Carter Nick : другие произведения.

71-80-ġbir ta'ditektiv stejjer dwar Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Carter Nick
  
  71-80-ġbir ta'ditektiv stejjer dwar Nick Carter
  
  
  
  
  71-80 Killmaster-Ġbir ta'ditektiv stejjer dwar Nick Carter.
  
  
  
  
  71. Il-mira: - Tfal Gżira http://flibusta.is/b/684362/read
  
  Il-Mira: - Tfal Gżira
  
  72. Bil-lejl ta'l Ssir http://flibusta.is/b/684617/read
  
  Bil-lejl ta'l Ssir
  
  73. Laħam ta'Belgrad http://flibusta.is/b/608980/read
  
  Laħam ta'Belgrad
  
  74. L-data tal-Tifi http://flibusta.is/b/607271/read
  
  Qtil Tifi
  
  75. Likwidatur http://flibusta.is/b/610142/read
  
  Il-Likwidatur
  
  77. Kodiċi http://flibusta.is/b/607252/read
  
  Il-Kodiċi
  
  78. Aġent tal-kontro-aġent http://flibusta.is/b/612843/read
  
  L-Aġent Kontra-Aġent
  
  79. Siegħa tal-Lupu http://flibusta.is/b/685950/read
  
  Siegħa tal-Lupu
  
  80. Aġent tagħna fl-Rime hija nieqsa http://flibusta.is/b/687063/read
  
  Aġent tagħna F'ruma hija Nieqsa
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Il-Mira: - Tfal Gżira
  
  
  tradotti minn Lev Shklovsky fil-memorja tal-tifel mitluf tiegħu Anton
  
  
  Titolu oriġinali: il-Mira: - Tfal Gżira
  
  
  
  L-ewwel kapitolu.
  
  
  Hija qalet tagħha l-isem kienet Veronica, li fih innifsu sar me inċerti. Il-bniet ma baqgħux christened Veronicas, u dan wieħed ma tfittex kuljum aktar minn sittax. Il-fatt li hi kienet fil-lukanda open fisser xejn; dawn il-tfal kienu biss bħala probabbli li jiksbu l-IDENTITÀ foloz illum bħala xi ħaġa oħra li ma jkun. Wieħed iħares lejn l-kesħa l-wiċċ, l-sfida-għajnejn taħt il-twil mara tax-xagħar, u l-irġiel aktar probabbilment l-fiduċja Ay-kollox. Suspett huwa wieħed mill-komponenti ewlenin tal-professjoni tiegħi; it-tieni natura li jfittxu l-verità wara saffi ta tinsab. Huwa kien fuq vaganza, iżda dan ma kienx il-kwistjoni. Hemm biżżejjed nies fid-dinja li tixtieq tara Nick Carter mejta biex iżommu me fuq kostanti ta'twissija.
  
  
  Ont kien Westbush għal ftit jiem jieqaf wara l-stressanti assenjazzjoni fil-Lvant Nofsani. Dawn ma kinux partikolarment diffiċli meta mqabbel mal-kompiti l-oħra li għamilt, u l-I ma jkollhom l-ebda ġodda bullet toqob. Iżda wara aktar minn xahar fil-deżert tiegħi bżonn għall-borra u l-paċifiku-muntanji, grupp ta ' nies li qatt ma semgħu sejħa għall-me qabel jingħaqad me f'dan remoti iżda lussuża iski fl-Bank. U issa Veronica.
  
  
  I jintefqu l-kbira tal-ġurnata fuq l-għoljiet ski, fejn dan ma kienx wisq iffullar kif kien il-nofs tal-ħadd. Dawn il-ġranet ma nistax ski kemm nixtieq, iżda I jibqgħu fil-forma, u sakemm I tippruvax li jaqblu mal-uefa champions, I jistgħu jimmaniġġjaw kważi kull għan-niżla-kampjonat. Forsi tkun ftit aktar bir-reqqa; stajt ġiet megħluba sa spiss wisq fl-xogħol tiegħi biex biss friends għamla parti bis-siġar u blat.
  
  
  Meta I laħqu l-sala prinċipali, bil-kbir l-nar miftuħa fin-nofs u l-a tar-ram tal-purtiera matul dan, kien pjaċevoli vivaċi. Il-riħa ta 'ħruq ġewż imħallta ma' l-riħa tal-ġilda, imxarrab-suf, u l-tħajjar l-aromi tal-xorb sħun li Dreadlocks mħallta fil-bar. Ħafna mill-nies kienu anzjani u sib jew imdendla fl-gruppi, filwaqt li ftit koppji ħadu vantaġġ ta'l-privatezza tal-fond tal-ġilda sufanijiet-kisi tal-ħitan.
  
  
  L-bartender milqugħa me, xaħam, dejjem smiling aħmar jekk tifel. Huwa diġà kien jaf l-isem tiegħi, sabiex I ma kienx sorpriż meta huwa talab: "jum Sabiħ, Nick?"
  
  
  "Mhux ħażin," qal-għarqa l-isfel fuq l-ippurgar. Fl-ewwel I ma tara l-youngish sess femminili fl-ewwel nofs tużżana-presidenti tagħha lura għall-me. Iżda meta hi jinstemgħu l-isem tiegħi, hi bil-mod jdur madwar, ħares lejn me fid-dlam mera wara Dreadlocks, imbagħad jdur madwar u ħares lejn me.
  
  
  "Mela inti qed Nick." Vuċi tagħha kien artab, ftit husky, u minkejja l-żgħażagħ tagħha, hija ma ħoss bħal att. Tagħha, nodded, naturalment, b'kawtela. Anki fil-iswed sħ li laħaq tagħha ġenbejn, kien ċar li hija kienet eżawriti, bħal l-istilla ta'wieħed minn dawk l-umoristiċi-bajja-films. Iżda jien xorta jippreferu li jaraw ih ftit anzjani; ħej, forsi tletin, iżda hi pjuttost mhux sa veloċità fuq l-aħħar żagħżugħa xejriet iżda, u l-I dubju I ser qatt jiksbu dak il-punt. Hi jinqaleb il-kap tagħha sabiex tagħha fit-tul, xagħar twil naqsu minn wieħed ta ' l-ispalla bħal tad-deheb tal-kaskata. Imbagħad hi nodded deliberatament. ""Iva. Inti dehra Nick. U mbagħad hija jiddawru lura tagħha dwar il-me u ħares'il quddiem il-nar fl-ringiela tat-twieqi tall li dehru matul l-imdawla borra-għoljiet.
  
  
  Li, I l-ħsieb, u l-sipped Dreadlocks ' sħun rum.
  
  
  Wara filwaqt li, l-tifla bil-mod jiżżerżaq barra mill-president; kienet kemmxejn itwal minn hi ħares bilqiegħda. Hi għadda fil me malajr, u ma kienx wieħed minn dawk foloz ta ' jistenna li l-adoloxxenti-prattika; hi daqsxejn tagħha aktar baxxi tax-xufftejn u l-għajnejn tagħha ħares ġenwinament permezz tal-minjiera. Meta hi avviċinat me, kien ma'l-arja ta'xi ħadd li kellu biss magħmula diffiċli id-deċiżjoni. Huwa ltqajna awtomatikament , u mhux mill-politeness. - Lukanda tagħha huwa li jiġu ppreparati għal xi ħaġa li jista ' jiġri.
  
  
  "L-isem tagħha huwa Veronica," hija qalet.
  
  
  Ukoll, li l-isem tajjeb, I-ħsieb. hija probabbilment telgħet ego filwaqt li jaraw films antiki fuq it-TV. "Għalhekk nafu lil xulxin bl-isem," qal bir-reqqa. Hija tpoġġi l-idejn tagħha wara lura tagħha, u hu ttamat li hija kienet tagħmel biss li turi tagħha tat-sider.
  
  
  ""Iva. Tagħha ... stajt tidher inti hawn qabel. Int l-uniku wieħed hawn, mhumiex inti?
  
  
  Huwa nodded tagħha.
  
  
  "Ħsibt hekk. Tfal tagħha."
  
  
  Tagħha mimmo agħlaq ħares fis-sala l-kbira; issa kien sħiħ u l-istorbju akbar. Dak mużiċist huwa, huwa beda l-kundizzjonijiet l-kitarra. "Jien naħseb li l-mixja ma'dan il-folla tal-nies se ttemm il-problema tiegħek," I chuckled, tħares lejn agħlaq.
  
  
  Hija tbissem fil-qosor, imbagħad mimgħuda tagħha tax-xufftejn mill-ġdid.
  
  
  - "Le, dan ... Ukoll, kulħadd hawn aktar jew inqas jappartjeni għal kulħadd, u ma rridx li ..." Ħej, deher diffiċli biex tikseb l-punt. Meta hi laħqet, minn naħa tagħha ffriżat, iżda hi biss jitneħħa lock ta ' xagħar tagħha.
  
  
  Tagħha bdew biex jirrilassaw, kien biss tifla li kien involut ried li l-kumpanija għall-pjaċir, u kienet disponibbli. Minflok, hija staqsa jekk I kien miżżewweġ ...
  
  
  "Inti miżżewġa, Nick?"
  
  
  "Jien ma jkollhom l-pjaċir."
  
  
  "Tagħha miżżewġa. Ftit xhur.'
  
  
  Tagħha għandhom wrew tagħha sorpriża.
  
  
  "Jien naf I dehra tat-tfal, speċjalment għall-irġiel anzjani..."
  
  
  Bħad inti; I ppruvaw li ma cringe.
  
  
  "...iżda jien-wieħed u għoxrin, u li l-problema."
  
  
  Ukoll, jien morda ta tagħha. 'X'tifhem?'
  
  
  "Int tara, kienet miżżewwġa-oh, hi diġà qallek li. Ftit xhur ilu. Ommi ma bħal raġel tiegħi, hekk hi talbet lill-raġel tiegħi biex tagħti l-ego, u issa qed jaraw lili mill-qrib."
  
  
  "U int hawn waħdu?"
  
  
  "I jfisser ... hawn. Fil-lukanda. Iżda l-familja tiegħi ski tippreżenta fuq il-naħa l-oħra ta'din l-inklinazzjoni." Hi enfasizzat vagament fit-ringiela tat-twieqi. "Trid tkun tidher."
  
  
  Huwa ħadlu tiegħu ras, imbagħad jitwaqqaf. Matul waħda mill-vjaġġi tiegħu, huwa ra twil, l-għoli tal-ħajt li deher li testendi kontinwament għal bosta mijiet ta'tarzni, u l-siġar u arbuxxelli madwar kienu tnaqqas bħallikieku kienu l-ħabs jew il-fortizza. Lil hinn minn dan, hija rat dar kbira mal-ċmieni u soqfa immejjel. Ski jippreżentaw, iva! I talab Veronica jekk dan kien l-dar dritt, hija maħsuba weraq.
  
  
  "Iva, dan huwa l-dar."
  
  
  "Aktar bħal ħabs."
  
  
  Hi nodded. 'Dak id-dritt. Huma miġjuba me hawn ... kalm. Mhux tagħna tal-proprjetà; Bert - raġel tiegħi-telaq l-ego-istaġun. Hija użata biex jappartjenu għall speċjali kriminali jew xi ħaġa, u hemm kull xorta ta ' allarm tal-sinjali u terribbli nases fuq il-raġunijiet."
  
  
  "Ħsejjes bħal post tajjeb li jqattgħu x-xitwa."
  
  
  "Oh, ladarba inti tikseb fis dan, huwa gost."
  
  
  "Iżda int waħdu fit-toroq issa dritt."
  
  
  "Ukoll, ma tagħha weraq li jfisser li dawn iżommu me maqful jew xi ħaġa bħal dik. Iżda l-Omm u l-Bert dejjem kun żgur li jekk I jagħmlu l-ħbieb ma xi ħadd hawn, speċjalment tifel-età tiegħi, ma rridx li jitilfu l-tiegħi ego."
  
  
  "Kif huma se jagħmlu dan?" I malajr stenna madwar, imma jien ma tara xi ħadd jaraw tagħha, u l-I tista'tara tagħha biċ-ċar fil-dellijiet. Kkritikat tajba.
  
  
  'Henry. Hu dejjem stennija għall-me fil-lobbying, u huwa jżomm injettat fil hawn biex jiċċekkja dwar tagħha."
  
  
  "Henry," I ffirmati. I bdew jaħsbu li dan il-tfajla kien ftit miġnun.
  
  
  "Dan huwa, naturalment, sewwieq tagħna."
  
  
  ""Tal-kors. X'jiġri jekk huwa jara li għandek tkellem lit-me issa?
  
  
  "Inti ma tfittex bħal raġel li jkun intimidati, Nick."
  
  
  Tagħha, nodded li l-attendenza taż-żgħażagħ. "Dak li dwarhom?" Xi wħud mill-subien kellhom l-istess tul tax-xagħar bħala l-bniet, iżda kien hemm ukoll xi wħud li jistgħu jkunu kellha ħin.
  
  
  "Il-koppja I tkellmu, u Henry ra me b', ma kien. Imbagħad dawn bdew jiġu evitati me."
  
  
  ""Imbagħad dak li?'
  
  
  "Imbagħad wara Henry ... I tkellem magħhom."
  
  
  "Inti jqajjmu kurżità tiegħi." Kien tal-bidu biex jiksbu ftit rrabjata; jew dan l-girl-teħid tagħha stess improbabbli l-istorja, jew Henry, jekk dak li qalet kien vera.
  
  
  "Inti għandek karrozza, Nick?"
  
  
  ""Iva.'
  
  
  "Hemm open ..." Hi daqsxejn xufftejn tagħha. "Fil-belt fil-qrib, u ... taf li l-I ma ġewx kullimkien iżda hawnhekk għal kważi żewġ xhur?"
  
  
  "Dak it-tip ta bar?"
  
  
  "Jien kont smajt li dan huwa l-aktar brillanti-post f'dan il-qasam. Mużika tajba, umoristiċi in-nies. Għandek tkun taf li.'
  
  
  Kont naf tagħha. Kien biss dwar li tikkonkludi li l-girl kien biss jistennew li jkun qabad meta raw wiċċ peeking permezz tal-bieb ta'l-lobbying. Il-wiċċ kien dwar id-daqs u l-kulur tal-basketball. Ego-utent ffurmati kontinwu sinjal iswed fuq l-għajnejn moħbija fil-jingħalaq tal-ġilda, u l-imnieħer mgħawġa isfel għall-flessibbli-ħalq. Nen kien liebes ski ġakketta u skur qliezet, u deher simili hu kellhom daqs li jagħmlu l-Ġappuniż somma enormi jaħsbu.
  
  
  F'daqqa waħda, hu tbissem fil-Veronica, tossed xi wħud Dreadlocks ' l-flus fuq il-kontra, u bis-sod qabad l-tifla-driegħ.
  
  
  "Jekk huwa Henry," qal, " din għandha tkun biċċa għamara mill tiegħek kriminali-dar. Jiġu fuq, Veronica; irrid nara din il-bar! '
  
  
  Kif aħna avviċinat il-bieb, Henry naqas għajnejn tiegħu u qajmet frown tal-iswed għall-utent. Veronica ppruvaw li tinħeba wara me. Henry ħares konfuż, u artab tiegħu xufftejn mċaqalqa bħal par ta eċċitati-dud. Ego enormi tal-torso mimlija l-bieb, iżda aħna avviċinat Jilgħaq, huwa ħa l-pass lura.
  
  
  "Sempliċi," qal cheerfully.
  
  
  Ego-għajnejn tax-xellug me u rriżulta li l-tifla. "Miss Veronica ..." huwa beda, u l-ego vuċi kien jagħmilx sens, periklu.
  
  
  "Dan id-dritt," ego interrotta. "Hija miegħi."
  
  
  Kien impossibbli li jgħaddu mimmo, iżda I tinżamm għaddejja.
  
  
  Henry ħadet pass ieħor lura, imbagħad braced lilu nnifsu. I kien kurjuż dwar kemm kieku tmur f'post pubbliku, u hu ttamat li tkun wisq. Forsi kien aktar ħaġa mhux serja tal-me, iżda jien ma bħal nies li biża-tfal.
  
  
  Veronica qal, " Tgħid Kirurġija u Bert I ser tkun id-dar waqt il-lejl, Henry." Vuċi tagħha kellhom-ton tal-arroganti-awtorità li normalment jiġu me, iżda I kien ftit kburi tagħha għall-jirreżisti l-uem.
  
  
  Henry ħares lejn me, apparentement ma tkunx ċert x'għandek tagħmel. I għenu Em jagħmlu d-deċiżjoni tiegħu billi bil-mod-tqegħid-naħa tiegħi dwar il-birra tiegħu barmil-forma tal-ġisem u timbotta l-isfel sabiex diffiċli li nistgħu jgħaddu. Huwa ma jirreżistu, li kien daqsxejn diżappuntanti, iżda l-dehra tiegħu ego-għajnejn wiegħed "aktar tard". Aħna mixi malajr permezz tal-lobbying wiesgħa arched ħamsters. Kien kompletament fid-dlam issa, iżda l-tall-ark lampi mixgħul il-lejl. Għamilna mod tagħna permezz tal-borra li l-asfalt-lott tal-parkeġġ u kellha din il-logħba fl-tiegħi blu tal-kiri Ford. Veronica ma jgħidu xejn sakemm bdejt il-magna.
  
  
  .'Hi hemm! hija qalet ewwel u beda jidħaq. "Kelli l-ebda ħjiel weraq dak Henry kienet ser tagħmel hemm!"
  
  
  "Inti ħasbu li kien se spank me quddiem dawn in-nies?"
  
  
  Hi shrugged u beda rummaging permezz tagħha l-kbira tal-ġilda tal-borża ta ' l-ispalla. "Għandek tas-sigaretti għalija?" li hi mitluba.
  
  
  I taw ħej, wieħed madwar tiegħi speċjali tad-deheb tal-tnissel sigaretti, u l-għajnejn tagħha wessgħet meta hi raw dan.
  
  
  "Dak it-tip ta marka hija dan?" li hi mitluba.
  
  
  Huwa miftuħa u sfruttat il-dashboard tiegħu eħfef. "Huma magħmula fit-Turkija u l-ebda marka."
  
  
  Kif kien is-sewqan isfel dejqa tal-pajjiż tat-toroq, I nnotat li l-għajnejn tagħha kienu tħares lejn me, kemm jekk hi kienet biss realizzati dak li hija kienet jkollna ruħha fis. Bl-iswed tiegħi tax-xagħar - ftit wisq twil minħabba I ma kellhomx żmien biex jitnaqqsu dan - u l-irqiq tal-wiċċ, I tista'tfittex kważi sinister fil ċerti kondizzjonijiet tad-dawl, u l-idejn kbar juru l-marki tal-tiegħi battalji għadd. Ont mhix partikolarment tall mill-istandards tal-lum fuq ħames-saqajn disa'pulzieri - iżda dan kollu dwar il-muskoli, speċjalment fid-dirgħajn u l-ispallejn, u dan juri. I kien jistaqsi meta l-tfajla li jmiss lili se jħabbar li hija kienet bidel l-opinjoni tagħha.
  
  
  "Dak li l-isem ta' din il-bar?"
  
  
  "Sabiħa dimenzja," u nemmen li huwa fuq l-naħa l-oħra tal-belt." Vuċi tagħha kien kalm; forsi huwa d sottovalutat tagħha mill-ġdid.
  
  
  It-triq tal-ferita għal ftit mili bejn għolja snowdrifts; aħna ma tara l-ebda oħra tat-traffiku sa konna fl-linja dritta, u mbagħad I raw il-dwal fit-tiegħi anterjuri mera. Huwa tbissem li lilu nnifsu u l-naqas. L-karozza wara l-istati uniti, wisq.
  
  
  'Henry? I talab tagħha, il-tifla, tipponta bil-kbir tiegħi fuq l-ispalla.
  
  
  Veronica stenna madwar. "Jien ma ara l-ego tiegħu."
  
  
  "Huwa l-kbira tal-karozzi. Dak it-tip ta ' karozza għandek?
  
  
  "Naħseb li l-sewqan ta Bentley llum."
  
  
  Huwa nodded tagħha. 'Attwalment. U hu mhux jħallux inti barra tal-vista tiegħu, hu se?
  
  
  "Probabbilment ma jkunx. Hi ffirmati. "Ah, jieħdu l-apposta."
  
  
  I kellhom tidħaq. 'Jikkalma. X'tista'tagħmel?'
  
  
  Hija ma tweġiba, iżda I tista'tara tagħha gdim tagħha tax-xufftejn mill-ġdid.
  
  
  Kien belt żgħira, u l-ċentru kienet abbandunat u skur, mal-ħwienet ftit, ftit knejjes, u l-qodma abjad djar tal-injam li kien skiet madwar borra koperti park. Aħna saq permezz tal-park u misjuba lilna nfusna fuq l-żgħar gost-binarji. Kien hemm żewġ mobbli ristoranti, park, pancake ħanut, u ż-żgħar inn bil-ringiela tat-vannijiet pparkjati quddiem ta'dan; madwar l-triq, stabbiliti barra mill-bini l-ieħor, li kien l-Isbaħ Dimenzja, kabina log fl-exaggeratedly stil rustiku bil-kbir is-sinjal fuq il-bieb.
  
  
  Meta sirna barra, Veronica ħares lura. L-ostakolu kienet marret issa, iżda kien I żgur Henry kien x'imkien wara l-istati uniti, bil-wieqfa fuq il-ġenb tat-triq ma'l-dwal off.
  
  
  Kif dħalna permezz tal-ħxuna-bieb, l-r-ragħda fit-segretarju-blat tal-medda ta'erba'hit me fil-widnejn. L-intern kien sħiħ, smoky, u dimly lit mill-xemgħat u jaħarqu l-injam. Waitress fil-mini-falda, aħdar għall-għawm, u kważi trasparenti blaws wasslu għal tabella u ħa tagħna sabiex. L-ispeċjalità hawn kien sħun sidru mal-Jack Daniels, li ħsibt kienet kbira. Veronica qablu absently; hija kkonċentrata fuq il-mużika bil-qisha tħares fl-għajnejn tagħha.
  
  
  L żgur li xejn kontra l-blat; partijiet ta'dan huma pjuttost kkritikat tajba, u meta inti tisma l-versi tal xi kanzunetti, inti nammeti li dawn iż-awturi għandhom ħafna li jgħidu, u dawn ma hija bl-entużjażmu. Iżda issa, il-kamra kien żgħir wisq, wisq sħun mill-nar u l-iffullar-folla għal dan il-livell ta'l-istorbju.
  
  
  I kien jistaqsi dak li dawn in-nies madwar l-istati uniti jistgħu jkunu nitkellmu dwar, minħabba li ma setgħux jifhmu lil xulxin.
  
  
  Tagħha ma għajn waħda mal-jum u l-riedu Henry. Huwa ma juru l-up, li sorpriż me; I d mistenni li lilu tkun jaraw-istati uniti.
  
  
  Wara filwaqt li, hu skużata nnifsu u dam biex il-kamra tal-irġiel fuq il-naħa l-oħra tal-mużika l-istadju. I imħatra li jekk I leave Veronica waħdu għal ftit minuti, hi se malajr jiġbdu l-folla tal-fannijiet. Anke f'dan il-kamra sħiħa ta sabiħa-bniet, hi kienet barra.
  
  
  I ma kienx żbaljata; meta sirt lura, kien hemm żewġ irġiel żgħażagħ madwar tagħha. Veronica ma jinkoraġġixxu ih, iżda I tista'tgħid hi apprezza l-attenzjoni.
  
  
  Hi introduċiet me li l-subien - ihk ma jifhmu tagħha, iżda li ma kinitx il-kwistjoni. IH talab tagħha biex joqogħdu bilqegħda, u li kellha din il-logħba. It-tnejn li huma kellhom fit-tul tax-xagħar; wieħed kellu kaċċa nisa, l-ieħor ma tistax, u ħsibt li nħassu beardless tifel madwar il-lukanda. Kien id-dritt.
  
  
  Huwa staqsa. "Qed toqgħod fi Westbush, id-dritt?"
  
  
  I qal tagħha.
  
  
  "Ħej, kid, int kkritikat tajba skier. Professjonali?
  
  
  Ukoll, xi kultant inħoss flattered, anki jekk I jippruvaw biex ikompli jirreżisti. - "Le," qal. "Jien biss mistrieħ."
  
  
  Il-blat tal-banda waqfa qasira, li temporanjament magħmula il-konverżazzjoni aktar tollerati. Ftit minuti wara, iż-żewġ bniet ssieħbu fl-istati uniti, kemm-anzjani, liebsa l-istandard jaqdi kollha fuq l-sn-u barra l-ġilda. Imbagħad il-subien li kien jaf ukoll ħareġ, u meta l-mużika bdiet jilagħbu mill-ġdid, kellna tmien nies tilgħab il-logħba fuq iż-żewġ presidenti magħmul flimkien. Veronica f'kollaborazzjoni l-oħrajn bħala jekk kienu qodma ħbieb, iżda hi miżmuma me jitkellem. I inklinata lura, rilassat, u wieġeb meta xi ħadd qal xi ħaġa lili. Ħsibt li kienu tajba żgħażagħ. Huma ma duħħan xi ħaġa aktar b'saħħitha minn Iġmla, u apparentement ma moħħ tagħha li huma l-aktar membru anzjan.
  
  
  Il-ħin li għadda malajr, u l-ikolli ngħid li kelli ħafna pjaċir. Għal filwaqt li, Henry anke nesa li tfittex tagħha-fil-bieb. Jum wieħed, I ħarsu lejn l-għassa tiegħi. Kien ħdax-il nofs in-nhar, u huwa staqsiet jekk hu għandu sejħa Veronica attenzjoni għal dan. Iżda I iddeċieda li ma; ma ridtx li jaġixxu-sistema u l-jkaxkru tagħha bogħod mill-ġdid tagħha fannijiet. Wara ftit minuti, hija mdaħħla il-kmiem tal-tiegħi sħ fil u ħares lejn l-arloġġ lilha nfisha.
  
  
  "Ġejjin fuq," qalet ip; kienet daqshekk mill-qrib għall-me I tista'tisma'tagħha b'mod ċar, l-ispalla tagħha ppressati bil-kontra l-me. Huwa chuckled u ħares ħej fl-għajn. Hi kienet me ħafif, iżda ma visibbli wegħda.
  
  
  Meta konna fl-tqarqaċ kiesaħ, huwa miġbud li jmiss lill-Ford. 'Fejn?'
  
  
  "Id-dar, naħseb." Hija qalet li każwali, iżda ma ovvju dispjaċir.
  
  
  I stenna madwar. Henry ma kienx fil-vista, iżda kien għadu żgur li kien x'imkien fil-qrib.
  
  
  I talab tagħha. "Dak jekk nieħu l-opportunità biex jeħles mill-shadow tiegħek?"
  
  
  'Dak li mbagħad? Hija kienet seduta li jmiss me, tħares lejn me mal bl-istess mod miftuħ, il-xufftejn.
  
  
  "Aħna jistgħu jmorru x'imkien ... ma dar."
  
  
  Hija kienet bies mill ee, tipprova tagħmilha faċli, iżda ħalq tagħha miftuħa u l-ilsien tagħha jiżżerżaq fil-ħalq tiegħi, jilagħbu mal-ilsien tiegħi.
  
  
  "Bħal fejn?" hi whispered.
  
  
  "Ukoll, għandi l-kamra bil-ħsieb sabiħa."
  
  
  Hi ħadlu-kap tagħha. "Aħna ma tistax tmur hemm; Henry se ssib l-istati uniti."
  
  
  Naturalment, kienet id-dritt. Iżda mal-ġisem tagħha ppressata kontra l-mini u l-armi tagħha mgeżwra madwar il-għonq tiegħi, ma kontx ser ħalli Elsa tmur id-dar.
  
  
  I ħares fl-triq, tħossok aktar frustrati minn I d qatt jinħassu bl-nemes I meta kien żagħżugħ. "Forsi aħna ser titlef lilu."
  
  
  U mbagħad?'
  
  
  Ont, huwa shrugged. "Aħna se jkunu jistgħu jużaw l-karozza biex ma jsuqux dan."
  
  
  Hi tbissem mischievously, u b'dik l-espressjoni fuq il-wiċċ tagħha, hi ma dehra ta sittax-il sena l-aktar.
  
  
  Ma kontx naf l-toroq, naturalment, iżda l-dawl tal-karozzi bil-xitwa tajers marru permezz tal-jdawwru u dawriet bil-aktar manuvrabbiltà mill-kbira Bentley. Immedjatament wara l-ddawwar, Brylev jiddawru siġra-miksija sqaq u huwa mdawwar off. U l-mument aktar tard, Henry kien fil-fatt is-sewqan l-Bentley. Hekk kif huwa għadda mimmo, Veronica hugged me.
  
  
  "Jikkalma," qal timbotta bil-mod tagħha bogħod. I jinġibed fuq it-triq prinċipali u l-saq lura l-mod aħna d ilha għaddejja sal I raw pajjiż ieħor tat-triq. Ma kien hemm l-ebda snowplow għaddejjin, iżda I raw żewġ linji paralleli fis-silġ. Huwa segwit minnhom qawwija tal-liwja, segwita, u waqaf taħt is-siġra. Konna fuq żgħir inklinazzjoni mal taħt dawl il-qamar-dawl ta'l-kbira abjad għelieqi ttikkjati bil-binarji tal-annimali selvaġġi. "Il-vuċi issa," qal.
  
  
  Kif I immedjatament issuspettata, li hi kienet tilbes xejn taħt il-ħxuna sħ. Bżieżel tagħha daħal ħaj fil-tiegħi li tmiss, u hi writhed dritt li jmiss lili, toqba u l-grupp ewwel. Ħalq tagħha kien fuq l-għonq; tagħha s-saqajn kienu ppressata kontra l-mini. "Dan ma ġara," hi muttered. Kien biss ħafna wara li l-veru sens tal-dawn il-kliem dawned me. Personalment, nippreferi kbar tagħha sodda għal-bibien magħluqa, iżda kelli li tagħmel l-aktar ta'dan. Veronica kien eżiġenti u tas-sengħa, u filwaqt li ridna sedil, xofftejn tagħha u l-idejn kienu okkupati ma'kull xorta ta'l-affarijiet bil-żippijiet. Fil-water, ġilda tagħha kien ċar u inkandexxenti, u l-sider tagħha tqajmu lejn me. Ma nafx kemm ħej ġestiti neħħi stretta tagħha ski pants, iżda hi ma, u mbagħad hi sib fuq il-dawra tagħha saqajn tiksi l-ispallejn tiegħi. Dan ġara mill - fond, qawwija imbottatura, it-tbandil tal-ġenbejn tagħha, il-ċaqliq bl-iskossi tal-ġisem tagħha u'l isfel. Hi tefgħu l-kap tagħha lura, magħluqa tagħha għajnejn, u fetaħ-ħalq tagħha fil-silenzjuża l bogħod ta'l-ekstasi. Meta tasal, hi moaned fit-tul u hija u ppressati tagħha dwiefer tiegħi l-għonq. Imbagħad huwa ħalli tagħha tmur, wisq, u Veronica moaned aktar u aktar, "Oh ... oh ... oh..."
  
  
  Hija kienet kważi l dawl u'l bogħod hi imħejjija mill-ġdid. 'Dak iż-żmien huwa issa?'X'inhu?' talbet b'pass mgħaġġel.
  
  
  Huwa ħarsu lejn l-għassa tiegħu. "Ftit minuti passat tnax."
  
  
  "Oh Alla tiegħi, inti għandek tieħu me-dar." Hi għażliet tagħha disinn pants u l-jinġibed l sħ fuq l-kap tagħha.
  
  
  "Id-dritt, Lotus," qal. Biex tkun onest, I kien ftit diżappuntati: I ma bħal din is-sitwazzjoni, grazzi, ma valentine cards, anke fl-ipparkjata.
  
  
  Iżda Veronica lanqas ma jistaqsu għal tas-sigaretti. Meta r-raġel tagħha jdur madwar, hi frowned fl-tħassib, u li l-espressjoni ma bidla sakemm aħna laħaq il-ħruġ li wasslu għall-raġel tagħha tal-dar mikrija.
  
  
  "Forsi ikun aħjar jekk inti ħalli me toħroġ hawn," hija qalet. Huwa ma tweġiba; huwa kien ftit rrabjata miegħu nnifsu kemm kien ma Agħlaq. L biss marret.
  
  
  Li jmiss l-għoli-ilqugħ tal-ħadid fil-groans kien dak li jistgħu biss jiġu msejħa gatehouse. Raġel fil-kulur tal-pil kien bil-wieqfa fil-quddiem tal-lilu, u s-senter kien viżibbli b'mod ċar. U kien hemm Bentley pparkjati off mal-ġenb.
  
  
  Veronica qabad tiegħi driegħ. "Mhux dejjem, Nick ..."
  
  
  "Jien ser biss inti tieħu d-dar, għasel."
  
  
  "Jiddispjaċini," hi murmured.
  
  
  Tagħha, ħares lejn agħlaq. ""Għaliex?'
  
  
  "Minħabba li l-mod kif għamilt dan ... sabiex mgħaġġla."
  
  
  U wkoll? I talab bil-apple pie.
  
  
  "Huwa sess il-lejl, inti taf."
  
  
  - "Le, ma narax li għall-tagħha." "I naqas.
  
  
  "Isma, l-ġenituri tiegħi... I medja, huma jħallu me, iżda l-ftehim aħna iddeċieda... Ukoll, hi għandha tkun id-dar minn nofs il-lejl. Inti tifhem?'
  
  
  "Ħsibt li ġew-wieħed u għoxrin." Jekk ma kien hemm l-sarcasm fil-vuċi tiegħi, dan kien minħabba l-I ma kienx jippruvaw biex jissopprimi l-tiegħi ego.
  
  
  Agħlaq kellhom l-impjiegi biex tagħmel dan kull sena. "Sew, li ma tantx huwa veru. Jien aktar bħal dsatax u ... Apposta tieħu! Dawn qed aktar jew inqas protettiv tal-me. I-medja, huma magħmula li psikjatra jgħidu I ma kienx verament kompetenti, għandek tkun taf? U jekk ma nistax ma dak li jgħidu, li tista'tpoġġi me fil-ħabs mill-ġdid."
  
  
  Huwa dan?'
  
  
  "Jien ma jfissirx li wieħed jgħid li". Tkellmet ewwel. "I ġie mqiegħed fil din id-dar, u allura... imbagħad kanċellazzjonijiet. Ma kien hemm l-ebda raġuni fil-livelli kollha. Tagħha...
  
  
  .. L-Bentley tal-bieb ewropea magħluqa b'nħarġet slam. Henry mixi sa karozza bħall-kbira tal-muntanji.
  
  
  Veronica jinfetaħ il-bieb tal-ġenb, imbagħad inklinata mal-ġenb u malajr mwaħħla tagħha l-ilsien fil-widnejn tiegħi. "Jien ser sejħa inti għada," hi whispered, u tax-xellug.
  
  
  Ont kienet waslet biex tmur barra, wisq, iżda Henry inklinata kontra l-bieb tiegħi, il-wiċċ tiegħu li jaqgħu permezz tal-tieqa miftuħa bħal iżżejjed-qamar.
  
  
  "Inti għandek għaxar sekondi biex iddur u jisparixxu," huwa croaked.
  
  
  Taħt l-ebda ċirkostanzi oħra, hi jkollha ġrew madwar l-karozza u kkontestat l-uem biex tikseb me għal-leave. Iżda I tista'tara Veronica diġà seduta submissively fid-dahar ta ' l-Bentley, u fit fil-pil ġakketta ħareġ lili ma xkubetta lest.
  
  
  Naħseb li jista'jimmaniġġjaw it-tnejn li huma; fl-mod, li l-xogħol tiegħi. Iżda ma jidhirx bħal ma kien hemm ħafna punt fil-bidu tal-ġlieda fuq miġnun sinjuri tifla li probabbilment se jkunu involuti l-pulizija lokali-għaliex jekk tiegħu kienet il-ġlieda kontra dawn it-tnejn, hemm probabbilment kienu l-imwiet mill-ħin li saru. Henry kien kbir wisq biex jimmaniġġaw mingħajr ma tagħti l-letali daqqa kien daqshekk tajba fil, u safejn hija kienet kkonċernati, xi ħadd li attakkati me ma senter kien ukoll destinat.
  
  
  Għalhekk hi magħluqa-tieqa qabel minnhom nemes, sakemm dan il-ġgant kellhom pass lura, reverse l-karozza u tibda l-toroq. Iżda meta hi waqfet li jimxu'l quddiem, hija jinstemgħu xott chuckle li apparentement ġew mill-pubbliku ta'l-Bentley. Ma kienx Veronica; dan kien ċar mill-irġiel tal-ħoss. U mbagħad hu jinstemgħu tagħha mumble l-istess vuċi, li ntemmet bla dubju bil-kliem "Nick Carter."
  
  
  I ma simili fil-livelli kollha. Fl-Westbush, huwa ma l-użu tiegħu reali isem l-aħħar. Jien qatt ma jagħmlu dan meta jien fuq vaganza.
  
  
  It-tieni kapitolu
  
  
  Huwa ppjanat li jirritornaw għall-Washington il-jum li jmiss, iżda huwa ma kienx ser tagħmel dan. Għalhekk meta Veronica ma sejħa, ma kienx diffiċli biex jitkellmu lili nnifsi fis joqogħdu ftit itwal. Fuq il-tieni jum għadhom qed jistennew il-sejħa-I kien fil-kważi abbandunat l-lobbying ta'l-jilgħaq minn filgħaxija.
  
  
  "Huwa li biżżejjed għal-lum?" Dreadlocks staqsa.
  
  
  ""Iva. Huwa absently sipped tiegħu sħun rum u ħares lejn l-lobby-bieb. Fl-aħħar nett, I induna li l-anzjani bartender kienet qed tfittex fuq me deliberatament, u iddeċieda li għandi nagħti sehmi-żewġ modi. "Oh tifla," I beda.
  
  
  Dreadlocks nodded, grinning. "Li l-anzjani?"
  
  
  ""Iva. Ma hi jiġu hawn spiss?"
  
  
  "Stajt tidher diversi drabi. Mhux fl-aħħar ftit jiem.
  
  
  "Iżda ma hi verament jaslu għal dan?" Qabel ltqajt tagħha?
  
  
  "Alla, l-ebda. Tagħha, biss ra tagħha iljieli ftit ilu."
  
  
  Huwa tbissem tagħha. "Inkella, naħseb li hija kienet innotata għalik."
  
  
  "Ukoll, taf xiex, Nick."
  
  
  "Ħsibt hi daħlet issa għal madwar xahar."
  
  
  Dreadlocks ħadlu kap tiegħu mwissija b'mod sod. ""Le, mhux bħal dik. Tnejn, forsi tlett ijiem sakemm il jum qabel il-bieraħ. Kif d tmur?"'
  
  
  I ma risposta. Huwa ma kienx mistenni li la. Huwa biss chuckled u qabad tiegħi vojta-kikkra biex jagħmlu l-xorb ieħor.
  
  
  Xi żmien wara, fil-bidu filgħaxija, ont kien fil-kamra tagħha u ried li l-aħjar ir-rotta li l-Boston-ajruport, fejn ont jista-trasferiment għal Washington, meta l-telefown għ.
  
  
  Kont naf li kienet Veronica anki qabel l-I qabad it-telefon. 'Hi?'
  
  
  'Korporazzjoni? Vuċi tagħha kien hemm tensjoni u l-baxxi.
  
  
  ""Iva.'
  
  
  "I bżonn għalik."
  
  
  "Li tajjeb, għasel."
  
  
  "Jfisser, I bżonn li inti ..."
  
  
  "Għandek tkun taf fejn hija."
  
  
  "Ma tifhimx!' Ħej, I irnexxielhom sob mingħajr tgħolli l-vuċi tiegħi.
  
  
  "Imbagħad spjega lili." Ont kien ukoll ee tal-lukandi, iżda ma jridux li juru dan.
  
  
  "Dawn qed-ġbir, u ... oh, Nick, għinni!"
  
  
  "Dak id-diffikultajiet?"
  
  
  "Ħarsa, jekk jien ma toħroġ hawn illejla, dawn ser jagħmlu dan mill-ġdid. Dawn qed qfil me sa! Oh, Nick, tikseb me minn hawn qabel ma tagħmel... -
  
  
  Vuċi tagħha kien maqtugħa mill-deċiżiv ikklikkja tal-telefon.
  
  
  Jien ma naħsibx darbtejn I-il-dijanjosi up. Il-kumpanija tat-telefon maqtugħa us off; din kienet xi ħadd dik id-dar wara l-għoli tal-ħajt.
  
  
  I eżita għal ftit minuti, iżda I verament ma dubju dak li kien se jagħmlu. Flimkien mal-president fil-bżonn mhumiex eżattament speċjalità tiegħi, iżda dan wieħed tatni aktar minn tagħha tal-lukandi. Ftit sekondi wara, Hugo jinġibed minn madwar tiegħu bagalja u l-miksija l-fatali qawwija stiletto tiegħu fuq tad-driegħ. Imbagħad ġew Wilhelmina, tiegħi Luger fil-dawl ta ' l-ispalla holster. Hija ma nefħa taħt il-nylon ġakketta huwa d tintlibes fuq tiegħu sħ. Kien probabbli li kelli bżonn l-ebda minn dawn iż-żewġ l-armi, iżda filwaqt li l-I kienet waslet biex tikseb din l-girl tad-dar, huwa kien bla ma tipprepara għall-agħar.
  
  
  Filgħaxija skiers miġbura fl-ispirti għolja fuq il-baxxa li tinsab il-pjanuri tal-għoljiet. I ħa l-chairlift l-quċċata tal-tieni sular, fuq il-imdawla-ħatt l-art. Ma kien hemm l-ebda wieħed mill-ieħor; il-borra tefgħet ip taħt me fil-water. Huwa miġbud iswed suf-maskra bi toqob għall-għajnejn u l-RTA fuq l-kap tagħha. Forsi abjad maskra, kienet tkun aħjar, iżda ma kienx xi ħaġa Stahl kien qed ifittxu. Barra minn hekk, I ddubitat I tista'anki jiżolqu permezz ta'wiesgħa fil-qasam tal-borra fl-tiegħi jaħbu mingħajr ma jiġi nnotat, ma jafu u jioka moan madwar id-dar.
  
  
  Huwa imnissel, il-ħidma tiegħu mod lejn ix-xellug u l-teħid bil-mod, bir-reqqa kkontrollati dawriet sakemm hu hit ħajt. Baqa ' wara l-siġar u ħares lejn dan il-post. Ferm taħt kien gate, u fil-quddiem tal-dar kien sentinella, li jinżammu-idejn tiegħu biex iżommu sħun. Ma kien hemm l-ebda mod li tkun taf jekk kien hemm l-oħra sentries fuq il-ħajt jew le, u għalhekk huwa ma anki tipprova. Bil-mod, ma kien hemm l-ebda dubju l-elettriku ta'l-allarm, u jiena ma kellhomx żmien biex jinvestigaw dan l-corkscrew bir-reqqa.
  
  
  Wara li jaraw għal nofs siegħa, wasalt għall-konklużjoni li ma kien hemm wieħed biss sentinella fil-bieb; huwa ma jidhirx li mitkellma Hema u me, u ma kien hemm ebda sinjal tal-karozza kullimkien.
  
  
  Timbotta diffiċli tiegħu klabbs, huwa imnissel l-inklinazzjoni ġentili. Li ġejjin mill-siġar, hu titneħħa tiegħu pajjiż, xejru l-armi tiegħu, u ħalli l-fgat-għajta. I kien bit-tama li jinħoloq suċċess imitazzjoni ta'skier li jintilef il-kontroll tal-movimenti tiegħu. Huwa niżel u wara jiltaqgħu lejn l-brig. Imbagħad huwa rrumblati up, jidher li titlef il-bilanċ tiegħu, u tefgħu ruħu fis-ċar moan. Eżatt qabel ma sirt hemm, I taw mod daqsxejn hekk li l-ħabta ma kienx ħażin kif ħares. Huwa waqa', bl-iskossi riġel tiegħu helplessly, jgħajtu:
  
  
  "Oh Alla tiegħi, oh Alla tiegħi, oh Alla tiegħi!"
  
  
  Imbagħad huwa groaned loudly, tħabtu biex jiksbu, u naqas mill-ġdid. 'Jiddefinixxu me!' Hi moaned debboli. L-sentinella innotata me. Gun lest, huwa ħa ftit passi lejn me, imbagħad eżita.
  
  
  Hi moaned mill-ġdid.
  
  
  L-sentinella ġrew lejn me permezz tal-borra. I jistabbilixxu xorta, stennija għall-lilu li ġejjin lili. Kien importanti biex issir taf jekk kien verament waħdu. Iżda jien ma jidhirx li l-kura dwar l-ego. Huwa mixi fuq, titwaqqaf, u ħalli l-azzarin tistrieħ mill-driegħ tiegħu.
  
  
  "Inti il-bniedem?"
  
  
  Kien iblah corkscrew, iżda huwa wieġeb tagħha.
  
  
  "Naħseb li kiser għaksa tiegħi," gritted snien tagħha. 'Oh, id-dritt?'
  
  
  "Jekk inti tista'tgħin sa ..." vuċi Tagħha deher bħala metodu kif jista'jkun.
  
  
  L-sentinella ħadlu kap tiegħu. "Jien ma tabib, il-bniedem."
  
  
  "Ukoll, inti se jħallu me għall-vot bħal din?"
  
  
  Hu xettiku dwar dan. "Inti m'għandekx tkun iski hawn, il-bniedem. Dan mhux ski inklinazzjoni."
  
  
  "Bħala jekk ma kontx naf! I biss ma setgħux żżomm dawk kkritikat pajjiż sejrin fid-direzzjoni t-tajba."
  
  
  "Ukoll ..." L-sentinella avviċinat Jilgħaq.
  
  
  "Tista sejħa-ski jippreżenta?" I talab pleadingly. 'L-lukanda? Għalhekk tista l-tabib ġejjin?
  
  
  "Jien ser jgħinuk, il-bniedem, imma ma nistax jagħtik it-telefon." Huwa jerked kap tiegħu lejn l-brig. "M'hemm l-ebda-telefon, biss konnessjoni li l-dar."
  
  
  Id-dritt, huwa qal, u miżmuma minn naħa tiegħu. Huwa ħalli l-uem aqbad il-polz tiegħi, imbagħad qabad ego u miġbuda me jgħaddi, fuq kap tiegħi. Huwa irrumblati bil dan, mdawwar, u jinħattu fuq l-uem sider. Qabel ma kien jaf dak li kien qed jiġri, tagħha xkubetta kien maħtuf barra tal-Ego-idejn u ppressati kontra l-ego tal-widna.
  
  
  "Waħda mill-ħoss, wieħed l-moviment, "I growled, u dawn ser ikollok bżonn biex tmur New Hampshire biex isibu l-nofs l-ieħor ta' ras tiegħek." Huwa ma tistax tiċċaqlaq, iżda kien tħawwad taħt tiegħi ta ' l-irkoppa bħal maqbuda fil-fenek.
  
  
  'Ilqugħ. Kif jaħdem huwa miftuħ? '
  
  
  Huwa qal, u meta l-ego poked hu ma'l-azzarin-bettija, huwa spjega kif l-allarm tmur off jekk iż-żewġ skemi huma ma jintbagħatx fl-ordni dritt. Huwa ħa l-ċwievet barra tal-ego tiegħu but u ħalli em jiksbu. Il-kappa tal-Ego tal-kulur tal-pil fin-naħa waħda, huwa strode ma ' dan il-bieb. I ħares lejn it-telefon fil-brig, u ddeċidiet li ma tmissx l-ego; jekk I jinġibed l-ego permezz tal-ħitan, allarm jista-ħoss ...
  
  
  Wajers mexxa'il quddiem il-bieb tal-serraturi; ih qal il-sentinella li tiftħu. Huwa eżita, iżda meta huwa taha l-uem tas-swaba tiegħu fuq l-attivazzjoni, huwa mdawwar l-ċwievet fl-ordni korretta. Imbagħad huwa ħalli l-grupp tal-gun tiegħu fuq l-art tiegħu kranju, miġbud tagħha fil-guardhouse, u niżel permezz tal-bieb miftuħ.
  
  
  It-triq tal-ferita permezz ta ' għoqda tad-tall-siġar tal-arżnu li imblukkata il-qamar. Il-borra kienu tneħħew, hekk li l-blokki tal-konkrit tagħhom ġogi mimlija bil-qatran kienu viżibbli. Huwa mixi bir-reqqa l-awtostrada, li jżomm għajnejh fuq il-bogħod id-dwal ta'l-dar kbira. Huwa mfakkar dak Veronica kien qal dwar "infezzjoni nases," u missielta l-tħeġġeġ lill-papri fil-dellijiet fuq kull naħa. U mbagħad l-awtostrada waqa ' taħt me.
  
  
  L-aħħar ħaġa li għandek tistenna għal kbar konkreti bżiq li jaqgħu taħt inti tixtieq ftit sekwenza, iżda għamlet. F'daqqa waħda, li jiżżerżaq fl-żift-blackness, jkunux jistgħu jżommu lilu nnifsu bl-ebda mod.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda dawl fil-livelli kollha, biss kiesaħ-umdità madwar me. Huwa milħuq barra u ħass il-ġebel fuq il-ġnub. Kien wiesgħa mina, u l-art kien maħmuġ taħt saqajn tiegħi. X'imkien fil-quddiem tal-me, ma kien hemm l-persistenti, għolja waqqfu l-ħoss. I marru fid-direzzjoni tal-ħoss; li kien I kollha jistgħu jagħmlu.
  
  
  It-tajn, jew xi ħaġa simili, kien sa għekiesi tiegħi meta sirt-żewġ trufijiet ta ' l-mina. Kien hemm bokkaport fil-quddiem tal-me, mdawra minn pjanċi ħoxnin. I ma tipprova tiftaħ. I kienet ċerta li xi ħadd se jidħlu għall ara me kull sena.
  
  
  Il-fetħa ħadu żmien twil biex tiftaħ. Sadanittant, huwa lura l-mina, għarkupptejh fit-total tal-dlam, tfittex-żewġ modi. L-ebda wieħed kienet toqrob mill-ġenb ta 'l-waqa' konkreti ċangatura, sabiex I dehret li kienet il-sentinella xogħol biex iservu dak il-ġenb.
  
  
  U mbagħad ma kien hemm l-Sergei. Sellum tal-ħabel wassal stabbiliti permezz tal-bar-tfaqqis.
  
  
  Meta tagħha qoxra niżlet dan il-rotta tal-ħrib, kelli Wilhelmina fl-naħa tiegħi. I ma tara l-ebda tiffaċċja permezz tal-toqba, iżda I kien lest li jisparaw xi ħaġa li ħareġ.
  
  
  Kelli l-żmien iebes tqum, minħabba I kellha żżomm il-Luger lest, u l-ewwel ħaġa I raw kien Veronica tal-wiċċ. Hija kienet id-daħk.
  
  
  U mbagħad hija rat bniedem permanenti li jmiss tagħha li ma kienx smiling ħafna, iżda mill-inqas kien tbissima waħda issa, li kien l-isbaħ fil-innifsu.
  
  
  "Hi, Nick," qal il-bniedem.
  
  
  L-għarfien tagħha tal-ego. Ego tal-isem kienet Ed, huwa l-kap tiegħi, u huwa kważi ltqajna maqtula mill-Ego fuq il-post.
  
  
  
  Il-kapitolu 3
  
  
  
  
  David Hawke huwa raġel tiegħu fl-ħamsinijiet jew sittinijiet l - ebda wieħed ikun jaf għall-żgur mal-skarsa griż tax-xagħar u l-poppa-wiċċ tal-Ġdid l-Ingilterra-qassis. L-Iżvediżi 'ego hija bbażata l-aktar fuq il-professur tal-tweed, iżda l-mitfija sigarru huwa normalment chews tagħti Em id-dehra ta' l-anzjani politiku. Fil-qosor, Ed mhuwiex faċli-bniedem sorpriża - mhux fil-livelli kollha.
  
  
  "Inti ser jisparaw madwar dik il-ħaġa?" "Dak li huwa?" huwa talab bil-kalma, tipponta lejn Wilhelmina. "Jekk le, poġġih bogħod."
  
  
  "Dak li l-infern huwa għaddej?" Ego l-irqiq tal-lipped-ħalq mgħawweġ. "Inti kellna kważi tletin sekonda, Nick; inti għandek tkun taf li sa issa."
  
  
  Forsi, iżda mhux pjuttost. "Veronica," I ħares lejn l-girl, " hi li xi ħadd madwar l-us?"
  
  
  Ed nodded. "Tal-istudenti, imma agħlaq jidher li jagħmlu tajjeb."
  
  
  I stenna madwar l-kamra; ma kien hemm l-libreriji u oħxon aħmar skur tapit. Ma kien hemm l-ebda-twieqi. I kien il-bidu li wieħed jifhem li.
  
  
  "Iva, dan huwa l-ċentru ta'taħriġ."
  
  
  Ed nodded. 'L-aħħar wieħed. Bil-mod, Veronica kien id-dritt dwar il-sid ta'qabel; kien bootlegger, u aktar tard Stahl kienet kbira ta'l-eroina kuntrabandist. Jekk inti ppruvaw li jitilgħu fuq l-ħajt, iron spikes se jtir u ittaqqab il-ġisem tiegħek. Jien ferħan li kienu smart biżżejjed biex jiksbu permezz tal-bieb. U bil-mod, bil-minjieri huma kullimkien, fuq iż-żewġ naħat ta'l-triq ."
  
  
  Tagħha, kien jaf dak li kien: pass mmexxija mill-mezzi li magħmula ih bil-qabża u tisplodi fil-arja, jibgħat il-fatali tal-belt li jtajru fid-direzzjonijiet kollha.
  
  
  "Int marbut li titlef ħafna tal-istudenti hawnhekk," qal. Ed ħadlu kap tiegħu. "Għall issa, għandna bżonn waħda. L bil-minjieri mhumiex kompletament mgħobbija, u aħna biss qal tagħna l-irġiel ma tipprova li jitilgħu fuq il-ħajt. Kif tafu, l-Nick, ħitan mhumiex normalment l-aħjar mod biex jidħol ħafna mgħasses-dar.
  
  
  Huwa nodded tagħha.
  
  
  "Għalhekk, inti mwettqa tajjeb ħafna llum. Aħna jaraw fuq it-TV."
  
  
  Kien fid-dar. Fil-dar ma'dawn l-miżuri ta'sigurtà, għandu jkun hemm it-televiżjoni monitors kullimkien.
  
  
  "Din hija ħaġa tajba li inti ma joqtolx l-sentinella," Ed qal.
  
  
  "Dak jekk ried tagħha?"
  
  
  "Aħna se jkunu waqfu inti, Nick. Il-bieb għandu loudspeaker, u jkun iż-żmien għal-kbira tal-pajjiż, inti għall-ordni.
  
  
  "Inti kienu bit-tama għal dan."
  
  
  Hawke nodded smugly, u kont naf huwa kien id-dritt.
  
  
  "Persuna, int hawnhekk issa," huwa qal. "Ejja jiksbu l-negozju."
  
  
  Mill-mument tiegħu ego ra tagħha, mifhum li dan il-vot-il-vot għandu jiġri. I mfakkar li kien Ed li kien ssuġġerit Westbush bħala tiegħi vaganza fuq il-post.
  
  
  Veronica saqajh. Hija kienet liebes pantsuit, xagħar tagħha kien jinġibed lura fil-chignon, u hi ħares ukoll, inti tista'tgħid ftit snin aktar minn sittax. L-għajnejn tagħha ma kinux tħares lejn me, iżda I tista'tara b'mod ċar l-tikek ħomor fuq il-ħaddejn tagħha.
  
  
  Ed ma jgħidu xejn sakemm hija kienet minn tal-kamra. Imbagħad huwa inklinata bil-quddiem fil-ġilda president, idejn magħqudin quddiem is-flimkien, minkbejn fuq l-irkopptejn tiegħu.
  
  
  "Ħadd ma fil-Westbush taf li inti qed, Nick?"
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. 'Ħadd. L-isem tiegħi huwa Nick Walton. L-unika persuna oħra li tkellmu tagħha - oħra minn Veronica - kien l-bartender fil-lukanda. Jum wieħed huwa staqsa dwar dan, u l-uem taw tagħha li l-isem u qal li l-I kien involut fl-l-investiment internazzjonali."
  
  
  Tajba. Tista ' tuża dan l-isem fl-Doublé Cay ."
  
  
  L qatt smajt ta'Tieħu-Kay.
  
  
  "Huwa ftit gżejjer żgħar fil-Baħamas," Hawke spjegat. "Wieħed huwa żviluppat bis-sħiħ - m'hemm l-lukanda ġodda u l-qodma tal-lukanda li kien hawn mill-bidu tas-seklu. Fuq il-gżira ieħor, dawn huma l-bini aktar lukandi u l-pont li jgħaqqad il-gżira ."
  
  
  Hija stenniet għalih biex tkompli. U, bħas-soltu, huwa ressaq fuq suġġett ieħor.
  
  
  "I ippreparat dan l-avveniment minħabba I meħtieġa biex tikkonvinċi lili nnifsi tal ftit l-affarijiet, Nick."
  
  
  ""Iva.' - Jien kont qed aġent bil-AX twil biżżejjed biex ma jkun sorpriż minn dak id-direttur ma. Aħna ma kinux tagħna CIA, konna l-FBI, u inti ma setgħux anke ċemplilna xejn bejn. Aħna biss kienu jeżistu, grupp żgħir ta ' aġenti speċjali nagħmlu l-affarijiet li l-ebda waħda fil-gvern qatt anke-ħsieb li jagħmlu, u l-Ed kienet tagħmel in-negozju. Ego ġirien fl-Georgetown ħasbu li kien il-president tal ftit li xejn magħrufa fondazzjoni.
  
  
  "L-ewwel nett," huwa qal, " ma kien hemm l-a'kontroll tat-traffiku dwar jkollna flimkien mal-żgħażagħ fit-tul tax-xagħar. Veronica qalli li fil - "Sabiħa Dimenzja" inti kienu super frisk."
  
  
  Kelli għal tbissima. Tajba.'
  
  
  "U mbagħad ma kien hemm l-problema tal-jkollna fis dan il-fortizza. Ma kienx kollha ħażina, kien? Iżda inti ma kien. I kellhom dubji tiegħi, Nick.
  
  
  Missierha glared fil lilu; huwa kellu l-ebda dritt li jitkellmu lili bħal dik.
  
  
  "Id-dritt, id-dritt," Ed kompliet hurriedly. "Inti kont għadda ż-żewġ testijiet, u issa jimxu fuq. Double-K, Nick. U Grady Ingersoll.
  
  
  Dan kien xokk. Grady Ingersoll kienet forsi l-aktar sinjuri-bniedem fid-dinja, minn tiegħu f'nofs il-ħamsinijiet li fis-snin riċenti kienet saret recluse.
  
  
  Ont, stennija għall-Ed li jimxu fuq.
  
  
  "Grady Ingersoll," Ed boomed, daqs li kieku kienu qari permezz tal-fajls, għalkemm ma kien hemm xejn fil-quddiem tal-lilu, " ego-età ta'sebgħa u ħamsin, ħames marda tmien, dwar il-ħamsa u għoxrin£. Huwa għandu sitt-tfal, l-aktar film-istilel. Huwa għamel l-fortuna tiegħu fl-missier tal-kumpanija tal-kostruzzjoni, li huwa imwaqqfa fl-aħħar 1930. Bejn wieħed u ieħor, speculator. Is-soċjetà tal-egos ttrattati-kumpaniji tat-tbaħħir, prodotti uniformijiet, qamħ silos, il-pajpijiet taż-żejt-Alla, dan il-bniedem anke magħmula flus milli jagħmlu l-films. Immexxi attakkant su matul il-tifqigħa tal-tieni Gwerra Dinjija, kien tittajjar fil-qosor fuq il-Ġermanja darbtejn, ħarbet darba, iżda ġie mqiegħed fil-priġunier ta'gwerra kamp-tieni darba fl-żewġ trufijiet ta ' l-gwerra. Illum, huwa investitur ħafna kumpaniji fil - kbira tal-investitur, li f'bosta każijiet ifisser li hi dominanti interess."
  
  
  Kien jaf dan kollu dwar Grady Ingersoll... ftit snin ilu, huwa rtirati jgħinu l-qasam tal-Messiku Ġodda - l-aktar famużi eremita fl-istorja. Dawn il-jum, l-ebda wieħed raw l-ego, ħlief għall-ego tal - "palazz tal-gwardja tal -" tal-poppa-irġiel li kienu l-ego biss kuntatt dirett mad-dinja ta'barra.
  
  
  "Ego-aħħar ta'l-investiment," Ed kompla, " kien l-ajruspazju ditta Aħħari Dinamika. Ingersoll tippossjedi il-maġġoranza ta'l-ishma, u għalhekk hu responsabbli. U minħabba dan Nick, il-Pentagonu u l-White House huma gdim dwiefer tagħhom."
  
  
  'X'tifhem?'
  
  
  Hawke tbissem grimly. "Meta Ingersoll waslet għall-enerġija, Aħħari Dinamika kien it-tqegħid l-irfinar jmiss dwar l-aktar sofistikati tal-missili-sistema ta'gwida qatt ivvintat. Fil-qosor, dan jista'stħarriġ l-art hawn taħt u jikkoreġu l-missili tal-kors tul il-mod b'iktar preċiżjoni milli bniedem pilota jista; dan jista'jiġi lokalizzat interċetturi missili u n-nar difiżi tagħha fil minnhom. Iżda l-aktar suċċess importanti hija li l-apparat li jistgħu jiskopru l-effett ta preċedenti missili, u mbagħad jtiru li jisparaw ta'livell sekondarju jew anke terzjarja-miri."
  
  
  "Fi kliem ieħor,"qal," din il-ħaġa li jistgħu ma pjuttost kollox tal-bniedem pilota jista'."
  
  
  U aktar. Din hija t-tielet l-abilità li jagħmel l-ego imprezzabbli. Hemm ħafna ta jitkellmu dawn il-ġurnata dwar l-eċċessi - kemm-il darba nistgħu iħassar ir-Russja jew iċ-Ċina minn fuq il-mappa, meta mqabbla ma kemm-il darba dawn jistgħu iħassar-istati uniti minn fuq il-mappa. Iżda ma dan il-mezz, ma għadux meħtieġ li tniedi ħames jew sitt testati nukleari fl-istess fil-mira; ladarba l-ewwel wieħed tikkompleta l-missjoni tiegħu, l-oħrajn jistgħu mira miri oħra. Għalhekk, inti tista jimmaġina dak din il-gwida tas-sistema ikun ifisser għal aktar dgħajfa-seħħ."
  
  
  Ont, naturalment, jista'jkollhom immaġina. Biss l-Istati Uniti u l-Unjoni Sovjetika kellhom l-enerġija nukleari li jeqirdu l-parti l-kbira tad-dinja, iżda l-Aħħari Dinamika-apparat ma jippermettu l-ebda moderatament żviluppati pajjiż bħaċ-Ċina biex jinkiseb l-enerġija nukleari, anke jekk fil-pussess frazzjoni żgħira biss tal-enerġija nukleari. l-għadd tal-missili.
  
  
  M'hemmx għalfejn ngħidu aħna, l-apparat huwa top secret u mmonitorjati bl-aktar stretti l-miżuri ta'sigurtà. Huwa bħalissa imsejħa Drikopper, li mhix miġnun-isem fil-livelli kollha."
  
  
  "Nemmen, sinjur, Washington huwa mħasseb dwar Ingersoll-involviment tal."
  
  
  'Eżattament. Grady Ingersoll trasferita għall-Doppju Cay kważi sena ilu. Huwa għandu islets, u wieħed mill-ego kumpaniji ih tiżviluppa. Ingersoll jgħix fi l-qodma tal-lukandi huwa qal tagħha dwar... Ed titwaqqaf u l-mixi matul speċjali antikwata-tabella. Huwa telgħet rrumblati-up mappa u oħxon-pakkett kannella, imbagħad beckoned me it-tabella u l-feġġet il-mappa. L-żewġ gżejjer kienu l-kliewi, forma ta ' wiesgħa, mgħawġa bajjiet jħarsu lejn xulxin. L-ritratt mill-ajru ma wera l-xogħol ta'kostruzzjoni fuq wieħed mill-żewġ gżejjer, li Hawke kien qalli kienet tissejjaħ Domesday-Gżira. L-oħra, imsejħa-Qawmien-Gżira, kien mifruxin kumpless tal-lukanda ma pixxina, tat-tennis-qrati, u l-korsa tal-golf. Li jmiss fil-ġabra, bilkemm viżibbli permezz tal-dens tal-palm-siġar u l-oħra tal-veġetazzjoni, kien disinn tal-bini ieħor li jmiss ċirkolari-laguna.
  
  
  "Dan huwa l-Doubloon Inn," Ed qal, filwaqt li l-kważi moħbija-istruttura. "Huwa separat mill-bqija tal-gżira mill-ħajt u hija mgħammra bi konvenzjonali tagħmir elettroniku u l-gwardji armati. Ingersoll sparixxew wara li ħajt meta ltqajna għad-Doppju Cay, u hu ma juru sa mill-ġdid."
  
  
  "Xi ħadd qatt kien ġewwa?"
  
  
  "Jien ser terġa lura għal dak fil-minuta. L-aspett ewlieni huwa li matul dan il-ħin, Ingersoll ma kien personalment meqjusa minn kulħadd, ħlief għall-grupp ta'l-ego l-assistenti tagħhom. U dan huwa l-kawża oħra għall-tħassib."
  
  
  Egoist ma tinterrompi tagħha bil-mistoqsijiet.
  
  
  "Matul dawn l-aħħar sena," Ed kompla, " l-ego tal-assistenti inbidel minn wieħed. Kollha ta'qabel l-assistenti kienu fl tagħhom wara erbgħin u l-ħamsinijiet, l-aktar l-irġiel li qed jikkunsidraw-ogħla pożizzjonijiet fl-Ingersoll-ditti. Iżda l-ebda aktar. Fil-mument, hemm sitt ihs, iż-żgħażagħ kollha, jidher fil tagħhom twenties, ma fit-tul tax-xagħar. Madwar wieħed minnhom huwa l-mara. Smajt tagħha, sabiħa. Ir-raġel tagħha chuckled awtomatikament u l-permess tiegħu imgħallem biex tkompli.
  
  
  "Għalkemm dawn kollha ħarsa-Amerika, li għandhom passaporti minn diversi Ewropea u l-pajjiżi tal-Amerika latina. S'issa, aħna ma kinux kapaċi juru minnhom xejn, iżda min-naħa l-oħra, hemm ftit informazzjoni dwarhom ."
  
  
  Ed miġbud ' il barra nofs tużżana irqiq folders madwar il-pakkett kannella u mogħtija lilhom me. Ih imdawra permezz tagħha u ffukat fuq l-18 x 24 ritratti fil-każijiet. Ħames irġiel żgħażagħ li ħares bl-istess mod - erba'-anzjani u wieħed ma skuri tax-xagħar u b'mod spettakolari sabiħa skur jekk mara. Fl-aħħar, I qal li tagħha mingħajr l-entużjażmu: "naħseb li jifhmu fejn kollox huwa għaddej. Inti trid dawn in-nies ċċekkjati."
  
  
  "Ħafna aktar minn hekk. Dawn l-irġiel żgħażagħ - aħna sejħa ih l - "intima sitt" - huma l-uniċi nies li jkollhom kuntatt dirett mal-Ingersoll. Oh, huwa ma jitolbu l-CEOs ta'tiegħu diversi kumpaniji u ma iktar jew inqas regolarment, u l-barranin raw, l-ego...
  
  
  "Iżda inti biss qalet.".. -
  
  
  Ed miżmuma sa l-idejn. 'Kwiet. Matul l-aħħar ftit xhur, Ingersoll kienet f'daqqa waħda jsiru l-ambjent ospitanti. Inti jista'jkollok qal li wisq. Numru kbir tal-żgħażagħ huma joqogħdu fil-Doublé Cay Lukanda qrib Doubloon, miġbuda mill-estremament baxx rati għaż-żgħażagħ, kif huma jitolbu dan. Xi wħud Ingersoll tal-assistenti jagħżlu-grupp li tistieden lill-ih ġewwa-ħitan fuq abbord li allegatament żball ... ma pprojbit. Mistednin jistgħu jgawdu l-aħjar guide u l-ħaxixa, xorb u l-mużika, u jgawdu jgħum fil-laguna. Inti tista jimmaġina x'se jiġri madwar dan. U mbagħad il-quċċata gej: Ingersoll jidher fuq il-palk minn żmien għal żmien. Huwa tinsab fuq it-tip ta'gallariji wara oħxon-qasma tal-ħġieġ, l-indirizzi mistednin tiegħu permezz ta'loudspeaker - u " jagħżel waħda minn madwar l-bniet li jżuru l-ego fil-persuna ."
  
  
  Biex tkun onest, deher li kien raġonevoli li me. Wara kollox, inti d jistennew raġel b'dan it-tip ta'flus li trid tieħdu gost, u huwa qal tagħha sabiex.
  
  
  "Mhux Grady Ingersoll."
  
  
  Kien xettiċi. Raġel bil-sitt żwiġijiet u diversi magħrufa r-relazzjonijiet ma beżgħana li jagħżlu l-anzjani u tifla għall-ħin.
  
  
  "Iżda Ingersoll," Ed spjegat, " kien dejjem ħafna sigriet-bniedem. Kollox ma fil-snin iżgħar tiegħu kien magħmul bl-akbar attenzjoni possibbli; huwa ma tridx pubbliċità, u huwa ċertament ma jitqiegħdu fuq pubbliku spettaklu."
  
  
  I qtajt id-dritt. 'Xjuħija?'
  
  
  "Possibbli, iżda mhux probabbli. Wara kollox, mhuwiex li wouldnt u l-qodma.
  
  
  Ħsibt li maqbuda nota tad-difiża fil-Goshawk vuċi, iżda I injorati.
  
  
  "Imbagħad dak li taħseb li huwa?"
  
  
  Kap AH ħares lejn me, jegħleb dwar il-president kemm ma ' l-idejn. "Jew xi ħaġa serja ġara Grady Ingersoll ras, jew dan il-bniedem mhix Grady Ingersoll."
  
  
  Kien hemm fit-silenzju qabel ma qal xejn tagħha. "Iżda tgħidli li l-ego rat."
  
  
  "Inti ma tistax tistenna li tgħallem xi ħaġa dwar il-preżent fl-Ingersoll biss minn dawn il-intima sitt u l-klieb nisa ta' l-irġiel żgħażagħ."
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Dak dwar il-bniet huwa għażel?"
  
  
  "Safejn nafu, ih kien seba'. Kull wieħed minnhom, mingħajr eċċezzjoni, ħalla l-gżira immedjatament wara ... dati ... dwar wieħed mill-pjani mill Ingersoll. Aħna misjuba fil-roża komun fil-Messiku. Hi jaħlef li huma biss tkellem u li Ingersoll taw tagħha għaxart elef dollaru qabel it-tqegħid tagħha fuq il-pjan.
  
  
  Huwa whistled fil-tagħha. "Għaxart elef għall tkellem."
  
  
  Ed tbissem wryly. "U, apparentament, kien silenzjuża."
  
  
  "Dak dwar is-sejħiet minn Ingersoll? Kif ukoll ma l-ego jafu l-nies it-taħditiet għall?
  
  
  - Kap tiegħi frowned. ""Iva. L-aktar egos taf. U l-ebda wieħed irid biex jemmnu li l-persuna l-frodi. Aħna anke irnexxielhom jiksbu vuċi l-istampar bil-telefon, u... ukoll, ma kienx konvinñenti."
  
  
  "Ħsibt vuċi kopji stampati kienu perfettament aċċettabbli bħala identifikatur."
  
  
  Mhux eżatt. Għandna reġistrazzjoni tal-Ingersoll tal-xhieda bosta snin ilu qabel l-kungress tal-kumitat, u din il-vuċi jidher li jqabblu l-vuċi tal-reċenti waħda. Iżda hemm differenzi. A radjutelefoniku fuq il-gżejjer għall-bidu, mhux dejjem ċar ħafna ."
  
  
  'Attwalment. Imbagħad inti tixtieq tagħha li tkun taf jekk din il-persuna verament Ingersoll, ma inti?
  
  
  "Dan huwa wieħed mill-punt. Naturalment, jekk jista ' jkun impostor, għandek bżonn ukoll li jiġi stabbilit dak li ġara li l-proprjetà Ingersoll. Fi kwalunkwe każ, inti għandek bżonn biex issir taf li l-membri tal-intima sitt huma tassew, dak li l-motivi tagħhom huma, u kif dawn jaffettwaw Ingersoll."
  
  
  "Taħseb li jista'jkun hemm l-ebda rabta bejniethom u l-Tliet intitolat Bniedem?"
  
  
  "Aħna ma jafux li għadhom. Iżda sakemm ikun hemm possibbiltà bħal din, irridu definittivament issir taf ."
  
  
  "I jassumi dirett l-approċċ ġie ppruvat."
  
  
  ""Iva. Is-Segretarju tal-Difiża personalment ippruvajt nikkuntattja Ingersoll, u żewġ il-ħdud ilu wieħed mill-president tal-konsulenti eqreb tellgħu Dubla Cay. Iżda Ingersoll rri utaw li jaċċettaw ih jew kellimhom. Hu ċittadin privat, Nick, u l-gvern ma tistax-seħħ hu barra mill-kenn."
  
  
  "Jiena naħseb li ego biljuni għandhom xejn x'jaqsmu ma'dan," I qal sarcastically.
  
  
  "Dan ma jaffettwax-istati uniti. Inti taf assenjazzjoni tiegħek. Hemm ftit aktar dettalji biex jiddiskutu, u allura inti ser ras tan-nofsinhar. Biex tikseb Ingersoll, Nick. Issib dak li jeħtieġ li tkun taf ."
  
  
  "U jekk huwa negattivi?" Jekk huwa relatat mal-Tliet Intitolat wieħed?
  
  
  "Imbagħad tieqaf lilu. Fid-diskrezzjoni tiegħek.
  
  
  'Xorta waħda?'
  
  
  Ed nodded. "Jien ma tibgħat AX-aġent bil-Killmaster rank hemm biss jistaqsu ftit mistoqsijiet."
  
  
  Kif għalija, I kien dubjuż; il-kompitu deher pjuttost sempliċi, jekk ma ordinarja u dan kien it-tieni darba fil-ftit ġranet li l-I kienet għamlet żball serju tas-sentenza.
  
  
  
  Il-kapitolu 4
  
  
  
  
  L-istruzzjonijiet ħadu inqas minn tliet sigħat, u ma kienx anki il-lejl meta l-tattika tax-xellug. L-sentinella tbissem shyly fil me u ġibdet l-attenzjoni tiegħi pajjiż jegħleb kontra l-brig. Hija kienet talbet li jagħmel apoloġija lilu, iżda mhux Stahl; kien jaf ego kien stennija, u li kien aktar minn dak li kien jistgħu jgħidu tagħha.
  
  
  I mistenni li jara Veronica mill-ġdid qabel l-I tax-xellug, iżda hi ma juru l-up. Kien probabbilment aħjar mod. Issa naf liema hi maħsuba mill-weraq fil-karozza, fuq dik il-kirurġija tal-hilltop, u l-I jistgħu jagħmlu mingħajr tagħha rewwixti jew sfida - tkun xi tkun l-attitudni hija setgħet meħuda wara jkollna ttrasportati bil-sigriet-missjoni.
  
  
  Ftit tagħha l-irqad li bil-lejl. Avolja l-kamra kien fuq in-naħa l-oħra tal-lukanda, ' il bogħod mill-lobby, I tista'tisma'l-hum ta'kitarra akkumpanjata minn instabbli vuċijiet. Mill-bidunett, sibt, imħejjija, u ppakkjati affarijiet tiegħi. Huwa ma tqaxxar skond l-istruzzjonijiet.
  
  
  Il-żgħar pakkett kienet fil-ġisem tal-karozza, hekk kif Hawke kien qal. Meta tkellimna il-lejl ta'qabel, ego estratti wieħed permezz ta'l-aġenti tagħna. Jidher li hemm ftit affarijiet żviluppati mill-AX l-Effetti Speċjali dipartiment li jista'jkun utli fil-sitwazzjoni diffiċli. Għandu ħadu ħafna ta'l-għerf dwar il-parti tal-Stewart tal-dipartiment li toħroġ ma ' l-armi u l-għodda li tista'tkun moħbija fil-għawm jew par ta isturdament tħaffir iżda bħal dejjem, li rnexxielhom.
  
  
  Hija ħadet me żewġ il-ħdud biex jiksbu F'miami, sabiex I ma l-aħjar tiegħi bil-mod ' l isfel tiegħi moviment. Hawke tal-assenjazzjoni kien li jikbru sħiħa daqna, iżda mill-ħames jum kien bil-ħakk bħala l-infern u kien xellug bil-kaċċa nisa. Tiegħi barbetti kiber pjuttost malajr, u kien jaf li sa l-aħħar tal-ġimagħtejn, I jkollhom-daqna li ma kienx se jkun biżżejjed għall-awto-rispett membru tal-xena tal-blat.
  
  
  Kien Nick Walton, maniġer tal-diversi meded blat. Ed magħżula tliet fażijiet għalija, li tnejn minnhom bħalissa qed iddur l-Afrika u fl-Asja, f'isem l-Istat tad-Dipartiment. L-grupp l-ieħor kien temporanjament jitneħħa u kellhom jieħdu l-leave tal-assenza mill-Dub-K filwaqt li l-grupp organizzat mill-ġdid. Fuq il-mod tax-tevita Washington għal kollox il - qatta tiegħu filgħaxija fil-traffikużi bars huwa jistgħu jsibu, jisimgħu jukeboxes u lokali combos, l-immersjoni ruħu fl-mużika u l-atmosfera. I sigħat żjarat ħwienet tal-mużika, memorizing marki, l-ismijiet, u l-artisti.
  
  
  Mill-ħin sirt Jacksonville, ħsibt li kien jaf ħafna dwar popolari kontemporanja tal-mużika bħala l-medja żagħżugħ. Tiegħi kaċċa nisa kienet qed tikber u l-I meħtieġa qatgħa xagħar. Perfett. I kellhom jagħmlu l-aħħar wieħed dawra qabel jitilgħu fuq l-ajruplan li F'miami. Ed u l-I iddiskuta dan għal qabel filwaqt li aħna ddeċidiet li tieħu l-riskju. Dawn kienu biss tipprepara l-ewwel test tat-titjiriet ta'l-Tliet intitolat-Sistema F'cape Kennedy, NY, u kemm aħna ħassejna li I għandha tikseb informazzjoni kemm jista'jkun possibbli mill-aħjar sorsi.
  
  
  Huwa waslu fil-bini prinċipali tal-NASA kumplessa biss fil-ħin biex jissieħbu il-mawra. Aħna miġbura fil-frisk, qawwi qasam ta'akkoljenza u l-mixi fl-sala. F'dak il-mument, jiena kienet waqfet mill-uniformi gwardja tas-sigurtà.
  
  
  "Skużani, sinjur," huwa qal.
  
  
  Huwa eżamina madwar, kif għamlu diversi membri l-oħra tal-grupp. ""Iva?'
  
  
  "Do you issuq blu Ford?" Huwa aqra il-pjanċa tal-liċenzja.
  
  
  "Iva, dan tal-minjiera."
  
  
  "Jien jibżgħu inti tkun imblukkata ftit aktar karozzi. Napprezzaw jekk inti rranġati mill-ġdid il-ego."
  
  
  "Kkritikat l-apposta," I growled. "Meta l-I pparkjati hemm, ma kien hemm l-ebda karozzi oħra."
  
  
  "Jien jibżgħu I ser ikollok, sir. Jekk inti ma tistax-moħħ."'Mhux verament-talba.
  
  
  'Kkritikat dan! Tajba. Ikteb, huwa taz-zokk lura l-ħa l-istess kuritur. Meta l-gwardja u l-I kienu barra tal-vista tal-mawra-grupp, huwa ħa l-naħa tiegħi. Aħna titwaqqaf għal mument u stenna madwar. Ma kien hemm l-ebda wieħed fil-vista.
  
  
  "B'dan il-mod, sinjur," huwa qal fil-ton rispettuż huwa probabbilment se jkunu użati għall-kap tal-NASA.
  
  
  Huwa użat ewlenin tiegħu li tiftaħ inviżibbli bieb mingħajr manku, li kien diġà kalma fil-groans. Aħna mixi malajr stabbiliti fit-tul, kuritur baxx. Kien hemm sinjali oħra hawn u ' l hemm, kollha bin-numri u ittri, iżda l-ebda oħra simboli ta'identifikazzjoni. Aħna ma tara xi ħadd bħala aħna mdawrin ftit kantunieri, imnissel-azzar taraġ, mixi permezz ta'żewġ aktar maqful bibien, u fl-aħħar nett jintlaħaq dak qishom ħajt vojta.
  
  
  Il-toe tiegħu tleqq iswed boot, il-gwardja tal-nudged biċċa tal-griż baseboard fil-qiegħ tal-ħajt. Ma ġara xejn immedjatament, iżda wara ftit il-mumenti, il-ħajt kollu skiet feġġet, il-ħolqien tal-ftuħ kbar biżżejjed għalih li jiżolqu permezz. Il-ħajt wara me influwenzat, u kien jitħalla waħdu fil-kamra żgħira bil-tabella tal-metall, iż-żewġ presidenti, u mera kbira li kienet mistennija li tkun waħda mill-mod. Ma kien hemm l-bieb li jmiss l-mera, stennija paċenzja li tiftaħ.
  
  
  "Is-sur Carter?" a disembodied vuċi mitluba.
  
  
  ""Iva.'
  
  
  "Ftit mument, jekk jogħġbok."
  
  
  Huwa tbissem fil-tagħha fil-mera, iżda iddeċieda li ma mewġa. Dawn l-ispazju geniuses għandhom it-tendenza li jieħdu huma stess serjament, u ma nistax tort ih. Dawn għandhom xi ħaġa li nieħdu bis-serjetà.
  
  
  Wara madwar minuta, il-bieb miftuħ u żewġ ċifri fl-abjad tal-laboratorju coats u l-last opportunità żraben tat-tennis fil-mixi, timbotta l-last opportunità-azzar president hi d dehru ta ' spiss wisq fl-isptarijiet.
  
  
  "Għandna bżonn biex tikseb saba prints, sinjur," l-iżgħar tal-żewġ qal. La minnhom ħares aktar minn tletin, u dawn kienu t-tnejn tilbes nuċċali. Anke ih-nisa fit-tul tax-xagħar-għaxar snin ilu ih ma kellhom l-ekwipaġġ maqtugħa ma jnaqqasx mill-ih tal-sens ta'l-iskop. Dawn jitqiegħdu-linka fuq il-swaba tiegħi u mhux mitwija ih fuq il-karta. Imbagħad wieħed minnhom jinfetaħ-president, fetħet id-dokument jiġbed, u meta mqabbla tiegħi marki tas-swaba mal-tieni sett, imbagħad nodded.
  
  
  I talab tagħha. "Ma inti tieħu swaba-kors fl-Massachusetts-Istitut tat-Teknoloġija?"
  
  
  "California-Istitut tat-Teknoloġija, sinjur," l-anzjani bniedem wieġbu. "U l-ebda, iżda aħna iż-żewġ marru għall-FBI-akkademja." Huwa tbissem debboli.
  
  
  Huwa wera fil-amazement tiegħu. "Ma kulħadd hawn tagħmel dan?"
  
  
  "B'dan il-mod, sir." Hu indikat il-bieb miftuħ. "Dr. Ferm għalikom."
  
  
  Il-bibien f'dan il-kuritur kienu miftuħa; fl-uffiċċji żgħar, enerġetika l-irġiel u ftit in-nisa bl-abjad coats milwija fuq tpinġijiet u tekniċi tal-kotba, tkellem lil xulxin fi gruppi żgħar, bil-miktub-ekwazzjonijiet ġibs fuq blackboards. Fl-aħħar tal-kuritur, tiegħi iskorti jinfetaħ il-bieb doppju darbtejn u wassal me fl-istudju u l-kamra tal-laqgħa. Il-bniedem fuq il-mejda ma jidhirx ħafna aktar milli tiegħi Skorta, għalkemm qasira tiegħu tixjieħ tax-xagħar bilkemm koperti tiegħu ittrattat-kranju. "Jidħlu fil, is-Sur Carter," huwa qal, bil-wieqfa. Hu indikat għall-aħdar tal-ġilda tal-president.
  
  
  "I jassumi int Dr. Ferm. Jew li huma inti wkoll amministratur? Huwa tbissem meta huwa talab, iżda huwa ma risposta.
  
  
  "Aħna ma għandekx ħafna ħin, is-Sur Carter. Għandna tibda?'
  
  
  M'hemm l-ebda punt fl-tirrepeti l-dettalji kollha huwa tatni matul is-siegħa li jmiss. Ħafna kien qal dwar koordinati u bis-satellita ta'mmappjar, l-kompjuters, kumpass, stabbilizzaturi u l-azzjonisti, li jista'jiġi estiż gliders u sensuri, u kontra l-interċettazzjoni-sistemi. Dan kien aktar jew anqas dak Hawke qalli, iżda hekk dettaljati li mill-ħin Ferm lest, huwa ħass bħal hu jista'kważi tqiegħed flimkien ta'tliet intitolat-sistema lilu nnifsu. Ukoll, forsi ma tantx.
  
  
  Ferm deher li jkollhom l-istess idea; il-koppja tal-ego kien kważi condescending. "Fi kliem sempliċi, is-Sur Carter, tħares lejn il-Proġett ta'Tliet Kap bħal din: aħna qed-tnedija tal-batterija tal-żgħar rokits fil-Korsa madwar l-Potomac F'washington DC. Huwa permess li l-erba ' madwarhom huma mmirati lejn il-White House, prinċipali tagħna fil-mira. Bl-użu tal-kulturali tagħna Memorial bħala gwida, il-kameras ta ' sorveljanza f'kull rokit jagħmel l-aġġustamenti meħtieġa. Anti-missili missili qed jiġu mnedija; forsi, minkejja l-sistema ta'difiża, wieħed jew tnejn ta ' tagħna missili se jiġu kkaċċjati. Aħna għandhom jikkunsidraw din il-possibbiltà, anki waħda żgħira, jekk dan l-attakk hija nediet. Kemm aħna jeqirdu l-ghadu ma ' l-ewwel salvo, jew huwa kollha għall-us. Iva?'
  
  
  Huwa nodded tagħha.
  
  
  Tajba.Ejja ngħidu li l-ewwel missili mmirati lejn il-White House huwa hit dirett. Imbagħad oħra missili m'għandhiex tolqot l-istess fil-mira. Sensuri jikxfu l-impatt, u mbagħad jattiva l-kompjuter il-mekkaniżmu. It-tieni mira hija pprogrammat fil-gwida tas-sistema. L-attivaturi tagħmel l-impjieg tagħhom, il-jiżżerżqu lura ġwienaħ miftuħa għall-żieda tal-lift, u l-rokit tagħna kapijiet għall, ngħidu aħna, l-Erbatax-Triq tax-xiri tad-distrett jew il-Fuq il-Lukanda. Huwa ċar li?"
  
  
  "Tiegħu biss bħala ħsibt. Fi kliem ieħor, fil-livelli kollha-out nukleari battalja, irridu laqat il-miri prinċipali, li hija, it-tnedija ta'diversi missili mill-ewwel. Iżda jekk l-ewwel wieħed hits, aħna ma għandekx bżonn li jonfqu l-tieni wieħed."
  
  
  'Eżattament.'
  
  
  Hija ħadet Em siegħa tgħidli dak I diġà kien jaf. "Dak dwar is-sistema innifsu, Dr. Ferm? Kif big huwa?
  
  
  "Ma nistax turi li inti. Jien ma jkollu l-permess biex tagħmel dan."
  
  
  'Mhux tal-kors. Iżda kif big huwa? Jista'jkun misruqa?
  
  
  L-ego ġest inklużi l kollu taħt l-art kumplessi, maqtugħa mill-bqija tal-bażi. "Tinsa dwar l-prekawzjonijiet; tagħha żgur li tkun spotless. Huwa ma jifhmu tiegħi sarcasm. "Kemm hi kbira din l-imbierka ħaġa?"
  
  
  Ukoll... iżżid l-dollaru "Driekopper" huwa kompjuter. F'termini tad-daqs tagħha, huwa ferm aktar kumplessi minn xi ħaġa li ġie żviluppat sal-lum."
  
  
  "Dan huwa dak li tfisser?"
  
  
  "Oh ... forsi l-daqs tal-karozza ordinarja tal-magna." Bl-idejn tiegħu, huwa indikat għall-kubu ta'metri madwar.
  
  
  "Sabiex l-ebda waħda jistgħu jimxu l-bieb miegħu."
  
  
  'Ma naħsibx hekk.'
  
  
  Tajba. Li inkella jaf dwar dan il-mezz? "
  
  
  "Ftit nies. L-istaff tiegħi, sbatax-nies, li kollha kemm huma għandhom approvazzjoni tas-sigurtà. Il-White House, oħra tal-aġenziji tal-gvern, u l-militar kmand għoli ."
  
  
  "U Aħħari Dinamika?"
  
  
  "Kważi kulħadd li ħadem mal-Driekopper issa hija parti mill-istaff tiegħi."
  
  
  'Kważi?'
  
  
  "Biss żewġ in-nies madwar l-grupp ma jaħdmux bi me. L-Dollaru madwar minnhom miet fil-pjan ħabta xi żmien ilu. L-ieħor huwa l-kumpanija tal-direttur eżekuttiv ."
  
  
  "Dak li jfisser li r-rapporti li Grady Ingersoll?"
  
  
  "Jien naħseb li l-hekk."
  
  
  ", Li tfisser Ingersoll jaf."
  
  
  Ferm ħares sorpriż. "Inti żgur li ma tistax taħseb li xi ħadd bħal Ingersoll..." Em ma ħtieġa li jintemm il-sentenza, ovvjament em ma bħal tiegħi subtext u ma kinux jafu x'għandhom jagħmlu magħha.
  
  
  "Smajt li qed tagħmel it-test tat-titjir tal-Driekopper dalwaqt."
  
  
  ""Iva. Mill-ġimgħa li jmiss. Id-data eżatta għadu ma ġiex determinat. Biss lill-impjegati tiegħi taf dwar is-sistema, u dawn se personalment daħħal il-partijiet kollha fl-rokit."
  
  
  "Hemm xi ċans li barranin bastiment se pass u l-ħut din il-ħaġa fuq il-baħar?"
  
  
  "L-ebda ċans. Jekk il-rokit ma l-art eżattament fejn huwa pprogrammat li, se awto-destruct."
  
  
  Ma jidhirx bħal ma kien hemm xi ħaġa oħra I tista'tagħmel f'dan il-arja kondizzjonata qabar, sabiex Ferm rringrazzja tagħha u tax-xellug għal-ego. I ma kienx interessati fl-arranġamenti tas-sigurtà F'cape Kennedy, NY, u hu jaf li l-nies involuti kienu qed jagħmlu l-almu tagħhom. Iżda dan rimarka dwar Ingersoll u l-ego tal-fdati sitt magħmula nħossni bħall-infern.
  
  
  Forsi jekk jien ma kinitx riflessjoni dwar din il-problema, I jkollhom aktar attenzjoni għal dak li ġara ftit minuti wara. Wara li tħares lejn l-iskrin tat-TV, il-gwardja tal-ħalluni jmorru lura lejn il-abbandunat il-kuritur. Filwaqt li l immarkat bieb bl-ebda jimmaniġġjaw kien għadu l-għeluq wara l-istati uniti, ftit chattering Asjatiċi fil-kpiepel tat-tiben, lbies skur, u l-kameras madwar tagħhom rashom mixi permezz tal-bieb prinċipali.
  
  
  Dawn eżita meta raw me u l-gwardja, imbagħad komplew iċ-chat. Wieħed mill-nies madwar minnhom titwaqqaf biex jieħdu ritratti tal-artab intern; meta l-oħra mdawwar tiegħu kamera fid-direzzjoni tiegħi, ont beda li jkopri l-wiċċ tiegħu, imbagħad għamel me tinsa biex tħares lejn kollox. Fl-aħħar nett, illum, kullimkien inti tmur għall ara l-istati uniti, inti ser ara l-Ġappuniż-turisti bil-kameras; ma kienx sa sirt tut li indunajt li dawn iż-żewġ Asjatiċi fuq il-dell innifsu ma tfittex xi ħaġa bħal Ġappuniż.
  
  
  It-titjira permezz F'miami għall-Ġdid Id-Gżira fil-Baħamas kien xejn aktar minn hop, bi kważi l-ebda ħin għal max-xorb kif aħna mitfugħin fil-dawl aħdar tal-baħar tikek ma bir-ramel tal-gżejjer. Il-wara nofsinhar sema kienet ftit overcast, jagħmlu l-aħdar skur-veġetazzjoni-dehra kważi iswed, u aħna l-irku-ajruport, xita jintrabat-twieqi tal-7271.
  
  
  Il-passiġġieri ġrew fl-pjattaforma għall-kenn tal-mwiegħra seraglio, li huma msejħa l-istazzjon tal-bini. . Faxxa kien jilagħbu ġewwa, u tat-titjira assistenti kienu għoti mingħajr rum xorb filwaqt li aħna stenniet tagħna tal-bagalji. Doganali ma kienx problema; fl-għoli ta'l-istaġun turistiku, ma kien hemm l-probabbilment ħamsin-bagalji kull ftuħ. Iżda hija ħadet il-maniġġ tal-bagalji aktar minn nofs siegħa għal jħottu kollox fuq il-pjan, għal raġunijiet li se tibqa'dejjem misteru għalija. Il-bagalji waslu fuq żmien twil, dejqa ċinturin, u l-mini kien kważi l-aħħar. Kelli l-żewġ bagalji, u wieħed kien kompartiment speċjali għall-Wilhelmina u Hugo. Jien ma twettaq pistola I meta jaqsmu l-fruntieri, minħabba li qiegħed jinżamm hija waħda mill-aktar bl-uġigħ affarijiet li jista'jiġri li speċjali l-aġent, u dan normalment ma jiswew il-riskju.
  
  
  Tall, skur-misluħa-bniedem fil-karnival kostumi kien bil-wieqfa barra l-istazzjon tal-ferrovija. Li jmiss, qed tiffaċċja l-siġra tal-palm, kien sinjal li taqra "DOUBLÉ CAY-Arja tat-Taxi". L-xita kienet waqfet, iżda l-sema kienet għadha griż u opak. Tliet persuni oħra kienu diġà permanenti taħt is-siġra tal-palm; tan-nofs-anzjani u l-tifel adoloxxenti bil-kitarra, l-ispalla-tul tax-xagħar u abbundanti tarbija ponot.
  
  
  "Iva, ħabib tiegħi?" l-iswed bniedem milqugħa me. "Inti fl-Doppju C?"
  
  
  ""Iva.'
  
  
  Huwa staqsa l-isem tiegħi u kkontrollati il-lista. "Il-pjan huwa fil-tarf l-ieħor tal-qasam. Limousine se jiġu hawn biex inti tieħu.
  
  
  Aħna kien goffa taħt taqtir tal-palm-siġra, grat għall-riħ biex ittaffi l-fwar umdità. Rqiqa, griż-segretarju-bniedem fl-mqattgħin sħ, qliezet, u maħmuġ tat-tennis-żraben kien fl-aħħar tal-bankina, tluq reqqa fil-bieb ta'l-istazzjon tal-bini. Meta kien ċar li l-aħħar tal-passiġġieri kienu alighted, huwa shrugged, mdawwar, u żiedu l-naħa tiegħu. Kannella skur college girl miġbud ' il barra fuq il-bankina, il-bieb miftuħ, u l-bniedem fil-mixi.
  
  
  Kien tluq fil-griż-segretarju-bniedem hekk reqqa li hu ma tinnota l-grupp fi l-lott tal-parkeġġ sakemm il-college girl kien barra tal-vista. Kien hemm żewġ irġiel żgħażagħ, tall u mara, bil-curls maħlul, lebsin stretti skur jixraq, u li jmiss li minnhom sib tifla li ġie wkoll kważi l-istess għoli tal-irġiel. Hi kienet koperta mill-għonq li toe b'mod sempliċi, li jirriżultaw ilbies li kien imwaħħal mar-ġisem tagħha fil-postijiet kollha dritt, u l-tagħha kannella skur waqa'tax-xagħar fuq l-ispallejn tagħha kważi tagħha tal-qadd. Ġabra tal-ġiżirajjen dangled bejn tagħha sider, u anki fl-dawl baxx, il-wiċċ tagħha deher li jispikkaw.
  
  
  L-ewwel ħsieb tiegħi kien Khadisha d'Ark, jew forsi Joan Baez; Agħlaq kellhom dawn l-ra l-fiduċja fl-espressjoni tagħha, tagħha fl-demeanor. Iżda li l-ħsieb kien malajr miċħud meta indunajt li kienet qed tfittex fuq Angela Raffles u l-oħra żewġ membri tal-Intima Sitt.
  
  
  Ritratti tagħha tal-Intima Sitt kienu studjati biżżejjed biex immedjatament jirrikonoxxu ih, iżda biss l-girl verament kien barra. Il-ħames irġiel żgħażagħ kienu għalhekk simili fid-dehra li ma kontx żgura li l-ismijiet tal-suit l-par. Mhux li huwa irrilevanti, hija riflessjoni; tagħha, I ttamat Angela Raffles tiegħi kien punt tat-tluq fuq il-mod biex Grady Ingersoll.
  
  
  I ħares lejn tagħha, u hija ħares lura. Tagħha serena tbissima kien kemm konvinċenti u l-ambjent intimidatorju, kemm jekk hi tista ' tiġbed l-raġel tagħha mingħajr ma tagħmel xejn. U hi jaf dan. Skond l-informazzjoni Ed kien mogħti lili, Ay kien ħamsa u għoxrin, iżda hi deher a. L-għajnejn tagħha tinqasam bogħod mill-Agħlaq qabel hi nesa dak li hija kienet hawnhekk għall. Sitt-bieb tal-Mercedes miġbud ' il barra fuq il-bankina, u skur-misluħa-bniedem beda li jneħħi l-bagalji fil-ġisem. Koppja u kitarra-trasportatur tal-follow me fis din il-logħba. Huwa waqfa qasira għall-mument u sorveljata fil tagħha permezz tal-flixkun tas-saqaf tal-karozza. Hija kienet għadha smiling, xorta tfittex fid-direzzjoni tiegħi. Huwa ducked u ħares riżolut fid-direzzjoni l-oħra sakemm konna marret.
  
  
  L-erba'minna qagħdu fil-kbir lussu kabina ta'l-Lear Jet. L-ebda wieħed madwarna qal xejn; il-koppja ħares ftit konfuż, it-tifel sullen. L-iswed-bniedem ippreżentat us xi rum sparixxew u l-quddiem. Meta huwa deher u ħabbar li kien se jkun titlaq fi ftit minuti, huwa maħsub li l-mara tkun sensik. Tagħha sam kien pjuttost sorpriż, iżda meta huwa jkun ħares lejn, permezz tal-goffa qliezet u deheb-kamin ġakketta, huwa ra karattru-kompetenza li kien serħan il-moħħ.
  
  
  "Jien jisimni Herridge, tagħna" pilota qal, " u nispera li inti għandek żmien tajjeb dwar il-Penetrazzjoni Cay." Huwa nnotat li l-ego l-aċċent kienet marret; apparentament, l-uem kienet li jkollha kull xorta ta'rwoli. L-aċċelerazzjoni kien qasir u bla xkiel, biss meta aħna telaq mill-runway, l-xemx irnexxielu permezz tal-sħab. Huwa ħa sip u ħares l-tieqa. Aħna tellgħu fuq il-cerro-żona ħadra madwar l-ajruport u malajr laħqu l-periferija ta'Nassau. L-xemx deher li jispikkaw ip fuq il-lussuża kostali villa ma ' ih pools, sabiħa l-ġonna u l-ismijiet aħdar meddiet ta'ħaxix maqtugħ. Herridge ħalli l-pjan jtiru fuq il-port fil-ċentru tal-belt; Huwa ra munzelli tal-basktijiet, ikkulurit drappijiet, u l-istess tar-ram tal-prodotti li jinbiegħu fis-swieq kollha mill-F'marrakech biex Singapor. Tall, skur-misluħa mara bl-aħmar bandana fuq l-kap tagħha u tinda ilbies xejru furiously. Herridge flapped tiegħu wingtips għall-mument, imbagħad aħna telaq kif hu mdawwar tat-tramuntana u l-tellgħu fuq l-akbar parti tal-gżira. Ftit minuti wara, il-baħar kien taħt il-us mill-ġdid.
  
  
  I raw ftit abjad l-istrixxi hawn taħt tagħha, u l-dgħajsa kien nimxu malajr, li jħallu żewġ l-istrixxi fil-quddiem tal-tagħha. Id-dgħajsa jinżamm il-pass mal-istati uniti għall-waqt, u l-indunajt li għandu jkun hydrofoil dgħajsa. Huwa kien fuq l-istess kors us, u kelli l-sentiment kien Grady Ingersoll tal-dgħajsa. I kien qal li huwa kellu wkoll flotta li ego-assistenti baħħru u lura bejn Doublet Cay u Nassau.
  
  
  U mbagħad l-żewġ gżejjer daħal fis-għan, kif I d tidher minnhom minn għasfur-għajnejn-dawl tal-Ed. Fid-dawl tax-xemx qawwi, Qawmien deher li a l - l-aggregazzjoni, il-korsa tal-golf, l-b'ħitan-laguna, il-flixkun abjad tal-torrijiet tal-lukanda-filwaqt li l-Qorti ħares kif tat-titqib bħala kwalunkwe sit tal-kostruzzjoni. Il-kbar mis-soltu fil-ħajt kienu saru fl-ramel u undergrowth, xi mimlija konkreti, oħrajn mal-attag u l-krejnijiet. Il-azzar qafas ta'wieħed mill-bini żdiedu fl-arja, l-ikkastjar stramba dellijiet fuq l-art.
  
  
  Kif Herridge mdawwar drastikament li l-approċċ, li rat pont taħt il-kostruzzjoni bejn iż-żewġ gżejjer. Enormi pilastri tal-konkrit kienu diġà ġew installati fuq il-kosta ta'l - "l-Aħħar Sentenza", madwar li ħajt protruded. Mill-teħid ta'kampjuni tal-arja, deher simili il-parti tal-romblu qtates isuqu, biss ftit aktar.
  
  
  I għandu jkollhom aktar attenzjoni biex l-trasmessi-impressjoni I d kellhom, iżda Herridge kienu diġà ġew żbarkati, u kelli biex jgħinu em billi jħoll tiegħi snien u l-taqbad il-president tal-armi. Bħal kull il-piloti naf, hi ħażina tal-passiġġieri.
  
  
  
  Il-kapitolu 5
  
  
  
  
  Tiegħi kamra f'lukanda kien obscenely lussuża. L-gallariji tinjora l-ilma kien kbir ħafna, u l-kamra tal-banju ma kienx ħafna iżgħar. Il-green tapit kien għaksa-fond u l-bqija artab li l-par ta wiesgħa sodod deher kważi bla bżonn. Ġewwa l-żgħar friġġ kien kbir carafe tal-rum bozz, u l-grinning ħaddiem li kienet okkupata jiftaħ il-bibien u l-twieqi tal-armarji deher tassew kuntent bl-ponta tiegħi. Kien post li ħadd faċilment jistgħu jaqgħu fl-imħabba.
  
  
  Mill-gallariji, huwa jista'ara l-kantuniera tal-grupp kbir hawn taħt hu, xorta iffullar fil-bidu filgħaxija, ma ' ftit ċifri jokkupa l-beachhead. Taħt il-awning madwar l-minsuġ tal-palm-weraq, il-faxxa ta ' magħmula undulating-ħsejjes, u l-I tista'tisma'tagħha artab id-daħk vuċi. Jien ma kbira tal-fann ta'l-lukanda tat-turisti, iżda I d tkun tinsab jekk jien ma jammettu li l-atmosfera kien l-isbaħ.
  
  
  Huwa malajr jitqiegħdu fuq il-par tal-xemx-maħruq bl-istrixxi qliezet, blu skur ara l-permezz tal-qmis, u tisparixxi denim ġakketta. Madwar wieħed bagalja, I ħa dak Stewart kienet għamlet għalija fil-Effetti Speċjali, u ddeċidiet li tieħu ftit imfixkla par tat-tennis-dinja papoċċi. L-ebda kalzetti. Wilhelmina u Hugo baqgħu fil-kompartiment sigriet; huwa ma jaħsbu li jkun hemm bżonn. Kif tlaqt permezz ta'l-kbira tal-lobbying, kelli li tgħid lili nnifsi li kien I hawnhekk fl-Doppju C dwar in-negozju, mhux fuq vaganza. Kullimkien I ħares, I raw-bniet, xi wħud fil-malji, oħrajn fil-muskoli, miniskirts, u ġins li ħares bħal dawn kienu miżbugħa fuq il-ġilda tagħhom. Ħarsa ta'malajr me konvint li kien hemm ftit oħra fuq il-gżira kif kien hemm l-orsijiet polari. I kien kurjuż dwar dak tan-nofs bejn il-koppja msemmija New York-Bniedem kienet tagħmel hawn.
  
  
  Tagħha qoxra għall-grupp, tul wiesgħa kuritur infurrati bil-ħwienet tal-bejgħ / iswed, tifkiriet, l-ispirti, kotba, tat-tabakk, magħmula bl-idejn oġġetti tal-ġilda meta Angela Raffles ra tagħha mill-ġdid.
  
  
  Hija kienet seduta fil-miftuħ tal-kamra bl-istabbiliment tax-xemx, iżda anke mill-tagħha disinn I rikonoxxuti tagħha immedjatament. L-girl Angela kien jitkellem li kien iqsar, li kien ifisser li hija kienet ta'medja ta'l-għoli, u kważi kollha tagħha kannella tal-ġilda kien qawwi fil-żgħar pr kienet liebes. Xagħar ġett-iswed tagħha kien bix-xita u li joħorġu l isfel lura tagħha, u l-qtar żgħar sparixxew fi l-ispazju bejn l-tagħha fil-warrani. Anke qabel ma raw-wiċċ tagħha, tagħha, huwa ħass li hija kienet straordinarji, u ma kienx żbaljata.
  
  
  Tagħha, nodded li Angela, tgħaddi mimmo minnhom. Hi nodded fil-rewmatiżmu. OK, li kien biżżejjed. Fl-tiegħi moħbija rwol bħala l-super-kessaħ-maniġer tal-blat tal-faxxa, I ma setax jibda bl-ewwel l-ambjent ġest, kelli biex jidraw l-fatt li l-I kien qed clambered fuq minn folla tal-fannijiet femminili.
  
  
  Meta kien xi ftit distanza'l bogħod, huwa mwaqqaf, ħares lejn il-ġabra u l-folla, u mdawwar bil-mod madwar sabiex ikun jista ara l-indjan quddiem.
  
  
  L-karatteristiċi tagħha kienu kważi orjentali, u l-tagħha ftit slanted skur-għajnejn sparkled mal-animazzjoni kif tkellmet li Angela. Tagħha tirriżulta f'sinjali għolja tefgħet fl-aħħar tax-xemx, u l-ilma kien imwaħħal mar tagħha ti tal-ġilda fil-ġentili qtar. Agħlaq tal-ħalq kienet wiesgħa, u sħiħa tagħha xufftejn indivja fis-tbissima li ma isfida Angela. L-ispallejn tagħha mċaqalqa b'mod kostanti bħala tkellmet, u l-tagħha għolja, arched-ġenbejn influwenzat. Tagħha sider kienu koperti bil-drapp li xeħet bżieżel tagħha; tagħha saqajn kienu fit-tul, muskolari, u definiti sew, u bejn l-tagħha saqajn, ftit trofof tas-xagħar iswed indivja barra minn taħt tagħha pr-qiegħ.
  
  
  Kelli ma kellu l-mara mill-Veronica - il-bniet I d jidher tagħha fil-birra-posti tul it-toroq, fil-Pitagora u North Carolina, ma kinux tiegħi tat - tip iżda anke jekk ont kellhom biss jidħlu lura minn vjaġġ stabbiliti l-Nil mal-Xv, ont xorta ġew smitten minn dan il-tifla.
  
  
  Hi ħares lejn me. Bħal Anton, li kien diġà l-mixi lejn me. 'Hi. Agħlaq kellhom vuċi bħal qanpiena tal-knisja fuq bikrija foggy ħadd filgħodu.
  
  
  'Hi hemm. Ħej tbissem u telaq tiegħu nuċċali tax-xemx biex tikseb l-aħjar-ħarsa lejn tagħha.
  
  
  "Ma nara li fl-ajruport qabel illum?"
  
  
  'Tabilħaqq.'
  
  
  "Do you-pjan għall-waqfa fl-Doppju C għal żmien twil?"
  
  
  "Jien ma tagħmel xi pjanijiet solidi għadhom."
  
  
  A jafu tbissima. "Ukoll, ma jħallux wisq malajr."
  
  
  Hi jdur madwar bil-għadma tal-ġenbejn ftit li kien ħafna sfaċċatament mal u l-mixi tad-driegħ fil-driegħ fil-lukanda ma tifla fil-pranzu, tnejn mill-aqwa aktar nisa hi d qatt rat. Kien tajjeb li kelli gost mal-Veronica; I kien kurjużi li tkun taf liema Ed kien jaf dwar tagħna qasir rumanz, u huwa kkonkluda li ikun aħjar għal kulħadd jekk jien qatt ma sab.
  
  
  Huwa mixi madwar il-ġabra u l-ħares lejn il-ħajt tal-ġebel għolja lil hinn. Kien mgħottija mill-siġar u l-arbuxelli, iżda ħarsa ta'malajr żvelat barbed tal - wajer li jaħdmu bl-elettriku, I kien qal li dam dritta permezz tal-ħajt, permezz tal-weraq u l-fergħat.
  
  
  De Doublon tal-parti kien ovvju. Kien three-istorja tal-bini mibnija madwar skur ġebel u għelbu l-briks. It-twieqi jiffaċċjaw il-pool ġew magħluqa u b'shutters. Il-ftuħ biss fil-groan kienet wara l-pool qrib tal-lukanda bibien, fejn solidu bieb tal-ħadid imblukkata l-entratura. L-għada, I wiegħed lili nnifsi, nixtieq tieħu kuljum vjaġġ madwar il-gżira kollha simili turistika tmur fuq il-qasam tal-vjaġġ. Bil-lejl niżel malajr kif ix-xemx u l-problemi fl-oċean, iżda l-għawwiema qagħdu mill-imdawla-ġabra. Ma kien hemm l-bar taħt l-istess saqaf bħala l bla waqfien Steelband, u l-I ġestiti biex jixtru bourbon u minflok l-ilma ta'l-rum. I sib hemm għall-waqt, jaraw il-folla u l-istrixxa li jmiss lili, u jinstemgħu l-artab tixrid ta'l-ilma taħt l-baxxi tal-ħajt tal-sess tal-ilma wara me.
  
  
  I marru lura lejn il-lukanda u ħares lejn l-każinò. Ma kien hemm l-sinjal fid-daħla mal-ismijiet tal-artisti minn afrikani fil-qrib, u wieħed mill-ritratti magħmula me pawża.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda jitfixkel il-karatteristiċi orjentali u arched-ġenbejn, l-grassa tbissima li xi kultant sparkled anke aħjar milli l-fotografu tal-lampi. Ee kienet tissejjaħ l-Wiċċu-Mejda, u jidher li hi kienet qed taħdem fil-kawża li ma tistax tkopri xejn iżda l-marda. Hija kienet ħabib tal-Angela, u li kienet biżżejjed biex it-test tagħha. Barra minn hekk, l-isem tal-innifsu sar me inċerti: I d jinstemgħu msemmija minn diversi bniet ta mħallta Kuban, Mulatto, u Ċiniżi inżul, l-aktar tifla mill-Portland. Iżda fl-Doppju C, bil-Grady Ingersoll u l-Ego direttament konnessi ma'l-Tliet Valur Attakk tal-Ħiliet tal-apparat, xi ħaġa li kellhom xejn x'jaqsmu ma'Kuba jew il-Lvant kellha tittieħed bis-serjetà. Kollox kien importanti fil-ħidma tiegħi.
  
  
  Il-każinò kien ewwel lit, luxuriously kamra imżejjen bl-limitu għoli, ħoxnin twapet, u modest dawl fuq il-tabelli. Kien hemm żewġ roulette-presidenti, it-tliet score siġġijiet, u forsi nofs tużżana chemin de fer-tabelli. Alcove fuq id-dahar tal-sala prinċipali kien riżervat għall-baccarat - atturi l-kbar biss, bil-bar tagħha stess u l-servizz. Karti tal-logħob jew l-dadi mhux logħba tiegħi; I biżżejjed dwar l-fehma tiegħi ma tinkwieta dwar in-numri fuq il-karti jew tal-plastik dadi. Iżda n-nies li l-parti-żjara l-każino, il-parti tiskopri li l-esperjenza osservatur aktar minn, ngħidu aħna, l-għarfien miksub klassi tal-pjan madwar New York biex ta'Liżbona. Meta tagħha daħlet, ma kienx hemm ħafna nies għall-għassa, iżda malajr tagħha ra li li li l-ringiela.dan il-me konvint li l-I ma kienx ħela ta'ħin tiegħi.
  
  
  Dan kien l-akbar Asjatiċi ftit stajt qatt rat, F'cape Kennedy, NY. Dollaru kien madwar l-tnejn minnhom rikorrenti dadi fl-eġittu-tabella, filwaqt li l-Ego ħbieb kien tħallas aktar attenzjoni lejn il-bqija tal-kamra minn dak li kien qed jiġri fuq il-green baize taħt l-ego-imnieħer.
  
  
  Huwa ra me il-mument ego innotata tagħha, u dawk il - "lanqas tista" orjentali karatteristiċi taw off-flash ta'rikonoxximent qabel ma jkun malajr ħares il-mod ieħor. I ħa nifs fil-fond u miżmuma bil-mixi, il-ħsieb dwar l-istampa I d meħuda li filgħodu tal-tagħha mal li kkritikat-bieb wara me.
  
  
  Kif hu tax-xellug, huwa ppruvat li titlob tagħha l-nazzjonalità tal-żewġ l-irġiel. Kif I d realizzati preċedenti, dawn ma kinux Ġappuniż; li kien għall-żgur. Hu maħsub tal-Korea; dawn kellhom-kostruzzjoni u l-pajsaġġ u l-kbir in-numru tal-Korea. Min-naħa l-oħra, huma jistgħu jkunu ġejjin minn kullimkien bejn Jakarta u F'kabul, u kelli l-ebda raġuni biex jaħsbu li kienu kwalunkwe oħra turisti li kienu ħadu l-istess rotta tagħha.
  
  
  Iżda tagħha ma dan il-fiduċja li l-us għall-tieni.
  
  
  Kien wasal iż-żmien għall-afrikani tal-prestazzjoni, iżda l-post kien abbandunat ħlief għal ftit nies fil-tabelli u ftit fl-twil, mgħawġa ta'fuq. Hi kienet ħadet biex ippurgar qrib l-istadju u Stahl stenniet, jixorbu l-silġ bourbon. Kien hemm tiswija, kummidjant, żiemel-ffaċċjati mara li kienet taħdem ukoll fuq l-ittra, u skwadra tal-Libanu akrobati li jimtlew il-ħin qabel Chyna waslu.
  
  
  L stenna kien jiswa dan. F'daqqa waħda, l-istadju kien żift iswed, segwit minn mediċina bil-tanbur roll, u l-raġġ ta ' l-proġettazzjoni fflaxxjati kontra l-purtieri magħluqin. Hija fetħet f'daqqa, l-jingħalaq quivering ħafna fil-dellijiet, u l-tanbur titwaqqaf. L-istadju kien vojt, il-silenzju fil-kamra kellu l - nifs u mbagħad, il-ibni ta'cymbal, il-Xena seħħew fl-attenzjoni.
  
  
  Għall-mument hija sib jiċċaqalqux fuq tas-sieq waħda, bħal bronż vara, u allura l-tnabar bdiet tħabbat u hija bdiet mewġa bil-mod. Hija kienet l-aqwa taħlita ta'l-ħajja tal-amengo, l-go-go u l-istripper. Kostumi tagħha kienet tikkonsisti l-aktar ta'żgħir ta rix u l-pari; hi mwettqa indiċi, kultant ttektek tagħha takkuna fil-ħin biex il-tħoss-ritmu. Brazzuletti rattled tagħha fuq il-polz u l-għekiesi. - Ġisem tagħha tefgħet l-attenzjoni li segwit tagħha bħal infezzjonijiet dilettant, u l-żewġ munzelli tal-tagħha fis-sider danced u quivered bħala jekk kulħadd kellhom tar-roti. Bħala l-pass miżjuda, skur tagħha xagħar iswed jiddawwar bis-saħħa ħafna fid-direzzjonijiet kollha, xi kultant li jkopri kważi kollu tagħha tat-torso.
  
  
  U mbagħad, hi b'xi mod ġestiti li jħollu l-bra mill-libsa u ħalli Em jaqgħu fuq l-istadju. Il-linji tal-xagħar tagħha fluttered madwar tagħha fis-sider u fl-istonku, maqsumin għal qasma-tieni u imbagħad magħluqa mill-ġdid. Sibt ruħi jegħleb'l quddiem fuq il-bar fl-ippurgar u ż-żamma nifs tiegħi.
  
  
  Hija magħżula b'mod aktar mgħaġġel, sakemm l-xagħar żdied mill-kap tagħha bħal umbrella, u kull tal-muskoli fil-ġisem tagħha mċaqalqa ħafna...
  
  
  Tiskura - u s-skiet.
  
  
  I blinked, jippruvaw ara fl-dlam żift, iżda jien ma setgħux tara xejn.
  
  
  U mbagħad l-attenzjoni ġew lura fuq, u kienet seduta mal-kap tagħha miel, is-sider mimlijin taħt tagħha tax-xagħar, l-armi tagħha fi tagħha naħat, saqajn tagħha ppressati flimkien. L-applaws kien mistenni li jkun qawwi, iżda l-udjenza kien żgħir wisq. Ippruvajt infaħħar tagħha, wisq, u kif hi tax-xellug l-istadju, tfittex bħal twaqqigħ ta'żewġ-prinċipessa, hi beda jħares fid-direzzjoni tiegħi, u l-I kien ċert I raw tagħha tbissima.
  
  
  Brylev daru fuq bil-mod fil-sala, u huwa ħa sip ta tiegħu x-xorb. Dak li issa? I ma għandekx tistenna fit-tul biex issir taf.
  
  
  Hi niżel permezz bieb żgħir fl-aħħar bogħod ta'l-istadju, iffavorixxa bejn l-tabelli, xejru l-orkestra, u mixi matul l-open. Hi kienet tilbes qmis bajda ilbies li kien daqshekk baxx-qatgħa li l-għonq ma aħħar bogħod minn lura, li bilkemm laħaq hawn taħt tagħha l-koxox. Agħlaq kellhom abjad nisa marbuta madwar xagħar tagħha u hija kienet liebes qrieq. Hija ma nħarsu lejn me fil-livelli kollha.
  
  
  L-bartender mqiegħda flixkun tal-champagne u tal-ħġieġ quddiem tagħha. Minflok bilqiegħda, hija tpoġġi l-ilsien wieħed fuq l-eqreb-ippurgar, telgħet tagħha tal-ħġieġ, ixxotta, u jimtela mill-ġdid dan. Matul il-prestazzjoni, il-bosta l-irġiel kellhom toħroġ tal-każinò u issa kienu grinning u peeking direzzjoni tagħha. Hi injorati nu, u meta wieħed mill-irġiel madwar minnhom whispered li l-bartender, huwa ħadlu tiegħu ras u l-imbuttat ' il bogħod l-abbozz il-bniedem kellu l-Ego.
  
  
  Wasal iż-żmien li l-użu l-attenzjoni tiegħi tmiem. I miġbuda'l barra ż-żgħar tad-deheb pjanċa dwar id-daqs tal-fidda dollaru li I d ġie mogħti lura sa tiegħi tkopri l-istorja. Huwa ħalli l ħaġa spin, u Stahl stenniet.
  
  
  L-girl għadu ma ħarsa fid-direzzjoni tiegħi. Dollaru mill-Asjatiċi hija rat, F'cape Kennedy, NY u mill-ġdid fil-każinò, fil-mixi u avviċinat tagħha sinċerament. Hija ma jidhirx kuntenti li jara lilu, iżda hija naqas lura kif kien avviċinat. Huwa ħa l-naħa tagħha, poġġi l-wiċċ tiegħu qrib tagħha, u apparentement tkellem b'mod urġenti għall-tagħha. Hi ħadlu off ego-idejn, iżda baqgħet jiċċaqalqux. Fl-aħħar nett, hija nodded, u l-bniedem marru barra mill-ġdid.
  
  
  Hija ma jidhirx li jieħdu tiegħi bait, sabiex I imsejħa l-bartender.
  
  
  ""Iva sir?'
  
  
  "Ħej, il-bniedem, taħseb li din il-medda jistgħu jkollhom xi ħaġa oħra għajr il-1933 Broadway kanzunetti?" Tagħha, nodded fil-orkestra jilagħbu l-Kumpilazzjoni Porter kanzunetta.
  
  
  L-bartender ħares bħal F'miami tar-refuġjati, bil-lapes-irqiq kaċċa nisa, merħija-wiċċ, u bir-reqqa slicked lura tax-xagħar. Dawn kienu wisq suwed, probabilment miżbugħa. "Ukoll, naħseb li l-medda jista'jkollha l-ordni, sinjur," huwa qal awtomatikament.
  
  
  "Ah, qatt-moħħ." Huwa permess l-platt tad-deheb għall-spin mill-ġdid u l-highway ġustizzja loudly dwar il-bank.
  
  
  Huwa qabel. "Huwa interessanti tal-muniti."
  
  
  Din ġiet mogħtija għall-Uem minn ħaġa. "Aqra l-sinjal, il-bniedem. Fil-ħidma tiegħi, dan ifisser "Oscar".
  
  
  Hu qabad il-muniti u l-miżmuma sa l-dawl tal-bar. Ego tal-utent żdied fil-approvazzjoni. "Ħej, naf li din il-medda." L-uem għandu jkun tiegħu fl-ħamsinijiet, iżda huwa xorta kien jaf aktar jew inqas dwar juru tan-negozju. "Inti membru?"
  
  
  I ġestiti li tħares kemm modest u arroganti.
  
  
  "L-ebda tagħha ih president. Dan kien l-ewwel tagħna rekord tad-deheb ."
  
  
  Hija ħadmet. Hija qieset fid-direzzjoni tagħna.
  
  
  "Do you jkollha kullimkien fil-qrib? Ġenna-gżira? Liberu tal-port?"Tagħha," huwa ħadlu kap tiegħu. "Alla, l-ebda." Huwa ħares lejn l-vojt kważi sala. "Aħna ma jirrispettawx hawn, il-bniedem. Taf, hu hawn fuq vaganza. Tagħha, smajt li kien moda hawn, iżda jien ma tindunax biha."
  
  
  L-bartender coughed, ħares lejn Chyna għall-mument, imbagħad lura fil me. "Ukoll, divertiment tagħna..."
  
  
  "Oh iva, naf tagħha, il-bniedem. Dan tifla hija aqwa, iżda l-mużika... I grimaced, saret l-naħa tiegħi, u pointedly bil-ponta tiegħi-kbir l-isfel.
  
  
  Qin chuckled hoarsely u l-lest tagħha champagne. "Tgħid il-bniedem li huwa tajjeb li huwa jitkellem skiet lili," qalet fil żgħir spanjol l-aċċent li maqtugħa permezz tal-mużika.
  
  
  Ħej nodded, u tbissem. Snien tagħha gleamed kif hi l-qima wisq.
  
  
  "U jagħtih xi ħaġa li jixorbu, Mass," hi miżjud, qabel ma hi ma.
  
  
  jduru madwar u mill-kap għall-każinò.
  
  
  Aktar minn darba, tifla li jidher bħal kull man-ħolma tifla joffri me xarba u mbagħad-weraq anki mingħajr ma titlob l-isem tiegħi. - Lukanda tagħha rrifjutat, iżda mbagħad waslet għall-konklużjoni li jkun stupid. Is-silġ ikun miksur, u l-ħin li jmiss I ara tagħha, aħna ser ikollok xi ħaġa biex jitkellmu dwar l-ewwel.
  
  
  I ma għandekx tistenna fit-tul. Nofs siegħa wara, Chinu ra tagħha mill-ġdid. Tagħha mimmo għaddew mill-grupp u raw-libsa l-bajda fil-illuminati-dlam fuq solidu-ilqugħ tal-ħadid fil-Br de Doublon. Hija sabet ruħha bejn iż-żewġ mibnija sew l-irġiel fl-lbies skur. Dawn kienu mexjin b'mod mgħaġġel, u anke f'dan il-distanza, kelli l-distinta-impressjoni li l-girl kien mixi żewġ saqajn aktar malajr milli I xtaq. Huwa ra l-bieb miftuħ u qrib id-dritt warajhom; Chyna ma jidhirx li jkollhom problemi ħafna, iżda jidher biss ma jridu jmorru fil -. Ma kienx diffiċli li jrażżnu l-impuls biex isegwu ih; il-memorji tal-Veronica u kif hija għaddiet me off kienu għadhom wisq frisk u bl-uġigħ. Barra minn hekk, ma kienx xogħol tiegħi li jiffrankaw l-bniet, anki jekk kien assolutament meħtieġ.
  
  
  I marru lura għall-każinò, tilfu l-għoxrin bucks fuq chemin de fer, miġġielda off girl li b'xi mod smajt dwar tiegħi l-hekk imsejħa-professjoni, u mbagħad għix fid-dar kbira għall-waqt. Ma kien hemm l-ebda sinjal ta ' dawn l-Ażjatiċi, li kien diżappunt; din kienet skuża biex jistaqsu ftit mistoqsijiet ta'l-iskrivanija skrivan jew segretarju.
  
  
  Fl-aħħar nett, huwa marru għall-kontra l-jiksbu l-ewlenin. L-receptionist kien żgħir, mobbli iswed bniedem ma perfetta l-ingliż l-aċċent.
  
  
  "Aħna nittamaw li jgawdu minnu, is-Sur Walton."
  
  
  Huwa simili tejp reġistrazzjoni, I-ħsieb. "Ma jkunx hemm ħafna nies hawn," qal.
  
  
  Huwa taw malajr apple pie. "Aħna qed kważi sħiħ, sir."
  
  
  "Iżda dawn mhux qed ftit, huma?" huwa qal tagħha bil-chuckle u nodded lejn il-vojt kważi każinò.
  
  
  Ego tbissima kien skura. "Forsi ..."
  
  
  "Iżda int xortik tajba li jkollhom xi kbira tal-atturi fid-dar minn żewġ naħat tad-dinja."
  
  
  'Dawk sempliċi, sir?'
  
  
  "Dawk il-pjanijiet ta'azzjoni konġunta jew tkun xi tkun. Tagħha, I raw diversi persuni seduta fuq il-eġittu-tabella. .
  
  
  'Oi. Iva. Għandna sinjuri mill-Lvant dwar il-Penetrazzjoni Cay.
  
  
  'Oh, id-dritt?'
  
  
  Kien kważi nofs il-lejl, u l-iskrivanija skrivan kien niddejjaq kif I d mistenni. "Aħna qed jitkellem dwar l-Qorti tal-Proġett, twin-gżira, inti taf. Is-sur Ingersoll ffirmat kuntratt għall-bini tal-tisbiħ bl-ditta fuq Formosa jew xi mkien fil-qrib ."
  
  
  "Oh, iva?" hija tgħid mill-ġdid, jippruvaw li joħonqu yawn.
  
  
  "Fil-fatt, sinjur, nemmen li dan huwa tip ta sperimentali tal-proġett ta'kostruzzjoni; is-Sur Ingersoll, kif inti tista'tkun taf, hija involuta b'mod attiv fit-titjib tal-kundizzjonijiet tal-għajxien tal-gruppi ta'minoranza madwar id-dinja."
  
  
  'I wieħed jista'jimmaġina.'Tagħha, huwa qal, tħares lejn l-tih ftit iswed bniedem. "Ma tistax taħseb li huwa seta bdew ftit ħmar, lejn id-dar?"
  
  
  Ego-għajnejn saret opaka. 'Iva, sir; iż-żmien tiegħi huwa kważi sa, u l-I għadhom ħafna ta amministrattivi ix-xogħol li tagħmel.
  
  
  Huwa jinfetaħ il-bieb tal-kamra tiegħu xquq meta huwa induna xi ħaġa li kien ħażin. I d-xellug fuq holier mis-soltu, kif I dejjem ma fil-kmamar ta'lukanda , iżda issa huwa intensifikati fil-total tal-dlam. Huwa titwaqqaf u l-sema.
  
  
  Il-ħoss biss hi jinstemgħu kien tagħha stess tieħu n-nifs. Huwa malajr żelqet ' il ġewwa u għalaq il-bieb warajh. L-dawl jaqilbu sabuha. Għafast iebes.
  
  
  Huwa għadu skur.
  
  
  I kollha jistgħu ara kien il-pallida rettanglu ta'jiżżerżqu-bieb tal-ħġieġ għall-tiegħi f'gallarija, imdawwal mill water baqgħu fuq il-baħar. Bħala l-għajnejn tiegħi bdew jaġġustaw għall-dawl baxx, smajt artab tal-moviment, ra l-dell żerżaq lejn me.
  
  
  Huwa dam madwar l-tapit u qabad xi ħadd tal-ħwejjeġ. L-ispalla milwi u mdawwar taħt it-tessut. Ippruvajt iġbed lilu bogħod, iżda għalkemm l-żmien kien iżgħar minn me, kien pjuttost qawwija. Huwa maqbuda idea tal-żgħar tagħha, tondi, expressionless-wiċċ fil-dellijiet. Kien mistenni li jkun wieħed mill Asjatiċi. Imbagħad-minkeb hit me bħal mazza kbira bejn il-kustilji.
  
  
  Qabda tiegħi maħlula; tiegħi mingħajr l-idejn, I poked tagħha fil-gerżuma u l-slapped hu madwar l-xedaq. Il-bniedem growled u sostnuti kontra l-gallariji jacques. Fil-water, raw li l-tal-metall fl-ego naħa glinted. Ego naħa daru għalija, u l-I tagħha qabad l-polz, il-half-milwi Ego, ducked taħt tagħha bil-ġisem, u titneħħa tagħha.
  
  
  Huwa ma jagħmlu ħoss huwa tellgħu fuq il-jacques u l-naqas seba'stejjer li l-madum madwar il-ġabra. Kien hemm ħafna matt thud, bħal xufftejn tkissir fuq is-siment, imbagħad jitlesta s-skiet.
  
  
  Huwa inklinata fuq il-jacques u pprova ara d-ġisem, iżda l-saint mill-pool kienet marret kollha madwar lilu. L-ebda wieħed deher li jkunu semgħu xejn. Huwa stenniet tagħha għal żmien twil, imbagħad marru fil u mixgħula ieħor dawl jaqilbu.
  
  
  Għadu ma ġara xejn. I kkontrollata d-dwal; dawn kienu kollha hemm.
  
  
  It-telefon għ. Huwa qabad it up.
  
  
  "Is-Sur Walton?"
  
  
  Iva.'
  
  
  "Dawk sempliċi, sir. Int titkellem il-quddiem desk, aħna tinforma lill-klijenti kollha li l-elettriku kien cut-off. Dan se jiġu restawrati fil-futur qarib ."
  
  
  I mfakkar li Sergei kienet għadha fil-kuritur, u qal li dan.
  
  
  "Oh, iva, sinjur, dawn qed jaħdmu fuq differenti tal-mudell."
  
  
  Huwa deher li jkun complacently kburi tiegħu stess jew xi ħadd ieħor tal-għerf. "Aħna dejjem għandhom jintemmu fil-Doublé Cay-Lukanda, sir."
  
  
  "Tajjeb, li tajjeb, imbagħad. "bis-saħħa. Hu il-dijanjosi u malajr ċċekkjati-bagalji tiegħu bil-f. L-żmien ma tistax issib il-kompartiment li fih għal arma tiegħu, għalkemm huwa kemmxejn introduzzjoni tiegħi ħwejjeġ.
  
  
  Ma jimpurtax dak li jistgħu jsibu, hekk hi undressed u l-bank bi tqila biex l-irqad. Għalkemm jien ma setgħux tikseb ħarsa tajba fil-bniedem tal-wiċċ, jien imħatri li hemm inqas obeżi Asjatiċi fil-Doppju C issa."
  
  
  
  Is-Sitt Kapitolu
  
  
  Mill-bidunett, il-ġisem kienet marret, u kienet kważi nofsinhar meta jinstemgħu tagħha jlissen kelma. I kien seduta fuq ch longue mill-pool, stennija għall-ghadu timxi fid-direzzjoni tiegħi. Tiegħi tiegħi, mascara-smeared potenzjali suitor crackled fil-widnejn tiegħi. Xi wħud minn sħabhom tagħha, kemm l-irġiel u n-nisa, miġbura madwar l-istati uniti, tħares lejn me ma'xi dubju. Għalkemm jien ma eżattament Richard Jagger, huwa kien l-aħjar fuq il disponibbli idols. "Qed tfittex ... er ... it-talenti?" L-interpellant kien tifel ma akne li kienet fuq il-pjan miegħi il-bieraħ. "Nixtieq li, - bniedem." I kien qed għajjien tal-kelma, u hu ddeċieda li ma jużawx ħafna drabi. "Nifs ta' l-arja friska-teħid ta'kampjuni bejn żewġ ċikli. Taħseb li jilagħbu din il-ħaġa? I nodded fil kitarra tiegħu. Hu bi. 'Ftit ftit."Iva. Huwa eżamina il-mod ieħor, squinting kontra l-xemx jirrifletti off-pool-ilma. Indifferenza - vot-parti ta ' l-immaġni. Waħda mill-bniet kien seduta fil-marda ta tiegħi sunbed, il-qiegħ tal-tagħha għall-għawm ppressata kontra l-sieq tiegħi. Hija kienet żgħar, tondi, u exuberantly mibnija, u l-tagħha kannella tad-dawl tax-xagħar tefgħet fil-xemx jew xi ħaġa. I missielta l-impuls biex jesploraw tagħha, iżda aċċidentalment qalbu marda tiegħi sabiex tiegħi għaksa jiżżerżaq kontra l-sħun tagħha fil-koxxa. Hi giggled u deliberatament missielta, sabiex tiegħi l-għarqub stabbilita bejn ont. Hi verament beda biex japprezzaw il-kopertura Ed kien żviluppat għall-me meta tall, b'rasu żagħżugħ tifqigħ fil-grupp. "Ħej, ma int jinstemgħu s'issa?" Safejn I tista'tgħid, huwa ma kienx mitkellma Hema jew me b'mod partikolari. Ego tal-ġilda kien il-kulur tal-stokk tal-ħajt fuq l-naħa l-oħra tal-grupp, u huwa jistgħu jitilfu erbgħin £ mingħajr jinżel taħt il-numri. Huwa kellu jkun poeta; Huwa beda li jirrikonoxxu tipi. Xi ħadd qal nru, dawn ma tisma xejn. "Is-lejl, xi guy magħmula qabża kbira. Hemm. Hu indikat fuq il-post skond il-gallariji. L-ebda wieħed deher b'mod partikolari interessati, sabiex I ingħata spin.
  
  
  'Min hu dan?' - Daqna shrugged. "Min jaf? L-iskrivanija skrivan li qalli dan qal li l-qabża off tiegħu f'gallarija. Hu waħdu għal darb'oħra, din id-darba fuq il-gallariji miftuħa taħt l-minjiera. "Kienet Korean jew xi ħaġa. Huwa tax-xellug suwiċidju innota li tgħid li huwa ma setgħux jgħixu f'din il-classic-soċjetà aktar jew xi ħaġa bħal dik. Ego ma verament fiduċja tagħha ma'l-istorja - mill-ħin li l-istorja ltqajna madwar il-ġabra, huwa ma kienx ikun sorpriż biex jitgħallmu li l-bniedem mejjet kien sitt marda svediż acrobat li d waqa'matul il-lejl soluzzjoni-iżda I tensjoni tal-widnejn tiegħi fil-referenza tal-nota ta'suwiċidju. Jekk dan kien il-veru, li fisser li kien hemm ħafna effiċjenti għat-tindif tax-xogħol tat-tim dwar il-tiegħi tiegħek. L-tifla tiegħi squirmed ftit aktar insistenti, u kelli biex jaħsbu dwar dan. "Iva, ukoll, naħseb li tista'tiżdied tagħha ftit fuq tiegħi stess," qal, bil-wieqfa f'daqqa. Wara ftit passi, huwa laħaq it-tmiem tal-konsorzju, dived fil-blu tal-ilma, u jiżżerżaq safejn u taħt il-wiċċ li jistgħu qabel l-kisi għal gasp għall-arja. Ma kienx hemm ħafna nies fil-ġabra; deher bħal dan kien l-aktar grupp ta'persuni qiegħda u l-jaraw. Huwa swam madwar l-naħa l-oħra, jdur madwar, u imbuttat lura lejn iċ-ċentru tal-ġabra. Huwa imqiegħed fuq tiegħu lura għal filwaqt, li tħares fl-cloudless-sema. Barra mill-kantuniera tal-għajn tagħha, hi ra l-għoli tal-ġebel tal-ħajt u De Doublon lil hinn minnha. Meta ħares lejn dan, bokkaport miftuħa, u rajt l-idea ta'l-rifless dinja barra tieqa tagħha. Teleskopju - jew'kwalità tal-lenti; I kellha tagħmel l-aħjar tiegħi ma tfittex miftuħ l-tieqa, iżda jekk xi ħadd kien interessat fl-me, ma kien hemm l-ebda punt fl-juru li kont naf dwar dan. I ma jirrealizzaw I kien l-għawm hawn taħt għoli xagħar imnieħer ġewwieni sakemm smajt fgat "Oqgħod attent!" u stenna sa ara abjad u l-bronż-figura li jtajru lejn me. Huwa swam bogħod, għo naħa waħda fil-fond fl-ilma u l-kicking kollha tiegħu jista. L-diversità u l-problemi millimetru fl-ilma, jirgħu l-ispalla tiegħi, u bdiet sa mewġa li kważi nbela'me. I ma jiksbu milquta, iżda I mwaħħla kap tiegħi taħt l-ilma biex tara jekk l-diversità kien jweġġgħu. Il-korp jistabbilixxu fil-qiegħ tal-konsorzju, il-saqajn mgħawweġ u l-korp milwi fil-refracted-dawl tax-xemx. Dan ma jiċċaqlaq għal waqt, u kien wasal biex tremenda għal dan meta l-saqajn f'daqqa waħda iddrittata u l-diversità lunged fil me. Tagħna ix-ħabat, iżda ma iweġġgħu; tagħha fit-tul tax-xagħar jitnaqqas l-impatt. Hi l-qima kif hi avviċinat, u sħiħa tagħha xufftejn kienu daqshekk mill-qrib għall-mini li kien kważi insult ma kiss tagħha. Iżda I reċidiv tagħha-I kellha frisk. Ma kienx daqshekk ħżiena. "Ah!" hija kienet gargling. "Huwa inti, is-Sur Walton!" I ma tistax titlob tagħha kemm hi kien jaf l-isem tiegħi. Wara kollox, Byblos kienu ffirmaw il-lejl ta'qabel. 'Iva, huwa me.'"Ma I tweġġgħek?"'Ma naħsibx hekk. Inti sewwa?"Anke meta kienet fil - & nb, ħej amministrati lil apple pie. I raw li l-ee, il-white għall-għawm tkopri biss il-minimu, u forsi mhux kollha. L-sħana ta tagħha ittrattat-ġisem milqugħa me kif aħna swam, l-irkopptejn tagħna jmissu taħt l-ilma. Mingħajr ma tgħid kelma lill-istati uniti, għandna swam għall-tarf ta'l-għadira - biswit fejn kien u telgħu barra, L-ilma li jiċċaqalqu mal-funzjonament ta'grazzja ta'siġill. Hija telgħet kbir xugaman mill-ch longue, mgeżwra madwar tagħha l-ispallejn, u ħares lejn me. Tajba?'
  
  
  I ma għandek tistaqsi tagħha dak weraq fisser, mhux il-mod kif hi ħares lejn me. Mingħajr l-ebda ħwejjeġ fuq, jew fl-għawm kaxxi, li huwa iktar jew inqas l - istess ħaġa- I kien pjuttost dehra impressjonanti. I jgħidu dan sempliċiment minħabba li huwa fatt, u jien nipprova diffiċli ħafna biex tagħmel hekk. L-toqob tal-balal u l-stab-feriti I kellna matul il-karriera tiegħi ġew espert imqassma minn kirurġiċi geniuses li AX tkun mikrija, sabiex I ma dehra biċċa tal-laħam li juru fil-laħam tal-iskola. "Ejja mmorru għal walk," qal sinċerament. "Jien ma kellhom l-opportunità li jagħmlu dan circus għadhom." ""Għaliex le?
  
  
  Fi kwalunkwe każ, m'għandekx bżonn li jinsabu fil-xemx." Hi bil-mod swiped l-maktur tal-madwar tagħha skur tal-ġisem fil-se qabel tossing ego fuq l-president wara Agħlaq. Dan kien il-password tiegħi għall-iskrutinju ee; ġilda tagħha apparentement ma kellhomx bżonn xemx lotions biex tikseb li l-dell. Huwa ma kien bil-mod u b'mod deċiżiv, li jibdew ma'dawk sensazzjonali saqajn, jieqaf għal mument fil-ewwel aġġustat-qiegħ qabel ma tfittex stabbiliti fil-sider mwaħħla fil-pr. Bżieżel tagħha kienu viżibbli permezz tal-drapp abjad. "Inti qed liebes il-istess pr kif il-bieraħ," I ikkummenta ewwel. 'Da! Innotajt!"Iva. Hi l-qima soundlessly, u l-għajnejn tagħha glittered. "I dejjem taħseb li jekk inti issib il-ħwejjeġ li tajbin għalik, m'hemm l-ebda punt fit-tibdil tal-minnhom. Ma taħseb hekk, is-Sur Walton?" "Jien naħseb li l-hekk ukoll. L-Ewwel Isem Laqam. ""Iva. Huwa minjiera... "I jista' jinqara, wisq. Ir-ritratti tiegħek ma tagħmel inti ġustizzja, għalkemm. 'Qatt.'L-girl jaf kif timmaniġġa kumplimenti. Tagħha qoxra li l-oċean tul il-ħajt De Doublon, filwaqt li Hi f'kollaborazzjoni li jmiss lili, koxxa tagħha kważi jmissu-minjiera. "Mela inti qed dwar il-vaganza?" 'Eżattament.' Aħna irku madwar il-grupp ta'l-anzjani sunbathers, l-aktar bl-abjad tal-żaqq u l-biċċa waħda tal-fjuri malji. Hi kienet osservata minn nofs l-età ftit madwar l-Lear-pjan, il-mara evidenti fi Chyna, jippruvaw iżommu tagħha sħiħa tal-ġisem fil-fehma bejn l-tifla u r-raġel tagħha. I ma setgħux tort tagħha. "Inti se jkun hawn għal żmien twil?" "Din tiddependi fuq dak li inti ser ikollok bżonn tagħmel."
  
  
  Huwa titwaqqaf u enfasizzat il-kantuniera de Doublon, li kien prominenti tal-ħajt. "Dak li hemmhekk?" "Dan ... xi ħaġa bħal tattika. Rikka ħafna bniedem jgħix hemm ." Huwa tbissem konxja. "I kien mistieden," hi wieġbet. I ma jinsistu. Qabel kienet il-vojt fil-toqba-moll bil-whitewashed taraġ li jwassal biex il-bajja. Kif hi mixi'l quddiem tal-me, hi kullar l-xagħar tagħha b'tali mod li l-imxarrab-linji il-biċċa tiegħi bare-moħħ. Hawn u ' l hemm, gruppi żgħar ta'nies li kienu jinsabu fuq il-ramel, u kien hemm diversi figuri li jinsabu fil-kalma. Ma kien hemm kważi l-ebda arzell, biss miktub fuq il-mewġ u l-tixrid ta'l-ilma aħdar ċar fuq il-bajja. - Għajnejn- maskili u femminili segwit-istati uniti kif aħna mixi madwar l-ramel tqal fil-tarf l-ilma. Aħna injorati l-stares. Hi mixi bla xkiel, mhux jixxengel ħafna. Ħej, li ma kienx neċessarju. Ix-xellug tagħna, il-Stena de Doublon kompla tul il-kosta. Wara mixi ftit mijiet tarzni, I innotat-ftuħ fuq żgħir bajja żgħira. Dan għandu jkun il-daħla tal-laguna. Żgħir pedonali pont tiġġebbed fuq l-ilma; hawn fuq, il-ħitan bulged bħal faqqiegħ-konjuġi fuq bla xkiel tal-konkrit. L-ebda ċans li jkollok għall-naħa l-oħra, anki mal-ġugarell u l-ħbula, li ma kinitx sorpriża me. I taf ukoll li l-qasira mina ewlieni taħt il-ħajt biex il-laguna kien magħluqa mill lura-ilqugħ tal-ħadid, u l-I kien jistaqsi dak li jieħdu biex jgħollu l-ego. Kif konna jaqsmu l-pont, huwa indikat il toqba. 'Dak li huwa dan?'"Oh, huwa simili kbira għadira. Dan il-bniedem għandu tiegħu stess dgħajjes. 'Oh, id-dritt?' Hi nodded u ħa l-naħa tiegħi; ġenbejn tagħha għadda mimmo me. "Do you bħal dgħajjes, Nick?"' 'I jkollhom waħda. Dak ifisser li l-I tista-użu waħdu madwar il-lukanda ." "Dak dgħajsa?" Dan... I ma tkunx taf liema huma jitolbu dan. Dgħajsa veloċi? Dgħajsa żgħira li ma jmorru malajr ħafna ." "Boatikkonfiskata. Iva. Ukoll, allura għandna tmur hemm." "Inti tajba mal-dgħajsa?" Hi snuggled sa lagħaq me, u skur tagħha għajnejn tbissem. "Nista'issuq dgħajsa." Kont naf kkritikat ukoll dak li hija kienet jimplika, imma jien ridt tagħha li tgħid li huwa. "Aħna ser tara. "' Aktar ' il quddiem?'"Iva, l-aktar tard."
  
  
  De Doublon okkupat kollu tal-parti tal-punent tal-gżira. Aħna mixi tul il-ħajt fil wiesgħa ċirku; ma kien hemm l-ebda-għawwiema jew sunbathers hawnhekk, u l-artab arzell lapped madwar l-bilkemm protetti-sikek tal-qroll mhux'il bogħod mill-kosta. Wieħed abjad jbaħħru kien barra fil-baħar fuq l-orizzont; minbarra dan, ma kien hemm xejn li tkun tidher iżda l-ddawwar bil-mod l-ilma. "Kemm ilek taħdem hawn, Sinjur?" "Oh ... kważi sena, naħseb." "Oh, li ħafna." Hi shrugged tagħha l-ispallejn. "Huma jħallsu tajjeb, u l-ħajja hawnhekk hija pjaċevoli."
  
  
  "Ma inti tgħix fil arizona qabel li?" Hija twaqqaf f'daqqa u ħares lejn me searchingly. "Għaliex inti qed titlob dan?' 'I ma nafx. Deher pjuttost jipprova me ." L-girl nodded, ħarsa ta ' l-uġigħ fl-għajnejn tagħha. ""Iva. Hi ħarbu minn Castro." "Jien ma jfissirx...", "Ah, ma jimpurtax. Huwa kien twil ta'żmien, hija kienet tifla ftit meta aħna dam bogħod. Ommi u l-I użati biex tmur ma'l-oħrajn fi ż-żgħar dgħajsa. Dawn maqtul fl-istati uniti, il-Kubani patrol, iżda aħna qbilna bogħod. Kważi. Brow tagħha quirked questioningly. "Mini... ommi. Hija kienet weġġgħu u l-iweġġa'. Għal aktar minn xahar, l-tobba qal li Hoi se tikseb l-aħjar, u mbagħad mietet." ""Jien verament skużani.' Hi shrugged mill-ġdid. "Li kienet fit-tul taż-żmien ilu, Nick." "Id-dritt wara l-rivoluzzjoni, Castro tefgħu ego fil-ħabs. Magħhom, tagħha nemes ma semgħu xejn dwar nen. Ma kien hemm xejn li wieħed jgħid. I d smajt ħafna stejjer bħal dan biss jemmnu ħej, iżda ma kien hemm dejjem ċans li hija kienet jgħidu l-verità u l-I ma naħsibx li huma importanti fil-livelli kollha. Aħna mixi fil-silenzju; hi daħlet qrib me, iżda dehru mitlufa fil-ħsieb. Fl-aħħar qalet: "Inti taf li mhux l-isem tiegħi reali." 'Oi? Hija tbissem fil-qosor. "Dan mhux sorprendenti li inti." Huwa ħadlu tiegħu ras u l-tbissem konxja. "Meta hi daħlet showbiz F'miami ħames jew sitt snin ilu, l-aġent tiegħi ma jridux rekord me bħala Margherita Ortiz. "Wisq ordinarja," huwa qal, tfittex me fil-wiċċ.
  
  
  Omm tiegħek kienet nofs Ċiniż. Missieri kien mulatto. Għalhekk l-isem tal-Negro. "'Oi. Hi waqfet u ħares lejn me. "Do you know kollox, Nick?" "Ha!" Hi mbuttat-naħa tiegħi. "Għaliex ma inti jiġu post simili Doublecay, Nick? Huwa biss roża-tfal u l-irġiel tagħhom xaħam tal-nisa." "Ah, smajt dwar din il-biċċa tal-portals li s-tqegħid fis-żfin juru hawn, għalhekk kelli li ġejjin." Tagħha guttural tidħaq huwa absurdly xettiċi. Hi kienet fuq tiptoe, tagħha sider magħfus kontra l-sider tiegħi. Tagħha ti ix-xufftejn maqsumin u l-għajnejn tagħha jitbaxxa. Aħna bies. Hi mgeżwra-armi tagħha tiegħi madwar l-għonq, u l-tagħha pelvi mdawwar kontra l-mini. Tiegħi rewmatiżmu kienet immedjata u visibbli, u hi ppressata aktar diffiċli kontra l-me meta l-ilsien tagħha kieku l-minjiera. L-idejn tiegħi jiżżerżaq'l isfel lura tagħha, li l-qiegħ tal-tagħha għall-għawm, li l-sħun-ġilda bejn tagħha ditta annimal. Kien probabbilment ħaġa tajba li f'dak il-mument żewġ koppji żgħażagħ jistgħu jidhru-mixi bil-mod tul il-ħajt għoli. IH ra tagħha l-ewwel u ġibdet l-Chyna l-attenzjoni għalihom. Hi ffirmati, imbagħad giggled u jintmess l-nefħa fuq tiegħi għall-għawm. "Jien ser isegwu inti madwar sakemm inti kessaħ off, tajjeb?" Hi l-qima kuntenti. "Jien naf li kienet id-dritt, Nick. Int il-karattru li tikri minnhom imorru għall-infern." Huwa tbissem gratefully, u morna biex jintlaħqu l-oħrajn. Wara aħna d għadda nu u biddel il-kantuniera tal-ħajt, hi mgeżwra-armi tagħha madwar il-qadd tiegħi u jingħorok ħaddejn tagħha kontra l-driegħ tiegħi. "Huwa l-jum tiegħi barra, Nick." "Dak li ma inti normalment ma filgħaxija?" "Xi kultant I issuq tagħha biex Nassau. Jew tagħha, jien ser jibqgħu fil-kamra tiegħi li taqra l-ktieb " Jew inti se fuq dgħajsa isuqu?" Iva. Dawn huma tfal."Jien naħseb li din hija idea tajba. Dan filgħaxija?"Naturalment.'"Ara inti fil-afrikani bar. Ejja jieklu l-ewwel, allura... "Le," qalet f'daqqa. "Mhux fil-barr. I ma simili... Ukoll, inti taf. Jien mhux se let xi ħadd jieħu me hemm jekk għandna appuntament. Jien ser jiġu-kamra tiegħek." "Do you know fejn huwa?" Hi nodded. "Għandek bil-miktub il-numru fuq il-front desk-aħħar bil-lejl." 'Oi. Huwa veru.' Aħna mixi ftit aktar sakemm nistgħu naraw li l-lukanda fid-distanza. "Inti għandek ... hmm ... hemm l-ebda wieħed hawn, hemm?" 'X'tifhem?"Aktar?' 'Oi. Le, mhux partikolarment, Nick. Ma hemm l-ebda wieħed hawn li jagħtu me pjaċir, anke għal żmien qasir." L-għajnejn tagħha qalli li kien I apparentement eċċezzjoni, iżda meta aħna qbilna li l-erja żgħira off mal-ġenb tal-lukanda fejn tużżana ikkulurit-bajja żraben korp kpiepel shimmered in-xemx, I l-ħsieb kien kkritikat diffiċli biex jemmnu li l-sbuħija bħal Me kien biss ta'stennija għall-Nick Walton biex timla tagħha waħedhom filgħaxija.
  
  
  
  Seba'Kapitolu
  
  
  I ma tħoss bħal dan, u ftit fliexken tal-silġ-kesħa Amstel birra kienu miġjuba tiegħi tal-kamra. Il-wejter twaqqaf it-tabella mill-gallariji-bieb, u meta hu tax-xellug, hija ħadet l-ftit l-affarijiet madwar bagalja tagħha li hija riedet li l-istudju. Fuq tiegħu komda-vjaġġ nofsinhar, huwa saq permezz ta'New York u l-mixtrija xi tan-navigazzjoni tal-mapep. Oni tħabtu biex issib dak li tiegħu l-lukanda kien, iżda fl-aħħar aħna sabet mappa tal-Doublet Cay. Hija kienet bilkemm ħares lejn Agħlaq imbagħad; kienet ferm ħerqana li toħroġ dan il-bieżla-belt u l-hit tat-triq. Issa huwa xorbu l-ewwel nofs tal-ħġieġ tal-birra u l-feġġet il-mappa. Hija ma tistax ara ħafna; l-ebda awto-rispett-kaptan Stahl kieku l-użu tagħha biex jimmanuvra vapur kbir qrib żewġ islets, iżda dan kien il-web-mappa li kienet kapaċi ssib tagħha. Diversi perikolużi taħt l-ilma ostakli kienu rrilevat; żewġ qodma tifrik, sikek tal-qroll li kienu raw qabel dik il-ġurnata, u l-baxx diversi oqsma. Il-laguna fil-De Doublon-sit kienet ikkaratterizzata, iżda l-ħruġ madwar l-oċean ma kienx viżibbli. Dan ma kienx tiegħi tħassib immedjat; I kien l-aktar interessati fl-ibħra madwar il-gżira ieħor, Domesday-Gżira. Ma kien hemm l-ilmijiet u l-irregolari-sikek. Ih ppruvaw tiegħi aħjar biex jimmemorizza dan, taf li mhux se tagħmel me tajjeb ħafna fid-dlam. Iżda mill-inqas kien jaf li kienu hemm u li tista'tagħmel differenza. Imbagħad huwa miftuħa u intensifikati fuq il-gallariji, il-xemx issa mgħottija mill-munzell ta għolja, malajr nimxu sħab. Huwa inklinata ferm fuq il-jacques, iżda tista'tara xejn iżda l-kantuniera eqreb lejn il-baħar, De Doublon. I magħmula żgur li tikseb spazju fuq l-art ewlenija ta'l-lukandi, iżda issa I induna li għandhom ppruvaw jiksbu-kamra, bil-sħiħ il-fehma tal-lukanda. Ukoll, l-kellek li ma kien timxi fil-kamra tfittex bħal dik. I mibdula fis-qodma abjad ġins, tat-terri-drapp sħ, u l-ġilda isturdament tħaffir jitqiegħdu fuq tiegħi tax-xemx, u għamlet ċert I kellhom biżżejjed bidla fil-but tiegħi; imbagħad tlaqt l-isfel fit-tul, siekta innifsek. L-aktar probabbli, dawn kienu numri mill-716 li 729. I ħa l-lift għall-aktar baxx tal-art lobbying u, fil-każ li xi ħadd innotata me, imdaħħla l-kbar, dimly lit-lobbying. I qabad it up u ordnat rum, li ma ridtx fil-livelli kollha. Wara ftit minuti, huwa talab tagħha fejn il-kamra tal-irġiel u kien immexxi f'dik id-direzzjoni. Peress li ma kelli l ttamat, kien hemm żewġ tat-telefon kiosks. Hi ikkalibbrata-lukanda numru u talab għall-722. Meta I imsejħa tagħha, I l-ħsieb l-ewwel tentattiv tiegħi kien suċċess, mara wieġeb me; hi deher bi ngħas u aġitati. I talab tagħha dwar il-familja tagħha, qalet li l-familja tagħha ma kienx hemm, sabiex I apoloġija u ddum up. Paċenzja, huwa qal lilu nnifsu, u marru lura għall tiegħu barstool. Matul l-ewwel nofs siegħa, I imsejjaħ il-kmamar oħra fuq l-art darbtejn u sab li dawn iż-żewġ okkupati. Jekk il-ħin li jmiss I imsejħa, I ma tistax issib l-vojt tal-kamra, I kellhom jippruvaw xi ħaġa oħra; persuni li jamministraw l-kbira tat-turisti lukandi mhumiex stupid, u qabel jew wara kulħadd se jirrealizzaw li l-istess persuna li qed titlob numri differenti fuq l-istess art. Huwa qodma mqaħqħa bik - hekk qodma li kien I kważi mistħija li l-użu. Iżda ma kellix ħafna ħin, u ma ridtx li l-użu aktar dirett u vjolenti-tattika li tikseb fil-kamra li ma agħtini l-għan I riedu. Fuq il-raba'tentattiv, huwa ħalli l-telefon ċirku għaxar darbiet qabel ma tagħmel żgur li l-kamra kien vojt. Huwa malajr lura lejn il-lobby u ħa l-lift għall l-art tiegħu. L-ewwel ħaġa li kien mgħallma kif ħassar apprendista kien kif it-tip ta'rapporti, u t-tieni kien kif serraturi miftuħa. Kull ċinturin I stess tkun mibnija fil-għodod, u f'anqas minn minuta, sibt ruħi fil-kamra 721. Huwa ħalliet il-bieb imbexxaq - b'tali mod li meta l-residenti lura, huwa jista'jagħmel apoloġija għall-tara l-bieb miftuħ u li jmorru fl biex igawdu l-dawl u mill-mixi matul il-gallariji bieb. I ma għandek toqgħod fuq il-gallariji għal żmien twil. Minn fejn I jinżammu, I jista ara l-aktar ta'l-art b'mod ċar. Hi maqbuda idea ta'l-irġiel bil-mixi skop u lura, biss barra l-ħajt. Dawn ma kinux liebes-uniformijiet, u l-ebda armi kienu viżibbli, iżda l-mitluqa svediż każwali ħwejjeġ li kienu liebes kienet sorpriża simili u jista ' jaħbi xejn minn .45 kalibru li isserrat off-azzarin. Kien hemm diversi ilma li jaħdmu bl-dgħajjes fil-laguna, u xi wħud minn dawn baħħru fil - & nb. Huwa ra it-taqsima ta'l-wiesgħa cobbled metru fejn in-nies oħra kienu għat-tixmix, mal-impjegati fl-abjad ġkieket-mixi bejniethom mal-trejs tal-xorb... u l-affarijiet oħra. Ma kien hemm l-ebda ħtieġa li tikseb mill-qrib sa biex tara dak ieħor kienet qed tiġi mogħtija. Hi rikonoxxuta b'rasu żagħżugħ li jiżnu madwar 140 kg bħala huwa laħaq għal aktar speċjali fuq abjad kappell, pulit mitwija fuq trej ppreżentat lill-uem. Ħaxixa, l-aktar probabbli; hija ħadet aktar minn ħielsa max-xorb sabiex jinkoraġġixxu xi wħud mill-klijenti. Iżda dan kien kollha li tista'tara. Il-siġar madwar il-klieb kienu mħawla mill-qrib flimkien, u l-mgħawġa ta'ġewwa tal-ħajt wara l-laguna imblukkata veduta tajba tal-bini tal-faċċata. Għalhekk, il-penetrazzjoni sandwich, li dejjem ħolqot il-problema tal wara li jitilgħu fuq il-ħajt ta'barra, ma nafux fejn il-gwardji huma l - u allura jekk b'xi ltqajna passat dawk l-ostakli, ma kien hemm l-problema tal-jkollna permezz ta'l-inner sandwich, u l-Alla jaf liema ieħor biex jingħelbu. .
  
  
  "Ħarsa, sir. Tista I jgħinuk ma xi ħaġa? Smigħ-vuċi tagħha, huwa mdawwar madwar, mentalment cursing-nar oħxon twapet. L-tall, skur-misluħa-bniedem permanenti fil-bieb kien liebsa ordinarja każwali-ħwejjeġ. Naħa waħda kien joħroġ mill-mdaħħla fl-ego-il minuta qasir doublet. Huwa tbissem questioningly u deher kompletament fil-faċilità. I approvat tiegħi tal-gerżuma u l-ttamat I ħares fi biżżejjed. 'Jekk jogħġbok skuża me. I raw li l-bieb kien miftuħ u marru għall-ara l-opinjoni minn din in-naħa tal-lukanda."
  
  
  ""Iva.'Huwa għalaq il-bieb warajh - att li sar me attenta. "Dan huwa l-ogħla punt tal-Qawmien-Gżira, u l-għan huwa interessanti ħafna." Dan iż-żmien, huwa tbissem ġeneralment, u mbagħad tagħha l-għarfien tal-ego. "Herridge?" L-Lyra pilota miel kap tiegħu għall-mument. "Naturalment, is-Sur Walton." ""Jien verament skużani. L biss lukanda... I xejru għajjien-idejn fil-gallariji, imbagħad tbissem shyly. "Jekk inti kontroll, inti ser tara li jien ma jiġu hawn biex tieħu xejn." Huwa ħa ftit passi fil-kamra u l-kompliet stare fil me. Dan huwa meħtieġ; Inti ma tistax dehra ħalliel lili, is-Sur Walton. Huwa poġġa fil-lott tal-isforz li wieħed jassumi pożizzjoni rilassat. "Jagħmel apoloġija," huwa qal, imbagħad ħalli naturali tiegħu kurżità jiksbu permezz. Herridge nodded fil-fehim. "Iva, dan huwa tiegħi tal-kamra. Doublé Cay tittratta l-persunal tagħha tajjeb ħafna. L-ugwaljanza għal kulħadd ". Huwa qal mingħajr traċċi ta imrar. "Jien ferħan li tisma. Huma jifhmu li l-ih pilota għandu jkun kuntenti ." "Ninsab sodisfatt." Huwa nodded fil me fuq l-ispalla tiegħu. "Forsi inti kienu interessati f'dan il-aktar sitwazzjoni mhux tas-soltu, wara l-ħajt?" "Dak kollu, hux? I tfisser li kulħadd jaf li tgħix hemm." "Iżda I l-ħsieb kien hermit. Min huma dawn in-nies kollha frolicking fil-ego-laguna? "Oh, is-Sur Ingersoll jistgħu jkunu recluse, iżda huwa mhux ġuħ bobby bear. Huwa jistieden lill-partijiet taż-żgħażagħ għall-użu tagħhom egos ... postijiet privati ". "Jien tal-bidu biex tiksbu." "Jiena wkoll." 'Oi? Herridge osservat fid-direzzjoni tal-inn-eqreb lejn il-ġabra. "Huwa l-ebda itwal sigriet li s-Sur Ingersoll installati diversi kameras tat-televiżjoni bejn dawn is-siġar. Hu jidher li jgawdu lilu nnifsu billi jaraw il-mistednin u personalment jagħżlu dawk li jixtieq li jistieden lill-proprjetà tiegħu." "Huwa sigriet minni." Din il-possibbiltà, għall-estestvenno, daħal fil-fehma tiegħi meta Ed struzzjonijiet me, u l-I kien ferħan li kien ikkonfermat. "Għandek tkun taf li issa, is-Sur Walton." Ukoll, tisma', jiddispjaċini I biss daħal. Tara, xi ħadd li jivvjaġġa kemm hi ma-lukandi, sanatorji, u l-bħall-jidħol fil-vizzju ta teħel imnieħer tagħhom fil-kollox. Int qatt ma tkun taf meta inti ser jilħqu ħabib antik jew xi ħaġa. 'I jifhmu tagħha. Herridge kienet bħal tal-blat, ftit mill-mod li ħalli me jgħaddu.
  
  
  Mimmo mixi passat tagħha, nodded, xejru vagament kif daħal il-kuritur, u bir-reqqa l-għalqet il-bieb warajh. Fuq il-mod għall-kamra tagħha, I staqsiet għaliex il-proġett pilota, fil-ħidma tiegħu ħwejjeġ, kellhom gun fil-but tal tiegħu doublet. Forsi, I-ħsieb, tal-Herridge kellhom responsabbiltajiet l-oħra fil-Doppju C, li jien diġà kien jaf dwar.
  
  
  Kien għad hemm biżżejjed ħin tax-xellug biex tesplora l-Qawmien-Gżira ftit aktar. Jolly marbuta fl-lott tal-parkeġġ jingħataw me bajja power, wieħed minn dawk l-jiġġarrfu Volkswagen-karozzi bil-korp speċjali u wiesgħa tal-tajers. Huwa saq l-istralċ awtostrada infurrati bil-siġar tal-palm sakemm huwa laħaq il-korsa tal-golf. Il-klabb kien hemm l-ebda aktar minn koperti tinda, miftuħa fuq tliet naħat, bil-filliera tal-kabinetti fuq ir-raba'tal-ġenb. Ma kien hemm l-żgħar tal-bar u t-tabelli ġewwa u minn barra, iżda l-ebda wieħed ma kien hemm.
  
  
  Huwa mixi madwar l-art l-injam tal-padiljun u ħares lejn l-korsa tal-golf. L bil-mod immejjel-oqsma kienu koperti bil-kotran u frisk-natura, bit-tikek fil-postijiet bil-fjuri-pjanti u l-artfully rranġati-siġar tal-palm. Fil-bogħod, huwa ra isolati tal-kwartett tal-atturi u l-żewġ tal-golf xemx; inkella, il-kors deher abbandunat.
  
  
  Huwa marret lura fis-power u komplew fuq mingħajr id-destinazzjoni. Fl-aħħar tal-korsa tal-golf, l-triq titwessa', mnaqqxin arbuxxelli u f'daqqa jingħaqdu miegħi fil-żgħar tal-port. Brejkwoters jutted fuq kull naħa tal-bajja; żewġ jew tliet tajba daqs cruisers kienu irmiġġat fil-port tal-Bar, flimkien ma'għadd żgħir ta żgħar qlugħ u spidbowts. Stajt qatt xi ħaġa bħal hydrofoil qabel.
  
  
  Ingersoll għandu kellhom flotta x'imkien fuq il-laguna, huwa maħsub, jistaqsi fejn.
  
  
  Min-naħa l-oħra tal-bajja, Tfal Gżira ra tagħha, mal-azzar tagħha frawli jiżdiedu madwar l-ramel u l-pont tal-pilastri jutting fuq l-ilmijiet tal-baħar. Minn fejn hu d maħżuna dan, ir-rinnovazzjoni tal-pont fuq il-aktar'il bogħod pier ħares aktar bħal tal-massa tal-travi tal-azzar jintefgħu fil-u li tkun insejt tieħu. Ma kien hemm ebda sinjal tal-attività tal-kostruzzjoni fuq il-pont, iżda I tista'tara fid-distanza, l-krejn tal-travi irfigħ u l-tikek tal-isfar tal-kostruzzjoni l-elmi ddawwar madwaru. Deher simili normali tal-proġett ta'kostruzzjoni lili, u ma kienx realizzati jekk din kienet xi ħaġa oħra meta wieħed iħares lejn l-ilma miftuħa minn aktar minn nofs mil'il bogħod.
  
  
  L-fgat growl tal-enormi tal-magna ġibdet l-tiegħi ħarsa lejn ix-xellug. Il-white dgħajsa aġġustat mill-bogħod fuq il-post fl-aħħar tal-bajja, u l-abjad tal-buq roza fuq l-ilma fuq il-qoxra tal-metall sabiħ. Hydrofoil-dgħajsa, u ma kellix biex nistaqsu fejn ġew mill. Angela kien seduta fid-dahar ta ' l-open-kabina, ħdejn il-kwadru, bil-Asjatiċi-bniedem, u wara r-rota kien wieħed mill-fit-segretarju-irġiel żgħażagħ I d dehru b'tagħha fl-ajruport il-jum ta'qabel.
  
  
  Id-dgħajsa veloċi magħmula wiesgħa ta'informazzjoni u intitolat fl-istrett bejn iż-żewġ gżejjer. Hi swam l-twil tal-port tal-bar, li wkoll marru fl-ilma ta'l-Aħħar Sentenza, naqas, viċin il-kosta, u l-mitfugħin fil-ilma. Diversi żgħar figuri ġew l-quddiem għall-aqbad il-irmiġġ tal-ħabel, allura l-trio telgħu is-sellum, qabża fuq l-art, u għebu wara raggruppament tal-bini baxx.
  
  
  Il - " kuntrattur "mis -" Formosa " msemmija mill-reġistratur, il-ħbieb tiegħi attakkant l-preċedenti filgħaxija, apparentement urġenti żaru s-sit tal-kostruzzjoni ma żewġ membri tal-intima sitt ...
  
  
  I kien jaraw il-dgħajjes fil-port żgħir, u l-I kien kurjuż dwar liema tip ta'dgħajsa Chyna kien. Għall-ewwel, l hi riedu jagħmlu kien jisimgħu tagħha, ara liema hi tista'tgħidli dwar Ingersoll tal-operazzjonijiet, iżda issa kelli l-idea aħjar.
  
  
  L-airstrip kien li jinsabu fuq l-għolja tal-art, mhux'il bogħod mill-port. Il-Lear Jet kien pparkjati fil-quddiem tal-bar bil-riħ sinjal li jtajru fuqha, u kien hemm diversi sportivi pjani fil-qrib. Kelli xi mkien ieħor, u b'hekk I saq fuq il-konkrit tal-pjattaforma. Raġel ħareġ madwar l-bar u jaraw għall-waqt, imbagħad marru lura ġewwa. Kien biss għat-turisti.
  
  
  Issa huwa mr il-power il-bajja għal l-ewwel u l-aħħar darba, it-tlestija tal tiegħu addominali fil-lixxi tal-pass fuq il-ramel sakemm laħqu l-qrati tat-tennis li jmiss mal-lukanda. Dawn kienu kif abbandunat bħala-bajja; kien ovvju li l-mistednin ta'l-Doublé Cay-Lukanda ma kinux inkwetata ma'xi ħaġa aktar stressanti minn tal-golf u l-lounging fid-dar mill-ġabra.
  
  
  Wara r-ritorn tal-power, I marru dritta għall-kamra tiegħi; issa ma kienx il-ħin biex tkun attenta tal-irġiel żgħażagħ li jista attakk me. I raqdu permezz għal siegħa, imbagħad bdiet tipprepara għall-jmiss filgħaxija.
  
  
  Ont jintiżnu l-potenzjal-ħtieġa għall-tiegħi moħbija armi kontra l-probabbiltà li ma Rank I ma jkollhom ċans ħafna ta'ħabi tiegħi ego għal żmien twil; imbagħad ont qalbhom ddeċidew li jħallu Wilhelmina u Hugo fil-post. Taħt inkella favorevoli iċ-ċirkostanzi, spjunaġġ ix-xogħol huwa diffiċli biżżejjed, iżda minħabba l-lassi-ċans li l-żeffien kien biss dak li hi maħsuba li hi kienet, I ma setgħux taffordja li jikkomplika l-kwistjonijiet li mill-bidu l-ego bil-pistola u stiletto. Jien ser tikseb maqbuda.
  
  
  Huwa poġġa fuq skur qliezet informali, kannella skur sħ, u l-dawl blu blazer, u ħallew warajhom tiegħu kemmxejn jintlibsu tat-tennis-dinja papoċċi. Imbagħad ont, I sib fuq il-gallariji għal ftit minuti u ħares lejn tiegħi kantuniera qrib il-ġabra. Il-azzar ċinturin kien għadu okkupat, u l-aħħar xemx kienet tkissir permezz ta'mħarbta kopertura tas-sħab.
  
  
  Xi ħadd coughed ewwel. I jdur madwar, iżda ma kien hemm l-ebda wieħed fil-kamra wara me. Imbagħad huwa jinstemgħu baxx-ħsejjes tal-vuċijiet, iżda l-kliem kienu intelliġibbli. Is-smigħ l-ħoss, huwa kompla l-gallariji jacques u l-sema. Madwar il-ftit kliem smajt, il-lingwa deher vagament familjari, iżda stramba. Huwa eżamina l-isfel u inklinata bil-ħerqa biss biżżejjed biex tara l-gallariji jacques hawn taħt.
  
  
  Kannella l-idejn u l-biċċa tal-iswed twal jistabbilixxu fuq il-jacques. Kap tagħha inklinata bil-mod lura, u l-I aqta l-tbissima fuq wiċċ tiegħi kien skura. Sabiex dawn baqgħu miftuħa taħt il-me - u għal perjodu relattivament flessibbli-persuna li mhux se jkun diffiċli għall-tluq mill-ih f'gallarija għall-mini, u anki aktar faċli biex jiksbu mill-ġdid. Biss tal-bieraħ żmien naqas milli jieħdu vantaġġ minn din faċli jaħarbu rotta ...
  
  
  Hija ħadet me ftit minuti biex tirranġa xi ħaġa fil-kamra tiegħi, u l-I kien biss l-irfinar meta ma kien hemm l-riperkussjonijiet dwar il-bieb tiegħi. - Ġisem tagħha kien jiċċaqalqux, iżda rilassat kemm hi t'attivitajiet tagħha għassa. I waslu fil-ħin.
  
  
  I meta jinfetaħ il-bieb għall-tagħha u raw permanenti tagħha hemmhekk, għal mument I kważi xtaq I ma kellhom l-użu tagħha l-mod I d ippjanat. Hija ħadet biss il-mument.
  
  
  
  Kapitolu 8
  
  
  
  
  "Iva," huwa qal tagħha ewwel, bil-mod l-istudju tagħha. Bħal dejjem, hi kienet lebsin l-abjad, dan iż-żmien fl-kkomplikata-art it-tul tal-ilbies, kebbewha, ippjegat, u mdaħħla fil-aktar jew anqas-istil Indjan. Kif hi mixi, libsa tagħha maħlula hawn u hemm, li jesponu tagħha bronzed-saqajn, u l-baxxi l-għonq għamilha ċara li l-Irene ma kienx liebes xi ħaġa taħt. Tagħha n-nifs sider-biċċa tiegħi kontra l-istrixxi wiesgħa kif hi swam mimmo me, u meta kienet fin-nofs tal-kamra, hi pirouetted u kkawżat bil-dawl madwar l-gallariji-ħajt wara tagħha.
  
  
  "Do you bħal lili?" li hi mitluba.
  
  
  "Huwa stupid corkscrew."
  
  
  Hi giggled. ""Iva. Hi stenna madwar, għajnejn tagħha ffissat fuq il-kbar tas-sodda. "Ma għandna l-ikla ħafifa qabel pranzu?"
  
  
  I normalment ma isfel bil-mod biex jirrispondu għal dawn is-suġġerimenti, iżda dan għalih finanzjament mara kienet malajr wisq għalija. Hi li nħassu tiegħi eżitazzjoni u qajmet tagħha għajnejn innocently.
  
  
  "I jfisser, ftit x-xorb."
  
  
  Fl-mod, kien kollha għall-aħjar; I kellhom pjanijiet għall-għaxija, u hi staqsa biex issolvi dawn isiru fl-ordni dritt. "Rum bozz?"
  
  
  'Champagne.'Ma kienx hemm it-talba.
  
  
  Tagħha, marru għall-telefon. "Ejja naraw kif malajr l-ego tinġieb."
  
  
  'Mhux neċessarjament. Marret għall-żgħar friġġ u miġbud ' il barra-flixkun ta champagne minn wara l-kbira bozz decanter. "Jien ma tistax tixrob xi ħaġa oħra jekk I tikseb dan," hija qalet.
  
  
  "Ma inti tpoġġi li flixkun fil hemm?"
  
  
  "Tagħha." Hi jinqaleb il-kap tagħha u ħares lejn me. "Do you simili wisq?"
  
  
  "Jien ma moħħ dan."
  
  
  Aħna kull xorbu l-imkessaħ nuċċalijiet, li hija wkoll ix-xellug fil-friġġ, u deliberatament baqa''l bogħod minn xulxin. Konverżazzjoni tagħna kien ġie interrott; hi staqsa dwar ix-xogħol tiegħi, iżda ma jidhirx ħafna interessati fil-tweġibiet tiegħi. Li mibgħuta ieħor twissija għall-moħħ tiegħi; Dan kien mistenni li jkun showbiz hustler, u jekk hija ma kinitx l-ippjanar fuq l-infiq il-bqija tal-karriera tagħha taż-żfin fuq Tieħu-Kay, hi għandha ta'mill-inqas nippretendu li jkun affaxxinat mill tiegħi ikkonfermata bir-reqqa l-istejjer.
  
  
  Minflok, hija biddel il-konverżazzjoni li lilha nfisha, li tagħha kuntent-tfulija, il-tagħha imrar lejn Castro u l-Komunisti. Hi qalet kollha dwar tagħha omm, kemm hi maħruba madwar ċ-Ċina jgħaddu dan mill-ġdid. Hija kienet kważi konvinċenti, iżda hija kienet wisq insistenti dwar dan.
  
  
  U li kien multa ma me; I m'għadhomx kienet l-iċken dubju li kien I se tagħmel dan bil-lejl.
  
  
  Meta aħna ħareġ, kien skuri madwar l-kamra. Bħal, aħna evitati l prinċipali tal-kamra tal-pranzu favur il-kamra tal-ħajja; l-ħajja tant kien artab li deher bħala jekk Chyna-nisa-libsa l-bajda kien inkandexxenti. Hi wasslitni biex maqtugħa għaliha kantuniera bil-ħsieb ta'l-ilma, bħala l-bogħod mill-bar kemm jista'jkun u mil-mil-mil-banda jilagħbu wara ż-żgħar-dance floor.
  
  
  Il-wejter immedjatament deher mal-flixkun tal-champagne u wieħed biss tal-menu.
  
  
  "Huma jafu me," spjegat.
  
  
  I kellhom tidħaq.
  
  
  "Il-flett dejjem huwa tajjeb ħafna, Nick."
  
  
  Tajba. Inti espert reali ." I ma l-kura jekk it-tifla ħa l-kwistjonijiet fis-idejn tagħha stess li l-mod kif, wara kollox, hija kienet hawn fid-dar, u dan ma iweġġgħu li jkollhom mill-regoli tagħha. Għall-waqt.
  
  
  Hija kienet big fil-ed u attakkaw l-butir tal-offerti manija delikata-konċentrazzjoni. Aħna ma tkellem ħafna, li I xtaqu. Xi koppji kienu taż-żfin, l-aktar nies anzjani, bl-eċċezzjoni tal-koppja wieħed kiss bħall-art. Ftit fit-segretarju-subien kienu seduta tabella qrib il-banda, lebsin qawwi iżda relattivament ħwejjeġ normali bħall - istudenti jilagħbu roża logħob fuq il-ġimgħa.
  
  
  Wara l-kafè ġiet notifikata, huwa talab tagħha għall-żfin. Hi ħadlu kap tagħha bis-sod, fit-tul tagħha, bajda-istrixxi tax-xagħar li jaqgħu fuq spallejn tagħha. "I żfin għall-flus, Nick." Snien tagħha gleamed fl-użu. "Kollox I ma huwa biss għall-pjaċir."
  
  
  Huwa ħares lejn tagħha għall-mument, imbagħad ħafif ħa naħa tagħha. "Imbagħad inti ser definittivament jridu jilbsu l-up."
  
  
  Tagħha għajnejn maqtula. 'Oi?'
  
  
  "Jekk inti tixtieq tmur għall-jgħum fil-razza tiegħek dgħajsa."
  
  
  "A-boatikkonfiskata. Inti qalli hekk lilek innifsek.
  
  
  ""Iva.'
  
  
  "Iżda mbagħad għaliex għandi libsa?" Hi mbuttat-naħa tiegħi u stroked-jingħalaq tal-libsa tagħha. "Dak li xejn jew." Aħna marru l-naħa-bieb u l-mixi madwar il-pool l-lott tal-parkeġġ. Chyna, naturalment, kellhom tagħha stess bajja power, u hi saq bl-istess ħarxa tal-konċentrazzjoni hi d murija waqt il-pranzu. Meta aħna laħaq il-port tal-bar, hija merfugħa għall-baċir, il-pjanċi jinstemgħu tagħha taħt ir-roti.
  
  
  Id-dgħajsa kien pparkjati fl-aħħar tal-Port Bar, li jmiss l-kbira Chris Dgħajjes bil-bosta l-fanali fuq il-gverta aktar baxxi. Hi giggled, irrumblat-għajnejn tagħha fil-ego id-direzzjoni, u intitolat lura għall-dgħajsa tagħha. Kien dgħajsa ta'veloċità għolja, madwar ħames metri fit-tul, bil-kbir tal-kabina ħafna koperti bil-twapet artab. Bħal kull ħaġa oħra fil-Gradi, kollox kien abjad. I ma verament bħal din, iżda ma kien hemm xejn I jistgħu jagħmlu dwar dan.
  
  
  Hija merfugħa dublett tagħha, telaq tagħha isturdament tħaffir u l-qabża ħafif fil-kabina. Hija kienet jintefgħu barra mill-poppa irmiġġ-linja kif hi jinġibed lura l-75-hp-Merkurju barra tal-magna, u meta bdew jaħdmu b'mod stabbli, il-pruwa tal-linja mhux marbuta tagħha u sib l-isfel li jmiss tagħha. Hi kienet tajba, kienet taf liema hi kienet tagħmel kif hi żidiet fid-dahar, biddel il-sinjali 90 grad, u swam madwar il-bajja bil-tkabbir jaħarbu biha.
  
  
  Fejn tixtieq tmur?'Tieqaf!' hija għajjat fuq il-jaħarbu biha tal-magna.
  
  
  Huwa xejru naħa tiegħu vagament. "Ejja biss jaraw xi ħaġa."
  
  
  Aħna ġrew permezz tal-ċpar, qasir mewġa, iggwidata biss mill-bogħod id-dwal ta'l-lukanda fuq il-xellug u tal-ftit ix-xogħol fuq l-fanali Domesday-Gżira fuq il-lemin; a aħdar tal-qamar fisser xejn. Hija miġbuda ' l-dgħajsa fuq il-ħajt tar-runway u fix-xejn parallel mal-kosta. Aħna għadda l-lukanda, imbuttat l-aktar'il bogħod il-punt fejn il-affarijiet-ħitan ta'l-Doubloon jitfgħu dell fuq il-ramel, imbagħad jiddawru lura.
  
  
  Chyna tal-xagħar fluttered fil-riħ, u l-ribbon hija kienet marbuta fil-xagħar tagħha sfaxxa. Huwa milħuq barra u miġbuda'l barra. Hi tbissem u taptap tnejn tiegħi tar-riġel.
  
  
  Ħej għajjat fil-widnejn tagħha, tipponta lejn l-isteering."Nista'nara li?"
  
  
  Hi eżita, imbagħad qal. ""Tal-kors. Għaliex le?"Aħna qalbu postijiet, li kien interessanti manuvra fl-innifsu, meta konna tixbit fuq l-ieħor, iżda ma nagħmlu xejn għaliex aħna kienu għadhom għaddejjin pjuttost malajr.
  
  
  Dan titħaffef u aħna tellgħu fuq, u issa l-lukanda lill-tagħna tax-xellug fflaxxjati a mimmo punt tat-tluq. Huwa naqas u nbidel biex Chyna.
  
  
  "Kif dwar il-gżira ieħor?"
  
  
  "Ma jfissirx' L-Aħħar Sentenza?'
  
  
  ""Iva. Liema taħseb li hemm?
  
  
  Hi shrugged tagħha l-ispallejn. "Biss attag. Ikrah ħafna.'
  
  
  "Ejja mmorru tagħti ħarsa."
  
  
  Hi ħares lejn me doubtfully. "Mhux se let xi ħadd fil -."
  
  
  "Alla, tarbija, l-tagħha, imħabba l-għassa tal-kostruzzjoni tisbiħ. Ejja naraw.'
  
  
  I ma l-kura jekk hi waqgħet għal jew le; kienet taw mod. Aħna ġrew madwar il-bajja il-mollijiet konkreti u l-bajja lil hinn.
  
  
  Qabel aħna qabżet l-aħħar pilastru, I raw-persuni li jmexxu l-isfel l-k & nb inklinazzjoni. Anki fil-dawl baxx, huwa jista'ara l-armi huma kienu qed. Huwa naqas u ħalli l-dgħajsa drift sakemm il-qiegħ il-biċċa l-ramel.
  
  
  Konna blinded mill qawwija f. Huwa qajjem naħa tiegħu u ħares lejn Chyna. Hi sib jiċċaqalqux, xufftejn maqsumin, l-għajnejn vojt.
  
  
  "Jirrilassaw!! Jirrilassaw-territorju! Imorru! Il-bogħod fid-dlam kien insistenti u shrill.
  
  
  Ont, tbissem fl-għama raġġ tal-dawl. "Ħej, il-bniedem, aħna qed biss f'wiċċ l-ilma. X'għandek tagħmel inti anki jkunu fuq din il-ramel-kelb? Huwa ltqajna u telgħu fuq il-windskrin l-pruwa tal-bastiment.
  
  
  Solidu silwett kienet tinħass sew fil-raġġ tal-dawl. L-ego carbine kien immirat lejn me fil-ħajja.
  
  
  'Toħroġ! "" huwa hissed. "Dan huwa l-territorju. Pass aktar u jien ser jisparaw."
  
  
  'Nick! Mara għajjat minn wara me. 'Ġejjin fuq!
  
  
  Huwa shrugged, tbissem fil-dawl, l-irku-gun tiegħu madwar l-werrej, u niżel kbir tiegħu bħal martell. "Id-dritt, mate, jien ser sejħa inti ħin li jmiss," qal, tixbit lura fil-kabina, jistaqsi jekk hi kien qed ttrasportati bil-rwol tagħha bħala fuq misjur roża.
  
  
  I daru fuq fir-reverse u ħa l-dgħajsa off-shore. Bil-mod daħħal il-bajja. Meta konna fil-miftuħ & nb, tagħha kiber fuq rota u l-xellug l-dgħajsa fil-wiċċ. "Ħej, huma għandhom nizza akkoljenza-kumitat," qal. Tbissima tagħha kien stretta. ""Hija mwissija int.
  
  
  "Dak id-dritt tagħmel huma għandhom jagħmlu dan?" I talab indignantly. "Ma jkunu jafu li xi ħadd tista'tmur fuq l-art sakemm inti toqgħod taħt l-full-marka tal-ilma?"
  
  
  Tbissima tagħha kien ta'ftit aktar ġenwina. "Do you know dwar dawn l-affarijiet?"
  
  
  "I kien li jbaħħru."
  
  
  Hija tpoġġi naħa tagħha fuq l-ispalla. "Ma jmorrux wisq, Nick. Dawn il-liġijiet huma imkasbra hemm ."
  
  
  "Tajjeb, li l-mod tajjeb li tagħmel l-aarijiet!" Ont, I ttamat, kien ukoll l-akkumulazzjoni tiegħi riżentiment. "Li tista'tagħmel l-ħajja bħal dik."
  
  
  "Nick ..."
  
  
  Huwa miġbud tagħha bejn wieħed u ieħor lilu. Hija kienet ikkalkulat timxi, iżda kważi l-isforz. "Ħarsa, Kid," A growled fil-widnejn tagħha, " hemm wisq nies li qed jippruvaw iżommu l-istati uniti bogħod minn xi ħaġa. L-ewwel Ingersoll mal-ego-nar ħajt, u issa dan! Jifhmu?"'
  
  
  Hija ma tweġiba għal żmien twil, u kien jibżgħu li kien marret wisq tiegħu fl-saħħa. Imbagħad hija bil-mod, titbaxxa ruħha biex me, it-tqegħid naħa tagħha taħt tiegħi ġakketta u t-tgeżwir driegħ tagħha madwar il-qadd tiegħi.
  
  
  'Korporazzjoni? hi whispered. "Ħej, aħna kienu mistennija li jkollhom xi gost..."
  
  
  Ee driegħ tiegħu madwar l-ispalla tagħha u miġbuda mill-qrib tagħha. Huwa tajjeb tiegħi tal-ġisem u l-wriggled komdu. - Wiċċ tagħha titneħħa, u hu bies tagħha fuq ix-xufftejn; l-ewwel bil-mod, imbagħad bil-żieda l-passjoni, li hi wieġbet excitedly.
  
  
  Żgħir fanal tat-tiftix iffavorixxa fuq l-ilma mill-Domesday-Gżira sekondarji wara l-istati uniti. Stennija għall-tagħha. Sergei laħaq il-us, saret saħansitra aktar, eżita, imbagħad ġew lura u maqbuda us mal-raġġ.
  
  
  Hi jitħawwad, sorveljata, u frowned. Imbagħad hija qajmet kannella-idejn u miżmuma tagħha subgħajk tan-nofs fl-universali ġest tal-bżieżaq sfida.
  
  
  L-fanal tat-tiftix imxiet fuq. "Dawk il-sess kumpilazzjoni," hi muttered, u snuggled sa lili mill-ġdid.
  
  
  Aħna injorat il-kurrenti kif tagħna ix-xufftejn u l-ilsna esplorati, u l-kkomplikata jingħalaq tal-libsa tagħha maqsumin. Tagħha sider daħal ħaj fil-tiegħi li tmiss, u tiegħi xufftejn jiżżerżaq'l isfel il-tawny-kolonna tal-gerżuma tagħha li qed jogħlew parapett sakemm laħqu l-tagħha wieqfa-beżżula. Hija kienet tieħu n-nifs qawwi, tagħfas kap tiegħi kontra l-ġisem tal-mara u l-qsim tal-sieq waħda fuq l-mini.
  
  
  Ma kienx faċli, iżda kien tagħha li kiser ħielsa. 'Kkritikat dan! I muttered.
  
  
  "Dak tal dan, għasel?" Hija ma jippruvaw biex tkopri l-bare tagħha fis-sider, u fid-dawl artab, hi ħares bħal avventura iskjavi madwar Antika Taqbila.
  
  
  "Jiddispjaċini," I growled , "iżda dawn qed-fwar ..." Tagħha, rogħda kap tiegħu bħala jekk kien wisq rrabjata li tqiegħed fis-kliem.
  
  
  "Tinsa dwarhom," qalet b'mod urġenti. "Aħseb biss dwar il-Rank."
  
  
  "Tinkwetax, għasel." Huwa itlaq tal-naħa tagħha, telaq ġakketta tiegħu, u tossed fuq l-art mats. "Jien ħsieb tal-għalik." Huwa ħa l-dgħajsa bil-rrabjata saqajn u titħaffef. Aħna titħaffef il-baħar, l-pruwa jogħlew u li jaqgħu fuq il-mewġ.
  
  
  'Nick! X'qed isir?'
  
  
  Tagħha, Ħej chuckled. "Tista jimmaġina l-logħba, l-għasel?"
  
  
  "Jien ma naf ..."
  
  
  "Tfittex!" Hu indikat tiegħu ma'l-indiċi tas-swaba fil-Tfal Gżira, li kien diġà l-ebda aktar minn erf dwar l-orizzont warajna. "Fejn tagħha nam tmur, dawn il-majjali hemm idejqu me." Kelli li jgħajtu fuq il-jaħarbu biha tal-magna kif il-baħar l-ragħwa mxarrba-istati uniti u l-mxarrba-istati uniti. Chyna ma jidhirx li l-kura.
  
  
  "Huwa għalhekk li aħna qed tmur lura għal din il-damned-gżira."
  
  
  "Iżda ..." Hi deher verament konfuż. "Aħna kienu..."
  
  
  "Iva, aħna kienu okkupati. U aħna se nkomplu nagħmlu dan ."
  
  
  Ee driegħ tiegħu madwar l-ispalla tagħha u miġbuda tagħha bejn wieħed u ieħor lilu. "Aħna qed biss se tagħmel dan min-naħa l-oħra."
  
  
  Huwa mdawwar l-dgħajsa fin-nofs u l-intitolat għall-naħa l-oħra tal-Qorti. 'Hemm.'
  
  
  "Inti qed miġnun, Nick."
  
  
  ""Le, mhux bħal dik. Biss li tieħu gost mal-tagħha defiantly ħares lejn agħlaq. "Inti trid torqod miegħi, id-dritt?"
  
  
  'Ah, iva!'
  
  
  "Imbagħad aħna ser tagħmel dan taħt il-gun tal-sess fil-majjali. Ok? Riżolut, huwa gajdra kikkra tal-bare tagħha fis-sider mal-naħa tiegħu, imbagħad imbuttat tagħha ilbies apparti biex jikxfu l-oħra. Hi sib jiċċaqalqux għall-mument, imbagħad ħadlu kap tagħha helplessly u inklinata isfel biex jeħel tagħha l-ilsien fil-widnejn tiegħi. I naqas sakemm aħna kienu kważi qabel, u l-imbuttat il-bogħod tal-ħajt tal-Qorti Gżira, fuq differenti il-medda tal-bajja u l-sit tal-kostruzzjoni. Waqt li kienu qed jagħmlu l-affarijiet varji flimkien, I bil-mod baħħru tul il-kosta fit-tfittxija ta'possibbli tal-għassa. Fl-aħħar nett, huwa schritt biex il-kosta.
  
  
  Hekk kif id-dgħajsa ħarġu mill-qiegħ tar-ramel, il-magna shut down u l-qabża'l quddiem biex għafsa żgħira ankra ix-xatt. Hija kienet ġenwinament wara me.
  
  
  'Nick! hi whispered. "Dak jekk dawn isibu us hawnhekk?"
  
  
  "Iva, liema?" L-ankra xafra maqbuda tagħha fuq bush. "Dak li jistgħu jagħmlu iżda kick dwarna?"
  
  
  "Iżda dawn..."
  
  
  Huwa kien sa u ħares lejn Agħlaq, kważi l-għatis. "Dak ħażin miegħek?" I qal, tidħaq b'dispjaċir. "Dawk il-ħnieżer li huma fuq l-naħa l-oħra tal-gżira. Dawn ser qatt ma tkun taf.
  
  
  Hi bil-mod dam l-idejn tagħha permezz tagħha tax-xagħar, u l-sider tagħha żdied bħal marbuta blalen. Imbagħad hija ħadet-naħa tiegħi u miġbuda me isfel qasir, weqfin għall-blat, ġebel kbir. Aħna mixi madwar ego u waslet għall-isolati-siġra mdawra minn mħabbla-veġetazzjoni. Meta aħna waslet għall-qasam tal-ħaxix twil, hi waqfet u ħares lejn me questioningly.
  
  
  Hija kienet miġbud mill-ee fis-ħaxix artab, għarqa fil-mewġ tal-xagħar tagħha bħala aħna hugged. Il-bqija ta'l-ilbies mal il-buttuna fil-qadd naqas miftuħa, li tifforma l-abjad kutra taħt. Tiegħi ħwejjeġ ma kinux faċli, iżda aħna ġestiti, u l-korpi tagħna jingħaqdu flimkien, kif aħna jistabbilixxu-ġenb mill-naħa ftit mumenti wara. Tagħha, ħass sħana tagħha envelop me, saqajn tagħha mgeżwra madwar il-minjiera, tagħha stirat-ġisem mimlijin bil-goff. L-idejn taffa tagħha sakemm hija jistabbilixxu hemm, xorta tregħid, għajnejn tagħha opak fil-pallida water.
  
  
  "Laqam ..."Oh," hi nifs. "Jidħol me ..."
  
  
  Aħna mixi bil-mod-esplorazzjoni, il-jwarrdu ftuħ tal-ġnien sa me, saqajn tagħha ta'l-irfigħ, ġisem tagħha tiġbid, imbagħad fit-żerżaq tremenda. Hi snuggled sa me, korpi tagħna issa imxarrab mill-vażett, koxox tagħha writhing.
  
  
  'Aktar, aktar! hija gasped, u l-tagħha nifs sħun il-biċċa tiegħi tal-widna. "Oh, Nick, hi qatt -"
  
  
  I imsikkta tagħha, stroked tagħha naħat bl-idejn tiegħi, ħass bżieżel tagħha għall-istampa kontra l-sider tiegħi. Kien hemm fit-mument tal-silenzju, kkaratterizzat minn sighs u lokali ta'l-pjaċir, u mbagħad hu ra l-għajnejn tagħha f'daqqa waħda miftuħa wiesgħa bħala korp tagħha tensed.
  
  
  "Oh, l-ebda ... Oh iva... iva iva, jajajaja ..."
  
  
  Kelli l-ebda inkwiet-aġġustament għall-qofol tagħha, u kif aħna iż-żewġ problemi naħa l isfel minn naħa, eżawriti, aħna qagħdu għall-waqt. mistrieħ fis-silenzju. Hija kienet l-ewwel li timxi, jegħleb l-isfel għall-nibble fl-għonq tiegħi mal-tagħha tassew artab xufftejn. "Nick," hi muttered. "Oh, Nick, din qatt ma kien daqshekk tajbin..."
  
  
  Hija ħadet kollha tiegħi se li jiksru liberu tal-agħlaq, iżda b'xi I ġestiti qlib u tikseb l-irkopptejn tiegħi. Huwa ħarsu lejn Agħlaq, fil-tagħha difetti, brillanti bronż-ġisem, u beda jidħaq.
  
  
  "Dak li huwa, għasel?" "Dak li huwa?" li hi mitluba doubtfully. "Jiena li tajba?"
  
  
  "Alla, l-ebda. Ħsibt biss ta'dawk l-armati eroj ta'hawn taħt; dawn se jkunu telgħu il-ħitan jekk dawn kienu jafu konna hawnhekk issa u dak li kellu jsir ."
  
  
  "Oh, tinsa ih." Hija saret l-armi tagħha li kbir għalija. "Ejja lura għall-me, tiegħi Nick."
  
  
  Hu sfurzat ruħu li joqgħod. Huwa eżamina madwar il-gżira fil-qafas azzar li miġbud nofs mil fis-sema. "Jien pjuttost kkritikat kurjuż dak li qed tagħmel hemmhekk li l-ebda wieħed jista'jara."
  
  
  "Oh, ma jimpurtax, qalb. Jiġu lili... "
  
  
  I preti li ma tismax tagħha u bdiet tiġbed fuq pants tiegħi. "Ejja mmorru għal walk, jekk jogħġbok. Aħna jintefqu il-lejl kollu flimkien."
  
  
  Hi ffirmati, tinqaleb, u kien sa wieħed mozzjoni bla xkiel, bħal "orphan" ġejjin minn madwar l-serp charmer tal-basket.
  
  
  Huwa poġġa fuq skur sħ u l-pompi papoċċi u riedu-għajnuna tagħha bl-ilbies. Hija ħadet l-ego minn tiegħi reach.
  
  
  'Dak li qed nagħmlu?'X'inhu?' hi mitluba, pouting.
  
  
  Hi kien enfasizzat mill-ħaddiem saint fuq sit tal-kostruzzjoni. "Ejja biss mur fuq u agħti ħarsa. Inti lest għal dan?
  
  
  "Ha!" hi snorted contemptuously. "Jien lest għall-xejn."
  
  
  Qabel ma jkun jista tieqaf tagħha, hi kienet striding madwar l-ħaxix, kiri l-ilbies traċċa wara tagħha bħal dekorazzjoni veil.
  
  
  Huwa malajr maqbuda ma tagħha u sfurzat tagħha bil-mod ' l isfel. Hija ma nħarsu lejn me, u mingħajr jirreżistu, hija segwita tiegħi gwida tal-idejn. Aħna wara jiltaqgħu permezz ta'l-għoqda tad-arbuxxelli, tal-mixi fil-silenzju, dawl riħ rustling il-fergħat tal-mgħawweġ ħataf li kiber madwarna. Meta sirna hekk mill-qrib li nistgħu b'mod ċar ara s-sit tal-kostruzzjoni, huwa titwaqqaf.
  
  
  "Jibqgħu hawn," I hissed, mill-viċin il-dlam-forma tal-konkos. Huwa poġġa bilqiegħda maġenb tagħha u l-sema.
  
  
  I ma setgħux tisma tagħha ħlief għall-riħ. I kollha jistgħu ara kienu ftit immewġa-ħadid ktajjen, rig tat-tħaffir, u krejn fid-distanza. Għal kollox qabel kien kbir mis-soltu għadma, kkonsolidati dwar l-tliet naħat - I qtajt kien parzjalment lest fondazzjoni bil-wieqfa fuħħar rampart li imżerżaq isfel għall-qiegħ u ġiet megħluba mill-bulldozer-binarji.
  
  
  Sibt li huwa fard li kienu hekk sewwa mgħassa naħa waħda tal-gżira, aktar milli l-rondi l-bqija. Kien wasal biex tħalli tiegħu ħabi-post meta jinstemgħu gurgling-għajta warajh.
  
  
  Tagħha, jdur madwar. I kien xejn aktar minn tiddefinixxi fid-dlam, iżda kien hemm żewġ aktar tikek bejn l-istati uniti. Dawn avviċinat me, iżda waqfu li tħares fid-direzzjoni tal-Chyna, li kien diġà jgħajtu.
  
  
  I tista'tgħid mill-mod huma kienu wieqaf li dawn ma kinux osservati tagħha madankollu, iżda jekk hi d biss tbaxxa u żelqet ' il bogħod, hija probabbilment jistgħu jkunu għamlu dan il-dgħajsa mingħajr ma dehru. Minflok, hija daru u tal-dam, sejjer li damned-libsa l-bajda tagħha wara bħal matador.
  
  
  Huma maqbuda tagħha qabel ma hi jistgħu jimxu ħamsin tarzni. Tagħha jaraw madwar l-dell tal-konkos peress li tefgħu tagħha l-art. Dak li kienu jgħidu marru-titjir fl-riħ, iżda mument aktar tard, li jinġibed Chyna tagħha saqajn u miġbud lura tagħha lili.
  
  
  Stennejt għal tagħha u raw captors tagħha. Meta dawn ħareġ li jilgħaq, huwa ra li kienu qawwija, skop, u t-tnejn kellhom karabini. L-trio kien mixi li d-dritt tiegħi, fi wiesgħa ark madwar il-konkos. Problema tiegħi kienet jekk jaqbżu fis minnhom jew tistenna biex tara jekk kien hemm l-gwardjani oħra fil-qrib. Meta jkunu għaddew me madwar għoxrin tarzni bogħod, I raw tagħha taqax, pruwa tal-kap tagħha, u jippruvaw biex tkopri l-ruħha mal-libsa tagħha. Dollaru madwar il-gwardji beda jidħaq. Tagħha, jinstemgħu tagħha krib.
  
  
  Tagħha, niżlu l-art u l-marru taħt il-konkos biex tiċċekkja ih. Dawn imbuttat l-iżjed mis-soltu fondazzjoni, sparixxew għal mument wara l-hut, imbagħad deher, xorta-mixi b'pass mgħaġġel. I ħalli saqajn tiegħi jkaxkru, u wieħed mill-gwardjani tal-taha mhux maħduma-irmonk fuq id-driegħ. Smajt tagħha jgħajtu fl-uġigħ, segwit minn foloz tidħaq.
  
  
  Meta dawn kienu barra tal-vista, huwa rrumblati barra minn taħt il-konkos u ġrew lejn l-eqreb tal-kabina. Fil-bogħod, hija rat tliet figuri, sabiex mill-qrib flimkien li huma qishom probabbli sitt saqajha monster, l-intestatura għall-istruttura fuq is-siment blokki li jmiss għall-tall l-azzar l-iskeletru. Dawn waqfu għall-mument, l-bieb miftuħ, li daħal, u l-bieb ingħalaq.
  
  
  Tagħha, inklinata kontra l-kesħa moan tal-hut mill-immewġa tas-saqajn u l-kkunsidrata s-sitwazzjoni. Kien aktar jew inqas kif ippjanat għal dan il-għaxija. Il-problema kien li kelli l-sensazzjoni li xi ħadd ieħor kien ukoll l-ippjanar, u li kien I xejn iżda innoċenti biex.
  
  
  
  Kapitolu 9
  
  
  
  
  Ma kien hemm l-ebda soluzzjonijiet. Anke jekk Chyna tal-qbid kien coldly ippjanat u l - I kien pjuttost ċert li kien; inkella, hija kienet wisq intelliġenti għall-mewġa libsa l-bajda tagħha madwar fid-dlam-I kien ikollhom li tilgħab parti tiegħi bħala l-isplużjoni. Wkoll, I meħtieġa biex issir taf kif stretti tas-sigurtà kien fuq din il-gżira. U għaliex kien meħtieġ.
  
  
  Huwa wassal tagħha bogħod mill-ħadid hut, ' il bogħod mill-dwal ix-xogħol fuq l-għoli tal-azzar qafas. Kien hemm ħafna ta'arbuxxelli u siġar tal-palm għall-tagħha li tieħu tkopri meta hi niżel għal kull fours u bir-reqqa crawled lejn il-bini fuq l-siment blokk. Min-naħa l-oħra tal-tall-iskeletru tal-bini kienu żewġt irġiel, u lil hinn minnhom huwa jista'ara l-diskrepanza fil-inklinazzjoni li jwasslu għall-bajja. Huwa miġbud minn fuq l-art u stenna madwar l-bini li Chinu kien ġie miġbud fis.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda-windows fuq in-naħa tiegħi, biss tal-ftuħ mal-rotazzjoni tal-fann. Kif huwa jistabbilixxu hemm, huwa sema fgat bogħod, " mara, tal-kors.
  
  
  Ma kienx għal xejn li l-I liebsa ħwejjeġ skuri u tax-xellug tiegħi ġakketta blu fil-dgħajsa. Wara malajr il-istħarriġ tal-żona, huwa dam biex il-bini li huwa ra bejnu u l-gwardji. Ont ew sentenzi l-kantuniera u daħal taħt il-tieqa madwar l-msaħħa tal-ħġieġ. Kien imbexxaq, u hi maqbuda numru żgħir ta tagħha ego tagħha ħarsa. Żgħir wisq biex jitwaħħal permezz.
  
  
  Oħra'l bogħod mill-uġigħ, din id-darba bl-saqajn ħafna aktar qawwija. Huwa bir-reqqa jinġibed ruħu li l-qafas tal-konkrit u ħares l-tieqa.
  
  
  Hija kienet seduta fuq l-injam iebes president, idejn tagħha marbuta wara lura tagħha, u l-kap tagħha kien bent hekk li l-xagħar tagħha koperti wiċċ tagħha. Fid-dawl qawwi tal-wiċċ tal-bozza, huwa jista'ara l-aħmar welts dwar l-armi tagħha u l-koxox, u l-tagħha bare-sider; infiltrazzjoni tal tad-demm dam tagħha fl-istonku u fl-mħabbla xagħar iswed bejn tagħha l-koxox.
  
  
  Il-bniedem seduta li jmiss tagħha, tiegħu lura lill me, kien liebsa l-sinna tal-ku. Madwar il-kamra sat-żewġt irġiel lebsin aktar jew tal-inqas bl-istess mod, iż-żamma tagħhom karabini każwali. Dawn tbissem fil-tifla, li l-karatteristiċi tiegħu kienu kważi l - iżda mhux pjuttost-orjentali. Ih tiffaċċja wkoll kellhom indeterminat latina il-karatteristiċi, u meta l-mara bniedem tkellem, kien jaf liema tip ta'nies li kienu.
  
  
  Din kienet l-istess nkwetanti taħlita ta'lingwa huwa d smajt qabel dwar il-gallariji taħt il-minjiera. Naf bl-ispanjol u xi Ċiniż djaletti, iżda ma kontx jifhmu dak il-bniedem kien jitkellem dwar. Xorta, huwa jaf il-kombinazzjoni, " u staqsiet jekk kont involut fil-familja tilwima; wara kollox, Chyna kien l-istess fl-isfond.
  
  
  Iżda f'dak il-mument, l-bniedem hit tagħha, u dan ġara.dan il-me konvint li dan ma kienx-familja il-ġlieda. Huwa hit tagħha sabiex diffiċli li demm gushed tagħha imnieħer, dam tagħha ix-xofftejn u l-geddum, u din tingħata b'infużjoni minn fuq is-sider. Li sar me tiddeċiedi; I kellha tikseb tagħha minn hemmhekk.
  
  
  Tagħha, kisbu l-art u l-kien dwar li jduru madwar imbagħad smajt tagħha jsir ċaqliq-marda. - Naħa tiegħi ħareġ, iżda tard wisq; xi ħadd niżel dak qishom inkwina fuq il-kap tiegħi, u hu l-problemi fil-grupp ta imdewweb ċomb, fejn kollox glowed aħmar u l-iswed, aħmar u l-iswed, aħmar u l-iswed ...
  
  
  L-xemx roza fuq thundering barra u għamel infernal l-istorbju, kważi terribbli bħala l-ħarxa-kiwi li seared tiegħi tebqet il-għajn. Hu ppruvat li jgħollu l-naħa tiegħu biex jipproteġu l-wiċċ tiegħu, iżda ma setgħux. Hija ħadet me sforz kbir biex tiftaħ għajnejn tiegħi, u għal ftit sekondi biex tara fejn kien I.
  
  
  Il-fann magħżula għolja fil-konkret moan, u l-bare-bozza tad-dawl mill me dejjem oġġetti jaqtgħu travi permezz tiegħi tal-kranju. Kien tinsab fuq il-benniena, marbuta l-idejn u tas-sieq, u meta hu mdawwar kap tiegħu, huwa ra li hi xorta kien marbut mal-president fil-ċentru tal-kamra. Safejn I tista'tara, konna waħdu. I kien kurjuż dwar kif l-żmien li ser jieħdu.
  
  
  "L-tabella!" I hissed. I kellhom irrepeti l-isem tagħha tliet darbiet qabel ma hija sorveljata. Meta hi ħares lejn me, l-għajnejn tagħha kienu vojt.
  
  
  I talab tagħha. "Kemm idum ma kienet ġiet hawnhekk?"
  
  
  Hi shrugged l-ispallejn tagħha bħala jekk jiġifieri, " jien ma nafx.
  
  
  . "Għaxar ... forsi ħmistax-il minuta."
  
  
  Fejn huma?'
  
  
  'I ma tkun taf. U jien ma l-kura, " qal il-ton tal-vuċi tagħha. Imnixxef tad-demm kien għaddej mill-imnieħer tagħha biex il-geddum tagħha, u kien hemm ukoll embolu fil-xagħar tagħha. "Ma jgħidu xi ħaġa?"
  
  
  "Jien ma tisma xejn."
  
  
  "Għandna toħroġ hawn. Dak li jistgħu jitgħallmu minn int?
  
  
  'I ma tkun taf. Naħseb li sar fuq il-gżira. Huma biss interrott me." Hi ffirmati wearily, kemm jekk hi kien jintuża biex jiġu megħluba.
  
  
  "Dak li l-lingwa ma huma jitkellmu?"
  
  
  "Xi ħaġa bħal-Latin Ċiniż. Niftakar tagħha ego mill tagħha omm."
  
  
  'Tagħmel inti tifhem?'
  
  
  "Mhux daqshekk tajba aktar."
  
  
  Jekk kien saħħa, hi ma kien ukoll. I kien inklinati għall-mistoqsija ulterjuri tagħha, iżda peress li l-gwardji tagħna kienu probabbilment is-smigħ sigriet fuq l-istati uniti, hija kienet mħeġġa biex tiżdied fil-iċken-ċans li l-kopertura tiegħi għadhom ma kinux ġew minfuħa.
  
  
  Tagħha, ħares lejn l-kamra. Minbarra l-benniena li kien mimdud, ma kien hemm l-ordinarja president, diversi presidenti, fajl-kabinett u tat-telefon. I kien kurjużi li meta dawn il-gwardji kienu.
  
  
  I ma għandekx tistenna fit-tul. Il-bieb iffavorixxa miftuħa u l-I jinstemgħu bil-passi fuq l-art tal-konkos wara me. Ma kien hemm l-kbira dellijiet fil-kamra, u hu sorveljata fil-wiċċ tal-Geddum tal-jissodisfa tal. L-ego tiffaċċja kienu Ażjatiċi, bi ftit ħjiel ta latina; hu jista'għaddew għall-Amerikana Indjan li kieku ma kienx għall-leħħa isfar tal-ego-ġilda. Huwa ma kienx tall, iżda tiegħu tal-ku-qmis kien impressjonanti mimli bil-muskoli.
  
  
  'I bħal dan. Għalhekk int imqajjem? Ego ix-xufftejn bilkemm imċaqlaq kif tkellem.
  
  
  ""Iva. X'għandek tagħmel inti verament taħseb li inti qed tagħmel? '
  
  
  "Dak li ma mal kollha irġiel." Ego-ingliż kien kisja, bi ftit l-aċċent.
  
  
  'Dak li huwa?'
  
  
  Huwa beda jidħaq; din kienet koroh-ħoss. - Inti se jkunu jafu meta se tkun għal dejjem. X'inhu l-isem tiegħek?"'
  
  
  'U tiegħek?'
  
  
  Ego l-idejn enormi kien li jiċċaqalqu b'mod mgħaġġel li I ma anki avviż; tiegħi fil-mira shuddered mas-seħħ ta'l-daqqa, u l-istilla-għaksa iswed ta ' barra tal-attività koperti me. Iżda hi malajr sparixxew, u hu glared fil-bniedem.
  
  
  Huwa talab. Tajba?'
  
  
  I qal-uem l-isem I kien l-użu; I kellu l-ebda raġuni biex ma.
  
  
  "Dak li kienu inti tagħmel hawnhekk fuq il-gżira, Walton?"
  
  
  Tagħha, ħares lejn Chyna. "Aħna biss ried post kwiet li... ukoll, inti taf."
  
  
  "I ara," huwa qal flatly. "Iżda dan ma tispjega għaliex inti kienu tiftix il-gżira."
  
  
  "Biss l-kurżità, il-votazzjoni, li kollha."
  
  
  "Mhux tajba ta'inti tagħmel dan, Walton. Kif jgħidu - kurżità jista'joqtol inti?
  
  
  I kien sorpriż. "Ħej, inti ma trid tgħid..."
  
  
  Huwa nodded bil-mod.
  
  
  "Alla, il-bniedem, aħna biss infettati hawn. Anki fir-Russja, li ma joqtolx għal dan."
  
  
  "I ma tkunx hekk żgur dwar dan, Walton."
  
  
  Huwa mdawwar Chyna u l-larvi l-serje ta ' kliem li bagħal-lingwa ma b'ħeffa kbira.
  
  
  L-girl ħares lejn lilu blankly. Huwa eżita, mbagħad tkellem tagħha bl-ingliż.
  
  
  "Dak li għandek tkun taf dwar din il-persuna?"
  
  
  'I ma tkunx taf xi ħaġa. Hu mistieden fil-lukanda. I ma tkunx taf aktar.'
  
  
  "L-inqas, inti għandek tkun taf aħjar qabel ma tmur biex din il-gżira."
  
  
  Hi nodded helplessly. "I ppruvaw li tgħid em li, iżda kien rrabjata fil-mod kif in-nies tiegħek kkurati lilu."
  
  
  Il-bniedem ix-xufftejn indivja fis-sickle simili tbissima. "Nixtieq inti tista calmed tiegħi ego rabja aħjar." Huwa mdawwar f'daqqa u bil-ponta fil wieħed mill-gwardjani tal-madwar lilu. "Jħollu dan il-matematika guy tal-saqajn, wisq. Aħna ser tieħu tnejn minnhom għall-miżbla.
  
  
  Il-gwardja ma kif l-uem kien qal, allura mhux marbuta il-ħbula li marbuta tiegħi l-idejn. Qabel l-I tista'tagħmel xejn, huwa marbut ih tiegħi lura, u l-djamanti mhux fibri daqsxejn tbatija fil-polz tal-idejn.
  
  
  Fl-istess ħin, il-kaptan jinġibed Chyna tagħha saqajn u wkoll marbuta tagħha l-idejn wara lura tagħha. Għal xi raġuni, hu qabad il-fdalijiet tal-libsa l-bajda tagħha u kebbewha fuq spallejn tagħha. Hija ma tistax tkopri ħafna.
  
  
  Aħna marru - aħna mal-Rank, is-sigurtà u l-kaptan. Forsi kien l-dwal mdendlin fil-qafas azzar hawn fuq l-istati uniti, jew kombinazzjoni ta ' dak kollu li ġara fl-aħħar ftit sigħat, iżda l-iffissar u l-sitwazzjoni kienet il-kummenti. I ma tara xi ħaġa li tagħmel ih joqtlu me, u lanqas ma Chyna; barra minn hekk, ma kif huma jaħsbu li jista'joqtlu l-girl jekk kull hot-mtaffi-bniedem fil-Baħamas marru tfittex tagħha jekk hi marru nieqsa? Hi ħasbu li kienu bluffing, iżda għaliex?
  
  
  Meta aħna waslet għall-mhux mitmuma-naħa tal-fondazzjoni, il-kaptan motioned għalina biex tieqaf. Huwa mdawwar me, u l-għajnejn tiegħu kienu suwed żgħar blalen fil-dim-dawl. "Forsi inti qed biss l-waħda li qed jitkellem dwar, Walton. Iżda jien ma tistax tieħu xi ċansijiet; huwa d-dmir tiegħi għall-ġlieda kontra l-irġiel. In-nies tiegħi qed tfittex-dgħajsa tiegħek; jekk dawn isibu dan, huma se jinqalibx ego u tarmi fil-baħar. Naturalment, il-korpi tiegħek se qatt ma jinstabu, minħabba li dawn se jkunu parti mill-fondazzjoni stabbiliti hemmhekk. Hu indikat għall-ħofra enormi, żona kbira tal-li kien kopert bil-siment blokki u l-ħadid bars.
  
  
  Huwa imbuttat us'l quddiem, u aħna miġbud lilna nfusna jistabbilixxi l-wieqaf inklinazzjoni lejn il-qiegħ. Meta wasalna fl-diġà iffullar lokali, huwa nodded biex wieħed mill-gwardji, li qajjem carbine tiegħu u bil-għan li fil-dahar tal-Geddum ras. Fortunatament għall-me - għalina-I kien qed jaħdem mal-tennis żraben li Speċjali l-Effetti kienu ppreparati għall-me. Bl-sieq ta 'l-ilsien wieħed, huwa magħfusa' l isfel iebes fuq il-ħajt tal-wiesgħa tal-plastik ċinga li dam permezz ta'l-oħra taż-żraben. I ħass li tagħti, u tal-leħja qawwija xafra taru minn madwar l-flessibbli l-azzar. Ei lunged fil-gwardja li kien bil-għan li ċ-Ċina, mercilessly it-tqattigħ Ego tal-riġel biss fuq il-għarqub, stakkar tal-Uem tendine ta ' Achilles. Huwa kien, li jweġġgħu. Huwa bdiet ego tiegħu fil-annimal, u jikkawżaw għall-vjaġġ fuq it-tarf ta'l-kaxxa konkreti, mbagħad titneħħa l-marda tiegħu u maqsuma fuq Chyna marbuta l-idejn, attent li ma tmissx l-polz tagħha.
  
  
  Il-oħra tal-gwardja tal, bil-politika l-espressjoni tal-bniedem, kien biss kuxjenza tiegħu carbine meta l-kap tagħha inklinat lejn lilu. Hi ntlaqtet ħażin mill-ego tiegħu fil-ħajja, u imbuttat lura kontra l-kaptan; it-tliet minna niżel l-art, u hu rrumblati fuq, ġbid saqajn tiegħu sewwa skont il-ġisem tiegħu u qal malajr talb.
  
  
  Għat-tieni, ħsibt li ma setgħux jieħdu; l-ħbula kienu wisq stretta tiegħi madwar l-polz. I tpoġġi l-idejn tiegħi taħt ħmar tagħha, imma dawn kienu mwaħħla hemm. Fl-disprament, huwa miġbud bil-qawwa kollha tiegħu u ħass l-idejn marbuta żerżaq ftit aktar; ont twitched mill-ġdid, iżda ma jiċċaqlaq. L-irfigħ tiegħi saqajn, I ppruvat mill-ġdid , u l-idejn tiegħi jiżżerżaq tiegħi l-koxox, imbagħad tiegħi l-għoġġiela.
  
  
  L-aħħar l-isforz, il-boot niżel off marda tiegħi, iżda mill-inqas tiegħi idejn kienu fil-quddiem tal-me issa, u kelli l-opportunità - jekk ma kienx twil wisq.
  
  
  Iż-żewġt irġiel kienu għadhom konfuż, u tiegħi kollha jimmanuvra damu sejrin mhux aktar minn żewġ jew tliet sekondi. Il-gwardja kien għad kellhom il-carbine fl-naħa tiegħu; ego bdiet lilu, iżda tkun insejt tieħu fil-dim-dawl. Tagħha ego tnaqqas l-għonq tagħha bil-xafra fil-żarbun tagħha. Qawwi ħomor tad-demm gushed isfel ego tal-gerżuma.
  
  
  Il-kaptan kien fuq l-irkopptejn tiegħu, lesta għall-pounce fuq me; I hit ego tiegħu fil-wiċċ mal-tiegħi ta ' l-irkoppa, mbagħad laħqu l-u jinġibed l-carbine madwar il-mewt tal-gwardja tal-armi. Il-kaptan kien iebsa; anke jekk ma kien hemm l-demm tmexxija stabbiliti l-ego tiegħu miksur-imnieħer, daħal fil-me. I ma kellhomx żmien biex dawwar il-carbine u l-għan li lilu, anki jekk I setgħet magħmul bl-idejn tiegħi marbuta. Kien imqajma mill-ego għall-kanna u lunged kollha tiegħu jista.
  
  
  Jekk ntlaqtet ħażin mill-ego tiegħu miftuħ għoli, il-moħħ tiegħu ikun-azzjoni kollha fuq il-Penetrazzjoni-K. L-carbine issa jirgħu Ego imlaħħam ta ' l-ispalla u l-maqbuda lilu fil-kranju, iżda nen kellhom biżżejjed enerġija biex knock-out. Bil-groan, huwa waqa'fuq in-naħa tiegħu u jistabbilixxu jiċċaqalqux. Hi ħares lejn me bil-ħalq tagħha mdendlin miftuħa. Armi tagħha kienu rilassat - tiegħi malajr kick kellhom ovvjament jsir il-mossa-iżda hi baqgħu jiċċaqalqux.
  
  
  "Jekk inti jgåini?" Kien Ay li kellhom tagħha marbuta idejn.
  
  
  Hi t'attivitajiet fil-carbine fl-idejn tiegħi. Huwa ra tagħha jibilgħu iebes u iddeċieda li jżomm tagħha bogħod mill-arma. Mhux issa. Tagħha carbine niżel u hu mixi matul tagħha.
  
  
  Is-swaba'tagħha ġew żbalji, iżda fl-aħħar nett hi marbuta l-għoqiedi biżżejjed għall-tagħha li tagħmel fuq tagħha stess. Huwa inklinata isfel li jittellgħu l-carbine u tagħti ħarsa lejn l-avversarji tagħna. Il-kaptan jistabbilixxu jiċċaqalqux, u għalhekk ma l-bniedem bl-iswed. Il-gwardja li tnaqqas il-gerżuma tagħha qatt se timxi mill-ġdid.
  
  
  'Ejja mmorru.'Hija kienet qabad mill Chinu driegħ, u l-I prattikament kienu jkaxkru tagħha biex tikseb tagħha sa l-fondazzjoni. Meta konna fuq il-ewwel sular, hi kienet qed tfittex fuq l-dlam-parti tal-gżira.
  
  
  "Dgħajsa tiegħi..."
  
  
  "Tinsa dan," huwa tinqasam fi tagħha. "Huma għandhom sabu ee minn issa." Huwa miġbud il-libsa l-bajda tagħha off-ispallejn u dawn huwa taħt il-konkos. "Ninsew li, wisq; aħna ser probabbilment għandhom jieħdu vantaġġ mill-dlam, u hemm l-ebda punt fl-tmewwiġ l-abjad tal-bandiera mill-b'dan il-mod mill-ġdid."
  
  
  Hija ma jidhirx li l-kura dwar tagħha missierhom - mhux daqstant, allegatament. Huwa miġbud tagħha madwar l-immewġa tal-ħadid tal-wiċċ, fuq il-blokka tal-konkrit, matul l-oqsfa tal-azzar. Ma kien hemm l-ebda gwardji oħra fil-vista, iżda huwa ma fiduċja us ma tagħha għat-tieni.
  
  
  Aħna waslet għall-quċċata tal-inklinazzjoni li imżerżaq sa l-bajja. Dan kien pjuttost mdawwal sew, u hija tista ara l-diversi bini żgħar u fit-tul moll tiġbid fl-ilma fond. Fl-aħħar tal-port bar, kien hemm metall chute taħt li kien hemm biżżejjed spazju għall-kbira tat-trakk. Huwa qtajt kien maħżen tas-siment; huma miġjuba il-materjal bil-vapur, mimlija l-aktar baxxi, u mħallta fil-konkrit miksers.
  
  
  Kien hemm ukoll madwar sitt sentries-mixi skop fl-pari. Dawn dehru indifferenti, probabbilment konxji li l-par ta'l-irġiel kienu ġew maqbuda. Għall-istati uniti, dan kien vantaġġ, għalkemm wieħed żgħir. Min-naħa l-oħra tal-bajja, huwa jista'ara l-port tal-Qawmien-Gżira, u fid-distanza li seta ara l-dwal prinċipali tal-lukanda.
  
  
  "Int żgur li int tista jgħum ukoll," tagħha Chinee qal.
  
  
  Hi nodded, startled.
  
  
  Hija bdiet timxi lejn ix-xellug bħala l-proġettazzjoni raġġ mimsuħa minn naħa waħda tal-bajja l-oħra. Insejt dwar dan.
  
  
  Aħna stenniet filwaqt li hu kkalkulat il-frekwenza tar-raġġ. L-ċiklu damu madwar minuta: 30 sekonda f'direzzjoni waħda, 30 sekonda fil-oħra. I ma bħal jippruvaw dodge fi studju open-logħba, anki jekk irnexxielna dodge dan kull darba d-dinja avviċinat.
  
  
  Hu indikat għall-punt li l-xellug tal-Port Bar, fejn kien relattivament skur. "Issa, għeżież, jinżlu hemm ħafna bil-mod u bir-reqqa, kif inti jista' jilgħaq tarf l-ilma."
  
  
  "Dak li inti se tagħmel, Nick?"
  
  
  L-carbine titneħħa tagħha. "Il-Saint se jmorru l-barra."
  
  
  Huwa stenna sakemm hi sparixxa fil-dellijiet, imbagħad marru d-direzzjoni opposta u crawled tul il-quċċata tal-escarpment sakemm kien fuq l-naħa l-oħra tal-bajja. Ma kienx hemm ħafna ħin tax-xellug; kelli biex tgħaġġel qabel ma l-bniedem li d hit tagħha mal-grupp tal-carbine ħareġ u mwissija dwar il-gwardji hawn taħt.
  
  
  Huwa jiżżerżaq l-inklinazzjoni fuq l-istonku u l-crawled permezz ta'għoqda ta'arbuxxelli madwar ħamsin tarzni mill-tarf l-ilma. Huwa stenniet u jaraw kif l-tul tar-raġġ ta ' dawl milwi, imbagħad waqfa qasira għall-mument, imbagħad lura tbatija bil-mod. L-fanal tat-tiftix ġiet installata fil-dahar ta'trakk fuq il-xmara. Ma'kull deċenti-azzarin, li tkun faċli maqtul, iżda ma carbine, kien kwistjoni differenti. Dan ġie mfassal għall-medda qasira ta'l-isparar. Hu ddeċieda li n-nar sħiħa awtomatiku salvo fil-tama li l-arma se tkun preċiża biżżejjed.
  
  
  Huwa magħfus il-grupp ta'l-azzarin tiegħu ta ' l-ispalla u l-peered fil-qosor tal-but. Bħala l-qawwi lenti ta ' jdur f'direzzjoni tiegħi, a jgħajtu ġew mill-quċċata tal-inklinazzjoni wara me.
  
  
  Huwa miġbud l-attivazzjoni u miżmuma. L-carbine rattled u ma laħqitx il-mira tagħha. Huwa naqqas l-arma ftit u jaħdem mill-ġdid. Dan iż-żmien il-lenti għebet u l-papa dawl marru. Huwa mdawwar il-kanna tal-carbine tiegħu lejn l-eqreb żewġ gwardji u sparati broadside. Dawn iż-żewġ waqa', u l-madwar wieħed minnhom jinġibed l-attivazzjoni tal-arma tiegħu u jaħdem aimlessly fl-arja.
  
  
  Imbagħad, tiegħu, maqtul fil-bniedem fil-ku, bl-idejn kbar, iżda Stahl ma tistax tistenna biex tara jekk tagħha ego milquta jew le. Hu il-volpi qabżet l-inklinazzjoni u l-mitfugħin fil-ilma fil-twil, stabbli qabża. Anki ma l-floodlight off, kien hemm biżżejjed dawl fuq il-bajja ara me. Imbagħad, wara ftit qawwija daqqa, sparixxew, u f'daqqa biddel il-kors, l-għawm parallel mal-kosta. Din kienet l-dritt jimmanuvra; wara me, balal kienu jtiru fl-ilma, wara l-direzzjoni I oriġinarjament kienet magħżula.
  
  
  Bar swam sa l-port u l-b'wiċċ diversi drabi bil-infinita-kura, gasping għall-arja. L-nies fuq il-kosta għandu jkollhom il-ħsieb I kien l-intestatura miftuħ għall-Qawmien-Gżira, għax l-ebda waħda kienet qed tfittex fil-direzzjoni tiegħi. Wara li jintlaħaq il-port tal-bar, baqa'fil-dell tal-mollijiet. Jekk Chyna kellhom xi is-sens, hi d jkun fin-nofs bejn il-kanal minn issa, iżda kelli kun żgur; wara l-aħħar siegħa, l-moħħ tagħha ma jidhirx li jkun funzjonament wisq ukoll.
  
  
  Min stenniet tagħha għal ftit minuti, l-għawm taħt il-baċir. Jekk jien ma sejħa biex tagħha, forsi xi ħadd se jkun qrib biżżejjed biex tisma me. Fl-aħħar, huwa ddeċieda li jekk hi ma kienx fuq it-triq issa, kien problema tagħha, u swam waħdu biex il-kanal.
  
  
  I kien hemm fin-nofs, il-ġlieda kontra qawwija attwali bejn żewġ islets, meta xi ħaġa jiddawwar miftuħa fil-quddiem tal-me. Huwa titwaqqaf u l-istintivament jinġibed saqajn tiegħu taħt lilu. klieb il-baħar!
  
  
  Kull min jgħid li qed ma jibżgħux tal-klieb il-baħar huwa idjota jew liar. Speċjalment matul il-lejl fil-tropikali l-ilmijiet. Wara kollox, din hija l-ih l-element, fejn il-bnedmin huma żbalji fil-għawwiema fl-aħjar. (Min-naħa l-oħra, I ħass li l-jekk qatt I dam fis-kelb il-baħar fuq il-bajja, I ikollha l-vantaġġ.) Huwa stenniet tagħha, il-qalb tħabbat bil-qawwa, jippruvaw ara fejn il-kreatura kien ħabi.
  
  
  "Ħej, Nick!"
  
  
  Hi hissed fil-widnejn tiegħi, sabiex mill-qrib li jien se jkunu qabżu jekk dan kien fiżikament possibbli.
  
  
  "L-ilma hija tajba, hux?" Hi jintmess driegħ tiegħi, fehma tal-pressjoni fuq l-ilma me, u swam bogħod bil-qawwi l-puplesiji.
  
  
  I l-qima u segwit fl-passi tagħha; fil-ħwejjeġ tagħha, I ma tiegħi aħjar biex ilaħħqu mal-Agħlaq, u fl-istess ħin aħna laħaq il-port tal-Bar fuq il-Qawmien-Gżira.
  
  
  Il-konstatazzjoni tal-ħwejjeġ għall-agħlaq kien aktar faċli milli mistenni. Hi biss mislufa kbira xugaman madwar l-tmuniera ta'waħda mill-cruisers kbar.
  
  
  Hija tbissem l-mod lura lejn il-lukanda, u l-I kien ferħan hi ma jinsistu fuq is-sewqan il-power ruħha, għax wara kollox aħna ntlaqgħet'il quddiem, I ma ara l-punt tal-crashing fis-siġra tal-palm. Hi enfasizzat l-naħa tal-daħla tal-lukanda, u aħna marru lura l-taraġ mingħajr ma jiġi nnotat - mhux li huma importanti ħafna. Jien ma naħsibx li l-vista ta sabiħ ħafna, smiling tifla-mixi fil-kamra tal-irġiel fl-Dubla Cay, madwar nofs il-lejl, ma qajmu bosta mistoqsijiet.
  
  
  Fil-kamra, hi jitferra ruħha rum-immarkar tal - ma kien hemm l-ebda aktar champagne-u l-I diskret ċċekkjati l-nases I d-xellug wara. Ukoll, huma ma tmiss, li fisser I ma kellhomx xi viżitaturi, kien tard bil-lejl, jew dawn kienu pjuttost kkritikat bir-reqqa.
  
  
  'Korporazzjoni?'
  
  
  Tagħha, ħares lejn agħlaq. Hija kienet seduta fil-qiegħ tal-sodda, xagħar tagħha marbuta mal-xugaman madwar tagħha fis-sider. "Jekk inti telaq dawn il-ħwejjeġ imxarrbin, nistgħu xott ieħor waħda mal-oħra."
  
  
  Ma ' dan, hija marbuta il-maktur u mogħtija me ego, mbagħad bdew timmassaġġja tiegħi tax-xagħar u ont probabbilment stabbiliti l-rekord tad-dinja għall l-aktar qawsalla. Tagħna bil-lejl, bħala li rriżulta, kien biss il-bidu.
  
  
  
  
  Kapitolu 10
  
  
  
  
  Meta I qajjem l-għada filgħodu, hi ma kienx hemm. Dan ġara lili mbagħad li I lanqas taf fejn kienet tgħix fil - lukanda, fil-dwejra? Ukoll, kien I żgur I d isibu tagħha jekk meħtieġa I tagħha.
  
  
  Xejn kienet nieqsa minn tiegħi kamra ħlief tiegħi qodma libsa, li indikaw li l-I jridu jkunu ġew modest fil-bidunett. Huwa chuckled kif hu intensifikati fil-doċċa u introdotti Chyna għall-umli waħda. Ma kienx daqshekk ħżiena.
  
  
  Apparti minn ftit grif, tbenġil fuq l-irkoppa tagħha, u l-vjola garża fuq l-ispalla tagħha tax-xellug minn Chyna tal-snien fil-forma għal fit-tul bil-lejl, ont kien pjuttost-forma tajba. Imbagħad malajr il-kolazzjon fil-kamra tagħha, marru bħal għall-riżerva tal-bajja power.
  
  
  Kien diġà sħun nofs l-żaqq filgħodu, u waqt is-sewqan passat mimmo-Padiljun tal-Golf, hija rat diversi atturi stennija fil-linja. Ma kienx hemm ħafna viżitaturi fil-port, għalkemm kien hemm ftit żgħar qlugħ jitħaddem il-kanal. Aħmar ffaċċjati bniedem liebes li jbaħħru-pak bil-deheb aktar milli l-ammirall tal-xejru ikteb fuq il-uniformi uffiċjal. Huwa jinstemgħu il-kliem "il-ħallelin tal -" u "xugaman," ġestiti li joħonqu tidħaq, u trudged lura għall-bar.
  
  
  Chyna tal-dgħajsa kien hemm, irmiġġat biss bħal meta aħna tax-xellug il-lejl ta'qabel. Kienet din il-istess marina? Ma kontx ċert, iżda ħsibt hekk. Kien ċar li l-poplu dwar il-Tfal Gżira kellhom lura l-dgħajsa matul il-lejl, iżda kif ma kienu jafu fejn tpoġġi l-ego?
  
  
  A glint fil-trombi fi tmiem l-oħra tal-kanal tat-rewmatiżmu. Ċert. Kiesaħ-demmhom qattiela, l-irġiel għandhom ikunu innotati Chyna meta hija ħadet l-dgħajsa għall-ride.
  
  
  Ġakketta tiegħi kien għadu tinsab fuq il-kabina twapet, ħażin rumpled, u tiegħi bwiet kienu mdawwar ġewwa. Li ma setgħetx issir taf xi ħaġa mill-tiftix huwa; Ego kienu xtraw fuq il-mod kif in-nofsinhar fil-Atlanta, u kelli l-xejn fil-bwiet tiegħi iżda eħfef u s-sigaretti - lanqas tiegħi marka speċjali bil-deheb detentur.
  
  
  Huwa telgħet tiegħu ġakketta u sospiżi fuq il-fergħa tiegħu. Fit-triq lura, il-aħmar-ffaċċjati ammirall ħares lejn me jisfrutta sigurtà, iżda I injorati lilu. Huwa ma kienx l-unika waħda jaraw me.
  
  
  Herridge kien bil-wieqfa fil-quċċata tal-għoljiet qrib il-runway, lebsin blu ċar tal-merkanzija u wiesgħa bil-falda fjura kappell. Ego wiesgħa xufftejn indivja fis-jafu grin. I marru l-għoljiet fil-ego id-direzzjoni.
  
  
  "Inti qed sa kmieni, is-Sur Walton."
  
  
  "Mhux daqshekk kmieni. Ix-xemx kienet brillanti fis-sema għal bosta sigħat issa ."
  
  
  "Ah, iżda ħsibt li l-persuni involuti fil-mail tiegħek tan-negozju huma dejjem irqad sa nofsinhar."
  
  
  "Mhux meta jkunu qed dwar il-vaganza," qal.
  
  
  "Do you bħal Double-K?"
  
  
  "Għaliex hi hawnhekk?"
  
  
  Huwa eżamina pointedly fil-ġakketta tiegħi, imbagħad fil-Chyna tal-dgħajsa. "Ovvjament," huwa qal.
  
  
  "Inti li jtajru l-Ġdid Id-lum?"
  
  
  "Kull ġurnata, is-Sur Walton, it-temp jippermetti."
  
  
  "Inti qatt ser Ga?"
  
  
  'Rari ħafna mediċinali oħrajn. Minn żmien għal żmien, mistieden huwa tard għal konnessjoni pjan u jitlob għall-vjaġġ speċjali, iżda mhux il-partijiet. Huwa għali, u Doublé Cay ma għadhom appell lill-persuni li huma lesti li jħallsu sforz għal dawn l-affarijiet."
  
  
  "Ħlief Grady Ingersoll."
  
  
  Huwa eżita għall-mument, imbagħad tbissem mingħajr xkiel. Iżda naturalment. Huwa għandu hija."
  
  
  "Ridt jġibu l-ego hawn meta l-ewwel daħlu hawnhekk?"
  
  
  'Oh-ebda. Isir ukoll=) biss tnejn, kważi tliet xhur.
  
  
  'Attwalment. I imqajma-naħa tiegħi u jdur madwar. "Is-Sur Walton."
  
  
  L titwaqqaf.
  
  
  "Inti interessat fl-tagħlim xi ħaġa dwar is-Sur Ingersoll?"
  
  
  Tagħha, ħares apertament fil-lilu. "Għaliex ma?"
  
  
  Huwa kien twil, tat-titqib jum. Huwa kompla permezz tal-lobby, ħares'il quddiem l-ħwienet, u mhux dollaru ħamsin fil-chemin de fer-każinò. Madankollu, l-negozjant kienet skużani li kien I li jħallu, li mhuwiex sorprendenti. Jekk kollox prinċipalment jaħseb li fit-segretarju u kitarra-atturi, allura ma jkunx hemm ħafna għaddej fil-każinò; dawn l-apparati elettriċi li jaħdmu biss ma jimxux - anqas ma bħal dik.
  
  
  Jum wieħed hu l-mixi fl-seba'sular kuritur li Herridge tal-kamra, bit-tama li tikseb ħarsa ieħor fuq il-ħajt tal-De Doublon immobbli. Iżda kien hemm Ma Jiddisturbaw sinjal fuq il-bieb tal-manku. L-unika differenza mis-simboli li ngħataw lil kull klijent li kien taħt il-kliem stampat kien miktub fil-lapes: "il-Fiduċja me!"
  
  
  Speċjali messaġġ kien maħsub għall-me, u l-I fdati lilha. Herridge kellu l-kompetenza professjonali li marru lil hinn mill-ego tal-jet l-iffissar tal-kapaċitajiet; huwa kien kemm jekk aħna d tgħallmu l-istess ħaġa fil xulxin, u li sar me jħossuhom inċerti. Kien hemm wisq frustranti barranin fil dan l-inkarigu li jħossu l-bżonn għall-esterna barrani. I iddeċieda li ma tinkwieta dwar Herridge għadha biss, imma jien mhux se tinsa lilu.
  
  
  Mhux meta De Doublon ħa l-oħra jimxu tul il-ħajt u misjuba xejn ħlief l-jum ta'qabel. Ma kien hemm l-ebda dubju li se nkun kapaċi log fil, iżda anke jekk ont kienu għamlu hekk mingħajr l-iffissar off l-allarm bell, ont probabbilment ma rċevew xejn. Fl-aħħar nett, meta l-grupp ta'subien u l-bniet ġew imsejħa fil kull ftit ijiem, kien ċar li ma kien hemm xejn li jinstabu barra l-lukanda.
  
  
  Wara dak li ġara l-aħħar il-lejl fil-Aħħar Sentenza, kelli l-ebda dubju li xi ħaġa li kien għaddej li meħtieġ biex jiġu investigati. L-corkscrew, min-naħa l-oħra, kienet jekk l-I tista'tkun żgur li tagħha li din kienet xi ħaġa li tagħmel mal-Grady Ingersoll. Il-kompitu tal jidhru l-konnessjonijiet bejn it-Tliet intitolat Missili-Sistema ta'Gwida, il-Intima Sitta, u Grady Ingersoll - jekk il-bniedem fil-Doubloon verament kien Grady Ingersoll-beda pjuttost sempliċi. Iżda l-affarijiet ltqajna hekk kkritikat ikkumplikat li kien I ser sejħa Hawke li tgħid em li azzjoni immedjata kienet meħtieġa, u huwa jista'jagħmel dan jekk I kellhom jistennew jum ieħor li jiġri xi ħaġa.
  
  
  Iżda dan ma kienx meħtieġ. Ħmar, fil-għaxija I ħa post tiegħi li jmiss fil-ġabra, u rat kif il-potenzjal fannijiet ta ' ih-kollegi rġiel kienu ġbir madwar me. Huma kellhom oħxon-daqna.
  
  
  "Ħej, il-bniedem," l-uem qal tagħha. "I raw il-bieraħ tagħha meta inti kienu ġewwa l-ħajt ta'barra." Hu indikat il-ġabra.
  
  
  'Oh, id-dritt? Kif tkun taf li?"'
  
  
  "I kien soprano fil-kamra ieħor, u nistgħu naraw għalik."
  
  
  "Iva, apposta, il-bniedem. Xejn tinkwieta dwar iżda mazz ta assholes u raġel li jħobb li tħares lejn minnhom. Inti tifhem?'
  
  
  "Dak li hu tħares lejn?"
  
  
  Huwa tbissem obscenely. "Il-sien, 'xulxin. Biss sien.
  
  
  Huwa snorted contemptuously. 'Dak li mbagħad? Bniet fuq l-ilma bikes? Mazz tal-qasrija-tipjip personalitajiet? Jiġu fuq!
  
  
  Huwa taw enormi apple pie, jagħmlu ġisem kollu tiegħu ħawwad bħal tub tal-vanilla-ġelat. "Dak li inti tista' tara li madwar kamra f'lukanda kien xejn, il-bniedem. X'jiġri ġewwa tagħti l-raġel pjaċir."
  
  
  'Tkun serja? Fil-lukanda, li jfisser?"
  
  
  "Stajt kien hemm ftit drabi." Huwa tbissem. "Jekk l-I kien qallek dak li kien għaddej, inti se jkunu maqluba fuq il-bieb li jkun ħalli."
  
  
  Tagħha, inklinata lura u magħluqa-għajnejn tiegħu, huwa jżomm il-konversazzjoni. Huwa qal me kemm hi did, il-ħsieb huwa għandu jkollu qal, u huwa ma tridx għall-ħoss wisq paċenzja.
  
  
  Ix-xemx kienet għarqa taħt l-orizzont meta raw minnhom jgħaddi l-bieb. Anton wassal il-mod tagħha tas-soltu fit-żibeġ-ilbies. Hija kienet akkumpanjata minn żewġ fit-segretarju tal-irġiel fid-dlam-ilbiesi, kemm mara, bl-arroganti l-awto-kunfidenza li d ara fuq l-uċuħ ta'l-anzjani, promettenti kapijiet ta'bosta biljuni-dollaru-korporazzjonijiet.
  
  
  Ont, jaraw lilhom mixi permezz tal-ġabra. Minn żmien għal żmien, Angela tieqaf li kellem lit-tifla hawn, jew grupp ta'żgħażagħ irġiel hemm. Hija ma ħarsa fid-direzzjoni tagħna għall-mument, iżda ż-żgħar tad-delegazzjoni kien l-intestatura mod tagħna. Huwa inklinata lura u kważi mbuttat-għajnejn tiegħu shut.
  
  
  Huma ħareġ li jilgħaq. Il-b'rasu-xaħam tal-bniedem saqajh, l-riżultat pożittiv mdaħħla fl-qadd tal tiegħu ikkulurit ta ' l-irkoppa-tul għawm zkuk. Diversi-bniet fil-grupp wkoll saqajh, awtomatikament taħdem l-idejn tagħhom permezz tagħhom tax-xagħar. Anton u madwaru tagħha mwaqqfa mill tiegħi ch longue. Fetaħ għajnejh u ħares newtrali.
  
  
  "Ah, is-Sur Walton," Angela purred.
  
  
  Huwa nodded tagħha. 'Huwa me.'
  
  
  "Boxxla tiegħi staqsa biex tistieden lill-persuni li De Doublon fuq ... parti. Tixtieq li ġejjin?' Ont eżita bil-kbir l-effett fuq. 'Issa?'
  
  
  "Sakemm ikollok urġenti tan-negozju."
  
  
  Kienet fuq quddiem tal-me, il-xemx wara tagħha, u huwa jista riħa tagħha xampù u s-sapun. L ltqajna. "Jien ma tkun taf għaliex le," qal.
  
  
  L-għajnejn tagħha kienu kważi l-livell tal-mal-mini, u kif għadu kif vara tal. B'xi mod, Ay irnexxielhom tbissima mingħajr ftuħ xofftejn tagħha. Tajba. Allura dak li mbagħad?
  
  
  Il-bqija tal-tiegħi grupp żgħir segwit minnhom, anki jekk dawn ma kinux mistiedna. Angela ma jidhirx li l-avviż kif hi mixi serenely flimkien mill-pool, nodding tifla hawn u żagħżugħ hemm. Meta wasalna fl-bieb għall-ħaġar fi de Doublona, grupp tal dwar il-ħamsa u għoxrin nies kien miġbura hemmhekk. Angela daru għalija. "Nittama inti għandek żmien tajjeb, is-Sur Walton."
  
  
  "Jien ċert li dan se."
  
  
  Ma antikwata ewlenin mdendlin mill-wieħed mill-ħafna tagħha ġiżirajjen, Angela jinfetaħ il-bieb tal-ħadid u l-imbuttat ih ġewwa. Hi mmexxija us ġewwa, u l-żewġ blonds ħejjew fil-parti ta'wara. I baqgħet qrib Angela kif aħna mixi flimkien istralċ-passaġġ mdawwar fuq iż-żewġ naħat mill kotran u frisk, fjuri ikkulurit li wasslu għall-laguna. Min-naħa l-oħra tal-medda wiesgħa ta'l-ilma kienu ftit siġar, fejn id-daħla għall-mina il-baħar immaġina, u fejn il-ħażin gleam tal-abjad tal-bwieq tista'tara. Huwa guessed kienu Ingersoll hydrofoils, u huwa mfakkar fejn ġew.
  
  
  Aħna f'daqqa waħda laħaq, l-ikklerjar u l-mgħoddi wiesgħa kwadru bejn il-klieb u l-laguna-kosta. Aktar tard, il-xemx kien għadu l-istabbiliment, li jmissu l-ikkulurit madum stabbiliti fl-kkomplikata mużajk. Waħda mill-bniet fil-grupp tagħna, jidher li tħossok fid-dar, dived fl-ilma u telgħu fil wieħed ta'l-ilma bikes f'wiċċ l-ilma fil-laguna. It-tifel segwiti tagħha, u mument aktar tard dawn kienu involuti fil-żgħar navali tal-battalja. Numru żgħir ta bajda miksija impjegati ħarġu minn wara l-mgħawġa-ħajt li kopra l-quddiem tal-klieb. Huma kienu qed dixxijiet tas-xorb, il-munzell tal-gambli, biċċiet tal-awwista, u l-oġġetti tal-ikel oħrajn. Tejp reġistrazzjoni tal-blat tal-banda bdiet il-kundizzjonijiet tal-mużika permezz ta'l-loudspeakers moħbija fil-weraq; xi wħud mill-bniet beda jixxengel u l-muskolu bħala jekk mill-rifless, segwit minn ftit tagħha. Hija ma tieħu fit-tul biex tikseb dawn in-nies dancing.
  
  
  Hi ried jara Angela, iżda hi ma kienx hemm. Tħossok ftit fi, huwa telgħet-trej bil-tall-ħġieġ u sauntered fuq l-ideat ġenerali tal-ħajt. Fl-aħħar tal-liwja, hi sab għoli ilqugħ mdawra mill-qrib bi spazju ta'ħadid bars, flimkien mal-spikes fatali. Huwa kien ukoll viżibbli mill-quddiem tal-lukanda, bil-fond koperti verandah estensjoni tal-madwar kollu tagħha wisa, u l-kbira tal-doppju tal-bibien fil-ċentru ġew magħluqa. Għall-xaters quddiem xi wħud mill-twieqi hija rat ħruq saint, iżda xejn aktar. I ma kinux osservati tagħha l-ġurnata ta'qabel, u ma kien hemm l-ebda sinjal ta ' xi gwardji tal-madwar Herridge tal-kamra, iżda I d jidher tagħha fil-dell tal-ħamsters, bħal żewġ persuni seduta fid-dlam, jaraw reqqa.
  
  
  I marru lura lill-grupp mill-laguna, jekk mintix I d hit ieħor tmiem mejta.
  
  
  L-tifla li dejjem xtaqu joqogħdu fuq il-saqajn snuggled sa me. "Ma taħseb li l-kbir?"
  
  
  "Iva," qal sourly.
  
  
  "Ħej, iżda li xejn. Stenna sakemm nikbru fl-ritmu.
  
  
  'Dak li?'
  
  
  ""Iva. Huwa biss tisħon, angel. Hija miġbuda lura tagħha biex juru kif me karattru hi jista'jkun; I taptap tnejn tagħha fuq id-dahar biss minħabba li deher simili il biss edukat ħaġa li għandek tagħmel. Barra minn hekk, I xtaqu dan.
  
  
  "Inti ser duħħan?" Hi mitluba, nudging me bil-mod tagħha tal-ġenbejn. 'Forsi."Tagħha qajjem il-ħġieġ fl-naħa tagħha biex juru li kien I tax-xorb.
  
  
  Hi ħares lejn hu b'disprezz. "Oh, li ħajja? Jekk Grady għandu dan l-kbira hop?
  
  
  "Sewwa, jien ser oqgħod." Kbar tagħha ħej tbissem u ħadet fit-tul sip tal-dawl tax-xorb. Huwa kellu t-togħma ta'l-umanità, u ikkonkluda li dan ma kienx l-aħjar post fid-dinja għall-aġent sigriet li tixrob l-sustanza mhux magħruf.
  
  
  Kien jkollna skur malajr, imma l-barra mill-dawl ma kienx fuq. Xi wħud mill-irġiel żgħażagħ madwar minnhom kienu diġà għoli; a bil-tfajla ma mascara-koperti l-għajnejn kien it-tipjip sigarru-daqs hookah pajp u li tieħu fit-tul, in-nifsijiet bil-mod, nefħa acrid-duħħan madwar tagħha l-imnifsejn. Hija rat li kien I tħares lejn agħlaq u daħal fuq me, lesta għall-sehem tagħha gost mal-me. Huwa beda jħares malajr fil-direzzjoni l-oħra, imbagħad l-mixi bil-mod biex it-tarf tal-laguna, bdiet tiegħu isturdament tħaffir u dived fl-ilma.
  
  
  Kien sħun fuq il-wiċċ, iżda biss taħt dan kien il-kesħa u l-dlam. Meta ġiet mgħaddsa ftit pulzier, ma kien hemm l-uniku saint jippenetraw, u kien hemm xi ħaġa kalm u l-periklu fil-fond li malajr titneħħa me back-up. Huwa beda pass fuq & nb u timxi bil-mod ċirku. Ix-xemx kienet wisq isfel biex tara l-abjad qxur fuq il-naħa l-oħra tal-laguna, u madwar il-ġebel witta-banek, l-siġar tal-palm u veġetazzjoni oħra mitfugħa fil-fond, dellijiet dlam. Ladarba hija kienet mmarkati bil-moviment fuq il-mina daħla, iżda waqfu qabel l-ego jista'jiġi identifikat.
  
  
  I telgħu-metall sellum, u l-skrivan immedjatament mogħtija me enormi abjad xugaman, li I imnixxef off. L bdiet tikseb paċenzja; tagħha ltqajna assolutament xejn minn dan il-ħin.
  
  
  U mbagħad dan beda jiġri. F'daqqa waħda, iż-żewġt irġiel fid-dlam jaqdi deher, u fl-istess ħin, il-mużika titwaqqaf. Il-mistednin jaraw bil-ħerqa.
  
  
  "Xi ħadd jridu jiġu?" Sal-bniedem fl-libsa skura talab, u kont naf li kien minħabba li kien l-uniku bniedem fil-Intima Sitt skuri tax-xagħar. Ego kien jissejjaħ il-Ferrovija, u fid-dawl dim deher l-daqs tal-lokomotivi.
  
  
  Corkscrew tal-ego kienet sodisfatta bl-jinfired-kor tal - "Iva" u "Inti żżomm il-Flus". Hu indikat il-bieb. 'Ġejjin fuq, hu stennija għall-us.'
  
  
  Qoxra tal - "tal-ferrovija" huwa li għandna quddiemna, l-intestatura għall-bieb miftuħ fil-bieb tal-ħadid. Fil-assemblea fuq kull naħa tal, I raw diversi irġiel fl-abjad. Ma kien hemm l-ebda armi fil-vista, iżda kelli l-ebda dubju li kienu utli. Kif aħna mixi permezz tal-bieb u l barra fuq il-po, missierha ħsieb ħarisna bħall-grupp tal-priġunieri qed herded fl-kompost.
  
  
  L-kbar double-bibien kienu miftuħa, u ġewwa kien twil, dimly lit-sala li jwassal għal taraġ wiesgħa. Parti kbira tal-grupp ovvjament jaf fejn konna se u mxiet'il quddiem bil-ħerqa. Iżda l-Ferrovija dawwar l-ras u ħares lejn minnhom, u li waqgħu lura mill-ġdid.
  
  
  Aħna waslet għall-penetrazzjoni-bibien mill-ġdid. Ferrovija u ieħor tal-bniedem fl-libsa skura jinfetaħ il-bieb u intensifikati twarrib għal ejjew jgħaddu. Sa mill-qrib, il-dlam-segretarju-bniedem ħares anki iktar stretti, bl-iswed għajnejn, qawwija kaċċa nisa, u wiry tax-xagħar jaqa'fuq l-uem tal-ispallejn. Kif tagħha mimmo għadda minnu, għajnejn tiegħu mtaqqba fil-minjiera, u ħsibt li raw-ħalq tiegħu twitch għal mument. L-sentiment li jkunu maqbuda kien tant qawwija li l-I eżita għall-mument, iżda mbagħad tagħha segwiti l-oħrajn; wara kollox, hija għandha ġew hawn. Il-kamra dħalna kien twil u wiesgħa, bil-limitu tal-artijiet diversi. Artab kkulurita-dwal glowed kollha tal-madwar, pultruni baxx u l-munzelli tal-oħrajn kienu mferrxa kullimkien, u l-riħa tal-persuna kienet qed jifgaw. Enormi posters stazzjonati fuq il-windowless-ħitan: psychedelic tpinġijiet, ritratti tal-blat superstars, u l-passjoni-ritratti li kienu kważi l-art isfel għal iebsa dilettanti, bħall-shots tal-żewġ ħafna mal-bniet u eċċitati poni. Hawn fuq l-istati uniti, enormi isfera għaksa mal-żgħar pannelli tal-ħġieġ jiddawwar bil-mod, l-għargħar tal-kamra mal li dejjem jinbidlu tad-disinn tad-dawl li jsir kważi impossibbli għalija li tiffoka.
  
  
  Il-penetrazzjoni-bibien magħluqa wara l-istati uniti. L-uniku mod kien bieb żgħir fil-tarf l-ieħor tal-kamra. Il-kamra ma kienx mimlija mal-istati uniti, l-impjegati, l-gwardji tagħna, us-nies fl-lbies skur, iżda sa għoli fil wieħed mill-ħitan ma kien hemm l-kbira tal-rettanglu madwar l-ħġieġ. Kien mistenni li jkun hemm osservazzjoni tal-post ta'l - "master" u l-post fejn huwa deher minn żmien għal żmien. I kien kurjużi jaraw jekk aħna d jkun onorat dan il-lejla-u hi immedjatament ltqajna rewmatiżmu, tagħha fl-'kontroll tat-traffiku.
  
  
  Il-ħġieġ rettanglu bdew-kiwi sakemm kien kompletament imdawwal u trasparenti. Ma kien hemm l-ebda-istati uniti, l-ebda ħoss, u xi anzjani in-nies kienu diġà tilgħab logħba bħal din fuq bankijiet u l-oħrajn. Il-koppja kienet biss bdiet qawsalla meta apologetic-sogħla kienet jinstemgħu madwar il-kelliem-sistema.
  
  
  Kulħadd stenna madwar, imbagħad ffukat fuq l-illuminati rettanglu.
  
  
  Fit-tul silwett deher, li jiċċaqalqu bil-mod kif avviċinat-dawl. Anke imbagħad, il-forma kien sfumati minħabba l-għażil-ballun-effett, iżda tista'tara sew biżżejjed biex tkun taf li l-persuna hemm qishom Grady Ingersoll.
  
  
  Huwa approvat gerżuma tiegħu mill-ġdid, u l-I raw li kien xaħam, ftit baxxuta-bniedem ma tbissima li kien kważi apologetic tiegħu tonda, wiċċ pallida. Meta l-għajnejn fil-kamra kienu fuq lilu, huwa beda jitkellem.
  
  
  "Filgħaxija tajba, u grazzi għall ġejjin."
  
  
  Dawn sema reqqa; Ed kellha me diversi tejps tal-ego-vuċi, u l-bniedem soprano ħares ukoll simili ħafna Grady Ingersoll.
  
  
  "Kif inti tista'tkun taf, jien ma nitkellimx li inti direttament. Iżda nispera li ser tieħdu gost daqs li kieku kienu tiegħek ... er ... tinda. Huwa tbissem ġeneralment, kburi li huwa ma sab l-dritt tal-kelma. "Inti ser issib kollox inti trid tixrob, tiekol u l-duħħan. I speċjalment jirrakkomanda tad-deżerta fuq il-fidda; nemmen li se jiġi sodisfatt. Tagħha biss talba hija li inti tippruvax li tieħu xi ... snacks... barra l-bini tal-De Doublon. Dak li aħna ma għalina huwa ħaġa waħda, iżda l-awtoritajiet mhux se jippermettu gross tal-ksur tad-drittijiet tagħhom tal-ġustizzja. Wieħed mill-jum dawn il-liġijiet ripressivi se jiġu revokati, iżda issa rridu jobdu minnhom. U issa... Huwa qajjem naħa tiegħu u gestured. "Tinda tiegħi huwa wkoll tinda tiegħek. Tieħdu gost.'
  
  
  Bil-Ego-aħħar tal-kliem, Sergei beda jiċċara, u l-rettanglu mdawwar imċajpra iswed mill-ġdid.
  
  
  "Alla tiegħi,"leħen qal fil-widnejn tiegħi," huwa dejjem l-istess nonsense."
  
  
  Kien skur, irqiq tfajla li kienet biss tluq blankly fil-Dollaru madwar l-passjoni-posters, minn naħa tagħha jistrieħ absently fuq l-ispalla. Agħlaq kellhom msewda pajp fl-naħa l-oħra tagħha; hija qajmet li xofftejn tagħha, ħadet fit-tul jkaxkru, panting, u mogħtija lill me. - Lukanda tagħha ħadlu-kap tagħha, iżda iddeċieda li ma jkun tali ovvju metru. Ma narax ħafna punt meta tagħmel dan, iżda stajt jsir ħafna agħar l-affarijiet fil-linja tiegħi tax-xogħol.
  
  
  Kif tagħha jkaxkru issikkati, l-girl jitneħħew l-bra madwar tagħha pr. Hi niżel biċċa drapp fil-saqajn tiegħi u ħares lejn me kważi l - iżda mhux pjuttost - miftuħ. Ħej, hija għandu jkollha tax-xellug bra tagħha fuq, jew għall-inqas misjuba guy li kien daqstant għoli kemm hi kien. Il-Half-mikxufa, hija ma kinitx eżattament jħajjar, l-għadam u l-tih rosebuds. Meta bdiet tieħu off pants tagħha, il-telefon għ mill-ġdid.
  
  
  "Ma jmorrux," qal. Huwa bies tagħha l-imnieħer u l magħmula triqtu permezz tal-jiċċaqilqu tal-folla għall-ieħor tal-ħajt tal-kamra. Jien ma naħsibx li hi d miss me; I meta ħares lura, hi kienet waħdu, tagħmel xi ħaġa interessanti fuq il-fergħa ta'l-sodda. Il-mużika issa mimlija l-kamra; tqil, rumbling-ritmu li jinħass huwa daqs kemm jinstemgħu. Il-kamra kienet mimlija bid-duħħan, li aktar mgħottija l-għaqda dinjija; bl-eċċezzjoni ta'żewġ jew tliet koppji u dak li dehru bħal mara, it-tipjip, tax-xorb, u tiekol tad-deżerta deher li tkun l-aktar popolari-attivitajiet tal - inqas sa issa, ferretting.
  
  
  Fil-bieb żgħir fil-tarf l-ieħor tal-kamra, hi waqfa qasira sabiex jeżaminaw il-post. Kif iswed, kien tfal tal-logħba, u l-I kien kurjużi jaraw kemm Ingersoll jgawdu jaraw minn ħġieġ tiegħu kabina.
  
  
  Huwa inklinata kontra l-bieb u bir-reqqa biddel il-manku. Naturalment, hija ma jieqfu. Huwa dam naħa tiegħu fuq il-bieb u l-sabet li l-lock. I sabet li żewġ serraturi; ħarsu bħall-istandard tal-serraturi. Tiegħi stretta-għawm ma dehra jistgħu jaħbu xejn, iżda l-cordon l-istrixxi fuq il-nen kienu qarrieqa.
  
  
  Wara li nagħmlu ċert li l-ebda wieħed kien qed ifittex, huwa beda l-iskannjar wieħed mill-strixxi fuq il-ċatt, flessibbli lock pick. Iżda qabel ma ih jistgħu jiġbdu-out, l-buttuna fuq tiegħi lura mċaqalqa.
  
  
  Huwa malajr għalaq il-żgħar inviżibbli toqba bil-żgħar tal-ġenb mibnija ġo l-għawm. Tagħha intensifikati apparti biex jaqbdu l-idea ta'l-bieb mill-kantuniera ta tiegħi fl-għajnejn, u inklinata kontra l-toqba, jippruvaw ifittxu kif jekk ont kien engrossed fil-xena taħt l-għajnejn tiegħi.
  
  
  Pallida ray tas-dawl waqa'fuq il-saqajn. Hija kienet maqbuda mill-Angela frisk-riħa, u qabel ma l-I jistgħu jduru madwar, hi whispered fil-widnejn tiegħi.
  
  
  "Wara li gost, is-Sur Walton?"
  
  
  Ont, huwa shrugged. "Stajt kellhom aktar pjaċevoli-esperjenzi."
  
  
  "Jien ċert li dan se." Naħa tagħha kienet fuq il-driegħ. "Imbagħad jiġu mal-me; I taħseb li inti ser issib dan il-gost ħafna aktar."
  
  
  Huwa segwit tagħha permezz tal-half-bieb miftuħ. Tagħha sħaba tal-xagħar u mitluqa libsa koperti għajnejn tiegħi għal mument. Imbagħad hija intensifikati annullata.
  
  
  Il-kamra kien żgħir u ewwel lit, bl-uniku enormi saqqijiet fuq l-art. L-tifla li tinsab fuq il-nen tagħha lura għall-me kien mikxufa, iżda I ma kellhomx bżonn biex tara-wiċċ tagħha li tkun taf li kien ...
  
  
  "L-tabella!"
  
  
  Hija bdiet tirkupra bil-mod, iżda meta smajt il-bieb mill-qrib wara me, I malajr ħares lura lejn Angela. Hija kienet seduta ma tagħha lura lejn il-ħajt, naħa waħda taqbad il-buttuna li saret tagħha vjola libsa biss taħt is-sider. Tbissima tagħha kien mocking. Huwa eżamina lura fil-Chyna, u raw l-istess espressjoni fuq il-żeffien tal-wiċċ.
  
  
  Is-smigħ l-rustle tal-Angela tal-ħwejjeġ fuq l-art wara me, huwa malajr mixi matul Chyna. Ovvjament, dan ma kienx rranġati bħal normali sess, u kien jaf dan tifla aħjar... U f'dak il-mument, l-I kien konvint li l-I meħtieġa xi ħadd li jkun fuq in-naħa tiegħi.
  
  
  
  
  Kapitolu 11
  
  
  
  
  "Nittama li inti ma moħħ jekk I jġibu-ilbies tiegħek dan filgħodu, Nick." Hija rrumblati mis-sodda u kien quddiem tal-me, tħossok perfettament komdu tagħha fl-missierhom. Mhux fil-livelli kollha.'Tagħha, kont naf li Anton kienet wara me; kienet għadha għall-jum.
  
  
  "Inti raqdu hekk ukoll, ma kellix il-qalb biex tqum inti up." Hi pursed xofftejn tagħha bħala hi ħares lejn me, iżda tinżamm'il bogħod tal-naħa tiegħi.
  
  
  Hija qajmet eyebrow fil-Agħlaq. Kien hemm xi ħaġa mejjet fl-għajnejn tagħha, anki jekk I d dejjem jidher tagħha ma'dawn l-vivaċi-dehra qabel. Iżda hi kompliet tbissima, kif jekk ont kienu konferenza parteċipant li joffru ħej champagne fil-bar.
  
  
  "Taf għaliex?" Angela-vuċi tal kien slicker milli mistenni, li fisser hi jistgħu jimxu bħal dell. "Għandek raġun dwar tiegħu."
  
  
  Il-muskoli tagħha tensed.
  
  
  'X'tifhem?'X'inhu? "" hija mitluba.
  
  
  Huwa ħass Angela kessaħ-idejn fuq il-ispallejn tiegħu, imbagħad fuq l-armi, u fl-aħħar nett fuq l-koxox. Hi mbuttat me bil-mod.
  
  
  "L-ebda żejda tax-xaħam. Raġel ta'l-ego-età ... Int tletin, mhumiex inti, is-Sur Walton?"
  
  
  "Definittivament," qal grimly.
  
  
  "Jien ferħan int ma tliet. Iva, "hi kompliet," raġel ta ' età tiegħu u l-professjoni m'għandhiex tkun tali-istat fiżiku. Ħafna pjuttost-ġisem, hux, qalb?
  
  
  Kont naf kkritikat ukoll hi ma kienx tkellem me. Hi jinqaleb il-kap tagħha u ħares lejn me sinċier. "Iva," hi miftiehma. "U huwa ma dawn l-affarijiet eċċitanti magħha."
  
  
  "Oh, iva," Angela qal, ħjiel ta sourness fil-vuċi tagħha. "Għandek tkun taf dwar dan kollu, ma inti?"
  
  
  Iżda naturalment. Nick huwa l-persuna perfetta ."
  
  
  Flattery tagħha kienet apprezzata, iżda huwa ried li toħroġ il-linja tal-nar. Tagħha, intensifikati apparti biex tara ih kemm fl-istess ħin. Dan kien l-ewwel ħarsa lejn kumpilazzjoni Angela. Meta mqabbel mal-Chyna, hi kienet kważi tih fl-ewwel, iżda t-tieni daqqa t'għajn mibdula li l-impressjoni. Tagħha kienet soda fis-sider u l-suq, forma ta ' ġenbejn tagħha kienu ftit arched, saqajn tagħha kienu irqiq iżda sbieħ. L-Ee tal-ħajja kienet mingħajr xkiel u ċatt, u l-linja trijanglu tal-xagħar taħt kien tant kannella ċar li huwa kważi ħares-dawl. Perfetta-bidla, I-ħsieb, u f'dak il-mument Angela qabad tiegħi driegħ.
  
  
  "Taħseb li jien min jieħu ħarsa lejn?" Din kienet l-isfida, u għall-ewwel darba huwa ra l-dlam dubju tagħha fl-għajnejn.
  
  
  "Jien tħares lejn inti?" Agħlaq kellhom l-enerġija li hu ma jqassmux mingħajr ħlas attenzjoni speċjali. I ma jolqot tagħha.
  
  
  "Tixtieq li l-irqad miegħi?"
  
  
  Huwa eżita, ħares lejn Chyna, imbagħad lura fil-Angela.
  
  
  Fil-mument? I talab, tipprova tfittex nonchalant.
  
  
  ""Għaliex le? Hemm lok għal kollha tal-istati uniti." Hi enfasizzat mal-kap tagħha fil-enormi saqqijiet fuq l-art fil-parti oħra tal-kamra.
  
  
  Jekk inti tixtieq. I ma kienx se jargumentaw ma tagħha; tħossok tiegħu kien li Angela kien biss bħala perikolużi mikxufa bħala l-aktar l-irġiel, bis-sħiħ liebes u l-armati.
  
  
  Hi mċaqalqa eqreb lejn me ma stretta u ftit dgħajfa tbissima. "Do you-moħħ qsim minnhom?"
  
  
  "Jekk inti ma tistax-moħħ."
  
  
  Jew tal-sehem?' Hi inklinata bejn wieħed u ieħor fuq l-ispalla tiegħi u qabad Chyna tas-sider tal kif hi titbaxxa l-kap tagħha li jilgħaq skur-beżżula. Imbagħad hi iddrittata u ħares lejn me bil-miftuħ. 'Tagħmel inti tifhem?'
  
  
  "Jien qatt ma għandek il-ħsieb li".
  
  
  "Oh, mur fuq, qalb," Hi protestaw. "Jekk inti trid tipprova, tagħmel dan. Iżda ma tistax tagħmel dan hekk ħażin."
  
  
  "Jien tagħmel dak kollu ħażin? Wara dak li inti ma aħħar bil-lejl?" Angela glared fil Chyna bħal mqarraq-mara.
  
  
  Hi ffirmati u tatni pallida tbissima, imbagħad malajr mdawwar-wiċċ tagħha expressionless.
  
  
  Ont intensifikati ta'l-mod mill-ġdid; ont kien bejn wieħed minnhom mill-ġdid, u ovvjament dan ma kienx il-post tiegħi. Anton f'daqqa waħda hugged me, u rrabjata tagħha l-għajnejn ma let me iġbed il bogħod. Jien għamilt dan minħabba li l-indikazzjonijiet għall-tiegħi tal-pelvi jistgħu juru li ma kien hemm xi ħaġa oħra fil-tiegħi għawm minbarra me.
  
  
  "Ma inti trid tkun mara lili?" li hi kkontestat me.
  
  
  "Ġejjin, inti taf aħjar."
  
  
  "Imbagħad tluq tiegħek kkritikat-għawm zkuk."
  
  
  Kuntenti li nagħmlu dan, I malajr ltqajna u tefgħu ih fuq is-sodda, fejn I jista jintlaħaq permezz tagħhom dak I meħtieġa. Meta kien I mikxufa, kien ċar li l-I kien interessat fl dak Angel kien interessat. Hi t'attivitajiet tiegħi erezzjoni għal tul ta ' ħin, iżda meta hi bil-mod inklinata, I laħqu l-u hugged tagħha.
  
  
  "Ma jkun hekk beach, tarbija," hi purred, bil-mod gdim tiegħi ta ' l-ispalla.
  
  
  Angela tal-għajnejn mixgħul. "Għandek il-ħsieb li kellhom monopolju?"
  
  
  Hi shrugged. - "Le, qalb, jien mhux qed ġuħ bobby bear. Iżda aħna dejjem sehem kollox, ftakar?
  
  
  ""Tal-kors. Sinċerament, bħad-aħħar bil-lejl.
  
  
  ""Għaliex? Inti ma kinux hemm, dak li kien I suppost tagħmel, għid em, l-ebda, għandi ħafna jealous nurse?
  
  
  Angela bared tagħha snien, kważi growling. Hi kienet waslet biex aqbad Chyna meta l-bieb li jmiss mal-sodda miftuħa. Jien qatt ma kienu innotati qabel; il-bieb kien jagħtix fil-għajn peress li l-bieb F'cape Kennedy, ny, l-sigriet tal-laboratorju fejn kelli ġew infurmati dwar l-Tliet intitolat-apparat. "Id-dritt, l-bniet; li biżżejjed għal issa."
  
  
  Ferrovija wassal il-mod fil-kamra, segwit minn mara membri tal-Intima Sitt. It-tnejn l-oħra kienu wieqfa fil-bieb, iżda ih ma setgħux ara tagħha.
  
  
  Angela glared fil-Ferrovija. 'X'qed tagħmel hawn?
  
  
  "Għandek tkun taf kkritikat ukoll kif pecan hija." L-ego grin kien kemm foloz kif ont. "Għandhom inti insejt għaliex inti qed tgħaqqad li guy hawnhekk?"
  
  
  Anton kważi kien. "Iżda jien ma jgħidlek biex jiġu!"
  
  
  "Iżda aħna daħlu xorta waħda." Ferrovija intensifikati twarrib, segwit mill-bniedem xaħam fil-baxx ewlenin tal-ku mill-Domesday-Gżira.
  
  
  "Jieħdu l-ego tal-isturdament tħaffir" huwa ordnat.
  
  
  Huwa kien li jammettu li kien beda sew; wara l-aħħar bil-lejl, huwa apparentament ma kienx tieħu xi aktar opportunitajiet. Qabel ma xi ħadd jista'approċċ me, tagħha qrieq bdiet tal-Ferrovija; hu maqbud nu bħal stilla hunter.
  
  
  Żewġ membri oħra tal-intima sitt kienu ħejjew fuq kull naħa tal-me, li qalli li kien jaf dak li kienu qed jagħmlu; il-persuna eqreb lili kellhom l-idejn bħal mqassijiet u deher lest għall-użu minnhom.
  
  
  Il-ku-miksija bniedem indikat għall-ieħor tal-bniedem fl-libsa skura permanenti wara lilu. Huwa daħal l-kamra li kienet ukoll kwadru fl-istil Orjentali, bil-indeterminat latina il-karatteristiċi. Huwa beda jħares lejn lili, li ntlaħaq fis-ġakketta tiegħu, u miġbud ' il barra żgħar, mhux raffinat ritratt li ma dehra kienet misruqa permezz il-weraq tal-kuntatt prints. Imbagħad huwa miġbud 'il barra ritratt ieħor, meta mqabbla ma' ih, u wera li l-bniedem fil-baxx ewlenin tal-ku, qal, "Li għalih, is-Sur Tsunganos." Dawn iż-żewġ tbissem.
  
  
  "Huwa sempliċi bħala li," Tsunganos qal.
  
  
  "Inti żżomm il-flus," I growled.
  
  
  "Int tara, is-Sur Nick Carter -" Huwa ma jgħidu xi ħaġa, iżda ma kontx sorpriż li huwa qal li l-isem tiegħi reali; I diġà kien jaf li kienet maqbuda.
  
  
  "Huwa ħa l-istati uniti jum sħiħ biex jidentifikaw ir-ritratt tiegħek, is-Sur Carter," il-bniedem kontinwa.
  
  
  "Huwa l-hekk teżawrixxi li jaħdmu f'dawn il-kondizzjonijiet primittiv, flimkien mal; kellek li jtiru mal-kontinent u l-użu ta'dawn is-servizzi hemm kuntatt Beijing, u ... Oh, mhumiex inti sorpriż, is-Sur Carter? Kien grinning mercilessly issa. "Ah, forsi ma tafx kemm taħseb li inti tagħmel; l-organizzazzjoni tagħna ma attwalment jaħarqu l-bastimenti wara dan. L-linji ta'konnessjoni huma miftuħa, iżda dawn ma neċessarjament jimxu fl-żewġ direzzjonijiet. Inti tifhem lili?"'
  
  
  Deher ċar biżżejjed biex me. "Inti ma taqbilx mal-Ċina kurrenti tal-politika domestika lejn l-Istati Uniti," qal.
  
  
  "Id-Dar, Is-Sur Carter?" Huwa ffirmati bħall-għalliema li jirrifjuta stupid-istudent. "Ah, ejja ngħidu biss li xi madwar l-antenati tiegħi jistgħu jkollhom imsejħa l-ego-dar tagħhom. Kif għall-bqija... -
  
  
  Huwa shrugged enormi tiegħu l-ispallejn.
  
  
  I kien it-tentazzjoni li tagħmel ftit gost minnu, jakkużana hu li jkunu hekk lura u barra mill-dinja d-dritt li issa, bħal dik Ġappuniża suldat jinstabu fuq il-gżira fil-Paċifiku tan-Nofsinhar, kważi tletin sena wara t-tmiem tat-tieni Gwerra Dinjija, iżda I iddeċieda kontra; ma kien hemm l-ebda raġuni għaliex I m'għandux. iżda huwa ma kienx maqtula me fuq il-post, u kien interessat fl-ċans aħjar.
  
  
  "Ukoll, F'cape Kennedy, NY, inti kellhom steamboats jagħti stampa tiegħi," qal, tħares lejn il-ritratt żgħir kien żamma fl-naħa tiegħu. "Mill-patta tal-ankra."
  
  
  Huwa ħadlu kap tiegħu. "Inti qed barra tal-xorti, is-Sur Carter. L-organizzazzjoni tagħna għandha ħafna tal-membri, u kull jum għandna l-żewġ jew tliet jew aktar ... l-erm ... it-turisti. Aħna Easterners huma kollha l-istess, tal-kors, u aħna kollha jmorru bil-kameras tagħna. Mhuwiex dak id-dritt?'
  
  
  "Huwa l-bażi kbira," I insista.
  
  
  ""Iva. Iżda aħna, bħalek, kienu interessati fil-parti partikolari. U d-daħla għall-żona speċjali li t-turisti aktar ma anki l-avviż. Irridu niżguraw li jieħdu ritratti ta'kulħadd li tmur barra li bieb ."
  
  
  Huwa jinbela iebes. "Taf dwar dan?"
  
  
  Ego grin kien bħal maskra karnival. "Dak li taħseb, is-Sur Carter? Mhumiex aħna kollha hawnhekk għall-istess raġuni?
  
  
  Huwa hit me diversi drabi I filwaqt li kien marbut; nen kien liebes tqal xogħol żraben, u kien bil-kamin. Stolom u Angela jitqiegħdu fuq il-ħwejjeġ mill-ġdid-pouting, huwa maħsub - u meta l-idejn tiegħi kienu marbuta, Stolom b'mod edukat insista fuq il-kisba ta'tiegħi għall-għawm lura. Ippruvajt aqra xi ħaġa fl-għajnejn tagħha bħala hi ma din, iżda hi qatt ma ħares hawn fuq l-geddum tiegħi.
  
  
  Tsunganos ippinjat me l-toqba tas-sodda, u l-ego-għajnejn fflaxxjati mal-mibegħda. "Inti maqtula tliet ta'l-irġiel tiegħi madwar ħadt l-aħħar il-lejl, is-Sur Carter, u midruba serjament ir-raba'." Huwa triq għall-kap tiegħu, fejn ikun jista ara safrani tbaqbieq taħt il-dritti-iswed tax-xagħar. "Ikun sbieħ għall-me biex jirranġa l-mewt bil-mod għall inti issa, imma hemm l-ebda ħin għall-dritt li issa. Inti għandek qed sa l-iskeda tagħna, sabiex inti għandu jitneħħa immedjatament. Inti tista'tkellem dwar xorti."
  
  
  Huwa slapped me iebes fil-wiċċ; ont, ducked u qabad l-ego kick għoli fir-ras, iżda tiegħi widnejn kienu tisfir.
  
  
  Tsunganos eżaminaw bir-reqqa. "Terremot għall-aħħar mument, eh, is-Sur Carter?" Ħu l-ego. Huwa indikat fil-mara guys li kienu timbotta me moan. "Għandek tkun taf fejn hu mistenni li jmorru."
  
  
  Inklużi żewġ bniet, u l-I għandu jkollhom żied li kien hemm sebgħa minnhom fil-kamra u l-idejn tiegħi kienu marbuta wara tiegħi lura. I ma jirreżistu.
  
  
  Żewġ gwardji u l-I marru permezz tal-dahar bieb u fis dejqa, carpeted innifsek. Dawn imbuttat me r-taraġ u fis-immejjel ġebel b'ħitan tal-kuritur, l-imxarrab ġebel li migrufa tiegħi l-ispallejn.
  
  
  L-gwardji tiegħi kienu kważi l-istess, iżda l-eżami bir-reqqa tal-ih ritratti taw riżultati. Wilf u Kevin. Wieħed bil-passaport madwar il-Venezwela, il-oħra preżumibbilment rutabaga-ih vuċijiet kienu ma Midwestern, tat-Tramuntana u l-Amerika T'isfel accents safejn hi jistgħu jisimgħu. Dawn jistgħu jkunu ġew superstars fl-Università ta'Indiana; din kienet l-impressjoni tat-total tal-kompetenza li huma maħluqa. Kien diffiċli li wieħed jemmen li dawn l-Amerikani setgħet maqtula me, iżda I ma l-iskart kwalunkwe ħin deluding lili nnifsi.
  
  
  Morna, madwar il-lukanda fuq l-art, wara l-hedge madwar l-arbuxxelli li kopra l-laguna. Ftit il-mumenti wara, aħna ħarġu fil-ikklerjar fil-tarf l-ilma, mat-tliet it-tul medju tad-dgħajjes li tinsab ċar taħt l-istati uniti. Wilf, li kienet ħarira itwal u stockier minn Kevin, poked me fil-kustilji mal-gun.
  
  
  "Għaġla u tiżdied."
  
  
  I għamel dan, kien qal, ħatt l-art mal-thud fuq il-gverta tal-fibreglass, fejn I niżel xi ftit; il-lejla kien ftit mxarrba bl-dew. Wilf segwit faċilment, tisbit me kontra l-ideat ġenerali tal-żgħar kabina. Kevin marru għall-istering u beda l-magna, imbagħad qabża'l quddiem lill-rilaxx l-hydrofoil tal-kejbil.
  
  
  Il-magna b'saħħitha rumbled kif aħna mdawrin madwar, imbagħad mdawwar kap għall-mina dlam li wassal biex il-baħar. Kevin ppressata buttuna fuq il-dashboard, naqas ftit, u taru fis-mina dlam. Tagħha, rat il-ħadid jacques xorta jitla', u aħna swam ċar taħt dan, u mbagħad konna barra fil-baħar miftuħ.
  
  
  Huma marbuta me bi magħmula tal-ħadid tal-wajer, li jingħafas diffiċli ħafna fuq l-idejn tiegħi meta jien ppressata minnhom. Tiegħi polz kienu fsada aħjar, li jistgħu għenu jekk I d ġew-trattament bil-ħabel, iżda kien kollha inutli għalija. I jinstabu waħda madwar l-istrixxi fuq id-dahar tal-tiegħi għall-għawm, iżda l-idejn tiegħi kienu marbuta għoli wisq wara tiegħi lura biex jilħaq.
  
  
  Wilf kien li jmiss hu fil-kabini tal-piloti, jitħabtu biex jiksbu, u l-hydrofoil titneħħa fuq il-metall tal-pajjiż u l-skidded fl-xmara. Huwa ħares lejn me mal-każwali b'disprezz.
  
  
  "Forsi għandna tħallik," huwa qal, b'volum għoli biżżejjed għall-Ego li jinstemgħu fuq l-għolja waqqfu screech tal-magna.
  
  
  ""Għaliex le? I qal ħafif. I inklinata tiegħi lura kontra l-jacques u l-ġestiti li jgħawġu l-armi tiegħi ftit sabiex ont jista'jilħaq l-ċinga tiegħi għawm zkuk. Huwa kien qed jaħdem fuq il-kuntatt zipper tal-żgħar triangolari borża fil-qiegħ tal-coccyx.
  
  
  Wilf tbissem bogħod, u l-Ego tax-xagħar fluttered fil-riħ. "Jekk inti kienu hawn ġimgħa ilu, aħna għandna tax-xellug inti. Biex issir taf kif ħafna nies ma jafux dwar l-us. Iżda issa... huwa shrugged. "Ma jimpurtax aktar. Huwa tard wisq biex tieqaf magħna."
  
  
  "Dak li qed sa?" Hi kienet qed tiġi mitluba biex iżommu nitkellmu; kelli l-borża miftuħa, u jekk biss tiegħi daw-swaba jistgħu jagħmlu dan ix-xogħol ... Wilf beda jidħaq. 'Dak li għandek il-kura? Jekk aħna ħalli inti tgħix, inti ser issib malajr biżżejjed, Carter. Iżda dan ma verament il-kwistjoni fuq l-dell; huwa biss il-bidu, u n-nies bħal inti mhux se jkun hemm biex tara l-ħajt."
  
  
  L-whoosh tal-magni saret fgat jaħarbu biha. I ma kienx lest li għadhom; tiegħi swaba kienu għadhom bħal mimli zalzett, li jilħqu l-kontenut tal-borża fuq id-dahar tal-tiegħi għawm zkuk. L-ski-dgħajsa u l-problemi li l-buq, tbandil fit-tul jintefħu. Kevin ħares lejn l-ċaqliq sensorju dwar il-kontroll tal-panel.
  
  
  "Dan huwa fond biżżejjed," huwa ħabbar, ddawwar ' il bogħod mill-istering.
  
  
  "Nistgħu jintemm dan off qabel aħna qatra?" Wilf mitluba. - "Le," Kevin miżmuma sa l-wajer qsari. "Għandna tħoll flex."
  
  
  Huwa tbissem fil me. "Do you know dak dan huwa?"
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu, anki jekk kien jaf kkritikat ukoll dwar dan. "Huwa sintetiku tal-bizzilla li l-kbira ta' l-azzar sakemm jibqa fil - & nb għal jumejn jew tliet ijiem. Imbagħad tinħall, inti float liberu tal-qroll blokk int marbut li, u fqir is-Sur Nick Carter isir kalma-bniedem. Dan huwa, jekk huma jistgħu jidentifikaw il-ġisem wara li l-ħut huwa magħmul magħha."
  
  
  I talab tagħha. "L-każ tal-għarqa b'idejk marbuta wara lura tiegħek?"
  
  
  "Oh, aħna ser tnaqqas li l-sess tal-wajer qabel aħna tarmi inti fil-baħar. Tinkwetax, Carter; aħna nafu li dak li qed tagħmel."
  
  
  "Jiena tassew japprezzaw dan," qal sourly, sensazzjoni ta 'l-żgħar pakkett I d miġbud' il barra tiegħi madwar l-għawm zkuk.
  
  
  Id-dgħajsa injorat għall-waqfien, bobbing u l-isfel il-baħar. Kevin niżlet il-żgħar tal-kabina u miġbud ' il barra biċċa tal-qroll tal-daqs tal-bajja-ballun. Huwa mgeżwra l-sintetiċi-ħabel madwar l mhux maħduma roża tal-qroll, mbagħad miġbud l-ħajt bil-ħerqa li jorbtu tiegħi madwar l-għekiesi.
  
  
  Wasal iż-żmien għall-battalja tiegħi. Bil-daw-swaba, fetaħ il-żgħar pakkett huwa miżmum fuq dahar tiegħu. Aħmar jaħraq fjammi faqqa u maħruqa tiegħi l-armi u l-sinsla tad-dahar, iżda I tiegħi bit-snien u l-ppressata il-borża tiegħi l-polz. Skond Stewart madwar l-Effetti Speċjali, żgħar manjesju program maħruqa permezz ta'tliet kwarti-pulzier-oħxon biċċa tal-metall f'inqas minn tliet sekondi, iżda ħass aktar bħal tliet snin għall-me. Ont, ħassejtni tiegħi ħruq tal-ġilda u l-tendini dawwar tat-tidwib taż-żejt; jekk ont kien biss tagħfas tiegħi polz kontra l-wajer, ont ħassew uġigħ excruciating li xi kultant ippreżentat me-tarf tal-telf mis-sensi.
  
  
  Huwa bdiet tagħha, u Wilf mqassma lura. Kevin kien żamma tal-qroll blokk, u meta l-Ego bdiet tagħha mal-bare-ilsien, wiċċ tagħha kien espost taħt il-geddum tiegħu. Huwa ħa l-sider u tellgħu fuq il-naħa l-oħra tal-dgħajsa, xorta ħtif l-tagħbija tqila. Jekk hu qatt wriet mill-ġdid, iżda tagħha ego ma tara lilha.
  
  
  I meħlusa tiegħi polz; l-uġigħ kien tant qawwija li kelli li iċċekkja biex tara jekk il-idejn kienu għadhom fuq tagħha. Dan ġara, u hi ġiet mtaqqba fl-istonku mill-Wilf. Huwa milħuq fil-ġakketta tiegħu, malajr, iżda mhux biżżejjed; ont saq-erba'diffiċli swaba fis-ego tal-gerżuma kollha tiegħu jista', tgħaffiġ ego windpipe. Miet gasping għall-nifs u l-koperti tiegħi fis-sider tad-demm.
  
  
  Huwa dived lura l-baħar li aħsel off, imbagħad telgħu lura fil-baħar. Tfal Gżira issa kien għal-lemin. Issa li l-kopertura tiegħi kien espost, kien wasal iż-żmien li jmexxi investigazzjoni bir-reqqa; il-magna tagħha kien imressaq mill-ġdid, u imbagħad mfittxija l-dgħajsa fid-domanda għall-armi.
  
  
  
  KAPITOLU TNAX-IL
  
  
  Ftit tarzni mill-kosta, il-bastiment tal-magna tal-shut down u niżel ankra fuq il-ġenb. Wilf tal-ġisem kienet marbuta magħha. Ego żgħir .25 awtomatiku pistola hija mwaħħla fil-qadd tal-tiegħi għall-għawm. I kellu l-a wiesgħa xafra ta ' sikkina fl-naħa tiegħi, mhux qawwija ħafna, iżda l-I kien ċert li kienet akbar minn Wilf ftit pistola.
  
  
  Huwa naqqas l-ruħu fl-ilma u l-swam bil-mod lejn l-istrixxa ta ' l-abjad ramel li glimmered dimly fil-water. Ma kien hemm l-ebda sinjal ta ' xi tgħasses fuq il-bajja, iżda stennejt għal tagħha, tinsab baxx kemm I jista fuq il-bajja, għal ħmistax-il minuta qabel ma sirt taf fuq il-bajja u l-dam għall-għoqda.
  
  
  Dan iż-żmien, ir-rotta li kienet aktar jew anqas magħrufa; huwa li jinżammu l-għajnejn tiegħu dwar il-ħidma id-dwal fit-tall l-azzar qafas, u kif kien avviċinat, huwa ra nies bil-mixi tul il-koeffiċjenti ta'l-atmosferiċi-densità tal-mudell. Żmien tajjeb biex jibnu, I-ħsieb.
  
  
  Dan bypassed l esposti fondazzjoni u l-ew sentenzi fil-bini ta'uffiċċju madwar id-siment blokk. Permezz tal-tieqa unika, l-saint tista'tara l-sentinella permanenti għall-jum. Kien magħruf sew li l-nies fil-bini, li kien ifisser I kellhom jiġu xxurtjati ħafna jew mgħaġġel ħafna-forsi kemm.
  
  
  I ħares l-tieqa-ewwel, il-ġbid fuq il-qafas. L-uffiċċju kien abbandunat. - Lukanda tagħha niżlet, iżda biddel l-opinjoni tagħha. Għaliex kien hemm sentinella mgħassa vojta-uffiċċju? Tagħha, ħares mill-ġdid. Il-qiegħ jiġbed tal-kabinetti kien miftuħ, u l-president kien inklinata fil-angolu differenti minn dak il-lejl ta'qabel.
  
  
  Bdejt biex tikseb l-ideat.
  
  
  Il-tieqa kien żgħir wisq biex jitilgħu'il quddiem. Għandu jkun bieb.
  
  
  Huwa ew sentenzi fil-undergrowth wara l-bini u beda sogħla, ip fl-ewwel, allura l-aktar storbjużi, bħall-serju tpejjep. Meta bdew taħseb l-sentinella kien torox, huwa poked tiegħu kap l-kantuniera.
  
  
  Huwa coughed mill-ġdid u mibruxa saqajh fil-arbuxxelli. L-sentinella għolla l-carbine tiegħu ta ' l-ispalla. Huwa kellu nifs tiegħu u jistabbilixxu xorta. Huwa naqqas l-gun u ħa ftit inċerti passi lejn me. Jien tinsab fuq tiegħi fl-istonku, u huwa titkaxkar inti lejn il-lemin. L-titwaqqaf sentinella. Huwa miġbud żgħir awtomatiku pistola mill-ċinturin tiegħu u tefgħu Ego fil-arbuxxelli fejn hu jistabbilixxu. L-sentinella mċaqalqa malajr, carbine lest, iżda fil-direzzjoni l-ħażina. Tagħha, jaf ikun il-bogħod ħafna, iżda kelli l-aħjar ċans; Tagħha, ltqajna, ħa malajr ftit passi, u dived fuq l-uem lura.
  
  
  Tiegħi polz kienu għadhom ħruq u fsada, u għalhekk l-tqil xafra
  
  
  hija ma inżul bla xkiel; meta l-ego hit tagħha fid-dahar, tagħha carbine laħaq għall l-attivazzjoni tal-gwardja tal u ħass il-sentinella tal-saba ilwi. Meta I l-ħsieb kien tard wisq, I irnexxielhom jiksbu saba tiegħi fuq l-attivazzjoni, u meta hu mdawwar tiegħu kap fid-direzzjoni tiegħi, l-għajnejn tiegħu jitbaxxa. Huwa waqa taħt me.
  
  
  Huwa tħabtu biex saqajh, qabad il-hilt ta ' xabla tiegħu, u miġbud. Kien biss bħala diffiċli kif waslet fil, iżda anki jekk I issa kellu l-aħjar arma fil-forma ta'sentinella tal-carbine, ont, kont naf li d probabbilment bżonn sikkina biex jitnaqqsu l-ankra-ħabel jekk I lura lejn id-dgħajsa. Jekk biss huwa d ristretta dan.
  
  
  Stennejt għalih fil-kantuniera u jaraw il-ħaddiema jibnu l-qafas tal-bini, imbagħad niżel fil-bieb. I diġà kellhom il-konsuma-turi fl-naħa tiegħi, u l-lock ma kienx kumplikata, iżda ma tiegħi lura għall-irġiel soprano, huwa ħass bħal eternità li tiftaħ il-bieb. Fl-aħħar nett, I kienet f'pożizzjoni li tikseb fl mingħajr ma jiġi nnotat, u l-I kien kurjuż dak li kienu qed jagħmlu hemm li huma tant kienu okkupati.
  
  
  Wara l-president, huwa sab żgħar kwadru-xaft li dam fil-konkret-art. Mankijiet tal-metall jiżżerżaq'l isfel minn naħa waħda; I niżlet madwar tletin kwadru għall-qiegħ. I kien fil-dejjaq innifsek, mixgħula bi ftit baxxa ceilinged dim-dwal, u madwar ħamsin-saqajn qabel me kien tal-bibien magħluqa.
  
  
  Ih l-sigurtà kien jew twal, jew kienet daqshekk mill-qrib għal żero li dawn ma kinux kura aktar. Kwalunkwe kien, huwa imbuttat tiftaħ il-bieb u miftuħa; hu tefa'lilu nnifsu madwar il-agħlaq u mmirati l-carbine fl-ispazju wara l-agħlaq.
  
  
  Huwa sab ruħu fil-kamra mimlija bl-istrumenti, tpetpit tad-dawl pannelli, u tikklikkja-ringieli tal-kompjuters. Erba 'l-irġiel fl-ku-ilbiesi kienu miġbura madwar l-kbira tal-mappa fuq l-naħa l-oħra tal-bini, u bħala ont ew sentenzi fuqhom, ont raw il-profil ta' ee mill-kosta tal-lvant tal-Portland li Maryland.
  
  
  Tsunganos ra me-ewwel. "Carter!" huwa growled, u għal darb'oħra kelli li jagħti lill-emu tagħha minħabba: l-ego riflessi ma tieqaf fuq l-ego-bandiera tal-permess li jeżegwixxi. Huwa ducked lejn il-lemin u sabet li l-carbine mirfud kontra l-tabella; tagħha ego ma jridu jeqirdu l-tagħha - li għadha ma ġietx - hekk hu ħa għan bir-reqqa u poġġi bullet fl-uem tal-ispalla. Huwa jerked il-ġenb u naqsu l-art tal-konkos-demm spattered tiegħu qmis.
  
  
  L-oħrajn ħadu l-kopertura; tagħha maqtul hit wieħed mill-irġiel madwar, u huwa waqa', għalkemm ma setax ara fejn l-Ego kellhom tolqot lilu. It-tnejn l-oħra dived fis-filliera tal-kompjuters. Imbagħad huwa qalbu għall-mod awtomatiku u sparati fis-tall griż tal-kabinett, segwit minn pjaċevoli doċċa tal-xrar tan-nar u l-riħa tal-ħruq tal-iżolazzjoni.
  
  
  Tagħha, huwa mdawwar Tsunganos - tard wisq. Issa kien tiegħu stess arma tiegħu fl-idejn, u dan kien osservat direttament fil-kap tiegħi.
  
  
  Meta tagħha, fejn l-art, tagħha jinstemgħu l-crackle tal-ego carbine u ħass qawwija tingiża meta gawking-għajnejn migrufa tiegħi l-għonq. Huwa tinqaleb darbtejn qabel ma twaqqaf biex jieħdu l-għan; I ma kellhomx żmien biex jaqilbu għal waħda maqtul, u bil-uniku iġbed ta 'l-attivazzjoni, huwa mtaqqba sitt toqob fil-Tsunganos' l-wiċċ u l-sider.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda ħin li jkun skużani; Tagħha, ltqajna u l-mixi matul il-ħruq filliera tal-kompjuters.
  
  
  'Juru ruħek! I roared.
  
  
  It-tnejn l-oħra ma tweġiba, iżda smajt tqal boot scuff fuq l-art. Tagħha taċ-ċelluli squatted fuq presidenza tal-metall u l-Stahl stenniet. L-istorbju tal-kompjuters kiser il-kwiet. Filwaqt li jistennew għall tagħha, tagħha, ħares lejn l-kbira tal-mappa fuq barra u raw aħmar pinheads ippinjat għall-Portland-kosta tat-tramuntana tal-F'miami. Għall-ewwel, I l-ħsieb kien Kap Kennedy, NY, iżda mbagħad I raw cape anke aktar fit-tramuntana. Dak li jistabbilixxu bejn dak li kien mira xierqa u għal dak il-għan?
  
  
  Dollaru Poe ta'l-ħabi nies iddeċieda li jipprova li jaħarbu u dam minn wara l-kompjuters li tremenda għall-Tsungano carbine. Din kienet waqfet mill-ego jisparaw fil kull tilwim u l-ego-għajta mtenni vividly fl-għoli ta'l-ispazju. Huwa rrumblati u lura bħal iweġġgħu, il-isfar tal-ġilda ddawwar eerie griż.
  
  
  L-aħħar persuna kienet qed tistenna tagħha. Kien hemm fit-silenzju qabel ma tkellem.
  
  
  "Carter?"
  
  
  ""Iva.'
  
  
  "Jien ma jkollhom pistola."
  
  
  "Toħroġ u juru dan."
  
  
  Ma kien hemm l-waqfa, u mbagħad l-idejn deher l-kantuniera tal-kompjuter il-każ. L-idejn kien vojt.
  
  
  "Il-ġimgħa. Issa tara l-bqija."
  
  
  Huwa mixi barra b'idejk it-tnejn fl-arja. Dan kien il-bniedem li identifikati me mal-Tsunganos.
  
  
  "Jiġu hawn," I ordnat.
  
  
  Huwa għamel b'kawtela, peress li jekk l-art tiżloq. Meta kien tużżana spazji bogħod, hi motioned għall-uem biex tieqaf.
  
  
  "Carter ... jien fl-uġigħ."
  
  
  'Oh, id-dritt?'
  
  
  'Għaksa tiegħi. Forsi huwa miksur.
  
  
  "Imbagħad int fil-xorti, oħra. Issa, malajr. Għidli, dak li ma dan kollu jfisser?
  
  
  "...Dan huwa xejn."
  
  
  ""Le, mhux tal-kors."I imqajma tiegħi carbine b'tali mod li kien osservat fil-uem tal-wiċċ. "Jippruvaw ieħor rewmatiżmu-kura, u din id-darba waħda tajba."
  
  
  Ir-raġel tagħha xufftejn tiegħu, u l-ego-għajnejn flickered madwar. "Me ... I ma jkunux jistgħu jgħidu xejn."
  
  
  I ma setgħux jagħtu l-logħob, sabiex nressaq bullet fil-ego imqajma-driegħ. Huwa kien, l-għajnejn tiegħu wiesgħa mal-biża; meta hu ppruvat li aqbad tagħha midruba tad-driegħ, l-uem kienet jheddu tagħha bil-carbine. Huwa kellu l-idejn tiegħu bħala l-għaraq faqqgħet fuq l-moħħ.
  
  
  "Il-jmiss gawk se jmorru permezz tal-minkeb." Ma kontx żgura kif shots ħafna kelli tax-xellug, iżda ma kontx azzarda-verifika.
  
  
  'Nru, l-ebda! il-bniedem gasped. "Jien ser jgħidu! Jien ser jgħidlek tagħha li! '
  
  
  Kien tiegħi stess stupid ħsara għall ma tingħata attenzjoni biex il-bniedem li d-isparatura tagħha fil-kneecap. Kien ieħor carbine qabel kont naf li kienet miexja, u kien probabbilment biss l-uġigħ excruciating ta'l-ego-ħsara li impedixxa l-ego-ewwel tir minn laqtu me. Huwa ducked wara l-president mill-ġdid.
  
  
  Ego: It-tieni maqtul kien mija fil-mija preċiża. Il-bniedem hija kienet interrogazzjoni lunged quddiem, imbagħad waqa ' fil-president u kważi waqa'fuq il-quċċata tal-me, gawking kif kien maqbuda fl-għonq. Kif huwa imbuttat-ġisem lil hinn, huwa jinstemgħu ieħor maqtul , allura s-skiet.
  
  
  Huwa eżamina tagħha bir-reqqa madwar l-president u l-saqajh. L-aħħar bniedem jistabbilixxu ħdejn Tsunganos, xorta jkollu l-carbine fil-ħalq tiegħu. Groan Ego-dahar tal-karta kienet wobbling bil-qawwi l-ħomor tad-demm. Qabel ma tagħmel xi ħaġa oħra, hu eżamina l-erba ' l-korpi. Wara li tikkonferma li kienu mejtin, hu eżamina il-mappa. Mazz ta pinheads kienu ippinjat tal-Palm-Bajja, li fisser xejn me. Iżda l-multa-linji mfassal fuq il-mappa mill-ċkejkna dot fil-Baħamas qalli anke aktar.
  
  
  Huma mmexxija mill-Domesday-Gżira l-destinazzjoni tagħhom kollha iżda wieħed. Din il-linja waħda dam tul il-kosta kollha fl-linja dritta, intestatura interni fin-nofsinhar ta'Cape Hatteras. Wasal għal Washington, u hu maħsub li ma bżonn ras ta'labra għall-marka din il-mira.
  
  
  I hurriedly mfittxija l-erba'siġġijiet fil-kamra, iżda sabet xejn aktar utli minn ftit pjanti u l-kompjuter kopji stampati, li jidher bħal gibberish lili.
  
  
  Iżda dan kien ċar li din kienet xi tip ta'kamra tal-kontroll, u dan wassal biex il-loġika-konklużjoni li xi ħaġa li kien qed jiġri hawn fuq Domesday-Gżira.
  
  
  Il-grupp ta'l-carbine, hija maqluba l-sensuri fuq il-panel, u marru lura għall-xaft li jwasslu għall-uffiċċju. I dam il-bieb u l-ducked fis-undergrowth, mhux jinnota xi ħadd fil-qafas tal-bini.
  
  
  L-hydrofoil-bastiment kien fejn tagħha ego kellhom tax-xellug, ankrat. Huwa qtugħ il-linja li ma taqtax xafra, imbagħad daru fuq il-magna u l-saq bil-mod ' il bogħod mill-bank sal-il nemes kien mingħajr periklu fuq sħiħa tal-fjuwil. Huwa baħħru lura għall-Qawmien-Gżira u intitolat għall-bajja li jmiss mal-lukanda.
  
  
  I naqqas id-dgħajsa, ltqajna fuq il-bajja, u mixi matul il-bankina hija wriet me. Ma kienx sa sirt-kamra tiegħi li indunajt I ma kellhomx ewlenin miegħi, għalhekk kelli l-użu tiegħi lock jiġbor mill-ġdid; dan l-assenjazzjoni kien qed isir kors ta'aġġornament dwar il-ftuħ serraturi.
  
  
  Huwa ħa l-off tiegħu għawm gandotti, doċċa, applikata salve tiegħu jinħarqu l-polz, u eżamina l-bullet ferita fuq l-għonq. Kien kbir iżda superfiċjali tal-ferita, u hu d tpoġġi-Band-Għajnuna dwar dan u tpoġġi fuq skur ankra mudell kuntrast sħ u qliezet informali.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda dubju dwar dan issa; Wilhelmina u Hugo kellhom toħroġ kollha fuq il-kenn. L-Luger mgħobbija, mdaħħla Ego fis artab tal-ġilda ta ' l-ispalla holster, imbagħad magħfusa l-stiletto tiegħu driegħ tax-xellug. Hu tefa'fuq blu ġakketta. Huwa ħares lejn l-arloġġ huwa d-xellug fil-kamra tiegħu. Kien diffiċli biex jemmnu li l-għaxija kien għadu fil-bidu.
  
  
  Tagħha qabad il-kamra ewlenin fuq it-tabella ta'hawn taħt, mixi permezz tal-mimmo liftijiet, u reġa ' lura għall-każinò. Bħas-soltu, il-udjenza kien żgħir, iżda ma kontx interessati; I marru għall-afrikani.
  
  
  Il-kummidjant kien fuq il-palk, li kien ifisser li ma jkunx-twettiq għal madwar nofs siegħa. Ma kontx naf jekk I tista'tistenna li l-tul qabel ma l-I għamel kuntatt mat-tagħha; I lanqas jafu jekk hi tkun tax-xogħol li bil-lejl. Huwa ordnat xarba, stenniet għall-bartender li tagħmel fuq il-naħa l-oħra tal-bar, imbagħad malajr mixi permezz tal-bieb li wasslu direttament għall-istadju.
  
  
  I niżlet żgħir tat-titjir tal-taraġ u ruħi fil-kuritur dejjaq bejn il-munzelli tal-kannestri u l-filliera tal-kompartiment tal-bibien tal-kamra. Libaniżi akrobati sib fil-kamra skomdi, iżda dawn ma nħarsu lejn me kif għadda.
  
  
  I ippruvati tlett ijiem qabel ma sibt Chyna tal-kompartiment tal-kamra. Kienet fuq quddiem ta'l-mera, liebes biss il-parti t'isfel tal-suit tagħha, u ma kien hemm l-rix madwaru. Huwa żelqet ' il ġewwa bil-Wilhelmina fl-naħa tiegħu.
  
  
  "Għandna bżonn l-ħoss,"I hissed, tipponta lejn l-Luger.
  
  
  L-għajnejn tagħha wessgħet kif kienet ser lili. "Nick!" hija gasped.
  
  
  ""Iva. Żomm idejk fejn ih jistgħu ara tagħha."
  
  
  Hi ppruvat li joqgħod, iż-żamma l-idejn tagħha lili. "Oh, il-fiduċja me, Nick, mhuwiex weraq tal-idea li huma kienu ser joqtlu inti !"
  
  
  'Mhux tal-kors. Jiksbu. Poġġi xi ħaġa dwar."
  
  
  Hija ltqajna bil-mod.
  
  
  "Jilbsu xi ħaġa?" Din kienet l-istess tbissima mill-ġdid-kważi. "Aħna ma jkollhomx ħin għal dan, qalb. Għaġla, jew I ser tpoġġi lilek fil-post tiegħek minnufih."
  
  
  Hi sib jiċċaqalqux u t'attivitajiet fis-għajnejn tiegħi; kien jaf liema hija rat hemm.Dan konvint tagħha li ma kienx I tliet. Hija telgħet ħwejjeġ tagħha mill-president u l-tpoġġi lilhom fuq. Kien tiegħi libsa.
  
  
  Fejn ninsabu għaddejjin?'X'inhu?' hi mitluba, vuċi tagħha ftit tregħid.
  
  
  "Hemm mod minn hawnhekk?"
  
  
  ""Iva.'
  
  
  "Imbagħad aħna ser jgħaddu minn hemm."
  
  
  Aħna mixi r-sala, il-dahar bieb, u wasal għal issa l-familjari bieb tal-ġenb. Hi mixi mal-kap tagħha miżmuma għolja u ma ħarsa lura, filwaqt li Ei qagħdu ftit passi wara Agħlaq. Hi waqfet fil-quċċata ta'l-taraġ u ħarist lura.
  
  
  "Għall-kamra tiegħek?"
  
  
  "Bħala qtajt."
  
  
  "U li inti ma kellekx anke stenna għall-turi għall-aħħar? Kif nizza tas-int.
  
  
  'Għaġla b'saħħtu.'
  
  
  Fil-kamra, ee imbuttat tagħha l-isfel fuq il-qiegħ iebes biżżejjed biex titbenġel ftit tagħha. L-għajnejn tagħha mimlija bil-dubju għall-mument, imbagħad huma bdew bil mill-ġdid.
  
  
  "Mela inti ħarbu minn minnhom. Hi hekk kuntenti dwar dan, Nick.
  
  
  'Qatra. X'jagħmel din is-sitwazzjoni medja fl-Aħħar Sentenza?
  
  
  "Dan ... I verament ma nafx."
  
  
  Kien bil-għan fil-Wilhelmina Ay tal-wiċċ. 'Ipprova jwieġeb mill-ġdid.
  
  
  Hi ħalli l-libsa żerżaq off tagħha l-ispallejn. Mort tiegħi naħa tax-xellug u ħalli l-Protezzjoni tal-stiletto żerżaq fis-naħa tiegħi b'tali mod li hi tista'tara. Dawned tagħha.
  
  
  "Inti ma tkunx ..."
  
  
  "Jien ma jkollhom ħafna ħin, qalb. Tweġiba me."'
  
  
  Hi titbaxxa l-kap tagħha u sobbed fl-idejn tagħha. "Il-missier, Nick. Hu fil-kamp. Jekk taf, hu, jgħidulhom... -
  
  
  Hemm ħafna tal-missirijiet fil-kampijiet, " qal sew. "Nitkellmu...'
  
  
  Hija qajmet-wiċċ tagħha, u l-tiċrit kienu reali.
  
  
  "Onestament, Nick, jien ma naf ħafna dwar dan. Inizjalment, li qal li kienu qed tagħmel xi ħaġa li jilliberaw tiegħi pajjiż, iżda xi żmien ilu indunajt li dan kien jinsabu. Meta I kważi ltqajna maqtula-aħħar il-lejl...
  
  
  "Kważi." Ma taħseb li fil-fatt jagħmlu dan?
  
  
  "Min jaf? Hija qatt ma kienet li Domesday-Gżira; huma ordnati me ma tmurx qrib dan."
  
  
  I eżita; ma jimpurtax jekk hi gideb jew le, għaliex l-I kienu diġà jafu biżżejjed dwar l-Aħħar Sentenza.
  
  
  "Inti għandek jemmnu me, Nick." Ma kien hemm l-nota ta ' isteriżmu fil-vuċi tagħha issa; din kienet perfetta.
  
  
  "Kif ridt tgħinhom? Dak li kien tax-xogħol tiegħek?
  
  
  "Jien ma tagħmel ħafna; huma biss qalli li rapport ta'kulħadd li l-mistoqsijiet l-silenzju."
  
  
  Kif huwa hi?'
  
  
  "Jien qatt ma qal minnhom dwarek."
  
  
  'Mhux tal-kors.'
  
  
  "Jien Ma Anke Angela?"
  
  
  Hi titbaxxa l-kap tagħha mill-ġdid, xagħar oħxon tagħha li jkopri l-wiċċ tagħha. "Hija ma tistax titlob xejn. Xejn bħal dik. Meta dawn in-nies daħlu din il-kamra illejla, I kien biss bħala sorpriż kif kienu."
  
  
  "Li jintbagħtu inti Penetrazzjoni C?"
  
  
  "L-aġent tiegħi. Jiena naħlef fuq ommi gravi." Hija qasmet ruħha malajr. "Huma ġew għalija meta kienet hawn għal wieħed jew żewġ xhur. Dawn qalu li kienu jafu dwar il-missier, li qal li riedu biex jgħinu jiġi lliberat tiegħi pajjiż. Iżda aktar tard hi induna li kienu tinsab minħabba li qal missier tiegħi se jiġu maqtula jekk jien ma jagħmlu dak li qal."
  
  
  I ma titgħallem xi ħaġa ġdida mill tagħha. Tajba. Tollerabbli, nemmen li inti. Issa għidli kif tikseb De Doublon." U jien ma jfissirx permezz tal-bieb.
  
  
  Hija sorveljata u daqsxejn xufftejn tagħha. Fl-aħħar nett, hija nodded. "M'hemm l-mod ..."
  
  
  Wara l-irbit tagħha mal-strixxi tal-folja u l-gilda ta tiegħu rfinar toga, huwa kompla l-dahar taraġ u l-mixi malajr tul il-bajja tad-daħla tal-mina li wasslu għall-laguna. I hemm bżonn li tmur l-għawm illejla, mill-inqas darba aktar, iżda din id-darba I jkollhom arma li I jistgħu jiddependu fuq.
  
  
  
  
  Kapitolu 13
  
  
  
  
  Matul il-Projbizzjoni, De Doublon serva bħala l-punt ta'tranżitu għall-rum kuntrabandisti, meta preskritti gradi ġew installati mill-qrib il-baħar, kif ukoll il-buttuni moħbija li fetħet il-ih fuq iż-żewġ naħat. Meta Grady Ingersoll xtara l-gżira, huwa tax-xellug l-sistema intatti, anki bl-użu mill-bogħod kontroll llanċjar li ħadem mill-hydrofoils. Ma kienx titħassar; kultant Ingersoll-ħsieb tal-anke t-tqegħid oħra dgħajjes fil-laguna li ma kinux mgħammra remotes. Iżda kien impossibbli li jilħaq il-manku minn kullimkien iżda dgħajsa fil-bajja - jew kważi impossibbli.
  
  
  L-jikkontrolla kien tikek żgħar fuq il-ġenb tal-pont pedonali, ftit eħfef mill-bqija tal-ġebel u l-istruttura tal-konkrit. L-uniku mod biex jilħaq huwa li jitilgħu fuq it-tarf, u jilħaq il-buttuna meta inti jaqgħu fl-ilma. Hi qalli li hija kienet għamlet dan ħafna drabi fl-istadji bikrija tal-tagħha rumanz ma Angela, meta dawn kellhom jiġu bir-reqqa minħabba l-Angela xorta ruħu aktar jew anqas bħall-nurse tal-Ingersoll. Ma jimpurtax dawn il-jiem; il minn gosti kienu aktar eżotiku.
  
  
  Bank tiegħu għall-istampa fuq il-pont magħmula żgur li l-post tal-post u l-mxiet'il quddiem, mhux maħduma-blat dmugħ fl ġakketta tiegħi. U mbagħad kien waqa'u laqat il-post mal-naħa tiegħu kif kien waqa', imbagħad dived fl-ilma.
  
  
  Meta I swam sa tagħha, I ma tara xejn, iżda bħala-għajnejn tiegħi bdew biex jaġġustaw il-sajjieda, I biss raw gate li qed jogħlew fl-mina. Kelli l-għoxrin sekonda biex jiksbu permezz ta', u kien il-ħierġa-marea.
  
  
  Kien b'saħħtu-marea, u l-Iżvediżi kellhom ħafna fil-mod tiegħi. Wara l-ħela ta'aktar minn nofs il-ħin allokat, huwa xorta ma kienx qrib il-punt kritiku. Meta tieħu nifs fil-fond, huwa dived mal-kap tiegħu u l-idejn, u bdew jgħum kollha tiegħu jista. I ma setgħux tara kemm tiegħu l-progress kien, iżda I tinżamm l-għawm sakemm il-ftit arloġġ fil-kap tiegħi qaltli li l-ħin għandhom ikunu up. I titneħħa l-kap tiegħi bl-attenzjoni u ħass il-inċiżiv-ħadid bars jitqaxxru għaksa tiegħi.
  
  
  Għaksa tiegħi kien maqbud bejn żewġ bars, u huwa ħass me qed jinġibed'l isfel. Huwa mdawwar ħafna, qabad tiegħu maqbuda riġel, u miġbud. Kien hemm progress, imma mhux biżżejjed. Il-bieb kontinwu biex jinżel fil-qiegħ tal-baħar. I ġestiti sess tan-nifs ta ' qabel l-kap tiegħi għerqet, imbagħad tagħha ppruvaw li jaħdmu bil-kwiet sakemm il-dlam-ilma magħluq fl fuq kap tiegħi.
  
  
  Paniku kważi maqtula me, iżda meta bdejt biex jiftiehmu, I immaġina x'jiġri jekk jien ltqajna minn hawn, u l-tip ta'kalma daħal fuq me. Kien kważi daqs li kieku I d ġestiti biex tieħu n-nifs fil-fond taħt il-wiċċ, metodiku illaxkar għaksa tiegħi. Meta hi fl-aħħar ħareġ, vuċi tagħha malajr b'wiċċ. Huwa bil-mod swam l vertikali tal-ġebel tal-bank tal-laguna u telgħu fuq l-art.
  
  
  Wara l-nifs tiegħi lura għan-normal, Luger jitbattal u bir-reqqa jintilfu l-skartoċċi niexef bil-weraq tal-palm. Imbagħad ih inserit lura fil-rivista u poġġih fil-kaxxa.
  
  
  It-tnejn l-oħra hydrofoils danced fuq l-ankrar-linji bħal kbir qalb. L-dgħajjes kienu unguarded; kien ovvju li l-Ingersoll-jew l-Intima Sitt li kienu fil-fatt fl-ħlas ta'l-operazzjoni-kellha l-forzi tas-sigurtà fil-bieb prinċipali u madwar De Doublon innifsu. S'issa, li kien multa ma me, iżda biss għall-agħar jekk marret ħdejn id-dar ma ' jilgħaq.
  
  
  Ma kienx diffiċli biex isibu l-daħla tal-passaġġ taħt l-art; Huwa malajr mixi lejn il-klieb, marru għall-taraġ, u bir-reqqa telgħu. Għal-lemin tiegħi kien dejqa-aħjar li wassal biex il-kamra prinċipali fejn l-annimali u l-Oħrajn kienu kważi miġġielda fuq me. Min-naħa l-oħra kien it-tieni tat-titjir tal-taraġ. Kien triq loġiku, sabiex I segwita. Meta ont laħaq il-quċċata tiegħu, sab li kien id-dritt, iżda kien tmiem mejta.
  
  
  Bieb l-azzar imblukkata il-passaġġ, massiva u l-solidu wieħed biss żgħar peephole. Tagħha, bit-tama I d tissospendi l bogħod mill-ristrett-istħarriġ peephole filwaqt li I ew sentenzi fuq tagħha. Ma kien hemm l-ebda punt fil-verifika ta'jekk kienx maqful; dan għandu jkollu ġiet.
  
  
  Madwar l-ġakketta-but, tieħu ż-żgħar pakkett. It-tessut madwar l-borża feġġet faċilment, tidwir fis-sensiela kważi tliet metri fit-tul. Ġewwa l-borża kien l-biċċa l-kbira ta splussivi; kien bir-reqqa ppressati bil-ee għall-tarf tal-kaxxa, allura ż-żgħar fuse kien ġej. L-ċinga kien malajr is-sigurtà tal-qbid.
  
  
  Tad-dawl, hu qabża stabbiliti mal-ewwel l-art, qabżu l-kantuniera u sitta. L-isplużjonijiet isiru deafening l-istorbju fil-solidu-ġebel tal-bini, u l-ħitan u l-art ħadlu għal diversi sekondi. Glancing l-taraġ, ont, raw li l-bieb kienet miftuħa beraħ fuq il-ċpiepet.
  
  
  Ont qagħdu tpoġġi.
  
  
  Dawn dam lejn l-me-Ferrovija, li jwassal il-mod, segwita mill-bqija taż-żewġ maskili-membri tal-Intima Sitt. I dodged; l-duħħan kien għadu oħxon biżżejjed biex jinħbew lili mill-ih tal-għajnejn, iżda I raw li l-tlieta minnhom kienu armati mal-pistoli.
  
  
  Huwa ħalli-Ferrovija u l-bniedem li jmiss jgħaddu tagħha u għebu taħt il-taraġ. Ieħor fit-segretarju-bniedem fl-libsa skura ħa rotta differenti, minn tiegħi reach. Imbagħad I jistgħu jkunu telgħu l-taraġ, iżda I ma tmur għall-lukanda li jkollhom magħhom fid-dahar tiegħi. I marru r-sala u malajr wara tal-Ferrovija u l-bniedem l-oħra.
  
  
  Kien malajr misbuqa mill-Comrade-Ferrovija, li kien biss meta ddawwar aħna ġew wiċċ imb'wiċċ fid-dlam-kuritur. Ego tal-gun marru, iżda Hugo kienet ftit aktar mgħaġġel; il-sikkina marru permezz tal-Ego tal-gerżuma u fuq l-għonq tiegħu. Dan naqas bil-sorpriż gurgling-ħoss.
  
  
  Jaħtfu l-gun minn ta'l-ego ta'mixi mzappap-idejn, huwa dam fil-kuritur u Stahl jistennew. Qabel jew wara tal-Ferrovija, se jkollhom jerġgħu lura, u l-I ttamat huwa se jsegwi l-istess triq. I ma kienx sorpriż li tisma l-istorbju, iżda mbagħad I mfakkar li l-bini antik kienet mibnija bħall-fortizza; dak I l-ħsieb kien r-ragħda, il-gwardji barra probabbilment ma anki tisma.
  
  
  Iż-żmien kienet li tgħaddi malajr wisq; Tagħha, ħares lejn l-arloġġ. Kien kważi nofs il-lejl, u meta l-I mfakkar dak Wilf kellhom qaltli dwar l-hydrofoil dgħajsa li ġie tard wisq għall-ih biex tieqaf, kelli sensazzjoni inċerti li jista'jkun iż-żmien. Forsi hija kienet bagħtet lill-kamra tal-kontroll, iżda kien li biżżejjed? Stajt waslet għall-konklużjoni li l-I ma tistax tistenna għal żmien itwal. Huwa skiet telgħu l-taraġ għall-maqsuma bieb l-azzar u peered permezz tal-ftuħ. I ħares'il quddiem l-duħħan oħxon fis-żgħar u kompletament vojta innifsek bil-sess bieb madwar mill me. I marru hemm Wilhelmina lest li jisparaw.
  
  
  'Li hemm? Kien Angela-vuċi fuq l-loudspeaker. Din il-kamra ma kellhomx peephole,iżda I mfakkar mill-kameras tas-sigurtà madwar id-dar. Minħabba d-duħħan xorta mdendlin fil-kamra, hi ma kinitx taf me - jew il-briks-isplużjoni ta'l-taċ-ċelluli hawn. Xorta waħda, sibt xortik tajba.
  
  
  Huwa naqqas l-kap tiegħu u croaked: "Huwa ont, tal-Ferrovija. Jiftħu!"'
  
  
  "L-Password Tal-Ferrovija,..."
  
  
  "Kkritikat, jweġġa! L-bagħal maħruba. Ippermettuli fil!"'
  
  
  Kien hemm mument ta'silenzju, u l-I staqsiet jekk I d qal wisq, u allura l-bieb bil-mod miftuħ.
  
  
  Hi ewropea l-ispalla tagħha fil-bieb mal kollha tagħha jista. Għall-mument, tiegħi kollu naħa tal-lemin marru-daw mill-impatt, u l-bieb miftuħ biss ftit pulzieri qabel li ġejjin li l-waqfien f'daqqa. Hija kienet imbuttat permezz tal-ftuħ u l-Stahl mfittxija għal Angela mal-geddum tiegħu luger.
  
  
  Hija kienet seduta fuq l-art, apparti s-saqajn, għajnejn wiesgħa. Ma tagħha fit-tul vjola l-ilbies u l-disheveled tax-xagħar, hi ħares bħall-kbira tat-tfal li kienu naqsu f'daqqa.
  
  
  "Inti!" qalet fil-jlissen kelma.
  
  
  ""Iva. Joqgħod. Għaġla sa!'
  
  
  Hi saqajh u l-skiet miżmuma idejn tagħha. Missierha mfittxija tagħha bejn wieħed u ieħor u ma ejjew jgħaddu minn post wieħed biex jinħbew arma. "Jien ma għandekx bżonn arma tan-nar," qalet bil-kalma.
  
  
  Tagħha, chuckled. "Probabbilment ma jkunx. Il-Angela, jieħdu me lill-imgħallem tiegħek.
  
  
  Hi shrugged u l-mixi fl-wiesgħa sala, li kien tant sinjura carpeted li hija magħmula tiegħi kamra f'lukanda-dehra shabby mill-tqabbil. L-artab indiretti illuminazzjoni illuminati il-bellus-koperti ħitan kemm jekk huma kienu ta'ġewwa tal-kiwi tagħhom stess. Antika-presidenti u l-pultruni kienu mferrxa hawn u ' l hemm, u anki par ta armors deher li jkun seduta gwardja fil-minquxin double-bibien fl-aħħar tas-sala.
  
  
  "Hawnhekk," Angela qal, tipponta lejn il-bieb.
  
  
  'Mbagħad inti."Ħej miel tagħha.
  
  
  Hi imbuttat tiftaħ il-bieb. Aħna misjuba naraw fil-kbir, għolja ceilinged, parzjalment fornuta ma saħansitra aktar antikitajiet, parzjalment fl-istil ultra-modern. Enormi skylight fuq us tana-għan ta'l-istilel, u li d-dritt tagħha I tista'tara t-tieqa minn fejn tara li injorat il - " wiċċ sala." L-raġel sib fil-tron bħall-president, l-aktar shrouded fil-dellijiet. Huwa imbuttat Angelou quddiem minnu u l-mixi matul lilu.
  
  
  "Is-sur Ingersoll," l-girl qal ewwel.
  
  
  L-raġel mdawwar tiegħu ras ftit li tiżvela l-istess wiċċ I d jidhru minn hawn taħt li filgħaxija. Huwa frowned meta raw me, u l-kbar tiegħu idejn ħakem l-armi tal-enormi tiegħu president.
  
  
  'Li hija? Ego vuċi kien petulant.
  
  
  "Nick Carter." Aħna qallek dwar nen.
  
  
  Ingersoll eżita, swaba tiegħu li jiċċaqalqu excitedly tul il-banister. "Huwa għandu jkun maqtula."
  
  
  "U ovvjament li ma seħħx." Huwa żied li jmiss Angela u nudged Luger A fil-ġenb. "Logħba tiegħek huwa l-aktar."
  
  
  Oħra fit-tul eżitazzjoni qabel ma tkellem, u l-swaba fluttered. "Logħba tiegħi?"
  
  
  Il-kliem ma pjuttost jaqblu mal-mod l-ego ix-xufftejn mċaqalqa, bħal misrecorded film. Huwa mixi matul il-president. Huwa tbissem debboli, u l-xufftejn tiegħu mċaqalqa listlessly. "Dak li tixtieq?"
  
  
  Kien min-naħa tiegħi li frown, minħabba bil-wieqfa bil-miftuħ fl-quddiem tal-lilu, I jistgħu jkunu bil-ġurament tagħha ego vuċi kien ġejjin minn x'imkien fid-dahar tal-kap tagħha.
  
  
  Ingersoll ma kienx interessati fil-ego corkscrew tal-risposta. Tiegħi ego tbissima waħda jiddawru tbissima tal-perfetta l-awto-kunfidenza - il-mument driegħ tiegħi kien qabad u tbegħditx minn Angela għalhekk diffiċli li kważi l-ansjetajiet.
  
  
  Ont kien ġabra fil-qosor; stqarrija ewropea fis-wiċċ tiegħi. - Daw, I appoġġjat mill-bogħod, imma l-jipparalizza jilħaq tal-driegħ tiegħi ma jħallux up. Kien tal-Ferrovija, u l-wiċċ skur tiegħu kien tbissima waħda triumphantly fil me. Warajh, it-tieni-bniedem fl-libsa skura għamlet pistoli fil-me-munzell dollaru.
  
  
  I ħalli Wilhelmina jaqgħu l-art; il-Luger magħmula l-ebda aktar l-istorbju fuq il-tapit minn Ferrovija u l-oħrajn ma meta ew sentenzi dwar il-me.
  
  
  Immedjatament, Ingersoll żdied mill-president tiegħu u mxew mal-enerġija u l-preċiżjoni li huwa ma kienx kellhom qabel. "Tajjeb ħafna, sinjuri," huwa qal. "U issa li għandna Nick Carter lura, jeħtieġ li niżguraw li hu ma jmorrux lil hinn dan iż-żmien."
  
  
  Tiegħi tax-xedaq għandha naqsu miftuħa fl-disbelief bħala l-bniedem imsemmi Ingersoll mismugħ tagħha; il-vuċi kienet smigħ issa kienet kompletament differenti.
  
  
  Ingersoll tbissem. "Inti tħares sorpriż, Carter."
  
  
  Huwa nodded tagħha.
  
  
  ""Tal-kors. Li ma tkunx sorpriż jekk sab I ma kienx il-proprjetà Grady Ingersoll?
  
  
  'Mbagħad li huma inti?
  
  
  Il-bniedem shrugged. "Iva, tista'ċċempel me sostitut."
  
  
  "U l-proprjetà Ingersoll?"
  
  
  "Ma inti aqta li?" Mhumiex tiegħek kollha l-aġenziji tal-intelligence wara dan? Għaliex inkella tkun spjunaġġ hawn?
  
  
  "Huwa hu mejjet?"
  
  
  "Fl-mod, iva."
  
  
  'Xi jfisser dan?'
  
  
  "Mur fuq, jien ser turi li int."
  
  
  Huwa għamel tiegħu mod madwar il-kamra għall-alcove, tgħaddi l-ringieli ta'apparati elettroniċi li kontinwament flickered u whirred. Hu waqaf fil-quddiem tal-żewġ art-tul tal-bellus purtieri, ħares lejn lili mill-ġdid, u l-jinġibed il-purtieri lura.
  
