Шкловский Лев 1-10 Toplusu dedektifler seriyasından Киллмастер haqqında Нике Картере,
Fəsil 1
Fəsil 2
Fəsil 3
Fəsil 4
Fəsil 5
Fəsil 6
Fəsil 7
Fəsil 8
Fəsil 9
Fəsil 10
Fəsil 11
Fəsil 12
Fəsil 13
Fəsil 14
Fəsil 15
Fəsil 16
Fəsil 17
Fəsil 1
Fəsil 2
Fəsil 3
Fəsil 4
Fəsil 5
Fəsil 6
Fəsil 7
Fəsil 8
Fəsil 9
Fəsil 10
Fəsil 11
Fəsil 12
Fəsil 13
Fəsil 14
Fəsil 15
Annotation
Шкловский Aslan
o
oFəsil 1
oFəsil 2
oFəsil 3
oFəsil 4
oFəsil 5
oFəsil 6
oFəsil 7
oFəsil 8
oFəsil 9
oFəsil 10
oFəsil 11
oFəsil 12
oFəsil 13
oFəsil 14
oFəsil 15
oFəsil 16
oFəsil 17
oFəsil 1
oFəsil 2
oFəsil 3
oFəsil 4
oFəsil 5
oFəsil 6
oFəsil 7
oFəsil 8
oFəsil 9
oFəsil 10
oFəsil 11
oFəsil 12
oFəsil 13
oFəsil 14
oFəsil 15
Шкловский Aslan
1-10 Toplusu dedektifler seriyasından Киллмастер haqqında Нике Картере,
Toplusu dedektifler seriyasından Киллмастер haqqında Нике
Картере,
Tərcümə Aslan Шкловского.
Məzmunu:
1. Qaç, casus, qaç. Maykl Аваллоне / Valeri Мулман
2. Mat Rio Valeri Мулман
3. Safari üçün casus Valeri Мулман
4. Фройляйн casus Valeri Мулман
5. Saigon Michael Аваллоне / Valeri Мулман
6. 13-cü casus Valeri Мулман
7. Dəhşətli Valeri Мулман
8. Silah gecə Valeri Мулман
9. Göz pələng Manning Olub Стоукс
10. İstanbul Manning Olub Стоукс
1. Qaç, casus, qaç.
Agent N-3 - tipik amerikalı qəhrəman, adam qorxur cavab getmək təhlükə və qadir öhdəsindən hər hansı bir rəqib. Biz Nick Carter худощавое şəxs. Onun saçları, adətən tünd-qəhvəyi rəngli, qalın və parlaq ilə "az сатанинским" zirvəsi. Onun yüksək alın olmadan qırışların üzərində doğru burun. Onun gözü geniş ayrı üzərində yüksək скулами; deyirlər ki, bu "qəribə gözləri, demək olar ki, heç vaxt qalır, stasionar və dəyişən rəng kimi tez-tez dəniz kimi". Onun ağzını möhkəm və gözəl forması, adətən təmkinli, lakin bəzən zərif, yüngül bir şərhi. Uyğun olaraq onun çoxillik gərgin fəaliyyəti, onun bədən zirvəsi fiziki hazırlıq. Onun omuz massive. Onun ensiz və dar bel və ayaq kimi təsvir olunur "deməkdir sütunları hamar əzələlərinin". Onun gücünü də yox idi, çox aydın, amma bununla belə, oxşar idi ki, polad kabellər. Biz неутомимого Nick Carter bir neçə maraqlı anlar. Əslində belə ki, çox çətindir anlamaq, hansı onlardan başlamaq lazımdır. Uyğun olaraq öz rolu суперсекретного agent amerika hökumət agentliyinin AX, Nick Carter var kiçik bir döymə ilə balta daxili tərəfində sağ dirsək. Bu yollarından biri gözədəyməz getmək. Daha bir fakt - silah Nick ki, o, hər yerdə götürür, özü ilə. Burada onu bir gun люгер ki, o, çağırır Вильгельмина, bu çiyin кобуре sol. Хьюго - bu, onun adı стилета, обтянутого bir parça zamşa üzərində onun sağ bilək və подпружиненного uçmaq üçün onu ələ bircə toxunuşla ... Və nəhayət, o, daşıyır qaz гранулу adını daşıyan Pyer ölçüsü golf topu, amma məhz harada спрятана гранула, məlum deyil. Pərdə üçün mənzil-qərargahın AX Vaşinqtonda bir Amalgamated Press and Wire Service yerləşən Düpon-Серкл. Məsuliyyətli - David Xok. O, sərt adam kimi təsvir daha bir yaşlı insan, amma hələ də adlandırırlar "arıq, жилистым və sərt, dəri kimi". O sevir siqarlar və güclü жует zaman onları gərginlik yaranır. Baxmayaraq ki, o, məlum olduğu kimi, heç bir sevən tərk etmək, öz ofisi, ona tez-tez bunu yerinə yetirərkən, öz iş. O, əlaqə saxlayır çoxluğu ilə hökumət liderləri yüksək səviyyəli, lakin cavab verir, yalnız "baş aşpaz", həmçinin məşhur bir prezident kimi.
