61-70 Kumpulan carita detektif ngeunaan Nick Carter
61-70 Killmaster Kumpulan carita detektif ngeunaan Nick Carter
61. Moscow http://flibusta.is/b/662356/read
Moscow
63. És Bom enol http://flibusta.is/b/678525/read
És Bom Enol
64. Tanda Cosa Nostra http://flibusta.is/b/610141/read
Mark Cosa Nostra
65. Nu Cairo Mafia http://flibusta.is/b/612056/read
Nu Cairo Mafia
66. Nu Inca Pati Pakuat http://flibusta.is/b/610907/read
Inca Pati Pakuat
67. Serangan dina England http://flibusta.is/b/612937/read
Narajang dina England
68. Omega Teror http://flibusta.is/b/612938/read
Omega Teror
69. Ngaran kode: Werewolf http://flibusta.is/b/668195/read
Ngaran Kode: Werewolf
70. Gaya neunggeul Teror http://flibusta.is/b/646617/read
Gaya Neunggeul Teror
Nick Carter
Moscow
Nick Carter
Moscow
godi suwarna Lev Shklovsky
Dedicated ka mémori tina almarhum putra Anton.
Bab 1
Moonlight shone dina Lake Mead ka wétan. Hers, nangtung di hareup jandela, luhur di luhur sesa dunya, dengekeun guntur, hum, jeung hum ti handap. Komo di dieu, di hotel, nu noise of Las Vegas teu diteken. Eta teu meunang saeutik fainter luar tembok kandel, tapi anjeun teu boga waktu pikeun poho di mana anjeun - senang capital of the world. 'Nickname? Nick, Malaikat, aya nu nepi? Lembar rustled kuring balik. Sanajan nya lampu teu cahayana, aya cukup moonlight ngaliwatan jandela pikeun nempo Gail lila suku pindah dina lambaran.
"Indit ka bed," kuring whispered. "Abdi gé geus hal inuman." Manéhna dijieun protesting sora. Lembar rustled deui, sarta lila nya, ramping, awak taranjang datang kaluar ti runtah bisa. Manéhna pindah ka arah kuring, nya panon half-ditutup. Manéhna dijieun sejen protesting sora. Lamun manéhna saterusna ka kuring, manéhna kahiji dipencet dahi nya terus irung nya kakara di handap taktak mah, antara beuheung mah jeung panangan mah. Manéhna ngancik nya sirah ka hiji sisi dina isin jeung leaned beurat ngalawan kuring. Manéhna hayu kaluar panjang, hhh jero kapuasan. "Nyandak atuh, mangga," ceuk manéhna dina hiji gadis saeutik sacara sora.
Es batu murag dina kaca kosong. Putting panangan-na kira-kira taktak nya, manéhna mingpin nya balik deui ka bed. Manéhna diuk nepi kahiji, mangka stretched kaluar dina dirina deui. Manéhna katingali nepi di nah jeung nempo moonlight reflected dina subur ngagambarkeun kurva jeung lemes hollows.
Gail Hideung ieu hiji anggota tina hiji gadis review group di Las Vegas. Unggal peuting maranéhanana jeung opat puluh-salapan séjén geulis awewe ngora diasah nepi di mahal Zhirinovsky kostum jeung bulu jeung menari. Lamun kuring mimiti nempo eta, mah ieu amazed nu batur bisa manggihan jadi loba pasang suku éndah jeung nunda ihh sakaligus.
Gale papanggih nya di hotel. Na eggshells for sarapan jeung direureuhkeun pikeun masihan ka leupaskeun saparapat tina dollar kana mesin vending. Aya sora roda, tuluy malik marake kabayang, saeutik saterusna klik sejen, jeung di nu katilu klik aya sora duit ragrag. Kuring ayeuna geus genep suku tina dollar.
Tuluy Gale noticed nya. Nu katingali kawas manéhna ogé bade ka ruang makan. Manéhna kudu geus ngancik dina sora duit ragrag. Manéhna diuk dina doorway of ruang makan, nempo kuring jeung questioning seuri. Nya, seuri di rematik. Manéhna ieu ngagem ketang pink slacks jeung bodas rok mini nu ngagantung ngan di luhur nya bujal. Manéhna maké luhur heeled ballet slippers. Nah buuk ieu mahoni, lila jeung kandel. Anjeun bisa ngalakukeun loba dina nah. Lamun hiji awewe ageman nu ego flawlessly, tanpa single misplaced buuk, anjeun aman bisa nyebutkeun yén manéhna pisan hawa, ditangtayungan jeung tenang. Jenis ieu awewe anu teu hayu nya jeung buuk kandel ngabareuhan méré gambaran keur bengong, letting indit.
