කාටර් නික් :
другие произведения.
51-60 එකතු රහස් පරීක්ෂක කතා ගැන නික් කාටර්
Самиздат:
[
Регистрация
] [
Найти
] [
Рейтинги
] [
Обсуждения
] [
Новинки
] [
Обзоры
] [
Помощь
|
Техвопросы
]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
Оставить комментарий
© Copyright
කාටර් නික්
Размещен: 03/04/2024, изменен: 03/04/2024. 8096k.
Статистика.
Роман
:
Детектив
,
Приключения
Скачать
FB2
Ваша оценка:
не читать
очень плохо
плохо
посредственно
терпимо
не читал
нормально
хорошая книга
отличная книга
великолепно
шедевр
කාටර් නික්
51-60 එකතු රහස් පරීක්ෂක කතා ගැන නික් කාටර්
51. ඩ්රැගන් මෙහෙයුම් http://flibusta.site/b/617189/read
සර්ප මෙහෙයුම
52. මෙම Kasbah මිනීමරුවෝ http://flibusta.site/b/636902/read
මෙම Casbah මිනීමරුවෝ
53. අරාබි වසංගතය http://flibusta.site/b/635853/read
අරාබි වසංගතය ( Slavemaster)
54. රතු නැගිටීම දී, රුසියාව
රතු කැරැල්ල
55. මෙම executioners http://flibusta.site/b/617188/read
මෙම Executioners
56. කළු මරණය http://flibusta.site/b/612613/read
කළු මරණය
57. මිනීමරුවෝ මනස සැකසීම
මනස මිනීමරුවෝ
58. පැය මරණ සැකසුම්
කාලය ඔරලෝසුව මරණය
59. කාම්බෝජය http://flibusta.site/b/608070/read
කාම්බෝජය
60. මාරාන්තික වික්රියා http://flibusta.site/b/617187/read
මරණය වික්රියා
කාටර් නික්
ඩ්රැගන් මෙහෙයුම්
නික් කාටර්
ඩ්රැගන් මෙහෙයුම්
ජනතාව කැප රහස් සේවා ඇමරිකා එක්සත් ජනපදය.
පරිච්ඡේදය මම
ඇය බිම බලා හා shuddered ලෙස පහත් ගුවන් පියාසර පුරා ලෝකයේ ඉහළ. කඳු, විශාල, ඒකීය, භයානක, අතිශය අසාමාන්ය කඳු මුදුන් වලින් සරසා අයිස් හා හිම. අව්යාජ තහඩු අයිස් පහළ රූටා බවට මීදුම ආවරණය ග්ලැසියර, සහ coldness ඉහළ ස්ථාන ඇතුළු හරහා ගුවන් යානයේ ෙ හෝල්. ලෝකයේ ඉහළ තමයි හරි වචනය සඳහා මේ ස්ථානය. සිතියම්, එය කැඳවා, නේපාලය, කුඩා ස්වාධීන රාජධානිය, කුඩා හුදකලා රාජාන්ඩුව, කන්දක් නැග්ගා පාරාදීසයක්, දුර අතර ඉඩම් ටිබෙට් හා ඉන්දියාව, හා අතේ මාපට ඇඟිල්ල සිරවී මුඛයෙන් චීන මකරා. ඇය සිහිපත් ටෙඩ් Callendar, පොරොව නියෝජිතයා වැය කරන වසර ගණනාවක් පවතින විට එය යටතේ බ්රිතාන්ය පාලනය ඇගේ කියන්නේ, නේපාලය: "ස්ථානයක් ඔබ කියන්න බැරි වග බලා ගන්න සඳහා. කොහෙද සාර්ථකත්වය සම්භාවිතාව. මෙම සමස්ත ප්රදේශයේ හෝටල්, සහ කොහේද විශ්වාසය හා මිථ්යා විශ්වාසයන් අතින් අත යා. අතින් එහිදී මුදු මොළොක් හා කෲරත්වය බොරු එකම පැත්තේ, එහිදී රූපලාවන්ය හා සන්ත්රාසය වගේ ජීවත් නිවුන්. මෙම ස්ථානය සඳහා වූ Westerner විශ්වාස කරන තර්ක, පොදු අර්ථයෙන් හා සම්භාවිතාව ."
