti ndiro magumo angu!
  Uye nezvigunwe zvake zvakanga zvisina kubereka akarova chimwe chinangwa.
  Vasikana vachiri kurwisana vari mumotokari yekare. Propeller-propelled fighters haisati yabviswa mukugadzirwa. Zvakare, isu tichiri kuda kujaira kujeti muchina uye kugadzira iyo yese sisitimu yavo. Uye izvi hazvisi nyore kuita.
  Albina, kupfura mota dzeSoviet, zvine musoro akati:
  - Ini ndichagadzira nguva yecommunism uye ndinotungamira humambo kune nyeredzi!
  Uye nechitsitsinho chake chakashama, anotsika pazvikwambo.
  Alvina, achipfura mota dzeRussia, achibaya nepakati padzo, akazhamba:
  - Chinangwa chedu ndecheAryan communism!
  Uye zvakare murwi akashandisa zvigunwe zvake zvakashama. Uye akaita nokukurumidza zvikuru.
  Apo vasikana vose vakadzoka, vapedza nhumbi dzavo dzose dzokurwa, vakabvumira miviri yavo kusukwa muimba yokugezera. Vakomana vakanaka vakavarova nemitsvairo. Albina, achidziya, akati:
  - Kunyange zvakadaro, varume vanodiwa!
  Alvina akabvumirana neizvi:
  - Zvechokwadi zvinodiwa! Kunyangwe isu vakadzi takanyanya kunaka!
  Albina akaputika nekuseka uye akaridza mhere:
  - Sei mukadzi achida varume kuti ave nemunhu wekurova!
  Vasikana, hongu, vanobvumirana neizvi.
  Helga ane TA-152 akapfura matangi eSoviet ndokubaya nepakati pavo, achinyemwerera:
  - Kubwinya kune communism yaKaiser!
  Musikana ndokuseka.
  Agave iri mudenga ichivhima ndege dzeSoviet. Iyo Yak-9, iyo iri nyore kugadzira, iri kuramba ichionekwa mudenga. Iyi motokari, zvisinei, haina kusimba zvakadaro. Muchigadziriso cheT, chine 37 mm cannon uye inogona kuruma Fritz zvinorwadza.
  Agave inopfura kubva kure paME-262 yake uye inoimba nemumhino yake:
  -Ndini ndakachenjera pasi rose, ndinouraya vavengi muchimbuzi!
  Uye anochonya vatumwa vake vari kudenga.
  Asi apa Mirabela ari mumhepo zvakare. Musikana uyu, zvisinei nekurasikirwa kwese, haarasi moyo.
  Uye anototanga kuimba, achinyora sezvaanoenda;
  Ndakapinda muKomsomol ndichitamba,
  Musikana akanaka wekurota...
  Ndaifunga kuti nyika ichave isingaperi May,
  Zuva rega rega ndiko kuberekwa kwechirimo!
  
  Asi nekuda kwechimwe chikonzero hazvina kushanda,
  Neimwe nzira handikwanise kupinda murudo ...
  Zvakanaka, ndiudzei varume ndapota,
  Hupenyu igwara rakasimba kwazvo!
  
  Pakarepo hondo yakatinhira;
  Uye dutu rerufu rakamhanya ...
  Uye vasikana vangu vane muviri wakasimba,
  Iwe unogona pakarepo kuzviisa iwe pachako mukurwiswa!
  
  Nditende, handidi kurega,
  Kurwira Nyika yaBaba kusvika kumagumo...
  Isu tinotakura magirinedhi mubhegi rakasimba,
  Stalin akatsiva baba vake mumwoyo!
  
  Varwi vakanaka muRussia.
  Tinogona kuchengetedza runyararo nekurongeka...
  Nyeredzi dzokudenga dzakadiridza velvet;
  Uye muvhimi akashanduka kuita mhuka!
  
  Ndiri musikana asina shangu arikurwa
  Azere nemiyedzo nerudo...
  Zvichava, ndinoziva nzvimbo muparadhiso ino,
  Iwe haugone kuvaka mufaro paropa!
  
  Varwi vakuru veFatherland,
  Ticharwa zvakasimba pedyo neMoscow ...
  Zvino kurota pasi pecommunism,
  Kurwisana nenyika yepasi naSatani!
  
  Vakashinga Russian vakomana,
  Kuti vanorwa vakatendeseka kusvika kumagumo...
  Vari kupfura nepfuti,
  Kana uchida korona yegoridhe!
  
  Hapana kana bara rinogona kutimisa
  Jesu Mwari mukuru akamuka...
  Mazuva eshato anodya apera;
  Kwakabva kwatowedzera kupenya kubva kudenga!
  
  Ndinokuda, mudiwa Lada,
  Mwari wepamusoro-soro Svarog achava mukubwinya ...
  Tinofanira kurwira Russia,
  The best White God anesu!
  
  Usaunza maRussia kumabvi avo,
  Nditendei, nyama yedu haigoni kudzorwa...
  Stalin uye mukuru Lenin anesu,
  Unofanirawo kupasa bvunzo iyi!
  
  Marwadzo ekwaBaba ari mumoyo yeduwo.
  Tinotenda muhukuru hwake ...
  Tinokurumidza kuvhura musuwo wenzvimbo,
  Huchava hupenyu hunotapira kwazvo!
  
  Isu tiri vasikana vasina shangu vakanaka,
  Tinomhanya zvakanyanya nemumazaya echando...
  Hatidi vodka inovava iyi,
  Kerubhi rinotambanudza mapapiro aro!
  
  Isu vasikana tichamiririra Nyika yeBaba,
  Uye isu tichapindura maKrauts, kwete kune vakaipa,
  Kaini wegehena achaparadzwa,
  Uye kwaziwai Kristu Muponesi!
  
  Pachava nenguva - hazvingave zviri nani,
  Vakafa vachamuka nokusingaperi...
  Chisiko chapose pose chichava paradhiso chaiyoiyo,
  Kurota kwemunhu wese kuchaitika!
  . CHITSAUKO Nha.
  Gunyana 1944 rakapfuura muhondo dzinotyisa ... The Fritz vakakwanisa kukomberedza Kuibyshev neOrenburg uye naizvozvo maguta aya akaparara, asi pasinei nematambudziko ose avakarwa.
  Vasikana vakaratidza kusimba kwakanyanya ... Pakutanga kwaOctober, vaNazi, vasati vatora Kuibyshev, vakarwisa Penza. Uye hondo dzakatanga kupisa pamusoro peguta iri.
  Natasha nechikwata chake vakarwa ikoko.
  Musikana akakanda girinedhi nerutsoka rwake rune tsvarakadenga rusina kupfeka ndokuridza mhere:
  - Nekuda kwemweya weRussia.
  Mushure mezvo Zoya akadzinga bazooka. Uye akagogodza tangi reGerman Lev-2.
  VaGermany vakanonoka zvishoma ... The Panthers uye T-4s dzakabviswa kubva mubasa. Asi pari zvino michina iyi ichiri kushanda. Muchokwadi, iyo Panther yakanaka tangi muparadzi, uye yakanyatso chengetedzwa kubva kumberi. Asi mativi ndiro dambudziko rake. Zvisinei, "Panther" -2 haina kunyatsochengetedzwa nemativi ayo. Asi pfuti zhinji dzakabatwa.
  Kuvandudzwa kweE series kuri kuenderera mberi ... E-75 tank inovimbisa kuva motokari yechizvarwa chitsva ine mativi akavharwa zvakakwana. VaGermany vari kuverenga zvakanyanya pane izvi. Chinangwa ndechekutora tangi isina kurema zvakanyanya, nekukurumidza uye yakachengetedzwa zvakanaka. Kuedza kwekutanga kwerudzi urwu kwaive Maus, asi maitiro airatidza huremu hwakanyanya hwetangi iyi. Pane kudaro, E-100 yakanga yatogadzirwa. Iri tangi raive nedenser marongero uye yakaderera silhouette. Kazhinji, huremu hwayo kana ichienzaniswa neMouse yakadzikira kusvika zana nemakumi matatu kusvika zana nemakumi mana ematani. Mativi akanga akaiswa pamakona anonzwisisika. Ukobvu hwemativi pamwe chete nemasikirini hwakasvika 210 millimeters. Zvombo zvakangofanana neyeMouse: 128-mm uye 75-mm cannon ine pfupi mbiya. MaGermany akaisa injini ine simba zvikuru ye1,500 horsepower, uye tangi yaifamba makiromita makumi mana neawa mumugwagwa mukuru.
  Zvinova zvinogutsa zvachose. Iyo E-100 ichiri kurema tangi. Asi nezvombo zvakanakisa uye kudzivirira.
  Hunhu hwayo hwekurwa hunogona kunge husina kushata, asi kutakura tangi uye kutakura kwayo kwakaramba kuchinetsa. Chiitiko chaicho chakaratidza kuti tangi inogona kurema zvisingapfuure matani makumi masere kuitira kutamisa zvine musoro pamusoro pemigwagwa nemabhiriji.
  Saka Hitler akapa muganho paE-75 kusangana nehuremu hwakapihwa, asi kugadzira muchina wakavimbika maererano nekudzivirira. Nokuda kwechikonzero ichi, zvakasarudzwa kusiya 75-mm cannon. Uye ita kuti dhizaini ive yakaoma sezvinobvira: mune imwe bhuroka, injini uye kutapurirana mhiri uye giya bhokisi painjini. Zvadaro zvichida achawana tangi inodzivirirwa kumativi ose uye kwete kunyanya kurema.
  Hitler, kazhinji, haana kugutsikana zvachose nemotokari dzeGermany. Kunyange zvazvo Lev-2 ingangove yakanyanya kufambira mberi, kanoni yayo ye105 mm yaive yakawandisa kurwisa matangi eSoviet, uye isina kukwana kupfura pane zvisina pfuti. "Panther" -2 yaigona kugutsa mauto nezvombo uye kudzivirira kwepamberi, asi kudzivirira kweparutivi kwakanga kusati kwakwana, asi maitiro ekutyaira aigutsa.
  The Fuhrer akakumbira kugadzira tangi inogona kugutsa mauto mune zvese.
  Asi izvi hazvisi nyore kuwana. Zvinokwanisika here kubatanidza dhizaini kusvika pakakwirira uye kurerutsa chassis nerubatsiro rwemabhogi akakosha uye zvitubu, uye kuunza chimwe chinhu kunze kwemuviri. Uye vashandi vakarara pasi.
  Chiitiko chakadaro chingava chinovimbisa zvikuru. Tangi yekutanga E-75, yakabatanidzwa neE-50, yaigona kurema zvisingapfuure matani makumi manomwe, uye uyu muchina unotyisa.
  Elizabeth akarwa pamusoro T-34-85 tangi uye haana kugutsikana zvachose nekudzivirirwa kwayo. Nhumbi, dzisina kusimba nekuda kwekushaikwa kwezvinhu zvealloying, hazvina kudzivirira tangi zvakanyanya.
  Erizabheti akapfura nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akadzvova, achibudisa mazino ake:
  - Ndiri muchengeti wemuchadenga.
  Catherine akarova muvengi, akarova muvengi padivi ndokuridza muridzo, achibudisa mazino ake:
  - Nezve communism muUSSR!
  Elena akapfurawo zvakasimba, akananga kumuvengi, ndokumurova nechisimba chinouraya, uye achifunga kuti makumbo ake akanga asina kupfeka, akaputika:
  - Nokuda kwebumbiro rekukunda!
  Efrasia akapfura muvengi, achinyatsoshandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akaridza mhere:
  - Isu takatendeka kuna Svarog naStalin nekuda kwehukuru hwenyika!
  Ava ndivo vasikana vanorwa pano. Ivo vane timu yakatanhamara.
  Mamwe matangi eT-34-85 akaonekwa ane dziviriro kubva kumabara, izvo zvakaderedza uremu hwavo zvakanyanya. Kumhanya uye kufambisa kwemotokari kwawedzera. Asi iye zvino yaigona kutorwa nepfuti inorwisa tangi, pfuti huru-huru, uye marudzi akawanda emagirinedhi. Uye pfuti dzemhepo dzinobaya nepakati chaipo. Ichokwadi, tangi yakadaro inotova nyore kugadzira, yakachipa uye inowedzera kukurumidza kwekufamba.
  Zvino, kana vasikana vachityaira mota iyi, havandibvumire kupinda mairi.
  Elizabeth, musikana anomhanya ane zvinhu zvinoparadza zvikuru, zvine musoro akati:
  -Nhumbi haigoni kutsiva ushingi!
  Catherine akabvumirana neizvi:
  - Ehe, ndizvozvo, nenzira iyi hauzoburitswa pachena!
  Uye uchaseka sei...
  Vasikana vane runako rukuru. Uye kana vakarova vavengi, vanozviita nehasha uye zvakakwana.
  Elena, mushure mekunge tangi yavo yashandisa kit yaro yekurwa uye aenda kunozadza zvinhu, akabvunza shamwari dzake:
  - Munofungei imi vasikana, tine mukana wekukunda Reich yechitatu?
  Catherine akapindura nechivimbo:
  - Sezvo Vasily Terkin akati ... Takauya kuzorova, kwete kuverenga!
  Elizabeth akagadzirisa:
  - Ndizvo zvakataurwa naSuvorov!
  Uye musikana, nezvigunwe zvake zvakanga zvisina kubereka, akatora ndokukungurutsira bepanhau mumudzanga wakamonerwa. Zvinosekesa kwaari.
  Efrasia akaimba, achizunungusa muviri wake:
  - Ndiri musikana wemuchadenga,
  Zvicharwadza zvikuru kune veKrauts - murimi!
  Uye murwi achaseka sei!
  Vasikana vakasarudza kutamba makadhi. Zvinosekesa. Uye vanokundwa vanoita ma push-ups uye squats.
  Elena akataura panguva yemutambo:
  - Zvakaoma hazvo, isu hatina mukana chaiwo wekuhwina! Caucasus yawa uye isu tiri kurasikirwa!
  Catherine akakanda kadhi netsoka yake isina kupfeka, achirova muvengi wake uye akashinyira:
  - Asi isu tine chakavanzika chombo!
  Mhare yakaseka ndokukandawo kadhi riya nezvigunwe zvetsoka.
  Elizabeth akatura befu achiti:
  - Isu tine tariro imwe chete yasara - chombo chitsva chakavanzika!
  Efrasia akachema, achikanda kadhi nezvigunwe zvetsoka dzake dzakanaka:
  - Ehe, isu hatigone kuita pasina chombo chakavanzika!
  Uye vasikana vakaimba mukorasi:
  - Munondo wedu unopfuta nomoto, tichaparadza vavengi vedu! Isu tiri varwi veUSSR!
  Varwi vanorwa zvechokwadi uye zvechokwadi.
  Asi mauto haana kuenzana zvakanyanya ... Pakati paOctober, Kuibyshev achiri kuwa ...
  MaGermany akakwanisa kutora nzvimbo yakakosha yekudzivirira. Asi mvura yakatanga kunaya... Paive netariro yekumbomira semugumisiro wekudonha.
  Zvisinei, kurwa kwakapfuurira mudenga.
  Vatyairi vatatu veSoviet: Mirabela, Anastasia, Akulina vakarwa nechido chemusango.
  Mirabela, achipfura muNazi mukutiza, paYak-9 T yake yechinyakare asi inotyisa, akaimba:
  - Pachave nenguva, nguva yecommunism!
  Anastasia, achidzvanya chinosimudzira nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akasimbisa, achiburitsa mazino ake:
  - Ndichabhururuka kuenda kudenga ndichiimba!
  Ndokuchonya shamwari dzake.
  Akulina akapwanya mumwe muJerimani nekumutsikirira asina kupfeka, chitsitsinho chedenderedzwa pachitsidzo ndokuti:
  - Nekuda kwekubwinya kweUSSR!
  Vasikana vacho vanofanira kunge vachirwisana.
  Mirabela, achipfura fascist ME-262 ine 37-mm cannon, tweeted:
  - Kubwinya kune communism!
  Anastasia, achigura maNazi nenzira ine chinangwa uye achiona muvengi, akapopota:
  - Kubwinya kune zvitsvuku zvakasikwa!
  Musikana waAkulina, uyo akanga ari murwi mukuru, akagogodza motokari yeGermany uye, achiridza muridzo, akadzvova:
  - Kune communism, nyika yeSoviets!
  Zvinofanira kucherechedzwa kuti varwi vane kusimba kukuru.
  Albina, Alvina, Agava kune rimwe divi vari kukwidza zvibodzwa zvavo. Uye vasikana vanorwawo vasina shangu uye mumabhikini.
  Zvinosekesa sei vasikana vanenge vakashama mundege.
  Albina anodonhedza mota dzinoverengeka dzeSoviet nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye squeals:
  -Nekuda kwehukama hweAryan!
  Alvina anorwawo neRed Army uye anozviita noushingi. Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anonangidzira pfuti dzemhepo uye anodimbura mota dzeSoviet, achiridza mhere:
  - Kune akajeka mazano!
  Agave zvakare inodonhedza pasi varwi veSoviet uye kurwisa ndege, inovaparadza uye inodzvova:
  - Nekukunda kweTatu Reich!
  Uye vasikana vacho havasi kurwisana nokutambudza muvengi wavo. Kunyanya vakomana vakanaka.
  Albina, achigocha zvitsitsinho zvapiyona ari padanda, akamboti:
  - Vakomana vakakangwa uye nemhiripiri zvinonaka kwazvo!
  Uye achaseka sei. Uye acharatidza rurimi rwake!
  Alvina akazviona, achiburitsa mazino ake:
  - Mukomana akakangwa muchoto, anonaka kwazvo negariki!
  Agave, nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, akadonhedzwa pasi nevaviri vevarwi veSoviet ndokupopota:
  - Isu tiri nzvimbo vixens!
  Ndokuchonya shamwari dzake. Iye musikana wemhando isingawanzo, yekurwa.
  Albina, achidonhedza ndege netsoka dzake dzisina kupfeka, dzakanaka, dzakapfava, akati:
  "Iwe haugone kunzwisisa Russia nepfungwa dzako, ungasarudza sei vanhu vakaita saStalin sevatongi!"
  Alvina akataura nehasha, achiburitsa mazino ake uye kupfura nezvigunwe zvake.
  - Asi Hitler wedu haasi nani!
  Agave akaseka, achirovera pasi mota dzeSoviet nezvigunwe zvake asina kupfeka ndokuti:
  - Adolf, hongu, ane mweya! Asi panguva imwe cheteyo, kuti atokunda zvakadini haayerwi!
  Vasikana vacho vanorwa zvakanyanya uye vane hasha.
  Saka vakagocha vakomana vaviri kamwechete pamoto vari vapenyu. Vakadaro vachibaiwa nesimbi, ndokutanga kudzipfacha, uku vachiridza mhere vakagwina gwina. Ipapo, apo vakomana vakanga vachigere kuterama, vasikana vose veboka racho vakavamba kumhanyira kumapiona akakangwa, ndokucheka nhindi dzenyama kwavari ndokudya.
  Uye yainaka kwazvo, kunyanya kana vakomana vachiri vapenyu uye vaine mhiripiri panguva yekukangwa.
  Agave, somuenzaniso, akadya chidya chemukomana nemufaro mukuru. Vasikana vakaita basa guru ipapo. Vakomana vose vakanga vasara vaiva mapfupa nemarara. Chiropa chidiki chainaka zvakanyanya. Vasikana vake vakairova nemufaro mukuru.
  Asi iye zvino vari kurwa mudenga...
  Pakupera kwaOctober Orenburg yakawa ...
  MaGermany akasvika kuUfa. Kwave kutotonhora uye kune sinou.
  Tamara nechikwata chake vari kurwisa vaNazi kunze kweUfa. Varwi veGerman, vanoumbwa nemasoja evatema akanyoreswa mumakoloni eFrance neBelgian, anoenderera mberi nekurwiswa.
  Vanorasa nzira dzose nezvitunha.
  Tamara anoridza tsamwa ndokukanda girinedhi negumbo rake risina kupfeka ndokuridza mhere:
  - Nguva yecommunism ichakudzwa kwemazana emakore, ndinotenda kuti Stalin achava ruoko rwedu rwakasimba.
  Veronica, achipfura, anoti:
  - Usatyora iyo USSR!
  Uye nechitsitsinho chake chisina kupfeka anokanda pasuru inoputika.
  Anfisa, achipfura vaNazi uye achikanda imwe meseji yerufu nezvigunwe zvake asina kupfeka, anoti:
  - Hukuru hwecommunism hunesu!
  Victoria, achipfura muvengi uye achichera pasi vaNazi, achikanda girinedhi netsoka dzake dzisina kupfeka, squeaks:
  - Dai nyika huru yeBaba ngaikudzwe!
  Mitambo yeOlympic iri kupfura. Uye ipapo musikana uyu ane gamba anokanda bhokisi rese rezvinoputika kumaNazi uye anodzvova:
  - Kubwinya kune yedu cosmic Motherland!
  Uye vasikana vose vachadanidzira pamwe chete.
  -KuUSSR! Pachava napiyona!
  Varwi vechikadzi veRed Army vakaba hondo. Uye pakwakanaya sinou, vairwa vasina shangu uye vakapfeka bhikini.
  Pakutanga kwaNovember, vaNazi vakatanga kurwisa Ulyanovsk. Guta rakaberekerwa Lenin uye umo Stenka Razin akakuvadzwa zvakakomba. Ichi ndicho chiitiko chikuru chemaguta eRussia.
  Alenka anorwa nevaNazi. Uye anozviimbira pachake, achikanda magirinedhi kumaNazi netsoka dzake dzisina chinhu:
  - Kubwinya kuRussia, kubwinya ...
  Matangi ari kumhanyira mberi...
  Kupatsanurwa muhembe dzvuku,
  Kwaziwai vanhu veRussia!
  Anyuta, achipfura vavengi nekuvachekeresa pasi, obva aburitsa mapaketi anoputika ehuswa nezvigunwe zvake, akaputika:
  - Nezve communism yaStalin!
  Uye akapa shanduko kumutsara wese wevarwi vatema, vachivachekerera pasi.
  Alla, achipfura vadzivisi vake uye achishandisa zvigunwe zvake asina kupfeka, achikanda girinedhi inouraya, akazhamba:
  - Kune Amai Russia!
  Maria, achipfura vaFascist, uye achishandisa zvigunwe zvake zvisina zvigunwe, achikanda zvipo zverufu kumuvengi, akabvuta ndokuti:
  - Nezve nzvimbo communism!
  Matryona, achipfura maNazi uye achichera muvengi, akati:
  - Nezve shanduko muhondo!
  Marusya, achirova maKrauts, uye achivarova kusvika vafa, akaitora uye akapopota nehasha, achirova:
  - Nekukunda kwemhando yepamusoro!
  Uye netsoka yake isina kupfeka akakanda girinedhi inouraya.
  Vasikana vari pano vakanaka uye vane upenyu.
  Alenka, achipfura uye achicheka vavengi, uye achikanda magirinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akazhamba:
  - Dai hukuru hwecommunism huve nesu!
  Uye musikana akaitora uye akagogodza kunze tangi yeGermany neshungu huru.
  Uye heino imwe shanduko yeLev-2 tank ine 88-mm cannon. Iyo turret idiki, uye tangi idiki, uye inorema makumi mashanu neshanu matani, uye injini ine 1200 horsepower kana yakasimudzwa. Fast German motokari.
  Asi haanetse murwi.
  Alla akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka uye akashinyira:
  - Nokuti communism!
  Anyuta akakanda chipo cherufu cherufu nezvigunwe zvake zvisina kupfeka ndokudeedzera:
  - Kumiganhu mitsva!
  Uye musikana acharidza muridzo. Uye tangi yeGerman "Lev" -2 yaizopinduka uye ma roller aibhururuka chaizvo.
  Maria, achipfura vaNazi, akaimba:
  - Uye hondo inoenderera mberi zvakare,
  Uye moyo wangu unonzwa kunetseka muchipfuva changu ...
  Uye Lenin mudiki -
  Uye mudiki October ari mberi!
  Matryona, achipfura vavengi uye achidzikisa pasi, akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu uye akarira:
  - Nhanho yekutanga muhupenyu yakakosha!
  Marusya, achigogodza ma fascists, akaridza mhere:
  - Iwe unoona zvakare pamusoro pePasi, chamupupuri chehasha kurwisa!
  Uye ava ndivo varwi vasingatendeuki.
  Asi zvakadaro masimba haana kuenzana. Penza atodonha. Uye vaNazi vakaparadza Saransk.
  Iye zvino hapana zvakawanda zvakasara kuguta reGorky.
  Pana November 7, 1944, Stalin akaita kumwe kufora muMoscow. Kunyangwe kusiri kukunda.
  The Fritz, zvisinei, yakapfura kuMoscow kekutanga neV-2 ballistic missile. Uye panguva imwecheteyo guta rakabhombwa nendege yejeti, kusanganisira mabhomba eArado. Chiito ichi chakashamisa munhu wese zvikuru. Mabhomba eV-2 akabhururuka achitevedza nzira yakakwirira ndokudonha kamwe kamwe;
  Kwakanga kune kuparadza kwakawanda uye matambudziko. Masoja eSoviet akafa panguva yekufora.
  Stalin akaita musangano wechimbichimbi muimba yepasi pevhu yaigona kumira kunyangwe kurohwa kwakananga kubva kubhomba reatomu.
  Mukuru wevashandi vese, Vasilevsky, akataura nearamu:
  - MaGermany ane chombo chitsva chesimba guru rinoparadza. Uye ma radar edu haana kumuona ...
  Stalin akadzvova, achirova zvitsitsinho zvebhutsu dzake nehasha:
  - Uri mapenzi! Hatina kukwanisa kuona kushamisika kwakadaro!
  Marshal Vasilevsky akati:
  - Paive nechimwe chinhu, Comrade Stalin ...
  Beria akabva ataura kuti:
  - Aya ndiwo makomba eA-5 ekirasi. Hapana chikonzero chekunetseka, Comrade Stalin. Vanotakura makirogiramu mazana masere chete emaminolon, asi vanodhura zvakanyanya sejeti bhomba yakanaka. MaGerman akapfura mapfumo gumi nemaviri, asi dhizaini iyi haina kupinda mukugadzirwa, sezvo kubhomba nendege yejeti zvese zvakachipa uye zvakanyanya kushanda.
  Stalin, akadzikama, akati:
  - Saka ichi hachisi chombo chinoshanda? Kugona chose!
  Beria akataura nekugomera:
  - Asi mabhomba ejet idambudziko rakakura. Tinofanira kurwisa izvi, Comrade Stalin!
  Marshal Zhukov akakurudzira:
  - Zvimwe tichazvitora togadzira matombo pachedu. Ndinoreva pasi-ku-mhepo. Ko, nokuvadzora neredhiyo, kudonhedza ndege!
  Voznesensky akati:
  - Zvinotora nguva kugadzira zvombo zvakadaro! Zviri nyore kugadzira ndege dzakachipa kubva muhuni, kudzizadza nezvinoputika uye gondohwe muvengi. Yaizova kamikaze style!
  Stalin akagutsurira musoro achibvumirana nazvo:
  - Ehe, ndege dzekamikaze dzinoda kushandiswa. Uyu ndiwo mukana wedu, kunyange zvazvo chaizvoizvo izvi zvinongowedzera marwadzo eRed Army yedu.
  Tinofanira kuwana chimwe chinhu chinoshanda!
  Yakovlev akapindura nekugomera:
  -Kushanda pandege itsva kuri kuenderera mberi, Comrade Stalin. Asi parizvino takatarisana nekuchengetedza kugadzirwa kwakanyanya kwemota. Isu tinoshandisa zvese zvakachengetwa zvedu uye tinoisa vana kubva pamakore gumi pamichina. Kuunganidza kwakazara, zvese zvakazara uye zvakanyanya-zvese.
  Stalin akati:
  - Zvakawanda zvinoda kuitwa! Zvaunoita zvishoma!
  Molotov akadaro achitura befu.
  -Hazvigone kubata vanobatana. Zvinoita kunge tiri tega. Ndakaedza kusvika pakubvumirana nemaJapan ... Vanoda ndima kusvika kuUrals, iyo isingagamuchirwi.
  Stalin akati:
  - Tinofanira kurova Japan munguva yechando, asi zvakadini neLeningrad?
  Zhukov akati, achibudisa mazino ake:
  - Kurova paPetrozavodsk hakuna kubudirira sezvaitarisirwa. Sweden yakapinda muhondo parutivi rweThird Reich uye taifanira kutarisana nemasimba makuru. Saka zvakange zvisingaite kukurumidza kukudziridza zvinogumbura, uye muvengi, aunza Wehrmacht mayunitsi, akadzora kurwiswa kwedu. Guta reLeningrad rakakomberedzwa zvakazara nekuvharirwa uye rakapinirwa zvachose. Ndinofunga muchirimo, nekuda kwenzara yakazara, vanhu vese vachafa. Uye kuwa kweLeningrad kuchave kusingadzivisiki.
  Zvinenge zvisingabviri kuigovera nemhepo. Muvengi anodzora denga zvakazara. MaGermany zvino kunyange kupa muchinjikwa we knight, chete kune zana ndege dzakapfurwa pasi.
  Stalin akaridza tsamwa:
  - Takatadza kugumbura!
  Zhukov akati:
  - Njanji zhinji dzakaputsika, uye isu takaisa mashoma mashoma masimba. Uye isu tinofanirwa kupa mbiri kune veFinns neveSweden, ivo vanoshingirira mukudzivirira. Asi handizvo zvoga. MaGermany akadarikawo Murmansk. Zvino guta iri rakakomberedzwa. Hatizivi zvekuita!
  Stalin akati:
  - Vhura!
  Zhukov akaramba:
  - Ini handina simba reizvi! Uye muvengi anogona kutora yese Karelian Peninsula!
  Stalin akati:
  - Dhonza simba rako uye unblock! Munguva yechando maGermany haana kunyanya kusimba. Zvichave zvichigoneka kunyatsovatsikirira!
  Vasilevsky akati:
  - Isu tinofanirwa kudzivirira kudzika kwakadzika, uye ipapo simba redu rinokunda muvengi!
  Stalin akati:
  - Ticharwira communism!
  Voznesensky yakashuma dzimwe nhau dzinofadza:
  - Iyo SU-100 yakatove yakabatanidzwa musimbi uye yakagadzirira kugadzirwa kwakawanda. Chassis yakavakirwa paT-34. Zviri nyore kugadzira. Goko rave kutogadzirira pfuti itsva. Saka iyo SU-100 ichave yatoonekwa pakatarisana. Mangwana mota yekutanga ichaenda kumberi!
  Stalin akagutsurira musoro achibvumira:
  - Zvirinani izvi zvakandifadza! Asi iyo T-34-85 haisati yabviswa mukugadzirwa. Uyezve, nhumbi dzezvombo dzinofanira kuitwa dzakatetepa uye uremu hwakaderedzwa kusvika matani makumi maviri. Hondo dzakaratidza kuti zvinhu zvaisagona kuipa!
  Voznesensky akati:
  - Uye iwe unogona kugadzira zvombo zvehuni! Isu tinogadzira mazana ematangi aya pazuva, kutopfuura maNazi. Asi mota dzedu dzinogona kupfura pasi Krauts zviri nyore kunyangwe nepfuti dzakareruka dzekurwisa tangi.
  Zhukov akati:
  - Gerda aripo. Mukadzi akanaka kudaro! Akadonhedza matangi edu akawanda nepfuti.
  Stalin akati:
  "Tinofanirwa kumubata nekumusvira zvitsitsinho zvake." Musikana uyu akanaka chaizvo!
  Zhukov akabvuma kuti:
  - Tinofanira kuibata! Uye isu tichaparadza ma fascists!
  Beria akagutsurira musoro ndokugutsurira musoro:
  - Ngatiitei basa rakakosha rakafanana!
  Stalin akataura nekugomera:
  - Iyi ipfungwa huru, asi ... Chimwe chinhu chinoda kupedzwa!
  Beria akati:
  - Ngativabatei vese!
  Stalin akadzungudza musoro wake:
  - Kwete ... Kuuraya magamba hakuna kunaka! Ndinoda kuti Gerda aunzwe kwandiri! Izvi ndezvekukurumidza!
  Beria akati:
  - Mupenyu?
  Stalin akasimbisa zviri nyore:
  - Chokwadi, ndiri mupenyu!
  Beria akakwenya, achisimudza matama ake:
  - Zvese hazvigoneke, ndinoziva zvechokwadi!
  Vasikana vakati wandei vakaonekwa vakapfeka masiketi mapfupi nemakumbo asina kupfeka. Vakatakura magirazi ewaini ndokuchonya kunhengo dzeState Defence Committee.
  Zhdanov akati:
  - Tinoda vasikana vakawanda muuto! Vachagadzirisa zvinhu ipapo!
  Stalin akati:
  - Ini ndinopa Anastasia, Mirabela, Akulina ne "Nyeredzi yeOdha yeKubwinya" nemadhaimondi! Kubwinya kune USSR!
  Vanhu vese vakadaidzira pamwe chete:
  - Kubwinya kune magamba!
  Vakaombera maoko.
  Mumwe wevasikana akakotama ndokupfugama, achitsvoda bhutsu yaStalin.
  Mutungamiriri Mukuru akadurura waini uye akadzvova:
  - Simba redu ndicho chibhakera chedu!
  Beria tweeted:
  - Hitler ibenzi!
  Stalin akaramba:
  - Kwete benzi, asi mufananidzo wehunyengeri!
  Vanhu vese vakaombera zvakare.
  . CHITSAUKO Nha
  Guta reUlyanovsk rakanga rakakomberedzwa zvachose, asi ikozvino rakabata ... Kwatove kupera kwaMbudzi uye kune sinou uye kune chando. MaGerman haadi chaizvo kurwisa, uye vachiri kupfura.
  Mamiriro ekunze ari mumhepo haana kunyanya zhizha. Asi vasikana vachiri kurwa uye kuratidza mashura ehushingi.
  Gerda nevashandi vake paPanther 2. Asi Panther-3 tangi yava kuda kuoneka, uye murwi anoda chaizvo kurwa nayo.
  Panguva ino, ari kupfura panzvimbo dzeSoviet.
  Negumbo rakashama akanongedza pfuti payainge yavavarira achibva aridza pfuti. Akarova Soviet makumi matatu nemana uye tweeted:
  - KuPrussia tsvene!
  Charlotte akapfurawo cannoni, akapinda muSoviet howitzer ndokuridza mhere:
  - Mufaro wedu ndewekusingaperi!
  Christina akapfurawo, achirova muvengi netsoka yake isina kupfeka uye akagonya:
  - Kune vakomana vakaita seava vanokodzera isu!
  Magda akapfurawo nemazvo, achirira:
  - Nekuda kwehukuru hweHumambo!
  Uye vana vaElizabeth vari kurwa pane itsva SU-100.
  Vasikana vakagona pfuti itsva inozvifambisa yega uye vari kupfura.
  Erizabheti akaridza pfuti nezvigunwe zvake zvigunwe zvisina kupfeka ndokutanga kuimba;
  Muurayi wefascist anoburitsa mapendekete,
  Heino rack, pincers, zvibooreso zviri pedyo!
  Anoda kuremadza muviri wake nemweya wake,
  Chikara chisingakoshi, asi chinotaridzika zvakanaka!
  