Ujug-ujug manéhna datang ka kuring. A saparapat of a dollar bounced di leungeun mah salaku mah usaha pikeun mutuskeun ka ngajalankeun jauh jeung duit atawa coba deui. Manéhna mimitian ngarti kumaha ieu jalma miskin bisa jadi addicted ka judi. Tapi lamun gadis ieu datang ka kuring, kuring poho ngeunaan kuartal dollar, judi, jeung Las Vegas.
Ieu ampir tari. Gerakan ieu gampang pikeun ngagambarkeun: ngan nunda hiji suku di hareup nu sejen tur muka for keur leumpang. Tapi éndah ieu mahluk teu ngan pindah anak suku. Nya hips swayed, nya dipegatkeunana ieu stretched kaluar, breasts nya jutted kaluar, taktak nya éta ditarik deui, nya menari suku dijieun lila pas. Jeung aya nu sok nu seuri.
"Halo," ceuk manéhna dina hiji gadis saeutik sacara sora. "Naha anjeun meunang?"
'Ah
"Anjeun nyaho, sanggeus nu show pamungkas, kuring threw lima rebu dina hal ieu jeung teu meunang nanaon. Kumaha loba duit ulah anjeun boga?
"Saparapat tina dollar."
Manéhna dijieun ngaklik sora jeung nya basa jeung ngadeg nepi dina hiji leg, bending nu séjén rada. Manéhna diangkat nya seukeut irung jeung disadap huntu nya jeung nya kuku. "Anjeun kungsi bakal meunang jeung ieu bodo jeung nu sejen. Kuring teu nyangka hal ieu bakal kungsi mayar off." Manéhna melong mesin vending lamun ieu batur manéhna teu resep.
Manéhna seuri reassuringly. "Lah," ceuk kuring , " geus geus sarapan acan?" "Oke, kuring bisa nawarkeun anjeun sarapan? Eta sacara saeutikna bisa mah ulah ayeuna mah geus meunang nya dollar hiji jeung hiji satengah tina duit."
Manéhna seuri komo harder jeung dilaksanakeun kaluar leungeun nya. "My name is Gail Hideung. Kuring digawé pikeun hiji majalah."
Ee ngahontal panangan nya. "Nya Nickname Carter. Anak dina pakansi. '
Ayeuna bulan suci ieu anyaman pérak ray jeung bayangan Gail sacara awak taranjang. Kamar ujug-ujug jadi pohara tenang. Noise kasino nu seemed jadi drowned kaluar ku urang engapan jeung gerak awak urang dina lembar. Kuring ngarasa dirina awak ramping pikeun ngahontal leungeun mah.
Manéhna dicium tautness nya beuheung, ngageser biwir-na ceuli nya. Saterusna kuring ngarasa leungeun nya dina kuring, jeung manéhna ngajurung kuring jauh. Momen hers diasupkeun maranéhanana nah, maranéhanana awak seemed freeze. Nya lalaunan asup nah. Kuring bisa ngadéngé napas nya hissing ngaliwatan nya clenched huntu, jeung paku nya digging kana taktak mah, ngabalukarkeun kuring nyeri dahsyat. Kuring pindah ngadeukeutan ka dirina keur nu sejen ngaletak, jeung ngarasa dirina heels dina tonggong suku mah, mencet kuring ngalawan nya.
Urang tetep jadi masih bari. Nya, nya ngarasa baseuh kahaneutan kira-kira kuring. Manéhna propped dirina nepi dina elbows jeung katingali nya dina nyanghareupan. Manéhna ditutup panon nya, sungut nya nongkrong kabuka bari, nya kandel buuk ragrag kira-kira wildly sirah nya. Hiji panon ieu satengah katutupan ku buuk leupas.
Manéhna mimiti pindah lalaunan pisan turun ka jero hiji pingping, nepi ka nu séjén. Mah hips anu ngalakonan pisan slow rotations. Manéhna bit nya lip handap antara clenched huntu. Manéhna mimiti pindah, teuing.
