70. Vaga Força del Terror http://flibusta.is/b/646617/read
Vaga Força Terror
Nick Carter
Moscou
Nick Carter
Moscou
traduït per Lev Shklovsky
Dedicat a la memòria del difunt fill Anton.
Capítol 1
La llum de la lluna brillava al Llac Mead, a l'est. Ella, de peu davant de la finestra, alt per sobre de la resta del món, per escoltar el tro, hum, i hum des de baix. Fins i tot aquí a l'hotel, el soroll de Las Vegas no va ser suprimida. Es va fer una mica més febles dels fora de les parets gruixudes, però no vaig tenir temps per oblidar on estava - la diversió de la capital del món. 'Àlies? Nick, Àngel, estàs preparat? Els fulls rustled darrere de mi. Tot i que la seva llum no era la llum, no hi havia prou llum de la lluna a través de la finestra per a veure Gail llargues cames en moviment sota el llençol.
"Anar al llit," vaig murmurar. "Vaig tenir alguna cosa per beure." Va fer una protesta de so. Els fulls rustled de nou, i la seva llarga, prima, amb el cos nu va sortir de la paperera. Es va traslladar cap a mi, els ulls mig tancats. Va fer una altra protesta de so. Quan era al meu costat, va premut per primer cop al front i després el seu nas, just a sota de la meva espatlla, entre el coll i el braç. Ella es va convertir en el cap per un costat en la vergonya i es recolzen fortament en contra de mi. Va deixar anar un llarg i profund sospir de satisfacció. "Porta'm, si us plau," - va dir a una nena de veu.
Glaçons de gel va caure sobre el meu got buit. Posar el braç al voltant de les espatlles, li va portar de tornada al llit. Ella es va asseure primer, a continuació, estirats a la seva esquena. Va mirar a prop i veure la llum de la lluna reflectida en les exuberants corbes i suaus buits.
Gail Negre era membre d'una noia revisió grup de Las Vegas. Cada nit i quaranta-nou belles dones joves vestides a car Zhirinovsky vestits amb plomes i ballar. Quan vaig veure per primera vegada, em va sorprendre que algú pogués trobar tants parells de belles cames i posar ih en una fila.
Gale conèixer a l'hotel. Les seves closques d'ou per esmorzar i aturat un moment per deixar caure una quarta part d'un dòlar en la màquina expenedora. Hi era el so de les rodes, a continuació, feu clic a d'un fre de la roda, una mica més tard un altre clic, i a la tercera feu-hi clic era el so dels diners caure. Jo ara tenia sis quartes parts d'un dòlar.
A continuació, Gale notat ella. Semblava que també es va anar al menjador. Ella ha de tenir es va convertir en el so de diners caure. Ella estava asseguda a la porta del menjador, mirant-me amb un qüestionament somriure. Ella, es reia de la reumatisme. Ella portava estanc rosa slacks i un blanc mini faldilla que va penjar just per sobre del seu melic. Ella portava alta de taló-sabatilles de ballet. Nah del cabell era de caoba, llarga i gruixuda. Vostè pot fer un munt de tancar. Si una dona porta l'ego sense problemes, sense un sol cabell fora de lloc, que amb seguretat es pot dir que ella és molt vanitós, reservat i calma. Aquest tipus de dona que no va deixar el seu espès cabell onatge va donar la impressió d'estar solt, deixant anar.
De sobte ella va venir a mi. Un quart de dòlar de rebotar en la meva banda, com he intentat de decidir fugir amb els diners, o provar de nou. Va començar a entendre com aquestes persones pobres que pot crear addicció al joc. Però quan aquesta noia va venir a mi, que vaig oblidar el trimestre el dòlar, jocs d'atzar, i Las Vegas.
Era gairebé una dansa. El moviment va ser fàcil de descriure: només cal posar un peu davant de l'altre i anar a fer una passejada. Però aquesta bella criatura no era simplement movent les seves cames. Els seus malucs balancejava, la seva divisió va ser estirats, els seus pits jutted a terme, les seves espatlles es va fer enrere, ballant cames fet sempre passa. I sempre hi ha que riuen.
"Hola", va dir a una nena de veu. "Va guanyar?"
'Ah!
"Sabeu, després de l'últim espectacle, em va tirar el cinc de dòlars a aquesta cosa i no va guanyar res. Quants diners tens?
"Un quart de dòlar."
Ella va fer un espetec amb la seva llengua i es va aixecar sobre una cama, flexió de l'altra lleugerament. Ella va aixecar la seva aguda nas i explotar les seves dents amb la seva ungla. "Mai podràs guanyar amb aquestes estúpid dispositius. No crec que això pugui pagar." Ella va mirar a la màquina expenedora, com si a algú no li va agradar gaire.
