Бу бик веская сәбәбе, башкача булыр иде өчен кемне дә булса, тагын да. Бу хакта свидетельствовало красноречивое молчание башка ахырында чыбыкларын, ә аннан соң иске төлкеләр дип җавап бирде рәсүленнән ядовитым тавышы.
«N3 аласыз булырга процессында ни булса да, ләкин, бу түгел, өй покраска», - сак, - диде ул. «Пойдемте аласыз ясарга яхшырак бу».
«Иртәгә иртән син поедешь кая да булса башка урында», - шуны диде ул. «Менә мин көтәм сине к сигез, аны тәкъдим итәм сиңа шунда ук застегнуть кисть һәм хәрәкәттә булырга».
Телефон выключился, һәм ул шау-гөр килеп выругался. Иске канюк иде, укырга да мине, ничек китап. Аны әйләнеп Донне. Ул әле лежали бу түшәк, аны расщелины әле выгнута, иреннәре приоткрыты көткәндә.
"Чиста сурәтләрне йети?" - невинно дип сорады мин. Хоук проигнорировал мине. "Анда без вписываемся бу?" Мин карлыгач, алга таба да. «Сез упомянули британскую разведку».
«Бу иде ih каштаны, әмма ih кеше, Гарри Энгсли, каты авырып китә, һәм алар мөрәҗәгать иттеләр безгә ярдәм сорап», - диде Хоук. «Бездә алар болай да бик аз кешеләр, һәм, әлбәттә, аларга кирәк түгел иде сатарга дәүләткә яки хәрби ведомствога стратегик нигезләмә Непала. Контролендә Кытай бу булыр иде, туры юлга Һиндстанга, бу бәлки бик нык орешек өчен кытайлылардан. Тереклек өчен бик мөһим, без калуы дружелюбными яки, һәрхәлдә, нейтральными. Гхотак күрсәтә ужасное басымы бу король, төркестанны турында указга кул куйды иммигрантах. Ул хуплый соңгы халык петицию.
Гхотак тота барысы да карта. Дөресен әйтәм, дим, мин уйлыйм, чертовски аз да инде одолеть егоо. Ул запутал барлык кешеләр ".
Өянәге кашля прервал аның, ә аннары ул кабат повернулся ко миңа, әнисенә карап миңа зат.
«Күрәм, син укымасаң, настаивать бу», - прошептал ул. «Гафу итегез, мин алмыйм эшләргә синең белән, Картер. Ишеттем сиңа. Кем бу хакта чертовом делле белмим? Бу синең планы. Сиңа туры киләчәк проскользнуть бу Катманду, ә аннан соң барлыкка килергә ничек берсен гаилә Лиунги. "
«Мин шулай аңлыйм, миңа башларга кирәк бер, лагерьга перевале алар кабат, анда иртәгә кич белән мине каршы гид һәм үткәрәчәк mimmo көчле отряды Змеиного җәмгыяте Готака».
«Чынлыкта», - дип килеште Энгсли. "Димәк, сезгә кирәк җиһазлар өчен авыр һава шартларының. Сәүдә кибете Danders биредә Кхумбу, - бердәнбер урын, анда аласыз эго алырга. Хәзер ике сезон арасында, әмма мин ышанам ки, ул алачак сезне экипировать. Сез күбрәк күпчелеге, кем бара бу юлы. Сезгә, шулай ук, кирәк, ким дигәндә, бер көчле винтовка өчен эре дичи ».