  Anovimbisa mari, zvikepe mugungwa,
  Zvakadini kunyange zita rinogona kupa!
  Kutaura zvazviri, zvichakudyira mari
  Mushure mezvose, kwaari iwe unongova chitunha nemutambo!
  
  Anoda kuziva nezve bhizinesi redu,
  Zvinhu zvitsva zvakadii zvekusunga varombo ngetani!
  Naizvozvo achatyaira norupo,
  Kukanganwa baba vako naamai vako!
  
  Asi isu tichashandira Nyika yedu yakasimba,
  Hatingatyorwe nehutsinye hwemuurayi!
  Davi richakotama kubva mukuvhuvhuta kwemhepo.
  Uye unogona kunzwa vacheche vasina kupfeka vachichema!
  
  Ehe, ndakakundwa yekutanga yakaoma,
  Asi Wemasimbaose achakupa mukana wekuhwina zvakare!
  Uye ipapo ndichabvisa muvengi ini,
  Chibhakera changu chichapa chinokambaira shaya!
  
  Nyika yaBaba inondipa simba rakadaro,
  Marwadzo iwayo uye kutambudzwa zvinogona kukurirwa!
  Uye buda muguva risina mugumo uyu,
  Kuti usadyiwa nebere rakatsamwa!
  
  Zvimwe zvishoma uye ruponeso rwava pedyo -
  Tichawana kukunda pamusoro pemuvengi!
  Rarama pasi pechifukidziro chechiedza checommunism,
  Kuti Zuva rizadze imba negoridhe!
  Uye vasikana vakaimba uye vakaridza pfuti itsva, mhondi. Ivo varwi vanotyisa zvikuru.
  Elena akataura nekuseka:
  - Communism ichavakwa, tinotenda mazviri!
  Catherine akabvumirana neshoko rakafanana:
  - Ngativake communism, uye kuchave nekukunda!
  Efrasia akaitora ndokugwedebudza, achipfura nezvigunwe zvake zvemutsoka uye achirova Panther.
  Mushure mezvo murwi akaridza mhere:
  - Ah, communism, communism! Sophistry ichadzvinyirirwa zvakanyanya!
  Uye Panther yakarohwa musoro uye nechekure.
  Ava ndivo vasikana vausingagone kutsemuka nyore nyore.
  Zvita zvave kutosvika ... MaJapan, mukutonhora kwemamiriro okunze, anenge akadzikisa hutsinye.
  Asi mudenga, pasinei nemamiriro ekunze echando, kuchine hondo.
  Pano Toshiba neToyota, vatyairi vendege veJapan vaviri, vari kurwisana sembavha dzapererwa.
  Toshiba anowisira pasi ndege dzeSoviet nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye anodaidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Ndiri musikana akanaka!
  Toyota, kugogodza murwi weRussia, uye kuburitsa mazino ayo ane pearly inosimbisa:
  - Uye pane mukadzi hyper!
  Vakadzi vechiJapan, hongu, varwi vane simba guru rekutanga. Iwe haugone kuramba kukudzwa kweSamurai.
  Asi chero zvazvingava, hondo dzichiri kurwiwa mumatenga.
  Uye panyika, vasikana vana ninja vakatanga kuparadza mauto eSoviet.
  Musikana weblue ninja akaita chigayo chemhepo, akacheka varwi veRussia vakati wandei, uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka akaburitsa kuputika kwepea kwesimba rinoparadza rinoparadza.
  Akazvidambura ndokunyora paTwitter achiti:
  - Kwaziwai Japan!
  Musikana yeyero ninja akaimbawo hunyanzvi hwebakatwa re butterfly. Akagura vavengi vakati wandei ndokuridza mhere:
  - Kutsiva kwemakomunisti!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, sezvaanotanga chipo chinoparadza chekuparadza.
  Anobva ati:
  - Nekuda kwehukuru hweJapan!
  Musikana mutsvuku weNinja akaita chikopokopo neminondo yake. Nezvigunwe zvake zvakashama akakanda chipo cherufu cherufu, ndokuridza mhere.
  - Nekuda kwerudo rwangu!
  Uye akabva ati:
  - Ko kutsiva kwemakomunisiti kunei nazvo?
  Musikana weyero ninja, achicheka varwi veRussia, uye zvakare achikanda grenade nechitsitsinho chake chisina chinhu, akati:
  - Uye zvisinei nekuti pachave muto nekatsi!
  Musikana muchena weninja, achicheka vavengi vake uye achikanda chipo cherufu nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akati:
  - Tichahwina kune pfungwa dzecommunism!
  Uye varwi vose vana vachaseka pamwe chete uye vanoratidza mazino avo emaparera.
  December akapfuura nokukurumidza ... Mushure mekukomba, maGermany akatora zvose Ufa neSaransk. Asi Ulyanovsk akaramba akabatirira pakuvhara kwakazara.
  Stalin akarayira Gore Idzva kuti ribate guta rakazvarwa Lenin zvachose.
  Zvisinei, pasinei nechando, maGermany akanga atosvika kuKazan. Saka USSR yakanga yava pedyo nekuparara zvachose.
  Pakanga pasati pave nekujeka kana mazano ezvekuita muUSSR.
  Stalin akapemberera Gore Idzva muMoscow uye muimba yekugara. Akatarisa akasuruvara, asi chido chake chokurwa hachina kupera.
  Hitler, parizvino, akafunga kuronga dumba rake, muLibya, uko kunodziya.
  Uye ikoko akanakidzwa nechitarisiko chekurwa nevasikana ve gladiator.
  Hapana zvakawanda zvakaitika paZuva reGore Idzva, kunze kwekubhomba kweMoscow.
  Uye kusunungurwa kwekutanga "Panther" -3. Tangi iri raive neukobvu hweTiger-2 nhumbi dzokurwa, asi nemateru makuru, uye rairema matani makumi mana neshanu chete. Uye kureba kwayo kwakadzikira kusvika pasi pemamita maviri. Injini ine simba ye1200 horsepower iri mune imwe block uye mhiri kwekutapurirana. Iyo mota pachayo yakave yakashongedzerwa, iine yakanakisa optics uye hydraulic stabilizer. Uye mune nhete turret maive ne88-mm 100 EL cannon, yakanyatsojeka uye yekubaya-zvombo.
  Gerda nechikwata chake vakabuda nemota iyi. Chassis yakavandudzwa uye yakareruka yaimhanya zvakanaka muchando. Iyi tangi yakakwana zvakakwana. Uye nhumbi dzayo dzokurwa nadzo dzakatenuka zvinodzivirira zvakakwana huma yemotokari. Chikamu chepamusoro che 150-mm kesi inodzivirirwa zvakanyanya pakona ye40 degrees kubva kune yakachinjika. Uye izvi zvingangoita 330 millimeters ezvombo pakona yemadhigirii makumi mapfumbamwe. Hapana kana kanoni imwe yeSoviet inopinda pamusoro pePanther-3 hull. Pazasi inotora chikamu chetatu chehuma yenzvimbo ye120-mm uye iri pakona imwechete, uye zvakare haipindike.
  Huma yeshongwe ndeye 185 millimeters gobvu uye paakona ye50 madhigirii, zvakare isingapindike kune pfuti dzeSoviet.
  Asi mativi acho haana kusimba pa82 mm nemateru, uye anogona kutorwa. Kunyanya SU-100, pfuti itsva yeSoviet inozvifambisa yakakurumidza kuwana mukurumbira pakati pemauto nekuda kwekureruka kwayo kwekugadzira uye pfuti yekubaya zvombo.
  Gerda akapfura pfuti yekutanga kumauto eSoviet. Akabaya tangi reIS-2 ndokuti:
  - Uyu murwi akanaka!
  Charlotte akacherekedza, achipfura muvengi, uye achipwanya muchina weSoviet nekudzvanya bhatani nechitsitsinho chake chisina chinhu:
  - Iyi nzira inenge isina kukanganisa!
  Christina akanongedza kanoni yeGerman yekukurumidza kupfura nezvigunwe zvake uye akati:
  - Iyo nhumbi dzokurwa nadzo dzinenge dzisina simba! Tinoshuva kuti dai tive nemotokari ine simba zvikuru!
  Magda akaridzawo pfuti achishandisa gumbo rake risina chinhu, uye nehasha akaritora ndokuridza mhere.
  - Paizongova nevatatu, uye vatatu vanotamba!
  Uye vasikana vakaseka pamwe chete ... Tangi yakanaka chaizvo, kunyanya maitiro ayo ekutyaira.
  Iyo E-100 mota zvakare yakaedzwa kurwisa. Akaremerwa hake. Asi yakachengetedzwa zvakanaka. Uye pfuti dzake hadzigoni kutorwa zviri nyore kudaro.
  Uye kunewo vasikana veGermany vagere mairi. Uye pasinei nechando, asina shangu uye mune bikini.
  Adala, achipfura vadzivisi vake uye achirova muvengi, akazvitaura zvine musoro:
  - Tichararama pasi pecommunism!
  Uye kuti anotsikirira sei nechitsitsinho chake chisina ...
  Agata, achipfura panzvimbo dzeSoviet, achirova vadzivisi nezvigunwe zvake, akaridza mhere:
  - Uye hukuru hwekukunda kwedu huchagara nekusingaperi!
  Agnes akapfurawo shrapnel kuSoviet infantry, negumbo rake risina chinhu, hongu, uye akadzvova:
  - Kwete, isu hatizoregi kuna Fuhrer!
  Musikana aive mutangi, Athena, akakava muvengi achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akaputika:
  - Kune iyo Fuhrer, kwete kune iyo Fuhrer!
  Agnes akaseka ndokuti:
  -Isu tiri dzinza revarume vakuru!
  Andriana, achipfura bhatiri reSoviet uye achiparadza nzvimbo dzevavengi, akaburitsa rurimi rwake ndokuti:
  - Hukuru hwemaGerman hunozivikanwa nepasi!
  Uye nebvi rake rakashama achaisa dzvinyiriro pamuvengi wake.
  Agatha, achipfura, akati:
  - Tichabvarura dhiragoni kuita zvidimbu ...
  Tangi reE-75 rakanga risati ragadzirwa. The Fuhrer yaida kuti uremu huve matani makumi matanhatu neshanu uye injini ye1,500 horsepower yekufamba kwakakwirira, ine nhumbi dzokurwa dzeparutivi dzinenge 170 millimeters pamateru makuru. Uye zvakatora nguva.
  Asi ikozvino vaNazi vari kukunda chero zvakadaro ... MunaJanuary, Ulyanovsk akazowa. The Fritz akatanga nedutu Gorky uye Kazan.
  Vakasvika kure zvikuru kupfuura Moscow.
  Stalin akatsamwa kwazvo, asi hapana chaaigona kuita. Chokwadi, urikuitei pano, kutadza zvachose...
  Asi vasikana vari kurwa mudenga nepasi...
  Saka Natasha's SU-100 yakaparadzwa neGerman kurwisa ndege ine airstrike. Zvakabva zvanaka. Kunyangwe zvisiri zvakangwara uye zvine hungwaru. Nekudaro, Natasha haasi wekutanga-giredhi zvachose uye anopenga.
  . Zvino musikana zvakazoitika V kare familiar tank T -34. Chete Zvishoma shamwari Tower mukuru uye chombo caliber 85 millimeters​ pachinzvimbo cha 76. Chassis Chikamu yekare .
  Vasikana zvakamonyoroka on nzvimbo . Ivo zvakadai​ Uye kare , mu Poshi bikini A here motokari Soviet production Eat Uye shells on nzvimbo .
  Superman-Natasha With kufara maonero grinned :
  - A Kupi fascists ?
  Akaonekwa mukati tank mufananidzo mutumwa muduku . mukomana tweeted :
  - Heino Izvi tangi iyo​ akaonekwa on fronts chepiri nyika hondo V makumi mana chechina gore Uye pamberi izvi kubva ipapo iko on zvombo Tsvuku hondo Kwaari anopikisa , E -25. Pfuti inozvifambisa uye 88mm​ cannon uye 120mm​ frontal zvombo Zvakanaka kurwa !
  Chokwadi V kure kure With hombe basa Inogona funga ChiJerimani pfuti inozvifambisa Squat , pamwe refu trunk Asingazivi vasikana avo Saka early ruboshwe fronts Hukuru Kuda nyika hondo Asi Superman-Natasha pakarepo kana akacherechedza :
  - Iye isu Pamwe get . U her urefu pa71 EL .​
  Zoya here kana kurudzira :
  - Unofanira enda V kufamba kuenda Kwete ndazviwana !
  Futurist Angelica V kusvotwa cherechedza :
  - Heino crap ! Pakarepo kana akatsvedza mukuru isu motokari !
  Mukuru wavo wechidiki-mukuru nehasha akati :
  - A Izvi zvimwe hapana ! E-75 aiva dai zvimwe worse ! Iwe dai zvake kana under Poshi maonero dai Kwete kurohwa . A Saka enda nazvo !
  Superman-Natasha akazvipesanisa Uye akaridza mhere :
  - Sei chokwadi communist , I Ndinoti kwauri - ku damn !
  Futurist Angelica kuhukura , kutsika tsika vasina shangu gumbo :
  - Ngatiite !
  Soviet motokari vamwe zvishoma zvakasimba akatanga , uye buzzed . Bhaira nepakati ChiJerimani V huma zvisiri zvechokwadi Uye anofanira kuva nazvo pindai Fritz V bhodhi . Asi try Izvi kuita ? Iye kubva zvake refu-barreled pfuti Sei kusvirwa ... Zvinoramba chete count on speed .
  Superman-Natasha kutsamwa​ Regular ChiJerimani pfuti dzinozvifambisa Ehe zvimwe nyore makumi matatu nemana saka her mukuru V maitiro . Here Iwe nokusada uchavhunduka .
  Soviet motokari kuuya on kuwirirana Kugona box gears nani yekare .
  Svetlana anozorora vasina kupfeka zvitsitsinho Uye tweets :
  - Fuhrer fast Isu ngatizviputire !
  Futurist Angelica inosimbisa zvakafanana :
  - Hitler Isu Ngatiparadzei !
  Bvudzi rendarama Zoya akadzvova :
  - Ipa kwaari kurumidza By face !
  IN izvi nguva huremu projectile ZvaHitler pfuti kufara zvakananga V base shongwe . Vasikana akasimudzwa Uye akatambura V yakabvarurwa simbi
  UYE gare gare ndipewo sec Zvose ina zvakazoitika kuti zvave pedyo zvachose vakashama mubhurugwa uye kurembera on rack . Under vasina shangu kicks runako moto bonfire Flame licked vakashama , vane nyasha soles vasikana .
  Superman-Natasha Ndakazviedza kuseka asi her makumbo zvakazoitika zvakasimba kusvinwa V pads , uye Zvakanyanya vairwara stretched tsinga Izvi aiva classical rack , pamwe zvechivanhu toasting zvitsitsinho A pa vasikana makumbo Zvakanyanya kunyange sexy , uye kunanzva moto soles anoita yavo zvimwe zvimwe zvinoyevedza .
  Asi zvinorwadza zvishoma runako . Ivo vari kuedza free . Asi pads Zvakanyanya yakasimba A iye zvimwe Uye vasikana vane valkyries hang uremu .
  Same varwi V pfupi masiketi , ne vasina shangu makumbo , akashama maoko , asi muviri yakafukidzwa sirivheri chain mail Ivo kuraking pokers mabhoni , uye rutsa marasha kuti zvitsitsinho fried yakasimba .
  Here Uye rack zvinobuda majoini , uye moto fries pazasi . A here zvimwe Uye muchinda kubva kudzinza raMambo William akaonekwa . IN maoko pa Nyamavhuvhu mukomana akachinjanisa muchinda-demiurge chepiri mamiriyoni madhora echinzvimbo muSS chikwapuro kubva prickly waya A zvimwe Uye her Valkyries dziisa kubva mupfuri wemoto
  Prince Deity akachonya , uye Sei acharova Superman-Natasha By tsandanyama shure Nyangwe musikana Uye vakashinga , asi her kubva zvitsitsinho pamberi kumashure kwemusoro vakashamisika sezvizvi kurwadziwa izvo kunaka wildly akaridza mhere .
  Next hit mukomana - muchinda kuburutswa on Zoya . Ta Nyangwe Uye kusvinwa zvakasimba mazino , kwete vakabatirira kubva mhere . A on shure akaonekwa ropa mitsetse Uye zvinopisa
  Barbarossa Jr. With grin akati :
  - Dzidza iwe zvimwe zvakakodzera !
  Next hit aifanira By Futurist Angelique . UYE izvi mukadzi wechidiki Kwete vakabatirira kubva mhere . mukomana yakanamatira mwana wako asina shangu gumbo V moto . Yakabviswa agile zvigunwe ember Uye kukanda redhead zvikara V face . Ta akaridza mhere zvimwe yakasimba , inorwadza !
  Barbarossa Jr. With kufara maonero akati :
  - Asi Iwe kana aida With Germans !
  Mushure ndakarohwa nehana , uye Svetlana . Sei kuti Kwete kusvinwa shaya , asi Same akaridza mhere . Zvose kana chikwapuro kubva red-hot , prickly waya aiva zvimwe zvimwe zvinorwadza , sei murazvo under vasina shangu netsoka dzako . Them kupfuura izvozvo​ vasikana kare ndajaira kwemakore make do pasina shangu , uye yavo soles makumbo , zvikuru elastic Uye yakasimba
  Asi moto Uye yavo vanobika . Valkyries kare V maoko bata , uye zvikwapuro kubva tsvuku-inopisa waya
  Superman-Natasha mu zvose huro akadanidzira :
  - Ehe Chii Izvi izvi ?!
  Barbarossa Junior anopindura kuti:
  - Kubvunzurudzwa kwevakadzi vasingateereri! Iwe uri muutapwa uye uchapindura kune zvese!
  Natasha akati:
  - Hatidi kufa zvinoseka zvakadaro! Handei uye ticharamba tichirwa!
  Barbarossa Mwana akagomera:
  - Sei uchikurega uende?
  Angelica akapindura:
  - Tiri varoyi, uye tinogona kupa murume uyo achatiponesa chipo chinokosha kupfuura zvose!
  Barbarossa Bock akashamisika:
  - Uye chii chauchandipa?
  Natasha akataura nechivimbo kuti:
  - Tichakuita pwere isingaperi, uye hauzombochembera!
  Mukomana akagutsurira musoro:
  - Hongu, ndinogona kukurega uchienda kune izvi! Asi ungahuratidza sei?
  Natasha akati:
  - Isa ruoko rwako mumoto uye hauzokukuvadze! Iwe uchaona kuti tinogona kuita mashiripiti!
  Barbarossa Jr. akanyatsoisa ruoko rwake mumoto, akaritenderedza ndokupindura achinyemwerera:
  - Hongu unokwanisa! Zvakanaka, zvakadini nerusununguko rwako mukutsinhana nekusafa kwangu!
  Uye vasikana vane mukana mutsva. Asi hondo ichiri kuenderera mberi ... MunaJanuary, Gorky naKazan vakatorwa.
  Pakutanga kwaFebruary, maGermany, Finns neSweden vakatora Karelia ndokutanga kurwisa Arkhangelsk. Mamiriro acho akawedzera zvikuru.
  Elizabeth akatamisirwa paSU-100 kuguta iri.
  Akanga achirwa ipapo zvino. Kukadzi nechando. Asi vasikana vachiri kurwa vasina shangu.
  Iyo SU-100 inorema matani gumi nemasere chete ine bulletproof dziviriro. Ari panjodzi, asi ari kufamba. Uye haafanire kumira pakuvandira;
  Paunofamba, tangi inopisa uye vasikana havatonhore vasina shangu uye mumabhikini.
  Elizabeth, achipfura vaNazi, akaimba:
  - Uye heino mamiriro! Uye hezvino Chitatu! Asi nenzira, kutonhora kwekunze kwakanaka kune hutano hwako! Kutonhora kwakanakira hutano hwedu!
  Acharwisa vaNazi nezvigunwe zvake zvisina maoko. Uye T-4, tangi diki iri, rakarohwa.
  Varwi vanofanirwa kucherechedzwa sevarwi vemhando huru.
  Ekaterina anopfurawo netsoka yake isina kupfeka uye anoridza mhere:
  - Pachava necommunism!
  Elena, akapfurawo muvengi uye achibaya nepakati pake, akaseka zvisinganzwi:
  - Kukunda kunopenga kwakamirira isu!
  Efrasia, achibaya nematangi eWehrmacht nemakumbo ake asina kupfeka, bhuruu kubva kuchando, akapindura nechivimbo:
  - Hapana chinogona kutimisa!
  Aya varwi vakanyanya kunaka!
  Asi, nhamo, pane zvishoma zvehugamba hwavo ... Arkhangelsk yakawawo ... Zviri pachena kuti hapana zvombo zvakakwana ...
  MaGerman ari kufamba akananga kuMoscow kubva kumashure. Muna March, hondo yakatanga kuRyazan. Mauto aHitler anoyerera achitenderera kubva kumabvazuva ...
  Mamwe matanho ekukurumidzira anodiwa.
  Moscow ichiri kuramba, uye Stalin akaunganidza kanzuru yezvekuchengetedza. Hurukuro yacho yaityisa. Hapana mazano matsva akatumirwa.
  Beria chete ndiye akataura:
  - Zvimwe isu tinofanirwa kupa runyararo kuReich yechitatu pane chero mazwi, kuitira kuti varege kutibata!
  Stalin akapindura nehasha:
  - Iyi haisi nzira inovaka, Comrade Beria! Tinoda mafambiro akasimba!
  Marshal Vasilevsky akapindura nokutendeseka:
  - Hapana zvakachengetwa, Changamire! Dzinenge dzose dzakanga dzawisirwa pasi muhondo dzisina kuenzana. Kunze kweSU-100, hapana mamwe marudzi ezvombo zvitsva munhevedzano. Ichokwadi kuti IS-3 ichave yakagadzirira munguva pfupi, asi tangi iyi yakaoma kubudisa, uye zvichange zvakaoma kuivhura munhevedzano pasi pemamiriro ezvinhu aripo.
  Marshal Zhukov akataura nehasha:
  - Kana iwe usingakwanise kuhwina, saka pane chinhu chimwe chete chasara - kufa neruremekedzo!
  Stalin aida kutaura chimwe chinhu, asi musikana asina shangu muhembe pfupi akaoneka. Achipenya zvitsitsinho zvake, akaunza kutumira.
  Stalin akamhanyisa maziso ake pamusoro payo ndokudzvova nehasha:
  - Leningrad, isingakwanise kumira nenzara uye kuvharika kwemwedzi-yakareba, yakadonha! Iye zvino guta redu rechipiri rakatorwa nevaKrauts!
  Marshal Zhukov akatambanudza maoko ake akati:
  - Oh, mukuru Stalin ... Izvi zvinotyisa!
  Beria akakurudzira:
  - Zvichida tinofanira kupfura vanhu vane chiuru mukukudza izvi?
  Supreme Commander akati:
  - Nyarara, iwe mhanza idiot! Chimwe chinhu chinoda kusarudzwa!
  Molotov akakurudzira, achidzedzereka uye nekutya achipuruzira mabvi asina chinhu evasikana:
  - Ngatikokei maGerman kuti ambomira moto, uye ipapo chete totanga nhaurirano dzerunyararo pane chero mazwi.
  Stalin akati:
  - Edza! Asi hapazovi nekumanikidzwa. Moscow ichawa, isu ticharwa hondo yemabhunu!
  Beria akacherekedza nekunyemwerera kunobata kumeso:
  - Asi izvi zvinongowedzera kuwanda kwekutambura kwevanhu, Comrade Stalin. Inogona kunge...
  Stalin akanyatso kurova chibhakera patafura:
  - Aihwa! Rega Molotov ataure nhaurirano! Uye hapana chimwe, tinorwa kusvika kumagumo!
  MaGermany akakomberedza Ryazan pakati paMarch. Vachiona kuperevedza kwezvombo, mauto eSoviet akaedza kubuda muguta.
  Alenka nechikwata chake vari kumhanya, zvitsitsinho zvavo zvisina kupfeka zvichipenya pachando chechirimo chakanyunguduka.
  Musikana anopfura vaNazi uye anoimba:
  - Kubwinya kumweya wedu, mbiri kune nyika huru!
  Uye netsoka yake isina rutsoka achakanda chipo chorufu. Uye achaparadzira vaNazi kumativi ose.
  Anyuta, achipfura vadzivisi vake, akati:
  - Uye kurova kwedu, chipo chitsvene, uye mubhadharo!
  Alla anomhanyawo, anopisa maNazi, anokanda pasuru yemarasha netsoka yake isina kupfeka, uye anoridza muridzo:
  - Hatimbofi takakanda mapfumo pasi!
  Uye saka Maria anopenya, achipfura kune mafascist, uye akanyatsovatsemura pasi, uye achidzvova mazino ake, anoridza mhere:
  - Hapana achatimisa!
  Uye chitsitsinho chake chakashama chakatumira pasuru inoparadza yerufu nekuparadzwa.
  Marusya, kupfura vaNazi, zvine musoro anoti:
  - Communism haizomboperi!
  Matryona, achipfura muvengi uye achidzikisa pasi, zvine musoro uye zvine musoro anoti:
  - Uye kutenda mupati kucharamba kwemazana emakore!
  Uye zvigunwe zvisina maoko zvichakanda chipo chekuparadza.
  Vasikana vakabuda mhete. Asi zvinhu zvichiri kunetsa.
  Uye havagoni kutizira kupi zvako.
  Kunyungudika kwechirimo kwakanonotsa kufambira mberi kweGerman. Mukuwedzera, vaNazi vakabatana neJapan ndokutanga kutora Central Asia.
  Izvo zvakavavhiringawo uye April akapfuura zvakadzikama. Uye muna May, yekutanga Soviet tank IS-3 yakazobudiswa. Uye angadai akaendeswa kumusangano weMay Day.
  Akwegura uye apera simba, Stalin akatarisa izvi, akatsikitsira. Chitarisiko chake chairatidza kuneta kunofa.
  Nekuda kweiyo yekushanda-yakanyanya chimiro chekugadzira, iyo IS-3 haisati yakwanisa kuenda mukugadzira.
  Musiyano waro wakakosha kubva kune maviri waingova chimiro cheshongwe. Ainge akaita sesoso rinobhururuka, uye huma yake yaiita kunge muromo wekara. Ehe, iyo yakawedzera kona yekurerekera yakachengetedza chikamu chemberi zvakanaka, asi kugadzirwa kwakaoma. Mukuwedzera, chikamu chezasi chehuma chaive panjodzi uye kana projectile ikarova ipapo, yaisazova ricochet.
  Stalin akaninira ruoko rwake ndokunyangarika muimba yepasi, uye kumwe kurwisa kweNazi kwakatanga. TA-400 uye Yu-287 nebapiro rakatsvaira mberi vakatora chikamu mumhepo.
  Uye zvakare vakapfura zvombo zveballistic nemapapiro anotungamirirwa neredhiyo.
  Iyo Kremlin yakawana kukuvara kukuru.
  Stalin akanga achifunga zvakakomba kutiza Moscow.
  Pakati paMay, apedza kugoverazve Central Asia, vaNazi kubva kumabvazuva uye kumadokero vakatanga kurwisa Moscow. Imwe hondo inotyisa yakatinhira.
  Mauto eSoviet akarwa zvine mutsindo. Asi masimba haana kuenzana zvakanyanya. E-75 Tiger-3 matangi akaonekwawo muhondo. Uye zvakanyanya "Panther" -3. Hondo idzi, ngatitii, dzinoshamisa.
  Pakupera kwaMay uye kutanga kwaJune, vaNazi vakapedza kutenderera kunodokuva kwakakwana kweMoscow.
  Stalin akazivisa zvakasimba kuti aizoramba ari muguta guru uye aizorwa imomo kusvikira afa.
  Moscow yakabhombwa uye yakabhombwa. Yakanga yakakomberedzwa nemitsetse yekudzivirira ine simba zvikuru iyo yakanga isiri nyore kukunda. Matura makuru ezvombo nezvokudya zvakanga zvakanangana muguta guru.
  Uye Stalin akanga akachengeteka muguta repasi pevhu.
  Hitler musi waChikumi 22, 1945, apo makore mana chaiwo akange apfuura kubva pakatanga Hondo Yenyika I, akaraira kuti amise kurwiswa kweguta guru, uye pachinzvimbo chekuriparadza zvine pfuti uye nendege. Uye ramba uchibhomba nechivimbo.
  Uye kurwisa kwaienderera mberi kwakatamira kuSiberia. Zvakanga zvakakodzera kutora Sverdlovsk neChelyabinsk maguta aya asati afukidzwa nechando ... Pakupera kwaJune pakutanga kwaJuly, maguta ose anokosha akatorwa mushure mehondo dzakasindimara ... VaGermany vakanga vachifamba vachiyambuka Siberia. Imwe pashure peimwe, misha yeSoviet yakawa.
  Muna September 1945, vaNazi vakasvika kuNovosibirsk. Kurwa kwakamukawo kuitira kugadzirisa uku.
  Red Army yakarwa pamwe chete nemauto emunharaunda. Tamara akarwawo segamba pano.
  Kwatova kupera kwaGunyana, kune sinou uye kuchitonhora. Uye battalion yevasikana inorwa vasina shangu uye inoratidza hugamba hunoshamisa.
  Uye varwi vanorwa semapani.
  Tamara akaridza tsamwa, akakanda chiputi chemarasha netsoka yake isina kupfeka ndokuridza kamhere:
  - Hapana achatimisa! Hapana anogona kutikunda!
  Vamwe vasikana vanodzvova zvakanyanyisa:
  - Tichafa, asi isu hatizoregi!
  Uye hondo inoenderera mberi...
  Mukutanga kwaNovember chete Novosibirsk yakawa ... Hondo yakaenderera mberi. ISoviet Union yakanga isati yabvuma. Moscow yakavharwa uye ichipiswa.
  Chikafu uye zvombo zvakachengetwa muguta repasi pevhu, saka zvakagoneka kuramba kwenguva yakareba.
  MaGermany aigara achibhomba uye akaparadza guta.
  Tangi idzva rinorema "Rat" rakaonekwawo. Motokari iyi yairema matani zviuru zviviri uye yakanga yakapakata pfuti dzakawanda.
  Motokari ine 400 mm nhumbi dzokurwa dzakashandiswa setangi rekubuditsa... Yakapfuura bvunzo dzekurwa...
  Asi akanamatira pane hedgehogs uye akaparadzwa nemutyairi wekamikaze uyo akamurwisa.
  Zvakadaro, tangi nyowani "Rat" -2 yakaonekwa, yakatokura uye inorema ...
  Stalin akapemberera Gore Idzva ra1946 muMoscow, iro rakanga risati ratorwa. Mutungamiriri mukuru weUSSR aiverenga chishamiso. Moscow rava guta renhare chairo.
  Chikafu chinogona kugara kwemamwe makore akati wandei, uye nekupihwa huwandu hwevanhu huchidzikira nekuda kwekubhomba nekubhomba, kwenguva refu. Asi zvombo zvaienderana nekumhanya uye kusimba kwekurwisa kwacho.
  Beria zvakadaro akati:
  - Zvichida, Comrade Stalin, tinogona kusvika pakubvumirana naHitler nezverusununguko rwedu?
  Supreme Commander-in-Chief akataura zvine mutsindo, achirovera chibhakera chake patafura:
  - Ini handitaure nevanodya nyama, Lavrenty! Unonzwisisa here!
  Beria akataura achitura befu:
  - Ngatitarisirei chishamiso, o mukuru!
  Stalin akati, croaking:
  -Kushivirira uye kuedza zvishoma!
  . EPILOGUE
  Gore idzva ra1946 rakaitika muhondo dzomunharaunda. MaGermany neJapan zvishoma nezvishoma akatora maguta makuru ose. Verkhoyansk ndiyo yaive yekupedzisira kudonha muna Nyamavhuvhu. MaGermany ane matangi matsva eAG-50 ari muchimiro chepiramidhi.
  Tamara neboka rake vakarwa zvikuru muVerkhoyansk.
  Vasikana, senguva dzose, vakanga vasina shangu uye vakapfeka bhikini.
  Vakarwa kusvika pakufa. Uye nezvigunwe zvavo zvetsoka zvisina maoko vakakanda mapasuru anoputika nesimba rinouraya.
  Uye ipapo, apo zvombo zvakapera, vakakwanisa kutizira mutaiga kuburikidza nemakamuri epasi uye tunnel.
  Vakanga vakagadzirira kutora zvombo uye kurwazve, kunyange zvazvo yaiva hondo yevapanduki.
  MuUSSR, nzvimbo dzezvematongerwo enyika dzakamuka uye hondo yepasi pevhu yakaitika.
  Guta guru rakanga richiri kushanda, saka Hitler aida kuiuraya nenzara uye kuponesa varwi vake, avo vazhinji vavo vakanga vatourayiwa.
  Zvichakadaro, vasikana vakaparadza vaNazi neJapan munzira dzakasiyana-siyana uye nzira.
  Kunyanya Natasha nechikwata chake.
  UYE zvakazoitika zvakare V T -34-85. Motokari , hongu zvakafanana , kwete itsva . UYE kwemakumi mana ekupedzisira chetanhatu yegore zvechinyakare
  A Here Uye AG -50. Anondiyeuchidza low piramidhi With Zvakanyanya refu trunk Car zvose makumi matanhatu shanu matani Ukobvu zvombo pamwe munhu wose makona 250 mm under tilt For shells T -34 zvachose isingapindiki .
  Superman-Natasha V kusvotwa akaridza mhere :
  - Izvi Sei exercise ! Simudza gomo !
  Futurist Angelica akatarisa tarisa . Zvino Ivo vaiva V zvake zvechivanhu bikini UYE chinhu runako yasvika on pfungwa .
  A Svetlana vakamanikidzwa on levers vasina shangu zvitsitsinho Uye handeyi tank Iye akaridza mhere :
  - Maneuver ! Chete maneuver !
  AG -50 ine simba 105 mm cannon With urefu hunde mu100 EL .​ Iye anokwanisa hit on hombe kureba Them zvimwe , y makumi matatu nemana With quality zvombo hazvina basa . Poshi hit Uye kupera .
  Svetlana inotanga swing Soviet tank Here muvengi pfuti . Projectile kunyange zvishoma zvinonetsa zvombo Asi To rombo rakanaka anotsvedza . A shure kwezvose simba yakakura - uranium musimboti
  Superman-Natasha akazevezera yavo dzvuku miromo :
  - On icons With kusuwa zviso - zvakare empire kuzvarwa !
  Futurist Angelica kudzingwa kushandiswa vasina shangu zvigunwe makumbo Projectile kufara V zvakadaro kumira pyramidal tank UYE akatsvedza With zvombo V ricochet Kare Zvakanyanya iye inclined Uye simende .
  ChiJerimani tangi , hongu zvakafanana , zvisingapindiki , ne munhu wose angles kunyange For IS -7. A chaizvo Kupi pamberi iye T -34-85.
  Zvakare ChiJerimani nhungirwa ... Svetlana vakamanikidzwa vasina kupfeka chitsitsinho on mabhureki UYE Ndaigona evade tank kubva kukundwa . Nyangwe zvinouraya chipo akaverevedza zvachose pedyo .
  Superman-Natasha V hasha akati :
  - Ehe Isu Uye stuck !
  Futurist Angelica akasekerera . Iye zvinotonhorera kubirwa With pachangu bra pachena high zamu With sitirobheri minyatso Akaburitsa mazino yavo pearl mazino UYE tweeted :
  - Coward Kwete mitambo V hockey !
  UYE vakamanikidzwa dzvuku zamu on trigger Vakadaro Here iye shinga Uye kupenya iye - dhiyabhorosi A Pamwe mutsa , Russian ngirozi pachayo .
  Projectile akabhururuka achibuda kubva Kwete zvakawandisa refu doula Yakapenyerwa na ... Uye kufara zvakananga V hunde ChiJerimani mota AG . Bouncing zvake sokunge vhuvhuta firecrackers
  UYE Zvose ina vasikana vakasheedzera pamwe chete .
  - Imwe , mbiri - I ndazviwana ! Fritz By nyanga Saka akapa !
  UYE Sei zunza Ivo yavo vasina shangu makumbo . Here Izvi vasikana ! A Rini pa kupfura use vasina kupfeka mazamu ari V zana kamwe inoshanda zvakanyanya .
  Superman-Natasha With nyemwerero cherechedza :
  - Izvi tank Zvino For isu safe . Asi Sei zvake kuparadza ?
  Zoya With nyemwerero kurudzira :
  - A V kurwa cowboy style , isu zvake Ngatitsvairei kure !
  Svetlana accelerated kufamba zvake tank Asi muvengi , zvisingatarisirwi akatendeuka Uye rushed akatiza​ Iye accelerated zvinoshamisa nekukurumidza : zvese kana turbine gasi injini . UYE aiva pachena nekukurumidza kupfuura T -34-85.
  Sokunge nzou akatiza kubva Pugs . Zvose dai Hapana . Asi nzou ziva sei kufamba kunyange Zvakanyanya kutsanya .
  Superman-Natasha nehasha kusuduruka By zvombo vasina shangu tsoka Uye akadzvova :
  - Hoyo ! Zvakanaka Sei mushure mezvose Isu vakasarira shure kubva fascists !
  Zoya With kusuwa V inzwi , akaimba :
  - Zvose zvisingaiti , zvinogoneka V zvedu nyika !
  UYE akazunungusa zvake bvudzi , mavara leaf goridhe
  Futurist Angelica With mufaro akaimba , uye kusunungurwa mumwe projectile Izvozvo hit V armored stern Uye akatyoka .
  - Vari kuuya kana hope zvisati zvamboitika ... Weave kana maruva nyarara ... Mute aiva Gerasim rimwe zuva ! Zvino Iye anopika kutuka !
  Svetlana zvakasimba cherechedza :
  - Kutuka kutuka ndiko vulgar !
  Superman-Natasha aida chimwe chinhu iti witty . Asi Here akaonekwa mumwe fascist tank On izvi kamwe E -75. Same Fine kuchengetedzwa V huma , asi zvakawanda worse With mativi Ichokwadi here, makumi matatu nemana zvake Zvose vakaenzana Kwete punch through
  On izvi nguva , Zoya akairasa With pachangu bra UYE pachena dzvuku nipple
  Ndakaitora Uye vakamanikidzwa mazamu on trigger pfuti Zvakashanda ...
  Projectile zvakare kufara zvakananga V hunde massive pfuti UYE zana shanu millimeter pfuti akabuda kubva kuvaka .
  UYE izvi ChiJerimani rushed akatiza​ Kugona nzira buritsa kubva building zvakanyanya kuchengetedzwa mota dziri rova By hunde .
  Superman-Natasha kufara akati :
  - Heino unoona ! Isu tinokunda !
  A Here Uye chetatu tank On izvi nguva " Royal" shumba ". U iye chombo , bhomba caliber pa 450 millimeters . Vakadaro Kana kubhowekana , ipapo vashoma zvachose Kwete zvichaita sokuti .
  Superman-Natasha on izvi kamwe akasarudza pfura pachake . Ndakaibvisa bra Zvipi pa her mushure mezvose high , uye elastic zamu . Fresh as pa vasikana . UYE murwi Sei achatora Uye achadzvanya ruby nipple
  Projectile akabhururuka kunze ... Uye " Royal" shumba " yakagamuchira zvakananga V trunk UYE hombe motokari Sei ichaputika . Chii Uye vaviri kumira By kumativi matangi akabhururuka achienda on vamwe mazana mamita
   Ehe Uye makumi matatu nemana akazunungusa . Car zvishoma Kwete akapinduka uye​ zvakazoitika akabvarurwa kubva nyika
  Futurist Angelica kunyange hit pa kumhara huma , vachidanidzira :
  - Kufanana mabhiza mbongoro !
  UYE kutyisidzirwa kune vaKrauts chibhakera
  Superman-Natasha aiva kugutsikana , uye grinned pearly , zvikuru hombe mazino :
  - Heino Isu kupiwa By kumuvengi ! Sei zvakafanira !
  Zoya akaimba , pamwe nekufara :
  - Rudo Uye rufu ! Kugona Uye zvakaipa ! Chii mutsvene Chii mutadzi ... A kwandiri ziva Zvose zvakaenzana !
  UYE musikana kusuduruka vasina shangu gumbo By simbi
  Next muvengi E -100. Car ngozi WITH bhomba uye 75mm​ cannon With Zvakanyanya refu trunk Izvi kurova gadziridzo , uye anokwanisa zadzisa basa Uye murwi matangi A makumi manomwe neshanu millimeter pfuti For Soviet tank chaizvo zvakakwana .
   A hunde bhomba yakafukidzwa cap
  Superman-Natasha akazvipesanisa pa help vasina shangu makumbo , uye tweeted :
  - Zvakanaka , tichadaro zvake beat ?
  Zoya , achizunguza mazino , akabvumirana :
  - Chokwadi tichadaro !​
  Futurist Angelica dzvuku zamu vakamanikidzwa on trigger pfuti Zvakashanda . Chipfira mhondi charge . UYE interrupted zvishoma mutete asi asi refu hunde ChiJerimani pfuti
  Svetlana nechido tweeted :
  - Hukuru ! A Zvino give Moto kwandiri !
  UYE murwi Same pachena yangu torso U zvose zvina mazamu on urefu UYE Zvakanyanya kunyange akanaka , anokwezva , anokwezva . Saka With sezvizvi vasikana ndinoda ku ita rudo . Zvakanaka Pamwe kuva nani yavo ? Pamwe chete zvimwe vasikana !
  UYE Here mukadzi wechidiki akandibata nguva iyo​ cap akatanga vhura . UYE kushandisa yangu dzvuku nipple like achasunungura projectile By ChiJerimani bhomba .
  A Fritz Kwete akakwanisa kunyange Uye ziso kubwaira ... Sei achatora Uye ichaputika ... In Zvose mativi vakapararira kusvuta simbi .
  Svetlana rubbed kwandiri yakasimba maoko Uye squeaked :
  -I​ musikana authentic the Dragon !
  UYE Sei anoseka ! UYE ndichaitora , hongu zvicharatidza rurimi !
  Superman-Natasha akatora Uye nechido akaimba :
  - Patriot ! Soviet patriot ! Zvingani Krauts kuurayiwa Iwe !
  Zoya kunhongwa rwiyo , uye kudedera vasina kupfeka mazamu , akaenderera achiti :
  - Patriot ! Tsvuku patriot ! UYE on vasikana Zvose yako hope !
  UYE Same murwi Sei achatora Uye achaputika nekuseka ! UYE rurimi zvicharatidza ! UYE grins mazino - mazino !
  UYE vasina shangu makumbo ichafamba ruoko rwekusimudza ...
  Vasikana vari pano vakanyatsogona, kunyangwe vaine tangi rekare. Uye vanoramba vachitsigira.
  Asi pana April 20, 1947, kurwisa kutsva paMoscow kwakatanga. VaJapan, vokuTurkey, uye mauto ose okune dzimwe nyika akatora rutivi mariri.
  Hitler akazopedzisira apera kushivirira uye akasarudza kugumisa USSR. Uye pachake naStalin, achibatanidza naye hondo yehugandanga ichiri kutsva munharaunda yeRussia.
  Kunge, kana Moscow ikadonha, ipapo hondo pasina mubvunzo ichapera.
  Uye kurwisa kukuru kwakatanga.
  Super-heavy matangi "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 uye nevamwe vakaendawo pakurwisa.
  Kune imwe, guta racho rakapfurwawo nepfuti dzinokandwa.
  Uye kurwa, ndege dzisingapindiki dzedhisiki dzeThird Reich dzakashandiswa zvakare. Ndizvo zvakaita armada.
  Alenka neboka rake vakashinga vakasangana nemaGermany ndokuvapa hondo.
  Alenka akakanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akaridza kuputika uye akadzvova:
  - Kune mweya weRussia!
  Anyuta, achipfura vadzivisi vake uye achidzikisa mapoka evavengi, akarira nechitsitsinho chake chisina chinhu, achipa pasuru kuti afe:
  - Nekuda kwehukuru hwecommunism!
  Alla, achipfura vavengi veUSSR uye achikanda bhomba nezvigunwe zvake, akaputika:
  - Kune Amai Rus 'muCommunism!
  Maria, achipfura muvengi zvakarurama uye achimuchera pasi, akacherechedza, achibudisa mazino ake:
  - Russia inoda mutungamiri mutsva!
  Matryona akacherechedza, achipfura uye achiparadza vadzivisi vake nechivimbo, uye nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe akapa chimwe chipo cherufu:
  - Chokwadi zvakakodzera!
  Uye kubva pakukanda kwake, iyo yakarova skating rink, matangi maviri eGerman akadhumhana.
  Marusya, achipfura vaNazi, akati nesimba:
  - Zvese zvaivemo muUSSR, asi muvengi akazvitora muhuwandu!
  Uye nechitsitsinho chake chakashama achabudisa mhondi uye isingadzivisiki!
  Alenka akakurudzira shamwari dzake:
  - Usamhanye kuviga Rus '! Tichine zvinhu zvokuita!
  Uye nezvigunwe zvetsoka yake isina chinhu achapa chipo chinoparadza chokuparadza.
  Anyuta, achipfura vaNazi, akabvumirana neizvi:
  - Ticharova vavengi vedu zvine utsinye, rwizi rwaBaba harungapwi!
  Uye nechitsitsinho chake chisina kupfeka, chakatenderera musikana wacho achachitora nesimba ndokurova muvengi.
  Alla, achipfura mafascist uye achiburitsa chidimbu chekuputika kubva pachipfuramabwe, achidhonza tambo nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akati:
  - Ichangova superman - ndiani achatsiva Stalin!
  Maria, achipfura nekururama kunoshamisa uye achikanda magirinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akataura achiti:
  - Zvese zvisingachinji ndezve nani!
  Matryona, achirovera pasi iyo Fritz nemapfuti ane chinangwa chakanaka. Uyezve, achikuvadza tangi netsoka yake isina kupfeka, akati:
  - Isu tiri nechido chedu chisingachinji uye chine hugamba!
  Marusya akakanda mhomho yemagirinedhi netsoka dzake. Saka pfuti yevaNazi yakatendeuka ndokuridza mhere:
  - Ndichava nesimba kupfuura munhu wese!
  Alla, adonhedza mutakuri kubva kumaNazi nekukanda grenade nechitsitsinho chake chisina chinhu, akataura uye akaruramisa:
  - Kwete ini, asi isu! Zvese zvine simba!
  Alenka akatanga kuimba kuti asimudzire mweya wekurwa, achigadzira sezvaaienda. Uye vamwe vasikana vose, vakapfura vaNazi, vakainhonga;
  Isu tiri vasikana vanobva kunyika yeUSSR,
  Riri mwenje wepasi rose...
  Ngatiratidzei muenzaniso wehukuru,
  Heano mabasa ehugamba akaimbwa!
  