"Nu saé, Nick," manéhna whispered hoarsely. "Nu jadi endah pisan ngeunaan anjeun."
Manéhna dicium nya irung, tuluy slid na biwir ngaliwatan rambut nya. Kuring bisa ngarasa dirina nyieun noises tikoro nya, tapi kuring dipencet biwir mah ka rambut nya. Unggal waktu kuring pindah, nya basa slid kana sungut mah. Mangka tip nya basa bray nya antara nya huntu jeung biwir. Manéhna naek luhur jeung ka handap, jeung dipaké di-na basa ogé awakna.
Nu protesting sora pareum. Manéhna sakeudeung ngarasa leungeun nya dina manéhna. Beungeut mah ngarasa panas. Mah sakabéh awak tensed. Manéhna nu aya di gigireun dirina. Manéhna henteu deui sadar nya kamar, bed nya, atawa noise di handap. Dua urang anu ngan aya, urang jeung naon kami ngalakonan babarengan. Kuring ngan terang ngeunaan nya jeung panas, panas searing nu ayeuna engulfing kuring. Kawas kulit mah ieu panas teuing ka touch nah.
Kuring bisa ngarasa swirling busa walungan tuang kana kuring, bubbling ka arah nya. Anak lulus titik di mana anak pikir kuring bisa ngeureunkeun eta. Ee ditarik deukeut nya, nyekel nya jadi pageuh yén manéhna teu bisa hirup. Swirling cai sakecap kawas balong néangan petikan. Terus bendungan rubuh. Gail ieu withered kembang nu clung ka dirina. Kuring teu bisa tahan nya kedap cukup; manéhna ieu clinging ka nah, nyoba narik nya ngaliwatan kulit. Kuring ampir teu bisa ngarasa dirina fingernails. Urang ngarojong nepi babarengan. Engapan mah dieureunkeun. Terus we rubuh.
Sirah mah ieu dina bantal gigireun hers, tapi manéhna masih bohong dina kuring, jeung kami masih entwined. Engapan mah balik jeung kasusah. Manéhna smiled di nya jeung dicium nya dina macana.
"Kuring teu bisa ngarasa anjeun tumpukan dollar ngéléhkeun," ceuk manéhna.
"Nu ieu gede," ceuk kuring sanggeus pamikiran ngeunaan eta. Waktu ieu, bener ieu dileupaskeun.
Urang nyanghareup anu jadi deukeut babarengan nu kuring bisa nempo unggal lash nyalira. Nu cobwebs rambut nya masih katutupan hiji panon. Manéhna musnah nya ego jeung nya jempol. Manéhna smiled di kuring. "Ieu sadaya libur di hiji jalma, jeung sagala batu, rokét, rokét jeung ngabeledugna."
Urang iklas aya jeung melong silih. Jandela ieu kabuka pikeun hiji bari. Gurun angin blew jeung ati-ati ngaliwatan curtains.
"Jigana ampir teu mungkin yen eta ngan bakal nyokot saminggu," Gail ceuk dina sora peuyeu.
Mangka urang murag sare taranjang, masih haneut ti kalakuan nyieun cinta.
Kuring ngarasa kawas kuring geus ngan nutup panon mah lamun telepon rang. Awalna mah, panginten ieu mah ngimpi. Aya seuneu tempat, jeung truk seuneu ieu ngalirkeun ku. Nya, ngadéngé éta. Telepon rang deui.
Panon mah flew muka. Poé mimiti pikeun megatkeun; Kahiji saint asup kamar, jadi kuring bisa nempo pacilingan, korsi, jeung pikaresepeun Gail saré gigireun kuring.
Damn telepon rang deui.
Hers acuk. Gail moaned pikeun masihan jeung dipencet nya awak taranjang ngalawan tambang. I nyandak eta . "Halo," ceuk kuring. Nya teu make loba rasa ka teu boga friendly hiji.
"Carter?" Kumaha geura-giru bisa meunangkeun ka Washington?" Ieu Heulang, nu boss KAMPAK, boss mah.
"Kuring bisa nyokot alat saterusna." Hers, kuring ngarasa Gail pencét ngalawan awak mah.
