කාටර් නික් :
другие произведения.
61-70 එකතු රහස් පරීක්ෂක කතා ගැන නික් කාටර්
Самиздат:
[
Регистрация
] [
Найти
] [
Рейтинги
] [
Обсуждения
] [
Новинки
] [
Обзоры
] [
Помощь
|
Техвопросы
]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
Оставить комментарий
© Copyright
කාටර් නික්
Размещен: 07/04/2024, изменен: 07/04/2024. 9332k.
Статистика.
Роман
:
Детектив
,
Приключения
Скачать
FB2
Ваша оценка:
не читать
очень плохо
плохо
посредственно
терпимо
не читал
нормально
хорошая книга
отличная книга
великолепно
шедевр
කාටර් නික්
61-70 එකතු රහස් පරීක්ෂක කතා ගැන නික් කාටර්
61-70 Killmaster එකතු රහස් පරීක්ෂක කතා ගැන නික් කාටර්
61. මොස්කව් http://flibusta.is/b/662356/read
මොස්කව්
63. අයිස් බෝම්බ ශුන්ය http://flibusta.is/b/678525/read
අයිස් බෝම්බ ශුන්ය
64. ලකුණක් Cosa Nostra http://flibusta.is/b/610141/read
මාර්ක් Cosa Nostra
65. කයිරෝ මාෆියා http://flibusta.is/b/612056/read
කයිරෝ මාෆියා
66. මෙම ඉන්කා මරණය සංචිතය http://flibusta.is/b/610907/read
ඉන්කා මරණය සංචිතය
67. මෙම ප්රහාරය මත එංගලන්තය http://flibusta.is/b/612937/read
පහර මත එංගලන්තය
68. ඔමෙගා ත්රස්ත http://flibusta.is/b/612938/read
මෙම ඔමෙගා ත්රස්ත
69. කේතය නම: වලව්වකි http://flibusta.is/b/668195/read
කේතය නම: වලව්වකි
70. වර්ජනය බලය ත්රස්ත http://flibusta.is/b/646617/read
වර්ජනය බලය ත්රස්ත
කාටර් නික්
මොස්කව්
නික් කාටර්
මොස්කව්
විසින් පරිවර්තනය Lev Shklovsky
කැප මතකය මියගිය පුතා ඇන්ටන්.
1 වන පරිච්ඡේදය
රැකියා දෙකක් බැබළිණි ලේක් මීඩ් ෙ නැගෙනහිර. ඇගේ ඉදිරියේ සිටගෙන, මෙම කවුළුව ඉහළ ඉහත ලෝකයේ සෙසු සවන්, ගිගුරුම් සහිත, වීර්යය, හා වීර්යය පහතින්. පවා මෙහි දී මෙම හෝටලය, ශබ්ද ලාස් වේගාස් නෑ යටපත්. එය ලබා නැත ටිකක් එකට පිටත ඝන බිත්ති, නමුත් ඔබ නැහැ කාලය අමතක ඔයා කොහෙද කියල - විනෝද ප්රාග්ධන ලෝකයේ. 'සුරතල් නම? නික්, දූතයා, ඔබ දක්වා? තහඩු rustled මට පිටිපස්සෙන්. නමුත් ඇගේ පහන නෙවෙයි, පත්තු නොමැති තරම් වූ රැකියා දෙකක් කවුළුව හරහා බලන්න ගේල් ගේ දිගු කකුල් චලනය යටතේ පත්රය.
"නින්දට යන්න," මම මිමිනුවා. "මම දෙයක් වෙනවා, බොන්න." ඇය කළ විරෝධය ශබ්ද. තහඩු rustled නැවත, සහ ඇගේ දිගු, හඬිනි, නිරුවත් සිරුර පිටතට පැමිණි සුදුය. ඇය ගෙන මා දෙසට, ඇයගේ ඇස් අර්ධ-වසා දමන ලදී. ඇය කළ තවත් විරෝධය ශබ්ද. විට ඇය මට ඊළඟ, ඇය පළමු තද ඇගේ නළල හා පසුව ඇගේ නාසය පමණක් පහත මගේ උරහිස අතර, මගේ ගෙල සහ මගේ අත. ඇය හැරී ඇගේ එක් පැත්තට හිස දී අපහසුතාවට පත් හා දැඩි ලෙස රඳා මට විරුද්ධව. ඇය එළියට දීර්ඝ, ගැඹුරු සුසුමක් තෘප්තිය. "මට ගත කරන්න," ඇය සඳහන් කුඩා දැරිය හඬ.