  Vasikana vakaberekerwa pasi pemureza mutsvuku,
  Uye vasina shangu vanomhanya nemuchando...
  Vanasikana nevanakomana vanorwira Rus ',
  Dzimwe nguva mwenga anopa mukomana rose!
  
  Pachave nemureza mutsvuku pamusoro pechadenga,
  Kupenya zvakanyanya, semwenje-murazvo...
  Mushure mezvose, tine heroic swing,
  Uye mureza wedu unopenya kunge mutsvuku!
  
  Usazvitenda, fascist yakatukwa haizopfuuri,
  Uye mweya weRussia hauzombofi wakapera ...
  Kukunda kuchavhura account isingaperi,
  Ngatitii mhoro uye mhoro kune chero munhu!
  
  Russia inyika inoshamisa,
  Makapa communism kuvanhu...
  Zvakapiwa naMwari nokusingaperi,
  Kune Motherland, kune mufaro uye rusununguko!
  
  Muvengi haazokwanisi kukunda Nyika yeBaba,
  Uye zvisinei nekuti aive nehutsinye uye nemanomano sei...
  Bere redu reRussia risingakundiki,
  Murwi weRussia ane mbiri nekuda kwekukunda kwake!
  
  Yakanaka nyika yeSoviet,
  Vasikana varimo vanodada kuti vakanaka...
  Akapiwa kwatiri nokuberekwa nokusingaperi;
  Uye isu isu nhengo dzeKomsomol tiite zvakanaka!
  
  Tiri kurwa kunze kweMoscow,
  Kune dutu rechando, mazaya echando, uye vasikana havana shangu ...
  Hatisi kuzopa Baba vedu kuna Satani,
  kunyangwe majeko edu anopfura nemazvo!
  
  Saka muhasha vasikana vanoda kurwa,
  Uye nechitsitsinho chisina kupfeka vanokanda kuputika-package ...
  Iye mufascist, asi anotaridzika zvakanaka,
  Kutaura zvazviri, Kaini akaipa!
  
  Hapana nzira yekukunda vavengi vasikana,
  Vakazvarwa pasi penyeredzi yakadaro...
  Chikara chedu chisingakundike ibheya,
  Ndiani akaita Motherland mukadzi wake!
  
  Isu vasikana vechiRussia vakanaka,
  Hatityi kutambudzwa nechando...
  Uye isu tichadzinga, tenda kurwisa kwevakaipa.
  Muvengi achapenga kubva pamushonga!
  
  Vakakwanisa kusundira muvengi kubva kuMoscow,
  Kunyangwe azere nesimba guru...
  Isu vasikana tinodada zvedu,
  Vanopikisa vachanyangarika vese mumakuva avo!
  
  Usazvitenda, vavengi havagone kukunda Rus ',
  Sezvo knight yega yega inobva kumadiapers ...
  Muvhimi sezviri pachena ashanduka kuita mhuka,
  Uye mhandu ichiri mwana!
  
  Asi mweya weRussia, mweya mukuru wekutenda,
  Iwe unoziva, kune masimba akavanzika mairi ...
  Muvengi achapwanya-pwanya.
  Mushure mezvose, varwi haakundiki muhondo!
  
  Rasa kusava nechokwadi kwako, vasikana,
  Isu tiri vanhu vakashinga pasi rose...
  Ngatikande mauto aSatani mugomba remoto,
  Ngatinyudze vese vadzivisi mutoilet!
  
  Hondo tsvene ichapera
  Rugare nemangwanani zvichauya pamusoro penyika ...
  Anogara nezuva nokusingaperi,
  Dai zhizha richipisa nekusingaperi!
  
  Uye communism isingaperi mukubwinya,
  Uye Lenin naStalin mukuru vanesu...
  Mumabhaisikopo ane ropa chete ikozvino fascism,
  Uye kuda kwedu kutenda kwakasimba kupfuura simbi!
  
  Russia yangu inotonga kwemazana emakore,
  Uye akapa mufaro kune zvakasikwa zvese ...
  Unoda simba rechibhakera chesimbi,
  Uye kushinga, asi nenzira inonzwisisika!
  
  
  
