: .

: [] [] [] [] [] [] [|]
:


  • © Copyright (14789632qaz123)
  • : 18/04/2024, : 18/04/2024. 115k. .
  • :
  • /: 2 .
  • FB2
  :

 []

  ""

"" No"

 []

""

No" 3

" No" 4

, 6

No"" 7

8

 . 10

No". 12

No No" 188

No"" 20

" No" 23

" 255

No"" , "... No"", " . " " No.

No"

" No". " No"" " No ". "" No"", " [1] " 100 000 No"". " No" " ... ", - "No" " ", ... .

. " 0,25 " 17-20 " " No , No . "" " ". " " ". " " " , ... ... No".

", No"", " " ... "... , " " " No"" (1-2 ) 15-20 , . No" " 5 ". " No " , No " No". ... ", " . " . No "No... "... " 2000 " . - -" ... " 100-150 .

No"". No" ; No No . " " No"" ", No" No No". "" No ", No" "...... . " ... "... No" ... "" , No"" No " " " No , No"" No No " " " No""... ... No"" " " , No No"" No"" No"" " No" . " " No" No"", , " , ... " , " No", No", No ... " No " . " No"" No ... No " No", " ... , No " , NoNo" (No" "), " ". " No"" " NoNo No NoNo - "" No"" " 14-20 , No" " ". "" " " No" " No"" " ... No ("").

" NoNo, " No" "" No", No ... No " , " No" " No". ", ", 35-40 , , 9-10 .

. " " 0,2 " No". ... No" , . " No " No , " No" . " ", " ... .   " " . " , No".

" No"

" No" " " . " No" " No, No" ".   No No" " ", ", " No. "No"[2] " ... ". " " ", No No " . " " ... ...[3], , .

" No" No " " . ... " " ", " " " No ", " ..., No" " .

"" No" " , " . " No" " No" " " No", ... " "... "... ".   , No" No " "... No... ". No " ... No "... . " . " " No" No. ... No No No... ... " (... "), No ...... " No" No , ... , " , , ". " No" ... No" " " No". No" ... No", ".

"" ... ... No"" 6,4 "", " ... No"" , ... " ... 6,9 7,2 "".

" No" No " ... " No""; " No No" " , ... " " ....

". " ... -, , ", ..., No" . " No" ", ". , ", No ... No""... ... "" ", No No No"". " No " , ... ". No" " , " .

: No" No "... . ... No" NoNo" " . " No" " . " No No" , " " ". " ..., No No" No No" .., No ... " . " No... No" ... "... ", ... ", No " "... ". ... ... No " "No No" "... ... , ... ", " " " ". "" " No" No"No ". ... ... " " No". No No" No, No" No" .

,

"" " , No"" , ... No" , ", " .   No"" " "... "... " " . "" ... No " ( ... No" ").

  " ... No"" No" (" " ", , "). "" " , No"" " . " (..., ...", " .) " ... " No" ". -, " ... No" ". " " ... " " ""[4] (). ... " No"". " " " " No".

No""

" No No" No" ... No, No " No" ... . 50 No ". " No" No ". ... No No ... . "" No " , " No" No , No" ... " 25-30% ". "" No... ", No . No"" " ". No"" No" ... No" . No" , " No " ... . " No", " ". " " ... " No ... - No" . " No" ...".

  20%, No"" No , No " " ... 1-4%, No" ... " 73%. " " ... ...... No ", No " No"; No ".   ..., " " (0.1-0,4%) ... . " " No " " No"".

". No" No"" No" " No. " No " " No"" ", , "... " . " No" No"" " " " . " () No"" No" No"... ..., ... " " NoNo ", " No " .... " ... "... No... No No" No. " ""... ..., No"" " No" No " , No " ", " " . " No" ... ... 200 ". " No " 20% ", 20% ", 3-5% "... ". - 4 15%. " No No No"" " .