අයිස් කැට මත වැටී මගේ හිස් වීදුරු. දමා අත පමණ ඇගේ උරහිස්, ඔහු මෙහෙයවන ඇය ඇඳට. ඇය නැඟිට හිඳගෙන පළමු, පසුව දිගු මත ඇයව ආපසු. ඔහු දෙස බලා නාහු දුටු රැකියා දෙකක් පිළිබිඹු සශ්රීක වක්ර සහ මෘදු කුහරද.
ගේල් කළු සාමාජිකයෙකු වූ දැරියක් සමාලෝචන පිරිසක් ලාස් වේගාස් හි. සෑම රාත්රියකම ඔවුන් හා හතළිස් නවයක් අනෙකුත් ලස්සන තරුණ කාන්තාවන් සැරසී දක්වා මිල අධික Zhirinovsky ඇඳුම් ආයිත්තම් සමග පිහාටු හා අනුවය. මම මුලින්ම දුටු විට එය, මම පුදුමයට පත් විය බව කෙනෙකු සොයා ගත හැකි, ඒ නිසා බොහෝ යුගල ලස්සන කකුල් දමා ih පේලියට.
ගේල් හමු ඇගේ හෝටලයේ. ඔහුගේ eggshells සඳහා උදේ ආහාරය සහ ඉවසගෙන හිටියා මොහොතකට අතහැර කාර්තුවේදී ඩොලර් බවට විකුණුම් යන්ත්රය. එහි ශබ්දය රෝද, එවිට ක්ලික් තිරිංග රෝද, ටිකක් පසුව තවත් ක්ලික් කරන්න, සහ තෙවන ක්ලික් කරන්න, එහි ශබ්දය මුදල් වැටෙමින් තිබේ. මම දැන් හය කාර්තු ඩොලර්.
එවිට ගේල් ඇය දැක. එය මෙවැන්නක් ඇය ද යන්නේ කෑම කාමරයේ. ඇය තිබිය යුතුය හැරී දී ශබ්ද මුදල් වැටෙමින් තිබේ. ඇය දොරකඩ වාඩි කෑම කාමරය දෙස බලා, මට ප්රශ්න සිනහව. ඇය, හිනා රූමැටික්. ඇය දැඩි සැරසී රෝස කලිසම් සහ සුදු මිනි සායක් බව එල්ලා පමණක් ඉහත ඇගේ නාවික. ඇය ඇඳගෙන උස් අඩි මුද්රා නාට්ය සෙරෙප්පු. Nah ගේ කෙස්, මැහෝගනී, දීර්ඝ හා ඝන. ඔබ කරන්න පුළුවන්, ගොඩක් නෑ. කාන්තාවක් නම් කුමන සංයුතියකින් මානය තවරා තොරව, තනි අස්ථානගත කෙස්, ඔබට ආරක්ෂිතව බව කියන ඇය, ඉතා නිෂ්ඵල, වෙන් හා සන්සුන්. මේ වගේ සිටි කාන්තාවක් දුන්නේ නෑ ඇය ඝන කෙස් බොහෝමයක් දුන්නා වීම යන හැඟීම ලිහිල් ඉඩ, යන්න.
හදිසියේ ඇය මා වෙත ආවා. හතරෙන් ඩොලර් පොළා පැන මගේ අත ලෙස මම උත්සාහ කිරීමට ද යන්න තීරණය කිරීම සමග පලා මුදල් හෝ නැවත උත්සාහ කරන්න. ඔහු ආරම්භ කරන ආකාරය තේරුම් ගැනීමට මේ දුප්පත් ජනතාව බවට පත් විය හැකි සූදු ඇබ්බැහි. එහෙත් මේ දැරිය වෙත පැමිණ මට, මම ගැන අමතක කාර්තුවේදී ඩොලර්, සූදු, සහ ලාස් වේගාස්.