  VAROYI VANOSIKA ZOMBO ZVINOSHAMISA
  Gerda, Charlotte, Magda naChristina, avo vakaedza "Tiger" pane imwe nguva, vakatungamirirawo kukurudzirwa kwemuenzaniso unovimbisa: "Panther" -2. Vasikana vakaisa injini uye kutapurirana mune imwe bhuroka - mhiri, uye vakaita shongwe inhete uye diki. Uye iyo gearbox yakaiswa pane injini pachayo. Somugumisiro, "Panther" -2 yakava silhouette isingasviki mamita maviri, uye nhamba yevashandi yakaderedzwa kusvika kuvanhu vatatu. Ukobvu hwezvombo zviri pamberi pehombo yakawedzera kusvika 120 millimeters pamateru makuru, uye mativi kusvika 82 millimeters pamateru. Uye shongwe dzinosvika 150 mm kumberi uye 82 mm kumativi, pamateru. Panguva imwecheteyo, motokari yose yakaderedzwa kusvika matani makumi matatu nemashanu, izvo zvakaita kuti zvikwanise kupfuurira ne 700 horsepower injini uye kuwedzera kukurumidza uye kushandiswa kwetangi. Panguva imwecheteyo, kufamba kwemotokari kwakagadziridzwa, uye chassis yave yakareruka uye iri nyore kugadzirisa nekuchengetedza. Kune matanhatu rollers muhuwandu, iyo inoshanda uye yakanakira. Hitler akafarira "Panther" 2 uye akapinda mukugadzirwa munaGunyana 1943. Motokari inobudirira, ine pfuti yakanaka, inobaya zvombo uye pfuti inopfuta. Akashanda uye akafamba nekukurumidza, aine yakanakisa ergonomics.
  Uye zvinonyanya kukosha, zvaive nyore kugadzira uye zvaida simbi shoma. Uye panguva imwechete yaisiyaniswa nekupona kwayo kukuru. Hazvisi nyore kupinda mumotokari yakadai ine materu makuru ezvombo.
  Mauto eSoviet aiva nedambudziko rakakura. Mukuwedzera, maGermany, panzvimbo yepurogiramu yeFau, vakaisa mari mukusimudzira murwi wevanhu, uye vakagadzira XE-162, iri nyore uye yakachipa kugadzira uye yakareruka uye inofambiswa.
  Muchina uyu wakave wakagadzirwa mumamiriro ezvinhu akanaka uye uri nyore kushandisa. Uye hazvisi nyore kuti aite.
  Yakaisa hondo dzemhepo dzehutsinye kuSoviet uye mauto akabatana. Murwi airema tani imwe nehafu chete kana asina chinhu uye aisanganisira huni rose. Saka muchina wacho wakazova unoshanda zvakanyanya.
  Mamiriro acho akawedzerwa nekuti vasikana veGerman vakatanga kunyoresa muzvikwata zvendege.
  Albina naAlvina vakatanga kushingaira kuwana zvibodzwa, kurwisana, sekutonga, vasina shangu uye mune bikini chete. Uye vasikana ava vaisagona kupfurwa. Uye ivo pachavo vakanga vachishingaira zvikuru kucheka muvengi. Uye akanaka sei aya mablondes aive: maAryans echokwadi!
  Albina anodzvanya chinopfura netsoka yake yakanaka uye anodimbura ndege dzinoverengeka dzeSoviet uye screeches:
  - Kubwinya kune yechitatu Reich!
  Alvina anodzvanya zamu rake dzvuku pamutsara, anorova mota nhatu dzeSoviet uye anodzvova:
  - Kubwinya kuna Amai vedu!
  Kurwisana nevasikana - haugoni kutaura kuti havana simba. Aiwa, vane hasha zvikuru uye vanokwanisa kubvambura munhu wose kuita zvidimbu zvidimbu.
  Pamusoro pazvo uto iri riri kumhanya-mhanya. Uye munguva yechando mutsara wepamberi wakagadzikana. Mainstein akatanga kurwisa uye akakwanisa kukunda mauto eSoviet mhiri kweDnieper, achigadzira maviri ehombe hombe. MaGermany akakwanisawo kudzinga chigumbuso pedyo neLeningrad. Apa vaivimba nemutsetse une simba wekudzivirira. Uyezve, mushure mekukundwa muUkraine, Stalin akabvisa mapoka akawanda kubva kune iyi nzira uye akabvumira maGermany kuti adzore kurwiswa. Kumberi kwakamira, uye maGermany akakwanisa kubata munguva yechando pamwe chete nenharaunda yose yekurwisa.
  Gerda pachake akarwa Panther 2, pamwe chete nevasikana. Uye pasinei nechando, vakanaka vakarwa vasina shangu uye vakapfeka bikini chete.
  Gerda akadzvanya mabhatani emufaro nezvigunwe zvake, akarova muvengi uye akashinyira:
  - Kubwinya kune humambo hwedu!
  Charlotte akadzvanyawo chitsigiro nezvigunwe zvake, akaputsa shongwe makumi matatu neina uye akasimbisa nehukasha:
  - Kubwinya kune magamba!
  Christina akadzvanya bhatani nezamu rake dzvuku ndokurova mota yeSoviet, achishinyira:
  - Uye kubwinya kwatiri!
  Magda akaridza pfuti ina, akacheka varwi veSoviet nezvigunwe zvake zvisina kupfeka ndokuti:
  - Nokusingaperi, kubwinya kwekukunda!
  Saka vasikana vakapengereka uye zvitsitsinho zvavo zvakashama, zvakatenderera zvichipenya.
  Uye kana "Tiger" -2 yava kusvika, tangi iyi, inorema matani makumi mashanu neshanu, inopikira kuchengetedza 250 mm pahuma uye 170 mm kumativi.
  Iyo ine 88-mm cannon mu71 EL, mushini wakanaka kwazvo.
  Uye zvino muchirimo maGermany ari kutofambira mberi muItaly uye achipwanya nechivimbo vanobatana.
  Vanotora Naples uye vanopinda muSicily.
  Uye mauto eAllied anokanda mapfumo pasi nemazana ezviuru. Uye vanoparadzwa chose. German panthers haigoni kumira.
  Uye vasikana vanoita kuti chirungu chidonhe nemabvi avo uye kutsvoda makumbo asina kupfeka, akatsemurwa, uye kunanzva zvitsitsinho zvakatenderera zvetsvarakadenga nendimi dzavo.
  MunaJune, maAllies anoedza kufambira mberi nekudzika mauto muNormandy. Asi vanotambura kukundwa kukuru ikoko. Zvakare, mazana ezviuru zvevasungwa, uye yakawanda yakatorwa midziyo.
  Roosevelt anorwara nechirwere chemoyo uye haagone kushanda. United States iri kuedza kupedza hondo yakaoma kudai. Britain iri kufunga nezvesarudzo dzerunyararo nemaKrauts. Mamiriro ezvinhu akawedzerwa nekubhomba kwakasimba kwemaguta eChirungu vachishandisa ndege dzejeti. Asi varwi veBritain havagoni kubata nendege dzakadaro.
  Saka Churchill anotanga kukumbira rugare. Asi Fuhrer haaregi. Ari kuputika nokuziva simba rake.
  Asi maBritish achiri kubvumirana nerunyararo. Uye izvi zvinonetsa Stalin, uyo anopa Fuhrer runyararo. Hitler anobvuma kurega kurwisana kwemakore matatu, chero pasina kuparadza kwebato, uye mapato anoramba ari pamiganhu yavo, uye USSR inotengesa mafuta nezviyo kuvaGermany.
  Stalin akabvumirana neizvi ... Uye vaKrauts vakasunungura maoko avo.
  Kurova kwekutanga, chokwadika, iGibraltar. Watora nhare iyi, unogona kuendesa mauto kuAfrica pamusoro pechinhambwe chipfupi. Pakurova nhare, maGerman akashandisa ichangoburwa MP-44 pfuti, vasikana vakavandudzawo: vakaita kuti vareruke uye vakavimbika.
  Uye Albina naAlvina, vasikana vakagadzira ndege dzeGermany zvakanyanya kushanda uye nekukurumidza, vakarwa mudenga.
  Uye vakapwanya shamwari dzavo kuruboshwe uye kurudyi. Gibraltar ingadai yakatorwa pakarepo. Franco akamanikidzwa kubvumirana nemhedziso yaHitler. Usarega ma fascists achitora nyika yako.
  MaGerman akamhanyisa mumatangi uye akaputika munzvimbo yemuvengi.
  Mushure mekudonha kweGibraltar, maKrauts akapinda muMorocco. Uye vakatama, vakatora matunhu. Kunyanya matangi eFritz aifamba achiyambuka Algeria. "Panther" 2 inokurumidza kutsvedza nejecha. Yakagadziridzwa neinjini ine simba rakawanda, uye yakabva yasimuka. "Panther" -2 yakagutsa zvachose mauto nekudzivirira kwayo huma, uye "Tiger" -2 yaiwanzova tangi inoshamisa. Vakabatana vakadonha sekunge vaparara.
  Vasikana veGermany vakarwa mugwenga, kazhinji vasina shangu uye vakapfeka mabhikini. Vaingozora ganda necream chaiyo yekudzivirira kuti risatsva.
  Ipapo tsvarakadenga dzevaRungu vakabatwa dzinovaisa pamabvi avo ndokuvamanikidza kunanzva zvitsitsinho zvevasikana. Uye vanozvifarira, kunyanya maAfrica, vanozviita nechido.
  Gore rechimakumi mana neshanu rakabudirira zvikuru kumaGermany; Uye muhafu yekutanga ya1946 vakatorawo India, Burma nedzimwe Africa. Uye pakanga paine matambudziko mazhinji nekupihwa kwemauto, kuwedzera kwekufambiswa kwemashoko, uye nharaunda pane kuramba kwemauto eBritish neAmerica. Uyezve, mauto ekoloni akanga asingadi kurwa. Mune tekinoroji, maGerman ane hukuru hwakanyanya mumhando. Somuenzaniso, ME-262 X, uye kumhanya kunosvika makiromita 1200 paawa, uye zvombo zvishanu ndege. Uye United States neBritain hadzisati dzava nemajet fighters akawanda kana akaderera akakodzera kushandiswa muhondo, uye kunyange mabhomba mashoma.
  Uyezve, maGermany zvino ane madhisikiti anosvika sipidhi ingangoita mana sipidhi. Dzaive dzisingabatike zvachose nemaoko madiki, nekuda kwekuyerera kwelaminar yaiyerera ichitenderedza mota. Asi nokuda kwaizvozvi ivo vamene vakanga vasingagoni kupfura. Asi zvaigoneka kudonhedza bhomba kubva pakakwirira, kurishandisa pakuziva, uye zvakanyanya kukosha, mota dzevavengi vegondohwe, vachidzipfura nejeti.
  Masoja anobhururuka zvombo zvinoshanda zvine huwandu hwakakura uye zvinokwanisa kubhururuka kubva kuEurope kuenda kuUnited States. Uye dzimwe nguva vaidzorwa nevasikana vakanaka kwazvo, vaida kurwisana vasina shangu uye mubhikini.
  Heino Gertrude naEve vari kubhururuka. Vaviri vakanaka vakadaro. Somuenzaniso, muAmerica mutema akabatwa. Yakasungirirwa padanda. Uye saka vakatasva hunhu hwake hwechirume kwenguva yakareba zvekuti musungwa akarasikirwa nehana, azvishanda zvakanyanya.
  Uye zvino Gertrude, nezvigunwe zvake zvakashama, akatora discus ndokuinangisa pachinangwa, achipfura ndege dzeAmerica. Uyu musikana wekurwa.
  Uye Eva, zvakare, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka, anonangisa muchina wesimba rinouraya kumuvengi.
  Uye nehasha inorwisa muvengi, uye mota dzeEngland neUSA dzinodonha.
  MaGermany akaronga kumhara kwekupera kwaNovember. Chokutanga pane zvose, hapana ari kumirira panguva ino. Kutaura zvazviri, mamiriro okunze haana ngozi zvikuru kuti urarame. Asi nemazuva akadzikama unogona kushambira uchiyambuka English Channel uye kumhara. Mukuwedzera, kune zvakanakira mukumhara kwehusiku, sezvo zvakanyanya kuoma kudzivirira murima.
  Panguva ino maGermany akanga aparadza zvikuru zvikepe zveChirungu neAmerica.
  Saka kumhara kwaitarisirwa pasina dambudziko. Hondo ine simba inorova yaifanirwa kunge iri mauto akakosha evasikana avo, kunyangwe muchando chekupera kwaNovember, vaive vasina shangu mubhikini chete.
  Kumhara kwakatanga munaNovember 26, 1946. Pazuva rekuyeuka reichstag sarudzo, mushure mokunge Hitler akagamuchira nzvimbo yeReich Chancellor.
  Pakanga pasina aidzivirira kumhara. Uye mapoka makuru evacheche uye kunyange matangi epiramidi ekupedzisira akatora chikamu mukugumbura. Izvo zvisingagoni kupinzwa kubva kune chero kona.
  Vasikana, chokwadika, vanorwa mukati mavo, uye vanoita noushingi.
  Uye vamwe varwi vatove netsoka vasina shangu vachityora mupendero weaizi pamadziva anogarwa nechando usiku. Uye vanorwa noushingi. Uye vanoita zvishamiso zvesimba guru. Uye pavanokanda magirinedhi nezvigunwe zvavo zvisina kupfeka uye kubvarura Chirungu kuita zvidimbu, zvinotonhorera zvakanyanya...
  Gerda anorwa pa "Tiger" -4 pyramidal tank ine cannon uye bhomba rekuvhura, uye nehushingi hwakanyanya. Inotumira goko mushure megoko, kubvarura vavengi.
  Achiita seanopenga, achidzvanya mabhatani emufaro nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, musikana anodzvova:
  - Tinobvisa mazino edu nesimba, tinoparadza zvakanyanya!
  Charlotte anoshandisa zamu dzvuku pakupfura, achidzvanya pabhatani remufaro uye achirova muvengi, akarira:
  - Chikwata chedu chepasi rose chekuvaka!
  Christina akarovawo nerocket launcher achishandisa zvigunwe zvake. Akapwanya vavengi vazhinji uye akagunun'una:
  - Nekuda kwehukuru hweTatu Reich!
  Magidha akatinhira shure kwake. Panguva ino kushandisa strawberry nipple. Akabvambura muvengi wake ndokudzvova.
  - KuAryan communism!
  Ava vasikana vane super level! Uye kuti vacheche vevasikana vanomhanya sei uye vasina tsoka, vachikanda magirinedhi sezvavanoenda. Uye yakakura uye inouraya sei.
  Vasikana vari kurwa uye vakanaka.
  Uye vari kupwanya maBritish kuruboshwe nekurudyi. Hazvishamisi kuti nekugumbura kwakadaro uye kumhara kubva kuFrance neNorway, England yakabata kwemazuva gumi chete. Izvi zvakanaka!
  Guta guru rakadonha. Uye nhanho inotevera kufora kuAmerica. MunaFebruary, maGermany, pasinei nechando, akaita kumhara muIceland: Operation Icarus, uye akatora nharaunda iyi inokosha.
  Uye zvakare, vasikana vasina shangu kubva kumauto akasiyana eSS vakatora chikamu muhondo.
  Uye vakawana budiriro, vachivheneka zvitsitsinho zvavo muchando.
  Stalin akakurudzira Hitler muna Kurume 1947 hondo yakabatana kurwisa United States. The Fuhrer akabvuma izvi, asi nemamiriro ezvinhu kuti USSR aizogamuchira chete Alaska, neimwe nzira pamutemo ndima. Uye haazozviiti kuva mukuru.
  Stalin akabvumirana neizvi ... Uye kupinda kwemauto eSoviet kuburikidza neAlaska kwakatanga. Saka nekukurumidza uye nehutsinye.
  Matangi matsva eSoviet aifamba.
  Vashandi vaErizabheti vakarwa pane yekutanga, yekuedza uye isina kukwana T-54 tank. Kubvumbi 1947. Kuchine chando muAlaska, asi vasikana veRussia vari kurwisana vasina shangu uye mumabhikini. Uye vasikana vakanaka kudaro.
  Elizabeth anopfura muvengi achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka. The American Sherman hits. Uye achibudisa mazino ake, murwi anoti:
  - Kubwinya kune pfungwa dzecommunism huru!
  Ekaterina zvakare anopfura achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka uye kurira:
  - Kubwinya kune mhedzisiro yekukunda yeuto redu!
  Elena akapfurawo, panguva ino achishandisa zamu dzvuku rezamu rake, achirova muvengi zvakanyanya uye akagomera:
  - Kubwinya kune kutsva kwakasimba kukunda!
  Efrasia, achirova vadzivisi vake achishandisa zamu restrawberry, uye achibaya Pershing akahukura ::
  - Uye isu tichakunda!
  Varwi sezviri pachena vakapararira semvumba. Uye saka vanopura maAmerica.
  Goko rinorova huma yetangi, asi rinobva rabuda. Elizabeth anodzvova uye anosvetuka:
  - Kubwinya kune pfungwa dzecommunism!
  Uye anotumirawo projectile kumashure, achishandisa zvigunwe zvake zvisina zvigunwe. Musikana uyu ari pa mission chaiyo.
  Ava ndivo tsvarakadenga dzekurwa.
  Mauto eSoviet akaitwa muAlaska. Uye muna Chivabvu, yekutanga IS-7, yakaumbwa nesimbi, yakasvika.
  Uye pairi pane vashandi vetangi veAlenka.
  Ndiye musikana wekurwa akadaro. Paakangopfura muvengi, akamurova nemazvo chaizvo.
  Uye pfuti ine simba sei: 130 mm. Anopinda mumuvengi ari kure. Vanhu vekuAmerica vachine tangi yavo huru, Sherman, iyo yakanaka chete yekutora maGerman neSoviet tank aces. Kune Pershing iri nani zvishoma, ine pfuti ine simba kupfuura iyo 90-mm caliber. Uye iyo diki "Super Pershing", iyo cannon ine 90 mm mucaliber uye ine dhiramu kureba kwe73 EL, inokwanisa kukuvadza ronda rine njodzi padivi pemotokari yeSoviet IS-7 uye padhuze. Piramidhi-yakaita maGerman matangi uye pfuti dzeAmerica kazhinji hadzitorerwe kubva kumakona ese. Iyo IS-7 inorohwa pabhodhi. T-54 - "Super Pershing", inogona kukuendesa padyo nemusoro, uye padivi kure. Asi ikozvino USSR ine tangi huru T-34-85, iyo isati yamiswa uye iri kurwisana nevaAmerica. Inenge yakaenzana neSherman, uye isina simba kupfuura Pershing.
  Saka varwi veSoviet vane nguva yakaoma. Uye ivo vanotarisa negodo kune iyo parizvino chete, yekutanga tangi yekuyedza IS-7.
  Motokari iyi inodada uye inotonhorera.
  IS-2 neIS-3 vari kurwisanawo. Motokari yekupedzisira haigone kupinzwa musoro-on kunze kweiyo Super-Pershing. Zvakanaka, iyo IS-3 inogona zvakare kupinzwa muchikamu chezasi chehull.
  Iyo IS-2 inenge isina simba mune yekumberi nhumbi dzokurwa dzeturret.
  Vasikana Natasha nechikwata chake vari kurwa patangi iri. Kurwa netsvarakadenga. Uye kubva kuIS-2 vanoburitsa kurohwa nemateko anouraya.
  Natasha akatsimbirira zvigunwe zvake zvigunwe zvake asina kupfeka ndokukandira mhondi kunze, ichibaya nemuAmerica ndokuridza mhere.
  - Kubwinya kune pfungwa dzecommunism yakanaka!
  Zoya akadzvanya zamu rake dzvuku pamhandiro yemhondi ndokupopota:
  - Kune rugare rweAryan uye kurongeka!
  Augustine akarovawo kuparadzwa nechitsitsinho chake chisina chinhu, achirova muvengi uye akahukura:
  - Nekukunda kwakasimba!
  Uye Svetlana pakupedzisira anokanda tsoka dzake diki nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina kupfeka, anocheka pasi muvengi uye anozhamba:
  - Nekuda kwemasimba makuru!
  Varwi vechikadzi veRed Army vakapfuura nemuAlaska. Zhizha rakasvika uye kwaidziya, uye vasikana vakapfeka matangi vakapfeka bhikini uye vasina shangu vainakidza. VaGermany, vakayambuka Greenland, vakasvika kuCanada. Uye kubva kumaodzanyemba vakatanga kusvika kubva Argentina. MuBrazil maive nekupatsanurwa kuita mapoka aitsigira chiGerman neanotsigira America. MaGermany, nekurova kwakasimba kubva kumapoka avo akagadzirira kurwa, vakasarudza nyaya yacho vachivafarira.
  MaNazi aive aine simba uye anobudirira kurwisa carbine, iyo yakapfura kubva kure uye nekukurumidza. MaYankees akakundwa mushure mekukundwa.
  Chikwata chitsva chevasikana veChirungu chinotungamirirwa naJane Armstrong chakanga chichiswedera kubva kumaodzanyemba ... Murwi akarwa muBrazil muzhizha ... Mauto ePro-America akaramba neusimbe.
  Asi muVenezuela, varwi vakarwa nemauto eAmerica. Vakarwa paPanther-2 yekare, iyo yakanga yatoda kuregedzerwa mukufarira mapiramidi emhando dzemidziyo.
  Asi maBritish, kunyangwe nematangi aya, aive akasimba kupfuura maAmerican. Vakapfura pfuti dzavo kuShermans, iyo yakanga yatove isina tariro uye yaigona kurwa zvakaenzana neSoviet makumi matatu nevana.
  Jane akaridza pfuti ari chinhambwe achishandisa zvigunwe zvake. Akarova muvengi ndokurira.
  - Uhwu ndihwo hukuru hweBritain - haizoperi!
  Gringeta akarovera makumbo ake akatsemurwa kumuvengi nezvigunwe zvake. Akarovera Sherman uye akakwenya:
  - Humambo hwedu huchatonhorera!
  Ndokuratidza rurimi rwake!
  Ipapo Monica akapfura, akarova muvengi pachinangwa netsoka dzake asina kupfeka uye akakoira:
  - Nekuponeswa kwemweya!
  Uye shure kwavo, Malanya akarovawo. Yakanyatso kurova Pershing ine ngozi, ichityora hull yayo.
  Hongu, nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akakoira:
  - Kubwinya kune mazano emasimba ehumambo!
  Vasikana vakarwa zvine hasha uye zvinovaka.
  Uye zvikamu zveGerman zvakasarudzwa zvaifamba muCanada. Gerda paTiger-4 pyramidal tank yakapwanya America nemasimba ayo. Uye vakapwanyika nokurova kukuru kwomuvengi.
  Gerda akapfura nezvigunwe zvake, akarova muvengi uye akapopota:
  - KuAryan communism!
  Charlotte akarovawo, panguva ino nezamhu dzvuku, akarova mota yeAmerica ndokugutsurira:
  - Nekuda kwehukuru hweGermany!
  Christina akarovawo muvengi. Akapwanya nhumbi dzake dzokurwa nadzo, achishandisa zvigunwe zvake zvakanga zvakashama, makumbo ake akatsemuka, sehoko dzezai, uye akazununguka.
  - Nekuda kwedu kunoshamisa kubudirira!
  Magidha akatinhirawo, akapwanya muvengi sevhu, nokuomba;
  - Kune zviwanikwa zvakadaro izvo hazvibviri kutaura mune ngano, kwete kunyange kutsanangura nepeni!
  Vasikana, zvinofanirwa kucherechedzwa, vanopokana zvakanyanya uye vanoshingaira. Idzo dzinonakidza chaizvo.
  Uye saka maguta makuru eCanada akadonha: Quebec neToronto. Uye hupenyu hwakava nani kune veKrauts uye kunakidzwa zvakanyanya ...
  Hitler akazivisa kuti America yaizopera!
  United States haina kubudirira kugadzira bhomba reatomu. Sezviri pachena rombo rakafuratira America richifarira Wehrmacht munyaya iyi. Saka manje? Kune mamwe mabhesi ekukunda uye kubudirira. Saka zvakakurumidza kuwira mukuora mwoyo.
  Asi maKrauts nemauto avo ekunze ari nani kupfuura United States maererano nemauto. Uye vanokwanisa kuita zvakawanda mukuparadza muvengi.
  Somuenzaniso, Gerda akabata murwi wechitema. Uye ivo vasikana vakamutambudza zvikuru, vachimumanikidza kuti aite rudo, zvokuti akarasa mahwanda ake. Uye izvi chaizvoizvo zvinotonhorera.
  Mumatsutso e'47, maKrauts akapinda munharaunda yeUnited States zvakakodzera. Mauto eSoviet akanga achiri kurwisana muCanada.
  Alenka paIS-7 akarwa nebrigade yese yeShermans nePershings. MaShermans apa vaive vekirasi yeFirefly, vaine kanoni yakareba-yakareba 76-mm, iyo ine njodzi kune IS-7 kana yapfurwa parutivi. Saka vasikana vakazviwana vapinda munyatwa yakakomba. Iyo IS-7, kune zvese zvayakanakira, ine pfuti ine zvishoma zvombo uye haina kukurumidza kupfura.
  Saka Alenka akapfura nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, akarova muAmerica uye akashinyira:
  - Munzira yangu kuenda kuhondo!
  Anyuta akarova Sherman mumwe nemumwe, achishandisa zamu rake dzvuku, ndokubuda achiti:
  - Nekuda kwekukunda kweUSSR!
  Alla akasvetawo nezvigunwe zvake. Akabaya mota yekuAmerica achibva ati:
  - Nekuda kwemazano ecommunism!
  Maria akarovawo, achishandisa nyini yestrawberry, akapwanya muvengi wake kuita zvidimbu uye akatiza:
  - Pamusoro pezvinyorwa zvikuru zveLenin!
  Uye Matryona akabvuma nechitsitsinho chake chisina kupfeka, achipwanya nhumbi dzokurwa naSherman uye akaridza mhere pamusoro pemapapu ake:
  - Nekuda kwangu kwechiedza!
  Ava ndivo vashanu, ava ndivo vasikana - haugone kuwana anotonhorera! Uye munhu wese ari mudiki uye mutsva. Uye vasikana vanonhuwa huchi. Hameno kuti masoja anofarira kunanzva chipfuva chaVenus nendimi. Uye vachiri kunanzva miromo yavo.
  Hongu, iyo IS-7 yakadzokera kumashure kuti irege kubvamburwa kuita zvidimbu. Ndosaka riri tangi, matangi ese matangi.
  Pamwe kunze kweiyo piramidi yeGerman ...
  Asi vazhinji vevaSherman vakaurayiwa, uye vamwe vese vakadzokera kumashure.
  Iyi ndiyo nzira iyo vasikana veSoviet vakacheka.
  Uye mudenga Anastasia Vedmakova naAlenka Sokolovskaya vari kupura maKrauts. Kuti vasikana vePokryshkin ava havana kufanana. Uye vakanaka vanorwa vasina shangu uye mubhikini. Uye mazamu matsvuku emuzamu anoshandiswa pakupfura, izvo zvinowedzera kurwisa kushanda kwekupfura.
