Шкловский Lõvi 1-10 Kogumik uurijad seeria Киллмастер kohta Нике Картере,
1. peatükk
2. peatükk
Peatükk 3
4. peatükk
Peatükk 5
6. peatükk
7. peatükk
8. peatükk
9. peatükk
Peatükk 10
11. peatükk
12. peatükk
13. peatükk
14. peatükk
15. peatükk
16. peatükk
17. peatükk
1. peatükk
2. peatükk
Peatükk 3
4. peatükk
Peatükk 5
6. peatükk
7. peatükk
8. peatükk
9. peatükk
Peatükk 10
11. peatükk
12. peatükk
13. peatükk
14. peatükk
15. peatükk
Annotation
Шкловский Lõvi
o
o1. Peatükk
o2. Peatükk
o3. Peatükk
o4. Peatükk
o5. Peatükk
o6. Peatükk
o7. Peatükk
o8. Peatükk
o9. Peatükk
oPeatükk 10
o11. Peatükk
o12. Peatükk
o13. Peatükk
o14. Peatükk
o15. Peatükk
o16. Peatükk
o17. Peatükk
o1. Peatükk
o2. Peatükk
o3. Peatükk
o4. Peatükk
o5. Peatükk
o6. Peatükk
o7. Peatükk
o8. Peatükk
o9. Peatükk
oPeatükk 10
o11. Peatükk
o12. Peatükk
o13. Peatükk
o14. Peatükk
o15. Peatükk
Шкловский Lõvi
1-10 Kogumik uurijad seeria Киллмастер kohta Нике Картере,
Kogumik uurijad seeria Киллмастер kohta Нике
Картере,
Tõlge Lõvi Шкловского.
Sisu:
1. Põgene, spioon, jooksma. Michael Аваллоне / Valerie Мулман
2. Matt Rio Valerie Мулман
3. Safari spioonid Valerie Мулман
4. Фройляйн spioon Valerie Мулман
5. Saigon Michael Аваллоне / Valerie Мулман
6. 13-nda spioon Valerie Мулман
7. Jube Valerie Мулман
8. Relvad ööd Valerie Мулман
9. Silma tiiger Manning Kas Стоукс
10. Istanbul Manning Kas Стоукс
1. Põgene, spioon, jooksma.
Agent N-3 - tüüpiline ameerika kangelane, mees, kes ei karda minna kohtuda ohud ja suudab toime tulla mis tahes vastane. Kas Nick Carteri худощавое isik. Tema juuksed on tavaliselt tume pruuni värvi, paks ja läikiv "kergelt сатанинским" tipp. Tal on kõrge laup, ilma kortsude üle, sirge ninaga. Tema silmad laiali üle kõrged põsesarnad; ütlevad, et see on "imelikud silmad, mis peaaegu kunagi ei muutu ja värvi muuta nii sageli, nagu meri". Tema suu on kõva ja ilusa kuju, on tavaliselt varjatud, kuid mõnikord puudutus sensuaalsuse. Vastavalt oma mitmeaastast rasket tegevusega tema keha tipus füüsilise ettevalmistuse. Tema õlad ja massiivsed. Tal on kitsas ja kitsas vöökoht, ning tema jalad on kirjeldatud kui "pargitud pillars silelihaste". Tema lihased ei olnud liiga ilmne, kuid siiski olid sarnased terastrosside. Kas неутомимого Nick Carteri on mitmeid huvitavaid hetki. Tegelikult on nii palju, et raske aru saada, milline neist tuleks alustada. Vastavalt oma rolliga суперсекретного agent usa valitsuse agentuur AX, Nick Carter on väikese tattoo koos kirvega sees paremast küünarnukist. See on üks viis, et jääda märkamatuks. On veel üks asjaolu - relva Nick, et ta igal pool võtab endale. Siin on tema relv, люгер, mida ta nimetab wilhelmina järgneb, on õlavarre kabuur vasakule. Hugo - see on tema nimi стилета, обтянутого tükk seemisnahast üle tema parema запястьем ja подпружиненного, et sõita tema pildista ühe koputusega ... Ja lõpuks, ta kannab gaasi гранулу, mis kannab nime Pierre, suurus palli, aga kus täpselt on peidetud graanulküte, on teadmata. Salajane peakorter AX Washingtonis on Amalgamated Press and Wire Service, mis asub Dupont Circle. Vastutav - David Hawk. Ta oli karm mees, kelle kirjeldavad, kuidas rohkem vanurit, kuid ikka nn "peenike, жилистым ja raske, kuna nahk". Ta armastab sigareid ja väga närib neid, kui tekib pinge. Ehkki ta on, nagu teada, ei meeldi lahkuda ametist, talle tihti peab tegema, täites oma tööd. Ta toetab side enamiku valitsusasutuste juhid kõrgemale tasemele, kuid vastab ainult "bossile", samuti tuntud kui president.