No" "... No " No, No"... No... , No, . " ", No, No -"No.

"" No" " . " " No .

- " , ... "; No" " , . " NoNo , No ". " " No" " , . " 55-60 " ".   No " No No "... "". ... " ... No"" , ... " ("); " " No" ". "..." " ... No"" " , , ... " " ; " " " No", No, No"... - . " No No "... " No No ", NoNo... No " ". ... ("), No No. " . "" "No No No... , No ( ). "" 10 . " " No" No, No " No"". " " , No " " ". "" " No" No" ; " " No " "". " ... " ... "... "". " " ", No... " ".

. " No"" ... No No". No No No"" ... No No " 0,5-06% No No " ... " " 0,8-1,0%. No"" No" ( 80-82%) " No" No" No" ( " No"... ). No, " , " ...; No " No 30%.

"" No" No" " No" No" ... , No", " . , ... ... , " No" No" . ... " ... " No, No"" No " ".

 .

  No" No" (No"), No" " [5].   No" ... ... " () No" " No " " "; No " ... ... " "". """ No" No " , ". " No" ", , " No , NoNo " No", .... " "[6] (No" "). , No "" , " .

No" No" , "" No .   " "No, NoNo " No", No "" ... " ". " (), "" No . , - , No... , ... " . " No... " No"... No", ""... . - No" " .... " "" No... " No""... . " , "" No " No" . - No No"" , . "" No No NoNo ", " No" ", ... ". " "" " , ", NoNo .

".... " "... No" " (") No " " " No", ... No"" " " ". ... " " " " No" " " "" ... No. No" "" "; " " " No " - ..., No ... No... " ". " No" No" ...", " . No" ... No, No ...". "..." "... No NoNo NoNo .... ..." ... " , No " , " " .... ... ... " ..., " " " " ; No" ..." ... ", No " No". ..." No " .... " ... No... ; " No ", "" No NoNo " ...". ... ... ... No... ...... ... No" " " " No .... " No"" No" ... ... No ...", ... No ... ... "... ...". " No No" " " 20 ..."... ; No" No"" " ... 120-150 . " 1/3 ". "" " " No . " " " 1:10. " No No"" " " " No", No, " No"" , ... ... No. " : ... "... No"" ... -" No" ", ... " ... No"" ... " ". No " No, No" " 20 " ... 1 10.000 No"" (1 ). -, No"" , No" ... 1 No"" 4 " . " No" , ... " " No... No No"", No No No No No No"... , " No"" No " ". "" No" No" " ..., . " No No No " ... 4% ( ... " 21% "). " " No" ... "" " 9%( ... 0,03% "" ).

"". No" " " " " " NoNo "" " " ". " ... ... No" No, No"" "No . " " 20 0,1 0,01 No" No" No No . " "No... No"" 80 100 ". ... "".

No".

" "... No"" ... " No" . "" " No"" No". ", , , " " ( ). No"" No No No" " . No" " No ", No , " No " No"".

" . No... , No No , "" No". .   ... . "... ... ... 180 200 , "... " ... 120-140 . " ... ... . No " 12-13 . " " No 6-7 . " ... , ... , " , " ".

... NoNo No , ... . - ... " No . " , No , No... No, No No". No" No" , ... No, NoNo No No. " No" ..." ", No ..."[7] ... ". " " No No, ... " " No No. No" ... No ". No " No", " No No" No . " No NoNo , No... No , No " ... . NoNo 8-12 No. No " , No " " (") No . ... " ", " " No".   "" No" No", " " No" No.   "" , No NoNo. " No"".

No No... " ... ". No . No No No" ", No - No" ... ... . " ... "No" No " No " "... " ". " 3-5 No ... No " " " "", No" " "[8]. " "... ... ", - ", No" No 15-20 . "... No " No " ". No No... "No" No No 25 No". No " - , "... , No 6-8 . " No" " .

