34. Hood o te Mate http://flibusta.is/b/610990/read
Hoa o te Mate
35. Amsterdam http://flibusta.is/b/681332/read
Amsterdam
36. Te Whare Tapu o te Wehi http://flibusta.is/b/612612/read
Te Whare Tapu o te Wehi
37. 14 Hekona ki te reinga http://flibusta.is/b/633698/read
14 Hekona ki te reinga
38. Defector http://flibusta.is/b/607232/read
Te Kaihuri
39. Carnival of Murders http://flibusta.is/b/633954/read
Carnival mo te Kohuru
40. Rhodesia http://flibusta.is/b/631088/read
Rhodesia
Carter Nick
Makau.
i whakamaoritia e Lev Shklovsky hei whakamaharatanga mo tana tama a Anton kua mate.
Ingoa taketake: Makao.
WAI PATUNGA.
• I kitea te rangatira o te karapu sex rongonui o Raanana kua werohia ki te mate, kua werohia tona tinana ki nga wahi toto...
• Ko etahi kaititiro tūmataiti mai i Brooklyn ka mate ki te maripi i roto i te ngakau i muri i te pokanoa ki nga mahi torotoro o te ao...
Ko te mea noa ko te Princess de Gama, te hoa o Nick Carter mo tana mahi hou. He wahine ataahua, pukoro ka taea te whakaora, te whakangaro ranei i te ao. . . kei tehea taha ka makona ake ona hiahia kino!
Upoko 1
E wiriwiri ana a LONDON I TE WHANA. Ko te wiki whakamutunga o Hurae, he maha nga ra kua tata ki te waru tekau. He wera ki Peretana, a he mea maori ko te kai o te pia, te ngawari me te kawa, me te ale nati he rite tonu ki nga tohu Fahrenheit. Te huarahi o Portobello. Karekau he whakamahana hau, ka whakakiia tenei waahi iti paru i te piro o te pia me te tupeka, te hinu kakara iti me te werawera tangata. Ahakoa he meneti ka patoto te rangatira o te whare, he tangata momona, ka waiata i nga kupu e wehingia ana e te hunga haurangi me te mokemoke. "Kua mutu nga haora mahi, e koro, putu o mohiti." I roto i te tihokahoka o muri, i waho o nga taringa o era atu kaitoro, tokoono nga tangata i muhumuhu tetahi ki tetahi. Tokorima o nga tane he Cockneys, e kitea ana i roto i o ratou korero, i o ratou kakahu me o ratou tikanga. Ko te tangata tuaono, e korero tonu ana, he uaua ake te mohio. Ko ona kakahu he mea tiaki, he pai te tapahi, he ma tona koti engari he rawe nga ringaringa, he here o te roopu rongonui. Ko tana korero he tangata whai matauranga, a, ko te ahua o te ahua he rite tonu tana ki ta te pakeha e kiia nei he "gentleman." Ko Theodore Blacker tona ingoa - Ted, Teddy ranei ki ona hoa, he iti nei nga mea i toe mai ki a ia.
He kapene ia mo te Royal Ulster Fusiliers. Tae atu ki te whakakorenga mo te tahae moni reimana me te tinihanga kaari. Ka mutu te korero a Ted Blacker ka titiro a tawhio noa ki nga cockneys e rima. - Kei te mohio koe ki ta ratou e hiahia ana ki a koe? He patai? Mena ae, patai inaianei - kare he wa i muri mai. Ko tetahi o nga tangata, he tangata poto me tona ihu penei i te maripi, ka whakaara ake i tana karaihe kau. - Um... He patai ngawari taku, Teddy. "Me pehea te utu mo te pia i mua i te korero a te tangata momona i te wa kati?" Ka mau tonu te weriweri a Blacker i roto i tona reo me tona ahua i a ia e tohu ana i tana maihao ki te kaihokohoko. I hiahiatia e ia enei taangata mo nga haora e whai ake nei. I tino hiahia ia ki a ratou, he take mo te ora me te mate - ko tona oranga - karekau he kore karekau koe ka mahi tahi me nga poaka, ka pa mai he paru iti ki runga i a koe. Ka aue a Ted Blacker i roto, ka kata ki waho, ka utu i te inu, ka tahuna he hikareti hei whakakore i te haunga o te kikokiko kaore i horoia. Tau hora noa—te hoê aore ra e piti mahana i te rahiraa—e i muri iho e oti ai te ohipa e e riro oia ei taata tao‘a rahi. Ko te tikanga, me wehe atu ia i Ingarangi, engari kare he aha. I mua i a ratou he ao nui, whanui, ataahua. I hiahia tonu ia kia kite ia Amerika ki te Tonga. Ko Alfie Doolittle, he rangatira o Cockney te rahi me te mohio, i muru i te pahuka o te pia mai i tona waha, ka titiro atu ki te tepu ki a Ted Blacker. Ko ona kanohi, he iti, he mohio ki tona kanohi nui, i titiro atu ki a Blacker. Ka mea ia, "Nana, titiro, Teddy. Kaua rawa he kohuru? Tena pea he patupatu mehemea e tika ana, engari kaua ko te kohuru..." I hanga e Ted Blacker tetahi tohu riri. Ka titiro atu ia ki te wati koura utu nui. "Naku i whakamarama katoa. .” “, ka mea ia me te riri. - Mena he raruraru - ka pohehe ahau - he iti noa iho. Kare rawa he kohuru. Mena ka "kei waho o te raina" etahi o aku, uh, ko nga mea katoa hei mahi ma koutou ko te whakamarie ia ratou. I whakaaro ahau i whakamarama ahau. Heoi ano ta koutou e mahi nei kia kaua e pa mai tetahi mea ki ahau, kia kaua hoki tetahi mea e tangohia i ahau. Ina koa ko te whakamutunga. I te ahiahi ka whakaatu ahau ki a koe i etahi taonga utu nui. Ko etahi roopu e hiahia ana ki te tango i tenei taonga me te kore utu. Inaianei kua marama nga mea katoa ki a koe?"
Ko te mahi ki nga karaehe iti, i whakaaro a Blacker, he kino rawa! Kare rawa ratou i tino mohio ki te noho hei hunga kino noa. Ka titiro ano ia ki tana wati ka tu ki runga. - "Ka tatari ahau ki a koe i te rua me te toru tekau koi. Ka tae mai aku kaihoko i te toru. Ko taku tumanako ka haere motuhake mai koe kia kaua koe e aro. Kei te mohio koe ki nga korero katoa mo te kaitiaki i te takiwa me ana waarangi, no reira kaua rawa He raruraru. Na, Alfie, korero ano? - Tekau ma wha te tiriti Mews. Tata ki te huarahi o Moorgate. I tera whare kei te papa tuawha."
I a ia e haere atu ana, ka katakata a Cockney iti ihu ihu: “Ki taku whakaaro he tino tangata ia, e hara? Engari ehara ia i te elf.
I kii tetahi atu: "He ahua rangatira ia ki ahau. I te iti rawa he pai tana A." Ka turakina e Alfie tana kohu kau. I maka e ia te titiro hohonu ki nga tangata katoa, ka kata. - "Kaore koe e mohio ki te tino tangata rangatira, kaore tetahi o koutou, mena ka haere mai ia ki te rongoa i a koe. Ko au, kaore, ka mohio ahau ki te tangata rangatira ina kite ahau ia ia. Ka kakahu ia, ka korero ano he tangata rangatira, engari e mohio ana ahau kaore. ia." !" I paopao te rangatira ngako ki runga i te porotiti me te hama. "Tama, e koro, tēnā!" Ko Ted Blacker, he kapene o mua o te Ulster Fusiliers, i wehe atu i tana taxi i Cheapside ka hikoi ma te huarahi o Moorgate. Ko te Half Crescent Mews i te haurua o te huarahi ki Old Street. Tekau ma wha kei te pito rawa o nga whare kararehe, he whare e wha nga papa he pereki whero kua memenge. No te timatanga o te wa o Wikitoria, a, i te wa e noho kau ana era atu whare me nga whare noho, he toa whakapaipai waka. I etahi wa i whakaaro a Ted Blacker pohewa ka hongi tonu ia i nga kakara whakauru o te hoiho, te hiako, te peita, te parani me te rakau e iri ana i runga i nga whare kararehe. Ka uru atu ia ki roto i te huarahi whaiti, ka tangohia e ia tana koti nui, ka wetewete i tana here reimana. Ahakoa te mutunga o te haora, he mahana tonu te hau, he makuku, he piri. Karekau a Blacker i whakaaetia kia mau i te here, i tetahi mea ranei o tana roopu. Ko nga apiha whakama kaore he mana pera. Kare i raruraru ia. Ko te here, pera i ona kakahu, i ana korero me ana tikanga, kua hiahiatia inaianei. Ko tetahi waahanga o tona ahua, e tika ana mo tana mahi i roto i te ao e kinongia ana e ia, i roto i te ao i tino kino te mahi ki a ia. Ko te ao i whakaara ake ia ia hei apiha me te tangata rangatira i tuku kia kite ia i a Rangi katahi ka maka atu ia ki roto i te rua. Ko te tino take o te whiunga - a koinei te mea i whakaponohia e Ted Blacker me tona ngakau me tona wairua katoa - ko te tino take ehara i te mea i mau ia ki te tinihanga i nga kaari, kaore ano ia i mau ki te tahae moni a te roopu. Kao. Ko te tino take he kai patu tana papa, he kotiro tana whaea i mua i tana marenatanga. Mo tenei, a mo tenei anake, i panaia ia i te ratonga kore utu me te kore ingoa. He tangata iti noa ia. I te wa e hiahia ana ratou ki a ia, he pai nga mea katoa! Ka kore ratou e hiahia ki a ia - haere ki waho! Hoki atu ki te rawakore ki te whai oranga. I hikoi atu ia ki te tekau ma wha, ka iriti i te tatau o mua kua peita hina, ka timata te piki roa ki runga. Ko nga arawhata he pari, he tawhito; he haumako me te hau. E tino werawera ana a Blacker i tana taenga ki te taunga whakamutunga. Ka okioki ia ki te hopu i tana manawa, me te korero ki a ia ano he tino ahua kino. Me mahi e ia tetahi mea mo taua mea. Tena pea ka tae ia ki Amerika ki te Tonga me nga moni katoa, ka hoki ano ia ki tona ahua. Peia atu te kopu. I nga wa katoa kaingākau ia ki te korikori tinana. Inaianei kua wha tekau ma rua noa ona tau, a he tamariki rawa ia mo te utu.