Teda වූ දිගු ගොස්, නමුත් මානය වචන ආපසු පැමිණි විට මට ඒ නේපාල ගුවන්, පරණ DC-3, ගුවන් යානයට මට Khumbu, හදවත තුළ ඩොලර් තොගයක් හිමාලය යටතේ, ඉතා නාසය මැනවැයි එවරස්ට්, අඩි 29,000 ඉහළ. . විසින් විශේෂ සැලැස්මට, ගුවන් කිරීමට නියමිතව තිබුණු ඉඩම් දී මට Namche බසාර්, එහිදී ප්රදේශය එළි පෙහෙළි කර තවත් ගුවන් යානයක් එසවීමට පුද්ගලයා එය කිරීමට නියමිතව තිබුණු බලන්න, හැරී Angsley. නම් Angsley දුටු ඔහුට, මම ඉතිරි කර ඔහු Khumbu වුවත්, මම යන්න ඕන මේ මුලින් තැන දැන්. පවා, ගුවන් යානය සේවකයා, හොඳින් ඉදි, හිතකාමී ඉන්දීය දැරිය පිළිවෙළකට නිල ඇඳුම්, කිසිම දෙයක් කළේ නෑ මට. ඔහු කෝප වීම මෙහි angry දී හෝක්, කෝප දී මුළු වැඩක් ව්යාපාර. මම N3, නියෝජිතයා, හරි, ඉහළ පොරොව සමුපකාර සමග Killmaster ශ්රේණිගත, සහ මම හැම විටම ස්පර්ශ, සියලු දී පැය දවසේ රෑ. එය රැකියා කොටසක් වන අතර, ඔහු එය දැන, හා ජීවත් වූ එය සමග දීර්ඝ කාලයක් සඳහා, නමුත් සෑම දැන් පසුව ඇය කියන්න හෝක් ඉදිරියට යන්න හා තමන්ට වැඩිතර යොමුවක්. ඇගේ පියා විය දැනුණේ එය විසි හතර පැය කිහිපයකට පෙර. එය හරියට මාසයේ සම්මත කර ඇත.
මගුල, ඇය සම්පූර්ණයෙන්ම නිරුවත්, මට බලා දිවෙන බව පෙන්වා පැහැපත් කිරි සුදු සිරුර පිටතට කැඳවා, මා සමග සෑම ව්යාපාරයක් ඇගේ උකුළ. මට අවශ්ය කූඩ තුනක් පලතුරු, හතර පෙට්ටි කැන්ඩි, හා ටිකට් දෙකක් matinee ජනප්රිය පෙන්වන්න. සඳහා නොවන නෑ, ඇගේ මව සඳහා. Donna සූදානම් වූ හෝටලයේ විට අපි මුලින්ම හමු ජැක් Dunkett පක්ෂය, නමුත් ඇගේ මව, වැන්දඹු බිරිඳ ෆිලඩෙල්ෆියා Doyen මෙම Rudrich වංශයේ බලා ඇගේ debutante දියණිය වැනි ගෝනුස්සකු බලා අපලදායකයි. කිසිදු අයිවි ලීග් lothario යන්නේ මගුලක්ද ඔහුගේ තෝරාගත් කුඩා දියණිය, අවම වශයෙන් නොවේ නම්, ඇය උදව් විය හැකි emu.ඇත්ත වශයෙන්ම, මම උත්සාහ වැන්දඹුව කවදාවත් අවබෝධ කර ගත හැකි ය දේ Donna ගේ අළු මීදුම් ඇස් වහාම මට කිව්වා, සහ දේ ඇගේ තොල් තහවුරු කර ඇත පසුව. පසු විවිධ සංචාර සමග පැරණි කාන්තාවක්, මම කළමනාකරණය කිරීමට ඇයව රැගෙන යන්න තවත් එක් කිරීමට, matinee දහවල්. Donna මම ගියා එකඑල්ලේ මගේ ස්ථානය, විසි දෙකක් ගලවා martinis සහ අපේ ඇඳුම්, සහ ඇගේ පමණක් බැහැයි ඇය උත්සුක, නොසන්සුන්කාරී විට ශරීරයේ අර නිල් දුරකථනය නාද කාර්යාලය තුළ.
"ඒකට උත්තර දෙන්න එපා, නික්," ඇය හුස්ම hoarsely. ඇගේ උකුළ ලදී සෙලවෙමින් තිබුන, සහ ඇගේ අත් ලදී කරා මට. "මම ආපහු එන්නම්," මම කිව්වා, බලාපොරොත්තු වන බව සමහර විට ඔහු යමක් අවශ්ය කිරීමට කල් දමා පැය කිහිපයක් සඳහා. සොයමින් පිටතට ගුවන් සමාගමේ වින්ඩෝස් දී අයිස් ආවරණය කඳු මුදුන්, මම සිහි ශීතල මම කැමතියි වී, සිටගෙන නිරුවත් හා සමග තර්ක හෝක් දුරකථනයෙන්.