  Asi Albina naAlvina vanonzwisisa zviri nani. Vasikana vakakwanisa kugamuchira madhigirii matanhatu eKnight's Cross. Yepamusoro kirasi yechitanhatu Knight's Cross of the Iron Cross ine platinamu mashizha emuoki, minondo nemadhaimani yakapihwa kwavari mushure mekunge vapfura ndege dzinopfuura chiuru imwe neimwe.
  Ava vasikana - vasikana kuvasikana vese ...
  Asi vose Anastasia Vedmakova naAlenka Sokolovskaya vakaunganidza ndege dzinopfuura mazana maviri. Uye vakanga vatova nenyeredzi sere gamba USSR.
  Anastasia akadzvanya zvigunwe zvake zvisina bhatani pabhatani rekupfura yendege ndokupfura mota yekuAmerica, ichizhamba:
  - Ndiri musikana akanaka!
  Alenka Sokolovskaya akarova muvengi nezamu rake dzvuku rezamu, akawisira pasi ndege nhatu uye akahukura:
  - Uye ini ndakanyanya kutonhorera!
  Ava vasikana, vasikana vakadaro!
  Uye vanoparadza America.
  Zvakanaka, hongu Alvina naAlbina vanoita kuti zviwedzere kunakidza uye kutonhorera.
  Alvina anoshandisa mazamu matsvuku kana achipfura...
  Uye sitirobheri yaAlbina...
  Uye vasikana vese vari vaviri vanofarira chaizvo kushanda ndimi dzavo nejade, pulsating rods. Vane chido chakadaro uye credo yehasha!
  Albina akadzvinya zvigunwe zvake zvemumakumbo akashama ndokuridza mhere:
  - Uye vanoenda kugungwa, vasikana vanomhanya!
  Alvina, achipfura, akasimbisa:
  -Kutonhorera chinhu, kuuraya chinhu!
  Uye zvino maGermany, maSoviet uye maJapan akazvinyudza mundima yeAmerica.
  MaJapan ane varwi vavo: ninja vasikana. Kushinga kwazvo uye kurwa.
  Heino musikana weblue ninja, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka kusunungura badza, achicheka misoro yevanhu vekuAmerica uye achipopota:
  - Havazopfuuri!
  Uye anotema guyo neminondo.
  Uye musikana weyero ninja achabata feni chaiyo neminondo yake. Uye ipapo nezvigunwe zvake zvisina kupfeka achakanda tsono dzine chepfu, uye odzitanga kuuraya mauto eYankee, achibaya nevadzivisi.
  Uye anochema pamusoro pemapapu ake:
  - Kukubwinya kwese kweJapan!
  Uye musikana ane bvudzi dzvuku, seguyo rinotsvedza, achacheka vavengi.
  Uye ipapo achavatora ndokuvarova nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye kuparadzira maYankee kumativi akasiyana. Uku kurwisa runako.
  Uye ichadzvova:
  - Isu tiri ninjas!
  Uye ipapo musikana ane chena ninja bvudzi achaita helicopter maneuver nemapakatwa. Achatema vavengi vake agovapwanya. Uye kubva pamuzamu mutsvuku ucharova semheni ichidzvova.
  - Nekukunda kweJapan!
  Eya, hapana anogona kudzivisa mbavha dzakadaro! Ava vasikana, vasikana kuvasikana vese...
  Uye vane hasha zvikuru.
  Asi hondo dziri kurwiwa nekusimba kukuru. Mauto eAxis ari kufamba kubva kuchamhembe nekumaodzanyemba, achinyatsosvina America nembato huru.
  Ichi chitarisiko chenyika yaimbova nembiri inokatyamadza fungidziro.
  Pakupera kwematsutso, maKrauts akange atozvibatanidza mundima yeUS.
  Pano Gerda ari kurwisana muTiger-4 tangi uye panguva imwechete anoyeuka yekare yake,
  Uyewo mabasa anobwinya zvikuru.
  Gerda aive akasviba zvishoma neropa, asi akafara. Asi chimiro chacho chakakanganiswa nekunhuwa kwaityisa kwaibva mudumbu rakachekwa reghoul uye kutya kuti mamwe zana, kana kupfuura, ezvisikwa zvimwe chete aizouya achimhanya.
  Zvichakadaro, Charlotte akabata mupikisi wake akatsiga nemusoro ndokuita mafambiro anouraya "kaviri Nelson", achimonyorora mutsipa wechisikwa. Murwi wemoto pano akazviwana ari pabasa rerudzi rwaamai Teresa - maererano netsitsi kune ghoul yakarohwa zvehutsinye. Zvakaratidzwa:
  - Ndine mutsa, mutsa, uye amai vangu vane mutsa - sezizi rakachenjera!
  Gerda ainetsekana:
  - Haunzwisisi here?
  Charlotte akashamisika:
  - Chii chandinofanira kunzwisisa?
  - Madhinosaurs, kana mahybrid emakonzo nemapete haanzwe here? - Gerda akatambanudza miromo yake.
  Charlotte akaseka:
  - Ndakanga ndisingatarisiri kuti iwe uchave bhichi rakadaro! Hungu, tichauraya chinenge chiuru chazvo!
  - Vanokurova mumusoro netsvimbo!
  - Aihwa. Ingonditenda, iyo megagnome inogona kutinzwa. - Apa musikana akaneta. "Kana Sultan weDwarves asina kumutora, kureva kuti, haana kumudaidza kuti ashande, saka angadai asina kuenda kure nesu.
  Gerda akabvunza aine chivimbo chisina simba:
  - Uye mamwe madiki, elves, annihobbits?
  Charlotte nekukurumidza, nehutsinye hwechirume, akadzima tariro yake yekupedzisira:
  "Vamwe vangazvinzwa, asi vane hanya nei?" Chete megagnome Kiy-Dar anoziva.
  Gerda akatanga kupukuta gumbo rake rakanga razara ropa pashizha guru, rakasvibira. Shizha racho raingoratidzika kuva rakapfava, asi pachokwadi rakanga rakapfava. Blonde asina shangu akakweva tsika:
  -Hazvisi zvese zvinopenya igoridhe, asi zvese zvinonhuhwa zvinogara zvichishanduka kuita benzi! Kune tsvina yakawanda munyika zvekuti haugone kutenda mukuchena kwemusiki, kunyangwe mushure mekutora nhanho shoma pasi!
  Mukupindura, Dhiyabhorosi Dhiyabhorosi zvakare akaridza mhepo mupombi yake yepurasitiki. Ipapo vasikana vakateerera usiku kwenguva refu. Asi megagnome Kiy-Dar haina kunzwa kana kutadza kunzwa. Uye pakanga pasina imwe gnome apa.
  Gerda akaimba apa:
  - Kana shamwari yakangoerekana yashanduka isiri shamwari kana muvengi, asi gnome ... Izvi zvinoreva kuti madhouse akatimirira!
  Charlotte akavhiringa shamwari yake:
  - Zvakanaka, iwe unoda here legion ye ghouls kutikomberedza? Uya netsoka dzako, uye nokukurumidza!
  Uye zvakare vakaenderera mberi nekumhanya kwavo kunorwadza, kunyangwe varwi vese vaive vatorwara nekuneta. Dzimwe nguva Gerda akabatwa nehope achifamba, munguva pfupi inotapira zvaiita sokuti akanga akarara pasi, achizorora (rudzi rwekurara muchiroto - zvinongonakidza zvikuru!). Asi zviratidzo zvakaputsika, sebundu revhu rinowira pasi - nyore uye pasina kushanda, muviri chete waibvunda nekutya. Zvino zvinhu zvose zvakatanga zvakare, sekunge pendulum isingaoneki yakanga ichizununguka. Paiva nehafu yechokwadi uye hafu-chaiyo kumativi ose; ndaifanira kusimudza maziso angu kuitira kuti, zvireme, zvirege kuvhara. Tsoka dzakashama dzevasikana dzakabayiwa zvine utsinye, asi kwaive kurwadziwa kwaityisa uku kwaisavatendera kuti vazvikanganwe zvachose uye kurasikirwa nepfungwa yavo yechokwadi. Uye mamiriro acho akachinja zvishoma nezvishoma ... Madziro marefu ainyatsooneka mukati merima raivepo; Ndakafungidzira manzwi - maungira anorema ekumhanya kwake. Uye pakanga paine chimwe chinhu chaityisa uye chisina kufamba-mberi. Pane chinhu chipenyu, chakanga chisati chaoneka, chakanga chakamirira vasikana, uye vakamhanyira ikoko. Chokwadika, vakanga vasingadi kuguma vari muguva, asi vaimhanya samakwai ari kudzingirirwa nengwe. Hazvina kujeka kuti sei, vakatanga kurota pamusoro pemarara akadaro, zvichida nekuda kwekunyanyisa kwemuviri kwemavhiki ekupedzisira ehondo murenje reAfrica uye makomo eAsia ...
  Gerda akazevezera achiti:
  - Uye kunyangwe denga rinogona kuve gehena, saka haufanirwe kushambira kwenguva yakareba kuenda kugehena zvakare!
  Chimwe chinhu chakakweva ruoko rwemusikana. Hana yakarova ichidzokera kune murwi. Akaerekana amira asingapfakanyiki. Pasi kumberi kwakatedzereka zvinyoro nyoro zvichidzika. Pakaita kuyerera kwemvura. Kufema kutsva uye mwando kwakafemera muchiso chemusikana chakaneta.
  Gerda akabva ati:
  - Wow, zvinoitika kuti unogona kumhanyira kudenga!
  - Viry! - Charlotte akafemeruka nekunzwa padivi pake. - Nzvimbo iyo varwi vakawa veGreater Germany vari murufaro. "Inzwi rake remurwi rairira rakanga rizere nemufaro chaiwo.
  Gerda akanga asina tariro yakadaro:
  - Zvakawanda senge kumberi kweViriya.
  Charlotte akati nechido:
  - Pane kumberi, kune munda!
  Gerda akarangarira ngano, akarangarira kuti, munzira yokuenda kuReich Sarai, vakayambuka sei rwizi ruduku rwesirivha. Kubva pakukwirira kwebhiza rehumambo, kuyambuka kwaiita sekunge kuri nyore uye nekukurumidza kunakidza. Murwi weblonde akatonzwa senge sultan, kana sultana, izvo, zvisinei, zviri nani! Asi chinhu chimwe chete kugara pabhiza rakakura, uye chimwe chinhu kufamba pamakumbo ako maviri emwarikadzi. Hameno kuti rwizi urwu rwakadzika nekunyengera zvakadii?
  Gerda nounyengeri asi nenzira yokufananidzira akati:
  - Uye kumberi ndekwangu!
  - Unogona kushambira? - Musikana mutsvuku akatendeukira kwaari.
  Gerda akadzungudza musoro:
  - Mubvunzo webenzi. Wakaona kupi mumiriri wevakuru veSS battalion aisakwanisa kushambira?
  Charlotte akazunza macurls ake anopfuta zvine mutsindo:
  - Kanganwa nezve SS elite. Heino nyika yakasiyana zvachose kana kunyange nyika isina muganhu ine zviuru zvepasirese. Hazvisi zvese sezvazvaive nesu!
  "Ndinga?" - Gerda akazvibvunza, zvakare achitarisa mukusava nechinhu kwaive mukati memurwi.
  Charlotte akati:
  - Zvakanaka, kurumidza kubereka! Nguva iri kupera!
  - Zvakanaka, chokwadi, ndinofanira kukwanisa kushambira! - murwi weblonde akadaro achifara, achiona kusahadzika paunyoro hweshamwari yake uye panguva imwechete chiso chinotyisa.
  Shavishavi rakaenzana nealbatross, rine mapapiro ane bhuruu neyero-mavara-mavara, raizunguza tsinga dzaro sechiratidzo chekusimbisa kuti blonde iri risina makumbo raitaura chokwadi.
  "Ndinofungidzirawo saizvozvo, kana kuti zvakadaro," Charlotte akapindura asina kugadzikana. -Kunyange iwe uchiziva chirevo ichi: turkey yakafunga uye yakaguma musobho, gunguwo harina kufunga uye rakaguma raita! Chero zvazvingava, zviri nani kana iwe uchiziva sei, nokuti ini handigoni kukubudisa. Uye kune nzira imwe chete kwatiri - kune rimwe divi.
  Gerda akabata zvibhakera zvakasimba:
  - Chokwadi, takashambira zvakanaka!
  Charlotte akayambira:
  - Tingave nematambudziko nebakatwa!
  Varwi vakanaka vakaswedera kumucheto chaiko kwemahombekombe ndokupinda mumvura nhema yousiku. Gerda akanzwa kudzvinyirirwa kwemvura - rwizi rwaive nemhepo yakapfava. Muchena makumbo akashama akapfugama ndokunwa zvekukara, ndokumwaya pamusoro wake wainge wakaneta neguruva. Hope dzakabva dzaenda. Mvura yacho yaitonhorera uye yakapfava, ndakada kuvata mairi ndichizorodza nyama dzemukadzikadzi dzairwadza...
  Gerda akati nechido:
  - Uye migodhi iri kumberi haioneki!
  - Mira zvishoma! - Charlotte akazevezera.
  Gerda akashamisika:
  - Sei pane misungo pano zvakare?
  The fire warrior akasimbisa:
  - Kwete, asi ... Ndinofunga kuti tichine mukana!
  Mhare yemoto zvakare yakaisa miromo papurasitiki yake chena. Akateerera, achinyatsotarisa-tarisa.
  Gerda, iyewo, akasununguka, uye airatidzika kuva anodyiswa nesimba raMwari raibva mumvura. Charlotte akamubvunza kuti:
  - Uye tarisa, zvakandiomera kuisa pfungwa munzvimbo ino.
  Blonde asina makumbo akatarisawo kumashure. Zvaiita sekunge kuchaedza. Rima rakamira kusviba, sezvazvaive nguva pfupi yadarika; Izvi zvinoreva kuti kudzingirirana kuchatanga munguva pfupi iri kutevera. Zvakanaka kuti vasvika kurwizi. Gerda, achivhara tsiye dzake, akanyatsotarisa: mvura yainyatsooneka patsoka dzake, ichityaira varume kupenga, uye isinganzwisisiki pakati pezvino. Rumwe gungwa rwakanga rwodokunyura murima.
  Murwi wechando-chena akati:
  "Dai chete ikozvino maoko evarume aizopuruzira miviri yedu yaneta netsinga dzakamira kunze kwekushushikana." Chii chatingawana kubva pane izvi? Haiwa nyama inotambura yevasikana vasina mhosva. Chibereko changu chemwarikadzi Venus, saka anoda rudo uye mufaro, izvo chero mukadzi anoda!
  Charlotte akafema zvakare. Panguva ino Gerda akaita sekuti chimwe chinhu, mumhepo kana pasi, chaidedera mukupindura. Uye chimwe chinhu chine spikes uye panguva imwechete chinyoro chakakwizwa pachitsitsinho chisina chinhu chemurwi weblonde. Akaratidza kuti:
  - Uku ndiko kunakidzwa kweboa constrictor.
  - Wakanzwa here? - Dhiyabhorosi mudiki wemoto akabata ruoko rwake nemufaro. - Matanho e megagnome! Oh, ko mukadzi muchena chando here? Kiy-Dar akadaira. - Charlotte akatsvoda nzeve yeshamwari yake. - Nditende, kukunda kwedu kwaswedera, Ari pano pane imwe nzvimbo!
  Gerda akati:
  - Hongu, iri pedyo ... Kufanana neMwedzi kune booger!
  Charlotte akatanga kuridza muridzo zvakanyanya mumuridzo wake wakagadzirwa nemashiripiti epurasitiki akagadzirwa nemaelves (techno-magic, zvisinei!), ipapo achitsikirira nzeve yake pasi. Panguva ino kuzunguzika kwevhu kwainyanya kuoneka.
  Gerda akataura nezvehuzivi:
  - Pane chiratidzo chakadaro chekuti kana uchinge usina rombo rakanaka pakutanga, ndipo pazvinozobudirira kuguma!
  "Hongu..." Meso esimaradhi emusikana akanaka akatsikitsira nomufaro, "akauya kuzodaidzwa!" Kiy-Dar!
  Gerda akaisa munwe wake kumuromo wake:
  - Chenjera. Zvichida iyi haisi iyo megagnome zvachose, kana chisikwa chehurongwa hwakasiyana zvachose!
  Vakapererwa vachiteerera. Kudengenyeka kwenyika kwakawedzera kufanana nekurema. Pane imwe nzvimbo pedyo, pakati pe"zvitsuwa" zvemakwenzi, rudzi rukuru rwakanga rwuchiuya. Ainge akaita sejini, achiteerera achitsvaga mwene wake, kunyangwe wekupedzisira anga achiri pwere isina ndebvu...
  Charlotte akati:
  -Iwe haugone kana kufungidzira simba rose re megagnomes. Izvi zvisikwa zvine simba zvokuti kunyange moto wehero unogara pamberi pazvo!
  Gerda akabva aramba achiti:
  - Kwete, sei ndichifungidzira ... Kana gnome chisikwa chakasimba, saka megagnome inofanira kuva yakarongeka yehukuru hwakasimba. Mushure mezvose, iwo mazwi chaiwo mega anoreva miriyoni zvakapetwa!
  Charlotte akabvuma nemoyo wese semusikana pakufambidzana nenyeredzi yepop:
  - Hongu, iwe unofunga nenzira kwayo, shamwari! Chaizvo mumirioni, iri iuto rose risingakundiki!
  Gerda akashamisika:
  - Sei usina kumudana kare uye kurega shamwari dzedu kufa?
  Pane kuti apindure, dhiyabhorosi mudiki ane bvudzi dzvuku akaridza muridzo wake zvakare, mweya uchibuda nekuridza muridzo zvishoma kubva pamuromo wakakombama. Uye kamwe-kamwe Charlotte akapindwa nechando pakati pekugomera, maziso ake emerald akawedzera. Mhumhi yemoto yakagara pasi mumvura, ichibata Gerda neruoko. Ndakada kuti ndimupindure zvakanyanya, ipapo ipapo...
  Tsoka dzakashama dzemusikana dzakabva dzatsva nekurwadziwa kukuru zvekuti dzakasvetuka pakarepo uye ... pakupedzisira akamuka. Madeleine aive akabata kirabhu yaive newaya yemagetsi. Bhuru remagetsi rinobuda papingi, kunyange nenyanga zvishoma kubva mukumhanya pajecha rinopisa uye nematombo akapinza emugomo.
  Mukuru weSS akadanidzira achiti:
  - Ehe, simuka, kurumidza kugadzirira, pfeka yunifomu yako yechipfeko! Iwe haugone kuratidzira pamberi pemunda marshal mune bikini chete! Tarisa, mucheche, iwe uchapihwa mubairo, asi kana ukaita chero chinhu chakapusa, ndichaita kuti utenderere vhiri raConan kwezuva uye panguva imwechete ndikupe kuvhunduka kwemagetsi. - Madeleine akaita kushata kumeso pano. -Kunyangwe kwete, kwete zuva, asi vhiki rose, pasina miniti imwe yekuzorora. Tichine nguva.
  Vasikana vakabva vatanga kugadzirira... Uye pane imwe kondinendi, zviitiko zvinonakidza zvakaitikawo, uye zvakafanana.
  Hongu, uye ikozvino kune hondo zvakare, uye murwi Gerda, achishandisa zvigunwe zvake asina kupfeka, anotumira projectile inouraya. Pershing akatyoka akamira.
  Chimwe chinhu chakakura uye chakakura chiri kukambaira muno. Ichangoburwa yeAmerica, pfuti inozvifambisa ine 155-mm yakareba-barreled pfuti caliber uye 305-mm nhumbi dzekurwa. Inorema matani zana nemakumi maviri uye inofamba zvishoma nezvishoma. Kungokambaira...
  Gerda akaparadza Sherman nepfuti yakanangwa uye akati:
  - Inofamba nemweya yedu!
  Charlotte akapfura achishandisa zvigunwe zvake zvisina zvigunwe, akapwanya muvengi kuita zvidimbu zvesimbi uye akazhamba:
  - Kukudzwa uye Motherland!
  Christina akati ne alarm:
  - Pamwe isu tinogona kuirova nebhomba rekuvhura?
  Magda akati nechivimbo:
  - Ndisiire nyaya iyi!
  Uye musikana akanongedzera pfuti kumuvengi nezvigunwe zvake zvidiki zvakatsiga ndokumurova.
  Uye chikara cheAmerica chakamira chikaputika.
  Ava ndivo vasikana vanobva kuThird Reich - maita zvakanaka!
  Chando chasvika, uye IS-7 iri kufamba nemuchando. Kurwa kuri kuitika muAmerica. Runako kubva kuUSSR vanorwa zvine mutsindo.
  Alenka akapfura Pershing nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akapwanya muvengi.
  Uye akachema:
  - Kubwinya kune communism yeRussia!
  Anyuta akarovawo projectile. Akashandisa hunyanzvi achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka uye kukoira:
  - Ndichati musikana mukuru!
  Alla akaridzawo pfuti ndokurova rimwe tangi rePatton. Uye saka inotonhorera.
  Iri tangi idzva rePatton ndiro rudzii rwemuriwo? Iyi ndiyo Superperschnig, chete ine injini ine simba kwazvo ye810 horsepower uye yakakura materu ezvombo.
  Iyo mota inonakidza inogona kuve dambudziko kune iyo T-34-85. Asi IS-7 ichamurova iri kure. Uye tangi yeSoviet, yakagamuchira goko muzvombo zvayo zvepamberi, inoitumira mune ricochet. Uyu muchina wekurwa. Uye mukupindura, anoputsa muAmerica mune imwe yakadonha.
  Zvadaro, Maria anopfura uye anorova muvengi nemazvo. Anopinda nepaari achiridza mhere:
  - Hondo yedu yakasimba, inodzivirira nyika!
  Uye anoshandisawo zvigunwe zvake zvisina kupfeka.
  Ipapo Marusya acharova dhongi. Uye achapwanya zvombo zvemuvengi kuita zvidimbu zvidimbu. Kushandisa, munyaya iyi, chitsitsinho chisina chinhu.
  Uye ichadzvova:
  - Nezve shanduko itsva dzaStalin!
  Iye akanaka anorwa, uye anoda kufadza munhu wese.
  Aya ndiwo mashandiro anoita timu iri paIS-7, inorwarisa dhiyabhorosi.
  Asi ipapo vasikana vanouya kumberi.
  Elizaveta anorwa paT-54. Uye anoita apererwa. Kukambaira kwehasha kwakadaro.
  Uye vasikana vane motokari yakanaka kwazvo. Uye vanopfura nemazvo chaizvo kubva pazviri.
  Semuenzaniso, vakatora ndokurova SuperPershing ndokudanidzira:
  - Chikomonisiti chedu chitsvene!
  Elizabeth akanongedza pfuti nezvigunwe zvake. Akarova chipfuro ndokudanidzira kuti:
  "Kukunda kwangu kuchave kukuru!"
  Ndokuchonya vamwe vake.
  Ekaterina akasvisvina nezamu rake dzvuku ndokuridza kamhere:
  - Nekukunda kwedu kukuru!
  Uye kuti achaseka sei pamusoro pemapapu ake.
  Uye Elena, achishandisa zvigunwe zvake zvisina zvigunwe, acharova muvengi. Akatyora nhumbi dzokurwa nadzo, akatsemura simbi uye akaridza mhere.
  - Rudzi rwedu rune simba!
  Uye achadzvova pamusoro pemapapu ake...
  - Hooray!
  Uye Efrasia anorovawo muvengi wake, panguva ino nezamhu restrawberry. Achaparadza muvengi uye agopopota.
  - Nehukuru hwecommunism pamapuraneti ese egirazi!
  Ava ndivo vasikana vanotonhorera munyika. Uye hapana chinogona kuvamisa kana kuvamisa.
  Ekaterina anokwenya uye anozunza chipfuva chake:
  - Ndiri musikana akanaka!
  Uye minyatso yake inopenya semarubhi ... Akamboanamatira pachiso chemurume mutema ndokumumanikidza kuti ananzva. Akabva ananzva hurume hwake nerurimi. Chii chinonaka kudaro kuravira?
  Zvakanaka sei kumusikana - handikwanise kutsanangura mafaro makuru munyika.
  Uku ndiko kuparadza kwaanoita muvengi. Uye vanonzwa kufara kubva mukukunda kwavo kukuru uye nekubudirira kukuru.
  Uye Anastasia Vedmakova naAlenka Sokolovskaya vanowanzova vasikana vanoshamisa. Vanongopisa nemafungu erudo uye tsunami yeruchiva.
  Anastasia anopfura kubva muzamu dzvuku kumuvengi, anorova ndege yeYankee uye anoridza mhere pamusoro pemapapu ake:
  - Ini ndiri akanaka superman!
  Alenka Sokolovskaya, achiramba achipwanya muvengi, anoshandisa sitirobheri mazamu uye kurira:
  - Uye ini ndiri musikana akareba kwazvo munyika!
  Ndizvo zvakaita varwi, uye ndinofanira kutaura kuti vakaba zvimwe! Hapana anogona kuvadzivisa.
  Kunyangwe America ... uye imwe neimwe yakatowana gumi nyeredzi dzegoridhe segamba reUSSR ...
  Nokuda kwekubudirira kwakadai vakagamuchira mubairo unokosha: Diamond Star yeGamba reUSSR. Iyo pachayo inokudzwa zvikuru uye inotonhorera.
  Nakidzwa tsvarakadenga!
  Zvakanakisisa ndezvechokwadi, zvichiri kuuya!
  Oleg Rybachenko akaita imwe oparesheni muSaudi Arabia.
  Hondo yaMambo Nicholas II yakawedzera nharaunda yeRussia. Musikana Margarita Korshunova zvino akanga achirwa pamwe Oleg. Uyewo mutant - murwi akagamuchira kusafa.
  Zvakanaka, vana vekusingaperi vakaunza zvikwata zvese zveMujahideen mukuzviisa pasi. Uye vakavakunda - vachivamanikidza kuti vatore mhiko kuna mambo weRussia.
  Panguva imwecheteyo, Oleg Rybachenko haapikisane nekunyora kwakanaka uye kwakasiyana zvishoma kuenderera mberi kwezviitiko zvevasikana;
  Mushure megore idzva, maGerman nemubatanidzwa vakafambira mberi zvakanyanya muUnited States yose. Vanhu vekuAmerica, vachibata nemuvengi wepamusoro-soro, vakanga vachirasikirwa.
  Pakupera kwaKurume, iyo Wehrmacht yakasvika kuWashington ndokutanga kurova guta guru reUS.
  Hondo dzaive dzisina kuenzana uye zvaive pachena kuti vasikana vaikunda pano ... Kunyanya pyramidal tank, Gerda akanaka, semabasa ake.
  Munguva yekuputirwa kweWhite House, tangi yake payaigamuchira moto wakananga, Gerda akarara uye akarota pamusoro peizvi ...
  Akaona mupanduki Lara Miheiko akabatwa nevaNazi. Mumwe musikana ane makore gumi nemana akanga achipfura maNazi. Vaviri veshamwari dzake vakaurayiwa. Uye iye amene akavanda mudumba.
  Mbuya vacho vaida kuvaroora kuti vave muzukurusikana wavo, asi vaNazi havana kuzvibvuma. Uye vakanditora ... Vakanga voda kutanga kunditsvaga.