Moni! Pauna, hereni, pene, taara Amerika, taara Hong Kong... He aha te rereketanga? He moni katoa. He moni nui. Ka taea e koe te hoko mea me a raatau. Mena kei a koe, kei te ora koe. Ki te kore ratou i mate koe. Ko Ted Blacker, ka hopu i tana manawa, ka rawe ki roto i tana pute mo te ki. I te ritenga atu o te arawhata ko tetahi tatau rakau nui kotahi. I pania ki te pango. Kei runga he tarakona koura nui e pupuhi ana i te mura. Ko tenei whakapiri i runga i te kuaha, ki ta Blacker whakaaro, he tika noa te pa ki waho, ko te tohu tuatahi mo te manaakitanga kua rahuitia, mo nga harikoa me nga mahi whakapohehe kei muri i te tatau pango. Ko nga rangatahi o enei ra te nuinga o ana kaihoko. E rua noa nga mea e hiahiatia ana e Blacker kia uru atu ki tana karapu tarakona: te whai whakaaro me te moni. He maha nga mea e rua. Ka takahia e ia te tatau pango ka kati i muri i a ia. I kii te pouri i te haruru o te rangi marie me te utu nui. He nui te utu i utua e ia, engari he mea tika. A he utu i te mutunga. Ko nga tangata i tae mai ki tana Karapu Tarakona karekau i pirangi ki te tunu i o ratou werawera i a ratou e whai ana i o raatau momo aroha me etahi wa uaua. He raruraru nga tihokahoka motuhake i te wa kotahi, engari i te mutunga ka whakatauhia. I te utu nui ake. I wiri a Blacker i a ia e ngana ana ki te kimi i te paatene marama. I tenei wa he iti ake i te rima tekau pauna, ko te haurua o te mea i whakaritea mo nga kai whakaweti cockney. Ko Hurae me Akuhata he marama wera rawa ki Ranana. He aha te take? Ka āta tātarihia te rama marama ki roto i te ruma roa, whanui, teitei te tuanui. He aha te take? Ko wai i manaaki? Ko ia, Blacker, e kore e roa. Kaore pea he fucking. Ehara i te whakaaro e rua rau e rima tekau mano pauna ana nama. E rua rau e rima tekau mano pauna moni. E whitu rau mano taara Amerika. Koinei te utu i tonoa e ia mo te rua tekau meneti mo te kiriata. Ka whiwhi ia i tana utu. I tino mohio ia. I hikoi atu a Blacker ki te pae iti i te kokonga ka ringihia he whiskey ngoikore me te houra. Ehara ia i te tangata inu waipiro, a, kaore ano ia i pa ki nga raau taero i hokona e ia: te mariuana, te cocaine, te taru, nga momo pire mahi me, i tera tau, LSD... I whakatuwheratia e Blacker te pouaka pouaka iti ki te tiki tio hei inu mona. Ae, he moni mai i te hoko raau taero. Heoi ano kaore i te nui rawa. Na nga tama nunui i whiwhi moni nui.
Karekau he putea iti iho i te rima tekau pauna, me hoatu te hawhe! Ka inu a Blacker, ka wiri, ka pono ki a ia ano. I mohio ia ki tana raruraru, i mohio he aha ia i rawakore tonu ai. He mamae tana ataata. Hoiho me te roulette. A ko ia te poriro tino pouri kua ora ake nei. I tenei wa, i tenei wa tonu, neke atu i te rima rau pauna te nama a Raft. Kua huna ia i na tata nei, kare e roa ka haere mai nga ope haumaru ki te rapu i a ia. Kare au e whakaaro, ka kii a Blacker ki a ia ano. E kore ahau e tae mai ki te titiro mai ratou. Ka haere mai ahau ki Amerika ki te Tonga ma te haumaru me te ora me enei moni katoa. Me whakarereke noa to ingoa me to oranga. Ka timata ano ahau me te papa ma. Ka oati ahau. Ka titiro atu ia ki tana wati koura. He meneti noa i muri i te haora. Kati te wa. Ka tae mai ana kaitiaki a Cockney i te rua me te toru tekau, a kua whakaritea e ia nga mea katoa. Tokorua ki mua, tokorua ki muri, ko Alfie nui kei a ia.
Kaua tetahi, kaua tetahi, e haere mena ko ia, ko Ted Blacker, te korero i te Kupu. Ka ataata a Blacker. Me ora tonu ia ki te korero i tera kupu, kaore? I ata inu a Blacker, titiro huri noa i te ruma nui. I tetahi ara, i kino ia ki te waiho i nga mea katoa. Ko tana whakaaro. I hanga e ia mai i te kore noa iho. Kīhai ia i pai ki te whakaaro mō ngā mōreareatanga i mahia e ia kia whiwhi ai ia i te whakapaipai e hiahiatia ana e ia: ko te pahua i te tangata hoko rei; he utanga huruhuru i tahaetia mai i te tuanui o te taha Rawhiti; ara e rua nga keehi o te mahi mangu. Ka kata a Blacker ki te maumahara - he pouaru rongonui e mohio ana ia i roto i te ope taua. Na ka pera. Aue, kua eke ia! Engari he kino tenei katoa. Tino kino, tino kino. Kare a Blacker, ka whakaae ia, he tangata tino toa. Ko tetahi atu take i reri ai ia ki te oma atu i te wa i riro mai ai nga moni mo te kiriata. He kino rawa atu mo te tangata ngakau ngoikore e mataku ana ki a Scotland Yard, te roopu tarukino, a inaianei ko Interpol. Ki te reinga ki a ratou. Hokona te kiriata ki te kaitono teitei ka oma atu.
Ki te reinga me Ingarangi me te ao katoa, ki te reinga me nga tangata katoa engari ko ia anake. Koia nga whakaaro, tino tika, pono hoki, o Theodore Blacker, no mua o te Ulster Regiment. Ki te reinga me tera ano, haere mai ki te whakaaro. Otirā ko te Kānara a Alistair Ponanby, nana nei te titiro matao, me etahi kupu i whiriwhiria marietia, i kuru a Blacker mo ake tonu atu. Ka mea atu te Kanara, "He tino weriweri koe, e Blacker, kaore au i te aroha ki a koe. Ko te ahua kare koe e kaha ki te tahae, ki te tinihanga ranei i nga kaari penei i te tangata rangatira."
I hoki mai ano nga kupu, ahakoa te kaha o Blacker ki te aukati i a raatau, a ko tana kanohi whaiti ka huri i te mauahara me te mamae. I maka e ia tana karaihe ki te taha o te ruma me te kanga. Kua mate te Kanara inaianei, kaore i taea e ia, engari kaore i rereke te ao. Kaore ona hoariri i ngaro. He maha o ratou e toe ana i te ao. Ko ia tetahi o ratou. Rangatira. Princess Morgan da Gama. Ko ona ngutu angiangi e kopikopiko ana. Na i pai nga mea katoa. Ka taea e ia, te kuini te utu mo nga mea katoa. He uwha iti paru i roto i nga tarau poto ko ia. I mohio ia ki a ia... Kia kite koe i nga tikanga whakahihi ataahua, te whakahawea matao, te whakahiihi me te uwha rangatira, nga kanohi kakariki makariri i titiro atu ki a koe me te kore e tino kite i a koe, me te kore e kite i to oranga. Katoa. "Kare e roa, ka hokona e ia te kiriata, ka mohio te tini o nga tangata mo taua mea." Ko te whakaaro i tino harikoa ki a ia, ka titiro ia ki te sofa nui i waenganui o te ruma roa, Ka kata ia. He aha tana i kite ai E te rangatira wahine e mahi ana i runga i taua sofa, na, he aha tana mahi ki a ia, he aha tana mahi ki a ia. E te Atua! E pai ana ia ki te kite i taua pikitia ki nga wharangi o mua o nga nupepa katoa o te ao. kanohi, te whakaaro i te korero runga i runga i nga wharangi hapori: te wahine ataahua a Morgan da Goma, te wahine tino rangatira o te toto puru Potiti, he wahine kairau.
Kei te taone nui a Aster i tenei ra. I roto i te uiuinga me tenei kairipoata i Aldgate, kei reira he Royal Suite, i kii te kuini kei te titiro whakamua ia ki te haere ki te Karapu tarakona me te mahi i nga mahi acrobatic moepuku o te momo esoteric ake. Ko te kuini whakakake, i te wa i tino pataia atu ai, ka kii ko te mutunga he korero mo te kupu, engari i tohe tonu, ahakoa i roto i te ao manapori o enei ra kua rahuihia enei mea mo te hunga rangatira me te hunga rangatira. Ko te huarahi tawhito, e kii ana te kuini, he pai tonu mo nga kaiahuwhenua. . . .
I rongo a Ted Blacker i te katakata i roto i te ruma. He kata whakarihariha, he rite tonu ki te tangi o te hiakai, kiore porangi e rakuraku ana i muri o te panui. Ma te ohorere, ka mohio ia nana te kata. I whakarerea e ia tenei wawata. Akene kua porangi noa ia i tenei mauahara. Me mataara. He tino ngahau te mauahara, engari kare i whai hua ki a ia ano. Kaore a Blacker i whakaaro ki te timata ano i te kiriata tae noa ki te taenga mai o nga tangata tokotoru, ana kaihoko. He rau nga wa i mataki ai ia. Inaianei ka mau ia ki tana karaehe, ka haere ki runga ki te sofa nui, ka pehia tetahi o nga patene iti o te whaea o te peara kua tuia ki roto i te tuunga ringa. He haruru puhoi i te hekenga mai o tetahi mata iti ma i te tuanui i te pito o te ruma. Ka pehia e Blacker tetahi atu patene, a, i muri i a ia, ko tetahi kaupapa whakaata huna i roto i te pakitara i pupuhi i te kurupae kanapa o te rama ma ki te mata. Ka momi, ka tahuna he hikareti roa, ka whiti i ona rekereke ki runga i te ottoman hiako ka whakangawari. Mena kaore i te whakaatu ki nga kaihoko pea, koinei te wa whakamutunga ka kite ia i te kiriata. I whakaekea e ia te kino, a kaore ia e tinihanga. I hiahia ia ki te ngahau i ana moni. Ko te ahua tuatahi i puta ki te mata ko tana ake. I tirohia e ia te kamera huna mo nga koki tika. I ako a Blacker i tana ahua me te whakaae pouri. He kopu ia. A, he mangere ia ki tana heru me tana paraihe - kua tino kitea tona pakira. Ka puta ki a ia inaianei, me ana taonga hou, ka taea e ia te utu mo te whakawhiti makawe. I titiro ia ki a ia e noho ana i runga i te sofa, e tahu ana i te hikareti, e ngangau ana ki nga takai o ona tarau, e tuohu ana me te ataata ki te taha o te kamera.
Ka ataata a Blacker. I maumahara ia ki ona whakaaro i taua wa - i te awangawanga ia kei rongo te kuini i te haruru o te kamera huna. Ka whakatau ia kia kaua e manukanuka. Hei te wa ka whakahurihia e ia te kamera, ka noho haumaru ia i tana haerenga LSD. Kaore ia e rongo i te kamera, he maha atu ranei. I tirohia ano e Blacker tana wati karaka koura. Ko te hauwha ki te rua inaianei. He nui tonu te wa. He meneti noa iho te roa o te kiriata mai i te hawhe haora. Ko te ahua kopikopiko o Blacker i runga i te mata ka huri te mahunga ki te kuaha. Ko te Pirinihi te patoto. I titiro ia i a ia ano i toro atu ki te paatene ka whakaweto i te kamera. Kua ma ano te mata. Na Blacker i roto i te kikokiko ka pehi ano i te paatene. Ka pango te mata. Ka tu ia ki te tango i nga hikareti hou mai i te kete jade. Ka hoki mai ano ia ki runga i te moenga ka pehi ano i te paatene, ka whakahohe ano i te kaupapa. I tino mohio ia ki nga mea e tata ana ia ki te kite. Kua pahemo te hawhe haora mai i tana tukunga ia ia ki roto. I maumahara a Blacker ki nga korero katoa me te tino marama. I tumanako a Princess da Gama kia tae mai etahi atu. I te tuatahi kare ia i pirangi kia noho ko ia anake ki a ia, engari ka whakamahia e Blacker tona ahuareka katoa, ka hoatu he hikareti me te inu ki a ia, ka tohe ki a ia kia noho mo etahi meneti... He wa nui tenei mo ia, no te mea ko tana inu he inu. whakakiia ki te LSD. I mohio ano a Blacker ka noho te kuini ki a ia na te hoha noa. I mohio ia e whakahawea ana ia ki a ia, i te mea kua whakahawea tona ao katoa ki a ia, me tana whakaaro he iti ake ia i te paru i raro i ona waewae. Koinei tetahi o nga take i whiriwhiria e ia ki te whakapouri. Te mauahara mo nga tangata katoa penei i a ia. I reira hoki te tino hari o te mohio ki a ia i te taha kikokiko, te akiaki i a ia ki te mahi i nga mahi kino, te whakaheke i a ia ki tona taumata. A he moni tana. Me nga hononga tino tiketike i Potukara. Ko te tuunga teitei o tona matua keke, kare e maharatia e ia te ingoa o te tangata, i mau ia i tetahi tuunga teitei i roto i te rūnanga.
