Coisrigeadh mar chuimhneachan air a’ mhac Anton a chaochail.
Caibideil 1
Bha solas na gealaich a’ deàrrsadh air Lake Mead chun an ear. Sheas mi air beulaibh na h-uinneige, àrd os cionn a 'chòrr den t-saoghal, ag èisteachd ris a' bhualadh, a 'chromadh agus a' chromadh bho shìos. Fiù 's an seo aig an taigh-òsta, cha deach fuaim Las Vegas a chumail fodha. Dh’ fhàs e beagan na bu laige air cùl nam ballachan tiugha, ach cha robh dòigh sam bith ann a dhìochuimhnich thu càit an robh thu – prìomh-bhaile sunndach an t-saoghail. ‘Nic? Nick, aingeal, a bheil thu suas? Bha na duilleagan a 'meirgeadh air mo chùlaibh. Ged nach do thionndaidh mi an lampa, bha solas na gealaich gu leòr a’ tighinn tron uinneig gus casan fada Gail fhaicinn a’ gluasad fon duilleag.
“Rach a chadal,” thuirt mi. "Olaidh mi rudeigin." Rinn i fuaim gearain. Bha na siotaichean a’ meirgeadh a-rithist agus thàinig a corp fada, caol, rùisgte a-mach às an leabaidh. Ghluais i a dh'ionnsaigh mi le sùilean leth-dùinte. Rinn i fuaim gearain a-rithist. Nuair a bha i ri mo thaobh, bhrùth i an clàr an toiseach agus an uairsin a sròn dìreach fo mo ghualainn, eadar m’ amhaich agus mo ghàirdean. Thionndaidh i gu diùid a ceann chun an taobh agus lean i gu mòr nam aghaidh. Leig i a-mach osna fhada, dhomhainn de shàsachadh. “Gabh mi, guidheam ort,” thuirt i ann an guth nighinn bhig.
Thuit ciùban-deighe a-steach don ghlainne falamh agam. Chuir mi mo ghàirdean timcheall a guailnean agus thug mi air ais dhan leabaidh i. An toiseach shuidh i sìos, an uairsin shìn i a-mach air a druim. Choimhead mi oirre agus chunnaic mi solas na gealaich a’ meòrachadh air a cromagan lusach agus a lagan bog.
Bha Gail Black na ball de bhuidheann ath-sgrùdaidhean nighean ann an Las Vegas. A h-uile h-oidhche bhiodh iad fhèin agus dà fhichead sa naoi boireannaich òga àlainn eile air an sgeadachadh ann an èideadh daor iteach agus a’ dannsadh. Nuair a chunnaic mi seo an toiseach, chuir e iongnadh orm gum b 'urrainn do chuideigin uiread de phaidhrichean de chasan brèagha a lorg agus an cur ann an sreath.
Choinnich mi ri Gail aig an taigh-òsta. Bha mi a’ coiseachd gu bracaist agus stad mi airson mionaid airson cairteal a thilgeil a-steach don inneal-reic. Bha fuaim nan cuibhlichean ann, an uairsin cliog cuibhle breic, beagan às deidh sin cliog eile, agus aig an treas cliog chualas fuaim airgead a’ tuiteam. A-nis bha sia cairteal agam.
Agus an uairsin mhothaich mi Gail. Bha e coltach gu robh i cuideachd a’ dol don t-seòmar-bìdh. Feumaidh gun do thionndaidh i mun cuairt le fuaim airgead a’ tuiteam. Sheas i air stairsneach an t-seòmar-bìdh agus choimhead i orm le gàire ceasnachail. Rinn mi gàire mar fhreagairt. Bha pants teann pinc oirre agus sgiort geal a bha crochte dìreach os cionn a navel. Bha sàilean àrda oirre. Bha a falt dath mahogany, fada is tiugh. Faodaidh tu tòrr a dhèanamh a-mach às. Ma bhios boireannach ga chaitheamh gun sgur, gun aon fhalt a-mach às an àite, faodaidh sinn a ràdh gu sàbhailte gu bheil i gu math dìomhain, glèidhte agus socair. Thug a leithid de bhoireannach, a leig le a falt tiugh a dhol suas, a ’bheachd air debauchery, a’ leigeil às.
Gu h-obann thàinig i thugam. Bhreab a’ chairteal timcheall nam làimh agus mi a’ feuchainn ri co-dhùnadh am bu chòir dhomh ruith air falbh leis an airgead no feuchainn a-rithist. Thòisich mi a 'tuigsinn mar a dh' fhaodadh na daoine bochda sin a bhith air an glacadh le gambling. Ach nuair a thàinig an nighean seo thugam, dhìochuimhnich mi mu chairteal dolar, gambling agus Las Vegas.
