Eskainitako pertsona Sekretua Zerbitzuak, Amerikako Estatu batuetako.
Kapitulua Dut
Bere begiratu behera shuddered gisa baxua-etzanda hegazkin baino gehiago hegan goiko munduan. Mendiak, handi, debekatzen, beldurgarria, fantasiazko gailur apainduta izotza eta elurra. Sheer orriak izotz slid behera sartu laino-estalita glaziarrak, eta distantzia handiko lekuak bidez sartu hegazkina da portholes. Top of the world zen hitz egokia egiteko leku hau. Maps-en, deitzen da Nepal, txiki bat, erresuma independente bat, txiki-txiki isolatu monarkia, mendi bat eskalatzaile paradisu, tarte bat lur arteko Tibet eta India, eta thumb bat trabatuta ahoan a Chinese dragon. Bere, gogora ekarri Ted Callendar, AIZKORA agente eman zituen hainbat urte ez denean pean izan zen Britainiar araua, bere kontatzeko, Nepal: "leku Bat, non ezin duzu ziur esan. Non da arrakasta-probabilitatea. Hau da, osoan hotel barruan, eta non fedea eta sineskeria eskutik doaz. eskua non samurtasuna eta krudelkeria gezurra alde berean, non edertasuna eta beldurrezko bezala bizi bikiak. Hau ez da leku bat Westerner sinesten, logika, sen eta probabilitatea ."
Teda luze joan zen, baina ego hitz itzuli zen niretzat denean Nepalese hegazkin zahar bat DC-3, atrakatuta me Khumbu, bihotzean dolarraren pila Himalayako, azpian oso sudurra towering Mount Everest, 29,000 oinak altua. . Berezia antolaketa, hegazkin zen ustezko lur me at Namche Bazar, non area garbitu beste plano jasotzeko pertsona izan zen ustezko ikusteko, Harry Angsley. Bada Angsley ikusi zuen hura, izan nahi dut, utzi zion Khumbu, nahiz utzi nahi nuen, hau madarikatu leku egokian orain. Nahiz eta hegaldia attendant bat, ondo-eraiki, lagunarteko Indian neska bat neat uniformea, ez da ezer niretzat. Izan zen haserre ari hemen, haserre Hawke, haserre osoa madarikatua enpresa. Izan dut bat N3 agente, ados, goiko AIZKORA operatibo bat Killmaster balorazioa, eta beti izan dut ukitu, ordu guztietan, gau eta egun. Zati izan zen lana, eta ezagutzen zituen, eta bizi izan da denbora luzez, baina behin orain eta gero behar izan zuen kontatu Hawke aurrera joan eta shove. Bere aitak sentitu da, hogeita lau ordu. Badirudi hilabete bat igaro da.
Madarikatua da, izan zen, erabat biluzik, zain me, luzatze hori gorgeous esne zuri gorputza, deituz me, mugimendu guztietan bere aldakak. Behar dut hiru saskiak fruta, lau kutxak gozokiak, eta bi sarrerak matinee bat herri-ikuskizuna. Ez nah, bere ama. Donna prest zegoen hotelean denean ezagutu dugu lehen at Jack Dunkett da festa bat, baina bere ama, alargun, emazte Philadelphia Dekano du Rudrich klan, ikusi bere debutante alaba bat bezala scorpion bat ikusten txitxarra. Ez Ivy League lothario zen joan arraio honako hau aukeratu bere alaba txikia, gutxienez, ez bada zuen laguntza izan emu.Jakina, saiatu naiz alarguna inoiz ulertu zer Donna en gris misty begiak berehala esan zidan, eta zer bere ezpainak baieztatu ondoren. Ondoren, hainbat bidaiak emakume zaharra, lortu nuen hartu, bere kanpoan, eta beste bat, bat matinee arratsaldean. Donna eta joan nintzen laño nire lekua, bota off bi martinis eta gure arropa, eta bere begiratu besterik ez bere irrikaz, tentsioz gorputza denean, hori madarikatua urdin telefonoz deitu bulegoan.
"Ez da erantzun hori, Nick," zuen arnasten hoarsely. Bere aldakak ziren swaying eta bere eskuak iritsi ziren niretzat. "Izan dut eskuineko back", esan nion, mesederako dela, agian nahi zuen zerbait jarri off pare bat ordu. Bila hegazkin-en windows at the ice-covered gailur, gogoratzen dut nola hotza izan nuen, biluzik eta zutik argudiatuz Hawk telefonoz.
"Ia hiru-hogeita hamar," hasi zen, bere tonu zorrotz eta serio. "Erraz dezakezu harrapatzeko sei orduko anezka ibiltzen Washington."
Zuen etsipenez nahi zerbait esateko, batzuk logikoa eta arrazoizkoa dela.
"Ezin dut, boss", esan nion. "Ezinezkoa. Bere... margotzen dut nire sukaldea da. Erdian bere sabela hau."