70. Ka ikaika o ka weliweli http://flibusta.is/b/646617/read
Strike Force Terror
Carter Nick
Moscow
Nick Carter
Moscow
unuhi ʻia e Lev Shklovsky
Hoʻolaʻa i ka hoʻomanaʻo o ke keiki i make ʻo Anton.
Mokuna 1
Puhi mai ka malamalama mahina ma Lake Mead ma ka hikina. Kū wau i mua o ka puka makani, kiʻekiʻe ma luna o ke koena o ka honua, e hoʻolohe ana i ka hāʻule ʻana, ka haʻalulu a me ke kani ʻana mai lalo. ʻOiai ma ka hōkele, ʻaʻole i kāohi ʻia ka walaʻau o Las Vegas. Ua emi iki ma hope o nā pā mānoanoa, akā ʻaʻohe ala e hiki ai iā ʻoe ke poina i kou wahi i noho ai - ke kapikala hauʻoli o ka honua. 'Nick? Nick, ʻānela, aia ʻoe i luna? Ua ʻōleʻa nā lau ma hope oʻu. ʻOiai ʻaʻole au i hoʻā i ke kukui, ua lawa ka mālamalama o ka mahina e puka mai ana ma ka puka makani e ʻike ai i nā wāwae lōʻihi o Gail e neʻe ana ma lalo o ka pā.
"E hele e hiamoe," i hawanawana aku ai. "E inu au i kekahi mea." He leo kūʻē ʻo ia. Ua hū hou aʻela ka ʻili a puka maila kona kino lōʻihi, lohi, olohelohe mai luna mai o kahi moe. Ua neʻe mai ʻo ia iaʻu me nā maka paʻa hapa. He leo kūʻē hou ʻo ia. I kona pili ʻana iaʻu, kaomi mua ʻo ia i kona lae, a laila kona ihu ma lalo pono o koʻu poʻohiwi, ma waena o koʻu ʻāʻī a me koʻu lima. Huli hilahila ʻo ia i kona poʻo ma ka ʻaoʻao a hilinaʻi nui iaʻu. Ua hoʻopuka ʻo ia i kahi kani lōʻihi o ka ʻoluʻolu. "E lawe ʻoe iaʻu, e ʻoluʻolu," wahi āna me ka leo o kahi kaikamahine liʻiliʻi.
Hāʻule nā pahu hau i loko o kaʻu kīʻaha ʻole. Ua kau au i koʻu lima ma kona mau poʻohiwi a alakaʻi iā ia i hope i kahi moe. Ua noho mua ʻo ia i lalo, a laila ʻō akula ma ke kua. Nānā aku au iā ia a ʻike aku i ka mālamalama o ka mahina e ʻike mai ana i kona mau ʻāwī ulu a me nā lua palupalu.
He lālā ʻo Gail Black no kahi hui hoʻomaʻamaʻa kaikamahine āpau ma Las Vegas. I kēlā me kēia pō, ua ʻaʻahu lākou a me nā wāhine ʻōpio maikaʻi he kanahākūmāiwa i nā lole hulu makamae a hula. I koʻu ʻike mua ʻana i kēia, ua kāhāhā au i ka loaʻa ʻana o nā wāwae nani he nui a hoʻokomo i kekahi i ka lālani.
Ua hui au me Gail ma ka hōkele. E hele ana au i ka ʻaina kakahiaka a kū i kahi manawa e hoʻolei i kahi hapaha i loko o ka mīkini kūʻai. Aia ke kani o na huila, alaila, ke ku'i o ka huila uhauha, ma hope iki mai o kekahi kaomi hou ana, a ma ke kaomi ekolu, ua lohe ia ka leo o ka haule ana o ke dala. I kēia manawa ua loaʻa iaʻu ʻeono hapahā.