එය පාහේ නැටුම්. මෙම ව්යාපාරය කිරීමට පහසු විය විස්තර: යන්තම් දමා ඉදිරිපිට එක් අඩි අනෙක් ඇවිදින්න යන්න. නමුත් මේ සුන්දර සතෙක් විතරක් නෙවෙයි කරමින් එහි කකුල්. ඇගේ උකුළ සැලෙන ඇගේ බෙදුම් කඩන ලදී දිගු, ඇගේ පියයුරු jutted සිදු, ඇගේ උරහිස් ආපසු පියවර විය, ඇය නර්තන කකුල් කළ දිගු වෙයි. එහි වූ බව සෑම විටම සිනාසෙන්න.
"හෙලෝ," ඇය සඳහන් කුඩා දැරිය හඬ. "ඔයා දිනා?"
'ආහ්
"ඔබ දන්නවා, පසු පසුගිය පෙන්වන්න, මම විසි පහක් ඩොලර් දී මෙම දෙයක් නෑ දිනා දෙයක්. කොතරම් මුදල් ඇති කරන්නේ?
"කාර්තුවේදී ඩොලර්."
ඇය කළ ක්ලික් ශබ්ද සමග ඇගේ දිව හා නැඟිට, එක් පාදයක් මත නැවීම අනෙක් තරමක්. ඇය ඔසවා ඇගේ තියුණු නාසය හා කමට ඇගේ දත් සමග ඇගේ ඇඟිලි. "ඔබ කවදාවත් දිනා සමග මෙම මෝඩ උපකරණ. මම හිතන්නේ නෑ මේ දේ මෙතෙක් ගෙවීමට." ඇය දෙස බලා විකුණුම් යන්ත්රය ලෙස නම් එය කෙනෙකු ඇය කැමති වුණේ නැහැ.
ඔහු හිනා reassuringly. "බලන්න," මම කිව්වා , " ඔබ තවමත් උදේ ආහාරය වී?" "හරි, මට ඔප්පු, ඔබ උදේ කෑම? එය අවම වශයෙන්, මම දැන් කරන්න පුළුවන් බව මම දිනලා ඇගේ ඩොලර් භාගයක් මුදල්."
ඇය හිනා පවා අමාරු පැවති ඇගේ අත. "මගේ නම ගේල් කළු. මම වැඩ සඟරාව."
Ee උදුරාගෙන ඇගේ අත. "ඇගේ සුරතල් නම වේ කාටර්. එහි නිවාඩුවක්. '
දැන් සඳ ශාන්ත වියන ලද්දේ රිදී කිරණ සහ සෙවනැලි ගේල් ගේ නිරුවත් මළ සිරුර. කාමරයේ හදිසියේ බවට පත් විය, ඉතා නිහඬව. ශබ්ද කැසිනෝ විය බවක් පෙනී යයි සිදු දියේ ගිලී විසින් අපේ හුස්ම සහ ව්යාපාරය අපගේ ශරීර මත තහඩු. මට දැනුණේ ඇගේ හඬිනි ශරීරය සඳහා ලඟාවීමට මගේ අතින්.
ඔහු සිප tautness ඇගේ ගෙල, ලිස්සා ඔහුගේ තොල්, ඇගේ කනට. එවිට මට දැනුණේ ඇය මට අත වන අතර, ඇය මට නායකත්වය ඉවතට. මේ මොහොතේ ඇගේ ඇතුළු ඔවුන්ගේ nah, එම සිරුරු බවක් කැටි කිරීමට. ඇය සෙමින් ඇතුළු වී නෑ. මම ඇසෙන ඇගේ හුස්ම hissing හරහා ඇගේ ලංකාපුවත් සතිඅන්තය දත්, ඇගේ නියපොතු කැඩීම බවට මගේ උරහිස් ඇති, මට දරුණු වේදනාව. මම ගියා සමීප කිරීම සඳහා ඇය තවත් ලෙවකන්න, දැනුණේ ඇගේ අඩි මත නැවත මගේ කකුල්, දැවෙන මට ඇයට එරෙහිව.
අපි වාසය ඒ නිසා තවමත් ටික. ඇයට දැනුණේ ඇගේ තෙත් උණුසුම් මා වටා. ඔහු එල්ලී තමා මත දක්වා ඔහුගේ වැළමිට හා බැලූ ඇයට හමුවේ. ඇය වසා ඇයගේ ඇස්, ඇගේ මුඛය විවෘත එල්ලී අතර, ඇය ඝන කෙස් වැටී පුදකිරීම පමණ ඇගේ හිස. එක ඇසක් විය අඩක් ආවරණය විසින් ලිහිල් කෙස්.