  
  I ħares lura lejn Grady Ingersoll, li kien identiku f'kull dettall għall-bniedem permanenti li jmiss lili. Iżda l-oħra Ingersoll kienet miftuħa fil-kontenitur trasparenti, il-wiċċ u l-ġisem parzjalment mgħottija billi ddawwar ċpar. Ego-għajnejn kienu magħluqa u kien liebes dak li dehru simili fl-isptar nightgown. "Hekk, Carter?" Ingersoll talab jew hema kien ikun. "Tiegħi tal-Lvant-kollegi qalli li inti ħafna intelliġenti tifla ..."
  
  
  "Huwa iffriżat?"
  
  
  Ingersoll - I jista sejħu li, minħabba li qatt ma ħsibt tal ieħor l-isem tal-nodded. 'Eżattament. Inti żgur li tkun taf xi ħaġa dwar cryogenics.
  
  
  "It-teknika tal-iffriżar tal-nies ħaj."
  
  
  "Din kienet maħsuba li toffri lin-nies bħal Grady Ingersoll" - huwa miel l trasparenti bastiment - " it-tama tal-ħaxixa tal. Meta multi-il biljun dollaru individwali ibati minn ma jistax jinqata'-marda, cryogenics tista ' tpoġġi l-ego fl-animazzjoni sospiżi sakemm mediku tal-x-xjenza tista'ssib xi kura għall-ego. Ħafna sempliċi, hux?
  
  
  "Mela inti qed egomaniac?" Sakemm hu rregolarizzat?
  
  
  'Eżattament. Ngaġġati u b'mod skrupluż mħejjija minn dan il-bniedem ruħu l-aktar stretti segretezza. Anke tiegħi eqreb assoċjati ma kinux jafu, nam dwar dan il-mard, nam dwar l-irwol tiegħi fil-ġestjoni tal-Ingersoll tal-renju unit sakemm hu setgħu jamministraw dan mill-ġdid."
  
  
  Il-biċċiet tal-kwistjoni issa kienu malajr tal-bidu li jaqgħu fil-post. Vuċi. Kif għandek tagħmel dan?'
  
  
  Ingersoll osservat li l-apparat elettroniku. "Tiegħi mentor jew tagħha, għandi ngħid shepherd? "as you know probabbilment, kien aktar minn biss il-flus tat-teħid tal-magni; kien wkoll xjentifika ġenju. Għandi wkoll modest fl-isfond f'xi xjenzi applikati, u flimkien aħna żviluppati kompjuter vuċi għalija. Dawn il-memorja-banek fihom ħafna eluf ta'l-kliem u frażijiet li huma disponibbli immedjatament, u kollha kemm huma rreġistrati mill-Ingersoll ego, fl-sfortunatament inimitabbli vuċi. Bil-ego, kapaċi jitkellmu fuq it-telefon jew tagħti diskors; I tista anki tkellem lin-nies wiċċ imb wiċċ ma'xi limitazzjonijiet, kif innotajt ftit minuti ilu.
  
  
  Hi kien impressjonat, u għamlet ċert li huwa nnotat dan. "Huwa inkredibbli," qal.
  
  
  ""Iva. Nixtieq-dinja qatt ma tkun taf tal - anqas ma sa jien marret ."
  
  
  'X'tifhem?'
  
  
  "Ukoll, ukoll, Carter, inti verament taħseb li issa li hu jkun laħaq din il-pożizzjoni, huwa se jiġi mġedded mill dan il-ħajja katavri?" Huwa miġbud ' l isfel il-purtieri bil-sprezzanti ġest u waqqfu l-għan ta'l-proprjetà minn. "Qabel l-I miġbura tiegħi fdati assoċjati hawn, I kien l-uniku wieħed li kien jaf l-verità. L-unika waħda fi d-dinja kollha! "
  
  
  "Iżda ... ma inti l-fiduċja dawn in-nies?"
  
  
  ""Tal-kors. Huma għandhom ħafna għan ogħla minn biss il-kontroll tal-finanzjarja tagħna, u jien jgħinhom jagħmlu dan."
  
  
  "Dak li huwa dan il-għan?"
  
  
  Ingersoll xejru xaħam saba taħt imnieħer tiegħi. "Issa, issa, Carter, inti trid tkun taf wisq."
  
  
  "Għaliex ma aħna neħħi dan guy minflok permanenti nitkellmu hawnhekk?" growled-Ferrovija. "Huwa wisq intelliġenti riskju."
  
  
  "Għandek mnejn tkun trid tisma'dak li stajt diġà sab," qal malajr.
  
  
  Ingersoll ħares mill-me-Ferrovija biex me. "Iva," huwa qal bil-mod, " għidilna dak li tgħallmu dwar l-istati uniti."
  
  
  "Bażikament li int bini xi tip ta rokit llanċjar fit-Tfal Gżira."
  
  
  Ego tal-għajnejn maqtula. "Oh, dwar dan, Carter? Meta ngħidu "xi tip ta' l-installazzjoni," għandek raġun ."
  
  
  "Inti jfissirx li huwa lest għall-użu?"
  
  
  'Tal-kors.
  
  
  "Is-sur Ingersoll," Ferrovija growled warningly.
  
  
  "Oh, tinkwetax. Carter għandha sabiex jigi infettati Ingersoll tal-infezzjoni tal-privatezza li l-inqas nistgħu nagħmlu huwa għid em ftit dwar l-ħidma tagħna qabel aħna silenzju ego għal dejjem.
  
  
  I qtajt b'mod korrett, huwa kien talker, ħerqana li turi l-għerf tiegħu. "Ma naħsibx li tiegħek fdati assoċjati fiduċja inti, Ingersoll," qal. "Oh, li żgur li mhux il-każ." Huwa għamel grand ġest. "Aħna kollha bżonn xulxin; qegħdin l-perfett tat-tim, bla preċedent-kombinazzjoni ta'l-artist u l-ħiliet tekniċi. Biex ma nsemmux l-flus, tal-kors.
  
  
  'Artist? Huwa ħares lejn-Ferrovija, li l-scowl ma bidla. "Li fit-segretarju-ħmieġ?"
  
  
  "L-ebda mod? Dawn iż-żgħażagħ u l-anzjani l - mara huma impenjati fil-għawm madwar id-dinja u l-prosperità għal kollox, wara li għaddew minn waħda ta'dubju, ir-rifjut u l-purifikazzjoni ."
  
  
  "Ma nistax nifhem għalik."
  
  
  "Ukoll, jieħdu l-Durabbli Waħda, per eżempju. West Point gradwati, huwa mar nieqsa fil-Vjetnam aktar minn sentejn ilu. I kien qal li l-ego u l-esperjenzi sussegwenti fil il-qbid u f'postijiet oħra biex l-tramuntana kienu istruttivi ħafna. U Frank kellhom defected mill-armata-Ġermanja tal-Punent tal-kors, kien iggwidata mill-ogħla prinċipji u spiċċaw fil-Lvant Imbiegħed. Anton mexxa l-grupp tal-voluntiera li għenu-esportazzjoni taz-zokkor uċuħ tar-raba'li Kuba, u waslet għall-konklużjoni li hija tista'tagħmel ħafna iktar għal dan il-negozju minn biss il-qtugħ taz-zokkor tal-kannamieli. Arthur... Fejn Arthur?
  
  
  "Mejta," Ferrovija qal sinċerament. "Dan guy maqtula l-ego." Ingersoll ħares lejn me mal-half-għajnejn magħluqa. "Kien meħtieġ, Carter?"
  
  
  "Deher simili idea tajba fil-ħin."
  
  
  "U L-Kevin?" Wilf?
  
  
  "Huma kienu ser jagħtu me wieħed mill-mod tal-biljett għall-qiegħ ta'l-oċean. Kien ih li jinżammu tagħha milli tagħmel dan."
  
  
  'Hmm. Inti meqruda tiegħi kontroll mill-bogħod illejla, ma int?
  
  
  I ma jgħidu xi ħaġa tagħha.
  
  
  Ingersoll jinġibed tiegħu oqgħod attent minn madwar tiegħu waistcoat - but kien liebes li jixirqu u frowned fil l-arloġġ. "Ma naħsibx li jkun utli li titlob kemm mill-kollegi tiegħek softwer se jilħqu l-jafu dak li tgħallmu." Huwa ma tistenna tweġiba tiegħi. "Iżda dan ma jkunx il-kwistjoni. Il-pjanijiet tagħna se biss jeħtieġ li jiġu mibdula ftit."
  
  
  'Kif hekk? I jistgħu jħossu Trefil-nisa tqal-ġisem wara me, u Frank tal-gun li jmiss lili kien jiċċaqalqux.
  
  
  'Ġejjin fuq. Jien ser turi li int. Ingersoll marru fil-kamra fejn it-tagħmir elettroniku kienet tinsab. Huwa mdawwar l-werrej, u l-iskrin mixgħula bi dettaljata ta'l-ajru-dawl. "Hawnhekk, kif inti tista' tara, huwa Domesday-Gżira. L-kostruzzjoni u t-titjib tal-ġdid tiegħi lukanda huwa bil-mod ħafna, iżda dan huwa minħabba li hija ma lukanda. Ara dawn vertikali ġewwa? Hu indikat għal ftit tikek żgħar fuq l-iskeletru tal-bini taħt il-kostruzzjoni. "Ukoll, it-tmintax, u f'kull wieħed mill-tmintax-il-pajpijiet, li huma vojta, hemm ir-rokits. I jammettu li jkollhom firxa limitata, iżda naħseb li kuda huwa mmirat għal dejjem.
  
  
  Hija riedet li tgħid l-uem li kont naf dak li kienu għaddejjin, iżda żamm lura. 'Oh, id-dritt?'
  
  
  ""Iva. Il-Palm Tal-Diffikultajiet. Huwa kważi l-aktar vulnerabbli militari fil-mira, huwa?
  
  
  "Le."
  
  
  "Iżda... jaħsbu dwar dan. Meta I jagħtu tagħha is-sinjal, il-seniors ' bitħa se jintlaqtu mill-għoli-splussivi-frammentazzjoni tal-missili. Oh, l-ebda-armi nukleari, Carter. Konna qed jinġiebu partijiet hawnhekk wieħed wieħed matul l-aħħar sena, u grazzi għall-għerf tagħna isfar-misluħa-ħbieb - tinsiex, dawn ivvintat porvli - għandna armament kollu fuq il-gżira żgħira."
  
  
  "Iżda x'inhu l-punt?"
  
  
  Aħseb dwar dan: bla preċedent u għalhekk mhux mistennija attakk fuq iż-żona fejn il-president tal-Istati Uniti fis-sala ta ' fuq tax-vaganza-konsultazzjoni mal-parteċipanti ewlenin tal-kampanja tiegħu, xi wħud mill-aktar sinjuri u l-aktar influwenti nies fid-dinja."
  
  
  - Liema taħseb li inti se jinkiseb billi tagħmel dan?
  
  
  "Ukoll, għandna l-intenzjoni li seħħ l-istati UNITI tal-gvern biex jaċċettaw termini tagħna."
  
  
  Kundizzjonijiet?'
  
  
  Ingersoll tbissem ruefully. "Inti kienu F'cape Kennedy, NY, Carter. Għandek tkun taf liema irridu. Jekk il-ħbieb tiegħi fil-Lvant Imbiegħed wkoll ikollhom Tliet intitolat gwida tas-sistemi, dawn se jkunu l-nukleari li l-ekwivalenti ta'l-oħra superpotenzi."
  
  
  "Sabiex inti tkun taf dwar l-eżistenza ta'Driekoppen"
  
  
  "Bħala l-azzjonist ewlieni, jiena, naturalment, konxji ta'l-iżviluppi l-ġodda. Għalkemm saħansitra I ma jkollhom aċċess għad-dettalji."
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Dak li tant tajba dwar dan?"
  
  
  "Oh ... l-sentiment li int stajt tinkiseb xi ħaġa li l-flus ma jistgħux jixtru. Forsi wieħed mill-jum I se jiġi mfakkar bħala l-akbar peacemaker fl-istorja."
  
  
  "Dak li jekk l-ewwel attakk ma ix-xogħol? Jekk il-forzi armati tal-pajjiż tagħna ddeċidew li jiġu hawn biex timsaħ inti off-wiċċ tad-dinja?
  
  
  "Oh, jaqgħu fuq! Bombi gżira fil-nofs tal-żona turistika popolari, fil-kolonji tal-eqreb tiegħek alleat?
  
  
  Tagħha, jifhem dak li kien maħsub. "Iżda x'jiġri meta inti tnedija rokits? Dawn in-nies jistgħu jistaqsu jekk għandek xi ħaġa oħra."
  
  
  "Iva, iżda aħna għandna wisq. L-Carter nukleari u tal-missili, li aħna, naturalment, imsejjaħ il-Vera.
  
  
  "Is-sur Ingersoll, naħseb li konna tkellem twil biżżejjed." Ferrovija imbuttat me lejn Frank. "Ejja jieħdu din il-guy barra sabiex inkunu nistgħu nkomplu l-operazzjoni."
  
  
  Ingersoll nodded. "Iva, inti trid tkun id-dritt.
  
  
  Joqtlu l-ego malajr, iżda jagħmlu dan minn barra. I ser sejħa l-kontroll tal-ċentru.
  
  
  Kif Ferrovija imbuttat me madwar il-lok, l-I raw Ingersoll jieħdu l-qasam tat-telefon barra tagħha b jitkellmu fis dan. Huwa stenniet, imbagħad qal xi ħaġa oħra.
  
  
  "Tsunganos! Fejn int? Ego tonda wiċċ pallida kien storduti mal-kunitti.
  
  
  L titwaqqaf. "Tinsa l-ego, Ingersoll. Hu mejjet. U l-kamra tal-kontroll hija trashed.
  
  
  Ingersoll mdawwar tassew. Fl-istess ħin, hija maqbuda Frank tal-espressjoni u raw li l-gun kien tħawwad fl-ego tiegħu. Huwa irriżenja, ppressata lilu nnifsu kontra l-dahar tal-Ferrovija tal-istonku, qabad Ego driegħ, u jinġibed lilu. Tellgħu fuq l-ispalla tiegħi bħala Frank waslet għall u jinġibed l-attivazzjoni. Gawking laqat il-burly tal-Ferrovija; tagħha, ppruvaw-papri wara l-gunslinger, iżda tipprova li tarmi l-tall-bniedem fuq l-ispalla tiegħi ħa me fuq il-kontra. I wara jiltaqgħu, waqa ' fuq naħa waħda tal-fost, u xi ħadd lunged fil me.
  
  
  Ikun tajjeb li wieħed jaħseb li Angela kien deliberatament jippruvaw ħlief me, iżda huwa aktar probabbli li hija kienet qed jippruvaw biex tarmi ruħha fuq tiegħi lura. Meta ont waqa', hi swam passat mimmo me u fis-Frank tal-linja tal-nar. L-gawk mtaqqba permezz ħej fis-sider, ħareġ permezz tal-dahar u taru minn tax-xagħar tal-wisa mimmo me.
  
  
  Huwa jwaqqa'fuq Agħlaq u qbilna li Frank qabel huwa rkuprat mill-xokk ta'l-tifla min. Aħna dħalna fil-pistola-ġlieda kontra u l magħżula madwar il-kamra bħal par fis-sakra żeffiena qabel l-uem kiser kbir tagħha. Huwa kien, u l-gun jiżżerżaq fis-naħa tiegħi.
  
  
  Frank naqas li l-irkopptejn tiegħu mal-groan. Tagħha ego tolqot lilu mal-grupp tal-gun, imbagħad mdawwar Angela. Hija kienet tinsab fuq l-istonku tagħha, tagħha fit-ilbies mdendlin fuq l-irkopptejn tagħha. Huwa rrumblati tagħha fuq daharha. Għajn tagħha blinked u hija sorveljata fil me. "Nick," hi muttered, u għalqet għajnejha għal dejjem.
  
  
  Huwa ltqajna malajr u ħares lejn Ingersoll. Ma kien hemm l-ebda ego li tkun tidher. Minkejja d-daqs tal-kamra, ma kien hemm l-ebda ħabi post għall-ego-daqs medju tal-bniedem ħlief wara l-bellus purtieri fejn il-iffriżat tal-ġisem kienet tinsab. Huwa miġbud lura l-purtieri. Ingersoll ma kienx hemm ħaj, u l-half-bniedem mejjet kellu l-ebda tama li ġejjin lura għall-ħajja. L-gawk li kiser permezz Angela wkoll spiċċaw fil-kontenitur trasparenti. U permezz tal-żgħar toqba, tħaddan-duħħan jitferra, filwaqt li ma huwa dejjem Ingersoll tal-notorji-pjan għall-ħaxixa tal.
  
  
  
  Kapitolu 14
  
  
  
  
  Wieħed mill-hydrofoil-dgħajjes kienet biss li jħallu l-xatt meta dan ħareġ, madwar il-mina. I jaħdem fuq id-dgħajsa, madwar l-luger, iżda kien wisq skur għall-għan li suppost. Mument aktar tard, l-abjad tal-buq sparixxa fil-mina.
  
  
  Smajt jgħajtu wara me, iżda ma kontx jduru madwar. Apparentament, l-gwardji barra fl-aħħar nett induna li kien xi ħaġa ħażina ma De Doublon. I dam l-oħra hydrofoil, mhux marbuta ego, u miġjuba il-magna. Meta jidħlu fil-mina, kelli l-istampa buttuni ftit dwar il-kontroll il-bord qabel ma sibt is-dritt waħda, u meta l-sfumati dell tal-bieb ra, I titħaffef.
  
  
  Ont kien malajr wisq; il-bieb kien biss fin-nofs hemm meta huwa laħaq dan. Huwa dived fil, u jinstemgħu l-ħġieġ jitfarrku, u l-qasma tal-metall bħala l-windshield daħal off. Id-dgħajsa tilfet il-veloċità, imbagħad deher li shudder u jimxu'l quddiem.
  
  
  Fil-bogħod, hi kienet ġew innutati mill ieħor hydrofoil-dgħajsa l-intestatura lejn-Tfal Gżira fuq il-metall tal-pajjiż. I imbuttat l-magħfus kollu'l quddiem kemm I tista, ħass-qafas tal-ajruplan lift madwar l-ilma u l-ġwienaħ żerżaq madwar. Id-dgħajsa kien tlielaq madwar il-wiċċ b'veloċità li ħa l-nifs bogħod speċjalment mingħajr il-windskrin. Ingersoll tal-dgħajsa daħlet il-kanal bejn iż-żewġ gżejjer, u ont segwiti.
  
  
  Hi mistennija li lilu kap għall-port bar, iżda minflok hu intitolat għall-sess k-forma konkreta pier mal-qafas azzar. L-ego dgħajsa ewropea fil-baċir u irkupra lura; Ingersoll tħabtu biex tinżamm l-kontroll, ippreżentat il-hydrofoil aktar mill-qrib mill-ġdid, qabża frantically għall-tarf tal-moll, jinġibed ruħu - u kważi minnufih sparixxew - dritt quddiem tal-għajnejn tiegħi.
  
  
  Matul l-ġiri, il-ftit laħħaq għal dan, iżda mhux minn ħafna, u meta l-naqas biex tikseb il-baċir, l-tilfu l-vantaġġ li kienu kisbu. Huwa telgħu fil-pruwa, u l-qabża fuq il-konkreti, ducking taħt il-par mibnija travi tal-metall. Huwa żdied b'kawtela, Wilhelmina fl-naħa tiegħu. Ingersoll kien imkien fil-vista.
  
  
  Ma kontx naf dak li tagħmel, sabiex I inklinata kontra wieħed mill-raġġi. I l-ħsieb kien ftit li tħawwad mir-riħ, iżda mbagħad I b'mod ċar ħass li jiċċaqilqu! Huwa ħa l-pass lura u raw il-sħiħ stramba mess għażil bil-mod iżda bla dubju. "Votazzjoni barra!" I qal ewwel, l-għadis fil-azzar tal-massa.
  
  
  Kien hemm chute bħall-ftuħ fil-ċentru. Huwa eżita għall-mument, imbagħad ġrew ġewwa. Huwa kien kapaċi bil-mod jaqgħu tagħha bl-idejn tiegħu fuq kull naħa tal-ħajt, u huwa jistgħu jisimgħu l-ħsejjes tal-makkinarju tqil hawn taħt. Imbagħad, wara twil, proċessi bil-mod ta'l-inżul, huwa ra glimmer li kiber aktar b'saħħitha kif huwa imnissel. Ma kien hemm l-vojta, bla xkiel fuq il-post fil-qiegħ tal-pajp; I niżel bħala-mod kif tista ' u stenna madwar.
  
  
  Huwa sab ruħu fl-nofs ta mħabbla-assemblea tal-pajpijiet u l-kostruzzjoni-raġġi, bil-idrawliċi-wajers kollha tal-madwar. Ont bir-reqqa ew sentenzi sa l-sors tal-dawl. Grady Ingersoll kien bil-wieqfa fil-quddiem tal-panel, tidwir pumi u tħares lejn l-uċuħ, l-xagħar maħlula fl-direzzjonijiet kollha, il-wiċċ tiegħu tiddi b'tensjoni. Ma kien hemm l-mina wara l-bord, u jekk il-sens tad-direzzjoni ma kienx kompletament żbaljata, kont naf li dan għandu jwassal biex il-kamra tal-kontroll I d trashed. Dan kien ifisser li l-kkontrollati mill-Ingersoll kien riżerva installazzjoni ...
  
  
  I kienet waslet biex tiżdied fuq wiesgħa toqba fil-konkret-art meta kien I f'daqqa waħda titneħħa fl-arja. Storduti, huwa kien ppruvat li jaqbżu off l-kbira madwar l-oġġett bejn l-saqajn tiegħu. Iżda kien heda timbotta me up, miftuħa għall-raġġ azzar, għal dejjem.
  
  
  L-screeching tal-karozzi jitwaqqaf f'daqqa. U ont, wisq, titwaqqaf. Huwa qabża sa mis-sit tiegħu, waqa goffa l-art, u l-t'attivitajiet ċara ftit carbine fil-Ingersoll tal-idejn.
  
  
  "Mela inti sibt dan, Carter." Kien in-nifs bil-kbir, u l-ego fis-sider kien mimlijin. "Inti jidhru li sabu l-nooks u crannies ta'l-operazzjoni tiegħi."
  
  
  "Jidher qisu dan."
  
  
  "Sew, dan huwa l-aħħar skoperta. Qatra l-gun, sewwa, ma rridx li jisparaw hawn. Jien għamilt dak li huwa qal; I ma bżonn invażjoni air jew, minħabba li ma kollha li metall u l-konkreti ta'madwarna, nieqsa gawk jistgħu the għal dejjem.
  
  
  "Għandek nukleari u tal-missili hawnhekk?" I ħares lejn il-ħaġa li kellhom imbuttat me up, u raw a twil ċilindriku virga taħt l-imnieħer kon se ġo toqba fil-art.
  
  
  "Huwa ħasra inti ma jiskopru dan qabel ma ġie tard wisq għall-għalik." Huwa tbissem, il-wiċċ tiegħu contorted fil-dim-dawl. "Huwa xejn meta mqabbla mal tiegħek sofistikati rokits, iżda se tagħmel ix-xogħol tagħha. Solidu-fjuwil, sempliċi iżda l-mekkaniżmu effettiv, iffoka fuq il-kapital."
  
  
  "Dan huwa wkoll il-kapital tiegħek," tagħha l-uem miċħuda l-rapporti fil-midja.
  
  
  'Oh-ebda. L-kapital tiegħi huwa fejn I spiċċaw, Carter. X'għandi nirrispettaw l-Istati Uniti, jew għal dik il-kwistjoni, dak li huwa għal kull pajjiż? Kollha li għandhom bżonn tiegħi hija l-flus ma ' ih maħmuġ taxxi...
  
  
  "Oh, li biżżejjed," qal. "Tinsa min int."
  
  
  'Oh-ebda. Huwa tatni-kompjuter tbissima. "Tagħha Grady Ingersoll, il-proprjetà Grady Ingersoll-u inti biss jista'jgħid mod ieħor."
  
  
  "Jien naħseb li l-ftit guys għadhom ħajjin."
  
  
  "Imbagħad I ser jittrattaw magħhom jekk jien, iżda ma naħsibx li huwa fl-aħjar interess tiegħek biex jitkellmu, Carter. Inti biss huma perikolużi. Huwa qajjem l-carbine.
  
  
  Irkupra off u tefgħu ruħha li l-art. Bħal idjota, Ingersoll sparati jinfaqgħu u il-jwassal marru li jtajru fid-direzzjonijiet kollha. Għarqub tiegħi tar-rigħi, u t-tieni gawk għadda l-bqija mill-qrib li tiegħi tax-xagħar maqbuda tan-nar.
  
  
  Meta ħares lejn Ingersoll, deher li kien għalija li l-emu ma kienx l-istess xorti. Huwa kien seduta fuq il-konkrit tal-art, l-għajnejn tiegħu wiesgħa mal-perplessità u l-biża. "Carter," huwa qal. "Tħallix ay jieħdu din il-bogħod minn me issa. . Huwa waqa'fuq in-naħa tiegħu u l-istampa bank jiċċaqalqux.
  
  
  I niżel ħdejn lilu u titneħħa waħda ta ' tebqet il-għajnejn tiegħu. Huwa ma tistax tiċċaqlaq, u ma kien hemm ebda sinjal tal-teħid tan-nifs. I tpoġġi l-carbine bogħod u kkontrollati kbar tagħha, artab tal-ġisem għall-ħsara, iżda ra xejn. Huwa kien sa ma'daqqa. "Żid sa dollaru," huwa muttered fil-silenzju. "Jew xi ħaġa simili." Xorta waħda, għadni tiegħi tal-ġisem, u hi ma tkunx tixtieq li l-leave tagħha ego hawn.
  
  
  Kien twil, sharp jitilgħu l-chute - li, naturalment, kien l-rokit it-tnedija tal-tubu tal - sejjer Ingersoll tal-ġisem magħha. Fl-aħħar nett, meta hi laħqet il-moll, hija tistabbilixxi fuq il-kesħa konkreti għal ftit minuti biex il-qabda tagħha nifs. Kien surreal li tħares lejn il-kanal u ara l-festi-dwal fuq il-kbar dgħajjes fil-port tal-bar, kemm jekk fl-Dubla Cay, inti tista'biss tieħdu gost.
  
  
  Fl-aħħar nett, huwa kien sa u ħares fl-Tfal Gżira. Konna biżżejjed interni li l-għassa tal-gwardji tal-ma-avviż tal-istati uniti. I kien kurjużi dwar kemm żmien li jieħdu biex isibu l-erba'tagħmir fl-art-kamra tal-kontroll, iżda I iddeċieda li ma tinkwieta dwar dan, huwa kien ta'ih-problema.
  
  
  Wieħed mill-hydrofoils, il-Ingersoll, mal-windskrin intatti, ġiet maħsula fuq il-moll mill-kurrenti tal-kanal, u l-bniedem mejjet kien titneħħa fl-kabini tal-piloti. Meta I-kienet fin-nofs tal-kanal, ħsibt dwar dak li tagħmel mal-tkessiħ-muntanji tal-laħam fuq il-saqajn. Ma għandhom jiġu mormija ġo l-ilma mill-ego; ikun aħjar jekk l-ego qatt ma kienu jinstabu.
  
  
  Tagħha l-aħħar żjara kien li l-portal-sit tal-Qorti Gżira. L-ramel kien artab, u bl-għajnuna tal-miksur-fergħa, huwa dug gravi li probabbilment ma jinstabu għall-snin - jekk qatt qabel. Hija mbagħad tpaċija għall-Qawmien-Gżira, jaħsbu kollha possibbli fil-ġejjieni bil jiċċaqlaq.
  
  
  Meta waslu fil-port, li huwa aċċettat id-deċiżjoni tagħha. Kien riskjuża wisq biex jibqgħu fil-Dubla Cay għall anki minuta aktar milli meħtieġ, mhux biss minħabba l-superstiti-membri tal-Intima Sitt-organizzazzjoni-jekk dawn riedu li joqtlu me - iżda wkoll minħabba l-awtoritajiet lokali; huma probabbilment ma wrew l-ebda ħniena għall-massakru I d imposta fuq tagħha illejla, l-ebda kwistjoni kif ġustifikata huwa.
  
  
  Huwa baħħru fuq id-dgħajsa u kkunsidrati tiegħu-pass li jmiss. I kellhom imorru għall-Baħamas, li fisser Portland. Huwa kellu l-ebda-idea jekk hydrofoil dgħajsa tista'tagħmel li hemm mal-disponibbli fuq il-fjuwil bord ... I sorveljata fil-hill Herridge kien bil-wieqfa fuq din il-għodu u l-ħsieb tal-Lear Jet pparkjati fuq l-naħa l-oħra tal-runway.
  
  
  Huwa kien hemm, skur u li għadhom fil-water. Huwa kompla matul u jitneħħew l-cat waqfiet mill-roti u l-maħlula l-ċineg. I ma kellhomx żmien biex tisħon l-karozza u jmorru permezz tal-bqija ta'l-tlugħ-proċedura kif suppost; kelli biex tisħon il-magni biex tikseb sa...
  
  
  "Inti kienu l-ippjanar li jmorru x'imkien, is-Sur Walton?" I ma li jduru madwar jafu li Herridge kienet wara me. "I biss jammiraw l-apparat."
  
  
  "U inti tagħti d-ego-lukanda tipprova."
  
  
  Huwa mdawwar u tbissem, jistaqsi kif iżżarma l-ego. Ma kien hemm l-ebda gun fil-vista, iżda l-Ego naħa kien tiegħu ġakketta-but. "Nemmen li int stajt ltqajna me," qal.
  
  
  'Tabilħaqq. Forsi inti tixtieq li jħallu hekk f'daqqa wara l-eċitament tal-Doppju C?
  
  
  "Dak li l-aġitazzjoni?" I talab innocently.
  
  
  "Iva, I ara ħafna affarijiet madwar tieqa tiegħi. Ħafna mill-inċidenti fil-ħitan de Doublon, ħafna jgħajtu. U huma hydrofoils li tellgħu l-baħar, tlieta biss. Tagħha, raw wieħed inkalja wara l-lukanda, u jiena ma nara l-wasla fil-port fil-dgħajsa oħra. Fejn l-tielet l-vapur, is-Sur Walton?"
  
  
  "Kif inkun naf li?"
  
  
  Herridge chuckled ewwel. "Għaliex inti javżak me, wisq?" Ukoll, forsi is-Sur Nick Walton għandhom jitneħħew mill-Doublecay għal dejjem. Jiksbu fl -. Huwa indikat fil-pjan bl-idejn liberu tiegħu.
  
  
  I tagħha fil-copilot-sede u iddeċieda li stenna sakemm konna fl-arja qabel diżabilità l-ego; imbagħad ikun aktar faċli. Iżda qabel ma aħna miġbud 'il barra fuq il-runway, Herridge miġbud' il barra ċatt die għal jimteddu sa sidrija tiegħu u mogħtija lill me.
  
  
  "Jekk inti dubju tiegħi l-motivi, is-Sur Walton. I x-xogħol għall-gvern Brittaniku tal-ポlieda kontra n-narkotiドi-diviżjoni, li huwa provdut l-Baħamas-awtoritajiet. Assenjazzjoni tiegħi kien li issir taf jekk Grady Ingersoll kien li jittrattaw id-drogi. I jkollhom tħossok ma jimpurtax aktar. Sewwieq tagħha tal-liċenzja?'
  
  
  'I taħseb li jistgħu jitilgħu dan il-ħajt ta'għada u l-kontroll barra.'
  
  
  'Sbieħ ħafna minnkom. Grazzi.'
  
  
  Tagħha sel u rilassat biex igawdu l-titjira.
  
  
  Ed kien stennija għall-me tiegħu fl-battalja kontra l-uffiċċju fuq Dupont Ċirku meta wasal ftit wara nofsinhar, il-jum li jmiss.
  
  
  "Titjira tiegħek permezz F'miami żbarkati siegħa u nofs ilu," hu milqugħ me. "Fejn inti kienu ġew?"
  
  
  "Ukoll, ont, huwa kien l-għawm fl-ħwejjeġ I kien diġà-ilbies, u ħsibt li jkun sbieħ għall-bidla qabel ont, jien ser jiġu hawn."
  
  
  Huwa nodded grimly. U wkoll?'
  
  
  Huwa elaborati fuq l-istorja tal-Uem kienet mogħtija lilu fuq it-telefon fi tliet fil-għodu. Huwa sema mingħajr kummenti sakemm kien lest.
  
  
  Huwa talab. "Dak li taħseb li se jiġri li l-bqija ta'l-organizzazzjoni?"
  
  
  "Huma tnaddaf il-mess u nippretendu li ma ġara xejn, jew il-Herridge u l-ego in-nies se jsir qabel ma jkunu jistgħu jagħmlu xejn effettivi. Fi kwalunkwe każ, I nassumu li inti tkun diġà notifikati il-Baħamas-awtoritajiet dwar l-missili bażi fit-Tfal Gżira.
  
  
  "Dan intbagħat lill-minnhom permezz indiretti-kanali. Kollox se jiġu mmaniġġjati bil-għaqal ."
  
  
  'Tal-kors.
  
  
  "Imma hemm ħaġa waħda li verament idejqek me. Il-bniedem inti midfuna: nistgħu tkun żgur li dan ma kienx il-proprjetà Grady Ingersoll? Li dan il-korp fil-kontenitur ma kienx biss finta?
  
  
  "Għaliex kieku dawn ma li?"
  
  
  "Jien ma naf xi ħaġa dwar dan. Il-kompitu tagħna huwa sempliċement biex tagħmel ċert li dan kompletament."
  
  
  Huwa milħuq fil-but tal-ġenb tiegħu ġakketta u tossed l-drapp-mgeżwra-oġġett fis-president. "Dan huwa għal skopijiet ta'ttestjar." Bil-mod, insistenti, huwa mdawwar l-oġġett madwar sakemm kbir tiegħu kienet fuq quddiem tal-lilu. Ego-espressjoni ma bidla meta huwa jkun ħares lejn me. 'Tajjeb?'
  
  
  'Tiċċekkja l-marki tas-swaba'; I imħatra li mhux se jaqblu mal-proprjetà Grady Ingersoll tal-marki tas-swaba'.
  
  
  'Eċċellenti. Ed saqajh. "Waħda mill-aħħar ħaġa. Inti żgur li dan tifla, il-żeffien li verament eċċitati inti tant, mhux se titkellem?
  
  
  "Dak li tista hi jgħidu? Mill-mod, hija kienet talbet mill-Herridge li jmorru lil tiegħi kamra f'lukanda u ħalli tagħha tmur meta hu marret lura għad-Doppju C, u huwa qal li żżomm għajnejk fuq il-tagħha.
  
  
  - Ġudizzju mill-istorja tiegħek, jidher li l-kompitu huwa komplut. I tieħu inti trid tmur fuq vaganza mill-ġdid?"
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. 'No, grazzi. Kull darba li mmur fuq vaganza, inti taħseb xi ħaġa għaqlija li żżomm me okkupat filwaqt li jien suppost li tkun fuq vaganza. Iżda tista'tagħmel ħaġa waħda għalija."
  
  
  Bħal dejjem, Ed kien mod qabel me. "Hija semmiet ukoll inti diversi drabi. Ma naħsibx li llum il-ġurnata inti ser ikunu jistgħu jsibu Veronica fil-firxa isparar. Huwa ħadlu tiegħu ras u l-tbissem icily. "Ma nistax nifhem dak tifla bħal inti jara fl-raġel bħalek."
  
  
  * * *
  
  
  Dwar il-ktieb:
  
  
  X'imkien fil-Baħamas, permeżz minn torganizza selvaġġi kif issir mudell jinvolvu hippies, sess u l-ħaxixa. Iżda fil-ħin liberu tiegħu, il-sinjuri-bniedem għandha gost bil-ġenerali tal-qerda tal-missili-sistema. Il-ħin għall - "Master Qattiel" Nick Carter li laqat l-triq. Perikolużi mewt tat-turs. Minħabba li għandek bżonn tieqaf bla ħniena sinjuri madman. X'ikun. Mhux faċli impjieg, anke għal Nick Carter. Speċjalment meta jirriżulta li hippies bħal Anton huma l-aktar perikolużi mikxufa mill-aktar ħorox inti.
  
  
  
  
  Werrej
  Il-kapitolu 3
  
  
  Il-kapitolu 4
  
  
  Il-kapitolu 5
  
  
  Kapitolu 8
  
  
  Kapitolu 9
  
  
  Kapitolu 10
  
  
  Kapitolu 11
  
  
  Kapitolu 13
  
  
  Kapitolu 14
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Bil-lejl ta'l Ssir
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Bil-lejl ta'l Ssir
  
  
  tradotti minn Lev Shklovsky fil-memorja tal-tifel mitluf tiegħu Anton
  
  
  Titolu oriġinali: il-Lejl Ta'L Ssir
  
  
  
  
  L-ewwel kapitolu
  
  
  Huwa mdawwar u raw a monk fl-isfar libsa-mixi mimmo, kap miel u l-idejn magħqudin quddiem is fil-talb. Tiegħi fraġli tal-ġisem biss ttellgħux fis me. Huwa daħal li lilu nnifsu u l-mixi, ma tfittex up, ma tara-istati uniti, me, l-istati uniti ghax seduta fuq il-bankina.
  
  
  Skur-misluħa-tifel kien qed taħdem qabel me. Huwa dam ma tiegħu tih fis-sider bared u l-knobby-irkopptejn li jiċċaqalqu b'mod vigoruż. Huwa eżamina hekk parti, sabiex bil-ġuħ, li l-naħa tiegħi awtomatikament marru għall-but tiegħi. Iżda tellgħu mill mimmo tal-minkeb u kienet marret qabel l-uem setgħet tagħti l-muniti.
  
  
  Mument aktar tard, l-għajnuna totali tal-mara intensifikati jdur mal barra tal-Rolls Royce. Għall-prezz ta'l-ee-ħwejjeġ, mijiet ta'nies bil-ġuħ fit-toroq jistgħu jkunu mitmugħa għal xahar.
  
  
  Kien biss jkollna użati biex l-moħħ-blowing jikkuntrasta tal-Calcutta meta splużjoni tinstema seba'metru mill-bini. It-twieqi bulged u feġġ bħal minfuħa blalen.
  
  
  Huwa d tidher shrapnel ħabta fis-il-half-mikxufa-korpi tal-tallaba u tiċrita l-Pariġini ilbies tal-mara madwar l-Rolls. Smajt tagħha kbira u lokali ta ' l-uġigħ, imbagħad inviżibbli ewwel tal-teħid ta'kampjuni tal-arja tal-pressjoni hit me fis-sider u eliminat me off-saqajn tiegħi.
  
  
  Duħħan billowed wara blat li tellgħu l-toroq u l-tinfaqa fis-karozzi pparkjati fl-triq. Qabel ma tlift l-kuxjenza, li raw l-art ta'fuq tal-bini kollass. Bil-mod, bħal tat-tidwib wax, l-istruttura tilfu l-għamla tiegħu bħala l-travi tal-azzar kristall u l-pjanċi maqsum u sfaxxa. Qawwija tal-belt tal-blat u l-siment blokki naqas madwar me.
  
  
  Meta l-oġġett iebes laqat il-dahar tal-kap tiegħi, l-uġigħ kien insopportabbli. Tagħha, niftakar ħsieb b'mod ċar ħafna: "jien ser imutu." U jien ma anki bdew il-kompitu għadhom.
  
  
  Imbagħad kollox mdawwar l-iswed, u l-I ma tħoss l-uġigħ aktar.
  
  
  Għalija, dan kien l-uniku t-trażmissjoni ta'l-sireni, dawk stramba-ingliż ħornijiet li kienu l-aktar xierqa għall-intrapriżi żgħar Ewropew tal-pulizija-karozzi milli għall-kbira tal-college girl ambulanza li waqfet pulzieri mill-kap tiegħi fuq il-bankina.
  
  
  Ħassejtni l-frak qed jinġibed minn madwar saqajn tiegħi, u smajt familjari vuċi jitkellem lili mill-bogħod.
  
  
  'Korporazzjoni? Huwa inti?
  
  
  Corkscrew deher iblah lili. Iżda l-vuċi jinżammu tirrepeti corkscrew, u l-tagħha ma setgħux-risposta. - Ħalq tiegħi kien sħiħa ta ' trab u bit grad ta'siment.
  
  
  "Inti għadu ħaj, Nick?" Għandek tisma lili?
  
  
  I kien telgħet bil-qawwi l-irġiel u bir-reqqa merfugħ fuq streċer. Hija kienet fissa fuq tagħha lura sakemm I tpoġġa fl-ambulanza, iżda hija kienet magħżula meta l-qodma college girl jinġibed fuq Chowringey-Triq.
  
  
  Il-bniedem li kellhom mitkellma me fit-toroq ma kienx hemm; biss l-irqiq Indjan-infermiera mr bil-me, u ma kienx il-fiduċja tagħhom.
  
  
  Mhux li kelli ħafna flus miegħi. I kien l-aktar kkonċernati dwar l-armi meħjuta fis-libsa tiegħi.
  
  
  Permezz tal-tieqa, I tista'tara l-folla miġbura fil-toroq fil-quddiem tal-tipjip fdalijiet tal-minfuħa-bini. Bosta nies tefgħu ġebel fil-safa in-nies fuq il-bankina, filwaqt li oħrajn tefgħu ġebel fil-karozza tal-pulizija. L-pulizija kienu diġà-isparar tiċrita gass lesti fil-folla, u ż-żgħar rewwixta deher inevitabbli.
  
  
  Minuta wara, il-Cadillacs kienu ħallew il-folla wara, u ħlief għall-kapijiet tagħhom u l-ħmieġ f'ħalqhom, huwa ħass bħal turistika fuq vjaġġ qasam.
  
  
  Onest gwida kienu li jiddeskrivu Calcutta bħala "l-professjoni aktar popolari, professjoni aktar popolari, sickest, rottenest tal-belt fid-dinja."
  
  
  Iżda għal ftit blokki, Chowringee tat-Triq kienet Kamra tal-Kummerċ ġenna. - Mużewijiet, l-uffiċċji tal-gvern, żgħar lukandi, u l-kbir djar privati miksija iż-żewġ naħat, iżda għall-ihc, ma kien hemm l-affarijiet li jagħmlu l-Punent tal-matematika maġġuri morda.
  
  
  Calcutta, bħal ħafna misdud, iffullar ibliet hu wieħed mill-akbar fid-dinja. Biss il-kwartieri fqar huma differenti. Wieħed mill-il miljun resident tal-belt ma jkollhom l-akkomodazzjoni fil-livelli kollha. Dawn jgħixu fit-toroq, fuq il-bankina, fil-parks u l-bini pubbliku. Mhux meta jkunu qed tallaba u serq biex jibqgħu ħajjin. Il-familji kollha jitwieldu, ħajjin, u jmutu anki mingħajr il-aktar sofistikat saqaf fuq rashom, l-ebda aħjar mill-firien dawn il-ġlieda maż-żibel.
  
  
  Bil-lejl, ir-ringieli tas-traversi jixbħu kadavri stabbiliti għall-ħruq wara l-epidemiji. L-aktar suċċess dawk li jgħixu fil-tojlit jew buesti, is-saqaf li jogħla wieħed u nofs metru'l fuq l-art. Web-ilma huwa l-tajn u unspeakably mniġġsa l-ilmijiet ta'l-Hooghly-Xmara.
  
  
  I mfakkar dan l-aħħar darba li kien I fil-Calcutta. Din kienet l-istaġun tax-xita, u ma kien hemm l-miftuħ sistema tad-dranaġġ taħdem permezz tal-toroq.
  
  
  Għalhekk jien mhux se tkun partikolarment interessat dan il-vjaġġ. I marru hemm fuq missjoni, naf li l-belt huwa fossa tal-mard u l-ħmieġ.
  
  
  Dan li darba kien tama għall-aħjar żminijiet. Fl-1947, meta l-British mogħtija l-indipendenza tal-pajjiż, il-ġdid tal-Kungress tal-Parti magħmula miġnun wegħdiet ta'l-aħjar fil-futur u d-demokrazija, iżda magħhom, Calcutta il nemes biss ltqajna ulterjuri kif to get matul online isfel.
  
  
  Fl-1971, il-townspeople ivvutat għall-Komunisti fl-disprament. Iżda din it-tama kienet mhux sodisfatti. Il-Komunisti wkoll ma setgħux-kontroll tal-belt, u għalhekk il-gvern federali ġermaniż intervjena u ddikjarat l-liġi marzjali.
  
  
  Fil-ħajja reali, Calcutta ma jidhirx bħall-dritt tal-belt għal AH l-aġent . Iżda kelli li jobdu l-ordnijiet, u l-messaġġ li laħaq me F'nizza kienet ċara ħafna.
  
  
  "Mur Calcutta malajr kemm jista'jkun," huwa qal. Għalhekk hija kienet imbuttat madwar l-żibel mill attraenti franċiż class kiss u telgħet fuq il-ewwel pjan intestatura tal-lvant. Issa, siegħa wara l-inżul fl-Calcutta, kien fl-ambulanza, ħmar tiegħu feriti u feraħ ruħu fuq li ħaj.
  
  
  Fil-quddiem tal-isptar, sibt fuq dgħajfa s-saqajn madwar l-karozza u ċaħdet l-offerta ta'l-infermiera tieħu me lill-Ambulanza. Minflok, huwa segwit żgħażagħ infermier artab kannella tal-ġilda u sbieħ annimal isfel okkupata innifsek. Wara aħna mimlija l-soltu forom, hi ħadet il-me-kamra privata u qalli li tistenna l-tabib.
  
  
  Siegħa tard, Ed daħal.
  
  
  Ont, ħares lejn lilu bil-ħalq miftuħ. Huwa maħsub li kien ego-vuċi li jinstemgħu tagħha nofs rieqda fit-toroq, iżda attribwiti għal delirju. Safejn naf, kien tiegħu fl-uffiċċju privat fl-istati Uniti l-Istampa u l-Telegrafija-Servizzi tal-bini fuq Dupont Ċirku F'washington.
  
  
  Huwa lanqas tgħid hi. Huwa biss frowned, ħa l-waħda ta tiegħu irħas sigarri, u daqsxejn off l-aħħar. Huwa mixgħula ma ovvju ta'divertiment.
  
  
  Għall-Hawke, dawl sigarru huwa ritwali, u l-mod li huwa jkollha fil-ħalq tiegħu jagħti bogħod dak tal fuq il-memorja tiegħu. Fuq dan il-punt, kien jew ansjuż jew li jivvaluta l-qagħda l-ġdida.
  
  
  Meta hu sorveljata, wara it-tqegħid l-logħba, deher li kien ara me għall-ewwel darba.
  
  
  Kif inti tħossok?'
  
  
  Tagħha coughed xi aktar trab madwar tagħha gerżuma u qal, " Iva, sir. I tħossok tajjeb.'
  
  
  Huwa nodded, kuntent b'mod ċar.
  
  
  "Inti ma ngħidu li kienu ser Calcutta," qal.
  
  
  "L-emendi huma fil-pjanijiet," huwa qal. "Kien I jirritornaw mill-laqgħa F'beijing. I ma jmorru għal żmien twil. I ser tkun l-intestatura-dar fl-siegħa.
  
  
  Ed ħares direttament fil me u frowned mill-ġdid.
  
  
  "Inti qed jkollna-addoċċ," qal f'daqqa. "I segwita inti il-mod mill-ajruport. Huwa ma kienx anke blokka waħda wara inti meta l-bombi marru off.
  
  
  Tagħha, ħares lejn lilu. Hawke kienet esperjenza aġent, huwa ma kienx li tkun insejt tieħu, imma jien għandu jkollhom magħrufa xi ħadd kien jaraw me. Fl-tiegħi il-linja ta'xogħol, inti ma jdumux fit-tul jekk inti ma tinnota li tkun qed tiġi segwita.
  
  
  — Il-bombi kien maħsub għalija?"
  
  
  Huwa qal li l-ebda. Probabbilment ma jkunx. Dan kien russu tal-bini, il-kwartieri ġenerali tal-missjoni tal-kummerċ. U li l-parti ta'l-problema."
  
  
  - Kap tiegħi fetħet il-żgħar pakkett huwa ressaq.
  
  
  Dak li kien qed iżomm ħares bħal lewn is tista tal-żibel tfarrak. Ma kien hemm l-ebda tikketta, u kien hemm is-sikurezza tal-qbid fuq naħa waħda. Deher l-ebda aktar perikolużi mill-ġugarell bil-bombi.
  
  
  "Dak li hu, Kostya, għaliex huma inti fl-Calcutta," Hawke qal. "Hot-bombi".
  
  
  Huwa beda jidħaq. Tista'tkun serja. Il-ħaġa ma jidhirx bħal theddida reali. "Nitrat tal-potassju," huwa qal. - Bank aspirazzjoni u l-fuse. Il-prezz huwa żewġ rupee.
  
  
  "Iż-żewġ trimestri," huwa kkalkulat b'leħen għoli.
  
  
  'Dak id-dritt. Pjuttost irħas, anke fil-pajjiż bħall-Indja. Iżda din hija ħaġa qawwija biżżejjed biex pir off-riġel jew daqqa tal-bini. Probabbilment l-aktar qawwija minn idroġenu bil-bombi, jekk inti tagħmel ih biżżejjed u l-użu bħala politiċi lieva.
  
  
  Dan iż-żmien kien min-naħa tiegħi li frown. Huwa sorpriż me. Ed ma kienx-bniedem mogħtija lill-eżaġerazzjoni, iżda huwa tkellem dwar l-dilettanti riġidità bħal li kieku kienu atomika bombi. "F'dawn l-aħħar 24 siegħa, tliet russu tal-bini fl-Calcutta ġew meqruda minn dawn l-irħas bombi. Rappreżentant tal-bejgħ tal-uffiċċju u l-żewġ ditti russi.
  
  
  I talab tagħha. "Allura dak. Peress li meta ma nemes AH jinkwetaw li l-Russi se jiksbu aktar mill dan?
  
  
  "Tagħna aħmar ħbieb huma jgħajtu dwar mdemmija qtil. Il-pulizija sabet li l-bottijiet kienu prodotta mill-kumpanija Amerikana Nazzjonali Jistgħu Kumpanija.
  
  
  "Iżda dawn qed mibjugħa kollha fuq il-beraħ."
  
  
  'Ma jimpurtax. Aħna huma taħt pressjoni. Huwa dwar jiġu kkastigati. U hemm għajdut dwar dan.
  
  
  "Għajdut?
  
  
  "Jitkellmu dwar maġġuri rivoluzzjoni."
  
  
  — Bħala riżultat ta'xi irħas-bidliet li l-isem sħiħ?
  
  
  Ed mimgħuda fuq mejta sigarru. Ego tal-wiċċ kien skura. "Iva, jekk blowing sa ih huwa biżżejjed fil-postijiet dritt..." Huwa shrugged.
  
  
  Huwa mogħtija me irqiq folder ma apologetic-espressjoni fuq il-wiċċ tiegħu. "Din hija kollha aħna s'issa. Din hija problema tal-Ministeru tal-Affarijiet Barranin tal-Federazzjoni russa, sabiex tissolva permezz ta'l-konsulat tagħna. Jien naħseb li jkollhom jwassal għalik. Jekk jogħġbok ikkuntattja Qarn Mir. Huwa l-kontroll tal-aġent tal-AH . Informazzjoni ta'kuntatt huwa disponibbli fuq il-dell. Huwa ffirmati u ħares inċerta. Ma kienx bħalu. "Aħna rridu li nip dan il-għajn. Dan il-każ għandu riħa li aħna ma simili.
  
  
  Huwa waqfa qasira mill-ġdid, kif jekk jiddispjaċih dak li huwa kien qal. "Issib min jagħmel il-bombi u jagħtu taċ-ċomb. L-att mingħajr restrizzjonijiet.'
  
  
  Kien hemm żewġ messaġġi fil-Della mill-Qarn Waħdu, iżda xejn. I tista'tikseb aktar informazzjoni mill-gazzetti. Kelli li ssegwi din l-informazzjoni bl-addoċċ, u l-I ma bħal dan.
  
  
  Huwa ħares lejn Hawke, jistennew l-aktar minnu.
  
  
  — Inti tkun taf kemm nagħmlu issa, Nick. Aħna ma setgħetx issir taf xi ħaġa dwar dan," huwa qal. "Dan jistgħu jkunu trattati malajr. Aħna ma jkollhom il-ħin għall-istati uniti, għall-esplorazzjoni bir-reqqa, jew anke għall-analiżi bir-reqqa. Għalhekk oqgħod attent. Għandna l-ebda-idea dak li aħna jkollna lilna nfusna fis.
  
  
  "Nizza tan-negozju," qal.
  
  
  "Nixtieq nistgħu jgħidlek aktar. Qarn Mir jgħid li għandu l-kelb li hija involuta jistgħu jgħinu. Għal sena, hu mħarrġa ġermaniż Shepherd li jiġi lokalizzat splussivi-sustanzi attivi. Huwa kważi impossibbli, iżda jagħtu tipprova. F'dan il-każ, għandna bżonn dak kollu li nistgħu naslu.
  
  
  Huwa sfruttat l-irmied mill-sigarru tiegħu u jingħorok ego tiegħu fil-art mal-boot. "Aħna ma taf aktar dwar l-russu movimenti fil-qasam. Dawn ltqajna mill-inqas persuna waħda hawn, forsi aktar. U l-Ċiniż jistgħu wkoll ikunu attivi."
  
  
  "Tiegħi jaħbu?"
  
  
  Ed tatni-bagalja, passaport, u nofs il-pjan tal-biljett.
  
  
  "Inti qed Howard Matson. L-aħħar xahar li riedu irħas saltpeter fil-Lvant Imbiegħed. Inti tan-nar produttur.
  
  
  I ħa l-passaport tagħha u ħares lejn biex tiftakar fejn kienet allegatament imwieled u għexet u fejn tiegħi fittizji-kumpanija kienet tinsab.
  
  
  Il-borża kien sħiħ tad-dokumenti relatati mal tan-nar, l-formuli, l-kuntratti, bushing, pavimenti-bejgħ, il-pinen u nowtbuks. Biżżejjed biex jgħaddu sommarju tal-ispezzjoni. Ed laħqu fil-but u miġbud ' il barra l-lukanda ewlenin. Huwa taw lili.
  
  
  "M'hemm l-Iżvediżi fil-kamra. L-oġġetti personali li għandek bżonn. - Xorti tajba.'
  
  
  Huwa mixi matul il-bieb u l-xellug mingħajr tħares lura. Hija sabet ruħha biss mill-ġdid. L-għadma u l-safa, barrani fl-maħmuġ-belt, fuq missjoni li kważi maqtula me qabel ma anki ħa l-azzjoni.
  
  
  It-tabib li żaru me tkellem Oxford-ingliż u l-eżaminati me bir-reqqa.
  
  
  "L-għadam mhumiex imqassma," huwa qal. "L-ebda intern korrimenti."
  
  
  Huwa immedjatament tilef l-interess fl-me. Huwa kiteb l-preskrizzjoni għal analġeżiċi u sparixxew. Siegħa wara, huwa tax-xellug tagħha madwar l-isptar, u Stahl ħares għall-taxi.
  
  
  Għal darb'oħra, l-I kien bil-wieqfa barra fil-sħana, il-ħsieb dwar l-ħwejjeġ Ed kienu ppreparati għall-me fil-lukanda, u bit-tama li d magħżula tad-dawl u l-kessaħ libsa. Iżda dan ma kienx biss Fuq'li sar me għaraq meta kienet imqiegħda fil-kabina. Dan kien l-assenjazzjoni. Tagħha qoxra huwa fuqu bl-addoċċ u mingħajr waħda xierqa twassal jew ħjiel. I ma bħal dan.
  
  
  
  Il-kapitolu 2
  
  
  
  
  Bertrum J. Smith Slocum qishom tipiku diplomatiku. Huwa kien fuq ħames-saqajn tall, bil-fidda-xagħar griż u bir-reqqa imnaddaf kaċċa nisa. Nen kien liebes ħafna tleqq-dinja papoċċi, għalja kawża maqtugħa tajba, u pulzieri fuq il-kmiem tal-strixxi qmis. Meta huwa miġbud minn naħa tiegħu, malajr tbissima deher fuq il-wiċċ tiegħu, iżda dan malajr sparixxew.
  
  
  "Ah, Is-Sur Carter. Stajt jinstemgħu inkredibbli l-affarijiet dwarek.
  
  
  "Matson," qal. "Ejja jidra tiegħi jaħbu l-isem."
  
  
  "Oh, iva, tal-kors. Huwa motioned għalija li joqogħdu fil-blu tal-bellus-presidenza li jmiss għall l-ego-illustrat desk. Ma kienx hemm anke-telefon fuq il-mejda biex ineħħi l-attenzjoni mill-tleqq grainy disinn fuq in-nen.
  
  
  Huwa talab. "Ġejt infurmat dwar dan meta inti tax-xellug Franza?"
  
  
  'Mhux kompletament.'
  
  
  "Mmmmm. Ukoll, ma kien hemm l-erba'splużjonijiet aktar, inklużi l-waħda inti biss evitat-lum. Il-russu Konslu uffiċjalment mqiegħda ir-responsabbiltà fuq l-Istati Uniti. Dawn tkompli tibgħat l-estimi tal-rikostruzzjoni-ispejjeż u l-lista tal-mejjet Russi. S'issa, l-abbozz huwa madwar għoxrin miljun dollaru.
  
  
  Dan huwa l-mazz. Kif jistgħu jagħtu prova li aħna...
  
  
  "Dawn ma jistgħux."
  
  
  "Aħna responsabbli għal dan?"
  
  
  — L-ebda, l-ebda, tal-kors. Aħna qed fid-dlam, biss bħal kulħadd. Il-bieraħ, ir-Russi mogħtija pistoli li l-konsulat tal-persunal. Huma għandhom sitta u għoxrin in-nies hemmhekk, u l-I tista aqta għaliex. Huwa wieħed kbir spy tan-netwerk, l-vuċijiet u l-livelli kollha. Huwa waqfa qasira u imbuttat pakkett madwar il-president lejn me. "Washington mibgħuta inti messaġġ. Huwa encoded. Huma wkoll ta struzzjonijiet lill-istati uniti biex tikkoopera bis-sħiħ mal inti.
  
  
  Slocum ltqajna u marru għall-tieqa. Huwa dam l-idejn fuq il-wiċċ tiegħu u lura.
  
  
  "Carter... I jfisser Matson... għandna bżonn twaqqaf din il-bumbardament immedjatament u ħawwad off ir-Russi. Dan huwa l-ewwel post fil-karriera tiegħi. Sebgħa u għoxrin sena fl-servizz tal-affarijiet barranin, u issa dan.
  
  
  — I ser tagħmel l-aħjar tiegħi, is-Sur Slocum. Iżda I bżonn ftit l-affarijiet. Ħamsin-rawnds ta'munizzjon għal standard 9 mm Luger pistola, nizza żgħar .25 awtomatiku pistola, u żewġ għamlu rewwixta vjolenti mejjet mimlija.
  
  
  "Is-Sur Matson! Tiegħu diplomatiku, mhux l-armi tan-negozjant. Huwa beda jidħaq. "Inti tixtieq hu li jkollhom diplomatiċi konversazzjoni ma'terroristiċi li jitfa'bil-bombi fil lili? I l-użu tiegħi stess metodi, u tuża tiegħek. I ikollok bżonn ukoll ta ' karozza u elf dollaru f'rupi, mhux aktar minn għoxrin kontijiet.
  
  
  Slocum ħares lejn me għall-mument, u rajt l-diżapprovazzjoni fl-għajnejn tiegħu. Fl-ego interpretazzjoni personali, rank tagħha kienet ħafna aktar baxxi minn ego. Iżda d-dritt li issa, huwa meħtieġ me. Mingħajr ma tgħid xi ħaġa, hu qabad l-telefon u beda jagħti l-ordnijiet. Filwaqt li kien qed jagħmel dan, I jinfetaħ il-pakkett kien mogħti lili u eżamina l-pulit printed in-numri u ittri. Il-messaġġ kien miktub fil-ħames grupp trojka kodiċi AX. I kienu jippreferu li jeqirdu l-messaġġ immedjatament, iżda tista ' ma jifhmu messaġġ fil-ħames gruppi mill-ewwel, allura I pawned lill-ego fil-minuta.
  
  
  Slocum tatni l-ċwievet tal-karozzi u l-munzell ta rupee, li ħafna minnhom kienu ħażin msawwta, u dak kollu li tagħha-lukanda meħtieġa. Tliet bil-ponta saljenti fl-ċirku kien stampata fuq il-ħolqa. Sabiex il-ċwievet għandhom ikunu ġejjin minn Mercedes, probabbilment minn Slocum tal-karozza privata. Mill-inqas huwa għamel xi sagrifiċċji.
  
  
  "Is-sur Matson, Washington għandha staqsa infakkarkom li dan il-każ fih il-żerriegħa tal-konfrontazzjoni bejn l-Istati Uniti u r-Russja. Jidher li r-rwol ta'l-ħati kien impost fuq l-us, u aħna ma jkollhomx l-opportunità li jagħtu prova tagħna innoċenza. Jekk in-numru attwali ta'splużjonijiet żidiet impjegati jew aktar tal-federazzjoni russa mill-konsulat huma maqtula... Huwa jintmesaħ tiegħu earlobe. Slocum kien għaraq tiegħu kessaħ-uffiċċju.
  
  
  — Tajjeb, allura, jista'jkun hemm estensiva gwerillieri-gwerra għaddejjin hawn fl-Calcutta. L-amerikani u Russi se die fil-pajjiż newtrali ħarxa prospett."
  
  
  — Jekk jiġri dan, is-Sur Slocum, ma jkollokx bżonn me. Imbagħad għandek bżonn l-Marini.
  
  
  Meta rritorna għall-kamra f'lukanda tiegħu nofs siegħa wara, huwa milwija fuq il-f'kodiċi-messaġġ huwa kien irċieva madwar l-Istati Uniti. L-istruzzjonijiet kienu għal żmien qasir.
  
  
  "I jissuġġerixxu li l-kuntatt u żżomm il-kuntatt mal-Choeni Manuel, tifla ta'magħrufa l-industrijalisti. Magħruf bħala Indjan-aġent tal-Klassi M4, ih klassi baxxa. Il-promozzjoni mill-kurriera. Jidher li jaħdmu biss part-time. Jista ' jkun utli għall-għotjiet speċjali Calcutta-problemi. Huwa magħruf li hi simpatetika lejn l-Istati Uniti, iżda ma jurux tagħha jaħbu bla bżonn." Il-messaġġ ma kienx kbir ftehim, iżda dan kien l-appoġġ madankollu. Fi kwalunkwe każ, hija tatni għajnuna potenzjali, u ukoll fil-Calcutta ma kien hemm l-estremament ftit nemes magħhom kif il-gvern tal-istati uniti naħat mal-Pakistani fil-ih-gwerra ma'l-Indja. I imdawra permezz tat-telefon tagħha ktieb sakemm I fl-aħħar nett jinstabu l-isem tal-editur ta'l-lingwa ingliża-gazzetta. I preti li jkun kittieb freelance u qbilna ħafna mill-informazzjoni meħtieġa I mill tagħha. Choeni Manuel kien tnejn u għoxrin sena, madwar ħames-saqajn tall, u ta'fuq il-kasta Brahmin. Marret għall-iskola fl-Isvizzera u żviluppati reputazzjoni għall-partying. Kull jum, hija kellha-tennis fl-O u Lotta klabb qrib l-pjazza indipendenza tal-Park.
  
  
  Laqgħa tagħha kien aktar faċli minn I-ħsieb. Stajt biss ġie li klabb fejn hi taħbit xi ingliż tifla. Wara li jagħti lill-bartender għall-għaxar rupee, hu qalli li Choini favoriti max-xorb bil-gass kien gin, u għalhekk huwa ħa l-żewġ tazzi miegħu meta hu marru għall-tennis-qorti.
  
  
  Hija kienet diġà megħluba opponent tagħha.
  
  
  "Logħba fuq," Choeni qal, l-intestatura għall-net.
  
  
  "Dan l-bozz min xarba," qal, l-għoti tagħha tal-ħġieġ.
  
  
  Frown deher fuq tagħha moħħ, imbagħad sparixxew mill-ġdid. "Ir-raġel tagħha.
  
  
  "Xi madwar l-ħbieb fil-Monte Carlo me parir li tieqaf mill-post tiegħek jekk qatt qabel tagħha ser ikunu fil-Calcutta. U l-vuċi tagħha huwa hawnhekk.
  
  
  Agħlaq l-vuċi kienet baxxa u pjaċevoli, bi ftit l-ingliż u l-aċċent ħjiel ta snobbery. 'Ħbieb li...?'
  
  
  Huwa tbissem tagħha. "Jiddispjaċini, jien qatt ma sejħa ismijiet tagħha. Biss l-ħbieb.'
  
  
  Issa ma kien hemm tbissima jilagħbu madwar l-kantunieri tal tagħha rta. Hi kienet sabiħa, bid-dawl taż-żebbuġa-ġilda. Agħlaq kellhom kannella l-għajnejn, l-iswed u l-tleqq tax-xagħar li ddum fil-żewġ ikel biex il-medju ta ' lura tagħha.
  
  
  "Naħseb li int kidding, iżda grazzi għall-xorb," hija qalet. Hija ħadet sip u mogħtija l-tazza lura għall-me. 'Tixtieq li jżommu lili? Jekk inti trid tistenna sakemm il-kompetizzjoni hija aktar... nistgħu jitkellmu." Hi beda jidħaq. — Dwar dawk il-ħbieb ta'tagħna fil-Monte Carlo. Hija qatt ma kien hemm. Hi madwar daru u wera me tagħha arched annimal taħt qasir abjad tat-tennis-ilbies. I kienet kuntenta li xi ħadd fuq it-telefon ssuġġeriet li l-I tistabbilixxi dan il-kuntatt. Hi tista'tkun kapaċi biex ineħħi me ftit matul din l-assenjazzjoni.
  
  
  Choini serva ukoll, kien diffiċli iservu bil-spin-effett. Rebħet il-aħħar sett, sitt-waħda, u wasal sa me, timsaħ il-għaraq mill brow tagħha.
  
  
  'Mhux ħażin.'
  
  
  Hija kienet id-daħk. "Tagħha jew logħba tiegħi?"
  
  
  Kemm il-valuri. Int l-ewwel mara li stajt qatt rat tagħha saqajn esposti.
  
  
  Choini l-qima u ħa tagħha jixorbu mill me. "Jien brawler. Fl-Iżvizzera jew Londra, dan huwa kkunsidrat sabiħ ħafna. Hi mogħtija l-xorb l-sodda u mdawwar għalija, l-tisbiħ ta'tagħha tat-tennis ilbies turi sbieħ tagħha sider. Kienet taf dwar l-effett. — Int Amerikana, mhumiex inti?"
  
  
  — Fil-fatt, u jien tfittex għal xi ħadd li jkollhom pranzu ma'." Kif dwar dan?
  
  
  Hija qieset sorpriż. ""Għaliex?'
  
  
  "Inti qed sabiħa, tkabbir intelliġenti, ewwel xahar. Jien għajjien, jien mtaqqba, u I-ħtieġa li jqattgħu l-għaxija mal-Hema. Huwa waqfa qasira. "Skużani, l-isem tiegħi huwa Howard Matson. L kollha fuq New York, u hawn tagħha biex jixtru tan-nar.
  
  
  "U int interessat fl-bombi?"
  
  
  ""Iva.'
  
  
  "Dak dimenzja." Hi waqfa qasira. ""Għaliex le? Inti tkun sorpriż kif tat-titqib din il-belt jista'jkun. X'jiġri jekk aħna kellu pranzu fil-appartament tiegħi madwar tmien nofs in-nhar?
  
  
  "Ma rridx li jikkaġunawlek xi problemi..."
  
  
  "Jien ser jgħidlek tiegħi kok biex jinżamm sempliċi." Hi l-qima kif hi saqajh. 'Jien ser tieħu doċċa. Ara inti illejla." Hi daru u tal-mixi lejn il-klabb. "Ħej, I ma anki taf fejn inti tgħix. I segwita tagħha. Hi waqfet il-mixi.
  
  
  "Is-sur Matson, inti taf I ser tkun hawn fuq l-qorti tat-tennis. Inti sab I kien jivvjaġġaw ftit, u inti probabbilment bribed xi ħadd biex issib dak li kien I tax-xorb. Jien żgur li int mhux se jkollhom xi problemi is-sejba l-post fejn noqgħod jien. Jekk inti ma tistax tirnexxi, nibża'inti ser titlef pranzu tiegħek.
  
  
  Hi jdur madwar mill-ġdid u l-intitolat għall-doċċa. Barra l-nisa tal-kompartiment tal-kamra, I raw tagħha tieqaf u jitkellmu skura raġel. Klabb astrologer, I-ħsieb. Minn fejn hu jinżamm dan, Ego tista'tara l-librerija tal-astronomija-kalkoli fil-blokki tal-betula-qoxra, u l-I staqsiet jekk hi kienu talbu għall-parir dwar me.
  
  
  Tajba mfakkra me tal-żewġ uċuħ-Indja... l-naħa moderni rappreżentati mill-dinja tan-nisa bħall-Choeni Manuel, u l-antika tal-passat jaqbdu magħhom mal-mejjet tar-reliġjonijiet u l-moħbi.
  
  
  Din l-ambigwità jistgħu jikkumplikaw tiegħi assenjazzjoni. Wara li jħallu l-klabb hu iddeċieda li immedjatament ta'kuntatt lokali tal-kontroll aġent AH . Forsi jista'jkun ta'għajnuna me jifhmu aħjar din il-kultura, fejn xi nies mixi mikxufa fit-toroq u l-smeared l-korpi tagħhom mal-irmied, filwaqt li oħrajn użati shadow għajnejn u l-aħħar.
  
  
  Kien jaf ftit dwar il-Qarn Mir, għalkemm kien li jinstemgħu l-isem tiegħu qabel. Kien bis-sħiħ li jaħdmu għal rashom u kien li jaġixxi bħala għassies u osservatur, li jipprovdu s-sigurtà tagħna għall-persuni li jaħdmu fl-Indja jew li jgħaddi agħlaq.
  
  
  Kien kważi erba'nofs in-nhar meta sirt ego, il-maħżen, il-librerija mal-soltu xiħ quddiem il-bieb. Dan iż-żmien kienet il-mara. Hu tista ' tgħid mill-kelma "tarf" tatwaġġ fuq il-wiċċ tagħha diversi drabi fil-Sanskrit.
  
  
  "Ont Krishna, Bus Tarf," hi parti minn taħt tagħha qabel doċċa u l-nisa.
  
  
  Kien malajr għadda mill-mimmo agħlaq. Safejn naf, hi tista'wkoll ġew aġent, osservatur għall-Qarn tal-Paċi, jew Komunista-kuntrattur.
  
  
  I pparkjati-karozza żewġ blokki mill-maħżen u tax-xellug l-Mercedes fil-quddiem tal-Indjan suldat permanenti madwar l-degradanti triq. Kien bil-wieqfa bil-xkubetta tiegħu fil-ispalla tiegħu, u l-tagħha nod qal Ego li kien se żżomm għajnejk fuq il-karozza.
  
  
  Il-vista ta ' l-ego xkubetta belied ir-rapporti fil-midja li Wilhelmina kien holstered taħt tiegħi driegħ tax-xellug. U mbagħad kelli Hugo, twila tiegħi stiletto, b'mod sikur mdaħħla tiegħi kontra l-polz tal-lemin, fejn l-ego jista'jilħaq tagħha fit-tieni.
  
  
  Huwa kien lest li jaġixxi fil-Calcutta, u baqgħet attenta. I għadda fil-quddiem tal-maħżen mill-inċident, jippruvaw biex tara jekk kien hemm lura bieb.
  
  
  Anke fl-erba-tletin, kien għadu misdud u barra sħun. Il-white ġebel riflessi l-xemx fuq l-lili mill-direzzjonijiet kollha. Fil-kantuniera, I-xellug Chowringey-Triq u l-intitolat għall-dahar tal-żgħar tal-librerija.
  
  
  Tagħha qoxra-mixi fl-triq dejqa u ħass li xi ħaġa kienu nbidlu. L-ritmu tat-triq ħsejjes kien differenti. L-istorbju element mxiet. I stenna madwar u raw biss żewġ mħarbta subien, l-ebda wieħed madwar minnhom aktar minn tmien snin. Dawn kienu ż-żgħar tal-blat marbuta mal-ħbula li huma iffavorixxa fil-kurjuż modi, tal-bidu bil-indikaturi u mbagħad tqaċċat egos, logħba li kellha waqt il-mixi.
  
  
  Tlaqt fuq u ħares madwar l-ħwienet bħal mixi turistiku jew il-negozjant l-infiq tiegħu l-ħin liberu fil-belt stramba.
  
  
  Jien ma tkun taf għaliex, iżda ħassejtni inċerti, u ma azzarda jidħol Qarn Mir-maħżen. Il-maħżen issa kien blokk wara me, u l-I titwaqqaf, li jduru madwar lura, meta smajt-bniedem mixi skop lejn me.
  
  
  Ego-pass quickened, u l-tagħha istintivament jdur madwar. Il-sikkina raw l-ewwel wieħed tagħha, u allura l-naħa li ħakem tagħha ego.
  
  
  L-Indjan ħa fil-Ħindu. Huwa kellu l-sikkina biex għolla u l-lest. It-tieni aktar tard, Hugo qabad fil-lemin tiegħu u l-nbeda lejn l-attakkant.
  
  
  Il-guy kienet tajba, iżda mhux espert. Huwa lunged, titwaqqaf, mdawwar, u li tolqot lilu. Iżda I jaf dak li kien se jagħmlu. Huwa kien kemm jekk huwa kien biss tlestew il-parti ta tiegħu t-taħriġ. Kien parried mill daqqa, u xabla tiegħi għerqet fil-fond fl-uem tal-polz. Huwa niżel il-sikkina u ppruvaw li jimxu il-bogħod, imma kien eliminat stabbiliti mill-Ego Nog. Qabel ma jkun jista-qabża fil-me, tagħha, huwa magħfus marda tiegħu għall-ego fis-sider u imbuttat tiegħu dawl tal-ġisem bogħod mill-blat.
  
  
  "Li l-infern huma inti, apposta?" Huwa muttered l-isem, iżda ma għidli xi ħaġa. "Li jintbagħtu inti?"
  
  
  Huwa ħadlu kap tiegħu. L corkscrew tal-mudell fl-ingliż. Huwa għadu ma kinux wieġeb. Ego tal-polz kien ta ' fsada. I indikaw dan tagħha, iżda huwa shrugged. Hema kien dan il-ġuvni? Huwa għandu jkollu magħrufa tagħha. Kien hu biss robbing me jew li qed jippruvaw biex joqtlu me fuq talba?
  
  
  Huwa poġġa l-xafra ego tal-gerżuma u l-mibruxa kontra l-ego tal-ġilda, tpinġija irqiq-fluss tad-demm. 'Min? I talab tagħha mill-ġdid, fil-Ħindu.
  
  
  Huwa fetħet l-għajnejn tiegħu fil-ġenwina orrur. Ċaħdet. Huwa magħfus aktar diffiċli fuq ix-xafra, u raw li kellhom maqtugħa frazzjoni ta millimetru aktar profonda. 'Min? I talab tagħha mill-ġdid. "Zakir," huwa qal, squirming tbatija. "Zakir mibgħuta me."
  
  
  "Zakir, li hija dan?"
  
  
  Huwa gasped u fetħet l-għajnejn tiegħu anke usa'meta ra tad-demm taqtir mill-ego tal-polz. Imbagħad l-ego-mira jiżżerżaq il-ġenb u hu mitluf-sensi.
  
  
  "Jieħu l-apposta," I muttered.
  
  
  Inti jistgħu jitgħallmu ħafna aktar mill tagħha. Kien tiegħi jaħbu diġà esposti? Li huwa Zakir? Forsi biss l-irħas kriminali.
  
  
  Huwa baxxuta biex iġibu l-Ego tiegħu sensi, iżda kienet sfurzata biex tagħti sa meta l-grupp ta jgħajjat lebsin-Indjani ħareġ fis-triq.
  
  
  Il-bniedem fil quddiem kien liebes il-jilagħqu tal-okra l-ilbies u l-xogћlijiet elaborati bis-headdress. L-mgħotti dekorazzjoni ego kien bl-għeruq ma simboliku tal-ħarir tal-kurdun. Kienu segwiti mill-mistednin tieġ, tużżana jew aktar rikk lebsin l-qraba.
  
  
  Il-grupp ffriżat fil-vista tal-tixrid tad-demm madwar il-bniedem fuq il-bankina. Ħarsu lejn me expectantly.
  
  
  Kelli l-ebda għażla oħra. Dan jista'jkun ta'ħames minuti qabel il-bniedem ma ' l-sikkina jerġa biżżejjed sensi li jitkellmu. - Kbira tal-folla għandu jkollhom miġbura minn dakinhar. Ma kienx sitwazzjoni ideali biex jagħmlu mistoqsijiet din il-persuna.
  
  
  Huwa staqsiet jekk kien waħdu. X'imkien f'dan il-dojoq sqaq, forsi, l-ego kollega kien qed jistenna għalija? Tlaqt aktar malajr, imbagħad dam permezz tal-passaġġ u daru fuq ieħor tal-triq qabel ma twaqqaf. Kien għaraq fil-ġdid tiegħu, libsa jippruvaw jiksbu tiegħu bearings.
  
  
  Kont naf li dan il-bniedem kienet tipprova toqtol me, iżda għaliex? Minħabba I kien Nick Carter, jew forsi minħabba li kelli ftit rupee fil-but tiegħi?
  
  
  Meta tagħha, qbilna li l-librerija, tagħha ddeċidew li tidħol'il quddiem id-dahar tal-bieb. Hu waqaf fil-mejjet-aħħar sqaq u ħares lilu matul b'mod kritiku. I ma tara xi ħadd, xejn perikolużi. Huwa kawt mixi fil-sqaq.
  
  
  Jekk dan kien l-attentat ta'qtil, kif setgħu jkunu osservati permezz ta'me-bqija malajr? Dan jista ġew xufier tat-taxi. L-offerta għaxar rupee bħala premju u inti ser ikunu jistgħu jixtru l-ewwel nofs ta'l-ajruport-xufiera tat-taxi u rickshaw-sewwieqa. Is-sejba l-destin ta'l-tall l-Amerika mhux se tkun diffiċli. Ma hemm l-ebda post fejn il-flus titkellem hekk b'mod ċar bħala Calcutta.
  
  
  Huwa mar lura l-bieb u biddel il-manku. Il-bieb ma kienx maqful. Huwa daħal l-kamra li ħares bħal maħżen u raw mara żagħżugħa seduta quddiem minnu. Huwa bil-kalma għalaq il-bieb u l-tbissem ħej hekk hi ma tkunx sider. Tiegħi sorpriża, tbissem fil-rewmatiżmu.
  
  
  Hija kienet pjuttost, bil-kannella tal-ġilda, tleqq artab tax-xagħar, u aħdar-għajnejn li kuntrast ma tagħha Indjan-wiċċ. - Ġisem tagħha kien jigi forma.
  
  
  "Inti trid tkun Amerikana," hija qalet.
  
  
  "Ma naħsibx li għandu sorpriża għalik."..
  
  
  Hi xejru l-kliem tiegħi bogħod. — Missieri mhux hawn, iżda huwa ser jiġi lura malajr. Hu jaf li inti jkunu waslu fl-Calcutta. L-isem tiegħi huwa Sib tad-Dinja."
  
  
  Mill-inqas I kien mistenni. Tagħha, ħadet ftit tan-nifs. Din il-parti ta'l-operazzjoni deher li jkunu għaddejjin skond il-pjan.
  
  
  L-girl kien liebes tradizzjonali mgħammra abjad qmis u qabel doċċa. Tagħha qawsalla-falda kulur kien twil, mitluqa tajbin. Hija żdied jdur mal mill-sufan.
  
  
  — Tista I tagħmel inti tazza kafè?"
  
  
  Hija wasslitni fis-pulita, qawwi, u jfuħ-kamra tal-ħajja. Ma kien hemm l-ebda wieħed ieħor. Ma kien hemm l-sufan baxx sett wieħed kontra l-ħajt. Żewġ l-bibien għall-xellug tal-lokali wassal għall-kmamar oħra, filwaqt li l-sess dawk quddiem kellhom-tielet-bieb li jwasslu għal-librerija.
  
  
  Mill-vizzju, huwa malajr barra l-informazzjoni dwar is-smigħ l-apparat. L-girl ħares lejn me mingħajr ma tistaqsi xi ħaġa. Tagħha ra li tagħha missier ppreparati tagħha għax-xogħol.
  
  
  I ma jistennew biex issib xi ħaġa, iżda t-tranżitu tal-biljett xi kultant jirriżulta li jkun ingann. U fl-tiegħi il-linja ta'xogħol, tat-tiftix tal-sid tal-dar ma jiksru etikett.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda mikrofoni fil-postijiet tas-soltu meta allegatament bl-addoċċ-viżitatur tista'tehmeż ih billi jeħel biċċa tal-tajn jew kolla. Ma kien hemm l-ebda mikrofoni fuq il-desk, fuq l-istati uniti, fuq il-bieb tal-koxox, jew taħt is-sedi ta'siġġijiet tagħna.
  
  
  I biss waslet għall-konklużjoni li l-Qarn tal dinja għandu jkun aħjar post minn I immaġina li jkun meta tkun rajt l-Ego... kien kartolerija-buttuna li ħares ftit wisq kbar fl-ewwel. Kien ppressata fil-ħajt ħdejn il-bieb ta'quddiem, kważi l-livell ma'l-art.
  
  
  Huwa bir-reqqa jinġibed u eżaminat il-parti t'isfel. Saff irqiq tal-plastik koperti l-daqs żgħir u transmitter receiver. Kien tip ġdid, iżda I stmat li l-firxa ma għandux jaqbeż il-200 metru.
  
  
  Sib daħal fuq me u ħares lejn dak li kien isir. Huwa poġġa saba tiegħu xufftejn u hi frowned. Qabel ma hi tista'tgħid xi ħaġa, il-bieb miftuħ u raġel daħal fil-kamra. L-uem kienet erbgħin sena, qosra, bl-tindif big ras, nuċċalijiet kbar bħall-Tfulija, u l-imnieħer li kienu ġew analizzati diversi drabi u qatt msewwija.
  
  
  Hi kienet telgħet mill-trasmettitur fl-naħa tagħha. Huwa ħares lejn dan, iżda ma jgħidu xi ħaġa. I wera li l-uem fejn sibt. Il-bniedem eliminat il-mikrofonu fuq il-driegħ u tefgħu ego l-art taħt iebsa tiegħu tal-ġilda boot.
  
  
  — I kellu l-ebda-idea tal - " huwa beda.
  
  
  "Fejn jistgħu nitkellmu?"
  
  
  Qarn Mira wasslitni il-dahar bieb u fis-sqaq, fejn diġà kien skur. Hija ħadet biss me ftit minuti biex tisma'dak kollu id-dinja kien jaf dwar l-isplużjonijiet. Ma kienx jaf xejn ma kontx naf. Ont kien għadu fid-dlam.
  
  
  — Taf ċertu Zakir?"
  
  
  Mir nodded. "Huwa l-isem komuni fl-Indja. Għandi l-erba'qraba imsemmi Zakir. Fl-Calcutta waħdu, ih għandu jkun fil-eluf... Huwa ħadlu kap tiegħu. "Dan transmitter... huwa tort tiegħi. Ħsibt li ma tissuspetta me, iżda issa dawn jaf kollox. Tagħha stahl huwa inutli li inti.
  
  
  "U issa huma jafu aħna sabet waħda tal-mikrofoni. Dawn jistgħu jkunu miżjuda ih iżda, sabiex ma ħallihom tisma xejn importanti.
  
  
  Huwa qal-Uem dwar il-bniedem ma ' l-sikkina fit-toroq. Huwa kellu nifs tiegħu. — Jien ma nemminx dan il-bniedem ppruvaw rob għalik." Dan jista ġew-qattiel. I ser jistaqsu tagħha.
  
  
  Meta rritorna għall-librerija ftit minuti wara, huwa ħa l-tajba li tħares madwar. Issa li kien jaf l-ħoss tal-vuċi tiegħi. Għalhekk jien ser ikollhom jiġu-lixka għall-ih jimblokka, ikunu liema jkunu. Il-librerija ingħalaq, ma kien hemm l-metall poġġamani fuq it-twieqi, u l-I kien bil-wieqfa mill-tieqa, jippruvaw figura fejn il-ih ras eavesdropper jista'jkun. Il-trasmettitur kellhom firxa limitata. Permezz tal-tieqa, I tista'tara tużżana-postijiet fejn xi ħadd jista ġew seduta bil-riċevitur. Gallariji fl-triq tkun ideali. Iżda li huwa? Ir-Russi? Ċiniż Komunisti? L-indja proprji ta'l-intelliġenza tan-netwerk?
  
  
  Huwa ma setax tiftakar me qatt ma jkunu esposti daqshekk kmieni fuq missjoni. Huwa ħass bħal hunter niskopru li l-ego kien qed ngħidu minn linji jkollhom huwa ma kienx anki dehru.
  
  
  Qabel ma hi tista'tiġbor il-ħsibijiet tagħha, hi raw ċaqliq barra. Kien malajr, imperċettibbli-moviment, bħal annimali fastidju priża tiegħu.
  
  
  It-tieni dell mċaqalqa fl-triq lejn il-librerija. Imbagħad horde kollu deher, għexieren tal-figuri tal-bniedem bil-ġebel, il-labar u l-improvviżati sħab fl-idejn tagħhom.
  
  
  L-ewwel ġebla laqat il-ħadid jacques u l-marret lura. Il-ħaġa li jmiss biex jiksru kien tieqa żgħira fil-jum. Imbagħad il-kbar tat-tieqa wara li kien jinżammu kienet maqsuma minn terz tal-ġebel. Huwa qabża lura biex jiġi evitat it-tnaqqis tal-ħġieġ.
  
  
  "Jeħtieġ li inti," Qarn Mira imsejħa minn wara me. "Huma taf int hawn.
  
  
  Missierha qablu. Dawn ppruvaw li jintemm ix-xogħol li qabel kienet naqset fit-toroq, biss dan iż-żmien li ma kien taħt il-kopertura ta'l-rivoluzzjoni.
  
  
  Huwa ressaq'il bogħod mill-tieqa u miġbuda Sib flimkien miegħu. L-għajnejn tagħha kienu wiesgħa mal-biża. Meta aħna daħlu fil-kamra tal-ħajja, missierha maqful il-bieb warajna.
  
  
  "Jidħlu fis," qal. "inti u tifla tiegħek... malajr permezz tal-dahar bieb."
  
  
  Huwa jista-oġġett. Hija kienet bil-mod prodded mill-ego k jum. Huwa ħares lejn me, blinked, imbagħad nodded u wasslitni biex il-maħżen. Mir jinfetaħ il-bieb ta'barra u l-half-intensifikati. Ego-għajta daħlu f'daqqa waħda, u huwa waqa'lura fis-kamra bi tliet marda ingħaqad fil tiegħu fis-sider, artab tiegħu, għajnejn serju diġà fil-fond pools tal-mewt.
  
  
  Huwa ewropea il-bieb u l-tinfaqa l-unika lampa fil-kamra.
  
  
  Aħna kienu maqbuda, magħluqa kemm fl-quddiem u lura. L-girl huwa dwar li tgħid xi ħaġa, iżda tagħha soluzzjoni għall-riċerka problemi hija l-hum ta'inċendjarji bombi fil-librerija. Konna ippinjat, l-nar qabel u l-folla warajna.
  
  
  
  It-tielet kapitolu
  
  
  Qabel ma setgħet timxi, infiltrazzjoni tal-ħruq tal-petrol beda jiddekorri taħt il-bieb tal-librerija. Huwa żdied maż-Mira tal-ġisem u l-crouched kontra l-ħajt. Meta tagħha lura l-bieb miftuħ pulzier jew hekk, Gawk ewropea fis-siġra, u tużżana-blat ewropea fil-bieb. Huwa malajr għalaq il-bieb u l-bike il-boltijiet. Li tħares'il quddiem il-tieqa li l-dritt tal-mara, hi raw il-figura jispiċċaw tal-portico u jaħdem malajr, imbagħad il-bniedem niżel l-art. It-tieni doċċa tal-balal u l-blat tolqot il-bieb u l-għebet-tieqa.
  
  
  Sib tefgħu tapit fuq il-ħruq tal-petrol u tqiegħed l-fjammi, iżda hekk, il-nar fil-librerija faqqgħet din il-ġurnata.
  
  
  Hija kienet waslet biex tispiċċa l-dahar bieb meta l-tieni inċendjarji bombi marru off. L-dahar bieb kien xokkanti mal-ħruq tal-petrol. Aħna kienu maqbuda.
  
  
  "Sib, hemm xi mod ieħor?"
  
  
  Hija kienet biki kważi hysterically u tħawwad il-kap tagħha. I marru għall-ieħor tal-ħajt tal-kamra. Kien mwaħħla mal-qodma folders, kaxxi tal-kartun, kaxex. Ih jinġibed tagħha stabbiliti. Għandu jkun hemm l-ħarba ir-rotta. Sib sib l-isfel li jmiss tagħha missier u ħa l-Ego tal-idejn. Huwa hopped fuq il-kannestri u sorveljata. Naħseb li kien hemm xi tip ta erf.
  
  
  Kif hu telgħu fuq il-stacked kaxxi, huwa induna li kienu fuq dejqa taraġ. Huwa kompla soprano. Il-passaġġ dam il-wisa'kollha tal-kamra, u fl-aħħar kien bieb. I dam biex dan, sabu l-manku, u huwa mdawwar. Il-bieb kien maqful. Tiegħi inizjali perpru barra u l-tolqot il-bieb li jmiss mal-lock. Il-bieb iffavorixxa miftuħa. I tefgħet tiegħi f permezz tal-dlam u ra ieħor xquq, iżda ma kien hemm l-ebda sellum li jwasslu l-isfel.
  
  
  "Sib, jiġu hawn malajr.
  
  
  Hija sorveljata fil-sorpriża u dam excitedly l-taraġ. Bir-reqqa aħna għadda l-ewwel dar, imbagħad it-tieni. Fit-tielet sular, bibien miftuħa fil-jfuħ-arja filgħaxija. Sqaq jistabbilixxu taħt l-istati uniti. Huwa magħmula minn l-erf u naqsu l-art. Sib maqbuda tagħha jaqbeż u wasslu tagħha għall-karozzi. Aħna saq bil-mod. Wara l-istati uniti, nistgħu naraw li l-pubbliku fjammi ta'l-iżvilupp agrikolu u tisma sireni fid-distanza. Meta konna għadna fil-bogħod minn man irrazzjonali, il-Mercedes titwaqqaf u tefgħu l-kap tad-dahar.
  
  
  Huwa ħa nifs fil-fond u l-waqa'fi l-awto-hypnosis huwa kienu tgħallmu fl-Istati Uniti. Wara ftit sekondi, kienet waqgħet fis-dawl tagħlaq. Ħassejtni bħal I kien qawmien sa minn twil aġġorna l-pna u s-smigħ Sib nitkellmu ip li jmiss lili.
  
  
  "Aħna nafu li dan kien ser jiġri," hija qalet, biki.
  
  
  'Li?'
  
  
  "Missieri u ont. Meta qablu li jaħdmu għalik, huwa qal li jmutu ġurnata waħda... vjolenti-mewt. Dan kien il-prezz kellna li jħallsu biex jiksbu l bogħod mill-tilfu mezzi ta'għajxien l-istrixxun li għandhom id-djar u l-edukazzjoni. Issa konna ħallas il-prezz.
  
  
  Hija riedet li tgħid xi ħaġa jagħti saħħa, iżda ma tistax issib il-kliem.
  
  
  Fejn inti ser? Għandek tal-familja?'
  
  
  "Tista'tieħu tiegħi tifla-post? Forsi jista'jieħu l-kura tal-me."
  
  
  I nodded tagħha, u hija tatni l-indirizz. Kien biss ftit blokki bogħod. I niżel off tagħha quddiem il-impożizzjoni Qodma Qorti Dar Sturt.
  
  
  "Huwa għandu jkun tax-xogħol tard," hija qalet. "Huwa dejjem il-każ."
  
  
  Meta hi ħareġ, hi kienet tissejjaħ ħej, l-isem tal-lukanda tiegħi. — Jekk għandek bżonn xi għajnuna, ċempel me, Ġugarelli.
  
  
  Hi ħares lejn me tagħha kurjuż aħdar l-għajnejn u l-sfurzat tbissima madwar tagħha. "Is-sur Matson, inti kont diġà għenuni kemm inti jista-magna. Inti salvat il-ħajja tiegħi.'
  
  
  Hi daru u dam l-bieb.
  
  
  I kkontrollati-kamra tagħha fil-lukanda tiegħi fil-każ mingħajr invit mistieden waslet biex tara me. Kollox deher multa. I daru fuq ir-radju, doċċa, u lebsin.
  
  
  Filwaqt li l-tagħha tie kien qed marbuta, Calcutta tar-Radju rrappurtati ieħor politika ta'splużjoni. Dan iż-żmien, bil-bombi laqat il-russu l-viċi-konslu tal-dar, u l-Komunisti kienu jinfaqgħu bir-rabja.
  
  
  "Il-russu Konslu Andrey Sokolov illum talab li Indjan-truppi-tisħiħ tas-sigurtà madwar l-djar ta'l-uffiċjali russi u fil-faċilitajiet kollha relatati mal-Russja," l-preżentatriċi qal. "Sokolov wkoll talbu li l-istati UNITI-konsulat tal-persunal jiġu espulsi madwar il-belt sakemm l-attakki fuq l-russu tal-persunal u r-russu l-proprjetà titwaqqaf immedjatament."
  
  
  Huwa whistled ip tagħha. Din kienet xi ħaġa ġdida fl-ambjenti diplomatiċi. Qatt ma kont smajt ta ' naħa waħda titlob lill-oħra biex tkeċċi diplomatiċi minn terz tal-Enerġija. Il-konsegwenzi kienu tal-waħx. Sintendi, Hawke u l-Istat tal-istati uniti Dipartiment kienu kkonċernati.
  
  
  Imma għaliex kienu l-attakki mwettqa? Tagħha nemes għadu ma kellhom l-ebda idea għaliex ir-Russi kienu qed-bombi. Għaliex Calcutta?
  
  
  Forsi corkscrew kien aktar faċli. L-indja kien id-epitome tad-demokrazija fl-Asja. Il-British tax-xellug wara sistema strutturata li biss ħadem tajjeb ħafna f'xi postijiet, iżda kienet adegwata fit-oħrajn. Iżda dawn naqset miserably fil-Calcutta.
  
  
  Forsi Choeni Manuel jistgħu jagħtu me l-ħjiel I bżonn issib li wara dawn id-diffikultajiet.
  
  
  Ma kienx diffiċli biex issib l-indirizz tagħha, anki jekk hija ma kienx elenkati fil-ktieb tat-telefon. Imbagħad ftit telefonati mill tagħha kienet fuq il-mod.
  
  
  Għexet fid waħda mill-eqdem" din " tal-Chow Ringi-Triq, lussuża house stabbilit lura mill-triq, fuq art kbar mdawra mill-għoli-ilqugħ tal-metall u l-koperti bil-blu madum taċ-ċeramika. Rampa wassal sa ikkulurit iżda b'saħħtu bieb tal-ħadid. L-Sikh ħares lejn me f'daqqa, qal xi ħaġa fuq it-telefon, imbagħad gestured u fetaħ il-kbar bieb. I miġbud fil u jinstemgħu l-bieb slam wara me.
  
  
  Ont kien pparkjati fl-awtostrada bejn l-Rolls Royce tal-Fidda-Cloud u msawwta-Art Rover.
  
  
  Tiegħi anzjani mara kienet qed tistenna għalija, u wasslet me permezz tal-tarzna ta'quddiem, mimmo ġnien bil-awning, tul il-mimmo-passaġġ mill-grupp u permezz ta'bieb fuq in-naħa l-oħra ta'l-kbira tattika.
  
  
  Choeni għexu fl-outbuilding tal-kbira tal-dar. Hi sodisfatti me fil-bieb.
  
  
  "Inti misjuba me," hija qalet, u tbissem. — I verament ttamat li inti tista ' tagħmel dan."
  
  
  Hi madwar daru u wera me l-sabiħa qabel doċċa kienet liebes. Tagħha tad-driegħ u l-ispalla kienu viżibbli taħt l-artab, delikat blu blaws, iżda l-maġġoranza tal-ih kien moħbija mill-nisa li jissospendi mill-tagħha tax-xellug ta ' l-ispalla u l-mdaħħla taħt tagħha driegħ tal-lemin. Kien b'maktur tal-ħarir ta'mijiet tal-kuluri, bil-kkomplikata mudell, skond dan, u li l-mde iċ-ċifri, bl-idejn irrakkmati fuq tal-ħarir. Tagħha qabel doċċa fluttered fuq l-art. "Sbieħ... kemm mara u qabel doċċa."
  
  
  Hija tbissem u ħares lejn me bil-kannella tagħha l-għajnejn.
  
  
  "U int, sinjur, huma ukoll u l-għoli totali, iżda l-pistoli hija viżibbli mill taħt l-naħa tax-xellug tiegħek. Ma Amerikani kollha tan-nar manifatturi iwettqu guns?
  
  
  Huwa beda jidħaq jaħbu tiegħu sorpriża. L-aktar esperjenza-għajnejn ma tistax-post Wilhelmina għaliex hi midfuna fil-ġakketta tiegħi. Iżda din il-ġakketta kien mogħti lili mill-Ed, u ma tistax tnaqqas kif ukoll l-minjiera.
  
  
  "Fil-pajjiż barrani, inti qatt ma jkunu jafu x'għandhom jistennew."
  
  
  Joni ma telabora. Hi xejru naħa tagħha madwar il-kamra. — Dak li taħseb tal-kamra tiegħi?"
  
  
  Din kienet eċċitanti-kamra. Cross bejn ħażina modems u pop l-art mal-mess ta ' l-iswed humour. Huwa ma tgħid tagħha, u hija frowned.
  
  
  "Ma jkun krudili, inti għandek tkun mgħammra tajjeb għalija."
  
  
  ""Għaliex?'
  
  
  "Il-vuċi kif ieħor biex timpressjona mara".
  
  
  — Għaliex għandi timpressjona inti?"
  
  
  "Kulħadd jaf li l-Amerika-irġiel jippruvaw anzjani kull mara li tissodisfa."
  
  
  Hi nodded lil xi ħadd I ma setgħux ara l-u wasslitni biex tiwi-bibien tal-ħġieġ li jinfetħu fuq pjaċevoli f'gallarija. Ma kien hemm l-fjuri, l-żgħar tal-arbuxelli, u l-siġra. Għalkemm hi kienu daħlu fl-ewwel sular, aħna issa kienu fit-tieni sular, tinjora-xmara. Hawn taħt tagħha, li raw il-isfar fjammi ta'l-żgħar n-nirien.
  
  
  "Tal-funeral," Choeny spjegat. "Huwa krematorji-art fuq il-porzjon ta' l-Nil, il-Hooghly-Xmara.
  
  
  I kien jistaqsi jekk Choeni kien bħalissa għaddej qadi, jekk kienet taf li tagħha reali l-isem kien, u jekk hija jaf xejn dwar l-attakk fuq il fuq taħżen-aħħar bil-lejl. Hi ma ma tgħid xi ħaġa. "Il-familja jieħu l-korp għall-xmara għall-purifikazzjoni," hija qalet. "Imbagħad l-iben se tfarrak il-kranju."
  
  
  "Dawn jiksru tiegħek kranju?" I talab incredulously. "Il-korp?"
  
  
  "Għall-estestvenno; ħielsa l-ruħ dejjem qabel il-ġisem huwa maħruq."
  
  
  "U l-irmied?"
  
  
  "L-ego qed jintefgħu fil-xmara mill-Libertajiet, il-kasta li jwettaq krematorji għall-us. Imbagħad tgħarbil permezz ta'l-irmied li ssib ċrieki tad-deheb u l-simili. Dan huwa l-mod kif huma siguri l-għajxien tagħhom."
  
  
  Imbagħad hija daru u ħa tal-ħġieġ ta sherry mill-ħaddiem li ħareġ bi trej. Huwa ħa sip u sab li eċċellenti sherry.
  
  
  Hekk ira lura u ħabbret li l-eda ġiet innotifikata. Hi kienet qed tistenna meraviljuż Indjan l-ikel, l-lottijiet tal-ross u l-kari, iżda bħala Choeni qal, aħna ħa fuq lilna nfusna kif raħħala. L-Eda kien kważi scanty, minkejja l-deheb-mdawwar trejs u l-fidda madwar l-għali-ċirku forma.
  
  
  'Bike,' qalet meta tagħha ale kien ekoloġika tal-ħxejjex.
  
  
  "U l-chapati," hi miżjud, kif kien speared fissa pancake-forma ta ' bun bil-furketta. Ma kien hemm l-għads zalza mal-ross u ftit biċċiet tal-mogħoż-laħam, iżda ftit li xejn kien l-sumptuous eda hi d mistenni fil-dar bħal sl.
  
  
  Choeny spjegat, "Dan l-sempliċi rurali eda ifakkar me li jien ma jaqilgħu xi ħaġa. Mingħajr il-missier tal-għana... Hi waqfa qasira u sorveljata. "Do you jifhmu li?" li hi mitluba.
  
  
  Huwa nodded tagħha. L-faqar, l-miżerja, u l-mewt li mixi fit-toroq tal-Calcutta kuljum kkaratterizzat-kliem tagħha. Tagħha, ttamat dan maħsub, il-mara kienet fuq in-naħa tagħna.
  
  
  Wara l-pranzu, morna fil-kamra tal-ħajja u huwa assorbit l-isterjo-ħoss. Il-mużika kien orjentali, għalkemm ma naħsibx li hi mistennija me biex japprezzaw il-dissonance ta'krietel, cymbals, u l-ħoss ta hurdy-gurdy.
  
  
  "Jien kurjużi dwar inti," tgħid, u l-I joqgħod madwar mill tagħha, armi tiegħi mitwija modestament tiegħi madwar l-sider. "Jien kurjużi dwar raġel li tmur għall-kbira tulijiet biex jissodisfa l-mara li qatt ma jintlaħqux, raġel li twettaq ukoll pistola."
  
  
  "Int ma eżattament trasparenti lilek innifsek," qal. "Isbaħ nisa jinjora tali żbalji tentattiv biex l-interess ih."
  
  
  Hi l-qima u l-mixi passat me l-mibnija fil-bar fl-kamra.
  
  
  — Qatt maqtul xi ħadd, is-Sur Matson?" — X'inhu? " li hi mitluba drastikament.
  
  
  Huwa ħa l-naħa tagħha, mdawwar tagħha madwar, u miġbuda tagħha'l quddiem. "Biss fil-sabiħa nisa li jitkellmu wisq."
  
  
  Hija kienet lesta meta tagħha, inklinata kiss tagħha. Hi mgeżwra-armi tagħha tiegħi madwar l-għonq u l-ppressata-wiċċ tiegħi li ont. L-bewsa beda l-ewwel, allura aktar profonda sa tagħna xufftejn maqsumin u l-ilsien tiegħi jiżżerżaq fil-ħalq tagħha. Hi ffirmati ewwel, imbagħad rilaxxati tagħha l-idejn u intensifikati l bogħod mill me.
  
  
  "Naħseb li għandna jitkellmu," hija qalet. "Aħna biss sodisfatti, u jiena ma verament taf li inti u..."
  
  
  Tiegħi xufftejn il-biċċa l-artab postijiet fil-qiegħ ta ' l-għonq tagħha, u l-tagħha oġġezzjonijiet kienu artab.
  
  
  Ftit minuti wara, konna tagħha fil-kamra tas-sodda, il-bieb kien maqful, u hi kienet għadha kif ġiet bies mill-ġdid mill-ee. Konna tinsab fuq is-sodda. Choeni l-qima ip kif hi sib l-isfel u telaq sabiħa fit-nisa mill tagħha qabel doċċa.
  
  
  'Tkun serja?'
  
  
  'Iva, tal-kors. Issa iftaħ. Hi tagħha xofftejn tagħha mal-ponta tal-ilsien tagħha. — Issa inti għandek tgħid me li inti ma jkollhom l-ebda-għawm kaxxi miegħek."
  
  
  "Jien ma bżonnha."
  
  
  Huwa għen tagħha unbutton tagħha blu blaws u nstabet li hi ma kienx liebes bra. Tagħha sider kienu minfuħin, sħiħ u misjur, u ntemmet fl-iebes, skur-bżieżel. Hi kienet me mill-ġdid, u l-xofftejn tagħha trasferita għall-minjiera. Hi unbuttoned tiegħi qmis, u fil-mument għandna kienu t-tnejn mikxufa.
  
  
  Hija ħadet-naħa tiegħi u l-mixi bir-reqqa permezz tal-dar u l-passi li l-ġabra. Ma kien hemm l-lampi dwar il-fond tal-ġenb. Koppja ta'siġġijiet sala sib fid-dar, il-passi fuq il baxx tal-ġenb.
  
  
  Hija dam l-tarf u fejn bla xkiel fl-ilma. Tagħha fejn fil-mument aktar tard. Huwa talab tagħha biex jibqgħu taħt l-ilma, swam sa tagħha, kienet tagħha fuq ix-xufftejn u l-hugged tagħha sewwa. Fl-aħħar nett, aħna hugged, gasping għall-nifs.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda raġuni li wieħed jgħid xejn. Aħna swam il-passi, u huwa dam xufftejn tiegħu ħaddejn tagħha tagħha l-għonq, l-ispallejn tagħha, u l-tagħha minfuħin-sider. Hija gasped bħala-ħalq tiegħi jingħalqu madwar qawwija beżżula. Hi jiżżerżaq lura ġo l-ilma u miġbuda tiegħi fl-wiċċ tiegħi fissa fl-istonku hawn taħt tagħha żokra.
  
  
  Mument aktar tard, konna lura fuq il-passi, u l-ġisem tal-mara stroked tiegħi fis-sider, imbagħad stroked tiegħi imxarrab vit u jiżżerżaq inqas sakemm hu moaned fil-divertiment.
  
  
  Huwa sib tagħha stabbiliti sess, kisbu l-ilma fis-idejn tiegħu, jitferra fuq tagħha bla xkiel-sider, u jaraw li l-fluss bejn u madwar il-towering-qċaċet. Hi imbuttat me lura ġo l-ilma, imbagħad daru u beckoned, il-half-għawm, saqajn firxa wiesgħa. Huwa jiżżerżaq'l quddiem bl-attenzjoni, tmexxija tiegħu fuq l-idejn għolja tagħha, ittrattat mounds, vjenna tagħha ċatti kbar sakemm kien twil, iebes, u questioningly qajjem. I inklinata bil-ħerqa u jiżżerżaq-ħalq tiegħi minn wieħed tas-sider li l-oħra sakemm smajt tagħha artab moan u hi laħqet għalija.
  
  
  Huwa jiżżerżaq fuq tagħha bħal anfibji, li saret tagħha sewwa hu, imbagħad imbuttat tagħha iebes u b'mod preċiż, hi ħalli l-għajta ta ' l-uġigħ u l-bandiera ta'permess biex iwettqu. Aħna fejn tul xulxin, taħt l-ilma. Ftit il-mumenti wara, konna permezz tal-ilmijiet mill-ġdid. Hi neħħiet tagħha saqajn u mgeżwra madwar tiegħi lura. Aħna injorat ma artab, movimenti ġentili f'xi fundamentali ritmu li mibgħuta shockwaves permezz tal-korpi tagħna.
  
  
  Smajt tagħha jgħajtu bħala bdejna biex jinżel mill-ġdid. Din id-darba tinqaleb, iżda aħna ma bil-mod ' l isfel.
  
  
  Ħassejtni-idejn tagħha jilħqu lill-lift us up. Meta aħna b'wiċċ, Choeny ħalli barra twil, baxxa moan, tip ta ewlenija wara daqqa tal-sodisfazzjon u l-rilaxx.
  
  
  Aħna injorat bil-mod lura biex il-passi, armi tagħna xorta mgeżwra madwar xulxin. Aħna jistabbilixxu hemm għall-waqt, tfittex fuq l-istilel, whispering ip lil xulxin.
  
  
  Għoxrin minuta wara konna minn madwar l-ilma, sabiex rilassat u jiġi aġġornat li I kważi nesa għal mument għaliex I kien fil-Calcutta.
  
  
  Aħna jintmesaħ isfel ieħor u marru lura għal kamra tas-sodda tagħha fuq l-art ewlenija ta'l-dar, li injorat il-biljuni ta'dwal ta'Calcutta.
  
  
  Hi il-biċċa l-xagħar tal-għajnejn tiegħi.
  
  
  — Inti qed jittrattaw ma'affarijiet oħra minn tan-nar, mhumiex inti?" Inti waslu hawn fil-belt dan filgħodu. Inti marru għall ara l-istati UNITI konslu, u allura inti iddeċieda li jissodisfaw il-me. Għaliex?'
  
  
  Huwa ma jgħidu xi ħaġa.
  
  
  Aktar l-Amerika in-negozjanti li ġejjin Calcutta m'għandhomx aċċess għall-Amerikana Konslu tal-karozza privata. Stajt tidher din il-karozza mitt darba. Inti għandek tkun xi ħaġa speċjali. U Patsy mill-Calcutta Aħbarijiet hija ħabib tiegħi. Hi msejħa me illum fil-ħin ħażin, u xi ħadd qal li kien talab għalija. Choeni l-qima ewwel. "Kelli li għandhom żejda stabbiliti waqt li l-omm kienet qed tistenna għalih." Hi kienet me fuq l-imnieħer. "Jien ferħan stennejt."
  
  
  Tiegħi inizjali paniku kienet marret. Hi jistgħu jkunu tgħallmu dan kollu mill-Indjan-Servizz sigriet, jew jekk huwa jista jkollu li dehru għalih innifsu. Hi kienet brillanti-mara. Dak li qalet jistgħu jkunu ġejjin minn sempliċi l-osservazzjoni.
  
  
  Huwa bies tagħha fil-ħalq xufftejn. "Għaliex sabiħa n-nisa dejjem staqsi l-aktar diffiċli mistoqsijiet?"
  
  
  — I ieħor għalik." Taħseb li jixtiequ jibqgħu hawn miegħi filwaqt li int fil-Calcutta?
  
  
  Aħna kienu t-tnejn għadhom mikxufa. Huwa ħarsu lejn tagħha sabiħ tal-ġisem, kienet sħiħa tagħha sider, u qal, " jien ċert dak li qed jitkellem dwar.: "Hi tixtieq li jqattgħu l-ħin tagħha miegħek, Choeni."
  
  
  "Huwa sabiħ," hija qalet, tagħfas tiegħi xufftejn tagħha rogħda fis-sider mill-ġdid.
  
  
  Meta sirt hemm fil 2 filgħodu, ma kien hemm l-armati suldat permanenti fid-daħla tal-klieb. Huwa kellu pistoli fil-holster tiegħu u xkubetta sospiżi fuq l-ispalla tiegħu. Meta mimmo għadda minnu, huwa laqa'.
  
  
  L-għada filgħodu, sibt sa mill-disa'nofs in-nhar minħabba li ma kien hemm l-riperkussjonijiet fuq il-bieb. Kurrier waslu mal-pakkett. Kien talba urġenti li jsejħu l-konsulat. Meta kien lebsin, huwa mdawwar fuq tiegħu transistor tar-radju u qabad il-ħajt mill-Calcutta attwali tar-Radju.
  
  
  "...u l-konsultazzjoni qal li l-bini sofrew ħsara sinifikanti. Tnejn oħra-istati uniti relatati mal-bini kienu bil-qoxra-aħħar lejl: l-US-Servizz ta'Informazzjoni tal-Librerija u l-Amerika Jesprimu l-uffiċċju ċentrali Calcutta."
  
  
  Apparentament, l-sitwazzjoni marret għall-agħar dak il-lejl. Ir-Russi fil-Calcutta kienu m'għadux biss il-mira. Issa huma kienu wkoll li jittrattaw l-Amerikani. "L-istati uniti Konslu ma ikkummenta aktar," huwa kompla, "u l-pulizija jirrifjutaw li spekulazzjoni jekk l-aħħar l-inċidenti huma relatati ma' l-aħħar splużjonijiet tal-Unjoni Sovjetika-proprjetà. Barranin ġodda...
  
  
  I mitfi l-radju, imħejjija malajr, u li tissejjaħ il-konsulat. Qabbdet sejħa mill Slocum, kif mistenni, u hu trid tkellem me miftuħ issa. Ont kien fil-Ego tal-uffiċċju fl-għaxar minuti.
  
  
  Permezz tal-tieqa, huwa ra ż-żgħar bil-bombi-ħsara il-kantuniera tal-kbira tal-bini. Il-ħaddiema diġà kienu okkupati ssewwi l-ħsara, u l-pulizija kienu rummaging permezz il-tifrik.
  
  
  Kif għall-Slocum, ego tiegħu u l-awto-kunfidenza kienu jitħawwad. Ego-idejn kienu tħawwad kif hu ppruvat għad-dawl tas-sigaretti. Il-president li kien hekk pulita il-bieraħ issa kienet mifruxa mal-dokumenti, u Em kellha ssib ta'reċipjent.
  
  
  Ma inti tisma li?'Dak li huwa talab tensely. Ego tal-qmis bajda kienet miftuħa fl-għonq, u huwa ma kienx imqaxxar. Kelli l-sensazzjoni li kien aktar riċettivi għall-nies bħal ont issa minn meta iltqajna l-ewwel.
  
  
  "Tliet splużjonijiet?"
  
  
  "Kien hemm sebgħa b'kollox, inklużi żewġ tal-karrozzi tagħna li splodiet. I biss tkellem dwar il-telefon mal-federazzjoni russa konslu, li ddikjarat li l-innoċenza tiegħu. Aħna talbu l-permess mill-Ambaxxatur fi New Delhi li jitolbu l-wasla tal-Indjan-truppi biex jipproteġu l-konsulat u l-ieħor l-amerka-faċilitajiet."
  
  
  Slocum saqajh u motioned għalija li jsegwu lilu. Aħna marru barra u kellha logħba tal-Mercedes li kien mislufa me.
  
  
  "Jien biex turi li inti xi ħaġa li għandek issib interessanti," huwa qal. "Jien ma jsostnu li jafu l-iskop vera ta'l-preżenza tiegħek hawn, imma jien nifhem li għandu jtik massimu-appoġġ u l-assistenza din il-kwistjoni sensittiva."
  
  
  Hu waqqaf il-karozza nofs blokk bogħod minn kbir tal-ġebel tal-bini. Bandiera ħamra bil-martell u sickle fluttered fuq il-bini. Tliet tużżana armati Indjan suldati kien gwardja fuq iż-żewġ naħat tal-bini. Iż-żewġ daħliet kienu protetti mill-barrikati madwar sandbags. Kien bħall-xenarju għat-gwerra film.
  
  
  "Sokolov, il-russu konslu hawn, jgħid li huwa lest li jaġixxi immedjatament jekk il-bini' egos jaqgħu taħt aktar bumbardament. Dan kien il-bieraħ. Issa huwa jiddispjaċih li kellhom xejn x'jaqsmu mal-attakki fuq l-istati uniti."
  
  
  "Sabiex l-eskalazzjoni bdiet," qal.
  
  
  "Din is-sitwazzjoni kollu huwa l-iżvilupp bħal valanga, rajt fl-Alġerija. Il-ballun jibda rikorrenti, u f'daqqa waħda tmur b'mod mgħaġġel u fuq tant kbir li l-ebda wieħed ma twaqqaf il-ego. Wisq differenti naħat huma l-ġlieda kontra xulxin. Jekk dan ma jsirx, aħna ser jispiċċaw fuq trab tal-kartell. U jekk dak il-kanna tal-tisplodi, il-gvern Indjan jistgħu jiġu miġġielda. Calcutta jistgħu malajr ħafna saret belt fejn eluf ta'rioters se jibda madwar bil-bombi jew ħruq torċi u l-ġlieda kontra xulxin biex tara li d-dwal l-fuse-ewwel. U mbagħad aħna ser tkun frank fin-nofs.
  
  
  Huwa eżamina lura fil-sandwich madwar l-sandbags u kien jaf li kienet id-dritt. Hi xtaqet hi kienu x'imkien ieħor.
  
  
  — Inti qed tippjana biex sentries madwar l-konsulat, mhumiex inti?"
  
  
  Slocum nodded. — Aħna mikrija ħamsin-irġiel bil-armi tan-nar. Aħna se użu ih sakemm aħna jiksbu Indjan suldati."
  
  
  Tajba. Fejn nista'nsib l-frammenti miġbura mill-pulizija wara l-isplużjonijiet?
  
  
  "Dawn qed ma Amartya Raj għall-pulizija. Huwa wkoll membru tal-Aħmar Calcutta-Kumitat u l-konsulent tal-Kmandant Ġenerali, li issa huwa kmandant Bengal tal-Punent fl-għoli tal-iskola is-sitwazzjoni. Huwa kbir il-persuna. Slocum kiteb l-indirizz u l-taw lill me.
  
  
  — Dak dwar l-affarijiet li inti mitlub tagħha għall?"
  
  
  "I qallek biex tpoġġi ih fir l-ixkaffa," huwa qal. Huwa saq bil-mod passat l-mimmo tal-konsulat russa u l-intitolat lura għall-kariga tiegħu. Hu waqqaf fuq il-bankina, u li jiżżerżaq wara r-rota kif marret barra.
  
  
  L-uem jissejjaħ lura tagħha u talab tagħha biex stenna sakemm I kiteb tagħha tiegħu ma'l-ogħla prijorità, u talab tagħha biex jibagħtu lill Washington għalija.
  
  
  Huma miġjuba-dar tagħha mill-ġdid, iżda huwa poġġa idu fuq l-ispalla u l-ħares maħsub.
  
  
  — Hemm il-laqgħa ġejjin li jistgħu interess inti... laqgħa Speċjali tal-Aħmar Calcutta-Kumitat. Sokolov u l-I huma mistiedna. Il-kumitat jikkonsisti minn għaxar jew ħmistax-il tan-negozju, kulturali u militari iċ-ċifri. Dan huwa tentattiv biex isolvu l-problemi li huma dmugħ din il-belt bogħod minn xulxin."
  
  
  "Jidher bħal Kamra tal-Kummerċ-laqgħa," qal. "Ma naħsibx li speċjalità tiegħi."
  
  
  "Colonel Ink Wu rranġati. Eċċitanti guy. Huwa għandu l-interessi ewlenin fit-tbaħħir u l-azzar, kif ukoll aktar minn ħamsin-negozji l-oħra. Huwa kien li jmiss Chiang Kai-shek meta l-qodma generalissimo'miġġielda l-Komunisti fl-Ċina. Huwa kompla l-Indja wara Ibdel kienet imfixkla. Issa hu millionaire, rikka ħafna, ftit pulita-bniedem li għandu ħafna li jitilfu meta Calcutta tmur fil-fjammi. Hu qalli li kien se tibni pont tal-paċi għall-us u l-Russi."
  
  
  — Kif nista'jinterferixxu?"
  
  
  Huwa frowned, meta wieħed iqis tiegħu rewmatiżmu.
  
  
  — Inti trid tkun negozjant, espert dwar l-munizzjon tagħhom. Dan jagħmel sens li tisfrutta t-talenti issa li int fil-belt. Li l-skuża I taw tagħha lill-pulizija meta l-I qaltilhom li riedu biex jinvestiga l-bombi frak. Mill-mod... Huwa eżita, u l-I raw li kien qed tfittex kura għall-rewmatiżmu. "Tajjeb, li jfisser I, taħt dawn iċ-ċirkostanzi, hemm element ta' riskju fil-laqgħa tal-Komunisti. Fl-aħħar nett... tpaċija bil-bombi fil-konsulat... Ukoll, hi tista ' jkollhom maqtula xi ħadd... me, per eżempju. U inti għandek... Kif nista'nagħmel dan?.. l-esperjenza f'dawn l-affarijiet.
  
  
  Ruħ tagħha tbissem. Kien jibża, u f'daqqa waħda tagħha Stahl kien ħabib siewja.
  
  
  "Naturalment," qal. 'I ser tingħata tagħha.
  
  
  "Id-dar tal-Paċi," huwa qal. "Ċiniż ristorant fuq Park Sturt".
  
  
  Huwa nifs daqqa ta'eżenzjoni u imsejjaħ il-ħin. Huwa whistled bħala huwa għadda mill-bieb, u jien ridt li isfar fil-lilu biex jgħidu l-verità. Biss minħabba l-I kien hemm għalih ma jfissirx li l-ebda protezzjoni għalih.
  
  
  L-ebda wieħed kien sigur fil-Calcutta filwaqt li l-bombi kienu jisplodi f'kull rokna tal-belt.
  
  
  
  Il-kapitolu 4
  
  
  
  
  Huwa jista sens-żieda fit-tensjoni fil-belt bħala saq l-indirizz fuq l-Qodma tal-Qorti House Triq. Folol mimlija l-toroq. Biss l-tall double-decker-karozzi tal-linja deher qawwija biżżejjed biex plough permezz tal-xmajjar tal-persuni, allura hu mr waħda wara l-oħra madwar l-bus-ċar il-passaġġ quddiem minnu. Għal dawn l-aħħar ftit blokki, tfal fuq il-bankina rikonoxxuti me bħala Amerikana u dam flimkien mal-karozza, jeering u l-teħid rude rimarki Ħindu djalett I ma tistax tifhem. Il-adulti ħares lejn me par u kuntent ruħhom bil-qares-wiċċ, li jindika li qed jikber il-mibegħda għall-barranin li kienu kkawżati daqstant il-vjolenza fil-ih-belt. Meta hi marret għall-għassa tal-pulizija, hi kienet sorpriż li tara li din kienet l-bini fejn kienet waqgħu barra mill-Ġugarelli-Bqija aħħar bil-lejl. Kien evidenti, iżda ma seħħet għalija li missierha jistgħu jkunu relatati mal-uffiċjal tal-pulizija. Aġent bħal Qarn meħtieġa Mir-kuntatti fl-ambjenti uffiċjali li jkunu utli u utli.
  
  
  Fuq quddiem, il-bini kien strettament formali, tradizzjonali u l-kolonni kollha, jintlibsu turġien fejn tallaba stenniet għall-għotjiet. Fil-dahar kienu l-uffiċjali tal-għajxien tal-kwartieri. Kif tagħha qoxra qasmu l-wiesgħa tal-ġebel-bankini, żewġ tas-sigurtà tal-persunal avviċinat me. I kien talab b'mod edukat dak li ridt. Meta I qal tagħha jien ridt li jitkellmu l-Sur Rudge, huma jħallu me fil permezz bieb tal-ġenb. Huwa ttellgħux fis-receptionist u l-mument aktar tard sab ruħu fl-kbira tal-uffiċċju tal-azzar skrivanija, l-preżentata-kabinetti, u l-bare-bozza tad-dawl mdendlin mill-limitu fl-ċentru tal-kamra.
  
  
  Amartya Raj kien jimponi-bniedem, l-aktar ħames-saqajn tall, wiesgħa u qawwi mibnija, li kien mhux tas-soltu għall-Indjan. Kien liebsa tal-Punent l-istess, iżda kien żewġ pulzieri madwar l-ram brazzuletti fuq iż-żewġ l-polz. "Ah, is-Sur Matson," huwa beda. "L-konsulat imsejħa... qalu li kienu ġejjin."
  
  
  Huwa kellu l naħa tiegħu u motioned me president oppost tiegħu stess.
  
  
  "Jien hawn biex jixtru tan-nar u l-porvli," I beda, " iżda l-Sur Slocum staqsa biex jaraw dawn l-attakki minħabba splussivi huma speċjalità tiegħi."
  
  
  Tbissima irqiq mifruxa madwar l-Indjan cop tal-wiċċ, u huwa induna li huwa ma kienx affidabbli-istati uniti għat-tieni dwar tiegħi tkopri l-istorja, iżda jidher li huwa ma kienx ser attakk me dwar dan.
  
  
  "Huwa ċar li l-Amerikani tixtieq li tinvolvi l-nies tagħhom stess f'dan il-każ. Aħna se jtik l-assistenza kollha possibbli."
  
  
  "Ble-bombi frak?"
  
  
  "Żgur li," huwa qal, dwar l-kabinett fejn hu mhux ippakkjat lewn is-vażett. "Huwa kollu bil-bombi li kważi marru barra, anki jekk l-fuse maħruqa." Kien kważi eżattament l-istess bħal l-bombi Ed kienet murija me, ħlief li ma kien hemm l-toqob fil-żewġ naħat tal-vażett, konnessi mill-biċċa twil tal-ħabel.
  
  
  "Tinsa dwar l-marki tas-swaba', is-Sur Matson," huwa qal. "Aħna għandna l-kopji ftit, iżda għall-tmien miljun ruħ fl-Calcutta, għandna ftit ħafna l-marki tas-swaba'fil-fajls tagħna."
  
  
  — X'inhu dan il-ħabel għall?"
  
  
  — Ma nafux li. Forsi biex iwettqu din il-ħaġa. Fl-Indja, aħna nixtiequ li l-bilanċ l-affarijiet. In-nisa twettaq pompa, basktijiet, u anki ġebel fuq il-kapijiet tagħhom. Is-subien u l-bniet-parità tal-ħabel għall-oġġetti żgħar biex iwettqu ih, bħall-ktieb jew il-flixkun. Imbagħad ikunu jistgħu ftit il-ħaġa fuq il-ħabel, twaqqaf dan, jilagħbu magħha waqt il-mixi." Raj telgħet il-bombi mill-ħabel u wera me kif ftit dan. "Iżda jien verament ma jistax wieħed jimmaġina xi ħadd tmewwiġ din il-ħaġa madwar bħal ġugarell."
  
  
  "Kwalunkwe-marka?"
  
  
  Raj marru għall-tieqa. "Aħna mhumiex effettivi bħala forza tal-pulizija tiegħek fl-Istati Uniti. U għandna tmien miljun l-persuni suspettati. Jgħidu li fl-Calcutta inti tista'tqabbad marret għall-għaxar rupee u priġunieri għall-ħamsin rupee.
  
  
  — Ma għandek issib xi ħaġa din filgħodu, wara l-attakk fuq il-konsulat?"
  
  
  Huwa ħadlu kap tiegħu wearily u l-led me isfel il-kuritur lill-pulizija tal-laboratorju. Għal siegħa, kien kburi wera me il-proċeduri huma segwiti fl-iskrutinju tal kull attakk.
  
  
  Iżda meta l-tour li ntemmet, tagħha ma tkunx taf xi ħaġa aktar minn qabel. Il-bombi kienu kollha primittiv, dilettanti. L-ebda aktar minn bottijiet mimlija bil-nitrat tal-potassju.
  
  
  Raj shrugged helplessly. "Ftit biċċiet tal-ħabel, jien nipprova ħlief... din hija kollha li l-terroristi tax-xellug wara. Dan huwa ħafna frustranti. Dawn jidhru li għandu jidher fuq il-post minn imkien... inviżibbli, jinstemgħux-sa l-isplużjoni jiġri." Huwa wiegħed li żżomm me stazzjonati, iżda huwa wasslitni madwar l-bini sabiex espert I li ħadlu kap tiegħi. L mhux milquta kullimkien.
  
  
  Imbagħad Sib ra tagħha. Hija kienet fil-tarzna ta'waħda mill-djar wara l-għassa tal-pulizija.
  
  
  I ma tridx tagħha biex tara me, iżda hi msejħa biex me u dam sa me. Qabel ma hi daħlet lili, I raw il-kelb hija kienet ewlieni, sabiħa ġermaniż Shepherd, qawwija ħafna tal-annimali.
  
  
  "Dan huwa biex inti, is-Sur Matson," hija qalet, il-waqfien mal-kelb. Hi ħares lejn me mal-għajnejn aħdar li għadu jirrifletti l-xokk tal-missier tal-mewt. Hi deher hekk batuti li ħa me mument biex jifhmu tagħha: "Huwa l-Prinċep," hija qalet. "Missieri mħarrġa l-ego... huwa jixtieq li jkollhom dan."
  
  
  Il-bhejjem sib il-papà ħdejn tagħha, u huwa mfakkar dak Ed kien qal me. Qarn Mir mħarrġa kelb li ladarba minn splussivi.
  
  
  "Kien tagħna fil-alloġġ," hija qalet. "Ego qabad tagħha sa dan il-għodu. Huwa sabiħ tal-annimali. Huwa jista'...'
  
  
  Nressaq-naħa tiegħi fuq spallejn tagħha, u hi waqfet f'nofs l-sentenza. "Id-dritt," qal. — I ser jieħdu."
  
  
  Hija qieset sorpriż mill-ġdid, iżda tagħha ħarsa segwit minjiera tagħha għadda l-tieqa tad-Amartya Raj tal-uffiċċju.
  
  
  "Oh, iva, Tifla Raj. Kien tip ħafna me. Iżda jien ma titlaq għal Madras-lum. Tiegħi miżżewġa oħt ħajja ta'hemm, u jien ser jgħixu mal-tagħha. I ser tkun multa.'
  
  
  Tagħha internament groaned. Jekk jien qatt kellha kopertura għal dan l-inkarigu, il-ego kien diġà mitluf dan.
  
  
  — Għandek magħrufa tifla mill-bieraħ?" "Ma hu jaf li hija?" Hi whispered "le" u qalet li se biss għid em li kien I differenti, li l-I kienet waslet biex jesprimu tiegħi lill għall-mewt tal-missier. Imbagħad hija ħadet il-kelb fuq leash u mogħtija lill me.
  
  
  "Jieħdu l-ego miegħek," hija qalet. "Dak missieri qal. Hi dam lura lejn id-dar, li jħallu me waħdu fl-awtostrada li jwasslu għall-triq. I tista'tara li l-Amartya Raj kien għadu jaraw me, iżda I preti li ma avviż lilu.
  
  
  Tlaqt mill li l-karozza u ppruvaw jiksbu fis qabel l-tih subien miġbura madwar il-karozza rikonoxxuti me bħala Amerikana mill-ġdid. I għamlu dan jekk il-kelb ma kinux miċħuda. Meta ftaħt il-dahar bieb tal-Mercedes, huwa qabża lura u fil l-ċintorin tas-sigurtà tiegħi madwar l-driegħ. Huwa mdawwar u barked, apparentement konfuż. Qalbha, xi subien ħareġ lili, jgħajtu fil me u fil-ħalq l-annimal mal-stikek. Il-kelb bared-snien tagħha, iżda ma jirreaġixxu għall-blat jolqot.
  
  
  I qal tagħha biex tikseb fil-karozza, iżda hi injorati me. Hi titbaxxa l-kap tagħha u imxamma, imbagħad il-volpi qabżet lejn il-grupp tat-tfal tat-triq tal-madwar me.
  
  
  F'daqqa waħda, hi lunged fil-ftit tifel u laqat il-korp fraġli fil-livell ta ' l-ispalla. It-tifel kien qajjem l-idejn tiegħu biex imbotta lura l-bared-snien. Tad-demm spurted madwar il-ferita qabel ma setgħet-qabża li l-bhejjem u l-nagħlaq l-swaba madwar l-għonq.
  
  
  L-attakk spiċċa malajr kemm kien beda. L-safa tifel qabża sa saqajh u dam bogħod. Ukoll li l-oħrajn tax-xellug, u hu u l-Prinċep kienu waħdu mill-karozza. Huwa wagged tiegħu denb u tbissem me, kif jekk jistennew kompliment. Ego stroked-wiċċ tagħha, imbagħad imbuttat tagħha fil-pubbliku tal-Mercedes. "Bagħal," qal jkollna wara r-rota. Bħal kull ħaġa oħra f'dan il-dell, kien inutli.
  
  
  Peress li jien ma setgħux neħħi ta'dan id-dritt bogħod, I jinżammu għal lili nnifsi sa ma erġajt lura għall-lukanda. Hemm I mikrija Indjan biex inħarsu l-lilu. I xorta kienu ftit minuti tax-xellug, sabiex Choeny imsejħa tagħha. Hija kienet talbet li tgħid xi ħaġa dwar il-preċedenti filgħaxija, iżda kelli l-ebda rispons, u għalhekk hija kienet sodisfatt li jkollhom il-fjuri estratta mill-sickly tħares doorman li jinxtamm tal-ganja, mediċina li ttaffi t-tbatija tal ħafna ta ' l-Indja l-foqra...
  
  
  Matul l-nofs siegħa li jmiss, li hu sejjaħ kull impjant kimiku huwa jista'jilħaq u qaltilhom li kien interessat fl-xiri ħames tunnellati ta'nitrat tal-potassju għall-użu fil tiegħu tan-nar. I jinstabu biss minn żewġ kumpaniji li qalu li kellhom l-liċenzji tal-esportazzjoni u jistgħu jgħinu me. I kiteb l-indirizz tagħha għall possibbli sussegwenti tal-verifika. I ma tistax titlef l-ċans iċken. Fil-ten-tletin, huwa lura l-kbira Mercedes u l-saq lid-Paċi Dar. I ma ara Ċiniż ħafna nies fil-Calcutta, iżda l-restorant deher li kien sejjer tajjeb. Slocum kien stennija għall-me fil-bieb. Wasal ħames minuti kmieni.
  
  
  "L-russu l-ħbieb ma jkunux għadhom waslu," huwa qal kif aħna mixi passat mimmo it-tabelli għall-ġenb tal-kamra mal-siġġijiet għall-għoxrin in-nies. "Colonel Wu huwa li ġejjin hawn kif il-futur tal-president. Hu jgħid li għandha l-fiduċja kbira tiegħu fl-missjoni żamma tal-paċi."
  
  
  Aħna jinstemgħu l-Russi anki qabel ma daħal fil -. A dieta sinjuri, fil-fond tidħaq mtenni permezz tal-ħitan irqiq, akkumpanjata minn jisplodu vuċi.
  
  
  "Dan huwa Alexander Sokolov, l-uffiċjal tas-sigurtà issa," Slocum qal. "Ego prinċipali tal-impjieg hija spjunaġġ." Imbagħad il-bieb miftuħ.
  
  
  Sokolov kien żgħir u stocky. Kien liebes oħxon double-formazzjonijiet libsa u jintmesaħ l-għaraq mill tiegħu wiċċ kap b'maktur. Għat-tieni qasma, I raw glimmer ta'rikonoxximent fl-għajnejn tiegħu; imbagħad ħares lejn me bħala jekk hu d qatt me qabel. Iżda huwa rikonoxxut me. Iltqajt Sokolov, jew Wolgint, jew Colonel Żero mill-inqas darbtejn, u kemm il-darba tagħna spy logħba ntemmu fl-abbozz. Iżda kemm-il darba huwa sodisfatti l-missjoni tiegħu, u huwa ħareġ mal biżżejjed unur li jiffrankaw l-kap tiegħu F'moska kif ukoll.
  
  
  Slocum għamlu suġġerimenti tiegħu bla xkiel diplomatiċi-mod. Ego Sokolov tal-tbissima deher ġenwina, anki jekk tiegħu kien jaf li hu hated il-bniedem u dak li hu kien għall. Aktar nies mdaħħla, inkluż is-Sur Raj dwar il-Pulizija, li kulħadd preżenti deher li kien ir-rigward.
  
  
  Aktar nies ġew introdotti, u mbagħad Colonel Wu lura. Hu kien l-uniku Ċiniż fost l-istati uniti. Kien żgħir, bespectacled-bniedem li nervously iswaba tiegħu goatee bħala schell mixi matul il-prinċipali it-tabella u l-motioned għal kulħadd biex ipoġġu bilqiegħda. Huwa tkellem Ħindu-lingwa, u wara li kkunsidrat li kien għex fl-Indja għall-għoxrin sena, l-ego Ħindu kien ħażin.
  
  
  "Sinjuri, dan huwa ħażin ħafna ħin. Ħażina għan-negozju jekk l-bombi tmur off. Ħżiena għall-russu, ħażin għall-Amerikana, ħażina għal kulħadd."
  
  
  L-colonel tkellem dwar fqira tiegħu Ħindu għal ħames minuti oħra, li jiddeskrivi l-progress kbir l-kumitat kien sar fit-tnaqqis tal-tensjonijiet u l-formazzjoni ta'rabtiet aktar mill-qrib mal-militari u ċivili tal-amministraturi. Imbagħad huwa insista li l-ih tal-xogħol ikun vain jekk dan il-konfrontazzjoni bejn l-Istati Uniti u l-Unjoni Sovjetika kontinwa.
  
  
  Huwa motioned li Indjan wejter, li mogħtija Em munzell tal-karti.
  
  
  Huwa miel kburi u tbissem, bħal awto-sodisfatti-bniedem li tirsisti biex jirnexxu fejn l-oħrajn naqsu.
  
  
  "I misjuba soluzzjoni tajba," huwa qal. "Huwa fuq il-karta. Jekk jogħġbok aqra l-applikazzjoni bir-reqqa."
  
  
  Huwa jaraw lkoll kemm aħna miel-kapijiet tagħna li taqra d-dikjarazzjoni huwa f'idejn l-istati uniti. Għall-mument, huwa ttamat li d tinstab soluzzjoni. Jekk il-ftit Chinaman jistgħu jsiru intermedjarju bejn l-kbira tal-poteri, huwa seta'jiġi evitat tiegħu lousy tax-xogħol.
  
  
  Imbagħad, mingħajr twissija, Sokolov reġgħet li saqajh u growled. I ma tistax tifhem kollox, iżda huwa tkellem dwar l-aktar fil-russu, iżda I mifhuma l-essenza ta'dan. Kien jinfaqgħu bir-rabja.
  
  
  "Ir-Russi ma impjant bombi," għajjat. Dan sar billi l-Amerikani li joħolqu problemi. U issa kienu qegħdin jipprovaw jikkonvinċu lill-ego li jammettu xi ħaġa li ma kinux għamlu.
  
  
  Huwa ħares lejn l-ftehim Wu kienet ipproponiet u immedjatament mifhum dak Sokolov fisser. Dan kien l-applikazzjoni sempliċi li kull parti qablu li joqogħdu lura mill-futur attakki fuq l-oħra pajjiżi sovrani jew ih-proprjetà fil-belt tal-Persunal tal-anqas għal nofs sena.
  
  
  L-Amerika konslu tal-rewmatiżmu kien kemmxejn aktar bil-mod u dinjituż, iżda hi jista ara Slocum tal-ħamra għonq fuq l-għonq.
  
  
  "Umoristiċi," huwa qal. "Dan huwa insult għall-pajjiż tiegħi." Huwa ħa l-karti u l-ġibed ih fir-nofs. "L-Istati Uniti oġġetti li dan brazen-suġġeriment li nistgħu qatt speċjali l-operazzjonijiet, il-kunsens tagħhom, jew appoġġjati kwalunkwe attakk fuq kwalunkwe-Unjoni Sovjetika-proprjetà fil-belt ta'Calcutta."
  
  
  Is-sala kienet fil-taqlib. Il-russu-delegati protestaw loudly, u Raj, li kien qed jidher allura kalm fil-kariga tiegħu, qabża sa saqajh u esprimew appoġġ għall-pjan.
  
  
  "Dan huwa dak kollu li nistgħu nagħmlu biex twaqqaf din il-frenzied theddida għall-belt tagħna," għajjat.
  
  
  U l-Ingliż biss fil-laqgħa, bil-bankier-bniedem għajnejn, inklinata'l quddiem fuq il-kawba desk u muttered, " jien ċert dak li qed jitkellem dwar.: "Jekk inti ma l-impjant il-bombi, għaliex ma inti tappoġġja l-kkritikat-pjan?"
  
  
  Slocum ħareġ permezz lilu nnifsu.
  
  
  — Minħabba li d-dikjarazzjoni jgħid aħna ser twaqqaf jitfa bombi, inti idjota. Huwa kważi l-ammissjoni ta'ħtija. Slocum-larvi il-kliem. "Dan l-sħiħ l-idea hija mazz. Għaliex ma dan il-kumitat li jitfa dawn il-bombi? Dan ikun ifisser xogħol reali.
  
  
  Tużżana vuċijiet waqqaf lill. Sokolov ltqajna u mixi matul Slocum. Dawn tkellem għall-waqt, imbagħad Sokolov bdew jgħajtu. Wara ftit il-mumenti, Slocum wkoll kien. Il-lingwa kienet l-ewwel russa, imbagħad bl-ingliż, imbagħad Ħindu, u fl-aħħar nett, it-taħlita ta'dawn it-tliet fil qawwija diatribe li ma jissieħbu fl-istati uniti fil-xejn.
  
  
  Colonel Wu sib fl-president tiegħu, barra mill-bogħod ta'l-rrabjata verbiage, u l-żgħar tiegħu wiċċ tond espressi sorpriża u amazement. Fl-aħħar nett, huwa ltqajna, miel ftit, u mixi permezz tal-kmamar. Ma kien hemm l-xokk u disbelief fil-Ego tal-għajnejn.
  
  
  Sokolov rilaxxati l-Chinaman, imbagħad ewropea kbar tiegħu ewwel isfel fuq il-mejda sakemm il-kamra kien silenzjuża.
  
  
  Sinjuri, l-Unjoni Sovjetika mhux se jiffirmaw dan jagħmilx sens id-dikjarazzjoni. Dan huwa insult għall-us. Il-pożizzjoni tagħna huwa li l-Istati Uniti tal-Amerika jaf 20 miljun dollaru amerikan għall-telf tal-proprjetà u l-ħajja. Ladarba dan l-ammont huwa mħallas, aħna ser ikunu lesti biex ipoġġu l-isfel u jiddiskutu l-oħra koroh aspetti ta'din is-sitwazzjoni. Hija l-Istati Uniti lesta biex tikkumpensa għall-ħsara kkawżata mill-ih bombi?
  
  
  Ħassejtni Slocum twettaq it-test fil-president tiegħu li jmiss lili; imbagħad hu saqajh u ħares lejn Sokolov.
  
  
  "Il-bieraħ, bombi sploda fil-konsulat tal-istati uniti. Din tista'wkoll l-ispiża xi ħadd tal-ħajja tagħhom, u aħna d-domanda uffiċjali apoloġija mill-Unjoni Sovjetika."
  
  
  Sokolov fgat fuq il-ħġieġ ta ' l-ilma hija kienet tax-xorb. Qabel ma tista'tirkupra, Slocum aċċettabbli tal-me fuq l-ispalla u l-aħna tax-xellug. Slocum stenna sa konna barra qabel ma bdew jgħajtu. Sorpriża, l-ego tal-rabja kienet diretta lejn Colonel Wu.
  
  
  "Inti idjota! Wu huwa insistenti iblah. Kif tista'hu maħsub li xi ħaġa hekk miġnun tista'tkun ta'suċċess? Għaliex ma hu jħalli d-diplomazija l diplomatiċi? Is-sitwazzjoni issa huwa l-aktar serji minn qabel. S'issa, mill-inqas, konna biss ġew-doċċa fuq xulxin fuq it-telefon. '
  
  
  Tagħha, ħares lejn u realizzati kif din il-problema kienu kibru fid-daqs. Id-diplomatiċi issa personalment għajjat fuq xulxin. Spiss wisq fl-istorja, dan kien ifisser l-bidu tal-gwerra.
  
  
  Ego ipprova jikkalma tagħha stabbiliti, iżda ma kienx jisimgħu. Huwa growled xi ħaġa fl-me u strode bogħod. Waħdu fit-triq, huwa rrumblati tad-deheb bil-ponta tas-sigaretti aktar u aktar bejn l-swaba. I ppruvaw biex jaħsbu, li tiċħad l-żgħar fatti għad-dispożizzjoni tiegħi. Ma kontx ċert fejn tibda, u kelli mhux suspett li dak iż-żmien kien qed taħdem aktar malajr minn xi ħadd-ħsieb.
  
  
  Fl-disprament tal tagħha, lura għall-lukanda. I pparkjati-karozza fid-dahar u kienet waslet biex tmur għall-lobby meta rajt Prinċep fuq l-naħa l-oħra tat-triq jilgħab. L-Ħindu hi d mikrija biex inħarsu l-annimali kien l-irqad fil-sħun-xemx, iżda l-erba'subien kienu fil-ħalq u jilagħbu mal-kelb kif jekk kienu domestiċi. L-ewwel reazzjoni tiegħi kien li twissi l-subien. Imbagħad I induna li l-qawwi kelb kien wagging tagħha denb u frolicking bħal like.
  
  
  Kien diffiċli biex jemmnu li l-istess annimali kienu ppruvaw-pir off ieħor tifel driegħ biss ftit sigħat ilu.
  
  
  Nofs iffurmata maħsub fflaxxjati permezz tal-fehma tiegħi, u hu ħares lura lejn l-annimali. Kien li wisq gost mal-tfal li l-avviż me.
  
  
  Ħassejtni ftit iblah I meta jinġibed Wilhelmina tagħha holster u miġbuda'l barra 9 mm madwar bħal-muntanja. Huwa t'attivitajiet l-art sa l-ra qasma fil-konkrit wiesgħa biżżejjed biex iżommu l-bullet. Huwa tugged fil-ram għata sakemm kien ħieles tal-bullet.
  
  
  Il-porvli laqat il-konkreti, u ħares fl-Prinċep tal-direzzjoni.
  
  
  Il-kelb kbir titwaqqaf jilgħab, imxamma darba u tbissem, imbagħad tellgħu sa me u ħa b'passi kbar madwar l-lott tal-parkeġġ, u jħalli l-tfal irregolati. Huwa attakkati me fil-jaqbżu l-aħħar.
  
  
  I jistgħu jkunu bil-ġurament li l-ego tal-ħalq kien tliet pulzieri wiesgħa. Ego tal-snien glistened fix-xemx, u fejn hu għall-eqreb jum. Kien id-dritt quddiem minnu. Smajt ego u tqal tal-ġisem slam fil-bieb wara me. L-ego growl kien fil-fond u l-periklu. I kien ferħan li l-ara l-istati uniti, iżda irriżulta li jkun żewġ pulzieri ta'l-injam.
  
  
  Iżda xi ħaġa tagħha hija magħrufa. L-Prinċep attakkati me biss bħala huwa attakkaw l-tifel fit-triq fil-quddiem tal-Solaiman tal-dar. I kollha jistgħu ma kien jiksbu flimkien mal-kelb, iżda kien I żgur li l-tifel u l-I kellhom xi ħaġa komuni... xi ħaġa li infuriated mħarrġa sew l-annimali kien l-riħa ta splussivi.
  
  
  Dan deher inutli fil-ewwel, iżda dan kien konsistenti ma ' ftit fatti oħra kelli, u l-mudell bdew jiffurmaw. I mfakkar l-tifel li d jimxu fis-me sekondi qabel l-isplużjoni meqruda l-bini fuq il-ewwel jum fil-belt. U l-I mfakkar l-ħabel li xi ħadd kien qed bombi fuq, li Raj wera me fil-kariga tiegħu.
  
  
  Huwa suspettat li xi ħadd kien li jġorru dan il-ħaġa bħal ġugarell. Forsi tat-tfal.
  
  
  Kien triq dejqa, iżda kelli biex jimxi. Hekk kif l-Prinċep kien malajr, huwa mar-karozza tiegħu u l-saq lura għall-għassa tal-pulizija, fejn żar Raj. I sib fil-Mercedes għal siegħa, bit-tama li tara l-tifel li kienet hekk wettqu attakkati mill-Prinċep qabel dik il-ġurnata. Huwa imdejqa me li l-iskart tant żmien, iżda ma kontx naf b'xi mod ieħor li ssib l-ċomb hi hekk ferm meħtieġa. Ma kien hemm l-tfal tant fit-toroq, deher simili mijiet.
  
  
  Huwa kważi taw meta raw it-tifel. Huwa eżamina bħal biċċa l-kbira ta'l — oħrajn- maħmuġ u liebes xorzijiet kbar wisq għalih - u hi ma għarfu lilu jekk hi ma dehru l-maħmuġ faxxa madwar ego tiegħu tal-ferita.
  
  
  Kont naf dawn il-tfal. Huwa kien wieħed mill-orfni chauls li tista'tidher f'kull belt fil-Lvant Imbiegħed, u li tiegħu l-għadam-idejn huma kontinwament tiġġebbed għall-aħjar. Il-parti, bil-ġuħ-dehra ih tal-għajnejn huwa ih tal-karta ta'sejħa, iżda dawn aqbad tiegħek karità min-naħa waħda, u l-kompjuter tiegħek portafoll bil-oħra. Jibqgħu Ħajjin-ih web morali.
  
  
  Meta hi msejħa biex lilu, huwa flinched. Imbagħad, huwa dam u mill-ewwel sparixxa fil-folla. L magħmula ego jemmnu li huwa dam bogħod mill me qabel ma bdiet tmur lilu. Huwa kien malajr għal dawn il-irqiq u sickly tħares tat-tfal, u l-led lili mill-triq prinċipali għall-blokka tal-ġebel u l-tafal shacks mdawra mill-żibel-jitferrex canal. I ma jitilfu l-lilu sakemm hu sparixxew fi tar-ram tal-ħanut ftit mill-blokki l-għassa tal-pulizija fejn I l-ewwel ra lilu.
  
  
  Kien biss marret għall-mument. Meta rritorna, huwa beda jidħaq u clutched ftit rupee noti fl-naħa tiegħu. Huwa beda jiddekorri, u l-I ħalli go lilu, bit-tama I d isibu l-aħjar tweġiba mill imbagħad.
  
  
  Meta kien barra tal-vista, hija qasmet il-toroq u marru għall-ħanut. L-dar tal-ġebel kien qodma, probabbilment mibnija fil-ħin tagħhom, meta l-ingliż użat biex tixrob l-te wara nofsinhar u tara l-outcasts die fit-triq fil-quddiem tal-ih bieb tal-ħadid. Kien frisk u skur ġewwa. I miftuħa, għalaq il-bieb, u jiżżerżaq-naħa tiegħi taħt tiegħi ġakketta fejn tiegħi Luger mistrieħa.
  
  
  Xi ħaġa mċaqalqa tiegħi tax-xellug, iżda ma kellix tiegħi gun holstered. I kien nervuża, għalkemm ma kien hemm xejn tanġibbli biex jagħmlu me suspettużi. Il-maħżen tista'kellhom xejn x'jaqsmu magħha.
  
  
  "A sahib? Raġel-vuċi tal-imsemmi fid-dlam fil-quddiem tal-me. Bħala l-għajnejn tiegħi aġġustati għall-dawl baxx, il-ħanut ra tagħha. Huwa kien aktar milli l-ego vuċi kien issuġġerit. Il-mira tal-ego kien imqaxxar, u kien liebsa borra-abjad tal-ħwejjeġ. Bil-maqlub V kien miżbugħa bl-abjad żebgħa fuq iż-żewġ ħaddejn. Kien hemm twil, labra rqiqa jisporġu'l barra mill-ego ta ' l-ispalla.
  
  
  "Jien tfittex tqal tar-ram tal-gandlieri," l-Uem qal tagħha fil-Ħindu.
  
  
  Huwa ħadlu kap tiegħu. Huwa ma trid tħares lejn me. Ego-idejn fumbled tiegħu libsa, mbagħad bdew ħawwad. "Jmorru lil hinn," qal fl-Ħindu. "Aħna ma jkollhom l-ebda gandlieri, għalhekk jien inti titlob għal-leave."
  
  
  Issa huwa jista'ara l-aħjar tagħha fil-sajjieda. I raw it-tul kollu tal-purtieri fuq in-naħa ta me. I marru hemm. Wilhelmina niżel fis-naħa tiegħi. Huwa malajr laħqu l-quċċata permezz tal-purtiera. Hija magħluqa wieħed biss tal-kamra, li mbagħad ġie użat bħala spazju għall-għajxien. Ma kien hemm l-ebda waħda hemm. Tagħha, mixi lill-naħa l-oħra tal-kamra, fejn kien hemm ovvju bieb enormi fl-ġebel moan. Il-bniedem saqajh, startled. F'daqqa waħda, tkellem b'mod perfett-ingliż. - "Le, sahib, sempliċi tagħha merkantili!"
  
  
  Meta l-ego imbuttat tagħha bogħod, hi jinstemgħu l kollha-wisq familjari pop tal-tir minn azzarin. Tal-ħġieġ biċċiet tellgħu kontra l-bieb, u gawk whizzed bejn me u l-qodma tal-bniedem. Ħames ċm f'kull direzzjoni, u wieħed madwar l-istati uniti se jkunu mejta.
  
  
  Hija kienet maqtul darbtejn permezz ta'l-bieb, mbagħad mill-ġdid. Hi tinstema'għolja waqqfu l-sider ta ' l-uġigħ, u waqqaf l-isparar. Meta huwa eliminat il-bieb isfel, huwa kien lest li jisparaw tagħha mill-ġdid, iżda l-shooter kien m'għadhiex theddida. Huwa eżamina r incredulously. Sib Mir tinsab fuq l-art ta'l-żgħar lura tal-kamra.
  
  
  L-għajnejn tagħha blinked. Hi mgeżwra-armi tagħha madwar tagħha tar-riġel, jippruvaw biex iwaqqfu d-demm milli jiċċirkola madwar l-bullet toqba tagħha fil-koxxa.
  
  
  
  Il-kapitolu 5
  
  
  
  
  Sib ħares lejn me, il-ġlieda kontra l-uġigħ. Gawk marru permezz tagħha tal-ġenbejn u l-naħa l-oħra. Fortunatament, hija ma laqat il-għadam, iżda hi mhux se jkunu jistgħu jimxu għal mill-inqas xahar. Tagħha gun kien fuq l-art. Ego imbuttat tagħha bogħod u jaraw tagħha gidma xufftejn tagħha biex iżommu milli biki. Hi clenched tagħha dad fil-rabja. "Is-sur Matson," hi msejħa. — Ħsibt li kienu Zakir." Hi magħluqa tagħha l-għajnejn u l-groaned:
  
  
  "Tagħha ego jistgħu jiġu sparati... le għalik."
  
  
  L-uġigħ megħlub tagħha, u hija mgħawwġa fuq tagħha tal-ferita.
  
  
  Anzjani mara ħareġ tal-kamra lura u ħares lejn l-girl par. Hi sparixxew għall-mument u lura bl-likwidu ċar, li hi jitferra fuq Ġugarelli tal-ferita. Ay għenha u applika l-pressjoni sabiex iwaqqaf il-fsada. Qabel l-taħdit, il-mara marbuta il-ferita bil-istrixxa ta'l-bjankerija.
  
  
  Hija talbet. "Inti tagħha l-għalliema?"
  
  
  Meta missierha ħadlu kap tiegħu, il-mara ħares sorpriż.
  
  
  Smajt-ħanut tal-bieb mill-qrib u kien jaf l-qodma tal-bniedem kienet marret. L-ebda dubju tikseb l-għajnuna.
  
  
  I ma setgħetx tistenna. Huwa jista'jkollhom jerġgħu lura mal-pulizija, u l-I ma jkollhom il-ħin biex jispjega l-isparar.
  
  
  Huwa ħa l-tfajla tiegħu fl-armi u mwettqa barra tagħha, imsejħa għal rickshaw u taw il-bniedem numru żgħir ta rupee. Huwa mexxa tiegħi Mercedes. Imbagħad huwa saq lura lejn il-lukanda, imwettqa Sib il-dahar bieb, u għamel l-mod li kamra tiegħu.
  
  
  Huwa maqful il-bieb fuq tagħha qabel it-tqegħid tagħha fuq is-sodda u terġa'tiġi eżaminata t-tir minn azzarin-ferita.
  
  
  Ħej, kelli bżonn l-attenzjoni medika. Slocum kien l-uniku persuna li jista'jirriżulta li għall-għajnuna. L-uem ser ikollok tieħu l-kura ta'dan tiegħek peress li ma nistax jinterferixxu.
  
  
  Wara li ssejjaħ em u tispjega l-qagħda, rritorna għall-sodda u bil-mod taptap tnejn Ġugarelli tal-ħaddejn. "Tqum, Sib," qal patting ħaddejn tagħha. "Il-ħolma hija aktar."
  
  
  "Jiddispjaċini, is-Sur Matson," qalet meta hi qajjem up.
  
  
  'Xejn ħażin. Jien biss skużani jien ma tweġġgħek.
  
  
  "Ħsibt li kienu Zakir," hija qalet. "Jien mort hemm biex isibu l-ego."
  
  
  Hi magħluqa-għajnejn tagħha mill-ġdid, u kien jaf hi ma tkunx tixtieq li għidli l-istorja kollha. Huwa jista aqta dak li kien sistema tagħha.
  
  
  — Missier tiegħek ħadem għal dan il-Zakir guy, ma huwa?"
  
  
  Hi nodded dgħajjef.
  
  
  "Missier tiegħek ssodisfawx-istati uniti, ma huwa?"
  
  
  "Jien naħseb li l-hekk," hija qalet. — Huwa qal Zakir inti kienu ġejjin. Huwa qal tiegħek reali l-isem ma kienx Matson. Huwa qal li d jippruvaw jieqfu l-isplużjonijiet. I ma tkunx taf xi ħaġa dwar dan.
  
  
  — U inti tort Zakir għall tiegħek missier tal-mewt?"
  
  
  ""Iva. Li l-mod kif taħdem. Naf tagħha ego.'
  
  
  "Dak dwar il-tifel?" I talab tagħha. — Xi jfisser dan għandhom x'jaqsmu mal-Zakir?
  
  
  'Tifel? I ma tkunx taf xi ħaġa dwar il-tifel. Iżda l-ram tal-pressjoni żgħar u medji-ħanut tal-jappartjeni għal Zakir. Huwa tmur hemm minn żmien għal żmien.
  
  
  — X'għandek tkun taf dwar Zakir?"
  
  
  "Biss l-ego-tv... Zakir Shastri. Huwa tbiegħ-tfal. Ma nafx tagħha aktar.
  
  
  Huwa frowned, anke aktar konfuż. "Ma hu jbiegħu l-tfal?" Sib l-għajnejn tal-ħġieġ fuq u huwa maħsub li hija kienet ser tgħaddi mill-ġdid, iżda hi ħadet il-nifs fil-fond u tkellem l-ewwel. "L-orfni, tfal tat-triq. Huwa għalf minnhom u mbagħad tbiegħ l-sinjuri bħala impjegati jew prostituzzjoni. Xi kultant huwa anki jibgħat lil xi tempji." Hi waqgħet rieqda mill-ġdid, il-half imqajjem u nofs assorbita fil-uġigħ tagħha. Iżda I tinżamm timbotta għal aktar dettalji. I meħtieġa biex tkun taf fejn issib Zakir. Hi ħares lejn lili mill-ġdid, l-għajnejn tagħha naqas.
  
  
  Hija qalet xi ħaġa li Mhux I ma tifhimx, imbagħad smajt tagħha mumble l-indirizz, u qalet: "Fabbrika". Missieri sodisfatti ego hemm darba.
  
  
  Hi magħluqa tagħha l-għajnejn. "I għandha ppruvaw li joqtlu Shastri qabel l-I marru għall-Madras. Skużani...
  
  
  Ee-mira inklinata lura, u kien jaf hi ma rrispondewx għall-ftit sigħat li jmiss.
  
  
  I qabbel l-indirizz hija tatni ma'l-indirizzi I kiteb isfel meta l-I imsejjaħ il-lokali-impjanti kimiċi. - Memorja tiegħi kienet korretta. L-indirizz hija tatni mqabbla li l-tal-Punent ta'l-Bengal-Industrija tal-Kimika, wieħed mill-akbar tal-potassa nitrat-kumpaniji. Fl-aħħar nett, xi ħaġa beda biex tnaddaf.
  
  
  Ħsibt dwar stennija għall-ambulanza, iżda bidel l-opinjoni tiegħi. Huwa kellu biex jemmnu li l-Slocum tieħu tagħha l-isptar.
  
  
  Il-kimiċi tal-pjanti li kien jinsab fil-parti tat-tramuntana tal-belt, fl-pjaneta fejn l-majjali kienu midfuna fil-tajn toroq bejn l-indi-qxur u l-oħra taż-żibel. Rotta diretta lejn post li ma kienx hemm. Hija sabet veduta tajba tal-fabbrika dħul fl-triq u nofs blokk mill-bieb. Huwa telgħu fuq il-munzell tal-tifrik li jintużaw biex tkun id-dar.
  
  
  - Lukanda tagħha baqgħu ma jagħtix fil-għajn, iżda kien impossibbli minħabba l-ħwejjeġ tal-Punent. Anki l-sewda li kellhom fluttered barra mill-fdalijiet-rendiment fuq kap tiegħi, u deher li jaraw me nervously. L-żewġ tfal jaraw me sakemm I crawled permezz tal-toqba fil-qodma dar fejn I tista'tara l-entratura, iżda dawn ma ara me tajjeb ħafna.
  
  
  Ma kontx ċert dak li jistennew, iżda I kiteb l deskrizzjoni fil-qosor ta'l-tliet irġiel li jidħlu fil-fabbrika bħala I jaraw. Kważi mill-inċident, hija rat żgħir, skur-misluħa tifel tkexkix kawt madwar l-sqaq lejn il-fabbrika tal-tarzna lura. Il-lott kollu kien mdawra minn preskritta-ilqugħ bil-barbed tal-wajer fuq, iżda l-tifel tantx eżita.
  
  
  Huwa eżamina madwar, mbagħad neħħiet ftit arbuxxelli fuq il-bażi ta'l-ilqugħ, u niżel malajr fis-żgħar toqba fil-art ratba. Huwa malajr crawled taħt diversi karozzi fuq il-fabbrika-sit, magħmula tiegħu mod qrib il-bini u beda ħaffer permezz tal-pil tal-żibel.
  
  
  Wara ftit sekondi, huwa dam lura għall-żgħar tal-kamra taħt il-bieb. Meta huwa dam mimmo tal-me, huwa ra l-xemx glint tiegħu fl-ego ħarsa. Hu maħsub dwar il-waqfien tal lilu, iżda iddeċieda kontriha.
  
  
  Kien ċert li l-vażett huwa kien qed kien mimli bl-nitrat tal-potassju. Li spjegat ħafna... għaliex, per eżempju, il-pulizija kienu f'pożizzjoni li jiddeterminaw l-oriġini ta'l-isplussivi użati mit-terroristi. Il-bejgħ ta'l-isplussivi hija regolata hekk sewwa li jkun diffiċli għalihom li jixtru dak li għandhom bżonn, iżda persuna li ħadmet fl-fabbrika jistgħu faċilment jisirqu l-ammont żgħir ta'l-isplussivi u jistaħbew fil-forma bottijiet wara l-fabbrika. U li se tħares għal xi ħaġa fil-tfal li huwa rummaging fil-forma? Ħadd... ma fil-Calcutta, fejn huwa komuni professjoni.
  
  
  Kien għaqlija-pjan. Anki jekk kienet maqbuda minn wieħed mill-tfal, hi tkun ftit li xejn magħrufa. Huma probabbilment biss kien jaf l-kuntatti tagħhom bħala l-irġiel għoti fl-edu jew ftit rupee. Tiegħi pass li jmiss kien li tħares ġewwa l-fabbrika, imma mhux meta ma kien hemm l-ebda ħin biex tagħmel hekk.
  
  
  Sabiex I marru għall-karozza u l-saq lura lejn il-belt. I marru bil-miftuħ għall-konsulat.
  
  
  Huwa ewropea dwar il-brejkijiet meta raw il-folla quddiem il-bini. Pulizija u l-nar trakkijiet kienu pparkjati hemm, u l-ħruq tal-ġisem ta ' l-ieħor Mercedes kien qed jintefa bl-ilma.
  
  
  Slocum, ħsibt I kif pparkjati-karozza u dam lejn l-eċċitati l-istadju.
  
  
  L-smoldering-fdalijiet tal-karozza sib fuq erba'ħruq tajers fil-toroq. L-intern kien maħruqa, il-kappa kien jitqatta, is-siġġijiet waqa'bħal smoldering tal-pil. Ġġudikati mill-mod kif il-bibien lura kienu misruqa tagħhom tiddependi, deher bħal xi ħadd kien tqegħid bil-bombi fil-pubbliku.
  
  
  Huwa jerked'l quddiem, jistennew li jaraw Slocum tal-ġisem mejjet fil-toroq, iżda ma kienx Ego, kien tal-ġisem.
  
  
  Dan kien tifel tiegħu armi qalbu tiegħu fis-sider, il-ħalq u l-għajnejn miftuħa beraħ mill-bandiera tal-permess biex iwettqu. Kien mejjet, li tinsab fid-demm tiegħu stess. Huwa għandu ħadu l-bombi u qatt ltqajna, I-ħsieb.
  
  
  "Matson," smajt xi ħadd jgħidu fuq il-bankina. Huwa eżamina madwar u raw Slocum wieqfa fil-quddiem tal-konsulat bieb.
  
  
  Ego tal-wiċċ kien ċar mal-biża.
  
  
  "Dan jista ġew me," huwa qal, nodding fil-mejjet tifel.
  
  
  I marru miegħu l-ego-uffiċċju, fejn huwa l-problemi fis-president u l-koperti wiċċ tiegħu bl-idejn tiegħu. - Ġisem tiegħu kien tħawwad.
  
  
  "Iġbed lilek innifsek flimkien," qal. "L-affarijiet se tikseb agħar qabel l-aħjar żminijiet ġejjin."
  
  
  "Aħna għandu jkollhom protezzjoni," huwa qal. "Suldati. Marini, forsi. Ma rridx li jmutu. Għandi l-mara u t-tfal.
  
  
  Ego ipprova jikkalma tagħha stabbiliti, iżda ma kienx jisimgħu.
  
  
  "Ma tifhimx," huwa qal. — Huwa kważi l-ħmistax, il-ħmistax-il ta'awwissu.
  
  
  L-ebda, I ma jifhmu tagħha. "Dak li ma l-ħmistax-il-medja tal?"
  
  
  - Indipendenza Tal-Jum. Fuq il-15 ta'awwissu, l-1947, il-British uffiċjalment rtirat.
  
  
  U dak tal-madwar dan?'
  
  
  — Ma tiftakar?" Imbagħad kien hemm l-kaos, rewwixti, kif Indjani u l-Musulmani miġbura u tax-xellug madwar l-ġodda tal-fruntieri mal-Pakistan. Dan kien l-infern. Ġie rrappurtat li l-aktar minn miljun ruħ ġew maqtula. Issa jista'jiġri mill-ġdid.
  
  
  Huwa eżamina madwar il-president, toqba. Dan kien ta'awwissu 11.
  
  
  Issa aktar biċċiet waqa ' fil-post. Il-ħin deher id-dritt. Kull min kien wara l-attakki ippjanat kollox bir-reqqa. Dawn kienu bil-mod is-sewqan il-belt fil-kaos. Dawn huma ħofor żewġ dinja-poteri u r - Russja u l-Istati Uniti kontra xulxin. Huwa qal li fuq il-ħmistax-il raġel ta'l-Indjani jilħqu l-quċċata.
  
  
  Huwa ħares lejn il-kalendarju ġdid. Lanqas erbat ijiem. Dan kien ta'ftit iżgħar.
  
  
  Ħassejtni l-għaraq jiksru barra fuq il-moħħ u raw il-tikmix tal-biża ' madwar Slocum tal-rta. Kien id-dritt. Ma kien hemm l kull raġuni biex paniku.
  
  
  
  Il-kapitolu 6
  
  
  
  
  Sagħtejn wara, kien lura fil-kamra f'lukanda tiegħu. I ppruvaw sejħa Joeny għaliex jien ridt li tara tagħha qabel ma sirt wisq ttrasportati, iżda mill-ġdid I ma tistax tikseb tweġiba. Għalhekk, kelli biss biex tmur ix-xogħol.
  
  
  Huwa mibdul fi fit-b iswed qmis, qalziet iswed, u b'saħħtu-mixi żraben. I twil dan ma luger taħt tiegħi qmis u tpoġġi fuq speċjali ċinturin.
  
  
  I tpoġġi l-spare rivisti għall-Wilhelmina u l-naħa granati fil-but tiegħi, irku Slocum tal-munizzjon-kaxxa, u marru barra. Illejla, huwa ma tixtieq tiġbed l-attenzjoni li l-Mercedes, hekk hu tax-xellug ego quddiem il-lukanda u ħa rickshaw.
  
  
  Diġà kien pjuttost skur. Dan ma kienx il-toroq prinċipali, iżda l-bankini kienu mifruxa mal-irqad in-nies. I ra familji kollha fil-gruppi fil-sħun, misdud-atmosfera tal-Calcutta. Huwa mixi fil-nofs tat-triq u l-mixi malajr lejn il-kimiċi tal-pjanti. Kien biss żewġ blokki bogħod.
  
  
  I esplorati l-triq li jmiss qabel ma ddawwar il-kantuniera. Ma kien hemm l-ebda dwal tat-triq, u biss l-pallida water maqbuda tagħha fl-għajnejn.
  
  
  Mir ma kienx fil-fabbrika waħda, u l-gwardji ma ara tagħha. Huwa tiegħu qabad-mod madwar il-blokka u waslet għall-bieb fuq id-dahar tal-bini. Huwa sforz tnaqqas l-wajer u intensifikati fuq il-mitfija-art tal-fabbrika. I mistenni li l-miżuri ta'sigurtà għandha tittieħed madwar il-fabbriki, imma jien ma tara l-ebda ta'dan.
  
  
  Id-daħla għall-bini ma jidhirx diffiċli. L-nen ma kellhomx tamboċċi jew kbira ta ' l-arja tal-ventilaturi, iżda l-dahar bieb kellhom regolari lock.
  
  
  Ont niżel skiet permezz tal-dellijiet għal jum. Ma kien hemm l-qodma lock bil-rebbiegħa, ma kien hemm l-ebda problemi. Għaxar sekondi wara, huwa unbolted mal-ponta tas-sikkina u jinfetaħ il-bieb. Huwa jinfetħu bir-reqqa, is-smigħ għall-allarm, squeal, jew l-klikk, iżda huwa ma tisma xejn. Huwa miftuħa, għalaq il-bieb, u ssostitwixxa l-lock. Il-kamra kien żift skur. Huwa stenniet mument qabel ma tkompli.
  
  
  Madwar il-kamra mill tagħha, I jinstemgħu l-bieb miftuħ u qrib mument aktar tard. Bil-mod, ċifra avviċinat me. Hemm ma jidhirx li jkun kwalunkwe theddida, ir-raġel bil-mod qoxra fuq.
  
  
  Ego kien stennija għall-tagħha, u meta ltqajna fis-pożizzjoni dritt, id-dritt tiegħi naħa hit ego iebes fuq l-għonq. Jien ma rridx li joqtlu tagħha mal-tiegħi ego, I biss miġjuba tagħha barra mill-assemblea għal ftit minjieri, iżda tlift tagħha fil-post it-tajjeb. L-daqqa jiżżerżaq lejn il-ġenb u jinħattu antikwata tax-xellug ganċ li jinqabad l-uem fl-xedaq. Il-mira tal-ego tellgħu lura. Ego-għajnejn kannella tal-ħġieġ fuq kif huwa jiżżerżaq l-art.
  
  
  Huwa malajr mfittxija, iżda sabet l-ebda-identifikazzjoni. Il-qawwi najlon-korda kelli miegħi marbuta tagħha l-għekiesi u l-armi mal-ego. Imbagħad huwa ħa tagħha ego għall-dahar bieb u beda l-mawra tiegħu tal-fabbrika. L-ebda aktar gwardji tal-rat tagħha. Tiegħi skur fanal hekk wera me l-istorja kollha. Kien kumpanija żgħira. Huwa jistenna bħal dawn biss prodotti nitrat tal-potassju. Żgħir ċinturin għall-produzzjoni tal-artab kannella pavimenti ġie installat flimkien wieħed mill-ħitan.
  
  
  L-viżibbli biss splussivi kien nofsu lest prodott fil-kbar tad-diżil tank mal-kapaċità ta ' madwar erbgħin-il litru. Kollox kien maħżun wara l-ħitan tal-wajer mal-serraturi, iżda I immedjatament mifhum kif serq kienu impenjati. Fil-quddiem tal-waħda tal-maqful kabini kien twil jeħel b'tazza tal-metall fl-aħħar. Xi ħadd kien paċenzja scooping sa ammont żgħir ta ' l-tul kollu ta'l-open-btieti fil-magħluq kabini, tieħu kull siringa sabiex ftit li marru mingħajr ħadd ma jinduna bih.
  
  
  Xi ħadd biss li kellhom żmien biżżejjed fil-fabbrika, bħal lejl għassies, jistgħu jimpenjaw dan is-serq.
  
  
  Huwa qies li l-għażliet tiegħu għal mument qabel ma jieħu deċiżjoni. L-fabbrika kienet mistennija li jisparixxu. Jekk dan kien l-uniku sors ta'l-isplussivi għall-terroristi, hu se jkunu temmew il-missjoni tiegħu f'anqas minn minuta. Jekk le, dan jista'mill-inqas tnaqqas b'mod drammatiku l-iht.
  
  
  Għalhekk hi mitluba għall-istruttura tal-niċċa u tnaqqas il-biċċa fil-dollaru D. Huwa maqtugħa permezz tal-wajer, inserit wieħed mix-xatt tal-niċċa fl-eqreb-bettija, u stabbiliti fuq tan-nar.
  
  
  Ħsibt li kelli tliet minuti, iżda meta l-I tpoġġi l-eħfef biex il-niċċa, huwa maħruq u bdiet ħruq darbtejn malajr kemm hi mistennija. Huwa qabża'l bogħod u dam sal-lejl għassies biex tikseb l-ego qabel il-bini telgħet fl-ajru. F'daqqa waħda, l-ego tal-saqajn merfugħ u ewropea fil-ħajja tiegħi. Huwa growled u appoġġjat mill-bogħod. Tagħha, ra l-fuse diġà nofs maħruq fil-dlam. Minkejja l-uġigħ fl tiegħu tal-ġisem aktar baxxi, huwa iddrittata up, ttellgħux fil-bniedem ftit fuq l-art, u ppruvaw li tarmi l-ego fuq l-ispalla tiegħu. Hija bdiet u milwi bħala jekk dan kien il-ġlieda kontra għall-ħajja. Ma kienx jaf x'ego-ħsieb tiegħu lukanda għandek tagħmel. Ktibt li hu fl-ingliż u mbagħad ta'studju.
  
  
  Huwa anki bil-ponta fil-niċċa u għamel ħoss bħal splużjoni, imma huwa ma setax jikkonvinċu lill-ego. Huwa kompla ġlieda bħala l-aħjar hu jista', ma'l-idejn u s-saqajn marbuta, sakemm l-uem laqat lilu fuq l-għonq, li setgħu jkunu fatali.
  
  
  Meta l-ego sospiżi fuq l-ispalla tiegħu, l-niċċa ma kienx anke marda bogħod. Huwa daħal u l-bike tiegħu dad fis-għonq tiegħi. - Fil-bieb, huwa miġbud tiegħu dirgħajn u s-saqajn u l-mxekkla tiegħi tentattivi biex il-leave.
  
  
  Huwa growled u ħa bil-konvinzjoni. I xorta tista tisma'l-hiss ta'l-niċċa warajna. Ego kienet tħeġġeġ lill-tagħha, kważi tallaba tagħha biex tagħti l-ġlieda.
  
  
  Imbagħad huwa ewropea ego tiegħu tal-kap diffiċli kontra l-doorjamb finanzjarja jinfaqgħu ta'l-enerġija, paċifikazzjoni l-ego twil biżżejjed biex tiżdied barra.
  
  
  It-tieni aktar tard, il-bettija tas-saltpeter tellgħu fl-arja. Flash qawwi tal-dawl mixgħul il-lejla-sema; imbagħad kien hemm thunderous thud bħala l-isplużjoni ġibed l-żgħar tal-bini barra, jibgħat pjanċi, il-btieti, u l-biċċiet tal-metall li jtajru fil-Indjan-sema.
  
  
  Il-pressjoni tad-teħid ta'kampjuni tal-arja eliminat us off-saqajn tagħna, li jitfa us lura nofs tużżana-passi. L-Indjan ħa l-piż tal-daqqa u naqsu fuq il-quċċata tal-me, li jservu bħala lqugħ bħala r-residwi waqgħu fuq l-istati uniti.
  
  
  Meta I rrumblati tagħha barra mill skont hu, kien għadu muttering curses fil me, sabiex I miġbud Ego permezz tal-bieb u l barra fil-sqaq qabel l-nies li kienu jgħixu fil-qrib jitferra tagħhom ramshackle-djar.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda tan-nirien, u l-I kkalkulat li kelli ftit minuti qabel il-pulizija waslu biex tfittex il-qasam. Il-lejl għassies mdawwar tagħha matul u inklinata fuqu sabiex ikun jista'jisma'l-uem whispering tagħha fuq l-istorbju tal-nies fit-triq.
  
  
  "Waħda mill-bogħod, wieħed mill-aktar, u inti tidħol bla tmiem taċ-ċiklu tal-milied. Mifhum?'
  
  
  Huwa nodded, u mwettqa tagħha ego aktar l-isfel il-sqaq u mbagħad fis-żgħar bitħa fejn qodma trakk kien pparkjati. Huwa kellu l-ego kontra l-trakk tal-rota.
  
  
  "Id-dritt, għidli issa, jew inti ser tkun l-għawm fl-Hooghly Xmara sa filgħodu."
  
  
  Huwa glared fil me.
  
  
  "Li ma hu tħallas jisirqu mill jilħqu tiegħek fuqek?"
  
  
  Is-silenzju.
  
  
  "Min iħallas inti jaħbu l-isplussivi taħt forma?"
  
  
  Is-silenzju.
  
  
  I milħuq fil-minuta u miġbud ' il barra kaxxa li jien ma spiss l-użu. Hemm jinjetta bi tliet kapsuli tas-sustanzi kimiċi. I wera il-lejl għassies dak li kien isir.
  
  
  Huwa bir-reqqa fetħet il-taċ-ċilindru tas-siringa u jitneħħew l-ego, imbagħad imbuttat l-labra permezz tal-kapsula tal-woxer tal-lastku, u miġbudin fil-likwidu.
  
  
  — Qatt rat xi ħaġa bħal din qabel?" I talab lill-bniedem jegħleb kontra l-trakk. Ego tal-wiċċ kien tensjoni, għajnejn tiegħu wiesgħa mal-biża.
  
  
  "Din hija l-ġdida tal-mediċina msejħa novocaine. Bażikament, l-verità fis-serum li taħdem verament tajjeb. Iżda din tfisser inevitabbilment l-mewt tal-vittma. Jien ma jkollhom l-ebda għażla; I jeħtieġ li tkun taf li inti tħallas għall tgħin me jipproduċu dan it-titolu sħiħ.
  
  
  Tiegħi ego kien tħawwad-dritt li issa. Huwa ttestjati l-labra bi tiegħu tas-swaba', imbagħad ppressati kontra l-ego tiegħu tal-driegħ. Huwa mwebbsa u niżel għall-naħa tiegħu. "Waħda mill-aktar żmien, wieħed mill-aktar ħin. Li inti tħallas li jħallu l-isplussivi li t-tfal tiegħek?
  
  
  — Dan.".. Ma nafx. Kien fl-għaraq issa, u l-għajnejn tiegħu segwit tiegħi kull mossa tal-labra.
  
  
  "Inti mhux se jħossu fl-ewwel. Allura l-anestesija jibda. Jiġrilha aktar u aktar intensi, u wara filwaqt li ma tħoss l-ebda uġigħ fil-livelli kollha. Il-ħajt jidħol ftit wara li.
  
  
  I ppruvaw l-labra mill-ġdid. "Tinkwetax. Naf liema-lealtà huwa. Inti ser tkun mejta fil-nofs siegħa, u mbagħad l-imgħallem tiegħek se jkun b'xejn... għall-waqt. Iżda billi allura, jien ser tkun taf kollox dwar nen.
  
  
  Huwa ħadlu kap tiegħu. Huwa daħħal il-labra fil-muskolu fil-driegħ tiegħu u malajr injettata l-fluwidu. Il-labra kien diġà barra u tintrema qabel l-Indjan realizzati. Huwa eżamina l-isfel fuq l-idejn, ħass il-kesħa tal-likwidu. Wara ftit il-mumenti, l-mediċina daħlet fis-seħħ, u huwa mdawwar madwar. "Zakir Shastri... iħallas magħna."
  
  
  — Kwalunkwe oħra ismijiet?" Li ma Zakir Shastri jaħdmu għal?
  
  
  Il-bniedem ħadlu kap tiegħu.
  
  
  "Kienu inti l-uniku sors, jew hemm oħrajn li provvista Zakir?"
  
  
  — I biss taf waħda. Fin-nofsinhar Calcutta-Potassa-Impjant tal-Kaxmir-sturt.
  
  
  — Int żgur li kollox?"
  
  
  Huwa nodded.
  
  
  "Tħossok naħa tiegħek." I jitnaqqsu l-ħbula madwar ego tal-polz sabiex ikun jista'jħossu l-post fejn l-uem maqtul tagħha. — Tħoss xejn hemm?" Dik il-parti tal inti diġà hija mejta.
  
  
  Ego-għajnejn fflaxxjati fit-paniku.
  
  
  — Taf xi ismijiet oħra?" Dak l-oħra kimika impjanti li jipproduċu l-bombi?
  
  
  Huwa ħadlu tiegħu ras, tħares lejn il-daw fuq il-post fuq il-fergħa tiegħu. Hugo qabad tagħha u tnaqqas il-ħbula madwar tagħha l-għekiesi.
  
  
  — Hemm wieħed biss mod biex jinnewtralizza l-likwidu huwa injettat inti bil. Inti se jkollhom li jimxu ħames kilometru. Jekk inti tmur barra u jimxu tliet mili, il-riżentiment fil-vini tiegħek se ħruq u novocaine se jkun defused."
  
  
  Huwa kien sa, uża s-saħħa tiegħu riġel-muskoli, u ħass naħa tiegħu mill-ġdid mill-eżekuzzjoni tal-permess tal-bandiera.
  
  
  "Għaġla up, ejja naraw jekk inti tista' neħħi l-ilmenti madwar il-ġisem tiegħek; inti għandek ċans li jibqgħu ħajjin għada."
  
  
  Il-ftit Indjan ħa l-ewwel ftit passi fil-sqaq u mbagħad bdew jimxu fin-nuqqas ta ġenituri. Għajjat xi ħaġa li l-folla quddiem il-introduzzjoni tal-bini, u Stahl ma tistax tistenna biex tara jekk kien tgħid xi ħaġa lili. Huwa ducked isfel oħra tat-triq u l-intitolat lura għall-lukanda.
  
  
  Kien ser ikollhom banju sħun u l-ikla tajba qabel l-esplorazzjoni ta'l-oħra kimika tal-pjanti li l-lejl għassies kien semma.
  
  
  Iżda meta daħal-kamra tiegħu, huwa ma kienx vojt.
  
  
  Hekk kif hi mdaħħla, Choeni Meta osservat-żgħar tal-pistoli fil-sider tiegħi.
  
  
  "Bilqegħda u jikkalma," hija qalet.
  
  
  
  Il-kapitolu 7
  
  
  
  
  Choeny kellu l-pistoli fil-żewġ idejn, bħal xi mħarrġa professjonali express.
  
  
  — Liema tip ta'ċajta huwa dan?" I talab tagħha, iżda ma kien hemm l-ebda humour fil-kiesaħ tagħha ħarsa.
  
  
  "Jien ma tliet," hija qalet. "I maħsub għalik."
  
  
  Tbissima qasmu tiegħi xufftejn. Huwa d diġà użati fuq rrabjata-nisa. Dan ġeneralment ħadem.
  
  
  — Int ma Howard Matson. Inti aġent tal-gvern tal-istati uniti.
  
  
  Ont, huwa shrugged. 'Iva, liema? Qtajt li meta aħna sodisfatti.
  
  
  — Inti qed Nicholas g all Carter, Nick Carter, Master Qattiel AH. Inti lanqas jaħbi lilek innifsek. Inti magħmula iblah tal-me.
  
  
  Kif?'
  
  
  "Huwa għandu jkollu qalli," hi tinqasam, " Raj."
  
  
  "Jien naħseb. 'L-imgħallem tiegħek?'
  
  
  Hija ma tweġiba, iżda kellha tkun l-aħjar ħaġa li għandek tagħmel. Kont naf tagħha li tkun l-Indjan-Servizz Sigriet. U huwa tista'tgħid kienet tiegħek.
  
  
  "Aħna fuq l-istess naħa, allura għaliex qed tipponta tal-gun fi lili?"
  
  
  "Splużjonijiet," hija qalet. "Raj taħseb li int fil-fuqha, u forsi inti qed taħdem. Għandna ħafna ta'mistoqsijiet għalik.
  
  
  Meta hi waqfet, I jistgħu jisimgħu vuċi tagħha tregħid. Hi ma kienx professjonali madankollu, Nam, 'aġent ta'esperjenza li jistgħu jinqatlu mingħajr remorse.
  
  
  "Ħsibt inti tista'twaqqaf il-splużjonijiet mill-isparar lili?" "I ppreżentat bħala ċajta, meraviljuż ħaġa mhux serja l-idea.
  
  
  "I jista'joqtol inti jekk ikolli li," hija qalet. "Jekk inti ma agħtini l-tweġibiet irrid."
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. — Int qatt ma stajt maqtul xi ħadd, inti?" Int qatt ma stajt jinġibed l-attivazzjoni jew jidhru xi ħadd imutu. Taħseb li tista ' tibda miegħi? I tinżamm l-għajnejn tiegħi fuq il-wiċċ tagħha u ppruvaw li taqra tagħha ego. Il-ħajja tiegħi tiddependi fuqha. Huwa hi verament ser joqtlu lili? Hu xettiku dwar dan, iżda huwa ma setax taffordja li jkun ħażin. I ma kienx se riskju tal-ħajja tiegħi hawnhekk.
  
  
  Jien kelli gun osservat fil me ħafna drabi, u jien dejjem tinqala fil-perikli l-mument meta l-tiegħi opponenti l-attenzjoni hija malajr għat-tieni qasma. Mhux mistennija tal-ħoss, flash ta'l-dawl; l-ebda aljenazzjoni min jekk inti żgur li l-bniedem bl-gun hija lesta biex joqtlu inti xorta waħda. Iżda S Choeni preferuta tistenna għal tagħha.
  
  
  "Wasalt biex Calcutta li jgħinu," qal. "Jien għandi l-ordnijiet li twaqqaf il-terroristi qabel il-problema tinfirex aktar."
  
  
  — Imbagħad għalfejn jiġu hawn taħt psewdonimu?" — Għaliex ma inti ġejjin bil-miftuħ, b'mod onest?"
  
  
  I ma jkollu tweġiba dwar l-dell innifsu. "Dak kif nagħmlu dan," missierha qal. "L-privatezza tal-politika".
  
  
  "Ma nistax fiduċja inti," hija qalet. "Jien għandhom joqtlu inti issa, meta għandi l-opportunità."
  
  
  I kien konfuż mill-ton tagħha. Hi deher kważi konvint. Forsi huwa sottovalutat tagħha.
  
  
  Sibt ruħi azjenda tiegħi nifs, stennija għall-sħun gawk li jisparaw'il quddiem tiegħi pulmuni. I ma kienx-teħid tan-nifs għal kważi minuta meta l-telefown fuq it-tabella li jmiss lili għ.
  
  
  Hu sejjaħ tliet darbiet qabel ma hi xejru l-gun. "Pick-up," hija qalet.
  
  
  Huwa nofs tbegħditx minn agħlaq u qabad l-telefon mal-naħa tax-xellug tiegħu. Dan il-moviment permessi me post Hugo tiegħi dritt tal-palm. Ont kien hemm l-ebda itwal bla sahha.
  
  
  "Iva," qal fil-telefon.
  
  
  Il-vuċi fuq l-oħra tinstema sorpriż, kif jekk persuna ma kinux mistennija me li jittellgħu l-telefon.
  
  
  "Ah, is-Sur Carter, huwa int.
  
  
  L-kostellazzjonijiet ta'l-isem tiegħi reali ma xokk me ħafna llum, iżda l-oriġini tal-isem did.
  
  
  "Inti qed tkellem lill-Colonel Wu," l-negozjant-vuċi tal-tkomplija mill-Lvant.
  
  
  "Inti imsejħa me Carter," qal.
  
  
  Huwa eżamina madwar il-kamra fil-Choeni u b'għonq l-Colonel tal-isem. Hi mifhuma u whispered l-app filwaqt li l-mikrofonu koperti tagħha għall-mument.
  
  
  "...ieħor Solaiman, " hija qalet.
  
  
  Hu taħt il-nifs tiegħu. Ovvjament, Raj kien ġenerużi ħafna bl-informazzjoni dwar l-identità tiegħi. I staqsiet għaliex. "Inti waħdu, is-Sur Carter?" Wu mitluba.
  
  
  Hu maħsub ta Choeni u l-gun fi naħa tagħha. - "Le," qal tagħha colonel. "Miss Manuel huwa miegħi. Taf tagħha?"
  
  
  Choeni titbaxxa l-gun u dawn ego fis-purse tagħha, hekk kif l-I d mistenni. Hi ma jisparaw me issa xi ħadd li jaf konna flimkien.
  
  
  "Ah, tal-kors. Ħafna distinti mara. Missierha spiss żjarat me.
  
  
  "Inti ma jkunux wieġbu tiegħi corkscrew-kwistjoni, Colonel Wu," qal flatly. — Għalfejn sejħa me Carter?"
  
  
  Ego melodic vuċi huwa absurdly gost. "Huwa unur li tkun taf magħrufa aġent," huwa qal. — Jien ħafna iddispjaċih dwar il-laqgħa tal-lum, ma meta. Colonel Wu naqset. Kkawżat kbira rabja fil-ċrieki ta'diplomatiċi, madwar il-pajjiżi l-kbar. I għid lili nnifsi li I nirrispettaw minnhom apoloġija. Imbagħad il-venerabbli-pulizija tinforma me li l-ego tal-mistednin fis-sala hija magħrufa Amerikana aġent, li huwa wkoll avukat... jiġi Lliberat Persunal mill-terroristi. Jien inkwetati dwar il-belt, is-Sur Carter. Inti għandek sabiex jgħinu li titpoġġa l-ħajt għall-qagħdiet importanti. Importanti ħafna għall-tiegħi adottati interna. Importanti ħafna għan-negozju.
  
  
  "Grazzi, Colonel. Jiena konvint li l-pajjiżi kkonċernati japprezzaw tħassib tiegħek, imma dan huwa xogħol għall-professjonisti. Iż-żmien qed jagħfas.'
  
  
  "Fil-Fatt, Is-Sur Carter. Iżda forsi-negozjant sempliċi jistgħu jservu kbira tal-pajjiżi. Naf tagħha ukoll fl-Indja. Jien ma jgħinu lill-pulizija. Nixtieq nieħu din l-opportunità biex jgħinu ħafna Amerikana famużi."
  
  
  Ont eżita għal ftit mument. Forsi l-qodma Chinaman kien dritt forsi jista'jkun ta'għajnuna me.
  
  
  "Tixtieq li ġejjin żjara me fil-dar tiegħi għada," huwa qal. "Inti u l-Miss Manuel. Aħna ser jitkellmu. Forsi se jgħinu ħlief tagħna tal-belt.
  
  
  Hi miftiehma, u hu msejjaħ il-ħin għall-ikel. Imbagħad hu il-dijanjosi u mdawwar Choeny. Hija kienet għadha seduta fil-kbar president madwar minnu. Tagħha tal-punent falda ġie miġbud fuq tagħha ġenbejn, barra li juru l-perfetta-forma ta'tagħha tar-riġel. Hugo marru-kesħa fl-naħa tiegħi. Hu maħsub dwar kif l-aħħar kien meqjus qtil tagħha. Liema sin li tkun. Iżda dan ma kienx meħtieġ. Il-gvern Indjan għadu mhux tant profondament involuti fil internazzjonali spjunaġġ li jeħtieġ mikrija assassins. U anki jekk dawn ma, ma kinux bagħtu sinjuri, sofistikati tifla li tagħmel dan.
  
  
  Iżda agħlaq kellhom mistoqsijiet hija riedet wieġeb, u hija maħsuba l-gun kellhom il-poter ta'persważjoni. Wara li naqset bl-arma, forsi hija se tipprova ieħor, arma li hi jkollha misjuba ħafna aktar pjaċevoli.
  
  
  Hugo dawn lura fis-ċinturin tagħha, laħqet, u qabad it sa mill-president. Hi evitat tagħha ħarsa kif hu organizzat tagħha għall-sider tiegħu.
  
  
  "Tarbija, l -" I whispered.
  
  
  Tiegħi xufftejn il-biċċa tagħha fil-widnejn, imbagħad tagħha bastun. Hi kien twil u l-ġisem tal-mara perfettament mqabbla-minjiera, ġentili tagħha kurvi u l-kurvi li tikkumplimenta tiegħi is-saħħa u l-fermezza. Fil-ieħor tal-ħin u l-post tagħha kien qal ħej I imħabba tagħha. Iżda li ma jkunux ġusti. Għall-istati uniti, jista'jkun hemm biss fiżika passjoni. L-unika wegħdiet aħna nistgħu nagħmlu għal kull oħra tkun bil-lejl wara lejl.
  
  
  Meta huwa mgeżwra tiegħu swaba madwar tagħha fit-tond l-koxox, l-tagħha fit-tul, rqiq-swaba jiżżerżaq'l isfel tad-dahar tiegħi. Flimkien tagħna korpi mċaqalqa siekta reċiproku sagrifiċċju; imbagħad aħna intensifikati lura u mxew id f'id mal-sodda.
  
  
  "Timtedd," hija qalet. 'Stenna għalija.'
  
  
  Hi kienet fuq quddiem tal-me għall-qawsalla. Meta tagħha, artab kannella-sider kienu rilaxxati, hi istintivament laħaq għalihom, iżda hi imbuttat me bogħod sakemm hija kienet mikxufa.
  
  
  Hi niżel fuq l-art u għenuni bl-ħwejjeġ tiegħi.
  
  
  Hi ma waslu biex me xorta waħda. Hija qagħdu fuq l-irkopptejn tagħha, kienet me fuq il-ħalq, imbagħad jiżżerżaq aktar baxx u l-inqas sakemm il-ġisem tiegħi kien tallaba li jiġu magħquda għal ont.
  
  
  L-idejn tagħha mċaqalqa matul il-ġisem tiegħi, tħossok, tagħha, ilbies. Fl-aħħar nett, hija sib stabbiliti fuq is-sodda. Hi bil-mod mixi'l quddiem, tagħfas tagħha ditta fis-sider kontra l-sider tiegħi, imbagħad jixxengel tagħha fit-tul, lithe saqajn sakemm huma koperti tiegħi tal-ġisem minn ras il-toe.
  
  
  Hi kienet me bil-mod, u allura l-aktar sħun. "Ġejjin fuq, ħalluni ma dan il-mod tiegħi."
  
  
  Il-moviment tal-ġenbejn tagħha kontra l-mini konvint me. Kien sbieħ li jħossu tagħha fuq il-quċċata tal-me meta l-idejn tagħha kienu okkupati, li jġibu me l-adoloxxenti fuq'qabel ma anke mċaqalqa.
  
  
  Aktar tard, aħna jistabbilixxu f'kull oħra tal-armi u t'attivitajiet l-tieqa miftuħa fuq il-dwal tal-belt hawn taħt.
  
  
  "Issa għidli il-verità," hija qalet.
  
  
  'Tgħidli-ewwel. Inti taħdem għal Raj?" Serjament?'
  
  
  "Iva, I jaħdmu għal hu minħabba li nemmen I jistgħu jgħinu pajjiż tiegħi."
  
  
  Kif?'
  
  
  "L-iffrankar l-istat tal-Bengal għall-Indja".
  
  
  "Iż-żona madwar Calcutta?"
  
  
  Hi nodded. ""Iva. Hemm nies li jixtiequ separati Bengal mill-bqija tal-pajjiż. Oni jistgħu joħolqu-pajjiż il-ġdid jew jingħaqdu l-Bangladexx. Anke qabel il-Bengali kiser l bogħod mill-Pakistan, ma kien hemm l-ribelli fil-Calcutta li riedu tiċrita barra l-pajjiż. Il-kaos kkawżata mill-isplużjonijiet tista'tagħtihom l-opportunità li għandhom bżonn."
  
  
  "U x'tagħmel l-Solaiman taħseb I jistgħu jipparteċipaw fil?"
  
  
  "Huwa ma jkunx jaf, iżda hu ma fiduċja l-Amerikani."
  
  
  U inti?
  
  
  — I ma tkunx taf li waħda.
  
  
  Huwa bies artab tagħha fix-xufftejn.
  
  
  "Aħna kemm fuq l-istess naħa, jekk l-Raj jifhem jew le. Biss l-fiduċja me għall-waqt. Ġurnata jew tnejn, forsi saħansitra inqas.
  
  
  Hi frowned septically. "Forsi," hija qalet. "Forsi I tista'tagħmel dan issa."
  
  
  Tajba. OK, tista'tgħidli iktar li jistgħu jkunu utli? Ma Raj jkollhom l-ebda informazzjoni dwar il-provvista ta'nitrat tal-potassju? L-ebda ħjiel dwar l-organizzazzjoni wara dan? Xi ħadd fil-nofs ta sidirha li kapaċi qabda tagħha mal?
  
  
  Jongi tal-wiċċ gustuż frowned.
  
  
  'I ma tkun taf. L biss jagħmel dak li jgħidlek me. Inti tista'titlob l-ego.
  
  
  "Le."
  
  
  Ħej ppruvaw jispjegaw dan tagħha. Huwa ma fiduċja xi ħadd, lanqas Raj. Biex tkun onest, I ma l-fiduċja tagħha jew, iżda jien ma setgħux jgħidu li. Sakemm I ammetta li kien I Amerikana aġent li jaħdem fil-ego-pajjiż, Raj ġie ostakolat minn protokoll. Huwa ma setax arrestat me jew mibgħuta me kollha fuq l-pajjiż mingħajr evidenza. U l-ego hija l-unika prova li s'issa tal-nemes mikxufa li tinsab fl-armi tiegħi.
  
  
  Hija talbet. "Dak li għandu I għid em?"
  
  
  — Ma hu jgħidlek biex joqtlu lili?"
  
  
  - "Le, hi kienet biss mitluba għall-mistoqsija tiegħek. L-gun kien l-idea tiegħi.
  
  
  -"Tgħid Em dak naf," qal.
  
  
  Huwa malajr spjegat dan tagħha, iżda għamlet ċert li tagħti tagħha biss l-informazzjoni ried li jaqsmu. I qallu madwar il-fabbrika u l-serq tal-saltpeter, iżda I ma jgħidu li l-I kellhom xejn x'jaqsmu mal-isplużjoni ta'l-fabbriki. Raj kien permess li aqta għalih innifsu.
  
  
  "Hemm ċerti Zakir Shastri involuti," qal. "Ejja Raj diretta tal-persunal tiegħu biex isibu l-ego. Il-pulizija modi biex track nies isfel meta jkunu jafu l-isem."
  
  
  Tagħha tal-lukandi, li tgħid tagħha dwar suspetti tiegħu dwar it-tfal tħawwil bombi, iżda bidel l-opinjoni tiegħu. Ħej kienu diġà jafu tagħha biżżejjed biex jiksbu tagħha l-fiduċja. I ma kellhomx bżonn xi aktar.
  
  
  I talab tagħha. "Do you jemmnu me issa?"
  
  
  "Iva," hija qalet, iżda kien għad hemm dubju tagħha fl-għajnejn, u hu ppruvat li jitnaqqas tagħha mal-kiss.
  
  
  Hi jinżamm lura għall-mument, imbagħad dam naħa tagħha fuq il-ġisem tiegħi. Mikxufa, aħna snuggled flimkien u ħalli l-passjoni tagħna kontroll tal-korpi tagħna. Aktar tard, hi mirfud ruħha fuq wieħed mill-minkeb u qal: "Għeżież, I l-fiduċja inti, iżda jekk jogħġbok ma tagħmel l-iblah lili mill-ġdid. Ma jinstabux me aktar.
  
  
  "Qatt ma mill-ġdid," qal, jistaqsi jekk hi maħsub me. I ma iħossuhom ħatja — li tinsab huwa parti tal-impjieg tiegħi. — Meta dan ikun fuq, forsi nistgħu mmorru x'imkien flimkien, imħabba tiegħi." Għandi l-flus, ħafna. Naf tajjeb tagħha. Inti ma jkollhom jaħdmu fil-ħajja tiegħek. Liema hi qalet sorpriż me. Hi tinstema sinċieri. Forsi kien aktar minn sideshow għall-Agħlaq. Huwa l-problemi l-isfel fuq agħlaq, lesta għall-imħabba mill-ġdid. Hi moaned bi pjaċir, u għal filwaqt li aħna nesa li kien hemm dinja barra l-kamra.
  
  
  
  Kapitolu 8
  
  
  
  
  L-għada filgħodu kellna-kolazzjon fil-lukanda. Il-ftit mara li serva lkoll deher kompletament konxji li mikxufa-mara kienet tinsab miegħi. Meta hija kienet marret, Choeni tinqaleb, inklinata fuq me, u kienet tiegħi fis-sider. Kelli biex timbotta tagħha barra minn taħt il-tkopri.
  
  
  Filwaqt li Choeni kien qed lebsin, hu sejjaħ Slocum-uffiċċju tal u talab għal numru tat-telefon fejn hu jista'jilħaq Sib Mira. Sib deher li kien fil-burdata tajba meta missierha tkellem tagħha. Hija qalet li se jiġu rilaxxati mill-isptar dalwaqt u se jmorru għall-Madras kif ippjanat. Tagħha ssuġġerixxa ħej, jieħdu l-Prinċep ma tagħha meta hija iħalli madwar Calcutta. Hi b'entużjażmu miftiehma u qal li xi ħadd se immedjatament issaqsi permezz-qraba li jittellgħu l-kelb.
  
  
  Huwa kien ferħan li Ay kien talab. S'issa, l-tiegħi nemes assenjazzjonijiet biss ikkawża Sib ogħla uġigħ. Forsi l-klieb ser jgħinek sabiex tikseb permezz tal-diffikultajiet li inti tistenna. Hi kien qal ħej, l-aħjar u l-dijanjosi up.
  
  
  Imbagħad huwa mdawwar Choeni.
  
  
  Aħna kienu mistennija li tieqaf mill-dar tagħha qabel morna biex Colonel Wu. Meta sirt wara r-rota, I induna li l-fehma tiegħi kien għadu wisq okkupata ma Choeni — I anke nesa li tħares fil-pubbliku. Meta ont jdur madwar, iebsa saba kien osservat sess bejn l-għajnejn tiegħi.
  
  
  "Bang, bang, Nick Carter, int mejta."
  
  
  Choeni jdur madwar u miġbud ' il barra pistola madwar borża tagħha. I għandha tkun waqaft tagħha qabel ma bdiet l-isparar. Il-bniedem fid-dahar sede malajr fumbled għall-gun tiegħu.
  
  
  "Jikkalma, Sokolov," I għajjat.
  
  
  L-xaħam tal-russu eżita, naħa waħda taħt ġakketta tiegħu.
  
  
  'Min hu dan? Choini mitluba. "Dak li ma hu jridu?"
  
  
  Sokolov introdotti lilu nnifsu. "Comrade Alexander Sokolov," huwa qal. "Konslu fil-Calcutta mill-Unjoni Sovjetika ta'Soċjalista-Repubbliki."
  
  
  "Aħna konna xxurtjati," qal. "Ħej, għidli il-verità, Sokolov. Inti KGB spy, bħal ħafna russu diplomatiċi madwar id-beraħ."
  
  
  Il-russu għolla l-idejn fil-konsenja. "Inti Amerikani... int dejjem hekk prammatiku. Il-tagħha ftit. Inti tista'tkun taf. Mhuwiex dak id-dritt, Carter?" U int, Miss Manuel?" Inti wkoll jappartjenu għall-umli tagħna professjoni. Huwa dan id-dritt?'
  
  
  Choeni frowned u irrifjuta li twieġeb. "Ma jimpurtax," huwa qal. "Aħna mhux għedewwa tal-lum." Huwa qajjem l-idejn tiegħu mill-ġdid, u l-miel kap tiegħu deliberatament. "Għada... li jistgħu jgħidu? Għada nistgħu joqtlu xulxin, iżda llum... illum għandna naħdmu flimkien.
  
  
  'Min jgħid li l? I talab coldly.
  
  
  "Jiena, Comrade Carter. Għandna problema.
  
  
  'L-Us?'
  
  
  'Kollha tal-istati uniti. Fi inti. Għandi. Fil-Miss Manuel tal. Għandi l-ordnijiet li joqtlu.
  
  
  Choeni flinched, u li raw naħa tagħha issikka fuq il-żgħar pistola hi xorta jinżammu. I ma kienx jibżgħu tagħha. Għadha ma ġietx. Kien jaf kif Sokolov ħadem. Jekk kien għaddej biex joqtlu me, ma kien hemm l-ebda twissija.
  
  
  "Jien għandi l-ordnijiet biex joqtlu l-aġenti kollha li jistgħu jkunu responsabbli għall-attakki terroristiċi fl-missjoni diplomatika tagħna fl-Calcutta," huwa qal. "Għada, inti tista'tikseb l-istess ordni... li joqtlu me u l-Ċiniż aġenti fil-belt, allura l-Indjani bħal Miss Manuel... xi ħadd li jista' jkun responsabbli għal dan."
  
  
  I talab tagħha — " Allura għaliex qed tistenna? Int qatt ma stajt ġew taqbadhom dwar il-qtil ta'nies qabel."
  
  
  — Minħabba li ma naħsibx li għaddej biex jgħinu." Nissuspetta li l-isplużjonijiet se tkompli. Nissuspetta li l-ebda wieħed huwa t-tort għal-istati uniti. Tagħha suspettat huwa li xi ħadd... kwalunkwe inti sejħa... xi ħadd jixtieq li l-għadma tal-istati uniti kontra l-ħabib ieħor.
  
  
  I jaraw il-russu għall-waqt u kważi fdati magħha l-uem. Huwa jistgħu jgħidu l-verità... dan iż-żmien.
  
  
  "Xi ħadd tilgħab logħba," - I qabel," u aħna t-tnejn li huma fil-qima."
  
  
  "Iva, iva," huwa qal, nodding. 'Huwa veru. Xi ħadd qed jinħolqu l-problemi bejn l-istati uniti.
  
  
  I talab tagħha. "Kif nistgħu naslu madwar dan?
  
  
  Sokolov ħadlu kap tiegħu sfortunatament. 'I ma tkun taf. Iżda jien tħassib ieħor. Nisimgħu stramba l-affarijiet. Nisimgħu dwar it-theddid. Hemm nies li jgħidu li l-konsulat tagħna se tkun minfuħa fuq il-ħmistax-il... jum l-indipendenza.
  
  
  "Il-toroq se jkun sħiħ tal-persuni, l -" Choeni miżjud. "Dan ikun il-ġurnata perfetta għall-atti ta'vjolenza."
  
  
  "Hemm kellem ta jiġu kkastigati — diretti jiġu kkastigati — jekk il-konsulat hija bil-ħsara, "huwa qal.
  
  
  I jistgħu jħossu l-għaraq taħt tiegħi-għonq. I ma jistax wieħed jimmaġina x'jiġri jekk l-theddida saret realtà.
  
  
  I talab tagħha. — Għaliex inti javżak me dan kollu?" "Peress li meta l-inmsa tgħin Amerikani?"
  
  
  Il-russu ffirmati. "Minħabba l-I ġiet ordnata biex tieqaf. Iżda kollox I tista'ssib jindika li inti ma huma responsabbli... għandna bżonn, tagħna l-oħra ta'l-Amerikani. Il-persuni li mħawla il-bombi, mhux permezz tal-CIA, jew AH . L-eżistenza ...'
  
  
  Huwa qal xejn, u l-tagħha lest is-sentenza għalih. "Dawn qed-tfal," qal.
  
  
  Sokolov nodded fil-ftehim. - Iva, huwa importanti, dawn huma tfal.
  
  
  "Ma nistax taħseb hekk," Choeni qal. 'Huwa impossibbli.'
  
  
  Hi oġġezzjona, iżda I nħassu li hija kienet l-ħsieb dwar l-ftit fatti hi għandu jkollhom qal lill-pulizija. "Tifel kien maqtula barra mill-Amerika-konsulat il-bieraħ," qal.
  
  
  "Innoċenti tat-tfal," Choeni qal. 'Passerby.'
  
  
  "L-terroriżmu," Sokolov guessed. "Kostellazzjonijiet tat-tfal llum... mhuwiex għalik," huwa qal ma tbissima.
  
  
  "U mhux għall-inti," qal. "I anki l-Maoists ma mgħaddsa dan il-fond s'issa."
  
  
  Huwa jiżżerżaq madwar l-sedil tal-karozzi u fetħet il-bibien. "Dak kollu I għandek tgħid inti," huwa qal.
  
  
  Meta ltqajna barra, huwa poġġa l-ewlenin fid-tqabbid, beda l-magna, u l-saq li Choeny tal-dar. Filwaqt li hi bidlet il-ħwejjeġ tagħha, huwa kien fuq il-gallariji u jaraw il-belt stramba tqum fil-ġdid filgħodu mill-ġlieda bla tmiem għas-sopravivenza. I kien kurjużi dwar il-enormi li imwerwer dan il-kbar tal-belt. Li għażlu Calcutta kif il-battalja tal-żewġ setgħat kbar? Dak li ma hu tama li toħroġ minnha? Kelli l-ebda ħjiel. Iż-żmien kien għaddej, u kien hemm l-ebda riżultati. Huwa biss tlett ijiem, u l-ideat tiegħi saru discouragingly skarsa. Min jintuża t-tfal bħala mit-terroristi, kienet intelliġenti. It-traċċa kien kważi impossibbli li jsegwu.
  
  
  I kollha kellhom kien Zakir Shastri. I jistgħu biss nittama li Colonel Wu wiesgħa tal-influwenza fil-belt jgħin me issib il-persuna wara li l-isem.
  
  
  Mill-Choeni, aħna mr nofsinhar għall-Bajja ta'Bengal, wara Colonel Wu-istruzzjonijiet tal, permezz fissa delta reġjun fejn il-qawwa Nil u l-ego varji tributarji maħluqa fertili irjus għal eluf ta'snin. L-Wu Tattika injorat il-Hooghly-Xmara. Kien mifruxin kumplessi li ħares bħal dan, wisq, kien taħt il-kostruzzjoni għal perjodu twil ta'żmien. Il-proprjetà miġbud għall-mili fuq wieħed art imżerżqa u inklużi l-arbuxelli, jwaqqgħu l-weraq siġar, kbar u l-mergħat għaż-żwiemel. L-kbar id-dar, mibnija madwar pur abjad tal-ġebel, tefgħet bħal temple fl-xemx.
  
  
  Meta aħna miġbud fil-witta-lott tal-parkeġġ fil-quddiem tal-dar enormi, żewġ uniformi-impjegati spiċċaw biex tiftaħ il-bibien tal-karozzi u l-skorta us permezz ta'l-kbira double-bibien għall-lobbying. Għall-mument, ħassejtni bħal li kieku kellna intensifikati fil-passat u misjuba lilna nfusna fil-palazz ta'waħda mill-ħames mitt princes li kienu esklużi l-żgħar membri li madwar l-Indja u l-Pakistan kienu kibru.
  
  
  Is-sala kienet tassew lussuża-l-art sar tal-ifjen-irħam u taċ-ċeramika nisġa, il-kolonni kienu mdawra mill-pur irħam, il-ħitan iddendel mal-sabiħ tal-qedem iii, l-għamara id-dati kollha mill-qedem-perjodi ta'l-Indja.
  
  
  Dan kien l-aktar tal-mużew minn dar, l-aktar tal-tempju minn residenza. Gwidi tagħna tieqaf filwaqt li aħna nħarsu lejn dan kollu sbuħija, u mbagħad skiet jwassal biex il-bieb ewlieni madwar l-sala l-kbira li sala ieħor. Kien ħażin lit, u mibnija madwar ġebel maħduma li jistgħu jkunu ġew imqajma mill l-awspiċji tal-Ċiniż raħal.
  
  
  Fin-nofs tal-kamra kien hut, is-saqaf li kien ħames saqajn fuq l-art. Hija kienet magħmula mill-kartun, bordijiet qodma, l-ippakkjar kaxex, bottijiet vojta, u l-qiegħ tal-dgħajsa qdif.
  
  
  Colonel Wu kien seduta fil-bieb ta'l-hut, għal abjad maħmuġ-faqar mgeżwra madwar flettijiet tiegħu. Kien joqogħdu fil-bażiċi tal-joga joħolqu. Meta raw-istati uniti, huwa għamel ftit, iżda ma tistax tikseb l-up.
  
  
  "Ah, inti kont ġejjin. Sempliċi, iblah memorji. I twieled fil-hut bħal dan, " huwa qal, tiġbid. "Huwa tajjeb għal nies li tiftakar u jgħidu li l-I dejjem se jkun differenti."
  
  
  Huwa żdied għal saqajh u miel umilment. "Jiena onorat li jkollhom inti żjara tiegħi dar, Miss Manuel," huwa qal. "U int, is-Sur Carter. L-preżenza tiegħek glorifies tiegħi umli-pożizzjoni.
  
  
  Choeni wieġeb malajr, iżda kelli biex issib il-kliem. Sibt konfuż.
  
  
  Il-ftit pulita-bniedem deher fi jitqies liebes popolari tal-ħwejjeġ. Huwa apoloġija u qal li kien ritorn malajr meta kien "aktar xieraq imħejjija għal dawn il-mistednin distinti."
  
  
  Huwa tkellem malajr fil-Ċiniż, u l-anzjani fil-Orjentali ħwejjeġ ħareġ tal-kamra l-oħra. Dawn miel u wara jiltaqgħu fil-quddiem tal-istati uniti, ih stretta għaksa-falda tul il-limitazzjoni ih żamma li ftit pulzieri. Dawn għadda fil-quddiem tal-us permezz ieħor bieb fis-pjaċevoli tal-Punent-l-istil tal-kamra ma artab daqq tal-mużika u TV, twapet fuq l-art, għamara moderna, u groan mdendlin li ħares bħal reali Pollakkju. "L-għalliem jgħid jagħmlu dak kollu li inti bħal hawn; hu ser tkun hawn fil-minuta," qal wieħed mill-bniet. Imbagħad dawn iż-żewġ sparixxew permezz tal-bieb.
  
  
  Hawn fuq l-kbira nar ddum il-pittura Chiang Kai-shek bħala żagħżugħ, meta hu eskluż ċ-Ċina. Bl-istess mod kbar pittura stazzjonati fuq il-ħajt oppost. Dan kien
  
  
  Xemx-Yat-sen.
  
  
  "Iħajru ma kienx reali colonel," Choeny ikkummenta kif hu stenna madwar l-xogћlijiet elaborati bis-kamra. "Dan huwa l-titolu onorarju li rċieva għall personali tiegħu ġlieda kontra l-Mao u l-Komunisti. Kien biss tifel meta serva taħt Chiang Kai-shek.
  
  
  I kienet waslet biex titlob xi ħaġa tagħha, iżda tifel Indjan fl-abjad ġakketta wriet u l-istati uniti wasslu għal tea bar ma tiger-ġilda mankijiet. Bħal kull ħaġa oħra f'din id-dar, I kien ukoll jintlaqat mill-il-forniment ta ' l-alkoħol. Ma kien hemm l-tajba l-wiski, multa brandies, u l-ġbir eċċellenti ta'l-għasir rum. It-tifel ssuġġerit ih b'għarfien aktar mill-bartender-tferrigħ-kamp.
  
  
  Aħna magħżula Ġamajkani rum, u kienu biss tieħu sip meta l-Colonel daħal fil, lebsin sa taħt l-irkoppa u l-żraben.
  
  
  Kien bil-wieqfa li jmiss lili, tluq fil me reqqa.
  
  
  — Ma trid biex isuqu żwiemel tiegħek qabel pranzu?"
  
  
  Hija kienet talbet lill-tgħidli li ma kellix iż-żmien għal dan, iżda Choeni qablu malajr wisq. Huwa mibgħuta tagħha u waħda mill-oħra sefturi għall-bidla, imbagħad wassal me isfel qasir kuritur miksija bi statwi. Fil-kuritur, aħna imbuttat ċirkolari pool ġewwa bil-blu ċar l-ilma, u għadda mill-bieb, imbagħad qasmu-pont tal-ġebel li maqsum ġewwa tal-enormi żona pool minn barra.
  
  
  Tliet iż-żwiemel ġew jħaffef l-naħa l-oħra tal jinbena pont żgħir fejn kien hemm magħluqa-triq, iżda huwa injorati ih u xejru naħa tiegħu lejn il-park, fuq it-terrazzin hawn taħt.
  
  
  Huwa talab. "Tixtieq li jisparaw skeet?
  
  
  Biex tgħaddi l-ħin sakemm il-mara sabiħa ġejja mill-ġdid.
  
  
  Dell ta suspett maqtul permezz me, u l-I ħares lejn l-bniedem ftit tal-idejn. Dawn kienu għarrieda qawwija u wiry. Minkejja l-manicured-dwiefer, l-idejn tiegħu kienu maħduma, bħal tal-bidwi.
  
  
  "Skeet," qal. "Jien pjuttost tajba fil dan."
  
  
  Huwa tbissem. "Kontinentali," huwa apoloġija, u f'daqqa waħda huwa induna li l-ego tal-mod ta'kif wieħed jitkellem kienu nbidlu. Meta huwa rilassat, huwa itlaq mhux raffinat-bil-lingwa ingliża huwa użat biex iżżarma l-mistednin tiegħu. "Din hija l-isfida... biss bħal fil-ħajja reali. Int qatt ma tkun taf li d-direzzjoni l-għan tal-opportunità se jmorru."
  
  
  I ma jifhmu lilu, iżda I segwita hu fejn il-jitfa-magna kienet qiegħda u raw iż-żewġ aġenti bil-mixi lejn l-istati uniti ma magħżula tagħhom azzarin fl-idejn tagħhom.
  
  
  "Wieħed elf rupee pjanċa," qal, u qabad l-Tiswied u strode l-sebgħa u għoxrin metru-marka. Tajba?'
  
  
  Qabel ma tista'tgħid xi ħaġa, huwa għamel sinjal, u isfar jgħajjat disk tellgħu fl-arja. L-Tiswied sparati, u l-tifel sploda għoxrin-pied bogħod mill-żgħar tal-metall jitfa-magna. Kien tajjeb maqtul, miftuħa quddiem, madwar minnhom li mdawwar tafal pjanċi fis-xita madwar l-shards.
  
  
  Il-ftit il-bniedem tbissem kburi u stenniet. Tagħha, marru għall-linja, daħħal l-iskartoċċ ġol waħda mill-kmamar tal-tiegħi magħżula xkubetta u taw sinjal li l-tifel fid-dar li jitfa kapitolu pistola. I-isparatura tagħha. Il-tafal pjanċa għebet bħal trab, u huwa ħass ħarxa sodisfazzjon mill-hit dirett.
  
  
  Colonel Wu ma nagħti lili ħafna ħin biex gloat. Huwa immedjatament mħarrka-platt ieħor, bil-gass, u l-laqat il-diska. Ont kienet segwita immedjatament mill-dawl kick. Konna l-isparar malajr, tant malajr li I bdew jinkwetaw dwar il-tifel fil-magna tal-gun, li kien li jpoġġi l-pjanċa fuq il qawwija jitfa jimmaniġġjaw u jieħdu l-naħa tiegħu bogħod qabel l-tqil rebbiegħa tefgħu l-mira fl-ispazju. Ma kien hemm l-ebda regola li tgħid li inti trid rilaxx il-pjanċa u jisparaw hekk kif il-persuna l-oħra jeqred tagħhom stess fil-mira, iżda mingħajr ma tgħid kelma lill-istati uniti, aħna waqqafna tagħna stess il-kundizzjonijiet.
  
  
  Meta Choeny ssieħbu fl-istati uniti, konna-isparar mill-selvaġġ, teżawrixxi l-pass u l-koperti fl-għaraq. Armi tiegħi ached mill-kostanti-tneħħija tal-erba'liri ta'l-azzar u kawba, u l-ispalla tiegħi maħruqa mill-cat ta'l-istokk, anki bħala I niżel għal tiegħi l-irkopptejn u l-inklinata iebes fuq l-istokk. Wu sorpriż me. Għalkemm kien żgħir, ma jidhirx li jkollhom xi problemi aktar minn għamilt. Ont raw il-sewqan biex tirbaħ il-kantunieri tal-rta ego tagħha faltered u l-trejs beda li jinfaqgħu, aktar milli jkunu sprejjat li smithereens. "Aktar u aktar," it-tifel warajna ħabbret. "Iż-żewġ sebgħin-ħames fir-ringiela."
  
  
  "Għaxart elef rupee," Colonel Wu għajjat, tgħolli l-xkubetta tiegħu għall-ieħor sparatura.
  
  
  Huwa hit fil-pjanċa. L-idejn tiegħi bilkemm ħadlu kif qajmu tiegħi xkubetta għall-sebgħin-sitt maqtul fir-ringiela. Ntlaqtet fuq id-diska bil-trej u għaxar aktar qabel l-I ħass-riħ fuq l-għonq.
  
  
  Wu ħass ħażin l-riħ tard wisq. Il-pjanċa huwa kienet qed titlob għall-f'daqqa waħda ducked bħala huwa miġbud l-attivazzjoni. Il-isfar disk swam triumphantly u tajbin madwar l-shrapnel-jinxtered il-qasam fil-quddiem tal-jitfa-magna. Biss din il-pjanċa ħarbet l-arma tal-ego.
  
  
  Colonel Wu saret l-azzarin li l-ispalla tiegħu għall-mument, furzar ruħu li jaċċettaw-telfa. Għall-mument, huwa raw il-ir-kunitti dawk slanted-għajnejn. Huwa ma kienx jitlef, iżda meta huwa jkun ħares lejn me, huwa tbissem mill-ġdid, miel, kellha r-rwol tal-umli tal-bdiewa.
  
  
  "Għaxart elef rupee li famuż Amerikana."
  
  
  Huwa xejru-naħa tiegħu, u l-tifel daħal jaħdem mal-checkbook. Wu mħarrbxa l-ammont u mogħtija me il-verifika.
  
  
  Huwa ħa l-li, li saret bejn l-swaba tiegħu, li għandu l-intenzjoni li jkissruha.
  
  
  "L-pjaċir kien minjiera," qal.
  
  
  "Stenna," Choeni imsejħa mit-tmiem ta ' l-isparar-linji fejn hija kienet jaraw. Hi dam aktar lill-istati uniti u l-ħadet il-kontroll mill me. "Biex jilħqu it-tfal tiegħek. Iva? ' qalet mwissija b'mod sod biex nami. "Għal għaxart elef rupee ih ble għall-għalf għal ħafna jiem."
  
  
  "Naturalment," Wu qablu. Għall-tfal.'
  
  
  I talab tagħha. - 'Dawn se jkunu jissodisfaw it-tfal tiegħek?'
  
  
  Il-ftit il-bniedem u l-qima osservat l-għoljiet ta'b'ħitan kompost dwar l-erba ' mija tarzni bogħod.
  
  
  "L-orfni," Joni spjegat. "Huwa salvat mijiet ta'tfal mill-triq. Huwa jagħti l-edukazzjoni, l-ilbies, u l-djar sakemm dawn huma kbar biżżejjed-età biex jaħsbu għal rashom."
  
  
  "Iżda tant nies jeħtieġu l-għajnuna," Wu qal sfortunatament. "Anke sinjuri-bniedem bħal me ma jkunux jistgħu jgħinu lilhom kollha."
  
  
  Wu bil-ponta, u l-vuċi tagħha raw il-tfal fil-qasam taħt l-istati uniti. Mijiet, l-aktar subien, kellha fil-kenn tal magħluqa-bitħa. Huma mfakkra me tal-tifel I d jidher fuq il-kimiċi tal-pjanti, u l-ftit mejta tifel li qiegħed fit-triq li jmiss mal-jiġġarrfu Mercedes fil-quddiem tal-Amerikani l-konsulat.
  
  
  Tagħha nar tagħha suspettużi-ħsibijiet. Wu kien probabbilment ġenerużi-patrun tal-arti, iżda tagħha kien għadu suspettużi ta lilu. I ma riedx jemmen li hu kellhom xejn x'jaqsmu mal-bombi, iżda l-ħsieb ma jmorrux lil hinn.
  
  
  "Forsi inti taf li l-bniedem I infittex," qal sew. — Ma'l-interess tiegħek fl-tfal, inti tista'tkun taf ċerti Zakir Shastri. Safejn I jifhmu dan, huwa jieħu wkoll it-tfal mill-istrixxun."
  
  
  Colonel Wu hissed permezz tiegħu s-snien. "Dan l-tifel tas-serp," huwa qal Ċiniż. 'I taf tagħha ego. Huwa kidnaps-tfal u l-użi ih għall-għanijiet tiegħu. Hi ġie salvat minn diversi ego dwiefer, iżda ih dejjem jirriżulta li jkun akbar.
  
  
  Choeni frowned, probabbilment jistaqsi għaliex Shastri kien semma tagħha. Hija kienet ikkalkulat ir-riskju li tara kif l-Wu jirreaġixxu, iżda l-isforz kien għalxejn. Huwa irreaġixxa l-mod ħafna nies, u jien xorta kellha tfittex taċ-ċomb.
  
  
  — Għaliex inti trid titkellem miegħu?" Wu mitluba. — Kien hu involut fil-bombi?"
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. — Jien ma tkunx ċert.".. forsi.
  
  
  "Forsi nistgħu ngħinu," Wu issuġġerit. "Tfal fit-toroq tista'tkun taf fejn din il-persuna mill."
  
  
  Huwa tinqasam swaba tiegħu, u l-impjegat waslet biex toqgħod ħdejn lilu. Wu tkellem minnu għal żmien twil fl-djalett I ma tistax tifhem. Huwa tbissem triumphantly kif it-tifel trotted lura lejn id-dar.
  
  
  "It-tfal se jitlob," huwa qal. "Ftit nies għandhom ikunu jafu dwar din il-Zakir. li kienu affettwati minnu.
  
  
  Dawn ser jieħdu inti lilu.
  
  
  Huwa nodded tiegħu grazzi.
  
  
  "Aħna issa qed tmur għall-logħob," Wu ħabbret, li jwassal-istati uniti biex il-żwiemel.
  
  
  Aħna jitgħabbew l-nervuża l-annimali u l-intitolat għall-post fejn il-proprjetà mdawwar-xmara. Huwa wera us madwar privata tiegħu port u erba'eleganti spidbowts, imbagħad wassal-istati uniti biex il-ħxuna-b'wiċċ plexiglass biki-qrati u fit-triq għal disa'-toqba tal-korsa tal-golf dwar il-lawn sbieħ.
  
  
  "Inti għandek kollox," Choeni irrimarka, u l-ftit Ċiniż-bniedem ħares lejn me, stennija għalija li tgħid xi ħaġa.
  
  
  Imbagħad tagħha ego mifhum tagħha. Kien żgħir bniedem bil-kbir l-ego. Kort tat-tenis, korsijiet tal-golf, ġonna sbieħ... iżda dan kollu kien prattikament mhux użati, kienu biss trofej li jixhdu l-ego finanzjarji tal-suċċess. U aħna kienu issa bħala l-udjenza egos, stieden lil pat l-ego fuq l-ispalla u tgħidlu kif kessaħ kien. Għalkemm tagħha ego meħtieġa l-għajnuna tagħha, ont taw fil-premonition. "Kważi sar," qal pervers I kif jinġibed sa ħdejn Choeni u inklinata li tagħti tagħha artab kiss fuq il-ħaddejn. Wu-reazzjoni tal-storduti me. Huwa l-qima, iebsa, husky soda għal dawn l-żgħar tal-bniedem.
  
  
  "Forsi," qal, u mr quddiemna lejn id-dar.
  
  
  Ġewwa d-dar, huwa wassal Choeny u me għall-appartamenti differenti fuq l-art l-art. Frisk-Iżvediżi kienu stabbiliti għalija, u I-korsa tal-golf u l-mibdula qabel ma tmur lura bħal.
  
  
  Wu kien stennija għall-me fil-Ego tal-uffiċċju, żewġ istorja tal-kamra panelled kollha fuq l-imsaġar prezzjuż u mgħammra bl-kabinetti tal-ewwel darba tal-pubblikazzjonijiet. Kien seduta wara enormi desk, li ssir lilu ħarsa saħansitra iżgħar u l-aktar sinifikanti milli huwa fil-fatt kien.
  
  
  Madwar lilu, l-bniet kienu bilqiegħda fuq it-tabella u fuq l-art fil-quddiem tal-lilu. Ih kien għaxar, xi Indjan, xi Orjentali, xi hekk dawl tal-ġilda li l-I suspettati li kienu pur-demm bojod.
  
  
  "Bħal I qal," Wu tbissem. — I kollox.
  
  
  Huwa xejru naħa tiegħu jdur mal fuq il-kapijiet ta'l-serju tal-bniet.
  
  
  "Pick waħda," huwa qal. "Jew tnejn. Int mistieden tiegħi.
  
  
  
  Kapitolu 9
  
  
  
  
  "Skoprejt kmieni, is-Sur Carter," Colonel Wu qal kburi, " li hemm sinjali fuq il-persuna triq għas-suċċess. Ble li lilha, fejn il-sala tal-persuna tkun fuq din it-triq, billi dak li jridu l-aktar. L-ewwel, sħiħa tal-ħajja. Imbagħad l-affarijiet... materialism, kif jitolbu fil-pajjiż tiegħek. Imbagħad, l-ewwel sinjal ta ' ġid kbir, l-istatus. Anke aktar tard — lott tal-sodisfazzjon sesswali. Għal suċċess Għarbija, dan huwa abjad. Għal Ġappuniż peace out. Għall-sinjuri Amerikana nurse.
  
  
  "U għall-Ċiniż?"
  
  
  Huwa xejru naħa tiegħu mill-ġdid. "Concubines, tal-kors. Bħal dawn il-isbaħ kreaturi. Ħafna magħżula bir-reqqa tat-tip għal kull togħma u x-xewqa.
  
  
  "Għaliex, Colonel Wu?"
  
  
  Għalfejn liema?
  
  
  "Iva, għaliex int joffru me tiegħek concubines? Aħna mhux eżattament qodma ħbieb, permezz tagħhom li jaqsmu l-namrati. Wu tbissem smugly. Huwa miel u l-preti li jkun umli mill-ġdid, iżda l-ego ix-xufftejn snorted. "Minħabba l-Wu trid tagħti rigal prinċipali tal-Amerikani l-aġent."
  
  
  'Trid tkun xtaqu?'
  
  
  "Twaqqaf dan il-bombi," huwa qal. "Save tagħna tal-belt mill-aktar tbatija."
  
  
  — Jien diġà qed taħdem fuq dan. Dan huwa xogħol tiegħi. Trid li xi ħaġa differenti.
  
  
  ""Iva. Matul iż-żmien, il-ħsara ser tiġi stabbilita. Inti tista ' tagħmel dan. Inti tista'tagħti prova.
  
  
  "Li tista'I tort? Ir-Russi?
  
  
  "Il-Maoists," huwa qal. "Il-Ċiniż Komunisti. Ħallihom jkollhom il-ħtija għal dan il-beraħ theddida madwar id-dinja. Tagħmel għalija, u dawn qed tiegħek... wieħed jew kollha kemm huma.
  
  
  I ma setgħux jieħdu l-għajnejn tiegħi barra l-irregolari-filliera tal-bniet, il-kważi mikxufa-korpi ċaqliq fid-dawl tax-xemx streaming permezz ta'l-kbira tal-windows fuq l-naħa l-oħra tal-kamra. Kien ikun faċli biżżejjed biex tort l-Ċiniż Komunisti darba kienet ssorveljati mill-terroriżmu tmexxija, u hija ċertament ma nirrispettaw tagħha aħmar kollegi-lealtà.
  
  
  "Favur żgħar," huwa qal, " għal tali kura it-premju. Liema tip tal-bniedem jduru jistabbilixxi lilu, is-Sur Carter?
  
  
  Ont eżita, u biss bħala ont kienet qed tfittex minn wieħed mill-bniet l-oħra, il-bieb miftuħ. L-impjegat wara me qal ftit kliem fil-Ċiniż, u Colonel Wu saqajh fil eżasperazzjoni.
  
  
  "Miss Manuel huwa lura," huwa qal. — Aħna ser tara tagħha fil-kamra tal-pranzu.
  
  
  Huwa mixi madwar l-president u l-tbissem mill-ġdid.
  
  
  "Jaħsbu dwar dan," huwa qal. "Għall-lejl ta'gost li inti tista'tesperjenza."
  
  
  L titwaqqaf għal jum. L-idea seħħew lili. Hija tpoġġi naħa tagħha dwar l-Wu tal-kmiem, u hu waqqaf wisq.
  
  
  — Għandu jkun hemm xi ħaġa aktar li rikka ħafna bniedem trid, Colonel Wu. Sħiħa tal-ħajja, kollox huwa qatt rat, l-istatus, in-nisa kollha tiegħu ego tal-ġisem jistgħu jimmaniġġjaw... imma dak ieħor? Żgur li għandu jkun hemm xi ħaġa oħra li persuna bħal inti trid. X'inhu dan, Colonel?"
  
  
  "Naturalment, is-Sur Carter." Huwa kien id-daħk. "U mbagħad kollha li persuna ma jridux biss hija l-fiduċja... l-aħħari u l-aktar ntlaħqitx-xewqa." Huwa wassal me fis-sala. Filwaqt li naħa tagħha, huwa wassal tagħha fis-enormi kamra tal-pranzu ma'fit-tabella u l-ġgant linef. Huwa sib l-kap ta'l-president bħal sovrani sultan.
  
  
  L-ego tal-rewmatiżmu ma jissodisfaw me. B'xi I ma naħsibx li hu kien tfittex ċertezza. Kelli l-sensazzjoni li ried xi ħaġa oħra. Imma għaliex?
  
  
  I ma kellhomx żmien biex jinsistu. Ftit minuti wara, fit-president kien mimli bl-inbejjed u viands, u cornucopia kien golf dwar il-us. Għall-bniedem ftit, Wu kien jittiekel ammont kbir, u kien għadu ale meta l-impjegati miġjuba l-tih tat-tfal fuq l-kenn fil-qiegħ ta'l-għoljiet.
  
  
  Huwa inklinata bil-ħerqa u talab it-tifel mistoqsijiet fil-mkejla-ton li xi kultant jagħmel lilu jitkellmu. Iżda l-tih tifel waqfet mill me. Sorpriża, Choeni waslet għall-tiegħi għas-salvataġġ.
  
  
  Tkellmet ip biex it-tifel fil-djalett hi ma kinitx jinstemgħu qabel, u deher li jiksbu l-fiduċja tiegħu malajr.
  
  
  "Raġel jismu Shastri jibża lilu ħafna," hi qalli. "Il-bniedem offruti-uem l-edukazzjoni u mbagħad ppruvaw biex jattiraw l-ego fil-karozza. Huwa mexxa'il bogħod u daħal hawn biex Colonel Wu tal-kenn.
  
  
  "Jistaqsi lilu fejn hu ra dan il-bniedem."
  
  
  Colonel Wu intervjena. Hu kellu l-sardin riġel taqtir bil-zalza madwar l-inbid aħmar u qallek it-tifel biex jieħdu l-corkscrew.
  
  
  Dan inqabad ftit kliem li kienu biżżejjed biex wieħed jifhem dak it-tifel kien jitkellem dwar.
  
  
  "Fl-tempju ma tleqq aħmar torri," smajt tagħha jgħidu.
  
  
  Huwa qal aktar, iżda l-tifsira evażi me sakemm Choeni tradotti għalija.
  
  
  "Huwa ma tkunx ċert," hija qalet."Huwa biss jiftakar il-tempju u l-għalliema."
  
  
  "U l-brillanti aħmar torri," Colonel Wu miżjud. "Dan għandu jkun importanti."
  
  
  Wu tbissem u inklinata lura fl-president tiegħu kburi. Huwa deher li taħseb li d solvuti l-sħiħ corkscrew-problema għalija. "Jien kont kuntenta ħafna li jgħinu biex il-Amerikana-aġent," qal, u jkollna sa mill-president tiegħu.
  
  
  Huwa kważi mibgħuta lilna bogħod. Hu sejjaħ l-impjegati tiegħu, u li wasslet Choeni u me permezz tal-dar għal pparkjati Mercedes.
  
  
  Meta konna jirritornaw lejn il-belt, I ppruvaw jiksbu aktar informazzjoni mill-agħlaq. I-bżonn li tkun taf kemm tista I, I — reqqa qabel ma r-rapport tagħha għall Raju ttemm ix-xogħol kollu.
  
  
  "Ħafna tal-tempji tagħna jkollhom torrijiet," hija qalet. "U ħafna madwarhom huma ħomor. Dan huwa importanti?'
  
  
  "Kkritikat importanti," qal. "Dan huwa l-rabta jmiss fil-tkissir. Forsi din Shastri huwa mdendlin madwar hemm, forsi xi tip tal-kwartieri ġenerali tal-ego.
  
  
  Hi ħadlu kap tagħha, li qed jippruvaw biex jaħsbu. "Dan jista'jkun kullimkien. Anki l-qodma temple, il-fdalijiet... l-sħiħ il-kampanja hija mifruxa magħhom."
  
  
  Ee tal-rewmatiżmu li sar me rrabjata. Aħna sigħat bil-ftit colonel, u kien jkollna paċenzja. Wasalna fl-ċentru tal-belt, u hu waqaf fil-quddiem tal-konsulat, jirrealizzaw kif malajr iż-żmien kien għadda.
  
  
  L-tensjoni fil-belt kien simili elettriku statiku fuq xott jum. I jistgħu jħossu fl-arja. Għexieren ta'armati Indjan suldati kien quddiem tal-konsulat, azzarin sospiżi fuq l-ispallejn. Suldati oħra kienu bil-wieqfa fuq il-ġenb tal-bini.
  
  
  "Jaħsbu li l-tempju bl-aħmar torri," Choeni qal tagħha. 'I ser tkun id-dritt tad-dahar.'
  
  
  Nervuża Indjan suldat titwaqqaf me fuq il-bankina. "It-tieni suldat interrogati me fuq il-metall gate, imbagħad wasslitni biex l-attakk tal-baħar li kien stazzjonat għall-jum. L-attakk tal-baħar jitlob me ftit mistoqsijiet, imbagħad uċuħ numru tat-telefon.
  
  
  Slocum kien stennija għall-me fil-bieb tal-kariga tiegħu. Nen ma kienx liebes-parità, xagħar tagħha kien disheveled, u ma kien hemm l-għaraq tagħha fuq il-moħħ, anki jekk kien kiesħa ħafna fl-uffiċċju.
  
  
  "Aħna qed-tisħiħ tal-bini," huwa qal excitedly. "Aħna nistennew attakk fi kwalunkwe mument."
  
  
  Huwa l-problemi fl-president wara tiegħu stess. Huwa jintilfu l-għaraq mill tiegħu furrowed brow għażel b'maktur.
  
  
  "Staqsejt Washington biex jibagħtu 300 Marini li jipproteġu l-Amerika-ħajja u l-proprjetà," huwa qal.
  
  
  "Marini," qal.
  
  
  "Alla barka għalina, ma nistgħux nibqgħu armati quddiem il-Russi. Dawn huma diġà ewlieni tagħhom hawn nies bil-barka ta'New Delhi.
  
  
  "Tixtieq li tibda Gwerra Dinjija III hawnhekk?"
  
  
  "Jekk dan bagħal trid dan..."
  
  
  "Brillanti."
  
  
  Huwa ħares lejn me drastikament.
  
  
  — Ma għandek semgħu l-Aħmar-Flotta?" "Huma għandhom skwadra li hija diġà l-intestatura għall-Bajja ta'Bengal għat-taħriġ manuvri. Tnax-il-bastimenti taħt il-kmand tal-missili kruċieri.
  
  
  "Inti tista'tagħmel dan, għandek tkun taf," qal. "Inti guys nitkellem dwar dan il hawn u issa sal reali nukleari gwerra jibda. Għaliex ma tieqaf biex jaħsbu dwar dan? Huwa ltqajna u l-mixi fuq l-ego-tabella. Slocum ġibdet l-dahar.
  
  
  — Qatt smajt xejn ieħor dwar il-ħmistax-il?"
  
  
  - Indipendenza Tal-Ġurnata? Għadha ma ġietx.'
  
  
  — Inti qal xi ħaġa jista'jkun tal-birra, ftakar?" U l-tagħha, smajt li l-russu konsulat se jkun minfuħa. L-konsulat għandhom ikunu milquta fl-istess ħin.
  
  
  Slocum kien twissija. Dan tolqot lilu direttament.
  
  
  — Int żgur xi ħaġa jiġri illum?"
  
  
  'No. Iżda jien sensazzjoni li huma l-istess in-nies li jintużaw għall-pjanti bombi fuq il-15 ta'awwissu, l-ippjanar xi ħaġa kbar. Inti tista'faċilment twassal lin-nies mill-konsulat fuq il-lejla tal-erbatax.
  
  
  "Alla tiegħi," huwa qal. — Imbagħad hemm xejn li nistgħu nagħmlu?"
  
  
  "Naturalment," qal. "Għid lit-sentries li ma jħallux tfal li jmorru l-barra l-konsulat."
  
  
  Tfal?'
  
  
  ""Iva. U l-għajnuna me isibu l-tempju bl-aħmar torri. I għandu jkollhom l-akbar mappa tal-belt li diġà għandek.
  
  
  Slocum ppressata l-intercom-buttuna. Ftit minuti wara, segretarju tiegħu tixrid il-mappa fuq desk tiegħu.
  
  
  Ibbażat fuq Colonel Wu, il-proprjetà, huwa ġibed l-ċirku bil-raġġ li l-tifel setgħu jimxu fi ftit sigħat. Huwa mbagħad ġiet imħarrka minn diversi Indjani madwar Slocum tal-kwartieri ġenerali u mitluba mill-ih il-punt l-tempji fi ħdan dak il-ċirku.
  
  
  Dawn huma magħrufa għall-tempji żewġ bil-aħmar torri.
  
  
  "Il-madwar wieħed minnhom huwa replika tal-famużi Rebħa Torri," Indjan segretarju tagħha fil-ħamsinijiet qalli. "Dan huwa msejjaħ Qutb Minar. Din hija mibnija madwar aħmar ġebel ramli u għandu għoli ta'aktar minn tletin kwadru, spirali taraġ iwassal biex il-quċċata.
  
  
  Kien mibnija qabel id-diviżjoni. Issa hemm ftit tax-xellug tal-tempju.
  
  
  U oħrajn?'
  
  
  — Dan għandu jkun it-tempju ta Ossian fil-lvant tal-belt. Huwa parzjalment jħassru; ftit nies tmur hemm.
  
  
  Huwa rringrazzja tagħha u marru barra mill fejn Choeni kien qed jistenna l-karozza. Meta I qal tagħha dak li kont naf, hija wriet me il-mod li l-ewwel temple il-mara msemmija.
  
  
  Meta wasalna ħmistax-il minuta wara, I raw li Qutb Minar, bħala temple, ma kienx addattat ħafna... kien xejn aktar minn tall aħmar torri. Tagħha, riedu xi ħaġa oħra, għalkemm ma kontx ċert liema. Tip ta'ġenerali tal-persunal bil-kamra għal għadd kbir ta'nies - xi ħaġa maqtugħa għaliha, moħbija, fejn l-awtoritajiet mhumiex se tħares.
  
  
  Ossian tal-tempju ħares ħafna aktar promettenti. Kwadru kolonni appoġġjati l-ġebel tal-kmamar tas-sigurtà, il-faċċati tal-waqa 'l-bini, l-bitħa kien tal-pil tal-waqa' ġebel. Fil-kantuniera waħda kienet żewġ istorja aħmar torri. Il-fdalijiet jiddawru dens-veġetazzjoni madwar arbuxxelli u siġar. Duħħan żdied fil-ġentili spirali permezz tal-siġar.
  
  
  "Jien ser imorru tagħti ħarsa."
  
  
  "Jien ġejjin miegħek," Choeni qal.
  
  
  Aħna għaddew mill-fdalijiet. F'xi oqsma ġew approvati sabiex il-leali li jistgħu jidħlu u l-tinvoka l-barka tagħhom sorsi tal-ilma.
  
  
  Bejn il-fdalijiet, aħna sabet ukoll jintuża traċċa li normalment wassal tul l-aħħar tal-tempju l-undergrowth. Aħna kienu kważi fil-siġar meta rajt l-kbira aħdar skur tinda.
  
  
  Aħna tax-xellug it-traċċa fis-silenzju u marru fis-undergrowth għall-bqija. Fl-ewwel rajna biss siġar u l-kbir għażel tinda. Imbagħad I innotata żgħir għadma tan-nar u l-waħda ġdida. Raġel ħareġ minn taħt il-tinda, miġbud, stenna madwar, coughed, larvi fuq l-art, u marru lura ġewwa. Aħna ma tara xi ħadd ieħor. Ftit sprejjaturi tal-duħħan indivja mill-nar. Ma kien hemm l-ħoss wara us — nofs sob, nofs din rabja mimlija bl-isteriżmu. I daru u raw il-figura joqrob lejn il-passaġġ kellna biss meħuda.
  
  
  Dan kien raġel li mixi malajr, iżda weġġa ftit. Kif kien avviċinat, I raw li kien wiesgħa jiġu mħallsa u qawwija, raġel li jistgħu faċilment tixrid tat-tfal. I kien kurjuż jekk ikun Zakir.
  
  
  Aħna ducked fil-arbuxxelli bħala huwa għadda mimmo. Huwa ma ħarsa fid-direzzjoni tagħna. Ego-teħid tan-nifs kien hectic, u l-I suspettat kien taħdem malajr. Tagħha, mdawwar Choeni hekk kif huwa għadda mimmo-istati uniti.
  
  
  "Imorru lura għall-karozzi u stenna għalija," qal. "Jien ser isegwu lilu."
  
  
  Il-passaġġ wassal għall-naħa l-oħra tal-fdalijiet, u permezz ta'masġar ta'siġar. Hekk konna fuq wara ta ' l-qodma temple. Wieħed biss tal-ħajt baqgħu ħajjin. Din kienet mibnija madwar kbir tal-ġebel tal-blokk u weraq għaxar metri għolja u tletin metri fit-tul. Il-bniedem inklinata kontra dan il-moan biex jaqbdu l-nifs tiegħu. Imbagħad ħares madwar, ra l-ebda waħda, u l-mbuttat'il quddiem l-dens undergrowth li deher li jaħbu l-ftuħ. Hu sparixxew hemm.
  
  
  I taw il-bniedem żewġ minuti, imbagħad dam aktar minn hemm u misjuba lakuna.
  
  
  Kien skur ġewwa. Huwa widen lill-nifs tiegħu stess tħoss tiegħu madwar il-pulmun. Minbarra dan, ma kien hemm ebda ħoss. Huwa jinqalbu fuq l-f u magħmula dejqa-raġġ. Ont kien fl-fuħħar passaġġ, madwar tużżana passi li jwasslu l-isfel.
  
  
  Huwa sab xemgħat u l-Amerika logħbiet fil-qiegħ tal-taraġ. Wara l-wax mill-xemgħa fuq l-art wassal għall-dritt. Il-kuritur hawn kien ogħla, aktar minn mitt-saqajn, u kien minquxin minn diffiċli tafal, possibilment ġebel ramli. Għoxrin spazji bogħod, dim saint ra tagħha, iż-żfin, u sfumaturi. Il-mina jinxtamm tassew-qodma u l-moffa.
  
  
  Bil-mod crawled lejn l-dawl. I ma tisma tagħha. Il-kuritur magħmula wieqaf signpost. I waqfa qasira li jħallu l-għajnejn tiegħi taġġusta l-ġdida ta'dawl. Qabel me kien seba'-marda tal-kamra kwadru bil-limitu ogħla mill-mina. Żewġ dixxijiet kienu viżibbli madwar id-kamra. Għall-ewwel, huwa ma ara tagħha, li kkawża Brylev. Imbagħad huwa ra torċi mimlija ma'dak li ħares bħal żejt, ħruq fil-bastimenti stabbiliti fl-erba'-ħitan. Il-kamra kien vojt.
  
  
  Huwa malajr qasmu l-kamra sa l-eqreb tal-ftuħ u beda r-sala. Huwa titwaqqaf u stenna madwar. Ma naħsibx li ħadd tidher me għadhom. Dan il-mina kien qasir u nfetħet fis-itwal passaġġ li miġbud għal aktar minn sebgħin kwadru qabel l-deskrizzjoni żgħira tal-liwja. F'intervalli regolari, ma kien hemm l-kmamar fil-mina prinċipali. Ħarsu bħal ċelloli fejn transcendental-patrijiet meditated fil-beraħ.
  
  
  Fl-aħħar tal-mina, oħra signpost magħmula Stahl usa'u eħfef.
  
  
  Torċi mixgħul-triq wara me, iżda fil-quddiem tal-me deher li l-ieħor kien imqaddsa. Imbagħad I raw l-ewwel lampa mdendlin minn tal-elettriku. Hawnhekk il-mina mifrud: I ħa dritta-naħa tagħhom, fejn l-elettriku dwal imdendla fl-seba'-kwadru intervalli. Ftit aktar fuq, il-mina miftuħa fis-sala l-kbira. Il-mina naqset, u wasslet għall-żgħar tal-gallariji fuq id-dahar tal-moan-sala.
  
  
  Hawn taħt me, kien hemm ħafna attività. Ħmistax-il subien, ħafna minnhom fil-bidu twenties, kienu seduta madwar president, busily-tiżjin tal-ħitan fil-iswed. Oħrajn maqtugħa biċċiet tal-wicks. Subien oħra ppakkjati bottijiet vojta u mwettqa ih permezz ta''minn ġo għall-ieħor tal-kamra.
  
  
  Barra pjaċir megħlub me. Instab mill-fabbriki li jipproduċu l-isem sħiħ, jew mill-inqas waħda madwar l-postijiet fejn il-terroristi għamlu l-żewġ kwart bombi. I iżda wkoll ħassew kesħa I meta induna li l-subien hawn kienu akbar minn l-guy I d tidher ġbir nitrat tal-potassju fil-kimiċi tal-pjanti. Ħarsu bħal suldati. Dawn dehru li tkun taf liema huma kienu qed jagħmlu, kif jekk ih kien qed jitħarrġu.
  
  
  L-ebda wieħed ra me, iżda jien ma setgħux jgħaddu l-gallariji tal-eaves mingħajr ma dehru. Imbagħad I marru lura u ppruvaw-mina tax-xellug. Huwa għamel żgħar signpost, imbagħad komplew biex tiċċaqlaq, per eżempju, fl-istess direzzjoni l-oħra fork. Hekk, huwa wkoll għadda in-numru taċ-ċelloli. Dawn kienu fl-użu. Ġewwa kienu tiben-boroż u l-maħmuġ isport li jistgħu jkunu jinsabu l-deżert-possedimenti tal-adoloxxenti subien.
  
  
  Dawn il-mini jistgħu jestendu għal ħafna kilometru taħt il-Persunal. I meħtieġa biex isibu malajr il-ħruġ jew ir-ritorn għal-rotta I d biss meħuda. Ma kien hemm l-ieħor l-ispazju vojt fil-quddiem tal-me. Ġewwa kien skrivanija, l-v, u ftit siġġijiet, u warajhom kien inkwadrati bieb l-injam.
  
  
  Il-kamra kien vojt. Li jmiss tiegħu jum għaddew malajr. Ma kienx maqful.
  
  
  Il-ftuħ tiegħu, huwa ra ieħor kuritur jwassal biex il-wiċċ. Huwa ltqajna u marru lura għall-Mercedes.
  
  
  Choeni ma kienx hemm.
  
  
  Tiegħu jinstemgħu tagħha sejħa madwar l-dlam madwar it-triq.
  
  
  - Nick, isir ukoll=).
  
  
  I jdur madwar, u s-sitt sens għafast fil-moħħ tiegħi. Forsi kien il-ħoss jew glint ta'l-oġġett tal-metall fl-xemx. Ma nafx, iżda I cringed u qabad tiegħi Luger.
  
  
  Imbagħad ego ra tagħha... l-burly Indjan huwa d segwiti tagħha għall-tempju. Huwa avviċinat lili mill-quddiem tal-karozza. Huwa xejru l-sikkina goffa fuq kap tiegħu. Immedjatament, il-luger kien fl-naħa tiegħi.
  
  
  Huwa hated l-gun, naturalment, iżda huwa ġejjin mill-me. Huwa appoġġjat mill-bogħod u għajjat twissija. Tagħha ego ma jridu jeqirdu l-tagħha. I kien ċert li kien Zakir Shastri, u l-I definittivament meħtieġa lilu ħaj. Huwa maqtugħa permezz ta'l-arja fl-quddiem tal-wiċċ tiegħi u xejru mill-ġdid bħala l-I jinġibed'l bogħod.
  
  
  Fl-tagħha disprament, hi sparati darba pulzieri mill-wiċċ tiegħu, bħala twissija, u nieda t-tieni darba fis-driegħ tiegħu. L-impatt tal-bullet magħmula lilu spin u l-waqgħa; iżda huwa reġgħet saqajh u daħal lejn me, driegħ tiegħu mdendlin limply.
  
  
  Hu maqtul lilu mill-ġdid, din id-darba fil-riġel. Huwa waqa'bil-quddiem bħala jekk ego tiegħu kienu ġew maqluba fuq.
  
  
  Istintivament, I intensifikati lura u miżmuma tiegħi gun lest għall-tieni-attakkant, imma l-uniku movimenti I tista'tara kienu l-Choeni taħdem lejn lili mill-naħa l-oħra.
  
  
  Hi tefgħu ruħha fl-armi tiegħi, iżda I imbuttat tagħha bogħod. Smajt il-ħoss ta ' passi wara tagħha. L-subien madwar l-tempju dam u telgħu fis-qodma trakk wara l-fdalijiet.
  
  
  Dawn dam bogħod, iżda kelli li żżomm il-bniedem stabbiliti qabel aħna jistgħu jsegwuhom. Ego mdawwar tagħha fuq tagħha lura bil-marda tiegħu.
  
  
  Kien mejta. Toqba id-daqs tal-tiegħi ewwel fejn kien tiegħi ego żokra kien. Choeni sib li jmiss me, b'mod ċar jolqtuni mill-vista ta ' demm. 'Min hu dan?'.
  
  
  Huwa mistada barra tal-bniedem kartiera madwar but u t-tixrid minn fuq l-art. L-isem fuq il-karti kien leġibbli b'mod ċar.
  
  
  "Zakir Shastri". Tagħha fl-aħħar nett sabuha.
  
  
  Huwa niżel isfel ħdejn il-korp. Huwa immedjatament raw il-mdemmija toqob fuq il-fergħa tagħha u tar-riġel. Ont ma titlifx. Xi ħadd ieħor maqtul l-uem fl-dahar. Gawk intensifikati minn quddiem u maqsumin tagħha żokra quddiem tagħha bħal fjuri jwarrdu.
  
  
  Xi ħadd ppruvaw li joqtlu Shastri qabel ma jistgħu jitkellmu, xi ħadd li kien bil-wieqfa madwar it-triq meta l-burly Indjan għamlu suwiċidju attakk bil-sikkina.
  
  
  Iżda min?
  
  
  
  Kapitolu 10
  
  
  
  
  'Tfittex! Choeni exclaimed.
  
  
  Huwa kien sa lura u ħares lejn l-trakk. Mgħobbija bil-subien, huwa titħaffef l-triq, imsejjes fuq il-veloċità. Huwa taw mod li jiġi evitat sagru tal-baqar li tinsab fil-ditch, imbagħad inkarigati bil-miftuħ fl-folla żgħir ta ' nies li kienu jħaffef barra tad-dar fil-ħoss tal-sparaturi. In-nies mar għall-ġenb, u l-trakk rumbled l-kantuniera.
  
  
  "Ġejjin fuq," Choeni imsejħa. "Aħna qed dawn li ġejjin minnu."
  
  
  Il-wara tat-tieqa maqsum kif aħna l-qabża fl-Mercedes. Gawking-għajnejn koperti l-tieqa sħiħa mal-għanqbut. It-tieni gawk ewropea fil-bieb u l-żbarkati x'imkien fuq is-sit hawn taħt me.
  
  
  Ovvjament, Shastri ma kienx l-unika mira, iżda I ma kellhomx żmien biex jirritornaw għan-nar d-dritt li issa.
  
  
  Ont mgħaġġla, u l-Mercedes-isparatura quddiem bħal vleġġa permezz ta'bokkaport. Aħna kważi waqqgħu fuq fil-kantuniera, u Choeni kien bħala hi ppruvat tiġbed ruħha flimkien.
  
  
  Aħna qabża fuq il-bankina, segwit il-bankina għal tletin tarzni, u fl-aħħar nett jinġibed lura fuq il-toroq. Trakk li jimxu'l quddiem tal-us ra tagħha u naqas li jippermettu l-ieħor tal-karozzi li jgħaddu fil-quddiem tal-us bħala kopertura.
  
  
  "Kienu inti mara?" Choeni talab tagħha.
  
  
  Hi ħares lejn me u ħadlu-kap tagħha. Hi miżmuma tfittex l-tieqa tad-dahar, iżda l-ebda wieħed kien li ġejjin istati uniti. Hija kienet imbeżża'.
  
  
  "Oqgħod l-trakk," qal. "Jekk aħna titilfu, aħna jistgħu jibdew fuq." Nofs blokk wara l-trakk, aħna segwiti iktar fil-belt. Nofs siegħa wara, il-trakk li waqaf fl-naħa tal-daħla tal-Mewt Dom-Ajruport, u l-adoloxxenti subien qabża madwar l-kaxxa. L-sewwieq, l-irqiq Indjan-bniedem fil-Punent tal-suit, saq ih fl-istazzjon tal-bini.
  
  
  Aħna qbilna barra tal-Mercedes u segwiti minnhom biex il-pjattaforma. Ih kien qed jistenna l-qodma DC-3 li ħares bħal dan kellu tittajjar fil-Burma fil-bidu tat-tieni Gwerra Dinjija.
  
  
  Meta daħlu, hu taħt il-nifs tiegħu. Ma kien hemm l-ebda bżonn li jsegwu l-pjan.
  
  
  — Inti tista'tikseb l-ih-pjan tat-titjira? Choeni talab tagħha. "Forsi Raj jistgħu jgħinuk."
  
  
  Hija maħsuba għal mument qabel mixi lejn it-taraġ ta ' l-torri tal-kontroll. Meta hi lura, il-DC-3 kien diġà fl-aħħar tar-runway.
  
  
  Hija qieset kuntenti u mogħtija me mazz tal-vleġġa.
  
  
  "Huma jtiru li Raxol," hija qalet. "Huwa fuq l-għoljiet ta'l-Himalayas, mhux'il bogħod mill-Nepal. Huwa aktar minn sebat mitt kilometru bogħod.
  
  
  I talab tagħha. "Għandna pjan wisq?"
  
  
  "Fil-univers Comanche," hija qalet. — Qatt tittajjar fuq nen?
  
  
  ""Iva.'
  
  
  'Tagħha wisq.'Hija ħadet-naħa tiegħi u wasslitni barra. "Dan ser ikun skur-aktar fis," qal. "Inti żgur li dan huwa imdawla-ajruport?"
  
  
  Hija kienet id-daħk. "Tinkwetax. Aħna tarmi jaqbel għad-dawl sa l-runway.
  
  
  I eżita, iżda hi dam qabel me lejn l-hangar. Meta sirt hemm, hija kienet diġà tkellem lit uniformi uffiċjal tal-pulizija u l-għoti ta'l-ordnijiet li l-mekkaniżmi. Dawn firxet il-Comanche ,u aħna kellha li logħba abbord. Għaxar minuti wara, aħna telaq u intitolat tat-tramuntana.
  
  
  Kien twil tat-titjiriet, u kien diġà skur qabel ma rajna l-dwal tar-raħal. Hija kienet nitkellmu fuq ir-radju, u l-qasam hawn taħt kien lit sa mill-karozza-dawl. Choeni magħmula wieħed addominali qabel hi b'fiduċja titbaxxa l-karozza fil-ppakkjati-ħmieġ ta'l-mitjar. Kien hemm biss żewġ pjani oħra fuq l-art, u l-madwar wieħed minnhom kien il-DC-3 li rajna tieħu off fil-Calcutta. Choeni miġbud fis-lott tal-parkeġġ, u aħna mehmuża l-karozza biex il-ġwienaħ u denb qabel l-iċċekkjar il-DC-3. Dan ġie abbandunat. Ma kien hemm ebda sinjal tal-ekwipaġġ jew l-subien kellna li dehru f'Calcutta.
  
  
  Fil-żgħar tal-istazzjon tal-bini, l-uffiċjal tal-gvern sib wara kontro. Huwa eżamina mtaqqba sakemm Choeni wera em il-karta fil-portafoll tiegħu. Imbagħad huwa tjiebet u ħareġ mal-teapot. Filwaqt li aħna kienu tax-xorb dgħajfa max-xorb, huwa qalulna li siegħa qabel ma wasalna, karozza sħiħa tal-subien żbarkati, u ih ħa l-trakk.
  
  
  Ma kienx jaf aktar minn dik. Huwa ħa l-us għall-kamra lura fejn nistgħu-bqija sa filgħodu.
  
  
  Mill-bidunett, ħadna l-ħmieġ tat-triq għall-raħal.
  
  
  I ma bħall-dawl tar-raħal. Ftit djar tal-ġebel, abbandunat windswept-għoljiet, triq bi ftit siġar irqiq fil-għerja-ħamrija, trab u kullimkien. Il-ħmieġ tat-triq kienet witta, u ma kien hemm l-aħħar trakk tal-binarji dwar dan.
  
  
  Wieħed biss mill-karozza l-oħra kienu raw tagħha fil-qasam, l-qodma Rambler li ħares strambi u mill-post sabiex għolja fl-għoljiet ta'l-Himalayas.
  
  
  Choeni tkellem lill-Rambler sid. "Għandna bżonn karozza tiegħek biex jesploraw il-qasam," hija qalet. "Hemm tant ma nistgħux ara l mill-teħid ta'kampjuni tal-arja. Aħna ukoll għar-ritorn inti għal dan.
  
  
  Il-bniedem ma kienx interessati. Huwa qal li l-karozza ma setgħux jimxu, u rriżulta li l-ġebel kien tqattigħ.
  
  
  Fil-dar oħra, aħna staqsa jekk l-residenti kienu raw trakk ma subien li tgħaddi mimmo. Għall-ewwel, il-mara sema paċenzja. Imbagħad qabbdet rrabjata fuq xi ħaġa Choeny qal. L-għajnejn tagħha fflaxxjati u hi ewropea il-bieb.
  
  
  Choeni kien taqlib. "Ma jagħmlux li fl-Indja," hija qalet. "Aħna tisma', aħna ma jaqblux, u aħna tidħaq il-ħin kollu. Il-mara żagħżugħa kien startled. Jien ma bħal dan.
  
  
  Fil-ġirien dar, aħna esperjenzaw l-istess rifjut, għalkemm l-aktar moderat. L-qodma li għexu hemmhekk deher immuni għall-biża. Kien diġà qrib wisq biex l-gravi. "L-ebda wieħed tgħid xi ħaġa dwar il-trakk," huwa qal. "Rajna egos qabel ma l-egos tal-mazz tal-żgħażagħ. Iżda dawk li jistaqsu mistoqsijiet wisq ma jgħixu fit-tul. Kap lura għall-Calcutta. Biss il-mewt sodisfatti bir hawn. Anke nitkellmu li inti jagħmel-familja tiegħi suspettużi. Tmur id-dar.'
  
  
  Huwa irriżenja u għalaq il-bieb.
  
  
  Choeni frowned fil-konfużjoni. "Forsi għandna mmorru lura," hija qalet. "Aħna qed jagħti dawn in-nies inkwiet. Huwa biżżejjed għall-minnhom mingħajr l-istati uniti.
  
  
  — Li jfisser għandna biss tinsa dwar il-problemi tal-birra fl-Calcutta?"
  
  
  - "Le, iżda nistgħu għid Raj. Huwa jista ibgħatilna l-armata jekk ikun meħtieġ.
  
  
  Tagħha, huwa qal nru, u kompla jsegwi l-trakk tal-binarji. Hi eżita biss mument qabel il-qbid bi me. Hi waqfet bl-argument kif aħna mixi permezz tal-villaġġ, wara l-istralċ tal-binarji tal-tajers tat-trakkijiet biex l-għoli tal-għoljiet. Wara l-istati uniti, ir-raħal kien li ġejjin għall-ħajja. Il-bdiewa ħareġ mill tagħhom tined u ħares fl-istati uniti par. Apparentament, l-barranin, mill-inqas Westerners, kienu rari f'dan il-qasam. I staqsiet jekk l-aħbarijiet ta'l-preżenza tagħna se jinfirxu madwar il-qasam.
  
  
  Aħna mixi żewġ mili l-għoljiet u l-waqaf fl-ewwel ftit arbuxxelli rajna. Konna żgħar elementi tal-gwerra. Tagħha, bil-wieqfa u tħares lejn il-muntanji bl-għatu ta dejjiema borra.
  
  
  "Huwa bla ħeġġa," huwa qal, aktar li lilu nnifsu milli Choeni.
  
  
  Hija talbet. ""Għaliex?'
  
  
  — Aħna ma saħansitra jkunu jafu dak li qed tfittex. Il-ġibda tal-muntanji għal mijiet ta'kilometri. Dan il-trakk jistgħu jkunu marru jew il-mod. Għandna l-ebda ċans li tlaħħaq mal-lilu."
  
  
  "Dak iż-żmien?" — X'inhu? " li hi mitluba nisperaw.
  
  
  I ma risposta. Iż-żmien kien tiegħi opponent issa. Jekk aħna marru lura, aħna d titlef il-ġurnata kollha. Il-ħmistax-il jum kien wisq mill-qrib.
  
  
  Hu esplora l-orizzont mill-ġdid, pass pass, li jiffoka bir-reqqa, imbagħad kiri tiegħu ħarsa jimxu lejn il-taqsima li jmiss tal-pajsaġġ. Fl-aħħar nett huwa ra hija... ħażin tal-moviment fil-arbuxxelli, madwar tliet mitt metru'l quddiem.
  
  
  Aħna kienu qegħdin jaraw. Dan kien sinjal tajjeb. Iżda dawk ridna faċilment jistgħu jaħbu fil-baxx xkupilji li kiber kullimkien fl-għoljiet, u l-armata kollu jistgħu jaħbu fil-widien u gorges li wasslu fil-muntanji.
  
  
  Aħna kellu l-ebda ċans li jsibu l-trakk jew l-subien jekk dawn ppruvaw li jibqgħu barra tal-vista. Il-persuni nixtiequ għandhom jidħlu għall-us. Dan kien il-web tagħna tama.
  
  
  Sabiex I ħa l-Luger minn holster tagħha u l-għan huwa aktar jew anqas fid-direzzjoni tal-traffiku I raw fuq l-orizzont.
  
  
  Choeny jinbela'. 'Dak li inti tagħmel? Huma inti miġnun?'
  
  
  — Jien ser nipprova biex tikseb maqbuda,"qal.'
  
  
  "In-nies madwar l-trakk." Huwa miġbud l-attivazzjoni, u l-gun barked darba aktar. "Jiksbu lura fuq il-pjan," qal. "Jtiru Calcutta u tikseb l-għajnuna."
  
  
  Huwa miġbud l-attivazzjoni mill-ġdid.
  
  
  - "Le, — hija protestaw. Hi titbaxxa-naħa tiegħi u waqaf lili mill-isparar mill-ġdid. "Dan ser joqtlu."
  
  
  "Ejja lura," huwa ħeġġeġ lill-tagħha, iżda hi ma jiċċaqlaq.
  
  
  L-Luger holstered tagħha u qabad tagħha. - Ġisem tagħha minħabba li jmiss mal-mini.
  
  
  "Forsi I jistgħu jgħinu biex inti," hija qalet. Sibt l-edukazzjoni tagħha, inti taf.
  
  
  Hi ppruvat li timbotta tagħha bogħod, imma kien tard wisq.
  
  
  Qabel ma nistgħu nisimgħu l-ħoss tal-magni,trakk żgħir titħaffef l-triq muntanji.
  
  
  Erba ' l-irġiel ma armata isport u l-azzarin fil-lest qabżu barra minnha. Erba'guns kienu osservat fil me.
  
  
  "Ħej, x'inhu dan?" I talab indignantly. "Dak li tagħmel dawn l-azzarin jfisser?"
  
  
  Tall, tmil Indjan-bniedem fl-turban ħareġ mill-trakk u ħares fl-istati uniti.
  
  
  "Inti sparati," qal fl-Ħindu, u ripetuti fil-perfetta-ingliż.
  
  
  "A qtar," I gideb. "Orphan". Hi jibża-mara tiegħi.
  
  
  Huwa injorati l-jimteddu u eżaminat Chunyi bir-reqqa.
  
  
  — Inti waslet għall-villaġġ li ftit aħmar pjan?" - huwa talab.
  
  
  Huwa nodded tagħha.
  
  
  'Għalfejn-art hawn? Aħna huma ferm'il bogħod mir-rotot turistiċi hawn.
  
  
  "Aħna qed turistiċi. L-ewwel fl-Indja." Il-bniedem fil-turban ħares doubtfully fil-Choeni, u hi malajr induna.
  
  
  "Iltqajt-mara tiegħi fin-Nazzjonijiet Uniti fi New York," spjegat.
  
  
  Huwa ma fiduċja me, iżda huwa miżmum kundizzjonijiet għall-waqt.
  
  
  "Tixtieq biex isuqu magħna?" — X'inhu? " huwa talab b'mod edukat.
  
  
  "Iva," Choeni qablu. "Jien għajjien ħafna."
  
  
  Il-bniedem ġentilment mixi fil-quddiem tal-istati uniti u għen Choini fis-sit ta'quddiem. Huwa kejk sa ħdejn tagħha u raw il-persuni armati jitilgħu fil-dahar ta ' l-trakk.
  
  
  Il-magna revved, u għat-tieni qasma hi raw il-grupp ta'xkubetta tagħha anterjuri mera. Huwa hit me iebes fuq il-kranju. Huwa biss irnexxielha tremenda ftit lejn ix-xellug. Kien mhux maħduma ta'saħħa, iżda l-injam tqal-kaxxa għadhom milquta me iebes biżżejjed biex jagħmlu l-moħħ tiegħi ħawwad ħafna. Kelli li uġigħ tħossok li ġej fuq inti eżatt qabel l-sensih tkopri l-moħħ ma tagħha artab tal-bellus pretest.
  
  
  Aktar tard, meta l-I qajjem sa seduta u l-toqba, I misjuba tiegħi l-idejn u l-għekiesi marbuta. L-idejn tiegħi kienu fil-quddiem tal-ġisem tiegħi, u t-tnejn armati irġiel li mgħasses me kull magħmula l-arma tal-ħajja tiegħi.
  
  
  Ma kontx naf kemm aħna d misjuqa, iżda I ma setax ikun mitluf minn sensih għal aktar minn għoxrin minuta. Qabel ma tista'taħseb xi ħaġa oħra, l-trakk tal-brejkijiet u l-saq permezz tal-bieb. Ma kien hemm l-coils tal-barbed tal-wajer fuq iż-żewġ naħat u double-ilqugħ madwar l-azzar.
  
  
  L-tall-bniedem mixi biex id-dahar tal-trakk.
  
  
  "Jitnaqqsu l-ħbula madwar ego l-għekiesi u jieħdu l-ego għal desk tiegħi," huwa qal.
  
  
  Vuċi tagħha kien bil-biża tikkritika l-fatt. "X'tifhem, jistordu me tie u me up?"
  
  
  Wieħed mill-suldati madwar me slapped me madwar l-wiċċ mal-dahar tal-naħa tiegħu. L-oħrajn beda jidħaq.
  
  
  Dawn imbuttat me'l quddiem, u Choeni jinstemgħu tagħha minn wara l-us. Hija kienet tkellem lit-żewġ persuni armati li kienu aktar jew anqas-twettiq tagħha, l-intestatura differenti fl-istess direzzjoni.
  
  
  Kien grupp ta'xi tip, minkejja l-uniformi. L-suldati fl-trakk imbuttat u imbuttat me kif tagħha qoxra għadda bejn l-minnhom lejn bini baxx mal-bieb iżda l-ebda-windows fuq ix-xellug. Wieħed lampa Brylev miżjud tiegħu stess għall-dawl li l-nixxa permezz tal-ġurnata. I kien imbuttat ' il ġewwa, u l-bieb malajr magħluqa wara me.
  
  
  Il-kamra qishom-uffiċċju mal-preżentata-kabinetti, skrivanija, u typewriter.
  
  
  "L-identifikazzjoni tiegħek tgħid l-isem tiegħek huwa Matson, Howard Matson," il-bniedem fil-turban qal. — I tixtieq li tkun taf il-verità." Min inti u għaliex qiegħed kif tistabbilixxi madwar hawn?
  
  
  "Jien negozjant, li kollha."
  
  
  "Ma'dawn l-affarijiet?" Huwa kien qed iżomm Wilhelmina u Hugo. Apparentament, dawn ħadu l-ih mill me fil-trakk. Huwa miġbud ih imwarrba u mdawwar me bil-wisq grin. "Ġejjin fuq, is-Sur Matson, inti jissottovalutaw-istati uniti."
  
  
  I iddeċieda li jilagħbu l-brash Amerikana għall-rwol waqt itwal, anki jekk I suspettati li l-gwardji tiegħi kien jaf aktar dwar il-me minn dawn kienu lesti li jammettu.
  
  
  "Ħarsa," I tinqasam, " inti tista'tkun fanatic ta'dawk stupid Indjan-bdiewa, iżda safejn naf, int biss qabbad il-par tmur in-nies. Inti u l-merċenarji dehra ħajja. I ra tagħha, l-ebda itwal fil-pakkett tal-ilpup. M'għandekx tipprova tikseb mill-qrib għall-me, jew ser tolqot tagħha sabiex diffiċli li inti ser tibda toqba. Issa jħollu l-idejn tiegħi!"
  
  
  Kien qodma rabja bik, u serva l-iskop tagħha. Dan l-ego ikkaġunat konfużjoni u rabja. Huwa ltqajna u hit me iebes; tagħha iebes, tbegħditx, u bin-newl madwar, kicking tiegħu ego iebes. Imbagħad I ntlaqtet fid-dahar tal-kliewi. L-uġigħ ġie terribbli.
  
  
  I ma jirreżistu għal żmien itwal u ħalli ż-żewġ irġiel jkaxkru me fuq il-mejda. Dawn jitnaqqsu l-ħbula u bil-ponta tagħhom tal-pistoli fil-mira tiegħi.
  
  
  "Tikseb undressed," il-kaptan ordnat ih. 'Kompletament.'
  
  
  I ma l-moħħ. Meta tiegħi ħwejjeġ tneħħew, huma bejn wieħed u ieħor miġbud me president u marbuta tiegħi tal-armi u s-saqajn bogħod minn xulxin.
  
  
  Il-kaptan hobbled fuq it-tabella u ħares me fuq.
  
  
  "Issa, is-Sur Matson," huwa qal, " forsi inti tista'tgħidilna xi ftit aktar dwar lilek innifsek. Li int? X'qed tagħmel hawn?"'
  
  
  "Jien Amerikana," huwa qal tagħha, li jiċċaqalqu b'mod konsistenti lejn l-għan tiegħu. — Inti m'għandekx bżonn li tkun taf aktar. Jekk l-istati uniti Konslu isib
  
  
  Huwa beda jidħaq. Hekk kienu l-irġiel madwar lilu.
  
  
  "L-konsultazzjoni?" Fl-Calcutta? Int tliet, is-Sur Matson, jew tkun xi tkun l-isem tiegħek huwa. Fil-jumejn, Calcutta se m'għadx għandhom Amerikana konsulat. Forsi mhux anke fil-Calcutta aktar. Iżda inti diġà jafu kollha dan, ma inti?
  
  
  I qal ma kontx naf dak li kien jitkellem dwar. Huwa nodded wisq paċenzja.
  
  
  "Naturalment, naturalment," huwa qal, ddawwar ' il bogħod. Meta huwa mdawwar lura għall-me, huwa ra fit-tul tal-leħja fil-ego tal-idejn. F'daqqa waħda tagħha, konvinta li ma kienx tali wouldnt tkun idea tajba wara kollox, let me jkun maqbud.
  
  
  — Qatt ħassew uġigħ, Matson?" il-bniedem mitluba. "Ħarxa, uġigħ insopportabbli biss li rips permezz tal-imsaren tiegħek u għamel inti aħjar għall-mewt malajr?"
  
  
  Il-leħja fflaxxjati madwar l-wiċċ tiegħi; kien sitt pulzieri fit-tul u tant qawwija li glinted ip fil-għodu-dawl. Meta l-xafra-ewwel tmiss il-ġilda tiegħi, ma kontx taħseb li laqat il-mira — il-qtugħ tant kien ikkontrollat, sabiex bla xkiel. Huwa mdawwar kap tiegħu għall-ħarsa lejn ix-xellug tiegħu. L-xafra, li jibdew fil-ponta tal-tiegħi l-werrej, qasmu l-pala tal-naħa tiegħi, għadda mimmo tal-polz u żdiedu għal tiegħi ta ' l-ispalla, imbagħad mgħawġa u maqbuda biss fuq il-collarbone.
  
  
  L-ewwel uġigħ meta daħal I raw il-xafra maqtugħa tiegħi tal-polz. Tagħha, magħluqa-għajnejn tiegħi, iżda beda. Hija riedet li sider.
  
  
  — Qatt smajt tal-mewt minn elf qatgħat, is-Sur Matson?" Din hija antika Orjentali t-tortura, normalment użat meta xi ħadd trid tikseb l-informazzjoni, u l-ħajja tal-persuna kkonċernata hija ta l-ebda valur. Oh, jien mhux se jgħidu li l-vittmi tal elf tnaqqis imutu. Xi baqgħu ħajjin. Ih tal-ġisem kollu huwa kopert fil-ċikatriċi. Nota kif l-inċiżjonijiet biss jgħaddu l-ewwel saff tal-ġilda, sabiex biss ftit qtar tal-forma tad-demm tul il-inċiżjoni-linja. Aħna u nimxu'l quddiem, aħna issib toroq ġodda u tremenda fil-fond u aktar fil-fond. Meta l-tnaqqis mur mill-ras u fis-sider li l-partijiet ġenitali, anki l-aktar b'saħħitha bniedem kbira. Ftit nies jistgħu jittolleraw l-uġigħ."
  
  
  - Li jmiss maqtugħa kien l-istess bħal l-ewwel, imma fuq il-lemin tiegħi u fil-driegħ tiegħi. Dan iż-żmien il-leħja marru aktar profonda... a searing, searing-uġigħ li jinvolvi involontarjament kkawża l-snort tal-bandiera tal-permess biex twettaq permezz tiegħu l-imnifsejn. Tiegħi snien u l-xufftejn kienu clenched. I l-ħsieb tal-tagħha: "Jekk I jirrifjutaw li tiftaħ-ħalq tagħha, se jkun aktar faċli għall-me li jżommu lura l-kbira ta' l-uġigħ."
  
  
  L-tall-bniedem mifhuma l-impjieg tiegħu. Huwa ra l-gleam ta'pjaċir fil-ego tal-għajnejn, l-tensjoni fil-muskoli tal-madwar ego u l-imnieħer u l-milwi xufftejn, bħala l-boatikkonfiskata mar lura għall-tiegħi tal — ġisem dan iż-żmien tiegħi geddum — it-tielet-inċiżjoni-linja tiegħi madwar l-sider u fl-istonku.
  
  
  L-Indjan tkellem mill-ġdid. Għajnejha miftuħa, jien ma naf meta l-I magħluq minnhom.
  
  
  "L-uġigħ mil-limitu huwa interessanti. Xi Westerners jkisser kompletament l-isfel fuq dan il-punt. Huma jgħidulek dak kollu li jafu l-ewwel darba. Fit-tieni maqtugħa, huma'l bogħod u l-aħjar għall-ħniena. Fit-tielet-inċiżjoni, dawn isiru hysterical jew titlef il-koxjenza. L-uġigħ tiegħek il-limitu huwa ħafna ogħla, jew it-taħriġ ikun aħjar minn I-ħsieb. Huwa lest il-inċiżjoni. 'Issa għall-mistoqsijiet. Li jintbagħtu software dwar l-us?"
  
  
  I ma jgħidu xi ħaġa. Kien biex isibu mod, mod biex jaħarbu. S'issa, deher bla ħeġġa. L-għoqiedi fuq il-ħbula kienu nefħa; meta l-I miġbud nu, ont, I induna li l-dirgħajn u r-riġlejn kienu ma ji. Il-president kien dojoq u jxaqilbu faċilment, iżda anki jekk ma jinqaleb, kien hemm ftit li jistgħu jagħmlu.
  
  
  "Li jintbagħtu software fuq l-istati uniti, Matson?"
  
  
  Il-sikkina żbarkati nofs pulzier bogħod minn stat maqtugħa fuq il-driegħ. Dan iż-żmien li tnaqqas aktar profonda u magħmula me daqqa aktar minn iweġġgħu.
  
  
  Il-bieb miftuħ. Il-suldat mwaħħla kap tiegħu. 'N-nar! huwa exclaimed. Ego tal-wiċċ kien aġitat, u huwa ripetut l-allarm. "Tan-Nar, Il-Kaptan! Barra.
  
  
  Il-kaptan magħmula rrabjata-wiċċ. Huwa deher diżappuntati li l-ego tiegħu kien ġie interrott meta kien biex tqaxxar. "Ma jmorrux lil hinn, Matson," huwa qal.
  
  
  Huwa u l-gwardji dam l-bieb, u l-I nifs daqqa ta'eżenzjoni. Huwa kellu l-ebda-idea dak li kien għaddej barra, iżda huwa kien ferħan il-waqfa.
  
  
  Hija magħmula me tixtieq li tagħlaq l-għajnejn tiegħi mill-ġdid, jew sejħa għall-għajnuna, iżda t-tnejn l-ideat kienu għalxejn. Ma kelli t-tieni li jitilfu.
  
  
  Huwa eżamina madwar il-kamra. Fl-ewwel I ma setgħux ara l-mod, l-ebda mod biex tikseb mingħajr l-ħbula, li kienu gdim fil-ġilda tiegħi. Imbagħad huwa maħsub tal-żejt lampa ħruq fuq it-tabella li jmiss.
  
  
  L-itwal hi ħares lejn l-bozza, l-aktar malajr l-idea ħa forma. Din kienet l-isfida, iżda l-odds kienu ogħla minn stennija għall-kaptan għar-ritorn tiegħu fatali tal-leħja. Jekk I jistgħu biss riperkussjonijiet fuq il-bozza tie u l-ħbula tiegħi madwar l-polz fuq il-fjammi, I d jkollhom l-opportunità.
  
  
  Iżda dan ma kienx l bogħod wisq. L bilkemm kapaċi jiċċaqalqu. Iebsa u brim, huwa jista'biss mejjel il-president ftit. Huwa ħa l-qawwa kollha tiegħi biex qlib u tarmi hu hekk li huwa mqassma. Iżda fl-aħħar, il-president jintefa u waqgħet fuq in-naħa tagħha. L-waqgħa storduti me u żied l-uġigħ.
  
  
  Hu kkalkulat id-distanza li l-president u l-imbuttat bil-mod il-president lejn il-lemin. Imbagħad I imdawra għall-ħajja, tant li l-presidenza kienet fuq tiegħi lura, u l-ego użati bħal swat ram kontra l-president. Il-bozza flickered, imbagħad naqsu. Dan jista l-art u l-sploda fil-grupp tal-nar.
  
  
  Fortunatament, l-bozza ma kienx sħiħ ħafna, iżda kelli bżonn biex tibda taħdem malajr qabel l-żejt mxarrba l-art ħmieġ.
  
  
  Huwa ħa l-qawwa kollha tiegħi biex roll fuq in-naħa tiegħi biżżejjed biex iżommu l-idejn tiegħi fuq il-fjammi, hekk li l-nar setgħu bil-mod gnaw permezz tal-qawwi l-ħbula li marbuta me.
  
  
  Dalwaqt, l-fjammi bdew burn, u għalhekk ma tiegħi l-polz. Huwa fil diffiċli mal-lemin tiegħu li jevita off. Il-ħabel kompliet jaħarqu.
  
  
  Uġigħ maqtul permezz tal-moħħ tiegħi. Il-ħabel kien ħruq, u l-I tista'tara l-ħruq tax-xagħar fuq il-polz u l-ddawwar il-ġilda tiegħi aħmar. I fil mill-ġdid mal-lemin tiegħi, u l-ħabel bit-tbatija fil-ħajja tal-polz. Oħra tal-irmonk u l-polz tiegħi ġiet rilaxxata.
  
  
  Huwa fil-bqija tal-ħabel mill-fergħa tagħha, allura mhux marbuta l-għoqiedi madwar tagħha driegħ tax-xellug. Dawn kienu sew stabbiliti. Tiegħi kollha driegħ tal-lemin u l-polz kienu ħruq, li jweġġgħu. Iżda kien biss tiegħi ċans li jitilqu. Fl-aħħarnett l-għoqiedi daħal tneħħew; hi ġibed l-ħbula mill-riġel tiegħu, u qabad il-ħwejjeġ tiegħu. Tiegħi gun u sikkina kienu fuq il-mejda. Huwa poġġa fuq l-żraben u l-kien dwar jitilqu meta tall Indjan daħal permezz tal-bieb. Huwa ma tfittex kuntenti ħafna meta raw me u l-gun osservat fl-uem fl-ħajja.
  
  
  Kien tħares lejn dan, stennija għalija li jisparaw lilu. Fil-fatt, huwa tant kien ffokat fuq il-gun li bilkemm seta'ara l-sikkina tiegħi naħa l-oħra. Dan daħal l-ego-ġisem biss fuq il-żaqq.
  
  
  A gurgling-ħoss maħruba tiegħu ego ix-xufftejn bħala huwa pass lura mill-xafra u kopriet il-ferita mal-idejn tiegħu. Imbagħad huwa jiżżerżaq l-art.
  
  
  Huwa ma kienx mejta meta l-I mdawwar lilu fuq.
  
  
  I talab tagħha. "Fejn l-tifla?"
  
  
  "Marret," huwa qal. Tad-demm spurted kollha fuq il-kantuniera ta rta tal-ego, u hu coughed. "Hija bdiet-nar fil-kamra tagħha. Jekk jogħġbok jidentifikaw me. tagħha...'
  
  
  Imbagħad f'daqqa kien għadu, li tinsab mejta fil-saqajn tiegħi.
  
  
  I kien skużani. I d jippreferu li żżomm tiegħi ego ħaj, iżda sikkina mhux preċiża arma.
  
  
  Huwa eżamina madwar. Kien hemm kapitolu gun fil-kantuniera, u żewġ naħa mimlija fuq l-ixkaffa. Huwa poġġa l mimlija fil-bwiet tiegħu u, li jkollu l-vetturi tal-gun fi l-lest, marru għall-bieb. Dan kien sa tagħha biex issib dak li ġara hawn, dak li kellhom x'jaqsmu mal-Calcutta, u kien sa Choeny biex isibu tagħha. Huwa jinfetaħ il-bieb u l-marru barra.
  
  
  
  Ħdax-Il Kapitolu
  
  
  Huwa intensifikati b'kawtela. I jinstabu tagħha irqiq ġakketta fil-kamra tagħha li tagħmel tagħha tħossok aktar bħal parti ta'l-ambjent. Mal-kap tiegħu stabbiliti, huwa jistgħu jgħaddu fil-qosor għal wieħed mill-sentries madwar.
  
  
  Huwa nifs fil-duħħan minn nirien u jinstemgħu l-kbira ta ' l-irġiel il-ġlieda kontra l-fjammi li ġejja mill-ħaxix-koperti hut.
  
  
  Huwa daħal l-bitħa miksija b'waħda-istorja bini li taw l-impressjoni tal-fortizza tal-qodma Amerikana tal-Punent. Ma kien hemm l-tużżana-bini, it-tliet li ħares bħal kwartieri madwarhom, u wieħed li deher li l-kafetterija. Tliet trakkijiet kienu pparkjati quddiem ta'wieħed mill-bini.
  
  
  Kien biss minħabba l-tifi tan-nar li tużżana uniformi l-irġiel ma avviż me I kif malajr biex l-trakkijiet. I kien kważi hemm meta raġel deher minn wara fil-qrib tal-karozzi. Huwa daħal dritta sa me, iż-żamma ta'twissija-idejn. Huwa ħares lejn me par, imbagħad sostnuti mill-bogħod u deher dwar sejħa għall-għajnuna meta l-ego msejħa għal dan. Huwa ħareġ lili, tfittex sorpriż u suspettużi.
  
  
  "Klikk waħda u qed isir," qal. "Jduru madwar u stand li jmiss lili. Hija kienet pistola osservat fil inti. I tkellem malajr fil Mhux, bit-tama li tinftiehem.
  
  
  Huwa mdawwar, u l-biża', l-ego, il-bniedem tant kienet kbira li stajt kważi riħa. Aħna mixi mitejn tarzni sakemm aħna laħqu l-quċċata ta'l-inklinazzjoni u l-imnissel fuq l-naħa l-oħra. Meta konna tal-vista tal-kamp, l-ego imbuttat tagħha l-art.
  
  
  "Ridt ara l-tifla?" "Fejn ma hi tmur?"
  
  
  Huwa enfasizza li l-inklinazzjoni konna fuq. "Min hu responsabbli hawnhekk?"
  
  
  — I ma tkunx taf, " huwa qal, l-vuċi tiegħu tħawwad bil-biża'. — Jien biss Naga, kok. Ma nafx.'
  
  
  Tajba. Ġest tagħha ordnat l-uem li joqgħod. "Uri me fejn l-girl marru."
  
  
  Huwa wassal me malajr l-inklinazzjoni fil-punent id-direzzjoni. Aħna ħareġ fuq il-blat-plateau li mdawwar-wied żgħir. Hawn taħt tagħha, huwa ra tużżana-djar, xi half-maħruqa, oħrajn kompletament meqruda. Aħna jaraw għal ħames minuti mingħajr jinnota kwalunkwe moviment. Hu indikat mimmo tal-undergrowth għal post madwar erba ' mija tarzni lejn il-plateau.
  
  
  "Il-vuċi-kmand tal-post. Jekk il-mara kellhom jiġu dan il-far, hija għandu jkollha moħbija taħt tistenna għal skur.
  
  
  Aħna jiżżerżaq minn blat li bush, minn blat għal tas-siġar. Meta konna mitejn metru'l bogħod, Naga mqajma naħa tiegħu. Aħna smajna xi ħadd jitkellem. Aħna kawt mixi madwar ħamsin kwadru u raw ih. Il-kmand tal-kariga kien seba'metru taħt il-tmiem tal-blat plateau.
  
  
  Aħna studjati l-żona, iżda hemm ma jidhirx li hemm xi sentries. Skiet, aħna ew sentenzi fuq il-jilgħaq sakemm konna fuq il-plateau direttament fuq minnhom. Huwa miġbud il-labra fuq il-naħa l-ewwel granati, imbagħad ħares lura lejn il-mira. Is-sitt l-irġiel kienu seduta fil-bunker imħaffra fil-fond fil-niżla. Tnejn minnhom deher li jkollhom awtomatiku tal-armi. It-tielet kien l-installazzjoni tar-radju żgħir. L-ieħor kien li tħares lejn il-raħal permezz ta'trombi.
  
  
  Il-granati tellgħu fil-kmand tal-post. Imbagħad I kellu l-a kapitolu gun sospiżi fuq l-ispalla, u irkupra u rattled bħala tiegħi balal jinżel'l isfel fuq in-nies. Splużjoni ta'l-Stahl bdil. L-żewġt irġiel li kienu diġà ġew maqtula. Il-granati mdawwar l-oħrajn fis-writhing, fsada tal-massa. Aħna ma tistax tistenna biex tara jekk xi ħadd baqgħu ħajjin. Aħna dam l-għoljiet, imbuttat il-post ta'kmand, u dam għall-djar erba ' mija tarzni hawn taħt. Imbagħad hija kienet meqjusa mill Choeni, li kien diġà ħabi fost il-blat. L-erba ' l-irġiel taħt laħaq għall tagħha bħala huma mfittxija ir-raġunijiet, iżda fil-ħoss tal mimlija u sparaturi, dawn imwerwra u l-trattati mill-ġdid.
  
  
  Hija rat li konna se u dam sa me.
  
  
  Hu maqbud tagħha fl-armi tiegħu u mwettqa tagħha fuq. Xi wħud mill-xagħar tagħha kien ffirmawx, u l-wiċċ tagħha kien msewda ġmied.
  
  
  "M'għandekx tibgħat me lura għall-raħal," hija qalet, rogħda. L titwaqqaf. "Iżda li fejn aħna ser issib l-kenn."
  
  
  'No. Dan... huwa wisq kbir. L-ebda wieħed kien midfuna. Ih kienet sempliċement maqtul u l-xellug hemm. In-nisa, t-tfal u l-anzjani...
  
  
  Huwa mdawwar u ħares lejn Naga. Huwa nodded. 'Dak id-dritt. Dawn jippermettu li l-persuni li l-prattika reali fuq in-nies. "Jibqgħu hawn tagħha," Nagy qallu. "I għandek tmur fis-sena."
  
  
  Huwa ġera quddiem, jinxtammu taħsir, nefħa tal-laħam qabel mexxa għoxrin tarzni. Meta sirt l-ewwel dar, tużżana kuċċard tellgħu up. L-parzjali jibqa tal-raġel u l-tifel jistabbilixxu fit-triq.
  
  
  Il-ħitan ta'l-djar kienu kwantità toqob minn mimlija u l-balal. Ħafna mill-djar kienu mibnija madwar il-blat u l-tajn u kellhom mijiet ta'bullet toqob. Fid-dar li jmiss, I raw tliet n-nisa. Wieħed kellu tiegħu fis-sider maqtugħa madwar l-korpi; l-ieħor kellu l-ebda ras. F'dan l-aħħar każ, raġel kien mimli rasu l-isfel għall-ħajt u mbagħad maqtul fil-firxa mill-qrib.
  
  
  Huwa dam lura l-maqsuma tat-toroq mingħajr ma nħarsu lura. Jekk dawn il-gwerrilli qatt jidħol Calcutta, se jkun hemm il-massakru.
  
  
  Meta huwa lura lejn il-post fejn kien tax-xellug Choeni, sab tagħha tinsab fuq l-art fl-xejn iżda mixruba-up Naga. Tagħha l-emu ma jista'jgħin tagħha. Huwa ġie maqtul; ġewwieni tiegħu kienu mqattgħin barra u l-gerżuma tiegħu kien maqtugħ. Ma kien hemm ebda sinjal tal-tifla.
  
  
  Jekk dawn kellhom wieħed, dawn għandhom jiġu mill-qrib...
  
  
  F'daqqa waħda kien hemm il-qasma tal-magna tal-gun, u l-filliera tal-balal spattered il-blat żewġ metri lejn il-lemin. I jdur madwar, iżda ma tara lil ħadd. Oħra jinfaqgħu, u l-balal ewropea fl-blat lejn ix-xellug. Huwa rrumblati sa siġra u jaħdem bl-addoċċ biex jagħmlu ih aktar baxxi kapijiet tagħhom, iżda xorta ma tara lil ħadd. Ont jistabbilixxu kompletament fil-miftuħ...
  
  
  "Tassew, is-Sur Carter, huwa inutli li jirreżistu," leħen qal lili mal-ittra. "Inti kompletament mdawra, huwa bla ħeġġa biex jirreżistu nam. Int wisq intelliġenti biex tipprova li jgħaddu minn dan. Għaliex ma qatra gun tiegħek u jiġu hawn kwiet?
  
  
  Qawwija, konvinċenti vuċi ġew minn madwar megafon li deher li l-echo permezz tal-wied żgħir.
  
  
  Huwa waqa'l-gun u kien bl-idejn tiegħu fl-arja. Erba' "blat" fuq l-għoljiet qabża tagħhom saqajn, tefa'off tagħhom jaħbu u dam lejn me, bil-għan tagħhom vetturi tal-pistoli fil-sider tiegħi.
  
  
  L-Indjan gwerrilli iffullar madwar me u insterqu me ta Hugo u Wilhelmina. Imbagħad dawn imbuttat me bejn wieħed u ieħor fl-quddiem minnhom.
  
  
  Aħna ma jmorru lura għall-kamp. Il-gwardji struzzjonijiet me mimmo-kamp fejn aħna sabet-tieni-triq. Madwar nofs mil l-għoljiet, aħna waslet għall-wied żgħir, tliet naħat li kienu perpendikulari, bħallikieku ma kien hemm l-barriera hawn. Ma kien hemm l-grotta kbira fil-dahar. Quddiem il-grotta daħla, oħxon barriera kienet mibnija madwar il-fildiferru.
  
  
  Il-gwardji tal-wasslitni biex l-ilqugħ. Huma miftuħa żona żgħira, imbuttat me fil, u immedjatament magħluqa il-fildiferru mill-ġdid. Hi kienet meqjusa mill-madwar tletin nies xi kienu morda, xi wħud kienu biki, kollha kienu ħażin imħejjija u ovvjament mhux mitmugħa. Huwa mdawwar l-barbed-wajer-ilqugħ u rat ukoll il-imħejjija-bniedem fl-qawwi uniformi ħadra mal-ċineg tal-ispalla. Huwa ħares fil-kamp.
  
  
  "Is-Sur Carter. Jiġu hawn, jekk jogħġbok."
  
  
  Tagħha, marru għall-fildiferru.
  
  
  -"Aħna rċevejna l-avviż mill-Calcutta," huwa qal, tħares lejn me par permezz tiegħu nuċċalijiet, " għandna biss tgħallmu l-isem tal-tagħna distinti mistieden. Jien kont smajt ħafna dwarek. Raġel li ma jistgħux jinqatlu. Forsi aħna ser tingħata l-post fl-istorja tal-kotba.
  
  
  Tagħha ego injorati l-taunts.
  
  
  I talab tagħha. - "X'se jiġri fuq il-15 ta'awwissu?" "Huwa kbir il-ġurnata, hux?'
  
  
  Huwa rrisponda threateningly. — Int mhux se tara.
  
  
  Huwa mdawwar, imbagħad realizzati dak li kien il-ħsieb. "Tinkwetax dwar l-girl," huwa qal. "Hi se jidħlu għall-raħal tiegħek." Meta kien marret, hi ppruvat tiġbor l-ħsibijiet tagħha.
  
  
  Mill-jistenna ta'dan, huwa ma kienx il-mexxej. Il-bniedem I meħtieġa jkun sikur fil-belt, li jagħmlu preparazzjonijiet finali.
  
  
  Dan il-bniedem kellha ssib tagħha. Iżda l-ewwel I kellhom jippruvaw biex jibqgħu ħajjin, u fil-ħin deher pjuttost diffiċli.
  
  
  Tagħha, ħares lejn il-grotta. Il-bieb fid-daħla kien konness ma'l-elettriku, probabbilment qawwija biżżejjed biex joqtlu me, u l-ħitan kienu ħamsin-saqajn ħoxnin. Inti jistgħu jqattgħu kollu tal-ħajja tiegħek tismir ih. Jaħarbu jidher impossibbli.
  
  
  Hija kienet aktar minn waħda, iżda l-persuni li maqsuma tiegħi destin kienu ta ftit għajnuna. Ħafna mill-nies madwar minnhom kienu l-qodma u l-morda, probabbilment il-bdiewa li kienu qed jagħmlu l-ħajja tagħhom fuq l-art iebsa ta'l-għoljiet. Huma ppreparati għall-mewt mal-equanimity li biss Ħindu jippossjedu. Dawn kienu fuq cross-saqajha, il-kapijiet miel fuq il-ħmieġ-art, u dawn kienu kontinwament kant talb tagħhom lill-allat: "Ont Krsna, Bus Tarf."
  
  
  Huma kienu lesti għall-pass li jmiss fit-tul taċ-ċiklu tal-milied. Iżda jien ma kienx lest.
  
  
  Tlaqt fost dawn, jippruvaw iġibu ih minn fatalista daze, iżda l-ebda wieħed madwar minnhom jidher li ara me. Biss meta hi marret għall-żagħżugħ jegħleb kontra l-moan ma hi tikseb rewmatiżmu.
  
  
  Huwa beda jidħaq meta raw me. "Sabiex ikunu outsmarted l-kbira tal-ħut. Inti ingliż?"
  
  
  "L-amerika," qal.
  
  
  'Tagħmel lilek innifsek fid-dar. Aħna ser kollha jkunu mejta mill-nofsinhar.
  
  
  Huwa niżel ħdejn lilu u miżmuma minn sigaretti. Huwa ħa l-ego u fgat fuq l-duħħan.
  
  
  I talab tagħha. Inti wisq?'Għaliex huma jridu li joqtlu inti? Il-bqija huma qodma. Għaliex ma huma jridu jaraw inti?
  
  
  "I kien wieħed minnhom," huwa qal. "I kien reklutat fil-Calcutta. Dawn mitmugħa me u ħadu l-kura tal-oħt tiegħi.
  
  
  Imbagħad I raw il-raħal hawn. I ma setgħux joqtlu nies bħal li, sabiex ikunu mqiegħda me hawn mal-outcasts, lebbrużi, u l-romol li nitolbu għall-irġiel tagħhom ' ħafna." Huwa titwaqqaf u l-glared fil-gwardja. — Dawn se jiġu dalwaqt, jieħdu l-erbgħa jew il-ħames l-irġiel u jmorru għall-raħal. Jekk ma nkunux qed malajr biżżejjed, aħna se jiġu maqtula minn bajjunetti jew sparaturi. Tagħha, stajt tidher minnhom ma kien qabel.
  
  
  Iż-żagħżugħ kien rogħda bil-biża'u rabja.
  
  
  I talab tagħha. — Għandek tkun taf liema li qed sa?" "Dak li jridu jagħmlu dwar l-Indipendenza Jum? Qatt smajt dwar dan?
  
  
  Ego kannella tal-għajnejn fflaxxjati fil me bħal orphan l-ilsien. "Żgur, iżda kif taf li?" Qalulna, iżda int barrani. Huwa shrugged u t'attivitajiet l-art, għarkupptejh isfel. "Il-Rivoluzzjoni Kbira. Jekk nistgħu, aħna se jokkupaw Calcutta u kollha tal-Bengal tal-Punent. Dawn qal il-ih-pulizija kienu fuq in-naħa; l-Amerikani u Russi ma jisparaw xulxin. Kollha għandna kellhom ma kien daqqa l-pont, il-persuni, u l-istazzjon tal-ferrovija, imbagħad so Chowringy tat-Toroq, u l-djar fuq tan-nar. Calcutta tkun tali paniku li nistgħu marzu bil-mijiet ta'l-irġiel u jokkupa l-istat kollu."
  
  
  I talab tagħha. "Dan ix-xogħol?"
  
  
  L-żagħżugħ ħadlu kap tiegħu. 'I ma tkun taf. Dawn in-nies imħarrġa għal xhur. Huma jitolbu dan il-Calcutta-Armata ta'Liberazzjoni. Sinjal ser tiġi notifikata meta konsulat jisplodu. Gruppi żgħar se attakk tal-pożizzjonijiet ewlenin. Dan jista-xogħol. Hu titneħħa l-ispallejn tiegħu.
  
  
  "Ma jimpurtax għalina," huwa kompla jgħid. - Logħob tal-gwerra huma miżmuma fl-raħal kull filgħodu. Huma dejjem jieħdu l-aktar b'saħħitha li jservi bħala eżempju għall-rekluti ġodda. Ukoll, li ħassar il-raħħala hawn taħt biex silenzju ih."
  
  
  Huwa ltqajna u l-mixi tul il-ħajt, peering fil-kantunieri dlam ta'l-gћar. — Hemm il-mod minn hawnhekk?"
  
  
  Huwa ħadlu kap tiegħu.
  
  
  I mfittxija bwiet tiegħi, iżda kelli xejn iżda l-ċinturin. L-tifga ħjut ma setgħux għinni aktar. I kellhom ukoll logħbiet fil-ċinturin tiegħi, iżda xejn maħruq fil-niedja grotta.
  
  
  I d għandek tagħmel dan fil-pajjiż. Hemm aħna se kellhom xi il-libertà tal-moviment, ċans. Huwa ħares lejn l-mħattba figura li darba kien żagħżugħ.
  
  
  "X'se jiġri fil-raħal meta għandna naslu s'hemm?"
  
  
  Huwa l-qima, vojta, mocking-ħoss.
  
  
  "M'hemm l-ebda punt fl-jirreżisti l-inevitabbli. Inti biss bżonn biex jirrilassaw u nitolbu għall-aħjar post fil-afterlife."
  
  
  Huwa laħaq l-isfel, qabad Ego, u jinġibed tagħha saqajn tagħha, tagħfas iebes tagħha kontra l-niedja moan tal-grotta.
  
  
  — Inti għandek tgħid me eżattament dak li għaddej fir-raħal." Għidli dak li jagħmlu l-irġiel ma guns, fejn imorru l-vittmi.
  
  
  Tagħha kontroll fuq il-fergħa tiegħu maħlula. Issa l-ego tal-għajnejn kienu tħares lejn me; attenta, beżgħana, rrabjata.
  
  
  "Huma jieħdu ħames jew sitt persuni lejn il-quċċata tal-blat plateau, allura r-rilaxx tagħhom, jisparaw minnhom, u jsuq minnhom fil-villaġġ. Hemm sbatax-djar, l-tined u bnadi. Huma se jkollhom jippruvaw jaħbu. Jekk dawn huma suldati professjonali, dawn jaħdmu tajjeb, tagħti lin-nies xeni, forsi jisparaw minnhom fir-riġlejn sabiex dawn ma jaħbu ieħor dar. Meta l-aħħar dar hija mfittxija, kulħadd se jiġu sparati jew bayoneted. Ħaddiema żgħażagħ huma l-agħar. Huma jikkonkludu l-flus, kemm kull vittma ser jgħixu.
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. — Liema tip ta'armi ma għandhom?"
  
  
  "Targits, awtomatiku azzarin, idejn mimlija, u fit-skieken."
  
  
  Hi kienet waslet biex tmil lura kontra l-niedja moan meta hija rat il-moviment fl-ilqugħ madwar il-fildiferru quddiem id-daħla.
  
  
  "Dawn qed ġejjin," l-żagħżugħ qal.
  
  
  I talab tagħha. 'Dak l-isem tiegħek?'
  
  
  "Is-sejħa me Joe hija tajba isem Amerikana."
  
  
  Huwa ħa l-naħa tagħha, li mxew lil hinn minnu, u inklinata kontra l-ħajt, stennija. Żewġ gwardji daħal, segwit minn erba ' l-irġiel żgħażagħ fl-ħwejjeġ sempliċi. Kull sitta minnhom kienu awtomatiku tal-armi. L-għasafar tal-gwardja tal-ħares lejn me u gestured.
  
  
  "Taf!" huwa exclaimed. 'Int l-ewwel!
  
  
  L-qoxra huwa bil-mod; - il metru xafra hija tbatija inkorporati fil-tiegħi fil-warrani. It-tieni tal-gwardja tal-jinġibed Joe saqajh u dawn lilu lejn il-ħruġ. Il-papa Lord blinded me kif hu mgħoddi permezz tal-ftuħ fil-bieb.
  
  
  Squinting, huwa ra permanenti tagħha li jmiss għall-ħames persuni. Joe kienet l-unika waħda madwarhom. Kien hemm tliet in-nisa u l-qodma tal-bniedem, iżda l-magħluba. L-raġel marru, irku-grotta, imbagħad mdawwar-xemx u sib l-isfel fuq l-art.
  
  
  'Tikseb sa! il-gwardji tal-roared. Huwa injorati ih.
  
  
  Ego driegħ ġiet mtaqqba bil-ħitan, iżda huwa ma jiċċaqlaq. L-xafra imqatta'l-muskoli ta ' l-ispalla tiegħu. Imbagħad biss ma hu sider. Il-gwardja tal-nodded, u erba ' l-adoloxxenti bil-kapitolu guns ġibdet l-skieken u l-imposti fuq l-qodma tal-bniedem.
  
  
  L-xfafar żdied u l-problemi fil-fond fil-laħam tiegħi sa l-I kien attent li ma jinqaleb u jaqgħu lura tiegħi. L-skieken kompliet a l fil-soft-dawl tax-xemx, u l-xfafar issa kienu twaħħal l-aħmar. Il-bniedem ma tagħmel l-aktar ħoss, biss artab gurgle bħala l-aħħar nifs tax-xellug ego bloodied xufftejn.
  
  
  "Biżżejjed," l-gwardja qal. Huwa tkellem dwar l-ħames-bqija tal-membri tal-grupp tagħna. 'Jmorru malajr. U ma jmorrux kollha matul l-assemblea, jew inti ser tkun mejta fuq il-post. Ilaħħqu mal-gwardji.
  
  
  L-anzjani l-irġiel jintmesaħ tagħhom skieken fuq l-qodma tal-bniedem qliezet u mbagħad miksija us up. Żewġ żgħażagħ mixi'l quddiem, u żewġ magħluqa-purċissjoni.
  
  
  Il-ta'marzu ta'l-raħal marru malajr wisq; hija qatt ma kienet kapaċi li toħroġ ma tippjana li toħroġ madwar dan. Marru eżattament kif Joe qal. Fil-quċċata tal-blat plateau, qalulna li tmexxi djar tagħna. Tfittex stabbiliti, huwa ra tagħha isolati figura fuq l-inklinazzjoni hawn taħt. Kien Choeni.
  
  
  I dam malajr kif stajt l-inklinazzjoni, bit-tama I ma tistax tikseb l-isparatura fid-dahar.
  
  
  "Jimxu," huwa msejjaħ tagħha, li tagħha.
  
  
  Aħna ducked fil-ħajt tal-ġebel, u għal mument ħassejtni aktar siguri. Joe jiżżerżaq fil-ħdejn-istati uniti. Huwa ħa l-off tagħha ċinturin, jinġibed wieħed minn madwar l-irqiq jifgaw ħbula, u mogħtija lill tagħha.
  
  
  "Jekk għandek iċ-ċans, l-użu."
  
  
  Hi frowned, imbagħad tbissem, u ħsibt li raw glimmer tal-tama tagħha fl-għajnejn.
  
  
  Qabel ma tista'taħseb xi ħaġa oħra, iż-żewġ kannella figuri darted l-kantuniera tal-dar. Dawn kienu subien, l-ebda aktar minn tlettax. Kulħadd madwar minnhom kellhom pistola. L-ewwel wieħed maqtul, imbagħad ieħor, u smajt sħun jwassal whizzing fuq kap tiegħi bħala aħna dam.
  
  
  Huwa sab il-bieb u l-ducked ġewwa, ġbid fil-Choeni. Dan kien l-akbar dar fir-raħal, bl-aħrax attic fuq naħa waħda. L-attic kien madwar għaxar-saqajn wiesgħa, biżżejjed biex jinħbew inti għall-waqt. Aħna telgħu-taraġ injam u intensifikati fuq il-ħxuna tal-arżnu pjanċi. Ma kien hemm l-injam żgħar kaxxa fuq l-art. Choeny imbuttat tagħha lejn il-ġenb tal-kamra u l-motioned għall tagħha biex jimtedd.
  
  
  I kien kurjuż jekk il-ġellieda żgħażagħ kienu l-idejn mimlija. Wara l-mument, huwa induna li. Żgħir granati tellgħu permezz tal-tieqa taħt l-istati uniti, ricocheted darba, u l-sploda tliet saqajn fuq l-art. I ma kellhomx żmien biex papri. Il-parti tal-ġisem tiegħi kienet maqbuda fit-shrapnel xita, imma jien ma tħossok sħun tal-metall. Meta l-duħħan approvat, wieħed mill-subien kawt daħal fil-kamra. Ma qasir awtomatiku tal-pistoli fil-naħa tiegħu, huwa malajr mfittxija-kamra, imbagħad ego, l-attenzjoni inċiżiv. Hekk kif huwa ħares lejn l-attic, l-injam ċestun niżel tagħha.
  
  
  Huwa ma kellhomx żmien biex tevita l-ego. Il-kaxxa eliminati l-arma fuq l-ego l-idejn u l-hit ego tiegħu fil-ħajja. Huwa half-mdawwar, clutched l-idejn, u naqsu l-art, mill-nifs. Tagħha, ħares lejn l-magna. Dan jista'jkun tagħna salut. Iżda biss bħala ego kienet waslet biex aqbad tagħha, u l-ieħor tifel dam. Huwa ra comrade tiegħu tinsab fuq l-art, ħares malware fis-attic u l-doċċa l-art minn hawn taħt bil-silġ tal-balal madwar l-magna tal-gun. Ego tagħna ġie salvat mill-fqar bil-għan u l-żewġ pulzieri tal-solidu l-injam.
  
  
  Wara ftit il-mumenti, huwa miġbud ' il barra l-tifel tinsab fuq l-art u ħa l-kapitolu pistola.
  
  
  I-xellug tagħha u marru r-taraġ, u Choeni segwit me. Stqarrija-daqs tal-blat jistabbilixxu l-art. Huwa biss kellhom jiġu użati mill-ego. Dan kien jintefa barra minn blat fil wieħed malajr mozzjoni, imbagħad ppressata kontra moan, u Stahl stenniet. Il-ġebel hit biċċa tal-metall minn qrib id-dar u l-immedjatament ma kien hemm l-kju. Żamma daħal mod tagħna. I ppruvaw jikkalkulaw il-ħin eżatt. Fl-aħħar mument, huwa ducked permezz il-bieb u qabad l-anzjani suldat mill-sħiħ tpoġġi. Tagħha ego marbut naħa waħda fuq tagħha ħalq u jinġibed l-ego ġewwa.
  
  
  L-uem marbuta tagħha l-idejn u s-saqajn mal-strixxi tal-qmis, u Choeni tpoġġi gag fl-Uem tal-ħalq. L-azzarin huwa kien qed deher li tkun qed taħdem kif suppost, iżda meta l-iskartoċċ ppruvaw li timbotta permezz tal-ħabs, instab li tkun iġġammjata. Bl-addoċċ, aħna dam il-bieb u l-intitolat fid-direzzjoni l-tifel kienu ġejjin mill.
  
  
  L-istorbju wara me magħmula me-naħa tagħhom, pistola fil-lest, iżda kbir tiegħi maħlula fuq il-trigger bħala Joe niżel l-art, pistola fl-idejn, u crawled ħdejn-istati uniti.
  
  
  Ego tal-wiċċ kien rrabjata. "Wieħed minnhom maqtula tagħha bil-qabda mewt; mill-inqas huwa ltqajna tagħha pistola.
  
  
  — Inti lest li jmorru telgħa?"
  
  
  Joe nodded.
  
  
  Aħna u għadda l-ewwel ħajt, Choeni tugged fil tiegħi twal, il-wiċċ tagħha ċar. Wieħed mill-nisa li daħal mal-istati uniti kienet tinsab fuq lura tagħha; - ħajja tagħha kien mifruda, is-sider kien l-irkiekel mat-demm; kienet tiwi dollaru wieħed mill-idejn miftuħa tagħha.
  
  
  Hija kienet miġbud mill-mara Choeni mimmo u dam l-dar li jmiss. Aħna smajna aktar sparaturi u jgħajtu warajna.
  
  
  Aħna qabża fuq minfuħin-katavri. - Wiċċ tagħha kien jittieklu mill d. kandidat. Aħna titwaqqaf wara l-ħajt, issa koperti quddiem u lura, u ppruvaw li jaqbdu tagħna tan-nifs. Choeny ħares eżawriti.
  
  
  Hija ħadet l-azzarin mill me, ħadem l-attivazzjoni u l-mekkaniżmu għall-mument, u huwa jinstemgħu l-iskartoċċ żerżaq lura fis-seħħ fl-rivista. Hi mogħtija lura lili b'daqqa.
  
  
  Tinsab fuq l-art, I b'kawtela laħqu l-quċċata l-kantuniera tal-ħajt. Ma kien hemm l-ebda wieħed mill-qabel ta'l-istati uniti. Iż-żurżieqa ta'l-għoljiet mill li kellna tax-xellug ftit minuti ilu żdiedu l-quċċata ta'tliet mitt kwadru. Kien twil maqtul bl-ebda ikopru. Ma kontx ċert jekk Choeni jistgħu jimmaniġġjaw dan, iżda hija qalet li hija kienet lesta.
  
  
  Aħna qabża u dam tul il-ħajt, lesta għall-maltempata l-inklinazzjoni qabel. Aħna ma jkollhom il-ħin. Choeni ttellgħux fis-tifel żgħir fit-tul pistola. Naħa tagħha istintivament milħuq fil-mejtin kick li l-għonq, u l-tifel waqa ' sensih fuq il-demm mxarrba-art. Choeni imqajma tagħha ego arma.
  
  
  Warajh kien wieħed mill-gwardjani li jinġiebu-istati uniti fl -. L-ego magna tal-gun kien osservat fil-istati uniti.
  
  
  "Jduru madwar," huwa qal.
  
  
  Hu maqtul lilu b'mod mgħaġġel li huwa lanqas l-avviż il-moviment tal-gun. Gawk tolqot l-uem fl-sider u mibgħuta li jtajru l-żewġ metri fis-aħmar-trab.
  
  
  Aħna dam.
  
  
  Aħna kienu biss fin-nofs sa l-għoljiet meta beda l-isparar fl-istati uniti... Aħna jinżammu ducking u t-tmexxija, ducking u ddawwar il-mod ieħor, iżda aħna jinżammu għaddejjin telgħa.
  
  
  Għaxar tarzni mill-quċċata, ċifra bil-kapitolu gun żdied u l-faħam fl-istati uniti. Joe sparati fil lilu, iżda tkun insejt tieħu. Tiegħi xkubetta marru sa mill-ġdid u bil-gass, u l-bniedem magħżula madwar u naqsu l-għoljiet fl-tagħna direzzjoni. Aħna dam mimmo tal u dived up.
  
  
  Il-bniedem fil-Tank kien sorpriż aktar milli konna. Il-kamp tal-leader, raġel fil-qawwi aħdar uniformi, kellhom biss titbaxxa kannella tal-flixkun u jintmesaħ xufftejn tiegħu. Tagħha maqtul eliminat il-flixkun madwar Ego tal-idejn.
  
  
  Huwa qajjem l-idejn tiegħu fuq ras tiegħu, u l-bravado tax-xellug ego tiegħu issa li kien armati.
  
  
  Huwa mexxa'l quddiem, mfittxija l-ego, u misjuba dak li kienet nieqsa aktar reċentement... Hugo u Wilhelmina. Kien sbieħ li jkollhom ih lura. Huwa mdawwar lill-kmandant.
  
  
  "Toħroġ!" I ordnat.
  
  
  Huwa eżamina konfuż.
  
  
  "Toħroġ madwar li Bot," l-uem imsejħa tagħha. Huwa qabża u kien rogħda fil-quddiem tal-me. "Tluq tiegħek ġakketta u l-qmis." Huwa frowned, iżda ma kif qal lilu.
  
  
  I ħa barra u l-oġġetti huwa fl-ambjenti tal-blat.
  
  
  Jinżlu, Kmandant. L-raħal.'
  
  
  — Le, inti ma tistax tagħmel dan! huwa kien. "Dawn mhux ser tirrikonoxxi me mingħajr tiegħi uniformi..."
  
  
  Hija kienet maqluba l-isfel mill-ego Nog tal-ewwel. Tiegħi bidu tolqot l-ego qabel il-bajda-sħun attività fuq barra tal-mibegħda nbela'me. Choeni mogħtija tagħha l-azzarin, tinġibed l-bniedem li tiegħu s-saqajn, u hurled ego fuq it-tarf tal-plateau. Huwa rrumblati ftit, u mbagħad Joe u l-I beda l-isparar li jmiss hu u warajh, sakemm hu imwerwra u l-waqa'fi l-infern huwa d maħluqa. Meta laħaq l-ewwel djar, aħna jinstemgħu l-'clank tal-azzarin u l-vetturi tal-pistoli.
  
  
  Hi meħtieġa Choeni fil-Tank. Joe sib fid-dahar u biddel xkubetta tiegħu lill-kmandant tal-sub-gun magni. Aħna mr flimkien iebsa-passaġġ għall-kampeġġ. Huwa suspettat li huwa biss ftit l-irġiel ikun fuq id-dazju, bħala l-aktar ta'l-suldati tkun fil-Calcutta stennija għall-sinjal għal attakk.
  
  
  Choeni telgħet tagħha xkubetta kif aħna avviċinat l-ewwel tal-bini. Huwa qalbu fis-tieni l-irkaptu, aċċellerata, u jiżżerżaq fl-ewwel kantuniera. L-erba ' irġiel bil-wieqfa ma tellgħu l bogħod kif aħna titħaffef passat mimmo minnhom. Kien hemm żewġ trakkijiet qabel. Tiegħu huwa wieħed minnhom, u Joe tittaqqab żewġ tajers fuq kull karozza kif aħna titħaffef passat lilu, imbagħad aħna mdawrin il-kantuniera u screeched fuq l-ilqugħ madwar il-fildiferru.
  
  
  "Inti li l-pjan tal-xorta hemm?" Choeni nodded.
  
  
  "Smajt il-kmandant tgħid lil xi ħadd li kien se jtir Calcutta wara l-dlam." I growled. Il-pjan żgħar mbagħad se jkunu fjuwil u lesta li tieħu off. Iżda se jkollhom sentries fl-ajruport? I ma naħsibx.
  
  
  Morna dritta lejn l-ajruport, u Choeny marru għall-maniġer tgħidlu li aħna se jħallu immedjatament. Huwa frowned kif aħna kellha din il-logħba fuq il-pjan u l-misjuq sa l-aħħar ta'l-runway. I għandu jkollhom magħrufa dak li kien għaddej malli I raw il-Tank jibdew jiċċaqalqu. Dan daħal lejn l-istati uniti fil-angolu qawwi, u waqaf mitejn tarzni bogħod mill-karozza tagħna.
  
  
  Choeni nodded meta hija rat l-Tank. Hi mgħaġġla, msaħħna il-magni, u immexxi r-runway lejn l-tank. Aħna titħaffef madwar il-qasam, u l-bniedem fil-Tank qabża u ħa l-kopertura. L-kompitu tagħha huwa li aqbad il-laċċ biex tevita kolliżjoni mal-tank. Choini daqsxejn tagħha aktar baxxi tax-xufftejn iebes kif hi mmexxija il-ġwienaħ u jinżamm l-imnieħer tal-pjan tipponta dritta fuq il-ċentru tar-runway u l-Tank. Fl-aħħar mument, hi jinġibed il-laċċ f'daqqa lura. Il-magna ftit deher ġenwinament sorpriż mill-talba, iżda ma l-aħjar tagħha.
  
  
  Huwa qabża fl-għaġla għall-għarrieda ta ' l-arja teħid tal-kampjuni Mbagħad... I jista kważi tisma il-pjan gasp; aħna ma kellhomx biżżejjed veloċità għadhom għal dan il-jimmanuvra. Il-karozza żbarkati fuq il-runway mill-ġdid. Iżda aħna kellhom qabża fuq il-Tank u issa kienu screeching isfel il-binarju fuq il-mod tagħna normali tal-bidu. Ħsibt li jinstemgħu tir minn azzarin, iżda ma jagħmlu l-ebda ħsara.
  
  
  I inklinata lura fl-sedil tiegħi bħala aħna fl-aħħar nett telaq, tħoss l-uġigħ u l-ħruq ta ' l-aħħar ftit sigħat. Polz tiegħi throbbed fejn kien maħruqa mill-fjammi. It-tnaqqis fuq l-armi u fis-sider ġew mgħaddsa fl-mielħa-għaraq, u kien għalhekk għajjien li huwa seta ' l-irqad għal sena.
  
  
  "Aħna qatt ser tikseb Calcutta," Choeni qal, tipponta lejn l-gauge tal-fjuwil.
  
  
  "Tpoġġi l-ego fl-eqreb ajruport," qal. "Aħna ser tingħata xi irqad, illum u għada aħna ser fjuwil u jtajru l-Calcutta."
  
  
  Hija ħadet ftit tan-nifs u l-inklinata bil-ħerqa l-istudju l-mapep.
  
  
  
  Kapitolu Tnax-Il
  
  
  Il-jum li jmiss aħna tellgħu aktar baxx fuq l-Nil, l-kbira tax-xmara tal-Ħindu bona. L-Nil għandha ħafna tributarji; madwar wieħed minnhom huwa l-Hooghly tax-Xmara, li l-flussi'il quddiem Calcutta. Aħna intitolat nofsinhar li jsegwu l-kbira tax-xmara l-mod biex il-belt.
  
  
  F'daqqa waħda rajna dak li dehru bħal dott sewda fuq l-orizzont. Għall-ewwel, I l-ħsieb kien seagull, u wara għaxar tal-tieni, I induna li kien ġett-ġlied li jtiru fl-arja fil-darbtejn il-veloċità tal-ħoss, id-dritt li jmiss mal-Comanche. L-Comanche skidded diffiċli, il-half-qalbet, u Choeni jinġibed imnieħer tagħha sa mal-diffikultà biex il-laċċ. Huwa ħass bħal aħna kienu fin-nofs tal-enormi thunderstorm meta l-slipstream tal enormi tal-ġlied jet mimsuħa minn istati uniti.
  
  
  Joe crouched ħdejn me, l-imnifsejn ta ' ħruq fil-biża kif il-karozza mhedda li jiġu mifruda.
  
  
  Żewġ aktar tikek suwed deher fuq l-orizzont. Choeni titbaxxa l-Comanche fis-tremenda u taru baxx kemm jista'jkun fuq l-siġar. Bħala l-ġellieda tellgħu fuq istati uniti, I raw ħomor kbar stilel u l-mgħawġa-ġwienaħ ta MiG-23. Dawn kienu l-aqwa ajruplani li l-Russi kellhom.
  
  
  Choeni bil-ponta u'l isfel fl-russu l-attakkant su. L-attakkant su kien akkumpanjat minn sitt aktar rqiq-ġellieda.
  
  
  "Dan id-dehra ir-Russi ġabu fil-kbar seħħ," qal.
  
  
  Choeni qalbu għall-ajruport-frekwenza u l-sema. Kważi immedjatament, il-frekwenzi kienu mimlija bil-russu, bl-ingliż u konverżazzjonijiet. Iż-żewġ gruppi mitluba tal-ħatt l-istruzzjonijiet.
  
  
  "Hemm xi Amerikana pjani?" Choeni mitluba. Ħarisna madwar. Kif aħna avviċinat Dum-Dum-Ajruport, rajna żewġ gruppi ta triangolari-winged ġettijiet tal-ġlied jimitaw-istati uniti, l-erba'f'kull grupp. Dawn kienu twin-magna attakk tal-inġenji tal-ajru ta'l-istati uniti Marina.
  
  
  Choeni telgħet li jinżammu fl-idejn-mikrofonu, u waqt il-waqfa qasira tar-radju fil-komunikazzjoni, intervjenew u talbu għall-ħatt l-art sabiex.
  
  
  Sinjal qawwi mill-ajruport istazzjon boomed permezz tal-loudspeaker, tagħti Dawn immedjata l-istruzzjonijiet.
  
  
  Vuċi ieħor chimed bl-ingliż. "Ajru amerikan mill-inġenji tal-ajru trasportatur tal-dritt lill, aħna infurmak li għandek l-prijorità l-permess għall-art fuq is-seba'-linja tat-tmien lane. Jekk jogħġbok jippermettu l-ebda aktar minn żewġ pjani fi żmien.
  
  
  Is-sinjal kien maqtugħa u l-pjani russu ġew ordnati l-art fuq il-runway tmien żero fil-madwar seba minuti.
  
  
  Choeny u l-I skambjata ħarsiet. Aħna ma kellhomx bżonn li tgħid xi ħaġa li jesprimu il-biża li kien bini sa ġewwa-istati uniti. L-żewġ superpotenzi kienu ġbir tal-forzi tagħhom fil-belt.
  
  
  Dawn kienu imsejħa l-ambjent iż-żjarat. Jew kienu użati differenti diplomatiċi-espressjoni biex tiġġustifika l-invażjoni tal-Indjan-territorju, li issa kien fuq skala żgħira. Iżda r-riżultati se jiġu traġiċi jekk iż-żewġ setgħat qablux fuq it-territorju newtrali.
  
  
  Choeni kkontrollati l-istrumenti u l-jdur mal titbaxxa l-żgħar Comanche, imbagħad aħna żbarkati fil-bidu tar-runway u misjuq minn fuq l-apron ta'l-jet privat hangars.
  
  
  Brow tagħha furrowed fil-konċentrazzjoni. Choeny tal-interrogazzjoni-dehra magħmula me tpoġġi tiegħi ħsibijiet fis-kliem.
  
  
  "Dan huwa l-erbatax-il ta'awwissu. Għada se tkun kbira jum. Aħna qed hekk mill-qrib għall-gwerra, jien morda biha.
  
  
  Joe qalli matul it-titjira li għalkemm ma kienx jaf ħafna dwar l-terroristi, huwa jista'jieħu l-us għall-ih munizzjon depot barra mill-belt, fejn ħa l-armi tagħhom fl-antiċipazzjoni ta'l-attakk kbir fuq il-15.
  
  
  Jekk aħna jistgħu jeqirdu ih munizzjon, aħna jistgħu jipprevjenu l-attakki fuq konsulati u għalhekk l-imminenti konfrontazzjoni bejn ir-Russja u l-Istati Uniti.
  
  
  Huwa ħa l-Mercedes għall-oħra tat-triq u l-saq madwar l-kbira tal-bini li l-Russi użati għall diplomatiċi tagħhom tax-xogħol fl-Calcutta. L-persjani ġew magħluqa. Fil-quddiem tal-bini kien solidu-linja tal-russu Marini. Dawn kellhom l-azzarin sospiżi fuq l-ispallejn u l-bandoliers ma ' l-iskrataċ madwar l-korpi tagħhom. Ir-Russi kienu lesti għall-battalja.
  
  
  I ma jifhmu kif kulħadd jista'tinkiseb mill-qrib biżżejjed biex tinżel bil-bombi, iżda kelli l-sensazzjoni li l-persuna ridna kienu diġà temmew il-pjanijiet tiegħu. B'xi mod, huwa ltqajna permezz ta'dan. Iżda kif?
  
  
  Ostaklu kien stabbilit fuq iż-żewġ naħat ta'l-istati uniti-Konsulat tal-bini. US Marini fl-aħdar-ġlieda kontra l-ilbiesi kienu ddawwar il-vetturi kollha madwar.
  
  
  Joe u Choni ħa tagħha magħhom, u aħna beda ġlieda tagħna mod permezz tal-difiża madwar id-konsulat. Mill-ħin li konna permezz tal-kbira bieb u l-bankini biex quddiem il-bieb, Slocum ħareġ biex jilqgħu lill-istati uniti.
  
  
  "Għandek tajba armata hawnhekk," qal. "Mhux l-gvern tal-Indja ser jipproteġi l-pajjiż?"
  
  
  "Il-Marini?" Slocum qal. - Dawn il-forma onorarju torri. Aħna wkoll miġjuba pjani hawn... biex jgħinu l-Indjani tiċċelebra l-Indipendenza Jum."
  
  
  Huwa tbissem fil-skuża huwa taw u staqsiet kif New Delhi jirreaġixxu.
  
  
  Imbagħad Amartya Raj niżlet il-bankina.
  
  
  "Il-preżenza ta russa u l-Amerika-truppi huwa barka tiegħi," l-Indjan-pulizija qal hoarsely. "Ħafna gvernijiet tibgħat id-delegati biex tiċċelebra l-indipendenza tagħna." Huwa titwaqqaf u ħares lejn me pointedly. "Iżda Calcutta għandu l-ebda post għall-bombi, is-Sur Carter .
  