"එය පාහේ තුන් තිස්," ඔහු ආරම්භ, ඔහුගේ ස්වරය තියුණු හා බරපතල. "ඔබ පහසුවෙන් අල්ලා six-hour ෂටලය පදින්න වොෂින්ටන්."
ඇය මංමුලා ඕන දෙයක් කියන්න, සමහර සඳහා තාර්කික සහ සාධාරණ හේතුවක්.
"මට බෑ, ලොක්කා," මම කිව්වා. "නොහැකි. ඇගේ... මම තීන්ත මගේ කුස්සියට උපකරණ සමග එය. එහි මැද බඩ මෙම එක්."
ඒක හොඳ හේතුවක් නිසා, වෙනත් ආකාරයකින් එය වනු ඇත සඳහා වෙන කෙනෙක්. මේ මගින් සාක්ෂි චතුර නිහඬ අනෙක් අන්තය, මත රේඛාව, පසුව පැරණි ෆොක්ස් පිළිතුරු දෙමින්, වියළි, විසකුරු හඬ.
"N3, ඔබ විය හැකි දෙයක් මැද, නමුත් එය ගෙදර තීන්ත රැකියා," ඔහු සඳහන් කළේය ප්රවේශමෙන්. "එන්න, ඔබ වඩා හොඳ කරන්න පුළුවන්, මේ."
එය වැටී, මම එය නැවත දිනා ගැනීමට. "එය හදිසි අදහස, මගේ කොටසක්," මම ඉක්මනින් පවසයි. "මට බෑ පිරිසිදු, හැම දෙයක්ම වෙනස්, මගේ ඇඳුම්, සහ මත ලබා හයට ගුවන් යානය. කොහොමද පළමු සංචාරය හෙට උදෑසන?"
"ඔයා වෙන කොහේ හරි යන්න හෙට උදෑසන," ඔහු සඳහන් කළේය දැඩි ලෙස. "මම බලාපොරොත්තු ඔබ අට, ඒ නිසා මම ඔබට යෝජනා තද ඔබගේ අතේ මැණික් කටුව හා ගමන් හරි යනවා."
දුරකතන මත ක්ලික් ලකුණු, සහ ඔහු දිවුරා පොරොන්දු හයියෙන්. පැරණි buzzard පුළුවන් මට කියවන්න පොතක් වගේ. ඔහු ආපසු ගොස් Donna. ඇය තවමත් ඇඳ මත වැතිර, ඇගේ කුහර තවමත් කවාකාර, ඇගේ තොල් දෙබෑ අපේක්ෂාවෙන්.
"ලබා සැරසී," මම කිව්වා. "මම යන්නම් ගෙදර."
ඇගේ ඇස්, කට අලෙවි වෙයි! විවෘත හා ඇය මා දිහා බැලුවා. Tucci flickered පුරා, අළු, මීදුම් ඇස්. ඇය වාඩි.
"ඔයාට පිස්සුද ?" ඇය කිව්වා. "කවුද බවයි දුරකථනයේ?"
ඔබේ මව, " මම කෝපයෙන් පැවසීය, මත දමා මගේ කලිසම්. එය jolted ඇය, නමුත් එකම එක මොහොතකට.
"මගේ අම්මා?" "මම දන්නේ නෑ," ඇය පවසයි incredulously. "නොහැකි. ඇය තවමත් ඒ ප්රසංගය."
"හරි හරී, ඒ නිසා, එය ඔබේ මව," මම කිව්වා. "ඒත් ඔයා තවමත් ගෙදර යනවා." Donna නැඟිට ප්රායෝගිකව බවට පියාසර කරන ලදී, ඇගේ ඇඳුම් ඇගේ මුහුණ දැඩි සහ ඇගේ තොල් සකස් ක්රෑර, කෝපයට මාර්ගය. මම හිතුවේ නෑ ඇයට දොස්. සියලු ඇය දැනගෙන හිටියා ඒ මම කරපු සමහර රජයේ වැඩ, මම යන්න හැදුවේ නෑ එය තුලට. මම උදුරාගෙන මගේ බෑග්, හැම විටම අසුරා යන්න සූදානම්, හා පහත වැටී Donna ලකුණු දී ඇය මහල් නිවාස ගොඩනැගිල්ලක් මත මාර්ගය අසළ ජාත්යන්තර ගුවන් තොටුපළ, NY.