ඔහු ආරම්භ කිරීමට පියවර ඉතා සෙමින් පහළ ඇතුළත එක් කලව දක්වා, අනෙක්. මගේ උකුළ කරමින් සිටි ඉතා මන්දගාමී භමණය. ඇය ටිකක් ඇගේ පහළ තොල් අතර ලංකාපුවත් සතිඅන්තය දත්. ඇය ගමන් ආරම්භ, ද.
"ඒක නම් නියමයි, නික්," ඇය දොඩමලු වූ hoarsely. "ඒ නිසා පුදුම ඔයා ගැන."
ඔහු ඇය සිප නාසය, පසුව රූටා ඔහුගේ තොල් හරහා ඇගේ කෙස්. මට හිතෙනවා ඇය ශබ්ද කරමින් ඇගේ උගුර, නමුත් මම තද මගේ තොල්, ඇගේ කෙස්. සෑම අවස්ථාවකදීම මම ගියා, ඇගේ දිව රූටා මගේ කටට. එවිට තුඩ ඇගේ දිව අල්ලා ඇය අතර ඇගේ දත් සහ තොල්. ඔහු නැග ඉහළ සහ පහළ, සහ භාවිතා ඔහුගේ දිව මෙන්ම ඔහුගේ ශරීරය.
මෙම විරෝධය ශබ්ද නතර කළා. ඔහු කෙටියෙන් දැනුණේ ඇගේ අත් මත ඔහු. මගේ මුහුණ දැනුණේ උණුසුම්. මගේ මුළු ශරීරය උණුසුම්කාරී. ඔහු ළඟ තමා. ඇය තවදුරටත් දැනුවත් ඇගේ කාමරයේ ඇගේ ඇඳ, හෝ ශබ්ද පහත. අප දෙදෙනා පමණක්, එහි එක්සත් ජනපද හා දේ අපි කරන්නේ එකට. මම පමණක් දැන සිටි ඇය ගැන හා තාපය, පිටපත වමනයෙන් තාපය වූ බව දැන් engulfing මට. හරියට මගේ සම කිරීමට තරම් උණුසුම් ටච් නෑ.
මට දැනෙනවා සරමින් පෙණ ගංගා බවට වත්, මට බුබුළු දමන ඇය දෙසට. එහි සම්මත තැන එහි පුළුවන් කියලා ඒක නවත්වන්න. Ee ඇද ඇගේ සමීප, පැවැත්වීම, ඇය එසේ තදින් බව ඇය බෑ හුස්ම ගන්න. හැසිරවීමටද ජලය රස වගේ පොකුණ උත්සාහ ඡේදය. පසුව වේල්ල කඩා වැටුනි. ගේල් විය වියළී මල් බව ඇගේ එල්ලිලා. මම බෑ පැවැත්වීමට ඇය දැඩි ප්රමාණවත්; ඇය උපාදානය නෑ, ඇය බේරා ගැනීමට උත්සාහ සම හරහා. මම පාහේ නොහැකි දැනෙනවා, ඇගේ නියපොතු. අපි උණුසුම්කාරී දක්වා එකට. මගේ හුස්ම නතර කළා. පසුව අපි කඩා වැටුනි.
මගේ හිස කොට්ටය මත ලබන ඇගේ, නමුත් ඇය තවමත් බොරු යටතේ, මා හා අප තවමත් පැටලී. මගේ හුස්ම ආපසු අමාරුවෙන්. ඔහු හිනා සහ ඇය සිප ඇගේ කම්මුල මත.
"මට දැනෙනවා ඔබේ ඩොලර් අඩුක්කුව පහර," ඇය පවසයි.
"ඒ මහත් විය," මම කිව්වා පසු ඒ ගැන සිතීම. මෙම කාලය, එය ඇත්තටම නිකුත් කරන ලදී.