Cha mhòr gur e dannsa a bh’ ann. Bha an gluasad furasta a mhìneachadh: dìreach cuir aon chois air beulaibh an taobh eile agus falbh air cuairt. Ach ghluais an creutair brèagha seo barrachd air dìreach a chasan. Bha a cromagan a’ gluasad, bha a druim fada, chaidh a cìochan a shìneadh a-mach, chaidh a guailnean a thilgeil air ais, rinn a casan dannsa pasan fada. Agus bha an gàire seo an-còmhnaidh.
“Hello,” thuirt i ann an guth nighean bhig. "Bhuannaich thu?"
'Oh
“Tha fios agad, às deidh an taisbeanadh mu dheireadh, thilg mi còig dolar a-steach don rud seo agus cha do bhuannaich mi dad. Dè an t-airgead a th' agad?
"Ceathramh dolar."
Rinn i fuaim cliogadh le a teanga agus sheas i air aon chas, a 'lùbadh an tè eile beagan. Thog i a sròn biorach agus thug i grèim air a fiaclan le a h-ingne. “Cha bhuannaich thu gu bràth leis na h-innealan gòrach sin. Chan eil mi a’ smaoineachadh gum pàigh an rud seo gu bràth." Choimhead i air an inneal-reic mar gum b’ e cuideigin nach do chòrd rithe.
Rinn mi gàire le misneachd. “Èist,” thuirt mi, “an d’ fhuair thu bracaist fhathast?” Chrath i a ceann. “Ceart gu leòr, am faigh mi bracaist dhut? Is e an rud as lugha as urrainn dhomh a dhèanamh a-nis gu bheil mi air dolar gu leth airgid a chosnadh.”
Rinn i gàire eadhon nas fharsainge agus leudaich i a làmh. “Is e Gail Black an t-ainm a th’ orm. Tha mi ag obair ann an iris."
Rug mi air a làimh. “Is mise Nick Carter. Tha mi air saor-làithean. '
A-nis bha solas na gealaich a 'ceangal beam airgid agus faileas corp lomnochd Ghail. “O, Nick,” dh’èigh i. Gu h-obann dh'fhàs an seòmar gu math sàmhach. Bha coltas gu robh fuaim a 'chasino air a bhàthadh le ar n-anail agus gluasadan ar cuirp air na siotaichean. Bha mi a 'faireachdainn a corp caol a' ruighinn a-mach airson mo làmh.
Phòg mi a h-amhaich teann, a 'sleamhnachadh mo bhilean gu a cluais. An uairsin dh’fhairich mi a làmh orm agus stiùir i mi. An àm a chaidh mi a-steach innte, bha coltas gu robh na cuirp againn a’ reothadh. Chuir mi a-steach i gu slaodach. Chuala mi siantan a h-anail a’ teicheadh tro a fiaclan clenchte, agus a h-ìnean a’ cladhach nam ghuailnean, ag adhbhrachadh cràdh uamhasach dhomh. Ghluais mi eadhon nas fhaisge oirre agus dh’fhairich mi a sàilean air druim mo chasan a’ brùthadh orm na h-aghaidh.
Dh'fhuirich sinn cho neo-ghluasadach airson ùine. Bha mi a 'faireachdainn a blàths fliuch timcheall orm. Lean mi air mo uilleanan agus choimhead mi a-steach air a h-aodann. Dhùin i a sùilean, bha a beul fosgailte airson ùine ghoirid, a falt tiugh a’ sruthadh gu fiadhaich timcheall a cinn. Bha aon shùil air a chòmhdach gu leth le falt sgaoilte.
Thòisich mi air gluasad gu math slaodach sìos taobh a-staigh aon sliasaid agus suas an taobh eile. Bha mo chromagan a’ dèanamh gluasadan cuairteachaidh gu math slaodach. Bhrùth i a bilean ìosal eadar fiaclan clenched. Thòisich i cuideachd air gluasad.
“Tha seo sgoinneil, Nick,” thuirt i gu cruaidh. “Tha e cho iongantach mu do dheidhinn.”
Phòg mi a sròn agus an uairsin ruith mo bhilean tro a falt. Bha mi a’ faireachdainn na h-amhaich gu robh i a’ dèanamh fuaimean, ach bhrùth mi mo bhilean ri a falt. Gach uair a ghluais mi, chaidh a theanga a-steach do mo bheul. An uairsin rug mi air bàrr a teanga eadar m ’fhiaclan agus mo bhilean. Dhìrich mi suas is sìos agus chleachd mi mo theanga cho math ri mo bhodhaig.