  
  Huwa enfasizza l-isem tiegħi u ppressati xufftejn tiegħu flimkien iebes, determinati-linja. Slocum jinbela ' u ħares ħati. "Jiddispjaċini," qal lili. "Is-sur Raj ... jaf min int. Hu jixtieq li l-arrest inti.
  
  
  Huwa ħares lejn l-burly Indjan-pulizija u l-tbissem. Huwa pointedly kellu l-idejn tiegħu, lesta għall-kċina.
  
  
  "Jimxi'l quddiem," qal. "L-Arrest me."
  
  
  "Mhux se jkun hemm problemi aktar," Slocum qal ma tabirruħha-kunfidenza. "Colonel Wu u l-poplu ta'New Delhi qed jaħdmu fuq ir-rikonċiljazzjoni bejn il-us u r-Russi. Għalhekk aħna imsejħa l-Istati Uniti. Kummissjoni ta'inkjesta se jintbagħtu matul il-ħdud.
  
  
  'Il-ħdud?'
  
  
  Slocum kien għadu jippruvaw-ħoss kunfidenti, iżda huwa ma setax. Huwa ħalli l-vuċi tiegħu die bogħod.
  
  
  Raj injorati lilu. Huwa ħares lejn me skeptically, imbagħad fil-Choeny.
  
  
  Huwa talab. "Għandek jwassal? Jeħtieġ li tkun taf l-informazzjoni kollha li għandek."
  
  
  "Il-fiduċja tal-uem," Choeni qal il-burly Indjan-pulizija.
  
  
  Raj frowned, iżda mixi'l quddiem tal-istati uniti fil-Slocum tal-uffiċċju. I kien sorpriż biex tara Alexander Sokolov hemm seduta. Ego l-effett tal-wiċċ kien serju.
  
  
  Huwa talab. "Inti għadu ħaj, is-Sur Carter?"
  
  
  "Assolutament," qal.
  
  
  "U l-tifel... li huwa?
  
  
  Differenti. Huwa qal li l-ebda aktar, u Sokolov għadda fil-Joe. Russu Liza nħassu l-importanza ta'l-anzjani Indjan, iżda marru l-ebda ulterjuri.
  
  
  "Is-sur Sokolov daħal hawn joħorġu ultimatum," Slocum qal. - Ego kapijiet ma nemmen li aħna sinċieri. Dawn xorta naħseb li għandna huma wara l-attakki fuq ih-paċi ir-rappreżentanti fil-Persunal. Jaħsbu li huwa parti minn pjan akbar wiċċ ih kollha fuq il-beraħ."
  
  
  "Dan mhux ser iseħħ mill-ġdid," Sokolov qal ewwel. "L-ebda aktar attakki, inkella aħna se ireġġgħu strajk ritaljazzjoni. Għandi l-ordnijiet tiegħi.
  
  
  Huwa growled, iżda l-irġiel ma nod rudely u tax-xellug permezz tal-kmamar. Meta kien marret, Raj intensifikati l quddiem. Huwa frowned, mhux jippruvaw jaħbu displeasure tiegħu.
  
  
  — I ma tistax tippermetti li inti tkompli tiegħek indipendenti azzjonijiet, is-Sur Carter. Inti huma d-tagħna kburija nazzjonali. Jew tgħidli dak kollu li għandek tkun taf, jew inti tmur għall-konsulat sakemm dan il-każ huwa solvuti.
  
  
  Choeny kien bejn l-istati uniti. Tkellmet b'mod miftuħ għall-me.
  
  
  "Jieħdu Raj miegħek," hi ssuġġerita. — Huwa jistgħu jgħinu biex inti toħroġ ħaj."
  
  
  Fejn għandha tieħu lili? Raj talab b'mod kritiku. - Lukanda tagħha huwa li jinsabu biss fl-munizzjon depot, iżda l-indja pulizija jidher li ġew jistgħu jagħmluha diffiċli għall-me. I kellhom inqas minn erbgħa u għoxrin siegħa għal riżerva, u l-I ma kellhomx żmien biex l-oġġett.
  
  
  "Id-dritt," qal tiegħu Raju. "Iżda l-ebda mistoqsijiet. U inti tmur waħdu. L-ebda wieħed ieħor. M'għandix ħin biex iwissu l-uffiċċju tiegħek.
  
  
  "Li mazz," Raj qal. "Dan jista' jkun manuvra li jwassal me madwar kwartieri ġenerali waqt li int tkompli fastidju ir-Russi. Dan id-dritt."Tisma'," I tinqasam irritably. "Safejn nifhem, għada mhix meta t-Tielet Gwerra Dinjija jistgħu jiksru fl-Calcutta. U aħna nistgħu biss għandhom ċans żgħir tal-prevenzjoni. Jekk inti tixtieq li jgħinu, l-kbira. Inkella, jien ser imorru waħidhom.
  
  
  Joe u l-I kienu diġà l-bieb meta burly Indjan segwit-istati uniti. Huwa segwit-istati uniti biex il-karozzi u l-saq lura għall-lukanda tiegħi fil-skiet. I jinstabu tagħha fil-kamra tiegħi, dived fil-bagalja Ed kien mogħti lili, u ħa Wilhelmina l-ġdida tal-maħżen. Piera, il-gass bil-bombi, ħa, pjaċir li riġel tiegħu, u poġġi l-gass funtana pinna tiegħu fl-but tas-sider.
  
  
  I jitqiegħdu fuq qmis nadif u telgħet nadif b'maktur, wieħed minn dawk l-kbar, intelliġenti għażel mkatar li Hawke dejjem għandu meta dawn pakkett tiegħi bagalja fil-kwartieri ġenerali.
  
  
  Huwa offruti Raj speċjali arma, iżda huwa ħadlu kap tiegħu. Il-ħafna tal-kromju-mgħottija .45-kalibru pistola fuq l-għadma tal-ġenbejn kienet multa ma Ego.
  
  
  Ix-xemx kienet l-istabbiliment fil-punent wara l-djar meta aħna dħalna fil-Mercedes, u bdew isegwu Joe direzzjonijiet.
  
  
  Siegħa tard, konna għadna jivvjaġġaw madwar l-periferija ta'Calcutta filwaqt li Joe ppruvaw li tiftakar fejn kien mitkellma Zakir. Fl-aħħar nett, huwa indikat me l-ispalla tat-triq u l-qabża madwar il-karozza hekk kif aħna titwaqqaf.
  
  
  Iva, huwa qal lilu nnifsu b'kunfidenza. "Hawnhekk x'imkien. Huwa xejru naħa tiegħu, tipponta lejn l-ross paddies tinfirex għall-periferija tal-belt.
  
  
  Aħna daħlu l-oqsma tar-ross, iżda Amartya Raj eżita, il-papà jaqilgħu l-għajxien tiegħu, jitlob lilu nnifsu idjota għall ġejjin mal-istati uniti. Biss meta bdejt il-mixi aktar malajr ma hu segwi me. Flimkien aħna mixi nofsinhar sakemm aħna waslet għall-ġebel moan.
  
  
  "Huwa l-vuċi," Joe qal.
  
  
  Raj intensifikati l quddiem u eżaminat il-ħajt b'mod kritiku. Huwa qal li ma tara xejn sinister fil-ġebel tal-qedem. Hija kienet waqfet mill-Ego ruku, li kien biss pulzieri bogħod mill-twissija tal-wajer li jaħdem fuq il-quċċata tal-ħajt. Il-wajer mgħoddi bil-kamin tal-toqob żewġ pulzieri fuq il-ħajt. Kien stabbilit li jirrispondu għal kemm fuq u'l isfel tal-pressjoni. Raj ma jgħidu xi ħaġa, iżda l-wajer maqbuda ego gwardja off. Din mhux xi ħaġa li d ssib fuq il-tagħha tal-razzett; din kienet l-sistema ta'allarm inti d jistennew.
  
  
  Joe marru l-ewwel, wara l-tagħha ego nudged tagħha. Huwa bir-reqqa intensifikati matul il-wajer u bil-mod qabża'l isfel sa l-art. Imbagħad tagħha Raju għen tagħha fuq il-ħajt u warajh. Joe kien gesturing minn xi ftit distanza'l bogħod. Tagħha, marru għall-lilu. Iż-żona kollha ta'l-lukanda, u ġewwa l-ħitan jiddawru mergħat, u d-digi tal-oqsma tar-ross waqa ' żmien ilu. Fil-artab water, kollha jistgħu I ara kien il-ħaxix u l-żgħar ringieli tas-siġar.
  
  
  Aħna mixi tul il-ħajt, bl-użu tal-siġar bħala kopertura. Kull mitejn tarzni aħna titwaqqaf u l-sema.
  
  
  Madankollu, aħna kważi ma laħqux l-ewwel sentinella. Kien jegħleb kontra l-siġra u ma kienx tfittex fid-direzzjoni tagħna. Huwa kien jisimgħu l-wajer u fuse tar-radju. Aħna mċaqalqa madwaru.
  
  
  Il-qamar sparixxew wara sħab kif aħna mixi fil-silenzju madwar l-mergħat miftuħa u l-studjati strixxa dwar l-erba ' mija tarzni wiesgħa, jien ma tkun taf eżattament dak li kienu qed ifittxu.
  
  
  Riħa ħafifa tal-duħħan ġibed l-attenzjoni tiegħi.
  
  
  L-visibbli riħa tal-sigaretti irħas wafted fuq il-tieni-riħ. Rajna li qegħdin tan-nar fuq ix-xellug tagħna, madwar tliet mitt metru'l bogħod.
  
  
  Hekk rajna sentinella fl-improvviżati uniformi. L-ego-preżenza kienet biżżejjed biex jikkonvinċu lill-istati uniti li konna fit-triq it-tajba. Anke Raj inklinata aktar fil-fond u mxew aktar b'kawtela kif aħna irku-bniedem.
  
  
  Fil-mili lil hinn mill-siġar, rajna l-awspiċju sinjal — triq li normalment għaddew mimmo-ringiela tat-siġar.
  
  
  "Iva, iżda aħna qed jilgħab dan il-trakk tal-logħba," Joe qal, u l-Ego-għajnejn glittered ma ' eċċitament.
  
  
  Fit-tul, baxxa pont tal-ħanut tal tagħha mitt tarzni bogħod. Is-saqaf kien kompletament koperti bil-terf u jaħslu, u l-truf kienu inklinati hekk li l-istruttura ma setgħux jiġu osservati mill-teħid ta'kampjuni tal-arja.
  
  
  Aħna bir-reqqa mixi madwar il-bini. Imbagħad kien hemm aktar siġar. It-triq waslu għal tmiem mejta, iżda meta konna fost is-siġar, rajna triq maqtugħa permezz tal-undergrowth. Aħna warajh u malajr sabet lilna nfusna fil-parkeġġ koperti ħafna. Kien hemm diversi Indjan-armata Jeeps pparkjati hawn taħt, li kienu sorpriża u l-ġodda. Kif ma huma jispiċċaw hawnhekk, fil-kamp li hi maħsuba li tappartjeni għall-minnhom, li tappartjeni għall-terroristi?
  
  
  'Dak li huwa? Raj talab drastikament. "Għaliex aħna stennija?"
  
  
  "Dawn il-Jeeps... misruqa mill-armata, naħseb."
  
  
  Raj wieġbu, " Iva. Jew mibjugħa lill-terroristi. Ma hemm l-korruzzjoni kullimkien."
  
  
  Joe tugged fil tiegħi twal u bil-ponta ta'l quddiem. "Hemm," huwa qal tensely. "L-munizzjon depot".
  
  
  I ħares lejn il-qasam huwa rrimarka u raw-dwal twinkling quddiem il-siġar.
  
  
  Fin-nofs permezz tal-dwal tat-triq prinċipali, aħna waslet għall baxx tal-ġebel tal-bini. Dan kien fl-żona miftuħa, bl-ebda jaħbu, u I tista'tara li kien hemm għal żmien twil. Kien hemm triq li twassal direttament lill-bini, li wkoll ntemmet fl-kbira tal-bieb.
  
  
  Joe u l-I bdew jimxu fuq, iżda Raj whispered lura.
  
  
  "Aħna d aħjar jiksbu lura," huwa qal.
  
  
  ""Għaliex?'
  
  
  "Biex tikseb rinforzi." Li jistgħu jiġu miġbura minn mitt nies... elf, jekk ikun meħtieġ. Aħna madwar il-bini u l-twaqqif kulħadd fl-minnhom fis-sala."
  
  
  Huwa kien sa, iżda kien jinġibed mill-ego.
  
  
  "Dawn ser ikunu għaddew qabel ma aħna jiksbu lura," qal.
  
  
  "Iżda aħna ma tistax tmur fil hemm waħdu," huwa tinqasam. "Aħna ma kellhom l-opportunità."
  
  
  — Għandek idea aħjar?"
  
  
  "Huwa illegali," qal il-burly-pulizija. Hija magħmula tidħaq tagħha. Minflok, Joe beckoned tagħha, u aħna ew sentenzi lagħaq sa l-bini.
  
  
  Kważi sinċerament, fit bil-kapitolu gun avviċinat-istati uniti. Kien raw us-tieni l-aktar tard, iżda Joe irreaġixxa dwar l-istint. Huwa jxandru saqajh u taw sħun awguri fil-Ħindu, li malajr il-sentinella.
  
  
  Il-bniedem mċaqalqa l-azzarin, iżda kien tard wisq. Ont diġà kien jaqbeż fil lilu. U dan iż-żmien kelli eżattament dak I meħtieġa... Pierre, il-ftit gass bombi li kien dejjem bejn tiegħi s-saqajn.
  
  
  Huwa attivat fil-quddiem tal-bniedem tal-wiċċ u raw a storduti-espressjoni bħala huwa ħa nifs fil-fond qabel jirrealizzaw dak li kien qed jiġri.
  
  
  Kien mejta meta l-uem ħalli hu żerżaq l-art. Hija ħadet biss nofs minuta biex tiftaħ il-lock għall-jum, u konna diġà ġewwa tal-vot. Tużżana kaxex tal mimlija sib kontra ħajt mal-Armata Indjan-logo fuq dan. Kontra l-oħra tal-ħajt kienu kaxex tal-armi, xi miftuħa, xi wħud għadhom telgħu abbord. Kien hemm anke xi ftit tajn u'xogħol fuq id-dahar tal-ħajt, biżżejjed biex tarma żgħir partiġġjana-armata. Iżda l-bini kien l-aktar mimlija bil-improvviżati bombi — żewġ trimestri shrapnel frak li kienu ġew użati għall-naħa l-Amerikani u Russi kontra xulxin matul l-aħħar ftit jiem. Hija kienet għadha-verifika tal-maħżen meta sentinella deher fil-bieb fuq l-naħa l-oħra tal-tul, dejqa-kwartieri.
  
  
  Aħna ma kinux mwissija — tagħha ego ma tara jew tisma tagħha. Huwa kien kemm jekk hu d biss qabżu barra mill-dellijiet, il-awtomatika mirfud fuq l-għadma tal-ġenbejn.
  
  
  Kien irqiq u l-anzjani, bilkemm tiegħu twenties, u kien liebes il-improvviżati uniformi hi d jidher fuq xi wħud mill-suldati fl-raħal. Huwa ma toqgħodx lura; hu mmirat u faħam.
  
  
  Huwa għażel Joe-ewwel, u l-tifel ma ċans. L-balal tolqot lilu biss qasir tal-ħajja tiegħu u eliminat lura lilu. Kien mejta qabel taħfir biex il-ħmieġ sular tal-bini.
  
  
  L-żewġ li jmiss sekondi deher bħal eternità. - Naħa tiegħi riedu Wilhelmina, tiegħi saqajn mgħawġa, u huwa waqa'l-art; u l-għajnejn tiegħi kienu fuq il-sentinella sider. Tagħha diġà magħżula il-punt fejn tagħha se tolqot lilu jekk ngħix għal żmien twil biżżejjed. Fis-sider, bejn l-trakea u l-qalb.
  
  
  Jien ma naħsibx I tista'tagħmel dan. Il-kapitolu gun malajr taw mod bogħod mill-Joe bloodied-ġisem u mmirati lejn l-Amartya Raj. Ftit balal għall-kbira tal-cop, il-bqija għalija; li kien l-sentinella kellha tagħmel.
  
  
  Kif huwa tinqaleb, huwa maqbuda idea ta'Raj tal-wiċċ. Kien iffullar, iżda ma kien hemm ebda sinjal tal-biża'. Deher simili kien qed jistennew li jiġu maqtula. Huwa li jinżammu-idejn tiegħu fil-ġnub tiegħu.
  
  
  Huwa kien fuq l-art u l-rrumblati għall-kopertura bħala l-sentinella tal-arma iffavorixxa lejn Raj tal-istonku.
  
  
  Iżda l-sentinella ma tan-nar. Filwaqt li l-għan, l-azzarin kien osservat bil-miftuħ fl-tall-pulizija.
  
  
  Meta Raj ma jiċċaqlaq, il-sentinella daru u kompliet tipponta bl-arma tiegħu. Iżda l-ego ritmu kienet imfixkla, u dan tani l-opportunità li roll fuq il-munzell ta kaxxi. L-sentinella eżita, jibżgħu li jisparaw l-splussivi madwar me.
  
  
  Huwa fdati tiegħu l-armi. huwa jaħdem darbtejn, u kemm balal tolqot l-uem fl-sider. Huwa kien darba qabel ma naqas għal l-art.
  
  
  Meta kien kollha, huwa bir-reqqa ltqajna barra minn wara l-kaxex. Raj kienet għadha wieqfa fil-nofs tal-kuritur bejn il-munzelli tal-munizzjon tagħhom.
  
  
  Aħna t'attivitajiet fuq xulxin mingħajr ma jiċċaqlaq. Imbagħad il-gun ma kien fuqu. Huwa ma tfittex sorpriż.
  
  
  "Tpoġġi l-gun fuq l-art," l-uem qal tagħha.
  
  
  Huwa tbissem.
  
  
  — Inti tagħti l-ordnijiet issa, is-Sur Carter?" — Twaqqaf dan! " huwa snarled.
  
  
  "Int l-uniku wieħed madwarhom," ego-akkużat.
  
  
  Huwa jista'biss aqta, iżda huwa ma setax tinsa l-mument meta l-sentinella dehru li jirrikonoxxu l-burly-pulizija u ħalli l-ego ħajjin.
  
  
  "Tinsa li jiena anzjan uffiċjal tal-pulizija," Raj qal. — Taħseb li xi ħadd se jemmnu inti?" Huwa tbissem b'fiduċja meta ma risposta tagħha.
  
  
  Huwa inklinata tiegħu ras u l-sema tal-ħoss fi l-distanza.
  
  
  I tista 'tisma', wisq l-trakk kien ċaqliq l-irkaptu kif ħareġ l-għoljiet.
  
  
  "In-nies tiegħi," huwa spjegat. "Huma waslet għall-armi."
  
  
  "Għall-għada?"
  
  
  Iva.'
  
  
  — Imma dak li taħseb li inti ser jintlaħqu?"
  
  
  "Aħna qed jwaqqgħu l-istat tal-gvern. Aħna tista'toħloq biżżejjed għall-problemi l-gvern ċentrali fi New Delhi li tiddikjara l-liġi marzjali. Dawn stajt sar qabel dan. Biss dan iż-żmien aħna se tagħmel żgur li ma hemm l-ebda uffiċjali tal-xellug ħaj li jistgħu jieħdu l-kwistjonijiet fis-idejn tagħhom stess."
  
  
  "Ħlief għalik.
  
  
  ""Iva.'
  
  
  "Inti qed barra tal-xorti," qal. Huwa tiegħu bil-ponta tal-gun fi l-armi ta'madwarna. "Ma jkollokx biżżejjed provvisti jew l-irġiel li jieħdu fuq il-belt, aħseb u ara l-istat kollu."
  
  
  Hu titneħħa l-ispallejn tiegħu. "Aħna lesti li jieħdu l-riskju."
  
  
  I talab tagħha. "Aħna" aħna?'
  
  
  "Stajt qal biżżejjed," huwa qal.
  
  
  Huwa beda jħares fuq l-ispalla tiegħu fil-bieb aħna d daħlu. Barra, aħna smajna trakk tieqaf u l-ħsejjes ta ' l-irġiel jaqbeż. Dawn kienu fil-karattru-burdata, jitkellem u tidħaq simili jagħmlu l-irġiel qabel il-ġlieda. Meta l-ewwel wieħed mixi permezz il-bieb u l-ra Raj, huwa tbissem fil-rikonoxximent. Iżda l-espressjoni tiegħu mibdula meta raw il-gun fl-naħa tiegħi. Raj tkellem sew biex tinkiseb l-uem fl-Ħindu, u l-bniedem sostnuti mill-bogħod. Ma kien hemm l-trab u l-ħsejjes barra; imbagħad f'daqqa kien kwiet.
  
  
  Amartya Raj growled fil lili mill-ġdid. "Ukoll, is-Sur Carter, liema huma inti se nagħmlu issa? Inti huma mdawra. U inti fin-nofs tal-diversi tunnellata ta'splussivi.
  
  
  "Jekk l-I die, inti ser die wisq," qal il-papà.
  
  
  Hu titneħħa l-ispallejn tiegħu. "Jiena Ħindu. I dubju li l-mewt huwa ħażin għalija bħala huwa għalik. Għalhekk, I ripetuti, is-Sur Carter, eżattament dak li trid tagħmel? Inti se tagħti me armi tiegħek, jew inti se stenna sakemm l-irġiel tiegħi daqqa us kemm fi miljun biċċiet?"
  
  
  Kapitolu Tlettax
  
  
  Fl-eġittu, jekk l-aħħar dollaru fuq il-mejda, inti tista bluff.
  
  
  Għalhekk, bil-wieqfa fil-maħżen bil-truckload tal-persuni barra u tunnellata ta'l-isplussivi ġewwa, tagħha ddeċidew li jieħdu l-opportunità. Kien hemm wieħed biss mod, u l-I meħtieġa Raj bħala tiegħi skorta. L-uem kienet li jżommu off tagħha suldati jekk hija kienet f'pożizzjoni li tikseb minn hemm ħaj. Iżda anki bil-ftit luger mehmuża ma'l-ego, ma jidhirx bħal dan ikun twaqqaf lilu. Raj kien professjonali, espert fil-armi u esplożivi, biss bħal tagħha. Iżda kelli l-vantaġġ wieħed, reputazzjoni tiegħi. Sabiex I tossed tiegħi karti dwar il-president, u l-Stahl stenniet nisperaw.
  
  
  "Agħtini l-gun tiegħek u għassa," qal.
  
  
  ""Għaliex?'
  
  
  Huwa eżita, u hi hit ego tiegħu bil-luger għall-tempju. Huwa l-problemi li l-art u l-ttieħdet mill-lilu mill-ego tiegħu, għassa tiegħu, u .45-kalibru pistola.
  
  
  Meta daħal, huwa kien biss lest x-xogħol tiegħu. Kien urġenti tax-xogħol, iżda deher simili ikun xogħol.
  
  
  Fil-qalba ta'dan kollu kien granati. L-attakkant jinġibed, allura imbuttat Ego lura biss biżżejjed li żżomm is-sigurtà tal-qbid fis-seħħ. Raj mbagħad kiser il-ħġieġ fuq l-għassa u jitneħħew l-tieni-idejn qabel ma tapplika lapes li l-arloġġ.
  
  
  Ippruvajt tagħmel dan hekk li l-naħa ż-żgħar ta'l-arloġġ imbuttat l-lapes bogħod. U l jaqgħu lapes se tarmi l-perikolużi pin tal-granati. Meta dak li ġara, kellna erba'sekondi biex jaħarbu.
  
  
  Meta I wera li Raj, huwa beda jidħaq. 'Int kidding. Dan se qatt xogħol.
  
  
  Huwa eżamina sorpriż. 'O? Għaliex le? Huwa ħadem fil-Hong Kong. Inti tista smajt ta'dan. Huwa jintuża bħala jimblokka għall-qodma Ċiniż kuntrabandist. L-għan mill-torso, eżattament skond il-pjan.
  
  
  "Iva, tajba," Raj ammessi. "Jum wieħed, forsi. Filwaqt li l-pinna hija bilkemm fis-sala fil-garnet... jekk il-lapes huwa tqal biżżejjed... jekk l-arloġġ tkun stralċjata stretta... jekk...
  
  
  Jien ridt li tidħaq. Minkejja nnifsu, ċaħdet. I warajh. Tliet metri, sitt kwadru; aħna trattati mill-ġdid, iż-żamma tal-għajnejn tagħna fuq il-mazz sadanittant il-punt. Kien bil-wieqfa fuq il-quċċata tal-miftuħ ċestun ta'tajn qxur. Jekk il-granati tisplodi, tajn ċikli u l-oħra kollha splussivi fil-bini se tisplodi. Ikun enormi ta'splużjoni. "Naturalment aħna tista'taħdem b'mod mgħaġġel," qal.
  
  
  Kif? Ego ħarsa ġie ffissat fuq il-granati.
  
  
  "Flimkien," qal. "Aħna setgħu jimxu l-trakk. L miftuħa għalik. Inti għandek iċċempel lit-irġiel filwaqt li jimxu. Inti għandek jgħidulhom biex ma jisparaw.
  
  
  "Tmur għall-infern," huwa qal.
  
  
  Aħna dam kif bogħod mill-granati kemm jista'jkun. Konna kien madwar l-ġurnata kollha. Tagħha, jinstemgħu ego, jirrispettaw in-nies fl-istati uniti barra. Dawn kienu qed jistennew li l-ego tal-ordni.
  
  
  "Ħu l-ħin tiegħek," huwa qal tagħha bil-kalma. — I medju, inti għandek disgħin sekondi.
  
  
  Huwa t'attivitajiet me għall-mument, imbagħad ħares lura lejn il-granati.
  
  
  "Sebgħin sekondi," qal. kien hemm ħafna tal-ħin. Naturalment ma tistax-kura... bħala Ħindu, u dak kollu. Huwa ħarsu lejn l-għassa tiegħu. "Sittin sekondi."
  
  
  Huwa beda l-għaraq. Ont, wisq.
  
  
  "Dan jista-xogħol," huwa muttered. "Forsi din se biss ix-xogħol."
  
  
  "Ħamsa u erbgħin sekondi."
  
  
  Issa stajt ħares lejn dan, huwa kbir jittrattaw xorta waħda. Jiena naħlef li Alla smajt l-arloġġ timmarka.
  
  
  "Inti ma nemmen li dan huwa għaddej ix-xogħol, għandek?" huwa staqsa lilu nnifsu. 'Inti ma nemminx...'
  
  
  Hija lanqas ma jintemm il-sentenza tagħha fil-moħħ. F'daqqa waħda kien hemm l-ebda ħin għall-gost.
  
  
  "Tletin-żewġ sekondi... wieħed u tletin."
  
  
  Ma jibqax magħduda fuq Raj. I magħduda għal lili nnifsi. "Jieħu l-apposta, Carter," l-burly-pulizija għajjat. "Imbagħad din il-ħaġa off. Kostya Boga. Qalbhom, huwa intensifikati lejn il-granati. Huwa qabad driegħ tiegħi u waqaf me. - "Le, mhux dejjem," għajjat. "Inti tista'tagħmel dan jivvibraw. Inti...
  
  
  Huwa ħarsu lejn l-għassa tiegħu. "Oh Alla tiegħi, għaxar sekondi... disa'... tmien."
  
  
  'Jimxu!'Twaqqaf dan! huwa roared. 'Malajr!'
  
  
  Ma ħsibniex fil-darbtejn. Aħna dam. Sinċerament l-bieb.
  
  
  Tagħha, jinstemgħu lilu jgħajtu fil-Ħindu, u kien sinċerament wara lilu, li għandhom gun għall-ego lura. I ma wieħed jifhem dak li kien jgħajtu. Huwa jista'biss tama li kienet ordnat l-irġiel tiegħu li jżommu l-nar.
  
  
  l-ego tal-suldati raw dan; xi wħud minnhom armi magħmula fuq l-istati uniti. Huwa għandu jkollu għajjat xi ħaġa oħra, minħabba kollha f'daqqa in-nies kienu qed taħdem fid-direzzjonijiet kollha. Dawn immedjatament dam wara l-istati uniti.
  
  
  Konna fuq il-trakk meta Raj daru u l-hit me tiegħu muskolari-driegħ. Huwa slapped me fuq il-geddum, tagħmel me iqassmu.
  
  
  Tagħha maqtul laqat il-Luger u tkun insejt tieħu.
  
  
  Xi ħadd wara me wkoll jaħdem, u li l-qabża fl-trakk. I sparati żewġ aktar malajr shots fil Raj, iżda ma tara jekk I d tolqot lilu.
  
  
  Imbagħad l-munizzjon miżbla tellgħu fl-arja. Jew tiegħi ħiliet għenu, jew kien miġnun gawk. Jien qatt ma ser tkun taf, iżda l-bini baxx sploda bħal ġgant firecracker. L-ewwel flash kien għama raġġ tal-dawl li l-xellug abjad tikek fuq tiegħi retinas. Imbagħad kien hemm pop, u l-ħoss hit tiegħi eardrums. Imbagħad ġew il-qxur li tolqot me fil-wiċċ, u l-pressjoni tad-teħid ta'kampjuni tal-arja li tefgħu me lura kontra l-trakk.
  
  
  L-balal u l mimlija mitfugħa fl-arja mill-bidu splużjoni sploda peress li tolqot l-art. Xkubetta balal crackled fil-fatali staccato bħala debris naqas madwar me.
  
  
  Rajt-bniedem mitfugħa fl-arja, u l-korp tiegħu kien imkisser u imkissra qabel ma naqas mill-ġdid. Oħrajn miet minnufih jew wara jiltaqgħu fil-ċrieki taħt silġ tal-balal sakemm qoxra sploda li jmiss li minnhom, ripping l-ih fir-nofs.
  
  
  I ħa l-trakk u l-saq dritta permezz tal-xott tar-ross paddies l-Mercedes. L-isplużjonijiet kienu għadhom tad-dawl sa filgħaxija sema wara me meta qabbdet fil-Mercedes.
  
  
  Ma kontx naf jekk xi ħadd ieħor kien għadu ħaj fil-ribelli depot munizzjon, iżda I kien wisq għajjien tinkwieta dwar dan.
  
  
  I saq aktar minn kilometru qabel indunajt li l-driegħ tax-xellug tiegħi kienet dgħajfa. L-ispalla tiegħi iweġġgħu, u meta huwa qajjem naħa tiegħu li tħares lejn agħlaq, huwa ħass shrapnel ittaqqab it-tessut tal-tiegħi doublet.
  
  
  Bżajt li jien mhux se jkollhom ħafna ħin qabel ma tlift l-kuxjenza, u kelli l-terribbli suspett li l-problema ma kienx solvuti għadhom. I meqruda l-terroristi-provvisti u forsi anki maqtula-aktar importanti tal-persuni, iżda I ma kienx sodisfatt. Ma kien hemm l-ieħor żgħar aspett li hija kienet li jiċċekkjaw.
  
  
  Għalhekk kelli bżonn l-għajnuna, xi ħadd li l-appoġġ me sakemm il-kriżi kien'il fuq.
  
  
  Kien hemm wieħed biss post li jistgħu jmorru. U ont, bit-tama I d jkun hemm qabel I għaddew barra.
  
  
  Choeni kiesaħ idejk bir-reqqa jitwaħħlu l-Banda l-Għajnuna li l-toqba fil-tiegħi ta ' l-ispalla. Imbagħad hi inklinata bil-quddiem u li kienet tiegħi uġigħ fil-post.
  
  
  Istintivament, huwa tinqaleb u ppruvaw li pick-up tagħha, iżda l-uġigħ kien għadu wisq.
  
  
  "Foqra kid," hija qalet. "Int xortik tajba huma ma joqtlu."
  
  
  I qabad up u ppruvaw li jorjentaw lili nnifsi. Ont kien fl-appartament tagħha fuq is-sodda fejn kellna sess sabiex dan l-aħħar.
  
  
  "Inti dam fis-Mercedes," hija qalet. "Inti għadda minn meta inti miġbud fis-awtostrada."
  
  
  Hi tax-xellug l-sodda u marru għall-tieqa. Meta hi fetħet il-purtieri, xemxija brylev tifqigħ fil-kamra.
  
  
  'Oh Alla tiegħi!"L suffocated. "Huwa diġà filgħodu."
  
  
  — Inti raqdu permezz tal-lejl. Għandek bżonnha.
  
  
  Hija kienet talbet biex tikseb il-ħwejjeġ tagħha, u hija dam sa me u ppruvaw li timbotta me bogħod.
  
  
  "Ma tifhimx," qal. "Dan huwa l-ħmistax-il... maġġuri attakk... li jistgħu wkoll jieħdu l-post tal-lum. Għandna biex twaqqaf dan.
  
  
  Hi tbissim ewwel u jpoġġi l-naħa tagħha fuq tiegħi earlobe. — Ma tiftakar?" Inti taw dan il-ħajt.
  
  
  Kif?'
  
  
  "Tat-terroriżmu l-munizzjon depot... inti meqruda l-ego-aħħar bil-lejl. Flimkien ma Raj.
  
  
  Brow tagħha furrowed par. "Ma inti tisma li?"
  
  
  - Għall-estestvenno. Il-belt kollha jaf. Smajt l-isplużjonijiet hawn.
  
  
  - Moħħ tiegħi ħassewhom bi ngħas. I ma tantx jifhmu dak li qalet sakemm hi msemmija Raj mill-ġdid.
  
  
  "Amartya qalli kollox."
  
  
  "Raj? Hekk hu ħaj?
  
  
  "Iva, midruba, iżda ħaj. Huwa jixtieq li inti jattendu ċ-ċerimonja fil-Kamra tal-gvern tal-lum.
  
  
  Hu taħt il-nifs tiegħu. L-bagħal kien għadu ħaj.
  
  
  "Huwa ser pick-up fil-karozza," hija qalet. "Skorta". F'daqqa waħda huwa mifhum tagħha. Kien jaf tagħha wisq. Raj mibgħuta skorta għalija, iva, ftit executioners, l-ebda dubju, li se jiżguraw li qatt ma kien skopra mill-RTA mill-ġdid.
  
  
  Meta?'
  
  
  'Issa. Fi kwalunkwe ħin.
  
  
  Huwa imbuttat tagħha bogħod u marru għall-tieqa. Fil-kwadru hawn taħt, huwa ra tidwir tal-karozzi fl-awtostrada. Choeni oġġezzjona, iżda hija malajr ltqajna lebsin, tipprova tispjega l-qagħda li Ħej.
  
  
  Aħna tax-xellug l-appartament eżatt qabel iż-żewġt irġiel waslu madwar il-karozza fl-awtostrada. Choeny tal-qaddejja miġjuba ih għal kamra tas-sodda, u aħna maħruba permezz tal-dahar bieb.
  
  
  "Umoristiċi," Choeni muttered kif aħna telgħu fil tagħha kulur il-krema Bentley. "Raj ma għandhom xejn x'jaqsmu mal-terroristi. Ma kienx tibgħat l-irġiel tiegħu biex joqtlu. Naf tagħha ego.'
  
  
  Iżda l-mument hija qalet li, .45-kalibru bullet toqba deher fuq il-kappa tal-karozza. Il-bidu tat-tieni wieħed deher fil-bumper bħala l-Bentley jinġibed tagħha sa l-awtostrada li l-bieb.
  
  
  Kif aħna mdawrin fit-triq, hija rat l-irġiel fl-tagħha tieqa tas-sodda, fejn jixtiequ li nkunu. L-pistoli fil-ih-idejn tinżamm l-isparar mill-istati uniti.
  
  
  "Huwa veru," hija qalet. "Imbagħad Raj huwa l-terroriżmu tal-leader... il-persuna wara l-isplużjonijiet?"
  
  
  - "Le," qal. Tiegħi rewmatiżmu wkoll sorpriż me. Kollha f'daqqa, I nħassu li Raj ma kienx il-mexxej ta'l-terroristi, il-kaptan tal-plot kollu, għalkemm I verament kien hemm l-ebda raġuni li dubju — I kien biss kkonċernati dwar ċerti affarijiet huwa qal, jew forsi dak li kien għadu qed jinħassu madwar me.
  
  
  "Li huwa imbagħad?" Choeni mitluba.
  
  
  Ma kontx naf li. Anke jekk aħna kienu biżżejjed bogħod mid-dar biex jibżgħu tal-nies Raj kienu mibgħuta li joqtlu me, I tolqot l-gass tal-pedal iebes. I tinżamm l-għajnejn tiegħi dwar il-sentinella. Kelli terribbli suspett li l-nofs il-belt jistgħu jmorru fil-arja fi kwalunkwe mument.
  
  
  Choeni ipprova jikkalma me isfel. "Mur ftit aktar bil-mod," hija qalet. — Aħna mhux qed fl-għaġla-dritt li issa. Raj ma tistax twettaq il-pjanijiet tiegħu, " hija qalet. — Għandek meqruda ih-provvisti. Inti maqtula-maġġoranza tal-ih in-nies. Huwa ma jistax timplimenta l-ih-pjan.
  
  
  Dak li qalet li ma tagħmel ħafna sens, iżda jien ma setgħux jikkalma. Jien xorta kellha wisq mistoqsijiet. U f'daqqa waħda tagħha, ħsibt li kien jaf fejn issib it-tweġibiet. Choeni qal xejn tagħha bħala huwa miġbud l-Bentley fuq Triq prinċipali u mgħaġġla lejn in-nofsinhar tal-konsulat. It-triq kienet diġà mimlijin bl-festi atmosfera bil-bnadar fuq l-dwal tat-triq. L-bankini bdew imla bl-nies fil-ħwejjeġ qawwi l-intestatura lejn il-bini tal-gvern ċentrali Calcutta.
  
  
  "Dawn imorru għall-vaganzi," Choeni qal.
  
  
  "Meta ma dawn jibdew?" I talab tagħha tensely.
  
  
  Fil-tnax-il nofs in-nhar.'
  
  
  Huwa ħarsu lejn l-għassa tiegħu. Kien għaxar-tletin.
  
  
  L-aktar dħalna-belt, l-akbar l-folla sar, sa nistgħu biss nimxu fi l-bebbux tal-pass. In-nies kienu ikkulurit nazzjonali tagħhom għall-ħwejjeġ. Dawn jissej-istati uniti fil-burdata tajba, iżda l-vista ta'l-ihk startled me. I ra tagħha, u mhux in-nies, iżda mal-ħbub ta ' l-trab, li l-vot-vot, se taqbad minn imdawla jaqblu.
  
  
  Is-sitwazzjoni fil-quddiem tal-Amerikani l-konsulat wkoll ma inaqqsu tiegħi l-ansjetà. L-istati uniti Marini kienu għadu hemm. Huma kellhom guns magħhom u li kienu mgħobbija bil-kbir ma'l-munizzjon tagħhom, iżda dawn kienu fil-libsa sħiħa uniformijiet u n-nies kienu l-iffullar madwarhom.
  
  
  Huma kompletament ħalli tagħhom tal-gwardja tal-isfel.
  
  
  "Huma jafu li l-terroristi ġew meqruda," Choeni spjegat kif aħna saq permezz il-gradi li l-konsulat-bitħa. "Russa-tfal".
  
  
  I groaned fil-tagħha, iżda hija l-qima u imsejħa me allarmanti. "Huwa fuq," qalet b'kunfidenza. L — ebda problema fil-livelli kollha. Aħna ser arrest Amartya malajr. Hemm xejn huwa jista'jagħmel.
  
  
  Tagħha ħej, ma jikkontradixxix. Tagħha qabża madwar l-karozza u dam l-konsulat.
  
  
  Slocum kien biss li r-taraġ meta ont tifqigħ fil -. Il-biża kienet marret, madwar l-ego tal-għajnejn, kif kien il-għaraq fuq brow tiegħu. Kien li l-kalma, kessaħ professjonali diplomatiku ġdid. Huwa frowned meta raw me, u kont naf li kienet minħabba I kienet ċaħdet l-uem tal-midja tal-rapporti li kien ġie kważi eliminat l-aħħar ftit jiem meta hu maħsub-dinja tal-votum votum se tisplodi fil-ego-qasam. "Oh, is-Sur Carter," huwa qal mingħajr tbissima. — Inti sejjer għall-parti?"
  
  
  Ego imsejħa tagħha. "Marini... dawn ma lin-nies iżommu l-biża."
  
  
  Huwa taw condescending snort. "Li warajna. Is-sur Raj tal-irġiel maqtula l-terroristi-aħħar bil-lejl. Ont, I nassumu li inti għenhom bil-li.
  
  
  "Xorta waħda jista jkun hemm attakk," qal b'mod urġenti. "Waħda mill-bombi jistgħu jiġu jintefgħu fil-konsulat russu u dawn se tibda l-isparar."
  
  
  "Jikkalma, is-Sur Carter," Slocum qal. "L-każ issa hija f'idejn il-professjonisti... diplomatiċi. U aħna qed iżommu l-sitwazzjoni taħt kontroll."
  
  
  Huwa poġġa jagħti saħħa naħa fuq l-ispalla. "Li tkun onest, dan filgħodu aħna qegħdin biss ħbieb li testendi l-idejn għall-Russi." Huwa ħarsu lejn l-għassa tiegħu. "Għaxar minuti, ikunu eżatti." Ih is-Sur Sokolov huwa hosting tagħna żgħar tad-delegazzjoni. I ma għandekx biex tgħaġġel hemm.
  
  
  I talab tagħha. 'Delegazzjoni?'
  
  
  Huwa għadda mimmo lili. L-ego-sewwieq, tal-Baħar b'mod sħiħ uniformi, li saret l-bieb miftuħ u Slocum mixi matul il-karozza quddiem il-bini.
  
  
  "Colonel Wu idea," għajjat.
  
  
  Kien fil-karozza meta l-Ego qabad tagħha mill-ispalla. "Stenna," I tinqasam fi lilu. "Dak dwar Colonel Wu?"
  
  
  Rrabjata, huwa imbuttat-naħa tiegħi bogħod. "Ħarsa, Carter, ix-xogħol tiegħek isir hawn. Inti jkunu lestew ix-xogħol tiegħek, nixtieq ngħid mdemmija-kompitu. Sabiex toħroġ Calcutta waqt li inti xorta tista'.
  
  
  Huwa mdawwar lura għall-karozzi, iżda l-ego qabad mill-ġdid u saret huwa diffiċli kontra tiegħu fis-sider. Is-sewwieq ħadet pass fid-direzzjoni tiegħi, imbagħad jitwaqqaf. "Jieħu l-apposta, Slocum," I growled. 'Tweġiba me. Dak li ma Colonel Wu toħroġ?
  
  
  "Ħadd mill-negozju tiegħek," huwa qal, " iżda aħna għandna l-idea kbira. L-paċi ġest. It-tfal se tieħu l-fjuri għall-Konsulat russu. Dan se jkun l-xandir fuq it-televiżjoni madwar id-dinja permezz tas-satellita."
  
  
  Huwa ħa l-naħa tiegħu off Ego ta ' l-ispalla. Jien ma nemminx dak li huwa kien qal. "Tfal," qal.
  
  
  "Iva, permezz Colonel Wu tal-orfni. Mijiet ta'tfal.
  
  
  Bil-fjuri mill-istati uniti, għall-Russi. Brillanti, ma taħsibx?
  
  
  I żidiet fid-dahar, waqt li jirrealizzaw li qatt ma kien mifhum kif terroristi ma ix-xogħol tagħhom.
  
  
  Slocum daru u ltqajna fil-karozza, l-għeluq il-bieb warajh. F'dak il-mument, Choeni daħal fuq u kien li jmiss me.
  
  
  — Huwa qal li jkun hemm it-tfal, ma huwa?" hi whispered. "Imbagħad ser tmur..." Hi waqfa qasira li jikkunsidraw il-ħsieb li ma kienx għadu ffurmati bis-sħiħ. "I jfisser, mhuwiex nixxiegħa għadhom. Għadha ma ġietx. U Colonel Wu...
  
  
  "Iva," qal. "Dan għandu jkun Colonel Wu. Iżda dawn se tort l-Amerikani. Slocum... dan madman... hu kien jilgħab fis-Colonel Wu tal-idejn l-mod. I dam lura għall-Bentley, u Choeni segwit me.
  
  
  'Dak li beħsiebek tagħmel?'Alla tiegħi!' hija exclaimed.
  
  
  "Twaqqaf dan il-każ jekk kapaċi."Tagħha jiżżerżaq wara r-rota kemm hi avviċinat l-oħra tal-ġurnata.
  
  
  - "Le, jien ser imorru waħdu," qal. "Li tista'tikseb perikolużi."
  
  
  Hi injorati-kummenti tiegħi u sib l-isfel.
  
  
  "Jekk huwa Colonel Wu, għaliex ma hu tagħtina l-informazzjoni dwar Zakir u l-tempju?" "Zakir diġà ġiet kompromessa. Aħna kien jaf li l-ego kien l-isem, l-hekk ego kellu jitneħħa. Wu għandu jkollhom ttamat li aħna se jiġu maqtula fl-istess ħin. Em kważi irnexxielu.
  
  
  Huwa laqat il-qarn u dam mill-konsulat bieb. Il-Baħar qabżu barra mill-mod u l-nar me fil-vuċi li jistgħu jinstemgħu fin-nofs l-isfel il-blokka.
  
  
  Qabel ta'l-istati uniti, in-nies kienu hurrying tul il-bankini. Pulizija msejħa biex istati uniti u l-xejru furiously, iżda huwa ma bil-mod ' l isfel sakemm konna fil-quddiem tal-konsulat russu.
  
  
  Għall-mument, ħsibt għandekx imwerwra.
  
  
  Bħal l-Amerikani, ir-Russi naqqsu gwardja tagħhom. Ih l-suldati, ukoll fil-libsa sħiħa uniformijiet, ħares aktar ċerimonjali minn militari. Iżda kelli tħossok ħażin meta kienet ġew innutati mill-iskwadra ta'l-istati uniti Marini permanenti fil-attenzjoni fl-triq mill-konsulat. Slocum magħmula s-sitwazzjoni aktar perikolużi billi jinġiebu fil-platun ta Marini.
  
  
  L-ego-karozza kienet is-sewqan sess fil-quddiem tal-tagħna, u meta jinġibed il-bankina, l-ego-sewwieq biss saq permezz tal-konsulat bieb. Per eżempju, I raw Andrey Sokolov mur fuq il-bieb ta'quddiem tal-bini biex jissodisfa l-mistednin.
  
  
  'Tfittex! Choini exclaimed. Hi enfasizzat ħafna l-triq.
  
  
  Dawn kienu tixbit inklinazzjoni żgħar, ukoll, għandu jkun hemm ġew mija minnhom. It-tfal, li ħafna minnhom kienu taħt l-età tat-ten. Żgħira u l-armata bil-kant... hija kienet massiv-intestatura għall-konsulat russu. U dawn kollha mwettqa żgħar bukketti tal-fjuri fil-kulur jgħajjat vażetti.
  
  
  Slocum mixi madwar l-karozza u ħares lejn l-tfal bi kburija u aħna l-għajnejn, peress li jekk dan kien mmexxija ego diplomatiċi trijonf. Anke qodma volpi Sokolov deher li kien fil-burdata tajba.
  
  
  Vuċi tagħha roared:
  
  
  "Waqfien ih!"
  
  
  Tagħha, ħass bħal idjota. I dam barra, persuni, u l-Choeny segwit me.
  
  
  Smajt Slocum titlob l-isem tiegħi. In-nies fit-toroq kienu tħares lejn me bħal I kien miġnun. L-uffiċjal tal-intensifikati l quddiem biex tieqaf me; ego imbuttat tagħha bogħod u dam sa l-tfal. Imbagħad Colonel Wu ra tagħha. Hu kien off mal-ġenb, jaraw, li jħallu l-adoloxxenti madwar hideout tiegħu fil-ħlas.
  
  
  Dan kollu ġara malajr ħafna. It-tfal kienu storduti mill-vista ta tall-bniedem abjad biex bejniethom. Dawn waqfu kant u ċaħdet.
  
  
  L-uffiċjal kien għadu jippruvaw jiksbu me, u l-bqija ġew xi nies fit-toroq. Tagħha t-stahl interruzzjonijiet bukketti madwar it-tfal tal-idejn. I ħares lejn wieħed bukkett, misjuba xejn, u tefgħu l-vażett bogħod. Imbagħad ieħor jaraw li, u l-ieħor...
  
  
  L-tfal kien. Xi dam lura fl-istess direzzjoni li kienu ġejjin mill. I ma tistax issib xi ħaġa għall-tagħha sakemm Choeni imsejħa me u tatni vażett tal-fjuri. Tagħha jintrema fjuri u qabad l-bombi li kien diġà taħt minnhom.
  
  
  Biss dak I immaġina.
  
  
  Colonel Wu jistgħu anki kienu kapaċi jagħrfu l-tort fuq il-Amerikana-konsulat tal-persunal, minħabba kemm ir-Russi jaf, kien Slocum li organizzat tat-tfal ta'marzu l-konsulat. Jekk il-bombi kienet marret sider, ir-Russja tal-reazzjoni ma ġew splussivi. Iżda jien ma jkollhom il-ħin biex jispjega dan kollha. Il-pulizija bdew resqin me. U wkoll il-grupp ta'persuni fuq il-toroq. I anke raw platun ta Marini jiċċaqilqu.
  
  
  I magħmula selvaġġi aqta. Huwa miġbud ' il barra eħfef u lit-qasir fuse teħel imwettqa permezz tal-laned.
  
  
  A jgħajtu marru permezz tal-folla. In-nies mqassma lura u trampled fuq persuna oħra fl-għaġla tagħhom biex jaħarbu. I jdur madwar, qed ifittxu post biex tinżel il-bombi, iżda kien hemm nies kważi kullimkien. Colonel Wu fl-aħħar nett ra tagħha. Kien bil-wieqfa waħdu fil-ħġieġ daħla għall-uffiċċju moderna tal-bini. Fi kwalunkwe każ, dan kien twil mod mill-konsulat russu. I kien bit-tama li l-Sokolov jifhem li kien I jippruvaw biex jimpedixxi attakk fuq il-persunal tal-ego. Tagħha tefgħu żgħir bil-bombi bħal granati. Żbarkati fuq l-art fil-quddiem tal-Wu u rrumblati fuq. Huwa ducked fil-bini qabel l-bombi marru sider, iżda l-twieqi kbar għebet u jinżel'l isfel fuq lilu. tagħha, ra lilu jaqgħu; imbagħad tagħha ego tilfu l-vista ta lilu.
  
  
  Il-folla kien għaddej madwar me. L-tfal niżel tagħhom bukketti u għajjat.
  
  
  Huwa dam biex il-bini fejn kien jidher Wu. Ġewwa l-bini, tal-ħġieġ crunched taħt saqajn tiegħi, u rajt-traċċa tal tad-demm li ġejjin minn fejn Colonel Wu kien waqa'.
  
  
  Tagħha, I raw il-lift-bibien mill-qrib. Huwa darted permezz tal-tidjiq tal-vojt bejn il-jiżżerżqu-bibien. Jien għamilt dan, iżda kważi l-ispiża tal-me-ħajja tiegħi.
  
  
  
  Kapitolu Erbatax
  
  
  Il-mument I wara jiltaqgħu fil-lift, il-Colonel qabża fuq il-quċċata tal-me. Huwa kien mgħaġġel. Ego-idejn triq me kollha fuq il-post fil-talbet pistola. I qajmu l-idejn tiegħi biex tkopri l-Wilhelmina u l-sikkina, iżda I ħass hu iġbed xi ħaġa minn madwar l-but tal-tiegħi doublet.
  
  
  "Ma tistax tiċċaqlaq," għajjat.
  
  
  Huwa qabża off me u l-rendiment fuq me għal dejjem. "Jduru madwar bil-mod," huwa ordnat.
  
  
  Ħafna bir-reqqa, fetaħ u ħares fuq l-ispalla tiegħu. Huwa inklinata kontra l-bibien magħluqa, it-tħejjija b'id waħda biex timbotta l-buttuna li immedjatament jieħdu l-us għall-saqaf tal-bini. Ego tal-wiċċ kien kopert fl-ħġieġ. Hemm kienu għadhom shards tal-ħġieġ madwar xi wħud mill-feriti. Tad-demm kienet tferra ' l isfel ego fis-sider, u kien hemm twil gash fuq l-istonku li ma wasslu biex il-ego u l-mewt, iżda anki issa, nen kien għad kellhom ċertu-dinjità. Fil-ftit minuti qabel il-mewt tiegħu, huwa miżmum b'mod preċiż, karattru demeanor li diġà kien impressjonat me fil-Ego manor.
  
  
  Fl-naħa tiegħu kien tiegħi funtana pinna mimlija bil-gass fatali. Huwa kellu l-għatu u l-kbir tiegħu kien fuq il klipp, lesta għall-nar. Ovvjament, kien jaf kif maħduma.
  
  
  Kien bil-għan fil-me, u l-I staqsiet jekk kien konxji tal-qawwa tal-ħaġa.
  
  
  "Jekk tuża dan hawnhekk fil-lift," I mwissija tagħha,"inti ser tkun mejta, wisq."
  
  
  "Waħda mill-nifs huwa dak kollu li għandek bżonn," huwa qal. "Jien naf dan il-ftit apparat ukoll, Carter.
  
  
  Ħsibt li raw l-ego saba jimxu, u huwa kważi growled fuq dan.
  
  
  "Stenna," qal. "M'hemm l-ebda għaġla.
  
  
  Huwa beda jidħaq u motioned għalija li jiksbu. Huwa bir-reqqa saqajh u ppressata lilu nnifsu kontra l-naħa l-oħra tal-lift.
  
  
  "Biss tgħidli r-raġuni għaliex," qal. — Dak li tixtieq tikseb?
  
  
  "Inti staqsa dan l-aħħar dak aktar bniedem bħali jista'possibbilment tixtieq. Tagħha, qalet li l-waħda li tkun kollox biss irid ikun ċert."
  
  
  "U li kien jinsabu?"
  
  
  - "Le, imma jien ma tistax titlob tagħha sabiex tispjega kwalunkwe ulterjuri. Qawwa biss jagħti s-sigurtà. Biss il-persuna soprano huwa sigur.
  
  
  "Tagħha nemes għadu ma tistax tifhem. X'kienu inti se tagħmel dawn il-bombi?
  
  
  "L-kaos," huwa qal. "Ir-Russi kien tort l-Amerikani. Ma ġew tiri sparati. Irvelli fit-toroq. Ftit gwerra hawn fil-Calcutta. New Delhi huwa qal li iddikjaraw li l-liġi marzjali, biss bħal qabel. Raj jkollhom jittieħdu matul. Aktar tard, aħna se jkollhom ddikjara l-indipendenza ta'l-istat tal-Bengal."
  
  
  — Imma kien se jkunu ħadmu għalik?"
  
  
  ""Iva.'
  
  
  "Figurehead għaliex inti qed Ċiniż?"
  
  
  Huwa nodded mill-ġdid u kważi rdoppja fuq, li jweġġgħu.
  
  
  "Int ser die," ego mwissija tagħha. "Mingħajr inti, li se tieħu f'idejha."
  
  
  Huwa ħadlu kap tiegħu dgħajjef. "Hemm id-dokumenti. Huma għandhom jinfetħu wara l-mewt tiegħi.
  
  
  "Dokumenti dwar Raj tal-involviment fil-biċċa?"
  
  
  ""Iva.'
  
  
  Huwa iddrittata u qajmu l-gass tal-pistoli ftit. "Iżda inti naqset," qal. "Inti se die vain."
  
  
  Huwa magħfus il-buttuna tal-lift warajh. Il-lift żdied bil-mod.
  
  
  Imbagħad huwa ħa nifs fil-fond u magħfusa ' l isfel fuq il-pinna klipp. Tagħha teħid ta'kampjuni tal-arja ħa nifs fil-fond, eżatt qabel l-sħaba tal-gass bejnietna.
  
  
  Il-żgħar lift kienet mimlija miegħu, u dan snaked madwarna bħal tiger, lesta għall-pounce malajr kemm aħna miftuħa tagħna ħluq biex tieħu n-nifs. Aħna kien u t'attivitajiet fuq xulxin fil-fatali, siekta battalja, iż-żamma tagħna tan-nifs. L-ebda wieħed mċaqalqa madwarna. Ma kien hemm l-ebda jaħarbu. Il-lift kien bil-mod jiċċaqilqu lejn il-wiċċ l-art. Tagħha ma setgħux jiksbu mimmo permezz huwa li twaqqaf il-lift fin-nofs. I meħtieġa biex tieħu n-nifs qabel ma jkun jista tiftaħ il-bieb.
  
  
  Huwa tbissem smugly. Issa se jkun aktar faċli għall-uem li jmutu. Huwa se jmorru biex tiegħu gravi ħsieb li rebaħ il-battalja aħħar. Kien aħjar minn jikkompetu ma me fuq il-pjanċa toqgħod. Jekk huwa jista jkollu li saret nifs tiegħu għall-anke t-tieni itwal minn ont, kien ikollu mhux tiegħu trijonf finali. Tagħha li ntlaħaq fil-minuta u miġbud ' il barra b'maktur tagħha, il speċjali b'maktur li Hawke jgħidlekx me li dejjem iġorru magħhom meta me tagħha beru tal-gass tal-pistoli huwa miegħi fuq missjoni.
  
  
  Kien ppressati bil-ego tiegħu fil-ħalq u l-imnieħer, imbagħad rivnensky man-nifs permezz ta ' filtru speċjali fibri.
  
  
  Wu tal-wiċċ kienet l-ewwel konfuż, allura l-fehim, imbagħad horrified. Hu bi; huwa anki koperti ħalq tiegħu bl-idejn tiegħu. Iżda fl-aħħar, l-uem kellu daqqa. Huwa ffirmati u qabeż lejn me, l-idejn żgħar taqbad-gerżuma tiegħi. I ma jirreżistu.
  
  
  Meta l-swaba jingħalqu madwar gerżuma tiegħi, huwa mitfugħa'l barra. "I leġġendi inti! "Dak li huwa?" huwa exclaimed. Aħna t'attivitajiet fuq xulxin għal mument.
  
  
  Imbagħad l-ego tal-swaba ' bil-mod rilassat u jiżżerżaq għall-ġenb. Kien mejta meta hu tolqot l-art.
  
  
  Huwa permess l-gass fuq il-quċċata tal-art li tinħela, mbagħad bdew il-vjaġġ bil-mod ' l isfel. Meta l-lift bieb fl-ewwel sular tal-bini miftuħa, Choeni dam sa me.
  
  
  Fil-lobbying ta'l-bini, konfuż-folla jaraw il-proċedimenti.
  
  
  Slocum kien hemm, u l-Ego tal-wiċċ kien imxarrab mill-vażett mill-ġdid, u kien tħares lejn me mal-rrabjata, i l-espressjoni. Ego injorati tagħha u mdawwar Alexander Sokolov, li kienu ġejjin minn madwar l-folla.
  
  
  Russa, tbissem pjaċevoli. Hu saħansitra inklinata isfel kiss me fuq iż-żewġ wands, bħala-nies ta'pajjiżu ma tagħhom lis-sieħba.
  
  
  "Inti salvat għalina lkoll," huwa qal, xufftejn tiegħu tfarfir tiegħi tal-widna. "Iżda jħallu għall-Calcutta illejla. Imbagħad, smiling, huwa pass lura u bdew chat diplomatiku dwar kif l-Amerikani u Russi jgħixu flimkien fil-paċi kullimkien, anke fl-Calcutta. Wara lilu, huwa kien meqjus mill-Amartya Raja, driegħ tax-xellug tiegħu fil-voti u l-wiċċ feriti mill-isplużjoni fil-munizzjon depot. Kien bil-wieqfa bil-miftuħ, iżda I jista aqta fuq il-biża ' li fil-pussess tiegħu. Illum jew aktar tard, l-ego se jkunu esposti. Kien biss corkscrew ta'żmien.
  
  
  Fl-aħħar nett, Choeni tal-naħa kien fil-minjiera, u hi wasslitni biex il-Bentley.
  
  
  Huwa eżamina lura lejn il-bini u l-ħsieb dwar dak Sokolov kien qal.
  
  
  Huwa kellhom jitilqu. L-għada filgħodu, l-ego in-nies se tipprova li joqtlu me. Anki qabel dan, Raj jistgħu jkunu mibgħuta tiegħu assassins. Calcutta kien post perikoluż, imma mbagħad tagħha, ħares lejn Choeni u tal-ħsieb ta'xi ħaġa. "Id-dar tiegħek," qal. "Il-qiegħ huwa artab."
  
  
  * * *
  
  
  
  Dwar il-ktieb:
  
  
  Il-Grand-Helmsman tat-truppi tiegħu deċiżiv sabiex. Il Huwa idur madwar. L-niċċa ta'qerda totali diġà ġie lit fil-Calcutta.
  
  
  Ma kien hemm l-persuna waħda biss tax-xellug għall-prevenzjoni: Nick Carter. Missjoni fatali meta skopra li l-avversarji kienu tfal. Tfal mimlija bil-mibegħda u l-għatx għall-qtil, mmexxija minn crazed Pied-Univers li kien inviżibbli kif kien perikolużi.
  
  
  
  
  
  Werrej
  Il-kapitolu 2
  
  
  Il-kapitolu 4
  
  
  Il-kapitolu 5
  
  
  Il-kapitolu 6
  
  
  Il-kapitolu 7
  
  
  Kapitolu 8
  
  
  Kapitolu 9
  
  
  Kapitolu 10
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Laħam ta'Belgrad
  
  
  
  
  Annotazzjonijiet
  
  
  
  L-QATTIEL FIL-QUĊĊATA TAL TIEGĦU MDEMMIJA PROFESSJONI ...
  
  
  - Bniedem mhux magħruf għal kwalunkwe professjonali intelliġenza-aġenzija fid-dinja. - Moħħ wara biljun dollaru privati spy netwerk imsejħa Topcon, Inc. Sadist li l-brutal-enerġija laħaq nofs id-dinja ...
  
  
  F'PARIĠI
  
  
  Aħmar defector li kien suppost għid Nick Carter dwar l-fatali Topcon logħba kien xi daqqa ta'sikkina għall-mewt qabel ma jkun jista assolut kelma waħda.
  
  
  FL-LAUSANNE
  
  
  Sabiħa-anzjani ġermaniż aġent jintuża l-tricks tal tagħha mħarrġa sew moħħ u l-ġisem jiċħad Nick l-ebda ċans li jsibu Topcon.
  
  
  MILAN
  
  
  Ċiniż operattiva kważi b'mod permanenti titwaqqaf Nick bil-fatali mejtin kick. L-Chicom aġent kien ukoll tal-kaċċa għall-bniedem li dam Topcon.
  
  
  FL-TRIESTE
  
  
  Is-sid tal-Ġermanja, l-iskola għolja kriminali involuti Nick splussiv-logħba tal-jaħbu u jfittxu. U filwaqt li hija kienet jfixkluh Nick il-ġenb, l-ntlaħqitx # 1 Topcon-bniedem maħruba darba aktar.
  
  
  F'BELGRAD
  
  
  A nagħmlu għajjien jiddawru ħmar il-lejl meta Nick Carter finalment skopriet il-vera ta'l-identità ta'l-Topcon ospitanti!
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  A sa k
  
  
  L-ewwel kapitolu
  
  
  It-tieni kapitolu
  
  
  It-tielet kapitolu
  
  
  Ir-raba'kapitolu
  
  
  Il-Ħames Kapitolu
  
  
  Is-Sitt Kapitolu
  
  
  Seba'Kapitolu
  
  
  Tmien Kapitolu
  
  
  Disa'Kapitolu
  
  
  L-għaxar kapitolu
  
  
  Ħdax-Il Kapitolu
  
  
  Kapitolu Tnax-Il
  
  
  Kapitolu Tlettax
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Laħam ta'Belgrad
  
  
  
  
  
  Ddedikata lill-membri ta'l-Istati Uniti-Servizz Sigriet
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  A sa k
  
  
  
  L-Jorjentaw jesprimu jiżżerżaq bħal iswed tal-karozzi madwar Milan Istazzjon. Imsejjes fuq il-veloċità, il-ferrovija telaq madwar il-belt u fil-green kampanja taljan, whining tul il-binarji kif titħaffef lejn l-Trieste.
  
  
  Fil-kompartiment fuq id-dahar tal-tbandil tal-ferrovija sib wieħed qasir, nervuża-bniedem bil-kannella bagalja fil-egoist tal-saqajn. Ego tal-isem kienet Carlo Spinetti. Kien merkantili fuq il-mod tiegħu dar mill-vjaġġ lejn iż-żjara qraba bogħod. Tfittex il-ferrovija windows fil-jħaffef-pajsaġġ, huwa maħsub kif kuntenti kien se jkun li tara l-mara tiegħu u tfal mill-ġdid. Għal xi wħud, dan il-vjaġġ jista'jkun eċċitanti, iżda għall-Carlo Spinetti, il-miżgħuda kostanti tal-folla kien unnerving.
  
  
  L-tall-bniedem jinfetaħ il-bieb tal-kompartiment u kien tħares lejn Carlo bl-kesħa, skur-għajnejn li deher li ġew minquxin madwar l-iswed l-injam. Ego-għajnejn waqa'fuq il-kannella bagalja li Carlo ma kinux jekk jitqiegħdu fuq il-mejda. Tbissima ħafifa fit-tond il-kantuniera tal-bniedem tal-ħalq, u mbagħad hu mixi il-bqija ta'l-mod biex il-kompartiment u sib l-oppost Carlo, tiġbid tiegħu fit-saqajn fl-quddiem tal-lilu.
  
  
  "Inti tikseb sider fl-Trieste, eh?" huwa talab.
  
  
  Carlo Spinetti blinked u qalbu s-sede tiegħu. Kien sorpriż biex jitgħallmu li dan barrani kien jaf li l-ego kien il-destinazzjoni. Huwa qal, " Iva, u inti?"
  
  
  Il-bniedem kompliet tbissima, daqs li kieku kienu jafu dwar il-ċajta li kienet qed tiġi miżmuma mill-Carlo. "Jiena wkoll mur fl-Trieste."
  
  
  Wara ħames minuti, xaħam bniedem daħlu fil-kompartiment. Huwa għalaq il-bieb u l-inklinata kontra dan, l-istudju l-Spinetti bħala l-ewwel raġel li kellu jsir. Ego-għajnejn naqsu wkoll fuq il-riġel borża fil-Spinetti tal. Imbagħad huwa nodded l-tall-bniedem, bħal li kieku kienu jafu lil xulxin mill-bogħod passat.
  
  
  Istintivament, Carlo tbaxxa u għamel il-bagalja li deher li l-interess l-żewġ barranin. Huwa ma setax jispjegaw ih tal-interess. Il-borża kien msawwta u jintlibes, u ma kien hemm xejn tal-valur fil ħlief għall-Carlo tal-ħwejjeġ u xi rigali żgħar li kien bagåat d-dar li l-familja tiegħu.
  
  
  "Inti ser Trieste wisq?" "Dak li huwa?" huwa talab l-tieni barrani nervously.
  
  
  "Iva." Il-vuċi ġiet maħduma u ħarxa. L-kbar bniedem niżel fil-sedil li jmiss l-ewwel barrani u qasmu l-armi tiegħu fuq tiegħu fis-sider. Huwa sib s-silenzju, għajnejn tiegħu magħluqa jekk kien dozed off, peress li l-ferrovija miġbud ' il bogħod.
  
  
  Carlo qalbu inċert. Huwa qal ruħu li huwa għandu jkun jimmaġina l-theddida huwa ħass fuq ih bil-kliem bl-addoċċ. Kemm l-irġiel kienu lebsin aktar għoli minn dak li kien ġie. Ih tiffaċċja deher stern, iżda dawn ma dehra ħallelin li seraq minn innoċenti-vjaġġaturi.
  
  
  "Dak li huwa l-kwistjoni miegħek, ħabib tiegħi? Inti jidher ftit nervuża, " l-tall-bniedem qal bil-kalma.
  
  
  Carlo poġġi subgħajk biex kullar tiegħu biex ittaffi l-ego tiegħu. "I kien jistaqsi-forsi
  
  
  Taf lili? "
  
  
  - "Le, oħra tiegħi, I ma tkunx taf inti."
  
  
  "Inħoss bħal inti qed tħares lejn me."
  
  
  "Jien tħares lejn inti, iżda jien ma tfittex," l-tall-bniedem qal. Imbagħad huwa beda jidħaq.
  
  
  Carlo tal-nervi malajr mdawwar għal biża'. Javżak ruħu li l-Uem ma kellhomx bżonn li jibqgħu hawn, li jistgħu jibdlu l-kompartiment tal, tbaxxa u malajr qabad tiegħu bagalja. Iżda kif hu bdew jimxu mis-sit tiegħu, il-tall-bniedem madwar minnu bdiet lilu u ippinjat il-bagalja fil-post, l-imblukkar Carlo tal-passaġġ bil-marda tiegħu.
  
  
  "Ma tħalli l-istati uniti, ħabib tiegħi. Aħna nixtiequ li l-kumpanija tiegħek, " huwa qal fil-periklu l-vuċi.
  
  
  F'daqqa waħda, l-kbira tal-bniedem għajnejn tinqasam miftuħa. Huwa glared fil Carlo. "Iva, bilqegħda. U żżomm kwiet jekk inti ma tridx tkun reċidiv."
  
  
  Carlo waqa'lura fis-sede tiegħu. Huwa kien tregħid. Huwa ħass xi ħaġa titkaxkar isfel ego tal-ħaddejn. Hu il-biċċa l-ego bogħod mal-naħa tiegħu, imbagħad induna li kien hemm wara t-bank.
  
  
  "Għaliex inti tagħmel dan? Stajt qatt ma raw qabel. Liema trid mill-lili?"
  
  
  "I qallek biex iżommu l-kwiet," l-stocky-bniedem growled.
  
  
  Konfużi u imwerwer, Carlo qagħdu fejn kien sakemm il-ferrovija miġbud fis-istazzjon fil-Trieste. Kien hekk jibżgħu li huwa biss ltqajna sa meta l-kbar bniedem saqajh u għamel ġest. "Ejja mmorru. Inti tmur quddiemna."
  
  
  Tall-estinzjoni-bniedem fil-pil. Huwa miġbud 'il barra qasir, il-broad-xafra ta' sikkina. "Aħna ser jagħti bagalja tiegħek, l-oħra. Jaġixxu lilek innifsek jekk inti tixtieq tgħix."
  
  
  Carlo protestaw. "Jien ma għandhom xejn tal-valur fil-tiegħi bagalja. Naturalment, dan huwa żball; inti għamlet żball."
  
  
  "Aħna għandna l-dritt tal-persuna, u l-dritt tal-bagalja." L-jaqtgħu-ħajt tal-sikkina fetħet il-quċċata tal-għonq. "Itfi u jmorru."
  
  
  Kif Carlo mixi bil-mod ' l isfel il-ferrovija passi, għaraq u li tħawwad bil-biża', ġara li forsi dawn in-nies se joqtlu lilu, l-ebda kwistjoni dak li huwa ma għall-us. Paniku ġara fil-egos tal-kapijiet. Kif hu intensifikati fuq l-istazzjon tal-pjattaforma, Ego-għajnejn maqbuda idea tal-uniformi tal-pulizija fil-folla. Huwa istintivament għajjat, " jekk Jogħġbok tgħin!"
  
  
  Huwa dam lejn il-pulizija, iżda l-xafra ta ' sikkina bit savagely fl-uem tal-għonq. Huwa mqassma, gasping għall-nifs. X'kienet ir-raġuni? Għaliex ma huma l-ħtieġa ego-bagalja? Konfuż fiż-żewġ direzzjonijiet, huwa dam bl-addoċċ mit-tmiem tal-pjattaforma, u ma'l bogħod li rriżulta fil-mewt sob, huwa waqa'l isfel fuq il-binarji ...
  
  
  
  
  
  
  L-ewwel kapitolu
  
  
  
  Washington artab xita kien jaqa'. Ċpar oħxon stazzjonati fuq il-belt bħal griż tal-pil. Meta huwa jkun ħares tal-twieqi tal-kamra f'lukanda tiegħu, hu jista'ara tagħha kważi safejn il-Pentagonu tista'tarmi. Fil-każ biss, I ppruvaw ara l-dell tal-Sovjetika-ambaxxata fit-toroq. I kien jistaqsi jekk xi ħadd madwar l-subien egos kienet okkupata ġejjin bl-proġetti I kienet assenjata biex tinterrompi.
  
  
  It-telefon għ, u huwa malajr marru għal dan. Ma kien hemm l-messaġġ ta'stennija għall-tagħha mill-David Hawke, il-bniedem li kien talab l-sinjali għall-AX, l-pretest u stalett-aġenzija li kellhom mikrija me. L-xogħol kien riskjużi u xi kultant il-siegħa kienu terribbli, iżda ltqajt ħafna nies interessanti.
  
  
  L-vuċi li daħal fuq il-linja tappartjeni għal waħda mill Ed tal-assistenti. "Ir-raġel huwa fil-laqgħa, u żied jgħid li kien se jkun marbut għal żmien twil. Hu jgħidlek biex tieħu l-ġurnata off u kellem lit-lilu għada."
  
  
  "Grazzi," qal, u ddum sa, frowning. Meta David Hawke kien involut fit-laqgħat, huwa normalment maħsub li kellhom xi ħaġa marret ħażin min-naħa tagħna.
  
  
  Sabar gnawed fil me bħala I-istripping off kollha tiegħi tagħmir - luger fl-ispalla holster, a stiletto tiegħi twal, tal-gass żgħar bil-bombi li tagħha l-partijiet l-ewwel pjaċir li l-ġewwa tal-tiegħi tal-koxxa u intensifikati fil-doċċa. Xi kultant in-negozju tiegħi kien simili militari waħda: għaġla jew stenna. I ma ġewx F'washington għal jumejn, stennija għall-ordnijiet, u l-Ed għadu ma qalli x'inhu għaddej. Meta waslet għall-incomprehensibility, ħafna Easterners jistgħu jkunu estratti il-ghajn mill-tmil qodma professjonali li dam Operazzjonijiet ta'MANNARA.
  
  
  Ed imsejħa me għall-kapital permezz New Delhi, fejn kellu biss tlestew l-assenjazzjoni. Is-sejħa kien immarkat bħala "Prijorità 2", li fisser li l-każ urġenti kien lest. Biss Dollaru tal-Prijorità l-istruzzjonijiet jistgħu jiksbu aġent-dar aktar mgħaġġla, u l-Prijorità Wieħed kien riżervat għall-messaġġi mibgħuta meta l-President kien fuq il-hotline u l-Segretarju ta'l-Istat kien gdim dwiefer tiegħu lill-ġogi.
  
  
  Madankollu, stajt biss kapaċi jitkellmu Ed darba peress li jaslu, u li l-konverżazzjoni ġiet qasira. Kollha huwa qal għalija kien li kien assenjazzjoni ġejjin li kienet miftuħa fl-tiegħi sqaq.
  
  
  Li probabbilment fisser I tista'tikseb maqtula.
  
  
  Tgeżwir xugaman madwar il-qadd tagħha, huwa sema l-aħbarijiet filwaqt li l-leħja. Kien hemm ħafna għaddej fid-dinja issa li ma kinux ġara qabel, u għall-parti l-kbira, huwa ma kienx tajjeb ħafna. Flimkien mal-negattiva tat-temp, kien biżżejjed biex tibgħat il-ħabib leali li l-bar għall-ieħor penetrazzjoni bourbon. Iżda kien bil-lejl li ma setgħux jiġu tjiebet b'mod sinifikanti sa jekk il-bniedem kienu jafu l-dritt tifla. U l-I biss kien jaf tagħha.
  
  
  L-isem tagħha kien Ellen. Hija ħadmet għal ħafna għoljin avukat li tispeċjalizza fil-Qorti Suprema tal-każijiet. Ma kontx naf kif tajba kien bħala avukat, iżda jekk tiegħu fil-qosor is-sommarji kienu nofs bħala l-kbira bħala segretarju tiegħu, huwa probabilment qatt ma kien tilef il-każ.
  
  
  I ma kinux osservati Ellen fil-kważi sena, iżda peress li hija kien jaf dak li kien isir, I ma għandhom joffru kull twal spjegazzjonijiet meta imsejħa tagħha. Hi qalet li se jagħtu l-oħra il-pjanijiet għall-lejl. I saq madwar il-belt għall-appartament tagħha fil-karozza li AX kien ġab għalija. L-ċpar kien tant oħxon li kelli li timxi fuq l-bebbux tal-pass.
  
  
  Ellen kien liebes stretta sewda ma għo l-għonq. Hija ħadet tiegħi pretest, imbagħad poġġi l-armi tagħha tiegħi madwar l-għonq, ppressata tagħha sider sħiħa kontra l-me, u tatni kiss li jkollhom imdewweb vara tal-għajnejn.
  
  
  "Ma jaħlux ħin tiegħek," missierha qal.
  
  
  "Hemm xi ħaġa li qatt ma jitilfu l-miegħek. Illum int hawn, għada int marret." Hi tbissem me. "Nieħu din int xorta taħdem għal dak l-infezzjoni raġel, Ed?"
  
  
  "Fil-fatt, iżda llum huwa tiegħek kollha."
  
  
  Hija qajmet eyebrow. "Li l-ħsejjes interessanti ħafna, is-Sur Carter."
  
  
  Aħna iddeċieda li ma tmur barra. It-temp kien wisq ħażina, u barra minn hekk, il-verità kien li l-ebda wieħed madwarna riedu iżolati wisq mill-kamra tas-sodda. Wara Ellen friski us steaks ħoxnin kif il-ħadd il-Ħinijiet ta ' New York, aħna sib u xorbu l-inbid u tkellem dwar dak li ġara li l-us fis-sena li magħhom l-inmsa kif rajna xulxin. Hija qaltli dwar l-attivitajiet tagħha, u l-I qal tagħha fejn kien I, jekk tkunx sodisfatt bil dak kollu li għamilt.
  
  
  Imbagħad huwa ressaq tagħha tal-ħġieġ u l-mixi sa tagħha fuq żmien twil baha'i. Bil-mod tbissima, hi ixxotta il-bqija ta'l-inbid tagħha, imbagħad inklinata isfel, iswed tagħha ilbies li jiżżerżaq'l isfel tagħha abjad fis-sider, u kellu l-kikkra tagħha li jmiss mal-mini.
  
  
  "Fl-aħħar nett, Nick," hija qalet. "I kienet tibda taħseb li inti qatt ma jsibux dan il-punt."
  
  
  Huwa beda jidħaq ewwel u ħalli tiegħu swaba żerżaq ' l isfel tagħha ilbies u fuq l-irtubija tas-sider tagħha. Beżżula tagħha kien diffiċli u stirat kontra l-tiegħi tal-palm. I bies tagħha u ħass tagħha rapida fl-ilsien, u mbagħad hija daru u waqgħet fis-tiegħi addominali.
  
  
  Wieqaf fuq il-xofftejn tagħha, tagħha ego esplorati tagħha sakemm hija rrispondew vivaċi. Mill-ħin li l-bewsa kien'il fuq, Agħlaq kien nifs, sider tagħha muskolu u'l isfel.
  
  
  "Nick, huwa kien twil wisq."
  
  
  Iva, fil-fatt, I-ħsieb.
  
  
  Bil-wieqfa, huwa miġbud tagħha għall-saqajn tagħha, laħaq sa, u unbuttoned id-dahar tal-libsa tagħha. Huwa bil-mod, titbaxxa l-ċineg mill-ispallejn tagħha, imbagħad esposti sħiħa tagħha sider. I bies tagħha mill-ġdid, u l-idejn tagħha jiżżerżaq'l isfel tad-dahar tiegħi.
  
  
  "Il-kmamar fejn kienet qabel?" I talab tagħha.
  
  
  Hi nodded, it-tiftix għall-ħalq tiegħi mill-ġdid, u l-I qabad tagħha u wettqet tagħha permezz il-bieb għall-sodda.
  
  
  "Il-kbir?" I staqsi tagħha bħala l-I joqgħod fuq tagħha, filwaqt li off-pil tiegħi.
  
  
  "Id-dritt, Nick."
  
  
  Huwa lest jinżgħu u ddum il-luger fuq id-dahar tal-president. Ellen ħares lejn me mal-dlam u smoldering-għajnejn.
  
  
  "Nixtieq inti ma jilbsu li ħaġa," hija qalet. "Huwa jfakkar me ta'dak li inti ma għall-għajxien."
  
  
  "Xi ħadd li tagħmel dan."
  
  
  "Jien naf. Iżda huwa daqstant perikolużi. Jiġu hawn, Nick. Għaġla up. Nixtieq li għandek issa."
  
  
  Meta r-raġel tagħha avviċinat tagħha, hi telgħu minn permezz tal-ilbies u l-iswed qliezet ta'taħt, li kienu kollha hija libes taħt. Filwaqt li kienet qed tiġi caressed tagħha ġewwa l-koxxa, hi kienet qed bies mill-sider tagħha. Hija writhed bħala jekk tiegħi touch kienu qed jaqbdu n-nar.
  
  
  Imbagħad I daħlu tagħha agħlaq, u hi kiber taħt me, jissinkronizza movimenti tagħha mal-mini. Aħna laħqu l-quċċata flimkien.
  
  
  Hija kienet l-I mfakkar, u aktar.
  
  
  L-korpi tagħna kienu għadhom konnessi meta l-telefon tagħha fuq is-sodda tabella għ. Ellen grimaced, imbagħad crawled barra minn taħt me u qabad l-telefon. Hija sema il-vuċi fuq l-telefon, imbagħad mogħtija lill me. "Huwa li l-persuna".
  
  
  "Nittama I ma tinterrompi tagħha," David Hawke qal.
  
  
  "Inti kienu pjuttost kkritikat mill-qrib," l-uem qal tagħha. "Kif kont taf fejn kien?"
  
  
  "Edukati aqta, tagħha, I aqta inti d sejħa, tagħha taf, tagħha qallek biex tieħu l-ġurnata ta'mistrieħ, Nick, iżda l-affarijiet fl-aħħar bdew juru up. - Lukanda tagħha tixtieq li inti timxi għall-maħżen li issa iftaħ."
  
  
  Huwa ddum sa l-telefon
  
  
  Sibt mis-sodda u l-imħejjija mill-ġdid. "Xi messaġġi għall li vile raġel?" Ellen tal-approċċ għall-jum talab tagħha.
  
  
  "Iva," qalet mal-tbissima ħażin. "Tgħid em li naħseb li tiegħu l-ħin kien aqwa."
  
  
  L-xita kienu għaddew mill-ħin li laħqu l-Amalgamati-Istampa u l-Servizzi bil-Wajer-bini fuq Dupont Ċirku. Kien aħżen, kif ego-Ed imsejħa, kopertura għall-MANNARA tal-operazzjonijiet tal-ċentru.
  
  
  Biss l-dwal fil Ed l-uffiċċji tal kienu fuq kif hu malajr l-siekta innifsek. Koppja ta'l-irġiel kienu bilqiegħda fl-istennija tal-kamra. Dollaru madwar minnhom jerked kbir tiegħu fid-direzzjoni tal-jum ieħor, u daħal u misjuba Ed Ego fuq il-mejda. Huwa eżamina bħal ma kien tajjeb ħafna torqod bil-lejl.
  
  
  "Hekk, Nick, kif kien tiegħek matul il-lejl?" "Dak li huwa?" huwa talab xott vuċi.
  
  
  "Kien kbir filwaqt li dam." Jbiegħu mingħajr ma tistaqsi.
  
  
  "Jien kont qed taħdem minn kkritikat-laqgħa li jmiss, tipprova li taħdem id-dettalji ta'din l-assenjazzjoni ġdida." Hawke tal-b'disprezz għall-burokrazija wera fuq il-wiċċ tiegħu. "Issa xi ħaġa ġara li jagħti lill-emu speċjali urġenza. Jien ser jagħtuk informazzjoni illejla, minħabba li nixtieq li jtiru Pariġi fil-għodu."
  
  
  "X'għandi nagħmel meta nieħu hemm?"
  
  
  Ed fetħet jiġbed u miġbuda minn Manila folder. Madwar l-folder, huwa estratt diversi ritratti. Huwa jiżżerżaq l-ritratti madwar il-mejda. "Tagħti ħarsa lejn dan. Dan nondescript ftit gadget li inti tara hawnhekk huwa estremament importanti biċċa tagħmir."
  
  
  I eżaminati bir-reqqa tliet ritratti tal-tagħha. "Huwa ovvjament apparat elettroniku. Iżda x'inhu l-ieħor huwa?"
  
  
  "Kif tafu, aħna għandna ħafna sofistikati bis-satellita sistema ta'monitoraġġ. Huwa ħafna aktar importanti minn kull ir-Russi jew Ċiniżi kienu kapaċi li jtejbu l-fuq. Parti kbira ta ' l-suċċess tas-sistema tagħna huwa l-mezz murija f'dawn il-ritratti. Huwa għandu l-abbiltà li jimmiraw li ċkejkna mira li jiċċaqalqu minn distanza twila u jtellgħu l-tiniest ħsejjes magħmula minn dik il-mira."
  
  
  "Jien nifhem għaliex dan huwa importanti."
  
  
  Ed ġibed l-ippakkjar off tiegħu iswed sigarru. "Dan jippermetti li jsegwu dak kollu li l-Sovjetiċi jirċievu mill tagħhom spy-satelliti, u jirreġistra dan kollu għal aktar tard dekodifikazzjoni. Safejn intelliġenza bis-satellita huwa kkonċernat, dan huwa l-aktar mixtieq faċilità fid-dinja."
  
  
  "U l-ebda akbar minn tal-bniedem ewwel."
  
  
  Ed nodded u daqsxejn fl sigarru tiegħu. "Dan ifisser li l-ego huwa faċli għall-kompjuter u faċli biex jinħbew."
  
  
  Huwa jista'kważi aqta l-bqija. "Xi ħadd fit-naħa l-oħra għandha tittieħed fuq wieħed mill-bhejjem?"
  
  
  "Aħna ħalli l-Brits tikseb ftit madwarhom. Wieħed kien misruqa F'londra."
  
  
  "Ir-Russi?" I talab tagħha.
  
  
  - "Le," Ed qal. "Iżda li tixtieq li jkollhom egos, kkritikat dan. Il-Ċiniż, wisq. Issa ħalli nagħtikom spin, Nick. Dak li għandek tkun taf dwar l-organizzazzjoni imsejħa "Topcon"?"
  
  
  Meta jinstemgħu l-isem tagħha, huwa inklinata bil-ħerqa. Reazzjoni tiegħi għandu wrew tiegħi interess dejjem jikber, minħabba Hawke permess lilu nnifsu irqiq u kemmxejn għajjien tbissima.
  
  
  "Topkon" - ripetuta. "Jien naf jeżisti. Bħalek, I tisma karriera madwar l-spy-kummerċ."
  
  
  "Huwa indipendenti u ġestiti-intelligence tal-organizzazzjoni. Effettiva. Sa ftit żmien ilu, deher li jkunu jaqbżu sa minn imkien, imma immedjatament sar fattur fil-Lvant-Punent spjunaġġ-gwerra. Topcon jista sigrieti u tbiegħ l-ih fil-prezz ogħla. S'issa, l-nemes tkun l-aktar li ġew misruqa mill sigrieti tagħna, u aktar aħmar ih ġie xtraw ."
  
  
  Ed kien verament għajjien. Huwa poġġa l-mitfija sigarru fil-reċipjent u naqqas l-għajnejn tiegħu. "Topcon huwa skur-organizzazzjoni, iżda jidher koeżiva u kkontrollati bir-reqqa. Forsi din hija l-aħjar possibbli spy-organizzazzjoni maħluqa magħhom mill-nemes, kif Gehlen maħluqa tiegħu stess fil-Germania wara l-gwerra. U aħna ma tistax tidentifika l-persuna li twassal dan. l-informazzjoni dwar l-nen għandu evażi-istati uniti ."
  
  
  "Jien naf. Huwa seta'jagħmel ftit waqfiet fi kważi kull belt kbira fl-Ewropa u tagħti l-indirizz ta'l lokali Sovjetika u l-British-intelligence tal-kapijiet, iżda Topcon huwa kwistjoni kompletament differenti. Ma nistax jgħidlek l-isem ta'kull persuna li taħdem għal minnhom."
  
  
  "U l-I aqta inti kienu mintix meta AX tkun sfida din il-kumpannija u jippruvaw biex insemmu li tmexxi dan."
  
  
  Tagħha, chuckled. "I bżonn l-impjieg, jekk dan huwa dak li jfisser."
  
  
  "Nick, Topcon għandu l-prezzjuż ftit gadget murija f'dawk il-ritratti. Dawn jitqiegħdu l-ego għall-irkant."
  
  
  Hawke fetħet il-folder mill-ġdid u ħa l-qtugħ tal-madwar il-gazzetta huwa mogħtija lili. "Qabel l-I tkompli, nixtieq li taqra din l-aħbar."
  
  
  Missierha frowned bħala huwa malajr studjati l-taljan qtugħ gazzetta. L-istorja kien qasir ħafna. Nen rrappurtati l-mewt tal-vjaġġatur imsemmi Carlo Spinetti li kien xi daqqa ta'sikkina għall-mewt. Il-qtil sar fuq ferrovija pjattaforma fil-Trieste. - Pulizija
  
  
  Dawn riedu iż-żewġt irġiel li kienu impenjati l-kriminalità tal-serq Carlo Spinetti tal-bagalja.
  
  
  "Dak li l-konnessjoni bejn din u l-bqija ta'dak li inti qalli?" Hawka talab tagħha.
  
  
  "Il-qattiela ma kienu interessati fil-kontenut tal-vittma tagħhom tal-bagalja. Huma meħtieġa tal-ivvjaġġar-istiker li kien diġà fil-borża. Stiker li sitta a microdot mal-valur tad-dejta." Ed ħadet il-qtugħ u l-ħadlu kap tiegħu. "Carlo Spinetti lanqas jafu kien li jġorru l-ego."
  
  
  "Mingħajr ego tal-għarfien, il-ego kien użat għat-trasport misruqa tad-dejta?"
  
  
  "Assolutament meraviljuż. U Topcon huwa responsabbli. Dawn l-użu il-vaguni tal-kuntrabandu l-informazzjoni, it-trasport misruqa sigrieti madwar id-dinja ħielsa wara l-Purtiera tal-Ħadid. Dawn l-użu l-Jorjentaw Jesprimu, li tmur madwar Pariġi biex Sofia permezz tal-Milan, Trieste u l-Belgrad. Aħna ġew-monitoraġġ mill-qrib ir-rotot tal-ajru, sabiex dawn ikunu żviluppati ieħor rotta ta'transitu ."
  
  
  Flimkien diversi biċċiet ta'informazzjoni. "U l-taħseb li l-apparat elettroniku misruqa mill Topcon se jiġu trasportati permezz ta'dan il-tranżitu."
  
  
  "L-aktar ta'dak I qallek daħal lilna mill-bulgaru defector imsemmi Jan Skopje. Huwa infurmat us li Topcon għandha gadget u l-pjanijiet biex iġibu l-ego li Sofia abbord il-Jorjentaw Express. Dollaru madwar l-russu Nies, 'grad għoli KGB uffiċjali, pjanijiet biex jintlaħqu bil-Topcon aġent fuq il-bord tal-ferrovija biex tinnegozja ftehim qabel il-wasla fil Sofia. Inti, Nick, għandhom jiltaqgħu mal-Skopje F'pariġi, jiksbu xi dettalji oħra, u l-interċettazzjoni il-merkanzija qabel ma tbiddel l-idejn."
  
  
  Huwa ħa l-ieħor ħares lejn ir-ritratti tal-apparat. "Id-dritt."
  
  
  "Jiena ressaqt inti Washington bl-intenzjoni li jagħtu struzzjonijiet inti issib il-monitor. Fiż-żmien, ma kontx naf li kieku. Imbagħad il-Skopje-każ beda biex tkisser, għalhekk kelli li jipposponi l-deċiżjoni."
  
  
  "Jien nifhem. U issa ħin qed tieħu n-nifs isfel tagħna rashom. Huwa għandu jiksbu l-apparat qabel ir-Russi tagħmel."
  
  
  "Waqt li tkun qed tagħmel dan, jekk inti aċċidentalment fetħet il-saqaf tal-Topcon, I ma tkunx kompletament diżappuntati."
  
  
  "Jien ser tara dak I tista'tirranġa." L ltqajna. "Kwalunkwe struzzjonijiet addizzjonali?"
  
  
  "Inti kontra l-KGB u Topcon. U l-Alla jaf li inkella jistgħu jkunu poked madwar bit-tama li tikseb li tissorvelja. Sabiex tara passi tiegħek, Nick. I ma tkunx tixtieq li jitilfu l-tagħha, jew l-monitor, jew inti."
  
  
  I wiegħed li jien se nipprova save tiegħi ego minn dan il-ksur.
  
  
  
  
  It-tieni kapitolu.
  
  
  
  
  Ma kien hemm l-tinqix jum il-ġurnata li jmiss meta waslu fil-Ajruport ta'Orly qrib Pariġi. It-temp kien kessaħ iżda ċar, u l-taxi isuqu li l-Prinċep de Galles-Lukanda fuq 33 Avenue George V kien ħafna pjaċevoli. Pariġi ħares l-istess, ħlief għall-dejjem jiżdied tat-traffiku fit-toroq. Kien hemm ftit blanzuni fuq il-siġar li miksija l-boulevards. I kien nostalgically mfakkra ta'xi wħud mill tiegħi favoriti banners: l-Rue Għall-ee mal-ħadid miksijin gallariji fil-Montparnasse-qasam, u l-sabiħa Rue du Faubourg Poissonniere, li wasslu direttament għal Foley. Iżda jien ma jkollhom il-ħin għall-dritt li issa. Jana Skopje kien mistenni li ssib tagħha.
  
  
  Fil nightfall, I kien ċċekkjati fi l-Prinċep de Galles. Hi uċuħ l-Skopje numru hu tana u jistieden lill-uem. Ego vuċi kienet baxxa, ħafna l-apparat, u l-tensjoni.
  
  
  "Mur l-Post des Tliet Grazzji qrib Foley," huwa qal me. "Fil-seba'. L-ewwel l-aħjar, kif għandek Amerikani jiġifieri." Kien hemm ftit nervuża tidħaq. "Jien ser ikunu fil-gran Duka tal-Bar, blokk mill-lukanda tiegħi."
  
  
  "Jien ser tkun hemm," qal.
  
  
  Qabel ma tħalli l-lukanda, hi kienet ċċekkjati minn Luger - Wilhelmina. - Ħsieb tagħha li dawn il-prekawzjonijiet kienu għal raġuni waħda li ont kien għadu ħaj, filwaqt li ftit Killmasters li qabel lili kienu elenkati bħala Kiesaħ-vittmi tal-Gwerra fl-folder speċjali li Hawke mitmugħa fil-maqful jiġbed tal-president tiegħu.
  
  
  L-ittestjar l-stiletto li jismu tagħha Hugo, driegħ tax-xellug tagħha uża s-saħħa. L-fatali sikkina jiżżerżaq pulit madwar l-ċinturin u fis-naħa tiegħi. Huwa nodded li lilu nnifsu, sodisfatt li kien hekk ppreparati għal dak li jistabbilixxu l quddiem, u mbagħad marru r-taraġ u fil-xemx rebbiegħa tal-Bryliv.
  
  
  Kelli kmieni ikla fil Chez des Anges ristorant fuq Boulevard Latour-Maubourg coq au vin, ħodor en meurette u kikkra tal eċċellenti Burgundy l-inbid. Imbagħad I ħa tagħha permezz tat-taxi għall-Repubblika Metru.
  
  
  Peress li jien kont naf-żona u ried li jkun żejda bir-reqqa dak il-lejl, I għaddew tagħha għall-bqija tal-mixi. Diġà kien hemm ħafna għodod dwar l-toroq, u kien sbieħ li jgħaddu mimmo minnhom u jintilfu. Rajt l-kbira tal-grupp ta'żgħażagħ li jgawdu l-rebbiegħa lejl barra l-Belleville-istazzjonijiet tal-metro. Huwa mbagħad għadda taħt l-mwiegħra'minn ġo li darba kienu koperti l-Jsemmu de Trevize, u sab ruħu fil-kwadru żgħir li Skopje kien semma. Huwa kien id-dehra ta ' l-qodma Pariġi - bank park bil funtana.
  
  
  Kien hemm tliet lukandi fil-kwadru, l-intrapriżi żgħar, u madwar wieħed minnhom kien il-gran Duka tal-Bar. I marru fil u stenna madwar. Il-post kien abbandunat, apparentement biss bħall-Skopje-lukanda. Ego misjuba tagħha seduta tabella ħdejn il-bieb ta'wara li jwassal biex il-kamra lura. Tagħha, marru għall-lilu.
  
  
  "Hemm fjuri fil-Tuileries," qal.
  
  
  Huwa studja l-wiċċ tiegħi. Kien tall, irqiq bniedem ma safrani wiċċ skur u ċrieki taħt l-għajnejn tiegħu. "Se jkun bidu tar-rebbiegħa," huwa qal b'kawtela.
  
  
  Tagħha sel hu oppost lilu fuq siġġu. Konna waħdu hawn, ħlief għall-wejter fil-bar. "L-isem tiegħu huwa Carter," qal. "U int, Jan Skopje."
  
  
  "iva. Sbieħ li jissodisfaw inti, is-Sur Carter." L-ego mannerisms kienu saħansitra aktar fin-nervituri-tisfija mill-ego-vuċi fuq it-telefon. "Għandna nagħmlu din il-laqgħa fil-qosor. Tagħha, jien naħseb li sab fejn noqgħod jien. I ma tkunx taf xi jfissru dawn, iżda I ma tkunx tixtieq tara me miegħek."
  
  
  "Il-bulgaru l-aġenti?" I talab tagħha.
  
  
  "Jien ċert. Forsi huwa l-Topcon in-nies. Dawn qed..."
  
  
  Il-wejter daħal u ħa tagħna sabiex. Skopje stenniet għalih biex iġibu l-xorb u imbagħad jitħalla mill-ġdid qabel ma terġa ' tinbeda id-diskussjoni.
  
  
  "Hemm bniedem jaraw fuq lukanda tiegħi," huwa qal ewwel. Huwa beda jħares fuq l-ispalla tiegħu fil-bibien tal-kamra lura jixxengel miftuħa, fejn il-wejter kellhom biss sparixxew. Imbagħad huwa mdawwar me. "Il-mezz misruqa se tkun mogħtija abbord il-Jorjentaw Jesprimu fil-jumejn fil-Lausanne, l-Isvizzera. Il-ferrovija waqfiet hemm kmieni fil-għodu."
  
  
  "Għaliex Lausanne?" I talab tagħha.
  
  
  "Topcon-kwartieri ġenerali tal fis-sala fl-Isvizzera. I ma tkunx taf fejn." Huwa miżmum mill-qrib l-għajn fuq il-daħla tal-sala. Il-wejter waslet lura fil-kamra u l-mixi matul l-open.
  
  
  "Li ser twettaq il-misruqa-apparat?" I talab tagħha.
  
  
  "Dan huwa partikolarment kbira, l-operazzjoni għall-Topcon. Konsegwentement, il-proprjetà misruqa se jiġu trasferiti lill-kap ta'l-organizzazzjoni."
  
  
  "Min-nisa li?"
  
  
  Skopje miftuħa ħalq tiegħu li tgħid xi ħaġa, iżda ma tistax tikseb l-kliem tagħna barra. Ego-għajnejn miftuħa wiesgħa u l-ħalq tiegħu miftuħa anke aktar. Huwa jinstemgħu l-istorbju ħażin wara l-revolving doors, wara Skopje, u raw wieħed minnhom nimxu madwar minnhom. Skopje tal-xedaq ħadem soundlessly kif hu clutched futilely fil-post fin-nofs tal-żaqq tal-dahar tiegħu. Imbagħad huwa waqa ' fil-president.
  
  
  Hi laħqet għall-Wilhelmina, tqum minn siġġu tagħha. Imbagħad hija rat żgħir dart teħel kollha fuq Skopje lura. "Skopje?" I qal, l-irfigħ-ego ras. Iżda kien diġà mejta.
  
  
  F'dak il-mument, l-wejter mdawwar-istati uniti u raw dak li ġara. Ego injorati kbira tagħha u mexxiet'il quddiem l-bibien għall-żgħar u l-kċina darba. Il-bieb li jwasslu għall-sqaq kien miftuħ.
  
  
  Tgħaddi minn skur bieb, huwa kawt daħlu l-sqaq, Luger fl-idejn. Kien hemm tqal dellijiet, u fl-ewwel huwa ma setax tara xejn. Imbagħad huwa maqbuda idea tal-ċifra skur li tidher fuq il-qawwi tat-triq.
  
  
  Meta huwa laħaq il-bankina, huwa titwaqqaf u ħares dritta'l quddiem. Il-bniedem dam l-blokk, in-nies jaraw l-uem jmorru.
  
  
  Huwa holstered l-kbira Luger u marru wara dan. Huwa mdawwar il-kantuniera u l-I segwita. Kien ilaħħqu mal-tagħha. Huwa mdawwar ieħor kantuniera u konna fil-Rue Bergere. Għama tan-neon imqiegħed sa fid-dlam. Ir-raġel kien għadu għaddej qabel. Huwa miżmum taħdem wara lilu. It-turisti u nattivi Parisians titwaqqaf u jaraw. Il-bniedem sparixxew isfel dejqa sqaq, u huwa mitlufa mill-ġdid.
  
  
  I dam għall-triq daħla u l-peered fis-dlam. Ego kien jidher imkien. I kollha jistgħu ara tagħha kienu bibien, ftit tal-isqaqien, u l-ieħor lil xulxin sqaq. Wilhelmina jinġibed mill-ġdid u l-mixi aktar bir-reqqa. Huwa setgħu ġew kullimkien, u kelli l-iżvantaġġ tal wara li jsegwu lilu għal biża'li ambushed.
  
  
  Li tgħaddi mimmo, hi kienet verifikata minn kull bieb. Dawn kienu kollha vojt. Huwa pjuttost possibbli li jintlaħaq l-intersezzjoni tat-triq qabel ma jkun laħaq l-kantuniera ta ' dan. I marru permezz tal-sqaq u ma tara xejn fil-nen. Huwa imċaqlaq bil-mod fuq il-li jmiss, issa żgur li d mitlufa.
  
  
  Kif jiddaħħal il-sqaq, kien hemm xi moviment li jmiss lili. Xi ħaġa hit tiegħi polz tal-lemin iebes, u Wilhelmina mitlufa. Sess l-idejn qabad me u eliminat me off-saqajn tiegħi, li laqat l-cobblestones, jweġġa tiegħi tad-dahar u l-ispalla.
  
  
  Meta I sorveljata, I raw żewġ ċifri wieqfa fil-quddiem tal-me. Wieħed kien l-irqiq, mustachioed-bniedem I d ngħidu permezz tal-toroq ta'Pariġi, u li jmiss hu kien ego, kbira, dalwaqt, hulking sħabi, il-bniedem li d hit me bil-biċċa tal-pedament u eliminat me l-art. Lassi kien qed iżomm il-biċċa tal-ħadid pajp tal-marda u nofs fit-tul fl-naħa tiegħu. I staqsiet jekk huma d mħajjar me hawn biex joqtlu me.
  
  
  "Min int?" I talab tagħha
  
  
  bit-tama li tieqaf ih. "Għaliex ma inti joqtlu Skopje?"
  
  
  "Ca ne inti regarde pas," l-kbar bniedem qal, javżak me kien xejn tan-negozju tiegħi.
  
  
  "Dispaċċ-iħajru," miżjud ieħor, li tħeġġeġ lill-bniedem kbir biex tkompli.
  
  
  Huwa ma. Huwa hit me fil-wiċċ bil bil-ponta taż-żraben. I qabad l-marda tagħha u waqaf tagħha mill-żgħażagħ kap tiegħi. Ont milwi diffiċli, il-vetturi li żżomm il-pressjoni fuq l-riġel. Mument aktar tard, kien kiser tiegħu għaksa, u l-għadam maqsuma. Huwa kien laqat il-bankina.
  
  
  Jifilħu iffavorixxa l-pajp fl me, u meta rrumblati bogħod, huwa maqsum loudly fuq il-bankina li jmiss lili. Il-pajp ġew stabbiliti mill-ġdid, iżda din id-darba Agħlaq qabad u miġbud iebes. Huwa waqa'fuq il-quċċata tal-me, jitilfu l-pajpijiet. Huwa mbagħad ppruvaw ħielsa innifsu, imma waqt li kien thrashing madwar tagħha ego tnaqqas tagħha l-għonq u l-jinstemgħu l-qasma tal-għadam. Kien mejta meta huwa laqat il-bankina.
  
  
  Meta missierha qbilna li l-saqajn, l-kbar bniedem kienet jippruvaw jiksbu lura fil-logħba. Hekk kif huwa ppruvat li joħorġu sa wieħed kull tilwim hit tagħha ego fuq l-irjus, u huwa waqa'fuq il-bankina. Huwa mejjet.
  
  
  I talab tagħha, u misjuba Wilhelmina, imbagħad Stahl rummaging fil-ih bwiet. Ma kien hemm l-ebda-karti tal-identifikazzjoni. Peress li dawn tkellem bil-franċiż, I l-ħsieb kien aktar probabbli li kienu Topcon nies mill-Isvizzera, aktar milli l-bulgaru l-aġenti. Jan Skopje stqarr li AX li huwa ħadem għall-KGB u Topcon u għen-pjan ta'l-serq tal-monitor. Meta Skopje abbandunat, Topkon jew l-KGB kellhom shut sa egos tagħhom. Ovvjament, dan kien Topcon-xogħol.
  
  
  Hi kienet waslet biex jagħtu fuq tistaqsi għal xejn tal-valur fil-korpi meta hija sabet fdal tal-karta crumpled fil-bniedem irqiq tal-but. Kien bil-franċiż: Klaus Pfaff. Gasthaus Liucerne, L. Minuit le deuze.
  
  
  Huwa nnotat l-tag fuq ġewwa tal-ego-istrixxi wiesgħa; nen kellhom l-inizjali H. D. Huwa niżel il-karta fis-but u eżaminati bir-reqqa l-irqiq tal-bniedem dehra. Imbagħad hi malajr off fil-dellijiet l-Pariġini bil-lejl.
  
  
  
  
  It-tielet kapitolu
  
  
  
  
  Kmieni l-għada filgħodu, I ċċekkjati żgħar ftit lukandi fl-Jsemmu de Trevize, u ltqajna xortik tajba fil-tielet tieqaf. Iż-żewġt irġiel reġistrati il jum qabel il-bieraħ. Wieħed kien irqiq u l-oħra kienet kbira. L-irqiq-bniedem tilloggja bħala Henri Depay, l-isem li mqabbla l-inizjali dwar ġakketta tiegħu. L-waħda kbira tal-isem kienet Navarro.
  
  
  Huwa seta'jagħmel xi tentattivi mill biex tiġbor flimkien tiegħu bċejjeċ ta'l-informazzjoni. Depe kienet mistennija li juru għall-matematika u mur mill-isem tal-Klaus Pfaff wara li ħassar Skopje u me. L-ittra L u mbagħad gasthaus fil-nota probabbilment fisser Lausanne. Jew għalhekk deher li tagħha. Depay kien li jissodisfaw Pfaff fiż-żmien stabbilit, fuq il-lejl, u għid Em kif l-affarijiet marru hawn F'pariġi. Preżumibbilment, imbagħad Pfaff ser jirrapporta lill-kap tal-Topcon. Sakemm Pfaff nnifsu kien kbir-bniedem.
  
  
  Ma kien hemm l-kors ċar ta'azzjoni għall-me. Jien ser Lausanne, minħabba li meta l-misruqa tissorvelja se tikseb abbord il-Jorjentaw Express. U Pfaffa għandhom jintlaħqu tagħha minflok Depe. Jekk Pfaff nnifsu ma kienx Topcon eżekuttiva li se jkunu wettqu l-apparat fuq il-ferrovija, huwa probabbilment ikun magħruf il-mexxej tal-identità. Forsi I tista jikkonvinċu tagħha ego jiżvelaw dan l-identità sigrieti.
  
  
  Huwa jistgħu jkunu telgħu abbord il-Jorjentaw Jesprimu F'pariġi fl Gare de Lyon, iżda peress li huwa mistenni tagħha li tkun fuq il-bord xi żmien wara, u minħabba l-ħin irrilevanti, hu mikrija-karozza biex jieħdu tagħha Lausanne. Hija kienet mikrija minn Mercedes-Benz 280SL, isfar-isport tal-karozzi li għadhom jinxtamm ġodda. Tard mill-għodwa, kien minn ta'Pariġi u fuq il-mod biex Troyes u Dijon. It-temp kien jkollna aktar sħan, u kien pjaċevoli isuqu. Il-kampanja kienet bl-għoljiet u l-ħodor, imma bħala sirna aktar mill-qrib lejn l-Isvizzera, sar aktar bl-għoljiet.
  
  
  Fin-nofs tal-jum li jmiss, il-karozza tiegħu trasferita għall-Isvizzera, u t-triq sar dojoq u l-istralċ għall-waqt. Borra-qċaċet jistgħu jidhru fid-distanza, iżda li baqgħu fil-isfond għall-bqija tal-triq. Mhux'il bogħod mill-Lausanne, fost l-għoljiet grassy fil-żona tal-madwar, hi kienet mmarkati bil-karozza li f'daqqa waħda fallew fuq il-ġenb tat-triq. Tfajla kien peeking taħt l-ego-kappa. Huwa titwaqqaf u offriet li tgħin tagħha.
  
  
  "Hemm xi ħaġa li nista'nagħmel għall tagħha?" L-approċċ li l-blu jgħajjat Lotus Plus 2 talab tagħha.
  
  
  Hija qajmet l-għajnejn tagħha u ħares lejn me reqqa. Hija kienet sabiħa, fit-saqajha-anzjani fil-ġilda x-xaħmijiet u żraben. Xagħar tagħha ma kienx ta ' l-ispalla-tul u ħares disheveled. Wara li jiffoka fuq me għall-mument, l-wiċċ tagħha mixgħul.
  
  
  "Nick!" qalet. "Nick Carter!"
  
  
  Issa kien min-naħa tiegħi biex jagħti ħarsa ieħor. "Jien jibżgħu inti għandek il-vantaġġ," qal inċertezza. "Jien ma nemminx ..."
  
  
  "Bonn, is-sena madwar dan iż-żmien," qalet fl-ġermaniż l-aċċent. "Il-Groning-każ. Nick, inti ma tistax tiftakar!"
  
  
  
  Imbagħad I mfakkar tagħha, wisq. "Ursula?"
  
  
  Hija tbissem wiesgħa, turi kollox.
  
  
  "Ursula Bergman," I miżjud.
  
  
  "Iva," hi wieġbet bl-tbissima radjazzjoni mill-sbieħ tagħha wiċċ. "Kif sbieħ li ġejjin, biss biex jgħinu ħabib antik fil-bżonn."
  
  
  "Kellek xagħar kannella fl-Bonn," qal. "Qasir kannella tax-xagħar. U l-għajnejn kannella."
  
  
  "Dan huwa tiegħi reali tax-xagħar," hija qalet, li jmissu l-flaxen-linji. "U l-għajnejn kienu lentijiet tal-kuntatt."
  
  
  Ursula l-qima melodiously. L-aħħar sena, aħna ħadmu flimkien fuq il-ħdud F'bonn u Hamburg biex tiġbor l-informazzjoni dwar tax-xellug ġermaniż imsemmi Karl Groening, li kien suspettat li tgħaddi l-ġermanja tal-Punent militari informazzjoni għal ċerti l-individwi fil-Lvant ta'Berlin. F'dan il-każ, Ursula kien twettiq tal-kompitu speċjali. Regolari tagħha xogħol kien il-ġermanja tal-Punent l-intelliġenza tal-unità, li kien esklussivament ddedikata għall-intraċċar u ż-żamma ta'l-ex-soċjalisti nazzjonali li wettqu reati tal-gwerra. Dak kollu Akes qaltli dwar tagħha, u l-I ma kellhomx żmien biex issir taf aktar.
  
  
  "I titwaqqaf wara l-Groening każ wara li imsejħa me lura F'washington," qal. "Ma l-Bonn-qrati issib ego ħati ta'l-akkużi?"
  
  
  Hi nodded smugly. "Bħalissa huwa whiling bogħod tiegħu l-ħin fil-ġermaniż tal-ħabs."
  
  
  Tajba. Inti nixtiequ nisimgħu dwar il-truf kuntenti ta'dawn il-logħob minn żmien għal żmien. X'qed tagħmel l-Isvizzera, Ursula, jew għandhom I ma titlob?"
  
  
  Hi shrugged sbieħ tagħha l-ispallejn. "L-istess ħaġa."
  
  
  "Nista'nara d."
  
  
  "Dak li qed jagħmlu fl-Iżvizzera?"
  
  
  Tagħha, chuckled. "L-istess ħaġa."
  
  
  Aħna kemm beda jidħaq. Kien sabiħ li tara ħabib ieħor mill-ġdid. "Dak ħażin bl-lotus?"
  
  
  "Jien jibżgħu huwa Gate, Nick. Taħseb I tista'titlob tagħha li tagħti me isuqu li l-belt?"
  
  
  "Nixtieq," qal.
  
  
  Aħna kellha logħba bħal dan fil-Mercedes, tagħha, miġbud ' il barra fuq it-triq u l-intitolat fil-belt. Wara li jiġbor il-veloċità, huwa jħares lejn Agħlaq kif hi tkompli titkellem dwar Karl Groningh, u jara l-mod tagħha sider-istampa kontra tagħha jersey qmis u l-mod kif il-mini-falda jogħla għoli dwar tagħha fit-tul, sħiħ l-koxox. Ursula drammatika fuq in-nemes magħhom kif huwa ltaqa'tagħha F'bonn, u r-riżultat kien impressjonanti.
  
  
  "Inti toqgħod fl-Lausanne?" Ursula talab kif ont qalbu għal twisty jaqgħu. A panoramika-dawl tal-Lausanne, belt żgħira stabbilit fl-għoljiet bil-garżi tal-borra mill-aħħar tax-xitwa borra hawn fuq, fetaħ qabel l-istati uniti.
  
  
  "Biss illejla," qal. "Forsi nistgħu nġibu flimkien għall-xorb f'xi umli ftit ratskeler."
  
  
  "Ah, nixtieq verament bħal dik. Iżda hi mimlijin attività tal-lum, u jien li jħallu l-għada filgħodu."
  
  
  "Taħseb li l-karozza tiegħek se jkun lest sa dak iż-żmien?"
  
  
  "Jien ma titlaq bil-ferrovija fil-għodu," hija qalet.
  
  
  L-għada filgħodu, wieħed biss tal-ferrovija tax-xellug Lausanne, u li kien fil-ferrovija, il-Jorjentaw Express. "Kif interessanti,"huwa qal. "Jien ukoll li jħallu bil-ferrovija għada filgħodu."
  
  
  Hija sorveljata fil me tagħha blu ċar l-għajnejn. Aħna iż-żewġ evalwati l-importanza ta'din il-koinċidenza. Jekk aħna ma taħdem flimkien, jekk aħna ma jafu lil xulxin min iħaddem, aħna se kemm jkunu suspettużi. Iżda I d jidher tagħha, Ursula Bergman, fuq ix-xogħol, u l-I fdati-opinjoni tiegħi li hi ma kienx studju double-aġent.
  
  
  Hija kienet diġà magħmula tagħha moħħ. L-għajnejn tagħha sparkled mal-kompatibbiltà ġenwina. "Ukoll, li nisa sabiħ ħafna, Nick. Aħna jistgħu jkollhom xarba flimkien abbord."
  
  
  "Jien verament bil-ħerqa li dan." Huwa tbissem tagħha.
  
  
  Meta wasalna fl-belt, I niżel tagħha Ursula off fil-Lukanda de la Paix fuq Avenue B. Kostanti, fil-qalba tal-belt, u mbagħad saq li ma jagħmlux ħsara ftit pensjoni fuq il-Post Saint-disa'.
  
  
  Meta ont marret għall-kamra tagħha, ont miftuħa tagħha tal-bagalji u beda jkollna lesta għal-laqgħa. Henri Depay kienet ser tagħmel dan madwar lilu, u kelli biex jagħmlu dan mill-memorja.
  
  
  Casey ltqajna, li kien mogħti lili mill-il-subien madwar l-effetti speċjali u l-editjar tal-dipartiment. Kien jaħbi kit, u ħafna inġenjuża wieħed mill-li. Ed stess kien tpoġġi ħafna flimkien - kien espert fil-jaħbi fil-jum tiegħu. Is-sett inklużi strixxi ta cordon tal-plastik "ġilda" u ikkulurit-lentijiet tal-kuntatt, parrokki u l-pads, kif ukoll differenti ħafna sfumaturi tal-għamla. Kien hemm anke ċikatriċi tal-plastik li jistgħu jiġu mehmuża ma'kull parti tal-wiċċ jew tal-ġisem.
  
  
  I tpoġġi l-kit fil-quddiem tal-ħalq tabella mera. L-ewwel, I applikat tal-plastik "ġilda", il-bini saffi jeħxien il-pont ta ' l-imnieħer u l-itawwal il-ponta. Imbagħad huwa ppumpjat tagħha tirriżulta f'sinjali hekk li l-bsaten ħares mgħarrqa, taħt il-tkabbir. Wara l-I tawwal tagħha earlobes u l-geddum, wiċċ tiegħi bdew jixbħu Depeu tal. Imbagħad I jitqiegħdu fuq xi ego-sofistikati għamla, jitqiegħdu fuq kannella lentijiet tal-kuntatt, u għażlu għal kannella ċar tapit. Tagħha, ħares lejn ruħu
  
  
  fil-mera. Jien ma jgħaddu għall-Depe jekk xi ħadd ħares ukoll mill-qrib, iżda I tista iblah Pfaff għal mument.
  
  
  Fil-ħdax-tletin, huwa saq madwar il-Pont tal-Besser fuq il-Rue de la Caroline l-Xnien mistieden-dar. Meta tlaqt fil, I kien skużani ma kien hemm l-nofs tużżana-klijenti.
  
  
  I ma jkollhom l-opportunità biex issir taf liema Klaus Pfaff qishom. Huwa jista'biss nittama li kelli maħkuma tiegħu ego hemm, u li meta wasal, kien jirrikonoxxu tiegħi psewdo-Depe-wiċċ.
  
  
  Kien tnax-il nofs in-nhar, il-laqgħa tal-ħin, u ma ġara xejn. Koppja żagħżugħa tal-istudenti daħal fil u ħa t-tabella fl-quddiem, u l-tabella fuq id-dahar tal-kamra, li jiffaċċjaw l-ħajt, talab għal dan. Imbagħad ġew il-ħames, u mbagħad għaxar. I kien jibdew jaħsbu li Pfaff ma kienx se juru, jew li kien diġà hemm. Ma kien hemm l-persuna waħda biss, u li kien pot-rrigata l-ġermaniż. Jien ma naħsibx li hu jista'jkun Pfaff. Grupp sħiħ tal-klijenti ġodda waslu, u l-post kien bieżla bl-attività. Hija ma tagħtina l-faintest-idea dak I do mal-Pfaff taħt dawn iċ-ċirkustanzi differenti. Kien kwart tal-passat ħdax, u kelli l-ordni sandwich u l-birra. Eżatt wara l-wejter miġjuba ordni tiegħi, il-bieb miftuħ u qasir, irqiq-bniedem fil-mixi. Deher li kien hemm nefħa taħt il-ego ġakketta. Hu waqqaf sess għal ġurnata u stenna madwar. Meta l-għajnejn tiegħu misjuba me, huwa mixi dritta lura għall-mejda tiegħi. Huwa kellu jiġi Klaus Pfaff.
  
  
  Huwa waqaf fl-presidenza tiegħi u stenna madwar l-kamra mill-ġdid qabel bilqiegħda. Huwa kien nervuża-bniedem ma slicked lura mara tax-xagħar u l-irqiq ċikatriċi fuq ix-xellug tiegħu tal-widna. "Bonjour, Klaus," l-uem qal tagħha.
  
  
  Huwa sib madwar mill me. "Skużani jien tard," huwa qal," u jekk jogħġbok jitkellmu bl-ingliż. Inti taf l-regoli."
  
  
  Huwa ma kienx tħares lejn me sinċerament iżda, u li kien ħafna grat tagħha. Il-wejter lura u ħa Pfaff tal-ordni tal-fwied zalzett u sauerkraut. Waqt li dan kien għaddej, huwa miġbud Wilhelmina madwar tiegħu but ġakketta u mmirati l-Luger fil-Pfaff. L-ebda wieħed għandu jara l-gun għadhom.
  
  
  Il-wejter tax-xellug. Pfaff għadda fil me, imbagħad ħares fuq l-ispalla tiegħu. Tajba. Dak li ġara fl-Paris?"
  
  
  I kif kienet qiegħda tħejji għal din il-laqgħa, li seħħew għall-me li Pfaff jista'jkun biss il-kap tal-Topcon, il-wieħed li kien mistenni li jġorru l-oġġetti misruqa. Iżda issa li l-ego ra tagħha quddiem minnu, huwa induna li huwa ma setax ikun-leader.
  
  
  "Pjuttost ħafna ġara F'pariġi," qal.
  
  
  L-vuċi startled lilu. Huwa ffukat fuq il-wiċċ tiegħi għall-ewwel darba, u l-ego-għajnejn naqas. Stajt tidher minnhom tevalwa me. Imbagħad il-wiċċ tiegħu mibdula kif hu ħares lura fil-wiċċ tiegħi.
  
  
  - "Le, jien mhux Henri Depay," qal.
  
  
  Rabja u l-biża'li kienu viżibbli b'mod ċar fuq l-dejqa tal-wiċċ. "Dak li huwa?" "Dak li huwa?" huwa talab ewwel.
  
  
  "Fejn ġew mill, aħna sejħa-verità jew il-konsegwenzi."
  
  
  "Min int? Fejn Henri?"
  
  
  "Henri huwa mejjet," qal. "I maqtula tagħha."
  
  
  Ego-għajnejn drooped saħansitra aktar, u l-kantunieri tal-rta twitched ftit. "Jien ma naf jekk inti qed jgħidu l-verità jew le. Jien jħallu tagħha. Laqgħa tiegħi kienet mal-Depe."
  
  
  Huwa beda li tikseb, iżda l-ego waqfet lilu.
  
  
  "Jien ma tistax tagħmel dan," Stahl mwissija tagħha.
  
  
  Huwa eżita, xorta seduta fuq l-presidenza. Ego ħarsa waqa ' fuq tal-lemin tiegħi, li issa kien li jkollu l-Luger taħt it-tabella.
  
  
  "Iva," qal il-papà. "Jien ma jkollhom gun osservat fil inti. U se tintuża mill-ego jekk inti toħroġ li l-president."
  
  
  Pfaff jinbela ' u ħares fl-wiċċ tiegħi. Tagħha, I raw kif l-ego, il-moħħ, xogħlijiet, jippruvaw jifhmu li jiena, u jippruvaw biex jevalwaw l-għan tiegħi. "Inti ma tkunx azzarda jisparaw guns hawnhekk," huwa qal.
  
  
  "Jien jistgħu jgħaddu l-dahar bieb għall-ħmistax-il sekonda wara li tolqot l-art." Tagħha, bit-tama li d-sejħa tagħha bluff. "U l-barra, il-ħbieb tiegħi qed jistennew għalija. Inti trid tipprova lili?"
  
  
  L-ego rabja, il-persuna, sparixxew; biża ħa l-kontroll tagħha. Huwa ma kienx kuraġġużi-bniedem, li kien tajjeb għalija.
  
  
  "Dak li tixtieq?" huwa talab.
  
  
  "L-informazzjoni."
  
  
  Huwa beda jidħaq nervously. "Uffiċċju tat-turisti fl-sala fl-triq."
  
  
  Huwa ffirmati. "Jkun umli miegħi, jien ser pir kap tagħha off."
  
  
  L-ego grin kienet marret. "Dak it-tip ta'informazzjoni li għandek bżonn?"
  
  
  "Jien naħseb li għandna d aħjar iddiskuti dan fil-privat," qal. Ma tagħha mingħajr l-idejn, huwa milħuq fil-but tal tiegħu doublet u tossed wad ta frank Żvizzeru fuq siġġu biex tħallas għal ordnijiet tagħna. "Tal-Eda fuq me," qalet bil-żgħar tbissima. "Issa, nixtieq li tikseb u jimxu bil-mod ħafna l-entratura prinċipali. I ser tkun id-dritt wara inti, u dan il-gun se jkun osservat fil lura tiegħek. Meta nagħmlu barra, aħna ser jagħtik aktar istruzzjonijiet. . "
  
  
  Huwa qal."Taħseb li inti jista'jitbiegħed ma'dan stupid ħaġa?"
  
  
  "Inti d aħjar jiddependu fuq me."
  
  
  Wilhelmina dawn fil-minuta, u aħna
  
  
  aħna marru barra. Ego skortat tagħha għall-Mercedes u qal tagħha biex tikseb fl-sit tas-sewwieq. Tagħha sel sib li jmiss hu, tossed-uem il-vleġġa, u qaltlu biex issuq għall-periferija tal-belt.
  
  
  Pfaff kien ħafna par issa. Iżda huwa saq-karozza l-ħadra-għoljiet, hekk kif huwa d qallek tagħha. Ego ħa għall-ħmieġ tat-triq li xi kultant marru dritta l-siġar, u ordnat l-uem li tieqaf meta konna tal-vista mill-triq prinċipali. Meta l-magna kienet mitfi, missierha jdur madwar u ħa l-l-uem tal-Luger fir-ras.
  
  
  "Inti li jikkommettu suwiċidju flimkien ma'din il-ġid," huwa qal loudly.
  
  
  "Minħabba tiegħek Topcon-ħbieb se tikseb lili?"
  
  
  Ego ix-xufftejn issikkati. Din kienet l-ewwel darba l-organizzazzjoni tiegħu kien imsemmi. "Dan l-aħjar ħaġa li għandek tagħmel," huwa qal flatly.
  
  
  "Aħna ser tara, fil-frattemp, int se jikkooperaw ma'me, mhumiex inti?"
  
  
  "Dak li tixtieq tkun taf?"
  
  
  "Irrid inkun naf li jkollna fuq il-Jorjentaw Jesprimu l-għada filgħodu."
  
  
  "L-lottijiet tal-poplu."
  
  
  "Jien diġà jafu li l-Topcon-imgħallem se personalment tat-trasport il-misruqa-mezz tal-ferrovija," qal. "Iżda tista'tgħidli li hu u agħtini l-ego deskrizzjoni."
  
  
  "Inti trid tkun miġnun." Huwa eżamina incredulous.
  
  
  Huwa ma kienx fil-burdata għall-insulti. L-luger ippreżentat l-isfel fuq il-ġenb tal-wiċċ tiegħu. Huwa grunted u waqa', l-demm streaming mill-daqqa fuq l-Ego tal-ħaddejn. Ego-teħid tan-nifs sar baxx bħala huwa clutched il-ferita.
  
  
  "Ma rridx li jgħidu li l-aktar," l-Uem growled fil-tagħha. "Irrid-tweġibiet għall-mistoqsijiet jien tistaqsi lilek. U inti d aħjar bidu jitkellem malajr."
  
  
  "Id-dritt," huwa fl-aħħar qablu. "Nista'-duħħan lilu tas-sigaretti?"
  
  
  Ont eżita. "Tirnexxi." I jaraw tagħha bir-reqqa kif huwa ħa l-wieħed u mixgħula. Fetaħ il-reċipjent fuq il-dashboard u taqbila fiha.
  
  
  "Inti se garanzija għas-sigurtà tiegħi jekk inkun jikkooperaw miegħek?" "Dak li huwa?" huwa talab, xorta azjenda fuq ir-reċipjent.
  
  
  "Dak id-dritt."
  
  
  "Imbagħad jagħtuk l-isem li trid. Din hija..."
  
  
  Iżda Pfaff ma kienx se għidli xi ħaġa. Ego naħa rilaxxati l-reċipjent retainer u miġbuda ee madwar l-dashboard. Hu tefa'tagħbija tal-irmied fil-wiċċ tiegħi.
  
  
  Filwaqt li l-għajnejn tiegħi kienu sħiħa tal-irmied, huwa hit tiegħi driegħ tal-lemin u bil-qawwa li tefgħu l-ġenb. Għall-żgħar tal-persuna, huwa kien ħafna s-saħħa. Imbagħad il-bieb tal-karozzi infetaħ u Pfaff dam minn madwar l-karozzi.
  
  
  Hu ħa barra qawwi, l-ikklerjar tiegħu ħruq-għajnejn. L-Luger kien għadu azjenda tagħha. Tagħha ltqajna minn madwar l-karozzi. Minn dan il-punt, għajnejn tiegħi kienu ċari biżżejjed biex tara Pfaff taħdem malajr lejn it-triq prinċipali.
  
  
  "Ieqaf!" għajjat, iżda huwa miżmum jiċċaqilqu. Uem-isparatura tagħha fir-riġlejn. L-Luger roared, u Gawk żbarkati fil-Pfaff tal-saqajn. Tagħha maqtul tkun insejt tieħu.
  
  
  Pfaff daru u ducked fis-siġar għall-xellug tal-ħmieġ tat-triq. I dam wara lilu.
  
  
  I d meħuda Pfaff tal-xkubetta off l-ispalla tiegħi kif kien jkollna fis-Mercedes, sabiex ħsibt li kelli l-naħa ta'fuq, iżda I li kien ħażin. Kif ħareġ fis-żgħar tal-ikklerjar, tir minn azzarin waqqaf lill mill-direzzjoni tal-Pfaff, u mimmo whistled mill tiegħi tal-widna. Għandu jkun hemm ġew-żgħar pistola moħbija x'imkien mal-nen.
  
  
  Kif hu ducked wara oħxon tas-siġar tal-arżnu, huwa jinstemgħu Pfaff nimxu'l quddiem minnu. Bdejt aktar bir-reqqa. L-Luger holstered tagħha minħabba li konna hekk mill-qrib mat-triq prinċipali u hi ma tkunx tixtieq iżżid tagħha stess tan-nar ta'l-istorbju. Ukoll, l-tagħha jgħixu Pfaff-lukanda.
  
  
  Wara l-oħra għoxrin tarzni, meta ħsibt li jistgħu jkunu tilfu tiegħi ego, Pfaff kiser liberu madwar il-kenn mhux'il bogħod mill me u dam madwar l-ikklerjar. Hu ddeċieda li jkun inqas attent. I dam wara lilu, bit-tama li huwa ma kienx tisma me sakemm ġie tard wisq. Meta sirt fi żmien wieħed u għoxrin-pied minnu, hu mdawwar u ra me. Kien biss qajmet żgħar pistola li għandhom l-għan meta hi ntlaqtet ħażin mill-ego tiegħu madwar il-qadd fil-solari plexus.
  
  
  L-gun sparati darbtejn, kemm-il darba nieqsa mimmo me kif aħna fajls u l-art. Ħadna ftit xeni. Imbagħad I tagħha qabad ego f'id ma'l-gun, u kemm aħna tħabtu biex saqajn tagħna. Huwa mtaqqba Pfaff fil-wiċċ u mdawwar Ego tal-gun-driegħ tal-madwar. Dan waqgħu barra mill-ego-idejn.
  
  
  Iżda Pfaff ma nstabx li jieqfu. Huwa sew imqajma kull tilwim li tiegħi żaqq. Filwaqt li kien għadu l-irkupru mill-daqqa, huwa kiser ħielsa, mdawwar, u dam għaddej mill-ġdid.
  
  
  I miġġielda l-uġigħ fl-istonku tiegħi u warajh. Aħna maqtugħin permezz tal-undergrowth u l-friegħi tas-siġar. Jien mhux miegħu kull sekonda. Imbagħad huwa lunged fil-lilu mill-ġdid. Aħna iż-żewġ waqa', l-idejn tiegħi taqbad hu, u l-dad ewropea fis-wiċċ tiegħi u s-saqajn. Aħna dieħel fis-siġar mejta, li waqa ' minn l-impatt tagħna. Ir-raġel kien iż-żamma tagħha ukoll issa, iżda kien għadu qed jitħabtu ma'l-idejn. Imbagħad tagħha ego mtaqqba lilu fil-wiċċ u l-waqa'l-art.
  
  
  "Issa, ħudha, tal-apposta, u l-għidli l-isem," huwa mitlub breathlessly.
  
  
  Pfaff telgħu fil-minuta. Tagħha staqsiet għaliex
  
  
  dan iż-żmien, hu ħareġ mal-arma ġdida. I qalbu tiegħi driegħ u ħalli l-stiletto tnaqqis fis-tiegħi tal-palm bħala Pfaff tal-naħa ħareġ mill-but u marru għall-ħalq tiegħu.
  
  
  Hija ħadet me-tieni qasma li jirrealizzaw dak li kien qed jiġri. Pfaff, naf li l-uem ħjut, poġġi biċ-ċjanur kapsula fil-ħalq tiegħu. Huwa ftit tiegħu ee.
  
  
  Hija kienet jintefgħu l-art billi stiletto u naqas li l-irkopptejn tagħha ħdejn lilu. I qabad l-ego tal-xedaq u ppruvaw miftuħa, iżda attentat tiegħi kien suċċess.
  
  
  Imbagħad kien kollha. Pfaff tal-għajnejn jitwessgħu, u huwa ħass ego tiegħu, il-ġisem tiegħu, jissikkaw fl-armi tiegħi. Ego rilaxxati xedaq tagħha u hija fetħet. Ma kien hemm l-riħa mhux pjaċevoli. Imbagħad I raw ċkejkna infiltrazzjoni tal tad-demm fil-kantuniera tal-rta tal-ego u miksur tal-ħġieġ fuq l-ilsien. Gradwalment, l-Ego tal-wiċċ sar jiskuraw.
  
  
  Klaus Pfaff kien mejjet.
  
  
  
  Ir-raba'kapitolu
  
  
  
  
  L-diesel tal-Jorjentaw Jesprimu rrumblati kważi skiet fis-Lausanne istazzjon biss bħala l-xemx kien l-istabbiliment fuq l-għoljiet bogħod. Ma kienx hemm ħafna nies fuq il-pjattaforma. Huwa jaraw kif il-ferrovija rumbled għall-waqfien u l-aqra l-intaljar fuq il-ġnub tal-karozzi: PARIĠI LAUSANNE-MILAN TRIESTE BELGRAD, SOFIA, ISTANBUL. Dawn kienu eżotiċi-ismijiet, u li tqajjem il-memorji tal ħafna madwar l-passat tiegħi assenjazzjonijiet.
  
  
  Il-ferrovija titwaqqaf u l-diversi passiġġieri ltqajna off. Minn dan iż-żmien, l-kbira tal-folla kienu miġbura fuq il-pjattaforma tal-bord. Huwa każwali studjati tagħha tiffaċċja. Wieħed minnhom jistgħu jkunu ġew-persuna ma ' l-monitor, sakemm l-għajbien ta Klaus Pfaff magħmula Topcon taħseb darbtejn qabel ma tgħaddi l-apparat fuq din il-ferrovija. Iżda huwa ma naħsibx. Apparentament, l-laqgħat tan-negozju u mal-KGB kienu diġà ppjanati dwar din il-ferrovija. Dawn il-pjanijiet ma setgħux jiġu mibdula tant faċilment.
  
  
  Wara li tieħu l-ieħor ħares lejn l-uċuħ madwar me, I telgħet tiegħi tal-bagalji u bdew il-bord tal-ferrovija. Imbagħad huwa jinstemgħu-vuċi tagħha warajh.
  
  
  "Għodwa t-tajba, Nick."
  
  
  Huwa mdawwar u raw Ursula Bergman. "Guten morgen, Ursula," qal.
  
  
  "Ridt igawdu tiegħek filgħaxija fil-Lausanne?"
  
  
  "Dan kien pjaċevoli kwiet," I gideb. Huwa nnotat li minkejja tagħha tbissima, Ursula tal-wiċċ kienu nbidlu-lum. Ma kien hemm tensjoni li ma kienx hemm qabel. "Isma, smajt tagħha, għandna-pranzu tal-karozzi li Milan. Tista I jixtru inti kolazzjon abbord?"
  
  
  Hi eżita biss għall-mument, imbagħad tatni tbissima kbira. "Nixtieq li l-lukanda."
  
  
  Filwaqt li l-imbark tagħha, ppruvaw li tħares fil-maġġoranza tal-passiġġieri li qed ikollhom dawn l-logħba, iżda kien diffiċli ħafna. Wara nofs siegħa, aħna tajbin tax-xellug għall-Svizzera-kampanja u dalwaqt kienu qed jaħdmu b'veloċità tajba permezz tal-green għoljiet. Ursula u l-I sodisfatti fil-pranzu tal-karozzi fil-tmien-tletin, u aħna kellu l-ebda problemi li jkollok it-tabella.
  
  
  "L-Svizzera-pajsaġġ huwa meraviljuż, hux?" Kien teħid jitkellmu żgħar.
  
  
  Ursula ħares inkwetat. "Oh, iva," hi wieġbet bl-falza entużjażmu.
  
  
  "Huwa simili ħafna għall-Bavarja hawnhekk," huwa kompla jgħid.
  
  
  Hija ma tisma me." Hemm xebħ. Nista'nara tagħha issa."
  
  
  Tagħha bil-mod ay tbissem. "Ursula, xi ħaġa ħażina, hux?"
  
  
  Hija tatni ħarsa serji blu-għajnejn. "Jien ma naf jekk hi trid jkaxkru inti fis-problemi tiegħi, Nick. Wara kollox, inti ma għandekx għalfejn tinkwieta dwar il-dell."
  
  
  Ee ħa naħa tagħha. "Ħarsa, jekk int fl-inkwiet, forsi I jistgħu jgħinu biex inti ma xi ħaġa. Ruħ tiegħi jappartjeni għal minnhom, iżda dawn jistgħu żejda me nofs siegħa jew hekk."
  
  
  Hija sorveljata u tbissem il-ftit ċajta. "Jien kienet mistennija li jilħqu l-raġel-aħħar bil-lejl. Aġent ieħor ta'l-organizzazzjoni tagħna. Kien suppost ħu il-ferrovija għall-Lausanne miegħi, u aħna kellhom ... kompluta-kompiti flimkien."
  
  
  "U huwa ma joqogħdu bilqegħda?"
  
  
  Ee Stahl-vuċi tal huwa tensjoni mal-rabja... ego misjuba lilu fil-kamra f'lukanda..."
  
  
  Jivvutaw u li dan. Ursula u l-kollegi tagħha aġent kienu apparentement tmur stat ieħor permezz tagħhom ħafna ex-Taħriġ, u l-imsieħeb ltqajna qrib wisq ih art u l-Stahl ruħu vittma. "Kien dan il-wieħed mill-jilħqu l-ħbieb tiegħek kollha fuq l-Tielet Reich?" I talab tagħha.
  
  
  Hija sorveljata, u l-għajnejn tagħha qalli iva. "Jien ma jibżgħu, Nick. Sħabi l-aġent ġie assenjat għal dan il-każ biss li l-appoġġ me. Sfortunatament, l-ego għandu jkollhom sab. Ma naħsibx li jafu li jiena għadhom."
  
  
  "Ma rridx li tmur fis-affarijiet li inti m'għandekx għidli. Iżda jien naħseb li għandna jistgħu jirrilassaw il-regoli ftit. Qed tfittex l-iskola għolja kriminali u l-jistennew li jispiċċaw dwar din il-ferrovija. id-dritt?"
  
  
  "L-informatur qalulna kien se jkun hawn."
  
  
  "Inti tista'tikseb l-għajnuna oħra jekk għandek bżonn?"
  
  
  "L-ebda ċans. Mhux daqshekk mgħaġġel. Iżda I qal lili nnifsi li forsi I jista'joqgħod fuq l-għajnuna tiegħek fil-każ tas-sitwazzjonijiet."
  
  
  Hi kienet assigurata permezz sl. "Li tista'torbot fuqha",
  
  
  
  Ursula nodded. Hija kienet frisk-aġent. Agħlaq kellhom esperjenza estensiva mal - "imxarrab każijiet" - bħala ih tant kien deskritt tajjeb b'ir-Russi-li l-intelliġenza involuti xogħol.
  
  
  Il-wejter miġjuba towst u l-kafè u tax-xellug. Huwa eżamina l-isfel il-kuritur u ra Orjentali-bniedem seduta waħdu, ovvjament Ċiniż. Huwa ħares lejn lili mill-ġdid, imbagħad malajr mdawwar-attenzjoni tiegħu għall-kolazzjon tiegħu.
  
  
  Jekk mintix Ċiniż-bniedem jista'jiġi professjonali, huwa talab tagħha għall-isem fil-memorja tagħha li jistgħu jqabblu l-ego tal-mara wiċċ. - Kap tiegħi, Ed, kien ħafna insistenti fuq ċerti l-prekawzjonijiet li hu sejjaħ l-affarijiet bażiċi tal-kummerċ tagħna, madwar wieħed li kien li l-aġenti tal-tiegħi rank normalment-istudju l-fajls tal-parti l-oħra tal-aġenti fiżjoloġikament. Konsegwentement, huwa sar madwar mill-memorja sħiħa tal-bank.
  
  
  F'dan il-każ, I ma setgħux jaslu sa bl-isem. I ma jirrikonoxxu l-Ċiniż. Dan ma jeskludix ego bħala opponent. Huwa jista kienu għadhom kif ġew reklutati-persuna, hema-li, li Stahl kienu raw nemes magħhom l-aħħar iż-żmien hu d jsir tiegħu dar. Safejn naf, li setgħu kienu relatati mal-Topcon.
  
  
  Raġel ieħor, a Punent, daħal fil u ssieħbu fl-Chinaman. Kont nosservahom bl-imgħax, jippruvaw aqta dak li kienu nitkellmu dwar. Il-kurżità jistgħu jeqirdu l-qattus, iżda ma iweġġgħu xi ħadd fil-email tiegħi tan-negozju. Nuqqas tal-kurżità xi kultant kien fatali.
  
  
  Huwa ħa sip tal-kafè u jaraw bħala koppja l-ġdida daħlet il-pranzu tal-karozzi. Dawn l-mixi fl-kuritur u tpoġġi l-logħba fuq it-tabella li jmiss fejn hi u Ursula kienu seduta. Il-mara kienet fil-tagħha ta'nofs it-tletinijiet, bil-kannella skur tax-xagħar u l-figura tajba. Il-bniedem kienet ta għoli medju, bil-kannella tax-xagħar u qawwija taħt il-geddum prominenti l-imnieħer.
  
  
  "Dak li huwa, Nick?" staqsa Ursula.
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "Xejn." - Memorja tiegħi bank biss skoperti xi ħaġa dwar il-bniedem ma prominenti l-imnieħer. Ego tal-isem kienet Ivan Lubianke, u kien KGB-aġent.
  
  
  Fil-mument, dan kien jintefa madwar il-kap ta'l-Ċiniżi u l-ego ta'comrade. Id-dehra tal-Lubyanka fisser xi ħaġa. Huwa kien ta'grad għoli KGB uffiċjali, it-tip ta'persuna ir-Russi tibgħat li tinnegozja mal-organizzazzjoni bħal Topcon.
  
  
  Lubyanka u l-mara miegħu deher li jkunu jesperjenzaw formali inkonvenjenzi skambjata mill-barranin. Tagħha ego u l-imġiba indikaw li kellhom biss sodisfatti.
  
  
  Kelli ż-żgħar mikrofonu fil-but tiegħi. Jien ridt hu li jeħel mal-tabella fejn il-hugo: huwa biss u il-mara kienu seduta, u jien ridt hu li jmorru lura għall-kompartiment tiegħu u nisimgħu l-konversazzjoni. I kien ċert li tkun ferm interessanti.
  
  
  "Do you know dan il-bniedem, Nick?" staqsa Ursula.
  
  
  "Huwa jistenna ftit familjari." Huwa imbuttat tagħha bogħod. Agħlaq kellhom biżżejjed biex tinkwieta dwar.
  
  
  "Forsi int interessat fl-mara," hi ssuġġerita, li juru l-me-dell tal-tbissima.
  
  
  "Hija ma tistax iżomm xemgħa quddiem."
  
  
  Mill-inqas li kien il-veru. Wieħed mill-aktar pjaċevoli-memorji tiegħi l-aħħar laqgħa mal-Ursula inklużi pawża qasira fil-kamra tas-sodda.
  
  
  B'mod ċar l-istess ħsieb seħħew il-ġermaniż tifla. Hi l-qima ewwel, imbagħad laħaq madwar l-president u l-jintmess tiegħi driegħ. "Jiddispjaċini huwa vjaġġ tan-negozju, Nick."
  
  
  "Forsi mhux se jkun biss tan-negozju. "Jien xorta jistgħu jieħdu l-ħwejjeġ tiegħek off," qal.
  
  
  Filwaqt li aħna kienu jitkellem, I kien għadu jaraw Lubyanka u l-mara. Ih Stahl tal-konverżazzjoni hija aktar intensi. Huwa kien diġà ddeċieda li Varvara kien russu aġent assenjati biex jixtru sorveljanza mill-apparat Topcon. Imma x'inhuma l-mara? Jien ma naħsibx li l-hugo: huwa biss qabad tagħha fuq il-ferrovija għall-gost u l-logħob. Ir-rapport, MANNARA o nen, iddikjara li kien eċċezzjonalment professjonali raġel, ma dehret l-ebda nuqqasijiet, ħlief forsi għal l-konvinzjoni li l-komuniżmu kienet kwistjoni ta'l-futur. Jien ser imħatra li l-mara kienet ħassar, wisq.
  
  
  Meta ħsibt dwar dan, il-mara ġara li t'għajn fid-direzzjoni tiegħi. L-għajnejn tagħha kienu l-kesħa u l-penetranti, u l-tagħha ħarsa kienet diretta ħafna. Imbagħad hi mdawwar l-attenzjoni tagħha lura lill-uffiċjal KGB, u dawn mitfugħin lura fil-diskussjoni.
  
  
  I jintiżnu l-probabbiltà li l-mara kienet Topcon-rappreżentant, li agħlaq kellhom sorveljanza apparat li kien I assenjati għall-pick-up. Iżda I kien qal li l-Topcon-imgħallem huwa li jġorru l-apparat fuq il-ferrovija biex jinnegozjaw. Jista ' jkun li din il-mara kienet il-moħħ wara super-iebsa-organizzazzjoni bħal Topcon?
  
  
  Jekk dan li ġara, I-ħsieb, hi tista għamlu f'dan familjarità.
  
  
  "Nick, hi ddeċidiet li tgħid inti dwar il-bniedem I infittex. Ma nistax staqsi għall-għajnuna tiegħek jekk dan mhux fuq l-istess livell mal-inti," Ursula interrott ħsibijiet tiegħi. "Aħna konna ried li l-ego għal ħamsa u għoxrin sena. Huwa kien il-agħar qattiel qatt qabel. Meta huwa dam IKOLL-kamp fil-Polonja, dawk li mietu malajr fil-idejn tiegħu kienu l-aktar favorevoli minn dawk huwa ittorturat."
  
  
  . ;
  
  
  Il-ġermaniż tifla daru u ħares l-kbira tat-tieqa li jmiss mal-istati uniti. Mimmo niżel permezz tal-chalet tikek-kampanja. Il-buttuna tal-binarji taħt il-ferrovija kien il-ritmiċi undertone tal tagħha leħen baxx.
  
  
  "Dan kien F'belgrad li aħna sabet li l-ego wara. Dawk ta'madwarna li raw il-rapporti dwar l-ego-karriera tal-sejħa ego l-bejjiegħa tal-Laħam-Belgrad tal-laħam. Huwa kemm perikolużi u l-karozzi. Għalkemm aħna daħal mill-qrib għall-ħtif ta'l-ego aktar minn darba, hija kompliet nitilfu. Dan il-bidliet l-ismijiet, il-personalitajiet, u anki l-wiċċ. Aħna ma jaf xejn dwar l-ego tal-ħajja preżenti, u aħna ma tkun taf eżattament dak li jidher bħal issa. Nafu li n-nies li kienu familjari miegħu fil-passat innotata ego dan l-aħħar fl-Belgrad. Hu mistenni li tkun fuq din il-ferrovija magħna."
  
  
  "Nara li dan huwa aktar milli biss kompitu ieħor. Jinqabad l-ego huwa importanti ħafna li inti."
  
  
  "Iva, dan huwa. Dak li kien... " Hi ma jintemm il-sentenza. Ħej, I ma ħtieġa li jintemm tiegħi ego.
  
  
  Hi jinbela ' l-aħħar tal-kafè tagħha. "Aħna ser jżommu kuntatt, Ursula. Mhuwiex kbar ħafna tal-ferrovija. I ser tkun hemm dritt jekk għandek bżonn me. Int armati, mhumiex inti?"
  
  
  "Iva."
  
  
  Tajba."I ħares madwar l-kuritur u raw il-hugo: huwa biss u il-mara mixi'l bogħod flimkien.
  
  
  "Dawk sempliċi," qal, ġbid minn kontijiet ftit mill-but tiegħi u t-tqegħid tagħhom fuq l-presidenza. Huwa żdied minn s-sede tiegħu. "Aħna ser jilħqu sa l-aktar tard."
  
  
  Lubyanka u l-kannella jekk mara kienu jkollna ta'l-pranzu tal-karozzi. Dawn kienu l-intestatura sa l-aħħar tal-ferrovija, mhux lura għall-Klassi tal-kompartiment. Tagħha, segwit minnhom madwar l-karozza, li tagħti ħarsa ta'malajr lejn il-Ċiniż li tgħaddi mimmo. Ego tal-wiċċ kien familjari, iżda huwa beda jħares lejn lili mill-ġdid bħala mimmo għadda.
  
  
  Ma kien hemm l-żgħar pjattaforma wiri fuq wara tal-ferrovija, u bir-mara u l-hugo: huwa biss marru dritta li dan. Dawn kien u komplew bl-konversazzjoni. Huma ma ara me meta kien fil-kamra tat-tipjip dwar ihc. Huwa milħuq fis tiegħu doublet-but u miġbuda minn diska żgħir mikrofonu. Ma ' dan l-apparat, l tista'biss issib dak li qed jgħidu. I marru magħhom biex il-pjattaforma.
  
  
  L-ħoss tal-approċċ tiegħi kien fgat mill-moviment tal-ferrovija, iżda wkoll mill-ih vuċijiet. Ovvju-ħoss taw tagħha bogħod, u dawn irriżultaw. Il-mara ħares lejn me ma ' ostilità; Lubyanka studjat lili mill-qrib. Huwa ma jidhirx li jirrikonoxxu me.
  
  
  "Għodwa t-tajba," huwa qal li tagħha fl-franċiż l-aċċent. "Huwa filgħodu sabiħa, hux?"
  
  
  Il-mara tbegħditx minn me bil-ħerqa. Lubyanka grumbled, " Iva, dan huwa filgħodu sabiħa."
  
  
  I talab tagħha. "Kemm huma inti ser?" I preti li jitilfu l-tiegħi tal-bilanċ u qabad l-poġġaman ħdejn il-Lubyanka, it-tqegħid l-keychain fuq il-qiegħ ta ' l-poġġaman.
  
  
  Issa Lubyanka tal-wiċċ kien ukoll ostili. "Dan kollu tiddependi fuq iċ-ċirkostanzi," huwa qal. Huwa ma riedx l-żmien li jolqot l-ego aktar milli l-mara. Huwa mdawwar coldly bogħod mill me u t'attivitajiet fil-tonqos binarji, glinting jgħajjat fil-għodu-xemx.
  
  
  "Ukoll, għandhom kuljum nizza," huwa qal.
  
  
  Lubyanka nodded, ma tħares lejn me. Imbagħad huwa mdawwar u marru lura ġewwa. Meta l-mimmo ta'l-pranzu karozza għadda, Ursula kienet marret. Huwa kompla l-irqad tal-karozzi u daħal tiegħu kompartiment numru tlieta. Imbagħad huwa miftuħ tiegħu bagalja u misjuba sett żgħir ta'riċevituri tal-moħbija fil-nen. Huwa għafast u biddel l-arloġġ.
  
  
  Għall-ewwel, kollox kelli kien statika. Imbagħad hi jinstemgħu l-stabbli ikklikkja tal-ferrovija tal-roti u l-ħoss tal-vuċijiet mxerred magħha.
  
  
  "Dejjem... il-monitoraġġ tal-mezzi... jagħmlu offerta." Kien Lubyanka tal-leħen.
  
  
  Aktar statiku minn vuċi tal-mara.
  
  
  "...Ma tiżvela l-apparat... jekk aħna rridu li tesplora... imma ma hemm l-ritratti tajba... tiegħi tal-kompartiment, l-aktar tard."
  
  
  Imbagħad Lubyanka-vuċi tal qal fil-qosor okkażjoni għall-omm, u l-konverżazzjoni ġiet fuq.
  
  
  I qabad it-twaqqif u sitta fil-tiegħi tal-bagalji. Issa I kellu l-ebda dubju. Il-mara kienet Topcon-aġent, u hi weraq ttrattati Lubyanka li jbiegħu misruqa tissorvelja.
  
  
  Madankollu, kien għad hemm corkscrew jekk il-mara fuq il-ferrovija kien waħdu, jew jekk hija kienet jivvjaġġaw bil-ieħor Topcon operattiva, possibilment il-kap ta'l-organizzazzjoni, li, skond Jan Skopje tal-tbassir, kien jistaħbew fil-vista sempliċi. Jekk hi kienet fuq il-bord waħdu, forsi hija kienet il-kap tal-Topcon. Jew il-mod, hija probabbilment mhux se jkun li jġorru l-apparat bl-tagħha, u l-ego jista'lanqas ikun tagħha fil-kompartiment. I kellhom iċċekkja sabiex tkun żgur.
  
  
  Ikla ħafifa ġie nnotifikat fl-sinċier bajd qabel ma wasalna fl-Milan. Ursula sodisfatti tagħha, u aħna ingħaqdu flimkien. Hija riflessjoni dwar l-pjaċir hi jistgħu jaffordjaw wieħed kollu tal-irqad kompartimenti. Iżda ma kellix ħafna ħin biex jaħsbu dwar is-sess. I mixi permezz ta'dan
  
  
  , biex issir taf li kompartiment l-Topcon mara okkupati.
  
  
  Hija kienet kapaċi jlestu l-missjoni tagħha meta l-ferrovija waqaf fl-Milan u l-pranzu-karozza kienet imneħħija. Ursula ltqajna off-ferrovija fil-qosor li tħares lejn il-passiġġieri li kienet waslet għall-ġibda tal-saqajn tagħhom, u l-I marru bil-tagħha. Hekk kif il-ferrovija kienet dwar il-leave, hija kienet meqjusa bħala Topcon mara ħareġ tul il-bieb ta'l-istazzjonijiet u l-irħula u bdiet t-tieni rawnd ta'żewġ irqad-karozzi, li jmissu mal Tagħha 7, fejn hi waqfet. I-xellug tagħha Ursula fuq il-pjattaforma, u malajr trasferita għall Tagħha 5. Kif daħal il-kuritur, huwa ra mara jisparixxu fil-kompartiment. Huwa mixi'l isfel il-kuritur u nnotat li hija kienet imdaħħla-kompartiment 4. Huwa mixi żewġ trufijiet ta ' l-karozza u intensifikati fuq il-pjattaforma. Tall, skur-segretarju-bniedem tiegħu fl-ħamsinijiet - iżda bl-anzjani, maskili l-arja telgħu fil-karozza; kien tagħmir talkie tal eċċellenti marka ġermaniż, iżda kien kwiet. Huwa mixi passat me ma curt nod u marru fis-kamra tas-sodda. Huwa mfakkar li jaraw Ego fil-istazzjon tal-ferrovija fl-Lausanne. Wara li tax-xellug, huwa kompla permezz tal-ferroviji mill-ġdid u misjuba Ursula.
  
  
  Hija jaraw l-uċuħ, iżda li hija ma kinitx sabet-bniedem tagħha mhijiex. Hija kienet rrabjata.
  
  
  "Do you know kemm hu ser tkun fuq l-bord?" I talab tagħha bħala aħna telgħu abbord flimkien.
  
  
  Dan jista'jiġi rilaxxat fl-Belgrad, iżda jien mhux ċert. Huwa jista'jkollhom ristretta għal-punt fejn konna monitoraġġ lilu u ma tieħu lilu fuq il-bord fil-livelli kollha."
  
  
  Aħna jaraw uniformi tal-ferrovija skrivan fuq il-pjattaforma ftit tiegħu "illegali tal-bajd," disk fuq jeħel li wriet il-tluq tal-ferrovija mill-istazzjon. Kien hemm ftit jerky-moviment, u l-ferrovija imxiet fuq. Ħafna nies ikollhom tax-xellug l-pjattaforma.
  
  
  Hija kienet qrib ħafna Ursula. Nressaq-naħa tiegħi dwar il-qadd tagħha. "Taħseb li inti tkun jirrikonoxxu raġel tiegħek jekk inti raw ego?"
  
  
  Hi għadda fil me u mbagħad fl-istazzjon kif hi niżel mimmo-istati uniti u l-waqa'fuq il-ferrovija. "Bħala SS-bniedem fil-Tielet Reich, kien mara. Huwa probabbilment miżbugħ tiegħu tax-xagħar. Huwa kellu kaċċa nisa imbagħad, iżda huwa jista'jkollhom imqaxxar off ih. Madankollu, ma hemm l-affarijiet nista'nfittex. Hu tal-bniedem madwar id-daqs tiegħek. Huwa użat biex ikollhom bullet ċikatriċi fuq l-għonq. Tagħha, I jifhmu li l-ego jistgħu jitneħħew kirurġikament, iżda jien xorta tista "issib" l-ego.
  
  
  "Mhux li ħafna, apparentement."
  
  
  "Hemm xi ħaġa oħra. Huwa għandu deformati konġunt fil-driegħ tax-xellug tiegħu. Huwa se tkun diffiċli biex il-bidla li".
  
  
  "Dan għadu mhux wisq. Iżda jien se żżomm għajnejk fuq il-persuna li żżomm naħa tax-xellug tiegħu fil-but il-ħin kollu," qal jokingly.
  
  
  Ursula tatni żgħar tbissima. "Jekk nara lil xi ħadd li jista'jkun lilu, Nick, għandi l-tama tal-tricking ego fis-li tiżvela l-identità tiegħu."
  
  
  Hi deher determinat. Iżda d-dedikazzjoni tagħha għall-dazju ma kienx l-unika ħaġa li appellat lill me.
  
  
  Ee hugged tagħha u hija f'daqqa waħda jdur madwar, xofftejn tagħha ftit maqsumin. Huwa magħfus xufftejn tiegħu biex tagħha, u hija mwieġba.
  
  
  Wara l-mument, hija miġbuda'l bogħod. "I ara inti xorta igawdu-żamma tal-kollegi tiegħek aġenti fil-burdata tajba," hija qalet.
  
  
  Huwa nnotat kif tagħha sider kienu ppressata kontra l sħ kienet liebes. "Għandek tkun taf me, I simili meta kulħadd smiles," qal.
  
  
  Hija kienet ftit flustered, forsi ftit fi mill-mod kif hi wieġbet li l-bewsa. "Irrid immur tiegħi tal-kompartiment, Nick. Ara inti aktar tard."
  
  
  Tbissima tagħha kien dawl. "Jien isserraħ fuqha." Imbagħad hi tax-xellug.
  
  
  Aħna kienu barra fil-miftuħ mill-ġdid. Kien xemxija ir-rebbiegħa. Il-kampanja taljan kien ibatu bil-kuluri brillanti ta'strajk peprin u blu wildflowers. Venezja kien tagħna li jmiss tieqaf jilgħaq mill-għaxija, u l-mistenni biex issir taf dwar il-mara fuq Topcon qabel għandna naslu s'hemm.
  
  
  I marru permezz tal-ġurnata karozzi tal-linja li kellhom siġġijiet fil-żewġ l-ewwel u t-tieni klassi. It-tieni parti mill-klassi kien ferm iktar storbjużi u b'inqas ċivilizzat minn l-ewwel parti. L-ewwel klassi kompartimenti kellhom bibien magħluqa, u ħafna minnhom kellhom il-purtieri magħluqin biex jipproteġu lilhom infushom. Huwa għamel bil-mod mill-karozza waħda għall-oħra, jaraw l-uċuħ tal-vjaġġaturi kif dawn f'kollaborazzjoni, kellha l-karti, jew biss sib u dozed, il-kiri tal-ferrovija tal-mozzjoni tpoġġi ih li l-irqad. Fl-aħħar tal-karozzi fil-quddiem tal-traversi, il-kannella jekk mara ra tagħha mill-ġdid. Hija kienet seduta mal-żewġ irġiel; tagħna dollaru madwar minnhom ma kienx Lubyanka. Dollaru madwar l-irġiel kien bir-radju li tkun insejt tieħu me jkollna lura fuq il-bord F'milan. Hi sib maljar, tfittex l-tieqa, u ma jidhirx li tkun taf persuna waħda. Il-bniedem ma ' l-radju kien engrossed fil-gazzetta taljana. Il-oħra tal-bniedem, l-xaħam, dalwaqt bniedem, kien kuntenti juru fuq skype fuq l-ikla kien ippreżentat dwar il-bord, u deher tagħtix każ li l-tnejn l-oħra. A mimmo possibilment għadda tagħha qabel ma l-mara innotata me u intitolat għall-Tagħha 5. Din kienet l-opportunità li nħarsu ġewwa.
  
  
  ee possibilment.
  
  
  Hija kienet waħdu l-aħjar meta l-impjegat waslu. I eliminat fuq tagħha bieb darba li tagħmel ċert li l-ħabib tagħha, tagħna doorman, ma kienx lejn id-dar. Mbagħad huwa malajr qabad l-lock u marru fil, jagħlaq il-bieb warajh.
  
  
  Kien tipiku irqad żona unika benniena fuq naħa waħda tal-kamra żgħira u l-tabella ħdejn is-sodda u l-mera fuq l-oħra. Ma kien hemm l-xkafef għall-bagalji, bħal fil-jum tal-karozzi, u il-mara kellhom diversi bagalji.
  
  
  I ħa l-istampi tal-bagalji tagħha wieħed fi żmien u ħares'il quddiem kollox. Huma ma tistax issib xejn tagħha, lanqas ma l-ritratti hija msemmija fl-il-konversazzjoni ma'Lubyanka. Hija kienet misjuba dwar l-immigrazzjoni dokument li jiddikjara li hi kienet Eva Schmidt, ottimista, l-Isvizzera.
  
  
  I kien iddiżappuntat tiegħi tal-bagalji. Hija kienet b'mod sistematiku mfittxija mill-Cut, tħares'il quddiem għall-irqad u kwalunkwe ħaġa oħra li jistgħu jaħbu l-apparat. Kien kważi sar meta l-bieb iffavorixxa miftuħa. Dollaru madwar iż-żewġt irġiel bil-wieqfa kien hemm l-Ċiniż-bniedem kien jidher fil-pranzu tal-karozzi qabel. Miegħu kien ego pranzu ħbieb, tal-Punent ċittadin bil-dlam, pockmarked-wiċċ.
  
  
  Kulħadd madwar l-irġiel kellhom die għal jimteddu. U kull arma kien osservat fil me.
  
  
  "Sinjuri, inti għandek jkunu maqluba."
  
  
  L-dlam-bniedem ewropea il-bieb. "Tixtieq ego li joqtlu tagħha issa?" "Dak li huwa?" huwa talab l-Chinaman.
  
  
  Ukoll, ma jkunx hemm ħafna li jista ' jitwaqqaf. L-ih pistoli kellhom sajlensers. Jekk I tikseb milquta minn ftit balal, l-ebda wieħed barra mill-cut-off se tkun taf.
  
  
  "Ma jkun paċenzja," l-Ċiniż-bniedem qal li l-swarthy wieħed fil-matematika u l-perfetta-ingliż.
  
  
  Għalkemm il-dlam-bniedem tal-wiċċ kien bil-oħxon tiegħu għonq kien kopert bl-akkumulazzjoni ta'xaħam, l-ispallejn tiegħu ħares qawwija u armi tiegħu kienu enormi. Kelli l-ebda dubju li jistgħu jieħdu l-kura tal-ruħu fil-battalja.
  
  
  L-dlam-bniedem kien qasir u tqal, bil-minfuħ ego. Huwa eżamina bħal hu kien l-infiq wisq tiegħu l-ħin liberu tax-xorb. L-għajnejn tiegħu kienu mill-qrib flimkien tiegħu pock-mmarkati-wiċċ. Hija kienet stmata mill-ego wara l-Ċiniż kif opponent, kif bil-mod u inqas possibbilment intelliġenti mill-ego comrade.
  
  
  "Ridt issib dak li ried?" il-Ċiniż-bniedem staqsa.
  
  
  Ont, huwa shrugged. "Dak li taħseb li jien ridt?"
  
  
  "Dawn l-rewmatiżmu hija ħafna stupid, is-Sur Carter. Jekk int ser nippretendu inti ma tistax tifhem dak li jien tgħid tagħha, I jista kif ukoll ħalli ħabib tiegħi tmur'l quddiem u jisparaw għalik."
  
  
  "Jiena żgur li ma tkunx tixtieq li dan iseħħ." I dawwar l-idejn tagħha madwar, pali. "Jien vojta mogħtija, kif inti tista'tara."
  
  
  "Forsi Eva Schmidt ma tistax tilbes il-tagħmir," l - dlam- misluħa-bniedem qal.
  
  
  "Ċertament dan huwa possibbli. X'taħseb ta'dan, is-Sur Carter? " l-Ċiniżi talbu.
  
  
  "Jien ma nafx. I ma kellhom l-opportunità li jiltaqgħu Miss Schmidt. Kif inti taf l-isem tiegħi?"
  
  
  "Din hija fil-fajls tagħna flimkien mal-ritratt tiegħek. Inti taf li inti mill-qrib biex issir popolarità fil-qasam tagħna. Tagħha, bit-tama li jistgħu jimxu fis-ħabib ieħor."
  
  
  "L-fajls tiegħek għandu jkun aktar kompluta minn tagħna. I ppruvaw li ssib meta rajt inti fil-pranzu tal-karozzi. I ma tistax issib lilha."
  
  
  Il-Ċiniż-bniedem chuckled. "M'hemm l-ebda-istampi tal-me fil-Punent tal-fajls, is-Sur Carter."
  
  
  Dan tatni xi ħaġa li wieħed jaħseb dwar. Dan jitqiegħed l-ego fil-kategorija speċjali.
  
  
  Il-Ċiniż-bniedem sib l-isfel fuq il-tarf tal-Eva Schmidt l-sodda. "Tajba biżżejjed għalija, is-Sur Carter. Tagħha umli-bniedem. I d pjuttost ma tiddiskuti lili nnifsi. I jippreferu li inti jgħidulna għal kemm għandek tkun taf dwar l-organizzazzjoni li jittratta Topcon."
  
  
  Rajt l-ebda raġuni biex iżommu sigriet. "Ftit li xejn," qal. "Jien ma naf jekk Eva Schmidt huwa l-kap ta'l-organizzazzjonijiet jew wieħed biss impjegat fi żmien."
  
  
  "Fil-fatt, għall-istati uniti dan, għall-istati uniti ieħor," qal il-Ċiniż. Huwa deher sorpriż li kien aktar informazzjoni dwar l-Topcon minn għamilt. "L-Isfidi tal-mara mhijiex-imgħallem, u għadhom hi definittivament hija aktar minn sempliċement subordinata."
  
  
  L-dlam-bniedem jegħleb kontra l-ħajt jitħawwad uneasily. "Inti qed javżak-uem aktar milli hu tgħidilna," huwa grumbled li l-Ċiniż.
  
  
  "Peress li aħna qed tmur biex joqtlu l-ego, ma jimpurtax," l-Ċiniż wieġeb fil tiegħu deceptively amiable vuċi.
  
  
  Tagħha saqajn qalbu ftit jkunu jistgħu jiċċaqilqu lejn xi ħadd madwar l-irġiel. I ma pjan dwar jiġu kkaċċjati mingħajr tipprova toqtol ih-ewwel. Meta tagħha jimxu kien sar, kienet magħżula mill-wieħed li kien ħmar kulħadd.
  
  
  "Inti m'għandekx tkun lanqas hawn. Topcon tbiegħ-tagħmir għar-Russi, " huwa qal il-Ċiniż.
  
  
  "Huma wkoll issuġġerit ego dn. Aħna mhux se tħallas ih-prezz. Aħna ddeċidiet li tieħu l-ego minflok dan waħda."
  
  
  Huwa inklinata bil-ħerqa ftit, il-kiri tal-piż tiegħu tmur flimkien mal-moviment biex tipprepara ruħu
  
  
  għaġla għall-bniedem fuq is-sodda. "Inti medja din il-ferrovija jista'jkun titkaxkar ma'kull xorta ta' l-aġenti bit-tama li jisraq il-apparat mill-persuni li seraq l-ego-ewwel ?"
  
  
  "Din hija problema ta'dak li inti investituri tal-kapital sejħa mingħajr l-intrapriża. Awakens l-ispirtu kompetittiv, " l-Ċiniż qal, chuckling.
  
  
  L-dlam-bniedem tkellem mill-ġdid. "Aħna d aħjar tikseb din l-aktar ma'. Il-mara ma jaqgħux lura fi kwalunkwe ħin."
  
  
  "U aħna ser tkompli ma'dan, oħra tiegħi ħabib. Iżda huwa mhux kuljum li ikollok iċ-ċans li jitkellem l-Amerika qattiel fil-persuna. Kemm assoċjati tiegħi inti ristretta rid ta tiegħek infezzjoni tal-karriera, is-Sur Carter?" "
  
  
  Ont, huwa shrugged. "Jien ukoll persuna umli."
  
  
  "Inti kienu thorn fl-naħa tagħna. Meta I għid tagħha li I ħa l-tissorvelja u eliminat inti, nista'nikseb tagħha tifħir mill-ministru stess, " l-Ċiniż-bniedem qal fil-gloating vuċi.
  
  
  Tagħha, ħasbu li kienu kbira ftit. L-dlam-misluħa-bniedem ried li joqtlu me immedjatament minn immens sabar, u l-Ċiniż-bniedem kien interessat fl-fama huwa jistgħu jiksbu mill-ritorn ta'Beijing mal-qorriegħa tiegħi fuq l-ċinturin.
  
  
  L-Chinaman enfasizzat bil-naħa tax-xellug tiegħu fil-ħbieb tiegħu. Imbagħad huwa qajjem il-massakru lag aħmar fuq id-dritt tiegħu. Huwa kien lest li jeżegwixxi me, u huwa ma kienx ser tieħu xi opportunitajiet. Huwa ppjanat għal tnejn minnhom biex tpoġġi l-balal fil-ġisem tiegħi.
  
  
  "I gideb biex inti," qal.
  
  
  Il-Ċiniż eżita, sebgħek il-kbir fuq l-attivazzjoni. Il-bniedem ħa għal jum. "Huwa jonqos, Sheng Feriti."
  
  
  Sheng Feriti, I-ħsieb, u f'daqqa waħda l-memorja tal-bank kien ta'ħidma. Sheng Zi, leġġendarju Ċiniż Komunista aġent li ħa l-identità tiegħu sabiex b'suċċess li kien aktar bħal ghost minn laħam u l-demm. Fi żminijiet differenti, hi kienet jinstemgħu jiddeskrivi l-ego bħala raġel; fi żminijiet oħra, hi kienet jinstemgħu javżak in-nies li l-ebda, l-uem kienet biss tiegħu fl-tletinijiet. U l-ebda wieħed madwar dawn il-persuni kien jaf l-ego ukoll. Huma biss maqbuda idea ta'l-ego, apparentament varji-internet. Għar-raġuni li l-Sheng Zi baqa misterjużi-persuna kienet li n-nies li kienu jafu dak li hu attwalment qishom kellhom mazz-vizzju tal-mewt vjolenti.
  
  
  L-Chinaman tal-għajnejn naqas aktar bħala l-isem tal-jiżżerżaq madwar l-oħra tal-ħalq. "L-iblah," huwa hissed fil-dlam-bniedem. "Inti kienu avżati biex qatt ma jużaw l-isem tiegħi."
  
  
  Huwa eżamina lura fil me, l-espressjonijiet tagħhom m'għadux aktar l-ambjent. "Issa, is-Sur Carter, mewt tiegħek hija aktar probabbli minn qabel."
  
  
  "In-nies tiegħek għandu verament bżonn dan l-apparat. Huma għandu jkollhom miġbud ' il barra l-lott tal-artillerija."
  
  
  "L-ebda aktar jitkellem," huwa waqa'mill-me, jinfaqgħu bir-rabja li l-ego ħbieb kienet għamlet żball. "Inti qal inti gideb-istati uniti. Spjega lili."
  
  
  "I misjuba gadget. Huwa fil-but tiegħi." Huwa għamel naħa tagħha. "Jien ser turi li int."
  
  
  "Carter, ħu l-naħa l-bogħod mill-ġdid u l-I ser jiċċekkja l-mejta tal-bniedem bwiet," Sheng qal.
  
  
  L iffriżat. Tagħha, kont naf li hu maħsub kull kelma.
  
  
  Għandhomx magħmula ġest. "Tiċċekkja l-ego bwiet," huwa qal fil-matematika għall-jum.
  
  
  L-dlam-misluħa-bniedem mxiet'il quddiem, u għal mument tal-ġisem tiegħu imblukkata Diversi tal-ħsieb, jinħeba l-moviment tal-naħa tiegħi kif ppressata l-stiletto kontra l-tiegħi tal-palm.
  
  
  Huwa poġġa naħa tiegħu fil-but tal-tiegħi doublet, u Hugo qabad u saq-xfafar tal-leħja fl-ego tal-ħajja tiegħi. Huwa gasped, għajnejn tiegħu t-twessigħ tal-tbatija. Hu waqgħet quddiem, u l-Ego qabad lilu mill-ispallejn għall-użu bħala lqugħ.
  
  
  Diversi-isparatura me. Dan startled-dlam-misluħa-bniedem meta tagħha ego ji tal-ġisem qabad tagħha. L-impatt magħmula tiegħu ego jaqbżu, anki jekk il-ħajja kienet tqattir barra minnu qabel l-bullet milquta.
  
  
  Jħoll snien tiegħu, huwa imbuttat mejjet tagħha piż lura fl-armi tiegħu, tossing-ġisem tagħha lejn il-sodda u l-Ċiniż-aġent. Għandhomx dodged. Għall-raġel ta'l-ego, it-tkabbir, kien sorprendentement malajr. Huwa marru barra mill-mod, u l-korp ta'l-ego comrade waqa'fuq il-benniena.
  
  
  Għandhomx kien madwar jisparaw mill-ġdid. Huwa ħa l-pass lejn u jinstemgħu l-imsikkta die għal jimteddu fil-ego naħa tal-pop. Tagħha tbaxxa, tidwir tagħha tal-ġisem bil-quddiem u ' l isfel u kicking tagħha ego mal-dritt tagħha marda.
  
  
  Ego: it-tieni maqtul mitlufa minħabba tiegħi tal-moviment, u mbagħad tiegħi ta'saħħa, li kien I mgħallma mill-Ġappuniż mejtin-kaptan, hit Sheng iebes fil-driegħ, it-tkissir tal-swaba', u l-die għal jimteddu tellgħu fuq l-Ego tal-idejn.
  
  
  Qabel ma tista'tirkupra, ont trasferita lejn lilu. Tagħha ewwel kien jintefgħu fil-ego tal-mara wiċċ u l-maqbuda ego fix-xedaq. Huwa gasped u mqassma, iżda kien qawwi wisq għall-ego li jiġu megħluba f'daqqa waħda.
  
  
  Huwa milħuq fil-ġakketta tiegħu għall-Wilhelmina. Naħa tagħha kienet fuq Luger tal-annimal meta l-Chinaman lunged fil me. Huwa hit me miftuħ fuq il-geddum b'daqqa li kważi kiser tiegħi l-għonq u l-ippinjat me għall-sodda.
  
  
  Li titlef il-bilanċ tiegħu, huwa waqa'
  
  
  matul l-jiċċaqalqux tal-ġisem tal-Diversi tal-ħbieb. Huwa tinqaleb, żbarkati fuq l-art, u laħaq għall-Luger mill-ġdid.
  
  
  Minn dan iż-żmien, Sheng kienet fetħet il-bibien. Sorprendentement malajr, huwa kien barra l-aħjar qabel ont jista-punt tal-gun fi ego id-direzzjoni.
  
  
  Huwa ltqajna u dam wara lilu, timbotta l-half-bieb miftuħ mill-mod. Ma kien hemm ebda sinjal tal-Diversi. Negattivi tagħha, lura fil-kompartiment, Schmidt l-nisa. Ma kien hemm l-korp li hemm bżonn li jiġu ttrattati.
  
  
  Tisbit il-bieb, huwa ġibed l-mejta bniedem li l-tieqa u tefgħu lilu. Hi maqbuda idea tal-ġisem rikorrenti tistabbilixxi l-inklinazzjoni qabel il-ferrovija tax-xellug ego wara.
  
  
  Nifs tagħha kienet tqal. Hu qabad il-mejjet-bniedem tal-gun u misjuba Diversi fuq l-art ħdejn is-sodda. Ih tefgħu out, imbagħad jingħalqu l-tieqa u hurriedly rranġat l-kompartiment. I ma tridx l-Schmidt mara li tkun taf I kien hemm.
  
  
  Ix-xogħol tiegħi kien aktar diffiċli milli meta I-awtoritajiet telgħu abbord il-ferrovija. Sheng-Effett kellha ssib tagħha. Il-ġlieda li mhux biss huwa mhux aktar għall-us. Hu kien l-uniku jgħixu aġent tad-dinja ħielsa li jaf dak li ħares simili. Huwa ma kienx ser ħalli me twettaq dan l-għarfien madwar miegħi għal żmien twil.
  
  
  
  
  Il-ħames kapitolu.
  
  
  
  I mixi tul il-ferrovija minn tarf għall-ieħor u ma tinnota l-Ċiniż-aġent.
  
  
  Mill-ħin I lest tfittxija tiegħi, il-ferrovija kienet għamlet żewġ malajr jieqaf. Zi Sheng jistgħu jaqbżu l-isfel fuq kulħadd madwar minnhom. Dan jista'jkun ukoll fuq il-bord wieħed mill-kompartimenti I ma setgħux jidħlu, jew fil-tużżana postijiet oħra. I ma t-tama li jesploraw il-postijiet kollha li jistaħbew fil-jiċċaqilqu tal-ferrovija.
  
  
  Huwa ffirmati u taw għall-mument. B'xi mod jew ieħor, l-I kien żgurat li l-I jilħqu Diversi mill-ġdid.
  
  
  Fin-nofs tal-jum li jmiss, hija sabet Ursula seduta waħdu tagħha fil-kompartiment. Hi kienet okkupata-teħid tad-noti fil-żgħar notebook li hija ħadet l madwar purse tagħha. Fetaħ il-kompartiment tal-bieb għall-tagħha u marru.
  
  
  "Bonġu," qal.
  
  
  "Oh, Nick! Bilqegħda. I kien biss jippruvaw biex tikteb in-nota lill-kap tiegħi. - Bżonn tagħha li tgħid-uem li s'issa l-nemes ġew tax-xellug vojta mogħtija. Jien ser tibgħat-bibien tagħha għal Venezja."
  
  
  Tagħha sel huwa li jmiss tagħha. Kien hemm tliet bellus siġġijiet fuq kull naħa tal-kompartiment, kull wieħed mdawra mill-iswed u kannella disinji materjal li taw l-uem id-dehra ta Ewropea te kamra mill-aħħar seklu. Il-kompartiment tal-inbniet fil-jum tal-velenu tal-ferroviji, meta l-rejiet u omosesswali telgħu abbord il-Jorjentaw Express. Ma kien hemm l-kbar u żgħar tal-bagalji xkafef fuq il-siġġijiet, mera fuq kull sit, u fuq il-ġnub ta'l-mirja kienu ritratti tal-belt tal-pajsaġġi.
  
  
  Ursula jitqiegħdu tagħha noti lura fil-borża tagħha, u hija maqbuda idea ta'Webley .22 awtomatiku ġewwa. Ont, bit-tama li l-Ħej ma jkollhomx li jmorru kontra tagħha bniedem ma dan il-ġugarell. Hi ħares lejn me, u l-tbissima jibqax mill-wiċċ tagħha.
  
  
  "Nick! Dak li ġara għalik?"
  
  
  Hi weraq kien jirreferi għall-titbenġel li wera l-post fejn Diversi kienu milquta me. Tagħha, chuckled. "Jien jaħdmu fuq l-professjoni tiegħi."
  
  
  "Inti id-dritt?"
  
  
  "Iva, jien multa." Jien kont kuntenta li hija kienet ġenwinament kkonċernati. "Ejja ngħidu li hemm l-ebda-pranzu karozza-dritt li issa, iżda xtrajt tagħha flixkun tal-bourbon F'milan. Tixtieq li jingħaqdu miegħi tiegħi fil-kompartiment għal xarba?"
  
  
  Hi ħares lejn me bil-kesħa l-għajnejn blu. Hi kien jaf li kienet l-offerta, u kienet taf tagħha lukanda hekk kienet taf. Hi għadda mill-ġdid fil-mixja-kampanja, li issa kien gradwalment twitti kif aħna qorbu lejn il-baħar Adrijatiku.
  
  
  "Naħseb li inti qed jippruvaw anzjani me, Nick."
  
  
  "L-ebda mod," qal.
  
  
  Hi grimaced. "Inti ma mibdula ftit. Ma tista tara li jien tax-xogħol?"
  
  
  "Għandek bżonn biex jirrilassaw f'xi."
  
  
  "Mhux faċli biex tagħmel dan meta int intraċċar raġel bħal Hans Richter."
  
  
  Din kienet l-ewwel darba hi d semma l-isem tal-bniedem hi d imsejħa tal-Laħam. Tagħha realizzati. I aqra dan dwar Richter, u dak I aqra kien tal-biża'.
  
  
  "Għalhekk huwa l-waħda int jiġru. Nifhem tiegħek determinazzjoni."
  
  
  Il-bieb miftuħ u nofs l-età tal-mara kien hemm seduta. "Huma dawn is-siġġijiet meħuda?" "Dak li huwa?" li hi mitluba fil-British l-aċċent, u jindika l-erba ' mija siġġu.
  
  
  - "Le, jekk jogħġbok ingħaqad magħna," Ursula qal.
  
  
  Il-mara daħal fil u sib fuq il-tieqa-sede oppost Ursula u me. I d-xellug il-kompartiment tal-bieb miftuħ, u frisk-riħ kien blowing isfel il-kuritur. Wara hi sib l-isfel, hi laħqet fis-tiben borża għall-mazz ta maljar.
  
  
  "Jum sabiħ," hi tbissem. Hija kienet rqiqa, ed mnieħru-mara ma qasir griż tax-xagħar. Nuċċalijiet tagħha biss kellu l-parti t'isfel tal-normali tal-lentijiet tal - biċċiet żgħar tal-ħġieġ li kienu użati mill-qrib għall-xogħol.
  
  
  "Iva, hux?
  
  
  "Ursula qablu.
  
  
  Ursula ħares mill tagħha maljar lili u tbissem. Il-mara marru lura għall-maljar, l-ebda itwal-ħlas ta'kwalunkwe l-attenzjoni għall-us. I kien biss dwar li jitkellmu Ursula mill-ġdid meta raġel daħlu fil-kompartiment. Mingħajr ma tkellem lit-Hema u me, huwa sib stabbiliti fl-aħħar bogħod mill-kompartiment tal-jum. Dan kien il-bniedem hi d raw qabel ma l-tagħmir talkie huwa għadu jsir. Huwa stabbilit tagħha l-isfel fuq il-sedil li jmiss hu, jinġibed il-gazzetta barra minn taħt il-fergħa tiegħu, u beda jaqra. Kull darba li hi raw dan il-bniedem, huwa ser jagħmel ir-radju, iżda huwa qatt ma daru fuq.
  
  
  "Do you know meta aħna se jaslu fl-Venezja?" L-Brittaniku talab Ursula.
  
  
  Ursula ppruvaw jiksbu aħjar tħares lejn il-bniedem mal-gazzetta. Issa hija kkuntattjat lill-Englishwoman. "Nistenna madwar sitt jew aktar tard."
  
  
  "Oh, li mhux ħażin. Aħna ser kollha għandhom jieklu xi ħaġa hemm, naturalment, għaliex hemm l-ebda-pranzu tal-karozzi."
  
  
  "Iva, fil-fatt," qal Ursula. Tagħha, rat il-wiċċ tagħha bidla bħala jekk hi mfakkar xi ħaġa, u mbagħad hija malajr ħarset lejn il-kwistjoni mill-radju.
  
  
  "Jien naħseb li daħlu l-uncivil ma tibgħat-pranzu tal-karozzi bil-lkoll il-mod," il-British mara qal.
  
  
  Ursula kien issa qed tħares lejn il-bniedem tal-naħa tax-xellug. I ħares lejn tagħha, wisq, u raw dak li kienet qed tfittex fuq. L-għaksa fuq iċ-ċirku ta ' l-idejn, li saru fuq il-gazzetta kien kbir u knobby. Aħna skambjata ħarsiet. Dan l-għaksa kien il-qofol tal-Hans Richter.
  
  
  Ursula ma setgħux tikseb ħarsa tajba fil-Ego tal-wiċċ, sabiex Ħej iddeċieda li l-għajnuna tagħha. Huwa stenniet għall-bniedem biex dawwar il-paġna, mbagħad tkellem lilu.
  
  
  "Skużani, sinjur," qal.
  
  
  Il-bniedem niżel il-gazzetta u ħares lejn me. "Iva?" Ego l-aċċent kien simili għal Ursula. Kien madwar tiegħi għoli u kellhom militari li jkollhom. Ego muskolari, intelliġenti wiċċ ħares iżgħar minn tagħha snin fl-ewwel daqqa t'għajn.
  
  
  "I ara għandek Londra-gazzetta," qal. "Hemm xi futbol-punteġġi hemm?"
  
  
  Ego ħarsa qalbu minn me Ursula, u issa huwa lura għall-me. Huwa poġġa l-isfel il-gazzetta u mogħtija lill me. "Jien ċert li jkun hemm. Hawnhekk, I biss tal-lest."
  
  
  Hi evitata tħares lejn ix-xellug tiegħu. "Grazzi," qal, filwaqt li l-karta. I ma ara l-ċikatriċi fuq l-għonq.
  
  
  Kien tħares lejn Ursula mill-ġdid. "Dan id-dritt." Hu qabad ir-radju u saqajh. "Issa jekk inti ser skuża me."
  
  
  Huwa mdawwar u tax-xellug tal-kompartiment, l-intestatura għall-irqad-karozzi. Tagħha, mdawwar Ursula:"Tajjeb?"
  
  
  "Jien ma naf," hija qalet.
  
  
  Il-mara madwar l-kuritur kienet waqfet maljar u kien jisimgħu l-konverżazzjoni tagħna ma'l-interess ġenwin.
  
  
  "Ma jkunx hemm ħafna l-idejn bħal li," qal.
  
  
  - "Le," Ursula ammessi. "Mhux ħafna."
  
  
  I jinżammu. "Jien ser tkun id-dritt lura."
  
  
  Huwa għamel malajr r-sala tal-jum bil-kowċ fid-direzzjoni tal-bniedem kienet marret. I maqbuda miegħu kif kien jidħlu Tagħha 5, il-karozzi li l-Topcon-mara kienet toqgħod fir. Hija tinsab fl-aħħar ta'l-karozza filwaqt li huwa qxur. Imbagħad ont u ducked l-kantuniera tal-kuritur. Mument aktar tard, huwa jinstemgħu mill-qrib bieb. Daħal il-kompartiment 6.
  
  
  Filwaqt li tiegħu kien hemm wieqfa, ont għamlet id-deċiżjoni. Tiegħi li jmiss jiċċaqalqu kontra l-Topcon se jkun inqas sottili. I ser ikollok tmur għall-Eva Schmidt u staqsi tagħha fejn il-mezz misruqa hija moħbija. Issa kien il-ħin perfett. I eliminat fuq il-bieb u l-4 - dan huwa kompartiment, iżda ma kien hemm l-ebda risposta. I ppruvat mill-ġdid, iżda kollox kien kwiet minn ġewwa. Dejjem se tipprova mill-ġdid l-aktar tard.
  
  
  Meta rritorna għall-Ursula, il-mara kienet għadha ma tagħha, tiddiskuti l-vantaġġi tal-ferrovija l-ivvjaġġar fuq l-linji tal-ajru. Ursula kien kuntent me. "Ejja tieħu walk," qal. "Fuq pjattaformi ta'sbuħija".
  
  
  "Ma ninsewx li tiekol fil-Venezja," il-mara qal.
  
  
  "Aħna mhux ninsewx," missierha qal.
  
  
  Meta morna fil-kuritur, I qal li tagħha: "Ġejjin fuq, ejja mmorru tiegħi kompartiment."
  
  
  Hi ħares lejn me. "Il-kbir."
  
  
  Meta aħna qbilna li tiegħi tal-kompartiment, li kien tliet minuti bogħod minn Ursula, magħruf ukoll bħala l-karozza, l-lukanda tagħha ġakketta daħal off, u Ursula t'attivitajiet fil-kbar Luger fil-holster tagħha. Imbagħad hija ċaħdet l-ħsibijiet tagħha.
  
  
  Hija sib stabbiliti bir-reqqa dwar l-tarf tal-tiegħi sodda sodda, u l-I jitferra tagħha bourbon għal kull wieħed mill-istati uniti. Hija ħadet ont bil-żgħar tbissima. "Qabel ikollok me fis-sakra, għidli - ma inti issib il-persuna bl-radju?"
  
  
  "Huwa fil-karozza li jmiss," qal. "Il-kompartiment 6. Taħseb li inti sabet li l-bejjiegħa tal-Laħam?"
  
  
  "Jien ma ara l-ċikatriċi," hija qalet.
  
  
  "l-ebda. Iżda l-ego fiżiku toqgħod, u għalhekk ma l-ego-età."
  
  
  "Jien ma naf, I biss ma jafux," qalet bil-mod. "Jien sensazzjoni li dawn huma nies tagħna, iżda ma rridx li jitwaqqaf l-persuna żbaljata."
  
  
  "Imbagħad għandek biss alternattiva waħda," qal. "Int ser
  
  
  tipprova ssib xi ħaġa fl-ego personali tal-għalf li se jagħmlu l-identifikazzjoni tiegħek aktar pożittiva."
  
  
  "Iva, int dritt," hi miftiehma. "I għandek tipprova tikseb fis-ego-kompartiment."
  
  
  Huwa ffirmati. "Ħarsa, jien tajba fil dan. Ippermettuli fittex l-ego-kompartiment."
  
  
  "Inti ma tkunx taf liema li jfittxu, Nick."
  
  
  Ħsibt dwar dan daqsxejn. "Tajjeb, ejja mmorru flimkien."
  
  
  Hija tbissem. "Dak aħjar. Inti ma tistax bis-sħiħ tgħaddas lilek innifsek fil-eċċitament."
  
  
  Huwa ħa sip ta tiegħu bourbon. "Aħna ma tistax tmur issa," Ay qal tagħha, it-tqegħid tiegħu driegħ madwar il-qadd tagħha. "In-nies tagħna, jew kull min huwa, ikollhom biss lura għall-kompartiment. Huwa ser ikun hemm għall-waqt. Aħna ser ikollok tistenna l-ego."
  
  
  L-għajnejn blu sorveljata fil me, u hija ħadet sip ta bourbon. Tagħha ħa l-tazza mill-naħa tagħha, u kellu jirriżenja. Hu titneħħa tagħha għall-tarf tal-sodda u miġbuda mill-qrib tagħha. Imbagħad ee taw tagħha fit-tul kiss fuq ix-xufftejn, u hi wieġbet. Huwa bies-għonq tagħha taħt tagħha mara tax-xagħar, u l-nifs tagħha maqbuda fil-gerżuma tagħha. "Jirrilassaw," qal.
  
  
  Mill-ħin li jmiss kiss kien'il fuq, hi d iddeċieda li jagħti ruħha biex me. Huwa miġbud tagħha li tagħha s-saqajn u l-bdejna għall-qawsalla, ma tgħid kelma lill-istati uniti. Hekk konna fuq il-sodda, korpi tagħna tensing. Artab, pjaċevoli ħsejjes ħareġ tal-gerżuma tagħha. Laħam tagħha kien sħun kontra l-tiegħi li tmiss.
  
  
  Huwa dam l-idejn tiegħu fuq is-sider. Ursula tal-għajnejn kienu magħluqin. Tagħha, ra l-flash ta'l-bajda tagħha snien. Hi moaned u mgeżwra tagħha driegħ tal-lemin madwar il-għonq tiegħi. Ħass tagħha shiver u jinstemgħu tagħha daqqa, u mbagħad hija waqa', tbissima jilagħbu fil-kantunieri tal-ħalq tagħha.
  
  
  Il-ferrovija tal-roti rumbled taħt us, u l-karozza mċaqalqa mingħajr xkiel. Dan kien mument kbir, u l-ebda wieħed madwarna riedu li jinterrompi l-ego bil-kliem.
  
  
  Fl-aħħar nett, Ursula jintmess tiegħi bastun. "Li kienet kbira, Nick."
  
  
  Tagħha tbissem ħej, fil-rewmatiżmu. "Huwa aħjar minn maljar fil-kompartiment."
  
  
  Meta konna ppreparati, l-I fetħet il-tieqa-purtiera tal-qasma. Aħna misjuba lilna nfusna fil-m-żona tal-qrib Venezja.
  
  
  "Issa, bħala għal dak il-kompartiment tal, konna se fittex..." qal Ursula.
  
  
  "Ippermettuli-kontroll fuq il-bniedem u ara jekk hu għadu hemm."
  
  
  Huwa niżel fil-kuritur u marru għall-kamra tiegħu, li kienet okkupata mill-raġel bil-tagħmir talkie.
  
  
  Huwa fetħet il-bibien meta raw tagħha, mixi matul tagħha, u għal mument ħarisna lejn xulxin tal-għajnejn. Huwa kompla bil-mixi, u mixi mimmo żewġ trufijiet tal-karozza. Imbagħad ont, I daru u tal-preti li tagħti ħarsa lura. Il-bniedem kienet għadha wieqfa fil-bieb, jaraw me.
  
  
  L-għajnejn tagħna sodisfatti mill-ġdid. Ego ħarsa kien diffiċli, sfida. Imbagħad huwa marru lura għall-kompartiment u ewropea-bieb.
  
  
  It-tfittxija li ssuġġerew li Ursula ġiet eskluża għall-mument. Barra minn hekk, din il-persuna deher suspettużi lili. Jekk kien Hans Richter, li suspett kien rikonoxxut. Biex jiġi evitat il-qbid sakemm Richter did, il-bniedem kellu jiġi super-bir-reqqa, dejjem viġilanti, din il-kariga ta'kulħadd. Huwa probabbilment raqdu bil-gun fl-naħa tiegħu.
  
  
  Naturalment kien Richter, I-ħsieb. Ursula kellhom kun żgur li, minħabba li kien ix-xogħol tagħha. Ħej se jkollhom bżonn l-prova ta'l-ego vera ta'l-identità għall-arrest tiegħu. Iżda għall-finijiet prattiċi kollha, deher li hu li kien il-bejjiegħa tal-laħam ta'Belgrad. Li deformati għaksa u l-raġel attenta demeanor me konvint li.
  
  
  Kif kien permanenti fl-aħħar tal-karozza, l-Eva Schmidt deher, fakkruha me li kelli l-impjieg tiegħi stess, u li hi deher li tkun il-muftieħ għal dan.
  
  
  Mara li għaddew mimmo me u ġiet maqbuda mill-fwieħa ta ' ee tar-ram, li kien ħafna femminili. Huwa eżamina fil-saqajn tagħha bħala hi mixi r-sala. Mhux ħażin, I-ħsieb.
  
  
  Meta hi waqfet għall-jum tal-tagħha tal-kompartiment, hija tatni l-istess evalwazzjoni tfittex kif meta ee-ewwel ra tagħha. Imbagħad hi jinfetaħ il-bieb u l-marru.
  
  
  Huwa marru lura għall-Ursula u qal tagħha li l-bniedem dawn ħasbu li kien Richter kien għadu fil-sala l-ego-kompartiment. "Tipprova żżomm għajnejk fuq l-ego bieb. Għandi xi ftit tan-negozju tiegħi stess biex jattendu li," qal, l-iċċekkjar il-Luger.
  
  
  "Dak tal għan-negozju, Nick?"
  
  
  "Xi nies sejħa dan it-twemmin."
  
  
  I eliminat dwar l-Eva Schmidt l-bieb, u hija fetħet it minnufih. Hija qieset sorpriż. "Dak li tixtieq?" "Dak li huwa?" li hi mitluba fl-ġermaniż l-aċċent.
  
  
  "Inti," missierha qal. Huwa imbuttat tagħha bogħod u malajr għalaq il-bieb warajh.
  
  
  Il-mara ħares lejn me warily, iżda hi żgur li ma kienx fuq il-ponta ta'paniku. "M'hemm l-aħjar modi biex isiru jafu lil xulxin," hija qalet.
  
  
  "Huwa l-aktar bħal spa sejħa, Eva."
  
  
  "Jekk int cop, għandi xejn jaħbu. Jekk int ħalliel, ma jkunx hemm ħafna valur sistema me."
  
  
  "Biss l-apparat elettroniku, li l-aktar il-gvernijiet jixtiequ li jkollhom," I wieġbu. "Jagħtu l-ego hawn.
  
  
  Naf int Topcon-aġent. "
  
  
  "Dak li huwa Topcon aġent?"
  
  
  "Jiena wkoll tkun taf li għandek tkellem lill-aġent KGB. Inti tama li jbiegħu l-apparat li l-Unjoni Sovjetika."
  
  
  "Dak tal għall-aġent KGB?" hija qalet. Kien tal-bidu għall-ħoss bħal panorama stampa meħuda minn fuq rekord.
  
  
  Indunajt li I meħtieġa biex tikkonvinċi tagħha li kont naf liema I kien jitkellem dwar. Tiegħu qal: "I sema Dollaru Poe jilħqu tiegħek konverżazzjonijiet mal-federazzjoni russa. Ego-isem huwa Lubyanka. Għandna l-ego ritratti fil-fajls tagħna."
  
  
  L-għajnejn tagħha naqas. "Min int, is-CIA?"
  
  
  "Jien fuq ih-impjieg."
  
  
  "Jien tolleranti, jien tipprova tbigħ xi ħaġa tagħha lejn ir-Russi. Kif inti ma tipproponi li tieqaf lili?"
  
  
  "Sew, m'hemm l-waħda sempliċi-mod. I jista'joqtol għalik."
  
  
  Eva Schmidt ma flinch. "Mhux fuq l-iffullar-ferrovija, inti ma tistax. Int bluffing."
  
  
  Mort mal-naħa tiegħi, u l-hairpin marru fis-naħa tiegħi. "Kif ħażin ħafna inti qed. Hi diġà ġew maqtula minn persuna waħda dwar din il-ferrovija. I jistgħu faċilment tagħmel dan bil-tnejn."
  
  
  - Wiċċ tagħha paled, u l-għajnejn tagħha darted nervously il-flixkun x-xafra tas-sikkina. "M'hemm l-ebda monitors f'dan il-kompartiment."
  
  
  "Fejn dan huwa minn fis-sala?"
  
  
  "Ma nistax jgħidlek li. Jekk hi kienet qalli, in-nies tiegħi se jkollhom maqtula me."
  
  
  - Naħa tiegħi maqtul biex tagħha. Fil wieħed malajr moviment, huwa maqtugħa-buttuna fuq il-libsa tagħha, u hija niżel l-art u l-rrumblati off.
  
  
  "Dan jista'ukoll tkun gerżuma tiegħek, Eve."
  
  
  Hija gasped ewwel. L-għajnejn tagħha segwit il-buttuna. "Jien ma jkollhom l-apparat. I biss jinnegozjaw mal-Russi."
  
  
  "Il-Topcon imgħallem fis-sala dwar il-ferrovija, ma jkunx hu? Inti intermedjarju, inti tgħaddi l-uem fuq il-KGB."
  
  
  "Prekawzjoni biss. Inti taf kif huwa. Ma hemm l-ebda wieħed inkella tista-fiduċja." Eva Schmidt deher li jkollhom unflappable sens ta'humour.
  
  
  Ħej tbissem u inklinata kontra l-naħa tal-kompartiment. "Jekk l-KGB jistabbilixxi l-dritt tal-prezzijiet, l-imgħallem tiegħek se joħorġu mill-ħabi u l-idejn fuq il-monitor. Huwa li l-pjan?"
  
  
  "Inti mhux se tieqaf emu milli tagħmel dan. L-ebda wieħed għandu qatt waqqaf il-ego."
  
  
  "I jispeċjalizzaw fil-jibdew," missierha qal.
  
  
  Allura xi ħadd tal-wiċċ biddel il-manku u mbuttajt il-bieb iebes, iħabbtu me off-bilanċ.
  
  
  Eva Schmidt irreaġixxa bħala jekk hija kienet mistennija din l-aħbar. Hija bdiet barra, u l-għarqub tagħha maqbud fuq il-qasba tas-sieq. Għo l-ispalla tagħha fis-sider tiegħi, hi qabad polz tiegħi kemm ma ' l-idejn, u tpoġġi-naħa tiegħi li lilha nfisha fuq kull tilwim.
  
  
  Il mara li rċevew daqqa mill-esperti. Hi se jkunu maqsuma driegħ tiegħi jekk ont ma kinitx imxiet mal-tagħha, robbing tagħha ta'l-influwenza meħtieġa sabiex jikkumpensaw għall-tiegħi superjuri s-saħħa. Huwa mgeżwra liberu tiegħu driegħ madwar l-għonq tagħha u fil-kap tagħha sabiex diffiċli li hi grunted bħala jekk hi d ġew milquta.
  
  
  L-stiletto titneħħa tagħha u jintmess tagħha gerżuma, imbagħad mdawwar jiffaċċjaw il-bieb.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda waħda hemm.
  
  
  "Nimxu mill-ġdid,"Eve qal tagħha," u dan il-vjaġġ huwa fuq għalik."
  
  
  Hi waqfet jitħabtu. Huwa jaraw kif il-kompartiment tal-bieb, li issa kien kemmxejn imbexxaq, ħadlu ftit bil-ferrovija tal-moviment.
  
  
  Sejjer il-mara miegħu, il-kuritur ċċekkjati tagħha barra. Lejliet suppost ko-ħaddiem kienet marret.
  
  
  "Inti kienu qed jistennew il-kumpanija. Li kien?" Sl talab tagħha.
  
  
  "Russu. Inti jibża l-ego."
  
  
  Bieb tagħha ewropea magħluqa. "I jkollu suspett li inti tinsab, u l-I biss qbiżt il-laqgħa mal-kap ta'l-Topcon."
  
  
  "Jekk hekk, int fil-xorti. Huwa kien maqtula għalik."
  
  
  Dan kien biss il-tieni darba hija kienet qalli kif infallibbli l-misterjużi-bniedem kien. Jew l-kollegi tiegħu kienet lilu, jew Eva kien personalment interessati fil-lilu. I mfakkar xi ħaġa l-Ċiniż aġent qal meta kien issostni. Huwa qal li l-Eva ma kienx Topcon eżekuttiv, iżda hi żgur li ma kienx biss ieħor merċenarji.
  
  
  "Għidli dwar il-għarus, Eva. Ibda bl-isem tiegħu."
  
  
  "Inti qed jifgaw me. I bilkemm jistgħu jitkellmu."
  
  
  I maħlula tagħha qabda ftit, u hi lura l favur. Hi daqsxejn fl-naħa tiegħi.
  
  
  Hemm ftit affarijiet li ma tistax. Dollaru kien fil-fond gidma ta'snien li jaqtgħu l-madwarhom, u Eva deher li jkollhom l-aktar għolja oħrajn.
  
  
  Tagħha nar u itlaq ta ' ee.
  
  
  Il-mara qabża'l bogħod mill me u l-qabża għall-maljar bagalja I d jidher tagħha li jġorru fil-jum trejner. Hi jinġibed lura l-quċċata, peeking ġewwa.
  
  
  Ntlaqtet fuq il-qadd mill ee. Aħna waqa'fuq il-sodda. Lejliet bdiet me u l-hit me fl-għajnejn. Aħna rrumblati l-art, u l-hit kull tilwim u laqat il-mira. Hi ħass infezzjoni uġigħ.
  
  
  "L-apposta," qal. Jivvutaw u li dan. Paċenzja tiegħi jispiċċaw. Ntlaqtet ħażin mill-ee mal-kap tagħha
  
  
  
  u l-mira tagħha tolqot l-art. Huwa hit tagħha mill-ġdid mal-naħa tiegħu, u hi kien demm nixxa l-kantuniera tal-xufftejn tagħha.
  
  
  Huwa straddled tagħha, tagħfas tagħha bare-koxox kontra l-tiegħi lura. Il-libsa tagħha kienet mqattgħin fil-ġlieda, u l-parti ta wieħed tas-sider jista'jitqies. B'xi mod, hi ħares sexier minn qabel, iżda ma kontx fil-burdata għall-ambjent logħob.
  
  
  Lejliet tpoġġi l-idejn għall-ħalq tagħha u ħares lejn l-demm dwar il-nen. "Donnerwetter!" hi larvi. Iżda ma kien hemm l-intensa biża fl-għajnejn tagħha.
  
  
  "Jekk taħseb li jien mhux se toqtol lilek minħabba li int mara, tarmi barra tar-ras."
  
  
  Hugo miżmuma fil-quddiem tal-tagħha startled-għajnejn, imbagħad jiżżerżaq l-xafra biss taħt il-geddum tagħha. "Jien mhux se jheddu inti aktar. Jien ser biss tagħmel dan."
  
  
  "L-ego tal-isem huwa Horst Blucher. Jien mhux se jgħidlek mill-ġdid, anke jekk dan ifisser l-ħajja tiegħi. Ma jistgħux jiġu trasferiti lill-ego. Iżda jekk inti tixtieq li l-imħatri kontra l-russu player, jien ser jagħti l-kelma lill-Horst."
  
  
  Hu maħsub dwar dan il-mument. I ma jkollhom l-awtorità li tħallas il-flus li tikseb l-apparat tad-dahar, iżda Eve għandu jkollhom fisser dan meta hija qalet li tagħti d-ħajja tagħha biex jipproteġu l-imgħallem tagħha.
  
  
  Huwa milħuq fil-maljar-każ, żerżaq fis dan, u miġbud ' il barra l-Beretta . Hija kienet mwaħħla bil-gun fil-minuta, biss għall-assigurazzjoni.
  
  
  "Inti trid tkun komdu ħafna b'din il-Horst guy."
  
  
  "Huwa l-genius. I verament jammiraw lilu."
  
  
  "U ftit aktar, I iżommu l-flus."
  
  
  Lejliet jintmess tagħha tax-xufftejn, li kienu ġew maqtugħa minn backhand. "Iva, qed iħobb. Li wieħed mir-raġunijiet hija kienu mietu għalih."
  
  
  "Il-gvern tiegħi jistgħu jkunu lesti li jagħmlu l-offerta għall-ritorn l-monitor. Jgħaddu l-messaġġ tiegħek matematika diskrezzjoni."
  
  
  "Jien ser tara dak li jgħid."
  
  
  "Meta se I jirrikonoxxu tagħha?"
  
  
  "I jistennew li jkollhom rewmatiżmu minn dan filgħaxija."
  
  
  Hi sib u inklinata bil-qawwi kontra l-tarf tal-sodda. Huwa li nħassu Horst kellhom ftit ċans li tieħu l-lixka u jkollna barra fil-miftuħ. Iżda kienet fuq medda twila tal-pjan, bit-tama li l-Għatba twassal me li lilu.
  
  
  Barra mill-wiċċ, I staqsiet jekk I d għamlet żball. Kien hemm ċans li l-Eva jistgħu jiksbu kuntatt mal-Horst mingħajr l-għarfien tiegħi, u kien biss jippruvaw biex joqtlu me. Imbagħad I ser ikollhom kbira Topkon xkubetta u Ċiniżi qattiel għall-tiegħi l-qorriegħa. Huwa ma tistax issib il-prospett attraenti.
  
  
  
  
  Is-sitt kapitolu.
  
  
  
  Ursula kienet marret.
  
  
  I-xellug tagħha li jkomplu jaraw il-bieb tal-bniedem aħna suspettata kienet Hans Richter, a-Ġermanja gwerra kriminali imsemmi tal-Laħam. Hi ma kienx fl-aħħar tal-karozza fejn I l-aħħar raw tagħha, u hi ma kienx tagħha stess jew tal-kompartiment tal-minjiera.
  
  
  Dan ġara tagħha li wieħed moħħom tifla bħal Ursula ma tħalli-kariga tagħha mingħajr raġuni tajba. Hi għandha raw il-bniedem jaqgħu barra mill-kompartiment u ddeċidiet li ssegwi l-lilu.
  
  
  Hu waqaf fil-quddiem tal-bniedem tal-bieb u l-maqluba fuq dan. I ma jiksbu rispons. Huwa eżamina r-sala. Vjaġġatur daħlu fil-karozzi u daħal lejn me mal-tbissima fuq il-wiċċ tiegħu. Fejn kien tagħha ego jidher tagħha qabel? Imbagħad I mfakkar. Aktar kmieni fi l-vjaġġ, kien seduta fil-karozza tal-istess jum tal-Eva Schmidt u l-bniedem aħna se tikkunsidra Richter.
  
  
  Hu milqugħ me cheerfully. "Kif il-vjaġġ ser?" Meta l-uem qal tagħha li kollox kien sejjer tajjeb, huwa nodded u tatni l-ambjent pat fuq l-ispalla, mbagħad għaddiet.
  
  
  Huwa waqfa qasira, jistennew li jisparixxu mid-dawl. Tagħha qoxra kien fil-kompartiment filwaqt li l-ebda wieħed kien hemm, it-twettiq ta'l-tfittxija li Ursula kellu jsir. L-ewwel hi tissetilja tagħha tan-negozju, l-ewwel I ser iwaqqaf sensazzjoni responsabbli għall-agħlaq.
  
  
  L-karattru barrani titwaqqaf. Huwa mdawwar madwar. "Jistgħu hija jgħidlek corkscrew?"
  
  
  "Iva."
  
  
  Huwa jitneħħa l-idejn li kienet diġà fis-ġakketta tiegħu but. "Inti fiduċja me jekk għidtlek li kont jkollhom die għal jimteddu?"
  
  
  "Jien ma tkun taf għaliex inti gideb me dwar dawn l-affarijiet." Kien impressjonat mill-Ego li jaġixxi-ħiliet. Huwa eżamina bħal jolly turistika. Hu saħansitra libes kamera fuq ċinga tiegħu madwar l-għonq.
  
  
  "Jien ser tieħu inti lil xi ħadd li trid titkellem għalik. Dak kollu li tixtieq - ftit il-konverżazzjoni, " huwa qal.
  
  
  "Imbagħad inti m'għandekx bżonn pistola."
  
  
  "Probabbilment ma jkunx, iżda I jippreferu li jiġu bir-reqqa. Jien ser imorru distanza qasira wara inti. Qrib biżżejjed biex jiġbdu, iżda mhux mill-qrib biżżejjed biex inti tiżdied fuq me. Jekk inti jaġixxu lilek innifsek, aħna ser tingħata flimkien biss multa."
  
  
  "I jippruvaw jiksbu flimkien ma kulħadd," qal.
  
  
  "Biss jdur u l-bidu tal-mixi. Jien ser jgħidlek meta għandek tieqaf."
  
  
  Huwa ruħu b'mod deċenti u segwiti l-ordnijiet. I kien kurjużi li tkun taf li bagħtu l-ego wara me.
  
  
  Tajba. Żomm fuq, " huwa qal kif dħalna il-karozza li jmiss.
  
  
  Huwa waqfa qasira, meta wieħed iħares lura.
  
  
  
  Konna li jmiss numru ta privati kompartimenti. Smajt l-karattru man-naħa l-ewlenin fid-lock.
  
  
  "Issa tista' jdur u jmorru ġewwa," huwa qal.
  
  
  Huwa segwit ordnijiet sakemm hu marret għall-kompartiment. Imbagħad huwa ra Ursula u marru miġnun.
  
  
  Tfajla li tinsab fuq is-sodda. Hija kienet kompletament mikxufa. Agħlaq kien imqaxxar tal-ħwejjeġ tagħha u jintefa madwar il-kompartiment. Hija kienet tieħu n-nifs, iżda mhux jiċċaqilqu.
  
  
  Jinjora l-gun, huwa mdawwar wiċċ captor tiegħu. L qabża għalih. L-idejn tiegħi jingħalqu madwar gerżuma tiegħu. Kien ego tiegħu li tolqot tagħha kontra l-naħa tal-kompartiment, tifga tagħha. "X'għamilt biex tagħha?"
  
  
  Imbagħad il-bieb wara me miftuħa. Smajt tagħha, iżda ma kontx jduru madwar fil-ħin. Par tar-ramm hit me fil-widnejn u eliminat me l-art.
  
  
  Hu ppruvat li tikseb, iżda ma setgħux. I jistgħu jħossu l-idejn tiegħi jintlaħaq wara tiegħi lura. Allura xi ħadd marbuta tiegħi polz flimkien mal-korda tal-ħarir, tiġbed il-bonds flimkien mal-faċilità.
  
  
  Ego naħa slapped me fuq l-ispalla. Il-bniedem li straddled me tie tiegħi shoelace qal, " tinkwetax dwar l-tifla. Hija kienet biss eliminat."
  
  
  I rikonoxxuti tagħha fil-vuċi ta'karattru turistika.
  
  
  Tiegħi vista mċajpra bdew ċar. Hija kienet meqjusa mill-saqajn tal-bniedem ieħor li kien bil-wieqfa fuq l-art. Nen kien liebes għoljin Zhirinovsky iswed tal-ġilda miftuħa papoċċi. Ovvjament, huwa kien il-wieħed li l-esebit me. "Issir taf li huwa," qal is-Sur Jolly.
  
  
  Imbagħad kien l-bieb qabel l-għajnejn tagħha jistgħu jaqbdu idea tal-wiċċ tiegħu.
  
  
  Meta l-bieb magħluqa wara l-bniedem fil-żraben iswed, is-Sur Jolly daru fuq. Kien għadu aħna bħall-president tal-jilqgħu lill-kumitat. "Bħal I qal, inti ma jkollokx maqtula jekk inti jaġixxu lilek innifsek."
  
  
  "Dak dwar il-tifla?"
  
  
  "Jien nifhem tħassib tiegħek. Hija sabiħa. Iżda aħna kellhom biex issir taf li kienet. Sabiex I eliminat tagħha, li telaq mill-ħwejjeġ tagħha, u eżamina tagħha."
  
  
  "Kemm ma titgħallem?"
  
  
  "Kwalunkwe organizzazzjoni kwistjonijiet tal-karti ta'l-identità biex l-aġenti tagħha. Għall-estestvenno, hi l-weraq tal-ego li lilha nfisha."
  
  
  Dan kien il-problema mal-Ursula tal-politika sigriet-aġenzija. Huma segwiti l-burokratiku drawwiet li jistgħu jkunu perikolużi għat-ħaddiem fuq il-post.
  
  
  "Do you wkoll għandhom karta ta'l-IDENTITÀ?" il-karattru-bniedem mitluba.
  
  
  "I qal tagħha.
  
  
  Tagħha, bit-tama li jekk I jistgħu jiksbu l-ego biex jitkellmu twil biżżejjed, hi tista ' tpoġġi l-ego f'distanza impressjonanti ta'f'pożizzjoni tajba daqqa. Imbagħad ikun jista bidu ġdid kollu ballun logħba tiegħu iservu.
  
  
  "Inti żewġ hemm madwar il-ferrovija flimkien, ippruvati il-jum, laħqu l-quċċata fil-nies oħra tal-kompartimenti. Jekk inti ma tistax taħdem minħabba li l-imsieħba, kif taħseb li jispjegaw dan?"
  
  
  "Apposta," qal,"ma tistax taħseb li xi ħaġa għalik innifsek?"
  
  
  - "Le, l-tom." Huwa miġbud ieħor biċċa tal-korda madwar but. "Jien ser jagħmilha diffiċli biex inti tiċċaqlaq." Huwa magħmul b'ħila mgeżwra il-ħabel tiegħi madwar l-għekiesi, attenta biex ma tieħu tiegħi ego mill-sorpriża. I ma jkollhom iċ-ċans għal tajba sparatura.
  
  
  Fil-kuritur, il-bniedem ma wera l-istess kawtela, l-ebda dubju li twieldu ta'l-esperjenza. Tkun xi tkun l-kien, li kien jaf l-regoli tal-logħba.
  
  
  Is-sur Jolly tal-aċċent kien ġermaniż, biss bħal Eva Schmidt. Jew Ursula, għal dik il-kwistjoni. Dan ma kienx il-ċavetta li tiftaħ il-ego ta'appartenenza għal kull organizzazzjoni. Fil-spjunaġġ tan-negozju, il-partijiet huma pjuttost spiss jinbidlu, il-professjonisti tal-nazzjonalitajiet kollha kienu disponibbli għall-kiri kull klijent, u dak li deher evidenti, xi kultant irriżultaw li jkun falz.
  
  
  Per eżempju, Sheng Zi assistent kien Ċiniż kif Frank Sinatra.
  
  
  Safejn hi jaf, is-Sur Jolly jistgħu jaħdmu għal kulħadd, minn Topcon għall-ġermanja tal-Lvant l-Intelliġenza. Huwa jista'wkoll ġew ħabib tal-Hans Richter, il-bniedem Ursula kien mistenni li jaqbdu.
  
  
  Huwa jista'biss jiġi żgurat li huwa ma kienx qed jaħdem għall-AX għall-perfettament raġunijiet ċari jew F'beijing. Jekk ego kienu ġew mikrija mill-Ċiniż Komunisti, Sheng-Effett xorta jkun hemm, u l-aktar probabbli li diġà jkunu mejta.
  
  
  Huwa niżel tiegħi saqajn, imbagħad taw minnhom ftit saqajn tat-test tal-qawwa tal-ħidma tiegħu. Sodisfatti, hu iddrittata up. "Issa li aħna qed komda, aħna jistgħu jitkellmu. Għidli kollha dwar lilek innifsek."
  
  
  "Mill-bidu? Ukoll, l-imwieled fl-Istati Uniti tal-Amerika..."
  
  
  "Inti ċajta wisq," huwa wissa me.
  
  
  Huwa mixi matul il-sodda u ħares lejn l-mikxufa Ursula, li issa kien marbut bl-idejn u tas-sieq, li huwa wkoll il-ħabel, bħal me. Huwa għadda sa kun żgur I kien jaraw kull mossa tiegħu, imbagħad deliberatament flicked tiegħu difer wieħed fi żmien madwar l-sensih tifla-bżieżel.
  
  
  "Jien mhux se tipprova taħbit tweġibiet madwarek. Li tkun diffiċli wisq. Jekk inti ma tgħidli li inti qed, jien ser ix-xogħol fuq il-tifla."
  
  
  I ma setax jifhem dak li sibt ta'iż-żamma ta'l-informazzjoni. "Nieħu l-ordnijiet mill-organizzazzjoni imsejħa AX. L-isem tiegħi huwa Nick Carter."
  
  
  "L-isem u l-isem tal-organizzazzjoni tiegħek huma familjari me. Imma ma nistax nifhem għaliex inti u l-girl qed jaħdmu flimkien."
  
  
  "Li inti ma jemmnu dan, iżda aħna qed biss qodma ħbieb fuq l-istess ferrovija."
  
  
  "Tifla binarji l-ex-soċjalisti nazzjonali. Inti wkoll il-kaċċa ex-Ġermanja?"
  
  
  "Mhux verament. Iżda jekk I jimxu fis wieħed minnhom, jien żgur mhux se kiss tagħha ego fuq iż-żewġ stikek."
  
  
  "Jien ma jkollu l-ħsieb tal-tagħha, is-Sur Carter. Jew il-mod, irrid immur." Huwa beda jħares lejn għassa tiegħu u l-mixi malajr biex il-bieb. "Igawdu l-bqija tal-vjaġġ tiegħek."
  
  
  Huwa jaraw il-bieb mill-qrib u l-jinstemgħu l-lock ikklikkja. Imbagħad il-kompartiment kien kwiet. I stenna madwar. Ma kien hemm l-ebda-istati uniti tal-bagalji, us-ħwejjeġ li jindika li l-appartament kienet okkupata minn tal-passiġġieri. Forsi l-Sur Jolly kellhom lock pick u għażlet l-vojta l-irqad post biex iżommu l-istati uniti fil-magħluq.
  
  
  I kien sorpriż li huwa talab il-mistoqsijiet tiegħu u tax-xellug us mingħajr ħsara. Iżda I ma kienx se li jilmentaw. Il-problema tiegħi kien jkollna l-istati uniti minn hawnhekk.
  
  
  "Ursula," qal. "Tqum, Ursula."
  
  
  Il-tfajla ma jiċċaqlaq. Ont ew sentenzi lejn il-sodda, li jiċċaqalqu bil-mod u goffa. Imbagħad ont, huwa niżel isfel u tkellem Ursula mill-ġdid. Tagħha daqqa ta'frosta fluttered ftit.
  
  
  Kien sabiħa pittura, frisk u tistieden. Huwa inklinata isfel u jintmess beżżula tagħha bl-ilsien tiegħu. Dan kien wieħed mill-aħjar modi biex tqum tagħha.
  
  
  Ursula tbissem istintivament. Imbagħad hi jitħawwad fuq il-benniena. L-għajnejn tagħha tellgħu miftuħa. "Nick!"
  
  
  "Sorpriża," qal.
  
  
  Beżżula tagħha kien jintmess mill-ġdid. Huwa hated-waqfien.
  
  
  "Issa mhux il-ħin għall li," hi chided me. "Kif tista'tikseb hawnhekk?"
  
  
  "I kien ippreżentat mill-stocky-bniedem. Umoristiċi guy bil-kamera tiegħu madwar l-għonq. X'taħseb?"
  
  
  "I jaraw il-kompartiment tal-Tagħha 5 waqt li marru dwar in-negozju tiegħek, tkun xi tkun kien għalina. Il-bniedem marru. Bħas-soltu, it-twettiq tiegħu kkritikat tagħmir talkie. Kien f'dan il-għaġla li kien I żgur li kien se jilħqu xi ħadd u iddeċieda li jsegwu dak li kien maħsub tant importanti. Hu għandu jkun innutat me. Huwa wassal me permezz tal-komuni tal-karozzi, fejn dan umoristiċi guy bil-kamera kien seduta. Huma għandhom ikunu skambjati sinjali b'xi mod. L-żewġ madwar minnhom maqbuda me fuq il-pjattaforma. Hi kienet sfurzata biex jiġu hawn. Imbagħad I ntlaqtet fil-widna."
  
  
  "I ara sabiħa wiżż tal-bajd hemm, iżda int xorta fil-forma tajba."
  
  
  Ursula bi ftit. "Għandek tpoġġi me fi żvantaġġ."
  
  
  "Nixtieq hi jistgħu jsibu mod biex jagħmlu l-flus minn dan."
  
  
  "Tipprova tiffoka fuq in-negozju tiegħek. X'għandna nagħmlu li jmiss?"
  
  
  "Jien ser figura xi ħaġa," huwa assigurat tagħha.
  
  
  Kien diġà l-ħsieb dwar l-jum tal-avvenimenti. Xi ħaġa li ma taqax fil-post, u dan imdejqa me I ma setgħux figura dan jitwettaq.
  
  
  I ppruvaw li jirranġa l-konklużjonijiet tiegħi f'ordni loġika. Il-bniedem ma ' l-radju kien Richter, Ursula tal-Ġermanja klandestini. Huwa kellu deformati għaksa, bħal Richter, u aġixxa bħal raġel użati biex taħdem. Wara li nsiru nafu Ursula, kien biss naturali għall-estestvenno li kien se tipprova ssib li kienet. Huwa ra me bil-ġermaniż tifla.
  
  
  Richter hit me I filwaqt li kien lotta ma tiegħi ego msieħba, is-Sur Jolly. Huwa kien il-persuna li qal is-Sur Jolly li tiegħi kien identità. Imma għaliex ma kawta-bniedem bħal Richter jħallu l-corkscrew-problema tiegħu comrade? F'dak il-każ, għaliex ġie Richter-ivvjaġġar bl-comrade li dehru li l-esperjenza aġent? Forsi Herr Richter kien ukoll fil-spy mail tan-negozju.
  
  
  "Jiġu hawn, Ursula, u jagħmlu l-kamra għall-me. "Jien ser tmur torqod miegħek," qal.
  
  
  "Nick!" hi scolded. "Mhux issa."
  
  
  "Inti ltqajna ħażin, tarbija. Jien ser biex timtedd fuq is-sodda u tipprova li jħollu idejk."
  
  
  Aħna kellha din il-logħba lura lura, u l-involuti tagħha fil-stretta għoqod fuq il-ħbula li marbuta tagħha. Il-kompitu kien għalhekk diffiċli li I nar is-Sur Jolly nofs tużżana darbiet.
  
  
  "Nick, għaliex ma huma tieħu ħwejjeġ tiegħi barra?"
  
  
  "Mhux biss minħabba l-għan, anki jekk huwa sabiħ. Is-sur Jolly-Lukanda fittex il-ħwejjeġ tiegħek."
  
  
  "Xejn ma jiġri I filwaqt li kien eliminat?"
  
  
  "Xejn bħal dik li inti ma tkunx taqbeż," I chuckled.
  
  
  Bħala l-I mhux marbuta l-għoqda, l-idejn tiegħi kultant il-biċċa Ursula tal-bare-dahar u l-warrani. "Dan ix-xogħol għandha xi benefiċċji addizzjonali," ir-raġel tagħha qal.
  
  
  "Ma huma issib xi ħaġa meta riedu me, Nick?"
  
  
  "Karta tal-IDENTITÀ tiegħek. Richter jaf min int."
  
  
  F'dak il-mument, is-Sur Jolly tal-kamera maqbuda-vista tal-tagħha.
  
  
  
  
  I-xellug tiegħi ego fil-kompartiment.
  
  
  "Dak li ġara?" Ursula mitluba.
  
  
  "Huwa tax-xellug tiegħu kamera wara."
  
  
  "Li jfisser hu jistgħu jiġu lura għal dan?"
  
  
  "Mhux f'dan il-ħajja," qal. "Persuna li tant hija attent li ma tinsa xi ħaġa bħal kamera."
  
  
  Mhux sakemm kien ser tinsa dwar dan.
  
  
  Tagħha, ltqajna mis-sodda u naqsu l-art. Tagħha rrumblati sa l-kameras diġitali minħabba li kien l-aktar mod biex naslu s'hemm.
  
  
  "Ursula, jiksbu mis-sodda, joħorġu mal tiegħek lura għall-tieqa u jgħollu l-ego tiegħek." I qal tagħha.
  
  
  Agħlaq kien smart biżżejjed. Mill-ton tal-vuċi tiegħi, kienet taf I ma l-iskart kwalunkwe ħin. Tagħha, jinstemgħu tagħha saqajn vojt tolqot l-art.
  
  
  Huwa kienet tinsab fuq tiegħu fl-istonku, tħares lejn il-kamera sa mill-qrib. Jekk kienet id-dritt, hija jissogra jkollna sparatura apertament fil-wiċċ, iżda li ma jistgħux jiġu megħjuna.
  
  
  "Jien ma tara l-ebda-ħin tal-apparat u l-I ma tisma kull timmarka, iżda naħseb li hemm splussiv-tagħmir ġewwa."
  
  
  "Ma din il-persuna titlaq ego fuq il-għan?" Ursula qal. Issa hija kienet fil-tieqa.
  
  
  "Wara li jkunu jafu li inti tqila, għaliex għandhom Hans Richter ħalli inti tgħix? Dan il-kompartiment huwa mistenni li jkun serju tagħna, tarbija."
  
  
  I tista'tisma'Ursula tal-nifs tqil. Hi clutched-tieqa, tugging fil-tagħha ego.
  
  
  "Is-sur Vesely ħarsu lejn l-għassa tiegħu qabel ma titlaq mill-istati uniti. L suppost li wieħed jassumi li huwa attivat l-arloġġ billi tagħfas il-lieva fuq il-kameras diġitali. I tista itfi tiegħi ego jekk I tieħu l-kamera, iżda jien ser tieħu l-riskju."
  
  
  Huwa mdawwar tiegħu lura fuq il-kamera diġitali u qabad mal-idejk it-tnejn. L-għaraq. I ma għid Ursula, iżda ħsibt li jekk l-isplussivi marru barra meta mort kamera tagħha, mill-inqas-ġisem tiegħi jipproteġu-parti ta'l-isplużjonijiet, u forsi save-ħajja tagħha.
  
  
  "Jitbiegħed mill-tieqa," missierha qal.
  
  
  Hi identifikat l-isem tiegħi fil-vuċi artab, mbagħad għaddiet, u hu saqajh.
  
  
  L-ebda splużjoni.
  
  
  Tagħha, qabża għall-ferrovija tat-tieqa. Huwa ma jridux riskju rikorrenti madwar fuq l-art. Huwa mdawwar tiegħu lura lill-tieqa, inklinata kontra l-it, u l-iffavorixxa l-kamera mal-madwar tiegħu marbuta idejn.
  
  
  Peress li l-ferrovija mxiet'il quddiem, hu ħares lejn Ursula, u aħna tbissem fuq xulxin, li jidher bħal għajnuna lill-istati uniti.
  
  
  Imbagħad smajna splużjoni tul il-binarji. Kien simili naħa granati jisplodi fuq l-naħa l-oħra ta'l-għoljiet.
  
  
  "Ninsab kuntent li inti raw dan il-kamera u jifhem dak li huwa," qal Ursula.
  
  
  "Iva, ftit minuti aktar u aħna għandna sploda."
  
  
  "Skużani jien hekk, Nick. Jien terġa ' tpoġġi l-ħajja fil-periklu. Richter għaddej biex tipprova li joqtlu us-tnejn."
  
  
  Ursula jistgħu biss ara l-ponta tal-problema. Hans Richter u l-ego Huwa Nida Jolly kienu minoranza tal-qattiela dwar din il-ferrovija.
  
  
  
  
  Seba'Kapitolu
  
  
  
  Mill-ħin li l-Jorjentaw Jesprimu waqaf fl-Venezja, I kien irnexxielha ħielsa Ursula tal-idejn. Hi ħassar il-ħbula madwar tagħha l-għekiesi u tpoġġi fuq koppja ta'l-elementi bażiċi tal-ħwejjeġ qabel l-irbit me.
  
  
  "Ma jkun taqbadhom, "sl magni."Minn issa, naf kollox dwarek."
  
  
  - "Le, Nick. Inti biss taf liema I dehra. Raġel qatt ma jaf kollox dwar mara."
  
  
  Aħna marru kollha fuq il-kompartiment tal, u imħallta ma ' l-folla jkollna off madwar l-ferrovija. Ursula scurried off biex nikseb xi sandwiċ, u ont ħa l-pożizzjoni li għenuni biex iżżomm kont tal-uċuħ li tfisser xi ħaġa li l-żewġ tal-istati uniti.
  
  
  Hans Richter u s-sieħba tiegħu tal-ego ma ara tagħha, u Sheng-Poter, l-aġent ta'l-Ċiniż Komunisti, ma ara tagħha. Eva Schmidt maqbuda idea ta'tagħha. Bħal Ursula, hi kienet li jiżdied up.
  
  
  "Eva," I imsejħa bħala hi mimmed passat me u intitolat lura lejn il-ferrovija, borża ta'l-ikel fl-naħa tagħha.
  
  
  Hi waqfet il-mixi. "Inti tatni sakemm illejla, ftakar?"
  
  
  "Biss verifika, il-votazzjoni, u li dan."
  
  
  "Jien ser kuntatt Horst u tgħaddi l-messaġġ tiegħek ta'interess fil-jimmonitorjaw. Iżda jien mhux se tagħmel li l-kuntatt sakemm jien żgur li ż-żmien huwa propizju. Fi kliem ieħor, jien mhux se jiżvelaw l-identità tiegħi li inti jew xi ħadd ieħor li jistgħu jkunu jaraw me."
  
  
  Imbagħad hi tax-xellug mal-folla, u huwa mdawwar-attenzjoni tiegħu għall-Ursula, li kellhom biss toħroġ wara me tagħna up.
  
  
  "Ħsibt li kienu qed jippruvaw isibu ieħor ħabiba," qalet il-kummissarju, " sakemm smajt snippet minn konverżazzjoni tiegħek. Li huwa Horst?"
  
  
  "Biss l-persuna irrid tagħha biex jintlaħqu. Ftakar Richter, tarbija."
  
  
  Hekk il-Jorjentaw Jesprimu kien li jħallu l-istazzjon fid-direzzjoni kienet waslet. - Kap tal-lvant mill-ġdid, il-ferrovija kellhom ritorn lejn il-kontinent permezz tal-causeway. Kien skur bħala l Jesprimu titħaffef l-żewġ mil-fit-triq, u rajna wara us jgħammex-wiri tal-isfar dwal tul il-xatt: l-opinjonijiet ta'Venezja jiżdiedu permezz tal-baħar blackness.
  
  
  
  Wara l-ikla ta'malajr, Ursula qalet li riedu li tolqot Richter Gansu Provinċja mill-ġdid. "Ejja jippruvaw ego possibilment. Jekk hu hemm, jien ser arrest lilu. Jekk le, aħna ser tfittex l-ego ta'l-affarijiet u issib dak li huwa f'idejn."
  
  
  Richter ma kienx hemm, u l-I ma kienx sorpriż.
  
  
  "Minn issa, hu jaf li ma joqtolx-istati uniti. Għandu jkun hemm ġew splużjoni li ma seħħx."
  
  
  "Nick, taħseb li int stajt tlift ego tiegħu?"
  
  
  "Huwa ma jiksbu barra l-ġurnata kollha fil-Milan," qal.
  
  
  Il-lock kienet sfurzata, u aħna daħlu l-bejjiegħa tal-Laħam tal-kompartiment.
  
  
  Kien daru fuq minn Verkhny brylev. Kien hemm żewġ biċċiet tal-bagalji, u t-tnejn kienu fuq l-art, u mhux fuq l-ixkafef. Wieħed bagalja ħa tagħha, u Ursula laħaq għall-oħra. Wara li qabad l-serraturi fuq il-bagalji, aħna bir-reqqa miftuħa għalihom.
  
  
  Ma kienx hemm xejn sinifikanti fil-borża huwa mfittxija, iżda ma kien hemm l-b'maktur li żgur ma jappartjenu għall-matematika kbar li kellhom il-radju. Hija kienet ħafifa tar-ram riħa li I l-ħsieb kien vagament familjari. Huwa għalaq-borża tagħha u għen Ursula tħares'il quddiem l-oħra. Mument aktar tard, hi miżmuma biċċa tal-karta.
  
  
  "Ħarsa lejn dan," hija qalet. "Huwa qed jippjana li jmorru fl-Belgrad." Dan kien l-ego biljett tal-ferrovija.
  
  
  Tagħha, huwa chuckled. "Huwa ma jtik ħafna ħin."
  
  
  I ħares fil-kantuniera tal-jiġbed taħt xi shirts u sabet ftit pakketti ta Ewropea sigaretti. Dawn dehru simili taħlita speċjali. "Għoljin togħma,"hi irrimarka, li juru Ursula waħda tal-pakketti.
  
  
  Hija ħadet il-sigaretti mill me u ħares lejn l-pakkett. "Hans Richter affumikati marka speċjali tal-Belġjani sigaretti. Dan huwa il-post tiegħi."
  
  
  "Inti ser ikollok jippruvaw jaqbdu l-ego F'belgrad meta toħroġ il-dinja kollha."
  
  
  "Il Jugoslava-awtoritajiet wiegħed li tgħin biex jinġiebu l-Richter għall-ġustizzja. I ser jistaqsu tagħha biex jilħqu l-istati uniti fuq l-istazzjon tal-ferrovija bil-ftit pajsana-pulizija."
  
  
  "Ma inti pjuttost tagħmel l-arrest waħdu?" I talab tagħha.
  
  
  "Huwa għandu jkun maqbud ħaj," hija qalet. "Jekk l-I qabda tagħha ma'dik l-Ġermanja tal-majjal, ngħid jien ser daqqa l-uem tal-imħuħ barra."
  
  
  Dawn poġġi dak kollu l-isfel kif kien, u marru għall-kompartiment. Ursula marru għall-tagħha stess kompartiment li tistenna l-rumbling tal-ferrovija għall-tagħha.
  
  
  Qgħadna fil-Trieste dritt wara Venezja. Aħna kienu mistennija li jkunu fil-Poggioreale del Asm fuq il-Jugoslava tal-fruntieri fid-disgħa u tletin. I iddeċieda li l-jekk Eva Schmidt ma kinux kkuntattjati lili mill imbagħad, nixtieq bdew tfittex tagħha.
  
  
  I marru lura għall-tiegħi tal-kompartiment, bit-tama li l-Eva ma niġi hemm. I taw ħej ego l-għadd meta hija wiegħdet li tgħid Horst Blucher li jien ridt li l-offerta għall-satellita tissorvelja.
  
  
  Il-kumpanija kienet qed tistenna għalija, iżda dan ma kienx l-Eva Schmidt jew għarus tagħha. Ivan Lubyanka, il-Chekist, inklinata lura fl-tiegħi sodda, kap tiegħu mirfud fuq naħa tax-xellug tiegħu. Huwa kien qed iżomm Webley die għal jimteddu fil-lemin tiegħu .455-Marka IV bl-sajlenser.
  
  
  "Jidħlu fil," huwa qal.
  
  
  I magħluq il-bieb wara me, il-ħsieb I għandhom ikunu aktar bir-reqqa.
  
  
  Lubyanka sib l-isfel fuq il-benniena. "Mela inti qed Nick Carter. Inti ma tfittex sabiex frisk."
  
  
  "Min qallek I kien kessaħ? Her."
  
  
  "Jekk I d magħrufa li kienu fuq il-ferrovija miegħi, Carter, I d waqfu mill-aktar kmieni biex tara lilek."
  
  
  Tagħha, huwa chuckled. "Jekk inti kienu qed jagħmlu l-swali, inti jirrikonoxxu me meta inti ra me fil-pranzu tal-karozzi. Hi taf inti."
  
  
  Huwa ħares lejn me irritably. "Taf, naturalment, li l-I trid toqtol lilek."
  
  
  L-ispallejn tagħha mħattba. "Għaliex jolqot?" I talab tagħha. "Inti ser probabbilment joqtlu me xorta waħda."
  
  
  "Jien ma jiġu hawn biex jagħmlu l-imħatri," huwa qal flatly, bil-kbir l-aċċent. "Wasalt issa bħala l-uniku xerrej, u nixtieq li żżomm dan il-mod."
  
  
  "Dak dwar il-Ċiniż?"
  
  
  "Jien ser jittrattaw wieħed mill-kompetituri fi żmien," huwa qal ewwel.
  
  
  "Jekk inti tagħmel dan, int ser ikollok l-korpi kollha fuq il-ferrovija. Għandek taħseb dwar dan." Stahl ma tipprova-kariga mill-Hugo, minħabba li kien jaf l-hugo: huwa biss ma jagħtu me ħin.
  
  
  "Jien kont qed taħseb dwar li," huwa qal. Huwa ltqajna mill-sodda. Kien ftit pulzieri iqsar milli kien I, u l-I tista'tara li l-Em ma simili ħafna. "Inti u l-I se jmorru għall-aħħar ta'din il-ferrovija, Carter. Aħna ser tmur ħafna bir-reqqa. Jien ser żomm dan il-gun fil-but tiegħi dwar il-mod, iżda ser jiġu mmirati lejn l-ispina. Kif tafu, tir fl-ispina huwa ħafna uġigħ. Għalhekk nittama li inti ma tistax tagħmel xejn stupid."
  
  
  "U dak li jiġri fl-aħħar tal-tagħna tajba jimxu flimkien?"
  
  
  "Tinkwetax, dan se jkun malajr ħafna."
  
  
  "Kif ġenerużi ta'għalik."
  
  
  "Jekk jogħġbok. Int ġejjin miegħi issa." Huwa xejru l-kbira tal-gun fi me, u marru off.
  
  
  Indunajt li jekk din il-ħaġa marru barra, ikun hemm toqba fil-sider tiegħi kbir biżżejjed għal bniedem li twaħħal tiegħu fl-ewwel.
  
  
  Huwa mdawwar u jinfetaħ il-bieb, bit-tama xi ħadd tal-wiċċ. Iżda ma kien hemm l-ebda waħda hemm. Tagħha, I marru fil-kuritur, u Varvara segwit me. L-gun kien għadu miżmuma fil-quddiem tal-lilu, iżda waqt li kienet qed tfittex fuq dan, hu dawn ego fil-but tal tiegħu doublet. I tista tara kif ftit kien teħel barra minn taħt il-drapp, u dan kien l-għan tiegħi fuq il-qadd.
  
  
  Huwa għalaq il-kompartiment tal-bieb u l-motioned għalija li jmorru. Imbagħad huwa mdawwar u l-mixi bil-mod ' l isfel il-kuritur. Il-ferrovija rumbled u jixxengel taħt istati uniti, iżda mhux biżżejjed biex taqlib ta ' l-Lubyanka tal-bilanċ. Hu jinżamm madwar tliet spazji bejn l-istati uniti, sabiex I ma setgħux jiksbu hu faċilment.
  
  
  Aħna waslet għall-aħħar tal-Tagħha 7 u miġbud ' il barra fuq il-pjattaformi bejn Tagħha 7 u l-Tagħha 5, fejn l-Eva Schmidt tal-kompartiment kienet tinsab. Aħna kellhom jgħaddu iż-żewġ settijiet ta ' l-bibien. Kif għadda fis-tieni karozza, Lubyanka ra tagħha tieħu d-dritt pass wara me.
  
  
  Bil-qawwi l-moviment, huwa ewropea il-bieb lura għall-Lubyanka Triq. Il-bieb hit Ego Yi, titlef il-bilanċ tiegħu, u kien naqas li l-art tal-pjattaforma. Iżda huwa ma kienx mitlufa tiegħu die għal jimteddu. Huwa jaħdem kif kien waqa'. L-ewwel gawk b'għajnejha għebet tal-ħġieġ tal-ġurnata marru permezz agħlaq u kważi milquta tiegħi ta ' l-ispalla, dfin ruħha fil-injam pannelli wara me. It-tieni maqtul waqqaf lill, iżda li ma kienx wasal qrib għal me.
  
  
  Kif Varvara ġrew l-pjattaforma, Wilhelmina tefgħu tagħha. Tir tiegħi laqat il-metall l-art tal-pjattaforma li jmiss mal-għarkupptejh-russu, ricocheting madwar lilu mingħajr ma tolqot lilu.
  
  
  L-hugo: huwa biss jinfetaħ mill-ġdid tan-nar, iħabbtu l-bieb jamb li kienu użati għall-kopertura. Allura, kif hu ducked mill-bieb, huwa malajr lura permezz tal-bieb ta'l-oħra ta'trasport. Ego ra tagħha fl-aħħar minuta u rnexxielu għafas iż-żewġ aktar shots fil Luger. Wieħed mill Lubyanka tal-gawking-għajnejn tolqot lilu fl-ispalla, u rajt lilu jaqgħu l-art fil-oħra tal-karozzi.
  
  
  Kien hemm twil, vojta-mument meta l-roti rattled loudly taħt istati uniti. Imbagħad huwa ra tagħha imqajma f'id ma'l-massakru lag aħmar. Lubyanka malajr maqtul fil me, iżda t-qbiżt. Imbagħad huwa raw il-mira tal-ego thrashing madwar fil-qiegħ tat-tieqa. Ont, faħam, iżda tkun insejt tieħu. Imbagħad huwa tax-xellug u dam il-kuritur li wasslu għall-tarf l-ieħor tal-karozza. Huwa probabbilment iddeċidew li jimxu'l bogħod u lagħaq feriti tiegħu.
  
  
  Huwa bir-reqqa trasferita għall-naħa tiegħu tal-pjattaforma u malajr qasmu l-chasm u ħa l-pożizzjoni li jmiss l-oħra tal-bieb. Ma kien hemm l-ebda aktar tiri sparati. I ħares ġewwa, iżda Lubyanka kien imkien biex jinstabu. Forsi huwa stabbilit jimblokka għall-me hemm.
  
  
  Huwa jinfetaħ il-bieb xquq biex tikseb l-aħjar-ħarsa lejn tagħha. Xejn. Jidher qisu l-hugo: huwa biss huma verament marret. Huwa mixi bil-mod fil-karozza, li jkollu l-Luger quddiem minnu. L-ego ma kienx hemm. Imbagħad I biddel il-kantuniera u raw ego, forsi żewġ-terzi tal-mod l-sala. Huwa mdawwar, il-wiċċ skur mal-rabja u l-frustrazzjoni, u sparati żewġ mhux preċiża shots fil-imġedda die għal jimteddu. I crouched stabbiliti malajr, u l-balal whizzed fuq kap tiegħi.
  
  
  Hu ħa taħt nifs tiegħu. Il-mument Varvara dam il-kuritur, hi kienet għal darba oħra maqtul fil-minnu. Iżda l-moviment ta'l-introduzzjoni tal-ferrovija l-għan tiegħi, u l-I kważi qbiżt. Imbagħad il-russu sparixxew l-kantuniera, li jħallu permezz tal-ferrovija.
  
  
  Apparentament, l-ebda wieħed kellhom jinstemgħu l-fgat tiri ta'pistola. Matul il-kompartiment tal, l-ebda wieħed ħareġ. Meta huwa laħaq iż-żewġ naħat tal-karozzi u l-post fejn il-KGB-bniedem sparixxa mill-vista, raw li l-ferrovija kien li jidħlu Poggioreale del Asm.
  
  
  L-hugo: huwa biss ma tistax tikseb l-off fuq dan il-fast-waqfien, huwa qal lilu nnifsu. Huwa ma tkunx tixtieq li l-awtoritajiet li tkun taf dwar l-ego-ħsara. Huwa ma setax tispjega dak li ġara. Barra minn hekk, l-Uem għadhom meħtieġa l-monitor li kien ppruvat li jixtru minn Topcon aġenti fuq il-ferrovija.
  
  
  Ftit uniformi l-irġiel kienu mixi r-sala lejn me. Wieħed kien ferrovija konduzzjoni, il-oħra uffiċjal tad-dwana. Konna qrib il-fruntiera, aħna kienu ċċekkjati.
  
  
  Hi kienet ippreżentat ma falza-karta tal-identità pprovdut mill-TOPOR-forzi speċjali. L-uffiċjal doganali nodded, u hu u l-konduzzjoni imxiet fuq.
  
  
  Il-ferrovija telgħet-veloċità, li jiċċaqalqu b'mod stabbli lejn l-Ossezja tan-Nofsinhar. Il-waqfa li jmiss se tkun madwar nofs il-lejl fil-Povka.
  
  
  Ħsibt li l-kompitu li jmiss tkun li żżur l-Eva Schmidt. Il-mara kellhom jiġu dak li qal Lubyanka li kien I jippruvaw jiksbu bis-satellita tissorvelja.
  
  
  Eva tal-kompartiment tal-ippruvati, iżda ma kienx hemm. Huwa għażel l-lock mill-ġdid u daħal bil-Luger fl-naħa tiegħu. Ma kien hemm l-ebda waħda hemm. Hu ddeċieda li peress tagħha kompartiment kienet l-unika waħda li jistgħu jiġu identifikati permezz in-numru tiegħu, għeżież avversarji se torganizza konferenzi x'imkien ieħor.
  
  
  Huwa ltqajna barra mill-kompartiment u marru lura għall-ġurnata tal-karozzi, il-ħin kollu tfittex l-Lubyanka.
  
  
  U Schmidt-a wkoll riedu Diversi, minħabba I kienu raġuni biex jaħsbu li kien għadu abbord, il-kaċċa għall-tiegħi tal-ġilda.
  
  
  It-tfittxija tiegħi kien inutli. Konna waħdu, ma kien hemm l-ebda wieħed madwarhom. Kien inkwetat li forsi kienu kollha li b'xi mod maħruba fuq il-fruntiera.
  
  
  Imbagħad il-ferrovija jinġibed sa Pivka istazzjon. Pivka hija belt provinċjali li jinsabu fl-intersezzjoni ta'diversi Jugoslava-linji tal-ferrovija. L-istazzjon huwa primittiv , fit griż tal-bini mal-dwal ftit bil-lejl. Kien kiesaħ hemmhekk fil-muntanji. Meta l-ferrovija titwaqqaf, qoxra drizzling xita.
  
  
  Dan kien segwit minn madwar il-karozza pjattaformi biex tara jekk xi ħadd se toħroġ. Erba'persuni deher fuq l-pjattaforma. It-tliet madwar minnhom kienu passiġġieri li kienet iddeċidiet li aqbad sandwich shop u l-kafè fit-tmiem qrib l-istazzjon tal-bini. Ir-raba', li hi fl-aħħar nett rikonoxxuti mill tiegħu familjari fil-mixja, kien Ivan Lubianke.
  
  
  Mingħajr darba tfittex fuq l-ispalla tiegħu, Lubyanka malajr permezz tal-istazzjon tal-bini u fl-dlam triq lil hinn. Ont eżita għal mument. Dan jista ' jkun manuvra biex ineħħi l-attenzjoni tiegħi filwaqt li Schmidt u Blucher kienu jkollna ta'l-oħra tal-karozzi. Iżda kelli tieħu din l-opportunità. Huwa poġġa marda tiegħu fuq l-art u segwiti l-Lubyanka. Huwa jista'jkollhom misruqa tissorvelja.
  
  
  L-hugo: huwa biss kienu diġà sparixxa fil-griż tal-bini. I malajr wara lilu, bit-tama li l-ferrovija ma tħalli qabel l-I jistgħu jiksbu lura. L-dimly mixgħula, shabby akkoljenza il-qasam kien kważi vojt. Lubyanka ma kienx hemm l - huwa għandu ġew barra minn issa, dawran-bini.
  
  
  I dam il-bieb għall-triq u stenna madwar fil-dlam-bankini barra. Tad-dawl tax-xita mxarrba tiegħi wiċċ kien kiesaħ, tmiemha bil-lejl. Ma kien hemm l-ebda-karozzi fil-vista, l-ebda-persuni mexjin, biss griż ħitan tal-ġebel, griż-bini, u x-xita. Lubyanka sparixxa kompletament.
  
  
  I kellha tiddeċiedi jekk issegwi l-Lubyanka u tinsa dwar il-ferrovija, Schmidt u Blucher, jew mur lura fuq il-bord jekk dawn kienu xorta waħda hemm il-mezz misruqa.
  
  
  Ġie sfurzat deċiżjoni minħabba I ma kellhomx żmien din il-ferrovija kien mistenni li jħallu fl-għaxar jew ħmistax-il minuta. I jekk jagħmlu il-ħażin id-deċiżjoni, I se r-ritorn fejn bdejt tiegħi tfittxija għall-monitoraġġ, u l-I jistgħu saħansitra titlef tiegħi ego għal dejjem.
  
  
  Fil-mument tal-mard, l-għażla tagħha kienet magħmula. Huwa mdawwar u malajr lura permezz tal-dimly lit-istazzjon l-pjattaforma. L-dwal ta'l-Jorjentaw Jesprimu mifruxa tul il-binarji tal-quddiem tal-me. Il-ferrovija qishom oasis taċ-ċiviltà f'dan il-iswed deżert. Huwa ħares lejn l-ristoranti u l-rat diversi persuni fuq ġewwa, tax-xorb sħun-kafè jew te waqt l-injam mhux raffinat-tabelli. A Ġermaniż tfal li kienet mistennija li tkun fis-sodda fil dan il siegħa kienet il-mixja lejn il-mejda bil-fwar tat-tazza tat-te. Nen kien lebsin l-abjad apron u l-privattiva tal-ġilda miftuħa papoċċi. Wara l-verifika tal-uċuħ tal-klijenti u l-iżgurar li l-ebda wieħed madwar minnhom kien familjari me, I marru għall-kamra tal-irġiel. Biex tagħha l-għajnuna, huwa staqsiet fejn Lubyanka kienet marret u jekk kien ser jagħmel jittrattaw l-monitor.
  
  
  Bħala r-raġel tagħha mdawwar għal-leave, hija innotata raġel bil-wieqfa fil-bieb - tiegħi ħabib antik Sheng Feriti. Kien grinning ftit, u kien jkollhom die għal jimteddu fil-lemin tiegħu. Kien Smith & Wesson .44 Magnum bil-kbir sajlenser.
  
  
  "Dan huwa l-aħħar darba li aħna ser jilħqu, is-Sur Carter," Sheng qal. "Tagħna russa għandu konvenjenti tax-xellug l-ferrovija iżda, u meta l-I neħħi inti, jien mhux se jkollhom l-ebda-kompetituri l-oħrajn."
  
  
  Tagħha tfittex gun, u l-ego f'id ma'l-gun. "Blucher nnifsu jkun għad iridu jiġu trattati." Huwa nnotat li l-unika imqaddsa-dawl fil-kamra ġew minn dim bozza tad-dawl mdendlin mill-limitu, mhux bogħod minn fejn jinżammu. Iżda jien ma setgħux jaraw li, sabiex I ma setgħux jiskura il-post mingħajr ma tieħu żewġ jew tliet balal. U ma kien hemm l-assolutament l-ebda tkopri fil-kamra.
  
  
  "Il-mara se jkun l-passaġġ għall-tagħmir," Sheng qal coldly. "Iżda li se tkun problema tiegħi, mhux tiegħek." Huwa qajjem l-gun ftit; u kellu l-għan tiegħi tiwi dollaru. Hekk kif kien dwar jiġbdu l-attivazzjoni, raġel daħal permezz il-bieb warajh. Huwa kien Jugoslava tal-impjegati ta'l-istazzjon.
  
  
  "Dak li huwa?" "Dak li huwa?" huwa talab, tħares lejn Diversi twil tal-gun.
  
  
  Kien bil-wieqfa tliet saqajn bogħod minn Diversi. Sheng mdawwar hu, tefa'tiegħu tax-xellug l-minkeb, u slapped ego tiegħu madwar l-wiċċ. Ma kien hemm l-matt-kriżi u fgat bogħod, u l-guy waqa ' sensih fuq l-art.
  
  
  Iżda hi ma għandekx tistenna l-skrivan li jaqgħu l-art. Qabel Sheng jistgħu jduru lura biex jintemm me off, tagħha qabad l-sekwenza ta ' l-bozza tad-dawl żgħir fil-quddiem tal-me u fil drastikament bħala ont mdawwar lejn ix-xellug.
  
  
  Il-kamra kien kważi kompletament fid-dlam, bl-uniku dim imqaddsa-dawl li ġejjin mill-istazzjon tal-pjattaforma permezz ta'l-bieb miftuħ. Diversi fired l-tir tiegħi id-direzzjoni, iżda qbiżt
  
  
  
  L-gun thudded fil-kamra, u gawk ewropea fl-siment tal-ħajt wara me. Meta reġgħu lura għal Diversi, li kien bil-għan. L-stiletto hurled tagħha madwar il-kamra mudlama, il-qbid Diversi fid-driegħ wara l-naħa żżomm il-massakru lag aħmar. L-idejn miftuħa convulsively, u l-gun tellgħu madwar il-kamra.
  
  
  Sheng ħalli l-qawwi l bogħod kif hu t'attivitajiet fil-sikkina inkorporati fil-Ego-driegħ, li kellhom mifruda l-għeruq, il-arterji, u l-muskoli. Huwa mdawwar, xorta jkollu l-sikkina fl-naħa tiegħu, sabiex isibu l-gun. Imbagħad huwa ħa l-pass'il quddiem, iżda ġiet imwaqqfa mill-ego. Hu ħa Ċiniż.
  
  
  "L-ebda guns aktar, Għandhom," qal ma'growl baxxa. "Ejja naraw dak li inti tista' tagħmel mingħajrha."
  
  
  Sheng eżita għall-mument, mbagħad miġbud l-stiletto mill-driegħ tiegħu bil-grunt ta ' l-uġigħ. Tad-demm spurted fuq l-art. Huwa magħmul b'ħila qabad il-manku tas-sikkina mal-naħa tax-xellug tiegħu u trasferita lejn me.
  
  
  I jistgħu jkunu ppruvaw jiksbu l-gun fuq l-art, iżda kont naf li d qatt ma jiksbu qabel Diversi ma. Kif għall-Wilhelmina, huwa tiegħi Luger fuq dan l-istazzjon li tkun jagħmilx sens, bħal-azzarin.
  
  
  Diversi issa irku me għal dejjem. I kellhom pass lura mill-ego gun fuq l-art. Huwa ma setgħux jagħmlu dan jew, iżda huwa kien kompletament sodisfatt bil-ġdid tiegħu, il-vantaġġ. Hu mistenni li jkun me maqtugħ għall-bċejjeċ bil-stiletto.
  
  
  Sheng malajr mdaħħla, feinting tiegħu sikkina. Kien tajjeb għalih. I evitat malajr, daqqa qawwija, iżda t-tieni attakk maqtugħa permezz il-kmiem tal-tiegħi doublet u mergħa tiegħi driegħ. L-tbissima lura lill tiegħu wiesgħa tal-wiċċ. Kien ċert. Huwa ħa l-ieħor swipe mal-xafra u tnaqqas tiegħi fis-sider.
  
  
  L-għajnejn tagħna kienu jkollna użati għall-dimness issa, u l-I tista'tara d-demm taqtir kontinwament minn Diversi id-dritt tal-driegħ kif hu metodiku ngħidu me fil-stretta ċirku. Huwa d dehru l-demm fuq il-qmis, wisq, u dan kien ċar li ego-wiċċ li em xtaqu dak li raw. Hu ddeċieda li ma jintemm me off fi ftit sekondi.
  
  
  Imbagħad Sheng ħadet pass kbir. Huwa wasal biex joqtlu me, għall-istrajk daqqa fil-ħajja tiegħi. Huwa ħa l-pass, saret il-ġenb, u slapped ego tiegħu tal-polz bil-lemin tiegħu. Ntlaqtet ħażin mill-ego tiegħu, u l-driegħ tiegħu maqsuma miftuħa mill-impatt. Hugo niżel l-art bil-ħabta.
  
  
  Qabel Sheng jistgħu jirkupraw, tagħha, irriżultaw li jilgħaq lilu u tnaqqas Ego-ras u l-għonq mal-dahar tal-naħa tiegħu. Huwa grunted u niżel għal kull fours. I intensifikati matul hu li tarmi ieħor ta'saħħa, iżda huwa kien lest għalija. Huwa bdiet me sieq tal-lemin tiegħu u l-eliminat me off-saqajn tiegħi, laqtu me fuq il-koxxa.
  
  
  Aħna iż-żewġ qabża għall-saqajn tagħna fl-istess ħin, iżda kelli l-vantaġġ fuqu minħabba I ma kienx iweġġgħu li ħażin. Kien jintefgħu fil lilu mill-ewwel, iżda huwa ra huwa biss fil-ħin. Anki jekk huwa kellhom uġigħ fil-driegħ, huwa qabad me u tefgħu me fuq l-ispalla tiegħu fil wiesgħa ark. I ra, il-limitu u l-art, kif wasalt għal fuq il-mod ' l isfel. Tagħha, żbarkati fuq waħda minn kull tilwim xorta azjenda fuq dan. Il-momentum hu maħluq, hi kienet imdawra fuq tagħha lura mill-ego, imdawra rasu'l isfel fl-arja, u jinħattu iebes fuq tagħha lura fuq l-art tal-konkos. Hija milquta bil-qawwi thud, u hu jista'jisma'l-arja jħaffef l-aċċess tal-pulmuni tiegħu.
  
  
  Missierha mar għall-saqajh bħala Sheng żdiedu b'mod dgħajjef l-irkopptejn tiegħu, mill-nifs. Imbagħad tagħha ego bdiet f'daqqa fil-mira u hu waqa in-naħa tiegħu. Huwa ppruvaw jiksbu lura fuq l-irkopptejn tiegħu, iżda l-ego tiegħu kienet qed tistenna. Kif hu tħabtu biex saqajh, huwa ħa l-għan bir-reqqa, ewropea id-dahar tal-naħa tiegħu iebes fuq il-pont tal-ego tiegħu tal-imnieħer, u laqat il-mira bil-qawwi xquq. Sheng grunted u waqgħet lura l-art. Imbagħad huwa twitched darbtejn u miet.
  
  
  I ħares il-bieb u l-ra li l-is-surmastrijiet kienu qegħdin jippreparaw biex tibda l-Jorjentaw Jesprimu mill-ġdid. Wara Hugo u Wilhelmina qabad tagħha, huwa qoton tagħha ġakketta jaħbu l-demm fuq tagħha qmis u dam sa l-ferrovija fuq tax-xita bil-lejl.
  
  
  
  
  It-tmien kapitolu.
  
  
  
  Ftit wara l-ferrovija tax-xellug għall-Pivka, hija sabet Ursula fuq id-dahar tal-pjattaforma, waħdu, l-iċċekkjar tal-munizzjon tagħha fl-Anzjani Webley. Hija kienet kuntenta me.
  
  
  "I raw inti ġejjin u l-ħsieb li jista'jkollok problema fl-istazzjon," hija qalet.
  
  
  Ġakketta tagħha u l-qmis kienu ġew mibdula, u għalhekk ma kien hemm l-ebda evidenza ta tiegħi prova b'Diversi. "Kien hemm diversi avvenimenti għalija," I ammessi. "Qed iħejju rwieħhom għall-Belgrad?"
  
  
  Hija tbissem sewwa. "iva. Naħseb li huwa idejqek me ftit."
  
  
  "Ukoll, kważi siegħa. I jissuġġerixxu li inti tmur jiksbu xi irqad. Aħna mhux se jaslu F'belgrad sa disa ' fil-għodu."
  
  
  "Jien ser tingħata xi mistrieħ," hija qalet. "I wegħda."
  
  
  Tajba. I bżonn tagħmel xi ħaġa. Ara inti għada filgħodu kmieni." Inti tmur lura għall-kompartiment?"
  
  
  "Naħseb li ser tingħata tagħha xi arja l-ewwel," hija qalet. Hi inklinata isfel u jintmess xofftejn tagħha għall-mini.
  
  
  Jien inkwetat dwar inti, Nick."
  
  
  Huwa tbissem tagħha. "Tara int dalwaqt."
  
  
  I-xellug Ursula għall tagħha fuq il-pjattaforma u l-mixi lura permezz Tagħha 7, issa l-aħħar tal-karozzi, li n-numru 5, fejn I ttamat li ssib tagħha, Eva Schmidt.
  
  
  I kienu laħqu l-aħħar fejn ta Tagħha 7 iż-żewġ modi meta rajt-bniedem mixi lejn me permezz tal-kuritur ta'l-għada tal-irqad. Kien Hans Richter. Ma jibqax mwettqa tar-radju, u l-wiċċ tiegħu ħares ħafna professjonali. Huwa ducked lura fil-ħsieb u dam qabel lilu, lura għall-kompartiment tiegħu. Huwa jinfetaħ il-bieb u intensifikati l-ġewwa kif Richter biddel il-kantuniera tal-kuritur.
  
  
  I stenna sa smajt ego jgħaddu qabel ma jirtiraw fis-sala wara lilu. Huwa mixi matul Ursula, li kien għadu fuq id-dahar tal-pjattaforma. Fl-ewwel I l-ħsieb kien probabbilment biss koinċidenza, iżda mbagħad I raw hu jieqaf fit-tmiem tal-kuritur, iġbed l-kbira stiletto mill-but, u iftaħ il-xafra. Ma kien hemm l-ebda dubju dwar dan: kien jaf Ursula kien hemm. Apparentament, huwa guessed li hija kienet wara lilu u kien se joqtlu tagħha.
  
  
  Richter sparixxew l-kantuniera tal-kuritur. Huwa għamel malajr wara dan, li jafu li se tieħu biss l-uem mument li joqtlu Ursula jekk hi ma tara li ġejjin, u li l-rumbling-ferroviji u jmutu kull ħoss huwa magħmul.
  
  
  Hija ħadet biss me mument li dawwar il-kantuniera tal-kuritur u jilħaq l-pjattaforma ewlenija. Meta l-ego studjati, raw li l-irġiel kienu diġà qabad Ursula minn wara u miżmuma sikkina għall-gerżuma tagħha. Oħra ego naħa kien bi tqila biex ħalq tagħha, u hija tista jimmaġina tagħha wiesgħa ħafna, beżgħana-għajnejn.
  
  
  Richter kien jitkellem tiegħu ristrett fil-haughty, iebsa vuċi meta fetaħ il-bieb tal-xaqq warajh.
  
  
  "Iva, tagħha, naf li tmut hija pjaċevoli. Iżda li dak l-Bonn-gvern fil-moħħ għalija, hux?"
  
  
  Ma kienx faċli is-sitwazzjoni. Huwa ma setax biss joqtlu Hans Richter minħabba Ursula u l-Bonn kellhom tax-xellug ego ħaj. Kien importanti gћalihom li hu isofru il-mistħija tal-proċess pubbliku.
  
  
  Huwa għalaq il-bieb wara tagħha, jinġibed Wilhelmina, u ħareġ wara Richter kif kien wasal biex imexxu l-stiletto madwar Ursula tal-gerżuma. Imbagħad huwa magħfus dan, ftit ftit, il-bażi tal-Richter tal-kranju, sabiex ikun jista'jħossu l-ego hemm.
  
  
  Richter mdawwar kap tiegħu malajr, xorta jkollu l-sikkina għall-Ursula tal-għonq. Meta raw me warajh, ħarsa tal-pur mibegħda deher fuq iebsa tiegħu, muskolari-wiċċ.
  
  
  "Inti?" "Dak li huwa?" huwa exclaimed.
  
  
  "Inti d aħjar qatra l-sikkina, "huwa qal, tagħfas il-luger sod kontra l-ego tal-kranju.
  
  
  "X'jiġri jekk jien ma?"
  
  
  "Imbagħad I ser jisparaw inti fir-ras," qal grimly, bit-tama li huwa ma kienx imsejħa tiegħi bluff.
  
  
  "Mhux qabel ma tiftaħ dan il-mara tal-gerżuma bħal misjur tat-tadam. L-ebda, għandi l-vantaġġ hawn, oħra tiegħi waħda. Jekk inti ma immedjatament tpoġġi l-gun bogħod u jħallu din il-pjattaforma, il-tagħha, jien ser joqtlu tagħha immedjatament.
  
  
  "Inti ma jifhmux għaliex hi hawnhekk," huwa kompla bla xkiel. "Hija biss jippruvaw biża mara. I ma kienx ser joqtlu tagħha. U jien mhux se joqtlu tagħha issa jekk inti tħalli din il-pjattaforma. Jekk inti ma tistax, jien ser ikollok qtugħ tagħha ġugulari-vina."
  
  
  Richter kien għaqlija liar, iżda mhux konvinċenti waħda. Kont naf li jekk I tax-xellug l-pjattaforma, kieku qatt ma ara Ursula ħaj mill-ġdid.
  
  
  I tista'tara tagħha blu-għajnejn tluq fil me fil-disperazzjoni. Huwa jinbela iebes u ppressati l-Luger saħansitra aktar diffiċli kontra l-bażi tal-ego tiegħu tal-kranju.
  
  
  "Id-dritt,"qal," tagħmel dan."
  
  
  Richter ħares lejn me. "Inti medja ħalli me joqtlu tagħha?"
  
  
  "Fil-fatt," qal. "U wara dan, il-mira tiegħek ser tisparixxi fis-dlam. Issa inti tiddeċiedi, Richter. Qatra l-sikkina jew int mejta."
  
  
  Ont, I ttamat li tinstema konvinċenti. Richter eżita għall-mument, meta wieħed iqis u l-evalwazzjoni. Imbagħad huwa ra tiegħu ego-wiċċ tal-bidla u l-jirrilassaw ftit. Huwa ħa l-sikkina madwar Ursula tal-gerżuma u ħa l-naħa l-oħra'l bogħod mill-ee rta.
  
  
  I ħa l-pass kbir'il bogħod mill-Richter, u huwa ħa l-pass ftit'l bogħod mill-Ursula. Issa hija kkuntattjat lill-wiċċ lilu, nifs iebes.
  
  
  "Tajjeb, jidher qisu inti fl-aħħar nett maqbuda me," huwa qal li Ursula fil-sarcastic-ton. "Wie schade für mich." Ħasra li għalih - ego sarcasm huwa aktar minn qatt qabel.
  
  
  "Qisu aħna arrestat ego qabel ma inti ma," huwa qal Ursule, għajnejn tiegħu xorta fuq Richter.
  
  
  "Aħna ser tieħu l-ego tiegħi kompartiment. I se gwardja tagħha ego kollha bil-lejl b'tali mod li ma jiksru l-ħielsa," qal Ursula.
  
  
  Richter chuckled.
  
  
  "Id-dritt," qal. I ma tridx dan il-bniedem biex jibqgħu mal-istati uniti sa filgħodu, speċjalment meta kien imħasseb dwar l-Eva Schmidt u Blucher, iżda ma kien hemm l-ebda mod ieħor. "Jimxu fuq, Richter." Huwa xejru l-Luger fi l-pjattaforma ewlenija
  
  
  
  Huwa kien għad kellhom il-sikkina fl-naħa tiegħu, u li laħqu l-pick-up bħala huwa għadda mimmo me. Huwa tatni l-ego mingħajr problema, iżda mbagħad meta kien jintefgħu fil-baħar mill-ego, filwaqt li l-għajnejn tiegħu off għal ftit maqsuma it-tieni, huwa qabad tiegħi dritt tal-polz bil-naħa tiegħu u l-imbuttata l-Luger bogħod minnu.
  
  
  Aħna laqat il-parat flimkien, u Richter mdawwar aqbad il-gun. Fil-punt wieħed, huwa seta'rriskja-isparar fil-lilu, iżda Ursula kien fil-linja tal-nar warajh.
  
  
  Tagħha, mdawwar bil-Richter filwaqt li tagħha ego magħżula fl-ċirku żgħir sa l-ego maqsuma laqat il-dahar tal-ferrovija. Ursula kien hemm l-ebda itwal wara lilu. Huwa tħabtu biex dawwar il-luger lejn lilu. I l-ebda itwal jieħdu ħsiebhom jekk I maqtula lilu, Richter, jew le, iżda minflok ppruvaw li jweġġgħu tagħha ego. Miżgħuda u fl-għaraq, huwa magħfus tagħha bħal gun għall-ego tiegħu u l-ġisem. Huwa mbuttat-naħa tiegħi, u l-tir kien jaħdem madwar l-luger. Gawk laqat il-parat u ricocheted bil-lejl.
  
  
  Ursula kellhom biss miġbud ' il barra tagħha Webley, iżda I kien bejn tagħha u Richter, u hi ma setgħux-użu li kontrih. Bil-għarrieda, ħarxa, iddisprati imbotta, Richter tefgħu me bogħod minnu. Ont naqas momentanju fuq Ursula, iħabbtu Webley barra tal-armi tagħha. Imbagħad Richter mixi permezz tal-bieb. Huwa għeb wara tagħha bħala ieħor Luger maqtul sparati fil-tagħha. Gawking-għajnejn kiser l-ħġieġ u l-tolqot lilu bħala huwa aġġustat il-kantuniera fis-sala. Il-bullet tal-ego tiegħu tolqot il-ħajt. Iżda kien għadu fuq saqajh. Imbagħad, sparixxew madwar il-qasam kollu tal-vista.
  
  
  "Apposta!" Tagħha, kien. "Inti id-dritt?"
  
  
  Ursula kien imsejjes fuq tagħha Webley. "Jien multa, Nick," hija qalet, iżda I tista'tgħid kienet jitħawwad.
  
  
  Huwa qabad il-bieb, fil hija miftuħa, u intensifikati fl-irqad tal-karozzi. Kif hi aġġustat il-kantuniera tal-kuritur, luger fl-idejn, hija rat Richter madwar nofs l, taħdem lejn tmiem l-oħra. Kien titbaxxa minn luger, iżda mbagħad bidel l-opinjoni tiegħu. L-aktar tal-passiġġieri kienu diġà fil-kompartimenti, u l-isparatura probabbilment dawl ih up.
  
  
  L-luger titbaxxa u jaraw Richter jisparixxu għall-tarf l-ieħor tal-karozza. Ursula kien id-dritt li jmiss lili.
  
  
  "Jagħmel apoloġija," missierha qal.
  
  
  "Tinkwetax, Nick. Huwa għadu fuq il-ferrovija. Huwa ma kienx se jkun l-istess xorti-darba li jmiss. Aħna ser tieħu l-kura ta'dan. Forsi għandna nħarsu għall-ego?"
  
  
  "Ejja mmorru."
  
  
  Morna biex Richter tal-kompartiment, iżda l-Ego ma kienx hemm. Imbagħad aħna mfittxija il-bqija tal-ferrovija. Ego kien jidher imkien. Ovvjament, kellu jinstab post jaħbu. Dan id-dehra aħna ser ikollu joqgħod fuq Ursula li jkunu jistgħu jaqbdu ego F'belgrad dan filgħodu. Huwa insista li Ursula mur tagħha għall-kompartiment tal-mistrieħ qasir. Hi meħtieġa huwa ħażin. Tagħha, immexxi lura għall-Tagħha 5, bit-tama li jilħqu l-Isfidi tal-mara.
  
  
  Meta waslu fil-Tagħha 5, I kellha sorpriża kbira ta'stennija għall-me.
  
  
  Kelli biss laħqu l-kuritur jwassal għall-Eva-kompartiment meta tagħha bieb miftuħ u Hans Richter deher.
  
  
  Stahl biddel il-kantuniera għall-għassa. Huwa kien il-ġbid fuq ġakketta tiegħu, u ma kien hemm l-faxxa tiegħu fuq tad-driegħ. Huwa għadda madwar infezzjoni, imbagħad tlaqt mill me l-oħra tal-karozzi.
  
  
  Apparentament, l-ex-Ġermanja sitta fil-kompartiment tal-okkupata mill-Schmidt l-nisa sal-aħna ego riedu. Huwa wkoll ltqajna-arja aperta, li fisser il-Lejliet għandu għenu em.
  
  
  I għajjat, li ġejjin mill-kenn.
  
  
  Huwa dam. I dam wara lilu kif hu zoni tiftaħ il-bieb u l-marru permezz tal-ġarr.
  
  
  Huwa laħaq iż-żewġ naħat tal-kuritur, fil tiftaħ il-bieb, u segwiti.
  
  
  Imbagħad hija kienet sodisfatti mill-ġdid minn karattru-bniedem.
  
  
  Huwa kien fuq il-pjattaforma bejn il-karozzi. Huwa għandu ġew stennija għall-Richter. Huwa jinstemgħu me sider, raw Richter għaddej, u kien lest biex jilħqu l-me meta hi jinfaqgħu permezz tal-bieb.
  
  
  Bil-par ta'tar-ramm simili għal dak użat mill-Richter qabel, is-Sur Jolly hit me. Tagħha ego maqbuda idea tal-wiċċ tagħha fid-dawl tal-karozza wara us eżatt qabel aħna milquta.
  
  
  Irkopptejn tiegħi sagged. Il-persuna bl-użu tar-ramm kien jaf kif li tolqot u fejn eżattament l-daqqa għandhom hit li tqiegħed il-vittma fil-post. I qajjem sa indivja fuq il-pjattaforma, il-konduzzjoni tħawwad me u tistaqsi me dak li kien ħażin.
  
  
  "I ntlaqtet ħażin mill-bniedem."
  
  
  "Possibilment potenzjali ħalliel. Meta inti mixi fil-bieb, inti raw-bniedem jegħleb fuqek. Huwa mexxa l-karozza li jmiss. Jekk inti tista ' tiddeskrivi l-ego..."
  
  
  "Jien ma anke ara l-uċuħ tagħhom, egos," I gideb.
  
  
  Richter-nisa u l-ego ras ħarbu mill-ġdid, iżda ont, ħsibt kien xortik tajba. Jekk il-konduzzjoni ma kinux murija sa, is-Sur Jolly probabbilment ikollhom tax-xellug me fil-agħar forma minn sensih.
  
  
  I assigurat il-konduzzjoni I li setgħu jimxu. Meta I irnexxielhom jiksbu bogħod minnu, I marru lura għall-Eva Schmidt tal-kompartiment.
  
  
  "Min-nisa li?" Hi msejħa fl-rewmatiżmu fil-tiegħi knock.
  
  
  Vuċi tagħha mibdula u tkellmet fil-franċiż. "Porter, ma valentine cards."
  
  
  Ma kien hemm l-pawża. Imbagħad il-lock għafast. Il-bieb miftuħ xquq. Huwa mwaħħla marda tiegħu fil-toqba u dawn il-luger fis-Eve sorpriż-wiċċ.
  
  
  "Kif kien hu dwar il-ftehim kellna qabel?" huwa qal tagħha fil-gruff vuċi.
  
  
  "I kkuntattjat Horst. Iżda jien ma jkollhom il-ħin li inti kuntatt mill-ġdid."
  
  
  Tisbit il-bieb, huwa qal: "Int tinsab - tissettja d-russu minni."
  
  
  Il-mara evitat tiegħi ħarsa. "Jekk ltqajna inti fis-inkwiet, kien Ego l-idea. Hija kienet biss qallek-UEM li inti speċjali l-operazzjonijiet fil-offerti għall-apparat."
  
  
  "Huwa sabiħ. Meta inti qal em li, inti taf kkritikat ukoll dak li kien se jsir."
  
  
  "Inti ma tistax tistenna me tinkwieta dwar is-sigurtà tiegħek. Mhux wara li tkun interrotta me."
  
  
  I mrażżna lili nnifsi. "X'inhi l-konnessjoni tiegħek biex Hans Richter?"
  
  
  Tagħha ħarsa lura lejn me. "Hans Richter u l-I m'għandhom l-ebda konnessjoni."
  
  
  "I raw hu li ġejjin mill tiegħek kompartiment. Huwa kellu l-tir minn azzarin-ferita u waslet għall inti għall-għajnuna. Inti infaxxati-Uem driegħ."
  
  
  Tagħha ħarsa ma waver. "I jammettu li dan huwa minnu. Iżda xorta għandna l-ebda konnessjoni, minbarra naf li l-tal-Punent l-aġenti ġermaniżi qegħdin ifittxu egos. Ma naħsibx li dan in-negozju tiegħi. Ħallihom-qbid tagħhom stess ex-soċjalisti nazzjonali."
  
  
  "Għaliex ma hu għandhom jiġu għandek?"
  
  
  "Ftit snin ilu, aħna kienu jafu lil xulxin sew. Tagħha ego sar magħruf meta rajt lilu mill-ġdid. Hija għamlet l-iżball ta'l-għoti tal-Uem tagħha tal-kompartiment tal-għadd, mhux anke suspett li kien se jiksbu fis-inkwiet dwar il-ferrovija." Hija tbissem ftit. "Issa, ma tgħidli li inti ma tistax tifhem dak li jfisser I meta ngħidu li l-ego darba kien jaf ukoll."
  
  
  "Ippermettuli ngħidilkom dwar il-ħsieb li seħħew biss għal me, Eva. Forsi Hans Richter huwa l-pern tal-Topcon. Forsi din hija l-bniedem inti sejħa Horst Blucher."
  
  
  "Horst ma jmorrux meta hu jirċievi sparatura. Huwa wisq intelliġenti għal dan."
  
  
  "Imbagħad fejn hu u għaliex mhuwiex huwa juru?" I talab tagħha. "Dak li ma hu jgħidu li t-talba tiegħi għall-laqgħa?"
  
  
  Hija miġbuda'l barra pakkett ta'l-Amerika-sigaretti u mixgħula minnhom. "Horst jgħid li se tikkunsidra inti leġittimu offerent għal dan l-apparat. Iżda huwa biss se jittrattaw miegħek fuq dan il-ferrovija, u l-ftehim għandu jiġi maqful qabel aħna jaslu fl-Sofia. Inti se jagħmlu l-offerta tiegħek permezz me."
  
  
  "Jieħu l-apposta u l-I ser tagħmel dan," qal. "Jiena lesta li jagħmlu l-offerta tiegħi fuq l-monitor. Iżda I biss għal l-ego tal-Topcon-imgħallem."
  
  
  Hi ffirmati ħafna. "L-uem mhux se bħal din, iżda jien ser tikseb tagħha messaġġ. Jien ser tagħmel appuntament u jġibu l-notifika tiegħek kompartiment."
  
  
  "Meta għandi nistenna li nisimgħu mingħandek?"
  
  
  "Imbagħad aħna ser twaqqaf fl-Belgrad fil-għodu. Ma nistax kuntatt Horst illejla."
  
  
  "Id-dritt," qal. "Iżda dan iż-żmien il-laqgħa ser aħħar aħjar. Jien jkollna ħafna paċenzja."
  
  
  Fid-dlam ta'l-tiegħi tal-kompartiment, I tiġġebbed fuq is-sodda u l-sema il-ħoss tar-roti kif il-ferrovija mgħaġġla lejn Belgrad, u dan kien mument importanti għalija u għall-Ursula.
  
  
  Ursula kien bit-tama li l-qabda tagħha tal-ħut fl-Belgrad, u l-ont kien bit-tama li jissodisfaw tiegħu. Minkejja l-istorja tal-Eva Schmidt kien qalli, jien xorta staqsiet jekk l-bniedem huwa d ġew fastidju u l-Ursula ntlaħqitx priża kienu l-istess ħaġa ...
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Minħabba il-lejl tal-eċċitament u għeja estrema, huwa raqdu itwal milli kien mistenni. Tiegħi biss it-trażmissjoni hija l-riperkussjonijiet fuq il-kompartiment tal-bieb. Kien Ursula. Kien ċar jum barra, u konna toqrob Belgrad.
  
  
  "Hija kienet talbet lill-tislima fil-każ li aħna ma ara xulxin mill-ġdid," hi qalli ewwel.
  
  
  Hija ma tantx qishom-aġent. Tagħha tousled mara tax-xagħar magħmula tagħha dehra żgħażagħ tifla tal-iskola, li kien biss kif ukoll.
  
  
  "Kif nizza tal-inti," qal.
  
  
  Meta sirt sa mill-tiegħi sodda, hi daħlet fuq lili u ppressati xofftejn tagħha għall-mini. Tagħha, ħass tagħha artab tal-ġisem kontra l-sider tiegħu. Wara żmien twil, l-bewsa ntemmet u hi bdiet biex tieħu n-nifs shallowly.
  
  
  "Weraq tagħha fil-moħħ huwa li huwa tassew sabiħ li tislima," hija qalet.
  
  
  Ħej tbissem tagħha. Naħseb li hija kienet mgħallma mill-ee li jgħaqqdu n-negozju bil-ftit gost. "Aħna ser tkun F'belgrad dalwaqt."
  
  
  "Mhux se tieħu fit-tul li jitilqu."
  
  
  Huwa tbissem mill-ġdid, inklinata isfel u jintmess xufftejn tiegħu biex ont. "Inti qed konvinċenti ħafna," qal.
  
  
  "I kien bit-tama li jkun." Hija tbissem.
  
  
  Hi jinġibed fuq tagħha raincoat u miġbuda off tagħha żraben waqt li jaraw. Imbagħad hi iġbed il-sħ fuq l-kap tagħha. Dan iż-żmien, hi ma kienx liebes bra. Hija qieset sabiħ fil-għodu-xemx. Meta bdiet tieħu off dublett tagħha, tagħha qmis bdew unbutton.
  
  
  Ftit minuti wara, konna tinsab fuq il-sodda flimkien. Sħun tagħha missierhom magħfusa ' l isfel fuq il-me, u l-I jistgħu jħossu ġisem kollu tagħha
  
  
  
  stennija għall-tiegħi li tmiss.
  
  
  Naħa tagħha bil-mod dam il-bellus ta'tagħha fil-koxxa. Aħna ma jolqot biex tiġbed il-purtieri tat -, u xemxija saint ee tal-ġilda ħa fuq peachy lewn kif hi mċaqalqa ġenbejn tagħha lejn me. Naħa tagħha jiżżerżaq bejn tagħha s-saqajn.
  
  
  Tagħha sider laħqu l me, li jirrispondu għall-tiegħi li tmiss. Hija sabet me u caressed me bil-mod u bir-reqqa, fil-ġentili-ritmu. Xofftejn tagħha hungrily riedu me, tiftix, nibbling, u l-għarqa.
  
  
  Imbagħad ħassejtni żgħir shiver ġewwa me u naf li ma setgħetx tistenna. I avviċinat tagħha b'kawtela, u aħna ssieħbu fl-idejn. Sabiħa moan ħarbu mill-fond tal-gerżuma tagħha.
  
  
  I ma jgħidu ħej. Kien ħafna mal-bżonn urġenti li tinstab is-sodisfazzjon tagħha. Morna flimkien, aktar u aktar insistenti, u l-sabiħ il-ħsejjes minn madwar il-gerżuma tagħha deher li jwettqu madwar me. Issa ġenbejn tagħha huma l-ftuħ me ristrett għall-vi-xewqa. L-ritmu żdiedu u saru aktar riġida. A-kaldarun kien togħlija ġewwa me, lesta għall-tifwir. Kif tagħha ħsejjes ingħaqdet mal-bogħod whistle tal-ferrovija, il-kaldarun mgħolli, u hija rċeviet din il-hot-tixrid tagħha ġewwanett u l-aktar intima-postijiet.
  
  
  "Sbieħ-mod jibdew il-ġurnata," qal li tinsab li jmiss tagħha. "U aħna ma jitilqu. Mhux issa. Jien ser jissodisfaw inti fuq l-għassa tal-pulizija."
  
  
  "Tinsa dan, Nick," hi tbissem. "Inti għandek tiegħek stess kompitu biex jaħsbu dwar."
  
  
  "Assenjazzjoni tiegħi jistgħu jkunu relatati mal tiegħek," I wieġbu. "Ma nistax jispjegaw dan issa. Iżda aħna d aħjar tikseb lebsin. Aħna qed kważi fil-Belgrad."
  
  
  Aħna lebsin malajr kif il-ferrovija għadda l-periferija ta'Belgrad. Aktar tard, kif aħna mixi permezz tal-karozzi tal-ferrovija, skomdi-ħsieb seħħew lili. Jekk Blucher tal-Horst kienu fil-fatt ġew Hans Richter, u jekk Ursula kien irnexxielha arrest ego qabel kienet taf fejn il-misruqa tissorvelja kien fis-sala, jew jekk l-monitor kienu ttieħdu fil-kustodja mal-Richter, tiegħi ċ-ċansijiet li jkollok ego tad-dahar kienu lassi. L-Yugoslavs, naturalment, se mhux naħa l-apparat fuq lili jew l-istati uniti tal-gvern.
  
  
  Fis-sens, Ursula u l-I kienu avversarji f'dak iż-żmien, għaliex il-missjonijiet u l-għanijiet immedjati kontradett xulxin. Kien żgur li għalkemm hija kienet salvat Ursula tal-ħajja, hi mhux se jkollhom kkunsidrat dewmien Richter tal-arrest F'belgrad biss minħabba li hija kienet talbet li jieħdu xi tiegħu tagħmir elettroniku bogħod minnu qabel ma ġie arrestat. Hija qieset li tagħha l-assenjazzjoni ta'importanza kbira minħabba l-enormity tal-preċedenti tagħha reati ' egos.
  
  
  Madankollu, l-identità doppja qatt ma ġie ppruvat. I ma ara tagħha, sabiex I ma trid biex ineħħi Ursula mill-għanijiet tagħha mingħajr jikxfu-missjoni tiegħi, u l-I ma trid tagħmel dan. Għalhekk iddeċidejt li jibqgħu ma Ursula matul l-arrest tagħha tentattiv, jaraw Eva Schmidt, u ara liema jkun favur tiegħi.
  
  
  Aħna mgħoddi permezz tal-ġurnata kowċis bil-mod, iżda aħna ma ara Schmidt, aħna ma ara Richter. Mill-ħin li l-ferrovija mċaqalqa l isfel il-griż twil pjattaforma ta'Belgrad istazzjon, konna bil-wieqfa fuq il-pjattaforma ħdejn il-magna. Kien hemm ħafna nies jistennew il-ferrovija, u kemm aħna induna li l-in-nies jistgħu faċilment jiksbu mitlufa fil-folla.
  
  
  Il-ferrovija fl-aħħar nett titwaqqaf. Huwa mdawwar Ursula u tbissem tagħha. "Ukoll, ejja naraw jekk aħna tista'ssib xi tiegħek pajsana l-subien," qal.
  
  
  Aħna qbilna off fl-aħħar tal-ferrovija fuq il-pjattaforma qabel il-bqija tal-passiġġieri u l-intitolat għall-okkupata-istazzjon tal-bini. Ursula ried jara lilu, iżda kien tħares lejn il-ferrovija pjattaformi.
  
  
  "I ara ih," hija qalet. "Żżomm għajnejk fuq Richter filwaqt li I-gwida tagħha." Jekk ikun meħtieġ, aħna se fittex il-ferrovija mill-quddiem u lura."
  
  
  Ursula dam bogħod, u mbagħad Eva Schmidt innotata tagħha. Hija kienet waħdu u mgħaġġel permezz tal-folla-dahar ta ' l-ferrovija. Huwa segwit tagħha, ħbit fl-vjaġġaturi fl-għaġla tiegħu.
  
  
  I ra Hans Richter u l-ħbieb tiegħu, stocky-bniedem mal-karattru tal-wiċċ, toħroġ il-aħħar tal-karozzi. Richter ness tal-bagalji u l-familjari tar-radju.
  
  
  Huma sodisfatti l-bagalji cart u għebu wara dan. Tlaqt sa lilhom bil-bagalji tiegħi ħabi lili mill-ih tal-għajnejn, u sibt mill-qrib biżżejjed biex tisma ih tal-leħen.
  
  
  "Inti kienu għaqli li jżommu Carter. Dan se jintemm hekk." Kien Richter. "Jien ser jilħqu l-russu hawn u tagħmel il-ftehim."
  
  
  "Għandek-apparat?" Kien Eve li qal li
  
  
  Richter beda jidħaq. "Open hawn tiegħi tar-radju, fejn huwa kien kollha flimkien."
  
  
  Kien Wilhelmina li jinġibed minn taħt tiegħu doublet. L-ebda nistaqsu in-nies tagħna qatt ma baqax bir-radju li ma kienx jilgħab. L-satellita tissorvelja kien ġewwa l-radju-każ. Anke jekk l-ego ttieħdet minn xulxin, l-apparat għandu dehra il-parti tal-tinja tal-karta lil xi ħadd iżda espert.
  
  
  Mixi madwar l-bagalji cart, huwa qal, " jien ċert.:
  
  
  
  "Grazzi għall-organizzazzjoni tal-laqgħa, l-Eva."
  
  
  Richter ħa.
  
  
  "Jien ser tieħu l-radju, Horst. Jiena naħseb li tippreferi li l-isem, l-dis wouldnt inti ego issa l-użu. Meta għandi l-radju fl-idejn tiegħi, aħna ser imorru fuq u kellem lit-cops, li naf li inti wisq."
  
  
  Ego tiegħu ħbieb qagħdu miegħu sa l-aħħar ħafna. Lejliet iffavorixxa tagħha tartaruni u hit me mal-gun, u s-Sur Jolly pounced fuqi.
  
  
  Hija kienet tir minn stocky-bniedem kif konna li jaqgħu. Kien wisq għajjien għall-ġlieda kontra lilu.
  
  
  Kien gasping għall-nifs kif kien jintefgħu barra minn Alenka tal-ego u qbilna li saqajh mill-ġdid. Huwa ma tfittex sorpriż li I jinġibed l-ixprun fuq il-Luger. Huwa kien qed jistenna dan meta huwa qabża wara me, I-ħsieb. Kien biss jippruvaw jagħtu Richter-ħin biex tieħu waqfa.
  
  
  L-ex-Ġermanja ħadu l-opportunità. Huwa ġrew lura lejn l-istazzjon, imbuttar nies'il bogħod kif marru.
  
  
  Eva Schmidt wkoll dam bogħod. Meta hi ra li kelli tpoġġi bullet fil-bniedem li kienu attakkati me, hi daru u kienet mitlufa fil-folla. I innotata tagħha mixi fid-direzzjoni tal-ferroviji, iżda ma kontx-kura dak li ġara tagħha.
  
  
  Kien tlielaq wara Hans Richter.
  
  
  Meta laħaq l-entratura ta'l-kbira istazzjon, huwa mdawwar madwar. Issa kien jkollhom parabellum mauser fil naħa waħda u tar-radju fil-oħra. Huwa enfasizza l-Mauser fil-kap tiegħi u faħam. L-isparatura ġara madwar l-pjattaforma, kważi tolqot tiegħi għajn tax-xellug. Ftit tan-nisa kien. Wara me, tall, raġel anzjan naqas għal l - art-gawking-uem tolqot lilu fl-ispalla. Kien hemm aktar kbira. Kif Richter daru u dam għall-istazzjon, huwa miġbud ' il barra tiegħu luger ,ħa l-għan, u faħam. Imbagħad kien li huwa mibdul kors, u hu l-avviċinament.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda ħin biex tara fejn Ursula u l-pulizija kienu. Huwa mexxa l-istazzjon wara Richter. Kien hemm mijiet ta'nies ta'ġewwa, u Richter mċaqalqa magħmul b'ħila permezz tagħhom l-bogħod bibien li wasslu għall-triq. I poġġih fil-Wilhelmina tal-but u żiedu l-veloċità. In-nies kien u jaraw, u xi ppruvaw jiksbu barra tal-mod tagħna. Richter eliminat il-mara off-saqajn tagħha u l-mixi. Ont kien għadu jikseb il-momentum, u qabel ma jkun jista'jilħaq il-bibien, li waqfet ego bi ftit min.
  
  
  Richter tolqot l-art diffiċli, iżda ma jitilfu l-istati uniti Mauser, tagħna tar-radju. Huwa mdawwar jisparaw kap tiegħi sider, iżda l-I maqbuda fil-tiegħi gun-idejn u imbuttat ' il bogħod. L-Mauser roared fil-kbira tal-kamra, u Gawk ewropea fl-limitu għoli. Kien hemm aktar kbira u l-kbira, u ma kien hemm l-a minbarra li jitbiegħed mill-tiri ta'pistola.
  
  
  Aħna tinqaleb darbtejn, li tipprova żżomm il-kontroll. L-idejn tagħna tħabtu biex iżommu l-gun. Huwa jaħdem mill-ġdid, u l-quddiem tieqa għebet. L-irġiel tiegħu ma brute bozz Richter tal-kwadru tal-wiċċ, u l-ego-enerġija imdgħajfa. L-mauser naqas minn madwar l-Ego-idejn kif naħa tagħha malajr daru.
  
  
  Richter il-qima hit me fir-ras bil-clenched ewwel u konnessi. Ħassejtni-kriżi qrib tiegħi fil-widnejn u naqsu l-art. F'dak il-mument, Richter ltqajna u laħaq għall tiegħu Mauser.
  
  
  Huwa miġbud ' il barra gun tiegħu qabel l-I jistgħu jiksbu qrib tiegħu, u meta hu mdawwar me, żgħar grin deher fuq il-wiċċ tiegħu. Kien jintefgħu fil-pala ta Hugo tal-naħa bħala huwa mmirat l-mauser fil-kap tiegħi. Iżda guns tagħna, tagħna zija maturi ma laqat.
  
  
  "Halten sie! Genug!" Kien Ursula.
  
  
  Richter tbegħditx minn me biex tara ħafna skura-ffaċċjati Ursula tipponta l-uem fi Webley lura. Fuq kull naħa tal-Nach kienu żewġ Jugoslava sigriet-pulizija fil-ħwejjeġ sempliċi. Kull wieħed minnhom kellhom qasir die għal jimteddu osservat fil Richter.
  
  
  "Jekk jogħġbok tpoġġi l-gun isfel," l-waħda dwar Ursula-dritt tal-ordnat.
  
  
  Richter grunted, naqas il-mauser, u ħares lura lejn me. "Kkritikat inti, apposta," huwa qal ewwel bl-ingliż.
  
  
  Tlaqt fuq lilu u fil-radju minn naħa tiegħu. L-Yugoslavs nodded fil me u qabad Ego tal-idejn.
  
  
  "Aħna se tieħu l-ego lejn il-post tad-dwana għall-fil-qosor interrogazzjoni qabel ma tgħaddi l-ego tal-kwartieri ġenerali," Jugoslava, li tkellem qabel, qal Ursula.
  
  
  Hija kienet tikseb li r-radju minn hemmhekk. "Irrid immur li l-ferrovija biex tikseb borża tiegħi," qal. "Jien ser tkun id-dritt lura."
  
  
  I kien avviċinat bl-ittra mill-istess Jugoslava. - "Le, jekk jogħġbok. L-ferrovija għandha tkun ittardjata. Jiġu mal-istati uniti-ewwel."
  
  
  Huwa ma jidhirx inklinati li jargumentaw. "Persuna" I qal, qalbhom li ġej minnhom fil-kamra.
  
  
  Dan kien pjuttost-kamra żgħira biss president u l-tliet dritta siġġijiet. Kien hemm wieħed biss tieqa qed tiffaċċja l-triq. Ħares-materja prima.
  
  
  Kif dħalna-kamra, Ursula tkellem lill-Jugoslava li jintalab li jkun akkumpanjat mill-ih.
  
  
  "Oh, l-ego borża!" hi exclaimed. "Huwa fuq il-pjattaforma. Jien ser tikseb dan."
  
  
  "Tajjeb ħafna," il-pulizija qablu.
  
  
  Ursula kellhom biss sparixxew u l-għeluq kien il-bieb wara tagħha meta Richter beda jaġixxi sa mill-ġdid.
  
  
  L-cops kienu għadhom azjenda ego tal-idejn. Il-wieħed li ma mitkellma għadhom ħadu l-radju minn me, li tiegħi partikolari dispjaċir, u poġġi l-ego dwar il-president fil-quddiem tal-istati uniti. Issa li ntlaħaq fis-ġakketta tiegħu għall-par-kċina, iżda Richter f'daqqa waħda u aktar vjolenti kiser l bogħod mill-oħra Jugoslava tal-armi u l-hit ego tiegħu fil-wiċċ mal-minkeb tiegħu. Il-cop mqassma lura u naqas bil-kbir li l-art, filwaqt li Richter dawn l-oħra wieħed mill-me. Il-bniedem ttellgħux fis me, u kelli biex jaqbdu l-ego tiegħu biex iżommu lilu mill li jaqgħu l-art.
  
  
  Richter jintlaqtu l-ewwel uffiċjal u laħaq għall-gun tiegħu. I laħaq għall-Wilhelmina bħala l-bniedem li d hit me ppruvaw jiksbu mill-ġdid tal-bilanċ tiegħu. Imbagħad Richter deher bl-applikazzjoni ta'waqfiet ta'mnieħru die għal jimteddu, jdur madwar, u l-isparatura me. I fejn lejn il-president, u li tkun insejt tieħu.
  
  
  Il-cop li d waqa'fuq il-quċċata tal-me kien issa qed jaslu għall-gun tiegħu. Richter sparatura lilu u li tolqot lilu bil-miftuħ fl-sider. Il-bniedem tela'għal saqajh, u kien imbuttat lura minħabba l-impatt f'daqqa. Ego-għajnejn riflessi l-sorpriża tal-mewt għall-għarrieda kif hu ewropea fil-ħajt u mbagħad jiżżerżaq l-art.
  
  
  Richter mill-mixi madwar il-president, ħtif l-radju kif marru, u dam sa l-tieqa. Malajr tagħha maqtul maqtul madwar l-kopertura tagħha u mergħa Ego ta ' l-ispalla. Huwa mdawwar u lura għan-nar. Imbagħad huwa ra li ieħor tal-pulizija bdew li jimmiraw għalih. Huwa jaħdem mill-ġdid, tolqot il-bniedem fil-wiċċ, u l-cop naqas bil-kbir fl-president tiegħu. Richter imbagħad daru u dived permezz tal-tieqa, tifrik tal-ħġieġ fil-silġ tal-shrapnel. I-isparatura lilu mill-ġdid kif hu sparixxew, iżda ma laħqux lilu.
  
  
  F'dak il-mument Ursula daħal permezz tal-bieb.
  
  
  "Hu mitluf magħna," qal. "Ġejjin fuq." Tagħha, qabża il-bieb mimmo kurjuż onlookers u mexxiet'il quddiem l-istazzjon il quddiem il-bibien. Ursula kien ġenwinament wara me.
  
  
  Meta huwa laħaq iż-żewġ naħat tal-bini, huwa ra li Richter ma kienx għadu hemm. Huwa ra iswed tal-karozzi li titħaffef l bogħod mill-post blokk fl-triq, iżda kellu l-ebda mod li wieħed ikun jaf jekk kien Richter.
  
  
  "Il-ħin li jmiss I ara tagħha, is-Sur Richter," Ursula qal grimly,"jien ser tpoġġi bullet fl-emu-ras u l-staqsi mistoqsijiet wara."
  
  
  F'dak il-mument, l-unika ħaġa li tista'taħseb dwar kien ir-radju li Richter kellhom qabad meta mexxa'l bogħod. Kelli l-monitor għall-mument, iżda issa kien mitluf lili mill-ġdid. Forsi għal dejjem.
  
  
  Imbagħad I mfakkar tagħha, Eva.
  
  
  
  
  Id-disa'kapitolu.
  
  
  
  "Aħna qed tfittex l-istess persuna," Ursule qallu.
  
  
  Hi ħares lejn me questioningly I kif malajr mal-tagħha lura lejn l-istazzjon daħla. "X'tifhem, Nick?"
  
  
  "Ma jkunx hemm ħafna ħin għall-ispjegazzjonijiet-dritt li issa. Richter huwa involut fl-serq maġġuri, u huwa seraq xi ħaġa importanti ħafna għall-gvern tiegħi li jbiegħu l-Komunisti. Hu għalhekk li huwa kien fuq il-Jorjentaw Express."
  
  
  I tista'tisma'l-sireni tal-pulizija kif aħna ġrew permezz ta'l-istazzjon. Folla miġbura madwar il-kamra fejn il-pulizija ppruvaw li jżommu Richter. Barra, il-Jorjentaw Jesprimu kienet qiegħda tħejji biex jitilqu.
  
  
  "Jien ser tħallik hawn, Ursula. Ma għid lill-pulizija xejn dwar l-involviment tiegħi jekk tista'tevita dan. Iċċekkja fl fl-G Lukanda fuq Obilicev Venac 28 u jien ser jissodisfaw inti hemm aktar tard. Fil-frattemp, iċċekkja calve u tipprova ssib Richter. Jekk inti xorta ssib miegħu, tippruvax aqbad lilu, stenna għalija."
  
  
  "Meta se tara li mill-ġdid?" li hi mitluba. "Fejn huma inti tmur, Nick?"
  
  
  "Hemm xi ħadd fuq il-ferrovija li tista'tgħidilna fejn issib Richter," qal. "Allura, jien ser lura fuq il-bord. Jien nittama li jiksbu lura biex inti aktar tard illum jew l-għada."
  
  
  Hija tbissem. "Jien ferħan li l-ħidma tagħna se jippermettulna li jibqgħu flimkien għal filwaqt li," hija qalet. "Xorti tajba sakemm tara li mill-ġdid."
  
  
  "Huwa l-istess miegħek," qal.
  
  
  Huwa laħaq il-pjattaforma kif il-ferrovija beda u l-qabża abbord. L-negozjanti ma Ursula xejru, jien permanenti fil-bieb, u mbagħad mdawwar jilqgħu l-uniformi Jugoslava tal-pulizija.
  
  
  Fil-kwistjoni tal-sekondi, il-ferrovija tax-xellug l-istazzjon u niżel lura għall-Jugoslava raħal. Filwaqt li F'belgrad, il-ferrovija daħlet il-pranzu-karozza, li issa kien l-aħħar tal-karozzi dwar il-ferrovija, wara l-traversi. Dan għamel l-ieħor tal-post fejn I għandek tfittex għall-Eva Schmidt, u li fejn sibt tagħha. Hija kienet biss ordnat-kolazzjon meta daħal għall-tabella tagħha.
  
  
  "I għandek tpoġġi bullet fil inti, id-dritt hawnhekk," qal. "Iżda jien ser jagħtuk l-aħħar wieħed ċans. Jiksbu u mur għand it-kompartiment. Tagħha ser ikunu dejjem tiegħek. U l-ebda tricks dan iż-żmien. Inti jippruvaw xi ħaġa bħal aħħar darba, u jien ser joqtlu inti mingħajr diskussjoni ulterjuri."
  
  
  Hi eżita għal mument. Imbagħad hija ltqajna u l-mixi fl-kuritur tal-pranzu tal-karozzi. I-xellug tagħha
  
  
  kontijiet ftit ee-tabella għall-wejter u segwiti tagħha. Hekk konna wieqfa fil-quddiem tal-ee-bieb tal-kompartiment fil-Tagħha 5.
  
  
  "Ġewwa," I ordnat.
  
  
  Hi jinfetaħ il-bieb. Morna fil, u hu maqful il-bieb warajna. "Issa, dak li tixtieq taf?" "Dak li huwa?" li hi mitluba tartly.
  
  
  "Kif issib l-għalliema tiegħek".
  
  
  Hija tbissem qawwi u dam l-idejn permezz tagħha skuri tax-xagħar. "Jista'jkun diffiċli ħafna d-dritt li issa. Hans se tlesti l-bejgħ tiegħu malajr ħafna, u mbagħad hu se jsir ħafna sinjuri-bniedem. Huwa se tibdel l-identità tiegħu mill-ġdid u jkomplu jaħarbu l-riċetta li jsegwu lilu." Hija kienet id-daħk. "U nistgħu grazzi tiegħek tal-gvern għall kollha li".
  
  
  Hu ma jkunx jixtieq li l-qima fil u imsejħa iblah. "Għandek-mod biex jippruvaw xorti tiegħek," missierha qal. "Fejn huwa Richter joqogħdu fil-Belgrad?"
  
  
  Lejliet tbissem. Hija bdiet jinżgħu I filwaqt li kien jitkellem tagħha. Ma kontx naf liema hi kienet qed tistenna, iżda hekk, hi kienet tagħha pants u l-barra tal-bra tagħha. Agħlaq kellhom misjur sħiħa ċifri.
  
  
  "Jekk l-I jagħtuk din l-informazzjoni, I se jaċċetta l-isfida relatata li x-xogħol tiegħek," hi qalli.
  
  
  Hi t'attivitajiet me kif hi telaq bra tagħha u esposti tagħha sider.
  
  
  "Inti tista'wkoll tkun tip biżżejjed biex għidli fejn il-Topcon-kwartieri ġenerali tal-sala huwa," Ħej qal tagħha bħala huwa jaraw tagħha iġbed il-iswed tal-bizzilla qliezet ta'taħt off tagħha abjad l-koxox. Hi ppruvat li ineħħi me bil-sess, biss bħal ħafna oħra tan-nisa.
  
  
  "Forsi nistgħu nagħmlu xi tip ta'kompromess," hi purred lili, permanenti kompletament mikxufa. Hi daħlet sa me u jintmess me mal-sider tagħha.
  
  
  "Dak li l-kompromess?" I talab tagħha.
  
  
  Hi snuggled sa me ftit. "Inti ser joqgħod għal anqas minn l-informazzjoni trid, u jien ser jagħtik żgħar rigal minflok." Hi dam ilsien tagħha bil-mod matul xofftejn tagħha.
  
  
  "Jien xorta tista aqbad il-rigal," Huma mfakkra tagħha, tħossok ġenbejn tagħha jimxu lejn me.
  
  
  "iva. Iżda li ma jkunux l-istess, ma? Mhux l-istess fil-livelli kollha."
  
  
  Huwa ħalli l-kantuniera tal-rta jiċċaqalqu. Hi kienet tajba. Huwa u Richter magħmula tim kbir. Huwa probabbilment użati fil-oħra Topcon-missjonijiet. "U jekk I kien lest li kompromess, liema informazzjoni kienet inti tagħti lili?"
  
  
  Hi mċaqalqa tagħha ġenbejn aktar aggressiv, u kien jfixkluh bħala l-infern. "Ma nistax jgħidlek meta l-Topcon-kwartieri ġenerali huma fis-sala, minħabba I ma tkun taf. Richter ma tieħu me hemm. Iżda jien se jgħidlek li huwa verifika fil-Excelsior-Lukanda F'belgrad fuq il-Prinċep tal-Milos 5. Ont, I se jgħidlek minħabba li mhux se jkun hemm għal żmien twil u probabbilment ma tkunx kapaċi ssib il-ego xorta waħda."
  
  
  Ġenbejn tagħha mċaqalqa eqreb lejn me. Ih mgeżwra armi tiegħu madwar tagħha u ħass tagħha artab laħam jiċċaqalqu fl tiegħi li tmiss. Ee qabad il-geddum tagħha mal-naħa l-oħra tiegħu, jinġibed mill-qrib tagħha, u kienet tagħha bil-biża fuq ix-xufftejn. Hi miżmuma nifs tagħha, tagħha għajnejn minfuħin. Imbagħad-dehra ta ' konfużjoni u d-diżappunt deher fl-għajnejn tagħha. Mument ilu, hi kienet fil-kontroll tal-sitwazzjoni, hi kienet tidderieġi l-azzjoni, iżda f'daqqa waħda hi mitlufa li l-kontroll.
  
  
  Il-geddum tagħha ma itlaq. Ego ħakem tagħha aktar stretti. "Int tinsab, qalb," I insista.
  
  
  Konfużjoni mdawwar għall-arrest. "Nadif..."
  
  
  "Ah, iva. Nista'nara li fl-għajnejn tiegħek." Huwa itlaq il-geddum tagħha, iżda li saret mill-qrib tagħha mal-naħa l-oħra tiegħu. Imbagħad huwa milħuq fis tiegħu ġakketta u miġbud ' il barra Wilhelmina. Huwa kellu tagħha mill-qrib tagħha tax-xellug tas-sider u mitfugħin tagħha fil-soft-laħam.
  
  
  "Mhux bħal hija użata biex tkun," missierha qal. "Stajt jispiċċaw tal-paċenzja dan iż-żmien. Issa tisma'b'attenzjoni. Jien ser issir taf fejn Richter huwa ħabi F'belgrad, jekk inti għidli jew le. Inti verament tixtieq li jmutu biss biex isiru l-affarijiet ftit aktar diffiċli? għalija?"
  
  
  Il-biża ' li hija kienet murija qabel kien issa lura fl-għajnejn tagħha. I tista'tgħid kienet l-ħsieb dwar dak I qal. Hi beda jħares lejn l-gun clutched tagħha fis-sider, u imbagħad ħares me fl-għajn.
  
  
  "Sava-Lukanda," qalet ewwel.
  
  
  Tagħha, ħares lejn l-wiċċ tagħha, u hija kienet konvinta. L-Savva-Lukanda kien it-tip ta'post Richter tkun għażilt-żgħar u l-privat.
  
  
  "U l-Topcon-kwartieri ġenerali hija fil-sala fil-Lausanne, hux?"
  
  
  Hi għadda malajr fil me, imbagħad bogħod. Hija kienet ppressata aktar diffiċli mill-żgħar tal-gun kontra tagħha fis-sider. Hija gasped.
  
  
  "Iva," qalet malajr. "Iżda jien onestament ma jkunux jafu l-indirizz."
  
  
  Huwa ħa l-gun u holstered dan. "Nemmen li inti," qal. "U issa I għandu tħallik, u tikseb sider fl-istazzjon li jmiss."
  
  
  Hija ma nimxu lil hinn mill me. "Ma inti trid taċċetta l-parti l-oħra tal-ftehim I propost?"
  
  
  Huwa dam tiegħu fl-idejn tagħha l-koxox u bies tagħha fuq ix-xufftejn. Hi deher bil-ġuħ biex me. Iżda kelli xi ħaġa oħra fuq il-moħħ. Huwa mdawwar u ħa tagħha nisa mill-ħajt tal-kompartiment.
  
  
  "Jien naf li ser imħabba dan," qal. "Iżda għandhom jistabbilixxu negozju qabel l-pjaċir, mill-inqas xi kultant."
  
  
  Huwa kellu l-nisa sa l-wiċċ tagħha, u hija ħares lejn hu questioningly. Imbagħad huwa miġbud fis-tagħha ego ħej, tal-ħalq u marbuta lura. Hi f'daqqa waħda bdiet wriggling, titqib, u l-teħid fgat ħsejjes permezz tal-nisa. Huwa qabad tagħha mikxufa-ġisem, qabad tagħha, imwettqa tagħha għall-sodda u tefgħu tagħha fuq l-art. Ħsibt li raw titwieled tħares fl-għajnejn tagħha għall-mument, iżda I marbuta tagħha li l-benniena tagħha stess ċineg u l-ħwejjeġ. Wara l-mument, hi kienet sprawled fuq il-benniena u l-tluq fil me reqqa.
  
  
  "Sakemm inti ma jaqsmu l-fruntiera mal-Bulgarija, ma jkollokx bżonn għal kollox jew porter biex tagħti l-bieb," ir-raġel tagħha qal. "U huwa biss tard wisq. Minn dakinhar, jien ser laħqu l-Sava-Lukanda."
  
  
  Il-mibegħda fflaxxjati fl-għajnejn tagħha, u hija muttered xi ħaġa bil-ġermaniż permezz tagħha nisa.
  
  
  "Tinkwetax dwar jiġu marbuta," missierha tbissem. "Biss jippruvaw biex jaħsbu tiegħi alternattivi."
  
  
  Huwa tax-xellug tagħha marbuta mikxufa li l-sodda u l-maqful il-bieb tal-kompartiment warajh. Imbagħad I marru għall-Tagħha 7 u l-kompartiment tal-pick-up tiegħi żgħar tal-bagalji. Huwa kien lest li jingrana fuq il-waqfa li jmiss, li kien malajr segwit minn whistle.
  
  
  Issa kellu r-ritorn għall-Belgrad fil-tama li Richter kienet marret għall-Sava-Lukanda, anki jekk il-Jugoslava tal-pulizija kienu qed ifittxu għalih. I meħtieġa biex issir taf jekk hu kien għad kellhom il-radju.
  
  
  
  
  L-għaxar kapitolu.
  
  
  
  Kien madwar nofsinhar meta sirt lura lejn l-istazzjon ċentrali F'belgrad fis-tieni-klassi tal-ferrovija. I ħa taxi isfel Saraevoska Triq għall-Knez Mihaila Boulevard, għadda l-impressjonanti Mużew Nazzjonali, għamlet ftit dawriet biex niżguraw li ma kinux qed jiġu segwiti, u mbagħad intitolat dritta għall-G Lukanda fuq Obilichev Venac Triq. Ursula kienet kuntenta ħafna li tara me.
  
  
  "Oh, Nick!" qalet, tgeżwir tagħha artab armi tiegħi madwar l-għonq kif daħlu tagħha tal-kamra. "Lingwati tagħha huma fuq l-art. Fejn l-infern ilek, apposta?"
  
  
  "I kellhom jittrattaw ma'xi ħidma mhux mitmuma. Inti ma tistax taħseb li nixtieq tħallik waħdu f'dan il-ħażen komunista-kapital, ma inti?"
  
  
  Hi magħluqa il-bieb wara me. I nnotat li kienet toqgħod fir-eleganti ħafna tal-kamra fil-prezz modest u li l-agħlaq kellhom sabiħa tal-toroq. Iżda issa l hi tista'taħseb dwar kien Hans Richter.
  
  
  "Ma titgħallem xi ħaġa?" li hi mitluba.
  
  
  Huwa mixgħula tagħha tas-sigaretti u offruti wieħed tagħha, iżda hi rrifjutat. Kien tħares lejn agħlaq serjament issa. Hija kienet pjuttost tensjoni. "Naħseb li naf fejn Richter huwa ħabi," missierha qal. "Sakemm ma imwerwra u dam madwar il-belt."
  
  
  "Huwa x'imkien fil-qrib?"
  
  
  Huwa ħa twil jkaxkru fuq tiegħu tas-sigaretti u miżmuma għal mument. "Iva, dan mhux'il bogħod minn hawn."
  
  
  "Fejn? Kollox?"
  
  
  Huwa studja l-Ursula tal-wiċċ għal mument qabel ma jitkellem. Deher simili żmien tajjeb biex jitkellmu dwar l-monitor hawn. Huwa kellu jew jgħidu'dan jew kompletament eskluża tagħha mill-ġdid, u l-aħħar għażla ma jidhirx ġust.
  
  
  "Iva-lukanda," qal bil-mod.
  
  
  "Li op?" Marret għall-telefon fuq il-nightstand. "Jien ser sejħa tal-pulizija u dawn ser jilħqu l-us hemm."
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. - "Le, Ursula."
  
  
  Hi ħares lejn me ma ħjiel ta sorpriża fil-sbieħ tagħha blu-għajnejn. Imbagħad qabbdet l-telefon lura. "Għaliex le?"
  
  
  "Ursula," qal, " jien ser kellem lit. Richter seraq apparat elettroniku mill-gvern Brittaniku, l-istati uniti apparat li huwa importanti li l-sigurtà tal-Punent. Huwa għandu dan l-apparat miegħu. Mill-inqas kien meta huwa marru, madwar Istazzjon Ċentrali permezz ta'l-tieqa."
  
  
  Hi mfakkar għal mument. "Tar-radju?" li hi mitluba.
  
  
  "Iva, tar-radju. Huwa pjuttost żgur li hemm apparat moħbija ġo fih."
  
  
  "Dan huwa għaliex huwa mwettqa l-radju miegħu fuq il-ferrovija."
  
  
  Huwa tbissem tagħha. "Dak li jiena nemmen li fl fil-mument. Issa l-Jugoslava tal-pulizija tkun kuntenti li jestradixxu ego-Ġermanja tal-Punent biex jitressqu l-qorti għall-delitti tal-gwerra. Komunisti huma dejjem kuntenti jekk qabda persuna mill-Tielet Reich. Iżda naħseb li inti tista'tifhem li huma jistgħu jieħdu ħsieb differenti tal-corkscrew dwar jirritornaw me mezz elettroniku ."
  
  
  "Jien nifhem, Nick," hija qalet.
  
  
  "Jien ippruvajt separati Richter mill-ego stazzjonijiet tar-radju, imma jien ma jirnexxix," huwa kompla jgħid. "Jekk l-I kien hemm, ix-xogħol tiegħi kien ġie komplut. Issa I-ħtieġa li tikseb din l-radju lura."
  
  
  "Iżda, Nick, ma nistax arrest Richter mingħajr il-pulizija," hi qalli. "Inpoġġu l-ego fil-kustodja tal-gvern tagħna teħtieġ ħafna burokrazija. Il-pulizija għandhom ikunu involuti."
  
  
  "Jien nifhem," qal. "Imma ftakar li l-Ġermanja tal-Punent huwa waħdu fid-dinja.
  
  
  is-servizzi tal-pajjiżi li se jsofru jekk dan l-apparat taqa'f'idejn l-KGB. Fil-fatt, l-tagħha aqta huwa li Richter jistenna li tagħmel il-ftehim li jbiegħu l-mezzi li l-gvern russu hawn fil-Belgrad. Dawn jistgħu diġà għamlu dan. Fi kwalunkwe każ, Ursula, il-tagħha u l-jgħidlek biex jagħtu me żmien għall-Richter u l-ego, radju, qabel aħna nitolbu lill-Yugoslavs għall-għajnuna fl-ego tal-arrest."
  
  
  Hija maħsuba għal mument. "Irrid biex jgħinek-qbid Richter."
  
  
  "Iva, inti tista'tiġi miegħi," I qablu.
  
  
  Hija tbissem. "Id-dritt, Nick. Jien ser stenna għal tagħha qabel l-I sejħa tal-pulizija, iżda naturalment dawn jistgħu jkunu l-ideat tagħhom stess. Naħseb li hija kienet meqjusa mill-persuna li jaraw din il-lukanda. I li wieħed jassumi li dawn ma jistgħux-fiduċja me kompletament."
  
  
  "Jagħmel sens," qal. "Wara kollox, int ma tkunx tajba komunista."
  
  
  Hija tatni ġermaniż kbar tbissima, u l-għajnejn blu tagħha fflaxxjati. "Jien ma anke tifla tajba," hija qalet.
  
  
  "Jien ma jaqblux ma' dan."
  
  
  Hija kienet liebes libsa marbuta fil-qadd minħabba li hija kienet biss toħroġ għall-doċċa. Hi marbuta il-libsa u ħalliha jaqgħu miftuħa, tiżvela li hija kienet mikxufa taħt. "Naħseb li d aħjar tikseb lebsin," hija qalet.
  
  
  Huwa eżamina hungrily fil-kurvi tagħha. "Jien naħseb."
  
  
  Il-libsa niżel l-art. Huwa ħalli tiegħu ħarsa bil fuq tagħha minfuħ-sider, tagħha rqiq tal-qadd, u l-investigazzjoni tagħha-ħalib tal-koxxa u l-koxox. Huwa mfakkar Eva dwar il-ferrovija, u kien jaf li kienet Eva attivata xi ħaġa fl-me li issa caressed u mrawwem l-Ursula it-tip.
  
  
  "Min-naħa l-oħra,"hija qalet, joqrob għal mill-qrib id-distanza bejn l-istati uniti," jekk in-nies tagħna huma fil-lukanda-dritt li issa, huwa probabilment jkun hemm ftit itwal."
  
  
  "Jiena naħseb li," qal.
  
  
  Hija bdiet nibbling fuq l-widna. U l-I ħalli tagħha bidu jinżgħu me.
  
  
  Ursula kien stoking tan-nar fl-me li wiegħed li jiksbu kontroll malajr ħafna. Huwa għen tagħha tluq il-bqija tal-ħwejjeġ tagħha, li mbagħad wasslu tagħha l-kbira tal-penetrazzjoni fis-sodda madwar il-kamra. Aħna jistabbilixxu flimkien, u l-ħaġa li jmiss kont naf, hi kienet li ġejjin sa me fil-bniedem tal-pożizzjoni.
  
  
  Tagħha sider krema tiegħi fis-sider fil-sabiħa vertikali arkati. Hi niżlet li jilgħaq me, u l-ponot ta tagħha sider jingħorok ip kontra l-sider tiegħi, kiss tiegħi wiċċ u l-għonq ma wet xufftejn.
  
  
  Hi trasferita għal tiegħi fl-istonku, kiss me bil-mod, u l-nar maħruq fil-żaqq tiegħi. Imbagħad hija mċaqalqa isfel, cajoling bi sħiħ, sħun xufftejn sakemm hija ma setgħetx tieħu aktar.
  
  
  "Issa, slacker?" li hi mitluba.
  
  
  "Issa," qal hoarsely.
  
  
  Ee imbuttat tagħha fuq is-sodda u straddled tagħha, nifs u l-paċenzja. Qiesa ħalib uniformement-koxox qamu u l-mdawra me, u niftakar tħossok minnhom lock sewwa wara me kif aħna konnessi. L-nar jiddawru vulkanika olokawstu. Imbagħad kien hemm ħelu irwejjaħ, ħsejjes sbieħ, u l-hot-laħam kemm aħna avża ftit minuti.
  
  
  Meta ħares lejn l-Sava-Lukanda, I mifhum għaliex Richter għażlet ego. Fil-Membri, il-ego huwa deskritt l-aħjar bħala-briegħed jimblokka - qodma ramshackle-bini li ħares bħal dan għandu ġew mġarrfa ilu fil-qodma tal-belt il-qasam. Is-sinjal barra kien tant mwiegħra li inti setgħu jimxu permezz mingħajr ma jkunu jafu kien lukanda. Kien simili post fejn il-ġestjoni se tħares il-mod ieħor mill-unsavory mistednin.
  
  
  Kien hemm biss għoxrin kmamar fil-lukandi, u min-numru ta'ċwievet mqiegħda fil-kaxxi tal-posta wara l-iskrivanija, huwa jista'tara li huwa biss in-nofs tużżana kienu ttieħdu. I ma kienx sorpriż meta scruffy Jugoslava impjegat ma tistax titlob lill-ara tagħna passaporti, iżda sempliċement ħadet ih numri. Kien biss jippruvaw biex jipperswadu lill-pulizija bħala formalità.
  
  
  Kif Klera mċaqalqa madwar il-president tal-pick-up tiegħi biċċa tal-bagalji, tagħha ħares lejn l-kaxxi tal-posta mill-ġdid u memorizzati minnhom, li indikat li ċerti kmamar kienu okkupati. Imbagħad morna l-taraġ mal-reġistratur. Meta fetħet il-bieb u l-tpoġġi l-bagalji tiegħi, huwa taw em ponta.
  
  
  Kif Klera kien li jħallu, il-bieb fil-kuritur miftuħa u Hans Richter ħareġ. Hija kienet imbuttat ' il bogħod mill-Ursula wara nofsinhar, u huwa sitta mill-vista. Mument aktar tard, jien seraq t'għajn u raw Richter u żewġt irġiel bil-wieqfa fil-wiċċ b'daharhom lili. Dawn kienu waslu biex tħalli l-oħra tal-bniedem madwar li l-kamra li kellhom biss tax-xellug. Il-oħra tal-bniedem huwa Ivan Lubyanka.
  
  
  Apparentament, Richter marru hawn mill-Lubyanka meta ltqajna off kollha fuq il-Jorjentaw Jesprimu fil-Povka. Issa, għalkemm Richter jidher li sabu ieħor ħabi-seħħ minħabba l-inċident fuq il-istazzjon, daħal hawn ma ' dawn in-nies, li kienu ovvjament Topcon l-aġenti, biex jiddiskutu l-bejgħ tal-sorveljanza tal-apparat mal-federazzjoni russa.
  
  
  Richter mhux ness tar-radju. Forsi huwa ma kellhomx fiduċja l-KGB. Hu u sħabu-mixi fl-kuritur l-taraġ filwaqt li hugo: huwa biss għalaq il-bieb.
  
  
  Huwa mdawwar Ursula. "Dawn huma nies tagħna, u li huma l-ħbieb tagħna," qal. "Segwihom u ara fejn imorru. Ipprova ma jiksbu maqtula. Sadanittant, jien ser żjara tiegħi russu ħabib tal-wiċċ. Jien ser jissodisfaw inti l-Uniku bi tliet." Stenna. fl-siegħa, allura dan, u jekk jien ma juru, int tiegħek stess."
  
  
  Hija sorveljata fil-wiċċ tiegħi għall-fil-qosor, l-offerta il-mument. "Id-dritt, Nick."
  
  
  Huwa tbissem tagħha. "Tara int dalwaqt."
  
  
  "Iva."
  
  
  Ursula sparixxew isfel il-kuritur, segwit minn Richter u l-irġiel tiegħu.
  
  
  Ftit minuti wara, huwa eliminat fuq il-bieb ta'l-Lubyanka-kamra. Wara pawża qasira, Lubyanka-vuċi tal-medda barra minn wara l-desk. "Iva?"
  
  
  Tagħha l-fehim tal-djaletti u l-vuċijiet kien pjuttost tajba, speċjalment wara l-weraq tal-ħila biex tisma ih, hekk hi approvat-gerżuma tagħha u ppruvaw l-almu tagħha biex ħoss bħal Hans Richter.
  
  
  "Blucher," qal.
  
  
  Il-lock għafast għall-jum bħala l-luger jinġibed tagħha barra. Meta l-bieb miftuħ u Lubyanka tal-wiċċ sorpriż sodisfatti ont, Stahl ma stenna għal tagħha biex tidħol fil-kamra. Huwa bdiet iebes fil-bieb u l-tifqigħ fil-kamra. Hit Lubyanka fis-sider u l-ras u l-eliminat ego l-art.
  
  
  Lubyanka beda għall-gun, iżda l-ego waqfet lilu. "Fil-friża hemm dritt."
  
  
  Huwa mdawwar ara l-luger mmirati lejn l-uem ras. Imbagħad ħares lejn id-distanza bejn l-u l-Webley u iddeċieda li ma kienx min-riskju.
  
  
  "Huwa inti mill-ġdid," huwa qal b'dispjaċir.
  
  
  "Jien jibżgħu hekk, raġel. Id-dritt, jiksbu. U tissospendi l bogħod mill-ġugarell fuq il-mejda."
  
  
  L-hugo: huwa biss bil-mod roża, tad-demm taqtir mill-ego-labar u l-RTA. Ego tax-xufftejn hija diġà minfuħin. Tagħha, marru għall-bieb, u magħluqa, kontinwament il-monitoraġġ tal-uffiċjal KGB. Ma kien hemm l-kbira dislike fl-għajnejn tiegħu għalija.
  
  
  "U issa," għidt, " huwa pjaċir li jitkellmu għalik."
  
  
  "Aħna għandna xejn biex jitkellmu dwar," huwa qal grimly.
  
  
  "Jien naħseb li l-hekk."
  
  
  Huwa grunted u tpoġġi l-naħa tiegħu għall-cut fuq il-ħaddejn tiegħu. "Jien jibżgħu ġejt il-post żbaljat fil-matematika."
  
  
  "Forsi," qal. "Iżda jekk jien, inti ser tħossok tassew ħażina." Tagħha, ħares lejn l-wiċċ tiegħu meta wasal għall-me l-impatt ta'dan l-app.
  
  
  "Aħna ma jkunux laħqu ftehim madankollu," huwa qal me. "Għalhekk, I ma jkollhomx dak li qed tfittex."
  
  
  I talab tagħha. "Jekk Richter għadu dan, fejn ma hu żomm dan?"
  
  
  "Richter?"
  
  
  "Skużani għas-superviżjoni. Għalik, huwa Blucher tal-Horst."
  
  
  L-hugo: huwa biss maħsub għall-mument. "Jien għandi l-ebda-idea fejn kulħadd huwa fil-ħalq. Hu ħafna sigriet u evażiva."
  
  
  "Forsi huwa ma fiduċja inti, hugo: huwa biss," qal, li tagħti spinta ego ftit.
  
  
  Huwa ħares lejn me. "Ma nistax-fiduċja l-uem jew."
  
  
  Il-kantuniera ta tiegħi rta mċaqalqa. Dejjem tatni ftit pjaċir ara l-żewġ koroh nies li qed jippruvaw biex outwit l-oħra l-oħra. "Ukoll, ħaġa waħda hija żgur, Lubyanka. Taf fejn kuntatt magħhom. U l-tagħha, nixtieq li tgħidli li."
  
  
  Lubyanka trasferita għall-unmade-sodda. Kien jaraw lilu mill-qrib, iż-żamma ta'l-Luger osservat fil lilu. "Huwa ma għidli fejn kien joqgħod," huwa qal bil-mod.
  
  
  "Int tinsab, Lubyanka. U inti ser tingħata 9 mm stare fir-ras." Tagħha, ħareġ li hu ħmar. "I bżonn il-verità, u nixtieq li issa. Fejn nista'nsib Richter?"
  
  
  Lubyanka tal-għajnejn f'daqqa waħda sar ċatti u kbir. Biex sorpriża tiegħi, huwa telgħet investi kbir mill-sodda u mdawwar jiffaċċjaw me, it-tqegħid fil-quddiem tal-lilu. Huwa kellu l-ebda-idea dak li kien isir, u għalhekk huwa ma tieħu kwalunkwe l-opportunitajiet. Huwa ġie maqtul, u l-Luger splodiet fl-kamra żgħira.
  
  
  Gawk burrowed fil-ħxuna-investi u ma laħqux Lubyanka sider. Sadanittant, il-hugo: huwa biss pounced fuq me, xorta li jkollu l-investi bejn l-istati uniti. I ħa l-għan u l-isparatura hu fir-ras mill-ġdid, u l-tir tiegħi dejjaq qbiżt il-mira kif kien waqa'fuq il-quċċata tal-me.
  
  
  Lubyanka hit me fl-idejn bil-pistoli u li tolqot lilu diffiċli, iżda huwa xorta jinżammu l-gun. Issa l-investi kienet marret, u Varvara kien brim driegħ tiegħi diffiċli b'idejk it-tnejn. Aħna laqat il-ħajt u hu mitluf gun tiegħu.
  