" . " No " " No"", . " No... " " No"" ", ... ".... No" No"", " . "" No " " " .   No No" , " " ; No" " No No", " No... " No No... .   No "... " No..., No" No ". No " No"" ; No " No"" ..., , No" ... " .... " " , No" " No"", , ... "". " ... No""-" No"... , " " . " No"", " " " " ... ..., ... No"" ", "" " No" No"" . " " No " No " " No, "" No"", No " " , NoNo" . No ... " , No" .

No" . , " " , " " 1,5-1,6 "". No" " . No... " " " . , " , " . No No" " "... , ... " ", "....   "No" No" " " ", " , ". " " ". " No No" ("), " " No... . " " " "... "No...[9] , No"... . "No , ... . " " No " , No" ". " , ..., " No" . " No" No" 6 . No"" " ", " No. " No" No" " No, No"" No . No" , " 143 . No - No No" " No" No. " ", " " ... . No"" No " No " ... No. No No" . " " ", No No " . 24 No , " No. " No" No ". " " " No... " No, " " No, ... " No"- ", , ". " " " . " " No " , " " . No " NoNo , " ", " No " . No" No ", No " No" ... ". No" ... " No" 21 , ... 9 No" ... 12 No .

", No". " ( ... No""), " No" . " No ... 14,5 , " ... " No... 24 .

. "" ... "... ...-..., No... No No "... , No No " ... No"... .... No " No"" " " " -, " . " , " No" " " No" ... .   , " " ... " " " " ... No"" ... . " No"" " , " ... No"" No" " " No 2.5-3 . " ", No"", " " , No"" No , "". " No . 48 No" , ; " . 7,5 . No " .... "" " No" " - ... , No" . "" , , No " . " " ", ... " . , No" No", . ... No"" " No " , " " No" No", - ... ". " " , ...: , No No" ", No" " " No .

No No"

No" " : "....

-. No" No... "... ". " No" No ", ... No ". " " No" "...-No "... "... " ([10]), ... No... " " No"-", " ".   " " ", No ... No ..." ..." No".   " " " No No, No" No . " No" . , " , " " No" " No " . ... No" No" " No" No" ... No" , ... " No"". "" " " : "", -"", , "" """. ... No"" " """ - " ", No No.   No" . , "" "" , ... " ", No"" No "" , No" ... ... " No"" No , ... " ". "" " " No. ... " " "No No"... "... , 8-10 12 "No. No"" No No "No.

No" " . , ... , - . No... ... " , No ... No No". " ... ... No" " ", No No . ... "... " 6.000 No". No No"" " No... " " ... . " No" ( No [11]) [12] ", " " No... , " " No" ... No"".   No" " (No ) " " " (No" "... No), " ", No , . No " No... No . " ... " No" " ..., No... ". "" No.... No"" " , No No No No . , No, No"", No , " No" .

. ... ... No ". ...... " "... , No... .

". No" No" No". , No" No", No No ... "... ", No . "" " " No ... No. No ... No No 0,9 . " " ". " No No " 24 . ". ", " , No".

".... " No" " " , " " No . "" " , .... No", ", , No ... No"". No"", No , ". , " .

. "" " No " No" . , " " No ... No , No"" No" " ... No. No", No , No... " . " " No " " "". , , No... " No " No" . No" " No"" , No... ", No " No" " No ". No" , " . " " No" " "" No"" , No... " . " "" No No" No " ... No, No ... No ... No... ".   No", " ", ... No NoNo" ..., " . No" " "" ... No, No "... "" .

"" No"" ". "" " No " , No", ... ".   ... No"" ... No""... , "" . " No"" "" " ... . - " No" "... "". " No No"" " ... .

No""

" , "... No"", No" "; ... "... No " . - " No" No " . " No" No No " " " ; No"", ... , No No 34-35 No " No . "" ... " " No . " No" No No 8 No"; . No"" No" ... No", " No .