"ස්තූතියි," ඇය පවසයි sarcastically ගමන්, මෝටර් රථය වටා. "හායි කියන්න ඔබේ මනෝ මා වෙනුවෙන්."
හේයි grinned ඇය දෙස. "ස්තුතියි," මම කිව්වා. ඒ විතරක් නෙවෙයි මගේ angry මනෝභාවය බව මට නතර සිට ලබා හේයි ee දැන්. පුහුණුව, අත්දැකීම්, සහ දැඩි නියෝග සියලු කාර්යභාරයක් ඉටු කරන මේ. එහි සිටි කිහිපයක් මිතුරන් සාප මෙම ඩෙල්, සහ කිසිදු confidants. ලිහිල් තොල් වූ වග බලා ගන්න ටිකට් මරණය. ඔබ කවදාවත් දැනගෙන හිටියේ නැහැ, මොකක්ද, කොහෙද, ආකාරය හෝ කුඩා කැබලි තොරතුරු වැටී වැරදි අතට. විට ඔවුන් වැඩ ආරම්භ, සෑම නාඳුනන විය. ඔබ ඉවත් කිරීමට සිදු විය, එම වචනය "විශ්වාසය" සිට ඔබේ ශබ්ද කෝෂය. එය රාජ්ය ජීව විද්යාත්මක ජීවිතය බව ඔබ භාවිතා විට පමණක් එහි විය, වෙනත් කිසිදු විකල්පයක් හැඟීමක් බව ඔබ වැදගැම්මක් විට පමණක් එය නොවැලැක්විය හැකි විය.
මගේ සිතුවිලි කට අලෙවි වෙයි!, නැවත ඇගේ ලෙස මට දැනුණේ ගුවන් ආරම්භ කිරීමට ඉඩම් ප්රවේශම් සහගතව අග හිරු. ඇයට දැනුණේ angry crosswinds ඇද යානය ලෙස ඔවුන් දක්වා ඉහල නැග සිට කඳු මුදුන්. අපේ ගොඩ අඩවිය වනු ඇත තෝරාගැනුමෙන් ඔබහට නැරඹුමෙහි පුළුල අඩු ධාවන පථය ඉවත් හිම සහ අයිස්. ඔහු නැවත රඳා ඔහුගේ පුටුවක්, ඔහුගේ ඇස් වසා, සහ ඉඩ, ඔහුගේ සිතුවිලි නැවත නැවත කිරීමට මෙම කාලය ඩූපොන්ට් රවුම දී, වොෂින්ටන්, ඩී. සී., ඒ පොරොව මූලස්ථානය. මම කරපු ලබා ගැනීමට, අට, හා සුපුරුදු මාර්ගය ආරක්ෂක භටයන් රැගෙන මා වෙත රාත්රී පිළිගැනීමේ මේසය දොරටුව පිහිටා හෝක් කාර්යාලය.
"මහතා කාටර්," ඇය හිනා දෙස, මා සමග පුළුල් ඇස්. Nen ගොඩක් තිබුණා චිත්තාකර්ෂණීය තොරතුරු පමණක් ගැන මගේ අතීත වැඩ, පමණක් නොව, ගැන මගේ අනෙකුත් ගුණාංග, එවැනි දිනා ජාතික ශූරතාව තරු පන්තියේ යාත්රා සූර්ය්ය, රියදුරු බලපත්ර සඳහා සූත්රය මම මෝටර් රථ, සහ පැවැත්වීම, කළු පටිය කරාටේ. ඇය, අනෙක් අතට, විය, ලස්සන රවුම් සුදු හම. කෙනෙකු සඳහා සෑම විටම කළ යුතුය යන අදහස ගැන එතරම් මගේ සමාජ ජීවිතය, පැරණි මිනිසා සෑම විටම බවක් මිලදී ගැනීමට තමා රසවත් කෑම පිටත දී වගුව. මම මානසික සටහන් කළ අහන්න මානය ඒ ගැන ටික.
සතුටු "ඔබ එය කළේ, N3," ඔහු පැවසීය ලෙස, ඔහුගේ මානය කාර්යාලයට ඇතුල්. මානය ගේ steely නිල් ඇස් මට කිව්වා ඔහු අනිවා මා අපේක්ෂා සාර්ථක කර ගැනීමට. මානය නව එංගලන්තය සංචිත කණ්ඩායම නැඟිට ඇවිදගෙන සිනමා ප්රක්ෂේපණ ඒ දෙස සුදු තිරය මධ්යයේ කාමරය.