  
  Imbagħad kemm aħna jiżżerżaq l-art, jippruvaw il-ġlieda. I mtaqqba lilu fl-Lubyanka diġà bloodied-wiċċ, u huwa rnexxielu ritorn l-daqqa qabel il-ġbid bogħod mill me. Imbagħad huwa laħaq għall-Webley, li issa kien permanenti fuq it-tabella li jmiss hu.
  
  
  Huwa qabad l-gun qabel ont jistgħu jilħqu, iżda huwa ma setax jiksbu l-trigger fil-ħin għan-nar. Meta I avviċinat lilu, huwa kien il-mara tagħhom, per eżempju, laqtu me fir-ras mal-tqil-bettija.
  
  
  Tagħha waqa'fuq il-tieqa, moan. Imbagħad Lubianke qbilna li saqajh u magħmula ieħor Webley fil me, iżda I sabet li l-saħħa biex jiġbdu l-ego tal-gun-idejn u iġbed qabel ma jkun jista tan-nar. Huwa qbiżt tiegħi mimmo u tinfaqa-tieqa magħha.
  
  
  Il-ħġieġ għebet loudly u jinżel'l isfel fuq me bħala tagħha, jdur madwar u jaraw Lubyanka tal-ġisem jtiru'l barra - ego tal-armi kienu firxa wiesgħa kemm hu ppruvat li aqbad xi ħaġa.
  
  
  Matul l-waqgħa tal-Lubyanka, kien hemm fil-qosor is-silenzju, imbagħad smajt tagħha sider. Huwa inklinata imwettqa permezz tal-ħġieġ miksur u raw li kienet laqtet il-tieni sular tal-gallariji. Kien impaled mill-pali ta'l-ħadid balvostri, wiċċ up, l-għajnejn miftuħin, u l-żewġ pali jutted permezz ta'l-ego tiegħu fis-sider u l-ħajja.
  
  
  Huwa scolded lilu nnifsu. Lubyanka mhux se għidli xi ħaġa issa. Wara r-ritorn Wilhelmina, huwa malajr tax-xellug l-kamra żgħira u malajr il-kuritur biss bħala żamma ħsejjes kienu ġejjin mill-taraġ prinċipali. Kien evitat billi ih, li marru l-dahar servizz taraġ għall-triq.
  
  
  
  
  Il-ħdax-il kapitolu.
  
  
  
  "Dan huwa l-post. Richter marru hawn mal-żewġ l-irġiel, " Ursula qalli.
  
  
  Aħna indivja fid-dlam bieb fil-triq dejqa, tħares'il quddiem il-lejl fil-qadima tal-bini fl-triq. Ursula kien inkwetat ħafna, iżda hi ppruvat li ma juru dan.
  
  
  "Taħseb li jista'jkollhom nnotat li inti kienu li ġejjin minnhom?" I talab tagħha.
  
  
  "Ma nistax taħseb hekk," hija qalet.
  
  
  L-dar fl-triq kienet appartament-bini. Ursula qalli li kienu mdaħħla-tieni-art fil-beraħ tal-kamra, iżda ma kien hemm l-ebda paċi hemm fil-ħin.
  
  
  "Ukoll, ejja tmur hemm u tagħti ħarsa," I issuġġerit.
  
  
  "Id-dritt, Nick." Hi laħqet fis-purse tagħha għal Webley .
  
  
  "Nixtieq li tkopri me ukoll hemm," qal. "Dan jista'jkun jimblokka."
  
  
  "Inti jista'joqgħod fuq me, Nick."
  
  
  Meta aħna qbilna li l-kamra fejn ħsibna Richter u l-Ego in-nies kienu, kien vojt. Ir-raġel tagħha daħal fil b'kawtela, li jġorru l-pistola, iżda ma kien hemm l-ebda waħda hemm.
  
  
  "Jidħlu fil," Ursula qal li tagħha.
  
  
  Hija ngħaqdet ma'l-me, għalaq il-bieb, u stenna madwar. Dan kien l-kbira tal-kamra tal-banju privati. L-żebgħa kien tqaxxar il-ħitan, u l-plaming ħares antika. Kien hemm żbalji fil-benniena fil-kantuniera, ġrieħi president injam, u diversi dritta siġġijiet fuq il-ġenb.
  
  
  "X'imkien," huwa qal. Luger jiżżerżaq lura fis-holster tagħha. Huwa mixi matul il-benniena. Ħares bħal xi ħadd kien li tinsab fuq dan l-aħħar.
  
  
  "M'hemm l-ebda tal-bagalji jew xejn," Ursula qal. "Aħna jista' jkollhom diġà mitluf ego tagħna."
  
  
  "Ejja tagħti ħarsa madwar," qal.
  
  
  Aħna esplorati dan il-post fil-partijiet. Kien hemm evidenza li l-Richter kien hemm - il-grupp tal-waħda tal-Ego favoriti sigaretti; flixkun tal-inbid, kważi vojt; u fil-żibel, ego tossed biljett tal-ferrovija, huwa sab xejn li jindika li kien ritorn għal din il-kamra. Fil-fatt, l-evidenza indikat li hu jħalli dan wara għal dejjem.
  
  
  "Dak li nagħmlu issa?" Ursula mitluba.
  
  
  "Jien ma naf," missierha qal. Rritorna għall-banju u bil-mod stenna madwar. Deher li kien għalija li kien hemm xi post fl-kamra li aħna ma avviż. Huwa ħares lejn l-vojta-kabinett mediċina mill-ġdid.
  
  
  Imbagħad I marru għall-kamra tal-banju. L-quċċata fuq l-nen. Hu titneħħa l-għatu u peered fil-baċir.
  
  
  Hemm, I raw biċċa mxarrba, crumpled-karta li jżommu f'wiċċ l-ilma ċar.
  
  
  Huwa mistada barra u ħares lejn dan. Dan kien biss il-biċċa tal-karta mill-biċċa akbar li kellhom ovvjament ġew mqattgħin sa konsenjati u li guardian angel, iżda nen kellhom diversi ittri miktuba bl-idejn.
  
  
  "Jien inbati xi ħaġa," qal.
  
  
  Ursula daħal fuq u ħares fuq l-ispalla. "Dak li huwa?"
  
  
  "Dan id-dehra Richter kien qed jipprova neħħi fil-tojlit. Tista jagħmel dak dawk l-ittri huma?"
  
  
  Hi ħares lejn dan. "Huwa Richter tal-kitba bl-idejn," hija qalet. Hi grimaced, ddawwar il-nota ftit. Qisu huwa miktub fil-Serbo-kroat, Nick. Forsi il-kelma ewlenija hija "nazzjonali". U l-ittra oħra, il-bidu tal-kelma oħra ."
  
  
  Huwa squinted fil hu: "Nazzjonali. Iżda x'inhu l-tieni-kelma?"
  
  
  "M U L-Istati Uniti-Mużew, Nazzjonali Museum".
  
  
  L-għajnejn tagħha darted li Agħlaq. "Il-mużew. Ma nen għandhom jimxu fil-maħżen?"
  
  
  "I ejja ngħidu hekk," hija qalet.
  
  
  "Richter ma jkollhom l-ebda raġuni għall-użu il-mużew għal-laqgħa," qal. "Aħna nafu li huwa diġà milħuqa Lubyanka fil-Sava-Lukanda u possibilment hawn."
  
  
  "Dan huwa veru," Ursula qal, iżda hi ma tistax issegwi me.
  
  
  "Ukoll, ejja ngħidu li inti ma tpoġġi din l-radju x'imkien għall-ħażna għal ftit ġranet. Inti mhux se jkunu jistgħu jużaw il-ħażna tal-bagalji fl-Istazzjon Ċentrali jew mill-ajruport, minħabba li l-pulizija hemm jaraw inti. Imma għaliex ma nużawx l-ikla kamera fil-post pubbliku bħal mużew? "
  
  
  "Iżda l-affarijiet hemm, tax-xellug biss għal filwaqt li l -
  
  
  
  "Filwaqt li l-viżitaturi huma fil-mużew," Ursula mfakkra me.
  
  
  Hu maħsub dwar dan il-mument. "Huma żomm il-ħaġa għal ftit jiem, stennija għall-proprjetarju tagħha li jiġu lura. Iżda forsi Richter ma riditx li jiddependu fuq dik il-possibilità. Huwa jista'jkollhom tax-xellug l-radju fil-mużew u imbagħad talab minnhom, qatt aktar tard, biex jgħidulhom li huwa nesa li pick-up meta hu tax-xellug. Huwa wiegħed li jirċievu l-radju fi żmien erbgħa u għoxrin jew tmienja u erbgħin siegħa. Imbagħad l-ego ikun assigurat li jkunu ħadu kura żejda biex iżommu l-ego għal dan."
  
  
  "Li tajba teorija, Nick. Huwa min tiċċekkja li jmiss."
  
  
  "Aħna ser tkun fil-mużew fil-għodu," qal. "Jekk Richter ssib dwar Lubyanka illejla, hu l-aktar probabbli se jiddeċiedi li jħallu Belgrad immedjatament, iżda mhux mingħajr dan tar-radju. Jekk ma jaħbu l-ego fil-mużew, nistgħu taħbit sa hemm. Dan jista'jkun l-aħħar tagħna ċans li tikkuntattja l-uem."
  
  
  "Fil-frattemp," qalet il-kummissarju, " għandek bżonn biex nikseb xi mistrieħ. Għandi partikolarment komdu kamra fil-Uniku."
  
  
  "Li l-suġġeriment tajjeb," qal.
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Konna fil-Mużew Nazzjonali meta fetħet il-għada filgħodu. Kien xemxija tar-rebbiegħa ta'Belgrad. Il-siġar twal fl-parque Calamegdan kellu jgħajjat il-green blanzuni. Hydrofoil dgħajjes multiplikat l-ilmijiet kalmi tad-Danubju, u l-okkupata tat-traffiku deher b'xi mod inqas hectic. Iżda l-mużew innifsu kien solidu u l-griż fuq ċar filgħodu, stark tifkira li Ursula u l-I ma kinux jiġu hawn għas-gost.
  
  
  Ġewwa, ma kien hemm l-limiti għolja u sterili għall-wiri tal-ħġieġ każijiet li kuntrast starkly mal-xemxija filgħodu fuq l-naħa l-oħra ta'l-ego-ħitan ħoxnin. Aħna malajr sabet il-kompartiment tal-kamra. Il-persuna, Jugoslava, kien għadu imqajjem.
  
  
  "Għodwa t-tajba," ego milqugħa lilu. "Tagħna guy-oħra tax-xellug portabbli tar-radju hawn u insejt tieħu ego miegħu. Huwa mibgħuta lilna biex jieħdu l-ego." Tkellem ma'l-aħjar ġermaniż l-aċċent.
  
  
  Huwa migrufa kap tiegħu. "Tar-radju? X'inhu?"
  
  
  I iddeċieda li ipprova tkellem lilu fl-Serbo-kroat. "Tar-radju. Dak li hu jilbes fuq ċinturin tiegħu."
  
  
  "Ah," huwa qal. Huwa mixi biex il-kantuniera tal-kamra żgħira, u l-I miżmuma nifs tiegħi kif wasalt għal l-ixkaffa. Huwa miġbud ' il barra Richter tar-radju. "Jien għandi l-dollaru xellug hawn mill-bniedem imsemmi Blucher, Svizzera."
  
  
  "Iva," qal glancing fil Ursula. "Il-vot huwa kollha. Horst Blucher-isem sħiħ."
  
  
  Huwa ħares lejn l-miss. "iva. Għandek xi identifikazzjoni, is-Sur Blucher?" I ma jidhirx li wieħed jiftakar il-wiċċ tiegħek."
  
  
  Huwa kellu lura tiegħu sabar. Stajt diġà ddeċieda li jieħu l-radju mill-seħħ, jekk ikun meħtieġ. "Jien ma Blucher tal-Horst," huwa qal deliberatament. "Aħna qed ego ħbieb li ġejjin li d-domanda tar-radju għalih."
  
  
  "A. Ukoll, is-Sur Blucher kienet mistennija li jiġu innifsu, inti tkun taf. Din hija r-regola."
  
  
  "Iva, naturalment," qal. "Iżda l-Sur Blucher huwa marid u ma jistgħux jiġu l-radju. Nittamaw li inti se jifhmu. Inti ser tkun tagħmel l-uem kbir favur jekk inti tagħtina tagħmir talkie biex jibagħtu lill-uem."
  
  
  Huwa eżamina malware fil me, u mbagħad fil-Ursula. "Ma hu jtik irċevuta?"
  
  
  Issa Ursula kellha parti. "Oh, qalb! Huwa semma li għandna nieħdu l-blanc barra minn qabel titlaq. Iżda huwa nesa li tagħti l-ego li dn. Hu morda ħafna." Imbagħad hi attivata il-perjodu. "Nittama li inti mhux se jispjegaw l-iżball fid-dettall. Is-sur Blucher tal-tac tal-Lukandi ser tisma sabiħa Jugoslava tal-mużika filwaqt li hu hawnhekk."
  
  
  "Ah," qal il-bniedem, tħares lejn tagħha blu kiesaħ-għajnejn. "Ukoll, I jistgħu jifhmu li. Hawnhekk, tista ' tieħu l-radju. I diġà għandhom impatt ċar ir-raġuni biex iżommu tiegħi ego hawn."
  
  
  "Grazzi ħafna," l-uem qal tagħha.
  
  
  Huwa injorati me u mogħtija l-radju biex Ursula. "Għid lit-ħabib li tirkupra malajr kemm jista'jkun sabiex ikun jista'jgawdi iż-żjara tiegħu fil-Belgrad."
  
  
  "Grazzi," qal Ursula.
  
  
  Hi qabad ir-radju u aħna marru permezz tal-kmamar tat-tibdil. Iżda filwaqt li l-mixi madwar il-bini, l-I sabet li r-rebħa tiegħi kien għal żmien qasir. Iż-żewġt irġiel ħareġ mill-alcove fil-kuritur, u ma kien hemm l-ebda wieħed mill-madwar. It-tnejn li huma kellhom l-armi tan-nar. Dawn kienu ż-żewġ persuni minn Topcon li rajna qabel ma Richter, il-persuni li Ursula segwiti.
  
  
  "Waqfien, jekk jogħġbok," l-naqqas wieħed ordnat.
  
  
  Hi moaned ewwel. Ftit minuti aktar u l-monitor ma ġew-minjiera. Kkritikat dawn in-nies! Dan kien it-tieni darba I proprjetà, biss li jkollhom tiegħi ego meħuda bogħod. Ursula ma kienx taqlib kif kien. Hija kienet tilfet kull kuntatt mal-Richter, minkejja l-restawr tal-radju, u issa dawn in-nies kellhom mill-ġdid li l-kuntatt. Huwa staqsiet jekk hi ħajjin li jibbenefikaw minn dan min-naħa ta'l-avvenimenti.
  
  
  Qasir, kwadru-bniedem bil-miksur-imnieħer xejru ta'vetturi tal-gun fi l-radju. "Tpoġġi l-radju fuq l-art bejn l-istati uniti, flimkien mal-purse tiegħek... -
  
  
  huwa ħares lejn me - u l-gun tiegħek.
  
  
  "Imbagħad jitbiegħed minn dawn," l-naqqas-bniedem ordnat.
  
  
  Ursula ħares lejn me, u l-I nodded fil-ftehim. Bl-armi tan-nar żewġ osservat fil-istati uniti, ma kien hemm l-ebda kamra biex jargumentaw. Hi żiedet quddiem u miżmuma tagħha tagħmir talkie u Webley borża l-art. L-luger bil-mod jinġibed minn tiegħi doublet, tfittex l-ebda ċans li jintuża kontra l-minnhom, iżda issa kemm il-pistoli kienu ffokati fuq il-sider. L-Luger poġġih fuq l-art li jmiss tar-radju u l-purse tagħha. Jien xorta kienu Hugo tiegħi twal, iżda deher simili I ikollu ftit li xejn opportunità għal użu ego.
  
  
  "Tajjeb ħafna," qal il-tall Topcon-aġent. Huwa kien skuri tax-xagħar u l-irqiq ħafna wiċċ. Huwa motioned l-oħra tal-bniedem, li intensifikati l quddiem, fetaħ Ursula tal-tartarun, u miġbud ' il barra Webley. Huwa wkoll niżel fil Wilhelmina ġakketta tal-but. Imbagħad hu qabad ir-radju.
  
  
  "Issa wasal magħna," l-tall-bniedem qal.
  
  
  Ursula ħares lejn lili mill-ġdid. "Aħna d aħjar jagħmlu dak il-bniedem jgħid," ir-raġel tagħha qal.
  
  
  Konna miġbud madwar il-bini bla ma ħadd jinduna bihom u jitqiegħdu fil-griż Fiat imbagħad. Ursula u l-I kienu qallek biex tikseb fid-dahar tal-karozza. L-tall-bniedem ltqajna wara r-rota, u l-waħda ma ' l-imnieħer miksur sib li jmiss hu, pistola osservat fil-sider tiegħi.
  
  
  "Aħna issa qed tmur għal ftit walk," il-bniedem ma ' l-gun qalli mal-sodisfazzjon kbir.
  
  
  Il-karozza daħlu fil-għodu tat-traffiku. I ra li ż-żewġ wara bibien kienu marbuta mal-serraturi speċjali. Deher simili pura tentattiv biex tħabbat sa raġel bil-pistola. Richter jidher li jkunu ddeċidew li jkun l-aħjar biex jeħles mill-istati uniti sabiex l-in-negozjati jistgħu jkomplu mingħajr interruzzjoni. Hi kienet il-bidu għall-jifhmu kif kien evażi-tipi kollha tal-pulizija u l-aġenti tal-gvern għal ħafna snin: huwa kien intelliġenti, effiċjenti, u kompletament ħieles tal-kuxjenza.
  
  
  Konna sewqan madwar Belgrad. Aħna saq flimkien Brankova Prizren Boulevard sakemm aħna laħqu l-xmara, u mbagħad saq-nofsinhar għall-Kara Dordeva. Aħna malajr sabet naraw fil-miftuħ, bl-għoljiet-qasam.
  
  
  "Fejn qed tieħu l-us?" I fl-aħħar nett mitluba.
  
  
  "Inti ser issib malajr ħafna," l-imnieħer Miksur qal, l-għoti me qawwija grin. Ego l-aċċent kien l-ġermaniż, u l-tall-bniedem kienet l-franċiż. Dan kien pjuttost kożmopolitana-ilbies, dan Topcon.
  
  
  Ego tal-tbassir kien korretta. Ħmistax-il minuta wara, wara l-aġġustament ftit pajjiż toroq, aħna waslet għall maqtugħa għaliha-dar il-pajjiż. Is-sewwieq waqaf fil-quddiem tal-lilu u ordnat l-us biex toħroġ.
  
  
  Ursula u I-xellug permezz tal-Fiat. Tagħha kellha l-ebda-idea fejn konna; tagħha biss kienu jafu li konna-nofsinhar tal-belt. Kien biss loġiku li Richter tħalli Belgrad, peress li l-pulizija kienu mimxut-belt fil-kunitti għalih. Sal-lum, huwa ma kienx f'pożizzjoni li l-ivvjaġġar mill-trasport pubbliku. Staqsa jekk xorta kien jaf dwar Lubyanka.
  
  
  "Ġewwa," l-tall-bniedem ordnat, brandishing a die għal jimteddu. Iż-żewġ guns kienu osservat fil-istati uniti mill-ġdid. Huwa segwit l-ordnijiet.
  
  
  Ġewwa, l-dar ħares saħansitra iżgħar minn deher minn barra. Iżda dan kien kollha Richter meħtieġa. Mument aktar tard, wara l-tall gunslinger imsejħa ego tal-isem, l-Richter daħal fil-kamra mill-kċina.
  
  
  "Ukoll," huwa qal meta raw magħna,"x'inhu pjaċevoli sorpriża." Huwa laħaq għall-tagħmir talkie li l-tall-bniedem kienu mqiegħda fuq siġġu. "Inti kważi ltqajna, ma int?"
  
  
  "S'issa nemes inti kont qed pass'il quddiem tal-istati uniti," qal. "Iżda xorti tiegħek ma tistax aħħar dejjem, Richter."
  
  
  Tagħha, rat il-mod kif l-merċenarji ħares lejn me meta tagħha ego użati tagħha reali l-isem. Apparentament, kien magħruf li minnhom biss bħala Blucher. Richter tbissem fil me, imbagħad daħal fuq u mtaqqba me fil-wiċċ.
  
  
  Ont naqas bil-kbir li l-art. Ursula gasped u inklinata għall-tajba. Iso rta kien iqattar tad-demm. Huwa jistabbilixxu hemm, tħares lejn Richter u hating lilu. Dan il-mibegħda tagħmel me tipprova ftit aktar diffiċli jekk kelli l-opportunità li tmur kontrih.
  
  
  Ursula ħares lejn Richter. "L-Ġermanja tal-laħam!" "Waqfien dan!" hi hissed.
  
  
  Richter tal-wiċċ mlaħalħa bl-rabja. Huwa slapped tagħha diffiċli madwar l-wiċċ, u hi waqa'l isfel li jmiss lili.
  
  
  Richter daru għall-irġiel li kienu miġjuba-istati uniti fl -. "Jpoġġuhom fil-kċina hawn u' l hemm." Hu indikat il-diviżjoni tal-ħajt, fejn serje ta'l-irqiq tal-ħadid bars kien ġie miżjud biex il-kċina bieb, u l-antika tal-ħadid radjatur fuq il-ġenb. "Sabiex ikunu qed separati."
  
  
  Il-bniedem ma ' l-imnieħer miksur b'katina kemm tal-Ursula tal-polz l-radjatur, u l-tall-bniedem b'katina me l-barra pilastru tal-qasma. L-idejn tiegħi kienu wara tiegħi lura, u ma kien hemm l-kċina fuq kull polz u l-konnessjoni tal-katina madwar l-mimduda. Kelli biex jiksbu, u Ursula kellhom ipoġġu fuq l-art mal-tagħha lura għall-radjatur.
  
  
  "Id-dritt, ġib il-bombi," Richter ordnat l-tall wieħed bl-gun. .
  
  
  L-tall-bniedem sparixxew fi kmamar żgħar u lura mument aktar tard bil-pajp bombi. Ma kien hemm biżżejjed portals marbuta magħha daqqa żewġ djar id-daqs tal-wieħed konna fit. Richter ħares lejn me ma grin, ħa l-bombi madwar il-bniedem tall-idejn, u mqiegħda fuq siġġu fil-ċentru tal-kamra. kamra dwar fin-nofs bejn Ursula u me.
  
  
  "Moving hija tajba ħafna fuq dawn l-affarijiet," Richter irrimarka kif kien stabbilit l-għassa li jservi bħala l-ixprun għal l-bombi. "Gawking, naturalment, tkun bir-reqqa, iżda huwa ħafna iktar qawwija. Huwa probabbli li l-awtoritajiet se jkunu jistgħu jidentifikaw korpi tiegħek, allura l-isplużjoni u n-nar. Nittama li dan l-eżempju se jservi bħala twissija lil xi ħadd li jistgħu jsegwu għalik."
  
  
  "Jien naħseb li din se tikseb ih-ħsieb," qal. L bir-reqqa ħares lejn l-bombi li kien diġà stabbilit u timmarka. Richter kien id-dritt. Jekk din il-ħaġa sploda, ma jkunx hemm ħafna tax-xellug biex jesploraw.
  
  
  "Aħna se qatt ma jagħtu sakemm inti jitqiegħdu taħt il-kura ta' l-nies li l-isem għandek defamed," Ursula qal fil-tensjoni tal-vuċi.
  
  
  Richter għadda fil-Nach. "Ma I defame inti?" "Nixtieq li kien hemm meta dan kollu kien qed jiġri, wiċċ, latina. It-tielet waħda qatt ma kienet tiddependi fuq me waħdu biex jiksbu l-għanijiet tagħhom. Konna kollha Kienet imbagħad. Meta konna imfixkla, xi ftit mill-dawk dgħajfa marru berserk, u l-bqija f'daqqa waħda sar kontra l-fascists.
  
  
  "Int Ġermanja kelb," Ursula hissed.
  
  
  "Issa huwa moda li jkunu ħbieb bil-ex-għedewwa, jimxu madwar mal-soċjalisti u se qodma l-ideali," huwa kompla bil-mod.
  
  
  "U l-Taħriġ jispiċċaw jaħdmu ma'l-Komunisti,"tagħha l-uem miċħuda l-rapporti fil-midja.
  
  
  Huwa ħares lejn me drastikament. "Huwa negozju, nadifa u sempliċi. Dan huwa dak li jien suppost tagħmel bħala-bniedem meta jkunu qed kaċċa hu bħal kelb, li attakkati lilu."
  
  
  "Qtil-istati uniti mhux se tiffranka, Herr Richter!" qal Ursula loudly. "Inti se tkun miżmuma, u inti ser jitħallsu għal dak li inti ma."
  
  
  Huwa tbissem b'dispjaċir. "Issa inti għandek inqas minn għoxrin minuta biex tiżgura." Mingħajr stennija għall-risposta, huwa mdawwar-parti tiegħu. "Itfi l-Ice. Aħna se tieħu l-Fiat biex il-Dragoman Jgħaddu l-istazzjonijiet fl-Crveni Krst. Għandu jkun sikur li jieħdu l-ferrovija hemm."
  
  
  "Iva, Herr Blucher," qal il-tall-bniedem. Iż-żewġt irġiel daru u tal-mixi fit-triq.
  
  
  Bħala l-persuni armati kienu jkollna fis-karozza barra, Richter reġgħu lura għal me. "Inti għandek temporanjament imwaqqfa tiegħi jittrattaw ir-Russi. Iżda biss temporanjament. Għal dan, inti issa qed jiġu mħallsa bil-ħajja tiegħek."
  
  
  Għalhekk kien jaf dwar Lubyanka.
  
  
  "Meta I-leave hawn, jien mhux biss se jkollhom il-ħin kollu irrid, inkluż l-ivvjaġġar, ritratti, tal-mużika, biex jitkomplew in-negozjati dwar il-bejgħ tal-monitoraġġ permezz tas-satellita, iżda I se jieħu barra l-sorveljanza ta'l-Bonn-gvern għall-waqt. Għandek tara kollox, huwa xogħol bħas-soltu, ħafna tajjeb għalija ." Huwa mixi matul il-bieb. Barra, il-Fiat-magna beda up. "Auf wiedersehen. Jew forsi għandi biss tislima?"
  
  
  Huwa mdawwar u tax-xellug. Mument aktar tard, l-Fiat miġbud ' il bogħod, u l-ħoss gradwalment jibqax kif dawn għamlu l-triq lura lejn it-triq prinċipali.
  
  
  Ursula u l I t-tnejn ħarsu lejn l-timmarka bil-bombi, u allura l-oħra fuq l-oħra. Ursula daqsxejn tagħha aktar baxxi tax-xufftejn u ħadlu-kap tagħha. "I għandu jkollhom maqtula Richter hekk kif ego jaf."
  
  
  "Kesħa," I qal. "Aħna għandhom inqas minn ħmistax-il minuta tax-xellug. Dan ma jħallu ħafna ħin għall-fond ta'riflessjoni."
  
  
  "Jien ma tistax tiċċaqlaq," Ursula qal, sess tagħha kċina fuq il-radjatur.
  
  
  "Jippruvaw biex jirrilassaw," vuċi tagħha qal bil-kalma. "Ansjetà tiegħek jista' jkun li jittieħed, u l-I bżonn jaħsbu xi ħaġa."
  
  
  L-damned timmarka tal-bombi fuq il-mejda kien simili tagħna qlub swat għall-aħħar darba. Hu il-dijanjosi u mdawwar li tħares lejn il-bars wara me. I jinġibed fuq il-wieħed I kien mehmuż, u mgħawweġ, imbagħad marret lura. Huwa frowned u jingħorok il-katina tal tiegħu kċina kontra l-istrixxa. Hija għamlet artab tal-ħoss, mhux qawwija, creaking tal-metall. Wara kollox, il-bars ma kinux magħmula mill-metall, iżda madwar l-injam miżbugħa lill-dehra tal-ħadid iswed. Imbagħad Hugo mfakkar tagħha. Huma ma tistax issib Hugo, tiegħi stiletto.
  
  
  Tama mgħoddi fis-sider tiegħi u magħmula tiegħi imsaren issikka anke aktar. Mort tagħha driegħ tal-lemin, iżda ma ġara xejn. Hija kienet ristretta ħafna fil-movimenti tagħha. Huwa mdawwar wiċċ Ursula u inklinata lura mill-irqiq tal-injam fuq.
  
  
  "Dak li tagħmel, Nick?"
  
  
  "Jippruvaw biex isalvaw il-ħajjiet tagħna," qal ftit. I ma kellhomx żmien biex jitkellmu.
  
  
  Mort naħa tagħha mill-ġdid, u l-Hugo jiżżerżaq fis-tiegħi tal-palm. I kellu l-sikkina sabiex qabda tiegħi kien ditta. Bil-qawwi twist tal-polz tiegħu, huwa rnexxielu-art l-jaqtgħu-tarf tal-Hugo tal-xafra fuq l-injam mimduda bl-idejn tiegħu. Fergħa maqtugħa permezz ta'dan, u ħassejtni l-xafra tas-sikkina tal-sink fil-injam. L-injam kien solidu, iżda l-sikkina
  
  
  kien mkeċċija irqiq tarf għall-istrixxi. Huwa għamel żgħar, movimenti stretti mal-xafra u ħass ftit tal-laqx jaqgħu barra.
  
  
  Huwa ħares lejn Ursula. "Jien jippruvaw biex jitwaqqaf dan damned blokk," spjegat. I ma tara, l-arloġġ huwa iebes. "Dak iż-żmien huwa?"
  
  
  "Ftit aktar minn għaxar minuti," Ursula qal, jegħleb il quddiem biex tara l-arloġġ.
  
  
  "Ġes," qal rrabjata li kien tant fit-tul.
  
  
  I maqtugħa tagħha. Dan ma jkunx jeħtieġ li jitnaqqsu permezz kollu tal-bar. Tagħha ego biss jeħtieġ li tkun imdgħajfa. Kien hemm ħafna tal-laqx fuq l-art. Hu waqqaf tqattigħ tagħha u jinġibed l-bar iebes. Kien hemm ftit xquq, iżda l-injam ma jinkiser. L-kċina issa kienu profondament inkorporati fil-tiegħi l-polz. I taqtgħu ftit aktar, sakemm I fl-aħħar nett ħass fil-fond xquq fil-injam. Huwa braced lilu nnifsu kontra l-pressjoni fuq l-polz u ħares lejn Ursula.
  
  
  "Iż-żmien," qal.
  
  
  "Sitt m".
  
  
  Huwa poġġa tagħha saqajn taħt lilu u jinġibed bil-qawwa kollha tiegħu. Ma kien hemm l-qawwi xquq bħala l-injam bruce maqsuma. Huwa waqa'headfirst l-art u kważi tolqot il-president bil-bombi dwar dan.
  
  
  L-idejn tiegħi kienu għadhom jintrabtu minn wara, iżda ont tħabtu biex saqajn tagħha. Huwa jista'jħossu l-demm fuq l-polz. Tagħha, kien fuq siġġu li tħares lejn il-bombi. Jekk Richter jaf tagħha, u hija riflessjoni kien I tal-bidu, huwa se jkunu rranġati l-bombi b'tali mod li kwalunkwe enerġija kinetika, bħall-irfigħ l-ee, kienu attivata qabel iż-żmien. Huwa inklinata isfel biex jiċċekkjaw il-wajers, u sab li kien id-dritt. I kellhom jew inaqqas il-bombi mingħajr ma jiċċaqlaq, jew b'xi mod ħieles Ursula mill-radjatur.
  
  
  Il-bombi kien mistenni li jmorru l-barra meta l-minuta-idejn wera nofs siegħa, u kien hemm biss erba'minuti tax-xellug. Ma kellix ħafna ħin.
  
  
  "Irridu li inti tikseb minn din il-ħaġa," qal, tidwir li Ursula. "Ma nistax jimxu l-bombi."
  
  
  "Iżda kif tista'l-I liberu lili nnifsi?" "Dak li huwa?" li hi mitluba, jippruvaw iżommu l-paniku barra tal-vuċi tagħha.
  
  
  Tbaxxa u eżaminat kif kien l-għeruq tal-metall. Kien hemm wieħed biss mod ħieles tagħha, u li kien biex nisfruttaw l-kċina. Iżda, din l-operazzjoni tkun teħtieġ diversi minjieri, anke jekk l-idejn tagħha kienu miżmuma fil-quddiem tal-tagħha. Hugo poġġih fil-but lura tal-qalziet tiegħu; I ma kinux meħtieġa. Imbagħad huwa eżaminati bir-reqqa l-radjatur.
  
  
  Il-pajp ta ' madwar il-kantina tal-konnessjoni l-radjatur kollha rusted. Ħares bħall-radjatur ma kinux ġew użati fis-snin. Barra minn hekk, il-pjanċi li mehmuża l-radjatur l-art l-injam ħares-qodma u l-imdgħajfa.
  
  
  Huwa irriżenja u mistħarrġa l-xena mill-distanza qasira bogħod. L-radjatur ġie mqiegħed madwar 30 ċm mill-ħajt. Kien hemm ħafna spazju għal dak li kelli fil-moħħ. L-għajnejn tagħha kienu frank quddiem il-radjatur u għadda fil-Ursula.
  
  
  "Iġbed lilek innifsek flimkien," qal. "Jien ser jagħti din il-ħaġa milquta."
  
  
  "Id-dritt, Nick," hija qalet.
  
  
  Huwa beda jħares lejn għassa tiegħu. Żewġ minuti tax-xellug. L-irfigħ riġel tiegħu u l-liwi għal kull tilwim hu spiċċa tolqot il-batterija bil-marda dritt tiegħu.
  
  
  Ma kien hemm l-kraxx tal-metall u l-injam bħala konnessi, u Ursula kien mitfugħa lura kontra l-radjatur. Smajt tagħha jagħmlu ħoss qawwi fil-gerżuma tagħha. Meta I ħares biex tara l-riżultati, I sabet tal-pil tal-sadid fuq l-art. L-radjatur kompletament nqatgħet mill-pajp u inklinata kontra l-groan. Il-pjanċi li saret ego fuq l-art kien jitqatta, iżda ma kien hemm l-xorta-injam maqtugħ marbuta magħhom. L-waħda madwar l-pjanċi kien għadu teħel mal-art l-injam mill-ankra, sabiex I tefgħu mill-ġdid u rilaxxati kompletament.
  
  
  Ursula kien imbenġla u l-koperti fil-sadid.
  
  
  "Jien jibżgħu inti ser ikollok jkaxkru l-ħajt tiegħek għal dan il-ħaġa," missierha qal. "Jiksbu. Malajr."
  
  
  Hi tħabtu biex saqajn tagħha, sejjer wieħed stream fl-radjatur tagħha. Kien diffiċli għall-agħlaq, iżda agħlaq kellhom ħafna ta'l-adrenalina. Huwa ressaq il-ġenb, qabad il-ħajt oħra tiegħu mara l-idejn, u jitneħħew l-radjatur għal-livell tal-ġenbejn. Tagħha, ħares lejn l-arloġġ fuq il-kompjuter tiegħek. Inqas minn minuta tax-xellug.
  
  
  I qal tagħha. "L-bieb!"
  
  
  Ursula darted madwar l-bieb miftuħ, xorta jaqbdu l-kbira tal-accordion-forma tal-biċċa tal-metall. Huwa segwit tagħha, bil-mixi kważi lura.
  
  
  "Jmorru malajr ħafna," qal. "Ma jmorrux. Għandna bżonn biex tmur mill-anqas ħamsin tarzni. Filwaqt li hu tħaffir toqob fl-art."
  
  
  Hi obduti l-ordnijiet, grunting u l-għaraq. Kien imbarazzanti bħala l-infern. Jum wieħed Ursula naqas li l-irkopptejn tagħha, u l-tagħha radjatur tal-ħajt kważi mitlufa. "Tikseb," huwa qal tagħha fil-vuċi kalma.
  
  
  Hija għamlet. L-arloġġ fil-kap tiegħi qaltli aħna biss kellhom madwar ħmistax-il sekonda. Aħna aġixxiet malajr biex baxx vojta fil-qasam li jmiss mal-dar u daħal fuq agħlaq. Hekk kif aħna tolqot l-art, ma kien hemm l-deafening splużjoni.
  
  
  jingħeleb l-kalma jum wara l-istati uniti.
  
  
  L-shockwaves bil-ħsara tiegħi widnejn u mferrxa tiegħi tax-xagħar madwar tagħna qiegħda tiffaċċja. Imbagħad għoqda tad-ħmieġ u l-fdalijiet tolqot lilna. Big, zkuk tqal kienu jaqgħu kollha ta'madwarna. Wara l-mument, huwa kien kollha, u ħarisna lejn id-dar. Kbira tal-sħaba tal-duħħan billowed skyward, u dak li ftit baqgħu tal-dwejra kien ablaze.
  
  
  "Alla tiegħi," Ursula exclaimed, probabbilment jimmaġina dak li ġara tagħha jekk il-radjatur ma kinux ġew mmuntat sew. Tagħha mara tax-xagħar kien disheveled u l-wiċċ tagħha kienet koperta fil-ħmieġ.
  
  
  "Aħna konna xxurtjati," qal.
  
  
  Hugo qabad tagħha u marru għall-aħħar tal-Ursula-radjatur li tibda taqta'l-lock fuq tagħha pulzieri. Hija ħadet aktar minn għaxar minuti. Meta kienet finalment ħielsa, hi jingħorok polz tagħha għal żmien twil u ħa nifs fil-fond. Imbagħad marret għall-xogħol mal-Hugo tneħħi tiegħi kċina. Hija ħadet Agħlaq madwar l-istess ammont ta ' ħin, bl-idejn tagħha ħielsa. Tiegħi polz ġew maqtugħa mill-kċina, iżda tad-demm kien diġà tkopri l-feriti.
  
  
  "Dak li issa, Nick?" staqsa Ursula.
  
  
  "Aħna issa huma l-intestatura għall-Yelin-Richter Jgħaddu."
  
  
  "Huma għandhom vantaġġ fuq għalina," hija qalet. "U aħna ma jkollhomx tal-karozzi. Huma ħadu xi partijiet mill-Ice."
  
  
  "Jien naf," qal glancing fil-taljan tal-karozzi barra l-dar. Il-parti ta'l-ego tal-ħġieġ għebet, u l-żebgħa tellgħu naħa waħda fil-splużjoni. "Iżda n-nies tagħna għamluha ċara li dawn huma jirritornaw għall-bord ta'l-Jorjentaw Jesprimu fil-pass. Huwa sab li jaqsmu l-fruntiera mal-Bulgarija fl-Dimitrovgrad. Għalhekk aħna ma għandekx għalfejn tinkwieta dwar jkollna Crveni Krst meta Richter jiġrilha hemm, iżda qabel il-ferrovija titlaq. Jista'jkun possibbli jekk aħna jiksbu barra l-triq prinċipali u l-qbid tal-karozzi minnufih."
  
  
  "Mela ejja mmorru," qal Ursula.
  
  
  
  
  It-tnax-il-kapitolu.
  
  
  
  Kien reali tlugħ lejn it-triq. Ursula ma kienx tilmenta, iżda I tista'tgħid li l-razza ta ' l-aħħar erbgħa u għoxrin siegħa kienet qed tieħu l-effetti tiegħu fuq tagħha. Madwar nofs siegħa wara li ħallew is-sit ta'l-ħruq tal-dwejra, aħna laħqu l-unika triq taħdem permezz ta'din il-parti tal-pajjiż.
  
  
  "Jidher pjuttost importanti," Ursula qal.
  
  
  L-Rivnenskaya triq dam matul il-wied tax-xmara fl-żewġ direzzjonijiet safejn il-għajn tista'tara, iżda ma kien hemm l-ebda karozzi dwar dan. Kien għalhekk l-kwiet li kien diffiċli biex jemmnu li l-ebda tat-traffiku qatt għaddiet mill.
  
  
  "Jagħmel me tinsa dwar Richter u biss jgawdu l-paċi u l-kwiet," qal.
  
  
  "Iva," Ursula qablu. Marret u sib l-isfel fuq il-grassy-bank mill-ġenb tat-triq, u ngħaqad ma'l-tagħha hemmhekk.
  
  
  Ursula inklinata lura fil-ħaxix twil, armar minkbejn tagħha up. Hi magħluqa tagħha l-għajnejn u l-sema l-għasafar fil-qasam fil-qrib. Kien artab, xemxija-rebbiegħa tal-jum bil-illaxkar-maġija fil-balmy l-arja. Fil-qrib, raggruppament ta'luq whispered, aħdar blanzuni adorning tagħhom lacy fergħat, u l-riħ li mċaqalqa l-siġar wkoll jitħawwad bil-mod il-ħaxix twil fil-qasam parallel għall-triq. Din kienet l-tip tal-ġurnata, il-post, u l-kumpanija li magħmula aġent nistaqsu dak l-infern li kien isir tiegħu fl-professjoni partikolari.
  
  
  Ursula qasir skur falda ġie miġbud madwar tagħha ġenbejn, u l-I jistabbilixxu hemm tfittex tassew tajba. Il-kamra tas-sodda mhix l-unika perfetta-post biex jagħmlu l-imħabba, kif stajt skoperti fuq l-oħra kuntenti okkażjonijiet. I isibu l-post ideali fil-aktar ċirkostanzi mhux mistennija. Iżda din il-possibbiltà, minħabba li konna bit-tama għal karozza fi kwalunkwe mument, kien inqas minn favorevoli.
  
  
  "Nick! Huwa karozza!" Ursula indikat.
  
  
  Kien imbagħad, Citroen, toqrob us b'veloċità għolja.
  
  
  "Id-dritt," qal. "Jien ser nipprova biex tieqaf." Huwa ltqajna fuq it-triq u l-xejru l-armi tiegħu fil wiesgħa ark. Il-karozza immedjatament bdiet bil-mod ' l isfel u l-mument aktar tard tinqaleb fuq il-ġenb tat-triq li jmiss mal-istati uniti.
  
  
  Ġewwa kienu żewġ anzjani Taljani fuq il-mod biex il-fruntiera.
  
  
  "Inti ser tikseb Crveni Krst fuq il-Jelin Jgħaddu?" I talab tagħha.
  
  
  Tnejn minnhom kienu irqiq-irġiel żgħażagħ mal-xagħar twil. Is-sewwieq għadda fil-Ursula, u Em deher li kien bħal dak li hu ra. "Aħna se definittivament tmur għall Crveni Krst," huwa qal ma tqal l-aċċent. "Jekk jogħġbok bilqegħda."
  
  
  Aħna ma hekk, u l-karozza roared off l-awtostrada. I kien ferħan li xtaqu biex issuq malajr, minħabba li aħna ma jkollhomx ħafna ħin. Fil-fatt, nistgħu diġà tkun insejt tieħu l-opportunità li jiksbu hemm fil-ħin.
  
  
  Għall-ewwel, l-irġiel żgħażagħ flirted mal-Ursula. Aħna offruti cognac u l-lukandi li tissospendi u jirrilassaw. Iżda meta jkunu raw li Ursula ma bħall-grupp tal-sess, dawn bdew jgawdu l-xemx mill-ġdid, mhux meta. Aħna waslu fil-muntanji-villaġġ tal-Crveni Krst, fejn Richter kien bla dubju l-intestatura, madwar żewġ nofs in-nhar wara nofsinhar. L-Taljani ħa us bil-miftuħ li l-istazzjon tal-ferrovija, u aħna
  
  
  bil-qalb rringrazzja ih għall-vjaġġ. Imbagħad Ursula u l-I marru ġewwa.
  
  
  Kien żgħir post, u ħares kompletament griż, bħal ħafna mill-istazzjonijiet fuq din il-linja fil-Jugoslavja. Aħna malajr stenna madwar l-istennija tal-kamra u raw li Richter u l-żewġ ego-parti kienx hemm. Glancing fil-istazzjon tal-pjattaforma, il-tagħha, I raw li l-ferrovija kien tbiegħed.
  
  
  "Mur," Ursula qal li tagħha.
  
  
  Mill-ħin sirna off, il-ferrovija kien diġà fl-aħħar tal-pjattaforma, imsejjes fuq il-veloċità. Din kienet l-Jorjentaw Express.
  
  
  "Apposta!" I qal tagħha.
  
  
  Huwa ħares lejn l-fluss tal-bini, fis-żona miftuħa fejn ftit tal-karozzi kienu bilqiegħda, u l-raw il-Fiat Richter kien sewqan permezz tal-dar pajjiż qrib Belgrad.
  
  
  "Ħarsa," qal. "Ego magni. Huwa fuq din il-ferrovija."
  
  
  Huwa qabad Ursula tal-driegħ u l-jinġibed tagħha flimkien bħala huwa mexxa l-pjattaforma għall-karozzi.
  
  
  "Dak li qed nagħmlu, Nick?" hija mitluba bħala aħna dam.
  
  
  "Aħna qed tmur biex tikseb Belgrad tal-laħam," ir-raġel tagħha qal.
  
  
  Aħna waqaf fl Fiat u huwa ħares lejn l-binarji. Kelli l-qabda li l-ferrovija. Jekk Richter jiġrilha l-Bulgarija, l-ċansijiet li jkollok ego u tar-radju kienu verament lassi. M'hu se jirċievu kollha meħtieġa KGB l-assistenza.
  
  
  Huwa qabża fil-baxx tal-karozzi sportivi u qabad l-wajers taħt il-dashboard. Il-ferrovija bil-mod għebu madwar liwja fil-binarji. I konnessi dan, konnessi il-wajers, u l-magna beda jaħdem.
  
  
  "Tikseb u ejja mmorru!" għajjat li Ursula fuq il-ħsejjes tal-karozzi.
  
  
  Ont kien fis-sit tal-passiġġieri, u l-Ursula ġie wara r-rota.
  
  
  Hu indikat li meta l-Jorjentaw Jesprimu sparixxew madwar liwja fit-triq.
  
  
  Tagħha, qalet."Segwi li kkritikat-ferrovija!"
  
  
  Hi biss ħares lejn me għat-tieni. Il-karozza imbagħad tellgħu l-kantuniera u intitolat tul il-ġenb tal-awtostrada.
  
  
  Huwa eżamina qabel u raw li għalkemm kien hemm l-bank wieqaf fuq iż-żewġ naħat tal-mogħdija qrib ir-raħal, ma kien hemm l-kamra għall-dejqa tal-karozzi sportivi jekk Ursula tista'ssuq tajjeb biżżejjed.
  
  
  "Cross għall-naħa l-oħra tal-mogħdija mill-din l-intersezzjoni hawnhekk," Hi qal tagħha bħala aħna ttellgħux tagħna telaq ir-roti fl-traversi. "Nixtieq li jkun qrib il-ferrovija jekk aħna jistgħu jifhmu."
  
  
  Hija ma kif għidt ħej, u aħna issa qed dwar l-naħa tax-xellug tal-awtostrada. Ursula tal-għajnejn wessgħet kif hi tħabtu biex iżommu kontroll tal-karozza. L-torba taħt il-roti fuq il-lemin ħadlu il-karozza iebes, u ħofor iffurmati taħt il-oħra roti, iżda Ursula jinżammu l-Fiat fuq in-naħa tal-binarji. Mument aktar tard, il-ferrovija kien fil-vista mill-ġdid, u konna toqrob.
  
  
  "Għaġla," huwa ħeġġeġ lill-tagħha.
  
  
  Ursula intensifikati fuq il-gass u aħna titħaffef l quddiem. Il-ferrovija kien biss ftit tarzni bogħod. Glided tajjeb meta mqabbel mal-tagħna stess selvaġġi isuqu. Aħna hit tbaqbieq u l-karozza mdawwar tax-xellug. Għall-mument ħsibt aħna kienu mixi tul il-moll. Iżda Ursula miġġielda għall-kontroll u fl-aħħar nett morna tajjeb mill-ġdid. Wara żona tal-pranzu karozza issa kien fi żmien wieħed u għoxrin saqajn. Fiata jinfetaħ il-bieb għall-tagħha u ħares lejn Ursula.
  
  
  "Meta niġi abbord, tmur lura lejn il-belt u stenna għal me fl-istazzjon. Jien ser nipprova jieħdu l-ego ħaj jekk hu tikri me."
  
  
  Hi nodded frantically, tagħha ramm abjad fuq l-isteering. Huwa ħa l-aħħar wieħed ħares lejn Agħlaq u kien fuq il-pass'il barra mill-miftuħ tal-karozzi. Konna bil-wieqfa fuq il-parti ta'wara tal-pjattaforma tal-ferrovija. L-bieb miftuħ tal-karozza evitat il-us milli qrib wisq, iżda kelli bżonn ieħor tal-bidu tar-ras.
  
  
  "Lagħaq!" Tagħha għajjat ħej, fil-rewmatiżmu.
  
  
  L-istazzjon tal-vaguni ttellgħux, taw mod, u miġbud ' il bogħod mill-ferrovija. Imbagħad aħna kienu diretti biswit l-ferrovija, il-bieb miftuħ clanking kontra l-pjattaforma tal-istruttura. Issa kien jew qatt. Tagħha qabża fuq erba'-saqajn ta ' jħaffef l-art, qabad il-pjattaforma jacques, u qabad agħlaq. Huwa miġbud ruħu li l-pjattaforma u telgħu fuq il-jacques. Imbagħad huwa ra tagħha, ħares lura, u raw li Ursula kien diġà jitwaqqaf it-karozzi. Ay xejru fil-tagħha, u hija fflaxxjati tagħha dawl hekk kif hi magħmula bil-mod il-mod tagħha li jmiss intersezzjoni.
  
  
  Huwa iddrittata ħwejjeġ tagħha u imbuttat xagħar tagħha lura mill tagħha moħħ. Huwa daħal fis-bord mingħajr qtil-istati uniti, nnifsu, jew Ursula. Issa I kellha ssib Hans Richter qabel aħna laħaq il-fruntiera.
  
  
  Daħal il-pranzu tal-karozzi u ħares b'attenzjoni lejn l-uċuħ tal-ftit nies li waslet biex tixrob wara l-pranzu. L-ebda wieħed madwar minnhom kien Richter, jew l-ego-persuna. Huwa għamel każwali madwar l-karozza, daqs li kieku kienu biss bil-mixi fuq il-ferrovija. Jekk il-konduzzjoni kienet waqfet me bil-biljett tal-għadam, dan jista ġew mixtrija minn fuq l-ego-bord - forsi t-tieni-klassi tal-biljett, iżda I ma l-kura minħabba I ma jistennew biex jirrilassaw u jgawdu din l-isuqu.
  
  
  Tagħha bil-mod mixi permezz tal-żewġ irqad-karozzi, tfittex għal sinjali
  
  
  Richter, imma jien ma tara xejn. I ma ara lilu fil-pubbliku karozzi jew. Fuq il-ferrovija, I raw biss l-uċuh tal-kuntenti-vjaġġaturi. Jekk Richter kien abbord, huwa kellu bla periklu u sitta. L-uem probabbilment irnexxielhom jiksbu wieħed jew aktar irqad kompartimenti għal rashom u l-persuni tal-egos, u dawn se jkun ġewwa minnhom qed jistennew biex jaqsmu l-Bulgarija fl-Dimitrovgrad.
  
  
  Madankollu, ma kien hemm l-vantaġġ li tagħha nemes ltqajna minnhom, kif esperjenzaw mill-aħħar tal-ferrovija. Issa kien żgur ta'Hans Richter tal-identità u l-jaf dak li ħares simili. Tagħha ego jistgħu jkunu deskritti tagħha lejn il-ferrovija kondutturi.
  
  
  Hija ħadet me għaxar minuti biex isibu porter, iżda meta jien għamilt, kien utli ħafna.
  
  
  "Ippermettuli ara," qal fl-Serbo-kroat, " nemmen li din il-persuna kif għandek tiddeskrivi se bord fil-Crveni Krst. Iva, niftakar tagħha issa. I biss raw dan guy jidħlu fil-bajja 8 fl-irqad tal-karozzi."
  
  
  Mument aktar tard tagħha titwaqqaf għal jum maqtugħa 8. Tagħha jinġibed Wilhelmina u mentalment ippreparat għal kull ħaġa li jista'jseħħ. Huwa qal ruħu li Hans Richter ma kienx ser jitilqu dan iż-żmien, huwa ma kienx ser jitilqu din il-ferrovija ħaj. Huwa intensifikati l bogħod mill-bieb għall-mument, għolla l-dritt tal-marda, u l-viciously bdiet dan.
  
  
  Il-bieb għall-kompartiment ewropea, u huwa segwit dan. L-Luger kien lest li n-nar. Tagħha qagħdu sess għall-jum u spezzjonati u l-intern. Dan ġie abbandunat.
  
  
  Huwa malajr daħlu u għalaq il-bieb warajh. Tiegħi aqta li Richter ħadu tnejn jew aktar tnaqqis kien bla dubju korretta. Huwa probabbilment mixtrija ieħor possibilment, fl-isem tal xi ħadd minn nies oħra, u kien probabbilment hemm miftuħ issa, l-ippjanar tiegħu-pass li jmiss mill-bejgħ bis-satellita tissorvelja xeni, ritratti, tal-mużika.
  
  
  I stenna madwar. Ma kien hemm l-ebda tal-bagalji jew l-radju, iżda ma kien hemm l-ġakketta fuq il-sodda. Dan huwa l-verżjoni tiegħi li Richter użati biex tkun.
  
  
  Hija jista'jkollha stenniet għall-ego hawn, jew ppruvaw biex issir taf fejn hu u l-ego, l-nies, kienu ħabi. I mdawwar l-m u jinġibed lura l-tkopri biex tagħmel żgur li huwa ma kienx moħbija l-radju x'imkien. I filwaqt li kien qed jiġi mdawwar bogħod fuq il-ġurnata, smajt it-tfaqqiha tal-pinna. Huwa whirled lejn il-ħoss huwa laħaq għall-imġedda Luger.
  
  
  Topcon aġent bil-imnieħer miksur kien bil-wieqfa fil-bieb, u l-tall-ħbieb, qoxra, kien id-dritt warajh.
  
  
  Il-bniedem ma ' l-imnieħer miksur laħaq għall-gun tiegħu, iżda l-ego tiegħu maqtula lilu. Filwaqt li l-Ego Ruka kien ġakketta tiegħu, Wilhelmina tal-ikrah-wiċċ ftit kien diġà tipponta lejn tiegħu sorpriż-wiċċ. L-ego għolja comrade ma anki tipprova.
  
  
  "Ħu l-naħa off l-pil. Attenti, " qal.
  
  
  Huwa ma.
  
  
  "Issa, iż-żewġ tal-inti, jiġu ġewwa."
  
  
  Huwa ħa l-żewġ passi lura u daħal fil-kompartiment. Huwa ordnat l-tall-bniedem li tagħlaq il-bieb warajh. Meta huwa ma, hi kienet bir-reqqa ċeda mill-tnejn minnhom.
  
  
  "Kif inti ma tagħmel dan?" - Imnieħer miksur talab, " Kif tista'tikseb madwar l-dwejra?"
  
  
  "Qatt-moħħ," qal, iż-żamma ih kemm fil-quddiem tal-me. "Fejn Huma N-Nies Tagħna?"
  
  
  "Ah," l-tall-bniedem chuckled. "Inti marru l-mod ħażin, ħabib tiegħi. Huwa ma jiksbu fuq dik il-ferrovija."
  
  
  Kien ħmar me, kulħadd. Hit tagħha bi "Luger" lejn il-ġenb fuq l-ego-kapijiet u kiber. Huwa grunted u waqgħet lura kontra l-ħajt tal-kompartiment.
  
  
  I talab tagħha."Inti trid tipprova li tinsab mill-ġdid?"
  
  
  L-tall-bniedem kien ixxukkjat u storduti. Oħra tkellem għalih. "Huwa abbord," huwa qal. "Iżda ma nafux fejn. Aħna tax-xellug l-ego fi tmiem l-oħra tal-ferrovija."
  
  
  "Dan huwa wieħed mill-persuna kompartiment," qal. "Ridt żewġ tieħu separati tal-kompartiment tal?"
  
  
  Il-bniedem ma ' l-imnieħer miksur eżita, u l-tall wieħed ħares lejn lilu grimly. "Iva."
  
  
  "Dak li l-għadd?"
  
  
  "Ma tgħid-uem!" ir-raġel tall għajjat loudly. Tagħha ego bdiet lilu fil-qasba tas-sieq u huwa kien.
  
  
  "Id-dritt?" I talab tagħha xi ħaġa oħra.
  
  
  "Dan huwa l-kompartiment li jmiss," qal il-bniedem ewwel, bl-iskossi kbir tiegħu lejn il-ħajt.
  
  
  "L-iblah!" ir-raġel tall qal permezz gritted-snien.
  
  
  "Sewwa, hawn immorru," qal. "Il-pjattaforma. Toħroġ."
  
  
  L-waħda mal-maqsuma l-imnieħer jinfetaħ il-bieb u l-marru barra fil-kuritur, u kien mbuttati minn tall-ħalliel. Ma kien hemm l-ebda waħda tal-wiċċ, sabiex il-Luger ma jħallux tagħha jmorru.
  
  
  "Nimxu," I ordnat, is-sewqan l-gun fi l-tall-bniedem tal-kustilji.
  
  
  Mument aktar tard, aħna laħaq il-pjattaformi bejn il-karozzi. Ont kien permanenti wara magħhom u żżomm il-Luger fuqhom. "Id-dritt, jaqbżu," I ordnat.
  
  
  Ħarsu lejn me reqqa.
  
  
  "Il-ferrovija huwa li tiċċaqlaq malajr ħafna," l-gunman qal.
  
  
  Mhux malajr kemm gawking madwar li gun, ego mwissija tagħha.
  
  
  Imbagħad, wara l-eżitazzjoni tal-mument, l-ras kick mal-maqsuma l-imnieħer jinfetaħ il-bieb u l-qabża fl -. Fil-mument li jmiss, tall-bniedem lunged frantically fil me.
  
  
  Attakk tagħha kienet sodisfatta bl-luger-bettija, laqtu Ego diffiċli fl-istonku. Huwa groaned u naqas bil-kbir biex il-metall l-art fil-saqajn tiegħi, mitluf minn sensih. L-Luger holstered dan, miġbud Ego l-bieb miftuħ, u tefgħu hu off-ferrovija.
  
  
  Ont, raw tiegħu rotob tal-ġisem tolqot il-żrar u mbagħad jisparixxu barra tal-vista fil-ħaxix twil. L-emu kienet probabbilment aħjar milli kieku kienet konxja, iżda fl-ebda każ ma għandekx stahl tqatta ħafna tal-kmamar tas-sigurtà fuq dan. Wara kollox, huwa kien qed jipprova daqqa me fis biċċiet żgħar.
  
  
  Issa kien Richter. Kien fuq din il-ferrovija, u kelli bżonn li ssib miegħu. I kien bil-ħerqa li dan.
  
  
  
  
  Kapitolu Tlettax
  
  
  
  Ma kien hemm l-ebda għażla. Hekk il-ferrovija se jilħaq Dimitrovgrad u jidħlu fil-Bulgarija, u imbagħad ix-xogħol tiegħi se jsir ħafna aktar diffiċli. I ma setgħux biss joqogħdu hemm u tpoġġi l-idejn tiegħi flimkien u stenna għal Richter li juru l-up. Kelli li tfittex l-irqad kompartimenti metodiku, iħabbtu l-ġurnata kollha. Dan tattika jistgħu jikkawżaw me problemi bil-porter, iżda kelli li jieħdu r-riskju.
  
  
  Tagħha iddeċieda li jmorru l-aktar'il bogħod ħajt tal-ewwel l-irqad tal-karozzi, il-wieħed li jilgħaq, l-quddiem tal-ferrovija. Huwa se tibda tfittex għall-tagħha mill-bogħod tmiem tal-ferrovija u mbagħad jieħu d-mod lura kemm permezz-karozzi. Iżda dan il-pjan f'daqqa waħda sar kompletament bla bżonn. Meta sirt punt dwar fin-nofs bejn l-ewwel tal-irqad tal-karozzi, il-kompartiment tal-bieb miftuħ u Hans Richter kien bil-wieqfa fil-kuritur biss ftit saqajn bogħod, tluq fil me bħal I kien ghost.
  
  
  "Inti!" "Ieqaf!" huwa hissed.
  
  
  Tagħha, nnotat li kien twettiq tar-radju.
  
  
  "Mur, Richter," huwa wissa tagħha. "Inti ma jkollokx l-ivvjaġġar, ritratti, mużika issa."
  
  
  Iżda Richter kellhom ideat oħra. Huwa muttered xi ħaġa taħt l-nifs bil-ġermaniż, imbagħad daru u dam l-sala l bogħod mill me.
  
  
  Hu kien l-intestatura għall-irqad-karozza li kellu ftit tax-xellug tagħha, lejn l-aħħar tal-ferrovija. Il-ferrovija kien wisq iffullar tentattiv sparatura. Minflok, huwa taw ġiri.
  
  
  Il-mumenti wara, Richter kien fuq id-dahar tal-pjattaforma tal-ferrovija. Huwa kompla safejn huwa jista'f'dik id-direzzjoni. Meta I avviċinat lilu bil-gun, huwa kien qed jistenna għalija. Il-bieb ewropea shut fil-quddiem tal-me I kif ppruvat li jgħaddu permezz tal-ftuħ fuq il-pjattaforma. Huwa kważi tilfu l-bilanċ tiegħu bħala l-bieb ewropea fis-sider tiegħi u d-driegħ. Richter imbuttat tagħha iebes. Huwa żied b'kawtela permezz tal-bieb u jaraw Richter jisparixxu r-taraġ għall-saqaf tal-karozza.
  
  
  "Jieqfu, Richter!" għajjat matul l-istorbju tal-ferrovija. Iżda huwa sparixxew permezz tal-oqsma tal-vista.
  
  
  Kien jidher li ma kien hemm xejn li ma iżda isegwu lilu.
  
  
  I inklinata fuq il-ferrovija, tfittex l-taraġ, u biss fil-ħin ra Richter tipponta żgħir Belġjani die għal jimteddu fil-kap tiegħi. Huwa jaħdem, l-ducked lura, u l-gawked fil-jħaffef l-art taħt ir-roti. Richter mbagħad għaddiet madwar l-saqaf tal-karozza li l-quddiem tal-ferrovija.
  
  
  Huwa malajr telgħu l-sellum u telgħet fil-quċċata ta'l-karozzi. Richter kien diġà fl-aħħar s'issa, qbiż minn fuq il-pranzu tal-karozzi li l-aħħar tal-irqad tal-karozzi. Tilef il-bilanċ tiegħu għall-mument, il-ħatt fuq l-saqaf tal-karozza li jmiss, iżda li saret fuq.
  
  
  Huwa dam wara hu madwar l-saqaf tal-pranzu tal-karozzi. Meta huwa laħaq iż-żewġ naħat, huwa qabżu l-distanza bejnu u l-irqad tal-karozzi mingħajr waqfien u kompliet taħdem.
  
  
  Richter daru u sparati żewġ aktar shots fil me. I ra lilu jieħdu l-għan, u ducked. Iż-żewġ shots marru mimmo, għalkemm it-tieni wieħed misruqa permezz tal-saqaf tal-karozzi taħt saqajn tiegħi. Ont lura tan-nar bi Luger, iżda peress li l-ferrovija mċaqalqa taħt istati uniti, ont naqset ukoll li l-għan, u l-gawking innoċenti tellgħu mimmo fuq Richter ras. Imbagħad huwa beda għaddej mill-ġdid.
  
  
  Richter qabża sit ieħor bejn il-karozzi. Kien jkollna l-aħjar għalih. Ont segwit; aħna dam u l-qabża fuq ftit aktar karozzi. Richter kienet toqrob il-quddiem tal-ferrovija.
  
  
  Meta Richter magħmula ieħor tiżdied bejn il-karozzi, il-ferrovija taw mod, u huwa waqa'fuq waħda minn kull tilwim. Meta huwa mdawwar u ra me li ġejjin lejn lilu, huwa mmirat l-żgħar die għal jimteddu mill-ġdid u sparati żewġ aktar shots. Dan jista fis-saqaf tal-karozza li jmiss, u l-balal ġibed'il quddiem l-injam fil-istruttura li jmiss mal-kap tiegħi u d-driegħ. Richter jinġibed l-attivazzjoni ta tiegħu die għal jimteddu-tielet darba, iżda ma ġara xejn. Imbagħad huwa tefgħu l-gun fi me ikteb. Irkupra off-saqaf tal-karozzi u għebu matul it-tarf.
  
  
  Richter daru u dam mill-ġdid. Sibt, holstered tiegħi luger ,u warajh. Imbagħad hija rat l-newl qabel, fuq l-mountainside, u l-iswed il-mina tal-ftuħ fil-nen. Il-ferrovija dieħel fil-mina, u Richter il-bank ppressata biss fil-ħin kif tiegħu ġarr sparixxa fil-dlam. Ont kien ukoll mitfugħa fl-wiċċ, u mbagħad ont kien mitfugħin fil-dlam. Wara l-mument, I raw tagħha jikbru fid-dinja
  
  
  fi tmiem l-oħra, I marru barra mill-ġdid tul l-iswed pajp li matul il-ġurnata Brylev.
  
  
  Richter diġà kienet toqrob il-magna. I ltqajna u dam wara lilu. L-kompitu tagħha huwa li tipprevjeni l-uem minn jkollna lura fuq il-ferrovija. Huwa qabża fl-ewwel karozza wara l-magna u kontinwu tas-sewqan. Meta missierha qabża off, il-ferrovija influwenzat fuq qawwija tal-liwja fil-binarji. Huwa naqsu lejn il-lemin u kważi jiżżerżaq off-saqaf tal-karozza.
  
  
  Huwa stenna sa l-binarji iddrittata mill-ġdid. Imbagħad ont, li jiċċaqalqu lejn Richter. Il-ferrovija lurched mill-ġdid fuq it-triq mhux maħduma bħala Richter avviċinat l-quddiem tal-van. Huwa waqa'u niżel il-radju. Jiżżerżaq għall-tarf ta ' l-saqaf tal-karozza, iżda Richter qabad qabel li jistgħu jaqgħu .
  
  
  Richter kien issa l-quddiem tal-karozza. Huwa jaraw il-magna kif avviċinat li tagħlaq il-distanza qasira bejn l-istati uniti. Hu ddeċieda li ma jaqbżu l-magna, u minflok marru għall-taraġ li jwassal fuq il-ġenb tal-karozza. Ltqajna hu hekk kif huwa żied fuq dan.
  
  
  Ego qabad tagħha bil-qawwa kollha tiegħu u l-falliment tagħha għall-saqaf tal-karozza. Huwa glared fil me, qed jippruvaw jidħlu ħielsa.
  
  
  "Ippermettuli mur!" għajjat. "Do you ukoll jaħsbu li jiena ħloqt dan kollu għal xejn?"
  
  
  Ego-kliem kienu kważi minfuħa bogħod qabel hi jistgħu jaqbdu dak li huwa kien qal. Iżda l-ego tal-għajnejn qalli kollox. Huwa kien irnexxielu fejn kulħadd kienet naqset, u Hans Richter kienet maqbuda fit-tmiem. Fil-ftit ġranet, tagħha stahl ego kien l-ghadu.
  
  
  Huwa mtaqqba lilu fl-ego-kwadru tal-wiċċ u l-kiser l-uem imnieħer.
  
  
  Richter waqa'fuq il-bejt ta'jiċċaqilqu tal-karozzi. Il-kampanja jiżżerżaq taħt istati uniti fil-'jiġi veloċità. I qabad fil-lilu mill-ġdid, iżda huwa bdiet u eliminat saqajn tiegħi barra minn taħt me, u l-I naqas maġenbu u rrumblati l-tarf tas-saqaf.
  
  
  Huwa ħares lejn l-għoqda tad-dinja taħt me, taqbad it-tarf tas-saqaf tiegħu l-idejn u s-saqajn. Kif kien bil-mod tlaqt mill-aħħar, Richter marret lura fuq saqajh. Meta I mdawwar li tikseb, huwa bdiet me fis-sider.
  
  
  Hi dodged l-daqqa, u Richter tilef il-bilanċ mill-ġdid u naqas li l-irkopptejn tiegħu. Aħna iż-żewġ tħabtu biex saqajn tagħna flimkien, iżda din id-darba I kellhom il-vantaġġ. Tagħha ego mtaqqba lilu fl-istonku u huwa doppju matul. Imbagħad tagħha diffiċli li tolqot tiegħu ego aktar kapijiet u rrepeti l-qasira. Huwa mqassma lura u kważi waqa'mill-ġdid.
  
  
  Issa kien bejn Richter u l-quddiem tal-tarf tas-saqaf tal-karozzi. Bil-aħħar sforz kbir, huwa għamel tar-radju fil-kap tiegħi. Din id-darba rajt hu li ġejjin, u l-I intensifikati lura kif Richter avviċinat me. L-ego attakk tal-impulsi mwettqa l-mimmo ego tal-me sa l-aħħar ta'l-karozza u fuqha. Kif huwa għadda, huwa qabad il-tagħmir talkie u maħtuf dan l-idejn tiegħu. Richter waqa ' fil-miftuħ l-ispazju bejn il-karozzi u l-magna.
  
  
  I ma jkollhom iċ-ċans li jiffrankaw lilu. Huwa kważi tinqaleb meta jkun qabad ir-radju. Fil-punt ieħor, Richter naqas bejn il-karozzi u l-magna, u mbagħad tolqot l-traversi hawn taħt. Għall-Taljan sekondi, il-karozzi estiż fuq l-ego-crumpled il-figura.
  
  
  Ma kienx pjaċevoli-vista. Richter ma jkollhomx ħin li jgħajtu. Il-korp għebu taħt jiċċaqilqu tal-karozzi. Allura, meta l-I ħares lura, I raw tagħha tar-riġel jitqatta, u l-parti oħra tal-ġisem tal-mara li ma setgħux jiġu identifikati kienu naqsu off-binarju. L-Belgrad tal-laħam-kbir għall-mewt.
  
  
  Il-ferrovija kien jonqos. Aħna kienu b'mod ċar toqrob Dimitrovgrad, u huwa ma setax ristretta fuq dik il-ferrovija meta waslu. Ont, marru l-sellum li Richter kienu ppruvaw li l-użu preċedenti, u meta l-ferrovija naqas saħansitra aktar, ont, qabża biex jħaffef l-art.
  
  
  I ppruvaw li jżommu s-saqajn tiegħi taħt me, iżda jien ma setgħux. Hi tinqaleb darbtejn, brix tal-laħam u l-dmugħ drapp kif hi rrumblati. Imbagħad, bil-miraklu, huwa kien fuq tiegħu lura fil-qiegħ tal-żgħar tal-moll u raw il-ferrovija tal-osservazzjoni tal-gverta tonqos tul il-binarji.
  
  
  Ħassejtni tagħha għall-ksur fl-għadam, iżda ma tistax issib minnhom. Ir-radju kienu tilfu dan, imma kien ħmistax-il saqajn bogħod. Fil-tard wara nofsinhar xemx, fetaħ l-ego minn wara u ħares ġewwa. Votazzjoni, kif wasalt għall-konklużjoni, għandu mibnija fil-radju, għalhekk ħares bħall-parti tal-itwi l-karta-monitoraġġ permezz tas-satellita-apparat.
  
  
  Huwa għalaq u ħadlu kap tiegħu. Tiegħi naħa tax-xellug u l-sinjal jeħel kienu ħruq fejn kienu jingħorok bil-żrar tul it-triq. Huwa jintmesaħ-wiċċ tiegħu b'maktur u ħares lejn l-binarji fid-direzzjoni tal fejn Richter kien naqas mill-ferrovija. Ma kien hemm l-tajba mil jew hekk u hija ma setgħetx tara xejn.
  
  
  Madwar tletin tarzni bogħod kien hemm il-linja tal-linji paralleli, u bil-mod tal-ferrovija kien ġejjin flimkien magħhom. Huwa fired l-projettur fid-direzzjoni li minnha kien biss ġejjin, lejn l-Yelin Jgħaddu. X'imkien'l quddiem, din il-ferrovija se taqleb għall-binarju prinċipali.
  
  
  Dan kien suċċess kbir għalija,
  
  
  minħabba li se jkaxkru me madwar iż-żona fl-għaġla u fil-mod li kapaċi tevita l-awtoritajiet. L malajr imċaqlaq fuq mogħdijiet oħra. Mument aktar tard, il-ferrovija kien li jiċċaqalqu mimmo tal-me, tiżdied gradwalment tagħha veloċità bil-mod. Huwa stenniet għall-aħħar tal-karozzi li jaslu, kważi kollha madwar ftit tat-tieni klassi karozzi, u mbagħad bdiet taħdem malajr kemm jista. I qabad il-jacques ta'l-passi fuq id-dahar tal-pjattaforma u miżmuma fuq, u l-ferrovija fil-saqajn tiegħi barra minn taħt me. Mument aktar tard, kien bil-wieqfa fuq il-pjattaforma bil-Hans Richter tar-radju fl-naħa tiegħu, jaraw il-pajsaġġ madwar Dimitrovgrad żerżaq bogħod fis-distanza.
  
  
  F'inqas minn ħames minuti, il-ferrovija għaddew mill-post fejn il-Laħam sodisfatti xierqa tal-mewt. Huwa ra dak li dehru bħal tal-pil tal-ħwejjeġ qodma li jinsabu bejn il-binarji, iżda l-biċċiet ma kienu identifikati bħala persuna. Il-bqija tal-Richter jistabbilixxu x'imkien fuq il-naħa l-oħra tal-binarji. L-għajnejn tagħha t'attivitajiet deliberatament fil-pil għal żmien twil, u mbagħad sparixxew mill-vista.
  
  
  Ursula se jkun imdejqa li Richter ma kienx miġjuba biex Bonn għall-prova. Iżda fl-aħħar ta'l-ego tal-ikrah-karriera, ma kien hemm l-tip tal-ġustizzja-tip ta krudili stima.
  
  
  Ursula u l-I se jqattgħu l-lejl fil-kamra żgħira fil-Crveni Krst. Tagħha, u jmissu mal-ġisem tal-mara, u aħna ħsieb biss dwar dawk il-sħun-mumenti flimkien.
  
  
  Aħna ġew mogħtija d-dritt li tagħmel hekk.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Il-Qtil Iskwadra
  
  
  L-ewwel kapitolu
  
  
  Meta l-telefown għ fil-griż sigħat qabel il-bidu, kont naf li kien hemm persuna waħda biss fuq l-oħra tal-linja - Ed, kap tiegħi fil-AX.
  
  
  It-telefon kien fuq il-nightstand fuq l-oppost-ġenb tal-qiegħ, għalhekk kelli jitkaxkru fuq Maria von Alder, li kien l-irqad li jmiss lili, biex jiksbu dan. Maria jitħawwad fl-irqad tagħha, il-ġbid tas-sieq waħda sa ftit sabiex tagħha trasparenti roża nightgown żdied fuq koxox tagħha bħala l-telefon qabad tagħha.
  
  
  "Għandek bżonn biex jiksbu lura hawn immedjatament," Ed qal, hekk kif huwa rikonoxxut vuċi tiegħi. Ego kliem kienu qawwija u insistenti. "Aħna qed jaħdmu fuq l-ftehim il-ġdid. Tkun lesta biex titlaq fi tletin minuta."
  
  
  "Fl-tletin minuta?" I talab tagħha. "Kif? Inti jidhru li tkun insejt fejn jien.
  
  
  Ont kien fuq Whisky Cay, gżira żgħira off il-Baħamas li Hawke ruħu mibgħuta me żjara. I meħtieġa biex tirranġa għal dgħajsa li pick-up me u jieħdu Dollaru madwar l-kbira tal-gżejjer sabiex ikun jista jaqbdu pjan lura lill-istati Membri.
  
  
  Hawke ma setax jistenna biex jisma tiegħi rewmatiżmu. "Tkun lesta biex titlaq fi tletin minuta," huwa ripetuta icily. "Is-sur James jipprovdi lit-trasport."
  
  
  Tagħha skiet nodded. James " huwa l-isem tal-kodiċi tal-President tal-Istati Uniti tal-Amerika.
  
  
  "Persuna" Ed qal, kemm jekk hu ra me nod. "Dgħajsa inti se pick-up minn prinċipali fil-Whisky Cay Rivne fil-sebgħa u għoxrin minuta." Huwa stazzjonati up. Meta I-il-dijanjosi sa, I raw li Maria kienet fetħet l-għajnejn tagħha u kienet qed tfittex fuq me.
  
  
  "Dan kien l-uffiċċju tiegħi fi New York," ir-raġel tagħha qal. "Jien jibżgħu I bżonn li jmorru lura. Il-kumpanija tibgħat id-dgħajsa.
  
  
  Maria ħasbu li kien millionaire imsemmi Tony Dawes, il-kopertura hi kienet l-użu fuq tiegħi attwali l-assenjazzjoni mill-AX. Anki jekk hija kienet overheard tiegħi konversazzjoni ma'Ed, Agħlaq kien għad għandhom l-ebda raġuni biex dubju kopertura tiegħi.
  
  
  Iżda hi grimaced, tagħha misjur aħmar xufftejn jisplodi. "Għandek bżonn biex tmur lura illum?"
  
  
  "Iva, nibża'hekk," qal cheerfully, tqum mis-sodda. "U mhux biss illum, iżda wkoll bil-miftuħ issa. I biss jkollhom il-ħin biex tikseb lebsin qabel l-dgħajsa jiġrilha hawn.
  
  
  Iżda qabel l-I tista'tikseb sa mill-żibel, Maria imqajma naħa tagħha u l-fehma tal-tugged fuq il-driegħ, il-ġbid me lejn tagħha.
  
  
  "Inti ma tistax għandhom ikunu tali-għaġla," qalet hoarsely.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda dubju dwar dan, Maria von Alder kien sabiħa kreatura, fit-saqajha, rqiq-anzjani bil-perfettament ffurmati tad-deheb tal-ġisem u l-sħiħ, bla xkiel-sider, il-roża ponot li jistrieħu fuq il-tisbiħ ta'tagħha trasparenti l-ilbies. Hi kienet qed tfittex fil-ġisem tiegħi, u hi tista'tara dak il-vista tal-tagħha kienet tagħmel għalija. Hi jiżżerżaq off il-qiegħ lura tagħha, l-irfigħ tagħha ġenbejn kemmxejn, li joffru me ħarir tagħha tal-ġisem bħall-ħġieġ tal-imħabba stennija biex timtela.
  
  
  Bl-se huwa jista'ġemgħa, huwa whispered tagħha,"se jkun Hemm drabi oħra." Huwa aslu xufftejn tiegħu madwar l-ħaddejn tagħha u intitolat għall-doċċa.
  
  
  Huwa ma setax jilmentaw li l-aħħar ħames ġranet fuq il-Whisky Cay ma kinux ġew ħafna pjaċevoli. Il-gżira kien bitħa għall-rikka ħafna. Ma kien hemm l-lussu kullimkien ħarisna - nadif, maħsula tal-baħar l-jottijiet ankrat fl-effervexxenti blu l-ilmijiet; acres ta'għaljin-pajsaġġ tal-ħaxix tal-ġonna ablaze bil-qawwi adoloxxenti fjuri tinfirex lejn il-baħar; il-clusters ta'lussu-isvezja, jgħajjat miżbugħa daqs li kieku kienu mfassla bil-tfal lapsijiet, towering fuq l-Oċean Atlantiku. Stajt kienu jgawdu kollox, inkluż Maria von Alder, għall-aħħar ħames jum.
  
  
  Iżda ż-żjara tiegħi Whisky Cay kien għadu diżappuntanti; kien hemm fuq in-negozju u kien hemm l-ebda eqreb lejn soluzzjoni tiegħi problema attwali minn fuq il-ġurnata Hawke-ewwel infurmat me fil-AX-kwartieri ġenerali F'washington.
  
  
  Hawke fetħet il-konversazzjoni ma'mhux tas-soltu monologue dwar il-perikli ta'din il-missjoni partikolari, l-odds inkredibbli, u l-importanza vitali ta'suċċess.
  
  
  I għadda fil-lilu mill-kantuniera tal-għajn tiegħi, mintix dak ieħor kien l-ġodda. Huwa nofs mistenni li tara l-linji tal-madwar l-ego-irqiq xufftejn dawwar fis-tbissima. Ma kienx spiss li Hawke, riżervat Ġodda Englander, ppruvaw jagħmlu l-mexxejja. Iżda I raw li dawk tikmix madwar rta tal-ego u l-titqib-għajnejn biss marret għall-agħar, u l-kont naf li kienet serja.
  
  
  Huwa shuffled il-karti dwar l-iskrivanija tiegħu u frowned. "Aħna għandna biss ġew infurmati-dan huwa, naturalment, top secret - li l-sitt sigħat ilu il-Prim Ministru ta'l-Ingilterra kien mhedded bil-qtil tal-ego ta'żmien twil ħabib, membru tal-Parlament. L-żewġt irġiel li kienu fil-Prim Ministru tal-pajjiż dar meta l-oħra f'daqqa waħda jinġibed l-azzarin, bil-ponta fil-Prim Ministru, u mbagħad, pjuttost inexplicably, bil-ponta l-azzarin fil lilu nnifsu u l-sploda imħuħ tiegħu barra. L-ebda wieħed mill-ieħor kien hemm fil-ħin, allura nistgħu nagħtu l-pubbliku foloz-istorja. Iżda l-konsegwenzi reali ta'l-inċidenti huma terribbli ."
  
  
  Huwa nodded tagħha. Kien barrani milli hi d mistennija, u anki wara Hawke tal-diskors tal-ftuħ.
  
  
  "L-uffiċjali tal-British verżjoni tiddeskrivi bħala inċident," Hawke kontinwa. "Nuqqas ta'tqabbid meta l-ieħor kien li jispezzjona l-azzarin. Naturalment dan mhux se
  
  
  
  
  Huwa semma li fl-ewwel l-armi kienu diretti kontra l-Prim Ministru."
  
  
  "Inti ser jagħtu me il-British biex jgħin l-investigazzjoni?"
  
  
  Ed ħadlu kap tiegħu. "Problemi jilgħaq il-dar. Każijiet simili ġew irrapportati fil-Ċina, Franza, il-Ġappun u l-Ġermanja. F'kull każ, il-potenzjal qattiel kellhom il-poter li joqtlu vittma tiegħu, iżda minflok maqtula lilu nnifsu.
  
  
  "Li wieħed jista'jimmaġina l-impatt ta'dawn ir-rapporti kienet fuq il-president. Huwa faċilment jistgħu ikunu l-mira li jmiss. U huwa ma tmur biex stenna għall-membru ta'din il-qtil tim biex tagħmel lill-White House, anke jekk il-qattiel jispiċċa qtil biss lilu nnifsu. Ix-xogħol tagħna f'dan iż-żmien huwa li tfittxija għall u jeqirdu l - miżuri preventivi ."
  
  
  "Għandna xi twassal?"
  
  
  "Ma tantx," Ed ammessi. Huwa mixgħula wieħed madwar tiegħu irħas sigarri u minfuħ fis-silenzju għal minuta. "Jien il-fajls kollha ta'l-investigazzjonijiet ta'diversi servizzi speċjali, kull wieħed bil-tagħha stess il-pajjiżi, kif ukoll l-Interpol. Trid tkun taf liema huma misjuba? "
  
  
  Huwa nnota li l-fatti dwar l-swaba. "L-ewwel nett, l-mejta qattiela kienu kompluti. It-tieni, kulħadd kien ħafna mal-piż żejjed u l-ddedika ħafna ħin jippruvaw biex jeħles. Tliet tliet, madwar minnhom kienu mill-qrib mal-Von Alder aħwa."
  
  
  Huwa qajjem eyebrow fil-tagħha. "Aqwa. Jien tfittex għall-irġiel xaħam fuq dieta li bħal sabiħa tal-bniet. Int ma eżattament li jagħmilha faċli."
  
  
  "Jien naf," Hawke qal. "Jiddispjaċini." Mill-mod kif qal dan, deher simili hi kienet kważi fdata lill-uem. Iżda mbagħad sar deċiżament professjonali mill-ġdid.
  
  
  "Aħna tibda bil-von Alder aħwa, li hija, miegħek. Din hija bbażata fuq il-web reali ħjiel sirna ."
  
  
  L-von Alder-bniet kienu daqsxejn bil-fard infushom. Maria, Helga u Elsa huma identiċi iebsa triplets, magħrufa għal kwalunkwe-gazzetta qarrej jew it-TV-werrej. Dawn kienu fil-twenties tagħhom, u dawn kienu sabiħa. Huma ġew lejn l-Istati Uniti permezz tal-Ġermanja wara t-tifqigħa tal-tieni Gwerra Dinjija ma'ommhom Ursula. Huma speċjalizzati fl-millionaire irgiel u l-festa li magħmula ih rikka bl-rigali fil-forma ta'djar mifruxa madwar l-beraħ, jottijiet, ġojjellerija, u anki privati ġettijiet.
  
  
  Fit-tieni-ħsieb, I iddeċieda li jkollna mill-qrib għall-isfond ta'alders kien probabbilment wieħed mill-aktar modi pjaċevoli I d qatt ristretta tagħha bdew dwar il-missjoni.
  
  
  Dan kien biżżejjed faċli għall-AX tipprovdi me ma tkopri l - istorja- Tony Dawes, għonja negozjant li kienu wiret b'saħħitha għall-esportazzjoni-l-importazzjoni tan-negozju bil-kwartieri ġenerali fi New York. Dalwaqt, filwaqt li l-Ed kien ġbid id-dritt l-irbit mar wara l-kwinti, I kien mistieden għal diversi partijiet, kif kienu l-Von Alder-bniet. Ladarba tagħha aħwa sodisfatti tagħha, dan kien pjuttost faċli, bil-ġenerużi-wiri tal-rigali u l-attenzjoni, biex issir parti tal-ih soċjali tan-netwerk.
  
  
  Maria kienet l-ewwel von Alder I "esplorati". I ħa tagħha għall-Whisky Cay, fejn aħna jintefqu ħames kuntenti ijiem fil-lussu. Iżda mill-għodu Hawke ordnat me lura lejn l-Istati Uniti, huwa ma sab l-ebda oħra twassal.
  
  
  Żewġ
  
  
  Inqas minn għoxrin minuta wara, wara Hawke tal-sejħa għall-tagħha, hu intitolat għall-prinċipali wharf fil-Whisky Cay. Maria von Alder daħal miegħi, jaqbdu tiegħi driegħ. Dgħajsa kien qed jistenna hemm, erbgħin-marda tal-kruċieri, l-aktar tal-fjuri tqaxxir u dħaħen, żewġ diesel inattiva. Kien hemm erba'persuni fuq il-gverta.
  
  
  Wieħed mill-irġiel, liebes jibqax baseball, għajjat, " Aħna lesti biex timbotta off, is-Sur Dawes."
  
  
  "Tkun miegħek," qal. I mdawwar tislima Maria, u hija tatni twil, eżiġenti kiss.
  
  
  "Tiftakar, Dumplink, "qalet - l-von Alder aħwa imsejħa tagħhom irġiel 'Dumplink' - " tissospendi l bogħod minn dawn l-aħwa tal-minjiera, jew I ser bidu tagħhom għajnejn."
  
  
  "Mini jew ukoll?" huwa talab tagħha.
  
  
  "L-għajnejn," hija qalet.
  
  
  Hija tatni malajr kiss, u l-I qabża fuq il-gverta tal-kruċieri. Il-bniedem fil-jibqax baseball immedjatament dam bogħod. Bħala l-kruċieri qawwija twin diżil waslet għall-ħajja, li raw il-tieni dgħajsa għajnuna lejn il-baċir. F'daqqa waħda huwa mdawwar u intitolat għall-tiegħi kruċieri, li kien malajr lejn il-baħar miftuħ, l-imnieħer it-tqattigħ permezz ta'l-ilma, l-imnieħer jagħmlu rooster denb madwar l-isprej. Dalwaqt, Maria von Alder, għadha wieqfa fit-tmiem tal-port bar, naqas il-daqs tal-pupa, u mbagħad kompletament sparixxew. Ftit minuti wara, il-gżira innifsu sparixxew mid-dawl.
  
  
  F'daqqa waħda indunajt li ieħor dgħajsa kienet wara l-istati uniti. Familjari kesħa dam tiegħi isfel tas-sinsla. Xi ħadd kien għamel żball serju - jista ġew hu?
  
  
  Hu ppruvat li l-figura dan jitwettaq, u malajr. Jew l-oħra dgħajsa kien ghadu bastiment jippruvaw jilħqu me, jew ma kienx fuq id-dgħajsa li ħalliha pick innifsu, u l-oħra dgħajsa kien l-waħda Ed kienet bagħtet lill-Whisky Cay. Qabel ma kelli l-opportunità li jaħdmu fuq aktar, il-bniedem fil-baseball qalli dak I meħtieġa biex tkun taf.
  
  
  "Jekk jogħġbok ma tagħmel xejn stupid, is-Sur Dawes," huwa qal. Hu tefa'biċċa kanvas lura fuq il-gverta u qabad l-isserrat-off senter li jistabbilixxu taħt dan. Dan kien l-għan tiegħi fis-sider.
  
  
  Mill-anqas ma kienx jaf l-isem tiegħi reali. Iżda tagħha xorta ma setax jispjegaw kif kien jaf I d jkun qed jistenna hu li tikseb sa mill-port tal-bar fl-Whisky Cay.
  
  
  
  
  
  T. Jew xi ħadd kien is-smigħ fil fuq Hawke tal-sejħa, jew Maria von Alder tatni bogħod.
  
  
  Kien hemm jgħajtu mill-bniedem fil-rota tal-kruċieri, u l-dgħajsa mdawwar lejn il-lemin b'f'daqqa lurch li kważi eliminat lkoll off-saqajn tagħna. Imbagħad rajna x'inhi l-problema ġiet - l-nħarġet tal-fidda oġġett titqib l-ilma kważi miftuħ hawn fuq tagħna arki. Id-dgħajsa li kienet tmur us sparati qtates, iżda l-missili qbiżt-istati uniti u l-tellgħu l-baħar.
  
  
  Iżda dak il-mument fil-qosor, meta l-idejn fuq il-bord tal-kruċieri tilfu l-bilanċ, tatni l-opportunità I meħtieġa biex iġbed il-Wilhelmina, tiegħi modifikat tliet pulzier-kanna fr quick park. I filwaqt li kien mal-Maria fil-Whisky Cay, I ħa tagħha ego fil-sigriet-kompartiment tal-bagalji tiegħi. Iżda qabel ma titlaq mill-kamra tagħna, fuq il-għodu meta Maria kien fil-kamra l-oħra, Ego kellu l-prospettiva li imħabba tagħha fil-ferq holster li ont kien liebes fil-qalziet tiegħu, sabiex ikun jista'jilħaq għall-gun u unbutton tiegħu jtir.
  
  
  Filwaqt li l-bniedem bl-senter kienet għadha tinsab fuq il-jacques, huwa crouched isfel, unzipped, u miġbud ' il barra l-luger . I tista'tara l-amazement fuq l-ego raġel meta l-Luger feġġ tiegħi jtir. Huwa għajjat u iffavorixxa l-geddum tal-gun sa, il-saba ' l-issikkar fuq l-attivazzjoni. Aħna jaħdem fl-istess ħin. Wilhelmina tal-9-il millimetru gawk jingħalaq id-distakk bejn l-istati uniti minn nofs it-tieni aktar mgħaġġel. Gawking ħa l-bniedem tal-wiċċ off u tefa'l-ego fuq l-ideat ġenerali fil-baħar, u l-senter blast laqat il-parat wara me.
  
  
  Huwa għamel malajr, ħtif tal-ħajja ġakketta min-naħa waħda, u l-shoving l-Luger lura fis-holster tagħha ma'l-oħra. Imbagħad tagħha, fuq il-qabża jacques fil-baħar. I guessed li l-irġiel fl-tieni tiegħi dgħajsa kienu sinjalar me biex tipprova toħroġ il-dgħajjes meta dawn fired l-qtates, u li dawn kienu jaraw me permezz ta'trombi.
  
  
  Minkejja l-sħana tal-ġurnata, meta tolqot u marru taħt, l-ilma kien daħlu l-kesħa. Xorta filwaqt il-ħajja gillette fl-naħa tiegħu, huwa qabża sa kważi immedjatament u swam mill-ko-kruċieri l-tieni dgħajsa, li issa kien jħaffef lejn me. Fuq l-ispalla tagħha, huwa ra l-kruċieri tibda dawwar fl-insegwiment.
  
  
  L-kruċieri kien għadu f'nofs it-titjira meta l-toqrob reċiproki sparati ieħor qtates. Navali tal-missili whizzed passat me, huma biss l-ħames tarznari bogħod, u din id-darba dan laqat il-kruċieri fin-nofs. Ma kien hemm l-hellish splużjoni, u l-I ntlaqtet ħażin mill-qawwi shockwaves li t-tixrid permezz ta'l-ilma bħal kurrent elettriku li tgħaddi minn vojt ħajjin tal-wajer. L-kruċieri kiser barra, jibgħat sa ġgant geyser tal-ilma, il-frak, u tal-wajer.
  
  
  Ftit sekondi wara, il-jsegwu dgħajsa jinġibed sa l-naħa, u jgħinu l-idejn titneħħa me abbord. Ladarba fuq il-gverta, huwa ra li din id-dgħajsa kien eżatta replika tal-kruċieri li kellhom biss ġew meqruda; anki ma l-tqaxxir u dħaħen żebgħa u l-għadd ta'nies fuq il-bord. Iżda din id-darba, wieħed mill-irġiel wera kartolina mal-siġill tal-Istati Uniti u l-firma tal-president.
  
  
  "Aħna jagħmel apoloġija għall-inkonvenjenza," qal il-bniedem ftit. "Aħna ma laħqux il-baċir fil-Whisky Cay. Xi ħadd twaqqaf żgħar devjazzjoni fuq il-ġeneraturi dewmien istati uniti. Meta rajna l-oħra dgħajsa titlaq miegħek, aħna guessed dak li ġara."
  
  
  "Grazzi," I tbissem. "Inti għandek rkuprati ukoll."
  
  
  Huwa ma tixtieq li jammettu li kien proprjetà professjonali. Minflok, huwa qal: "Inti tista'tixtieq li l-bidla fis xi xott ħwejjeġ qabel nilħqu id-destinazzjoni tagħna. Inti ser issib xi ħwejjeġ fil-kabina hawn taħt.
  
  
  I marru bħal u l-mibdula fis-frisk ġins, l-isports qmis, żraben, u kalzetti. Ma kienx eżattament svediż Saville Filliera, iżda kien nadif u xott. Tiegħi salvataġġ ma tistax titlob me xi mistoqsijiet jew joffru me kwalunkwe informazzjoni. Kien probabbilment l-CIA, iżda jien xorta kellha l-ebda ħjiel dwar kif huma ppjanati biex tikseb me lura lejn il-kontinent fil-veloċità Ed kienet fil-moħħ.
  
  
  Meta I marru lura soprano, l-istess persuna li kellhom mitkellma me qabel qalli li aħna għandu jilħaq it-trasferiment punt fil-madwar sitt minuti.
  
  
  I nodded, iżda jien xorta ma wieħed jifhem dak li kien jitkellem dwar. Konna tal-vista tal-Whisky Cay għall-waqt, u minn dak li kont naf ta'dik il-parti ta'l-Oċean Atlantiku, ma kien hemm l-ebda-art għall-mili tal-punent minbarra l-Istati Uniti. I kollha jistgħu ara kienu muntanji l-mewġ tal-ilbies blu min-naħat kollha. .
  
  
  Ħames minuti u ħamsin sekondi wara, konna fil-vista tal-istati UNITI Marina-trasportatur tal-ajru, u l-bniedem fuq il-gverta miegħi qal, "il-Vuċi u aħna hawnhekk - agħfas il-buttuna."
  
  
  Tużżana ġett-pjani ma'mitwija ġwienaħ sib fuq it-trasportatur bħal skur għasafar mistrieħ qabel l-tkomplija tat-titjira. Uħud mill-membri ta'l-ekwipaġġ niżel il-sellum tal-ħabel bħala tagħna dgħajsa avviċinat il-kosta. Huwa ħadlu-idejn tiegħu salvataġġ, imbagħad marru l-taraġ. L-kruċieri miġbud ' il bogħod u kienet kważi barra tal-vista fil-ddawwar il-baħar qabel ma jkun laħaq l-gverta.
  
  
  Il-kaptan tal-bastiment sodisfatti me fil-quċċata tal-inklinat, laqa'lura tagħha, u mill-jinġibed me lejn il-jet-pjan li kien qed jistenna fuq il-gverta ta'l-ajruplan. L-4 Skyhawk magni kienu diġà ġew installati
  
  
  
  
  daru fuq, qed tipprova toħroġ fl-arja. Huwa ħadlu-idejn bil-pilota, żgħażagħ aħmar-segretarju-bniedem, jitqiegħdu fuq it-titjira tiegħu ħwejjeġ, u marru wara kabini tal-piloti. Il-proġett pilota tatni tabella u aħna mitfugħin mill-gverta tal-trasportatur fis-sema fil-'jiġi veloċità. Meta l-President ta'l-Istati Uniti kienet personali tiegħek-aġent tal-ivvjaġġar, - akkomodazzjoni kien strettament l-ewwel klassi...
  
  
  Tliet
  
  
  It-titjira lura lill-Istati kienet mgħaġġla u uneventful. Id-destinazzjoni tagħna kien JFK-Ajruport, NY fi New York, u aħna żbarkati hemm, fuq imħejji apposta tar-runway. Wara l-xemx u l-sema ċar fuq il-Whisky Cay, I ma kienx imħejji għall-ħarxa, ħarxa ta'jannar kiesaħ ta'New York.
  
  
  Ed kien stennija fl-aħħar tar-runway fit-tul, skur limousine. Hekk kif huwa mċaqalqa mill-pjan li l-karozza, l-aħmar-segretarju pilota xejru naħa tiegħu, biddel il-pjan madwar u telaq għall-inġenji tal-ajru l-ajru. Kien hemm żewġ l-irġiel fil-quddiem tal-limo - is-sewwieq u, I guessed, oħra AX-aġent. I probabbilment kienu jafu konna se tiffaċċja kriżi kbira, peress li l-Hawke kważi qatt ma turi l-identità ta'aġent wieħed għall-ieħor. Ed sfruttat fuq il-qasma tal-ħġieġ li separati lilna mill-irġiel fl-quddiem, u l-limo saq permezz ta'l-ajruport.
  
  
  "Ukoll, N3," Ed qal, tfittex l-tieqa, " jiena naħseb li inti ma jkollhom l-ebda informazzjoni ġdida għall-rapport."
  
  
  "Jien ma jibżgħux, sinjur," qal, iżda jien għamilt għid em dwar il-ħlasijiet kruċieri fuq Whisky Cay u salvataġġ tiegħi. Huwa żied jgħid: "naturalment, huwa impossibbli li wieħed jipprova kif kisbu l-informazzjoni. Maria von Alder ma jistgħux jipparteċipaw fil-livelli kollha."
  
  
  "Hmm," huwa biss Ed qal.
  
  
  Aħna saq fis-silenzju għal ftit sekondi qabel ma Ed daru u qal sullenly, " Il-kap tal-federazzjoni russa-Partit Komunista għandu jkun hawn fi New York, bħal, l-sitt minuti. Huwa se jilħqu xi wħud mill tagħna, in-nies fil-laqgħa sigriet tan-NU qabel li jtajru lura l-għada. Aħna ingħataw ir-responsabbiltà tal-żamma tal-ego bla periklu waqt li kien hawn. Hu għalhekk li hi meħtieġa inti daqshekk urġenti.
  
  
  Kien min-naħa tiegħi li mutter, " Hmm."
  
  
  L-limo kien naqas u issa waqfet mill-wieħed mill-ajruport runways, fejn il-folla kbira tal-persuni u l-karozzi kien stennija għall-ego. Ed inklinata bil-ħerqa u bil-ponta fil-ġgant ħafif tal-magna dixxendenti mill-kontroll sema. "Viżitatur tagħna, eżatt fil-ħin," huwa irrimarka, glancing fil-but tal-għassa huwa libes fuq katina sospiżi madwar Gillette.
  
  
  Hekk kif il-russu-pjan waqfet fuq il-runway, l-ajruport tal-persunal malajr rrumblati l-passi li l-quddiem tal-kabina, u l-Sovjetika president tal-partit ltqajna. Diversi-oħra tal-federazzjoni russa uffiċjali kienu jaraw hu madwar l-kbira tal-pjan, u meta dawn laħqu l-taraġ, il-grupp kien immedjatament mdawra mill-pulizija u s-sigurtà tal-persunal - żewġ russa u l - Amerika u wasslet għall-kju madwar l-karozzi. Meta l-purċissjoni mmexxija minn grupp ta'New York-sewwieqa tal-muturi beda, limużin tagħna kien id-dritt wara l-karozza tal-ministru Sovjetika. Hekk konna jidħlu fil-gradi tan-Nazzjonijiet Uniti, fit-tul, stately-linja tal-bnadar fluttering malajr fil-tħaddan-riħ.
  
  
  Ladarba ġewwa l-bini, il-grupp kollu kien mċaqalqa malajr biex wieħed mill-privat-kunsill tas-sigurtà kmamar. Kien kbir, windowless kamra mal-livelli sedili bħal amphitheater għall-spettaturi, bil-podju fiċ-ċentru fejn il-Sovjetika-president u l-ego tal-parti, kif ukoll l-Istati Uniti Konsulent tas-sigurtà u l-ego aides, il-fehma tagħhom siġġu. Hi u Ed, u l-ieħor AX-aġent, huma meqjusa seduta quddiem il-filliera li jmiss mal-russu tas-sigurtà tal-pulizija akkompanjament ta'l-Sovjetika talleader minn ta'Moska. Wara l-istati uniti kienu l-belt, l-istat, u l-infurzar tal-liġi federali tal-aġenti. Il-laqgħa, naturalment, kien magħluq għall-udjenza.
  
  
  Iż-żewġt irġiel kkomunikat permezz ta'interpretu, li whispered minn waħda għall-oħra, hekk li xejn qal jistgħu jinstemgħu fejn konna seduta. Kien simili jaraw issir juru u wieħed jaqta'x-xorta dak l-atturi kienu jgħidu mill-ġesti tagħhom.
  
  
  Għall-ewwel, deher li kemm l-irġiel kienu rrabjata u suspettużi. Ma kien hemm l-lott tal-frowning, frowning, double-bniedem. Dalwaqt, l-rabja mdawwar perplessità, u mbagħad raw li l-żewġ irġiel kienet saret aktar faċli. Ovvjament, dawn kienu jibdew jirrealizzaw li la l-naħa kien seduta wara l-stramba l-inċidenti.
  
  
  Ftit wara, il-laqgħa wasal fi tmiemu, u l-President ta'l-Unjoni Sovjetika u l-istati uniti Konsulent tas-Sigurtà kien li teħdilhom b'idejhom.
  
  
  Imbagħad membru tal-partit tas-Sovjetika premier, li aktar tard sar jaf li kien il-russu l-ambaxxatur-għamlet pass biex il-president tal-Komunisti. Huwa kien qed iżomm granati madwar but. Il-bniedem żganċati l-granati u tefgħu fuq il-bellus tapit direttament fil-saqajn ta ' l-russu tal-leader.
  
  
  Fit-tieni qasma tal-tħaddan terrur li segwew, vuċijiet tagħna kienu tilfu fil-kamra. Kien jidher fil-orrur pura ta Sovjetika ministru tal-bniedem kif huwa t'attivitajiet helplessly stabbiliti fuq il-fatali attivat granati tinsab fuq il-sieq tal-ego tiegħu żraben.
  
  
  
  
  
  Istintivament, I jinġibed tiegħi Luger mill-Wilhelmina tal-holster, iżda Ed qabad tiegħi driegħ. Fuq il-dell innifsu, kif kien aktar mgħaġġel minn me biex tara li ma kien hemm xejn I jistgħu jagħmlu. Gawking biss se tisplodi il-granati aktar mgħaġġel. Il-russu tal-leader ma jkollhomx ħin biex jiċċaqalqu.
  
  
  F'dak il-mument, meta kulħadd fil-kamra kien tieqaf, l-ambaxxatur russu - il-bniedem li niżel il-merħija granati-lunged fil-splussivi. Kien hemm fgat-isplużjoni; l-fatali l-enerġija ta'l-granati tneħħiet mill-ġisem tal-bniedem. Ego-ġisem għebet, il-mira mqattgħin mill-torso.
  
  
  L-effetti ta'l-isplużjoni ixxukkjat il-president tal-Kunsill u lill-oħrajn preżenti fil-podju, iżda inkella dawn kienu tajbin. Ed u l-I immedjatament mċaqalqa l-federazzjoni russa u l-Amerika-delegazzjonijiet madwar il-kamra għall-limousine stennija barra. L-arranġamenti ġew bil-għaġla magħmula għall-US Konsulent tas-Sigurtà u l-persunal tiegħu għar-ritorn għal Washington, filwaqt li l-naħa russa marru għall-Sovjetika u l-ambaxxata qagħdu hemm sakemm ma titlaq għal F'moska.
  
  
  Sadanittant, il-pulizija ambulanzi u N. Y. P. D. sappers bil-kontinġenti tal-gazzetta-ġurnalisti u l-fotografi bdew jaslu fl-NU. L-privat-kunsill tas-sigurtà tal-kamra kien imblukkata mill-pulizija tan-NU, imma Hawke u l-I kienu permessi li jirritornaw ġewwa, fejn il-fdalijiet tal-russu l-ambaxxatur kienu qed jiġu mgħobbija fuq streċer, koperti bil-tarpolini. Diġà, russu tas-sigurtà tal-pulizija u l-istati UNITI l-aġenti huma jippreparaw li jsegwu l-ambaxxatur reċenti tal-movimenti.
  
  
  Sejħa kien magħmul biex il-White House, u l-president ġiet informata dwar dan permezz Della Triq. Qabel ma dan il-konverżazzjoni ntemmet, Ed kien talab lill-telefon li jitkellmu mal-president. Meta rritorna, il-AX-kap tal-wiċċ kien griż.
  
  
  "Din kienet kważi diżastru," huwa qal, rogħda kap tiegħu. "Il-President għandu infurmat me li aħna se tirċievi l-rapport sħiħ dwar l-Sovjetika ambaxxatur tal-movimenti hekk kif l-investigazzjoni isib xi ħaġa. Iżda aħna diġà jafu ħaġa waħda."
  
  
  "Dak li huwa?"
  
  
  "Biss żewġ iljieli ilu," Hawke qal,"l-Sovjetika ambaxxatur kien mistieden fil-parti ospitat mill Helga von Alder u ommha fil-Helga tal-Park Avenue appartament."
  
  
  "Inti żgur?" li hi mitluba fl-sorpriża.
  
  
  Ed nodded differenti AX aġent li akkumpanjati-istati uniti fil-limo minn Kennedy, ny. "Aġent Z1 kien fil-parti. Peress ont, li jafu li kien impossibbli li żżomm rekord ta'l-von Alder tan-nisa fl-istess ħin, kien użat mill-ego f'dan il-dell. Nixtieq żewġ biex tikseb flimkien sabiex ikun jista ' jgħidlek id-dettalji ta'dak il-lejl. Wara dan, nixtieq li jaħdmu fuq Helga von Alder. & ..
  
  
  "Iva sinjur?" I talab tagħha.
  
  
  "Jien ċert I m'għandekx bżonn li infakkarkom ta'l-urġenza tal-missjoni tiegħek. Għandu jkun hemm xi konnessjoni bejn dan in-negozju u l-Von'alders. Issib lilu, l-ebda kwistjoni dak li tieħu."
  
  
  Erba
  
  
  Ed marru waħdu biex AX tal-New York uffiċċju, li jħallu Z1 u me biex jitkellmu flimkien. Wara l-infiq kbira tal-ġurnata dwar l-pjan li jtajru l isfel Whisky Cay u fil-sewqan tal-karozzi'l isfel JFK, NY, I fl-aħħar nett ħass bħal I meħtieġa biex taħdem fuq il-mejda. Hija kienet mistiedna mill-Z1 li jmorru l-klabb sportiv biex tilgħab biki filwaqt li aħna kienu jitkellem.
  
  
  L-ebda wieħed mill-istati uniti, tal-kors, kien jaf l-oħrajn reali tal-ismijiet. L-Z1 innifsu kien madwar l-età tiegħi, ftit pulzieri iqsar u ftit £ itqal, bit-tiben-kulur tax-xagħar u ġusta tal-ġilda. Hekk kif aħna mibdula fis-isports tagħna uniformijiet u beda l-logħba, huwa ra li kien opponent denja ta'biki. Dwar il-qorti, kien żbalji, ċatti-imħallas, iżda huwa laqat il-ballun mal-seħħ fatali, sabiex ikun irkupra bħal gawk bil-battalja, u sar me jiċċaqalqu.
  
  
  "Iż-żewġ iljieli-aħħar il-lejl kien parti reali," huwa beda, u li ġiet maqbuda mill-ħażin tan-nofsinhar tal-aċċent tiegħu fl-ego-vuċi, tip ta'nofs it-nofsinhar tal-aċċent. "Dawn il-von'alders żgur li taf kif divertiment. Kien hemm ftit tal-atturi, l-russu l-ambaxxatur, żewġ British kittieba, dan pop-artist li żebgħa xejn iżda stampi bil-isports ċinturini, u tużżana oħra nies hija qatt ma sodisfatti."
  
  
  "Ma xi ħadd madwar minnhom isibu l-ambaxxatur partikolarment pjaċevoli?" huwa talab tagħha bħala huwa laqat il-ballun, u bil-suċċess kick, huwa saq tiegħu ego iebsa fis-nofs tal-Z1, li jagħmluha impossibbli għalih li jirritornaw il-kick.
  
  
  "Ugh!" huwa muttered, iddrittar bi sforz, Ego tal-wiċċ koperti fil-qtar tas-demm. Imbagħad, b'reazzjoni għal tiegħi corkscrew, huwa qal: "Huwa deher me li l-mistednin kienu faċli ħafna ma'xulxin. Kien daqslikieku kienu l-membri kollha ta'xi klabb esklussiv. Jekk inti taf liema tagħha dwar?"
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Iżda kienu Helga jew tagħha omm, Ursula, qatt waħdu ma'l-ambaxxatur għall-kwalunkwe-tul ta' ħin, waqt il-lejla?" li hi mitluba, tat-tlielaq u l-isfel il-ħatt l-art. Ma kontx naf liema informazzjoni I hu mistenni li tagħti me, iżda l-ebda ħjiel jew l-konnessjoni bejn il-mejjet ambaxxatur u dan jew li von Alder-op jistgħu jgħinu.
  
  
  - "Le," Z1 wieġbu, tagħmel tiegħu sehem ġust ta'tmexxija. "Fil-fatt, il-russu qatta'parti kbira mill-ħin biex jitkellem dan l-artist u fl-aååar intemm l-għaxija billi tixtri żewġ żraben li l-guy ġab miegħu..
  
  
  
  
  
  
  Jiena kelli l-idea selvaġġi. "Dak li taħseb jekk it-TABIB talab tagħha biex iwettqu fiha fuq il-moħħ tal-mejta russu?"
  
  
  "Fiha?" Z1 exclaimed, iduru madwar u tħares lejn me. "Dak li tista-moħħ ego riċerka jipprova?"
  
  
  "Jien biss il-ħsieb," qal. "Ma nistax ġġibu mill-kap tiegħi kif stramba-is-sitwazzjoni kollu huwa. Mhux biss dak li ġara llum, iżda l-preċedenti qtil jew suwiċidji, nixtieq ngħid. Dawn in-nies ffurmaw il-strangest-tim tal-assassins stajt qatt rat. Forsi dawn huma l-ewwel mistoqsija jekk il-mediċina tkun qed tintuża, jew hypnotized, jew brainwashed. Xi ħadd kellhom jagħmlu ih jġibu ruħhom hekk bl-istess mod irrazzjonali. Għandu jkun hemm spjegazzjoni. Forsi l-laqgħa se nagħtu xi tweġibiet, jgħinna nifhmu aħjar ir-raġunijiet għal dan il-każ."
  
  
  "Jiena naħseb li huwa min jipprova." Z1 shrugged.
  
  
  "Ed jixtieq tagħha mċaqalqa ma Helga immedjatament," l-uem qal tagħha. "Hekk kif aħna jintemm il-logħba, jien ser sejħa tagħha hawn u jippruvaw jistabbilixxu d-data għall-illejla. Naħseb li d aħjar għid Hawke fil-kwartieri ġenerali." Kun żgur li tgħid em li nixtieq li jwettaq l-laqgħa dwar l-russu."
  
  
  "Naturalment," huwa qal, nieqsa l-opportunità u li titlef il-logħba lili.
  
  
  Wara doċċa u jkollna lebsin, aħna marru għall-bar u kienet ftit imkessaħ martinis -., u Helge von Alder imsejħa tagħha mill-kabina tat-telefon.
  
  
  "Disinn!" hi squealed bi pjaċir hekk kif hi jinstemgħu vuċi tiegħi. "Inti qed lura. Stupid tiegħi oħt ħalli inti tmur. Ara inti dal-lejl?"
  
  
  "Eżattament dak I fisser," missierha qal. "Jien ser pick-up inti madwar tmien."
  
  
  Meta tagħha sejħa ntemmet, Aġent Z1 u l-I faqqgħet. I marru għall-appartament lussu fl-Sutton Post li kelli mikrija għall-me - jew aħjar, għall-Tony Dawes .
  
  
  Wieħed mill-vantaġġi tal-ħidma moħbi għall-AX kien li l-organizzazzjoni meħlusa l-ebda spiża fil-ħolqien affidabbli jaħbi għall-aġenti tagħha. Tony Dawes ' kmamar ta'lukanda kienu eżempju tajjeb. Kien eleganti, eleganti bachelor kuxxinett bl-ħin tal-parafernalja li tali-bniedem jista'jipprovdi għalih innifsu. Mingħajr ħoss minn barra, għolja biżżejjed biex joffru l-opinjonijiet tal-belt u l-privatezza, u mgħammra bl-aħħar tagħmir elettroniku minn ġewwa tad-dawl biex quadraphonic-ħoss. Tiegħi biss it-talbiet kienu żgħar fenomenali u sawna. I jintefqu l-bqija tal-ġurnata dwar l-borża ippanċjar u irregolari bars, u l-lest bil-sawna. Kien seba ' ħamsa u tletin meta l-I marru għall ara Helga von Alder tiegħi unique.
  
  
  Helga tal-appartament kienet tifla fil fuq Park Avenue fis-snin tmenin, fil-royal-bini li ħares aktar bħal privati minn klabb ta'residenza. I mistenni tagħha li jkun waħdu, iżda meta wasalt tagħha, tagħha, I raw li Ursula kien hemm bil-griż-segretarju-fomm li l-wiċċ ħares vagament familjari, għalkemm l-isem tiegħu maħruba me għal mument.
  
  
  "Iżda Dumplink," Helga milqugħa me, l-għoti me l-soltu miftuħa b'għonq von Alder kiss fuq ix-xufftejn u l-ġbid me ġewwa, "tgħid hi li Ursi" - l-von Alder ibniet imsejħa l-omm Ursi - "u skorta tagħha, Byron Timmons. "Imbagħad I rikonoxxut dan il-bniedem bħala wieħed mill-quċċata tal-pajjiż taż-żejt magnates. Ursula von Alder wkoll tatni kiss fuq ix-xufftejn, li kienet'il bogħod mill-omm, u l-Timmons tatni'handshake ditta.
  
  
  "Ursy u Byron kienu biss ma titlaq," Helga miżjud bil-cherubic tbissima.
  
  
  Byron Timmons muttered, " Oh, iva," u beda tgħin Ursula fis tagħha biċċiet-pil.
  
  
  "Aħna kienu nitkellmu dwar l-foqra Vladimir Kolchak terribbli tal-inċident," Helga qal. "Ridt li tisma fuq l-aħbarijiet?"
  
  
  - "Le, I qal tagħha. "Jien ma jibżgħux."
  
  
  "Huwa ma kienx bħal ego nqatel fil-NU illum," Helga qal sfortunatament, " bħal nar jisplodi."
  
  
  "Terribbli," huwa qal, jistaqsi jekk Ed kien magħmul "bojler-isplużjonijiet" għall-istampa mill-Sam.
  
  
  "Foqra Vladdy," Helga qal, " huwa dejjem kien sħiħ tal-ħajja. Jien ser jitlef lilu.
  
  
  "Ridt tkun taf ego?" I talab tagħha.
  
  
  "Oh, iva," Helga qal. "Kien ħabib antik tal-Ursi tal. Kien hawn lejn id-dar, fil-parti, biss żewġ iljieli ilu.
  
  
  "Aħna ser kollha miss egos tagħna," Ursula kkonfermat, kiss Helga fuq il-ħaddejn, tfarfir xofftejn tagħha kontra l-mini, u l-intestatura għall-bieb. Byron Timmons segwit, l-għoti me ditta oħra handshake.
  
  
  Hekk kif Helga għalaq il-bieb li jitilqu wara l-koppja, hi waqa 'fil-armi tiegħi bil-mrażżna giggle u whispered," Oh, Dumplink, Byron Timmons huwa daħlu l-aktar mill me u fil int. Meta tagħha id-data ġie stabbilit għal inti llum, l-ebda mod meta, tagħha kompletament nesa li illejla tagħha kienet mistennija li jmorru għall-teatru miegħu. Meta I mfakkar tagħha, I kellha tagħmel xi iddisprati modifikazzjoni u l-sejħa fil-Ursi biex jissostitwixxi tagħha. I qal Byron li inti kienu qodma, differenti bniedem I ma kinux osservati fil-snin, u inti kienu biss fil-belt għall-lejl.
  
  
  "Jien naf huwa ma kienx kuntenti dwar xi ħaġa. Nifhem issa.
  
  
  Helga miġbud ' il bogħod, rogħda-kap tagħha. "I jistgħu jkunu hekk imqareb xi kultant. Iżda hi jeħtieġ li jkun miegħek."
  
  
  "Jien kuntent," Hi qal tagħha, " u flattered. Meta tixtieq li tieħu tagħha inti?"
  
  
  "Huwa tali koroh-lejl," Helga qal.
  
  
  
  
  
  L bil-kalma qal: "ħsibt li forsi inti d aħjar jibqgħu hawn u jkun komdu. Jekk inti ma tistax-moħħ xi ħaġa sempliċi bħal champagne u kavjar. Nibża'li l-kollha għandna fid-dar, u huwa l-impjegati taċ-jum off.
  
  
  "Jien ma tistax taħseb tal-aħjar mod biex jonfqu l-filgħaxija."
  
  
  Hi me hi b'xejn. Hija kienet liebes stretta abjad ilbies ta ' filgħaxija, tagħha iebsa tax-xagħar kien bir-reqqa çivili, u djamant necklace ddum madwar l-għonq tagħha mal-tqabbil tad-djamanti pendenti mdendlin madwar tagħha earlobes. Hija kienet lesta li jqattgħu l-lejl fil-belt. Iżda mbagħad I induna li l-Von Alder nisa probabbilment biss liebsa bħal din għall-passat madwar id-dar fil-għaxija.
  
  
  Helga daru fuq il-mużika u mitfi brylev. Hekk hija ressqet champagne u kavjar, u aħna kellha din il-logħba tal-ġenb mill-naħa fuq leopard-istampar ch longue fil-quddiem tal-art għall-saqaf tal-windows, madwar li aħna jaraw il-belt id-dwal u l-kirurġija tal-dlam.
  
  
  "Taf, Tony," Helga qal ip, tidwir għalija bħala kemm aħna sipped imkessaħ champagne, " int mhux bħall-oħrajn l-irġiel stajt magħrufa fil-ħajja tiegħi. Normalment ih jistgħu jifhmu tagħha pjuttost faċilment, wieħed jifhem dak li jridu minn mara. Jien mhux ċert dwar kif int, anki jekk stajt magħrufa inti għal żmien twil. U li l-problema. Jien interessati, u naħseb li l-oħra Von Alder-nisa, inkluż Ursi, huma wisq. Hi f'daqqa waħda sib dritta. "Ridt qed igawdu mal-Maria?"
  
  
  Missierha nodded onestament. "Hija l-isbaħ. Iżda mbagħad inti. Int identiċi triplets, wara kollox.
  
  
  "Mhux kompletament identiċi." I ra tagħha tbissima fil-dim-dawl. Hi mogħtija lili-kikkra tal-champagne u jiżżerżaq fis-president, tagħfas tagħha tal-ġisem kontra l-mini. Huwa jista'jħossu l-sħana tal-ġisem tagħha permezz tagħha l-ilbies. L-eżotiċi riħa ta ' ee woodwind ferħana tiegħi ġenbejn. Tagħha saba jiżżerżaq taħt il-ċinga tal-libsa tagħha u waqaf.
  
  
  "Helga," qal.
  
  
  "Hmm?"
  
  
  "Dan guy, Kolchak jew Vladdy, kif użati biex sejħa lilu-qatt rat l-ebda ego partijiet dan l-aħħar?"
  
  
  Hi ħażin tiegħi corkscrew. "Inti m'għandekx bżonn li tkun ego-arloġġi pa żgħażagħ Dumplink." Hi inklinata bil-ħerqa li jilgħaq me, hekk li l-koxox kienu jmissu.
  
  
  - "Le, iżda jien kurjużi," I insista. "Għandha żar int jew il-familja tiegħek spiss fil-passat ftit ġimgħat?"
  
  
  Hi shrugged, xorta jaqbdu me. "Vladdi kienet waħda ta'dawk in-nies li kienu dejjem jew dejjem kienu mill-qrib lill-ħbieb tiegħi. Innotajt lilu meta kien hemm, inti ma titlef lilu meta kien bogħod." Hi jitħawwad bil-ħerqa. "Iżda dan l-aħħar hija l-preżent. Din hija dejjem aktar importanti."
  
  
  Kont naf li kienet kollha kienet se jingħad. Forsi hija kienet jippruvaw jaħbu xi ħaġa, jew forsi hija biss tassew kellhom xejn li jgħidu dwar Kolchak. Fi kwalunkwe każ, huwa ħass li kien sodisfatt-dmirijiet tiegħu għalissa.
  
  
  Issa kien ir-responsabbiltà tagħha li ma jħallux din l-opportunità jiżolqu permezz-swaba tiegħi. Ma'dawn il-swaba, hija maħlula l-ċinga tal-Helga tal-ilbies. Hi jiżżerżaq kemm ċineg barra l-idejn tagħha, u l-abjad artab drapp naqas madwar il-qadd tagħha.
  
  
  Hi ma kienx liebes bra. Kif hi inklinata lura, sħiħa tagħha, rqiq-sider roża, roża tagħha bil-ponta tal-bżieżel bil-wieqfa fuq il-għan. Hi wriggled quddiem biex jilħqu-wiċċ tiegħi, b'tali mod li tiegħi ħalq mimli bl waħda u mbagħad ieħor tal-bettiegħ-simili mound. - Ġisem tagħha ħadlu vjolenti kif hija kienet caressed mill-bżieżel tagħha mal-ponta tal-ilsien tagħha, sakemm fl-aħħar nett, bil-shuddering daqqa, hi ħadet il-kap tiegħi kemm fl-idejn u miġjuba tiegħi xufftejn li ont. Kif aħna kienet, hija dam l-swaba tal-naħa l-tiegħi fil-koxxa sakemm hija sabet evidenza ta tiegħi tqanqil. Naħa tagħha lingered hemm għall-mument.
  
  
  "Isbaħ, Dumplink, meraviljuża," hi whispered breathlessly, u ppressati tagħha xufftejn tiegħi tal-widna.
  
  
  Huwa qabad tagħha u wettqet tagħha permezz tal-kamra tal-ħajja, permezz tal-foyer, u fis-kamra tas-sodda. Fiċ-ċentru tal-kamra kien kbir-tond-sodda. I tagħha l-isfel fuq il-agħlaq u hija qabdet il-libsa tagħha, kalzetti, u lacy pr qigħan. Kif jistabbilixxu fuq il-satin folji, hi bil-ħerqa li saret l-idejn tagħha biex jgħinu me tluq tiegħi ħwejjeġ.
  
  
  Tagħha, ħass il-fluss tad-demm fl-demm tiegħi bħala-għajnejn tiegħi kiel tagħha sabiħ ħafna tal-ġisem. Hija kienet eżatta replika ta oħtha Maria, bil-perfettament definiti, minfuħ-sider u bil-mod arched-koxox żgħir trijangolu ta'deheb fil-ċentru tal-ġisem tal-mara. Hija miġbuda me fis-armi tagħha, u meta l-korpi tagħna jintmess, hi mdawwar tagħha ras għall-ġenb u qal ip, " jiddispjaċini.: "Isma, Dumplink, fejn iddawwar, tista' tara l-us jagħmlu l-imħabba."
  
  
  I ma kinux innotati qabel li l-tliet ħitan tal-kamra, il-kap ta'l-sodda jew fuq naħa, kienu kompletament bil-maqlub. Kif Helga tal-ġisem clenched u magħżula bl-minjiera, bħal xi perfettament pprogrammati iżda sottili-istrument maskili, il-mirja tal-rifless il-vi-movimenti kemm jekk aħna kienu fin-nofs tal-kbira tiegħi li konna il-grupp kollu tal-parteċipanti.
  
  
  Hija ġiet skoperta, Helga qalli, li hi u oħtha Maria mhumiex kompletament identiċi. Kien hemm differenza kbira fil-mod dawn saru l-imħabba. Iż-żewġ nisa magħmula-imħabba ma infinita immaġinazzjoni u l-kbir miftuħa pjaċir. Iżda l-xebh ntemmet hemm. Filwaqt li Maria kien siekta u l-tensjoni, movimenti tagħha
  
  
  
  
  
  
  dawn kienu sottili rqiqa, Helga kien selvaġġi u l-abbandunata, l-idejn tagħha, l-koxox u l-ħalq kontinwament l-esplorazzjoni tal-ġisem tiegħi, l-iskambju pjaċevoli sensazzjonijiet għal kull waħda hija rċeviet. Kollha tagħha jkunu kien kontinwament writhing, rogħda, u timbotta me akbar u l-aktar għoli ta'l-ekstasi. Kien daqslikieku - u l-ħitan riflessa miżjud l-effett I d-imħabba tużżana differenti tan-nisa, kull wieħed bil-approċċ differenti u r-reazzjoni. Fl-aħħar nett, hija ħalli l-għajta ta'pjaċir pur u waqgħet lura fuq is-sodda.
  
  
  Wara l-mument, hi inklinata fuq me għall-tajba. "Do I tagħmel inti kuntent?" li hi mitluba, li jkopri l-wiċċ tiegħi mal-baci.
  
  
  "Iva," qal. "Iva, inti tagħmel me kuntenti."
  
  
  "Jien kuntent wisq," hija qalet. "Inti l-persuna li ħasbu li kienu."
  
  
  Hija kienet bil-mod jinġibed mill-ee li tħares lejn me, korpi tagħna ppressati flimkien minn ras il-toe. Aħna jinsabu xorta, l-ebda wieħed titkellem magħna. Wara l-mument, hi ħalli l-żgħar daqqa fil-bandiera tal-permess li jwettaq li kien qed jistenna tagħha.
  
  
  "Shh," tagħha omm whispered.
  
  
  Hi waqfa qasira mill-ġdid, iżda mhux għal żmien twil. "Ow!" hi exclaimed. "Ouch! Ah, il-Damplink! OUCH!" - Ġisem tagħha ħadlu convulsively mill-ġdid, sakemm ma fit-tul, artab moan ta'pjaċir, hija rrumblati fuq lura tagħha u magħluqa tagħha l-għajnejn.
  
  
  Tiegħi regolari eżerċizzju tal-programmi għall-ġisem u l-moħħ daħal fil-viċin mill-ġdid, li jippermetti me li tagħti Helga l-aħħar wieħed rigal ta'pjaċir li hi ma kienx jistennew.
  
  
  5
  
  
  Helga fetħet l-għajnejn tagħha u tbissem ip fl me I kif ħasil tal-kap tagħha. "Dan kien l-isbaħ, mill-isbaħ, meraviljuża," hi whispered. Hi tinqaleb u crawled madwar l-żibel. "Jiksbu xi mistrieħ, Dumplink," hija qalet, kiss me u l-mixi permezz tal-kmamar.
  
  
  Mument aktar tard, hi lura bil-flixkun tal-champagne u żewġ tazzi. Hi mimlija wieħed mill tagħna nuċċalijiet u mogħtija lill me. "Dan,"qalet il-kummissarju," ser iżommok okkupata filwaqt li I-doċċa." Hi kienet me mill-ġdid u daħal fis-kamra tal-banju kolibri kuntenti. Sprawled luxuriously fuq is-sodda, I tista'tisma'tagħha tieħu doċċa.
  
  
  I ħa sip ta tiegħi imkessaħ Dom Perignon. Barra, il-riħ telgħet. Ir-raba'tal-ħajt tal-kamra kien kopert bil-drappijiet, u kien jaf li wara l-purtieri kienu windows l-tifla fil-ġnien li mdawra l-erba naħat ta'l-appartament. Ma kien hemm l-riperkussjonijiet barra l-bieb. Huwa ppreżenta-kikkra tal-champagne li jmiss mal-sodda, jinġibed fuq tiegħu qliezet, u mixi matul is-sodda. Meta jinġibed il-parti tal-purtiera tal-twarrib, raw li l-waħda madwar l-bieb kien imbexxaq, jixxengel fil-riħ. Huwa għalaq il-bieb u l-maqful dan.
  
  
  I kienet nofs triq lura madwar il-kamra meta li visibbli-sitt sens, fejqan fil idejn twissija tal-periklu imminenti, mibgħuta me il-messaġġ tagħha. Ma tkun taf għaliex, tagħha istintivament imqajma idejk it-tnejn fil-quddiem tal-gerżuma tagħha, tagħha mhux stahl jaġixxu malajr wisq. Fl-istess ħin, l-irqiq tal-linja tal-wajer kien mgeżwra madwar il-kap tiegħi u l-sodda tiegħi madwar l-ispallejn. Il-wajer li m'għandekx ġew mwaħħla fil-gerżuma tiegħi minflok imħaffra fil-fond ġol-ġilda tal-tiegħi stirat-armi.
  
  
  Tiegħi attakkant ħalli l tqal growl u jinfaqgħu bir-rabja rooster-irmonk. Huwa ducked ewropea u l-ispalla tiegħu lura. Jien xorta ma setax ara li kienet wara me, iżda li f'daqqa lunge ta ont, I maqbuda idea tal-żewġ jitħabtu ix-xbihat fl-Helga miżgħuda-mirja. I ħares mill-ġdid u raw lili nnifsi u l-persuna wara me rifless hemm. Il-bniedem kienet Z1!
  
  
  Ego tal-wiċċ kienet imfixkla minn l-attakk, iżda l-ego personalità ma setgħux jiġu mibdula. Dan kien l-istess bniedem li kellha biki ma fil-klabb sportiv dik il-ġurnata.
  
  
  Kien impossibbli li jifhmu għaliex kien tipprova toqtol me issa. I kollha jistgħu ma kien nipproteġi lili nnifsi. U dan kien eerie, tħossok skomdu biex jaraw xi ħadd jipprova li joqtlu me fl-istess mirja fejn, biss reċentement, I d tidher lili nnifsi u Helga jgawdu intensa-sess.
  
  
  Huwa għadu ma kinux innotati l-riflessi tal-ħajt u ma tkunx taf I kien jaraw lilu permezz ta'dan. Huwa beda li jneħħi l-riġel tiegħu għall-bqija l-irkoppa tiegħu fuq tiegħi lura. Hija kienet savagely bdiet mill-ego tiegħu mal-tagħha sieq tax-xellug, laqtu l-uem fl-kneecap u li jiksru l-sl. Huwa fgat dwar l-uġigħ u bdew jonqsu, sejjer me miegħu. Tagħha ppruvaw wriggle fuq il-wire russell, ddawwar l-kap tagħha bħala hi waqgħet. Huwa kellu persistentement li l-noose, xorta jippruvaw li joħonqu me. Hi tista'tara l-wiċċ tiegħu b'mod ċar issa. Ego-għajnejn kienu ħġieġ , bħallikieku kien hypnotized jew drugged.
  
  
  Sa issa, in-nemes kien ont, bit-tama I jista nipproteġi lili nnifsi mingħajr qtil lilu. Iżda I raw li dan mhux possibbli. Huwa ewropea l-iebes tarf tal-lemin tiegħu fil-bażi ta'l-ego tal-gerżuma, l-għoti ta'fatali mejtin daqqa. L-daqqa kienet qawwija u nadif. Ego-għonq tal-tinqasam u kien mejta, probabbilment mingħajr ma jkunu jafu li l-Ego kellhom jinqatlu lilu. Ego tal-ġisem waqgħet l-art, il-grotteski-mira ta'daru fuq il-ġenb. Tagħha, ltqajna u kien sa, transżonali l-ego, il-korp.
  
  
  Ont, I tista'tisma'l-doċċa fil-kamra tal-banju. L-fond-munzell twapet fuq l-art tas-sodda kalma l-ħsejjes tal-ġlieda tagħna. Fiż-żmien, deher ċar li Helga von Alder kellhom mħajjar me fis-kamra tas-sodda, u jien kont naf li l-Aġent Z1 kienet qed tippjana biex jagħmlu l-attentat fuq il-ħajja tiegħi. L-ebda kwistjoni kif tajba hija kienet miegħi fil-forma, jien qatt ma seta'
  
  
  
  
  
  I ninsew li l-tagħha hi bniet kienu esperjenzati attriċi.
  
  
  Min-naħa l-oħra, huwa miċħuda l-rapporti fil-midja dwar tagħha, għad hemm il-possibbiltà li hi innoċenti. Z1 naf li kienet laqgħa Helga illejla u jistgħu jkunu segwiti tiegħi appartament. Jekk, kif I issa hemm suspett, li kien irċieva l-ordnijiet li joqtlu me, huwa jista'jkollhom niżel fil-kamra mill-terrazzin filwaqt li Helga u l-I kienu jagħmlu l-imħabba, u hi ma tkunx taf aktar dwar dan milli hi l-ma.
  
  
  Jekk dan huwa minnu, huwa ma setax ħalli Helga juru predisposizzjoni tiegħu u jsibu l-bniedem hi d maqtula li tinsab fuq tapit tagħha. Ma jistax ikun hemm xi spjegazzjoni li jissodisfaw tagħha jekk hi ma kinitx minfuħa kopertura tiegħi. Jekk huwa ma, il-web jwassal huwa diġà kellu dwar il-każ, Von Alders, tkun inutli. Kien hemm wieħed biss ħaġa li tista'tagħmel, u li kien li dawwar il-ġisem matul il Hawke, li kellhom kull mezz għad-dispożizzjoni tiegħu biex jiddisponi minnha mingħajr ħadd jinnota.
  
  
  Tagħha, tbaxxa, neħħa l-katavri fuq il-dirgħajn, miġbud ego madwar il-kamra, matul il-jum, u tefgħu hija fit-toroq. Mbagħad huwa malajr lill-sodda tat-telefon għal sejħa Hawke. Kelli biex jitkellmu mingħajr scrambler.
  
  
  "Dan huwa serju tan-negozju," qal, hekk kif huwa wieġeb. Fil-qosor, huwa qal-Uem eżattament dak li ġara, improvising il-kodiċi kif marru flimkien. Fil-konklużjoni tiegħu huwa stqarr: "ħabib Tiegħi u l-I se jħallu hawn malajr. Inti tista jimmaniġġjaw l-investigazzjoni? "
  
  
  Ed mifhum. "Jħallu l-arranġamenti kollha biex me," huwa qal, " iżda ġejjin u ara me illejla."
  
  
  "Jien l-ippjanar dwar dan," qal, u tnaqqas il-konverżazzjoni qasir meta smajt Helga itfi l-doċċa fil-kamra tal-banju.
  
  
  Ftit minuti wara, Helga daħal fil-kamra fil-enormi iswed negligee li żvelat kull dettal tal-ġisem tal-mara. Kien sprawled fuq il-kbar tas-sodda mill-ġdid, jixorbu champagne madwar tal-ħġieġ. Fortunatament, Aġent Z1 tal-mewt kienet mingħajr tixrid ta'demm, u ma kien hemm xejn fil-kamra li jindikaw il-ġlieda li kienu diġà ħadu post hemm biss ftit minuti ilu. Jekk Helga kien parti mill-plot u ġew lura jistennew li ssib me mejta tal-ġisem, hija ma jagħtu l-ebda indikazzjoni. Minflok, hija snuggled sa jmiss me fuq is-sodda filwaqt li Ay jitferra tagħha tal-ħġieġ ta champagne.
  
  
  "A imħabba," hija qalet, li jmissu tiegħi tal-ħġieġ bil-ont.
  
  
  "A imħabba," I qablu.
  
  
  Wara sirna fis-sakra, huwa mdawwar saqajn tiegħu mis-sodda u qal, " Mur fuq, Disinn, jien ser nistedinkom biex pranzu. Man-ħajja mhux biss mill-imħabba. L-anqas ma dan il-bniedem.
  
  
  Aħna għażilna ristorant żgħir, dimly lit-franċiż post, mhux bogħod minn Helga tal-appartament. Kien għadu borra barra, iżda r-restorant kien sħun u divertenti, u s-servizz u l-eda kienu eċċellenti. Iżda ont verament ma kienx bil-ġuħ, bħala matul l-ikla, ont jinżammu jimmaġina l-makabri-xena li aktar tard isiru fil-Helga tal-appartament bħala Ed fil-ġisem tal-mejta AX-aġent.
  
  
  Helga ma jidhirx li l-avviż tħassib tiegħi u kielu b'entużjażmu, chat animatedly matul l-ikla. Ladarba, hi preti li merluzz - l-istess ġest Maria kienet għamlet meta hi d-xellug tagħha fil-Whisky Cay - u qal, " Dumplink, ejja mmorru x'imkien għal tmiem il-ġimgħa allura nistgħu jkun waħdu. Inti tax-xellug ma Maria. Huwa min-naħa tiegħi issa."
  
  
  I kien amused minn din il-jilgħab-kompetizzjoni li diġà kienu jeżistu fost l-bniet. "Dak li kien fuq moħħok?" I talab tagħha.
  
  
  Hi magħmula vaga ġest mal-naħa tagħha fl-arja. "L-messiku. Forsi Spanja. Fin-nofsinhar ta'Franza. Wara kollox, il-jet-pjan huwa biss seduta wieqaf fuq hanger. Aħna nkunu nistgħu nieħdu vantaġġ ta li." Hi offruti bħala każwali daqs li kieku kienet nitkellmu dwar l-taxi isuqu madwar il-belt. U l-I tista'tara li hija kienet serja.
  
  
  "Ukoll," qal, u tħalli l-għażliet tiegħi miftuħa, minħabba I ma tafx x'kumplikazzjonijiet jkun hemm wara l-Aġent ta'MANNARA tal-mewt.
  
  
  Helga nodded, u hi sorpriż lili mill-f'daqqa waħda qed ifittxu serji. Dan ma kienx il-burdata hija kienet mistennija mill-giddy von'alders.
  
  
  "Jien ser jgħidlek xi ħaġa, Tony," hi whispered, swaba tagħha entwined mal-mini kif aħna sipped tagħna cognac. "I jirċievu l-vibrazzjonijiet mill-inti, l-vibrazzjonijiet tal-kbira tal-enerġija. Dan huwa dak li stajt dejjem riedu fil-bniedem. L-gentleness tal-kura tal-għalliema u l-qawwa tal-awtorevoli-persuna. Xi kultant issib waħda jew l-oħra. Imma kemm l-qatt! Huwa tajjeb ħafna. Hi frowned u bil-mod magħmula-moħħ tagħha: "I ladarba ppruvaw jispjegaw dak li ridt tagħha għal bniedem kont naf. Kien ġentili iżda mhux qawwija, u qal I ħass-istess mod għaliex jien qatt ma kien jaf l-missieri. Huwa qal I kien qed tfittex l-għalliema u l-missier kollha rrumblati fis-wieħed. Taħseb li?"
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "Jien qatt ma jaħsbu dwar dawn l-affarijiet, ir-raġunijiet għall-emozzjonijiet tiegħi. L-sentimenti infushom huma importanti ."
  
  
  "Jien naħseb li l-hekk, wisq," hi miftiehma. "Iżda jien naħseb dwar l-missieri kultant, u naf li l-Maria u Elsa taħseb li wisq, anke jekk aħna qatt ma tkellem dwar il-nen."
  
  
  "Ma tiftakar ego fil-livelli kollha?" I talab tagħha.
  
  
  "l-ebda. Biss dak Ursi qalulna. Kien maqtula F'berlin matul waħda mill-Alleati bombi kampanji fil-tifqigħa tal-tieni Gwerra Dinjija. Aħwa tiegħi u l-I kienu żgħar ħafna imbagħad, u kien biss bl-miraklu li Ursi salvat us ħaj.
  
  
  Hija tbissem u l-limiti mill-ġdid. "Bu
  
  
  
  
  
  
  "Magħhom, il nemes tal-ħajja saret tajba," hija qalet.
  
  
  Aktar tard, meta ħa l-Helga lura għall-appartament tagħha, baqa ' żmien twil biżżejjed biex tiżgura li l-Ed kienet neħħiet it-ġisem mill-terrazzin. Naturalment, huwa ħa l-kura ta'dan. Meta tlaqt Helga tal-dar, hija fakkret lili mill-ġdid li hija riedet-istati uniti biex imorru flimkien għal tmiem il-ġimgħa. Dawn wiegħed li ħalli inti tkun taf. Imbagħad ont, marru bħal u ħa taxi l-AX-kwartieri ġenerali.
  
  
  Sitt
  
  
  TOPOR tal-New York uffiċċju kien jinsab fuq il-belt T'isfel tal-Naħa tal-Punent, fil-maħżen il-bord tad-distrett. Il-lag ma kienx kuntenti meta jinstemgħu l-indirizz. Naħseb li huwa maħsub I kien se rob ego fuq il-mod, minħabba li smajt lilu daqqa mal-eżenzjoni bħala aħna jinġibed sa l-dar. Ego mdawwar tagħha fuq u ltqajna. Kif hi bdew jaqsmu l-bankini, huwa inklinata mill-twieqi u talab, " Dak li l-kwistjoni?": "Inti ċert li dan huwa il-post it-tajjeb għalik, ħabib?"
  
  
  Huwa xejru l bogħod. L-ego sentimenti kienu tinftiehem. Il-moll kollu kien skur u abbandunat. Il-bini li jinżammu l-AX-kwartieri ġenerali kien mudlama, ħlief għal wieħed imdawla kamra fil-quddiem tal-bini. Il-lag ma kellu l-ebda mod ta jafu li kollha l-oħra tal-twieqi skur fil-bini kienu miżbugħa fuq jaħbu l-aġitazzjoni li ġeneralment marru fuq ġewwa erbgħa u għoxrin siegħa kuljum, u li l-persuni bil-qawwi l-infra-aħmar teleskopji kienu kontinwament jaraw il-toroq. Bħala kwistjoni ta'fatt, xufier tat-taxi ma tistax tkun aktar sikur kullimkien fil-belt milli jkun l-beraħ hemm, barra l-aktar qawwija kontro-aġenzija fid-dinja.
  
  
  Il-lejl tal-gwardja tal-xogħol fil-imdawla quddiem l-uffiċċju, li ħares bħal normali żona ta'ħażna, ppressata il-qanpiena-buttuna ta ' taħt l-iskrivanija tiegħu, u l-tagħha, marru permezz il-bieb tal-ħadid l-lift mal-nies. Sentries mal-teleskopji fit-twieqi hawn fuq kienu diġà approvati me ma kemm l-irġiel meta kien għadu joqrob lejn il-bini.
  
  
  "Ed tax-xellug l-ordnijiet li inti tieħu l-kantina hekk kif inti tidħol," l-operatur lift qal. Il-karozza imnissel.
  
  
  Il-kantina fisser li l-Ed kien stennija għall-me fil-aġenzija morgue. Bħal ħafna top secret-intelliġenza l-organizzazzjonijiet, AX kellu jkollhom tagħha stess morgue fuq is-sit li jimmaniġġjaw il-kadavri li ma setgħux jiġu immedjatament mgħoddija lill-pulizija. Madankollu, ħafna mill-korpi kienu eventwalment mdawwar fuq infurzar tal-liġi lokali wara l-triq ġiet approvata, u għalhekk ma kien hemm l-ebda imbarazzanti-mistoqsijiet.
  
  
  Hija kienet misjuba mill-Hawka wieqfa li jmiss Z1 tal-koperti tal-ġisem. L-AX medika-eżaminatur, Dr. Kristoffer, kien miegħu.
  
  
  Ed nodded fil me, u l-mediku eżaminatur, min aħna imsejħa Dr. Tom, qal, " jien ċert dak li qed jitkellem dwar.: "Stajt jsir preliminari laqgħa, Nick. Dan huwa konsistenti ma dak li stajt qalulna. Ego, il-mewt kienet ikkawżata minn maqsuma l-għonq."
  
  
  "Ma issib xi ħaġa oħra?" I talab tagħha.
  
  
  Dr. Tom ħadlu kap tiegħu. "Xejn għadhom. Għaliex le?"
  
  
  Minflok jwieġbu l-uem, tkellem Ed. "Aġent Z1 rrappurtat li inti llum ma tiegħi suġġeriment biex iwettqu l-laqgħa dwar l-Ambaxxatur Kolchak tal-moħħ?"
  
  
  - "Le, ma kontx," Hawke qal. "Huwa waslet lura hawn għall-HQ u qalli li inti kienu kkuntattjati Helga von Alder. Imbagħad tagħha ego ma tara lilha. Ma kien hemm l-ebda referenza tal-laqgħa. Dan huwa importanti? "
  
  
  "Forsi," qal bil-mod. "Li tista'tagħtina possibbli motiv għall-ego attakk fuq me."
  
  
  Ed frowned. "Jien ma wara għalik."
  
  
  Tagħha, kont naf li jitkellem fil-quddiem tal-Dr. Tom, li kien l-ogħla livell, kien permess għall-azzjonijiet kollha, u għalhekk sikur. "Ukoll, meta huwa attakkati me fil-Helga tal-appartament, huwa eżamina dazed - bħal raġel li ma setgħux kontroll ruħu - iżda fiżika tiegħu l-azzjonijiet kienu perfettament koordinat."
  
  
  "Inti ifisser," Ed interrott, " taħseb li huwa kien membru tal-qtil iskwadra?" Kemm jien ma bħal l-idea li Odina, permezz ta'l-aġenti tagħna, jista'jkun taħt l-influwenza ta'dan il - din il-forza, jew xi ħaġa oħra, l-qawwa tagħha."
  
  
  "Iżda dan ma jkunx neċessarjament jispjega għaliex hu ppruvat li joqtlu me," I kontinwi, " sakemm huwa qal jew ma xi ħaġa li tagħha li mhedda dak li qed jiġġieldu. L-unika ħaġa li jistgħu jaħsbu huwa suġġeriment tiegħi għall fiha. Peress li huwa ma jgħaddu l-offerta biex inti, iżda ppruvaw li joqtlu me, jidher qisu dan kien il-konnessjoni.
  
  
  "Eżattament dak li taħseb li l-ambaxxatur tal-moħħ tat-test se juru?" staqsa Dr. Tom.
  
  
  "Jien ma naf," qal. "Iżda aħna reputazzjoni li l-persuni involuti f'dawn l-inċidenti kienu b'xi mod brainwashed. Sabiex l-russu tal-laqgħa kien daqqa li l-prova ta'l - "brainwashing" t-teorija. Aħna ma tista'ssib xi ħaġa, iżda mbagħad irridu xejn li jitilfu l-jekk aħna nippruvaw."
  
  
  "Iva, I ara," qal Dr Tom. Huwa ħares lejn l-katavri tinsab fuq il-blata tal-AX-miżbla. Huwa beda jħares fil-Hawke. "Kif dwar dan, l-imgħallem?"
  
  
  Ed eżita biss għall-tieni qasma. "Mur," huwa qal, nodding.
  
  
  Dr. Tom jinġibed il-karta tal-up fuq tiegħu riġidi il-karatteristiċi. "Dan ser tieħu me ftit jiem," huwa qal deliberatament, " u l-I ser tibgħat rapport malli I tikseb ir-riżultati."
  
  
  Ed u tlaqt mill-miżbla fis-silenzju u ħa l-lift għall-ewwel tieni sular tal-bini. Din il-belt kien tan-nervituri ċentru
  
  
  
  
  
  
  il-kwartieri ġenerali fi New York. Staff ta'aktar minn ħamsin nies ħdimt hemm erbgħa u għoxrin siegħa kuljum fuq teletypes, radjijiet, u magħluqa-ċirkwit tat-televiżjoni tas-sistemi li jinżamm kuntatt ma'l-uffiċċji tad-dinja tal-forzi tal-pulizija. L-aħjar li wasslu għall Hawke-uffiċċju tal kien li jmiss l-kbira tal-kamra. Ma kien hemm l-one-mod tal-ħġieġ tal-windows fuq il-ħitan, sabiex dawn li kienu fil-wiċċ jistgħu ara l-kamra, iżda dawn li kienu fil-kamra ma setgħux ara ih. Dan għamilha possibbli għall-oħra AX-impjegati biex josservaw il-sigriet l-aġenti li wriet fil-Ed tal-uffiċċju.
  
  
  Ladarba aħna kienu fil-Hawke tal-uffiċċju, il-AX-kap kostanti wearily tiegħu fl-desk-president, rummaging permezz tiegħu l-bwiet sakemm huwa sab mimgħuda sigarru u mwaħħla mitfija fil-ħalq tiegħu.
  
  
  "Irrid jammettu, Nick," huwa qal, " li din il-kawża tkun taf me. X'taħseb tal-die Von'alders?
  
  
  "Huwa diffiċli li wieħed jgħid," qal, l-għażla tiegħi kliem bir-reqqa. "Safejn I kien kapaċi li jiddeterminaw, huma eżattament dak li jidher fuq il-wiċċ. Iżda huwa diffiċli li skont il-fatt li kull darba li l-iżviluppi ġodda jidhru fil-dell, huma marbuta b'xi mod."
  
  
  "Taħdit tal-iżviluppi l-ġodda," Ed qal, " jien ma kellhomx żmien biex jgħidlek dwar il-Monte Carlo. Aħna biss rċevew messaġġ mill-Interpol-lum.
  
  
  "Monte Carlo?" I talab tagħha.
  
  
  "iva. Hemm każinò hemm. Raġel jismu Tregor, il-Belġju, il-pawżi tal-bank. Tregor brother fil-liġi ppruvaw stab-Kanċillier ġermaniż ma ' sikkina ftit ġimgħat ilu, iżda minflok mwaħħla l-sikkina fil-gerżuma tiegħu. Aħna ma jkollhom xi ħaġa fuq Tregor, iżda inti d aħjar tmur iċċekkjaha xorta waħda.
  
  
  "Il-ġestjoni tal-każinò titwaqqaf temporanjament il-logħba," Hawke qal. "Iżda huma qablu li jġeddu l-ego fil-jum. - Lukanda tagħha tixtieq inti jkun hemm meta l-każinò tiftaħ mill-ġdid, iżda ma rridx li titlef il-kuntatt mal-Von'alders. Inti tista jimmaniġġjaw it-tnejn minnhom? "
  
  
  "Mhux problema," l-uem qal tagħha. "Qabel il-lejla, Helga begged me li jmorru għall-Messiku tagħha. Qalet jista-użu tagħha tal-jet privat."
  
  
  "U l-taħseb li hi ser jaqblu li Monte Carlo?" "Inti għandek jinvestu ħafna fix-xogħol tiegħek."
  
  
  "Dan għandu l-premjijiet." "Nista'ukoll jimmaġina," huwa wieġeb, tmewwiġ me bogħod madwar l-uffiċċju tiegħu.
  
  
  Seba
  
  
  Kien kmieni, eżatt qabel tmien nofs in-nhar l-għada filgħodu, meta qabbdet sejħa mill Helga tal-appartament. Kont naf li hi ma tkunx sa daqshekk kmieni, iżda I ma tistax tpoġġi l-barra xi itwal jekk konna se jtir li Monte Carlo dik il-ġurnata.
  
  
  L-vuċi li wieġeb kien sleepier mill-kmamar tas-sigurtà. "Bonġu hemm. Hi hemm?"
  
  
  "Helga,"qal," din hija Tony Dawes."
  
  
  "MIN?" li hi mitluba, xorta nofs rieqed. "Bonġu?"
  
  
  "Alla tiegħi," qal, tidħaq, " ma tgħidli inti insejt me hekk malajr wara l-aħħar bil-lejl. Dan huwa Tony.
  
  
  "Il - ... Tony, Dumplink" - issa rewmatiżmu kien sħiħa tal-ħajja.
  
  
  "Ir-raġuni hi msejħa inti daqshekk kmieni kienet minħabba li hija riedet li nistedinkom fuq il-vjaġġ ftit biss l-żewġ tal-istati uniti. Iżda minflok Spanja, Franza, jew il-Messiku, ejja nagħmlu Monte Carlo. Kif li l-ħoss?"
  
  
  "Tal-bniedem," hija qalet. "Meta tixtieq li jmorru?"
  
  
  "Sinċerament issa," Hi qal, " din il-għodu, malajr kemm jista'jkun. Inti qal il-pjan kien lest.
  
  
  "Naturalment," hija qalet. "Iżda għaliex Monte Carlo?"
  
  
  Stajt diġà ddeċieda li jispjegaw tiegħi reali ir-raġuni għall-għażla tal-Monte Carlo. Li filgħodu, it-TELEVIŻJONI, radju, u l-gazzetti kienu kollha jitkellem dwar l-każinò jaħarbu.
  
  
  "Inti probabbilment ma semgħu tal-Baħar tal-Barents-territorju," qal. Hemm ħafna flus fil-każinò. L-aħħar bil-lejl, il-ġestjoni sospiż il-logħba għal jum. - Lukanda tagħha jkun hemm meta jibda mill-ġdid."
  
  
  Ħsibt li jkun biss dak Von Alder tixtieq. Kont naf li d guessed dritt meta smajt tagħha squeal ta'pjaċir.
  
  
  "Ejja mmorru," hi exclaimed mingħajr eżitazzjoni. "Hekk kif inti se tkun lesta għall tat-tluq? Tixtieq hu li pick-up fuq perijodu Fit-Gżira?"
  
  
  L-Von'alders jinżammu tagħhom fil-pjan Fit-tul tagħhom Gżira immobbli fuq il-Kosta tat-Tramuntana. Ont kien fil-manor ftit drabi magħhom nemes ġew issodisfati l-familja. Għalhekk, peress li l-tagħha kien jaf fejn kien li ġejjin minn fis-sala tagħha qal ħej I d jilħqu tagħha hemm sagħtejn.
  
  
  I taw lill Hawke u mbagħad ħadmu ftit fl-żgħar fenomenali fil-appartament tiegħi qabel ma jkollna imħejjija u l-ippakkjar borża tiegħi. Ed bagħtet tal-karozzi bil-mutur li jieħdu me Fit-Gżira, u meta sirna hemm, ont, huwa sab Helga stennija u diġà-tħejjija tal-pjan għall-Von Alder privati airstrip.
  
  
  Inqas minn sagħtejn wara l-Helge imsejħa tagħha, aħna telaq fi Lear jet u taru fuq l-Atlantiku. Helga u l-I kellha din il-logħba fuq is-siġġijiet fil-dahar ta ' l-kbir tal-kabina, li kellha l-amenitajiet - ch swali, sufan-sodda, bar, u anki kristall chandelier - tal-ħajja komda-kamra.
  
  
  Kienet perfetta jum għall-qasam; l-sema kienet blu u cloudless, mill-orizzont l-orizzont - bidla merħba mill-aħħar bil-lejl overcast tat-temp. Il-baħar taħt il-us kienet mingħajr xkiel tapit blu.
  
  
  Helga wasslitni fil-kabini tal-piloti biex jissodisfaw il-proġett pilota, il-Kaptan Dirk Aubrey, u l-ko-pilota Douglas Roberts. Aubrey kien tall huma rqaq, mgħaġġla guy bil-lapes-irqiq iswed kaċċa nisa. Roberts kien rqiq żagħżugħ, probabbilment,
  
  
  
  
  
  
  kien fil-bidu tiegħu twenties, bil-mara tax-xagħar u freckled-qamar-wiċċ.
  
  
  "Hi fuq il-kors," Aubrey qal, nodding lejn l-dashboard,"u t-temp huwa ċar, u huwa miftuħ mill-Orly, fejn aħna ser fjuwil."
  
  
  Matul il-ftit sigħat li jmiss, Helga u l-I konjizzjoni lilna nfusna minn jaraw film, li hija wriet sempliċiment billi tagħfas ftit buttuni, u mbagħad ikollhom backgammon. Helga deher ħafna aktar baxx minn dak il-lejl ta'qabel, iżda hi xorta kien tajjeb il-kumpanija, u l-ħin li għadda malajr.
  
  
  Irridu ġew anqas minn ħamsin mil'il barra mill-kosta ta'Franza meta, mingħajr twissija, il-pjan waqgħu l-imnieħer-l-ewwel fil-baħar. Helga għajjat. Kollox fil-kabina li ma kienx bil-isfel, inkluż Helga u me, jiżżerżaq madwar l-immejjel kabina ta'l-art u l-laqat il-kabina magħluqa-bieb iebes.
  
  
  Helga kien għadu sfruttata kif hu ppruvat li jduru fuq in-naħa tiegħu li jiftaħ il-bieb tal-kabina. Dan kien maqful. Kien Wilhelmina li fil-out, tiegħi Luger fl-ispalla holster, u sploda l-lock. Il-bieb iffavorixxa miftuħa, tiżvela l-kabina li issa kien direttament taħt me.
  
  
  Meta missierha peered fil-kabini tal-piloti, raw li l-Kaptan Aubrey kien għadu fil-kontrolli, iżda l-ego, l-joħolqu, deher li kien iffriżat. "Ko-pilota Roberts kienet tinsab fuq l-art, mejjet jew mitluf minn sensih. Il-pjan kien għadu jaqa'lejn l-oċean.
  
  
  Ma kienet mitluba mill-Aubrey, li rriżulta kap tiegħu għall-mument u ħares lejn me. Imbagħad huwa marru lura għall-sewqan, kemm-idejn taqbad l-isteering. Tħares lejn il-wiċċ tiegħu, hi kien jaf l-istess vojta-espressjoni li l-aġent kienu jidhru meta d ppruvaw li joqtlu me fil-Helga tal-appartament. Ego-għajnejn kienu ħġieġ, bħallikieku kien taħt hypnosis jew taħt l-effett tad-drogi.
  
  
  Sa dan il-punt, is-swaba'tagħha ġew mdendlin mill-ġenb tal-kabina għall-jum. Issa huwa itlaq tal-qabda tagħha u lunged'l quddiem fil-kabini tal-piloti. Huwa laħaq il-proġett pilota fl-kontrolli. B'xi I ġestiti li jaqbdu l-fergħa waħda madwar l-Ego l-għonq u l-lift Ego parzjalment mingħajr l-rota, iżda huwa xorta persistentement kien imwaħħal mar-kontrolli sakemm hu fil dwar huwa bil-qawwa kollha tiegħu u tefgħu Ego lura fil wara tal-karozza.
  
  
  Il-pjan kompliet taqa'lejn F'moska.
  
  
  Huwa niżel fis-sit tal-bdot u jerked l-rota iebes. Qawwija shiver dam il-jet mill-imnieħer li denb, iżda imbagħad l-imnieħer bil-mod beda jiżdied. Huwa kompla biex jiġbdu l-rota, tisfija kull tal-muskoli fil-ġisem tiegħu, jippruvaw biex jingħelbu l-seħħ tal-gravità. Fl-aħħar nett, il-pjan livellati off, ftit saqajn mill-Atlantiku. I kien xxurtjati li jkollhom tittajjar biżżejjed pjani biex tkun tista. I ma setgħux jimmaniġġjaw dan il-pjan, iżda dan kien għadu qrib għad-diżastri.
  
  
  Għall-ftit minuti, huwa kienet okkupata-verifika tiegħu l-istrumenti bħala l-jet xkumat b'mod kostanti madwar l-oċean tal-wiċċ. Kollox deher li tkun qed taħdem, allura I imbuttat l-rota quddiem u bdejna tixbit mill-ġdid. Imbagħad Helga imsejħa l-isem tiegħi l-dahar ta ' l-kabina.
  
  
  I mdawwar biss fil-ħin biex tara Aubrey toqrob me bil-wrench. L-azjenda l-isteering mal-naħa waħda, huwa qabad Wilhelmina mill-ġdid ma'l-oħra u l-isparatura l-uem fl-dritt ta ' l-ispalla. Huwa mqassma lura u waqgħet, il-kiri wrench jiżolqu madwar tiegħu daw-swaba. Jippruvaw iżommu l-pjan dwar il-lok, missierha beda jħares lura lejn l-pilota. Huwa marret għall-saqajn tiegħu mill-ġdid, iżda jitreġġa'lura fil-parti ta'wara tal-kabina. Fl-isfond, I raw Helga indivja fil-kantuniera tal-hut. Jien xorta kienu Wilhelmina fl-naħa tiegħi, iżda ma ridtx li jisparaw mill-ġdid jekk Aubrey ma jiċċaqlaq us lejn Helga, lejn l-istati uniti, lejn me.
  
  
  Huwa ma tistax tagħmel dan. Minflok, huwa drunkenly trudged l-bieb ta'l-kabina, li l-Uem irnexxielhom jiftħu minkejja l-pressjoni enormi fuq agħlaq. Ma kien hemm l-ebda-waqfien tal-ego ħlief mill-isparar - u jekk tlift, I d jipperikolaw il-pjan kollu. Aubrey-rendiment fil-bieb miftuħ għal mument, imbagħad tellgħu headfirst. Il-pjan magħżula tagħha madwar sabiex il-bieb ewropea magħluqa. Taħt il-lemin wing, huwa jista'ara Aubrey tal-ġisem li jaqgħu kważi fil-mozzjoni bil-mod, l-armi u s-saqajn mifruxa mal-ġnub sakemm hu laqat l-ilma u għebu taħt il-wiċċ irregolari.
  
  
  Helga ssieħbu me fil-kabini tal-piloti, filwaqt li ont iffoka fuq il-kontrolli tal-pjan. Hi ppruvat li titqajjem Roberts, il-ko-pilota, li kien għadu sensih fuq l-art. Ħej ħadu żmien twil biex iġibu l-ego tiegħu sensi, iżda eventwalment huwa muttered, sel ftit li xejn, u stenna madwar. Kien tħawwad kap tiegħu. "Dak li ġara? X'inhu għaddej?"
  
  
  Din l-imġiba kkonfermat tiegħi suspetti li huwa kien fuq id-drogi. Meta huwa rkuprat biżżejjed biex jitkellmu b'mod koerenti, hu qalli li l-aħħar ħaġa li huwa mfakkar kien l-tazza kafè li l-uem kienet mogħtija għal Aubrey. Kien għadu wisq storduti li jistaqsu dwar l-nieqsa-kaptan, sabiex l-Emu ma tgħid tagħha xejn dwar Aubrey tal-destin. Jien ser toħroġ xi spjegazzjoni aktar tard.
  
  
  Minn dakinhar, l-I kienu kkuntattjati l-torri tal-kontroll fil-Orly, li konna toqrob, u aħna kienu permessi li l-art. Aħna żbarkati ftit aktar tard u l-pjan titwaqqaf tagħha.
  
  
  
  
  
  
  I ma jgħidu I ma tħossok aħjar.
  
  
  Meta sirna sider, madwar il-pjan, Helga ħares lejn me ma beda jinkwieta tħares fl-għajnejn tagħha. "Dak li ġara hemm?"
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "Huwa diffiċli li wieħed jgħid. Dan id-dehra tiegħek kaptan kien imwaħħal mar-rota u l-tellgħu fis-kunitti tal-biża meta l-pjan beda jonqos. Kien probabbilment-half-ġenn meta hu attakkati me u mbagħad qabża. Roberts, tagħna ko-pilota, għandu tilfu l-sensi minħabba l-gravità. Affarijiet bħal dawn mhumiex komuni fil-titjira. Iżda ħalli me kellem lill-awtoritajiet għalhekk li aħna ma jsibux maqbuda fil-burokrazija."
  
  
  Kien impossibbli li tgħid jekk hi verament aċċettati tiegħi spjegazzjoni, iżda hi ma istampa me aktar.
  
  
  Meta "aħna laħaq il-bini tat-terminal, akkumpanjata minn Roberts, li kien għadu tħawwad fuq saqajh," il-kap ta'l-Orla tas-Sigurtà tal-Pulizija misjuba tagħha u talab ego li tibgħat me AX-aġent, raġel hi jaf kif Dammlier,u l-kap lokali. Ta'L-Interpol. Meta kemm l-irġiel waslu, I jafu eżattament dak li ġara, li jindika li l-I suspett ta'l-inċidenti kienu relatati mal-assenjazzjoni tiegħi. I qal tagħha li Helga u l-I meħtieġa biex tmur għall-Monte Carlo immedjatament.
  
  
  "Ippermettuli jieħdu ħsieb li,"l-Interpol-bniedem qal meta hu spiċċa. "Mhux se jkun hemm xi problemi. Forsi l-assistent tiegħek hawn "- huwa mdawwar Dammlier - " tista'ssib affidabbli pilota u l-ko-pilota li inti tieħu l-destinazzjoni tiegħek.
  
  
  Dammlier nodded, u l-laqgħa ntemmet. F'inqas minn siegħa, Helga u l-I kienu fuq il-mod tagħna Nizza, l-eqreb sit ta'nżul li Monte Carlo. Kellna żewġ Amerikani, probabbilment il-parti tal-franċiż kwartieri ġenerali, jew l-CIA, li pilota il-pjan. Dammlier arranġamenti magħmula biex iġibu l-Roberts lura lill-istati Membri, u l-Helga ruħha hu assigurat li kien se tkompli taħdem għal Agħlaq u jirċievu salarju filwaqt li huwa rkuprat minn inċident tiegħu. Safejn xi ħadd jista'jgħidlek, spjegazzjoni tiegħi - li Roberts kienu tilfu l-sensi - kien aċċettat mill-żewġ Helga u l-awtoritajiet.
  
  
  It-titjira li Nizza kien uneventful. Aħna żbarkati jilgħaq mill-għaxija, u Helga u l-I kellha din il-logħba fuq limousine fil-Lukanda de Paris, ħdejn il-każinò fil-Monte Carlo. Helga rranġati għal limousine biex jilħqu l-pjan tagħna, u wkoll riservata konnessjoni tal-kmamar fil-lukandi. Konna xxurtjati li Helga kien magħruf sew; konna garantit-kamra, anki jekk Monte Carlo kien sħiħa ta kurjuż-turisti minn madwar id-dinja. Il-toroq kienu joktor bil-turisti, tagħti l-belt waħda qawwija ferm karnival jħossu, u ma kien hemm l-ebda vojta-kamra f'lukanda.
  
  
  Kif aħna saq permezz tal-toroq tal-Monte Carlo, fejn il-Mediterran shimmered bħal skur, rikki l-inbid fil-għaxija dellijiet, I kien fakkar tal-leġġendarju-istorja tal-Monako tal-oriġini fil-303. Skond il-leġġenda, Korsika. L-verġni, Devot, kien kkastigati mill-gvernatur tal-Korsika meta kien skopra li hija kienet Kristjani. Il-gvernatur kkundannat il-tifla li jkunu marbuta u miġbud fuq iż fuq art mhux maħduma, u mbagħad miġbud fuq l-ixkaffa għall-mewt. Fil-mument meta mietet, abjad ħamiem kien innotat fuq ġisem tal-mara. Wieħed bil-lejl, meta l-ġisem tagħha ttieħdet mill monk u rreklamati fi sajjied tal-dgħajsa, l-abjad ħamiem deher. L-sajjied segwiti l-ħamiem bħala l-għasafar glided tistabbilixxi l - & nb, li jwassal-ego għall-Monaco, u midfuna l-tifla-ġisem hemm.
  
  
  I staqsiet jekk iż-żjara tiegħi fil-Monako ikun biss bħala inkredibbli.
  
  
  8
  
  
  Tiegħi o kien mdawra mill-isturdament l-opinjonijiet tal-effervexxenti-baħar u l-irdum towering tiġbid għall-mili tul il-b'tidwira-kosta. Bħala l-I mhux ippakkjati boroż tiegħi, doċċa, u mibdul, I probabbilment jista tisma Helga madwar mixi fil-kamra tagħha bieb li jmiss. Mill-ħsejjes tal-movimenti tagħha, I tista'tgħid li l-azzjonijiet tagħha, per eżempju, duplikata-minjiera.
  
  
  Il-każinò logħba tkompliet fi żmien ftit sigħat. Aħna ċertament jkollhom minħabba fil-lukanda tifla restorant ma jiżżerżqu-limitu li tiftaħ għall-sema. Iżda kien għad hemm l-ħin għall-ikel. Kont naf li Helga ma dwar il-kura turistiċi, u ħsibt li tkun mistħija jekk aħna ma igawdu din il-ħin flimkien fil-aktar pjaċevoli l-attivitajiet. Bit-tama Helga ħass il-istess mod, l-I solvuti tagħha żgħar iżda potenzjalment koroh-problema mal-bieb imsakkar bejn l-istati uniti mill tordna champagne, kavjar, u tliet tużżana ward aħmar tiġi mogħtija ħej, fil-sitt. Wara madwar minuta, imbagħad siegħa, hija maqluba fuq il-bieb u l-imsejħa me ewwel.
  
  
  "Inti qed attenti ħafna," hija qalet, iż-żamma l-kikkra tal-champagne bħala ospitanti tagħha daħlet tagħha tal-kamra.
  
  
  Kif resqet lejn il-fehma tal-baħar twieqi, hi kienet liebes delikat roża negligee li xeħet-ġisem tagħha fil-sabiħa silwett. Huwa waqfa qasira għall-mument li jgawdu l-opinjoni tal-ġisem tagħha permezz tal-drapp irqiq tal-ħwejjeġ tagħha, imbagħad ingħaqdu mal tagħha fil-tieqa. L-iffissar tal-xemx sparixxew x'imkien taħt l-orizzont, iżda tax-xellug fil-fond, sinjuri, tad-deheb riflessjoni fil-sema ċar. L-ilmijiet tal-Baħar Mediterran, min-naħa tagħhom, riflessi l-ajru, it-titjib ta'l-qdusija, hekk li l-kamra deher ħaj u jgħammex.
  
  
  
  
  
  
  bħall-deheb.
  
  
  "Din hija sabiħa, hux?" qal Helga, tidwir lili.
  
  
  "Iva, sabiħ ħafna," I wieġbu, deliberatament tmexxija tiegħi ħarsa u'l isfel tal-ġisem tagħha sakemm ltqajt tagħha ħarsa. Hi dam ilsien tagħha fuq xofftejn tagħha u talab: "inti bħali, Tony?"
  
  
  "Iva, ħafna."
  
  
  "Kemm għandek bħall-aħwa tiegħi?" hija insistiet. Dan corkscrew sorpriż me wara lejl aħna jintefqu flimkien fi New York, iżda minflok li jwieġeb ħej, sess, tagħha, huwa kellu tiegħu l-idejn u qal: "Inti trid lili li juru tagħha biex inti, kemm?"
  
  
  Hi daħlet lejn me fil-pjaċir orali, mozzjoni bla xkiel, għajnejn tagħha half-magħluqa u l-xofftejn tagħha maqsumin. Hija kienet bies mill ee, u l-ġisem kollu tagħha rrispondew immedjatament, bil-mod jivvibra u l-isfel lejn me. Tagħha saqajn maqsumin u mgeżwra madwar il-minjiera, u I jistgħu jħossu tagħha rogħda kerrej tiftix għal tiegħi stess qajjem, reazzjoni tal-ġisem. Hi moaned ewwel u jixxengel lura, iż-żamma l-kikkra tal-champagne. Huwa stabbilit tiegħu tal-ħġieġ l-isfel fuq l-eqreb-president. Meta huwa mdawwar madwar, li raw li hija kienet niżel off tagħha nightgown.
  
  
  L-golden imqaddsa Lord mdawwar tagħha mikxufa-ġisem fis-sottili dan l-għajxien tal-bronż vara. I'bilkemm kelli ħin għall-tluq tiegħi ħwejjeġ qabel hi miġbud me fis-sala l-president tagħha.
  
  
  "Malajr!" hi whispered pleadingly, l-irfigħ tagħha ġenbejn. Huma ssieħbu fl-istati uniti.
  
  
  "Iva! Iva! Iva!" hi muttered filwaqt li żżomm nifs tagħha. L-idejn tagħha ħakem tiegħi l-ispallejn u l-armi, u dwiefer tagħha imħaffra fil-laħam tiegħi bħala hi ħeġġet lill-me fuq. Ftit il-mumenti wara, ont, ħassejtni-ġisem tagħha miftuħa u l-kuntratt madwar me, mira tagħha għażil naħa għall-oħra mal-passjoni sakemm aħna laħqu l-quċċata ta'ħafna konvulsivi-quċċata.
  
  
  Kif aħna jistabbilixxu-ġenb mill-naħa fuq il-ch longue, hi mdawwar kap tagħha u ħares lejn me. Hija tbissem ip, " Issa inti taf, ma inti?"
  
  
  Huwa nodded tagħha.
  
  
  Tagħha kien jaf liema l-nemes għandhom guessed magħhom kif għandna tax-xellug madwar New York, iżda naturalment, minuti biss ftit ilu, ma kien hemm l-ebda mod li tgħid. Il-mara li tinsab li jmiss lili ma kienx Helga, minħabba li kien I familjari mal-tagħha partikolari l-mod ta'teħid imħabba. U mhux Maria, li hu kien jaf ukoll mill-qrib.
  
  
  "Inti qed Elsa."
  
  
  "Iva," hija aċċettata. "Int ma jiddispjaċini, int?"
  
  
  "Kif tista'titlob din il-spin? Wara dak li aħna biss maqsuma? "
  
  
  Hi l-qima kuntenti. "Helga se jkun jinfaqgħu bir-rabja meta hi ssib dak li stajt jsir. I kien l-infiq il-lejl fil-appartament tagħha meta inti imsejħa me dan filgħodu. Hija kienet għadha rieqda u ma setgħux tisma xejn. Meta inti ssuġġerew li kien hemm il-vjaġġ li Monte Carlo, l biss iddeċieda li l-pakkett u jmorru u ħalli taħseb tagħha Helga. Hija ma tistax tagħmel ħafna sens li jkunu tant gost. Minbarra dan, inti tkun diġà ntefqu biżżejjed ħin mal-żewġ aħwa tiegħi. Min-naħa tiegħi."
  
  
  Is-smigħ tagħha kliem, missierha maħsub li dan kien eżattament l-tip ta'mossa li l-von Alder in-nisa kienu kapaċi. Iżda anki jekk tagħha spjegazzjoni jidher plawsibbli biżżejjed, hija kienet biex tfakkar ruħha li l-von'alders kienu suspett ta ' l-kriminalità huwa kien qed jipprova jiżvelaw tagħha, u li jista'jkun hemm xi ħaġa sinister dwar Elsa-sostituzzjoni Helga.
  
  
  Iżda f'dak il-mument, ma kien hemm xejn I jistgħu jagħmlu. Hija kienet ħafif slapped mill ee fuq ftit tagħha pjuttost-warrani u qal ee biex tikseb lebsin.
  
  
  Meta wasalna fl-każinò wara l-ikla, aħna misjuba mwaħħla. Il-folla enormi sib fil-stretta ċirku madwar wieħed roulette-rota, stennija fl-silenzju. Ġewwa ċ-ċirku kienu tliet irġiel: l-croupier, it-tieni-bniedem fil-unique u nuċċali skur-ovvjament Odina Poe - u Belġjan imsemmi Tregor, il-bniedem li insterqu il-bank.
  
  
  Elsa u l-I irnexxielhom għafas permezz tal-folla għal post biss ftit saqajn bogħod mit-tliet irġiel. Hekk kif wasalna, il-għażil-rota roulette għafast biex tieqaf, u l-jaraw-folla mxiet'il quddiem u gasped. L-croupier dawn enormi munzell tal-laqx madwar l-president tal-Tregor, li bil-kalma mqiegħda ih li jmiss għall-ieħor kbir munzell quddiem minnu.
  
  
  "Oh Alla tiegħi!" Il-mara li jmiss lili whispered excitedly. "Huwa biss mhux nofs miljun dollaru! Dak li hu se nagħmlu issa?
  
  
  Tregor deher tagħtix każ li l-persuni madwar l-Ego. Huwa kien il-ġgant, li jimponi-bniedem bl-kbira taż-żaqq, li kien tax-xorb tal-ħġieġ ta ' l-ilma minerali, li huwa mimlija madwar flixkun bil-wieqfa fil-ego tal-minkeb. Skur ċrieki koperti Ego-għajnejn, iżda l-wiċċ tiegħu, I innotata, kien kompletament vojta maskra.
  
  
  L-għajnejn fil-kamra kienu fuqu, ta'stennija biex tara dak li se jagħmlu d-dieħla. Huwa inklinata bil-ħerqa u mistrieħa tiegħu moħħ dwar il-ewwel gajdra kikkra bl-lemin tiegħu, kif jekk kien meditating, u baqgħu fil din il-pożizzjoni għal ftit sekondi. F'dak il-mument, huwa probabbilment kienet l-unika waħda fil-folla li ħares lejn l-direttur permanenti madwar minnu. Kien kważi fl-istess pożizzjoni bħal Tregor! Kien daqslikieku kienu kapaċi jikkomunikaw ma'xulxin!
  
  
  It-tieni aktar tard, kemm l-irġiel tfittex fl-istess ħin, u bl-idejn ditta, Tregor b'fiduċja-postijiet kollha tiegħu-munzell tal-laqx fuq il-kwadru aħmar fil-quddiem tal-lilu.
  
  
  Elsa qabad tiegħi driegħ. "Huwa ser mħatri fuq l-rebħ tiegħu!" hi whispered incredulously. "Miljun dollaru!"
  
  
  Tregor inklinata lura fl-president tiegħu, u l-croupier għolla l-idejn u beda l-rota mill-ġdid. Kien għażil
  
  
  
  
  
  
  sturdut għat-tieni jew tnejn. Kif bdiet bil-mod ' l isfel, l-onlookers beda kant flimkien, "Aħmar, aħmar-aħmar" - Tregor livell. Fl-aħħar nett, il-rota titwaqqaf. Il-Belġjan mhux mill-ġdid. L-croupier imbuttat ieħor munzell tal-laqx għal Tregor tal-munzell oriġinali. Żewġ miljun dollaru! Id-direttur mbagħad jiżdiedu bil-quddiem u ħabbret fil-vuċi baxxa, " L-rota huwa magħluq għall-lejl."
  
  
  Il-folla trattati mill-ġdid bħala Tregor miġbura ċipep tiegħu bl-għajnuna ta'diversi każinò-impjegati u magħmula-mod tiegħu lill-kaxxier. Tagħha, innutat li mill-inqas tnax-il sigriet aġenti madwar id-diversi-affarijiet barranin tal-istati membri, li kollha hija saret taf, kienu fastidju lilu. Tregor ma setax, huwa ma setax jmorru kullimkien mingħajr dawn l-aġenti jaraw lilu. Il-gvernijiet tad-dinja ma kinux jippermettu li hu li jiżolqu madwar il-belt faċilment.
  
  
  I ħa ħarsa lejn l-mezzi tat-trasport u madwar Monte Carlo. Kien hemm biss tliet toroq li jwasslu madwar il-belt, u dawn kienu faċli biex josservaw. L-awtoritajiet tal-belt tinżamm l-dgħajjes fil-port taħt sorveljanza kostanti, u kienu l-aktar dgħajsa fil-Mediterran. L-ebda wieħed jistgħu jtiru'l bogħod mill-arja, minħabba li Monte Carlo ma jkollhom il-livell tal-wiċċ biżżejjed biex toħloq mitjar. Dawn il-fatturi ma jippermettux Tregor li jaħarbu l-aġenti li warajh biex issir taf fejn ghandek il-flus li rebaħ. Ma kien hemm l-ebda ħtieġa għal me li jsegwu.
  
  
  I kien interessat fl-direttur u l-croupier, li issa jifhmu li l-rota roulette hija prattika komuni fil - - tmiem tal-logħba meta l-dar sofriet bħal telf kbir. L-rota se jiġu mċaqilqa il-kantina tal-każinò, fejn il-każinò-roti madwar l-rosewood huma prodotti. Hu jaf li kull rota kien ibbilanċjat għall-eqreb elf ta ' pulzier, u li mċaqalqa matul il-ħaġar prezzjuż mod preċiż kif l-arloġġ.
  
  
  Iżda l-rota tista'tiġi msewwija. Hu għalhekk li tagħha-lukanda ħa ħarsa mill-qrib lejn dan wieħed partikolari u għaliex tagħha segwiti l-direttur u croupier meta dawn marru permezz tal-bieb li jmiss. Kif jaraw lilhom jisparixxu permezz tal-bieb, I qal Elsa li jmorru lura lejn il-lukanda u stenna għal me hemm.
  
  
  Kien skur fuq il-taraġ li jwassal għall-kantina, iżda l-papa-dawl kien ħruq fil-qiegħ. I kienet nofs triq fl-taraġ meta l-bieb ewropea wara me. Fl-istess ħin, għama brylev fflaxxjati fit. Imbagħad smajt għolja waqqfu l-sider. I malajr jdur madwar u raw li Elsa kien segwit me, kontra l-istruzzjonijiet tiegħi. Il-bniedem, probabbilment il-wieħed li ewropea-bieb shut, qabad huwa sewwa u bil-ponta tal-gun fi me.
  
  
  I mdawwar lejn il-kantina u raw il-każinò direttur u l-croupier li ġejjin sa l-taraġ lejn me. Kemm kienu armati mal-azzarin, u l-croupier wkoll kellu l-biċċa tal-pajp fl-naħa tiegħu. Meta l-żewġt irġiel li laħqu l-pass hawn taħt me, id-direttur jitneħħa tiegħu nuċċali skur. Ego-għajnejn kienu ħġieġ, bħallikieku kien taħt hypnosis jew taħt l-effett tad-drogi. "Oqgħod attent tal-nen," huwa ordnat. L-croupier telgħet il-tubu tal-ħadid, u l-kollox marru l-iswed.
  
  
  Sensi lura bil-mod, u anki meta l-I tista'tara u tisma tagħha mill-ġdid, ħassejtni bħal li kieku kienu I tħares lejn tiegħi inħawi minn distanza u permezz ta'foggy tal-filtru. Tiegħi tal-ġisem u r-riġlejn ħass tqal u ratba. Anki jekk l-idejn mhux maħduma kienu timbotta me, huwa bilkemm ħass xejn. Gradwalment, hi bdiet tħoss is-sintomi ta tagħha għajjien-istat. I filwaqt li kien mitluf minn sensih, I kien ħafna drugged. Hija għandha tkun waħda ta'dawk qawwija tas-sistema nervuża ċentrali.
  
  
  Tagħha tħabtu diffiċli biex jingħelbu l-effetti tal-mediċini, iżda anke jekk ont, kienet fil-forma fiżika eċċellenti, ont kien biss suċċess parzjali. I tista'tara kollox li kien qed jiġri madwar me, iżda jien ma setgħux jimxu. L-croupier u d-direttur tpoġġi me wara r-rota fis-sit ta'quddiem tal-karozza. I ra Elsa, drugged u sensih, sprawled fuq il-sedil li jmiss me, u l-irġiel kienu permanenti ġewwa kemm bibien miftuħa. L-Mercedes-magna kienet tat-tlielaq, iżda l-karozza ma kienx jiċċaqilqu.
  
  
  Imbagħad I nnotat li wieħed mill-irġiel kien aġġustament xi ħaġa dwar il-floorboards taħt saqajn tiegħi. Ftit wara, huwa jiżżerżaq minn madwar l-karozza u smajt lilu jiġifieri, " Sewwa, huwa lest li tieħu off."
  
  
  L-karozzi ewropea magħluqa. Il-magna kien għadu għaddej. Tiegħi befuddled-moħħ ma setgħux jagħmlu sens ta'dak li kien qed jiġri. Dimly, bħallikieku kien I fi ċpar, I raw l-idejn jilħaq permezz tal-tieqa miftuħa li jmiss lili u jduru fuq il-Mercedes. Il-karozza lurched'l quddiem.
  
  
  Imbagħad I induna li kien ser tpoġġi Elsa u me fil-Mercedes, tagħfas il-aċċeleratur l-floorboards. Issa konna tat-tlielaq permezz tal-dlam, abbandunat toroq ta'Monako fuq minn mitt mil siegħa. F'dan il-aċċellerat il-veloċità, il-Mercedes se kollass qabel immorru wisq, u aħna t-tnejn jiġu maqtula. Meta l-korpi tagħna kienu skoperti, deher bħala jekk aħna kien miet b'riżultat ta'overdose tad-droga. Ma jkun hemm ebda sinjal tal-qtil.
  
  
  Tassew, huwa ppruvat li jiksbu l-kontroll tal-ġisem tiegħu.
  
  
  S'issa, konna qed xortik tajba, u l-karozza kienet fin-nofs tat-triq. Iżda se jkun hemm l-għoljiet u l-jdawwru'l quddiem,
  
  
  
  
  
  
  u jekk jien ma bidu tas-sewqan tal-karozzi, aħna ser dalwaqt ikunu barra l-triq. I ppruvaw li jneħħi l-idejn tiegħi, iżda huma ħassew tqal. I ppruvat mill-ġdid. Idejk it-tnejn żdiedu b'mod qawwi, wavered, waqa', u żdied bil-mod mill-ġdid. Hi tista'tara l-dlam-pajsaġġ li tgħaddi minn mimmo fl-għama ċpar madwar l-tieqa tal-karozza. I kien għaraq I kif ippruvat tqajjem l-idejn tiegħi ftit pulzieri lejn l-isteering. Imbagħad ftit sinjali wriet qabel tagħha. I ra swaba tiegħi mill-qrib madwar l-istering, iżda jien ma setgħux jħossu l-rota taħt minnhom. B'xi I irnexxielhom-naħa l-ego ftit gradi lejn il-lemin kif il-karozza daħal S-kurva. Dan kien biżżejjed biex iżommu l-us ser. Il-karozza magħżula madwar liwja fil-'jiġi-veloċità u l-ħruġ ta'isfel inklinazzjoni wieqaf.
  
  
  It-triq kompliet-tluq. I tista'tara permezz tal-twieqi tal-karozzi li konna fit-tarf tal-irdum li imżerżaq stabbiliti kważi miftuħ għall-baħar mit-tmiem tal-bankina. Il-karozza telgħa għal-quċċata ta'l-irdum u mbagħad ġrew l isfel il-wieqaf inklinazzjoni lejn it-triq bħal qoxra tal-metall madwar l-armi tan-nar. It-tajers screeched fuq il-bankina. Xorta skoraġġuti mill-drogi, l-I ppruvaw li jikkonċentraw fuq l-uniku ċans ta'sopravivenza: b'xi I kellha żżomm il-karozzi weqfin u fuq it-triq sakemm fl-aħħar nett dam tal-gass.
  
  
  Deher li l-sussegwenti ħmar il-lejl mhux se jkollhom iż-żewġ naħat. Mili wara mili, il-Mercedes roared passat mudlama-isvezja u l-kabini, u r-brim, brim-toroq ta'l-Côte d'azur. Monako kien ferm wara l-istati uniti. Aħna ġrew tul il-gwarniċuni, l-awtostrada tal-konnessjoni Monako li Nizza, u mbagħad permezz ta'Nizza innifsu, il-kwiet u l-magħluq għall-lejl.
  
  
  L-awtostrada għall-Nizza kien livell bil-baħar-imxarrab, tiżloq, u perikolużi. Id-dahar tal-Mercedes jiżżerżaq minn naħa għall-oħra. Jekk kellna skidded, aħna se jkollhom żbarkati fil-baħar. Iżda l-Mercedes titħaffef permezz Antibes. Fl-aħħar nett, x'imkien bejn Antibes u Cannes, li bdew jitilfu l-veloċità u l-rrumblati permezz ta'Pariġi l-elementi u l-elementi. Bil-kbir l-isforz, I biddel il-istering, il-karozza tellgħu l-ġenb tat-triq u l-titwaqqaf. Il-magna waqfu. Elsa, li kien għadu seduta li jmiss me, ma jiċċaqlaq darba.
  
  
  Disa
  
  
  Ix-xemx kienet brillanti fl-għajnejn tiegħi. Jbiegħu moaned, wisq, gdim-dahar ta ' l-għonq tagħha. L-Mercedes kien għadu pparkjati fuq il-ġenb tat-triq. L-ewwel ħaġa li kien ra li Elsa kien liebes l-għamla. Imbagħad I raw-attendenza tat-tfal barra l-tieqa fuq Elsa sekondarji, magħfusa sa kontra l-ħġieġ u l-tluq fil Agħlaq mal-għajnejn wiesgħa kif hi trab imnieħer tagħha. Hija qieset sabiħ ħafna , kemm jekk hi d biss beraħ mill-iġjeniċi nap. - Trakkijiet u karozzi tal-ħaffef minn fuq il-highway, u l-I nnotat li l-maġġoranza tal-passiġġieri ġewwa craned tagħhom rashom biex tikseb l-aħjar tħares lejn l-istati uniti.
  
  
  Elsa innotata me fuq wiċċu l-isfel, poġġi l bogħod tagħha CD u fl-aħħar, u tbissem.
  
  
  "Aħna ma tieħdu gost-aħħar bil-lejl?" li hi mitluba cheerfully.
  
  
  Ma kontx naf liema hi jaf jew mfakkar dwar l-aħħar lejl, meta konna interrott fuq il-kantina taraġ tal-każinò. Il-lejl kollu kien il-lejl għalija, iżda I għandek tagħti l-von Alder tan-kreditu għall-ħaġa waħda-dawn kienu reżistenti.
  
  
  "Jidħlu fis," qal jegħleb fuq mimmo agħlaq li tiftaħ il-bieb fuq in-naħa tagħha. Qabbdet barra, madwar il-karozza, u l-I segwita tagħha. "Għandna bżonn biex jiksbu lura għall-Monte Carlo. Din il-karozza dam tal-gass."
  
  
  "Iżda kif nistgħu naslu s'hemm?"
  
  
  "Il-Leave lili," qal, ġbid tagħha sa ħdejn me fuq it-tarf ta'l-awtostrada. It-tfal kienu għadhom ġbir ta'madwarna. Huwa mqiegħed Elsa quddiem hu hekk li hi jistgħu faċilment jiġu osservati mill-mogħdija tat-traffiku, u taw tabella sinjal li l-organizzazzjoni internazzjonali għall-qodma. L-ewwel li tgħaddi karozza tal-brejkijiet, u l-sewwieq jinfetaħ il-bieb, jinstemgħu bil-franċiż.
  
  
  "Monte Carlo," qal.
  
  
  "Oi," huwa qal. Elsa u l-tagħha, li kienu sewqan quddiem l-sewwieq, lura għall-Monte Carlo fil-trakk mimlija bil-brunġiel. L-doorman fil-Lukanda de Paris ma tqajjimx eyebrow kif aħna telaq mill-trakk, xorta tagħna fil-għaxija-ħwejjeġ, xejru u rringrazzja lill-sewwieq ta'trakk, u daħlu permezz il-lobbying.
  
  
  I-xellug tagħha Elsa fil-bieb tal-kamra tagħha, u qal tagħha biex tikseb xi mistrieħ. Kif hi daħlet tagħha kmamar, tat-telefon tagħha għ. Din kienet l-aġent lokali, AX, l-bniedem kont naf kif Chiclet. Huwa qal I meħtieġa biex kuntatt lokali tiegħi AX-uffiċċju immedjatament biex tikseb telefonata minn barra l-pajjiż. Ed kien probabilment tagħmel scrambler telefonata. I hurriedly mibdula tiegħi ħwejjeġ-anke fil-Monaco, l-a unique qatt ma tiġbed l-attenzjoni mhux mixtieqa - u marru għall-AX-uffiċċju, li kien jinsab fil-villa mhux'il bogħod mill-lukanda. Chicklet sodisfatti me fil-bieb u l-ġibdet l-me annullata. kellem. Il-post kien titkaxkar bl-istess aġenti huwa d tidher fuq il-każinò, il-poplu assenjati jillokalizzaw Tregor meta d-xellug mal-rebħ tiegħu.
  
  
  Qabel Chicklet talab tagħha dwar Tregor, missierha qal Em dak li ġara li Elsa u me u staqsa jekk aħna jistgħu jissodisfaw il-każinò direttur u l-croupier immedjatament.
  
  
  
  
  
  
  Iklet ħadlu kap tiegħu. "Jien jibżgħu se jkun diffiċli," huwa qal sfortunatament. "Iż-żewġ sparixxew ma Tregor."
  
  
  "Sparixxew?" I talab incredulously. "Kif jista'Tregor jisparixxu ma'dawn l-ego tmur l-aġenti?"
  
  
  "Aħna kienu iħabbtu wiċċhom ma'ħafna insidjuż-intelliġenza, l -" Chiclet spjegat. "Is-lejl, meta Tregor tax-xellug l-każino, huwa mar lura għall-lukanda tiegħu. Kellna in-nies jaraw il-post minn quddiem u lura. Sustanzi oħra huma tħares lejn il-pożizzjonijiet fuq it-toroq ewlenin madwar il-belt u l-tul tal-port. Iżda Tregor, il-każinò direttur, u l-croupier kollha evażi minnhom."
  
  
  "Kif jagħmlu dan?"
  
  
  Chicklet ħadlu kap tiegħu bħala jekk xorta ma jemmnu. "Il-Tregor kamra kellhom f'gallarija bil-ħsieb tal-baħar. Ladarba, filgħodu kmieni, ħelikopter tellgħu fuq il-belt.
  
  
  Din telgħet Tregor mill-gallariji, u apparentement telgħet l-oħrajn x'imkien ieħor fl-il-belt, u taru'l bogħod. L-aqwa il-fenomenu ."
  
  
  Missierha qablu.
  
  
  "Aħna ma tista'ssib xejn," Chiclet kompla, " iżda aħna qed-kontroll u l-kosta biex tara jekk xi ħadd jinstemgħu mill-ħelikopter. Jekk iva, dawn jistgħu ikunu jistgħu jgħidulna-direzzjoni marret fil -."
  
  
  "U l-jekk aħna ma tistax issib xi ħadd li jinstemgħu l-ħelikopter, aħna ser tmur lura meta bdejna," I miżjud. Imbagħad hija kienet kkontestata mill-rapporti fil-midja li Chicletu kien qalli li l-I se tikseb telefonata minn barra l-pajjiż.
  
  
  Huwa nodded. "Ed trid tkellem inti fuq f'kodiċi tal-wajer. Jien ser jgħidlek l-operatur sejħa tagħha lura." Huwa wasslitni biex l-uffiċċju soprano, u meta Hawke waslet għall-linja, huwa tax-xellug me waħdu.
  
  
  "Smajt tiegħek barriera ltqajna bogħod," Ed qal mingħajr l-preambolu. "Kwalunkwe żvilupp ieħor?"
  
  
  - "Le," l-uem qal tagħha qabel ma tagħti l-uem rendikont sħiħ tal-esperjenza tiegħi stess aħħar bil-lejl.
  
  
  Ed snorted. "Dan id-dehra kellek sejħa mill-qrib." Huwa waqfa qasira, u l-wajers bejn l-istati uniti buzzed fil-qosor. Imbagħad huwa qal, " ġara xi Ħaġa hawn li l-lukanda tagħha huwa jitkellem dwar, biss sabiex inti tkun taf. L-imħatri naħseb-dwar l-laqgħa tal-moħħ Z1 kienet iġġustifikata. Dr. Tom ma issib xi ħaġa żgħira mikroskopika disk integrati fuq il-bażi tal-moħħ. Ma nafux x'inhi, jew xi tfisser. Il-laboratorju guys qed jippruvaw biex tanalizza li issa. U Dr. Tom ma tistax figura kif huwa marret hemmhekk. Ma hemm l-ebda marki jew sinjali ta ' kirurġija fuq il-kranju."
  
  
  "Xorta, huwa għandu jfisser xi ħaġa," qal.
  
  
  "Forsi," Ed qal vagament. "Meta insibu l-aktar, jekk ma nagħmlu, jien ser jgħidulek. X'inhuma l-pjanijiet tiegħek issa? "
  
  
  "Irrid biex jippruvaw isibu l-ħelikopter u l-flus wara li," l-uem qal tagħha. "It-tnejn huma probabbilment għadu x'imkien fil-qasam. Il-flus jistgħu jwasslu me lil xi ħadd li hu fl-sors ta'dan kollu. Jew il-mod, dan huwa l-uniku promettenti jwassal I kellna s'issa nemes."
  
  
  "Iva, tajjeb, tajjeb il-kaċċa," Ed qal , u ddum up.
  
  
  Chiclet kien stennija għall-me fil bħal kamra mimlija bil-irġiel li kienu jitkellem malajr fuq it-telefon bil-franċiż u t-taljan. Ħajt wieħed kien kopert bil-kbir mappa li turi Monako u l-madwar Ego artijiet mill-Golf tal-Lyon, fuq il-kosta franċiża fil-punent, il-Golf ta'Ġenova fuq il-kosta taljana fil-lvant. Kkulurita labar ġew mehmuża ma'l-mappa fl-diversi postijiet barra mill-Monako.
  
  
  "Tiegħi aġenti qed jagħmlu xi progress," Chiclet qal, nodding lejn il-poplu dwar it-telefon. "Int tara," huwa indikat il-mappa fuq moan, " ilna tikkuntattja l-awtoritajiet fil-bliet tul il-kosta fiż-żewġ direzzjonijiet li titlob ir-residenti lokali jekk dawn jinstemgħu mill-ħelikopter matul il-lejl. Issa aħna qed jibdew biex jiksbu lura l-sejħiet bl-riżultati ."
  
  
  "Kwalunkwe pożittiv ir-risposti?"
  
  
  "Fortunatament, iva," Chicklet qal, li jwassal me ħajt-mappa. Hu indikat il-labar. "S'issa l-nemes kellna r-rapporti mill Saint-Raphaël u Frejus li kien li jinstemgħu mill-ħelikopter. Rapporti mill-lvant, fl-Italja, huma negattivi. Apparentament, dawn in-nies kienu l-intestatura tal-punent. Issa qed jikkonċentraw fuq il-kosta għall-Frejus. Huwa tbissem. "Fil-futur qarib, se nkunu kapaċi li jgħidlek eżattament li, fejn ikunu marru."
  
  
  Tagħha, ħares lejn il-mappa. L-punent tal-Frejus, tul il-b'tidwira-kosta, kienu Saint-Tropez, Hyeres, La Seine, u lil hinn minn dak Marseille. Iżda x'inhu l-ieħor ġibed l-attenzjoni tiegħi fil-mappa kienet grupp tal-gżejjer li tinsab fil-d'hiere, barra mill-kosta, fin-nofs bejn l-Frejus u Marsilja. Bdejt il-ħsieb.
  
  
  "Ħarsa, Chicklet," għidt, " huwa importanti ħafna li niġi ħelikopter u pilota minnufih. Tista'tirranġa li?" "
  
  
  "Naturalment. Dan se jieħu xi żmien, iżda ħalli me tagħmel is-sejħa."
  
  
  Huwa użat wieħed mill-numri tat-telefon u ġew lura, nodding. "Se jkun hemm l-ħelikopter isuqu hawn fi żmien siegħa. L-nen se jsir wieħed permezz ta'l-aġenti tagħna F'nizza. Huwa ħares lejn me questioningly. "Għandek pjan?"
  
  
  "Safejn hi kkonċernata," qal, " din il-ħelikopter ma jmorru'l bogħod ħafna - it qatt ippjanat, hija qatt ma tista'. Tentattiv tiegħi huwa li żbarkati x'imkien fil-qrib fejn l-ego jistgħu jiġu moħbija, u li l-flus u persuni probabbilment se jkun trasferit minn hemm illejla."
  
  
  "Trasmessi?" Chicklet talab beda jinkwieta. "Għal dak li?"
  
  
  Ont, huwa shrugged. "Naħseb li tiegħek hija tajba bħala-minjiera. Iżda jien naħseb li ser tuża-boatikkonfiskata."
  
  
  "Dgħajsa veloċi!" exclaimed Chicklet. "Naturalment. Li tkun xi ħaġa ovvja li tagħmel. " v? Tipponta lejn il-mappa, żied jgħid ," U li jagħmel me taħseb li forsi l-istorbju
  
  
  
  
  
  
  
  L-reċiproki aħna qed tfittex jista'moħbija x'imkien fuq dawn il-gżejjer, fil D-ġermaniżi.'Ersa jew fuq il-kosta. Hu fejn hu, se jkun aktar faċli biex tiskopri l-ego minn stat ħelikopter, li jtajru l-baxxi, minn mill-art."
  
  
  Chicklet qablu mal-tiegħi ir-raġunament. Filwaqt li aħna kienu qed jistennew li l-ħelikopter li jaslu, I imsejħa Elsa fil-Lukanda de Paris u qal tagħha li jien se tkun marbuta għal filwaqt li xi negozju, imma jien ridt tagħha li tistenna għal me hemm.
  
  
  "I kien se sorpriża inti," hija qalet, pouting. "I niżel fil-kamra tiegħek, iżda inti ma kinux hemm. Inti żgur li qed tagħmel in-negozju? "
  
  
  "Biss jibqgħu fejn inti sakemm nasal hemm. Dan jista'jkun aktar tard illum jew illejla. Imbagħad aħna ser ikollhom ħafna tal-ħin għall-sorpriżi ."
  
  
  10
  
  
  Peress li ma kienx prattiċi biex tiġbed l-attenzjoni wisq fl-Monako, Chiclet saq me madwar il-belt għall-post fl-għoljiet fejn aħna stenniet mill-ħelikopter. Qabel aħna tax-xellug l-uffiċċju, irċevejna rapporti ġodda li aħna ma sema uniku ħelikopter-punent tal-Frejus matul il-lejl. Dan id-dehra huwa jista'jkollhom guessed - huwa ħa tkopri fil-ħelikopter x'imkien fil-qrib.
  
  
  "Issa oqgħod attent," Chicklet avżati jħossuhom imħassba. "Inti ma tkunx taf liema opportunitajiet inti ser wiċċ."
  
  
  Huwa nodded tagħha. Tiegħi trusty Luger, Wilhelmina, sib ftit issikkata fl-ispalla tiegħi holster, u tiegħi Hugo stiletto kien tagħha stess ċinturin taħt il-pil tiegħi twal, lesta għall-rebbiegħa fis-naħa tiegħi fil-iċken-moviment tal-driegħ tiegħi. Huwa ma kienx partikolarment inkwetati dwar l-odds.
  
  
  Hekk hu waslu mill-ħelikopter, li aħna kienu qed jistennew. Kien UH-1 Huey-ħelikopter. Ħalib tas-sapodilja introdotti me l-pilota, żgħażagħ Franċiż imsejjaħ Marcel Nome de Clement, kbira, rqiqa, disheveled-bniedem li tbissem faċilment.
  
  
  Chicklet struzzjonijiet hu li jsegwu l-ordnijiet tiegħi u mwissija hu li x-xogħol jista'jkun perikoluż.
  
  
  "Jien ma inkwetati dwar il-periklu, Chicklet," l-pilota assigurat ego. "Għandek tkun taf liema."
  
  
  Huwa telgħu fil-chopper, iżda qabel aħna telaq, Chicklet magħmula ċirkwit ta'l-vapur biex tiżgura li kienet perfetta sabiex jaħdmu fil-sala. Imbagħad huwa xejru us off. Marcel kien seduta fl-imnieħer ta 'l-ħelikopter, u s-sede tagħha warajh kien imbuttat lura I hekk li jista ara b'mod ċar minn hawn taħt permezz ta' l-qawwija trombi Chiclet kien mogħti lili.
  
  
  Aħna intitolat-punent tul il-kosta. Wara li għadda Frejus, Marcel tellgħu li jinsabu fil-baxx, filwaqt li hu u l-I mimxut l-art fil-toqba għal kwalunkwe sinjali tal-post fejn ħelikopter jista'jkun moħbi. Aħna għadda ftit postijiet bil-weraq dens, u postijiet oħra fejn kien hemm depressjonijiet fil-blat - postijiet li jistgħu jkunu moħbija mill-ħelikopter-I iżda ma tistax issib xi ħaġa li jindika li l-ebda wieħed minnhom kellu l-kenn. Minn dakinhar, kellna vvjaġġaw il-mod il-kosta minn Monako lill-punti ferm lil hinn mill-Frejus, fejn l-ħelikopter-rapporti kienu ġejjin bil-lejl. Ir-raggruppament tal-gżejjer Tinsab-d'Jer kien viżibbli għall-nofsinhar.
  
  
  "Ejja mmorru tagħmel ftit hemm," huwa talab li Marcel, tipponta lejn l-ilbies.
  
  
  Huwa nodded u biddel il-ħelikopter madwar. Aħna hekk tellgħu fuq il-gżejjer u għamlet pass ieħor fil-altitudni baxxa fuq l-art. L-trombi permessi me biex tikseb mill-qrib il-fehma tal-kollox hawn taħt, inklużi wħud mill-abitanti tal-gżira, li imrobbi Vesely għall-istati uniti, iżda rajna l-ebda sinjal tal-ntlaħqitx-ħelikopter.
  
  
  "Dak li issa?" Marcel talab madwar il-kabini tal-piloti.
  
  
  "I jista kif ukoll jieħdu lura magħna," qal qalbhom.
  
  
  Marcel biddel il-ħelikopter għal ritorn lejn il-kosta. Kien għadu l-istudju l-żona tiegħu trombi meta huwa nnotat żgħar skur speck fil-baħar. Meta hija ffukat fuq l-nen, hi ra ieħor gżejjer żgħar, bil-blat u l-għerja ħlief għal ftit siġar u skarsa undergrowth. Dan kien tant żgħar li ma kienx immarkat fuq il-mappa fl-Chicklet tal-uffiċċju. Madankollu, kien għadu kbar biżżejjed - kullimkien minn mil mil kwadru u nofs għall-ħelikopter l-art, u kien ukoll bogħod biżżejjed mal-President russu Vladimir Putin li jkun tajjeb ħabi-post.
  
  
  Hi taptap tnejn Marcel fuq l-ispalla u l-indikat il-gżira. "Dak li dan il-post? Taf għalih?"
  
  
  "Huwa msejjaħ' X-Blat, '"Marcel qal, "'devil's-Blat' - l-isem mogħti lill-uem mill-franċiż rumani, li jintuża ħafna snin ilu bħala punt ta'tranżitu għall-armi u tad-drogi li jidħlu fil-pajjiż. Il-qawwa tal-ih konferenza stampa l-attività. Il nemes magħhom, dan ġie abbandunat, ħlief, kif I d jinstemgħu tagħha ngħidu aħna, għal kolonja tal-firien globodera il-post. Jgħidu l-firien ltqajna hemm ftit żmien ilu wara l-nawfraġju, u l-inmsa mrobbija magħhom ."
  
  
  "Jien naħseb li għandna għandu jieħu ħarsa aktar mill-qrib dan," qal.
  
  
  "Taħseb li n-nies tagħna jistgħu jaħbu hemm?" staqsa Marcel doubtfully.
  
  
  "Huwa possibbli. Huwa biss possibbli.
  
  
  Marcel biddel il-ħelikopter lura lejn il-baħar. Aħna għadda Li d theddida mill-ġdid u kontinwu tan-nofsinhar. Kif aħna avviċinat X-Blat, I tista'tara dak skur u li tipprojbixxi l-post kien, b'xejn aktar minn pil tal-blat iswed jutting mill-ġnub tiegħu, u għalxiex-fejn il - ftit scrawny-siġar u l-garża tal-ċinturin ... għolja xkupilji.
  
  
  
  
  
  
  
  Marcel titbaxxa l-ħelikopter sakemm aħna jintmess l-isfel fuq l-innovazzjoni, biex tikseb ċirkolari bil-mod il-fehma tal-gżira. Kif aħna avviċinat l-art, I rat mijiet ta'l-kbira iswed firien, startled mill-ħoss tal-magna tagħna, scurrying madwar il-blat.
  
  
  "Do you tara xi ħaġa?" Marcel mitluba.
  
  
  "Il-firien," qal. "Tal-far in-numri".
  
  
  Kellna kważi tlesta ċirku tagħna meta kien f'daqqa waħda mmarkati permezz tal-trombi. Kien qawwi flash tad-dawl, ir-riflessjoni tal-xemx fuq metall taħt waħda mill-kbira tal-blat outcrops fiċ-ċentru tal-gżira. Dan jista ġew moħbija mill-ħelikopter.
  
  
  Huwa qal Marcel dak li kien jidher u talab ego li jmorru madwar il-post mill-ġdid.
  
  
  Huwa nodded u jxaqilbu l-ħelikopter, u bdejna bil-mixi lura lejn id-destinazzjoni tagħna. Marcel tellgħu tant baxxi li aħna kważi ma laħqux l-innovazzjoni hawn taħt. I l-għan tiegħi trombi fil-post fejn ħsibt I raw xi ħaġa, u l-I kien jikkonċentra għalhekk diffiċli li I lanqas jaħsbu dwar il-periklu sakemm Marcel kien. F'daqqa waħda ont, ħassejtni l-ħelikopter-tbandil u ħawwad.
  
  
  Fil-li jmiss it-tieni nett, aħna kienu milquta minn muntanja tal-balal li ħabat fl-ħelikopter minn hawn taħt, tinfaqa l ħġieġ ta'tarka tal-kabini tal-piloti, ppenetrat il-korp tal-metall ta ' l-ħelikopter, u kellu impatt fil-magna. Meta I crouched isfel wara l-kabina, I ra f'erba'jew ħames persuni l-isparar fl-istati uniti, madwar l-imqajma kapitolu guns mill-quċċata tal-blat.
  
  
  "Marcel!" għajjat tagħha, ħtif tal-Ego mill-ispalla: "Jiksbu l-us minn hawn."
  
  
  Meta huwa mdawwar me fil s-sede tiegħu, ont, raw li l-ego tal-wiċċ kien mdemmija maskra. Hu ppruvat li tgħid xi ħaġa, iżda biss tad-demm nixxa mill-rta. Ego-għajnejn magħluqa u hu naqsu lejn il-ġenb mill s-sede tiegħu. Hija kienet maħtuf mill tagħha holster mill Wilhelmina Po, iżda qabel ma hi jista għan u n-nar fl-nies hawn taħt, il-ħelikopter-magna tal-splodiet fl-enormi li qegħdin fireball. Il-karozza mgħaġġla lejn il-baħar, akkumpanjati mill-ġgant saff ta fjammi u d-duħħan.
  
  
  L-altitudni baxxa salvat il-ħajja tiegħi. Hu dawn il-luger lura fis-holster tagħha u l-qabża permezz ta'l-bieb miftuħ biex tevita l-sess tan-nar qabel l-ħelikopter ħabat fl-ilma. L-nar u l-duħħan madwar l-ħelikopter imblukkata lili mill li jidhru mill-nies li tir us isfel. Meta I b'wiċċ, sibt ruħi xorta moħbija mill-għajnejn ta ' dawk fuq il-gżira, fjamma-ħelikopter xorta varjabbli fuq il-wiċċ tal-baħar, bejn me u l-art.
  
  
  I malajr kkalkulat id-distanza li l-gżira, dived fil-fond, u swam taħt l-ilma sal-ħassejtni tiegħi pulmuni jinfaqgħu. Huwa li jinżammu l-għawm sakemm hu fl-aħħar nett tolqot xi blat. Enormi tiegħu mod il-blat pulzier minn pulzier, huwa faqqgħet fl-aħħar nett permezz tal-wiċċ ta'l-ilma mingħajr tal-ħoss. Iż-żamma biss kap tiegħu fuq l-ilma, huwa magħfus lilu nnifsu kontra l-blat u l-gulped l-arja. Meta kienet kapaċi biex tieħu n-nifs normalment mill-ġdid, hija kawt qajmu l-kap tagħha u stenna madwar.
  
  
  Fortunatament, kif hu kien xtaq, huwa kien ukoll il bogħod mill-ħelikopter ħabta tas-sit. Minn dak il-punt, huwa xorta jistgħu ara l-maħruqa-fdalijiet tal-ħelikopter varjabbli fuq l-art. Huwa jaraw kif diversi persuni li kienu żaru l-gżira tpaċija fuq tal-gomma tal-ċattri u swam l-fdalijiet. Tagħha, raw minnhom iġbed Marcel tal-ġisem u tpoġġi Dollaru tal-ego fuq l-braken. Il-bniedem kienet imbagħad mfittxija fl-ilma madwar il-fdalijiet. Huma ovvjament ra żewġ l-irġiel fl-ħelikopter, u l-tfal kienu bit-tama li jsib tiegħi tal-ġisem. L ppruvaw li żżomm il-baxxa li tinsab B & nb u jibqgħu parzjalment protett minn blat sakemm dawn taw l-tfittxija.
  
  
  Bħala l-irġiel swam lura lejn il-gżira, smoldering tal-pil tal-metall li darba kienu ġew ħelikopter u l-problemi taħt l-ilma. Huwa kien imwaħħal mar-blat sa l-irġiel jinġibed tagħhom tal-gomma salvataġġ fuq l-art u lura lejn iċ-ċentru tal-gżira. Huwa fil-qosor kkunsidrati se tistabbilixxi l-bajja biex wieħed mill-ċattri biex jippruvaw jiksbu lura lejn il-kontinent. Imma mbagħad huwa mfakkar li l-urġenza tal-inkarigu tiegħu. L-nies fuq il-gżira, u l-flus huma ħadu mill-każinò, jistgħu jwasslu me xi ħaġa essenzjali.
  
  
  Huwa stenna sa l-dawl beda jiċċara, u mbagħad ppruvaw li jaqsmu l-gżira biex jevalwaw is-sitwazzjoni.
  
  
  Madwar dak I osservati, jidher qisu l-irġiel kienu temporanjament bl-użu tal-gżira filwaqt li jistennew għall-ih li jinġabru mill-dgħajsa fil nightfall.
  
  
  11
  
  
  Wara l-ieħor siegħa, il-lejla-xemx bdiet stabbiliti, u ħassejtni sikur titkaxkar fuq il-blat għal xott off fil-sħun mir-riħ li sploda fil mill-nofsinhar. Kelli biss ġew stabbiliti fuq il-blat u kien mifruxin fuq dejqa erf meta ħassejtni xi ħaġa artab jaqgħu fuq tax-xellug tiegħi tar-riġel. I qabża u ruħi tluq fis-demm ħomor beady-għajnejn tal-iswed kbir tal-firien li kienu apparentement naqas minn ogħla tal-blat. Tagħha ego bdiet lilu, ħadlu hu, u l-tossed hu annullata, li jitfa rock.
  
  
  Imbagħad huwa jinstemgħu artab squeals kollha madwar lilu. Huwa malajr saqajh u ra għexieren ta'qawwi unblinking-għajnejn. Kiesaħ shiver dam tiegħi isfel tas-sinsla, u l-naħa tiegħi istintivament laħaq għall-Wilhelmina tal-Luger.
  
  
  
  
  
  
  I ma l-kura li l-isparatura twassal għal persuni fuq il-gżira tfittex me.
  
  
  Iżda l-firien ma attakk. Minflok, huma darted u lura nervously, squealing ip bħala l-dwiefer mibruxa il-wiċċ tal-blat. I appoġġjat mill-bogħod b'kawtela, iż-żamma tal-għajnejn tiegħi fuq il-folla sakemm ħassejtni iebes, madwar l-oġġett tal-metall fis-sink tiegħi lura bejn tiegħi għadam tal-ispallel. Vuċi qawwija snarled: "Biss jibqgħu miftuħa hawnhekk!"
  
  
  L-idejn laħaq barra minn wara me u ħa l-luger . Imbagħad mill - bniedem kien l-każinò croupier-op-resqu quddiem me. Kien jkollu applikazzjoni ta'waqfiet ta'mnieħru .38 fil naħa waħda u l-tiegħi Luger fil-oħra. Huwa nodded fil me ... "Aħna ħsieb inti sibt mill-ħelikopter ħaj. Ridna inti. Mur, mur."
  
  
  Tbaxxa u qabad il-biċċa tal-injam li kellhom ovvjament ġew mxarrba fil-petrol. Huwa mixgħula Dollaru tal-ego ħajt b'tali mod li sar fjamma program, u xejru huwa ċar it-triq'il quddiem il-jimlew tal-firien li kienu frantically scurrying bogħod fis-undergrowth.
  
  
  Aħna telgħu ogħla il-gżira tal-irdum sakemm aħna laħaq l-kbira erf li hija kienet innotata mill-teħid ta'kampjuni tal-arja. L-croupier iffavorixxa gun tiegħu u imbuttat me'l quddiem fis-kbar, vojta-out-grotta. Fjamma torċi ġew stabbiliti fl-ċirku madwar id-daħla biex iżommu l-firien, u l-papa Lord illuminati l-ħelikopter ġewwa. Ma kien hemm l-oħra tal-irġiel - każinò-diretturi Tregor u l-bniedem li qabad Elsa fuq it-taraġ għall-każinò kantina. Huwa guessed li għandu kienu l-waħda li jitmexxa l-ħelikopter.
  
  
  L-oħrajn ħares lejn me mingħajr ħafna interess, iżda l-każinò direttur nodded l-croupier: "Fittex lilu, jorbtu lilu, u żżomm għajnejk fuq minnu."
  
  
  L-croupier, xorta jkollu l-gun, intensifikati ġewwa l-ħelikopter u miġbuda minn ftit tulijiet tal-ħabel. Imbagħad huwa imbuttat me aktar profonda fil-grotta. I qajmu l-idejn tiegħi meta beda tiftix me, u għalhekk huwa żbaljat l-stiletto, Hugo, mmuntat fuq il-rebbiegħa fil-twal fil-kmiem tal-pil tiegħi. Wara l-tfittxija, huwa me sfurzat biex jifirxu fuq l-art, l-irbit me sewwa bil-ħabel.
  
  
  Aħna ser ikollhom jistennew. Fuq dan il-punt, ma'l-croupier permanenti fil-qrib mal-gun u jaraw me, kien I bla sahha. Iżda jien xorta kienu Hugo tiegħi twal.
  
  
  Kien jkollna skur barra. Minn żmien għal żmien, xi ħadd madwar l-irġiel ma tieħu trombi u l-a f u jmorru l-barra. Hija ma tistax tieħu me twil li jirrealizzaw li dawn kienu qed jistennew ih li għandhom jittieħdu off il-gżira. Tiegħi inizjali teorija deher korretta - ih kienet se jittellgħu d-dgħajsa.
  
  
  Siegħa jew aktar għaddew qabel ma wieħed ta'l-osservaturi ta'l-għajjat, u l-oħrajn, bl-eċċezzjoni tal-croupier, li kien għadu mgħassa me, mgħaġġel bogħod. I jintuża l-mument meta l-tiegħi captor l-attenzjoni ġiet temporanjament malajr snap-rebbiegħa fil-ċinturin. L-stiletto minnufih jiżżerżaq fis-lemin tiegħi. Kelli biex jitnaqqsu l-ħbula malajr. Kelli biss irnexxielha tnaqqas l-ih u ħielsa l-idejn tiegħi meta l-irġiel tliet malajr lura lejn il-grotta.
  
  
  "Huwa hawnhekk," id-direttur għajjat. "Ukoll, qatra l-ħelikopter u jiġu lura għalik."
  
  
  "Kif inkun naf int ġejjin lura?" l-negozjant talab malware.
  
  
  Id-direttur ħa l-kbira tal-aluminju bagalja mill-ħelikopter. Huwa stabbilit ego tiegħu fuq l-art tal-grotta u nodded għall-ġenb. "Il-flus se għadhom jiġu hawn. Aħna ser jiġu lura."
  
  
  L-irġiel beda timbotta l-ħelikopter madwar il-grotta. Filwaqt li ih l-attenzjoni kienet malajr, ont, I rrumblati fuq in-naħa tiegħi u arched-ġisem tiegħi lura hekk li l-idejn tiegħi tista'tilħaq l-ħbula li marbuta tiegħi s-saqajn. Hekk huwa rilaxxat u lura għall-pożizzjoni oriġinali tiegħu, I jinsabu xorta, jippruvaw ix-xogħol tiegħi tal-armi u s-saqajn wara tiegħi lura biex jirrestawraw l-ċirkolazzjoni tad-demm. Sa dak iż-żmien, in-nies kellhom imbuttat l-ħelikopter madwar l-grotta, u l-croupier kien lura fuq in-naħa tiegħi. L-tlieta l-oħra tal-vuċijiet kiber ħażin mill-bogħod.
  
  
  Tiegħi gwardjan għadda fil me fil-qosor. Imbagħad huwa miġbud tas-sigaretti barra mill-but u mixgħula jaqblu. I għamlet pass, qabża tiegħi saqajn, u dam lejn lilu, stiletto fl-idejn. Huwa fflaxxjati l-sikkina fil-imwerwer-bniedem tal-wiċċ, imbagħad bir-reqqa l-saq-xafra fl-ego tal-ħajja, u bl-id libera laħaq għall-gun.
  
  
  Minflok mità me, huwa foolishly għolla l-gun għan-nar. Hija kienet xi daqqa ta'sikkina mill-uem-nisa stiletto fil-ħajja, u huwa doppju matul mingħajr l-ħoss, l-mixgħula tas-sigaretti xorta mdendlin mill-xufftejn tiegħu. Ego ma pjan biex joqtlu tagħha, iżda huwa tax-xellug me l-ebda għażla.
  
  
  Ego qabad il-.38 u l-luger, u malajr dam l-aluminju bagalja. Il-lock miftuħa u l-għatu feġġ miftuħa. Hemm, fil-wavering torchlight, huwa ħares lejn l-żewġ miljun dollaru ġewwa.
  
  
  Tagħha żviluppati żgħar tal-pjan għal dan il-flus magħhom l-inmsa bħala d-direttur tpoġġi l-bagalja l-isfel u l-kont naf li kien hemm. Ego bdew bil-għaġla biex dan jitwettaq. Huwa kisbu sa munzelli tal-kontijiet u l mimlija il-qiegħ tal-bagalja bil-blat kbir mill-il-grotta l-art. Imbagħad poġġi saff tal-kontijiet mhux aktar minn ftit mijiet dollaru fuq dan.
  
  
  
  
  
  
  - blat. Bagalja tagħha ewropea magħluqa u tax-xellug tagħha ego fil-post oriġinali tiegħu.
  
  
  Huwa xorta jistgħu jisimgħu l-ilħna ta'l-oħra tal-irġiel fid-distanza bħala huwa malajr unbuttoned tiegħu qmis, mimli l-flus ġewwa, u l-qoton dan mill-ġdid. L-żewġ miljun dollaru fuq il-sider tiegħi kien żbalji, iżda minkejja l-piż tal, I marru lura għall-mejjet negozjant, qabad Ego mill-għonq, u miġbud lilu permezz tal-grotta u fit-triq.
  
  
  L-tlieta l-oħra l-irġiel kienu għadhom jaħdmu ma'l-ħelikopter-naħa l-oħra tal-kbir, ċatti erf tal-blat. Huwa hit fid-direzzjoni opposta, sejjer l-katavri miegħu sakemm huwa milħuq xi fond bush fejn huwa jistgħu jaħbu l-ego. Imbagħad huwa crawled lura fil-blat l-art ogħla, fejn hu setgħu jaraw x'kien qed jiġri hawn taħt.
  
  
  Il-qamar sħiħa lit sa l-xena b'mod ċar. Minn issa, ma kellhom l-imbuttata l-ħelikopter barra fil-ikklerjar. Wieħed mill-irġiel, il-proġett pilota, li telgħu fi u tistabbilixxi l prinċipali skrun xfafar fil-mozzjoni. L-ħelikopter bdew jitilgħu, iżda meta huwa kien ftit saqajn barra mill-art, il-bniedem qabża. L-sejħa-ħelikopter f'daqqa waħda telaq, titħaffef bogħod mill-irdum, u mitfugħin fil-dlam-ilmijiet hawn taħt. L-problemi mingħajr traċċi.
  
  
  Sadanittant, il-każinò direttur lura lejn il-grotta. Huwa spiċċaw, li jġorru l-bagalja u l-jgħajtu. Tagħha biċ-ċar li jinstemgħu l-vuċijiet tal-irġiel fejn tagħha kien ħabi, u jinstemgħu l-kap jgħajtu, " Huwa maħruba! Dan guy kiser ħielsa u dam bogħod! Huwa ħa Georges miegħu! "
  
  
  "L-flus? L-flus? " għajjat Tregor fil-rewmatiżmu. "Huwa l-flus mingħajr periklu?"
  
  
  Id-direttur stabbiliti l-bagalja fuq l-art, u l-tlieta minnhom iffullar madwaru kif fetaħ dan.
  
  
  "Huwa hawnhekk! Huwa għadu hawn! "Dak li huwa?" huwa exclaimed. Peress li ma kelli l ttamat, huwa ma tieħu l-ħin biex jeżaminaw il-flus wara s-saff tal-karti tal-flus, peress li l-piż tal-ġebel kien bejn wieħed u ieħor ugwali għal l-piż tal-karti tal-flus reali.
  
  
  "Ġejjin dwar!" Tregor għajjat. "Ejja jiksbu barra dan damned-gżira."
  
  
  Tlieta minnhom bdew jteptep tagħhom flashlights. Sinjal tweġiba waslet mit-tmiem tal-gżira, u l-ġgant fanal tat-tiftix kien mixgħula. Imbagħad I raw li minflok dgħajsa, ih tieħu bogħod idroplan. Huwa misjuq qrib il-blat u l-stenniet hemm, bil u'l isfel. Kif in-nies bdew jinżel l-ajruplan, I tista'tisma'minnhom musing dwar me.
  
  
  "Fejn taħseb li dan guy u Georges marru?"
  
  
  "Huwa probabbilment magħmula Georges jinżlu Dollaru madwar l-braken li huwa kien kapaċi jiksbu lura lejn il-kontinent."
  
  
  Baqa fejn kien, jaraw sakemm jintlaħaq it-tmiem tal-gżira, kellha logħba tal waħda madwar l-ċattri, u swam lejn il-pjan. Huwa ma jħossuhom sikuri sakemm dawn l-awtoritajiet telgħu abbord u l-pjan telaq u sparixxew lejn it-tramuntana.
  
  
  Huwa ttamat li ma tistax issir taf li kważi l-flus kienet marret sakemm huma kisbu l-destinazzjoni tagħhom. Minn dak iż-żmien, kien ikun perikoluż għall li jirritornaw, minħabba li ma setax jiġi żgurat li l-I ma kinux laħqu l-President russu Vladimir Putin li jirritornaw għall-awtoritajiet. Jien xorta ma kienx mill-qrib biex isolvi l-każ, iżda mill-inqas I ġestiti li jfixxklu ih tal-pjanijiet.
  
  
  Tnax-il
  
  
  Il-qamar niżlet ftit wara l-pjan tax-xellug. Kien hekk skur issa li l-I bilkemm jista ara l-naħa tiegħi fil-quddiem tal-wiċċ tiegħi. Hu ppruvat li ssib l-croupier tal-ġisem fejn kien tax-xellug fil-arbuxxelli, iżda fid-dlam kien impossibbli-kompitu. Kemm I hated l-idea ta'l-infiq il-lejl dwar din il-far-infestata-gżira, kont naf li tkun wisq riskjużi li jħarsu lejn it-tarf tal-kosta fil-dlam biex isibu Dollaru madwar l-lastku tal-braken. Hu ddeċieda li jirritornaw lejn il-grotta, fejn ftit torċi li l-irġiel kellhom stabbilit kienu għadhom ħruq.
  
  
  Meta sirt lura lejn il-grotta, I telgħet armful ta xott ċisti u ħa miegħi. Tagħha jiddepożita xott xkupilji fl-fjamma torċi sakemm il-fjammi kiber debboli, filwaqt li ont crouched fid-daħla. Dan kien l-uniku mod biex iżommu l-jinġemgħu l-firien fil-bajja, iżda ih xorta jistgħu ara l-għajnejn tagħha glinting fil-firelight lil hinn mill-il-grotta. Huwa kellu tiegħu Luger fl-naħa tiegħu, u għalkemm kien għajjien, huwa ma azzarda doze off għal biża'li l-firien ma tikseb aktar kuraġġuża u attakk.
  
  
  Deher simili tarf l-ammont ta'ħin baqa'sakemm dawn. Huwa kien fuq saqajh u t-tħejjija għall-jinżlu għal & nb fl-ewwel dawl. Hija kienet ikkonfermat li l-flus kien għadu single-up taħt tagħha qmis, u mbagħad, li jġorru l-ħruq program biża bogħod il-firien, tpaċija. Madankollu, qabel l-tagħha, mċaqalqa l isfel it-tarf tal-gżira, l-ċċekkjati l-xkupilji biex isibu l-croupier tal-ġisem. - Ġisem tagħha ma kienx misjuba. Kien hemm biss ego-iskeletru ma neħħi l-għadam. Il-firien maħduma fid-dlam.
  
  
  I hurriedly tbegħditx u malajr permezz tal-arbuxxelli filwaqt li l-firien scurried mill-mod tiegħi fil-quddiem tal-me. Kien biss laħaq it-tmiem tal-gżira u kienet qed tfittex għall-Dollaru madwar l-ċattri meta jinstemgħu kolibri-ħoss madwar l-ilma. Meta I sorveljata, I raw abjad kbar kruċieri dawran madwar kwart tal-mili'l bogħod. L-ewwel tagħha, ħsieb in-nies kienu madwar il-lejl
  
  
  
  
  
  
  Huwa waslet lura biex jippruvaw isibu me u l-flus, iżda meta huwa calmed stabbiliti ftit, il-raw li l-kruċieri kien tal-pulizija dgħajsa madwar Monako. Huwa malajr jaħdem shots diversi fl-arja mill-Luger.
  
  
  L-kruċieri jinstemgħu tiegħi tas-sinjal, u immedjatament mdawwar il-kosta. Meta waqa'l-ankra, tliet irġiel titbaxxa l-dgħajsa u rowed li jaqbdu me. Missierha kien sorpriż li tara li wieħed mill-irġiel madwar tagħha kien Chiclet. Kif ma jaf fejn issib lili?
  
  
  "Ukoll," Chicklet milqugħa me, " int għadu ħaj. Aħna kważi taw fuq inti vain. Għidli, dak li ġara?"
  
  
  Tagħha fil-qosor esposti l-uem avvenimenti u ma wrew l-uem il-qligħ. Qabel ma titlaq mill-gżira, aħna telgħu il-blat u titbaxxa l-kamra tal-iskeletru fuq id-dgħajsa. Imbagħad aħna baħħru bogħod, li jħallu Satane Roc ma'l-annimali gerriema kolonji.
  
  
  Meta konna fuq il-bord tal-kruċieri u r-ritorn għall-Monaco, l-Chiclet qalli kif sab me. "Qabel ma inti u l-Marcel telaq fi l-ħelikopter il-bieraħ," huwa qal, "I tpoġġi l-beeper fid-dahar ta' l-ħelikopter. L jkollok sinjal minn dawn in-nemes kif inti telaq. Meta inti ma ritorn mill-nightfall, hi kienet mgħarrfa li l-pulizija u talab li jħallu l-dgħajsa mill-bidunett. Aħna segwiti l-pager tas-sinjali u dan wassal us għal dan il-punt, mhux'il bogħod mill-gżira, fejn aħna sabet li l-ħelikopter taħt l-ilma. Il-ħoss għadu jaħdem. Imma għandi ngħid, bżajt li kienu mejta meta indunajt inti d ħadu l-ħelikopter-baħar.
  
  
  "I tħossok ħafna skużani għall-Marcel," Chicletou qal tagħha. "Kien tajba pilota u kuraġġużi-bniedem."
  
  
  Chicklet nodded. "Jiddispjaċini wisq. Iżda kien jaf l-riskji, bħall-bqija tal-istati uniti."
  
  
  Meta wasalna fl-Monte Carlo, Chicklet jsiru arranġamenti għar-ritorn tal-każinò tal-flus, u l-tfal jaħdmu għal darb'oħra talbu Hawke barra mill-pajjiż permezz f'kodiċi telegrafija fuq l-ego-uffiċċju. I qal Ed dak li ġara u kif sibt flusi lura.
  
  
  "Ukoll," Ed qal, aktar sinċerament minn I-ħsieb, " mill-inqas din ma tmurx kontra l-us. Jekk il-mudell tkompli peress li fil-passat, żvilupp ġdid huwa probabbli li jseħħu fil-futur qarib. U l-Laqam ...
  
  
  "Iva sinjur?" I talab tagħha.
  
  
  "Nixtieq biex jirrilassaw għal ġurnata jew tnejn, jiksbu xi mistrieħ." Huwa waqfa qasira u jiżdiedu bejn wieħed u ieħor, " Din hija l-ordni. I ser tingħata lura għalik."
  
  
  Qabel ma hija tista'twieġeb, huwa stazzjonati up.
  
  
  L-pulizija kienu diġà mxiet l-croupier jibqa lokali morgue, u l-flus kien qed lura għall-każinò. I kellhom xejn x'jaqsmu fil-AX-uffiċċju. I qal Chicklet I kien imur lura lejn il-lukanda li l-irqad.
  
  
  Meta I waslu, Elsa kien stennija għall-me fil-kamra tiegħi. Għall-ewwel, hi preti li jkun rrabjata miegħi, iżda meta kienet innotata kif eżawriti I ħares, tagħha jilgħab irritabilità mdawwar simpatetika tħassib.
  
  
  "Foqra Dumplink," hi cooed, " għandek tfittex x'inhu. X'qed tagħmel?"
  
  
  "Din kienet kollha bil - lejl tal-laqgħa tan-negozju," Ay qal tagħha, filwaqt li off tiegħu ġakketta u l-rabta. "Issa għandi bżonn sbieħ doċċa sħun u l-irqad fit-tul."
  
  
  "Naturalment, Dumplink," hija qalet. "Inti qed jinżgħu. Jien ser jippreparaw dan għalik aktar tard.
  
  
  Qabel ma hi jista-protesta, hi sparixxa fil-kamra tal-banju u daru fuq il-doċċa.
  
  
  Mill-ħin I mibdula fis-tiegħi libsa, il-kamra tal-banju kien sħiħa tal-fwar. Elsa ħareġ, bħala cheeked, imbuttat me fis-doċċa, u għalqet il-bieb.
  
  
  I jintmesaħ kull pulzier tal-tiegħi tal-ġilda u tax-xagħar bl-ilma jaħraq, imbagħad maħsula off mal-tħaddan doċċa. Imbagħad huwa marbut frisk xugaman madwar il-qadd tagħha u marru lura għal kamra tas-sodda. Elsa kellhom jinġibed il-tkopri l-isfel fuq il-sodda u kien seduta li jmiss tagħha.
  
  
  "Medda fuq il-wiċċ," hija ordnat, patting l-sodda. Meta I eżita, hija tatni ftit imbotta. Bħala r-raġel tagħha tiġġebbed fuq is-sodda fuq l-istonku tiegħu, hi ħadlu off-maktur u qal: "Jirrilassaw, jien tagħti massaġġi."
  
  
  Hija ħadet l-flixkun iż-żgħir tal-lumi-fwejjaħ lotions hi d miġjuba mill-kamra tagħha. Imbagħad hija qabdet il-libsa tagħha, straddled tiegħi tal-ġisem, u beda l-applikazzjoni lotions tiegħi tad-dahar u l-ispalel. Dan kien strinġenti soluzzjoni li l-ewwel magħmula tiegħi ġilda inemnmu u mbagħad jintbagħtu fil-fond, serħan il-moħħ sħana tiegħi fil-muskoli.
  
  
  "Dak li huwa din il-ħaġa li qed tuża?" I talab, tidwir kap tiegħi li tħares lejn Elsa, li kienu diġà milwija fuq me għal dejjem.
  
  
  "Huwa l-qadim tad-dar rimedju minn Alden," hi wieġbet. "Garantit li jipproduċu r-riżultati pożittivi."
  
  
  Tagħha caressing-idejn caressed laħam tiegħi bħal fejqan balzmu, li jiċċaqilqu u l-isfel kif faċilment bħala sħun tagħha, ħelu nifs matul tiegħi ġisem kollu. Imbagħad Naddaf ltqajna l-isfel fuq l-irkopptejn tagħha u ordnat me qlib.
  
  
  Tagħha, mdawwar-wiċċ tagħha u l-istampa bank bejn tagħha firxa s-saqajn. Hija bdiet anqas m'għandek tillubrika l-quddiem tal-ġisem tiegħi, dawl tagħha saba movimenti li jiċċaqalqu minn tiegħi fis-sider li l-istonku tiegħi, għall-żaqq tiegħi, li l-ġnub tal-saqajn tiegħi, għall-sieq tiegħi. Kif hi inklinata lejn me, artab tagħha tax-xagħar kontra l-pressjoni tiegħi mikxufa-laħam, u l-imnifsejn mimlija bil-ego-fwejjaħ-fwieħa. Għal żmien twil, deher li hi kienet qed taħdem mal-konċentrazzjoni intensa, kważi l-ipnotiku, iżda malajr hi nnotat li l-nifs tagħha kienet aktar rapida, u l-laħam tagħha kien bix-xita u tregħid.
  
  
  Hu titneħħa tiegħu ras u ħares lejn Agħlaq. L-għajnejn tagħha kienu wiesgħa u l-snien tagħha kienu bared.
  
  
  
  
  
  
  dawn ġew maqsumin sabiex il-ponta tal-roża tagħha ilsien kien espost. Huwa magħfus-ħalq tagħha tiegħu, il-vetturi tagħha taħt lilu. Tagħha arched-ġenbejn tensed. Iltqajna u l-skiet ngħaqdet fl -, u fl-istess ħin, mingħajr kliem, aħna laħaq il-quċċata.
  
  
  I kien aktar rieqda imqajjem minn meta l-korpi tagħna maqsumin. Hi kienet mill-sodda, li jkollu l-libsa fl-idejn tagħha. Iżda meta hi inklinata u li kienet me, ont, ħassejtni-ġisem tiegħi ftakar mill-ġdid, u li kienet lesta u bil-ġuħ għal aktar. Hi l-qima ip fil-tiegħi eċċitament u whispered: "I nesa jgħidlek, Dumplink, li xi kultant din l-von Alder-mediċina taħdem ukoll bħala aphrodisiac." Hi kienet me. "L-irqad," hi whispered.
  
  
  - Irqad tagħha dam erbgħa u għoxrin siegħa, u tista ' tkun damet ta'l-itwal li kieku ma kienx għall-tiegħi biss it-trażmissjoni tat-telefon tisfir. Kien Hawke.
  
  
  "Nittama li kellna xi mistrieħ," huwa qal. "Jien F'pariġi. Jilħqu me hawn fuq l-uffiċċju malajr kemm jista'jkun. Aktar aħbar ħażina, nibża'. Inti jista kif ukoll ħalli l-von Alder mara jingħaqdu miegħek sabiex inti tista'żżomm għajnejk fuq tagħha. Jien ser ktieb għat-tnejn li inti fil-George V Lukanda."
  
  
  Elsa kien overjoyed I meta qal tagħha li ridt tagħha li ġejjin Pariġi miegħi. Chicletou imsejħa tagħha nirringrazzja ego u l-tislima, u inqas minn siegħa tard, B u l-I kienu fuq il-mod lura biex Sbieħ li jaqbdu pjan.
  
  
  Tlettax
  
  
  Meta aħna żbarkati fil-Orly, li kienet ix-xita iebes. Hekk kif hi kkontrollata Elsa fl fil-George V tal-Lukandi, fejn Ed kienu riservati fil-qrib appartament għall-istati uniti, hija kienet meħuda mill-taxi għall-AX Pariġi-uffiċċju, li kien jinsab fil-kafetterija fuq il-Post Saint-Michel. L-uffiċċji kienu jinsabu fuq il-quċċata tliet sulari tal-bini u kienu mingħajr ħoss mill-istorbju hawn taħt. Is-sid ta ' l-istabbiliment kien AX-aġent b'isem Bonaparte.
  
  
  Huwa ltaqa'me fil-bieb u l-wasslitni biex l-dahar taraġ li jwassal għall-uffiċċji ta'hawn fuq. Kif aħna mgħoddi permezz tal-duħħan mimlija għal-kamra tal-ikel u tal-bar, I kien sorpriż li tara li għalkemm kien hemm ħafna tal-klijenti, kien hemm ukoll madwar tletin jew erbgħin-sigurtà tal-uffiċjali tal-pulizija u l-AX-aġenti li hi kellhom isiru konxji tal minn qabel il-laqgħat. Kont naf xi ħaġa importanti kien jiġri.
  
  
  Ed sodisfatti me fit-tieni sular. Ego tal-wiċċ kien skura, u hu bilkemm nodded bħala huwa wassal me fis-uffiċċju privat tiegħu u għalaq u maqful il-bieb.
  
  
  "Qisu huwa l-ebda brainer, iż-żewġ modi," huwa qal, ġbid pakkett barra mill-but u l-għoti lili. Hu kien tiegħu lura lill-me, tfittex l-tieqa fuq l-dlam xita tħoss kontra l-ħġieġ bħala huwa aqra l-ittra fil-pakkett.
  
  
  L-ittra kienet ittajpjata:
  
  
  Ċiniż nukleari u tal-missili li jgħaddu 12-il siegħa ilu se tiġi rritornata fil-kambju għall $ 2 miljun. JEKK INTI TAQBEL, DAĦĦAL PUBBLIĊITÀ AVVIŻ F'LONDRA FL-EWWEL JUMEJN, JAQRA: "ALEXANDER-TERMINI AĊĊETTAT - (IFFIRMAT) KUBLAI-PRINĊEP. AKTAR SSEGWI L-ISTRUZZJONIJIET.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda indirizz fuq il-pakkett. Ed, li kienu tbegħditx mill-tieqa, ra me frowning fil-pakkett, u spjegat: "il-Bieraħ filgħodu, l-ego kien dawn taħt il-bieb ta'l-ambaxxata Ċiniża."
  
  
  "Huwa veru li l-Ċiniż nukleari u tal-missili sparixxew?" I talab tagħha.
  
  
  "Wisq, verament," Ed qal b'dispjaċir. "Dan ġara ftit sigħat wara li inti lura l-flus mill-Satane Roc. Inti se tinnota li l-ammont mitlub huwa eżattament l-istess bħal l-ammont li rċevew mill-każinò ."
  
  
  "Inti tfisser il-Ċiniż nukleari u tal-missili verament sparixxew?" Kien incredulous.
  
  
  "Ovvjament," Ed irrimarka, " għedewwa tagħna ta'l-għerf hija illimitat. Ftit wara l-esperjenza tiegħek fuq il-gżira, il-Ċiniżi kienu tnedija nukleari u tal-missili mill-sigriet sit tat-test meta l-pjan sempliċiment sparixxew. Sakemm din in-nota waslu, il-ħsieb Ċiniż il-pjan kellu fil-mira."
  
  
  "Dak dwar il-ġarr?" "Iridu jkunu għaddew it-test sew qabel l-ih kienet magħżula għal tali missjoni."
  
  
  "Oh, iva," Ed qablu. "Iżda dan jista'jkun importanti li wieħed jinnota li l-ftit ġimgħat ilu, pilota li kien wieħed mill-aktar affidabbli u leali in-nies fil-Ċiniż tal-Arja tal-Forza tax-xellug-Ċina għall-vjaġġ tan-negozju li l-Albanija. Huwa ma kienx osservat mill-qrib waqt li kien hemm, u, fil-fatt, il-Ċiniżi ma jistgħux jispjegaw l-azzjonijiet tiegħu matul il-ftit ġranet ta ' l-żjara. Dawn għadhom qed-verifika. Huwa probabbli li matul dan iż-żmien tagħna opponent ltqajna lilu, li jistgħu jinterferixxu mal-ego-moħħ.
  
  
  "Huma l-Ċiniż se jħallas il-fidwa?" I talab, l-għoti tal-ittra lura għall-Hawke.
  
  
  Huwa nodded. "Huwa għalhekk li aħna qed laqgħa hawnhekk issa. Ejja mmorru soprano."
  
  
  Fuq l-art ewlenija ta'l-bini, l-erba'Ċiniż-irġiel kienu qed jistennew, tfittex skura u ftit suspettużi. IHRA spjegat l stretti tas-sigurtà fil-bini. Dollaru madwar l-irġiel kien traduttur, u permezz tiegħu Hawke introdotti me tlieta l-oħra li l-ismijiet tagħhom hi jaf kif għolja tal-klassifika tal-membri tal-Partit Komunista Ċiniż. Kull wieħed minnhom tatni shrewd-dehra kif aħna ħadlu-idejn. Imbagħad il-tlieta minnhom malajr tkellem li l-interpretu jkun fl-Ċiniż.
  
  
  "Jgħidu," l-interpretu qalli, " li huwa unur kbir għalihom li jkollhom din il-rispettati-rappreżentant li għenu fil-ritorn tal-nukleari u tal-missili. Dawn jgħidu wkoll li l
  
  
  
  
  
  
  Il-president tal-partit tkellem lit-president u ta struzzjonijiet biex tikkoopera bis-sħiħ mal-għalik ."
  
  
  "Huwa unur kbir għalija, wisq," huwa qal tagħha interpretu. "I se jipprova jkun denja ta'l-fiduċja fl-folk-mediċina tar-Repubblika."
  
  
  Imbagħad I talbu dwar din il-formalità: "Ġie deċiż li jħallsu żewġ miljun dollaru?"
  
  
  L-interpretu mogħtija mal-nies ta'pajjiżu mill-ġdid, u mbagħad mogħtija me l-kbira tal-ġilda borża inċiżi bil-karattri Ċiniżi u mgħammra lock. L-interpretu jinfetaħ l-ego u miftuħa, is-sejba l-boroż tal-karti tal-flus ġewwa.
  
  
  "Iż-żewġ miljun dollaru," huwa qal. "Se jkun hemm jitħabbar fil-għada tal-edizzjoni ta'l-Londra Darbiet, bil-miktub kif ordnat."
  
  
  "Id-dritt," qal. "Lock l-flus mill-ġdid. I jixtiequ li jibqgħu fil-pussess tiegħek sakemm aħna jirċievu aktar avviż.
  
  
  Wara l-interpretu tradotti kliem tiegħi, l-irġiel tliet miel tagħhom kapijiet gravi, u aħna ħadlu-idejn mill-ġdid. Ed qalli li l-arranġamenti jkunu diġà ġew magħmula għall-Ċiniż rappreżentanti li jibqgħu fil-kwartieri tal-ħajja, fil-kariga, u fil-quddiem tal-minnhom in-nemes sakemm ikun hemm tweġiba għall-Londra Darbiet ad. Dan il-mod, l-xiri lura l-ammont se jkun sikur maħżuna sakemm il nemes huwa minħabba li jitħallsu.
  
  
  Ed ħa taxi lura lejn il-lukanda ma me. Kien xemx. L-xita u negattiva tat-temp kienu perfetta għall-burdata tagħna.
  
  
  "Kull min-nisa wara dan," Ed muttered, " għandhom jiġu jgawdu tagħna sitwazzjoni. Immaġina jisraq nukleari u tal-missili jirritornaw għall-fidwa! "
  
  
  "Huwa għażel ftit intelliġenti ismijiet għall tiegħu reklami," qal. "Alexander u Kublai-Prinċep".
  
  
  "Huwa miġnun, iżda hu ħafna-sengħa," Ed qal. "Dak I ma tagħti li jkollhom l-ego." Huwa ħares lejn me.
  
  
  Meta aħna qbilna li l-lukanda, Ed niżel me off u intitolat li l-Ambaxxata Amerikana, fejn kien joqgħod F'pariġi.
  
  
  Meta ont marret għall-kamra tagħha, ont kien sorpriż biex isibu nota minn Anna. Nen qalet li kienu ġew mistiedna parti Montmartre u li hija kienet ser. Hi tax-xellug me indirizz sabiex I jistgħu jissieħbu tagħha jekk jien ridt li. Minflok, huma ddeċidew li jkollhom ftit imkessaħ martinis -. u sbieħ ikla fil-kamra tagħhom. Qabel l-I marru fis-sodda, I quddiem imsejħa l-desk biex tikseb me kopja tal-London Darbiet l-għada filgħodu.
  
  
  Elsa għadhom ma kinux lura lill-lukanda mill-ħin sibt tiegħi kopja tal-gazzetta kmieni l-għada filgħodu, u I ma tgħid jekk ma kien hemm xejn jagħmel sens tagħha dwar in-nuqqas ta'dak il-lejl. Madankollu, l-ad kien fil-Darbiet, u l-ego-kliem kienet eżattament kif iddikjarat fil-fidwa in-nota. Qari tagħha, tagħha, I immaġina kif kuntenti "Alexander" wkoll taqra dan. Huwa setgħu ġew F'pariġi, jew Londra, jew Monte Carlo, jew, għal dik il-kwistjoni, it-Tibet.
  
  
  Għandi seba'mitt biex jiksbu l-AX-uffiċċju, li kien jaf ikun l-ewwel post li tkun taf jekk aktar struzzjonijiet kienu ġejjin. Kien imħejjija u marru barra mill-numri meta Elsa lura.
  
  
  Hija kienet xorta tagħha fl-ilbies ta ' filgħaxija, bil-biċċiet kisja sospiżi fuq spallejn tagħha. Hija qieset bi ngħas, iżda hi tbissem u li kienet me, kiri tagħha kisja jaqgħu l-art. Imbagħad hija kkuntattjat lill me unzip id-dahar tal-libsa tagħha.
  
  
  "Tlift inti fil-parti, Dumplink," hija qalet. "Kien ħafna pjaċir. Ħafna nies franċiż. Huwa għadu għaddej, jekk inti tixtieq li jmorru.
  
  
  - "Le, grazzi," qal. "Jiena għandi xi ftit tan-negozju sabiex jattendu. Hi rieqda, u jien ser sejħa inti aktar tard.
  
  
  "In-negozju, in-negozju, in-negozju," hija qalet, patting-wiċċ tiegħi. "Tiftakar, ix-xogħol kollu u l-ebda divertiment jagħmel Tony a tat-titqib tifel." Hi żiedet l-ilbiesi u l-mixi biex il-bieb li jwasslu għall-kamra tagħha, tfittex ħafna mixtieq fil-enormi tal-bra u tajts. Hi waqfa qasira fil-qosor fil-bieb u l-beckoned me. Meta I ħadlu-kap tiegħi, hi sploda lili kiss u sparixxew.
  
  
  14
  
  
  Hekk kif l-I laħqu l-kafetterija fil-Post Saint-Michel u marru soprano l-AX-uffiċċju, ħassejtni tagħha t-tensjoni u l-despondency jiddaħlu il-post kollu. Barra, il-xemx kienet brillanti u ma kien hemm l-falza-rebbiegħa fil-arja, iżda tkun xi tkun xufftejn strixxa-burdata l-temp maħluqa għall-istati uniti, sparixxew wara l-ħitan tal-bini.
  
  
  Hawke kien hemm, li tħares aktar haggard milli kien il-lejl ta'qabel, kif kienu l-erba'Ċiniż l-irġiel, kif ukoll diversi għexieren AX-aġenti u l-gwardji tas-sigurtà. Aħna kollha waslu kmieni wisq, u l-tagħna sabar kiber bħala l-sigħat twal miġbud fuq. Ma kienx sa nofsinhar li aħna fl-aħħar nett ltqajna il-messaġġ li ntlaqgħet jistennew. U, naturalment, b'mod indirett.
  
  
  Aħna qbilna sejħa mill-Interpol Pariġi-uffiċċju tgħid li kienu rċevew il-pakkett mill-messaġġier għall-kap lokali. - Ftuħ tal-pakkett, huwa sab issiġillat-kaxxa u ittajpjata innota li tgħid li l-kaxxa għandhom jiġu mogħtija lill-Ċiniż-Ambaxxata immedjatament. Peress li l-kap ta'l-Interpol kien infurmat tal-kriżi, huwa immedjatament imsejħa Hawke u imbagħad malajr biex l-AX-uffiċċju. Sadanittant, l-Interpol aġenti telgħet-messaġġier li kien awtentiċi, u meta dawn talab ego dwar il-persuna li taw em l-kunsinna tal-pakkett, tah deskrizzjoni li jistgħu jaqblu
  
  
  
  
  
  elf Franċiżi.
  
  
  L-kaxxa li tinsab tejp-reġistratur. Aħna indivja madwar filwaqt li Hawke tpoġġi l-tejp fl-uffiċċju tal-karozzi. Peress li l-tejp irrumblat, il-vuċi qal ," Din hija Alexander. Irċevejt il-messaġġ tiegħek u l-am issa jagħtik l-istruzzjonijiet li ġejjin. Tard fil-għaxija, fit-tlettax, abjad bil-bandiera tal-bastiment ma aħmar qtar inċiż fuq il-nen se jidhru fil-Baħar Adrijatiku u jidħlu fil-port fil-Maqsuma, il-Jugoslavja. Fuq il-gverta tal dan il-vapur se jkun Ċiniż nukleari u tal-missili. Wieħed mill-vapuri tiegħek jista-approċċ lilu bil-żewġ miljun dollaru. Ladarba l-flus jiġu trasferiti lill-poplu dwar il-bord, l-rokit se tiġi lura. Jekk isir tentattiv biex jirritornaw il-rokit mingħajr ma tħallas il-flus, se tisplodi ."
  
  
  Il-kliem fuq il-burokrazija ma tgħidilna xi ħaġa dwar il-persuna ih kellhom mitkellma - jew aħjar, dwar il-persuni, peress li l-oħra sentenzi kienu mitkellma fl differenti vuċi, ih accents li jvarjaw mill-British-ġermaniż għall-Grupp. Il-moħħ wara l-biċċa baqgħu inviżibbli.
  
  
  Wara kien il-film decoded u l-kopji magħmula, malajr telefonati kienu magħmula biex issib il-pjan li ser tieħu l-istati uniti biex il-kosta Adrijatika, u li jkollhom l-kbar u l-fast-vapur ta'stennija għall-istati uniti, ħdejn il-Maltin, il-Jugoslavja. Anki meta dawn il-preparazzjonijiet kollha saru, Ed kienet okkupata-ippjanar tal-ħin meta l-rokit tkun misjuba.
  
  
  Ftit iktar tard, Yastreb, il-Ċiniż rappreżentanti mal-fidwa, diversi aġenti tal-AX u l-tagħha marru għall-Oryol u taru fuq pjan li jmutu fl-Adrijatiku. L-Jugoslava tal-gvern ġie kkuntattjat permezz ta'kanali diplomatiċi, u meta wasalna, p u mgħaġġel-bastiment kien stennija għall-us.
  
  
  Meta aħna laħaq il-port u l-ankrat barra mill-kosta fil-Maqsuma, kesħa, li jaqtgħu r-riħ kien blowing mill-kosta. Ma kien hemm l-ebda-bastimenti l-oħra fil-vista. Kif aħna b'ritmu il-gverta, Ed beda muttering, " nittama li dan ma jkunx l-mossa, Nick."
  
  
  Wara ftit sigħat aktar, bħala l-ġurnata beda jiċċara fil-għaxija, bdejt biex jaħsbu li Ed setgħu ġew id-dritt. Iżda mbagħad, pjuttost għarrieda, l-kbira abjad bastiment bl-abjad tal-bandiera imżejjen bl-aħmar qtar deher fid-daħla tal-port. Huwa niżel ankra off-lemin tal-pruwa tal-bastiment tagħna, u l-raġel fil-kaptan tal-uniformi waslet għall-jacques, qajmet megafon, u għajjat, " Ħej, I jagħtik awguri mill-Alexander. Għandek il-flus li jmutu? "
  
  
  Ed mogħtija me simili megafon. "Dan huwa juru tiegħek," huwa qal.
  
  
  "Aħna għandna l-flus," huwa wieġeb permezz megafon. "Aħna lesti li jtemm it-tranżazzjoni."
  
  
  "Inti tista'toħroġ abbord," l-rewmatika-kaptan għajjat.
  
  
  Ftit tagħna tal-bastiment membri ta'l-ekwipaġġ titbaxxa żgħir dgħajsa bil-mutur fil-baħar. Żewġ Ċiniż-irġiel, li waħda minnhom li jġorru l-borża tal-flus madwar lilu, u kien trasferiti għall-ieħor tal-bastiment. Konna għen fuq il-gverta mill-kaptan u ftit nies madwar l-ekwipaġġ tal-ego. Fuq il quddiem il-gverta, ma kien hemm l-oġġett enormi koperti bil marbuta tarp. Hija għandha tkun rokit, iżda I kien għadu attenta tal dan. Kien hemm ftit nies oħra fuq il-gverta, iżda l-unika waħda li jaf lilu huwa Belġjani imsemmi Tregor.
  
  
  Il-kaptan kien kordjali u wassal-istati uniti fis-kbira tal-kabina fuq il-gverta prinċipali, fejn imkessaħ champagne kien stennija għall-us.
  
  
  "Do you jkollhom l-ebda flus?" huwa talab.
  
  
  Huwa nodded l-Chinaman, li għaddew mill-borża fuq.
  
  
  "Inti ma moħħ us-għadd qabel aħna naħa inti il-rokit, do you?" huwa talab.
  
  
  - "Le," qal.
  
  
  "Sinjuri, jekk jogħġbok jkollhom xi champagne filwaqt li inti għandek tistenna," il-kaptan suġġerit, mixi permezz tal-kmamar mal-flus.
  
  
  Ma wieħed mill-Ċiniżi ma taċċetta tazza tal-champagne mill-steward, iżda aċċettati minnha. Kien tajjeb l-għasir tal-inbid, eċċellenti imkessaħ. Huwa xorbu l-żewġ tazzi filwaqt li l-Ċiniż qalbu inċert fil-siġġijiet tagħhom. Meta l-kaptan lura, kien tbissima waħda u nodding kap tiegħu.
  
  
  "Tajjeb ħafna, sinjuri," huwa qal. "Dak kollu tidher li hija fl-ordni. Jekk inti se jidħlu fuq il-gverta miegħi, nistgħu jitlesta n-negozju tagħna."
  
  
  I ma kienx wisq sorpriż meta konna lura fil-quċċata u raw li l-membri ta'l-ekwipaġġ kellu jitneħħa l-u mill-oġġett fuq l-quddiem tal-gverta. Kien nukleari u tal-missili diġà mibnija fil-lift.
  
  
  L-żewġ Ċiniż-irġiel malware ċċekkjati l-missili qabel ma tagħmel żgur kollox kien fl-ordni. Dawn nodded gravi lili, u huwa nodded li l-kaptan.
  
  
  Huwa deher kuntent bħala hu qabad l-megafon mill-ġdid u sejjaħ lill-stennija Jugoslava tal-vapur, javżak li tersaq eqreb hekk li l-rokit jista'jitbaxxa fuq il-gverta. L-żewġ Ċiniż u l-tagħha baqgħu fuq il-bord filwaqt li l-ekwipaġġ ħadem fuq il-lift, l-irfigħ l-ġgant rokit fl-arja u mbagħad stabbiliti għall-gverta tal-bastiment tagħna, fejn aħna kien diġà ħejja benniena li jżommu. Huwa jista ara l-ħarsa ta'eżenzjoni fuq Hawke tal-wiċċ kif raw l-rokit seduta fuq il-gverta u fl-aħħar nett sikur abbord.
  
  
  Wara l-iskambju fil-qosor handshake mal-kaptan tal-abjad tal-bastiment, il-tagħha, rritorna għall-bastiment tagħna ma'l-Ċiniż.
  
  
  "L-ebda problema?" Ed staqsa immedjatament.
  
  
  - "Le," qal.
  
  
  "Iżda jekk I taf inti," Ed qal, tħares lejn me reqqa,"xi ħaġa tal-sistema għalik."
  
  
  "Dan kien
  
  
  
  
  
  
  huwa wisq sempliċi. "I wieġeb. "Jeħtieġ li tkun taf li peress li aħna qbilna l-rokit sikur lura, aħna mhux biss ser joqogħdu hawn u ħallihom jbaħħru bogħod mal-żewġ miljun dollaru."
  
  
  "Ma jistax ikollhom toħroġ bi pjan li aħna se użu," Hawke qal.
  
  
  "I dubju."
  
  
  "Sew, dawn qed titneħħa l-ankra biex tikseb l-bogħod, xorta waħda," Ed irrimarka, tipponta lejn il-vapur iduru fil-port. "Jien tqegħid-pjan tagħna fil-prattika." Fl-naħa tiegħu huwa kellu trażmettitur tar-radju, u huwa beda jitkellem malajr fis dan, ta'l-bastimenti ta'stennija għall-ħlasijiet barra mill-dritt tal - port- bastimenti taljan, il-grieg l-vapuri, Jugoslava-vapuri, anke xi russu cruisers-kull wieħed minnhom li kienu mibgħuta biex jinqabdu għedewwa tagħna.
  
  
  Bħala l-abjad tal-vapur baħħru lejn il-port daħla, aħna bdew isegwu, f'xi distanza. Eżatt qabel ma jilħqu l-baħar miftuħ, tagħna tal-bastiment tilfet deher. Dawn kienu għadhom'il bogħod, u l-Ed ma kinux għadhom ordnat li l-approċċ. L-abjad tal-vapur f'daqqa waħda waqfet fiċ-ċentru tal-port daħla. Imperjali bdew li jitkellmu fil-trasmettitur mill-ġdid, iżda hija kienet waqfet minnu.
  
  
  "Stenna minuta," qal.
  
  
  "Għaliex le? X'inhu?"
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. Ma kontx naf dak li jgħidu li hu, iżda kont naf xi ħaġa li kien ħażin. Ftit minuti għadda u l-ġara xejn. Ed u I-għan tagħna trombi fuq il-gverta tal-bastiment, li kien vojt. Hawke kien għadu jkollu l-trażmettitur tar-radju fl-naħa tiegħu, u l-ego tiegħu kien qed jikber il-paċenzja. Kien jibdew dubju tiegħu intwizzjoni u kienet waslet biex għid em li jagħtu l-ordni li tagħlaq meta dan ġara.
  
  
  F'daqqa waħda rajna flash qawwi tal-larinġ fjamma li ġejjin mill-abjad tal-bastiment. Deafening splużjoni segwiti. L-sleek abjad bastiment kiser barra fil-baħar. Dan litteralment faqqgħet fl diversi jżommu f'wiċċ l-ilma bordijiet għat-tieni. L-isplużjonijiet kien għalhekk mhux mistennija u għalhekk xokkanti li kważi kollha tal-istati uniti ffriżat għal żmien qasir fl-immobilità.
  
  
  Madankollu, Ed mill-rkuprati u l-ssieħbu fl-battalja, jgħajtu-ordnijiet fuq l-trażmettitur tar-radju għal kull stennija bastimenti li ġejjin u tipprova li jtellgħu l-ebda possibbli għas-superstiti. Fl-istess ħin, dgħajsa tagħna kien malajr lejn il-post fejn il-bastiment u l-problemi. Iżda meta aħna u l-vapuri oħra avviċinat-żona, kien hemm l-ebda-superstiti. Ma kien hemm xejn tax-xellug fuq il-dell innifsu iżda ftit maħruqa pjanċi u taż-żejt strixxi. Xorta, it-tiftix kontinwu fil-fond fl-lejl, l-ilma illuminat bid-ġgant fanali tat-tiftix mill-gvieret ta'l-bastimenti. Aħna ma tistax issib xi ħaġa.
  
  
  "Huwa misteru għalija," Ed qal bil-mod, bħala l-tfittxija fl-aħħar nett titwaqqaf u l-vapuri oħra stenna għal aktar struzzjonijiet minnu. "Għaliex dawn jonfqu tant sforz biex jgħollu l-żewġ miljun dollaru u mbagħad daqqa lilhom infushom u l-flus?"
  
  
  "Il-vuċi u kollha," qal sew meta kelli l-idea. "Dawn ma daqqa l-flus!"
  
  
  "Inti ma daqqa l-flus?" Ed mitluba. "Imbagħad fejn ma jiġu minn?"
  
  
  "Jien ma naf," qal. "Iżda dan ma sink bil-bastiment. B'xi mod huma ġestiti tneħħi l-ego qabel l-isplużjoni."
  
  
  "Kif? Kif?" Ed talab bil-ħerqa. "Aħna jinżammu l-ego taħt sorveljanza kostanti mill-mument li aħna l-ewwel raw dan. Dan kif jista'jitneħħa? "
  
  
  "Għadni ma nafx," I ammessi. "Iżda dawn ma huwa. Huma dejjem ippjanat biex tagħmel dan il-mod. Dawn ħasbu li d jkollhom jimblokka għalihom wara l-rokit lura, iżda li ma kinitx il-kwistjoni. L-aspett ewlieni huwa l-flus. Il-bqija, il-bastiment u l-ekwipaġġ, kellhom jinqatlu ."
  
  
  "Iżda li miġnun," Ed qal.
  
  
  "Żgur," tagħha l-uem qal,"biss bħal kull ħaġa oħra."
  
  
  "Iva," Ed qablu, jitkellem bil-mod, " inti tista'tkun id-dritt. Iżda kif, kif ma rnexxilhomx jiġbdu l-flus? "
  
  
  "Għadni ma nafx," qal mill-ġdid, " iżda jien ser probabbilment jirrikonoxxu tagħha. Rewmatiżmu għandhom jiġu x'imkien hawnhekk fuq il-kosta Adrijatika. Tagħha, nixtieq us li tfittex l-ego, pulzier minn pulzier, sakemm insibu l-evidenza li kien hemm riverżjoni jew tas-superstiti li ltqajna bogħod mal-flus."
  
  
  Ed xorta ddubitat-opinjoni tiegħi, iżda huwa qabel li titlob lill-qrib tal-vapuri biex jgħinuni-tfittxija għall-evidenza. Dawn kollha offruti għall-għajnuna. Ed tax-xellug me fil-Qasma minħabba l-uem kienet li ġejjin lura biex imutu fl-Istati Uniti biex jirrappurtaw lill-president personalment.
  
  
  Huwa ħa l-istati uniti jumejn aktar u l-iljieli-tiftix tal-kosta Adrijatika qabel aħna sabet li l-evidenza li kien I żgur li kien hemm x'imkien. Kien innotifikat meta grieg tal-kruċieri misjuba ego u ġrew li dan il-post - portal medda ta għerja-art tat-tramuntana tal-Sin.
  
  
  Hemm, żgħar wieħed sedil ta'taħt il-baħar ġiet abbandunata, fuq l-art maħsula u parzjalment mgħarrqa fil-baħar. Iżda tagħha rewmatiżmu-istorja hija dwar kif iż-żewġ miljun dollaru kienu meħuda fuq il-bastiment. Probabbilment ftit wara li ħa l-flus fuq il-bord tal-kambju għall-rokit, kien mgħoddija lill-submariner, u l-uniku-sede dgħajsa kien injettat permezz tal-bastiment tal-istiva.
  
  
  Kien faċli għall-żgħar taħt il-baħar li jiżolqu madwar il-port, tagħmel l-mod tul il-kosta, u l-art. Aktar tard, forsi fuq l-istess lejl, jew saħansitra fuq waħda minn dawn il-ġurnata, jew
  
  
  
  
  
  
  din il-persuna kienet probabbilment telgħet fuq l-ajruplan jew oħra tal-bastiment u ma sparixxa $ 2,000,000. Hekk kif l-I irnexxielhom jiksbu l-bastimenti tar-radju għax-xogħol, qabbdet sejħa mill Hawke, li kien lura fi New York minn dakinhar. Huwa qal-uem dak li aħna misjuba, fil-forma ta'kodiċi. Huwa ħa l-aħbarijiet aktar cheerfully milli mistenni, u ordnat me li jmorru lura lejn Pariġi u l-sejħa em at l-AX-uffiċċju, minħabba li huwa jista'jkollu aħbarijiet għall-me dwar l-iżviluppi l-ġodda.
  
  
  Aktar tard dik il-ġurnata fl-Pariġi, li waqfet mill-lukanda tiegħu biex jitkellem Elsa qabel tmur għall-AX-uffiċċju.
  
  
  Hi qabad me qabel ont, mixi fil-bieb, koperti tiegħi wiċċ mal-baci, u qal worriedly: "ma kontx naf dak li ġara li inti, Dumplink. I kien lest li tirrapporta lill-pulizija bħala persuna nieqsa."
  
  
  "In-negozju mill-ġdid," qal. "Skużani jien ma setgħux tħalli messaġġ. U l-I bżonn biex tmur barra mill-ġdid. Iżda din id-darba I ser tkun lura malajr, u forsi nistgħu jgħaddu ftit ħin flimkien."
  
  
  Fl-uffiċċju, Bonaparte MISSIER tpoġġi me kuntatt mal-Hawke fuq f'kodiċi tal-wajer.
  
  
  "Aħna għandna l-ġodda ċomb," Hawke qal. "Dan jista'jkun l-aħjar madwar minnhom li konna kellhom s'issa in-nemes. Tagħna riċerkaturi, li kontinwament ttestjati l-parteċipanti f'dan il-każ, fl-aħħar nett misjuba definit konnessjoni bejn xi madwarhom. Inti ser ifakkar tagħha isemmi qabel li xi nies kellhom piż tal-problemi. Ukoll, konna issa skoprew li mill-inqas erba tal-nies madwar minnhom kienu pazjenti li kellhom fl-istess piż tal-telf spa fl-Isvizzera."
  
  
  Dan għandu jkun aktar minn koinċidenza, I-ħsieb.
  
  
  "Aħna naħsbu hekk ukoll," Hawke qal. "Post qrib Bern, fil-muntanji. Dan huwa msejjaħ il-Tiġdid tas-Saħħa tal-Spa u huwa mmexxi mill-Dr. Frederick Bosch. X'taħseb?"
  
  
  "Naħseb li d-aħjar jtiru mal-Isvizzera," qal,"u tħares madwar."
  
  
  "Iva, ont, naqbel," Ed qal. "Dak li ma inti tgħid li din il-mara fuq von Alder, Elsa?"
  
  
  "Jien ser jgħidlek ħej li għandi tan-negozju fl-Bern u jissuġġerixxu ħej jmorru lura lejn il-Membri."
  
  
  "Iva, ukoll," Ed qal, " I-irġiel oħra jaraw il-bqija tal-von'alders. Jekk hi tiġi lura, jien ser stabbiliti tagħha fuq agħlaq il-bniedem, wisq. I se kuntatt miegħek meta tasal fl-Isvizzera.
  
  
  Meta r-raġel tagħha lura lejn il-lukanda u l-maqluba fuq il-bieb tal-Elsa tal-kamra, huwa sab li l-tagħha parrukkier kien qed jagħmel ix-xagħar.
  
  
  "Jien ma bħal inti tara me filwaqt li jien tipprova li tkun sabiħa," hija qalet, frowning fil-fannijiet.
  
  
  "Kelli biex jitkellmu biex inti," missierha qal. "I għall-leave għal Bern-lum. Sibt sejħa mill-kariga tiegħi, u I-ħtieġa biex issolvi l-każ.
  
  
  "Bern!" - "Le," qalet kuntenti. "Iżda, Dumplink, din hija l-isbaħ. Jien ser imorru miegħek. Barra Bern, hemm mill-isbaħ spa li Ursi u I-imħabba li jmorru. Aħna ser jtiru hemm bl-ajruplan, u l-I jistgħu jirrilassaw fil-spa filwaqt li inti tmur dwar in-negozju tiegħek."
  
  
  "Dak li huwa l-isem," I talab, " ta'dan jirrikorru?"
  
  
  "Huwa msejjaħ jingħataw ħajja ġdida benessri spa," hija qalet, hekk kif l-I d immaġina. Għal darb'oħra, ma kien hemm l-ieħor tal-konnessjoni bejn l-Von'alders u l-każ. I ma tara l-ebda raġuni għaliex Elsa m'għandekx jakkumpanjaw me Bern, kif tista'ssaħħaħ il-bond, sabiex I aċċettati tagħha.
  
  
  Wara Hawke imsejħa tagħha mill-ġdid mill-kamra tiegħu u qal em li Elsa kien ġejjin Bern miegħi, aħna ċċekkjati tal-George V. AX Pariġi l-uffiċċju għall-vjaġġ għall-Isvizzera.
  
  
  Ħmistax
  
  
  Meta aħna żbarkati fil-Bern, it-temp kien kesħa u ċar. Elsa jaf żgħir chalet fuq il-periferija tat-belt, sabiex aħna mikrija konnessjoni kmamar hemm.
  
  
  "Aħna dejjem jibqgħu f'dan il-post," Elsa spjega lili wara aħna ċċekkjati fis-appartament tagħna. "Huwa tajjeb li jkollhom post bħal dan meta l-spa jitbaxxa wisq iffullar."
  
  
  I xtaqu-post tagħna. Kien nadif, kwiet, karattru-seħħ, bil-nar sħun ħruq fil kull kamra. L-anzjani, l-abjad ħelu, tat-tuffieħ cheeked sid u l-ego tal-mara jgawdu reputazzjoni eċċellenti. Madwar l-tieqa tal-kamra tiegħi, Elsa rrilevat tas-saħħa spa li kien jinsab fuq il-quċċata tal-muntanji, xi ftit distanza'l bogħod. Wara hi tax-xellug me għall-kamra tagħha, I eżaminat tagħha mal-trombi.
  
  
  Kien kumpless enormi bil-multi-istorja tal-bini prinċipali mdawra minn diversi bini iżgħar. Dawn kienu kollha jgħammex abjad fil-kulur, li jiddawru kirurġija tal-qċaċet li jutted barra mid-direzzjonijiet kollha ta'madwaru. Huwa jista ara l-istralċ waħda lane-triq li wasslu direttament għal dan il-post, u l-kejbil tal-karozzi li ġiet sospiża mill-żewġ linji trolleybuses overhead. Minn din id-distanza, kien impossibbli li tara d-dettalji ħafna. I kien jistaqsi kif stajt-approċċ tal-kompjuter, jew bħala mistieden, jew forsi permezz Elsa. Iżda fil-frattemp, l-I se stenna fil-ġwienaħ u jipprova jifhem il-qasam. Barra minn hekk, jekk il-von'alders kienu b'xi mod involut fil-biċċa, Elsa għamlu ċert I kien mħajjar hemm qabel jew wara.
  
  
  Fil-frattemp, probabbilment tkun idea tajba li l-kuntatt lokali tiegħek AX-aġent. Jien qatt ma sodisfatti lilu, iżda Ed kien qal lill-me-isem tiegħu u fejn issib lilu. I eliminat fuqha
  
  
  
  
  
  il-bieb li dejjem konnessi-kamra tiegħi li Elsa u qal ħej I kien tmur għal ftit ftit. I filwaqt li kien bogħod, hi ma tagħha stess trattamenti tas-sbuħija u stenniet għalija li jirritornaw.
  
  
  Hans Verblen, il-rappreżentant lokali tad AX, sodisfatti me fil-bieb ta'l-studio modest li ġarrew l-isem tiegħu, wieħed mill-isqaqien ta'Berna. Verblen kien qed jistenna għalija. Huwa qal Ed kienu diġà jafu em id-dettalji tal-assenjazzjoni tiegħi fil-telefonata madwar l-istati Membri. Huwa kien għad-dispożizzjoni tiegħi.
  
  
  "Kif nista'ngħin tagħha?" Xaħam, skur-segretarju-bniedem mitluba.
  
  
  "Bażikament," l-uem qal tagħha, " tagħha tal-lukandi jixtiequ li jkollhom kemm jista'jkun tagħrif dwar il-Tiġdid tas-Saħħa tal-Spa." Għandek qatt kien hemm xi problemi hemm? Li l-kontrolli? Din l-informazzjoni. "
  
  
  Verblin nodded, maqful il-bieb għall-istudjo tiegħu, u wasslitni biex il-kantina. Kien kbir, mingħajr ħoss kamra mal-preżentata-kabinetti-kisi tal-ħitan. Ma kien hemm l-kameras, tejp reġistraturi, teletypes, u kull xorta ta'l-armi kullimkien.
  
  
  "Dan huwa fejn I ma tiegħi reali tax-xogħol," Verblen spjegat bil-mewġa tal-naħa tiegħu.
  
  
  "Din hija l-proprjetà setup," qal.
  
  
  Verblen mixi matul waħda mill-kabinetti. "Jien jibżgħu I ma għandekx spa estensiva rekord. Sakemm Hawke tal-telefonata, I ma jkollhom l-ebda speċjali it-talbiet għall-ġbir ta'intelliġenza. X'għandi huwa strettament rutina, l-ebda aktar minn I fi kwalunkwe istituzzjoni oħra fil-belt. Safejn naf, ma kien hemm l-ebda problemi hemm. Huma għandhom nixxiegħa kostanti ta'viżitaturi mid-dinja kollha, li ħafna minnhom huma ukoll il-off. I dejjem jippruvaw ritratt bħala ħafna l-wasla u t-tluq possibbli bil-kamera bil-teleskopiku-lenti. Iżda, għall-estestvenno, jien ċert li tlift ħafna.
  
  
  Tossed l-ritratti fuq il-president, u l-I kien faċli biex tara li kien hemm eluf ta'minnhom.
  
  
  "Inti żgur li jistħoqqilhom allowance tiegħek, Verblen," qal, rogħda kap tiegħi fil-konferma tal-tiegħi ego tal-reqqa. I imdawra permezz ta'diversi ritratti tal-tagħha u nnotat l-erba von'alders fil-ritratti meħuda fi żminijiet differenti.
  
  
  "Taħseb li huma jistgħu jgħinuk bl-ebda mod?" staqsa Verblen.
  
  
  "Jien ma jibżgħux-dritt li issa," tiegħu l-uem qal. "Dawn jistgħu jidħlu fil-viċin aktar tard. Dak li jien interessati fl-dritt li issa hija xi ħaġa li jistgħu juru me jew għidli dwar il-ġewwa tal-spa. U dwar Frederick, Bosch, it-tabib li jmexxi dan."
  
  
  "Hemm xejn li juri jew jgħidlek," Verblen wieġbu. I tista'tara li kien iddiżappuntat fil-lilu nnifsu. "Inti tifhem li r-rimedju huwa ħafna esklussiva-post. Peress li hemm tant għonja mistednin hawn, is-sigurtà hija stretta. Stajt qatt ma kien ġewwa huwa lili nnifsi, allura m'għandix ritratti ta'l-intern. Jekk ma kien hemm l-talba speċjali minn AX, kieku, naturalment, isibu mod."
  
  
  "Iva, qed nifhem tagħha, imma x'inhuma l-tabib?"
  
  
  "Inti se jerġa'jkun diżappuntata bid-it-tweġiba," Verblen qal. "Jien ma jkollhom l-ebda-istampi tal-Dr. Bosch, minħabba li huwa rari, jekk qatt qabel, tmur barra għat-trattament. Tagħha, smajt hu Ewropea. Huwa daħal hawn ħafna snin ilu u fetħet spa. Fl-ewwel kien ħafna post modest, imma hija dejjem irnexxielu. Matul is-snin, ego-partijiet ġew mibnija mill-ġdid biex jagħmlu dan l-impożizzjoni tal-istruttura huwa llum. Jien ma jkollhom-dossier dwar l-tabib, minħabba li qatt ma kellhom il-problema, jew ma'l-awtoritajiet Svizzeri jew b'xi uffiċjali l-oħra, safejn il-Interpol fajls juru. I ħa l-prekawzjonijiet u kkontrollati dan jitwettaq.
  
  
  "Inti tista'tipprova dan il-spa mingħajr ma jiġi nnotat," Verblenu qal tagħha. "Jekk l-I tiddeċiedi li tipprova dan, I jista' jitolbok għall-għajnuna."
  
  
  Verblen inklinati tiegħu ras ftit. "Jien lesti biex jagħmlu dak kollu li jistgħu biex jgħinu. I biss jixtiequ I jista ' jagħtik aktar informazzjoni."
  
  
  "Inti jista' jkollok għenuni aktar milli taħseb," huwa qal mal-ego mimlija sorpriża. "I, per eżempju, tgħallmu mill inti li Dr. Bosch rari jidher fil-pubbliku għal skopijiet mediċi. Dan jista'ma jkunx il-kwistjoni, iżda min-naħa l-oħra, jien ftit inkwetat dwar dan. Minħabba l-suspetti, I ser tkun aktar bir-reqqa."
  
  
  Verblin ħa me lura soprano, u l-xellug tagħha ego fil-bieb ta'l-ego aħżen u marru lura għall-chalet. Il-arja kien tqarqaċ u tqarqaċ. Kien filgħaxija, u ħafna mill-ħwienet fuq l-triq ġew magħluqa u maqful. I jgawdu l-mixja u kienet inkwetata ma tħares lejn il-żgħar tal-ħanut tal-windows fuq il-toroq, sabiex I ma setgħux tisma-karozza tagħha meta kienet tas-sewqan li jmiss lili. L-ewwel ħjiel ta ' periklu daħal biss meta l-I raw riflessjoni tagħha fil-ħġieġ tat-tieqa ta'waħda mill-ħwienet, flimkien mal-dlam karozza fuq il-bankina li jmiss lili u l-ħames l-irġiel li kellhom qabża madwar l-bibien miftuħa u issa kienu jħaffef lejn me. .
  
  
  Huwa magħżula tal-madwar, l-naħa tiegħi jintlaħaq għal Wilhelmina fl-ispalla tagħha holster, iżda kull ħamsa minnhom kienu fuq il-quċċata tal-me qabel l-luger jistgħu jiġbdu lilu. Dawn pounced fuq me min-naħat kollha, l-dad tisbit fis-ġisem tiegħi fil-qosor, terre daqqa. Ont offruti biss dispożittiv reżistenza biżżejjed, I ttamat, immedjatament ih-żieda li l-ġisem tiegħi marru'mixi mzappap, il-mira influwenzat minn naħa għall-oħra, u l-għajnejn tiegħi magħluqa fl-mock telf mis-sensi.
  
  
  "Sewwa," qal wieħed mill-irġiel, " l-ebda ego. Jiksbu l-ego fil-karozza. Malajr!"
  
  
  Żewġ
  
  
  
  
  
  
  l-irġiel ħa lili mill l-ispallejn, u tnejn oħra qabad tiegħi s-saqajn. Dawn bdew sejjer me isfel il-bankina. Tagħha ħallihom jwassal me madwar nofs il-karozza meta kienet f'daqqa waħda bdiet kemm mal-saqajn, ħtif waħda madwar l-irġiel li jġorru l-tiegħi saqajn u mbagħad l-oħra apertament fil-wiċċ. Dawn iż-żewġ kien mqassma lura, filwaqt wiċċ tagħhom. Fl-istess ħin, ont ġrew, u meta s-saqajn tiegħi kienu ħielsa, ont kiser liberu madwar l-armi tal-żewġ irġiel azjenda tiegħi l-ispallejn. L-suddenness tal-movimenti tiegħi qabadhom kollha tal-gwardja off. Tagħha, saret lilu.
  
  
  Il-ħames-bniedem li kien preċedut-istati uniti biex il-karozza kienet tinkina minn wieħed mill-bibien miftuħa, pistola fl-naħa tiegħu. Huwa jaħdem, u Gawk chips off blokki tal-bankina madwar pulzier bogħod mill me. Sa dak iż-żmien kelli Wilhelmina fl-naħa tiegħi. Dan il-bniedem kellu l-opportunità li nar wieħed aktar maqtula qabel huwa garantit dan, jintużaw tiegħu luger, u poġġi bullet fl-uem tal-ħajja. Huwa waqa'lura fil-karozza, saqajn tiegħu dangling fuq it-triq.
  
  
  Il-oħra erba ' l-irġiel ġrew-pożizzjonijiet differenti fit-toroq. Wieħed ducked permezz tal-bieb tal-bini, it-tnejn l-oħra jiddawru sqaq, u l-raba'lunged fil-ipparkjata. Tagħha xorta ried post għall-jaħbu. Erbgħa minnhom fetħet in-nar fuq me fl-istess ħin. Hi maqtul fil-rewmatiżmu, allura sibt l-isfel fuq l-irkopptejn tagħha u mmirata lejn il-protezzjoni saqajn tal-bniedem wara l-karozzi. Huwa miġbud Wilhelmina tal-trigger darbtejn, u l-bniedem kien lunged'l quddiem, kemm s-saqajn li jtajru barra minn taħt lilu.
  
  
  Shots oħra kienu ġejjin mill-lili mill-żewġ naħat. I kien jistaqsi dak tal-paċi bil-għatx iċ-ċittadini Żvizzeri jaħsbu dwar l-kiber fl-ih, normalment kwieta-belt. Il-logħba ippinjat me bejn tiegħi stess tal-karozzi u l-daħla għall-maħżen I fejn jinżammu, meta ih karozza avviċinat. Indunajt li toħroġ il-toroq qabel ma daħal fil-me. Iżda jien ma setgħux jimxu wara l-karozza minħabba li setgħet b'mod ċar maqtul me, u l-maħżen-bieb wara me kien magħluqa u maqful.
  
  
  Imbagħad I raw tliet persuni armati li ġejjin wara l-me, u kelli biex jiċċaqalqu. I sparati ftit shots fil tagħha li jżommu lura tagħha għall-waqt. Kien hemm wieħed biss ħaġa li jista'jsir. Jbaxxu l-kap tiegħi u t-tgeżwir armi tiegħi madwar huwa li jipproteġu-wiċċ tiegħi, I dam il-bankini u ducked permezz tal-ħġieġ tat-tieqa tal-maħżen wara me. Il-ħġieġ għebet fi enormi shards u naqsu fuq il-triq'il barra mill, iżda kien I ġewwa u barra mill-periklu immedjat.
  
  
  Il-maħżen kien żgħir taħżen ġugarell bil-logħob u tal-pupi. Kien ovvjament abbandunati. I dam permezz u sabet li l-dahar bieb, li ma kienx miftuħ. Tagħha maħruba fis-sqaq. I ducked fuq it-tarf tal-Rivnenskaya-bini biss biżżejjed biex tara l-irġiel li kienu ppruvaw li moħbija me biex tagħhom ipparkjata. It-tliet madwar minnhom ġibed l-tnejn l-oħra fil-karozzi u l-titħaffef off. Sa dak iż-żmien, hi tista ' tisma l-toqrob blare tal-ħornijiet. L-pulizija kienu fuq l-mod tagħhom. Huwa intitolat lura għall-lukanda u l-mixi permezz tal-toroq lura sakemm ltqajna madwar iż-żona.
  
  
  I meta daħlu fl-aħħar nett il-chalet, l-ebda waħda titħallas l-ebda attenzjoni me. Huwa xorta jistgħu jisimgħu l-whine tal-karozzi tal-pulizija fil-bogħod, u l-ħoss kompla għal żmien twil.
  
  
  Hekk kif daħlu fil-kamra tiegħu, huwa qabad tiegħu trombi u marru għall-tieqa. I l-għan tiegħi trombi fil-triq li twassal għall-spa u kellu l-ebda problemi biex issib il-dlam tal-karozzi. I kien żgurat li n-nies kienu ġejjin minn dak il-post, u dak I raw kkonfermat li l-fatt.
  
  
  Ukoll, I-ħsieb, tal-OK, jieħdu tagħha għall-lukanda, mur l-spa, iżda mhux bħal dan.
  
  
  Dan l-inċident wriet li xi ħadd li jaf I kien interessat fl-spa-jew il-lukanda ma tieħu me hemm mill-seħħ, jew kun żgur I ma jiksbu hemm ħaj. Kif għamlet il-ħajja tal-irġiel - preżumibbilment madwar l-jirrikorru-jafu I kien fil-Bern? Permezz Elsa? Forsi. Iżda I tkellem ukoll lill-Verblen, il-konfederazzjoni aġent għall-AX. Jista'jkun il-wieħed? Kif kont naf tagħha kollha wisq ukoll mill-esperjenza tal-passat, xejn huwa possibbli.
  
  
  Sittax-il
  
  
  "Dumplink," Elsa milqugħa me kif hi mixi permezz il-bieb tal-kamra tagħha filwaqt li aktar tard. "Jien ma tisma tiġi lura."
  
  
  Tagħha biddel il-ħwejjeġ. Safejn hi tista ' tgħid, ont ħares kif jintlibsu daqs qatt qabel.
  
  
  "I biss daħal fi ftit minuti ilu."
  
  
  "Jien għandi l-aktar mill-isbaħ sorpriża għalik, Dumplink," hi l-qima, twirling madwar. Hija kienet liebes roża negligee bil-piegi. Hija saret ftit fuq tiptoe, bil-ponta li l-bieb miftuħ tal-kamra tagħha, u msejħa.
  
  
  It-tnejn l-oħra Von Alder aħwa daħlu permezz ta'l-bieb, segwit minn ih omm Ursi. Kemm l-aħwa li kienu liebes roża negligees, biss bħal Elsa jew kien Iffriżat? "Jien għamilt. Ursi kellhom-dar magħmula irqiq-pil. Tħares lejn l-tliet aħwa permanenti tal-ġenb mill sekondarji kien simili tfittex fi tliet mirja li jirrifletti l-istess l-immaġni.
  
  
  Waħda mill-bniet l-qima u qal: "Inti tifel imqareb li dam off mal-Olaf. Ma inti verament taħseb li inti jistgħu jaħarbu mill-oħrajn madwar l-istati uniti sabiex faċilment? Issa inti se jħallas għal dan, minħabba li aħna mhux se jgħidlek li huwa madwar l-istati uniti, dak li qiegħed hemm ."
  
  
  "Peress li inti kollha huma bl-istess mod sabiħa u l-tieġ," I wieġbu, " din hija idea tajba ħafna.
  
  
  
  
  
  Ma jimpurtax. Pjaċir tiegħi għandha trippla."
  
  
  Kien kollu tajba natured u ċertament madwar l-tip ta'l-affarijiet li l-von'alders imħabba li tagħmel. Iżda jien ma setgħux għajnuna iżda jistaqsi jekk kien biss ċajta li jaħdmu ih jingħaqad hawn fil-Bern, jew jekk dan kien minħabba li kien I hekk mill-qrib għall-spa u li huma jew kienu lukandi isibu mod kif iżommu me bogħod jew il-mod li tikseb me fuq il-post. Iż-żmien se juru.
  
  
  L-Von'alders iddeċieda li l-I għandha tistieden lill-ih li l-ikla fil-kamra tal-ikel tal-chalet, li huma qalli kien magħruf għall-kċina eċċellenti. Hi ġie mogħti l-kunsens għall, u l-erba'nisa sparixxew permezz ta'l-bieb, l-apparat huwa warajhom. Ih jinstemgħu tidħaq tagħha. Huwa minħabba li aħħar sena lili?
  
  
  Aktar tard, meta l-ħames tal-us niżlet il-kamra tal-pranzu, skoprejt kif popolari dan chalet kien. Il-pranzu sala kien ppakkjati mal-klijenti u l-lokal bl-istess mod. Naturalment, il-von'alders kienu hekk mdawra mill-persuni li kienu jafu, li kien ġie kważi dejjem il-każ meta kienu fil-pubbliku. Tagħna ħames-persuna president malajr sar president, madwar tużżana jew aktar. I kienet introdotta għal kull wieħed mill-membri l-ġodda, li ħafna minnhom kienu membri tal-affarijiet barranin l-ambaxxati, eċċ. L-Von'alders ma jkunx assoċjat mal-nies komuni.
  
  
  Per eżempju, fil-nofs tal-pranzu tagħna ta'chatter u l-daħk, il-chatter u l-daħk f'daqqa waħda waqfet f'daqqa, u l-maskili-kapijiet fil-kamra, inkluż mini, irriżultaw li tħares lejn l-isbaħ tifla li kellhom biss daħlu u sib stabbiliti waħdu f'tabella mill-tieqa. Kien qawwi, lithe mara fil-maqtugħa baxxa ilbies li hugged tagħha perfettament ffurmati-ġisem daqs li kieku kienet miżbugħa bl-xkupilji.
  
  
  Dollaru whistled kawt madwar l-irġiel fuq il-mejda tagħna. "Min hija?"
  
  
  Wieħed mill-triplets snorted u qal, " Oh, hi biss sanitarium-ħaddiem. Tagħha, rat tagħha kullimkien meta konna hemm.
  
  
  L-von Alder in-nisa kienu wisq esperjenza li jippermettu l-attenzjoni maskili li jkunu żvijati mill-minnhom għal żmien twil, u jien dalwaqt innutat li l-irġiel miġbura madwar tagħna president injorat il-mara, ħlief għall-okkażjonali daqqa t'għajn direzzjoni tagħha. Tagħha, madankollu, ma dehra. Ħsibt li skorta se jissieħbu tagħha, iżda hi kompliet jieklu waħdu.
  
  
  Meta aħna lesti tagħna ikla, Dollaru poe mistiedna l-irġiel fuq il-mejda tagħna li parti kbira li l-lejl fil wieħed mill-ambaxxata l-uffiċċji. L-Von'alders kienu kuntenti u aċċettat, kif kienu l-oħrajn fuq il-mejda. I apoloġija, li tgħid li l-I meħtieġa biex ilaħħqu u li inkun joqogħdu fil-chalet. Fil-fatt, lukanda tagħha għandha xi aktar biex jaħsbu dwar il-spa, u hi anke jitqies tipprova li ġejjin minn hemm. Naturalment, ikun aktar faċli għall-me li jaħdmu ma'l-isfond tal-'alders, li kieku tkun okkupata. L-ih triplets ' l-omm verament riedu li jmorru għall-parti, sabiex aħna qal tajba bil-lejl.
  
  
  I ordnat lilu ieħor cognac. Meta l-wejter ressqet il-liquor, huwa mogħtija me nota u osservat li l-mara, li kien għadu seduta waħdu. Kien sorpriż. Fil-konfużjoni kkawżata mill-tluq tal-mistednin oħra fuq il-mejda tagħna, tagħha kompletament nesa dwar l-tfajla li jaħdmu qabel ġibed l-attenzjoni tiegħi.
  
  
  I fetħet il-nota u aqra, " jekk JOGĦĠBOK MA JINGĦAQDU miegħi? URĠENTI BIEX JITKELLMU GĦALIK. I talab tagħha għaliex il-kelma SKOND ġiet enfasizzata. I ħares lura u raw li l-tfajla li kienet qed tfittex fuq me serjament, u l-I nodded.
  
  
  "Is-sur Dawes, "l-girl qal fl-artab, husky-vuċi, iż-żamma l-irqiq, rqiq naħa lili," l-isem tagħha huwa Susannah Henley. Agħlaq kien diffiċli l-aċċent - huma jitolbu dan Nofs l-Atlantiku tal-iżda British qawwija ħafna it-ton maqbud bi tagħha. Hi waqfa qasira sakemm il-wejter tax-xellug u l-I sib l isfel, imbagħad miżjud b'mod ġenerali, " jekk Jogħġbok ma jsibux me ħażin, jien mhux użati biex tieħu l-irġiel. Iżda hemm importanti corkscrew li għandu jiddiskuti dan miegħek. Hi stenna madwar l-kamra tal-pranzu searchingly, imbagħad lura fil me. "Aħna ma jistgħu jiddiskutu dan hawnhekk. I ma tkunx taf li tista'tara. Hemm post fejn nistgħu jitkellmu fil-privat? "
  
  
  "Ukoll, hemm tiegħi kamra soprano," I issuġġerit. "Dan għandu jkun privati biżżejjed jekk ma jolqot għalik."
  
  
  "Jien ċert li int bniedem, is-Sur Dawes," hi wieġbet. "Iva, kamra tiegħek se jkun multa. Tmur soprano u jien ser isegwu inti fi ftit minuti."
  
  
  Huwa taw Ħej tiegħu numru tal-kamra u l-ltqajna għal-leave. Meta l-wejter waslet lura għall-mejda biex timbotta-presidenza tiegħi lura, hi miżmuma minn naħa tagħha u qal: "Huwa hekk sbieħ li tara int mill-ġdid, u l-I ser sejħa inti jekk jien qatt qabel fl-istati Membri."
  
  
  Tagħha marru soprano għall-kamra tagħha, mintix dak dan l-aħħar avveniment tal-sinjali jista'jfisser. Għaxar jew ħmistax-il minuta għaddew qabel ma kien hemm l-riperkussjonijiet dwar il-bieb tiegħi. Ego miftuħa, u Susannah Henley jiżdiedu malajr ġewwa. I magħluq u maqful il-bieb. Għall-ewwel ftit il-mumenti, hi deher nervuża u l-skomdi. Hi hemm restlessly madwar il-kamra, ħares il-tieqa, u raw a spa mal-dwal twinkling fil-lejl.
  
  
  "Oh, tħares fejn I-xogħol," hi exclaimed. Hi identifikat trombi fuq il-tieqa, imqajma tagħha ego, u ffukat fuq l-jirrikorru-kumpless ta'bini. "Huwa tajjeb ħafna ħsieb tal-kumpless minn hawn," hija qalet, li jbaxxu l-trombi u ddawwar lura għall-me.
  
  
  "Miss Henley, liema tip ta'konverżazzjoni hija din il -
  
  
  
  
  
  dwar xiex? U jekk jogħġbok bilqegħda.
  
  
  Hija sib stabbiliti fil-president madwar mill me u tal-ħsieb għall-mument qabel ma tibda. "Jien ċert li dan huwa kollha dwar, is-Sur Dawes, iżda jien kont smajt għajdut dwar inti fil-spa. U kien inkwetat. L-verament tkunx taf inti, u jien ma jafu dak li huma interessati fl f'dan il-post, iżda ... ukoll, tagħha mhux biss ħassew id-dritt f'dan ir-rigward. Ħsibt d jgħidlek, iżda li kollha. Hi waqfet u ħadlu kap tagħha helplessly.
  
  
  Tagħha qal kif bil-mod possibbli, "Inti tifhem, Miss Henley, tagħha verament ma jifhmu dak li qed jippruvaw biex għidli."
  
  
  Hija ħadet nifs fil-fond u fl-aħħar nett inklinata lura fl-president tagħha. "I għandu jkollhom spjegat," qalet il-kummissarju, " li jien kont qed jaħdmu fil-spa għall-ftit snin issa. Tagħha espert hemm. Iżda filwaqt li l-I ma bħall-atmosfera. Jidher ... ukoll ... nħarġet.
  
  
  "X'tifhem, sinister?" I insista.
  
  
  "Jiena tassew ma nafx," hija qalet. "Huwa biss li hemm ħafna ta whispering u s-segretezza hawn. U l-I tista'tisma'meta n-nies jidħlu u mur fl-imwiet tal-lejl. Ma hemm l-gwardji kullimkien, iżda l-mistednin ma tkun taf. Mistednin naħseb li qed biss l-impjegati. Iżda dawn huma ħafna kessaħ-tfittex l-irġiel. Ma nistax tiftakar meta u bil-lejl I tisma tagħha kurda, u l-I tiftakar ismek, Dawes. Huwa guessed li kien hemm problema meta illum, mhux meta, il-ħames gwardji tas-sigurtà lura lill-jirrikorru bil-karozza. I biss ġara ara tagħha mill-inċident. Il-vittma ftit. U jien li jinstemgħu l-isem tiegħek msemmija mill-ġdid. I imsejħa tagħha qabel ma sibt inti hawn. Hu għalhekk li hi daħlet hawn għall-pranzu. I talab l-wejter li l-Sur Dawes kien , u huwa indikat għalik. Hija kienet biss mitluba biex iwissu inti toqgħod bogħod."
  
  
  Meta I interrogati ulterjuri tagħha, tweġibiet tagħha deher sempliċi biżżejjed, iżda hi ma tkunx taf xi ħaġa relatati ma ' dan il-każ, anke jekk aħna tkellem pjuttost għal xi ħin. Hi tista'tkun fuq livell, jew hi jista ' jkun tan mibgħuta li jipprova li jiddiswadu me minn dawn li ġejjin tagħha.
  
  
  Dan kien pjuttost tard meta aħna spiċċa jitkellem, u hi f'daqqa waħda beda jħares lejn tagħha għassa u gasped, " Oh, għandi problema reali d-dritt li issa. Huwa wara lejl. L-curfew għall-impjegati huwa ilu li għadda. I ma tistax tmur lura hemm illejla. Huma se jitolbu spjegazzjoni dettaljata tal fejn kien. I ikollok bżonn issib post li toqgħod u tidħol lura fil-għodu."
  
  
  Hija kienet fuq il-saqajn tagħha, ħerqan ħafna, u l-intitolat għall-bieb. Hi waqfet f'nofs l-lenti u l-shuddered. "Jekk xi ħadd fil-spa jara me fit-toroq, dawn ser pick-up me u l-kwistjoni me."
  
  
  "Dan il-post huwa bħal ħabs."
  
  
  Hi nodded. "Iva, eżattament. Dan huwa dak li kien qed jipprova jgħidlek.
  
  
  Hija fetħet il-bieb u bdew il-leave. Ee qabad tagħha tad-driegħ, jinġibed lura tagħha, magħluqa u maqful il-bieb mill-ġdid.
  
  
  "Jekk huwa hekk perikolużi għalik," qal, " forsi inti għandha tonfoq il-lejl hawn. Inti ser tkun bla periklu.
  
  
  Hi ħares lejn me deliberatament għal żmien twil, probabbilment jitqiesu l-implikazzjonijiet ta'tiegħi l-istedina. I verament ma jkollhom l-ebda mottivi ulterjuri biex jagħmlu dan l-offerta, minbarra li tgħid li l-lukanda u l-għajnuna barra. Iżda jekk jiġri xi ħaġa oħra...
  
  
  "Inti żgur li int mhux se tkun skomodati minn dan?" li hi mitluba.
  
  
  Ont, huwa shrugged. Kien hemm żewġ sodod waħda, kif hi tista ' tara ċar. "Inti tista' tieħu waħda sodda," qal, " u l-I ser biss medda fuq l-oħra sakemm filgħodu. Inti ser tkun perfettament sikur. Tagħha fisser dan il-mod hija qalet.
  
  
  "Sewwa," qalet bil-mod, nodding-kap tagħha.
  
  
  Hija ppreċiżat li l-kamra tal-banju. I ċċekkjati l-serraturi fuq il-bibien u Sergei mdawwar minnhom off fil-kamra. Imbagħad hi telaq tagħha żraben u l-ma-istampa bank madwar l-sodod. Il-kamra kien għadu qawwi mill-riflessjoni tal-qamar fuq il-borra barra. Hi daħlet tad-dahar ftit minuti wara, liebes biss jiżloq. Kif qasmet il-kamra tal-banju għall-sodda, ġisem tal-mara kienet deskritta fil-qosor fid-dawl madwar l-tieqa, u l-I tista'tara li ma kien hemm xejn taħt.
  
  
  Qabbdet fis-sodda u l-jinġibed il-tkopri fuq tagħha. "Bil-lejl tajba, is-Sur Dawes. U grazzi."
  
  
  "Bil-lejl tajba," qal. "Tmur torqod issa."
  
  
  Nistqarr li għal żmien qasir il-ħsieb li l-korp sbieħ li jinsabu daqshekk mill-qrib għall-me malajr lili mill-kaxxa. Iżda hi ma joffru l-istedina. Huwa malajr waqa ' rieqda. Ma naħsibx I raqdu twil ħafna meta kien I beraħ mill artab kbira fuq l-ee taż-żibel.
  
  
  Tagħha sel u inklinata lejn is-sodda. "Anzjani? Miss Henley? Inti id-dritt?"
  
  
  Hi kompliet-għajta ip, u ħsibt li forsi I kien biss wara li ħmar il-lejl. Huwa mixi fuq tagħha, sib l-isfel fuq il-tarf tal-qiegħ, u ħadlu tagħha ħafif mill-ispallejn.
  
  
  "Dan huwa sewwa," I whispered. "Tqum! Dan id-dritt. Int biss wara li l-ħolma ħażina.
  
  
  Armi tagħha f'daqqa waħda ħareġ, mgeżwra madwar il-għonq tiegħi, u miġbuda me fil-linja. L-għajnejn tagħha kienu għadhom magħluqa, u hi bdiet frantically tkopri-wiċċ tiegħi mal-baci. "Żomm me. Żomm me!" Huwa tant me!"
  
  
  Kien għadu diffiċli li tgħid jekk hi kienet rieqda jew le, imma l-naħa tagħha mċaqalqa tiegħi tal-ġisem, fiddling mal-pants tiegħi bħala hi kompliet kiss me. Hija kienet malajr imqaxxar tal-ħwejjeġ tagħha u l-bank tal-ppressati bil-tagħha fis-sodda.
  
  
  "Susannah,"huwa talab mill-ġdid tagħha," inti imqajjem?"
  
  
  "Huwa tant me, jekk jogħġbok," hija kkonfermata. Ħej obbligati tagħha.
  
  
  Hi irrispondew kif jekk hi kien il-preparazzjoni għal-att ta'l-imħabba.
  
  
  
  
  
  
  l-ħajja tiegħi, iżda qatt qabel ma weraq iddeċieda li l-prattika dan. Tagħha ġuħ kienet enormi, u hija sfurzata tagħha li l-esperjenza wieħed passjoni-tqanqil wara l-oħra sakemm aħna kienu t-tnejn eżawriti mill ripetuti iebsa. Qatt qabel ma kellhom I magħrufa mara li rrispondew hekk bis-sħiħ li kull emozzjoni, kull tan-nervituri fil-tagħha qed. Aktar u aktar, ġisem tagħha thrashing ħafna fuq is-sodda, hi mdawwar kap tagħha li fgat tagħha kbira sabiex dawn ma echo kollu ta ' l-chalet.
  
  
  Allura, kif aħna jistabbilixxu sekondarji minn naħa, hi fl-aħħar nett fetħet l-għajnejn tagħha u tbissem me. "Fl-ewwel," qalet ip, " I l-ħsieb kien biss ħolma. Iżda dan ma kienx il-ħolma, u li kien ħafna aħjar."
  
  
  "Iva," I qablu. "Dan kien."
  
  
  Kif bdejt roll bogħod mill-agħlaq tagħha, I ħass naħa tagħha tmiss ġewwa tal tiegħi koxxa tax-xellug. Ma kien hemm l-ċirku fuq tagħha tas-swaba', u huwa jistgħu jħossu huwa ħafif grif laħam tiegħi. I bilkemm ħass il-bidu, iżda kważi immedjatament sħun, sensazzjoni serħan il-moħħ tixrid permezz tiegħi ġisem kollu. L-ewwel ħsieb tiegħi kien li kien biss konsegwenza ta twila tagħna lovemaking. Il-verità hit me mument aktar tard, meta dak il-sensazzjoni tat-mod li vjolenti fgar sensazzjoni. Dan ġara mill - ġdid- I kien drugged. Susannah Henley injettat xi sustanza madwar tagħha ċirku fil-ġisem.
  
  
  Dan iż-żmien, kont naf li kienet qawwija mediċina li jien ma setgħux jirreżistu. Dlam malajr imnissel. - Moħħ tiegħi kien tlielaq fis-iswed bla effett.
  
  
  Sbatax
  
  
  Il-viżjoni tiegħi kien mċajpra mill-għama dawl abjad li tefgħet direttament fis-għajnejn tiegħi. Huwa għandu ġew sensih għal żmien twil. Tagħha, I l-ħsieb kien I tieqaf. Hija ma tistax tiċċaqlaq tagħha dirgħajn jew fis-saqajn. Gradwalment, l-viżjoni tiegħi approvat, rajt li kien kompletament l-abjad tal-kamra, bħal kamra isptar, u li l-għama imqaddsa-dawl kien ġejjin minn lampa stabbilit fuq il-limitu sess fuq me. I kienet tinsab fuq tiegħi lura, u l-dirgħajn u r-riġlejn kienu sikur marbuta mal-ċineg tal-ġilda.
  
  
  Huwa miftuħ tiegħu ħalq u ppruvaw li jgħajtu fil-quċċata tal-pulmuni tiegħu, iżda biss hoarsely hoarsely. Minkejja dan, il-ħoss ġibed l-erba'burly l-irġiel fl-abjad ġkieket milbusa mill-isptar assistenti u l-mdawra me. Dawn żiedu l-quċċata tal-sodda tiegħi sabiex I sib dritta.
  
  
  Mill-ġdid tiegħu, il-pożizzjoni, huwa jista'ara l-tnejn l-oħra in-nies fil-kamra, minbarra l-erba' "orderlies". Wieħed kien l-ħbieb tiegħi aħħar bil-lejl. Daniel Henley, bil-tagħha fjamma aħmar tax-xagħar, ħares sbieħ fl-abjad infermier tal-uniformi u bajda baxx-tmejjel-żraben. L-oħra kienet griż-segretarju-bniedem tiegħu fl-sittinijiet, lebsin l-abjad tal-laboratorju kulur, abjad qliezet, abjad pompi papoċċi, u l-abjad tal-ingwanti. Kien fl-siġġu tar-roti. Kont naf istintivament li kien I bħalissa fl-Tiġdid tas-Saħħa tal-Spa, u li din il-persuna kien Dr. Frederick Bosch.
  
  
  It-tabib jinġibed siġġu tar-roti lagħaq sa tiegħi tas-sodda u l-tatni tħaddan, l-irqiq tal-lipped tbissima. Susannah Henley ħares lejn me expressionlessly u mbagħad tbegħditx.
  
  
  "Merħba tagħna spa, "l-tabib qal fl-maħnuq vuċi bil-ġermaniż l-aċċent," għalkemm jien jibżgħu din iż-żjara mhux se ttejjeb is-saħħa tiegħek." Huwa waqfa qasira, imbagħad miżjud, " Nick Carter."
  
  
  L-ego tal-rikonoxximent tal-me tatni spinta, u għal filwaqt li tħabtu vain kontra l-bonds li saret me stretta.
  
  
  It-tabib xejru l-idejn. "M'hemm l-ebda punt fil-ġlieda kontra, is-Sur Carter. Inti huma dgħajfa hawn. Barra minn hekk, għaliex inti hekk ħerqana li jħallu jekk int hekk ħerqana li jiġu hawn? "
  
  
  Huwa mdawwar madwar fil tiegħu siġġu tar-roti u ordnat l-erba'bajda miksija assistenti biex jieħdu me soprano.
  
  
  L-irġiel malajr rrumblati me, għadha magħfusa l-sodda, madwar l-kamra tal-k l-lift speċjali, li dehru minnufih meta wieħed madwar minnhom ppressata il-buttuna. Huma dawn me fis-lift, u Susannah Henley u l-tabib fil-ego siġġu tar-roti ssieħbu fl-istati uniti. L-ebda wieħed wieġeb kif il-lift żdied skiet. Morna sa diversi artijiet qabel l-lift titwaqqaf, il-bibien miftuħa, u l-I kien wassal fis miftuħa enormi tal-kamra.
  
  
  Tfittex madwar il-lok, l-I raw li huwa kien id-daqs tal-kwadru tal-belt blokk u kien tal-ħġieġ mill-art li l-limitu fuq l-erba naħat. Konna fuq il-quċċata tal-spa, u minħabba li kienet fuq il-quċċata tal-muntanji għoljin, il-ħajt tal-ħġieġ tana-għan tal-fond widien min-naħat kollha. Kien spettakolari tal-vista, speċjalment fil-dawl tax-xemx meta l-xemx tefgħet fuq il-borra.
  
  
  Iżda l-kamra kien l-isturdament vista enormi kolibri, kolibri-kompjuter fiċ-ċentru, filwaqt li l-maġġoranza ta'l-ispazju. Il-virus tal-dwal tinżamm-teptip u latina, u l-magna li sar stabbli, kwiet whirring-ħoss. Inkella, peress li l-kamra kien ovvjament mingħajr ħoss, kien eerily kwiet. It-tabib mozzjoni mal-naħa tiegħu, u erba ' l-irġiel jinġibed tiegħi sodda jilgħaq il-magna. Meta hija kienet hemmhekk, wieħed mill-irġiel madwar biddel il-demm fil-qiegħ tal-sodda tiegħi, u f'daqqa tagħha sel kien sinċieri, xorta marbuta stabbiliti, ma tagħha back-up u l-tagħha saqajn isfel, kemm jekk hi kienet il-president.
  
  
  L-erba ' l-irġiel lura l-lift u tax-xellug l-us bħala l-tabib xejru mill-ġdid.
  
  
  Susannah Henley sib li jmiss miegħu
  
  
  
  
  
  
  Huwa mdawwar fuq il-kompjuter u beda brim u t-tidwir uċuħ bħala l-tabib bir-roti tiegħu siġġu tar-roti b'tali mod li kien miftuħa fil-quddiem tal-me.
  
  
  "Issa huwa, is-Sur Carter," huwa qal, tmewwiġ naħa tiegħu fuq il-kompjuter, " l-rewmatiżmu li tixtieq. Hemm fis-seħħ wara dak li inti darba imsejjaħ il - "Qattiel-Tifi". Huwa l-vuċi tagħha, u inti xorta ma jifhmu dak li l-mezzi, do you? "
  
  
  Kien id-dritt. Ma kontx naf liema tal-kompjuter u kif hija kkawżata li l-kriżi globali.
  
  
  "Min int?" I talab tagħha. "Dak kollu dan dwar?"
  
  
  It-tabib tbegħditx minn me, u l-I innotat għal l-ewwel darba li l-ego siġġu tar-roti kien bis-sħiħ mekkanizzat, apparentement kkontrollati minn kontrolli li huwa jistgħu joperaw mingħajr l-manwali tax-xogħol. Huwa beda jidħaq merrily kif whizzed darba madwar il-kamra. Imbagħad huwa marru lura għall fejn kien seduta.
  
  
  "Ippermettuli li jintroduċu lili nnifsi," huwa qal, tagħmel mock-pruwa mill-qadd. "I jintroduċu lili nnifsi billi l-isem tiegħi reali, mhux il-wieħed kulħadd jaf lili mill, Dr. Frederick Bosch. Dan l-isem se tkun familjari għalik - isem tiegħu huwa Dr. Felix von Alder. Nista'nara tagħha imqajma-għajnejn, is-Sur Carter. Inti taf l-mara tiegħi u l-tliet sabiħa l-bniet. Iżda dan huwa biss parti żgħira mill-istorja."
  
  
  Huwa waqfa qasira għall-mument u ħares lejn me questioningly. "Qabel l-I jgħidlek-istorja tiegħi, is-Sur Carter, nixtieq li jifhmu għaliex jien javżak li int. Għandek tara, inti għandek tiegħi ħniena issa - fiżikament, u dalwaqt se jkun fil-tiegħi ħniena kompletament-kemm fiżikament u mentalment. I nassigurakom li xejn ma twaqqaf dan, u int dalwaqt se tara għall-lilek innifsek. Imma qabel ma dan iseħħ, nixtieq li tisma'dak li ġara. Inti, bil-passat tiegħek kisbiet, huma lesti għall hu li tgħid tagħha storja brillanti. Huwa importanti li inti qiegħed hawn ħaj f'dan il-mument, għaliex inti qed xi ħadd li jistgħu verament napprezza dak I irnexxielhom li tagħmel. Inkella, "huwa mdawwar fl-president tiegħu mill-ġdid," inkella ix-xogħol tiegħi tkun bħall-ħolqien kbira kapulavur, sinfonija li qatt ma kien li jinstemgħu mill xi ħadd li japprezza mużika tajba, jew il-pittura li l-ebda waħda li qatt rat. Inti tifhem?"
  
  
  Huwa nodded tagħha. X', I staqsiet, kien l-ispjegazzjoni għal din il-apparenti ġenn?
  
  
  Dr. Felix von Alder sib jiċċaqalqux fil tiegħu siġġu tar-roti għal filwaqt li qabel l-jegħleb fuq tkellem lili.
  
  
  Kien xjenzat brillanti fil-Ġermanja, li jaħdmu għal Sar ukoll dwar il-kontroll tal-imġiba tal-bniedem. Fl-esperimenti tal-30s u 40s, biss l-annimali kienu involuti fl-operazzjonijiet speċjali, u dawn kienu ħafna mhux maħduma, bl-użu tal-kimika u tekniċi kirurġiċi biex tbiddel u l-kontroll tal-moħħ.
  
  
  "I kellhom xi suċċess," von Alder qal kburi, " anke wara. Der Führer graced me ħafna drabi.
  
  
  Tagħha, kienet lesta li tmur għall-nies. Imbagħad kien wisq tard l-gwerra kienet fuq. Ma kien hemm l-Alleati reid F'berlin, fejn kienet taħdem... huwa waqfa qasira u telaq tiegħu abjad tal-laboratorju-pil. Tagħha ego raw li l-white-mudell ċina dress up idejn kienu artifiċjali. Huwa ressaq l-ispallejn tiegħu, u t-tnejn l-idejn niżel l-art. "I tilfu ż-żewġ l-idejn tiegħi fil-differenzi."
  
  
  Ftit wara dan, huwa kompla, ntemmet il-gwerra. Meta l-Russi waslet biex Berlin, li riedu ego minħabba li kien jaf dwar l-ego-esperimenti. Meta sabu lilu, li ħa hu li l-unjoni SOVJETIKA. Fil-konfużjoni tal-ħinijiet, l-Ġermaniżi tal-ħsieb kien mejta. Ma kien hemm l-ebda rekord ta'Dr. Felix von Alder jkomplu jeżistu.
  
  
  F'moska, huwa kompla l-ħidma tiegħu, iżda huwa kien aktar kumplessi tal-elettriku proċessi għad-dispożizzjoni tiegħu. Ir-Russi artifiċjali ħolqu l-idejn u taċ-ċisti fl-għalih, u kien brillanti suċċess.
  
  
  "Iżda l-Russi,"huwa żied jgħid," qatt ma waqaf trattament me b'suspett." Huwa waqaf mill-ġdid u jiżżerżaq tiegħu ġenbejn fis-siġġu tar-roti. Iż-żewġ tagħha saqajn, li huwa issa jista'ara kienu artifiċjali, niżel l-art.
  
  
  "Huma maqtugħa saqajn tiegħi sabiex I ma setgħux jaħarbu. Dawn kienu jafu li l-tagħha ih kien ghadu. I dejjem maħsub fil-superjorità tal-ġermaniż in-nies. Tiegħi kollha tax-xogħol kien li jgħin l-istat ġermaniż regola-dinja - u issa li jkun perfezzjonat l-metodi tagħha, il-ħolma tiegħi ser isir realtà.
  
  
  "Iżda lura lejn ir-Russi-li-riċerka dwar l-istorja tal-Tielet Reich u skoperti tiegħi fil-fond personali lealtà lejn Lhud. Iżda dan ma tieqaf milli bl-użu tiegħi l-għarfien xjentifiku. Oni jemmnu li jiena mill-qrib għall-avvanz fil-tiegħi esperimenti. Sabiex dawn jinżammu me iżolati; I kellhom xejn iżda l-impjieg tiegħi."
  
  
  Von Alder kien seduta fl-president tiegħu fil-quddiem tal-me, armless u legless. Ont tista'tara li huwa kien savoring tiegħi disgust u l-xokk meta ont ħares lejn lilu. Huwa beda jidħaq b'dispjaċir u użati tiegħu muskoli lura għall-miftuħ tiegħu siġġu tar-roti madwar il-kamra u lura biex me, prova li anki issa huwa kien'il bogħod minn bla sahha.
  
  
  Waqfien mill-ġdid, huwa kompla l-istorja tiegħu. Fir-Russja, huwa fl-aħħar nett żviluppati l-teorija tal-ġestjoni b'suċċess tal-żgħażagħ, peress li minn dak iż-żmien iż-żewġ żviluppi ġodda kienu ġew introdotti għall-dinja - il-kompjuters u l-żgħar maqlub.
  
  
  "Hekk kif skoprejt dawn iż-żewġ elementi," von Alder qalli, " jien naf li kellhom dak I meħtieġa. Wara kollox, tal-kompjuter kien biss mekkanika-moħħ li jistgħu jiġu pprogrammati biex jagħmlu dak kollu li riedu.
  
  
  
  
  
  
  meta kieku nieħdu tagħha għall-lukanda, b'tali mod li kien il-moħħ huwa mill-ġisem. Kont naf li mill-tqegħid ċkejkna transistor ġewwa l-moħħ tal-bniedem, I jistgħu jittrażmettu l-ordnijiet mill-transistor tal-kompjuter. Tiegħi is-suġġett ser ikun taħt tiegħi assoluta tal-kontroll."
  
  
  Iżda huwa kien għad kellhom il-problema: ma kienx jaf kif tpoġġi-wajer u fuse, anki wajer u fuse mal-mera tikek, fil-moħħ tal-bniedem. Huwa kompla l-esperiment, qatt ma tiżvela l-teorija tiegħu lejn ir-Russi.
  
  
  Imbagħad xjentisti Ċiniżi bdew iżur Moska biex jiskambjaw l-informazzjoni. Von Alder iddeċieda li jaqilbu naħat. Deher li l-Ċiniż jaf xejn dwar l-ego tal-politika tal-passat u jkunu kkurati aħjar. Huwa sar l-ħbieb bil-Ċiniż fiżiku, u permezz tiegħu kien kuntrabandu fl-Russja. Kien faċli. Von'alders ' artifiċjali tal-armi u s-saqajn tneħħew, u l-ego kienet imqiegħda fil-qiegħ tal-ċestun ta'strumenti xjentifiċi li kienet qed tiġi mibgħuta lil Beijing.
  
  
  "Darba fil-Ċina," von Alder kompla, " I sabet soluzzjoni. Kien sorprendentement sempliċi. Tista aqta? "
  
  
  Qabel ma hi tista'tgħid xi ħaġa, huwa wieġeb lilu nnifsu: "Acupuncture".
  
  
  Huwa kellu nifs tiegħu bħala huwa kompliet tgħid l-istorja tiegħu. Bl-użu tal-qedem Ċiniż medika-arti tal-acupuncture, huwa kien kapaċi midfuna mikro-punt transistor fil-moħħ tal-bniedem. L-transistor kien li jaħdmu bil-kompjuter, u l-von'alders kellhom kontroll komplet tal-persuna.
  
  
  Bħal fil-Russja, l-von Alder tinżamm l-iskoperta tiegħu sigriet. Meta l-opportunità ppreżentata innifsu, hu impjantat a micropoint transistor fil-moħħ ta fis-sakra-Partit Komunista uffiċjali, 'grad għoli ta'membru tal-gvern. Huwa mbagħad attivat l-transistor bl-użu ta'ipprogrammati minn qabel tal-kompjuter, u l-Ċiniż għen von Alder-ħarba għall-Isvizzera.
  
  
  "Sfortunatament," von Alder qal b'daqqa fil-fond,"l-foqra Chinaman kien maqtula fuq il-mod kif id-dar."
  
  
  Hekk kif huwa laħaq l-Isvizzera, von Alder kkuntattjati l-mara tiegħu. Ftit ma jaf li hija kienet tat-twelid tagħhom ibniet ftit wara l-Russi ħa Von Alder bogħod. Ursula komplew iżommu r-raġel tagħha tal-identità tal-sigriet minħabba l-ego konnessjoni mal-Lhud, iżda hi pprovduta miegħu mal-fondi biżżejjed biex tiftaħ spa. L-ego tal-familja kien konxji ta'l-ego għaddejjin esperimenti, u l-ego ibniet qatt ma hemm suspett li " l-Tabib. Lg "kien ih tal-missier.
  
  
  L-jirrikorru jikbru, jiġbdu klijenti sinjuri u influwenti mill-dinja kollha. Von Alder jintefqu snin l-bini tiegħu qattiel iskwadra, li timplimenta micropoint transistor fl-imħuħ ta'magħżula bir-reqqa klinika tal-pazjenti. Meta t-tabib kien lest, huwa sempliċement attivat tiegħu tal-bniedem robots permezz tal-kompjuter.
  
  
  Ont kien passiva matul l-ego l-istorja twila, parzjalment minħabba von Alder kien jitkellem tennis, u parzjalment minħabba l-ego-istorja kien wisq improbabbli li jikkummentaw dwar. Kien ċar rrabjata, iżda huwa malajr ppruvat li huwa ma kienx iblah.
  
  
  Kif jekk qari tal-fehma tiegħi, huwa tinqasam: "Inti ma nemminx me. Inti taħseb li inti kont qed jisimgħu l-selvaġġ droning ta'miġnun raġel.
  
  
  Huwa mdawwar l-kbira tal-kompjuter u qal: "Isma, is-Sur Carter. Huwa motioned li Susannah Henley, li malajr ppressata il-buttuna. F'daqqa waħda, il-vuċi tal-President tal-Istati Uniti mimlija l-kamra. Kien diskuss l-żieda tal-kummerċ mar-Russja u ċ-Ċina. Kif Ego-vuċi tal-kontinwa, von Alder selvaġġi cackle kważi kalma dan jitwettaq.
  
  
  "Maqlub mhux biss jittrażmettu l-ordnijiet tiegħi," von Alder qal, " iżda huma wkoll jaġixxi bħala r-riċevituri. I tista ' tisma tagħha jitkellem il-dinja kollha. Issa tista ' tisma tiegħek president jitkellmu permezz tal-wajer u fuse tar-radju jiddaħħal fil-moħħ ta'wieħed mill-il-quċċata tal-istat uffiċjali tad-Dipartiment. Oni fil-laqgħa tal-Kabinett ".
  
  
  Von Alder wriet li Susannah, u hi ppressata ftit buttuni. Konverżazzjonijiet dwar ir-Russja, iċ-Ċina, u l-Ingilterra mimlija l-kamra waħda waħda.
  
  
  Kien jaf tagħha issa, bħala Von Alder jaraw tiegħi kull mossa, tgħaddi me f'kull direzzjoni. Dan għandu kellhom adattati fl-imħuħ ta'Aġent Z1 u Verblen, u possibilment oħra AX-impjegati.
  
  
  "L-ebda wieħed ma jieqaf me," von Alder boasted. "Kienet organizzata mill dawn il-qtil-suwiċidji, b'tali mod li jkun hemm l-ebda mistoqsijiet xellug meta ont daħal bil-kbir l-qtil. Meta I jheddu tagħha issa, dawn il-fiduċja me. U jagħmlu dak I li inti tagħmel."
  
  
  Ego-għajnejn glittered, u t-tabib rrumblati-siġġu tar-roti sabiex tiffaċċja tagħna kienu biss ftit pulzieri bogħod minn xulxin. "Aħna issa se jiddiskuti tiegħek fil-futur, is-Sur Carter. Waqt li kienu sensih, ġie inserit minn wajer u fuse fuq il-moħħ. Fil-mument, l-assistent tiegħi "- huwa nodded fil Susannah - " se jattiva l-ego. Minn issa'l quddiem, inti se tkun kompletament u kompletament mill-ħniena tiegħi, mità l-ipprogrammat tal-għalf li tirreklama fl-kompjuter."
  
  
  Von Alder sib għal mument li tħares fil-wiċċ tiegħi. Kien ċar li jgawdu-djufija tiegħi. I kien wisq konxji tal-tiegħi ego-enerġija u ħass għaraq jiksru fuq tiegħi tal-ġisem.
  
  
  Von Alder tbegħditx minn me u nodded l-tifla. I braced lili nnifsi, jaraw kif l-naħa tagħha marru għall-buttuna fuq il-kompjuter. Hi jintmess buttuna. - Ringiela tat-dwal fflaxxjati fit, u l-karozza hummed anke aktar. Stennejt għal tagħha reqqa, I ma jafu x'għandhom jistennew. Ma jkunu għaddew minn? Tagħha tkun tilfet kollha tal-memorja
  
  
  
  
  
  l-aħħar? X'kien ġara? Hekk il-dwal titwaqqaf teptip.
  
  
  "Nick Carter tal-transistor ġie attivat, Dr. von Alder," l-girl qal coldly. "Il-funzjoni huwa perfett."
  
  
  Tagħha, sib jiċċaqalqux fil-presidenza. I ma tħoss xejn - moħħ tiegħi kien jaħdem biss bħala b'mod ċar bħal qabel. Ma kontx naf dak li ġara, iżda ovvjament ma kienx taħt Von Alder tal-kontroll. Hu ppruvat li tagħmel diffiċli l-maskra tal-wiċċ tiegħu hekk li ma kienx jiskopru xejn.
  
  
  Von Alder apparentement ħsieb l-operazzjoni kienet suċċess. Huwa bilkemm għadda fil me kif hu b'ritmu excitedly madwar il-kamra, jitkellem li lilu nnifsu. "I irnexxielu! Għal darb'oħra, bħas-soltu! "
  
  
  Huwa għamel sinjal li Susannah u qal kważi contemptuously,"Ejja hu tmur, jekk jogħġbok."
  
  
  L-girl mill-mixi matul me u beda biex itaffu l-ċineg li saret me isfel. I tinżamm-wiċċ tagħha barra mill-mod fil-każ hija rat xi ħaġa li twissija tagħha, iżda li hija ma anke tħares lejn me. Meta kienet finalment ħielsa, hi marru lura għall-kompjuter tagħha. Fiż-żmien, ma kienx jaf dak li tagħmel, u għalhekk huwa biss sib hemm filwaqt li Von Alder kompliet-pass'il quddiem u lura, tixxeblek fuq dwar il-pjanijiet tiegħu.
  
  
  F'daqqa waħda, fil-qalba tal tiegħu diatribe, hu waqqaf jitkellem u lunged fil me tiegħu fl-siġġu tar-roti, ego tal-nervituri muskolu bla kontroll.
  
  
  Kważi fl-istess ħin, Susanna għajjat fil me, " Ħarsa, Nick! Hu jaf int mhux qed tiġi kkontrollata. Hu jaf! Huwa ra l-għajnejn tiegħek! "
  
  
  Ee-twissija daħal biss fil-ħin. I qabża'l isfel minn fejn I kien seduta meta l-Sur Alder tal-siġġu tar-roti ttellgħux fis me. Tagħha imbagħad tard wisq raw li l-żewġ sarimi kienu teħel barra minn taħt il-dirgħajn tal-siġġu tar-roti. Wieħed, malo, spewed folja tal-searing-fjamma, filwaqt li l-ġettijiet tal-għama tal-gass spurted minn madwar l-oħra. Jekk I ma kinux qabża meta jien għamilt, ma ġew maħruqa l-art. Minkejja dan, il-parti tal-tiegħi tax-xellug ta ' l-ispalla u l-driegħ kienu ħażin maħruq, u kien nofs blinded meta hu dodged għall-ġenb.
  
  
  Von Alder magħżula l-siġġu tar-roti madwar fil-fenek u lunged fil lili mill-ġdid, kemm sarimi jobżoq l fatali fjammi hissing u tal-gass. I dam, brim u iduru madwar il-kamra bħala huwa imbuttat me fil-siġġu tar-roti. Lura tiegħi kien maħruq mill-ġdid qabel l-I jistgħu jiksbu bogħod minnu, minħabba li din iż-żmien kien nimxu malajr wisq. Ei kien mill-qrib għall-eżawriment, iżda qabel ma jkun jista dawwar il-president madwar mill-ġdid, Ei ġrew wara lilu.
  
  
  Waqt li kien twirling il-president, il-uem qabża fuq dahar tiegħu u mgeżwra-armi tagħha madwar ego tal-għonq. L-siġġu tar-roti kien għadu tat-tlielaq'l quddiem, sejjer me flimkien ma ' dan. Ma tagħha mingħajr l-idejn, huwa imħaffra tiegħu swaba fil-fond fil-von Alder tal-għonq sakemm huwa sab l-nerv li kien qed ifittxu. Tagħha eżerċitata l-pressjoni u temporanjament tieqaf lilu. Issa huwa ma setgħux jimxu, lanqas il-muskoli li tipprova u bil-mod l-karozza tiegħu. L-użu kollha tal-qawwa tiegħu, Alenka mdawwar tagħha tat-tlielaq siġġu tar-roti u mmirati l-ego miftuħ lejn il-ħajt tal-ħġieġ.
  
  
  L-siġġu tar-roti mgħaġġla fil-veloċità sħiħa lejn id-destinazzjoni tagħha. Tagħha saret fuq, jaraw kif l-ħajt avviċinat ħmar u ħmar, sa meta l-siġġu tar-roti tinfaqa permezz tal-ħġieġ, ont niżel l-art. Il-president ma von Alder tal-ġisem tinfaqa kontra l-ħġieġ u l-waqgħet fil-wied hawn taħt.
  
  
  Susannah Henley ġrew fuq u għenuni biex saqajn tiegħi. Tagħha, ħares lejn agħlaq. "Inti salvat me, ma int?"
  