No" " " , ... , No"" " . "" No No" " " , No", NoNo . " No"" ... " No..., No " No" . "" " No, . No " No"" " . " " No... " , No" No"" . No " No". No No"", No" " " . "" No" No" "", No"... "" No" No No . " No" " , " , 1-2 No"" .

No" No"". " No"" No No: ", No"" No" , "" No, No"" " No" . "... No"" No" , ... ", ... .... ", No" No", No", " No"" No" " No ... No", ... , " " NoNo . " No" No" ... , ... No , .... " No" NoNo . " No" " " . No ... No"", " No No. " No" No, No No " - , No" " No, . No" NoNo No " " ... No". "... No" ", " " " ", "" ". No"" No" " " , ... " "No" . No 35 No", No" " No" ", " " No"... . No " " ", " " . " "... ", " "... No"" ... ", ... ". " No" NoNo , ... " , " , " . " No", NoNo ", ... No. ", No No" , No" ... " . ", , " " . " No" No " " No " No". -", " " , "... No""; ... No" No ... ". "" ... No" No" " " No" ... . " , , No, , No" No"". -No , " No"" " " ". " "" No" No" No ... No". "" " " " "... No""; ... No "" No" ""... ... , No"" " " ". " "... No"" ... ". " ... No"" ... No No... No. " ... No"" ... ". ... - No No " , No No ... No"". " No"" " ", " ... No"" " . "" " No"" . " " No"". " , " " ; " ", , " " No"; No"" " . . No"" No "... " , NoNo" " No"", " . " No"", ... No", " No " " ... . No"" NoNo " ... No"", No... No No".

" No"

- No" " , No"" . " "... No"", . " " No"" ... No No, . , "" , No" " .

. " No"" "... , "... ". ... ..., ... No" No ". " No" " " " No 24-25 . No"" " No - " 12-13 . ... ... , No"" " ", " " No 32 . " No" , No"" " 40-45 . No"" " " 5 . " No" " No", " " No. "" No" 11 -12. No" 25 ... ... " 100 . "" " " ... .... " No" " .... No" ... , No" " " ", " " " .... ... ... ... No"" No" . " , No , " , ... .

" No" No. ..., ...... No ", " " ", No". " ... , ". "" NoNo " " ..., ""... ". ... No", ..., No"" No. -No" No No" " " 2/3 ... ". " No ... .... , ... No No" " " No. "-No " No". "", No", No" No" No, No ... ..., ... , " No"" No " No" No" ".

No-" ... . No", No "" No"... 13 28 No".   " No" No", ... No" No"" No , " No No"... 34-35 No". " No" " No. No No, 30 No", No" " No" . ", No No No, " ..., " " ... " . No 35 No" No". " No No , " No" . " " No"" " No " " . No No No"" No" ..., No" No" No" , No... No". " ... No". No , No"" ... , , No"" " . " " No No"" ", ... No "" No"" No " " " " No . " No" No. " No" No" No " ... No"... 65-88%. No" No " , , " " No". " " No" No No", No ... ... No". ", No, No.

"

 " ""... "" No" NoNo " No... "... " No 12 No 18 " . " No"" " " " . "" " No"" NoNo" " No". " No"" " " " " ". NoNo" " " " " . "" No" , " " . " No" " No" "...-No , "" " " . "" " " " No"". No"", No"... "" , " ... ", No", ". "" " No" " " (No " ) No"" ... No... , No "... , " . " , " 5-6 , " , No"" " No". - No"" NoNo " ". "" ... "..., " ..., No, " No"" ... .... "" " , ... " No " . " , , " " " . " ... "... No"" . No" " , No" " No"... . "" No " NoNo", No . No"[13] " " ", " ... .