අපේ මුහුණු කරන ලදී, ඒ නිසා සමීප එකට බව මට දැකිය හැකි එක් එක්, විළවුන් උපකරණ, ෙ වන් ෙ වන් වශෙයන්. මෙම එලෙසම, ඇගේ කෙස් තවමත් එක ඇසක් ආවරණය. ඇය විනාශ ඇගේ මානය සමග ඇගේ අතේ මාපට ඇඟිල්ල. ඇය මට හිනා. "එය සියලු නිවාඩු දින එක් පුද්ගලයෙකු සමග, සියලු පර්වත, රොකට්, රොකට් සහ පිපිරීම්."
අපි එහි ගිහි හා එකිනෙකා දෙස බලා. කවුළුව විවෘත වූ අතර. කාන්තාර සුළං හමා මෘදු හරහා රු.
"එය පෙනේ පාහේ කළ නොහැකි බව එය පමණක් ගත වූ සතියේ," ගේල් සඳහන් hoarse හඬ.
එසේ නම් අප නිදාගත් නිරුවත්, තවමත් උණුසුම් ක්රියාව සිට ආදරය කරමින්.
මට දැනුණේ හරියට මම පමණක් වසා මගේ ඇස් විට දුරකථනය නාද. මම මුලින්ම හිතුවේ මම සිහින දකිමින්. ගින්නක් ඇති විය කොහේ හරි අතර, ගිනි ට්රක් රථ විය ළඟින්. ඇය, බව අසා. දුරකථනය නැවත නාද කළා.
මගේ ඇස් පියාසර විවෘත කරන්න. දින බිඳ දැමීම සඳහා ආරම්භ විය; පළමු ශාන්ත කාමරයට ඇතුළු, ඒ නිසා මම විය හැකි බලන්න, මෙම කඨින පෙරහර, පුටුවක්, හා විරිතින් ගේල් නිදාගෙන මට.
වැඩක් දුරකථනය නැවත නාද කළා.
ඇගේ ඉහළ ගොස් ඇත. ගේල් moaned මොහොතකට තද ඇගේ නිරුවත් සිරුර මගේ එරෙහිව. මම ඒක ගත්තා . "හෙලෝ," මම කිව්වා. එය කරන්නේ නැහැ තේරුමක් නැහැ කිරීමට ඇති හිතකාමී එකක්.
"කාටර්?" කොහොමද ඉක්මනින් ඔබ වෙත ලබා වොෂින්ටන්?" එය හෝක්, ලොක්කා පොරොව, මගේ ලොක්කා.
"මම ගත හැකි ඊළඟ උපාංගය වේ." එයා මට දැනුණේ ගේල් මාධ්ය එරෙහිව මගේ ශරීරය.
"ඔබ හමුවීම සතුටක්," හෝක් පවසයි. "මෙය ඉතා වැදගත් වන්නේ. ඉක්මනින් ලියාපදිංචි ඔබ ගන්නයි මගේ මේසය."
"ඉතා හොඳ, සර්." ඔහු එල්ලා වහාම, දුරකථනය අහුලා නැවත. ගේල් පෙරළා මගෙන් ඈත්. ඇය මට එහා පැත්තෙන්. මට දැනුණේ හමා එන මත ඇගේ ගෙල හා තේරුම්, ඇය මා දෙස බලා. විට ඇය ඇමතුමක් ලැබුණා සිට ගුවන් තොටුපළ, ඇය වෙන් කරවා සෘජු ගුවන් යානය ඒ සඳහා පිටත්ව ලාස් වේගාස් දී දාහතක් විනාඩි පසුගිය වසර නවය. ඔහු දෙස බලා ඔහුගේ නැරඹීමට. එය විනාඩි පහක් වූ අතර පසුගිය සය. ඔහු දෙස ගේල්.
ඇය එක් පත්තු පමණ මගේ සිගරට්. ඇය තල්ලූ එය මගේ කට පසුව එය රැගෙන. ඇය හමා දුම් සිවිලිම දිහා. "මම හිතුවේ අපිට යන්න පුළුවන් ජලය ස්කීං අද," ඇය එකහෙලා.
'ගේල් ...'
ඇය මට බාධා. "කිසිදු කාර්ය සාධනය හෙට, එය නොමිලේ. මම හිතුවේ අපි සොයා විය ස්ථානයේදීම මත ලේක් මීඩ් ෙ කොහේ හරි සඳහා පිහිනුම් හා picnicking. එල්විස් ඉටු කරනු ඇත, හෙට රෑට. මම ඉතා පහසුවෙන් ලබා ගත හැක ප්රවේශ පත්ර ." ඇය පෑවා දැඩි ලෙස. "අපි යන්න පුළුවන් පිහිනුම් හා විනෝද චාරිකාවක්, පසුව ආපසු පැමිණ ලබා ගැනීමට මෙතන සැරසී, පසුව කන්න යන්න පෙන්වන්න
"ගේල්, මම ..."