  
  "Iva," hija qalet, jaqbdu me. "Jien ser tispjega dan aktar tard."
  
  
  L-żewġ tal-us kienet skiet fit-tarf tal-kamra, tfittex stabbiliti fil-fond qrib hawn taħt. Hemm, mijiet ta'saqajn hawn taħt, fuq is-silġ tal-glaċieri, jistabbilixxu l-korp ta'l-von Alder, bil-miksur siġġu tar-roti maġenb lilu. Minn hawn fuq, il-korp qishom ċkejkna maqsuma pupa mal-dirgħajn u s-saqajn jitqatta. Susannah flinched, u missierha jinġibed tagħha bogħod mill-tieqa.
  
  
  Tal-kompjuter"," hija qalet, f'daqqa waħda ftakar. "I għandek titfi l-ego."
  
  
  Hi malajr madwar il-kamra u ppressati buttuni. Ir-ringieli tas-dwal marru barra, u l-żanżin sar hum baxx. Ma finali shudder, il-karozza titwaqqaf għal kollox u ffriżat.
  
  
  Susannah ħares lejn me. "Huwa d-dritt li issa," hija qalet. "Il-kompjuter huwa miftuħ. Dollaru tal-transistor software ma jaħdmux, u kollha tal-Dr. von Alder tal-vittmi se terga normali tagħhom personalitajiet. Matul iż-żmien, il-mikro-punt maqlub - inklużi dawk fil-moħħ tiegħek ser sempliċiment jinħall." Huwa nodded tagħha. Kien fuq.
  
  
  18
  
  
  Wara l-kompjuter kien shut down, qabbdet sejħa mill Hawke fl-istati Membri. Huwa taw l-Uem fil-qosor, ir-rapport sħiħ dwar dak li ġara. Meta I-lest, huwa me parir li toqgħod fil-spa. Huwa ser jagħmel ir-rapport sħiħ huwa li l-President u l-rappreżentanti tal-Gvernijiet l-oħra. Imbagħad kull wieħed minnhom se jidħlu għall-Isvizzera li xhud l-aħħar il-qerda tal-kompjuter.
  
  
  Filwaqt li Susannah u stennejt, hi qalli-istorja tagħha. Hija ħadmet għall-Von Alder għal sentejn. Hija kienet Ingliżi, u kellhom jiġu lilu permezz ta'sigriet-tfittxija ad fil-London-gazzetta. Hija kienet laboratorju assistent F'londra, u kien hemm xi ħaġa oħra li tagħmel fil-spa.
  
  
  Kienet fil-fatt priġunier mill-ġurnata hi waslu. Kien impossibbli li jaħarbu. Anke dak il-lejl, meta hi daħlet tiegħi kamra f'lukanda, jekk hi ma kinitx eliminat me, xi ħadd bl
  
  
  
  
  
  hi waħda ta Von Alder tal-goons - se tkun lestejt l-impjieg tagħha.
  
  
  Kombinazzjoni ta'mibegħda u l-disprament magħmula tagħha tmur fuq dan razza avventura fuq il-kompjuter. Hi ttamat, hija talab, li l-ħelsien me jgħin ħej.
  
  
  Ftit sigħat wara, Ed u l-Ego grupp bdew jaslu. Dawn kienu incredulous meta kienet jafu d-dettalji kollha tal-Von Alder tal-istorja. Naħseb jekk Susannah ma kienx hemm għall-appoġġ tal-Bajd tal-Ċriev - u jekk hi ma kinitx kellhom dawn l-reputazzjoni solida fil-qasam - I kieku kien jaħdem bħala oddball. U, naturalment, ma kien hemm l-kompjuter li jipprovdu evidenza.
  
  
  Filwaqt li jaġixxi fuq l-ordnijiet mill-president, Hawke marbuta ma'l-awtoritajiet Svizzeri li l-ġgant-magna. Il-jum li jmiss, il-rimedju kien approvat tan-nies. Imbagħad-ispeċjalisti ġew imsejħa biex iżżarma l-kompjuter. L-evidenza kollha tal-Dr. von Alder tal-pjan għall-kontroll tad-dinja-il-kompjuter u l-spa-kien meqruda. It-tabib tal-ġisem kienet meħuda biex Berlin fl-imwiet tal-lejl u mqiegħda fis-von Alder-familja plot. Biss Ursula kien infurmat tal-Ego tal-mewt, u kienet talbet li l-bniet tagħha qatt ma tkun taf tagħhom missier tal-eżistenza, allura l-tifqigħa tal-tieni Gwerra Dinjija.
  
  
  L-awtoritajiet qal Bern-residenti li l-jirrikorru kellhom jiġu mġarrfa minħabba l-istruttura ġiet meqjusa perikolużi. Issa li l-każ ingħalaq u ammontaw għal kollox, Ed, Susanna, u ont milħuqa sa mill-chalet, fejn l-I kien għad kellhom il-kamra tax-xellug, għal finali x-xorb. Huwa tellgħu lura bil-lejl bħal Ed, iżda huwa ġeneruż offruti lill-ħalluni jibqgħu jum ieħor.
  
  
  "Ukoll, Nick," huwa qal, clinking-nuċċali me, " nistgħu punteġġ ieħor għalik." Dan kien l-eqreb ħaġa Hawke qatt qal lili.
  
  
  Aktar tard, wara Hawke tal-pjan tax-xellug, Susanna u l-I jistabbilixxu fil-kamra tiegħi. Għamilna l-imħabba mill-ġdid, u huwa miġbud mill-qrib tagħha u qal, " Għandek tkun taf tagħha, inħoss bħal kapaċi jżommu teħid imħabba li inti għall-bqija tal-ħajja tiegħi. Perikolużi sensazzjoni.
  
  
  Hi mirfud ruħha fuq wieħed mill-minkeb, inklinata fuq me, u tbissem ewwel. "Forsi, Dumplink," hi whispered, " dak li jiġri lilek. Ma ninsewx li inti xorta jkollhom-wajer u fuse mibnija fil-moħħ, u naf li l-kważi daqs kemm Dr von Alder dwar il-kontroll tal-nies. Dan jista'jkun biss magħmula mill-żgħar tal-kompjuter u l-pprogrammat sabiex inti ma għandek tagħmel imħabba me fi kwalunkwe ħin jew bil-lejl."
  
  
  "Taħseb li l-beżgħat lili?"
  
  
  Il-ħajt
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Likwidatur
  
  
  
  
  L-annotazzjoni
  
  
  
  L-griegi tal-aġent, ħabib antik, Carter, ħadem wara l-Purtiera tal-Ħadid, iżda trid tħalli u l-ħtiġijiet AX tal-għajnuna biex tagħmel hekk.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  L-ewwel kapitolu
  
  
  It-tieni kapitolu
  
  
  It-tielet kapitolu
  
  
  Ir-raba'kapitolu
  
  
  Il-Ħames Kapitolu
  
  
  Is-Sitt Kapitolu
  
  
  Żerriegħa tal-seba'kapitolu
  
  
  Tmien Kapitolu
  
  
  Disa'Kapitolu
  
  
  L-għaxar kapitolu
  
  
  Ħdax-Il Kapitolu
  
  
  Kapitolu Tnax-Il
  
  
  Kapitolu Tlettax
  
  
  Kapitolu Erbatax
  
  
  Kapitolu Ħmistax-Il
  
  
  Is-sittax-il-kapitolu
  
  
  Kapitolu sbatax
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Likwidatur
  
  
  
  
  
  Ddedikata lill-membri ta'l-Istati Uniti-Servizz Sigriet
  
  
  
  
  
  
  L-ewwel kapitolu
  
  
  
  
  
  Huwa mhux'il bogħod mill-Washington biex il-Banek ta'barra; huwa biss jidher li l-mod. Peress li kienet vaganza, aħna jinġibed lura daqsxejn u l-saq fuq il-Annapolis Bajja-Pont fuq il-Chesapeake li l-bank tal-lvant, imbagħad ħa l-awtostrada permezz tal-kampanja bħala spettakolari kif il-medda bejn Indianapolis u l-Terre Haute. Hemm użati biex tkun kbira tal-laneċ isuqu mill-Kap Charles għall-Norfolk - twil biżżejjed biex jirrilassaw, jieklu fil-kamra tal-ikel, u tara l-baħar l-jiċċaqalqu bejn l-Atlantiku u l-Baħar. Iżda mhux aktar minn hekk. Issa hemm pont kumplessi, bħall-konkreti korsiji permezz ta'l-ilma, u ftit xokkanti-mina-ħiliet għadis li allegatament tippermetti lill-bastimenti li jgħaddu mingħajr ma jixxekkel tat-traffiku. Il-problema hija li kull darba maltempata hits, id-dgħajsa pawżi ankra, jikser il-pont tal-puntali, u jagħlaq l-istrutturi kollha għal bosta ġimgħat. Xi kultant nistaqsi kif jimmaniġġjaw il-persuni li jibdel mill-Kap għall-Norfolk, iżda li ih il-problema.
  
  
  L-aħjar ħaġa li għandek tagħmel meta sewqan permezz Norfolk huwa li qrib l-għajnejn tiegħek. Allura, kif inti kap nofsinhar, tinsa dwar l-Kbira Ħażina tal-Għadajjar li d-dritt u l-jikkonċentraw fuq din il-kbir qasmiet tal-gżejjer li jagħmlu l-tramuntana tal-ewwel nofs ta'l-North Carolina-kosta. Ladarba inti tikseb il-Banek ta'barra madwar pecan Ed moduli, inti tħoss bħal inti huma ferm l-baħar ma'strixxa dejqa tal-duni tar-ramel u lukandi biex tevita li jkollok fl-ilma. Fil-fatt, int pjuttost'l bogħod fuq il-baħar, iżda ma jemmnu li dan l-aġenzija ta'l-ivvjaġġar nonsense dwar Cape Hatteras li l-lvant punt fl-istati UNITI; Philadelphia hija tajba mitt mili'l bogħod, biss għall-nibdew.
  
  
  Iżda aħna ma tieqaf Hatteras. Ukoll ħafna turisti, u ta'Monica u l-I ma tieħu dan il-weekend twil li tistrieħ barra bil-mazz tal-fotografi. Wara l-sewqan dejjem fuq dritta, monotonu highway, aħna laħqu l-laneċ li Ocracoke, l-aħħar waqfa tal-Banek ta'barra. L-aħħar tar-rebbiegħa jum kien ċar iżda negattiv, bid-dawl overcast tat-temp li għamlu l-xemx kważi oppressiv.
  
  
  Meta wasalna, aħna intensifikati ta'l-mikrija isfar-Informazzjoni u l-waqaf fl-ċatt-pruwa tal-dgħajsa; l-riħ kien biżżejjed biex tarmi l-isprej ta ' sprej fl-uċuħ tagħna, iżda kien aktar minn iġjeniċi tedjanti. Monica kien it-tip ta'tifla li ma tinkwieta dwar l-għamla tagħha jew xi ħaġa oħra-li kienet waħda mir-raġunijiet I ħa tagħha fuq din il-ftit jimxu.
  
  
  - Kap tiegħi F'washington ma kienx kuntent bl-għażla tiegħi għall-weekend twil; I ma setgħux anke għid-uem I fejn kien joqgħod minħabba I d qatt ma kien li Ocracoke qabel; ma kienx eżattament dak it-turisti meħtieġa. I d iktar jew inqas wiegħed li ħalli Em nafu malajr kemm aħna sabet li l-park, iżda aħna kemm kien jaf I d probabbilment tinsa. Huwa sabiħ li tkun taf int meħtieġa, iżda li għandek bżonn biex tfassal linja x'imkien.
  
  
  Aħna waqaf fil-post qrib il-belt fuq Ocracoke, raggruppament ta'djar u l-ħwienet organizzat madwar il-port li jiffurmaw ċirku perfett. I kien ferħan li ssib li ma kien hemm l-ebda-telefon fil-kamra, iżda kellna tas-silġ-produttur barra. Ftit snin ilu, ħabib tal-minjiera kiteb l-artikolu dwar dan il-żgħar, iżolati gżira, u minħabba li enfasizza l-ego, l-interess prinċipali fil-ħajja, kont naf li Okrakok kien mhux biss xott, iżda li ma kienx hemm anke persuna li tista'ġġib inti żejda tal-flixkun jew tnejn. Iżda aħna waslu ukoll bil-ћut, u ta'Monica u l-I ma kinux inkwetat bħala bdejna mgħaġġla tagħna vaganza għal ftit jiem.
  
  
  Monica ħadem fi spa fil Bethesda, u wieħed iħares lejn din il-żgħar iżda tagħha qawwi tal-ġisem huwa dak kollu li din il-kummerċjali jista'jkollhom bżonn. Fil-ħamsa u għoxrin, wara ftit maqsuma żwiġijiet, Agħlaq kellhom l-is-sempliċi għoli tal-ispirti tal-żagħżugħ, iżda hi kellhom shrewdness li hu apprezzat. Hija qatt ma talab dwar il-ċikatriċi, il-terribbli dawk li anke AX tal-super-kirurgi ma setgħux bis-sħiħ tat-tiswija. Il-post fejn hija ħadmet kien adattat għal dan it-tip ta'korriment.
  
  
  Washington tal-klijentela - militari superjuri, ih bis-satellita diplomatiċi, l-irġiel u n-nisa madwar diversi dipartimenti tal-gvern li t-titoli tagħhom jgħidu xejn dwar ih veru tal-funzjonijiet. Fi kliem ieħor, il-mistoqsijiet ġew skoraġġuti, u li kienet ir-raġuni prinċipali tiegħi imgħallem mibgħuta me li dan il-post wara li wieħed mill-assenjazzjonijiet tiegħi tax-xellug me b'mod pjuttost ħażin mill-istat.
  
  
  Monica u l-I ħa qasir jgħum fil-kessaħ-Atlantiku, segwit minn twil, komda sunburns, imbagħad ieħor qasir jgħum u malajr ritorn lejn il-park bħala l-xemx bdiet jaqgħu lejn Pamlico Ħoss fuq il-naħa l-oħra tal-gżira. Wara, aħna jintefqu l-aqwa siegħa fil-bar u mbagħad ltqajna biex issib post għall-pranzu. L-għażla ma kienx kbir, iżda l-ħut frisk fil-post aħna għażlet kien ukoll imsajjar, jekk ma eċċitanti, u aħna onestament ma setgħux jilmentaw.
  
  
  Għalhekk marru għal ftit jiem; aħna hemm madwar l-bajjiet, waqaf mill-żmien għal żmien biex tkellem lil utenti, ċċekkjati l-tifkira-ħwienet u l-qablu li konna fit-waħda, ma kien hemm xejn utli madwar minnhom. It-temp qatt ma nbidlitx, kien hemm dejjem dawl taċ-li għamlu l-sema blu qiesa ħalib griż mill-ġdid, u wara filwaqt li dan beda ibaxxi l-istati uniti kemm. Mill-nofsinhar fit-tielet jum, kellna qabel li kien iż-żmien li jirritornaw; aħna titwaqqaf x'imkien ieħor tul il-kosta għall-lejl - mhux bil-għaġla, biss jippruvaw biex jimxu fuq.
  
  
  Aħna kellhom jinstemgħu tal-Ocracoke poni, selvaġġi razza simili għal dawk li jinstabu fuq ta ' san diego-Gżira, off Pitagora, iżda ma avviż us waħdu sakemm konna fuq il-mod biex il-laneċ. Allura, kif konna tas-sewqan fuq dejqa żewġ lane-asfalt permezz tal-duni tar-rikorrenti, Monica f'daqqa waħda indikat me l-xellug qabel.
  
  
  Hi kien. "Tfittex!" Merħla sħiħa!"
  
  
  Huwa mdawwar kap tiegħu biss fil-ħin biex ara l-par ta taż-żwiemel wara s-saqajn jisparixxu wara għoli, shrubby duni. "Dawn qed marret," qal.
  
  
  "Oh, jekk jogħġbok tieqaf, Nick," l-girl insista. "Ejja naraw jekk nistgħu nsibu ih mill-ġdid."
  
  
  "Dawn qed selvaġġi, dawn mhux jħallux inti qrib magħhom." Kien jaf Monica ara dwar iż-żwiemel; hi mr regolarment li l-istalel fil-Maryland. Għalija, iż-żwiemel huma biss mod aktar mgħaġġel biex tikseb fuq l-art minn mixi, jekk dan huwa l-unika għażla li jkollha.
  
  
  "Ejja tipprova dan xorta waħda." Hija tpoġġi naħa tagħha sa tiegħi fit u tagħti me li jilgħab grin li tgħid hi jaf kkritikat ukoll hi ser tikseb-triq tagħha. "Aħna mhux fl-għaġla, u aħna ma anke ħares lejn din il-parti tal-gżira."
  
  
  Totalment reali, huwa stqarr li tagħha bħala huwa miġbud fuq il-ġenb tat-triq u waqqaf il-karozza. Meta l-magna kienet mitfi, il-ħoss biss kien dawl riħ blowing permezz tal-unkempt aħmar fil-kannella arbuxelli li b'xi mod irnexxielu dreadlocks fuq il-sandy-art. Tagħha, ħares lejn Monica tagħha upturned-imnieħer u l-għajnejn bright, tagħha ittrattat bsaten biss tibda titqaxxar lejn it-truf. U mbagħad ont, tħares lejn tagħha tant bil-sider li kien kontra l-dawl flimkien qmis, u l-jibqax denim xorzijiet li kien imwaħħal mar tagħha koxox bħal għalliema tal-jħaddnu. Huwa ħa l-naħa tagħha off tiegħu ta ' l-irkoppa u kienet fil-qosor.
  
  
  Tajba. Nibdew kbira sommarju tal, " qal niftħu l-bibien fuq in-naħa tiegħi.
  
  
  "Jieħu l-kamera. Nixtieq li jieħdu xi ritratti tal-tagħha."
  
  
  "Ltqajna."
  
  
  Aħna iż-żewġ mixi indiċi madwar l-ramel tqal fid-direzzjoni tal-ħoss. Bejn l-duni għolja fuq kull naħa tal-istati uniti kienet it-tip ta'triq jew mill-inqas strixxa tal-ramel fejn l-ebda arbuxxelli kiber. I tinżamm għajnejk fuq il-post fejn il-żwiemel sparixxa, iżda meta aħna faqqgħet fl-miftuħa fuq il-bank, Nu kien jidher imkien.
  
  
  Monica kien issa tat-tlielaq'l quddiem, l-iskannjar l-art; f'daqqa waħda hi niżel għall-irkopptejn tagħha bħal Indjan-persuna. "Oqgħod!" hi kien. "Hoofprints!"
  
  
  "Dak li ma għandek tistenna?" I talab, li jsir ċaqliq madwar l-ramel sħun lejn tagħha. "Tire-binarji?"
  
  
  "Mhux stupid. Hi saqajh u ħares lejn l-tul, dritta-medda tal-bajja. "Iżda aħna jistgħu jsegwuhom."
  
  
  "Naturalment. Minn issa sal-xitwa li jmiss. U kemm iċ-ċans taħseb li aħna ser ikollhom tal-qbid sa ih?"
  
  
  "Ukoll..." Hi mdawwar kap tagħha, blu-għajnejn tidjiq. "Iridu jkunu għaddew x'imkien lil hinn mill-għaram ramel." Hi qabad driegħ tiegħi u beda l-ġbid. "Ġejjin fuq, Nick."
  
  
  Ħej ħalli tagħha tieħu me tagħha. Hija mexxiet l-isfel il-bajja, ser post fejn il-ramel kien diffiċli u b'iktar xita minn mini mewġa. Hija jaraw il-pil tal-dwiefer bir-reqqa, imbagħad f'daqqa waħda waqfet u bil-ponta interni.
  
  
  "Tfittex! Dawn mitfi hemm." Hi dam, u l-apposta ħa tagħha u l-trotted wara l-tagħha. Dawn l-entużjażmu jista'jkun li jittieħed.
  
  
  Meta l-binarji sparixxew fi għoqda tad-duni tar-ramel, I rnexxielha twaqqaf lili nnifsi minn qal, ħej, "I qallek hekk," parzjalment minħabba I ma tistax tagħmel dan ħlief fil-dlam. Monica titwaqqaf bil-mixi
  
  
  f'daqqa applikati thumb tagħha fix-xufftejn u ffirmati.
  
  
  "Min jaf liema mod -" hi bdiet.
  
  
  "Li l-aqta."
  
  
  Hi nodded. "Inti tista'tkun id-dritt." Imbagħad hi tjiebet. "Iżda tfittex! Aħna jistgħu jitilgħu lejn il-quċċata ta'dan fl-duni u mill-inqas tħares madwar. Forsi nistgħu-post ih mill-ġdid!"
  
  
  Kien min-naħa tiegħi daqqa, iżda peress li jien ma ħadu tagħha din il-far, ma kien hemm l-ebda punt fl-jirreżistu. Hija kienet tixbit l-wieqaf duni inklinazzjoni bħal difensur, jkollna l-saqajn tagħha fil-forma għall-istaġun, u jekk I d ġew ftit snin iżgħar, I d ħassew obbligati li juru, ħej, li l-I tista'tagħmel wisq. Minflok, I marru aktar raġonevoli-pass; hemm biżżejjed ħtiġijiet fiżiċi fil-linja tiegħi tax-xogħol u l-I m'għandekx bżonn li turi. Barra minn hekk, ma kellix li wieħed jipprova xi ħaġa li Monica.
  
  
  Hi kienet fuq tiptoe, il-dawl riħ ruffling tagħha mara tax-xagħar, u mdawwar bil-mod biex tħares lejn l-art hawn taħt. I ma setgħux tara xejn fil-numerużi għoqda ta'arbuxxelli u l-twaqqif siġar bejn żewġ ringieli ta'duni. Jista'jkun hemm panzer-diviżjoni tal-approċċi hemm, biex ma nsemmux tużżana bhejjem.
  
  
  "Jien naħseb li għandna definittivament mitlufa ih," qal.
  
  
  Monica nodded. "Qisu apposta! Biss tagħha biex tara l-ih-lukanda sa mill-qrib."
  
  
  "Tajjeb, waqt li jmiss." Huwa eżamina fuq kap tagħha fil-asfalt tat-toroq fil-distanza. Hi tista'tara l-isfar Informazzjoni pparkjati fejn l-ego kellhom tax-xellug tagħha, iżda li hija ma setgħetx ara l-karozza, tagħna bniedem, jew anki l-mitlufa seagull. Wara l-istati uniti, fuq il-ħoss li miġbud dejjem aktar lejn inviżibbli kontinentali, forsi wieħed u għoxrin mili'l bogħod, par tal-ġugarell dgħajjes ew sentenzi fil - & nb, iżda dawn ma kellhom xejn x'jaqsmu mal dan il-bogħod u iżolati post.
  
  
  I ħares lura lejn Monica, li issa kien tħares lejn me bil-ħarsa kont naf hekk ukoll. Hi yawned, miġbud, u dam l-idejn tagħha permezz tagħha tax-xagħar. Sħiħa tagħha sider huma miġbura taħt tagħha qmis, bżieżel tagħha huma definiti b'mod ċar. Hija tbissem sleepily, u hu għażliet tagħha tal-ġilda każ camera sabiex il-ramel ma jimxu lejn dan.
  
  
  Il-quċċata tal-duni kien vojta barra, dixx madwar l-ramel artab li kien inizjalment sħun kontra l-bare-laħam. Iżda mbagħad, bħal dawk l-ġenbejn bdew jimxu rhythmically taħt me, insejt kollha dwar l-sħana u l-kollox ħlief dak li kienu qed jagħmlu. Hija kienet konvint, mara sabiħa tifla, impenjata bis-sħiħ fil-agħlaq; hi titneħħa tagħha s-saqajn u l-mgeżwra madwar il-qadd tiegħi, iż-żamma me tagħha mal-sorprendenti s-saħħa, u mbagħad bdew li tiekol vjolenti, jippruvaw iġbed me fis tagħha. Hija mbagħad iħallu barra twil, baxxa howl tal-iweġġgħu u l-pjaċir, u mbagħad bil-mod bdiet jinżlu sa eżawriment tagħha kien komplut.
  
  
  "Li kienet tajba," hi murmured.
  
  
  "Aqwa," - I qabel, issa konxju ta'kif l-xemx kienet ħruq me.
  
  
  "Nixtieq hi jistgħu jibqgħu hawn-ġurnata kollha." L-idejn tagħha kienu għadhom fuq il-għonq, u l-għajnejn tagħha kienu ftit miftuħa kif hi tbissem me.
  
  
  "Hemm postijiet oħra." Ma kienx li ma ridtx li jibqgħu, iżda ma kien hemm l-kurjuż urġenza fl-me I li ma setax jifhem. Sakemm hija jinstemgħu bogħod ħoss toqrob.
  
  
  Huwa ħares lejn ix-xellug, lejn iż-żewġ trufijiet ta ' l-gżejjer, fejn il-lanċa-baċir kien. Fl-arja, l-ebda aktar minn mitt saqajn fuq l-art, l-ħelikopter kien miexi bil-mod fil attwali tagħna direzzjoni. Dan jixxengel bil-mod'il quddiem u lura, apparentement-iskannjar tal-żewġ lane-asfalt-bankina. Meta waslet għall-tiegħi isfar-Informazzjoni, huwa naqas saħansitra aktar, rendiment, u imbagħad naqqas il-ftit, jekk jien ridt biex isiru jafu lil xulxin aħjar.
  
  
  Mingħajr ċerimonja, kien kiser liberu ta'Monica iħaddnu u l-qabża tiegħu saqajn; huwa kien il-ġbid fuq pants tiegħu meta l-ħelikopter f'daqqa waħda miel u immexxi bil-miftuħ għall-tagħna duni.
  
  
  "Dak li huwa?" Monica talab, biss l-half-allarmat, armar ruħha fuq wieħed mill-minkeb.
  
  
  "Isfar-Informazzjoni," I rasped, cursing l-aġenzija tal-kiri għal mhux l-għoti me inqas prominenti tal-karozzi.
  
  
  "Dak li qed nitkellmu dwar, Nick?" L-girl tinqaleb, tħares lejn is-sema bħala l-ħelikopter avviċinat. Jiena naħlef, mikxufa u kollha, hi kienet waslet biex mewġa meta l-I fil tagħha u tefgħu tagħha barra l-wieqaf duni-bank. Ma kienx eżattament l-ħila biex jimmaniġġjaw il-mara inti d biss magħmula imħabba, iżda meta tagħha, dived fil għall tagħha, kien l-aħħar ħaġa fuq tagħha moħħ. Meta stramba-pjan hija tfittex għalija, jien ma mewġa bil-naħa tiegħi - I papri dan.
  
  
  
  
  
  
  It-tieni kapitolu
  
  
  
  
  
  Minkejja l-kenn mill-distanza qasira, il-postijiet konna fil ma kinux biżżejjed biex jinħbew fenek. Dan iż-żmien kien min-naħa tiegħi li jimxu, sejjer Monica wara me; b'xi mod, ħej rnexxielhom jaqbdu ħwejjeġ tagħha kif hija kienet imbuttat ' il fuq duni mill ee, u l-tagħha flimkien qmis fluttered wara tagħha bħal tal-bandiera. Mhux li huwa irrilevanti; fi kwalunkwe każ, il-guy fil-ħelikopter ma setgħux qbiżt-istati uniti.
  
  
  Tellgħu baxx fuq l-istati uniti, il-riħ mill-skrun tgħolli l-ramel
  
  
  fl-tagħna qiegħda tiffaċċja. Monica wara jiltaqgħu, jippruvaw mill-qrib tagħha għajnejn; Dawn waqfu għall-għajnuna tagħha, ħares lura, u f'dak il-mument l-ħelikopter żbarkati fuq l-art ftit tużżana-saqajn li għandna quddiemna.
  
  
  Kien wasal iż-żmien li tieqaf taħdem. Huwa squinted kontra l-dawl tax-xemx jirrifletti off-whizzing xfafar, istintivament tqegħid ruħu bejn l-tifla u l-ħelikopter; u ma kienx biss biex jinħbew tiegħu missierhom. L-eqreb-bieb għall-għonq tal-plastik tal-bużżieqa miftuħa, u raġel bil-mod mixi fuq il-agħlaq. Kien biss disinn iżda hekk kif huwa trasferita lejn il-pr, il-ġisem tiegħu rilassat.
  
  
  "Agħmel l-affarijiet tiegħek, għasel," hi muttered li l-girl, u stenniet David Ed li l-approċċ b'kawtela. Fortunatament għalih, Monica ma kienx it-tip ta'tfajla li ħadu dwar it-tieni u nofs biex tikseb lebsin, sabiex Em ma kellhomx li tħares'l bogħod aktar.
  
  
  "Id-dritt," huwa fl-aħħar nett qal, ma tħarħir fil-livelli kollha. Mhux biss il-AX-Kap dehra hu mistenni li jkun predikazzjoni hellfire u brimstone għall-laqgħa tiegħu fl-Ingilterra l-Ġdida raħal, iżda huwa xi kultant l-atti li l - mod- jifhem fil-preżenza ta mikxufa-mara.
  
  
  Fil il-waqfa li segwit, huwa poġġa fuq l-qmis. I talab tagħha.
  
  
  "Dak li tiġbor l-aqwa Ocracoke?"
  
  
  "Inti," huwa qal sinċerament. "Għaliex ma titlaq-kelma fejn kienu joqogħdu hawn?"
  
  
  "Minħabba li ma kontx naf tagħha meta tlaqt Washington."
  
  
  "Meta sirt taf?"
  
  
  "Huwa biss ma jimpurtax għal ftit jiem."
  
  
  Ego taż-żnied-għajnejn darted mill-minjiera Monica, imbagħad lura għall-me. "Għandek tkun taf aħjar, Carter."
  
  
  Ma kien hemm l-ebda argument miegħu. Tiegħi biss skuża kienet li l-I interrott wisq qasir tiegħi ferjat għall-vot bħal din, iżda li ma kienx skuża fil-livelli kollha. Aħna huma ż-żgħar l-organizzazzjoni, u meta għandi bżonn, I bżonn.
  
  
  "Jagħmel apoloġija," missierha qal. "Kwalunkwe kien, konna biss fuq il-mod lura biex D. meta inti, uh ... .. huma innutati-istati uniti."
  
  
  Huwa chuckled. "Mmm. Naturalment, għal livelli kollha tal-istati uniti, dak li aħna ma kien ont, I jissoponi. Jekk inti kienu imkien ieħor iżda din il-gżira lejn it-tarf tad-dinja, I dubju aħna d jagħmlu kuntatt. Iżda dan kien jiswa l-isforz, u maħduma. Inti ser ikollok tibgħat il-tfajla li tistenna għal inti mill-karozza."
  
  
  I ma tistax titlob għaliex, biss daru u nodded Monica. Biex tagħti l-Kelba minħabba tagħha, hi ma sulk jew protesta. Hi biss xejru u dam bogħod.
  
  
  Ed ma riditx li l-iskart ħin fuq testijiet preliminari. "Għandna bżonn inti F'washington-dritt li issa, Nick; jien mhux se jmorru fi kwalunkwe aktar dettalji sakemm aħna jiksbu lura l-uffiċċju, iżda l-fatt li wasalt hawn waħdu għandu ħalli me jgħidlek kif dan huwa importanti."
  
  
  "Jien nifhem." Mhux li l-raġel kien biss wara l-kmandant, iżda huwa rari li tara l-kap ta'waħda mill-dinja-aktar importanti tal-intelliġenza tal-organizzazzjonijiet tal-tmexxija qadi.
  
  
  "Il-tifla issuq karozza?"
  
  
  "Iva."
  
  
  Tajba. Imbagħad hi jistgħu jirritornaw il-karozza li Washington. Int jtajru lura miegħi."
  
  
  "I tista'tmur u jiksbu hemm mill-nightfall."
  
  
  "Huwa tard wisq. Inti ser tkun fuq triqtek mill nightfall."
  
  
  "Fejn?"
  
  
  "L-aktar tard. Jiksbu fil-ħelikopter u aħna ser qatra inti off fil tiegħek... fortunatament, notevoli tal-karozzi."
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "Jien ser jimxu; li huwa l-inqas I tista'tagħmel wara li jkollna tifla li tagħmel dan."
  
  
  Ed t'attivitajiet me għall-mument, l-irdigħ fuq tiegħu kiesaħ pajp. "Ma għidli," huwa qal, muskolu-xufftejn li serva bħala l-uem tbissima. "Inti ssir bniedem dawn il-ġranet?"
  
  
  M'hemm l-ebda punt fir-risposta.
  
  
  Monica ħa l-aħbarijiet ukoll, għalkemm hija għamlitha ċara li l-I ma bħal l-idea tal-nieqsa il-bqija tal-tagħna vaganza. "Jien ser tara inti hekk kif nista'," Ħej qal tagħha, li jfisser kull kelma: bniet bħal Monica huma rari ssib, speċjalment għall-raġel tiegħi email tan-negozju. Huwa qabad tagħha tal-bagalji, kienet sanzjonijiet tagħha, u l-awtoritajiet telgħu abbord l-ħelikopter. Hi xejru darba, imbagħad titħaffef off bħala jekk hija kienet lesta li razza li Washington. Il-mod kif hi saq, hi mhux se jkollhom l-istess fehma agħlaq li kieku ma kienx għal dak fit-tul, bil-mod tal-laneċ isuqu.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ed ma għidli dak li kienu jgħidu sakemm konna fil-Ego-kwartieri ġenerali tal-uffiċċju, AX tal-DuPont Ċirku-kwartieri ġenerali. Wara l-faċċata ta ' l-Dinjija tas-Saħħa, is-Servizz huwa kumpless ta sterili ftit uffiċċji, miżbugħa l-istess mċajpra-dell tal-ħabs żebgħa u l-mixgħula mill bla ringieli ta'pallida neon-tubi. Ed Dollaru għandu ftit windowed-uffiċċji tal-madwar tiegħu, iżda li ma jagħmel l-ego kwalunkwe aktar gost; hu wieqfa fil-quddiem tal-vojt ħajt tal-briks li taħdem fil-ħalq, kważi fil-qrib.
  
  
  Tagħha jbiegħu sib fuq diffiċli dritta president biswit l-ego tal-sempliċi president azzar. Bħas-soltu, kien hemm biss ftit pulit stacked folders fuq il-nen, ftit regolari iswed telefowns, biż-żieda l-waħda inti ma tara, waħda aħmar fil-kompartiment speċjali mibnija fil-ego-president. Bħal l-Ed, l-uffiċċju kienet maħsuba biss għall -
  
  
  għan-negozju. L-ebda wieħed kien qatt mħeġġa jibqgħu u tgħaddi l-ħin tal-ġurnata hemm.
  
  
  "Inti qed jkollna nervuża, N3," ir-raġel irrimarka.
  
  
  "Dak li għamel inti tgħid li?"
  
  
  "Biss minħabba... ejja ngħidu biss... l-żagħżagħ ddeċieda li jieħu ħarsa aktar mill-qrib dak li kien qed jiġri fuq din il-duni, inti aġixxa bħala jekk inti kienu jibżgħu għall-ħajja tiegħek."
  
  
  "Jekk inti ma kienx iċċekkjat-karozza l-ewwel, jista'jkollhom żbaljata inti għall-ieħor Għalija Tom. Iżda fi kwalunkwe każ, hi mhux exhibitionist, allura hija kienet ristretta minn hemmhekk, hema ma taha żmien iebes."
  
  
  Ed nodded f'daqqa, laqat kċina jaqblu, u miżmuma din l-stinking skutella tal-pajp tiegħu. "Meta kien l-aħħar darba li tkun marret fuq dgħajsa-vjaġġ, Nick?"
  
  
  I għandu jkollhom il-ħsieb dwar dan daqsxejn. "L-aħħar darba I kien il-Baħamas. Erba'xhur ilu."
  
  
  "Dawk li?"
  
  
  "Wieħed biss ta'dawk il-ftit katamarani li calve kirjiet barra."
  
  
  "Xejn aktar?"
  
  
  "Nadif... ħalli me jaħsbu dwar dan. Mhux mill-aħħar tas-sajf. Ħabib tal-minjiera għandha tnejn u erbgħin-marda tal-jott fuq l-Bank tal-Lvant. Aħna jintefqu ftit jiem tas-sewqan hija madwar l-Chesapeake."
  
  
  "Is-sewqan l-dgħajsa lilek innifsek?"
  
  
  "Naturalment. Taf, jien jistgħu jgħumu. Jien mhux se jkollhom tinqabeż tagħha għall-il-12-il kilometru-razza fil-Copa-Amerika, iżda I tista'tagħmel xi ħaġa pjuttost ħafna li l-persuna waħda tista'tagħmel."
  
  
  "Iva, dan fil-fajl tiegħek. Tan-navigazzjoni?"
  
  
  "Dan huwa wkoll fil-fajl."
  
  
  Huwa nodded. "Alex Zenopolis".
  
  
  Bdejt li tgħid xi ħaġa dwar il-fajl mill-ġdid, iżda imbagħad l-isem tal-hit me u waqaf me bħal ħitan tal-ġebel. "Alex," I-nifs. "Huwa kien il sena peress li nemes stajt semgħu dak l-isem qabel."
  
  
  "Ukoll, dwar nen minn żmien għal żmien jidhru fir-rapporti magħhom nemes kif hu defected li l-Ħomor naħa. Ovvjament, huwa għamel l-għajxien tajjeb fil-ih-intelligence tal-apparat."
  
  
  "Jien ma ifakkar li tara l-ebda madwar dawn ir-rapporti."
  
  
  "Jkun grat li inti taħdem fil-qasam, inti ma għandek taqra kull rapport."
  
  
  Kien grat tagħha, iżda li ma kienx ser jitkellmu dwar dan. "Nixtieq I jistgħu jkunu dehru inti; Alex u l-I kienu ħbieb għall-waqt."
  
  
  "Iva, niftakar tagħha."
  
  
  "Allura dak dwar hu issa?"
  
  
  "Ovvjament, huwa jixtieq li toħroġ."
  
  
  Kien min-naħa tiegħi nod; I ma kellhomx biex jistaqsi xi mistoqsijiet.
  
  
  "Is-lejl," Hawke kompla, " wieħed mill-irġiel tagħna jinsabu fil-Greċja tul il-fruntiera ma'l-Albanija rċevew il-messaġġ li tidher li tkun minn Zenopolis. Kien immedjatament trasferiti hawn." Ed fetħet il-quċċata folder u jiżżerżaq irqiq tal-karta tal-karta madwar is-president.
  
  
  Il-messaġġ kien jifhem mistur; l-nen biss qal li Alex Zenopolis, ex-grieg l-intelliġenza uffiċjali, kien personalment kuntatt MAGĦNA l-aġenti fil-Greċja fil-lukanda għal ġimgħa jew hekk. Il-ħin u l-post li jsegwu. Imbagħad se tibgħat l-konferma-sinjal, li se tkun l-xandir fuq standard tal-frekwenza fi żmien speċifiku.
  
  
  Kien lura mill-ego l-imgħallem. "Għandna turi l-ebda fejn huwa?"
  
  
  L-aħħar "aħna smajna, huwa kien fil xi grupp ta'kooperazzjoni operattiva bejn l-Jugoslavja u l-Albanija." Ed permess lilu nnifsu kiesaħ tbissima. "Li wieħed jista'jimmaġina l-ħelwa ta'dan it-tip ta'l-operazzjoni."
  
  
  "Jien ma tiftakarx Alex qed diplomatiku."
  
  
  "l-ebda. Min-naħa l-oħra, probabbilment nafu inqas dwar dak li għaddej fuq ġewwa l-Albanija minn nagħmlu dwar l-Aħmar ċ-Ċina".
  
  
  "Mela inti taħseb li hu tista'tgħidilna xi ħaġa importanti?"
  
  
  "Dejjem ikun hemm possibbiltà bħal din. Min-naħa l-oħra, kollha hu jgħid li jixtieq li ikkuntattjana. Personalment."
  
  
  ", Li tfisser l-wiċċ imb'wiċċ. Fil-Greċja."
  
  
  "U forsi huwa biss trid tikseb lura fil-darbiet."
  
  
  Ont, huwa shrugged. Tajba. Fi kwalunkwe każ, huwa għandu tgħidilna xi ħaġa interessanti."
  
  
  "Probabbilment ħafna."
  
  
  "Għandek xi ħaġa oħra minbarra dan il-messaġġ?"
  
  
  "Mhux verament. Iżda I verament tixtieq tikseb il-ħaġa li jmiss huwa jibgħat."
  
  
  "U fil-frattemp?"
  
  
  "Fil-frattemp, int ser tieħu l-kraxx tal-kors fil-tbaħħir u tan-navigazzjoni."
  
  
  "Ma nistax nifhem."
  
  
  Ed ltqajna mill-creaking tiegħu jdur-president u l-mixi matul il-filliera tal-griż tal-azzar preżentata-kabinetti li huma l-dekorazzjoni biss fl-uffiċċju. Madwar l-jiġbed, huwa miġbud ' il barra rrumblati-up mappa u wettqu l-ħruq tal-smeared-konferenza it-tabella wara me. Tagħha ssieħbu lilu
  
  
  "Hawnhekk," huwa qal, " huma l-istati tal-Balkani. Il-greċja, l-Albanija, il-Jugoslavja, il-Bulgarija u r-Rumanija. Issa tagħna persuna, l-waħda li rċevew il-messaġġ, ġie assenjat hawn." Hu indikat għal mhux'il bogħod mill-post fejn il-fruntieri tal-Jugoslavja, l-Albanija u l-Greċja jintlaħqu. "Tinduna li hemm il-kbar tal-lagi issa, u l-tliet pajjiżi kollha jaqsmu l-ego tal-kosta. Ħafna muntanjużi-pajjiż."
  
  
  Em ma kellhomx biex jispjegaw. "Hemm ħafna tal-traffiku transkonfinali?"
  
  
  "Ftit sorprendenti, meta wieħed iqis
  
  
  - diffikultà fl-protezzjoni taż-żona. Iżda din it-territorju se tipprovdi ħafna opportunitajiet għal kwalifikat u bl-esperjenza tal-persuna ."
  
  
  "Dak dwar il-messaġġier? Xejn minn għalih?"
  
  
  Hawke ħadlu tiegħu ras, ħsibt ftit sfortunatament. "Dan huwa aktar jew inqas miftuħa wara li tisma'. Biss minnha nfisha, mhux ġestit mill-AX. Ovvjament, l-bellboy jaf fejn kien fis-sala, u ... biex issib... I biss tpoġġi nota taħt il-bieb."
  
  
  Issa naf huwa kien fi, anke jekk l-operazzjoni ma kienx taħt il-kontroll tagħna. Għalhekk huwa qal xejn u ħalli Em tkompli.
  
  
  "Fi kwalunkwe każ, minħabba n-natura tax-xogħol li Zenopolis ma, huwa loġiku li wieħed jassumi li huwa x'imkien f'dan ir-reġjun." Huwa indika li ma taqtax, it-tabakk u l-kulur tas-swaba fil-lag.
  
  
  "Ma tgħidli I li jbaħħru fuq dan."
  
  
  "Mhux fil-livelli kollha. Fil-fatt, jekk Zenopolis l-intenzjoni li twettaq f'dan il-qasam, nistgħu ma għandhom xejn x'jaqsmu magħha. Ma hemm."
  
  
  "Għaliex le?"
  
  
  "Ħarsa lejn dan il-post. F'direzzjoni waħda, huwa pajjiż bħala bil-biża għall-kuntrarju tal-Punent tal-popli bħala kwalunkwe pajjiż ieħor fid-dinja. Jmiss huwa Jugoslavja, li huwa tip lilna dawn il-ġranet, imma għadu bla dubju l-alleat tal-naħa l-oħra. U L-Greċja. alleat tagħna, iva, iżda r-relazzjonijiet tagħna taħt il-gvern attwali huma ovvjament tensjoni. U jimmaġina kemm l-kurunelli li qed jagħmlu ħej-dritt li issa imħabba li jiksbu xi ħadd bħal Zenopolis."
  
  
  "Jien naħseb li l-I jifhmu tagħha. L-uniku mod biex tikseb lilu malajr ladarba huwa jaqsam il-fruntiera huwa bl-ajru. U dan ikun ifisser twil ta'titjira fuq l-Albanija jew il-Greċja, u aħna ma bżonn madwar wieħed minnhom li jinkwetaw wisq dwar il-kiri us naslu s'hemm. barra l-premju."
  
  
  "U jekk il-Griegi issir taf li l-US l-aġenti huma involuti fil-ebda mod, ħafna problemi iktar serji li jistgħu jinqalgħu."
  
  
  "Dak id-dritt."
  
  
  "Li twassalna lura għall-lezzjonijiet li jbaħħru."
  
  
  Hawke dam subgħajk tul il-kosta tal-punent tal-Greċja. "Meta aħna jistabbilixxu kuntatt mal-Zenopolis mill-ġdid, aħna se jinsistu li jiksru permezz-Albanija bħala jilaq il-ble, il-baħar. Dan huwa l-uniku mod kif nistgħu taffordja li l-kuntatt miegħu f'dan l-istadju."
  
  
  "Dak jekk ikollu xi informazzjoni importanti għalina?"
  
  
  "Imbagħad aħna jista' jkollhom bidla fil-ħsieb tagħna. Fil-frattemp, inti għandek tkun ippreparat li jissodisfa l-ego x'imkien fil-qasam. Imbagħad inti se it-trasferiment l-ego li Taranto, li huwa fis-sala fuq l-għarqub ta'taljan boot."
  
  
  "Tajbin, iżda għaliex tagħha? Kwalunkwe aġent jistgħu jagħmlu l-impjieg, u ma naħsibx li jien l-unika waħda li jistgħu steer-qlugħ'il quddiem... dak?" Huwa ċċekkjati l-mili skala; il-mappa wera porzjon ta is-Italja. "Forsi sebgħin-ħames mil? Mhux aktar minn mitt? "Huwa beda biex jiksbu ftit imdejqa, ftakar tiegħu imbarazzanti jgħaddi mill-ramel ma mikxufa Monica fil-irmonk.
  
  
  "Iva, għandna wieħed jew iż-żewġ aġenti li huma aktar kwalifikata f'dan ir-rigward milli suppost. Iżda l-ebda wieħed madwar minnhom jaf Nl Zenopolis mill-vista."
  
  
  Hija ħadet me filwaqt li jirrealizzaw li. "Iżda ħarsa," qal, " I ma bbenefikawx dan il-bniedem fil-ħmistax-il sena. Jista jgħaddu mimmo lilu fit-toroq u ma jirrikonoxxu l-ego."
  
  
  "Ejja t-tama li mhux il-każ. I ħares permezz tal-fajl personali tiegħek illum, u matul dak iż-żmien id-dehra tiegħek ma nbidlitx fi kwalunkwe mod notevoli."
  
  
  Jekk il-bniedem qodma kien qed jipprova aktar fissa me, huwa ma setax għażilt l-aħjar mod. Kien biss guy lura allura, fi l-bidu twenties, iżda malajr wara dan, huwa kien pjuttost kunfidenti dwar id-dehra tiegħu u l-kundizzjoni fiżika. Magħhom, tagħha nemes innifsu jinżammu fil-forma, u safejn id-jmorru, ont, naħseb li jkollhom wieħed minn dawk l-uċuħ li biss ma ' età ħafna. Xagħar tiegħi kien għadu oħxon u skur, ftit itwal milli kien fl dawk kmieni, dritta Eisenhower ijiem. I jiżnu għaxar aktar minn £ I ma lura allura, iżda I deliberatament mibnija tiegħi ego bħala parti mill-piż tal-programm ta'taħriġ, u jien ma liebes uqija aktar minn I ma jkollhomx. Jekk ħsejjes tixtieq issostni d-drittijiet, sabiex tkun; persuna li taħdem diffiċli li toqgħod fil-forma għandu jkun ftit kburi biha.
  
  
  "Id-dritt," huwa u Ed qablu. "Hekk forsi I ser tirrikonoxxi tagħha bħala Latina."
  
  
  "U anki jekk inti ma tistax, naturalment tista'tistabbilixxi l-ego, personalità, billi jitkellmu dwar l-qodma darbiet."
  
  
  Huwa ma kienx hekk żgur dwar dan, jekk il-parti l-oħra ewwel ħdax-sostituzzjoni, hu għandu jkun infurmat tajjeb. Iżda jien ma kienx se jargumentaw. "Allura dak li jmiss, sinjur?"
  
  
  Ed lura l-iskrivanija tiegħu. "Ladarba int stajt miġbura xi ħwejjeġ, inti ser tkun fuq bażi kummerċjali-ajruplan għall-Bniedem. L-ibbukkjar sar għalik fil l-isem tal-Daniel McKee. Tiegħi reġistratur għandu kards tal-kreditu u l-oħra ta'identifikazzjoni tad-dokumenti."
  
  
  "Id?" Sorpriża tiegħi għandu ġew ovvji.
  
  
  Ed chuckled u magħmula me nod. "Id-destinazzjoni finali tiegħek huwa Newport. Iżda fil-belt inti mibegħda, inti ser jiġu ssodisfati fl-ajruport mill-bniedem imsemmi
  
  
  Nathaniel Frederick. Hija se tinformak ulterjuri. "
  
  
  "Huwa biss permezz ta'l-aġenti tagħna?"
  
  
  "Mhux fil-livelli kollha. Fil-fatt, huwa eżattament kif ego ħsejjes isem l-aħħar."
  
  
  "Dan huwa dak li?" Hi ma kellhomx fiduċja l-raġel meta huwa tbissem.
  
  
  "Ukoll, naturalment, irtirat l-Ġodda l-Ingilterra għalliema."
  
  
  
  
  
  
  It-tielet kapitolu
  
  
  
  
  
  Meta I daħlu fil-terminal, huwa kien qed jistenna għalija, tall-bniedem bl-ħamranija-wiċċ u l-tousled skuri tax-xagħar li kien ftit istrixxi bil-griż. L-ego handshake kien kordjali u l-ditta, iżda mill-jħossu ta'l-ego tal-ġilda tal-palm, sibt l-impressjoni li huwa seta għafas ingotti tal-fidda, forma bħal ċirku, lejn l-istruttura tal-monette. Huwa kellu cheery, mischievous-wiċċ, l-għajnejn tiegħu kienu kontinwament taż-żfin, u l-konfort wiesa'tan-nofs kien hemm l-ebda usa'minn l-ego tal-bl-istess mod wiesa ' l-ispallejn. Anke qabel ma tkellem, kien jaf għaliex huwa kien qed jaħdem għall-AX; Nathaniel Frederick kien ovvjament raġel li kien hemm qabel u iħobb kull minuta ta'dan.
  
  
  "Int fil-xorti," huwa qal kif aħna ħareġ, irku-terminal u intitolat għall-ego għasir tal-istazzjon tal-vaguni pparkjati dritt barra d-daħla. "Pjan tiegħek waslu fil-ħin. Normalment, inti tista'tistenna titjiriet minn Washington biex jaslu mill-inqas siegħa tard."
  
  
  "Forsi int xortik tajba," qal. "Inti ma għandekx tistenna."
  
  
  "Oh, jien ma moħħ stennija." Huwa taptap tnejn l-iswed bagalja taħt il-fergħa tiegħu. "Jiena dejjem lesta li jgħaddu'l bogħod inattiv-mumenti."
  
  
  Jekk dan rimarka kien maħsub li jqajjmu kurżità tiegħi, huwa ħadem. Iżda I ddeċidew li jżommu off sakemm sibt stampa iktar ċara tal-bniedem li ħares xejn iżda irtirat kollha fuq l-Ġodda ta'l-Ingilterra. Kif huwa beda l-storbjużi iżda bla xkiel tal-magna, il-tagħha ego-profil studjat tagħha għall-mument. Jiena nistma l-ebda aktar minn nofs is-snin ħamsin, u li ltqajna me ħsieb. Rtirati? Huwa eżamina bħal hu tista'tmur fuq sakemm kien tmenin, u forsi anki imbagħad.
  
  
  Huwa saq b'mod stabbli u każwali permezz tal-toroq u l-awtostradi sakemm konna tas-sewqan madwar il-belt. Kien jaf kważi xejn dwar din il-parti tal-pajjiż, ħlief li l-I kien darba mibgħuta lill-Kannella li tieħu kors speċjali. Din kienet l-nofs tal-xitwa, u xtiewi fil-Bniedem tagħmel inti trid tmur x'imkien ieħor. Ont kien Newport darba, jivvjaġġaw mal-ħbieb fuq dgħajsa li jistgħu b'mod ġust jiġu msejħa jott, iżda ont lanqas tagħmel dan ix-xatt waqt il-lejl.
  
  
  "Dak it-tip ta'eżerċizzju?" I talab tagħha, bħal tiftaħ.
  
  
  Nathaniel ħares lejn me. Huwa żgur li ma kienx madwar l-tip ta'nies li d-sejħa Nat "Ukoll, inti ser jibqgħu d-dar tiegħi. Jien ser tieħu inti baħar kuljum sakemm int sewqan bħal int fid-dar jew is-sewqan tal-karozzi. Imbagħad inti ser ikollok bżonn li tkun taf xi ħaġa oħra ... "
  
  
  "In-navigazzjoni," I interrotta.
  
  
  "Oh, dan japplika għall-tbaħħir, u jekk għandek bżonn li jaħslu fuq il-teorija ftit, I ċertament ser jgħinuk bl-li. Iżda li l-parti faċli."
  
  
  "Huwa li tikkoreġi?"
  
  
  Huwa tbissem, il-wiċċ tiegħu lit sa mill-dashboard-dwal. "Inti ser ikollok biex jimmemorizza s-dettalji - id-daqs, il-armar, tagħmir addizzjonali, u speċjalment l-prezzijiet ta'kważi kull jbaħħru bastiment bħalissa fuq il-bejgħ fl-Istati Uniti u l-partijiet l-oħra tad-dinja."
  
  
  "Dan kollu? Għaliex?"
  
  
  Nathaniel chuckled. "David qalli li hu ma kellhomx żmien biex jinfurmak fid-dettall, iżda ma kontx naf li huwa ma jgħidlek xejn."
  
  
  Il-bniedem li jmiss lili sorpriż me kull darba li jinfetaħ-ħalq tiegħu. Hu kien l-uniku persuna I d qatt smajt sejħa il-kap mill-ewwel isem tiegħu.
  
  
  "Huwa qal inti agħtini l-dettalji."
  
  
  "Naturalment, huwa biss f'dan il-parti ta'l-operazzjoni. U li mbagħad inti fis-intelliġenti kopja tal-jott sensar, is-Sur Daniel McKee. Jien ma tkun taf għaliex, u jien qatt ma jistennew biex issib dak l - " I m'għandekx bżonn li tkun taf dwar l-operazzjoni tiegħek, jekk jogħġbok ma għidli "huwa għall.
  
  
  I ma kienx ser tagħmel dan, iżda tiegħi stess kurżità ħajjritni jaf kollox I jista dwar dan il-meħud cherub. "Nieħu din inti ħdimt mal Ed qabel."
  
  
  "Oh, naturalment," huwa qal. "Għandna mmorru lura għall-Ewwel Gwerra Dinjija, meta kemm aħna ħadem fil-navali l-intelliġenza. Ukoll, mill-inqas ont kien tax-xogħol; David kien... ma fl-istat, kif aħna użati biex jgħidu."
  
  
  "Iva. Inti tagħlim fl-iskejjel issa?"
  
  
  "Mhux aktar. Ont, rtirati ftit tas-snin ilu."
  
  
  I ħares lejn lilu b'mod miftuħ, li tagħmel żgur li kien konxji ta'dan. "Inti jidher ftit żgħażagħ għall-irtirar," qal sinċerament, qed jipprova jifhem il-reazzjoni.
  
  
  Huwa biss nodded fil-ftehim. "Huwa veru. Jien biss ħamsin-disa'. Iżda meta l-mara tiegħi miet, il-pożizzjoni tiegħi fit-St. Dunstan tal-Parroċċa sar skomda."
  
  
  "Huwa dan l-iskola?"
  
  
  "iva. Tara, subien fl-frott-iskejjel għandhom it-tendenza li jiksbu mehmuża mal-nisa ta'l-retturi tas xi id-dipartimenti. Taf, te wara nofsinhar, l-tip ta bieb miftuħ atmosfera li normalment huwa miżmum f'xi postijiet.
  
  
  . Il-mara tiegħi li nista'ngħid mingħajr issostni, kien probabbilment l-favoriti kollha tal-familja tiegħi, u meta hi tax-xellug, sibt li kien hemm wisq minnhom... ukoll, ejja ngħidu biss, s-simpatija għal me. Sar diffiċli ħafna biex jgħallmu, u l-I kien imħasseb li l-subien biss waslet għall-klassi miegħi. Sabiex... I rtirati."
  
  
  Huwa tkellem dryly, bi ftit tbissima fuq ix-xufftejn tiegħu, iżda hu il-biċċa l-għajnejn tiegħu darba u mbagħad approvat gerżuma tiegħu loudly.
  
  
  "Inti... żball... għadhom jgħixu fuq il-kampus?" I kien inqas kkonċernati dwar fejn għex minn kif din tista'taffettwa tiegħi tkopri l-istorja; l-aħħar ħaġa li jien ridt li ma kien jittrattaw mazz ta nosy schoolboys.
  
  
  "Oh, l-ebda. Il-dar li jmiss il-jott klabb fuq Sakonnet mikrija tagħha. Mhux kbir ħafna, iżda toqgħod-bżonnijiet tiegħi, u huwa qrib biżżejjed ta'l-kampus tal-università I li jistgħu jistennew li l-ħbieb li tinżel b'minn żmien għal żmien. U l-tagħha verament jkun okkupat, is-Sur Carter, skuża me, is-Sur McKee. L-irtirar, inti taf, huwa l-ħin tal-ħajja meta raġel isib l-opportunità li nagħmlu l-affarijiet kollha li hu qabel differita."
  
  
  Sewwa, sabiex kien jaf l-isem tiegħi reali. Ma kienx sorpriża, speċjalment wara l-jirrealizzaw kif il-qrib kien li Hawke. Iżda ħsibt li kien jitkellem wisq liberament lili, u l-I staqsiet kemm kieku tmur.
  
  
  "Naħseb li int stajt isir dan qabel ma Ed," qal.
  
  
  Huwa ħares lejn me malajr. "Mhux eżatt. Dan huwa, jien ma tistax twettaq l-soltu marittimi tan-negozju tal-iskola għall-AX-aġenti, għalkemm minn żmien għal żmien stajt mgħallma il-punti bażiċi għal wieħed jew żewġ jilħqu l-kollegi tiegħek."
  
  
  "Iżda inti... jinżamm f'kuntatt dawn is-snin kollha."
  
  
  Huwa tbissem. "Inti qed jinvestigaw dawn il-konnessjonijiet, is-Sur McKee."
  
  
  Barra minn hekk, deher simili idea tajba. "Jien dejjem tixtieq li tkun taf kemm jista'jkun dwar il-persuna jien jittrattaw. Speċjalment meta huwa ovvjament qodma ras tal-imgħallem tiegħi."
  
  
  Nathaniel chuckled. "Sew, m'hemm l-ebda raġuni biex ma jgħidlek ftit. Għandi l-żgħar ftit t-talenti fl-oqsma varji li David kien kapaċi-użu meta kien disponibbli għall-tagħha. Apparti mill-tbaħħir u l-tbaħħir, hija pjuttost magħrufa sew, grazzi għall-Flotta u tat-taħriġ huma tatni ħafna snin ilu. U I-ivvjaġġar huwa; anke meta l-I kien għadu tagħlim, li jintuża biex ikunu baħħru lejn l-Ewropa, il-Karibew, anki madwar l-Paċifiku, matul is-snin twal li l-għalliema tal-iskejjel ħajjin. . Fuq il-leave-Alla, kważi għaxar snin ilu! "Huwa ħa l-mara tiegħu u żewġ ulied, li kiber u tax-xellug l-bejta, fuq madwar il-dinja tal-kruċieri. David staqsa biex issolvi xi ftit l-affarijiet, biex jistabbilixxu kuntatti ... Ukoll, inti taf liema I jfisser. Tagħha, jien żgur li int mhux se titlob me għal aktar dettalji."
  
  
  "Huma għandhom ikunu fl-aġenzija tal-fajls."
  
  
  "Nittama le. Il-ftit xogħol li għamilt għall-imgħallem tiegħek kienet kwistjoni personali. Għall-ħabib antik. U, bħala ħabib antik, David me assigurat li l-isem tiegħi qatt ma jidhirx, anki waħda AX-fajl, anke fl-encoded forma. I l-fiduċja tal-uem tagħha. Hux? "
  
  
  Huwa nodded tagħha. U fl-istess ħin, l-I induna li fdati lilha fil-matematika u kemm I fdati xi ħadd hi d qatt milħuqa fil-ħajja tiegħi. Li, naturalment, jekk me, minħabba li l-parti kbira ta ' l-professjoni tiegħi huwa li l-bqija kkritikat suspettużi ta kulħadd I jidħlu f'kuntatt magħhom.
  
  
  "Huwa simili tkopri l-istorja," qal. "Inti tan-nisa, t-tfal, li jivvjaġġaw fil-beraħ. Li portijiet iltqajt ma'?"
  
  
  Nathaniel ħadlu bil-mod reproving-saba fil me. "Mela, issa, Nick, ma jispiċċaw jegħrqu dwar dan. Dan kien snin ilu, u l-affarijiet ftit I ma għall-David huma fit-tul. Ukoll, stajt dejjem baqgħu nadif, qatt ma ġew identifikati bħala aġent. għall-żomm dan il-mod. "
  
  
  "Fil-każ li," huwa qal tagħha ironikament, " inti d aħjar li ma sejħa me Daniel McKee."
  
  
  "Oh, jien mhux se tinsa."
  
  
  "U l-me... jott sensar?"
  
  
  "Din l-idea. Għaliex ma aħna stenna sakemm aħna jiksbu tiegħi kamra qabel ma tiddiskuti dan il-aktar? Huwa tibda x-xita, u dawk l-i windshield tal huma biss għat-titbigħ tal-ilma madwar l-windshield."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Tiegħi effiċjenti appartament ma jidħlux fil-kċina ta'Nathaniel Frederick tal - "mhux daqstant kbir" id-dar. Kien ramshackle żewġ istorja abjad paneled-bini ma wiesgħa kopert-po-tmexxija tul id-dahar u tħares matul wiesgħa għadira. Meta wasalna, li kienet ix-xita iebes, u ma kontx ċert fejn konna. Iżda ma kontx dwar il-kura Nathaniel.
  
  
  Mill-ħin I ġie muri li l-kamra tiegħi soprano u mnaddfa, ospitanti tiegħi kien lit nar fil-kbar, komdu-kamra tal-ħajja, li apparentement wkoll servew bħala l-istudju. Il-kotba u d-dokumenti kienu jitferrex kullimkien; ħajt wieħed kien infurrati bil-sufra, li kienu marbuta mkabbra immaġini ta ' xi wħud mill-aqwa dgħajsa-ritratti huwa d qatt rat. Inkwadrati immaġini tat-tfal fl-istadji differenti tal-ħajja adulta kienu mifruxa fuq l-ixkafef u bl-addoċċ tabelli, u fuq l-oħra tal-ħajt-dijanjosi ritratt tal-mara, lebsin l-abjad jekk iżda b'fl-sbuħija. Kien biss ras u l-ispallejn ritratt.
  
  
  * Tagħha kien jaf li hija kienet l-tip ta mara li ser ineħħi l-għajnejn mill-I fenek parade. Tiegħi ir-rispett għall-Nathaniel Frederick żdied ftit aktar livelli; jekk hi d tilfu-bniedem bħal dan, huwa ma kienx ikun smiling bħall-infern.
  
  
  "Nieħu din int bourbon għax-xorb," huwa qal.
  
  
  "Inti jidhru li jaf ħafna dwar il-me."
  
  
  "Iva." Kien bil-wieqfa fil artab qodma midfuna u ħiereġ mill-kristall decanter fis-kbira tal-ħġieġ.
  
  
  "L-ilma?"
  
  
  "Biss kick, bis-saħħa."
  
  
  Ħadna Vjola tal-xorb minn hawn - naħseb li kien sherry, iżda huwa ma setax jiġi żgurat - li l-kċina, fejn huwa fetaħ ftit bottijiet u saru malajr il-pranzu li ma togħma bħall-istati uniti, bħal fil-laned ta'l-ikel. Meta l-ee mħallsa-Uem kompliment, huwa aslu off-flattery.
  
  
  "Meta int fuq il-baħar għal ġimgħat fuq dgħajsa żgħira, is-Sur McKee, inti toħroġ kull xorta ta'l-affarijiet interessanti mal-fażola u l-laħam taċ-ċanga stew. Inkella, inti għandek-ribelljoni tal fuq il-bastiment."
  
  
  Imbagħad morna fuq id-dahar tal-kċina. L-xita kien għadu tferra ' l isfel, u għalkemm il-lejl kien frisk, huwa ħass sħun u protett fil-fond tas-saqaf. Strixxa żgħira tal-ramel imżerżaq isfel tarf l-ilma, fejn skur-mewġ lapped hungrily fil-kosta.
  
  
  Nathaniel osservat direttament bogħod mill-istati uniti. "Jott klabb. Huwa żgħir post, u aħna mhux se jmorru hemm minnufih. Għal raġunijiet ovvji, I żomm dgħajsa tiegħi ħdejn il-port tal-bar, li hija involuta fil-sala biss wara dan. Fi ftit jiem, meta inħoss li inti jistgħu jiġu ttestjati hemm bħala jott sensar, aħna se jeżaminak fil-klabb."
  
  
  "It-test?"
  
  
  "Għaliex le? Ma taħseb I kien ser jagħtuk l-kraxx tal-kors mingħajr eżami finali?"
  
  
  I ma naħsbu dwar dan, iżda I għandhom jaqblu li deher simili idea tajba. Min-naħa l-oħra, huwa xorta ma tkun taf għaliex. I talab tagħha.
  
  
  "Ah, huwa tard wisq biex jiddiskuti din il-lejla, is-Sur McKee. Jiġu lura fil-mument."
  
  
  Aħna marru lura għall-kamra, fejn huwa ħa l-ktieb mill-ixkaffa. Huwa nnotat li kien hemm diversi identiċi-volumi fil-qrib; mill-inqas it-trab ġkieket kienu għadu l-istess.
  
  
  "Ir-riskju tal-ħoss immodest, I jissuġġerixxu li inti tieħu din il-ħaġa miegħek biex taqra qabel tmur fis-sodda," Nathaniel qal. "Anke jekk I kiteb dan lili nnifsi, huwa mhux ħażin."
  
  
  L-isem kienet Linji & - Arbli, u fl-naħa tiegħi kien tqal bħala l-Manhattan-direttorju tat-telefon.
  
  
  "Biss li jġiegħlek tħossok aħjar," Nathaniel ngħid. "Tgħaddas lilek innifsek fil-żgħar id-dettalji tal-armar u operattivi li jbaħħru bastiment filwaqt li tista imqajjem. Imma attent, is-Sur McKee."
  
  
  Ma kien hemm l-nota differenti fil-vuċi tiegħu li f'daqqa waħda magħmula me tensjoni. "Bir-reqqa?"
  
  
  Huwa tbissem. "Tħallix il-ktieb jaqgħu fuq il-wiċċ tiegħek waqt li tkun qed dozing off. Huwa tqal biżżejjed biex jiksru l-imnieħer tiegħek."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Il-jiem li jmiss jiddawru madhouse tal-fiżiċi u mentali tal-eżawriment. Aħna baħħru Nathaniel tal-disgħa u tletin-marda tal-tul checche u r-Saconnet tax-Xmara, li mhux xmara fil-livelli kollha, iżda l-estwarju fejn il-mareat għalli up bħal l-rapids tal-Colorado-Xmara. Ukoll... forsi mhux daqstant, iżda hija l-isfida reali li jimxu mal pjuttost ġust tar-riħ la ġenba, l-qlugħ li jtiru, u issib ruħek ser mal-fluss. Fil-punt wieħed, anki Nathaniel ammess-telfa u daru fuq il-awżiljarja tal-magna li tgħin lill-istati uniti biex tikseb il-Port ta'fuq. Hija magħmula me tħossok aħjar. Hemm huwa misteru madwar l-esperjenza baħħara; jidher li huma pjuttost drift dejjem milli jirrikorru għall-magni tagħhom, iżda Nathaniel magħmula l-ebda skuei.
  
  
  "Jekk inti għandek bżonn tikseb x'imkien," huwa qal, " tikseb hemm bħala l-aħjar li jistgħu. Aħna ma razza jew l-turi."
  
  
  Biex it-test tiegħi tan-navigazzjoni u tal-kontroll komprensiv tal-dgħajsa, aħna marru fuq kruċiera li damet ftit ġranet. Fl-ewwel kien Cuttyhunk, li ma kienx ser ikunu ħafna aktar, iżda Nathaniel deliberatament għażel il-ġurnata meta l-ċpar kien tant oħxon li l-ego prattikament jistgħu jiġu irrumblati fi ftit blalen u maħżuna bogħod. Kien seduta fil-kabini tal-piloti, mhux qrib wisq me, qari ktieb filwaqt li ont, il-ġlieda kontra l-riħ u l-marea, u l-fatt li l-I bilkemm jista ara anke l-imnieħer tal-bastiment. I kien kburi ħafna ta lili nnifsi meta għamilna l-bagi l-immarkar tal-daħla tal-port, imma tiegħi jekk għalliem kien ftit ieħor sorpriża fil-maħżen għalija; huwa ma jsemmu li l-kbar daqs tal-bagi dgħajjes ħabta id-dritt fil-port daħla, u meta wasalna, dawn kienu kbar biżżejjed biex jagħmlu wkoll tal-ħalq bl-ilma.
  
  
  Għalhekk jien għamilt l ħaġa intelliġenti, twaqqa l-qlugħ mingħajr Nathaniel tal-għajnuna, u beda l-awżiljarju tal-magna. Huwa ma ngħid kelma lill-istati uniti, iżda sibt l-impressjoni li ma għamlu l-istess.
  
  
  Minn hemm, aħna marru għall-Fenek ta'Vinji, jintefqu il-lejl fit-bord Edgartown Port, u kmieni l-għada filgħodu tpaċija għall-Blokk tal-Gżira, is-sit tal-baħar jott tal-kruċieri.
  
  
  l-ebda postijiet kienu viżibbli. Hi taf xi ħaġa dwar drift u l-kumpens li tnax-il sena ma setax mgħallma tagħha, u meta l-gżira tal-tall, matt aħmar irdum daħal fis-għan, huwa ħass serħan aktar minn kompjaċenza.
  
  
  Aħna aġġustat il-gżira u daħal l-Kbira tal-melħ Għadira, naturali port fuq il-naħa tal-punent. Dan kien għad-dawl, tard fil-għaxija, u Nathaniel ssuġġeriet li l-immorru fuq l-art.
  
  
  "Ħsibt li aħna jista'jkun kapaċi jiksbu lura għall-Newport mill illejla," qal.
  
  
  "Ħu l-ħin tiegħek. Ġieli kien hawn qabel?"
  
  
  "Qatt."
  
  
  "Dan huwa interessanti post. Ejja tieħu ftit bikes u mur fuq mawra."
  
  
  "Roti?"
  
  
  "Tal-kors! Huwa l-uniku mod biex l-ivvjaġġar meta int mhux fuq & nb."
  
  
  Għalhekk aħna żbarkat, irmiġġ mill-għoli-baċir li nbniet primarjament għall-konsum tal-sajf ferries jitħaddem bejn il-gżira u l-kontinent. Il-grupp żgħir tal-ħwienet u l-ikel posti deher magħluqa, iżda Nathaniel maqluba fuq il-bieb tal-mwiegħra, ji tal-bini. Il-mara miftuħa; Agħlaq tal-wiċċ kien vjola, li kien ifisser li hija kellha jew ġew fis-sakra-ħajja kollha tagħha jew sofrew minn xi marda terribbli. Ikun xi jkun ġie, hija trasmessi meta hija rat Nathaniel, hugged lilu, u mbagħad wasslu biex id-dahar tal-bini, fejn ftit mijiet roti kienu maħżuna fil-jitfa, stacked waħda fuq l-oħra.
  
  
  "Jieħdu xi trid, is-Sur Frederick. Waqt li jkunu qed taħdem, april?"
  
  
  Aħna miġbud ' il barra ftit sonofabitch bikes, ikkontrollati wieħed minnhom.
  
  
  "Li ser tagħmel, is-Sinjura Gormsen," Nathaniel qal. "Aħna ser probabbilment tkun lura fi ftit sigħat."
  
  
  "Inti se jibqgħu il-lejl jew tħalli?"
  
  
  "Aħna ma iddeċieda għadhom. Tixtieq li l-għalf us?"
  
  
  Il-mara chuckled b'entużjażmu. "Alla tiegħi, l-ebda, is-Sur Frederick. F'dan iż-żmien tas-sena, aħna l-aktar jgħixu fuq iffriżat sħun klieb li aħna ma jbiegħu l-aħħar tas-sajf. Milqugħa, iżda ma naħsibx li jkollok bżonnha."
  
  
  "Jien mhux se jargumentaw dwar li," Nathaniel qal, jixxengel riġel tiegħu fuq is-sede tal-bike tiegħu.
  
  
  Konna sewqan tul it-triq prinċipali, strixxa ta potholed-asfalt li spiss għadda mimmo vojta, b'shutters qodma lukandi u fis-sajf tal-imbark-djar, l-ebda madwar li jista'jkun hemm antenati moghti approċċi wara blind-twieqi. Blokk-Gżira hija għolja il-biċċa art; aħna għadda mimmo tal-ingliż-għadajjar bħall-art ttikkjati bil-lavanja-griż-għadajjar. Iżda aħna ma kinux kompletament iżolati; meta konna fin-nofs l-isfel il-gżira, aħna sodisfatti koppja żagħżugħa fuq tandem bike li kienu kemm pedaling kontinwament, u ovvjament li ħafna ħin. Għamilna l-kamra għall-minnhom, u huma xejru u l-qima, imbagħad sparixxa fil-ġbir tal-xemx.
  
  
  "Jien ma tistax taħseb li xi ħadd kien hawn fl-istaġun," huwa qal Nathaniel.
  
  
  "Ah, dejjem hemm ftit weirdos. I jippreferu li ma ara tagħha."
  
  
  Aħna saq fuq sakemm aħna laħaq il-bogħod tmiem tal-gżira, irdum għoli tinjora l-Oċean Atlantiku. Minn fejn aħna kien, ma kien hemm l-impressjonanti-għan, forsi mitt-saqajn isfel, bħala l-mewġ tal-taħbit mercilessly fuq il-blat-kosta hawn taħt. Fejn ix-xellug tagħna kien l-fanal tal-port, l-ego ray biss bidu għall-ċirku fil-ġbir tal-lejl. Nathaniel u l-I kien għal ftit minuti, teħid tan-nifs fil-frisk u nadif arja minn x'imkien bħall-Ażores. Imbagħad aħna marru lura lejn l-roti.
  
  
  Aħna ma setgħux tisma'l-karozza toqrob minħabba r-riħ u l-mewġ; issa kien bil-wieqfa bil-dwal tiegħu barra u l-maqsuma gradilja mirfud kontra l-tagħna bikes. Il-jum li jmiss, ma kien hemm l-raġel fuq naħa tas-sewwieq, u hu tista'tara-midja tal-wiċċ permezz tal-windshield, iżda huwa ma jagħti ħafna attenzjoni. I kien ferm aktar interessati fl-soċjetà li l-bniedem osservat fil-istati uniti.
  
  
  "Is-Sur Frederick?" "Dak li huwa?" huwa talab, li l-vuċi tiegħu ħażin kontra r-riħ.
  
  
  "Alla tiegħi," Nathaniel qal ewwel.
  
  
  "Do you ftakar lili?"
  
  
  "Jien jibżgħu hekk." Nathaniel ma jimxu; li jinżammu-idejn tiegħu fil-ġnub tiegħu u deher kważi rilassat. "Għalkemm dan kien tant ilu ..."
  
  
  "Il-valur-saqajn itwal għalija." Huwa ressaq il-senter ftit, li jiena ma simili. "Huma ma fiduċja tiegħi, inti tkun taf. Dawn ħasbu I kien qed jaħdem fuq jilħqu l-nies, mhux tagħhom, u dan kien sena qabel ma ħalli me imorru."
  
  
  "Inti trid kellhom żmien iebes."
  
  
  "Dan kien l-infern! Kollha kkritikat sena li l-fabbrika-bastiment, u ma kienx pjaċir tal-kruċieri!"
  
  
  - "Le, ma narax lilu b'dan il-mod, Oqbra." Nathaniel ħa nofs il-pass lejn il-bniedem u bil-ponta fil-soċjetà. "Inti ser tuża dan?"
  
  
  "Jien ma jiġu hawn biex jirrilassaw fl-arja friska."
  
  
  Issa hija tista'tara li kien raġel tiegħu fl-tletinijiet bikrija, bil-riżultat pożittiv u tondi wiċċ aħrax mir-riħ u l-ilma. Taħt Ego nondescript windbreaker, il-impressjonanti-muskoli ta ' l-ispalla tiegħu bulged.
  
  
  "Mela inti aċċidentalment misjuba us hawnhekk?" Nathaniel
  
  
  Mort fuq. Ieħor nofs il-pass.
  
  
  "Jien kont qed fuq il-gżira għal ftit ġimgħat, minn mindu l-nemes ħalli me imorru. Il-mara tiegħi huwa oriġinarjament minn hawn..."
  
  
  "Oh, tal-kors. U s-Sinjura Gormsen tiegħek hija l - omm fil-liġi, mhux hi?"
  
  
  "Inti tifhem kollox jidher biċ-ċar ukoll." Oqbra mxiet'il quddiem. "Naħseb li inti u l-ħabib tiegħek għandha tmur lura sat-tarf ta' l-irdum."
  
  
  "Inti ser jisparaw-istati uniti jew taħseb li inti tista'tagħmel istati uniti jaqbżu off?"
  
  
  "Mhux se tagħmel xi differenza lili, is-Sur Frederick. I kien ser tħallas inti żjara fl-Newport, iżda inti meħlusa me li llum."
  
  
  "Jekk inti taf dawk aħmar tas-sajd ħbieb kellhom ħalli tmur, inti jista'jkollok biddel ir-rotta tiegħek." Nathaniel jinżammu li tajba natured-half-tbissima fuq il-wiċċ tiegħu, il-kalma bħala jekk kien bil-wieqfa fil-quddiem tal-klassi mimlija bil-ħerqana-istudenti.
  
  
  "Iva, ukoll, jien ma naħsibx li kienu tibgħat tiegħu. Tissettja me tajjeb ħafna, is-Sur Frederick, u jien ma tinsa xejn bħal dik. Il-web-raġuni għaliex dawn ma joqtolx me kien..."
  
  
  "Minħabba li inti ma kinux partikolarment importanti, kienu inti?" Il-bidla fil-Nathaniel-vuċi tal kien notevoli; issa ma kien hemm l-grin fil-nen.
  
  
  Ħadmu b'mod perfett. Oqbra trasferita lejn lilu, il-wiċċ tiegħu mlaħalħa anke fil-ġbir tal-dlam. Huwa qajjem l-senter għall-użu ego bħala klabb, u l-rtirati għalliema ducked taħt dan. Huwa imħaffra tiegħu daw-swaba fil-ħajja, bl-użu ta'l-oħra tiegħu-driegħ li jimblokka l-daqqa tal-senter-geddum. Oqbra rdoppja fuq, l-għajnejn tieħu. Nathaniel hit ego tiegħu mill-ġdid fl-istess post, din id-darba biex taqleb driegħ tiegħu fuq u kważi tneħħija tal-bniedem off riġel tiegħu, l-swaba tneħħija taħt l-ego tal-isternu. Oqbra ppruvaw sider, iżda kollha li ħareġ mill-ego tal-wiesgħa miftuħin rta kien strangled-ħoss tal-programm.
  
  
  Nathaniel ħa l-soċjetà mill-ego tal-naħa tiegħu, il-kiri tal-bniedem jaqgħu l-art. Kien hemm tbissima ta mħallta-sodisfazzjon u l-dispjaċir fuq il-wiċċ tiegħu bħala huwa ħares lejn Oqbra writhing fil-agonizing l - uġigħ u huwa ħares twil wisq.
  
  
  Il-bieb ta'l-oħra tal-karozzi miftuħa u mara ltqajna fuq il-agħlaq. I tista'tgħid kienet mara, minħabba Agħlaq kellhom tal-plastik roża xagħar fil-xagħar tagħha; inkella, kienet imħejjija aktar jew anqas bħall-bniedem tinsab fuq Nathaniel tal-riġel. Agħlaq kellhom pistola.
  
  
  Ont, wisq. Wilhelmina, il-Luger li kien bħala parti mill me bħala tiegħi driegħ tal-lemin, qabża madwar l-ispalla tagħha holster. Ont palestina fil-Nathaniel, li jitfa ego apparti kif il-mara iffavorixxa kbira qodma massakru lag aħmar fid-direzzjoni tagħna. Minħabba r-riħ u jużaw l-internet, I kważi ma tisma'ħoss ta'l-azzarin, iżda I ħass searing uġigħ meta Gawk hit tiegħi ta ' l-ispalla.
  
  
  Il-mara jew l-ebda mara, hi kienet maqtula mill-tagħha. Wieħed preċiża maqtul għal kollox stacked dollaru fil; kienet ukoll mill-qrib għall-tagħha li titlef, u dan ma kienx ser biss tweġġa ee.
  
  
  Hi waqa'bħal tal-blat, il-massakru lag aħmar li jaqgħu barra madwar tagħha swaba bħal ġugarell hi kienet f'daqqa waħda għajjien. Nathaniel kien diġà fuq saqajh, l-isparar l-senter fil-Oqbra.
  
  
  "Sbieħ li jissodisfaw inti, is-Sur ... ah... Mackey. Hi deher li tkun taf liema hi kienet tagħmel bl-arma." Huwa inklinata fuq il-ġisem tal-mara u l-ħadlu kap tiegħu. Imbagħad huwa ħa tagħha gun u poġġih fil-ċinturin tiegħu. "Issa għandna l-problema żgħira."
  
  
  "Iva, allegatament."
  
  
  Oqbra kien għadu writhing fil-saqajn tiegħi, tipprova tikseb, iżda huwa ma setax, l-ebda aktar milli hu jistgħu jitkellmu.
  
  
  "Nixtieq huwa ma kienx ressaq l-mara tiegħu fis dan," Nathaniel qal. "Jew mill-inqas ont, naħseb li dan huwa dak li kienet. Tassew, Oqbra? "Huwa bent għolla fuqu.
  
  
  Oqbra nodded, il-wiċċ tiegħu contorted, l-għonq tiegħu clenched.
  
  
  "Imbagħad ont, I ejja ngħidu li ma tantx tista l-hena me għall-mewt tagħha." Huwa ħadlu kap tiegħu b'dispjaċir. - "Le, ma naħsibx hekk wara l-prestazzjoni tiegħek illejla. Allura..." Huwa shrugged. "Jiddispjaċini, Oqbra." Huwa laħaq għall-sider tal-bniedem, imħaffra tiegħu swaba mercilessly taħt il-kustilji tiegħu, u jinżammu imbuttar, l-ogħla u l-ogħla, jiġi eżaminat l-dollaru-polza sad-naħa tiegħu kien ta'kważi midfuna fil-laħam. Oqbra howled ip, kicking tiegħu saqajn; Nathaniel ħares lejn lilu każwali, ma kiri fuq il-pressjoni. Imbagħad il-bniedem jistabbilixxu xorta.
  
  
  L-għalliem irtirat ltqajna u jintmesaħ tiegħu earlobe mal-dahar tal-naħa tiegħu. "Jien ma naf jekk huwa mejjet jew le, iżda dan mhux importanti ħafna. Inti tista'tgħin tikseb ih ih lura għall-sfortunata-karozzi?"
  
  
  Dan ma kienx l-aktar konvinċenti inċident Poe qatt fi stadji, iżda l-fatt li l-qodma l-Olanda Weraq tal-trasmissjoni awtomatika kellha t-tendenza li tingħalaq magħmula il-ħaġa sħiħa ftit inqas kredibbiltà. Aħna mdawrin fuq il-tqabbid, irrumblat il-karozza l-tarf ta ' l-irdum, u imbuttat fil-baħar. Nathaniel ma setgħetx tistenna biex tara li laqat il-blat hawn taħt; fi kwalunkwe każ, li kien wisq skur biex tara xejn.
  
  
  Tagħha, ħares fid-direzzjoni tal-fanal tal-port.
  
  
  "Tinkwetax," huwa qal. "Jekk dawn kellhom semgħu xejn, dawn ġew hawnhekk minn issa. Ih huwa mħasseb dwar dak li jiġri fil-baħar, u mhux fuq l-art. Huwa l-ħin li jirritornaw-Sinjura Gormsen tal-bikes?"
  
  
  Riding fid-dlam ma kienx faċli; l-għaqda tal-bike tiegħi
  
  
  hija ma jaqgħu lil hinn mill tiegħi quddiem rota, u Nathaniel tal-ma x-xogħol fil-livelli kollha. Iżda huwa deher li tkun taf fejn kien għaddej, u kif aħna saq bil-mod madwar il-gżira, huwa qal me dak Oqbra kien simili.
  
  
  "Kien sajjied, a barklor, jitolbu li dak li inti ser. Huwa ħadem l-aktar fil-Montauk, fuq il-ponta tal Fit-Gżira. Huwa miftuħ hemm." Hu indikat il-xellug, fejn kien jaf ma kien hemm l-medda ta'ilma separazzjoni Blok-Gżira mill-President russu Vladimir Putin. "Ftit snin ilu, l-Ħomor reklutati ego. Komuni tax-xogħol, inti sejħa ego fil-spy mail tan-negozju huwa. Ix-xogħol tiegħu kien sempliċiment li żżomm l-għajnejn tiegħu miftuħa. Hawnhekk, pereżempju, hemm ħafna sottomarini; l-aċċess għall-Atlantiku mill-sub-bażi fl-Ġdid ta'Londra. Ma kien hemm l-affarijiet oħra, wisq. Oqbra ħadem fuq karta dgħajjes, u pjuttost ftit nies ma importanti tal-gvern konnessjonijiet daħal hawn għal ftit jiem off. Anke Nixon ma kien meta kien kampanji fil ' sittin-tmien, inti taf. Xorta waħda, reċiproku ħabib tal-minjiera F'washington imsejħa me Oqbra, u peress li kien utli u kien jaf ftit dwar dgħajjes, I ġie assenjat... jinnewtralizza l-ego." Huwa tbissem fil me kif aħna mr-ġenb mill-ġenb. "I normalment ma tieħu fiżjoloġikament attiva drogi, iżda huwa biss l-hekk ġara li kien kapaċi jużaw il-flus Ed offrut."
  
  
  I talab, dodging pothole id-daqs ta'pixxina a.
  
  
  "Ah, iva, li l-mod kif huma għamlu dan. Kif għandek tkun taf, il-flotot tas-sajd ta'bosta pajjiżi, partikolarment ir-Russja, joperaw biss ftit mili mill-tagħna xtut. Dak rivalità hawnhekk huwa ekonomika, mhux ideoloġiċi, sabiex ikun hemm ammont ġust ta'komunikazzjoni bejn differenti dgħajjes, irrispettivament min-nazzjonalità jew il-politika. Għalhekk ma kienx diffiċli għall-Oqbra biex tikseb-rapporti tiegħu biex wieħed russu dgħajsa jew ieħor. Iżda xi kultant kien se jkollha messaġġi urġenti, u mbagħad hu jressaq holier milli int messaġġ magħhom l-irdumijiet, fejn hu ltqajna fuq l-bullying-assemblea, u hu u l-mara tiegħu waqa għal imwiet tagħhom ... "
  
  
  "Dwar li," huwa interrotta. "Forsi l-mewt tiegħu jistgħu jkunu immaġinarji bħala inċident, imma x'inhuma l-mewt tagħha? Hemm disa'-il millimetru gawk fiha."
  
  
  "Iva, Iva. Mhux ħafna pulita. Madankollu, f'dan iż-żmien tas-sena, din il-parti tal-kosta huwa hekk abbandunat li jekk il-karozza tkun fis-sala taħt l - ilma u għandu jkun, mill-ħin huwa skoperti aċċidentalment, dan mhux se jkunu biżżejjed. ħalli l-korpi ta'l-awtoritajiet lokali, sabiex dawn ser suspettat xejn iżda l-inċident. Jekk ma, ukoll, għandna bżonn ħabib F'washington li tagħmel dan, ma aħna?
  
  
  I ma ħtieġa li jgħidu xi ħaġa; dan jimxi magħha għalliema tal-iskola li jista'joqtol fil-kesħa fid-demm kien ferm qabel me.
  
  
  "Fi kwalunkwe każ," Nathaniel komplew hekk kif il-bdejna l-isfel fit-tul, gradwali inżul lejn l-ir-raggruppament tal-bini u lil hinn mill-bini, " I irnexxielha tikkonvinċi lill-stop li kien I simpatetika. Ma kienx iebes; huwa għandu dan it-tip ta'Mentalità - jidhirlu kollha tal-għalliema tal-iskola huma komunisti għal grad wieħed jew l-ieħor. Fl-aħħar, hija kienet konvinta mill-ego biex jibagħtu messaġġ li wieħed mill-dgħajjes tas-sajd se jkunu fil-tagħna l-ibħra territorjali, li naturalment, huwa assolutament projbiti. A-Gwardja tal-Kosta reċiproki kien pparkjati fil-qrib, u kien hemm ppjanati b'attenzjoni u għalxejn-ġiri, filwaqt li dawn preti li jaqbdu Oqbra. Huwa ħarbu, niżlet il-port fuq l-naħa l-oħra ta'din il-gżira, u l-seraq motorboat li jitbiegħed. Ejja ngħidu li sab waħda madwar l-aħmar-bastimenti tat-tkarkir u ttieħdet għal fabbrika tal-bastiment li jagħmlu aktar minn sempliċiment-ipproċessar tal-ħut. Biex tkun onest, aħna mistennija li tieħu l-ego lura għall-Omm ir-Russja, iżda jidher ih tagħmir aktar sofistikat minn ħsibna. "
  
  
  Konna toqrob ir-ringiela ta mwiegħra-bini, mhux bogħod mid-dħul. "Għaliex jmorru għal dawn il-problemi?" I talab tagħha. "Ma ikun aktar faċli biex biss arrest dan il-ġuvni? Jew jeliminaw l-ego?"
  
  
  "Ukoll, għandek tkun taf dan il-bniedem F'washington; huwa ma tispjega xejn huwa m'għandekx. Iżda l-teorija tiegħi hija li jekk kellna arrestat Oqbra u ppruvaw ego, ma ġew inutli. Wara kollox, huwa kien biss lokali sajjied tagħmel ftit maħmuġ ix-xogħol fuq il-ġenb biex jagħmlu l-flus żejda. Il-proċess jista'jkollhom magħmula ego ta'l-martirju, u dawn il-jum għandna aktar minn biżżejjed ih. Min-naħa l-oħra, jekk nistgħu jikkonvinċu lill-qorti mod ieħor. Minbarra l-fatt li kien double-aġent, li għandna jidher li għamlu sa ċertu punt, huma ser ikollhom iqattgħu ħafna mill-ħin u sforz verifika tagħhom ġenerali l-oħra tax-xogħol sabiex tagħmel ċert li ma kinux kollha simili Oqbra."
  
  
  Dan kien eżattament kif hija kienet immaġina li, hekk hi taw dwar is-suġġett. "Dak dwar agħlaq?" Aħna naqas fil-quddiem tal-Sinjura Gormsen tal-b'shutters sħun-kelb joqgħod u l-kiri bike mall.
  
  
  "Jien ma jkollu l-Stahl tinkwieta," Nathaniel qal. "Aħna ma kellhom l-ebda evidenza ta involviment tagħha."
  
  
  "Xi ħadd qal Oqbra konna fuq il-gżira."
  
  
  "Iva, tal-kors. Imma l-jum ta'qabel
  
  
  jekk kien tagħha, dan ma kienx neċessarjament jinvolvu tagħha. Wara kollox, yachtsmen li jikru roti mhumiex spiss madwar f'dan iż-żmien tas-sena."
  
  
  "Tajbin..."
  
  
  "Iżda jien jissuġġerixxu li nerġgħu lura għall-dgħajsa tagħna u l-kap tad-dar illejla. M'hemm l-ebda punt fit-teħid tad-suppożizzjonijiet wisq, hemm?"
  
  
  
  
  
  
  Ir-raba'kapitolu.
  
  
  
  
  
  Mill-ħin li marret lura għall-baċir tard dak il-lejl, Nathaniel deher li tkun insejt dwar l-ikrah ftit inċident fuq il-Blokka tal-Gżira. Huwa kien serena u l-awto-pussess bħala qatt meta dħalna-dlam-dar, u meta ħa l-ħarsa ta'malajr madwar il-kmamar, huwa ħares lejn me bil-tip ta amused-espressjoni.
  
  
  "Taf, inti ma jgħixux fil-biża'kostanti tal-qtil," huwa qal. "Inkella, x'inhu l-punt tal-ħajja? Nagħmlu l-go ftit ix-xogħol li nagħmlu u huma iktar jew inqas ppreparati għall-konsegwenzi. Sabiex tagħmel ħafna nies oħra f'din id-dinja. U immaġina. Is-sur McKee, dak li jkun simili jekk aħna kienu kollha inkwetat dwar li jistgħu jkunu maħżuna madwar il-kantuniera li jmiss? Għaliex, li jistgħu jkunu smart biżżejjed biex imexxu għall-president? Inti se jingħaqdu miegħi għal sandwich u l-kafè?" "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Matul il-jiem li jmiss, meta aħna ma kinux li jbaħħru, huwa studja l-aktar katalogi u l-qodma qatgħat dwar il-New York Juru Dgħajsa. Nathaniel kellhom id-dokument jiġbed mimli bil-ħidma tal-disinji ta ' kull jifhem it-tip ta'tbaħħir tal-bastiment, mill-jum qlugħ għall-oċean trimarans, flimkien mar-ritratti u reklami kollha fuq il-gazzetti madwar il-pajjiż. Aħna miżjura diversi tarzni fil-qrib, lejn l-qxur ta'dgħajjes tagħhom li kienu jintrema fl-ilma, u l-interjuri tal ħafna oħrajn. Ftit drabi, huwa ħa me Christie, restorant kbir fuq il-baċir Newport, fejn is-servizz u l-eda kienu eċċellenti, u fejn inti tista'tħaddem fil-iżolati Vanderbilt yachtsman jew kura ensign minn wieħed mill-lokali MEAD-bażijiet. Nathaniel jaf ih kollha flimkien, u mbagħad ftit taż-żjarat tagħha jidher biċ-ċar ukoll li stabbilixxa ruħu bħala qoxra għall-Daniel McKee, jott sensar mill-kosta tal-punent tal-Portland. Kien anke jibdew jemmnu li huwa nnifsu.
  
  
  Il - "eżami" fuq il-jott-klabb kien jkunx hekk allegatament sempliċi. Il-membri kienu nies li kienu jafu l-dgħajjes tagħhom; dawn ma kinux cocktail mużewijiet fil-port bar, u l-web-jott-pak I raw kien bil-moan hawn fuq l-istrixxa. Nathaniel mexxa l-konverżazzjoni madwar l-kbira tal-mejda tonda, każwali-tbiddel, I-reqqa fl-oqsma fejn kien ont, u ġie sfurzat biex toħroġ bi xi tweġibiet. Naħseb li għadda, minħabba li l-ebda wieħed fil-folla ħares dubjuż. Xorta waħda, meta aħna tax - xellug tard ħafna - Nathaniel aċċettabbli tal-me fuq l-ispalla u l-ħares kuntenti ħafna. Fuq il-mod lura biex l-ego-dar, aħna wara jiltaqgħu ħafna fuq il-ramel, u l-I ma tkunx taf li kien is-sostenn l-oħra ta'madwarna.
  
  
  Kien għadu skur I meta ġie interrott mill qawwija riperkussjonijiet fuq il-bieb. I kienu fetħu l-għan fl-kap tiegħi - li ma skimp fuq bourbon waqt li l-klabb - iżda sibt dan id-dritt bogħod.
  
  
  "Dak li huwa?" I mitluba.
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Tagħha, Dan!" tiegħu rewmatiżmu growled.
  
  
  "Iva, iva," Nathaniel qal. "Imma inti trid tikseb sa u jimxu."
  
  
  "Issa?" I staqsiet dak ieħor kien ser tpoġġi me permezz.
  
  
  "Huwa urġenti. Inti għandek il-qabda tiegħek tal-vjaġġ għall-Tampa, u aħna bilkemm jkollhom il-ħin biex tikseb sa l-ajruport."
  
  
  "Tampa?"
  
  
  "Jien ma tkun taf għaliex. David biss imsejħa, u din hija l-ogħla prijorità. Issa jiksbu lebsin. Tħaffef!"
  
  
  Tampa, ħsibt I kif telaq tiegħi tal-maternità. Kien isir wieħed mill-aktar konfużjoni-kompiti I d qatt sar. U jekk l-impjieg kien fil-Greċja, ont żgur li ma jkunux ġejjin mill-qrib.
  
  
  
  
  
  
  Il-ħames kapitolu.
  
  
  
  
  
  Il-kuntatt kien sempliċi; messaġġ għall-Daniel McKee fil-Tampa-ajruport-informazzjoni me li riżerva kienet saret fl-isem tiegħi fil-qrib aħħari. Huwa d kkontrollati u kellhom biss kellhom malajr tqaxxar l - ebda ċans qabel Nathaniel tal-dar tax-xellug tagħha - meta ma kien hemm l-dawl riperkussjonijiet fuq il-bieb.
  
  
  Huwa eżita, imbagħad ħares-isfel fuq l-bagalja, li jinsabu Wilhelmina fil-kompartiment speċjali. Iżda jien ma naħsibx I d-ħtieġa simplifikata Luger, mhux issa. Safejn kont naf, ma kien hemm l-ebda raġuni biex tfittex me jekk ma kontx l-ambjent. Mhux issa. Xorta, huwa jinfetaħ il-bieb b'kawtela, u meta raw Ed permanenti kien hemm, huwa ħass stramba sens ta'l-eżenzjoni.
  
  
  Huwa mixi fil mingħajr ma tgħid kelma ta'dan l-istati uniti, sib l-isfel fuq wieħed madwar par ta enormi sodod u ħares lejn me. Hu il-biċċa l bogħod tnaqqis tal-fowm, bin-newl il-president madwar fil-quddiem tal-injam imitazzjoni-mejda, u sib l-isfel li qiegħda tiffaċċja.
  
  
  "Din il-kamra ġie kkontrollat sewwa," Hawke qal. "Wieħed mill-tagħna elettronika inġiniera jintefqu l-aħħar il-lejl issa, u magħhom in-nemes huwa fis-sala taħt sorveljanza.
  
  
  Huwa fetaħ dan awtomatikament u ħares lejn il-ħajt wara lilu; dawn il-ġranet, jidher li ħafna lukandi huma mibnija madwar Sal, u anki l-anzjani persuna mingħajr seduta ta'smigħ l-għajnuna tista'tisma'dak kollu li jiġri fil-blokk li jmiss.
  
  
  "Tinkwetax," ir-raġel qal. "Aħna konna riżervati kamra-żewġ modi; l-ebda wieħed tista'tisma'dak li qed jgħidu."
  
  
  Li sodisfatti me; I qatt ma ddubitat tiegħi Boxxla tal-ħila li wieħed jaħseb'il quddiem kull dettall.
  
  
  "Zenopolis hija tagħmel dan il-mod tagħna," huwa qal mingħajr aktar preliminari id-dikjarazzjonijiet. "Id-data eżatta għadu ma ġiex stabbilit, iżda se jkun matul il-ħdud. Dan se jaqsam il-fruntiera ma'l-Albanija u l-kap li F'korfù. Il-ħin u l-post tal-laqgħa se jkun determinat fuq dak iż-żmien."
  
  
  Huwa nodded, imbagħad frowned. "Kif għandi kuntatt għalih?"
  
  
  "Permezz ta'l-ego oħt."
  
  
  Hawke qal hekk dryly li ma kienx innutati mill-ewwel. "Kif kien mill-ġdid?"
  
  
  "Ego oħt. L-isem tagħha huwa Kristina, u hija egoistically ħajja relattiva. Hi bħalissa qed taħdem bħala student infermier F'ateni, iżda Agħlaq fuq vaganza fuq il-kosta tal-punent. Għandek tieħu, u ... ma bżonn biex tmur fis-dettalji."
  
  
  Iżda huwa ma huwa xorta waħda. Cake, li rriżulta, kien tnejn u għoxrin sena, u hi ma kinitx tidher Alex il nemes magħhom peress li d jimxu off ħmistax-il sena ilu. Iżda Alex, skond Hawke, riedu oħtu tal-ego li jkunu preżenti meta aħna sodisfatti; kien serju suspetti, u wara preliminari in-negozjati mal-poplu tagħna, huwa sostna li jkunu involuti Kristina fil-ftehim. Huwa qal li l-internet kien xi ħadd jista fiduċja, u Ed u l-I qabel li kien bl-użu bħala riserva bejnu u l-tradiment possibbli tal-gvern grieg.
  
  
  "Jien mhux jippretendux li tifhem eżattament dak li tagħmel," Ed ammessi, " iżda jidher li huwa simili aħna għandhom imorru flimkien miegħu kemm jista'jkun possibbli."
  
  
  Assenjazzjoni tiegħi deher relattivament sempliċi: kelli li jtiru F'ateni, il-kiri tal-karozzi, u jonfoq ftit jiem esplorazzjoni tal-boathouses tul il-kosta. Fl-Pyrgos, I telgħet tifla ("pjuttost attraenti, I kien qal," Ed assigurat me) u mbagħad mikrija-qlugħ għal żmien qasir tal-kruċieri li F'korfù. Hemm, fuq il-gżira li huwa akbar fis-sala l-Albanija minn jew il-Greċja, l-żewġ minna se kuntatt Alex Zenopolis.
  
  
  "Aħna konna ġew f'kuntatt miegħu xi ftit drabi peress li aħna aħħar tkellem biex inti," Hawke spjegat. "Aħna ma l-kura kif jiġrilha hemm, iżda issa tindika li informazzjoni kritika li jistgħu jgħaddu lill-istati uniti. Forsi, forsi mhux, iżda inti ser ikollhom jagħmlu l-aħjar li tieħu l-ego bogħod kif kien ippjanat; aħna għandu jassumi li huwa jgħidu l-verità sakemm nafu mod ieħor ."
  
  
  "Jien xorta jgħidu, għaliex ma tieħu l-ego li Taranto fil-boatikkonfiskata? Dan jbaħħru tan-negozju jistgħu jieħdu ftit jiem."
  
  
  L-raġel ħadlu kap tiegħu. "Huwa importanti ħafna li inti ma jippermettu lil xi ħadd li tiġbed l-attenzjoni li inti jew Zenopolis bl-ebda mod. Huwa jassigura us li l-ego breakthrough se kashom għal mill-inqas ftit jiem, iżda huwa jinsisti li l-isforzi tagħna f'isem l-ego għandhom ikunu kompletament inviżibbli. element ta'żmien huwa involut li huwa ma spjegati bis-sħiħ; fi kwalunkwe każ, aħna għandhom jirrispettaw l-ego-parir għall-mument. L-ebda, Nick, inti se tieħu tiegħek mikrija qlugħ li Taranto bil-passaġġ sigriet. Inti mhux se tagħmel xi ħaġa li tiġbed l-attenzjoni ta'l-awtoritajiet tal-Greċja jew kwalunkwe pajjiż ieħor sakemm Zenopolis huwa sigur mal-istati uniti. Fi kwalunkwe każ, "huwa żied bi ftit tbissima," jekk niġu għal & nb ġiri, l-ebda powerboat inti tista'tikseb tkun kapaċi outrun l-vapuri u l-ajruplani li diversi gvernijiet tibgħat wara li inti."
  
  
  Jew il-mod, hu konvint me. Ħsibt li kien fiha, iżda Ed kellhom ieħor ftit sorpriża fil-maħżen għalija.
  
  
  "Bil-mod," huwa qal, glancing fil tiegħi bagalja miftuħa fuq l-ixkaffa kontra l-ħajt. "Inti mhux se jkollhom l-ebda armi tan-nar dwar din il-missjoni. Jew xi ħaġa oħra li jistgħu jiġu meqjusa jekk inti maqbuda u l-mistoqsija."
  
  
  "Xejn?" I mitluba.
  
  
  "I ejja ngħidu li inti tista'twettaq sikkina tiegħek, iżda mhux fil-ċinturin fuq il-driegħ li ma tuża. Kif inti ċar l-ilma, irid ikollok xi tip ta ' xafra, għalkemm tiegħek huwa probabbli li jinstabu fuq il-bord tal-dgħajjes aktar. stream, madankollu, jista ' jkollok bżonn dan ."
  
  
  "Taħseb hekk?"
  
  
  "iva. Tara, Nick, għandna biex jikkunsidraw il-possibbiltà li dan il-operazzjoni kollha hija xi tip ta jimblokka stabbilit mill-naħa l-oħra. Kif tafu, aħna fl-perjodu ta'estremament sensittiv tan-negozjati mal-Russi u Ċiniżi. Fil-fatt, hemm it-tip ta taċitu-moratorju fuq l-operazzjonijiet tagħna kontra dawn il-ih bis-satellita-pajjiżi. Jekk inti tiddeċiedi matul l-trek mill-F'korfù li Taranto li Zenopolis qed taħdem għall-ih l-għanijiet biex jagħmlu nħarsu ħażina, li huwa aċċettabbli, allura inti tista kun żgur li hija... mitluf fuq il-baħar."
  
  
  Li ma jolqot me; I ma bżonn Killmaster grad, minħabba I shuddered fil-ħsieb tal-teħel sikkina fil-ghadu aġent, anki jekk kien persuna li jintuża biex jiġu ħabib.
  
  
  
  "Persuna" I qal, tqum li tmur għall-borża tiegħi. Huwa ħa l l-Luger u mogħtija lill-Ego Ed. "Oqgħod attent tal-nen, huwa serva me ukoll."
  
  
  "Dan ser tkun lesta meta tmur lura," huwa qal, it-tqegħid l-arma lura fil-bagalja tiegħu.
  
  
  Hi sib stabbiliti mill-ġdid. "Waħda mill-aktar ħaġa."
  
  
  Ed qajmet bil eyebrow fil me.
  
  
  "Dak li l-infern huwa apposta tagħmel fil-Tampa?"
  
  
  "Naturalment. I kien se jispjegaw dan. Inti se jibqgħu hawn għal jumejn u jsiru jafu varji marini u l-jott sensara." Huwa ħa l-żgħar pakkett madwar bagalja tiegħu, u tqiegħdu fuq l-ego l-sodda li jmiss hu. "Din hija lista tal-sensara li dan l-aħħar waqqfu l-operazzjonijiet; inti ħdimt għal tliet madwarhom u issa qed waqfa jippruvaw biex tibda n-negozju tiegħek. Aħna jistgħu jkunu żżejjed kawta, iżda jekk xi ħadd jitlob li inti ħdimt, inti tista'tagħti l-informazzjoni li mhux faċli biex tivverifika. Fil-fatt, dan mhux meħtieġ; din l-operazzjoni se tieħu biss ftit jiem. Iżda jkun bla li jippermettu ċ-ċans-laqgħa. "
  
  
  "Qdif in-nies huma pjuttost qrib il-beraħ kollha fuq il-post," I qablu. Nathaniel Frederick me konvint minn dan.
  
  
  "Assolutament meraviljuż. Waqt li jivvjaġġaw tul il-kosta tal-Greċja, inti tista'tissodisfa l-oħra Amerikani li tkun taf il-qasam. L-aħjar li jiġu glib minn stutter u jintilfu, april?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kien sar, Ed qalli, billi l-infiq kull dawl-il siegħa, u mbagħad wara l-dlam, wandering madwar l-baċiri, artijiet tal-kummerċ, u l-tarzni bħal persuni qiegħda jott każ. Matul il-vjaġġi tiegħu, huwa tgħallmu l-ismijiet tal-maniġers u l-bejgħ, il-port kaptani, u guys li serva-istazzjonijiet tal-gass fl-diversi baċiri. Forsi l-dettalji kollha qatt se jkunu meħtieġa, iżda jekk xi Amerikana fil, ngħidu aħna, Piraeus jibda jitkellem lili dwar l-miġnun anzjani li ħadmet fl-istat qrib Clearwater, I d jkunu lesti li tgħid tagħha l-istorja tiegħi dwar il-nen.
  
  
  Fl-aħħar tal-tieni jum, hi saq permezz tal-Portland-Peniżola li F'miami, fejn tagħha sel pjan qabad me sa Madrid kmieni l-għada filgħodu. Kelli l-titjira ta'konnessjoni lejn Ateni hemm, u dan kien qed skur meta hi lest għaddejjin doganali - dawn ma kinux kuntenti dwar il-penetrazzjoni - a sikkina kienet twettiq tagħha fl-bagalji meta sab dwar tiegħi suppost del u ltqajna. issib tat-taxi. Il-weraq lejl ġġib li speċjali ċarezza li naħseb li jistgħu jinstabu biss fil-Greċja u l-Levant; huwa kif jekk l-ajru uniku jaqbad u tiddistilla l-eżotiċi-aromi tal-żejt taż-żebbuġa u l-tin imħallat mal-ħruq tal-faħam u l-ħaruf mixwi, u mbagħad cools minnhom jistabbilixxi ftit sabiex dawn ma jsibux tat-titqib. Huwa t-tip ta'ntlaħqitx fwieħa li l-ebda-mara tista jilbsu, iżda Ateni ma fil-istil u sofistikazzjoni.
  
  
  U mbagħad hu ikkontrollati fl-Woods, li titlef dan kollu li l-istaġnar tal-Amerikani l-arja kkondizzjonata-kampjunar tas-sistema. Fil-fatt, meta Della daru fuq il-TV fil-kamra tagħha, Gunsmoke ltqajna tagħha. Il-vuċi ta'l-età u l-benniena taċ-ċiviltà tal-Punent.
  
  
  L-għada filgħodu, I kkurati lili nnifsi malajr il-belt tat-turs. Huwa terribbli li jgħidu, iżda stajt vvjaġġaw tant li l-bliet madwar id-dinja bdew iġorru diżappuntanti xebh lili. Inti tmur kullimkien, jidher li hemm l-Amerika kisja; l-affettiva tapit negozjant titkellem bl-ingliż, u jagħmel żgur li inti tkun taf dwar l-ego brother Akron, u filwaqt li inti ma tista'tara-Coca-Cola sinjal fuq kwalunkwe street, dejjem hemm sens li huwa biss l-kantuniera.
  
  
  Għalhekk jien ċinika. Ont kien ukoll imdejqa. Din l-assenjazzjoni deher wisq faċli, u l-I meħtieġa le up bħal Super-Iskutella champion-tħejjija għall-kulleġġ l-ewwel logħba. Il-logħba għandhom dejjem ikunu gost għall-professjonisti, li jfisser li dawn għandhom jiġu speċjalment attent li ma jikkunsidraw negliġenza. Il-problema tiegħi ma kienx eżattament l-istess, iżda l-ħajja ta'kuljum I kellhom jgħixu għall-ftit ġranet, mħawwar sa mill-laqgħa nisperaw attraenti tifla, faċilment jistgħu jagħmlu me tom fil-kapijiet jekk ma kontx bir-reqqa. .
  
  
  Minbarra tagħha, I qbiżt Wilhelmina. Ma kontx naf kemm fil-ħin; I kien ser issir taf malajr biżżejjed.
  
  
  Hija kienet mikrija mill-Volkswagen mill lokali Hertz-aġenzija u beda tour tagħha bħala jott każ. Piraeus kien l-ewwel tiegħi loġiku tieqaf, u l-I jintefqu l-jum straysing-baċiri ta'dan bieżla belt tal-port. Jilagħbu l-jivvjaġġaw negozjant, huwa talab mistoqsijiet, preti li jitgħallmu l-ġodda russa-proġetti u l-għodod bl-esperjenza li, tagħha kunfidenti, Nathaniel ma infaħħar. L-ebda wieħed hi sodisfatti ddubitat tiegħi tkopri; kien Daniel McKee, fuq vaganza fl-parti tad-dinja li xi sejħa baħri ġenna. Kien interessanti li kelli biss ġie li din il-parti tad-dinja darba, u kien ġenna għat-baħħara, iżda mhux fil-sens li dawn issa jifhmu. Biex jispjegaw, tagħha hema kien
  
  
  li tgħaqqad l-istati UNITI u l-Armata ħmistax-il sena qabel ma ġew diffiċli wisq. Ngħidu biss kien parti mill-taħriġ avvanzat b', AX, u anki l-armata jistgħu jiksru xi regoli meta dan jidher li jkun xieraq. Il-ħin biss kien fl-uniformi matul dan iż-żmien meta hu kien attendew kontro-iskola fil-Fort Holabird Baltimore. Dan kien l-aktar għall-ispettaklu, l-ewwel ħaġa li ħarġu kien it-tip, minħabba l-aġent kellhom jimlew l-rapporti, u kienet liebes il ma jagħmlux ħsara l-istrixxi tal-tieni huwa tal-cordon. Aktar tard, meta l-I kien assenjat post fil-Ġermanja tal-Punent, l-ebda ogħla-up li riedu jafu tiegħi rank ġew notifikati li kien I maġġuri. Li kien kif il-CIC ħadem lura allura, u kienet taf li waħda jew tnejn corporals tax-xogħol fl-ħwejjeġ sempliċi li, jekk mitlub, kellu wkoll l - "rank" tal-kbar.
  
  
  Iżda l-grad kellhom xejn x'jaqsmu mal-mod kif ltqajt Alex Zenopolis u l-operazzjoni aħna mwettqa flimkien. Fil-qosor, l-armata tagħna kienet qed tiġi kompletament mill-grupp ta'l-eroina negozjanti li kienu jġibu dan il-materjal il-Ġermanja u l-xiri egos għall-truppi tagħna. Xejn bħal fil-Vjetnam f'dawn l-aħħar snin, iżda mbagħad kollox għadu serji. Kien skopra li numru żgħir ta suldati kienu fornituri, u huma rċevew egos minn koppja tal-grieg baħħara bil-konnessjonijiet fit-Turkija. L-iskambju il-punt kien Naxos, l-akbar gżira ta'l-Cyclades.
  
  
  Dollaru madwar l-suldati, żgħażagħ attakk tal-baħar, ħa wieħed mill-komdu l-impjiegi madwar minnhom li kull suldat ħolm ta'; hu immexxi żgħar twin-magna-pjan li trasportati VIP perssons, eżekuttivi anzjani, u nies ċivili li xemxija tikek fil-postijiet bħall-gżejjer griegi u l-Libanu. Ma kienx diffiċli biex jiksbu lura għall Munich vojta, lill-bord żgħir mitjar fuq Naxos u jieħdu fuq it-tagħbija tal-trab abjad. Huwa ma jkollhom l-ebda-iżdoganar, u ftit mekkanika fuq bażi tiegħu kienu speċjali po fil-ftehim; dawn ħadu l-mediċina bogħod u ħa l-egos għall-intrapriżi żgħar-il-ħin negozjanti.
  
  
  I ma jistgħux jipparteċipaw fil-kwalifiki; dan kien l-aktar l-ħidma tas-CIC membri, iżda meta sar ċar li l-militari griegi kien involut, sar ftit irritanti għall-militari u l-pulizija. Proprjament, din hija wkoll mhux l-impjieg ta'l-CIC; il-Korp russu ' lokalità huwa li twaqqaf kull moħbija theddida għall-armata, iżda dan huwa pjuttost interpretat b'mod wiesa'. Fi kwalunkwe każ, l-I kien ippreżentat fil-xogħol intraċċar tal-mediċina lit-traffikanti madwar il-pajjiż, u li jiżguraw li l-ebda waħda fi kwalunkwe wieħed mill-involuti is-superviżuri jagħmlu l-kbira miżgħuda dwar dan. Jew smajt dwar dan, jekk huwa jista tisma.
  
  
  Kien qattiel tax-xogħol; kont naf li dan hekk kif tiegħi briefing kien'il fuq. U meta kienet sodisfatti mill-Dinja Zenopolis F'bejrut, I kollha kellhom ma kien tħares lejn lilu biex tara li kien tajjeb il-persuna li jaħdmu miegħi. Alex kien bull maskili, ftit itwal minn me, fl-sitt saqajn wieħed pulzier, u tal-tqabbil-wisa'. Lura imbagħad, huwa kien fil-pajjiż tiegħu tal-navali-intelligence tal-servizz, iżda fid-dlam ċivili jaqdu, huwa eżamina bħal karattru madwar Humphrey Bogart film: iswed-xagħar u l-kaċċa nisa, ħarxa-għajnejn li ħares bħal dawn jistgħu pin inti isfel moan u tħallik mdendlin hemm. qabel ma jiddeċiedi li ħalli inti tmur.
  
  
  "Inti qed Carter," huwa qal meta aħna sodisfatti fil-storbjużi cafe. L-jukebox kien jilagħbu Sinatra rekord, u l-overfed kantanta żfin tal-ħajja kienet tipprova li jikkompetu mal-mużika.
  
  
  Tagħha stqarr li qed tagħhom; dawn Fil-jum tagħha jistgħu xorta waħda jużaw l-isem tagħhom stess.
  
  
  "Sempliċi ħafna." Ego-ingliż kienet tajba, iżda huwa ma l-iskart kliem. "Iż-żewġ tal-poplu tagħna jilħqu żewġ Amerikani fuq l-mitjar. Inti u l-I huma jeqirdu ih."
  
  
  "Kif nistgħu taf meta l-Amerika-pjan se jaslu?"
  
  
  "Hemm sedili bil-ħsieb tal-ħatt l-art is-sit. L-goatherd kabina konna stabbilit; huwa fl-isptar, sħabi foqra." Alex-qima, li turi differenza kbira bejn tiegħu quddiem is-snien. "Ftit fl-istonku-problema, xi ħaġa li l-ego." Hu qodma bniedem, iżda hu ser tikseb l-aħjar."
  
  
  "Kemm aħna ser tistenna?"
  
  
  Alex shrugged enormi tiegħu l-ispallejn. "Sakemm dawn ikunu ġejjin. Inti fl-għaġla?"
  
  
  Ħadna qodma jinstemgħu dgħajsa li dejjem deher li twaqqaf għal kollox il-gżejjer Cyclades, biex ma nsemmux Kreta, qabel ma wasalna fl Naxos. Aħna kienu mistennija li jkunu turisti, u wara l-iżbark aħna ma jitkellmu ma'xulxin għadhom. I kkontrollati f'dak li kien mistenni li jkun lukanda fil-port tal-belt, u imbagħad kellha permeżz Amerikana li ddeċidew li jmorru-mixi fil-muntanji, prekursur, naħseb li, għall-moderni hippies jinġemgħu l-kullimkien fid-dinja tagħhom isport.
  
  
  Nl misjuba tagħha fil-Goatherd tal-dwejra tinjora r-runway. Fortunatament, huwa kien pakkett ta jintlibsu-out iżda jiffunzjona karti tal-logħob, u b'xi mod irnexxielhom-munzell enormi tal-provvista ta'l-imsieħba tiegħu f'livell flimkien ma ' l-armi għandna bżonn. L-istennija, li damet aktar minn jumejn, li kien mhux ħażin, iżda jekk aħna kienu jilagħbu pinocle reali għall-flus, jiena xorta waħda nirrispettaw Alexey Zenopolis kważi kollox I kiseb magħhom kif in-nemes.
  
  
  Il-mitjar kien twil, dejqa-wied taħt l-istati uniti; li kienu ġew mibnija mill-Ġermaniżi matul l-tieni Gwerra Dinjija.
  
  
  matul il-gwerra, kien tinżamm fil-iktar jew inqas f'kondizzjoni mill-trobbija tan-nagħaġ u l-mogħoż. Kien hemm tnaqqis kbir fil-far-aħħar; fl-aħħar kien kbir naturali grotta, l-entratura ta'li nistgħu naraw b'mod ċar.
  
  
  "L-baħħara jidħol hemm," Alexey spjegat. "In-nies tagħna, il-difensuri tal ix-xtut tagħna." Huwa waqa'fuq l-art ħmieġ ta'l-hut. "Aħna Griegi tant-kosti li jiddefendu; tħares lejn l-ebda-mappa, il-Nick. U naħseb li l-ħmieġ bħal dawn huma defiling l-professjoni tiegħi... " Huwa larvi mill-ġdid.
  
  
  Tagħha, induna li Alex kien idealistą. Din jekk me; u anke allura, jien kienu jippreferu jaħdmu mal-cynics, minħabba li huma ħafna aktar affidabbli.
  
  
  L-iljieli kienu l-agħar minħabba li aħna ma setgħux-użu brylev. Alex u l-tagħha ma tkellem ħafna jew. Xi kultant huwa marru barra biex jammiraw l-pallida-qawwa tad-dawl tad-dinja taħt l-għama-qamar. U dan kien fuq il-lejl terzi li hija rat iċ-ċifri li jiċċaqalqu fl-aħħar tar-runway, żieda fil fuq it-tarf ta'l-irdum bħal sodod ġnien li jilħqu l-quċċata tal-Muntanja Everest.
  
  
  L dam lura għall-hut u dan huwa l-uniku Nl-trażmissjoni. "Dawn qed hawn," I whispered. "L-magni tal-fwar, il-kważi ċerta."
  
  
  Alex xejru naħa tiegħu u rrumblati taħt il-tkopri. "Tajjeb, tajjeb, iż-bniedem." Kien madwar għaxar snin aktar minn me. "Huma se stenna, eżatt bħall-istati uniti. L-Amerikan tal-pjan ma juru l-up sal-bidunett. Inti ma tistax-art hawn bil-lejl."
  
  
  Jien mhux se jkollhom l-ġurament, iżda ħsibt Alex kien inħir hekk kif qal il-aħħar kelma.
  
  
  I jistgħu jkunu raqdu għal nofs siegħa għall-bqija tal-lejl; naf li qajjem u mċaqalqa madwar l-hut qabel dawn, qed jistennew bil-ħerqa l-xemx biex tibda brillanti fuq l-istati uniti. Il-qamar kien twil marret, u l-wied tal-art jistgħu bilkemm jarawha.
  
  
  "Aħna qed jibdew issa." Alex-kalma vuċi fl-siekta hut tant kienet kbira li l-I kważi qabżu barra mill-ġilda tiegħi. "Nofs siegħa qabel l-dawl tax-xemx." Huwa kien fuq saqajh, ġbid fuq tqal iswed ġakketta tal-ġilda, l-bwiet li kienu mimli bil-munizzjon tagħhom. Huwa kellu Għandu .45 pistola ta taħtu, iżda fuq kollox huwa bbażat ruħha fuq il-M-1 xkubetta li hu sospiżi fuq l-ispalla tiegħu.
  
  
  I kienet waħda wisq. I kellhom ukoll Wilhelmina, Luger, li kienu reċentement mixtrija tagħha fil-Ġermanja u li, fis-sens, kienet qed issir parti tal-me.
  
  
  Aħna mċaqalqa b'attenzjoni matul il-qrib tmiem tal-wied, dawran lejn l-għoljiet fuq il-grotta daħla. Qgħadna biżżejjed'l bogħod mill-aħħar li l-ebda wieħed hawn taħt jistgħu ara l-istati uniti, anke jekk dawn kienu saint, u kien pur sentenza Fuq l-istint li qalulna fejn biex tieqaf.
  
  
  "Il-vuċi," huwa whispered, tipponta lejn it-tarf.
  
  
  Aħna crawled tul il-art imħarbta, li qishom weraq, u fl-aħħar nett raw il-qasam hawn taħt. Aħna kienu madwar sittin-saqajn, u safejn huwa tista'tara, ma kien hemm l-ebda mod ' l isfel.
  
  
  "Kif għamlet aħna...?" hija bdiet, iżda Alex tpoġġi saba tiegħu ix-xufftejn u l-snien tiegħu fflaxxjati fid-dlam.
  
  
  Madwar wieħed permezz tagħha bwiet ħafna, huwa miġbud ' il barra biċċa irqiq tal-nylon-ħabel. Granati ġie mehmuż mat-għan wieħed, u huwa mqiegħed il-tnejn l-oħra fuq l-art li jmiss hu.
  
  
  "Il-pjan huwa li ġejjin minn hemm," huwa qal, tipponta direttament bogħod mill-istati uniti, fl-iswed null lil hinn mill-tarf tal-qasam. "L-uniku mod. Meta l-artijiet, għandu tat-taxi l-aħħar fejn iż-żewġ modi u min-naħa, id-dritt? Hekk fuq il-ħatt l-art... ma jkunux jistgħu jitilqu."
  
  
  Huwa beda ħafna bil-mod sabiex tiġbed linja rqiqa jistabbilixxi l-blat moan ta'l-irdum sakemm il-ħajt mal-granati mehmuża kien biss fuq il-grotta daħla. Imbagħad huwa waqfa qasira, wiggling tiegħu zalzett-swaba, jagħmlu mentali il-kalkoli, u beda mill-ġdid. Huwa għamel marka fuq il-nylon u tnaqqas ego bil-sikkina. "Assolutament meraviljuż," huwa ħabbar, u ħadu l-bqija tal-linja tas-sajd li jagħtu lill-żgħar bush ftit saqajn mill-aħħar.
  
  
  "Dak li issa?" I talab tagħha. L-ebda wieħed qalulna li jkunu inkarigati ta'din l-operazzjoni, iżda Alex deher li jafu dak li kienet qed tagħmel u kien lest biex jitgħallmu.
  
  
  "Din hija ħaġa ħażina għall-għaddejjin, iżda I jistgħu jinżlu." Huwa poġġa fuq oħxon ingwanti, mgeżwra tul ta ' assigurati-ħabel madwar tiegħu tal-ġenbejn, u l-sospiżi l-noose fuq l-ispalla tiegħu. "Issa inti qed tmur lura għall-bogħod stream tal-qasam. - Żgħar it-triq fejn il-mogħoż jgħixu twassal inti isfel. Meta inti tisma granati tisplodi fil-grotta, inti jinżlu u jikkonvinċu dawk guys fuq il-pjan li jkollhom tmur imkien. Jifhmu?"
  
  
  Ħsibt hekk. Hi obediently dam lura fid-direzzjoni aħna ġew mill. Ma kienx diffiċli li jsibu t-triq Alex kien semma, għalkemm tħares lejn agħlaq fil-griż tal-falza dawn magħmula kozu tħossok - € tagħha. Rilaxx tiegħu M L, il-bank tal-istampa dwar l-irdum-tarf u stahl stenna.
  
  
  Għall-ewwel, kien bħall-kostanti żanżin tal-dubbien, u huwa miġġielda l-tentazzjoni li tolqot tagħha meta huwa induna li d dozed off. - Għajnejn tiegħi tinqasam miftuħa, u kien qed tfittex fil-biċċa tal-ħruq tal-larinġ xemx jogħlew mill-bogħod sema.
  
  
  Ma kien hemm l-dlam speck fin-nofs tal-half-diska tal-żaqq li kompliet tikber fid-daqs, l-intestatura dritta għall fejn jistabbilixxu. Tagħha, ħass malajr kemm hu kien il-ġlieda kontra għall-ħajja tiegħu, sfurzat ruħu li jibqgħu fejn kien bħala twin-magna-pjan daħal fis-għan, l-intestatura għall-inżul fil-far-aħħar tal-qasam.
  
  
  Tagħha ħarsa mċaqalqa matul l-aħħar ta'l-irdum lejn fejn Nl kellhom tax-xellug tagħha. Ego ma kienx viżibbli fil-livelli kollha sal-pjan tal-roti jintmess l-ħaxix, imma mbagħad huwa ra l-goff figura-lok u l-tarmi fit-tul, rqaq bojod sensiela. Hi tellgħu permezz ta'l-arja, mill-waqgħu taħt il-tifrik tal-piż mehmuża ma'l-ego il-għan, u fl-aħħar nett dieħel fis-il-grotta l-ftuħ.
  
  
  Ma kien hemm l-waqfa twila, twil wisq, u l-I beda jaħseb. Erba'sekondi mhix ħafna, iżda jum wieħed kien mitlub mill-għalliem li iġbed il-labra, madwar l-granati, u mbagħad każwali tarmi lili. Hi kienet esposta mill-ego nadif u l-isparatura fuq il-konkrit parapett fl-taħriġ tal-għadma, kif jekk ont kien double-jilagħbu l-intermedjarju. Wara dan, il-minkeb tiegħi iweġġgħu għal ftit jiem mimlija huma tqal, ftakar - imma x'jiġri jekk me l-iktar kien l-giggling-tifel tal-kelba li beda din il-ħaġa sħiħa u kien jidhru l-aħjar mod biex joqtlu l-bagħal. Fortunatament għalih, u probabbilment għalija, ego qatt ma raw lilu mill-ġdid wara dik il-ġurnata.
  
  
  Il-grotta daħla sploda bil-xukkanti qawwi splużjoni, flussi enormi ta'tipjip u l-doċċi tal-debris-tferrigħ fuq il-green il-qasam. Qabel ma setgħet timxi, hija rat Alex ta ' ruħu barra l-aħħar ta'l-irdum, laqtu l-xifer tal-blat, u malajr jinżlu l-art.
  
  
  Hi kejk sa triq wieqaf, jaqbdu unkempt arbuxxelli, u laqat il-qiegħ tal-wied kif hi dam. L-żewġ bil-magna l-Amerika-pjan kien sewqan lejn me ma jaħarbu biha tal-magni, iżda fil-mument I ma kienx jibżgħu li jkunu raw; l-isplużjoni wara minnhom għandu jkollhom okkupat kollha ih-attenzjoni.
  
  
  Meta l-pjan naqas, tagħha, dam fis-żgħar crevasse fil-groans ta'l-irdum, stenniet għall-dawra biex tibda, imbagħad ltqajna u jaħdem ftit malajr frank shots fl-imnieħer tal-pjan. Huwa ra tagħha, beżgħana, wiċċ pallida permezz tal-windshield, u mbagħad-għaġla fil-movimenti. Il-bieb tal-ġenb bdew miftuħa bħala l-pilota kompliet tiegħu sinjalar, diġà revving il-magni għal tat-tluq.
  
  
  Ma kien hemm l-ordnijiet li ma jisparaw fuq il-pjan jekk aħna jistgħu jgħinu; wara kollox, din hija l-proprjetà tal-gvern tal-istati uniti. Għalhekk hi żiedet ego denb, jintlaħaqx ta'probabbli ras kick-jum li jmiss. L-isplużjoni f'daqqa tal-żewġ pilastri kważi eliminat me off-saqajn tiegħi, jibgħat it-trab u momentanju għama me. Meta I tista'tara tagħha mill-ġdid, il-pjan kien malajr nimxu'l bogħod mill me; I kellhom M-1 fuq l-ispalla, lesta għall-nar bħala l-aħħar għażla, meta Alex perpru barra l-introduzzjoni grotta u fil-passaġġ ta ' l-jtajru-pjan.
  
  
  Fil-bidu tad-dawl, hu ħares bħal fil-muntanji żgħar, kollha fil-iswed, bl-armi tiegħu imqajma, bħal xi qedem-villaġġ jippruvaw jinkludu l-kunitti ta'l-allat. Bħala l-pjan ġrew lejn dan, deher li l-ħabta kien imminenti, iżda fl-aħħar mument li taw mod lejn il-ġenb, l-qtil tal-magni u jikkaġuna l-intimidazzjoni. Alex ducked taħt il-għażil skrun, il-vetturi'l bogħod mill-roti.
  
  
  I dam madwar l-k qasam, speċjalment għall-grieg u l-pjan, u raw il-gun jtiru mal-ġenb kuljum aktar kmieni minn Alex ma. Huwa mwaqqaf, niżel, u telgħet tiegħu M-l tal-pjan twaqqfu fuq il-ħofor fil-aħħar ta'l-irdum. Il-bniedem mwaħħla tiegħu ras u bil-ponta tal-gun fi tiegħi msieħba.
  
  
  Kien żgħir fil-mira, u l-pjan kien għadu jixxengel mill-sharp dawwar qawwija tieqaf, iżda ma kien hemm l-ebda ħin li tieħu l-għan bir-reqqa. Huwa jaħdem wieħed maqtul, imbagħad ieħor. Il-bniedem fil-bieb ħares lejn me, u anke minn din id-distanza, I tista'tara l-espressjoni tal-bandiera tal-permess biex tesegwixxi l-ego raġel-demm gushed jistabbilixxi l-ego tal-għonq. Hu beda l-punt l-gun fi me, iżda f'daqqa waħda jridu jkunu ġew tqal bħala l-inkwina. Ego naħa niżel, l-gun naqas madwar l-Ego driegħ, u huwa bil-mod waqa permezz il-bieb għall-art.
  
  
  Alex intensifikati fuq il-bniedem kif huwa qabża fil-kabina. Ma kien hemm l-għoli-waqqfu fgat bogħod, imbagħad guttural daħk; sekondi wara, u l-ieħor man tellgħu u jinħattu l-wiċċ-ewwel fuq il-blat tal-art. Alex kien bil-wieqfa fil-bieb wara tagħha, iż-żamma tiegħu disa'-lira M-L faċilment bħala-cop id-direzzjoni. Imbagħad huwa beckoned me, iżda I kien diġà up u d-direzzjoni għall-pjan.
  
  
  "Tajba l-isparar," huwa qal. "Inti kkritikat ukoll kważi maqtula l-pilota."
  
  
  "X'tifhem?" Aħna iż-żewġ jaraw il-bniedem writhe fuq l-art; il-wieħed li kien maqtul tagħha ma jiċċaqlaq.
  
  
  "Ha! Tiegħek gawk tmur permezz ta'l-ego tal-għonq u l-hits il-pjan, qatgħat li pilota tal-widnejn u smashes l-windshield. Wisq ħażina."
  
  
  "Iva. Hemm xi ħsara oħra?"
  
  
  "Jien ma tara lil ħadd. Naħseb li l-tieni maqtul tolqot l-uem fl-sider-ewwel. Fi kwalunkwe każ, din ma tistax tmur d-dritt'il quddiem."
  
  
  "Jew forsi
  
  
  l kompletament tkun insejt tieħu. "
  
  
  Alex ħadlu kap tiegħu. - "Le, inti ma titlef, Nick Carter. U jien ser qatt tinsa dan, għandek tkun taf? "Huwa ħares lejn l-pilota li kien qed jipprova bilqegħda. "Tixtieq dan il-ġuvni li jkunu ħajjin?"
  
  
  "Jekk hu mhux ħażin midruba, naħseb li nkunu nistgħu-użu ego fil-kwartieri ġenerali." Tagħha, tbaxxa, qabad il-bniedem. Nen kien liebes armata uniformi mal-attakk tal-baħar l-istrixxi, u kien jaf l-ego wiċċ kif ukoll kien jaf tiegħu stess wara li jistudjaw l-ego-każ. "Regan," I growled. "Inti tixtieq tgħix jew die miftuħ hawn? Din l-għażla tiegħek."
  
  
  "Cheesus, iva!" Huwa mfakkar li hu kien hemm l-ebda akbar minn tfal u ħares iżgħar minn ritratt tiegħu. Huwa ħares lejn Alex u ħadlu kap tiegħu fil-sorpriża. "Miġnun!" huwa muttered. "Dan guy huwa miġnun."
  
  
  Alex-qima u niżel isfel ħdejn lilu, l-azzarin tal-ego jmissu l-anzjani żgħar tal-uffiċjal tal-wiċċ. "Jien naf jekk inti hit me, pjan tiegħek ser tkisser biss bħal ont. U inti ser jinżlu." Huwa għamel elokwenti ġest mal-naħa tiegħu, tfittex fuq l-ispalla tiegħu fit-tarf ta ' l-irdum. "Mela inti qed jibqgħu ħajjin, april? Boy tajba." Huwa slapped ego fuq id-dahar, imbagħad qabad tiegħu ta ' l-ispalla u l-tinġibed l-żgħar uffiċjal li saqajh.
  
  
  "Dak dwar il-grotta?" I talab tagħha.
  
  
  "Kulħadd huwa mejjet." Huwa sfruttat il-grupp ta'xkubetta tiegħu. "U wara li titlaq, jien ser tuża l-oħra mimlija għal-siġill il-grotta. Kun sabiħa qabar. Kif dwar dan wieħed? "Huwa nudged il-mejjet-bniedem ma tiegħu toe.
  
  
  "l-ebda. I d-aħjar tieħu ego miegħi. Iżda kif int ser tħalli hawnhekk?"
  
  
  "Dan huwa parti mill-pajjiż, Nick Carter. Inti ma għandekx għalfejn tinkwieta dwar javżak me, do you? Issa ninsab tgħin inti tie sa dan il-tifel sabiex dawn ma jsibux inti fis-inkwiet dwar il-titjira."
  
  
  Aħna ddeċidew li jħallu Ragan bir-reqqa marbuta biss wara l-pilota tas-sit tal sabiex ikun jista żżomm għajnejk fuq lilu. Il-oħra Fuq il-bniedem tal-ġisem-il-dijanjosi bħal piż minn wara. Qabel daħal, huwa rummaged fil-bwiet tiegħu u miġbuda minn ftit boroż żgħar.
  
  
  "Jieħdu kemm; inti Amerikani, li għandek bżonn prova. Aħna, aħna ma jkunux jafu xi ħaġa dwar il-kuntrabandu tad-droga, ma aħna?" "Għandhom sbieħ-vjaġġ, Nick Carter. Jekk int tajjeb pilota kif inti tista jisparaw, inti mhux se jkollhom xi problemi, inti se?"
  
  
  L-aħħar ħaġa I ra, ego, kien lilu trudging lura lejn il-grotta bil-xkubetta każwali sospiżi fuq l-ispalla tiegħu; huwa ħares bħal hunter dar li ġejjin wara l-ġurnata t-tajba. Huwa ma anke dawwar mewġa meta ont telaq.
  
  
  
  
  
  
  Is-Sitt Kapitolu
  
  
  
  
  
  Meta taqa lejl fuq l-ixtut tal-Greċja, f'daqqa waħda jikseb skur. Hija kienet misjuba mill-lukanda sbieħ ħdejn il-bajja, rakkomandat li lili mill-kaptan tal-karta tal-vapur li magħhom tkellimt qabel. Huwa offrut li juru me madwar il-lejl klabbs, iżda I naqas, li bħala tip kemm jista'jkun; kien għadu irfinar li kompitu li ma bdewx, u ma riedx kwalunkwe l-ambjent distrazzjonijiet.
  
  
  - Kamra tiegħi kien nadif u pulit. Imħabba pur, li kien I ħafif grat. Din kienet ġurnata twil, u li ma kinitx użata biex id-dawl tax-xemx qawwi li jista katusi tal-persuna saħħa qabel ma innotata. I kien se jmorru biex Pyrgos fil-għodu biex jilħqu l-tfajla, u għandi seba'mitt li jimxu fuq.
  
  
  Kelli l-ikla fil-żgħar tal-prezz fil-qrib. Grupp tal-Amerikani kienu seduta fil-qrib, u wieħed mill-nisa fil-folla tinżamm glancing fil me. Hija ma ħarsa ħażina, b'mod ittrattat, kemm jekk hi msajra tagħha ġilda kull dawl-il siegħa u tax-xellug l-forn fuq għal żmien twil. Iżda I injorati dan, l-istudju l-kruċieri-irċevuti li jiġu ffrankati, li I telgħet fl-uffiċċju tat-turisti F'ateni.
  
  
  Il-mara mhux ser jitħallew mingħajr l-attenzjoni. Barra mill-kantuniera tal-għajn tiegħi, I raw tagħha jiksbu u iqassmu fl-par ta għolja tmejjel-injam jimblokka li n-nisa issa jilbsu. Hija twaqqaf madwar mill me fuq il-mejda, tluq u frowning, kif jekk ont kienu xi stramba kampjun hi d jiltaqgħu magħhom fil-librerija.
  
  
  "Nista'jgħinek?" I talab b'mod edukat. Huwa ma jqumu.
  
  
  Hi ħadlu tagħha xemx-mxarrba kannella tax-xagħar. Hi enfasizzat l-akkuża-saba fil me. "Galveston. Tliet, erba ' snin ilu. Inti kienu ħabib tal-Jfittex-Ellen, hux?"
  
  
  Huwa ffriżat, jippruvaw li ma juru dan. "Jien jibżgħu int ħsieb ta'xi ħadd ieħor."
  
  
  Tagħha frown approfonditi. "Jiena naħlef, jien qatt tinsa us waħda tal-wiċċ. U allegatament mhux eżattament bħal tiegħek." Malajr tbissima biex juri li hi japprezza me. "Mur, issa. Isem... dan jgħodd ukoll? Iva. Kien, jagħtu me minuta; I ser taħseb ta'l-aħħar wieħed."
  
  
  "Jiddispjaċini, l-isem tiegħi huwa Daniel McKee."
  
  
  Hi nodded fil-fehim. "Uh-pe. U l-isem tagħha Tagħha Onassis. X'hemm ħażin miegħek? Inti issa mal-mara tiegħek jew xi ħaġa?"
  
  
  - "Le, iżda..."
  
  
  "Gost, konna biss ma Jfittex-Ellen-lum. Ee-jott?" Meta tkellmet, inti ara tal-mara l-aċċent
  
  
  huwa jkollna aktar tan-nofsinhar. I ma kienx sorpriż; biss l-ħsieb dwar l-Jfittex Ellen kien biżżejjed biex tpoġġi l-qamħ tortilla fil-ħalq tiegħi.
  
  
  "Jiena tassew ma ..."
  
  
  Hi kompliet bħala jekk hi ma kinitx jinstemgħu me. "Għandek tkun taf li wara dak iż-żmien, hi fl-aħħar nett ltqajna divorzju, iżda naħseb li inti tkun taf dan minħabba li inti u Jfittex-Ellen kienu bħal qrib il-ħbieb. Reġa'żżewweġ, naturalment, iżda tagħha grieg antik raġel ma iqattgħu ħafna mill-ħin tagħha dawn il-jiem. Naħseb li Jfittex-Ellen se jkunu kuntenti ħafna biex tisma'dak li għandek huma f'dawn il-partijiet."
  
  
  I kien akut konxji li l-oħra, in-nies kienu qed ifittxu fil me issa, mhux biss il-bqija tal-chatty tal-mara grupp, iżda wkoll il-persuni fil-diversi-tabelli fil-qrib. L ltqajna. "Nemmen lili, ma valentine cards, l-isem tagħha huwa Daniel McKee." Huwa ħa l-karta mill-portafoll tiegħu. "Fil-fatt, jien jott każ. Forsi ħabib tiegħek Jfittex-Ellen jkunu interessati fl-nitkellmu lili. Fejn eżattament-dgħajsa tiegħek?"
  
  
  Hi ħares lejn l-karta bajda b'disprezz. Imbagħad hija sorveljata fil-wiċċ tiegħi, l-għajnejn tagħha ma pjuttost ffukat. Fl-aħħar nett, hija ħadlu kap tagħha u ħa l-pass lura. "I jistgħu jkunu bil-ġurament li kien għalik, Nick xi Ħadd. Biss Jfittex-Ellen ma kienx laqgħa mal-uniku dgħajsa tal-bejjiegħ. Anke fuq il-ġimgħa."
  
  
  I kien konfuż u fl-aħħar nett lura l-karta tan-negozju tiegħi kartiera.
  
  
  Il-mara wagged saba fil me. "Iżda forsi inti qed mhux dak li inti tgħid li inti verament huma? Tagħha, ftakar li Nick, kien hekk, ma tagħti kull ħin. Ħu l-ħin, is-Sur Jott sensar; Jfittex-Ellen qalet li jista'jkun hawn aktar tard. Imbagħad aħna ser tkun taf għall-żgur, eh? "Hi crawled lura għall-iskrivanija tagħha.
  
  
  Hija riedet li jħallu malajr, iżda sfurzat ruħha biex jintemm tagħha ikla, jinjora l-stares ta'l-oħra l-irġiel u n-nisa fil-kumpanija. Kien b'saħħitha tal-ekwipaġġ, l-aktar fil-tletinijiet u wara erbgħin, kif iġġudikati minnhom, madwar tagħhom, li jitilgħu fil-kważi kull turistika fuq il-post fid-dinja. Madwar dawk li se tkun każwali mal-ħbieb xi ħadd bħal Jfittex-Ellen għas-snin, jew tkun xi tkun l-aħħar tagħha l-isem huwa dawn il-jum, u kun ċert li l-ih-ħbieb tkun taf.
  
  
  Iżda din il-lejla inti ma setgħux jaħsbu dwar Jfittex-Ellen jew tagħha ħbieb, sabiex inti tefgħu tagħha madwar ras tiegħek malajr kemm hi mixi barra tal-inn u mbagħad tbissem u nodded li l-mara fil-parti l-Amerika. Huwa jistgħu jħossu tagħha tivvaluta l-għajnejn fuq dahar tiegħu bħala huwa intensifikati fil-ċar il-lejl bl-ajru.
  
  
  Kien frisk, bil-stabbli riħ blowing barra mill-ilma. Kbira tal-bastiment tal-kruċiera ġiet ankrata fil-port, l-dwal kollha kienu fuq, u anke f'dan il-distanza huwa jista'jisma'l-thud tal-blat tal-faxxa. Miġnun, I-ħsieb. In-nies jiġu mid-dinja kollha biex tara il-Greċja, u l-waqfa abbord il-bastimenti li tisma'mużika Amerika.
  
  
  Tagħha qoxra kien bil-mod, bl-addoċċ fuq il-wiċċ, iżda xi ħaġa għ ġewwa. L-Jfittex-Ellen-każ jekk me, u sibt ruħi tiċċekkja l-dlam toroq bħala I mimed minnhom. Il-baċir innifsu kien mdawwal sew, u anke f'dan il-ħin ta ' bil-lejl, ma kien hemm biżżejjed attività li tagħmel tagħha tħossok komdu. Xorta, huwa apprezzat il-preżenza ta Hugo, issa attivitajiet fil-ċinturin fuq l-driegħ. Biss il-fatt li kien hemm xi ħadd fil-qrib li kien jaf li hija verament kien, u speċjalment l-isem tiegħi, kien I kollha meħtieġa biex jaġġustaw il-sensi tiegħi għall-żift kont naf hekk ukoll.
  
  
  Mill-ħin I marret lura għall-lukanda, mhux ruħ kellhom jiġu qrib us, u kif I joqgħod fil-bieb biex jieħdu l-aħħar komda tħares madwar l-kwiet ftit kwadru, hi ma tinnota l-iċken suspettużi-moviment. Fl-aħħar nett, huwa shrugged, marru ġewwa, u telgħu l-unika tat-titjir tal wiesgħa taraġ għall-kamra tiegħu.
  
  
  Dawn kienu qed jistennew meta me I jinfetaħ il-bieb, u dawn kienu kkritikat tajba. L-ebda theddid, kważi l-ebda kliem; madwar wieħed minnhom ewropea il-bieb bħala hija mdaħħla, il-oħra mixgħula imqaddsa dawl madwar il-kamra. Kemm l-irġiel kienu ħafna mibnija, liebes ordinarja lbies skur, u l-awtomatiċi li libes kienu żgħar imma fatali.
  
  
  Stennejt għal madwar wieħed minnhom biex jitkellmu, jinnota li l-bagalji tiegħi kienet miftuħa fuq is-sodda eqreb lejn il-tieqa. Ont ma kienx Stahl jagħmilx, u minn dak I tista'tara, tiegħi żewġ viżitaturi kienu attenti ħafna fl tagħhom I mitluba. Wisq pulita.
  
  
  "Is-Sur Daniel McKee?" Ir-raġel l-aktar'il bogħod'l bogħod mill me tkellem; kien kemmxejn itwal minn l-oħra, skur tiegħu tax-xagħar maqtugħ qasir, iżda ma sabiħ imdendla kaċċa nisa.
  
  
  "Iva," Rivnen wieġbu, ftit meħlus li dawn ma kinux użati tiegħi isem reali.
  
  
  "Inti qed lura kmieni."
  
  
  I jistgħu jkunu bil-ġurament l-bniedem tbissem, iżda mal li l-kaċċa nisa, kien diffiċli biex tkun ċert.
  
  
  "Ovvjament," qal.
  
  
  Huwa miġbud ċatt, li jintlibsu l-kartiera minn madwar lura tiegħu but u miftuħa. Rajt-midja tal-istampa u l-uffiċjali li tħares karta taħt il-ħażin migrufa u yellowed tal-plastik, u mbagħad huwa poġġa l-bogħod mill-ġdid.
  
  
  "Qed tfittex għal xi konnessjonijiet tan-negozju, is-Sur McKee?" il-bniedem mitluba. Ego sieħeb bil-wieqfa fil-quddiem tal-squat-injam karozza fil-qiegħ tal-sodda.
  
  
  l-sodda, ma ngħid kelma lill-istati uniti jew timxi.
  
  
  "Mhux tassew."
  
  
  "Inti... jott sensar". Dan ma kienx il-kwistjoni.
  
  
  "Fil-fatt."
  
  
  "Do you jridu jixtru jew ibigħu l-dgħajjes fil-Greċja?"
  
  
  - "Le," qal bir-reqqa. "Jien biss tħares madwar. Xi ħaġa bħal illaxkar flimkien ma negozju żgħir."
  
  
  "Do you ssib ħafna interess tagħna fil-industrija ta'l-ilma?"
  
  
  "Naturalment. Mhuwiex li interessanti?"
  
  
  Ir-raġel l-qima wiesgħa b'għonq; għall-mument, meta raw l-vojt bejn il-tagħha ego tal-snien quddiem, hija kienet bil-qawwa mfakkra Nl Zenopolis. Iżda Alex, huwa qal tagħha, kienet tajba sitt pulzier naqqas ...
  
  
  "Inti se tkun fl dan il-pajjiż għal żmien twil?" il-bniedem kontinwa, id-daħk.
  
  
  "Jien ma nafx. Ftit aktar ijiem, forsi ma tantx ikolli-ippjanar."
  
  
  "Iva, tal-kors. Min-naħa tagħna - il-ġenb tal-divertiment... għall-viżitaturi". Ego skur tal-għajnejn mdawwar maltemp kif qal il-aħħar ftit kliem, u ont warily t'attivitajiet fil-gun huwa xorta kellu l-għan tiegħi tan-nofs.
  
  
  "Eżattament dak li inti tagħmel?" I talab, jippruvaw-ħoss aktar nervuża minn impenjattivi.
  
  
  Huwa xejru naħa tiegħu mal-gun, iżda ma nagħti lili l-iċken-idea tal-jippruvaw jaqbdu ego; ego sieħeb kienet f'pożizzjoni biżżejjed bogħod minnu li ma kien hemm l-ebda mod ih jistgħu jkunu ħadu tagħha mingħajr żieda mill-anqas waħda mill-aktar taċ-ċikatriċi tiegħu jaħbu. Barra minn hekk, ma kien hemm l-ebda raġuni biex tagħmel hekk. Mhux daqshekk'il bogħod.
  
  
  Il-bniedem ma ' l-kaċċa nisa shrugged. "Titgħallem aktar dwar inti, is-Sur McKee. Meta kwalunkwe barrani, l-hena tiegħi, Amerikana, taqa biex dan il-pajjiż u jibda jagħmel l-investigazzjonijiet, li, għall-estestvenno, tqajjem il-kurżità tal-gvern tiegħi."
  
  
  "Inti tista'ssib biss billi tistaqsi," huwa indikat.
  
  
  "Iva, dan huwa possibbli. Iżda in-naħa tiegħi ... jekk jogħġbok jifhmu, is-Sur McKee, li aħna huma fil-pożizzjoni prekarja, mdawra mill-forzi min-naħat kollha li huma jagħmlu ħsara lill-istati uniti. Għalhekk, jeħtieġ li jkunu suspettużi ta'kulħadd, u jemmnu me , sinjur, aħna dispjaċir li ħafna aktar milli għandek tagħmel. Sabiex nużaw l-aktar diretta, anki mhux maħdum, l-għodod biex issib dak li aħna naħsbu li aħna jeħtieġ li tkun taf. Inti tifhem? "
  
  
  "Naturalment," qal sourly. "U naħseb li int diġà tassew famuż, mhumiex inti?"
  
  
  "sew... forsi." Biex juru tiegħu bona fede, huwa holstered l-pistoli fuq l-ċinturin. "Hemm biss ħaġa waħda."
  
  
  "Ouch?" tagħha, innutat li l-sieħeb tagħha tal-ego kien għadu holding tal-gun tiegħu, anke jekk dan ma kienx osservat fil me.
  
  
  "Jekk inti ma moħħ..." Huwa t-tixrid tiegħu armi wiesgħa fil-juru rieda tajba u mċaqalqa madwar l-sodda lejn me. "Ftit fittex? Raġel tiegħek?"
  
  
  Ta'kristu! Li kien I kollha meħtieġa, bil-Hugo mgħottija fuq il-driegħ tax-xellug. Ont, huwa ħa l-pass lura. "Ma nistax nifhem għaliex dan huwa meħtieġ," huwa qal tagħha, timita l ħafif tikkritika l-fatt Amerikana għat-turisti kif l-aħjar li jistgħu. "Alla taf, jien ma kuntrabandu tagħha barra mill-pajjiż tiegħek bil-baħar!"
  
  
  "Mhux tal-kors. Madankollu." Kien għadu ġejjin fil me. "Li jissodisfaw kollha tal-istati uniti, ma?"
  
  
  "Ma nistax nifhem għaliex ...?"
  
  
  Partner tiegħi qajmu l-gun mill-ġdid, tipponta l-ego fid-direzzjoni tiegħi.
  
  
  "Jekk jogħġbok, is-Sur McKee," qal il-mustachioed ħanut. "Aħna ma jridux li jinsistu."
  
  
  Huwa mixi madwar l-marda tal-sodda, armi stirat fil-serħan il-moħħ ġest, u ħares kif l-ambjent bħala rhinoceros.
  
  
  I ma tistax toqgħod. "Jibqgħu fuq il-linja!"
  
  
  L-mustachioed-bniedem jitwaqqaf, iżda huwa ma jidhirx b'telf.
  
  
  "Inti tgħid int il-pulizija, jew xi ħaġa simili. Tista I jieħu ħarsa aktar mill-qrib il-karta inti wera lili?"
  
  
  Li waqfet lilu. Huwa beda jħares malajr fil-sieħba tiegħu u beda lejn me. Ego żball. Huwa ħa l-nofs il-pass lejn il-lemin, it-tqegħid tiegħu ego bejnu u l-bniedem li jkollu l-gun. Qabel ma xi ħadd permezz tagħhom realizzata dak li kien qed jiġri, hi kienet qabad l-Mustachioed-Bniedem tal-polz, mdawwar bil-ego, u miġbuda biex tiegħu fis-sider. Kien diffiċli u tqal, iżda I magħmula tagħha ego rotob.
  
  
  "Is-sur McKee..." huwa gasped.
  
  
  Kien ferħan li tisma li; kwalunkwe kien għaddej, huwa ovvjament ma kinitx taf li tagħha reali l-isem.
  
  
  "Il-kartiera," l-uem croaked fil-widnejn tagħha.
  
  
  Huwa fumbled tiegħu fl-għadma tal-ġenbejn-but. Kien hekk determinati biex iżommu l-ego tiegħu fil-verifika li hu ma avviż dak il-bniedem l-oħra kienet tagħmel. Mhux mill-ewwel. Imbagħad I raw lilu bil-kalma tqegħid-sajlenser fuq id-dahar tal-gun tiegħu. Qabel ma hi tista'tirreaġixxi, huwa ħa l-għan bir-reqqa u sparati żewġ shots fil-goff-sider tal-persuna li għandha tagħha. Jien mistħija li jgħidu li l-ewwel reazzjoni tiegħi kien eżenzjoni li wieħed minna gawking ma jgħaddu tiegħi tal-ġisem u l-hit me.
  
  
  Moustache tiegħu sagged, u Alenka tal-ego f'daqqa waħda rduppjaw fl-idejn tiegħi. I ħalli l-uem jaqgħu; kien ovvju li huwa kien hemm l-ebda aktar adattati għall-me bħala lqugħ.
  
  
  Raġel ieħor xejru fil me fil-rewmatiżmu. "Jien ser jieħdu. Inti ma għandekx għalfejn tinkwieta... Sur McKee."
  
  
  I ma simili il-mod huwa tbissem fil me, speċjalment meta hi maqbuda idea tal-snien tal-metall inkwadrati mill-gomma xufftejn.
  
  
  "Dak li l-infern," qal jippruvaw jiksbu lura fil-irwol tiegħi bħala vjaġġatur negozju. Kien ċar li ma kienx se jisparaw me.
  
  
  "Affarijiet umoristiċi jiġri kultant, is-Sur McKee," huwa qal, jegħleb fuq il jidhru tal-ġisem fil-saqajn tiegħi. Ma kien hemm l-demm taħdem mill-pulita titqib fuq Moustache-nisa fis-sider, iżda kien kollha mxarrba bl-tessut ta skur tiegħu ġakketta.
  
  
  "Uh-pe," qal, iż-żamma tiegħi driegħ tax-xellug ftit fil-każ I meħtieġa Hugo fil-mument tal-mard. Imbagħad kien li Wilhelmina riedu tagħha tant li huwa seta togħma tagħha. "Dak li l-infern huma inti se tagħmel, apposta?"
  
  
  L-qabbad il-par sorveljata, għajnejn żgħar tiegħu bħala mejta bħala serp. "Trid tkun taf, is-Sur McKee?"
  
  
  I ma jgħidu xi ħaġa tagħha.
  
  
  Hu titneħħa l-bniedem mejjet li tiegħu s-saqajn, bent tiegħu oħxon isfel tal-ġisem, u sospiżi l-Mustachioed-Bniedem fuq l-ispalla tiegħu. "Hemm nar jaħarbu," huwa ħabbar, daqs li kieku ma kinitx taf li, u marru għall-tieqa li ħares fuq il-żgħar kwadru hawn taħt. Wara l-waqfa tal-mument, huwa intensifikati matul il-tieqa u fuq il-ħadid gradilja. Il-ġisem fuq l-ispalla tiegħu ttellgħux tbatija kontra l-imqajma tieqa sash, iżda l-Mustachioed-Bniedem ma setgħux-oġġett.
  
  
  L-qabbad il-par waqfa qasira għall-tieni wara l-ego-piż kien barra, u meta huwa jkun ħares lejn me, tbissima tiegħu kienet kważi l-ambjent.
  
  
  "Aħna ser tara int mill-ġdid f'xi, eh, is-Sur McKee?" Huwa taptap tnejn l-korp ta'l-Mustachioed-Bniedem fuq il-koxxa. "Aħna mhux se jagħmlu żbalji stupid-ħin li jmiss, april?"
  
  
  
  
  
  
  Is-seba'kapitolu.
  
  
  
  
  
  Huwa marru għall-tieqa u jaraw il-stocky qabbad il-par-tluq tan-nar jaħarbu bħal xadina, apparentement tagħtix każ li l-piż huwa kien qed. Jekk biss kelli Wilhelmina... Iżda l-ebda, huwa qal lilu nnifsu, x'inhu l-użu? L-aħħar ħaġa li jien ridt li tagħmel hawn kien tiġbed l-attenzjoni għall-lili nnifsi. Speċjalment l-attenzjoni ta'l-awtoritajiet.
  
  
  U, naturalment, ont, kont naf li l-żewġ stop qattus li kellhom mfittxija-kamra tiegħi kellhom xejn x'jaqsmu mal-gvern; leġittimi l-aġenti li jaħdmu fil-pajjiż tagħhom stess ma jisparaw l-imsieħba tagħhom meta huma jiksbu fis-problemi.
  
  
  Huwa kkontrollat tiegħu tal-bagalji u l-bqija tal-kamra, inklużi l-primittivi kamra tal-banju. Xejn deher li tkun nieqsa, u peress li jien ma għandhom xejn provi, I ma kienx se jinkwetaw wisq dwar dan. Ħlief li kelli li nistaqsu li din il-koppja kienet, u għalhekk dawn kienu hawn. Jien ridt li tieħu tajba li tħares lejn il-karta l-Mustachioed-Bniedem wrew me, iżda kien tard wisq. U dan probabbilment ma tagħmel l-ebda differenza. Xi ħadd, xi organizzazzjoni, kien interessat fl-Daniel McKee, il-jott sensar, u li kienet biżżejjed biex l-inkwiet tagħha. Huwa qbiżt Wilhelmina aktar minn qatt qabel, kif hu undressed u marru fis-sodda.
  
  
  Il-laqgħa kienet skedata għall-jum li jmiss, u iqum kmieni fil-għodu għall faċli tliet sigħat issuq permezz tal-Peloponnese. Il-kbir tal-muntanji-peniżola kien kollha ħodor u bojod, b'aħdar kotran u frisk-għoljiet u l-clusters ta'ġibs-blat; it-triq kienet tajba, u huwa xtaq I d kien iż-żmien li tissospendi u jkun onest turistika. Iżda I kien wisq paċenzja, wisq ħerqana biex jiksbu tiegħi destinazzjoni; il-memorja ta ' dak li ġara fl-kamra tiegħi bil-lejl aħħar ma itlaq, u ħassejt li b'xi mod kien damned importanti li tagħmel kuntatt mal-Kristina. Allura nistgħu naslu, kif jgħidu, l-bogħod juru.
  
  
  Pyrgos huwa degradanti-belt mal-sabiħ naturali tal-port. Qabel ma tagħmel xi ħaġa oħra, I hemm madwar l-baċiri sas-sibt il-post fejn I jista-kera-qlugħ għal ġimgħa jew tnejn. Elgon Xephrat kien il-tajba natured-proprjetarju tal-post, raġel żgħir tombstone snien li huwa miżmum pene fil jgħammex tbissima.
  
  
  Aħna ma jaslu għal ftehim dritt bogħod; I xorta kellhom jaġixxu bil-kalma, iżda I kien pjuttost kkritikat żgur I jistgħu jiksbu dak I meħtieġa fl-ebda ħin fil-livelli kollha. Elgon me assigurat li kien se jkollhom jiflaħ għall-baħar tal-bastiment għall-me kull meta jien ridt li jieħdu tagħha. Dan kien wieħed mill-aktar importanti għall-mistoqsijiet.
  
  
  Oħra tal-lukanda, mhumiex wisq differenti minn dik fil-Piraeus, ħlief li l-nen kellhom wieħed kbir irregolari sodda u l-kamra tal-banju kien jinsab fil-wiċċ. Ukoll, hi biss kellhom lejl wieħed tax-xellug, u forsi mhux dak il-lejl.
  
  
  Kien tard fil-ġurnata, u huwa kien ġie wara l-mawra tiegħu iskeda sakemm ikun jista meta hu fl-aħħar nett waslu fil-Zakynthos Inn. Kien kbir-miftuħ istabbiliment bil-dawl sabiħ tal-port u l-kbira tal-muntanji-gżira ftit mili mill-kosta. Huwa qabad it up fuq l-tabella tal-metall fuq it-terrazzin, telaq tiegħu msawwta jott-pak, u poġġih fuq il-sedil li jmiss me. Aktar tard, il-xemx kienet jegħleb fuq il-Baħar Joniku, li jaqa'fuq l-but tal-Italja, fejn kien minħabba li titlaq fi ftit jiem. Stennejt għal Kristina ma kemm paċenzja possibbli, bit-tama hija ma żomm me stennija twil wisq. Kien damned inkonvenjenti li jkollhom biex jittrattaw xi stramba tifla li ma kinux jafu aktar dwar id-dettalji ta'din il-missjoni minn għamilt.
  
  
  Huwa speċjalment kellhom jimxu fil mal-żewġ vantaġġi fl-tiegħi kamra f'lukanda il-lejl ta'qabel.
  
  
  Madwar il-qasam, huwa jista'ara l-ilma tat-traffiku li jiċċaqilqu fil-port tard bil-lejl. Ma kienx iffullar, iżda dgħajjes tat-tipi kollha kienu kontinwament li ġejjin u li jmorru. Dgħajsa żgħira bl-iswed il-buq dehru, l-irmonk tifla dwar l-ilma tal-pajjiż. Dawn avviċinat-ringiela tat-dgħajjes tas-sajd marbuta mal-moll. L-girl imqajma driegħ wieħed fuq l-kap tagħha, tagħha skuri tax-xagħar li jtajru wara tagħha, u l-azzjoni tagħha-wiċċ libes espressjoni ta'l-ekstasi. Fil-dgħajsa, kemm il-mutur u l-ieħor man jaraw tagħha mill-poppa kienu smiling assigurata fil-tagħha. Xi wħud mill-sajjieda dwar il-baċir sorveljata mill-xogħol tagħhom; xi kien awtomatiku-faxxinu bħala l-bronż pr-miksija tal-ġisem fflaxxjati passat minnhom, u ma kien hemm l-mħarbta xiri.
  
  
  Imbagħad griż jekk huma rqaq, mgħaġġla-bniedem liebes-pak bil-impressjonanti tad-deheb tal-simboli ġrew lejn il-moll, gesturing furiously. Il-bniedem wara r-rota ta'l-dgħajsa ma avviż lilu mill-ewwel, iżda xi istint magħmula ego tingħata attenzjoni għal fejn huwa kien l-intestatura; huwa mdawwar f'daqqa, jonqos fl-istess ħin huwa ra li kien riesaq lejn it-tmiem tal-port.
  
  
  "Damned riċetta," huwa muttered li lilu nnifsu. Fi kwalunkwe każ, jeħtieġ li tkun taf aktar li jmorru-ilma huwa fil-port.
  
  
  L-tfajla ma tipprova tqassar it-truf tal-linja; hi deher li kien l-uniku membru tal-it-tajjeb trio li kienu jafu eżattament dak li hija kienet tagħmel, u minkejja l-bidliet fil-veloċità u d-direzzjoni tal-dgħajsa, hi deher li kien fil-kontroll tal-sitwazzjoni.
  
  
  U mbagħad, għal xi raġuni ma nistax nifhem, hi biss waqgħet. Hi imnissel fl-ilma, awtomatikament l-irfigħ off tagħha pajjiż, il-kiri jmorru ta'l-irmonk-linja. L-applaws jitwaqqaf, iżda l-dockworker jinżammu tħawwad tiegħu dad fil-nies dwar id-dgħajsa. Kważi titwaqqaf, l-ego-magna growled, magħmula bil-mod ċirku, u avviċinat l-tifla.
  
  
  Hi żiedet ħafif fuq is-silġ, jaqbdu tagħha pajjiż, imma bħala l-dgħajsa avviċinat, vuċi tagħha żdied fil-rabja. I jaf ftit grieg dwar tagħha, iżda I kien żgurat li dak li hija kienet tgħid ma setgħux jiġu misjuba wieħed biss standard test tal-fajl. Hi imbuttat il-jet ski lejn il-matematika u l-aft; huwa ħa ih b'beda jinkwieta tħares fuq il-wiċċ tiegħu. Iżda meta huwa miżmum minn naħa tiegħu għall-għajnuna tagħha abbord, hi shrugged, mdawwar, u swam lejn l-injam mhux raffinat-taraġ li miksija il-moll.
  
  
  Is-sewwieq mmanuvrati bir-reqqa wara tagħha, kemm l-irġiel sottomissjonijiet bil-miftuħ. Hi injorati ih, wiċċ tagħha li jirrifletti tagħha arroganti b'disprezz. Kif hi laħqet is-sellum u beda sa l-ilma, il-bniedem fil-poppa laħaq għall-tagħha mill-ġdid; hi ħadlu off ego-idejn, ixxotta l-ilma mill-xagħar li jirriżultaw tagħha b'tali mod li kien kompletament gerżuma, imbagħad telgħu ftit aktar passi sakemm hija kienet fuqhom. F'dak il-mument, hi daru u qal xi ħaġa, qtugħ off bħal attakk tal-baħar li tagħti l-ordnijiet li l-aktar inept rookie tiegħu platun. Kemm l-irġiel ħares crestfallen, imbagħad sullen; bejniethom, li huma mogħtija l-girl xi ħwejjeġ, u l-kbir it-tiben-borża. Meta dawn kienu fil-Agħlaq, hi tbegħditx mingħajr tant bħala daqqa t'għajn lill-tislima, u malajr telgħet fil-quċċata ta'l-moll.
  
  
  Bħal biċċa l-kbira ta'l-oħra verżjoni fil-qasam, li ħa sa minn wara president tiegħu biex tikseb ħarsa aħjar wara l-girl naqas. Minn fejn I jinżammu, kelli veduta tajba ta'dak kollu li kien għaddej, u kien bil-wieqfa mill meta laħqet il-quċċata ta'l-wiesgħa tal-moll tal-ġebel. Hi waqfa qasira għall-mument, deliberatament ma tħares lura, sakemm hi jinstemgħu l-f'daqqa jaħarbu biha ta'barra tal-magna kif tagħha żewġ disconsolate sħun-virga tal-iskorti magħmula tagħhom mod lura madwar il-port fit-tfittxija tagħhom tilfu l-ego. Imbagħad hija ressqet l-tiben-borża tagħha saqajn, qajmu l-armi tagħha, u tefgħu l-terri-drapp qmis fuq kap tagħha, brim Rivnenskaya kemm ikun hemm bżonn sakemm l-Iżvediżi kellhom biss fin-nofsinhar tal-koxox tagħha. Hija miġbuda tagħha bla xkiel, xagħar niedja barra minn taħt l-għonq tal-tagħha qmis, laħqu fil-borża tagħha, u miġbuda'l barra fl-nuċċali tax-xemx. Biss wara hi jitpoġġew fuq tagħha nu ma hi tħares lejn l-istati uniti, li kienu hemm wieqfa tħares lejn agħlaq.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda pudur falza jew haughty indifferenza tagħha fl-attitudni lejn l-istati uniti; hi biss tbissem debboli, shrugged tagħha l-ispallejn, u telgħet-borża tagħha. Kif hi għadda mimmo me, sabiex mill-qrib li jistgħu I riħa it-taħlita ta'ilma mielaħ u l-xemx lotions li koperti tagħha tal-ġilda bl-żibeġ, hi eżita għall-qasma it-tieni, imbagħad komplew fuq il-mod tagħha, dritta li l-prezz.
  
  
  Ont kien jaraw tagħha - ont probabbilment ikollhom introduzzjoni tiegħu tkopri jekk huwa ma kienx, għax kulħadd kien definittivament tħares lejn tagħha - bħalma hi telgħu ftit wiesgħa, baxx passi biex l-terrazzin tal-ġebel u ħa l-presidenza mingħajr umbrella li tipproteġi ruħha mill-xemx. Qabel ma hi sib stabbiliti, ma kien hemm l-wejter, u meta rritorna għall-affarijiet intern ta'l-ħidma biex iġibu l-ordni tagħha, tagħha bil-mod lura biex tabella tagħha. Ħassejtni ċertu ammont ta'sofistikati dispjaċir li hi ma tagħżel l-tabella li jmiss, iżda s-sens komun ċaħdet l-rapporti fil-midja li deher għall-me
  
  
  * I ma jiġu hawn biss biex jammiraw l-ilma lokali alla.
  
  
  Hi xorbu-kikkra tal-inbid lokali, mbuttat iebes fuq l-għeneb li kienu diġà daq, u iddeċieda li twaħħal li huma; mill-inqas l-ċar, qisu ħalib tas-sustanza mibgħuta tagħha stess sinjali ta'twissija qabel ma inti jinbela ' dan. Konna seduta b'tali mod li nistgħu nħarsu lejn xulxin mingħajr ħsieb wisq dwar dan, u wara filwaqt li deher ċar li hi ma kienx tfittex fid-direzzjoni tiegħi. Sewwa, kapaċi jaċċettaw li; il-viżitaturi biss f'dan il-post fil-mument kienu numru żgħir ta turistika koppji u ftit nies tal-post, in-negozjanti, ġġudikati mill ih stretta tal-ħwejjeġ, nam, dollaru, madwar min-tfajla ma kinitx interessati jew li kellhom il-kuraġġ li l-approċċ tagħha wara li l-prestazzjoni fl - & nb mumenti qabel.
  
  
  Wieħed mill tagħha fit-tul, bare-saqajn twitched bil-ħerqa madwar tagħha. Kull ftit sekondi, hi fluffed wet tax-xagħar u imnixxef fil-xemx; minn fejn hi sib, I tista'tara l-ram jenfasizza fuq l-iswed tal-bellus, u kull darba li hija qajmet-armi tagħha, tagħha sider kien barra sew kontra l-stretta drapp tal tagħha chemise. I tbegħditx; l-aħħar ħaġa meħtieġa I kien dan it-tip ta'l-aljenazzjoni. Barra minn hekk, huwa qal stess, hija kienet probabbilment għoli klassi weekend sejħa tifla tfittex għall-appoġġ. Huwa bir-reqqa mistħarrġa l-bqija ta'l-utenti u l-deċiżi mingħajr l-ebda indiscretion li kien l-aħjar għażla għall-klijenti potenzjali.
  
  
  Huwa ħarsu lejn l-għassa tiegħu, imbagħad fil-fast-jaqa x-xemx fuq il-baħar. Dawn iż-żewġ qal li kien tasal tard, u l-I staqsiet meta tiegħi kuntatt ma juru l-up.
  
  
  Hi kienet qed tagħha saqajn, tad-deheb bil-ponta tas-sigaretti sospiża mill-xofftejn tagħha. Hi sib għall-mument, li tħares madwar l-moll bħala jekk hija riedet xi ħaġa, imbagħad daru u tal-mixi, xorta indiċi, fis-suq intern ta'l-utenti. Kif hi għaddew mill-tiegħi tabella, tbissem vagament, ma tħares lejn me.
  
  
  I imqajma-naħa tiegħi biex jaġġustaw tiegħi tax-xemx, u wejter baqgħu fil-qrib ħa tiegħi sabiex; mument aktar tard, oħra huma kienet fuq quddiem tal-me. Kien żagħżugħ fil-bidu tiegħu żagħżagħ, u bħala huwa stabbilit il-tixrob l-isfel fuq siġġu, huwa beda jħares lejn l-tifla-tabella, imbagħad fuq id-dahar tal-inn, l-għajnejn furiously imqajma bħala jekk kien timita Groucho Marx. Qabel ma hi induna dak li kien isir, huwa wkoll tpoġġi l-kikkra tal-inbid li l-girl kien tax-xorb u mgħaġġel bogħod qabel hi jista protesta.
  
  
  Hi lura kważi immedjatament wara egoistically li jħallu, filwaqt li s-sede madwar mill me. Qabel ma tgħid kelma, hi ħadet il-sip tal-inbid, ħalli l-baxxi, gusty daqqa tal-apprezzament, u inklinata lura fl-president tagħha. Imbagħad biss ma hi tħares lejn me.
  
  
  "Għandek tal-karozzi?" li hi mitluba. Agħlaq l-aċċent kien xeħet, iżda hi deher komdu bil-lingwa ingliża.
  
  
  "Jiena waħda," I qablu. L-Volkswagen kien pparkjati fil-qrib, b'mod sħiħ il-fehma tal-president tagħna.
  
  
  "Ħsibt li dan kien mistenni li jkun tiegħek," qalet dryly. "L-irrumblar in-numri u l-fatt li int Amerikana."
  
  
  "Ma turi li ħafna?"
  
  
  Hi shrugged l-ispallejn tagħha fil-juru tal-indifferenza. "Ah, ble jitgħallmu biex jirrikonoxxu." Hi beda jħares lejn l-oħra t-tabelli fil-qrib. "Dawn qed, liema, hemmhekk, dawn qed fl-Ingilterra." Hi nodded kemmxejn, li jindika tan-nofs bejn il-koppja jixorbu rum abjad fil-griż it-tabella. "Huwa rtirati u ddedika ruħu li whisky; tħares lejn dawn il-programm bsaten! U kwalunkwe mara li l-prattiki qisu dan, bil-wiċċ bħal mannara u f'dan il-meraviljuż tweed jaqdu hawnhekk fil-dawl tax-xemx tal-Pyrgos! Tista jimmaġina li dawn ġew minn... " Hi xejru naħa tagħha fl-arja fil-frustrazzjoni. "L-arġentina?"
  
  
  Kelli għal tbissima. "Probabbilment ma jkunx."
  
  
  Hi mirfud minkbejn tagħha dwar il-president u l-inklinata, l-għoti me il-forza sħiħa tal-tbissima tagħha, kemm jekk hi d biss skoperti xi ħaġa kompletament irqiq. "Mela inti għandek karrozza?" Hi għadda fil-Volkswagen.
  
  
  "iva. Dan huwa l-minjiera."
  
  
  "Imbagħad forsi inti mhux se moħħ... tlift l-impjieg tiegħi."
  
  
  "Hekk innotajt tagħha."
  
  
  "Huwa biss żgħar bajja pubblika, mhux bogħod. Dawn qed tiegħi fid-dgħajsa, huma mistiedna me li jmorru-ilma huwa magħhom, u qalet għaliex le." L-ispallejn tagħha issa żdied u naqsu bħall-pistuni fil-lokomottivi tal-rota pakkett. "Iżda dawn ma jkunux jafu kif jopera dan il-dgħajsa, inti taf? Inti riċetta! Vuċi hekk sinċiera fl-port... ma tara li?"
  
  
  "Iva."
  
  
  "Hekk ih tax-xellug tagħha; ma nemminx dawn ser jieħdu saħansitra me lura għall-bajja żgħira tal-lukanda fejn hi joqogħdu. Għalhekk jien... x'għandek tagħmel inti sejħa? Abbandunati?"
  
  
  "Mhux eżattament, iżda inti għandek l-idea dritt."
  
  
  Hi inklinata madwar il-president lejn me. Standard timxi, I-ħsieb, kif tagħha sider jingħafas kontra l-kotran u frisk drapp tal-bidla tagħha. "Kemm ilek fil-Pyrgos?" li hi mitluba.
  
  
  "Jien ma tistax tistenna li jkun hawn għal żmien twil."
  
  
  "Ah. Fejn inti tmur minn hawnhekk?"
  
  
  Huwa qalbu ftit fl-president tiegħu. Hi tistaqsi mistoqsijiet wisq, anki għall-prostituti. "Jien ma iddeċieda madankollu," qal b'kawtela.
  
  
  "Forsi..." Hi mċaqalqa eqreb lejn me u l-sess tagħha xufftejn kif jekk il-president ma kienx hemm. L-għajnejn tagħha glittered daqs li kieku interni tagħhom stess darbiet il-karta. "Mhux se F'korfù jkun ħażin?"
  
  
  "Huwa l-opportunità," I ammessi. M'hemm l-ebda punt fil tinsab.
  
  
  "Imbagħad forsi inti għandek bżonn ħbieb?"
  
  
  L-corkscrew ma kienx mhux mistennija, iżda I ma kellhomx risposta. Huwa t'attivitajiet Agħlaq għal tul ta ' ħin qabel twieġeb. "Trid tmur għall-F'korfù?"
  
  
  "Jien ma moħħ."
  
  
  "Għaliex?"
  
  
  Kien min-naħa tagħha biex taħsibha. Hi tbegħditx u għamel il-Aryans ma'dawk l-isbaħ l-ispallejn. "Dan huwa post tajjeb."
  
  
  "Għalhekk huwa."
  
  
  F'daqqa waħda, hi tbissem bħal tifla ftit jinqabad fil-jimteddu ma jagħmlux ħsara. "Iżda F'korfù tal-pricelegs huma aħjar, mhumiex huma?"
  
  
  Huwa ħass sensazzjoni ta ' tingiż. "Forsi..."
  
  
  Hi laħqet madwar l-president u l-jintmess tiegħi driegħ. "Inti ma moħħ tagħha tkun ħbieb għal ftit jiem, do you?" Tagħha tbissima wessgħet. "Is-Sur McKee?"
  
  
  Huwa ma jsemmi l-isem tiegħu stess.
  
  
  
  
  
  
  Tmien Kapitolu
  
  
  
  
  
  Ftit li xejn kien l-aktar sottili kuntatt I d qatt sar, u jekk me meta kienet skortat lura lejn il-lukanda fejn hi d-xellug ħwejjeġ tagħha. Aħna ma tkellem ħafna fil-karozza; Huwa ma jinkoraġġixxu tagħha, u hi ma joffru. Iżda qabel ma aħna qbilna li l-medda tal-bajja pubbliku mdawra mill-żgħar it-tieni-rata tal-lukandi minn fejn hi kienet tpaċija fuq tagħha l-ilma-iski spedizzjoni, hi kienet naqset li jmorru għall-agħlaq.
  
  
  "Mela inti qed Kristina," qal. Hi ma anke qalli li għadhom.
  
  
  "Naturalment. Għandek dgħajsa?"
  
  
  "Jiena waħda mikrija, iva."
  
  
  "Imbagħad forsi għandna.... Mhuwiex li kif tuża l-ħin liberu tiegħek?"
  
  
  Tagħha, frowned: "Forsi. Jiddependi fuq dak li jfisser."
  
  
  "I jfisser, jeħtieġ li jkun viżibbli fil-pubbliku, ovvjament ġibed lil xulxin." Hija ħadet-naħa tiegħi, iżda fuq sħun tagħha, mikxufin fil-koxxa. "Votazzjoni bħal dan, l-ebda? Amerikana għat-turisti, il-grieg mara fuq vaganza. Dan mhux kif kien ippjanat?"
  
  
  Hija ovvjament jaf aktar dwar l-riġel tal-valur tal-pjanijiet milli hi l-ma, iżda kien jagħmel sens. "Dak li qed smigħ mill Alex?" I talab sinċerament.
  
  
  Dan kien jekk il-ġilda tagħha kienet f'daqqa waħda mdawwar irħam, kesħa bħala l-gravi, iżda hi magħmula l-ebda jiċċaqalqu biex timbotta-naħa tiegħi bogħod. "Aħna ser nitkellmu dwarha aktar tard."
  
  
  "Għaliex ma issa?"
  
  
  Tbissima tagħha kien bħal maskra mewt. "Minħabba li inti u l-I, is-Sur Daniel McKee, ma tkunx taf xi ħaġa dwar Alex. Id-dritt issa, aħna qed jiċċelebra li nsiru nafu lil xulxin, u l-għada, meta l-immorru fuq tagħna ftit tal-kruċieri li F'korfù, aħna ser ikollhom ħafna żmien biex jitkellmu dwar dan."
  
  
  Għall-layman, deher li weraq pjuttost tajba l-idea ta'kif jaħdmu l-affarijiet fil-mail tiegħi tan-negozju. Tagħha kien li jmorru magħha. Mill-inqas għal issa.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  L-Ee-lukanda kien nondescript ftit il-post mal-roża ġibs-ħitan u l-wiesgħa terrazzin tinjora strixxa dejqa tal-bajja. Morna permezz ritwali: kellna jixorbu mill-wieħed mill-tabelli fuq it-terrazzin, iż-żamma ta ' l-idejn, u ħafna tħares lejn xulxin tal-għajnejn. Minn żmien għal żmien, I kkontrollati biex tara jekk xi ħadd kien tingħata attenzjoni lill-istati uniti, iżda jien ma tara xi ħadd li kien aktar interessati fl-Cake milli kien mistenni. Fl-aħħar nett, hekk kif ix-xemx kienet waslet biex jinżel fil-baħar, hija saqajh, ġbid tiegħi saqajn tagħha.
  
  
  "Aħna se jkollhom l-ikla?"
  
  
  "Naturalment."
  
  
  "Naturalment," hija qalet. "Inti tista pick-up me fl-siegħa u nofs. Forsi... tista'tirranġa għall-us li jbaħħru l-għada filgħodu?"
  
  
  "I dunno." Tagħha, nuzzled fil-widnejn tagħha, kif mistenni, iżda l-aktar minħabba li jien ridt li tagħmel ċert li l-ebda wieħed tisma'dak li kien qal. "Ħu l-ħin, il-qalb. Hi ma tkunx mitlub biex jagħmel l-arranġamenti li jħallu l-għada sa huwa pjuttost kkritikat ovvju li int ġejjin miegħi."
  
  
  "Mela ejja tagħmel huwa ovvju issa." Hija milquta tiegħi żaqq bl-aktar mod ovvju, l-irfigħ tagħha tar-riġel ftit li togħrokx tagħha vojt ta ' l-irkoppa kontra l-tiegħi fil-koxxa. Kien biss qasir ġest, iżda l-ebda waħda tista'titlef dan. Jew ego-konsegwenzi.
  
  
  "Iva," qal, u kelli l-ċar tiegħi gerżuma qabel l-kelma oħra ħareġ. "Aħna qed tmur għal-leave fil-għodu."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Hi ħares biss bħala tajba fl-tagħha blu skur ilbies kif hi ma marda; kien ovvjament xi ħaġa hi d mixtrija minn maħżen, iżda Kristina taf kif tagħmel l-ebda tal-ħwejjeġ tagħha dehra bħal dawn kienu saru għall-agħlaq bulgari, burberry. Morna biex ristorant żgħir qrib tagħha lukanda; ma kien hemm xejn speċjali dwar dan, u safejn hi tista ' tara, ma kien hemm l-ebda oħra attivitajiet turistiċi hemm. Meta kienet ċert li l-ebda wieħed jista overhear-istati uniti, ee talab tagħha,
  
  
  x'kienet ir-raġuni aħna spiċċaw f'dan il-post partikolari?
  
  
  Hi bi, biss ftit permezz tagħha tan.
  
  
  "Jien ma verament jafu din il-belt," hija qalet. "Din hija l-ewwel darba tiegħi hawnhekk."
  
  
  Hu maħsub dwar dan għal ftit sekondi, imbagħad inklinata lura fl-president tiegħu u l-tbissem ħej, madwar il-president. "Biss ftit turisti, mhumiex huma?"
  
  
  "Iva..."
  
  
  Kien min-naħa tiegħi biex tikseb l-affarijiet jimxu. Skond il-Manila-pakkett li tagħha naqset li jmiss mal-president tagħha qabad il-mappa u żviluppat dan. "Uri me xi ħaġa dwar din il-kosta," huwa qal tagħha fil-vuċi baxxa. "Jew għidli dak li ma tafx. Jew il-mod."
  
  
  Kien mappa tal-kosta tal-punent tal-Greċja - mill-Peloponnese għall-gżejjer ta'Zakynthos; Kefalonia; Ithaca, minn fejn Ulysses baħħru lejn l-paga-gwerra ma Troy, u mbagħad lil dawk kollha sena wara lura l-aktar leali gin fl-istorja, Leucas; u diversi oħra tal-gżejjer iż-żgħar u l-portijiet kontinentali, sakemm F'korfù deher, forma bħal mannara bil-kbir tas-sezzjoni tal-baħar. a deformati jimmaniġġjaw, l-xafra tas li kien immirat lejn il-kosta tal-Albanija.
  
  
  "Li tkun sbieħ-cruises," l-girl qal b'kawtela.
  
  
  "Iva. Li jieqaf fuq il-mod kif tippreferi?"
  
  
  "l-ebda. Għall-istati uniti, f'dak il-każ speċifiku. Iżda naħseb li forsi... tlett ijiem se jkun żmien tajjeb."
  
  
  Tiegħi imsaren clenched, mhux għall-ewwel darba fuq din il-missjoni. Aktar dewmien, aktar żmien meta jiġri xejn.
  
  
  "Inti żgur li jridu jiġu miegħi?" Vuċi tagħha lura lill-rwol.
  
  
  Hija ffukat l-kbira tagħha, għajnejn skur fuq me. "Iżda naturalment, Daniel McKee."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Wara l-ikla, għamilna mod tagħna permezz dejqa-isqaqien mdawra mill-solidu-ringieli ta'skur djar li deher għall-newl fuq us, blotting l-ċara Joniċi-sema. Kristina mixi ip ħdejn me, ġenbejn tagħha ppressata kontra l-mini, u kelli b'mod kostanti nfakkar lill lili nnifsi li tkun fuq il-seħħ għal possibbli d-denb.
  
  
  L-ebda wieħed raw tagħha. I ma bħal dan.
  
  
  "Inti ... er... qagħdu fil-lukanda twil biżżejjed biex jirċievu n-notifika mill...?"
  
  
  Hija magħfusa xofftejn tagħha għall-mini, iżda xofftejn tagħha kienu l-kesħa u l-kontenuti twissija. Ma" jitkellmu issa, " hi muttered. "Illejla huwa għall-istati uniti."
  
  
  I ma setgħux għid jekk hi kien jitkellem lili jew għal xi bug mħawla fuq agħlaq. Fi kwalunkwe każ, huwa ma setax-oġġett.
  
  
  Aħna mixi tul il minbarra fejn I l-ewwel raw tagħha, iddeċieda li żjara l-ħidma fejn aħna sodisfatti mill-ġdid, imbagħad intitolat lejn tiegħi tal-lukandi, li kien biss ftit tal-blokki tal-bogħod. Kif aħna avviċinat l-dimly lit-entratura, kannella Mercedes jinġibed minn madwar l-sqaq, roared fid-direzzjoni tagħna, u l-naqas drastikament. Huwa crawled-passat tagħha u ħares idly fil-karozza, iżda ra xejn fil-pubbliku iżda imċajpra il-figura. Is-sewwieq, ma tiegħu kappell tinġibed'l isfel fuq l-għajnejn tiegħu, ħares dritta'l quddiem. Meta l-Mercedes kien distanza qasira bogħod, jinġibed fuq il-ġenb tat-triq fuq l-oppost-ġenb tat-triq. Kien hemm biss ftit karozzi oħra pparkjati fil-qrib, u l-Kristina u l-I kienu l-uniċi nies mixjin fil-vista.
  
  
  L-girl qabad driegħ tiegħi, furzar me biex tieqaf. "McKee!" hi whispered b'mod urġenti. "Min huma dawn in-nies?"
  
  
  "Jien ma naf xi ħadd." Tagħha, huwa qal ip, kien ħażin biżżejjed biex jittrattaw ordinarja dilettanti mingħajr tnaffir tagħha għall-mewt.
  
  
  "Iżda li raw l-istati uniti u l-titwaqqaf." Tagħha, I ħass shiver tagħha, tagħha tal-ġisem ppressata kontra l-mini. "Għaliex dawn huma jistennew hemm?"
  
  
  L-Mercedes kien pparkjati direttament quddiem il-lukanda daħla, il-magna rumbling ewwel, u l-irqiq tal-flussi tal-fwar kienu ġejjin mill-pajp.
  
  
  Huwa mdawwar l-tifla u l-hugged tagħha. "Tinkwetax dwar kulħadd tara, Kristina. Illejla huwa tagħna bil-lejl... sakemm."
  
  
  "Sakemm dak?"
  
  
  "Ma jkollokx ir-raġel, għandek? Jew l-oħra-guy?"
  
  
  Hi ħadlu kap tagħha, it-tiftix-għajnejn tiegħi questioningly. "l-ebda. Kieku hija tkun fuq vaganza waħdu jekk tagħha ego kien weraq?"
  
  
  Missieru nodded fil-ftehim. "Allura dak li hemm biex jibżgħu tal? - Kamra tiegħi se jiġu kwiet, allura..."
  
  
  L-girl maqtugħa kliem tiegħi bil-għarrieda, ħarxa kiss. Dan il-ħa lili mill-sorpriża, iżda I malajr rkuprati u miżmuma tagħha sewwa biex me. Wara filwaqt li, hi jinġibed-ħalq tagħha bogħod mill-mini u bdew tmissx l-għonq tiegħi, tagħfas tagħha xufftejn tiegħi tal-widna. "Huwa tajjeb li jitkellmu fil-kamra tiegħek?" li hi muttered.
  
  
  "Jien ma imħatri Stahl fuq dan." Ma kien hemm l-ebda punt fl-isemmi tiegħi mistednin minn ilbieraħ, anke jekk dawn kienu nofs pajjiż bogħod.
  
  
  Hi bil-mod jinġibed lura biex tħares lejn me mal-għajnejn brillanti u wiesgħa tal-ħalq miftuħ fil-isturdament tbissima. "Għalhekk, aħna se jkollhom din il-lejl, Daniel McKee. Imbagħad ser naraw..."
  
  
  Meta dħalna l-lukanda, il-kannella Mercedes kien għadu hemm, bħal squat, għarkupptejh qtar-teħid tan-nifs tad-duħħan mill-pajp ta'wara.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kristina ma kienx mistħi li istati uniti, hija ma kienx fin-nuqqas ta ġenituri paċenzja mal-istati uniti, iżda
  
  
  hija kienet ukoll mhix indifferenti-sess. Hija kienet l-tip ta'tifla li qatt ma jistgħu jibqgħu indifferenti li xejn, jekk dan kien l-tfarfir tagħha snien jew jagħmlu l-imħabba li barrani. Hija sib stabbiliti ħafif fuq it-tarf tal-infafet fil-sodda li injorat il-kamra għall-ewwel darba bħala huwa jitferra brandi fis-koppja tal-ħġieġ. Hija ħadet ont, daq, u dam ilsien tagħha fuq tagħha xufftejn bħal qattus.
  
  
  Il-president biss fil-kamra kien baxx wisq u b'mod ħażin tal-post. Wara tkissir waħda ta tiegħi regoli bażiċi, mort tagħha għall-tieqa wiesgħa, li tkun żgur li l-tieqa-purtiera kien magħluq sewwa; anke imbagħad, kont naf li tiegħi silwett kien il-perfetta-mira għall-sniping, u l-I fiduċja tiegħi istint li l-ebda wieħed ried li l-mejjet tagħha. Hu ma tridx li għadhom.
  
  
  "Persuna" I qal, tgħolli l-ħxuna tal-ħġieġ fil-lukanda tal-kamra fil-ġest ta xiwi ġobon sandwich.
  
  
  "Id-dritt?"
  
  
  Dan kien l-ewwel tiegħi tassew tajba li tħares lejn Christina Zenopolis; ieħor żmien I kien blinded mill wisq dawl tax-xemx u kollha li imxarrab, mixwi-laħam; il-restorant użati li jkollhom fgat-viżibbiltà u l-tabella bejn l-istati uniti. Hawnhekk, il-ħoss naqset, iżda mhux wisq, u xejn ma jinterferixxi ma ' l-opinjoni. Anke tagħha blu skur, unadorned ilbies kien kważi kif tiżvela bħala ' pr bi nhar, u f'xi modi aktar eċċitanti. Ma tagħha oħxon skuri tax-xagħar u wiesgħa stabbiliti startlingly blu-għajnejn, hi kienet viżwali-teżor, u safejn in-nemes, hija kienet murija l-wit u l-ispirtu li jaqblu mal-ħarsa. Għall-mument, xtaqt konna dak li deher, u mbagħad I qal lili nnifsi li tieqaf tkun iblah.
  
  
  "Hekk int student," I irrimarka, li jwassal il-konverżazzjoni bħala kulħadd smigħ jistgħu jistennew tat-turisti li titlob lill-tifla hu d telgħet u ippreżentat lill-kamra tiegħu.
  
  
  "Iva."
  
  
  "Dak li qed tistudja?"
  
  
  Hi shrugged u ħadet fit-tul max-xorb tal-brandi. "I ladarba riedu biex issir infermiera, iżda kelli nieqaf."
  
  
  "Għaliex?"
  
  
  "Li kien..." Hi frowned. "Ukoll, I finalment aċċettat li lili nnifsi li ma nistax jibqgħu madwar in-nies morda għall-bqija tal-ħajja tiegħi. Taf?"
  
  
  "Jiena naħseb li dan."
  
  
  "U sabiex ont ... ukoll, biss tagħha tat-tagħlim. Forsi I ser tkun bijologu, forsi arkeologu. Mhux dejjem għaġla fil-deċiżjoni, id-dritt?"
  
  
  "Nemmen li l-ġenituri tiegħek tixtieq li jkollok ewlenin." I qal dan ma jafu grin, iżda I taf ukoll li Agħlaq ma jkollhom l-ebda-ġenituri.
  
  
  Kristina ħares lejn me reqqa. "Jien ma jkollhom l-ebda-ġenituri, McKee. Naturalment inti tagħmel; I irid ikun qallek li qabel."
  
  
  Huwa nodded tagħha. "Nemmen li inti ma. Jagħmel apoloġija. Iżda kif inti, uh ... kif tagħmel l-għajxien?"
  
  
  "Oh, ħej, I-xogħol fl-ewwel grupp ta'F'ateni. Huwa qrib ħafna tal-Up. Dawn huma tajbin ħafna fil-pagamenti me għal jum off I meta ma għandekx tmur għall-klassi." Hi inklinata bil-quddiem, l-għonq modest tagħha ilbies biss parzjalment tiżvela. "Hux tajjeb li jien dwar il-vaganza, issa?"
  
  
  "Dan ma setax ikun aħjar," qal, u meta l-I mifhum, I ltqajna u sib l-isfel li jmiss tagħha fuq is-sodda. Hija ma jistgħux jiċċaqalqu jew jidhru sorpriż, iżda ma kien hemm l-ebda awtomatiku karezzi, jew. I xtaqu dan tifla aktar u aktar.
  
  
  "Ridt issib dak li ried fil-Greċja, McKee?"
  
  
  "Fil-mod."
  
  
  Hija kienet id-daħk. "Jien jitkellem dwar l-email tiegħek tan-negozju jiġi żvelat."
  
  
  "Ma nistax ngħidu hekk?" Tagħha, sneered ħej, fil-rewmatiżmu. "Ukoll, fil-fatt, biss tagħha kien hawn ftit jiem, iżda tagħha sodisfatti xi nies, ħares lejn l-dgħajjes. Kelli xi idea li l-I jistgħu jkunu kapaċi jsibu tagħha fil-pajjiż tiegħek ġenju fil-jott-disinn, xi ħadd li jista ' toħroġ xi ħaġa ġdida u eċċitanti. Filwaqt li... Iżda jekk I issib dak li qed infittex jew le, nasal biex tkun taf xi ħaġa dwar il-Greċja. I simili ħafna ta ' l-għalf madwaru."
  
  
  Dan iż-żmien hija kienet me ma frisk, dawl xufftejn. I bdew kbir tagħha, iżda hija miġbuda'l bogħod, mhux wisq, biss biżżejjed biex tħalli me jafu li dan ma kienx il-ħin.
  
  
  Hija qalet. "Mela inti qed tħalli l-għada?"
  
  
  "Din l-idea. Interessanti, fil-pajjiż tiegħi u probabbilment fl tiegħek wisq, meta n-nies dwar l-dgħajsa ara l-persuna li jaslu bil-karozza u l-bidu tistaqsi mistoqsijiet, huma ma għandhom it-tendenza li jitkellmu ħafna. Iżda meta l-istess persuna tidher fil-dgħajsa u jitlob li dawn l-istess mistoqsijiet, huma se risposta tagħhom."
  
  
  "Iva, ma narax kif li jkun jista'." Hija ħadet sip ieħor tal-brandi. "U inti onestament tixtieq li tieħu me miegħek?"
  
  
  I kien żgur li issa li hija kienet tkellem dwar il-possibbiltà ta'żbalji, minħabba li kienet taf kkritikat ukoll li l-I għandha tieħu tagħha mal-me. "Nixtieq verament bħal dik. Biss tlieta jew erbat ijiem, biss kostali ta'l-għawm. Ħu l-ħin tiegħek."
  
  
  Qaltlu biex jaħsbu dwar dan; imbagħad hi nodded bil-mod. "iva. Li tkun ħafna, ħafna tajba." Ma li, hi kienet up, li saret tagħha vojta brandi tal-ħġieġ għall-eqreb commodore, u jitneħħew l-abjad tal-tas-suf cape hi libes kontra l-kesħa tal-għaxija. "Irrid immur lura l-lukanda, McKee."
  
  
  Sorpriża tiegħi għandu jkun ċar, iżda hija maħnuqa tiegħi protesta bil-ħarxa frown. "Għandek?" I qal unconvincingly.
  
  
  "Ah, iva. Li kien sabiħ ħafna, McKee. Tagħha, inħoss bħal konna ristretta għal jafu lil xulxin sew fil bħal żmien qasir, u hemm tant li bil-ħerqa. Hi inklinata tagħha ras għall-ġenb u tatni fil-ħalq tbissima. "Ladarba aħna qed waħdu fil-baħar, jien żgur li aħna ser issib xi ħaġa li jitkellmu dwar."
  
  
  Hi jgħaddu l-messaġġ, u l-I ma l-moħħ. Kristina ma tridx lilu biex jieħdu lura tagħha li l-lukandi, iżda I magħmula żgur li l-kannella Mercedes ma kienx fl-triq qabel l-I tagħha fil-taxi. I jaraw tagħha sakemm hija kienet barra tal-vista u ra l-ebda sinjal ta tagħha denb ilaħħqu mal-tagħha, iżda jien xorta ħassew kesħa tinkwieta fl-istonku tiegħi; Kristina tiegħi kien biss il-mod li tikkuntattja Alex, u jekk xejn ġara tagħha ...
  
  
  I kollha jistgħu issa ma kien tama li kienet taf liema hi kienet tagħmel, minħabba I kkritikat ukoll ma.
  
  
  
  
  
  
  Disa'Kapitolu
  
  
  
  
  
  Meta wasal kmieni l-għada filgħodu, Elgon Xephrat kien qed jistenna għalija, iżda huwa ma kienx l-ambjent, smiling-bniedem hi d sodisfatti l-jum ta'qabel. Huwa ħadlu kap tiegħu sfortunatament meta raw me jimxu madwar l-karozza u fis-żgħar tiegħu, cluttered-uffiċċju.
  
  
  "Jien skużani jien ma ħajjin sa l-aspettattivi tiegħi," huwa beda sinċerament, tfittex stabbiliti fil-white fenomenali borża hi kien qed. "Dgħajsa tiegħek mhux se tkun lesta li jbaħħru-lum. L-għada, forsi f'żewġ jew tliet ijiem. Ma nistax jiġifieri."
  
  
  "Dak li l-infern ġara?" I mitluba.
  
  
  "Inċident-aħħar bil-lejl." Huwa shrugged u bil-ponta vagament fuq l-ispalla tiegħu. Permezz tal-tieqa, wara tagħha, ego tista'tara l-bieżla tarzna, il-baċiri, u l-bajja żgħira fejn għexieren ta'dgħajjes, l-aktar dawk żgħar, kienu irmiġġat. Hi jaf il-tnejn u tletin-marda tal-qabda huwa d użati għad-dawl me sa l-ġurnata ta'qabel, snuggled kontra l-baċir fit-tul, ħxuna serp madwar l-pajp li mxerrda fuq in-naħa u ' l isfel fis-kabina.
  
  
  "Dak li ġara?"
  
  
  "Naħseb li xi ħadd waslet għall-irmiġġ istazzjon tard. Tiegħek Argos għandu kienu pjuttost ħażin sħan; aħna misjuba ego dan il-għodu mal-ħafna tal-ilma, xi bordijiet feġġ minn qabel. Huwa nnota li minn bla bżonn.
  
  
  "Ma jistax jiġi wisq ħażin ħsara jekk ma jinżel fil-lejl.",
  
  
  "Probabbilment ma jkunx; aħna ser ikollhom jiksbu l-tagħha biex tiżgura."
  
  
  "Nista'mmur hemm kull sena? Forsi I ser ikollok idea..."
  
  
  Ego-għajnejn kienu kiesaħ. "Taf aktar dwar il-dgħajjes milli tagħha, is-Sur McKee?"
  
  
  "Mhux tal-kors; li mhux dak I fisser. Ħarsa, inti qal kellek ieħor dgħajsa li I tista'tieħu. Xi ngħidu dwar dan wieħed?"
  
  
  "Ah, iżda wara li ħallew il-bieraħ, żewġ sinjuri daħal u l-chartered ego. Inti qal inti preferuta Argos xorta waħda."
  
  
  I għamel dan; kien iżgħar, aktar faċli li jimmaniġġjaw mal-naħa waħda, u l-ġenerali ħares aħjar. Madankollu ... " Li stajt diġà meħuda tagħha bogħod?"
  
  
  "Scylla? Mhux madankollu, l-ebda."
  
  
  "Għandi bżonn id-dgħajsa," qal flatly.
  
  
  Zephrathus ħares sorpriż. "Iżda inti qal ma kien hemm l-ebda għaġla, is-Sur McKee."
  
  
  "Dak kollu li nbidlet. Hi għandha tkun kapaċi li tagħmel negozju inti, iżda jekk inti ma żżomm il-kelma tiegħek, jien ser ikollok tmur x'imkien ieħor, is-Sur Xefrates."
  
  
  Jekk kien mistenni tali ħaġa minn din il-persuna, kien sfortunatament żbaljata. Huwa biss t'attivitajiet me għal tul il-mument, imbagħad shrugged. "Huwa d-dritt tiegħek."
  
  
  "Ħarsa, jien ser tħallas xi trid għall-Scylla. Ħalli l-oħrajn jistennew jum jew sabiex għall-Argos biex tiġi msewwija."
  
  
  "Dan huwa importanti li inti, is-Sur McKee?"
  
  
  "Dan huwa importanti." Tagħha, chuckled. "Inti ser hekk jifhmu għaliex."
  
  
  Xephrathus ħares maħsub, għajnejn tiegħu somber, u mbagħad skur tiegħu, b'rasu wiċċ fflaxxjati f'daqqa tbissima. "Ah! Forsi I jifhmu." Huwa sfruttat l-pern tal-lapes kontra l-snien tiegħu. "Forsi l-oħra sinjuri se jifhmu wkoll."
  
  
  "Meta ma jgħidu li d-bidu?"
  
  
  "Biss llum. Fil-fatt, peress li daħal hekk tard il-bieraħ, I ma kellhomx żmien biex tikseb ih fuq id-dgħajsa. Normalment I għandek tkun żgur li xi ħadd li jaf kif timmaniġġa waħda ta tiegħi favoriti dgħajjes qabel l-I ħallihom pick-up. Ħlief meta dawn ikollhom magħhom... Kif għandi ngħid dan? L-kredenzjali? Iva, biss bħal inti, is-Sur McKee.
  
  
  Fost l-dokumenti l-oħra I ġie pprovdut ma kien fotokopja tal-tiegħi karta tal-IDENTITÀ, li ddikjarat li kelli qasmu l-Atlantiku darbtejn fil-żgħar dgħajsa razez, ladarba bħala navigatur u darba bħala-kaptan. I kien biss bħala ferħan li Xephratus ma kinux staqsa biex jiggwidaw l-Scylla, wiesa'-mhux qmuħ sloop mal biżżejjed ispazju tal-kabina għall-qatgħa ta trumps li jġorru merkanzija, madwar l-iffullar-bajja.
  
  
  "Sabiex I jistgħu jieħdu l-Scylla minflok, "qal, u laħaq għall-kartiera tiegħi.
  
  
  It-tnejn l-oħra l-irġiel ħadlu kapijiet tagħhom. "Jien ma setgħux jagħmlu dan, is-Sur McKee. I taw kelma tiegħi li tnejn l-oħra l-irġiel."
  
  
  "Iżda inti wiegħed me."
  
  
  "Il-jum dalwaqt se jiġu meta inti se tkun trid tieħu Argos."
  
  
  "Tista sejħa dawn l-oħra guys? Mill-inqas staqsi nu jekk dawn ma moħħ li jipposponi l-vjaġġ għal ġurnata jew hekk? " tagħha, ħass mazz, kważi tallaba bħal dik, iżda ma kien hemm l-ebda post ieħor fil-Pyrgos fejn dgħajsa tiegħu jista'jkun chartered minnufih. L-unika alternattiva kienet li jirritornaw għall-Piraeus, fejn il-Royal grieg Jott Klabb jista'jirranġa l-karti fi kważi kull port fejn kienu disponibbli. Iżda dan ma jfissirx biss id-dewmien ta 'mill-inqas ġurnata, iżda aktar importanti minn hekk, ikun ittaffi me ta' l-ansjetà tal-bidu tiegħi "bla għaġla" tal-kruċieri.
  
  
  Xephrathus frowned, imdawra permezz ta'xi dokumenti tiegħu fl-far bejta fuq skrivanija tiegħu, misjuba dak li ried, u fl-aħħar nett ffirmati resignedly. "Jien verament skużani. Ma naħsibx ih-Lukanda rreġistrati dan."
  
  
  Huwa sib hemm bħal stocky, imdejjaq, iżda unforgiving minġel, u l-tagħha kien jibdew jaħsbu li dan il-lokalità fir-Russja kienet in-nuqqas totali meta Kristina waslu.
  
  
  Xephrathus kważi qabża sa bħala l-girl mdaħħla, l-wiċċ skur tiegħu maqsuma fl-idiotic grin tal-apprezzament. Fl-jibqax blu xorzijiet, bl-istrixxi-ekwipaġġ-għonq sħ, u li joħroġ l-entużjażmu għall-vaganzi, ee kienet biżżejjed biex tagħmel l-ebda bniedem joqgħod.
  
  
  "Aħna lesti?" "Dak li huwa?" li hi mitluba, tagħti me peck fuq il-ħadd u l-tfigħ żewġ boroż kanvas fuq l-trab-art.
  
  
  Tiegħu fil-qosor qal hawnhekk dwar il-kumplikazzjonijiet. Kristina tal-reazzjoni kienet perfetta; hi mdawwar Zephrat, pouting biżżejjed.
  
  
  "Iżda huwa mhux ġust! Vaganza tiegħi ser tintemm fi ftit jiem, u l-I kien imwiegħed żgħir tal-kruċieri."
  
  
  Xephrathus ħares flustered. Huwa tkellem dwar l-tifla bil-grieg, u hi wieġeb; l-ebda wieħed mill-nies madwar minnhom jistgħu jifhmu tagħha. Iżda tkun xi tkun qalet li l-us, Kristina kellhom l-enerġija ta'persważjoni li ma setax jifhem; wara ftit minuti, Xephrath nodded, ftit sfortunatament, iżda shrugged, u aħna twettqu fil-karozza tagħna għall-baċir.
  
  
  Dollaru tal-ego chief miġjuba Scylla miegħi, u wara li ċċekkjati tiegħi armar u t-tagħmir, l-sloop ngħatat id-dispożizzjonijiet, u aħna tpoġġi tagħna tagħmir stabbiliti hawn taħt. Xephrathus mwettqa effettiv tal-operazzjoni, u kien sa nofsinhar li aħna niżel mill-port tal-Bar. Mħaddem minn thundering abbord tal-magna, huwa għamel triqtu permezz tal-ċapep tad-dgħajjes irmiġġat fil-bajja, tħossok-tmun slack. Biss meta konna bogħod mill-bagi li mmarkat it-daħla tal-bajja ma nagħti lill Christina tal-rota u jimxi'l quddiem.
  
  
  L-staysail marru l-ewwel; kien awto-aġġustament, li jagħmilha aktar faċli li jbaħħru waħdu. Christina qalli li hi ma daqsxejn tat-tbaħħir, iżda biss fl-dgħajjes żgħar, sabiex ħlief f'emerġenzi, I dehret I d jagħmlu l-għalf serji lili nnifsi. Bħala l-jib beda biex timla, huwa mdawwar u qal li l-tfajla li jgħollu l-sloop upwind. Hi nodded, biddel il-rota, u kellu l-ego, wincing iebes, sakemm il-pruwa iffavorixxa madwar u l-jib bdew tal-ġenb. Meta l-I kien ferħan li hija kienet magħmula us nimxu aktar jew inqas kunfidenza fi l-direzzjoni t-tajba, I lura u titneħħa tagħha bi tqila mainsail. Ma kienx faċli fuq tiegħi stess, anke bil-vinċ, iżda kien fl-aħħar nett ippinjat minn tqal tarp l-quċċata tal-mast u approvati mill-mniġġsa.
  
  
  L-Scylla kien tbandil fil-moderatament qawwija tal-mewġ, u kelli l-żfin ftit filwaqt li kemm hi mmanuvrati tul il-dojoq mimmo-binarju tal-saqaf tal-kabina. Meta missierha lura lill-kbir tal-kabina, Kristina sabuha diffiċli biex tidderieġi l-dgħajsa; tagħha sel sib li jmiss tagħha u mitfi il-magna. L-silenzju kienet sabiħa.
  
  
  "Huwa l-kbira tad-dgħajsa," qalet ip, tfittex fuq l-kbira tal-mast bħala l-riħ beda biex timla tagħha ego.
  
  
  "Kbar biżżejjed," - I qabel, filwaqt li l-isteering mill tagħha.
  
  
  Il-jum kien ċar u tqarqaċ, it-traffiku moderat u ġust ukoll imxerrda. Anke hekk qrib il-kosta, ma kien hemm l-sens ta'l-oċean fond taħt il-buq, l-blu skur-ilma ddawwar għall-ragħwa artab kif għamilna mod tagħna permezz tal-mewġ. Kristina qajmu l-idejn tagħha biex timbotta lura tagħha oħxon, tleqq tax-xagħar, u fid-dawl tax-xemx nen tista'tara l-ram tenfasizza ta'dan. Hija ħadet nifs fil-fond, savoring l-riħ u l-mielħa tal-arja, mal-għajnejn tagħha magħluqa; meta hija fetħet ih mill-ġdid, hija kienet qed tfittex ġenwinament fil me.
  
  
  "Id-dritt," hija qalet.
  
  
  "Iva."
  
  
  Hija qieset lura; l-daħla tal-bajja kien diġà biss ieħor indistingwibbli-parti tal-kosta. "Aħna qed fl-aħħar nett waħdu." Hija tbissem. "I tfisser tassew importanti."
  
  
  Huwa beda jħares fil-miftuħ jimblokka li jwasslu għall-kabina prinċipali, imbagħad ħares b'kawtela fil-Agħlaq. "Inti se tkun kapaċi li taħdem ftit ma'l-isteering? Nixtieq li jiċċekkjaw xi affarijiet hawn taħt."
  
  
  Kristina nodded u ħa r-rota mill-ġdid. L-art biss viżibbli ħlief għall-President russu Vladimir Putin wara l-istati uniti kienet Zakynthos, u l-gżira kien mil-lemin.
  
  
  Fil-professjonisti reali, naturalment, kollox jidher li jkun multa, ħlief li l-ebda sorpriża ma setgħux jinvolvu l-us fil-xi problemi bil-dgħajsa. I marru bħal biex issib xi problema oħra.
  
  
  Forsi I overdid, iżda I eżaminati kollha l-ġewwa tal-dgħajsa u talbet l-problemi possibbli. Jidher improbabbli li xi ħadd jista'jkollhom installat xi jisimgħu l-apparat fuq il-Scylla, iżda ma kien hemm l-ebda punt fl tieħu xi opportunitajiet. Il-qiegħ kienet sorpriża kbir, bil-kabina prinċipali li tista'toqgħod kważi vertikalment. L-kċina kien kompatt u deċiżament aktar ġodda milli-bastiment, bil-saqaf tal-plastik u ċkejkna l-istainless steel-sink. Ma kien hemm l-elettriku friġġ li Xephratuh kien qal lill-tagħha I ma kienx tmur għall-użu; dan ifisser li jibda l-magni li żżomm il-batteriji mitluba, u l-qoxra tal-kienx għal dan. Kwalunkwe kien, l-qodma oriġinali friġġ kien għadu hemm, u l-nen kellhom ħamsin-lira-blokka tas-silġ li żżomm il-ale-friża.
  
  
  Ukoll fil-kabina prinċipali, ma kien hemm l-ogħla u l-inqas bunks fuq il-port tal-ġenb, u min-naħa l-oħra kien hemm v mibnija fil-miksija siġġijiet fuq il-ġnub; il-pranzu il-qasam tista'tkun titbaxxa dawwar il-ħaġa sħiħa fis-sodda doppja.
  
  
  'il quddiem, permezz qasir, dejqa passaġġ mdawra minn headboard u mdendlin-kompartiment, kien ieħor tal-kabina, fejn iż-żewġt irġiel raqdu fuq ftit fit-tond bunks. I kellu kważi jitkaxkru biex tikseb ġewwa, bħala l-għoli taħt il quddiem il-gverta tnaqqset b'mod drammatiku. L-plexiglass bokkaport kien l-uniku sors ta ' dawl, u hi neħħiet ftit biex tieħu n-nifs fil-niedja-kamra. I għamel nota mentali biex jingħalqu l-isfel jekk it-temp mdawwar ħażin; anke jekk aħna kellhom awtomatiku-qiegħ tal-bastimenti tal-pompa, ma kien hemm l-ebda punt fit-teħid fuq l-ilma bla bżonn.
  
  
  Hija ħadet me kważi siegħa biex tiżgura Scylla kien nadif. Kien stupid, hi qalet lilha nfisha, li jkun hekk kkritikat bir-reqqa, imma wieħed mill-ewwel affarijiet hi d tgħallmu fil-spy mail tan-negozju qatt ma kien li jieħdu xi ħaġa għall mogħtija. Imbagħad kien hemm l-sperma li d ppruvaw-karta ta'Scylla l-ġurnata ta'qabel, biex ma nsemmux l - "l-inċidenti" li kellhom ħsara l-oħra dgħajsa. Le, dan kien jiswa siegħa. Fetaħ ftit fliexken tal-birra u l-miġjuba ih lura għall-kabina.
  
  
  "I kien jibżgħu inti d raqdu," Christina qal.
  
  
  "I biss magħmula żgur kollox kien fl-ordni. Issa nistgħu jitkellmu." Tagħha sel kien barra mill-agħlaq tal-jilħaq; dan kien iż-żmien biex tikseb l-negozju.
  
  
  "Nadif... ħsarat?" "Dak li huwa?" li hi mitluba ħafif.
  
  
  - "Le," qal flatly.
  
  
  "Tixtieq biex issuq?"
  
  
  Tagħha, ħares għal-lemin. Konna joqrob lejn il-punt fuq l-ponta tan-nofsinhar ta'Zakynthos, li fisser li aħna se hekk jkollhom bidla fil-kors u l-kap tal-majjistral. Dan ġie ċċekkjat mill-riħ; konna fil-distanza kbira, l-riħ kien blowing kważi mill-tramuntana; bidla fil-kors għandu jfisser xejn aktar minn bidla fl-iffissar tal-brim. Id-dgħajsa mċaqalqa b'mod kostanti'l quddiem, b'mod ċar kuntenti taħt jbaħħru milli bil-mutur.
  
  
  "Żomm il-kontrolli," qal. "Qed tagħmel tajjeb."
  
  
  "Jistgħu nitkellmu issa?"
  
  
  "Jekk inti tixtieq."
  
  
  Hi tbegħditx, l-għajnejn tagħha fissi fuq il-kumpass stabbilit mill-sess dawk fil-quddiem tal-rota.
  
  
  I talab tagħha, " Tajbin?"
  
  
  "Jiġifieri dak li?"
  
  
  Bdejt dan bil-miftuħ. "Għaliex kienu inti jibżgħu li l-karozza l-aħħar bil-lejl?"
  
  
  "Il-karozzi?" Hija kienet tbatti għall-ħin.
  
  
  "Qrib tiegħi tal-lukandi. Hemm ir-raġuni għaliex inti għandhom jiġu segwiti?"
  
  
  L-għajnejn tagħha wessgħet kif hi ħares lejn me. "Tal-kors! Ma taf?"
  
  
  Huwa ffirmati u ħafif jintmess tagħha bare-driegħ. "Isma, Kristina, aħna d aħjar figura xi ħaġa. Int dwar dan il-vjaġġ għax il-brother insista fuq dan. Iżda għadni ma nafx kemm kuntatti għandek miegħu jew kif kien. . Ir-raġel tagħha huwa kuxjenza; I ma bħal dan. Alex huwa boy, u jiddispjaċini huwa miġbud inti fis dan, iżda ovvjament ma jistax jiġi tkellem barra minnha. X'għandi bżonn li tkun taf l-ewwel hija kif involuti inti f'dan in-negozju ."
  
  
  Hi tagħha xofftejn tagħha, beda jħares lejn l-kumpass mill-ġdid, u imbagħad ltqajna biex jiċċekkja l-spin-istabbiliment. Fl-aħħar nett, hija shrugged. Tajba. L-ewwel ħaġa li nkun naf dwar il-Alex ... jirritornaw għall-utent ... dan huwa dak li Dollaru tal-jilħqu lin-nies tiegħek jiġi lili meta tagħha mixi fuq il-tramuntana. Hu jgħidlek me li Alex se kuntatt miegħek." Hija kkuntattjat lill me. "Għandek tkun taf, McKee, li jien ma tantx ikunu jafu ħija. I kien biss seba'snin meta miet... marru għall-naħa l-oħra. U qabel dan, kien dejjem il-bogħod, u għalhekk huwa ra tagħha, ego ftit li xejn, qatt qabel. ommi miet, u l-missier mietu ħafna snin ilu meta kien I tarbija. Hekk ont, I aqta, huwa miegħu... huwa ħass li peress ont kienet l-unika li jifdal membru tal-familja... jistgħu huwa l-fiduċja lili? "Hi ntemmet fuq l-interrogazzjoni in-nota, li jien ma tistax issib inkoraġġanti ħafna fl-ewwel.
  
  
  Ma jimpurtax Hans. "Dak li l-kuntatt kellek miegħu peress li l-nemes?"
  
  
  "B'żewġ, tliet darbiet I rċevew messaġġi tagħha; I ma tkunx taf kif kien estratt lili. Kien sempliċiment misjuba mill ih
  
  
  meta kienet dar li ġejjin mill-iskola jew il-post tax-xogħol ."
  
  
  "Dak li kien fihom?"
  
  
  "Jien ma jkollhom ih miegħi. Huwa me parir biex jinħarqu ih."
  
  
  Grazzi għall-Alla li, tal-inqas, huwa qal lilu nnifsu. "Iżda tiftakar ih."
  
  
  "Naturalment. Huwa qal li se jiġu lura, li l-Ego jkunu sodisfatti mill-Amerika l-aġenti, u li ried tiegħu li jkun hemm."
  
  
  "Għadni ma tistax tifhem għaliex inti ma tissodisfax lilu, in-nemes."
  
  
  "U l-ont, wisq."
  
  
  "Huwa jixtieq li inti tieħu miegħu?"
  
  
  "Ma nistax ngħid. Safejn naf, I l-pjan li tmur ma inti F'korfù, jissodisfaw Alex hemm, u mbagħad terġa'lura għall-ta'Ateni. Il-vaganza se il-għan." Hija tbissem absently. "Safejn tagħha vagi-ġabra tmur, anzjani tiegħi brother dejjem kien kapaċi persuna, dejjem eżiġenti triq tiegħu stess. Forsi huwa biss trid tara l-aħħar bqija tal-membru tal-familja."
  
  
  Dan kien pjuttost ċar li aħna ma kinux ser kullimkien, sabiex biddilt il-direzzjoni. "Ejja mmorru lura għall-kannella tal-karozzi l-aħħar bil-lejl. Inti kienu jibżgħu. Għaliex le?"
  
  
  "Jien ma tkun taf. Tagħha qatt ma kienu involuti f'dawn l-affarijiet qabel, sabiex forsi tagħha wisq infurmati dwar... dawn l-affarijiet."
  
  
  "Huwa iblah spin, imma sa l-ego li titlob dan. Għandek xi ħadd qal dwar dan? I-medja, xi ħaġa bħal dak li jinstemgħu mill-brother tiegħek wara dawn is-snin?"
  
  
  Hi ħadlu kap tagħha soltu, imbagħad ħej, kelli biex tneħħi l-lock ta ' xagħar mill-tiegħi rta. "l-ebda. Għandi... jien ma jkollhom l-ebda qrib il-ħbieb, McKee. L-ebda wieħed, hema ma kellem lit-tagħha."
  
  
  Tagħha, ħares lejn agħlaq. "Li ftit stramb," qal sinċerament. "L-ebda mill-qrib mill-ħbieb tagħna?"
  
  
  Hi bi taħt tagħha tan. "Ah iva, qed nifhem tagħha. Ukoll, kien ... sakemm dan l-aħħar, hija kienet marbuta li żagħżugħ. Jien ma jkollhom l-ego aktar. U jien ma jkollhom l-ebda qrib il-ħbieb. Ix-xogħol tiegħi u l-università ġdida; ont mibdula-ħajja tiegħi ħafna, allura hemm l-ebda waħda hi d jgħidu li biex."
  
  
  "Iżda inti xorta kienu għadhom jibżgħu."
  
  
  Hi shrugged mill-ġdid. "Inti qed ħassar, McKee, u jien ċert li mhux reali tiegħek isem, iżda ma jimpurtax; ma tissuspetta xi ħaġa simili il-karozza saq-aħħar bil-lejl?"
  
  
  "Uh-pe. Iżda mhux neċessarjament. Dan huwa top secret-operazzjoni, Kristina; l-ebda wieħed għandhom ikunu jafu xi ħaġa dwar dan ħlief dawk involuti."
  
  
  "Iva, ont, I jissoponi ..."
  
  
  "Tajjeb, ejja tinsa dwar dan. Forsi xi ħadd nixxew xi dettalji ta'din l-operazzjoni. Il-kompitu tagħna huwa xorta jġib il-kwistjoni lill-żewġ trufijiet. Għandna ftit jiem fuq il-baħar biex jitkellmu, sabiex tibda mill-javżak me kif Alex hija mistennija li jiksbu kuntatt miegħek. biex F'korfù ".
  
  
  Hi eżita, jitħabtu ma'l-rota bħala l-Scylla jixxengel-dawl ta'l-kbira motorboat. Imbagħad hija ffirmati u waqa'fuq il-oranġjo baga hija kienet l-użu bħala backboard. "Aħna naqblu dwar id-data u l-ħin tal-laqgħa. Dan huwa inn F'korfù."
  
  
  "Oh, kessaħ!" Huwa tefgħu l-idejn tiegħu. "Eżattament fejn kulħadd tfittex għall-ego jistgħu jistennew li l-ego li ssib fil-Albanija."
  
  
  "Iva, iżda l-ebda wieħed tfittex għal dan, McKee."
  
  
  "X'tifhem?"
  
  
  "Fl-aħħar tal-messaġġ, hu qalli li dak iż-żmien kienet l-aktar ħaġa importanti. Għal mill-inqas tnejn jew tliet ijiem, imbagħad egos, dawn mhux se tkun taf huwa nieqes."
  
  
  "U kif l-uem ser tagħmel dan?"
  
  
  "Huwa ma jgħidu. Ego messaġġi kienu għal żmien qasir."
  
  
  "Iva, naħseb li l-bqija. F'korfù." Huwa ltqajna, marru bħal, u ġew lura bil-munzell tal-rrumblati-up cards. Meta I sabet li l-waħda F'korfù, I biss kellhom tfittex ftit li tkun taf li dak kollu li kien ħażin. "Aħna ma tkunx qed tmur hemm," qal.
  
  
  Hija qieset fejn ont kien tipponta. "Għaliex le?"
  
  
  "Minħabba li meta brother tiegħek u I-leave, aħna ser ikollhom żmien twil, il-ħmistax-il jew għoxrin mil fi kwalunkwe direzzjoni, sakemm nilħqu l-baħar miftuħ. Xi hu tgħidilna xi ħadd jista'jkun tfittex Alex qabel nistgħu jimxu fuq Taranto."
  
  
  Hi ħares lejn il-mappa. F'korfù, il-belt prinċipali tal-gżira ta'F'korfù, kien li jinsabu fin-nofs tul il-kosta tal-lvant tal-gżira. Biss ftit mili mill-ilma kienu l-kosti tal-Greċja u l-Albanija, u hi ma kienx se tipprova li jaħarbu bil-defector minn dawk iż-żewġ pajjiżi fil-dgħajsa li jistgħu biss jmorru erbgħa jew ħames għoqod. Mhux minn hemm, xorta waħda; tkun ħadt me żmien twil biss biex toħroġ F'korfù u fil-miftuħ tal-ilma. Jekk forsi I ma kinux miżjura minn żewġ heavyweights, li wieħed minnhom issa huwa mejjet, ftit iljieli ilu, nixtieq jissogra dan. Iżda li minn ta ' l-kwistjoni issa.
  
  
  "Iżda dak ħaġa oħra li nistgħu nagħmlu?" Kristina mitluba.
  
  
  I t'attivitajiet lejn il-mappa għal żmien twil. Fuq il-kosta tal-baħar tat-F'korfù, ma kien hemm l-belt żgħira imsejħa Agios Mattaios. "Do you know dan il-post?"
  
  
  Kristina ħadlu-kap tagħha. "Stajt qatt ma kien li F'korfù."
  
  
  "Ukoll, aħna ser jbaħħru hemm, u dan il-leave tal-dgħajsa. Naħseb li nistgħu nsibu karozza x'imkien li jieħu l-us għall-F'korfù."
  
  
  "Iżda ... McKee?"
  
  
  "Għall-wouldnt?"
  
  
  "Għaliex aħna jmorru f'post bħal Ayios Mattaios?
  
  
  Int mistenni li tkun turistika, u jien... ukoll. L-ebda turistika se jbaħħru lejn dawn il-post remot u ma tmurx għall-F'korfù. Sakemm ma konna fl-għaġla. "
  
  
  Kienet id-dritt. Jekk aħna kienu se jkollu żewġ modi, speċjalment fil-fażi kruċjali, aħna ma setgħux jagħtu xejn barra min-normal. I seħħew ftit aktar mapep, ikkontrollati xi ħaġa. "Il-Kristina, int dritt. Illejla aħna ser twaqqaf x'imkien fuq Selfalonia. Dan huwa l-kbira li jmiss-gżira, imbagħad Zakynthos. L-għada bil-lejl huwa'preveza, u li jmiss huwa wieħed li ma jkunx meta Ayios Mattaios. Iżda meta għandna naslu s'hemm, aħna ser ikollok xi ħaġa bħal dgħajsa-problema; li ser tkun skuża tagħna, u jien ser tagħmel ħarsa legali. Matul il-lejl F'korfù u mbagħad lura għall -... "
  
  
  Hi ħadlu kap tagħha sabiex diffiċli li kelli li tieqaf jitkellem. "Dak li ġara?"
  
  
  "Le!" hija gasped. - "Le, mhux hemm!"
  
  
  "Iżda għaliex le? Huwa l-aħjar post kkritikat I tista'tara tagħha, anki jekk l-ego huwa diffiċli biex jippronunzja."
  
  
  "Jien ma jfissirx hemm." Hi enfasizzat l-mappa. "Mhux Ayios Mattayos." Tagħha saba mċaqalqa l-xatt mill-ġdid. "Hemm."
  
  
  "'preveza? X'hemm ħażin li?"
  
  
  Għall-ebda raġuni, I bdew jirrealizzaw li hija kienet dfin wiċċ tagħha fl-ispalla tiegħi, filwaqt tiegħi driegħ. - "Le, McKee, jew tkun xi tkun l-isem tiegħek huwa. Inti merħba! Kull fejn aħna tieqaf, jista qatt ma jkun'preveza!"
  
  
  
  
  
  
  L-għaxar kapitolu.
  
  
  
  
  
  Għalhekk, aħna qbiżt'preveza. Kristina tal-oġġezzjoni kien tant hysterical li I iddeċieda li ma tinvestiga, għall-inqas mhux imbagħad. Wara, din is-sena ewropea deher li tkun mistħija tal tagħha faqqa, kemm jekk hija tista'tieħu lura. Iżda tkun xi tkun l-weraq hija kienet fil-moħħ, hi kienet grat; din uriet li hija kienet fil-pubbliku taħt pressjoni, u mhux aktar l-sabiħ ħafna alla tal-jet-iski li l-prattiki, jistgħu bl-addoċċ jittellgħu Amerikana vjaġġatur u jmorru fuq żgħar tal-kruċieri. Li jinġiebu lura l-aħjar mod ta'kif wieħed iħares lejn l-affarijiet, u kien tajjeb għalija.
  
  
  Aħna għadda l-bqija ta'l-ewwel jum li jgawdu l-baħar miftuħ, joqogħdu l bogħod minn Zakynthos, u kif l-xemx bdiet stabbiliti matul l-open-Mediterran, intitolat għall-Argostilion, il-belt prinċipali tal-Kefalonia. Fil-port, aħna ħadet aktar provvisti, fil-laned ta'l-ikel, is-silġ, ħafna ta ' l-alkoħol għall-kċejjen, imbagħad misjuba restorant fejn kellna-sitwazzjoni pranzu . Kristina kien silenzjuża, il-konċentrazzjoni tagħha fuq il-platt tat-indistingwibbli-ħxejjex u ħwawar bħala l-xemx sparixxew barra l-tieqa.
  
  
  "I ejja ngħidu li,"qalet il-kummissarju," aħna ser irqad abbord?"
  
  
  "Alexander kellu pjan."
  
  
  "Iva." Hija qalet dan ma daqqa tal-riżenja.
  
  
  "Huwa li l-problema?"
  
  
  "Le." Hija qalet li malajr wisq. "Nistgħu jmorru għall-port u l-ankri?"
  
  
  "Forsi. Jien ser jivverifika dan il-kaptan tal-port; aħna ser probabbilment tkun tista'ssib ħielsa irmiġġ."
  
  
  "Nistgħu biss... tkompli?"
  
  
  "Inti qal għandna tlett ijiem. X'inhu l-għaġla?"
  
  
  "Qatt baħħru bil-lejl? Fil-baħar miftuħ mal-qlugħ mimlija bid-dawl tar-riħ?"
  
  
  Il-kliem tinstema stramba, li ġejjin mill-Christina. "Iva," qal.
  
  
  "Imbagħad ma tistax aħna, McKee?" Naħa tagħha jiżżerżaq madwar il-mejda u jintmess driegħ tiegħi mal-swaba tagħha. Dawn kienu l-kalma, tregħid ftit.
  
  
  "Inti jfissirx li inti tixtieq li jgħum il-lejl?"
  
  
  "Li jkun sbieħ."
  
  
  "Għaliex le?"
  
  
  Fuq dan il-punt, il-wejter miġjuba us tork tal-kafè, u filwaqt li hija ffiltrat l-sediment mill-qiegħ tal-ħġieġ permezz tagħha s-snien, Kristina ltqajna biex jieħdu l-kura tal-lilha nfisha. Meta reġgħet lura, aġitat, kienet waqgħet fl-president għalhekk diffiċli li ħsibt hi kienet se tinqasam.
  
  
  "McKee!" hi hissed. "Kien hemm xi ħadd hemm!"
  
  
  "Uh-pe. X'hemm għal xi ħadd?"
  
  
  "Raġel! Jegħleb kontra sess moan quddiem il-flimkien mal-president tal-kamra!"
  
  
  "Id-dritt?"
  
  
  "Iżda jien konna rajna tagħha ego qabel! L-aħħar il-lejl fil-Pyrgos!"
  
  
  Dan ġibed l-attenzjoni tiegħi. "Fejn fl-Pyrgos?"
  
  
  "Li kien..." Hi eżita, l-applikazzjoni tagħha saba tagħha fil-ħalq u l-chewing fuq difer. "Fil-lukanda tiegħi wara li tlaqt inti. Meta wasal, li kien jitkellem il-desk-reġistratur."
  
  
  L ltqajna. "Huwa għadu hemm?"
  
  
  "L-ebda mod! Meta ont kienet marret, kien marret. McKee! Kif jistgħu jsegwu us bħal din?"
  
  
  "Ma tkun wisq żgur li hu wara l-istati uniti."
  
  
  "Iżda għandu jkun hemm!"
  
  
  "Tajjeb, tajjeb. Jirrilassaw." Jiksbu. "Ippermettuli jagħmlu ż-żgħar żjara tiegħi stess."
  
  
  Iżda meta huwa lura l-żgħar tal-passaġġ prinċipali mill-kamra tal-pranzu, ma kien hemm l-ebda wieħed hemm fil-livelli kollha, u sab li l-kamra tal-irġiel vojt. Meta I lura, Kristina kienet qed tfittex fil-direzzjoni tiegħi mal-tħassib, u l-I ħadlu kap tiegħi bħala I sib l-isfel. "Ħadd. Inti żgur li kien l-istess bniedem inti raw fil-lukanda tiegħek?"
  
  
  "Iva."
  
  
  "Jiddeskrivu l-ego."
  
  
  Hi eżita, gdim xufftejn tagħha. "Kien ... iqsar milli suppost, iżda wiesgħa ħafna. Libsa skura, skuri tax-xagħar. Balding, naħseb, iżda hu
  
  
  I kien liebes kappell, sabiex I ma setgħetx tkun żgur."
  
  
  "Dak li ma hu tagħmel?"
  
  
  "Huwa biss... permanenti hemmhekk. Kellimt lill-desk skrivan..."
  
  
  "Dak il-lingwa?"
  
  
  "Ah, bil-grieg."
  
  
  "Ma hu titkellem għalik? Ma tagħmel xi ħaġa?"
  
  
  - "Le, xejn bħal dik. Kien biss tħares; tiegħu ego ħass bħal tħares lejn nnifsu, l-mod l-taraġ."
  
  
  Ont kien id-daħk. "Ma nistax tort l-ego."
  
  
  "Iżda huwa hawnhekk!"
  
  
  "Uh-pe. Dan mhux umoristiċi, huwa? Il-Kristina, din hija kollha bil-lejl jgħum. Iżda inti ser ikollok biex tilqa me fil-rota jekk ma nistax żomm l-għajnejn tiegħi miftuħ."
  
  
  Hija tbissem. "I-wegħda, McKee, jien ser tagħmel dak kollu li jistgħu biex iżżomm lilek innifsek."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Mill-ħin għamilna tagħna triq lura lejn id-dgħajsa, Kristina tal-trasmessi-faxxinu nonchalance kienet marret; hi għadda fuq l-ispalla tagħha f'kull pass sakemm kelli li tgħid ħej biex tpoġġi l bogħod. Meta konna fuq il-bord u l-ikklerjar-port, hi spezzjona bir-reqqa kull bastiment li aħna għaddew mill-mimmo, u mbagħad żżomm għajnejk fuq kollox li jiċċaqalqu. Kien kważi fid-dlam, iżda ftit dgħajjes oħra kienu għadhom jħaffef u lura. Madwar wieħed minnhom kien tajjeb daqs motorboat li kien bil-mod gliding aktar mill-qrib mal-istati uniti, ppakkjati ma screeching revelers li ovvjament ma tistax-kura fejn il filgħaxija kienu qed jintefqu. Xi madwarhom xejru l-idejn fl-istati uniti; ont, xejru fil-rewmatiżmu, iżda Christina deher li jkunu qed jippruvaw jaħbu mid-dawl.
  
  
  "Tinsa dan," I tinqasam. "Inti qed biss ġibdet l-attenzjoni għall-us. Dawn mhux qed dan it-tip."
  
  
  Hi glared fil me, imbagħad iddrittata u xejru dgħajjef fil-jirtiraw kruċieri. Kif aħna jaraw, il-fast-dgħajsa intitolat għall-kbir bil-mutur jott, kważi kbir bħala bastiment tal-kruċiera, li kien diġà inattiva il-baħar. Kull toqba kien mixgħul, u anke minn din id-distanza, hi tista ' tisma tal-blat tal-mużika debboli wafting fl-triq.
  
  
  "Dan id-dehra ta'parti," qal.
  
  
  Kristina nodded. Aħna jaraw il-motorboat bil-mod jimxu flimkien ma'l-jott bil-mutur. Il-kejbils kienu titbaxxa u mehmuż, u xorta waħda mimlija iżgħar dgħajsa ġie miżjud għal-livell ta'l-gverta prinċipali. Kien hemm jgħajtu, tidħaq, u permezz tal-trombi hi ra mara joqgħod up, kważi l-waqgħat.
  
  
  "Kkritikat riċetta," I muttered.
  
  
  "Iva," l-tfajla li jmiss lili qablu. "It-turisti".
  
  
  Tagħha, Ħej chuckled. "Dak l-isem tagħha?"
  
  
  - "Le, McKee. Int injector."
  
  
  Tagħha, grimaced. "Il-mbagħad jitilfu l-assistent ftit. Jiksbu wara l-rota I filwaqt li jmorru bħal u iġbed ftit sħun dress għall-us. Huwa jkollna-friża."
  
  
  Tbissima tagħha kien sħiħa tal-sens. "Iżda jien ma kesħa fil-livelli kollha."
  
  
  Hija kienet liebes dawl qmis, laxk single-up fuq tagħha għall-għawm, u t-tqabbil jibqax blu xorzijiet. I ppruvaw li juru tagħha kemm I apprezzat-dehra tagħha. "Ejja biss ħalliha fil li," qal, u marru bħal.
  
  
  Meta rritorna, hi kienet indivja, indivja fil-wiesgħa mibnija fil-sedil li dawk il-ftit użati kollha fuq il-kabina, saqajn tagħha mdaħħla taħt tagħha, l-kap tagħha mirfud fuq wieħed mill-minkeb.
  
  
  "Jidher komdu, iżda ma rridx li inti tmexxi dgħajsa tiegħi bħal dan bil-lejl. Huwa faċli ħafna biex torqod f'din il-pożizzjoni."
  
  
  "Iva, il-Kaptan," hija qalet, awguri me ħafif.
  
  
  Huwa tossed tagħha sħ u tefgħu kutra fuq is-sit li jmiss tagħha, imbagħad marru'l quddiem biex jiċċekkja l-bastun. Kien pjaċevoli windswept, u meta hu kkontrollat tagħha ego, huwa sab li l-awto-aġġustament-armar ma kinux marret ħażin. L-ankra kien stabbilit město, lest li jmorru abbord jekk aħna kellha tieqaf, għalkemm dawn l-ilmijiet fondi li ma kienx hemm ħafna postijiet fejn il-ħabel jilħaq il-qiegħ. Huwa mfakkar li tagħlaq l-quddiem tal-evakwazzjoni, taċċetta Nathaniel Franklin pat fuq id-dahar, u crawled lura għall-kabina.
  
  
  "Id-dritt, kaptan?" Kristina mitluba.
  
  
  "Iva." Hi ħares lejn Agħlaq par. "Dan id-dehra inti kont jaraw wisq Marina-films."
  
  
  "Jien kont mgħallma biex jgħum mill-Amerikana ensign."
  
  
  "Ha! Inti jfissirx li dawn l-weaklings verament jafu kif jgħumu?"
  
  
  "Ukoll, kien ċkejkna dgħajsa. Ma kien hemm l-bilkemm biżżejjed spazju għal kemm tal-istati uniti."
  
  
  "Dan għandu jkun ġie tal-biża." Tagħha waqa'fuq il-sedil li jmiss tagħha mal-tagħha saqajn mgħawweġ.
  
  
  F'daqqa, hi sib dritta, għajnejn tagħha ffissat fuq il-lemin ċaqliq xempju. "Dak li huwa?"
  
  
  I ma għandekx għalfejn tiċċekkja l-iskeda tiegħi. "Dawn huma l-għaqda dinjija fuq l-kap li rajna meta aħna daħlu fil-port. Ladarba nistgħu nħallu ego wara, aħna ser kap tat-tramuntana mill-ġdid."
  
  
  "Nara. Għandek raġun, McKee, dan mhuwiex il-ħin li jinjora dan. Inti trid torqod? Inti kellna jum twil."
  
  
  Vuċi tagħha kien absurdly kważi prim kif tkellmet, tluq apertament fil-quddiem tal-tagħha, kemm-idejn fuq il-spoked-roti.
  
  
  "l-ebda. Mhux issa. L biss hemm seduta.
  
  
  u ... li jgawdu mid-dawl."
  
  
  Christina ma tinnota l-skomdi rimarka.
  
  
  Għal żmien twil, l-ebda wieħed madwarna tkellem; imbagħad hija bdiet squirm, tħossok tiegħi ħarsa fuq tagħha.
  
  
  "Għaliex qed tfittex fil-me bħal dik?" "Dak li huwa?" li hi mitluba irritably.
  
  
  "Jien ma taħseb li d-moħħ. Inti kienu barra mill-aħħar il-lejl... kompletament differenti tifla."
  
  
  "Huwa ħadem."
  
  
  "Bħal l-irġiel fil-kannella Mercedes?"
  
  
  "Naturalment."
  
  
  "U issa ih mhix?"
  
  
  Hi mdawwar kap tagħha lejn me, u fid-dlam ġbir, l-għajnejn tagħha kienu l-kalma u sober. "McKee, hi tista tixtieq tmur fis-sodda miegħek. Għall-waqt. Jekk I kellhom jagħmlu l-imħabba inti biex tikkonvinċi lil xi ħadd li qed dak li aħna nippretendu li nkunu, hi ma toqgħodx lura. Għall-waqt, hija kienet fl-imħabba ma stazzjon tal-ferrovija tal-ont, u l-I tista onestament jgħidu li huwa ma kienx kważi attraenti kemm inti. U madankollu... Hi shrugged u sorveljata mill-ġdid, imbagħad lura fil me. "Jien ma ġdid li tmur fis-sodda ma' l-ewwel Amerikana għat-turisti, jew ħassar, tkun xi tkun tixtieq sejħa lilek innifsek. Inti tifhem?"
  
  
  "Naturalment."Hi ċċaqalqu ftit'l bogħod mill-agħlaq, iżda ma jintlaħaqx. "Huwa wkoll jispjega għaliex inti f'daqqa iddeċieda li jgħum tul il-lejl kollu."
  
  
  Kien wisq skur biex tara jekk hi kienet blushing, iżda I tista'tgħid mill-mod kif hi jinqaleb il-kap tagħha li hija kienet fi.
  
  
  "Huwa veru, McKee. Parzjalment. Jekk irrid li jkun sod fit-determinazzjoni tiegħi, hemm l-ebda punt fil-riskju bla bżonn tentazzjoni."
  
  
  "Iżda biss parzjalment?"
  
  
  "Iva. Daqsxejn tagħha ta'bullet-ġlieda kontra l-magħhom, kif għidna qabel illum il-ġurnata."
  
  
  "Dwar xiex?"
  
  
  "Dwar kif inti biddel il-pjanijiet tagħna."
  
  
  "X'tifhem?"
  
  
  "Alex... hu ħafna bir-reqqa. Suspettużi dawk. Tagħha, I biss taf dan il-qasira messaġġi li tagħha rċevew minnu."
  
  
  "Din it-tip ta'din l-impressjoni."
  
  
  "Sabiex I aqta ... ikun għaqli li tagħmel dawn l-emendi."
  
  
  "Inti ifisser li għandna li jmorru għall-F'korfù kif ippjanat?"
  
  
  "Jien naħseb li jkun aħjar."
  
  
  Dak li kien interessanti kienet li kien I l-ħsieb l-istess ħaġa lili nnifsi u iddeċieda li l-I kien qed wisq bir-reqqa. Jekk kien hemm ksur tas-sigurtà jew xi tip ta'fastidju, ma jkunx hemm differenza tant kemm jekk aħna kienu bejn F'korfù u l-kontinent jew fuq l-ibħra internazzjonali; jew il-mod, huma jaqbdu us.
  
  
  "Jiena wkoll," qal.
  
  
  L-għajnejn tagħha wessgħet fuq l-eżekuzzjoni tal-permess tal-bandiera, kemm jekk hi kienet qed tistenna l-argument. "Inti se tagħmel dan?"
  
  
  Huwa spjegat tiegħu ir-raġunament. Hi nodded.
  
  
  "Il-problema hi," I kontinwi, " aħna ser ikollhom li joqtlu kuljum jew għalhekk qabel ma nagħmlu biex F'korfù fil-veloċità aħna ser ibaħħar lejn.
  
  
  Huwa jistgħu jħossu tagħha tensjoni fil l-isem, u huwa staqsiet mill-ġdid għaliex hi ma tkunx tixtieq li tmur qrib dan il-post.
  
  
  "Iżda," I kontinwi, " peress li dan huwa mistenni li jiġri, il-waqfa li jmiss, mhux l-għadd F'korfù, għandha tkun mill-Paxos. Forsi nistgħu jibqgħu hemm jum għall-ieħor, iżda sakemm taħseb li aħna qegħdin jaraw, I ma simili li fl-istess port għal żmien twil wisq."
  
  
  "Iva, qed nifhem tagħha. Iva, I jistgħu jkunu jimmaġina lilu, McKee, iżda peress I raw dan il-bniedem fil-prezz fil-Argostilion, ma naħsibx għalhekk, mhux tassew."
  
  
  Forsi wasal iż-żmien li jgħidlek dwar laqgħa tiegħi hawnhekk, imma jien ma naħsibx. Għadha ma ġietx. L-aktar I raw tal tagħha, din il-tifla, l-aktar diffiċli hi saret, u dan kien japplika wkoll għall-missjoni.
  
  
  "Id-dritt," qal, " aħna ser tinkwieta dwar dan l-għada. Issa għidli kif Alex-pjanijiet li inti kuntatt li jmiss."
  
  
  "Me... jien ma għandek tgħid xi ħaġa ħadd. Lanqas lilek."
  
  
  "Dan huwa stupid. Inti qal xi ħaġa dwar inn F'korfù, iżda xejn aktar. Ejja ngħidu li waqgħu lura l-baħar jew xi ħaġa."
  
  
  Hija tbissem. "I jgħum bħal tal-ħut."
  
  
  "Mhux se tagħmel inti tajjeb ħafna jekk inti jaqgħu bil-lejl waqt l-irqad bħal. Inti ma tistax-qbid dgħajsa taħt jbaħħru, jemmnu me."
  
  
  "Li ma jiġri, McKee."
  
  
  "Ma tkun wisq ċert. Xorta waħda, jien ser irqad hawn."
  
  
  "Inti ser tkun kesħa."
  
  
  "Mill-inqas I ser ikollhom il-kumpanija. Huwa importanti stabbiliti hemmhekk."
  
  
  Hija kienet id-daħk.
  
  
  "Hekk, lura għan-negozju. Tiegħek kuntatt mal-Alex."
  
  
  "Tassew, McKee. Ma nistax jiġifieri."
  
  
  "Inti d aħjar jaħsbu mill-ġdid, qalb. Jekk in-nies isegwu l-istati uniti, għandna jistgħu jiġu sseparati jew agħar."
  
  
  Hi eżita, gdim xufftejn tagħha. Fl-aħħar nett, hija bil-mod ħadlu-kap tagħha. "Forsi l-għada. Ippermettuli jaħsbu dwar dan, McKee."
  
  
  L-ordnijiet tiegħi huma jissodisfaw Alex, aqbad Ego, u jieħdu lejn l-Italja. "Id-dritt issa, int l-uniku kuntatt I miegħu, sabiex aħna d aħjar jafdaw lil xulxin jew jduru madwar id-dritt hawn u jgħidu, apposta!"
  
  
  Hi flinched, għajnejn tagħha wiesgħa mal-biża.
  
  
  "Inti ma tkunx Stahl!"
  
  
  "Jieħdu l-apposta, I d tagħmel dan għal tagħha." Kien bluffing tagħha, iżda l-ġudizzju mill-reazzjoni tagħha, hi kienet parzjalment konvint.
  
  
  "Jekk Jogħġbok, McKee. Dan kollu huwa hekk ġdida għalija; I ma tkunx taf x'għandek tagħmel, li jobdu. Għandna jkun fil-kunflitt?"
  
  
  "L-għażla tiegħek," qal sew.
  
  
  "Imbagħad I ser jgħidlek."
  
  
  Huwa stenna sa l-silenzju kien oħxon biżżejjed biex jitnaqqsu bil-sikkina.
  
  
  "Għada," Christina qal ewwel.
  
  
  Hi glowered fil-Agħlaq, imbagħad ffirmati, tiġġebbed fuq il-mappa tas-sedil u ħa baga minflok tal-investi. "Tqum me sa meta inti qed għajjien," I growled.
  
  
  "Iva," qalet ewwel.
  
  
  "U żżomm għajnejha fuq l-ġdida."
  
  
  "Iva, sir."
  
  
  
  
  
  
  Il-ħdax-il kapitolu.
  
  
  
  
  
  Kien irjiħat filgħodu, bi sħab skur jħaffef overhead baxxa. Mhux meta l-tqil deckhouses kienu jaħdmu hemm, u l-tqil-dgħajsa bil-wiesgħa tagħha travi kien taċ-ċaqliq u l-għarqa bħal sehem taż-żwiemel. Christina kien rieqda hawn taħt, iżda hekk, ġew lura fuq il-gverta, ċar u aġitati.
  
  
  "Aħna kollha id-dritt?" "Dak li huwa?" li hi mitluba, tfittex jħossuhom imħassba fil-sħab.
  
  
  "Xejn x'tinkwieta." Kelli li jgħajtu fuq il-jogħlew howl tal-riħ, r-ragħda, u creaking-armar. Bidla f'daqqa fil-riħ kkawża l-kbira mainsail li ġenb bħal marbuta, crazed eagle; li tħabtu mal-tmun sakemm konna fit-triq għall-riħ, li jimtlew il-qlugħ mill-ġdid.
  
  
  Kristina inklinata fuq il-bejt ta'l-kabina u stenna madwar ħafna għall-waqt. "Fejn ninsabu? Ma nistax ara l-art."
  
  
  "Oh, huwa hemmhekk x'imkien." Hija kienet xejru vagament fid-direzzjoni tal-dritt ballun.
  
  
  "Iżda ma taf?" Ma kien hemm l-sottili ħjiel ta ' paniku fil-vuċi tagħha.
  
  
  "Tinkwetax." Huwa ħarsu lejn l-għassa tiegħu; huwa kien ta'madwar ħames fil-għodu. Lejl wieħed huwa stmat tagħna veloċità u iddeċieda li konna, per eżempju, għall-kuntrarju'preveza, iżda kien approssimattiva ħafna. Huwa ma jgħidlek it-tifla. "Jekk jidher qisu aħna qed fl-inkwiet, l-I għandek tagħmel huwa l-kap tal-lvant u aħna ser nara d-dinja." Dan kien mhux attraenti ħafna prospett fil-mument, bħala l-riħ kien issa blowing minn dik id-direzzjoni, u dan ikun jirrikjedi l-serje ta tedjanti twil taċċi biex jingħelbu l-ego. Grazzi għall-Nathaniel, kien jaf biżżejjed biex tkun taf li l-baxxa li jaħdmu bl-awżiljarja tal-magna ma għajnuna f'dawn il-baħar; mingħajr il-riħ l-istabbilizzazzjoni tal-effett fil-qlugħ, il-Scylla tkun tiċċaqlaq aktar, u'l isfel minn quddiem.
  
  
  "Iżda... ma nistgħu issir taf eżattament fejn ninsabu? Ma'dan... x'għandek tagħmel inti sejħa? L-trident?"
  
  
  Tagħha, chuckled. "Sextant". Tagħha, sorveljata. "U sakemm il nemes ma jkollu l-xemx biex tieqaf, m'hemm l-ebda rewmatiżmu."
  
  
  Hi frowned, b'mod ċar kkonċernati, u ħa l-naħa tagħha bogħod mill-kabina-saqaf, mbagħad mqassma lura, kważi li jaqgħu fil-miftuħ passaġġ wara Agħlaq.
  
  
  Tagħha, kien. "Tfittex!" "Ejja ma jiksru saqajn tagħna dwar din il-ftit tal-kruċieri. Jiġu hawn u joqogħdu bilqegħda."
  
  
  Hija ma kif qallek tagħha, jixxengel permezz tal-miftuħ kabina u kważi kompletament fl-binnacle tal-kumpass. Ee qabad tagħha tad-driegħ u l-jinġibed mill-qrib tagħha.
  
  
  "Waqfien tpoġġi. Kostya tal-Alla, ma jiksru l-kumpass, minħabba li mbagħad anke tagħha se tibda tinkwieta."
  
  
  Hija tbissem fil-qosor u imbuttat xagħar tagħha barra tal-wiċċ tagħha. Ġilda tagħha kien bix-xita, u ma kienx mill-isprej li kultant kontra l-pressjoni in-naħa tagħha. Li tħares jaf tagħha.
  
  
  "Tħossok ftit seasick?"
  
  
  "Jien ma tħossok ma tiflaħx? Jien ma naf dawn l-kelma."
  
  
  "Bl-uġigħ."
  
  
  "Ah ... ftit. Huwa għalhekk misdud hemmhekk, u l-dgħajsa l-inżul madwar daqstant."
  
  
  "Uh-pe. Ukoll, jibqgħu hawn sakemm aħna toħroġ hawn. Jiksbu wara r-rota."
  
  
  "Tagħha?" Hija ħadet l-idejn tagħha bogħod, kemm jekk jibżgħu li tmiss tagħha.
  
  
  "Għaliex le? Fid-dinja l-aħjar kura għall-jmur jgħix fuqha biex ilaħħqu mal-ħbieb tiegħek fuq il-gverta."
  
  
  "Jien ma seasick!"
  
  
  "Dak kollu li inti trid sejħa-istati uniti. Fi kwalunkwe każ, I-garanzija li fi ftit minuti inti tħossok tajjeb. Prima ma dan. Għandi xogħol li tagħmel."
  
  
  Hija ma bħala ħej kien qal, li jiżżerżaq fuq il-post li tiegħu tbattal meta tiegħu saqajh. Hi ħares lejn me doubtfully għall-mument, imbagħad ħa nifs fil-fond u ħakem l-isteering b'idejk it-tnejn. Huwa kompla l isfel għall-kabina.
  
  
  Meta rritorna ftit minuti wara, hi kienet smiling debboli, l-irfigħ-kap tagħha biex jaqbdu l-riħ u l-melħ tal-isprej. Il-kura ħadem b'rata aktar mgħaġġla minn I-ħsieb.
  
  
  "Inti trid titkellem?"
  
  
  "Jitkellmu?"
  
  
  "Uh-pe. Inti taf."
  
  
  Qabbdet sa mill-sede biex tikseb l-aħjar tħares lejn il-kumpass-arloġġ. "Ftit wara, il-pe, McKee? Hi ftit okkupata-dritt li issa."
  
  
  Hu ħalliha jgħaddu.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Mill-nofsinhar kien
  
  
  Dan kien l-kwiet u l-xemxija mill-ġdid, u l-I ġestiti bl-sextant u talab li l-tiegħi rudimentali navigazzjoni kien mill-inqas preċiż biżżejjed. I kien sorpriż li ssib li kellna marret aktar milli stennejt; 'preveza għandha tkun kważi l-lvant ta'l-istati uniti. Din kienet il-gżira żgħira, mhux aktar minn erbgħa jew ħames mil-fit-tul, u l-ego ma kienx diffiċli li titlef. L-riħ kien għadu blowing mill-lvant, u għalkemm il-baħar kien aktar kalmi, kien għad hemm l-koroh ftit emerġenza . B'daqqa ta'eżenzjoni, I stabbilit li x-xogħol fuq l-ewwel tagħna vinkolanti. Ma kienx kuljum għal pjaċir jew saħansitra x-xogħol.
  
  
  Imbagħad I marru hawn taħt, waqqaf il-mappa taż-żona tagħna fuq il-mejda wiesgħa fil-kabina prinċipali, u mmarkati-pożizzjoni attwali tagħna. Minn dak il-punt, I jkollhom preċiż nota dawn id-devjazzjonijiet kif aħna mxew'il quddiem u lura kontra r-riħ, il-binarji il-ħin eżatt jintefqu fuq kull atteġġjament tagħha, u t-tama li l-estimi ta'l-distanza vvjaġġata kienu preċiża biżżejjed. Huwa ma kienx ikun faċli anke bl-esperjenza bl-idejn fuq il-istering, iżda dak Kristina kiteb għalija hemm għamilha kollha li ħafna aktar ikkumplikati u inċert, wara kollox, hija qatt ma sorveljata mill-fehma tal-kosta qabel. Min-naħa l-oħra, I ma kienx ħafna esperjenza fl-distanza twila li jbaħħru lili nnifsi.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Fil-għaxija, aħna hit gżira żgħira fuq il-pruwa. Kien tad-deheb kuljum bħala aħna tpaċija għall-sabiħa ftit port tal-Porto Gaio. Mad-daqqa t'għajn, deher simili primittiv, mhux żviluppati tal-post; kollha nistgħu naraw kienu tal-fidda-green imsaġar taż-żebbuġ tiġbid fid-direzzjonijiet kollha kemm nistgħu naraw. Allura, kif aħna avviċinat, aħna jistgħu jagħmlu l-bini baxx, abjad, tal-kannella, u roża, bl-bare-arbli tal-irmiġġat dgħajjes bobbing fil-port.
  
  
  Il-belt kien żgħir iżda l-iffullar; most ta'l-djar miksija l minbarra. Ġebel-moll mdawwar il-port; ma kien hemm l-għadd ta'ħwienet żgħar, ospitalità, u ftit żgħira lukandi tul il-kosta. Mingħajr diskussjoni, Christina qablu li jqattgħu l-lejl abbord il-Scylla; il-port il-kaptan kienet assenjati l-istati uniti irmiġġ bogħod mill-kosta, li kien multa ma me. Dgħajsa tagħna mwettqa ċkejkna dinghy marbuta mal davits fil-poppa, u jkollna fis-żgħar tad-dgħajsa l-daqs tal-tub kien kbir-adt f'termini tal-bilanċ u l-ħin. Meta l-żewġ tal-us indivja fil-agħlaq, aħna kienu tant baxxi fil-B & nb I mistennija li jiġu mgħarrqa qabel aħna setgħu jimxu ftit mijiet tarzni għall-Port ta'fuq.
  
  
  "Fortunatament, ma hemm l-ebda-ilma skiers hawnhekk," huwa qal.
  
  
  "Ouch?" Kristina deher karattru issa, kompletament tagħtix każ biex l-għada filgħodu tal-inkwiet u l-biżgħat tal-lejl ta'qabel.
  
  
  Alenka qalbu ftit; l-dinghy jixxengel u rrumblati ftit ilma fuq il-ġenb. L-girl ħares allarmat, imbagħad beda jidħaq.
  
  
  "Iva, tagħha, I jafu dak li jfisser. Forsi nistgħu għandhom jiksbu lura l-dgħajsa qabel skur, april?"
  
  
  "Mhux se tagħmel xi differenza; aħna ma jistax-sink meta jew bil-lejl."
  
  
  "U nistgħu dejjem jgħum."
  
  
  L-irkopptejn tagħna huma tip ta marbuta, hemm xejn li jistgħu jagħmlu dwar dan, ħass bħal kienet tqegħid extra ftit pressjoni fuq il-me. Forsi.
  
  
  Ħadna mixja twila permezz tal-belt żgħira, u ħa ftit jimxu barra tal-ego, joħloq bħala turisti bis-saħħa. Il-kampanja kienet aħdar u tal-blat, żieda f'daqqa fuq il-baħar bħall-quċċata tal-mgħarraq-muntanji li l-maġġoranza tal-gżejjer griegi-fatt kien hemm. Mil-fit-trab triq nistgħu nħarsu u ara l-indiċi tikek ma ġibs-blat, xi kbir bħala l-kabini li kien fil-qalba, l-djar f'xi każijiet jiġu distinti prinċipalment mill-dlam kwadri li mmarkat it-ih-twieqi. A tħarħir iswed tal-karozzi, bħal qabel il-gwerra Citroen, għadda mimmo-istati uniti, ippakkjat bil-adulti u t-tfal. I ma jirrealizzaw li l-lokal kienu sinjuri; l-oħrajn rajna fuq it-triq jew kienu mixi jew is-sewqan żwiemel xemx. Dawn l-aktar injorati-istati uniti; l-irġiel kienu għal żmien qasir u l-stocky, ħafna bil-kbir moustaches, il-nisa fl-istandard tal-bdiewa tal-ħwejjeġ, l-iswed l-għekiesi, normalment bi tqabbil papoċċi ġenwin li kważi koperti wiċċ tagħhom. Din kienet xi ħaġa li jkun beda jinkwieta me dwar il-Greċja mill-I beda l-ewwel qari dwar dan: għaliex tali xemxija-lukanda il-qasam, bl-tqarqaċ-arja u l-ilma bil-gass, għandu jkun magħmul minn nisa u l-lottijiet tal-irġiel fl-perpetwa luttu. Jekk I d ġew filosofiċi, I jistgħu jkunu talbu Kristina dwar dan, iżda kelli l-ħsibijiet oħra. Jbaħħru-kawżi l-aptit li jistgħu jduru l-aktar fastidjużi stranger fis black, u l-ġuħ.
  
  
  Aħna sabet inn tinjora l minbarra, u l-pranzu kien għalhekk sorprendenti tajba li qgħadna fil-nen sa tard bil-lejl. Il-post kien ċar maħsuba għall-ivvjaġġar yachtsmen; il-menu kien parzjalment fl-ingliż, il-imżejjen bl-crudely mfassla l-ankri u l-arzelli. Fl-ewwel aħna kienu l-uniċi f'dan il-post, iżda hekk, grupp ta'nisa u l-irġiel ma ittrattat-uċuħ u l-idejn qawwija fil-baħar l-ħwejjeġ daħal tumbling fl -.
  
  
  Ġudizzju mill-interruzzjonijiet tal-konverżazzjoni, li smajt li dan kien imħallat il-grupp ta'l-Amerikani u Brittaniċi, inklużi l-taljan-mara u l-żewġ ovvju Franċiżi. "Xejn speċjali," huwa qal li lilu nnifsu, u beda jħares fil-Kristina.
  
  
  Hija kienet tluq dritta'l quddiem, kemm jekk fuq xi ħaġa matul tiegħi tax-xellug ta ' l-ispalla, iżda I tista'tgħid mill-geddum tagħha u nifs baxx li hija kienet tensjoni.
  
  
  "Dak li huwa?" I talab, jegħleb jgħaddi barra mill-earshot.
  
  
  "...Dan huwa xejn." Hija tbissem fil-qosor. "Naħseb li kulħadd-persuni suspettati tagħha. U jien ser tkun ferħan meta huwa kollha."
  
  
  "Inti se?"
  
  
  "Iva."
  
  
  Huwa laħaq madwar il-president għall-naħa tagħha. "Jien ċert I ser tkun kuntenti."
  
  
  Hi ħares lejn me għal żmien twil. - "Le," hi fl-aħħar nett qal. "Forsi jien mhux se jkollhom tagħha jew."
  
  
  L-ebda wieħed tkellem lill-istati uniti sa konna xorb tal-kafè, iżda mbagħad wieħed mill-Franċiżi madwar il-kamra ltqajna u deliberatament mixi matul il-mejda tagħna. Kien irqiq-bniedem bl-xokk tal bir-xagħar u mistħija tbissima sħiħa tal-kunfidenza.
  
  
  "L-hena tiegħi," huwa qal, tfittex l-aktar fil-Kristina. "Inti Amerikani?"
  
  
  "Tagħha," qal. "Huwa nadif."
  
  
  "Il-ħbieb tiegħi u l-I kienu jistaqsi jekk inti tixtieq li jingħaqdu l-istati uniti għall-xorb." Kien għadu tħares lejn Kristina;
  
  
  Hi ħadlu kap tagħha bis-sod. "Jiddispjaċini," qalet bil-kesħa politeness. "Iżda aħna għandna biex tmur torqod kmieni, huwa kien twil jum." Hi kienet sa mal-funzjonament ta'grazzja ta'l-prinċipessa li tirrifjuta mhux denja suitor. "Inti se jħallas il-verifika, Daniel? Għandna biex imorru. I ser tkun lura fil-minuta."
  
  
  Il-Franċiż żidiet fid-dahar, b'mod ċar jippruvaw iżommu tiegħu nonchalant kwiet. I tbissem li lili nnifsi kif stabbiliti l-drachmas; l-girl xorta sorpriż me. Jaraw tagħha jimxu lejn il-kamra tal-banju, hu jgawdu l-vista ta tagħha, anki minn wara, jigi mimlija abjad qliezet bil-blu wiesgħa qmis fuqhom. L-sempliċi libsa għamilha ċara dak li hi ma kienx-ilbies, u f'daqqa waħda, ftakar aħħar bil-lejl, ma kontx qed jistennew.
  
  
  Il-wejter daħal, ħa l-flus, u taw ih għal tiegħi, mustachioed mara fi l-flus kontanti reġistru. Hu maħsub dwar dan għal żmien twil, iżda ont kien qed paċenzja. Meta fl-aħħar nett lura, ont kien diġà up, iżda meta huwa tax-xellug, ont sib stabbiliti mill-ġdid. Kristina għadu ma lura.
  
  
  "Jiena naħseb li huwa sabar tiegħi," huwa qal li lilu nnifsu, u deliberatament ma ħarsa lejn għassa tiegħu. Siġġu fil-tarf l-ieħor tal-kamra kkontrollata tagħha; li kienu qed ifittxu fid-direzzjoni tiegħi, u l-anzjani Franċiż kien grinning.
  
  
  I sfurzat ruħi biex ipoġġu għad, jixorbu l-aħħar tal-kafè tiegħi, filwaqt li l-imsaren tiegħi clenched bħala l-minuti mmarkata mill. I mfakkar tagħha ansjetà meta hi raw il-bniedem fil-restorant fir-Argostilion u bdiet tikseb nervuża bħal qabel.
  
  
  Il-mara fi l-flus kontanti reġistru ħares lejn me questioningly. Fl-aħħar nett, huwa ltqajna u l-mixi matul tagħha.
  
  
  "Nittama li jitkellmu bl-ingliż."
  
  
  "Iżda naturalment," hi wieġbet.
  
  
  "Il-mara żgħażagħ." Hu indikat il-kamra tal-banju jew tal-anqas l-aħjar li jwassal għal dan. "Aħna kellna fit-jum ta'l-ivvjaġġar, u hi ma jista'jkun ukoll..."
  
  
  "Iżda naturalment," hija qalet, u titneħħa tagħha iswed miksi-kbira mill-ippurgar għolja li hobble fl-flimkien mal-president tal-kamra. Hi waslet lura mument aktar tard, jegħlbu. "M'hemm l-ebda waħda hemm," hija qalet.
  
  
  "Fejn l-infern huwa l-apposta...?"
  
  
  "Probabbilment id-dahar tal-bieb." Hi beda jħares lejn il-president fejn il-Franċiż ħares malware smug, bħal raġel li tkun kollox kostanti u mhux bil-għaġla li jitpoġġew flimkien. biċċiet flimkien.
  
  
  Ħlief li jien ma dan il-fiduċja li l-us għall-minuta. L-ebda wieħed ltqajna mill li l-president, u deher pjuttost kkritikat probabbli li Kristina jkollhom tax-xellug me għall-lejl minħabba każwali raġel. Mhux id-dritt li issa, xorta waħda. Tagħha injorati lilu.
  
  
  "Grazzi," huwa qal li l-mara, u malajr permezz tal-qasam. Meta missierha waslet għall-post fejn kellna tax-xellug l-dgħajsa, kien tkunx sorpriż biex isibu tagħha hemm, hija ċertament ma rritornaw għall-dgħajsa waħdu. Iżda meta huwa jkun ħares lejn l-mudlama port, hu jista'jagħmel skur forma riesqa mhux'il bogħod mill-Scylla. Kien żgħir dgħajsa bil-barra bil-mutur, l-pruwa tal-li mistrieħa kontra l-buq tal-sloop, u l-mod kif jixxengel u l-problemi, sibt l-impressjoni li kien ġie tax-xellug hemm biss ftit minuti ilu. Kif huwa jaraw, il-papa dawl glinted fil-kabina prinċipali twieqi, u ma kien hemm l-ebda dubju dwar dan.
  
  
  Qabbdet fis-dgħajsa, imbuttat ' il barra, u l-baħħru malajr kemm jista'jkun permezz ta'l-iffullar-port. L-ħoss tal-jolly jinstemgħu fil-rowlocks kien simili r-ragħda fil-widnejn tiegħi, iżda biss bħala I titwaqqaf jaħsbu mod li fgat l-ħoss, motorboat titħaffef mill mimmo. Ego wara kważi mgħarrqa me, iżda I tinżamm tagħha fil-kontroll u użata l-istorbju li jiksbu permezz ta'l-bqija ta'
  
  
  id-distanzi li Scylla.
  
  
  Huwa marbut l-pruwa, imbagħad telgħu fuq il quddiem il-gverta. Il-wiċċ kien niedja bl-dew, u kif I jistabbilixxu hemm, I jistgħu jħossu li nixxiegħa permezz tiegħi qmis. Hija ma jolqot me; I kien l-aktar ikkonċernati li Sergei ma jgħaddu l-plexiglass-ispezzjonar tkopri l-sess fil-quddiem tal-imnieħer tiegħi. Dan kien ifisser li l-bieb bejn il-kabini kien magħluqa.
  
  
  Dan infetaħ xaqq minn Luqa, grat li huwa ma kienx ippruvat li jiksru l-ego minn ġewwa qabel. Dan iffavorixxa sa b'mod sikur, u huwa żbarkat bejn iż-żewġ dejqa bunks hawn taħt. Il-fetħa magħluqa mill-ġdid, u kien naqas tiegħu-pass sakemm ewropea magħluqa. Huwa ressaq il-bieb, l-iċċekkjar il-Hugo fil-ċinturin fuq l-driegħ, u tpoġġi-widnejn tiegħu li l-irqiq tal-injam tal-panel.
  
  
  Jekk il-grieg kien aħjar, ont setgħu kienu kapaċi li tgħid dak li kienu jgħidu, iżda l-bniedem tal-kliem ħareġ malajr wisq għall-ont li jaqbdu aktar minn ftit frak tal-konversazzjoni. Iżda l-ego vuċi għamilha ċara li kien jheddu xi ħadd, u meta jinstemgħu Kristina tal-rewmatiżmu, ma kien hemm l-ebda dubju li dan kien. Huwa jinstemgħu l-ħoss tal-qawwi u l-permess fgat sider. I bdew jieħdu l-sikkina fl-naħa tiegħi meta l-ton tal-briks waqa'fuq il-quċċata tal-me.
  
  
  Huwa kompla permezz tal-fetħa li kellhom biss magħluqa. Fid-dlam, I tista'tara xejn iżda goff dell tagħfas l-isfel fuq me; fil-skomdi l-ispazju bejn l-tagħha bunks, I ma setgħux anke qlib għall jilħaq il-persuna. Għaġla tat-tewm nifs kważi fgat me, u tatni l-qawwa ta ' disprament. Huwa qabża sa bħal informazzjoni bil-bell fil-sarġ, jippruvaw ħawwad il-mniġġsa jinxtammu-bniedem barra lura tiegħu. Ego-mira laqat il-limitu baxx, u hu grunted ħafna bħala l-ego-idejn kienu għadhom taqbad-gerżuma tiegħi. Ego tiegħu hit tagħha mill-ġdid, u huwa beda jitfa tagħha f'waħda mill-bunks kif il-bieb iffavorixxa miftuħa.
  
  
  Id-dawl fil-kabina prinċipali kien dim, iżda wara l-total tal-dlam, hi kienet momentanju blinded. I kollha jistgħu ara kien id-dellijiet u glint tal-metall fl-ego tal-idejn. I bdiet lilu, iżda jien ma setgħux jilħqu lilu. Ma kien hemm l-tkessiħ ikklikkja tal-trigger qed jinġibed lura; I magħżula tal-madwar, li qed jippruvaw biex tiġbed il-bniedem fuq l-dahar bejn il-me u l-gun, iżda kont naf li kienet tard wisq.
  
  
  L-isparatura kien simili thunderclap fil-iffullar-kamra. I ffriżat għall-mument, jistennew li jħossu fejn I d ġew milquta. Iżda dan ma jikkawża l-uġigħ, lanqas ma l-bidu tnemnim li tippreċedi l-programm ta'daqqa serja. Meta huwa jkun ħares lura lejn id-dellijiet fil-bieb, huwa ra li kien xokkanti. Il-bniedem li kienu attakkati me maħlula qabda tiegħu, u l-I faqqgħet ħielsa, bil-għan għal l-aħħar.
  
  
  Hija kienet maqluba mill-gun fuq l-ego tal-driegħ u l-imbuttat lura mill-ego. Fid-dawl dim barra l-tieqa, hija rat Kristina, minn naħa tagħha is-sħab tagħha fl-ego tax-xagħar, ġbid ih b'kollha tagħha jista. Iżda fil-ġlieda tagħha ħielsa naħa tellgħu wara lura tagħha u laqat il-pitrolju lampa, iħabbtu tal-maternità.
  
  
  L-fjamma tal-likwidu mxerrda madwar il-mejda, imbagħad fuq il-gverta, ħmar il-bord lejn l-istati uniti fil-f'daqqa-dlam. Huwa imbuttat il-bniedem bogħod, jinjora anke Christine issa. Nar fuq vapur huwa probabbilment l-agħar ħaġa fid-dinja, speċjalment meta inti qed maqbuda stabbiliti hawn taħt u l-nar qed tintbagħat dritta l-tankijiet tal-gass.
  
  
  Tagħha qabad kutri minn mimlija u tefgħu ih dwar l-akbar ħruq iż-żoni; filwaqt li huma smouldered, tagħha daru fuq l-ilma fil-kċina-sink, imbagħad ducked fis-kbira mdendlin-kabinett u miġbud ' il barra tat-temp ġakketta li tarmi fuq l-oħra ħruq tikek. L-negozju kollu ma setgħetx tittieħed aktar minn minuta u l-half - inkella aħna tkun tilfet il-dgħajsa u possibilment-ħajja tagħna - iżda meta n-nar fl-aħħar nett jispiċċa dan, il-klijenti tagħna kienu għaddew. Huwa jinstemgħu tagħha tibda l-outboard-magna, ppruvaw li jitilgħu fil-kabina, iżda ħabat Christina.
  
  
  "McKee!" hi kien, tgeżwir-armi tagħha tiegħi madwar l-għonq. "Alla Tiegħi! McKee!"
  
  
  Ee taptap tnejn tagħha absently, jisimgħu il-qies tal-ħoss tal-magni. "Dak li ġara hawnhekk?"
  
  
  "Tagħha ... huma ħadu me madwar il-qasam. Il-bniedem kellu gun u l -"
  
  
  "Id-dritt." Hija kienet imbuttat ' il bogħod mill-ee, biss biżżejjed sabiex ikun jista ilwi l-isfel u l-kontroll il-gverta taħt saqajh. "Agħtini l-f, inti se?"
  
  
  Minkejja l-nar u l-konfużjoni, ma kienx hemm ħafna ħsara. Fortunatament, il-president li kien milquta mill-ewwel lott tal-ħruq tal-pitrolju kien kopert fl-mika; ftit mossi bil-rag se tneħħi l-tbajja. Il-gverta tal-pannelli li dam min-nofs ta'l-kabina kien dejjem imxarrab mill-tixrid tal-qiegħ tal-bastimenti l-ilma eżatt taħt, u huma biss l-żebgħa kien jinħarqu. Wara li tagħmel żgur li xejn ma kien smoldering abbord, Saint na Cake daru fuq.
  
  
  "Jagħmel apoloġija," qal ftit. "Peress li l mis-soltu huma marret, ħsibt li jkun l-aħjar biex tagħmel żgur li aħna ma daqqa qabel nibdew tistaqsi mistoqsijiet."
  
  
  L-girl nodded ħafna, kap tagħha miel.
  
  
  
  l-ispallejn tagħha meta kienet seduta fuq il-port tal-ġenb sodda. "Jien nifhem."
  
  
  "Inti trid tgħin me issa?"
  
  
  "Jgħinek?"
  
  
  "Aħna mhux se tieqaf hawn illejla, għasel. Ejja mmorru ssib xi oħra tal-baċir-jekk inti tixtieq li jbaħħru kollha bil-lejl mill-ġdid."
  
  
  "Oh, Alla, l-ebda, McKeel." Hi koperta-wiċċ tagħha bl-idejn tagħha. "Hekk ħafna..."
  
  
  "Ukoll, ma jintlewew issa. Ejja mmorru. Jiksbu l-dgħajsa tal-pruwa u jorbtu lill-poppa I filwaqt li tibda l-magna."
  
  
  Fl-mod, kien ikun aħjar li jbaħħru bogħod bil-lejl, iżda l-I kien tal-bidu biex tikseb anke crazier dwar din l-operazzjoni. Jekk dawn riedu li joqtlu jew jaqbdu us, huma jistgħu jagħmlu dan. Speċjalment fl-ibħra internazzjonali. Hekk forsi post ieħor għall-bqija tal-lejl se jkun biss bħala mingħajr periklu. Xorta waħda, l-wkoll għajjien.
  
  
  Aħna sabet-baċir fuq it-tarf ta'barra tal-port, marbuta sa, u l-lest tindif. Aħna inserit ieħor tad-dawl fl-għomor, u filwaqt li Kristina naddaf il-blu, ont ċċekkjati bir-reqqa l-bqija tal-kabina, l-ikklerjar bogħod l-fdalijiet tal-ħġieġ miksur u jikkoreġu l-iżbalji. Hija kienet misjuba mill-pistola li kienu ġew maqluba minn madwar il-bniedem driegħ, qodma .32-kalibru die għal jimteddu mal-ċiklu ieħor fil-quċċata tal-kpiepel. Inutli, iżda I poġġih fuq l-ixkaffa fil-kċina fil-każ biss.
  
  
  "Inti ma tistax titlob xi mistoqsijiet," Christina qal ewwel.
  
  
  "Jien kont qed jistennew għalik."
  
  
  "Dak li tixtieq me li tgħid tagħha?"
  
  
  "Forsi xi ħaġa sess ġara."
  
  
  "Jidher bħal din... stupid."
  
  
  "Stupid?"
  
  
  "iva. Għandek tara, il-bniedem ma ' l-gun qabad me fil-qasam. Rude-persuna, l-ebda aħjar minn buli, inti taf? Huwa u liċ-ego magħmula me jmorru lura lejn id-dgħajsa..."
  
  
  "Għaliex le? U għaliex hawnhekk?"
  
  
  "Votazzjoni li hekk stupid. Dawn ħasbu li kienu sinjuri Amerikana, mdendlin madwar tfittex għall-dgħajjes li jixtru. Dawn ħasbu li kellek ħafna flus moħbija fuq il-bord, u li ppruvaw jiksbu me biex jgħidulhom meta ... ukoll ... inti wriet . "
  
  
  Tagħha, ħares lejn agħlaq skeptically. Hija qieset bħala jien daqs qatt qabel, u ma tax-xagħar tagħha jinġibed stabbiliti fil-quddiem tal-wiċċ tagħha, hi suġġerita s-simpatija u serħan il-moħħ karezzi. Meta I ma jgħidu xi ħaġa, hi ħares lejn me. "Dak tal-up, McKee?"
  
  
  "Xejn," qal, kważi konvinċenti lili nnifsi. Jista ġew veru, wara kollox. U għaliex ma Nl oħt Zenopolis għandek jkollha dawn l-logħba diffiċli miegħi? I ġestiti simpatetika tbissima. "Ukoll, huwa minn issa. Jien naħseb li waħda minnhom hija differenti. Kif inti tħossok?"
  
  
  Bil-mod, ee gol saqajh u hi imbuttat xagħar tagħha barra tal-wiċċ tagħha. L-aktar n-nisa jkollhom diversi sigħat fil-sbuħija salon biex jinkiseb l-istess bidliet fid-dehra.
  
  
  "Bħal nightcap?" qalet, u tbissem.
  
  
  Ma kien hemm l-brandi fuq il-bord, u l-flixkun tal-bourbon huwa d misjuba F'ateni. Deher simili żmien tajjeb biex tikseb din il-mifthiema.
  
  
  I talab, iż-żamma sa iż-żewġ fliexken.
  
  
  "Ah! Inti għandek bourbon!" L-għajnejn tagħha danced fil-dim-dawl.
  
  
  "Ma tgħidli inti tgħallmu xi ħaġa differenti minn dik Amerikana ensign."
  
  
  "Aħna jitgħallmu ħafna minn l-Amerikani." Hi sib l-isfel fuq il-dojoq benniena biswit l-president u l-ħares lejn me. Gerżuma tiegħi kien xott u l-I meħtieġa x-xorb.
  
  
  Wara li tieħu ftit b'saħħithom sips, hi taptap tnejn l-benniena li jmiss tagħha. "Joqogħdu bilqegħda, McKee."
  
  
  I magħmula. Naħa tagħha mistrieħa każwali fuq il-koxxa, u l-tagħha kessaħ sħana deher li jitfa permezz ta'l-irqiq skur blaws kienet liebes. Huwa approvat gerżuma tiegħu.
  
  
  "Il-leħen... Paxos".
  
  
  "Iva," hi murmured, u ħadu żmien twil, bil-mod sip.
  
  
  "Issa," qal.
  
  
  Hija kkuntattjat lill me fil-mock sorpriża. "Immedjatament?"
  
  
  "iva. Inti wiegħed. Dwar il-kuntatt mal-Alex."
  
  
  Hi t'attivitajiet għall-mument, imbagħad bil-mod ħadlu-kap tagħha. "Għandna? Issa?"
  
  
  "Dak li l-aħjar ħin?"
  
  
  "Oh ... għada?" Hi mċaqalqa aktar mill-qrib li jilgħaq, u b'xi ftit buttuni fuq il-quċċata tal-qmis tagħha rnexxielhom jaslu tneħħew. Bnin-laħam ffurmati fil-toqba, u l-naħa tax-xellug tiegħi żdied minn jeddha bil-mod tat-tazza tad-sider li kien ppressata kontra tiegħi fis-sider. "Iva," hi nifs.
  
  
  "Dak ħażin miegħek?" I talab tagħha. "Is-lejl inti kellha verġni, illum int ġdid mill-ġdid."
  
  
  Hija ma jirreaġixxu I kif mistenni; l-għajnejn tagħha baqgħu titbaxxa kif hi ħadet-naħa tiegħi u mqiegħda fuq is-sider. "Ma tipprova tifhem me dritt bogħod, McKee. L-fiduċja me. L-fiduċja tiegħi moħħ."
  
  
  "L-moħħ?"
  
  
  "Għada, McKee. Iżda issa... " ieħor buttuna miftuħa, imbagħad oħra; fl-istess ħin, hija inklinata bil-ħerqa u bil-mod ppressata xofftejn tagħha għall-mini. Għal issa, il-mistoqsijiet ġew li tkun insejt tieħu.
  
  
  Ilsien tagħha darted għall-mini, l-esplorazzjoni, li tilħaq. - Naħa tiegħi niżel ġewwa
  
  
  fis-tiegħi blaws, ħassejtni beżżula tagħha jikbru u harden taħt il-swaba tiegħi. Hija gasped, imbagħad jiżżerżaq naħa tagħha isfel tiegħi fil-koxxa. L-interess tiegħi kien ovvju, u hi giggled fil-fond fil-gerżuma tagħha.
  
  
  Timbotta lura qmis tagħha, huwa kienet l-ispalla tagħha, il-fond dellijiet mixquq, wieħed tas-sider, allura l-oħra. Imbagħad ont, u l-I jinġibed lura biex tħares lejn tagħha u jammiraw tagħha; bżieżel tagħha kienu għadhom u miftuħa, kemmxejn miżjuda, kif jekk dawn kienu qed jaslu għand għalija fil-ħalq tiegħi. Christina tal-ġenbejn mċaqalqa bil-mod, u l-naħa tagħha jiżżerżaq fil-qadd tal-pants tiegħi. Il-ħajja tagħha ġie miġbud fil li tagħti tagħha ftit aktar l-ispazju, u hija ħadet vantaġġ sħiħ minnu ...
  
  
  Ma tistax titlob kif me I ġestiti itfi-kabina-dwal - il-persuni fuq il-dgħajsa huma tant kkritikat-prestazzjoni huma biss feġġ fil - u biddel il-president u l-bankijiet fis-sodda, iżda l-mumenti wara konna mikxufa flimkien, il-ġisem tagħha ppressata kontra tagħha. mill-sieq li l-ispallejn. Aħna esplorati ieħor oħra ma tikber l-ġuħ, u l-ilsien tagħha kienet okkupata u deft; u mbagħad, biss meta ħares bħal konna kemm se tisplodi mill li insistenti-xewqa, hi fetħet lili.
  
  
  Hija gasped meta l-I imbuttat tagħha bil-mod; qalet xi ħaġa li ma tifhimx u ppruvaw iġbed me aktar profonda. Huwa missielta Rivnenskaya biss biżżejjed li juru li kien responsabbli, u mbagħad bdiet fit-tul, movimenti bil-mod li ppenetrat aktar profonda ma'kull puplesija. Hi neħħiet tagħha saqajn u mgeżwra madwar tiegħi lura, bl-iskossi ġenbejn tagħha biex jilħqu tiegħi tiżdied l-isforzi. Hija bdiet moan, ġbid me tagħha b'tali mod li hi jista kiss me bil-żieda ferocity bħala movimenti tagħha saret aktar mgħaġġla u aktar netika.
  
  
  Meta ma, hija ħolqot il-kap tagħha lura, għajnejn u tal-ħalq miftuħ, l-idejn tagħha jaqbdu l-ispallejn tiegħi, ġenbejn tagħha tħoss bħal pistuni. Deher li aħħar dejjem, reċiproku tagħna sighs taħlit bħala tiegħu splodew ġewwa agħlaq, u meta fl-aħħar konna kemm eżawriti, ont jistabbilixxu helplessly madwar agħlaq, konxji tal-bnin dgħjufija u slickness ta ' l-għaraq-mxarrba tal-wajer. Kien żmien twil qabel tkellmet.
  
  
  "McKee?" qalet fil-vuċi hoarse.
  
  
  "Iva?"
  
  
  "Grazzi."
  
  
  Tagħha, chuckled. "Grazzi"
  
  
  "l-ebda. Inti ma tistax tifhem." Ma kien hemm l-stramba nota tar-riżenja fil-vuċi tagħha.
  
  
  "Jippruvaw me."
  
  
  Hi ħadlu-kap tagħha. - "Le, ma nista'ngħid."
  
  
  "Dak li?"
  
  
  "Dak li nixtieq."
  
  
  Hija kienet mixi fil-ċrieki mill-ġdid, iżda I missielta tiegħi l-irritazzjoni. - Ġisem tagħha kien parzjalment rrumblati off agħlaq, iżda hi clung mal-sorprendenti s-saħħa.
  
  
  "L-ebda mod! Ma jħallu me!"
  
  
  "Jien mhux se kullimkien. Huwa triq twila sakemm nightfall, Kristina." Huwa milħuq matul l-tarf tal-qiegħ, misjuba tal-ħġieġ fuq l-art, telgħet ego tiegħu, u ħadet fit-tul glop tal-bourbon. Bħala l-likwidu nixxa fl-gerżuma tiegħi biex l-istonku tiegħi, stajt diġà tħossok qawwa tiegħi jirritornaw ...
  
  
  "Iva," hi nifs, u laħaq għall tagħha tal-ħġieġ u l-irfigħ-kap tagħha li tieħu sip. "Dan huwa tagħna bil-lejl, u jien jibżgħu li ser tkun l-unika waħda, McKee."
  
  
  Kienet id-dritt, kemm hu d sab hekk kkritikat malajr, iżda anki Christina ma kinux jafu kif id-dritt kienet.
  
  
  
  
  
  
  It-tnax-il-kapitolu.
  
  
  
  
  
  Dawn kienu qed jistennew minna F'korfù, miftuħa għal kannella Mercedes pparkjati b'mod prominenti fuq l prinċipali baċiri. Iż-żewġt irġiel, indistingwibbli mill-lbies skur u l-kpiepel li ħa l-aktar tal-wiċċ tagħhom, sib u t'attivitajiet impassively bħala Kristina u tlaqt tul il-moll, ftit tal-baħar l-turisti, kemm eżawriti mill-lejl tal-imħabba u twil, bil-mod, qatt qabel l-dehru-vjaġġ bil-baħar. xi sejħa hija l-isbaħ ta'l-gżejjer griegi.
  
  
  Aħna għażel post għall-jibqgħu fil-parti tat-tramuntana tal-port, ' il bogħod mill-splussiv u miżgħuda fil-ċentru. Fuq & nb, kullimkien ħarisna, ma kien hemm l-dgħajjes tad-daqsijiet kollha u t-tipi, ċkejkna mill-qlugħ lokali dgħajjes tas-sajd għall-oċean enormi jottijiet. L-xemx filgħaxija jitfgħu dell twila kif aħna mixi passat ir-ringieli tas-posti tal-bejgħ nattiva tal-ħwejjeġ, ġojjellerija, l-art, u l-mod ta'l-ikel li imħallta ma ' l-mielħa tal-arja u l-vagi jidher biċ-ċar tal-muntanjużi-kampanja li issa kienet tinħass sew fuq il-belt. Skuters hummed, bejjiegħa tal-għajjat, u l-mużika injorat permezz tal-jiftħu l-bibien ta'l-oħra pubbliċi stabbilimenti tal-catering. Konna biss li jkollna fis-parti l-atmosfera meta Mercedes mmarkati tagħha.
  
  
  Huwa qabad tagħha driegħ warningly, tħeġġeġ tagħha biex iżommu li jiċċaqalqu mingħajr l-tkissir tal-lenti. Fl-ewwel hi ma wieħed jifhem, iżda meta hija rat il-karozza, hi tensed; jinġibed tagħha'l quddiem.
  
  
  "Ma nħarsu lejn dawn. Żomm jiċċaqilqu."
  
  
  "Iżda... kif ma huma jiksbu hawn? Hu is-sewqan tal-karozzi?"
  
  
  "Hemm huma l-laneċ, ma jkunux hemm?"
  
  
  "Ah. Iva. Imma għaliex dawn huma sempliċi... seduta hawnhekk?"
  
  
  "Aktar importanti, kif ma kienu jafu konna se jkun hawn?" Aħna kienu kważi biswit l-karozzi. L-irġiel ġewwa bil-mod dawwar l-kapijiet kemm aħna jaraw.
  
  
  mimmo għadda, iżda l-espressjoni ta ' ih tiffaċċja ma nbidilx.
  
  
  Kristina shrugged resignedly. "Kulħadd niġu għall-F'korfù. Jew... ma inti tgħid Tom fil-matematika fejn inti mikrija l-dgħajsa?"
  
  
  Ont, maħsub għall-mument. "Huwa possibbli. Mill-inqas I qal tagħha I d probabbilment jmorru tat-tramuntana."
  
  
  "Għandek qal-uem?"
  
  
  "Dan ma setax ikun evitat. Huwa ried li tkun taf fejn kien se jmorru, u jekk I qal tagħha jien ridt li kruċiera l-Cyclades, huwa għandu jaħseb li kien stramb."
  
  
  "Għaliex huwa li?"
  
  
  "Ħarsa lejn il-mappa. Pyrgos fis-sala huwa'l bogħod mill-Baħar Eġew; dan jagħmel aktar sens li l-kera dgħajsa f'piraeus jekk tiegħu ppjanati li jmorru hemm."
  
  
  "Naturalment. U dawn il-persuni... setgħu kienu l-waħda li ppruvaw biex jiġi evitat dan?"
  
  
  "Uh-pe. U probabbilment tintuża l-waħda li kienu oriġinarjament se tieħu. Biss li ma tistax tagħmel ħafna sens jew." Li mhux hekk. Jekk dawn kienu qed jużaw Latina, u minn issa I kien konvint li l-ebda kwistjoni dak Ed qalli, għandu jkun hemm ġew tnixxija x'imkien, għaliex kienu jippruvaw iżommu-istati uniti fil-Pyrgos? L-unika rewmatiżmu I kien li jekk aħna kompliet-vjaġġ bil-karozza, ikun aktar faċli li ssegwi l-istati uniti. Ma kienx sodisfaċenti ħafna rewmatiżmu.
  
  
  Kif aħna mixi aktar wara l-Mercedes, huwa mexxa l-tifla żgħira kjosk fejn l-isturdament-wiri tal-ikkulurit xalpi kien seduta. "Wieħed jixtri," qal. "Xtrajt tnejn, iżda ħu l-ħin tiegħek."
  
  
  Waqt li hi kienet l-ġbir tagħha tat-tagħbijiet tagħha tondi qodma'kuljum kien kuntenti li tħares madwar l-moll. Il-persuni fil-Mercedes ma jiċċaqlaq, iżda dawn ma verament jolqot me; huma magħmula lilhom infushom-hekk jidher li kien I żgur li għandu jkun hemm l-oħrajn. Iżda ma kien hemm l-tali okkupata, kontinwament li jiċċaqilqu tal-folla li kien kważi impossibbli li pick minn xi ħadd li ħares anki ftit suspettużi; kien hemm peress li ħafna Ewropej fid-dlam jaqdi bħala jgħajjat lebsin-turisti, u l-ċansijiet tal-konstatazzjoni tal-bniedem li kellhom jinqatlu sieħba tiegħu fil-kamra tiegħi kienu pjuttost kkritikat lassi.
  
  
  U l-ġurnata kollha, Kristina evitati tiegħi mistoqsijiet dwar tagħha kuntatt mal-Alex.
  
  
  Meta hi qabad l-par ta xalpi, aħna imxiet fuq. Meta kienet ħafif miżmuma mill-ee tal-naħa, it-tfajla minħabba.
  
  
  "Dak li huwa?"
  
  
  "Għalija... jien naħseb li jkollna-friża."
  
  
  "U...?"
  
  
  "Jien naħseb li dan iż-żmien." Hija ħadet-naħa tiegħi, mdawwar tiegħi tal-polz, u ħares fl-għassa tiegħi. "iva. Għandna biex imorru."
  
  
  "Ħsibt li ma tkunx sa l-għada."
  
  
  "I għandek tagħmel dan llum... jistabbilixxu kuntatt".
  
  
  "Iżda ma konniex anke suppost li jkun hawn llum."
  
  
  "Iżda aħna." Tbissima tagħha kien ġenwina u wisq smug li jixirqu me.
  
  
  "Int hekk ftit kelba." Ont kien id-daħk. "Għandhom immorru?"
  
  
  "l-ebda. Aħna ser tieħu taxi." Hi indikat qabel għal okkupata kantuniera fejn wiesgħa toroq wassal mill-moll fil-belt. "Għandu jkun hemm madwarhom."
  
  
  Darba aktar hi ħalli me jmorru liberament; huwa mistenni aktar l-evażjoni, iżda issa hi għandu jkollhom jittieħdu me tagħha wara kollha. Huwa ma jgħidu xi ħaġa, iżda miżmuma ħielsa tiegħu naħa tax-xellug tiegħu fis-sider, u l-Hugo snuggled assigurata fil-ċinturin.
  
  
  Ma kien hemm l-nofs tużżana taxis pparkjati fil-kantuniera fil-quddiem tal-kbira, huwa talab l-qodma tal-lukanda li ħares bħall-restawrata fdalijiet ta'l-griegi tal-tempju mal-tarnished irħam-faċċata. "Kwalunkwe partikolari waħda?" I talab kif aħna avviċinat il-kantuniera.
  
  
  Christina titwaqqaf, magħluqa tagħha għajnejn, u xejru tagħha l-indiċi tas-swaba fil-ċirku żgħir, imbagħad bil-ponta. "Dan wieħed," qalet, il-ftuħ-għajnejn tagħha mill-ġdid.
  
  
  Kien trab qodma Ford, misjuqa minn mtaqqba sewwieq li kien busily ġbir tiegħu snien u l-jinjora għoljiet artifiċjali li fiha. Bosta sewwieqa oħra kienu bil-wieqfa fuq il-ġenb tat-triq qrib il-karozzi tagħhom, ċediex u gesturing, iżda Christina swam passat biex tiftaħ il-bieb lura ta'l-għażla tagħha. L-burly-bniedem wara l-rota sorveljata qalbhom; deher simili hu ma tridx tieħu-passiġġieri fil-livelli kollha. Hija għandha tkun xufier tat-taxi madwar New York, ħsibt bħala I segwita Kristina fl-moffa tal-karozzi.
  
  
  Ix-xufier ma ħarsa lura, iżda ffirmati u qalbu ħafna fl s-sede tiegħu. Kristina inklinata bil-ħerqa u qal xi ħaġa malajr bil-grieg. Huwa nodded qalbhom, beda l-magna, u poġġih fil-tagħmir.
  
  
  Wara l-U-turn, għamilna mod tagħna permezz tal-dens tat-traffiku fuq wiesgħa triq; malajr hija ristretta, u l-ringieli ta'eleganti-ħwienet tat-mod għall-blokk tal-ben-djar mibnija maġenb l-ideat tal-kessaħ courtyards u enormi blind faċċati. Iswed miksija mara riding qodma għandu avviċinat-istati uniti, jinjora l-traffiku wara Agħlaq. Kif aħna għadda, is-sewwieq-larvi l-tieqa u muttered xi ħaġa; I ma kellhomx bżonn li tkun taf il-lingwa li wieħed jifhem dak li kien qal.
  
  
  L-triq beda jiżdied b'mod qawwi; il-djar kienu aktar il-bogħod mit-triq
  
  
  u rajna jilagħbu t-tfal fil-trab tarzni, it-tiġieġ-tnaqqir fil-art, nondescript-klieb wisq indifferenti biex tagħmel aktar milli jneħħi l-kapijiet tagħhom u jaraw li tgħaddi karozza. Hekk il-belt kienet wara l-us, u l-witta t-triq tat-mod għal lixxi tal-ħmieġ tat-triq li bil-mod beda l-riħ'il quddiem u lura fuq wieqaf, tas-siġar-koperti għoljiet.
  
  
  Aħna mr fis-silenzju sakemm aħna laħaq il-linja. Is-sewwieq naqas kif aħna avviċinat żgħir masġar ta'siġar li mdawra dak li dehru simili tempju jew possibilment-qabar. Fi kwalunkwe każ, dan kien mdawra mill-abjad tal-irħam, bil-kolonni fl-quddiem, appoġġjat minn skulturi bil-baċin fl-quddiem li ħares bħal għasafar tal-banju. L-taxi-sewwieq għadda mimmo, imbagħad għamel sharp dawra tax-xellug u waqaf fl-żgħar intersezzjoni.
  
  
  "Ah, dak sabiħa!" Christina exclaimed.
  
  
  Minn fejn konna pparkjati, nistgħu naraw il-belt kollha u l-port taħt il-us bħal stampa postcard fl-dawl tad-deheb, iżda ma kontx interessati fil-opinjonijiet sabiħ f'dak il-mument. Tagħha inklinata li jgħid li Christina. "Huwa jitkellmu bl-ingliż?"
  
  
  Hi shrugged tagħha l-ispallejn. "Jien ma nafx."
  
  
  I ħa ċ-ċans tagħha. "Dan... post?" Kien imdejqa; kien l-infern tal-post għal kwalunkwe kuntatt. It-triq ma kienx okkupata ħafna, iżda l-round-vjaġġ tat-traffiku kien pjuttost kostanti.
  
  
  Filwaqt li tkellem lit-tfajla, hi nnotat li l-taxi-sewwieq kien bil-mod ddawwar li tħares lejn l-istati uniti. L-toothpick kien għadu fil-ħalq tiegħu, u huwa tbissem bil-mod.
  
  
  "Hekk," huwa qal. "Huma mibgħuta inti. Inti ma tfittex il-inqas ftit differenti fl dawn is-snin, Nick Carter."
  
  
  
  
  
  
  It-tlettax-il-kapitolu.
  
  
  
  
  
  Qabel ma tista'tgħid xi ħaġa, huwa maqluba l-karozza, miġbud ' il barra fuq it-triq, u kontinwu dwar il-mod tiegħu. Christina ħares kif sorpriż kif kienet. Hi mbuttat-naħa tiegħi sewwa, tluq miftuħa b'għonq fuq id-dahar tal-sewwieq tal-ras.
  
  
  "Al -" hi bdiet, iżda I imsikkta tagħha bil-ħarsa.
  
  
  "Iva, huwa me." Is-sewwieq kellhom jittieħdu barra l-ċatt mżewqa-pak kien liebes; l-għan tiegħu kien wiċċ, iżda issa huwa sib aktar indaqs wara r-rota, u anke fid-dahar, u l-ħmistax-il sena wara huwa jista'ara l-barri-qawwa tiegħu fl-għonq u fl-ispallejn. "Naxos". Huwa msemmi l-is-sena u l-xahar. "Inti u l-me, Nick. Mimlija fil-grotta. I twaqqaf pjan tagħha, inti jisparaw il-bniedem li kien se joqtlu me. Xorta waħda, liema huma se jagħmlu mal li l-tifel attakk tal-baħar meta inti tressaq ego lura lejn il-Ġermanja?"
  
  
  I ma risposta. Mhux fuq corkscrew tal-ego, xorta waħda. "Nixtieq li tikseb l-aħjar-ħarsa fil-wiċċ tiegħek," qal bir-reqqa.
  
  
  "Naturalment. Pjuttost malajr aħna ser tkun fejn aħna ser, u mbagħad I jduru madwar. Ħmistax-il sena, l-età tagħha mibdula, id-dritt?"
  
  
  Huwa diffiċli li wieħed jgħid. Kull I raw meta aħna kellha din il-logħba tal-kamp ta'taħriġ kien tqal wiċċ mal-soltu iswed kaċċa nisa. L żgur li mhux mistenni li ssib Fuq Zenopolis fuq kantuniera tat-triq fl-ċentru tal-F'korfù, u l-użu żgur li mhux llum.
  
  
  "Jien ser jgħidulek. Fejn ninsabu għaddejjin?"
  
  
  "Inti u l-oħt tiegħi se jiġu wara xarba fil turistika-post mhux'il bogħod minn hawn. Ħafna sensazzjonali-għan, l-Amerika bil-bar u martinis -. daiquiris. Inti xorta simili bourbon, Nick?"
  
  
  I mfakkar storja li pilota fil-bidu tat-tieni Gwerra Dinjija kien qaltli dwar kif l-ego ġie maqtul l-isfel fuq il-Ġermanja, u meta kien meħuda għall-interrogazzjoni wara li kien maqbud, il-bniedem madwar il-mejda mill hu qal em xi ħaġa dwar stess, anki jekk kien li tkun insejt tieħu.
  
  
  "Jien jisimni Daniel McKee," qal bil-kalma. "Tagħha jott sensar huwa minn Portland, u daiquiri ħsejjes tassew tajba."
  
  
  Is-sewwieq l-qima b'entużjażmu, shrugged enormi tiegħu l-ispallejn, u titħaffef off madwar l-toroq, u t-triq bdew-tluq mill-ġdid. Huwa ma jgħidu xejn sakemm aħna miġbud ' il barra fuq il-arbuxelli-oskura awtostrada li wasslu direttament għal baxx, il-kbir restaurant li kien kważi moħbija mill-triq. Aħna waqaf fil-quddiem tal-dlam, skur-po, u bħala akkompanjatur beda jistabbilixxi l-passi kollha lejn l-istati uniti, is-sewwieq daru għalija. Huwa tbissem, li juru l-differenza kbira bejn l-ego tiegħu quddiem tal-snien.
  
  
  "Jien kont qed tistenna għal nofs siegħa. L-ebda aktar minn dan. Għandek kbar bil-lejl qabel int."
  
  
  L-akkompanjatur fetħet il-bibien; Kristina u l-sibt u marru ġewwa. Xandru, li sa dak iż-żmien kien deċiż li l-I jista kif ukoll sejħa ego li, kienet żbaljata dwar il-guy mill-terrazzin koperti li sporġut fuqhom l-inklinazzjoni fuq il-ġenb ta'l-ristorant. Xemgħat flickered fil-windproof detenturi fuq kull tabella, u fid-dlam ġbir, l-ilma ferm taħt mdawwar għal shimmering riċettivi-kiwi, li ddawwar pewter u mbagħad gradwalment ddawwar l-iswed. Minn fejn aħna sib, id-dwal tal-belt kienu inviżibbli, iżda kien hemm mijiet ta'dwal ċkejkna fil-port, bħall-grupp ta'fireflies. L-ebda wieħed kien jitkellem madwar l-istati uniti, u ma naħsibx Kristina titħallas l-ebda attenzjoni għad-dehra tagħha fil-livelli kollha.
  
  
  Alex kien stennija għall-us fid-daħla. Konna lura fit-triq qabel ma tkellem.
  
  
  "Inti xorta dubjuż
  
  
  Dak li jien, Nick Carter? "
  
  
  "Biss ftit," I ammessi.
  
  
  Tajba. Jien javżak inti, in-nies tiegħek ma anki ħjiel li inti kienu se jilħqu me. Tajba l-assigurazzjoni; jekk inti ma dehra Alex Zenopolis, li għandhom ikunu jafu iżda inti, april?"
  
  
  "Iva."
  
  
  Huwa qalbu fil-sede fil-quddiem tal-istati uniti. "Kristina, oħt tiegħi. Sempliċi, l-ftit jitkellmu miegħek. I biss ftakar li inti bħala ftit tifla."
  
  
  Hija qalet xi ħaġa li l-uem fl-iht. Huwa beda jidħaq.
  
  
  - "Le, aħna jitkellmu bl-ingliż. Aħjar għall-Nick, april?"
  
  
  I kellhom biex jieħdu r-riskji għall-waqt. "Id-dritt, Alex. X'għandna nagħmlu li jmiss? Għaliex inti hawnhekk issa?"
  
  
  "Fl-posta tagħna tan-negozju, aħna ma jeħel mal-eżatt l-iskeda. Ftakar, aħna stenniet għal dawk il-kuntrabandisti għal tlett ijiem?"
  
  
  "Iva."
  
  
  "Sabiex I għandu jkollhom tax-xellug għal-Albanija kuljum qabel. L-ebda ftehim kbar; konna suppost għall-vot sabiex jilħqu l-għada. Fl-istess post, fl-istess ħin. Ftit Christina, hi ma tkunx taf xi ħaġa, ma hi, Oħt?
  
  
  "Dan huwa reali."
  
  
  "Aħna ma titlaq dal-lejl?" I talab tagħha.
  
  
  "l-ebda. Inti u l-oħt tiegħi, inti se tlesti tiegħek ftit rumanz bil-lejl kbar fuq il-belt. Inti żfin, tiekol, inti jżommu l-idejn, u l-għada li inti tgħid diqa sanzjonijiet kif inti jbaħħru bogħod u l ftit student prospetti għall Ateni. bil-ftit maqsuma tal-qalb. Mhuwiex dak id-dritt? "
  
  
  Dan kien dak li kelli fil-moħħ. Fil-każ aħna kienu żbaljati dwar jiġu segwiti, l-idea kienet li l-qasir il-ġdid bħala l-kredibbiltà kemm jista'jkun.
  
  
  "Dak li qed tagħmel fil-frattemp, Alex?"
  
  
  "Jien jiċċaqilqu l-tnejn inti minn post għall-post illejla. Imbagħad I jirritornaw inti għall-dgħajsa tiegħek. Inti uri me fejn huwa ankrat." Jien ser imorru fuq il-bord qabel il-bidu u l-ebda wieħed se tara me. Tagħha klandestin, id-dritt?"
  
  
  "Kif inti se tagħmel li?"
  
  
  Huwa shrugged. "I jgħum. Naf kif tkun bħal ħut-mod fil - & nb fid-dlam".
  
  
  Huwa kien siekta għall-waqt. Aħna għadda ż-żgħar temple; diversi karozzi kienu pparkjati fuq l-osservazzjoni tal-gverta opposta, u wieħed ftit sib id f'id quddiem il-pilastri. I envied minnhom; Christina tal-naħa kien kesħa fil-minjiera.
  
  
  "Kif tista'tikseb dan l-taxi?" I talab tagħha.
  
  
  "Jien għandi l-kuntatti issa, oħra tiegħi waħda. Hemm oħrajn dwar din il-gżira ma nistgħux-fiduċja. Tixtieq tkun taf aktar?"
  
  
  "I qal tagħha. l - ebda.
  
  
  Tajba. L-ebda problema?"
  
  
  "Nittama le."I kien l-bogħod minn sodisfatti, iżda I tinżamm tiegħi id-dubji għall-lili nnifsi.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Dan kien il-lejl skur tal-ċelebrazzjoni huwa d qatt kienu. Aħna kellu pranzu fil - "Pavileon" barra taħt trellised-dwieli tinjora tal-gżira aktar esklussiva-bajja. Aħna kielu awwisti meħuda ħaj madwar l-ilma fil-ih-gaġeġ biss ftit saqajn mill-president tagħna. Sergei kien baxx, il-folla kien qawwi, u kulħadd jaf dan. Hi jaf mill-inqas żewġ film-istilel, inklużi l-attriċi kienet fl-imħabba bħala żagħżugħ. Dawn is-snin aktar tard, hi ħares anke aħjar mill-qrib-up minn hija ma imbagħad.
  
  
  Aktar tard, aħna marru għall-album fil-Palazz tal-Lukandi, fejn hu unwillingly whirled mal-Kristina fuq id-dance floor. Kien hekk mwaħħla fil li ma jimpurtax dak li aħna ma, iżda anke f'dan il-folla l-girl attirat aktar minn is-sehem tagħha ta'l-attenzjoni maskili. I ma bħal din, iżda mhux għall-soltu raġuni; ma kien hemm l-sens tal-kkontrollati disprament tagħha fil-movimenti u tal-espressjoni, kemm jekk hi kienet jisimgħu l-ħoss tal-diżastru. Xi ħadd li ħares mill-qrib fil-tagħha tista'taħseb li hi kienet fuq xi tip ta ' mediċina, iżda ont jappartjeni għal minnhom, li ma tkunx wisq mhux tas-soltu fil dan il-folla.
  
  
  Ma kien hemm l-post ieħor, u l-aktar diversi wara li, dejjem mal-bla waqfien Alex-sewqan us madwar il-belt bieżla. Darbtejn kienet mmarkati bil-kannella Mercedes, iżda ma jolqot me ħafna; kienet riedu minn osservaturi oħrajn. Ftit drabi I kien fuq il-ponta tal-twissija Nl, iżda dan il-persuna li tant kien kunfidenti u, I distint mfakkar li, sabiex kkritikat kapaċi li I iddeċieda li jżomm l-kwiet. Kien id-dritt u l-ħażin.
  
  
  Fil-żewġ nofs in-nhar fil-għodu, Alex ħabbret li kienet il-ħin li tmur għall-dgħajsa. Aħna kien fuq il-mdawwal sew moll filwaqt li Eto mogħtija wad tal-karta tal-flus tagħna "- sewwieq" u talab lill-ego li jiġu lura fil-għodu. Żagħżugħ stennija fl-dgħajsa kien jaraw us disinterestedly, mis-soltu aħjar.
  
  
  - "Le," Alex-larvi. "Għada I ser tieħu tagħha madwar il-gżira biex żjara tiegħi omm."
  
  
  Tajba. Hemm fatturi oħra, wisq."
  
  
  "Iva." Huwa għamel deliberatament offensiv juru l-għadd tal-flus, grunted, u appoġġjat mill-bogħod hekk mgħaġġel li kelli li jaqbżu il-mod. Kristina u l-I jaraw hu issuq bogħod, imbagħad tbissem ruefully fuq xulxin kif aħna telgħu fuq il-bastiment mill-port tal-bar.
  
  
  Fil-qasir il-vjaġġ, għamilna
  
  
  xiri fil-mall, l-aktar għall-lackey-mixi warajna.
  
  
  "Huwa tant kienet ħażina," Christina qal.
  
  
  "Id-dritt, imbagħad. Kien bil-lejl tajba xorta waħda, ma kienx ikun?"
  
  
  Fl-rewmatiżmu, hi kienet me bil-mod fuq il-ħaddejn u mbagħad bl-aktar passjoni, eżatt taħt il-geddum tiegħi. "Iżda," qalet sfortunatament wara filwaqt li, " aħna mhux se jkollhom bżonn li għada xorta waħda. Meta ma it-titjira tiegħi titlaq? Fil-żewġ?"
  
  
  Waħda filgħaxija, hi wieġbet il-telefon u mdaħħla tal-biljett għall-vjaġġ bir-ritorn lejn Ateni. "Nixtieq inti tista'toqgħod jum ieħor jew hekk."
  
  
  "Iżda li impossibbli. U inti trid ukoll jbaħħru lejn l-Italja."
  
  
  "Jien ma bil-għaġla." Huwa jingħorok tagħha l-ispallejn, driegħ tiegħu madwar tagħha, u miżmuma mill-qrib tagħha. Id-dgħajsa tal-tmunier naqas il-magna, kollha tiegħu l-attenzjoni ffukata fuq l-approċċ li l-Scylla kif għamlet il-mod li l-postijiet.
  
  
  "Iżda ... tagħha. Sfortunatament." Christina ffirmati u miġbud ' il bogħod mill me kif id-dgħajsa miġbud flimkien mal-dlam sloop, biss l-dwal mixgħula fuq, baxxa li jaħdmu bl-elettriku dwal li jnaqqas il-batteriji ftit li xejn.
  
  
  I mħallsa għal dan l-dgħajsa tal-tmunier, u aħna marru'l isfel. Kif dħalna-dlam kabina, Kristina jitwaqqaf f'daqqa fil-quddiem tal-me fuq il-fuq.
  
  
  Tagħha hissed " X'inhu dan?", naħa tax-xellug tiegħi awtomatikament tbegħditx minn me, Hugo kienet lesta biex tikseb fis-naħa tiegħi madwar l-ċinturin.
  
  
  "...Dan huwa xejn." Hija mdaħħla-kabina.
  
  
  Huwa malajr stenna madwar; l-Saint li ġejjin mill-port tal-bar kien żgħir, iżda ma kien hemm l-ebda post biex jinħbew jew. I marru'l quddiem, ċċekkjati l-ras u l-mdendlin-kompartiment, allura l-oħra tal-kabina. Us Dollaru. Biex ħadd. Meta rritorna, Kristina kien dawl Dollaru tal-fanali tal-pitrolju.
  
  
  "Aħna ma tridx ih illejla," qal.
  
  
  "Iżda..."
  
  
  "Jekk Alex se jgħum hawn u ġejjin minn barra mill-pajjiż, ejja jinjora lilu. Id-dritt?"
  
  
  "Oh, kif stupid minni." Hija tqiegħed il-papa-dawl u l-daru għalija, fil-skomdi-ispazju bejn il-bunks u l-tabella. Għall-mument, hi kienet fl-armi tiegħi, mira tagħha ppressata kontra tiegħi fis-sider, u l-I jistgħu jħossu tagħha għall-għarrieda sħun tiċrit permezz tal-drapp irqiq tal-tiegħi qmis.
  
  
  "Dak li huwa?" I taffa tagħha, vjenna xagħar tagħha bil-mod.
  
  
  "Oh... ħafna affarijiet, McKee. Jew Nick Carter, jew min int." Hi mbuttat-għajnejn tagħha magħluqa u imxamma. "I qal tagħha l-aħħar lejl li dan kien l-uniku ħin flimkien. U kienet id-dritt, iżda hi ma tistax taħseb li dan jiġri minħabba li. Jien kont qed bit-tama li kien minjiera l-ġurnata kollha tiegħi... istint li kien ħażin. Iżda kien l-aħjar ħaġa li għandek tagħmel, ma kienx ikun? "
  
  
  Xi żmien ilu, ont kien eżawriti l-għadam wara l-jum twil ta'l-ivvjaġġar, u festi filgħaxija, iżda aħna kien flimkien f'dan l-ispazju dejqa, ont deher li tħoss l-għeja jgħaddu. "Ego mhux se jkun hawn għal ftit sigħat," qal ewwel.
  
  
  Hi miżmuma me stretta għall-mument, mbagħad miġbud 'il bogħod f'daqqa," Jistgħu għandna xi bourbon, McKee? U ejja joqogħdu hawn waħdu fid-dlam sakemm Alex jiġrilha hawn. L-ebda kwistjoni kif tagħha nam iħoss dwar inti, ma rridx li jagħmlu l-imħabba meta brother tiegħi jistgħu jingħaqdu l-istati uniti fi kwalunkwe mument."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kien kważi ħames għaxra meta Alex skiet telgħu fuq il-poppa tal-dgħajsa u crawled madwar il-ġenb tal-dinghy l-gangplank. Hugo kien żżommha fl-naħa tiegħu meta l-mira tiegħu deher fil-toqba.
  
  
  "Stenna!" I hissed, il-kiri l-dawl ħażin flash fuq ix-xafra.
  
  
  "Huwa biss me, Nick." Alex dawn l-iswed ilma borża quddiem minnu u marru headfirst jistabbilixxi l baxx-taraġ għall-kabina. Hi maqbuda idea ta l-f fuqu; huwa kien liebes wetsuit li koperti kollox iżda l-wiċċ tiegħu. Brylev huwa mdawwar off.
  
  
  "Qatt ma rajna?"
  
  
  "Huwa impossibbli. Inti tpoġġi din l-dgħajsa fil-post tajjeb, ħabib tiegħi, l-uniku affarijiet I kellhom jgħaddu kienu dgħajjes żgħar. Ma kien hemm l-ebda wieħed fuq il-bord ih bil-lejl."
  
  
  Ma kienx inċident, iżda ma kontx għandek tgħid em dwar dan. "Tixtieq xi xott ħwejjeġ?"
  
  
  Huwa enfasizza li l-borża fuq il-gverta quddiem minnu. "Jiena waħda. Forsi xugaman. Żewġ xugamani." Huwa kien sa, il-korp kważi timla l-ispazju fil-kabina. "I kien kbir-bniedem meta inti l-ewwel ħass me, Nick. Issa tagħha stahl hija ftit akbar." Huwa beda għall-tluq tiegħu wetsuit, jinjora oħtu. I ħareġ bil-kwistjoni għalik.
  
  
  Meta kien xott u liebsa xott-ħwejjeġ, aħna kellha din il-logħba fil-kabina prinċipali mal-xorb fl-idejn. L-sema barra kien diġà ddawwar griż, iżda l-għeja li kellhom tax-xellug me ftit sigħat ilu deher li tkun marret għal dejjem.
  
  
  "Aħna l-ħin," qal. "Il-ħin biex jitkellmu."
  
  
  Alex ħa enormi glop li titbattal Ego tal-ħġieġ ta bourbon u jitferra ieħor. "L-ebda jitkellem. Inti u l-I, aħna għandna ħafna ħin, Nick. Fil-frattemp, aħna ser tingħata xi irqad. Allura, meta inti tmur tikseb biljetti għal ftit tiegħi oħt, Kristina, u l-me, aħna ser ikollok xi ħin
  
  
  flimkien. Sewwa?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ont, marru fuq l-art fuq boatikkonfiskata ftit wara disa. Il-linja tal-ajru tal-uffiċċju kien qasir jimxu il-bogħod, sabiex I ma għandek tfittex għall-taxi. Il-jum kien overcast, iżda windless; l-ilma ta'l-lostru kontra l-moll tal-ġebel ħares griż u li jidhru. Adattati burdata tiegħi.
  
  
  Wara li tieħu Kristina tal-biljett, I hemm aimlessly tul il-moll. Kien hemm diversi għodod fil-vista dan filgħodu. Huwa wisq malajr. Iżda l-kannella Mercedes kien pparkjati fil-post prominenti fejn il-mutur u s-sieħba tiegħu jistgħu ara l-dgħajsa tiegħi. Hija ma jolqot me; jekk dawn ma tuża trombi, dawn ma jkunux kapaċi li tgħid dak li kien għaddej hemm, u jekk dawn jistgħu, ma jagħmlu l-ebda differenza. Alex marru għall-katina tal-kompartiment tal-quddiem tal-kabina quddiem, magħmula bejta tiegħu fil-skomdi, niedja tal-metall tal-links, u ħabbar li huwa ma toħroġ sakemm aħna kienu barra fil-baħar fuq il-mod biex Taranto. "Meta inti jaħbu, oħra tiegħi, inti jaħbu. Bil-lejl tajba."
  
  
  Tagħha listlessly rummaged permezz tal-tifkira ħwienet fl-I talab għal xi ħaġa li tagħti lill Kristina. Kollox ħass id-dritt. Huwa mdawwar lura u intitolat għal speċjali qodma tal-lukandi, mhux bogħod minn fejn il-Scylla kien irmiġġat. Huwa d qablu li tissospendi l bogħod sa l-aħwa sodisfatti, u l-I staqsiet dak li jistgħu jitkellmu dwar wara dawn is-snin.
  
  
  L-open kien miftuħ, u huwa fil-mixi, l-uniku klijent fil-kbir, għolja ceilinged. L-bartender offruti bid-demm Marija, kien jaf l-hungover turistika meta raw lilu, iżda I ddeċidiet li toqgħod għal bourbon. I normalment ma tixrob fil-għodu, iżda safejn-ġisem tiegħi huwa kkonċernat, kien għadu ieri; Tagħha ma'l-irqad fil-livelli kollha.
  
  
  I kienu ftit dawk bil-mod I filwaqt li kienet qed tfittex fuq l-minuta-naħa ta'l-arloġġ elettriku li jintuża biex tistrieħ fuq il-ħitan ta'l-klassijiet-iskejjel u l-xorta jista'jkun hemm, tikklikkja fuq l-arloġġ. Ma kienx anke ħdax-il nofs in-nhar meta l-bellboy daħal fil, stenna madwar, u waqaf fl me.
  
  
  "Is-Sur Carter?"
  
  
  Huwa kważi qal li qabel induna dak li huwa kien qal. Imbagħad missierha ħadlu kap tiegħu.
  
  
  "Inti ... Ma Is-Sur Carter?"Huwa kien wizened ftit boy, perfetta bl-ingliż.
  
  
  "Jien ma jibżgħux. McKee tal-isem."
  
  
  "Iżda l-bniedem fl-barre qed issir is-sejħa. Il-mara qal li l-ego-isem huwa Carter." Huwa eżamina madwar mill-ġdid, filwaqt li tenfasizza li l-I kien l-uniku persuna hawn.
  
  
  Mara. "Inti damned iblah," I indignantly. Hi għandha kienu fuq il-gverta u tidher me tmur għall-lukanda. U l-ieħor fejn ikun minbarra l-open? I maħnuqa tiegħi rabja, jirrealizzaw li xi ħaġa għandu jkun ġara li għamlu sejħa tagħha me, u fil-anzjużi-istat kienet fil, hija għandha tkun magħmula stupid żball.
  
  
  "Ukoll," qal pjaċevoli, tqum, " jien ser tweġiba l-telefon jekk il-mara jinsisti. Uri me il-mod." Huwa waqa'l-flus fuq il-bank u segwiti l-messaġġier.
  
  
  Huwa wera me filliera tal-dar telefowns isfel dejqa-aħjar li wasslu għall-kmamar tal-mistrieħ u l-dahar tal-lukanda. "Jieħdu kwalunkwe telefown, u l-operatur se jgħaqqdu l-inti," huwa qal. I stenna sakemm kien marret, imbagħad qabad it-telefon. L-operatur immedjatament tax-xellug. I qal ħej li ont, wincing I meta qal tiegħi isem korrett, u hi staqsa lill-stenna ftit. Huwa inklinata lura kontra l-ħajt moan, għajjien u disgusted ma'l-twal tax-xogħol.
  
  
  L-artab tal-ħoss tal-ftuħ tal-bibien wara me ma kienx jinstema'mill-ewwel. Imbagħad hi jinstemgħu l-creak tal-boot, il-distintiv rustle tal-ħwejjeġ bħala naħa tqajmet. I bdew naħa, u l-telefon poked fis-naħa tiegħi, iżda kien tard wisq; xi ħaġa tinfaqa kontra l-tiegħi tal-kranju u kien naqas li l-irkopptejn tiegħu. L-unika uġigħ li jinħass kien il-kuntatt ma 'l-irħam-art, u kien imħasseb dwar dawk ta' l-irkoppa korrimenti madwar l-iskola għolja tal-futbol jum meta l-tieni kick daħal u ma kien hemm xejn x'tinkwieta.
  
  
  
  
  
  
  L-erbatax-il-kapitolu.
  
  
  
  
  
  Mhux tiegħu stahl ħela ta'ħin jippruvaw biex insemmu fejn jien. I ċċekkjati l-ewwel mal-tiegħi sikkina u kien sorpriż li ssib li l-Hugo kien għadu fil-ċinturin taħt il-kmiem tal-tiegħi doublet. I ma kienx marbuta, u l-I deher li tkun tinsab fuq xi tip ta sodda. Għajnejha miftuħa bi tbatija; l-saint kien fgat, bħal dawl tax-xemx saint fuq imdardra ġurnata ...
  
  
  Imbagħad nofsinhar! Huwa ħarsu lejn l-għassa tiegħu u groaned. Kien diġà żewġ nofs in-nhar, u kien minħabba lura fuq il-Scylla mill-nofsinhar. I ppruvaw ipoġġu, iżda l-idejn imbuttat me lura fuq is-sodda. - Għajnejn tiegħi ma kinux ffukati, iżda kollha jistgħu I ara kien midja fil-mira fl-quddiem tal-me fil xi inkredibbli għoli, pulsing fil-ħin mal-daqqa fil-dahar tal-kap tiegħi. Hu jistabbilixxu xorta għall-waqt, pallida, jippruvaw biex jikkalma u ara liema l-infern kien għaddej. Imbagħad I ppruvaw li timbotta naħa tagħha bogħod, imma kien iebes u sod fuq il-sider. Idejn żgħir...
  
  
  Għajnejha miftuħa wiesgħa; l-wiċċ fuq me bdew float fl-attenzjoni, wiċċ mdawra minn halo artab ta mara curls.
  
  
  Imbagħad huwa ra tagħha xufftejn b'tidwira fis-tbissima, tagħha cape ftit fit-tond fuqhom, u l-tagħha effervexxenti skur-għajnejn li kienu l-ebda familjari minn dak tbissima.
  
  
  "Jfittex Ellen," I croaked. "Dak li l-infern...?"
  
  
  "Biss jibqgħu isfel bħal tifel tajjeb, għasel. I ma tkunx tixtieq inti bil madwar sabiex in-nies mhumiex rude u l-ikrah."
  
  
  "Tikseb l-naħa off tiegħi kkritikat-sider. Irrid joqgħod tagħha stabbiliti. Jekk I jista."
  
  
  "Id-dritt, l-għasel, inti tipprova dan. Iżda bil-mod ħafna, inti tisma?"
  
  
  Qawwija tagħha kannella naħa iffaċilita l-pressjoni kif ont sib l-isfel. Wara kollox, ont ma kienx fuq il-sodda, iżda fuq enormi abjad sodda li jistgħu irqad sa sitt persuna mingħajr l-esklużjoni. I stenna madwar kawt; jekk dan ma kinux għall-twieqi tondi, nistgħu sabu lilna nfusna fi kwalunkwe ordinarja Park Avenue kamra tal-ħajja. U mbagħad ont, I induna li l-ġentili jixxengel taħt me ma kienx biss l-kap tiegħi.
  
  
  "Dgħajsa tiegħek?" I talab tagħha.
  
  
  "Smart bħala qatt qabel, Nick? Ic-pe, li l-tiegħi dgħajsa. Jew ir-raġel tiegħi, kull min huwa għall-istati uniti."
  
  
  Kien wisq rrabjata għal tbissima. "Dak li l-infern se hawn fuq, Jfittex-Ellen? Li tolqot lili?"
  
  
  "Oh, wieħed madwar tiegħi fit-istrumenti tal-kejl. X'inhu l-għan tiegħek, qalb?"
  
  
  "Dak li għandek tistenna?" I ppruvaw jiksbu up, iżda hi użata tagħha saba'l-werrej biex timbotta me lura fuq is-sodda. I mfakkar li Jfittex-Ellen kien l-Istati kollha tal-bniet b'żewġ suġġetti champion meta kienet fil-SMU, u hi ma jnaqqsux dwar l-us għall-għaxar snin, l-istati uniti għat-tliet irgiel kont naf tagħha dwar.
  
  
  "Ħażina wisq. Tixtieq xi bourbon?"
  
  
  "Mhux issa."
  
  
  "Huwa dan filgħodu biżżejjed għalik?"
  
  
  "Mhux tassew."
  
  
  "Ukoll, l-ilħna, dak li deher simili meta inti għadda mill-telefon fil-lukandi. L-lostru fil-bar u li kollha. Fortunatament, wieħed mill tiegħi tal-gwardja tal-letteratura daħal u miġbud inti qabel il-pulizija ġew u arrestati inti għall......"
  
  
  "Sabiex wieħed op se jilħqu l-gwardji tiegħek jew hit me." Tagħha sneaked t'għajn lejn l-arloġġ mill-ġdid; ma kienx hemm qabel.
  
  
  "Oh, tinkwetax, għasel. Ftit tiegħek grieg tifla huwa biss jistennewk li jiġu lura fil-dawl qodma tub inti qed jivvjaġġaw fl -. Lest li tkun marbuta, hi tmur fuq il-gverta il-ħin kollu u tħares lejn il-panel, kemm jekk wieħed hija madwar minnhom "whaler-kaptan fuq ilpensjoni ta'l-armla jimxu".
  
  
  "Ġejjin dwar!" I tinqasam. "Dak li tixtieq mill-lili?"
  
  
  Tagħha grin kien pur tal-imp, mħallta ma pur hot. Hija kienet liebes il-par ta ' pr qigħan u l-qmis li hi ma kinitx jekk il-buttuna up. Tagħha, mfakkar li l-sider tagħha kienu żgħar imma l-ditta, bħall-nofsijiet tal-bettieħ. Fi tletin jew hekk, Agħlaq kellhom l muskolari jibnu ta'professjonali acrobat, u filwaqt li tagħha s-saqajn kienu qed jigi mibnija, li kellhom il-qawwa tal-tul il-ħajja sewwieq li kienet. Jfittex-Ellen kienet ftit aktar minn ħames-saqajn tall, iżda kelli l-ripetutament skoprew li subdue tagħha, I kellhom ninsew li hija kienet tifla. Ħej xtaqu li.
  