Ae, ko Princess da Gama me pai te haumi. He pehea te pai - he kino ranei - ko tenei - kaore a Blacker i moemoea i tera wa. I muri mai enei mea katoa. Inaianei kua mataki ia i te kiriata e puta ana me te ahua whakahihi i runga i tona kanohi tino ataahua. I kii tetahi o ana hoa rangatira ko Blacker te ahua "he tangata panui tino ataahua." I whakahurihia e ia te kaamera huna i te hawhe haora noa i muri i te tango a te kuini i tana horopeta tuatahi o te LSD. Ka kite ia i te rerekee haere o ana tikanga i a ia e taka marie ana. Kaore ia i whakahē i a ia e arahi ana i a ia ki te sofa nui. I tatari a Blacker mo te tekau meneti i mua i te whakakā i te kāmera. I tenei wa, ka timata te kuini ki te korero mo ia ano me te tino kino. I raro i te mana o te raau taero, i whakaarohia e ia a Blacker he hoa tawhito, he hoa aroha. Ua ataata oia i teie nei, ma te haamana‘o i te tahi mau ta‘o ta ’na i faaohipa—te mau parau e ere i te mea matauhia i te taaihia i te hoê arii vahine o te toto. Ko tetahi o ana korero tuatahi i tino miharo a Blacker. "I Potukara," ka mea ia, "e whakaaro ana ratou he porangi ahau. He porangi katoa. Ka tukuna ahau ki te whare herehere mena ka taea e ratou. Kia matara atu ahau i Potukara, ka kite koe. E mohio ana ratou ki nga mea katoa mo au, mo toku ingoa, a ka tino whakaaro ratou "Kei te haurangi ahau. E mohio ana ratou kei te inu ahau, kei te mahi raau taero me te moe ki tetahi tangata e ui mai ana ki ahau - he pai, tata ki tetahi tangata. Ko tenei, e mahara ana a Blacker, ehara i te mea i rongo ia. Koinei tetahi atu take i whiriwhiri ai ia i a ia. I rongohia te rongo ka haurangi te kuini, i te nuinga o te waa, i raro ranei i te awe o nga raau taero, ka moe ia me te tangata he tarau tarau, he remu ranei. I muri i te urunga mai o nga korero, tata porangi ana ia, me te ataata noa ki a ia i te wa i timata ai ia ki te tango kakahu. Ko, i mahara ia inaianei, e matakitaki ana i te kiriata, ano he wetewete i te tare. Karekau ia i whakatete, i awhina ranei i te wa e nekehia ana ona waewae me ona ringa ki tetahi waahi e hiahiatia ana. Ko ona kanohi kua kati te haurua me te ahua o tana whakaaro ko ia anake. Ko tona waha whero whanui he haurua te puare i roto i te menemene. I rongo te tangata i runga i te moenga ka timata tana hope ki te tauhohe i tana kitenga i a ia ano i runga i te mata. Ko te kuini he kakahu rinena angiangi, ehara i te mea paku noa, ka ara ake ona ringa hiroki i a ia e kumea ana ki runga ake i tona mahunga. He iti noa tana kakahu i raro. Parai pango me nga tarau reihi pango iti. Ko te whitiki kakano me nga tokena ma kakano roa. I timata a Ted Blacker ki te werawera iti i roto i te ruma hau i te wa e matakitaki ana i tetahi kiriata. I muri i enei wiki katoa, ka raru tonu te mea kino ki a ia. He pai ki a ia. I whakaae ia ka noho tonu ko tetahi o ana maharatanga tino poiharatia. Ka wetekina e ia tana taiapa ka maka ki raro i ona ringa. Ko ona u, he rahi ake i tana i whakaaro ai, he mawhero-parauri nga pito, ka tu mai i tona riaka me te hukarere-ma. Ka noho a Blacker ki muri i a ia i a ia e purei ana ki ona u me tetahi ringa ka whakamahi i tetahi atu ka pehia e ia tetahi atu paatene ki te huri i te arotahi topa ka hopu kia tata. Kaore te wahine rangatira i kite i tetahi mea. I roto i te ahua tino marama ka kitea nga pore iti o tona ihu, ka kati ona kanohi i roto i te hawhe-ataata ngawari. Mena ka rongo ia i ona ringa, ka whakautu ranei, kaore i kitea. Ka mau tonu a Blacker i tana whitiki kaakahu me tana tokena. Ko Garters tana mahi, a, i tenei wa kua mau ia ki te hikaka, kua wareware ia ki te tino take o tenei mahi moepuku. Moni. I timata ia ki te tuu i aua waewae roa, roa - he mea whakapohehe i roto i nga tokena maamaa roa - kia rite ki tana hiahia, ki runga i te sofa. Ua haapao oia i ta ’na mau faaueraa atoa, ma te ore roa e parau aore ra e patoi. I tenei wa kua tawhiti ke te rangatira wahine, a ki te kite ia i tona aroaro, ko te ahua noa iho. Ko Blacker he taapiri mokemoke ki te whakaaturanga, kaore he mea ke atu. I roto i nga meneti e rua tekau e whai ake nei, ka tukuna e Blacker ki roto i nga mahi moepuku. I whakaaetia e ia nga ahuatanga katoa. Ko nga mea katoa ka taea e te tane me te wahine ki a raua ano, i mahia e raua. Ano a ano...
I mahi ia i tana mahi, i whakamahia e ia he arotahi topa mo te awhe tata - He taputapu kei a Blacker - he tino rerekee te reka o etahi o nga kaihoko o te Karapu Tarakona - a ka whakamahia katoatia e ia ki runga i te Princess. I whakaae ano ia ki tenei i runga i te ahua o te whakaaro, kaore i te whakaatu i te aroha, i te whakapouri ranei. Ka mutu, i roto i nga meneti e wha whakamutunga o te kiriata, i te whakaatu i tana mohio ki te moepuku, ka whakararu a Blacker i tana hiahia ki roto i a ia, ka whiua ia, ka whakapouri ia ia ano he kararehe. Ka pouri te mata. Ka whakawetohia e Blacker te pūwhiti, ka hīkoi atu ki te pae iti, ka titiro ki tana wati. Ka tae wawe mai nga cockneys. Inihua ka ora ia i tenei po. Karekau he pohehe a Blacker mo nga tangata ka tutaki ia i tenei po. Ka tino rapua ratou i mua i te tukunga ki runga i te arawhata ki te Karapu Tarakona. I hikoi a Ted Blacker ki raro, ka wehe atu i te rūma hau. Ka whakatau ia kia kaua e tatari kia korero a Alfie Dolittle ki a ia. Tuatahi, he horihori te reo o Al, tuarua, ka taea te hono nga ringaringa o nga waea ki a raatau ano. E kore koe e mohio. I a koe e takaro ana mo te hauwha miriona pauna me to oranga, me whakaaro koe ki nga mea katoa. He makuku, he mokemoke te ruma iti. Ka tatari a Blacker i roto i nga atarangi i raro i te arawhata. I te 2:29 p.m., ka kuhu atu a Alfie Doolittle ki te tomokanga. Ka hiihi a Blacker ki a ia, ka huri atu a Alfie, ko ona kanohi ki runga ki a ia, ko tetahi ringa kiko e toro atu ana ki mua o tona koti. "Tara," ka kii a Alfie, "I whakaaro ahau kei te pirangi koe kia pupuhi ahau i a koe?" Ka kuhua e Blacker tona maihao ki ona ngutu: - Kia ata korero, mo te whakaaro ki te Atua! Kei hea era atu? - Kua tae mai a Joe raua ko Irie. I whakahokia ratou e ahau kia rite ki tau i ki mai ai. E rua ano ka tae mai ki konei. Ka nuku a Blacker me te harikoa. I hikoi atu ia ki te cockney nui. - He aha kei a koe i tenei po? Tena koa, kia kite au a Alfie Doolittle, me te ataata whakahi i ona ngutu matotoru, ka tere te tango i te maripi me te rua o nga kukupa parahi.
"Knuckles mo te tukituki, Teddy, mehemea e tika ana, me te maripi mena he ohorere, ka kii koe. He rite tonu te ahua o nga tama tane katoa ki ahau." Ka tuohu ano a Blacker. Ko te mea whakamutunga i pirangi ia ko te kohuru. Tino pai. I " Ka hoki mai ano ahau, noho ki konei kia tae mai ra ano o tangata, katahi ka whakatika, kia mohio ratou ki a ratou whakahau - me whai whakaaro, kia atawhai, engari me rapu i aku manuhiri, ko nga patu ka kitea ka murua ka kore e whakahokia. . Ka whakahoki ano ahau - kaua e whakahokia."
I whakaaro a Blacker he wa roa mo ana "manuhiri" ki te whiwhi patu hou, ahakoa he tutu. I whakaaro ia ki te whakapau kaha i tenei wa ki te poroporoaki ki te Karapu Tarakona mo ake tonu atu, ka huna kia tau ra ano. E kore rawa ia e kitea e ratou. Ka pa te mata o Alfie. "E mohio ana aku tangata ki a ratou whakahau, Teddy." Ka hoki a Blacker ki runga. I runga i tona pakihiwi ka korero poto ia: Kia kore ai ratou e wareware. Ka tuohu ano a Alfie. Ko te werawera hou i uhi a Blacker i a ia e piki ana. Kare i kitea e ia he huarahi mo tera. Ka aue, ka mutu i te taunga tuatoru ki te hopu i tana manawa, ka muru i tona mata ki te tauera kakara. Kao, me noho a Alfie. Kaore he mahere i tino tika. "Kaore au e pai kia noho mokemoke ahau, karekau he maru, me enei manuhiri." Tekau meneti i muri mai ka patoto a Alfie ki te kuaha, ka tuku a Blacker ki roto, hoatu ana he pounamu ale ki a ia, ka whakaatu ki a ia te wahi e noho ai ia i runga i te tuara tika. nohoa tekau putu ki te taha matau o te sofa nui. a i runga ano i te waka rererangi me ia. "Mena kaore he raru," ka whakamarama a Blacker, "me rite koe ki enei makimaki e toru. Kaore au e kite i tetahi mea, kare au e rongo i tetahi mea, kaore au e mahi i tetahi mea...
Ka kii atu ano ia, "Ka whakaatu ahau i te kiriata ki aku manuhiri. Ko koe, ko te tikanga, ka kite ano koe. Kaore au e korero ki etahi atu mena ko au koe. Ka raru pea koe. "
"E mohio ana ahau ki te kati i taku mangai."
I pakia ia e Blacker ki runga i tana pakihiwi nui, kaore ia i pai ki te whakapiri. "Kia mohio koe ki nga mea ka kite koe. Ki te ata titiro koe ki te kiriata, ka ako pea koe i tetahi mea." I hoatu e Aid ki a ia he titiro kore. "E mohio ana ahau ki nga mea katoa e tika ana kia mohio ahau." "E te tangata koa," ko ta Blacker te korero. He tino katakata, he horihori rawa mo te Cockney nui. Ko te patoto tuatahi i te tatau o muri ka tae mai i te meneti i muri i te toru. I tohu a Blacker i tana maihao whakatupato ki a Alfie, i noho tonu ia ano ko Buddha i runga i tona tuuru. He poto te manuhiri tuatahi, he kakahu taratara i roto i te huu raumati me te potae Panama ma te utu nui.
