64. Prihlásenie z Cosa Nostra http://flibusta.is/b/610141/read
Značka Cosa Nostra
65. Káhira Mafia http://flibusta.is/b/612056/read
Káhira Mafia
66. Inca Smrti Družstvo http://flibusta.is/b/610907/read
Inca Smrti Družstvo
67. Útok na Anglicko http://flibusta.is/b/612937/read
Útok na Anglicko
68. Omega Teroru http://flibusta.is/b/612938/read
Omega Teroru
69. Kód názov: Vlkodlak http://flibusta.is/b/668195/read
Kód Názov: Vlkodlak
70. Strike Force Teroru http://flibusta.is/b/646617/read
Strike Force Teroru
Nick Carter
Moskva
Nick Carter
Moskva
preložil Lev Shklovsky
Venované pamiatke zosnulého syna Antona.
Kapitola 1
Moonlight žiaril na Lake Mead na východ. Jej, stojí v prednej časti okna, vysoko nad zvyškom sveta, počúvanie hrom, šum a brum z nižšie. Aj tu v hoteli, hluk Las Vegas nebolo porazené. To si trochu slabšie mimo hrubými múrmi, ale nemal čas na to zabudnúť, kde ste boli - zábava kapitálu na svete. 'Prezývka? Nick, Anjel, ste hore? Hárky rustled za mnou. Hoci jej lampa nebolo osvetlené, tam bolo dosť moonlight cez okno vidieť Gail je dlhé nohy pohybujúce sa pod list.
"Ísť do postele," šepkala som. "Budem mať niečo na pitie." Urobila protestovali zvuk. Hárky rustled znova, a jej dlhé, štíhle, nahé telo vyšiel z koša. Presťahovala voči mne, oči sa jej polovica zatvorené. Urobila ďalší protestujúci zvuk. Keď bola vedľa mňa, ona prvá pritisla čelo a potom jej nos tesne pod moje rameno, medzi môj krk a ruku. Obrátil svoju hlavu na jednu stranu v rozpaky a oprel silne proti mne. Ona nech sa dlhý, hlboký povzdych spokojnosti. "Vezmi ma, prosím," povedala v dievčatko jeho hlas.
Kocky ľadu padol na môj prázdny pohár. Uvedenie jeho rameno okolo jej pliec, viedol ju späť do postele. Sedela ako prvé, potom sa natiahol na chrbte. Pozrel sa hore na nah a videl moonlight odráža v bujnej krivky a mäkké dutiny.
Gail Black bol členom dievča recenziu skupiny v Las Vegas. Každú noc sa a štyridsať deväť ďalších krásnych mladých žien, oblečený v drahých Zhirinovsky kostýmy s perím a tancuje. Keď som po prvýkrát uvidel, bol som ohromený, že niekto môže nájsť veľa párov krásne nohy a dať ih v rade.
Gale sa s ňou stretol v hoteli. Jeho škrupiny na raňajky a zastavili na chvíľu k poklesu štvrť dolára do automatu. Tam bol zvuk kolies, potom kliknite na tlačidlo s brzdou kolieska, trochu neskôr ďalším kliknite na tlačidlo, a na treťom kliknite tu bol zvuk peňazí pádu. Teraz som mal šesť štvrtiny dolár.
Potom Gale zbadal. Zdalo sa, že ona bola tiež ísť do jedálne. Ona musí sa obrátil na zvuk peniaze pádu. Ona sedela vo dverách jedálne, pozeral sa na mňa s výsluchu úsmev. Jej, usmial sa pri reumatizme. Mala na sebe tesné ružová slacks a biele mini sukne, ktoré viseli priamo nad jej pupok. Mala na sebe vysoké podpätky balet papuče. Nah vlasov bol mahagón, dlhé a husté. Môžete robiť veľa na nah. Ak žena nosí ego bezchybne, bez jediného stratená vlasy, môžete bezpečne povedať, že ona je veľmi márne vyhradené a pokoj. Tento druh žena, ktorí nemali nechať jej hrubé vlasy zväčšiť dal dojem, že voľné, nechať ísť.
Zrazu prišla ku mne. Štvrť dolára odrazil v mojej ruke, ako som sa snažil rozhodnúť, či chcete utiecť s peniazmi, alebo to skúste znova. On začal chápať, ako títo chudobní ľudia by sa mohli stať závislý na hazardných hrách. Ale keď toto dievča prišla na mňa, ja som zabudol, o štvrť dolára, hazardných hier, a Las Vegas.
To bolo takmer tanec. Hnutie bolo jednoduché na opis: stačí dať jednu nohu pred druhú a ísť na prechádzku. Ale toto krásne stvorenie nebolo len pohybujúce sa jeho nohy. Jej boky trval na svojom, jej tvary bolo pretiahnuté, jej prsia jutted von, jej ramená boli vytiahol späť, jej tanec nohy vyrobené dlhé prihrávky. A tam bol vždy, ktoré sa smiať.
"Ahoj," povedala v dievčatko jeho hlas. "Vyhrali ste?"
