Namirapiratra teo amin'ny Farihy Mead ny hazavan'ny volana. Nijoro teo anoloan'ny varavarankely aho, avo ambonin'ny tontolo hafa, nihaino ny fianjerany, mihovotrovotra ary mihovotrovotra avy any ambany. Na dia teto amin'ny hotely aza dia tsy voafehy ny tabataban'i Las Vegas. Nihanalemy kely ihany izy tao ambadiky ny rindrina matevina, saingy tsy nisy fomba hanadinoanao ny toerana nisy anao - ilay renivohitra falifaly an'izao tontolo izao. 'Nick? Nick, anjely, mifoha ve ianao? Nikoropaka tao ivohoko ny lamba firakotra. Na dia tsy nandrehitra ny jiro aza aho, dia ampy ny hazavan’ny volana teo am-baravarankely ka nahita ny tongotra lavan’i Gail nihetsiketsika tao ambanin’ny lamba.
“Mandehana matory,” hoy aho nibitsibitsika. "Hisotro zavatra aho." Nanao feo fanoherana izy. Nikoropaka indray ny lamba firakotra ary nipoitra avy teo am-pandriana ny vatany lava, mahia, miboridana. Nikisaka nanatona ahy izy. Nanao feo fanoherana indray izy. Rehefa teo akaikiko izy, dia notsindriiny aloha ny handriny ary avy eo ny orony teo ambanin’ny soroko, teo anelanelan’ny tendako sy ny tanako. Saro-kenatra izy nanodina ny lohany teo anilany ary niankina mafy tamiko. Nisento lava sy lalina izy noho ny fahafaham-po. “Ento aho azafady,” hoy izy tamin’ny feon-jazavavy kely.
Nilatsaka tao anaty vera tsy nisy na inona na inona ny gilasy. Nataoko teo amin’ny sorony ny sandriko ary nentiny niverina natory. Nipetraka aloha izy, avy eo nitsotra tamin’ny lamosiny. Nijery azy aho ary nahita ny hazavan'ny volana nitaratra teo amin'ny fiolahany sy ny lavaka malefaka.
Gail Black dia mpikambana ao amin'ny vondrona revy vehivavy rehetra any Las Vegas. Isan-kariva izy ireo sy ny tovovavy tsara tarehy sivy amby efapolo hafa dia nanao akanjo lafo vidy volom-borona ary nandihy. Raha vao nahita an'ity aho dia gaga fa nisy olona nahita tongotra tsara tarehy maro be ary nametraka azy ireo nifanesy.
Nihaona tamin'i Gail tao amin'ny hotely aho. Nandeha nisakafo maraina aho ary nijanona kely mba hanipy ny ampahefatry ny milina mpivarotra. Nisy ny feon-kodiarana, avy eo ny kodiaran’ny frein, kelikely taorian’izay, dia nisy fikitihana hafa indray, ary tamin’ny fanintelony dia re ny feon’ny vola nianjera. Enina ampahefatry ny tenako izao.
Ary avy eo dia nahatsikaritra an'i Gail aho. Toa nankany amin’ny efitra fisakafoana koa izy. Azo inoana fa nihodina izy rehefa nandre ny firotsahana vola. Nijoro teo amin’ny tokonam-baravaran’ny efitra fisakafoana izy ary nijery ahy tamim-pitsikiana feno fanontaniana. Nihomehy aho namaly. Nanao pataloha mavokely tery sy zipo kely fotsy mihantona eo ambonin’ny foitrany izy. Nanao kiraro avo izy. Loko mahogany ny volony, lava sady matevina. Afaka mahazo betsaka amin’izany ianao. Raha misy vehivavy manao azy tsy misy kilema, tsy misy volo tsy misy toerana, dia afaka milaza isika fa tena zava-poana, voatokana ary tony. Ny vehivavy toy izany, izay namela ny volony matevina hibontsina, dia nanome ny fahatsapana ny fijangajangana, mamela.
Tampoka teo dia nanatona ahy izy. Nirefodrefotra teny an-tanako ny ampahefa-dalana rehefa nanandrana nanapa-kevitra aho na handositra miaraka amin'ny vola na hanandrana indray. Nanomboka azoko hoe ahoana no nahatonga ireny olona mahantra ireny ho lasa andevozin’ny filokana. Saingy rehefa tonga teto amiko ity tovovavy ity dia adinoko ny ampahefatry ny dolara, ny filokana ary ny Las Vegas.
Saika nandihy. Mora nofaritana ilay hetsika: apetraho eo anoloan'ny ilany fotsiny ny tongotra iray ary mandehana mandehandeha. Tsy ny ranjony ihany anefa no nihetsehan’io zavaboary tsara tarehy io. Ny valahany, ny lamosiny, ny lamosiny, ny nonony, ny sorony, ny sorony, ary ny tongony nandihy nanao passage lava. Ary nisy foana io fihomehezana io.
"Fantatrao fa taorian'ny fampisehoana farany dia nanipy dolara dimy aho tamin'ity zavatra ity ary tsy nahazo na inona na inona. Ohatrinona ny vola anananao?
