70. Šok sila Terora http://flibusta.is/b/646617/read
Strike Force Terora
Nick Carter
Moskva
Nick Carter
Moskva
preveo Lav Шкловский
Posvećen sjećanju na preminulog sina Antona.
Poglavlje 1
Lunar sergej zasjala na jezeru Mead na istoku. Joj, je stajao ispred prozora, visoko nad ostatkom svijeta, slušajući grmljavinu, zuji i zuji odozdo. Čak i ovdje, u hotelu, buka Las Vegas nije bio depresivan. Iza debelih zidina stvarno bilo malo slabije, ali nisu imali rješavanje zaboraviti gdje ste bili - vesela glavni grad svijeta. 'Nick? Nadimak anđeo, ti si ustao? Iza mene зашуршали plahte. Iako ga nije zapalio svjetiljku u prozor padaju dovoljno mjesečine da se vidi duge noge Gale, двигающиеся ispod plahte.
"Idi u krevet", - šapnuo sam. "Ja čega je bilo pijuckati". Ona izdala prosvjednik zvuk. Ručnici opet зашуршали, i njegove duge, tanke, golo tijelo, došao je na smeće. Ona zatvorene polovina očima preselio k meni. Ona je opet izdala prosvjednik zvuk. Kada je ona bila pored mene, ona je prvo držala čela, a zatim nos ispod mog ramena, između moga vrata i moje ruke. Ona se zbunjeno okrenuo glavu na jednu stranu i teško прислонилась k meni. Ona испустила dug, dubok uzdah zadovoljstva. "Uzmi me, molim vas", reče ona glasom djevojčice.
Kocke leda pala je na moju praznu čašu. Zagrli ga za ramena, njezin poveo ga natrag u krevet. Najprije je sjeo, zatim se ispruži na leđima. Joj, gledao na hax i vidio, kao mjesečev sveti utječe na bujne savijanja i mekih впадинах.
Gail Black je dio djevojka smotre grupe u Las Vegasu. Svake noći oni i još četrdeset devet lijepe mlade žene oblačenje u skupe zhirinovsky nošnje sa perjem i plesali. Kada je prvi put to vidio, mi je na pamet da bi netko mogao naći toliko para lijepe noge i stavi ih u niz.
Je upoznao Gale u hotelu. Njegova jajeta za doručak i zaustavio se na trenutak da se baci četvrt dolara u automat za prodaju. Slijedio zvuk kotača, zatim klik kočnice, kotači, malo kasnije, još jedan klik, a pri trećem kliknete odjeknuo zvuk pada novca. Sada sam imao šest četvrtine dolara.
A onda ju je primijetio Gail. Izgleda da je previše otišao u kantinu. Mora biti, ona se okrenula na zvuk pada novca. Ona je sjedila na pragu blagovaonom i pogledala me s вопросительной osmijeh. Joj se nasmijao u reumatizma. Na njoj su uske ružičaste hlače i bijeli mini-suknja, koja se bavi свисала malo iznad pupka. Na njoj su papuče na visokim potpeticama. Kosa mi nah su boje mahagonija, duge i guste. Možete mnogo na nah učiniti. Ako žena nosi ego besprijekorno, bez ijedne neprimjeren kose, može se sigurno reći da je ona vrlo тщеславная, suzdržano i mirno. Takva žena, koja se bavi dozvoljavao svojim gusta kosa распухать, proizvodila utisak promiskuitet, отпускающей.
Iznenada je došla. Imam u ruci подпрыгивала četvrt dolara, kada ga je pokušao riješiti, li pobjeći s novcem ili pokušati još jednom. Joj počeo shvaćati kako ti siromašni mogu пристраститься o kocki. Ali kada je pala mi je na pamet ova djevojka, joj zaboravila četvrt dolara, kockanje u Las Vegasu.
To je bio gotovo ples. Pokret je lako opisati: samo stavite jednu nogu ispred druge, i idite u šetnju. Ali ovo prekrasno stvorenje двигало ne samo nogama. Bokovima bobbing, ee spina je duguljasta, grudi joj se protivi, naprijed, ramena su olabavljen, ee plesne noge radili duge prolaza. I uvijek je bio taj smijeh.
"Zdravo", reče ona glasom djevojčice. "Ti si pobijedio?"
'Ah
"Znaš, onda zadnji koncert joj je bacio u ovom komadu pet dolara, a ništa nije osvojio. Koliko imate novca?
"Četvrt dolara".
Ona izdala цокающий zvuk jezikom i stajala na jednoj nozi, malo savijena drugu. Ona задрала njegov oštar nos i srušila noktom po zubima. "To nikada neće pobijediti uz pomoć tih glupih uređaja. Mislim da je ova stvar nikada neće isplatiti ". Ona je pogledala u automat za prodaju, kao da je to bio netko tko to nije želio.
