Gewidmet den Leuten der Geheimdienste vun de Vereenegte Staate vun Amerika.
Kapitelen I
Si schaute no ënnen an zuckte zesummen, als Verkehrsflugzeug низменному geflunn iwwer de Bierg vun der Welt. D ' Bierger, riseg, imposante, erschreckend, fantastische Spëtzt, dekoréiert mat Äis a Schnéi bedeckt. Schiere Schichte vun Äis erof an d 'Niwwel bedeckten Gletscher, Héichten an och der Keelt an mech geléngt duerch d' Fënster vum Fliger. Un der Spëtzt vun der Welt gëeegent war, d ' Wierder fir dës Beräicher. An der heescht et vun de Kaarten Nepal, d ' kleng onofhängeg Groussbritannien, winzige eegestänneg Monarchie, en Vue fir Kletterer, e Stéck Land tëschent Tibet an Indien an Daum, stiechen an Pasten chinesescher Draachen. Si erinnerte sech, wéi Ted Каллендар, Agent AX, wien verbruecht puer Joer do, hien Huet nach ënner britescher Herrschaft, azielen, Nepal: "do, wou s du net genee soen. Wou d ' Wahrscheinlechkeet erstaunlech. De ganzen Hotel, wou souwisou an Awerglaawen Hand an Hand goen. an der Hand, wou Zärtlichkeit a Grausamkeet leien op enger Müll, wou Schéinheet a Schrecken Liewen, wéi Gemini. Dat ass keng Plaz fir de westleche Mënsch, dee gleeft, an der Logik, Eran an Wahrscheinlechkeet ".
Teda laang net méi war, awer d 'superheld Wierder zréck zu mir, wann Nepalesisch Verkehrsflugzeug, déi al DC-3, Uleeplaz fir mech an der khumbu-Regioun, an där d' Falten Dollar Himalaya, ënner der Nues héich aufragenden Mount Everest, mat enger Héicht 29000 ft. . No besonnescher Rendezvous Fliger landen muss mech zu namche Bazar, wou gerodet gouf d 'Gebitt zu engem anere Fliger, muss d' Leit do ofhuelen, déi Si gesinn hätt sollen, Harry Энгсли. Gesinn Энгсли, zu senger lénkser khumbu Gebitt, an obwuel mir den Wonsch, ze verloossen dat ass d ' schrëfte Plaz offen elo. Och d ' Stewardess, gutt spaweck, déi frëndlech Inderin, déi an der ordentlichen Form, gëtt et fir mech net gedon. Si war rosen op d ' Tatsaach, datt ech do war, rosen op Hawk, Sauer op déi ganz schrëfte Geschäft. Si war e Mëttel N3, gutt, dat wichtegst operative AX mat engem Rating vun Killmaster, an ech war ëmmer a Kontakt, zu jiddwer Zäit vum Dag oder an der Nuecht. Et war Deel vun der Aarbecht, an hien wußte et, an huet mat dësen laang Zäit, mä vun zäit zu Zäit Dir dat ze soen, Hawk, datt hien ass an пихнул. Et huet sech verdaamt et ass zwanzeg viru véier Stonnen. Et schéngt, e Mount ass vergaangen.
Schneider Häll, Si war ganz nackt, op mech gewaart, streckte dëser wunderschöne milchig-wäiss Kierper, ausgeruff mir all Bewegung vun der Hüften. Et gedauert dräi Körbe Uebst, véier Schachteln Pralinen an zwou Kaarten fir d ' Matinee der attraktiven Show. Net ze no, fir Hir Mamm. Donna war bereet, an am Hotel, wa mer fir d 'éischt kéier gefeiert sech op der Party vum Jack Данкета, mä Hir Mamm, d' Witfra Fra Philadelphia Дуайен no Clan Рудрич, huet seng Duechter-дебютанткой, wéi de Scorpius gesäit eng Heuschrecke. Kee Gessner op der Ivy League huet net virun, Sweet-sprooch liesen deng kleng Duechter, d ' mannst, wann Se konnt, fir Emus ze hëllefen.Natierlech versich ech d 'Witfra hat ni verstanen, datt d' ugeriet niwweleg Donna Aen sot mir direkt, a konfirméiert, datt ee d ' Lëppsen duerno. Dann verschidden Ausflich mat der aler Fra hat et mir, Si wegbringen an ee weidert, op der Party am Nomëtteg. Mir mat Donna goung Frank zu mir geschéckt zwou Martini an eis Kleedung, a Si starrte nëmmen op Hir ungeduldige, angespannten Kierper, wann a sengem Büro klingelte d ' schrëfte Telefon blo.
"Antworte net, Nick", - keuchte Si heiser. Hir Hüften schaukelten, an d ' Hänn erhuewen sech zu mir. "Ech si gläich nees do", sot ech, an der Hoffnung, datt et vläicht wëll hien eppes, wat aufgeschoben ka ginn fir e puer Stonnen. Bléck duerch d 'Fënster vun engem Fliger op dem Äis bedeckt d' Spëtzt, Si erinnerte sech, wéi mir kal war, ech stehe nackt an damm mat Hawke urufft.
"Elo sinn bal dräi drësseg", sot hien schaarf a mat ernstem Toun. "Si kënnen ze fänke sechsstündigen Rees vum Space Shuttle op Washington".
Si verzweifelt wollt, datt géif soen, aus irgendeinem logëschen an margery Grond.
"Ech kann net, BOSS", erwiderte ech. "Onméiglech. Dir... Dir bemale är Kichen. An der Mëtt vum Bauches dësem".