"Nice papanggih anjeun," ceuk Heulang. "Ieu téh penting. Register pas anjeun sumping di meja mah."
"Pisan alus, sir." Manéhna mangkal nepi jeung langsung ngajemput telepon deui. Gail digulung jauh ti kuring. Manéhna diuk gigireun kuring. Kuring ngarasa angin ngahiliwir dina beuheung nya jeung sadar manéhna nempo kuring. Lamun manéhna meunang telepon ti bandara, manéhna ieu dipesen dina hiber langsung nu kenca pikeun Las Vegas di tujuh belas menit katukang salapan. Manéhna melong lalajo na. Ieu lima menit katukang genep. Manéhna nempo Gail.
Manéhna cahayana hiji kira-kira mah rokok. Manéhna shoved di sungut mah jeung mangka nyandak eta. Manéhna blew haseup di siling. "Kuring pikir meureun urang bisa indit ski cai ayeuna," ceuk manéhna flatly.
'Gail ...'
Manéhna interrupted kuring. "Aya no pintonan isukan, eta sacara bébas. Teu sangka urang bisa manggihan hiji titik dina Lake Mead wae keur ngojay jeung picnicking. Elvis bakal ngalakukeun isukan peuting. I bisa kalayan gampang meunangkeun tiket ." Manéhna purbasari beurat. "Urang bisa balik ngojay sarta mibanda piknik, tuluy datang deui ka dieu pikeun meunangkeun diasah, mangka dahar jeung indit ka acara
"Gail, Kuring ..."
Manéhna bakal nahan leungeun nya leuwih sungut mah. "Teu," ceuk manéhna mawa sipat basa lemah. "Teu bisa disebutkeun yen. Kuring teu ngarti nya. Libur nu leuwih."
"Enya, di dell sorangan."
Manéhna puguh jeung blew haseup di siling deui. Salaku manéhna ngomong, manéhna melong suku ranjang. "Kuring bener teu nyaho nanaon ngeunaan anjeun. Meureun anjeun keur ngajual suspenders atawa boss mafia anu sacara vacationing di dieu." Manéhna melong ka kuring. "Hiji-hijina hal anu kuring nyaho nyaéta yén kuring ngarasa bagja lamun manehna urang jeung anjeun. Éta cukup keur kuring." Manéhna purbasari. Ieu jelas yén manéhna nyekel deui nya duka. "Kuring baris nempo anjeun deui?"
Manéhna squeezed kaluar roko. "Kuring bener teu nyaho. Kuring teu ngajual nya straps jeung abdi teu ngaraos hiji boss mafia. Tapi hirup mah teu aya dina gym, eta sacara dina leungeun kuring. Jeung aku happy jeung anjeun, teuing."
Manéhna ditarik kaluar roko jeung nyawang kuring intently. Biwir nya éta dipencet babarengan. Manéhna swallowed dua kali. "Kuring ... urang masih boga waktu ... saméméh anjeun pesawat departs?"
Nya seuri jeung hugged ee. "Urang geus teu aya dina hiji buru."
Manéhna ditarima kuring jeung nekat markisa. Jeung manéhna ceurik sadaya waktu.
Bab 2
Lamun kuring landed di Washington, D. c., Gail Hideung geus geus kenca kuring jeung kenangan gemar. Hers ieu moal aya deui ngan man dina pakansi nyoba ngaganggu ka dirina. Manéhna an AX agén. Wilhelmine pestol, mah Luger, ieu holstered dina panangan mah. Hugo, mah stiletto, iklas comfortably di anak scabbard dina kénca mah leungeun. Hiji gerakan taktak jeung péso bakal mulus digolongkeun kana leungeun kuring. Pierre, nu deadly bom gas, ayeuna nyangkut dina rohangan mah ankle katuhu. Ieu leutik, jeung mah ego ieu katutupan ku italia sapatu. Maranéhanana anu ngan salaku loba AX pakakas kitu mah pikiran jeung awak.
Kuring indit kana Hawke kantor jeung manggihan Ego néangan kaluar jandela di salju. Manéhna nangtung jeung na deui ka kuring basa kuring asup. Tanpa ngarobah kira-kira, manéhna nunjuk kana korsi di hareupeun na meja leutik. Salaku sok, nu baheula radiator diangkat asor di kantor ku persentase jumlah.