Sguir fuaimean a’ ghearain. Goirid dh'fhairich mi a làmhan orm. Dh’fhàs m’aodann teth. Bha mo chorp gu lèir sgìth. Bha mi ri taobh mi fhìn. Cha robh mi tuilleadh mothachail air mo rùm, mo leabaidh, no am fuaim shìos an staidhre. Bha an dithis againn dìreach ann, sinn fhèin agus na rinn sinn còmhla. Cha b' aithne dhomh ach ise 's an teas, 'S an teas geur a dh' ith mi. Bha e mar gum biodh mo chraiceann ro theth airson suathadh.
Dh’fhairich mi gu’n robh foam na h-aibhne a’ sruthadh a-steach orm, a’ leum a-steach thuige. Bha mi seachad air a 'phuing far an robh mi a' smaoineachadh gum b 'urrainn dhomh stad a chur air. Tharraing mi a dh’ ionnsaigh i, ga cumail cho teann is nach b’ urrainn dhi anail a tharraing. Bhlais an t-uisge borb mar lòn a’ sireadh trannsa. Agus an uairsin thuit an dam. B' i Gail am flùr seargach ris an do dhlùth mi. Cha b' urrainn mi a cumail teann gu leòr; Dhlùth mi ris, a’ feuchainn ri a tharraing tro mo chraiceann. Is gann gun robh mi a’ faireachdainn a h-ìnean. Rinn sinn teannachadh còmhla. Sguir m’ anail. Agus an uairsin thuit sinn.
Bha mo cheann air a’ chluasaig ri thaobh, ach bha i fhathast na laighe fodha, agus sinn fhathast eadar-fhighte. Thàinig m’ anail air ais le duilgheadas. Rinn mi gàire agus phòg mi i air a 'ghruaidh.
“Is urrainn dhomh a bhith a’ faireachdainn do chridhe a ’bualadh," thuirt i.
“Bha sin sgoinneil,” thuirt mi às deidh dhomh smaoineachadh mu dheidhinn. An turas seo bha mi dha-rìribh air mo shaoradh.
Bha ar n-aghaidhean cho faisg air a chèile is gum faiceadh mi gach sùil leotha fhèin. Bha an lìon falt aice fhathast a’ còmhdach aon sùil. Chuir i air falbh e le a h-òrdag. Rinn i gàire orm. “B’ e na saor-làithean gu lèir a bh’ ann an aon, leis na creagan, rocaidean, rocaidean is spreadhaidhean uile.
laigh sinn agus choimhead sinn air a chèile. Bha an uinneag fosgailte airson ùine. Shèid gaoth an fhàsaich na cùirtearan gu socair.
“Tha e coltach gu bheil e cha mhòr do-dhèanta nach toir seo ach seachdain," thuirt Gail ann an guth gruamach.
An sin thuit sinn nar cadal, fhathast blàth bho ghnìomh a 'ghràidh.
Bha mi a’ smaoineachadh gu robh mi dìreach air mo shùilean a dhùnadh nuair a ghlaodh am fòn. An toiseach bha mi a 'smaoineachadh gu robh mi a' bruadar. Bha teine an àiteigin, agus bha làraidh teine a’ dol seachad. Chuala mi sin. Ghlaodh am fòn a-rithist.
Dh'itealaich mo shùilean fosgailte. Thoisich an latha air seargadh ; Thàinig a’ chiad solas a-steach don t-seòmar gus am faiceadh mi an clòsaid, an cathair agus an Gail eireachdail a’ cadal ri mo thaobh.
Ghlaodh am fòn a-rithist.
dh'èirich mi. Rinn Gail gearan airson mionaid agus bhrùth i a corp rùisgte an aghaidh mo chuid. Ghabh mi . “Hi,” thuirt mi. Cha robh e càirdeil idir.
- Carter? Dè cho luath ‘s as urrainn dhut a bhith ann an Washington? B 'e Hawk, ceannard AX, mo cheannard.
“Is urrainn dhomh an ath inneal a ghabhail.” Bha mi a 'faireachdainn gu robh Gail a' bruthadh an aghaidh mo chorp.
“Tha e math do choinneachadh,” thuirt Seabhag. msgstr "Tha seo cudromach. Feuch an clàraich thu cho luath 's a ruigeas tu an deasg agam."
"Tha sir". Chroch mi suas agus thog mi am fòn a-rithist sa bhad. Ghluais Gail air falbh bhuam. Bha i na suidhe ri mo thaobh. Dh’fhairich mi gaoth air m’ amhaich agus thuig mi gu robh i a’ coimhead orm. Nuair a ghairm mi am port-adhair, ghlèidh mi turas-adhair dìreach a’ fàgail Las Vegas aig seachd mionaidean deug an dèidh naoi. Thug mi sùil air an uaireadair agam. Bha e còig mionaidean an dèidh sia. Thug mi sùil air Gail.