"Aha
"Viete, po posledná show, som hodil päť dolárov na túto vec a nemal vyhrať nič. Koľko peňazí máte?
"Štvrť dolára."
Urobila na položku zvuk s jej jazyk a stál na jednej nohe, ohýbanie niečo iné. Ona zdvihol ostrý nos a klepli jej zuby s jej necht. "Nikdy vyhrať s týmito hlúpy zariadenia. Nemyslím si, že táto vec bude niekedy vyplatí." Pozrela sa na automatu, ako keby to bol niekto, nerada.
Smial sa reassuringly. "Pozrite sa," povedal som , " už ste mali raňajky ešte?" "V poriadku, môžem vám ponúkajú raňajky? Je to najmenej čo môžem urobiť teraz, že som vyhral jej dolár a pol peniaze."
Ona sa smial ešte ťažšie a držal sa jej ruky. "Moje meno je Gail Black. Pracujem pre časopis."
Ee schmatol ju za ruku. "Jej Prezývka je Carter. Jeho na dovolenku. '
Teraz mesiac saint bolo tkanie strieborné ray a tiene Gail je nahé telo. Miestnosť sa zrazu stal veľmi tichý. Hluk casino zdalo sa, prekričané naše dýchanie a pohyb nášho tela na listoch. Cítil som jej štíhle telo dostať sa na moje ruky.
Pobozkal na tautness jej krku, posuvné jeho pery k jej uchu. Potom som pocítil jej ruku na mňa, a ona ma viedol preč. Chvíľu jej vstúpil ich zavrieť, tieto orgány sa zdalo, že zmraziť. Jej pomaly vstúpil nah. Mohol som počuť jej dych syčanie cez jej clenched zuby, a jej nechty kopanie do mojich ramien, spôsobuje mi strašné bolesti. Presťahovala som sa bližšie k nej v inom lízať, a cítil jej podpätky na zadnej strane moje nohy, stlačením mi proti nej.
Sme ostali tak ešte na chvíľu. Jej, cítil jej mokré teplo okolo mňa. On propped sám až na jeho kolená a pozrel jej do tváre. Zavrela oči, jej ústa visí otvoriť na chvíľu, jej hrubé vlasy padajúce divoko okolo jej hlavy. Jedno oko, bola polovica, na ktoré sa vzťahuje voľné vlasy.
Začal pohybovať veľmi pomaly dole vo vnútri jedného stehna, až ostatných. Moje boky boli na tom veľmi pomalé striedanie. Ona trochu jej spodnú peru medzi clenched zuby. Začala hýbať, príliš.
"To je skvelé, Nick," povedala šepkala hoarsely. "To je tak úžasný, o vás."
Pobozkal ju na nos, potom skĺzol na jeho pery prostredníctvom jej vlasy. Mohol som cítiť jej robiť hluk v jej hrdle, ale stlačil som moje pery na jej vlasy. Zakaždým, keď som sa presťahoval, jej jazyk, skĺzol do mojich úst. Potom špičke jej jazyk, chytil ju medzi jej zuby a pery. Vyliezol hore a dole, a používa jeho jazyka, ako aj jeho telo.
Na protesty zvuky prestali. On krátko cítil jej ruky na neho. Môj tvár, cítil horúce. Moje celé telo napätých. Bol vedľa seba. Ona už nebol vedomý jej izby, jej posteli, alebo hluku nižšie. Dva z nás boli práve tam, v nás a čo sme robili spolu. Len som vedel o nej a tepla, pálivej tepla, ktorý bol teraz ma zaplavovať. Ako moja pleť bola príliš horúca na dotyk, nah.
Cítila som sa vírenie pena riek liatím do mňa, bublajúce smerom k nej. Jej prešiel po mieste, kde si myslel, že by mohli s tým prestať. Ee vytiahol jej blízkych, drží ju tak pevne, že sa nemohla dýchať. Na vírivý voda chutí ako rybník, ktorí hľadajú priechod. A potom dam zrútil. Gail bol ochrnutú kvetom, ktorý by k nej. Nemohol som sa držať jej tesnej dosť; ona bola lipnutia na nah, sa snaží vytiahnuť jej cez pokožku. Skoro som sa nemohol cítiť jej nechty. Sme napätých dokopy. Moje dýchanie zastaví. A potom sme sa zrútil.
Moja hlava bola na vankúš vedľa nej, ale ona bola stále ležal podo mnou, a my sme boli stále prepletené. Moje dýchanie sa vrátil s ťažkosťami. Usmial sa na ňu a pobozkal ju na líce.
"Cítim, že váš dolár zásobník bije," povedala.
"To bolo skvelé," povedal po premýšľanie o ňom. Tento čas, je to naozaj bolo vydané.
Naše tváre boli tak blízko pri sebe, že som mohol vidieť každý lash samostatne. Do pavučiny jej vlasy stále pokryté jedným okom. Ona utrie jej ego s jej palcom. Usmiala sa na mňa. "Bolo to všetky sviatky v jednej osobe, s všetky skaly, rakety, rakety a výbuchy."