A laila ʻike wau iā Gail. Me he mea lā e hele ana ʻo ia i ka lumi ʻaina. Ua huli ʻo ia i ke kani ʻana o ke kālā hāʻule. Kū ʻo ia ma ka paepae o ka lumi ʻaina a nānā mai iaʻu me ka ʻakaʻaka nīnau. Ua ʻakaʻaka wau i ka pane. Ua ʻaʻahu ʻo ia i nā pālule ʻulaʻula ʻulaʻula a me kahi pālule keʻokeʻo e kau ana ma luna pono o kona piko. Ua ʻaʻahu ʻo ia i nā kāmaʻa wāwae kiʻekiʻe. Ua like kona lauoho me ka mahogany, lōʻihi a mānoanoa. Hiki iā ʻoe ke hana nui mai ia mea. Inā ʻaʻahu ka wahine iā ia me ka hala ʻole, me ka ʻole o ka lauoho i waho o ka wahi, hiki iā mākou ke ʻōlelo palekana he lapuwale loa, mālama ʻia a mālie. ʻO kēlā wahine, nāna iʻae i kona lauoho mānoanoa e pehu, hāʻawi i ka manaʻo o ka hoʻomāinoino, hoʻokuʻu.
Hiki koke mai ʻo ia iaʻu. Ua lele ka hapaha ma koʻu lima i koʻu hoʻāʻo ʻana e hoʻoholo inā e holo me ke kālā a i ʻole e hoʻāʻo hou. Ua hoʻomaka wau e hoʻomaopopo pehea e lilo ai kēia poʻe ʻilihune i ka piliwaiwai. Akā, i ka hele ʻana mai o kēia kaikamahine iaʻu, poina iaʻu e pili ana i ka hapaha kālā, ka piliwaiwai a me Las Vegas.
Ua aneane he hula. He maʻalahi ka wehewehe ʻana i ka neʻe ʻana: e kau wale i kekahi wāwae i mua o kekahi a hele e hele wāwae. Akā ʻoi aku ka neʻe o kēia mea nani ma mua o kona mau wāwae. ʻO kona pūhaka, ua lōʻihi ke kua, ua huʻi ka umauma i waho, ua hoʻolei ʻia kona poʻohiwi i hope, ua hele lōʻihi kona mau wāwae hula. A aia mau kēia ʻakaʻaka.
"Aloha," wahi āna me ka leo o kahi kaikamahine. "Ua lanakila ʻoe?"
'O
"Uaʻikeʻoe, ma hope o ka hōʻike hope loa, ua hoʻolei au iʻelima mau kālā i kēia mea aʻaʻole i lanakila i kekahi mea. ʻEhia kāu kālā?
"He hapaha dala."
Hana ʻo ia i kahi kani kaomi me kona alelo a kū ʻo ia ma kekahi wāwae, e kulou iki ana i kekahi. Hāpai aʻela ʻo ia i kona ihu ʻoi a paʻi i kona mau niho me kona kui. "ʻAʻole loa ʻoe e lanakila me kēia mau mea lapuwale. ʻAʻole au e manaʻo e uku ʻia kēia mea." Nānā ʻo ia i ka mīkini kūʻai aku me he mea lā he mea makemake ʻole ia.
Ua ʻakaʻaka wau me ka ʻoluʻolu. "E hoʻolohe mai," wahi aʻu, "ua ʻai ʻoe i ka ʻaina kakahiaka?" Luliluli kona poo. “ʻAe, hiki iaʻu ke kiʻi i ka ʻaina kakahiaka? ʻO ka mea liʻiliʻi loa ia e hiki iaʻu ke hana i kēia manawa ua lanakila wau i hoʻokahi kālā a me ka hapa kālā."
Ua ʻakaʻaka nui aʻe ʻo ia a ʻō aku i kona lima. “ʻO Gail Black koʻu inoa. Ke hana nei au ma kahi nūpepa."
Hopu au i kona lima. "ʻO wau ʻo Nick Carter. Hoʻomaha wau. '
I kēia manawa ua hui pū ka mālamalama o ka mahina i kahi kaola kālā a me nā aka o ke kino ʻōlohelohe o Gail. "ʻAe, Nick," wahi āna. Ua hāmau loa ka lumi. Me he mea lā ua pau ka walaʻau o ka casino i ko mākou hanu ʻana a me ka neʻe ʻana o ko mākou mau kino ma luna o nā ʻili. Ua ʻike au i kona kino wiwi i koʻu lima.