"චිත්රපට?" - නොකලේය. "මොන අනපේක්ෂිත පුදුම. අපගේ බලාපොරොත්තුව දෙයක් avant-මට්ටමේ, විදේශ හා ෂඩ්."
"වඩා හොඳ බව," ඔහු කොඳුරමින්. "සැඟවුණු කැමරා. කෙටි තිරයෙන් පිටුපස දෙස අභිරහස් රාජ්යය, නේපාලය, අනුග්රහය බ්රිතාන්ය බුද්ධි."
මගේ සිතුවිලි පාහේ ක්ෂණිකව හැරී සුචිගත නේපාලය පිටුව. එය කොටසක් අපගේ පුහුණු සංවර්ධනය කිරීමට එවැනි සිතිවිල්ලක් නඩුව සඳහා නිර්මාණය ලේඛන පිරී විවිධ කෑලි තොරතුරු. ඔහු දුටු තීරයේ ඉඩම් 500 ක් පමණ මගින් සැතපුම් 100, ඉඩම් එහිදී මාර්ග සලකා බලන ලදි සුඛෝපභෝගී, ස්වාරක්ෂක රාජ්ය වන අතර චීනය හා චීන-පාලනය, ටිබෙට් හා ඉන්දියාව. හෝක් නිවා ශුද්ධ ආලෝකය, මත හැරී ප්රක්ෂේපණ, සහ මගේ මනස හිස් ගොස්.
පෙරබිම උදෑසන මෙම වෙඩි වීදි දර්ශන: පිරිමි හා කාන්තා, සමහර ඇඳුම් සහ සාය, අන් අය දී දිලිසෙන සාරියක් වැනි විලාසිතාවන් වන අතර, දරුවන් හඹා ජාකොබ් සමූහයා හරහා. පැරණි මිනිසුන් තිබූ මුහුණු වැනි පුරාණ පාච්මන්ට්, තරුණ අය තිබූ සුමට සම සහ කළු, ඉක්මන් ඇස්. ගොඩනැගිලි ලදී චෛත්යය වැනි ගෘහ නිර්මාණ ශෛලිය වන අතර, පළමු හැඟීම මට තියෙනවා විය භූ තැන්වල තිබුණු වෙනත් බොහෝ ඉඩම්. ඒ බව පැහැදිලි වන අතර, දෙකම ඉන්දියාව සහ චීනය මිශ්ර කර ඔවුන්ගේ බලපෑම නේපාලයේ. ජානමය, මුහුණු දුටු resembled එම දෙකම, ඉන්දියානු හා චීන මහජන, නමුත් ඔවුන් තමන්ගේ චරිතය. කැමරාව වෙත ගෙන, වේදිකාව හා දැක්ක දී උස මිනිසෙක් කහ සිවුරු බෞද්ධ භික්ෂුවක්. මානය ඉලක්කය පිරිසිදු බූ ගා, ඔහුගේ බලවත් ආයුධ සහ හිස්, සහ ඔහුගේ මුහුණ, පුළුල්-cheeked, තුනී සමක් හමුවේ නේපාල. නමුත් එහි වූ කිසිවක් ප්රීති ගැන මානය මිනිසා, කිසිවක් බ්රාහ්මණයා. එය අහංකාර, domineering මුහුණ, impassive සමග, ශක්තිමත් නොඉවසිල්ල දිලිසෙන එය හරහා. ඔහු සම්මත හරහා ජනතාව ලබා දුන් ආකාරයෙන් emu වගේ රජු, භික්ෂුවක්. හෝක් ගේ හඬ පමණක් අතැතිව ලකුණු.
"සසල ගේ නම Ghotak," ඔහු සඳහන් කළේය. "බව මතක තබා ගන්න, මුහුණ දීමට සිදු වේ. ඔහු භික්ෂුවක්, නිර්මාතෘ වූ බෙදුම්වාදී ලබ්ධියක උත්සාහ, පෞද්ගලික හා දේශපාලන බලය. හිස Theoan අරලියගහ සහ සර්පයා සමාජයේ ශක්තිමත් කණ්ඩායමක් බව ඔහු රැස් වූ හ. Gotak ප්රකාශ උරුමක්කාරයා ආත්මය Karkotek, සමිඳාණන් වහන්සේ සියලු සර්පයන්, සහ වැදගත් චරිතයක් නේපාල මිත්යා ."