  Uye ipapo Lara akabata girinedhi, maNazi akarohwa. Musikana akaonekana nepfungwa nechiedza ichi ndokuchikanda... Asi girinedhi harina kuputika.
  Zvaisaita kutiza nehugamba.
  Vakawisira Lara pasi, vakamurova kaviri, ndokumupa ziso dema. Asi havana kumurova zvakanyanya, sezviri pachena vaitya kumukuvadza!
  Paakaunzwa kuimba iyi kuti abvunzurudzwe, Lara akaita zvinhu zvisina musoro.
  Nehushingi akatarisa mumaziso emukuru weSS, akati:
  - Iyo Fritz ichakurumidza kukuparadza! Inzwa kurira kwepfuti, kuparadzwa kuri kuuya kubva kuRed Army!
  Colonel akapindura:
  - Musikana anoshinga, iwe uchasangana neshamhu!
  Lara akashevedzera noushingi:
  - Marwadzo haandityire!
  Mutungamiriri akati:
  - Tora iyi brat kunze mumugwagwa ine poster: webato uye uratidze kumusha wese!
  Mupurisa akabva ati:
  - Kunze kune sinou uye kune chando ... Hatifanire here kuburitsa musikana asina shangu kuti atonhodze shungu dzake!
  SS Colonel akagutsurira musoro achibvumira:
  - Rudyi! Ngaafambe asina shangu muchando, pamwe achapengenuka!
  Lara jasi rematehwe ehwai nejuzi zvakabvarurwa. Vakandisiya ndakapfeka rokwe redonje rimwe chete. Vakabvisa bhutsu dzakakasharara nemasokisi matema. Musikana uyu akasara asina shangu murokwe rimwe chete rakachena.
  Vakaturika dombo muhuro make rakanyorwa kuti: "Ndiri mubato." Uye maoko avo akasungwa shure kwavo, vakandibudisa kunze kwevheranda. Tsoka dzakashama dzemusikana dzakanzwa kutonhora nechando.
  Lara akanyemwerera. Ainyara chaizvo nembonje yaive kumeso uye nechimiro chaaive aita. Uye iwe unogona kufamba usina shangu muchando. Zviso zvake zvakange zvave kushata muchirimo nekufamba asina shangu nguva zhinji. Akanga achangobva kupfeka shangu dzake, uye aka kakanga kasiri kekutanga kutsungirira chando nenzara.
  Lara akaenda zvake ndokuramba achinyemwerera. Mhepo yakavhuvhuta, ichivhuvhuta bvudzi rake dzvuku remhangura, uye chando chakanyungudika pasi petsoka dzake dzisina kupfeka.
  Mwanasikana aifamba nemhepo yakadaro, semwana wamambo ari pachigaro. Uye akasiya tsoka dzakanaka, diki kumashure kwake, dzinenge tsoka dzemwana.
  Vanhu vakamutarisa vachimunzwira tsitsi.
  Mumwe wevakadzi vaive vakapfeka jasi remvere akatanga kubhaiza:
  - Horror! Musikana ari kutungamirirwa asina shangu!
  Kunze kwainge kwakachena, uye matsimba aLara, ane tsinga aisambotambura nechando. Akafamba ega ndokuratidza mazino.
  Akabva apiswa nekurohwa neshamhu. Musikana akaridza mhere ndokubata muromo...
  Akarohwa kaviri nesimba. Lara aingotadza kumira netsoka dzake, uye neshungu akadzora kuchema.
  Musikana akaoma musoro akaendeswa kune imwe imba inokosha, uko kwaiva nemichina yekutambudza.
  Vakadaro vachimudhonzera paraini ndokutanga kupisa zvitsitsinho zvake nesimbi yaipisa...
  Uye varwi vaviri vakarova Lara nezvikwapuro. Pakutanga, musikana wacho akadzora kuchema kwake nesimba guru, asi apo zvidimbu zvakafara zvesimbi, zvitsvuku kubva pakupisa, zvakaiswa pamakumbo emwana asina chinhu, akazhamba uye akarasikirwa nehana. Akanzwa pfungwa dzake...
  Zvinotyisa...
  Gerda akamuka... Damn it, iwe unofanirwa kurota nezve chimwe chinhu chakadai, kana manheru ekukunda, matangi avo anopisa kuWhite House.
  Zvino zvinhu zvakashata zvakadaro zvinoitika ...
  Gerda akapfura SuperPersching paakabuda mumba, akarovera nepakati payo ndokudonha:
  - Rugare, basa uye rudo!
  Akabva aratidza rurimi rwake.
  Charlotte akakavawo mupikisi wake, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akapopota achiti:
  - Ndiri musikana wekirasi yepamusoro!
  Christina akarovawo, achiridza muridzo senyoka uye achidzvanya zamu rake dzvuku pabhatani remufaro, achirova muvengi:
  - Isu tiri supermen!
  Uye Magda acharova muvengi nembama, kupwanya tangi, kumanikidza kit yekurwisa kuti iparadze, oburitsa:
  - Ndipe aerobatics!
  Anobva atarisa vamwe vake. Musikana uyu pfuti yemhando yepamusoro.
  Varwi vari kuparadza maYankees uye kuwana zvibodzwa ... Albina naAlvina mumwe nomumwe akatounganidza zviuru zviviri zvemotokari dzakaderera. Nokuda kweizvi vakagamuchira mubairo mutsva: Diamond Star of the Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha esirivha omuoki, minondo nemadhaimani.
  Aya ndiwo maitiro akazvisiyanisa nevasikana nekuva ma super class aces. Uye hapana aigona kuvamisa kana kuvakunda.
  Anastasia Vedmakova naAkulina Sokolovskaya naOrlova mumwe nomumwe akagamuchira mubairo mutsva: Order of Glory of the higher degree with diamonds, iyo yavaifara zvikuru nayo. Ava vasikana vakanaka kudaro.
  Uye hondo yave kusvika kumagumo... MaAmerican anotonga musi wa20 Kubvumbi, 1948. Uye imwezve nhoroondo yeHondo Yenyika Yechipiri yakapinduka.
  Panguva ino kunoratidzika kuva kune nhambo yorugare rwenguva refu. IUSSR yakadzosa Alaska uye munhu wese aifara. Uye nyika dzekondinendi yeAmerica dzakakamurwa neJapan neTatu Reich. Nokudaro kwakagumisa kuparadzaniswa kwechinguvana kwenyika.
  MaGermany aneta nehondo.
  Hitler akabvumira barika muThird Reich - kusvika kumadzimai mana mumwe nomumwe, uye akaunza mitero yakaoma kune vakaroorana vasina vana kana kuti pasi pevatatu. Iri raive danho rakasimba rekukurudzira mutemo wehuwandu hwevanhu.
  Mukuwedzera, Hitler pachake akanga ane vana vakawanda vakawanwa kupfurikidza nokuisirwa urume zvisina kufanira. Uye pakati pavo zvakanga zvakakodzera kusarudza mugari wenhaka pachigaro.
  Pakanga pasina kusuwa, Third Reich yakagaya zvayakanga yakunda pamwe chete neJapan.
  Asi pana March 5, 1953, Stalin akafa. Uye Bheria akatanga kutonga. Sei Beria? Munhoroondo chaiyo, aive nemikana yakanaka yechigaro cheushe, asi tsaona yakamudzivirira: bongozozo muGDR, panguva yekudzvinyirirwa uko kupikisa-kurangana kwaBeria kwakakura. Uye pano, hongu, hapana GDR.
  Mukuwedzera, Hitler aida kuti zvakafanotaurwa uye zvinonyatsozivikanwa kumaGermany, Beria, aiva Germanophile, kutonga mushure meStalin. Uye Stalin, apo hutano hwake hwakadzikira, akaita chido chekufarira Beria.
  Saka zvese zvakasarudzwa zvichifadza mukuru wezvakavanzika kwete mapurisa emuchivande chete.
  Zvakanaka, Beria akakurudzira kuti Hitler ashande neJapan isati yawana zvombo zvenyukireya.
  Iwe hauzive izvo masamurai anogona kufunga nezvazvo.
  Beria naHitler vakabvumirana nezvehondo yakabatana neJapan uye kupatsanurwa kwenharaunda yayo.
  Musi waKubvumbi 20, 1954, hondo yakabatana yakatanga kurwisa humambo hukuru hwemasamurai.
  Zvakanaka, peji itsva iri kuitika munhoroondo. Mauto eSoviet ari kuenda kuJapan.
  Uye maGermany zvakare ... Pano zvakare Gerda naCharlotte vari kurwisana mu pyramidal tank. Mota yavo ine zvigaro zviviri inorema matani makumi mashanu uye ine compact gasi turbine injini ye2,500 horsepower. Unogona kufungidzira kuti motokari yeGermany inokurumidza sei. Uye zvombo zvakakosha, zvakasanganiswa nepurasitiki. Uye yakasimba kwazvo, isingapindiki kubva kumakona ese. Iyo pfuti ine diki caliber ye75 mm, asi ine yakakwirira kwazvo yekutanga velocity yeprojectiles mune yakakwira-kumanikidza pfuti. Yakawedzera kupinda kwezvombo. Uye huwandu hwematehwe uye mwero wemoto wakakwira. Conductivity yakakwira.
  Tangi pachayo yakangonaka ... Saka Gerda anoziva zvekurwa nazvo.
  Motokari dzeSoviet hadzina kusimba. Iyo tangi huru ichiri T-54, mota yakanaka, yakachipa, asi yakanyanya kuderera kune yeGerman mune zvese. Iyo IS-7 haina kumbobvira yapararira. Yakacherechedzwa neIS-10, iyo yakagamuchira 122-mm cannon, asi yakareba mbiya uye yakanaka yehuma nhumbi dzokurwa, dzine mativi asina simba. Asi zvese izvi zvinokwana mukurema kwematani makumi mashanu nematatu, izvo zvisina kuipa.
  Gerda anopfura maJapan kubva mutangi rake rePanther-6, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka uye achidzvanya mabhatani emufaro, achidzvova:
  - Kubwinya kune mazano ehama yeAryan!
  Charlotte anodzvanya mabhatani echimuti chemufaro, zamu dzvuku, mutsara kubva papfuti dzemuchina nomwe, uye anoridza mhere:
  - Mufaro wedu uri mucommunism yechiroto cheAryan!
  Uye musikana anoseka zvakare ...
  Christina naMagda vanorwa pane imwe piramidi Panther-6.
  Christina anodzvanya mabhatani emufaro nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, anorova muvengi kubva kuJapan ndokudzvova:
  - Kubwinya kumukomana wangu!
  Magda anovhurawo moto, uye achiseka zvisinganzwi, anoti, achidzvanya ruby nipple pabhatani remufaro:
  - Kukudzwa kumajaya edu!
  Uye kuti vachaseka sei pamusoro pemapapu avo. Ngatitarisei, ava ndivo vasikana vanoshamisa mukufara kwehondo.
  Hongu, zvinoita sekunge zuva rekutongwa rasvika kuJapan. Asi zvese zviri kufamba sekuronga kwazvino.
  Elizaveta nevashandi vake vanorwa mutangi remazuva ano reT-54. Asi musiyano wacho muduku. Kupisa kwepfuti kwave kukurumidza kukurumidza, uye projectile iri kunyanya kubaya zvombo. Uyu ndiwo musiyano.
  Uye injini iyi ndiyo injini yedhiziri ine 520 horsepower ... MaJapan anoshandisa matangi ekugadzirwa kwavo uye ane mvumo yeGermany. Mota dzacho dzinewo zvadzo dzakanaka. Kunyanya iyo Hirohito-3 mota, inorema makumi mashanu nesere matani, ine 105-mm pfuti ine dhiramu kureba kwe70 EL, inopfuura T-54 muzvombo, uye isiri yakaderera mune zvombo uye kutyaira kuita, kunze kweiyo simba rekuchengetedza. .
  Iyi tangi yeJapan idambudziko reUSSR. Asi kune zvakare mota dzakareruka kubva kuNyika yeRising Sun.
  Izvo zviri nyore kubata nazvo.
  Elizabeth anopfura achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka uye anorova matangi eSamurai. Anoita izvi zvine hungwaru uye anopopota:
  - Kubwinya kuna Baba vedu vakasununguka!
  Catherine anopfuta zvakare, achishandisa zamu dzvuku, uye achipwanya mota yeJapan, anoridza mhere:
  - Mwari akapiwa Rus '!
  Elena zvakare anopura muvengi, anoparadza tangi remuvengi, achishandisa chitsitsinho chake chisina chinhu uye anodzvova:
  - Nekuda kwehukuru hwepfungwa dzecommunism!
  Efrasia anopfurawo uye anozviita nerubatsiro rwestrawberry zamu rezamu rayo elastic, uye anoridza mhere:
  - Kubwinya kune kukunda kwecommunism yepamusoro!
  Aya ndiwo mafambisiro avanoita tangi yavo zvine hunyoro uye vanodzivirira kukundwa. Iyo Hirohito-3 tangi inogona kuiswa seinorema, asi yakakura kwazvo. Zvakaoma kupaza muchina wakadaro.
  Uye saka anotevera vasikana. Pfuti yakakura mu caliber uye ine yakakwira yekutanga projectile velocity. Nhumbi dzeJapan turret pahuma dzakatokura kupfuura Soviet 240 mm, uye huma yehull zvakare yakakura - 150 mm kumusoro uye 120 mm pasi. Uye kumhanya kweJapan kwakatokwira, iyo injini yeturbine yegesi inoburitsa 1500 horsepower. Hongu, tangi iyi ndiyo yakanakisa muJapan. Iwe haugone kuita jee naye.
  Asi Elizaveta, achishandisa zamu rake dzvuku, anotumira goko rakananga kumagumo, uye tangi reJapan rinoputika, ratadza kurova mota yeSoviet.
  Catherine akarira ndokutsvoda chitsitsinho cheshamwari yake chisina kupfeka:
  - Wakangwara Lisa!
  Elizabeth haana kubvumirana nazvo:
  - Ndinongova nyanzvi!
  Uye kuti achaseka sei pamusoro pemapapu ake. Uyu ndiye musikana.
  Uye vanochema zvikuru ... Ekaterina, semuenzaniso, anoyeuka kutiza kwaakaita ipapo mugore rechimakumi mana nerimwe. Shangu dzakabvaruka mushure memazuva akati wandei, uye ndakatotsika-tsika ndisina shangu. Uye kumusikana wemuguta asina kujaira, zvinorwadza, bundu rose, davi rega rega, bundu rose rinonzwika. Uye makumbo ake akadonhedzwa pasi kusvikira abuda ropa, apo nhanho imwe neimwe yakaputika nemarwadzo.
  Musikana haana kumbofungira kuti kufamba asina bhutsu kunorwadza kudaro. Zvaisava pasina kuti Hugo akanzwira tsitsi musikana asina shangu Closet. Kana kunyange muzhizha makumbo emusikana akadaro akaita seizvi, saka zvakadini munguva yechando?
  Ekaterina, zvisinei, akakurumidza kuzvijaira, muviri wake mudiki unochinja nekukurumidza, iyo chete yakakuvadzwa yakazadzwa nema calluses uye yave yakaoma. Zvakanga zvichifadza kufamba usina shangu. Catherine haana kana kupfeka shangu dzake kusvikira chando charova. Zvisinei, ipapo vana vavo vakaumbwa uye Euprasinya akavadzidzisa unyanzvi hwevaroyi. Uye varoyi vanowanzomhanya vasina shangu muchando kuti varebedze huduku hwavo. Uye muchidimbu, vasikana vakaziva ruzivo rwakavanzika, uye vakatarisa anenge makore makumi maviri, uye vasina shangu uye mubhikini havana kutonhora muchando. Ava ndivo tsvarakadenga. Uye hapana anotonhorera kupfuura ivo, kunze, hongu, Alenka. Akarwa paIS-10, akagadziridzwa nedhiramu rakawedzerwa. Iyo tangi yakaonekwa mune dzakateedzana nguva pfupi yadarika. Uye zvichiri zvishoma. Iyo IS-7 haina kumbobvira yapinda mukugadzirwa kukuru. Sezviri pachena nekuda kwemutengo wakakwira uye matambudziko mukugadzira.
  Saka vashandi veAlenka vanoparadza idzi nziyo dzeJapan uye vanonyengerera ivo pachavo.
  Husiku hwebhuruu hunobhururuka nemoto,
  Tiri mapiyona, vana vevashandi...
  Nguva yemakore akajeka iri kusvika,
  Kuchema kwemapiyona nguva dzose kwakagadzirira!
  Kana vasikana vadzika kubhizinesi, haugone kuvadzivisa. Kutaura zvazviri, izvi zvinogona kunzi chisikwa chakakwana chehondo.
  Hondo inoenderera mberi uye Japan inorasikirwa.
  Mauto eSoviet akatora kumaodzanyemba kweSakhalin muna May. Uye vakaita nokungwarira kukuru.
  Asi mauto evasikana veSoviet anoratidza boka rinoshamisa rekurwa.
  Pamhando dzavo dzezvombo, hongu, AK yakatanga kushandiswa. Zvakaipisisa kupfuura German, asi nyore uye yakavimbika. Uye inochera pasi vanopikisa, kunyangwe kunanga kuri kure kwakadzikira pane kweGerman kurwisa carbine.
  Vasikana veSoviet vanomanikidza vasungwa veJapan kutsvoda tsoka dzavo dzisina guruva, dzine guruva uye kunanzva zvitsitsinho zvavo. Iri ndiro zano ravo.
  Kurwa varwi vekirasi yepamusoro.
  Muzhizha re'54, maGermany akabvisa America yemauto eJapan.
  Boka revasikana vasina shangu raitungamirirwa naMargaret rakarwa zvinoyevedza. Musikana uyu akaparadzira samurai, uye majaya akabatwa akamanikidzwa kutsvoda zvitsitsinho zvavo uye kunanzva chipfuva cheVenus.
  Gerda nechikwata chake pa "Panthers" 6 vakaita basa rakanaka, uye vakaendesa maJapan akawanda kugehena, uye vamwe kudenga.
  Vasikana vana veNinja vakarwa nemauto eSoviet pavakapinda muManchuria.
  Musikana weNinja ane bvudzi rebhuruu akachekwa neminondo uye akamhanya chigayo, achicheka varwi veSoviet. Akabva akanda pea nezvinoputika nezvigunwe zvake, achipidigura tangi reSoviet T-54 ndokubhowekana:
  - Nyika inotonhorera iJapan!
  Musikana we ninja ane bvudzi reyero anozorovawo muvengi nemashizha uye opa boomerang nechitsitsinho chake chisina kupfeka, achidanidzira:
  - Nekukunda kwedu samurai!
  Musikana we ninja ane bvudzi dzvuku achaita hukasha hwemapakatwa pasina matambudziko, kutema mauto eSoviet. Ipapo zvigunwe zvake zvakashama zvichabudisa bhomba. Tangi yeUSSR ichatsemuka uye murwi acharidza mhere:
  - Muzita repfungwa dzecommunism!
  Musikana weNinja ane vhudzi jena akatora uye akacheka vadzivisi, sekunge ari kutsvaira feni mumunda, achichekazve musoja weRussia, uye neminwe yake yakashama aizokanda chombo chinouraya chaizobvarura akawanda sematangi maviri eSoviet muzvikamu. .
  Uye ichadzvova:
  - Nekuda kwehukuru hwenyika!
  Vasikana vanoda kuuraya, uye vanotonyanya kuda kubata vasungwa chibharo. Zvokuti varume vaibva varasa njere nekuda kwekuwandisa. Uye ndozvinoita ninja vasikana. Tasva varume vakasungwa uye panguva imwe chete varove.
  Asi, pasinei nehugamba hweJapan, vari kurasikirwa nepamusoro-soro uye teknolojia yepamusoro.
  Uyezve, mudenga kune super-class aces Anastasia Vedmakova naAkulina Sokolovskaya, vanopwanya maJapan semhepo.
  Anastasia, achishandisa zvigunwe zvake zvisina zvigunwe, anocheka ndege nhanhatu dzeJapan kamwechete nekuputika kumwe chete uye kushinyira:
  - Kubwinya kune pfungwa dzecommunism muRussia!
  Akulina, achidzvanya bhatani nezamu rake dzvuku, akacheka ndege nomwe dzeJapan kamwechete ndokudzvova:
  - Kubwinya kune Magamba eRussia!
  Varwi vanotsiva kuJapan nokuda kwezvichemo zvavo zvekare. Uye kunyanya kukundwa muhondo panguva yaTsar Nicholas II. Kwete, izvi hazvizombokanganwiki, uye zvizvarwa hazvingakanganwiri.
  Anastasia akatsikirira zamu rake rerubhi ndokupfura imwe kuputika, kupfura ndege dzeJapan nekudzvova:
  - Kubwinya kunguva yecommunism Beria!
  Akulina akadzvinya zvigunwe zvake, akarova ndege dzeSamurai ndokuridza mhere:
  - Nekukunda kukuru!
  Uye Albina naAlvina vari kuwana rekodhi zvibodzwa. Pazviuru zvitatu zvendege dzakapfurwa pasi, vakapihwa rairo: Diamond Nyeredzi yeKnight's Cross yeIron Cross uye mashizha egoridhe omuoki, minondo nemadhaimani.
  Albina akapa chijana achishandisa zamu rake dzvuku. Akatema ndege gumi nembiri dzeJapan kamwechete ndokuridza mhere:
  - Pachipfuva changu!
  Uye akazviona ari mumaoko emurwi mutema.
  Alvina akakava nezvigunwe zvake zvakashama, akawisira pasi ndege gumi nembiri dzeJapan ndokuridza kamhere:
  - Nekukunda kukuru!
  Vasikana veGermany vanorwa zvikuru uye vakanaka. Vanoda vakomana vane ganda dema zvakanyanya, uye ndimi dzavo dzinogara dzakagadzirira kupukuta ebony kukwana kwevarume.
  Albina, achishandisa zvigunwe zvake zvisina zvigunwe, zvakare akarova samurai uye akapfura ndege dzavo.
  Uye akachema:
  - Ini ndiri Superman!
  Alvina akadzvanya zamu rake restrawberry, akacheka ndege zhinji dzeJapani ndokuridza kamhere:
  - Ini ndiri nzvimbo vixen!
  Musikana wacho anonyanya kurwisana uye anoshingaira muhutano hwake hwepabonde.
  Chokwadi maAryans akanyanya kunaka! Uye kazhinji, kunaka kwakadaro kwekirasi yepamusoro!
  Mauto eGerman neSoviet, achikunda muvengi, ari kuenderera mberi neChina.
  Munguva yekurwiswa kwakaitwa Singapore, varwi veboka rendege nechikwata chevasikana vasina shangu cheBarracuda vakazvisiyanisa. Vasikana, vachimwaya zvitsitsinho zvavo zvisina svutugadzike mumadhamu ekunaya kwemvura inopisa, vakapinda munzvimbo dzakasimbiswa dzemaJapan ndokuvarova.
  Ava ndivo tsvarakadenga dzekurwa.
  Japan yakazununguka kubva mukurova kukuru kwechikwata chine hasha chakadaro.
  Mukupera kwa1954, mazhinji eChina akatorwa nemasimba eAxis. Uye mamiriro acho atonyanya kuoma kune Nyika yeZuva Rinobuda.
  Hitler akati:
  - Shiri mbiri hadzigone kufambidzana mugomba rimwe!
  Uye varwi Albina naAlvina vakapfura zviuru zvina ndege. Japan yakagadzira ndege dzakachipa asi dzakaderera muhuwandu hukuru, saka zvaive nyore kuunganidza mabhiri.
  Albina, achishandisa zvigunwe zvake zvisina zvigunwe, akacheka imwe samurai uye akazhamba:
  - Ino ndiyo nyika yedu inoshamisa!
  Alvina, nerubatsiro rwezamu dzvuku, akawisira pasi mota dzeJapan gumi nembiri ndokurira:
  -Kubwinya kunguva yecommunism pasirese!
  Albina, zvakare achishandisa zamu restrawberry uye achirovera pasi samurai, akashamisika uye akaputika:
  -Uri kutaura nezve communism?
  Alvina, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka uye kucheka ndege dzeJapan gumi nembiri, akati:
  - Iyo itsva yeAryan order ndeye communism!
  Vasikana vakaputika nekuseka... Pandege yechiuru chechina vakapihwa mubairo weDiamond Star of the Knight's Cross of the Iron Cross nemapakatwa emashizha eplatinamu nemadhaimondi. Kuti kunyange mubairo wakakwirira zvikuru irekodhi yevakanaka.
  Ava ndivo vasikana vaunofanirwa kutarisa kwavari...
  Zvisinei, Anastasia Vedmakova naAkulina Sokolovskaya havasi vakaderera uye vakapfuura nhamba yemazana mashanu ndege dzakadonha.
  Uye vakagamuchira mibairo mitsva, yakakwirira kwazvo, uye vakazviunganidzira muunganidzwa wose wenyeredzi.
  Anastasia anonangidzira chombo chake netsoka dzake dzisina kupfeka uye anowisira pasi muvengi, achicheka muvengi uye anoridza mhere:
  - Yecommunism papasi rose!
  Akulina, achicheka muvengi nekutsikirira mbava tsvuku, anoridza zvine hukasha:
  - Kunyange vana vanotiziva!
  Munguva yechando, Japan yakarasikirwa dzinenge nyika dzayo dzose, uye kurwa kwakatamira kunyika yaamai pachayo.
  Gore ra1955 rasvika, apo hondo dziri kutsviriridza uye pasina magumo kana magumo.
  Japan iri kupa, zvishoma nezvishoma asi zvechokwadi. Uye zvishoma nezvishoma ari kukundwa muhondo.
  Asi vaSamurai vanorwa zvakanyanya uye nehasha.
  Alenka nevashandi vake vakakwira IS-11 yekuedza tank. Motokari iyi ine pfuti ye130 mm uye ine makwara akasimba pasi.
  Alenka anopfura nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, akapaza nepakati pemuvengi, uye anodzvova:
  - Kubwinya kune communism isina zvitsitsinho zvevasikana!
  Anyuta akapfurawo nerubatsiro rwezamu rake dzvuku, achidzvanya pfuti pfumbamwe achibva ati:
  - Isu vasikana tinotonhorera!
  Alla akarovawo achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka, achipwanya muvengi uye akadzvova:
  - Huya, kure ne screw!
  Maria akarova, achishandisa chitsitsinho chake chisina kupfeka. Akabaya muvengi ndokukoira, achibudisa mazino ake.
  - Nezve zviwanikwa zvitsva!
  Marusya akapwanya nerubatsiro rwestrawberry nipple, achirova vavengi nekubata kunouraya uye akarira:
  - Nekuda kwevakuru ve communism!
  Alenka akapfura zvakare ndokudzvova:
  -Kuitira kuti mutungamiri wevarimi pamwe chete uye mudzvanyiriri wegypsy Sashka afe!
  Acharovera rutsoka rwake rwakashama pamusoro penguo.
  Ndokugarisana kwaiita vasikana, zvakangonaka. Vanowanzoshamisa varwi vekirasi.
  Pano vari kuimba muchorus:
  Aiwa, wakasvinura haangasvavi;
  Chitarisiko cherukoni, chapungu...
  Inzwi revanhu rakajeka -
  Kuzevezera kuchapwanywa nenyoka!
  