ඇය නැරැඹීමේ ඇගේ අත පුරා මගේ කට. "නෑ," ඇය පවසයි දුර්වල. "එහෙම කියන්න එපා. මම ඇයට තේරුම්. නිවාඩු ඉවරයි."
"ඔව්, ඩෙල් ම."
ඇය අසාමාන්ය කාල පරිච්ඡේදයකි හා හමා දුම් සිවිලිම දිහා නැවත. ලෙස ඇය කතා, ඇය දෙස බලා ඇඳ පාමුල. "මම ඇත්තටම කිසිම දෙයක් දන්නෙ නෑ ඔය ගැන. සමහරවිට ඔබ විකුණන සස්ෙපන්ඩර්ස් හෝ මාෆියා ලොක්කා කවුද vacationing මෙතන." ඇය මා දිහා බැලුවා. "මම දන්න එකම දේ මම සතුටු දැනෙනවා විට, ඇය ඔබ සමඟ. ඒ ඇති මට." ඇය පෑවා. එය පැහැදිලි බව ඇය නැවත පැවැත්වීම, ඇගේ කඳුළු. "මම නැවතත් ඔබ බලන්න?"
ඔහු මිරිකා සිගරට්. "මම ඇත්තටම දන්නේ නැහැ. මම එපා විකිණීමට ඇගේ පටි සහ මම මාෆියා ලොක්කා. නමුත් මගේ ජීවිතය නෙවෙයි ජිම්, ඒක මගේ අතින්. මම සතුටු වෙනවා ඔබ සමග, ද."
ඇය එළියට ඇද සිගරට් බලා මා දෙස ඕනෑකමින්. ඇගේ තොල් එකට තද කරන ලදී. ඇය ගිල දෙවරක්. "මට ... අප තවමත් කාලය ඇති ... පෙර ඔබේ තලය ඉවත්වන?"
ඇය හිනා සහ බදාගෙන ee. "අපි කඩිමුඩියේ නොවේ."
ඇය පිළිගෙන මා සමග මංමුලා සහගත ආශාව. ඇය ඇඬුවා සියලු කාලය.
පරිච්ඡේදය 2
මම ගොඩ බස්වන ලදී, වොෂින්ටන්, d. c., ගේල් කළු දැනටමත් මට ඉතිරි සොඳුරු මතකයන්. ඇගේ විය තවදුරටත් හුදෙක් මිනිසා නිවාඩුවක් ගැනීමට උත්සාහ අවධානය වෙනතකට යොමු තමා. ඔහු පොරොව නියෝජිතයා. Wilhelmine ගේ පිස්තෝලයක්, මගේ Luger විය holstered යටතේ මගේ අත. හියුගෝ, මගේ stiletto, ගිහි පහසුවෙන් එහි විලසම මගේ වම් අත. එක් ව්යාපාරය උරහිස් සහ පිහියක් වනු ඇත සියුම්ව වැටෙන්නේ මගේ අතින්. පියරේ, මාරක ගෑස් බෝම්බ, දැන් සිරවී කුහරය මගේ අයිතිය වළලුකර. එය කුඩා වන අතර, මගේ මානය විය මගින් ආවරණය ඉතාලි සපත්තු. ඔවුන් හුදෙක් තරම් පොරොව මෙවලම් ලෙස මගේ මනස හා ශරීරය.
මම ගිය බවට හෝක් කාර්යාලය සහ සොයා මානය ජනේලයෙන් බලා දී හිම. ඔහු ඔහුගේ ආපසු සමග සිටගෙන විට මට මම ඇතුළු විය. තොරව පමණ හැරෙමින්, ඔහු පෙන්වා දුන්නේය පුටුවක් ඉදිරිපිට ඔහුගේ කුඩා මේසය. ලෙස සෑම විටම, පැරණි තාලයේ රේඩියේටර් මතු ආර්ද්රතාවය කාර්යාලය විසින් ප්රතිශතයක් සංඛ්යාව.