Honi au i kona ʻāʻī ʻāʻī, hoʻoheheʻe i koʻu mau lehelehe i kona pepeiao. A laila, ʻike wau i kona lima ma luna oʻu a alakaʻi ʻo ia iaʻu. I koʻu komo ʻana i loko ona, me he mea lā ua maloʻo ko mākou mau kino. Ua komo mālie au iā ia. Lohe aku la au i ka holo ana o kona hanu ma kona mau niho paa, a eli iho la kona mau kui i ko'u mau poohiwi, me ka eha loa ia'u. Ua hoʻokokoke aku au iā ia a ʻike wau i kona mau kuʻekuʻe wāwae ma ke kua o koʻu mau wāwae e kaomi mai iaʻu iā ia.
Noho ʻole mākou no kekahi manawa. Ua ʻike au i kona pumehana pulu a puni iaʻu. Ua hilinaʻi au ma koʻu mau kuʻekuʻe a nānā i kona alo. Ua pani ʻo ia i kona mau maka, ua hāmama kona waha no ka manawa pōkole, e kahe ana kona lauoho mānoanoa a puni kona poʻo. Ua uhi ʻia ka hapalua o ka maka i ka lauoho ʻāwīwī.
Ua hoʻomaka wau e neʻe mālie loa i loko o kekahi ʻūhā a i luna o kekahi. Ke hana lohi nei koʻu pūhaka i nā neʻe kaʻapuni. Nahu ʻo ia i kona lehelehe lalo ma waena o nā niho paʻa. Hoʻomaka ʻo ia e neʻe.
"Maikaʻi kēia, e Nick," i hāwanawana haʻahaʻa. "He mea kupanaha loa ia oe."
Honi au i kona ihu a holo i ko'u mau lehelehe ma kona lauoho. Ua manaʻo wau i loko o kona ʻāʻī e kani ana ʻo ia, akā hoʻopili wau i koʻu mau lehelehe i kona lauoho. I kēlā me kēia manawa aʻu e neʻe ai, komo kona alelo i loko o koʻu waha. A laila hopu wau i ka piko o kona alelo ma waena o koʻu mau niho a me koʻu mau lehelehe. Piʻi au i lalo a hoʻohana i koʻu alelo a me koʻu kino.
Ua kū ka leo kūʻē. Ua ʻike pōkole au i kona mau lima ma luna oʻu. Ua wela koʻu maka. Ua haʻalulu koʻu kino holoʻokoʻa. Aia wau ma kahi kokoke iaʻu iho. ʻAʻole au i ʻike hou i koʻu lumi, koʻu wahi moe, a me ka walaʻau o lalo. Ma laila wale nō mākou ʻelua, ʻo mākou a me kā mākou hana pū. ʻO ia wale nō kaʻu i ʻike ai a me ka wela, ka wela e ʻai ai iaʻu. Me he mea lā ua wela loa koʻu ʻili ke hoʻopā aku.
Ua ʻike au i ke kahe ʻana o ka huʻa wai o ka muliwai i loko oʻu, e hū mai ana iā ia. Ua hala au i kahi i manaʻo ai e hiki iaʻu ke hoʻōki. Huki au iā ia i oʻu nei, me ka paʻa ʻana iā ia i hiki ʻole ke hanu. Ua ʻono ka wai huhū me he loko iʻa e ʻimi ana i alahele. A laila hāʻule ka pā. ʻO Gail ka pua maloʻo aʻu i pipili ai. ʻAʻole hiki iaʻu ke hoʻopaʻa paʻa iā ia; Hoʻopili wau iā ia, e hoʻāʻo ana e huki i koʻu ʻili. ʻAʻole hiki iaʻu ke ʻike i kona mau kui. Ua hoʻoluhi pū mākou. Ua kū koʻu hanu. A laila hāʻule mākou.
Aia koʻu poʻo ma luna o ka uluna e pili ana i kona, akā e moe mau ana ʻo ia ma lalo oʻu, a ua pili pū māua. Ua hoʻi mai koʻu hanu me ka pilikia. Ua minoʻaka wau a honi iā ia ma ka pāpālina.
"Ua hiki iaʻu ke ʻike i ke kuʻi ʻana o kou puʻuwai," wahi āna.