Sme tam ležala a pozrel sa na seba. Okno bolo otvorené na chvíľu. Púšť, vietor fúkal jemne cez záclony.
"Vyzerá to takmer nemožné, že to bude trvať len týždeň," Gail povedal v chrapľavý hlas.
Potom sme zaspal, nahé, ešte teplé z aktu o milovanie.
Cítil som sa, akoby som práve zatvorené oči, keď zazvonil telefón. Najprv som si myslel, snívanie. Tam bol oheň niekde, a požiarne vozidlo bolo okoloidúcich. Jej, počul, že. Telefón zazvonil znovu.
Moje oči letel otvorené. Deň začal break; Prvý svätý vstúpil do miestnosti, takže som mohol vidieť, skrine, stoličky, a rozkošný Gail spí vedľa mňa.
Sakra telefón zazvonil znovu.
Jej ruže. Gail moaned sa na chvíľu a pritisla nahé telo proti mne. Vzal som ju . "Ahoj," povedal som. To nemá veľký zmysel, ak nie je príjemný jeden.
"Carter?" Ako rýchlo sa môžete dostať do Washingtonu?" To bol Sokol, šéf AX, môj šéf.
"Môžem urobiť ďalší prístroj." Jej, ja som cítil, Gail stlačte proti môjho tela.
"Rád vás spoznávam," Hawk povedal. "To je dôležité. Zaregistrujte sa hneď, ako prídete na mojom stole."
"Veľmi dobre, pane." Zavesil a okamžite zdvihol telefón znova. Gail valcované preč odo mňa. Ona sedela vedľa mňa. Cítil som, že vietor na jej krk a uvedomil si, že ona bola pozeral sa na mňa. Keď sa dostala hovor z letiska, bola rezervovať na priamy let ktoré opustili Las Vegas na sedemnásť minút posledných deväť. On sa pozrel na svoje hodinky. Bolo to päť minút, posledných šesť. Bol pri pohľade na Gail.
Ona svieti jeden okolo moje cigarety. Ona strčil ho do pusy a potom si ju vzal. Ona fúkal dym na strop. "Myslel som, že možno by sme mohli ísť vodné lyžovanie dnes," povedala rozhodne.
'Gail ...'
Prerušila ma. "Nie sú žiadne výkony zajtra, je to zadarmo. Myslel som, že by sme mohli nájsť na mieste Lake Mead niekde na kúpanie a piknik. Elvis bude vykonávať zajtra večer. Môžem sa ľahko zohnať lístky ." Ona ťažko si povzdychol. "Mohli by sme ísť plávanie a mať piknik, potom sa sem vrátiť, aby sa obliecť, potom jesť a prejdite na zobraziť
"Gail, Ja ..."
Ona kladie svoju ruku nad svojich úst. "Nie," povedala slabo. "Nechcem povedať, že. Chápem ju. Dovolenka je viac."
"Áno, v dell sám."
Ona prikývla a fúkal dym na strop znova. Ako hovorila, pozrela sa na nohy z postele. "Ja naozaj neviem nič o vás. Možno ste predaja traky alebo šéfa mafie, kto je tu na dovolenke." Pozrela sa na mňa. "Jediné, čo viem je, že som šťastný, že keď ona je s vami. To je pre mňa dosť." Ona si povzdychol. Bolo jasné, že ona bola brzdí jej slzy. "Budem opäť uvidíme?"
On vyžmýkať cigaretu. "Ja naozaj neviem. Nechcem predávať jej popruhy a nie som šéfa mafie. Ale môj život nie je v telocvični, je to v mojich rukách. A ja som šťastný, že s vami, tiež."
Vytiahla cigarety a pozrel sa na mňa uprene. Jej pery boli vylisované spolu. Ona požití dvakrát. "Ja ... ešte máme čas ... predtým, než vaše lietadlo odchádza?"
Jej zasmial sa a objal ee. "Nie sme v zhone."
Ona ma prijali s zúfalý vášeň. A ona plakala celý čas.
Kapitola 2
Keď som pristál vo Washingtone, D.C., Gail Black už ma opustil s krásne spomienky. Ona bola už len človek na dovolenku snaží odvrátiť od seba. Bol AX agent. Wilhelmine je pištoľ, môj Luger, bol holstered pod ruku. Hugo, môj stiletto, ležal pohodlne vo svojej pošvy na mojej ľavej ruke. Jeden pohybu ramena a nôž hladko patria do mojich rúk. Pierre, smrtiace plynová bomba, je teraz uviazol v dutine môj pravý členok. Bolo to malé, a moje ego bolo, na ktoré sa vzťahuje talianske topánky. Oni boli len toľko AX nástroje, ako moje telo a myseľ.
Išiel som do Hawke ' s office a zistil, Ego pri pohľade z okna na snehu. On stál chrbtom ku mne, keď som vstúpil. Bez otočil sa, ukázal na stoličku pred jeho malý stôl. Ako vždy, staromódny radiátor zvýšená vlhkosť v kancelárii percentuálne číslo.