Nick Carter
Qaç, casus, qaç
İnsan ilə, polad əli
Nick Carter geri oturdu oturacağın ön oturacaqlar və özümü убаюкивать özünü güclü пульсацией reaktiv mühərrikləri. Nəhəng metal quş hərəkət kimi asan xalça-təyyarə. O, скрестил arıq əlləri, qarın və rahat. Yalnız gözləmək qalırdı. Lakin polad, boz gözləri altında опущенными əsrlər boyu qalsın keşiyində. Uçuş 16 ilə Yamayka Nyu-York çoxdan keçdi öz ortasına, və hələ ki, heç bir əlamətləri olan maraq ona.
O, yenidən baxıb öz попутчиков, əqli misal üçün o, kimsə görə bilmədi, heç bir dönüş baş. Olmaq idi, kimsə təyyarə, başqa cür mesajı deyil, bunun xüsusi bir mənası. Hər halda, həmişə yaxşı vərdiş перепроверять o, kiminlə путешествуешь. Və pis vərdişləri çip. Nick heç vaxt onun pozmayıb, ola bilər ki, bir səbəb, olan, o, yaşadı dünya müharibəsi beş il УСС və yeddi il kimi tamamilə gizli оперативника mister Хока və amerika Birləşmiş Ştatları.
Toplanan şirkəti əvvəlki kimi qaldı. Bütün idi gözlənilən yerdə gözlənilən ifadə şəxslər. Gənc gənclər qarşısında sağ Nick davam fakturası və coo gözlənildiyi kimi, qayğı ehtiyaclarını bir-birinə. Qarşıda iki səs-küylü rəhbəri - belə çıxır ki, tərəfdaşlarıdırlar yolunda home office - взвешивали müqayisəli üstünlüklərini Mantle, Mays və Musial. Gənc esmer vasitəsilə keçir, ondan hələ də dəstəkləyib öz qalın dərslik kağız örtüyü, adı, onun sevindirdi ki, onun tələbəlik illəri qaldı arxada: "uyğunlaşma Problemləri və mədəni toqquşması inkişaf etməkdə olan ölkələrdə - социопсихологическое tədqiqi". Yalnız o deyil, onun kitabı. Ona baxırdı оценивающими, задумчивыми gözləri. Sonra o, поймала onun baxışları və qızardı. O, şən gülümsədi, ona Барнард, o düşündü, ya Вассар ola bilər. Yaxşı, əgər yazı daxil olub ona. Amma çox gəncdir, onun üçün, və daha yaxşı biri ilə bu принстонских uşaqlar olan üç sıralarında arxadan.
O, gözlərini yumdu və bir az fikirli nəfəs aldı. Yaxşı bir hissəsini həmin gün də qaldı arxada. Və Yamayka də. Yamayka idi пьянящей. Təəccüblü çətin tapşırıq çevrildi məzuniyyət. İki ecazkar həftə əyləncə günəş tan üz mister Хоука olan sadəlövh hesab edirdi ki, onun ən yaxşı оперативник - Nick Carter - risk, onun boyun və pozur, özü başını. Bu yüngül meh və təmiz deyil. Meh ki, digər şeylər arasında, gətirdi ona bir qutu bonus pul uncle Sam göstərdiyi xidmətlərə. Sonra idi, gözəl buzlanma графини de Френэ, yüksək rasimin inadkar həyat распутницы idi ki, yalnız əsas iş üzrə, həm də ən ləzzətli onun elementidir. Qeyd gəldi, o, nahar onunla zalında "Montego" otelinin "Каймановы ıslands". Bu, oxumaq:
Nick Carter: Təcili yardım lazımdır. Bizim ümumi dostumuz. Max Диллман biri İntour, tez-tez danışıb, sizi də. Dedi ki, düşündüm ki, siz bu Кингстоне. Axtarış sizi və gördüm sizi qonaq bu gün axşam, təsadüfən eşitdim, siz dediniz ki, gedir, gedəcək bir gün və ya iki. Bilmirəm ki, indi danışmaq, izah etmək, ancaq yalvarıram sizə, oturub uçuş sabah 16. Başqa heç bir çıxış çıxılmaz vəziyyətə bilər ki, sizi maraqlandıra. Xahiş edirik yardım et. Biz sizə əlaqə təyyarədə. Lütfən, bu bir zarafat və ya tələ.
Qeyd edilmişdir tələsik yazılmış dəftərxana ləvazimatlar otelin. O, imza olmadan. Ofisiant ona təqdim etdi onu. O, əldə istəyər ki, əldə носильщика, kimə verdi... yaxşı, o edə bilər dəqiq deyə. İdi partiya bar və başqa bir masa arxasında 23, və bütün gecəni gedirdi, ora-bura müxtəlif qeydlər. O, sadəcə xatırlayıram bilməz, bu, haradan gəldi.