Tuohu paku ana ia i te whakatuwheratanga a Blacker i te tatau. - Tena koa. Kei te rapu ahau mo Mr. Theodore Blacker. Ko koe? Ka tuohu a Blacker. Ko wai koe? Ko te iti Hainamana i mau he kaari. Ka titiro a Blacker ka kite i te momotuhi pango huatau: "Mr. Wang Hai." Kore atu. Kaore he korero mo te karere a Haina. Ka tu a Blacker ki tahaki. "Haere mai, e te rangatira, noho mai koe ki runga i te sofa nui, kei te kokonga maui to waahi. Kei te pirangi koe ki te inu?" - Kahore, tēnā. Kaore te Hainamana i titiro ki a Alfie Doolittle i a ia e noho ana i runga i te sofa. Ko tetahi atu patoto i te tatau. He tino nui tenei manuhiri, he pango kanapa me nga ahuatanga Negroid. I mau ia he koti kirimini, he paku poke, he ahua kee. He whanui rawa nga whariki. I roto i tona ringa pango nui ka mau ia i tetahi potae kakau witi kua tawai, iti. I titiro a Blacker ki te tangata ra, ka mihi ki te Atua mo te taenga mai o Alfie. He tino whakamataku tenei tangata mangu. "Tou ingoa koa?" Ko te reo o te mangumangu he ngawari, he koretake, he ahua reo. Ko ona kanohi, he kowhatu kowhai puhoi, ka titiro ki a Slacker.
Ka ki atu te mangumangu, "Kare he mea nui ki taku ingoa. Kei konei ahau hei kanohi mo Prince Sobhuzi Askari. Kaati." Ka tuohu a Blacker. "Ae, noho mai. I runga i te sofa. I te kokonga matau. Kei te pirangi koe ki te inu, ki te hikareti ranei? Ka whakaae te mangumangu. Ka pahemo te rima meneti i mua i te patototanga o te manuhiri tuatoru ki te kuaha, ka haere i roto i te wahangu ohorere. Ka mau tonu a Blacker. Ka tere te titiro maminga ki nga tangata tokorua e noho ana i runga i te moenga. Karekau raua e korero ana, karekau e titiro ki a raua ano. tae noa ki te... ka rongo ia kua timata te wiriwiri. He aha te take i kore ai e tae mai taua pouaru? I haere tetahi mea E te Atua, kaua rawa e tika! Inaianei kua tata ia ki tera hauwha miriona pauna." Tata tonu tana tangi i te manawa ka patoto. Ko nga makawe e tika ana kia tapahia, karekau he potae, he kowhai kanapa ona makawe.
- Mr. Blacker? He ngawari te reo, engari ko te whakahawea me te whakahawea i roto i a ia ka tapahia ano he whiu. He pai tana reo Ingarihi, engari he tino reka o te reo Latina. Ka tuohu a Blacker, ka titiro ki te koti kanapa. "Ae. Ko Blacker ahau. I whakamahia e koe ki te ...?" Kaore ia i tino whakapono. Meiha Carlos Oliveira. Te matauranga Portuguese. Me timata tatou ki tenei?"
Ko te reo kare i korero: pimp, pimp, slop kiore, paru kuri, te ngarara kino rawa atu. Ko te reo i etahi ahuatanga rereke ka whakamahara ki a Blacker mo te Pirinihi. Kare a Blacker i ngaro tana hauhautanga, ka korero i roto i te reo o ana kiritaki teina. He nui rawa kei te raru. Ka tohu ia ki te sofa. - Ka noho koe, Meiha Oliveira. Kei waenganui, tēnā koe. Ka tutakina e Blacker te kuaha ka tutakina. I tangohia e ia e toru nga kaari peera noa me nga pane kuini mai i tana pute. I hoatu e ia he kaari ki ia tangata i runga i te moenga.
Ka neke tata atu i a ratou, ka hanga e ia tana korero iti kua rite. "Ka kite koe, e koro, ko ia kaari ka tukuna ki tetahi pouaka tari i Chelsea. Me kii atu, kare au e tango ake i nga kaari, ahakoa ka tata ahau. whai muri i te tangata nana te kaari. Kare au e taunaki i tenei mena ka tino pirangi koe ki te mahi pakihi. "Ka matakitaki koe i te kiriata haurua haora. Kei te hokona atu te kiriata ki te tangata nui rawa atu - neke atu i te hauwha miriona pauna. E kore ahau e whakaae ki tetahi tono iti iho i tenei. Kare he tinihanga. Kotahi noa te tuhi me te kino, ka hokona e raua mo te utu kotahi... - Ka piko te iti o Haina ki mua.
- Tena koa, kei a koe he taurangi mo tenei?
Ka tuohu a Blacker. - He pono.
I kata kino a Meiha Oliveira. Ka whakama a Blacker, ka muru i tona mata ki te tauera me te korero ano: "Kare he mea." I te mea karekau he taurangi ke atu, me whakaae koe ki taku kupu. - Ka mea ia ki te ataata e kore i ngaro. - Ka whakapumau ahau ki a koe ka pupuri ahau. E hiahia ana ahau ki te noho i roto i toku ora i runga i te rangimarie. A he nui rawa te utu mo taku tono kia kaua ahau e haere ki te tinihanga. ahau...
Ko nga kanohi kowhai o te pango i werohia a Blacker. - Tena koa haere tonu me nga tikanga. Kaore he nui
Ka muru ano a Blacker i tona mata. I whakawetohia te hau hau? "Ae ra. He tino ngawari. Ma tena tangata, ka whai wa ki te korero ki o rangatira, ka tuhi i te nui o to peti ki runga i te kaari poutapeta. Ma te nama anake, kaore he taara, he tohu pauna. Tuhia ano he nama waea. Ko te wahi e taea ai te toro atu ka whakapā atu ki a koe i runga i te noho muna. Ki taku whakaaro ka taea e au te tuku ki a koe. I muri i taku whiwhinga i nga kaari me te tirotiro i aua kaari, ka waea atu ahau ki te kaikawe nui rawa atu a tona wa. Na ka whakaae matou mo te utu me te whiwhinga Ko tenei, i taku korero, he tino ngawari.
"Ae," ka kii te rangatira iti Hainamana. "Tino ngawari". Ka kite a Blacker i tana titiro, ka kite ia i te nakahi. "He tino mohio," ka kii te tangata mangu. Ko ona ringa i hanga e rua nga karapu pango i runga i ona turi. Kaore a Meiha Carlos Oliveira i kii, ka titiro noa ki te pakeha me nga kanohi pouri karekau he mea kei roto. I tohe a Blacker ki ona uaua. I hikoi atu ia ki te sofa ka pehi i te patene peara i runga i te tuunga ringa. Ma te tohu iti o te toa, ka tohu ia ki te mata tatari i te pito o te ruma. "Na inaianei, e te rangatira, ko Princess Morgan da Game kei roto i tetahi o ana waa tino pai." Ka wiri te kaupapa. Ka ataata te kuini ano he ngeru mangere, haurua te moe i te wa i timata a Blacker ki te wetewete i tana kakahu.
Upoko 2
Ko TE DIPLOMAT, tetahi o nga karapu tino ataahua me te motuhake o Ranana, kei roto i tetahi whare whakapaipai Georgian tata ki Three Kings Yard, tata ki Grosvenor Square. I taua po, he wera me te piri, he hoha te karapu. He tokoiti noa nga tangata kakahu pai e haere mai ana, e haere ana, te nuinga ka wehe atu, a he tino pukumahi te takaro i te rua tekau ma tahi tepu me nga ruma poker. Ko te ngaru wera i toro atu ki Ranana, he whakangawari i te mano tini o te hunga hakinakina, i kore ai ratou e mahi petipeti. Ko Nick Carter ehara i te mea rereke. Ko te haumuku kaore i tino whakararuraru i a ia, ahakoa ka taea e ia te kore, engari ehara i te rangi i raru ia. Ko te mea pono kaore a Killmaster i mohio, kaore i tino mohio, he aha te raru i a ia. Ko ia anake i mohio he hoha, he pukuriri; i tae atu ia i mua ki tetahi huihuinga karere me te kanikani me tana hoa tawhito a Jake Todhunter i Grosvenor Square. He iti ake te ahiahi i tera. I whiwhi a Jake ki a Nick he reeti, Lime iti ataahua me te ataata reka me nga pihi i nga waahi tika katoa. I whakapau kaha te kotiro ki te pai ki a ia, me te whakaatu i nga tohu katoa e pai ana ia. I tuhia e ia he YES nui ki runga i a ia i te ahua o tana titiro ki a Nick, ka piri ki tona ringa me te piri ki a ia.
Ko tana papa, a Lake Todhuuter, he tangata nui i roto i te kawanatanga. Kare a Nick Carter i aro. I patua ia - katahi ano ka timata ki te mohio he aha - na tetahi keehi kino i kiia e Ernest Hemingway "te kaihe poauau e rere ana." I muri i nga mea katoa, he tata tonu a Carter ki te ahua kino ka taea e te tangata rangatira. Ka mihi ia ka haere. Ka puta ia ki waho, ka wetewete i tana here, ka wetewete i tana koti ma, ka hikoi ma nga hikoinga roa, ma te hikoi, ma te hikoi i roto i te raima wera me te uku. Ma Carlos Place me Mont Street ki Berkeley Square. Karekau he po i waiata i reira. I te mutunga ka hoki ia ki muri, a, ka hipa atu i te Tohu Paetahi, ka ohooho tana whakaaro ki te noho ki roto ki te inu, ki te inu. He maha nga kaari a Nick i roto i nga karapu maha, ko "Diplomat" tetahi o ratou. I tenei wa, ka tata ki te inu i tana inu, ka noho ko ia anake ki te tepu iti i te kokonga, ka kitea te puna o tona riri. He ngawari. Kua roa rawa te mahi a Killmaster. Kua tata ki te rua marama mai i te tukunga a Hawk i te mahi. Kare a Nick i mahara ki te wa kua roa ia e kore mahi ana. Ehara i te mea miharo he pouri, he ngakau pouri, he pukuriri, he uaua ki te noho tahi! Me tino puhoi nga mahi i roto i te tari counterintelligence - na David Hawke ranei, tana rangatira, i aukati i a Nick ki te whawhai mo ona ake take. Ahakoa he aha, me mahi tetahi mea mo tenei. Ka utua e Nick, ka rite ki te wehe. Ko te mea tuatahi i te ata, ka waea atu ia ki a Hawk me te tono mahi. No reira ka waikura te tangata. Inaa, he kino mo te tangata i roto i tana rarangi mahi te noho mangere mo te wa roa. Parau mau, e tia ia ’na ia rave i te tahi mau ohipa i te mau mahana atoa, noa ’tu eaha te tuhaa o te ao ta ’na e parahi ra. Ko te yoga he tikanga o ia ra. I konei i Raanana i whakangungu ia me Tom Mitubashi i te whare takaro o Soho o muri: judo, jiu-jitsu, aikido me te karate. Ko Killmaster inaianei he whitiki pango tohu 6. Kaore he mea nui o tenei. He rawe te parakatihi, engari ko te mea e hiahiatia ana e ia inaianei ko te tino mahi. I te hararei tonu ia. Ae. Ka pai ia. Ka toia e ia te koroua ra i runga i te moenga—kei te pouri tonu i Washington—ka tono kia tere te whakarite.