Njegova uvjerljivo vodi посмеялся. "Slušaj, - rekao sam - da li ste već завтракала?" Ona je pogodio glavom. "Dobro, mogu ga ponuditi tebi doručak? To je najmanje što mogu učiniti sada, kada ga je osvojio pol dolara novca ".
Ona se smijali još više i pruži ruku. "Zovem se Gale Black. Joj radim u časopisu ".
Joj uhvatio ee za ruku. "Njegov Nick Carter. U odmoru. '
Sada lunar sveti сплетал srebrn zrake i sjene naša gola tijela Gail. "Ah, Nick, - пробормотала je ona. U sobi je odjednom postalo vrlo tiho. Činilo se da je buka casino umrtvi po našim disanjem i pokretima naših tijela na listovima. Joj, osjetio kako joj je vitko tijelo потянулось na mojoj ruci.
Ga je poljubio teškog vrat, скользнув usne na ee uho. Zatim ga je osjetio na sebi joj je ruku, i ona повела mene. U tom trenutku, kad joj je ušao u njihovu nah, ove tijela, činilo se, zaleđeni. Polako je ušao u nah. Joj, čuo, kao i kroz nju стиснутые zube вырывалось šum disanja, a nokte na nogama, впившиеся u moja ramena, причиняли mi strašnu bol. Joj придвинулся za nju još uvijek liže, i osjetio kako joj je peta na stražnjoj strani mojih nogu, pritisnuli su me na njega.
Neko vrijeme mi je ostao kao statične. Joj, osjetio njezinu vlažnu toplinu oko mene. Joj, оперся na laktove i pogledao hej u lice. Ona je zatvorila oči, usta bio je na vrijeme otkriven, guste kose mahnito ниспадали oko njezine glave. Jedno oko je bio napola pokrivena olabavljeni dlačicama.
Joj počeo vrlo polako kreće prema dolje na unutarnju stranu jednog bedra, gore na drugačiji način. Moji bokovi su vrlo spore rotacijskog kretanja. Ona прикусила donju usnu između стиснутыми zubima. Ona je isto počela kretati.
"To je sjajno, Nick", - raucously prošaptala je ona. "To je tako sjajan u tebi".
Ga je poljubio u nos, a zatim skliznula usne na njezine kose. Ga je osjetio u njezinu grlu, da ona čuje se zvuk, ali pritisne usne na njezine kose. Svaki put kad joj se preselio, njezin jezik ušle mi u usta. Zatim ga je zgrabio vrh joj jezik među zubima i usnama. Joj карабкался gore i dolje, i koristio svoj jezik kao i svoje tijelo.
Prosvjednici su zvukovi prestali. Joj nakratko osjetio njegove ruke na sebi. Moje lice je postalo vruće. Sve je moje tijelo напряглось. Joj je bio izvan sebe. Joj više nisam shvatio svoju sobu, krevet i buke na dnu. Mi smo dvoje samo bili tamo, mi smo i ono što smo radili zajedno. Joj znao sam samo o njoj i o vrućini, обжигающей toplinu, koja se bavi proguta me. Kao da je moja koža je previše vruće da bi se dodirnula nah.
Joj, osjećao sam kao бурлящая pjena rijeka ulijeva u mene, пузырясь na njega. Njezin je prošao točku, gdje ga mislio da mogu to zaustaviti. Joj притянул ee k sebi, pritiskom tako i dobro da nije mogla disati. Бурлящая voda je po ukusu podsjeća ribnjak, traži prolaz. A onda se brana srušila. Gail je увядшим cvijet, na koji ju je držeći. Nisam mogao zadržati ga dovoljno dobro; Njegova je prianjao nah, pokušavajući izvući ga kroz kožu. To je gotovo ne osjeća nokte na nogama. Mi напряглись zajedno. Moje disanje je prestalo. A onda smo propali.
Moj gol ležao na krevetu pored nje, ali ona još uvijek leži ispod mene, a mi smo još uvijek bili isprepleteni. Moj dah se vratilo na posao. Joj, nasmiješio se i poljubio ee u obraz.
"Osjećam se kao da kuca tvoje slaganje dolar", rekla je ona.
"To je bilo sjajno", rekao sam, nakon razmišljanja o tome. Ovaj put je to zaista bio oslobođen.
Naša lica su tako blizu prijatelju prijatelju, da sam mogao vidjeti svaku ресницу pojedinačno. Paukova mreža njene kose još uvijek закрывала jedno oko. Ona je obrisao ego palcem. Ona mi se nasmiješio. "To su sve blagdane u jednom čovjek, sa svim kamenjem, projektila, raketa i eksplozija".