Qrafinya gülümsündü, başını buladı və qaldırdı qədəh görə şampan şərabı.
"Fan, Nik. Axmaq kişi ilə qondarma, tarixi. Heç обращай bu diqqət. Qal cümə gününə qədər".
"Qadın", - o düşündü ki, indi açaraq gözləri kiçik dünya təyyarənin. Yəqin ki, o, sağ idi. Lakin chappie koridorda. O, застенчива, lakin нервничает. Onun mind heç nə vacib. Kim idi oteldə ötən gün axşam? Mümkün deyil xəritəsi şəxsin dünənki gecə kimlə burada.
Bu idi взволнованная, переросшая sarışın paris geyim və kiçik çillər uşaq olan bütün qaçdı olan кулеру su ilə. Var idi надзирательница mümkün papaq və хилый uşaq olan визжал: "əzizim!" bir neçə dəqiqə və mahal barmaqları zaman demişəm. İzdiham demək olar ki, heç kim seçilirdi. Adi lot.
İstisna olmaqla, insan ilə, polad əli.
O, intrigued Nick andan ilə gediş günəş Yamayka. Aydındır ki, o, heç də hər kəs yalvarır, yazmaq: "Lütfən kömək edin!". Hansı növ idi? Qəribə bir quş.
Balacaboy, çömbəlmək, çox geniş omuz, bahalı, amma pis скроенной geyim. Keçəl, kəllə Бриннера, balaca gözləri ilə şirniyyat çantaları haqqında cadılar smiling göstərən pis əhval və ya yorğunluq, gərginlik? - yox, yaşı. Sonra isə bu əl ...
Kişi uçuş zamanı heç bir şey edirdi, başqa çay içdi və выкуривал qısa nazik siqaret. Öz yerləri Nick идентифицировал onların necə Райетт növü olan üstünlük latinos. Və hələ qadın idi hamar, светлокожим və demək olar ki, американцем. Bəlkə rus. Lakin britaniya vərdiş olan чаепитию. Belə ki, o, stüardessa, разливающая çay olan бездонного nun. Мммм. Ən cazibədar xanım. Elə bilir ki, bu insan. O, gülümsəyirdi və durmadan doldurulması fincanı əlində robot.
Əl cazibədar idi.
Hərbi faciəyə gətirib çıxardı fantastik sahəsində əldə edilən nailiyyətlərə protezi. Maraqlı idi müşahidə etmək kimi keçəl kişi manevrlər edir, onun çay və сигаретой öz parlaq qeyri-insani cəza barmaqları ilə. O, demək olar ki, heç istifadə öz sağlam sol əlini, sanki, açıq-aşkar meydan əlilliyinə.
Polad, əli, indiyə qədər olub, yalnız qeyri-standart baxışı reysin 16.
Nick narahatlıqla зашевелился. Qız koridorda çəp-çəp ona baxdı, onun baxışları onun gözəl şəxsə və худощавому, длинному bədən. O, demək olar ki, çox yaxşı, bu klassik profilli və möhkəm ямочкой chin. Bu buz göz baxdı qəddar və təhlükəli. O qədər gülümsədi. Sonra bərk, düz ağız kinayəli ухмылке, və daha isti göz çıxış parıltını gülüş. Lənət şeytana! O, yenə də gördüm ki, o, tamaşa! O, уткнулась burun kitab.
O, gördüm, o, baxdı, yalnız ona görə ki, baxdı xanım, uyğun koridorda, və düşünürdüm ki, onun gözəl, bərk hip mavi forması, onun ən çox gedir, və ki, o, hiss kimi qəhvə.
"Salam", - deyə o, zaman o, ayağa qalxdı, onların arasında. "Bu növbə nə vaxtsa xidmət qəhvə, və ya bu ingilis dili?"
"Haqqında, əlbəttə ki, mənə çox təəssüf!" Baxmaq bir az взволнованной. "Mən indi gətirərəm. Bu, belə idi günü həvəskarları üçün çay...!"
"Bəli, mən qeyd. Xüsusilə sənin dostum hmm?" Nick baxdı keçid insanın süni əli, sonra isə yenidən xanım. O, nədənsə, ona baxırdı və çox diqqətlə.
"Və Rémi Martin qəhvə ilə, əgər olar?"
"Niyə də yox?" - o, cavab verdi, zəif gülən və mən.
Nick hiss kimi alnından var нахмурились.
Vaqon təyyarə olmadan униформы - tez-tez gəlirdilər zalı Montego və bar Henri Morqan azn Каймановых adaları əyləncə üçün. Niyə o, düşündü bu barədə? Yaxşı heç nə sübut etdi. Ötən gecə yüzlərlə adam gəlib oteli çıxırdı ondan.
Rita Джеймсон izləyib, onun arxasında öz rahat mövqe niş mağaza lorda uzadır çevik çevik bədən oturacağın 6Е. Ola bilərmi ki, belə bir gözəl insan ola həqiqətən etibarlı? O, налила qəhvə və konyak və tez двинулась koridorda.