He puhoi pea nga mea, engari ka puta mai a Hawk i nga wa katoa ki te pehi. Hei tauira, he pukapuka iti mangu o te mate tana, kei roto he rarangi o nga tangata e tino pirangi ana ia kia whakangaromia. I wehe kē a Nick Carter i te karapu ka rongo ia i te katakata me te pakipaki ki tona taha matau. He mea ke, he rerekee, he teka mo te tangi i aro ki a ia. He paku whakararuraru tenei. Ehara i te haurangi noa—kua haurangi tonu ia i mua—engari ko tetahi atu mea, he reo nui, he reo tangi, he mea he. Ka oho tona hiahia, ka mutu, ka titiro ki te huarahi o nga tangi. E toru nga hikoi whanui me te papaku i ahu atu ki te kikorangi Gothic. He tohu kei runga ake i te kikorangi ka panuitia i roto i te tuhi-ringa pango iti: “Paetahi mo nga Tangata.” Ka kata ano te reo nui. Ka mau te kanohi me te taringa o Nick i te oro me te tohu ka taurite ki a raua. He paera tane, engari he wahine kei reira e katakata ana. Ka haurangi, ka kata tata porangi. I hikoi a Nick i nga hikoinga e toru. Koinei tana i hiahia kia kite. I tana whakaaro ki te waea atu ki a Hawk, ka hoki mai ano tona ahua pai. Koinei pea tetahi o aua po. I tua atu o te huarahi ko tetahi ruma roa me te pa i tetahi taha. He pouri te waahi, engari ko te pae, ko nga rama, te ahua ka kohia ki konei, ki tera wahi, ka huri hei ahua o te podium. Kare a Nick Carter i tae ki te whare tapere burlesque mo nga tau maha, engari i mohio tonu ia ki te hau. Kare ia i mohio ki te kotiro ataahua i whakapoauau i a ia ano. Ko tenei, i whakaaro ia ahakoa i tera wa, ehara i te mea rereke i roto i nga kaupapa o nga mea, engari he pouri. No te mea he ataahua ia. Mīharo. Inaianei ano, me te u tino pai e u ana ki waho me tana mahi i te ahua o te ahua pohehe o te haere-haere me te hoochie-coochie, he ataahua ia. I tetahi kokonga pouri, kei te purei nga puoro a Amerika mai i te pouaka tiini Amerika. Hawhe tatini nga tane, he hiku katoa, neke atu i te rima tekau, i mihi ki a ia, e kata ana, e pakipaki ana i te wa e tukituki ana te kotiro, e kanikani ana i runga, i raro i te pae.
Ko te kaumātua bartender, me te ahua whakahē i runga i tona mata roa, ka tu wahangu, ka whiti nga ringa ki runga i tona uma i roto i nga kakahu ma. Me whakaae a Killmaster i tetahi ohorere, he rereke ki a ia. Ina hoki, ko te Diplomat Hotel tenei! Ka whakatauhia e ia tana taara raro karekau nga kaiwhakahaere i te mohio he aha nga mahi i roto i te paera tane. I neke tetahi i roto i nga atarangi e tata ana, a ka huri a Nick ano he uira ki te whakatutuki i te riri ka taea. Engari he pononga noa, he pononga kaumātua i te karapu karapu. E kata ana ia ki te kotiro kanikani i te paera, engari i te wa i mau ai ia i te kanohi o Nick, ka huri tonu tona ahua ki te kore e whakaae. Ko tana tuohu ki te kaihoko AX he tino titiro.
- He whakama, e te rangatira! He whakama, he pono. Kei te kite koe, na nga rangatira nana ia i pana ki roto i tenei kaore i tika. I pohehe noa tana kopikopiko ki konei, ko te rawakore, katahi ka mau tonu te hunga i mohio ki a ia, ka kanikani." Mo te wa poto ka ngaro te karakia, tata tonu te kata o te koroua. "Engari e kore e taea e au te kii kua whakakeke ia; E koro, i hikoi tonu ia ki roto i te wairua, ae. Aue, he tino whakamataku ia, tera. Ehara tenei i te wa tuatahi ka kite ahau i a ia e mahi ana i enei mahi tinihanga. I haukotia ia e tetahi atu o nga pakipaki me te hamama o te roopu iti nga tangata i te paera. Ka kapu tetahi o ratou i ona ringa ka karanga, "Mahia, e te rangatira. Tangohia katoa!" I titiro a Nick Carter ki tenei me te haurua o te hari, te haurua o te riri. He ataahua rawa ia ki te whakaiti ia ia ki nga mea penei. "Ko wai ia?" ka ui ia ki te pononga. kotiro, ka mea: "Princess ae Gum, e te rangatira. Tino taonga. Tino tiketike paru i roto i te ao. Ranei ko, i te iti rawa. Kua hoki etahi o te karakia. - Ko te aroha, e te rangatira, i ki ahau. Na ataahua, me te ana moni katoa me ana toto kahurangi...” Aue, e te rangatira, ki taku whakaaro ka tangohia e ia!’ Kua tohe tonu nga tangata i roto i te paera, ka hamama me te pakipaki.
Ka kaha ake te waiata: “Tangohia... wetekina... wetekina...” Ka titiro mataku te koroua nei ki runga i tona pokohiwi, katahi ka titiro ki a Nick. " Inaianei kei te tawhiti rawa atu nga rangatira, e te rangatira. He pai kia kitea aku mahi ki konei." "No te aha," ka kii marie a Kilbnaster, "kaore koe e haere?" Engari tenei tetahi koroua. Ka titiro ano ona kanohi wai ki runga i te kotiro. Engari i kii ia: "Mena ka uru atu taku rangatira ki tenei mahi, ka aukatia ratou katoa mai i tenei whakaturanga - ko ratou katoa." Ko tana rangatira, ko Nick te whakaaro, ko ia te kaiwhakahaere. He ngawari tana ataata. Ae, mena ka puta ohorere mai te kaiwhakahaere, he reinga hei utu. Ma te ohorere, me te kore e tino mohio, me te kore whakaaro he aha i mahia ai e ia, ka neke a Nick ki muri o te pae. Inaianei kua ruku te kotiro ki roto i nga mahi o te patupatu me nga oro e kore e tino marama ake. He kākahu kākāriki angiangi i mau ia ki waenganui o te huha. I te wa e tata ana a Nick ki te paopao i tana karaihe ki runga i te paera kia aro mai te kaipara, ka toro atu te kotiro ki te hopu i te remu o tona remu paku. I tetahi nekehanga tere, ka kumea e ia ki runga ake i tona mahunga ka maka atu i a ia. Ka paheke i te rangi, ka rewa mo te wa poto, katahi ka tau, he marama, he kakara, he kakara me tona tinana, ki runga i te mahunga o Nick Cartr. He nui te hamama me te kata a etahi atu tangata o te paera. I wehe a Nick ia ia i te papanga—i mohio ia he hinu kakara Lanvin, he mea utu nui hoki—a ka whakatakotoria te kakahu ki runga i te porotiti i tona taha. Na ka titiro nga tangata katoa ki a ia. Ka whakahoki a Nick ki a ratou me te titiro marino. Kotahi, e rua ranei o te hunga tino whai whakaaro i roto i a ratou i neke koretake ka titiro
Ko te kotiro - i whakaaro a Nick kua rongo pea ia i te ingoa da Gama i mua - e mau ana ia i te taiapa iti noa iho, kua kitea tona uma matau, he tarau ma, he whitiki kaera me te tarau reihi roa. tokena pango. He kotiro roroa, he puihihihi nga waewae porowhita me nga rekereke me nga waewae pakupaku. Ka mau ia i nga papua hiako patene tuwhera me nga rekereke teitei. I kanikani ia me tona mahunga kua titaha ki muri ka kati ona kanohi. Ko ona makawe, he mangu mangu, he poto rawa te tapahi me te tata ki tona mahunga.
I whakaaro poto a Nick ka taea e ia te maha o nga makawe me te whakamahi. Ko te rekoata o te pouaka jukebox he medley o nga waiata jazz tawhito o Amerika. Inaianei kua wehea te roopu ki etahi papa wera o Tiger Rag. Ka mau te koowhita o te kotiro i te haruru o te haruru taika, te oom-pa hoho o te tuba. Kei te kati tonu ona kanohi, ka piko ki muri, ka horapa whanui nga waewae, ka timata te okeoke me te wiri. Ko tana u maui kei te marere inaianei i roto i tana taiapa iti. Ka hamama nga tangata o raro me te patu i te taima. "Kia mau te taika, mauria taua taika! Tangohia, e te rangatira. Ruperupea, e te rangatira!" Ko tetahi o nga tangata, he tangata pakira, he nui tona kopu, he kakahu ahiahi tona kakahu, ka ngana ki te piki ki runga i te kaute. Ka toia e ona hoa ki muri. I whakamaumahara te whakaaturanga ki a Nick mo tetahi kiriata Itariana kaore e maumaharatia e ia tona ingoa. Killmaster, i roto i te meka, i kitea ia i roto i te tūranga ambivalent. Ua riri rii te tahi pae o ’na i taua hi‘oraa ra, ua oto a‘e i te tamahine inu ava i roto i te fare inuraa; Ko tetahi atu waahanga o Nick, ko te waahanga kararehe kaore e taea te whakakore, ka timata ki te urupare ki nga waewae roa me te tahanga, nga u e pupuhi ana. Na te kino o tona ngakau, karekau he wahine mo te neke atu i te kotahi wiki. Ko ia inaianei kei te tata o te hikaka, i mohio ia, kaore i hiahia. Ehara i tenei huarahi. Kaore i taea e ia te tatari ki te wehe atu i te paera. Inaianei kua kite te kotiro ia ia, ka kanikani ki a ia. Ka tangi te riri me te riri mai i era atu tane i a ia e toro atu ana ki te wahi e tu ana a Nick, e wiri tonu ana, e wiri ana i ona reke. I titiro tika ia ki a ia, engari i pohehe ia i tino kite ia ia ia. Tata ki te kore e kitea e ia. I tu tika ia ki runga ake i a Nick, ka horahia nga waewae, ko nga ringa ki runga i ona hope. Ka whakamutua e ia nga nekehanga katoa ka titiro iho ki a ia. Ka tutaki o raua kanohi, ka kite atu ia i te marama o te mohio i roto i te hohonutanga kaakaariki, te wai o te waipiro.
Ka ataata te kotiro ki a ia. "He ataahua koe," ka mea ia. "Kei te pai ahau ki a koe. Kei te pirangi au ki a koe. Ko koe te ahua ... ka taea te whakawhirinaki ki a koe ... tena koa haria ahau ki te kainga. " Ka mate te rama o ona kanohi, me te mea kua huri te hurihanga. Ka okioki atu ia ki a Nick, tana Ko nga waewae roa ka timata ki te takai ki nga turi. . I kite a Nick i tenei mea i mua, engari kaore ano ki a ia. Kei te ngaro te mahara o tenei kotiro. Haere, haere... Ka karanga etahi tangata whakakata i roto i te roopu tane: "Timber!" Ko te nganatanga whakamutunga ki te whakakorikori i ona turi, ka puta he ahua maro, he ahua korekore. Ko ona kanohi e kau ana me te titiro. Ko nga u kore kau e pehia ana ki tona uma nui. He aha inaianei? I pirangi ia ki te wahine. Engari i te tuatahi, kare ia i tino pai ki nga wahine haurangi. He pai ki a ia nga wahine pukumahi me te hihiko, he pukumahi me te taikaha. Engari me hiahia ia ki te hiahia ia. he wahine, a inaianei ka whakaaro ia, he pukapuka katoa tana e ki ana i nga rūma nama waea o Ranana. I hikoi atu ia ki runga ki a Nick me te tuohu i runga i tona kanohi puwhero. - Ka mau ahau i te kotiro, e te koroua. No matou ia, e mohio ana koe, ehara i a koe. Ko ahau, kei a matou he mahere mo tetahi kuini iti. Ka whakatau a Killmaster i tera wa. "Ki taku whakaaro kaore," ka mea marie ia ki taua tangata. "I tono mai te wahine ki ahau ki te kawe ia ia ki te kainga. I rongo koe. Ki taku whakaaro ka mahia e au: I mohio ia he aha nga 'mahere'. " "I te taha o waho o New York, i roto ranei i te karapu posh i Raanana. He rite tonu nga kararehe o te tane, he patiti, he hutu ahiahi ranei. I tenei wa ka titiro ia ki etahi atu tangata o te paera. Ka tu wehe raua, ka komuhumuhu tetahi ki tetahi, ka titiro atu ki a ia, me te kore e aro ki te tangata momona, ka mau a Nick i te kakahu o te kotiro mai i te papa, ka haere ki te pa, ka huri ki te pononga, e mau tonu ana i roto i te atarangi. I titiro te pononga tawhito ki a ia me te ranunga o te wehi me te whakamihi.