"Ny ampahefatry ny dolara."
Nanao feo nikitika tamin’ny lelany izy ary nijoro tamin’ny tongony iray, ary naforitra kely ny ilany. Nanainga ny orony maranitra izy ary nikasika ny nifiny tamin’ny hohony. “Tsy handresy mihitsy ianao amin'ireo fitaovana adaladala ireo. Heveriko fa tsy hisy vokany izany zavatra izany. " Nojereny toy ny olona tsy tiany ilay milina mpivarotra.
Niome toky aho. “Henoy,” hoy aho, “mbola nisakafo maraina ve ianao?” Nihifikifi-doha izy. “Eny, afaka mahazo sakafo maraina ve aho? Izany no faran’izay kely azoko atao izao fa nahazo vola iray dolara sy tapany aho”.
Vao mainka nihomehy izy ary nanatsotra ny tanany. “Gail Black no anarako. Miasa amin'ny gazety aho."
Noraisiko ny tanany. "Izaho no Nick Carter. Manao fialan-tsasatra aho. '
Ankehitriny ny hazavan'ny volana dia nampifandray ny andry volafotsy sy ny aloky ny vatan'i Gaila mitanjaka. “Oh, Nick,” hoy izy nimenomenona. Nilamina tampoka ilay efitrano. Ny tabataban'ny casino dia toa rendrika tamin'ny fofonay sy ny fihetsiky ny vatanay teo amin'ny lamba. Tsapako ny vatany mahia naninjitra ny tanako.
Nanoroka ny tendany mihenjana aho, ary natsofoka teo amin’ny sofiny ny molotro. Dia tsapako teo amiko ny tanany ary notarihiny aho. Raha vao niditra tao aminy aho dia toa nivaingana ny vatanay. Niditra tsikelikely tao aminy aho. Reko ny misioka ny fofonainy nitsoaka tamin’ny nifiny nihidy, ary nihantona teo amin’ny soroko ny hohony, ka niteraka fanaintainana mafy tamiko. Vao mainka aho nanakaiky azy ary nahatsapa ny ombelahin-tongony teo an-damosin’ny tongotro nanindry ahy hanohitra azy.
Nijanona elaela izahay tsy nihetsika. Tsapako ny hafanany lena nanodidina ahy. Niankina tamin’ny kiho aho ary nijery ny tarehiny. Nakimpiny ny masony, nisokatra vetivety ny vavany, ny volony matevina nikoriana mafy nanodidina ny lohany. Ny maso iray dia rakotry ny volo nivalampatra ny antsasany.
Nanomboka nandroso tsikelikely aho nidina tao anaty feny iray ary niakatra ny iray. Nanao fihetsiketsehana miadana be ny valahako. Nokaikeriny ny molony ambany teo anelanelan’ny nifiny. Nanomboka nihetsika koa izy.
Nanoroka ny orony aho ary avy eo dia nososohiko teo amin’ny volony ny molotro. Tsapako teo amin’ny tendany fa nanao feo izy, fa ny molotro dia natsindriko tamin’ny volony. Isaky ny mihetsika aho, dia niditra tao am-bavako ny lelany. Dia noraisiko ny tendron’ny lelany teo anelanelan’ny nifiko sy ny molotro. Niakatra sy nidina aho ary nampiasa ny lelako sy ny vatako.
Nitsahatra ny feo nanao fihetsiketsehana. Tsapako vetivety ny tanany teo amiko. Nafana ny tarehiko. Nihenjana ny vatako manontolo. teo anilako aho. Tsy fantatro intsony ny efitranoko, ny fandriako, na ny tabataba tao ambany rihana. Teo ihany izahay roa, izahay sy izay niara-niasa. Ny hany fantatro dia izy sy ny hafanana, ny hafanana mahamay izay nandevona ahy. Toy ny hoe mafana loatra ny hoditro ka tsy azo nokasihina.
Tsapako ny fofon'ny renirano nikoriana tao amiko, niboiboika nankany aminy. Efa lany ny teboka izay noheveriko fa hahasakana izany aho. Nosintoniko nanatona ahy izy, nohazoniko mafy ka tsy afa-nifoka izy. Ny rano miboiboika dia nanandrana toy ny dobo mitady lalana. Dia nirodana ilay tohodrano. I Gail no voninkazo malazo nifikirako. Tsy afaka nihazona azy mafy aho; Nifikitra taminy aho, niezaka nisintona azy tamin’ny hoditro. Zara raha tsapako ny hohony. Nihenjana izahay. Nijanona ny fofonaiko. Dia nirodana izahay avy eo.
Nifanakaiky be ny tarehinay ka hitako tsirairay ny volomaso. Mbola nanarona ny masony ny tranon-kalany. Nofafany tamin’ny ankihibeny izany. Nitsiky tamiko izy. "Ny fialantsasatra rehetra dia natambatra ho iray, miaraka amin'ireo vatolampy, balafomanga, balafomanga ary fipoahana."