Nick Carter
Põgene, spioon, jooksma
Mees koos terasest käega
Nick Carter istus tagasi esiistmel ja luba endale tuulevaikus ise võimas пульсацией reaktiivmootorid. Hiiglaslik metallist lind liikus lihtne, kuna vaip-lennuk. Ta ristuvad kõhnad käed kõhul ja lõdvestunud. Jäi üle ainult oodata. Aga terasest hallid silmad all norgus sajandeid püsinud ettevaatlikud. Lend 16 Jamaica nyc on juba ammu миновал oma keskel, ja ei olnud ikka veel mingit märki huvi tema vastu.
Ta ikka uuris oma kaasteelisi, vaimselt positsioneerimis-neid, keda ei näe, ei keerates pea. Pidi olema keegi pardal, muidu sõnum ei olnud erilist mõtet. Igal juhul on alati olnud hea harjumus kordustesti nendega, kellega путешествуешь. Ja halvast harjumusest lahti saada. Nick kunagi tema ei rikkunud, mis võis olla üks põhjusi, miks ta on kogenud maailmasõtta, viis aastat УСС ja seitse aastat kui täiesti salajane оперативника mr Хока ja Ameerika Ühendriigid.
Kogutud firma jäi samaks. Kõik on oodatud kohas oodatav näoilmeid. Noored noorpaar vahetult enne Hüüdnimi jätkuvalt arveid koostada ja ворковать, nagu oodatud, hoolitsedes hädas üksteist. Ees kaks lärmakas juht - ilmselt äripartnerid teel kodu-kontor - взвешивали võrdlev väärikuse Mantle, Mays ja Musial. Noor brünett läbi vahekäigu teda ikka veel säilitanud oma paks juhendaja kaubandus paperback, mille nimi meel selle, et tema õpilane aastatel on jäänud kaugele seljataha: "Probleemi kohaneda ja kultuuriline kokkupõrge arengumaades - социопсихологическое uuring". Ainult ta ei tundnud raamat. Ta vaatas teda оценивающими, unistav silmad. Siis ta haaras oma pilgu ja punetav. Ta on lõbus naeratas talle, D, mõtles ta, või Vassar, võib-olla. Hea, kui sõnum puudutas teda. Kuid liiga noor, et seda ja palju parem üks neist принстонских poisid, kes on kolm reas taga.
Ta sulges silmad ja natuke mõtlikult ohkas. Hea osa neid päeva jooksul ka jäi kaugele maha. Ja Jamaica ka. Jamaica oli пьянящей. Üllatavalt raske ülesanne muutus puhkust. Kaks imelist nädalat lõbus päike, eemal mr Хоука, kes naiivselt arvasin, et tema on parim оперативник - Nick Carter - riskib oma kaela ja lõhub enda peas. See oli kerge tuul ja puhas rõõm. Tuul, mis muu hulgas tõi ta terve pakk boonus raha onu Sam osutatud teenuste eest. Ja siis oli vaimustav glasuur графини de Френэ, kõrge своенравной распутницы, mis oli mitte ainult võti juhul, kuid ka kõige veetlev tema element. Märkus tuli siis, kui ta on lõuna temaga saalis "Montego" hotelli "Kaimani saared". See on lugeda:
Nick Carter: Hädasti abi vaja. Meie ühine sõber. Max Диллман välja Intour, sageli rääkinud teile. Ütles, et arvasin, et sa Kingston. Otsisin sind ja sind näinud elutuba täna õhtul juhuslikult kuulsin, kuidas sa ütlesid, et lähed minna päev või kaks. Ei saa praegu sinuga rääkida, selgitada, kuid ma anun teid istuma lennu 16 homme. Muidu ei ole väljapääsu lootusetusse olukorda, mis võib teile huvi pakkuda. Palun aita. Me võtame teiega ühendust lennukis. Palun, palun, see ei ole nali või mõrd.
Märkus oli kiiruga kirjutatud kirjatarvete принадлежностях hotelli. Ta oli ilma allkirja. Kelner ulatas talle seda. Ta saanud seda kelner, kes sai seda носильщика, kellele andis... noh, ta ei osanud täpselt öelda. Oli pidu baaris ja veel üks lauas 23, ja terve õhtu käisid siia-sinna igasuguseid jäätmeid. Ta lihtsalt ei suutnud meenutada, kust see pärit on.