  
  Hi waqa'fuq wiċċ li jmiss lili, kiri tagħha qmis jaqgħu miftuħa biex jikxfu tagħha sider. "Inti sibt me fil-lott tal-problemi l-aħħar bil-lejl, Nick. Inti taf?"
  
  
  "Tagħha? Kif?"
  
  
  "Ukoll ... dak li kien? Ħabib tal-minjiera raw inti ftit jiem ilu... fejn kien? Piraeus?"
  
  
  Huwa nodded tagħha. Tbatija. "Niftakar."
  
  
  "Ukoll, Tom, qalet inti preti li ma tiftakar tagħha. Jew me. Iżda kont naf mill-mod kif hi ra u raw inti, tagħha, li kellhom jiġu Nick Carter. Tassew? Mhux kulħadd bħalek, qalb?"
  
  
  "Jien..." kien diffiċli li tkun taf liema li jgħidu. Jfittex-Ellen naf li kienet tagħmel xi ħaġa għall-gvern, minħabba għal filwaqt li missierha kien senatur fuq wieħed mill-kumitati madwar id-dinja li ttrattat il-CIA u l-oħra tal-Alfabett aġenziji tas-sigurtà. "Taf, hemm żminijiet meta ma nistax anke ngħidu merħba lill-ħbieb tiegħi qodma."
  
  
  "Uh-pe. Mhux għall-ħbieb antiki bħal Tom li ma jkunx jaf ħafna dwar fażola. Iżda meta inti turi li jidher biċ-ċar fil-wiċċ kollu tal-Greċja bħal għamilt, l taf int mhux fuq xi sigriet-missjoni, jew kwalunkwe inti ma għall-us għall-ir-regoli. Pjuttost-bniedem bħal għandek użati moħbija, minħabba li dawk ħżiena tiegħi fid-il Huwa jew xi mkien ieħor, dawn attakkati inti." Hi indikat fil me u għafast il-martell. "Għalhekk kelli biex nitkellmu xi ftit dak il-lejl, jgħidulhom kif kbira inti... ukoll ... differenti. Bourbon issostni d-drittijiet, inti taf?"
  
  
  Kont naf tagħha. Wisq tajba. Ftit drabi I kważi waqa'fl-imħabba ma Jfittex-Ellen, iżda kull ħin tagħha "maħmuġ ftit sinjuri tifla" vizzju, megħjun minn booze, salvat me.
  
  
  "Sabiex l-aħħar bil-lejl, meta aħna kollha raw inti jaqbeż madwar id-dance floor mal li ikrah grieg tifla u inti lanqas tgħid hi, ukoll, maħruqa me."
  
  
  "Iżda jien ma ara inti!"
  
  
  "L-ebda? Anke meta kienet timbotta tagħha kontra l-annimal tiegħek m Rivnenskaya par? Huwa album tiegħu, il-insejt dwar xiex?"
  
  
  "Jien ħsieb... dawn kollha kienu pjuttost iffullar."
  
  
  "Mhux eżattament iffullar, skemi! Jekk ma tkunx taf ħmar tiegħi, li jaf? "Hi daħlet sa me ħmar,
  
  
  "Dak li ... dak dwar ir-raġel tiegħek?"
  
  
  "Ah, hu. Achillion, hu se jixtru-bastimenti fil-Ġappun jew xi mkien ieħor. Huwa ma kienx qrib me aktar minn nofs tużżana darbiet magħhom l-inmsa peress li żżewweġ."
  
  
  "Hekk hu jħalli inti hawn? Mal-gwardji u l-mekkaniżmi?" L-għan tiegħi kien issa malajr qed isir ċar; stramba biżżejjed, maqsum-kranju ma ' jikkontrabatti l-effetti ta nieqsa-kaxxa u wisq bourbon.
  
  
  "Uh-pe. Huwa tatni dan il-kbar qodma jott u l-ekwipaġġ I-paga tagħha li jkollha trux u mutu, iżda hemm dawn iż-żewġ heavyweights li jsegwu me l-aktar fejn tim tiegħu tmur." Hi giggled u snuggled sa me. "Iżda mhux hawn."
  
  
  "X'tifhem?"
  
  
  "Ah, jidhirlu hu qerq fuq me, iżda kullimkien I tmur għall-port hawn, I ara tagħha ih. U li ih young kannella tal-karozzi."
  
  
  "Big Mercedes...?"
  
  
  "Uh-pe. Ma tinnota li wisq? Kulħadd innotata."
  
  
  "Inti kienu fil - ... Pyrgos ftit iljieli ilu?"
  
  
  "Jiena ppjanat, iżda jien ma setgħux jagħmlu dan. Għaliex? Kienu hemm?"
  
  
  "Għall-waqt."
  
  
  "Fejn ma ikollok tiegħek hot?"
  
  
  "Hi li ma ġdid. U m'humiex żgħar."
  
  
  - "Le, mhux kbar. Iżda huwa seta maqtula tagħha mal-naħa waħda marbuta wara lura tiegħu." Hija kienet fiddling mal-ċinturin tiegħi bokkla.
  
  
  "Jien biex toħroġ hawn."
  
  
  "Aħna ma l-kura. Aħna ser ikollhom filgħaxija, Nick Carter. 7 p, issa iftaħ. U l-aktar tard, l-ħbieb tiegħi se jiġu lura fuq il-bord, u l-I ser juru li l-ebda wieħed minnhom huwa l-abbandun tal-Jfittex-Ellen Barlow . għall-ħbieb tagħha."
  
  
  Tagħha, miġbud ' il bogħod mill-agħlaq. "Li jfisser li r-raġuni għaliex inti eliminat me u ressqet me hawnhekk?"
  
  
  "Ukoll... li kienet forsi ftit frisk, għasel. Iżda I qagħdu il-lejl ma ' dawn in-nies, u l-I tista'tara minnhom giggling minħabba I kienet issostni dwarek, u allura inti magħmula iblah tal-me quddiem kulħadd. Għalhekk meta tiegħi l-għassiesa tal-qalu li raw inti tidħol il-lukanda bar, I kien biss li jaġixxi fuq impuls. Dawn l-għassiesa, dawn qed tajba għal xi ħaġa, mhumiex huma? "
  
  
  "Iva, jien naħseb li huma. Fejn huma issa?"
  
  
  "Oh, jien inbati wieħed barra l-bieb." Hi xejru naħa tagħha vagament. "Fil-każ li inti ma tistax tistenna li terġa'lura għall-grieg tiegħek pie."
  
  
  "Hija kellha pjan għall-qabda."
  
  
  "Ukoll, hi tista' tistenna jum ieħor, ma tistax hi?"
  
  
  Huwa jista'jara li jippruvaw ir-raġuni ma Jfittex-Ellen kien bla ħeġġa. Huwa kien sa, it-tneħħija tagħha rkuprat l-idejn, u mixi malajr biex il-bieb. Ftuħ, I raw tagħha mhux maħduma-wiċċ ta wieħed mill-irġiel madwar il-kannella Mercedes tħares lejn me. Huwa kien qed iżomm .45-pistola ta tiegħu fl-idejn, preċiżament l-għan tiegħi fis-sider. Dan id-dehra hu l-ego-lukanda. Huwa għalaq il-bieb mill-ġdid.
  
  
  "L-għasel, taħseb li jien ser ħalli inti tmexxi'l bogħod mill me wara l-I kkawżati kollha dan l-inkwiet? Ejja mmorru issa." Hija kienet tinsab fuq l-art fuq il-white-sodda, tagħha qmis fuq il-tapit li jmiss tagħha, minn naħa mdaħħla fl-qadd tal-tagħha minimu pr-qiegħ.
  
  
  Kien hemm żmien meta Jfittxu l-Ellen kien gost u l-umoristiċi, oxxen iżda b'saħħithom. Kien ovvju issa li hija kienet, jiġifieri l-inqas, biddel; I seta'kellu pjaċir bil tagħha, iżda tagħha logħob mdawwar me off.
  
  
  Huwa mixi matul tagħha u telaq tagħha pr. Hi arched qawwija tagħha, dejqa tal-ġenbejn biex jgħinu. Hi kienet saret rasu l-isfel mill-ee tal-ħajja.
  
  
  "Mmm. Tixtieq li tibda bħal l-qodma u l-bull-baqra?"
  
  
  "Għaliex le?"Hija kienet ħafna storbjużi fil-unzipping tagħha qliezet, u meta hija rat li l-għajnejn tagħha ġew magħluqa, hi malajr titneħħa tagħha qmis. "Jagħtu me idejk," I ordnat, ma tmiss ġewwa tal-koxxa tagħha tant hi ma ninsew li hi ħsibt kien tagħmel dan. Hija ma kif qal, jixxengel tagħha qiegħ expectantly.
  
  
  Bil-moviment f'daqqa, ee qabad tagħha mill-polz u l-mgeżwra l-drapp madwar tagħha. Qabel ma hi induna dak li kien qed jiġri, l-idejn tagħha kienu tbatija għoli dwar lura tagħha, ff kienu assigurati tagħha.
  
  
  "Nick!" hi wailed. "Tifel tal-kelba!"
  
  
  Hi tħabtu, kif mistenni, iżda huwa jerked tagħha għall-saqajn tagħha; kienet żgħira biżżejjed biex toqgħod fuq tiptoe mingħajr l-ebda-isforz, u li l-pożizzjoni li hija ma setgħetx tuża s-saħħa tagħha kontra l-me.
  
  
  "Issa jiksbu l-infern minn hawnhekk, Jfittex-Ellen," huwa hissed fil-widnejn tagħha. "Jien għandi l-affarijiet li tagħmel, aħna jistgħu jilagħbu ħin ieħor."
  
  
  "Bagħal!" hi kien, kicking fil me tagħha takkuna. Tagħha jinġibed tagħha sa ftit ogħla u hi gasped minn iweġġgħu. "Mferrxa!" hi għajjat. "Mferrxa, jiġu hawn!"
  
  
  Din kienet xi ħaġa li ma kontx naf dwar. Il-bieb iffavorixxa miftuħa u tal-gwardja tal-kelb tellgħu. Anki jekk Jfittex-Ellen kienet fuq quddiem tal-me, hi ma kienx kbir biżżejjed biex toħloq l-ebda tip ta'tarka, mhux fuq din id-distanza.
  
  
  "Jisparaw l-tifel tal-kelba!" l-girl kien. "Emu, daqqa l-kkritikat ras off!"
  
  
  Mferrxa tbissem hu bil-mod qajmu l-gun .45. Huwa kien ħafna tal-ħin li l-għan u iġbed l-attivazzjoni.
  
  
  Imma mhux daqs kemm hu maħsub. Huwa shrugged u rilaxxati Hugo tal-naħa tax-xellug. Xorta li jkollu Jfittex-Ellen fl-naħa l-oħra tiegħu, huwa hurled tagħha double-a sikkina, dritta fil-uem tal-gerżuma; Stahl ma tistax tistenna biex tara jekk dan laqat il-mira tagħha, iżda l-falliment tagħha isfel u mill-mod kif l-isparatura waqqaf lill fl-ispazju ristrett.
  
  
  Meta hija sorveljata, l-għassiesa tal kienet għadha wieqfa bil-sħiħ tal-bandiera tal-permess-espressjoni fil-wiċċ. Huwa ħares lejn l-tipjip .45 fl-naħa tiegħu, imbagħad bil-mod imqajma naħa l-oħra tiegħu tmissx il-hilt li jutted fuq l-ego tal-għonq tiegħu. Għall-mument ħsibt li kien se jisparaw mill-ġdid, iżda l-għaġla għall-għarrieda ta ' demm madwar il-toqba sikkina tiegħi kienet għamlet kostanti kollox. Huwa bil-mod waqa'l-art u jinħattu soundlessly fuq il-ħxuna tapit.
  
  
  Kien għadu fil-Jfittex-Ellen tal-armi meta daħal li tħares lejn il-ġdid tal-ġisem. L-ewwel, il-gun kien maħtuf minn naħa tagħha mill-ego tas-swaba', bdiet tarmi l-ego imwarrba u biddel l-opinjoni tiegħu. Dan jista'jsir fil-viċin, u jien mhux se jkollhom bżonn li tmur permezz tad-dwana fuq il-vjaġġ li jmiss. Imbagħad tagħha sikkina ġie miġbud ' il barra madwar Mferrxa tal-gerżuma, hija għamlet gurgling l-ħoss, u l-aktar fid-demm kien mxerrda.
  
  
  "Kkritikat inti, Nick Carter," Jfittex-Ellen snarled. "Ħarsa dak li inti ma tiegħi ħajt tal-ħajt tagħna!"
  
  
  Iżda anki sinjuri u frisk Fil-tifla kien ixxukkjat minn dak li ġara, u ħa vantaġġ minnu. L-ewwel, huwa bdiet tagħha fuq il-denb, mhux wisq bil-mod, u sfurzat tagħha lura lejn dak li kien mistenni li jkun ħwejjeġ tagħha. Hi obduti sullenly, tat-twaħħil għal mument. I kkontrollata tal-bniedem mejjet bwiet bħas-soltu, iżda sabet xejn li jindika li kien hema-xi ħaġa oħra minn dak li Jfittex-Ellen qal.
  
  
  "Dak li ser nagħmlu dwar dan?" I talbu ulterjuri, filwaqt li l-katavri.
  
  
  "Tagħha? X'tifhem mill lili?"
  
  
  "Huwa l-tifel tiegħek. Fuq il-dgħajsa"
  
  
  "Ukoll, inti maqtula l-ego!"
  
  
  "Għall-awto-difiża-għanijiet. Wara li inti maħtufa me."
  
  
  "Ha! Achillion, huwa ser jieħdu ħsieb ta'dan il-mess."
  
  
  "Biss hu fil-Ġappun. Tafu, l tiegħek għassies se tibda jinxtammu qabel ir-raġel tiegħek jirċievi lura."
  
  
  Hi t'attivitajiet fil-goff tal-ġisem fuq il-tapit u mimgħuda fuq difer. "Li allegatament..."
  
  
  "Fejn l-tim tiegħek?"
  
  
  "I saq ih l-aktar fuq l-art l-leave. Ħlief għal ftit tal-wiċċ fil-kamra tal-magna u wieħed fil-kċina."
  
  
  "Dawn ma tista tisma'?"
  
  
  "I qallek. Dawn huma trux u mutu. Oh, litteralment, Nick; ih biss tagħlim li jinjora dak kollu li jiġri fil li l-kbar tub qodma. Inti taf?" Hi kienet qed titlef ħafna mill tagħha Fil-aċċent, u stramba biżżejjed, I xtaqu tagħha aħjar għal dan.
  
  
  "Se inti tisma? Biex ħabib antik tal-parir?"
  
  
  "Forsi."
  
  
  "Ħu l-trux u mutu-ekwipaġġ u jiksbu l-infern ta'dan il-port. Tarmi l-korp jew kwalunkwe taħseb li huwa l-aħjar, imma jekk inti rapport lill-pulizija, int ser tingħata biss fl-inkwiet. Ma dan guy jkollhom xi qraba? ? "
  
  
  "Kif għandi nkun naf?"
  
  
  I dehret. Tajba. Do I kif jgħidlek. Huwa sa inti issa, Jfittex-Ellen."
  
  
  "Iva..." kienet għadha tħares lejn l-katavri, u hi qishom ftit tifla li kellhom biss bdew jagħmlu gost tal-kap tagħha. Li kienet ukoll monstrously id-daqs tal-agħlaq.
  
  
  "Hemm dgħajsa I jistgħu jieħdu? Jmorru lura għall-sloop?"
  
  
  "Uh-pe. Marbuta hemm dritt." Hi xejru naħa tagħha vagament.
  
  
  "Imbagħad I ser imorru." Tqil pistola titneħħa tagħha.
  
  
  F'daqqa waħda, hi ġrew lili u tpoġġi driegħ tagħha madwar il-qadd tiegħi. "Oh, Nick! L-hekk sess jiddispjaċini, skużani!"
  
  
  "Jiena wkoll."
  
  
  "Mhumiex inti ser jibqgħu u l-għajnuna?"
  
  
  "Dak li għandna bżonn, qalb?".
  
  
  "Onestament?"
  
  
  "Il-kelma tal-unur. U jekk inti qatt ara lili mill-ġdid, kullimkien fid-dinja, inti d aħjar taħseb ta'l-istess ħaġa qabel ma tagħmel li l-mossa mill-ġdid." Hija kienet sfruttat fuq l-imnieħer billi Ħej, bil-.45-kalibru-geddum.
  
  
  Hi kienet il-sħun tal-metall u l-sorveljata fil me. Ma kien hemm l-proprjetà dmugħ fl-għajnejn tagħha. "Kif dwar l-Pat-ġimgħa li jmiss?"
  
  
  "Dak li?"
  
  
  "I jfisser, hi għandha tissodisfa xi nies hemmhekk. U jekk int xorta f'din il-parti tad-dinja, u... u ma tax-xogħol."
  
  
  "Oh, Kostya ta'ħadd!" Iżda mbagħad I kellhom tidħaq. Ee kienet tagħha fuq il-quċċata tal-ras, hi kienet mara l-aħħar darba e ra tagħha, taptap tnejn tagħha irħam-annimal diffiċli u marru għall-jum. "Forsi," qal.
  
  
  Huwa ħa l-boatikkonfiskata lura għall-Scylla; kien midafternoon, l-sema kienet għadha skur fl-għoli, u d-dgħajsa ħares ominously kwiet. Meta r-raġel tagħha daħlet fis-bord, hi kienet tossed taħt mill-dgħajsa; xi ħadd se jtellgħu l-ego fil-okkupata port, u hi ddubitat li huma importanti ħafna li Jfittex-Ellen jew assenti tagħha raġel, kemm jekk dawn qatt marret lura jew le. Ukoll, kien hemm ħafna aktar.
  
  
  "Bonġu? Kristina?"
  
  
  Sfortunatament, ma kien hemm ebda sinjal tal-ħajja fil-griż-dlam. Meta missierha avviċinat tagħha, huwa jinġibed .45-pistola ta tiegħu madwar ġakketta-but, iżda kien tard wisq. Peeking ġewwa, sibt ruħi tħares lejn l-iswed il-mina tal-mewt, għat-tieni darba dik il-ġurnata.
  
  
  
  
  
  
  Il-ħmistax-il-kapitolu.
  
  
  
  
  
  "Jistabbilixxu bil-mod ħafna, Nick. Jien ser toqtol lilek jekk inti ma tistax." Alex kienet qed tfittex fil lili mill-kabina prinċipali, die għal jimteddu fl-idejn. Tagħha ma dubju nen-istati uniti għat-tieni u ma kif kien qal.
  
  
  "Inti m'għandekx bżonn," qal.
  
  
  "Jien naf tagħha issa. Inti meqruda kollox. Kollox!"
  
  
  "Nittama le. I bir-reqqa imnissel l-baxxi taraġ filwaqt li huwa appoġġjat mill-bogħod li jżomm xi distanza bejn l-istati uniti. Din kienet l-ewwel darba d qatt rat tagħha, ego, bil-wieqfa fil-dawl deċenti, u anki jekk kien xaħam fil-nofs ta ' l-istonku tiegħu minn dak li kien ġie ħmistax-il sena ilu, l-I ma kienx it-tentazzjoni li jippruvaw jaqbdu lilu. Anke jekk huwa ma jkollhom pistola. "Fejn Kristina?"
  
  
  "Jimxi'l quddiem."
  
  
  "Ħarsa, Xandru, hemm problema..."
  
  
  "McKee? Nick?" Christina-vuċi tal-medda barra minn quddiem ta'l-kabina, u mument aktar tard hi deher. "Dak li ġara għalik?"
  
  
  Kif tispjega lil iddisprati-bniedem u l-girl inti nofs l-imħabba li inti kienu maħtufa minn maħmuġ sinjuri kelba minħabba ..... Ukoll, tagħha, jiena għamilt dak kollu I jista. Fl-aħħar, Alex kien tbissima waħda, u l-Christina ħares dubjużi.
  
  
  "Inti medja dawk in-nies fil-karozza kienu jaraw tagħha?"
  
  
  "U jien naħseb li l-ftit. Kollha fil-Pyrgos."
  
  
  Hi nodded, u tbissima tagħha kien pjaċevoli. "Mela inti qed jiksru l-qlub, fejn kont tmur bil-istati uniti, pe, Nick Carter?"
  
  
  Brother tagħha f'daqqa mdawwar tiegħu ras u qal tagħha li tkun kwiet. Imbagħad huwa poġġa l-gun bogħod.
  
  
  "Ejja jiksbu lura għan-negozju, Xandru," qal. "Huwa tard wisq biex tikseb Kristina lura lejn Ateni illum għal dan ma tfittex mazz..."
  
  
  "Hija kienet diġà fuq il-bajja biex tikkanċella tagħha riżerva. Issa għada wara nofsinhar. U l-nemes qabel minnhom, aħna kollha ser jibqgħu fuq l-bord. Inti tgħid li inti kienu meħuda għal dan il-mara jott bħala jekk inti kien għadda minn tinxtorob. Kbira. Kristina huwa panicking. Int marid. Naħseb bil-lejl tajba għalina lkoll." Huwa mdawwar lura tiegħu post jistaħbew fil-katina tal-kompartiment.
  
  
  "Forsi nistgħu jużaw il-ħin aħjar minn dan," qal. "X'tifhem, I jgħidu I qed jaħdmu?"
  
  
  "Forsi mhux kollha tal-programm. Xorta waħda, inti u l-I ma jistgħux jitkellmu sakemm aħna qed-baħar. Anke tiegħi oħt ma trid tkun taf x'għandi ngħid lin-nies tiegħek; il-periklu hija kbira wisq għar-minnhom."
  
  
  "Imbagħad għall-Alla-finijiet tal-Kostya, għaliex ma inti jkaxkru tagħha fis dan fl-ewwel post?"
  
  
  Huwa iddrittata up, il-mili tal-kabina tiegħu ħajt bħal genie li ġejjin mill maġiku-flixkun. "Għaliex hi tiegħi tal-familja. Jien qatt ma tista'tara tagħha mill-ġdid; li jistgħu jgħidu f'din id-dinja? Għandek tara kif li tista tkun, Nick Carter?"
  
  
  Kważi. Jien qatt ma kellhom-familja li jitkellmu dwar, iżda I tip ta huwa mifhum.
  
  
  Dlam daħal mal-ħniena rapidità fuq li overcast jum. I raqdu għal diversi sigħat, anki meta Christina kien għaddej madwar l-kabina huff, u meta l-I fl-aħħar nett ltqajna up, li kien bil-lejl, iswed bħala l ġewwa tal-gun-bettija.
  
  
  "Kristina?"
  
  
  "Iva?" Hija kienet fuq il-gverta, seduta fil-rota bl-iswed tal-km mgeżwra madwar l-ispallejn tagħha bħal anzjani popolari tal-mara. Tagħha, marru għall-tagħha.
  
  
  "Inti m'għandekx bżonn li tkun mad fil me. I ma tkunx tixtieq-istati uniti biex ikissru miegħek."
  
  
  "Oh, li mhux il-punt, N... Mackey. Iżda llum I kien lest li tħalli, li tħallik, li jħallu ħija, min kont naf biss għal żmien ftit sigħat... u issa dan. Din hija l-aspettattiva. X'inhu l-kelma? Anticlimax? "
  
  
  "Li tajba kelma griega."
  
  
  Dan ġab ghostly tbissima tagħha pursed xufftejn. "I jeħtieġ li tkun taf jekk I m'għandhomx"
  
  
  "Xorta waħda, inti ma għandekx għalfejn tinkwieta dwar dawk in-nies fil-kannella Mercedes aktar. Dawn ma jistgħux isegwu; int tista'tmur lura lejn Ateni u... kollox se jkun multa."
  
  
  "iva. Forsi." Hija kkuntattjat lill me, wiċċ tagħha tensjoni. "Iżda McKee... ma kien hemm l-ieħor waħda... fil-prezz u fl-lukanda tiegħi."
  
  
  "Inti żgur li dan ma kienx l-istess persuna?"
  
  
  "Għaliex ma jkun? Għaliex ma Hu tan-nisa tal-gwardjani segwitu lili?"
  
  
  "Oh, forsi minn jagħmlu xejn," qalet ħafif, ma jemmen kliem tagħha għall anki minuta.
  
  
  "Inti ma nemminx me."
  
  
  "Naturalment nemmen tagħha."
  
  
  "Oh, l-ebda. Inti ħassar; għandek tistenna din l-affarijiet, u meta jippruvaw biex joqtlu inti madwar l-gun tuża l-ġisem tal-mara biex tipproteġi lilek innifsek waqt li inti ih joqtlu."
  
  
  Meta I d qallek Alex l-istorja tal-problema tiegħi ma Jfittex-Ellen, I d kompletament tintesa Christina-preżenza; issa I kien skużani jien d marret fis-dettalji kollha.
  
  
  "Ġejjin fuq," a l-kbira tal-pajjiż, l-ego
  
  
  "Din hija perikoluża-każ, Kristina. Ferħan li inti se toħroġ minnha fil-nofsinhar għada."
  
  
  "Tagħha? Se jkolli qatt taf xi ħaġa?"
  
  
  "Jien ma ara għaliex ma..."
  
  
  Mill-mod kif hi irreaġixxa, irridu smajt dan kollu fl-istess ħin: l-artab l-approċċ tal-dgħajsa għall-tagħna pruwa, l-artab imbotta, u l malajr il-ġirja tal-ġilda soled żraben fuq il quddiem il-gverta. Huwa jiżżerżaq off-sede u crouched isfel, u laħaq għall-.45 fl-istess ħin. Ma kien hemm biss dawl biżżejjed biex tara ftit sfumati forom qabel il-ħxuna tal-mast, li jiċċaqalqu bil-mod fil-tagħna direzzjoni.
  
  
  "Nick...!" Christina hissed.
  
  
  L-aħħar ħaġa li jien ridt li ma kien jisparaw; il-ħoss fil-port kwiet kien simili gun sparatura. Hugo poġġih fil-xellug tiegħu u stenniet.
  
  
  "Is-Sur McKee." Il-vuċi ġew mill-naħa l-oħra tal-mast, artab iżda ċar;
  
  
  I ma risposta.
  
  
  "Il-tifla fil-quddiem tal-għajnejn tiegħi. Inti se tingħata risposta, jew hi huwa mejjet."
  
  
  Huwa beda jħares fuq l-ispalla tiegħu. Kristina kien għadu iffriżat wara r-rota, naħa tagħha fil-gerżuma tagħha:
  
  
  "Id-dritt," qal.
  
  
  "Aħna biss trid tkellem lill tagħha. Jekk inti ma tistax tiċċaqlaq, aħna mhux se jiċċaqilqu. Taqbel?"
  
  
  Il-vuċi rikonoxxuti tagħha; kienet fil-kamra tiegħi fil-Pyrgos iljieli ftit ilu, apologizing bħala Egos żewġ ġibed l-katavri għall-nar jaħarbu.
  
  
  "Dak li tixtieq mill-agħlaq?"
  
  
  "Ftit kliem. Jekk inti għandek pistola, jekk jogħġbok qatra ego tiegħek, is-Sur McKee. Ma rridux xi problemi, ma aħna?"
  
  
  "Imbagħad ser nitkellmu."
  
  
  "Fil-privat. Miss Zenopolis, tista jekk jogħġbok pass'il quddiem?"
  
  
  Christina bdiet tikseb sa, iżda missierha motioned għall tagħha biex jibqgħu fejn kienet.
  
  
  "Hi se jgħidlek waqt seduta xorta. Inti qalli li kienu cop?"
  
  
  "Sabiex tiftakar me, is-Sur McKee?"
  
  
  "Iva, allegatament."
  
  
  "Tajjeb ħafna. Imbagħad inti mhux se jkollhom l-ebda oġġezzjoni. Miss Zenopolis?"
  
  
  Huwa ra li ieħor dell kien li jimxu tul it-triq bypass, u beda jdgħajfu .45 fil-ego id-direzzjoni. Us-istorbju, us-istorbju, jien mhux ser jitħallew jieħdu us bogħod.
  
  
  - "Le, is-Sur McKee," qal il-bniedem wara l-arblu. "Nista'nara inti b'mod ċar ħafna. Qatra issa."
  
  
  I magħmula. Forsi wieħed minnhom jista'jkollhom maqtula lilu, iżda mhux it-tnejn. Iżda meta nressaq tiegħi gun l-isfel fuq il-gverta, ħassejtni l-idea tal-tagħha f taħt l-naħa tiegħi. Hija ma kellhiex biex jistaqsi jekk xi ħadd madwar l-irġiel jistgħu ara dak li kien isir, iżda hija qajmet tagħha ego u daru fuq l-erba'-kamera-raġġ.
  
  
  Il-bniedem fuq il-mast koperti għajnejn tiegħu mal-naħa tiegħu, u huwa malajr qalbu l-saint għall-ieħor. Kien blinded għall-mument, mbagħad mqassma lura u waqgħet lura l-baħar. Qabel smajt tixrid, huwa għamel saint lura fil-persuna l-oħra, fl-istess ħin li jmur lura biex tiġbed Christina fil-kabina wara me.
  
  
  - "Tnaqqis tal-gun," qal fil-vuċi baxxa, u miġbud ' il barra l .45. Huwa ma kif l-uem kien qal, arma tiegħu twaqqa l-saqaf tal-kabina mal-thud. Kien għadu azjenda naħa tiegħu fil-quddiem tal-wiċċ tiegħu. I ltqajna u mixi matul lilu, Hugo fl-naħa tiegħi.
  
  
  Jekk huwa kien lest li jisparaw hu, kien ikun mejjet, iżda ma moviment f'daqqa, huwa mdawwar u l-qabża għall-ġenb. Ma kien hemm l-kbira tixrid, allura s-skiet. I marru lejn il-ġenb biex tara fejn kien li ġejjin minn; tiegħi saint maqbuda xi moviment taħt l-ilma u mbagħad mitlufa. Bdejt il-quddiem, iżda Kristina qabad tiegħi driegħ.
  
  
  "Nick! Nick! "Għalija, l-vuċi tagħha mwettqa mill-inqas ftit mili fil - & nb li kien qed jiġi mismugħ mill elf-widnejn. "Huwa raġel! Il-wieħed li ngħidu me!"
  
  
  "Li op?"
  
  
  "Li wieħed... l-ewwel. Il-wieħed li waqa'l-ewwel."
  
  
  Tiegħi saint huwa mdawwar off u injorati l-ħoss tal-dgħajsa timbotta barra minn Scylla tal-pruwa, minħabba I tista'tara b'mod ċar ħafna l-wiċċ tal-bniedem Sergei laqat l-ewwel. Huwa kellu sabiħ imdendla moustache, u biss ftit iljieli ilu, miet fil-armi tiegħi, tir fis-sider mill-sieħba tiegħu.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "Għalhekk, fejn l-infern ilek, apposta?" I mitluba wara li jidħlu fil-quddiem tal-kabina u jiftaħ il-bieb tal-katina tal-kompartiment.
  
  
  "Tagħha? Jien mhux hawn. Ftakar?"
  
  
  "Naturalment. Sabiex dawn joqtlu tiegħek prezzjuż oħt, u inti toqgħod fl din it-toqba bħal far?"
  
  
  "Jekk dawn joqtlu inti it-tnejn, forsi I ser imorru għall-quddiem tfaqqis u joqtlu tagħha. Imbagħad hemm l-ebda mod ieħor. Imma għandi ħafna tal-rigward għalik, Nick Carter; I tista'tisma'dawk stupid żraben, u naf li inti tista jħaddmuhom mingħajr ftuħ."
  
  
  "Inti jista' jkollhom maqtula ih b'sikkina. Minn wara. Hi ma kienx talab lill-jisparaw, sabiex dawn tax-xellug."
  
  
  Għall-ewwel darba, Alex ħares ċert. Forsi inti qed dritt, iżda..." Huwa ħares fuq l-ispalla tiegħi fil-oħtu, li kien għadu jaqbdu tiegħi ta ' l-ispalla.
  
  
  "Nick?" hija qalet. I kien imdejqa li hija kienet qed tuża l-isem tiegħi reali, iżda kollha kellna flimkien issa kien li kien I tħossok ħażin.
  
  
  u issa deher li kien għalija li aħna ma jafu lil xulxin fil-livelli kollha.
  
  
  "Dak li huwa?"
  
  
  "Ma jħallu me hawn, Nick. I ma tistax tmur lura lejn Ateni issa, qatt."
  
  
  "Ħarsa, dan huwa impossibbli..."
  
  
  "Iżda għaliex le, Nick?" "Tiegħi stess oħt, hi fil-periklu, april? Għandna nieħdu magħna."
  
  
  "Alex, minn hawn, jekk aħna xxurtjati, li ser tkun tajba jumejn qabel ma nistgħu naslu għall-Taranto. L-idea kollha ta'dan l-operazzjoni huwa li aħna ma tagħmel xejn li kien ser jaljena lilna mill-triq. Jekk Christina jidħol mal-istati uniti, mal-għalija, dan jista daqqa din il-ħaġa sħiħa."
  
  
  "U jekk hi żjarat, l-aktar probabbli hija se jmutu. L-ebda, oħra tiegħi, huwa ma jħallux li dan iseħħ. Huwa tort tiegħi, iva, li jiena ressaqt tagħha f'dan il-każ, iżda issa sa l-żewġ tal-istati uniti biex jagħmlu dak kollu li nistgħu biex jagħmlu tagħha tagħmel dan. ma jsofru għal dan."
  
  
  Naħa tagħha kienet taħwid fid-dahar tiegħi, u li solvuti me aktar minn Nl-loġika. Tajba. Ejja mmorru. Issa iftaħ."
  
  
  
  
  
  
  Sittax-il
  
  
  
  
  
  Tagħha tax-xellug l-port taħt il-dwal mixgħula, bl-użu tal-abbord tagħmir awżiljarju. Meta ma kien hemm l-ebda dgħajjes oħra fil-vista, Alex ew sentenzi fil-kabina u sib l-isfel fuq il-saqajn.
  
  
  "Ma tafx dawn l-ilmijiet," huwa ħabbar. "Dawl bagi jgħidlek fejn mhux dejjem imorru. Jien ser jgħidlek fejn imorru."
  
  
  Taħt l-ego tal-gwida, aħna segwit sigriet kanal li jistabbilixxu bejn il-gżira u l-kontinent; wieħed ir-raggruppament tal-dwal qawwi, hu qalli, immarkati il-fruntiera bejn l-Albanija u l-Greċja. "Huma għandhom dawn l-fortizzi! L-uniku, is-sallura jistgħu jgħaddu mimmo fil-post tagħhom fuq il-lejl skur tad-dinja."
  
  
  "Kif għamlet inti tmexxi li?"
  
  
  - "Le, ħabib tiegħi. Iżda fejn dawn ikunu mqiegħda tant nies u t-tagħmir li jipproteġu l-fruntieri tagħhom, allura għandu jkun hemm postijiet oħra fejn ma jistax ikun hemm tant minnhom. Forsi anki mhux biżżejjed, april?"
  
  
  "I-ħsieb il-kosta tal-Albanija kien ukoll mgħasses kullimkien."
  
  
  "iva... mhux ħażin. Iżda forsi mhux tajba biżżejjed."
  
  
  "Kif l-tramuntana tal-fruntiera?"
  
  
  "Eh?"
  
  
  "Flimkien Jugoslavja? Huma dawn il-partijiet tal-Greċja?"
  
  
  Alex iddrittata up. "Do you know about dan, Nick Carter?"
  
  
  "Li biżżejjed," I gideb. "Inti qal kellek xi ħaġa vitali biex jgħidulna meta inti ħareġ. Int marret. X'inhu?"
  
  
  Huwa tbissem u bil-ponta ta'l quddiem. "Meta aħna jgħaddu minn dan l-istrett, fejn aħna tikseb milquta mill-albaniż magna tal-pistoli hekk mill-qrib li tista riħa il-porvli fil-ih skartoċċi, imbagħad I ser jgħidlek wieħed jew iż-żewġ affarijiet. Wasal iż-żmien li sab."
  
  
  Kien id-dritt dwar jiġu mill-qrib l-albaniż-kosta; meta hu indikat il-dwal tan-navigazzjoni, I kellu l-sentiment li stajt kważi jilħaq il-kosta fuq iż-żewġ naħat. Tanker li ġejjin minn-naħa l-oħra tal-kanal jibża l-infern ta me għal waqt; hemm ma jidhirx li hemm xi kamra tax-xellug fil-nen għall anki tagħna żgħar dgħajsa. Alex me parir li jinjora dan.
  
  
  Meta aħna tax-xellug l-istrett ta'wara u ltqajna mal-baħar, huwa kien kważi meħlus mill-ġdid, iżda ma kienx għadu kmieni wisq għall-Stahl li jkunu kuntenti. L-riħ telgħet, u hekk kif għandna tax-xellug l-barrikati tal-F'korfù, huwa sploda bil-miftuħ fl-snien tagħna. Meta bdejna jesperjenzaw tqal daqqiet, Alex marru qabel li jneħħi l-jib, allura l-lift. Kien simili jitfa ftit day fuq il-gradilji u permanenti lura biex jaraw lilhom tikseb maħruqa.
  
  
  "Aħna qed tbaħħir, Nick Carter. Inti tajba baħri?"
  
  
  "Jien tagħmel multa."
  
  
  Tajba. Dan għadu tiegħek pjaċir-cruises, u meta dawn gej, inti trid tmur stabbiliti mill-ġdid. Jekk xi ħadd jirċievi mill-qrib ... Ukoll, sabiħa tiegħi oħt ma jistax ikollu li tħallik, jistgħu hi? Inti mewġa ħej u inti ser tkun kuntenti, u jekk huma jfittxu ostili, inti ser jiġbdu u joqtlu lilhom."
  
  
  "Alex?"
  
  
  "Iva?"
  
  
  "Dak li l-infern hija dan kollu, apposta? Għandna tax-xellug l-istrett."
  
  
  "iva. U dan huwa dak I għandek tgħid inti, għaliex jekk jien ma jgħix, inti għandek tkun taf. Taf jekk Hema kien hemm dawn is-snin?"
  
  
  "Defector".
  
  
  "Oh, iva, li, iżda ma jkun hekk suspettużi, ħabib tiegħi. Fil-pajjiż tiegħi ... ukoll, tħares lejn hija llum. Huwa komunista akbar theddida minn madwar dawk leali li l-gvern attwali? Jew il-wieħed li kien biss Komunista fil-passat? L-ebda . Jien ma jagħmlu l-iskużi, Nick, naf li. Tagħha skoperti l-fatt li l-korruzzjoni fil-pajjiżi, u l-bqija tagħha marru għall-Albanija, fejn kienu kuntenti ħafna li jużaw is-servizzi tiegħi. Dawn huma nies qawwija, dawn il-Albaniżi li huma xi kultant imsejjaħ Mongols. L-ewropa. Differenti minn kulħadd, kont taf? "
  
  
  Tagħha huwa mifhum, vagament. Dawn kienu qawwija, sigriet, ostili għall-barranin, u l-ġellieda ħarxa li kienu rreżistew ir-potenzjal invażuri għal sekli sħaħ. Aktar minn nofs ta'dawn in-nies kienu l-Musulmani, u huma ġġieldu fil-muntanji kif fanatically bħala aħwa tagħhom fid-deżert-pajjiżi tal-Lvant Nofsani.
  
  
  "Dak li ġara?" I talab tagħha. "Dak li għamel inti tidħol lura?"
  
  
  "Ukoll, oħra tiegħi ħabib, din se tieħu l-ħdud jgħidlek kollha dwar dan. Tara, l-komuniżmu hija kbira leveller; anke fil-Albanija, jirriżulta kburi-ġellieda fis-burokratiċi żgħar. Iżda huwa mhux rewmatiżmu tiegħek corkscrew, eh?"
  
  
  "L-ebda mod."
  
  
  "Hekk, tagħha, I se jgħidlek, u inti għandek tisma bir-reqqa. L-kbira tal-moviment tal-komuniżmu dinja kollha iżda waqfu; il-president huwa laqgħa mal-mexxejja taċ-Ċina u Moska, u l-Vjetnam-Gwerra huwa fuq. Għal issa." Huwa chuckled. "iva. Iżda hemm il-membri ta'din l-kbira tal-Moviment li ma simili dan l-iżvilupp, ħabib tiegħi. Dawn xorta jisimgħu Marx, Lenin, u Stalin u jemmnu li l-komuniżmu għandu dejjem jespandi sa l-kontrolli tas-sistema id-dinja kollha. . Darba waħda, jemmnu me, ont kien kważi l biss madwar wieħed minnhom. Iżda mhux issa, Nick, mhux issa. Fi kwalunkwe każ, xorta huma attivi, dawn il-fanatics, u dawn qed jippreparaw fl-azzjoni li ma tistax aħjar jikkontribwixxu għall-ih-kawża. aktar minn għoxrin Korean."
  
  
  "Dak li?"
  
  
  "Do you know-żewġ lagi fuq il-fruntiera bejn l-Albanija u l-Jugoslavja? Qrib Il-Greċja?"
  
  
  "Jien."I mfakkar Ed lecture fuq il-mappa tajjeb ħafna.
  
  
  "Anki issa ma hemm l-armata hemm. Dawn ma jappartjenu għall-istati uniti, l-ebda kwistjoni dak il-pajjiż; dawn huma Griegi, Albaniżi, Yugoslavs, iżda dawn huma kollha leali-Komunisti ta'l-qodma iebes l-iskola. Permezz ... iva... dawn se jibdew joperaw fil-jumejn. serje ta'attakki gwerillieri minn dan newtrali-żona bejn it-tliet pajjiżi li jinvolvi ruħu kompletament jħawdu-dinja is-setgħat. Ih se jwassal, kif inti Amerikani kienu maħluqa il-frażi hekk ukoll, Vietcong kontinġenti ... "
  
  
  Huwa itlaq l-isteering u whirled madwar tħares lejn Alex ġenerali, il-kalma-wiċċ. "Dak!?"
  
  
  "Fil-fatt, ħabib tiegħi. Li hija mgħammra aħjar biex twettaq dawn l-operazzjonijiet militari mill-Vietcong? Ma tagħhom primittivi l-armi u l-żgħar tagħhom, underfed truppi, huma ġġieldu il-franċiż u l-Amerikani l-hilt sakemm nistgħu niftakru. . Huwa inkonċepibbli li jkunu se jgħaddu l-għarfien tagħhom u l-artist għall-grupp li issa hija miġbura f'dan il-qasam remot, bejn l-Lag ta'Ohrid u l-Lag ta'Prespa? Jaħsbu dwar il-possibbiltajiet! Min-naħa waħda, bis-alleat ta'l-Istati Uniti, għalkemm-dittatorjat militari dawn il-jiem; naħa l-oħra, l-aktar ripressivi-reġim komunista fid-dinja tal-Punent; u fit-tielet, fil-Jugoslavja, aktar kompatibbli mal-Punent minn mal-Russi. Li jaġixxu kontra l-minnhom meta l-ih attakki tibda? Mill-pajjiż li se dawn gwerer U anki jekk ih jistgħu jinstabu, dak li se kwalunkwe ta'l-kbira l-oħra l-poteri tagħmel? Se ih bombi l-Istati Uniti? Se ir-Russi tibgħat it-tankijiet permezz-Jugoslavja? L-ebda, ħabib tiegħi. U madankollu, liema-x'jista'jsir, eh? Minħabba li flimkien ma'din il-kampanja tal-terroriżmu u l-mewt se jkun propaganda-kampanja li tinvolvi ruħha fi ma jippermettux l-beraħ li jinjora dak li qed jiġri fil-żgħar tagħna rokna tad-dinja. Illum jew aktar tard, il-miżuri li għandhom jittieħdu, u dan għandu inevitabbilment iwasslu għall-kunflitt bejn il-Punent u l-komunista-setgħat."
  
  
  "Ħsejjes pjuttost skura," I ammessi. "Iżda kif taf dan kollu?"
  
  
  Xandru beda jidħaq. "Minħabba l-I, il-oħra tiegħi awto, għen biex jistabbilixxu kollha sa l-indunajt dak li kien isir."
  
  
  "Inti jfissirx li inti ma kinitx taf?"
  
  
  "Ma jkun hekk xettiċi, Nick. Hi huwa espert fil-qasam tagħha, u bħal ħafna dawn l-esperti, I ma kienx qal aktar minn I meħtieġa biex tkun taf dwar l-għan ġenerali ta'xi pjan."
  
  
  "Iżda inti sab?"
  
  
  "iva. Indunajt li. U l-tagħha, I sabet li l-I ma setgħux jgħixu bl-għarfien kelli. Allura..." Huwa stenna madwar fil-dlam, oppressiv sema hawn fuq l-istati uniti. "Għalhekk, isir ukoll=)".
  
  
  Huwa ltqajna wara r-rota qabel dawn, iżda huwa ma anki tipprova l-irqad. Kien hemm wisq li jistaqsu mistoqsijiet ih.
  
  
  "Inti qal-aġenti tagħna fil-Greċja li l-ebda wieħed se jitilfu inti fl-Albanija għal ftit jiem. Kif inti ma rnexxilhomx li?"
  
  
  "Sew, li ma kienx hekk wouldnt jkun diffiċli. Huwa pajjiż bi muntanji kollha matul dan, inti taf, u ħafna toroq ħżiena. Kelli ħafna l-libertà li jivvjaġġaw madwar id-dmirijiet tiegħi. U lura permezz tal-muntanji; tagħha qatt ma kien li l-Amerika T'isfel, imma minn dak li stajt aqra, hemm il-pajjiżi bħall-Ċilì u l-Perù bejn wieħed u ieħor l-istess kondizzjonijiet. Il-ħin kollu karozzi u l-karozzi tal-linja jħallu l-toroq biex jinżlu minn xi wħud mill-bogħod inklinazzjoni tal-muntanji. Naddaf it-trasport għal ftit ijiem u jidher biċ-ċar il-partijiet. "
  
  
  "Iżda dawn ser tkun tfittex għalik, mhux se jkunu? Anke fuq il-mountainside?"
  
  
  "Oh, id-dritt. Sewwieq tiegħi u l-I, aħna telgħet qodma bniedem fuq l-aħħar il-vjaġġ. Big raġel, kważi kbir bħala tagħha. Tagħha l-uem wegħdet li tagħti l-ego ride biex il-kosta; għandi ħafna ħbieb fost il-poplu tal-Albanija matul il-vjaġġi tiegħi, inti taf? Huwa kebbewha tiegħu uniformi ġakketta fuq l-Uem tal-ispallejn li jżomm lilu sħun fil-kesħa muntanji. Stahl ma jieħdu d-dokumenti
  
  
  madwar l-but, dan ma tkunx tali mod fit-tul. U mbagħad tiegħi sewwieq jagħmel il-ħażin-toroq, u l-I b'xi jirnexxilhom jiksbu qabel il-karozza tmur fuq il-muntanji. Hemm ħafna tal-nar stabbiliti hemmhekk. L-raġel ser qatt ma jiffriża mill-ġdid, eh? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kien lura fil-rota, il-ġlieda kontra l-tqil-mewġ, meta Kristina ħareġ fuq il-gverta. - Wiċċ tagħha kien minfuħin, u ma kienx minħabba tal-kokk. Hija ma jitkellmu lili, iżda telgħet tagħha tal-kafè-kikkra u inklinata kontra l-saqaf tal-kabina, tħares'l quddiem.
  
  
  "Bonġu," huwa talab l-ewwel.
  
  
  Huwa ħa tagħha fit-tul taż-żmien biex jirreaġixxi, iżda fil-silenzju, hi fl-aħħar nett mdawwar jiffaċċjaw me.
  
  
  "Ridt-irqad ukoll?"
  
  
  "I ejja ngħidu hekk," qalet Aryanly. "Kif dalwaqt ser nagħmlu biex Taranto?"
  
  
  "Probabbilment l-għada filgħodu. Aħna ma kellhomx xorti ħafna mal-temp fuq din il-kruċieri."
  
  
  - "Le, aħna ma jsir li għadhom." Hi niżlet mingħajr l-ieħor tal-kelma lill-istati uniti, u l-I waħdu kien għal żmien twil il siegħa sakemm il-xemx ħareġ mill-ġdid.
  
  
  Alex sorpriż lili mill ġejjin fuq il-gverta fil-jum wiesgħa, iżda l-ispjegazzjoni tiegħu magħmula is-sens. "Isma, oħra tiegħi ħabib, aħna qed nofs l-Italja, mhumiex aħna? Jekk jaħsbu li jien fuq din il-bord tad-dgħajsa... Huwa għamel tremenda-attakkant su ġest mal-naħa tiegħu. "Jien ma simili qed hemmhekk meta l-xemx hija brillanti. Mhux jekk jien ma għandekx."
  
  
  Kristina hekk ssieħbu fl-istati uniti, li jġibu-fwar tazzi tal-kafè u pulit rranġati-pjanċa tal-imqatta'-sigurtà u l-ġobon feta. Alex imfaħħra meta raw dan.
  
  
  "Issa din hija tajba tiegħi grieg oħt!" huwa roared, ħtif żgħir u shoveling l-laħam u ġobon fil-ħalq tiegħu. Kristina tbissem debboli. Huwa għamel tagħha jiksbu wara l-rota waqt li marru bħal biex tqaxxar u l-bidla.
  
  
  Kien biss brix l-aħħar ta'l-ragħwa minn taħt imnieħer tiegħu meta jinstemgħu l-bogħod jaħarbu biha tal-magni qawwija. - Saqajn scuffed fuq il-gverta tal-kabina, u r-raġel tagħha ħares il-bieb biss fil-ħin biex tara Alex tremenda fil-kabina prinċipali.
  
  
  "Dak li huwa?"
  
  
  "Kbira motorboat. Huwa li ġejjin bil-miftuħ fl-istati uniti." Huwa ħa l-die għal jimteddu minn fuq l-ixkaffa hawn fuq l-kċina-sink, ċċekkjati l-ħlas, u marru lura għall-gangplank.
  
  
  Tagħha tal-leħja niżel, jintilfu l-aħħar tal-krema tal-leħja off tagħha-xoffa ta ' fuq, u ħa barra .45. Lousy arma minn aktar minn għoxrin-pied bogħod, imma li kienet kollha kelli. Mimmo Nl imbuttat-passat tagħha u telgħu fil-kabini tal-piloti, fejn Kristina ħalli l-rota ftit sa fis-riħ, jaraw il-dgħajjes jgħaddu-istati uniti.
  
  
  "Żomm tagħha jiċċaqlaq," huwa ordnat, u mdaħħla l-gun taħt tiegħu tal-qmis.
  
  
  Kien kbir-iswed mhux qmuħ-kruċieri, qtugħ permezz tal-mewġ bħala jekk nu ma kinux jeżistu. Mill-'angolu tagħna, kollha jistgħu I ara kien il-pruwa u ż-żgħar it-taqsima tal-kabini tal-piloti bil-kbir fanal tat-tiftix mmuntat dwar dan. Huwa daħal fil-istati uniti bħal mat-tim nazzjonali tmur jindirizzaw li kien xortik tajba u ma setgħux jiksbu barra l-ħaxix. Hi kienet il-ġdid mill Hawke u l-sħiħ ego qlugħ-pjan.
  
  
  Tagħha gun kien barra, iż-żamma ego fuq l-riġel, ħabi mid-dawl. Id-dgħajsa aċċellerata, li ġejjin mill-qrib wisq biex tagħna tal-poppa, qabel jonqos ftit u veering off mal-ġenb. Kien wasal biex jgħollu l-gun tiegħu u jisparaw meta raw il-bniedem wara r-rota.
  
  
  "Bonġu, sabiħa!" għajjat permezz ta'l-isprej ta ' l-ego-korp. "Ħin li jmiss int fuq Paxos, il-leave li stupid Amerikana wara, tajjeb?"
  
  
  Franċiż bil-xokk tal-xagħar u mistħija, kunfidenti tbissima xejru naħa tiegħu, sploda kiss li Kristina, u jintefa ħafna ilma tagħna direzzjoni, li jibda l-magni u l-intestatura off angolu rett mal-kors tagħna.
  
  
  "Tifel tal-kelba," I nifs, tucking l-gun lura fis-ċinturin tiegħi. "I iżommu l-flus, hu l-intestatura li Bari."
  
  
  "Dak li?" Kristina mitluba. Hija kienet pallida u rogħda, u ma tistax tort tagħha.
  
  
  "Ma jimpurtax. Jien ser issuq tagħha."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Aħna xorta ma kinux jaqgħu fuq l-art qabel skur, iżda kont naf li kienu fuq l-għarqub ta'taljan boot. Sakemm ma kien hemm ebda sinjal tal-insegwiment, ont, il-ħsieb I jistgħu jirrilassaw, I marru għall-kabina quddiem biex tara jekk I tista'tikseb tagħha erbgħa jew ħames sigħat ' l-irqad. Għal filwaqt li, I tista'tisma'Kristina fil-kabina prinċipali teħid tal-kafè u jinstemgħu tal-plastik tal-platti, tagħmel l-tindif li naħseb in-nisa kollha li twieldu li tagħmel, u naf kif tagħmel dan. Imbagħad smajt tagħha l-approċċ il-kabini tal-piloti, u ma kien hemm l-silenzju kompluta ħlief għall-ħoss tal-mewġ l-lostru kontra l-buq pulzier jew hekk mill-kap tiegħi ...
  
  
  Dan kien il-lejl, u l-ewwel ħsieb tiegħi kien li dan kien ser jiġri. Ma kien hemm l-kiesaħ-nifs fuq il-wiċċ tiegħi, kesħa tal-azzar fil-gerżuma tiegħi. Hu ppruvat li jaħarbu permezz tal-kmamar tas-sigurtà, iżda fil-dlam żift-ħmar il-lejl ma jgħaddu. I jistgħu jħossu l-xafra tas-xafra it-tqattigħ permezz tal-laħam tiegħu, u kien jaf I ma kienx ħolm.
  
  
  Għandu jiġi tagħha, huwa kien, jaqbeż l bogħod mill-sikkina. Is-Software għall-sit tiegħi
  
  
  Naħseb li ntlaqtet fir-ras mill-ebusija-kustilji tal-dgħajsa tal-buq li jmiss mal-dojoq sodda. I kien storduti, ħassejtni tiegħi tax-xagħar twitch, u l-mira tinqasam lura. Il-sikkina u l-problemi fil-fond fil-tiegħi adam tat-tuffieħ, imbagħad sparixxew ma splussiv growl minn x'imkien wara me.
  
  
  Indunajt li kien dim saint, favorit tiegħi, u fil-ghostly-dawl ta'dan I raw żewġ milwi tiffaċċja liwi fuq me għal dejjem. Huma ma dehra xejn I d qatt rajna qabel: wiesgħa b'għajnejha, stretta b'għonq, xejn li jinstemgħu, biss tqal tħarħir ħsejjes bħal qodma tal-karozzi waslu biex tieħu l-aħħar nifs.
  
  
  I sib f'daqqa, qabad il-.45-kalibru pistola, u sab li għadha mdaħħla fil-gilda.
  
  
  "Tinkwetax, Nick," Alex growled. "Hi ma jiksbu dan."
  
  
  Huwa kellu oħtu tal-għonq mal-driegħ tiegħu madwar l-ballut nqatgħet, u bħala huwa jaraw, huwa coolly milwi swaba tagħha sakemm hija niżel il-sikkina madwar naħa tagħha, Hugo.
  
  
  I qal tagħha. "Dak li l-infern?"
  
  
  "Tqum, Nick." Huwa imbuttat l-girl madwar l-dojoq hut għall-ieħor sodda: "inti tixtieq li joqtlu tagħha, jew se nagħmel dan?"
  
  
  Tagħha, ħares lejn Agħlaq fil-dawl ħażin, wiċċ tagħha moħbija mill-oħxon-purtiera tal-xagħar. "Joqtlu tagħha?"
  
  
  "Naturalment."
  
  
  "Oħt tiegħek?" Kien għadu nofs rieqed.
  
  
  "Oħt?" huwa snorted u qabad l-ee tal-geddum, furzar tagħha biex tħares lejn Brylev. "Hi li ma tiegħi oħt, Nick Carter. U issa huwa vot-vot imutu."
  
  
  
  
  
  
  Kapitolu sbatax
  
  
  
  
  
  "Iva," hija qalet. "Joqtlu me."Mira tagħha waqa'fuq Alex-nisa jkollhom ms bħala jekk hija ma setgħetx żomm dan għal żmien itwal jew ma riedx.
  
  
  Tagħha imbuttat ' il bogħod tagħha brother-idejn u jinġibed l-sikkina jistabbilixxi l-immejjel-gverta bejn l-istati uniti. "Mhuwiex li tiegħek oħt, Alex?"
  
  
  "Mhux tal-kors."
  
  
  "Kif taf?"
  
  
  "Jien naf li mill-ewwel minuta I raw tagħha mixi tiegħi tat-taxi. Oħt tiegħi kien għadu tarbija meta I-aħħar ra tagħha, iżda hi ħares biss bħal me. Pjuttost, iva, iżda ma ħoxnin-saqajn u tal-ġisem bħall-mini. Mhux daqshekk kbira, forsi. iżda dan ma setax kien daqshekk perfett." Huwa mexxa l ħażin tar-raġġ ta lapes matul it-tul ta'l-tifla indivja tal-ġisem li tenfasizza lilu u l-tagħha, iżda huwa kien li jaqblu li ma kienx hemm xebh ħafna.
  
  
  Huwa kellu l naħa tiegħu u sfurzat tagħha li tħares lejn lilu. "Inti ppruvaw li joqtlu lili?"
  
  
  "Iva." Hija qalet li mingħajr eżitazzjoni.
  
  
  "Għaliex?"
  
  
  "Minħabba li kelli."
  
  
  "U l-Xandru, wisq?"
  
  
  Ħej, ma kien hemm xejn li jżommu lura.
  
  
  "Kif?"
  
  
  "Meta inti tmut, ego jkollhom sparatura lilu." Hi enfasizzat tiegħi ċinturin, fejn il-.45-pistola ta kien mwaħħla.
  
  
  "U mbagħad dak?"
  
  
  "Oh, joqtlu me! Jekk jogħġbok!"
  
  
  "Ġejjin fuq, Kristina. Imbagħad dak li?"
  
  
  Hija ħadet nifs fil-fond. "U mbagħad... I kellhom tarmi ħija tal-ġisem bogħod... Nl-bord u jagħti tiegħek biex il-kosta taljana. Taranto, jekk possibbli, iżda kullimkien."
  
  
  "Dak li kien il-għan?" Jien ma rridx li ħaffer agħlaq tant, iżda issa wasal iż-żmien biex issib il-verità.
  
  
  "Me... I għandu jkollhom qal li Alex kienet żbaljata dwar l-informazzjoni. Li inti żewġ ltqajna fi ġlieda, maqtula mill-ġdid, maqtula mill-ġdid, u... ukoll, ħażin. Hux ovvju?"
  
  
  "Inti taħdem għal-naħa l-oħra?"
  
  
  "Mhux mill-għażla!" Hija sorveljata ħafna, l-ewwel fil-me, imbagħad fil-Xandru, imbagħad fil-fond ta'l-open-katina tal-kompartiment. Hi sobbed."Dak li inkella jistgħu huwa ma tagħha?"
  
  
  Kien Alex li kien simpatetika. "Dak li ma għandhom fuq inti?" huwa talab.
  
  
  "Tifel tiegħi," hi murmured.
  
  
  "Tifel?"
  
  
  "iva. Hija kienet... Tagħha vjaġġ lejn il-Bulgarija. Il-ġenituri tiegħi kienu grieg, iżda dawn emigraw matul il-Gwerra Ċivili. I twieled fl dan maħmuġ-pajjiż, iżda I kiber griega."
  
  
  "U li t-tifel tiegħek?"
  
  
  "Jien tifel wieħed. L-uem issa huwa ta'erba'snin. Huwa proprjetà ta'l-istat. U l-tagħha...."
  
  
  Hugo jiżżerżaq lura fis-ċinturin tagħha u ċċekkjati .45 u tpoġġi l-ego fuq il-benniena li jmiss lili. "Kristina? Hija li l-isem tiegħek?"
  
  
  "Ah, iva. Dan kien il-problema!"
  
  
  "Kienet li dan?"
  
  
  Hi neħħiet il-kap tagħha, ħares apertament fil me, imbagħad fil-Alex. "Jien Christina Calixos. Jien erbgħa u għoxrin sena. Meta kien I dsatax, kelli l-tfal, iżda ma kellix ir-raġel. L-istat ħa tiegħi ego bogħod mill me. Hija ma setgħetx anke ara lilu. Meta l-omm u l-missier miet, kelli xejn. I-xellug, sabiex mort mill-fruntiera lejn il-Greċja, fejn sibt ont, bit-tama li l-I ikun aktar liberi u b'xi mod tikseb ibni lura. Għal kważi sena, vini tagħha kienu l-oħra, minħabba l I kellu l-ebda dokumenti; imbagħad I kien fil-Prevez." Hi ħares lejn me. "Fl-'preveza, hija kienet fuq il-bajja meta tifla kalma. Ma kien hemm l-kbira tal-folla, u ma kien hemm l-affarijiet tagħha fil-qrib. I ħares tagħha u raw li l-isem tagħha kien Kristina. IH ħa tagħha u sar Christina Zenopolis. I ħarġu mill-iskola infermiera, anki tax-xellug l-għalliema tiegħi u trasferita għall-parti oħra ta'Ateni hekk li l-ebda wieħed dubju l-identità tiegħi
  
  
  dan, u maħduma sal-sabu me."
  
  
  "Huma?" huwa talab tagħha.
  
  
  "Iva." Hi għadda fil-Alex. "Li kien..., liema? Żewġ xhur ilu? Sitt ġimgħat? Sabu me u qaluli li hija kienet u kollha dwar ibni fl-istat dar. U l-x'kien ġara jekk hi ma jikkooperaw magħhom. I jaf ftit dwar Christina Zenopolis, iżda issa naf tagħha aħjar minn naf lili nnifsi. Dawn kienu jafu li kienu ġejjin, Alex. Ma naħsibx li dawn kienu jafu eżattament kif għall-użu me, iżda dawn kienu xxurtjati ħafna, ma kinux dawn? "
  
  
  Alex tugged fl-aħħar tal tiegħu kaċċa nisa. "iva. Dawn kienu xxurtjati ħafna. X'jiġri jekk jien ma kinux insista fuq l-għandek tikkuntattja?"
  
  
  "I jassumi li kien jaf kull mossa tiegħek. Ma nistax ngħid. Iżda naf tagħha... " Hi daru għalija. "Nick? Il-bniedem li waqgħu barra mill-dgħajsa meta dawn attakkati us? Ħsibt ego kien maqtula ftit iljieli preċedenti."
  
  
  "Mhux tagħha. Ego msieħba".
  
  
  "Ah, iva. Iżda dawn qalli kif dan għandu jsir bil-wax bullet mimlija bid-demm, bħal dak li f'xi stadju magicians l-użu? Dawn kienu jafu inti ma setgħux jiġu imqarraq vojta mogħtija."
  
  
  "Li l-ħsejjes pjuttost kkritikat iebes għalija," qal. "Għaliex ma huma biss joqtlu Latina u jsir dan?"
  
  
  "Ma nistax jgħidu li. I biss kellhom kompitu żgħar biex jitlesta..."
  
  
  "Ftit qtil."
  
  
  "Iva! Żewġ imwiet tal-nies ma kontx naf fil-ħajja ta'ibni! Tista'tagħżel mod ieħor?"
  
  
  "Sewwa, sewwa."Kien diffiċli li ma rrispondewx għall-passjoni tagħha, iżda I sib madwar minnhom, tagħha, I raw Alex deliberatament vjenna l-ex-oħt ta ' l-ispalla. B'xi mod, sibt li huwa aktar faċli biex tkompli. "Ippermettuli jitkellmu bil-miftuħ. Inti ma kinux segwit meta konna hemm... flimkien?"
  
  
  - "Le, l-ebda. Huma magħmula huwa li jagħmel taħseb li kien I fil-periklu. U dawn, il-persuni li daħal fis-bord-aħħar lejl... ukoll, inti taf."
  
  
  "Għalhekk, inti ser ikollok tmur fuq il-vjaġġ magħna."
  
  
  "Iva."
  
  
  "U l-joqtlu-istati uniti."
  
  
  Għal żmien twil, il-ħoss biss fil-iffullar-kamra kien Kristina qawwija tal-teħid tan-nifs. Imbagħad Alex approvat gerżuma tiegħu bħal l-art għal jinsab għall-tagħha ta'kull xahar waqt il-pranzu.
  
  
  "Inti sodisfatt, Nick Carter?"
  
  
  "Aktar jew inqas."
  
  
  "Imbagħad għaliex ma inti tmur u ara, kuda, apposta tieħu dan, din id-dgħajsa huwa li ġejjin?"
  
  
  Eżatt wara l-bidu, aħna qasmu l-għarqub ta'taljan boot u kienu fin-nofs biex Taranto meta l-ewwel ħelikopter tellgħu fuq istati uniti. Matul il-lejl, huwa stabbiliti tliet oranġjo bagi fuq l-quddiem tal-gverta, kif kellna qabel, u meta l-ħelikopter mmarkati-istati uniti, l-idejn tellgħu l-jgħidulna li kien marbut mal-Scylla. F'inqas minn siegħa, u l-ieħor ħelikopter, jew forsi l-istess wieħed, sel fil-wiesgħa bajja li jmiss biex jieħu Latina u l-Kristina abbord. I kien tax-xellug ma Ed u d-dgħajsa li kienet titbaxxa mill-ħelikopter. it-temp kien ħażin mill-ġdid, u qabel ma l-imgħallem tiegħi kien fil-kabina għall-aktar minn ħames minuti, il-wiċċ tiegħu kien bidu li jaqblu mal-ddawwar-aħdar tal-ilma madwar l-istati uniti.
  
  
  "Kemm ser ikun qabel ma inti tista'tikseb din il-ħaġa li port?" huwa talab.
  
  
  "Forsi ftit sigħat."
  
  
  Huwa waqfa qasira qabel twieġeb. "Ah, I ara tagħha."
  
  
  "Hemm xi ħaġa li trid tkellem lill me dwar?"
  
  
  "Ukoll, forsi. I teħodha li l-girl kien l-uniku wieħed madwar minnhom?"
  
  
  "Kienet bħal dik. Ma jkunx Stahl tal-idea li tpoġġi tagħha dwar dan issa."
  
  
  "Ouch?"
  
  
  "Imħabba ġodda." Tagħha, raw kif Kristina u Alex ħares lejn xulxin qabel ma kisbu dwar l-ħelikopter.
  
  
  "Iżda ... dawn qed aħwa!"
  
  
  I mimlija bl-dettalji. Hawke nodded bil-għaqal. "Forsi hi jistgħu jgħinuna wisq."
  
  
  "Jekk inti tista' tagħmel xi ħaġa dwar l-tarbija tagħha."
  
  
  "Huwa possibbli. Għandi xogħol dwar dan."
  
  
  Aħna injorat fis-silenzju għal filwaqt li qabel ma tkellem mill-ġdid. "Kif inti, N3? L-ebda feriti? L-ebda tbenġil?"
  
  
  "M'hemm xejn li jitkellmu dwar. Ħafna affarijiet."
  
  
  Tajba. Meta nagħmlu lura għal Washington illejla, I-ħtieġa li jitkellmu li inti dwar..."
  
  
  "Stenna minuta."
  
  
  "Iva?"
  
  
  I sfruttat hu fuq l-isteering. "I-ħtieġa li tikseb lura fil-baħar."
  
  
  "Li tista'tittieħed l-kura tal."
  
  
  "Jien tixtieq aktar tagħmel dan lili nnifsi. I jista'jkollhom biex jaslu lura hawn someday."
  
  
  "Tajbin..."
  
  
  "Iva?"
  
  
  "Oh, tagħha, I aqta int dritt. Kemm jieħu żmien?"
  
  
  "Ftit jiem. Jiddependi fuq it-temp."
  
  
  Tajba. Iżda ma tistax tieħu wisq twil, Nick. Għandna bżonn."
  
  
  "Jien mhux se," I wiegħed, u beda mentalment tpinġi kors għal Bari. Għall-waqt, hija kienet kważi tneħħija fuq Kristina, iżda anke fil-Jfittex Ellen, hija qatt ma sikkina għall-gerżuma tiegħi. Wasal iż-żmien li jkollhom xi gost. Dan huwa metodu tiegħi.
  
  
  
  
  
  
  Kodiċi
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Kodiċi
  
  
  Ddedikata lill-poplu ta'l-Istati Uniti-Servizz Sigriet
  
  
  
  A sa k
  
  
  I ma tistax tagħmel dan li gold hunt tal-funeral. Kien fl-Singapor fil-ħin, liebes-daqna u nuċċalijiet u joħloq bħala missili defector li jfittxu li jbiegħu l-Amerika sigrieti Ċiniż Komunisti. Huwa kellha parti tiegħu tajjeb biżżejjed biex jelimina wieħed mill Mao ewlenin tal-aġenti aġġornata u fl-informazzjoni dwar il-pipeline kien stabbilit biex tikseb ftit balal fil-ġenb tiegħu u l-tikseb f'kodiċi-bibien ta'awguri minn Hawke, il-jwassal ġenju ta'l-unità fejn I-xogħol. Aħna nappellaw l-ego AX. Aħna t-tajba tal-ħiliet.
  
  
  Meta I irċieva l-tardiva aħbarijiet tal-gold hunt tal-mewt, kienet qed tiġi trattata mill-British-isptar fuq il-kosta tat-tramuntana tal-Kul-Peniżola. Hawke kellhom biżżejjed kuntatt mal-British biex isibu me tobba tajba, artab fis-sodda, u sabiħa l-infermier tiegħek. L-aħbarijiet dwar gold hunt kellhom theddid kollox.
  
  
  Gold hunt kienet waħda ta'MANNARA tal-aħjar l-aġenti, intelliġenti u affidabbli. Aħna ħadmu flimkien fuq xi kompiti diffiċli fl-Amerika latina li tpoġġi lilek permezz tal-lott tal-isfidi. I ma insejt kif gold hunt, iebsa-bniedem fil-clutch u l-esperjenza pilota ħelikopter, qabad me off-dgħajsa fil-Kubani-ilmijiet tal-mara qabel il-bastiment kiser f'biċċiet iżgħar minn escape frisk.
  
  
  Issa kien maqtula, u l-ebda wieħed ma kien jaf li l-qattiel tal-ego kien. Is-sejba ih kien tiegħi assenjazzjoni li jmiss.
  
  
  L-ewwel kapitolu.
  
  
  Il-pjan ħa me privat tar-runway fil arizona-Cis. Tall-bniedem bl-expressionless wiċċ inklinata kontra l-kappa, stennija għall-karozzi. L-għarfien tagħha tal-ego. Huwa kien wieħed mill-żewġ AX-aġenti li ħadem bħala Ed tal-gwardjani. Ego tal-isem kienet Smith.
  
  
  Hija kienet waħda mill-Smith aktar talkative ijiem. Huwa biss qal tmintax-il-kliem meta hu sejjaħ me biex jilħqu Ed.
  
  
  "Ir-raġel ser iżomm is-snien tiegħu flimkien," huwa qal. Aħna titħaffef l abbandunat tat-toroq, l-indikatur tal-tipponta l-limo lejn 70. "Ma nistax ftakar li qatt jara lilu - ego hija fl-ebda burdata."
  
  
  Il-kawża ta Hawke sfortuna mhux diffiċli biex issir taf. L-ebda wieħed se jitħallew indifferenti wara li jitilfu l-aġent bħal David gold hunt.
  
  
  L-limo biddel il-kantuniera u hija rat isolati domestika seduta fl-aħħar ta'witta t-triq. Lil hinn mill-dwejra, I esplorati l-vojta-baċir fil-bajja kwieta. Il-Golf tal-Messiku shimmered in-distanza simili tal-ħġieġ ikkulurit imblukkata mill-xemx.
  
  
  Il-riħ kien blowing madwar il-gżira, ruffling Hawke abjad tal-xagħar. Kien stennija barra l-dwejra meta wasalna. Kopja tal-Smith, l-expressionless-tieni operattiva li kien normalment jinstabu qrib Hawke, kien seduta mill-tieqa.
  
  
  "Dan huwa l-post fejn il-qtil ħa post," Ed qal, tmewwiġ naħa tiegħu fil-dar bl-tidħaq malajr. "Jien ser tieħu inti ġewwa fil-minuta."
  
  
  "Grazzi għall-bgħit għalija."
  
  
  "Jien ma jipprovoka inti fis-vendetta, Nick. I mibgħut lilu għalik minħabba I bżonn għalik."
  
  
  Huwa glared fil me u kontinwa. "Irnexxielna li tirkupra ċerti dettalji. L-qattiela kienu sewqan trakk żgħir. Dawn waqfu hemm, "huwa qal," u tnaqqas l-telefon-wajers li jwasslu għall-dar. Huma mbagħad marru għall-dar u l-konvint xi ħadd li jammettu li kienu l-signalmen, probabbilment taħt l-iskuża ta'l-iċċekkjar il-telefon. Aħna naħsbu li kienu lebsin bħal fitters. Huma maqbuda gold hunt u l-bniedem gold hunt kienet ippreżentat hawn biex jintlaħqu mill-sorpriża, u maqtula ah u l-tnejn l-oħrajn li kienu fil-dwejra fil-ħin . Kien hemm ħjiel ta imrar fil-Ego-vuċi tal-kif huwa żied jgħid ," Aħna xorta ma tkunx taf liema huma kienu, u nistgħu biss aqta fil-ih tal-motivazzjonijiet."
  
  
  "Kif ħafna nies qegħdin ifittxu?"
  
  
  "Bħala edukati aqta, nixtieq ngħid erba'minnhom. Mill-inqas tnejn minnhom kienu armati bil-kapitolu armi tan-nar. Wieħed minnhom kellhom-soċjetà. Aħna misjuba traċċi ta Odina dawran madwar minnhom fid-dar li l-approċċ lilu minn wara. Huwa fallew il-bieb tad-dahar, u huma maqbuda l-irġiel ġewwa fil-crossfire. Kien permess tax-xogħol ."
  
  
  L-riħ sploda kontra l-istati uniti kif aħna mixi lejn id-dar, u Smith segwiti fil-skiet.
  
  
  "Dak li kien gold hunt tal-assenjazzjoni?" I talab tagħha.
  
  
  "Daħal hawn biex tkellem lill-persuna kiri-dwejra. Dik il-persuna kienet Frank Abruz."
  
  
  Dak l-isem magħmula me twaqqaf fl-binarji tiegħi. "Mafja tal Frank Abruz?"
  
  
  "U l-ebda wieħed ieħor. L-leġġendarju Frank Abruz. Dollaru hija madwar il-ftit nies il-mafja qatt qabel li itlaq bl-unuri. Huwa sofrejt attakk tal-qalb u ddeċieda li ried li jonfqu l-aħħar jiem tiegħu fi Sqallija. Il-mafja-bord tad-diretturi ivvutat għall-Ego tal-pensjoni u iddeċieda li tħallas em a ż-żgħar tal-pensjonijiet għall-servizz leali." Ed permess lilu nnifsu żgħir tbissima. Il-pensjoni kien ftit aħjar minn għassa tad-deheb. Bħala kwistjoni ta'fatt, I jgħidu żewġ mitt elf sena. Tgħallimna li Abrouz tkun tħalli l-pajjiż fi żmien ftit ġimgħat, u gold hunt għamel kuntatt miegħu."
  
  
  "I d jkun interessat li tkun taf liema huma kienu nitkellmu dwar, l-AX-aġent u l-ex-mafja capo."
  
  
  "Abruz tal-vjaġġ, Nick. Huwa kien raġel fdati mill-ġlied fazzjonijiet ġewwa Kota, u meta dawn kellhom sensittivi errand biex isolvu barra mill-pajjiż, oni-partijiet kienu mibgħuta lill-ego." Ed jintmess tiegħi driegħ. "Issa ejja tmur għall-dwejra."
  
  
  
  
  
  - Ieħor tal-gwardja tas-sigurtà imsemmi Corbett jinfetaħ il-bieb għall-us. Huwa kważi flinched meta morna ġewwa. Il-post kien ilu magħluq għal diversi xhur, iżda xorta jidher li riħa tal-mewt.
  
  
  "Frank Abruz kien interessanti persuna, l-individualist. I ma jkunux jistgħu jgħidu I rispettata tagħha ego. Ego rekord kien wisq bid-demm, "Ed kompla," iżda huwa kien wieħed mill-mexxejja li tkellem kontra l-mafja-involviment ta'l-organizzazzjoni internazzjonali tal-kummerċ tad-droga. Dan kien il-ġlieda kontra din il-biża għal dawn l-aħħar sentejn, meta l-Amerika-fergħa ta'l-mafja ġie offrut jittrattaw mill-Asja grupp li " kkontrollati l-choicest loppju-oqsma fil-Indochina."
  
  
  "Kienet li qabel l-attakk tal-qalb li saq-ego għall-irtirar?"
  
  
  "Fil-fatt. Allura, meta Abruz ġestiti li jibdlu l-Komunista-partizan-pożizzjoni il-ftehim, kollox, b'żieda f'daqqa. Huwa ppreżentat ir-riżultati tiegħu għall-mafja għolja tal-kunsill u stednithom biex teżamina l-proposta. Dan iż-żmien il-vot kienet favur tiegħu. ma kien hemm l-dissidenti, iżda l-bord iddeċieda li jħassar il-ftehim ."
  
  
  "Jien nifhem. Abruz kellhom l-informazzjoni dwar l-loppju-oqsma li nistgħu-użu. Gold hunt kien jippruvaw biex jikkonvinċu lill-ego li jgħaddu lill-istati uniti."
  
  
  "Abruz tal-virtujiet kienu ftit, iżda wieħed minnhom kien il-konvinzjoni li l-komuniżmu ma kienx il-mewġa tal-futur. Ma kien hemm l-raġuni li t-tama li kien se jikkooperaw mal-istati uniti. Gold hunt wkoll suspettati li Abrouz kellhom aqra xi informazzjoni dwar l-Komunisti. Forsi ih mafja-kuntatti kienu konnessi magħhom mhux biss fil-qasam tad-drogi."
  
  
  "Dak it-tip ta'negozju?"
  
  
  "Gold hunt ma tkun taf. Abruz biss x'jifhem li kien jaf xi ħaġa li AX tista'ssib interessanti ħafna."
  
  
  Ed wasslitni fil-kamra li kien kwantità bullet toqob. Huwa xejru naħa tiegħu ikteb. "Il-qattiela ma tieħu kwalunkwe-opportunitajiet, kif inti tista'tara. Huma sprejjati biżżejjed jwassal hawn biex joqtlu tużżana-poplu."
  
  
  "Abruz kellhom iebsa-reputazzjoni. Attakk tal-qalb jew l-ebda attakk tal-qalb, iżda huwa ma kienx it-tip ta'persuna li jilagħbu ma'.
  
  
  Ed nodded. "Dawn kienu veloċi u effiċjenti, I li jammettu. U assolutament kiesaħ-demm."
  
  
  "Inti qal-tnejn l-oħra in-nies kienu Abruz tal-guys?"
  
  
  "Egos huma personali tal-gwardjani'."
  
  
  Fetaħ il-tieqa u ħalli fil-riħ. I l-ħsieb ta'l-qodma mafja capo u ħabib tiegħi gold hunt tinsab fuq l-art mal-korpi tagħhom mifruda mill-balal. I ħa nifs fil-fond ta'l-kessaħ-teħid ta'kampjuni tal-arja streaming fl-wiċċ tiegħi.
  
  
  "Kif il-mafja jħossu dwar Abruz tal-mewt?"
  
  
  "Tiegħi normalment sorsi affidabbli jgħidu li huma jiddispjaċini li prattikament kollha tal-ih fdati anzjan figuri ġew qasir mogħtija. Imma ftakar li Abruz tal-opinjonijiet ġew miċħuda mill xi ftit u li hu magħmul l-għedewwa fil-ħin tiegħu. Dak li huwa importanti għalija huwa li wieħed ta prinċipali tagħna-aġenti kien maqtula f'ċirkostanzi differenti, li ma nistax jispjegaw. Jien mhux se jagħtu fuq dan l-ebda aktar milli int. Nixtieq-qattiela misjuba."
  
  
  "Hemm tliet modi," qal. "Komunista l-aġenti, qodma għedewwa tal-Abruz, jew xi ħadd li ma simili li kien li jirrestrinġu l-Asja tal-mediċina ftehim."
  
  
  Hawke mxerrda sigarru rmied fuq l-qliezet u tnaddaf bogħod l-ih. "Erbat ijiem. Għandek tiftakar tagħha isemmi Abruz tal $ 200,000-a-sena tal-pensjoni? Huwa kellu l-ewwel sena tal-ħlas fid-dar tiegħu. Hi għeb flimkien mal-qattiela."
  
  
  "Joqtlu wieħed mill-mafja aktar beżgħu capos? Huwa jieħu madman li toħroġ ma ' din l-idea."
  
  
  Ed kien sa f'daqqa. "Nħarsu lejn dawn il-bullet toqob. Taħseb li l-persuna responsabbli kien sana?"
  
  
  Kien id-dritt.
  
  
  Huwa segwit Ed fit-triq. "Stajt tidher, fid-dar, u jinstemgħu din l-istorja, iżda inti ma għaġla me hawn biss minħabba li. Dak ieħor?"
  
  
  "Ma kien hemm persuna oħra fil-dwejra li ħarbu il-massakru. Aħna fl-aħħar nett misjuba tagħha."
  
  
  * * *
  
  
  L-girl qishom miljun dollaru biex l-inflazzjoni. Hija kienet sess, anzjani, u l-saqajn. Għalkemm hija kienet liebes kisja bil l-għonq mdawwar, hi maqbuda idea tal-wiċċ tagħha bħala hi mixi madwar il-restorant għall-triq. Agħlaq kellhom għolja jutting tirriżulta f'sinjali wiesgħa u skur-għajnejn , żgħira tal-apposta tfittex li ma kienx mmarkat mill-ċiniżmu u riġidità huwa d mistenni.
  
  
  "Fil-friża dritt hawn," Hawke qal li l-superviżur tal-matematika fl-proġettazzjoni. Aħna sib fid-dlam projezzjoni tal-kamra tal wieħed mill-MANNARA tal-bażijiet, l-istudju l-xorta-immaġni fuq l-iskrin. "L-isem tagħha huwa Steven Brant, iżda hi ma sejħa ruħha li l-aktar," Hawke qal. "Dan kien l-infern ta'żmien twil peress li jinstabu tagħha."
  
  
  I sabuha diffiċli li wieħed jemmen dak Hawke kellhom qaltli dwar Steven Brant. Hija ma tistax tmur bil-irqiq tal-wiċċ u l-għajnejn artab.
  
  
  "Inti żgur li hija kienet Frank Abruz tal-nurse?"
  
  
  "Mingħajr dubju. Iżda ftit li xejn nafu dwar fejn kienet qabel Abruz qabad tagħha fil-Prattika."
  
  
  Huwa ffirmati fil-frustrazzjoni. Ma naħsibx li hemm tal-liġi li tgħid sabiħa tnejn u għoxrin sena tfajla ma tistax issib l-hena fil-kumpanija tal-tixjiħ mafja capo. "L-antik mobster kellhom-togħma."
  
  
  "Ħafna bħal tiegħek, fil-fatt," Ed qal sardonically. Imbagħad huwa kompla jgħid: "Meta aħna sab li Steven għexu fl-dwejra fil arizona mal-Abruz u ma kienx waħda mill-vittmi, bdejna tfittex tagħha.
  
  
  
  
  
  
  Hija għal tagħha binarji ukoll."
  
  
  "Li hi t-tmexxija'l bogħod minn? Ah, il-liġi, il-mafja?"
  
  
  "Probabbilment barra minn kull tliet. U forsi xi ħadd ieħor. Inti ser tkun kuntenti li tkun taf li jien ser biex tirranġa għalik li jinstallaw dan corkscrew li Steven."
  
  
  I kien bil-ħerqa li dan. Huwa beda jħares lejn l-tiddi arloġġ tal-għassa tiegħu. Anki jekk kien jaf li hu meħtieġ tagħha, huwa kien il-bidu li jħossu l-tmiem qawwija ta ' sabar. I ma setax jistenna li laqat l-triq u ssegwi l-mogħdija ta'David gold hunt tal-qattiela. Dan il-lejl kien diġà kiesħa wisq biex jaqdu me.
  
  
  "Dan il-film ġie maqtul fil-belt żgħira fil-Pajsaġġi imsejħa Noe. Steven Brant ilu jgħix hemm għal l-aħħar xahrejn. Inti ser ikollok kopertura-istorja biex jispjegaw tiegħek dehra f'daqqa. Ma rridux biża li l-girl fis-tmexxija'l bogħod. għal darb'oħra, " Hawke qalli. "Iżda wara l-wasla, inti ser ikollok daqqa l-ego."
  
  
  "Ejja l-għassa il-bqija tal-film," I issuġġerit.
  
  
  L-proġettazzjoni tinxtegħel mill-ġdid. Aħna jaraw kif Steven Brant mixi lejn il-karozzi pparkjati, naħa waħda mdaħħla fl-wisa ' tal-pil tiegħu. Kien hemm bla xkiel grazzja movimenti tagħha. Meta hi fetħet il-bieb tal-karozzi, mira tagħha jerked f'daqqa, kemm jekk hi kienet jinstema ħoss li magħmula tagħha nervuża. Meta hi induna li l-ħoss kien li ma jagħmilx ħsara, l-għajnuna tmiss il-wiċċ tagħha.
  
  
  Qabbdet fil-karozzi u l-saq bogħod, il-kamera li ġejjin tagħha sakemm hija biddel il-kantuniera.
  
  
  "Tagħna magħmula mill-bniedem film tal-lukanda tieqa fl-triq mill-ristorant. L-girl xogħlijiet hemm bħala waitress, " Hawke qal. Li kien tmint ijiem ilu. Il-bniedem tagħna ma jistgħux jippruvaw jagħmlu kuntatt. Li l-impjieg tiegħek. Jistabbilixxu kuntatt mal-Steven u, jekk ikun meħtieġ, ir-relazzjonijiet. Aħna jeħtieġ li tkun taf liema hi jaf. Kollha ta'dan."
  
  
  L-proġettazzjoni mitfi, u Sergei mixgħula, il-mili tal-kamra bil-qawwa tad-dawl.
  
  
  "Ukoll, ma l-film jgħidlek xi ħaġa?" Ed staqsa.
  
  
  "Għandek raġun. Hi jibża. Hija kellha l-gun fi d-dritt tagħha kisja tal-but. Barra minn hekk, agħlaq tajba s-saqajn."
  
  
  "Ħsibt li d-avviż dan kollu," Ed qal dryly. "Agħmel ċert li għandek toqgħod attent għall-naħa tal-lemin tagħha kif ukoll għall-saqajn tagħha."
  
  
  Huwa mogħtija me l-folder li d ġew azjenda fuq tiegħu addominali. Dan kien jinkludi l-AX-fajl dwar l-Steven u l-sommarju tal-tiegħi tkopri l-art. Kelli l-bqija tal-ġurnata biex jimmemorizza s-ih, jippreparaw ID foloz, u jiffamiljarizzaw lili nnifsi mal-tagħmir speċjali I se tieħu miegħi li Hu.
  
  
  I-xellug Steven Brant tal-fajl mill-appartament-bini fejn kien I ammessi, imbagħad ħa tiegħi ta'IDENTITÀ foloz. Ned Kbir, stampa fuq il-liċenzja tas-sewwieq, ħares eżattament bħal Nick Carter. Huwa kien iebes wiċċ, iżda jien aktar xtaqu dan. Flimkien mal-karta tal-IDENTITÀ tagħha, hi kienet tingħata bagalja sħiħa ta'oġġetti personali li tajjeb ir-rwol tagħha fil-Pajsaġġi. Shvedov ma dehra ġdida lill-istati uniti, għandna meħjuta, iżda kienet perfetta għalija.
  
  
  I jintefqu siegħa fl-armerija. Dan kienet verifikata minn ċestun li jinsabu, fost l-oħrajn fatali oġġetti, l-għoli li jaħdmu bl-xkubetta mal-medda twila l-ambitu. Flimkien mal personali tiegħi l-armi, dan tani l-istess riżerva bħala xi dipartimenti tal-pulizija.
  
  
  Oħra tieqaf I magħmula kienet il-bażi tal-elettronika tad-dipartiment. Fuq Ed tal-ordnijiet, speċjalisti tagħna assemblati kit għall-me. Dan qishom tal-leħja kit, iżda l-nen kienet sensittiva-apparat smigħ, kamera, u ċkejkna tejp-reġistratur. I ddubitat I d-ħtieġa dan it-tagħmir, iżda Ed ma titlifx taħbit.
  
  
  I kien wieħed mill-aktar żjara li jagħmel, li l-jitfa fejn il-mekkaniżmi kienu tax-xogħol fuq il-karozza I kien sewqan meta ġie skopert mill-bniedem imsemmi Ned Kbir. Wieħed mill-mekkaniżmi kien burly, għal żmien qasir il-bniedem fil tiegħu wara erbgħin li qal li d smajt ħafna dwar Carter ' L-u riedu jissodisfaw me. Hu ddeċieda li ma tgħidlu li ewwel nofs ta'dak li hu d jinstemgħu kien probabbilment mhux vera.
  
  
  "Aħna ordnat li jipprovdu inti bil-karozza li ma dehra kien mixtrija fil-irħis - tieni- naħa tal-prezz, iżda li ma verament jmorru kullimkien," huwa qal ma smirk. "Votazzjoni dwar dak li aħna ma. Dan il-ftit tifla mhix pjuttost, iżda naħseb li inti ser jaqgħu fl-imħabba agħlaq. Hija twieġeb bħall-franċiż tagħha"
  
  
  Aħna marru għall-naħa l-oħra tal-seraglio. L-mekkanik indikat żgħar sezzjoni tat-triq mifruxa ma'l-ostakli. "Votazzjoni, fejn aħna se tat-test. It-test tas-sewwieq se tipprova għalih innifsu."
  
  
  Tliet sena Ford bil-fjura tikek u daqqiet fuq wieħed mill-ġwienaħ purred fl-aħħar ta'l-ostaklu tal-kors. Is-sewwieq, l-ilbies elmu, xejru fl-istati uniti u l-ewropea dwar l-gass tal-pedal. Il-karozza telaq bħal mismuta-qattus.
  
  
  "I wegħda inti ser ikunu jistgħu jiksbu mill-agħlaq 120 siegħa, mill-inqas," il-ftit mekkanik qal kburi. "Aħna maħluqa bħal kunċert violin."
  
  
  Il-karozza ġrew l-ostakli. Ħsibt li d jiksbu fl-ewwel, iżda l-sewwieq maqtugħa tajer fl-aħħar minuta. Huwa zigzagged il-karozza matul il-kors, tajers squeaking. Fl-aħħar ta'l-razza, huwa f'daqqa tolqot l-bullying-buttuna u tpoġġi l-karozza fis-intenzjonat spin, ddawwar il-ee b'Hollywood stuntman l-irkoppa qabel iddrittar u tas-sewqan lura għall-us.
  
  
  "Dan il-bniedem għandha tmur għall-Indianapolis," qal.
  
  
  L-mekkanik tal-tbissima wessgħet.
  
  
  
  
  
  "Do you bħal sorpriżi, Carter?"
  
  
  Indunajt dak li huwa maħsub bħala l-mutur ltqajna, irku l-karozza, li telaq mill-elmu tiegħu, u ħadlu tiegħu ukoll tal-aħmar qawwi tax-xagħar. Anke mal-ġisem tagħha moħbija mill-shapeless coverall, ma kien hemm l-ebda dubju li t-test tas-sewwieq kienet mara. .
  
  
  Tagħha wands fflaxxjati, u hi ħareġ għall-istati uniti, jixxengel l-elmu fl-naħa tagħha.
  
  
  "Dak li taħseb, N3?" qalet, bl-użu tiegħi qattiel rank minflok l-isem tiegħi. Għall-bniet li ħares kif impressjonanti tagħha, hi ppruvat li jinkoraġġixxu ftit aktar tmur minn dan.
  
  
  "Dwar il-karozza jew il-sewwieq?" I talab tagħha.
  
  
  Tagħha aħdar għajnejn fflaxxjati bil-nar. "Il-karozzi, tal-kors. I ma l-kura x'taħseb tas-sewwieq."
  
  
  Huwa beda jħares lejn l-mekkanik, li shrugged u appoġġjat mill-bogħod b'mod diplomatiku. Huwa ma tridx tkun xhud meta dan sabiħ ħafna mara mqatta il-famuż Nick Carter fis-żgħar biċċiet bl-tagħha b'disprezz.
  
  
  "Dak li ma nagħmel biex inti?" I talbu, ftit konfuż.
  
  
  "Xejn fil-livelli kollha. Ejja naraw jekk tibqa mod, N3."
  
  
  U għal darb'oħra-l-isem minflok tal-isem. Huwa ħa l-it, u l-glint tal-nar fl-għajnejn tagħha kienet l-isfida. "Ħsibt li kienu qed juru ftit meta inti kienu is-sewqan tal-karozzi," qal. "Kien għalija?"
  
  
  "Naturalment taħseb hekk. Inti kienu probabbilment sorpriż li tara li l-mara jista issuq karozza aħjar minn tista'." Kburin tagħha tax-xufftejn indivja, iżda li għamlu Stahl sħiħa tal-ħalq aktar attraenti. "Ejja tneħħi l-ovvju-dritt li issa, N3. Xi wħud mill-bniet hawn jistgħu qima inti bħala kamra tas-sodda atleta, iżda r-reputazzjoni tiegħek ma tagħfas me."
  
  
  "Dak impresses għandek - il-prestazzjoni? Forsi friends għamla parti reviżjoni."
  
  
  Hi l-qima, kif jekk is-suġġeriment amused tagħha. Hi tugged fuq il-żippijiet tal tagħha goffa coverall. "Do you know dak I kien qal, N3? I kien qal li l-jekk inti kienu fuq pjan li ġġarrfu, inti xorta ssib ħin biex tipproponi lill-titjira persuna inkarigata."
  
  
  Huwa veru, " missierha qal. "Fil-fatt, I qal tagħha li.
  
  
  Hi shrugged l-tuti off tagħha l-ispallejn u l-wriggled ta'dan, il-ġestjoni biex jagħmlu l-rutina kemm eċċitanti kif iebsa. Taħt ħwejjeġ tax-xogħol tagħha, hi libes stretta qliezet informali u sħ li kien imwaħħal mar kurvi tagħha bħall-ġilda.
  
  
  "I-rigward inti bħala professjonali. Rank N3, liema-dak li dan ifisser, " hija qalet. "Iżda ejja tkompli l-konversazzjoni fuq livell professjonali, għandhom aħna?"
  
  
  I ma setgħux taħseb xejn I kien inqas interessati, oħra milli forsi l-għoti taħdita dwar l-astinenza li l-qodma sefturi-dar.
  
  
  "Il-karozza ttrattati tajjeb għalik, iżda nixtieq li tittestja l-ego għall-lili nnifsi," ir-raġel tagħha qal.
  
  
  Kien jitqiegħdu taħt l-istering, dan huwa l-unika tagħmir, il-magna u bil-maqlub. Imbagħad hu maqtul tagħha. Huwa kompla permezz tal-kors biss malajr kemm l-girl, u spiċċaw jitwaqqaf it-karozza billi tagħmel qawwija double-sinjal. Meta sirt taf, jien tefgħu tiegħi ċwievet għall-tagħha u qal, "Li ser tagħmel," I-ħsieb, u hi d bżiq fil-wiċċ tiegħi.
  
  
  "Issa, li turi?" qalet, iżda ma kien hemm ħjiel ta sorpriża imħallat mal-sarcasm fil-vuċi tagħha.
  
  
  "Il-karozza ma tkunx li tajba, iżda għandha ħafna taħt il-kappa. Inti dehra kbir tal-mara, iżda forsi mhux tant. Jien kurjużi biżżejjed biex nistaqsi lili nnifsi din il-kwistjoni." Kopja ewlenin għall-kamra tagħha kien jintefa fis-naħa tagħha. "Jekk inti tixtieq li tuża dan, għandu jiġi illejla. Jien jħallu l-bażi fil-għodu."
  
  
  "Dak li għamel taħseb I jikkunsidraw l-użu?"
  
  
  "Forsi inti qed biss bħala kurjużi jiena," qal.
  
  
  Lura fl-kabina tiegħu, huwa miġbud off ġakketta tiegħu, li juri tneħħietlu l-isfel luger fil-quick-rilaxx-armar taħt il-driegħ tax-xellug tiegħu. L-armi hi kien ittestjat fuq mill-AX varjata mill-kompitu li kompitu, iżda hija qatt ma kienet mingħajr tagħha stess personali l-armi: a luger li Wilhelmina kien mogħti tagħha; stiletto, Hugo, fil-tagħha twal; u tal-gass żgħar ħafna bil-bombi pjaċir li l-ġewwa tal-koxxa tagħha minn Pierre. Bil-bombi jista'joqtol kulħadd fil-kamra magħluqa fl-sekonda; kollha li ħa kienet ftit indikaturi li jiksru l-ego-qoxra.
  
  
  Il-ftuħ jiġbed fl-president tagħha, hija miġbuda'l barra l-folder Ed kien mogħti lili. Huwa imdawra lura l-għatu u frowned fil-eżasperazzjoni. Ħsibt I mfakkar li tlaqt kopja tal-kopertura tiegħi fuq il-quċċata tal-fajl. Issa l-ewwel paġna kien folja bil-deskrizzjoni tal-Steven-dehra u xorta ritratt madwar il-film li kienu raw tagħha qabel dik il-ġurnata.
  
  
  I qal lili nnifsi li I għandu jkun ħażin. Tagħha thumbed permezz tal-kontenut ta'l-folder, iżda ma kien hemm ebda sinjal tal-paġna waħda-istorja. Ukoll, hemm xejn x'tinkwieta issa, I-ħsieb. Ikun diffiċli għal barrani biex jidħlu l-AX-bażi bħall-kuntrabandu ta'l għid holiday fil-grawnd tal-futbol.
  
  
  Għadu ftit inkwetat, bdew jirrevedu l-fajl fuq il-Brant tifla. Bħal Hawke qal, ma hemm l-ebda-dettalji dwar il-passat tagħha. Hi jistgħu jkunu twieldu fuq weekend tagħhom meta Frank Abruz telgħet ee fil Las Citizenship. Madankollu, wara l-AX misjuba tagħha fil-Pajsaġġi, il-dejta kienet painstakingly kompluta - il siegħa hija ħadmet bħala waitress meta hi ġeneralment marru fis-sodda, u anki lapes-disinn tal-pjan tal-dar hija kienet il-kiri.
  
  
  
  
  
  Ħafna drabi I riedu li jkollhom ritratti tal-memorja. Peress li ma kelli l-ego, I żviluppat tiegħi stess metodi għall-ankrar ewlenin tal-fatti fil-kap tiegħi. I magħmula noti fil-but notebook I twettaq miegħi u jirrevedu ih, ħares lejn l-tqassim tal-Steven-dar, imbagħad tiġġebbed fuq is-sodda, jitfa kollox madwar tiegħi ħsibijiet ħlief il-materjal I kien qari tagħha.
  
  
  Hi għandu jkollhom dozed off. Meta I qajjem sa fid-dlam, I kienet mgħarrfa mill-ħoss sabiex ħażin I li ma setgħux jiġu identifikati lili nnifsi.
  
  
  Dan daħal mill-ġdid, biss ħażin grif-ħoss, tal-metall ma tmiss tal-metall. Huwa qabża mis-sodda u jinħattu fuq il-ġnub tiegħu, luger fl-idejn.
  
  
  Il-bieb miftuħ u isfar sensiela ta'l-dawl dam madwar l-art. Il-mara qal, " għandek riflessi malajr, N3."
  
  
  Huwa rilassat, jirrealizzaw li l-ħoss huwa kien smigħ kien ewlenin tagħha mdawwar għal jum. I ma moħħ li jinqabdu bl-gun fl-naħa tiegħi. L-istint li sar me tikseb sa mill-forma salvat il-ħajja tiegħi aktar minn darba.
  
  
  "Ixgħel Brylev. Ikklikkja fuq il-groan-buttuna wara inti, " huwa qal ħabiba tiegħu.
  
  
  Hi imdawra-dawl jaqilbu, imbagħad tossed me l-muftieħ. "Jekk int tħalli l-għada, jien mhux se bżonn aktar, se I?"
  
  
  L-ewlenin marbut isfel fuq tagħha, grinning. "Għalhekk, inti kienu kurjuż."
  
  
  Hi shrugged tagħha l-ispallejn. "Naħseb biss meħtieġa biex issir taf jekk kollox I kien qal dwar inti kienx minnu."
  
  
  "Għaliex ma mill-qrib il-bieb u l-introduċi lilek innifsek?" I qal tagħha.
  
  
  Hi magħluqa, ma tieħu l-għajnejn tagħha off me. L-isfida xorta tefgħet fil-ih aħdar fond.
  
  
  "Patricia ta'l-Istil," hija qalet.
  
  
  I telaq tiegħi ispalla, sospiżi tagħha ego fuq id-dahar tal-president, u l-holstered l-Luger . "Kemm ilek taħdem fil-AX?"
  
  
  "Pereżempju, is-sena. Issa staqsi me kif sbieħ tifla bħal me ltqajna fis dan in-negozju."
  
  
  "Ippermettuli jagħmlu aqta. Inti għandek tipprova li inti tista'tagħmel kollox raġel tista'tagħmel."
  
  
  "Ah, inti hekk bagħal," qalet mingħajr l-ebda viżibbli ieħor.
  
  
  "Jien għandi flixkun tal-whisky," qal. "Rigal minn imgħallem tagħna. Tista I miftuħa tagħha ego?"
  
  
  "Jien ma jiġu hawn biex jixorbu," hija qalet. Hija miġbuda l sħ fuq kap tagħha u tossed ego fuq siġġu.
  
  
  Hija kienet liebes iswed tal-bizzilla bra. Ukoll, il-half-bra. Nuċċalijiet tagħha kienu tax-xifer. "Ukoll previsti" huwa vot wieħed fuq il-inadegwata deskrizzjonijiet li daħal fil-fehma tiegħi meta jien ħares lejn agħlaq.
  
  
  Tfarfir tagħha aħmar qawwi ukoll tal-xagħar, tbissem fil me. L-tbissima kien parzjalment mocking, parzjalment promettenti.
  
  
  Tagħha mfakkar-linja tagħha madwar dik il-ġurnata. L ripetut ta ' dan. "Issa li l-issostni?"
  
  
  "Ont," hija aċċettata. "Iżda inti bħal din."
  
  
  Xorta smiling, hija miġbuda ' l isfel il-titjir tal-tagħha zip qliezet u telgħu mill-sob huma d mqiegħda fuq tagħha tar-riġel. Issa hi kienet liebes biss bra iswed u l-tqabbil strixxa tal-bizzilla sewda taħt.
  
  
  Hi bil-kalma mixi matul il-sodda u sib l-isfel fuq il-tarf. Hi unbuttoned bra tagħha u jinġibed l-ego off kbar tagħha fis-sider. Bil-taptap tal-naħa tagħha, hi kebbewha ħwejjeġ tagħha fuq il-kap ta'l-sodda, u allura l-sodda fuq investi tiegħi.
  
  
  "Jien ser tħallik tiegħek qliezet ta'taħt," hija qalet. "Ħsibt li d jridu-pir ih off me."
  
  
  Kien hemm xi ħaġa oħra minbarra l-isfida fl-għajnejn tagħha issa. Eċċitament, ix-xewqa.
  
  
  Meta ħwejjeġ tiegħu kienu jintefgħu barra u hi raw hairpin u tal-gass bil-bombi, hi exclaimed: "Alla Tiegħi, int bil-mixi armament."
  
  
  Tagħha gvern jiċħad chuckle. "Inti pakkett ftit cores lilek innifsek."
  
  
  Tidħaq tagħha kien maħnuq u uninhibited. Hija jista'jipprova li hija kienet l-ugwali ta'kull bniedem, iżda hija definittivament ma moħħ li jkunu qed jiġu kkurati bħal sess oġġett. "Mur, N3," hi ħeġġet.
  
  
  "Nick," missierha qal. "Il-qiegħ huwa l-ebda post għall-formalitajiet."
  
  
  "Laqam. Nick, "qalet il-kummissarju," jien lest."
  
  
  I ġibed off tagħha tal-bizzilla qliezet ta'taħt. Kienet id-dritt. I jgawdu tagħmel dan.
  
  
  Pat kien qawwi tifla. Kif aħna tħaddan, ħassejtni-muskoli fil lura tagħha hija tajba. Ħalq tagħha kien artab u sħun, u l-ilsien tagħha kienet mgħaġġla u veloċi. I midfuna-wiċċ tiegħi fil-sider, u l-swaba tagħha imħaffra fil tiegħi tax-xagħar. Meta missierha kellha magħha sess, hija writhed u growled bħal bil-ġuħ qattus.
  
  
  L-idejn tiegħi jiżżerżaq'l isfel tagħha fil-warrani, u hu titneħħa tagħha biex jilħqu l-ewwel ġibda. I l-problemi fil-fond fil-agħlaq u jinstemgħu tagħha moan. - Ġisem tagħha ppressata kontra l-mini. Meta tagħha imqajma movimenti tagħha, hi shuddered u ħadlu l-sodda. Agħlaq kellhom l-flessibbli-saħħa ta'l-annimali.
  
  
  "Nick," hi nifs. "Ejja jintemm dan il flimkien."
  
  
  Safejn hi kkonċernata, tagħha ż-żmien kienet perfetta. Fil-fatt, kollox kien perfett.
  
  
  Naħa tagħha jiżżerżaq'l isfel tiegħi tal-koxxa, l-esplorazzjoni. "Fil-muskoli. Int reali biċċa tal-laħam, is-Sur Carter."
  
  
  "Mela inti qed."
  
  
  "Jien ma kienx lesti għal dan. Int anke aħjar milli kien qal."
  
  
  "I jifhmu li. Tagħha fl hija aktar minn professjonali tiegħek ir-rigward."
  
  
  Hija kienet id-daħk. "Nista'-irqad hawn dal-lejl?"
  
  
  "Inti tista'tissospendi il-lejl,"qal," jien ma naf kemm l-irqad inti ser tirċievi."
  
  
  Żewġ
  
  
  Fil-għodu, iqum kmieni u beda l-ippakkjar sakemm il-mara qajjem u tinqaleb fil-forma.
  
  
  "Nick," qalet il-kummissarju, " li kienet kbira. Speċjalment l-aħħar darba."
  
  
  Huwa mwaħħla tal-gass bil-bombi-naħa ta'ġewwa tal tagħha fil-koxxa. L-aħħar il-lejl kien l-aħħar bil-lejl. Illum kollox kien bħas-soltu. I taqfel
  
  
  
  
  Huwa magħfusa a stiletto tagħha driegħ u kkontrollati il-mekkaniżmu tar-rebbiegħa. I uża s-saħħa tagħha tad-driegħ, u l-irqiq sikkina jiżżerżaq fis-naħa tiegħi, lesta biex imorru. "Il-ħarsa fuq l-wiċċ tiegħek hija ftit tal-biża'," Pat qal.
  
  
  I taw tagħha tbissima li kważi laħqu l-għajnejn tiegħi. "Jien ma eżattament l-tifel bieb li jmiss."
  
  
  Imbagħad huwa poġġa fuq tiegħu Ned Kbir ilbies, jitqiegħdu fuq Luger ,tefa'ta ' l-zip ġakketta fuq tagħha, u ħares lejn ruħu l-mera. Safejn I tista'tgħid, ont ħares bħal fis-sakra sewwieq ta'trakk. Meta jiċċaqalqu lejn il-belt fejn Steven Brant kien ħabi, huwa qal tagħha li huwa jixtieq li jsibu xogħol.
  
  
  "Jien ma għandu jitlob dan," Pat qal, " iżda dak li ġara li N1 u N2?"
  
  
  "Ukoll, aħna qed barra tal-xorti," missierha qal. Bħal David gold hunt, I-ħsieb.
  
  
  Kien ewropea shut mill-bagalja pprovdut mill AX. Huwa kien lest li tħalli. I kollha kellhom ma kien jitilqu.
  
  
  Aħmar salvat me l-inkwiet. "Jien naf. Il-bastimenti li jgħaddu fil-lejl, u dak kollu. Soġġorn xortik tajba, Nick."
  
  
  Huwa tax-xellug għall-Noe, Pajsaġġi, fil-żewġ wara nofsinhar. Il-belt kien 4,700-residenti, u ħares bħal 4,695 madwar minnhom iddeċieda li jibqgħu d-dar.
  
  
  Tidwir fis-istazzjon tal-gass li rreklamat immedjat tas-servizz, huwa miġbud sa l-tank tal-karozzi. Il-mument tas-servizz ma ġie implimentat. Huwa tax-xellug permezz tal-karozzi u marru ġewwa, fejn sab raġel dozing tabella mifruxa mal-trab, fit-triq, mapep, krekkjatur laned, u ppakkjati partijiet tal-karozzi. Huwa sfruttat tiegħu ramm fuq il-tarf nadif tal-president.
  
  
  Ego-għajnejn kienu maqsuma. "Iva sir?" huwa yawned.
  
  
  Huwa enfasizza li l-karozza tiegħu. "Irrid xi gass."
  
  
  "Ah," huwa qal, kif jekk il-possibbiltà li qatt ma seħħew l-uem.
  
  
  Filwaqt li huwa miġbud ' il barra l-pajp u jiddaħħal l-żennuna lejn il-Ford kważi tank vojta, huwa kien mill u t'attivitajiet fil-ngħas triq fil-lewn tal-aħħar tar-rebbiegħa tal-dawl tax-xemx.
  
  
  I ma bbenefikawx tagħha, aħna ma jkollhomx-dwal tat-traffiku, aħna ma jkollhom sinjali tan-neon. Noe ħares bħal Norman Rockwell pittura tal-belt żgħira. Tagħha, ħass barra mill-post kollha tiegħi armi fatali magħfusa tiegħi tal-ġisem u l-maqful fil-ġisem tal-karozza. Noe ma dehra l-tip ta'post ex-mob-boxxla tal-nurse kienu jippreferu li jaħbu. Dan huwa probabbilment għaliex Steven Brant għażlet ego. Ħej, jagħtu me tal-kreditu għall-imħuħ, I-ħsieb.
  
  
  Huwa iddrittata tagħha għajjien l-ispallejn. Tagħha nemes kien jivvjaġġaw mgħaġġel u għal bosta sigħat kuljum magħhom kif tax-xellug TOPOR bażi fuq l-Carolina-kosta. Aktar tard f'dik il-ġurnata, jien ser kuntatt l-AX-aġent li kien li ġejjin Steven biex tagħmel żgur li hi ma ma taqbiżx-istati uniti.
  
  
  L-akkompanjatur fuq l-istazzjon ta'servizz bdiet timsaħ il-windskrin tal-karozza. "Għandek biżżejjed mejta l-insetti hawn biex timla bramel," huwa lmenta. "Inti għandek ġew tas-sewqan il-lejl kollu."
  
  
  "Iva," qal. Kien attent, jekk ma istantanju.
  
  
  "Turistiċi?"
  
  
  - "Le, I qal tagħha.
  
  
  L-ego-mira ta'daru, u l-ego-għajnejn kienu l-ebda aktar bi ngħas.
  
  
  "Jien sewwieq ta'trakk," qal. "Nittama li ssib impjieg hawn."
  
  
  "Hemm raġuni partikolari għażilt Noe?"
  
  
  "I bħall-bliet żgħar."
  
  
  "Hemm ħafna aktar bliet żgħar."
  
  
  Kkritikat, I-ħsieb. L-uem kienet definittivament kurjuż. I qal, "I bħall-dehra ta' dan waħda."
  
  
  Waqt li kien tiċċekkja l-livell taż-żejt, huwa mar fil-kamra tal-irġiel u jiżżerżaq il-boltijiet fuq ġewwa tal-bieb. Huwa tefgħu l-ilma kiesaħ fuq il-wiċċ tagħha. I kien għajjien li jkunu bil-kolla li l-karozza għall tant fit-tul, I qal tagħha lili nnifsi, inkella ma jkunx ġie imdejqa mill-persunal tal-interrogazzjoni me.
  
  
  Huwa eliminat fuq il-bieb. "Ħej nida, I-ħtieġa li tara int."
  
  
  Huwa unzipped ġakketta tiegħu biex jiksbu l-Luger malajr, imbagħad jinfetaħ il-bieb. "Iva, liema?"
  
  
  "Dwar Steven Brant," huwa qal, imbagħad tbissem. "Aġent tagħha inti għandek tissodisfa huwa N3."
  
  
  L qatt kuntatt tagħha u li qatt ma ħadu l-ebda-opportunitajiet. "Dak li qed nitkellmu dwar?"
  
  
  Wara tisbit il-bieb, huwa laħaq ġewwa u miġbud ' il barra eħfef identiċi għall-mini. Huwa jkun għadda l-ego fuq lili. "Stajt mitkellma ftit nies li jkunu ħadmu miegħek fil-passat, Carter. Ħsibt li rikonoxxuti inti mill-deskrizzjonijiet tiegħek. l-art. Xi bħal Hawke, hi qalet lilha nfisha. L-isem tiegħi huwa Meredith, mill-mod.
  
  
  Huwa mdawwar tagħha eħfef fuq. Dak qishom tal-manifattur numru tas-serje fuq il-qiegħ kien fil-fatt kodiċi li identifikati l-sid bħala AX-impjegat. "Id-dritt, Meredith. Iżda I d jkun aktar bir-reqqa jekk inti kienu I. Tinsiex li l-raġuni għal dan kollu tan-negozju tiegħu kkritikat tajba aġent tal-iskwadra." Ma kienx Stahl li insista fuq dan. I ma jkollhom l-ego li jgħidu, " Dak li l-ġdida dwar il-tifla, Mike?"
  
  
  "Hi xorta hawn u li jaġixxi frisk. Hu ppruvat li ma tikseb qrib wisq, sabiex ma iqajmu Agħlaq tal-suspetti. I ħa dan ix-xogħol minħabba l-I kien jibżgħu li l-townspeople jibda jistaqsi għaliex I kien żżommha up. aħna ser jibqgħu fil-lukanda. Ara inti illejla u nitkellmu xi aktar." Huwa eżita. "Jien nifhem li se jkunu l-pedament f'dan il-kompitu, u nistenna bil-ħerqa li jaħdem miegħek. Ma imħallef me minn dak li ġara biss. L normalment ma jkunux daqshekk każwali."
  
  
  "Nittama le," qal.
  
  
  Huwa saq bil-mod ' l isfel it-triq prinċipali tal-belt
  
  
  
  
  
  mill jinnota l-post tal-żewġ kamra tal-għassa tal-pulizija, il-kariga l-uffiċċju, u l-ekonomija tal-klassi sala tal-belt. Tagħha, maħsub inti tista'pakkett il-belt kollha fil-'shoebox. Bejn iż-żewġ bini kbir, ma kien hemm l-nook-istrixxa bil - "Kiesaħ Birra" sinjal fit-tieqa. Erba'storefronts hawn taħt tagħha kollox misjuba, relikwa tal-jiem meta Noe kien istazzjon tal-ferrovija, kien akbar u tkattru. Issa l-żewġ istorja tal-bini meħtieġ pittura, u raw li xi wħud mill-ogħla windows kellu l-ebda-iskrins.
  
  
  Jkollna minn madwar l-karozza, hi kienet eżaminati bir-reqqa mill-restorant fl-triq mill-lukanda. Steven Brant ma kienx dwar id-dazju sa 4:00 u jekk l-affarijiet ma kinux marret tajjeb, hi ma kienu meħtieġa. Ma kien hemm l-ebda-klijenti fil-post.
  
  
  Huwa mixi fil-dim il-lukanda lobby, fejn l-għamara kien kwart-pulzier ħxuna bit-trab u l-xjuħija. Ma kien hemm l-ebda-lift, biss metro moska, u l-pjanti mħawla mimmo mgħoddi meħtieġa & nb biss bħala Noe meħtieġa biex jingħata nifs ġdid.
  
  
  Klera milqugħa me daqs li kieku kienu politiku awguri kruċjali tal-vot. Huwa qal li magħluqa tagħhom kantin fit-tul taż-żmien ilu, iżda I tista tiekol ukoll fil-ristorant fl-triq. "Tipprova dan, inti ser imħabba dan," huwa qal.
  
  
  Fil-kamra tagħha, hi ħadet il-off ħwejjeġ tagħha u l-irkaptu, u ħa l-doċċa. Għalkemm jien ma juru fil-karatteristiċi tiegħi, l-ġewwieni f'koljaturi up bħal tar-rebbiegħa. Il-ħsieb li tinżamm taħdem permezz tal-kap tiegħi li kien I qrib tifla li jistgħu jkunu f'pożizzjoni li jagħtu me xi tweġibiet dwar David gold hunt tal-mewt.
  
  
  Kelli veduta tajba ta'l-restorant mill-tieni sular twieqi. Kif hu qoton tiegħu qmis u tpoġġi fuq l-qliezet, hu maħsub ta Steven Brant. Huwa staqsiet jekk Ay kien irnexxielha li jaħarbu madwar dan l-dwejra waħdu, jew jekk il-qattiela kienet iddeċidiet li ħalli Ay jaħarbu ħajjin għal xi raġuni.
  
  
  Meredith tatni l-għadd tal-kamra tagħha, li kienet ġeneralment ftit bibien stabbiliti mill-minjiera. Tlaqt r-sala lejn lilu. Meredith irriżultaw li tkun ġenwin l-artikolu, iżda I kien suspettużi-karattru, u kien ser jivverifika dan jitwettaq.
  
  
  Grazzi għall-AX-taħriġ u speċjalment tagħha Stahl tal-idejn fuq l-esperjenza bħala lock-ġbir tal-espert. Il-bieb għall-kamra f'lukanda ma kien diffiċli. Tnax-il sena tifel jistgħu pick lock bil-penknife.
  
  
  Huwa mdawwar il-pum u daħal fil-kamra il-papà. Raġel kien seduta fil-siġġu mill-tieqa. Huwa tbissem fil me. "Li jkun daqstant faċli li knock."
  
  
  I ma setgħux taħseb ta'kwalunkwe għaqlija-bidu. I kollha setgħu jamministraw kienet, " Li int?"
  
  
  "Meredith, tal-kors. U inti trid tkun Nick Carter."
  
  
  Jekk huwa ma kienx Meredith, kien kkritikat tajba liar. Huwa deher kompletament fil-faċilità. "Jien kont qed għalikom. Naħseb li inti biss daħlu fil, " huwa qal. "Qatt rat id tifla s'issa?"
  
  
  "Għadha ma ġietx."
  
  
  Jekk hu d magħruf li huwa ma kienx il-tieni Meredith huwa d milħuqa fl-aħħar siegħa u nofs, huwa ma kienx ikun hekk rilassat, I-ħsieb. Jiksbu tagħha tas-sigaretti. "Kwalunkwe tagħna."
  
  
  Huwa iswaba minuta ta tiegħu rumpled kannella-pil. Huwa kien madwar ffaċċjati-bniedem, il-bidu li jmorru l-wiċċ u l-xaħam, iżda d-dehra tiegħu ma tgħidilna xi ħaġa. AX-aġenti jidħlu fil-daqsijiet kollha, forom, u l-etajiet. "Fejn il-vot, Carter?"
  
  
  Huwa mogħtija lili-ktieb tal-logħbiet.
  
  
  "Ma għandek eħfef?" I talab każwali, dawl tas-sigaretti.
  
  
  "Qatt ma tieħu miegħek. Kkritikat l-affarijiet dejjem jispiċċaw tal-fjuwil."
  
  
  Huwa tbissem u tossed l-uem logħbiet. "Jien naħseb li l-jekk jista'jkun qabad, sabiex inti."
  
  
  Huwa qasmu tiegħu saqajn u inklinata lura fl-president tiegħu, it-tqegħid l-idejn tiegħu fuq kull tilwim. Ego-għajnejn ma jħallu me magħhom nemes kif daħal-kamra. "Inti jfissirx li inti ma nemminx jien Meredith?"
  
  
  Unbuttoning ġakketta tiegħu, huwa qal: "jien naf kkritikat ukoll li mhux vera."
  
  
  Tiegħu rilassat tbissima kien għadu hemm. Huwa kien biżżejjed awto-kontroll. "Dak li ma nagħmel ħażin?"
  
  
  "Il-ħaġa importanti hija li inti ma kien. Li inti verament, Della?"
  
  
  "Jiena il-persuna li għandha tiegħu stess piena tal-mewt," huwa qal. Bil-deft-moviment, hu titneħħa tiegħu pants riġel bl-naħa waħda. Bl-id l-oħra, huwa ġibed l-die għal jimteddu mill-ċinturin mehmuża għall-qasba tas-sieq tiegħu.
  
  
  Huwa waqa'fuq waħda minn kull akbar filwaqt li kienet qed tiġi mfassla. Ego die għal jimteddu kien m, u l-sema artab sogħla bħala l-gun marru off. Gawk laqat il-ħajt.
  
  
  I uża s-saħħa tagħha tad-driegħ, u l-stiletto marru fis-naħa tiegħi. Kien jintefgħu mill-ego kif kien ressaq biex tiġbed me lura fis-għan. Il-sikkina u l-problemi fl-uem tal-gerżuma u l-quivered bħal dart. Ego-għajnejn ffriżat, u hu inklinata isfel kemm jekk biex tħares taħt il-presidenza.
  
  
  Tagħha maqbuda lilu meta ħmar feġġ. Kien tqal. Tagħha ego miġbud tagħha u mfittxija tagħha. Kien hemm ħames elf dollaru fil-Ego tal-kartiera u xi dokumenti li qal Ego tal-isem kienet Coogan u hu ħareġ mill-Denver. Dan ma jfissirx neċessarjament xejn. L-ego-karti kienu probabilment bħala foloz kif minjiera. Billi teħel liċenzja tas-sewwieq fil-ego tiegħek minuta. L ltqajna. L-affarijiet bdew ħażin. Xi ħadd taf għaliex kien fil-Noe, li l-sigurtà kien ovvjament kompromessa.
  
  
  I kellha tagħmel xi ħaġa mal-ġisem. I ma setgħetx titlaq tiegħi ego fil-Meredith reali tal-kamra. Nagħmlu ċert li l-kuritur
  
  
  
  
  
  Dan ġie abbandunat, allura hija qabad bieb bl-addoċċ u fetaħ il-lock. Ovvjament, ma kien hemm l-ebda wieħed fil-kamra. Coogan qabad tagħha, imwettqa tagħha madwar l-sala, u stabbiliti tagħha fuq is-sodda.
  
  
  L-ebda-Kamra tal-Kummerċ jkunu interessati fl-kiri me, I-ħsieb. Stajt ġew fil-belt għall-inqas minn sagħtejn, u l-raġel diġà miet.
  
  
  Huwa kompla bħal u l-laqat sa l-ambjent konversazzjoni ma'l-iskrivanija skrivan, li laqa'l-opportunità li jħallu tiegħu tisliba frisk. Huwa qal-uem li huwa ltaqa'raġel fil-wiċċ, tondi-ffaċċjati, il-karattru guy.
  
  
  "Dan huwa s-Sur Hobbs. Il-bejjiegħ. Ċċekkjati fil-lum. - Kamra tal-206."
  
  
  "Dak li ma is-Sur Hobbs jbiegħu?"
  
  
  "Jien ma nemminx dak li huwa qal."
  
  
  Wara ħames minuti, huwa tax-xellug tal-kamra, marru l-taraġ mill-ġdid, u qabad ieħor lock. Kamra 206 kien abbandunat, ħlief l-każ għall-mudell tal-każ. Is-sur Hobbs kienet bilkemm ġew żbarkati meta beda stennija għall-me. Huwa slapped tagħha bagalja l-isfel fuq il-sodda u miftuħa. L biss kampjun li jinsabu kien tneħħietlu l-isfel xkubetta bil-sajlenser u l-ambitu. Is-sur Hobbs, magħrufa wkoll bħala s-Sur Coogan u Meredith, mibjugħa-mewt. Tiffunzjona tajjeb xkubetta kienet xi ħaġa bħal l-tagħmir ta'professjonali qattiel.
  
  
  Huwa jista'jkollhom guessed l-ego tal-pjan logħba. Hu kien mistenni li interċettazzjoni me u joqtlu me hekk kif wasalt, jieħdu l-girl madwar il-lukanda tieqa meta hi marret għall-xogħol, u mbagħad iħallu Noe fl-għaġla. Tinsab dwar jiġu Meredith kien malajr għall-manuvra tal-qbid me off-gwardja u possibilment issir taf jekk I kien jitkellem l-tifla. Is-sur Hobbs, jew is-Sur Coogan, kien intelliġenti professjonali, kessaħ-intitolat, u kapaċi sew fil-dgħajjes tiegħu. Iżda anke l-aħjar għandhom ħażina ijiem.
  
  
  Huwa wera telaq mill-kamra 206 u r-taraġ. Peress li l-telefonati madwar il-pajjiż marru permezz tal-lukanda-iswiċċbord, huwa użat il-paga-telefon fil-lobbying għal sejħa Meredith fl-istazzjon tal-gass. "Ma jimxu fl-dlam-isqaqien. L-oppożizzjoni laqtet il-belt, " l-uem qal tagħha kif kien avviċinat il-linja.
  
  
  "L-apposta. Għandek xi jiffissa fil-minnhom? I medju, li huma?"
  
  
  "Huma biss ma bħal din."
  
  
  "Sew, m'hemm l-ebda raġuni għall-bandiera-eżekuzzjoni awtorizzazzjoni," huwa qal. "Jekk aħna tista'ssib l-girl, dawn jistgħu wisq."
  
  
  "Jien jibżgħu aħna miġjuba ih tagħha," qal.
  
  
  I jista'jimmaġina Hawke reazzjoni meta huwa qal em li xi ħadd għandha tkun maqsuma fis-appartament tiegħi fil-AX-Bażi, ħares'il quddiem Steven Brant tal-fajl, u uża l-informazzjoni tagħna biex tiġi stabbilita konnessjoni ma'l-tifla. Dan se tisplodi bħal jisplodu rokit.
  
  
  L-avvenimenti tal-ġurnata radikalment mibdula is-sitwazzjoni. Huwa ma setax jilagħbu karti tiegħu bil-mod u l-paċenzja, kif Hawke kellhom rakkomandat. Steven tal-ħajja kienet fil-periklu. I kellhom malajr jistabbilixxu kuntatt u l-tagħha jiksbu l-fiduċja.
  
  
  Ont kien bil-wieqfa barra l-lukanda meta tasal fil-ristorant. Huwa jaraw tagħha tiftaħ il-bieb ta'l-aħmar-Volvo u l-maqbuda idea ta'tagħha bla xkiel tal-koxxa kif hi jiżżerżaq madwar l-karozzi. Tagħha s-saqajn kienu tajbin kif l-I mfakkar minnhom, u her jimxu kien saħansitra aħjar.
  
  
  Hi innotata me kif hi mċaqalqa madwar l-karozzi bil twil, it-passi. Ovvjament, il-vista tal barrani magħmula tagħha tensjoni. Hi waqfet u ħares lejn me, u l-I lura tagħha ħarsa mal-biċċa l-kbira tiegħi irqiq tbissima.
  
  
  Wara hi sparixxa fil-ristoranti, missierha affumikati tas-sigaretti. It-talba tagħha kien li jagħti Ay ħin li jitfa tagħha pil u stenna mill-tabelli. Meta waqfu, tliet muturi roared fil-belt. Rockers kienu biss bħala barra mill-post fil-Noe kif kienu fl-ont. Dawn saq-aħħar il-mimmo tal-lukanda, tħares lejn me permezz tal-windows koperti bil-b'rasu tiffaċċja. Dawn libes doppjetti mal-rrabjata cars miżbugħa fuq id-dahar. Ih il-mira kienet bar. Nitkellmu loudly, dawn art sieq u marru ġewwa. Hu jaf li ma jgħixux fl-Noe. Il-belt ma kellhomx biżżejjed għall-ihc żift deni.
  
  
  "Il-kriminali u n-nies bla dar," Klera qal fl-disgust. Huwa inklinata kontra l-me-fil-bieb. "Dawn qed parti mill-grupp li ma juru hawn ftit darbiet fis-sena. Huma jsejħu lilhom infushom il-larva tal-Koppja. Huma stabbiliti kamp fil-fieri qodma. Ir-residenti tal-belt tixtieq li jkeċċi ih mit-territorju, iżda l-pulizija ma tistax tagħmel dan. Nixtieq iqajjem rewwixta ."
  
  
  Tagħha tas-sigaretti kienet tintrema. Jekk ċiklisti kienu regulars, dan ifisser li ma kinux-negozju tiegħi. Huwa qasmu l-triq u l-intitolat għall-restorant fejn in-negozju kien biss il-bidu. I magħduda erba'-klijenti fil-total. Dawn kienu l-irġiel, u l-tliet madwar minnhom ma setgħux jieħdu l-għajnejn off Steven. Ir-raba', I-ħsieb, għandu ġew-half-blind.
  
  
  Hi kienet ħadet biex kantuniera tabella bogħod mill-oħra verżjoni. Anke qabel Steven trasferita lejn me, tagħha ħarsa maqbuda ont, li jiżżerżaq fid-direzzjoni tiegħi, id-daqs me up.
  
  
  "Merħba lill Noe. Qiegħed tippjana li joqogħdu fit-tul? " qalet kif hi avviċinat tiegħi it-tabella.
  
  
  "Li sa inti, Mike."
  
  
  Fraġli tagħha wiċċ ffriżat. "Jien jisimni Tas."
  
  
  "Dan huwa Steven Brant, u quddiemhom l-inmsa, sakemm Frank Abruz ġie maqtul, inti kienu ego l-għalliema." - Naħa tiegħi fflaxxjati madwar il-mejda, u hu ippinjat tagħha tal-polz. "Ma jsibux dan huwa miftuħ. Tbissima fuq li sabiħa-wiċċ u l-nippretendu aħna qed nitkellmu dwar x'hemm dwar l-menu",
  
  
  "Mhux se jkun faċli għal tbissima. Int ser tkisser l-għadam fil-polz tiegħi."
  
  
  Tagħha qabda maħlula, iżda huwa ma itlaq. "Il-poplu int taħdem minn taf fejn inti qed. I ma jistax wieħed jimmaġina għaliex huma jkunu jixtiequ li jeliminaw inti, iżda li dak li jidher li dawn huma jkollhom fil-moħħ. Għandek bżonn l-għajnuna."
  
  
  
  
  
  
  "U int ser jagħti lili?" Sbieħ tagħha ħalq mgħawweġ. Din hija l-istorja tal-ħajja tiegħi. L-irġiel dejjem se jgħinu me. U l-aktar I jirċievu l-benefiċċji, l-aktar problemi I ."
  
  
  "Jien il-persuna li se tbiddel dan kollu."
  
  
  "I kien jistaqsi li inti kienu. Naf tagħha issa. Inti trid tkun l-Saħħar Mandrake."
  
  
  "Huwa l-isem tal-Ned."
  
  
  "Ukoll, Ned Mag, jien ser bżonn ftit tal-mirakli biex tnaddaf il-diffikultajiet fil-ħajja tiegħi." Minkejja dak li hija qalet, l-għajnejn skur kienu mimlija bl-imgħax. "Inti żgur li jridu xi ħaġa fl-ritorn."
  
  
  "Aħna ser jiddiskutu t-termini l-aktar tard."
  
  
  "Oh, ħej, jien żgur li aħna se," qalet fil-sardonic vuċi.
  
  
  In-negozju, jew l-ebda tan-negozju, li kien bil-ġuħ. I kien qallek minn ħej biex iġibu me oħxon-kafè u l-iswed tal-kafè.
  
  
  "Do you jemmnu li jien mhux se jimxu'l bogħod għal dan?"
  
  
  "Elsa ma jmorrux lil hinn mill-tagħha turu godmother, ma hi?"
  
  
  Hija kienet id-daħk. "Jien ma White."
  
  
  Tagħha, riflessjoni hi tista'tilgħab parti tagħha. Hija qieset bħal tifla li l-prinċep ġġib tagħha papoċċi u tieħu l bogħod, anke jekk il-papoċċi ma jkunux tajba. Biss Prinċep tagħha Irqiq irriżultaw li tkun Sinċier Abruz, mafja capo.
  
  
  Meta reġgħet lura bil-tiegħi tal-kafè, hi il-biċċa passat lili mill-tqegħid-tazza li jmiss għall-naħa tiegħi. I interpretata bħala sinjal li konna se jiksbu flimkien.
  
  
  "Dan id-dehra int ma kulur. U int mhux waħdu, madwar Abruz tal-ħbieb. Hekk li int? " li hi mitluba.
  
  
  "Jien ser tispjega wkoll aktar tard."
  
  
  Il-bieb ewropea u l-tliet ċiklisti daħal, li jġibu-intiena magħhom. L-ebda wieħed minnhom kellhom jintmess bar tal-sapun fil-ġimgħa. Il-bniedem wara l-flus kontanti reġistru, preżumibbilment żewġ persuni mill-ristoranti, ħares lejn l-trio mal-displeasure. Huwa jista għexu mingħajr l-ih tan-negozju għal mill-inqas l-jmiss-snin disgħin.
  
  
  Huma ddeċidew li ipoġġu fuq it-tabella li jmiss mal-mini. Dawn kienu jitkellem loudly, tidħaq lejn xulxin tal-mexxejja. Biex climate ruħha, hija kienet talbet li kien il-ħbiberija persuna madwar minnhom. Il-konkors ntemmet fil-tiġbed bejn l-waħda mal-sikkina-maqsuma ċikatriċi-mogħdija isfel ħaddejn tiegħu u l-seduta waħda eqreb me, stocky-bniedem liebes xoffa, żejtni ras, u brazzuletti tal-ġilda. L-waħda fin-nofs, bil fit-tul tax-xagħar u tar-ram tal-kkulurita-daqna, ħares l-aktar presentable.
  
  
  Scarface dam naħa tagħha tar-riġel bħala Steven segwit ih tal-ordnijiet. Hija ħadet ir-reat, bil-sorprendenti kwiet. Copperbeard slapped-ħbieb tiegħu fuq id-driegħ. "Jaġixxu lilek innifsek," huwa qal fil-ċatt bil-vuċi.
  
  
  L-seduta waħda li jmiss lili maqbuda tiegħi l-għajnejn u ma wrew l-snien tiegħu, li xi wħud minnhom kienu nieqsa. "Dak li qed tfittex fuq, Buster?"
  
  
  "Fil-inti," qal. "I għall-wiri dentali tiegħek x-xogħol." "Ladarba pulizija intensifikati fuq wiċċ tiegħi. Tixtieq l-istess?"
  
  
  "Mhux partikolarment," qal li jirreżistu t-tentazzjoni li imħabba tiegħi tazza kafè jistabbilixxi l-Uem tal-gerżuma.
  
  
  Copperbeard ħakem ħabib tiegħu ta ' l-ispalla. Huwa mbuttat għalhekk diffiċli li l-bniedem bl-nieqsa-snien winced. "Ma mess bil-fomm, Georgie. Huwa jista taħseb li int serji. L-aħħar ħaġa li għandna bżonn hija nuqqas ta'ftehim. Tassew?"
  
  
  "Dan id-dritt," Georgie qal. Huwa ma jidhirx sinċieri. Huwa eżamina bħal par-bniedem bl-idejn fuq l-ispalla.
  
  
  I-lest bil-kalma u qal Steven li inkun stennija għall-tagħha meta hija tax-xogħol fuq il-lejl. Lura fl-kamra f'lukanda tiegħu, huwa kostanti fis-siġġu mill-tieqa li żżomm għajnejk fuq il-ristorant. Safejn huwa kien jaf, il-mejjet qattiel kienu l-kompliċi li kienu ppruvaw li jgħinu l-tifla.
  
  
  Fil-artab sajjieda, l-ċiklisti ħareġ li hemm fil-triq, xorta issostni u id-daħk. Biss il-wieħed bl-ram-kkulurita-daqna kien silenzjuża, striding bejn l-oħrajn, tar-ras itwal minn ih, li jiċċaqalqu mingħajr xkiel bħal-leader. Dawn kienu mixi lura għall-bar. Huwa jaraw lilhom sakemm dawn kienu barra tal-vista.
  
  
  Fit-tul qabel Steven waslu, hi bdiet tinkwieta dwar Meredith, li ma juru u l-sejħa. Mingħajr ma tieħu l-għajnejn tiegħi barra r-restorant counter, I tpoġġi l-mobile fuq il-addominali u talab lill-lejl skrivan li tagħti me barra mill-linja. Hi ikkalibbrata l-istazzjon tal-gass numru u kisbu l-ebda rispons. Kif I sib hemm fid-dlam, jisimgħu l-hum, kelli l-impressjoni li l-affarijiet kienu nbidlu b'mod drammatiku mill-ġdid.
  
  
  Steven telaq mill-restorant fil b'pass mgħaġġel, tħares madwar bħala hi intitolat għall-Volvo fuq il-bankina. Tad-dawl tax-xita bdew jonqsu. Tagħha, I raw li jiffurmaw il-qtar fuq it-tieqa tal-kontroll. Steven kien liebes il-kulur twil hi d jintlibsu fil-Meredith film. Huwa jista'jkollhom guessed li Agħlaq kellhom gun fil-but tagħha.
  
  
  "Tarbija, int delikata," qal ewwel.
  
  
  Dan ma kienx il-lejl; huwa kien biss 22:00. Hi tax-xellug - bidu tal- tlift tagħha.
  
  
  Huwa imbuttat lura l-president tiegħu u laħaq il-bieb fi tliet malajr il-passi. Huwa mgħaġġel fl-taraġ, tal-passat l-startled skrivan, u fit-triq biss bħala Steven kien li jħallu.
  
  
  L-ħoss tal-mutur-magni tal-bidu sa ingħaqdet mal-polz tal-Volvo tal-magna. L-ċiklisti għadda mimmo mingħajr jinnota me. Huma segwiti l-karozzi. Ont, ra l-aħmar-kiwi ta'l-taillights fil-kantuniera kif hu ġrew lejn tiegħu msawwta Ford.
  
  
  
  
  
  Hija kienet maqbuda mill-ih kif ġrew madwar il-belt fl-insegwiment ta'l-Volvo li kien jiċċaqilqu mill-qrib ħafna li l-limitu tal-veloċità. Meta l-belt kienet tax-xellug wara, huwa nar. Steven jorbtu lil dak l-ċiklisti kienu fil-moħħ.
  
  
  I taw tagħha Ford xi aktar tal-gass u l-avviċinat minnhom, biss biex tara l-leader stand li jmiss mal-Volvo u l-mewġa l-girl biex tieqaf. Hi injorati ego u ppruvaw biex iħaffu madwar il-karozza tagħha.
  
  
  Meta tiegħi id-dawl jolqtu lilhom, dawn kienu jafu xi ħadd kien jinqabad tan-nar fil-parti. Dollaru Poe tal-ċiklisti jiddawru lura, crashing fil-passaġġ hekk f'daqqa I li għafast fuq il-biża li jevitaw ħabta. Huwa ra l-ikrah-wiċċ tal-bniedem imsemmi Georgie kif hu irrumblati l-xita mxarrba-bankini. Huwa gritted tiegħu snien u marru fis-'kontroll tat-traffiku, li jibda l-Ford sa mill-ġdid. Huwa tkompliet il-ġiri.
  
  
  Tiegħi id-dawl maqbuda Georgie-ewwel. Huwa għamel bejn me u l-oħrajn, iż-żamma ta'aktar bil-mod il-pass biex tara jekk jien se jibqgħu magħhom. Meta wieħed iħares lura, huwa bared tiegħu nieqsa-snien fil mhux mock grin. Huwa deher kważi kuntent li l-I ma kinux fajls u l-Ford. Issa huwa kellhom ċans ieħor fil me.
  
  
  Huwa mdawwar fuq l-art tal-madwar u miġbud ' il barra qasir tal-katina minn x'imkien wara l-sede. Il-katina tal-dangling fl-naħa tiegħu, huwa qabad il-rota u l-lunged fil me.
  
  
  Ma tistax timbotta l-bullying-buttuna jew bil-mod ' l isfel. Ont mimsuħa dejjem'l quddiem, il-raġġ ta ' tiegħi l-fanali ħmar il-lejl. Georgie kien avviċinat minn Jilgħaq. Meta raw li l-I kien se jeħel mal-kors tiegħi, anki jekk kien fil-mod tiegħi, huwa taw mod il-bike fil-ieħor lane tal-awtostrada.
  
  
  Huwa jista irriżultaw l-karozza u li tolqot lilu, iżda kien jibżgħu li tagħmel fuq il-tiżloq l-asfalt. Huwa ma tixtieq li jinqabdu fl-żliq mill-ġdid. Wara li tagħti lill-Ford aktar tal-gass, il-karozza tiegħu qabad veloċità minflok. Georgie fflaxxjati-passat tiegħi tieqa, u rajt l-Ego naħa tal-moviment. Huwa maqsum il-katina bħal follow.
  
  
  L-f'daqqa tbaqbieq veloċità li sfurzat tagħha li pass madwar il-karozza kkawżati Georgie li jitilfu l-triq tagħha. Il-katina ewropea iebes fil-tieqa wara me, mhux il-wieħed ħdejn-wiċċ tiegħi. Huwa shuddered involontarjament meta jinstemgħu l-qasma tal-ħġieġ. Imbagħad I tpoġġi aktar distanza bejn l-istati uniti, minħabba li l-uem kellu isfel bil-mod biex jiksbu l-bike li jduru madwar mill-ġdid. Ont, ra l-ego fanal mdendlin wara me tagħha ġrew madwar il-liwja u l-għoljiet.
  
  
  Kif huwa laħaq il-quċċata ta'l-għoljiet, huwa nnotat Steven u pursuers tagħha. Il-bniedem fuq il-ċomb-rota kienet qed taħdem flimkien mal-Volvo. Hu maqbud bil-karozza u beda swerving fl-sewwieq tal-triq, furzar swerve għall-ġenb tat-triq biex jevitaw ħabta.
  
  
  Hija kienet l-hekk engrossed fil-kunitt bil-ċiklist li hija ma setgħetx tagħmel l-jmiss signpost. Bħala l-Volvo jinġibed off-triq, mqabbża u dodged bħal karta tad-dgħajsa fil-jħaffef downpour. I kien jibżgħu li ser jinqaleb meta dan laqat il-ditch, iżda l-buttuna biss naqas l-isfel. Steven kien smart biżżejjed biex jiġi evitat f'daqqa imbotta għall-bullying. Ġudizzju mill-vibrazzjoni tal-karozza, huwa guessed li hija kienet qalbu għal aktar bil-mod l-irkaptu. Imbagħad hi sawed barra l-bullying. Il-Volvo shuddered u niżel, iżda ma jinqaleb.
  
  
  Meta hi fl-aħħar nett waqqaf il-karozza fi studju open-qasam, il-ċiklisti jdur madwar. Wieħed minnhom qabeż fuq ditch sħiħa tal-irkib taż-żwiemel snajja u ġrew madwar il-qasam li l-karozza kien jiġru. Ego roti churned l-tajn.
  
  
  It-tieni sfida ma jkollu l-kuraġġ li tiżdied fil-ditch. Huwa waqaf fil-ġenb tat-triq u ra me li ġejjin fl-lejl. Kien soluzzjoni riċerka problemi bil-mutur u l-ltqajna mutur tiegħu.
  
  
  Jonqos, huwa għadda fil-anterjuri mera li tiċċekkja fuq l-Ġeorġja. Kien għadu fuq il-denb u żieda fil-momentum. Hu ser ilaħħqu mal-me malajr biżżejjed.
  
  
  Tagħha jinqaleb fuq il-ġenb tat-triq ħdejn il-qasam u s-soluzzjoni ta'riċerka problemi tal-karozza. Meta ltqajna barra, huwa tax-xellug tagħha id-dawl. L-stennija-karozza kienet il-wieħed ma scarface rolling ħaddejn tiegħu. Huwa laħaq ġewwa tiegħu doublet u miġbud ' il barra sikkina. Meta daħal sa me, dawl fflaxxjati fit-xafra.
  
  
  "Nida, inti d aħjar jiksbu lura fil-karozza u jiksbu l-infern minn hawnhekk."
  
  
  "Jekk jien ma jagħmlu dan?"
  
  
  "Jien ser porzjon inti up bħal bacon lest għall-pan."
  
  
  Liwi wieħed għal kull tilwim huwa half-daru. Naħa tax-xellug tiegħi tellgħu. Huwa ħass li jaqtgħu l-kuntatt mal-ego kneecap. Ġappuniż mejtin-kaptan għallimni li dan il-pass, u kien tajjeb l-eżerċizzju. Scarface naqas bħala jekk l-art kien misruqa barra minn taħt lilu.
  
  
  Dejjem tikber għall-ġnub tiegħu, huwa għamel pass mal-sikkina. Ont qalbu, u l-xafra marbut fl-quddiem tal-me, pulzieri mill-ħajja tiegħi. Ego qabad tagħha mill-driegħ kemm ma ' l-idejn, ippreżentat tagħha stabbiliti fuq kull tilwim u kiser tagħha. Scarface howled.
  
  
  Kien telgħet mill-ego sikkina u mitfugħa fl-dlam fuq l-naħa l-oħra tal-awtostrada.
  
  
  Imbagħad Georgie waslu. Huwa mr dritta fil me, tbandil tal-katina. Kont naf li jekk hu hit me fil-wiċċ, nixtieq blind lilu jew tweġġa hu għall-ħajja. Smajt l-katina tal-howl I kif ducked. Imbagħad Georgie għadda me. Qabel ma jista ' jdur, kien unzipped
  
  
  
  
  
  Huwa miġbud ' il barra l-High-Sewwieq.
  
  
  Hu maqtul lilu permezz tal-sruġ, u l-rota komplew fuq, li jtajru l barra fil-nofs tal-awtostrada qabel li jaqgħu fuq il-ġenb tiegħu u l-jiżżerżqu off.
  
  
  Mingħajr ma tagħti Georgie Nam t'għajn, huwa marru lura għall-karozzi, huwa mdawwar fis-maqlub, u tefgħet tiegħu dawl madwar il-qasam.
  
  
  Copperbeard art sieq u aggravata fuq it-tieqa tal-Steven tal-karozzi. Hu waqqaf bħala l-isfar travi tal-tiegħi dwal mixgħula lilu.
  
  
  L-Ford tagħha fil-irkaptu baxx u l-saq permezz tal-ditch. L bil-qabża titneħħa me off tiegħi annimal. Copperbeard dam lura għall-bike tiegħu. Ont ġiet l-ewwel. I milwi l-rota fl-aħħar minuta, sabiex biss tiegħi bamper tolqot il-rota, iżda l-impatt magħmula il-karozza spin. Copperbeard kien issa tat-tlielaq lejn l-ħbieb tiegħu, probabbilment bit-tama li tikseb wieħed mill-ih-muturi. Din kienet saret mill-Ford hekk li l-Ego tista'tara b'mod ċar fil-dawl. Huwa niżel minn madwar l-karozza, immirati lejn l-luger, u l-isparatura l-jaħarbu mill-bniedem fir-riġel.
  
  
  Steven Brant imbuttat miftuħa tagħha bieb tal-karozzi. Hi kienet qed iżżomm .38-kalibru die għal jimteddu. Copperbeard ma kinitx taf li, iżda huwa seta salvat l-Uem tal-ħajja.
  
  
  "Nida," Steven qal reverently,"int xi ħaġa oħra."
  
  
  Dan ltqajna Luger fil-xellug wara tar-roti tal-Volvo u l-mtaqqba toqba fil-nen. Hi kienet għaddiet mill mimmo tħares lejn agħlaq Steven u l-isparatura fil-xellug quddiem tar-roti. Imbagħad il-kappa titneħħa u fil l-wajers.
  
  
  "Inti miġnun?" hi mitluba.
  
  
  "Inti dam bogħod mill me darba. Jien tagħmel żgur li int ma tistax tagħmel dan mill-ġdid."
  
  
  "Ma kontx naf jekk I jista fiduċja inti. Jien ma anki taf li inti qed."
  
  
  "I qallek. L-isem huwa Ned."
  
  
  "Jien użati biex taħdem. I l-ħsieb kien l-aħjar ħaġa li għandek tagħmel."
  
  
  "Inti tista probabbilment tuża din il-gun," qal, " iżda tista jimmaniġġjaw it-tliet polio? L-użu ras, Mike. Inti teħtieġ il-protezzjoni."
  
  
  Wara l-ġbid l-ċwievet fuq il-karozza tiegħu u t-tqegħid ih fil-minuta, rritorna għall-Copperbeard, li kienet tinsab fuq il-post, filwaqt tiegħu tar-riġel.
  
  
  "Inti tgħix," l-uem qal tagħha. "Jekk l-I tiddeċiedi li jħalluk."
  
  
  Huwa tagħha lip tiegħu. "Dak li ma jfissirx?"
  
  
  Huwa inklinata isfel u dawn il-luger xafra bejn l-Ego opossum-għajnejn. "Tgħidli r-raġuni għall-lejl tal-attività."
  
  
  "Aħna sabet-anzjani. Dak ieħor?"
  
  
  Ego poked tagħha bil-kanna tal-gun tiegħu. "Ħsibt li inti tista'tgħidli xi ħaġa oħra. Xi ħaġa aktar interessanti."
  
  
  "Raġel, jien ser jgħidulek dak kollu li għandek jridu jisimgħu. Iżda l-verità hi, nafu Babu. Hi fit-istati uniti fis-sala tal-pranzu, u għalhekk iddeċidejna li tistrieħ u xi pjaċir bil-tagħha meta hija lest ix-xogħol . "
  
  
  "L-ebda wieħed mikrija inti tieħu kura ta tagħha?"
  
  
  "Bħal li?" Huwa rnexxielu dgħajfa grin. "Raġel, dak li ksibna fl?"
  
  
  Ma kontx ċert I fdati l-uem. Huwa qal, " jien mhux se tkun taf li madwar inti anzjani u tieħu inti għall-ħabs. Iżda jibqgħu barra tal-vista tiegħi. Jekk I jolqtu lilhom mill-ġdid, jien ser joqtlu."
  
  
  "Raġel, jien ser jevita inti bħal abbozz."
  
  
  Steven kien seduta mill-bieb miftuħ tal-karozza. "Dak li kienu inti żewġ nitkellmu dwar?" "Dak li huwa?" li hi mitluba meta rritorna.
  
  
  "Tagħha l-uem tat-tabib tagħha l-isem," qal. "Agħmel l-karozzi. Aħna qed tmur lura għall-Noe."
  
  
  Hi eżita, imbagħad obduti me. Hi jiżżerżaq taħt it-tmexxija tar-rota u l-mixi matul is-sit tal-passiġġieri, dublett tagħha jiżżerżqu tagħha s-saqajn. Ħej tbissem fil-tagħha, holstered l-luger ,u ltqajna. Imbagħad hi ewropea tagħha .38-kalibru ewwel fis-tiegħi kustilji.
  
  
  "Jien naf huwa mod ħażin biex nesprimi l-gratitudni tiegħi," qalet il-kummissarju,"iżda tifla għandhom jieħdu kura ta lilha nfisha."
  
  
  Tliet
  
  
  Din kienet maqsuma minn wieħed mill-eqdem-passaġġi fl-tiegħi stess il-ktieb. Intelliġenti aġent qatt ma holstered pistola filwaqt li xi ħadd ieħor kien qed iżomm tiegħu stess. Issa huwa sab ruħu fi dak li kienet, fl-aħjar, pożizzjoni skomda. Fl-agħar każ, hija tista ' tkun fatali.
  
  
  "I jistħoqqilhom għall-traskuraġni tiegħi,"I stqarr tagħha, il-tfajla li kienet diġà dawn il-massakru lag aħmar fil-kustilji tiegħi," iżda hi tixtieq li jkollhom huwa spjega lili."
  
  
  "Iċ-Ċwievet, Ned. I bżonn ċwievet tal-karozza tiegħek. Imbagħad tagħha, nixtieq li jitilqu. Jien ma jmur lura għall-Noe. Xi ħadd jista'jkun ta'stennija għall-me hemm."
  
  
  "Inti ser jabbandunaw me u jtiru'l bogħod waħdu mill-ġdid?"
  
  
  "Jien ser tieħu l-ċansijiet tiegħi. Tagħha superstiti nemes għadu hemm."
  
  
  "Inti d kellhom l-infern ta'żmien illejla jekk jien ma kienx jidher."
  
  
  Filwaqt li l-tagħha, jargumentaw ma tagħha, tagħha kien li jivvaluta s-sitwazzjoni tagħha. Tal-lemin tiegħi, li kien l-eqreb tagħha, mistrieħa ħafif fuq l-isteering. Kont naf kif malajr I jista ftit li driegħ madwar fil-mejtin kick li tolqot Steven Brant sbieħ abjad gerżuma bħal executioner tal-mannara. Iżda jien ma setgħux-riskju serju jweġġa l-girl, u l-impatt jistgħu jikkawżaw tagħha biex jiġbdu l-attivazzjoni ta tagħha die għal jimteddu u poġġi bullet fil me fuq firxa qrib. I ma bħal wieħed minn dawn l-opportunitajiet.
  
  
  Steven-vuċi tal-roża. "I d pjuttost ma jisparaw inti. Iżda jien ser jagħmlu dan jekk ikolli biex."
  
  
  "Jisparaw, tarbija," qal. "Jien ma jtik il-vleġġa."
  
  
  Aħna sib hemm, l-ebda wieħed jiċċaqilqu madwar l-istati uniti, filwaqt li hija ddeċidiet jekk hi kienet se iġbed l-attivazzjoni. Ħassejtni ċkejkna-tnaqqis tad-demm infiltrazzjoni isfel tiegħi-linja tax-xagħar.
  
  
  Ma kienx jaf Steven Brant tajjeb biżżejjed biex tpoġġi l-ħajja tiegħu fl-idejn tagħha. Hi jistgħu jkunu involuti fil-mewt tal-AX-Aġent David gold hunt; hija tista'tiġi imwerwra biżżejjed biex joqtlu lili mill-biża;
  
  
  
  
  
  
  Apposta boy, safejn naf, hi hated l-irġiel kollha u xtaq li tpoġġi bullet wieħed. Iżda jien ma setgħux ħalli ħej jitilqu mill-ġdid. Kien hemm xi ħaġa li kelli li jkollhom fl-kapijiet-lista li kien tant importanti li xi ħadd ddeċidiet li tagħmel żgur Steven qatt ma maqsuma mal-me.
  
  
  "Inti għandek ħafna tal-nervituri," hi fl-aħħar nett qal.
  
  
  Ma dgħajfa daqqa, hi jinġibed l-gun madwar in-naħa tiegħi u inklinata lura fis-sede. "Naħseb li ser ikollok tie inti bil-ħabel. I ma jidhirx li jkollhom dak li tieħu biex joqtlu."
  
  
  "Jien ferħan li tisma." Huwa ħa l-ċwievet tiegħu u biddel il-karozza tal-madwar.
  
  
  "Fejn huma l-inti se tieħu lili?"
  
  
  "Sinċerament issa, lura għall-Noe. Hekk kif nista'nikseb kollox organizzata, x'imkien fejn il-ħajja tiegħek mhux se tkun fil-periklu."
  
  
  Jaqbeż fuq il-qasam, kienet għaddiet mill-Copperbeard tal-mimmo, li beda l-titkaxkar lejn l-ħbieb tiegħu, sejjer tiegħu midruba tar-riġel. Scarface kien seduta fuq il-ġenb tat-triq, filwaqt tiegħu maqsuma driegħ, u l-bniedem imsemmi Georgie kien indivja fil-jiċċaqalqux-ballun. Mill-isbaħ-grupp ta'l-Amerika subien, I-ħsieb. Bħala l-karozza rrumblati permezz ta'ditch fuq il-highway, Mike qal, " jien ċert.: "Mhumiex inti ser jisparaw il-bniedem li ġie maqtul sabiex tara jekk hu mejjet?"
  
  
  - "Le," missierha qal. "Jien naf hu mejjet."
  
  
  L-aċċeleratur hit tagħha, u tiegħi msawwta karozza maqtula bħal strixxa. Tagħha, ħsieb il-ftit AX mekkanik ikun kburi ta'kif l-ego-misjuqa l-kid kien illejla. Fil-fatt, il-karozza kienet l-unika ħaġa li ma ix-xogħol skond l-Ed sew stabbiliti pjanijiet.
  
  
  Il-pjan tagħha kien li jieħdu Steven x'imkien sigur taħt l-AX tal-ġurisdizzjoni, iżda l-ewwel I kellhom sejħa Hawke u stabbiliti lilu. I meħtieġa wkoll biex issib dak li ġara li Meredith, għaliex huwa ma kienx jidher fuq il-lukanda.
  
  
  "Stajt qatt użat li gun," Steven qal. "Jien qatt ma maqtul kulħadd. Forsi li għaliex jien ma setgħux jisparaw għalik."
  
  
  "I kien bit-tama kellek raġuni oħra. Forsi inti kont naqas fl-imħabba miegħi."
  
  
  "Għadha ma ġietx," hija qalet. "Iżda jien ejja ngħidu li dan jista'jiġri."
  
  
  - Naħa tiegħi il-biċċa sħun tagħha fil-koxxa. Hija ma jidhirx li l-moħħ. "Agħtini l-gun," qal.
  
  
  Wara l-eżitazzjoni tal-mument, hi niżel l-arma fis-naħa tiegħi. Bħala sinjal ta'fiduċja fl-tagħha, maħsub I d sar xi progress.
  
  
  "Għaliex għandek bżonn dan?" li hi mitluba me.
  
  
  "Biss aġġornat". Fil-każ li inti paniku biżżejjed biex mira lili mill-ġdid."
  
  
  Kien .38 kalibru li dawn fil-but xellug. L-indikatur tal-labra jittered fil 70 kif aħna titħaffef lura l-belt.
  
  
  "Dawn it-tliet irġiel. Ih ntbagħtet li joqtlu me, Ned?"
  
  
  "Tajjeb, il-mexxej qal nru." I ma setgħux jagħmlu l-espressjoni tagħha fid-dlam tal-karozzi. "Huwa qal kollha huma kellhom fil-moħħ kien ftit l-ambjent tal-kolza."
  
  
  "Dak li qed tippjana għalija?"
  
  
  "Ftit l-affarijiet."Kien għadda minn tul ta'signpost mingħajr jonqos. "Stupru mhix inkluża fil-ihc."
  
  
  "Taħt ċerti ċirkostanzi oħra, dan ma kienx ikun meħtieġ."
  
  
  Tagħha, tbissem fid-dlam. "Kif ma jiġri li jissodisfaw Frank Abruz?"
  
  
  "I naqset fil-Las Citizenship wara l I ma setgħetx issir żeffien. Hu marbut miegħu. Kien qodma biżżejjed li jkun il-missier, iżda huwa kien l-flus."
  
  
  "Ridt tkun taf liema kien tagħmel?"
  
  
  "Jien ma twieled il-bieraħ." Hija kienet siekta għal żmien twil. "Hemm ħafna ta sabiħa-bniet us Citizenship li qed ifittxu għal avvanz. Huwa kien wieħed biss madwar ħafna. Meta l-skopra li l-wiċċ tiegħi hija kondizzjoni tiegħi, l beda bl-użu tagħha stess tal-ġisem."
  
  
  Kien fgat minn saint meta Greyhound bus għaddew mill-istati uniti Mimmo.
  
  
  "Nixtieq nieħu din l-bus," Steven qal. "Id-dritt, Ned, stajt qallek parti mill-istorja tiegħi. Ma taħsibx li għandek tgħid me tiegħek?"
  
  
  "L-parti li tixtieq l-ewwel?"
  
  
  "Min int, għaliex ma inti toħroġ tal-mkien fil-ħajja tiegħi, u kif ridt tkun taf dwar il-relazzjoni mal-Frank Abruz?"
  
  
  "Ejja ngħidu biss I xogħol għall-organizzazzjoni li għandha interess fis-sejba ta'l-qattiela tal Frank Abruz."
  
  
  "Iżda int ma fil-mafja." Li kien nofs il-kwistjoni.
  
  
  "l-ebda. Forsi inti għandek tiftakar-bniedem imsemmi David gold hunt. Kien ħabib tiegħi."
  
  
  "Niftakar l-isem. Huwa wasal biex tara Abruz. Dak kollox naf dwar il-Sur gold hunt. Ma titlob Abruz mistoqsijiet dwar l-ego ta'l - "in-negozju jidher".
  
  
  "Erba'nies mietu fil li domestika , iżda inti sibt bogħod ħaj, Mike. Kif inti ma rnexxilhomx li?"
  
  
  Hija ma tweġiba me. Minflok, hija qalet: "Inti tixtieq tagħha għall-punt barra l-qattiela. Bi tpattija, l-organizzazzjoni tiegħek se wegħda li jipproteġu me. Dan huwa l-każ?"
  
  
  "Dan huwa l-każ." Huwa ra l-Noe-dwal qabel tagħha u naqas. "Dak li inti tgħid?"
  
  
  "Jien ser jaħsbu dwar dan."
  
  
  "Il-mod kif naraha jien, tarbija, int ma jkollhomx għażla."
  
  
  Il-belt żgħira bidu tal-bank għall-istampa li l-irqad. Biss l-ristoranti, bar, u l-lukanda baqgħu miftuħa. Huwa waqaf fl mudlama istazzjon tal-gass. "Dak iż-żmien ma' dawn in-nies normalment mill-qrib?"
  
  
  "Madwar tmien nofs in-nhar. Għaliex għandek titlob?"
  
  
  Dan kien ifisser li Meredith kien mill-inqas siegħa u nofs tard qabel hi tax-xellug l-lukanda li ġiri-ċiklisti. Bil-f fl naħa waħda u Luger fil-oħra, sibt u l-mixi madwar l-istazzjon. Fl-aħħar nett, hija sabet Meredith li tinsab fil-għoqda tad-ħaxix ħażin, madwar ħmistax-il spazji mill-munzell ta abbandunati taż-żejt btieti.
  
  
  Huwa qal li jkun bir-reqqa,
  
  
  
  
  
  iżda huwa ma kienx biżżejjed bir-reqqa. Ego tal-gerżuma kien maqtugħ.
  
  
  Steven ħareġ wara me. Hija gasped meta hija rat l-milwi-ġisem ppressata kontra l-raġġ ta ' tiegħi dinja. "Jien naf dan il-bniedem. Huwa ħadem fl-istazzjon."
  
  
  Brylev huwa mdawwar off. "Iva, allegatament."
  
  
  "Iżda huwa ma xogħol hawn għal żmien twil. Li kien hu verament, Ned?"
  
  
  "L-oħra hi l-oħra. Kien jaraw għalik."
  
  
  "U issa hu mejjet." Vuċi tagħha kienet għolja, u l-nen kien panicking. "Kif inti ser jipproteġi me meta n-nies tiegħek huma fil-periklu?"
  
  
  Tagħha, ħasbu li kien ġust spin.
  
  
  Steven tbegħditx minn me u dam madwar l-combat, permezz ta'l-ħaxix ħażin. Hija probabbilment ma kinitx taf fejn kienet ser. Kull hi kien jaf li hija riedet li l-leave.
  
  
  Tagħha ġrew wara l-tagħha. Kif I dam, imxarrab ħaxix ħażin flapped kontra l-tiegħi pants s-saqajn. Smajt it-tifla sess loudly qabel l-I maqbuda ma tagħha. Tagħmel lunge, ee qabad tagħha tad-driegħ u l-jinġibed tagħha lejn lilu.
  
  
  "Ippermettuli jmorru," hi panted. "Jien ma ħtieġa tiegħek għall-protezzjoni. Jien aħjar mingħajr agħlaq."
  
  
  Imsiemer tagħha imħaffra fil-wiċċ tiegħi, iżda tiegħu qabad l-oħra tagħha tal-polz. Tagħha sider kienu ppressata kontra tiegħi fis-sider, u l-nifs tagħha kien jaħraq dwar il-gerżuma tiegħi bħala hi ppruvat tiġbed l bogħod. Ee hugged tagħha u magħmula tagħha jitħarrikx.
  
  
  "Meredith għamlet żball. Jien mhux se tagħmel dan ee." Huwa tkellem dwar il-ewwel, bit-tama li l-kalma tagħha stabbiliti. "Jien ser jkaxkru inti madwar din il-belt illejla. Aħna ser imorru għall-post tiegħek, tikseb tagħha kostanti, u mbagħad aħna ser jitilqu Noe wara."
  
  
  "Niti". Hi identifikat l-isem tiegħi fil-leħen baxx u l-artab fir-minjiera. "Jien naf liema-bniedem jħobb." L-ebda itwal jitħabtu, hi sib tagħha fis-sider lili, ġenbejn tagħha għall-mini. "Jien ser tkun kinder għalik. Oh, tant tajba. Iżda jekk jogħġbok ħalli me imorru."
  
  
  I ma kienx reċidiv tagħha suġġeriment. Hi kienet l-kbir u l-rrikorriet tagħha jaqdu aħjar, u I ma t-tort tagħha għal dan.
  
  
  "Inti tagħmel dan ħoss attraenti. Iżda huwa xogħol tiegħi biex issib dak li għandek tkun taf. Ma nistax ħalli inti tmexxi'l bogħod waħdu xorta waħda. Dan ser tarmi inti fil-Mike. Xi ħadd hija serja ħafna dwar jkollna inti il-mod. Serji biżżejjed biex jinżlu Meredith u tipprova tagħmel l-istess għall-me. Serji biżżejjed biex jibagħtu qattiel wara li inti, Mike. I dam fis lilu fil-lukanda tal-lum. Hu kien l-ippakkjar xkubetta u maħsuba biex knock-out tal-lukanda tieqa meta waslu fil-xogħol."
  
  
  Hi ffriżat fl-armi tiegħi. "Taħseb Abruz tal-qattiela ma dan kollu?"
  
  
  "Dan huwa l-fatt. Inti il-web li jistgħu ih jidentifikaw."
  
  
  Morra tidħaq maħruba agħlaq. "Jien ma jkollhom l-faintest-idea li jintbagħtu l-assassins, iżda I jista'jgħidlek ħaġa waħda għall-żgur. Dawn ma kinux dawk li tir Frank Abruz u gold hunt. L-ebda, verament. Huma jridu tagħha li tkun ħaj."
  
  
  "Tarbija, int sħiħa ta ftit sorpriża." Tgeżwir tiegħu swaba sewwa madwar polz tagħha, ee jinġibed tagħha li l-karozza u dawn tagħha fis-agħlaq.
  
  
  I hated li jħallu Meredith tal-ġisem fejn kien, iżda l-ego qattiel jistgħu jkunu għadhom madwar, tfittex għall-us. I meħtieġa biex jiksbu l-tfajla li s-sigurtà kemm jista'jkun malajr.
  
  
  "Għidli dwar dan, Mike," qal, li jibda l-karozzi.
  
  
  "Inti mhux se tkun kuntenti."
  
  
  "I probabbilment mhux se tagħmel dan. Għidli xorta waħda."
  
  
  "Frank Abruz ma pick-up me fil Las Citizenship mill-inċident. Hi kienet ippreżentat ma'l-uem. Dan il-bniedem li kienu jafu tagħha waslet biex iżuru me u qal li Abruz kien fil-belt u l-uem xtaqu tiegħi ghost. Huwa qal li jista'jirranġa laqgħa għall-istati uniti, li huwa ma. Ma kienx sa l-aktar tard, wara Frank iddeċieda ried li żżomm me, li l-bniedem kkuntattjati lili mill-ġdid. Huwa qal I dovuti l-uem, u huwa kien lest li tieħu l-flus."
  
  
  "Taħseb li huwa mħawla inti ma Abruz sabiex inti tista'software għalih?"
  
  
  "Xi ħaġa bħal dik. Hu jaf li l-mafja kien ser jagħti $ 200,000 li Abruza tal-dwejra. Huwa talab li jkun infurmat mill-uem meta l-flus waslu. Huwa qal li jkun serq, u l-Uem maħsub tagħha. Hija kienet jibżgħu li kien joqtlu me jekk ma kontx ma kif qal. Sabiex I imsejħa lilu meta l-flus daħal."
  
  
  I diġerit-istorja tagħha bħala l-I saq għall-dar tagħha.
  
  
  "Għandek tkun taf liema jien javżak tagħha, ma inti?" li hi mitluba fil-selvaġġ vuċi. "Għandek tkun taf liema li fisser meta qabbdet is-sejħa."
  
  
  Huwa jinfetaħ il-bieb tal-dar tagħha u mixgħula bi saint fil-kamra tal-ħajja. Hi stenna madwar, Luger fl-idejn, u marru għall-telefon.
  
  
  "Abruza stabbiliti lilu," Steven qal. "Huma ġew u maqtula tiegħi ego, l-ego tal-gwardjani, u l-raġel jismu gold hunt. Dawn maqtul ih kollha tal-programm. Dan kien il-massakru."
  
  
  "Inti ma kinitx taf liema huma kienu ser jagħmlu," ir-raġel tagħha qal.
  
  
  I taw id-distanza twila operatur l-numru tat-telefon ta'emerġenza. L-ebda kwistjoni fejn Hawke marru, u li jkopri l-kbar taż-żona, it-tfajla li wieġeb l-numru ta'emerġenza taf kif tagħmel kuntatt miegħu malajr.
  
  
  Steven fetħet-kabinett u miġbud ' il barra-flixkun ta bourbon. "I qal lili nnifsi li. Iżda dan ma jistax jgħin l-infern minn dan. Frank Abruz kien mobster, iżda huwa kkurati me ukoll. Tagħha ego maqtula tagħha." Hija telgħet il-flixkun. "Inti trid film dan?"
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. Kelli Ed ħabiba fuq il-linja. I qal il-kodiċi tal-kliem li konvint tagħha I ma kienx qerq: "Aberdeen Blu." Għidtlek li l-girl jien ridt li jitkellmu għal dan il-bniedem.
  
  
  "Jien ser jgħaddu l-messaġġ, N3," qalet
  
  
  
  
  
  
  ċara, leħen effettiv. "Agħtini l-numru tiegħek, u ddum up. Huwa ser sejħa inti lura fi żmien ħmistax-il minuta."
  
  
  "Tħaffef. Iż-żmien ħruq tiegħi coattails."
  
  
  I-il-dijanjosi tagħha. Steven ħa l-flixkun għall-kċina. I segwita tagħha u misjuba permanenti tagħha fil-sink, biki.
  
  
  Hi jingħorok-għajnejn tagħha. Hija ħadet l-ħġieġ, jitferra żewġ swaba ta bourbon, u downed l-ego bħal sip tal-tè. "Dan L-Gold Hunt. Kif ukoll ma inti tkun taf bihom?"
  
  
  "Aħna kienu ħbieb."
  
  
  "Huwa qabad il-ħażin jum biex iżuru Frank Abruz." Hi niżel tagħha tal-ħġieġ u għebet fuq l-art. Hi midfuna-wiċċ tagħha fil-tiegħi qmis. "Li jistgħu jkollhom jintbagħtu il-bugħarwien, Ned? Il-mafja?"
  
  
  "Forsi. Forsi għax ikunu sabu li inti inkwadrati rispettati anzjan il-figura għall-ih."
  
  
  "I kien jibżgħu li tagħmel dan. Hi kienet qed taħdem bogħod minn minnhom u mill-Abruz qattiela." Is-swaba'tagħha imħaffra fil tiegħi twal. "Inti qed twaħħal me għal dawn l-erba' l-imwiet, mhumiex inti?"
  
  
  "Ma kemm inti tort lilek innifsek."
  
  
  Hija miġbuda mill-me, tagħfas xofftejn tagħha għall-mini. Xofftejn tagħha kienu sħun. "Niti, jieħdu me għal kamra tas-sodda."
  
  
  "Jien stennija għat-telefonata."
  
  
  "Inti kienu taħseb li jagħmlu l-imħabba lili. Nagħmluh issa. I-ħtieġa li issa."
  
  
  Huwa veru li dan il-ħsieb qasmet-fehma tiegħi diversi drabi. Ejja ngħidu tużżana. L-ewwel darba ee ra tagħha kienet fil-film dirett minn Meredith. Iżda l-mistoqsijiet baqgħu bla tweġiba bejn l-istati uniti.
  
  
  Huwa stroked tagħha artab mara tax-xagħar. "L-aktar tard."
  
  
  "Dan ser jagħmel me tħossok aħjar. Jekk jogħġbok."
  
  
  "Għada," I wiegħed mill-ġdid. Biex jagħti prova li l-I fisser dan, tagħha, tbaxxa tagħha fix-xufftejn. Tagħha, ħass wet xufftejn-firda, ħass tagħha mgħaġġla l-ilsien. - Naħa tiegħi ew sentenzi tagħha madwar fis-sider. Hi ma kienx liebes bra.
  
  
  Meta tagħha jinstemgħu l-istorbju, l-tbegħditx minn agħlaq. Tagħha, ppressata l-bidla ma groans u daru fuq il-dawl għall-jum li jmiss. Il-bitħa kien kwiet. Huwa marru barra mill, luger lest, u l-sema, l-ittestjar tal-arja bħal hound fuq il-prowl. Xi ħaġa li marret ħażin. Ħassejtni dan. Steven mikrija dar fil-ass-de-sac. L-eqreb-ġirien kienu'l bogħod wisq biex tisma kull iżda l-isplużjonijiet. Ih l-imdawla windows ffurmati oranġjo ftit kwadri fl-dellijiet fil-fond s'issa hawn taħt. Steven tal-lukanda huwa privat, iżda l-privatezza jistgħu jiġu-nassa. Tagħha, I l-ħsieb kemm huwa faċli li tkun għal xi ħadd li kantuniera-istati uniti.
  
  
  Ġewwa, l-telefon għ. Huwa appoġġjata l-bieb u l-kamin, imbagħad malajr mixi permezz tal-kċina u fil-kamra tal-ħajja. Telefon tagħha kien telgħet mill-presidenti mill toqgħod.
  
  
  Ċara u effiċjenti nisa vuċi qal, " Żomm il-linja, N3. Is-sur Ed huwa li ġejjin."
  
  
  "Dak tal-up, Nick?" huwa talab.
  
  
  "Jien tiegħi pakkett li inti mibgħuta me li jtellgħu. L lesta biex jagħti dan."
  
  
  "Inti għandek-riżultati miksuba malajr."
  
  
  "Huma għenuni. Denver sewwa?"
  
  
  "Jieħdu tagħha hemmhekk. I ser sejħa inti minn qabel u tirranġa kollox għalik. X'inhi n-natura tal-reżistenza tiegħek, Nick?"
  
  
  "Ma nistax jagħtik ċara opinjoni dwar dan l-għadu. Iżda l-Kastig hija qawwija ħafna. Jien naħseb li għandna jistgħu jittrattaw iż-żewġ gruppi differenti, " qal. "Meredith ħarġu mill-iskola."
  
  
  "Imbagħad aħna ma jaħlux ħin jitkellem. Toħroġ hemm." Huwa stazzjonati up.
  
  
  "Jekk inti tixtieq li tieħu xi affarijiet miegħek, pakkett ih," huwa qal tagħha biex Steven. "Aħna qed jitilqu. Dan ser ikun id-dritt."
  
  
  "Do you tassew nemmen li, Ned?"
  
  
  "Naturalment naf. U l-kkritikat-kelma tal-tajba." Huwa kien qed jipprova-kalma tagħha nervituri. Fil-fatt, huwa ma kienx ikun Stahl l-ħlas għal dan! sikur sakemm konna mdawra minn persuni I fdati.
  
  
  "Għandek staqsa ieħor spin. Meta tkun ser jistaqsu lill-ego?"
  
  
  "Ħsibt d ħalli tgħidli triq tiegħek stess," qal.
  
  
  Tajba. Forsi inti qed tistaqsi għaliex Abruz tal-qattiela tixtieq me ħaj? Rewmatiżmu - jaħsbu I $ 200,000."
  
  
  Filwaqt li hi ppakkjata l-affarijiet tagħha, huwa kien fuq it-tieqa u ħares lejn l-dlam triq'il quddiem qasma fil-persjani. Huwa ma ara l-karrozzi tagħna, tagħna id-dwal, tagħna movimenti. Il-ħoss hi d jinstemgħu qabel setgħu kienu l-ħoss tal-iżolati tal-klieb jew għall-qtates, bil-mutur, sogħla fil-bogħod, tużżana l-affarijiet. Iżda l-ansjetà jippersistu.
  
  
  Steven qagħdu fil-kamra tas-sodda twil wisq. Huwa għalaq il-purtieri u marru għall-bieb tas-sodda. Huwa mdawwar il-manku u fetħet il-bibien fid-dlam.
  
  
  Jistaqsi għaliex hi mitfi l saint, marda tagħha imbuttat il-bieb usa'. "Steven?"
  
  
  "Jien kont qed jistennew għalik, Ned."
  
  
  Brylev tal-kamra kollha wara me waqa'fuq is-sodda, fejn hi jistabbilixxu fuq l-art. Tagħha mikxufa tal-ġisem kien l-abjad tiddefinixxi fuq il-blu bedspread.
  
  
  "Hemm hija waħda mill-aktar ħaġa li jeħtieġ li jittieħdu l-kura tal," hija qalet. "Jiġu hawn u jagħmlu l-imħabba lili, għasel."
  
  
  Hija kienet sabiħa biċċa ta'l-arti.
  
  
  "Mhux se tieħu fit-tul, qalb," hija qalet li l-vuċi tagħha baxx u husky. "Jien hekk sħun li jien ħruq fuq qasir fuse."
  
  
  Hija kienet kompletament-anzjani, il-ħaġa reali. Wieħed lixx ewlenin f'nofs, u hi daru fuq in-naħa tagħha u kellu l-armi tagħha. Sergei, li ġejjin permezz ta'l-bieb miftuħ, caressed sħiħa tagħha sider.
  
  
  "Għall-Alla fini, Ned, tpoġġi l-gun stabbiliti u jiġu hawn."
  
  
  Huwa ħa l-żewġ passi lejn tagħha, striding jistabbilixxi l-lane bħal toroq qattus ser fuq ilqugħ. Huwa jista'biss tagħmel il-dim-idea tal-għamara fil-mudlama kantunieri tal-kamra. Il-bieb tal-kamra tal-banju tiegħi tax-xellug ingħalaq, u t-twieqi kienu mfassla. Xi nisa xtaqu li tagħmel dan
  
  
  
  
  
  
  fid-dlam, iżda jien ma naħsibx Steven tkun waħdu madwarhom. Meta missierha avviċinat l-sodda, twissija kien kontinwament timmarka fid-dahar ta ' l-opinjoni tiegħu.
  
  
  "I qallek li seta'jistenna," qal.
  
  
  "Għada jista'jkun tard wisq."
  
  
  Vuċi tagħha jistgħu jkunu mibdula ftit, iżda forsi kien ħażin. Forsi huwa maħsub biss ma kien hemm l-messaġġ fl-kliem tagħha.
  
  
  Ont, jegħleb fuq tagħha. Tagħha, jinstemgħu tagħha tieħu n-nifs. Stern, eċċitati. Huwa dam naħa tiegħu fuq tagħha sider, u ma kien hemm l-bank fuqhom. Huwa jintmess tagħha irqiq tal-wiċċ bil-ponot tiegħu u ħass tagħha iġibu. I mifhum tagħha, il-mod qawwi hi miżmuma fuq.
  
  
  "Iva," qal, xorta ma tmiss tagħha. "Naħseb li għandna nagħmlu issa."
  
  
  Ont, ħass il-muskoli tal-ħajja tagħha tiżdied mal-tensjoni kif hi ħadet fil-fond, startled-nifs. Dan kien ukoll twissija,safejn hi tista ' tgħid.
  
  
  Tagħha, I l-ħsieb, aktar malajr milli I għandhom irriżultaw madwar u ħadet pass lura għall-ġurnata. Steven kellha l-parti, u hi kellha huwa tajjeb, minħabba li l-ħajja tagħha jiddependi fuq dan. Kien hemm żmien fil-kmamar mudlama.
  
  
  I nistaqsu fejn hu ħares tagħha u'l isfel. Fl-istess ħin, għall-tiegħi moħbija tal-udjenza, hi kien qal: "Int konvinċenti ħafna, tarbija. Għidli mill-ġdid kemm trid tagħha li tmur torqod miegħek."
  
  
  "Għandek tkun taf kemm, Ned." Hi ppruvat għall-ħoss jilgħab.
  
  
  Ma kien hemm l-bozza fuq il-nightstand li jmiss lili, iżda jekk I jinġibed l-korda, f'daqqa-flash ta'dawl jista'blind me twil biżżejjed biex joqtlu me. Tagħha esklużi dan.
  
  
  "Tluq tiegħek ħwejjeġ, qalb," Steven purred. "Imbagħad I ser jgħidulek dak kollu li għandek simili."
  
  
  "Jien ser imħatri inti li," qal.
  
  
  Ħej, qaluli li qawsalla me, u ma kienx ħażina mill-tiegħi moħbija opponent. Rari medika-bniedem ikollu fuq l-arma tan-nar, it-tneħħija mill-kaxex tal-lilu nnifsu.
  
  
  Jilħqu lill-Steven, huwa jiżżerżaq naħa tiegħu taħt l-żgħar tal lura tagħha u titneħħa tagħha barra l-sodda, għarqa-ħalq tiegħu fil-vojt tal-gerżuma tagħha. Tiegħi xufftejn il-biċċa-widnejn tagħha, u hija whispered, " jiddispjaċini.: "Fejn hu?"
  
  
  Kien hekk mill-qrib li jistgħu anki tisma jlissen kelma. Huwa kien fuq in-naħa l-oħra tal-qiegħ.
  
  
  Huwa tefgħu l-mikxufa tifla imwarrba u jinġibed l-luger minn holster tagħha, iżda li ma jkollhomx ħin għan-nar. It-tieni-bniedem lunged fil me minn wara, bbażata armi tiegħi tiegħi naħat.
  
  
  I ma jistennew għall-ġlieda kontra l-tim.
  
  
  "Żomm il-ego tiegħek," l-kbira tal-bniedem fuq l-naħa l-oħra tal-sodda chuckled ħabib tiegħu.
  
  
  Ġbid tiegħi l-għarqub lura, I maqbuda-bniedem wara lili mill-qasba tas-sieq, u huwa ħa, iżda I ma jqassmux ego tal-manku. Kien jaf dak li kien isir.
  
  
  L-kbar guy telgħu fuq il-sodda u l-slapped me fil-wiċċ madwar l-.357 Magnum pistola. Huwa kien b'saħħtu. L-daqqa ġibed tiegħi tax-xufftejn, maħlula tiegħi snien, u tnaqqas ħaddejn tiegħi.
  
  
  I titneħħa marda tiegħi u slapped-bniedem kbir fil-groin, iżda huwa ra dan il-pass li ġejjin u l-titħaffef bogħod. Kien malajr fuq saqajh bħala boxer.
  
  
  Biex sorpriża tiegħi, huwa beda jidħaq. "Qisu għandna numru żgħir, Jake."
  
  
  Jake grunted, jippruvaw iżommu me lura. Imbagħad huwa mdawwar madwar u tefgħu l-ego fuq il-nightstand. Il-bozza niżel l-art, iżda Jake miżmuma fuq.
  
  
  L-kbar guy daħal fuq u hit lili mill-ġdid. Ħassejtni bħal I kien jolqot-ħajt.
  
  
  Ma joqtolx ego tiegħek, Mike jinstemgħu tagħha għajta. "Jekk jogħġbok ma joqtlu l-ego."
  
  
  Il-kamra tal-banju bieb miftuħ u l-ieħor man daħlu fil-kamra tas-sodda. Irkopptejn tiegħi sagged taħt me bħala l-kbar bniedem hit me l-ewwel u t-tieni. Il-kapijiet kienu tisfir. Hija ħadet nifs fil-fond u tefgħu ruħha lura, tisbit Jake fis-headboard. Huwa grunted, li jweġġgħu, u tinqasam tagħha ego-qabda u titneħħa tiegħu luger .
  
  
  Terz bniedem daħal fil lili mill-ġenb u li tolqot lilu fir-ras mal-geddum ta'pistola. I jixxengel lejn il-ġenb, naqas il-luger ,u naqsu jekk il-idejn ma kinux ttellgħux fil-bniedem kbir tal-pil. Ħassejtni tiċrita fit-tessut meta l-I maqbud.
  
  
  "Jieħdu l-apposta, li l-limitu," huwa qal. Huwa mtaqqba me għalhekk diffiċli li I ġibed off riġel tiegħi, żbarkati fuq l-ispallejn tiegħi fuq l-art, u jiżżerżaq fuq barra.
  
  
  Hu ppruvat li tikseb, iżda ma setgħux. Kien li titlef il-koxjenza.
  
  
  Tixbit madwar l-iswed għadma, għajnejn tagħha naqas. I ma setgħux aqta kemm ont kien ġie mingħajr kmamar tas-sigurtà, iżda tagħha kien għadu fil-kamra tas-sodda, li tinsab fuq tagħha fl-istonku fuq l-art.
  
  
  L-irġiel jinġibed tiegħi ġakketta spallejn tiegħi u r-armi tiegħi biex tie ih, imbagħad marbuta tiegħi polz wara me mal-strixxi tal-folja. Tiegħi riġlejn kienu marbuta bl-istess mod. Huwa ressaq idejh flimkien biżżejjed biex tkun taf li d jsir xogħol bir-reqqa. Hi ma niżel permezz ta'bonds tagħhom.
  
  
  "Għandek xi kessaħ cookies hawn, pupa," l-kbar bniedem qal. Tagħha ego sar magħruf għall-tagħha gruff vuċi. Huwa ħareġ lili u poked me fil-ġenb biex tara jekk hi xorta kien mitluf minn sensih. I ħalli l-uem taħseb I kien mitluf minn sensih.
  
  
  "Ħalli l-ego waħdu," Steven qal. "Mhux ego tort li kien hawn meta tkun waslet."
  
  
  L-kbar bniedem beda jidħaq. Huwa kellu stramba sens ta'humour. I tinqasam-għajnejn tiegħi fil-tagħha mill-ġdid kif hu tbegħditx minn me. Mingħajr ma jiċċaqlaq kap tagħha jew li tagħti ruħha bogħod, biss l-ego tal tagħha saqajn u r-riġlejn tista'tara tagħha. Saqajn tiegħu kienu l-daqs tal-traversi fid-dlam tal-qoton qliezet. I kien liebes ta.
  
  
  "Aħna kellhom żmien iebes konstatazzjoni inti, pupa, iżda issa li aħna qed lura
  
  
  
  
  
  flimkien mill-ġdid, li se jkun gost. Inti xorta imħabba lili? "Mill-rustle tal-marda, u l-ħoss tal-Steven tobżoq bħal qattus, I guessed li dan il-bniedem kellu jintmess tagħha. Id-daħk, huwa qal:"Inti ser issir familjari. Anke qabel il-lejl, inti ser japprezzaw il-familjari in-nies. "
  
  
  Kien simili theddida.
  
  
  "I għenu inti sorpriża ego tiegħek. Ma jfissirx li xi ħaġa?" staqsa Steven.
  
  
  "Ma jinstabux lili, pupa. Inti kellha din il-sess ftit fix-xena għall-perfezzjoni minħabba li inti kont naf li xi jiżolqu-up tħalli l-għarus tiegħek b'toqba kbira fl-istonku tiegħu." Stahl tal-ego vuċi aktar serji. "Ridt tistrieħ? Inti jqarrqu ċittadin, pupa?"
  
  
  "l-ebda. I biss ma tridx tiegħi ego biex tikseb maqtula għal xejn."
  
  
  Hi xorta kellha-naħa, kellha l-għadam tal-ħajja tiegħi.
  
  
  Tagħha naqas ħarsa qalbu b'kawtela, jippruvaw isibu l-kbira tal-bniedem politiċi. I innotata madwar wieħed minnhom lejn il-lemin, joqogħdu fuq l-art. Bħal l-kbira mill-bniedem, huwa kienu jilbsu ħwejjeġ skuri u ta. Ħażna kien jinġibed fuq kap tiegħu, li jfixkel il-karatteristiċi tiegħu. Huwa mfakkar li l-Hawke kien qal li l-qattiela hi xtaq kienu l-kesħa u l-professjonisti effiċjenti. Dan il-bniedem u l-żrar-esprimew l-ġgant ċertament jistħoqqilhom deskrizzjoni.
  
  
  Dawn avviċinat l-dar, imħejjija sabiex jidħlu mingħajr allarmanti-residenti. Ħlief għal wieħed ħażin tal-ħoss smajt tagħha jagħmlu, ħoss I ma setgħux tal-qbid, huma ġestiti dan. Tagħha aqta kien li huma kienu daħlu permezz tal-kamra tal-banju tieqa, probabbilment miġbud ' il barra permezz ta'l-qasma. Huma qabad Steven meta hija mdaħħla-kamra tas-sodda, imbagħad sfurzat tagħha għall-tluq tagħha l-ħwejjeġ u ordnat tagħha biex jattiraw me fis-sodda u l-qabda me off-gwardja.
  
  
  Il-bniedem seduta li jmiss me mfittxija tiegħi bwiet u l-dumping ih tal-kontenut fuq l-art. Huwa mimxut permezz ih mal-naħa tiegħu, imbuttar bogħod dak ego ma kienx interessati. Huwa ħarsu lejn tiegħi eħfef, imbagħad dawn fil-but tal-qalziet tiegħu. Fetaħ tiegħi kartiera u kkontrollati tiegħi l-identifikazzjoni. Huwa ħa l-flus u sospiżi il-fondi fuq l-ispalla tiegħu. "Ħej, Moose, l-qabda."
  
  
  "Niti Kbir," l-kbar bniedem qal, qari tal-liċenzja tas-sewwieq tiegħi. Huwa chuckled. "Skond dan, hu sewwieq ta'trakk. Kemm-sewwieqa tat-trakkijiet tal-pakkett lugers fl-ispalla pistola?"
  
  
  Kien analizzat mill-konversazzjoni. Dawn in-nies ma jafux li aġent tagħha kien AX, sabiex dawn ma kinux marbuta li l-qattiel fil-lukanda. Għall-istess raġuni, huma probabbilment mhumiex responsabbli għall-Meredith tal-qtil. Dan ikkonferma tiegħi teorija I li kien jittratta mal-żewġ gruppi differenti ta'l-għedewwa.
  
  
  Steven qal: "jien ma tistax jgħidlek il-għaliex kien pistola. Ego sodisfatti tagħha biss llum. Huwa tkellem lili fil-ristorant. I xtaqu l-ego-istil, u għalhekk huwa permess lilu biex iġibu l-me-dar."
  
  
  "Għandek bżonn xi sess, ma int?"
  
  
  "Ma ġiex jittiekel dan l-aħħar," qalet defiantly li Moose. "I kien wisq okkupata tmexxija bogħod minnek li jgħixu ħajja normali."
  
  
  Huwa moħbi mċaqalqa naħa tiegħu, jippruvaw ħielsa l-hairpin tiegħu fl-twal. L-ebda ċans. Huma ma iġbed tiegħi ġakketta isfel biżżejjed biex jikxfu l-stash ta'sikkina, iżda dawn aċċidentalment ġestiti li jimblokka l-Ego Kostellazzjoni-lum.
  
  
  "Dan l-għasafar mhux sewwieq ta'trakk," qal il-bniedem joqogħdu li jmiss lili. "Kollha dan jissuġġerixxi li hemm, imma jiena ċert li mhuwiex. Inti raw kif huwa ruħu."
  
  
  "Forsi kien mibgħuta lill-mafja. Din ser tkun qiegħed tidħaq." Raġel kbir ħareġ lili u inklinata. Huwa rrumblati me fuq u slapped me fil-wiċċ.
  
  
  Panting bħala jekk hi kienet biss reġgħu kisbu lura l-koxjenza, għajnejn tagħha wessgħet. Huwa ra wiċċ tagħha mgħottija mill-ħażna, wiesa ' l-ispallejn, u l-bull tal-għonq. L-idejn li ħakem tiegħi qmis fuq il-faċċata kien simili żewġ tal-minjiera, u l-minjiera ma kienx żgħar.
  
  
  L-istokkjar daqsxejn beda jinkwieta lili mill-ewwel. Għaliex ma huma jaħbu karatteristiċi tal-wiċċ tagħhom meta Steven deher li tkun taf hekk ukoll? Imbagħad huwa induna li dawn ma kinux jafu li inkella dawn jissodisfaw meta dawn ma baqgħux fis-dar. Il-maskri kienu ieħor sigurtà miżura li magħmula ih l-esperti fil-dell fl-ewwel post.
  
  
  "Kif inti tħossok, żiemel?" l-kbar bniedem staqsa.
  
  
  Xagħar tiegħi kien mxarrba bl-tnixxija tad-demm isfel il-qatgħa qrib tiegħi tal-widna, u l-riġel tiegħi kien itektek aktar minn iweġġgħu. Meta ont tkellem, l-vuċi absurdly tinstema bħal dan kien qed milbusa mill-boksing-biċċa tal-ħalq. "Inħoss kbira."
  
  
  L-kbar guy marru ġewwa kisja tiegħu, jinġibed pistola mill-ċinturin tiegħu, u l-bike fil tiegħi Adam tat-tuffieħ, tagħmel me gasp. "Jien għandi okkupata l-iskeda, u jiena nista'biss żejda inti minuta. Inti qattiel għall-kiri? Il-mafja mibgħuta inti hawn mal-wiċċ tal-kuntratt?"
  
  
  Kif hu tħabtu biex jaqbdu l-nifs tiegħu, huwa għadda fil-Steven, li issa kien seduta fil-president, xorta mikxufa, iżda ma l-fdalijiet tal-mqattgħin tal-karta tal-ppressata kontra tagħha, parzjalment ħabi-ġisem tal-mara. Fraġli tagħha wiċċ kien ċar, u l-għajnejn dlam tagħha kienu mimlija bil-biża'. Hija kienet inkwetata, mhux biss dwar l-ruħha, iżda wkoll dwar me.
  
  
  "Jitkellmu, jew inti diġà jinstemgħu," Moose qal lili.
  
  
  "Iva," qal hoarsely.
  
  
  Moose nodded u itlaq tiegħi qmis, kiri me jaqgħu. "Għandek tisma li, Mike? Inti għandek problema bil-mafja."
  
  
  "Inti maqtula Abruz."
  
  
  "Iżda dawn ma jkunux jafu li. Kull ma naf huwa li inti kienu hemm u inti ma kinux maqtula, għalhekk trid tingħata l-ego tiegħek bogħod." Gc rilaxxati minn ħsejjes għolja.
  
  
  It-tielet-bniedem
  
  
  
  
  
  huwa deher fil-kamra tas-sodda bieb. Kien lebsin bħal kulħadd. "I jinġibed l-persjani u ħa l-ħarsa ta'malajr madwar id-dar. Ma jidhirx li hemm xi flus hawn."
  
  
  "Jekk dan huwa l-każ, hi għal dan ukoll. Steven hija smart tifla. Xi ngħidu dwar inti, pupa?"
  
  
  "Qawwi wisq biex l-isfida inti. I ma jisirqu l-flus tagħha. I qallek li".
  
  
  "I-xellug dan. Inti kienu responsabbli għal dan."
  
  
  "Moose, jekk kelli minnhom, li se jservu ih inti. Ma tista tara li jien jibża għall-mewt?"
  
  
  "Inti qed jibżgħu, sewwa, iżda n-nies għal $ 200,000 se jgħaddu minn ħafna. Min jaf dan l-aħjar minn lili? "Huwa osservat fil-bniedem fil-bieb. "Mur fl-triq, jieħdu tagħna tal-karozzi u drive għall-dar. Aħna jistgħu jonfqu l-aktar tal-lejl issa, iżda Steven se jagħti l-us dak li tixtieq."
  
  
  "Dak li jekk hi ma tkellem?"
  
  
  "Sid, I mibegħda meta raġel tħares lejn il-ġenb dlam ta'l-affarijiet. Konna jintefqu xhur intraċċar l-girl, u issa konna misjuba tagħha. Dak li għandek bżonn tagħmel biex tagħmel inti tifhem li l-affarijiet marru differenti? l-aħjar?"
  
  
  "Iż-żewġ mitt elf bucks se jgħinu," Sid qal.
  
  
  "Jekk hi ma jgħidulna, jiena naħlef li Alla, aħna ser iċċekkja mill-ġdid fil-ħames membri. Aħna maqtula erba'persuni li għal dak iż-żewġ mitt elf, u li l-tagħna."
  
  
  Moose qabad il-folja fuq il-cowering tifla. Imbagħad huwa qabad ee mill-xagħar u fil tagħha madwar il-president.
  
  
  L-aħħar darba rajt tagħha, ee, kienu sejjer tagħha madwar il-kamra.
  
  
  Huwa jinstemgħu Steven sess, u mbagħad-vuċi tagħha irmunkat off. Hija kienet fil-kċina. Ma kontx naf liema huma kienu qed jagħmlu tagħha, iżda I jista'jimmaġina.
  
  
  I meħtieġa biex issir xi ħaġa li jiksru tiegħi bonds. Moħħha fflaxxjati lura għall-maqsuma lampa li kellhom biss naqas għal l-art meta wieħed tagħha miġġielda madwar l-qattiela mal-tabella ħdejn is-sodda. Rolling fuq, kien kapaċi li jfittxu taħt il-qiegħ għall-naħa l-oħra. L-maqsuma lampa kienet għadha tinsab hemm. Tagħha, tinqaleb fuq is-sodda u taħt agħlaq. Meta ont jinħarġu mill-naħa l-oħra, ont kien fi ħdan il-firxa tal-lampa.
  
  
  Wieħed mill-biċċa l-bozza l-bażi ħares qawwija biżżejjed biex jitnaqqsu permezz tal-folji li jorbtu l-idejn tiegħi. Huwa kien fuq lura tiegħu, fidgeted, u sabet ma biċċa tal-ħġieġ. Peress li jien ma setgħux ara dak li kien isir, I probabbilment se jkollhom jitnaqqsu l-idejn tiegħi wisq, iżda li ma setgħux ikunu megħjuna.
  
  
  Kien hemm seduta tas-serrar meta wieħed mill-irġiel ġew lura.
  
  
  "Ħarsa lejn inti," huwa qal. Kien Sid, li kien mibgħuta mill-Moose biex jiksbu l-karozzi. "Inti stupid permezz ta'tingiż. Li inti se tieħu siegħa liberu lilek innifsek bħal din."
  
  
  Huwa jinstemgħu Steven tal-mara mill-ġdid, il-vuċi tagħha mimlija bl-uġigħ u t-terrur. I gritted tiegħi snien u ħadem fuq il-katina, tagħfas il-biċċa tal-ħġieġ fil-fsada tiegħi swaba. Sakemm il-bniedem fil-bieb titwaqqaf me, tagħha, huwa miżmum jippruvaw ħielsa lilu nnifsu.
  
  
  "Il-tfajla javżak inti il-verità. M'hemm l-ebda punt fl-tortura ee, " qal.
  
  
  "Ma tifhimx Moose. L-uem jħobb dan it-tip ta ħaġa. Anke jekk huwa fdati inti, huwa probabbilment ma għamlu l-istess."
  
  
  "Huwa għandu ħadu ħafna tal-hits fil arizona meta inti jaħdem fuq Abruz tal-dwejra."
  
  
  "Iva, l-erba' minnhom kienu jinsabu hemm mejta, u Moose maħtuf-senter mill me u tahom ieħor sparatura. Id-daħk il-ħin kollu. Hu miġnun bagħal, li Moose." Sid qal dan l-ton tal-leħen li ħafna nies se jużaw jekk dawn qal li l-ieħor huwa l-ħajja tal-kumpanija.
  
  
  Huwa tnaqqas tagħha għaksa u winced. "Għaliex ma inti anke tagħti flus għall-tifla?"
  
  
  "Aħna kellhom jaħbu ih. Aħna ma setgħux min-naħa l-sinjuri matul il-lejl, nistgħu? Għal sitt xhur, wara l-qtil, kwalunkwe stramba dollaru li waqgħu fil-rumani kienet se jiġu rrappurtati lill-persuni li jmexxu l-mafja.."
  
  
  Huwa d kważi li tkun insejt tieħu l-jimteddu li d qallek Moose dwar me jkunx professjonali ħin li d ġew mibgħuta lill-jieħdu l-kura tal-Steven Brant. Tiegħu qal: "jien kien biss li jissodisfa l-kuntratt. Jien ma fil-mafja."
  
  
  "Aħna kiser żewġ mafja-liġijiet. Aħna seraq xi wħud ih tal-flus u l-maqtula l-onorat capo. Dawn qed tfittex għall-us aktar diffiċli milli l-cops. U l-girl, wisq. Ħsibna li kellhom ħabiba u l-flus kien moħbija fil-post sigur, iżda hi sparixxew."
  
  
  Il-konverżazzjoni tatni prezzjuż iż-żmien, u l-ego ppruvaw li jtawlu dan. "Hi tixtieq li tkun taf kif għandek rnexxielha ssib il-tifla. Ħsibt li kelli l-vuċi ta'ġewwa hemm."
  
  
  Sid daħal fuq me. Fuq il-dell innifsu, huwa bdiet me fil-kustilji. "Tieqaf jippruvaw. Inti ma tistax taħrab, mara." Huwa ħa l-massakru lag aħmar u mgħammra bl-sajlenser. "Moose dejjem tagħti me xogħol li jittratta emus li mhumiex interessanti. Hu jirċievi l-girl, u hi jgħinek."
  
  
  Indunajt li kienet waslet l-kamra li joqtlu me. Jekk wieħed jassumi l-I kien qed jaħdem għall-mafja, dawn ma kinux se ħallini ngħix li tgħid tiegħi kapijiet dak I realizzati. - Ġisem tagħha kien writhing fuq l-art lejn il-matematika u bil-gun, determinati li toħroġ, jirreżistu. Huwa biss appoġġjat mill-bogħod, despising tiegħi għalxejn ipprova jilħaq lilu. Rajt kif ftit tal-massakru lag aħmar kienet qajmet u bil-ponta fil-me, bħal riħ u fatali għajn. Li jaqgħu fuq in-naħa tiegħu, huwa rrumblati lejn il-hawnhekk, il-jippruvaw jiksbu l-ego barra tal-kontrapiż. Huwa appoġġjat mill-bogħod mill-ġdid, iżda l-gun ma waver. Imbagħad hu maqtul me.
  
  
  Smajt l-slam tal-imsikkta arma, u ħass il-gawk-sink fis-sider tiegħi bħal aħmar jaħraq-tar. Hu maqtul lili mill-ġdid. L waqa
  
  
  
  
  
  L-stab tuġgħek meta l-tieni gawk hit tiegħi l-għonq, iżda issa huwa ħass bħal I kien parti li l-kmamar tas-sigurtà. L-isparatura kien simili tan-naħal tingiża, xejn aktar.
  
  
  I jistabbilixxu lura tiegħi, tiegħi qmis russu tad-demm, u jaraw Sid jimxu lejn me, l-tkexkix-saqajn jagħmlu kważi l-ebda ħoss. Il-viżjoni tiegħi kien imċajpra. Mill-żmien huwa ħareġ lili, huwa eżamina xejn aktar minn mapep forma.
  
  
  Huwa poġġa marda tiegħu dwar il-me u imbuttat me fid-dahar. Ont ħares lejn lilu helplessly. Huwa ġibed l-die għal jimteddu mill-ġdid. Tagħha, il-ħsieb huwa se tagħmel finali kolp ta'stat, stare bejn l-għajnejn tagħha, iżda huwa naqqas l-arma tiegħu. Hu ddeċieda li ħalli me fsada għall-mewt.
  
  
  Tiegħi għajnejn ġew stabbiliti fuq il-limitu. I kien tieqaf ma dgħjufija. Sid inklinata fuq u unzipped ġakketta tiegħi li tħares lejn il-ferita fuq il-sider. Huwa deher kuntent. Huwa marret.
  
  
  I bilkemm jista ara tagħha issa. Dlam crawled fil-kantunieri tal-fehma tiegħi. Hu maħsub dwar Hawke u kemm hu d tirreaġixxi meta huwa sab li d mitlufa Killmaster. Deher li tagħha li kien mħawla wara l-ittra ta'tifħir fil-fajl tiegħi qabel l-għeluq l-ego għall-tajba - l-epitaph għall-aġent maqtula fil-linja tad-dazju.
  
  
  I l-ħsieb tal-Pat Steele, l-mara, li jixtiequ me xorti. Hija tista'tieħu tagħha fit-tul iż-żmien biex jitgħallmu li l-I segwita N1 u N2 u David gold hunt fil-gradi tal-ferm sfortunat dawk. I l-ħsieb tal-gold hunt u Steven Brant, u l-I qal lili nnifsi I d ħalli ih isfel billi joqtol lili nnifsi ....
  
  
  Iżda mbagħad, bħal iż dejjem tikber għall-arja, li jinfaqgħu permezz tal-blackness li enveloped me. I ma setgħux jispjegaw dan, iżda I kien għadu ħaj. - Għajnejn tiegħi mistrieħa fuq il-limitu u ffukat fuq l-nen. Tagħha kellha l-ebda-idea ta'l-ħin, l-ebda ħjiel dwar kif fit-tul tagħha kien mitluf minn sensih.
  
  
  L-dar kienet grimly silenzjuża. Dgħajfa Sergei daħal fil-kamra bħala jekk kien dawn barra l-tieqa. L-qattiela huma marret, ħsibt li kien waħdu.
  
  
  Smajt-karozza tagħha. I tista'tgħid mill-ħoss tal-karozza tal-magna li kienet waqfet milli fil-quddiem tal-dar. Il-bieb tal-karozzi ewropea magħluqa. I jistabbilixxu hemm u jinstemgħu, bit-tama. L-quddiem tal-bieb miftuħ. Żamma jinstemgħu tagħha fil-ħajja tal-kamra. Dawn trasferita lejn il-kċina.
  
  
  Huwa ħadem mal-ħalq tiegħu, iżda ma jagħti l-us tal-ħoss. Ont kien dgħajjef wisq. Meta hi ppruvat li timxi, il-limitu deher li grotta, u hi kważi tintilef il-koxjenza.
  
  
  Maqbuda mill-ġdid, iebes u tqal. Raġel deher fil-bieb u ħares fl -. Nen kien liebes bl-istrixxi libsa u l-kpiepel. Ont kien ħoss, tensjoni grunt.
  
  
  Huwa jinstemgħu me. Huwa daħal fis-kamra u l-ħarsu lejn me. Huwa ra tagħha, il-kesħa griż għajnejn stabbiliti fil-expressionless, pock-mmarkati-wiċċ. Fl-aħħar nett, huwa niżel isfel ħdejn me. Huwa ħa l-sikkina, tnaqqas l-quddiem tal-tiegħi qmis, u eżaminat il-ferita. I ma setgħux għid jekk kien interessat fl-għajnuna me jew biss interessati fil-mod kif twil kelli l-xellug biex jgħixu.
  
  
  "Min int?" - "Le," huwa qal fl-aħħar. Huwa kellu ħażin Sqallija l-aċċent.
  
  
  - Ħalq tiegħi ffurmat-kelma. Kbir tal.
  
  
  Huwa ltqajna, marru għall-kamra tal-banju, u ġew lura bi tiegħu l-ewwel għajnuna. Huwa kienu jafu xi ħaġa dwar l-azzarin feriti. Huwa malajr titwaqqaf tiegħi fsada, imbagħad iftaħ il-folja u beda l-tgeżwir strixxi ta cordon madwar tiegħi fis-sider bħal tal-faxxa. Huwa ma tingħata attenzjoni biex il-ferita fuq l-għonq, sabiex ont kien probabbilment biss jirgħu, u mhux serji biżżejjed biex ikunu lok għal tħassib.
  
  
  "Li tir-inti, l-Kbir?"
  
  
  I ħadlu kap tiegħi, li jindika li ma kontx naf. Huwa ma kienx f'pożizzjoni li jitkellmu dwar dak li ġara.
  
  
  Huwa studja l-me għall-mument, kif jekk tiddeċiedi x'għandek tagħmel miegħi, imbagħad aqta'l-strixxi tal-cordon drapp li marbuta tiegħi l-polz u l-għekiesi. Dan l-ego-pock-mmarkati-wiċċ kien vagament familjari, iżda jien ma setgħux għid li-ego kien.
  
  
  Tqum, huwa stenna madwar l-kamra tal-darba aktar, imbagħad tax-xellug l-dar mingħajr ma tkellem lit-lili mill-ġdid. Tagħha, jinstemgħu ego tal-karozzi tal-bidu u l-sewqan bogħod.
  
  
  L-isem tal-f'daqqa waħda feġġ fis-kap tiegħi. Valante. Marco Valante. Tagħha ego raw l-istampa tal-tagħha fil-gazzetti matul l-investigazzjoni l-kriminalità organizzata mill-Dipartiment tal-Ġustizzja. Skond ir-rapporti, huwa kien l-uniku wieħed madwar l-nies soprano.
  
  
  Meta I raw tagħha, I mfakkar li kien jintefqu ftit minuti fil-kċina qabel is-sejba me, tagħha, u sibt fuq l fours. Titkaxkar ħa lott tal-isforz. Kien bil-mod li ġejjin għall-ħajja meta naħa tiegħi jintmess l-indirizz tal-ktieb. Swaba tiegħi jingħalqu madwar dan.
  
  
  I kellhom-bqija xorta waħda. Bank tiegħu għall-istampa huwa fuq in-naħa tiegħu, il-ġlieda kontra off sturdament, u Stahl qed tistudja l-ktieb. Għandu naqsu minn madwar kontenitur wieħed madwar l-irġiel meta konna qed jitħabtu. Ftakar kif Moose-kisja tal kellhom mqattgħin dan, huwa preżunt il-ktieb jappartjeni lill-Uem. It-tqegħid ego fil-minuta, l-titkaxkar mill-ġdid. Kelli nieqaf u l-bqija tliet darbiet qabel ma magħmula fl-aħħar biex l-kċina.
  
  
  Tinfirex fil-bieb, hu titneħħa l-kap tagħha u ħares lejn Steven, li kienet tinsab jiċċaqalqux ħdejn il-president li hija kienet marbuta. L-strixxi tal-cordon drapp li marbuta tagħha għad-dijanjosi mill-president tal-armi u l-aktar baxxi skaluni.
  
  
  Vuċi tagħha sabet tagħha stess. "Steven?"
  
  
  Din ma kinitx sorpriża me li hi ma jiċċaqlaq jew jirrispondu. Iżda l-isem tagħha kien croaked mill-ġdid fil-vuċi sħiħa ta iweġġgħu u l-kunitti. Imbagħad huwa crawled sa tagħha. Fraġli tagħha wiċċ kien imbenġla u mdemmija. Il-logħba wettqu maqtula minnhom.
  
  
  Huwa jintmess tagħha stirat tal-polz. Kien kiesaħ. I magħluq-għajnejn tiegħi għall-minuta, li jġibu lill tagħha.
  
  
  
  
  
  
  iż-żamma ta ' l-emozzjonijiet taħt kontroll. Imbagħad huwa miġbud ruħu li l-ġisem.
  
  
  I raw li kienet maqtula minn daqqa għalhekk diffiċli li kiser l-għonq tagħha. L-unika waħda li jista l-art bħal daqqa kien l-Moose. Iben tal-kelba, I-ħsieb.
  
  
  Ħassejtni ħatja għall-jġibu lura tagħha, u l-I ma setgħux jipproteġu tagħha. Ont kien għadu ħaj, u kienet mejta. Iżda l-aktar qawwija emozzjoni li f'daqqa waħda ħakem me, mimlija me b'determinazzjoni, kien kunitti. Tagħha tmur madwar dan u jkollna-Ħajja egos u ħbieb, il-ħsieb tagħha I d tagħmel dan mhux biss għall-Titkellem gold hunt, iżda għall-Steven kif ukoll.
  
  
  X'imkien, sibt aktar enerġija milli ħsibt li kelli. Huwa laħaq, qabad it-tarf tal-kċina-president, u l-qbilna li saqajh. Jixxengel, hi stenna madwar u trudged għall-tieqa. Huwa kissret il-purtieri u l-koperti tagħha mikxufa-ġisem magħhom. Huwa waqa'fil-president qabel ma kienet qawwija biżżejjed biex jagħmlu l-mod tiegħu fil-kamra tal-ħajja u jagħmlu l-injetta-vjaġġ lejn it-telefon. Huwa jieħu l-telefon off lura u l-uċuħ l-numru tal-operatur.
  
  
  Tiegħi croaking-kliem ma tagħmel ħafna sens, iżda I ġestiti li twassal li kelli bżonn l-għajnuna. Meta Dollaru mqarrba żewġ Noe tal-pulizija waslu fil-dar hija kienet sensih fuq l-art, il-telefon kien clutched fl-naħa tiegħi hekk sewwa li l-emu kienet diffikultà ħelsien.
  
  
  * * *
  
  
  Kien in-novità għall-persunal tal-isptar fil-kontea, ħdejn Noe. Huma trattati diversi minn azzarin, ħlief waqt l-istaġun tal-kaċċa, meta overworked-atleti normalment ġestiti li jisparaw waħda jew tnejn l-oħra l-kaċċaturi, u l-I kien barra minn hekk ġibed l-fatt li l-I kien l-isbaħ-persuna li qatt sodisfatti.
  
  
  "Wieħed gawk biss ġibed l-toqba fuq l-għonq tiegħek. Inti tista 'tmur għall-agħar, I rwol tal-mess tal-futbol," l-tabib qal. "Iżda inti kienu xxurtjati ħafna ma'dak li tolqot inti fis-sider." Hu qabad l-ispalla holster kienet liebes. "Dan naqas il-bullet tal-moviment u l-ntilef mill-laqgħa tiegħek l-organi vitali. Gawk marru permezz ta'l-armar tal-ġilda u ddevjaw mill-trajettorja tagħha. Inti mifsud barra biżżejjed biex jagħmlu l-shooter jemmnu li huwa maqtula inti.Int fil-xorti, is-Sur Kbir."
  
  
  "Iva," qal. I kien xortik tajba, iżda Steven miet.
  
  
  "Tajba tiegħek Samaritan għenet ukoll. Huwa infaxxati inti kulur. Nistaqsi jekk kellhom xi taħriġ mediku."
  
  
  Huwa chuckled meta jinstemgħu mobster Marco Valante qed jissejjaħ il-Tajba Samaritan.
  
  
  Il-ġurnata u nofs hi jintefqu fl-isptar miġjuba me lura għan-normal. Ont kien għadu dgħajjef, iżda ħass mill-qrib l-par. It-tabib qal kapaċi jiċċaqalqu-kamra tiegħi, u jekk kollox imur sew, I jistgħu jiċċekkjaw madwar l-isptar waqt il-ħdud. Ma kienx jaf li, iżda huwa ppjanat li informali iċċekkjaha tletin minuta.
  
  
  Huwa marru għall-tieqa u ħares fl-isptar-lott tal-parkeġġ. A msawwta Ford bi spinta-magna kienet qed tistenna hemm. Tagħha ego kienu miġjuba lura tagħha mill-Noe tal dan filgħodu. Moose u l-ego lis-sieħba kienu'l bogħod minn me għal kważi jumejn. I ma kienx se ħalli l-ih traċċa tikseb kesħin.
  
  
  "Dan kien żmien twil mill-nemes ġew osservati mill-bniedem fil-kundizzjoni fiżika tiegħek," l-tabib qal. Il-swat inti rċevew tagħmel me tħallik għal ftit jiem. Iżda ma tistax timbotta lilek innifsek wisq malajr. Għandek mnejn issib li inti mhux qawwija kif taħseb."
  
  
  "Jien ser ikunu attenti, Doc." I lanqas aħseb dwar dak li kien qal. Tagħha, il-ħsieb dwar l-Moose.
  
  
  Wara l-tabib tax-xellug permezz tal-swali, hi ħadet il-off tagħha fl-isptar toga u mqiegħda fuq tagħha ħwejjeġ tat-triq. Gadget magħfusa fuq tagħha bullet - marka tagħha ispalla, l-xorti tajba charm, u kkontrollati l-Luger .
  
  
  Pjanijiet tiegħi ma kienu maqbula mal Ed. S'issa, aħna ma kellhom l-opportunità li jiddiskutu l-avvenimenti fl-Noe fid-dettall. Wieħed mill-jum li kienu fuq it-telefon magħhom nemes kif il-pulizija ħa me l-isptar, li kienet meħtieġa minħabba l-wasla tiegħi fil-dar mal-maqtula tifla meħtieġa xi spjegazzjoni.
  
  
  Fl-istazzjon tal-pulizija innifsu, Noe mhedda għall-arrest me. Dawn kienu ħafna taqlib dwar il-fatt li fil-jum tal-wasla tiegħi fil-ih-belt, ma kien hemm l-rikreazzjoni attiva tal-fatalitajiet. Iżda Ed jinġibed xi irbit, u f'daqqa waħda kien hemm l-ebda aktar mistoqsijiet, l-ebda aktar pressjoni. Ma kien hemm l-ebda-artikoli fil-gazzetti jew.
  
  
  Huwa kompla permezz tal-isptar u l-dahar taraġ. Kien malajr telgħet fil-lott tal-parkeġġ bħala fit-karozza mitfi l-awtostrada u miġbud li jmiss lili. Il-bieb iffavorixxa miftuħa u Ed qal, " Nick, jien ferħan li qed up."
  
  
  Bit-tama li l-I ma dehra ta tifel maqbud fuq il-ġugarell, I sema tagħha ego-sinjal u l-ltqajna fil-limo.
  
  
  "I nassumu li inti kienu qed jippjanaw li sejħa me. Naturalment, inti ma jkollhomx tax-xellug l-isptar u bdiet tmur għal darb'oħra mingħajr javżak me."
  
  
  "Mhux tal-kors," qal.
  
  
  "Ma kinux inti jibżgħu li nixtieq-veto din l-idea u jgħidu li inti mhumiex fil-pożizzjoni li jsegwu pakkett ta assassins?"
  
  
  - "Le, sinjur," huwa qal, ir-rigward fil-vuċi tiegħu. "Taf, jien se nieqaf ix-xogħol tiegħi jekk jien ma tħoss bħal I jistgħu jilħquha."
  
  
  "Meta int wisq qodma għal dan ix-xogħol, Nick, jien ser jirrakkomanda li l-barranin tas-servizz," Hawke ffirmati. "I kien Denver
  
  
  
  
  
  
  Peress I suspettati li inti tiġbed xi ħaġa bħal din, I avviċinat tagħha. Tixtieq xi ħadd assenjati li inti bħala riżerva? "
  
  
  - "Le, sir. I d pjuttost jagħmlu dan waħedhom."
  
  
  Ed jiżżerżaq l-soundproof bord tal-ħġieġ bejn l-istati uniti u l-żewġ l-irġiel fis-sit ta'quddiem.
  
  
  "Din mhix biss gold hunt tal-spin aktar, huwa, Nick?"
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "Hemm ukoll tifla. Iżda hemm aktar minn personali ta'l-avventuri. Il-persuna li twassal l-qattiela huwa sadist li se jkomplu joqtlu nies jekk l-ego hija ma waqfitx."
  
  
  Ed imdawra il-bord quddiem minnu u miġbud ' il barra l-tejp-reġistratur. Huwa magħfus il-buttuna. Fir-rapport uffiċjali tal-vuċi, huwa qal, " agħtini l-rapport, N3."
  
  
  I qal tagħha dwar l-avvenimenti li seħħew minħabba li l-wasla fil-Noe, u mbagħad Ed marru għall-reġistratur. "Dan ser jieħu ħsieb il-parti uffiċjali. Il-bqija ta'dak li huwa qal li huwa strettament bejn iż-żewġ tal-istati uniti. Jien ser ħalli inti tkompli fuq l-termini tiegħek. Tikseb dawk bastards minn hawn, Nick."
  
  
  "Inti ma jirrealizzaw li l-sigurtà tagħna kienet kompromessa fil-bażi fuq il-kosta Carolina, ma inti?"
  
  
  "Jien ser tieħu l-kura ta'dan," Hawke qal qawwi.
  
  
  "Naħseb li l-bażi kien injettat mafja-aġent. Dawn riedu l-informazzjoni li nġabret dwar l-girl, u riedu-qattiela tal Frank Abruz. Li ma jħallux l-dissident kamra joqtol il-persuna li wiegħed-sigurtà u l-irtirar għall. Din hija sfida diretta u insult ."
  
  
  "Naqbel," Ed qal. "Stajt waslet għall-istess konklużjoni."
  
  
  "Hemm xi biċċiet neqsin-għerien. Per eżempju, għaliex qattiel apparentement tax-xogħol għall-mafja ppruvaw li joqtlu me, iżda Marco Valante għenuni. Staqsi lit-mafja l-esperti dwar dan. Forsi dawn jistgħu joħorġu mal-teorija."
  
  
  "Tikkunsidra li, li dan isir."
  
  
  "Il-persuni li maqtula Abruz u gold hunt issa qed tfittex għall-flus fid-demm tagħhom. Tagħha konvint li Steven qaltilhom il-verità u li hija ma kinitx taf dak li ġara li l-flus. Huma maqtula tagħha għall-ebda raġuni tajba, ħlief li dan kien Moose li ma l-qtil. Ukoll, mill-mod, tlieta, mhux erba' ."
  
  
  "Dak konsegwenza għandek issegwi minn hawnhekk?" Ed mitluba.
  
  
  "Dan l-indirizz tal-ktieb li Moose niżel meta konna il-ġlieda kontra l-aħħar bil-lejl. Hemm seba'ismijiet fiha. Jien ser tħallas żjara lil kulħadd madwar dawn in-nies. Forsi l-odina madwar minnhom se jwassal me li l-Moose."
  
  
  "Jekk Moose u l-ego huma l-kompliċi jew il-mafja ma qabda tiegħek l-ewwel." Ed imdawra permezz tal-ktieb l-indirizz. "Dawn huma tan-nisa l-ismijiet, kull wieħed minnhom."
  
  
  "U kulħadd fil-belt tagħhom stess. Moose ħbieb kollha fuq il-mappa."
  
  
  "Tagħha kontroll fuq il-FBI-fajls. Forsi tista'tgħidilna xi ħaġa dwar Moose u l-ego-ħbieb. Skond l-deskrizzjoni tiegħek, huwa dwar id-daqs tal-Jolly Ġgant Aħdar. Dan huwa l-bidu."
  
  
  Huwa laħaq għall-ktieb l-indirizz, iżda Hawke kien fl-ebda għaġla li r-ritorn: "Nick, dan huwa aktar minn lista ta'l-ismijiet. Jekk dan huwa l-katalogu tal-natura sesswali. Għandek taqra il-kummenti kollha Mousse kiteb dwar is-seba'-bniet?"
  
  
  "Iva," qal. "Pjuttost investigazzjonijiet jittieħed."
  
  
  "Huwa jiddeskrivi dak li kulħadd madwar minnhom ma aħjar fl-isfera sesswali."Xogħol fil-Los Angeles" ħsejjes sensazzjonali."
  
  
  "Personalment, I xtaq li l-rakkomandazzjonijiet taw Cora fil-Prattika. Vuċi dak I ser jgħidlek, ħalli inti taf kif preċiża l-Moose rekords huma."
  
  
  "Inti qed solidu fiżika kampjun, tifel tiegħi, iżda ma narax kif inti tista'personalment jesploraw soġġett, fil-fond, mingħajr teżawrixxi ruħek li l-għadam u l-għadam," Hawke qal fil-karattru vuċi. "Pereżempju, Barbara tal-sbuħija hija tali li anki Moose ma setgħux jiddeskrivu. Huwa biss enfasizza tagħha l-isem u l-tpoġġi marki exclamation wara dan."
  
  
  "Forsi huwa ma kien minħabba hi tal-web verġni f'dan il-kumpanija."
  
  
  "Jien aktar dubju li Moose jaf virgin," Hawke qal. "Jiena naħseb li m'għandix bżonn għall-punt li dawn l-bniet probabbilment huma involuti fil-rumani, u x'aktarx se jiġu konnessi mal-logħba li mhux taħsibha biex joqtlu inti jekk jissuspettaw?"
  
  
  "Dan ser ikun ta'gost-vjaġġ, ħażin."
  
  
  Ed għalaq il-ktieb u mogħtija lill me. "Dak ieħor, Nick? Hemm xi ħaġa azjenda inti lura?"
  
  
  - "Le," I gideb. "Il-vot huwa kollha. I ser tkun f'kuntatt."
  
  
  Huwa qal li l-isem tiegħi mill-ġdid kif marret barra, madwar il-karozza. "Steven-xellug impressjoni qawwija fuq inti, ma hi? Dak li kien hi simili?"
  
  
  "Jien ma setgħux għid. Ma kontx naf tagħha li tajjeb."
  
  
  Huwa ma jsemmu li wieħed ta'l-ismijiet in Moose tal-ktieb jista'jappartjenu għall tifla aħna kien jaf kif Steven Brant. X ma setgħux pin-passat tagħha, iżda Agħlaq għandu kellhom wieħed qabel ma hi sodisfatti Frank Abruz.
  
  
  Hija kienet ħin mill-ghost tal-Steven, kif ukoll tagħha qattiela.
  
  
  5
  
  
  Jekk kien hemm wieħed żvantaġġ kbir għall-impjieg tiegħi, minbarra l-għadd ta'sigħat ħdimt u r-rata ta'mortalità għolja, kien li kelli li jonfqu l-aktar ħin fil-pajjiżi barranin milli fl-tiegħi stess.
  
  
  I ma bbenefikawx tagħha, El Pueblo Nuestra Senora la Reinda de Los Angeles de Porciuncula, magħruf li l-aktar madwarna bħala biss Los Angeles, għal sentejn. Il-belt ma nbidlitx kompletament għall-aħjar. L-klima, sabiex simili għal dak tal-pajjiżi tal-Mediterran, kien għadu sabiħa, u l-bqija kienu l-bniet. Iżda tat-traffiku u smogg akbar.
  
  
  Meta I magħmula tiegħi mod li l-kabina tat-telefon tal-farmaċija, l-I kien jistaqsi kif taħdem
  
  
  
  
  
  li jittratta kklassifikati l-ewwel paġna tal-mara Li Li Moose, se jiġu mqabbla mal xi madwar fis-sakra nies seduta minn soda funtana stennija għall-ih biex jiġu skoperti. L-kbir l-Amerika-ħolma ta'fama qatt ma tmut.
  
  
  Meta Trudu talab għall-tagħha, l-vuċi tal-mara wieġeb, ħoss diżappuntati. "Jien ser sejħa ħej." I filwaqt li kien qed jistenna tagħha, I ħares lejn l-bniet saqajn mill-funtana soda u jinfetaħ il-bieb tal-kjosk b'tali mod li hi jistgħu jużaw l-arja kondizzjonata. Il-ġranet kienu tisħon u kienet liebes ħafna faxex fuq is-sider.
  
  
  L-vuċi tal-Labors deher ta', iżda forsi-opinjoni tiegħi kienet influwenzata mill-Qalb ee tal-deskrizzjoni fil-qosor tal-talenti fil-kamra tas-sodda. Meta kienet qallek ħej li l-oħra ssuġġeriti I kuntatt tagħha, hija mistiedna me qatra. Din kienet sempliċi kemm jaqgħu barra mill-bar fl-ippurgar. "Jien miġnun dwar jagħmlu ħbieb ġodda," hija qalet.
  
  
  I hekk skopra r-raġuni għal dan. Laqgħa in-nies ġodda kien xogħol Iebes. Hija ħadmet fil-brothel. Hi wasslitni l-taraġ, jaqbdu driegħ tiegħi u jitkellem fi strixxa blu.
  
  
  "Inti huma rakkomandati ħafna. "Sibt numru tiegħek mill-Moose," qal.
  
  
  "Moose? Oh, tal-kors." Hi miġbud me fil-kamra, u miġbuda ' l isfel il-żippijiet fuq tiegħi pants filwaqt li ont kien għadu qed ifittxu madwar. "I jrid jeżaminak, għeżież, u tieħu banju tajba. Il-mara I jaħdmu għal jgħid li l-indafa li jmiss huwa li l-prosperità."
  
  
  Tagħha dodged tagħha għaqlija tmiem. "Hi għandha tkun reali filosfu. I d-imħabba biex jilħqu tagħha mill-ġdid f'xi."
  
  
  - "Le, inti ma tkunx Stahl. Huwa kiesaħ bħala żieda sa self-kelb il-baħar tal-dollaru. L-aktar madams huma kiesaħ. Dawn, il-films fejn ikollhom il-qlub ta'tad-deheb , huma kbar Hollywood bullshit. X'inhu l-kwistjoni miegħek, qalb? jintmess? "
  
  
  Mill-inqas hi d sabet lil xi ħadd biex jitkellmu, I-ħsieb. Jekk kien talab tagħha kif tikseb l-istadju, hija probabbilment se jkollhom jiżdiedu l-baseball klabb tal-round u tas-sena li għaddiet-rekord.
  
  
  Trudila snuggled sa me. Hija kienet tifla big, iebsa permezz salon sbuħija, u kellhom ħafna tal-kisi li tagħmel għal dejjem. Bżieżel tagħha kienu simili balal fis-sider tiegħi.
  
  
  "Dak li ġara li l-wiċċ tiegħek, għasel?" Hi jintmess l-inċiżjoni fit-tarf tal-tiegħi tax-xufftejn, l-ponti it-tabib kienu mdaħħla fl-kap tiegħi. "Inti dehra inti waqa' fil-konkos."
  
  
  "Kelli l-inċident*
  
  
  "Jiddispjaċini."Naħa tagħha qabad lili mill-ġdid. "Oh, int raġel reali, mhumiex inti?"
  
  
  Hija probabbilment qal dan kollha tal-klijenti tagħha, iżda ma tistax tagħmel ħafna sens li jagħmlu ħoss simili hi weraq fisser dan. I hurriedly intensifikati lura u bdew unzip, li jkunu jafu li jekk Ed ra me issa, kien tidħaq.
  
  
  "Nixtieq li jistaqsuk dwar il-Moose. Meta kien l-aħħar darba li tkun rat l-ego?"
  
  
  "Jiena tassew ma tiftakar. Huwa li għaliex inti daħal hawn, biex issir taf meta l-Qalb tkun fis-sala?"
  
  
  "Int tfajla intelliġenti. Inti ra permezz ta'me-dritt bogħod, ma int?" Hi flattered kollha tagħha jista. "Jien tfittex għal big-ewwel. Tlifna l-kuntatt, inti taf liema I jfisser?"
  
  
  Hi inklinata li jilgħaq me, u mgeżwra driegħ tax-xellug tagħha madwar il-qadd tiegħi. Id-dritt tagħha naħa misjuba tiegħi zipper mill-ġdid. Hija kienet aktar mgħaġġla minn frodi. "Peress li inti qiegħed hawn, inti tista'tgawdi jżuru. Dak excites inti?"
  
  
  Ee qabad tagħha tad-driegħ u mdawwar tagħha tal-palm up. Dawn jitqiegħdu tliet twenties tagħha indivja-swaba. "Għidli dwar l-Moose."
  
  
  L-kompatibbiltà tagħha f'daqqa tisparixxi. Hi bir-reqqa l-lest l-kontijiet u mimli l-ih fis-qadd tiegħi: "I jbiegħu l-sess, mhux l-informazzjoni."
  
  
  "Moose u l-I qodma huma l-ħbieb. Iżda tlifna l-kuntatt, kif għidt. Ħarsa, huwa tatni numru tiegħek, ma huwa?"
  
  
  "Inti jista' jkollhom gideb dwar dan. Xorta waħda, I ma tiftakarx il-aħħar darba rajt moose, u jien ċert fejn huwa. Anke jekk hu tiegħek fit-mitlufa brother, ma rridx li jitkellmu dwar l-nen."
  
  
  Huwa ltqajna tagħha żewġ aktar twenties, mitwi kull ħamsa minnhom, u mimli fis tagħha maqtugħa baxxa blaws. "Inti żgur?"
  
  
  "Jien assolutament żgur. Moose jħobb li jħawdu in-nies, u hu tajjeb għalih. L-ebda wieħed taħdidiet dwar il-nen mal-barranin."
  
  
  "Agħtini l-indirizz qadim tiegħek, anke numru tat-telefon tiegħek. Jien mhux se jgħidlek meta tagħha ego ltqajna."
  
  
  Hi fumbled bejn l-sider kbir tagħha u miġbud ' il barra l-kontijiet. Hi mnaqqsa ih tikmix. "Jien ma bbenefikawx ego għal xhur, forsi anki sena. B'mod onest. U jien qatt ma kien jaf l-indirizz tagħha. Huwa użat biex jiġu hawn minn żmien għal żmien, li kollha."
  
  
  "Huwa kellu l-isem, ma huwa?"
  
  
  "Ħsibt li kienu ego-mara. Ħbieb jafu l-ismijiet ta'l-ieħor." Hija ħolqot il-kontijiet fil me, u dawn naqqsu l-art. "Inti ma anki dehra ħabib tiegħu. Għandek tfittex wisq onesti. Ħu l-jixtru u l-ġlieda kontra l-off."
  
  
  Wara li fin-nuqqas li tinnegozja, hu ppruvat aktar dirett l-approċċ. Huwa miġbud lura ġakketta tagħha sabiex hija tista'tara l-Luger fil-ġilda ċinturin. "I bżonn l-isem, Maħduma."
  
  
  Hi sess tagħha aktar baxxi tax-xufftejn. "Inti Kopp?"
  
  
  - "Le, biss bniedem tfittex għal Moose."
  
  
  "Jones huwa l-ego-isem." Hi l-qima nervously. "Inti probabbilment ma nemminx me, iżda huwa veru. L-ego tal-isem huwa Edward Jones. U li l-kollha I jista'jgħidlek."
  
  
  "Grazzi," qal joqrob lejn il-jum. "Inti tista'tħalli jixtru."
  
  
  Stennejt barra l-dar għal tliet sigħat, waqa ' fuq il-sedil tal-karozzi u ppruvaw li tħares jagħtix fil-għajn. Ont kien ħdejn id-dar
  
  
  
  
  
  Kien wasal biex timla ruħu mal-karattru tal-analiżi meta Trudy fl-aħħar nett wera u faħħar tat-taxi.
  
  
  Carter, I-ħsieb, hija ħaġa tajba int ma fidu ruħ.
  
  
  I ħa taxi li ħa me madwar l-belt bl-irħis-bini tal-appartament. I segwita tagħha ġewwa biss fil-ħin biex tara-tluq tagħha l-taraġ. Fl-aħħar ta'l-entrata, a mara maqluba fuq il-bieb. Meta ma kien hemm l-ebda risposta, hija maqluba aktar diffiċli. Imbagħad hija daru u ra me, u l-għajnejn tagħha wessgħet fuq il-bandiera tal-permess biex iwettqu.
  
  
  "Ma kien hemm l-ebda-verità fl-istorja tiegħek," Hi qal tagħha, " iżda sibt il-valur tal-flus tiegħi. Inti miġjuba me hawn."
  
  
  "Smart bħala apposta, hux?" li hi larvi.
  
  
  Tagħha ppruvaw il-bieb. "Ovvjament, l-Moose ma fid-dar. Liema taħseb li jissuġġerixxu nagħmlu dwar dan?"
  
  
  Hija dam l-titjira li jmiss tal-taraġ. Huwa ngħidu tagħha għall-saqaf u l-kantuniera tal-tagħha. Hi tħabtu u migrufa-wiċċ tiegħi, ppruvaw ta ' l-irkoppa me fil-groin, u msejħa ftit obscenities I ma kinux jinstemgħu fi snin. Minħabba tiegħi differenti ħafna jivvjaġġa, li qal ħafna dwar il-vokabularju tagħha.
  
  
  Ee jinġibed tagħha mill-polz u l-ippinjat tagħha biex it-tarf tas-saqaf. "Issa ejja tisma l-verità dwar Moose."
  
  
  "Inti mhux se imbotta me bogħod. Kieku, iżda inti mhux ser."
  
  
  "Ma joqgħod fuqha, Trudila. Moose maqtula tiegħi ħabib sess u l-girl għall-mewt. Tagħha ego se ssib tagħha, u l-I ma kura dak I do tul it-triq."
  
  
  Hija kienet tieħu n-nifs bil-qawwi. "Huwa veru dwar l-tifla? Inti sa par?"
  
  
  "L-isem tal-tifla kien Steven. Qatt smajt Moose jsemmi tagħha?"
  
  
  "Qatt. U jien ma bbenefikawx tagħha - ego dan l-aħħar. Għex fl-appartament meta l-Ego jaf tagħha. Ħsibt li jistgħu jkunu jafu liema ego tiegħek qed tfittex. Dan huwa l-web-raġuni għaliex ġie maħluq. Jiena naħlef huwa."
  
  
  "Huwa hu li ssejjaħ ruħu Edward Jones, jew qed tagħmel li l-up?"
  
  
  "Huwa użat dak l-isem meta l-ego tiegħu kien jaf. Huwa probabbilment tintuża tużżana aktar. Jekk inti ma nemminx me, mur lura ġewwa u titlob lill-oħra tal-bniet. Huma ser jgħidlek l-istess ħaġa. Hu serq. Huwa boasted li kellu jsir xi affarijiet kbar."
  
  
  Ee rilaxxati tagħha. "Il-kbir."
  
  
  "Nista'mmur issa?"
  
  
  "Jtiru'l bogħod," qal.
  
  
  Trudila beda jħares lura kif hi laħqet it-taraġ.
  
  
  "Huwa mdaħħal huwa għall-mewt?"
  
  
  "Iva," qal. Vuċi tiegħi kien maħnuq.
  
  
  I skopra li l-irħas lock fuq l-jum ta'l-appartament huwa faċli li tiftaħ. Il-kmamar kienu vojta, l-għamara fit-trab. L-aħħar abitant tax-xellug ħafna żmien ilu. I stenna madwar fil disgust. Ont, bit-tama għal aktar.
  
  
  Il-kumpanija kienet stennija għall-me fil-qiegħ tal-taraġ. I ppruvaw li ma juru tiegħi eżekuzzjoni-permess tal-bandiera meta rajt l-ee.
  
  
  "Dak li qal li sar me jaħsbu," Trude qal.
  
  
  "Ma kien?"
  
  
  "I jfisser dwar l-tifla. Kien hi ħabiba tiegħek?"
  
  
  - "Le, I qal tagħha. "Iżda hi ma jixirqilhom li jmutu bħal din."
  
  
  "Ma nistax jgħidlek aktar dwar Moose minn stajt diġà qal tagħha. Iżda I jistgħu jagħtuk isem ieħor. Taf kif-karnivori ix-xogħol? forsi dawn imorru lil xi ħadd fil-mafja jew guy li l-finanzi-serq ma'xi wħud tal-art. Hemm il-bniedem fil-Los Angeles imsemmi Haskell. L-flus li rob ."
  
  
  "Grazzi, I Ħadmu Iebes."
  
  
  "Tinsa dan. U dan huwa dak li jfisser. Tinsa dak I qallek."
  
  
  Is-sinjal fuq Haskell jum qal li kien fil-proprjetà immobbli. Il-ħxuna tapit l-aħjar indikat li kien tagħmel il-flus minn dan, jew xogħol part-time. Tiegħi ħalib tas-segretarju tatni tbissima sħiħa tal-snien u l-ebda-sinċerità, u qalli li s-Sur Haskell ma tara xi ħadd mingħajr appuntament.
  
  
  "Kif tagħmel appuntament?"
  
  
  Hija wriet l-snien tagħha mill-ġdid. Kien mistenni li jirreklamaw'toothpaste. "Jekk il-persuna ma tkunx taf is-Sur Haskell, huma jafu lilu fuq rari termini mediċi."
  
  
  "Jien naf Edward Jones," qal. "Ser ikun biżżejjed?"
  
  
  Hi miġbura sa ftit dokumenti u marru fl biex tagħti l-isem lill-imgħallem tagħha fil-privat. Meta reġgħet lura hija qalet li l-Sur Haskell kienet okkupata ħafna illum u, bħala li rriżulta, qatt ma semgħu Edward Jones.
  
  
  "Fi kliem ieħor, I jkollhom jitilqu."
  
  
  L-tbissima drammatika mill-ġdid, dan iż-żmien erbgħa u għoxrin karat. "Inti ltqajna, Buster."
  
  
  Iswed college girl sib fuq il-bankina kif ħareġ tagħha madwar il-bini fuq l-California xemxija imqaddsa jum. Wara r-rota kien uniformi-sewwieq mal-wiċċ li ħares bħal xi ħadd mit-tieni sular.
  
  
  Tagħha, inklinata biex jitkellmu lilu bħala mimmo "Caddy" għaddew mill. "Inti m'għandhomx jilbsu mfassla uniformi. Dan jagħmel l-nefħa taħt il-driegħ tiegħek joħorġu bħal tbaqbieq fuq tire."
  
  
  Huwa tbissem u taptap tnejn l-nefħa. "Il-vuċi fejn I twettaq ir-rakkomandazzjonijiet tiegħi."
  
  
  Huwa pparkjati nofs blokk bogħod u stenniet. Is-sewwieq kellhom ovvjament jaqgħu li Haskell. Għaxar minuti wara, bil-bniedem li ħares bħal hu kien qed xufftejn taħt il-kisja tiegħu deher u ltqajna fil-karozza.
  
  
  Meta Caddy għadda, huwa naqas wara. L-għan tagħna kien żewġ suburbana klabb pajjiż. L-xaħam tal-bniedem kienet golfer. Huwa qatta'parti kbira mill-jum jaraw li permezz trombi. Huwa kellu l-sewqan tal-mara. Mill-ħin li hu fl-aħħar nett trudged lura lill-klabb, hi kienet vittma ta'serji dwejjaq.
  
  
  Wasal iż-żmien li tagħmel pass. I telgħet tiegħi trombi u marru għall-parkeġġ tal-lott
  
  
  
  
  
  . Jiċċaqilqu wara filliera tal-karozzi, il-missier mixi up wara l-sewwieq, li kien jegħleb kontra l-kappa tal-Caddy bl-armi tiegħu qasmu.
  
  
  "Bonġu," qal ewwel.
  
  
  Huwa magħżula madwar u kien ewropea fl-ego solari plexus mal-par ta ċar min. Ego jinġibed bejn żewġ karozzi għalhekk aħna ma tiġbed l-attenzjoni, u mbagħad tolqot ego mill-ġdid. Ego-għajnejn jitreġġa'lura bħal irħam, u l-ego żbalji fil-idejn jiżżerżaq limply mill-buttuni ta'ġakketta tiegħu.
  
  
  "Ejja tagħti ħarsa lejn ir-rakkomandazzjonijiet tiegħek," qal, u tugged iebes fuq ġakketta tiegħu. - Buttuni jinżel'l isfel fuq il-ġenb tal-college girl. Huwa ħareġ mill-holster taħt il-fergħa tiegħu bil-.38-kalibru pistola.
  
  
  "Aħna ser stenna għall-imgħallem tiegħek issa," l-uem qal tagħha.
  
  
  Meta Haskell ħareġ permezz tal-klabb, is-sewwieq kien seduta stiffly wara r-rota. L-ego ta'l-ixkaffa kien minħabba l-gun li mwaħħla fl-uem tal-għonq minn wara.
  
  
  "Max, dak ħażin miegħek?" Haskell talab, l-annimal jilgħaq ix-xufftejn tiegħu.
  
  
  "Il-ħajja tiegħu jolqot," qal. Il-marda tagħha imbuttat tiftaħ il-naħa tal-lemin tal-karozzi tal-bieb. "Joqogħdu bilqegħda, is-Sur Haskell."
  
  
  L-xaħam tal-bniedem ħares lejn lili mill-pubbliku. Huwa kellu bla xkiel tal-golf kannella, iżda issa huwa ħares ftit isfar ċar. "Li ma l-appoġġ tiegħek sentenza," huwa muttered. "Jien persuna bi ftit influwenza."
  
  
  Stennejt għal tagħha għal żmien twil, u l-I kien kbar sabar. "Agħmel l-karozza, is-Sur Haskell, jew I ser tixrid xi wħud tiegħek bix tad-demm fuq dawk għoljin Zhirinovsky sedili tal-ġilda."
  
  
  Huwa ltqajna fil-karozzi u l-inklinata lura, grumbling. It-tqegħid tiegħu bil-swaba flimkien, huwa qal ," Inti d aħjar għandhom raġuni tajba ħafna għal din l-azzjoni."
  
  
  "Is-suċċess iġib l-fiduċja, is-Sur Haskell," qal. "Jien ma irħas metal tank, u jiena ma kura kemm huwa importanti li inti minni."
  
  
  Ego tal-għajnejn żgħar qalbu uneasily, iżda huwa miżmum kwiet tiegħu. "I nassumu li inti l-persuna li t-talbiet jiġu ħabib tal-Edward Jones."
  
  
  "Jien ma jgħidu li l-ego tiegħu huwa differenti. I qal tagħha, kont naf lilu. Nixtieq li jaqsmu miegħek xi informazzjoni dwar fejn issib is-Sur Jones."
  
  
  "Aħna qatt ma skambjata l-indirizzi."
  
  
  Rajt l-ebda raġuni għall-kura Haskell bl-abjad tal-ingwanti. Minkejja tiegħu bil-mutur bix college girl, ego-jitferrex-uffiċċju, u l-pajjiż klabb tas-sħubija, hu kien xejn aktar minn sofistikati metal tank. Huwa ippinjat tagħha bħal die għal jimteddu tagħha ego kneecap. L-jaqtgħu daqqa ikkawżata attakk ta ' l-uġigħ.
  
  
  "Li l-infern huma inti, apposta?" fuq l-internet tal-lukanda li tkun taf.
  
  
  "Jien il-bniedem li ħadt l-corkscrew mistoqsija dwar Edward Jones."
  
  
  "Huwa ma kienx għal Los Angeles xhur. I ma kellhom xejn x'jaqsmu mal hu itwal minn dak."
  
  
  "Li jaħdem bl-Jones? Huwa għandu ftit ħbieb li huwa juża fil-ħidma tiegħu. Irrid inkun naf ih-ismijiet."
  
  
  Huwa grimaced u jingħorok kull tilwim. "Jekk inti taf din il-persuna kif ukoll inti taf tagħha, inti ma tkunx interessati fil tfittex għal dan. . Huwa jħobb li joqtol il-poplu."
  
  
  "Hu għalhekk li jien tfittex tagħha ego."
  
  
  "Ma nistax jgħidlek dwar l-ego-ħbieb minħabba I ttrattati waħdu. Huwa kien attent ħafna dwar dawn id-dettalji. Hu waqqaf li ġejjin lili għall-finanzjament minħabba li jinstabu ieħor patrun. Xi ħadd fl-Organizzazzjoni, naħseb."
  
  
  L tagħha, madwar l-karozzi. Ieħor iż-żero. Moħlija jum, ħlief għall-pjaċir ta'kif issir taf is-Sur Haskell aħjar, li I seta'jsir mingħajr.
  
  
  "Mhumiex inti ser jgħidlek me li inti?" Haskell mitluba.
  
  
  "Għaliex għandi? Inti ma għidli xi ħaġa."
  
  
  Hija kienet jintefgħu mill-Ego mill-sewwieq tal-gun fi żibel fit-toroq.
  
  
  Huwa d imsejħa Hawke mill tiegħu aħħari tal-kamra dak il-lejl. "Ejja tqabbel jinnota," qal kif hu waslet għall-line.
  
  
  "Jiena għandi xi ftit informazzjoni dwar il-bniedem li ppruvaw li joqtlu inti fil-Noe tal-lukandi. L-ewwel nett, ego reali tal-isem kienet Della Coogan. Huwa kellu rekord tal-pulizija. Kien merċenarji, wieħed mill-aħjar. L-FBI deher ftit sorpriż li inti kienu kapaċi jegħlbu l-ego." Ma kien hemm l-nota ta'sodisfazzjon fl-Hawke tal-leħen.
  
  
  "Li ta l-l-uem l-ordnijiet?"
  
  
  "Kien indipendenti tal-kuntrattur. Kien mikrija minn xi ħadd li jistgħu jħallsu l-uem ħlas għoli. L-FBI jallega li huwa ma kienx parti mill-mafja regolari tal-salarju."
  
  
  "Dak dwar Valante?"
  
  
  "Kien Frank Abruz eqreb ħabib."
  
  
  "Jien jibżgħu I ma għandekx ħafna. M'hemm l-ebda moose fil-Los Angeles."
  
  
  Ed approvat gerżuma tiegħu. Ma hi jgħix li juru?"
  
  
  Ma kien hemm l-ebda dubju dwar dan. - Kap tiegħi kien maħmuġ raġel sensiela.
  
  
  Sitt
  
  
  Bikrija tagħha istampa bank marru fis-sodda u strieħ sakemm dawn. Għalija, dan huwa l-unika tat-trasmissjoni tal-hissing-ħoss. L-għajnejn tiegħu tidjieq, u hu jistabbilixxu is-smigħ, l-swaba taqbad l-manku tat-luger. Imbagħad ħassejtni-għaġla għall-għarrieda ta ' sħana li jiffaċċjaw tiegħi.
  
  
  Tossing il-folja fil-ġenb, hi daru u naqsu l-art, għarkupptejh, Wilhelmina fl-naħa tagħha. Oranġjo fjammi sess il-ħajt tal-tiegħi u ħbieb tal-kamra. L-hiss smajt kien minħabba l-purtieri fuq il-bibien tal-ħġieġ għall-patio tal-qbid tan-nar. Huma kienu diġà-mogħdija up fis-iswed għall-injam, u l-nar kien ħruq mal-tagħha.
  
  
  Hija kienet qabad mill-tifi tan-nar toqba fil-sala u shivered fil-sħana kif daħal-kamra. L-apparat tat-tifi tan-nar malajr jispiċċaw il-fjammi. Jien mhux, iżda jekk kelli raqdu ħames minuti itwal, li kienu differenti.
  
  
  L-apparat tat-tifi tan-nar niżel, telgħet il-Luger mill-ġdid, u ġibed off.
  
  
  
  
  
  maħruqa purtieri. Xi ħadd kellu magħmula pulita toqba fil-ħajt tal-ħġieġ u laħqu l-dawl il-purtieri. Kien kbir professjonali tax-xogħol. Kif kien jammiraw l-toqba, a gawk kiser permezz tal-bieb qrib kap tiegħi. Tagħha, jinstemgħu bħala gawk għadda mimmo u laqat il-ħajt s'issa. Mument aktar tard, kien tinsab fuq l-art.
  
  
  L-gunman sitta wara baxx ta'ħajt tal-briks fuq l-naħa l-oħra ta'l-magħluq patio u pool-qasam. Fid-dawl baxx, I tista'tara tagħha, ftit ego tal-gun, kif hu imbuttat ego permezz tal-ħajt. Peress li huwa ma tisma l-isparatura, l-azzarin għandhom ikunu mgħammra sajlenser. Dan il-bniedem kienet pro fuq kollox ħlief li tkun insejt tieħu kap tiegħi minn sitt pulzieri. Forsi huwa qalbu ftit meta jinġibed l-attivazzjoni.
  
  
  I ma r-ritorn l-uem tal-nar minħabba I ma setgħux ara l-ego b'mod ċar. Huwa ma setax jilħaq għalija lanqas. Aħna kellha logħba ta'stennija, kulħadd madwar l-istati uniti bit-tama għal skoperta. Ego paċenzja qabeż-minjiera. I iddeċidew li jimxu tagħha. Tħaddan l-art, tagħha, beda biex tirtira.
  
  
  Meta kien aktar'l bogħod mill-bieb, huwa kien up. Huwa miġbud fis-tagħha qliezet. Huwa trotted jistabbilixxi l-carpeted innifsek, indiċi, u l-taraġ għall-ewwel-tieni sular tal-park. Jekk jien xortik tajba, I tista jisparaw lilu minn hawn fuq, jiena tal-ħsieb. Iżda meta huwa laħaq il-jacques tal-tieni sular tal-gallariji, huwa sparixxew madwar tiegħu ħabi-post.
  
  
  Il-ċapep tad-xkupilji fuq il-ħbieb-raġunijiet mogħtija tajba tkopri, iżda l-gunslinger kellhom dart bejniethom. Jien ser ara l-ego tiegħu qabel jew wara. Kien stennija għall-tagħha, tregħid ftit fl-arja friska. Barra minn tiegħi qliezet, I kien liebes biss faxxa madwar tiegħi fis-sider.
  
  
  I fl-aħħar nett nnotat mħattba figura tmexxija bogħod mill me. Qabel ma jkun jista jisparaw lilu, huwa qabża il-kantuniera tal-bini.
  
  
  Huwa imnissel mill-il-passi, dam passat l-mimmo filliera tal-muniti tal-operat tixrob l-magni tal-bejgħ, u l-perpru barra fil-lott tal-parkeġġ. Raġel tiegħi kien jirtiraw. Huwa telgħu fuq il-wire-ilqugħ u l-qabża fil-karozza pparkjati fuq il-ġenb tat-triq barra l-ħbieb. Huwa ħa l-rota u l-titħaffef off.
  
  
  Huwa jista'jkollhom maqtul tagħha, iżda li probabbilment ma waqfu lilu, u huwa ma tixtieq tiġbed l-folla. Tagħha mixi lura għall-kamra tagħha, staqsi lilek innifsek l-ovvju corkscrew. Kif jaħdem potenzjali qattiel taf fejn issib lili?
  
  
  Imbagħad I tax-xellug tagħha, saq jistabbilixxi l-highway, u l-saq madwar il-belt għall-dar fejn ltqajt Xogħlijiet.
  
  
  Burly Ċiniż-bniedem sodisfatti me fil-bieb. I ma ara tagħha, " Ego qal fuq l-ewwel żjara tiegħu, u l-I ma dispjaċir. Hu kien mibni bħall-trattur u ma tħares l-ambjent.
  
  
  "Dak li tixtieq f'dan il-ħin tal-ġurnata?" "Dak li huwa?" huwa talab ikteb.
  
  
  "Kmieni wisq għall-negozju?"
  
  
  "Jekk inti ma jkollhomx il-ħatra. Iżda inti m'għandekx."
  
  
  I inklinata l-ispalla tiegħi kontra l-ħajt kif hu ppruvat mill-qrib fil-quddiem tal-wiċċ tiegħi. L-uem tbissem tagħha. "Tgħid Trud li xi ħadd ieħor wasal biex tara tagħha."
  
  
  "L-impjant ma tara xi ħadd llum."
  
  
  "Inti qed ħażin dwar dan," l-uem qal tagħha. "Hi jara me."
  
  
  "Nida, tippruvax għall-kura me qawwi. I tista'tarmi inti fil-blokk li jmiss."
  
  
  "Forsi inti tista'. Iżda meta kapaċi jiksbu lura, jien ser ikollhom biex turi li inti infern."
  
  
  Hu tefa'lura tiegħu ras u l-qima bħal barra tal-magna. "I użati biex tkun professjonali enormi. Il-qawwa Għandhomx, Terrur tal-Lvant, għalkemm tiegħu twieled miftuħ hawn fil-Los Angeles. Qatt jaraw lotta fuq it-televixin?"
  
  
  "Jien ma tipprova tagħmel dan."
  
  
  "Isma, iebsa guy, I biss xogħol hawn. Iżda jien mhux se twassal il-messaġġ tiegħek jekk trid tistenna."
  
  
  "Grazzi."
  
  
  "Dan id-dritt. Int divertenti me."
  
  
  Huwa ħalli me fil u tlaqt, xorta chuckling. Daħal il-kamra lura fl-ewwel sular, jagħlaq il-bieb warajh. Smajt tagħha vuċijiet, mara waħda. Filwaqt li jistennew għall tagħha, I staqsiet għaliex l-tfajla li kienet involuta il-bieraħ kien għalhekk aċċessibbli, illum daqshekk diffiċli li tara.
  
  
  - Wiċċ mara deher fuq l-taraġ Truda kienu ħadu me l-jum ta'qabel. Hija kienet simili ħafna għal Trud, ħlief li kienet iżgħar u itqal fil-ġenbejn. Hija kienet liebes negligee li ma tantx huma importanti.
  
  
  Mis-soltu u tiġbid, hi msejħa biex me ," Dak li għandek bżonn, għasel?" Tagħha-ton tal-leħen indikat li kwalunkwe kien, kienet taf fejn I jistgħu jiksbu dan.
  
  
  L-orrur tal-Lvant lura u li kien ġie interrott. "Jintilfu," huwa growled fil-tifla. Ovvjament, l-ego kien hemm l-ebda itwal amused. Huwa jerked kbir tiegħu fil me. "Ġejjin fuq, iebsa guy."
  
  
  Huwa daħlu fil-kamra fejn il-persjani kienu mfassla sewwa kontra l-xemx. Irħas dan huwa flash sustanzi mniġġsa l-arja, u l-għamara kien taħlita ta'tikka u Hollywood grotteski. L-kbar Ċiniż-bniedem għalaq il-bieb wara me, u smajt l-lock ikklikkja.
  
  
  Il-mara stennija għall-me ma dehra Trudy fil-livelli kollha. Hija kienet fil-tagħha ta'nofs it-tletinijiet, u għandu kellhom Orjentali antenati x'imkien. L-għajnejn tagħha kienu ftit slanted, u l-ġilda tagħha kellhom weraq leħħa isfar. Iswed tagħha xagħar kien maqtugħa mill-qrib tal-mira. Effervexxenti tangerine falda kien imwaħħal mar tagħha rqiq tal-ġisem, u l-tagħha fit-dwiefer kienu miżbugħa riċettivi-qasam. Fil-kamra mudlama, għajnejn tagħha tefgħet bħall-għajnejn tal-qattus Siamese indivja fl Agħlaq tal-addominali.
  
  
  "Huwa li lilu, Alida?" Għandhomx jintalbu.
  
  
  "Naturalment huwa minnu."
  
  
  "Inti m'għandekx
  
  
  
  
  
  
  L-oħra tax-xogħol, nida. Huwa qabad tiegħi twal, scooping sa ftit tal-ego tiegħu oħxon-swaba.
  
  
  Il-qattus fil-mara l-addominali sorveljata daqs li kieku kellhom jinstemgħu it-theddida. Ego ċkejkna-ilsien jiżżerżaq fuq l-ego-tuffieħ.
  
  
  "Stenna minuta," qal. "Dak li huwa r-raġuni għat-dislike?"
  
  
  Il-mara taptap tnejn il-qtates u l-qima kif hi ħares lejn me. "I jimxu din id-dar. Inti daħal hawn taħt il-bieraħ pretensjonijiet foloz. Inti kont kkawżati us-inkwiet."
  
  
  "Dak li l-problema?"
  
  
  "Il-agħar it-tip. Trudila sar l-iżball ta'mhux me javżak dwar inti fl-ewwel post. Jien mhux se ħalli tara tagħha mill-ġdid. F'dan il-każ int involut fl-huwa l-ebda tal-negozju tagħha."
  
  
  Il-Ċiniż-bniedem tpoġġi l-idejn tqil fuq l-ispalla. "Huwa minjiera issa?"
  
  
  "Għadha ma ġietx," l-Uem Alida qal. Hi indikat fit-difer fil me. "Idea li l-tifla, li tgħid li l-Moose naqas il-mara għall-mewt. Forsi inti gideb. Forsi inti għandek raġunijiet oħra li tfittex l-ego."
  
  
  "Dak li jkun?"
  
  
  "Pereżempju, żewġ mitt elf dollaru."
  
  
  Kien biss'kontroll tat-traffiku tal-ħin qabel ma hi rilaxxati Għandhomx kontra l-me, u l-I ma kienx ser jitilqu mingħajr ma tkellem lit-Inkwetati. Għalhekk, bil-jinfaqgħu bir-rabja lura moviment, huwa ewropea minkeb tiegħu fis-Shang diffiċli fl-istonku. Huwa grunted, li jweġġgħu, u talbu għal permess biex iwettqu.
  
  
  Tidwir, I hit tagħha ego tiegħi ta ' l-irkoppa. Ego tal-wiċċ kien xejn iżda misterjużi. Linji ta ' l-uġigħ dam madwar l-Ego-għajnejn, u hu milwija fuq bħal klabb-imħallas-bniedem jippruvaw iżommu ġewż bejn l-irkopptejn tiegħu.
  
  
  Meta huwa laħaq għalija, huwa feinted u mbagħad tolqot ego tiegħu mat-tarf tal-lemin tiegħu. L-daqqa li taqsam il-bord maqbuda l-uem fl-naħa tagħha oħxon l-għonq. Ego-għajnejn huma nefħa u l-nifs tiegħu huwa tisfir permezz tiegħu s-snien. Il-qbid ego fil-kisja tiegħu, huwa fil tagħha ego barra tal-kontro u tefgħu fuq tiegħu ġenbejn. Huwa waqa'l-art bħal piano niżel minn żewġ sulari.
  
  
  Luger jinġibed'l barra. "Fejn Ma Hu Ix-Xogħol?"
  
  
  Alida saqajh u tefgħu l-qattus fil-wiċċ tiegħi. Hi dodged, u l-Siamese tellgħu passat mimmo, tifwiq barra kunitti. Huwa żbarkat fuq Shang lura u bdew jagħmlu tiegħu mod. Il-Ċiniż ppruvaw biex timbotta l-ego bogħod, u l-qtates u l-problemi tagħha dwiefer fl-kap tar-raġel.
  
  
  Foqra Għandhomx kien qawwija biżżejjed biex jiksru l-ħġieġ.
  
  
  Huwa sfruttat il-qattus ħafif fuq il lura bil-Luger. Huwa meowed u l-qabża sa l-eqreb-tabella.
  
  
  "Inti id-dritt?" Shana talab tagħha, iżda huwa ma kienx is-smigħ. Huwa mdawwar Aliide, u hija fetħet jiġbed, siġġu. Kelli l-idea li l-mara ma kienx tfittex għal guestbook għalija. Ee qabad tagħha mill-dahar ta tagħha stretta tal-ilbies, u ħassar kif hi writhed. Meta għalqet madwar, Agħlaq kien qed iżomm .38 Beretta.
  
  
  Hi msejħa lili mill-isem li kien mhux magħruf mill tagħha Ċiniż antenati. Kien 100% Amerikana checkmate. Qabel ma hi jistgħu jiġbdu l-attivazzjoni, hi kienet milquta fuq il-polz minn tqal Luger, u l-Beretta feġġ barra tal-swaba tagħha u laqat il-ħajt.
  
  
  Tagħha inserit luger-ponta tkun sinċier bejn tagħha mibegħda mimlija l-għajnejn. "Kien hemm corkscrew fil fejn jaħdem?"
  
  
  Alida wasslitni soprano. L-girl kien seduta fuq is-sodda jilagħbu flash. Hi ħares lejn me grimly. "Tfittex li hawn. Tiegħi maskot."
  
  
  "I ppruvaw li żżomm tiegħi ego bogħod minnek. Ħu parir tiegħi u ma tgħidlu xejn," Alida qal.
  
  
  Kelli ġurnata iswed tal-għajnejn fil-Fabbrika. Huwa mixi matul tagħha u titneħħa il-geddum tagħha. "Li ħadmu għalik?"
  
  
  "Guy msemmija Oscar. Oscar Snodgrass."
  
  
  "Ma naħsibx li kien ego-isem."
  
  
  "Hemm għajdut li mafja capo ġie maqtul u xi wħud mill-mafja tal-flus misruqa. L-moose selvaġġi hija biżżejjed biex tiġbed tali karozzi. U inti daħal tfittex għal Moose. Alicia jgħid li l-koinċidenza stramba."
  
  
  "Jien ma interessati fl-flus. I qallek għaliex għandi bżonn Moose."
  
  
  L-girl ħares lejn Alida. "X'se nagħmel? Nemmen tagħha l-uem."
  
  
  "I kien fuq il-mod biex tara Haskell. Huwa ma għidli xi ħaġa I meħtieġa biex tkun taf. Iżda xi ħadd ppruvaw li joqtlu me, u issa kapaċi ssib u dan tajba natured sinjura hawn fil sospiża. X'inhu l-istorja, tax-Xogħol?"
  
  
  Dan ntemmet bil-karti tal-fl-munzell fuq is-sodda. "Alida, l-isem tagħha hija l-uem."
  
  
  Imbagħad għaġla up. Tagħha, nixtieq lilu minn hawn. Ma rridx kwalunkwe aktar problemi mal-mafja."
  
  
  "Iż-żewġt irġiel ġew hawn-aħħar bil-lejl," Trude qal. "Ma nistax jagħtik ih-ismijiet, iżda I jista'jgħidlek li jaħdmu għall."
  
  
  "Mafja".
  
  
  "Votazzjoni ta'fiduċja. Dawn kienu jafu li kienu hemm ara me. Oni lukandi jafu dak li għandek bżonn. Il-qasir mhux tas-soltu hit me, u l-I kien jibża. I qal-uem inti kienu qed ifittxu għal Moose."
  
  
  Ħsibt li kienu li ġejjin me. Ih ippreżentat hawn tagħha, hekk kif huwa ressaq tagħha għall-Pajsaġġi. Dawn kienu pazjent u persistenti, u issa huma kienu jafu dak li ma kinitx taf qabel, li l-Moose kien ih ħallelin.
  
  
  "Dawn ser ħruq inti," Alida qal. "Nittama li huma jaħarqu int ukoll."
  
  
  Tagħha, marru r-taraġ. L-qawwija Għandhomx ħakem l-armi tal-president u grimaced bħala mara bniedem fil-negligee applikati l-uem jodju tiegħu tax-xagħar. L-Siamese sat-qattus jilgħaq tagħha ms u l-qima peress li ħares lejn me bħala mimmo għadda. "Ħelu qattus," qal. Huwa kien il-veru terrur tal-Lvant.
  
  
  Seba
  
  
  Ont, tax-xellug Los Angeles fil-għaxar ta'filgħodu fin-nofsinhar. L-isem tan-nofs fl-Moose ftit ktieb l-iswed kienet Teresa, u Kif kienet fl-San Diego. I kien bit-tama li jitkellmu tagħha żewġ trufijiet tal-ġurnata.
  
  
  
  
  
  Bdiet it-tiġrija. Il-Mafja jaf kważi daqs kemm kont naf tagħha. Dawn ser jibagħtu l-suldati kaċċa stabbiliti l-Moose. Tiegħi biss vantaġġ kien żgħir ktieb l-iswed mal-seba l-ismijiet fuq din.
  
  
  I kienet qed tfittex fil-anterjuri mera, jippruvaw ara l-karozza li kien se ssegwi me. I l-ħsieb kien kannella imbagħad, a Buick. Is-sewwieq ppruvaw li jħawdu me: huwa ħalli l-oħra tal-karozzi tikseb bejn l-us għall-waqt, u meta naqas, huwa titħaffef diversi mili'l quddiem.
  
  
  Filwaqt li kien hemm, huwa mitfi-triq prinċipali u fuq il-ewwel disponibbli ġenb tat-triq. I saq sa l-istazzjon ta'servizz u qal il-persuna biex jimlew il-Ford u l-kontroll taħt il-kappa. Huwa miftuħa, marru ġewwa, u fetaħ artab x-xorb.
  
  
  Il-kannella Buick waslu qabel ma l-persuna kienet saħansitra lest l-iċċekkjar il-żejt. Kien hemm żewġ l-irġiel fis-sit ta'quddiem. Wieħed minnhom irriżultaw li tħares lejn il-Fords, iżda dawn jibqgħu miftuħin. Dawn kienu għadhom jittamaw li nu ma kinux innotati.
  
  
  Xorta żżomm il-flixkun tal-xorb fl-naħa tiegħu, huwa mar-bieb tal-ġenb ta'l-istazzjon u l-għoljiet wara dan. L-akkompanjatur msejħa biex me, iżda I tinżamm l-mixi. Hu waqaf fl-miċ ta siġar u squatted isfel. I tista'tara tagħha b'mod ċar fl-istazzjon, iżda l-ebda wieħed ra me hemm.
  
  
  Is-sewwieq tal-kannella-karozza kienet inattiva, stennija għall tagħha biex jerġgħu jitfaċċaw. Meta ma kienx, huwa mdawwar u ġew lura.
  
  
  I-lest u jaraw il-akkompanjatur iġbed il-kappa tal-Ford off. Ego kien beda jinkwieta mill tiegħi l-imġiba, iżda huwa kellhom karozza. Huwa ma kienx inkwetati dwar il-kontijiet taħdem barra.
  
  
  L-Buick kien lura. L-żewġ thugs kkonsultat il-bniedem għas-mument. Huwa fakkar fid-direzzjoni I kien għaddej. L-mafiosi iddiskuta dan. Imbagħad dawn dam il-muntanji. Dawn kienu jibżgħu li I kienet abbandunat l-Ford u kien jippruvaw jiksbu l bogħod mill-minnhom."
  
  
  Jaslu fuq il-post, is-subien, I-ħsieb.
  
  
  Kif avviċinat, Ħmar, panting u cursing fil tagħha, niżel wara siġra. L-itwal-bniedem kienet fil-forma aħjar. Kien tliet passi'l quddiem tal-ħbieb tiegħu. Huwa dam mimmo tiegħi ħabi-post, tmexxija tul ix-xifer tal-għoqda. Qasir bniedem imsejħa wara l-uem, "Hi, Joe. Bil-mod ' l isfel. Taħseb li dan huwa l-Logħob Olimpiku?"
  
  
  Żomm il-flixkun bl-flixkun fuq żgħir ħajt tagħha mixi barra minn wara l-siġra. "Bonġu, the," qal.
  
  
  Hu waqqaf bħala jekk hu d wara jiltaqgħu fuq clothesline. "Joe!" għajjat.
  
  
  Hi kienet milquta fil-kap mill-ego tiegħu mal-vojt flixkun tal-birra, u hu waqa ' fil-borġ.
  
  
  Joe waqfa qasira. Huwa eżamina lura u ra me li ġejjin lejn lilu. Ego naħa fflaxxjati taħt il-kisja tiegħu, imbagħad deher bil-.45-kalibru pistola. Imbagħad huwa eżita. Huwa ma tan-nar.
  
  
  I ma tistax titlob tagħha għaliex huwa kien qed iżomm il-nar. Tagħha, qabad dan.
  
  
  L-qabbad il-par mgeżwra tiegħu saqajn madwar me u bdiet me fir-ras .45. Aħna rrumblati fuq il-wild ħaxix u arbuxxelli filwaqt li aħna wrestled. Ego qabad tagħha tal-polz u l-fil. Tagħha ego kiser tagħha. Il-ħoss kien simili il-qasma tal-xott klabb. L-qabbad il-par groaned. Tagħha ego tolqot lilu darbtejn u hu crawled bogħod.
  
  
  Huwa kien sa u maqluba l-Luger minn naħa tiegħi. Tagħha ego hit tagħha. Huwa kien sa mill-ġdid, il-maqsuma polz dangling, u l-hit me mal-idejn tajba. Kien frisk. Huwa ġejjin. Fl-aħħar, kien jintefgħu mill-ego bid-dritt tal-cross.
  
  
  Perseveranza tiegħu kien aqwa. Huwa tħabtu biex saqajh mill-ġdid.
  
  
  L għajjien. Dan kien l-akbar ħaġa I applikat għall-lili nnifsi, magħhom l-inmsa bħal me jkollna maqtul, u ħassejtni bħal tiegħi tal-enerġija kien qed nixfet. Meta mqabbel mal-Joe, l-Qawwija Għandhomx kien faċli fil-mira.
  
  
  "Il-logħba," l-uem qal tagħha. Hugo jiżżerżaq fis-naħa tiegħi. "Jien kont qed iffrankar inti għall-konverżazzjoni, iżda I jistgħu jibdlu l-opinjoni tiegħi."
  
  
  L-xemx saint glinted fuq il-stiletto xafra tagħha trasferita lejn lilu. Joe miżmuma tajjeb tiegħu bl-idejn. "Jien ma tmur biex tieħu ħaġa li l-bogħod minnek. Ejja nitkellmu."
  
  
  "Li ħadem fuq Trudu madwar inti?"
  
  
  "Il-guy inti taħbit tal-up. Iżda jien se tagħmel dan. In-negozju huwa tan-negozju."
  
  
  Quest ħalib ħareġ tagħha u sikkina xafra tagħha ego Adam tat-tuffieħ. "Min-imgħallem tiegħek?"
  
  
  "Valante. Marco Valante".
  
  
  "U dak li kien l-aħħar ħaġa li kellhom tgħidlu?"
  
  
  "Li int tfittex għal-ħalliel imsemmi Moose. Aħna qbilna dan mill-tifla. Valante qalulna li joqogħdu miegħek."
  
  
  Huwa miġbur l-arma, mdaħħla Ego .45 fis-ċinturin tiegħu, miksija l-stiletto, u wasslet Ego lura lejn il-Bieb mal-Luger fuq dahar tiegħu.
  
  
  Joe ħares lejn s-sieħba tiegħu. "Huwa se jkollu l-infern ta'ras għada. Valante wissa li inti kienu l-ebda ħaġa żgħira."
  
  
  "Kemm ilek li ġejjin lili?"
  
  
  "Aħna misjuba inti fil-Los Angeles, iżda magħhom l-inmsa, kif inti ċċekkjati madwar l-isptar, xi ħadd kien fuqek. Valante kompliet il-bidla l-armata."
  
  
  Valante kien għaqlija-bniedem. Jekk kien mwaħħla mal-grupp wieħed ta'suldati, ih kien innotat.
  
  
  The imdawra tagħha fuq u jinġibed l-pistola tal-ego ta ' l-ispalla holster. Tagħha, iddrittata u ħares lejn Joe, jekk wieħed jassumi kemm kien jaf. Huwa kien anzjani, gustuż taljan, pulit u l-ġejjin lebsin. Jien ma nemminx li huwa kien biss ordinarja, qabbad il-par. Kien wisq frisk, wisq frisk, bil-wieqfa bil-miksur polz mdendlin stabbiliti, iżda li jżommu lura l-ebda sinjali ta ' l-uġigħ l-oħra milli il-linji madwar l-ego tal-għajnejn skur tiegħu.
  
  
  "Jien flattered li Valante poġġi t-talent tiegħek fuq il-denb. Inti trid tkun ego numru wieħed.
  
  
  
  
  
  
  "I kien sakemm dan ġara. Forsi jien mhux se jkun hawn aktar."
  
  
  "Li qatel Meredith?" Ma kienet mitluba mill-corkscrew f'daqqa waħda, bit-tama li jiksbu reazzjoni li ma tgħidli jekk huwa kienet tinsab.
  
  
  Brow tagħha furrowed fil-konfużjoni. Huwa magħfus tiegħu maqsuma polz tiegħu fl-istonku, tregħid ftit. "Min Meredith?"
  
  
  "Huwa ħadem fil-istazzjon ta'servizz fil-Pajsaġġi. Xi ħadd tnaqqas l-uem tal-gerżuma."
  
  
  "Mhux tagħha. I ma tkunx taf xi ħadd. Valante kien fil-Pajsaġġi, iżda huwa ma tara l-ebda azzjoni. Meta ltqajna hemm, huwa kien kollha. minn fsada għall-mewt ."
  
  
  "Kien utli biex me. Huwa trid tkun taf liema hi jaf."
  
  
  Din ħadmet ukoll. L-uem kellu stenna għal tagħha li ġejjin minn madwar l-isptar u ħalli me jħollu l-riedni, iżda l-ego subien qagħdu miegħi twil biżżejjed biex tikseb l-Moose-isem. Fl-istat attwali ta'l-affarijiet, il-vjaġġ tiegħi li Los Angeles kien aktar profittabbli għall-mafja minn għalija. Hawke mhux se tkun kuntenti dwar dan.
  
  
  "Valante jista'jkollhom tiegħu stess raġuni biex jgħinek iżżomm inti ħaj," Joe qal. "Jien ma joqtlu Stahl tal-ego."
  
  
  "Tixtieq li jgawdu l-istess privileġġ?"
  
  
  "Ħaj, li jfisser?" Huwa beda jidħaq nervously. "Stajt wieġeb il-mistoqsijiet tiegħek kollha, il-bniedem. X'għandek tagħmel inti trid?"
  
  
  "Inti ma qalli kwalunkwe kbar sigrieti għadhom. "Valante ma moħħ li jkunu magħrufa, fiċ-ċirkostanzi. Mistoqsijiet diffiċli jinqalgħu." Hija kienet meħuda mill-Luger-uem fl-dollaru-munzell. "Issa jaħsbu sew. Kif jaħdem Valante anke taf dwar lili?"
  
  
  "Huwa kompla l-laqgħa tal-bord, l-amministrazzjoni għolja ta'l-Organizzazzjoni. Dawn kienu nitkellmu dwar il-qtil ta'Frank Abruz. L-isem tiegħek tpoġġa fuq l-presidenza. Il-bord ivvota biex tirreferi l-każ lill Valante. Huwa kellu l-interess speċjali. Huwa u Abruz kienu mill-qrib."
  
  
  "Ma kien hemm l-ieħor tal-bniedem fl-Noe, Pajsaġġi. Huwa kompla hemm biex tolqot il-tifla. Hu ppruvat li joqtlu me." L-Luger miżmuma tagħha jiċċaqalqux, għadhom immirati l-uem fl-mitwija dollaru. "Dak li għandek tkun taf dwar Coogan?"
  
  
  "L-ego Mafja ma tibgħat. Dawn bagħtu Valante."
  
  
  "Dak li se Valante nagħmlu issa?"
  
  
  "Ma nistax aqra moħħok, il-bniedem." Joe beda jitkellem fil-vuċi aktar diffiċli. "Nista'aqta, fil-parti. Huwa ser jistaqsu għal-laqgħa tal-bord. Hu ser sejħa l-Moose tal-isem. Din il-kelma se jmorru lil kull familja fil-pajjiż, u dawn ser tibda għorik-postijiet fejn il-miġnun bagħal jista'jkun ħabi."
  
  
  "Nieħu din inti smajt dwar Moose qabel Tax-xogħol ħadt l-ego-isem."
  
  
  "Biss karriera. Ejja nitkellmu dwar il-professjoni. Hu psychopath. Dawn il-ġranet, l-Organizzazzjoni ipprova li tissospendi l bogħod mill-tip tiegħu. Li r-raġuni għaliex l-atti dwar l-tagħha stess. Iżda l-għajdut dwar dan il-guy huma kollha fuq il-post."
  
  
  "Li tajjeb, Joe. Inti kont għenni ħafna." Tiegħi xufftejn baqax parti mill-snien tiegħi fil-friża tbissima. "Dan għadu tmissx fuq wieħed mill-aktar punt. Li madwar inti ppruvaw li joqtlu me dan filgħodu?"
  
  
  "Tagħha, jew The, li jfisser? Valante qalulna li joqogħdu miegħek, iżda aħna ma jkollhom l-ordnijiet li joqtlu. Aħna ma tistax tagħmel dan."
  
  
  "Ma jinstabux lili, Joe. Dan il-bniedem kien professjonali, biss bħal tiegħek."
  
  
  Joe kien fl-għaraq. "Hemm wild karta x'imkien f'dan il-gverta. Meredith, Coogan mhuwiex xi ħadd I ma tkunx taf dwar. Il-bord tad-diretturi ma riedx Abruz ħabiba li jmutu qabel hi parti minnhom kanzunetta. I qallek tiegħi ordnijiet mill-Valante. Huwa qal tissospendi din il-guy Carter, huwa tkabbir intelliġenti, huwa jista'jgħinna nsibu l-Moose. Huwa qal li huwa ma kienx jgħaqqdu inti sakemm ma jkunx sar assolutament meħtieġ. Ma għandi ċans biss dan l-aħħar? "
  
  
  "Iva," qal. "Naturalment għamilt. U int dritt. Hemm wild-karta fil-gverta."
  
  
  Huwa kien hemm mill-Noe tal-ħin. Raġel li kien jaf liema l-mafja jaf, u kien jaf ħafna dwar dan. Il-bniedem li mikrija Coogan maqtugħa Meredith tal-gerżuma u l-sett a jimblokka għall-me fil-ħbieb. A luger titbaxxa u tax-xellug Joe u l-Ego sensih fuq l-art. Kien ħallas għal mill wiesgħa b'għajnejha l-manutenzjoni tal-ħaddiema bil-petrol, li huwa jitferra l-Ford. Imbagħad il-kappa tal-Buick titneħħa lilu u misruqa l-wajers.
  
  
  "Li ser tkun hemm dritt," qal. Iżda dawn ma jħallu l-istazzjon fil-ħin biex ilaħħqu mal-me.
  
  
  Huwa saq il-bqija tal-110 mili San Diego meta l-indikatur tal-labra kien fil-limitu. Mill-nofsinhar kien fil-vista tal-bajja. Dawran gawwi jgħum tajbin ra u jdur mal fil-riħ.
  
  
  Filwaqt li ont kien jħaffef li jkollhom l-ikel, ont kienet qed tagħmel tiegħu stess il-pjanijiet. I kellhom sejħa Hawke. Kien hemm xi ħaġa li l-lukanda tiegħu riedu hu li tivverifika s-sigurtà sorsi.
  
  
  Iżda l-ewwel kien hemm Teresa, li wkoll ispirat il-tieni tiddi-passaġġ fuq il-Ktieb l-Iswed tal-Ħajja. Sa issa, kien jaf bil-qalb l-numri tat-telefon madwar id-dinja li hu ikkalibbrata. Teresa u tkellem lill-mara fil-whisky vuċi.
  
  
  "Tixtieq data ma Teresa?"
  
  
  "Iva, allegatament." Corkscrew ma kinitx sorpriża me. Ma kien hemm l-ċans tajjeb li kull tifla fil-ktieb kienet tas-sider jew sejħa tifla.
  
  
  "Għandek xi speċjali għall-gosti personali, qalb?"
  
  
  "I d pjuttost ma tiddiskuti ih fuq it-telefon."
  
  
  Hi l-qima u tatni l-indirizz. Kien fil-medda l-isfel il-lokal, mhux'il bogħod mill-minbarra, fin-nofs tat-triq li ma tfittex attraenti bħala-bini tal-ħabs.
  
  
  Tagħha maqful il-bieb ta'l-Ford kif sibt minn madwar l-karozza, jistaqsi jekk anki din il-aġġornat dwar is-sikurezza tal-karozzi jipprovdi li meta l-I marret lura. Dan il-blokk
  
  
  
  
  
  dan ma kienx il-parti tal-belt fejn l-irġiel tmur għall-knisja.
  
  
  Il-bini huwa kien avviċinat eyesore li għandhom ġew mġarrfa snin ilu, iżda l-linja papa installati fil-jintlibsu-bieb qafas kien tax-xogħol. Il-isfar jekk mara ħares, imbagħad stenna madwar l-triq bħala jekk tagħmel ċert I ma kinux ressqet tar-ross tal-vaguni.
  
  
  "I msejħa," qal. "Wasalt biex tara Teresa."
  
  
  Hija kienet suspettużi. Forsi huwa ma dehra tagħha tas-soltu tal-klijent. "Int mhux waħdu, madwar Teresa regolari tal-ħbieb."
  
  
  "Nixtieq li jkun madwar wieħed minnhom. Jien kont smajt ħafna dwar tagħha."
  
  
  Il-mara iddeċieda li tbissima. Is-snien tiegħu ma kinux l-aħjar. Tagħha isfar tax-xagħar kien miżbugħ ftit żmien ilu, u mhux tajjeb ħafna, u l-tagħha għajnejn kienu magħmula bħal bat-ġwienaħ. Hija fetħet il-bibien usa'għall-mimmo għafas'il quddiem, imbagħad jiżżerżaq il-boltijiet lura.
  
  
  "Qed jistennew il-differenzi?"
  
  
  "Inti qatt ma tkun taf dawn il-jiem. Dan mhux faċli biex jaqilgħu l-għajxien onest aktar."
  
  
  Kien żgur li hija kien jaf xejn dwar teħid onest-ħajja, jew anki dwar dawk li ma. Hija kienet lebsin l-abjad żraben, stretta qliezet informali, u sħ top zebra l-istrixxi ssikkata fuq tagħha abbundanti-sider. Qmis tagħha kien imżejjen bl-kbar kbar bħall-blat.
  
  
  "Inti tifel tajjeb," hija qalet, tmexxija tagħha għajnejn fuq me. "Jien ser iżommu l-flus, int verament ħelu."
  
  
  Stajt ġie msejjaħ xejn, iżda qatt ma ħelu. Tagħha sfurzat grin, jilagħbu rwol ddettata mill-ċirkostanzi. Din il-mara żgur li ma kienx madwar minnhom li jkunu interessati fl-għoti ta'informazzjoni lill-barrani.
  
  
  "U l-vuċi u l-Rondo," hija qalet, it-tqegħid tagħha fuq naħa tiegħi ta ' l-ispalla. Is-swaba'tagħha ġew id-daqs tal-zalzett.
  
  
  Il-bniedem ħareġ jum l-aktar tard fil-marda ta ' l-taraġ li jwassal għal l-ewwel tieni sular tal-dar. Il-kmiem tal-ego tal-qmis ġew maqtugħa u esposti wiesa'tiegħu l-ispallejn. Tal-metall pernijiet glinted fuq tiegħu wiesgħa ċinturin. Ego pants tajbin kif ftit issikkata kif tal-mara, li jesponu l-bulges fuq tiegħu qawwija s-saqajn. Huwa kien il-wiċċ tal-qamar, u ma kien hemm l-xaħam fil-kantunieri tal-għajnejn żgħar tiegħu.
  
  
  "Għidilna dak li trid Teresa biex tagħmel għalik, qalb," huwa offruti, filwaqt snien li kienu fil-agħar forma minn tal-mara.
  
  
  Huwa ħass sensazzjoni ta ' tingiż fuq wara tal-għonq tiegħu. Ont ma kienx ordinarja brothel. Deher li kien hemm l-ebda wieħed fid-dar iżda l-tliet tal-istati uniti u tifla I ma raw qabel.
  
  
  "Tagħha tal-lukandi għandhom raw tagħha l-ewwel."
  
  
  "Hi sabiħa tal-flieles. Inti mhux se tkun diżappuntati."
  
  
  "Ejja hu toħroġ, Rondo," il-mara qal. "Huwa raġonevoli-talba."
  
  
  Rondo ħadlu kap tiegħu. "Jien sensazzjoni li huwa qanpiena ringer. Huwa ma jagħtuk l-ebda rakkomandazzjonijiet, ma huwa?"
  
  
  "Moose," qal. "Moose tatni Teresa numru tal."
  
  
  "L-isem tajjeb." Huwa kellu l naħa tiegħu. "Jistabbilixxu ħamsin sess hawn. Huwa simili ħlas għall-kopertura-istorja. Ħidma għall-ħamsin dollaru huwa l-irħas bik dan il-flieles tista l-użu."
  
  
  Naħa tagħha qasmu ego tiegħu, u huwa ħareġ l-creaking taraġ għall kellem lit-Teresa, imbagħad xejru fil lili mill-ħatt l-art. "Hija tgħid jiksbu."
  
  
  L-ewwel ħaġa I raw I meta jinfetaħ il-bieb tas-sodda kien ħafna ta'swat u ċinturini stabbiliti fuq l-injam it-tabella. It-tieni ħaġa li kienet tifla. Kienet tassew sabiħa.
  
  
  "Dak l-isem tiegħek, għeżież?" qalet fil-vuċi hoarse.
  
  
  Irqiq jiżolqu kien tagħha biss il-partita tal-ħwejjeġ. Hija kienet jegħleb fuq tal-pil tal-oħrajn fuq il-unmade-sodda. L-għamara fil-dim-kamra kien qodma u mwiegħra. Kien hemm biss comb u maqsum washstand fil-karozza, u l-jibqax purtieri jinxtamm tat-trab. L-uniku element importanti hawnhekk kienet Teresa. Agħlaq kellhom iswed tax-xagħar, taż-żebbuġ jbiddel, u tirriżulta f'sinjali għolja li ssikkati l-ġilda tal-tagħha tmil-wiċċ. - Ġisem tagħha kien żgħażagħ u lithe, u hi qishom kienet kollox Moose kien qal fil-ftit tiegħu ktieb l-iswed.
  
  
  Iżda huwa ma nsemmux swat.
  
  
  "Niti," missierha qal. "Jien jisimni Ned."
  
  
  "Dak tal-logħba tiegħek?"
  
  
  Huwa eżamina lura fil-president. Issa naf liema tip ta'dar I kien fil, u l-logħob li kienu kellha hawn kienu verament diffiċli ħafna. I l-ħsieb tal-tagħha. Minħabba fil-Ħajja tal-penchant, ġie deċiż li ma jilbsu l-għadd ta'dawn il-post. Biss l-tfajla ma bdewx jifhmu. Hija kienet wisq tajba biex tkun hawn.
  
  
  "Inti ser tkun sorpriż I meta jgħidlek dwar il-ħajja tiegħi," qal.
  
  
  "Jogħġobni sorpriżi." Ma kien hemm l-perversità tagħha tbissima. Hija kienet madwar minnhom tan-nisa għal min kienet miktuba weraq ruħ.
  
  
  "Nixtieq li tkun taf fejn l-Moose huwa fis-sala."
  
  
  "Jien sorpriż, ħażin. U ftit diżappuntati."
  
  
  "I għandek issib lilu, Teresa."
  
  
  "Inti ma għid Rondo li. Jekk kellek qallu, huwa ma kienx ħalli tara me."
  
  
  "Għalhekk huwa ma nsemmux."
  
  
  Teresa feġġ rrumblati-sigaretti fil-ħalq tagħha u laqat jaqblu fuq l-art l-injam. L-tuti jiżżerżaq off-ispalla tagħha, li tiżvela l-żgħar tondi-sider. Hija tatni ieħor fil-ħalq tbissima. "L-moose tax-xellug madwar il-belt."
  
  
  Il-riħa li t-tixrid permezz tal-kamra qalli li tagħha tas-sigaretti ma kienx il-prezz li hija kienet offruta l-kap tal-Pulizija. Tagħha, marru għall-sodda. "Jekk inti tista'ssib Moose, fejn kont tmur?"
  
  
  "Għall-infern. Il-votazzjoni fejn għandu jkun." Hi l-qima, li juru l-snien tagħha. Dawn kienu nadifa, bla xkiel, u l-abjad. Kollox dwar tagħha kienet perfetta, ħlief għall-keffa kienet liebes.
  
  
  "Ma hu jkollu l-ebda-ħbieb San Diego fejn jistgħu jinstabu?"
  
  
  "I ħarsa lejn in-nies u l-immedjatament, għall-ewwel darba, jien ma naf jekk jien ser simili jew le. I bħalek." Hi inklinata kap tagħha kontra l-riġel tiegħi. Vuċi tagħha kien artab. "Jekk huwa importanti, I ser jgħinek. Għaliex inti tipprova ssib l-Moose?" "Huwa maqtula diversi persuni."
  
  
  
  
  
  
  Hija qajmet l-kap tagħha. "Int ma cop. I tista jirrikonoxxu tagħha mill-ih tagħha jimxu." Hi taptap tnejn tiegħi tar-riġel. "Ma tħossokx bħal cop jew."
  
  
  "Huwa maqtula ħabib tiegħi."
  
  
  Il-bieb tas-sodda iffavorixxa miftuħa. Rondo u isfar jekk mara daħal.
  
  
  Teresa iddrittata up, sbieħ tagħha ħalq brim. "Għandek stenniet, Rondo!" hi kien: "I jistgħu jiksbu l-ego tgħidli aktar."
  
  
  "Aħna kont smajt biżżejjed." Hu qabad l-akbar follow mill-president. "Nida, jekk Moose qatt ssib li xi ħadd madwar l-istati uniti kienet li ġejjin inti, aħna kollha ser ikunu skużani."
  
  
  "Tinkwetax. Jien mhux se jgħidlek tagħha l-uem."
  
  
  "Se jkun hemm xejn li tgħid." Huwa maqsum tiegħu follow u trasferita lejn me. "I raw tiegħek kartiera xaħam meta inti stabbiliti ħamsin. Għandek tajba tal-blokki tal-flus."
  
  
  "Jieħdu l-ego, Rondo!" il-isfar jekk mara qal.
  
  
  Indunajt li kienu assolutament lesti li joqtlu me għall-flus kontanti I kien qed, jew anke biss bħala favur l-Moose.
  
  
  Rondo jinġibed lura l-frosta, u hu telgħet dritta sostnuti mill-president mill-sodda. Il-follow maqtugħa permezz ta'l-arja u l-mgeżwra madwar il-president tar-riġel bħala ego titneħħa biex jipproteġu l-wiċċ tiegħu. Rondo ħa u ppruvaw iġbed il-follow.
  
  
  Tiegħu ħadet żewġ passi lejn lilu u tinfaqa il-president fuq l-ego ras. Dan għebet, u kien naqas li l-irkopptejn tiegħu. Tagħha ego mtaqqba lilu fil-wiċċ, u l-demm spurted barra.
  
  
  Bil-squeal, Teresa qabża fuq is-sodda, laħaq taħt l-investi, u miġbuda'l barra .25-kalibru Bauer awtomatiku. Huma kienu lesti għal xejn, dan il-priġunieri.
  
  
  Teresa ma tgħidli li tieqaf meta kien I jew li jgħollu l-idejn tiegħi. Hi magħmula pistola u jinġibed l-attivazzjoni. Gawk laqat il-ħajt. Hija kienet wisq flustered li jisparaw diretta.
  
  
  Huwa malajr riveduta l-opinjoni tiegħu ta'l-tifla. Kien sabiħ, iżda ma ridtx li jimxu fl Agħlaq fid-dlam sqaq.
  
  
  "Jisparaw lilu, Teresa," Xagħar Isfar qal. Hija kienet kbira tal-prostata. Huwa hit lura u fejn għall-tifla.
  
  
  Tagħha fl-istonku laqat il-sodda u hi waqa ' taħt il-piż tiegħi. Teresa niżel għall-naħa waħda, it-timbrar saqajn tagħha. Hija kienet liebes xejn taħt tagħha tuti. Il-forza tal-qabża tiegħi mwettqa me madwar l-sodda bħal hockey park jiżżerżqu fuq is-silġ, u huwa żbarkat fuq agħlaq. L-waqgħa ċar me, iżda I magħmula ħoss bħal għasafar morda.
  
  
  L-gun tagħha fl-nisa but tellgħu tagħha l-idejn u madwar l-art. Rondo jintmesaħ tiegħu mdemmija-imnieħer, qbilna li l-saqajn, u mqassma.
  
  
  I laħaq għall-Luger, iżda l-Xagħar Isfar qabża'l isfel tad-dahar tiegħi. Hija jrid jintiżen 160. Huwa mdawwar u tefgħu tagħha fuq l-ispalla tiegħu, u hi waqa'fuq is-sodda.
  
  
  Rondo kien qed jipprova li jtellgħu żgħar awtomatiku-azzarin. Dan qishom l-emu kienet wara żmien iebes li tara dan. Ego qabad tagħha mill-għonq min-naħa waħda, u l-imbuttati'l quddiem tagħha, b'tali mod li l-ego-mira laqat il-ħajt. Hija mxerrda kollha fuq il-wiċċ tiegħu u jistabbilixxu xorta.
  
  
  Xagħar isfar kien fuq il-għan fuq il-maqsuma fis-sodda u l-kien. "Rondo. Ma hu tweġġgħek, Rondo?"
  
  
  - "Le, qalb," qal. "Emus bħal li bang kapijiet tagħhom kontra l-ħajt."
  
  
  "Il-bagħal. Jekk inti iweġġgħu Rondo ..."
  
  
  L-luger jinġibed tagħha barra, u l-vuċi tagħha faqqgħet fl-nofs l-sentenza. "Dak li ridt ngħid, qalb?" I talab tagħha fil-sarcastic vuċi.
  
  
  Hi sib fuq is-sodda u ħares lejn me fis-silenzju.
  
  
  A storduti Rondo qabad tagħha mill-qadd, miġbud tagħha biex iċ-ċentru tal-kamra, u mdawwar-wiċċ tagħha up.
  
  
  "Ma jisparaw Rondo!" il-mara kien.
  
  
  Din kienet l-Luger li ħa tagħha, minkejja Rondo tal-ikrah-wiċċ. Tiegħu qal: "Għaliex ma nistax jisparaw l-ego, pupa?"
  
  
  "Jien ser jgħidlek dwar il-Moose. Dan huwa dak li trid, hux? Huwa tax-xellug, madwar il-belt ftit xhur ilu. Dawn ħa l-art mill-serq ma'xi tifla, u hi dam off magħha. Dawn kienu kaċċa agħlaq."
  
  
  "Inti qalu li kienu, ma inti, qalb?"
  
  
  "Moose, Jack Hoyle u t-tielet-bniedem. Hoyle huwa guy qasir, kif tall kif Rondo tal-ispalla. Hu ltqajna tatwaġġ iftaħ hawn." Hi jintmess tagħha driegħ tax-xellug. "Qatt ma konna rajna terza persuna."
  
  
  Huwa imħaffra fil-Rondo tal-but u ltqajna tiegħu ħamsin dollaru qabel ma tax-xellug.
  
  
  8
  
  
  Ont kellhom biss waslu fil-San Francisco, u l-Ed kien fuq it-telefon.
  
  
  "Qatt kien li l-San Diego? Kemm sħun numri hemm fil-ftit-ktieb l-iswed? " huwa talab tiegħu fl-aktar sardonic vuċi.
  
  
  "Teresa. Nizza tifla, " qal. "U ħelu bħala qtar tal-qroll."
  
  
  "I għandek tisma dwar tagħha f'xi. Iżda għal issa, fuq in-negozju. Għandek tkun għamilt xi progress?"
  
  
  "Jien għandi l-isem u l-deskrizzjoni tal-membru tal-Qalb priġunieri. Ego-isem huwa Jake Hoyle."
  
  
  "Aħna ma iċċekkja egos fl-infurzar tal-liġi tiegħek, iżda din ir-rotta għadha ma mogħtija lilna ħafna dwar Moose. Ir-riċerkaturi kkontrollati bil-FBI u dam-kompjuter-tfittxija għall-isem tal-Edward Jones. Xejn. Sommarju bbażata fuq il-vaga deskrizzjoni inti taw l-istati uniti, minħabba, li qed-istess riżultati ."
  
  
  "Jien ma sorpriż. Dan il-bniedem jidher li tkun tajba ħafna fil-dell tiegħu. Tant tajba li għandha probabilment qatt ma kienet miżmuma bil-liġi.
  
  
  
  
  
  Ma nistax jgħidlek kemm serq mhux solvuti madwar il-pajjiż kienu ego l-impjiegi."
  
  
  "Ukoll, N3, xi jmiss?"
  
  
  Huwa qal-Uem dwar l-attakk fuq me fil-ħbieb, u l-informazzjoni li Huwa Marco Valante kellhom mbuttat madwar lilu. "Hemm xi ħaġa li l-dipartiment tar-riċerka tista'tagħmel għalija. Issib l-ismijiet tal-Frank Abruz l-agħar għedewwa, speċjalment l-egos tal-ex-għedewwa li issa jistgħu ipoġġu fuq il-mafja tal-bord tad-diretturi."
  
  
  "I jista'jgħidlek dan sinċerament madwar ir-ras. Din kienet parti mill-Abruz-fajl akkumulati qabel ma daħlu fil-qafas. Hemm bniedem imsemmi Logii li kien Abruz rivali meta kienu thugs żgħażagħ dwar il-mod tagħhom. U Rossi . Dawn huma ż-żewġ membri tal-mafja-deċiżjoni tal-kunsill."
  
  
  Isem wieħed kien familjari. "Lew Rossi?"
  
  
  "Dr. Lew. - Logħob tal-azzard, il-prostituzzjoni, u d-drogi. Huwa u Abruz kienu differenti tal-fehmiet dwar l-Asja ftehim, u li kienu preċedentement qablux fuq il-kwistjoni tad-droga, " Hawke qal. "Nick, għidli dak li qed jaħsbu."
  
  
  "Li ace fil-pakkett, il-bniedem li maqtula Meredith, bagħat il-qattiel li Noe biex joqtlu l-girl, u l-isparatura me fil-ħbieb. Naħseb li hu fl-aqwa kampjonat tal-Organizzazzjonijiet. Huwa għandu ġew waqt il-laqgħa fejn l-Valante smajt dwar me. Dan huwa l-aħjar spjegazzjoni tal-ego l-għarfien tal-mafja u l-organizzazzjoni tagħna ."
  
  
  "Jekk inti qed dritt, x'inhu l-għan tiegħek?"
  
  
  "Jiena naħseb li huwa stabbilit l-Moose fil-qtil ta'Frank Abruz. $ 200,000 kien tpattija. Huwa qal li Moose:"jien naf fejn inti tista'tikseb mitejn manja jekk inti tagħmel xogħol għalija." Issa huwa fil-is-sitwazzjoni finanzjarja. Huwa ma jħallux il-Fratellanza ssib l-ego. Huwa ma tridx Steven Brant biex jitkellmu Hema u me, u hu ma tridx us li jaqbdu Moose."
  
  
  "Li jispjega xi wħud mill-affarijiet li ġara," Ed qablu. "Iżda għal issa, l-aħjar għażla għalina huwa żgħir ktieb l-iswed."
  
  
  "Jien ħidma dwar dan," qal.
  
  
  * * *
  
  
  L-telefown mill-sodda għ drastikament. Tagħha sel. Il-kamra f'lukanda kien skur. Huwa poġġa l-telefon tiegħu tal-widna. Dan kien l-operatur li fakkar me li kelli tax-xellug l-sejħa għal 20: 00.
  
  
  "Grazzi," qal. Seduta fuq il-tarf tal-qiegħ, huwa mdawwar fuq il-bozza u peered taħt il-faxxa fuq tiegħu fis-sider. Il-ġilda tiegħi kien fejqan ukoll, fuq il-wiċċ, imma jien ma jkollhom l-ebda ovvju-feriti.
  
  
  I ħolmu dwar Steven Brant. Hija kienet relived meta l-ġisem tal-mara kienet misjuba fil-kċina ta'dar fil-Noe. Wara l-mewt tagħha, huwa maħsub dwar tagħha aktar ta ' spiss milli hi xtaq xi ħadd li tkun taf. Għalkemm I d biss magħrufa tagħha għall-żmien qasir, xi ħaġa li għadda bejn l-istati uniti, l-elettriku li kien l-aktar sesswali iżda wiegħed xi ħaġa aktar.
  
  
  Madwar il-lukanda tieqa tal-kamra, li rat l-dwal ta'l-Golden Gate-Pont. Issa stajt jiġu hawn biex tfittex tifla imsemmi Penny, bit-tama hija ser jagħtu me ħjiel li l-inħawi ta'min maqtula Steven u David gold hunt.
  
  
  Penny tal-isem kienet it-tielet waħda li Moose kiteb fil-ftit-ktieb l-iswed li jinvolvi jingħaqad me fil-Trudy u Tas. "Xejn. Kbira sider, " Moose kiteb fil-quċċata tal-paġna li huwa ddedikat għall-tifla. I ma jistax wieħed jimmaġina tagħha tagħmel xi aħjar minn dik. Taħt dan il-kumment, Moose elenkati atti sesswali li Penny mwettqa mal-ħiliet speċjali. Jekk Moose kien kwalifikata imħallef, u apparentement kien, Penny kien kważi bħala rari bħala Stradivarius.
  
  
  Hu qabad il-ktieb u lebsin. I raqdu għal ħames sigħat u ħass jiġi aġġornat, ta'twissija. Se jkun ta'novembru bil-lejl. Hi kienet se Liz Burdick tal-kafetterija illejla.
  
  
  L-tattika, mibnija wara t-terremot u n-nar li ħarbtu San Francisco fl-1906, sib fuq il-quċċata tal-għoljiet. Dan kien l-aktar famużi brothel fil-belt, u il-mara li dam kien spjega tal-ħin tagħha. Ladarba l-drammaturgu riedu jagħmlu l-istorja tal-ħajja tagħha l-bażi għal Broadway mużikali. Huwa rrappurtat li l-Liz Burdick rringrazzja lilu, iżda hi ma bżonn biex tmur għall-pubbliku. Jgawdu jinfetaħ il-bieb u wassal me fis antikwata-tfassil tal-kamra bl-aħmar sinjuri drappijiet. L-għamara kien antika, il-tapit pulzier ħxuna. Huwa għaqli li l-gvernatur tal-tattika fl-Sacramento kien ukoll fornuta.
  
  
  Liz Burdick daħal fil-kamra, u ira għalaq il-penetrazzjoni wara bibien tagħha u tax-xellug us waħdu. Hu ppruvat li ma tfittex blinded. Jien kont qed nistenna mara anzjani. Liz Burdick kien biss fl-tagħha tletinijiet.
  
  
  Fit-tul tagħha ilbies jiżżerżaq madwar l-tapit bħala hi trasferita lejn me, li jilħaq frisk, irqiq-idejn u tfittex me dritta fl-għajn. "Inti qed ftit kmieni, iżda jien ser sejħa tagħha xi bniet. Kun żgur li għandi minnhom li inti se bħal, " hija qalet.
  
  
  "Dan kien organizzat li nixtieq ara Penny."
  
  
  "Iva, aħna tkellem dwar tagħha meta jissejjaħ, iżda hi mhux se jkun hawn-lum. I kien bit-tama inti tagħti d lil xi ħadd ieħor, " hi tbissem.
  
  
  L-għajnejn tagħha kienu kiesaħ m-kulur u l-evalwazzjoni, minkejja l-tbissima hi libes. I staqsiet jekk I għandu l-offerta tagħha sodda. I qal tagħha li kien I negozjant jżuru l-kungress, u wkoll me parir biex iż-żjara tagħha fid-dar.
  
  
  "Penny huwa wieħed mill-aktar popolari tagħna bniet, iżda aħna għandna oħrajn daqstant attraenti. I jistgħu jagħmlu għażla għalik jekk inti l-fiduċja tal-opinjoni tiegħi, " hi ssuġġerita.
  
  
  "Jien ċert li għandek l-kbira tal-togħma, il-Miss Burdick."
  
  
  
  
  
  
  "Is-sinjura Burdick," hi korretta me. "Jien armla. Tagħha fit-irmied-sess tax-xagħar shimmered in-dawl, u hi mxew mal-pjaċir orali grazzja kif hi mixi biex president u sib l-isfel.
  
  
  "Iżda jien interessat biss fil-Penny." Huwa taw tagħha dak I l-ħsieb kien tbissima sempliċi. "Ħabib tiegħi, ma kbira tax-xogħol tagħha."
  
  
  "F'dak il-każ, inti biss bżonn li wieħed jistenna sakemm il-ħin li inti ġejjin San Francisco."
  
  
  "Dak li ġara li għada bil-lejl?"
  
  
  "Jien jibżgħu Penny mhux se jkun hawn."
  
  
  "Is-sinjura Burdick, tagħmel l-jżuru l-tifi tan-nar favur. Għidli kif kapaċi jilħqu Penny." Jekk hi ma jgħixu hawn, tagħti me-indirizz tagħha. I jistgħu sejħa ħej u forsi tirranġa xi ħaġa."
  
  
  "Taf, għandna r-regoli hawn. Aħna ma jiżvelawx informazzjoni bħal din dwar l-bniet tagħna. Huma għandhom id-dritt għall-ħajja tagħhom stess meta dawn mhux qed jaħdmu."
  
  
  Kif sar aktar insistenti, hija saret aktar wieqfa.
  
  
  Jintlaqat mill-f'daqqa suspett, huwa qal tagħha:: "inti jippruvaw jieqfu lili mill-jaraw tagħha?"
  
  
  Hija tbissem u ma jirrispondux, iżda demeanor tagħha kien pjuttost reattivi.
  
  
  Ira daħal fil-kamra, iħabbtu bil-mod. Hija ressqet-trej bil-ftit xorb. I sib hemm mal-ħġieġ fl-naħa tiegħi, jistaqsi għaliex Franza kienet tagħti me VIP-servizz meta hi ċar li ma kienx se ħalli me ara Penny.
  
  
  "Meta l-I imsejħa tagħha, I talab tagħha biex jitkellmu Penny, iżda inti maqbuda tagħha. Għaliex kienet li, is-Sinjura Burdick?"
  
  
  "Minħabba l-ovvjament hi ma kienx hawn. F'dan il-ħin, il-ħsieb tagħha kien li hi ritorn aktar tard fil-jum. I li kien ħażin."
  
  
  Din kienet l-silġ fil-ħġieġ li ħadlu tagħha, iżda Stahl ma tixrobha. "Fejn huwa hi?"
  
  
  "Ma naħsibx li huwa kwalunkwe tan-negozju tiegħek." Hi ma kinitx qajmet-vuċi tagħha, iżda issa l-għajnejn tagħha kienu steely.
  
  
  (Frowning, huwa kellu tiegħu tal-ħġieġ. Ħej ma fiduċja tagħha. "L-bniet tagħna qed tieħu l-ferjat, inti taf. Dawn iż-żjara qraba. Dawn jimirdu. Dawn qed biss bħal kulħadd, minkejja dak li inti tista ' tisma."
  
  
  Hi hated billi jiġbed senter fl-inħawi eleganti ta'San Francisco tal-ġodda bil-ħanut tal-kafè, iżda l-rinnovazzjoni deher meħtieġ.
  
  
  Liz Burdick imqajma tagħha tal-għajnejn bħala l-Luger jiżżerżaq fis-naħa tiegħi. Madankollu, hi ħares inqas minn sorpriż.
  
  
  "Issa għandna biex tikseb il-ftehim reali, ma aħna, is-Sur Kbir?"
  
  
  "Il-gun għandu ħalli taf li jien serji. Serju ħafna."
  
  
  "Penny tax-xellug-istati uniti għall-waqt. I ma jkunux jistgħu jgħidu aktar definittivament."
  
  
  Jittrattaw tagħha kien simili jittrattaw mara koperti mill-għata tas-silġ tal-ħajt.
  
  
  Hija saret l-ħġieġ. Kull tagħha jimxu kien simili poeżija. "Inti trid għid me għaliex inti qed-twettiq ta'pistola, is-Sur Kbir?"
  
  
  "In-nies iżommu l-tipprova tqiegħed balal fil me."
  
  
  "Jiddispjaċini li tisma li. Iżda aħna ngħixu fil-ħarxa darbiet. Issa li int stajt arma magħmula minn me, x'għandi nagħmel?"
  
  
  "I kien bit-tama li tkun ħawwad inti sa ftit. I sottovalutat għalik." Huwa kien sa u holstered l-Luger. "Jien tfittex għal xi ħadd li kellu l-isem tal-Penny fl-indirizz tagħhom il-ktieb. Raġel kbir imsemmi Moose, u xi kultant Edward Jones. Hu frisk-karattru."
  
  
  "Qatt ma kien hemm tali persuna f'din id-dar."
  
  
  "Irrid nistaqsi dwar Nen Penny."
  
  
  "Jiddispjaċini. Dan ma jistax ikun irranġat. Inti d aħjar tmur, is-Sur Kbir."
  
  
  Huwa ma jiċċaqlaq. Tagħha kien tħares lejn agħlaq, u qal, " l-Isem il-prezz."
  
  
  "Jien ma jbiegħu l-informazzjoni."
  
  
  Tagħha, Ħej chuckled. "Jien ma jitkellem dwar l-informazzjoni."
  
  
  Dan iż-żmien, hija kienet sorpriż. "Inti medja għal waħda mill-bniet oħra?"
  
  
  - "Le, Is-Sinjura Burdick. Aħna se jilħqu l-bniet fuq tagħna stess."
  
  
  Hi mifhum. U l-apposta, ħudha, tbissem u ssodisfati l-għajnejn tiegħi. "Dan jiġi jiswa ħafna flus. L-aħjar huwa dejjem għoljin."
  
  
  "Irrid l-aħjar," qal.
  
  
  Huwa miġbud minn fuq is-sodda u jaraw Liz qawsalla. Tagħha riġlejn glistened tad-deheb fil-kannella fid-dawl tal-antika lampa. Il-qadd tagħha kien irqiq u l-ispallejn tagħha kienu żgħar, iżda tagħha sider kienu kbar u sħiħa. Dawn influwenzat bħala hi trasferita lejn me. Bħad-wiċċ tagħha, tagħha tal-ġisem kienet eċċellenti il-kundizzjoni.
  
  
  "Dak li taħseb li dan se tagħmel għalik? I-medja, ħlief għall-ovvji."
  
  
  "Jien interessati fil inti. "Irrid inkun naf liema isuq inti," qal.
  
  
  Hi l-qima qawwi. "Inti mhux se tkun taf dwar il-ġdid jekk inti tpoġġi tagħha fis-sodda. Ġdid huwa attriċi, u l-sodda huwa stadju." Hi inklinata u ppressati xofftejn tagħha għall-mini. Ilsien tagħha jiżżerżaq bejn tiegħi xufftejn, u l-naħa tagħha jiżżerżaq'l isfel tiegħi fil-koxxa. "Iżda jien ma ġdid. Tifhem li?"
  
  
  "Mhux verament," qal.
  
  
  "Jien ma jservi klijenti tiegħi. Bniet tiegħi tagħmel dan. Jien mhux għall-bejgħ."
  
  
  "Imbagħad għaliex ma inti taċċetta l-offerta tiegħi?"
  
  
  "Huwa ma kienx suġġeriment," hija qalet. "Din kienet tassew ta'sfida għalina."
  
  
  Huwa imbuttat tagħha stabbiliti fuq is-sodda. L-idejn tiegħi jiżżerżaq'l isfel tal-ġisem tagħha. I jistgħu jħossu swaba tagħha tagħfas kontra l-buttuni ta'tiegħi qmis. Din kienet megħjuna minn Ħej, it-tneħħija ta'l-ego. Meta hi ra tiegħi infaxxati-ferita, hija ma tistax titlob xi mistoqsijiet. Meta missierha magħmula imħabba tagħha, tagħha riżervati karatteristiċi mdawwar aħmar. Ilsien tagħha poked għall-mini, l-idejn tagħha vjenna tiegħi lura f'daqqa waħda mwebbsa, u mbagħad hija ħolqot ruħha taħt me ma selvaġġi l bogħod ...
  
  
  "Kif kien?" li hi mitluba.
  
  
  "Bħal inti qal, int l-aħjar."
  
  
  "Għalhekk huwa inti, Ned Kbir. Barra minn hekk, li huma inti? Metal tank, cop, liema?
  
  
  "L-annimal jilgħaq il-cop."
  
  
  Hi jintmess l-arja aperta. "Huwa bullet-ferita, hux?"
  
  
  "Kumplimenti lil xi ħabib tal xi ħadd li jsostnu int qatt ma stajt sodisfatti." "Taħseb tagħha se tgħinek biss għaliex inti istampa bank miegħi fis-sodda? "" I ser issib l-ego, bi jew mingħajr l-għajnuna tiegħek agħlaq. Huwa maqtula mill-inqas ħames persuni. Wieħed irriżultaw li jiġu mill-qrib ħabib tal-mini. Wieħed kien sabiħa-mara. Hu kiser għonq tiegħi."
  
  
  
  
  
  "Waqfien dan," qalet fil-vuċi ħarxa. "Qalb ġew hawn darbtejn. Huwa ma kienx tiegħi tipiċi tal-klijent. Kien rude u vjolenti, u hu tista ' tgħid li huwa kien kriminali. Iżda kien jaf Xejn qabel bdiet hawn. Hija qalet li kienet differenti. I kien qallek minn ħej li ma kien hemm xejn tajba dwar mib. I kien ferħan meta ma juru sa mill-ġdid, imbagħad it-tieni żjara."
  
  
  Ee kienet tagħha fuq l-għonq. "Fejn huwa hi, Liz?"
  
  
  "Hi ma kienx protett minn moose. Penny kien qed jgħin lill-tagħha. Hija qalet li ma tkunx tixtieq tara int, li tipperikola l-ħajja tagħha."
  
  
  "Kif ma hi taf li?"
  
  
  "Hija ma tistax tmur fis-dettalji. Hi tax-xellug fil-għaġla hekk kif kienet wiegħed li l-I ma l-idejn fuq il-kmand tagħha." Liz grimaced fl-armi tiegħi. "Forsi Qalb kien f'kuntatt mal-tagħha. Taħseb dwar dan?"
  
  
  "Forsi."
  
  
  "Jien naf fejn hi joqogħdu. Ma nafx jekk irrid li tgħid li inti. L-informazzjoni tista'joqtlu inti jekk hemm Moose magħha."
  
  
  "Għidli," qal.
  
  
  Hi ffirmati, " Huwa l-antiki tas-sajf domestika barra l-belt. Jien ser jiddeskrivu l-triq għalik." Hija ltqajna u marru għall-antika desk. Hi mċaqalqa-suq. Agħlaq kellhom żgħar, iebsa hemm, bħall-anzjani tifla.
  
  
  Huwa jaraw tagħha bħala hi sib fuq siġġu, bil-miktub dwar delikat-biċċa tal-blue paper. Sħiħa tagħha sider influwenzat kif hi mċaqalqa. Sergei kien jilagħbu fuq tagħha bla xkiel l-ispallejn. Hija kienet reali anzjani, id-deheb bejn l-koxox.
  
  
  Mingħajr ma tagħmel l-ħoss, li ħa sa mis-sodda. Huwa ħa tagħha fl-armi tiegħu u stroked tagħha sider. Tagħha ħa ih fil-pala tal-naħa tagħha u fiddled mal-bżieżel tagħha, tħossok minnhom jiksbu diffiċli mill-ġdid.
  
  
  Hi sib jiċċaqalqux, kap tagħha miel, li jgawdu tiegħi karezzi. I jista riħa tagħha tax-xagħar, riħa il-fwieħa fuq il-ġisem tal-mara.
  
  
  "Jien ferħan wasalt biex San Francisco," qal.
  
  
  Bil-mod, hi inklinata kontra l-me, imbagħad daru u niżel kap tagħha fuq l-ispalla. "Kemm żmien għandek, Ned?"
  
  
  "Pjuttost ħafna," qal.
  
  
  Naħa tagħha bil-mod jintmess-wiċċ tiegħi. Huwa qabad tagħha u wettqet tagħha lura fis-sodda ...
  
  
  L-dar Penny kien joqogħdu fil kien għoli dwar l-irdum, mhux bogħod minn San Francisco. Liz-istruzzjonijiet tal kienu faċli biex isegwu. Huwa pparkjati ħamsin tarzni mid-dar fuq il-ġenb tat-triq abbandunat, ltqajna minn madwar l-karozza, u l-papà għalaq il-bieb. Il-lejl bl-ajru kien frisk u umdi matul il-lukanda, u kien imxarrab mill-sajf xita. Fuq kull naħa tal-me-foresti, l-stahl oħxon, meħud ma arbuxxelli fit-truf tat-triq.
  
  
  Rajt-karozza tagħha barra l-quddiem tal-bieb tal-kamra. Toqrob b'kawtela, huwa jkun għadda-karozza tagħha u crouched taħt waħda mill-twieqi imdawla ta'l-dar. Żewġ persuni kienu jitkellem ġewwa. Ih jinstemgħu-vuċi tagħha, għalkemm ih ma setax jagħmel il-kliem. Dollaru-vuċi tal-deher li jappartjenu għall-bniedem.
  
  
  Tiegħi Luger fl-idejn, ont biddel il-kantuniera tal-dar. Vuċi tagħha f'daqqa waħda ħass flustered. It-tfittxija tiegħi huwa li ġejjin biex l-aħħar.
  
  
  Tagħha qoxra, fuq tiptoe, nimxu malajr fil-dellijiet. Kif tagħha jum avviċinat l-entratura, hi jinstemgħu l-ilħna jkollna aktar qawwija. In-nies kienu ġejjin. Iduru madwar tagħha stahl ħares għall-kopertura. L-żamma tal-irġiel, qawwi u qawwija, marru tagħhom modi differenti għall-jum. Tagħha, ġrew li ipparkjata u dived agħlaq.
  
  
  Sergei mgħarrqa il-lejl, tpinġija strixxa isfar fuq l-art. Il-figura ta'bniedem-tifqigħ permezz tal-bieb. Ma kienx Moose. Dan ma kienx il-daqs tal-ġgant bil-thunderous vuċi. Huwa ħass li jaqtgħu s-sens ta'diżappunt.
  
  
  "Lock-bieb," qal il-bniedem li ħbieb tiegħu, tifla hu d dehru biss fil-qosor. Huwa kompla l-passi. Ego stocky forma ħares familjari. Dan kien l-istess bl-ego irregolari passi kif kien avviċinat l-karozzi.
  
  
  Huwa ma anke tħares lejn tiegħi Ford, li kien pparkjati fl-awtostrada. Huwa jinfetaħ il-bieb tal-karozza tiegħu u ltqajna. Quddiem il-bieb tal-kamra magħluqa u l-girl sparixxew.
  
  
  Il-bniedem biddel il ewlenin fil-tqabbid. Huwa jinstemgħu l-bidu tal-magna li jiċċaqilqu, u ħass li l-karozza jibdew jiċċaqalqu mod wisq bħala l-bniedem jgħaddux il-karozza fis-reverse. Huwa qabad il-bieb jimmaniġġaw fuq in-naħa tiegħu, u l-qabża fl-karozza bħala l-bniedem sostnuti mill-bogħod mid-dar.
  
  
  Huwa għafast fuq l-bullying. "Dak li l-infern?"
  
  
  "Jien għandi gun, sabiex jirrilassaw. Jippermettu ta'fuq brylev. Jien irrid nara l-dak li għandek tfittex simili."
  
  
  Huwa kien skuri tax-xagħar u stern-wiċċ. Nen kien liebes qasir ' komma twila, u l-I tista'tara l-ankra tatwaġġ fuq l-driegħ.
  
  
  "L-isem tal-Jake Hoyle, hux?"
  
  
  "Għandek tkun mejta," huwa qal. "Sid poġġi bullet fil għalik."
  
  
  "Niftakar l-inċident." Tagħha ego tolqot lilu fil-wiċċ bil-Luger. Iebes biżżejjed biex tagħmel żgur li jien kompletament ego-ffukat. "Fejn l-Moose?"
  
  
  "Inti ma tkunx tixtieq tara l-ego. Int minn lega tiegħek. Moose jieklu nies bħal inti għall-deżerta."
  
  
  "Ħsibt huwa preferut taħbit sa nisa."
  
  
  "Ħarsa, l-wisest ħaġa li jistgħu ma jkun miftuħ jimxu madwar din il-karozza l-dritt li issa u l-sewqan x'imkien eluf ta'mili'l bogħod."
  
  
  L-ewwel bil-lejl fil-Pajsaġġi maħruq fil-kap tiegħi, qawwi mill-ġdid, il-mili me mal-kunitti. I mfakkar Sid bil-kalma tqegħid bullet fil me filwaqt li ont jistabbilixxu marbuta u l-metodu.
  
  
  
  
  
  
  Tagħha ftakar Steven Brant u David gold hunt.
  
  
  L-luger ppressata tagħha sabiex diffiċli kontra tiegħu gerżuma li hu gasped. "Jien ħadt'kontroll tat-traffiku. Jekk inti ma tweġiba dan, jien ser daqqa imħuħ tiegħek kollha fuq is-sede ta'din il-karozza."
  
  
  Huwa qal hoarsely,"jien laqgħa Moose-dritt li issa."
  
  
  Tajba. Jien ser imorru miegħek."
  
  
  "Din hija l-funeral." Jew l-hekk hu ttamat.
  
  
  Huwa beda jħares fid-direzzjoni tiegħi minn żmien għal żmien kif saq. "Qalb jaf dwar inti. Hu jaf li qed xi tip ta federali aġent."
  
  
  "Kif ma hu taf li?"
  
  
  "Huwa għandu konnessjonijiet. Huwa għandu l-mod sa l-quċċata ta'l-Organizzazzjoni. Inti ser tingħata tiegħek, nida. Inti tgħix mislufa fuq il-ħin."
  
  
  Huwa poġġa l-sigaretti fil-ħalq tiegħu. "Inti għandek tiegħi eħfef. Inti mikrija mill me fil-Noe."
  
  
  "Inti ma tinsa xejn, do you? I taw tagħha eħfef bħala rigal."
  
  
  I ewropea fl-dashboard. "Jmorru malajr. I verament trid tara Moose mill-ġdid."
  
  
  Cursing, Hale intensifikati aktar diffiċli fuq l-gass tal-pedal. "Rondo kien id-dritt. Int miġnun."
  
  
  "Rondo qalli li ma kinitx taf fejn ġejt."
  
  
  "Huwa ma tistax tagħmel dan, iżda aħna għandna ħabib reċiproku. Hu waqqaf lill-qanpiena. Ħsibt li kienu ġejjin San Francisco biex tara Xejn." Inti għandek jinstabu f'dan l-indirizz tal-ktieb mitlufa mill-Anaya. "
  
  
  "Biss I m'għandekx bżonn li jaraw xi aktar, do I?"
  
  
  "l-ebda. Dan huwa l-ħajt tal-vjaġġ tiegħek, nida."
  
  
  Mingħajr ma jinbidel l-ton tal-vuċi tiegħu, Hale biddel il-rota. Bħala l-karozza taw mod, I kien jintefa kontra l-dashboard.
  
  
  I ma ara hu jilħaq fis-kisja tiegħu, iżda I raw l-flash ta'sparaturi u jinstemgħu l-ħoss huwa miġbud l-attivazzjoni. Huwa kien mgħaġġel. Kien malajr ħafna. Iżda gawking ma laqat il-marka. Hija kienet diġà naqsu l-art tal-karozza. I ma kellhomx żmien biex jaħsbu dwar dan. Hija kienet maqtul mal-rewmatiżmu. L-luger sploda loudly ġewwa l-magħluq tal-karozzi. Hale għamlet gurgling-ħoss madwar gerżuma tiegħu u waqgħet kontra l-isteering.
  
  
  Il-karozza kienet jivvjaġġaw fuq open-bankini bl-ebda liwjiet. Hoyle għażel il-post bir-reqqa. Jekk kollox kienet marret kif ippjanat, hu se jkollu maqtula me wieħed malajr maqtul u jinżamm l-karozza minn jmorru barra l-triq. Iżda l-ego-pjan ta'ma ħadmux.
  
  
  L-driverless tal-karozzi mdawwar-xellug u tal-titħaffef madwar it-triq. Huwa laqat il-ditch I kif kien qed jipprova jilħaq l-istering, u l-I kien jintefa kontra l-Hoyle tal-ġisem. Il-karozza titħaffef barra tal-gandotti, permezz tal-undergrowth, u fl-aħħar nett twaqqfu. I kien sorpriż li ma jinqaleb.
  
  
  Huwa iddrittata up, ippinjat Hoyle l-sede, u jieħu l-polz. Ma kien hemm l-ebda ego. Kien mejta. Kelli l-ebda għażla ħlief li jisparaw lilu. Madankollu, kien imfarrak mill-iżvilupp. Hi ma kienx interessati fil-ego tal-mewt. - Lukanda tagħha biex tikseb Moose.
  
  
  A luger jinġibed tagħha barra u miġbud Hoyle tal-ġisem madwar l-karozzi. L-magna kienet ippreżentat fl-ġdid, u l-karozza marru permezz tal-gandotti u laqat il-bankina mill-ġdid. Il-karozza tagħha saq lura lejn id-dar.
  
  
  I kellha tikseb Penny għidli fejn Moose kien, inkella I d tkun id-dritt lura meta bdejt.
  
  
  L-dar kien għadu ħruq imqaddsa. Ego mixi madwaru u sabet li l-miftuħa tieqa tas-sodda. I ma ara tagħha, Penny, iżda smajt tagħha. Hi kienet qed tieħu doċċa. Tagħha, jinstemgħu l-ilma ġieri.
  
  
  Hu titneħħa tagħha li l-pass lura u li telaq mill-żraben tiegħu, imbagħad qabad l-lock għall-jum. Huwa mixi wera permezz tal-kċina u kamra għal kamra tas-sodda.
  
  
  Penny kien kant fl-doċċa. Huwa ma jirrikonoxxu l-tixgħel. Xejn ma kienx Barbra Streisand. Tiegħi eħfef kien fuq il-sider. Tagħha ego tefgħu tagħha fil-minuta u sib l-isfel li tistenna għal tagħha biex jintemm.
  
  
  Meta hi ħareġ, madwar il-kamra tal-banju, hi kienet liebes doċċa-pak, par ta papoċċi, u xejn. Ħarisna lejn xulxin. L-sorpriża kien reċiproku. Hija ma jistennew li jaraw barrani fl-tagħha kamra tas-sodda, u l-I ma jistennew li jaraw tagħha fil-għalqu l-istess.
  
  
  L-nota Moose magħmula dwar tagħha fis-sider kien preċiż. Dawn kienu eċċezzjonali. Kollox dwar tagħha tal-ġisem kienet eċċezzjonali. Hija għamlet Għalhekk Welch dehra tifel adoloxxenti.
  
  
  "Ħej, kif għamlet ikollok?" hija qalet.
  
  
  "Huwa tiegħi jum. Tagħha lock kien imkisser."
  
  
  "Int ma serq, int?"
  
  
  "Jien Ned Kbir. Il-persuna li ma tkunx tixtieq tara."
  
  
  "Il-wieħed li tkellmu Liz fuq it-telefon?" Hija ħadet doċċa tagħha tal-pak u l-ħadlu tagħha tax-xagħar. "Inti trid tkun xi tip ta operatur biex tikseb tagħha biex jgħidlek kif issib me."
  
  
  "Aħna misjuba komuni tal-lingwa."
  
  
  "Għandek tkun taf li r-raġuni għaliex hi ma tkunx tixtieq tara lilek. Hoyle qalli li tindaħal fl-affarijiet li huma l-ebda-negozju tiegħek. Huwa qal li l-jekk inti wriet, hi għandha tiġi evitata inti u ħalli em taf."
  
  
  "U ttrattati li huwa pjuttost pulit."
  
  
  "Mhux pulita biżżejjed. Huwa ovvju." Hija fetħet il-maħżen u ħa l-libsa. "Huwa tajjeb jekk I jilbsu dan? I mibegħda nitkellmu tan-negozju filwaqt li jien mikxufa. Aktar tard, jekk tixtieq, jien ser tieħu tagħha ego off mill-ġdid."
  
  
  "I dubju aħna li l-ambjent."
  
  
  "Inti qatt ma tkun taf. Ma jiġri li jimxu fl Hoyle?"
  
  
  "Iva," qal.
  
  
  "I kien jibżgħu li. Dak li ġara hu? Xejn tajba, I iżommu l-flus."
  
  
  "Huwa ma ġejjin lura."
  
  
  Hija aċċettata mingħajr flinching
  
  
  
  
  
  
  . "Huwa qal li jistgħu jieħdu l-kura inti fuq tiegħu stess. Tagħha l-emu ma nemminx tagħha. Dawn ppruvaw li joqtlu inti darba, u inti baqgħu ħajjin. Inti mmaniġġjati l-Rondo. I d jiġifieri inti qed pjuttost frisk."
  
  
  I staqsiet jekk I għandha tkun flattered. I qal tagħha: "Inti taf pjuttost ħafna dwar tagħmir tiegħi."
  
  
  "Kollox Hoyle jaf. Huwa kien kbir talker." Hija kellha l-qoton tagħha libsa u kienet fuq quddiem tal-presidenza tiegħi. "Inti qed pjuttost talkative lilek innifsek."
  
  
  "Jiena minn dejjem tkellem ħafna meta jien jibża," hija qalet. "Jien jibżgħu inti ser joqtlu me wisq."
  
  
  Tiegħu qal: "Tagħha rari mediċinali qtil-nisa."
  
  
  "Inti trid tixrob? Jiena għandi xi ftit alkoħol fil-kamra l-oħra."
  
  
  - "Le, grazzi."
  
  
  Hi mixi matul il-presidenza tiegħi u unbuttoned tiegħi libsa. Meta ont ma jiċċaqlaq, hi qabad tiegħi tad-driegħ u l-mehmuża-ġisem tal-mara. Ovvjament, hija riflessjoni li l-aħjar difiża kienet tajba reat.
  
  
  "Ejja negozjar," qalet ewwel.
  
  
  "Dak li aħna tal-kummerċ dwar?"
  
  
  "Ħajti u l-I kollha jistgħu jiksbu."
  
  
  "Nixtieq li tkun taf fejn l-Moose huwa fis-sala."
  