Las i fear de na toitean agam. Chuir i na mo bheul e agus an uairsin thug i dhi fhèin e. Shèid i ceò a-steach don mhullach. “Bha mi a’ smaoineachadh gur dòcha gum b ’urrainn dhuinn a dhol a sgitheadh uisge an-diugh," thuirt i gu cinnteach.
'Gail...'
Chuir i stad orm. “Chan eil taisbeanaidhean ann a-màireach, tha mi saor. Bha mi a 'smaoineachadh gum b' urrainn dhuinn àite a lorg air Lake Mead an àiteigin airson snàmh agus cuirmean-cnuic. Bidh Elvis a’ cluich feasgar a-màireach. Is urrainn dhomh tiogaidean fhaighinn gu furasta." Rinn i osna gu trom. “Dh’ fhaodadh sinn snàmh agus cuirm-chnuic a bhith againn agus an uairsin tilleadh an seo gus aodach a dhèanamh, an uairsin ithe agus a dhol chun chuirm
"Gail, I..."
Chuir i a làmh air mo bheul. “Chan eil,” thuirt i gu lag. “Na abair sin. Tha mi a’ tuigsinn. Tha na saor-làithean seachad."
"Tha, gu dearbh."
Chrath i agus shèid i ceò aig a’ mhullach a-rithist. Sheall i air bonn na leapa mar a bha i a’ bruidhinn. “Chan eil fios agam càil mu do dheidhinn. Is dòcha gu bheil thu a’ reic crochadairean no ceannard mafia a tha a’ falbh an seo.” Sheall i orm. “Is e an aon rud as aithne dhomh gu bheil mi a’ faireachdainn toilichte nuair a bhios mi còmhla riut. Tha sin gu leòr airson mi." Rinn i osna. Bha e soilleir gu'n robh deòir air a h-ais. " Am faic mi rìs thu ?"
Bhrùth mi a-mach an toitean. "Chan eil fhios 'am gu dearbh. Chan e neach-reic strap-on a th' annam agus chan e ceannard mafia a th' annam. Ach chan eil mo bheatha nam làmhan. Agus tha mi toilichte leat cuideachd."
Thug i a-mach toitean agus choimhead i orm gu faiceallach. Bha a bilean air an teannachadh. Shluig i dà uair. “I... a bheil ùine againn fhathast… mus fhalbh am plèana agad?”
Rinn mi gàire agus dhùisg mi i. "Chan eil sinn ann an cabhag."
Fhuair i mi le dìoghras eu-dòchasach. Agus ghlaodh i fad na h-ùine.
Caibideil 2
Nuair a thàinig mi air tìr ann an Washington, bha Gail Black mu thràth air m’ fhàgail le deagh chuimhneachain. Cha b’ e dìreach duine a bh’ annam air saor-làithean a bha ag iarraidh buaireadh. Bha mi nam àidseant AX. Bha daga Wilhelmina, mo Luger, air a chòmhdach fo mo ghàirdean. Bha Hugo, mo stiletto, na laighe gu comhfhurtail na shàil air mo ghàirdean chlì. Aon ghluasad den ghualainn - agus bidh an sgian gu rèidh a 'tuiteam nam làimh. Chaidh Pierre, am boma gas marbhtach, a chuir a-steach gu daingeann ann an cuas mo adhbrann dheis. Bha e beag agus chòmhdaich mo bhrògan Eadailteach e. Bha iad nan ionnstramaidean AX cho mòr ri m’ inntinn agus mo bhodhaig.
Choisich mi a-steach gu oifis Hawk agus lorg mi e a 'coimhead a-mach air an uinneig air an t-sneachda. Nuair a chaidh mi a-steach, bha a dhruim aige rium. Gun a bhith a 'tionndadh mun cuairt, chomharraich e a' chathair air beulaibh an deasg bheag aige. Mar as àbhaist, thog an rèididheatoran seann-fhasanta an taiseachd san oifis gu ceud sa cheud.
“Toilichte gun do ràinig thu cho luath, Carter,” thuirt Hawk, fhathast le a dhruim thugam.
Shuidh mi sìos agus las mi toitean. Nuair a thog mi e, thug mi sùil air Hawk agus dh'fhuirich mi.
Thuirt e: “Chuala mi gu bheil e tòrr nas fhuaire ann am Moscow na seo.” Mu dheireadh thionndaidh e aodann a dh’ionnsaigh orm agus choimhead e orm le sealladh reòta. Chùm e cnap dubh cigar eadar fhiaclan. “Ach faodaidh tu innse dhomh gu pearsanta, Carter.”
dhùisg mi. "A bheil thu a 'ciallachadh gu bheil mi a' dol dhan Ruis?"