Krahvinna naeratas, kuid raputas pead ja tõstis klaasi taga ja šampusega.
"Fänn, Nick. Loll naine väljamõeldud lugu. Ei обращай tähelepanu. Jää enne reedet".
"Naine", - mõtles ta nüüd, avades silma peal väike maailm lennuk. Ilmselt ta oli õigus. Kuid ei парнишка altari. Ta застенчива, kuid mitte närviline. Tema meelest on midagi olulist. Kes on hotellis õhtul? Ei saa võrrelda isiku eilset ööd kellegagi siin.
See oli ärritunud, переросшая blond pariisi riided ja väike веснушчатый laps, kes kõik jooksin кулеру veega. Seal oli vanemõde on võimatu müts ja хилый laps, kes визжал: "Mu kallis!" iga mõne minuti tagant ja viipab sõrmega, kui rääkis. Välja tõrjuda on peaaegu keegi ei ole silma paistnud. Tavaline partii.
Välja arvatud ajapikku terasest käega.
Ta paeluvad Nika alates lahkumist päikese Jamaica. On selge, et see ei olnud neile, kes tekitab kirjutada: "Palun, aidake, palun!". Millist tüüpi ta on? Imelik lind.
Lühike, jässakas, väga laiade õlgadega, kallis, kuid halb скроенной riided. Kiilas, kolju Бриннера, väikesed silmad koos мешочками, mis näitab, halb enesetunne või väsimus - stress? - mitte vanus. Ja siis see käsi ...
Mees lennu ajal midagi teinud, peale jõin teed ja выкуривал lühike õhuke sigaretid. Oma koht Nick идентифицировал neid Райетт, tüüp, kes eelistavad latiinod. Ja kõik sama mees oli sile, светлокожим ja peaaegu ameeriklane. Ja võib-vene. Kuid briti harjumus чаепитию. Siin see on, stjuardess, разливающая tee põhjatu сервиза. Mmmm. Kõige atraktiivne tüdruk. Tundus, et teab seda inimest. Ta naeratab ja болтала, täites tass käes robot.
Käsi oli võluv.
Sõjaväe tragöödia põhjustanud fantastiline edusammudele proteesid. Oli põnev jälgida, kuidas kiilakas mees manööverdab oma tee ja sigaret tema läikiv нечеловеческими sõrmedega. Ta peaaegu ei kasutanud oma terve vasaku käe, nagu oleks avalikult trotsides oma invaliidsust.
Terasest käsi on siiani olnud ainus innovaatilist aspekt reisi 16.
Nick rahutult зашевелился. Tüdruk altari vaatas teda leering, скользнув pilguga tema ilus nägu ja худощавому, pikk keha. Ta oli peaaegu liiga hea, selle klassikalise profiiliga ja kõva ямочкой lõual. Need jäine silmad näevad vägivaldne ja ohtlik. Kuni ta naeratas. Seejärel tahke, otse suhu расплылся on ухмылке, ja palju rohkem sooja silma tulid kortsud naeru. Kurat! See on jälle näinud, kuidas ta vaatas! Ta уткнулась nina raamatus.
Ta oli näinud, kuidas ta vaatas, ainult sellepärast, et vaatasin perenaine, sobiv vahekäiku, ja arvasin, et tal on ilusad, kõvad reied, et sinine vorm on talle kõige rohkem käib ja et ta tunneb, nagu kohvi.
"Tere," ütles ta, kui ta püsti vahel. "Selles järjekorras kunagi serveeritakse kohvi, või kui see ei ole inglise keelt?"
"Oh, muidugi, mul on väga kahju!" Ta vaatas natuke взволнованной. "Ma kohe toon. See oli selline päev, et tee lovers...!"
"Jah, ma märkasin. Eriti sinu sõber, hmm?" Nick vaatas kuidas inimese kunstliku käega, siis jälle armuke. Miks ta siis vaatas teda liiga pinevalt.
"Ja Remy Martin kohvi, kui võimalik?"
"Miks mitte?" - vastas ta, nõrgalt naeratades ja läksid.
Nick tundis, kuidas tema laubale oma нахмурились.
Crews lennukid ilma униформы - tihti tuli saali Montego ja baar Henry Morgani kaimanisaared meelelahutus. Miks ta ei mõelnud seda? Noh midagi ei tõestanud. Eile õhtul sadu inimesi, kes tulevad hotelli ja väljus temast.
Rita Jameson jälgis teda oma mugava positsiooni niši poe imetlusega paindlik paindlik keha istmed 6Е. Kas selline ilus inimene olla tõesti usaldusväärne? Ta valas kohvi ja konjakit ja kiiresti liikus mööda vahekäiku.