Ka whiua e Nick te kakahu ki te koroua. - Koe. Awhina i ahau ki te kawe ia ia ki te ruma kakahu. Ka whakakakahu tatou ia ia ka... -
He meneti noa iho, whakatara,” te kii a te tangata momona. - "Ko wai koe, Yankee, i haere mai koe ki konei ka oma atu me ta taua kotiro? Kua hokona e ahau taua inu kairau i te po katoa, a ki te whakaaro koe ka taea e koe ... uhltirimmpppphhhhhhhhh
- I whakapau kaha a Nick kia kaua e whara te tangata. Ka torohia e ia nga maihao tuatahi e toru o tona ringa matau, ka whakapakeke, ka huri tona ringa ki runga, ka patua te tangata i raro tonu i te sternum. He whiu whakamate mena ka pirangi ia, engari he tino ngawari a AX-man. - Ka hinga ohorere te tangata momona, ka mau ki nga ringa e rua tona puku tetere. Ka hina tona mata kirikiri, ka aue. Ko etahi atu tangata ka ngunguru, ka titiro ki a ratou ano, engari kaore i ngana ki te wawao.
Ka ataata a Nick ki a ratou. - Tēnā koutou e koro mā, mō tō koutou manawanui. He maamaa ake koe i to whakaaro. Ka tohu ia ki te tangata momona, e hoha tonu ana i runga i te papa. Ka pai nga mea katoa i te wa e mau ana tona manawa." Ko te kotiro pohehe e huri haere ana i runga i tona ringa maui...
Ka oho a Nick ki te koroua. "Kia nga rama." Ka whiti te rama kowhai iti, ka whakatikahia e ia te kotiro, ka mau ki raro i ona ringa. E tatari ana te koroua me te kakahu kakariki. "Taria he meneti." Ka panaia e Nick ia uma kirikiri ma ki roto i te pourakau o tana para i roto i nga nekehanga tere e rua. ia: "He aha te take, te hoia? Kaore ano koe i kite i tetahi wahine hawhe tahanga i mua?"
Ka karangahia e te pononga tawhito nga toenga whakamutunga o tona mana. - Kaore, e te rangatira, e wha tekau pea ona tau. Ko tenei, e te rangatira, he mea ohorere. Engari ka ngana ahau ki te whakatutuki. Ka mahia e koe," ko ta Nick. - Ka taea e koe te hapai. A kia tere ake. Ka maka e ratou te kakahu ki runga i te mahunga o te kotiro, ka kumea ki raro. Ka mau a Nick ki runga i a ia me tona ringa ki tona hope. "Kei a ia he putea, he aha ranei? Kei nga wahine tera. - E whakapono ana ahau he putea kei reira, e te rangatira. Te ahua nei kei te maumahara ahau ki tetahi waahi i roto i te paera. Ka taea pea e au te mohio kei hea ia e noho ana - mena kaore koe mohio?" Ka ruru te mahunga o te tangata. "Kaore au e mohio. Engari ki taku whakaaro i panui ahau i roto i nga niupepa kei te noho ia i te Aldgate Hotel. Ka kitea e koe. Kaore pea koe e kaha ki te whakahoki i tana wahine ki Aldgate i roto i tenei ..." "E mohio ana ahau," ka mea a Nick. "E mohio ana ahau. Kawea mai te putea. Tukua ahau ki te manukanuka mo te toenga." "Ae, e te rangatira." Ka oma atu te tangata ra ki roto i te pae. Ka okioki ia ki runga i a ia i tenei wa, ka tu marie me tana tautoko, ka tau tona mahunga ki runga i tona pokohiwi. Ka kati ona kanohi, ka tau tona mata.", He iti te makuku tona rae whero whanui. He ngawari tana manawa. Ka hoatu e ia he kakara iti o te whiskey i konatunatua ki te hinu kakara. I rongo ano a Killmaster i te patito me te mamae o tona hope. He ataahua ia, he hiahia. Ahakoa i roto i tenei ahua. Kare a Killmaster i kii ki te whakamatautau kia haere ki te peke oma ki runga i a ia. Kare ano ia i haere ki te moenga me tetahi wahine kaore i mohio he aha tana mahi - kare ia e timata i tenei po. I hoki mai te koroua nei me tana pukoro i mahia mai i te kiri rara ma. I hoatu e Nick ki roto i tana pukoro koti. Mai i tetahi atu pute ka tangohia e ia etahi moni pauna e rua, ka hoatu ki taua tangata. "Haere kia kite mena ka taea e koe te tiki taxi." Ka anga atu te mata o te kotiro ki a ia. Kua kati ona kanohi. I moe pai ia. Ka aue a Nick Carter.
"Kaore koe i reri? Kare e taea e koe tenei, ha? Engari me mahi e au enei mea katoa. Kaati, kaati." Ka maka e ia ki runga i tona pokohiwi, ka wehe atu i te ruma kakahu. Kaore ia i titiro ki roto i te paera. E toru nga kaupae i piki atu ai ia i raro i te whakamahau, ka anga ki te whakamahau. "Ko koe tena! E te rangatira!" He kikokore te reo, he pukuriri. Ka huri a Nick ki te rangatira o te reo. Na te korikoritanga ka piki paku te remu kikokore o te kotiro, ka pupuhi ake ka kitea ona huha tone me ona tarau ma. Ka unuhia e Nick tana kakahu ka whakatika. "Aroha mai," ka mea ia. - I hiahia koe ki tetahi mea? Nibs - e kore e kore ko ia - ka tu me te aue. Ka korikori tonu tona waha ano he ika i waho o te wai, engari karekau he kupu i puta. He tangata kikokore, pakira te tangata. He iti rawa tona kaki angiangi mo te kara maro. Ko te putiputi i runga i tana whētui i maumahara ki a Nick mo nga dandies. Ko te AX-man te kata ataahua, me te mea he kotiro ataahua e noho ana i runga i tona pakihiwi ko tona mahunga me ona u e iri whakamua ana he mahi o ia ra.
Ka whakahoki ano ia: "Kei te hiahia koe ki tetahi mea?" Ka titiro te kaiwhakahaere ki nga waewae o te kotiro, kei te neke wahangu tonu tona waha. Ka kumea e Nick te kakahu kaakaariki hei uhi i te kiko ma o te kikokiko i waenga i ona tihi tokena me ona tarau. Ka ataata ia, ka timata ki te huri atu.
"Aroha mai ano. I whakaaro ahau kei te korero koe ki ahau."
I te mutunga ka kitea e te kaiwhakahaere tona reo. He kikokore, he roroa, ki tonu i te riri. Ka mau ona ringa iti, ka ruia e ia ki a Nick Carter. - Ahau... kare au e marama! Ko taku tikanga, ka tono au i tetahi whakamaramatanga mo enei mea katoa, he aha te reinga kei taku karapu? He harakore te ahua o Nick. Na ka pohehe. - Kei te haere tonu koe? Kare au e marama. Kei te haere noa ahau me te kuini me ... - I tohu te kaiwhakahaere i te maihao wiri ki te tuara o te kotiro. - Alaa - Princess da Gama. Ano ano! Ka haurangi ano, ki taku whakaaro? Ka nukuhia e Nick tana taumaha ki runga i tona pokohiwi, ka kata. "Ki taku whakaaro ka taea e koe te kii ko tera, ae. Maku ia e kawe ki te kainga." "Ae," ka mea te kaiwhakahaere. - Ka tino atawhai koe. Kia kaha ki te whakarite kia kore ia e hoki mai ki konei.
Ka awhi ia i ona ringa ki te inoi. "Ko ia toku wehi," ka mea ia.
"Ko ia te tino karaehe o nga karapu katoa o Ranana. Haere, e koro. Tena koa haere tahi me ia. Inaianei." "Ko te akoranga," ka mea a Nick. "Ki taku mohio kei te noho ia ki Aldgate, ha?"
Ka kakariki te kaiwhakahaere. I puta mai ona kanohi i roto i o ratou turanga. "E toku Atua, e te tangata, kaore e taea e koe te kawe ia ia ki reira!" Ahakoa i tenei haora. Ina koa kaore i tenei haora. He maha nga tangata kei reira. Kei te ki tonu a Aldgate i nga kaituhi niupepa me nga kairiiri korero. Ki te kite enei parapara i a ia ka korero ia ki a ratou, ka kii i a ia i konei i tenei po, ka tae ahau, ka noho taku karapu... Kua ngenge a Nick ki nga keemu. Ka hoki ia ki te waharoa. I tarewa nga ringa o te kotiro nei ano he tamapua mai i te neke. "Kati te manukanuka," ka kii ia ki te tangata.
"Kare ia e korero ki tetahi tangata mo te wa roa. Maku e whakarite tena." Ka whakakinihia e ia te tangata, ka kii atu, "Me mahi e koe tetahi mea mo enei poauau, enei poauau." Ka tuohu ia ki te pae o nga tane. - E mohio ana koe i hiahia ratou ki te tango painga o tenei kotiro rawakore? I pirangi ratou ki te whakamahi i a ia, ki te patu i a ia i roto tonu i te paera i taku taenga atu. I whakaora ahau i tona honore. Mena ehara i ahau - kaati, korero mo nga upoko korero i roto i nga nupepa! Ka kati koe apopo. Ko nga tangata kino, kei kona katoa, ratou katoa. Patai atu ki te kaipakihi mo te tangata momona e mamae ana te puku. Me patu ahau i tenei tangata kia ora ai te kotiro. Hurorirori kau Nibs. Ka toro atu ia ki te railinga i te taha o te arawhata ka mau ki runga ki a raua: "E ta. I tukitukia e koe tetahi? Ae - rape. I roto i taku paera tane? - he moemoea noa ka oho ake ahau. I.. ." - Kaua e peti ki runga ", - ka kii a Nick ma te koa. - Ae, pai ake te haere ma maua ko te wahine. Engari me tango e koe aku tohutohu me te whakawhiti i etahi tangata mai i to rarangi ingoa. Ka tuohu ano ia ki te pa. kamupene ki raro. Tino kino te kamupene, ina koa ko te kopu nui. E kore au e miharo mena he tangata whakapohehe ia." Ka puhoi haere mai te ahua hou o te whakamataku i runga i te kanohi koma o te kaiwhakahaere. Ka titiro atu ia ki a Nick, ka wiri tona mata, ka pouri ona kanohi me te tohe. Wiri ana tona reo.
"He tangata nui he kopu nui? He kiri puwhero tona kanohi? He makariri te titiro whakahoki a Nick. - Ki te kiia e koe he tangata rangatira tenei tangata momona me te puhoi, katahi pea tenei te tangata. He aha? Ko wai ia? Ka hoatu e te kaiwhakahaere he he ringa angiangi ki tona rae. Inaianei kua werawera ia - kei a ia te mana whakahaere o tenei karapu." Ka titiro a Nick i roto i te tatau karaihe o te whaanui, ka kite i tetahi pononga tawhito e karanga ana i tetahi kaata ki te taha. Ka toha tona ringa ki te kaiwhakahaere. "Ka pai te pai mo Ta Charles inaianei. Tena pea, mo te pai o te karapu, ka taea e koe te tiki ia ia ano ki te purei poikiri pango. Tena koe te po." I titiro ia ki a Carter me te mea he rewera ia i waho o te reinga." "I patua e koe a Ta Charles?" Ka kata a Nick. "Kaore.