  Stalin anogara mumoyo mangu
  Kuti tisazive kusuwa...
  Mukova wenzvimbo wakavhurwa -
  Nyeredzi dzakapenya pamusoro pedu!
  
  Ndinotenda kuti nyika yese ichamuka,
  Pachave nekuguma kwefascism ...
  Uye Zuva richapenya -
  Nzira inovhenekera communism!
  Elizabeth ari kurwisanawo netangi rake reT-54, musikana anorwa muroyi.
  Uye motokari dzeJapan dzakaisvonaka dzinodonhedzwa netsoka dzadzo dzisina chinhu.
  Elizabeth akadzvanya bhatani reti yejoystick nezamu rake dzvuku ndokurira:
  - Kubwinya kune pfungwa dzeSoviet communism!
  Uye runako urwu ruchaseka sei! Uye ichapenya nemazino epearly.
  Ekaterina akaitora ndokunongedzawo nezvigunwe zvake zvigunwe zvakashama ndokuridza kamhere:
  - Mukukunda kwemazano asingafi ecommunism,
  Tinoona ramangwana renyika yedu...
  Elena akarova mhandu yake neruby nipple uye akaburitsa mazino ake, achiridza mhere:
  - Uye kune mureza mutsvuku weNyika yaBaba vedu,
  Tichagara takatendeka tisina udyire!
  Efrasia akarova chitsitsinho chake chisina kupfeka ndokuridza muridzo:
  - Rumbidzai Fatherland, wedu akasununguka,
  Ushamwari hwavanhu, tsigirai nokusingaperi!
  Uye vasikana vose, vachishandisa zvigunwe zvavo zvetsoka, vakaimba mukorasi:
  - Simba repamutemo, kuda kwevanhu,
  Pashure pezvose, munhuwo zvake anomirira kubatana!
  Varwi vechikadzi, zvinofanirwa kutaurwa, vanosiyaniswa nehutsinye hunoshamisa hwekurwisa.
  Uye pano Gerda ari kurwisana ...
  Yake "Panther" -6 yakafanana netangi repamusoro, rinopwanya masamurai zvinzvimbo.
  Gerda achapfura nezamo rake dzvuku, achidzvanya bhatani remufaro nekudzvova:
  -Kunyika yeAryan!
  Charlotte acharovawo mbama, achishandisa zvigunwe zvake zvisina zvigunwe, kubvambura ruzhinji rweJapan uye blather:
  - Kune miganhu yakakura!
  Christina naMagda vanorwawo. Vasikana vari kurwa zvakanyanya, uye vakanaka kwazvo, vakashama vakapfeka mabhikini.
  Christina akapfura nezamhu yake yeruby, akapwanya tangi yeJapan Hirohito-4 ndokukoira:
  - Kubwinya kunyika yangu!
  Magda akakavawo, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka, akapwanya samurai howitzer uye akapopota:
  - Kubwinya kune zvakabudirira zvikuru!
  Vasikana ava ndivo vepamusoro-soro!
  Tokyo yakadonha pakupera kwaKurume. Uye pana April 20, 1955, Japan yakakanda mapfumo pasi uye nokudaro yakagumisa hondo huru.
  Musikana Albina naAlvina vakapfuura zviuru zvishanu ndege dzakapfurwa pasi. Uye nokuda kweizvi vakagamuchira mubairo unokosha: Mukuru weDaimondi Nyeredzi ye Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha esirivha omuoki uye minondo yedhaimani.
  Hondo haisati yapera. Akangohwanda kwechinguva. Asi Hitler akakunda inenge nyika yose.
  Beria akagamuchira kumaodzanyemba kweSakhalin, rwizi rweKuril, uye Manchuria pamwe chete nePort Arthur.
  USSR yakava nyika yakasimba yakanga ichinanzva maronda ayo. Kwenguva yakati, Nazi Germany yakakunda dzimwe nyika, ichidzvinyirira kuramba kwadzo kuduku.
  Hondo yakagara yokuparadzwa uye kutonga kwenyika. Asi kumwe kurwisana kwepasi rose kwakanga kuri kutanga.
  Zvichakadaro, makore akanga achiungana pamusoro peUSSR. Uye muna 1959, pakuzvarwa kwake makumi manomwe, Adolf Hitler akasarudza kurwisa Soviet Russia, uko Beria aitonga. Iyo Fuhrer yaive nenyika yese parutivi rwake.
  Asi USSR yakava simba rakasimba, remaindasitiri. Saka ndakawana jeko padombo.
  Nyika mbiri idzi dzaiva nezvombo zvenyukireya, asi Gerda naAlbina vakakwanisa kugadzira jenareta umo mwaranzi yakafukidza pasi rose, zvichiita kuti kushandiswa kworuparadziko urwu kubvire.
  Uye Hitler akasarudza kubata rekupedzisira changamire simba munyika. Muganhu kumadokero aimhanya pamwe Dnieper, uye ipapo Belarus uye Baltic inoti pasi maGermany. VaNazi vakakwanisa kuchengetedza Crimea. Kunze kwekunge iyo USSR yairenda hwaro hweBlack Sea Fleet muSevastopol.
  Mukuwedzera kune imwe nzvimbo, Russia yaisanganisira chikamu cheChina - Manchuria. Saka huwandu hwevanhu veUSSR, uko mutemo unoshanda waiitwa kukurudzira huwandu hwekuzvarwa uye barika rakanyoreswa zviri pamutemo nemakomunisti, hutongi hwekusatenda kuti kuna Mwari, hwakatopfuura huwandu hwehondo isati yatanga 1941, kunyangwe kurasikirwa kwenharaunda, uye yakawedzera nematatu. muzana gore negore.
  Beria akarambidza zvose kubvisa pamuviri uye kudzivirira pamuviri. Uye akaunza mitero yakashata pamhuri dzine vana vasingasviki vana.
  Maererano nehurongwa uye kushandisa nzira dzetsvimbo, USSR yakakurumidza kukura, uye simba rayo rehondo rakawedzera.
  Hitler, achinzwa kutyisidzira, apedza kuunganidza nyika muReich imwe yechitatu, akasarudza kutanga hondo yake yekupedzisira panyika ino.
  Zvakadini nehondo yekupedzisira? Hapana chasara chokukunda Panyika. Gore rakapfuura, maGermany akabhururuka kuenda kumwedzi, uye nguva yekuwedzera nzvimbo yakazaruka. Asi Hitler achararama kuti aone nguva yeStar Wars uye kukundwa kwemapoka enyeredzi? Pasinei nemararamiro ane hutano, kudya kwezvinomera, kurovedza muviri nguva dzose uye kuita basa rekuita muviri, zvaive pachena kuti Fuhrer aive akwegura. Maparavara ari mumusoro mako ari kuwedzera kusimba, vhudzi rako rava kuchena, uye unoratidza kuneta. Kunyange zvazvo Fuhrer ari kuedza kufara.
  Iva sezvazvingaite, iwe unofanirwa kupedzisa yako yekupedzisira mishoni uye kukunda iyo USSR. Uye kunyangwe kana Fuhrer akafa, achava nevanakomana vangangoita chiuru vanowanwa kuburikidza nekuyamwisa kwepanyama. Uye mumwe wavo achaonekwa seakanakisa, anokwanisa uye achatora chigaro chemudzvanyiriri mukuru munhoroondo yepasi.
  Chero zvazvingaitika, kunonoka kune njodzi, uye nepo zvombo zvenyukireya zvisingashande, Hitler akakanda varwi vanopfuura mamirioni makumi mashanu muUSSR mune yekutanga echelon chete. Kune zvakare huwandu hukuru hwematangi, ndege, uye kubhururuka discos. Uye iri isimba guru.
  USSR yakaramba ichivandudza zvombo. Tangi yeT-64 yakaonekwa, yakaremerwa uye ine pfuti ine simba 125-mm, inokwanisa kupinda mumotokari dzeGerman dzakaita sepiramidhi dzine matemhe eminhenga. Chokwadi, T-64 achangotanga kupinda kugadzirwa. Iyo tangi huru yakanga ichiri T-54, iyo yakanga isina kusimba zvakakwana kurwisa mienzaniso yeGermany. Ichi zvakare chimwe chezvikonzero nei Hitler akakurumidza kurwisa Russia.
  IS-11 haina kubata pa ... IS-12 yakagadzirwa nemuchina ane 203 mm cannon, asi yakazova yakadhura, inorema, uye yakakura. Iyo IS-15 yaive chibvumirano ne152mm, pfuti refu-yakareba. Motokari iyi yakafanana neT-64 yakakura uye ichangotanga kugadzirwa.
  Tangi huru yeGerman "Panther" 6 yaive pyramidal muchimiro, uye yakagadziridzwa zvishoma mu "Panther" 7, ichiwedzera caliber yepfuti kusvika 88 mm kuti ibudise kuparadzwa kwakawanda. Uye injini yakaiswa ine simba rakawanda 3000 horsepower, ichipa kukurumidza kukuru uye maneuverability uku ichichengetedza huremu hwematani makumi mashanu, nekuvandudza kunaka kwezvombo.
  Kunyangwe iyo nyowani yeSoviet T-64 yaive yakaderera kune yeGerman mukutyaira kuita uye kudzivirira mativi nehuma zvakare. Asi iyo T-64 inogona kupinda muGerman, kunyangwe kubva kure.
  Muchadenga, maGermany aivewo akasimba muhuwandu uye hutano hwemichina. Asi USSR haina kumbokwanisa kugadzira madhisikiti ayo. Uye maGermany akaisa mwenje wekupisa, se lasers, paBelonzi's disks, uye inogona kupisa zvakanyanya.
  Uye vaNazi vaibhururuka nemadhisiko nokumhanya kwemasipidhi gumi. Uye izvi chaizvoizvo zvikuru. Uku ndiko kusimba kwakaita uto reThird Reich.
  Uye vane matangi epasi pevhu. Uye zvimwe zvakawanda zvezvinhu zvakanaka. Muchidimbu, Beria haana kana mukana.
  Asi mauto eSoviet ane simba guru rekudzivirira. Uye kupindira kwakatanga nemhepo inogumbura. Masimba haana kuenzana uye maGerman ari kupwanya maguta eSoviet. Zviuru gumi zvinofamba muRussia uye kutora Smolensk.
   Natasha akaita chisarudzo:
  - Isu tinofanirwa kumanikidza Hitler nechikwata chake kuti vabvise mauto kubva kuUSSR uye kusunungura vana vakatapwa!
  Playful Zoya akabvumirana neizvi:
  - Chokwadi unofanira! Uye ponesa madzitateguru ako kubva kune fascism!
  Augustine akati, achitsika tsoka dzake dzisina chinhu:
  - Tichaita izvi, pasina kupokana!
  Svetlana akasimbisa:
  - Isu tine nzira dzese dzeizvi!
  Akati, zvaitwa, uye varwi vana vanorwisa mhomho yechifashisti.
  Varwi vomuzana remakore raMwari reRussia nevaroyi vakachinja vakarwisana zvakare nevaNazi vemakore makumi maviri.
  Humambo hwefascist brown hune mauto akawanda. Vanoyerera serwizi rusingaperi.
  Zvechokwadi, vasikana vana vakatora zvakaoma zvikuru kuparadza Wehrmacht matangi uye ndege. Kubva pakutanga, vakavapwanya nemaoko avo netsoka, vachifukidzwa nechisimba. Asi...
  Sokunge kunze kwevhu, Oleg Rybachenko uye mwanasikana muduku kuna Natasha Margarita Korshunova akaonekwa.
  Vakatora marambi avo ndokuisa nanobots. Takagadzirira kuparadza mafascist aivenga. Saka vari vana vakaita vatanhatu.
  Natasha Korshunova, achidzvanya zvigunwe zvetsoka dzake dzisina kupfeka, dzakatsvuka, akati:
  - Ndizvo here? Zvakanaka, inguva yedu kuti hatigone kuikunda neimwe nzira!
  Zoya ane hutsinye ane bvudzi regoridhe, achiramba achipwanya maGerman, zvine musoro akati:
  - Tichazviita nekukurumidza! Nekukurumidza, ngatichengetedzei USSR!
  Mukomana asina shangu asina zera kupfuura gumi nevaviri aitaridzika saOleg Rybachenko, achicheka vaNazi neminondo, zvese zvevacheche nematangi, akadzvova:
  - Hatimbofi takabvuma!
  Uye dhisiki rakapinza rakabhururuka richibva patsoka yemukomana, iro rakacheka ndege nhatu dzechifascist kamwechete!
  Margarita Korshunova, achipenya nezvitsitsinho zvake, achiparadza vadzivisi, matangi uye varwi vetsoka, akabvisa mazino ake uye akagunun'una:
  - Kune nzvimbo munyika yezviito zvehugamba!
  Uye tsono dzine chepfu dzakapararira kubva patsoka dzisina shangu dzemusikana, dzichirova vaNazi nendege dzavo nematangi.
  Natasha Korshunova akakandawo zvigunwe zvake zvisina kupfeka, kuuraya uye kuchema:
  - Hatimbofi takakanganwa uye hatizombokanganwiri.
  Uye mwenje wake wakapfuura nemufascist muguyo. Ipapo mabhomba akarova matangi, achicheka shongwe. Ndege dzakazviwanawo.
  Mutsvuku-bvudzi Augustine, achicheka vavengi, akadanidzira:
  - Kuti uwane odha nyowani!
  Uye dzimwe tsono dzakamwayiwa kubva kutsoka dzake. Uye zvose mumaziso uye muhuro dzemauto eNazi uye ndege.
  Hongu, zvaiva pachena kuti varwi vakanga vava kufara uye kuva nehasha.
  Kutonhorera Zoya, achicheka mauto machena uye mashava uye matangi ane ndege, akaridza mhere:
  - Simbi yedu ichaita!
  Uye chipo chitsva, chemhondi chinobhururuka kubva mutsoka dzake dzisina chinhu. Uye matangi nevarwi vachena vanodonha, uye miswe yendege inopisa.
  Svetlana Snow White anotema miller, minondo yake yakaita semheni.
  MaNazi ari kudonha sezvisote zvakachekwa.
  Musikana anokanda tsono netsoka dzake dzisina kupfeka, anopfura pasi ndege dzevavengi uye anoridza mhere:
  - Humambo hwenzvimbo yemunhu huchahwina Amai Russia!
  Oleg Rybachenko anorwisa maNazi. Terminator mukomana anotema mauto ebrown.
  Uye panguva imwecheteyo, zvigunwe zvemakumbo asina kupfeka emukomana zvinokanda tsono dzine chepfu, dzinobvarura matanda uye dzinopfura ndege.
  Mukomana anochema:
  - Kubwinya kune Ramangwana Rus'!
  Uye pakufamba, inocheka misoro yemunhu wese uye mhuno, uye panguva imwe chete tangi turrets.
  Musikana weterminator Margarita anoparadzawo vanopikisa, ndege nematangi.
  Tsoka dzake dzakashama dzinongopenya. VaNazi vari kufa vakawanda. Murwi anodanidzira achiti:
  - Kumiganhu mitsva!
  Zvino musikana anoitora ndokuicheka...
  Mhomho yezvitunha zvemauto efascist.
  Asi Natasha Korshunova ndiye ari kukanganisa. Anotema maNazi pamwe chete nematangi nendege uye anoimba:
  - Rus 'yakanaka uye inopenya,
  Ndiri musikana asinganzwisisike!
  Uye madhisiki anobhururuka kubva mutsoka dzake dzisina chinhu. Ndiani akacheka huro dzevaFascist. Hongu, uyu musikana anoputsa matangi.
  Zoya Angelskaya ari pakurwisa. Anotema mauto ebrown nemaoko maviri. Spit kubva pachubhu. Uye anokanda tsono dzinouraya nezvigunwe zvake zvisina chinhu - anopfura pasi matangi nendege.
  Uye panguva imwecheteyo anoimba kwaari:
  - Eh, kirabhu diki, handei!
  Ehe, wandinoda achaita!
  Augustine, vachicheka vaNazi neminondo yelaser uye nekuparadza varwi vebrown, pamwe chete nematangi, vachidanidzira:
  - Yese shaggy uye muganda remhuka,
  Akarwisa mapurisa emhirizhonga netsvimbo!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka achavhura chimwe chinhu kumuvengi chinouraya nzou, uye kunyanya tangi.
  Uye anobva ati:
  - Wolfhounds! Makore makumi maviri nemaviri!
  Svetlana Snow White pane zvinogumbura. Anocheka, anoparadza maNazi. Netsoka dzakashama anovatumira zvipo zvorufu.
  Anomhanyisa paguyo neminondo.
  Akapwanya mauto mazhinji, pamwe nematangi nendege, uye akaridza mhere:
  - Kukunda kukuru kuri kuuya!
  Uye zvakare musikana ari mukupenga.
  Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dzinoburitsa tsono dzinouraya, dzinoparadza matangi nendege.
  Oleg Rybachenko akasvetuka. Mukomana akaita zvekuvhunduka. Akatema maNazi akawanda mukusvetuka.
  Akakanda tsono nezvigunwe zvake, achipfura matangi nendege, uye akagomera:
  - Kubwinya kune ushingi hwangu hwakanaka!
  Uye zvakare mukomana ari muhondo.
  Musikana anotonhorera Margarita Korshunova anoenderera mberi achigumbura. Anoparadza vavengi vese mumutsara. minondo yaro inotonhora kupfuura mapanga eguyo. Uye zvigunwe zvisina zvigunwe zvinokanda zvipo zverufu, matangi nendege zviri kupfuta.
  Musikana ari mudondo. Inoparadza varwi vebrown pasina mhemberero.
  Uye inosvetuka nguva nenguva uye inomonyoroka!
  Uye zvipo zvekuparadza zvinobhururuka kubva kwaari.
  Uye vaNazi vanodonha vakafa. Uye mirwi yose yezvitunha inounganidzwa.
  Margarita anoridza mhere nehasha:
  - Ndiri mukomana wekuAmerica!
  Zvino tsono yakakandwazve patsoka dzake dzakanga dzisina chinhu.
  Uye zvakare mamwe gumi nemaviri tsono!
  Natashka Korshunova zvakare inotonhorera mukurwisa.
  Uye anokanda netsoka dzake, uye anopfira kubva pachubhu, achirovera pasi matangi nendege.
  Uye anodanidzira pamusoro pemapapu ake:
  - Ndiri kufa kunopenya! Chaunofanira kuita kufa chete!
  Uye zvakare runako rwuri kufamba.
  Zoya Angelskaya anoparadza kuvharika kwezvitunha zveNazi. Uye kubva mutsoka dzake dzisina chinhu mabhoomerang ekuparadzwa anobhururuka kunze.
  Uye varwi vebrown vanoramba vachidonha nekudonha, pamwe chete nematangi nendege.
  Musikana Zoya anoshevedzera:
  - Barefoot musikana, achakukunda!
  Uye tsono gumi nembiri dzinobhururuka kubva pachitsitsinho chemusikana. Izvo zvinoenda zvakananga muhuro dzeNazi.
  Ipapo vanowira pasi ndokufa.
  Kana kuti, akafa zvachose, munzvimbo ine matangi uye ndege.
  Augustine pane zvinogumbura. Kuparadza mauto ebrown. minondo yaro yakatakurwa nemaoko maviri. Uye murwi anoshamisa.
  Chamupupuri chinotsvaira nemauto efascist - ndege nematangi zvinodonha.
  Musikana ane bvudzi dzvuku anodzvova:
  - Remangwana rakavanzwa! Asi richakunda!
  Uye mukurwisa, runako nebvudzi rinopisa.
  Augustine, mumasango ecstasy yezviroto, anotumira pulsar nechitsitsinho chake chisina chinhu uye anodzvova:
  - Vamwari vehondo vachatsemura zvese!
  Uye murwi ari pakurwisa.
  Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dzinokanda tsono dzakawanda dzakapinza, dzine chepfu dzinopfura ndege uye dzinoboora zvombo zvematangi.
  Svetlana Snow White muhondo. Uye saka inopenya uye inorwisa. Makumbo ake akashama anorasa zvinhu zvemhondi zvakawanda. Kwete munhu, asi rufu nebvudzi rakatsvuka.
  Asi kana ikaparara, hauzokwanisi kuimisa.
  Svetlana Snow White anoimba:
  - Hupenyu hauzove uchi,
  Saka svetuka mumutambo wakatenderera!
  Dai kurota kwako kuzadzika -
  Runako runoshandura murume kuita muranda!
  Uye kufamba kwemusikana asina shangu kunowedzera kutsamwa. Uye kuwanda kuparadzwa matangi uye ndege.
  Oleg Rybachenko anogumbura ari kukurumidza. Mukomana anorova vaNazi.
  Tsoka dzake dzakashama dzinokanda tsono dzakapinza - kubvarura matangi nendege.
  Murwi wechidiki anoridza mhere:
  - Humambo hunopenga huchatsemura munhu wese!
  Uye zvakare mukomana ari kufamba.
  Margarita musikana wechikoro wemusango uye anopedza zvachose mukuita kwake. Uye anopura vavengi.
  Saka akaridza pizi ine zvinoputika negumbo rake. Ichaputika uye pakarepo inokanda maNazi zana nematangi gumi.
  Musikana anoridza mhere:
  - Kukunda kucharamba kuchiuya kwatiri!
  Uye achamhanyisa guyo neminondo - matangi mbiru anobhururuka nenzira dzakasiyana.
  Natasha Korshunova akawedzera kufamba kwake. Musikana anotema varwi vebrown. Uye panguva imwe chete anodanidzira:
  - Kukunda kwakamirira Humambo hweRussia.
  Uye ngatiparadze maNazi nekukurumidza, pamwe nematangi nendege.
  Natasha Korshunova inyana Terminator.
  Haafungi kumira uye kunonoka, uye matangi nendege zvinopfurwa.
  Zoya Angelskaya ari pakurwisa. Mapakatwa ake anoita seanocheka nyama nesalad yesimbi. Musikana anoshevedzera pamusoro pemapapu ake:
  - Ruponeso rwedu rwuri kushanda!
  Uye zvigunwe zvisina zvigunwe zvakare zvinokanda tsono dzakadaro.
  Uye vanhu vazhinji vakaboorwa huro, mirwi yezvitunha, pamwe chete nematangi akapwanyika uye ndege dzakadonha dzakarara.
  Augustine musikana anopenga. Uye inoparadza munhu wese sekunge irobhoti rakagadzirwa ne hyperplasma.
  Yakatoparadza mazana evaNazi uye yakawanda matangi uye ndege. Asi zvinhu zvose zviri kuwedzera kukurumidza. Uye mhare inodzvovawo.
  - Ini handikundiki! Chinhu chinotonhorera munyika!
  Uye zvakare kunaka kuri pakurwisa.
  Uye kubva pazvigunwe zvake zvetsoka, pea inobhururuka kunze. Uye mazana matatu eNazi uye gumi nemaviri matangi akatsemurwa nekuputika kune simba.
  Augustine, achitamba nemhasuru dzake dzemudumbu uye achizunza mazamu ake nemazamu matsvuku, akaimba:
  -Usatya kutora nyika yedu!
  Svetlana Snow White ari zvakare pane zvinogumbura. Uye hazvikupe chero zororo. Wild terminator musikana.
  Uye anotema vavengi uye anoparadza vaNazi. Uye mhomho yevarwi vebrown yakanga yatowira mugomba uye nemumigwagwa, pamwe chete nematangi akaputsika uye ndege.
  Vatanhatu vacho vakapenga. Yakanga iri hondo huru.
  Karate mwana Oleg Rybachenko adzoka mukuita. Uye anoswedera pedyo, achivheyesa minondo miviri. Uye mukomana weterminator anomhanyisa chigayo. VaNazi vakaurayiwa vanowa.
  Kuwanda kwezvitunha. Makomo ose emitumbi yeropa, boka remotokari dzakaputsika uye ndege.
  Muumbi wemukomana anoyeuka zano remusango. Ikoko mabhiza nevanhu vakasanganawo pamwe chete.
  Muurayi wevana Oleg Rybachenko anoridza mhere:
  - Nhamo kubva mupfungwa!
  Uye pachava nematani emari!
  Uye Terminator Boy mumutambo mutsva. Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dzichatora chimwe chinhu ndokuchikanda.
  Mukomana uyu shasha akadzvova achiti:
  - Tenzi kirasi uye Adidas!
  Yakazove show yakanaka chaizvo. Uye vaNazi vangani vakaurayiwa? Uye vakauraya nhamba huru yevarwi vebrown, pamwe chete nematangi nendege.
  Musikana asina shangu Margarita ari muhondowo. Inoparadza sinamoni nemauto esimbi nekudzvova:
  - Yakakura kuvhunduka regiment! Tiri kutyaira munhu wese mubhokisi!
  Uye minondo yake yakacheka kuvaNazi. Huzhinji hwevarwi vebrown hwakatodonha. Uye navo matangi nendege.