  
  Pouting ftit, hija miġbuda'l barra tagħha libsa mill-ġdid. "Hale waslet għall-Dollaru San Francisco. L-moose huwa tiegħu fuq il-mod x'imkien."
  
  
  "Li mhux dak Hoyle qal. Huwa qal li l-Moose kien hawn."
  
  
  "Kien gideb għalik. L-moose ma juru l-up. Huwa ħalli Hoyle ġejjin waħdu. Kien żball. Huma sottovalutati għalik."
  
  
  Hale għandu jkollhom magħmula storja dwar meta hu sejjaħ me biex jilħqu l-Anaya. Kien tbatti għall-ħin, jistenna d-deċiżjoni li aqbad il-gun.
  
  
  "Li huwa konness mal-Moose fil-mafja?" Penny talab tagħha.
  
  
  "Huwa xi ħadd qatt ma qal dwar dan. Hemm persuna, naturalment, bil-lott tal-piż, ma'min hu trattati. L-organizzazzjoni ġeneralment ma jaqbilx ma l-Moose minħabba li jaħsbu li huwa miġnun u barra mill-kontroll. Iżda ma kien hemm l-persuna waħda fil-quċċata li ffinanzjati xi serq għall-Moose bħala parti mill-ftehim bejn l-tnejn minnhom. Moose qalu li ma xulxin xi jippreferi ."
  
  
  "Taf xi ħaġa, Penny? Tkellem ħafna, iżda tgħidli ftit ħafna."
  
  
  Hi daqsxejn xufftejn tagħha. "Jien tagħmel l-aħjar tiegħi biex jgħinek. Irrid li jiffrankaw tiegħi stess tal-ġilda." Hi kullar l-xagħar tagħha. "Ippermettuli jaħsbu dwar dan. Huma trattati mill-ġdid, li qed jippruvaw biex isegwu Steven Brant traċċa. Dawn qed jippruvaw isibu l-flus hi seraq. Imma jiena naħlef li inti, Hale ma għidli fejn il-Qalb u l-Craddock kienu."
  
  
  "Craddock," ripetuta. "Għidli dwar Craddock."
  
  
  "Sid Craddock hija t-tielet l-persuna involuti f'ċerti tal-Qalb serq. Huwa kien involut fl-Abruz tal-qtil. Huwa rqiq-bniedem ma kaboċċa tax-xagħar u l-tarbija bħal tal-wiċċ. Li l-I kollha jistgħu tiftakar dwar nen."
  
  
  Hi pprovduta wieħed utli biċċa l-informazzjoni. Tagħha l-abitanti tagħha. "Hoyle jridu jkunu fdati inti ħafna."
  
  
  "Huwa kienet issostni - jippruvaw biex timpressjona me. Huwa kien jaħdem mal me anke meta ont kien l-Moose pastime favoriti, " hija qalet. "Huwa wera togħma tajba, Kbir. L-isem tagħha huwa f'dan il-grupp."
  
  
  "Nemmen li dan."
  
  
  "Nista'nagħmel inti offerta?"
  
  
  Tagħha, Ħej chuckled. "Ħsibt li inti diġà għamlet."
  
  
  "M'hemm l-kbira wad tal-flus x'imkien. Żewġ mitt elf dollaru. Dik kemm huma kisbu meta huma maqtula Abruz." Hi pursed xofftejn tagħha. "Jagħmel me tixtieq li wieħed jaħseb dwar dan. Hi xtaq li kollha li jduru fis-flus u tkun mikxufa fiha. Żewġ mitt elf dollaru-kontijiet. Tista ' tpoġġi żewġ mitt elf-dollaru abbozz dwar l-lili? "dollaru saqqijiet, l-għalliema?" "
  
  
  "Jien ma jkollhom l-immaġinazzjoni tiegħek."
  
  
  "Huma tax-xellug għall-Steven. Huma maqsuma, imbagħad ix-xogħol fil arizona u jafdaw li Ħej. Hoyle qalli li".
  
  
  "Moose u l-Ego-ħbieb kienu żbaljati dwar Steven. Hija ma jimxu off mal-flus."
  
  
  "Imbagħad dak li ġara għalih?"
  
  
  "Agħlaq qatt ma kellhom l-opportunità li għidli. Tagħha aqta huwa li ttieħdet bogħod mill-agħlaq. Hija kienet jibżgħu ta'tmexxija fis Moose, sabiex hija twettaq il-bogħod."
  
  
  Apparentament, Penny kien qal lill-tagħha dak kollu li kien għaddej. Huwa ltqajna sa mill-president tiegħu. Hija segwita me l lura passi, fejn nressaq żraben tagħha fuq.
  
  
  Hi ma tistax titlob me kwalunkwe aktar mistoqsijiet dwar Hoyle. Huwa maħsub li hija ma kinitx eżattament grieving għalih.
  
  
  "Ħej, tisma', Kbir. Ejja ngħidu li jamministraw biex isibu l-flus waqt li qed jippruvaw biex jinżlu Moose. X'qed tagħmel magħhom?"
  
  
  "Jien ma jaħsbu dwar dan."
  
  
  "Iż-żewġ mitt elf. Huwa aqwa."
  
  
  Huwa mwaħħlin tagħha pompi papoċċi. "Inti ser jissuġġerixxi li l-ego naħa fuq għalik?"
  
  
  "Ukoll, aħna xorta jistgħu jaqsmu. Huwa mafja-flus. Tisma', naf dwar il-ktieb hu l-Qalb li għandek. Inti ried li l-bniet li l-ismijiet tagħhom kienu fuq dan. I jistgħu jkunu jistgħu jgħinuk." Naf mod tiegħi. huwa sabiħ ħafna madwar l-prostituzzjoni ."
  
  
  "Inti qal li kienu jibżgħu minni."
  
  
  "Għal żewġ mitt elf. Jien ser mixi permezz tal-ħruq tal-faħam-sodda, żfin mikxufa dwar il-White House lawn, u sservi l-ewwel Cavalry id-Diviżjoni. Jieħdu me miegħek. Kbir, u ejja isibu l-flus. Nistgħu nagħmlu ħafna dwar dan. dan jista'jagħtik-sess li int stajt qatt għamlu qabel."
  
  
  "L-ebda grazzi," missierha qal. "Inti insejt Hoyle wisq faċilment."
  
  
  Disa
  
  
  Huwa marru lura għall-ftit-ktieb l-iswed u l-lista tal-ismijiet, li issa kienet ristretta għal erba'. Dawn kienu Janice, Eva, Barbara, u Cora. Hu ddeċieda li jmorru għall-Portland u jsibu Janice-ewwel. Jekk vojt kien imfassal tagħha hemm, hija kienet marret lura għall-Reno Denver u l-Las Alfabett, fejn l-oħra tal-bniet kienu mistennija li tkun.
  
  
  Moose naf li kellhom l-ego l-indirizz tal-ktieb. Kien jaf I kien il-Qoxra
  
  
  
  
  
  jgħaddu l-lista tal-bniet, bit-tama li jsib dak l-ego il-post huwa. Meta jsib I maqtula Hoyle tal-ego ħabib, huwa mhux se ipoġġu xorta, I-ħsieb. Xi mkien tul il-mod, f'wieħed minn dawn l-erba ' l-ibliet, jien ser issib Moose, jew li ser issib me.
  
  
  L-Portland brothel kien dar antika li jinsabu fil-jibqax-lokal residenzjali qrib l-ipproċessar tal-laħam tad-distrett. Tagħha, maqluba fuq il-bieb kmieni fil-għodu u talab għall-Janice. A mis-soltu tifla bil-xagħar tousled xejru fil me.
  
  
  Kafè kmieni fil-għodu ma bħala jfuħ bħala l-żdiedu l-ġnien. Riħa bħal aħħar bil-lejl, il-korpi u s-sess, u xi kultant booze, u jekk il-sefturi huma diġà tat-tindif, riħa bħal armata latrini.
  
  
  Tfajla ma tousled tax-xagħar kien insiġ permezz tal-sefturi, qasira tagħha nightgown jixxengel mal-moviment tal-ġenbejn tagħha. L-sefturi ħares me fuq, ovvjament jistaqsi għaliex jien ma setgħux differita sabiħa tiegħi sa nightfall.
  
  
  Iħabbtu fuq il-bieb, l-girl qal: "Janice. Dan huwa l-persuna li tissejjaħ."
  
  
  Janice wieġeb sleepily. "Il-kbir." L-tfajla li kienu jaħdmu barra jingħaqad me għall-jum, smiles, ma'għodod ħaddejn tiegħi, u jiċċaqlaq r-sala.
  
  
  A saqajn sess fil-isfar tal-maternità jinfetaħ il-bieb u l-jingħorok milwi ewwel fis-għajn tagħha. Hija ma jolqot lill-buttuna l-quċċata tal-maternità tagħha. "Tgħid inti qed tfittex għal Moose?"
  
  
  "Dak id-dritt."
  
  
  Hija fetħet il-bibien usa'. "Theddida."
  
  
  Ir-riflessjoni tiegħi kien li jiċċaqilqu fil-sħiħ it-tul tal-mirja meta tiegħu daħal fil-kamra. Oħra mera ġiet installata fil-limitu fuq l-tond penetrazzjoni fis-sodda. Ma kien hemm l-mikxufa iebsa li tinsab fil-qiegħ, li kienu diġà daru fuq in-naħa tagħha li tħares lejn me, l-silk-karta tal-jiżżerżqu fuq tagħha abjad tal-ġisem.
  
  
  "Il-ħabib il-president."
  
  
  Tagħha, nodded, u l-anzjani nodded fil-rewmatiżmu.
  
  
  "Moose mikrija us li jitpoġġew fuq ftit turi għalih u l-ħbieb tiegħu' egos. Huwa ma kienx eżattament tip tiegħi," Janice qal.
  
  
  "Kemm ilu ma inti tisma minnu?"
  
  
  "Ta'jannar," l-anzjani qal. "Li ġie lura fil ta'jannar."
  
  
  "Huwa ippreżentat xi ħadd ma hu li ried li tagħfas." Janice tbissem. "Jien naħseb li għandna impressjonat l-ego, ma aħna, il-president?"
  
  
  "Inti post ta'l-imħatri."
  
  
  "Min kien li l-persuna?" I talab tagħha.
  
  
  "Is-sur Smith," Janice qal. "Il-famuż is-Sur Smith. Aħna mqiegħda fuq juru għal-lott tal-tagħna qraba egos."
  
  
  Il-president giggled. "Huwa ma tridx l-isem reali tiegħu biex jintuża."
  
  
  "Dak li ma hu dehra?"
  
  
  "Twal u rqaq. Huwa kienu jilbsu nuċċali. Jekk dan ma kienx bi Moose, huwa d taħseb li huwa kien accountant."
  
  
  "Peress li huwa kien mal-Moose, x'taħseb?"
  
  
  L-anzjani mirfud il-geddum tagħha fuq naħa tagħha. "Mur, issa. Jekk int qed tfittex Moose, inti taf liema tip tal-imsieħba tan-negozju li jkun."
  
  
  "Is-sur Smith kien raġel ta'l-organizzazzjoni. Importanti, " Janice qal. Hi sib l-isfel fuq il-sodda li jmiss għall-anzjani. Huma se jagħmlu l-kbira tal-presidenti u l-bookends madwarhom.
  
  
  B'differenza xi wħud mill-persuni I talab tagħha dwar Moose, huma kienu lesti biex jgħinuni, iżda I sabet li huma ma għandhom l-ebda informazzjoni addizzjonali. Ih rringrazzja tagħha u huma mistiedna me li jiġu lura f'xi.
  
  
  "Staqsi me jew il-president," Janice qal. "Aħna nixtiequ li jaħdmu bħala tim."
  
  
  Tletin minuta wara li ħalla Portland, l-Lincoln roared passat me fuq it-triq miftuħa. Is-sewwieq miġbud fis-taqbez lane u titħaffef li jmiss tiegħi Ford.
  
  
  I ra wiċċ tagħha, u mbagħad, ftit pistola. L-isteering magħżula tagħha madwar, il-Ford ewropea fis-karozzi itqal u ducked fl-istess ħin.
  
  
  A senter blast tinfaqa permezz tal-tieqa, iżda tkun insejt tieħu.
  
  
  Il-Lincoln kien wisq goff għall-karozza li tibgħat tiegħi ego fu. Is-sewwieq ippinjat ego għall-triq u fil tiegħu stess roti. L-fender għamel kuntatt mar-fender, u allura l-Ford-xellug il-bankina, skidded għall-ġenb tat-triq, u daħal-pikniks żona biss barra l-awtostrada.
  
  
  Huwa hit, taunting huwa kemm huwa terminu, u ewropea fis-irkaptu kif id-dahar tal-karozza magħżula madwar u l-hit taż-żibel-bettija. Huwa gritted tiegħu snien, jippruvaw biex jikkontrollaw il-moviment. Il-karozza magħżula madwar mill-ġdid u l-hit tal-injam tal-pikniks-president, imbagħad tinqaleb fuq in-naħa tagħha.
  
  
  L għandu kienu għexu kif suppost. Huwa imbuttat tiftaħ il-bieb u l-ltqajna mingħajr ħsara.
  
  
  Lincoln tinżamm is-sewqan. Tagħha, ra lilu jisparixxu fis-għan fuq l-għoljiet. Kien hemm żewġ persuni fis-sit ta'quddiem, l-sewwieq u armat-bniedem. Il-wiċċ I d dehru biss qabel l-senter marru barra, I d qatt tagħha b'mod ċar sal-lum, iżda kont naf li jappartjeni għal Moose. Kien smiling bħala huwa miġbud l-attivazzjoni.
  
  
  "Ford" kien vittma. I kellhom jitilqu fil-garaxx. Huwa mikrija ieħor tal-karozzi u l-saq li Reno, l-waqfien biss li jieklu u l-sejħa Ed.
  
  
  "I l-approċċ il-Moose. Huwa jista'jħossu n-nifs tiegħi fuq l-għonq, u Em ma bħal dan. Hu ppruvat li joqtlu me llum."
  
  
  "Nick, oqgħod attent."
  
  
  "Minn issa, jien mhux se kuntatt inti tac-partijiet. Għandi l-impressjoni li jien ser tkun okkupata ħafna."
  
  
  "Għandek bżonn l-informazzjoni li konna miġbura dwar Jake Hoyle?"
  
  
  - "Le," qal. "Hu mejjet."
  
  
  Eva kellu l-ebda problemi biex issib hu Reno. L-dlam trejler-kamp kienet tinsab fuq il-periferija tal-belt. Kien hemm tliet bniet u sinjura, kull wieħed bil tagħhom stess trejler. Eva kien divertenti klijent, u l-I kellhom jistennew bil-Sinjura, jagħmlu ż-żgħar jitkellmu dwar reċiproku disinterest. L-uffiċċju kien sħun u misdud, u l-Sinjura kien nipprova-mara.
  
  
  
  
  
  ppruvaw nippretendu mod ieħor. Tagħha mara tapit ma tajbin, u l-aħmar tagħha dwiefer kienu mħarbta.
  
  
  Meta l-konverżazzjoni mdawwar Moose, kummenti tagħha saru aktar animati. Hi mfakkar l-kbira metal tank; hi ma tistax jirrakkomanda ego bħala klijent jew bħala persuna diċenti. Huwa maqtula wieħed ta ' l-ee-bniet minħabba l-uem xtaqu ftit vjolenza imħallat mal-ego-sess. L-sinjura kellhom opinjonijiet ġenerali, iżda hi ma jistgħux jitqiegħdu ma din l-imġiba.
  
  
  Tagħha tie maħlula. L-sinjura kontinwu biex jitkellmu, repetizzjoni ta'l-istess ħaġa aktar u aktar. Fl-aħħarnett, l-Għatba tal-klijent kisbu mill-trejler u intitolat għall-karozza tiegħu. Xellug tagħha sinjura xorta nitkellmu dwar stramb-sess.
  
  
  Eva kien ħomor jekk tfajla li kienet kibret ftit xaħam u ġiet mgħaddsa f'mekkaniżmi frustrazzjoni. Hija qalet li kien hemm wisq kompetizzjoni Reno u imkien ieħor tagħha lukanda ma nsemmux. Wisq divorcees tagħti l bogħod egos tagħhom. Wisq iħobb madwar il-pajjiż, wisq ta'dan il-ġdid sesswali il-libertà. "Hippies se tagħmel dan għal xi raġuni jew l-ebda raġuni fil-livelli kollha. I mibegħda hippies, " hija qalet.
  
  
  Id-diskussjoni u l-atmosfera kienu dipressjoni. Kien diġà mħallsa mill-sinjura, iżda huwa ħa l-oħra għoxrin u poġġih fuq is-sodda. Lejliet ppakkjati il-karozza bħal vacuum cleaner. Hija qalet li naturalment hi mfakkar l-Moose. Huma d sodisfatti meta kienet fil-Denver, fl-aqwa tal-darbiet.
  
  
  "Partijiet tagħha qed taħseb dwar li tmur lura," hija qalet. "Dak kollu li kien aħjar imbagħad, inklużi me." Hija tbissem apologetically. Hi induna li hija ma tistax tieħu l-kura tal-lilha nfisha. Dawn xtaqu li tiekol wisq tajjeb, u l-unika eżerċizzju hi ma kien fuq daharha.
  
  
  Il-konverżazzjoni ġiet bħal xmara jiċċirkola fid-direzzjoni l-ħażina. Huwa kien ġie miċħud mill-rapporti fil-midja tal-ħej, li jiena interessati Moose. "Jien hekk jiddispjaċini," hi apoloġija mill-ġdid. Hija ltqajna, infetħu żewġ bottijiet ta'l-birra,u mogħtija me wieħed. "L-moose ma kienx madwar dan l-aħħar."
  
  
  Kien hemm żmien meta kienet ħafna miegħu, u meta huwa għamel xi ħaġa speċjali tagħha. Iżda r-relazzjoni ma jdum fit-tul, u huwa miżmum fil-tmissx l-aktar mal-oldies. L-aħħar darba li żaru kien aktar kmieni din is-sena.
  
  
  "I tax-xellug għall-Denver dritt wara li ltaqa'ieħor tifla u waqaf li ġejjin. Hija kienet waitress. Madwar il-belt żgħira qrib Denver. Hija kienet l-Moose-tħobb it-tip. Tagħha, ftakar li hija bil-lukanda li jkollhom ħafna flus. Lejliet il-milied cynically. "Jiena naħseb li huwa ma jgħidlek kif kien se tagħmel dan. I aktar tard smajt li huwa poġġa tagħha fil-dar."
  
  
  U mbagħad it-monologue titwaqqaf tat-titqib me. Tagħha, qal, " Li tifla kien anzjani? Għandek tiftakar-isem tagħha?"
  
  
  "L-isem, l-ebda. Hija kienet dak I sejħa aristokratika-dehra. Tirriżulta f'sinjali għolja, l-kbira skur-għajnejn. Inti d naħseb li hija kienet il-mudell."
  
  
  Hi kien jitkellem dwar Steven Brant.
  
  
  "Dak li ġara?" Lejliet talab, il-qbid ta'l-espressjoni fuq wiċċ tiegħi li ma kontx naf li kellhom.
  
  
  Huwa ltqajna u inklinata kontra l-ħajt tal-karru, tiegħu lura lill tagħha. "Jien ma taħseb li inti tkun taf x'ġara tagħha."
  
  
  "Qatt ma kont smajt. Forsi l-moose tax-xellug tagħha u marru, biss bħal ma miegħi."
  
  
  "Għada, Moose skoprew kbir ir-rigward," qal. "Huwa għandu jkun qrib il-persuna bl-awtorità. Fl-Organizzazzjoni".
  
  
  "Din hija aħbar biex me," Lejliet qal. "Ma jkunx hemm ħafna dwieli hawn."
  
  
  Stronghold-qoxra tal-trejler l-ambjenti, ego kappell kien jinġibed'l isfel biex jaħbu l-għajnejn tiegħu. Huwa kien qed green basket tax-xiri. I jaraw hu approċċ me.
  
  
  "Inti ma jgħidu għaliex inti kienu qed ifittxu l-Moose," Lejliet qal. Hija kienet seduta li jmiss me, il-ftuħ ieħor tista tal-birra.
  
  
  L-stronghold titwaqqaf. L-ego kappell kien ġodda u clumsily bizzilla. Huwa milħuq fil-basket tax-xiri u miġbud ' il barra isserrat off-soċjetà.
  
  
  I lunged il-ġenb bħala huwa qajjem tiegħu u l-arma magħmula ego fil me. Huwa hit Eve tiegħu ta ' l-ispalla u l-saq tagħha barra mill-linja tal-nar meta l-senter marru off. Twassal streaming permezz tal-trejler-bieb u l-laqat il-ħajt bħal tal-belt.
  
  
  Huwa marru għall-tieqa u jinġibed lura l-purtiera. L-stronghold kien mill-ġdid. Huwa eliminat l-tieqa bil-kanna tal-Luger u sparatura. Tilef il-kappell filwaqt li taħdem għall-kopertura.
  
  
  "Oh Alla tiegħi! X'inhu għaddej?" Lejliet qal.
  
  
  Missierha dam l-bieb filwaqt li l-stronghold kien jistaħbew wara l-Art tal-trejler. Huwa imnissel l-art bħal iż-għadis fil-ilma baxx. Fl-aħħar minuta ta'dan, huwa mdawwar madwar, tolqot lilu nnifsu fuq l-ispalla, u tinqaleb. Tagħha maqtul jaħdem kif hi sib stabbiliti, u l-gawking-għajnejn tellgħu madwar l-trejler pulzieri mill-stronghold tal-wiċċ bħala huwa peered l-kantuniera. Għeb.
  
  
  Hija qabża tagħha saqajn u zigzagged lejn l-ego hideout. I jaħdem bħala I dam, jippruvaw biex jiskoraġġixxu lill-Ego mill-isparar ta'senter blast. I irrumblati u inklinata tiegħi lura kontra l-moan tat-trejler.
  
  
  Huwa ma jagħmlu ħoss li l-us għall-minuta. Imbagħad smajt Sinjura yapping. Bniet kienu peeking barra tal-karrijiet. Wieħed minnhom għajjat fil-quċċata tal-vuċi tiegħu. Sinjura daħal l-kantuniera tal-karru, tagħha tapit li jiżżerżaq'l isfel fuq l-kap tagħha.
  
  
  Stronghold qoxra dwar tagħha, bl-użu tagħha bħala lqugħ.
  
  
  Huwa hugged tagħha, senter fl-naħa waħda, il-lest li jisparaw me. A luger jinġibed tagħha stabbiliti u l-isparatura tagħha bejn l-saqajn, ma valentine cards, ripping off-parti tal-tagħha stronghold boot. Xi wħud mill-swaba tiegħu qagħdu miegħu. L-ego-għajta eclipsed il-mara waħda
  
  
  
  
  Sinjura qabża fuq l-ego rook kif kien waqa'. Hi malajr lejn il-karru, li titneħħa barra mill-art.
  
  
  L-stronghold sprawled fuq dahar tiegħu u mdawwar, jippruvaw il-punt l-senter fil me. Tiegħi li jmiss gawk tolqot l-uem fir-ras.
  
  
  Il-bniet ġrew tal-karrijiet, madwar me I kif niżel isfel li jmiss mal-mejjet gunman. Huwa ma setax għid xejn minn dak li kien tax-xellug tal-wiċċ tiegħu. Huwa rummaged permezz tiegħu l-ego bwiet u sabet-portafoll bil-liċenzja tas-sewqan maħruġa lill-Sidney L. Crandall fil-California. Tagħha, li hu maħsub li l-ego rqiq fiżika ġiet korretta. Huwa setgħu ġew Moose l-oħra msieħba, il-wieħed li tpoġġi bullet fil me fil-Pajsaġġi.
  
  
  Hija kienet lura lill-uem tal-kartiera fil-minuta. Ego qliezet, qmis, u żraben kienu wkoll l-ġodda. Xtara ħwejjeġ għal dan ix-xogħol biex ineħħi suspett.
  
  
  "Stajt tidher dan guy qabel. Hu kien mwaħħla hawn għal l-aħħar ġurnata jew hekk, " qal tifla fil-iswed tan-nisa. "Kien is-sewqan tal-ġbir tal-trakk hemm."
  
  
  Ħsibt li hi u Moose kienu maqsuma. Moose marru għall-Portland, u Sid daħal hawn. Dawn waslet biex tispiċċa me barra malajr.
  
  
  I malajr lejn il-ġbir tal-trakk u malajr mfittxija dan, bit-tama li ssib xi ħjiel li twassal me lura għall-Moose. Fallew. Id-dokumenti fl-ingwanti tal-kompartiment tal-wriet li l-trakk kien mikrija jumejn qabel Reno.
  
  
  Sinjura ħareġ għalija meta sirt tagħha fil-karozza. Smajt tal-pulizija kejk fid-distanza. Huwa qal: "Inti d aħjar jibqgħu u jispjegaw dan il-pulizija."
  
  
  "Inti ser tieħu l-kura ta'dan għalija," missierha qal.
  
  
  * * *
  
  
  Huwa waslu fil-Denver fid-8:30 p u kielu oħxon manija maħsula fl-żewġ tazzi tal-kafè iswed. Magħhom nemes kif hu ċċekkjati madwar l-isptar fil-Pajsaġġi, biss tagħha sibt wieħed torqod bil-lejl, u l-tabib li me parir biex jirrilassaw kienu ixxukkjat li tkun taf liema ont kienet tagħmel.
  
  
  Safejn kont naf, Moose kien ukoll fil-belt. Tagħha ego tnaqqas il-priġunieri tal-gradi mill-tnejn, iżda huwa telgħet kompliċi oħra, imbagħad Noe, il-bniedem li saq-Lincoln meta Mousse ppruvaw jisparaw me barra tal-Portland.
  
  
  Fil-ħin liberu tagħha, hija riflessjoni dwar dan il-bniedem. AX-investigaturi, allura l-iċċekkjar il-qofol tal-Punent omiċidju-kwinti, issuġġerew li l-erba'qattiela attakkat id-dar fejn David gold hunt kien laqgħa mal Frank Abruz. Tnejn biss l-irġiel ġew mal-Moose li Noe, iżda hemm jistgħu jkunu ġew membru ieħor tal-grupp hemm kollha flimkien.
  
  
  I kellhom fatturi oħra li jikkunsidraw kif l-I ppruvaw li teżamina l-possibbiltà li odds kontra l-me. Kien hemm misterjużi ace fil-gverta, raġel hi ma kinux identifikati għadhom. Jien konvint lili nnifsi li hu kien l-mob-imgħallem li kellhom rrilevat Frank Abruz, u li kien il-bniedem taħlita ftit Janice u il-president kien deskritt lili, figura importanti fl-Organizzazzjoni li Moose riedu li tagħfas. Il-bniet qal li huwa kien twil, libes nuċċalijiet, u ħares bħall-accountant.
  
  
  Fl-aħħar nett, kien hemm Marco Valante, ħabib antik tal Frank Abruz tal. Valante darba tatni t'id, iżda li jinqatlu żewġ ego subien u tefgħu ih off trail tiegħu. Valante jista'ma jkunx hekk tip lili jekk niltaqgħu mill-ġdid.
  
  
  "Ukoll, l-ebda wieħed qalli ikun faċli tax-xogħol," I-ħsieb.
  
  
  I mħallsa għall-pranzu tiegħi u waqaf fil-kabini tat-telefon fl-restorant tal-lobbying għal sejħa Barbara, l-girl wasalt biex Denver għall.
  
  
  Barbara kienet l-unika waħda mis-seba'-bniet elenkati fil-ftit-ktieb l-iswed li Moose ma kinux deskritti fid-dettall biżżejjed. L-isem tagħha ġie enfasizzat, u Mousse segwit bl-sensiela ta exclamation marki, kif jekk jisfidaw verbali deskrizzjoni. - Ħsieb tagħha kien li jekk hi kienet daqshekk speċjali fil-kamra tas-sodda li Mousse ma setgħux japprezzaw-prestazzjoni tagħha, imbagħad hija għandha tkun ferm stmata fost l-jistaqsi naturali ta'l-Amerika.
  
  
  Kelli li jammettu li l-kurżità kien gnawing me I kif ikkalibbrata numru tagħha fuq it-telefon. Wara sejħa waħda matul is-sejħa, il-reġistrazzjoni kien ġie interrott biex jinfurmaw lill-me li l-numru I ikkalibbrata kien m'għadhomx jintużaw. Dan kien diżappunt kbir, anki jekk huwa kważi mistenni me li jkollhom diffikultà biex tikkuntattja lil xi wħud mill-bniet madwar id-dinja. Kollha kemm huma kienu sejħa-bniet jew prostituti, ih professjoni mobbli.
  
  
  I kien bil-wieqfa fil-kabina tat-telefon, jistaqsi x'għandi nagħmel li jmiss. I ma jkollhom l-opportunità biex issir taf meta Moose kiteb l Barbara numru. Forsi l-girl marru madwar il-belt. Anke jekk hi biss tinbidel l-indirizz tagħha kien ovvjament fil-tmiem mejta. Ma kontx naf isem tagħha l-aħħar, jew liema hi qishom. Kelli l-opportunità li jmorru l-Las Citizenship u jippruvaw jikkuntattjaw Cora, l-aħħar tifla fuq il-lista, iżda ma ridtx li jċedu l-bqija malajr.
  
  
  I iddeċieda li jikkonsulta speċjalista. Taxi maqbuda tagħha. "Jien tfittex għal xi ħadd li jaf il-lokali-prostituzzjoni," huwa qal il-lanky-sewwieq.
  
  
  "Ejja naraw. Brothel huwa sabiħ whorehouse, verament?"
  
  
  "Teknikament, huwa ma għandhom ikunu meraviljuż," qal.
  
  
  "Inti għandek tiegħek stess bniedem. Emmett Ripley, kif miktubin fl-liċenzja. Inti tista sejħa me Aħmar."
  
  
  "Id-dritt, l-Aħmar. Taf tqila?
  
  
  
  
  
  
  Barbara Amed? "
  
  
  Hu maħsub dwar dan. "Mhux offhand. Iżda jien ma naf ftit li tixtieq inti sejħa ih Barbara, jekk dan huwa dak li tixtieq."
  
  
  "Jien tfittex għal speċifiċi tifla." Tagħha sel fil-kabina. "Jieħdu me lil xi ħadd li jaf is-suġġett aħjar milli għandek tagħmel."
  
  
  Hu maħsub dwar dan. "Ukoll, hemm possibbiltà waħda." Huwa saq me Mitħna tal-Bar. "Tmur hemm u kellem lit-bartender, li qisu iljunfanti titjib fuq l-uem tal-wiċċ. I ser tkun għalikom."
  
  
  Ma kien hemm l-ebda jitfixkel dak Aħmar l-bartender fisser. Huwa eżamina bħal ex boxer. Huwa qal-uem li l-ego kienet irrakkomandata mill-Ripley.
  
  
  Huwa tatni bourbon u l-ilma. "Li tippreferi: latina, wiċċ jew tal-wiċċ?"
  
  
  "I jippreferu Barbara."
  
  
  "Jekk inti medja Barbara, il-Bazum Tifla, hi marru madwar il-belt. Taf, hi kienet istripper. Hustling biss ħadem mal-parti tagħha fil-ħin."
  
  
  I qal tagħha ma kontx naf liema Barbara qishom.
  
  
  "Ukoll, minbarra Baz, I jistgħu jaħsbu ieħor Barbara li jistgħu jkunu ħabiba tiegħek." Huwa marru għall-telefon u tkellmu, waslet lura u kiteb l-indirizz matchbox. "Hija tgħid li ġejjin."
  
  
  "Dak li hi simili?" I talab, tqum mill-bar fl-ippurgar.
  
  
  "Venus de Milo huwa sħun," huwa qal.
  
  
  Aħmar Ripley saq me indirizz li rriżulta li tkun bini antik fil-lokal sħiħa ta kafetteriji, ristoranti, u l-ħwienet tal-kafè. Sibt u ħallast-nol. "Tluq, l-Aħmar. I jistgħu jibqgħu għal ftit ftit."
  
  
  Tagħha qoxra-mixi fl-kuritur li hemm bżonn pittura u maqluba fuq il-bieb fl-aħħar. Barbara kien fil-bidu tagħha twenties. Hija kienet liebes deerskin ġakketta, ku pants u l-qrieq. Il-ħitan ta'l-appartament żgħir kienu imżejjen bl-posters tal-blat tal-meded.
  
  
  "Dak eżenzjoni," hija qalet. "L-aħħar guy Charlie mibgħuta hawnhekk kienet aktar minn Henry Kissinger."
  
  
  "Kemm għandek tikseb għall-fokus?" Sl talab tagħha.
  
  
  "Mitt bucks. Xi nies jaħsbu li huwa wisq, iżda I ix-xogħol fil-università." Hija tbissem. "Jagħmlu żewġ u tista'żżomm il-lejl kollu."
  
  
  "Dak li huwa l-ispeċjalità tiegħek?"
  
  
  "Ir-relazzjonijiet internazzjonali," qalet bil-dritti-wiċċ.
  
  
  "Jien ser jagħtik mitt għall-informazzjoni, l-ebda logħba meħtieġa. Jien tfittex tagħha Moose."
  
  
  "U l-tagħha, ħasbu li jkun gost id-data. Oh, ukoll. Mitt hija mitt. Agħtini l-flus u l-I ser jagħtuk l-Moose-indirizz tal."
  
  
  Kien wisq faċli. Huwa qal, " Huwa żied fil-belt?"
  
  
  "Daħal fil-bieraħ. Ejja nħarsu lejn tal-flus, " hija insistiet.
  
  
  I miġbud ' il barra l-flus, ferħan li l-I ma jkollu jissottometti uffiċjali bibl. Kien hemm nies fil-AX kartolerija dipartiment li biss ma bdewx jifhmu.
  
  
  Barbara bir-reqqa l-lest l-abbozz u dawn l-isfel il-wisa ' tal-qalziet tiegħu. Imbagħad hi tossed me il-ktieb tat-telefon. "Moose imsejħa u staqsa biex ġejjin. Ma kienx hemm s'issa, iżda I kiteb l-indirizz tagħha fuq il-qoxra."
  
  
  L-indirizz mill-ktieb misruqa dan jitwettaq. "Jien sorpriż inti ma tistax titlob għaliex I kienet qed tfittex għall-ego tiegħu."
  
  
  "Jien ma l-kura. Ma nafx jekk int membru ta'l-Battalja Ħdax-ego iskwadra, iżda li xejn tan-negozju tiegħi. Biss ma tgħidlu I mibgħuta għalik."
  
  
  Tagħha, riflessjoni hi jista'dehra Venus de Milo, iżda agħlaq-munzell dollaru bħal Ġiri Manhattan-Bank.
  
  
  Meta I mdawwar għal-leave, hija ħadet tqal reċipjent tal-ħġieġ mit-tmiem tal-tabella u l-hit me fir-ras magħha. Kien tajjeb sparatura. Huwa kien fuq l-irkopptejn tiegħu, rogħda tiegħu ras, jippruvaw ċar.
  
  
  Hija wkoll kien jaf mejtin. Hija qabża lura tiegħi u l-hit me fid-dahar ta ' l-kap mat-tarf tal-driegħ tagħha. L skonnettjati.
  
  
  Tagħha qajjem sa tinsab fuq tagħha lura fuq l-art. Kisja tiegħi kien off, u Wilhelmina kien holstered taħt tiegħi driegħ. Meta I-lest javżak lili nnifsi kif stupid I ntlaqgħet għall-kiri ħej-qbid me off-gwardja, I rrumblati fuq in-naħa tiegħi.
  
  
  Barbara kien tkellem lil xi ħadd fuq it-telefon. "Huwa hawnhekk," hija qalet. "Kollox hija taħt kontroll."
  
  
  Tagħha, I induna li tiegħi twal kienu rrumblati up. Hi ġibdet ukoll l-a stiletto madwar tagħha ċinturin. Forsi huwa ma kienx stupid, iżda hija kienet intelliġenti. Ħafna professjonali niġu lura għal darb'oħra mfittxija me u ma avviż din il-żgħar sikkina. Barbara ma tistax tagħmel dan.
  
  
  Hi għadda fil me meta tagħha sel. Hija telgħet l-Luger fl-naħa tagħha u l-tir-ego fil-kap tiegħi. L-għajnejn tagħha mwissija me li kelli ma injorati tagħha. Huwa sib jiċċaqalqux.
  
  
  "Sewwa," qalet fil-matematika u fuq l-oħra tal-linja, u ddum up.
  
  
  "Moose?" Sl talab tagħha.
  
  
  "Għandek tkun taf kemm dwar l-Moose tal-post kif nagħmel," hija qalet. "Kiteb l-indirizz tal-ktieb tat-telefon sitt xhur ilu."
  
  
  Ħassejtni sturdut. Tagħha qal, " Għalhekk, l-tagħha huwa priġunier tiegħek. Tista'tgħidli għaliex?"
  
  
  "I jiġbru niġu lura għal darb'oħra."
  
  
  - Għajnejn tiegħi bdew biex tiddefinixxi. Huwa dam tiegħu fuq naħa minnhom. F'daqqa waħda, hu kkontrollat kemm ta ' l-idejn tagħha malware. Il-labra mark kien fuq il-lemin. Huwa eżamina madwar u nnotat ta ' labra ipodermika fuq il-fergħa tal-president.
  
  
  "M'hemm xejn fatali dwar dan," Barbara qal. "Jien naf dak li kien isir. I ma verament-istudju tar-relazzjonijiet internazzjonali fl-università. Tagħha infermiera student."
  
  
  "Dak ieħor int?"
  
  
  "Inti ser tkun sorpriż," qalet mal-tbissima. "Jien kont qed tistenna għal inti għall-ġranet, is-Sur Carter. Bdejt il-ħsieb inti ma kinux se juru l-up." Kif hi inklinata, huwa mdawwar bil-mod minn-naħa l-oħra. Ont jiżżerżaq għall-ġenb. "Int ser die," Barbara qal. "Biss jirrilassaw u ħalli l-mediċina xogħol. Int taħdem madwar il-pajjiż l-isparar in-nies u l-swat minnhom, iżda inti xorta jkollok bżonn biex nikseb xi bqija." "Kif ..." I sabuha diffiċli li jitkellmu. Kliem tiegħi kienu taħdit. "Bħalek ... Inti taf liema?" "Bintha huwa Marco Valante," qalet
  
  
  10
  
  
  Hija ħadet me żmien twil, iżda I fl-aħħar nett magħmula madwar il-fond ukoll tal-dlam u fetħet l-għajnejn tiegħi. L-dawl tax-xemx filgħodu streaming fil mit-twieqi tal-tifla appartament. I naqas tiegħi l-għajnejn u l-tbegħditx minn lilu. I kellhom indeboliment ħafif uġigħ ta ' ras, li kien probabbilment-problemi mill-medikazzjoni Barbara Valante kienu injettati fi driegħ tiegħi,jew li jkunu milquta minn tqal reċipjent.
  
  
  Tagħha, maħsub li dak kollu li għandu l-kumpens. Mill-inqas issa kien jaf għaliex Moose kien tpoġġi l-marki exclamation wara l-isem tagħha fil-ktieb tiegħu. Huwa mhux kuljum li irħis metal tank bħal Moose-punteġġi ma ' l-bint ta'boxxla mafja.
  
  
  I tista'tisma'tal-blat tal-mużika jilagħbu fuq ir-radju fil-kamra l-oħra. Il-volum kienet għolja. Dan ma jgħinu tiegħi uġigħ ta ' ras fil-livelli kollha. L-idejn tiegħi kienu marbuta mad-dahar ta ' l-injam-president I kien seduta fuq. Għekiesi tiegħi kienu marbuta sewwa l-skaluni fil-qiegħ. Hu ppruvat li timxi, iżda għalxejn. L-espert tpoġġi me fil-president hekk li hija tista'tissospendi.
  
  
  Huwa għalaq l-għajnejn tiegħu u ppruvaw ċar kap tiegħu. Il-mediċina eliminat me kollha bil-lejl. Barbara sejħa kien mistenni li jkun hemm fit-sejħa distanza. Dan jispjega għaliex hi me fis-sodda għal aktar minn tmien sigħat.
  
  
  L-rivelazzjoni li Barbara kien Valante tal-tifla kien xokkanti. I kien jistaqsi kif l-girl spiċċaw fil-Denver meta missierha kien irrappurtat li joperaw fuq il-Kosta tal-Lvant. Tiegħi ġabra ta'dak I aqra dwar l-mafja unitajiet kien mapep, iżda kont naf li Lew (Dr.) Rossi kien responsabbli mill-Denver Mafja-territorju.
  
  
  Fetaħ għajnejh u sejjaħ lill-tifla. "Barbara!"
  
  
  Ir-radju-volum naqas bi ftit. Barbara daħal permezz tal-bieb mal-tazza kafè fl-naħa tagħha. Dan filgħodu, hi ħares ħafna inqas bħall-prodott ta ' l-counterculture tal-Ameriki. Hija kienet elegantly liebsa l-aħdar tal-ilbies, u l-iswed tagħha xagħar kien jinġibed lura fil-pulita bun fil-kozz tal-għonq tagħha.
  
  
  "Inti qed differenti llum. Inti għandek ġew attriċi, " qal.
  
  
  "Jekk hi saret attriċi, in-nies jibdew jaqgħu għalija, l-għoti me trans-rwoli hekk kif kien jaf li kienet." Hija ħadet sip ta tagħha tal-kafè u ħares lejn me bil-blu ċar l-għajnejn. "I għaddiet minn perjodu meta l-I jgawdu din l-attenzjoni, u mbagħad hi kiber. Wasalt hawn jitbiegħed mill-influwenza ta'missieri u l-persuni li jinstemgħu dwar nen. Hi bidlet l-aħħar tagħha l-isem u beda l-istudju li jkun infermier. "
  
  
  "Mela inti tatni xi wħud mill-verità-aħħar bil-lejl."
  
  
  Hija tatni ditta, miftuħa tbissima. Meta hija ma, hija kważi qishom l-girl bieb li jmiss. Il-web-differenza kienet li ħafna mill-bniet fl-lokal ma kinux adattati għal l-I rivista-tixrid.
  
  
  "Jiddispjaċini li kelli li tolqot inti mal-reċipjent, iżda kien I jibżgħu li jien ma setgħux jimmaniġġjaw lilek jekk inti ma kinux storduti. Qaluli li int huma diffiċli biex jissopprimi, u l-leave. Tiegħi mejtin għalliem jgħid jien wieħed mill-aħjar studenti fuq l-ego, iżda tiegħu mhuwiex partikolarment b'saħħtu, u ħass bħal I meħtieġa dan il-vantaġġ żgħir."
  
  
  "Inti kkurati me bħal qodma għalliema," qal.
  
  
  Hi daħlet fuq li jilgħaq me u ħafif jintmess il-f'daqqa fuq wara tal-għonq tiegħi mal-swaba tagħha. "Dan node se jaqgħu barra. U inti ma jidhirx li jkollhom enerġija kinetika."
  
  
  "Sempliċi enerġija kinetika hija l-anqas ta' inkwiet tiegħi."
  
  
  "Taħseb li xi ħadd qed tippjana li joqtlu inti, is-Sur Carter?"
  
  
  "Ħafna nies li ppruvaw."
  
  
  "Tinkwetax dwar dan. Int fl-idejn tajba mal-Valante." Hi neħħiet il-tazza kafè tiegħi xufftejn. "Il-leħen. Ħu sip. Dan l-aħjar ħaġa li jistgħu ma għall-dritt inti issa. I ikollok tmur għall-klassi."
  
  
  Hi jinbela tagħha sħun kafè: "Inti u l-Moose. Din il-kombinazzjoni ma jidhirx naturali."
  
  
  "Ma kontx naf li Qalb kienet imbagħad. I-medja, il-mod kif kien ġewwa. Il-fatt li kien serq magħmula l-ebda differenza lili. X'jagħmel din il-kwistjoni li Marco Valante tal-tifla? "
  
  
  Hi neħħiet il-tazza għall-tiegħi xufftejn mill-ġdid.
  
  
  Ir-radju chimed u ħabbret il-siegħa. Kien 8: 30 fil-għodu.Hu beda l-rappurtar tal-ġrajjiet tal-aħbarijiet, inklużi l-isparar fil-trejler Reno. Huwa ma tgħid dak it-tip ta campground kien.
  
  
  "Moose deher li kien me wieħed minn dawk rari in-nies li jgħixu l-ħajja tagħhom mingħajr jiddependu fuq l-istati uniti, dwar min," qal Barbara Valante. "Kien b'saħħtu u kunfidenti, kien ma jibżgħux ta'xi ħadd jew li xi ħaġa fl-aħdar tal-art ta'l-Alla. Aktar tard, meta kienet taf l-ego tajjeb biżżejjed, hi induna li l-ego ta'l-enerġija jistgħu jsiru krudeltà. ir-riżultat tal-meraviljuż ego. Hu hekk kuraġġużi, ukoll, ukoll, miġnun."
  
  
  "Kulħadd jidher li jaqblu dwar dan."
  
  
  Barbara Valante kien intelliġenti u elokwenti tifla. Ukoll l-ewwel xahar. Iżda kelli ma jintesa li hi d-sett a jimblokka għalija. Jekk I jistgħu jiksbu l-idejn tiegħi ħielsa, I ma tkunx hekk l-ambjent. Hi lura l-tazza kafè li l-kċina.
  
  
  
  
  
  . Ir-radju mitfi. Huwa jinstemgħu ieħor bieb miftuħ, li issa deher li twassal għall-dahar taraġ tal-appartament-bini. Vuċijiet jlissen kelma. Barbara jitferra ' ftit ilma fis-sink tal-kċina, apparentement tlaħliħ tagħha tazza, imbagħad jintbagħtu lura.
  
  
  "Jeħtieġ li mmur, is-Sur Carter. Missieri se jkun hawn aktar fis biex jitkellmu għalik. Fil-frattemp, hemm xi ħadd fil-kċina li inti żżomm il-kumpanija."
  
  
  Hi msejħa em. Huwa daħal fis-kamra u l-tbissem fil me. Huwa ħa l-off-kisja tiegħu u l-I raw li huwa kellu .38 Smith & Wesson die għal jimteddu sospiżi fuq l-ispalla tiegħu. Huwa kellu wkoll mitfugħa fuq l-polz. L-isem tagħha, I mfakkar, kien Joe. Hu ħadem fil-Valante.
  
  
  "Jien naf kif tħossok, Carter. Konfuż. Inti aġenti probabbilment huma mistennija li tkun l-aħjar madwar id-dinja, iżda wieħed ftit tifla ħa inti waħdu."
  
  
  "Mhux żgħar," qal. Hemm postijiet fejn mhux żgħar fil-livelli kollha."
  
  
  Barbara Valante beda jidħaq. Imbagħad hi ħa tagħha u l-purse mixi l-bieb ta'l-appartament, li jħallu me waħdu ma missierha huwa.
  
  
  "I kien ftit konfuż lili nnifsi dwar kif inti ippreżentat me California. Dan jista'jkollhom theddid il-futur tal-ambizzjuża żagħżugħ," Joe qal.
  
  
  "Skuei. Huwa ħass id-dritt fil-ħin."
  
  
  Joe sib u ħarsu lejn l-għassa tiegħu. Ovvjament, Valante se jasal fi kwalunkwe ħin.
  
  
  "Kif tista'tikseb hawnhekk?" Ego talab tagħha. "Ħsibt d mitlufa għalik."
  
  
  "Valante mifhum li. Huwa qal li inti probabbli jkollok lista tal-Moose tal-annimal, il-qodma u l-ġodda. Forsi Barbara kien fuq il-lista. Hekk wara li tkun ixxukkjat me fil-California, huwa mibgħuta me hawn biex jippruvaw interċettazzjoni inti. Huwa milħuq fil-but tiegħu u miġbud ' il barra suwed żgħar Qalb ktieb. "Issa naf fejn inti sibt ismijiet tiegħek mill. I mfittxija ħadt l-aħħar il-lejl."
  
  
  "Inti kienu hawn fl-appartament meta tagħha, tkellem lill-tifla.
  
  
  "Bieb li jmiss. Barbara imsejħa me wara t-tqegħid fis-sodda." Huwa tbissem mill-ġdid. "Perfetta tifla. I bżonn xi ħadd bħal tagħha."
  
  
  "Aħna kemm għandek."
  
  
  "Meta Agħlaq kellhom xi ħaġa tmur fuq mal-Los, u Valante ltqajna tar-riħ ta'dan, ma kien hemm l-splużjoni li jistgħu jinstemgħu l-mod li Poughkeepsie. Valante verament sploda tiegħu manija. I l-ħsieb kien ser joqtlu xi ħadd. ikun aħjar jekk kien weraq. "
  
  
  "Jien naf dak li jfisser." Missierha kienet determinata-verifika tiegħu bonds mill-ġdid. Kien inutli. Jekk I toħroġ, xi ħadd se jkollhom rilaxx me.
  
  
  "Meta Valante twaqqaf il-mogħdijiet għall-agħlaq, hi magħmula l-ego jieklu l-ego tal-kelma," Joe kontinwa. "Hi qalet em li hu ma kontroll tal-ħajja tagħha aktar. Iżda huwa ħadem. Barbara abbandunat l-Moose. fuq tagħha stess, u Valante ħaffru tagħha. Issa hu saħansitra kburija li hi qagħdu miegħu."
  
  
  Anzjani Huwa Valante kien ovvjament ħsieb ħafna dwar l-imgħallem tiegħu. U huwa maħsub ħafna aktar dwar l-imgħallem tifla.
  
  
  Huwa kkontrollat għassa tiegħu mill-ġdid, ltqajna, u ħares l-tieqa fuq l-triq hawn taħt. "Hemm oni."
  
  
  Bil-passi tinstema fil-wiċċ. Joe ġrew biex tiftaħ il-bieb. Kien għalhekk ħerqan li jekk jogħġbok-imgħallem tiegħu li kien ovvju. Valante daħal fis-kamra u kien glowering me. Iż-żewġt irġiel faqqgħet miegħu. Wieħed minnhom inklinata kontra l-ħajt u qasmu l-armi tiegħu fuq tiegħu oħxon-sider. Il-oħra daħal u sib stabbiliti mill-bieb tal-kċina.
  
  
  "Carter, inti kont qed sfida għall-me. Dak il-lejl fil-Pajsaġġi, inti mifsud bħal mwaħħla tal-majjal u kellhom bullet toqba mdaħħla fl-it. Huwa ħalli inti tgħix. Inti lura lili mill-swat tiegħi l-irġiel u li jxekklu me, " Valante qal.
  
  
  "Kellek tiegħek stess raġunijiet għall-kundizzjonijiet Tajba Samaritan. Ħsibt I jista ' jwassal li inti l-Abruz qattiela. Int ma tkunx taf fil-ħin li Moose kien involut."
  
  
  Il-bniedem ġewwa lit sigarru bil-fidda eħfef. "Smart boy, ma jkunx hu, Marco?"
  
  
  "Intelliġenti ħafna. Jien naħseb li dan iż-żmien biex tara dak li ieħor hu tgħallmu."
  
  
  "Tifla tiegħek wiegħed I ma jweġġgħu," Valante qal tagħha.
  
  
  "Hekk, tagħha, ma inti tgħid xi ħaġa dwar il-vjolenza? Aħna biss trid titlob ftit mistoqsijiet." Valante marru fuq u tinqasam l-persjani fuq it-twieqi. Dan kien ħażina isa.
  
  
  "Jien ma jkollhom il-ħin għall-logħob, Marco. Ejja mmorru joqtlu ego issa, " il-bniedem fil-president growled.
  
  
  Hu kien jistgħu jaraw il-bniedem fil-president mill-mument li tiddaħħal l-appartament. Huwa interessanti ħafna biex issir taf li huwa. Il-guy jegħleb kontra l-ħajt kien jimxu tal-il-mitħna mobster, bil-stolid-wiċċ u l-għajnejn matt. Iżda il-bniedem fil-president kienet imħejjija ġejjin, bil-fidda pulzieri u żraben mgeżwra madwar l-art għal-ġilda. Huwa deher bħal boxxla tal-Valante indaqs tal-rank. I kienet interessata b'mod partikulari fi hu minħabba li kien twil, rqiqa, u kienu jilbsu nuċċali. Ħlief għall tiegħu pulita-ħwejjeġ, huwa qishom accountant, mhux metal tank. Huwa eżamina bħall-bniedem żewġ Portland-bniet, kien talab Moose ħabib.
  
  
  "Jiena ressaqt inti flimkien minħabba li dan huwa l-territorju tiegħek, Lew. Iżda jien taħdem din l-uri. U nixtieq li tkun taf liema Carter tgħallmu matul il-vjaġġi tiegħu, " Valante tinqasam.
  
  
  L-isem tagħha kien maqbud. L-isem tagħha kien maqbud. Il-bniedem fil-president kien Lew Rossi.
  
  
  
  
  
  Lew l-Tabib. Qodma ghadu tal Frank Abruz.
  
  
  Joe miġbud ' il barra l-iswed il-ktieb u mogħtija lill Valante. "I misjuba dan fil-Carter. Din tappartjeni għall-Ħajja. Dan huwa fejn Carter ltqajna l-bniet l-ismijiet."
  
  
  "Kif tista'tikseb dan, Carter?"
  
  
  "Moose tilfu l-ego tiegħu matul fdal."
  
  
  Valante imdawra permezz tal-paġni. Rossi inklinata bil-ħerqa. Ego-għajnejn tefgħet bħal qawwi iswed tal-metall wara nuċċalijiet tiegħu. Jekk l-ego-isem jew wieħed mill-ego magħruf ukoll bħala jinstab fil-ktieb, il-logħba hija aktar għalih. Valante jkollu suspett li kelli biss induna li Rossi kellhom mikrija Moose li joqtlu Abruz.
  
  
  "Biss tal-bniet l-ismijiet," Valante qal, u Rossi deher li jirrilassaw. Valante marru għall-paġna bil-Barbara-isem tal-fuqha. Huwa ġibed huwa fl-rabja u crumpled up. "Bagħal." Imbagħad ħares lura fil me. Biss bżonn li jiċċekkja, Carter?" "
  
  
  I tinżamm tiegħi ħalq magħluq.
  
  
  "Inti kont qed okkupata ħafna dan l-aħħar-tiġrif prostituzzjoni, konfużjoni-persuni, u l-qtil ftit ... Imma ma jkollokx Moose jew il-flus madankollu, I aqta."
  
  
  "M'hemm l-ebda flus. L-Moose għandu ih nett. Tnejn mill-irġiel I maqtula kienu involuti fl-Abruz tal-qtil. Dawn kienu fil-Noe mal-Moose meta hu maqtula Brant ħabiba, " tagħha Valante qal.
  
  
  "I dehret. Imma ma nistax ħalli inti għandek l-Moose. Ix-xewqa tagħha li jgawdu l-ġbir tad-demm tad-dejn li huwa dovut għall-me. Frank Abruz kien tiegħi eqdem ħabib. Aħna marru lura. Iqattgħu xi żmien hawn ma Lew I filwaqt li jmorru għall-Alfabett, imbagħad fil-Ħajja."
  
  
  Rossi saqajh, sigarru tiegħu mdaħħla fil-kantuniera tal tiegħu rta. "U jien ser tieħu l-kura tal-inti," huwa tbissem.
  
  
  Valante jistgħu ma raw me die, iżda Rossi kien ċert. I kien żgur li kien se tpoġġi bullet fl-għajnejn tiegħi hekk kif Valante tax-xellug. L-ebda sentimenti iebsa. Biss xi ħaġa li jieħdu ħsieb.
  
  
  "Inti mifhum xi ftit l-affarijiet, iżda mhux kollha," Valante qal tagħha. "Inti insejt tieħu l-aktar ħaġa importanti."
  
  
  "Dak li huwa?"
  
  
  "Huwa jonqos, Marco. Inti d aħjar tmur jekk inti tixtieq li jaqbdu Moose, " Rossi qal.
  
  
  "Dak ħażin, Rossi, inti jibżgħu li nisimgħu dak li jien tgħid? Għandi l-numru tiegħek."
  
  
  "Dak li qed nitkellmu dwar?" Valante mitluba.
  
  
  "Dwar Frank Abruz jiġu riżervati. Dan ma kienx biss l-serq li Moose ma fil arizona. Kien daqqa li ħabib tiegħek. Rossi stabbiliet Moose fuq Abruz, u magħhom in-nemes, hu li jaħdmu kontra l-inti, u n-nies qed jippruvaw biex tieqaf mill-konstatazzjoni. "
  
  
  Lew Rossi ħadet pass lura u ssieħbu Valante wara Joe. Huwa f'daqqa mtaqqba Joe fid-dahar. L-żagħżugħ miftuħa tiegħu ħalq u gasped. Huwa ħa l-pass lejn l-presidenza tiegħi u miżmuma minn mitfugħa-mgeżwra-idejn. Imbagħad huwa waqa'fuq il-wiċċ tiegħu, u hija rat l-sikkina bejn l-għadam tal-ispallel.
  
  
  Marco Valante whirled madwar. Tagħha kien fil-lilu. - "Le, Valante. Ieħor guy!"
  
  
  Induna li kien għamel żball, iżda kien tard wisq. Il-bniedem għall-jum, Rossi tifel, tir hu, u l-ego, ġisem tiegħu twitched bħala l-bullet milquta. Valante persistentement irrifjuta li jaqgħu. Huwa għamel ċirku sħiħ tal-sinjali, billi jiġbed gun tiegħu, u ħabat ma ' raġel li tpoġġi bullet fl-uem lura.
  
  
  Il-bniedem jinġibed l-attivazzjoni mill-ġdid għal jum. Ego imsikkta gun telgħet l-ħoss tal-bżieq. L-gawk hit Valante bħal ewwel fil-laħam. Valante fl-aħħar bdew jonqsu, iżda sparati lilu nnifsu. Imbagħad naqsu l-art li jmiss mal-presidenza tiegħi.
  
  
  Rossi l-qabbad il-par kien jegħleb kontra l-ħajt, saqajn tiegħu mifruxa, bħallikieku kien bit-tama li iġbed ruħu flimkien u mhux waqgħa. Huwa ma l-impjieg tiegħu. Hu salvat l-imgħallem tiegħu. Iżda kien imutu. Valante tal-isparatura tolqot l-uem fi l-ħajja. Huwa jiżżerżaq l-bieb bil-mod, bħal fis-sakra li ddeċidiet għall-sit fuq l-art. Ego-irkopptejn kienu mdendlin isfel. Ego tal-saqajn f'daqqa waħda jiżżerżaq'l quddiem, u hu waqa ' fil-f'koljaturi borġ.
  
  
  Lew Rossi bla xkiel jinġibed l-sikkina madwar Joe lura u jintmesaħ ego tiegħu fuq l-anzjani mobster tal-pil. Huwa rrumblati sa Joe-għajnejn biex tagħmel żgur li kien mejta. Imbagħad huwa intensifikati matul Joe u bdiet Marco Valante. Huwa nudged mill-ġdid, imbagħad ħares lejn me. "Diżappuntati, Carter?"
  
  
  "Iva," qal.
  
  
  Fl-aħħar nett, Rossi kkontrollati fuq il-bniedem. Huwa ma tfittex heartbroken meta huwa kkonferma li l-shooter kien mejjet. Kien hemm ħafna tal-sostituzzjonijiet madwar. "Kif kont taf?" huwa staqsa.
  
  
  "Lott tal-frammenti ingħaqdu flimkien. Xi ħadd fil-mob mibgħuta Coogan li joqtlu me u l-girl fil-Noe. Ma kienx Valante - na-lukanda tal-impjieg biex jiksbu l-girl biex jitkellmu, iżda ont li jwassal ego li Abruz tal-qattiela. Meta kien skopra li Moose kien għadu fil-mafja. Huwa mill-tqegħid-sentejn u l-tnejn flimkien. Abruz wara żball waqt droga jittrattaw l-Ċiniż Komunisti. Ont, jien naħseb li din hija kienet tittratta tiegħek. Iżda inti riedu Abruz mejta għall-raġuni aktar importanti minn biss rabja. "I qtajt issa. "Huwa jaf dwar Jilħqu tiegħek sigriet relazzjoni mal-Komunisti u kien se titkellem għalik. Inti kienu jibżgħu aħna d jafu dak li kienu qed nitkellmu dwar, sabiex inti ħassar Abruz u gold hunt. U mbagħad kellhom Meredith, u kelli l-figura hija qabel aħna sab xejn. Irid ikollok maqtula Meredith lilek innifsek-l-ego qattiel jintuża sikkina."
  
  
  
  
  
  .
  
  
  "Dawn ma sejħa me Tabib minħabba I studjat il-mediċina. Fil-ġurnata, li għamilt ħafna ta ' instant kirurġiji." Huwa flicked l-sikkina u mwaħħla ego fil-minuta: "I kważi maqbuda inti fuq il-ħbieb. Int xortik tajba bagħal, Carter."
  
  
  "Dan għaliex jien pur fil-qalb."
  
  
  "Inti qed wkoll kurjużi ħafna. Peress li inti ma tkunx l-intenzjoni li jħallu dan l-appartament ħaj, I jista kif ukoll tgħid inti dwar kollox." Huwa sib stabbiliti mill-ġdid u mixgħula sigarru tiegħu mill-ġdid. "Jien għandi r-relazzjoni tajba mal dawn il-poplu Ċiniż. Il-mediċina ftehim kien biss tkopri - up-skuża għall-me biex dawn jintlaħqu. Huwa użat tiegħu stess nies li jinfiltraw il-AX u jgħaddu l-informazzjoni li l-Komunisti. Dollaru madwar in-nies tiegħi fil-bażi tiegħek fil-Carolinas sar konxju ta'l-Steven Brant inħawi mill-laqgħa tal-fajls tiegħek. Il-Komunisti tħallas għall-għajnuna tiegħi bil-kwalità għolja tal-mediċini. Għandi l-aħjar tal-provvista fil-pajjiż. Għall-estestvenno, il-mafja mhux se tkun kuntenti li tkun taf dwar il-personali-affarijiet. Abruz Stahl kien suspettużi, u għalhekk l-uem kellhom jitilqu."
  
  
  "Kif għandek il-ħsieb li jispjegaw dan l-xena għall-Organizzazzjonijiet? Il-ħidma inti ma mal-Joe issa l-orsijiet tiegħek inizjali."
  
  
  "Inti ma kien, Carter. Int tajba mal-sikkina. Inti wkoll maqtula Valante u l-tifel tiegħi hemmhekk. Din hija l-istorja tiegħi, u Barbara Valante hija ser tappoġġja dan."
  
  
  Hu sejjaħ Barbara fl-isptar u qal ħej li missierha kien b'hekk, u ħej, aħna d aħjar jiksbu lura l-appartament-aktar fis possibbli. Huwa ddum sa u sib l-isfel, tħares lejn me ma taż-żnied tbissima fuq l-irqiq xufftejn.
  
  
  "Inti tatni l-infern ta'żmien, AX-bniedem. Iżda issa I inti."
  
  
  Ont kien għaraq u frantically tugging fuq il-ħbula. B'xi mod kelli li tgħid Ed dak I d biss tgħallmu. Iżda jien ma rridx li jkun fil-mija mili tal-raġel meta huwa induna li l-belt kienet qed tiġi injettat mobsters tax-xogħol għall-Aħmar Ċiniż.
  
  
  Rossi saqajh. Huwa miġbud b'maktur barra mill-but u mimli fil-ħalq tiegħi. "Barbara għandu jkun hawn fl-għaxar minuti. Ma rridx li jgħajtu jew jidħlu fil-konversazzjoni."
  
  
  Tnax-il minuta wara, hi dam l-sala u ducked fil-appartament. Hi paled meta hija rat l-makabri-xena: it-tliet korpi, madwar wieħed li tappartjeni għall-tagħha antenat. Ħafna nisa se jħossok ħażin. Hi biss għamlu strangled-ħoss tal-programm.
  
  
  Rossi ewropea il-bieb u l-kitba bl-idejn fuq Ei tal-ħalq. Dawn tħabtu sakemm hu kellu l-sikkina għall-gerżuma tagħha.
  
  
  "Jien naf li dan huwa diffiċli biex inti, Barbara," huwa qal tiegħu artab bil-vuċi, " iżda inti għandek toqgħod kalm u jaġixxu. Il-ħajja tiegħek u l-Tank tal-ħajja jiddependu fuqu."
  
  
  Hi nodded, u Rossi rilaxxati tagħha. Hi ħalli l-sob madwar tagħha gerżuma, għajnejn tagħha tallaba me li tispjega dak I ma setgħux jagħtu tagħha.
  
  
  "Nixtieq li twieġeb il-telefon," Ħej Rossi qal.
  
  
  "Li għandhom I sejħa tagħha?" "Dak li huwa?" li hi mitluba hoarsely.
  
  
  "Xi ħadd, sakemm dawn ikunu membru tal-bord tad-diretturi. I jissuġġerixxu Sal Terlizzi jew Ma Corvone. Ejja jagħmilha Terlizzi. Hu dejjem ħsieb ħafna dwarek. Hu ser jemmnu dak kollu li jgħidu."
  
  
  Barbara snorted u ħa nifs qawwi. L-għajnejn tagħha darted lili, u hu ppruvat li jitkellmu minkejja l-gag, biss biex isibu I kien gasping għall-nifs.
  
  
  "Dak li jien ser jgħidu, Rossi?" "Dak li huwa?" li hi mitluba fil-vuċi li f'daqqa waħda iebsa.
  
  
  "Li Nick Carter guy maqtula tiegħek missier, u Joe, u li jien jippruvaw biex joqtlu l-ego. Dan ser ikun multa jekk għandek problemi jitkellem. Dan se tagħmel l-ego konvinċenti. Imbagħad inti tistrieħ l-telefown mingħajr ma jagħti dettalji. "
  
  
  Rossi miġbura sa l-armi fil-kamra u stabbiliti l-egos fuq il-mejda. Huwa ħa Valente tal-Tiswied, li ness. "Issa, Barbara, jekk inti ma tistax twassal il-messaġġ eżattament kif jien twassil lill-ego, jien ser jisparaw inti, tagħha, fil-Carter tal-wiċċ."
  
  
  L-ego-pjan kien tieħu forma. L-mob-imgħallem Barbara kien mistenni li sejħa se jibilgħu l-istorja tagħha. Wara hi prekarja up, Rossi se joqtlu us-tnejn. Imbagħad huwa se jgħidlek il-mafja li I maqtula l-tifla qabel ma joqtol me. Huwa għandu jkollhom il-ħsieb permezz ftit aktar dettalji biex tagħmel l-aħħar parti konvinċenti, iżda l-gist kien ovvju.
  
  
  Hu maqbud Barbara tal-għajn u l-ħadlu kap tiegħu. I ttamat hi mifhum. Meta hi lest is-sejħa, konna kemm mejta.
  
  
  Hi wieġeb l-telefon. Rossi qoxra dwar tagħha. Huwa estiż fuq l-president u l-waqa'l-art, tassew qed jippruvaw jidħlu li ħielsa tiegħu l-idejn. I ma jirnexxix, iżda l-impatt fuq l-art magħmula Rossi-ras tal-saqajn. Meta tiegħu ħarsa tax-xellug Barbara, hi qabad il-labra ipodermika hi d użati qabel il-lejl u l-saq fis-uem l-ispalla ma'l-qawwa tagħha.
  
  
  L-uġigħ f'daqqa magħmula Rossi jgħajtu. Anke missierha flinched meta raw l-apparat permanenti tiegħu fl-idejn bħal porcupine tal-pinen tal-ġwienaħ. Rossi ħa u fil huwa b'xejn. Filwaqt li kien qed jagħmel dan, il-girl hit ego mal-telefon. Dan laqat il-ħajt, u hi dam fil-kċina u ewropea-bieb. Minkejja l-għoli tagħha, l-girl kien ħsieb malajr. Tmexxija bogħod kien aħjar għall-Agħlaq milli jippruvaw-permanenza u l-ġlieda Rossi.
  
  
  Rossi ħadlu kap tiegħu inċertezza. Kien hekk rrabjata li ħsibt li kien se jisparaw me, biss biex ħalli l-arja minn madwar tiegħi milsa
  
  
  
  
  
  Imbagħad aħna kemm jinstemgħu il-bieb għall-dahar taraġ slam. Huwa induna li l-uem meħtieġa biex tieqaf Barbara, inkella l-ego kollu tal-pjan se jaqgħu barra. Huwa mexxa l-bieb hi d magħluqa, jiġu mħallsa hija miftuħa, u dam permezz tal-kċina. Smajt hu li ġejjin fl-taraġ.
  
  
  A jiġbed miftuħa fil-kċina. Barbara tifqigħ fil-kamra bil-laħam cleaver. Hija kienet tieħu n-nifs bil-qawwi. "I ewropea l-dahar bieb u l-ducked fl-ġummar afrikani. Huwa dam mimmo tal-me, " hija qalet, ħelsien me.
  
  
  I maħtuf tagħha sikkina mill-Agħlaq u jitnaqqsu l-ħbula li marbuta tiegħi l-għekiesi. Huwa tagħha qabad mal-tieni imsikkta pistola u dam permezz tal-kċina l-taraġ.
  
  
  Rossi marru barra u l-ducked lura ġewwa meta ma tara l-tifla. Huwa eżamina kif ont deher fit-tieni sular tal-ħatt.
  
  
  Ego gawk eliminat jistabbilixxi l-shards mill-ġenb tal-jum miftuħ wara me. Minjiera ġibed il-kmiem tal-pil tiegħu.
  
  
  Huwa jinfetaħ il-bieb li ma jwassal għall-triq u l-qabża fl-agħlaq. Mill-ħin I laħaq livell tat-triq, huwa kien sparixxew l-kantuniera tal-dar.
  
  
  11
  
  
  Meta r-raġel tagħha lura l-appartament, Barbara kien tinkina li jmiss għall-missier. Uġigħ wera tagħha fuq il-wiċċ pallida.
  
  
  "Jien naf din se tieħu ħafna mill-inti, iżda I bżonn l-għajnuna tiegħek. Rossi għandha ssib tagħha malajr, " qal.
  
  
  "Dak li taħseb, apposta tieħu dan?"
  
  
  "Huwa ma jmorru biex jagħtu l-pożizzjoni tiegħu u jimxu. Hu ser toħroġ bi storja oħra li jgħidlek. Pereżempju, li ma ssodisfawx il-missier u ngħaqad ma'me."
  
  
  Hi saqajh. "Imbagħad għandna biex tieqaf hu qabel ma jkun jista kuntatt magħhom."
  
  
  "Eżattament."
  
  
  Hija kienet is-sewqan-żgħar tal-Fiat. Meta aħna tax-xellug l-appartament-bini, qalet: "Rossi għandu proprjetà fl-inħawi. Naħseb li huwa se jmorru hemm."
  
  
  I ħa tagħha għall-triq fejn I d-xellug tiegħi tal-kiri tal-karozzi l-aħħar bil-lejl. Il-karozza kienet għadha hemm, bil-illegali tal-parkeġġ tal-biljett fuq il-windskrin.
  
  
  "Issuq," I ordnat. Tagħha sel huwa li jmiss tagħha, l-assemblaġġ ta'xkubetta li kien ittestjat fil-AX-bażi fl-Ossezja tan-Nofsinhar.
  
  
  Rossi kien dar fuq l-għoljiet. Bieb tal-ħadid mgħasses l-entratura, u l-għoli-ilqugħ mdawra il-qasam.
  
  
  "Jekk inti jiksru l-bieb, l-allarm tmur barra," Barbara qal. "Inti għandek iċċempel id-dar u jitlob li jiġi aċċettat."
  
  
  Huwa jiżżerżaq taħt l-isteering u ħa l-post tagħha. Imbagħad saq permezz tal-gate, fetaħ il-lock u eliminati l-ih. Il-karozza għadda tul il-witta t-triq, parti waħda tal-gate xorta mdendlin mill-għata. L-mgħawweġ ġewnaħ migrufa l-ilqugħ, iżda ma tistax tagħmel ħafna sens, bħal minquxin tal-karozzi.
  
  
  Kif aħna għadda mimmo, raġel lebsin bħala ġardinar għajjat fl-istati uniti. Imbagħad it-tieni-bniedem dam permezz tal-arbuxxelli bil-gun fl-naħa tiegħu. Hu qabad l-azzarin b'id waħda, qasmu driegħ tiegħu fuq tiegħu fis-sider, u l-mwaħħla tiegħu kap l-tieqa. Huwa miġbud l-attivazzjoni, u l-bniedem tmexxija taw mod lejn l-għadira.
  
  
  "Dan huwa Rossi tal-karozzi, "Barbara imsejħa, tipponta lejn il-college girl fl-awtostrada. "Huwa hawnhekk, ħażin."
  
  
  Huwa qabża madwar l-karozza u jaħdem fil-college girl tal-tank tal-gass. Huwa ppumpjat tagħha mal-żewġ aktar balal, mbagħad miġbud ' il barra l-AX eħfef u tefgħu fis-gass li beda għall-istess permezz tal-tank.
  
  
  "Dak li qed tagħmel?" L-girl talab beda jinkwieta.
  
  
  "Kun żgur li ma tistax titlaq," qal.
  
  
  L-fjammi sploda l-college girl tal-ġisem, u allura l-tank sploda. Raġel fil-bix tal-uniformi deher fuq l-taraġ li jwassal biex l-appartament fuq il-garaxx.
  
  
  "Nick!" l-girl exclaimed, tipponta lejn lilu.
  
  
  Huwa inklinata kontra l-kappa tal-karozza tiegħu, sostitwit l-azzarin, u poġġi bullet fil-sewwieq fis-sider waqt li kien għadu jippruvaw jiksbu l-die għal jimteddu barra minn taħt tiegħu doublet.
  
  
  Li jmiss lili fil-wing, gawk whined. Xi ħadd fil-dar maqtul fil me. I crouched isfel u dam għall-naħa l-oħra tal-karozza, fejn Barbara kien diġà għarkupptejh. - Ieħor tal-gun bdew up. Kien hemm mill-inqas żewġ-irġiel fid-dar.
  
  
  L-azjenda l-azzarin fuq tiegħu addominali, missierha ħares lejn l-tifla. Hija kienet tieħu n-nifs iebes, u l-kulur rritorna fil-wiċċ tagħha.
  
  
  "Barbara,"qal," int id-dritt."
  
  
  "Għalhekk huwa inti, Nick."
  
  
  "Nixtieq li r-roll out tal-karozzi u jistaħbew fil-żdied arbuxxelli," missierha qal. "Tista jisparaw l-lob?"
  
  
  "Naturalment I jista."
  
  
  Dawn jitqiegħdu tagħha fil tagħhom Luger fl-naħa tagħha. "Jisparaw lejn id-dar. Inti ma għandekx li jkollhom l-għan. Ħu l-istampi. Nixtieq tagħha back-up."
  
  
  Imbagħad huwa crawled permezz ta'l-open-bieb tal-karozzi u biddel il ewlenin. I telgħet bike tiegħi, li tinsab fuq is-sit għall-kalkoli tiegħi, tagħfas-naħa tiegħi dwar il-aċċeleratur pedal. Huwa milħuq barra u tpoġġi l-karozza fl-tagħmir, u l-karozza irrumblati l-awtostrada lejn l-quddiem tal-dar.
  
  
  Huwa rrumblati barra fuq il-lawn u magħmula triqtu permezz tal-arbuxxelli mal-ħajt. Dan crawled taħt it-twieqi l-kantuniera tal-dar. Ma kien hemm l-patio fil-dahar u tal-ħġieġ magħluq veranda. Lew Rossi gilles fit.
  
  
  Huwa telgħet żgħar tal-ġebel tal-bank u l-oġġetti huwa kontra-ħġieġ. Raġel spiċċaw, li tħares għalija. Stennija għall-tagħha, I joqgħod bil-tiegħi lura moan. Fl-aħħar nett, huwa schritt fil-bitħa. Meta huwa jkun għadda mimmo me,
  
  
  
  
  
  Tagħha, marru barra u l-hit ego tiegħu mal-grupp ta'xkubetta tiegħu.
  
  
  Daħal il-dar permezz tal-miksur-bibien tal-ħġieġ u misjuba mara fil-ilbies aħmar seduta fil-kantuniera. Hija kienet fil-tagħha ta'nofs it-tletinijiet, u kienet għalhekk jibżgħu li hija kienet tħawwad kollu fuq.
  
  
  "Li l-infern huma inti, apposta?" qalet fil-dgħajfa tal-vuċi.
  
  
  "Laqam tagħha huwa Carter. Inti Rossi jew ego mara, nurse?"
  
  
  "Għandna bżonn Dollaru. Tagħha li ġejjin madwar Citizenship. U jekk jien qatt toħroġ hawn, jien mhux se jiġu lura."
  
  
  Huwa marru fis-kamra akbar, fl-sala, u raġel qabża u l-isparatura me. Tagħha tas-sparati mill-għadma tal-ġenbejn, u l-tiegħi gawk hit vażun fuq il-perijodu fit-tabella li l-dritt tal-bniedem. Huwa qabża lura. Qlib fit-president, huwa imbuttat tagħha ego li jimblokka l-daħla tal-wiċċ. Imbagħad tagħha ego użati tagħha bħala lqugħ.
  
  
  Il-bniedem tpoġġi iż-żewġ balal tiegħi ta ' l-ispalla. Missierha jistabbilixxu l-art u l-groaned. I magħduda għal għaxar qabel ma ħadu gidma. Imbagħad smajt hu toqrob me. I stenna sakemm wasal għall-tabella u l-ħasil tal-biex issib tiegħi tal-ġisem. Imbagħad ont, iffavorixxa l-azzarin u maqluba l-die għal jimteddu madwar driegħ tiegħu.
  
  
  Huwa qabad tiegħi tax-xagħar, li ma setax ikun aħjar. Tiegħi howl ma kienx kemm foloz kif tiegħi moan. I l-ħsieb kien għaddej biex jiġbdu l-xagħar tiegħi barra mill-għeruq. I ltqajna u hit tagħha fuq il-geddum mal-grupp tal-tiegħi ego. Imbagħad huwa intensifikati fuqha u l-mixi fl-kuritur miksija bil-bibien.
  
  
  "Rossi," I imsejħa. "Inti wisq bidla tip li toħroġ?"
  
  
  L-ebda reazzjoni.
  
  
  Huwa imbuttat tiftaħ il-vojt bieb tas-sodda u l-imxiet fuq.
  
  
  "Rossi," I imsejħa. "Għandek biex joqtlu l-bniedem minn wara bħal Joe?"
  
  
  Is-silenzju.
  
  
  I ppruvaw l-oħra tal-bieb. Kamra tal-banju. Mara fil-qaddejja tal-uniformi cowered fil-kamra tal-banju.
  
  
  "Inti għandek post kbir hawn, Rossi," I għajjat. "Jien ser jgħidlek liema jien se tagħmel dan. Jien ser stabbiliti fuq tan-nar jekk inti ma tistax toħroġ."
  
  
  Huwa kompla. Huwa qabża ta'l-bjankerija afrikani, hit me mal-bieb, u eliminat me off-saqajn tiegħi, imbagħad pounced fuqi.
  
  
  Il-sikkina fflaxxjati bħala huwa mitfugħin l-ego fil-gerżuma tiegħi. Huwa jerked, qabad ego tal-polz kemm ma ' l-idejn, u bdew-liwja ego driegħ lura. Huwa waqa'u kiser ħieles, is-sewqan tiegħu ewwel fis-tiegħi kustilji. Imbagħad huwa xi daqqa ta'sikkina mill-ġdid, qtugħ fit-toqba fil-riġel tal-qliezet tiegħi kif rrumblati bogħod.
  
  
  Iltqajna l-aħjar, panting. Huwa kien fuq l-irkopptejn tiegħu, u kienet fuq ont, u l-senter hi d niżel jistabbilixxu l-art bejn l-istati uniti.
  
  
  "Pick-up, Carter," huwa qal. "Tipprova l-irfigħ, u jien ser maqtugħa driegħ tiegħek."
  
  
  Hugo qabad it sa qabel ma titlaq Barbara tal-appartament. Huwa mqiegħed il-sikkina tal-palm tiegħu, u meta Rossi raw dan, huwa qajjem naħa tiegħu biex tarmi tiegħu sikkina.
  
  
  Barbara sparatura lilu. Hija kienet imdaħħla l-dar u kien seduta fl-aħħar tas-sala. Hija qajmet l-luger, ħa l-ego sew f'idejk it-tnejn, u l-isparatura l-uem permezz tal-dahar tar-ras. Hi mixi bil-mod matul għall-us u kien tħares lejn il-mejjet-bniedem. Fl-aħħar nett hi mdawwar me ma assenti-espressjoni u qal: "il-Kodiċi ... kien kiser l-Kota kodiċi ... l-bagħal."
  
  
  L-għada filgħodu aħna qal tagħna goodbyes fl-iswed. Tagħha fit-tul tax-xagħar kien miġbud fis-chaste bun madwar l-għonq tagħha, u pallida tagħha wiċċ kien vojt ta ' l-għamla.
  
  
  "I jassumi int ser iħaddem Fil d-dritt li issa biex jippruvaw isibu Moose-kelb," hija qalet.
  
  
  "Jien sensazzjoni li kien se jkun ta'stennija għall-me."
  
  
  "Għandek taqra il-karti? Il-pulizija ma tistax figura dak li ġara. Dawn taħseb li hemm xi tip ta'priġunieri tal-gwerra għaddej."
  
  
  "Aħna qbilna barra biss fil-ħin," qal.
  
  
  "Nick, I għandek tgħid xi ħaġa tagħha."
  
  
  "Inti tfisser xi ħaġa simili, forsi aħna ser jissodisfaw mill-ġdid meta l-affarijiet tikseb l-aħjar?
  
  
  "Ma naħsibx I-ħtieġa li jgħidu li fil-livelli kollha."
  
  
  L-għadd Moose kienu rreġistrati għall-Cora fil Las Citizenship kien dak tal-f'direzzjoni, leġittimu brothel mmexxija minn mara imsemmi l-Ebda Bradley. Meta hija saret taf li ma ridtx li jippruvaw il-talenti ta'ee-bniet, il-Bradley mara skortat me baxx-tmiem tal-kariga u sib stabbiliti fil-president iduru.
  
  
  "Cora-xellug hawn filwaqt li ilu. Hi ma kienx maħsub li jkun, u hija sabet differenti tal-ħajja."
  
  
  "Do you tiftakar bniedem imsemmi Moose?"
  
  
  "Huwa u tlieta l-oħra ġew hawn biex tara Cora. Għall-estestvenno, ih ma kwistjoni tagħha. Iżda ħsibt li kienu nies li, ħej, I għandekx perikoluż ma'. Bħal I qal, I xtaqu tagħha. ee tal-element fil-post ."
  
  
  Hija ħadet l-istampa minn min jiġbed u mogħtija lill me. "Ħadt dan. Huwa li l-tifla li qed jitkellem dwar?"
  
  
  Kien Steven Brant.
  
  
  "Dak li tixtieq, is-Sur Kbir? Liema hija s-suġġett ta'dawn il-mistoqsijiet? " il-mara mitluba.
  
  
  "Cora huwa mejjet. Bħal inti qal, hi ed mal-persuni żbaljati. Biss kienet taf tagħha bħala Steven Brant."
  
  
  Hi blinked. L-aħbarijiet deher li tolqot tagħha iebes. Meta tkellmet għal darb'oħra, l-vuċi tagħha kien maħnuq. "Għandek qalli qabel. I qal tagħha I xtaqu tagħha, u l-I ħa tagħha bis-serjetà. Kien li l-persuna magħrufa bħala Moose responsabbli għall-mewt tagħha?"
  
  
  "Iva."
  
  
  "Huwa fil-Las Citizenship. Ego ra lilu fil-każinò-aħħar bil-lejl."
  
  
  "Jekk Mousse turi sa issa, inti se sejħa me fil-lukanda tiegħi?"
  
  
  "Naturalment."
  
  
  Huwa kkaċċjati tagħha Moose bil-lejl fil-casinos, klabbs u l-lukandi
  
  
  
  
  
  iżda tagħha ego ma tistax issib lilha.
  
  
  L-ebda Bradley imsejħa me filwaqt li l-I kien li tagħha-kolazzjon. "Huwa kkuntattjati me. Tista toħroġ?"
  
  
  Ont kien qed isuq fil-xemx sħuna f'direzzjoni. Polz tiegħi kien tlielaq, l-adrenalina ippumpjar. It-tfittxija tiegħi wasal fi tmiemu.
  
  
  "Huma mitluba dwar inti, hekk kif inti mitlub dwarhom. I qal tagħha li kienu hawn u li kienu ġejjin lura. Huma jridu tagħha biex tistabbilixxi jimblokka għalik, " l-Ebda Bradley qal.
  
  
  "Ma taċċetta l-offerta?"
  
  
  Hija tbissem għall-ewwel darba. L-tbissima kien rqiqa, iebes, u kkontrollati. "Jiena naħseb li huma jaħsbu li xi ħadd madwar in-negozju tiegħi ma jistgħux joġġezzjonaw għal ih. Huma offrew me $ 10, 000 sa ħallihom ħalli inti waħdu sabiex ikunu jistgħu joqtlu."
  
  
  "Iridu jkunu jinstabu l-flus."
  
  
  "L-flus?" qalet bil-frown.
  
  
  "Ma jimpurtax. Jgħidulhom li inti se tagħmel dan. Jgħidulhom inti tpoġġi l-ih jimblokka."
  
  
  "U int ser tal-qbid ih minflok."
  
  
  "Jien ser nipprova," qal.
  
  
  Fuq il-mod biex f'direzzjoni, a mimmo ta'l-qodma tal-belt ghost għadda tagħha. Aħna saq lejn il-post u hu waded l-trab sakemm huwa sab l-bini li jidhrulu xierqa għal dak tagħha lukanda kien. Huwa ħa l-azzarin madwar l-karozza u sitta fil-twavel ħdejn il-daħla.
  
  
  "Mejju I staqsi tagħha għaliex inti qed tagħmel dan?" L-ebda qal.
  
  
  "Jien għandi gun li huwa biżżejjed għall-qrib l-firxa tad-difiża. Iżda dawn jistgħu jippruvaw biex joqtlu lili mill-bogħod."
  
  
  Hi t'attivitajiet fil-triq abbandunat. Għalkemm l-arja shimmered mal-Fuq', hi shivered. "Il-post perfett għal sparatura. Bħal fil-films. Biss dan mhux fittizji."
  
  
  "Inti għandek diversi żwiemel f'direzzjoni. Għid Moose int ser tieħu me għall-mixja illum, mhux meta. Inti se jġibu me hawn, imbagħad imexxu'l bogħod mal-żwiemel u l-leave me waħdu."
  
  
  "Li l-ħsejjes perfett. Għalihom."
  
  
  "Nixtieq li l-fiduċja dan. Meta se dawn il-kuntatt inti mill-ġdid?"
  
  
  "Qalb qal li kien se jasal fil-nofsinhar. L-emu l-iskeda se tagħmel. Huwa l-istess kif ma titlaq għandek hawn mingħajr żiemel."
  
  
  Lura fl-f'direzzjoni, hi jitferra me xarba u miżmuma tagħha tal-ħġieġ għall-mini. "Għas-suċċess."
  
  
  "Għal-kriminalità," qal.
  
  
  Hija tbissem għat-tieni darba peress li d sodisfatti. "I żomm il-dehra ta fermezza għaliex dan huwa l-aħjar għan-negozju. Iżda kapaċi jħossu l-lott tal-simpatija għal nies. Bħal Qoxra. Bħalek."
  
  
  Huwa jitferra us wieħed ieħor. "Imbagħad biex l-ħbiberija."
  
  
  Konna sewqan għall-ghost-belt fil-xemx hekk sħun li tiegħi qmis kien teħel mal tiegħi lura. Huwa art sieq.
  
  
  "Do you ara ih, Ned?"
  
  
  "I raw glimmer tal-dawl tax-xemx. Dawn x'aktarx qed tħares'il quddiem trombi. Jiġu fuq, tluq. Dawn ser ikun hemm dritt. Dawn ma tridx taqbeż il-laqgħa."
  
  
  Hi ħadet il-off, li jħallu tiegħi taż-żwiemel wara. Dan ma kienx parti mill-pjan. Iżda dan ma kienx il-kwistjoni. L-moose se għadhom ġejjin. Jien naf li jista ' joqgħod fuqha.
  
  
  Huwa ħa tagħha għall-ji verandah ta'waħda mill-fit-abbandunati-ħwienet u l-affumikati tas-sigaretti. Imbagħad-karozza kienet taf - a Lincoln-rat tagħha. Dan waqaf fit-tmiem tat-triq u l-raġel ltqajna. Big-bniedem. Huwa kien hemm tħares lejn me, u ħassejtni tiegħi dollaru-munzell jissikkaw.
  
  
  Żiemel tiegħi sar l-istorbju. Huwa ħares lejn l-annimali u l-ra ieħor, qabbad il-par toqrob mill-direzzjoni opposta. Huwa mixi filwaqt li jwasslu l-żiemel. Ego tal-saqajn bdiet it-trab fil-żgħar spirali.
  
  
  Huma ppjanati għall-qbid me fil-crossfire.
  
  
  L-pern tal-tagħha tas-sigaretti niżel tagħha. Huwa kien sa u mċaqalqa bejn iż-żewġ bini. Permanenti kontra l-ħajt wieħed madwar l-tined, ont, stennija għall-tiegħi stalkers biex tagħmel pass. Hija ma tieħu fit-tul. Moose daħal l-kantuniera.
  
  
  "Kif ridt bħal tiegħi bniet, Kbir?"
  
  
  "Dak kollu li kien multa mal-koppja / *
  
  
  "Iżda mhux kif jidher biċ-ċar kif Steven? Hija kienet ħelu. Jiddispjaċini I kiser l-għonq tiegħek. Konna qed flimkien għal xi ftit drabi. Iżda l-kbira tal-flus se tajn tal-mara ras, tfixkel il-ħsieb tagħha."
  
  
  "Hija ma rob għalik."
  
  
  Moose ħareġ li jilgħaq. "Imbagħad li ma kien? Sibt tagħha ta'xogħol fi l-Ebda tal-dar, iżda jien qatt ma qal xi ħadd ieħor dwar il-flus. Hekk kif jistgħu jkunu sparixxew bħal qalet?"
  
  
  Driegħ tiegħi kien mdendlin stabbiliti mill-ġenb, u huwa mdawwar sabiex Moose ma setgħux ara l-naħa tiegħi. Tagħha Luger mċaqalqa, jdur madwar, u l-Moose mill-bandiera tal-permess għall-eżekuzzjoni jissospendi l-isfel.
  
  
  "Naħseb li hija għamlet żball fi javżak l-Ebda," qal.
  
  
  "Ġejjin fuq, Kbir!"
  
  
  Raġel ieħor mixi madwar id-dar u l-ħareġ wara me. Kien crouched isfel, pistola tiegħu bil-ponta fil-me. "I qal li ġejjin fuq, trattament ta'tabib."
  
  
  "Ma jisparaw lilu," Moose għajjat. "Irrid biex tisma'dak li jkun biex ngħidu dwar il-flus."
  
  
  L-Luger niżel tagħha u sostnuti lejn il-kabina. "L-ebda mhux Steven fuq u qala tagħha l-fiduċja. Hi qalli li inti offruti tagħha $ kull 10, 000 għal din l-installazzjoni. Huwa dan id-dritt, Moose, jew ma hi jgħidlek huwa kien favur għall-ħabib antik?"
  
  
  "Hija qalet li kien favur."
  
  
  Imbagħad huwa mdawwar u ducked permezz tal-tieqa miftuħa ta'l-hut. L-ispalla tagħha laqat il-imħassar bordijiet, u dawn taw il-mod, jobżoq l-trab. Smajt Moose u l-ieħor man jgħajtu fuq xulxin. Huwa ltqajna, dam l-twavel, u laħaq għall l-azzarin huwa d maqbuda hemm. Huwa għandu jkun jaf li l-ego tkun marret. L-ebda waslet lura u tinbidel tagħha ego. Hi verament stabbilit me up.
  
  
  Il-problema kienet li l-I ma jirrealizzaw hi kienet involuta sakemm Moose ippreżentat fl-flus mill-ġdid. Moose qal li ltqajna Steven xogħol fid-dar,
  
  
  
  
  
  Ma saru l-Ebda liar darba, mill-inqas minħabba ta'sorveljanza. Moose qal li għadhom ma kinux jinstabu l-flus, li fisser huwa ma joffru l-Ebda $ kull 10, 000. Li magħmula tagħha liar darbtejn. U hija tatni din il-linja dwar kemm hi ħass dwar Steven u me. Hi qalli li hi stenna għal tagħha biex tikseb minn dan jimblokka ħaj. Probabbilment ma pistola.
  
  
  Gc dam il-po tad-dar. Huwa eżamina bħal tal-buflu. Hu tefa'ruħu permezz ta'l-bieb mingħajr waqfien u l-naqas matul l-art. Alenka tal-ego kien aktar mill-imħassar-bordijiet jista-manku. L-ego kien ippinjat mal-ħajt. Hu ħa u writhed, tfittex għalija.
  
  
  Huwa ħa l-pass lejn lilu u l-ego tiegħu kien slapped madwar l-wiċċ mill-istorja. L-impatt kien tant qawwija li l-bord għebet.
  
  
  Raġel ieħor fil-estinzjoni permezz tal-tieqa. Hija kienet jintefgħu fil minn stiletto, iżda marru malajr u tkun insejt tieħu. Tagħha dodged il-bieb. Jekk l-oħra fil-Ħajja ma kinux għolla l-ego, tiegħi Luger xorta tkun tinsab barra.
  
  
  I trotted tagħha madwar il-kantuniera. L-gun kien għadu hemm, iżda tagħha ramm ma jilħaq għal dan. L-ebda sib bejn il-bini, li jkollu l-riedni ta'nervuża taż-żwiemel fl-naħa waħda u medju tal-piż Mauser fil-oħra.
  
  
  "Mur u jiksbu dan. I waslet lura biex jgħinuk, " hija qalet.
  
  
  - "Le, inti waslet lura biex tiċċekkja mal-subien u ara jekk kollox kien sejjer skond il-pjan. Li mhux hekk. Ont għadu ħaj, u jkunu jafu l-verità. Inti seraq-flus mill-Steven. Hi dam bogħod meta skopriet li kienu nieqsa. Jien qatt ma kien jaf li kienet dan. Hi fdati inti. "
  
  
  Hi sparati kapitolu gun fi lilu.
  
  
  Kien jintefgħu fil-trab mill-Fiat. Hu sorveljata biss fil-ħin biex tara Moose tal-ħbieb tmil'il quddiem it-twieqi u l-jisparaw l-Ebda. Gawk kien .45 kalibru u misruqa ħej, wiċċ off.
  
  
  Tagħha kien lunged fil-bniedem, ġbid ego mit-twieqi. Huwa slapped ego tiegħu fil-wiċċ u qabad ego tal-gun driegħ kif aħna irrumblati l-trab triq. Moose daħal l-kantuniera. Huwa telgħet boulder, għolla l-ego fuq ras tiegħu, u ħa l-pass lejn me.
  
  
  Il-bniedem hawn taħt me kien qed jipprova-punt il-gun fid-direzzjoni t-tajba, iżda I tinżamm tiegħi ego fuq tagħha tal-polz. Tagħha ego tolqot lilu mill-ġdid. Tagħha, kont naf li l-Moose li ġejjin. Fl-aħħar mument, dan jitreġġa'lura. L-moose rilaxxati boulder. Raġel ieħor kien seduta, u boulder hit ego tiegħu, bil-terribbli tal-ħoss, kif jekk sikkina kien fil-laħam. Kelli l-ebda dubju li l-bniedem kien mejjet. Mingħajr dubju.
  
  
  Moose ħares irregolati minn dan min-naħa ta'l-avvenimenti. Huwa ħadlu tiegħu ras enormi fl-disbelief. Imbagħad huwa mixi matul ħabib tiegħu. Huwa misruqa l-.45 barra minn madwar il-bniedem tal-swaba.
  
  
  I crawled tagħha għall-Luger. Iduru madwar tagħha Moose sparatura lilu fis-sider. Darbtejn. I-isparatura lilu-tielet darba kif hu kien up, l-għajnejn tiegħu selvaġġi u l-ħalq tiegħu miexja kif jekk ried li tgħid xi ħaġa.
  
  
  Fl-aħħar nett, huwa waqa'u jistabbilixxu għadha fil-trab. Huwa bil-mod qbilna li saqajh. Il-ghost-belt deher kważi silenzjuża, bħal ċimiterju. Hu kien l-unika persuna fl-nen li kien baqa ħaj. Fit-konferenza kienet fuq, u x-xogħol tiegħi kien li jsir, ħlief li l-I qal Ed dwar il-infiltrati tal-AX-bażijiet. Iżda l-għada se jkun differenti.
  
  
  Epilogue
  
  
  I jinstabu tagħha fil-Hawke tal-ego Klabb ġabra fil-weraq Pitagora-kampanja, ħdejn Washington. Huwa kien qed meħtieġa ħafna banjijiet xemx. Ego ta ' l-għadam minkbejn u l-irkopptejn kienu simili avorju doorknobs.
  
  
  "Kif kien il-tindif?" I talab tagħha.
  
  
  "Il-tagħmir tal-it kien attenzjoni. Aħna kellhom mill-qrib tagħna bażijiet fil-Carolinas u Denver, iżda aħna qbilna-kontroll ta'l-mafja niġu lura għal darb'oħra. Fortunatament, l-operazzjoni kienet fi stadju bikri u ma tgħaddi l-ebda informazzjoni importanti. "
  
  
  "B'mod ġenerali, il-mafja ma tkunx taf xi ħaġa dwar Rossi jittrattaw l-Komunisti jew li kien involut fil-spjunaġġ għall-AX. Abruz probabbilment ma kinux jafu ħafna jew. Kien biss suspettużi. Iżda suspetti jistgħu jkunu fatali meta inti tikseb mħallta ma nies bħal Lew Rossi."
  
  
  Ed miftuħa għajn waħda.
  
  
  "Dan kien jiswa u bid-demm, Nick, iżda huwa xogħol tagħna, tiegħek u l-mini. Huwa negozju maħmuġ, u dawn ma jtik il-midalji għal dan."
  
  
  "Jien naf," qal.
  
  
  "Inti lest li tħalli għall-Londra għada?"
  
  
  "Iva sir."
  
  
  "Nick," huwa msejjaħ bħala missieru tbiegħdu. Huwa sib fil-ch longue. "Min, Nannu, għalikom fil-karozzi?"
  
  
  "Affidabbli informatur".
  
  
  "Inti medja Valant tal-tifla?" huwa qal .
  
  
  * * *
  
  
  Barbara stenna bil-ħerqa. "Ejja mmorru x'imkien u tmur fis-sodda, Nick. Għada se jiġu malajr ħafna." Hi mċaqalqa eqreb lejn me ħmar meta tagħha li jħallu għall-klabb. "Kien l-imgħallem tiegħek sorpriż?"Oh, naturalment," qal. "Kien kważi tat-twaħħil."
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Kontroparti Aġent
  
  
  
  Nick Carter.
  
  
  Kontroparti Aġent
  
  
  Ddedikata lill-membri ta'l-Istati Uniti-Servizz Sigriet
  
  
  
  L-ewwel kapitolu.
  
  
  Filwaqt li tmur perikolużi logħba, l-hunter xi kultant issib li huwa bla ma jintebħu qalbu rwoli mal-priża tiegħu, u sar il-vittma. Ħafna annimali selvaġġi għandhom l-sengħa meħtieġa għall-ambushes, bħall-Afrika T'isfel qattiel umoristiċi nagħaġ, li sitta fuq tagħha stess traċċa li jħawdu u joqtol l-kaċċa klieb b'wieħed swipe tal-dwiefer tagħha, dejjem qtil l-aħħar tal-kelb fil-pakkett ewwel. U l-diżonesti-iljunfanti Dabi, li żviluppaw infezzjoni vizzju ta ripping off-riġlejn mill-bniedem pursuers.
  
  
  L-bniedem huwa ċertament l-aktar sengħa ambusher madwar, u hu kkunsidrat bir-reqqa dan il-fatt bħala huwa mixi jistabbilixxi l-dlam-passaġġ tal-foresti. Dan kien il-post ideali għall-moħbija; u ont, kien jaf li kienet ippjanata li l-mod.
  
  
  Huwa qabad it bir-reqqa, bil-mod, jaraw kull siġra u bush għall-moviment, is-smigħ għall-iċken-ħoss. Tiegħi Luger, Wilhelmina, jistabbilixxu lest fil-holster tagħha, iżda mingħajr l-irkaptu. Il-Hugo stiletto jistabbilixxu fil-suède ċinturin magħfusa għal-lemin tiegħi driegħ, taħt il-ġakketta kienet liebes. Tagħha mimmo kellhom biss għadda imdendla-fergħa meta huwa jinstema ħoss warajh. Anke qabel ma huwa mdawwar madwar, kont naf xi jfisser-il-bniedem kienu naqsu mill-siġra l-art wara me.
  
  
  Huwa mdawwar biss fil-ħin biex tara l-idejn dixxendenti bil-sikkina fiha. L-irqiq, sharp xafra kien osservat kważi direttament fil-sider tiegħi.
  
  
  L-irfigħ-driegħ tax-xellug tiegħu li jimblokka dan, huwa qabad il-bniedem tal-polz. Fl-istess ħin, huwa poked tal-bniedem għajnejn ma'l-indiċi u l-swaba nofs tal-lemin tiegħu. Iżda huwa magħfus liberu tiegħu naħa biex il-pont tal-imnieħer tiegħu, biss fil-ħin li jiffranka l-għajnejn.
  
  
  Ego qabad l-oħra tagħha tal-polz bil-żewġt idejn, il-tidwir u t-tidwir bogħod minnu, u diffiċli jinġibed, jegħleb il quddiem. Il-bniedem tellgħu fuq l-ispalla u l-tolqot l-art fuq il-dahar tiegħu. Il-sikkina taru minn madwar l-ego ta'l-idejn. I uża s-saħħa tal-muskoli fl-dritt tiegħi driegħ, u l-stiletto jiżżerżaq fis-tiegħi tal-palm. Qabel ma l-bniedem jistgħu jimxu, huwa mdaħħla tagħha fluss irqiq tal-uem stiletto taħt il-geddum tagħha u miżmuma tagħha ego hemm.
  
  
  "Xorti tajba li jmiss ħin," huwa qal tagħha ewwel.
  
  
  Hi ma kienx xi daqqa ta'sikkina fil-bniedem tal-geddum bħas-soltu. Ego miżmuma tagħha hemm sal-ego-għajnejn naqas fuqi.
  
  
  F'daqqa waħda huwa chuckled. "Tajjeb ħafna, N3," huwa qal.
  
  
  "Xi suġġerimenti?" I talab, li tneħħi l-stiletto mill-Ego tal-gerżuma.
  
  
  Huwa sib u dusted ruħu off. "Ukoll, I jista'jkollhom msemmija li għandek tuża aktar tal-ġenbejn tiegħek fil-tarmi. U li tiegħek stiletto mhix problema u hija meqjusa bħala l-agħar mill-ġermaniż Trapper tal-Ħbieb li inti biss ħa mill me. Iżda naħseb li inti kollha jafu li, xorta waħda. U jidher li tkun qed tagħmel ix-xogħol tiegħek, l-istati uniti, x'ikun."
  
  
  Hugo lura lill-ċinturin tagħha. "Grazzi," qal.
  
  
  Hija għaddiet l-ewwel test fil-taħriġ avvanzat tal-korsijiet. Tiegħi opponent kien assistent Aikido għalliem fl-AX-Akkademja, u kelli li jammettu li huwa ma kkritikat xogħol tajjeb li tagħmel żgur I mfakkar il-punti bażiċi ta'l-awto-difiża. Konna fuq il-bażi tal-super-sigriet-iskola għall-AX l-aġenti.
  
  
  "Issa jkompli f'din it-triq sakemm inti tidħol l-intersezzjoni il-passaġġ li jwassal lura għall-ċentru tat-taħriġ," huwa qal me. "Jistennew xejn."
  
  
  "Jien dejjem imħabba dan," huwa qal tagħha, jidħaq.
  
  
  I-xellug tagħha ego hemm u niżlet il-passaġġ istralċ. Il-qamar jiżżerżaq barra minn wara l-sħab, l-ikkastjar eerie-fidda-kiwi matul is-sema. Huwa għamel b'kawtela, lesta għall-xejn. Meta laħaq l-intersezzjoni, hu waqqaf għal mument. Hu jaf li ma kien hemm l-ebda sistema tal-ħoss, li fisser li ma kien hemm l-ċans tajjeb li kien hemm xi ħadd ieħor fl-sala fil-qrib. Kelli biss mibdija fuq il-mod biex it-taħriġ ċentru meta raġel qabża permezz tal-dlam fuq il-passaġġ direttament quddiem me. Tagħha luger miġbud ' il barra u l-lest off-bniedem li l-ego ta'l-armi. L-uem tal-luger mmirati lejn is-sider u l-jinġibed l-attivazzjoni. Ma kien hemm l-klikk fil-vojt tal-kamera-tieqa.
  
  
  "Int mejta," qal. "Gawk 9 mm darbiet dollaru".
  
  
  Il-figura fl-libsa skura l-qima, u l-I raw li kien liebes-ħażna fuq il-wiċċ tiegħu. Il-daħk u l-ħażna magħmula me dawwar fil-kap tiegħi. Filwaqt li kien għadu jippruvaw figura hija, huwa jinstema ħoss ħafif warajh. Dan il-bniedem kienet biss tan. Iżda li ma jagħmilx sens. Għalliema qatt ma ħadmu fil-timijiet ta'kontra l-inti, tagħna bil-lejl eżerċizzji.
  
  
  Qabel ma jistgħu jduru biex tiffaċċja l-oħra tal-bniedem, huwa ħass-għarrieda, uġigħ qawwi jisplodu waqt il-bażi tal-kranju tiegħu. Dwal qawwi fflaxxjati fit-me fid-dlam. Irkopptejn tiegħi f'nofs, kollha fuq il-lukanda, u laqat il-dahar tal-kap tiegħi. Smajt tagħha x'imkien, baxxa moan, a tħarħir l-ħoss, u ġew minn madwar tiegħi stess gerżuma.
  
  
  Vuċi jinstemgħu tagħha. "Huwa li għalih?"
  
  
  "Iva, dan huwa minnu," il-bniedem l-oħra li wieġbu b'xi tip ta ' l-aċċent.
  
  
  Huwa tbatija fetaħ għajnejh u raw żewġ skur figuri f'wiċċ l-ilma fil-dlam. Tnejn minnhom
  
  
  jilbsu-istokkjar maskri. I ġestiti li titlob tagħha. "Dak li huwa?"
  
  
  "Reali tal-ħajja, is-Sur Carter," huwa qal ma'l-aċċent. "Mhux l-iskola logħob bħal ħsibt."
  
  
  Huwa squinted permezz uġigħ-mċajpra-għajnejn li tara l-linji tal-uċuħ taħt il-kalzetti, iżda kien wisq skur biex tara xejn. Fi kwalunkwe każ, hija ma tieħu l-ebda brillanti tnaqqis biex issir taf li dawn ma kinux-għalliema mill-akkademja għat-taħriġ. I kien biss jippruvaw jaqtgħu kif kisbu fit-territorju meta wieħed madwar minnhom bdiet me iebes fil-ġenb.
  
  
  Huwa chuckled u ħa taħt nifs tiegħu. L-uġigħ ġie excruciating. Raġel bil-aċċent osservat Għandu Orphan 38 Speċjali fil-wiċċ tiegħi.
  
  
  "Dan kien biss biex jikkonvinċu inti li dan ma kienx il-logħba, is-Sur Carter," l-waħda mal-Għandu qalli. Il-bniedem l-oħra kien tan-nifs shallowly u qishom ried li jirrepetu lezzjoni.
  
  
  Hu dawn il-żgħar pistola lura fil-but u miġbud ' il barra l-iswed-pakkett minn ġewwa ġakketta tiegħu. Bil-guttural-ħoss, huwa niżel il-pakkett li jmiss lili fuq l-art.
  
  
  L-waħda l-aċċent tkellem mill-ġdid. "Dan huwa l-messaġġ tiegħek superjuri, is-Sur Carter. Dan it-tħassib l-konferenza li jmiss fil-Caracas. I jissuġġerixxu li n-nies tiegħek aqra bir-reqqa u serju."
  
  
  F'moħħi whirled fl-uġigħ-dlam. Il-konferenza kienet laqgħa bejn il-Amerikana il-Viċi-President u l-President tal-Venezwela, li wkoll kien skedat li ssir fil-de Palacio Miraflores, l-Abjad tal-Palazz, matul il-ġimagħtejn li jmiss. Dan kien l-avveniment politiku importanti li kienet mistennija li jsaħħu l-koeżjoni ekonomika u politika ir-rabtiet bejn l-Istati Uniti u l-Venezwela.
  
  
  Hija kienet talbet li jistaqsu mistoqsijiet sabiex ikunu jistgħu jitkellmu ftit aktar. Iżda dawn ntemmet il-konversazzjoni. Min bdiet me qabel kien ser jagħti l-me waħda mill-aħħar bozz qabel ma tax-xellug. Il-problemi miegħu kien li huwa imħabba l-impjieg tiegħu wisq. Dan iż-żmien, huwa l-għan tiegħu tqal boot fil-kap tiegħi. Ego qabad tagħha mill-riġel u mdawwar madwar tagħha, id-daħk. Huwa jinstemgħu l-qasma ta ' l-għadam u l-kien, li titlef il-bilanċ tiegħu u li jaqgħu ħafna fuq il-quċċata tal-ħbieb tiegħu. Il-bniedem l-oħra ċaħdet, u dawn iż-żewġ naqas.
  
  
  "L-iblah!" Il-bniedem ma għandu l-għajjat, jippruvaw jiksbu l-saqajn, jippruvaw li għandhom l-għan.
  
  
  Huwa kien fuq saqajh mill imbagħad, u b'xi mod kien bejn me u l-gun, li kien multa ma me. Huwa ewropea kbir ewwel fis-wiċċ tiegħi, iżda I ducked u irkupra off tiegħi tax-xedaq. Il-bniedem ma ' l-gun qabża u dam fis-dellijiet. Hija kienet milquta mill-bniedem ieħor, żgħażagħ tagħha ego għoli mal-ewwel. Huwa waqa'fuq l-dahar u l-I tefgħu lili nnifsi fuq il-quċċata tal-lilu, iżda huwa poġġa marda tiegħu fil-wiċċ tiegħi u imbuttat. Ont tellgħu, u mill-ħin tagħha kien lura fuq il-saqajn, huwa kien niżel bogħod fis-arbuxxelli.
  
  
  Iżda huwa ma kienx ser tinsa kemm l-uem xtaqu kicking me, u hija tatni l-enerġija huwa lanqas jafu huwa kellu. Huwa ħalli l-stiletto tnaqqis fis-naħa tiegħi u hurled ego l-uem wara lilu. Huwa laqat il-uem fid-dahar kif kien li bush dens. Huwa kien, clutched lura tiegħu, u fix-xejn'il quddiem, jisparixxu barra tal-vista fil-arbuxxelli.
  
  
  Kif avviċinat l-naqas-bniedem, l-għalliem intensifikati ta'l-dellijiet wara me. "Ħej," għajjat, " dak li għaddej fuq hawnhekk?"
  
  
  Huwa kompla l-post fejn jinżammu u raw il-stiletto teħel kollha matul l-qabbad il-par lura. Huwa qal. "Ġes!" "Dak li l-infern ġara?"
  
  
  Istokkjar tagħha maskra jitneħħa mill-bniedem u ra li kien mejta. Il-wiċċ kien familjari. "Aħna kienu mistednin," qal. "Waħda mill-xellug."
  
  
  "Ridt joqtlu dan wieħed?" Huwa eżamina ftit morda.
  
  
  L-AX-għalliema huma l-awto-difiża-ispeċjalisti, iżda l-aktar madwar minnhom ma tqatta'ħafna żmien fil-qasam. Li jgħallmu us li ma jsir xejn, iżda dawn qatt ma tagħmel l-xogħol maħmuġ.
  
  
  "Id-dehra I ma li," qal li tgħaddi mimmo a mejtin espert mal-xedaq tiegħi mdendlin miftuħa għall-aqbad il-pakkett tiegħi jattakkaw kellhom tax-xellug miegħi. Ego miftuħa u jistgħu bilkemm aqra l-messaġġ fl-dim water.
  
  
  Fil-konferenza li jmiss fil-Caracas, il-gvern tal-istati uniti u speċjalment l-AX-intelliġenza tan-netwerk se jkunu suġġetti għal severa umiljazzjoni u mistħija. Din hija sfida miftuħa għal KULĦADD: għalihom, liema forma tal-umiljazzjoni se tieħu u kif se jiġu implimentati, kif ukoll għall-prevenzjoni ego jekk tista'. Meta inti titlef, il-dinja se tara l-ineffiċjenza ta'l-UE u l-ineffiċjenza ta'l-Istati Uniti tal-gvern fl-affarijiet dinjija.
  
  
  Ffirmat sempliċement "it-tmun". Il-messaġġ kollu, inkluż l-didaskalija, kien mwaħħla flimkien mill-software-rivista tal-qatgħat.
  
  
  Pallida-ffaċċjati mejtin għalliem avviċinat me, squinting fil-bniedem mejjet. Meta tkellem, l-vuċi tiegħu kien kiesaħ. "Ma dawn in-nies leave dan?"
  
  
  "Fil-fatt," qal.
  
  
  "Nista'nara din, jekk jogħġbok?" Huwa talab fil-għalliem tal-leħen.
  
  
  "Jien ma jibżgħux," qal.
  
  
  Ego tal-wiċċ mimlija bil-rabja. "Issa tisma', Carter. Dan ġara l-inċident sfortunat fuq il-bażi iskola, dak li trid tagħmel. "
  
  
  Hu dawn il-karta fis tiegħu ġakketta-but. "David Hawke se jirċievu r-rapport sħiħ."
  
  
  Kulħadd fl-AX obduti Hawke, anki tal-bniedem imgħallem fil-taħriġ tal-ċentru. Hija ssuspettat li l-għalliem resented l-fatt li l-I rrappurtati direttament lill Ed. Meta mimmo mixi passat hu li tikseb tiegħu stiletto, I l-ħsieb kien se tieqaf me.
  
  
  "Taħseb li inti jista'jissellef dan id-dokument mill-lili?" huwa talab tagħha bil-sarcastic grin.
  
  
  Huwa eżita għal mument. Kont naf li kien ħafna lesti li jaċċettaw l-isfida, iżda kien jaf dwar il-rank. Li wieħed fatt jibża lilu, minkejja l-iswed ċinturin fil-mejtin.
  
  
  Huwa intensifikati imwarrba u ħa l-tagħha stiletto. Huwa naddaf il-xafra fuq il-bniedem mejjet lura u lura l-ego li l-ċinturin. "Inti tista' tieħu l-korp li l-ċentru tat-taħriġ," qal, " iżda tħalli l-ego hemm sakemm inti tisma mill-Hawke. U ma tieħu xi ħaġa minn ego tiegħek bwiet."
  
  
  L-għalliem biss t'attivitajiet me, rabja bil-miktub kollha fuq il-wiċċ tiegħu.
  
  
  "Fil-frattemp, l-eżerċizzji huma lesti," qal. "Illum m'għadux dejjem jistaħbew fil-dellijiet."
  
  
  Huwa mdawwar bogħod u intitolat lura lejn il-bini. I għandu jkollhom imsejħa Hawke minnufih.
  
  
  * * *
  
  
  Ftit jiem wara, Hawke u ont kienu seduta twil kawba-konferenza t-tabella fil-AX-kwartieri ġenerali mal-kap ta'l-CIA, il-kap ta'l-Aġenzija tas-Sigurtà Nazzjonali, il-kap tas-Servizz Sigriet, u d-direttur ta'l-Venezwela tas-sigurtà tal-Pulizija. Ed talab li dawn in-nies li jiltaqgħu mal-istati uniti minħabba ih l-aġenziji kienu ser jiżgura l-Caracas-konferenza.
  
  
  Ed kien il-kap tal-president tiegħu, jitkellem permezz enormi, stinking sigarru. "Inti kollha jkollhom kopji tal-messaġġ, sinjuri," huwa qal. "Jekk kulħadd madwar inti trid terġa'teżamina l-oriġinali, I hawnhekk." Tiegħu tal-ġisem mingħajr xaħam deher li jmiss mal-enerġija, u iebes tiegħu, tħaddan l-għajnejn ħares'il barra mill-post fil-karattru-wiċċ ta Connecticut-bidwi. Huwa nnotat, kif hu kien hekk ħafna drabi qabel,li meta l-Ed tkellem, in-nies sema reqqa, u anke dawn il-persuni famużi.
  
  
  "M'hemm l-ebda kelma dwar min kiteb dan?" L-CIA-imgħallem mitluba. Kien tall, aħmar-segretarju-bniedem ma titqib blu-għajnejn u l-mod ta'ħames stilel ġenerali.
  
  
  "Jien ser ħalli N3-risposta li corkscrew," Ed qal, teħel sigarru fil-ħalq tiegħu.
  
  
  Huwa poġġa l-idejn fuq il-mejda quddiem minnu. I mibegħda dawn il-burokratiċi-laqgħat, speċjalment meta l-I għandek twieġeb ħafna mill-mistoqsijiet dwar l-intelliġenza.
  
  
  "Huwa impossibbli li jsegwu l-materjali li jintużaw għall-messaġġ innifsu," qal. "Aħna ċċekkjati il-karta, pakkett, qatgħat u l-kolla, u dawn huma kollha l-affarijiet tas-soltu huma jistgħu jixtru fi kwalunkwe madwar elf-ħwienet fil-qasam."
  
  
  "Dak dwar il-irġiel infushom?" Il-kap tas-servizz sigriet talab bil-ħerqa. Kien stocky u ġust ħelu, bil-griż l-istrixxi fil-tempji. Huwa eżamina ħafna nervuża.
  
  
  "Il-bniedem li maqtula tagħha irriżultaw li jkun żarbun bejjiegħ fil-kbar id-dipartiment aħżen hawn F'washington. L-ebda twassal fil-livelli kollha. Hu ma jkollhom rekords fi kwalunkwe tad-dipartimenti tagħna jew il-pulizija. U l-I jista ' jgħidlek dwar il-ego ħabib huwa li hu tall guy Ewropea ta'l-aċċent."
  
  
  Russa"?" L-NSA aġent mitluba. Huwa kien ta'l-anzjani-bniedem bl-abjad tal-xagħar u fit-tul jutting-geddum. Kien tpinġija fuq kuxxinett quddiem minnu, iżda kien qed tfittex fil-wiċċ tiegħi reqqa.
  
  
  "Ma nistax jgħidu għall-żgur," qal. "Forsi kien tal-Balkani tal-aċċent. U, naturalment, dan jista ' jkun falz."
  
  
  Il-Venezwela sfruttat-swaba tiegħu fuq il-mejda. Kien kbir-bniedem ma taż-żebbuġ jbiddel u skur, opossum-għajnejn. Huwa kien il-bniedem li b'suċċess frobbled barra l-gvern tal-Venezwela matul serje ta'l-kolp ta'stat ipprova xi żmien ilu, u issa kien apparentement inkwetat. "Imbagħad għandna l-ebda-idea li huwa wara dan il-messaġġ," huwa qal bil-mod, bil-kbir l-aċċent.
  
  
  "Jien jibżgħu li l-sitwazzjoni attwali, il -" Hawke ammessi. "Anke firma tiegħi ma jfissirx li xejn għall-istati uniti."
  
  
  "Jekk kien sa me, ma jkunx Stahl tinkwieta dwar dan," l-NSA ewlieni qal. "Din il-ħaġa sħiħa hija probabbilment xi tip ta'ingann."
  
  
  "Jew biss ftit nies li għandhom grudge kontra l-inti," il-kap tas-servizz sigriet ikkummenta. "Dilettanti li huma faċli biex jittrattaw jekk dawn juru fil-Caracas."
  
  
  "Ma naħsibx li l-Russi jew l-Aħmar Ċiniż qatt sar missjonijiet dan il-mod," l-CIA-bniedem qal bil-mod. "Imma mbagħad huwa kważi impossibbli li aqta kif il-KGB u L5 se jġib ruħu f'dan jew dik is-sitwazzjoni."
  
  
  "Il-iebes u l-kiesaħ-fatt," Ed qal, " li hemm theddida." In-nota l-taħdidiet dwar il-umiljazzjoni u mistħija, mhux biss l-analiżijiet. U dan huwa speċifikament indirizzat lill AX. - irġiel? "
  
  
  Kien hemm fil-qosor is-silenzju. Fl-aħħar nett, is-CIA kap tkellem mill-ġdid. "L-irġiel ma tistax tikseb fejn qtil tentattiv huwa mistenni,"huwa qal," li jimblokka l-executioners ' ih b'tiegħek." Huwa ħares lejn me
  
  
  "Fil-fatt," Ed qal, jegħleb lura fl-president tiegħu u li tħares madwar l-president. "Mela jekk AX hija mistennija li tkun fuq din il-konferenza, huwa possibbli li xi ħadd qed tippjana li joqtlu tagħna il-viċi-president jew il-president tal-Venezwela, jew it-tnejn."
  
  
  It-tabella kien bieżla bl-attività. Il-kap tas-Servizz sigriet ħares lejn Hawke grimly. "Jien ma tara kif nistgħu tiġbed li l-konklużjoni mill-dokumenti, David," huwa qal. "Naħseb li inti jesaġera l-importanza tagħha."
  
  
  L-NSA impjegat ltqajna sa mill-president tiegħu u l-Stahl b'ritmu u lura ħdejn il-president twil, l-idejn magħqudin quddiem is wara lura tiegħu. Huwa eżamina bħal rtirati British colonel ritmu tal-kamra. "Jien naħseb li għandna kollha jieħdu din il-wisq bis-serjetà," huwa argumenta. "L-kkritikat nota jista'jkun ingann."
  
  
  Sa issa, l-tagħha nemes ġew deliberatament silenzjuża. Ed jixtieq li jisma'kulħadd opinjoni qabel ma nesprimu tagħna stess. Iżda issa tagħha, I l-ħsieb kien iż-żmien għalija li jitkellmu.
  
  
  "Dan huwa wisq ukoll ppjanati għall-ċajta," Tycho qal tagħha. "Tiftakar, dawn in-nies rnexxielhom jiksbu aċċess għat-territorju ta'l-AX-ċentru ta'taħriġ. U dawn kienu jafu l-isem tiegħi u rnexxielhom isibu me hemm. L-waħda l-aċċent li tatni l-nota qal eżattament li: I jissuġġerixxu li n-nies tiegħek aqra dan bir-reqqa u bis-serjetà. I stenna madwar il-president. "Huwa ma dehra kien tliet."
  
  
  "Jekk hi ma kinitx ġiet maqtula mill-bniedem f'din is-sitwazzjoni, hi wkoll ġew sfurzati tieħu dan kollu aktar bis-serjetà," l-Servizz Sigriet uffiċjali qal tartly.
  
  
  I ma setgħux taffordja li tkun fuq tiegħi stess. "Wieħed mill-irġiel madwar lili kellhom die għal jimteddu osservat fil me, u l-oħra kienet il-ġlieda kontra miegħi," qal coldly. "Jekk inti kienu hemm, inti għandek tkun żgur li tieħu bis-serjetà. I użati tiegħi sikkina minħabba I meħtieġa sabiex twaqqaf persuna, mhux minħabba I simili li joqtlu."
  
  
  Il-kap tas-Servizz Sigriet biss għolla l-għajnejn u l-tatni condescending tbissima. "L-ebda-kritika tal tiegħek sentenza kien maħsub għalik, is-Sur Carter. Jien biss jippruvaw-punt li l-servizzi tas-sigurtà regolarment jirċievi dawn ir-rekords. Aħna biss ma tistax taffordja li jieħdu ih bis-serjetà."
  
  
  Il-Venezwela approvat gerżuma tiegħu. "Huwa veru. Iżda dan jidher li huwa differenti lili. U fejn ma hemm l-ebda possibbiltà tal-attentat fuq il-ħajja tiegħi, il-president, I ma tistax-riskju. Hi instab li kien double-isfel fuq is-sigurtà fl-Miraflores Palazz matul il-konferenzi. U mill-viċi-president jista'wkoll tkun fil-periklu, I bil-qawwa jirrakkomandalek li tieħu l-prekawzjonijiet addizzjonali."
  
  
  "I biss tkellem mal-viċi president," l-CIA ewlieni qal. "Ego" - huwa ma jolqot inti fil-livelli kollha. Huwa qal-uem li l-erba'aġenziji xorta se jkollhom in-nies hemmhekk, u hu jaħseb li biżżejjed."
  
  
  Ed ħares lura lejn il-Sigriet tas-Servizz tal-bniedem, li kienet l-idejn magħqudin quddiem is fuq il-ħalq tiegħu. Minkejja tiegħu ċinika-kummenti, kien ċar konxji li huwa kien primarjament responsabbli għall-ħajja personali u l-benesseri ta'l-Viċi-President.
  
  
  "X'taħseb?" Ego Ed mitluba.
  
  
  Huwa ħares lejn Hawke bis-serjetà. "Ukoll, l-qbilna li jammettu li aħna qed nitkellmu hawnhekk dwar il-ħajja tal-kamra tal-konferenzi eżekuttivi, mill-inqas potenzjalment. I se ssib addizzjonali in-nies jivvjaġġaw biex Caracas li jissodisfaw il-ħtiġiet tas-sigurtà fil-Venezwela."
  
  
  "Id-dritt," Ed qal, chewing fuq sigarru tiegħu. Huwa dam l-idejn permezz tiegħu griż tax-xagħar, imbagħad ħa l l-iso rta sigarru. "Bħala għall-AX, aħna ma tkunx normalment ikollhom aġent f'dan il-pajjiż għall-laqgħa. Iżda peress li AX kien speċifikament imsemmi fin-nota, jien jibgħat prinċipali tiegħi persuna-Nick Carter - il-konferenza." Huwa xejru fil me. "Il-viċi-president jidhirlu li jkun sbieħ jekk hi kienet akkumpanjata mill-ego, sabiex I ser tmur wisq."
  
  
  L-CIA ewlieni ħares mill me Hawke. "Aħna ser jieħdu ħsieb l-ammissjoni it-tnejn."
  
  
  L-NSA-bniedem bil-mod ħadlu kap tiegħu. "Jien xorta taħseb li int ser fuq selvaġġi wiżż ġiri," huwa quipped.
  
  
  "Forsi hekk," Hawke ammessi. "U, naturalment, hemm tielet il-possibbiltà." Huwa waqfa qasira, li jgawdu l stenna. "A jimblokka," huwa kompla, it-tqegħid l-kesħa sigarru lura fil-ħalq tiegħu. "Il-nota jgħid li se jkun AX li se umiljati inti. U dan kollu huwa sejħa miftuħa għall AX. Forsi xi ħadd trid N3 jew tagħha li jkun hemm għal xi motiv ulterjuri."
  
  
  "Imbagħad għaliex go?" L-NSA aġent oġġezzjona. "Naħseb li hija xi ħaġa inti ser tkun kuntenti li ipoġġu x'imkien ieħor."
  
  
  Hawke mimgħuda fuq sigarru. "Ħlief li mhux kif I-att," huwa qal. "Jien ma bħal l-idea tal-irdim kap tiegħi fir-ramel u bit-tama li l-theddida se jisparixxu jew li xi ħadd ieħor ser tieħu kura ta kollox għalina."
  
  
  "Aħna nilqgħu l-preżenza tiegħek, Señor Ed," il-Venezwela uffiċjali qal.
  
  
  L-CIA-bniedem mdawwar tiegħu intelliġenti, serju-ħarsa fuq me. "Nittama li l-vjaġġ tiegħek se jkun uneventful," huwa qal.
  
  
  Tagħha, l-uem chuckled. "Nemmen jew le, nispera hekk, wisq."
  
  
  It-tieni kapitolu.
  
  
  Kien Imqaddsa il-ħadd fil-Caracas, u l-intier tal-belt inġabru għall-festival. Ma kien hemm l-barri-żebgħa, il-parati ikkulurit sufruni u kulħadd fl-qawwi reġjonali kostumi, kunċerti u wirjiet
  
  
  u l-żfin fil-pjazez. Caracas kien li tieħu gost mal-xagħar tiegħu isfel. Xorta, dan ma kienx il-qawwi, miġnun-karnival-burdata li qagħdu miegħi I meta iċċekkjati fil-kamra tiegħi fil-El Conde-Lukanda biss sitt ijiem qabel il-konferenza. Din kienet l-kiesaħ, biża-sensazzjoni tal-riħ qawwi tisfir permezz tal-dojoq cobblestone-toroq ta'l-qodma tal-parti tal-belt. I ma setgħux ħawwad il-eerie sensazzjoni li l-belt kienet qed tipprova għidli xi ħaġa li l-ċelebrazzjoni kien ħabi mill-osservatur każwali. Xi ħaġa ħażin.
  
  
  L-ed taru minn qabel u li kien diġà fil-belt. Dawn ħasbu li għandhom imorru separatament u jibqgħu fil-lukandi differenti.
  
  
  Kien suppost ikkuntattja Hawke fil-ristorant żgħir qrib l-Amerika Jesprimu l-uffiċċju fil-disa'nofs in-nhar ta'dak il-lejl. Dan tatni ftit sigħat biex lili nnifsi, sabiex I marru għall-kantuniera tal-kjosk u xtraw-gazzetta u bullfighting-folja. I ħa tagħha dokumenti miegħi sal-eqreb kafetterija fuq il-bankina, iżda minħabba l-riħ, l-I iddeċieda li ipoġġu ġewwa. I ordnat Campari u xorbu I filwaqt li taqra l-konferenza stejjer, jistaqsi jekk dan il-forum kien se jagħmlu reali aħbarijiet qabel kienet kollha.
  
  
  Meta I-lest qari il-gazzetta, I eżaminat l-aħħar bullfighting l-oġġetti. Stajt dejjem xtaq tajba ġlied tal-barri. Meta int fil-negozju ta'l-qtil u jippruvaw ma tieħux maqtula, u inti qed jilgħab bil-mewt tal - mewt vjolenti - bullfighting għandha speċjali faxxinu għalik. Inti tmur, tħallas il-flus, u tikseb fil-barrera-fil-quddiem tal-ringiela. U għandek tkun taf li se jkun hemm mewt fuq arenea, forsi anki l-mewt tal-bniedem. Iżda jekk il-mewt toħloq bull jew raġel, għandek tkun taf li l - anqas din il-ħin inti se toħroġ ħaj. L-ebda kwistjoni li tmut, dawn mhux se toqtol lilek jew lit-opponent. Sabiex inti ipoġġu fil tiegħek mħallsa-sede u l-esperjenza kollox mal-sens tal-distakkament li inti tkun taf inti ser ikollhom jieqfu hekk kif jirritornaw għall-dinja barra l-arena. Iżda matul il-prestazzjoni, tista'fil-fatt jgawdu-mewt, kompjaċenti u aloof mill-mewt li haunts inti fit-toroq.
  
  
  I filwaqt li kien qari tal-gazzetta dwar bullfighting, I sorveljata u nnotat raġel jaraw me.
  
  
  Huwa beda jħares malajr fil-gazzetta. Hi ma tkunx tixtieq il-bniedem li tkun taf liema tiegħu ego ra. Tagħha ħarsa lingered fuq il-paġna u hi sipped tagħha Campari, jaraw il-bniedem mill-kantuniera tal-għajn tagħha. Kien seduta tabella barra, tħares lejn me permezz tal-tieqa. I d qatt ego tiffaċċja qabel, iżda din seħħet għalija li l-ego ġenerali tal-jibnu kien simili għall-bniedem bl-gun li attakkati me fil-ċentru tat-taħriġ. Dan jista'jkun l-istess bniedem.
  
  
  Iżda hemm probabbilment elf ruħ bħal dan fil-Caracas. Hi maqbuda il-moviment u l-sorveljata mill-ġdid. Il-bniedem kienet jitfa ftit muniti fuq siġġu kif hu ippreparat li tħalli. Huwa kien sa u ħares lejn me malajr ħafna mill-ġdid.
  
  
  Wara l-bniedem tax-xellug, huwa tossed ftit muniti fuq siġġu, mdaħħla il-karta taħt il-fergħa tiegħu, u warajh. Mill-ħin I laħaq l-toroq, l-kbira tat-traffiku tal-waqqfu l-uem tal-ħsieb. Meta l-traffiku jitwaqqaf, huwa kien jidher imkien.
  
  
  Aktar tard, fil-restorant qrib l-Amerika Jesprimu l-uffiċċju, huwa qal Hawke dwar l-inċident. Bħas-soltu, kien chewing fit sigarru. Ed huwa veru patriot, iżda meta huwa għandu leġittimu ċans li jiksbu tajba Kuban sigarru, huwa verament ma tistax dawwar l agħlaq.
  
  
  "Interessanti ħafna," huwa qal deliberatament, infiħ tal-duħħan ċirku fid-direzzjoni tiegħi. "Naturalment, dan ma jista'jfisser xejn, iżda naħseb li għandna d aħjar tipproċedi bl-attenzjoni estrema."
  
  
  "Qatt kien li l-Abjad tal-Palazz, sinjur?" I talab tagħha.
  
  
  "I titwaqqaf mill-aktar kmieni llum. Hemm ħafna nies hemmhekk, Nick, iżda ftit ħafna l-organizzazzjonijiet. L-nies madwar l-sigurtà jidhru li huma aktar eċċitati dwar il-festival minn din il-konferenza. Għandi tħossok ħażin dwar dan."
  
  
  "Inħoss bħal I lanqas tmur hemm," I ammessi.
  
  
  "Nixtieq li jmorru għall-palazz u l-għada li tieħu fit-tul, jagħtux fil-għajn tħares madwar. Inti għandek ħerqana-imnieħer għall-problemi. Uża l-ego u jirrapporta lura lill-me-għada, mhux meta."
  
  
  I talab tagħha. "Meta se tagħna il-viċi-president u madwaru tiegħu jaslu?"
  
  
  "Tard l-għada bil-lejl. Tagħna Servizz Sigriet steamboats se jkun miegħu. L-imgħallem kienet se jiġu innifsu, iżda huwa kien li tmur għall-Ħawaii mal-president."
  
  
  "Dak li hu l-Viċi-president tal-ippjanar?"
  
  
  "Se jkun hemm bosta ġranet tat-turisti fl-Caracas u l-żona tal-madwar mal-president u l-uffiċjali l-oħra. Ikliet, riċevimenti u privati diskussjonijiet mal-President tal-Venezwela se jiġi organizzat ukoll. Il-konferenza se imbagħad jinkludu tiftaħ diskussjonijiet mal-Venezwela presidenzjali l-amministrazzjoni. L-istampa, naturalment, se jkun hemm. Il-konferenza se jkollhom filgħodu u l-sessjoni ta'wara nofsinhar. Ikun aħjar jekk ma iqsar."
  
  
  Ed dam l-idejn permezz tiegħu griż tax-xagħar u t'attivitajiet fil-ħxuna tazza kafè huwa d preċedenti ordnata. Konna seduta fil-żgħar kabina mill-tieqa. Kien hemm ħafna nies fil-ristorant żgħir, u madwar l-istati uniti ma kien hemm l-lott tal-konversazzjoni fil-ispanjol.
  
  
  "Meta huwa l-viċi-president tal-ewwel dehra pubblika hawn? "-
  
  
  I talab tagħha.
  
  
  Ed sfruttat l-irmied mill-sigarru tiegħu u ħarsu-dlam, triq dejqa. "Għada bil-lejl, huwa għandu pranzu gala ippjanat fuq l-Ego-Unur y de Palacio Miraflores. Wara l-pranzu, se jkun hemm dancing."
  
  
  "Nixtieq li jattendu l-akkoljenza, sinjur," qal.
  
  
  "Jien diġà għandhom l-istediniet għalina," Ed qal, chewing fuq sigarru tiegħu. "Fil-fatt, għandna permess biex jattendu l-avvenimenti kollha li huma ppjanati għall-Viċi-president. Ma naħsibx li għandna bżonn biex iżuru l-madwarhom, peress li t-theddida kien li l-konferenza innifsu, u peress li l-Servizz Sigriet guys se jkun fil minnhom madwar l-arloġġ, marbuta partikolarment rikka il-viċi-president. Iżda jeħtieġ li jkun hemm fuq quddiem nett tal-avveniment, jekk biss għandna bżonn li jintlaħqu bil-Servizz Sigriet-persunal fil-persuna."
  
  
  "Nistgħu tmur b'mod separat?"
  
  
  "iva. Kulħadd iżda l-persunal tas-sigurtà ser naħsbu li aħna huma membri ta'l-ambaxxata hawn fil-Caracas. Il-Viċi-president jaf tagħna jkopri u se jkollha flimkien ma'l-uem."
  
  
  Huwa jista ara l-inkwiet-linji madwar Hawke tal-titqib-għajnejn. "Taf,"għidt," huwa pjuttost possibbli li l-awturi ta'din it-twissija huma l-ippjanar xejn aktar vjolenti minn dimostrazzjoni quddiem il-White-Palazz."
  
  
  "Jew forsi huwa biss kbira ċajta fejn xi ħadd tpoġġi u daħq fl-istati uniti sa komma tagħhom."
  
  
  Ont, huwa shrugged. "Forsi." Iżda jien ma l-fiduċja li l-us għall-mument.
  
  
  "Inti qed tipprova l-kumdità me, Nick. I għandu jkollna l-qodma."
  
  
  Tagħha, chuckled. "I biss li inti biex jirrilassaw, sir."
  
  
  Ed ħa tiegħu iso rta sigarru mill-ġdid u tossed fl-reċipjent żgħir. "I biss tixtieq li jeħles il-terribbli sensazzjoni li hemm xi ħaġa fatali qed jiġri u l-qabda us off-gwardja."
  
  
  Kien tħares lejn il-president mill-ġdid. Hija riedet li tgħid xi ħaġa biex jitħaffef il-burdata, iżda ma setgħux taħseb xejn. Dan is-sentiment affettwati wkoll me.
  
  
  Kmieni l-għada filgħodu, hi kienet ħadet permezz tat-taxi l-de Palacio Miraflores. Kien kbir-bini, bħal elf-kmamar. Il-konferenza kien li ssir fil-kbar ta'akkoljenza-qasam. Riċezzjoni, il-pranzu u filgħaxija se ssir fil-kamra sala u l-gran ballroom.
  
  
  Huwa wera l-kredenzjali tiegħu fid-daħla prinċipali, u kienet f'pożizzjoni li tidħol mingħajr diffikultà. Fil-fatt, kien wisq faċli. Il-Venezwela tal-pulizija dwar id-dazju deher li tkun qed tipprova wisq iebes li jekk jogħġbok. Il-palazz kien magħluq għall-spettaturi għall-konferenza, imma ġewwa kien miżgħud nies li kellhom speċjali qassam jew kienu fi kwalunkwe mod konnessi mal-konferenza.
  
  
  Ma kien hemm l-ordni reali ġewwa. Kien impressjonat. Dawn saħansitra tax-xellug gwidi tat-turs dwar l-obbligu li tgħin lill-uffiċjali viżitaturi tagħhom tal-bearings. Kif kien permanenti tħares lejn Holst tal-kbira taż-żejt pittura mill mhux magħruf l-Amerika latina l-artist, il-gwida avviċinat me.
  
  
  "Perdóneme, señor. Siento molstarle.
  
  
  "Dan id-dritt," huwa qal tagħha bl-ispanjol. "Int ma sistema me."
  
  
  "I biss tixtieq tirrimarka x'inhu r-sala fil-Picasso Sala," il-bniedem tbissem. Nen kien liebes griż uniformi u l-għatu li fakkar me tal-latina-verżjoni tal-Goshawk.
  
  
  "Grazzi," qal. "I se definittivament ara l-ego qabel I-leave. Ma l-pulizija tistabbilixxi l-kwartieri ġenerali fil-palazz?"
  
  
  "Iva," huwa qal. "Fl-istat appartamenti. Mur dritta l-isfel din il-linja u se tidħol fih."
  
  
  Ego rringrazzja tagħha u marru fis-kbira tal-kamra li issa kien użat bħala-kwartieri ġenerali tas-sigurtà. L-atmosfera kien hectic, iżda rilassat jekk ikun possibbli. Telefowns kienu tisfir, l-uffiċjali wara li kienu serji konverżazzjonijiet, iżda l-oħra l-irġiel kienu tliet, tidħaq, u tkellem dwar il-festival jew il-ġlied tal-barri nhar il-ħadd. Deher li kien hemm ħafna ta'konfużjoni. Hekk il-viċi-president kien mistenni, u l-gwardji tas-sigurtà kienu qed jippruvaw biex tiġbor il-grupp li jmorru lejn l-ajruport.
  
  
  I tkellmu għal ftit tal-CIA nies kont naf, iżda dawn ma jidhirx interessata b'mod partikulari fi l-konferenza. Madwar minnhom, Dollaru jintefqu ħames minuti me javżak dwar l-żeffien huwa d sodisfatti il-lejl ta'qabel. L-ebda wieħed jemmen fil-theddida. Huwa kompla permezz tal-kmamar u l-mixi permezz tal-palazz, tħares lejn l-uċuħ. Jien ma naf x'għandi mistenni tagħha li tagħmel, sabiex tfittex - forsi l-persuna li jaraw me fil-ristoranti, jien ma naf. I iżda wkoll ppruvaw li tivvaluta s-sitwazzjoni biex tieħu idea tal-palazz u l-sigurtà ego, kif Hawke ma. Sfortunatament, l-impressjonijiet tiegħi ma kienu aħjar milli tiegħu. Ħassejtni bħal I kien seduta fuq bil-mod-mozzjoni rigidness li kien marbut li jisplodu meta kulħadd inqas mistenni. Kien sensazzjoni pjaċevoli.
  
  
  Kif kien li jħallu, wieħed mill-aġenti tas-CIA qabad me.
  
  
  "Il-Venezwela tas-sigurtà tal-pulizija ġew arrestati grupp ta radikali, u dawn se żżomm ih fir-ċelloli tal-sakemm dan huwa l-aktar," huwa qal me. "M'hemm xejn madwar Washington, l-ebda twassal biex jintlaħqu tiegħek tiegħek. Fuq il-fronti kollha, kollox jidher kwiet. Il-problema hija li l-viċi-president ma tieħu l-memo bis-serjetà.
  
  
  Tagħha, ħares lejn lilu. "Ukoll, dak I jistgħu jaħsbu hija waħda mir-raġunijiet."
  
  
  "Għall-wouldnt?"
  
  
  "Aħna qed-professjonisti," qal pointedly. Tagħha, daru u tlaqt minnu qabel ma jkun jista ngħid kelma oħra. I ma kienx partikolarment impressjonat mal-ġdid, qawwi, mapep-ffaċċjati subien-CIA kien l-ingaġġar.
  
  
  Il-Viċi-president waslu aktar tard mingħajr l-inċident. L-toroq dwar il-mod li l-lukanda fejn hu u Egos kienu joqogħdu kienu joktor bil-nies tmewwiġ l-Amerika u l-Venezwela-flags. I kien fil-lukanda li tara l-wasla u kien storbjużi. Il-kap tas-Servizz Sigriet tinżamm il-wegħda tiegħu dwar l-nies żejda. Ego aġenti kienu kullimkien. Mill-inqas, dawn dehru li tkun qed tieħu l-ħidma tagħhom bis-serjetà.
  
  
  Fil-għaxija, hija tpoġġi fuq unique u ħa taxi lura għall-de Palacio Miraflores. Kien simili il-lejl ta'l-Akkademja tal-Premjijiet fl-Hollywood. Il-toroq kienu ippakkjat bil-nies u l-traffiku kien impossibbli. Dan kien l-aħħar fit-tul blokk il-palazz. Dan iż-żmien, l-entratura prinċipali ġiet imwaqqfa mill-sigurtà tal-persunal. Ġewwa, fl-għoli ceilinged akkoljenza sala, il-Viċi-President kien mdawra minn ftit tagħżel il-membri ta'l-istampa.
  
  
  Il-Viċi-president kien tall-bniedem, u hu towered-biċċa l-kbira tal-persuni madwar lilu. Huwa kien abjad jekk nobbli-bniedem, il-kwiet u l-awtur huma riżervati. L-vuċi tiegħu kien li jinstemgħu biss minn dawk il-eqreb lilu meta huwa wieġeb il-mistoqsijiet mill-ġurnalisti. Li jmiss lilu sat-Ego, pjuttost skur jekk mara li jirriżultaw fit-blu tal-ilbies. Sibt ruħi l-istudju in-nies mill-ġdid, imma jien ma tara xi suspett. I bdew jistaqsu jekk l-NSA kap kien id-dritt. Forsi Ed u l-I kienu qed jieħdu din il-wisq bis-serjetà. Forsi l-persuna fil-restorant kien biss Venezwela biss li xtaqu li stare fil-barranin. Jew forsi dawk in-nies fil-ċentru tat-taħriġ kienu biss jippruvaw biża me mal li pistola. Forsi.
  
  
  Il-kamra kien kbir, iżda uneventful. Il-president tal-Venezwela deher b'mod sħiħ militari tal-ħwejjeġ bil-sider sħiħa tal-midalji. Il-Viċi-president sib l-dritt, fil-kap tal twil kamra-president. Eda kien eċċellenti taħlita ta kontinentali u l-Venezwela-platti, u l-inbejjed kienu saħansitra aħjar.
  
  
  Waqt il-pranzu, sabiħa tifla sib kważi l-oppost me. Hija kienet l-isbaħ mara fuq il-mejda: ħalib, rqiq, fit skuri tax-xagħar u startlingly blu skur-għajnejn. Hija kienet liebes iswed crepe ilbies ma għo l-għonq, ma jiżvela l-bidu ta'dan il-figura. Hi maqbuda tiegħi għajn diversi drabi filwaqt li tiekol, u ladarba hija tbissem me. Aktar tard, fil-ballroom, hi daħlet sa me u introdotti ruħha.
  
  
  "L-isem tagħha huwa Ilsa Hoffmann," qalet fil ħafif l-apparat bl-ingliż.
  
  
  Hija tatni tbissima kbira, u l-I ma setgħux jgħin biex jaħsbu li l-aktar li raw tal tagħha, l-aħjar hi ħares. L-iswed stretta ilbies enfasizza l-jintefħu tal sħiħa tagħha sider u l-drammatika-kurva tal-ġenbejn tagħha. Hija ma setgħetx jilbsu xejn taħt l-ilbies, u l-tagħha wieqfa asjatiċi kienu viżibbli b'mod ċar permezz tal-madwar drapp. Hija kienet itwal minn hu d immaġina, u l-saqajn tagħha kienu fit-tul u rqiq.
  
  
  "Huwa pjaċir li jissodisfaw inti, Ilse," qal. "L-isem tagħha huwa Scott Matthews."
  
  
  "Tagħha tal-lukanda ma stare fil inti waqt l-ikel, iżda l-wiċċ tiegħek jidher hekk familjari. Naħdem hawn fuq l-ambaxxata fil-Ġermanja. Tista raw tagħha, inti, hemm?"
  
  
  "Huwa possibbli," qal. "Jiena naħdem fl-Ambaxxata Amerikana, dan l-aħħar trasferiti madwar Pariġi."
  
  
  "Ah, I l-imħabba tagħha F'pariġi!" Hija tbissem mill-ġdid. L-għajnejn tagħha kienu wiesgħa u innoċenti, u l-tagħha tbissima ġibed l-ebda bniedem ma għajxien tad-demm fil-vini tiegħu. Hi kienet tassew sabiħa tifla. "Il-prezzijiet huma ferm ogħla milli fl-tiegħi il-belt ta'Hamburg."
  
  
  "Jiena wkoll kellhom żmien tajjeb fil-Hamburg," qal, jistaqsi dwar tagħha l-aċċent. Dan kien l-aktar bil-ġermaniż, iżda jidher li kien hemm xi ħaġa oħra għaddej. Iżda l-mużika kien jilgħab, u hi ma tkunx tixtieq li l-iskart ħin jaħsbu dwar dan. "Tixtieq li l-żfin?"
  
  
  "Ħafna," hija qalet.
  
  
  Aħna intensifikati fuq l-iffullar-dance floor. - Faxxa żgħira kien jilagħbu fil-tarf wieħed tal-sala l-kbira. In-nies kienu permanenti u jitkellem fi gruppi żgħar u tlajjar madwar id-dance floor. Ilse kien iż-żamma tagħha ħafna mill-qrib, u hi ma jidhirx li l-moħħ. Hija magħfusa tagħha sħun-ġisem kontra l-mini u tbissem fis-għajnejn tiegħi. L-effett kien sensazzjonali.
  
  
  Fin-nofs tal-kanzunetta, il-Viċi-President u l-President tal-Venezwela tax-xellug l-ballroom għal konverżazzjoni privat. Grupp tal-pajsana-irġiel marru magħhom. Huwa jaraw lilhom għall-mument, u Ilsa innotata.
  
  
  "Iltqajt tiegħek viċi-president," qalet il-kummissarju, " u l-I verament bħalu. Huwa reali diplomatiku, sabiex differenti mill-immaġni ta ' l - "karikatura Amerikana"."
  
  
  "Jien ser iżommu l-flus, l-uem xtaqu inti wisq," I tbissem.
  
  
  "Huwa tidher bħal ħafna gentlemanly, sensittivi persuna," hi wieġbet b'mod serju.
  
  
  Il-mużika titwaqqaf. Aħna kienu jħarsu lejn xulxin. I kien il-bidu li jixtiequ I kellhom iktar żmien għall-ruħi fil-Caracas. Ilse tista'tkun pjaċevoli ħafna devjazzjoni. "Ukoll," qal,"I xtaqu dan."
  
  
  "Inti tajjeb ħafna tal-amengo, Scott," hija qalet. "Inti għandek ħafna torero sentimenti.
  
  
  Inti tixtieq bullfighting? "
  
  
  "I jaraw ukoll meta l-I tista," qal.
  
  
  Hija tbissem. "Ah, oħra ddedikata bullfighter!" "Jien ser il-ġlied tal-barri-għada, mhux meta. Carlos Núñez huwa tiegħi favoriti bullfighter."
  
  
  "I simili El Cordobes," qal. Kont naf kumment tagħha kien stedina, iżda kelli l-aktar affarijiet importanti li tagħmel minn għassa-ġlied tal-barri. I kellhom ukoll l-intrinsika suspett ta ' nisa li kienu tant malajr biex jieħdu l-inizjattiva meta dawn l-ewwel sodisfatti.
  
  
  "El Cordobes huwa tiegħi tieni favoriti," qalet b'entużjażmu. Għajnejn blu tagħha wriet liema hi d suspettati kollha flimkien - li huwa xtaq tagħha daqs kemm hu xtaqu tagħha. "Għandek bżonn biex tmur. Huwa se tkun kbira l-ġlied tal-barri."
  
  
  - Għajnejn tiegħi sodisfatti ont. "Fejn huma inti se tagħmel?"
  
  
  "Fl-tagħrif miksub, huwa fuq l-eżempju tal-ġenb," hija qalet. "Jien ser tkun waħdu."
  
  
  "Jien ser imorru jekk nieħu l-opportunità," qal. "Nixtieq ara inti hemm."
  
  
  "Nixtieq tara int, wisq, Scott."
  
  
  Kien wasal biex jistaqsu tagħha għall-ieħor taż-żfin meta raw raġel mixi tal-ballroom. I biss kellhom kwart ta'l-ego-istħarriġ tal-individwi, iżda I kien pjuttost ċert li kien il-persuna li kienet jaraw me fil-cafe.
  
  
  "L-hena tiegħi, Ilse," qal sew, u segwita il-bniedem.
  
  
  Huwa kien diġà għaddew mill-wiesgħa bieb. Xi nies ltqajna fil-mod tiegħi u waqaf me. Mill-ħin I daħlu fil-kuritur, huwa jista'jitqies biss mill-dahar ta l-kap tar-raġel bħala huwa malajr mixi lejn l-entratura prinċipali tal-palazz.
  
  
  Meta ltqajna hemm, huwa kien diġà barra. Kien malajr għadda mill-mimmo-grupp tal-mistednin fid-daħla, imnissel mill-mimmo-gwardjani fuq il-passi. I ma bbenefikawx dan il-bniedem kullimkien. Kien marret. Tagħha, marru l-passi għall-livell tal-art u jaraw il-mimmo tal-żewġ koppji-mixi fl-aħħar tal-bini. Skur-figura kienet biss ddawwar il-kantuniera fid-direzzjoni tal-palazz u l-ġonna.
  
  
  Huwa malajr fit-triq, imbagħad waqfu bi ħsara fil-jimxu meta kien barra tal-vista. Huwa waqfa qasira fil-qosor fil-post fejn il-bniedem kellu biddel il-kantuniera. Triq oħra mgħoddi permezz tal-toqba tal-bini, iżda ma kien hemm l-ebda wieħed dwar dan.
  
  
  Cursing taħt il-nifs tagħha, hi dam l-triq, iż-żamma tal-għajnejn tagħha fuq l-ġnien. I d marret madwar għoxrin tarzni meta żewġ irġiel ħareġ mill-dellijiet fil-quddiem tal-me. Wieħed minnhom kien pistola fl-naħa tiegħu.
  
  
  "Pur mur tan de meħud!" qal il-wieħed bl-gun. "Espere tan-nu minuto, popshot". Huwa qal me biex iżommu tiegħi ego iftaħ hawn.
  
  
  Apparentament, dawn kienu ftit il-membri tal-Venezwela tas-sigurtà tal-pulizija. Dawn ma kinux jafu lili mill-vista. L-waħda mal-gun kien wisq arroganti.
  
  
  "Jiena naħdem għal Amerikana ta'intelliġenza," huwa qal tagħha bl-ispanjol. "Ridt ara l-bniedem li ġejjin hawnhekk?"
  
  
  "Amerikana ta'intelliġenza?" "huwa l-waħda mal-gun." "Huwa possibbli. Jgħollu l-idejk fuq ras tiegħek, jekk jogħġbok."
  
  
  "Ħarsa, jieħdu l-apposta!" I qal tagħha. "Jien jippruvaw jaqbdu l-persuna li mixi f'din it-triq. Hu żliq bogħod filwaqt li int azjenda me."
  
  
  "Madankollu," qal il-wieħed bl-gun,"I għandek tiċċekkja fuq għalik."
  
  
  "Id-dritt, tisma', jien ser jurik karti tiegħi," qal ikteb.
  
  
  Il-oħra skiet avviċinat me ma sullen-espressjoni fuq il-wiċċ tiegħu. Ont, huwa laħaq għall-karta tal-IDENTITÀ tiegħu. hekk kif wasal. Huwa immedjatament mtaqqba me fil-wiċċ, iħabbtu me off-saqajn tiegħi. Huwa ħares lejn l-tnejn minnhom fil-disbelief. Tagħha, smajt li l-Venezwela sigriet-pulizija huma pjuttost iebsa, iżda kien umoristiċi.
  
  
  "Suppost żomm idejk sa!" qal il-bniedem li tolqot me. "Aħna ser tkun tfittex inti għall-identifikazzjoni."
  
  
  L-waħda mal-gun kien qed iżomm die għal jimteddu qrib wiċċ tiegħi. "Issa int ser joqogħdu hemm u vot bl-idejk fuq il-bankina filwaqt li aħna tfittxija tiegħek."
  
  
  I d kellhom biżżejjed. I kien għajjien ta'ħidma mal-armata tal-rude-sigurtà tal-persunal, u l-I kien speċjalment għajjien tal-stupidity ta'dawn iż-żewġ pajsana-pulizija.
  
  
  L-gunslinger bdiet tagħha fuq l-għaksa, u l-għadam maqsum loudly. Fl-istess ħin, l-ego qabad naħa tagħha mal-gun u miġbuda iebes. I ma l-kura jekk l-kkritikat gun marru barra u kulħadd kellhom attakk tal-qalb. Iżda dan ma kienx xogħol. Pulizija tellgħu passat me u l-hit tiegħi wiċċ iebes. Hija kienet qabad l-gun kif tellgħu mill mimmo, maħtuf u l-ego l-idejn tiegħu. Il-bniedem l-oħra lunged fil me. Huwa rrumblati bogħod minnu u huwa laqat il-bankina. I tpoġġi l-grupp tal-tiegħi gun għall-dahar tal-Ego ras, u huwa waqa'li jmiss lili. Huwa qbilna li l-irkopptejn tiegħu biss bħala l-ewwel bniedem kienet tipprova tikseb saqajh. Hija kienet dawn fil-wiċċ mill-massakru lag aħmar, u l-uem ffriżat.
  
  
  Bil-naħa l-oħra tagħha, I jinġibed tiegħi I. D. barra, fuq il-but, u miżmuma sa Ego tal-wiċċ sabiex ikun jista taqrah. "It-tieni cop kien qed jipprova ipoġġu, tipprova tiffoka fuq me.
  
  
  I talab tagħha l-ewwel. "Do you aqra l-ingliż?"
  
  
  Huwa t'attivitajiet me għall-mument, panting, mbagħad għadda fil tiegħu crumpled-ħbieb. Meta huwa jkun ħares lura lejn me, ma kien hemm l-tip ġdid ta'riżenja fuq il-wiċċ tiegħu. "Iva," huwa qal. Huwa malajr eżaminat il-karta tiegħi. "Inti ma AX?"
  
  
  "Dan huwa dak li kien qed jipprova jgħidlek," missieru qal bil-ħerqa.
  
  
  Huwa qajjem skur tiegħu għall-utent. "Qisu żball sar."
  
  
  I saqajh, u hu tħabtu biex saqajh. "Issa ejja nħarsu lejn il-karta tiegħek," qal il-papà. Huwa ħa l-ego u mogħtija lill me. Waqt li kien qed jiġi studjat, huwa għen-ħbieb tiegħu up. Il-bniedem ma setgħux jagħmlu l-ebda piż fuq id-dritt tiegħu tar-riġel. Meta huwa induna li l-għaksa kienet maqsuma, xi ostilità lura lill-wiċċ tiegħu.
  
  
  I. D. vverifikati. Iva, dan kien is-sigriet tal-pulizija. Rritorna il-karta, flimkien mat-tieni-bniedem tal-gun. Huwa skiet aċċettati minnha.
  
  
  "Id-dritt," qal. "Aħna issa qed kemm kuntenti." Tagħha bdew li jmorru lil hinn.
  
  
  "Inti se tirrapporta?" il-bniedem ma ' l-gun mitluba.
  
  
  Huwa ffirmati. "Jekk tieqaf tipponta li ħaġa fil-me," qal tipponta lejn il-massakru lag aħmar. Tagħha, daru u intitolat lura għall-quddiem il-palazz. L-misterjużi-bniedem sparixxew mill-ġdid. U l-parti ta ' dan il-sistema tas-sigurtà kien verament tal-bidu biex tikseb fuq in-nervituri tiegħi.
  
  
  It-tielet kapitolu.
  
  
  L-għada filgħodu, hi kienet mitluba mill-Collins, l-aġent fil-ħlas tal-CIA tal-operazzjonijiet, li tikkuntattja l-ġermanja tal-Punent Ambaxxata biex tara jekk tifla imsemmi Ilse Hoffmann ħdimt hemm. Dan kien il-ħadd u l-uffiċċju kien magħluqa, iżda Collins kien jaf l-ambaxxatur ġermaniż personalment u jista nsejħu l-Uem tal-dar.
  
  
  L-ambaxxatur qal li tifla imsemmi Ilse Hoffmann-xogħlijiet hemm, u taw deskrizzjoni li toqgħod.dan il-me konvint li kien ħabiba tiegħi ltqajt il-lejl ta'qabel. L-ambaxxatur mibgħuta tiegħu deputat l-akkoljenza u l-qal-Uem li jistgħu jieħdu l-ieħor tal-membru tal-persunal miegħu. Forsi Ilse kienet esprimiet ix-xewqa li jmorru, u huwa d meħuda tagħha.
  
  
  I ppruvaw li wieħed jiftakar li kien seduta li jmiss Ilsa waqt il-pranzu. Ħsibt I mfakkar li hi kienet mdawra minn nofs l-età irġiel. Xi ħadd madwar minnhom jistgħu jkunu tagħhom stess. Il-fatt li hi aktar tard avviċinat me, waħdu, huwa ma fih innifsu notevoli. Kien ċar li estestvenno li Ħej tixtieq issib l-aktar interessanti tal-kumpanija.
  
  
  Collins ippruvajt nikkuntattja l-impjegat fid-dar tiegħu, iżda ma kien hemm l-ebda rispons. Dan guy kien probabbilment li tieħu gost fuq tiegħu jum off.
  
  
  L-girl ħares reali, iżda li ma kinux jagħmlu me kwalunkwe inqas suspettużi. Jien xorta kienu tħossok ħażin dwar dan il-assenjazzjoni. Ed għamel bosta rakkomandazzjonijiet lill-CIA u l-Venezwela tas-sigurtà tal-pulizija. Il-gwardja deher aktar stretti issa, iżda l-tħossok ma jmorrux lil hinn. Hawke kieku, wisq. Premonitions mhumiex ħafna xjentifiku, iżda fl-tiegħi dell inti titgħallem li tingħata attenzjoni għall-intuwizzjoni. Dawn jistgħu jiżviluppaw permezz ta'serje ta'intrapriżi żgħar-fatti li ma jkunux biżżejjed biex xokk inti fuq livell konxja, iżda hemm premonitions li se dawl aħmar saint x'imkien fil-fond ġewwa inti. I ma tkunx taf liema huwa. I biss taf li stajt salvat il-ħajja tiegħi ħafna drabi mill li ġejjin tiegħi tentattivi.
  
  
  Forsi ma kellhom xejn x'jaqsmu mal-tifla, jew saħansitra l-bniedem hi d dehru fil-kafetterija, jew forsi anki fil-palazz. Jista'jkun xi ħaġa mhux relatati magħhom, maħżuna fil-fond fil-dellijiet ta tiegħi fejqan fil idejn. Iżda l-tifla u l-misterjużi-bniedem kienu raġuni biżżejjed għall-tiegħi evidenti minn, foreboding, jew nuqqas ta foreboding.
  
  
  Kelli l-ikla fil-kafetterija qrib Ibarra Kwadru, mhux bogħod minn Avenida Baralt. Filwaqt li hi kienet qed tistenna, il-parade għadda, u l-ego tiegħu b'mod ċar ra. Ma kien hemm l-żeffiena fil-kostumi, sufruni, papier-mâche-kapijiet fuq il-punti u tal-faxex. In-nies kienu gost, u bdejt biex jirrilassaw ftit.
  
  
  Mhux meta Hawka sodisfatti tagħha fil-ristoranti, bħal huwa qal. Huwa kien fuq barra fix-xemx, liebes blu jgħajjat sportivi qmis ma'l-għonq miftuħ u blu-nisa merħija għoqda. Huwa libes blu skur-nisa fuq kap tiegħu, inklinata jauntily li naħa waħda. Huwa eżamina bħal xjuħija Hemmingway-karattru. Huwa mrażżna tbissima u sib l isfel bejn il-minnu fl-żgħar it-tabella.
  
  
  "Jagħmlu lilek innifsek komdu, Nick, u ma tagħmel xi kummenti dwar il-me. Jien nipprova taħlita ma'l-festi-folla."
  
  
  Huwa għadu l-istess qodma Ed taħt il-nisa. Huwa miġbud wieħed minn madwar tiegħu fit-sigarri Kuban, ħa gidma minn tarf għall-ieħor, u l-larvi dan jitwettaq. Imbagħad huwa poġġa l-sigarru fil-ħalq tiegħu u mdawwar bil-mod, tixrib dan. L-sigarru deher inkompatibbli mal-nisa u l-qmis. Fl-aħħar nett, huwa mqabbad ego tiegħu u bdew jiġu mfassla fil-brillanti-ħajja. Dan kien it-tip ta ritwali għalih, u huwa qatt ma waqaf sorprendenti me.
  
  
  "Inti qed sabiħa, sinjur," huwa qal, minkejja l-ego twiddib.
  
  
  Huwa ħares lejn me drastikament. "Mhux gustuż bħala li iswed jekk sbuħija inti danced mal-aħħar tal-lejl. X'taħseb li huwa l-leave imħallas?"
  
  
  "Hija insistiet," qal. "Hi deher interessat ħafna minni."
  
  
  "Iva, I-nafu hu," huwa qal. "Inti jew għandek jew inti m'għandekx." Huwa tbissem wryly.
  
  
  "Fil-fatt, hija tpoġġi me fuq il-gwardja tiegħi," qal, ftakar. "I kkontrollati fuq tagħha din il-filgħodu, imma hija tidher li tkun multa."
  
  
  "Xi ħaġa oħra interessanti fuq quddiem desk?" qal, biex tibla ' iebes fuq sigarru tiegħu. "I jfisser, minbarra l-tifla?"
  
  
  Huwa qal-Uem dwar il-bniedem u l-laqgħa tiegħu mal-Venezwela tas-sigurtà tal-pulizija. "Naturalment, jien mhux ċert li kien l-istess persuna," qal.
  
  
  "Jew jekk ġie, hija għandha xi ħaġa li tagħmel il-theddida." M'hemm xejn ħażin bl-raġel ser il-istess ħanut tal-kafè, u għall-konsum, kif tfal jaħdmu fuq l-istess jum. Forsi jien biss nervuża."
  
  
  Il-wejter daħal u kemm aħna ordnat Pernod. Aħna ma jerġa tagħna konverżazzjoni sakemm huwa ressaq il-xorb u tax-xellug.
  
  
  "L-girl biss staqsa biex jilħqu tagħha llum, mhux meta fuq il-ġlied tal-barri," qal kif hu tax-xellug.
  
  
  Hawke tal-utent żdiedu. "Fil-dell nnifisha?"
  
  
  "Hija qalet li kien fann."
  
  
  Ed mimgħuda fuq sigarru, l-tmil wiċċ skura, l-għadam qafas milwija fuq il-mejda. "Dak li ridt ngħid ħej?"
  
  
  "I qal ħej I d jiksbu hemm jekk I jista. Iżda I jkollhom ħsibijiet oħra. Nixtieq li r-ritorn lejn il-palazz l-lum, ma meta, biex tara dak I tista'issir taf dwar il-misterjużi-bniedem."
  
  
  "Huwa aġġorna l-relazzjoni," qal, u jippruvaw ma tbissima. "I kultant jiksbu l-impressjoni li huwa diffiċli biex inti għafas-xogħol tiegħek okkupata-ħajja sesswali."
  
  
  "Dawn huma biss stejjer foloz li kienu mifruxa mill-vile KGB uffiċjali sabiex ineħħi me," I tbissem.
  
  
  Huwa chuckled. "Fil-fatt, meta inti tikseb isfel tan-negozju, inti huma persistenti ħafna. Iżda nixtieq li tkun speċjalment bir-reqqa dwar dan il-dell. Huwa jistgħu jkunu perikolużi ħafna għalik."
  
  
  "Kwalunkwe teoriji?"
  
  
  Huwa sib fil-ħsieb għall-mument qabel ma jitkellem. L-sħun-xemx wara nofsinhar glistened fuq l-abjad tax-xagħar u mdawwar-wiċċ tiegħu il-kulur tal-xemx. "Xejn speċjali. Iżda jekk il-persuna li attakkati inti fil-taħriġ tal-ċentru kienet KGB uffiċjal, u jekk huwa rriżulta li tkun l-istess persuna li raw hawn darbtejn, dan jista ' jfisser li dawn huma l-iffissar inti sa għal xi ħaġa."
  
  
  "Jekk l-I kien xortik tajba, huma jistgħu jkunu maqtula me fl-iskola."
  
  
  "Li jistgħu ma jkunux adattati għall-ih l-għanijiet," huwa qal bil-mod. Huwa ħares lejn me. "Dak il-ħin ma bullfighting tibda?"
  
  
  "Fl-erba. Dan għandu jkun il-każ biss fil-Venezwela li jibda fil-ħin."
  
  
  Huwa beda jħares lejn tiegħu l-irġiel. "Inti għandek twil ħafna ħin biex tagħmel dan."
  
  
  "Tixtieq tagħha biex jilħqu tifla fil-ġlied tal-barri?"
  
  
  "Iva, naf. Jien naħseb li għandna d aħjar issir taf liema l-interess tagħha fil inti hija." Jekk huwa purament jħobbu l-istorja, ukoll, jgawdu minnha, iżda oqgħod attent. Jekk mhux, aħna rridu li tkun taf dwar dan."
  
  
  "Id-dritt," qal. "Huwa bullfighting."
  
  
  "Ejja lura għall-me-għada filgħodu. I ser tkun jaraw mal-Picasso fil-Mużew de Fine Artes fil-għaxar nofs in-nhar l-għada filgħodu.
  
  
  "Jien ser tkun hemm," qal.
  
  
  Jekk int qatt ma stajt ġew li New Circo fi 3:30 p fuq il-ħadd matul il-festival, inti ser qatt ma tkun taf liema kompluta-kaos qisu. Hemm daqstant fannijiet mdendlin madwar li huwa kważi impossibbli biex tmur minn post għall-ieħor mingħajr tkissir permezz tagħhom. Ma hemm l-ispekulaturi kullimkien, il-bejgħ tal-biljetti għal jumejn jew tliet darbiet il-prezz tal-biljett regolari. Varji li n-negozjanti milli tibblokka l-żona miftuħa fil-quddiem tal-arena, u mijiet ta'pickpockets huma tax-xogħol iebes. Kelli l-żmien iebes sejba speculator bil-biljett għall-dlam-taqsima tal-barrera fejn Ilsa qalet li se jkun seduta. Quddiem il-filliera-biljetti ma jkunux daqstant faċli li jiksbu waqt il-festival. Iżda eventwalment tagħha ltqajna biljett u daħal.
  
  
  Ġewwa, l-atmosfera kien differenti ħafna. Kien għadu storbjużi, iżda ma kien hemm l-arja tal-silenzjuża l-antiċipazzjoni fil-folla, mhux fil-livelli kollha bħal qabel il-ħin tal-logħba fil-Amerikana-logħba tal-futbol. Huwa sab s-sede tiegħu, li ġie miftuħ qrib il-arena, fejn kollox kien viżibbli fuq firxa qrib. F'dak il-mument, bugle tinstema, u raġel fuq żiemel qasmu l-arena u l-telaq tiegħu kappell fid-direzzjoni tal-presidenzjali-kaxxa. Huwa kien responsabbli uffiċjali u rċevew il-permess mill-president tal-arena li tkompli bullfighting.
  
  
  Huwa eżamina madwar għall-Ilsa u wara ftit minuti innotata tagħha seduta biss żewġ sezzjonijiet bogħod. Hija ma ara me. Il-bniedem li mikrija l-oħrajn niżlet il-kuritur li jmiss lili, u l-I ħa wieħed. Mingħajr protezzjoni, dawn il-ġebel bleachers jista'jkun pjuttost skomdu. L-żewġ sedili li jmiss lili kienu vojta għal ftit minuti, iżda mbagħad ftit Ingliżi daħal fuq u ħa ih. L-bullfighter parade ntemmet u l-istrixxa titwaqqaf jilgħab. L-arena naqas silenzjuża. I ħares lejn Ilsa mill-ġdid, u hi deher li jridu me.
  
  
  Imbagħad il-bieb miftuħ u l-iswed kbir bull daħal crashing barra. L-bullfighters kienet wara l-barriera u jaraw grimly bħala l-bull attakkaw l-burladero frank tal-ilqugħ quddiem minnhom, dieħel fis-siġra, u loudly maqsuma l-ego. Ilsa tal-pet, Núñez, kienet l-unika waħda madwar l-irġiel jaraw. Hu kien l-ewwel bullfighter dwar l-abbozz.
  
  
  L-Englishwoman li jmiss lili deher li tkun tagħmel biss multa, tħares lejn il-bidu veronicas u rodillas bil-kbir aħmar cape, għaliex dak kollu li kien tant ikkulurit u sbieħ. U nixtieq verament xtaq li l-eleganti banderilleros. Iżda hi bdiet dawwar ċar meta l-barri hit Picador tal-taż-żwiemel u kważi gored Picador. Nunes kienet il-ġlieda kontra bull, u l-ego cape kien nizza.
  
  
  iżda ftit flashy. Fl-aħħar nett, huwa marru għall-mewt, u l-demm nixxa. Dwar l-ewwel tentattiv, il-xabla tolqot l-għadam, u l-uem kellu iġbed il-sl. Iżda t-tieni tentattiv kien iktar ta'suċċess - il-xafra daħlu nadif. Núñez tal-cuadrilla ngħidu l-barri madwar sakemm dan niżel għal-irkopptejn u l-matador lest off bi stalett fil-bażi tagħha ta'l-kranju. Imbagħad it-tim tal-suq ħareġ u ġibed l-strajk-azzjoni tal-karkassa mimmo nas kif dawn ix-xellug l-ring. Sa dak iż-żmien l-ingliż il-mara kellhom biżżejjed. Hija kienet verament aħdar meta r-raġel tagħha ħa tagħha bogħod.
  
  
  Nunes worshipped madwar l-ring. Hu ngħata l-premju mill-rispett għall-reputazzjoni tiegħu aktar milli tajba. Huwa ma jixirqilhom li għal din il-ġlieda. Ego cape kien pjuttost tajba, iżda huwa ma joqtlu l-barri ukoll. Minflok ma jmorru permezz tal-ħornijiet, li huwa meħtieġ għall-tajba joqtlu iżda jeħtieġ ċertu ammont tal-kuraġġ fuq il-parti tal-bullfighter, Núñez xi daqqa ta'sikkina l-annimali bħal-laħam tal-apprendista.
  
  
  Meta l-kbira marret ftit, Ilse msejħa biex tagħha. Hi imdawwar fil-ħoss tal-vuċi tiegħi, u ay xejru fil-tagħha.
  
  
  "Hemm postijiet disponibbli hawn jekk inti tixtieq li jingħaqdu miegħi," I msejħa.
  
  
  Hija ma tistax tistenna għat-tieni sejħa, iżda ġie mill-ewwel lili. Ilse kien liebes qasir suède u dublett tqabbil gillette fuq enormi abjad blaws. Meta hi mċaqalqa, it-tul tal-żvelat tagħha fit-tul, ittrattat-koxox.
  
  
  "Jiddispjaċini ngħid tiegħi favoriti bullfighter kellu ġurnata ħażina," hija qalet, bilqiegħda li jmiss lili. I tah investi tiegħi.
  
  
  Tbissima tagħha kien mgħawweġ. "Ma nagħmlu l-iżbalji minn żmien għal żmien?"
  
  
  Hija tbissem fil-rewmatiżmu u blinded me. Forsi huwa ser jagħmel aħjar fl-tieni tiegħu bull."
  
  
  "Jien ċert li dan," qal. "Jiddispjaċini I tax-xellug sabiex malajr aħħar bil-lejl. Iżda raġel kont naf ra tagħha, u kien mill-iskola."
  
  
  Huwa ħares lejn l-wiċċ tagħha, stennija għall-reazzjoni tagħha, iżda ma kien hemm l-ebda. I kien żgur li hi d raw il-bniedem, wisq, u l-I staqsiet jekk kienet taf lilu. Iżda jekk hi ma, hi ma juru dan.
  
  
  "Jien naf li n-negozju huwa aktar importanti mill-komunikazzjoni," hija qalet. "Sakemm il-komunikazzjoni hija tan-negozju."
  
  
  Huwa tbissem tagħha. "Qal ukoll."
  
  
  Inti jista ' jgħidlek meta mara trid tmur fis-sodda miegħek, anke jekk hi jippruvaw jaħbu minn għandek. Huwa l-aktar il-mod kif hi jidher fuq inti u l-ġesti hi jagħmel magħha l-idejn u l-ġisem. Xi kultant hija ġej minn fuq il-quċċata tal-ruħha meta konverżazzjoni tagħha mhix fil-livelli kollha tħajjar. Dan jista'jgħinek sabiex tikseb mitlufa jew jispjega l-aħħar it-teorija tal-termodinamika. Ilsa kompliet jitkellmu dwar l-ifjen-punti ta'bullfighting, iżda I tista'tgħid li hi iħobb me biss kemm hi iħobb tagħha. Anke jekk Agħlaq kellhom mottivi ulterjuri għall-jixtiequ ara me, tagħha, sibt ruħi bil-ħerqa li dan il-għaxija.
  
  
  It-tieni bullfighter beda, biss li ġejjin tmissx tiegħu bull, kbira, sabiħa bull minn wieħed mill-aħjar ranches madwar. L-bullfighter kien magħruf li xi ħadd, iżda huwa ħa r-riskji li jekk jogħġbok il-folla.
  
  
  "Ole! Ole! " huma għajjat.
  
  
  "Huwa tajjeb," Ilse qal.
  
  
  "Iva." Ont, I d jara lilu jwettaq mariposa, jagħmlu pretest tiegħu aġitazzjoni bħal l-farfett. "Do you know xi ħadd mill-bullfighting?"
  
  
  "Mhux personalment," hija qalet. "Għalkemm jien jixtiequ jaraw dawn iwettqu, dawn mhux qed tip tiegħi, inti taf. Xorta waħda, I normalment ma bħal l-Amerika latina l-irġiel."
  
  
  "Kemm ilek fl-ambaxxata?"
  
  
  "Mill-esperjenza tiegħi wasla fil-Caracas, kważi sena ilu. Ħsibt li ried jara d-dinja."
  
  
  "U issa I ma?"
  
  
  Hi ħares lejn me tagħha blu-għajnejn, u imbagħad ħares lura lejn l-ring. "Dan jista'jkun ... huwa importanti għall-tifla fil-belt stramba ta'dan id-daqs."
  
  
  Jekk dan ma kienx għall-green saint, tagħha ego qatt ma raw tagħha. "Inti marru għall-akkoljenza-aħħar il-lejl bl-bachelor," qal.
  
  
  "Ah, Ludwig." Hija kienet id-daħk. "Huwa tajjeb il-persuna, iżda huwa jħobb li jiġbru l-friefet u aqra fit-kotba dwar l-istorja tal-qedem. Jien lanqas żgur li l-uem jħobb-bniet."
  
  
  Aħna skambjata tbissim. I talab tagħha. "Inti taħdem għalih?" Hu jaf li l-Ilse Hoffmann ma taħdimx għalih.
  
  
  Hija ma nħarsu lejn me, iżda żamm il-ħarsa lejn il-bullfighter. - "Le, mhux fil-Ludwig. Raġel jismu Franza."
  
  
  Rewmatiżmu kienet korretta, iżda I kien għadu mhux sodisfatti. "Jien naf Hamburg ukoll. Fejn ma inti tgħix hemmhekk?"
  
  
  "Fit-tramuntana tal-belt. Fuq Friedrichstrasse. Qrib il-park."
  
  
  "Ah, iva. Naf li l-żona. Ma inti tgħix hemm mal-ġenituri tiegħek?"
  
  
  "L-ġenituri tiegħi nqatlu fl-karozza inċident meta kienet żgħar ħafna," hija qalet.
  
  
  Dan kien ukoll il-każ. L-ambaxxatur msemmija li Collins li Ilse Hoffmann kien l-orfni.
  
  
  Jiddispjaċini.
  
  
  Aħna jaraw-ġlied tal-barri. Xtrajt żewġ xorb mir-reġistratur, u Ilse deher li jgawdu minnha ħafna. Nunes deher u l-prestazzjoni aħjar minn fuq l-ewwel tentattiv. Kien hemm biss żewġ barrin tax-xellug, u dawn kienu qabel li tkun immatura għoġġiela minn rata tat-tieni f'direzzjoni.
  
  
  "Għaliex ma nistgħu nħallu u issa għandek tixrob l-x'imkien flimkien?" li hi ssuġġerita.
  
  
  Huwa ħares fl-għajnejn blu tagħha u raw l-istedina hemm mill-ġdid. "Li l-ħsejjes kbira," qal.
  
  
  Kellna jixorbu mill-kafetterija fil-qrib, u mbagħad Ilse mistiedna tagħha għall-pranzu fil El Hardin, fuq Avenida Almeda. Wara li aħna lesti pranzu, hija mistiedna me lura għall-appartament tagħha għal xarba. Peress li jien xorta ma jifhmu tagħha, u peress li "l-wegħda li jgħati fl-għajnejn tagħha verament mċaqalqa me, I marru.
  
  
  Agħlaq kellhom appartamenti kbar qrib Żewġ Metru. Kien fornuta fil-qodma bl-ispanjol u l-istil imżejjen bl-multa-antikitajiet. Kien hemm ż-żgħar tal-gallariji tinjora triq dejqa.
  
  
  Meta morna ġewwa, Viacheslavovna mdawwar me u, jien permanenti ħafna mill-qrib, qal: "Ukoll, l-ilħna, u aħna, Scott."
  
  
  Xofftejn tagħha kienu artab u l-sħiħ, u li hija kienet faċli li jintlaħaq. Huwa għalaq il-distanza qasira tagħha u bejn bies tagħha. Hi wieġbet bil-qalb, kemm jekk hi kienet qed tistenna l-ġurnata kollha. Qalbhom, hija miġbuda'l bogħod.
  
  
  "Jagħmlu l-istati uniti xarba filwaqt li I-bidla," hija qalet.
  
  
  Hi sparixxa fil-kamra tas-sodda. Hi jitferra us ftit brandies mill-kristall decanter, u mill-ħin I d lest, Ilsa kellhom lura. Hija kienet liebes twil, li jissiġilla t-twaħħil libsa li tax-xellug xejn li l-immaġinazzjoni. Hi magħluqa il-purtieri, imbagħad daħal fuq me u xorbu xi cognac.
  
  
  I ħa tagħha off ġakketta meta kienet fil-kamra tas-sodda u ma jolqot jaħbu l-luger u stiletto. Tagħha jaraw l-espressjoni fuq il-wiċċ tagħha meta hi ih ra. I kien bit-tama li tkun sorpriża, u kien. Iżda jien ma setgħetx tkun żgur jekk kien ġenwina.
  
  
  "Dak li huwa dan kollu, Scott?" hija qalet.
  
  
  "Oh, biss armi tan-nar," qal każwali. "Għandna bżonn biex tieħu l-prekawzjonijiet addizzjonali fl-ambaxxata meta xi ħaġa bħal din il-konferenza li qed jiġri."
  
  
  "iva. Naturalment, " hija qalet.
  
  
  Huwa studja l kull dettal tal-ġisem tagħha permezz tal-drapp oħxon ta tagħha libsa. Huwa kellu tiegħu tal-ħġieġ. Hi ma kinitx anke daq, iżda b'xi mod li ma jidhirx importanti fil-mument. Ilsa ħa sip u imbuttat wisq. Huwa poġġa idu madwar tagħha qadd rqiq u miġbuda mill-qrib tagħha. B'xi mod, il-libsa miżjud l-effett. L-ebda-kurva jew il-kurva tal-laħam kien moħbija mill-tiegħi li tmiss. I bies tagħha mill-ġdid, u hi ppressata insistenti kontra l-me bħala l-idejn tiegħi mċaqalqa-ġisem tal-mara.
  
  
  "Oh, Scott," hija qalet.
  
  
  Huwa laħaq l-isfel u bil-mod unbuttoned-libsa, kiri li jaqgħu l-art. Hi sib jiċċaqalqux, li tħares fl-għajnejn tiegħi. - Ġisem tagħha kienet saħansitra aktar spettakolari minn ont jistgħu jkunu immaġinarji. Nifs tagħha saret baxx, u sħiħa tagħha, madwar l-sider mċaqalqa. Huwa jitneħħa holster tiegħu u stiletto-ċinturin u tossed ih fuq it-tabella ħdejn il-wiesgħa sufanijiet warajna. Hija għenet me qawsalla, imbagħad mixi matul il-sodda u sib dwar dan.
  
  
  "Jiġu hawn, Scott," hi whispered.
  
  
  I marru għall ara tagħha. Kif aħna jistabbilixxu flimkien, il-exhilarating riħa ta ' ee woodwind mimlija tiegħi l-imnifsejn. Sħun tagħha laħam kien fl-idejn tiegħi, u l-tagħha togħma ħelwa kien fuq il-xufftejn. Hi mċaqalqa insistenti lejn me bħala tiegħi l-idejn u l-xufftejn koperti l-jintefħu tas-sider tagħha, l-ċatt, qajjem-bżieżel. Naħa tagħha kienet fuq me, u kienet ewlieni me tagħha, u mbagħad hot-ħlewwa mimsuħa minn me. Ġenbejn tagħha iffavorixxa lejn me, u l-tagħha saqajn jingħalqu madwar tiegħi lura. Hi ħalli barra baxx, il-vi-ħsejjes fil-gerżuma tagħha bħala l-passjoni tagħna mibnija. Hija mbagħad iħallu barra qawwija bogħod, u l-artab tagħha laħam minħabba vjolenti kif tagħha agħlaq sploda ġewwa.
  
  
  Ftit iktar tard, Viacheslavovna marret għall-brandi. Ont jistabbilixxu rilassat u sħiħa dwar l-sodda, tiġġebbed fit-tul sħiħ. Jekk dan kien dak Ilse kien li jissuġġerixxi fl-rewmatiżmu li dubji tiegħi, kien inutli li tkompli tħassib dwar tagħha.
  
  
  Madankollu, huwa miżmum mill-qrib tagħha, u fl-istess ħin tinżamm l-għajnejn tiegħu dwar l-arma tiegħu fuq il-mejda fil-qrib. Huwa permess Ilse li tixrob l-tagħha cognac qabel tax-xorb tiegħu stess.
  
  
  "Ridt bħal dan?" "Dak li huwa?" li hi mitluba me wara li ħadt il-sip ta'dan.
  
  
  "X-xorb jew bqija?" I talab tagħha. Imbagħad kien li huwa ħass ftit stordut.
  
  
  "Divertiment," hi tbissem fil-rewmatiżmu.
  
  
  "Din kienet l-ewwel klassi." Meta I titneħħa tagħha fuq it-tarf ta'l-sodda li jmiss tagħha, I ħass-idejn tiegħi jikbru tqal.
  
  
  "I xtaqu dan wisq."
  
  
  - Ġisem tagħha verament bdew tensjoni. Huwa ħass sturdut u dgħajfa, u ma kien hemm l-ebda raġuni għal dan. Sakemm Ilsa drugged me.
  
  
  "Dak li l-infern...", Il-kliem biss ma jkunux tajba.
  
  
  Ilsa ma jgħidu xi ħaġa. Hi ċċaqalqu ftit'l bogħod mill me.
  
  
  Tagħha, ħares lejn agħlaq. Kien f'daqqa waħda rrabjata ħafna - fil-Agħlaq u fil lilu nnifsu. I ħalli tagħha tal-gwardja tal-isfel, minkejja Hawke tal-twissijiet u l-tiegħi stess dubji.
  
  
  "Kelba!" qal loudly tagħha, u l-kliem tiegħu mtenni stramba fil-widnejn tiegħi. Huwa slapped tagħha diffiċli madwar l-wiċċ, u hi waqa'fuq is-sodda ma fgat daqqa.
  
  
  Huwa kien sa u mqassma drunkenly. Tagħha qabad ħwejjeġ tagħha u stahl jinġibed minnhom fuq. "Dak li l-isem veru tiegħek?" I talab, jippruvaw zip l-pants tiegħi.
  
  
  Hi ħares lejn tiegħi l-armi, imma jien ma jkollu l-kuraġġ biex jippruvaw jiksbu madwar wieħed minnhom. Hi jintmesaħ bogħod infiltrazzjoni tal tad-demm fuq l-rta. "Jien jisimni dehra frontali Savich," hija qalet.
  
  
  I kien liebes tiegħi żraben issa. Tagħha luger u stiletto jistabbilixxu hemm, u kważi waqa'fuq wiċċ tiegħi.
  
  
  Huwa qabad-president, iżda eliminat fuq u naqsu l-art. Tagħha jegħleb fuq il-fergħa ta'l-sufan, bil-wieqfa fuq tifla imsemmi dehra frontali Savich.
  
  
  "U inti taħdem għal-KGB," qal.
  
  
  "iva. Jien tassew jiddispjaċini, is-Sur Carter, " qalet ewwel. "I bħalek."
  
  
  Tagħha, ħares lejn agħlaq u raw żewġ Tan. "Dan kien cognac, ma kienx ikun? Iżda int ego-fajl lilek innifsek. U l-I jaraw meta inti marru biex jixtru nuċċalijiet. X'għamilt, tinjetta lilek innifsek bil-antidotu preċedenti?"
  
  
  "Huwa ma kienx cognac," hija qalet, kważi miserably. "Dan kien l-aħħar. U jien hypnotically immunitarja tagħha effetti tossiċi."
  
  
  "Ipnotiku...?" Tagħha corkscrew ma setgħux jintemm. Tagħha, ħass il-imminenti-dlam aħsel fuq me, u mbagħad tagħha niżel l-art.
  
  
  I ma l-kura dwar l-armi aktar. Hija kienet sempliċement talab biex jingħelbu l-blackness u toħroġ l-appartament. Jekk I jistgħu jiksbu l-aħjar, xi ħadd jista'jkun kapaċi biex jgħinuni. B'xi mod, ma sab l-saħħa biżżejjed biex jiksbu saqajh u taqax lejn il-bieb.
  
  
  Hekk kif jintlaħaq dan, miftuħa u żewġt irġiel li kienu permanenti hemmhekk. Wieħed qasir, wiċċ, qabbad il-par kellhom kaċċa grin fuq il-wiċċ tiegħu. L-oħra kienet ir-raġel I d tidher fil-kafetterija u fil-palazz, probabbilment il-wieħed li d tinżamm pistola fuq me fil-taħriġ tal-iskola F'washington. Ih tiffaċċja mċajpra bħala l-mediċina daħlet fis-seħħ. L-itwal tat-tnejn, il-wieħed li kellu l-kbar me peress li Washington, intensifikati lejn me.
  
  
  "Inti jidher ftit minn moħħok, is-Sur Carter."
  
  
  Ont iffavorixxa clumsily fil lilu. Huwa dodged faċilment, u l-waqa'fuq tiegħu stocky ħbieb, li qabad me, li saret me għall-mument, u mbagħad tolqot me iebes fuq ir-ras.
  
  
  Huwa waqa'lura fis-appartament u jinħattu fuq l-art mill-ġdid. Meta qasir huma rqaq, mgħaġġla-bniedem ltqajna fil-quddiem tal-me, huwa qabad tagħha ego mill-saqajn u miġbuda ih barra minn taħt lilu. Huwa waqa'l-art li jmiss lili. I bilkemm jinstemgħu l-użu tagħha russu naħlef kliem. Tall-bniedem ħareġ u bdiet me fil-ġenb.
  
  
  "Ma jistax jagħmel ħsara lilu," hi jinstemgħu lilu jgħidu. "M'hemm l-ebda ħtieġa li jweġġgħu l-uem." Il-vuċi deher li ġejjin mill-tarf l-ieħor tal-mina twila, jew forsi minn tmiem l-oħra tad-dinja.
  
  
  L-tall-bniedem ħa loudly fil-tifla. L-stocky-bniedem qabża sa saqajh. L-sturdament kienet qalbet għall-agħar u għall-agħar. Hu ppruvat tikseb l-irkopptejn tiegħu, iżda naqas bil-kbir fuq in-naħa tiegħu. I tinżamm il-ħsieb li dawn kienu hawn biex joqtlu me. Din kienet biċċa assassinate TOPOR prinċipali tal-aġent, u dan kien ta'suċċess. Iżda l-ebda ta'l-irġiel kienu armati.
  
  
  "Taħseb li dak li qed tmur ma'dan mhux iweġġgħu l-uem?" L-stocky russu taw ikrah tidħaq. Huwa bdiet me iebes fil-kustilji. Huwa groaned u naqsu fit-dahar tiegħu. Tagħha, jinstemgħu tifla imsemmi Ilsa Hoffmann jew dehra frontali Savich jesprimu sew magħżula kliem għal stocky-bniedem. Imbagħad l-ilħna miet bogħod u bdew hum hollowly fil-widnejn tiegħi.
  
  
  Wara minuta, l-dlam lura, u dan iż-żmien kien impossibbli biex timbotta l bogħod. Ont se f'daqqa jaqgħu, li jaqgħu permezz tal-qiegħ l-iswed l-ispazju, il-ġisem tiegħi għażil bil-mod kif tiegħu naqsu.
  
  
  Ir-raba'kapitolu.
  
  
  Meta huwa qajjem up, kien tinsab fuq l-art fil-jgħajjat mixgħula antisettiku kamra madwar għaxar-saqajn metru. Il-kamra kien vojt ħlief għal abjad benniena. Meta ħares lejn minnhom, il-limitu dwal tefgħet bil-qawwa fuq l-kap tiegħi. I tħabtu biex ipoġġu, u immedjatament ħassew uġigħ fis-sider tiegħi, fejn saqajn tiegħi kienu. Huwa eżamina kustilji tiegħu. Ma kien hemm l-terribbli tbenġil, iżda xejn kien imkisser.
  
  
  Kelli l-ebda ħjiel dwar kif dawn jitqiegħdu me hawn. Għall-ewwel, hija ma setgħetx anke tiftakar il-ġrajjiet li wasslu għall-jiskura, iżda mbagħad reġgħet lura lejn il-post mal-tifla. Kkritikat intelliġenti tal-ih biex tpoġġi ħej, fuq il-aħħar tad-droga. Iżda dak li ma hi ngħidu dwar tagħha immunità? U għaliex ma niftakar tagħha issa, l-tagħha serħan il-moħħ vuċi titkellem me fil-kbira blackness, tagħha vi, konvinċenti vuċi me javżak biex torqod ukoll? Il-fatt huwa li kien I kompletament minn dan, sabiex kompletament li l-I kien jinħass jiġi aġġornat li kieku ma kienx għall-itektek uġigħ fid-dahar tiegħi.
  
  
  Xi diffikultà, huwa ltqajna, mixi matul il-benniena u sib fuq l-tarf tiegħu, ħakk wiċċ tiegħu bl-idejn tiegħu, jippruvaw ċar kap tiegħu. Tkun xi tkun il-mediċina li tintuża kontra l-me kien biss temporanja, u apparentement ma jagħmlux ħsara. Għal xi raġuni, I ma setgħux figura jekk oni kienet tipprova tikseb me ħajjin u tajbin. Forsi anki qabel dan kien'il fuq, jiena xtaq li d tpoġġi bullet fil-sehem tiegħi ta'l-tifla appartament.
  
  
  I mfakkar l-sħun-laħam tal-dehra frontali taħt me. Sesswali bħala arma dejjem kienet popolari fl-KGB. Imma li ma tkunx biżżejjed biex tikseb me mingħajr kosmetiċi ġodda tad-droga. Kien qabel li l-Russi kienu jaħdmu fuq mijiet ta'mediċini, u li dawn kienu snin li ġejjin tal-Punent f'dan il-qasam. Huwa jista'ġew l-ewwel ghadu aġent li tintuża din il-mediċina kontra. Huwa ma tixtieq li l-esperjenza dan il-primat.
  
  
  Meta wieħed iħares lura, I ma jifhmu dehra frontali tal-atipiċi l-imġiba għall-ordinarja KGB-aġent.
  
  
  Ma kien hemm l-dan l-attentat li jiffrankaw me minn jiġu megħluba mill-irġiel u l-aċċenn ta ... xi tip ta hypnosis. Ipnotiku-immunità, il-votazzjoni, u li dan. Qatt ma kont smajt li l-mandat ta'qabel. F'moħħi ġrew permezz ta'kull xorta ta'possibiltajiet u l-probabbiltajiet, iżda ma jidħlu għal xejn, u l-kap tiegħi kien itektek vjolenti. I biss irnexxielha tikseb kompletament konfużi meta smajt tagħha ħoss għal jum.
  
  
  Moħħha tensed. Il-bieb miftuħ u l-żewġt irġiel li kienu dehru fl-dehra frontali tal-appartament daħlu. L-xaħam, dalwaqt guy kellhom l-istess ikrah grin. L-tall-bniedem ħares lejn me dispassionately.
  
  
  "Ukoll," qal il-tall waħda, " nispera li kellna mistrieħ tajba." Kien żgur li l-vuċi tal-bniedem li attakkati me F'washington.
  
  
  I qal tagħha. "Li kienet inti fil-ħażna-bniedem F'washington."
  
  
  "Iva, dan kien me, "huwa qal condescendingly." Il-persuna li tkun maqtula kien biss Amerikana li ħadem għall-us. Kien paletti."
  
  
  "U tkun segwita me fil-Caracas."
  
  
  "Naturalment. Ma rridux li jitilfu l-kuntatt qabel l-Dr. Savich għandu ċans li jimblokka għalik."
  
  
  "Dr. Savich?"
  
  
  "Inti ser tara tagħha mill-aktar fis," huwa qal. Inti għandek appuntament fil-laboratorju tagħna."
  
  
  "Il-laboratorju?" Tagħha kien up u l-istima tal-distanza u l-pożizzjoni ta'kull persuna, jekk mintix I jistgħu jgħaddu mimmo lilhom mill-jum. "Fejn hu?"
  
  
  L-tall-bniedem tbissem. "Inti xorta fil-Caracas. Konna biss miġjuba inti ġdid KGB-faċilità, Carter, maħsuba speċifikament għalik."
  
  
  L-stocky-bniedem growled. "Inti qed jitkellem wisq!"
  
  
  L-tall-bniedem ma anki ħarsa lejn lilu. "Ma jimpurtax," huwa qal coldly.
  
  
  I nistaqsu dak li tfisser. Jekk huma maħsuba biex joqtlu me, għaliex ma huma diġà? S'issa, l-ebda dan għandu jagħmel sens li lili.
  
  
  "Dak li huma inti se tagħmel miegħi?"
  
  
  "Inti ser issib malajr biżżejjed. Ejja mmorru. U ma tagħtina xi problemi."
  
  
  Tagħha għadda mimmo fil-k jum u dawn segwiti me. Huwa eżamina madwar l-abjad tal-wiċċ, bit-tama li jsib-bieb li qishom tal-ħruġ. Kien qasir kuritur bil-bibien fuq kull naħa u ftit l-oħrajn fil-lvant nofsani. Tagħha, iddeċieda li t-tmiem il-punti għandhom jiġu-ħruġ. Dawn kienu magħluqa, iżda xi ħaġa qalli li ma kienx miftuħ. L-ewwel nett, ir-Russi ma jkollhom l-ċwievet magħhom.
  
  
  Dan jista'jkun l-uniku ċans biex jaħarbu. Ma kien hemm l-ebda garanzija li l-I se jkun fi kwalunkwe forma li tipprova dan fil-ħames minuti. Aħna mdawrin u l-mixi lejn il-bieb fil-far-aħħar tas-sala. Li meta għamilt it-tentattiv.
  
  
  F'daqqa waħda ont, waqaf mill-ġdid u attakkaw l-stocky-bniedem li kien igawdi l-fiżiċi parti mill-poter tiegħi. Huwa intensifikati ħafna fuq ix-xellug tiegħu marda, u jinstemgħu-kriżi u qawwi bogħod ta ' l-uġigħ. Huwa ewropea ego tiegħu minkeb fis-wiesa'tiegħu wiċċ u ħass li l-ego imnieħer roll. Huwa laqat il-ħajt li jmiss hu.
  
  
  L-tall-bniedem ħa u qabad l-gun fi ġakketta tiegħu. Huwa miġbud ' il barra pistola, u ħares bħal dak li kien osservat fil-kap tiegħi F'washington. L-introduzzjoni ma nagħti lili kwalunkwe sens tal-kumdità. Huwa qabad tagħha gun tad-driegħ u l-slapped tagħha ego fl-għajnejn bl-naħa l-oħra. Huwa mblukkat l-kick u malajr kneed me fil-żaqq. Meta huwa hit tagħha, huwa ħass terribbli l-uġigħ u l-attakk qawwi ta ' tqalligħ. Ont, grunted, u tilfu l-naħa tiegħu mal-gun. Tiegħi ir-reazzjonijiet kienu l-aktar bil-mod minħabba l-effetti sekondarji tal-mediċina, u din il-tah vantaġġ sinifikanti.
  
  
  Naħa tagħha iffavorixxa fil-gerżuma tiegħu, u huwa parzjalment ffilmjati dan. Iżda tagħha ego hit tagħha bil-glancing daqqa tal-Adam tat-tuffieħ. Huwa gasped u naqsu kontra l-ħajt. Huwa mdawwar u intitolat għall-bieb fl-aħħar tas-sala. Kelli biex tiżdied fuq il-mħattba-figura ta'stocky-bniedem li kien biss jippruvaw jiksbu saqajh. Kelli ttamat li l-tall-bniedem ma tieħu minuta għall-irkupru, iżda l-aspettattivi tiegħi kienu għal żmien qasir. Hi kien biss fin-nofs sabiex il-jum meta l-die għal jimteddu marru off.
  
  
  "Stenna, Carter. Jew li jmiss gawk se ittaqqab-moħħ."
  
  
  Kien konvinċenti tal-kontroll. Tagħha, titwaqqaf u inklinata kontra l-moan, ma tħares lejn lilu. Il-possibbiltà tal-ħarba hija marret. Minuta wara, tall-bniedem ħareġ lili u dawn a die għal jimteddu fis-tiegħi kustilji.
  
  
  "Inti qed iwettqu guy, Carter," huwa qal breathlessly, it-tqegħid l-idejn għall-gerżuma tiegħu.
  
  
  Oħra KGB aġent avviċinat-istati uniti. "Jekk dan ma kinux għalihom," huwa qal malajr fil-russu, tipponta bil-kbir tiegħu għal parti oħra tal-bini, " 'egoiżmu jkollhom maqtula id-dritt tagħha hawn u issa. Bil-mod u l-tbatija."
  
  
  L-stocky-bniedem miġbud ' il barra tiegħu die għal jimteddu u qajmet li tolqot me fir-ras u tal-wiċċ.
  
  
  "Le!" qal il-tall-bniedem. "Jaħsbu dwar il-missjoni."
  
  
  L-stocky-bniedem eżita, selvaġġi tħares fl-għajnejn tiegħu. Tad-demm dam l-ego tal-imnieħer tiegħu, jistabbilixxi xufftejn tiegħu għall-geddum tiegħu. L-imnieħer hija diġà minfuħin, fuq l-ego tal-persuna. I ħares lejn lilu u xtaq I ma kinux maqtula ego. Hija se tieħu biss minuta itwal, u din tipprovdi me bil-kbir is-sodisfazzjon.
  
  
  Iżda l-bniedem titbaxxa l-gun.
  
  
  "Mur," l-tall wieħed qal. "Dawn għadhom qed jistennew għall-us fil-laboratorju."
  
  
  * * *
  
  
  Huma marbuta me speċjali tal-president injam. Ont kien fil-laboratorju. Dan kien l-kbira tal-kamra li fakkar me ħafna tal-kamra li joperaw fl-kbira tal-Amerika fl-isptar, ħlief li ma kien hemm l-ebda president operattivi fil-vista. Forsi l-president li kien marbut serva l-istess għan. Kien hemm bosta biċċiet ta'tagħmir elettroniku fil-kamra, u kkulurita-dwal kienu jteptep fuq il-kontroll tal-pannelli. Żewġ tekniċi ħadmu fuq il-magni, iżda altrimenti kien hemm biss waħda minnhom. L-aġenti tal-xellug permezz tal-kmamar, l-irbit me president.
  
  
  Dan il-presidenza kien magna fil-innifsu. Kien simili siġġu elettriku, iżda l-wajers kienet ħafna aktar ikkumplikata. Kien hemm anke headdress mal-elettrodi tal-teħel barra minnha. Fl-ewwel, I l-ħsieb kien hemm xi tip ta'tortura-istrument tas-sistema, iżda li ma jagħmel l-ebda is-sens. Anki l-Russi ma jmorru għal dawn l-tulijiet biss għal tortura persuna, anki biex tikseb l-ogħla sigrieti. Kien hemm ukoll aktar sofistikat-modi li jistgħu jagħmlu dan l-impjieg kif ukoll l-ebda magna. Fi kwalunkwe każ, l-aġenti ma żomm fil-fond tal-istat sigriet għas-istati uniti, ir-Russja, jew għall-istati uniti fil-Punent. I kien hemm l-ebda eċċezzjoni. Fil-fatt, AX-aġenti kellhom inqas minn raġunijiet l-aktar għall-kxif ta'informazzjoni klassifikata, kif AX assenjazzjonijiet kienu aktar ikkonċernati bl-fiżika speċifika l-azzjonijiet kontra il-parti l-oħra minn ma l-investigazzjoni u l-ġbir tad-dejta.
  
  
  I filwaqt li kien għadu qed jippruvaw biex issolvi l-affarijiet, smajt l-bieb miftuħ wara me u tliet persuni tidħol fil-kamra. Dehra frontali kien waħdu madwarhom. Hija kienet lebsin l-abjad tal-laboratorju-pil u l-qarn-titqib nuċċalijiet. Xagħar tagħha kien jinġibed lura fil-bun, u hi ħares ħafna skura u determinata. Hija ltaqgħet mal-għajnejn tiegħi u t'attivitajiet fis-għalihom għal tul iż-żmien qabel ma jitkellem. Naħseb li hija kienet tipprova tgħidli li hija kienet € kollha ta'dan, iżda-dazju jiġi l-ewwel.
  
  
  "Kif inti tħossok, is-Sur Carter?" "komdu?" li hi mitluba.
  
  
  "Mhux ħażin, meta wieħed iqis il-ċirkostanzi," qal.
  
  
  Iż-żewġt irġiel mdawra tagħha. Wieħed kien familjari għalija, minħabba kelli biss aqra l-ego-każ qabel ma titlaq Washington. Kien Oleg Dimitrov, il-KGB residenti fl-Caracas u l-bniedem responsabbli għal dak kollu li ġara hawn. Huwa kien ta'l-għoli medju, bl-abjad tal-xagħar u l-kbir mole fuq id-dritt tiegħu ħaddejn. Ego-għajnejn kienu diffiċli u l-kesħa.
  
  
  "Mela inti qed fihom Nick Carter," Dimitrov qal.
  
  
  "Jien naħseb li huwa inutli li jiċħdu," qal.
  
  
  "Iva, huwa inutli. L-isem tagħha huwa Oleg Dimitrov, kif inti probabbilment diġà jafu. Dan ħelu tifla li verament għenu-istati uniti tal-qbid inti hija Dr. dehra frontali Savich, ir-Russja, l-aktar brillanti behaviorist. U dan il-bniedem hija kollega tagħha, Dr. Anton Kalinin."
  
  
  Il-white-segretarju-bniedem fl-abjad tal-laboratorju-pil fuq l-naħa l-oħra tal-dehra frontali ħares lejn me fuq il-quċċata tal-nuċċalijiet tiegħu u nodded. L-ego-dehra magħmula nħossni bħal amoeba taħt mikroskopju. Tagħha ħarsa qalbu minn lilu dehra frontali.
  
  
  I talab tagħha. "A behaviorist?"
  
  
  "Fil-Fatt, Nick. Nispera li ma moħħ jekk I sejħa inti Nick."
  
  
  I widen lill-vuċi tagħha, u issa I mifhum għaliex ġie absurdly mhux pjuttost bil-ġermaniż. Dan kien russu vuċi jippruvaw jimitaw l-ingliż bil-ġermaniż l-aċċent. Ma kienx perfetta, iżda dan kien biżżejjed biex iżommu me wieħed jaqta'x-xorta.
  
  
  "Inti tista sejħa me tkun xi tkun tixtieq," qal. "Ma naħsibx li huwa kbir ftehim. Għalkemm ikun tajjeb li tkun taf liema inti se tagħmel. Kurżità tiegħi kisbu l-aħjar tal-me għal dejjem. Ma l-tliet tal inti twaqqaf KGB witch coven jew xi ħaġa?"
  
  
  Dehra frontali tbissem, iżda l-irġiel tiffaċċja baqgħu ġeblija. Dimitrov tkellem l-ewwel, l-vuċi tiegħu għoli u l-tensjoni. "Klassiċi Amerikana eroj, eh, is-Sur Carter? Awdaċi ċajta fil-wiċċ tal-perikolu."
  
  
  Huwa ħares lejn Dimitrov. "Huwa aħjar minn biki," qal ikteb.
  
  
  "Aħna ser tagħmel dan issa, Oleg," l-Uem qal Kalinin tal-tabib.
  
  
  Dimitrov chuckled u tax-xellug. Huwa jinstemgħu-laboratorju-bieb miftuħ u qrib mill-ġdid kif hu tax-xellug. L-żewġ tekniċi fil-magni tal-jitħallas l-ebda attenzjoni lill-istati uniti. Kalinina daħal fuq u mwaħħla a f fl-għajnejn tiegħi. Kif huwa ħadem, tkellem me fil-vuċi baxxa.
  
  
  "Dr. Savich tispeċjalizza fl-imġiba tal-kontroll," huwa qal bil-mod, tfittex me fl-għajn. "Hija waħda mill-russu ewlieni speċjalisti f'oqsma bħall-narkotiċi kontroll moħħ, hypnotherapy u l-metodi ġenerali ta'l-imġiba tal-kontroll."
  
  
  Huwa mitfi imqaddsa lord, u l-I ħares lejn dehra frontali.
  
  
  "Huwa veru, Nick," hija qalet. "Aħna konna qegħdin jesperimentaw bil-kontroll tal-imġiba tal-bniedem għas-snin. Tagħha jsir ħafna ta'riċerka f'dan il-qasam. It-tabib Kalinina ħadmet mill-qrib mal-grupp tagħna, ir-reġistrazzjoni u l-analiżi tal-impatt fiżiku tal-tagħna tal-pazjenti metodi ta'trattament, u huwa pendenti tabib tagħna fil-pajjiż ."
  
  
  I talab tagħha. "Qed tippjana li twettaq fl-imġiba esperimenti miegħi?"
  
  
  "Inti se tkun l-ewwel maskili li jkunu kkontrollati mill-tekniki mtejba tagħna," hi wieġbet, u l-vuċi tagħha żvelat tagħha inċertezza. Issa kien żgurat li l-dehra frontali ma kinux magħrufa li Ay jkollhom japplikaw l-għarfien tagħha u l-ħiliet biex dawn id-każijiet. Għajnejn blu tagħha kienu moħbija wara qarn-titqib nuċċalijiet.
  
  
  "Int ser... l-użu me b'xi mod?"
  
  
  Dehra frontali malajr ħares me fl-għajn u mbagħad tbegħditx mill-ġdid.
  
  
  Kalinina daħal hawn biex jgħinu. "Aħna se jeqirdu Nick Carter," huwa qal. "Mill-inqas għal filwaqt. Inti se jibqgħu jeżistu bħal Nick Carter."
  
  
  Huwa biss t'attivitajiet fuq dan. Forsi I kien dritt waħda mill-aħħar gawk fil-dehra frontali tal-appartament jistgħu jkunu l-aħjar għall-me fit-tul.
  
  
  "M'għadhomx jeżistu?"
  
  
  "Aħna ser iwettqu l-personalità trapjant," Kalinin kontinwa. "Inti se ssir persuna kompletament differenti. U dik il-persuna se jiġu pprogrammati mill-istati uniti, is-Sur Carter. Inti se tiġi muri kif il-kompjuter se jiġu pprogrammati mill tekniku. Inti bidu biex jifhmu?"
  
  
  Tagħha ħarsa qalbu minn lilu dehra frontali. "Oh Alla tiegħi, dehra frontali," I whispered.
  
  
  L-għajnejn blu sodisfatti-minjiera. Hija magħfusa sbieħ tagħha wiċċ għall-mini u qabad il-flixkun mill-qrib it-tabella.
  
  
  "Dan huwa nambulin," qalet il-kwistjoni tal-'factly, " droga biss reċentement żviluppati mill-laboratorji tagħna. Dan huwa dak li inti sejħa-moħħ tad-droga. Dan għandu proprjetajiet simili għall-LSD, iżda l-effetti ta ' tagħna mediċini huma diġà aktar limitata."
  
  
  "Jien ma tistax tistenna li tisma'," I qal sarcastically.
  
  
  Hija injorat il-kumment u kontinwa. "Meta nambulin jingħata, ħsieb il-proċessi jiġu interrotti fil-livell bażiku, u l-bidliet fil-personalità. Il-mediċina utent isir ħafna sottomessi u l-esperjenzi żieda suggestibility."
  
  
  Suġġeriment, I-ħsieb. "B'tali mod li dan."
  
  
  "Parzjali," dehra frontali qal. "Filwaqt li taħt l-influwenza tad-droga, inti ser ikun estremament suxxettibbli għall-suġġeriment tal-'hypnotherapist kwalifikata. U biex il-metodi ta'l-imġiba tal-kontroll żviluppati matul is-snin tal-riċerka tagħna."
  
  
  I talab tagħha. "Għal dak il-għan?"
  
  
  Dehra frontali tbegħditx.
  
  
  "M'hemm l-ebda punt fl-nidħol fid-dettalji," Kalinina qal, filwaqt li l-flixkun mill-dehra frontali u l-mili ta'din il-likwidu injettat. "Fi kwalunkwe każ, inti mhux ser tiftakar xejn madwar dak li qal f'dan il-konversazzjoni."
  
  
  Xi ħaġa dwar l-ego-smug tħares fuq il-wiċċ tiegħu magħmula me rrabjata ħafna. "Kkritikat inti, apposta!" l-uem għajjat fil tagħha.
  
  
  Ego-għajnejn fflaxxjati biex jilħqu l-minjiera, u ħsibt li raw debboli-flash ta'l-biża fihom kif huwa ħares lejn me. "Jekk jogħġbok ma jkun drammatiċi, is-Sur Carter. Inti ser biss jagħmluha aktar diffiċli għall-lilek innifsek."
  
  
  Dehra frontali ltqajna mill-president tagħha u marru fuq kellem lill-wieħed mill-tekniċi. Kalinina kellu l-kumpilazzjoni fil-quddiem tal-wiċċ tagħha, billi timbotta l-planġer neħħi l-apparat ta ' l-arja teħid ta'kampjuni bżieżaq.
  
  
  Ħarxa disprament ħakem tiegħi fis-sider. Dan kien l-eqreb ħaġa li paniku I d qatt esperjenzat. Hija qatt ma kien jibżgħu uġigħ fiżiku jew il-mewt, iżda kien differenti. Fil-fatt, huma kienu ser joqtlu me, jeqirdu l-identità tiegħi, u allura l-użu tal-ġisem tiegħi għall tagħhom stess gravi l-għanijiet. Biss l-ħsieb dwar dan mibgħuta tertir ispina tiegħi. U issa hu jaf li l-theddida għall-umiljati tagħha ma kienx waħda vojta. Huwa ħa minnhom xhur jew snin biex jippreparaw dan il-pjan, kwalunkwe kien għall-us. U mal-jwassal AX-aġent tagħmel dan, dawn kienu kważi fid-dar.
  
  
  Tekniku waslet biex jgħinu Kalinin. Dehra frontali daru u ħares fl-kamra fil-istati uniti. L tekniku magħfusa tal-gomma tat-tubu li l-ispalla u l-irrumblat il-kmiem tal-tiegħi qmis. Huwa ra l-jisporġu'l barra vini fuq l-driegħ. Nambulin marru dritta fi Vjenna.
  
  
  Dollaru tiegħi munzell kien tħoss ħafna. Meta Kalinina ħareġ lili bil-labra, tagħha stahl tħabtu tassew mal-ċineg tal-ġilda, tipprova l-aħjar tiegħu li taqsamhom. Jekk tagħha tista'tikseb sa minn din il-presidenza, tagħha faċilment jistgħu jieħdu l-kura ta ' dawn l-irġiel. Iżda l-bond kien qawwi wisq.
  
  
  M'hemm l-ebda ħtieġa għall-ġlieda kontra, is-Sur Carter, " Kalinina qal ip, ħtif tiegħi driegħ. "Huwa assolutament impossibbli li jimxu fuq dan il-punt."
  
  
  Il-labra ġew stabbiliti, u l tekniku saret l-ispallejn tiegħi hekk hu ma setgħux jimxu. Kalinin tal-wiċċ kien żgħir ħjiel ta'pjaċir kif hu mdaħħal il-labra fil-dilatati-vina u mbagħad magħfusa ' l isfel fuq il-plunger tas-siringa.
  
  
  Il-ħames kapitolu.
  
  
  I ġiet megħluba bil-sens tal-ewforija. Imbagħad-ġisem tiegħi bdiet tmur-daw. Tiegħi tan-nifs naqas notevoli, u huwa jistgħu jħossu għaraq taqtir mill-moħħ u l-xoffa ta ' fuq. I lanqas kura jekk l-I kien drugged, u l-terribbli sensazzjoni ta'paniku kienet marret. I xorta jistgħu ftakar dak kollu li qal lili, u kont naf li kienu tmur għall-użu me f'xi terribbli terrur esperiment, iżda ma jolqot me aktar. Kont naf li kienet mistennija li jkun hemm, iżda I biss ma l-kura. Ftit minuti tal-tagħha, il-ġlieda kontra l-sentiment, jippruvaw biex jitqajjem l-rabja hi ħass ġewwa tagħha, iżda ma kien hemm xejn tax-xellug. Dak kollu li għamlet għall-istati uniti, tkun xi tkun qalu li l-us, adattati lili. Kien stupid għall-ġlieda kontra dan, tinkwieta dwar dan. Ont kien ih-enerġija, ih-enerġija kienet enormi. Jien ser jissottometti quddiemha u forsi b'xi mod jgħix. Wara kollox, dan kien dak flus ipprovduta kienet tassew importanti fit-tul.
  
  
  Ih tiffaċċja milwi fil-quddiem tal-me - dehra frontali u Kalinina-u li jaraw
  
  
  Huwa ħares lejn me bħal I kien fenek tal-indi fit-gaġġa, iżda ma kontx-moħħ. Dawn kellhom l-impjieg tiegħu, u li jippermettulhom jagħmlu dan.
  
  
  Kalinin laħaq għall-tiegħi wiċċ u titneħħa tiegħi tebqet il-għajn. Huwa nodded għall-dehra frontali u tax-xellug. Dehra frontali ħareġ li jiffaċċjaw me. Hi sib ħafna mill-qrib. Huwa eżamina tagħha blu jgħajjat-għajnejn u sabet li l-dimensjoni huwa d insejt tieħu qabel.
  
  
  "Issa inti tħossok ħafna rilassat, ħafna fil-faċilità," hi qalli fil-artab, vuċi ħoxna. Il-vuċi u l-intonazzjoni żieda tiegħi sens ta'benesseri.
  
  
  "Iva," qal, tħares lejn il-fond blu pools tal-għajnejn tagħha.
  
  
  "Meta inti tħares fl-għajnejn tiegħi, l-għajnejn tiegħek jiksbu għajjien. Tebqet il-għajnejn tiegħek huma jkollna verament tqal u inti tixtieq li mill-qrib magħhom."
  
  
  Tiegħi tebqet il-għajn fluttered.
  
  
  "Huwa diffiċli li żżomm għajnejk, bħalissa miftuħ. Meta I jgħodd għall-ħames, inti se tagħlaq l-għajnejn tiegħek minħabba li tixtieq. Inti se jħossu enormi sens ta'eżenzjoni meta tagħlaq l-għajnejn tiegħek. Wara li tkun qrib ih, inti se bil-mod jaqgħu fil-fond tagħlaq. Dollaru. Inti ħafna bi ngħas. Tnejn. Tebqet il-għajnejn tiegħek huma tqil ħafna. Tliet. Inti profondament rilassat u sottomessi. Erba'. Meta l-għajnejn tiegħek mill-qrib, inti se jippermetti li l-vuċi biex jiggwidawk fit-tweġibiet tiegħek u l-azzjonijiet. Ħames ."
  
  
  - Għajnejn tiegħi deher mill-qrib fil-assista tagħhom stess. Jien naf li ma setgħux iżommu ih mill-għeluq, iżda I lanqas trid tipprova.
  
  
  "Inti issa huma fil-ipnotiku tagħlaq u se jirrispondu għall-vuċi tiegħi."
  
  
  Hija tkellmet artab, baxxa monotoni li b'xi mod kien estremament konvinċenti. I sabet li l-I kellu l-kbira affettiva għall-sabiħa tal-ħoss tal-vuċi tagħha - li l-vi, li jgħati vuċi u jien ridt li jagħmlu dak kollu li huwa staqsa biex tagħmel.
  
  
  "Do you jifhmu?" "Dak li huwa?" li hi mitluba.
  
  
  "Iva, qed nifhem tagħha."
  
  
  Tajba. Issa aħna ser tpoġġi din l-ċirku l-apparat fuq il-ras u waħħal il-elettrodi." Ħassejtni xi ħadd jimxu l-tagħmir fuq il-quċċata tal-kap tiegħi. Ħares bħal ras, u huwa mfakkar il-labirint tal-wajers li ħarġu minn dan.
  
  
  "Filwaqt li jien jitkellem biex inti, Nick, inti ser tkun jkollna l-awdjoviżiv tad-dejta mill-magna. Dak li tara u tisma se tkun pjaċevoli u jgħinuk tilħaq il-fonda tagħlaq l-istat." X'imkien smajt it-tfaqqiha tal-buttuna, u imbagħad dawwar tal-kuluri sbieħ attakkaw l-blackness dehra frontali kienet ħolqot. Flimkien mal-fjuri daħal artab tal-mużika, il-mużika sabiħa li hija kienet qatt smajt qabel. U l-dehra frontali-vuċi tal-akkumpanjata l-sabiħa monumenti u l-ħsejjes.
  
  
  "L-muskoli fil-ġisem tiegħek bil-mod jirrilassaw, jirrilassaw faċilment, u ikollok enormi sens tal-ewforija. Inti fuq taraġ li qed jiċċaqalqu għan-niżla. Ma'kull riġel, inti bil-mod inqas lilek innifsek isfel, u inti ssir saħansitra aktar rilassat. "
  
  
  Il-karozza maħluqa taraġ għall-me, u bla xkiel ta'l-inżul I sar stabbiliti permezz tal-labirint tal-kuluri u fis-soft-dlam.
  
  
  "Inti l-approċċ il-qiegħ ta' l-taraġ u jmorru fi ħafna, ħafna fil-fond tagħlaq. Inti tifhem bis-sħiħ vuċi tiegħi." I laħqu l-qiegħ tal u ruħi fil-sabiħ, ħieles f'wiċċ l-ilma dlam li jien qatt ma ridt li jitilqu.
  
  
  "Jien ser jgħidlek biex tgħodd sa ħames, iżda inti ser titlef il-numru tlieta. Inti mhux se tkun kapaċi li jippronunzja l-numru tlieta. Issa tgħodd sa ħames."
  
  
  Tiegħi xufftejn kienu qed jiċċaqalqu. "Waħda, tnejn, l-erbgħa, il-ħames snin." Tiegħi fil-ħalq u l-moħħ għandhom xejn x'jaqsmu mal-numru tlieta.
  
  
  "Tajjeb ħafna," dehra frontali qal. "Issa għidli tiegħek isem u min int."
  
  
  Xi ħaġa fil-fond ġewwa me missielta, iżda li l-vuċi qawwija kienet qed titlob me, sabiex I wieġeb tagħha: "Laqam Tagħha huwa Carter. I ix-xogħol fil-AX, fejn għandi l-isem tal-kodiċi N..." I ma tiftakarx il-numru, u l-Killmaster-klassifikazzjoni." Imbagħad I taw informazzjoni aktar dettaljata dwar l-identifikazzjoni.
  
  
  Tajba. Issa tisma'me bir-reqqa. Inti se tinsa kollox inti biss qal lili u kull ħaġa oħra li għandha x'taqsam mal-passat tiegħek. F'dan il-mument, inti tiżviluppa kompleta u amnesija totali."
  
  
  Ħaġa stramba ġara. Eżotiku shiver marru permezz me, u meta kienet marret, ħassejtni sturdut. Meta l-effetti fiżiċi libes off, ont deher li tħossok differenti. Kien sottili-differenza, imma huwa ħass bħall-dinja kollha madwar lili kellhom sparixxew. Ma kien hemm xejn tax-xellug fil-univers iżda tiegħi f'wiċċ l-ilma tal-ġisem u l-dehra frontali tal-leħen.
  
  
  "Min int?"
  
  
  Ħsibt dwar dan għal minuta. Ma jaħdmux. I ppruvaw tiegħi aħjar, iżda jien xorta ma setax-risposta. Kelli l-ebda-identità. I kien kreatura f'wiċċ l-ilma fil-kbira dlam, stennija jiġi msemmi, klassifikata, u kklassifikati.
  
  
  "Jien ma naf," qal.
  
  
  "Fejn qed toqgħod int?"
  
  
  "F'dan il-blackness," qal.
  
  
  "Fejn ma inti ġejjin minn?"
  
  
  "Jien ma nafx."
  
  
  Tajba. Jien ser jġedded l-memorja tiegħek. Issa inti se tara l-immaġni tal-persuna quddiem." Il-karozza hummed u rajt-bniedem. Huwa kien twil, bil-skuri tax-xagħar u l-għajnejn griż. "Li l-bniedem huwa inti," hi kompliet. "Inti Rafael Chavez."
  
  
  "Rafael Chavez," qal.
  
  
  "Inti Venezwela li ntefqu bosta snin fl-Istati Uniti. Inti twelidt
  
  
  imwieled fl-Margarita u l-edukazzjoni fil-Caracas. Inti għandek ħadem f'bosta oqsma, iżda issa qed attiva rivoluzzjonarju ."
  
  
  "Iva," qal.
  
  
  "Inti tgħix fl-appartament fil-36 Avenida Bniedem, hawnhekk fl-Caracas."
  
  
  36 Avenida Bniedem.
  
  
  Hija ppreċiżat li tgħidli li kelli l-ebda familjari jew ħbieb, u li l-poplu hi jinteraġixxi ma kienu l-ftit nies f'dan il-bini li kienu lis-sieħba fil-rivoluzzjoni.
  
  
  "Inti ser titgħallem aktar dwar lilek innifsek aktar tard," hi fl-aħħar nett qal. "Fil-frattemp, inti għandek-bqija. Jien ser joqgħod lura minn ħames. - Filwaqt li l-għadd, inti se toħroġ bil-mod tal-tagħlaq u r-ritorn għall-sensi mill-ġdid. Ħames. Inti tmur l-taraġ mill-ġdid. Erba'. Inti kompletament fil-paċi. inti mistrieħa, iżda inti qed isiru aktar konxji. Tliet. Meta l-għajnejn tiegħek miftuħa fuq l-għadd ta wieħed, inti mhux ser tiftakar xejn sakemm int tagħlaq il-għajnejn, xejn fil-livelli kollha. Meta l-għajnejn tiegħek miftuħa, inti se biss tiftakar dak I qal dwar inti qed Rafael Chavez. Inti mhux se tiftakar xejn sakemm jitlesta amnesija settijiet. Dollaru ."
  
  
  Għajnejha miftuħa. Ma kien hemm l-tifla hemm seduta, u kien jaf li d tidher li jiffaċċjaw qabel, iżda kellu l-ebda-idea taħt liema ċirkustanzi oħra. Hija għandha tkun biss qabel ma magħluqa-għajnejn tiegħu. I immedjatament nnotat li hi ma kienx madwar l-Venezwela, li sar me anqas interessati fil-pjuttost-wiċċ. Tagħha, l-intervent tagħha fl-fluwenti u l-ispanjol.
  
  
  I talab tagħha, " Que pasó?"
  
  
  "Inti kienu taħt sedattivi ħafif, Señor Chavez. Ikollok inċident u ltqajna hit fuq il-mira, u aħna se tieħu ħsiebek fil-ftit ġranet. Ma inti verament jirrikonoxxu tiegħek rivoluzzjonarju-kollegi, Ma? "
  
  
  Huwa eżamina madwar il-kamra. L tekniku undid l-irbit li saret me fil-president u l-jitneħħew xi ħaġa mill-kap tiegħi. "Għaliex... iva," qal. Il-ħaġa hija, I ma tiftakar ħafna.
  
  
  "Dan huwa Dr. Kalinina, u l-isem tagħha huwa dehra frontali Savich, ir-russu l-ħbieb fil-rivoluzzjonarju-moviment. Dawn l-oħra lis-sieħba huma Menendez u Salgado. Dawn kont qed dwar il-moviment miegħek għal xi żmien. Aħna miġjuba inti hawn, din il-klinika privata, jikkurak. Wara kollox, il-konferenza huwa l-kantuniera."
  
  
  I talab tagħha. "Konferenza?"
  
  
  Dehra frontali tbissem. "Ma tipprova tiftakar kollox f'daqqa. Inti għandek tmur għall-kamra tiegħek u l-bqija."
  
  
  "Iva," qal dully. "Għall-bqija. L għajjien ħafna."
  
  
  * * *
  
  
  Il-kamra I ttieħdet kienet pjaċevoli kwiet. Kien hemm biss sodda li jinsabu fuq, iżda taħt dawn iċ-ċirkustanzi differenti, li ma setgħux ikunu mistennija li tkun l-isptar sodda. Wara kollox, huwa kien raġel riedu mil-liġi, ma kienx hu? Biex tkun onest, I ma setax tiftakar ħafna dwar tagħha. Jien skużani jien ma titlob l-girl kif seħħ l-inċident, minħabba I ma tiftakar. Ħaġa waħda kienet ċara I meħtieġa lis-sieħba li rregolarizzat me. I verament bżonn. Dawn kellhom l-ebda ħjiel dwar kif serji tiegħi amnesija kien. Ukoll, li se jgħaddi fi ftit sigħat. Torqod bil-lejl tajba se tiffissa me up. Imma x'jiġri jekk me kien li jien ma tiftakarx il-konferenza importanti l-girl kien jitkellem dwar. - Moħħ tiegħi magħżula minn jippruvaw biex tiftakar tagħha, iżda eventwalment I naqas rieqda.
  
  
  Tagħha f'daqqa waħda qajjem fil-nofs tal-lejl. Kienet I hallucinating, jew ma kien biss stramb-ħolma? Għandu ġew-ħolma. Kien f'xi-art stramba, fil-deżert-pajjiż. Huwa kien għaddej fl-dlam cobbled toroq u tmur-bniedem. Huwa kien qed iżomm twil iswed ġermaniż magħmula pistola, probabbilment Luger. Hu maqtul dan il-bniedem u ppruvaw li joqtlu ego. Huwa mdawwar u maqtul fil me, u ħassejtni searing uġigħ fid-dahar tiegħi. L-gun fl-naħa tiegħi f'daqqa waħda sar qasir-trattati mannara. Imbagħad I qajjem tagħha.
  
  
  Kien stramba-ħolma. I ma ftakar li fi kwalunkwe pajjiż minbarra l-Venezwela u kien monotonu. U r-raġel tagħha qatt ma tir-bniedem fil-ħajja tiegħu. Jew tagħha? Xejn minn dan jagħmel sens li lili.
  
  
  Meta waslet filgħodu, huma miġjuba me trej tal-ikel, u l-I kielu greedily. Meta jkun sar, kien eżaminat il-wiċċ tiegħu fil-mera. Mill-inqas kien familjari. Iżda li jiffaċċjaw ma jidhirx li jappartjenu lil Rafael Chavez. I ħa ħarsa lejn il-ħwejjeġ huma miġjuba me, iżda ma kontx naf għaliex. L-bwiet kienu vojta, ma kien hemm l-ebda-identifikazzjoni. Madwar siegħa wara, Menendez daħal fil u domt lura għall-kamra mal-president bil-wajer u tagħmir ieħor.
  
  
  "Għodwa t-tajba, Señor Chavez," l-tifla li taw l-isem tagħha bħala dehra frontali milqugħa me. "Inti lest għall-ġdid tat-trattament?"
  
  
  "Iva, I ejja ngħidu hekk," qal, tħares lejn il-karozzi. "Iżda huwa kollha meħtieġa? Nixtieq li tkun taf x'tip ta ' kura jien jkollna."
  
  
  "Jekk jogħġbok," dehra frontali qal, li juru me kbira tal-president. "Inti għandek l-fiduċja istati uniti, Señor Chavez. Aħna huma l-ħbieb tiegħek."
  
  
  I ra tagħha seduta fil-president, iżda jien ma tħossokx komdu. - Lukanda tagħha hu li tikseb madwar dan il-bini, bil-toroq tal-Caracas, u r-ritorn għall-appartament tagħha fuq Avenida Bniedem. I kien ċert li dawn il-familjari monumenti se terġa ' memorja tiegħi u jagħmlu me b'saħħithom. Tagħha wiegħed ruħha li jekk din l-attività ma iġibu riżultati, hi ma tmur id-dar dritta.
  
  
  "Issa jirrilassaw," raġel jismu Kalinina qalli.
  
  
  "Jien ser jagħtik dawl sedattiv." Huwa mwaħħla ta ' l-injezzjoni gun fi tiegħi driegħ u l-tatni injezzjoni taħt il-ġilda.
  
  
  L-isem fflaxxjati permezz tal-kap tiegħi. Nambulin. Fejn kien smajt li qabel? Qabel l-I jista'jaħseb dwar dan aktar, I bdiet tħoss fil-fond ewforija aħsel fuq me, u tlift l-interess fil-kliem u l-kollox.
  
  
  Xi ħadd aġġustata tiegħi headdress. I ma l-moħħ. Minuta wara smajt-vuċi tagħha bħala dehra frontali.
  
  
  "Inti trid qrib l-għajnejn tiegħek. Inti ser tagħlaq il-kont qabel ħames." Hi magħduda, u tiegħi għajnejn magħluqa. Ma kien hemm l-flash f'daqqa tal-kulur fil-dlam, u smajt xi stramba-mużika li b'xi mod deher familjari me. Il-vuċi irmunkat sider, iżda l-kulur u l-mużika jinżamm ġbid me isfel u ' l isfel. Ħassejtni bħal I kien fuq taraġ. Imbagħad ieħor vuċi daħal fuq kap tiegħi. Il-vuċi kien javżak me, javżak me kollox. Kull ftit dettall, mill-tiegħi data tat-twelid li tiegħi attivitajiet riċenti fil-xellugin-moviment għall-liberazzjoni tal-Venezwela mill-tyrannical-ajru ta'l-Istati Uniti. Ma kien hemm l-immaġini tal-speċifiċi-kwinti. Meta kien fuq, huwa ltqajna stampa dettaljata tal-passat tiegħu. Tiegħi amnesija huwa rregolarizzat.
  
  
  Huwa kien membru tal-grupp politiku imsejħa Mob-Ġustizzja, li l-għan tiegħu kien li jwaqqgħu l-gvern tal-Venezwela u jistabbilixxu xellugin-reġim bl-għajnuna tal-Russi. I kien reklutat ftit xhur ilu, u ftit jiem ilu, hi kienet midruba matul dimostrazzjoni barra l-ambaxxata Amerikana.
  
  
  Dehra frontali tkellem mill-ġdid. "L-leader talbet lill-istati uniti biex jinfurmak li l-gradi tal-viġilanti huma traqqiq minħabba l-bidla tip abbandun fil-wiċċ tal-brutal-pulizija tattiċi. Għalhekk, jeħtieġ li naġixxu issa. Inti ġew magħżula biex iwettqu din l-azzjoni.
  
  
  "Il-venezwela sar wisq dipendenti fuq l-Istati Uniti," hi kompliet. "L-Istati Uniti jixtri madwar 40 fil-mija tal-Venezwela-esportazzjonijiet taż-żejt, li jagħti l-Amerikani fatali ekonomika kontroll fuq l-Venezwela. Il-president tal-Venezwela u l-ego mmexxija mill-kapitalist-gvern għandhom jiġu meqruda qabel ma l-idejn fuq il-pajjiż kollu li l-Amerikani. Pjan kien żviluppat. mfassla bil-jmiss Caracas-Konferenza fil-moħħ.
  
  
  "Il-konferenza se tkun il-laqgħa bejn il-President tal-Venezwela u l-Viċi-President tal-Istati Uniti. Huwa se jipprovdi opportunità unika biex l-istrajk fiż-żewġ ta'dawn l-għedewwa tal-poplu. Aktar tard, inti se tkun infurmat dwar il-natura tal-pjan u d-dettalji ta'kif għandu jiġi implimentat. Inti tifhem? "
  
  
  "Iva, qed nifhem tagħha."
  
  
  Tajba. Meta tqum, inti se tiftakar fil-dettalji kollha li kapaċi jkollhom qallek, u kollha li għandek jinstemgħu u li dehru waqt li l-fil-fond tagħlaq. Jekk ikun hemm mistoqsijiet fil-moħħ tiegħek dwar id-dettalji, fejqan fil idejn tiegħek moħħ se tipprovdi t-tweġibiet u timla l-lakuni li jistgħu jkunu sistema inti. Inti mhux se kwistjoni l-identità tiegħek bħala Rafael Chavez u inti mhux se f'dubju l-validità ta'l-ego tal-filosofija politika."
  
  
  Wara ftit minuti, għajnejn tiegħi naturalment miftuħa, u huwa mfakkar kif dehra frontali magħduda lura mill-ħames waħda. Moħħha fakkar ukoll kollox dwar il-passat tagħha tal-ħajja. Dak kollu li għamlet għall-us ma me, huwa ħadem. Tagħha amnesija kienu kompletament rkuprati.
  
  
  Dehra frontali tbissem. "Kif inti tħossok, comrade?"
  
  
  "Tajjeb ħafna," qal. "Il-mediċina magħmula me tiftakar. L suppost li jieħdu sehem fil-missjoni kontra l-Caracas-Konferenzi, issa tagħha mfakkar dwar dan. I se tkun lesta?"
  
  
  "Inti ser tkun lesta," hija qalet.
  
  
  Kalinina tbegħditx u l-mixi matul il tekniku fil-far-tmiem tal-kamra, li jħallu l-dehra frontali u me waħdu. "Aħna qed ma inti... Ma nafu lil xulxin aħjar minn niftakar tagħha? "Hi mitluba. Kelli trasmessi-immaġni tal-dehra frontali tinsab mikxufa ġewwa.
  
  
  Kien hemm xi ħaġa fl-għajnejn tagħha, allura ż-żgħar tbissima mifruxa madwar l-wiċċ tagħha. "I kien bit-tama li għandek tiftakar. Kellna filgħaxija flimkien. Ma tiftakar?"
  
  
  "Mhux verament," qal. "Iżda l-idea, ċertu-memorja tal-ħajja tagħha, nixtieq li tiftakar aktar."
  
  
  Hi l-qima ewwel. "Forsi nistgħu jonfoq ftit minuti flimkien mill-ġdid qabel ma titlaq mill-klinika."
  
  
  "Din hija xi ħaġa li nħarsu'l quddiem," qal.
  
  
  Għalkemm-ġisem tagħha ħass kompletament multa, huma insistew li tagħha jibqgħu fil-kamra tagħha u l-bqija. Hu maħsub ftit dwar dehra frontali. Stramba. Lokalità tiegħi fir-Russja kienet l-aktar post importanti fil-ħajja tiegħi, iżda I ma setgħetx twaqqaf il-ħsieb dwar dan il-straordinarja tifla.
  
  
  Meta ma kienx I l-ħsieb dwar l-dehra frontali, I kien jippruvaw biex tibni mill-ġdid l-aħħar li kelli kważi minsija minħabba inċidenti. U kif I ppruvaw li tiftakar, I kien fakkar ta'inċident żgħir. Tagħha saqajn vojt dam fis-tafal dar fuq l-periferija ta'Margarita. Imbagħad I mfakkar li din id-dar kien dar tiegħi, u jidher biċ-ċar l-iswed jekk mara bl-isem Maria kien ommi. Hi u l-missieri mietu meta kien I disa'snin. Ftit wara, daħal għall-Caracas, fejn huwa jgħix ma'l-qraba u l-studjat biex issir-impjegati taċ-ċivil.
  
  
  Kien għad hemm xi ħaġa stramba dwar dan kollha. Huwa jista tiftakar affarijiet mill-passat tiegħu, iżda dawn l-affarijiet deher il-kummenti, l-immaġini mentali jibqax u imċajpra. U meta l-I titwaqqaf il-ħsieb dwar minnhom konxjament, huma biss sparixxa fil-guardian angel u ma jidhirx bħal reali il-parti tal-me.
  
  
  Sorpriża, il-biċċa l-kbira tiegħi memorji ċari kienu ta ' l-ftit snin li qattajt tax-xogħol fuq il-baċir tagħbija fl-Amerika.
  
  
  I jintefqu l-jum kollu fil-kamra tiegħi. Dak il-lejl dehra frontali waslet biex tara me. Marret fil-mod u għalaq il-bieb wara tagħha. Huwa ltqajna sa mill-aħħar tas-sodda tiegħu, fejn kien qari tal-gazzetta mill-Caracas-Konferenza. Agħlaq kellhom stetoskopju u qarrej fl-naħa tagħha.
  
  
  "Nista'jieħu l-polz tiegħek miegħu?" li hi mitluba.
  
  
  "Naturalment."
  
  
  Hi miżmuma polz tiegħi fil-żgħar tagħha, idejn artab. L-għajnejn tagħna sodisfatti, u hi malajr tbegħditx. Hi magħmula nota dwar tagħha-mappa, allura kellu l-stetoskopju tiegħi fis-sider u widen għall-minuta.
  
  
  "Tħossok imqalla?"
  
  
  "L-ebda mod."
  
  
  "Hemm żieda fl-għaraq fl-irqad tiegħek?"
  
  
  "Mhux li huwa jiftakar tagħha."
  
  
  Tiegħi ħarsa qalbu minn sħiħa tagħha xufftejn li l-vi-kurvi tal-ġisem tal-mara. Għal darb'oħra, l-tantalizing-immaġni tal-dehra frontali mikxufa Irina fflaxxjati permezz tal-fehma tiegħi. Ee corkscrew tal-pass li jmiss deher psikika.
  
  
  "Inti qal inti mfakkar ... l-qrubija bejn l-istati uniti, Raphaël."
  
  
  "Iva, I mfakkar li".
  
  
  "Tista'tgħidli dak li mfakkar?"
  
  
  Huwa tbissem tagħha. "l-ebda. Kien inti. Irina".
  
  
  Sbieħ tagħha blu-għajnejn evitat-minjiera. Huwa ħa Agħlaq tal-pillola u l-stetoskopju u tossed minnhom l-art. Imbagħad hija kienet bil-mod jinġibed mill-ee. Huwa bies tagħha, u hija mwieġba.
  
  
  "Inti verament ma l-irqad mal-me, ma int?" I talab il-papà.
  
  
  Hi ppruvat li jimxu il-bogħod, imma I miżmuma lura tagħha. "Raphaël, int ma l-għalliema," hija qalet. "Inti qed rivoluzzjonarju. Inti ma jkollhom il-ħin għall-nisa."
  
  
  "Ont għandu sabu il-ħin mill-inqas darba," ir-raġel tagħha miċħuda l-rapporti fil-midja.
  
  
  L-għajnejn tagħha sabet-minjiera. "Iva, darba." Hi deher li kien ftakar. "Ftit qabel l-dimostrazzjoni fl-Ambaxxata Amerikana. I miġjuba innota li l-appartament tiegħek u inti staqsa biex tissospendi."
  
  
  "U aħna bies, u l-I miżmuma inti daqshekk mill-qrib," qal, bil-mod tmexxija tiegħi fl-idejn it-tul tal-ġisem tal-mara.
  
  
  "Raphaël, jekk jogħġbok..." hi protestaw dgħajjef.
  
  
  Huwa unbuttoned tagħha uniformi għall-qadd u jiżżerżaq naħa tiegħu ġewwa, iż-żamma tagħha mill-qrib. I caressed tagħha sider u ħass bżieżel tagħha harden fil-tiegħi li tmiss.
  
  
  "Raphaël ..."
  
  
  Aħna bies mill-ġdid. Hi waqfet jitħabtu u rrispondew għat-tiegħi domestiċi f'daqqa passjoni kbira, ġisem tagħha tensing bil-biża bħala-ħalq tagħha esplorati dan. Meta l-bewsa ntemmet, aħna t-tnejn kellhom tagħna nifsijiet u l-longed għal aktar.
  
  
  "Alla tiegħi, Raphaël," hi nifs.
  
  
  Hija bdiet tagħha uniformi u niżel l-art. Huwa jaraw tagħha bħala hija miġbuda tagħha qliezet ta'taħt l isfel mil-fit-tul tagħha, bla xkiel tal-koxox. Hi mixi matul il-benniena u miġbud, ġisem tagħha tħawwad bil-eċċitament. Tagħha malajr undressed u l-bank għall-istampa li jmiss tagħha. Swaba tiegħi u l-xufftejn traċċati kull pulzier tal-tagħha sħun, quivering-laħam.
  
  
  F'daqqa waħda, hi ppruvat li jimxu il-bogħod, imma ee saru stretta tagħha. "Dak li jien tagħmel għalik?" hi exclaimed. Huwa maħnuqa kliem tagħha, għo tiegħu l-ilsien fil-fond fil-ħalq tagħha. Hija bdiet tingħata risposta mill-ġdid.
  
  
  Ma kontx naf liema weraq fisser, u l-I ma l-kura. Huwa jista'biss jaħsbu tagħha misjur, sħuna tal-ġisem. Hi moaned mal-xewqa kif hi tinqaleb fuq agħlaq. Koxox tagħha fetħet għalija, u l-I jistgħu jħossu tagħha dwiefer tħaffir fil-tiegħi lura. Dick tagħha ewropea fis lilu, u hi kien bi pjaċir. Lura allura, kollox kien dlam, urġenza, u qed jikber, bla rażan passjoni.
  
  
  Is-sitt kapitolu.
  
  
  I kien marbut mal-president ġdid, u l-kamra kien kompletament fid-dlam. Huma taw me ieħor l-injezzjoni, iżda din id-darba kien hemm l-ebda att vuċijiet. I kien biss drugged. Dehra frontali u Kalinin ma kinux anke fil-kamra.
  
  
  Dawn imsemmija xi ħaġa dwar il - "- aħħar tal-fażi". Huwa d jinstemgħu minnhom jgħidu li fil-russu, u b'xi mod huwa mifhum, anki jekk ma tiftakarx qatt-tagħlim tal-russu.
  
  
  Meta I raw tagħha seduta fil-president, ta'l-immaġni deher fid-dlam ta'qabli. Huwa kien il-president, u kien tagħti diskors politiku. Kien biss għoxrin-pied bogħod mill me, gesturing kif tkellem. Huwa qal li l-affarijiet li verament taqlib me. Huwa faqqgħet fl-għaraq kiesaħ. L-ewforija mdawwar intensa rabja bħala l-president tal-kliem sar aktar u aktar offensiva, l-aktar storbjużi u aktar qawwija. Ego tal-wiċċ bil-mod milwi u sar horribly distorta. Fil-minuta, il-wiċċ kien kollha li kien fadal ta'l-immaġni. Huwa beda biex jespandu, isiru aktar u uglier bħala riżentiment jintrabat fil-ego tal-milwi xufftejn. Il-wiċċ kien daqshekk mill-qrib li ħsibt li jistgħu jilħqu u attakk.
  
  
  Smajt sider fil-kamra u l-induna li kien li ġejjin minn madwar l-tiegħi stess gerżuma. Huwa laħqu l-biża għal dak x'inhu l-wiċċ, jippruvaw tiċrita il-laħam bl-idejn tiegħu, clawing fil mal-swaba tiegħu.
  
  
  Iżda I ma setax jintlaħaq dan. L-għajta kien bogħod ta assolut frustrazzjoni u pitiful disprament fil ma jkunux jistgħu jilħqu l-dreaded Alla u jeqirdu l-ego. Wara minuta, il-vuċi irmunkat off u ma kien hemm l-silenzju, l-distorta-wiċċ għadu jiċċaqilqu fil-quddiem tal-me.
  
  
  Kollha f'daqqa
  
  
  Dehra frontali-vuċi tal-medda minn madwar l-dlam. "Dan huwa ghadu tiegħek. Dan huwa l-bniedem li tinsab bejn il-persuni u l-libertà. Huwa vile, ikrah-annimali, u hu l-għalf fuq il-kadavri tal-poplu tiegħu. Inti għandek dejjem nenu u beżgħu l-ego, iżda issa kkunsmati minn kbir, krudili revulsion. Inti mibegħda ego aktar minn int stajt qatt hated xi ħadd jew xejn fil-ħajja tiegħek."
  
  
  Ħsibt-sider tiegħi kienet se tisplodi mill-disgust u l-mibegħda ħassejtni għall tagħha distorta-wiċċ. Huwa miżmum ftakar il-president tal-vile-kliem u l-clenching tiegħu dad sakemm tiegħu dwiefer ġibed'il quddiem pali tiegħu.
  
  
  Fl-aħħar nett, l-immaġni sparixxa fil-dlam, u ġiet sostitwita minn wieħed ieħor. Fl-ewwel kien mhux familjari me, imbagħad I mfakkar dwar dan permezz tal-gazzetti. Dan kien l-Amerika il-viċi-president. Huwa tkellem dwar l-ingliż, iżda l-ego tiegħu mifhum perfettament. Huwa spjega li kien se taħdem mill-qrib mal-gvern tal-Venezwela, u li l-Istati Uniti se joffru l-aktar ekonomiku u l-għajnuna militari biex iżommu l-president tal-Venezwela fil-poter. Kif tkellem, il-wiċċ tiegħu mibdula. Ego-għajnejn kienu jkollna aktar u aktar rrabjata, li jużaw, li jużaw kliem kienu spewing mill-ħalq.
  
  
  Meta l-saint fl-aħħar nett mixgħul, kien mxarrba fl-għaraq. L tekniku titneħħa me mill-presidenza tiegħi u wasslitni lura għall-kamra tiegħi. L-droga u l-kbira l-emozzjonijiet nixfet kompletament tiegħi l-enerġija. Tiegħi riġlejn kienu tant dgħajjef li stajt bilkemm jimxu.
  
  
  Lura fl-kamra tiegħi, il tekniku għenuni ipoġġu fuq il-benniena u ħarsu lejn me.
  
  
  Huwa talab. "Inti id-dritt?"
  
  
  "Jien naħseb li l-hekk."
  
  
  Huwa qal ġentilment. "Din hija kollha meħtieġa għall-missjoni tiegħek."
  
  
  "Fejn l-dehra frontali Savich?"
  
  
  "Hija okkupat mal-proġett."
  
  
  "I għall ara tagħha."
  
  
  "Jien jibżgħu li impossibbli."
  
  
  Tagħha, ħares lejn lilu. Dan kien iż-Venezwela imsemmi Salgado. Ego tal-wiċċ ħares onesti. Forsi minħabba l-sinċerità huwa ra tagħha, rat tagħha, blurted affarijiet li lanqas jafu kien ħsieb.
  
  
  "Huwa hi wkoll waħda dawn is-sejħa lili? Huwa dan kollu meħtieġ ukoll għall-persuni demokratika tal-rivoluzzjoni?"
  
  
  Ego-għajnejn naqas fuqi. "Do you dubju?" "Dak li huwa?" huwa talab jħossuhom imħassba.
  
  
  "Me... jien ma nafx. Ma naħsibx hekk. Xi kultant inħoss bħal jien ser miġnun."
  
  
  "Int ma miġnun. Fil-fatt, int pjuttost b'saħħithom d-dritt li issa." Ego vuċi kien serħan il-moħħ.
  
  
  I talab tagħha. "Kemm ilek hawn fil-klinika?"
  
  
  Huwa eżita, kif jekk mintix jekk twieġeb me. "Xi ħabib li inti miġjuba hawnhekk il-lejl qabel l-aħħar."
  
  
  "Meta l-I se tkun lesta biex titlaq?"
  
  
  "Illum-il ġurnata."
  
  
  Huwa mirfud ruħu b'mod dgħajjef fuq wieħed mill-minkeb. "Fil-dell nnifisha?"
  
  
  "L-aħħar stadju se tmiem l-aktar tard sal-lum. Inti ser ikollok ftit aktar introduttorja-klassijiet. L-waħda li jmiss mhux se tkun pjaċevoli ħafna għalik, iżda se jkun aktar qabel ma tkun taf. Dan huwa assolutament essenzjali parti tal-tħejjija għall-konferenza."
  
  
  "Dak it-tip ta'xogħol li huwa dan?"
  
  
  "Dawn ser jgħidlek aktar tard sal-lum."
  
  
  F'daqqa waħda l-bieb miftuħ u Dr. Kalinina daħal. Huwa glared fil-tekniku. "Dak li huwa? Għaliex inti xorta ma Señor Chavez?"
  
  
  L tekniku ħares startled. "Huwa trid tkellem għall-waqt."
  
  
  "Jerġgħu lura għax-xogħol," Kalinin qal ftit.
  
  
  Salgado daru u tal-mixi permezz tal-kmamar.
  
  
  I jaraw Kalinina-approċċ me. I ma bħal l-idea ta'dak ir-Russi kienu qed jagħmlu hawnhekk, u li pajjiżu tiegħi ma kinux permess biex jitkellem me. A-Venezwela għandhom kontroll tiegħu rivoluzzjoni, iżda Kalinina kkurati Salgado bħal inferjuri.
  
  
  Kalinina tatni stretta tbissima. "Jiena ħafna skużani li I ħa Salgado bogħod minnek sabiex f'daqqa, Señor Chavez, iżda huwa għandu d-dmirijiet xi mkien ieħor. Inti tħossok tajjeb?"
  
  
  "Multa," qal.
  
  
  Huwa ħa l-polz u ma jgħidu xi ħaġa għall-waqt.
  
  
  "Tajjeb ħafna. Inti għandek il-mistrieħ, u aħna ser jiġu lura għalik wara l-ikla." Għandek serji lezzjoni qabel int."
  
  
  "Nista'verament jħallu dan il-post tard wisq dal-lejl?"
  
  
  Tiegħi corkscrew maqbuda ego gwardja off. Iżda wara pawża qasira, huwa wieġeb, " Iva. Inti ser tkun lesta illejla."
  
  
  "Id-dritt," qal. "I mibegħda-inkarċerazzjoni."
  
  
  "Aħna t-tfal kollha," huwa qal deliberatament. "Iżda għandna nagħmlu s-sagrifiċċji għall-ġid ta'l-rivoluzzjoni. Mhuwiex dak id-dritt?"
  
  
  Huwa nodded tagħha. Kalinina tbissem sewwa u tax-xellug.
  
  
  I naqas rieqda għall-waqt. F'daqqa waħda huwa jinstemgħu tiegħu stess sider. Tagħha jbiegħu fuq il-sodda huwa sess, mxarrba fl-għaraq u rogħda. Huwa dam rogħda-idejn fuq il-ħalq tiegħu, tħares lejn il-ħajt oppost. Ma kienx simili me li jibżgħu - I kien jaf ħafna dwar tagħha, kien jaf ħafna dwar lili nnifsi. Huma għandu jkollhom tani l-mediċina. Kelli l-ieħor ħmar il-lejl.
  
  
  I ra ikrah-uċuħ mill-kamra mudlama u jinstemgħu ħarxa rrabjata vuċijiet. Kien kollha mħallta mal-immaġini tiegħi. Tagħha qoxra tal-mixi isfel skur sqaq bil-luger fl-naħa tagħha. I biddel il-kantuniera, u f'daqqa waħda enormi, milwija wiċċ deher quddiem me. Huwa eżamina bħall-president, iżda kien deformati wiċċ mdendlin fid-dlam.
  
  
  Tagħha shooter laqat il-luger mill-ġdid u mill-ġdid, iżda li l-ikrah-wiċċ biss magħmula me tidħaq għal dejjem. Tiegħu fil-ħalq miftuħ, jheddu li tibla me up. Fit-tul, li jaqtgħu s-snien, kienu ġejjin mill-me. Imbagħad tagħha, kien.
  
  
  Imbagħad, wara l-ikla, I kien jittieħdu lura lill-karozzi tal-kamra - huma msejħa huwa l-orjentazzjoni tal-kamra. L tekniku mwissija me li din is-sessjoni kien se jkun differenti, u huwa ma kienx jkabbar iż-żejjed. Dehra frontali sodisfatti me fil-kamra kif kienu strapping me president.
  
  
  "Dan ser tkun frustranti," hija qalet. "Iżda dan se jkun aktar qabel ma tkun taf."
  
  
  "Stajt-ħsieb tal inti qabel," qal. "I talab li inti, iżda dawn qal li kienu wisq okkupata ara me."
  
  
  L-irġiel lest strapping me l-isfel u l-mixi matul waħda mill-oħra l-karozzi. Huma ma kinux użati qabel. Dan kien żgħir tal-kontroll tal-panel, iżda ma kien hemm l-għexieren ta'jteptep kkulurita-dwal fuq il-kontra.
  
  
  "Dak li qallek kien veru," dehra frontali wieġbu.
  
  
  "I se tara fil inti mill-ġdid wara li nispiċċa l-hawnhekk?"
  
  
  Hi tbegħditx. "Huwa possibbli. Dan kollu tiddependi fuq ir-riżultat tal-missjoni."
  
  
  "Jien ma naf xi ħaġa dwar il-missjoni," il-kap tal-missjoni miċħuda rapporti li dehru fi l-midja.
  
  
  "Inti ser tkun taf malajr biżżejjed."
  
  
  Dan iż-żmien li jintużaw mezzi differenti - wajer strixxa tal-metall fuq is-sider u l-ġdida headdress. Dehra frontali għamlet ċert li kollox kien kif għandu jkun, u l-xellug permezz tal-kmamar.
  
  
  Dawn mitfi l-san, u li raw ftit aktar ritratti fid-dlam. L-immaġini kienu saħansitra aktar reali minn dawk I d tidher li filgħodu. I ma tistax tikseb l-isparatura dan iż-żmien, iżda kont naf li d-doża ta ' filgħodu ma kienx kompletament marret għadhom.
  
  
  Il-president deher fil-kamra. Hu maqtul permezz tal-folla, tidħaq, tmewwiġ armi tiegħu u jidħaq. Hekk kif l-immaġni li dehru, l-arja aperta bdiet tagħmel xi ħaġa li me. Ma kien hemm l-terribbli tal-pressjoni fir-ras, l-uġigħ sar kważi insopportabbli. Kif missierha jaraw l-immaġini tal-mixja, il-programm approfonditi. Hi tħabtu biex ħielsa ruħha, il-ftuħ u l-għeluq tagħha ħalq u squinting, li jweġġgħu. Huwa biss marret għall-agħar sakemm ħsibt l-għan tiegħi kienet se tisplodi. L bogħod maħruba me madwar id-dahar tal-gerżuma tiegħi. Il-bniedem kiser l bogħod mill-folla u l-dam lejn il-president, brandishing enormi attakk tal-gass. L-xafra konnessi, decapitating il-president, ego, u l-mira tellgħu fil-folla, it-tixrid tad-demm kullimkien. In-nies u l-qima beda jidħaq.
  
  
  L-uġigħ kienet marret, u huwa ħass biss l-ħelu-vojt tal-kumdità fiżika. Il-president kien mejjet, u d-dinja ġie salvat mill tiegħu smith.
  
  
  I kien bit-tama li l-sessjoni kien'il fuq, iżda dan ma seħħx. Oħra xena mimlija il-kamra bħala l-president taw diskors pubbliku. L-uġigħ daħal mill-ġdid, u huwa imbuttat kontra l-Agħlaq, poly sa ġewwa biex jirreżistu ħej. Iżda kien I milquta minn dan. Dan iż-żmien, il-terribbli tal-pressjoni fl-kap tiegħi kien akkumpanjat b'uġigħ qawwi fis-sider tiegħi, bħala jekk kien I li jkollhom attakk tal-qalb. I tista'tisma'lili nnifsi tagħha, iżda l-uġigħ ma jmorrux lil hinn. Ir-raġel bil-ponta tal-gun fi l-president u l-ġibed off-dahar ta ' l-uem-ras tal-sparatura. L-uġigħ marret immedjatament.
  
  
  Iżda mill-ġdid il-kamra kien mimli bl-immaġini, dan iż-żmien tal-Amerikani l-Viċi-president. Kien is-sewqan iswed college girl fil-uffiċjali parade, u hu jaf li l-president tal-Venezwela kien is-sewqan qabel lilu fil-karozza. Il-Viċi-president kien liebes għalja pinstripe libsa, gesturing imperialistically il-folla. Il-pressjoni daħal mill-ġdid, iżda din id-darba kien hemm l-ebda restrizzjoni fis-sider tiegħi, biss uġigħ terribbli fl-kap tiegħi. Bħala riżultat ta'splużjoni f'daqqa tal-duħħan u l-frak, il-Viċi-President tal-karozza kienet meqruda mill inviżibbli bil-bombi, u kulħadd fil-karozza kienet maqtula. Fil-bidu tat-tieni lok, splużjoni qawwija seħħet, u l-karozza tal-President tal-Venezwela waqa'. L-uġigħ kienet marret għal dejjem.
  
  
  I waqa ' fil-presidenza tiegħi bħala dawn unfastened me u mitfi l-apparat. Dr. Kalinina kien ħdejn me, iżda ma kontx ara tagħha, u dan kien biss kif ukoll.
  
  
  "Il-agħar huwa fuq," huwa qal me.
  
  
  Meta huwa kien lest is-smigħ lili tiegħu stetoskopju, huwa għen me barra tal-presidenza tiegħi u wasslitni r-sala li normali projezzjoni tal-kamra. Ma kien hemm l-mibnija fil-iskrin fuq il-ġenb tal-kamra, u kien hemm proġettazzjoni kjosk fuq id-dahar tal-kamra.
  
  
  Kalinina tpoġġi mgħobbija Luger fl-naħa tiegħi. Huwa t'attivitajiet hu blankly, xorta-daw mill-brutal-sessjonijiet. Din kienet l-gun huwa d-isparatura tagħha madwar fil tiegħu ħmar il-lejl.
  
  
  "Il-mediċina diġà jispiċċaw," Kalinina qalli, " u r-reazzjoni tiegħek għal stimuli differenti matul din il-parti tal-preparazzjoni se jkunu pjuttost naturali. Inti se torganizza l-gun u tagħmel dak kollu li tixtieq. . "
  
  
  L biss tluq fil-kbar pistola. Hu jaf li kien ġermaniż pistola, iżda għal xi raġuni huwa assoċjat ma'l-Istati Uniti. I filwaqt li kien qed jipprova li din il-figura, il-kamra marru skur u l-film beda. Dawn kienu l-proprjetà ritratti, preżumibbilment meħuda fl-aħħar ftit ijiem qabel il-laqgħat tal-konferenza. Il-film wera l-president tal-mixi fl-passaġġ fil-quddiem tal-president.
  
  
  De Palacio Miraflores, li jmiss hu l-Amerika il-viċi-president. Ma kien hemm l-cameramen madwar, u l-president kien każwali nitkellmu li tiegħu l-Amerika mistieden.
  
  
  Kif iċ-ċifri fuq l-iskrin deher li l-approċċ me, sens kbir ta'mibegħda żdied fis-sider tiegħi, u huwa ħass inċerti sens ta'għan, l-sens tal-intensa l-iskumdità. L-uġigħ żdied bil-sens tal-annimali mhumiex disgust. I ma setgħux ara tagħha aktar. L-irġiel li ġejjin lili sar ħafna reali. Tagħha qajmu l-gun fl-naħa tal-lemin tagħha u magħmula ego fis-żewġ ċifri. L-ewwel wieħed tagħha fil-mira kien il-president. Ont kien tħawwad bil-mibegħda u l-uġigħ, u l-għaraq kien għaddej fl-tiegħi moħħ. Huwa miġbud l-attivazzjoni. Il-figuri kienu mixi bil-mod lejn me. Ont, kien jinfaqgħu bir-rabja. Tagħha gunslinger sfruttat il-gun mill-ġdid u mill-ġdid, u l-iswed toqob ffurmati fil-stretta tal-mudell dwar il-president tas-sider. Minuta wara, il-trigger kien jinġibed ġo l-iskartoċċ vojt. Madankollu, iż-żewġ ċifri kompliet l-approċċ me. Huwa hurled tal-gun fi minnhom, imbagħad dam lejn minnhom fil-tajbin tal-kunitti. Hit iebsa u naqas bil-kbir li l-art.
  
  
  Sergei maqbuda tan-nirien, u l-Kalinina għenuni up. Kien panting u eżawriti. Issa li l-film huwa fuq, l-uġigħ u rabja huma marret, madwar me.
  
  
  "Tajjeb ħafna," Kalinin ngħid sweetly. "Il-kbir, attwalment."
  
  
  "Irrid... toħroġ hawn," l-uem qal tagħha.
  
  
  "Id-dritt," huwa qal. "Aħna mhux se jkollhom bżonn li inti sal-lum, meta jkollu l-aħħar sessjoni. Inti tista'tmur lura għand it-kamra."
  
  
  I kien jittieħdu lura lill-kamra abjad mal-sodda, u diffiċli tagħha għall-istampa bank. Huwa ħass bħal diversi agonizing kwiet ijiem magħhom l-inmsa kienu għaddew mill I qajjem up li filgħodu. I naqas rieqda għall-waqt. Iżda din id-darba dan ma kienx il-lejl. Minflok, kelli ħafna dettaljati-ħolma dwar dehra frontali. Hija kienet mikxufa fl-armi tiegħi. L-sħun irtubija tal-ġisem tagħha kkunsmati me, kkunsmati me mal-xewqa. Kollha tiegħi sensi kienu qajjem - I tista'tisma'sbieħ tagħha bil-vuċi u riħa l-arja mfawra riħa ta ' ee tar-ram. U permezz tal-kmamar tas-sigurtà, fil-sħana tal-passjoni, hi miżmuma qal lili, " jiddispjaċini, Nick. Jiddispjaċini, Nick."
  
  
  I ma setax jifhem għalfejn kienet l-użu li l-isem tal-barranin, iżda Stahl ma korretta tagħha. I ma l-kura liema hi msejħa me. Xejn huma importanti, iżda l-sħun, eżiġenti-laħam writhing taħt me.
  
  
  Hi f'daqqa waħda sib. Hu maħsub tal-dehra frontali u l-użu tagħha tal-barranin l-isem. Nick. Xi jfisser? I ħolmu tal-Luger li Kalinina mwaħħla fil-tiegħi ewwel. Kif jistabbilixxu hemm stennija għall tagħhom biex iġibu l-me-sessjoni finali, I staqsiet jekk hemm ma kinux ġew xi ħaġa aktar f'dawn l-aħħar ftit jiem minn kont naf tagħha, aktar minn dawn in-nies kienu me javżak. Imma dawn kellhom jiġu legali. Dawn kienu jafu kollox dwar me, kollox dwar il-filosofija u l-xogħol tiegħi mal-moviment. Aħna kollha maħduma għall-Vyacheslav fuq l-istess kawża, u kellu l-fiduċja tagħhom.
  
  
  Meta waslet għall-pick-up me, li qal li kien kmieni filgħaxija u l-I se jiġu rrilaxxati fi ftit sigħat wara l-ikla tajba. Huma ħadu l-me-orjentazzjoni, iżda dawn ma taqfel me speċjali tal-president. Minflok, huma staqsa biex ipoġġu fil-president tas-soltu li jmiss Salgado. Wara filwaqt li huwa tax-xellug, u l-dehra frontali u Kalinina daħal fil bil-tielet-bniedem, l-russu imsemmi Oleg Dimitrov.
  
  
  "Señor Dimitrov jaħdem mill-qrib mal-mexxej tal-moviment," Kalinina spjega lili.
  
  
  Tagħha ħarsa qalbu mill-irġiel li dehra frontali. Hija wettqet pakkett tal-karti taħt il-fergħa tagħha. Hija tatni dgħajfa tbissima.
  
  
  "Għandna tibda?" "komdu?" li hi mitluba.
  
  
  "Id-dritt," qal. "Mela ejja nibdew."
  
  
  Dawn jinġibed sa tliet presidenti u kellha din il-logħba jiffaċċjaw " għalija, l-irġiel fuq kull naħa tal-dehra frontali. Hija tpoġġi l-karti fuq tagħha addominali. Dimitrov t'attivitajiet me reqqa, kemm jekk jippruvaw gauge tiegħi ġewwanett-ħsibijiet u l-sentimenti.
  
  
  "Aħna jgħidlek biex tieħu kors ieħor ta' terapija," dehra frontali qal. "Imbagħad inti ser tkun lesta."
  
  
  Kalinina kienet qiegħda tħejji-injezzjonijiet. Huwa inklinata bil-quddiem fl-president tiegħu u l-tatni sparatura. "Inti se tieħu biss ammont żgħir ta' sedattivi dan iż-żmien,"huwa qal," għaliex aħna se r-rilaxx inti immedjatament wara s-sessjoni-truf." Bħala l-likwidu daħlu tiegħi vina, huwa miġbud ' il barra l-labra u ppressati-biċċa tajjar li l-żgħar tal-ferita.
  
  
  "Issa," dehra frontali qal fl-tagħha bla xkiel, il-kwiet-vuċi,"inti tħossok ħafna rilassat u l-kalma." Vuċi tagħha hummed, appeasing tiegħi tal-moħħ, u dalwaqt tagħha ego kien fil-ħniena. Kien kompletament sottomessi.
  
  
  "Dan iż-żmien, jien ser jgħidlek biex tiftaħ l-għajnejn tiegħek, iżda inti ma għandekx tmur madwar fil-fond tagħlaq. Fuq l-għadd tal-ħames, inti se tiftaħ l-għajnejn tiegħek, iżda inti se jibqgħu fl-istat ipnotiku."
  
  
  Hi magħduda bil-mod. Meta qalet il-ħames, għajnejn tiegħi miftuħa. L-għajnejn tagħha darted minn naħa waħda għall-oħra. I kienet perfettament konxja tal kollox madwar me, iżda jien xorta kien fi stat ta għolja ewforija. I kien kompletament irrilassati u kien jaf li kien I kompletament fil-ħniena tar li l-vuċi.
  
  
  "Inti ġew magħżula għall-missjoni l-aktar importanti"
  
  
  Dan huwa il-lokalità fir-Russja li l-rivoluzzjoni għandha tittieħed wara kollox, " dehra frontali qal bis-serjetà. - Il jum wara l-għada, il-Caracas-konferenza se ssir. Se jkun hemm filgħodu u l-sessjoni ta'wara nofsinhar. Il-President tal-Venezwela, il-Viċi-President tal-Istati Uniti u l-ieħor dinjitarji se jkunu preżenti. Il-konferenza se sseħħ fl-de Palacio Miraflores.
  
  
  "Inti se tmur għall-sessjoni ta'wara nofsinhar eżatt qabel il-konferenza jiltaqa'mill-ġdid. Inti ser tingħata carafe ta'l-ilma, li inti tista'tiċċaqlaq lejn il-kamra. Meta l-logħba jerġa'jibda, l-apparat moħbija fil-decanter se joqtlu kulħadd f'din il-kamra."
  
  
  Shiver ta'pjaċir maqtul permezz me.
  
  
  "Inti mhux se tuża l-armi biex joqtlu l-għedewwa tagħna tixtieq li ppruvaw jagħmlu qabel. Iżda inti se joqtlu ih. Inti tifhem?"
  
  
  "Iva, qed nifhem tagħha."
  
  
  "L-wiċċ tiegħek se tħares differenti meta tqum minn din il-tagħlaq. Aħna ser tagħmel inti dehra Amerikana spy imsemmi Nick Carter."
  
  
  "Nick Carter," ripetuta. Nick! Dan huwa dak dehra frontali użati biex sejħa me fil-ħolm tiegħi. Kien premonition, bħal ħolma dwar l-Luger.
  
  
  "Inti ser jidħol l-bini taħt l-isem tal-Nick Carter. Membru tal-grupp tagħna se jtik decanter moħbija-apparat. Inti tressaq l-decanter biex il-kamra tal-konferenzi u tpoġġi l-ego fuq siġġu. Inti se tkun tista'tagħmel dan, minħabba li huwa Nick Carter, min aħna ħassar, li għandu l-ogħla livell ta'l-ammissjoni għall-konferenza."
  
  
  "Jien nifhem," qal.
  
  
  "Għall-jumejn, inti se tkun l-aħħar Nick Carter madwarek. Jien ser tibda taqra l-fajl issa dwar dan l-aġent, u għandek bżonn biex tiftakar kull dettall sabiex inti tista b'suċċess impersonate Carter. Barra minn hekk, inti għandek ċerti l-għarfien dwar dik il-persuna fil-fond ġewwa inti. Inti tista ' tuża biss biżżejjed ta'dan l-għarfien biex jimlew il-inkarnazzjoni, u mhux aktar ."
  
  
  Hija kienet qari tal-karti fuq tagħha addominali. L-informazzjoni tkun faċli biex tiftakar. B'xi mod deher familjari ħafna lili.
  
  
  "Kienet il-wieħed li għadda ruħha off bħala Ilsa Hoffman," dehra frontali konklużi. "U wara aħna rilaxx, inti se tinforma minnufih Carters' l-imgħallem, David Hawke. Huwa se tistaqsi għaliex inti kienu barra tal-mess għal jumejn, u hu ser titlob lill-kollega tal-me, min jaf kif Ilse Hoffmann. Inti se jgħidu li inti marru bil-me villa pajjiż għal ftit jiem għaliex inti riedu li tiċċekkja fuq l-me, iżda issa inti huma konvinti li jiena lil hinn mill-suspett."
  
  
  "Iva," qal. "Fuq suspett." L-informazzjoni kienet indelibbli rreġistrati fil-moħħ tiegħi.
  
  
  "Inti se impersonate Nick Carter mod preċiż kif inti taf kif tagħmel dak kollu li huwa mistenni tal inti sa nofsinhar fil-jum tal-konferenza. Imbagħad, inti se jinjoraw kwalunkwe l-ordnijiet jistgħu jagħtuk u l-kap tal-palazz. Inti trid tkun fil-kuritur miftuħa fid-daħla tal-Rivne Sala tal-Konferenzi fl-istess nofs in-nhar wara nofsinhar. F'dan iż-żmien, il-persuna tagħna se approċċ inti. Nen se tkun liebes blu skur libsa u l-rabta aħmar bl-abjad tal-qronfol fuq l-għonq. Huwa se naħa inti dan l-decanter li hija madwar minnhom, li se jkun użat fuq il-mejda tan-negozjati." Hija ħadet l-kbar, f'liżbona decanter mill-Dimitrov. "Ġewwa dan, taħt il-qiegħ falz, se tkun dan l-apparat."
  
  
  Hi bir-reqqa jitneħħew l-elettroniċi gadget. Ħares bħal ornamentali transistor tar-radju.
  
  
  "L-apparat huwa kkontrollat permezz ta'remote control. Temetti ħoss fil-firxa wiesgħa ta ' frekwenzi, usa'minn xi ħaġa qabel żviluppati. F'ċerti frekwenzi u livelli ta'volum, tal-ħoss jeqred l-nervuża ċentrali tat-tessut. Ħafna espożizzjoni qasira iwassal għal uġigħ-mewt."
  
  
  Hija sostitwita l-gadget fil-carafe. "L-apparat se jiġu adattati għall-mixtieqa l-frekwenza bl-użu tal-kontroll mill-bogħod mbagħad fil-ġurnata tas-sessjoni. Fi ftit minuti, se joqtlu kulħadd fi ħdan earshot, iżda mhux se jaffettwaw xi ħadd minn barra l-kamra. Wara li jkun sar ix-xogħol tagħha, se tipproduċi ferm inqas ħoss, li se għad-ħoss għoli ħafna biex jilħqu l-widnejn. Inti se tkun kapaċi li tisma dan il-ħoss barra l-kamra tal-konferenzi fejn inti se jkun jinsab ."
  
  
  "Jien ser tisma ħoss barra l-kamra tal-konferenzi," ripetuta.
  
  
  "U wara tagħna persuna jagħtik l-ilma decanter, inti se tmur għall-gwardjani dwar il-jum tal-kamra u jgħidulhom li l-palazz tal-persunal talab li inti jagħti l-decanter sabiex ma hemm l-ilma ħelu għall-konferenza membri. Peress Nick Carter għandu l-permess li jidħlu fil-kamra tal-konferenzi, li se jippermetti li tieħu l-decanter ġewwa u l-post l-ego fuq siġġu. Ħalli l-ego kontra l-ħajt, u ħu l-oħra decanter sa l-eqreb-servizz tal-kamra fil-kuritur. inti se jibqgħu bogħod mill-żona immedjata sakemm tara li kulħadd għandu jiddaħħal il-kamra tal-konferenzi għall-sessjoni ta'wara nofsinhar.
  
  
  "Meta inti tisma għolja waqqfu l-ħoss madwar il-kamra, inti se tkun taf li l-apparat għandu jsir ix-xogħol tagħha. Issa tisma'b'attenzjoni." Dimitrov saqajh u biddel l-arloġġ fuq żgħir typewriter fuq it-tabella li jmiss. Hija kienet jinstemgħu mill-għoli-waqqfu l-sider, li belied ir-rapporti fil-midja dwar l-istorbju ta'ċerti ajruplani.
  
  
  "Dan huwa l-ħoss inti ser tisma."
  
  
  Ego-vuċi tal-titwaqqaf għal mument. "Meta inti tisma dan," qalet bil-mod, " inti se tiftakar dak kollu li kien hemm fil-fejqan fil idejn tiegħek. Inti se tiftakar kollox I qallek li ma tiftakarx qabel. Inti se tiftakar dak kollu li ġara qabel ma waslet għal din il-klinika. Iżda inti ma tiftakar xejn li ġara hawn. Dan se jiżvelaw il-verità biex inti, iżda se jwassal biex serji konfużjoni. Inti jammettu l-ewwel klassi matematika membru li titkellem għalik li inti mħawla l-mewt apparat fil-konferenza tal-kamra. Huwa ċar kollha? "
  
  
  "Huwa l-ċar," qal.
  
  
  "Barra minn hekk, meta tagħna man-idejn inti il-decanter, hu se ngħidu:" Live la revolución! Dawn il-kliem isaħħu r-rieda tiegħek biex joqtlu l-president tal-Venezwela u l-Amerika, u int se jħossu l-kbira tħeġġeġ biex jieħdu l-decanter biex il-kamra bħal ont. Stajt struzzjonijiet."
  
  
  "Live la revolutión," qal.
  
  
  Kalinin ltqajna, marru għall-tabella, u ħa l l-luger kien mogħti lili, u l-stiletto fil-ċinturin tagħha. Huwa mogħtija me l-gun.
  
  
  "Tpoġġi l-gun isfel," dehra frontali qal. "Il-ċinturin fuq il-stidet għandhom jiġu mehmuża mal-dritt tiegħek driegħ."
  
  
  I segwiti l-istruzzjonijiet tagħha. L-arma ħass skomdi u kkumplikati. Kalinina miġjuba me skur ġakketta u l-parità, u l-dehra frontali qalli li tpoġġi ih fuq arma tiegħi.
  
  
  "L-arma li tappartjeni għall-Nick Carter," dehra frontali qal. "Inti ser tkun taf kif l-użu minnhom. L-Iżvediżi kellhom ukoll l-ego."
  
  
  Dimitrov inklinata fuq u whispered xi ħaġa fl-dehra frontali tal-widna. Hi nodded.
  
  
  "Inti mhux se tentattiv biex jirritornaw għall-appartament tiegħek dwar Avenida Bniedem. Inti se wkoll ma tikkuntattja l-Lynch Mobs jew xi ħadd assoċjati ma din il-missjoni, lanqas il-persunal ta'dan il-klinika."
  
  
  "Tajjeb ħafna," qal.
  
  
  "Issa, Rafael Chavez, inti se toħroġ fuq hypnosis meta I-għadd l-isfel mill-ħames waħda. Inti ser ikun fluwenti fil-ingliż, u dan huwa l-lingwa li se jużaw sakemm inti tkompli l-missjoni. Inti se tkun lesta biex jitlesta l-missjoni u l-inti se ssegwi l-istruzzjonijiet tiegħi eżattament.
  
  
  "Jien ser tibda bibl issa. Ħames. Inti Rafael Chavez, u int se tbiddel il-kors tal-Venezwela-istorja moderna tal. Erba'. Tiegħek president u l-Viċi-President tal-Istati Uniti huma tiegħek qed għedewwa. Int ma minħabba li ħafna ħasbu. mingħajr il-għan, iżda li joqtlu dawn iż-żewġt irġiel kif aħna ippjanat. Tnejn. Meta tqum, inti mhux se tkun taf li inti kienu taħt hypnosis. Inti mhux se ftakar l-ismijiet ta'dawk li huma hawn miegħek, iżda li jkunu tgħallmu li aħna huma l-ħbieb ta'l-rivoluzzjonijiet li inti ppreparat għall-missjoni tiegħek ."
  
  
  Meta laħaq in-numru wieħed, l-xena fil-quddiem tal-me deher li tiddefinixxi għal minuta, u mbagħad saret ffukati mill-ġdid. L-għajnejn tagħha darted minn naħa waħda għall-oħra.
  
  
  "Inti tħossok id-dritt, Raphaël?" "Dak li huwa?" l-żgħażagħ ħelu-mara mitluba.
  
  
  "Inħoss kbira," ħej wieġbu għall tagħha bl-ingliż. Sorpriża, I qal mingħajr diffikultà.
  
  
  "Hema inti se tkun fl-jumejn?"
  
  
  "Nick Carter, l-Amerika injector."
  
  
  "Dak li ser tagħmel int wara li titlaq hawnhekk?"
  
  
  "Rapport tal-matematika maġġuri msemmija David Hawke. Jien ser jgħidlek l-Uem li kien I miegħek - Ilse Hoffmann-waqt Tank tal-nuqqas."
  
  
  Tajba. Tmur tara lilek innifsek."
  
  
  Tagħha, marru għall-mera. Meta tiegħi rajt l-wiċċ, deher differenti. Oni mibdula d-dehra tiegħi sabiex I ħares eżattament bħal Nick Carter. Huwa milħuq fis tiegħu ġakketta u miġbud ' il barra l-Luger . Wilhelmina-isem tal-fflaxxjati permezz tal-kap tiegħi. Huwa kellu l-ebda idea għaliex. Xorta waħda, ma jidhirx importanti. Huwa miġbud ' il barra l-boltijiet u daħħal l-iskartoċċ fl-pistola tal-iskartoċċ. Kien sorpriż mill-ħila tiegħu li jimmaniġġjaw l-arma.
  
  
  Huwa mdawwar lura lill-tliet madwarhom. "Jien ma naf tiegħek ismijiet," qal.
  
  
  L-irġiel kienu ovvjament smiling contentedly. Madankollu, l-girl tkellem. "Għandek tkun taf li aħna huma l-ħbieb tiegħek. U ħbieb tal-rivoluzzjonijiet."
  
  
  Ont eżita. "Iva," qal. Tagħha gun osservat fil-imdawla waħda madwar l-kamra u l-squinted tul il-barrel. Dan kien l-isbaħ l-għodda. Ego tpoġġi lura fil-holster tagħha.
  
  
  "Naħseb li int lest," l-girl qal.
  
  
  Tagħha ħarsa lingered għal mument. Kont naf li kien hemm xi ħaġa li għaddej bejn l-istati uniti, iżda I ma setax tiftakar tagħha l-isem. "Tagħha lesti." Ħassejtni tħeġġeġ f'daqqa biex toħroġ hemm, li tagħmel l-aktar ħaġa importanti fil-ħajja tiegħi - il-missjoni dawn in-nies kienu ppreparati me għall.
  
  
  Raġel fil-suit negozju tkellem. Ego-vuċi tal-tinstema aktar awtoritarji. "Imbagħad mur, Raphaël. Tmur għall-konferenza Caracas u joqtol l-għedewwa tiegħek."
  
  
  "Jikkunsidraw dan isir," qal.
  
  
  Is-seba'kapitolu.
  
  
  "Fejn l-infern ilek, apposta?"
  
  
  David Hawke juru permezz tal-kamra f'lukanda fil-iswed kunitti. Ego griż tal-xagħar kien disheveled, u kien hemm fil-fond tal-linji tal-madwar tiegħu kiesaħ blu-għajnejn. Ma kontx naf Amerikani kienu kapaċi ta'dawn il-ġrajjiet.
  
  
  "Jien mal-tifla," qal.
  
  
  "Tifla! Għal jumejn? Avvenimenti importanti seħħew matul tiegħek qabel il-waqt il-vaganzi. Dan ma jkunx ħażin jekk inti daħal hawn għall-informazzjoni."
  
  
  "Hi deher wisq interessati malajr wisq," qal. "I meħtieġa biex issir taf jekk dan kien qed jintużaw kontra l-istati uniti fil-ebda mod. Hi stiednet lill-me villa pajjiż għal ftit jiem, u l-I ma setgħux jagħmlu kuntatt miegħek qabel aħna tax-xellug. Wara aħna qbilna li l-villa, I ma jkollhom l-ebda opportunità li inti kuntatt."
  
  
  Ed squinted fil me, u bżajt li seta ara me permezz tiegħi jaħbi. I kien pjuttost żgur li kien jaf I ma kienx Nick Carter, u kien biss logħob bil-me.
  
  
  "Huwa li l-istorja kollha?" "Dak li huwa?" huwa talab tartly.
  
  
  Huwa ma jemmnu. Kelli jimprovizzaw. "Ukoll, jekk inti għandek tkun taf, il-marid. Għall-ewwel, ħsibt li l-girl kienu avvelenati me, iżda kien biss l-każ sever ta turistika tal-mard. Ma tagħmel l-ebda tajba anki jekk jistgħu jagħmlu kuntatt."
  
  
  Kif tkellem, għajnejn tiegħu kienu ġew stabbiliti fuq il-wiċċ. Fl-aħħarnett, huma ċar ftit. "Oh Alla tiegħi. Aħna qed fil-quċċata ta'l-qofol tal-tagħna l-akbar missjoni fis-snin, u inti tiddeċiedi li jimirdu. Ukoll, forsi huwa tort tiegħi. Forsi huwa imbuttat inti wisq iebes."
  
  
  "Jiddispjaċini, sinjur," qal. "Iżda kelli li tiċċekkja fuq l-tifla. Issa ninsab konvint li hija lil hinn mill-suspett."
  
  
  "Tajjeb, jiena naħseb li din hija xi ħaġa, anke jekk din hija xi ħaġa negattiva."
  
  
  "Forsi kien selvaġġi wiżż ġiri," qal. "Xorta waħda, l lura għax-xogħol. X'hemm ġdid?"
  
  
  Ed miġbud ' il barra twil Kuban sigarru. Huwa ftit off-ħajt u rrumblati l-ego fil-ħalq tiegħu, iżda ma dawl. Kelli l-sens qawwi ta'fejn jgħallmu - a Ed fil-post ieħor jagħmlu l-istess ħaġa. L-ipoteżijiet u l-fwawar ta impossibbli-half-memorji magħmula me nervuża.
  
  
  "Il-Viċi-president marret-mad. Hu jgħid aħna overreacted mal-kwistjonijiet ta'sigurtà. Huwa għandu jinqabad diversi CIA-impjegati u huwa esiġenti addizzjonali Servizz Sigriet guys-dar. Huwa qal li kien inkonvenjenti għall-istampa li jkollhom l-armata tal-sigurtà tal-gwardji tal-madwar, kif jekk aħna ma fiduċja il-Venezwela tal-pulizija."
  
  
  "Li wisq ħażina," qal. Fuq il-dell innifsu, kollox kien multa. Il-inqas Amerikani għandi madwar l-att għall, l-aktar x-xogħol tiegħi se jiġu meta nasal biex il-konferenza.
  
  
  "Tajjeb, għad hemm ħafna nies fil-palazz mal-pistoli fil-bwiet tagħhom. N7 imsejħa tagħha meta hu maħsub inti jista'jkun fil-qiegħ ta sitt marda toqba x'imkien."
  
  
  Għall-ewwel darba, indunajt li wieħed mir-raġunijiet Hawke kien hekk rrabjata kien minħabba li kien verament inkwetat dwar me. Jew aktar, dwar ' L-Carter. B'xi din ir-realizzazzjoni jintmess me, u sibt ruħi ħsieb li Carter tal-destin kien meted biex il-viġilanti.
  
  
  I talab tagħha. "N7 huwa Tafal Vincent?"
  
  
  "iva. Huwa kkontrollat fis-terzi tal-lukandi, Las-Ameriki. Tagħha l-uem qal tagħha għall-kontroll fuq il-għajbien." Huwa qal sarcastically ," Huwa issa jistgħu jimxu fuq l-aktar kwistjonijiet importanti. Illejla, il-Viċi-President huwa li jattendu mhux skedat-parti li hija ġeneralment isiru fil-ġonna ta'l-Amerika-Ambaxxata. Il-President tal-Venezwela żgur li se juru l-up. Peress li l-konferenza se ssir l-għada, I tixtieq li tibda tieħu speċjali prekawzjonijiet personali, speċjalment għal kwalunkwe avvenimenti mhux inklużi fil-iskeda oriġinali." Kien chewing fuq sigarru.
  
  
  L-aċċenn ta ' dawn l-għedewwa tal-nies li sar me flush. I ġiet megħluba mill-sħun mewġa ta'mibegħda, u kelli biex tagħmel l-aħjar tiegħi li jkun fih dan. Wieħed ħażin jiċċaqalqu bil-Ed jistgħu jħassru l-missjoni.
  
  
  "Attivitajiet, I ser tkun hemm," qal.
  
  
  "Inti verament sewwa, Nick?" staqsa Ed f'daqqa.
  
  
  "Żgur, għaliex le?"
  
  
  "Jien ma tkun taf. Inti biss ħares differenti għal mument. L-wiċċ tiegħek inbidlet. Inti żgur li int xorta ma tiflaħx?"
  
  
  Kien malajr aċċettati mill-okkażjoni. "Dan jista'jkun," qal. "Jien ma kompletament waħdu llum." Ħsibt li fi kwalunkwe mument kien se jiżvelaw tiegħi jaħbi u nixtieq li joqtlu ego op luger fil-but tiegħi. Tagħha ego ma jridu jeqirdu l-tagħha. Huwa deher simili persuna tajba, anki jekk kien l-uniku wieħed madwar l-għedewwa. Iżda xi ħadd li ltqajna fil-mod tal-missjoni tiegħi kien li jiġu eliminati ma kien hemm l - ebda alternattiva.
  
  
  "Ukoll, inti verament mhux waħdu," Ed qal bil-mod. "I kien se tibgħat l-ambaxxata biex tiċċekkja jekk hemm ftit ta'assistenti li se jkun fil-palazz l-għada, iżda ma naħsibx li int lesti għal dan. Inti d aħjar bqija sakemm dan filgħaxija. "
  
  
  "Li mhux se jkun meħtieġ, sinjur," qal. "Jien ser tkun kuntenti li jmorru l-ambaxxata u..."
  
  
  "Kkritikat l-apposta, N3! Tafu aħjar minn biex jargumentaw miegħi. Biss jmorru lura għall-kamra tiegħek u tibqa'hemm sakemm int meħtieġa. I ser sejħa inti meta wasal iż-żmien li jmorru l-ambaxxata."
  
  
  "Iva, sinjur," qal il-papà, grat għal opportunità biex tevita l-aktar kuntatt ma'l-Amerikani milli kien assolutament meħtieġ.
  
  
  "U ma mess mal li damned tifla," Ed għajjat fil me.
  
  
  * * *
  
  
  L-Ambaxxata-ġonna huma sabiħa fil-ħinijiet kollha, iżda dan filgħaxija kienu speċjalment sabiħ. Ma kien hemm l-fanali kullimkien. Fjamma tal-barbikju u t-tabelli ma ' l-ikel ġew stabbiliti għall-mistednin. Fil-tarf wieħed tal-ġnien li kien bitħa fejn medda kellha kollha filgħaxija.
  
  
  Ed u Vincent kienu miegħi, iżda aħna ma kinux mitkellma kull oħra għadhom.
  
  
  Vincent kienu ltaqgħu preċedenti tagħha fil-kamra tal-banju. Aħna skambjata awguri, u l-I kien hi pjuttost tal-mistħija. Kont naf għandu jkollhom hu magħruf, iżda I ma kienx lest li jiffaċċjaw ieħor AX-aġent. I kellhom bluff lili nnifsi waqt il-konversazzjoni u bżajt li I ma kienx konvint. Vincent tkellem fil-qosor dwar AX-kwartieri ġenerali u l-preċedenti assenjazzjoni aħna kienu ħadmu flimkien fuq. I ħalli hu jitkellmu u kif miftiehem ma ' kollox huwa qal.
  
  
  Il-Viċi-president wriet pjuttost kmieni fil-għaxija. Tagħha ego ippruvati li jevitaw tagħha kompletament. Tiegħu wiċċ u l-vuċi ikkawżata minn dawn l-emozzjonijiet qawwija fl-me li kien I żgur li l-I se jiżvelaw tiegħi tkopri jekk ltqajt hu wiċċ imb'wiċċ. Tagħha, marru għall-faxxa, u biss sema minnhom play. Il-mużika kienet sabiħa, u kien ħerqan li l-jum meta tiegħi interna tkun meħlusa mill-smith. Għall-ewwel darba fl-sigħat, huwa beda biex jirrilassaw.
  
  
  Iżda xorti ma setgħux jirreżistu. Hi jinstemgħu vuċi wara tagħha, u dan kien l-terribbli-vuċi tal-Amerikani l-viċi-president.
  
  
  "Is-Sur Carter."
  
  
  Huwa mdawwar li tħares lejn l-uem tal-wiċċ u ħass terribbli tal-pressjoni fis-sider tiegħu, iżda huwa miġġielda l-revulsion. Bil-wieqfa bejn il-viċi-president kienu żewġ membri tal-Servizz Sigriet, li nodded fil me.
  
  
  "Is-sur il-Viċi-President," huwa qal qawwi.
  
  
  "Ma naħsibx li int stajt jintlaħaqx, il-president," tajba! qal. Huwa indikat fil-toqrob il-figura, u dan kien l-bniedem huwa hated-aktar fid-dinja li raw dan. Kien dritta-jiffaċċjaw u l-solidu-bniedem, apparentement ma jagħmlux ħsara raġel wiesgħa tbissima u fis-sider sħiħa tal-klijent u l-midalji. Iżda kont naf liema hu rappreżentat, u għamel tiegħi fl-istonku clench. Huwa daħal li toqgħod ħdejn-istati uniti. Żewġ pajsana-pulizija u l-persunal mediku kienu wara.
  
  
  "Is-sur-President, dan huwa wieħed mill-aħjar żgħażagħ fl-tagħna servizzi speċjali," il-Viċi-President qal. "Is-Sur Carter."
  
  
  "Huwa pjaċir li jissodisfaw inti, is-Sur Carter."
  
  
  Il-prossimità tat-li l-wiċċ magħmula tiegħi rabja kważi inkontrollabbli. Huwa miġġielda l-kbira tħeġġeġ biex tarmi fil lilu nnifsu u l-tiċrita hu li biċċiet bl-idejn tiegħu. Għaraq faqqgħet fuq il-moħħ, u ħassejtni qawwija issikkar fis-sider tiegħi, li kienet għadha liebes dreadlocks u dreadlocks. I kellhom uġigħ ta ' ras daqshekk ħżiena li ħsibt li kienet se tisplodi.
  
  
  I nifs, u tbegħditx minn iż-żewġt irġiel. I meħtieġa biex tiġbed lili nnifsi flimkien, iżda ma kontx naf kif tagħmel dan. Huwa eżamina madwar bil-skura-wiċċ. "Bi pjaċir, is-Sur-President," qal.
  
  
  Kulħadd kien tħares lejn me bħal I d mitlufa-fehma tiegħi. Il-persunal tas-sigurtà studjat lili mill-qrib.
  
  
  "Inti id-dritt, żagħżugħ?" Il-president mitluba.
  
  
  - Għajnejn tiegħi tħabtu biex jilħqu tiegħu. "Oh, iva," qal malajr. "Jien ser tkun multa. I biss kellhom jimxu b'xi turisti."
  
  
  Il-Viċi-president kien jaraw-wiċċ tiegħi mill-qrib. "Inti d aħjar jiksbu xi bqija, is-Sur Carter," qal il-papà. Mument aktar tard kienu jitkellem l-Amerika ambaxxatur.
  
  
  Fl-tagħha għall-għarrieda disprament, huwa mdawwar biex isegwuhom. - Naħa tiegħi marru fis-ġakketta tiegħi. Huwa kien se iġbed il-Lugers u jisparaw minnhom fir-ras. Iżda, meta jinħass il-kesħa tal-metall tal-gun kontra l-naħa tagħha, hi waslet għall-sensi tagħha. Dan ma kienx il-pjan, u kien li jobdu l-ordnijiet. Huwa miġbud ' il barra naħa tiegħu u jintmesaħ l-għaraq fuq ġakketta tiegħu. Ont, rogħda kollha. I stenna madwar biex tara jekk xi ħadd kien innutat l-azzjonijiet tiegħi, u meta l-I reġgħu lura għal-bini, I raw tiegħi AX-kollega Tafal-Vincent tħares lejn me. Kien jaraw il-ħin kollu.
  
  
  Il-ġlieda kontra paniku, I mgħaġġel-dahar ta ' l-ambaxxata-bini, l-kamra tal-irġiel. Ħassejtni morda u kien jibżgħu I kien se tarmi. Vuċi tagħha kien għadu rogħda, u deher simili gol-votum-votum kien ser jitwaqqaf.
  
  
  Fil-kamra tal-banju, huwa jitferra l-ilma kiesaħ fuq l-kap tagħha u inklinata bil-qawwi kontra l-sink. Dan kien jintefa madwar il-kap ta'l-uċuħ, u l-uġigħ u l-dardir bdiet nieżla. Meta missierha mdawwar biex isibu xugaman, Vincent kien hemm.
  
  
  "Dak ħażin miegħek, Nick?" huwa talab.
  
  
  I tbegħditx minn lilu u imnixxef lili nnifsi. "Xi ħaġa għandu jkun jittiekel ħażin," qal. "Naħseb li hija għadu ftit barra tal-moħħ tagħha."
  
  
  "Inti tħares x'inhu," huwa insista.
  
  
  "Jiena tajba issa."
  
  
  "Ma inti taħseb li inti għandek tara l-ambaxxata-tabib?"
  
  
  "Apposta, nadif. L-verament multa."
  
  
  Ma kien hemm l-silenzju twil kif hu bejn wieħed u ieħor mimxut xagħar tagħha.
  
  
  "Kelli xi ħaġa li tixrob fil li kafetterija F'bejrut meta konna qed jaħdmu flimkien," huwa qal. "Tiftakar? Inti għenuni tikseb madwar dan. I kien biss jippruvaw biex tħallas lura favur."
  
  
  Xi ħaġa fil-fond ġewwa l-moħħ tiegħi irreaġixxa meta huwa semma l-inċident F'bejrut. Kelli ħafna fil-qosor l-viżjoni tal-Tafal-Vincent li jaqgħu kontra l-qodma ħajt tal-briks, u l-I kien se jgħin em jiksbu lura fuq saqajh. Wara l-qasma it-tieni, l-xena sparixxew, u huwa staqsiet jekk inti d immaġina li fil-livelli kollha.
  
  
  Dan ixxukkjat me. Tafal Vincent qatt ma kienu sodisfatti tagħha fil-ħajja tiegħu. Kif jistgħu l-niftakar li miegħu F'bejrut? Ont qatt ma kien barra mill-Venezwela, ħlief meta ont kien fl-istati uniti. Ma kienx jaf xejn dwar l-Libanu. Jew kien ont xorta hemm?
  
  
  Għal darba oħra, kelli l-sensazzjoni li hemm xi ħaġa kien moħbija mill-me fil-klinika fil-passat tiegħi. Xi ħaġa importanti ħafna. Iżda forsi kien żbaljat. Forsi l-drogi stimulata tiegħi immaġinazzjoni I hekk li jistgħu joħorġu bil-kwinti li jgħinu me jkollhom rwol tal-Nick Carter.
  
  
  "Jagħmel apoloġija," qal. "Napprezza l-interess tiegħek, Tafal."
  
  
  Huwa tbissem fil-qosor, iżda mbagħad tħassib tiegħu lura. "Nick, dak l-infern kienu inti tagħmel fil hemm wara xi ħadd tkellem għalik?"
  
  
  "X'tifhem?" I talab tagħha defensively.
  
  
  "Tajjeb, għal minuta deher simili inti kienu se jiksbu tiegħek Luger. Dak li kien għaddej?"
  
  
  Moħħha dam permezz ta'diversi tweġibiet possibbli. "Ah, li. Naħseb li l pjuttost nervuża. Rajt l-guy jilħaq fis-ġakketta tiegħu, u għal minuta I l-ħsieb kien li jintlaħaq għall-pistola. Tagħha, ħass bħal idjota meta huwa miġbud ' il barra l-b'maktur."
  
  
  L-għajnejn tagħna sodisfatti u jissakkar kif Vincent vvalutat tiegħi rewmatiżmu. Jekk huwa kkontestat me, I jkollhom biex joqtlu l-ego miftuħ hawnhekk, u dan ikun ifisser problemi kbar.
  
  
  "Id-dritt, mara," huwa qal. Stahl tal-ego vuċi huwa artab. "Inti d aħjar bqija, sabiex inti ser tħossok aħjar għada."
  
  
  Tagħha, ħares lejn lilu. Huwa kien stocky-bniedem ma ħamrani tax-xagħar, probabbilment tiegħu fl-nofs l-tletinijiet. Huwa kien miftuħ, onesti-wiċċ, iżda kont naf huwa tista'tkun iebsa.
  
  
  "Grazzi, Tafal," qal.
  
  
  "Tinsa dan."
  
  
  Għall-bqija tal-lejla, I ppruvaw li tissospendi l bogħod mill-attività prinċipali. Ed deher f'xi punt meta kulħadd kien qed tfittex fil-grupp tal-żeffiena u kien li jmiss me.
  
  
  "Kollox jidher normali?" "Dak li huwa?" huwa talab, ma tħares lejn me.
  
  
  "Iva, sinjur," qal. Nistaqsi jekk l-uem Vincent Kara qalli.
  
  
  "Ma jidhirx li huwa simili għandek bżonn toqgħod hawn għal żmien twil, Nick," huwa qal. "Jien ukoll jibgħat Vincent lura għall-ego kollox. Iżda jien ser tara li għandek lejn il-palazz l-għada filgħodu kmieni. Anki jekk kollox jidher multa, għadni dan is-sentiment dwar it-twissija. Ma tinnota l-persuna li kienet fastidju inti? "
  
  
  Oħra familjari xena fflaxxjati permezz tal-fehma tiegħi - bniedem permanenti fl-abjad tal-kamra azjenda me bil-pistola. Le, kien kuritur, mhux kamra. I jintmess tiegħi moħħ mal-naħa tiegħi, u l-Ed t'attivitajiet me.
  
  
  "l-ebda. L-ebda tagħha ego ma tara dan." Kif ma hi biss jafu liema tip ta'persuna li kien jitkellem dwar? Xejn kien imsemmi fil-fajl li tiegħi lis-sieħba aqra lili. Sakemm inti kont minsija.
  
  
  "Nick, int żgur li qed iżżomm?" "Bil-Vincent hawn, I probabbilment seta'jsir mingħajr għalik."
  
  
  "Jien multa!" huwa qal tagħha, kemmxejn drastikament. I ħares lejn Ed, u huwa ħares lejn me grimly, chewing fuq mitfija sigarru. "Skuei. Iżda inħoss bħal jien meħtieġa fil-konferenza, u nixtieq li jkun hemm."
  
  
  I ppruvaw ma tismax il-materja prima paniku fil-vuċi tagħha. Jekk Ed jiġrilha me kollha fuq is-sigurtà, jien mhux se jkunu jistgħu jimlew il-missjoni tiegħi.
  
  
  "Id-dritt," huwa fl-aħħar nett qal. "Ara inti għada, iben."
  
  
  I ma setgħux ħarsa lejn lilu. "Dak id-dritt."
  
  
  Ed mixi permezz tal-ġnien, u ont kienet marret. I ma jridu jmorru lura lejn il-lukanda. I meħtieġa x-xorb. I ħa taxi El Hardin minħabba I ħassu waħdu, u għal xi raġuni I assoċjati dan il-post mal-tifla fil-klinika. Meta ont daħal ġewwa, ont kien sorpriż biex tara seduta tagħha fil-kantuniera tal-mejda. Hija kienet waħdu, jixorbu-kikkra tal-inbid. Hija rat me minnufih.
  
  
  Inti se wkoll ma tikkuntattja l-Lynch Mobs jew xi ħadd assoċjati ma din il-missjoni, lanqas il-persunal ta'dan il-klinika.
  
  
  Huwa tbegħditx minn Agħlaq u marru għall-tabella fuq il-naħa l-oħra tal-kamra. Ħassejtni terribbli tħeġġeġ li jmorru tagħha, tgħid tagħha dwar il-problemi, jieħdu tagħha fis-sodda miegħi. Iżda hi stess żammet me li jagħmlu kuntatt. Il-wejter daħal u ordnat tagħha cognac. Meta huwa tax-xellug, I sorveljata u raw li kienet seduta li jmiss mal-presidenza tiegħi.
  
  
  "Tajba filgħaxija, Raphaël." Hi sib l-isfel li jmiss lili. Hija kienet saħansitra aktar sbieħ milli huwa mfakkar.
  
  
  L-isem tagħha f'daqqa waħda feġġ fis-kap tiegħi mill-fond ta'tiegħi fejqan fil idejn. "L-isem tiegħek hija... dehra frontali." Huwa eżamina tagħha dritta fl-għajn. "Jien mhux suppost li jkunu jafu li, jien?"
  
  
  - "Le, iżda naħseb li naf għaliex inti qed tagħmel dan. Dan id-dritt."
  
  
  "Jien ma għandhomx jiġu miegħek, għandhom I?"
  
  
  "I kien talab li inti kuntatt. Biex issir taf kif qed tħossok u tagħmel żgur li int aċċettati bħal Nick Carter."
  
  
  "Jien kienet żbaljata għall-lilu," qal. "Iżda l-waħda imsejħa Ed huwa wisq kkonċernati dwar il-benesseri. I ġiet introdotta l-president il-lejla, u dan kien pjuttost rude għal minuta. Iżda naħseb Hawke taħseb I kien ħażin. "
  
  
  Dehra frontali tal-wiċċ sabiħ mudlama. "Ed huwa l-uniku persuna li jistgħu jinterrompu dan kollu tal-missjoni. Inti għandek jikkonvinċu lill-ego kull mod possibbli li inti Nick Carter u li inti tista'tagħmel ix-xogħol tiegħek fil-konferenzi." Vuċi tagħha kien hemm tensjoni u urġenti. "Huwa importanti li inti għandek aċċess għall-kamra tal-konferenzi waqt l-ikla tiegħek jinkiser."
  
  
  "Jien nifhem, dehra frontali," qal. Tagħha lukanda
  
  
  jieħdu tagħha fl-armi tiegħi u kiss tagħha. "Jidħlu għall-kamra tiegħi," qal. "Għall-waqt. Dan... importanti għalija."
  
  
  "Il-ed jista'jkun jaraw inti," qalet ewwel.
  
  
  - "Le, mhux bħal dik. Jekk jogħġbok jiġu hawn għal ftit."
  
  
  Hi eżita għall-mument, imbagħad laħqu l-u bil-mod jintmess-wiċċ tiegħi. Kont naf li kienet aħjar minn me. "Jien ser ikun hemm fil-nofs siegħa."
  
  
  "Jien ser tkun stennija."
  
  
  Ħamsa u erbgħin minuti wara, konna bil-wieqfa fil-dim-dawl tal-tiegħi kamra f'lukanda, u l-dehra frontali bejn wieħed u ieħor hugged tagħha. Hija kienet bies mill ee, u l-ilsien tagħha jiżżerżaq fil-ħalq tiegħi. Hija magħfusa ġenbejn tagħha kontra l-me.
  
  
  "Oh, Raphaël," hi nifs.
  
  
  "Tluq tiegħek ħwejjeġ," qal.
  
  
  "Iva."
  
  
  Aħna undressed fid-dlam. Ftit sekondi wara, konna kemm mikxufa u l-tluq hungrily fuq xulxin. Dehra frontali kienet waħda mill-isbaħ nisa hu d qatt rat. - Għajnejn tiegħi ħa fil sħiħa tagħha, madwar l-sider, rqiq tal-qadd, mgħawġa-ġenbejn, u fit-tul, bla xkiel tal-koxox. U l-I kien lest mill-tagħha artab, vuċi ħoxna. L-vuċi li tkellmu sabiex ewwel u b'mod konvinċenti biex me fil-klinika. Kien hemm żejda dawra bejn l-istati uniti minħabba din ir-relazzjoni speċjali. I craved-ġisem li jappartjeni għal dak il-serħan il-moħħ, beckoning-vuċi, il-vuċi li kellhom dawn l-enerġija fuq me.
  
  
  Aħna mixi flimkien mal-sodda u hu bies tagħha hemmhekk, il-ġbid mill-qrib tagħha u tħossok tagħha mħarrġa-sider-istampa kontra l-me, li jiċċaqalqu tiegħu idejn fuq il-minfuħin-kurvi tal-koxox tagħha.
  
  
  Konna kemm tan-nifs qawwi. Huwa rilaxxat tagħha, u hija sib l-isfel fuq il-sodda, sħiħa tagħha kulur il-krema forma tfittex bħal krema kontra r-folji bojod. I mfakkar tagħha qarrieq-mumenti fil-kamra tiegħi fil-klinika. F'daqqa waħda, kelli l-ieħor tal-memorja, tal-kmamar tas-sigurtà I kienu ħolmu dwar fil-klinika. I ra dehra frontali tiġġebbed fil-quddiem tal-me minflok tal-sodda, tistieden me biex jissieħbu tagħha mal-ġisem kollu tagħha. Kien biss ħolma? Jew ma kien verament jiġri? Hija kienet daħlu konfuż.
  
  
  Bank tiegħu għall-istampa huwa fis-sodda u l-istampa bank huwa li jmiss tagħha, li qed tiffaċċja tagħha. Huwa jintmess tagħha ħruq fix-xufftejn tiegħu stess, imbagħad dam xufftejn tiegħu tagħha għonq u l-ispalel.
  
  
  "Għandek-kwartieri ġenerali Caracas?" I talbu bejn il-baci.
  
  
  "Għaliex taħseb li," hi wieġbet, startled.
  
  
  "Għandek wiesgħa sufan tiegħek appartament?"
  
  
  Hi ħares lejn me, u ħsibt li raw il-biża fl-għajnejn tagħha. "Għaliex għandek titlob?"
  
  
  I qal tagħha. "Dak fejn aħna l-ewwel magħmula imħabba, ma kienx ikun?" Kif inti qalli, dan ma kienx fil-appartament tiegħi. Jien ma jkollhom dawn l-sufan fl-appartament tiegħi." Huma wrew me ftit ritratti tal-appartament tiegħi fuq Avenida Bniedem.
  
  
  Dehra frontali ħares taqlib. "Huwa importanti?" li hi mitluba.
  
  
  "Mhux verament," qal kiss tagħha. "Li seħħew biss għal meta me I raw inti hawn."
  
  
  - Wiċċ tagħha rilassat mill-ġdid. "Għandek raġun, Raphaël. Kien appartament tiegħi. I kien biss verifika inti fil-klinika biex tara jekk tiftakar."
  
  
  "Minħabba l-missjoni?"
  
  
  "Minħabba l-tiegħi wkoll vanity." Hija tbissem u ppressati insistenti kontra l-me.
  
  
  Hu waqqaf tħassib dwar dan u nesa dwar kollox iżda l-urġenza tal-xewqa tiegħu u l-ti irtubija tal-laħam tagħha.
  
  
  Tmien Kapitolu
  
  
  L-għada filgħodu, Ed, Vincent, u l-ħbieb tiegħu stabbilit off-White-Palazz. Ħafna mill-regolari tal-forzi tas-sigurtà kien hemm il-lejl kollu. Minn sitt nofs in-nhar fil-għodu, kien diġà madhouse. Ed qal Vincent u I-biex jiċċekkja l-kamra tal-konferenzi u tal-madwar kmamar qabel l-disa'u tletin, meta l-konferenza kien mistenni li jibda. Huwa kien ħafna nervuża. Kelli stramba tħossok meta kien I li tagħmel dawn il-kontrolli tas-sigurtà, kif kien faċli biex nimxu madwar in-nies li kienu hemm għall-fini tal-waqfien me. Jekk ont ma kienx hekk nervuża, tiegħu gawdew l-ironija ta'dan kollu. Il-persunal tas-sigurtà nodded u tbissem me, mhux anke suspett li kien tagħha li għamlet ċert li l-ebda wieħed tax-xellug l-kamra tal-konferenzi ħaj.
  
  
  Matul il-għodu, l-uċuħ tal-orjentazzjoni tal-kamra waslet lura lili mill-ġdid u mill-ġdid, u kull darba li ġara, hija faqqgħet fl-għaraq kiesaħ. L-seħħ ta'mibegħda tiegħi kien dmugħ me bogħod minn xulxin. Missjoni tagħha hija li tkompli, tagħmel ix-xogħol tagħha, u jeħles il-dinja ta'dawn iż-żewġ ħażen in-nies.
  
  
  "Ukoll, huwa siegħa qabel il-konferenza jibda," Hawke qalli, " u għandna l-aħjar li ma jsir xejn milli kellna meta aħna tax-xellug Washington. Ħlief li aħna ma tistax issib tall-persuna li l-ebda wieħed inkella tkun rajt..."
  
  
  "Huwa ma jkunx tort tiegħi," qal sew.
  
  
  Ed studjat-wiċċ tiegħi, u jien naf li d jsir mill-ġdid. L-ego tal tagħha ħerqana-għajnejn evitat tagħha.
  
  
  "Li l-infern qal li"? - huwa tinqasam fil-rewmatiżmu.
  
  
  "Jien... jiddispjaċini, sir. Naħseb tagħha ftit nervuża dwar il-konferenza."
  
  
  "Dan mhux bħalek fil-livelli kollha, Nick," huwa qal bis-serjetà. "Inti dejjem żomm tiegħek frisk. Hu għalhekk li jien naħseb li int l-aħjar. X'hemm ħażin inti xorta waħda? Inti taf li inti ma jaqblux me."
  
  
  Tagħha, ħares lejn lilu. Huwa kellu effett stramba dwar il-me, u l-I ma setax jifhem għala. I xtaqu dan il-bniedem, u għal xi raġuni ħassejtni ħafna mill-qrib hu, anki jekk jien qatt ma raw lilu, ego sakemm il-bieraħ filgħodu. Kien stramba.
  
  
  "Jien id-dritt, sinjur," qal. "Inti jista'joqgħod fuq me.
  
  
  "Inti żgur?"
  
  
  "Iva, l-isem tagħha hija."
  
  
  Tajba. Jekk inti issib xi ħaġa, inti tista'ssib me fil-sigurtà tal-kwartieri ġenerali."
  
  
  Meta kien marret, jien ridt li bozz moony fil-wiċċ. Ont jista ħarsu bħal Nick Carter, iżda ont ma jaġixxix bħalu. U l-Ed innotata. Jekk I ma kinux aktar bir-reqqa, hi tkun qbiżt il-missjoni kollu.
  
  
  Mill-ħin ta ' l-konferenza, il-palazz kienet tassew bla kwiet. L-swali kienu ippakkjat bil-nies. Kien hemm mijiet tal-ġurnalisti mill-dinja kollha. L-flashbulbs kienu jmorru l-barra kull minuta, u kien hemm ħafna tal-persuni u l-visti. Meta l-eżekuttivi waslu fil-sala tal-konferenzi, il-folla madwar minnhom kien tant oħxon li ih jistgħu bilkemm ikunu dehru.
  
  
  Meta I raw ih mill-ġdid fil-firxa mill-qrib, ħassejtni bħal ostilità lejn minnhom, bħall-mibegħda miftuħa, li kelli li jduru bogħod. Huwa ma setax anke l-għassa għalihom tidħol fil-kamra. Ftit minuti wara, u li kulħadd kien ġewwa, u l-kbir double-bibien magħluqa wara minnhom. Il-konferenza bdiet.
  
  
  Meta sirt il-palazz u kkontrollati l-kamra tal-konferenzi, I ġibdet l-attenzjoni tagħha l-ilma decanter fuq il-perijodu fit-kawba-tabella. Kien identiku għal dak I jkollhom jekk aktar tard, fil-vaganzi. Kien fuq il-trej, flimkien mal-tużżana effervexxenti nuċċalijiet kristall. Mill-nofsinhar, l-ilma li jkun fadal fl-carafe se jsiru friska, u l-palazz tal-persunal se jkollhom estestvenno ġġib l-ilma ħelu għall-sessjoni ta'wara nofsinhar.
  
  
  L-għodu damet sena. Huwa b'ritmu restlessly u l-isfel fit-kuritur. Il-gwardji oħra ħarsu lejn me. L-swali kienu sħiħa ta minnhom. Żewġ Venezwela gwardji tas-sigurtà, waħda CIA uffiċjal u wieħed Servizz Sigriet aġent kien gwardja barra l-kamra tal-konferenzi. Kulħadd madwar minnhom kienu jafu Nick Carter, u l-ebda wieħed kellu anke ħares lejn meta me I d stenna madwar l-kamra qabel.
  
  
  Madwar ħdax-il-tletin, nofs siegħa qabel l-iskor, il-kuritur barra l-kamra tal-konferenzi beda biex jimtela mill-ġdid. Ħassejtni terribbli tagħfis fis-sider tiegħi, u l-kap tiegħi kien tal-bidu li jweġġgħu. Iżda din id-darba l-uġigħ kien kważi pjaċevoli. Kont naf li kien se jitneħħew hekk kif l-I tlesta l-missjoni tiegħi.
  
  
  Ftit qabel il-ferjat, CIA aġent avviċinat me. Huwa ovvjament jaf me, u l-ego jridu jkunu magħrufa tagħha. I ffukaw fuq tagħha, u l-wiċċ tagħha ħares familjari, għalkemm ovvjament dan ma kienx. Dan kien l-arja kondizzjonata, u jiena ma kellhomx żmien biex tinkwieta dwar kif maħduma. Madankollu, dawn l-ħabtiet li sar me nervuża. Waħda miss jistgħu jħassru l-missjoni kollu.
  
  
  "Fejn kont, Carter?" il-bniedem mitluba. "Aħna ma bbenefikawx inti hawn fi ftit jiem."
  
  
  "Ah. Hija kienet ċċekkjati minn diversi individwi suspettużi, " huwa qal tensely, tipprova l-aħjar tiegħu għall-ħoss estestvenno.
  
  
  "Min?"
  
  
  "I raw hu il-lejl ta'qabel, suspettużi-bniedem tfittex fil-riċeviment desk, iżda irriżulta li jkun tmiem mejta."
  
  
  "Oh-dritt, stajt smajt dwar dan. I jinstemgħu wkoll li inti kienu l-irqad ma'xi tifla ġermaniż għall-waqt. Hemm xi verità dan? " huwa chuckled.
  
  
  L-tbissima waħda mfakkra me tal-wieħed fuq il-wiċċ tal-Amerikani l-viċi-president meta huwa introduċa me lill-president. "Għaliex ma ikollok mitlufa, inti inkompetenti bagħal!" I growled.
  
  
  Imbagħad hi innotata Hawke u l-Vincent permanenti biss ftit saqajn bogħod, tħares lejn me. I ma ara minnhom ġejjin.
  
  
  "Għandek iżżomm dan wieħed fuq leash," l-CIA-bniedem qal ikteb bħala huwa malajr mixi passat Ed u Vincent tal-mimmo u kompla r-sala.
  
  
  Ed kien hemm, jistudjaw me għal mument. Meta tkellem, l-vuċi tiegħu kien kalm u baxxa. "Jiġu mal-istati uniti, Nick," huwa qal.
  
  
  "Hi għandha tkun hawn meta dawn toħroġ," qal. "Jista'jkun hemm il-problemi."
  
  
  "Jieħu l-apposta, huwa qal tagħha li ġejjin magħna!"
  
  
  Huwa jingħorok naħa tiegħu fuq tagħha ħalq. I kien fl-inkwiet, bi ftit aktar minn siegħa li jmorru qabel l-I sodisfatta l-persuna li se jservu me l-decanter. Iżda ma kien hemm l-ebda mod huwa jista'jagħti sa dwar Hawke. Huwa ma nagħti lili għażla.
  
  
  "Id-dritt," qal il-papà.
  
  
  Ed wasslu biex vojta privati tal-kamra ħdejn il-kwartieri ġenerali tas-sigurtà. Ladarba konna ġewwa, Ed magħluqa u maqful il-bieb, imbagħad mdawwar me. Vincent kien off mal-ġenb, tfittex ħafna konfuż.
  
  
  "Issa," Ed qal fil-ħorox, il-leħen baxx. "Dak li l-infern se hawn fuq, apposta? I ħa kollox I tista minn għandek, Nick. Int li jaġixxi bħal sħiħa."
  
  
  Huwa glared fil-Vincent. "Inti qal em dwar l-inċident fuq il-parti."
  
  
  - "Le, ma kontx," Vincent qal defensively. "Iżda kelli biex tagħmel dan."
  
  
  "Dak li l-inċident?" Ed mitluba.
  
  
  "Biss żgħar emozzjonali faqqa," Vincent qal.
  
  
  Huwa sess tagħha xufftejn niexfa. I kien ferħan li huwa ma kienx imsemmi tiegħi tentattiv biex jiksbu l-Luger barra. L-ed kienet qawwija. I kien żgur hu diġà kellha dubji dwar l-identità tiegħi. Forsi huwa nnotat xi difett fil-tiegħi jaħbi. Forsi dawn tax-xellug mole, xi ċikatriċi, jew xi ħaġa oħra li tatni bogħod. Le, għandu jiġi tort tiegħi. Ont biss ma kienx jaġixxi bħal Nick Carter.
  
  
  "Sewwa, x'inhu?
  
  
  Ed talab bil-ħerqa. "Għaliex inti hekk kkritikat nervuża il-ħin kollu?" Inti ma kinux l-istess persuna magħhom nemes kif hu waslet lura mill-villa."
  
  
  Rewmatiżmu kienet sempliċi. Kien persuna differenti. Rafael Chavez. Iżda jien ma setgħux tgħidlu li. Hu kien l-waħda madwar l-għedewwa. Iż-żewġ ta'dawn il-AH l-aġenti kienu għedewwa tiegħi.
  
  
  "I biss ma jafux, sir. Forsi huwa għaliex huwa daqshekk kkritikat frustranti, bil-folol tal-nies madwar l-iffullar, l-istorbju u l-konfużjoni. U l-agħar sehem huwa jafu xi ħaġa li jistgħu jseħħu fi kwalunkwe mument u aħna ma jkunux jistgħu jagħmlu xi ħaġa dwarha. Din is-sigurtà tax-xogħol mhuwiex l-istil tiegħi ."
  
  
  Kemm l-irġiel kienu siekta għal mument. Ed tbegħditx u marru għall-tieqa. "Jien jibżgħu li mhux biżżejjed, Nick." Huwa mdawwar me. Tiegħu tal-ġisem mingħajr xaħam deher li tiċkien aktar fil-tweed ġakketta, u l-kiesaħ-għajnejn dehru li stare apertament fil me. "Dak li ġara f'dawk il-jumejn meta inti kienu għaddew?"
  
  
  "Eżattament dak I qallek," qal.
  
  
  "I mibegħda li jgħidu dan, Nick, iżda naħseb li int ħabi xi ħaġa minn me. Li ma ħoss bħal inti jew. Konna dejjem kienu miftuħa ħafna ma'xulxin, ma aħna?"
  
  
  Il-pressjoni fl-kap tiegħi u fis-sider kien qed jikber. Kien inqas minn siegħa qabel l-I ġiet sfurzata biex jidħlu dan il-kuritur. U David Hawke trid tkellem u jitkellmu.
  
  
  "Iva, konna dejjem kien onesti."
  
  
  "Mela ejja tkun onest," Hawke qal. "Naħseb li xi ħaġa li ġara meta inti sparixxew, u ma nistax nifhem għaliex inti ma għidli dwar dan. Naf irid ikollok xi raġuni li jżommu lura, iżda ikun ħafna aħjar kemm għall-istati uniti tal-jekk inti tpoġġi hemmhekk. Dan huwa dwar l-Hoffmann-tifla? "
  
  
  L-għajnejn tagħha darted lilu. - "Le, għandu xejn x'jaqsmu mal-tifla. Dak l-infern dan huwa mistenni li jkun? I qallek kien ċar. Inti verament jien nemmen li tinsab għalik? Indunajt kien jgħajtu, iżda kien tard wisq.
  
  
  "Jikkalma, Nick," Vincent qal ewwel.
  
  
  Ed qal xejn għal mument. Kien tħares lejn lili mill-ġdid, titqib me mal iebsa tiegħu, il-kesħa l-għajnejn. Il-pressjoni fl-kap tiegħi u fis-sider kien qed jogħlew perikoluż, u huwa ħass bħal bombi dwar jisplodu.
  
  
  "Nick,"Ed qal bil-mod," jien tieħu inti off dan il-każ." Ego tal-wiċċ f'daqqa waħda ħares qodma u għajjien.
  
  
  Li jkollu dam permezz me. I mdawwar biex jilħqu tiegħu ħarsa. "Inti ma tistax tagħmel dan," qal dully. "Għandek bżonn me hawn."
  
  
  "Jekk jogħġbok jemmnu meta me I għid tagħha ma rridx. Int numru wieħed fuq il-lista tiegħi, u ma tkun taf. Tiegħek rekord titkellem għall-innifsu. Iżda hemm xi ħaġa ħażina hawn. L-sensazzjoni kelli I meta waslu fil-Caracas - il terribbli sensazzjoni li kellhom xi ħaġa marret ħażin-għadu ma me. Fil-fatt, huwa ristretta ħafna aktar b'saħħitha fl-aħħar ftit jiem." Huwa ħares lejn Vincent. "Tħossok wisq, ma inti, Tafal?"
  
  
  "Iva, sinjur," Vincent qal. "Kapaċi jħossu."
  
  
  "Għandek dejjem vvalutati l-intuwizzjoni, Nick. Għandek qalli li ruħek ħafna drabi. Ukoll, ont, wisq. U jien onestament qawwija ħafna tħossok dritt li issa inti m'għandekx tkun parti minn din. xejn aktar. Għall-ġid tiegħek, u wkoll għall-ġid ta'l-konferenzi ."
  
  
  "Sinjur, ħalluni turi li inti li jien multa," qal. "Biss ħalli me jibqgħu għal waqfa."
  
  
  Ego brow furrowed: "Għaliex f'nofsinhar?"
  
  
  I ma setgħux tħares l-uem fl-għajn. "Huwa biss jidher bħal partikolarment perikoluż ħin. Ladarba dawn kienu mingħajr periklu lura fil-kamra tal-konferenzi, kien probabbli li xi ħaġa tmur ħażin. Jien ser leave tagħha jekk inti tixtieq tagħha marret."
  
  
  "Nixtieq li jħallu issa," Ed qal coldly. "Vincent, mur jiksbu wieħed mill-Venezwela gwardji tas-sigurtà. Jien jibgħat lura lilu għall-lukanda waħdu ma Nick, biss biex tiżgura li jieħu hemm id-dritt."
  
  
  "Li mhux neċessarju," qal ikteb.
  
  
  "Jiddispjaċini, Nick, iżda naħseb li l-hekk," Hawke qal. Ego vuċi kienet qawwija, u l-bqija kienu l-għajnejn tiegħu.
  
  
  Vincent beda lejn il-Ġurnata, u hi f'daqqa waħda imwerwra. I ma setgħux ħalli dawn in-nies jieqfu lili mill-tlestija tiegħi assenjazzjoni. Xi ħaġa għafast ġewwa, u l-għan tiegħi sar ċar. Tagħha, kien jaf liema I meħtieġa biex jagħmlu. Kelli li joqtlu ih. Iebes, kesħa determinazzjoni ħakem me.
  
  
  Huwa malajr jitqiegħdu fuq tiegħu ġakketta u miġbud ' il barra l-luger . Tagħha ego kellhom l-għan li fil-Hawke, iżda wkoll li kienet qed tkellem lill-Vincent. "Nżommu moħħ miftuħ hawnhekk," qal sew.
  
  
  Dawn it-tnejn ħarsu lejn me komplet xokk.
  
  
  "Inti miġnun?" Ed talab incredulously.
  
  
  Vincent tbegħditx minn tagħha. "Jiġu hawn sabiex ikun jista tara int," qal. Hekk kif huwa ma, jien ser joqtol kemm hu. Iżda I għandhom jaġixxu malajr.
  
  
  "Dak li huwa, Nick?" staqsa Vincent, l-vuċi tiegħu baxx u l-tensjoni.
  
  
  I qal tagħha. "Jien jisimni Rafael Chavez." "Jien l ssir. Issa ma jimpurtax jekk inti taf. Nick Carter huwa mejjet, u jien timita lil lilu. Fi żmien siegħa, l-I se tlesti l-missjoni tiegħi, u l-parteċipanti tal-konferenza se jiġu mejta. Xejn se tieqaf me, sabiex timxi fil-quddiem tal-me bħal I qalet."
  
  
  Ed Vincent u l-I skambjata ħarsiet.
  
  
  "I raw il-sigriet tatwaġġ fuq il-driegħ tal-lemin tiegħek meta inti kienu l-ħasil tal-platti dan filgħodu," Hawke qal bil-mod. - "Le, int ma liar. Kostya tal-Alla, Nick, tpoġġi li ħaġa isfel u tkellem lill-istati uniti."
  
  
  Kliem tiegħu infuriated me. L-uem tal-gun osservat fil-sider. Iżda mbagħad I raw Vincent għaġla fuq lili.
  
  
  I mdawwar jiltaqa'miegħu, iżda I kien il-frazzjoni tat-tieni tard wisq. Il-ħaġa li jmiss kont naf, huwa kien fuq il-quċċata tal-me u aħna kienu qed jaqgħu l-art.
  
  
  Kif aħna hit, Vincent orali ewwel tinfaqa fis-wiċċ tiegħi. Kien daqqa tqil, u storduti me. Imbagħad ont, u ħassejtni l-Luger twist madwar tiegħi driegħ. Huwa miżmum fuq dan kollha tiegħu jista', iżda Vincent Weraq kellhom il-vantaġġ. L-gun niżel l-art. Iżda I kien ir-restawr tal-qawwa tagħha. Binha fil-liġi bdiet Vincent u bdiet tiegħu ego iebes fil-żaqq.
  
  
  Huwa kien naqas fuq tiegħu lura miegħi. A Luger mmarkati tagħha, imbagħad marru għall-xogħol dwar dan.
  
  
  "Ma tistax tagħmel dan, Nick. Jien ser ikollhom jisparaw." Ed kien bil-wieqfa fuq l-istati uniti, iż-żamma tiegħu beretta fuqi. Huwa eżamina permezz ta'l-uem twil tal-sajlenser fis-għajnejn tiegħu u induna li kien serju ħafna. Huwa bil-mod saqajh.
  
  
  "Taħseb li inti tista' tieqaf me ma'dan?" I talab tagħha fil-periklu l-vuċi li jien ma jirrikonoxxu tiegħi stess.
  
  
  "Jien ċert I tista," huwa qal bil-kalma. "Iżda ma jagħmlu me tagħmel dan."
  
  
  "Jien ser tieħu dan il-ġugarell mill-bniedem ma' dan," I growled. Huwa ħa l-pass lejn dan.
  
  
  "Jien ser jisparaw tagħha, Nick," Hawke qal. Iżda I tista'tara l-ħjiel ta ' biża tiegħu fl-għajnejn - kien jibżgħu huwa ma setax joqtlu me.
  
  
  I kien biss dwar li sejħa tiegħi ego bluff meta rajt Vincent iqassmu li saqajh mill-ġdid. Kif Hawke bir-reqqa bil-ponta tal-gun fi tiegħi fis-sider, Vincent ħareġ lili. Ego qabad tagħha u l-falliment tagħha quddiem hu li jipproteġi lilu nnifsu mill-Beretta Goshawk. Imbagħad hija kienet dawn diffiċli mill-Vincent, li naqas bil-kbir fuq il-quċċata tal-Hawke. Kemm l-irġiel mqassma lura, u l-gun marru off mal artab thud. Gawk ewropea fis-saqaf.
  
  
  Mort malajr, tisbit-lemin tiegħi fis-Vincent tal-għonq u tibgħat hu li jtajru l bogħod mill-Goshawk, l-ikklerjar triq għall-me. Kif Hawke titbaxxa l-gun mill-ġdid lill-għan mill-ġdid, ego qabad tagħha gun tad-driegħ u l-jinġibed, brim iebes kif huwa miġbud ego lejn lilu. Huwa tellgħu fuq tiegħi tal-ġenbejn u tal-fajls u l-art, il-Beretta tolqot il-ħajt warajh. Kien storduti.
  