Na te koroua i awhina i a ia ki te uta i te kuini ki roto i te motuka. Ka hoatu e Nick ki te koroua he rima teitei, ka ataata ki a ia. "Mauruuru koe, e Pa. Pai ake haere inaianei ki te tiki tote hongi - ka hiahiatia e Nibs. Kia ora." I kii ia ki te taraiwa kia haere ki te takiwa o Kensington. I akona e ia te kanohi moe e takoto mama ana i runga i tona pakihiwi nui. Ka hongi ano ia i te whiskey. He nui rawa pea tana inu i tenei ahiahi. He raru a Nick. Kaore ia i pai ki te whakahoki ia ia ki te hotera i tenei ahuatanga. I pohehe ia kua ngaro tona ingoa, engari ahakoa, ehara tera i te mea ka taea e koe ki te wahine. A he wahine ia - ahakoa i tenei ahua. He maha nga wahine i whakamoea e Nick Carter i nga wa rereke me nga waahi rereke o te ao kia mohio ai ia ka kite ia i tetahi. Ka taea e ia te haurangi, te moepuku, te maha atu o nga mea, engari he wahine tonu ia. I mohio ia ki tenei momo, porangi, wahine kairau, nymphomaniac, uwha - aha atu ranei - ahakoa he aha. Engari kaore e taea te huna i ona ahua me tona ahua, tona ataahua rangatira ahakoa i roto i te haurangi o te haurangi. Ko tenei Nibs i tika mo tetahi mea: ko te Aldgete, ahakoa he hotera ataahua me te utu nui, kaore i tino noho humarie, karekau ranei i te ahua o Ranana. Ka haruru, ka haruru te ruma nui i tenei haora o te ata - ahakoa i tenei wera he ruarua tonu nga kaitahuri i Ranana - a tera pea he kairipoata, tokorua ranei me tetahi kaitango whakaahua e piri ana ki tetahi waahi o te whare rakau. Ka titiro ano ia ki te kotiro, katahi ka tuki te taxi ki tetahi poka, he pupuhi pupuhi kino, ka taka atu te kotiro. Ka toia e Nick ki muri. I muhumuhu ia ki tetahi mea ka takai tetahi ringa ki tona kaki. Ko tana waha ngawari, makuku ka paheke ki tona paparinga.
“Anō,” ka muhumuhu ia. "Tena koa, mahia ano." Ka tukuna e Nick tona ringa ka patipati tona paparinga. Kaore i taea e ia te maka ia ia ki nga wuruhi. "Te kuwaha o te rangatira," ka mea ia ki te taraiwa. "I runga i te huarahi o Knightsbridge. E mohio ana koe..." "E mohio ana ahau, e te rangatira." Ka haria ia e ia ki tona whare noho, ka whakamoea. "... I whakaae a Killmaster ki a ia ano he iti noa atu tana mohio mo te Princess de Gama. I tino mohio ia ko wai ia inaianei. I etahi wa ka panui ia mo ia i roto i nga niupepa, ka rongo pea ia i ana hoa e korero ana mo ia. Ehara a Killmaster i te "tangata mo te iwi" ahakoa te tikanga - penei i te tokoiti o nga kaitohutohu kua tino whakangungua - engari i maumahara ia ki te ingoa. Ko Morgana da Gama tona ingoa katoa. He kuini tino pono. No te toto Potiti kingi. Ko Vasco da Gama tona tawhiti. tupuna. Ka kata a Nick ki tana hoa wahine e moe ana. I whakaenehia e ia te mahunga pouri maeneene o nga makawe. Tera pea e kore ia e karanga tuatahi ki a Hawk i te ata, i muri i te katoa. Me hoatu e ia he wa ki a ia. Mena he tino ataahua ia, he pai ki te haurangi, me pehea e maharahara ai?
Pea. Kare pea, i hunuku a Nick i ona pokohiwi whanui. Ka taea e ia te utu i tetahi reinga o te pouri. Ka roa te wa. Kia kite tatou kei hea te huarahi e ahu atu ai. Ka huri ratou ki te keeti o te Piriniha, ka haere tonu ki Bellevue Crescent. I tohu a Nick ki tana whare noho. Ka eke te kaitaraiwa ki runga ki te huarahi.
- Kei te hiahia awhina koe ki a ia?
"Ki taku whakaaro," ko ta Nick Carter te korero, "Ka taea e au te whakahaere." Ka utua e ia te tangata, ka kumea te kotiro ki waho o te taxi ki te huarahi. Ka tu ia me te wiri i roto i ona ringa. I ngana a Nick kia haere ia, engari kaore ia i whakaae. Ua hi‘o maitai te taata faahoro pereoo.
-E mohio ana koe kaore koe e hiahia awhina, e te rangatira? Ka koa ahau... - Kao, ka mihi. Ka whiua ano e ia ki runga i tona pakihiwi, ko nga waewae ki mua, ko ona ringa me te mahunga e tarewa ana i muri ia ia. Me penei tonu. Ka ataata a Nick ki te taraiwa. "Tirohia. Karekau he pera. Kei te whakahaeretia nga mea katoa." Ko enei kupu ka pa ki a ia.
Upoko 3
I tu a KILLMASTER i roto i nga ruinga o te Karapu Karapu, tekau ma wha nga Crescents of Mew, ka whakaaroaro ki te pono kore korero o te whakatauki tawhito mo te hiahia me te ngeru. Ko tana hiahia mohio ngaio kua tata mate ia — heoi ano. Engari i tenei wa, na - me tana hiahia ki te kuini - ka uru ia ki tetahi reinga. E rima meneti te paahitanga o te wha. He ahua hauhautanga i te rangi, a ko te ata teka kei raro tonu i te rangi. Tekau meneti a Nick Carter i reira. Mai i tana kuhunga atu ki te Karapu Tarakona me te hongi i te toto hou, kua ngaro atu te tama takaro i roto i a ia. He taika ngaio tonu ia inaianei. I pakaru te Karapu Tarakona. I whatiwhatiia e nga tangata e kore e mohiotia e rapu ana i tetahi mea. Ko tenei mea, i whakaaro a Nick, he kiriata, he kiriata ranei. I kite tika ia i te mata me te kaupapa, ka kitea te kamera huna. Karekau he kiriata i roto, i kitea ta ratou e rapu ana. I hoki mai a Killmaster ki te wahi e takoto tahanga ana tetahi tinana ki mua i tetahi sofa nui. Ua ite faahou oia i te ma‘i rii, ua upootia râ oia. Kei te taha e takoto ana he puranga toto o nga kakahu o te tupapaku, kua makuku ki te toto, me te sofa me te papa i te taha o ratou. I te tuatahi ka patua te tangata, katahi ka werohia.
I mate a Nick i te titiro ki ona taihemahema - na tetahi i tapahi, ka purua ki roto ki tona waha. He tirohanga whakarihariha. Ka huri tona aro ki te puranga kakahu toto. Ki tana whakaaro, he mea whakarihariha te tuunga o te ira tangata. Kaore ia i whakaaro i mahia i runga i te riri, karekau he patu porangi o te tupapaku. He ma noa, he wero korokoro ngaio me te tapahi taihemahema - ka kitea tena. I tangohia e Nick tana putea mai i ona tarau, ka tirotirohia...
I mauria e ia he pere .22 caliber, he mate tata ki tana ake Luger. Me te muffler hoki. I whakahokia e Nick te pitara iti ki roto i tana pute me te kata kino. Ko nga mea whakamiharo ka kitea i etahi wa i roto i te putea a te wahine. Ina koa ko tenei wahine, ko Princess Morgan da Gama, e moe ana inaianei i roto i tona whare i te kuwaha o Prince. Ka whakautu te wahine ra i etahi patai. Ka anga atu a Killmaster ki te kuaha. Kua roa rawa ia ki te karapu. Kare he take ki te pokanoa ki taua kohuru kino. I makona tetahi wahi o tana ake hiahia - kare e taea e te kotiro te patu ia Blacker - a mena ka mohio a Hawk ki tenei, ka wiri ia! Puta atu i te wa e taea ai e koe te puta atu. I tana taenga atu, kua tuwhera te kuaha o te tarakona. Inaianei kua hipokina e ia ki te tauera. Kaore ia i pa ki tetahi mea i roto i te karapu engari ko tana putea. Ka heke iho ia i te arawhata ki roto i te ruma iti, me te whakaaro ka taea e ia te hikoi ki te tiriti o Threadneedle ma te ara o Swan Alley ka kitea he taxi ki reira. Ko te huarahi ke atu i te wahi i haere mai ai ia. Engari i te titiro a Nick ki roto i te kuaha nui, rino, reeti karaihe, ka kite ia ehara i te mea ngawari ki te kuhu atu. Ko te ata kare e taea te karo, ka kapi te ao i te marama peara. I kitea e ia he motini pango nui e tu ana i mua o te tomokanga whare. He tangata taraiwa. Tokorua atu nga tangata, he tangata nunui, he taratara o ratou kakahu, he kaakahu me nga potae kaimahi kakahu, e okioki ana ki te waka. Kare a Carter i tino mohio i roto i te marama pouri, engari he ahua mangu. He mea hou tenei - kare ano ia i kite i tetahi kaihoko kai pango i mua. I he a Nick. He tere rawa tana neke. I kite ratou i te korapa o te neke i muri o te karaihe. Na te tangata i muri i te wira i whakahau, ka heke nga tangata nunui e rua ki raro i te whare kararehe ki te tatau o mua o te tekau ma wha. Ka huri a Nick Carter ka oma mama ki muri o te tomokanga. He rite ki te hunga nanakia te ahua, ko raua tokorua, engari ko te kaipatu i tangohia mai i te putea o te kotiro, kare ia i mau patu. I a ia e ngahau ana i Ranana ma te whakamahi i te ingoa ingoa, a ko tana Luger me tana stiletto e takoto ana i raro i nga papa papa i muri o te whare.
I kitea e Nick tetahi kuaha e ahu atu ana i te tomokanga ki tetahi huarahi whaiti. Ka tere ia ki runga, ka kumea mai he pitara iti .22-caliber mai i tana pute koti i a ia e oma ana. He pai ake i te kore, engari kua hoatu e ia he rau pauna mo te Luger e mohio ana ki ona ringa. I maukati te tatau o muri. I whakatuwheratia e Nick me te kii ngawari, ka paheke ki roto, ka mau ki te ki, ka mau ki waho. Ma tenei ka whakaroa i a ratou mo etahi hēkona, ka nui ake pea mena kaore ratou e hiahia ki te haruru. Ko ia i roto i te iari paru. Ka tere te ata. He pakitara pereki teitei me nga maramara karaehe kei te taha o muri o te iari. I haea e Nick tana koti i a ia e oma ana. I tata ia ki te maka i tana koti ki runga i te karaihe pounamu pakaru i runga i te hiwi o te taiapa ka kite ia i tetahi waewae e u ana ki waho o te puranga paru. He aha te reinga inaianei? He mea utu nui te wa, engari kua ngaro ia mo etahi hēkona. Ko nga tangata nanakia e rua e huna ana ki muri i nga ipu para, ko Cockney te ahua o raua, he mea tapahi pai o raua korokoro. Ka puta te werawera ki nga kanohi o Killmaster. Ko te ahua o tenei mahi he kohuru. Mo te wa poto ka titiro atu ia ki te tupapaku e tata ana ki a ia - he ihu to te tangata rawakore he rite ki te maripi, ko tona ringa matau patuki kei te pupuri i te kopa parahi, kaore i ora. Inaianei he haruru kei te tatau o muri. Te wa ki te haere. Ka maka e Nick tana koti ki runga i te karaihe, ka peke ki runga, ka heke ki tera taha ka kumea te koti ki raro. Kua haea te papanga. I miharo ia, i a ia e kumea ana i tana koti taratara, mena ka whakaae a Throg-Morton tawhito kia whakaurua ki roto i tana kaute utu AX. I roto i te huarahi whaiti e rere whakarara ana ki te huarahi o Moorgate. Mauī, matau ranei? Ka mau ia ki te taha maui, ka oma haere, ka anga atu ki te tapawha o te marama i te pito o te huarahi. I a ia e oma ana, ka titiro whakamuri, ka kite i tetahi ahua marumaru e eke ana i runga i te pakitara pereki me tona ringa e ara ana. Ka peke atu a Nick ka oma tere, engari kaore te tangata i pupuhi. Kua whiwhi. Kare ratou i hiahia kia nui ake te ngangau i a ia.