  Musikana akati:
  - Ini ndakatotonhorera kupfuura panther! Ratidza kuti ndiwe wakanakisa!
  Uye pea ine simba rinoputika ichabhururuka kubva pachitsitsinho chemusikana.
  Uye acharova muvengi.
  Uye achatora nekuparadza vamwe vavengi, matangi, uye kunyange ndege.
  Uye Natasha Korshunova ane simba. Uye anorova vadzivisi vake, uye haazoregi chero munhu pasi.
  Vangani vaNazi vakatourayiwa pamwe chete nematangi nendege.
  Uye mazino ake akapinza kwazvo. Uye maziso ari esafire. Musikana uyu ndiye muurayi mukuru. Kunyangwe vese vaanoshanda navo vari mhondi!
  Natasha Korshunova anoshevedzera:
  - Ndinopenga! Pachava nefaindi kwauri! Iwe hautore kunyange ruble!
  Uye zvakare musikana achauraya vazhinji veNazi neminondo.
  Zoya Angelskaya ari kufamba uye akatema varwi vakawanda vebrown.
  Uye tsoka dzakashama dzinokanda tsono. Tsono imwe neimwe inouraya maNazi akati wandei kana kupfura ndege netangi. Vasikana ava vakanaka pachokwadi.
  Augustine anofambira mberi uye anopwanya vadzivisi vake. Uye panguva imwe chete haakanganwi kudanidzira:
  - Iwe haugone kutiza bhokisi!
  Uye musikana achatora mazino ake ndokuabereka!
  Uye musoro mutsvuku wakadaro... Bvudzi rake rinopeperetswa nemhepo semureza wevafundisi.
  Uye zvinhu zvose zvinobva pakutsamwa.
  Svetlana Snow White ari kufamba. Apa ndakacheka matehenya akawanda nematangi turrets. Murwi anobudisa mazino ake.
  Anoratidza rurimi. Uye zvino inopfira kubva muchubhu - kupfura pasi ndege. Ipapo anochema:
  - Imi varume muchange mafa!
  Uye zvakare, tsono dzinouraya dzinobhururuka kubva patsoka dzake dzisina chinhu, dzichirova vana vanofamba nendege.
  Oleg Rybachenko anosvetuka uye anosvetuka.
  Mukomana asina shangu anoburitsa tsanga dzetsono, anorovera pasi matangi, uye anoimba:
  - Ngatiendei kukwira, kuvhura account hombe!
  Murwi wechidiki ari paanogona napo.
  Atova nemakore mashomanana okuberekwa, zvose pazviitiko naNatasha uye kambani, asi anotaridzika semwana. Chete yakasimba kwazvo uye ine tsandanyama.
  Oleg Rybachenko akaimba:
  -Kunyangwe mutambo ukasatevedzera mitemo, ngatipaze hukama!
  Uye zvakare, tsono dzinouraya uye dzinobaya dzakabhururuka kubva mutsoka dzake dzisina chinhu. Zvese zvendege nematangi.
  Achipenya zvitsitsinho zvake, zvakatenderera, Margarita Korshunova akaimba nemufaro:
  - Hapana chisingagoneki! Ndinotenda kuti kuchave nemambakwedza erusununguko!
  Musikana uyu akakanda zvakare kuuraya kunouraya kwetsono kumaNazi nematangi avo nendege, ndokuenderera mberi:
  - Rima richaenda! Marozi aMay achatumbuka!
  Uye nokukurumidza apo murwi akakandira pizi nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, chiuru cheNazi pakarepo chakabhururuka mumhepo. Hongu, uto rehumambo hwebrown, hwegehena huri kunyunguduka pamberi pemeso edu.
  Natasha Korshunova muhondo. Kusvetuka semhungu. Anoparadza vavengi. Uye maNazi mazhinji anofa uye ndege dzinopunzika.
  Musikana aizvishandisa nemapakatwa, marasha, uye mapfumo. Uye tsono.
  Panguva imwecheteyo, anochema:
  - Ndinotenda kuti kukunda kuchauya!
  Uye kubwinya kwevaRussia kuchawana!
  Zvigunwe zvakashama zvinokanda tsono itsva, zvinobaya vanopikisa.
  Zoya Angelskaya mumutambo wemusango. Kuenderera mberi neNazi. Zvicheke muzvidimbu zviduku.
  Murwi anokanda tsono nezvigunwe zvake. Inopaza nevanopikisa, pamwe chete nematangi nendege, painodzvova:
  - Kukunda kwedu kwakakwana kwaswedera!
  Uye anomhanya paguyo neminondo, achitsvaira matangi. Chokwadi uyu musikana akafanana nemusikana!
  Asi mhungu yaAugustine yakaramba ichirwisa. Mukadzi uyu ishungu kumunhu wese.
  Uye kana ikabatidza, zvinoreva kuti inobatidza.
  Mushure maizvozvo mutsvuku achaitora oimba:
  - Ndichazarura madehenya ose! Ndiri chiroto chikuru!
  Uye zvino mapakatwa ake ari kushanda uye akacheka nyama nesimbi neduralumin yendege.
  Svetlana Snow White zvakare anoenderera mberi nekugumbura. Musikana uyu haana zvipingaidzo. Painongotemwa, zvitunha zvakawanda zvinoraswa, uye ndege nematangi zvakarara.
  The blonde terminator inodzvova:
  - Zvichava zvakanaka sei! Zvichava zvakanaka sei - ndinozviziva!
  Uye ipapo pea yemhondi inobhururuka kubva kwaari.
  Mukomana asina shangu, akanaka, ane tsandanyama Oleg zvakare anorovera nepakati pemazana evaNazi kunge meteor obva amhanya. Uye achatora bhomba orikanda.
  Idiki muhukuru, asi inouraya ...
  Kuti ndege zhinji dziri mudenga dzichadamburwa kuita zvidimbu zvidiki sei.
  Terminator mukomana akachema achiti:
  - Iyo ine dutu pwere yemashini anotyisa!
  Musikana asina shangu Margarita achaita izvi zvakare muhondo.
  Uye achatema varwi vakawanda vebrown. Uye anocheka nzvimbo huru pakati pematangi nendege.
  Musikana anochema:
  - Lambada kutamba kwedu pajecha!
  Uye icharova nesimba idzva.
  Natasha Korshunova anotonyanya kutsamwa pane zvinogumbura. Iyi ndiyo nzira yaanorova nayo vaNazi. Hazvisi nyore kuti varambe vasikana vakadaro.
  Natasha Korshunova akatora uye akaimba:
  - Kurova kwangu ndisina shangu kuri kupofumadza!
  Kumhanya munzvimbo kunowanzo kuyananisa!
  Uye murwi akaburitsa mhirizhonga yakadaro pavadzivisi vake.
  Uye anokanda madhisiki netsoka dzake dzisina chinhu.
  Apa ndakamhanya chigayo. Misoro yemisoro yeuto rebrown yakakunguruka, uye matangi akanga achipfuta, ndege dzichipisa.
  Ndiye runako runorwa. Achizvirova nearmada yebrown kudaro.
  Zoya Angelskaya ari kufamba, achipwanya munhu wese. Uye minondo yaro sechigero chinouraya.
  Musikana akanaka zvake. Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dzinokanda tsono dzine muchetura.
  Rova vanopikisa. Vanoboora huro yavo uye kugadzira mabhokisi, kugadzira matangi uye ndege dzinoputika.
  Zoya Angelskaya akazvitora, akazunza mazamu matsvuku emazamu ake akazara, uye akashinyira:
  - Kana pasina mvura mupombi...
  Natasha Korshunova akadanidzira nemufaro:
  - Saka imhosva yako!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anokanda chimwe chinhu chinouraya kwazvo. Chokwadi uyu musikana wevasikana.
  Uye chipande chaibhururuka kubva pamakumbo ake asina chinhu. Uye icharova varwi vakawanda, ichicheka turrets kubva kumatangi.
  Barefoot Augustine mukufamba. Inokurumidza uye yakasiyana mukunaka kwayo.
  Nderipi bvudzi rakajeka raanaro. Vanobhururuka semureza wevafundisi. Musikana uyu ishavi chairo.
  Uye rinogura vadzivisi varo, sokunge rakazvarwa rakabata minondo mumaoko aro.
  Redhead, mhuka yakaipa! Ndakapinda muhondo newangu ndichishandisa light natural, ndisina pendi.
  Augustine akazvitora ndokuridza muridzo achiti:
  - Ichava musoro wenzombe - varwi havazorasikirwe nepfungwa!
  Uye saka akapwanyazve varwi vakawanda.
  Terminator mukomana Oleg Rybachenko akagunun'una:
  - Ndizvo chete zvaunoda! Musikana akadini!
  Margarita Korshunova, achikanda banga netsoka yake isina chinhu, achityora tangi turret, akasimbisa:
  - Musikana mukuru uye anotonhorera!
  Augustine akabvumirana neizvi:
  - Ini ndiri murwi anoruma chero munhu kusvika afa!
  Uye zvakare, nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, achatanga mhondi, inorovera pasi ndege.
  Natasha Korshunova haasi akaderera kune vadzivisi vake muhondo. Kwete musikana, asi kuzopedzisira nen'anga yakadaro mumoto. Uye vaNazi vane nguva yakaoma: ndege nematangi zviri kuwa.
  Uye kuchema:
  - Ko denga rebhuruu!
  Augustine, achisunungura blade netsoka yake isina kupfeka, achicheka turret yetangi, akasimbisa:
  - Hatisi vatsigiri vehumbavha!
  Svetlana Snow White, achicheka vavengi uye kupfura ndege, tweeted:
  - Iwe haudi banga kuti uuraye benzi ...
  Zoya Angelskaya akadzungudza, achikanda tsono netsoka dzake asina uye achirovera pasi matangi nendege nemakumbo ake akatsvuka:
  - Iwe uchamunyepera seanopenga!
  Natasha Korshunova, achicheka vaNazi, akawedzera:
  - Uye zviite naye sendi!
  Uye varwi vachaitora ndokusvetuka. Vane ropa uye vanotonhorera. Kazhinji, kune zvakawanda zvekufara mavari.
  Mukomana anenge asina kupfeka, akanaka, ane tsandanyama akapfeka zvikabudura chete, Oleg Rybachenko, anotaridzika chaizvo muhondo.
  Mumwe musikana akanaka, Margarita, akakanda chidimbu chemoto nezvigunwe zvake zvisina kupfeka ndokuimba:
  - Kurova kwakasimba, asi mukomana anofarira ...
  Mukomana shasha yakaburitsa chinhu chakaita sechikopokopo netsoka. Ndakacheka mazana emisoro kubva kumaNazi nematangi, ndikazhamba:
  - Mutambo chaiwo!
  Uye vese - mukomana nemusikana - mune yakazara openwork.
  Mukomana weterminator Oleg, achicheka mauto ebrown, akagomera:
  - Uye pachava nekukunda kukuru kwatiri!
  Margarita akapindura achiti:
  - Tinouraya munhu wese - netsoka dzisina chinhu!
  Musikana chaiye akadaro anoshingaira terminator.
  Natasha Korshunova akaimba mukurwisa:
  - Muhondo tsvene!
  Uye murwi akatanga dhisiki yakapinza yeboomerang. Akabhururuka muarc, achicheka maNazi mazhinji uye shongwe dzematangi.
  Zoya Angelskaya akawedzera, achienderera mberi nekuparadza:
  - Kuchava kukunda kwedu!
  Uye tsono itsva dzakabhururuka kubva kutsoka dzake dzisina kusununguka. Uye vakarova varwi vakawanda nendege.
  Musikana mutsvuku akati:
  - Ngatitarisei muvengi!
  Uye akaratidza rurimi rwake.
  Augustine asina shangu uye anopisa, achisimudza makumbo ake uye achikanda swastikas nemicheto yakapinza, gurgled:
  - Imperial mureza mberi!
  Svetlana Snow White, achikanda bhora re hyperplasma nechitsitsinho chake chisina chinhu, akasimbisa nyore nyore:
  - Kubwinya kune vakawa magamba!
  Uye vasikana vakadanidzira pamwe chete, vachipwanya vaNazi:
  - Hapana achatimisa!
  Uye zvino madhisiki anobhururuka kubva kutsoka dzisina shangu dzevarwi. Nyama inobvaruka, uye matangi turrets nemiswe yendege zvinoputswa.
  Uye zvakare kuchema:
  - Hapana achatikunda!
  Natasha Korshunova akabhururuka mumhepo. Iye akabvarura vadzivisi vake namagora ane mapapiro, ndokuti:
  - Isu tiri mapere, ari kugocha muvengi!
  Uye kubva paminwe yake isina dhisiki rinouraya rinobhururuka richibuda.
  Musikana anotomonyoroka nemufaro.
  Uye anobva ati:
  - Zvitsitsinho zvedu zvinoda moto!
  Hongu, vasikana vanoyevedza chaizvo.
  Oleg Rybachenko, mukomana akanaka, ane tsandanyama akapfeka short, gurgled:
  - Ah, mambakwedza, varindi vari kundirova panyanga!
  Akatarira mhare. Vanoseka vachiburitsa mazino vachipindura.
  Natasha Korshunova akacheka vaNazi uye akaridza mhere:
  - Hapana mufaro munyika yedu pasina kurwa!
  Mukomana-terminator, ane chitsitsinho chake chisina kupfeka, chakatenderera, chemwana, achipa pulsar uye kuparadza mafascist, akaramba:
  - Dzimwe nguva kunyangwe kurwa hakunakidze!
  Natasha Korshunova akabvuma:
  - Kana iwe usina simba, saka hongu ...
  Asi isu varwi tinogara takagwinya!
  Musikana akakanda tsono kumuvengi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akafuridzira matangi akawanda nendege, uye akaimba:
  - Murwi anogara aine hutano,
  Uye wakagadzirira iyo feat!
  Mushure mazvo Svetlana Snow White akarova zvakare vavengi, achiputsa shongwe dzematangi uye miswe yendege.
  Zoya Angelskaya inokurumidza zvikuru kuba. Akatanga bhomba rose kumaNazi. Uye akabvarura zviuru zviviri nekuputika kumwe chete.
  Akabva ati:
  - Usamira, zvitsitsinho zvedu zviri kupenya!
  Uye musikana ari mugiya rehondo!
  Augustine haanawo simba muhondo. Iyi ndiyo nzira yaanorova nayo vaNazi. Sokunge kuri kudzurwa chisote necheni.
  Uye achitema vadzivisi, anoimba:
  - Ngwarira, zvichava zvakanaka
  Pachave pai mukudonha!
  Dhiabhorosi ane bvudzi dzvuku anorima chaizvo muhondo, kunge jack-in-the-box. Uye kuti matangi ari kupisa sei uye ndege dziri kupisa.
  Uye heino nzira iyo musikana asina shangu mujasi Margarita Korshunova anorwa. Uye vaNazi vanozviwana kubva kwaari.
  Uye kana akarova, anorova.
  Mvura ine ropa inobhururuka kubva mairi.
  Natasha Korshunova akataura nehasha apo kupfapfaidza kwesimbi kwakabhururuka kubva mutsoka dzake, kuchinyungudutsa madehenya nematangi ematangi:
  - Kubwinya kuRussia, kubwinya kwakanyanya!
  Matangi ari kumhanyira mberi...
  Kukamukana muhembe dzvuku -
  Kwaziwai vanhu veRussia!
  Saka vasikana vacho vakatora vaNazi. Saka vanochekwa uye kuchekwa. Kwete varwi, asi chaizvo panthers akasununguka kubva kumaketani avo.
  Mukomana akaoma Oleg Rybachenko ari muhondo uye anorwisa vaNazi. Anovarova asina tsitsi, anocheka nepakati pematangi, uye anozhambatata:
  - Isu takafanana nenzombe!
  Margarita Korshunova, achipwanya uto rebrown, uye achicheka nematangi uye miswe yendege, akatora:
  - Isu takafanana nenzombe!
  Natasha Korshunova akaitora uye akachema, achicheka varwi vebrown pamwe chete nematangi:
  - Iwe haugone kunyepa!
  Zoya Angelskaya akabvarura maNazi uye akaridza mhere:
  - Kwete, kwete neruoko!
  Uye iyewo achatora uye kusunungura nyeredzi netsoka yake isina chinhu uye apedza zvakawanda zvefascists.
  Natasha Korshunova akatora, akasunungura, mheni kubva pazamu dzvuku uye akaridza mhere:
  - TV yedu iri kupfuta!
  Uye boka remhondi retsono rinobhururuka kubva pagumbo rake risina chinhu.
  Zoya Angelskaya, zvakare muparadzi wevaNazi nematangi avo nendege, akaridza mhere:
  - Hushamwari hwedu ndeye monolithic!
  Uye zvakare yakakandwa zvakasimba zvekuti madenderedzwa anodzima mumativi ese. Musikana uyu kuparadzwa kwakachena kwevanopikisa.
  Musikana, ane zvigunwe zvake zvisina zvigunwe, achatora uye atange matatu boomerangs. Uye izvi zvakatokonzera zvitunha zvakawanda.
  Mushure mezvo kunaka kunozobuda:
  - Hatizopi tsitsi kumuvengi! Pachava nechitunha!
  Uye zvakare chinhu chemhondi chinobhururuka kubva pachitsitsinho chisina chinhu.
  Red Augustine zvakare zvine musoro akati:
  - Kwete chitunha chimwe chete, asi mazhinji!
  Mushure mezvo, musikana akaitora ndokufamba asina shangu mumadziva aive neropa. Uye akauraya maNazi mazhinji.
  Uye kuti inodzvova sei:
  - Misa yemhondi!
  Uye ipapo anorova mukuru waHitler nemusoro wake. Achavhuna dehenya rake ndokumupa;
  - Banzai! Uchaenda kudenga!
  Svetlana Snow White akatsamwa kwazvo mukugumburisa, kunyanya kudonhedza matangi, uye ndege zvakare, inoridza mhere:
  - Hapazovi netsitsi kwauri!
  Uye tsono gumi nembiri dzinobhururuka kubva pazvigunwe zvake. Sezvaanobaya munhu wese, ndege dzinodonha. Uye murwi anoedza chaizvo kucheka nekuuraya.
  Mukomana ane tsandanyama, akavezwa akapfeka zvikabudura, Oleg Rybachenko, achiwisira pasi makunguwo nemuridzo wake, achiridza mhere:
  - Sando yakanaka!
  Uye mukomana anokandawo nyeredzi inotonhorera muchimiro che swastika netsoka yake isina chinhu. Yakasanganiswa yakaoma.
  Uye ruzhinji rwevaNazi rwakadonha.
  Oleg Rybachenko akadanidzira achiti:
  - Banzai!
  Uye mukomana ari kurwiswa zvakare. Aiwa, simba riri kungopisa maari, uye makomo anoputika ari kuputika!
  Magnificent Margarita ari kufamba. Achabvarura matumbu emunhu wese.
  Musikana achakanda tsono makumi mashanu kamwechete netsoka yake. Uye akawanda emarudzi akasiyana evavengi akaurayiwa, matangi nendege zvakadonhedzwa.
  Achipenya zvitsitsinho zvake, Margarita Korshunova akaimba maererano nekufara:
  - Imwe, mbiri! Kushungurudzika hakusi dambudziko!
  Haufanire kuodzwa mwoyo!
  Chengeta mhino nemuswe zvakakwirira.
  Ziva kuti shamwari yechokwadi inogara inewe!
  Iyi ikambani ine hukasha. Musikana acharidza mhere achiti:
  - Iyo Dragon President ichave chitunha!
  Natasha Korshunova inongova imwe yemhando terminator muhondo. Akabva adzvova.
  - Banzai! Itore nekukurumidza! Uye mudzvanyiriri apera!
  Uye girinedhi yakabhururuka kubva patsoka yake isina chinhu. Uye inorova vaNazi sezvipikiri. Uye ichaparadza huwandu hwemastodon uye ane mapapiro, infernal michina.
  Murwi wakadini! Kune vese varwi - mhare!
  Zoya Angelskaya zvakare ari pakurwisa. Rakadaro hure rine hasha.
  Iye ndokuritora, ndokuridza mhere.
  - Baba vedu ndiMwari Muchena pachake!
  Uye acharova vaNazi neguyo katatu!
  Uye musoro mutsvuku, uchipenya nezvitsitsinho zvake zvisina kupfeka uye mazamu eruby ezamu raAugustine, akadzvova achipindura:
  - Uye Mwari wangu mutema!
  Chokwadi, mutsvuku ndiye mufananidzo chaiwo wehunyengeri uye hutsinye. Kuvavengi, hongu. Uye kushamwari dzake iye mudiwa.
  Uye kuti achaitora sei oikanda nezvigunwe zvake zvisina kupfeka. Uye pakanga paine varwi vakawanda vehumambo hwebrown, pamwe chete nematangi avo nendege.
  Mutsvuku wacho akadanidzira achiti:
  - Russia uye Mwari mutema vari shure kwedu!
  Murwi ane simba guru rekurwa. Aiwa, zviri nani kusapindira mune imwe yeiyi. Kufanana neshongwe dzematangi, mapapiro endege dzefascist anobvamburwa.
  Augustine, achipwanya vadzivisi vake, akaridza mhere:
  - Tichakuya vatengesi vese kuva hupfu!
  Uye anochonya kushamwari dzake. Hongu, musikana anopisa uyu haasi chinhu chaicho chinogona kupa rugare. Kunze kwerugare rwerufu!
  Svetlana Snow White, muparadzi wevavengi, akapa:
  - Tichakuuraya nemutsara!
  Red Augustine akasimbisa:
  - Tichauraya munhu wese!
  Uye kubva pamakumbo ake akashama, akatsemuka, chipo chokuparadza chose chinobhururuka zvakare! Uye matangi mazhinji nendege zvakaputika kuita tumashavings kamwechete.
  Uye ipapo musikana anorova nemheni sekunge kubva muzamu mutsvuku.
  Achitumira zvipo zverufu nezvitsitsinho zvake, Oleg Rybachenko akaimba achipindura:
  - Ichava banzai yakakwana!
  Augustine, achibvarura vaNazi nemaoko ake asina chinhu, achivatema neminondo, uye achikanda tsono nezvigunwe zvake, achiparadza matangi nendege pakarepo, akati:
  - Muchidimbu! Muchidimbu!
  Natasha Korshunova, achiparadza varwi vebrown, pamwe chete nematangi uye ndege, vakaridza mhere:
  - Muchidimbu - banzai!
  Uye ngatichekei vadzivisi venyu nehutsinye hwemusango.
  Mumwe mukomana asina shangu, akanaka akapfeka zvikabudura, Oleg Rybachenko, achicheka vavengi vake, akati:
  - Iyi gambit haisi yeChinese,
  Uye nditende, iyo yekutanga iThai!
  Uye zvakare dhisiki rakapinza, rekucheka simbi rakabhururuka kubva patsoka yemukomana. Akadimbura zvose zviri zviviri tureti ematangi uye miswe yendege.
  Musikana wekurwa anopwanya simbi Margarita, achicheka varwi vehumambo hwebrown uye nhumbi dzokurwa dzematangi, akaimba:
  - Uye ndiani watichawana muhondo?
  Uye ndiani watichawana muhondo...
  Hatisi kuseka nazvo -
  Tichabvarura iwe!
  Tichabvarura iwe!
  Vakashanda zvakanaka nemaNazi ipapo...
  Saka Hitler nechikwata chake vakawira pasi nemabvi avo pamberi pevasikana nevana.
  Natasha Korshunova pakutanga akamanikidza nhamba yekutanga yeNazi kutsvoda tsoka dzake dzisina kupfeka.
  Ipapo Hitler nevose vakamupoteredza vakatsvoda zvitsitsinho zvisina kuchena uye zvitsitsinho zvevamwe vasikana. Uye vakananzva zvitsitsinho zvavo nendimi dzavo. Uye mukomana akanaka kwazvo ane blond, Oleg Rybachenko, akatsvoda netsoka dzisina shangu dzemusikana.
  Mushure mezvo, achifadzwa zvikuru nekunyadziswa kwezvipembenene zvevarume, Natasha akarayira:
  - Zvino, tisati takuurayai mese, saina hurongwa hwekuzvipira kwakakwana uye kusingaverengeki kweTatu Reich kuSoviet Union!
  Zvese zvakanaka zvinopera zvakanaka. IThird Reich yakatora uye iyo Wehrmacht ine simba yakabviswa zvombo. Hitler nechikwata chake vakaenda kugomba reBeria.
  Kutonga kwakakurumidza, asi kwakarurama. Pana June 22, 1959, Hitler akaturikwa paRed Square chaipo!
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"