Mi smo ležali i gledali prijatelja na prijatelja. Prozor je na neko vrijeme bio otvoren. Vjetar pustinje nježno раздувал zavjese.
"Čini se gotovo nemoguće, da to traje samo tjedan dana", rekla je Gail promukli glas.
Zatim smo zaspao gole, još toplo od ljubavi čina.
Činilo mi se da sam samo zatvorio oči, kad je zazvonio telefon. Prvo mi se činilo da spavam. Gdje je bio požar, i odvezla vatrogasna kola. Joj, čuo, da. Telefon je opet zazvonio.
Moje oči bacio otvoriti. Dan je počeo u zoru; Prvi svetac ušao u sobu, tako da sam mogao vidjeti ormar, stolica i ukusnu Gale, trnoružica pored mene.
Prokleti telefon je opet zazvonio.
Joj popeo. Gail je na trenutak застонала i privije isukanim tijelo moje. Ga je uzeo . "Bok," rekao sam. To nema smisla velikog nemaju miroljubivo.
- Carter? Kako se uskoro ćeš biti u Washingtonu? To je bio Hawk, šef AX, moj šef.
"Ja mogu uzeti sljedeće uređaj". Joj, osjetio sam kako Gail se privije na moje tijelo.
"Drago mi je", - reče Hawk. "To je važno. Registrirajte se, čim dođete na moj stol ".
"Dobro, gospodine." Joj spustio i odmah opet je uzeo slušalicu. Gail se povukli od mene. Ona je sjedila pokraj mene. Joj osjetio povjetarac na uzici oko vrata i shvatio da ona gleda u mene. Kad joj je pozvonio na aerodrom, joj je naredio direktan let koji вылетал na Las Vegas u sedamnaest minuta desetog. Joj, pogledala na sat. Bilo je pet minuta sedmi. Joj pogledao Gail.
Ona закурила jednu oko mojih cigareta. Ona засунула ga mi je u usta, a onda je preuzeo na sebe. Ona je izdao dim u strop. "Pomislila sam, može biti, danas smo mogli skijanja na vodi", - odlučno je rekla.
'Gale ...'
Ona me перебила. "Sutra nastupa nema, slobodnom. Joj pomislila da smo mogli naći mjesto na jezeru Mead gdje za kupanje i piknik. Elvis nastupit će sutra u večernjim satima. Joj mogu lako nabaviti ulaznice ". Ona je teško вздохнула. "Mi smo mogli kupanje i piknik, a zatim se vratiti ovdje, oblačiti, a zatim jesti i ići na show
"Gail, ja sam ..."
Ona je pružio ruku mi na usta. "Ne", reče ona slabim glasom. "Ne govori to. Ju razumijem. Blagdan je završio ".
"Da, u samom delle."
Ona je klimnula i ponovno izdao dim u strop. Kad je govorila, gledala u изножье kreveta. "Joj stvarno ništa o tebi ne znam. Može biti, prodajete podvezice ili šef mafije, koji se ovdje odmara ". Ona je pogledala u mene. "Jedino što znam, to je ono što osjećam se sretan, kad joj s tobom. Za mene je to dovoljno ". Ona вздохнула. Bilo je jasno da ona koči suze. "Ja ću opet vidjeti?"
Joj выдавил cigaretu. "Ja, zaista, ne znam. Joj ne prodajem бретельк i ne šef mafije. Ali moj život nije u sali, u mojim rukama. I to također sretan s tobom ".
Izvukla cigaretu i napeto je gledala u mene. Ee usne su stisnute. Ona je dva puta сглотнула. "Ja ... još uvijek imamo vremena ... do polaska vašeg aviona?"
Joj se nasmijao i zagrlio ee. "Odgađamo".
Ona me je prihvatio s očajničkom strašću. I sve vrijeme je plakala.
Poglavlje 2
Kad joj je sletio u Washingtonu, Gail Black već mi je ostavio lijepe uspomene. To više nije bio samo muškarac na odmoru, koji hotel da pobjegne. Joj je bio agent AX. Pištolj wilhelmina slijedi moj "Luger", bio je u fobus imam ispod ruke. Hugo, moj štikli, udobno ležao u koricama na mojoj lijevoj ruci. Jedan pokret ramena - i nož glatko ulazi mi u ruku. Pierre, smrtonosna plinski bomba, sigurno se zaglavi u šupljine mog desnog gležnja. On je bio mali, i ego закрывала moj talijanske cipele. Oni su bili isti alatima AX, kao što je moj um i tijelo.
Joj, ušao u ured Hawk i našao ego gleda u prozor na snijeg. Kad joj je ušao, a on je stajao natrag na mene. Ne okreće, on je ukazao na stolicu pred svojim malim stolom. Kao i uvijek, starinski radijator podigao vlažnost u uredu pregledom posto.