I haere ia i roto i te maapiri o nga huarahi me nga whare kararehe ki te tiriti Paramu. He whakaaro pohehe kei hea ia inaianei. I huri ia ki New Broad Street, mai i reira ki Finsbury Circus, e rapu ana i tetahi taxi e rere ana. Kare ano i tino mokemoke nga tiriti o Ranana. Ko te tangata miraka anake e kore e kitea i roto i te marama e tipu haere tonu ana, me te kore te ahua pai o te potae o Bobby. I a ia e kuhu atu ana ki Finsbury, ka huri mai tetahi motuka pango nui ki te kokonga, ka kokiri atu ki a ia. Karekau he waimarie ki a ia i mua. Na inaianei kaore he waahi hei oma. He poraka whare me nga toa iti, kua kati me te aukati, he kaiwhakaatu wahangu katoa, engari kaore tetahi e tuku awhina. Ka kumea mai he motini pango ki tona taha. I haere tonu a Nick, me te pupuri i te revolver .22 caliber i roto i tana pute. He tika tana korero. He pango katoa te tokotoru. He poto te kaitaraiwa, he nui te tokorua. Ko tetahi o nga taangata nui i eke ki mua me te kaitaraiwa, ko tetahi ki muri. Ka tere haere a Killmaster, kaore i te titiro tika atu ki a raatau, ma te whakamahi i tana tirohanga tino whakamiharo ki te titiro huri noa. He rite tonu ta ratou titiro ki a ia, a kihai i pai ki a ia. Ka mohio ano ratou ki a ia. Mena he "ano" ano. I tenei wa kare a Nick i tino mohio ka whakaekea e ratou. He mea ta te tangata mangu nui i te nohoanga o mua, ehara i te kaikopere pi. Kātahi ka tata te mahi tinihanga a Carter, tata hinga, ka takahuri ki te taha ki mua, tata ki te whawhai me te .22. Kua reri ona uaua me ona whakaata, engari he mea i aukati i a ia. Ko tana whakaaro ko enei tangata, ahakoa ko wai, karekau ratou e pirangi ki te whawhai tuwhera, ngangau ki Finsbury Square. I haere tonu a Nick, ka kii te tangata mangu me te pu: "Kati, e koro, eke ki roto i te motoka. Kei te pirangi matou ki te korero ki a koe." He nako kaore i taea e Nick te tuu. I haere tonu ia. I te kokonga o tona mangai ka mea ia, "Haere ki te reinga." Ka korero te tangata mau te pu ki te kaitaraiwa, he rerenga o nga kupu tere i paparanga ki runga ake o tetahi ki tetahi reo kaore ano a Nick Kaner i rongo i mua. Ua faahaamana‘o rii te reira ia ’na i te reo Swahili, e ere râ i te reo Swahili.
Engari tetahi mea i mohio ia inaianei - no Awherika tenei reo. Engari he aha te reinga ka hiahia pea nga Awherika ki a ia? He patai poauau, he whakautu ngawari. E tatari ana ratou ki a ia i roto i te tekau ma wha o nga whare noho porowhita. I kite ratou ia ia i reira. Ka oma ia. Inaianei kua hiahia ratou ki te korero ki a ia. Mo te kohurutanga o Theodore Blacker? Tena pea. Mo te mea i tangohia tetahi mea mai i te waahi kaore i a raatau, mena ka kore e raru. Ka huri ki matau. Ko te tiriti he kau, he mokemoke. Kokonga kei hea te katoa? I whakamaumahara ki a Nick tetahi o nga kiriata poauau e haere tonu ana te toa i nga huarahi kore ora, kaore e kitea he wairua hei awhina. Kore rawa ia i whakapono ki enei pikitia.
I hikoi tonu ia i waenganui o te waru miriona tangata, karekau i kitea tetahi. Ko a raua tangata tokowha anake - ko ia ano me nga pango e toru. Ka huri te waka pango ki te kokonga ka whaia ano ratou. Ka kii te tangata mangu i te nohoanga o mua, "E hoa, me uru mai koe ki a matou kei whawhai taua. Kare matou e pai ki tera. Heoi ano ta matou hiahia me korero ki a koe mo etahi meneti." I haere tonu a Nick. "I rongo koe ki ahau," ka tangi ia. "Haere ki te reinga. Waiho ahau kei whara koe." Ka kata te tangata mangu me te pu. "Aue, he tino katakata tenei." Ua paraparau faahou oia i te taata faahoro pereoo na roto i te hoê reo mai te reo Swahili e ere râ i te reo Swahili. Ka tere te waka ki mua. Ka rere ia e rima tekau iari, ka tuki ano ki te parepare. Tokorua nga tangata mangu nui e mau potae kakahu i peke mai i te motuka ka hoki ki a Nick Carter. Ko te tangata poto, ko te kaitaraiwa, i paheke taha ki runga i te nohoanga tae noa ki te haurua o te waka, me te pu mihini pango poto ki tetahi ringa. Ka kii te tangata i korero i mua, "Me haere mai ki te korero, e te rangatira... Kare matou e pai kia tukino koe, engari ki te kaha koe, ka whiua koe." Ko tetahi atu tangata mangu, he wahangu ia i te wa katoa, ka taka ki muri kotahi, e rua ranei. I mohio tonu a Killmaster kua tae mai te tino raruraru, me tere tana whakatau. Ki te patu, kaua ranei ki te patu?
Ka whakatau ia ki te ngana kia kaua e patu, ahakoa ka pehia ki runga ki a ia. Ko te tangata mangu tuarua e ono putu ono inihi te roa, he rite te hanga ki te korora, he nui nga pakihiwi me te uma me nga ringa tarewa roa. He pango ano ko te ace of spades, he whati te ihu me te kanohi ki tonu i nga whiu korukoru. I mohio a Nick mehemea ka eke tenei tangata ki te whawhai-a-ringa, ka mau ki a ia i roto i te awhi pea, ka mutu. Ko te rangatira mangumangu, nana i huna te pistol, ka mau ano i roto i tana pute koti. Ka hurihia e ia, ka whakawehi ia Nick ki te reke o tana pu. "Kei te haere mai koe me matou, e te tangata?" "Kei te haere mai ahau," ko ta Nick Carter te korero. He hikoi ki mua, ka peke teitei, ka huri ki te whana, ara, ki te pana i tana putu taumaha ki roto i te kauae o te tangata. Engari i mohio tenei tangata ki ana taonga me te tere o ana whakaaro.
Ka wawaohia e ia te pu ki mua i tana kauae, hei whakamarumaru, ka ngana ki te hopu i te rekereke o Nick ki tona ringa maui. I ngaro ia, ka turakina e Nick te pu i tona ringa. I taka ia ki roto i te rua me te tukinga. Ka hinga a Nick ki runga i tana tuara, ka awhi i te whiu me nga ringa e rua i ona taha. Ko te tangata mangumangu i oma ki a ia, ka ngana ki te hopu i a ia me te whakatata atu ki te tangata nui ake, kaha ake ka kaha ki te mahi i te tino mahi. Ko nga mahi a Carter he rite tonu te whakahaere me te maeneene ano he mercury. Ka mauhia e ia tona waewae maui ki te rekereke matau o te tangata ra, ka whana kaha ki te turi. I whana kaha ia. Ka pakaru te turi ano he hononga ngoikore, ka hamama te tangata. Ka huri ia ki roto i te awaawa, ka takoto ki reira, he wahangu inaianei, ka pupuri i tona turi me te kimi i te pu i maka iho e ia. Kare ano ia i mohio ko te pu kei raro i a ia.
I whakatata puku mai te tangata korora, ko ona kanohi kanapa iti e titiro ana ki a Carter. I kite ia, i mohio ki nga mea i pa ki tana hoa. He āta haere ia, ka toro ona ringa, ka pehia a Nick ki mua o te whare. He momo toa toa tera, a he parapara rino kei runga. Inaianei kua rongo a Nick i te rino ki tona tuara. Ka werohia e Nick nga maihao o tona ringa matau ka werohia te tangata nui ki te uma. He uaua rawa atu i tana whiunga i a Ta Charles i roto i te The Diplomat, he uaua ki te haukoi me te mamae nui, engari kare i tino kaha ki te pakaru i te aorta ka mate. Kaore i pai. Ka mamae ona maihao. He rite ki te patu i te papa raima. I a ia e whakatata atu ana, ka korikori nga ngutu o te tangata mangumangu nui. Inaianei kua tata pehia a Nick ki nga tutaki rino.
I whana e ia te tangata i roto i te turi ka taotu, engari kaore i nui. Ko tetahi o nga ringa nunui i pa ki a ia, ka wiri te ao, ka huri. Kei te kaha haere tona manawa i tenei wa, a ka taea e ia te tiimata ka timata ia ki te tangi iti i te wa e haruru ana te hau ki roto, ki waho hoki i ona ngutu. I werohia e ia nga kanohi o te tangata ki ona maihao, ka whakangawari mo te wa poto, engari na tenei mahi i tata rawa atu ia ki aua ringa nunui. Ka hoki whakamuri ia, ka ngana ki te neke ki te taha kia puta atu i te mahanga kati. Horekau. Ka whakapakeke a Carter i tona ringa, ka piko tona koromatua ki te koki matau, ka hoatu he tapatapahi karate ki te kauae. Ko te tihi mai i tona maihao iti ki te ringaringa he taratara me te corpus callosal, he pakeke ano he papa, ka taea e ia te whati i tana kauae ki te kotahi te whiu, engari kaore tetahi tangata mangu nui i hinga. Ka kimo ia, ka kowhai ona kanohi mo te wa poto, katahi ka haere whakahiihi. Ka whiua ano ia e Nick ki taua whiunga ano, a i tenei wa kaore ia i kimo. He ringa roa, matotoru me nga biceps nunui e takai ana ki a Carter ano he poia. Inaianei kua mataku a Nick me te pouri, engari i nga wa katoa, kei te mahi tona roro tino pai, kei te whakaaro whakamua ia. I taea e ia te kuhu i tona ringa matau ki roto i tana pukoro koti, huri noa i te reke o te .22 caliber pistol. Ma tona ringa maui ka kopikopiko ia i te korokoro nui o te tangata mangumangu, e rapu ana i te waahi pehanga hei aukati i te rere o te toto ki te roro, kotahi noa te whakaaro inaianei - ki te kuru. Na mo te wa poto ka rite ia ki te peepi. Ka horahia e te tangata mangumangu nui ona waewae, ka okioki paku ki muri ka hikina atu a Carter mai i te huarahi. I puritia e ia a Nick kia tata ki a ia ano he tuakana kua ngaro. Ka piri te mata o Nick ki te uma o te tangata, ka hongi ia i tana kakara, i tana werawera, i tana ngutu, i ona kikokiko. Kei te ngana tonu ia ki te kimi i te uaua i roto i te kaki o te tangata nei, engari kei te ngoikore haere ona maihao me te rite ki te keri ki te rapa matotoru. Ka kata marie te Negro. Ka tipu te pehanga - ka tipu.