Va riure reassuringly. "Cop d'ull", em va dir , " has tingut l'esmorzar encara?" "Bé, puc oferir-vos l'esmorzar? És el mínim que puc fer ara que m'he guanyat la seva amb un dòlar i mig de diners."
Es va posar a riure fins i tot més difícil i va convocar a la seva mà. "El meu nom és Gail Negre. Jo treballo per a una revista."
Ee va agafar del braç. "El seu Sobrenom és Carter. Les seves vacances. '
Ara la lluna sant va anar teixint una plata ray i les ombres de la Gail del cos nu. La sala de sobte es va convertir en molt tranquil. El soroll del casino semblava ser ofegats per la nostra respiració i el moviment del nostre cos, sobre els llençols. Vaig sentir la seva esvelta de cos de l'abast de la meva mà.
Va besar el tautness del seu coll, lliscant els seus llavis a la seva orella. Llavors vaig sentir la seva mà sobre mi, i ella em va portar lluny. El moment ella va entrar a la seva nah, els òrgans que semblava congelar. Ella va entrar lentament a prop. Vaig poder sentir el seu alè xiulet a través de la seva serrant les dents, i les seves ungles excavació en les meves espatlles, provocant-me terrible dolor. Em va apropar a ella per un altre llepar, i sentir com els seus talons a la part posterior de les cames, prement-me contra ella.
Ens va quedar tan quiet una estona. Ella, sentir la seva calor humida al voltant de mi. Va propped-se sobre els colzes recolzats i va mirar a la seva cara. Ella va tancar els ulls, la seva boca penjant obert durant un temps, el seu espès cabell cau violentament voltant del seu cap. Un ull que va ser mig tapat per perdre el cabell.
Ell va començar a moure's molt lentament cap avall la part interior de la cuixa, per l'altre. Els meus malucs es van fer molt lenta rotació. Ella mica el seu llavi inferior entre serrant les dents. Va començar a moure, també.
"Això és una gran, Nick," - va murmurar hoarsely. "Això és increïble sobre tu."
Va besar el seu nas, després lliscar els seus llavis a través del seu cabell. Vaig poder sentir el seu fer sorolls a la gola, però em pressiona els meus llavis al seu cabell. Cada vegada que em va passar, la seva llengua lliscar en la meva boca. Després de la punta de la llengua atrapat entre la seva seu a les dents i els llavis. Va pujar amunt i avall, i va utilitzar la seva llengua materna, així com el seu cos.
La protesta de sons aturat. Va breument sentir les seves mans sobre ell. La meva cara va sentir calenta. Tot el meu cos tens. Va ser al costat d'ell mateix. Ella ja no era conscient de la seva habitació, el seu llit, o el soroll a continuació. Nosaltres dos estàvem allà, nosaltres i el que vam fer junts. Jo només sabia que sobre ella i la calor, la calor cremant que ara estava enfonsant-me. Com que la meva pell era massa calenta al tacte nah.
Vaig poder sentir el remolins d'escuma de rius abocar a mi, bombolles cap a ella. La seva superat el punt on el seu pensament vaig poder aturar-lo. Ee va tirar les seves properes, la celebració del seu tan fortament que no podia respirar. Els remolins de l'aigua gust com un estany que busquen pas. I després de la presa es va ensorrar. Gail va ser una flor marcida que es va aferrar a la seva. Jo no podia sostenir-la prou ajustades; va ser aferrar-se a tancar, tractant de tirar d'ella a través de la pell. Jo gairebé no podia sentir el seu ungles. Ens tens junts. La meva respiració es va aturar. I després es va ensorrar.
El meu cap estava en el coixí al costat d'ella, però ella encara estava estirat sota mi, i vam encara enrotllada. La meva respiració tornar amb dificultat. Ell va somriure a la seva i la va besar a la galta.
"Puc sentir el dòlar de pila batent," va dir.
"Que estava molt bé", em va dir després de pensar-ho. Aquesta vegada, el que realment va ser alliberat.
Les nostres cares eren tan juntes, que vaig poder veure cada corretja per separat. Les teranyines dels seus cabells encara cobreix un ull. Es va netejar el seu ego amb el seu polze. Ella va somriure a mi. "Tot va de vacances a una persona, amb totes les roques, coets, coets i explosions."
Ja hi era i va mirar l'un a l'altre. La finestra era oberta durant un temps. El desert vent bufava suaument a través de les cortines.