කැමරාව ආපසු ගියා වීදිය, සහ මාර්ගය එය හසුරුවන ලදි, එය බව පැහැදිලි විය කැමරා ශිල්පියා වූ ආධුනික. ප්රතිරූපය සිට කපා රාමුව ගල් රූපය සමග සාමාන්යයෙන් ආමන්ඩ් හැඩැති මුහුණ බෞද්ධ මූර්ති. මෙම රූපය ඇඳ සිටියා භූෂිත අලංකාර කර ගැනීමට සිදු සමාන මකරා, සහ අනෙකුත් සර්පයන් coiled පමණ මානය ගේ මැණික් කටුව සහ පාද.
"ප්රතිමාව Karkotek, සමිඳාණන් වහන්සේ සියලු මකරු," හෝක් පැහැදිලි කළේය. "නේපාලය, සර්පයන් පූජනීය සහ ih තහනම් මරන්න හැර, ඇතැම් හොඳින් අර්ථ දක්වා, religiously අභිමුඛ තත්වයන්. මරන්න සර්ප දැරීමට උදහස Karkotek."
කැමරාව මාරු අගයන් දෙක, මිනිසා සහ ස්ත්රිය මත වාඩි, දෙක සතුන්වත්තට කැමතියි surmounted විසින් ගෝල්ඩන් නවයක්-ප්රධානත්වයෙන් සර්ප.
"රජු සහ බිසව" හෝක් පවසයි. "එයා හොඳ කෙනෙක් උත්සාහ, ප්රගතිශීලී විය. ඔහු දෘඩ සමග මිථ්යා විශ්වාසයන් හා Ghotak. සම්ප්රදාය බව එය රජු නොහැකි බවක් පෙනී යයි ලබමින්, උදව්, එසේ නැත්නම් ඔහුගේ මානය ප්රතිරූපය වනු ඇත පලුදු."
"ඉන් අදහස් කරන්නේ කුමක්ද?"
උදව් කිරීමට "emu, ඔබ ගමන් කිරීමට අවශ්ය බිත්තර මත," හෝක් පිළිතුරු දුන්නා. කැමරාව මාරු, නැවත ඔහු දෙස මහලු මිනිසා ජැකට් පුරා සුදු cassock ෂර්ට්. ඇය සුදු කෙස් පිහිටුවා ඔටුන්න හිමි ඉහත ඇගේ සියුම්, සියුම් මුහුණ දීමට සිදු වේ. .
"දුරුවේ Liunga," හෝක් පවසයි. "ඔහු යවා මෙම ඡායාරූප. තවත් රාජකීය පවුලේ, ඔහු විරුද්ධ Gotaka. ඔහු අනුමාන Gotak සැබෑ අරමුණු සහ අභිප්රායන්. ඔහු ගේ එකම විශ්වාසවන්ත මිතුරා අප තුළ ඇති තැනක්."
හෝක් නිවා කැමරාව. "මෙම ප්රධාන කාස්ට් චරිත," ඔහු සඳහන් කළේය. "Ghotak ඒත්තු ඇත, ජනතාව ඉතා හොඳින් බව ඔහු සතුව ආත්මය Karkotek හා මඟ පෙන්වීම මගින් ආශාවන් දෙවියන්. හොඳයි, එය විසින් පවත්වාගෙන රතු චීන. ඔවුන් උත්සාහ කරන්නේ භාර ගැනීමට නේපාලයේ ගංවතුර සමග එය සංක්රමණිකයන් අතර, ඔවුන් උත්සාහ කරන්නේ හැකි ඉක්මනින් එය. නමුත්, මීට අමතරව, ඵලදායී සංක්රමණය මත රඳා පවතී මෙම පනත් කෙටුම්පත ඉදිරිපත් කිරීමට රජු, විවෘත සඳහා ඉඩම් සංක්රමණිකයන් සහ නිල වශයෙන් පිළිගැනීමේ ih. වරක් ජනතාව අත්සන් ගැලපෙන රජු වෙත මෙම කාරණය මත, නිරය හැර වෙනත් විකල්පයක් ඇත්තේ නැත අත්සන් කිරීමට දඬුවම ."
"ඒ මොකක්ද Gotak මත අවධාරනය කරයි, මම ඒක ගන්නම්,"මම කිව්වා.
"ඇත්තටම," හෝක් පවසයි. "සමිඳාණන් වහන්සේ සියලු සර්පයන්, Karkotek, අවශ්ය විගාමික වීමට ඉඩ දී," Gotak මිනිස්සුන්ට කියනවා. එය ඒත්තු තරම්, නමුත් ඔහු කරමත එය දෙකක් සමග වෙනත් දේවල්, ඔහුගේ ශක්තිමත් සර්ප සමාජයේ මිනිසුන් හා පුරාවෘත්තය yeti, මෙම පිළිකුල් snowman. මෙම yeti මරුට විරුද්ධ වන අය Gotaku."