No""

" No"" "... . " No No" " ". ... . ", 35-45 , No No" No"" . - -No No" No"". " No " " ... " No"" , No", No. No" NoNo" " No"" . No" No No" No"", " ... NoNo"... No, No...... . " No ... " No"", No . " ... "... No"" No ... ... No"", No" , ". " ... "... No"" ... ..., . ... "... No"" ... ... No"", " ". " -" No" " ...... No: No No... No"", No No No" "... No"".

No. No... No"" " No... , No No" " " " No"". - No No"" NoNo No " No"" . NoNo " " "", "... "... "". " No "" No 40-80 , 100-200 " . " " " " " . " " " No "No... "... " No" No... ... " No" " No 10%. " No No"", " No"" " ... " ... " ". " No , " ... No"" " No... . " No . - No No No" . No"" ... "... No" " ", No" No" "... ". "", No No No" No" No" " . No"" ... ", No"" No"... No. No, No"" "... " " "" " " " ; " No No No No, No No No No""; " ( No No). " No... No"" ... "... " NoNo" , No " "No"... " "..., No"... No... , No "No"... " "..., "... ". " No ... No" . No" No... No" No" ", No NoNo" ... . " No"" " No" " No""-", " "" " " , " " No" ... . " " "... No"" , No" ... "... No"". " No , ... ... No"" "; " , " 66 (21 No" 45 No"" No" "), " " " . No" No No", ... . , "... No" "No" , No 3-5% , ... No... 10-14% , , "... "... No"", "... ..., 20% . "" No ... " " . ", " " , ", No... No. No, 2.5 , NoNo No... No" "... No"". No " 4-6 . " No No" " , " " "... No"", ... . " " No""-" . " , No" No"". 2000 ... " 43 . No": No..., No ... No"... . No No", No", " ... " " , No " . " No " " " " . " No ... "... No"" No" , " ... No"". ... "... No"" ... ... NoNo ". " , " ". "" " ... "... No"" ... ... No"", No. "" ... No"" No . " , No"" ", ... ... "; " , ... No"" , . " " No" " "... No"", ... ... " No" . No" "... No"", (" " ), ... No . " No... " : 1) No " No"", No" "... No", " ... " ; 2) "" No"", " ", No" " No" . " . No " No" No" " No. " No" , No "No No " , " No . " ; No" " "" No" No No" No " . " "... No No No " " . " , No " " " " " No"", No"" " ", " No . " " No"" , No" No"".   ", , No " " No"" ... , " No, ... " . "" No" No " No" ... "... " " " ", " " "" "" " . No""... "... " No" No" " ( ) " No"" " No"" " " No No No"... .

No"   "" , No No No, ... " No. "" , ( ) " NoNo No" . , - No No No". " ... No No a.panovski@yandex.ru No"

  1. "" " No", No" " No"" No . "

  2. "No " " , ... No . "No ..." " , . "

  3. " " No No". ... " " No. No" " ". " " No... .... "

  4. """" , " ... "... No"... ... No... ... . "

  5. " - ", " No.... ... "". "

  6. (.-. No- "No" + "No """)" No, No " (No, " No" No " " " ") ... No " . "

  7. ..." (tr'k"-ll') - ..." ..., ..." . "

  8. " " " ... ... No"". No" " " , , " No" ", " No" " No"" " "

  9. "No " , No" " " " ... ".... " "No, ... 1669 . "

  10. ( .-. ", . No ""No" """)" "" " " ..., ... ... . "

  11. " No " " ".... "

  12. No" ... " " " " . " " " . " XIX " No"". " No No No" 600 "... " No"- , "... " No.... "" , ... , No" , . "

  13. No" ( .-. No", " "No", No-" "No" "" ""), No" " " " " "-"" , No" No"" " ", " No... ", " No , " No... No ". " , No"" ... No (No", "..., " ...) " ". "


  • © Copyright (14789632qaz123)
  • : 18/04/2024, : 18/04/2024. 115k. .
  • :
  :

.

, :
". "" "

o
- "" .. || .. ' ""