"Maikaʻi kēlā," wahi aʻu ma hope o ka noʻonoʻo ʻana. I kēia manawa ua hoʻokuʻu ʻia au.
Ua pili loa ko mākou mau maka i kekahi i kekahi a hiki iaʻu ke ʻike pākahi i kēlā me kēia maka. Ua uhi paʻa kona lauoho lauoho i kekahi maka. Holoi ʻo ia me kona manamana lima. Ua minoʻaka ʻo ia iaʻu. "ʻO nā lā hoʻomaha a pau i ʻōwili ʻia i hoʻokahi, me nā pōhaku āpau, nā pōhaku, nā pōhaku a me nā pahū."
Moe mākou a nānā kekahi i kekahi. Ua hāmama ka puka makani no kekahi manawa. Ua puhi mālie ka makani wao nahele i nā pale.
"Me he mea hiki ʻole ke hoʻokahi pule wale nō," wahi a Gail me ka leo haʻahaʻa.
A laila, hiamoe mākou me ka ʻōlohelohe, me ka pumehana mai ka hana a ke aloha.
Manaʻo wau ua pani wale koʻu mau maka i ke kani ʻana o ke kelepona. I ka wā mua, manaʻo wau he moeʻuhane. He ahi ma kekahi wahi, a he kaa kinai ahi e maalo ana. Ua lohe au i kēlā. Ua kani hou ke kelepona.
Lele ae la ko'u mau maka. Ua hoomaka ke ao ana; Ua hele mai ka malamalama mua i loko o ka lumi i hiki iaʻu ke ʻike i ka lumi keʻena, ka noho a me Gail adorable e hiamoe ana ma hope oʻu.
Ua kani hou ke kelepona pōʻino.
Ua ala wau. Ua kaniʻuhū ʻo Gail no kekahi manawa a hoʻopili i kona kino ʻōlohelohe i koʻu kino. Ua lawe au . "Aloha," wahi a'u. ʻAʻole i kani aloha.
- Carter? Pehea ʻoe e hiki ai i Wakinekona? ʻO Hawk, ka luna o AX, koʻu haku.
"Hiki iaʻu ke lawe i ka hāmeʻa aʻe." Ua ʻike au i ke kaomi ʻana o Gail i koʻu kino.
"Ua hauʻoli e hālāwai me ʻoe," wahi a Hawk. "He mea nui kēia. E ʻoluʻolu e hoʻopaʻa inoa i kou hiki ʻana i koʻu pākaukau."
"Ae, e ka haku". Ua hoʻopaʻa wau a hāpai koke i ke kelepona hou. Kaʻa akula ʻo Gail iaʻu. Noho ʻo ia ma hope oʻu. Ua ʻike au i ka makani ma koʻu ʻāʻī a ʻike wau e nānā mai ana ʻo ia iaʻu. I koʻu kāhea ʻana i ke kahua mokulele, ua hoʻopaʻa au i kahi lele pololei e haʻalele ana iā Las Vegas ma ka ʻumikūmāhiku minuke i hala ʻeiwa. Nānā wau i kaʻu wati. ʻElima minuke i hala ʻeono. Nānā wau iā Gail.
Hoʻā ʻo ia i kekahi o kaʻu mau paka. Hoʻokomo ʻo ia i loko o koʻu waha a lawe ʻo ia nona iho. Puhi ʻo ia i ka uahi i ke kaupaku. "Ua noʻonoʻo wau hiki paha iā mākou ke hele i ka ski wai i kēia lā," i ʻōlelo ʻo ia me ka hoʻoholo.
'Gail...'
Ua hoʻopau ʻo ia iaʻu. “ʻAʻohe hana i ka lā ʻapōpō, ua kaʻawale au. Manaʻo wau hiki iā mākou ke loaʻa kahi wahi ma Lake Mead ma kahi no ka ʻauʻau ʻana a me ka pīniki. E hoʻokani ʻo Elvis i ke ahiahi ʻapōpō. Hiki iaʻu ke loaʻa nā tiketi maʻalahi." Ua kaniuhu nui ʻo ia. "Hiki iā mākou ke ʻauʻau a paʻa i kahi pīniki a hoʻi mai i ʻaneʻi e ʻaʻahu, a laila ʻai a hele i ka hōʻike
"Gail, wau..."