Nandry izahay ary nifampijery. Nivoha nandritra ny fotoana kelikely ny varavarankely. Nitsoka moramora ny ridao ny rivotry ny tany efitra.
“Toa saika tsy ho vita mihitsy ny haharitra herinandro fotsiny izany,” hoy i Gail tamin'ny feony.
Dia natory niboridana izahay, mbola mafana noho ny fitiavana.
Noheveriko fa vao nakipy ny masoko no naneno ny finday. Tamin'ny voalohany dia nihevitra aho fa nanonofy. Nisy afo nirehitra teny an-toerana, ary nisy fiara mpamono afo nandalo. Henoko izany. Naneno indray ny finday.
Nihiratra ny masoko. Nanomboka nazava ny andro; Tonga tao amin'ny efitrano ny hazavana voalohany mba hahitako ny efi-tranonao sy ny seza ary ilay Gail mahafinaritra matory eo akaikiko.
Naneno indray ilay telefaonina.
Nifoha aho. Nitomany vetivety i Gail ary nanery ny vatako niboridana teo amin’ny vatako. Nalaiko . “Salama,” hoy aho. Toa tsy sariaka ilay izy.
- Carter? Hafiriana no mety ho any Washington? I Hawk, lehiben'ny AX, lehibeko.
"Afaka maka ny fitaovana manaraka aho." Tsapako i Gail nanindry ny vatako.
“Faly miarahaba anao”, hoy i Hawk. "Zava-dehibe izany, azafady misoratra anarana raha vao tonga eo amin'ny latabatro ianao."
"Eny tompoko". Nampiato ny telefaonina aho ary noraisiko avy hatrany indray. Nihodina niala tamiko i Gail. Nipetraka teo akaikiko izy. Nahatsapa tsio-drivotra teo amin’ny tendako aho ary hitako fa nijery ahy izy. Rehefa niantso ny seranam-piaramanidina aho, dia namandrika sidina mivantana niala an'i Las Vegas tamin'ny sivy ambin'ny folo minitra. Nijery ny famantaranandro aho. Tamin’ny enina ora sy sasany tamin’izay. Nijery an’i Gail aho.
Nandrehitra ny sigarako iray izy. Nataony tao am-bavako ilay izy ary nalainy ho azy avy eo. Nitsoka setroka teny amin’ny valindrihana izy. “Nieritreritra aho hoe mety ho afaka manao ski an-drano isika anio,” hoy izy tamim-pahatapahan-kevitra.
'Gail...'
Nanapaka ahy izy. “Tsy misy fampisehoana rahampitso, afaka aho. Nihevitra aho fa afaka mahita toerana ao amin'ny Farihy Mead any ho any ho an'ny milomano sy fitsangatsanganana. Hanao fampisehoana rahampitso hariva i Elvis. Afaka mahazo tapakila mora aho." Nisento mafy izy. “Afaka nilomano sy nanao piknik izahay ary avy eo niverina nitafy akanjo, avy eo nisakafo sy nandeha tamin’ny fampisehoana
"Gail, izaho..."
Nataony teo am-bavako ny tanany. “Tsia,” hoy izy malemy. “Aza miteny izany. Azoko. Tapitra ny fialantsasatra."
"Eny tokoa."
Niondrika izy ary nitsoka setroka teo amin’ny valindrihana indray. Nijery ny tongotry ny fandriana izy rehefa niteny. "Tena tsy haiko na inona na inona momba anao. Angamba ianao mivarotra suspenders na lehiben'ny mafia miala sasatra eto." Nijery ahy izy. "Ny hany fantatro dia faly aho rehefa miaraka aminao. Ampy izay izaho." Nisento izy. Hita fa nitsahatra ny ranomasony. "Hahita anao indray ve aho?"
Rehefa tonga tany Washington aho, dia efa namela fahatsiarovana mahafinaritra ho ahy i Gail Black. Tsy lehilahy nanao vakansy fotsiny aho sady te hanakorontana. Mpiandraikitra AX aho. Ny basy poleta Wilhelmina, Luger-ko, dia nafenina teo ambanin'ny sandriko. Hugo, ny stiletto-ko, dia nandry tamim-pilaminana tao amin'ny fonony teo amin'ny sandriko havia. Hetsika iray amin'ny soroka - ary ny antsy dia hianjera amin'ny tanako. Pierre, ilay baomba entona mahafaty, dia niraikitra mafy tao amin’ny lavaky ny kitrotro havanana. Kely ilay izy ary ny kiraro italianako no nanarona azy. Zavamaneno AX izy ireo, toy ny saiko sy ny vatako.
Niditra tao amin'ny biraon'i Hawk aho ary nahita azy nijery ny lanezy teo am-baravarankely. Nony niditra aho, dia niandry ahy izy. Tsy nitodika izy fa nanondro ny seza teo anoloan’ny latabany kely. Toy ny mahazatra, ny radiatera tranainy dia nampiakatra ny hamandoana ao amin'ny birao ho zato isan-jato.
"Faly ianao fa tonga haingana, Carter," hoy i Hawk, mbola nitodika tany amiko.