"පිළිකුල් bigfoot?" මම අපිට මෙහෙම කරන්නේ. "ඔහු තවමත් මෙහේ?"
"ඔහු සෑම විටම වැදගත් කොටසක් නේපාල ජීවිතය," හෝක් පවසයි. "විශේෂයෙන් ම කොන්දේසි Sherpas, කඳු නේපාලයේ. එපා බිඳ ඔබගේ හිස තෙක් ඔබ ඔප්පු කළ හැකි වෙන දෙයක්."
"පිරිසිදු yeti ඡායාරූපවල?" මම ඇහුවා මතකයි. හෝක් මට නොසලකා. "කොහෙන්ද අපි සුදුසු බවට මේ?" මම ගියා. "ඔබ සඳහන් කළ බ්රිතාන්ය බුද්ධි."
"එය ih කබලට, නමුත් ih මිනිසා, හැරී Angsley, බරපතල ලෙස රෝගාතුර විය සහ ඔවුන් පැමිණි අප වෙත උදව් සඳහා," හෝක් පවසයි. "ඔවුන් මේ වන විටත් ඉතා සුළු ජනතාව, සහ ඇත්ත වශයෙන්ම, ඔවුන් නෑ, අලෙවි කිරීම සඳහා නේපාලය මූලෝපායික තත්වය රාජ්ය හෝ මිලිටරි. යටතේ චීන පාලනය වනු ඇත, සෘජු මාර්ගය, ඉන්දියාව, විය හැකි, ඉතා දුෂ්කර නට් ඉරිතලා කිරීම සඳහා චීන. එය ඉතා වැදගත් බව අපි හිතකාමී පවතී, හෝ අවම වශයෙන් උදාසීන. Ghotak නැරැඹීමේ දරුණු පීඩනය මත රජු අත්සන් කිරීමට ආඥාව මත සංක්රමණිකයන්. ඔහු සහය නවතම ජනප්රිය පෙත්සමක්.
"බව පැහැදිලි මුළු ගලා ඒම," මම පෑවා සිතීම, මොහොතක් සඳහා Donna Rudrich. "මම ඇය සමඟ සම්බන්ධව Angsley?"
"එයා විවේකාගාරය තුළ ඛුම්බු ප්රදේශයේ Namche බසාර්, කිරීමට බලා පියාසර, පිටතට දැනුවත් තොරතුරු මත," හෝක් පවසයි. "මාර්ගය සේවා සඳහා, ඔබ සම්පූර්ණයෙන්ම බලයලත් විසින් විශේෂ මිලිටරි ගුවන් යානා මත පළමු අදියර ගමන, පසුව ඔබ මාරු කිරීමට වාණිජ ගුවන් ඉන්දියාවේ. ඉදිරියට යන්න, නික්. පමණක් මීට දින කිහිපයකට රැඳී සිටි අතර එක්සත් ජනපදය හා රැස්ව සිටි පිරිස රතු චීන. සියලු බැලුන්."
යටතේ වාමාංශික ගුවන්, මම දැක්කා පිරිසක් නිවාස මත තබා කුඩා සානුව මැද උස් කඳු, ලෙස නම් යෝධ අත තබා තිබූ ih තියෙනවා. මෙම ගුවන් යානය පියාසර කරන ලදී දෙසට ඔවුන් අතර, ඇය බවට පත් විය හැකි, පිටතට පටු බිම් තීරුවක් ඉවත් ඉඩම් ධාවනය ඔස්සේ ප්රපාතයෙන් අද්දර. සර්ප scarecrows, පිස්සු භික්ෂූන් වහන්සේලා, superstitions හා පිළිකුල් snowmen. ඒ වගේ තුන්වන අනුපාතය හොලිවුඩ් තිර රචනය.