Ua kau ʻo ia i kona lima ma koʻu waha. "ʻAʻole," wahi āna me ka nāwaliwali. “Mai ʻōlelo pēlā. Maopopo iaʻu. Ua pau ka lā hoʻomaha."
"Ae, oiaio."
Kuno ʻo ia a puhi hou i ka uahi ma ke kaupaku. Nānā akula ʻo ia i ka wāwae o ka moena i kāna ʻōlelo ʻana. "Aole loa au i ike i kekahi mea e pili ana ia oe. Malia paha e kuai aku ana oe i na suspenders a i ole luna mafia e hoomaha ana maanei." Nana mai la oia ia'u. "Hookahi wale no mea a'u i ike ai, ua hauoli au ke noho pu au me oe. Ua lawa kela iaʻu." Ua kaniʻuhū ʻo ia. Ua maopopo ke kāohi ʻana i ka waimaka. "E ʻike hou aku au iā ʻoe?"
ʻOki au i ka paka. "ʻAʻole maopopo iaʻu. ʻAʻole wau he mea kūʻai aku a ʻaʻole wau he luna mafia. Akā ʻaʻole koʻu ola i koʻu lima. A hauʻoli pū wau me ʻoe. "
Wehe ʻo ia i kahi paka a nānā pono mai iaʻu. Ua omi kona mau lehelehe. ʻElua kāna moni ʻana. "ʻO wau ... he manawa nō paha kāua ... ma mua o ka lele ʻana o kou mokulele?"
Ua ʻakaʻaka wau a pūliki akula iā ia. "ʻAʻole mākou e wikiwiki."
Ua hoʻokipa ʻo ia iaʻu me ka makemake nui. A uē ʻo ia i nā manawa a pau.
Mokuna 2
I koʻu pae ʻana i Wakinekona, ua haʻalele ʻo Gail Black iaʻu me nā hoʻomanaʻo maikaʻi. ʻAʻole wau he kanaka hoʻomaha wale nō i makemake i kahi mea hoʻonanea. He luna AX au. ʻO ka pu panapana Wilhelmina, koʻu Luger, ua hoʻopaʻa ʻia ma lalo o koʻu lima. ʻO Hugo, koʻu stiletto, e waiho ʻoluʻolu ana i kona puʻu ma koʻu lima hema. Hoʻokahi neʻe o ka poʻohiwi - a hāʻule mālie ka pahi i koʻu lima. ʻO Pierre, ka pahu kinoea make, ua paʻa paʻa i loko o ka lua o koʻu kuʻekuʻe wāwae ʻākau. He liʻiliʻi a ua uhi koʻu kāmaʻa Italia. Ua like lākou me nā mea kani AX e like me koʻu manaʻo a me koʻu kino.
Ua hele au i loko o ke keʻena o Hawk a ʻike iā ia e nānā ana ma ka puka makani i ka hau. I koʻu komo ʻana, ua kua ʻo ia iaʻu. Me ka huli ʻole ʻana, kuhikuhi ʻo ia i ka noho ma mua o kāna pākaukau liʻiliʻi. E like me nā manawa a pau, ua hoʻokiʻekiʻe ka radiator kahiko i ka haʻahaʻa ma ke keʻena i hoʻokahi haneli pakeneka.
"ʻOliʻoli kou hiki koke ʻana, e Carter," wahi a Hawk me kona kua mai iaʻu.
Noho au a hoʻā i kahi paka. I koʻu ʻohi ʻana, nānā au iā Hawk a kali.
Ua ʻōlelo ʻo ia: "Ua lohe au ua ʻoi aku ke anuanu ma Moscow ma mua o ʻaneʻi." ʻO ka hope, huli mai ʻo ia i kona alo a nānā mai iaʻu me ka nānā hau. Ua paʻa ʻo ia i ka ʻeleʻele o kahi kika ma waena o kona mau niho. "Akā hiki iā ʻoe ke haʻi mua mai iaʻu, e Carter."