"Sembla gairebé impossible que només tindrà una setmana", Gail va dir amb una veu ronca.
Llavors ens quedem adormits nu, encara calent de l'acte de fer l'amor.
Em vaig sentir com m'acabava de tancar els ulls quan va sonar el telèfon. Al principi vaig pensar que estava somiant. Hi va haver un incendi en algun lloc, i un camió de bombers havia deixat d'existir. Ella, en sentir això. El telèfon va sonar de nou.
Els meus ulls va volar lliure. El dia va començar a trencar; el Primer sant entrar a l'habitació, així que vaig poder veure l'armari, la cadira, i a l'adorable Gail dormint al meu costat.
El maleït telèfon va sonar de nou.
La seva rosa. Gail gemegava per un moment i es pressiona el seu cos nu contra la meva. El vaig portar . "Hola", em va dir. No té gaire sentit per no tenir un ambient una.
"Carter?" Com aviat pot arribar a Washington?" Es va Falcó, el cap d'AX, la meva cap.
"Jo puc fer el següent dispositiu." Ella, em vaig sentir Gail de premsa contra el meu cos.
"Nice to meet you", Falcó, va dir. "Això és important. Registrar-se com aviat com arribi al meu escriptori."
"Molt bé, senyor." Va penjar i de seguida va agafar el telèfon de nou. Gail rodar lluny de mi. Ella estava asseguda al meu costat. Vaig sentir la brisa en el coll i es va adonar que ella estava mirant-me. Quan va rebre una trucada des de l'aeroport, va reservar un vol directe que esquerra per Las Vegas a disset minuts passades les nou. Va mirar el seu rellotge. Va ser cinc minuts últims sis. Va mirar Gail.
Va encendre un al voltant de la meva cigarrets. Ella es va ficar a la boca i llavors va prendre. Ella va bufar fum al sostre. "Vaig pensar que potser podríem anar esquí aquàtic avui", va dir rotundament.
'Gail ...'
Va interrompre'm. "No hi ha actuacions de demà, és gratuït. Vaig pensar que podria trobar un lloc en el Llac Mead en algun lloc per banyar-se i anar de picnic. Elvis durà a terme demà a la nit. Em pot obtenir entrades ." Ella va sospirar profundament. "Podríem anar a nedar i fer un pícnic, llavors tornar aquí per vestir-se, després de dinar i anar a l'espectacle
"Gail, Jo ..."
Ella posa la seva mà sobre la meva boca. "No," va dir feblement. "No digueu això. Jo l'entenc. La festa ha acabat."
"Sí, en el dell mateix".
Ella va assentir amb el cap i va bufar fum al sostre nou. Com que ella parlava, mirava al peu del llit. "Realment no sé res de tu. Potser tu ets la venda de tirants o un cap de la màfia que estiuejava aquí." Ella em va mirar. "L'única cosa que sé és que em sento feliç quan ella està amb tu. Això és suficient per a mi." Va sospirar. Era evident que estava frenant seves llàgrimes. "Vaig veure de nou?"
Va prémer un cigarret. "Realment no sé. Jo no comprar-li les corretges i jo no sóc un cap de la màfia. Però la meva vida no és en el gimnàs, és a les meves mans. I estic content amb tu, també."
Es va treure un cigarret i va mirar-me intently. Els seus llavis es pressiona junts. Ella empassat dues vegades. "A mi ... encara estem a temps ... abans que el seu avió surt?"
Ella va riure i es van abraçar ee. "No estem en una pressa."
Ella va acceptar-me amb un desesperat passió. I va exclamar ella tot el temps.
Capítol 2
Quan vaig arribar a Washington, D.C., Gail Negre ja em va deixar amb molt bons records. Ella ja no era només un home de vacances intentant distreure-se. Va ser una AX agent. Wilhelmine la pistola, la meva Luger, va ser holstered sota el meu braç. Hugo, la meva agulla, posar còmodament en la seva scabbard en la meva mà esquerra. Un moviment de l'espatlla i el ganivet li suaument caure en la meva mà. Pierre, la mortal gas bomba, és ara encallat en la cavitat del meu turmell dret. Era petita, i el meu ego, va ser cobert per l'italià sabates. Eren com a molt AX eines com la meva ment i el cos.
Vaig anar a Hawke oficina i trobar Ego mirant per la finestra a la neu. Va estar amb la seva tornada a mi quan vaig entrar. Sense donar-se la volta, va assenyalar una cadira davant de la seva petita escriptori. Com sempre, l'antiga radiador elevar la humitat a l'oficina, un percentatge nombre.