විට ගුවන් යානය ගොඩ බස්වන ලදී, ඇගේ ගොස් එකඑල්ලේ කිරීමට කුඩා හා තරමක් ප්රාථමික රෝහල, එහිදී හැරී Angsley බලා සිටි ගුවන් යානය ගන්නා බව මානය ආපහු එංගලන්තයට. ලෙස ඇය මතු ඇය පැත්තේ, ඇය දුටු සිටි මිනිසා වඩා ටිකක් වැඩි ජීවන ඇටසැකිල්ලක්, අවතාරයක් සමග ගිලුණු ඇස් හා ගිලුණු මුහුණ දීමට සිදු වේ. බදු මත හෙදියක්, ඉන්දියානු කෙල්ල, මට කිව්වා බව Angsley කර පහර විසින් ඉතා බරපතල ප්රහාරය auala, ඒ මැලේරියාව බහුල උණ බව වන අතර, බොහෝ විට මාරක හා අසීමිත තුළ පහත් වගුරු බිම් ටරායිහී කලාපයේ මායිම් ඉන්දියාව. නමුත් සාමාන්ය බ්රිතාන්ය වීරත්වය, ඔහු සීරුවෙන් හා සූදානම් කිරීමට මට කියන්න කිසිම දෙයක් එයාට පුළුවන්.
"අවතක්සේරු කරන්න එපා, මේ ස්ථානයේ කාටර්," ඔහු තරමක් වැඩි වැඩියෙන් කනට කොඳුරන. "එය සිදු සිය ගණනක් විවිධ ක්රම.
Ghotak පවත්වයි සියලු කාඩ්පත්. අවංකවම, මම හිතන්නේ නෑ එතන අපායක් ගොඩක් අවස්ථාවක් ඔහුට පහර. ඔහු ව්යාකූල සියලු ජනතාව."
ඒ සඳහා සුදුසු රෝගියකු කහින විට, ඔහු බාධා, පසුව ඔහු ආපසු හැරී මා දෙස බලා, මගේ මුහුණ දීමට සිදු වේ.
"මම බලන්න පුළුවන් බව ඔබ මෙම මත අවධාරනය," ඔහු මිමිනුවා. "මට සමාවෙන්න, මට බෑ ඔබ සමඟ වැඩ, කාටර්. මම අහලා තියෙනවා ඔයාට. කවුද කලේ මේ අසා මුලින් ඩෙල්? ඒක ඔබේ සැලැස්ම. ඔබට ඇති බවට කුළ කිරීමට කත්මන්ඩු හා එවකට පෙන්වන්න දක්වා මිතුරෙකු ලෙස Liungi පවුලේ. "
"මට තේරෙනවා, මම ආරම්භ කිරීමට අවශ්ය, පමණක් කඳවුරේ මත දත්ත වාර්තා සමත් නැවත, එහිදී හෙට රෑ මට හමු වනු ඇත මගින් මග පෙන්වීමක් සිදු කර mimmo ශක්තිමත් මර්දන Gotaka සර්ප සමාජය."
"ඇත්තටම," Angsley එකඟ විය. "මෙය ඔබ අවශ්ය වනු ඇත උපකරණ සඳහා අයහපත් කාලගුණ තත්ත්වය. Danders සාප්පු ගබඩා මෙහි දී Khumbu එකම තැන ඔබ විසින් ලබා ගත හැකි මානය. එය කපා-කන්නයේ, නමුත් මම ඔහු සන්නද්ධ හැකි. ඔබ වඩා බොහෝ කවුද යන්න මේ ආකාරයෙන්. ඔබ ද අවශ්ය අවම වශයෙන් එක් අධි-බලයෙන් විශාල ක්රීඩාව රයිෆල්."
"මම දැන් යනවා. මම පාහේ පනවා තිබින ඇය ආකාරය මත, මෙහි පමණ ගුවන් තොටුපළ, " මම කිව්වා.
"එක දෙයක්," Angsley බවයි, මම දැක්කා ඒ මිනිසා ගේ බලශක්ති වේගයෙන් ඇඳගන්න. "Sherpas, කඳු, අතිශය අසාමාන්ය මාර්ගෝපදේශ හා කඳු නගින්නන්. සියල්ල මෙන් නේපාල, ඔවුන් පූර්ණ මිථ්යා විශ්වාස, නමුත් ඔවුන් රැඳී විවෘත කරන්න. උත්සාහ ih සහ ඔබ පරාජය කළ හැකි ih. මට ලොකු ප්රශ්නයක් තිබ්බා මගේ compatriot, මාධ්යවේදියෙකු, එංගලන්තයේ සිටින මගේ පස්සෙන් ඇවිත්. ඔබ දන්නවා මේ හොඳ ආරේ අභිජනන. විට ඔවුන් සිදු ගොස උණුසුම් දෙයක්, ඔවුන් බවට පත් ලේ බල්ලන්. ප්රචාරයක් දී මෙම කාලය හැම දෙයක්ම විනාශ ."