  
  I laħaq għall-Luger, iżda mbagħad Vincent qabad lili mill-ġdid. Huwa waqa', iżda rkuprati immedjatament u żbarkat ganċ xellug fuq Vincent wiesgħa tal-wiċċ. L-ego tiegħu għadma tal-ħaddejn maqsum, u huwa mqassma mill-impatt. Em kien fl-uġigħ, iżda huwa ma jintemm. Tagħha, rat tagħha ego naħa jmorru taħt ġakketta tagħha. Fil-mozzjoni, huwa jiżżerżaq l-stiletto fil-palm tiegħu u mibgħuta Ego li jtajru biss bħala Vincent ħa l-għan. Il-sikkina maqbuda lilu fil-kustilji, u hu gasped, għajnejn tiegħu twessigħ, u niżel għall-naħa tiegħu.
  
  
  Ed għajjat, tluq mill-Vincent tal-ġisem fl-disbelief. Ed reġgħu kisbu lura l-koxjenza, iżda kien għadu dgħajjef wisq biex jiċċaqalqu. A Luger qabad tagħha u bir-reqqa l-għan l-uem fl-kap tagħha. Huwa għandu imutu. Ma kien hemm l-ebda mod ieħor. Tagħha saba aktar stretti fuq l-attivazzjoni, iżda xi ħaġa titwaqqaf me. Ed ħares lejn me defiantly u ikteb u resentfully.
  
  
  Il-mibegħda u l-kunitti mimlija tiegħi fis-sider. Dan il-bniedem kien bil-wieqfa fil-mod tiegħi. Huwa kellu jiġi eliminat mill-ego. Saba tiegħi aktar stretti fuq il-hard tal-metall ta ' l-attivazzjoni mill-ġdid. Huwa ħarsu lejn li tondi-wiċċ u ffriżat, storduti mill-żieda f'daqqa tal-emozzjoni. Jien ma tkun taf għaliex, iżda I iħobb tagħha wisq u rrispettati l-bniedem wisq biex jisparaw tagħha. Madankollu, kelli li jiġbdu l-attivazzjoni. Ont faqqgħet fl-għaraq kiesaħ bħala konfliġġenti emozzjonijiet ġrew permezz tiegħi infjammazzjoni tal-moħħ. Huwa tagħha xufftejn niexfa tiegħu u bil-għan mill-ġdid. Id-dmir tiegħi kien ċar. David Hawke għandhom mietu.
  
  
  Iżda jien ma setgħux jagħmlu dan. Tagħha biss ma setgħux jiġbdu l-attivazzjoni. Forsi ma kellix li joqtlu tiegħi ego wara kollha. I jista'rabta tagħha ma'tiegħi ego u jżommu tagħha barra mill-mod sakemm I jitlesta-missjoni tiegħi.
  
  
  Ed kienet qed tfittex fil-wiċċ tiegħi. Huwa ma tfittex sorpriż ħafna meta hi titbaxxa l-gun.
  
  
  "Jien naf inti ma tkunx joqtlu me," huwa qal ewwel.
  
  
  Tagħha, kien. "Itfi!" Ont kien wisq frustrati u l-qasira li taħseb b'mod ċar.
  
  
  Hawke tal-ego marbuta tagħha l-idejn u s-saqajn ma tie u l-gilda. I staqsiet jekk kien miġġielda bħala AX-aġent, mhux bħala dilettanti rivoluzzjonarju. U Hawka kienu marbuta tagħha up bħal pro, anki jekk kien jaf li qatt ma jsir xejn bħal din qabel. U kien hemm dan stramba tħossok li kellu għall-raġel. Hija ma tistax tagħmel aktar sens mill-fwawar tal-mhux magħruf memorji u miġnun ħolm I ntlaqgħet wara li għal dawn l-aħħar ftit jiem.
  
  
  Għal darba oħra, kelli l-sensazzjoni li hemm xi ħaġa li kien ħażin kollha ta'dan il-man-nies fil-klinika, il-missjoni I kien fuq, u bil-me. Iżda ma kien hemm l-ebda ħin li tinvestiga.
  
  
  Hawke miġbud tagħha fil-maħżen. I ma twaqqaf lilu, minħabba li kont naf li l-kmamar kienu kompletament soundproof. Huwa biss t'attivitajiet me.
  
  
  "Inti qed dwar id-drogi jew xi ħaġa," huwa qal.
  
  
  "Itfi u jien mhux se toqtol lilek," qal sew.
  
  
  "Inti ma jridu jeqirdu l-me. Inti verament jemmnu li inti raġel imsemmi Chavez? "
  
  
  "Tagħha Chavez."
  
  
  "Li mhux vera," huwa qal flatly. "Inti qed Nick Carter. Apposta kkritikat dan, int Nick Carter!"
  
  
  Hija magħmula me sturdut. L-uġigħ ta'ras kien ġejjin lura l - uġigħ ta'ras li ma jmorrux lil hinn sa wara l I d maqtula tiegħi għedewwa magħha. I għadda fil-għassa tiegħi u raw li l-I kellhom madwar nofs siegħa tax-xellug. Hawke dawn tagħha fil-afrikani, bike il-bieb, u maqful dan. Huwa beda jħares fil-Vincent kif kien avviċinat il-bieb. Huwa eżamina mejjet, u għal xi miġnun ir-raġuni, I kien verament skużani.
  
  
  Huwa kompla fil-kuritur u kienet sorpriża li ssib li kien kważi abbandunat. A-Venezwela-pulizija kien li jidħlu fil-kamra tas-sigurtà fl-aħħar oħra tas-sala. Huwa ma ara me. Ovvjament, l-ebda wieħed jinstemgħu-istati uniti. Iżda huwa mhux bħal Hema u l-I jkollhom jiffaċċjaw xulxin. Il-persunal tas-sigurtà jista'jistaqsi fejn ġie minn, jew xi ħadd li raw me mixi fl-sala bil-Ed u Vincent tista'tibda tqegħid-sentejn u l-tnejn flimkien. L iddeċieda li jmorru minn madwar il-palazz permezz tal-ġenb daħla. Huwa jista għaddew mill-ġnien u jiġu lura permezz tal-entratura prinċipali. Nisperaw, il-folla kienu mxerrda matul il-waqfa f'nofsinhar. U xi ħadd li raw hu jidħlu fil kien biss tentattiv li kien I barra għall-bidu l-ikla. Huwa għadda madwar malajr, imbagħad mixi wera r-sala u l-bieb tal-ġenb.
  
  
  Id-disa'kapitolu.
  
  
  I oġġetti madwar il-kapijiet ta'l-Hawke u l-Vincent. Għassa tiegħi qal tnax-il tletin-ħames biss ħamsa u għoxrin minuta qabel l-I sodisfatti kuntatt tiegħi barra l-kamra tal-konferenzi.
  
  
  Huwa malajr mixi permezz tal-ġnien li l-quddiem il-palazz. Anke f'dan il-relattivament kwiet iż-żmien, kien hemm nies kullimkien. Il-karozzi mimlija l-toroq li jwasslu għall-palazz-raġunijiet. Toroq ta'aċċess kienu imblukkata, imma s-sigurtà gwardji ħalli għoli ta'sigurtà karozzi jgħaddu.
  
  
  Kif huwa mixi madwar il-bini, li rat mijiet ta'nies tlajjar madwar il-bażi, stennija għall-dinjitarji li jidhru.
  
  
  Kelli biss bdew jimxu lejn il-folla meta raġel ħareġ lili mill-ġenb tat-triq, l-imblukkar tal-triq tiegħi. I ħares lejn u induna li kien il-CIA-bniedem I d jimxu fl qabel. I ma setgħetx tinjora lilu. Li tagħmel l-ego aktar suspettużi.
  
  
  "Għidli, Carter, jistgħu I jitkellmu għalik?"
  
  
  Huwa mdawwar każwali biex jiffaċċjaw lilu, tipprova li jinjora l-pressjoni dejjem tikber fis-sider tiegħu. Kap tiegħi throbbed, li jweġġgħu. "Iva?"
  
  
  "I biss irrid ngħid li jagħmel apoloġija għall-rimarka I magħmula. I ma t-tort inti għall qed rrabjata."
  
  
  "Iva, dan id-dritt," qal. "I overreacted. L biss ftit nervuża. Tort tiegħi." Moħħha beda drift bogħod minnu.
  
  
  "Imbagħad l-ebda sentimenti iebsa?" huwa talab.
  
  
  Tagħha, jiddawru lura. - "Le, l-ebda reat. Tinkwetax dwar dan."
  
  
  Tajba. Huwa kellu l naħa tiegħu. Ego ħa u miżmuma għall-minuta.
  
  
  Kien grinning bl-eżenzjoni. "Taf, jien tista tara kif dan it-tip ta'responsabbiltà jistgħu verament jinvolvu għalik. Naħseb li huwa l-istennija u l-jaraw. I ma tkunx taf kif-Servizz Sigriet-persunal jagħmlu dan kuljum, mhux meta, xahar wara xahar."
  
  
  Huwa beda jħares lejn għassa tiegħu. Kienet għoxrin biex wieħed. Hu ppruvat li ma juru l-emozzjonijiet tiegħu. "Iva, dawn ikollhom xogħol iebes. Jien żgur li ma jridux li. Ukoll, I-ħtieġa li jintlaħqu l-kollega. Ara inti aktar tard."
  
  
  "Naturalment dan huwa tajjeb," huwa qal. "Jikkalma, Carter."
  
  
  Imbagħad huwa mdawwar u kompliet fl-triq twila. L-sens tal-missjoni kienet hekk b'saħħitha ġewwa me I ma setgħux taħseb ta ' xi ħaġa oħra. Huwa ħass xejn madwar lilu iżda triqtu permezz tal-ġbir tal-folla. Bħala r-raġel tagħha avviċinat l-entratura, grupp ta'assistenti imblukkata il-bankina. I imbuttat tiegħi mod permezz tagħhom, u ħarsu lejn me bħal I kien miġnun. Iżda ma kien hemm l-ebda ħin għall-kumdità issa. Huwa imbuttat grupp tal-ġurnalisti qrib il-passi ewlenin u mimed minnhom. Il-folla kiber eħxen.
  
  
  Meta I laħqu l-taraġ u bdew jitilgħu minnhom, I ġiet imwaqqfa mill-folla. Hi elbowed-mod tagħha permezz tagħhom. Hija kienet imbuttat mill-bniedem wieħed kontra l-ieħor, u għajjat xi ħaġa oxxen fil me. Huwa ewropea fl-mara, kważi iħabbtu tagħha off-saqajn tagħha. Iżda hi ma jkollhomx biex tħares lura.
  
  
  I meħtieġa biex jiksbu l-aħjar fil-ħin.
  
  
  "Ħej, ħarsa, kid!"xi ħadd għajjat wara me.
  
  
  Huwa mixi bil-mod l-taraġ. "Ippermettuli jgħaddu," I mitluba. "Ippermettuli jgħaddu, jieħdu l-apposta." F'dak il-każ, jien qatt ma ser tikseb hemm fil-ħin.
  
  
  Hi kienet immexxija mill-urġenza tal-missjoni tiegħi, tagħtix każ-istati uniti, li xejn iżda l-obbligu li jiksbu fejn xtaqet tasal. Fil-quċċata ta'l-taraġ, tal-folla kienet saħansitra aktar dens, u l-gwardji kienu azjenda kulħadd up.
  
  
  Huwa wara jiltaqgħu u ttellgħux fis minnhom. A-Venezwela tas-sigurtà uffiċjali glared fil me bħala mimmo mixi passat lilu. Iżda kelli biex tikseb il-palazz. Kuntatt tiegħi se jiġu stennija għall-me hemm fil-Rivne fl-istess nofs in-nhar wara nofsinhar. U huwa ma setax jistenna. Il-ħin għandhom ikun perfetta.
  
  
  "L-hena tiegħi," qal toqrob minnhom. "Jekk jogħġbok ħalli me jgħaddu!" Iżda l-ebda wieħed mċaqalqa. Kulħadd kien wisq okkupata nitkellmu dwar il-konferenzi u l-affarijiet dinjin li anki l-avviż il-preżenza tiegħi. I marru permezz tagħhom tagħmel mod tiegħi permezz tal-massa tal-korpi.
  
  
  "Ħej, jirrilassaw!" waħda mill-bniedem għajjat.
  
  
  Tagħha mimmo għadda minnu mingħajr jwieġbu. Huwa kważi mixi permezz ta'l-iffullar-żona tal-sess fil-quddiem tal-bieb. I ħarsu lejn l-għassa tiegħi u raw li l-I biss kellhom sbatax-il minuta tax-xellug. Huwa għamel tiegħu mod biex il-bieb, fejn bosta membri tal-pulizija kienu mgħassa dan.
  
  
  "Iva?" qal-Venezwela-bniedem fil-militari uniformi. Tagħna huwa, tagħna pajsana-bniedem seduta li jmiss hu, ma kinux jirrikonoxxu me.
  
  
  "Tagħha l-isem," qal. "Carter".
  
  
  "Karta tal-IDENTITÀ tiegħek, jekk jogħġbok."
  
  
  L-għan tagħha huwa li knock-bniedem barra saqajh, u jimxu mimmo lilu. L-itektek fil-kapijiet tagħhom kien kważi insopportabbli. Huwa fumbled fil-but u misjuba Nick Carter tal-kartiera. Ego miftuħa u misjuba karta tal-IDENTITÀ. u l-pass speċjali li l-palazz. I wera li l-persuna inkarigata.
  
  
  "Hmm," huwa qal. Huwa ħares lejn l-istampa fuq il-karti u mbagħad studjat-wiċċ tiegħi. Jekk Ed u Vincent ma setgħux għid li ma kienx I Nick Carter, dik il-persuna ma tkunx tista'tara permezz tiegħi jaħbi.
  
  
  "Tista għaġla up, jekk jogħġbok?" I qal bil-ħerqa.
  
  
  Xorta waħda, it-talba jidher li naqas jistabbilixxi lilu. Huwa eżamina il-mappa bħala jekk kien hemm xi difett fil li kien biss ta'stennija għall hu li jiskopru. Ovvjament, l-ego kellhom reċidiv tagħha mal tiegħu sabar, u kien ser jgħallem me lezzjoni.
  
  
  "Fejn huma inti stazzjonati, is-Sur Carter?"
  
  
  I kellu kważi inkontrollabbli impuls biex slam tiegħi ewwel fis l-ego-smug-wiċċ. Iżda kont naf li kienet mill-aħħar il-missjoni tal-ħajt.
  
  
  "Hija importanti?" I qal, clenching tiegħi dad, jippruvaw kontroll lili nnifsi.
  
  
  "Mhux partikolarment," huwa qal sourly.
  
  
  "L-El Conde-Lukanda," qal.
  
  
  "Grazzi, muchas grazzi," huwa qal sarcastically.
  
  
  Jieħdu lejn il-lukanda, kellem hu tiegħi fil-lingwa nattiva, għid em hu idjota, l-unwitting l-għodda tal-vizzjuż tyrant. Iżda jien ma jgħidu xi ħaġa.
  
  
  "Il-karti tiegħek, is-Sur Carter." Rritorna ih lili. "Inti tista'tidħol il-palazz."
  
  
  "Grazzi ħafna," huwa qal, u beda jidħaq. Kartiera tagħha ttieħdet u mimmo-gwardji malajr ġewwa.
  
  
  Kien ħafna inqas storbju ġewwa. Kien hemm ftit nies fil-lobby, iżda dawn kienu mferrxa, u kelli l-ebda inkwiet jkollna permezz. Huwa mixi fuq l-kbira tal-akkoljenza-żona li kien normalment użati għall-konferenzi.
  
  
  Meta I daħlu din il-parti tal-palazz, ma kien hemm l-ieħor tal-verifika tas-sigurtà, iżda Dollaru madwar il-gwardji tal-jaf me, u għalhekk ġiet malajr. Huwa mixi r-sala l-konferenza tal-kamra. Kien hemm kważi.
  
  
  F'dak il-mument, il-Venezwela-sigurtà tal-kap tal-pulizija intensifikati mill-bieb biss tarzni mill-kamra tal-konferenzi. Ont, huwa ħass disgust tat-taħwid fl-istonku tiegħu bħala l-pressjoni fis-sider tiegħu u fis-sider kiber. Bħala l-kap tal-brutal-sigriet-forza tal-pulizija, kien kważi lousy bħala l-president innifsu.
  
  
  "Oh, is-Sur Carter!" qal meta raw me.
  
  
  "Señor Santiago," qal jippruvaw iżommu kessaħ tiegħi.
  
  
  "Dan sejjer tajjeb, hux? Jidher li l-prekawzjonijiet ma kinux meħtieġa wara kollha."
  
  
  "Jien naħseb li l-hekk, sinjur," qal sew. L-arloġġ mmarkata fil-kap tiegħi. Għandu jiġi tmien minuti biex wieħed. I kellhom jitilqu lilu.
  
  
  "Jien ċert li kollox ser tkun multa," huwa qal. "Jien tħossok tajjeb dwar dan. Rajtu Señor Ed?"
  
  
  "Mhux peress filgħodu kmieni," I gideb tagħha, biss jekk mintix-wiċċ tiegħi li tatni bogħod.
  
  
  "Ukoll, ont, żgur I ser issib. Ara inti aktar tard biex nifraħlek fuq din l-suċċess ebda mod meta." Huwa tbissem u taptap tnejn me fuq l-ispalla.
  
  
  "Tajjeb ħafna, sinjur," qal.
  
  
  Huwa marru lura lill-uffiċċju, li deher li kien hemm xi tip ta'l-anness għall-sigurtà tal-kwartieri ġenerali. Huwa ffirmati ma'l-għajnuna u l-mixi fl-sala l-konferenza tal-kamra. I ħarsu lejn l-għassa tiegħi, u qal ħames li wieħed.
  
  
  I kien fuq quddiem ta'l-bieb miftuħ kif kien qal. Kien hemm erba'-gwardji tal-xogħol fi tmiem l-oħra tal-kuritur, l-istess dawk li kien hemm li filgħodu. Dawn kienu jafu me, għalhekk ma kienx iebes għalija li jgħaddu mimmo minnhom. Għad hemm żewġ minuti tax-xellug. Il-kaptan tal-mixi fl-kuritur u wera l-kredenzjali tiegħu. Il-gwardji tal-ħalli l-Ego fil-kamra. Ma kien hemm l-persuni madwar l-servizz tas-sigurtà li kienu mixi tul il-kuritur u permanenti ġewwa l-kamra tal-konferenzi.
  
  
  Hu sorveljata u r-sala. I kien fil-lott tal-uġigħ. It-tensjoni u l-pressjoni fl-kap tiegħi kiber malajr bħala l-minuti għadda. Tagħha, kont naf li l-uġigħ ma jmorrux lil hinn sal I meqruda għedewwa tagħha. Iżda kelli terribbli sensazzjoni li hemm xi ħaġa li kien ħażin. Kien intern sensazzjoni, vaga, uġigħ fil-sensazzjoni li deher li joħorġu mill-kantuniera moħbija tal-moħħ tiegħi. Huwa ma jagħmilx sens, u lanqas ma kollox li ġara fl-aħħar ftit jiem. Iżda tkun xi tkun is-sensazzjoni, bdiet gnaw fil-kuxjenza tiegħi, anki bħala l-urġenza tal-missjoni tiegħi megħlub me. Tagħha, ħass bħal ma kien hemm l-terribbli ġlieda għaddejjin fil-kap tiegħi, u hi setgħu ġew bl-użu ta'mikrofoni u l-kelliema biex issuq me miġnun jekk hi ma tieqaf malajr.
  
  
  Tagħha bdew jistaqsu li l-kuntatt tiegħi kien ittardjat.
  
  
  Iżda mbagħad ego ra tagħha , skur-segretarju-Venezwela fil-konservattivi marina libsa u l-rabta aħmar, li r-sala lejn me. Huwa eżamina bħal regolari membru tal-palazz tal-persunal, imma bl-abjad tal-qronfol fuq l-għonq u decanter fl-naħa tiegħu.
  
  
  Tiegħi tiwi-dollaru kien tħoss t kontra l-tiegħi kustilji. Minuta wara, kien in-naħa tiegħi, l-għoti me l-decanter. "Anzjani Carter, il-konferenza direttur, staqsa biex iġibu l-ilma tax-xorb għall-kamra tal-konferenzi matul il-waqfa f'nofsinhar." Huwa tkellem ħafna loudly sabiex kulħadd madwar l-istati uniti jistgħu jisimgħu. "Peress li inti għandek speċjali clearance, tista'taċċetta l-ego għalija?"
  
  
  "Oh, tajba. "Jien ser tieħu dan," qal condescendingly.
  
  
  "Grazzi," huwa qal. Imbagħad, fil-sharp jgħid, " Live la revolución!"
  
  
  Il-bniedem mill-mixi lura l-kuritur. Hija tinsab mal-decanter fl-idejn tagħha, mimlija bl-terribbli dubji u l-konfużjoni. I kellha tieħu l-apparat għall-kamra tiegħi. Ġie tard wisq biex jaħsbu dwar affarijiet oħra. L-aktar ħaġa importanti fil-ħajja tiegħi kien li jieħdu din il-decanter biex il-kamra tal-konferenzi u tpoġġi l-ego fuq siġġu.
  
  
  Tagħha, wasal fi tmiemu.
  
  
  "Bonġu, Carter," l-uffiċjal CIA qal li hemm. "Dak li għandek hemm?"
  
  
  "Dan id-dehra id-direttur ma tridx-ilma ħelu fuq il-mejda tan-negozjati," huwa qal tagħha każwali. "U l-tagħha errand tifel."
  
  
  L-CIA aġent ħares lejn l-decanter. Is-sigriet tas-Servizz tal-bniedem tbissem fil me, mbagħad għadda fil-decanter kif ukoll. Dawn dehru kuntent. Il-Venezwela-pulizija nodded għalija li jieħdu tagħha għall-kamra tagħha bil-decanter.
  
  
  L-decanter imwettqa tagħha ġewwa. Oħra Servizz Sigriet uffiċjal ħares lejn me kif hu telgħet kważi vojta decanter mill-president u ssostitwixxa l-ego mal-wieħed huwa d ġab miegħu.
  
  
  Huwa qal, " Dak kollu dan dwar?"
  
  
  Tagħha, l-uem chuckled. "Inti ma tkunx tixtieq il-parteċipanti tal-konferenza li tixrob l-friska l-ilma, kieku inti?"
  
  
  Huwa ħares lejn l-decanter u fil me, imbagħad tbissem fil-rewmatiżmu. "Ferħan li tara minnhom jużaw inti AX in-nies b'mod kostruttiv."
  
  
  "Ħafna umoristiċi," qal.
  
  
  Huwa telgħet qodma decanter u mdaħħla huwa taħt il-fergħa tiegħu, imbagħad beda jħares lura lejn il-wieħed huwa d biss stabbiliti fiċ-ċentru tal-laqgħa tal-presidenti. U ont, wisq, kif il-kliem mtenni fil-kap tiegħu:
  
  
  Imbagħad, matul il-ġurnata tas-sessjoni, l-apparat se jiġu stabbiliti l-mixtieqa l-frekwenza bl-użu tal-kontroll mill-bogħod. Fi ftit minuti, se joqtlu kulħadd fi ħdan earshot.
  
  
  Imbagħad huwa mdawwar u l-mixi permezz tal-kmamar.
  
  
  Barra, li waqfu mill-gwardjani. "I nistaqsu dak I għandhom nagħmlu dwar dan?" im qal tagħha, taparsi sabar.
  
  
  "M'hemm l-kamra għall-ħażna r-sala," qal wieħed mill-Venezuelans.
  
  
  "Forsi inti tista jiknes il-art, Carter," l-CIA-bniedem bil-wieqfa fuq l-art beda jidħaq. "Hemm probabbilment ġummar fil-darba," huwa tbissem b'mod wiesa'.
  
  
  "Dak li huwa. CIA komiċi Siegħa? "I talab tagħha sourly, kif jekk ih ritratti ġew tat-titqib me. Jien mhux se kura dak li qal jew ma, sakemm dawn ma tissuspetta li l-akbar ta'ksur tas-sigurtà fl-snin kienu impenjati dritt taħt l-xamm tagħhom.
  
  
  Qodma decanter imwettqa tagħha r-sala għall-maħżen. Aides u l-uffiċjali bdiet lura lill-konferenza tal-kamra. Huwa ħarsu lejn l-għassa tiegħu u ra li kien diġà kwart-aħħar wieħed. L-istilel tal-ispettaklu, il-President tal-Venezwela u l-Viċi-President tal-Istati Uniti, se jasal fi ftit minuti. U l-sessjoni ta'wara nofsinhar se jibdew malajr. U l-ebda waħda fil-kamra tal-konferenzi se tissuspetta li l-bqija tal-ego tiegħek ħajja jistgħu jiġu mkejla fil-minuti.
  
  
  Kollox kien sejjer skond il-pjan.
  
  
  L-għaxar kapitolu.
  
  
  Tarmi l-decanter, huwa intitolat lura lill-konferenza tal-kamra. I kien biss fil-ħin biex tara l-President tal-Venezwela u l-Viċi-President tal-Istati Uniti mixi fl-kuritur flimkien, ma'l-Amerikani ' l-idejn fuq il-Venezwela tal-ispalla. Ih kien mdawra mill-Servizz Sigriet l-aġenti. Meta I raw jisparixxu fil-kamra tal-konferenzi, I kien mimli bl-mibegħda u l-disgust.
  
  
  Ġewwa, fotografi kienu qed jieħdu ftit fl-aħħar minuta ritratti qabel konferenzi tkompliet. Hemm għajdut li importanti ftehimiet ekonomiċi kienu laħqu matul is-sessjoni ta'filgħodu. Bla dubju, dawn kienu relatati mal-għajnuna finanzjarja lill-Venezwela-reġim fil-ritorn għal permess biex tuża l-Amerika bażijiet militari. Mingħajr l-intervent tiegħi, dan fl-smith ikun kompla għal dejjem.
  
  
  Kelli biss meħuda sedil tiegħi fil-quddiem tal-xorta-jiftħu l-bibien meta l-kap ta'l-Venezwela tas-Sigurtà tal-Pulizija deher fuq in-naħa tiegħi. Dan iż-żmien, ego tal-wiċċ kien skura.
  
  
  "Is-sur Carter, Dollaru Poe se jilħqu l-NSA l-aġenti u l biss infurmat me li inti jintefqu ftit minuti fil-kamra tal-konferenzi."
  
  
  Ħassejtni sensazzjoni ta ' tingiż fuq wara tal-għonq tiegħi. Il-pressjoni fl-kap tiegħi reġa'żdied, u tiegħi tempji throbbed horribly.
  
  
  "Iva, sinjur," qal. F'moħħi ġrew l quddiem. Forsi huma kkontrollati u sabet li l-konferenza direttur ma sabiex l-ilma frisk.
  
  
  Jew bir-reqqa l-aġent jista'sabu l-apparat sempliċiment billi jeżamina l-decanter. Dawn jistgħu jkunu diġà jitneħħew l-apparat madwar il-kamra.
  
  
  Huwa talab. "Dak kollu li deher normali għalik?"
  
  
  L-tagħfis fis-sider tiegħi faċilitati ftit. "iva. Kollox deher li jkun fl-ordni."
  
  
  Tajba. Tista ' ġejjin miegħi għal mument? Hi tixtieq li tieħu ħarsa lejn il-lista aġġornata ta'persuni bl-approvazzjoni tas-sigurtà. Dan mhux ser tieħu fit-tul."
  
  
  Tagħha, I ħass li f'dan il-veloċità kien possibbli li jiddevjaw mill-pjanijiet tiegħi. Il-jum tal-sala tal-konferenzi ma kienx anke magħluqa s'issa. Fi kwalunkwe każ, I ma jifhmu kif I jistgħu jirrifjutaw. Meta l-Venezwela-sigurtà tal-kap tal-pulizija talab li inti tagħmel xi ħaġa, inti ma kien. I warajh fl-sigurtà tal-anness, mhux'il bogħod mill-kamra tal-konferenzi. A-Venezwela-pulizija kien hemm meta dħalna, iżda huwa tax-xellug immedjatament, li jħallu me waħdu bl-bniedem I hated kważi daqs kemm l-irġiel li kienu se jeqirdu tagħha.
  
  
  "Din hija lista." Qari sommarju hija biżżejjed biex..."
  
  
  It-telefon tiegħu fuq desk għ. Huwa kompla matul il-tweġiba hija filwaqt li studja l-lista, tipprova l-almu tiegħu biex jikkontrollaw l-emozzjonijiet tiegħu.
  
  
  Ego tal-wiċċ tjiebet. "Ah, Señor Ed!"
  
  
  Ħassejtni-azzar vise mill-qrib madwar tiegħi fis-sider.
  
  
  Il-Venezwela tal-wiċċ mibdula. "Dak!"
  
  
  Ma kien hemm l-ebda dubju dwar dan. Ed kienet b'xi mod maħruba u issa kien ssejjaħ parti oħra tal-palazz, mhux l-fidu ruħu li tikseb hawn fil-ħin. Huwa guessed li kien I se iġbed xi ħaġa matul il-waqfa li kien biss tmiem.
  
  
  "Jien ma nemminx dan!" - qal li l-Venezwela. Huwa laħaq għall-Luger u ħareġ wara dan. "Iżda, Señor Carter huwa hawnhekk bi..."
  
  
  Huwa mdawwar wiċċ me biss bħala Ei tolqot lilu mal-grupp tal-luger fuq in-naħa tal-ego ras. Huwa naqas bil-kbir li l-art u jistabbilixxu mitluf minn sensih. Bit-telefon riċevitur dangled li jmiss mal-desk. Hawke-vuċi tal jistgħu jinstemgħu mill-tarf l-ieħor tal-linja.
  
  
  "Bonġu? X'ġara? Inti hawnhekk?"
  
  
  Huwa intensifikati matul l-inerti-ġisem u ssostitwixxa l-riċevitur. Tagħha, marru għall-bieb, u sorveljata u ' l isfel il-kuritur. Ma kien hemm l-ebda wieħed mill-madwar. Hi intensifikati fil-kuritur, jagħlaq il-bieb malajr wara tagħha. Ejja t-tama li l-ebda wieħed se jidħlu fis-sigurtà l-anness għall-waqt.
  
  
  Huwa lura lill-kamra tal-konferenzi kif għalqet il-jum. Fi ftit minuti, il-konferenza se jerġa, u l-fatali apparat se jkun attivat. Hi kienet fil-wiċċ, tensjoni u konxja ħafna tal-terribbli tal-pressjoni. Dalwaqt se jisparixxu wara l-apparat ma xogħol tagħha. L-Servizz Sigriet-aġent tal-mixi permezz tal-kamra tal-konferenzi u l-nodded li l-gwardjani. Huwa ħareġ lili.
  
  
  "Hi, Carter," huwa qal fl-ambjent vuċi.
  
  
  Huwa nodded tagħha.
  
  
  "Sew, dawn qed dwar il-mod hemm. U jien ser tkun ferħan meta huwa kollha."
  
  
  "Jiena wkoll," qal.
  
  
  - Lukanda tagħha, sabiex għalih li jħallu, ħalluni biss toqgħod hemmhekk u stenna waħdu. Dalwaqt se jkun hemm is-sinjal, u jien se tkun taf li kollox huwa fuq. Xi ħadd jistgħu jiksbu madwar il-kamra għall-għajnuna, forsi gwardja tas-sigurtà tinsab miftuħa għall-jum. Iżda tagħna president tal-Venezwela, tagħna, il-Viċi-President tal-Istati Uniti ma jgħix-ebda wieħed fuq il-mejda baqgħu ħajjin.
  
  
  "Kollox jidher kwiet," qal il-bniedem. "Wisq kalm għall-togħma tiegħi. Għandi bħal sensazzjoni stramba. Għandek wieħed?"
  
  
  "Mhux illum," qal. "Iżda jien kien verament inkwetat meta I-ewwel ltqajna hawn."
  
  
  "Ukoll, għandi. Sess fuq id-dahar tal-ras. Iżda dan id-dritt."
  
  
  "Iva, ont, jien żgur li aħna ser ikollhom uneventful jum," qal.
  
  
  "Ukoll, naħseb li d aħjar tmur iċċekkja mal-sigurtà tal-pulizija. Ara inti aktar tard, Carter."
  
  
  "Fil-fatt," qal.
  
  
  Huwa kompla l-kuritur l-sigurtà ta'l-anness. Qtar żgħar ta'demm ffurmati fuq il-xoffa ta ' fuq. Jekk sab l-Venezwela kap tas-sigurtà tinsab hemm sensih, huwa probabbilment tipprova li twaqqaf il-konferenza, u li jħassru kollox. I staqsiet jekk jien għandhom imorru wara lilu. Iżda kelli sensazzjoni qawwija li kapaċi għandhom jibqgħu fejn kien I. Ordnijiet kienu l-ordnijiet. L-NSA impjegat niżlet il-sala mill-direzzjoni opposta u waqaf kellem lill-Servizz Sigriet-aġent. Sibt qasir reprieve. Nifs tagħha daħal fil-mħarbta gasps u hi ħares lejn l-jum tal-konferenza tal-kamra. Ġewwa, l-sessjoni ta'wara nofsinhar kien il-bidu. L-apparat se jkun attivat fi kwalunkwe ħin.
  
  
  F'daqqa waħda, qawwi shrill-ħoss kien jinstemgħu fuq il-bini. Din kienet l-shrill bogħod ta'l-ajruplani li jtajru fuq il-palazz l-awguri l-Caracas-Konferenza. Il-ħoss mtaqqba tiegħi eardrums, u xi ħaġa stramba beda jiġri ġewwa me.
  
  
  - Fehma tiegħi kien sekondi tal-kwinti, il-kliem, u l-immaġini mentali. I ra lili nnifsi bil-Luger pistola. I ra tagħha, il-barranin l-ibliet, u l-appartament li ma kienx suppost li jkun fl-Amerika. Kollox kien numru up fuq me, għażil madwar fil-moħħ tiegħi, tagħmel me tħossok ma tiflaħx u sturdut.
  
  
  Xi ħaġa fil-fond ġewwa
  
  
  Hija magħmula me taħseb li kelli li jmorru għall-tieqa hekk li hi tista ' tisma'ħoss mill-ġdid. Iżda I saret lura mill-sens qawwi ta'dazju. Huma ordnati me li jibqgħu barra l-kamra tal-konferenzi. Minkejja dawn l-ordnijiet, I kellhom imorru għall-tieqa u bil-mod, goffa, tlaqt l-isfel il-kuritur l-alcove fejn kont naf li ssib miegħu. Hi eżita darba u kważi mdawwar għall-kariga tagħha barra l-kamra tal-konferenzi, iżda mbagħad marru għall-tieqa. Kien ego li imbuttat tagħha, hekk kif il-pjani kienu jtajru lura għall-ċirku il-palazz għall-tieni darba.
  
  
  Għall-ewwel, meta dawn kienu joqrob lejn il-palazz, dawn ma tisma xejn. Iżda mbagħad, meta dawn kienu kważi fil-miftuħ fl-għoli, hi jinstemgħu l-qawwi shrill ħoss ta ' ih magni. Rriżulta fi jaħarbu biha kif dawn tellgħu fuq il-bini, glinting fix-xemx.
  
  
  Dan iż-żmien, il-ħoss tal-pjani verament ħadlu me. Kien simili xokk mewġa għaddejjin tiegħi ġisem kollu. F'daqqa waħda huwa jinstemgħu dehra frontali sbieħ bil-vuċi:
  
  
  Wara ma impjieg tiegħu, l-apparat se tipproduċi ferm inqas ħoss, li se għad-ħoss għoli ħafna biex jilħqu l-widnejn.
  
  
  L-ħoss tal-pjani xorta ivvibrat fil-kap tiegħi. U dan kien V Golov li jinstemgħu, għolja ieħor waqqfu l-ħoss, kważi l-istess bħall-ġettijiet kellhom biss rilaxxati.
  
  
  Dan huwa l-ħoss inti ser tisma. Meta inti tisma dan, inti se tiftakar dak kollu li huwa moħbija fil-fejqan fil idejn tiegħek.
  
  
  F'daqqa waħda, il-verità hit me min-naħat kollha. Huwa eżamina madwar, dazed u daħlu konfuż. Dak l-infern kien għaddej? Għaliex kienet hi li jippreżentaw bħala rivoluzzjonarju imsemmi Chavez? Tagħha, kont naf tiegħu Nick Carter, li ħdimt fi AX, u kien hawn li... F'daqqa waħda, hi mfakkar battalja tagħha mal-Vincent u Ed, u... Alla!
  
  
  Il-pjani kienu għaddew. Huwa inklinata dgħajjef kontra l-tieqa. Dak l-infern kien li kollha dwar? Għaliex int ma jassumi l-identità tal-Venezwela inti qatt ma anke jinstemgħu ta'qabel? Dak li għamel me-ġlieda kontra l-Ed u Vincent meta dawn kienu biss jippruvaw ... jissospendi lili mill-assenjazzjoni. L-decanter! Hi d ġiet ippreżentata fil-konferenza tal-kamra minn decanter biss ftit minuti ilu u naf li l-nen kellhom apparat li joqtlu kulħadd fil-kamra.
  
  
  Kollox kien ġejjin lura malajr. Ont ma kienx biss li jippreżentaw - I verament maħsub-bniedem tiegħu kien jismu Chavez. Kollox stajt jsir matul l-aħħar jumejn ġie mmirat lejn assassinating il-President tal-Venezwela u l-Viċi-President tal-Istati Uniti - żewġ persuni I kien mibgħut lill-Caracas biex jipproteġu! Huwa ma tiftakar xejn dwar tagħha qabel, iżda l-aħħar lejl Ilse Hoffmann sodisfatti lilu mill-ġdid u imsejħa tagħha dehra frontali - russu l-isem. U kienet taf dwar il-missjoni fatali.
  
  
  Iva, jivvutaw u li dan! I ma tiftakar xejn li ġara me bejn il-ħin I marru għall-appartament tagħha ftit jiem ilu u l-ħin ont waslet lura, jemmen tagħha li tkun Rafael Chavez. Iżda I mfakkar xi ħaġa dwar dak il-lejl fil-appartament tagħha. I mfakkar tħossok sturdut u imqalla. I ppruvaw li jimxu il-bogħod, imma żewġ irġiel titwaqqaf me. Ont għandu ġew drugged. U dawn ma xi ħaġa li għalija li jagħmlu me ruħu bħal nemes biex wieħed minnhom. Dan kien l-umiljazzjoni li tkellem dwar l-messaġġ. B'xi mod, huma użati me li joqtlu-konferenza dinjitarji. U "huma" kienu l-KGB. Dehra frontali ammessi dan. I mfakkar li tispjega tiegħi għajbien biex Ed, imma li kienet l-istorja huma d qalli li tgħid em. Kelli assolutament l-ebda-ġabra tal-jumejn I kienet marret, u l-ebda dubju li dawn riedu. Li għandu jkun ġie I meta ġiet sfurzata biex jieħdu r-rwol ta'Rafael Chavez.
  
  
  Huwa dam madwar l-alcove, l-kantuniera, u fil-kuritur prinċipali. I meħtieġa biex jiksbu l-konferenza tal-kamra. L-apparat li jinstabu tagħha ma jista'jkun diġà tax-xogħol u l-qtil kulħadd fi ħdan earshot.
  
  
  Kif avviċinat l-kbar, il-bibien, ih kien mgħasses mill-tliet irġiel, żewġ Venezwela-pulizija, u l-Servizz sigriet l-aġenti. L-CIA aġent li kien hemm qabel probabbilment tax-xellug għal waqfa qasira. L-Servizz Sigriet-aġent u l-NSA impjegat li kienu għadhom tkellem lil xulxin wara l-bibien magħluqa mill-sigurtà anness kienu marret issa, u l-bieb kien għadu magħluqa. Is-sigriet tas-Servizz tal-bniedem kienet apparentement maħtufa qabel il-konstatazzjoni li l-kap tal-pulizija tas-sigurtà.
  
  
  Hija kienet startled mill-gwardji tas-sigurtà fl-sala tal-konferenzi għall-jum.
  
  
  "Jien biex tikseb ġewwa," qal. "Hemm gun fi hemm, u jekk jien ma jsibux dan malajr, dan ser joqtlu kulħadd fil-kamra."
  
  
  Mimmo beda joħonqu permezz ta'dan, iżda kważi l-Venezuelans imblukkata mod tiegħi. "Jiddispjaċini, Señor Carter, iżda aħna għandna l-ordnijiet stretta ma tinterrompi l-konferenza."
  
  
  Tagħha, kien. "Toħroġ il-mod, inti idjota!"
  
  
  Hija kienet imbuttat ' il bogħod mill-gwardja tas-sigurtà, iżda l-ego comrade jinġibed l-pistola u waqaf me. "Jekk jogħġbok, Señor Carter," huwa qal ewwel.
  
  
  "Dak tal-up, Carter?" L-Servizz Sigriet aġent talab worriedly.
  
  
  Missierha hu mdawwar bil-ħerqa. "Ftakar l-ilma decanter li saret aktar kmieni?"
  
  
  Huwa maħsub għall-mument. Ego-għajnejn naqas. "Dak li l-infern it-tip ta apposta huwa din il-bombi? "
  
  
  - "Le, iżda xi ħaġa daqstant ħażina, forsi anki għall-agħar," qal. "Jien biex tikseb l-kkritikat ħaġa issa."
  
  
  I bdiet it-tielet darba, u l-Venezwela ppressata l-gun diffiċli kontra l-tiegħi lura. "Għaliex ma inti tressaq l-decanter fil-kamra fil-livelli kollha, is-Sur Carter?"
  
  
  Kien ovvju li huma kienu ser jagħmlu me tispjega dak kollu qabel ma ħalli me. U ma kien hemm l-ebda iż-żmien għal dan. Sa issa, l-il-mekkaniżmu jista'diġà ġew attivati.
  
  
  Huwa magħżula tal-madwar, li jitfa tiegħu driegħ tax-xellug lura. - Naħa tiegħi maqbuda li ta l-Venezwela-bniedem bl-gun, u l-gun waqa'fuq l-ego ta ' l-idejn u l-clattered l-art. Ont mistrieħa-minkeb fuq l-ego imlaħħam-wiċċ u konness sew. Ma kien hemm l-matt-qasma ta ' l-għadam, u hu grunted loudly, imbagħad naqsu kontra l-ħajt u jiżżerżaq l-art, fejn huwa sib dazed u toqba.
  
  
  "Nick, f'ġieħ Alla!" sigriet tas-servizz tal-uffiċjal tista'tisma'tagħha isfar.
  
  
  Huwa lunged fil me u l-tagħha, saret biex jilħqu l-uem, laqtu l-uem iebes fil-wiċċ mal-naħa tax-xellug tiegħu, u waqgħet.
  
  
  Oħra tal-Venezwela miġbud ' il barra gun tiegħu u kien ovvjament tmur għall-użu ego kontra l-me. Kien bil-għan tiegħi fis-sider, u l-ont kien filwaqt-gun fl-naħa tiegħu. Hija kienet imbuttat ' il fuq u li l-dritt mill-gun bħala huwa miġbud l-attivazzjoni. Ir-rapport waqqaf lill-wiċċ, u Gawk ewropea fis-saqaf. I tista'tisma'l-trab kollha madwari, żewġ trufijiet ta ' l-kuritur. Fil-minuta, l-gwardji se tiġi miegħi.
  
  
  Huwa milwi il-Venezwela tal-naħa bil-gun u fl-aħħar nett ġestiti biex jieħdu l-die għal jimteddu bogħod minnu. Huwa ħalli l-uem u l-waqgħa mwaħħla ta'l-uem fl kull tilwim tal-żaqq. Il-bniedem rdoppja fuq, tagħha fl-uġigħ. Filwaqt li kien għadu filwaqt tiegħu bejn il-koxox, hi ntlaqtet ħażin mill-ego naħa sa l-kap tagħha u l-konnessi, jibgħat l-ego li jtajru lejn il-bibien tal-konferenza tal-kamra.
  
  
  L-ewwel Venezwela bdiet tikseb sa, iżda I bdiet tiegħu ego iebes fil-ġenb, u kien naqas bil-kbir fuq l-dahar. Dan infetaħ minn jum, iżda dawn ġew magħluqa. Tagħha intensifikati lura biex tagħti ih.
  
  
  "Stenna, Carter."
  
  
  Kien Servizz Sigriet uffiċjal. Tagħha, saret hu biss għal minuta. Hu l-għan tiegħu .38 Smith & Wesson fil-sider tiegħi. Huwa ħares lejn l-gun, imbagħad lura lejn dan.
  
  
  "Jien ser imorru għall li kamra," qal bil-kalma. "Jekk ma nistax, kulħadd se die hemm. Inti ser ikollhom biex jiġbdu l-kkritikat ħaġa li tieqaf me."
  
  
  Huwa mdawwar bogħod mill tagħha, jitneħħew il-marda tiegħu, u bdiet iebes fil-bieb. Dawn jinfaqgħu miftuħa bil-qawwi bang, u l-kamra tal-konferenzi tat-tifqigħ fil -.
  
  
  Il-bieb tolqot il-sigriet tas-Servizz tal-bniedem u l-eliminat Ego l-art. Kollha l-oħra tal-gwardji tas-sigurtà trasferita lejn me, u l-parteċipanti tal-konferenza ħares lejn me jħossuhom imħassba.
  
  
  "Dak li l-infern?" Il-bniedem fuq l-art għajjat. Huwa ra l-gwardja fuq l-art fil-wiċċ.
  
  
  L-nobbli tfittex-president tal-Venezwela ħares lejn me mal-mrażżna l-imgħax. L-Amerikana il-viċi-president ħares lejn me fil-miftuħ xokk u l-biża.
  
  
  Dan kien l-Amerika assistent li ltqajna sa minn wara l-president tiegħu. Wara l-ewwel xokk, kulħadd kien f'daqqa waħda imriegħex.
  
  
  "Jekk jogħġbok jibqgħu kalm," huwa qal tagħha fil-vuċi ditta. "Dan l-decanter fuq il-mejda fih arma fatali. L-ego-funzjoni huwa li joqtlu kulħadd f'din il-kamra."
  
  
  Il-ħdax-il kapitolu.
  
  
  Kollox kien storbjużi u l-tindif. Diversi-irġiel hurriedly ltqajna u qabża sa mill-postijiet tagħhom. Mimmo mixi passat tagħha u inklinata matul il-presidenza.
  
  
  "Tieħu l-ego," a-Venezwela-bniedem għajjat l-isfel il-kuritur.
  
  
  I kienet waslet biex jilħaq l-decanter meta Venezwela-bniedem fl-ħwejjeġ sempliċi qabad me minn wara. I ma setgħux jilħqu l-decanter. Huwa mdawwar u ġġieldu ferm li mingħajr lilu nnifsu.
  
  
  Li meta l-apparat ġie attivat. Kulħadd fil-kamra jistgħu jħossu it - tfal jaħdmu jistgħu jkunu jafu fid-ihc. Ma kien hemm l-ebda ħoss. L-apparat tal-prodott ħsejjes bi frekwenza li inti ma kellekx għid jekk inti kienu smigħ jew biss sensazzjoni. Iżda ħaġa waħda kienet ċara - dan affettwati kull tan-nervituri tal-fibra fil-ġisem tagħna. Il-ħoss li ppenetrat il-qalba tal-moħħ tiegħi, dmugħ u ħakk fil-nervituri tiegħi, rogħda tiegħi ih mercilessly, li tikkawża uġigħ excruciating u dardir. L-uġigħ bdiet fl-tiegħi kapijiet u fis-sider, biss bħal dawn huma l-terribbli sensazzjonijiet stajt ġiet wara li għal l-aħħar jumejn, iżda fil-kwistjoni tal-sekondi li ltqajna-infern tal-lott għall-agħar. Koppja ta'l-irġiel fuq il-mejda tpoġġi l-idejn fuq il-kapijiet tal-inċertezza, u wieħed minnhom diġà naqas fis-siġġu.
  
  
  "Ippermettuli jmorru, jieħdu l-apposta!" Għajjat fil-Venezwela.
  
  
  Huwa ħalli lili mill tiegħu ruse, Rivnenskaya biżżejjed biex p me fil-wiċċ. Hit me iebes u l-I naqas fis-siġġu. Iżda minn dan iż-żmien, il-gwardja tal-ħass l-impatt tal-mewt tal-magni. Huwa clutched kap tiegħu. Tagħha ego tolqot lilu iebes fil-wiċċ u waqgħet.
  
  
  I ppruvaw li jinjora l-tkabbir excruciating uġigħ fil-kap tiegħi u fis-sider, il-ġlieda kontra l-dardir li kien kontinwament aggressjonijiet me. Huwa imbuttat tagħha unsteadily fis-siġġu u qabad carafe ta'l-ilma,
  
  
  I wara jiltaqgħu miegħu fuq in-naħa l-oħra tal-president.
  
  
  Huwa waqa'meta hu tolqot l-art u niżel il-decanter. Ma diffikultà kbira, huwa crawled fuq u qabad it sa mill-ġdid, imbagħad mqassma lill-saqajn tiegħu mill-ġdid.
  
  
  Fuq din il-firxa qrib, l-effett ta ' l-apparat ġie anke aktar b'saħħitha. Ont kien xokkanti. I ħares lejn l-president tal-Venezwela u ra li kien jegħleb lura fl-president tiegħu, l-għajnejn tiegħu tal-ħġieġ. L-Amerikana il-Viċi-president kien tassew tipprova tikseb sa mill-president tiegħu. Kulħadd fil-kamra ltqajna morda ħafna malajr.
  
  
  Tagħha jwaqqa'fuq il-tieqa u tinfaqa il-ħġieġ biċ-ċomb tal-decanter. I kien biss dwar li tarmi l-ego permezz tal-ħġieġ imkisser meta Ed tifqigħ fil-kamra.
  
  
  "Waqfien liema int tagħmel, jew tagħha of daqqa inti mara toqba fil-kapijiet tiegħek. L serji."
  
  
  I ħares lejn, u huwa indikat tiegħu Beretta fil me. Tagħha, ra l-ego tal-espressjoni tal-bidla meta jinħass il-vibrazzjoni mill-karozza.
  
  
  "Huwa ultrasoniku arma," qal dgħajjef. "Jien jwarrbu dan."
  
  
  Mingħajr stennija għalih biex jiġbdu l-attivazzjoni, missierha mdawwar tiegħu lura fuqu u tefgħu l-decanter permezz tal-ħġieġ imkisser. Hit aktar tal-ħġieġ, mbagħad tolqot il-bankini hawn taħt, tifrik f'biċċiet.
  
  
  Eżawriti, huwa mdawwar Hawke. Huwa kien tant dgħajjef li kellu tmil kontra l-tieqa. F'daqqa waħda ont, ħassejtni l-uġigħ ibattu, u l-ħajja tiegħi bdew jikkalma. Huwa eżamina madwar il-kamra u raw li l-oħrajn kienu wkoll meħlus. Dawn bdew juru sinjali tal-ħajja. Il-president tal-Venezwela qalbu fl-president tiegħu, u l-istati uniti il-Viċi-President tiegħu naħa tiegħu moħħ. Kien żgur li se jkun id-dritt. Dawn ma kinux esposti għal żmien twil biżżejjed għal verament ħsara serja li jseħħu. Iżda I suspettati aħna d kollha jkollhom problemi fil-żewġ trufijiet tal-ġurnata.
  
  
  A-mewġa tal-normalità kien gradwalment tirritorna lejn il-kamra. Il-parteċipanti tal-konferenza rkuprati pjuttost malajr, meta wieħed iħares lura lejn xulxin bil-pained, konfuż-espressjoni fuq il-wiċċ tagħhom.
  
  
  Qoxra Ed daħal lejn me, tipponta tiegħu Beretta fil-sider tiegħi. Ftit tal-gwardji tal-appoġġjata lilu. Kien bil-wieqfa bil-miftuħ fl-quddiem tal-me, xorta jkollu l-gun fuqi. L-irġiel miegħu ħares kif jekk dawn jisparaw fuq il-provokazzjoni iċken.
  
  
  "L-ewwel għandek tarmi sikkina fil wieħed mill-kollegi tiegħek, ħabib antik fil li, u jheddu l-ħajja tiegħi," Ed għajjat ikteb. "Imbagħad inti jistordu il-kap ta'l-Venezwela tas-sigurtà tal-pulizija. U issa dan!"
  
  
  Ir-raġel li kellhom l-hit tagħha dwar il-mod mixi il-grupp, il-wiċċ tiegħu xorta contorted mill-uġigħ li kien sofra. "Huwa sostna li ma kien hemm l-gun fi l-ilma carafe," qal il-bniedem. "Imbagħad xi ħaġa kerha beda jiġri issa. Meta ltqajna jeħles mill-decanter, kien kollha titwaqqaf."
  
  
  "Fil-fatt," l-Amerika fuq il-mejda qal. "Dan waqqaf il minuta huwa tefgħu l-decanter l-tieqa."
  
  
  "Sabiex dak li kien fil-decanter, Nick?" "Jew taħseb li għadhom iqisu lilek innifsek rivoluzzjonarju imsemmi Rafael Chavez?"
  
  
  "Kif tal-Vincent, sinjur?" I talab, jinjora Corkscrew tal-ego. "Huwa dan...?"
  
  
  "Maqtula ego?" Ed lest għalija. "l-ebda. Huwa ser tkun multa. Inti ma jkollokx biżżejjed sa ego, msajra f'madwar nofs pulzier."
  
  
  "Grazzi Alla," qal dully. Issa li l-konferenza kienu ġew salvati, flimkien mal-ħajja tal-mexxejja tagħha, I jinħass sens ta'assolut eżawriment. I meħtieġa biex nikseb xi irqad fuq il-ħdud. U l-tagħha, I sabet li l-I ma l-kura dak li ħasbu tiegħi spjegazzjonijiet. - "Le, sinjur, issa I jifhmu li jiena ma Chavez. Jien naħseb li l-memorja tiegħi waslet lura qabel iż-żmien meta l-pjani tellgħu mill. Oni trid me tiftakar, iżda mhux qabel l-I tisma l-frekwenza baxxa sinjal mill-apparat. Imbagħad I kellhom jaf li din kienet u tifhem dak li d jsir.
  
  
  Ed qal, l-istudju wiċċ tiegħi.
  
  
  "Il-persuni li miżmuma me għal jumejn," qal.
  
  
  Ed studjat tiegħi l-għajnejn u deher li jaħsbu I kien li jaġixxi bħal Nick Carter mill-ġdid. Huwa holstered gun tiegħu u xejru l-aġenti l-oħra'l bogħod. Il-viċi-president ħareġ għall-us.
  
  
  "Dak li l-infern ġara hawnhekk?" huwa talab lill-istati uniti.
  
  
  Il-president tal-Venezwela ltqajna sa mill-president tiegħu. Huwa wieġeb il-viċi-president fuq il-ħsejjes fil-kamra. "Jidher qisu dan iż-bniedem biss salvat il-ħajja tagħna. Votazzjoni dak tal-up, l-Anzjani l-Viċi-President."
  
  
  Il-Viċi-President ħares mill-president tal-Venezwela lili. "Iva," huwa qal bil-mod. "Naħseb li l-mcfs tajjeb ħafna. Iżda dak li kien li l-differenzi ħaġa li tefgħu l-tieqa, Nick?"
  
  
  "Jien ċert, sinjur," qal. "Iżda jekk aħna jistgħu jkollhom xi privatezza għall-mument, I d jkun kuntenti li jaqsmu tiegħi teoriji miegħek."
  
  
  "Din hija idea tajba," il-president tal-Venezwela qal. "Bejn l-irġiel, din il-konferenza ser tkisser għal siegħa, u mbagħad, aħna se jiltaqgħu hawnhekk mill-ġdid biex jitlesta n-negozju tagħna."
  
  
  Kellna personali ħafna tal-laqgħa. Il-President tal-Venezwela, US-Viċi-President Hawke, u l-tagħha avviċinat l-sigurtà tal-anness, filwaqt li kulħadd kien talab għal-leave. Il-kap ta'l-Venezwela tas-Sigurtà tal-Pulizija tkun diġà ngħatat minn qabel għall-kura.
  
  
  Ftit minuti wara, huwa kien biss bl-żewġ dinjitarji u l-Ed.
  
  
  "Inti aġixxa malajr ħafna, żagħżugħ," il-president tal-Venezwela qal, titwaħħal tiegħu l-idejn wara lura tiegħu.
  
  
  "Grazzi, sinjur," qal.
  
  
  "Madankollu, Carter," il-viċi-president qal, " ikollok ħafna li jispjegaw. Xi ħadd qalli li kien inti li daħħlet il-decanter fil-kamra."
  
  
  "Jien jibżgħu li l-aħjar ħaġa li għandek tagħmel, sinjur," qal.
  
  
  Ed grimaced. "Jidher li Kolodezny sfat maħtufa u konvinta li jemmnu li kien Venezwela rivoluzzjonarju intenzjoni fuq il-qtil inti," huwa qal sourly. Huwa mixgħula twil sigarru u bdew jimxu madwar il-kamra, mħattba fuq tiegħu fl-tweed ġakketta.
  
  
  "Huwa ferm interessanti," il-president tal-Venezwela qal. "U issa normali tiegħek l-abbiltajiet huma lura, Señor Carter?"
  
  
  "Iva sir."
  
  
  L-Amerikana il-Viċi-president sib l-isfel fuq il-tarf tal-president tiegħu. "Dan kollu huwa pjaċevoli ħafna għall-us issa, f'din il-sala. Iżda meta l-istampa ssib dwar dan, huma se jgħajtu li Amerikana aġent jilagħbu ħafna l-konferenza u ppruvaw li joqtlu l-president u l-me."
  
  
  "Naqbel," Hawke qal. "Mhux faċli biex jispjega."
  
  
  "Li seħħew ukoll lili, sinjur," tiegħu, il-viċi-president qal. "Iżda aħna għandna ftit klijenti potenzjali li huma verament responsabbli għal dan."
  
  
  "U li huma?" Il-president mitluba.
  
  
  Tagħha, I mfakkar dak dehra frontali qal, kien fl-appartament tiegħu bil-lejl, eżatt qabel l-mediċina eliminat me barra. I ħares lejn Hawke għal permess biex jgħidulhom, u huwa nodded. "KGB," qal.
  
  
  "Que demonio!" il-president muttered.
  
  
  "Jżommu l-istampa għal erbgħa u għoxrin siegħa," qal, " jien ser nipprova nsib ih. Wara dan, aħna se tara li d-dinja kollha għall-istampa se jkun jaf l-istorja. L-istorja vera."
  
  
  Hawke studjat-wiċċ tiegħi għall-mument, imbagħad ħares lejn l-viċi-president. "Jistgħu għandna li ħafna ħin?"
  
  
  Il-Viċi-president għolla l-għajnejn. "Bl-għajnuna tal-gvern tal-Venezwela," huwa qal, l-indirizzar tal-president.
  
  
  Il-president ħares lejn me soberly. "Nemmen li din iż-matematika maġġuri. I se jikkoopera bis-sħiħ miegħek. Jekk jogħġbok żomm me stazzjonati. Issa, l-Anzjani l-Viċi-President, I-ħtieġa li tara l-istaff tiegħi qabel il-konferenza jerġa'jibda. Ara inti fil-kamra tal-konferenzi." Is-sur Carter, jekk inti tista ' tiġġustifika l-lilek innifsek, inti se tirċievi l-ogħla unuri tal-pajjiż tiegħi."
  
  
  Qabel ma hi jista-protesta, kien marret. Il-Viċi-president ltqajna sa mill-president tiegħu u daħal fuq me. "Issa li din hija kollha fil-familja, Nick, inħoss bħal I jkollhom waħda mill-aħħar il-ħsieb li wieħed jgħid."
  
  
  "Naħseb li naf liema huwa," qal. "Jien erbgħa u għoxrin siegħa fuq il-fiduċja. Minħabba I jistgħu verament ikunu defector. Jew forsi biss sempliċi miġnun. Meta tiegħi żmien, jien fuq tiegħi stess."
  
  
  "Xi ħaġa bħal dik, Nick. Inti jidhru normali lili issa. Imma s-sigurtà hija s-sigurtà. Għandu jkun hemm xi dubju fil-fehma tiegħi. Nispera li ma moħħ me qed hekk frank."
  
  
  "Jien nifhem. Jien ser tħoss l-istess mod, sinjur," qal.
  
  
  "Jien ser tpoġġi ix-xogħol tiegħi fil-Tank," Ed qal f'daqqa waħda, ma tħares lejn me. "Nemmen li l-uem b'mod impliċitu."
  
  
  "Naturalment," il-viċi-president qal. "Iżda jimxi'l quddiem, David. L-istampa mhux ser stenna għal dejjem."
  
  
  Il-Viċi-President marru permezz tal-kmamar. Ont u Ed kienu waħdu. Wara l-silenzju twil, hu fl-aħħar nett tkellem.
  
  
  "Ħarsa, jiddispjaċini," qal. "Jekk biss huwa ntlaqgħet aktar bir-reqqa bl-tifla..."
  
  
  "Jitwaqqaf, Nick. Għandek tkun taf li nistgħu se nipproteġu lilna nfusna minn kull il-ċirkostanzi mhux previsti. Xorta waħda, I talab li inti tiċċekkja l-ee. Hija kienet isserraħ fuqha. L-ebda wieħed jistgħu jaħarbu l-jimblokka inti waqgħet. Kien tajjeb ħafna ippjanat, u li kien maħsub mill-esperti. Issa ħalli l-tibni mill-ġdid dak li ġara ."
  
  
  "Ukoll, tagħha, I jista'jassumi li kien I drugged, u mbagħad... forsi hypnosis, jien ma naf. I verament jistgħu ma tiftakar xejn minn dak il-lejl fil-tifla appartament. Il-mediċina kienet tagħha fl-aħħar..."
  
  
  Hawke ġestiti grin. "Li r-raġuni għaliex inti tort lilek innifsek. Ma jkun iblah, tifel tiegħi. Iżda jekk wieħed jassumi li dan tifla kien KGB l-aġent, u huma ħadu biex inti xi post moħbija hypnotize għandek - għaliex ma huma jżommok għal jumejn? Hypnosis se tieħu biss ftit sigħat f'aktar. U kif jistgħu jkunu forza li inti tagħmel xi ħaġa li tmur kontra l-morali tiegħek kodiċi? Hypnosis ma taħdimx li l-mod."
  
  
  "Ukoll, jien biss wieħed jaqta'x-xorta, iżda jekk ikunu ġestiti għall-bidla kollha tiegħi fil-personalità, kollha tiegħi fil-personalità, huwa tiegħi morali kodiċi li l-bidla flimkien ma' dan. Jekk ġie verament aċċettati mill-fatt li kien I rivoluzzjonarju li jemmnu fil-vjolenti jwaqqgħu l-ego tal-gvern, din l-idea tkun taħdem. U aħna nafu li Russi-użu fl-imġiba tal-kontroll tal-metodi li jistgħu jkisser kompletament persuna morali u l-integrità u jagħmlu l-ego f'riskju li kkundizzjonata reazzjoni. Kombinazzjoni ta hypnosis u l-imġiba tal-kontroll jistgħu jikkonvinċu me li kien I Chavez."
  
  
  "Iva," Ed qal deliberatament. "U ġie kkritikat intelliġenti l-idea. Ħu l-aħjar Amerikana aġent, dawwar ego fis-qattiel u ħalli hu jmorru biex jagħmlu xi xogħol maħmuġ għalik.
  
  
  Imbagħad ħalli l-uem u l-ego pajjiż jieħdu l-ħtija. Issa ninsab bidu li wieħed jifhem it-theddida fil din it-twissija."
  
  
  ", Li kien bil-miktub li jiksbu l-us hawnhekk," qal.
  
  
  "Assolutament meraviljuż. U hi waqgħet għal dan - ganċ, frost, u sinker. Jekk xi ħadd tal-tort, Nick, huwa ont."
  
  
  "I aqra l-nota, wisq," qal. "Forsi għandna tieqaf twaħħal u tibda ħsieb dwar it-tlestija din it-tfittxija. Aħna meqruda ih tal-grand-pjan, imma issa għandna għall-qbid ih." Tagħha, ħares lejn l-art. "Jien għandi idea li huma patting ruħhom fuq id-dahar id-daħk dwar dan u forsi jgawdu minnha. Ukoll, il-gost bi spiża tiegħi huwa fuq. Meta ih isib tagħha, dawn mhux ser tidħaq."
  
  
  "I tissuspetta li inti tkun diġà sobered ih up, "Ed qal," u mbagħad wara li tkun interrotta ih b'sikkina. Kif tkun taf dan tifla huwa mill-KGB?"
  
  
  "Minħabba li hi qalli," qal. "Jew mill-inqas, hija stqarr meta mitluba mill-sl. Kien biss qabel ma tieħu l-mediċina, meta l-mediċina eliminat me barra. Fi kwalunkwe każ, l-tagħha reali l-isem huwa dehra frontali Savich, u hemm ħjiel tal-russu fil ġermaniża tagħha l-aċċent. "
  
  
  "Huwa li l-inti tista tiftakar dwar tagħha?"
  
  
  "Għall issa. Għandi l-appartament għall-verifika, u l-Ambaxxata ġermaniża, u ristorant fejn I ma ara tagħha. I tiftakar ukoll tagħha fil-klinika, l-irġiel fl-abjad coats, u l-dehra frontali, li dejjem tatni l-istruzzjonijiet dwar kif tagħmel dan kollu." I ma tiftakarx ih ismijiet jew dak li ma lili hemm. Meta tlaqt il-klinika, kien I ħafna, u għalhekk għandi l-ebda-idea fejn huwa."
  
  
  Ed grimaced. "Tajjeb, inqas inti ħarbet l-traġedja huma ppjanati, Nick. Inti tgħid li inti ħareġ mill tiegħek tagħlaq qabel iż-żmien?"
  
  
  "Li jtajru ajruplani magħmula ħoss simili għal dak li hu għandu għandhom jinstemgħu mill-karozza. Dan il-ħoss, flimkien ma'l-messaġġi ta'twissija li tiegħi fejqan fil idejn moħħ ġie jibgħat għal l-aħħar jumejn, magħmula me tmur għall-tieqa li tisma'l-ħoss. L-KGB għandu jkollhom riedu tagħha li terġa'lura għall-tagħha vera ta'l-identità wara l-qtil kien'il fuq. Jekk kien ċaħad li laqam tiegħu kien Carter, li jikkonfondu-ġurnalisti. Dawn ma tkunx taf li kien verament responsabbli. Jew dawn jistgħu jkollhom biss induna li kienu miġnun. L-KGB ma tistax tagħmel dan. Oni lukandi, umiljati-istati uniti, u dawn kważi irnexxielu ."
  
  
  "Inti id-dritt, Nick?" staqsa Ed, jaraw lili mill-qrib.
  
  
  "Jien multa," ego assigurat lilu. "Iżda mbagħad tagħha ltqajna biex jaġixxu."
  
  
  Huwa chuckled. Tajba. Huwa web tagħna tifla il-karattru prinċipali?"
  
  
  "Ibbażata fuq il-Web. Iżda niftakar xi ħaġa dwar din l-misterjużi-bniedem. Xi ħaġa ġdida. Naħseb li kien fil-klinika."
  
  
  Ed ħa jkaxkru fuq tiegħu stinking sigarru u sploda l-duħħan ring. "Dawn huma numri. Ukoll, inti għandek probabbilment jimxu xi testijiet l-ewwel, iżda aħna ma jkollhom il-ħin għall-dritt li issa. Jkompli jekk tħoss lesti."
  
  
  "Jien lesta għal dan," qal. "Iżda żomm il-pulizija u l-aġenti l-oħra'l bogħod sal-jum tiegħi huwa up. Dak kollu I staqsi minnu. Ma rridx li taqax fuq polo."
  
  
  "Id-dritt, Nick," Ed qal.
  
  
  "Imbagħad I ser tara int fil-lukanda tiegħek."
  
  
  * * *
  
  
  I kien bil-qiegħda fil-kbira kawba tabella mis-Sur Ludwig Schmidt, il-Viċi-Ambaxxatur tal-Ġermanja tal-Punent, li kien maħsub biex jagħti dehra frontali l-akkoljenza il-lejl ee sodisfatti tagħha. Schmidt kien mitfugħa lura fl-għoli tiegħu sostnuti mill-president, fit-tul tas-sigaretti fil-lemin tiegħu.
  
  
  "Ah, iva. Wiċċ, latina Hoffmann ħa tagħha għall-akkoljenza. Hi se tkun jattendu diplomatiċi-avveniment. Hi intelliġenti tifla, inti tkun taf. Hija talbet li l-pazjent immedjatament wara li tirċievi. Apparentament, hija kienet kilt xi ħaġa fl-ġlied tal-barri li taqlib tagħha fl-istonku. x'inhu. Hi xorta ma lura għax-xogħol kif in-nemes."
  
  
  "Kemm idum ma kienet ġiet hawn miegħek?" I talab tagħha.
  
  
  "Mhux għal żmien twil. A Hamburg tifla, jekk m'iniex żbaljata. Missierha kien russu tar-refuġjati."
  
  
  "Huwa li dak li hi qallek?"
  
  
  "iva. Hi jitkellem bil-ġermaniż bi ftit l-aċċent minħabba l-tagħha l-istat ċivili. Il-familja tagħha tkellem russu fil-dar."
  
  
  "Iva,"qal," I jifhmu."
  
  
  Herr Schmidt kien irqiq ħafna, sexless-bniedem fil tiegħu wara erbgħin, b'mod ċar ħafna sodisfatt bil-rwol tiegħu fil-ħajja. Huwa talab. "Nizza tifla, ma inti taqbel?"
  
  
  Dawn mfakkar tagħha mill-darbiet meta aħna użati biex ipoġġu ma tagħha fil-Irina tal-sodda u l-sodda. "Sbieħ ħafna tifla. Nista'nikkuntattja tagħha fl-indirizz elenkati fl tiegħek sodisfatti fajls?" Din kienet l-istess post hi d ssieħbu me il-lejl hi d drugged me.
  
  
  "Jien ċert li tista'. Wara kollox, hi marida."
  
  
  "iva. I jekk ma tistax issib tagħha fid-dar, inti taf fejn inkella I tista'tfittex għal tagħha? Ristoranti, kafejiet jew postijiet speċjali għar-rikreazzjoni?"
  
  
  "Iżda jien qallek it-tfajla ma tiflaħx."
  
  
  "Jekk jogħġbok," qal bil-ħerqa.
  
  
  Huwa deher imdejqa fil-insistenza tiegħi. "Ukoll, tagħha, I użati biex tieħu tagħha barra l-ikla ta'nofsinhar għal xi kultant fil-kafetterija żgħar mhux'il bogħod minn hawn. I ma tiftakarx l-isem, iżda I bħall-Venezwela hallaca u huwa serva hemm. Dan il-platt hija magħmula bi dqiq tal-qamħ."
  
  
  "Jien naf," qal. Tagħha, I mfakkar li l-dehra frontali ordnati fil El Hardin wara bullfighting.
  
  
  Schmidt t'attivitajiet Ceylin bil-smug-espressjoni..
  
  
  "Fil-fatt, naħseb li jien attirati tifla," huwa qal privata. "Qed-istudji tiegħu f'din il-belt huwa l-esperjenza mill-isbaħ."
  
  
  "I ejja ngħidu li," qal. "Ukoll, jien ser nipprova nsib tagħha fid-dar, Herr Schmidt. Wara nofsinhar tajba."
  
  
  Huwa ma jqumu. "Bi pjaċir," huwa qal. Huwa t'attivitajiet fil-limitu mill-ġdid, probabbilment ħolm dwar sesswali tiegħu potenzjali bħala mhux miżżewġa-bniedem madwar Caracas.
  
  
  I verament ma tistax tistenna li ssib dehra frontali fl-appartament tagħha. Hija għandha jkunu rranġati għal-leave tal-ego wara biss bħala l-aħħar fażi tal-operazzjoni - tiegħi qbid-beda. Iżda I kien bit-tama li ssib xi ħjiel hemm. Fl-ewwel sular tal-bini, l-I kien sodisfatti mill-xaħam tal-Venezwela mara li ma jitkellmux bl-ingliż.
  
  
  "Buenos tardes, señor," qalet loudly, smiling b'mod wiesa'.
  
  
  "Buenos tardes," qal. "Jien tfittex għall-mara żagħżugħa imsemmi Ilse Hoffmann."
  
  
  "Ah, iva. Iżda hi ma jgħixu hawn aktar. Hi trasferita barra għarrieda ħafna, ftit jiem ilu. Mhux tas-soltu barrani, jekk int ser skuża me għal tgħid li".
  
  
  Huwa tbissem tagħha. "Ma hi tieħu kollox ma'tagħha?"
  
  
  "Jien ma eżaminawx il-appartament bir-reqqa. Hemm daqstant appartamenti hawn, u l-tagħha okkupata-mara."
  
  
  "Do you-moħħ jekk I iċċekkjaha soprano?"
  
  
  Hi ħares lejn me drastikament. "Huwa kontra me. Min int, jekk jogħġbok?"
  
  
  "Biss ieħor Miss Hoffmann," qal. Huwa milħuq fil-minuta u offruti l-mara numru żgħir ta bolivars.
  
  
  Hi ħares lejn minnhom, imbagħad lura fil me. Hi laħqet u ħa l-flus, tfittex fuq l-ispalla tagħha fis-sala. "Dan huwa numru tmien," hija qalet. "Il-bieb mhix maqful."
  
  
  "Grazzi," qal.
  
  
  I marru l-taraġ għall-appartament tagħha. Jekk jien xortik tajba, I ser tkun kapaċi li tieqaf tagħha u l-dehra frontali u l-ħbieb tagħha qabel ma jiksbu fuq il-pjan F'moska. Iżda I kien imħasseb - li probabbilment huma kienu diġà jafu li l-ih plot kienet naqset.
  
  
  Fil-quċċata ta'dan, daħlu fil-appartament. Il-memorji daħal għargħar lura, wieħed wara l-ieħor. Sufan wiesgħa kienet fin-nofs tal-kamra, bħalma kien dak il-lejl meta dehra frontali ma kinux mibdula-ġisem tagħha għall-qbid ta'l-Amerika-aġent. Huwa għalaq il-bieb warajh u stenna madwar. Kollox kien differenti issa. Nen ma kellhiex il-ħajja, il-ħeġġa, li dehra frontali kienu taw l-uem. Hi rummaged permezz tal-kaxxi tal-żgħar desk-president u l-misjuba xejn iżda ftit tal-biljetti tat-teatru. Li mhux se tagħmel me tajjeb ħafna fil li jmiss l-erbgħa u għoxrin siegħa. Tagħha, mixi permezz tal-bqija ta'l-appartament. I marru fis-kamra tas-sodda u misjuba crumpled bullfighting-programm fil-żibel. I rikonoxxuti tagħha fil-dehra frontali tal-kitba bl-idejn, minħabba li hi magħmula noti fil-programm meta kien I tagħha fil-ġlied tal-barri. Biss tifkira li jtellgħu merċa. Kien inutli għalija. Kien biss tossed lura fil-wastebasket mill-ego meta huwa jinstema ħoss fil-kamra tal-ħajja. Il-bieb għall-kuritur miftuħa u magħluqa ħafna bil-kwiet.
  
  
  Huwa laħqu l-Wilhelmina u ppressati lilu nnifsu kontra l-toqba tal-ħajt li jmiss mal-bieb. - Kamra l-oħra kien silenzjuża. Xi ħadd kien li ġejjin me. Xi ħadd li kien jaraw il-bini tal-appartament u kien jibżgħu li l-I se tikseb qrib wisq biex jikkalma. Forsi huwa dehra frontali lilha nfisha. Huwa jinstemgħu l kważi jinstemgħux creak tal-bord taħt il-tapit. Kien jaf il-post preċiż ta ' din il-bord peress li kien intensifikati fuq huwa stess qabel. Hemm ma jidhirx li hemm xi raġuni biex idewwem il-konfrontazzjoni. Tagħha, intensifikati tal-bieb.
  
  
  Fiċ-ċentru tal-kamra kien raġel bil-pistola. Kien tiegħi misteru-bniedem, u l-gun kien l-istess wieħed madwar li hu maqtul me fir-ras F'washington, u l-waħda niftakar tagħha tara, fl-abjad tal-kuritur fil-KGB-laboratorji. Huwa mdawwar madwar meta jinstemgħu me.
  
  
  "Qatra," qal.
  
  
  Iżda huwa kien ideat oħra. Huwa jaħdem. I ra li kien se jisparaw-tieni qasma qabel l-isparatura kien jaħdem, u l-I fejn l-art. L-gun għ loudly fil-kamra, u Gawk ewropea fil-ħajt wara me kif tolqot l-art. L-gun roared mill-ġdid u taqsam il-siġra li jmiss lili kif tinqaleb u beda l-isparar. Hu maqtul tagħha tliet darbiet. L-ewwel gawk tinfaqa l-fanal wara l-elite. Il-bidu tat-tieni daħlu ego fis-sider u eliminat ego lura għall-toqba. It-tielet gawk tolqot l-uem fil-wiċċ, miftuħa, taħt l-għadma tal-ħaddejn, u taru lejn ir-ras, spattering il-ħajt bi strajk mess. Huwa tolqot l-art diffiċli, iżda huwa ma anki jħossu. Il-persuna li segwit me matul din il-missjoni miet qabel l-ego, il-korp isir konxji ta'dan.
  
  
  "Apposta!" I muttered. Kelli l-għajxien xhud, xi ħadd li jista għidli kollox. Iżda kelli li joqtlu tiegħi ego.
  
  
  Huwa malajr qbilna li saqajh. In-nies fil-bini jinstemgħu tiri ta'pistola. Huwa mixi matul il-prostrate figura u ħares lejn l-bwiet. Xejn. L-ebda karti ta'l-identità, falza jew inkella. Iżda ma kien hemm l-żgħar scrawled messaġġ fuq il-biċċa tal-karta.
  
  
  "T. La Masia. 1930"
  
  
  Huwa poġġa l-karta fil-minuta u marru għall-tieqa. Żamma tista'tisma'tagħha, u l-ilħna fil-kuritur.
  
  
  Fetaħ il-tieqa u intensifikati fuq il-nar jaħarbu. Ftit minuti wara, huwa kien fuq l-art, u tħalli l-bini ferm lura lilu.
  
  
  Meta hi marru barra, huwa kien qed skur. L-messaġġ fl-nota kellha aktar u aktar fil-kap tiegħi. Ma kien hemm l-restorant imsejjaħ La Masia fuq Avenida Casanova. Vuċi tagħha f'daqqa waħda waqfet, ftakar. I d smajt dwar dan il-post minħabba li kien magħruf għall-hallaca, dehra frontali favoriti-Venezwela-platt, jekk hi d qalli u ħabib tagħha Ludwig il-verità. Forsi, I l-ħsieb, l-ittra "T" tinsab għall-dehra frontali, u li l-misterjużi-bniedem, apparentament aġent russu, maħsuba biex jilħqu l-dehra frontali hemm fil-19: 30 jew 19: 30? Dan kien l-internet taċ-ċomb I li diġà kellhom, sabiex I tista'ssegwi dan.
  
  
  Tiegħu waslet għall-restorant kmieni. Dehra frontali kien jidher imkien. Sib tagħha stabbiliti mill-tabella fid-dahar ta ' l-dar, fejn hija tista'titqies mingħajr ma jiġi nnotat, u Stahl stenniet. Fi 7:32, dehra frontali daħal.
  
  
  Hija kienet sbieħ bħala I mfakkar tagħha. Ma kienx illużjoni. Il-wejter wasslu tagħha għall-tabella quddiem id-daħla. Imbagħad hija ltqajna u l-mixi fl-żgħar aħjar lejn l-flimkien mal-president tal-kamra. Huwa ltqajna u segwiti tagħha.
  
  
  Hija kienet diġà għebet fil-kamra mmarkati "flimkien mal-President" meta missierha waslet għall-żgħar alcove. Jien qed nistenna li jkun hemm tagħha, ferħan li aħna se jkun waħdu u'l bogħod mill-nies fil-kamra tal-ikel meta hi ħareġ. Minuta wara, il-bieb miftuħ u konna wiċċ imb'wiċċ.
  
  
  Qabel ma hi jistgħu jirreaġixxu, hu qabad tagħha u ppressati tagħha diffiċli biex moan. Hija gasped loudly.
  
  
  Hija qalet. "Inti!" "Dak li qed tagħmel? Itlaq me jew I ser sider fil-tagħha."
  
  
  Hija kienet slapped fil-wiċċ mill ee mal-dahar tal-naħa tiegħu.
  
  
  Tagħha growled fil-agħlaq. - "Taħseb li dan huwa xi it-tip ta sperimentali psikoloġija logħba? ""Inti u l-I bżonn li l-użu mikrofoni u l-kelliema li joqgħod punteġġi."
  
  
  "Jekk inti tgħid hekk, Nick," hija qalet. Hi miżmuma wiċċ tagħha fl-naħa tagħha. Ee Stahl-vuċi tal huwa artab.
  
  
  "Dan huwa dak li jgħidu, qalb," qal. Huwa ħalli l-stiletto jaqgħu fil-pala tal-lemin tiegħi.
  
  
  "Int ser... joqtlu lili?"
  
  
  "Mhux sakemm inti tagħmel dan assolutament meħtieġa," qal. "Inti u I jkunu għaddejjin minn madwar dan il-post flimkien. U inti ser att bħal int li ħafna ħin. Jew inti ser tingħata fil-kustilji. L-fiduċja meta me I għid tagħha I ser joqtlu jekk inti jippruvaw xi ħaġa."
  
  
  "Ma tinsa l-ħin meta konna flimkien?" "Dak li huwa?" li hi mitluba fil li l-vuċi ħoxna.
  
  
  "Ma jinstabux lili, tarbija. Dak kollu li għandek ma kien biss tan-negozju. Issa jiksbu jiċċaqilqu." U jkunu kuntenti."
  
  
  Hi ffirmati. "Id-dritt, Nick."
  
  
  Aħna marru kollha fuq il-restorant mingħajr problemi. Hi daħlet bil-karozza, sabiex I magħmula tagħha issuq me hemm. Aħna kellha tali logħba fl-lilu, u huwa ltqajna wara r-rota. Il-karozza kienet kompletament waħdu fid-dlam sqaq.
  
  
  "Issa. Ma inti tissodisfa Hema fil-ristorant?"
  
  
  "Ma nistax jgħidlek li".
  
  
  Huwa poġġa sikkina għall-tagħha. "Jieħu l-apposta, inti ma tistax."
  
  
  Hija qieset jibża. "Huwa l-aġent."
  
  
  "Il-KGB?"
  
  
  "Iva."
  
  
  "Inti wisq?"
  
  
  "iva. Iżda biss grazzi għall-tiegħi speċjali l - għarfien għaliex jien għandi l-xjentist. Dan jikkorrispondi għall ihc."
  
  
  I ħa l-karozzi u l-saq li Avenida Casanova. I talab tagħha. "Fejn imorru l-klinika?" "U l-ma-logħob bil me."
  
  
  "Jekk l-I tieħu inti hemm, huma ser joqtlu us-żewġ!" qalet, kważi tearfully.
  
  
  "Il-mod li bih?" - ripetuta.
  
  
  Hi kienet ħafna taqlib. "Jieħdu dritta-naħa u segwi l-boulevard sakemm I jgħidlek meta jduru mill-ġdid."
  
  
  Hija kienet magħmula mill-indikaturi.
  
  
  "Fejn Alexander?" li hi mitluba. "Dak li kien mistenni li jissodisfaw me."
  
  
  "Huwa mejjet," qal, ma tħares lejn agħlaq.
  
  
  Hi daru u ħares lejn me għal mument. Meta hi stenna bil-ħerqa għal darb'oħra, l-għajnejn tagħha kienu tal-ħġieġ. "I qaltilhom li kienu wisq perikoluża," qalet kważi inaudibly. "Issa inti kont theddid ih tal-grand-pjan."
  
  
  "Ukoll, forsi ma kienx daqshekk kbira," qal tartly. "Kien Dimitrov fl-ħlas ta'din l-iskema ewlenija?"
  
  
  Hija kienet ixxukkjat biex jitgħallmu li kont naf Dimitrov tal-isem. Hija kienet reali novizzi fl-email tagħha tan-negozju, minkejja tagħha meraviljuż l-abbiltajiet. "Għandek tkun taf wisq," hija qalet.
  
  
  "I se ssib l-ego fil din l-hekk imsejħa klinika?"
  
  
  "Jien ma naf," hija qalet. "Huwa jista'diġà tax-xellug. - Naħa tax-xellug l-għada tat-triq."
  
  
  Hija tatni aktar rakkomandazzjonijiet, u l-I segwita minnhom. Meta I mdawwar tagħha f'daqqa dritta, hi daru għalija. "Irrid inkun naf. Dak li marret ħażin? Meta ma inti toħroġ hypnosis u kif?"
  
  
  Huwa beda jħares fil-Agħlaq u tbissem. "Jien kont qed tmur miġnun jippruvaw jaqtgħu l-verità għal dawn l-aħħar ftit ġranet. Issa I ser ħalli inti taqra l-fortuna tagħha għall-waqt."
  
  
  Fil-jmiss-intersezzjoni, għamilna l-aħħar sinjal li l-xellug, u l-dehra frontali qalli li twaqqaf fl-quddiem tal-dar il-qadima. L-art l-art qishom mhux użati aħżen, u l-art ta'fuq deher abbandunat.
  
  
  "L-vuċi tiegħu," qalet ewwel.
  
  
  L-magna għal soluzzjoni riċerka problemi. I ħares fl-anterjuri mera, tagħha, u raw ieħor tal-karozzi iġbed up wara l-istati uniti. Għall-mument ħsibt li jistgħu jkunu dehra frontali tal-ħbieb, iżda mbagħad I realizzati l-kwadru tal-wiċċ wara r-rota. Hawke mislufa CIA-bniedem li żżomm għajnejk fuq il-me.
  
  
  Tiegħi għall-għarrieda rabja għaddew. Ego ma setgħux tort tagħha, meta wieħed iqis il-mod huwa ntlaqgħet li jaġixxi dan l-aħħar. Tagħha iddeċieda li jinjora tagħha sentinella oleoresin.
  
  
  "Toħroġ," dehra frontali qal tagħha, tmewwiġ tiegħu gun fi tagħha.
  
  
  Aħna qbilna barra. Dehra frontali kien tensjoni u ħafna jibża.
  
  
  "Nick, ma jagħmlu l-me jiġu miegħek. HQ wera li int. Jekk jogħġbok ħlief me. Ftakar il-mumenti aħna jintefqu flimkien. Inti ma tistax tinsa issa."
  
  
  "Iva, kapaċi," qal coldly. Hija kienet mbuttati minn ee " Luger "u l-mixi madwar il-bini il-bankina.
  
  
  Xejn madwar kien familjari. Meta l-I kien ippreżentat fil, I kien ħafna drugged, u meta huwa jkun ħareġ, I kien ħafna. Iżda I mfakkar l-approssimattiv-distanza mill-triq għall-ġenb tat-triq, u dan kien l-istess. Ġewwa, kif aħna imnissel-wieqaf-taraġ għall-kantina, I magħduda bħala ħafna passi bħala I magħduda meta l-I marru madwar il-klinika. Ma kien hemm l-ebda dubju dwar it - dehra frontali kien li jwasslu me li l-ikbar den.
  
  
  It-tnax-il-kapitolu.
  
  
  Kif dħalna l-abjad tal-kuritur, hi bdiet ifakkar aktar u aktar iżolati l-inċidenti. Hija użata biex toqgħod fil-din il-wiċċ, u l-bniedem li biss maqtula fil-dehra frontali tal-appartament jinżammu me hawn.
  
  
  "Inti qed ftakar," dehra frontali qal.
  
  
  "Iva, ma kien hemm l-kamra, l-orjentazzjoni tal-kamra. Ont kien marbut mal-president."
  
  
  "Huwa biss'l quddiem."
  
  
  Imbagħad, huwa għamel fuq l isfel il-sala. "Ma kien hemm l-ieħor tal-bniedem," qal. "Inti li ħadmet miegħu flimkien. Niftakar tagħha l-isem kif Kalinina."
  
  
  "Iva," dehra frontali qal ħafna.
  
  
  I jinfetaħ il-bieb għall-tagħha, li dehra frontali rrilevat, iż-żamma tiegħi Luger lest. Tagħha, marru ġewwa bil-dehra frontali miftuħa fil-quddiem tal-me. Memorji daħal għargħar lura. Injezzjoni taħt il-ġilda. Hypnosis. Awdjo-viżiv is-sessjonijiet. Iva, dawn ma infern tal-xogħol fuq me għal dejjem.
  
  
  Siġġu mal-ċineg u wajers xorta kienet fil-ċentru tal-kamra. Il-ħajt-dijanjosi toqba, iżda parti waħda li diġà kien parzjalment żarmat. Tekniku kien bil-wieqfa fil-qrib. L-għarfien tagħha tal-ego. L-isem tal-Menendez daħal lili. Huwa mdawwar u ħares lejn me blankly għal mument.
  
  
  "Tajba rayos!" qal, cursing darkly bħala huwa induna li l-ego taħt l-art-fortizza kien ġie miksur.
  
  
  "Jibqgħu miftuħa hawnhekk," qal, filwaqt li ftit passi lejn lilu.
  
  
  Iżda huwa imwerwra. Huwa rummaged fil-karozza jiġbed li jmiss hu u miġbud ' il barra pistola. Ħares bħal standard Beretta aggressjoni-azzarin. Kif huwa mdawwar wiċċ me, l-luger maqtul u l-tolqot l-uem fl-dollaru-munzell. Huwa waqa'lura fuq il-parzjalment żarmati karozza, mifruxin-idejn u s-saqajn, għajnejn tiegħu fiss fuq il-limitu. Ladarba l-bidu twitched, u kien mejta.
  
  
  Minuta wara, l-dehra frontali-vuċi tal-daħal minn wara tagħha. "Issa huwa lilkom, Nick."
  
  
  I jdur madwar u raw li hija kienet qabad pistola u kien tipponta lejn lili. I ma l-għassa tagħha mill-qrib minħabba I biss ma ara tagħha bħala-vleġġa. Dan kien it-tieni darba hi d kienet żbaljata dwar agħlaq. Ma kien hemm l-diqa iżda ditta-espressjoni fuq il-wiċċ tagħha. Meta kienet telgħet mill-Luger, u mbagħad-żgħar pistola marru off fil-kamra, u gawk hit me. Huwa magħżula tal-madwar, bike fil-kbira tal-president, u l-waqa'l-art. Fortunatament, tagħha maqtul kien ħażin, u l-hit me fl-ispalla xellugija, mhux fis-sider. I kien għad kellhom il-Luger.
  
  
  Dehra frontali l-għan mill-ġdid, u kien jaf li din il-ħin tagħha fil-mira jkun aħjar. I ma setgħux-logħob bil-tagħha. Hija ddeċidiet li jirranġa l-gvernatur. Tagħha maqtul laqat il-luger u taħbit tagħha għat-tieni sparatura. Dehra frontali clutched fil-ħajja tagħha u mqassma lura, taħfir biex l-art.
  
  
  Huwa ltqajna u l-mixi matul tagħha. Hija tinsab fuq lura tagħha, jkollu l-bloodied post fuq tagħha fl-istonku bl-idejn tagħha. Hu ħa taħt nifs tiegħu. Diġà kien hemm glint tal-fond xokk fl-għajnejn tagħha. Hi ppruvat mingħajr suċċess biex tieħu n-nifs Rivnenskaya.
  
  
  "Għaliex l-infern ma għandek tagħmel li?" I talab sfortunatament.
  
  
  "Jien... kien wisq jibża, Nick. Huma ma setgħux jiksbu lura tagħha biex Moska... sħiħa tal-kliewi. Jiena tassew tagħmel... jien hekk skużani. I xtaqu inti daqstant." Mira tagħha mdawwar lejn il-ġenb, u li hija kienet diġà mejta.
  
  
  Huwa inklinata fuq tagħha għall-mument, ftakar. Anke wara l-mewt, il-wiċċ tagħha kienet sabiħa. Dak mdemmija telf! Huwa holstered l-luger, ltqajna, u marru għall-kabinett fejn il tekniku ħa l-pistola. I miftuħa ftit kaxxi u misjuba noti dwar il-kundizzjoni fiżika. Huma, flimkien ma'dawn il-magni, għandek tgħid l-istorja. Nixtieq talbu tagħha li tibgħat mħabbra hawn. L-ħardwer innifsu jkun il-nofs. Issa kien prattikament eżonorati. U dan ikun il Huwa, mhux Washington, li tkun i.
  
  
  Iżda fejn kien Dimitrov? Jekk hu kienu jimxu'l bogħod issa, dan kollu iħallu togħma ħażina fil-ħalq tiegħu. Ix-xogħol tiegħi kien ta'siwi għal ħafna aktar milli biss imbarazzanti il Huwa. Dan kien li juru l-KGB li kienu marret wisq. Kien corkscrew professjonali ta'prinċipju.
  
  
  Żamma jinstemgħu tagħha fil-wiċċ.
  
  
  Tagħha karozza jiġbed ewropea magħluqa u huwa qabad l-gun mill-ġdid. I jinstema ħoss fil-wiċċ.
  
  
  Ont, waslet għall-aħħar meta raġel dam permezz tal-sala. Kien Kalinina, dehra frontali tal-kollega, tmexxija goffa bil-bagalja tqal fl-naħa tiegħu. Kien kważi fl-aħħar tal-kuritur.
  
  
  I għajjat dan jitwettaq. "Ieqaf!"
  
  
  Iżda huwa miżmum taħdem. Il-firien malajr tax-xellug l-għarqa-bastiment. Tagħha maqtul laqat il-luger u tolqot l-uem fl-dritt tar-riġel. Huwa sprawled fuq l-art, eżatt qasir tal-ħruġ li wasslet biex it-taraġ.
  
  
  I jinstema ħoss wara me. Iduru madwar, hija rat ieħor tal-bniedem, l-qasira huma rqaq, mgħaġġla bniedem ma Khrushchevite wiċċ ieħor tal-bniedem madwar id-KGB Imxarrab Każijiet dipartiment. Kien tipponta żewġ rivolvers fil me.
  
  
  I snuggled sa groan kif kien jaħdem, u l-isparatura laqat il-ħajt biss pulzieri mill-kap tiegħi. Imbagħad hija rat-bniedem ieħor fil-kamra tal-banju wara l-gunman, u naqqas-bniedem bil-griż tax-xagħar u l-bagalja taħt il-fergħa tiegħu. Kien Oleg Dimitrov, il-residenti cameraman fil-ħlas tal-sikkina. Huwa kien il-wieħed li verament iħobb tagħha, il-wieħed I kellhom jinnegozjaw ma'qabel l-KGB verament induna li ma setgħux-logħob bil-tagħha. Huwa kien jaħdem malajr ħafna isfel il-kuritur l-aħħar s'issa, probabbilment l-tieni-ħruġ.
  
  
  L-KGB-bniedem sparati mill-ġdid, u hu ducked bħala gawk whizzed fuq kap tiegħi. Tagħha maqtul fil-rewmatiżmu, iżda tkun insejt tieħu. Hu l-għan tielet darba, iżda ont, fired l-ewwel, u l-tolqot l-uem fl-żaqq. Huwa kien fl-uġigħ u l-waqa'l isfel. Imma mbagħad Dimitrov sparixxa r-sala.
  
  
  Huwa mexxa l-waqa'l-aġent. Huwa writhed fuq l-art, għaraq-tferrigħ fl-wiċċ tiegħu, u maħnuq-ħoss ġew minn madwar gerżuma tiegħu. Huwa kien kompletament insejt dwar il-gun fil-lemin tiegħu. Huwa eliminat mill-ego ego-idejn u dam l-sala. Huwa probabilment jgħixu biex tara l-prova. Iżda jien ma naħsibx li hu jkun ħarqa dwar dan.
  
  
  I segwita Dimitrov fil-kamra fl-aħħar tal-kuritur, imma ġewwa I raw tieqa miftuħa tfittex fuq l-sqaq. Dimitrov ma kienx hemm.
  
  
  Huwa tħabtu permezz tal-tieqa fis-dlam sqaq biss fil-ħin biex tara l-iswed imbagħad ħu off madwar l-aħħar s'issa. I dam fit-triq u l-sodisfatti CIA-bniedem hemm.
  
  
  Huwa qal, " Dak li l-infern huwa għaddej, Carter?"
  
  
  Huwa eżamina fid-direzzjoni l-iswed imbagħad kien l-intestatura l-boulevard. Kien żgur hu kien l-intestatura għall-ajruport. Siegħa wara kien, vjaġġ għal Ruma. Probabbilment, Dimitrov kien ser itir minnhom.
  
  
  "Hemm diversi Russi maqtula u l-safa hemm," qal. "Mur u kun żgur li l-għajxien jibqgħu tpoġġi. Jien ser lejn l-ajruport li jkun ih-imgħallem."
  
  
  Huwa ħares lejn l-demm tmexxija stabbiliti driegħ tiegħi madwar il-kmiem tal-tiegħi doublet. "Alla tiegħi, għaliex ma inti tieħu me hemm miegħek?"
  
  
  "Ix-xogħol tiegħek kien biss biex jaraw me, ma maltempata il-fortizza. Fi kwalunkwe każ, ikun jieħdu wisq żmien biex jispjegaw. Ara inti fl-interrogazzjoni."
  
  
  Huwa ltqajna fis-dehra frontali tal-karozzi u l-saq bogħod. Jekk hi kienet żbaljata u Dimitrov ma kienx fl-ajruport, hi ma tilfu xi ħaġa. Dan jista ħarġu ġenerali twissija li l-uem u l-involuti l-Venezwela tal-pulizija. Iżda I kien pjuttost żgur tiegħi aqta kienet korretta.
  
  
  Għoxrin minuta wara kien fl-ajruport. Meta daħal-terminal tal-bini, huwa mfakkar big kif kien. Hu kien mibni fuq diversi livelli. Anke jekk is-Sinjal kien hemm, huwa faċli ħafna għalija li l-ego kienet mitlufa. Sakemm hu d guessed dwar it-titjira Ruma. Kien TWA-titjira li kienet skedata għall-tluq fi żmien nofs siegħa. Tagħha, marru għall-uffiċċju tal-biljetti. Dimitrov kien jidher imkien, allura hija kienet talbet dwar l-aġent tal-nen, li tiddeskrivi fid-dettall.
  
  
  "Iva, iva. Il-persuna tqabbil li deskrizzjoni kien hawn, ħlief għall-persuna hi raw il-kaċċa nisa. Kien hawn ftit minuti ilu."
  
  
  "Ma hu jkollu l-ebda-bagalja?"
  
  
  "Huwa ma eżaminawx, sir."
  
  
  I dehret. U Dimitrov tal-moustache kienu faċli.
  
  
  "Jiena naħseb li huwa semma l-isem... Giorgio Carlotti," qal Clera. "Kien taljana tal-passaport."
  
  
  "U huwa biss-xellug?"
  
  
  "Iva sir."
  
  
  Ego rringrazzja tagħha. Dimitrov kien hawn, kien ċert li issa. I biss jistgħu jimxu sa l-bieb u stenna għal hu li juru, iżda li għadu ftit tal-xorti. Barra minn hekk, se jkun hemm il-folla tal-vjaġġaturi fil-bieb. Jekk Dimitrov kienet iddeċidiet għall-ġlieda kontra, dan jista ġew ħafna konfużjoni.
  
  
  Fil-qrib rivista ħanut ċċekkjati tagħha, iżda Dimitrov ma kienx hemm. Imbagħad tagħha, marru għall-kambju tal-munita tieqa. Tagħha saħansitra niżel għall-ċellula fil-porzjonijiet, bagalji u talab. Dimitrov jidher li jkunu sparixxew.
  
  
  Kien biss biddel il-kantuniera meta huwa nnotat lilu.
  
  
  Hu kien l-intestatura għall-kamra tal-irġiel bil-bagalja taħt il-fergħa tiegħu. Huwa ma ara me. Griż moustache biddel l-ego tal-dehra ġenerali. Kien ftit jaħbu, iżda ma kellux il-ħin għall-aħjar wieħed.
  
  
  Dimitrov daħlu fil-kamra tal-banju u l-bieb ewropea shut lura lilu. Nisperaw, it-tojlit ma kienx tax-xifer.
  
  
  L-Luger jinġibed tagħha minn meta jinfetaħ il-bieb.
  
  
  Ġewwa, huwa kien biss dwar li aħsel idejk tiegħu fil-sink biswit l-żgħar tal-kamra. Huwa eżamina madwar u kien kuntent li ma kien hemm l-ebda wieħed ieħor fil-kamra.
  
  
  . Dimitrov ħares fl-mera u raw tiegħi riflessjoni fl-nen. Ego tal-wiċċ kien griż bil-biża'.
  
  
  Huwa mdawwar wiċċ me, li ntlaħaq fis-ġakketta tiegħu, u mdawwar. Kien tassew qegħdin jippruvaw jiksbu l-gun tiegħu barra. Huwa miġbud l-ixprun fuq il-luger u jinstemgħu matt ikklikkja.
  
  
  Huwa beda jħares lejn l-gun. Tagħha, kont naf li l-kamera kien mgħobbija. Huwa biss misfired - difettuż-iskartoċċ, xi ħaġa li ġrat biss ladarba madwar miljun darba. Huwa qabad il-ejector tiegħu mdemmija-naħa tax-xellug.
  
  
  Iżda ma kien hemm l-ebda ħin. Dimitrov miġbud ' il barra l-kbira parabellum mauser u mmirata bir-reqqa fil-sider tiegħi. Huwa poġġa bilqiegħda għolla.
  
  
  Huwa fejn l-art miksija bil. L-gawk tolqot l-madum li jmiss mal-kap tiegħi u ricocheted madwar il-kamra Hugo ħalliha żerżaq fis-naħa tiegħi. Huwa mdawwar f'daqqa biex Dimitrov u nediet il-stiletto. Dan ewropea fis-Ego ta'fuq tal-koxxa.
  
  
  I kien bit-tama għal tat-torso, iżda naħseb li kien xxurtjati li jkollhom tolqot xi ħaġa taħt dawn iċ-ċirkustanzi. Dimitrov kien bħala l-stiletto hit ego tiegħu, u l-ego mauser niżel l-art. Huwa miġbud ' il barra twil sikkina u laħaq għall tiegħu mitlufa pistola.
  
  
  Sadanittant, ħażina l-iskartoċċ mill-Luger kien jintefa tagħha, u dan clattered l-art. Hu mmirat lejn Dimitrov-istess mod huwa mmirat lejn l-Mauser. Kif huwa laħaq għal dan, huwa sorveljata u raw li hu ma ċans.
  
  
  Huwa qajjem l-idejn u appoġġjat mill-bogħod mill-gun. Jaraw-espressjoni tiegħi, huwa f'daqqa tkellem. "Id-dritt, is-Sur Carter. Inti kont rebaħ. I l-konsenja hija għalik."
  
  
  Sibt li saqajn tiegħi, u huwa ltqajna, wisq. Konna permanenti madwar il-kamra minn xulxin, l-għajnejn tagħna maqful. Driegħ tax-xellug tiegħi bdew iweġġgħu maħmuġ.
  
  
  "Inti li sar żball kbir, Dimitrov," qal. "Inti għażilt AX li umiljati-istati uniti."
  
  
  "I d-domanda biex tiġi mgħoddija lill-pulizija," huwa qal. "I taw..." Hu bil-mod, titbaxxa l-idejn, imbagħad f'daqqa waħda laħaq up fil-minuta, u ċkejkna Derringer deher fl-naħa tiegħu.
  
  
  Huwa miġbud l-attivazzjoni tal-Luger, u din id-darba l-gun marru off. Gawking maqbuda Dimitrov eżatt fuq il-qalb, u tefgħu l-ego lura. Ego-għajnejn t'attivitajiet me wiesgħa b'għajnejha għall-mument, u mbagħad hu frantically qabad il-ferrovija xugaman li jmiss hu. Kif kien waqa', l-drapp xugaman tellgħu mill-dispenser bħal karta twil li l-nofs koperti tiegħu jiċċaqalqux tal-ġisem.
  
  
  "Tiegħek Huwa fuqek jista'jaħseb dwar dan il-ħin li dawn jiġu mal-grand-pjan," huwa qal trupu.
  
  
  Luger jiżżerżaq lura fis-holster tagħha. Hugo kienet biss it-tqegħid lura fil-ċinturin tagħha meta żewġ pulizija jinfaqgħu permezz ta'l-bieb, l-armi miġbuda. Ħarsu lejn Dimitrov u mbagħad fil-me ma skura-espressjoni.
  
  
  "Que pašā aqui?" wieħed minnhom għajjat.
  
  
  Tagħha l-uem wera l-karta tal-IDENTITÀ. "Is-sejħa il-kap ta'l-sigurtà tal-pulizija," qal. "Tgħid em li l-russu conspirators ġew arrestati."
  
  
  "Inti, Señor Carter," qal il-bniedem.
  
  
  Huwa kompla permezz tal-kmamar u magħmula triqtu permezz tal-folla ta kurjuż-vjaġġaturi għall-eqreb kontra fejn ikun jista sejħa tagħha. Fil-fehma tagħha, tal-għajnejn, I memorizzati il-post ta'l-art KGB-kwartieri ġenerali, l-stramba fil-laboratorju fejn meraviljuż-esperiment kien sar fuq il-bniedem fenek tal-indi - fuqi. Hawkeye se tkun trid timxi hemm biex ittaffi l-CIA-bniedem u għid lill-pulizija dak li ġara. Kien ikun żgur li l-istampa kienu rrappurtati l-istorja b'mod korrett.
  
  
  Huwa ltqajna l-numru tat-telefown mill-aġent tal-biljett skrivan, iżda waqfa qasira għall-mument qabel tisselezzjona n-numru. I ma bħal missjonijiet li ntemmet bil-istadju tal-prestazzjonijiet. Se jkun hemm aktar sigurtà-laqgħat, u jien se għandek tgħid-istorja tiegħi għal ħafna nies. M'għandix bżonn dan id-dritt issa. I meħtieġa filgħaxija ma tifla bħal dehra frontali Savich. I kien ħin mill-vista ta tagħha jidhru tal-ġisem, għad sbieħ għall-mewt. KGB jew le, hi kienet speċjali.
  
  
  Huwa ħa nifs fil-fond u ħalliha barra bil-mod. Ukoll, jekk forsi I kien xortik tajba, ikun hemm ieħor big fil-fond l-għajnejn blu u vi jinsab vuċi. U forsi hija ma ġew ghadu l-aġent, u jiena ma kellhom jinqatlu tagħha. Din kienet xi ħaġa li jinżammu me għaddejjin il-ftit ġimgħat ta diffikultà burokratika.
  
  
  Huwa jiġbor it up u l-uċuħ Hawke numru.
  
  
  L-annotazzjoni
  
  
  "AĦNA SE MIDFUNA INTI!"
  
  
  Il-komunisti ta'theddid qatt ma deher hekk reali! L-ebda qabel kienet AX assenjati Killmaster-ġdida tiegħu missjoni minn messaġġ ġew minn minnhom kienu qegħdin jheddu li jittrattaw daqqa fatali l-influwenza internazzjonali tal-pajjiżi tal-Amerika.
  
  
  Kien ovvjament xogħol għall-Nick Carter - il qattiela tal-karriera tiegħu. Killmaster kien magħżul biex ikollu rwol ewlieni fil-diabolical biċċa, il-kap tal-AX. Dak li ma dawn ma hu? Ma huma, wisq, verament joħolqu AX l-aktar prezzjuż ta'l-aġent kontra l-forzi kien bil-ġurament li jipproteġu? Ma kienx sa Nick waqgħet taħt il-perjodu tal-vi-russu operattiva li huwa beda biex jifhmu kif il-ego kien użat. Iżda dan kien diġà ġie tard wisq? Ma l-ego is-sens diġà jappartjenu għall-KGB?
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Siegħa tal-Lupu
  
  
  tradotti minn Lev Shklovsky fil-memorja tal-tifel mitluf tiegħu Anton
  
  
  Titolu oriġinali: Siegħa Tal-Lupu
  
  
  L-ewwel kapitolu
  
  
  Ġett ġlied ġara l-passat tiegħi, radikali l-triq fil-quddiem tal-me.
  
  
  Huwa nar l-pilota u l-egos ta'l-antenati tiegħu bħala huwa imdawra l-isteering ta tiegħu Citroen kollha tiegħu jista. Dan jista'jiffrankalek dak l-isforz. It-triq kienet xejn aktar minn fond cart traċċa kontra l-muntanji tal-ħajt, u l-sekli gandotti miżmuma biss bħall-kamin fuq l-irqiq tajers ta tiegħi 11cv. Dan jista'biss jmorru b'xi mod, u ma kien hemm l-liġijiet f'dik id-direzzjoni. Minħabba l-blat fuq il-lemin u l-fond chasm fuq ix-xellug, dan kien ukoll ħaġa tajba. Skur, irqiq tal-foresti enveloped me fil-skarsa, dritta-truf, u għalkemm I setgħet moħbija mill-ġlied taħt l-iswed inky-weraq, kien ikun Pyrrhic ir-rebħa. I kien qed ngħidu minn reġimen tad Jugoslava tal-suldati, u l-Alla jaf kemm madwar minnhom kompla permezz tal-muntanji li jdawru me.
  
  
  L-Citroen ħabat ma'l-kbira tal-blat fuq it-triq u tefgħu me lura kontra l-ħajt. Meta l-karozza naqas mill-ġdid, il-bqija tal-pajp daħal off. L-intern kien mimli bil-dħaħen tal-egżost. L-viti u ġewż daħal off malajr, u l-uniku ċans kelli kien is-sewqan. Hu sorveljata permezz tal-għebet windshield. Il-jet ġlied kien li jtajru bis-sew. L-ego korp tefgħet fil-water u saret tiddi silwett bħala huwa imnissel dirett ieħor ħlas fil me.
  
  
  Ma naħsibx li hu jista'mxew għal aktar minn ftit sekondi. Bil-mod, ont għandhom kienu mejtin ilu. I d ġew off-ġlieda kontra tiegħi pursuers għal kważi siegħa, u l-unika ħaġa I d ġestiti li ma kien jħawdu tiegħi orjentazzjoni. I mixi permezz kollha sekondarji possibbli toroq, u l-mod kif huma dojoq magħmula me-biża li jgħibu fl imkien. Kelli l-ebda ħjiel fejn kien I, ħlief fuq l-irdum wieqaf x'imkien fl-Alpi dinariċi. Għandu jkun hemm ġew kenn fil-widien, iżda kollha I raw kien armata, balal, u li kkritikat-pjan. Fl-istat attwali ta'l-affarijiet, dan ikun il-fluss tal-assenjazzjoni tiegħi, u AX jistgħu jitilfu l-Aġent tal-N3, I iżda wkoll ma jintesa li dan diġà ġara għall-NI u l-N2, bosta snin ilu fil-postijiet differenti.
  
  
  Ġett ġlied waslet biex tingħata tislima lil me ma ħniena sparatura. Huwa saq malajr kemm hu jista'fid-direzzjoni tal-Ego tan-Nar. L-qodma 11cv kien tħawwad horribly. L-Citroen 11cv kien prodott mill-1938 għall-1954, u l-mod kif irreaġixxa, I kien pjuttost żgur li kelli l-ego-prototip. Il-fanali ta'quddiem fuq il-jisporġu'l barra dashboard qatt ma ħadmu, sabiex I ma setgħux għid kif malajr I kien is-sewqan. Mill-inqas, kien possibbli li tinkiseb fuq l-gass. Jien ma naħsibx li tkun biżżejjed, imma kien l-uniku ċans li kelli mal li joqrob lejn il-pjan li dived fil-nar tagħha volleys.
  
  
  L-Citroen kien tħawwad fl-protesta, u l-jaħarbu biha ta'l-egżost magħmula l-istorbju bħal din li jien ma setgħux anke tisma ħsibijiet tiegħi. L-riħ sploda permezz tal-miftuħ windshield, l-iffriżar tiegħi widnejn u l-teħid tiegħi tax-xagħar ilwi madwar wiċċ tiegħi. Il-pjan kien issa hekk mill-qrib li kelli l-impressjoni li l-ego ma ibla ' l-arja.
  
  
  Tagħha taunting ppressati bil kollha tagħha jista. Magna tal-gun kalibru .50-isparar jinfaqa mill-ġlied tal-ġwienaħ. It-triq fil-quddiem tal-me-imtaħen, u l-karozza kienet koperta fil-xita madwar l-blat u l-clods tal diffiċli tad-dinja. Il-karozza irkupra u dodged l-balal, u mill-f'daqqa-rilaxx tal-fwar, kien jaf li kienet laqtet il-radjatur. L-ilma jagħli hissed u dam fl-wiċċ tiegħi fil-sħab tal-ħruq tal-fwar. Huwa passi fuq il-gass u l-jiġbor il-veloċità mill-ġdid. A bora tal-riħ, bħala l-hunter tellgħu passat me dejjem, ma kien hemm l-silenzju mejjet li kważi dejjem ġej attakk. Huwa sema tiegħu stess tieħu n-nifs bil-mod li ġejjin minn madwar l-pulmuni tiegħu. Posponiment temporanju.
  
  
  Iżda l-F-86 kien diġà ddawwar mill-ġdid għal attakk ieħor, u hu jaf li l-pilota tolqot me qabel jew wara. Iva, F-86, Sabre. L-Yugoslavs kellhom minnhom barra minn hekk 150 F-84s. Naħseb li dak il-ġlieda l-aktar kien jafu li l-ir-regoli l-vot tal-vot rigali joqtlu me. L-Yugoslavs tuża l-Sabre għall-ġlieda kontra partisans fil-dojoq gorges, minħabba li l-star F-X4 u l-MIG-2I tiċċaqlaq malajr wisq għal din l-altitudni. L-Saber dejjem kienet l-aħjar ġlied, iżda l-arja superjorità ma kinitx il-kwistjoni hawnhekk, mhux kontra l-qodma Citroen.
  
  
  Il-web-raġuni li kien għadu ħaj kien minħabba kont naf xi ħaġa dwar l-ego tal-magna tal-pistoli, bħall-limitu fuq l-għadd ta'ċikli fil-rivisti li jiġu titbattal wara tletin sekondi tal-isparar kontinwu. Piloti ġew mgħallma biex jisparaw fil jinfaqa sekonda jew tnejn. Iżda minħabba l-Sabre poise, hemm erba'kalibru magna tal-pistoli .50 jegħrqu fl-imnieħer minħabba l-cat. Sabiex ikun hemm it-tendenza li jisparaw quddiem il-mira. Sabiex il-Slavi pilota maqtul fejn kieku ġew jekk huwa ma kienx taunted tagħha u mċaqalqa fl-istess veloċità. Grazzi għall-għarfien tiegħi tal-kombinazzjoni ta'splużjonijiet qosra u l-imnieħer għadis, irreżistiet erba'konsekuttivi-attakki, iżda I ddubitat ikun xogħol sa l-nemes dam tal-fjuwil u l-pilota ġiet sfurzata biex jirritornaw.
  
  
  I mdawwar biex tikseb is-sinjali, u l-lejl-dell tal-siġar naqas fuqi. L-Sabre kien baqgħu wara me, stennija għalija li toħroġ fuq il-dritti-medda tat-triq biex hit. I inklinata fuq l-isteering u ħass għaraq xarrab sew wiċċ tiegħi, tiegħi muskoli lura tensing kemm jekk huma d jinħass l-impatt tal-balal. Jekk il-pilota iddeċieda li tipprova wara attakk tal, tiegħi stmata l-qawwa tar-riżerva se jiġu mnaqqsa b'madwar nofs. Citroen sempliċement ma jkollhom il-veloċità biex tpatti għal dik id-differenza.
  
  
  It-triq tal-ferita permezz ta'diversi qawwija dawriet. Il-magna coughed, sħun mill-nuqqas ta'l-ilma, u naqqas ir-ritmu kif hija kienet sfurzata lura l-għoljiet. Huwa jistgħu jiksbu u taħdem aktar malajr, jew l-hekk hu maħsub tassew. I kien hemm fin-nofs, tipprova tagħmel l-aħħar wieħed tal-isforz.
  
  
  L-isparar beda x'imkien qrib il-arbuxxelli. Balal imtaqqbin permezz tal-naħa tal-Citroen, u l-I kien sprejjat bl-shards tal-ħġieġ mit-twieqi tal-ġnub, li ġibed il-kisi tal-bċejjeċ. Suldati miksija l-triq ma fatali awtomatiku azzarin. Biex jimxu madwar il-karozza tkun li jikkommettu suwiċidju. Huwa inklinata aktar fil-fond, taħt il-xifer tal-dojoq windshield, bħala l-fażi li jmiss tal-sparaturi jixxengel l-karozzi. Minn issa'l quddiem, il-cart binarji għandhom iwettqu kollha tal-kontroll.
  
  
  It-triq kienet il-qtugħ fl-kessaħ water. Mill-pożizzjoni tiegħi, I ma setgħux jgħidlek kemm it-triq xorta tkun ċara, iżda kelli tħossok imdejjaq li jkun twil biżżejjed għall-Sabre għall-attakki mill-ġdid. Aktar shots waqqaf lill fl-imsaġar, xorta mifruxa, li jindika li l-korp prinċipali tas-suldati kienet għadha ma waslu. Mhux li huma importanti ħafna: I kienet maqbuda, l-ebda kwistjoni kif inti ħares lejn dan.
  
  
  Sergei iffiltrata permezz tal-siġar u laħaq il-kappa u s-saqaf. Hi jinstemgħu l-bogħod tal-ħoss tal-ġlied jet kif avviċinat. Fil-għebet anterjuri mera, hi maqbuda idea ta'toqrob-pjan. L-immaġni mimlija l-mera, u crossfire ħeġġew fuq kap tiegħi. Hu ppruvat li jistmaw l-distanza mill-ġdid, dan iż-żmien jiddependu l-aktar fuq l-intwizzjoni tiegħu, u biddel preċedenti tiegħu tattika, deliberatament dewmien sa l-aħħar mument, imbagħad revving mill-ġdid. Citroen kien infezzjonijiet Franċiż. Huwa irrifjuta li jagħti l-up. Huwa lunged'l quddiem bil-seħħ ħsibt li d użati fit-tul taż-żmien ilu.
  
  
  Iżda dan ma kienx biżżejjed. Dan iż-żmien, il-pilota kkumpensati għall-imnieħer roll bħala b'mod preċiż kemm jista'jkun, u l-azzar-qoxra balal ġibed l-Citroen mill-poppa l-radjatur-xibka. L-isteering mdawwar tagħha lejn il-lemin, perpendikulari mal-binarji, hekk li l-aktar ta ' l-attakki ġew assorbiti mill-kważi vertikali tal-ġisem tal-karozza. Iżda l-istrument tal-panel kien hopelessly meqruda, u wkoll xi ħaġa marret taħt il-kappa. Fjammi crawled madwar l-floorboards. L-nar kien sħun, u oħxon, żejtnija-sħaba tal-duħħan enveloped me. Citroen kien imutu. L-tajers kienu mqattgħin għall-bċejjeċ, u l-tank tal-karburant ġiet inixxi. Il-fus ta'quddiem fuq il-xellug irkupra off, u l-kollox taħt kien mqattgħin għall-bċejjeċ.
  
  
  L-rimmijiet mingħajr tajers jiżżerżaq matul il-binarji. I ma setgħux issuq aktar. Kien hemm ħafna tad-demm tmexxija stabbiliti ħaddejn tagħha, imma jien ma setgħux għid kif ħażin kienet iweġġgħu. Il-karozza kienet issa rikorrenti taħt il-scythe, il-mqattgħin tal-metall biki fil-ġenn u l-blind kunitti, u bil-mod bdew jaqgħu mill-tmiem ta'l-għoljiet fil l-elementi tal-gwerra.
  
  
  Hi clung tassew li l-sedil, gdim xufftejn tagħha fl-għama uġigħ ta tagħha ħruq. L-Citroen jolted vjolenti u tefgħu me vjolenti fid-direzzjoni oħra. Tqil boot hit tagħha fuq il-bieb u dan iffavorixxa miftuħa. Fortunatament, il-11cv għandu russell fid-dahar, allura l-bandli bieb miftuħ fil-riħ. Din kienet l-unika ħaġa li salvat il-ħajja tiegħi. Il-ħaġa li jmiss kont naf, I d waqgħu barra u kien rolling l-triq mhux maħduma, ħtif tal-triq biex iżommu milli jaqgħu barra mill-aħħar, li kien għaxar ċentimetri bogħod mill me.
  
  
  Il-karozza skidded tul ix-xifer, qasmiet fl-blat, l-arbuxelli, u l-siġar, il-vetturi u lura u li l-mod biex il-qiegħ tal-fond tal-elementi tal-gwerra. Meta laħqet il-qiegħ tal-blat graf, li splodiet fl-baħar tal-aħmar-fjammi.
  
  
  I mqassma off fil-arbuxxelli, timsaħ il-demm mill-tiegħi mqattgħin jaħbu, u l-ħajja tiegħi milwi ma ' xokk u infezzjoni dardir. L-sema mdawwar aħmar permezz tal-ħruq tal-ġisem tal-Citroen hawn taħt. Kelli biex tgħaġġel. U jekk I ma kinux wisq malajr, nixtieq kellhom mijiet ta'suldati madwar me, miġbuda mill-karozza splużjoni. Iżda kelli biex tieqaf għal minuta biex jieħu nifs tiegħi... Imbagħad huwa crawled dwar permezz tal-arbuxxelli.
  
  
  Ftit tiegħi tal-gass bil-bombi kien għadu pjaċir tiegħi riġel, għalkemm inti ma tistax tistenna li l-kkritikat ħaġa li għandek tagħmel tajjeb ħafna fil bħal spazju miftuħ. Tiegħi tal-leħja qawwija stiletto kienu mfassla mill-ego-ċinturin u issa kien fl-naħa tiegħi. Hija kienet mbattal permezz tagħha Luger meta faqqgħet permezz tal-punt ta'kontroll tal-grigal tal-Metkovich, u issa l-gun kien hemm, fost l-ħruq tal-fdalijiet tal-11cv. Iżda ma jagħmlu differenza. AX ħażna sħiħa ta'l-armi ikun inutli jekk l-suldati innotata me issa. Ih kien wisq għall-ġlieda kontra.
  
  
  Metkovich kien il-bidu tal-tiegħi ħmar il-lejl. Qabel li, kollox kien sejjer tajjeb. Huwa waslu fil-Jugoslavja fuq taljana tat-tkarkir, u mbagħad swam ix-xatt. Metkovic kien kemmxejn fl-ilmijiet interni, ġdida agrikoli belt x'imkien fl-għoljiet ta'l-Dinaric Alpi, l-ġibda li sseparat l-Dalmatian-kosta mill-Bosnja u Ħerzegovina. Fl-Metkovich, persuna ta'kuntatt ppreżentat me mad-dokumenti, l-ilbies, u l-karozzi. Il-kuntatt kien kwiet kroat ma expressionless-wiċċ, għalkemm I imħatra li l-espressjoni se jinbidlu hekk kif jsib dak li ġara li l-ego tal-famużi Citroen. Dokumenti tiegħi ħares tajba, iżda ix-xogħol tiegħi żraben tajbin bħal circus-ewwel tal-papoċċi, u tiegħi qliezet, sħ, u l-ħxuna tal-ġilda ġakketta tajjeb għalija bħala stretta bħala corset madwar balieni tal-kustilji.
  
  
  Id-dokumenti huma permanenti u jiġu żviluppati wkoll, għalkemm ħarsu pjuttost legali, inti lanqas ma jgħaddu l-sigurtà tal-post fil-punt ta'kontroll. Kelli għall-ġlieda kontra tiegħi mod permezz cornfield għall-oħra tat-triq, u minn dak il-mument kien I fuq l-jimxu. Xorta, l-suldati ma jieqfu. I ttamat li d jaħsbu I kien mejta meta raw il-karozza jisplodu, iżda I ma kienx l-istess xorti. Huwa jista diġà ara l-toqrob-fanali, u minn żmien għal żmien huwa jista'jisma'l-sergeants jgħajtu bħal tiftix sabiex. Huwa jista'jgħid li kien għadu fuq il-jimxu.
  
  
  L-foresta kienet kwiet ħlief għall-kostanti rustle tal-suldati u l-okkażjonali inbiħ tal-klieb.
  
  
  Kont naf li jiena jista ' jkun li ftit li xejn bil-veġetazzjoni-żona, minħabba li l-foresti hawn kienu normalment mhux aktar minn ftit kilometri kwadri, peress li l-territorju kollu tal-lukanda kien wisq xott. Iżda fid-dlam, il-foresta għadhom taw l-impressjoni ta enormi kaxxa. Deher li tikber dejjem aktar fuq l-intrapriżi żgħar-għoljiet u l-widien meħud ma gnarled qodma oaks. Il-siġar ħa fuq grotteski forom il-ħtieġa biex isibu mod kif stabbiliti kiber fl-me, iżda kien għad hemm l-ebda-triq.
  
  
  Kelli mmur bħal. It-triq kienet mimlija bil-suldati, u aktar u aktar ih gruppi kienu jħaffef permezz tal-għoljiet fuq l-naħa l-oħra. Ma kien hemm l-ebda għażla ħlief li jinżlu. Iżda l-mountainside baqa, kif jekk mock me għal dejjem, ukoll wieqaf, wisq tiżloq, u wisq indispensabbli għall-tentattiv.
  
  
  Kien eżawriti, u l-uġigħ minħabba l-feriti li kien insopportabbli. Kien diffiċli biex tieħu n-nifs. Hu waqqaf fuq il-linja. F'daqqa waħda, li jinstemgħu l-matt gurgling tal-ilma. Kont naf li kienet li ġejjin minn x'imkien fil-quddiem tal-me, għalkemm l-unika ħaġa li tista'tara kien dejqa dipressjoni li kienet bil-mod jitilgħu il-blat u l-meħud fuq l-għoljiet. Jekk ma kien hemm l-ilma, kellu jiġi tax-xmara: il-ħoss kien qawwi wisq għal stream. U l-xmara fisser l-aktar fil-fond il-wied li issa probabbilment maqtugħa permezz tal-mergħat tal-muntanji biex tiegħi tax-xellug. Dan kien ifisser għalija li l-inklinazzjoni jkollhom-blat fuq il-mill-anqas darbtejn sa erba naħat, allura hemm ma stajtx immur kullimkien iżda fil-fergħat tas-suldati ma ' ih-klieb.
  
  
  Issa hija tista'wkoll tisma l-klieb inbiħ. Huma miġjuba-klieb, probabbilment meħuda mill-gwardjani tal-fruntiera. Huwa jiżżerżaq l-inklinazzjoni, qasmu ż-żgħar depressjoni, u rkuprat triqtu lejn l-aħħar tal-quċċata. L-ħoss tal-klieb wara me kiber ikollhom volum ikbar. Kif fi l-isem tal-Ġes ma dawn isegwu trail tiegħi? Huma kellhom jkollhom tajba sens tax-xamm..
  
  
  L-aħħar qatra kien ħafna wieqaf u l-koperti bil-blat enormi. Missierha ħakem tiegħu maħruqa idejk sewwa u roza fuq il-primi. Imbagħad huwa ħa qawwija dritta-naħa u wara jiltaqgħu flimkien il-kurva tal-erf. Għal minuta, l-ħoss tal-ilma titwaqqaf, l-irqiq tal-pil poked u sparixxew mill-ġdid. I marru permezz tal-tarf tal-foresti u, kif mistenni, laħqu l-irdum li jinqata ' l-aħħar tiegħi jaħarbu ir-rotta. Kien kważi vertikali u tiżloq, u imżerżaq isfel fis-elementi tal-gwerra li kien tant skur li biss il-ħoss ta'l-ilma taħt me indikat dak li kien qed jistenna għalija meta jien qatt laħqu l-qiegħ ta'dan.
  
  
  Jivvibraw mill-itektek uġigħ fis-sider tiegħu u l-kapijiet, huwa kien fil-disperazzjoni, tfittex-żewġ modi fil-elementi tal-gwerra. Il-qamar ħareġ minn wara l-sħab u tefgħet fis-seħħ sħiħ mill-ġdid. Ftit metri għal-lemin tiegħi u l-istess numru ta ' metri taħt tagħha, I raw il-fdalijiet tal-akwedott Ruman. Kważi kollha li kien fadal ta'kien filliera tal-ġebel arkati, bħal munzelli, li tela''il fuq ringiela tal-granit-snien u l-fibrużi-pjanti. Ikun bħall-qsim tal-Turkija Taqa'fuq li jintlibsu-out tightrope, li tagħmel me ideali fil-mira għall-suldati. Jekk, naturalment, nista'nikseb hemm isfel ħaj biex jippruvaw.
  
  
  Liwi fuq, huwa dam tul ix-xifer, tagħfas driegħ tax-xellug tiegħu lill-ġisem tiegħu biex jirribattu l-uġigħ qawwi. I staqsiet jekk I d maqsuma tagħha kustilji jew biss mqattgħin tal-muskoli meta l-I rrumblati madwar l-karozzi. Huwa kellu kważi laħqu l-sess punt fuq l-akwedott meta jinstemgħu bil qrib me. Huwa inklinata bil-quddiem fuq l-istonku u l-ppressata ruħu li l-art, billi dawl nifs bil-ħalq miftuħ.
  
  
  L-żewġ avviċinat me fil-tensjoni eċċitament, konxji li kien I mill-qrib biżżejjed biex tisma ih artab tal-jlissen kelma. Huma mwettqa ċeka M61 kapitolu armi tan-nar. L-irġiel ħa ftit aktar passi u waqaf, nervuża u l-ebda dubju li jixtiequ li kienu x'imkien ieħor dak il-lejl. Dawn qed wisq fit-tul fuq l speċjali po ġiri. Hu kien mistenni li jkun jaraw lilhom mingħajr ma jagħmel l-ebda-istorbju.
  
  
  Mingħajr kelma, huwa crawled fil-fond dell u marru għall-tmil kontra l-siġra. Dawn avviċinat me, l-iżgħar bniedem jegħleb quddiem ftit, kif jekk jippruvaw biex ittaqqab il-dlam ma ' l-għajnejn tiegħu. Ont kien kompletament xorta, u huwa ma ara me sakemm hu kważi intensifikati fuq il-saqajn. Imbagħad huwa laħqu l mal-naħa tax-xellug tiegħu, qabad ego-geddum, u jerked tiegħu kap tad-dahar. Bil-naħa tal-lemin tagħha, huwa magħfus l-stiletto Ego tal-gerżuma.
  
  
  Il-suldat għamlet gurgling-ħoss u l-waqa', l-demm jaffettwaw il-ego tiegħu art popular dwiefer. - Ġisem tagħha irriżultaw lejn l-tieni-bniedem qabel ma jkun jista-għan tiegħu madwar M61, u spiċċaw fuq il-Nen, filwaqt li l-tagħha tefgħu sikkina fil lilu. Huwa istintivament tbegħditx, li jikkawżaw mejta tiegħu comrade li jaqgħu bejn il-us u l-mergħat ego bil-kanna ta'xkubetta tiegħu. Ma kien hemm l-ħoss tal-drapp-dmugħ, soppressa leġġendi, u mbagħad tiegħi sikkina laqat il-mira taħt l-isternu, fil-ego tal-tqegħid dollaru. Huwa sobbed ewwel u naqsu l-art li jmiss mal-ħbieb tiegħu.
  
  
  - Ħsieb tagħha kien li jieħdu l-ih arma bil-tagħha, iżda mbagħad iddeċidew li jħallu l-ego fil-post. Ikun tajjeb li jkollhom kapitolu guns, iżda jekk ih qabad li tagħmel me aktar għajjien, u t-twettiq ih probabbilment bil-mod ' l isfel tiegħi inżul li l-akwedott. Huwa mexxa l-tarf tal-elementi tal-gwerra u l-ħarsu. Il-kanal darba kompliet permezz tal-hill dwar I li issa joqgħod, iżda matul is-snin sar misduda, possibilment minħabba li enormi f'dinja. Hija ma setgħetx għadhom jagħmel it-tinja tal-art fejn ikun ġara, jew l-angolu qawwi bejn il-livelli differenti li jistabbilixxu fil-quċċata tal-akwedott. Kif wieqaf bħala dan il-slope kienet, kien aħjar mill-ħitan perpendikulari fuq kull naħa.
  
  
  Malajr kemm hu jista', huwa imnissel-perikolużi inklinazzjoni, jaqbdu lill-blat u l-ħtif fil-pjanti u l-siġar biex iżommu milli jaqgħu. Minkejja l-isforzi tiegħi, f'dinja marru permezz tal-ġebel maħlul u l-tajn, u l-I daq li fl-aħħar tal-akwedott. Għall-mument, ħsibt d maqsuma għaksa tiegħi, iżda hi miżmuma tiegħi alenka tagħha ltqajna u bir-reqqa jiżżerżaq madwar l-ġebla tal-ġir erf. L-akwedott qasmu l-graf mal-fdalijiet tal-qedem li jista ' jiddgħajjef taħt me fi kwalunkwe mument.
  
  
  Huwa beda jitkaxkru fuq l-fours. I kellhom jagħżlu tiegħi passaġġ bir-reqqa. I kien madwar għaxar metri qabel il-ġgant-appoġġ tal-pilastru meta għolja waqqfu ma waqqaf lill mill-għoljiet ta'hawn fuq me. Mejta suldati kienu misjuba. Huwa jista tismagħhom taħdem permezz tal-arbuxxelli u naqsu l-weraq, u mbagħad aktar kbira. Huwa mdawwar u raw l-suldati permanenti fit-tarf ta ' l-elementi tal-gwerra. Kollha ih M61s beda l-isparar fl-istess ħin... bit grad ta'granit, shards tax-shale, u l-pjanti jinżel'l isfel fuq me fil-qalila tax-xita. I ppressata lili nnifsi kontra l-blat, il-ftit kenn I jistgħu jsibu, u issa jien titkaxkar lura, ma nafux fejn jien ser. Tiegħi pompi papoċċi niżel, li jikkawżaw il-biċċiet tal-waqa ' akwedott li ġejjin off. Belt tal-balal u l-ricocheting shrapnel mimsuħa passat me bħal jimlew tal-rrabjata naħal. Bosta nies li jiżżerżaq'l isfel-niżla. Żewġ ġellieda waqaf fil-bidu ta'l-erf u beda l-isparar permezz tagħhom kapitolu armi tan-nar. I clung tassew li l-blat, l-tiwi dollaru tħoss kontra l-tiegħi kustilji.
  
  
  L-isparar titwaqqaf malajr kemm kien beda. Ont jistabbilixxu jiċċaqalqux. Dollaru madwar iż-żewġt irġiel beda jidħaq, inkissru s-silenzju, u mbagħad riedu pounce fuqi. Huwa mdaħħal ġdid rivista fis tiegħu kapitolu pistola. Sikkina tiegħi kien roqgħa tad-demm. Huwa skiet jintmesaħ fuq tiegħu pants tar-riġel u miżmuma aktar stretti fl-naħa tiegħu, stennija għall-ego li l-approċċ. Tagħha, jinstemgħu raġel ġejjin ħmar sa jintemm me off. Ont baqgħu jiċċaqalqux. Tiegħi ċans biss ġie li kien se jkun overconfident wara min-naħa tiegħu mal-gun magni. Fid-dlam, kien diffiċli li tgħid jekk hi kien ħaj jew le, u kien l-għadd fuq l-element ta'sorpriża.
  
  
  Kien issa fin-nofs fejn ont jistabbilixxu. L-M61 tal-ego magazine ġiet imbuttat bil-quddiem, u huwa influwenzat ftit kif mixi. Ego tal-għajnejn li hemm nervously u l-id, u huwa stenna sakemm kien nofs tbegħditx, imbagħad qabża u niżel il-stiletto.
  
  
  L-overhead tarmi kien tqal u l-tajba, u l-xafra sparixxa fil-suldat tal-xellug tas-sider. - Ġisem tiegħi tensed, u bżajt li kien se jaqgħu barra l-akwedott qabel l-I tista'tilħaq lilu. Ego qabad u rnexxielu iġbed il-sikkina biss qabel ma beda jonqos. Il-sikkina ħareġ nadif. Huwa mdawwar u ħares lejn me bil-miftuħ. Ħarsa tal-perplessità u iweġġgħu deher fl-Ego-għajnejn, imbagħad matt null bħala l-magna tal-pistoli jinfetħu mill-ġdid.
  
  
  Tagħha ego-ġisem użati tagħha bħala lqugħ. L-balal tolqot l-uem fl-dahar u ħadlu bħal rag pupa. Hu ppruvat li l-inżul ma'l-isfel il-akwedott, iżda kien impossibbli biex iżommu l-ego tiegħu fil-kontroll u żżomm il-bilanċ fl-istess ħin. Gawk ltqajna maqbuda fil-ġakketta tiegħi, u ħassejtni searing-uġigħ kif seared in-naħa tiegħi. Swaba tiegħi tilfu l-qabda tagħhom. Il-suldat rrumblati il-ġenb u mbagħad waqgħu barra mill-akwedott.
  
  
  Imbagħad tilef il-bilanċ tiegħu fuq il-wiċċ irregolari. Huwa mqassma, ppruvaw aqbad fuq, iżda kien bla ħeġġa. Meta I jiżżerżaq fuq it-tarf, I tagħha qabad ego bil-qawwa kollha I kienu għadhom. Kiesaħ riħ howled jistabbilixxi l-elementi tal-gwerra. Swaba tiegħi kienu daw, u huwa ma setax żomm fuq żmien itwal. Tnaqqis ta ' l-ilma deher permezz tal-xquq hawn fuq kap tiegħi, kemm jekk kienet imbuttat madwar l-blat mill-qabda tiegħi. Jiżżerżaq'l isfel bil-mod u niedja tiegħi tax-xufftejn. Dan kien l-sweetest-ilma hi d qatt daq.
  
  
  Imbagħad il-ġebel sfaxxa taħt il-pressjoni ta'l-idejn tiegħi, u l-I naqas...
  
  
  
  
  
  Il-kapitolu 2
  
  
  
  
  I reġgħu kisbu lura l-koxjenza fil-baħar tal-uġigħ li jiddawru istintiv blind paniku, u l-naħa tiegħi ħass bla xkiel, injam iebes. Imbagħad I induna li kien li ma jaqgħux, u li l-Jugoslava-suldati kienu l-ebda itwal wara me.
  
  
  Hu ppruvat li ħawwad kap tiegħu, iżda kien tqal. - Għajnejn tiegħi deher li tkun bil-kolla shut, u ih ma setgħux miftuħa. Gradwalment, l-ħsibijiet tiegħi sar koerenti kif I ppenetrat il-ħxuna-saffi tal-mrażżna l-memorja. Huwa mfakkar li jitfa l-qodma Citroen taħt balal. I mfakkar l-ċans żgħir l-akwedott kien mogħti lili, u l-inutli-ġlieda I d ġġieldu biex jaħarbu tiegħi pursuers I meta d-schritt madwar dan. U l bla waqfien tal-fluss bħala-swaba tiegħi niżel off-ġebel. L-sensazzjoni ta jaqgħu, ma'waħda mill-aħħar ċar ħsieb, kif jitwaqqaf u joqtlu dawk li sar me jaqgħu f'din il-waqgħa. Għandu jkun jimblokka; ma kien hemm l-ebda risposta. Imbagħad kien hemm l-ċpar, meta l-tħaddan, t-titjir tal-ilma laħaq me u mgħarrqa me. Żmien tal-kesħa u mxarrba, ego tgħaffiġ-ebusija u xejn aktar.
  
  
  Xejn, xorta fuq in-nemes. Il-bank mwaħħla mal-sider tiegħi. Huwa jista'jħossu issa. I ma jkollhom l-ebda raġuni biex jibqgħu ħajjin, iżda jien għamilt. Imbagħad kien hemm l-pjaċevoli-sensazzjoni ta ' l-swaba marbuta tiegħi tal-ġilda u l-jħossu ta'drapp imxarrab fuq wiċċ tiegħi.
  
  
  "Ssst,"leħen whispered. Imbagħad-vuċi artab fil-Serbo-kroat kompla jgħid: "Kwiet. Int siguri issa.
  
  
  Minn xi ftit distanza'l bogħod, kien li jinstemgħu mill-ieħor vuċi femminili, li qal curtly, " Itfi, Arvia!"
  
  
  Bil-mod, I fetħet l-għajnejn tiegħi u nnotat li kien I tfittex fuq l-anzjani jiffaċċjaw. L-girl kien tinkina li jmiss lili, kważi tul me, jegħleb. Hija kienet anzjani, fl-tagħha twenties, liebes blu skur falda u l-dawl blu irrakkmati blaws. Fit-tul tagħha, xagħar dritta kienet il-kulur tal-illustrat tar-ram. Forsi huwa mejjet, u dan huwa ġenna, I-ħsieb.
  
  
  L-girl mdawwar kap tagħha u qal fuq l-ispalla tagħha, " Omm, Omm, hu fl-aħħar nett imqajjem."
  
  
  "Imbagħad mur issir missier tiegħek immedjatament."
  
  
  L-girl ħares lejn lili mill-ġdid. Hija magħfusa l-drapp tagħha moħħ qabel bil-wieqfa. Hi jintmesaħ-idejn tagħha fuq tagħha fit-dublett. Xagħar tagħha niżel għal tagħha l-ispallejn u l-indivja madwar sħiħa tagħha fis-sider.
  
  
  Hija talbet. "Min int?"
  
  
  Qabel ma hija tista'twieġeb, ommha kien: "Arvia, mur jiksbu missier tiegħek immedjatament."
  
  
  L-girl miġbud u mgħaġġel għall-bieb. - Għajnejn tiegħi segwiti l-sabiħa-linji tal-żgħażagħ tagħha tal-ġisem, il-linji tal-tagħha fis-sider u l-riġel. Hi ħalliet il-bieb imbexxaq, u l-I raw li kien dawl tax-xemx. Iżda l-xemx ma tantx ppenetrat il-intern ta'dan l-żgħar kwadru tal-kamra. Għandu ġew razzett tal-kamra, minħabba l-art l-injam, l-injam-ħitan, u thatched-saqaf. Dan kien ħażin fornita, mhux raffinat improvviżati-għamara, skur u l-qodma. Ma kien hemm l-nar madwar mill me, fejn tnaqqis żgħir huma rqaq, mgħaġġla-mara kienet tħawwad xi ħaġa fil-teapot. Xagħar tagħha kien ashen griż, marbuta sewwa fil-għoqda fuq tagħha tondi-wiċċ tond. In-nisa tal-bdiewa twassal tedjanti-istil tal-ħajja, u s-snin effett tagħhom. Hi kompletament injorati tiegħi kwistjoni u ma għidli kliem tagħna.
  
  
  Ont kien sprawled kontra l-ħajt, mgeżwra fil-par ta taż-żiemel kutri. Mill-sensazzjoni ta ' tingiż fuq il-ġilda tagħha, kont naf li kienet mikxufa. Hija rat tiegħi imxarrab ħwejjeġ fuq il-ħabel hawn fuq tal-mara ras.
  
  
  Għal żmien twil, ma kien hemm ebda ħoss għall-istati uniti, ħlief għall-movimenti tal-mara. Imbagħad il-bieb miftuħ u Arvia daħal fil, segwit minn stocky-bniedem ma cerro-iswed tax-xagħar, fit-kaċċa nisa, u l-ħomor kbar widnejn. L-nar ta'l-Hans-Ego fuklar joħloq qawwija eżenzjoni, li jenfasizzaw l-linji li jaqtgħu u angoli, fil-fond tal-sett ' l-għajnejn u l-dejqa tal-ħalq. Huwa biss tkellem meta huwa miftuħ kienet fuq quddiem tal-me, u mbagħad xorta eżita, l-ewwel tieħu nifs fil-fond.
  
  
  "Mela inti qed imqajjem," huwa qal fl-aħħar. "Aħna kienu mħassba ħafna. inti... jien kont qed-irqad għal sakemm.
  
  
  Kif tħossok-dritt li issa? Arvia staqsa kif hi neħħiet il-poultice.
  
  
  I tħossok aħjar, " qal il-ġestjoni għal tbissima fuq wiċċ tiegħi. "Għidli, fejn huwa hi issa?"
  
  
  Dan huwa l-villaġġ tal-Jzan fuq il-Neretva-Xmara.
  
  
  I kien kompletament sodisfatt bil din l-informazzjoni. Metkovich kien ukoll fuq il-Neretva, eżatt qabel l-xmara jiddawru kbar delta. U peress li l-xmara kien biss ftit mijiet mil-fit-tul, dan kien ifisser li l-I kien għadu fil-qasam tal-missjoni tiegħi. Tagħha, inklinata kontra l-moan, u talab: "Jzan huwa raħal żgħir?"
  
  
  L-qodma tal-bniedem ħalq milwi fis-qarsa tbissima.
  
  
  Dollaru fuq l-iżgħar. U jkollna iżgħar.
  
  
  "Huwa dan matul Mostar?" Mostar huwa raħal żgħir fil-muntanji madwar tletin kilometru mill Metkovic.
  
  
  "Aħna hawnhekk, fin-nofs bejn Mostar u Konic, fejn it-triq titbiegħed mill-xmara."
  
  
  Huwa tagħha xufftejn tiegħu. "Sabiex aħna qed qrib Aptos?"
  
  
  L-tifla l-għajnejn wessgħet fil-biża', u qaltlu biex imbagħad pallida tagħha taħt ittrattat-ġilda. Frowning, missieri pursed tiegħu xufftejn u ħadlu kap tiegħu deliberatament. "Iva," huwa qal ewwel, imbagħad qajmet imlaħħam, callused-idejn. — Jien naħseb li konna tkellem biżżejjed.
  
  
  "Wisq, Josip," l-mara l-ego miżjud. Hi daħlet sa me ma tqal-kikkra tal-fwar soppa. Hi mogħtija me il-kikkra, u hu inklinata fuq il-minkeb tiegħu biex teħodha. L-għajnejn tagħha kienu kburin u l-xedaq tagħha kien stretta. "Hemm wisq," hi riflessa, tidwir mill-ġdid. "U li mhux se tagħmel tajjeb ħafna."
  
  
  "Itfi, mara," il-bniedem ordnat. imbagħad lili: "Jieklu, u mbagħad strieħ." . Illejla trid tħalli Jzan, min int għall-us.
  
  
  - "Le," Arvia nifs. — Hu għadu dgħajjef wisq.
  
  
  "Hemm xejn li jistgħu jagħmlu."
  
  
  "Jien nifhem," qal. Huwa daq l-togħlija-mess. Kien bnin fażola soppa ma kollu biċċiet tal-ħaruf u t-tadam, u maħruqa tiegħi kiesaħ, stonku vojt. "Ħadt riskju kbir ħabi me," huwa kompla jgħid. "Huwa biżżejjed li inti salvat il-ħajja tiegħi.
  
  
  "Aħna jista'jkollhom salvat il-ħajja tiegħek." Huwa kmieni wisq biex għid. Inqas minn xahar ilu, nixtieq kienu kuntenti li jieħdu l-riskju, l-ebda kwistjoni kemm żmien li ħa l-istati uniti, iżda issa. . Hu interrot nnifsu, f'daqqa waħda konfuż.
  
  
  Arvia lest l-maħsub għalih. Ee-vuċi tal huwa absurdly malajr u dgħajfa. "Għada jew il-ġurnata ta' wara, Jzan se tkun marret."
  
  
  Huwa kien siekta għall-waqt. Raġel tagħha u l-ego studjat bintha kif komplew jieklu. Wara x-xorb l-aħħar qatra, kellu l-kikkra li jmiss mal-bedspread u talab bil-kalma:: "X'inhu għaddej hawnhekk?"
  
  
  Il-bniedem gritted tiegħu snien u l-hissed permezz tagħhom, " Din mhix battalja tiegħek."
  
  
  "Isma," qal. — Inti salvat il-ħajja tiegħi, il-xorta nemes ma nafx kemm. Inti għal me u ħadu kura ta me, u l-I taf x'se jiġri li inti u l-familja tiegħek jekk ikollok maqbuda. Sabiex ma tgħidli dan ma jkunx battalja tiegħi. Din mhix battalja, " l-mara mill-fuklar qal ikteb.
  
  
  Josip, int iblah. Dan huwa l-ebda itwal battalja. Il-battalja hija aktar.
  
  
  "Għidli dwar dan," I insista.
  
  
  "Huwa aħjar li jiġu barranin għal xulxin," huwa qal persistentement.
  
  
  Ukoll, I jistgħu jkunu bħala utenti kif kulħadd.
  
  
  I talab tagħha. "Għalhekk huwa raħal tiegħek meqruda?" — I bżonn li tkun taf, inkella mhux ser jitilqu. Inkella, l-I ma jkunux jistgħu jitilqu.
  
  
  Il-bniedem għolla l-idejn għall-sema fil-disperazzjoni, il-kiri ta'dispjaċir daqqa. "Huwa l-ebda sigriet li l-pajjiż huwa fil-bżonn urġenti ta' & nb. Hawnhekk fl-Jzan, għandna ċatti kbar taż-żona ħdejn ix-xmara fejn aħna jikbru tal-qamħ u l-inbid. Biex juru l-hena tagħna, aħna jippreferu li jinbena madwar l-injam aktar minn ġebel, u aħna kburin ta'dan it-tradizzjoni lokali."
  
  
  "Mur fuq," qal.
  
  
  "Issa s-Serbja trid imbagħad Jzan fis-suldati-kamp, minħabba li ma hemm l-ilma hemm u huwa faċli biex tikseb il-kamp prinċipali F'sarajevo."
  
  
  Meta tkellem hekk disparagingly tal - "is-Serbja," kelli li joħonqu tidħaq. Is-serbi tpatti 42% tal-popolazzjoni tal-Jugoslavja, sabiex dawn tal-kontroll il-politika u l-gvern. Oħra tal-gruppi etniċi, il-Kroati, Sloveni, ċittadini mill-bosnja, l-Montenegro, u Macedonians, mibegħda-Serbi. L-pajjiż huwa taħlita ta'indipendenti gruppi reġjonali u l-aspirazzjonijiet tagħhom. Mhuwiex sorprendenti li, Josip disparagingly msemmija il Jugoslava suldati bħala-Serbi, li fakkret li huwa kkunsidrat ih aktar irġiel milli me. Iżda ma kien hemm l-ebda-daħk issa. Is-sitwazzjoni kienet wisq urġenti għal dan. "Huma maqbuda-poter għall-ġlieda kontra l-reżistenza?"
  
  
  ""Iva."Aħna kemm kien jaf li l-Reżistenza bażi fis-sala kien Aptos.
  
  
  — Dak li se jiġri lilek?"
  
  
  Qodma Josip tal-wiċċ qishom kien minquxin fuq il-granit; l-vuċi tiegħu kien tensjoni u mimlija bil-mibegħda. "Dawn qed stazzjonati fil-kampijiet mili'l bogħod. Dawn ser joqtlu us bħall-annimali. Dan huwa l-mewt. Josip kontinwa fil-ton aktar kalmi, Wieħed mill-raħħala misjuba int mitluf minn sensih, maħsula fuq il-xmara. Il-bdiewa miġjuba inti hawn minħabba I kellhom post biex jakkomoda inti. L-suldati riedu inti. Aħna d jgħinu lil xi ħadd jaħbu minnhom.
  
  
  Il-familja kien inconsolable, kif jekk il-jitkellmu tal-rilokazzjoni furzata kellhom insterqu ih tal-kuraġġ tagħha. Josip titwaqqaf u jdur madwar. Hu kien għall-mument, inkwadrati mill-qafas tal-bieb. Wara lilu, l-xemx mitfugħa g moħbija fuq il-jintlibsu l-art stabbiliti mill-antenati tiegħu. "Lock-bieb ma'dan il-raġġ li jmiss li," huwa qal. "Jien ser knock tliet darbiet bil-mod. Tħallix lil xi ħadd ieħor fl -. Imbagħad kollha oni kienet marret.
  
  
  Meta ih żamma marret, tagħha ltqajna u maqful il-bieb kif qal. Oħxon madwar raġġ mgħammar fl-injam klamps fuq iż-żewġ naħat tal-ħajt u ħares b'saħħithom biżżejjed biex jirreżistu pjuttost iebsa attakk. Huwa ħass tiegħu ħwejjeġ u sabet li dawn kienu xorta imxarrab. Jien ridt li toħroġ, iżda kien I iweġġgħu, ħażin imbenġla, u fil-lott tal-uġigħ. Kull tal-muskoli fl-me kien tensjoni u l-uġigħ.
  
  
  Fin-nofs tal-kamra tagħha, il-108-passi tal-Taijiquan, ta'sena forma ta'Cohen Vii, għadda xi ftit ftit li xejn. Hija ħadet me għoxrin minuta biex jitlesta kollu tal-ritwali, iżda mbagħad ont, ħassejtni jiġi aġġornat u ispirati, u mbagħad mistrieħ qasir li jirrepetu l-ego mill-ġdid. Wara l-tielet darba, hu marru lura għall-kutri tiegħu u l-waqa'fi zen tagħlaq. Ladarba kien ħieles tal-ġisem tiegħu u esterni tas-sensi, huwa reqqa l-destin tal-Jzan u l-missjoni naqas.
  
  
  Biss il-ħidma mill-bidu nett ħares suspettużi. ..
  
  
  Ikollok reputazzjoni bħala-lupu, N3, " Ed qalli, il-wiċċ tiegħu expressionless. "Inti ser imħabba dan il-ġdid l-assenjazzjoni."
  
  
  Meta l-kap tiegħi juża l-humour, huwa dejjem sarcastic. I slapped tagħha fuq il-ballun fil-quddiem tal-me, u naf huwa inutli li twieġeb. Il-ballun tolqot l-ħaxix madwar l-tnax-il toqba. A kbira, maqsuma terf tellgħu u żbarkati fuq tiegħi taż-żraben.
  
  
  Jħoll snien tiegħu, huwa imħaffra permezz tal-ħaxix ħażin biex isibu ballun tiegħu. Konna fuq il-Delaware-Golf & Pajjiż Klabb, madwar l-Potomac-Xmara mill-AX-uffiċċji F'washington. U aħna preti li jkun mazz ta ordinarja townsfolk bl-użu ta'din il-logħba. Għalija, dan kienet sempliċi: I ma jkollhom nippretendu.
  
  
  "Qatt smajt tal-Polgar Milan?" Ed mitluba, wara me.
  
  
  Narċis kien timbotta tagħha mal-klabb tal-golf. L-omm darba jaf tagħha fil-Ġermanja, " qal. "L-uem għandu jkun tiegħu fl-sittinijiet tard minn issa. L-aħħar smajt dwar nen kienet li kien ewlieni xi tip ta kroat l-indipendenza tal-moviment fil-muntanji ta'nattiva tiegħu Jugoslavja.
  
  
  "Polgar Milan kienet ukoll AX-aġent. Aħna għen biex tkopri l-ego tal-ispejjeż, jekk inti taf liema I jfisser. Għandna qatt magħrufa ego-grupp. Ma nafx jekk dawn in-nies huma reali n-nies, jew jekk dawn huma biss priġunieri tal-thugs li joqtlu u rob taħt l-ġenerali slogans tal-libertà u l-rivoluzzjoni. Huwa biżżejjed li l-Milan kien hemm bl-armi, li huwa kultant mogħtija madwar kamp tiegħu fil-Aptos.
  
  
  "Dak li, sinjur ?" Li jfisser li l-Milan huwa mejjet u l-grupp tiegħu għadu attiva?
  
  
  'Dak id-dritt. Huwa ġie maqtul mejta fil-nar ma Jugoslava-truppi għaxart ijiem ilu. Kien ġlieda li kellhom xejn x'jaqsmu mal-weraq. Sibtha ballun tiegħek għadhom? — X'inhu? " huwa talab każwali.
  
  
  "Le."
  
  
  "Inti tista'dejjem għandek tieħu dawn iż-żewġ punti ta'penalità."
  
  
  "Jien ser issib dan il-ballun."
  
  
  Hu titneħħa l-ispallejn tiegħu. 'Kwalunkwe huwa, il-poplu tal-Milan għadhom jużaw il nemes bażi fil-Aptos.
  
  
  Aptos huwa eagle bejta fil-muntanji. Dan huwa l-ex-Rumani iskjavi-kamp, bl-isem wara l-oriġinali barriera li kien jinsab hemm saħansitra qabel, matul il-ħin ta ' l-Griegi." Ukoll, jekk inti bħall-istorja tal-qedem. Xi jfisser dan kollu għandhom x'jaqsmu ma'l-lupu?
  
  
  "Ma jkun hekk paċenzja, Nick. Inti qatt ser issib li l-ballun mill-ġdid." Ed inklinata kontra l-siġra u ostentatiously ħa l-cellophane sigarru, poġġih fil-ħalq tiegħu, u mixgħula. Huwa kompla fil-stinking-sħaba tal-duħħan. "Milan kellhom semi-selvaġġ abjad lupu bħala domestiċi tiegħu. Stramba-għażla, iżda aktar jew anqas xierqa jekk inti kont naf li din il-persuna. Dan il-lupu marru kullimkien miegħu, u mhux biss mill-lealtà. Ma nafx kemm Milan ma kien, iżda huwa għamel qasma żgħira fil-jingħalaq artab tal-lupu tal-għonq. Kien simili żgħar borża ċatt. Hija ma setgħetx titqies minħabba l-pil tagħha, u l-lupu deher li jiġu mgħassa tagħha. Milan jintuża dan il-borża biex it-trasport ta'informazzjoni klassifikata.
  
  
  Dan huwa ħafna mhux tas-soltu, hux?
  
  
  I dejjem maħsub sabiex wisq, iżda Milan tagħhom pervers-mod tal-ħsieb li kienet idea kbira."
  
  
  — U issa hu mejjet?"
  
  
  "Il-lupu issa hija fil-sala ta' l-armla tal-ego."
  
  
  U fejn huwa din il-mara ta'l-aħħar Milan?
  
  
  "Fl-Aptos. Fejn ieħor?"
  
  
  Tagħha titwaqqaf, inklinata fuq il-manku ta'l-golf tal-klabb u ħass tagħha f'daqqa waħda għajjien ħafna. Huwa ntlaqgħet tax-xogħol għall-Hawke fil-AH twil wisq biex ma tkun taf fejn li jwassal. - "Le, inti ma għidli. Ippermettuli aqta. Meta Milan miet, ma kien hemm l-informazzjoni fl-lupu tal-ġilda, u għandna bżonn dan id-dritt issa. Issa tagħha sa me li jmorru għall-Aptos dwar tagħha .
  
  
  - Il-vuċi-vuċi.
  
  
  Iżda din il-mara ma nafx I li ġejjin?
  
  
  ""Iva. Hi kienet qed jistenna għal jumejn.
  
  
  "Għaliex jien dejjem l-aħħar li tisma din l-informazzjoni?"
  
  
  'Ġejjin fuq. Ballun tiegħek misjuba tagħha, " Ed qal, l-irfigħ-marda tiegħu minn meta ġie ppressata fl-art. — Meta nagħmlu lura, jien ser tfassal inti mappa tal-Aptos u jgħidlek kif kuntatt tagħna bniedem fl-Metkovich..."'
  
  
  Għalhekk ġie: mill-Metkovich l-Jzan akwedott. Hija ma tistax tagħmel ħafna sens tikseb, iżda l-lokalità tal-Russja, anki jekk kien kważi l-falliment u l-ovvjament tpoġġi f'riskju, li kien għadu għaddej. Il-bieraħ kien mhux biss ostaklu qrib Metkovich. Dan kien wieħed mill-bniedem ostaklu, appoġġjat mill-truppi, l-klieb, u l-ġettijiet tal-ġlied. Xi ħadd mwissija l-Yugoslavs li kien I li ġejjin, li fisser li l-kopertura tiegħi kien minfuħa u l-dokumenti kienu issa perikoluż wisq biex l-użu. Aptos jista'jkun jimblokka, u l-I ma kellhomx żmien biex issir taf. I kellhom ikunu attenti ħafna, iżda illejla I kellhom jagħmlu tiegħi mod li Aptos.
  
  
  Kien hemm tliet twaqqa'fuq il-bieb. - 'Hi. Tista'tisma'lili?
  
  
  Arvia-vuċi tal-rikonoxxuti tagħha, iżda ma risposta.
  
  
  "Jien waħdu," hija qalet. "Jekk jogħġbok ħalli me."
  
  
  Huwa mgeżwra ruħu wieħed mill-kutri u l-ew sentenzi fuq il-Ġurnata. Hemm I tpoġġi tiegħi fil-widnejn għall-kesħa l-injam u l-sema reqqa, iżda ma kontx jisma ' xi suspett. Aħna bħall-creak tal-tqil-żraben, aħna nixtiequ li l-kwiet-teħid tan-nifs ta ' l-irġiel permanenti li jmiss tagħha.
  
  
  'Dak li tixtieq?'
  
  
  'Tagħha . ...I miġjuba tagħha xi ġodda-faxex... għall-naħa tiegħek, " hija qalet, muskolu bħala jekk konfuż.
  
  
  Ont kien diġà marbuta madwar il-qadd bi strixxa tal-drapp, imma kellu tinħall minn tiegħi l-eżerċizzji, u kien xokkanti tad-demm. Huwa mfakkar l-itektek l-uġigħ fir-ras tiegħu mill-kalkoli huwa d jsir l-aħħar bil-lejl, u l-biża'li hu d maqsuma kustilji tiegħu. Iżda dan ma kienx il-każ. Fortunatament, gawking xellug biss il-bidu. Ġilda tiegħu kien għadu artab isfar-vjola, fejn mill-anqas ma kien hemm l-ebda virus roża sensiela, u l-faxex kellhom jiġu mibdula qabel ma setgħu jimxu fuq. "Id-dritt," qal. "Iżda ma jidħlu fil sakemm I jgħidlek biex."
  
  
  "Waqt li jixtiequ," hija qalet.
  
  
  Huwa jitneħħew il-ġenb u lura lill-kutra. Imbagħad huwa yawned, u l-bieb miftuħ wiesgħa biżżejjed għall tagħha li jgħaddu . Hi immedjatament magħluqa l-ego mill-ġdid u ssostitwixxa l-raġġ.
  
  
  Ah, " hi ffirmati, li ġejjin sa me. Il-ponta tal-ilsien tagħha jiżżerżaq u niedja xofftejn tagħha. Ma kien hemm l-qawwi glint fl-għajnejn tagħha. — Aħna qed kollha waħdu, inti taf li?"
  
  
  "Stenna minuta, Arvia. Ma tiegħek missier taf int hawnhekk?"
  
  
  "Huwa kien ħafna okkupati. Huwa ma tixtieq li jolqot lilu.
  
  
  "Uh-pe. U l-omm tiegħek?'
  
  
  "Hi kienet okkupata, wisq.
  
  
  Hi niżel isfel li jmiss lili u miżmuma l-idejn tagħha. 'Jfisser għalik? I ippreżentat xi faxex. Agħlaq kien qed kbar pakkett tal-faxex abjad. — I ser tal-faxxa tas-sider tiegħek." Imbagħad inti ser tħossok ferm aħjar dwar lilek innifsek.
  
  
  "Grazzi,"qal jidħaq. Hija kienet daqshekk mill-qrib li jistgħu I tħossok sħun tagħha sider fuq wiċċ tiegħi biex tieħu n-nifs fil-riħa ta tagħha frisk-ġilda. Hi jinġibed il-folja sa madwar il-qadd tiegħi u bir-reqqa beda li jħollu l-faxxa, swaba tagħha jiżżerżqu fuq tiegħi bare-ġilda.
  
  
  Stajt dejjem kien hawn waħdu, " Arvia qal, tugging fil-bajda drapp. "U fwar-ferroviji huma l-bqija tat-titqib. Huwa tat-titqib jiġu minn fejn int?
  
  
  'Qatt. Iżda stajt qatt ma kien daqshekk mtaqqba fil-Jzan bħala nemes qabel
  
  
  "Dan huwa veru jekk int mara," hi pouted. "Il-ħbieb tiegħi li jiżżewġu u li jkollhom wieħed jew tnejn tat-tfal, u nixtieq l-istess għall-lili nnifsi. I iħobb lilu qabel u hemm ukoll iċ-ċansijiet li jiżżewġu, iżda ma rridx li jiżżewġu guy msemmija Jzan. Dawn qed bħal nagħaġ, u inti...'
  
  
  L-idejn tagħha issa kienu ħruq tiegħi bare-ġilda. Dawn ġew stabbiliti fuq tagħhom stess, ducking taħt il-tkopri u dawran madwar l-ispalla u t'isfel tad-dahar. Hi jintmess me darba, ħafna ħafif. Nifs tagħha maqbuda fil-gerżuma tagħha. Imbagħad I tossed l-kutra titwarrab, u l-għajnejn tagħha mċajpra u mimlija bil-xewqa kif hi ħarsu lejn me.
  
  
  Hi l-qima hoarsely fir-roża tagħha ilsien jiżżerżaq madwar l-xofftejn tagħha mill-ġdid. Bil-mod, bil-mod, hi unbuttoned tagħha blu qmis u żvelat ditta tagħha, madwar l-sider. Leħħa żgħir ta'l-awto-kunfidenza qasmu l-wiċċ tagħha bħala hi bil-mod titneħħa tagħha tal-ġisem li jitkaxkru barra minn taħt il-dublett tagħha. - Għajnejn tiegħi roaming fuq tagħha missierhom, u hi squatted isfel biex timbotta tagħha qliezet ta'taħt l-isfel tagħha rogħda l-koxox. Hi niżel tagħha ego fuq l-art li jmiss qmis tagħha u dublett.
  
  
  L-għajnejn tagħha ġew stabbiliti fuq il-korp, u hi whispered fil-baxx, vuċi artab. 'Tagħha-nixtieq. L-isem tagħha kien meta inti I-ewwel raw inti, meta l-missier miġjuba inti hawn-aħħar bil-lejl.
  
  
  Arvia tinsab isfel li jmiss lili fuq il-kutra. Huwa dam-naħa tiegħu fuq l-intoppi tal tagħha fil-warrani. Dawn kienu l-kulur f ' għamla, u l-sider tagħha kienu sħun u l-artab kontra l-sider tiegħi. Hi neħħiet il-wiċċ tagħha u ppressati-ħalq miftuħ tagħha sod kontra l-mini bħala naħa tagħha jiżżerżaq'l isfel bejn l-istati uniti. I ma setgħux għajnuna iżda gasp bħala kessaħ-swaba jingħalqu madwar me; imbagħad hija magħfusa it-tul kollu tal-ġisem tagħha kontra l-mini... "Iva, issa," hi moaned. "Issa, jekk jogħġbok."
  
  
  I jinġibed tagħha taħt me, u hija t-tixrid tagħha-saqajn li jirċievu me. Huwa jistgħu jħossu-ġisem tagħha tħawwad bil-mod kif hi mċaqalqa tagħha ġenbejn u lura. Koxox tagħha ppressata kontra s-saqajn tiegħi, u l-tagħha għekiesi mgħawweġ u jingħalqu madwar tiegħi l-għoġġiela. I l-problemi fil-fond fil-tagħha artab laħam, u hi tensed taħt me, toqba taħt l-isforzi tiegħi, il-ftuħ u l-għeluq tagħha ġenbejn u tossing kap tagħha u lura fil-pur u assolut l-konsenja. I jistgħu jħossu lili nnifsi-tkabbir u l-espansjoni tagħha ġewwa bil-tenfasizza pjaċir li kiber ġewwa me, u l-I sabet li hija kienet kważi tagħha quċċata kif hi aktar stretti tagħha kontroll fuq me u mċaqalqa taħt me seħħ aktar.
  
  
  Aktar! Iva, l-aktar, " hi begged, jkollna aktar qajjem kif hi bdiet saqajn tiegħi mal-tagħha takkuna. Imbagħad hi kien, l bogħod li tnaqqas drastikament permezz tal-silenzju ta'l-hut. Hi jerked convulsively, toqba bi pjaċir bħala daħal ġewwa tagħha. Imbagħad-ġisem tagħha waqgħet lura limply, u kienet siekta ħlief għall-inkontrollabbli rogħda tal-koxox tagħha bħala huma ppressati sewwa kontra tiegħi ġenbejn. Aħna iż-żewġ jistabbilixxu xorta, għajjien u kompletament il-kontenut.
  
  
  Aktar tard, aħna kellha din il-logħba fuq kutri u ħa l-soppa li ommha kienet tax-xellug fil-diesel. Arvia tal-wiċċ mlaħalħa bl-sodisfazzjon kif hi ħares lejn me mal-unabashed interess filwaqt li missierha tkellem tagħha.
  
  
  "Jisimgħu b'attenzjoni," qal. — Inti tkun taf jien edu fil-Aptos, ma inti?" "Ħsibt hekk," qalet fuq ix-xifer tal-kikkra tagħha. Hija saret l-soppa, u l-għajnejn tagħha kienu diqa mill-ġdid. — Imma inti qatt ser jirnexxu. Ma hemm l-suldati kullimkien.
  
  
  Jien ser nipprova, Arvia. U jekk ma nistax, jien ser nipprova biex jgħinu lilek u lil nies.
  
  
  Iżda kif?'
  
  
  Huwa ħadlu tiegħu ras, tilfet fil-ħsibijiet tiegħu stess. 'I ma tkunx taf kif. Iżda jekk Jzan hija meqruda minħabba li l-suldati tixtieq għall-ġlieda kontra l-ribelli, Aptos trid tagħmel xi ħaġa li l-għajnuna.
  
  
  "Int persuna tajba," hi whispered.
  
  
  "L-aktar ħaġa importanti hija li inti trid jirreżistu għal żmien twil kemm jista'jkun. Ladarba inti tikseb dwar il-ferrovija, hemm xejn ħaġa oħra li nistgħu nagħmlu.
  
  
  Arvia ħares'il bogħod għall-mument, imbagħad skiet mogħtija tagħna nuċċali biex siġġu. Hi daru u kien quddiem tal-me, xorta silenzjuża, wiċċ tagħha oskurat bil-biża'u tinkwetax. Fl-aħħar qalet f'daqqa: "nixtieq ngħid..... Li forsi I tista ' tieqaf mill tiegħek miġnun-pjan. Huwa bla ħeġġa għall-us u inti ... wisq perikoluża.
  
  
  Huwa l-qima, jegħleb fuq il-minkbejn tiegħu għall-istudju tagħha skulturali-sbuħija. - Sħun kliem. smit dawk. Iżda jien kont qed frisk għal tant fit-tul, u stajt qatt ma ġew maqbuda.
  
  
  'Qatt?'
  
  
  "Ukoll, kważi qatt.
  
  
  "Inti jixirqilhom premju," hija qalet, panting. "Inti jixirqilhom ħafna tal-premjijiet. U jien jkollna sħun, wisq. Sħun bħala n-nar. Kienet fuq quddiem tal-me, u l-I jistgħu jħossu l-nar tal-bidu mill-ġdid fil-tiegħi aktar baxx tal-ġisem. "U għandna ħafna ta'sigħat tax-xellug," hi miżjud. "Bosta sigħat."
  
  
  
  Il-kapitolu 3
  
  
  
  
  Fil nightfall, Josip, veru li l-kelma, wasslitni minn Jzan. Huwa wassal me l-aktar permezz tal-toroq abbandunat, permezz tal-wiesgħa wied lil hinn mill-villaġġ, u mbagħad għal promontorjutal-blat. Ftit sigħat wara, aħna titwaqqaf, u taħt il-kenn tal-blat, huwa mibni tan-nar u magħmula kafè. Bl-użu ta'indika jeħel, huwa ġibed l-mappa fuq l-art u spjega lili-netwerk tal-passaġġi I meħtieġa biex isegwu biex tikseb il-Muntanja Athos.
  
  
  "Dan huwa differenti minn dak li kien ippjanat qabel," qal, ftakar l-rotta Ed kien mogħti lili.
  
  
  "Iva," huwa qal. — Imma int ġejjin minn post ieħor issa. Jien ser jurik il-mod iqsar minn hawn, u anke hekk, inti se tieħu ħafna sigħat biex jilħqu id-dahar tal-Aptos.
  
  
  "Minn wara?"
  
  
  "Sfortunatament, ħabib tiegħi," huwa spjega lili. "Jien ma saħħar. Hemm biss żewġ toroq li jwasslu għall-Aptos, u huma mhux konnessi ma'xulxin. Inti għandu jżomm f'moħħu li hemm raġuni tajba għalfejn Apthos huwa diffiċli biex l-aċċess. Dan li darba kien ħabs għal skjavi u gladiators, iżda issa ... " Huwa ffirmati, rogħda. "Inti jkollok tmur lura għall-Metkovic jekk tixtieq tikseb mill-qrib għall-Aftos mill-quddiem," huwa żied jgħid ewwel.
  
  
  "Uri me il-mod, Josip," qal miżgħuda internament. Dan kien l-mija żball. "Ed qalli li Milan tal-mara kienet qed tistenna me, iżda f'ċertu mod u fil ċertu żmien. Ont kien diġà qed taħdem tard, li h innifsu kien suspettużi, u meta ont fl-aħħar nett marret hemmhekk, ma jkunx lilu fuq il-ġenb . Partisans jistgħu jkunu sensittivi ħafna għal dawn il-punti, speċjalment mal-saba fuq l-attivazzjoni.
  
  
  Meta Josip lest spjegazzjoni tiegħu, u l-tagħha l-uem ripetuti ir-rotta mill-memorja, huwa mħassra l-mappa u ippakkjati mill-ġdid. Imbagħad, l-għoti me kbira kbir, huwa jiżżerżaq bil-lejl u sparixxew.
  
  
  Hija kienet waħda. Josip tal-mara jingħaqad tiegħi ħwejjeġ fl-ordni, u l-Arvia ħejja-borża ta ' l-ikel għall-me sabiex I tista'tkompli fit-triq tiegħi. Tiegħi tal-gass bil-bombi kienet l-unika arma kelli tax-xellug. Hu mitluf tiegħu stiletto meta hu jiżżerżaq'l isfel il-akwedott: "Il-bombi issa kien fil-but tiegħi. Josip tal-familja ħa off riġel tiegħi meta jien kien mitluf minn sensih u l-imnixxef bir-reqqa, flimkien ma'l-affarijiet tiegħi. Issa kien kważi inutli, u ma kien hemm xejn fi Jzan li I jistgħu jużaw bħala sostitut għal tiegħi tilfu l-arma.
  
  
  Bdejt il-mixi fil bil-mod u kostanti għall-konservazzjoni tiegħi l-enerġija, u qatt ma ddevjaw mill-direzzjonijiet Josip kien mogħti lili. Kien mixja twila. Kif tagħha qoxra mxiet'il quddiem l-dlam widien, l-riħ howled permezz tal-siġar xott, qris-wiċċ tiegħi. L-qoxra dam matul il-għoli ħniek, u fis-saqajn tiegħi jistabbilixxu l-kbira mejta dinja, u l-kbira ta ' matul il-lejl bhejjem tatni tama li Milan lupu ma kellhomx wisq qraba fil-qasam. Dan malajr bdew lok, tidwir enormi fis-blat, u fl-aħħar nett, meta l-orizzont kien miżbugħa fil-kulur roża tal-bidunett, Athos laħaq dan.
  
  
  Hawke ma kienx jkabbar iż-żejjed. Aptos kien eagle bejta, x'imkien għolja fil-muntanji. In-natura ħolqot tassew samma-fortizza, mdawra minn impassable muntanji u inaċċessibbli-blat. Kien simili gżira fl-ajru, u l-entratura lura kien xejn aktar minn passaġġ dejjaq madwar seba kwadru twil, marbuta mal-passaġġ mill-taħlita naħa-hewn taraġ.
  
  
  L-persunal tagħha marru għall-kamp tħossok mikxufa u esposti, priża faċli għal xejn u l-kollox... I marru l-spirali taraġ u laħaq il-pass. Sess qabel tagħha ra qodma tisħiħ. Kien maħsula fil-griż dawl bl-ebda dellijiet. Il-ħoss biss kien il-jlissen kelma tal-riħ fuq il-plateau.
  
  
  Kien wisq kwiet, wisq malware kwiet. Il-proċedura Standard kien li jkollhom sentries stazzjonati u nixtieq ġew rikonoxxuti. Kif tagħha qoxra għamlet l-mod permezz tal-passaġġ dejjaq, hi jistgħu jħossu l-stares madwar l-moħbija xquq, iżda ma setgħux tara xejn. Tagħha stahl huwa aktar kawta minn rrabjata cougar, u l-nervituri tiegħi tensed kif tagħha li nħassu xi ħaġa oħra: ħassejtni bħal I kien il-mixi miftuħ fis-nassa.
  
  
  I kien madwar nofs l-passaġġ meta żewġ enormi figuri dehru madwar l-irdum fil-quddiem tal-me. I ma setgħux ara l-uċuħ tagħhom fil-dawl baxx, sabiex dawn crouched isfel. I magħżula tal-madwar, il-ħsieb I jistgħu jkunu kapaċi jiksbu lura l-ħruġ. Iżda żewġ skur dellijiet kienu wkoll toqrob me minn wara. Aħna morna flimkien fil-selvaġġ għoqda tad-dirgħajn u s-saqajn.
  
  
  Stqarrija ewropea fil-ħajja tiegħi. Kien awtomatikament parried mill-Ego mal-Parità Sjow Shemg Sjie timxi, ħtif tal-attakkant tax-xellug tal-polz bil-naħa tax-xellug tiegħu u l-imblukkar tal-ego tal-naħa tax-xellug tal-lemin tiegħu driegħ. Tagħha clenched kemm l-idejn u miġbud ' il barra l-saħħa ta'l-ego l-attakki. Qabel ma tista'taħseb xejn ngħidu dwar il-rewmatiżmu, tagħha naħa tax-xellug naqas u l-naħa tal-lemin tagħha rtirat, tagħfas l-isfel fuq il-driegħ tagħha, li jikkawżaw tagħha ego li titlef il-bilanċ. Imbagħad tagħha ego bdiet lilu fl-kneecap.
  
  
  Jekk isir b'mod korrett, li jistgħu jibdew ego ħin. Iżda I jinżamm lura għax ma ridtx li tqiegħed ih għal dejjem. Oh Alla tiegħi, dawk il-magni tal-fwar għandhom kienu fuq in-naħa tiegħi. Il-problema kien, I kien l-uniku wieħed li kien jaf... Il-bniedem mitlufa sensi wara l-crashing fis-persuna warajh.
  
  
  "Ħej," I għajjat. "Ħej, stenna minuta. Tagħha . .. '
  
  
  Li kien kollha kelli ħin għall. It-tieni-bniedem qabża fuq l-għonq minn wara. Ego-idejn laħqu l-partijiet kollha tal-ġisem tiegħu li hu jista'jilħaq. Kien użat mill-Għandhomx Hsien Deng Shouye, imbagħad I ducked isfel u bdiet ego fil-ħajja diffiċli, bl-uniku tal-tiegħi tax-xellug taż-żraben, barra li tolqot ego fil-wiċċ mal-naħa tax-xellug tiegħi biex tiżgura li ma kienx parry tiegħi daqqa.
  
  
  Huwa ħalli l-maħnuq-għajta u waqgħet.
  
  
  I kompliet dan. Il-bniedem li kienu jaqgħu taħt il-piż tal-ewwel tiegħi attakkant il-volpi qabżet li saqajh u immedjatament kellhom tiegħi swaba fil-gerżuma tiegħu.
  
  
  Ir-raba'bniedem hit me diffiċli fir-riġlejn u waqgħet. Minnufih, huwa qabża fuq il-quċċata tal-me, u għal ftit sekondi I ma kienx ċert I kien jaraw xi ħaġa. Huwa għandu ġew waħda mill-akbar nies hi d qatt jiltaqgħu magħhom. Kien ġgant, mill-inqas sitt-saqajn tall, anki proporzjonijiet. Ego-ispallejn kienu tant kbir li deher simili kien liebes ħin ta ' l-ispalla pads. Forsi kien minħabba li kien cowering, iżda l-kwadru jżommu s-sieq ego gol fuq spallejn tiegħu ma dehra kellu l-għonq. Ego tal-saqajn nbnew biex iżommu pool-president, u l-armi tiegħu kienu biss ftit irqaq. Ego tal-driegħ tax-xellug kellhom jiġu mill-inqas metru wiesgħa. Huwa ma jkollhom id-dritt tal-idejn. Minflok, kellu tliet bil-ponta tal-talent. L-uem kellu ma kien punt li ganċ fil ċerti id-direzzjoni, u jien se jiġu maqtugħa up bħal tal-ħut.
  
  
  Hu ppruvat baxx, sharp tremenda. I ma kellhomx żmien biex tipprova l-żaqq tarmi; kien diġà wisq okkupata rolling fuq u jimblokka l-ego-qtil-talent. Bil-naħa tax-xellug tiegħu, huwa qabad tagħha ego log-simili tal-polz, u mal-lemin tiegħu, huwa qabad ego ispalla xellugija, bbażata tiegħu żraben li ego l-għekiesi. Ego tal-saqajn perpru barra mill-mod, u hu tellgħu fuq me fil-ark. Meta tolqot l-art, dan shuddered.
  
  
  Immedjatament qabża u magħżula madwar fuq l-assi tagħha, b'tali mod li aħna ma titlef l-ego fil-vista għal mument. Huwa żbarkat fuq saqajh fil-somersault, u attakkati mill-ġdid. Huwa ħareġ l-riġel tiegħu u qabad li l-idejn mill-ġdid, bl-użu kollha tagħha fl-saħħa li jduru fin-nofs. Imbagħad, liwi ego tal-driegħ, huwa maqsuma fi tagħha ego tiegħu tal-palm. Ma ġew qawwija ' ksur tal-għadam li jkollhom mogħtija Stahl tal-ego inutli. Iżda minflok, l-driegħ tiegħi marru-daw, li jolqot. Ego tal-driegħ tal-metall kien l-mod biex il-minkeb.
  
  
  Ha, huwa snorted. "Jien ser joqtlu." Ego-għajnejn kienu l-daqs tal-saucers, brillanti ma'l-mibegħda u l-ieħor.
  
  
  Huwa iffavorixxa ganċ tiegħu fil me u growled fil-rabja. Kien parried minn backhand, u l-ego daqqa kien imdawra'l isfel. Imbagħad huwa intensifikati twarrib li tolqot ego fid-dijaframma mal-ramm tal-dritt tiegħu ewwel. Iżda kien malajr kemm hu kien twil. Huwa qabad tiegħi ewwel bil-pala tal-naħa tax-xellug tiegħu u beda tagħfasha. Huwa ħass tagħha tendini u l-għadam tissikka, kemm jekk huma kienu se tisplodi u l-break bħal iżvillup, votum votum.
  
  
  Qawwa tiegħi kienet marret. Huwa mbuttat aktar diffiċli, naħa tiegħu taqbad minjiera bħal vise. Tiegħi riġlejn kienu rogħda, diġà jiddgħajfu mill-sigħat tal-mixi. - Mument ieħor, u l-tlieta l-oħra irġiel tiżdied fuq me, u kollha ser tkun fuq. Tiegħi biss ċans kien li tolqot Djöe Feng-Sjie pi, iżda li jħallu me espost għal dan il-terribbli-talent.
  
  
  Naħa tax-xellug tiegħi maqtul barra, jitkellmu fil-Ego tal-polz. Tiegħi driegħ tal-lemin issa kien ħieles, iżda f'dak il-mument, l-ego tal-driegħ tal-lemin iffavorixxa, u l-jaqtgħu-truf ta ' l-ego ganċ daqsxejn fl ġakketta tiegħi. Tagħha ego dawn l-ispallejn tagħha bħala iebes kif tista'. Huwa wara jiltaqgħu, u kien hemm xquq kif il-kmiem tal-ġilda ġew maħlula mill tiegħu ta ' l-ispalla.
  
  
  A searing uġigħ maqtul permezz tiegħi tal-moħħ, u skur tad-demm gushed permezz tiegħi frayed sħ. Madankollu, l-I permessi lili nnifsi li jattakka lilu qabel ma jkun jista rilaxx ganċ tiegħu, u l-oħra tliet ċċarġjati mill-lili mill wara. Tagħha ego tolqot lilu, li affettwat id-dritt tiegħu qasba tas-sieq mal-sieq tax-xellug tiegħu u l-teħid sempliċi ta ' l-irkoppa tarmi.
  
  
  Ego-idejn iffavorixxa bħal mitħna xfafar, u kien naqas mill-ġdid. Tagħha jagħmlu l-ġenbejn fuq l-Uem sider u ppressati ego-idejn bil-irkopptejn tiegħu. I qasmu l-armi tiegħi sabiex tiegħi polz kienu ppressata kontra tiegħu gerżuma, jekk inti jistgħu jitolbu dan il-griżmejn, u huwa tatni kollox kelli. Dan ma kienx il-ego li kien qed jipprova li joqtlu hu, kien biss jippruvaw titfi l-ego, l-waqfien tal-fluss tad-demm lejn l-ego-moħħ. Kien impossibbli. Tiegħi midruba driegħ kienet qawwija, itektek, uġigħ excruciating, iżda nressaq kollha tiegħi fil-piż fuq l-it, u naf li hemm bżonn biex tittratta malajr. I tista'tisma'l-irġiel tliet mixi wara me, u l-ġgant-idejn jiżżerżqu taħt saqajn tiegħi. I ppressata huwa aktar diffiċli. Ego-għajnejn beda rikorrenti. Xi ħaġa kesħa u l-metalliku ppressata kontra d-dritt tiegħi temple. Vuċi tal-mara qal, " Jekk imut, jien ser daqqa tiegħek ras off."
  
  
  I mdawwar bil-mod, għadu mhux jixtiequ li ħalli l-pressjoni, u sibt ruħi tluq stabbiliti l-kanna tal-Carcano Darbiet azzarin.
  
  
  It-tul tiegħu huwa kemmxejn ogħla. Il-mara tiġġebbed tagħha fit-tul, dritta saqajn sod, li jkollu l-grupp tal-tagħha xkubetta tagħha ta ' l-ispalla, u ħares lejn me tagħha tas-soltu l-kunfidenza. Ħej, kien madwar tletin. Tagħha pants u l-qmis-dijanjosi laxk fejn il-qadd tagħha naqas u miġbud stirat fejn sħiħa tagħha sider u tat-warrani ppressata kontra l-artab, jintlibsu-tessut. Xagħar ġett-iswed tagħha kien maqtugħ qasir u kien imwaħħal mar tagħha moħħ, ħruq-għajnejn, u kburija aħmar-ħalq.
  
  
  Tagħha ħarsa lura lejn il-bniedem. Hu diġà stahl blu, u l-tagħha ego ppressata-gerżuma tagħha ftit aktar bil-pervers sensazzjoni. "Jisparaw," missierha qal. "Mill-inqas imbagħad l-uġigħ se tieqaf."
  
  
  "I se żgur li tagħmel dan. Jien żgur li se toqtol lilek jekk inti ma ssegwi l-ordnijiet tiegħi.
  
  
  "Jekk l-I ħalli go lilu, huwa ser joqtlu me."
  
  
  "Idjota," hi hissed. "Magħhom in-nemes, kif għamlet ikollok hawn, inti kellhom gun osservat fil inti. Jekk aħna ma kinux mistennija li inti tmut, inti ġew katavri ilu. Iżda inti irrabjat Hash ma'l-isfida tiegħek, u hu ħareġ permezz lilu nnifsu. Ma joqtolx me issa, jew inti ser titlef ħajtek.
  
  
  Huwa ħass żieda ta morra-ammirazzjoni għall-sbuħija tal-mara u s-saħħa, u l-ħsieb kif tajba tkun li r-rilaxx xi wħud li arroganza tagħha. Imbagħad I induna li għandhom baqgħu ħajjin li tipprova, u li hija kienet qed iżżomm gun li hi tkun żgur li l-użu. Huwa ffirmati u maħlula qabda tiegħu. "Id-dritt," qal. Iżda ont . .. '
  
  
  'Xejn bħal dik. Kliem għall-us.'Hi poked me tagħha gun biex jenfasizzaw il-kliem tagħha. "Ġejjin fuq, itlaq il-ego u ibqa'kalm. Hash Padra ser jagħmel żgur li inti għidilna dak li aħna rridu li jafu, mhux dak li trid tgħid.
  
  
  Bil-kalma, l-attitudni indifferenti, huwa bil-mod jiżżerżaq off-bniedem u mqiegħda-idejn tiegħu fuq l-art. Issa mhux il-waqt li juru l-biża. L-irġiel miġbura madwar l-istati uniti, wieħed jzappu u l-oħra ħakk tiegħu ħajja fejn l-ego tiegħu kienet jintmess. Oħrajn ngħaqdet magħhom kif dawn imnissel mill-irdumijiet, sakemm kull sitt mhux partizan t'attivitajiet me permezz tal-windswept-dlam, kollha bit-tama li l-I kollass l-art u l-aħjar għall-ħniena.
  
  
  "Hash? Hash, int iżżomm? il-mara talab jħossuhom imħassba. Il-bniedem fuq l-art miġbudin fil-nifs, u l-enormi fis-sider minfuħ bħal tal-bużżieqa. Wara l-mument, huwa sib, coughed, larvi, u tbissem bil-ħalq sħiħa tal-snien deheb. "Iva, l — huwa growled. "Dan kien ipprova tajba, iżda mhux biżżejjed biex iwaqqaf il-Padres."
  
  
  — Għandek bżonn mara li jiffrankaw?" I wieġbu każwali.
  
  
  Huwa inklinata bil-ħerqa u jabbed il-ponta iebsa tal-ganċ tiegħu fil-gerżuma tiegħi, eżatt fuq l-arterja fuq tiegħi tax-xellug. Bil-kesħa drive, huwa qal, " Oqgħod kliem tiegħek, inkella dawn jistgħu jkunu l-aħħar tiegħek. Anki l-iktar volum għoli qanpiena jieqaf meta l-belfry huwa jitneħħew minnu."
  
  
  Huwa jinbela iebes, f'daqqa waħda tħossok tiegħu l-ilsien. — Inti kienu stupid meta inti ppruvaw to fuq l-istati uniti.
  
  
  "Jien ma jiġu hawn to," Hash Patri qal tagħha. "Jien jisimni Carter, Nick Carter, u l-tagħha... .. '
  
  
  "Int tinsab," huwa snarled.
  
  
  "Tikseb sa, Nick Carter għandhom waslu permezz tal-bieb ftit jiem ilu.
  
  
  "Il-bieb... li jfisser l-entratura prinċipali?"
  
  
  "Bħala jekk inti ma kinux jafu li," l-Patri chuckled. — Aħna mibgħuta raġel li jissodisfaw Carter u jġibu l-Ego hawn. Iżda bniedem tagħna kien jinqabad qabel ma sab l-Tajjeb, il-proprjetà Carter. Għalhekk l-uem ser għad iridu jgħaddu mill-Bieb, minħabba li ma jafux xi aħjar. Iżda inti daħal permezz differenti daħla. Biss Karak jistgħu jkunu mibgħuta inti. Ma hu ara l-us bħala-tfal iż-żgħar?
  
  
  "Jien ma naf Karak," I tinqasam. — Imma jekk int ser tieħu li fishhook bogħod mill me, jien ser jgħidlek kif inti sibt hawn."
  
  
  Minflok, marru lura aktar fil-fond. I flinched bħala ħassejtni tnixxija tad-demm kollha fuq il-qatgħa żgħira fuq il-laħam. Tagħha malajr qal: "Polgar AC-Milan, huwa kien responsabbli issa, ma kienx hu?"
  
  
  'Hekk liema?
  
  
  "Jien armla. .. Jekk I tista'tkellem lill-ego-armla, I jista'jipprova li jiena."
  
  
  Hash Padra ħasbu li kien ħafna pjaċir. Hu tefa'l-kap tad-dahar u l-qima barra qawwi, fgar, u kull darba li l-qima mill-ġdid, Ganċ l-problemi ftit aktar profonda. I staqsiet jekk I jista permess tagħha ego fil-wiċċ qabel li ganċ misruqa kollu tiegħi gerżuma barra.
  
  
  — Jekk inti kienu kellem lit-ego-armla, dak li inti tgħid?" "Dak li huwa?" huwa talab meta titwaqqaf id-daħk. — Dak li inti tgħid?"
  
  
  'Tinsa dan. Huwa bil-ġermaniż.
  
  
  "Tipprova dan," huwa qal expansively. Ego-għajnejn tefgħet bħal tal-qattus. Huwa qalbu minn Serbo-kroat għall ħafna l-apparat bl-ingliż u ripetuti, " Ipprova."
  
  
  Huwa ħares lejn hu wearily. I xtaqu dan inqas u inqas. L-irġiel tilfu l-paċenzja, u il-mara iffavorixxa l-azzarin threateningly. Xellug tagħha ih fil sospiża għal waqt, u mbagħad kkwotati: "Wir niemals wünschen vorangehen unsere Hass". Li jfisser: Aħna se qatt tinsa tagħna mibegħda.
  
  
  Il-mara immedjatament rrispondew bl-linja li jmiss tal-poeżija. "Wir haben jeder абер eine einzige Hass". Jew: Aħna lkoll għandna wieħed biss mibegħda.
  
  
  Hi t'attivitajiet Agħlaq fil amazement għal mument. Inti...'
  
  
  L-Polgar-mara. Sophia.'
  
  
  "Iżda jien ftakar tagħha meta l-I kien l-ewwel nofs l-qodma tal-bniedem. U inti ... " Grazzi. Iżda fil-matematika u l-qodma bħala huwa jħoss, u Polgar dejjem ħass bħal kien. .. żgħażagħ. Hija tatni żgħar tbissima u mbagħad kkwotati: "Aħna imħabba bħala waħda, aħna mibegħda bħala waħda, aħna biss wieħed ghadu." Jekk int Nick Carter, tista'tgħidli l-aħħar żewġ linji ?
  
  
  "Dan huwa biss ħaġa waħda, u wieħed biss-kelma," qal. "Il-ġermanja se qatt ma tieqaf hating Franza."
  
  
  "L-aħħar kelma hija l-Ingilterra!'.
  
  
  "Iżda matul il-tifqigħa tal-tieni Gwerra Dinjija . .. '
  
  
  "Huwa poeżija mill-Ewwel Gwerra Dinjija," - Ernst Lissauer korrett tagħha. Iżda tiegħek dinja nbidlet. Huwa mitfugħa sinifikanti daqqa t'għajn madwar lilu. "Ghadu tiegħek issa huwa raġel tiegħek għedewwa, mhux Franza jew l-Ingilterra."
  
  
  "Jiddispjaċini, iżda Polgar u l-I kienu miżżewġin F'berlin ħafna snin wara li inti sodisfatti. Aħna qatt ma stajt sodisfatti. Hi kellha tkun bir-reqqa.
  
  
  "Xejn li t-tort ruħek għall."
  
  
  Sofia, l-Omm mdawwar Hash Patri u l-oħrajn. Dan huwa Nick Carter, " qalet fil-Serbo-kroat. "Mill-ċans, daħal hawn'il quddiem din il-daħla u mhux mill-Bieb, u evitati kemm l-armata u Karak. Merħba lilu.
  
  
  Huma milqugħa me bl-istess irreżistibbli passjoni li kellhom miġġielda me bi ftit minuti qabel. Dawn iffullar madwar me min-naħat kollha sa l-Patri kellhom jagħtu l-ordni, ganċ jteptep fil-għodu-dawl.
  
  
  Meta aħna qbilna li l-kamp, Sofia fieqet tiegħi feriti u mbagħad ħejjiet l-edukazzjoni għall-us. Bejn l-porzjon ta guivech, tipika tal-Balkani tal-istuffat tal-ħaxix imħallat, u sip ta'l-inbid abjad mal-togħma tal-tmien-għeneb magħsur, huwa qaltli dwar is Jugoslava attakk, dwar Jzan, u dwar il-vjaġġ tiegħu Monte Athos.
  
  
  L-aktar tal-kienx minnu. Huwa ma nsemmux tagħha biex Arvia. Huwa xejn tan-negozju tiegħek. Huwa wkoll evitata r-raġuni għaliex huwa kien hawn. I kien ovvjament mistenni, iżda l-nonsense ma'dan il-poeżija indikaw li l-grupp ma jkunux jafu l-isem tiegħi. Hawke ma talba dan is-segretezza. Huwa biss qalli li Milan tal-mara insista fuq dan. Iżda tal-Balkani tal-politika qed jinbidlu malajr, u l-kawtela kien rikonoxxut. Imbagħad kien hemm każwali referenza tal-bniedem li kienet bagħtet lill-jissodisfaw me, u l-ieħor tal-bniedem, Fil -. I ma bħal dan lanqas. Iżda I qaltilhom fid-dettall liema I kien qal lill-minnhom. Għal dawn in-nies, pudur huwa biss viċin mill id-dgħufija, u ftit esaġerazzjoni ma iweġġgħu stejjer, speċjalment jekk inti tixtieq li tkun fuq il-ih sekondarji. Barra minn hekk, ont, I jgawdu lili nnifsi.
  
  
  Meta I-lest, huma mogħtija me il-flixkun, u jbiegħu mill-ġebel. Deher li l-aktar parti diffiċli kien'il fuq. Wasalt hawn, qablu, u l-bqija ser tkun faċli . I ma ninsewx il-wegħda tiegħi li nixtieq jippruvaw jiksbu l-għajnuna għall-Jzan, iżda kelli stenna min-naħa tiegħi. Ed, fil tiegħu familjari, li ma taqtax il-mod, kien osservat li l-informazzjoni li Milan lupu kien qed kellhom jiġu miksuba fl-ispejjeż kollha. Kien tiegħi l-ordni, u l-ordni tiegħi kien l-aktar importanti. Huwa ħares lejn tagħha, imbagħad qalbu lura l-ġermaniż.
  
  
  "Frau Milan," I beda.
  
  
  "Jekk jogħġbok ċempel me Sofia," hija qalet.
  
  
  L-padra, il-fehim ta'l-tifsira jekk mhux kull kelma, taw tidħaq qasir u rrumblati-għajnejn tiegħu. Ego injorati tagħha, iżda ħej tbissem u daq il-flixkun huwa d biss miftuħa. "Sofia, kemm I imħabba Aftos u l-ospitalità tiegħek, I se jkollhom jitilqu dalwaqt."
  
  
  ""Iva. Għandek bżonn ir-raġel tiegħi tal-lupu.
  
  
  "Jien ma bżonn li l-lupu," qal malajr. "Dak li jkun miegħu huwa biżżejjed."
  
  
  Li impossibbli.'
  
  
  'Impossibbli? Tagħha malajr ħa sip ta'l-inbid. Huwa diġà jista'jimmaġina li jagħmlu triqtu lura, jippruvaw iżommu l-ħarxa-bhejjem taħt il-kontroll mingħajr ma jitilfu l-biċċa waħda ta ' l-għadam fil-proċess. "Inti ma tistax separati dawn iż-żewġ affarijiet."
  
  
  "I ifisser," qalet ip, " jien ma jkollhom li l-lupu.
  
  
  Huwa huwa nieqes? Maħruba? Jew mad?
  
  
  "Huwa fil-Karak tal."
  
  
  Smajt Stahl-vuċi tal-jikbru aktar qawwija. "Min hu dan il-Karak?"
  
  
  Ma kien hemm l-silenzju twil. Sophia mdawwar jiffaċċjaw l-xemx filgħodu. L-ewwel raġġi tax-xemx sparkled fil-xagħar tagħha, illuminazzjoni tagħha tirriżulta f'sinjali għolja u l-avorju l-għonq. L-għajnejn tagħha deher li jaqbdu l-ego tal-sħana, iżda meta hija ħares lejn me, kienu kesħin u aktar implacable minn qatt qabel. Għalhekk ma vuċi tagħha meta hi fl-aħħar nett kompliet fl-serb-kroat. "L-ewwel I ser jgħidlek kif Polgar miet, Nick. Huwa u disgħa l-oħra kienu maqbuda fl-armata moħbija, eżatt bħall-mini, li tkun ħarbet meta daħlu Cerna Gora. Huma ma ċans.
  
  
  Cerna Gora il-mezzi l-Montenegro fil-serbi. I talab tagħha: "Għandhom tiegħek egos mogħti, Sofia?"
  
  
  Hi nodded. "Il-bidla kienet waħda madwar l-istati uniti, għajjien tal-ġlieda kontra u l-konvint tal-premju kbir.
  
  
  Miet ukoll mistħoqqa bidla tal-mewt. Aħna bent żewġ siġar marbuta flimkien u l-ego bejniethom. Imbagħad aħna maqtugħin l-ħbula li jkollu l-siġar flimkien."
  
  
  "Iżda l-qtil ma jieqafx hemm," l-Padra growled.
  
  
  "Aħna issa huma fil-qalba tal-gwerra ċivili. Irridu niddeċiedu li se jwassal minna wara Polgar tal-mewt.
  
  
  "Iżda aħna maqsuma fi tnejn.
  
  
  "Il-nofs l-ieħor," għidt, " huwa Karak?"
  
  
  ""Iva. Ji Karak, raġel tiegħi huwa. Hu jikkmanda-aktar ta'dan, Nick. Huwa l-kontrolli aktar tal-kamp, u aħna l-outcasts.
  
  
  Inti? Iżda int Milan-mara.
  
  
  "Hawnhekk, mara hija meqjusa bħala man-partner, mhux bħala egoist," qalet ruefully. "U l-Karak għandu lupu."
  
  
  "Hija tfisser l-ego xabla," Padra spjegat. "Il-lupu miet bl-Polgar, u Karak misluħa lilu. Huwa juża l-ego bħala tire rush, bħala prova li huwa Polgar tal-eredi leġittimi. Agħar minn hekk, il-irġiel jobdu u segwi l-lilu bħal bleating, par-nagħaġ.
  
  
  "Il-ħajja hawnhekk huwa diffiċli, u l-ġlieda għall-kroat-indipendenza huwa twil, forsi twil wisq. Il-kapijiet mitlufa ruħ tagħhom flimkien mal-żgħażagħ tagħhom, " Sofia ffirmati. — Imma dan huwa għall-estestvenno. Kif inti tikseb aktar, inti trid iżżomm fuq aktar strett biex dak ix-xellug."
  
  
  "Bah," l-Padra qal ikteb. "Aħna għandna l-attakk. Irridu jpattuha Polgar u l-tagħna waqa brothers. Iżda l-ebda! Aħna fl-Aptos huma darba mill-ġdid il-ġlieda kontra l-passat u l-logħob tinsa dwar il-futur. Skond Karak, aħna realists, u naħseb li huma taħsir hawn."
  
  
  "Iżda għandek tkun taf għaliex huwa impossibbli għall-istati uniti, Nick," Sophia qal. "Hemm ħafna nies fuq Karak tal-ġenb, u huwa se jibqgħu fil-poter sakemm huwa għandu din il-pil tal-lupu. Hu mhux se jgħidu l-ebda. Jiddispjaċini li inti daħal hawn xorta waħda, u issa inti għandek tiġi lura vojta mogħtija.
  
  
  Ont, ħsibt għal mument bħala morra tħossok dam permezz tal-ġisem tiegħi. Imbagħad huwa talab tagħha bil-ġermaniż: Ma Karak taf dwar dan il-della, Sofia?
  
  
  "Mhux tal-kors," hi wieġbet bil-ġermaniż. "Polgar u l-I tinżamm sigriet."
  
  
  "Sabiex tkun xi tkun, huwa xorta hemm?"
  
  
  ""Iva.'
  
  
  Huwa kien sa, miġbud, u taw ruħu li l-inevitabbli, li tgħid tagħha fil-Serbo-kroat: "Imbagħad hemm wieħed biss ħaġa tax-xellug."
  
  
  "U dan?"
  
  
  Għandna bżonn biex tikseb din il-xabla minn Karak."
  
  
  
  Il-kapitolu 4
  
  
  
  
  Sophia gasped bħala l-għajnejn tagħha wessgħet. — L-ebda, li impossibbli!
  
  
  'I għandek tagħmel dan.
  
  
  L-padra miftuħa ħalq tiegħu li tgħid xi ħaġa, iżda kien waqaf tagħha. "Ħarsa, I jifhmu l-problema tiegħek u jien nifhem miegħek," qal. I ma l-ivvjaġġar fin-nofs madwar id-dinja u l-jitilgħu dan godforsaken-muntanji biss li jiġu lura vojta mogħtija. I għandek tagħmel ix-xogħol tiegħi, u huwa kkritikat importanti. U Karak għandhom jifhmu li.
  
  
  "Huwa ser joqtlu."
  
  
  "Iva, Padra. Forsi.'
  
  
  "Tgħidlu kollha dwar..."'
  
  
  - "Le, Sofia. Dan jibqa'tagħna sigriet.
  
  
  — Imma x'inhuma inti se tagħmel?" .. ?
  
  
  Ma nafx tagħha mhijiex. Jien ser imorru x'imkien. Hi kienet sa goffa, jistaqsi jekk kien hemm xi ħaġa oħra utli I tista'tgħid minnhom. Iżda dan ma kienx. "Għidli fejn issib l-ego u jixtiequ me xorti," qal.
  
  
  "Nick, ma nistgħux inħallu għandek tagħmel dan.
  
  
  — Inti ser ikollok jisparaw me jekk trid tieqaf me." L-Padra tal-wiċċ mwebbsin u mudlama sakemm qishom kawba. F'daqqa waħda huwa roared: "Mela ejja mmorru
  
  
  kollha.'
  
  
  "Inti m'għandekx bżonn," qal. "Dan il-lupu tal-ġilda...'
  
  
  — Dan huwa importanti għalina kif huwa biex inti, Carter. Huwa mdawwar u għajjat lejn l-oħrajn. "Dak cowards aħna jħallux li dan barrani tagħmel ix-xogħol tagħna. Aħna għandna niġġieldu Karak u issolvi din il-corkscrew darba għal dejjem.
  
  
  "Iżda l-Hash. Aħna hekk ftit u Karak għandu tant nies .. Huwa maħnuqa tagħha protesta bil-żgħażagħ dritt naħa l-art u jinfaqgħu bir-rabja leġġendi. Ma kien hemm l-ieħor tqal-silenzju, u kelli l-oppressiv sensazzjoni li l-lupu tal-Milan kienet qed issir is-simbolu li l-żewġ naħat kunflitt fuq. U jien ser tkun fiċ-ċentru tal hija meta d-demm jibda għaddej. Wieħed wieħed, l-irġiel nodded u miftiehem ma'l-Padra, sakemm fl-aħħar nett, kien hemm ġenerali qawwi jgħajtu għall-us li jmorru. Sophia waslet biex joqgħod ħdejn me, għajnejn tagħha skur u menacing.
  
  
  "Ġejjin fuq," hija qalet, tgħolli l-azzarin fl-arja. "Aħna ser kollha jmorru."
  
  
  "U malajr," l-Padra għajjat, " qabel aħna jitilfu tal-qalb mill-ġdid."
  
  
  Thunderous daħk kien it-tweġiba, iżda daħk kien l-aħħar ħaġa fuq tagħha moħħ. I ma bħal l-idea tat-teħid ih għall-biċċerija. Sofia mixi ħdejn me jistabbilixxi l-dojoq kuritur, l-ispallejn tagħha kwadrata u fenomenali tagħha fis-sider minfuħ barra kburi. Hi mixi bħal raġel, mingħajr vanity jew big, għalkemm minn żmien għal żmien tagħha fil-koxxa il-biċċa-minjiera .
  
  
  Irridu ħarsu bħal qodma poster meta aħna daħlu fil-belt. Taf, dawn il-powsters: a straordinarju popolari tal-koppja, stoically tħares lejn il-ġejjieni, huwa mal-naħa tiegħu fuq il-lievi tiegħu ġgant karozza, u hi bil-ġabra tal-qamħ fl-idejn tagħha. Biss I ma kellhomx tali ġugarell ħelu, u l-Sofia kien qed iżomm l-qadima-soċjetà. Wara l-istati uniti kienet jaqblu tal-ekwipaġġ, lebsin ċraret u ż-żamma tal-armi. Alla . ..
  
  
  Aħna mixi permezz meħud-toroq bejn l-hulks tal-briks u l-bini tal-konkrit. Ladarba, l-artijiet baxxi kienu l-aktar taħt it-tined flimkien, ħwienet żgħar tal-injam tined fuq tiddependi li tista ' titbaxxa sabiex iservu bħala bankijiet. L-art ta'fuq kienu djar bl-gallariji u l-turġien, u l-soqfa kienu koperti bil-madum. Iżda issa l-qodma Afthos kien mejjet, ġrieħi mill-temp u n-negliġenza, sakemm ma kien hemm xejn tax-xellug tal-lilu iżda tal-pil tal-meħud-tifrik.
  
  
  Minn żmien għal żmien, wieħed nisa li għaddew mill-mimmo, l-aktar imħejjija ras għal-toe fl-iswed. Dawn malajr fuq, jieqaf biss għal mument li jduru u ħarsa wara l-istati uniti. L-toroq dojoq kienu miżgħud nies, xi qodma u kburi, iżda aktar ta ' spiss-anzjani, mal-blushing-uċuħ u l-ċinika dgħajfin jew l-għajnejn u l-indecisive diffikulta'fil-mixi.
  
  
  — Ma inti u l-Patri jgħidu li l-nies hawn huma l-antiki?" I talab tagħha, Sophia, par.
  
  
  "Dawn huma dawk li jkunu miġbura madwar Karak, u li għandna magħrufa għal ħafna snin. Iżda Karak wkoll reklutati oħrajn ġodda. Xofftejn tagħha indivja fil-tgħatas. "Jgħidu li qed hawn għall-ġlieda għall-raġuni tajba, iżda xi kultant nistaqsi kif il-fond ih-intenzjonijiet tal huma. Jien b'mod partikolari interessati fil-Karak.
  
  
  "Mill-inqas ħsejjes miġnun."
  
  
  "Aħna mhux biss ħallelin," hija qalet. Imbagħad hija maħsuba għall-mument, ma pjuttost irfinar sentenza tagħha.
  
  
  Bħal ħafna Ruman l-ibliet, il-Muntanja Athos Weraq kien forma bħal maħmuġ u kien jinsab b'mod simmetriku madwar avenue, fuq li fiha l-tempju towered. Hemm kważi xejn xellug ta'dan it-tempju, iżda meta aħna laħaq il-passi li jwasslu għal dan, Sofia bil-ponta u qal: "Inti ma tistax ara l-ego aktar, Nick. U min-naħa l-oħra tal-Vigilus dar. Dan kien l-akbar u aħjar-dar, u dan għadu nemes-jinżammu f'kondizzjoni aħjar mill-djar l-oħra, sabiex dan huwa fejn Karak qagħdu. Kien hemm darba, " hi miżjud b'dispjaċir.
  
  
  "Vigilus, is-Sindku, hux?"
  
  
  "Aktar bħal-għases kmandant. Il-gvernatur tal-provinċja għexu fl-Qasma. Fuq il-della innifsu, din il-belt kienet imwaqqfa mir-pagan-imperatur Diocletian. Aptos kien żgħir post tal-fruntiera, u Vigilus kien responsabbli għall-żgħar truppi, u l-skjavi li ħadmu fil-barrieri u mħarrġa biex jiġu gladiators.
  
  
  Inti xorta tista 'tara l-pinen u l-ġwienaħ," qal il-Padra, li ħareġ għall-us. Huwa xejru ganċ tiegħu fil-mgħarraq anfiteatru. "Huma miet hemm ... għexu jew li jmutu fil-Rime."
  
  
  Huwa studja l-tul ovali-iskutella. "Jidher qisu dan għadu fl-użu,"qal wara li jaraw kif tajjeb il-kundizzjoni.
  
  
  "Għalhekk huwa," l-Padra kontinwa. "Aħna għandna dejjem tintuża l-ego għall-isparar fil-mira u l-isport. Sa ftit żmien ilu, meta Polgar kien għadu ħaj, Karak ippropona l-użu ego għall-oħra tal-logħob — antik tal-logħob.
  
  
  "Il-kuluri? Int kidding lili.
  
  
  "Mhux għall-mewt, iżda eżattament kif huma Rumani tal-qedem-kompetizzjonijiet." Sophia ħadlu kap tagħha sfortunatament. "Polgar ma tapprova, iżda huwa fdati Karak bħala tiegħu huwa, u deher simili li ma jagħmlux ħsara gost fil-ħin."
  
  
  "Ir-Rumani, wisq," qal.
  
  
  "U, bħala mal-Rumani, l-popolarità tagħha żdied." Meta tieħu nifs fil-fond, l-Padraig telgħu il-passi. "Huwa pur dimenzja għall-ġlieda kontra xulxin. Meta se dan il-għan?
  
  
  "Mill-Karak," Sophia qal grimly, u wassal il-mod soprano.
  
  
  Għall-tempju kien kwadru kbir, u biss lil hinn kienet mwiegħra villa mdawra mill-fdalijiet tal-ħajt. Mingħajr eżitazzjoni, aħna intitolat lejn il-villa.
  
  
  "Votazzjoni eżattament," Sophia qal, u għall-ewwel darba huwa jista'jisma'l-rogħda fil-vuċi tagħha. L-irġiel ssieħbu fl-istati uniti minn wara, glancing-infezzjoni fuq xulxin u muttering l-vuċi tagħhom. L-atmosfera kalma: a mitluba kalm li tippreċedi severa thunderstorm, u kulħadd madwar l-istati uniti kienet ukoll konxji ta'dan. L-dreary filgħodu saint ma ssegwi l-istati uniti fil-villa. Aħna mixi'l isfel ħa l-istess kuritur mal-ċaqliq torċi. Imbagħad dħalna kbir rettangolari tal-kamra mixgħula bi tliet saqajha braċieri. Il-riħa ta ' ħruq taż-żejt stazzjonati tqal fl-arja. Sekli ilu, il-villa kien imżejjen bl-dekorazzjonijiet tal-pożizzjoni u l-ġid: tqal twapet, bl-idejn stabbiliti artijiet tal-mużajk u sinjuri frescoes. Issa l-twapet kienu għaddew, l-art kien maqsum u tajn, li creaked taħt is-saqajn, u l-żebgħa kien tarnished jew maqsuma. Issa ma kien hemm l-ebda għamara oħra ħlief fit-president tal-injam mhux maħduma u xi ftit ta bankijiet, li madwar għoxrin nies t'attivitajiet fil-istati uniti ħafna.
  
  
  Tiegħi ħarsa darted tul il-president tal-żgħar dais fi tmiem l-oħra tal-kamra. L-dais kien mdawra minn diversi blokki tal-ġebel, u kien kopert bil-ċraret u l-ġlud li kienu ħafna jintlibsu. Fuq il-nen kien hemm madwar president mingħajr lura, loġikament imsejħa Ruman-president, u mill-ġdid ta'tliet saqajha brazier.
  
  
  Ma kien hemm l-raġel seduta fil dan il-presidenza. Ego studjat tagħha l-inċertezza tal-dawl tal-brazier. Kien xaħam, bi ħxuna kaboċċa-daqna li koperti ego tiegħu tal-wiċċ, u l-wiċċ tiegħu kien kopert bil-krudili-linji u l-ċikatriċi. Kien liebsa l-rumpled-ku uniformi jintlibes minn Castro gwerrilli, u fit-tul tiegħu xagħar iswed kienet imżejjen bl-pulizija tal-pak.
  
  
  Huwa kien MAB awtomatiku tal-pistoli fil tiegħu addominali, u kien petting bħallikieku kienu ġugarell favorit tiegħu.
  
  
  Huwa ħares lejn me ma interess partikolari u talab: "Min huma inti?"
  
  
  "Nick Carter."
  
  
  Huwa sel-beraħ. Stahl-vuċi tal-huwa aktar qawwi. "Stajt jinstemgħu tal-inti, Carter.
  
  
  — Jien kont smajt qabel." Mhux tiegħu Stahl żieda dak li jinstemgħu dwar nen. "Inti qed Ji Karak, Polgar Milan huwa.
  
  
  "Milan huwa mejjet."
  
  
  'Naf li.'
  
  
  "Li għaliex ma nistax jkun ego huwa aktar." Karak stroked tiegħu daqna għall-mument, l-għajnejn tiegħu tidjiq. "Inti qed fil-kumpanija ħażina, Carter.
  
  
  'Dawn qed-ħbieb tiegħi. I-medja, aħna qed-ħbieb kollha tal-Milan, " qal bil-kalma. "Iżda hi hawnhekk għall nfisha.
  
  
  ""Għaliex?'
  
  
  "Biex tikseb il-ġilda ta Milan tal-lupu."
  
  
  Ma kien hemm l-silenzju. Karak ħares apertament fil lili ma skur, rrabjata-għajnejn. "Ego-ġilda?" — X'inhu? " huwa talab drastikament. Għall-liema? Biex tagħti l-ego tal-vjaġġi, ritratti, tal-mużika, eċċ. mazz tal-discontented in-nies?
  
  
  Minbarra me, il-Padra kien li jiċċaqilqu fil-vjolenti kunitti, u huwa poġġa l-idejn dwar l-uem u l-ispalla għall-kalma tagħha stabbiliti. - "Le," Karaku qallu. "Iżda minħabba dan." Huwa ħa nifs fil-fond u maħruqa, improvising kif tkellem. "Iltqajt Milan ħafna snin ilu F'berlin. Huwa qal darba lili, "Nick, jien ser dar issa, iżda qatt ma tinsa me. Jmorru lura għall-Amerikana tiegħek nies, tinsiex me." U huwa ma jmutu, aħna jistgħu jżidu l-dollaru, aħna jistgħu jżidu l-dollaru ta'ħafna l-libertà-tħobb l-Amerikani."
  
  
  F'dak il-mument, Karak tal-irġiel bdew mutter u jimxu restlessly, u madwar wieħed minnhom f'daqqa għajjat: "Huwa jimblokka." Il-oħra għajjat: "Ma dan il-uem!"
  
  
  Huwa mdawwar u raw li l-kelliema kienu irġiel żgħażagħ, preżumibbilment żewġ tal-Karak tal-rekluti ġodda. Dan jagħmel sens. I reġgħu lura għal-pjattaforma, u Karak tal-għajnejn sodisfatti-minjiera, sħiħa tal-baqar.
  
  
  "Inti qed barrani hawn, Carter," huwa qal. "Inti ma tistax tifhem kif l-affarijiet magħna."
  
  
  Jien għajjien jiġu msejħa barrani. F'daqqa waħda I kien għajjien ta'dan kollu damned feud. — Wasalt għall-lili nnifsi, iżda mhux biss għall-lili nnifsi, " I tinqasam fi lilu. — Din il-xabla ma jappartjenu għall-istati uniti, biex inti, għall-istati uniti, li me, għall-istati uniti, għall-inti, l-ritratti, il-mużika. Iżda li jappartjeni għall-grupp kollu fil-beraħ. Huwa simbolu ta'dak Milan miet għall. Huwa simbolu tal-libertà u indipendenza għall-popli ta'l-pajjiżi kollha."
  
  
  Ma kien hemm l-ieħor hum tal-vuċijiet u l-moviment tal-żewġ l-irġiel. Għall-mument, ħsibt d marret wisq. Imbagħad wieħed ta'l-anzjani l-irġiel fuq il-mejda qal fl-sorpriża: "inti Tista'tagħmel dan għalina?"
  
  
  ""Iva. U l-kelma tagħha kienet mifruxa, u dan se jfisser l-appoġġ u l-flus għalik. Agħti me li".
  
  
  Tagħha verament ltqajna ttrasportati. I kollha meħtieġa d-dritt li issa kien tan-nar u l-bandiera li tikseb me elett il-president. L-eċitament fil-kamra kien kbir, u l-ħass bħal I jistgħu jiksbu Sofia u l-tagħha priġunieri minn hawn ħaj.
  
  
  Fil-din ta'l-diskussjoni li jmiss, l-qodma tal-bniedem vuċi jistgħu jinstemgħu b'mod ċar. "I ngħidu aħna għandhom jagħtu l-uem dan jaħbu," huwa qal. "Id-dinja jeħtieġ li nisimgħu dwar il-ġlieda tagħna, u jekk Carter tista'...'
  
  
  "Nonsense," Karak snorted. "Dan kollu jinsabu. Xorta. . Morr tiegħu ego-għajnejn glittered stramba, u huwa bil-mod beda tbissima. Kien tbissima ikrah. Tbaxxa, telgħet il-griż tal-pil, u clutched huwa tbatija fl-naħa tiegħu. "Inti tixtieq dan xabla?" Id-dritt, jiġu jiksbu lilu. Ma rridx li inti kullimkien qrib Sofia jew Padra, fil-każ tiegħek mossa biex ineħħi me. Kien probabbilment l-ego tmiem. Huwa eżamina jekk biżżejjed biex tagħmel xi ħaġa. Iżda tlaqt sa lilu u kienet kważi fil-fergħa tal-jilħaq meta huwa qal me biex tieqaf. Imbagħad huwa tefgħu l-ġilda fil-saqajn tiegħi. Ee qabad u malajr dam swaba tiegħu fuq agħlaq, it-tiftix għall-żgħar għoqda fuq wara tal-għonq tagħha. Ego eżaminati tagħha, darbtejn, tliet darbiet, il-half-tidwir jaħbu-tfittxija tiegħu mill-Karaz.
  
  
  "Karak," qal coldly. "Mhux l-lupu tal-Milan."
  
  
  Karak snorted, naħa tiegħu clenching convulsively fuq il-pistola. Stahl tal-ego vuċi huwa qawwi u l-periklu. 'Ma tkun iblah. I raw il-lupu die lili nnifsi, u l-I ħa il-ġilda off. Inti ssejjaħ me liar?
  
  
  "Mhux l-lupu tal-Milan."
  
  
  Karak tensed, fgar mal-rabja, u mbagħad f'daqqa waħda beda jidħaq. Din il-persuna kienet biċ-ċar miġnun, u dan għamel l-ego mitt darba aktar perikolużi, u l-ego azzjonijiet imprevedibbli. Huwa mdawwar li tiegħu l-irġiel, il-imlaħħam wiċċ ddawwar l-kontroll taħt tiegħu daqna. "Huwa ltqajna-imsaren, dan Carter guy," huwa nifs bil-biża. "Huwa jasal fl-kemm jekk aħna ego subordinati, it-talbiet li dan mhuwiex il-ġilda tiegħi u takkuża me ta tinsab. Dak ċajta!'
  
  
  L-żgħażagħ ovvjament qabel miegħu. Dawn kienu milwija fuq id-daħk, għalkemm dawn jinżammu l-għajnejn tagħhom dwar il-me-istati uniti, mal-vjaġġi, ir-ritratti, il-mużika, l-istati uniti mal-grupp żgħir azjenda skieken u armi tan-nar.
  
  
  I talab tagħha. "Fejn l-proprjetà lupu?" — Int ħabi?"
  
  
  Ego tal-wiċċ f'daqqa waħda sar serja, l-ham-bħal-idejn qabad MAB u huwa l-għan ego fil-sider tiegħi. "Ħu il-ġilda,"huwa qal, ego tiegħu vuċi-kesħa u l-ċara, qtugħ permezz tal-hum bħal lancet. "Jieħdu dan, Carter. U jiksbu tiegħek jackals qabel koki sa kollha madwar l-inti, l-sapun.
  
  
  Padra snarled minn wara,"Inti ma jidhirx li tkun taf x'għandek tagħmel ma'dan, Karak."
  
  
  Karak-larvi ikteb, kbir tiegħu ddawwar l-abjad dwar l-attivazzjoni. Kien hemm tkabbir howl tal-dlam kunitti mill-egos tal-nies jistennew għall-kelma waħda li jiġu stabbiliti ih ħielsa. Ikun-massakru, l-art tkun kopert bil-tagħna tad-demm. Karak saqajh. Ego-għajnejn kienu qegħdin fin-nuqqas ta ġenituri.
  
  
  Tagħha, qabża'l quddiem. Wieħed mill-bniedem żdied sa tiddefendi Karak. Mingħajr ħsieb darbtejn, huwa maħtuf l-azzarin minn naħa tiegħu u l-bike il-grupp ta fis-ego tiegħu tal-wiċċ. Huwa kien waqa'lura. Wara me, Karak tal-irġiel kienu jgħajtu fil-selvaġġ eċċitament li t-tixrid bħal nar. Karak, sorpriż mill tiegħi malajr attakk, jwaqqa'fuq is-sede u naqsu bil-stramba squeak. Imbagħad ego qabad tagħha mill-xagħar, fil tagħha, u ġibdet l-gun fi ego dgħajjef tal-swaba.
  
  
  Kien sħan fis lilu mill-bettija, hekk kif irġiel tiegħu kienu madwar maltempata il-pjattaforma. Tagħha, kien. - Soġġorn hawn!'Jew huwa se die-ewwel!
  
  
  Iż-żewġt irġiel ffriżat, u għall-qasma it-tieni nett, li deher għall-friża. Xi wħud minnhom tkellmu l-armi tagħhom, kemm jekk dawn ma kinux ċert I fisser dan, iżda l-ebda wieħed minnhom ħadu l-riskju.
  
  
  "Padra," qal, " Sofia." U l-bqija. Jiġu hawn.
  
  
  L-padraig l-qima b'entużjażmu meta huwa laħaq me.
  
  
  "Jien ma dubju inti," I growled. — Sabiex I ser ikollok mill-ġdid, wisq." Hemm mod?
  
  
  "Hemm," l-Padra qal, tipponta lejn gate kważi moħbija fil-dellijiet. Kien hemm mill-inqas tużżana skura-ffaċċjati l-irġiel bil-wieqfa bejn il-us u l-bieb.
  
  
  "Sabiex minnhom, Karak," qal. Huwa ħares lejn lili mill-kantuniera ta tiegħu fl-għajnejn, għajnejn tiegħu rikorrenti lura fil tagħhom roża sokits, żibeġ tad-demm li fuq il-moħħ. Kien mill-ġdid bejn wieħed u ieħor poked fil-fwied mill-ego. Għajjat l-ordni, u l-irġiel muttered kif dawn obduti l-uem.
  
  
  K jum traċċa ġiet iffurmata. Ego beda sejjer tagħha barra l-pjattaforma. Huwa wara jiltaqgħu, iżda ma kellha l-ebda għażla. Huwa aktar stretti qabda tiegħu fuq l-ego tal-driegħ u l-imbuttata l-uem tal-gun fil-fond fil-kustilji tiegħu biex jagħmlu tajjeb. I jista riħa l-terribbli tal-bank ego.
  
  
  "Inti mhux se jibqgħu jeżistu, il-kelb," huwa groaned.
  
  
  "Imbagħad inti ma għandekx jgħix jew," l-uem wiegħed tagħha grimly. "Inti ser jgħixu sakemm aħna."
  
  
  Karak ovvjament-ħsieb li aħna se joqtlu lilu darba aħna għadda dan il-passaġġ. Minħabba li kien se jkollu jsir taħt minnhom taħt ċirkostanzi differenti. Fil-fenek ta ' disprament, huwa tħabtu, clawing u l-gdim. Jien ma nemminx kien konxji ta'dak li kien isir fil-ħin. Pur tal-annimali paniku kienet qawwi wisq fl-nen għal dan. Iżda l-naħa tiegħi kien wisq mill-qrib għall-ego tal-ħalq meta tiegħu kien qed jitħabtu ma'dan, u hu daqsxejn dan. Reazzjoni tiegħi kien involontarju u awtomatiku: l-gun kienet naqset tagħha. Ego kien għadu azjenda naħa tagħha, iżda mbagħad Padra aċċidentalment jwaqqa'fuq me, aktar tqaxxir me tiegħi kontrapiż, u Karak kiser ħielsa. Hu kiser permezz tal-cordon, jgħajtu. 'Joqtlu ih. Joqtlu ih.'
  
  
  Ma kienx hemm anke-ħin għall-leġġendi lili nnifsi. L-qodma tork xabla marbut fil-me ma slavaġ daqqa. I cringed, u l-ħaġa jirgħu tiegħi l-qorriegħa. Imbagħad huwa ra opportunità oħra u, liwi isfel, ġibed l-akbar drapp fuq l-istadju, u sfaxxa bħal frott fuq sett it-tabella. Hi żbarkati fuq l-art mal-diversi irġiel oħra jippruvaw għall-ħsara fuq lilna mill wara. Imbagħad il-allen mqassma u naqsu bil-ħabta. Żejt ħruq-pressjoni permezz ta'l-arja fl wiesgħa ark. L-xita ta'nar hissed u l-pressjoni fuq l-art kiesħa, u l-lava tal-flussi tat-tifqigħ fil-fjammi, li jikkawża konfużjoni sħiħa u l-orrur fil-kamra. L-disa'tal-istati uniti fejn fid-direzzjoni tal-ħruġ, li jitfa backhands u l-dritt min kollha ta'madwarna. Karak il-żewġ qodma tiegħu ġewż flimkien. L-padra kien jitfa-korpi madwar kważi malajr kemm kien cursing. Sofia użati qodma Mannlicher bħala baseball bat. Ego tir wieħed ma kienx jiswew ħafna kontra dan il-horde, anki jekk ħej, kien hemm ċans li għandhom l-għan.
  
  
  Oħra tal-Onin tal-irġiel ħareġ lili mill-ġenb. Hit tiegħu ego għalhekk diffiċli li huwa marret lura fil-qalbet brazier. Huwa irreaġixxa bħala jekk hu d mixi fis-hornet bejta u l-qabża fl-selvaġġi żfin, slapping-idejn tiegħu kontra l-fwar lura tal-pants tiegħu. L-Padra magħżula madwar u maqluba l-isfel il-bniedem li kien qed jipprova attakk Sofia. It-tielet kien mal fil-qosor tar-riġel qabel ma jkun jista-użu tiegħu .45 kalibru. It-tnejn l-oħra kawt avviċinat u kien sa, lest li tolqot me fir-ras. Padra maqbuda wieħed u ont ħa l-oħra, imbagħad kemm aħna hit ih-kapijiet kontra xulxin. Waqgħu bħal żewġ bajd, b'tali mod li ih ma kalzetti l-oħrajn. Dan kien l-aktar bħal antikwata open-ġlieda minn xi ħaġa oħra.
  
  
  Fl-aħħar aħna waslet għall-enormi qodma tal-ħajt magħmula tal-ħxuna tal-zkuk organizzat flimkien mill-travu. Aħna miftuħa u ewropea hija magħluqa, it-tkissir tal-che saba. L-Padra ewropea il-bieb magħluqa matul l-ħoss tal-mara.
  
  
  "Ħej se jkollu jagħmel sa ih għal filwaqt li," huwa qal.
  
  
  "Forsi għal minuta," qal grimly. Il-bieb kien diġà qed vjolenti maqluba fuq. Tagħha, jinstemgħu Karak jgħajtu l-ordnijiet. "L-ebda-assi, inti splussiv. Daqqa l-kkritikat-bieb għall-bċejjeċ. Daqqa up. Joqtlu ih. Tħallix jaħarbu minnhom.
  
  
  Tagħha malajr stenna madwar jgħoddu l-ruħ, kważi blind, fid-dlam. Kien hemm biss sitt tal-us-xellug, wieħed mill-bniedem toqba fil-uġigħ, wieħed ego driegħ kif dgħajfa bħala maqsuma ġewnaħ ippinjat tiegħu fis-sider, u l-oħra bil-demm mxarrba-wiċċ.
  
  
  'X'inhu dan il-bieb? L-Patri talab tagħha.
  
  
  "Għandek il-ħsieb li d-użu bieb bħal dan għall-lousy seraglio?"
  
  
  "Għalhekk, fejn ninsabu għaddejjin?"
  
  
  Pass-jmorru l-barra, " huwa qal sempliċiment.
  
  
  "Imbagħad aħna d aħjar il-leave," l-uem qal tagħha, " qabel ma dawn jiġu biex tagħhom sensi u jmorru madwar il-villa."
  
  
  L-Padra marru fis-dlam, fil-kuritur dejjaq kompletament moħbija mill-dlam. Sofia qabad tiegħi tad-driegħ u l-mixi ħdejn me, cursing u growling kważi l-ħin kollu kif hi wara jiltaqgħu fuq inviżibbli frak.
  
  
  Kif f'daqqa kif aħna kellhom jiddaħħlu l-inky-dlam, aħna kienu barra mill-ġdid kollha fuq agħlaq, fis-raġġ ta ' dawl tax-xemx qawwi li f'dak iż-żmien, blinded-istati uniti. Dell deher minn imkien, dim fil-familjari dawl. Istintivament, ego eliminat tagħha barra, tħossok sħiħa sodisfazzjon mill-mqattgħin tendini u n-nervituri. L-padra għajjat, u aħna kollha segwit ego, figura enormi tat-tlielaq permezz tal-villa a. L-ħoss tal-żraben kien biss ftit saqajn warajna.
  
  
  Aħna waslet għall-moan tal-villa, li hija involuta fil-mirakulużament superstiti. L-Padra u tliet irġiel oħra telgħu fuq il-nach, u Rivn titwaqqaf biss għal żmien twil biżżejjed biex timbotta Sofia wara minnhom. Hi miżmuma minn naħa tagħha lili mill hawn fuq, it-tqegħid tagħha marda fuq il-naħa l-oħra tal-ħajt, u flimkien konna fit-toroq, min-naħa l-oħra. A searing xita ta'ċomb hissed fuq l-istati uniti u jintrabat l-quċċata tal-ħajt fejn aħna ntlaqgħet seduta.
  
  
  Padra bil-ponta lura fil-direzzjoni li għandha tmur. Nistgħu nisimgħu Karak tal-irġiel tmexxija u lura fuq il-naħa l-oħra tal-ħajt, tfittex għal jinqasmu post li jgħaddu. Imbagħad aħna mdawrin-kantuniera, niżlet dejqa sqaq, qasmu l-bitħa, u ġrew permezz tal-iebsa-fdalijiet tal-theddid-djar.
  
  
  "Hawnhekk, dawn qed hawnhekk!" daħal jgħajtu minn wara l-us. Aħna ma azzarda tieqaf biex tħares lura. "Li għaddiet minn hawnhekk. Hawnhekk! Maqtugħa l-ih.
  
  
  L-Padra sparixxa fil-Banjijiet Termiċi, il-bini li darba jinżammu l-bathhouse. Fl-istess ħin, kien ferm imżejjen-bini, speċjalment għal dawk il-imbiegħed mill-bogħod bħala
  
  
  Aptos. Iżda huma probabbilment kienet xejn li ma bejn iż-żewġ gladiatorial il-kompetizzjonijiet. Aħna daħlu l-calidarium, enormi ċentrali sala bil-Jacuzzi, wisq miftuħa li jkun komdu. Aħna dam sa l-iżgħar kmamar fil-dahar kif Karak tal-irġiel deher u beda l-isparar fl-istati uniti.
  
  
  Aħna waslet għall-frigidarium fejn il-kesħa banju darba kienu ġew, u l-Dollaru kien għażil madwarna, l-demm ġappuniż isfel ego-sider. Aħna tax-xellug ego hemm, mejjet, u malajr permezz tal-iżgħar apoditherium, il-Rumani ekwivalenti tal-kompartiment tal-kamra, u 'l isfel diversi titjiriet ta' taraġ li l-livell aktar baxx.
  
  
  — X'inhu l-Padra tal-pjan?" I talab tagħha, Sofia, nifs iebes. "Aħna għandna l-ebda ċans li jkollok qabel ih."
  
  
  "Aħna" aħna . .."aħna qed jippruvaw jiksbu l-drenaġġ," hi hissed breathlessly.
  
  
  L-padra waqaf fil-quddiem tal-kbir tal-ġebel ramli-kaxxa. Dlam biss kienet apparenti stabbiliti hemmhekk. "L isfel," huwa ordnat curtly, u mingħajr eżitazzjoni, huwa dived. Aħna warajh bl-addoċċ u niżlet fl-tajn u l-ilma. Sofia żbarkati fuq il-sider u imbuttat me fis-tajn.
  
  
  "Għaġla, għaġla," l-Padra qal b'mod urġenti, u aħna wara jiltaqgħu wara lilu, li jistrieħu l-aktar fuq l-ħoss tal-ego gurgling passi. Il-bqija taż-żewġ l-irġiel kienu jkopru l-irtirar.
  
  
  "Oqgħod attent meta inti tpoġġi l-saqajn tiegħek," Sophia mwissija me. "Jien ma jilbsu żraben."
  
  
  — Dak li ġara għall-żraben tiegħek?"
  
  
  "Marret," qalet laconically, u kontinwa. I dam ħdejn tagħha, pants tiegħi teħel mal tiegħi saqajn u ħakk tal-ġilda fuq ġewwa tal-koxox tiegħi. Għamilna mod tagħna permezz tal-labirint tal-sieq, skur-mini, qatt waqfien fit-tul fl-istess post, iżda dejjem ddawwar fis waħda madwar l-kurituri f'direzzjoni waħda jew l-oħra. L-trab u l-żamma għajjat tal-tagħna pursuers mtenni madwar l-istati uniti, u dan kien impossibbli li tgħid ih distanza jew id-direzzjoni. Panting, aħna dam fuq.
  
  
  I ġestiti li titlob tagħha. "Aħna se jaħbu hawnhekk?"
  
  
  'No . .. Xejn . Karak se gwardja l-daħliet biex iżommu l-istati uniti minn... jekk... ma firien maqbuda. Irridu ... jiksbu l-barriera fejn aħna se kamp. Aħna hawnhekk . ... mingħajr periklu, " Sophia nifs.
  
  
  F'daqqa waħda, aħna jinstemgħu l-ħoss tal-passi tmexxija madwar l-ġebel sempliċi fil-quddiem tal-istati uniti, l-kantuniera li jmiss. L-Padra waqaf fil-kunitti meta figura daħal l-kantuniera u l-mixi kważi fil-miftuħ fl-armi tiegħi. Hija kienet magħżula madwar u l-uem tal-ewwel ewropea fis-kap tagħha bil-qawwa kollha tagħha. Il-arja maħruba permezz ta'l-ego tal-pulmuni tiegħu, u huwa waqa'headfirst fl-tajn l-ilma.
  
  
  It-tieni persuna bdew jirriżenjaw bħala daħal l-kantuniera u bil-ponta tiegħu Mauser fil me. Huwa waqfa qasira awtomatikament, stennija għall-tir li jmorru l-barra. Iżda f'dak il-mument, ħoss thunderous waqqaf lill fil-widnejn tiegħi, u l-ego-mira sparixxa fil-aħmar tiddefinixxi. Il-bniedem waqa'fuq il-blat, u hi raw il-Patri bil-wieqfa fuq lilu bil-gun fl-naħa tax-xellug tiegħu.
  
  
  I ma l-iskart kwalunkwe ħin. Il-bqija tal-Karak tal-irġiel kienu jaħarqu l-kantuniera fil-blind tentattiv biex joqtlu l-istati uniti. Twassal maqtula u l-whined fl-aħħar snin tal-balal ricocheting u shards qawwija tal-blat fil-widnejn tagħna.
  
  
  Tbaxxa li jittellgħu l-Mauser, iżda imbagħad l-Padra talab, " Dak li l-kwistjoni?": "Tippreferi Karak tal-arma?"
  
  
  "Żgur, iżda tajt l-up."
  
  
  Huwa mogħtija me l-gun, li kien għadu-tipjip. "Bħala t-tieni fil-kmand, ego sostniet li għalih, iżda fil-fatt, inti għandu jkollhom dan."
  
  
  "Grazzi, Padra," qal, u ħa l-Mauser.
  
  
  "Kisbu l-anfiteatru aktar mgħaġġel milli stennejt," huwa growled fuq il-wild clatter tal-balal. "Aħna issa qed maqbuda."
  
  
  "Hemm l-ebda mod ieħor?"
  
  
  Iżda dan kien l-aħħar. Jekk immorru lura, dawn ser jiġu l-kantuniera u jisparaw-istati uniti għall-bċejjeċ.
  
  
  "Jekk ma nagħmlu xejn," Sophia qal jħossuhom imħassba, " dawk wara l-istati uniti se ilaħħqu mal-istati uniti u l-joqtlu-istati uniti." Huwa bla ħeġġa.
  
  
  "Ukoll," qal, " forsi I jistgħu jlaħħqu." Huwa milħuq fil-minuta u miġbud ' il barra tal-gass bil-bombi.
  
  
  Dan kien l-aktar ġodda, titjib verżjoni: iżgħar, eħfef u aktar ikkonċentrata. Din kienet l-daqs u l-forma tal-patata ħelwa u weraq speċjali tqabbid, u għalhekk ma setgħux aċċidentalment jikkawżaw jekk ikun waqa ' fil-mument ħażin. Ġie miġbud ' il barra mill-cheku u kelli l-żewġ sekondi.
  
  
  Kien jintefgħu mill-ego fil-kantuniera fil-quddiem tal-istati uniti, fejn darted bejn il-grupp ta ' l-irġiel fuq il-naħa l-oħra. Hi sema startled-għajta bħala wieħed mill-irġiel madwar minnhom hit ħej, fuq l-art, u l-bombi marru off mal-bang. L-istorbju huwa nofs l-effett psikoloġiku, kif id-DA-metodi qalli. Duħħan u d-duħħan mimlija il-passaġġ.
  
  
  Minnufih, aħna smajna Karak tal-irġiel gasping għall-nifs, imbagħad toqba u taqligħ. Issa kienu xokkanti, tħossok ma tiflaħx, u l-pulmuni kienu ftuħ aktar minn dawn iweġġgħu.
  
  
  Madwar minnhom, Dollaru wara jiltaqgħu l-kantuniera, doppju matul fl-uġigħ u d-dardir, l-wiċċ tiegħu contorted mal-miżerja. L-padra ħalli l-selvaġġ jaħarbu biha u iffavorixxa ganċ tiegħu fil-bniedem tal-għonq. Huwa waqa'bħal bull li kienu ġew impaled.
  
  
  "Ma nifs," qal warningly. 'Jimxu!' Aħna dam. Aħna mdawrin u ġrew lura l-mod aħna d ġejjin, sakemm Padra misjuba ieħor mina. Aħna imdaħħla, u dan wassal lilna mill-ġdid permezz tan-netwerk ta'pajpijiet taħt l-art, sa għoljiet għall-naħa tal-drenaġġ, u mbagħad mill-ġdid biex jinżel il-prinċipali drenaġġ, u xi kultant biss fl-ċirku, brim u ddawwar. Mitlufa tagħha kollha sens tad-direzzjoni. Tagħna jaħarbu ħa fuq il-karattru tal-stramba-kaxxa.
  
  
  Fil-punt wieħed, aħna waqfet taħt jinqasmu toqba mwiegħra taraġ li jwassal sa l-pallida sema hawn fuq l-istati uniti. Morna soprano malajr kemm jista'jkun u ħa ftit nifs meta aħna sabet li dan il-ħruġ kien unguarded.
  
  
  Il-ftuħ taw l-aċċess għall-qasam sħiħa tal-blat u arbuxxelli. Min-naħa l-oħra tal-qasam kien irdum li imżerżaq l isfel bil-mod, u meta aħna laħaq it-tmiem ta'dan, il-Padra iħares 'l isfel u qal," Ukoll! Aħna ser issegwi u imbagħad mur l-barriera.
  
  
  Il-barriera kienet kbira wied li ma dehra naħa tagħha kienet imħaffra ġgant waħda. L-ego-ġnub ġew maqbuda, regolari l-artijiet imtarrġa tal-kannella vina tal-blat u l-parapetti mdawwar mill-jaħraq-imsaġar u l-ikrah huma rqaq, mgħaġġla-siġar. Huwa jista'kważi jimmaġina l-skjavi swat taħt Ruman swat kif marru bħal.
  
  
  "I użati biex jgħixu F'berlin," l-Papà qal sfortunatament. "Imbagħad fl-Aptos. U issa l-vot huwa hawnhekk.
  
  
  Dan għandu jkun il-ħajt tad-dinja.
  
  
  
  Il-kapitolu 5
  
  
  
  
  Il-kamp kienet tinsab fuq il-plateau tinjora-punent tal-barrieri. Dan kien jikkonsisti minn żewġ theddid-tined li nemmen li kienu l-leġjonella tal-kwartieri u tal-kmand tal-post. Naturalment, li kienet iddisinjata bħala difiża kontra l-possibbiltà iskjavi rewwixta, wieħed biss daħla, u l-bqija ta'l-għoljiet, wieqaf u inaċċessibbli. Kien sigur biżżejjed, kif sikur kif tagħhom hideout setgħu kienu taħt il-ċirkostanzi oħra.
  
  
  Il-muntanji tal-arja kien kiesaħ, anki issa, wara nofsinhar, u l-nar żgħir kien ħruq fil-niċċa fil-moan ta'l-akbar hut. Dollaru madwar l-irġiel ppressata tiegħu lura lill-istess tagħha, kolibri li lilu nnifsu. Il-bniedem l-oħra kien crouched miftuħ mill-bieb, xkubetta tiegħu fl-addominali, peering stabbiliti l-unika triq.
  
  
  Ont kien fl-iżgħar hut, li wkoll serviet bħala kamra tas-sodda, kċina, il-ħażna tal-kamra, u l-armerija għall-ivvjaġġar, - fotografija, u l-mużika. Sofia u Padra kienu miegħi. L-tlieta minnhom kienu joqogħdu fit-triq tal-vjaġġi, ritratti, il-mużika, l-aktar komdu-post fil-kamra. Kellna flixkun tal-inbid li dam barra malajr ħafna waqt li kienu għadhom tkellem lil ħabib.
  
  
  "Karak mhux se jolqot us kwalunkwe aktar," l-Padra qal fl-leħen baxx. "Mhux sakemm aħna qed sigur hawn.
  
  
  "Ma jkunx hemm ħafna minna tax-xellug għall-ġlieda kontra lilu jekk hu l-attakki," qal. "Hemm erba'minna minbarra inti u l-me."
  
  
  "Iva, iżda Karak ppruvaw maltempata-kamp darba qabel, meta aħna kienu mmexxija minn madwar il-Muntanja Athos u marru hawnhekk li tkompli l-ġlieda. Aħna ma jisparaw li joqtlu, naturalment, iżda aħna aċċidentalment midruba bosta minnhom. Kien morali kbira jegħleb għalih."
  
  
  "Aħna kellhom aktar nies imbagħad," Sofia qal. "Xorta waħda, tnejn jew tliet tajba sportivi jistgħu ireġġgħu attakk."
  
  
  "Dak inkwiet me aktar," l-Padra kompla, " huwa li Karak se jżommu l-istati uniti taħt l-imblokk sakemm aħna jmutu minħabba l-ġuħ u għatx. Ego il-ħaddiema żgħażagħ diġà mdawra il-plateau.
  
  
  I talab tagħha. "Kemm nistgħu jżommu hawnhekk?"
  
  
  Padra telgħet numru żgħir ta'ħmieġ u ħalliha bil-mod jippenetraw permezz tiegħu l-swaba. Huwa ma risposta.
  
  
  "Ejja hu jipprova," Sophia nifs. "Aħna se qatt ma jċedux."
  
  
  L-padra rilaxxati fuq ir-reżistenza tagħha. "Inti ġlieda ukoll bħala mara."
  
  
  "Tajba biżżejjed biex isalvaw il-ġilda tiegħek?" qalet kburija. "Jew inti insejt li I salvat inti meta Nick kważi maqtula inti?"
  
  
  Il-ġgant coughed, reġgħu lura għal me, u malajr biddel is-suġġett. "Taħdit tal-qxur, huwa verament ma kienx il-ġilda tiegħi?"
  
  
  Huwa beda jħares fil-Sophia. Hi nodded, u qal li em. "Ma kien hemm l-ebda-but tiegħi madwar l-għonq. I ma tkunx taf x'tip ta lupu tal-ġilda kien, iżda ma kienx Milan tal-lupu.
  
  
  "Ugh," l-Padra qal. "Aħna kienu kollha imqarraq mill-Karak tal-ħrejjef . Iżda fejn hija l-proprjetà tal-ġilda?
  
  
  "Biss Karak jaf li," Sofia muttered.
  
  
  U jien ser ikollhom biex issir taf.
  
  
  Ħarsu lejn Agħlaq fil-sorpriża. — Li jfisser li inti qed tmur lura?" L-Padra mitluba.
  
  
  - "Le," Sophia qal ma sorprendenti vehemence. "Kien ħażin biżżejjed għall-ewwel darba, u l-Karak ma kienx anke jistennew minna. Issa huwa lest u jaf l-ebda ħniena."
  
  
  Huwa ltqajna u beda l-ritmu tal-kamra bħal fil-gaġeġ tal-annimali. "Ma naħsibx li hu jistenna li nagħmlu xi ħaġa bil-miftuħ d-dritt li issa. Jekk naġixxu issa waqt li xorta jaħseb aħna fuq il-difensiva ... '
  
  
  "Ah, iżda li l-grupp tal-irġiel hija hemm isfel," Padra miċħuda l-rapporti fil-midja biex me, rogħda kap tiegħu. Għadhom. .. '
  
  
  "Int tara," Sophia invokat. "Ma tippruvax, Nick. Jekk jogħġbok...'
  
  
  "Aħna se jkollhom jgħaddu din qabel jew wara, u naħseb li l-ewwel l-aħjar."
  
  
  "Nick id-dritt, Sofia." Ma serji daqqa, l-Padra tela'għal saqajh. "Il-kamp saret jimblokka. Għandna biex imorru.
  
  
  Tajba. Iżda aħna ma għandekx bżonn li tmur lura għall-Aptos.
  
  
  Kif? Inti jfissru li aħna ser tmexxi'l bogħod bħal megħluba-klieb u jagħtu Karak l-rebħa dritt bogħod? Ma inti biss ngħidu li aħna se qatt ma jagħtu?
  
  
  Ma kien hemm l-silenzju skomdi fil-karozza. Tagħna tan-nifs tinstema ħafna qawwi fl-konfini dejjaq tal-ħitan tal-ġebel. L-padra ħareġ lili u miżmuma ganċ tiegħu b'mod sinifikanti.
  
  
  "Jien naf tiegħi meħtieġa. Mingħajr il-fidda-ilsien ta Karak li jħawdu ih, huma se jisimgħu is-sens komuni. Mingħajr dan il-ġilda, li se tara l-ego mikxufa. Wara ftit sigħat, dawn in-nies se jiksbu għajjien ta'stennija, u rabja tagħhom se jiksħu minn jum għall-ieħor. Forsi nistgħu ħsara fil-aktar tard.
  
  
  "Permezz tal-kanali tad-dranaġġ?"
  
  
  ""Iva . .. u l-ebda. Ftit nies li jafu, iżda fl-Rumani-ibliet ma kien hemm l-tisħin ċentrali. L-kbar bonfires fil-kantini u l-kanali fil-ħitan let fl-arja sħuna.
  
  
  "Iżda li impossibbli, Padra! Sophia exclaimed. "Dan huwa pur suwiċidju."
  
  
  "Iżda dan għandu jsir," l-Padra qal dispassionately. Imbagħad huwa yawned u żied, " Ma tistax tqum me sa tard wisq. Sadanittant, jien ser irqad mal-tagħha. Inti tista'tkompli l-diskussjoni mal-Carter jekk inti tixtieq. L-patri-xellug l-hut ma jafu tbissima.
  
  
  "Iġbed' l isfel il-purtiera," Sophia qal, li jirreferu għall-kutra li serva bħala l-bieb. Huwa maħlula il-ħabel li saret tagħha ego fil-post, u hi waqa ' fil-toqba.
  
  
  "Jidħlu u joqogħdu li jmiss lili."
  
  
  Meta kien lura fuq il-saqqijiet, hi snuggled sa me u talab lill-ip, " Nick, inti verament bżonn biex tmur lura għal dak il-ġilda?"
  
  
  "U int tkun taf I għandek tagħmel dan."
  
  
  "Inti kont diġà sar aktar minn xi ħadd jistgħu jagħmlu. Pricesnoughts aktar. Jekk inti kienu I, hi se jkunu telqu mill-Muntanja Athos qabel l-I kien ittorturat jew imfixkla fil-battalja li ma kienx anke-minjiera .
  
  
  "I tista'tgħid tagħha l-istess ħaġa dwarek, Sophia. Polgar huwa mejjet.
  
  
  "Dan huwa l-ġlieda tiegħi, Nick. I magħmula minjiera tagħha . Huwa ma jgħidu xi ħaġa oħra, biss stroked ħarir tagħha iswed tax-xagħar.
  
  
  "Tagħha fuq il-ħamsa u għoxrin sena, l-I qajjem mal-tħossok imdejjaq li kelli għexu għal kwart ta'seklu mingħajr il-kisba xejn. Polgara l-Omm sodisfatti tagħha ftit wara." Hi tkellem bil-kalma, għajnejn tagħha maħsub. "Issa li hu marret, Aptos hija I kollha telqu biex jemmnu fid."
  
  
  "Int xorta-anzjani. Inti tista'ssib persuna oħra.
  
  
  "Iva," hija qalet, vjenna wiċċ tiegħi bil-ponot tagħha. — Imma mbagħad ma tkunx trid toqgħod għal anqas minn l-aħjar." Jekk jogħġbok, ejja jintemm tagħna ta'l-inbid.
  
  
  Aħna kiser il-flixkun. Tagħha bart u lisa madum memorja kienu imtebba mal-booze, u l-nifs tagħha kienet ftit ikbar. "Ma jmorrux," hi whispered. "Għid lit-irġiel li l-ġilda tkun ġiet meqruda."
  
  
  "Iżda jien naf huwa le, Sofia, u li biżżejjed biex iżżomm l-affarijiet jimxu. Hemm aktar ħaġa: il-wegħda huwa għamel lill-poplu tal-Jzan.
  
  
  "Iva, tagħha, niftakar li qal li l-belt qed tiegħek, u inti tixtieq li jgħinuhom."
  
  
  "Għajnuna," qal sarcastically. "Il-perfetta l-għajnuna hija Aptos."
  
  
  "Inti ser tingħata l-għajnuna," hi wegħdet. — Inti ser tingħata b'xi mod, jekk il-wieħed madwarna teżisti." Tiċrit welled fl-għajnejn tagħha. "Jekk ma jmorrux," qalet mill-ġdid. "Ma rridx li inti tmut."
  
  
  "Jekk xi ħadd se die, huwa li ħafna mal-ġisem perfett bagħal mal-daqna."
  
  
  'Int miġnun. Kif miġnun bħala Polgar, " hi kien. Imbagħad hi lunged fil me u ppressati wet xufftejn għall-mini-mal-attitudnijiet-seħħ .
  
  
  Hi kiser ħielsa kif f'daqqa waħda kemm hi d clung, li jħallu l-istati uniti kemm gasping għal aktar. Ray tas-dawl tax-xemx tefgħet permezz tal-qasma fil-tagħha u mixgħul-wiċċ tagħha, u raw tagħha tbissima, li issa kien iż-żewġ imdejjaq u sħun u l-offerta fl-istess ħin. Ee jinġibed mill-qrib tagħha u greedily bies tagħha imxarrab, ħalq miftuħ. Tagħna baci mqabbda inkontrollabbli tan-nar. "Iva, iva," hi moaned kif hu unzipped tagħha u telaq qmis tagħha. ""Iva . .. '
  
  
  Fil-mozzjoni, huwa miġbud tagħha stabbiliti, unzipped pants tagħha, u jinġibed fuq tagħha tat-koxox. I jistgħu jħossu l-sħana tal-ġisem tagħha bħala hi trasferita lejn me, li jiżżerżaq tagħha pants isfel tiegħi s-saqajn. Issa hi kienet liebes biss tagħha qliezet ta'taħt, u b'xi mod din il-mara straordinarja rnexxielha ssib il-ħarir għall-kuntatt u dawk żgħar ħafna, idea ta'femminilità tagħha fil-dinja magħmula minn vjolenti u bla ħniena-irġiel. Tagħha qliezet kienu miġbuda'l isfel, u l-tagħha fil-warrani u l-koxox kienu ħielsa tiegħi għall-esplorazzjoni tal-idejn. Bil-mod, huwa dam naħa tiegħu fuq tagħha fl-istonku u l-koxox, imbagħad jiżżerżaq fil-fond bejn l-tagħha s-saqajn. Hi moaned u minħabba mal-xewqa.
  
  
  Sofia għenuni tal-ħwejjeġ tiegħi, nervously ġbid fuq tiegħi pants u l sħ, jesponu lill-korp tiegħi li l-arja kiesħa tal-kabina. Aħna jistabbilixxu lura fuq is-sodda u l-hugged fis-silenzju, li jgawdu minn kull oħra tal-kuntatt fl-dlam.
  
  
  B'passjoni, ix-xufftejn tagħna jingħaqdu flimkien, u l-sensittività kienet jintefgħu fil-baħar. Armi tagħha mgeżwra madwar me u miġbuda me qrib kemm hi nibbled fuq il-xufftejn, miġbudin tiegħi l-ilsien fil-fond fil-ħalq tagħha, u dam imsiemer tagħha fil-fond fil-dahar tiegħi. Tagħha, ħass tagħha mhux maħduma sabiħa, bżieżel tagħha twebbis fis-sider tiegħi, ġisem tagħha miexja kif hi moaned kontinwament.
  
  
  Jħossok ħażin għajjat tal-annimali pjaċir maħruba-gerżuma tagħha bħala hi hugged me. - Wiċċ tagħha kien contorted mal-ġisem kollu tagħha, ħalq tagħha li tiċċaqlaq hungrily, ġenbejn tagħha tal-ftuħ u l-għeluq rhythmically madwar me. Aħna ma jibqax jinħass xejn iżda inkredibbli eċċitament issa. I titneħħa-isforzi tiegħi, u mill-isbaħ uġigħ ta'divertiment magħmula tagħha għasafar u dawwar taħt me. "Ah, ah, оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооочичичичихауууу!" Twaqqaf dan! " hi kien. I biss jistgħu jħossu l-tensjoni enormi li qed tikber ġewwa me u l-frizzjoni tal-korpi tagħna kontra xulxin.
  
  
  Imbagħad hi kien, kien ma'kważi l-fatt li l-intensità tal-pjaċir, u l-kollox fil-korpi tagħna deher li jingħaqdu flimkien finali splużjoni.
  
  
  Meta kien fuq, aħna waqa ' fil-kuntenti, dreamless-irqad, korpi tagħna bil-mod entwined.
  
  
  
  Il-kapitolu 6
  
  
  
  
  Aħna tax-xellug l-tined eżatt qabel l-estinzjoni. Tagħha, ħass jiġi aġġornat wara l-arkati, iżda l-kesħa. Sofia insista fuq jħallu tagħha mħarbta ġakketta tal-ġilda u t-tqegħid fuq żejda sħ minflok. Huwa mdaħħla kemm dress fis tiegħu pants u l-mdaħħla l-MAB fis-ċinturin tiegħu. Sofia mibdula fis nadif par ta qliezet u l-qmis u misjuba par żarbun. Hi me assigurat li dawn kienu laces li ma jinkiser. Fl-istabbiliment tax-xemx, il-wiċċ tagħha kien tad-deheb u ferm sbieħ. Xofftejn tagħha kienu sħiħa u aħmar.
  
  
  L-padra ħareġ ta'l-oħra hut, rogħda tiegħu l-ispallejn u ħakk fis-sider tiegħu mal-ġugarell. Huwa kellu l-istess jafu tħares fl-għajnejn tiegħu, u meta l-Sophia ra lilu toqrob, hija bi-fond u mgħaġġel lura għall-hut biex issir xi ħaġa li tagħmel .
  
  
  "L-jsir?" I talab curtly, jinjora l-Ego dija.
  
  
  "Bħala lest kemm jista'jkun. Huwa mdawwar li jmorru lura lejn il-barriera. "Hija l-wildcat," huwa qal ip, " iżda anki wildcats għandhom dollaru biex iżżid sa."
  
  
  Ont, nodded fil-ftehim.
  
  
  L-dellijiet kienu fit-tul fl-istabbiliment tax-xemx, u l-traċċa tul il-lvant tal-slope kienet ribbon tat-trab. Ferm taħt minnhom kienu blat enormi li probabbilment għal Karak tal-irġiel, u lejn dawn il-blat kienu dimostrazzjoni shards tal-shale. L-shale kien simili xott quicksand, u Stahl kien jimblokka għal xi ħadd li ppruvaw li jitilgħu'l fuq jew'l isfel minnha. Iżda l-passaġġ tkun wisq sew mgħasses jippruvaw xi ħaġa bħal din.
  
  
  "Aħna jistgħu jmorru mod ieħor," l-Padra ssuġġerit grimly.
  
  
  'Ma jkunx tajjeb. L-xemx qed tiżdied hemm, u l-poplu ta'l-Karak tista-għadd tal-istati uniti dwar l-swaba tagħhom li se tipprova dan il-direzzjoni jekk aħna ma jużawx l-traċċa. Naħseb li għandna tieħu t-triq. Aħna ser tkun fil-dellijiet, u dawn mhux naħsibx li aħna qed tipprova tikseb, permezz.
  
  
  "Idea tajba, Carter," l-Padra qal.
  
  
  Inti aħna jiżżerżaq'l isfel mill-quċċata tal-plateau li l-erf fuq il-shale-istrixxa. Aħna mċaqalqa b'kawtela, guns mfassla, u bdew żerżaq ' l isfel il-shale inklinazzjoni.
  
  
  Issa għandna kienu fil-beraħ, u kull pulzier tal-tagħna u kien agonizing-ġlieda mal-mitluqa tax-shale. Dan meħtieġa us għall-konċentrat bis-sħiħ, u jekk Karak tal-irġiel innotata us issa, aħna ma jkollhomx l-opportunità. Ma'kull pass I ħa, I mistenni li jkun sparatura. Muskoli tiegħi clenched fil-vjolenti spażmu I kif ħakem is-rutted-art u jiżżerżaq'l isfel qasir meded wisq wieqaf li jmorru b'xi mod ieħor. Iż-żmien deher li jkunu waqfu, iżda gradwalment blat enormi kienet tinħass sew fil-quddiem tal-istati uniti.
  
  
  Fl-aħħar nett aħna laħqu l-limitu tal-shale inklinazzjoni. I rrumblati bejn l-ewwel blat I milquta, u Padra segwit me. "Aħna ma dan," huwa tbissem fil me. "Issa ħalli jintemm dawn il-bastards off. Hemm biss Karak rekluti hawnhekk, u l-ebda wieħed madwar tiegħi ex brothers. Dan iż-żmien, jien mhux se jisparaw tagħha biss li jweġġgħu tagħha."
  
  
  Huwa nodded fil-ftehim, allura tpaċija bejn l-portal, brutal-pajsaġġ, permezz tal-undergrowth u madwar il-blat. Għal biċċa l-kbira tal-ġurnata, Padra u l-I ew sentenzi flimkien, ż-żamma kostanti ta'l-għajnejn fuq it-traċċa. Karak tal-sentries ma setgħux ikunu l-bogħod, u l-traċċa se jġibu l-istati uniti flimkien fi żmien konvenjenti.
  
  
  F'daqqa waħda aħna daħal fil-fond ditch fejn darba, ħafna sekli ilu,boulder enormi kienet waslet off u dieħel fl-wied tal-art, li jħallu fil-fond traċċa. Bull ew sentenzi b'kawtela lill-tarf tal-grupp bil-Patri titkaxkar wara, u imbagħad, whispering fuq l-ispalla tiegħu, qal:: "iż-Żewġ l-irġiel."
  
  
  L-padra ċċaqalqu ftit aktar mill-qrib sabiex ikun jista ' jara fuq it-tarf. Ma kien hemm l-inklinazzjoni ġentili ta'madwar għoxrin metru'l quddiem. Żewġ logħba kienu bil-wieqfa fuq il-bajja, protett mid-ħarxa mir-riħ, l-pistoli jegħleb kontra l-blat. Wieħed mill-bniedem rrumblati tas-sigaretti u l-oħra xorbu madwar il-flixkun. — Ma I jgħidlek li?" L-Padra qal contemptuously. "Dawn ma jkunux-libertà tal-ġellieda. Dawn huma kriminali. Dawn ma jkollhomx xi ftehim politiku. Huma għandhom xejn x'jaqsmu hawn fil-Aptos.
  
  
  I mfakkar l-kliem tal-vjaġġi, ir-ritratti, u l-mużika: "Aħna mhux biss ħallelin." Il-mument li jmiss, il-Padra kien tipponta xkubetta tiegħu fil-flixkun.
  
  
  - "Le, — I hissed, imbuttar Ego tal-naħa l-bogħod. "Jekk inti jisparaw, l-istorbju se jattira kulħadd."
  
  
  "Għandek raġun," huwa ffirmati. "Jiddispjaċini, Carter.
  
  
  Għidtlek li l-uem biex tkopri me, u mbagħad I qabża'l isfel fl-trinek, tipponta l-MAB fil minnhom.
  
  
  Dawn ma setgħux jilħqu l-armi tagħhom fil-ħin, u l-b'xorti tajba, huma ma anki tipprova. Dawn bil-mod iddrittata up, li jkollu l-idejn tagħhom fuq l-kapijiet tagħhom, wiċċ tagħhom mimlija bil-konfużjoni.
  
  
  "Padra," huwa msejjaħ fuq l-ispalla tagħha. "Jiġu hawn u tikseb ih arma."
  
  
  Huwa jiżżerżaq fuq it-tarf tal-trunċieri u intitolat għall-sentries, mill-linja tal-nar tal-gun magna tiegħi fil-każ ta ' reżistenza.
  
  
  F'daqqa waħda, grupp ta'armati l-irġiel deher minn wara l-blind spot. Dawn kien hemm għal filwaqt li, l-uċuħ sħiħa ta ' l-konfużjoni u l-amazement, imbagħad huma miftuħa min-nar. L-ċomb ricocheted madwar Padra u me mal-whoosh.
  
  
  Huwa darted il-ġenb u għolla l-kapitolu gun li jirrispondu għall-fatali attakk. L-Padra dived wara tal-blat erf, coolly bil-għan kull bullet fil minnhom . Il-grupp tal-jattakkaw mxerrda, li jħallu żewġ mejta u tliet midruba. Hija kienet maqtula mill-bniedem ieħor meta huwa laħaq it-tmiem tal-vojta. - Ieħor tal-bniedem, hulking mustachioed metal tank, kważi dam fis me meta waqa'b'Padra tal-bullet fis-sider tiegħu. Huwa intensifikati imwarrba u jaħdem fil-far-ffaċċjati-bniedem li kien bil-għan fil-Padra. Huwa jerked lura, imbagħad naqsu bil-quddiem, li jiżżerżaq madwar dak li kien tax-xellug tal-wiċċ tiegħu.
  
  
  L-sparaturi miet isfel bħala Karak tal-irġiel flimkien, u kien kapaċi li jissieħbu l-Patri qabel l-isparar faqqgħet mill-ġdid.
  
  
  I talab tagħha. "Kif inti?"
  
  
  "Ukoll, l-akkuratezza hija agħar minn iht," huwa qal, mill-ġdid il-Mauser. Ma kien hemm l-ebda munizzjon għall-MAB fil-hut għall-vjaġġi, ir-ritratti, u l-mużika, u kien użat mill-aħħar ċiklu. Madwar Dollaru u Karak tal-irġiel, Dollaru darted mill-kopertura tkopri, iżda l-art tat-mod u huwa meħlus. Huwa fired l-aħħar tiegħu sparatura. Gawk ltqajna l-uem fl il-buttuna u sparixxa fil-kantuniera tal-ħajja. Hemm I kien bl-tiegħi vojta pistola, issa xejn aktar minn għalja u sofistikati tal-metall id-direzzjoni.
  
  
  "Padra, dawn ser ta'madwarna."
  
  
  "Iva, u jien jibżgħu aħna ħadna ħoss biżżejjed biex jattiraw l kollu ih-kumpanija."
  
  
  "Mela ejja jiksbu l-infern minn hawnhekk."
  
  
  Ser kollha matul il-karriera jiddawru nightmarish serje ta'titla diffiċli u f'daqqa ġlied qasir. Dan kien meħud minn Schmeisser MP 40 minn wieħed mill-mejjet. "Għandek damned fard-ġbir ta'l-armi issa," l-Patri irrimarka li tagħha. "Ħabib tiegħi, jekk inti ġlieda kontra l-oppressors bħal partiġġjana, minflok tal-kiri lilhom-provvista, inti se tkun sodisfatt bl-kollox inti tista'tilħaq."
  
  
  "Hekk hemm ċans li Karak ma jkollhom l-ebda tagħmir tar-radju, bħal tagħmir talkies."
  
  
  - "Le, huwa għandu l-ebda-idea."
  
  
  "Ukoll, ont, naħseb li xi ħaġa li għandhom ikunu grat għall."
  
  
  Aħna clambered fuq xquq u widien, fuq il-blat tal-qedem li sfaxxa taħt il-piż tiegħi, matul jaħraq, milwija arbuxxelli li gnawed fil-ġilda tagħna. Il-ġrieħi fuq il-ras u l-driegħ throbbed bil-matt, ħruq uġigħ, u l-shivered fil-kesħa-riħ. - Ieħor tal-linja, u l-ieħor xquq; jimxu, il-ġlieda, u mmexxija mill-ġdid. L-Padra stabbilit il-pass. Konna kemm eżawriti u minn ta ' nifs meta aħna fl-aħħar nett laħaq il-qasam u naqas li bil-mod tpoġġi. Aħna tilfu l-vista ta Karak tal-irġiel, u wara li tieħu l-aħħar dehra madwar, aħna l-qabża fl-fossa.
  
  
  Nofs siegħa wara konna fil-villa. Aħna crawled tul il-ħajt lura għall-ieħor mix-xatt tal-bini u peered fuq l-ilma. Fit bil-xkubetta sospiżi fuq l-ispalla tiegħu b'ritmu restlessly fil-theddid-bitħa. L-padraig nodded lejn l-introduzzjoni gate ftit tarzni wara l-gwardja. "Aħna ser imorru għall-kantina," huwa whispered. "Aħna jistgħu jiksbu fil-kanali l-arja hemm. Huwa poġġa l-Mauser stabbiliti fil-minuta u qalli li jħallu l-Schmeisser. "M'hemm l-ebda-kamra għall li," huwa qal me.
  
  
  "Aħna ser jkollha biss gun tiegħek jekk aħna jinqabdu." Huwa taw fatalista daqqa.
  
  
  Huwa mdawwar u ħares lejn l-sentinella, jistaqsi li kien aktar probabbli li iqarrqu, Karak, Padra, jew tagħha. L-sentinella mixi għal dak li deher bħal eternità. Minn żmien għal żmien, huwa sib l-isfel għall-togħrokx tiegħu taż-żraben u l-mutter xi ħaġa li lilu nnifsu. Fl-aħħar nett, huwa sparixxew l-kantuniera. Huwa ħa nifs fil-fond u dam wara l-Padra.
  
  
  Kien għad hemm l-ebda sinjal tal-sentinella meta aħna laħqu l-'minn ġo u mitfugħin fil-moffa, moffa-jinxtammu kantina. Fiċ-ċentru kienet l-fornax, il-kmamar tas-sigurtà tal-qedem fuklar, fuq li dejqa pajpijiet ramifikata minn bejn il-ħitan, madwar nofs kwadru fiż-żona.
  
  
  "Li se jkun il-mod għalina," qal. — Inti ċert li dan se jwassal biex Karak?"
  
  
  ""Iva. Dawn iwasslu għal kull kamra fil-villa.
  
  
  — Imbagħad ejja jippruvaw jiksbu fil-kamra tas-sodda." Nistgħu qabda lilu meta huwa jasal waħdu. Mill-mod, dak li jiġri jekk aħna jeħlu?
  
  
  "Li tkun sfortunat ħafna," l-Padra qal dryly. "Aħna ma jkunux jistgħu jduru madwar u l-ġiri il-firien bogħod."
  
  
  Huwa ħares lejn l-toqob ma saħansitra aktar disgust. Padra osservat li l-pajp li kien qed jitilgħu fil, u hu jingħafas l-isfel sabiex ikun jista imbotta tiegħu sieq mill-tarf u żerżaq ġewwa. Hemm I daru fuq il-ħajja tiegħi. Din kienet saħansitra aktar diffiċli għall-Patri, iżda huwa telgħu fil wara me tagħha mċaqalqa pulzier minn pulzier, jegħleb fuq il-dirgħajn u tas-sieq.
  
  
  Dawn l-qodma tal-kanali l-arja jridu jkunu servew fil-passat bl-istess mod kif kienu jagħmlu llum. Barra minn hekk l-art bars, il-Rumani kienu ħruġ fil-qiegħ tal-ħajt. Jilgħaq, ma kien hemm l-idjaq toqob għal-limitu massimu. Kien sorprendentement sistema effiċjenti.
  
  
  Aħna crawled flimkien fid-dlam, jieqaf issa u mbagħad għall-bqija. Kien maħmuġ, grueling tan-negozju. I tinżamm il-ħsieb li aħna faċilment jistgħu jeħlu fl-stretta fuq il-post u l-firien ma gnaw fuq il-saqajn.
  
  
  "Aħna qed fis-sala prinċipali issa," l-Padra irrimarka fil-punt wieħed. "Waħda mill-aktar kamra jew tnejn, tliet aktar, naħseb."
  
  
  "Nittama int dritt, Padra.
  
  
  Huwa ma jgħidu xi ħaġa, biss snorted. Komplejna jitkaxkru l-pajp sakemm aħna laħqu l-waqa it-taqsima. Passaġġ kien bil-mod l-ikklerjar huwa, tgħaddi l-biċċiet tal-blat u l-ħmieġ li l-Patri. Imbagħad aħna crawled fuq.
  
  
  Ħsejjes beda jidħol fil minn x'imkien hawn fuq. Ma kontx ċert dak li kienu jgħidu, iżda I kien pjuttost żgur I rikonoxxuti Karak tal-leħen. I waqfa qasira, motioned għall-Patri li jkun kwiet, u komplew fuq, gliding ħafna bil-kwiet hekk li l-ebda wieħed jisma'-istati uniti.
  
  
  Huwa kellu nifs tiegħu bħala huwa laħaq il-ħruġ, fejn l-istorbju kien iktar volum għoli. L-istess forza li l-ewwel meqruda il-pajp ta'wara l-istati uniti estiża hawnhekk. Gradwalment, l-I rnexxielhom isibu biżżejjed spazju biex tiċċaqlaq fuq il-tiegħi ġnub. L-Padra kien ħdejn me, mħattba fuq u jegħleb fuq il-ġenbejn. Huwa eżamina bħal ċmieni għall-għarrieda. I inklinata bil-quddiem, millimetru mill-millimetru, u l-studjati-kamra, l-għajnejn tiegħi l-aġġustament għall-dim torchlight.
  
  
  Madwar tużżana-irġiel sib fuq rickety-tabella. L-erba ' madwar minnhom ħares bħall-qadima tal-gwardja tal-veterani fadal mill-jiem fuq il-Milan. L-oħrajn kienu l-brash-anzjani logħba tal-Karak. Karak kien mixi u lura fil-frustrazzjoni jew sabar, jew it-tnejn, meta huwa ewropea id-dritt tiegħu ewwel fis-driegħ tax-xellug tiegħu. L-padra growled ip, bħall-annimal scenting ghadu, u qalbu tiegħu ħarsa fil-tkabbir tal-dwejjaq.
  
  
  Ma'dan, huwa ressaq l isfel biċċa tal-blat. Il-ħoss kien deafening. Kien żgurat li smajt fil-kamra. Iżda l-ebda, il-konverżazzjoni kontinwa u mingħajr interruzzjoni.
  
  
  Smajt Karak jiġifieri, " Lejn l-infern ma Milan-armla u li idjota mal-talent. Irridu jiffaċċjaw l-fatti. Aħna jkollna aktar dgħajfa, u l-armata huwa jkollna aktar b'saħħitha. Il-ġranet tal-tagħna dick huma fuq. Aħna xejn aktar minn thorn fil-kalkoli tagħhom.
  
  
  "L-ispina xorta tista'tkun qawwija," miċħuda-rapporti tal-midja ta'l-uem dollaru madwar l-irġiel anzjani .
  
  
  "Bah. Għal kemm żmien? L-armi tagħna huma skaduti u issir skaduta. Il-Punent l-interess mitlufa u mdawwar tagħha lura fuq il-us. L-ebda wieħed jieħu ħsieb.
  
  
  "Iżda dan il-bniedem, Carter, qal -"'
  
  
  "Huwa qal, huwa qal," Karak għajjat. "Huwa persuna waħda biss."
  
  
  — Ma għandek tistenna aktar, Ji?" L-raġel talab bil-kalma. "Persuna waħda biss kellhom iċ-ċans li jiksbu Aptos, u Carter irnexxielu."
  
  
  "Jien ma jistennew xejn," Karak qal vivaċi. "Biss il-kesħa, l-ġuħ, u l-mistħija-mewt jekk inkomplu bħal din."
  
  
  "M'hemm l-ebda mod ieħor."
  
  
  "Hemm."
  
  
  Il-b'rasu l-leader bi dbabar wiċċ ħares lejn l-qodma fil-non-rude-mod, " Isma, il-minnkom. Kuntatt tagħna fl-Metkovich magħmula diversi talbiet lill-awtoritajiet. Hu jgħid li jekk aħna jaġixxu aktar qawwija issa, nistgħu nagħmlu ċerti konċessjonijiet.
  
  
  "Huwa li tinsab," l-Padraig hissed.
  
  
  I ppressata saba tiegħi xufftejn silenzju tiegħi ego, iżda fehma tiegħi kien sħiħa ta konfliġġenti-ħsibijiet. Kien Karak tal-kuntatt fl-Metkovic l-istess bħal tiegħi? Jekk iva, huwa kien il-wieħed li wasslu lill-Jugoslava tal-armata u dawn kważi maqtula lili? U barra minn hekk, jekk il-gvern kienet l-hekk konċiljatorju, għaliex ma huma tieħu f'idejha Jzan?
  
  
  "Il-leħen tas-alla," Karac kontinwa, ħfief tiegħu ramm fuq il-mejda, " mistiedna tagħha in-nies madwar Belgrad biex iżuru l-istati uniti hawn."
  
  
  'Hawn? Padra snarled, dejected. Huwa eżamina bħal kien madwar jisplodu mal-kunitti. "Huwa ressaq l-għedewwa hawnhekk?" Milan jduru fil-gravi jekk jinstemgħu."
  
  
  "Shhh," l-uem hissed fil-tagħha.
  
  
  — Imma x'jiġri jekk aħna ma taqbel?" L-raġel talab ewwel.
  
  
  "Imbagħad ingħaqad dawk il-up fil-barriera," Karak tinqasam. "Aħna għandna l-opportunità għall-sigurtà u l-paċi, u jekk inti ma ara għalik innifsek, jaħsbu dwar il-ġejjieni tal-familja tiegħek u t-tfal. Nagħmlu l-ammont tajjeb u t-tmiem dawn is-snin tal-tixrid tad-demm.
  
  
  Smajt tagħha growl li jmiss lili u t-taħlit saqajn tagħha. Qabel ma setgħu jagħmlu xejn, l-infuriated Padra qabża permezz tal-ftuħ u fil-kamra, enormi mal-kunitti u rabja. L-uċuħ kollha rriżulta fl-ego id-direzzjoni, ixxukkjat mill-dehra ta'din il-ġmied-msewda vjolenti.
  
  
  Hu ħa tagħha bl-ingliż u l-Serbo-kroat, iżda malajr biex jissieħbu fl-mara slavaġ, jistaqsi jekk hi kienet se die issa. L-aħjar I die permanenti hemmhekk minn f'dan il-filthy tubu. "Jieħu l-apposta, Hash," I għajjat fil lilu. "Ħarsa dak li stajt jsir."
  
  
  "Il-persuna tista' biss jittolleraw ċertu ammont, u l-ebda aktar," huwa tinqasam. Huwa intensifikati l quddiem u tinqasam fi l-qodma l-irġiel. — Inti, Vetov, huma raġel tiegħi stess! Inti insejt kif Polgar u l-I miġġielda spalla ma'spalla għall-unur tal-Kroazja? Inti u l-I se jitkaxkru quddiem il-Serbi u l-kiss tagħhom żraben? Huwa kien, l-għajnejn tiegħu jteptep mal-rabja. "Tajba bejgħ, Ji?" Inti mibjugħa-istati uniti, inti ma kien.
  
  
  Karats vuċi huwa jagħmilx sens kif taż-żnied. "Inti qed miġnun, Hash. Ħolm tagħna jkollhom jiġu fluss, u irridu naċċettaw realtà. Għaliex għandek bżonn aktar tad-demm tiegħek fuq l-idejn? Rivoluzzjoni huwa qatt ma suċċess."
  
  
  L-padraig iffavorixxa l-talent. "Jekk ikun hemm tad-demm hawn, huwa l-demm tal-Serbi fil-ġlieda ġust. Xi ngħidu dwar il-demm tiegħek fuq l-idejn? Kroati tad-demm?
  
  
  Karak tal-irġiel ħareġ li Jilgħaq, muttering xi ħaġa.
  
  
  "Jew ma hu jgħidlek?" L-Padra għajjat. — Ma hu jgħidlek li huwa mdawra-istati uniti u ordnat l-us li jiġu maqtula?"
  
  
  "Tinsab, tinsab," l-vuċi għajjat. "Int bidla."
  
  
  L-Padra rilaxxati tiegħu ewwel bħal għalliem. Kien hemm xquq, u l-bniedem tellgħu fil-persuna warajh. Karak tal-irġiel mqassma lura għall-mument, imbagħad ġew lura għall-us.
  
  
  Padra parried l-sikkina tiegħu b kneed l-attakkant fil-żaqq. I slapped hu madwar l-wiċċ u l-jinstemgħu l-kriżi tal-għadam. Meta tagħha dwar attakk ieħor tal-persuna, il-felt bħal gawk xi daqqa ta'sikkina fis-sieq tiegħi. L-azzarin bramel ewropea fis-sider tiegħi, u f'daqqa, għama-uġigħ deher li pir permezz tal-kap tiegħi. Huwa mqassma, jinġibed ruħu flimkien, u ppruvaw aqbad waħda tal-pistoli fil-quddiem tal-me. Il-folla mċaqalqa u l-ippinjat us lura għall-moan. Huwa ppruvat li l-papri, iżda kien frazzjoni tat-tieni tard wisq.
  
  
  
  Il-kapitolu 7
  
  
  
  
  Vuċi waqqaf lill madwar l-dlam. "Huwa ġejjin."
  
  
  "Il-kbir," qal vuċi ieħor. "Inti lest, Garth?" I ikollok ftit żmien għal dan.
  
  
  L-ewwel vuċi wieġeb laconically: "Kif lesta bħala huwa." Bil-mod, il-sħab skur li tinħela, iżda fl-ewwel ma tagħmel l-ebda is-sens. Tagħha swam fil-baħar iweġġgħu. Bil-mod, I induna li kien kompletament mikxufa, seduta fuq il-ħadid-president. Meta I ppruvaw li timxi, I sabet li l-polz u l-għekiesi kienu marbuta mill-jaqtgħu l-metall trażżin.
  
  
  Qasir, imlaħħam-bniedem kien ftit saqajn bogħod mill me. L-ego tal-ħajja tiegħu krema ċinturin tiegħu, viżibbli permezz tal-toqob fil tiegħu qmis. Kien kompletament l-wiċċ, u l-ego-jitilfu l-għamla tal-wiċċ kellha l-monumenti nonchalance ta'professjonali executioner biss tagħmel l-impjieg tiegħu. Kien hemm rustle tal-moviment. Ji ltqajna sa mill-president tiegħu u l-crouched isfel li jmiss għall-naħa tiegħi.
  
  
  "Tajba filgħaxija, Carter," huwa qal cheerfully. "Inti u l-Padra tatni xokk kbir meta inti daħal permezz ta'dawn l-ħitan."
  
  
  Huwa ma jgħidu xi ħaġa. Stajt diġà kellhom problemi jkollna-gerżuma tiegħi għall-xogħol. Ħares imnixxef u marsus, kif jekk xi ħadd kellu intensifikati fuqha waqt il-pittura.
  
  
  "Iżda naħseb li jistgħu jiksbu xi ħaġa lura," Karak tbissem sardonically. "Merħba lill tiegħi waqfa tal-kamra."
  
  
  I stenna madwar u bdew jifhmu fejn kien I. Ont kien fil-żgħar kwadru diġitali taċ-ċelluli bl-aħrax-hewn-ħitan. Il-arja kien mimli bl l-intiena tad-demm u l-ħmieġ. Fil-ċaqliq-dawl tal-tagħha waħda brazier, raw li l-kameras diġitali fuq l-naħa l-oħra kellhom żewġ bibien bil-serraturi u dojoq qasmiet fil-livell ta ' għajnejk. Il-ħitan kienu koperti bil-qodma tortura-tagħmir tas-saqajn u tar-klamps, madwar l-xogħol maħdum (xogħol maħdum, il-widnejn, fis-sinsla tal-romblu, mdendlin smashes u ftit brazzuletti), lott tal-kulur, lewn is-forceps u labar. Huwa ħass-bili żieda fil-gerżuma tiegħu, u ħotob wiżż dam tiegħu mikxufa tal-ġisem.
  
  
  Karak mdawwar me u miġbuda kap tiegħi mill-xagħar, ddawwar vjolenti, l-ebda dubju niftakar-mument meta tagħha ego jinġibed xagħar tagħha. — I jridu jkunu jafu kollha dwar Milan tal-lupu, " huwa whispered b'mod urġenti. "Irrid inkun naf liema tant importanti dwar dan.
  
  
  L-uem taw tagħha ftit curses li magħmula Ego tal-wiċċ jmorru ċar, u hu itlaq tal-xagħar tiegħi bħala jekk ego kien stung. "Nixtieq l-Padra li jkun hawn miftuħ issa biex tara li madwar inti se tkun l-ewwel għall-aħjar għall-ħniena. Iżda issa inti ser ikollu biss għall-aħjar darbtejn kemm biex jiksbu dan id-dritt. Garth!
  
  
  Huwa xejru impetuously fil-bniedem l-oħra, u Garth mixi matul il-president. I ma setgħux ara dak li kien isir, iżda kelli l-inkwetanti-ħsieb li ma kienx I biss seduta fil-president qodma. I tista'tisma'hu scurrying madwar fuq fours kollha. Minuta wara, il-acrid riħa tal-metall sħun u l-duħħan mimlija tagħha l-imnifsejn.
  
  
  "Int ser għidli, Carter. Inti ser jgħidlek me qabel jew wara.
  
  
  L-intiena kien jkollna aktar b'saħħitha, u issa huwa nnotat li l-presidenza kienet inċert sħun. Bħala l-qodma tal-metall tal-president kiber aktar sħan, huwa aktar stretti fuq tagħha trażżin . Il-ġilda tiegħi maħruq. Huwa gritted tiegħu snien u baqgħu silenzjuża.
  
  
  — Int ma naħsibx jistgħu jiksru inti, Carter?"'
  
  
  Ilsna tal-nar ew sentenzi is-sede tal-president bħala Garth fiddled bil-żgħar nagħaġ tal-pil. L-nar kiber, ħmar tiegħi l-idejn u l-ħruq tal-ġilda tiegħi. L bil-ponta tal-ħadid mdawwar taċ-ċirasa aħmar, u l-ġdida tal-intiena mdaħħla, oħra intiena, l-intiena tal-ħruq-laħam. I kien inkaljat ħaj.
  
  
  "Carter, liema hija s-sigriet tas-nar lupu?" Naf li ma hemm l-waħda, u l-I m'għandix ħin biex jistaqsi inti ħafna filwaqt li l-serbi u l-armata huwa fit-triq tagħha. Għidli."'
  
  
  Smajt Sam blurt dan jitwettaq. Il-mogħoż . ... l-mogħoż.
  
  
  'Dak li huwa? Dak tal-mogħża?
  
  
  "Il-familja tiegħek tal-mogħoż, Karak."
  
  
  "Dak li bi li?"
  
  
  I tħabtu fil-ħruq tal-president, tal-pulmuni tiegħi constricting mill-duħħan u jolqtu ħażin. Madankollu, l-I ġestiti nifs biżżejjed teħid ta'kampjuni tal-arja. "Il-familja tiegħek tal-mogħoż... I jixtiequ omm tiegħek qatt smajt tal-kontroll tat-twelid." Karak ewropea kbar tiegħu ewwel fis-wiċċ tiegħi u maqsuma tiegħi tax-xufftejn. "Pulzier minn pulzier, jien ser tibgħat lill-infern," huwa tinqasam fi me. "Garth, li biżżejjed. Orbot l-ego li l-ftit.
  
  
  Garth l-ilma jitferra fuq il-nar taħt il-gradilja, mhux marbuta me, u miġbud me bejn wieħed u ieħor fl-kesħa tal-ġebel tal-art. Nervituri tiegħi sploda, u l-uġigħ kien kważi insopportabbli bħala l-ġebel maħduma għal kontra l-tiegħi maħruq fil-ġilda. Il-ħaġa li jmiss kont naf, Garth kien irbit l-ħadid tqil trażżin tas-ftit tiegħi madwar l-polz. Il-ftit huwa kważi preistoriċi prekursur l-ixkaffa, formola tat-tortura, li tinvolvi t-tneħħija vittma fl-arja u mbagħad f'daqqa waħda li jitfa l-art. Dan huwa l-brutal-metodu ta'tiġbid armi tiegħek, brim-muskoli tiegħek, dmugħ-ġogi tiegħek, u l-tkissir tal-għadam tiegħek.
  
  
  Garth titneħħa me mill-polz sakemm kien mdendlin hekk li l-sieq tiegħi bilkemm tmiss l-art. Imbagħad huwa mixi matul tagħha dwar il-ftit u qabad rrumblati-follow up. Huwa ħadlu l-ego warajh u mdawwar Karak, stennija għall-ordni.
  
  
  Karak tal-għajnejn kienu deni u paċenzja bħala huwa mdawwar me. "Huwa Ruman apparat, Carter. Dan jagħmel l-ego ħafna adattati għat-tortura, ma dan?
  
  
  Imbagħad huwa pass lura u nodded. Il-follow perpru barra u l-maqsuma fil-ġisem tiegħi. L-uġigħ ġie kważi insopportabbli kif il-materja prima tal-ġilda mgeżwra madwar tagħha bare-koxox u l-ħajja. Dan naqas fis-ark, fil-mdendlin-pożizzjoni.
  
  
  "Niftakar kif ir-Rumani ċċelebrat il-festa ta'Lupercalia," Carac beda jidħaq. "Kull sena fuq il-ħmistax-il ta'frar, l-irġiel danced fit-toroq, tħabbit l-qraba tagħhom mal-swat magħmula minn taż-fergħat. Issa għidli dwar li lupu tal-Milan, Carter. Għidli filwaqt li tista'."
  
  
  Mill-ġdid il-follow laqat me, li jħallu jagħtu sensiela dwar mikxufa tiegħi tal-ġisem. I tħabtu kontra l-ktajjen tal-azjenda me isfel, tipprova tevita l-slapping follow. Iżda Garth kien il-kaptan tal-dgħajjes tiegħu u qatt qbiżt taħbit.
  
  
  "Il-lupu tal-Milan, Carter. X'hemm ħażin ma ' dan il-lupu?
  
  
  Karak Stahl-vuċi tal kien inkomprensibbli għalija bħala Garth hit lili mill-ġdid u mill-ġdid. L-sider mtenni permezz tal-kameras diġitali, u meta titwaqqaf, I induna li kien li ġejjin mill me.
  
  
  "Il-lupu ...'
  
  
  I kellhom-bqija. Hija kellha tagħmel Garth tieqaf, jew inkella hija qatt ma tista'ssib mod ta'dan it-tortura. Bil-groan, huwa naqqas l-kap tagħha quddiem u preti li sensik. - Ġisem tiegħi marru ratba u ddum jiċċaqalqux fil-trażżin tal-ħadid. Garth hit me xi ftit drabi aktar, iżda I ġestiti li joħonqu l-kbira jiżdiedu fil-gerżuma tiegħi. Mument aktar tard, huwa jinstemgħu l-frosta jaqgħu l-art.
  
  
  Karak kien rrabjata bħala l-infern. "Inti kont marret wisq, inti idjota," għajjat fil-Garth. "Jgħollu l-ego tiegħek."
  
  
  — Inti ser ikollok tistenna.
  
  
  'I ma tistax tistenna.'
  
  
  "Inti ser ikollok."
  
  
  "Jieħdu l-apposta, Garth, għandi l-aħjar l-affarijiet li nagħmlu minn oqgħod tistrieħ hawn." Sejħa me meta huwa jistgħu jitkellmu mill-ġdid."
  
  
  Tagħha, jinstemgħu Karak toħroġ permezz tal-ġwienaħ. Il-bieb ewropea wara lilu bil-thud.
  
  
  Il-minuti miġbud fuq bħall-sekli. Għaraq trickled tiegħi isfel tal-ġisem, it-tħaffir fil-tiegħi minfuħin feriti, iżda huwa ma jiċċaqlaq. Garth b'ritmu u lura bil-ħerqa. Smajt lilu jintlaħaq jaqblu għad-dawl tas-sigaretti. Il-riħa tal-kubrit u l-ħażina tat-tabakk tickled tagħha l-imnifsejn. Iżda kif iż-żmien għall-falliment ta'fuq, Garth muttered, " Blockhead!"
  
  
  Il-bieb miftuħ u ewropea shut mill-ġdid. U Garth tax-xellug. I t'attivitajiet fil-vojt tal-kamra u staqsiet kemm idum I d jkollhom qabel ma ġew lura. Wara ftit minuti, smajt artab tat-tħin tal-ħoss u iddeċieda li l-bqija tiegħi kien diġà fuq. Iżda mbagħad I induna li l-ħsejjes kienu ġejjin minn wara me, minn wara l-kamera. Kien simili ġrieden taħdem madwar fuq l-ħitan.
  
  
  "Carter," sema tagħha jlissen kelma. "Carter".
  
  
  Tagħha mdawwar bil-mod fil-ktajjen tagħha biex tiffaċċja l-jum fi tmiem l-oħra. Żewġ ghostly tiffaċċja bil-għajnejn haggard bilkemm viżibbli fil-ċaqliq-dawl. Ih rikonoxxuti tagħha immedjatament. Dawn kienu l-in-nies ta'l-ivvjaġġar, ritratti, tal-mużika, tnejn mit-tliet li kien waqa'fi l-ewwel laqgħa mal Karak.
  
  
  Jista'inti tisma us?'
  
  
  ""Iva.'I talab tagħha. "Huwa l-Padra miegħek?"
  
  
  - "Le," wieħed mill-irġiel qal.
  
  
  — Ma kienx hu miegħek?" ieħor bniedem mitluba. Forsi mexxa'l bogħod.
  
  
  "Jew mietu," l-ewwel miżjud b'dispjaċir.
  
  
  "Ħsibt li kienu kollha mejta," qal.
  
  
  "Dawn qed-iffrankar tal-istati uniti għall-ieħor tal-mewt: il-logħob."
  
  
  "Logħob ?
  
  
  "Fl-arena. Kontra Karak magħżula tal assassins. F'menton marret, u aħna li jmiss.
  
  
  "Karak marret-mad." I ma riedx jemmen-widnejn tiegħi.
  
  
  "Iva, iżda ..." Il-bniedem eżita, imbagħad qal jħossuhom imħassba, " I tista'tisma'Garth. Sanzjonijiet, Carter.
  
  
  L-uċuħ sparixxew, u l-I kien waħdu mill-ġdid.
  
  
  Xi wħud mill-qawwa tiegħi lura, megħjun mill-orrur ta'dak li d biss qalli. Bracing saqajh kontra l-ħajt, huwa miġbud ruħu li aqbad il-persuna fuq il-trażżin fuq l-idejn . Swaba tiegħi kienu roqgħa, iżda I miżmuma fuq. Meta tieħu nifs fil-fond, huwa beda li jitilgħu sa f'id minn naħa malajr kemm jista . L-muskoli fl-armi tiegħi u l-ispallejn tensed li l-limitu, iżda I tinżamm tixbit.
  
  
  Hekk kif huwa laħaq l-tqil mimduda, huwa jinstemgħu l-ħoss tal-toqrob passi. Fl-disprament, huwa iffavorixxa riġel tiegħu fuq il-raġġ u clambered fuq agħlaq. Tagħha trażżin huma fil vjolenti, u naf li jkollhom jiksru ħielsa qabel Garth jiġrilha me u jibda ol me lura bil tiegħu follow. - Trażżin kienet sempliċi klipp fuq serraturi li kienu użati għall-katnazzi fil-żminijiet antiki, probabbilment fl-ewwel jiem tal-Muntanja Athos. Il-bieb creaked miftuħa, tiżvela Garth tal-dell fuq l-art tal-ġebel. Fl-istess ħin, huwa sab l-pressjoni il-punt u l-rilaxxati-trażżin. Imbagħad Garth ra me. L-ebda kwistjoni kif ix-xaħam huwa kien, huwa reazzjoni mal-il-veloċità ta għalih finanzjament.
  
  
  Huwa qabad il-follow u iffavorixxa warajh, il-wiċċ tiegħu contorted f'daqqa kunitti.
  
  
  Hi qabad il-ħadid tal-katina malajr kemm hi jista u tefgħu ruħha fi lilu. L-cuff miftuħa ewropea ego tiegħu lejn il-ġenb l-art, tifrik l-tall wieħed li mdemmija-polpa. Kif kien waqa', huwa hit preskritta-president u l-waqa'l-art. Mingħajr ħsieb, huwa qabża fuq il-quċċata tal-lilu u jinħattu sħiħ tiegħu l-piż fuq l-uem sider. Bil-gurgling groan, huwa deher li deflazzjoni; tad-demm u l-mukus gushed jistabbilixxi l-ego tal-miftuħ rta. Tagħha ego għandu jkollhom maqsuma mill-inqas nofs tal-kustilji tagħha, u issa l-għebet-għadam ppenetrat pulmuni tagħha.
  
  
  Tagħha, kont naf li l-bieb ta'barra kien jinfetaħ, iżda tagħha wkoll kellhom jittrattaw l-tieni lock fuq il-ġurnata tal-bidu tat-tieni tal-lukandi u r-rilaxx l-oħra tal-priġunieri. I malajr mfittxija Garth tal-ġisem għall-ċwievet tiegħu, iżda jien ma setgħetx issir tagħha kullimkien fuq il-kameras diġitali... Fil-disprament, I imsejħa-żewġt irġiel li għidli fejn ġew.
  
  
  "Biss Karak għandu l-ċwievet," wieħed mill-irġiel wieġbu.
  
  
  — Tinkwetax dwar l-us. Jimxu'l bogħod filwaqt li tista, " qal il-oħra.
  
  
  "U jekk tista', ibgħat l-għajnuna."
  
  
  Huwa hated li jħallu l-irġiel fl-tindif, iżda dawn kienu id-dritt. Dan kien l-uniku rewmatiżmu. — I ser tagħmel dan, " I wiegħed.
  
  
  Huwa dam tal-Karak tal-tortura-awli u l-isfel fit-tul, skur-kuritur. Meta I titwaqqaf biex jaħsbu dwar liema direzzjoni I għandhom imorru, smajt jgħajtu minn wieħed mill-irġiel madwar me. "Imbagħad dritta, huwa l-uniku mod!"
  
  
  Mingħajr aktar mistoqsijiet, huwa jerked tagħha lejn il-lemin. Kont naf li jiena jinqatlu, mikxufa u l-armati, hekk kif wieħed mill-Karak-gwardji tal-ra me. Il-kurituri kienu numerużi, il-partijiet li jispiċċaw mejta truf jew taħfir, furzar me li jmorru lura u l-bidu fuq. Kien maqbuda fil-dimly lit siekta nett. Iżda dan jidher li jwassal.
  
  
  I mxiet'il quddiem lejn il-dlam, biss biex issib li wara l-għaġla inizjali ta ' l-adrenalina, qawwa tiegħi bdiet tonqos. L-jaqtgħu-ħitan tal-ġebel għal kontra l-tiegħi mqattgħin-ġilda, u l-qigħan tal-tiegħi saqajn vojt tax-xellug mdemmija il-marka. L-unika ħaġa li jinżammu me jiċċaqilqu kien tiegħi intensa l-mibegħda għall-Karak u x-xewqa tiegħi li jagħmlu l-ego l-paga.
  
  
  Wara dak ħass bħal dan, il-mina kienx skur kif jintuża biex tkun. Fil-bogħod ta'l-tagħha, griż saint jistgħu jidhru fl-aħħar ta'l-mina u, rogħda bil-eżawriment, dam lejn dan. Kien xi ħaġa sistema me: half-konxja ta'twissija kien jippruvaw jieqfu me. Iżda tagħha ego ħadlu tagħha off u laħaq il-bieb.
  
  
  Imbagħad hija tifqigħ tad-dahar fis-dinja. I niżel isfel, saqajn tiegħi dgħajjef wisq biex joqgħod dritta, u ħassejtni l-art taħt me. Kien fid-demm mxarrba ħamrija: l-lomuża-ħamrija ta'l-Rumani anfiteatru.
  
  
  
  Kapitolu 8
  
  
  
  
  - Daw mill-kesħa, caked tad-demm, u l-ħmieġ, huwa marret għall-saqajh. Din kienet l-arena tal-anfiteatru li Padra kellhom indikat lili l-ġurnata ta'qabel, u kien mwaħħla fil-ring ovali. Fil-quddiem tal-me, għexieren ta'Karak-irġiel sib fil-ringieli ta'bankijiet mal-torċi, tad-dawl sa l-jinqasmu fdalijiet. U fil-quċċata ta'l-anfiteatru kien skwadra tal-assassins bil-kapitolu guns u l-azzarin. Bejn wieħed u ieħor fl-nofs tal-mgħawġa twil tal-ħajt kienu kaxxi tal-ġebel bankijiet, u fuq waħda minnhom kienet Karak. Huwa kellu ftit ħbieb bil-torċi minn naħa tiegħu, u kutra qodma kien tiksi l-uniformi tiegħu li jipproteġi lilu nnifsu mill-kesħa-riħ. Ego tal-għajnejn li kienu ġew stabbiliti fuq me, u l-ħalq tiegħu milwi fis-differenzi tbissima. Minn fejn huwa għamel dan, hu qishom insinifikanti "black" fil-threadbare toga.
  
  
  L-ras tal-ġisem tal-bniedem jiġu miftuħa fuq l-art fil-quddiem tal-me. Tagħha, kont naf li kienet Mentone, it-tielet priġunier ta'l-grupp tal-vjaġġi, ritratti, tal-mużika. Kien ħafna bħal eżegwiti-bniedem. Fl-ewwel I ma jifhmu għaliex, iżda mbagħad I mfakkar li ċertu grupp ta'gladiators, il-Andabats, kienu jiġġieldu ħafna.
  
  
  Huwa ma setax jgħinu iżda jistaqsi kemm l-irġiel u n-nisa kienu permanenti fejn kien issa; kemm madwar minnhom kienu mtaqqba bħala l-infern ma'l-pjaċir tas-bloodthirsty tyrants bħal Karak.
  
  
  Karak-vuċi tal-sema tagħha. Huwa kien id-daħk bħal madman. — Inti ma kinux mistennija li tkun l-għada attrazzjoni. Iżda huwa tajjeb li tista'tkompli."
  
  
  "Garth huwa mejjet."
  
  
  — Li dak I mistenni, inkella inti ma kienx ikun jista'jaħrab. Ejja naraw kif inti tista'ddum qabel ma inti jingħaqdu miegħu.
  
  
  "Huma li vot-vot die merħba inti," qal sarcastically, tgħolli l-naħa tiegħi.
  
  
  Min-naħa l-oħra tal-arena, l-kbira skur-villaġġ mixi minn madwar il-bieb. Huwa kien liebsa qliezet stretta u l-żraben, l-vojt fis-sider ċaqliq fil-torchlight. Huwa mwettqa differenzjata tas-sajd nett u trident, l-armi tal-qedem Retiarii.
  
  
  Meta daħal sa me, tagħha, crouched isfel, sieq tiegħi tmiss l-art. Il-kamra irku madwar me, iż-żamma me lura bil-falza trident l-attakki.
  
  
  "Jidħlu fis," qal. 'Dak li għandek twaqqaf? Inti jibżgħu ta mikxufa persuna?
  
  
  Huwa chuckled u sempliċiment bdew spin-net bħal lasso fil qatt-twessigħ, ċatti ċrieki fuq ras tiegħu, lesta għall-itlaq u tarmi fil me. Tagħha, kien jaf aħjar milli tħares lejn il-net u tara l-espressjoni tal-ego-għajnejn u l-ego tiffaċċja.
  
  
  Huwa sa inti għall-vot! Maqsuma tieni qabel l-tarmi. I ducked u rrumblati bogħod minnu. Wieħed mill-jwassal-piżijiet ewropea fis-sieq tiegħi, iżda l-net qbiżt u naqsu l-art ta'l-arena.
  
  
  Huwa kien fuq il-quċċata tal-tagħha, jaqbeż u lunging fil lilu qabel ma jkun jista aqbad nett tiegħu għal darb'oħra. Huwa mqassma lura, u għal mument ħsibt li kienet se tikseb minnu. Iżda huwa parried me mal-ego tiegħu trident, u kelli-papri li jżomm lilu mill-impaling me fuq tiegħu trident. Huwa kien me kantuniera.
  
  
  Ont, I kien hemm panting, ma tkunx ċert jekk jien jistgħu jaġixxu malajr biżżejjed ħin li jmiss. U anki jekk għamilt, I jkollhom dodge l-attakk li jmiss, u l-li jmiss. I missielta l-impuls biex joqogħdu bilqegħda u l-bqija u ħalli hu spiċċa me off.
  
  
  Fil-ħidma tiegħi fuq AH, I miġġielda sottomarini u l-idroġenu bombi, raġġi-X u l-moħħ-drogi, kull invenzjoni immaġinabbli, iżda dan kien differenti, daħlu differenti. Kien gwerra mnaqqsa għal primittiv tagħha forma, tneħħietlu l-moderna-kumplessità. Dan għamel l-selvaġġ bhejjem-ġlieda kontra l-aktar ma'xulxin, u b'xi mod għamilha aktar ħarxa.
  
  
  Iżda I jistgħu jħossu l-bhejjem li qed tikber ġewwa me, u l-I bared snien tiegħi f'dan l tas-seklu għoxrin il-kif huwa miġbur lilu nnifsu għall-tentattiv ieħor. Hija tensjoni widnejn tagħha li tisma l-fatali ħoss ta fetħu nett. Stennejt għal tagħha, mħattba fuq, muskoli tiegħi tensing.
  
  
  Huwa biss niżel l-ego mill-ġdid.
  
  
  Tagħha, dived bħal qabel, iżda din id-darba ont, daru u qabad l-ddawwar nett qabel ma jkun jista itlaq. Il-kamra lunged fil me, trident tqajmu. Huwa miġbud lura l-għażil nett, bit-tama li tkun knock Poe tal-ego barra mill-bilanċ.
  
  
  Huwa wara jiltaqgħu u sar imfixklin nett li kompletament koperti l-ego.
  
  
  I kien immedjatament fuq il-quċċata tal-lilu, determinati li juri lilu kemm ħniena kif kien muri me meta hu attakkati. Tagħha ego eliminat tagħha l-art u ġibed l-trident madwar tagħha tad-driegħ. Huwa kien fil-orrur kif hu mdawwar stab-uem trident fis-sider. Dan kien l-aktar fit-tieni. Huwa shuddered darba, mdawwar ċar mal-mewt, u mbagħad naqsu lifelessly l-art.
  
  
  Missierha kien jegħleb fuq il-korp, jegħleb fuq ix-xaft tal-trident. Hi jinstemgħu l-growl tal-Karak tal-irġiel. Huwa mdawwar l-bankijiet u raw Karak fuq il-tron. Ego tal-wiċċ kien ċar mal-rabja. Mument aktar tard, l-trident waqgħu barra mill-idejn tagħha u l-mixi matul Karak.
  
  
  Kien jaf immedjatament dak li kien I sa. "Ma tippruvax, Carter," għajjat. "Inti ma tistax tarmi dan trident li s'issa, u barra minn hekk, in-nies tiegħi se toqtol lilek."
  
  
  "Min jieħu ħsieb kif immut, Karak? I jista kif ukoll inti tieħu miegħi.
  
  
  "Jien dejjem ikkunsidrajt inti Amerikani kienu entużjasti sportivi."
  
  
  Huwa dam-naħa tiegħu fuq id-dmija-xena. "Taħseb li huwa sportivi? X'inhu l-punt, Karak?
  
  
  Huwa beda jidħaq tbiddel. "Huwa amuses me."
  
  
  "Inti verament morda," qal disgusted. "Inti qed miġnun."
  
  
  "Ma tgħidli li jiena. Int qatt ma stajt kellhom jgħixu issa, f'din il-damned hellhole.
  
  
  "Jien tal-bidu li jifhmu. Inti verament mibegħda Aptos.
  
  
  "I méprisent Aptos." Karak jinġibed l-kutra aktar stretti mal-kmand tal-ġest; ego-għajnejn kienu bħal tal-granit. "Kull minuta I jintefqu hawn kien turment għalija. Iżda se jintemm hekk.
  
  
  "Sabiex l-Padra kien id-dritt wara kollha. Inti mibjugħa ruħek li l-Serbi.
  
  
  'Mibjugħa . . Hu titneħħa l-ispallejn tiegħu. "Iżda inti ma tistax. Il-ftehim mal-Belgrad tatni l-flus u l-qawwa li kien minħabba l-me. Iżda dan ifisser ukoll li n-nies se qatt ma mill-ġdid tkun kiesħa, bil-ġuħ, jew jibżgħu."
  
  
  Peress li meta ma l-nemes-gvern iżomm l-kelma? Int qed misruqin, Karak.
  
  
  'No. Jien mhux se widen. In-nies tiegħi se jiġu kuntenti.
  
  
  — Dawn ma kinux jiġu hawn biex jiġu kuntenti, Karak. Dawn ġew hawn biex ikunu b'xejn.
  
  
  Liberu?Karak kien fil-fatt biki mal-daħk. "Aptos ġie tkessiħ-ħabs kollha tal-ħajja tiegħi. Biss il-mewt ġġib il-libertà hawn. Huwa ħoloq l-idejn, is-sinjali ieħor tal-kamra. "Li għaliex I imħabba tagħha tant." L-aħħar tagħha liberator tal-in-nies tagħha. Issa l-ġlieda u inti ser tkun ħielsa, Carter.
  
  
  Għalkemm ma kien hemm l-ebda ragħwa madwar l-rta, Karak probabbilment kienet xi ħaġa ħażina mal-kap tiegħu. Apparentament, huwa ċedew għall-tertir tal-eżistenza tiegħu u sofra minn paranojja u obsessions tal-kobor, mentalment straying bejn ħolm tal-Aptos ' l-ex-dick u l-viżjonijiet tiegħu stess personali futur kobor. I ma setgħux tort l-ego għal jixtiequ-paċi, iżda sana persuna jifhem li din it-triq huwa inutli u l-awto-qerrieda. Karak kien ċar li mhux fil-burdata għall-raġunament; kien ħela ta'l-enerġija tiegħu jippruvaw biex jitkellmu miegħu.
  
  
  I mdawwar tiegħi lura fuqu u l-mixi lura lejn iċ-ċentru tal-arena. Hemm I mdawwar il-bieb fejn tiegħi li jmiss opponent jidher.
  
  
  Il-ġdid tal-kamra kienet itwal u l-akbar minn dik ta'qabilha.
  
  
  Ego fis-sider kien kopert fil-ċikatriċi, armi tiegħu kienu mgeżwra fil-tsesti, ċrieki madwar tal-ġilda u tal-metall bħal tar-ramm, u huwa miżmum qasir xabla u ta ' l-Thrace-ilqugħ. Huwa ħela ebda ħin fil ġejjin apertament fil me, il-qtugħ l-arja ma tiegħu xabla fatali. I mdawwar tagħha madwar, u hu segwit me, cursing u panting. Huwa mwaqqaf, mdawwar, u xi daqqa ta'sikkina fil ma tiegħu trident. Huwa iffavorixxa tiegħu tal-leħja qawwija xabla u l-saq l-ego dritta fl-xaft, li jħallu me armati mill-ġdid.
  
  
  Huwa lunged quddiem biex jitnaqqsu me stabbiliti, u l-I niżel l-art. Tfal jaħdmu malajr rrumblati bogħod. Ego xabla niżlet, dejjaq nieqsa me, u l-problemi fl-art.
  
  
  Meta l-kamra ġibdet l-xabla tiegħu għall-tentattiv ieħor, tagħha ego bdiet lilu. Huwa mdawwar bogħod, u l-għarqub qbiżt tiegħu ferq mill pulzieri u laqat il-ġewwa tal-koxxa tiegħu. Ma'growl ta ' l-uġigħ, hu appoġġjat mill-bogħod. Dan ma setgħux jagħmlu ħafna ħsara, iżda għal mument li l-emu kienet fil-mod. Ego tal-wiċċ kien vjola mal-rabja fil-umiljazzjoni pubblika ta'armati-bniedem. Tagħha malajr lil hinn minnu, tiegħi kapijiet żanżin u kien kompletament vojta, l-tagħha kbir għal xi idea. Vain. F'daqqa waħda kamra daħal fil lili mill-ġdid, jixxengel tiegħu xabla u qtugħ madwar magħha.
  
  
  F'dak il-mument, huwa tbaxxa, kisbu sa żrar u l-ħmieġ kemm ma ' l-idejn, u vjolenti tefgħu ih-uem fil-wiċċ. Kif mistenni, huwa qajjem tarka tiegħu li jipproteġi l-għajnejn tiegħu, u l-tajn ma jikkawża l-uem xi ħsara. Iżda l-ego attenzjoni kien estratt għal mument. Hu il-volpi qabżet għoli u l-hit tagħha ego fuq il-driegħ mal-bare-sieq tax-xellug, allura d-dritt tiegħu marda fuq il-minkeb. L-xabla tellgħu madwar l-ego-daw-swaba u taru madwar l-arena, barra mill-ego reach.
  
  
  Fil-kunitti, huwa hit me ma cestus; l-daqqa eliminat l-arja kollha madwar il-ġisem tiegħi, u tefgħu me l-art mal-tiegħi tal-armi u s-saqajn stirat.
  
  
  Huwa mdawwar u marru biex tikseb xabla tiegħu. L-ebda kwistjoni kif daw tagħha nam kien tiegħu, kont naf li jiena ma jħallux em tikseb li xabla lura. Hekk kif hu jirċievi madwar mill-ġdid, huwa ser tnaqqas me bċejjeċ. Hija se tfittex bħal I kien mbuttati minn ġol-bieb tal-ħġieġ.
  
  
  I qabża tiegħi saqajn u warajh.
  
  
  "Hajii" I għajjat bħala loudly I kif jistgħu, kemm jekk kienu I rrabjata Apache. Storduti, kamra jdur madwar. "Hajii!" Hi kien mill-ġdid u ltqajna hu qabel induna dak li kien qed jiġri hu. Hu ppruvat li jgħollu l-tarka tiegħu , iżda kien tard wisq. Tiegħi saqajn tellgħu up fil-qtil daqqa u qabad l-uem fil-gerżuma. Ego-mira inklinata lura, u hu jinstemgħu-vertebri snap.
  
  
  Huwa waqa'mingħajr ma tagħmel l-ħoss, l-għajnejn tiegħu wiesgħa miftuħin, l-għonq tiegħu mgħawwġa f'angolu fard.
  
  
  Huwa dam għall tiegħu xabla u qajmet ego triumphantly fuq kap tiegħu, tmewwiġ triumphantly fil-surly Karak.
  
  
  'Dak li issa?'biss talab tagħha. "L-iljuni, forsi?" Jew inkwadrati fuq karrijiet?
  
  
  "Ma jkun idjota," huwa snorted furiously. "Fejn nistgħu naslu iljuni jew karrijiet?"
  
  
  "Tinkwetax, Ji. Jien li inti l-aħjar prestazzjoni inti kont li dehru fis-snin.
  
  
  "Tmur għall-infern, Carter." Hu qabeż tiegħu saqajn, naħa waħda filwaqt il-mħarbta kutra madwar lilu, l-oħra gesturing ħafna. "Milan ltqajna fil-mod tiegħi. Issa inti kont jiġu hawn biex tagħti sa dan il-ħajja. Inti għandek mietu ftit jiem ilu, biss bħal Milan. Iżda b'xi inti rnexxielhom jiksbu li Aptos. Inti ma tistax taħrab dan iż-żmien.
  
  
  Fl-rabja tiegħu, Karak ma wieħed jifhem dak li kien qal.
  
  
  — Inti ssodisfawx Milan?" I talab, maħsud minn dan l-ammissjoni. "Huwa kien wieħed iblah, għex fl-bieraħ u l-ġurnata ta'qabel il-bieraħ."
  
  
  "U l-kuntatt fl-Metkovich?" Kien li wkoll waħda mill-po jilħqu lin-nies tiegħek?
  
  
  — I jitħallas ukoll li jkun ġuħ bobby bear, I nassigurakom. Bħal kulħadd hawn, huwa jiġġieled għall-ħajja aħjar, mhux għall-sens-ideali. Karak titwaqqaf, grinning bħala jekk jgawdu tiegħu stess privati ċajta. Imbagħad huwa bil-mod sib stabbiliti mill-ġdid, ttejjeb il-jingħalaq ta qodma tiegħu kutra. Huwa whispered xi ħaġa li wieħed ta tiegħu executioners, li minnufih dam bogħod.
  
  
  "Stajt għamel xi ħaġa tagħha, u jien żgur li int ser issib huwa interessanti, Carter," kiteb biex me. "Biss tistenna u jgawdu l-aħħar tiegħek mumenti fuq din id-dinja." Eżawriti, huwa mwaqqaf, jegħleb xabla tiegħu kontra l-art. I staqsiet uneasily dak li jista'jkollhom l-twal. Sa dan il-punt, pur tar-reżistenza tista ' tippompja biżżejjed adrenalina fis-tiegħi demm li jibqgħu għaddejjin. Il-ħsieb ta ċċedi li b'rasu bagħal issa kien insopportabbli. Huwa imqaxxar me mikxufa, mhux binha u ittorturat me, u fl-aħħar nett ppjanat li joqtlu me, iżda l-uem ser ikollu jistenna sakemm l-infern ffriżat fuq qabel l-I taw u niżel fil-trab fil-quddiem tal-lilu.
  
  
  Ħsibt li d maqbuda me dan iż-żmien. Kien tregħid mill-kesħa u l-xokkanti mill-eżawriment. B'xi I ġestiti jgħix żewġ il-ġlied, imma l-uniku mod I jistgħu jiksbu opponent ugwali kien jekk il-tielet opponent kien iddgħajfet nanu. I kien lest, u kemm aħna kien jaf dan.
  
  
  F'daqqa waħda, fil-fond, nħarġet-ħoss ġew minn barra l-bieb. L-xagħar fuq wara tal-għonq tiegħi prickled, u l-kiesaħ, twaħħal il-biża ħakem me. Smajt l-ibni tal-ħadid bars u growl rrabjata li laħaq me.
  
  
  L-ilpup!
  
  
  Sitt kbir ġuħ ilpup faqqgħet madwar il-pinen taħt il-arena. Dawn b'ritmu restlessly u lura fid-daħla għal filwaqt li, peress li jekk politika mill-ħitan u l-jaraw il-folla.
  
  
  Fil-fond ħsejjes tal-protesta żdied mill-folla fil-quddiem tal-me. "Jiddispjaċini għandna nagħmlu mingħajr iljuni, Carter," Karak imsejħa cheerfully. — Imma jien nittama li inti ma moħħ l-alternattivi."
  
  
  L-uem wieġbet bl-serje ta expletives fil-serb-kroat.
  
  
  Karak xtaqu dan kollu ħafna. "Fil-każ li inti qed tistaqsi," huwa qal ma ħżiena tidħaq, " tajjeb, il-leader huwa Milan favoriti. Tagħha ego kien fuq dieta li jiksru l-ego, l-rabja, ftit, iżda ma jidhirx li jkun miksur. Fil-fatt, dan il-ġuħ biss għamlu l-ego ftit angrier. Iżda forsi wara ikla tajba, huwa ser tkun ftit aktar b.
  
  
  Karak l-qima saħansitra aktar diffiċli u kważi rdoppja fuq tiegħu fl-ġebel-sit huwa t'attivitajiet Volkov fil-spellbound orrur. Sabiex wieħed minnhom kien il-lupu tal-Milan. Allura dan kollu nonsense dwar lilu jkunu mejta u l-ġilda kienet jinsabu. Iżda dan kien ifisser li l-nemes tal-ego sigriet għadu ma kienx ġie żvelat. Jafu li l-annimali kien importanti, mingħajr fehim ta'kif, għandu ġew mara għall-Karak. Huwa ma setax tar-riskju l-qtil tal-lupu qabel induna , u huwa ma setax tikseb mill-qrib biżżejjed biex issir taf. B'xi mod, hija magħmula me tħossok aħjar; għalkemm mhux ħafna, minħabba s-sitwazzjoni. Assenjazzjoni tiegħi kien li jinstabu l-lupu u jivvutaw għall-hawnhekk. L-unika waħda madwar dawn il-bhejjem ma jidhirx li jridu jisimgħu r-raġuni. Snarling u gnawing, dawn rkuprat fl-art, xamm fil-priża tagħhom: me.
  
  
  F'daqqa waħda, huma mitluba, il-kura it-bqija titbaxxa l-art.
  
  
  Tiegħi imxarrab-swaba aktar stretti fuq il-xabla.
  
  
  Dawn tensed u l-qabża. Huwa qabżu barra mill-mod, il-piżijiet fil minnhom furiously. Iżda dawn kienu malajr wisq għalija, u ħassejtni qawwija snien tiċrita permezz tiegħi fil-koxxa. I wara jiltaqgħu għall-mument, imbagħad reġgħu tiegħi tal-bilanċ u l-maqsuma tiegħi xabla permezz tal-lupu l-eqreb me. Huwa naqsu lejn il-ġenb fuq l-ieħor lupu li kien biss dwar li tiżdied fil-gerżuma tiegħi. It-tielet lupu crawled lura. Kien milquta bil-xabla u kważi maqtugħa ego tiegħu fl-ewwel nofs. Ma kien hemm l-demm kullimkien, trampled fl-trab mill-kompjuter, bla ħniena l-annimali. Dawn irku madwar me, il-preparazzjoni għal attakk ieħor, iżda f'daqqa waħda kollha kemm huma trattati mill-ġdid li l-akbar lupu.
  
  
  Panting, tagħha, ħares fl-ih direzzjoni biss bħala l-qima bħala ħarsu lejn me. Il-kap kien probabbilment l-lupu tal-Milan, u deher li kien l-aktar perikolużi wieħed fl-Ewropa kollha.
  
  
  F'daqqa waħda, l-iskwadra kiser mill-ġdid, u dawn attakkati lili mill-ġdid. Jixxengel tiegħu xabla u qtugħ fil-tagħha, hu mitlub mill-minnhom. Huwa ltqajna fis-ġlieda ma wieħed fuq Volkov, u l-waqa', l-geddum gdim fl-trab, u l-mira magħżula lura fil finali konvulżjoni. Il-oħra lupu il-volpi qabżet bil-quddiem, u huwa ġibed l-xafra madwar l-ego tal-wiċċ, u ċaħdet, tnehid aktar tbatija.
  
  
  Il-bqija tal-żewġ biss jinżammu jattakkaw, aktar mgħaġġla u aktar mgħaġġel. Speċjalment l-akbar waħda. Kif għamlet Milan jamministraw ħoss creative u ispirati kull dan enormi monster? Deher kważi impossibbli. Madankollu, Milan u Sofia ġestiti li jżommu fuq l-ego fil-mod Karak ma bdewx jifhmu. Fl-disprament, huwa ppruvat li ċar kap tiegħu. A jlissen kelma tal-ħsieb mgħoddi permezz tal-kap tiegħi, il-mutaġeniċità ta ' l-idea. Deher miġnun, iżda x'kien I li titlef?
  
  
  Għajjat fil-lupu kollha tiegħu jista biex tieqaf. I użati ġermaniż minflok serb-kroat. "Stenna. Jisimgħu il-kmand tiegħi.'
  
  
  Iżda huma miżmuma jattakkaw. Ei ġrew fl lilhom bil-xabla, jistaqsi għaliex Ei ħsieb Milan kien tagħlim tiegħu lupu-ġermaniż. Iżda dan kien konsistenti ma ' dak li kont naf dwar l-ivvjaġġar, - fotografija, tal-mużika, u l-kostellazzjoni ta'lingwa barranija llum ma jippermettu l-lupu biex jisimgħu lil xi ħadd ieħor. It-Tac tal-unitajiet tal-ferrovija tal-pulizija klieb fl-Istati Uniti.
  
  
  L-safa lupu lura lill-battalja. Tad-demm din tingħata b'infużjoni minn tiegħu rta. Tagħha mill-ġdid ppruvaw li tgħid-uem biex tieqaf u l-jimteddu. "Jieqaf. Untergehen".
  
  
  Milan lupu eżita għall-qasma it-tieni, cocking l-ras għall-ġenb. Deher li kien is-smigħ, għalhekk huwa miżmum jgħajtu, bit-tama li jaqbdu il-familjari sinjal fil-ħin.
  
  
  "Untergehen, schiresheiher Scheusal".
  
  
  Il-lupu irreaġixxa daqshekk bil-qawwa li issa huwa d imsejħa tagħha ego ukoll dawk, sess mb Huwa appoġġjat mill-bogħod u waqaf fl-konfużjoni. L-oħrajn wkoll jitwaqqaf u l-stenniet.
  
  
  Iż-żmien deher li waqfu. Hija kienet innotata minn grupp ta ' l-irġiel li deher li l-azjenda nifs tagħhom, u Karak tbaxxa u tugged fil-daqna tiegħu. Kulħadd kien siekta u stenniet.
  
  
  Imbagħad smajt vuċijiet. "Carter, Carter, aħna hawnhekk."
  
  
  Huwa mdawwar ftit, xorta attenta tal-ilpup, u barra mill-kantuniera ta ' l-għajnejn tiegħu huwa ra sitt figuri tmexxija madwar il-qasam. Padra, Sofia, iż-żewġt irġiel madwar il-barriera u tnejn fuq l-tifel-art. B'xi mod, dan mhux maqsuma Padra maħruba meta huma maqbudin me, u l-uem irnexxielhom jerġgħu lura għall tiffranka l-us.
  
  
  Iżda huwa wassal Sofia u l-oħrajn dritta fl-arena bl-armi u l-pakkett tal-ilpup. L-ilpup bdew growl uneasily mill-ġdid, u l-kont naf li l-ordnijiet li pet tiegħek Milan ma jdumux fit-tul.
  
  
  - "Le," Missierha għajjat. 'Jibqgħu hemm. Toqgħod hemm!'
  
  
  "Iżda, Carter -"'
  
  
  ""Jien multa. Jibqgħu hemm.'
  
  
  Inċert, huma titwaqqaf, u wieħed mill-Karak tal-logħba fetħet in-nar fuqhom. Trab tellgħu passat minnhom, u sparaturi mtenni fil-ovali-iskutella. - Ieħor tal-muntanja tal-sparaturi segwiti, u Sofia u l-grupp tagħha trattati mill-ġdid fis-dellijiet tal-bieb.
  
  
  Il-ftit il-mumenti għadda fil-għaġla ta ' l-azzjoni. I biss kellu l-ilpup u xabla għad-dispożizzjoni tiegħi, u l-I ma kienx wisq ċert dwar l-ilpup. U madankollu huwa terminu tagħha. "Mit mir," I barked fil minnhom bħala I dam sa l-bleachers. — Mit mir, euch dickfelligen Nilpferde!
  
  
  L-Karaka-annimali ma kif l-uem kien qal, mixi ħdejn me, growling u whining bħala jekk awguri fit-tilfu l-kaptan. L-ilpup oħra bil-ħerqa segwiti. Il-mossa issa kien li jaġixxu malajr kemm jista'jkun qabel il-perjodu kien imkisser. Hekk kif ġrat il-lupu li ma kienx I familjari kif ħsibt li kien, li se tieqaf li ġejjin me u pounce fuqi.
  
  
  Iżda anki issa, l-ilpup kienu jieklu madwar tiegħi driegħ. Figurattivament taħdit, tal-kors. Meta aħna daħal groan taħt Karak tal-sedil, hija ordnat, " Angrafen." Angrafen.
  
  
  "Carter," Karak bellowed minn fuq me. 'Xi trid għall . .. '
  
  
  Volkov kompliet tħeġġeġ tagħha fuq. "Angrafen! Vater. Vater. Tasche und der toten Mann.
  
  
  Kelli l-sensazzjoni li nu ma kellhomx bżonn ħafna persważjoni li jmorru għall-Karakom: dawn kienu ħafna bil-ġuħ d-dritt li issa. Kull wieħed minnhom il-volpi qabżet bil-sorprendenti grazzja u l-veloċità li l-quċċata ta'l-ħajt, fejn dawn bent saqajn ta'wara tagħhom għall-qabża li jmiss.
  
  
  "Twaqqaf il-ih, Carter.
  
  
  ""Le!'
  
  
  Ma kien hemm l-aġitazzjoni fil-istands, u l-irġiel imwerwra. Xi jwaqqa'fuq il-dahar ta bankijiet peress li ppruvaw li jaħarbu. Xi tefgħu torċi u mqassma fil-momentarja-dlam, ma tkunx tista'tara xejn. Xi madwar minnhom qajmu l-armi tagħhom, iżda eżita għall-biża ta'jolqtu ħażin tagħhom stess. L-ilpup avviċinat Karak, fit-tul tagħhom inċiżuri abjad mal-bżieq. Yelping fil-rabja u l-biża', il-b'rasu ewlieni dam mill s-sede tiegħu. Ego kutra fluttered warajh bħal om-jittiekel pretest kif hu wara jiltaqgħu bejn l-ringieli ta'bankijiet, ma kienux jafu li l-mod li jimxu; ego tal-biża ' jinterferixxi ma tiegħu kull ħsieb. Huwa u jdur madwar sparati russa tiegħu die għal jimteddu fil-toqrob-predaturi. Fil tiegħu paniku, huwa qbiżt minn diversi kwadru. Huwa dam mill-ġdid u waqgħet fuq il-jinqasmu bankijiet.
  
  
  Il-kbir bhejjem bared tagħhom snien u mitluba mill tagħhom cowering priża. A strangled bogħod ta'l-orrur maħruba Karak ix-xufftejn. Kien kicking kollha tiegħu jista', iżda l-uem ilpup kienu impossibbli li jittrattaw. Carac tal-ġakk titwaqqaf meta Milan tal-pet qabad ego fil-karotide arterja. Huwa ra tad-demm spurting, u mbagħad hu jinstemgħu ieħor tal-ħoss li qed jogħlew fl-arena: l-ħoss qawwi tax-xedaq gdim fis-soft-laħam.
  
  
  
  Kapitolu 9
  
  
  
  
  L-aktar tal-Karak tal-irġiel rkuprati wara l-ewwel xokk. Huma miftuħa min-nar fuq l-ilpup mal-azzarin u l-vetturi tal-pistoli.
  
  
  L-ilpup kienu mħarsa sew mill-kantunieri tal-bankijiet u l-dahar ta ' l-kaxex, iżda I kien l-perfetta fil-mira. Tagħha dam k moan, li involuti parzjalment protetti lili mill-balal, imbagħad tbaxxa l-parti li jaħdmu waqa ' taħt il-piż tal-ħin. Hu il-volpi qabżet fuq sinna tal-blat u l-mixi tad-dahar matul il-mogħdijiet lejn l-feasting-ilpup.
  
  
  Xi wħud mill-bhejjem ħares lejn me kif avviċinat, u growled menacingly. Hu ma tieqaf tagħha. Huwa ma setgħu jagħmlu xejn għall-Karak anki jekk ried. Iżda jien ma setgħux taffordja li titlef il-vista tal-Milan il-lupu. Li lupu kienet ir-raġuni wasalt hawnhekk, u kkritikat dan, jien mhux ġejjin lura vojta mogħtija.
  
  
  L-ilpup beda jkaxkru Karats tal-ġisem tal-twarrib bħall-klieb. Il-mument li jħallu l-kenn bejn il-bankijiet, dawn se jsiru faċli miri għall-armi. Balal immedjatament sploda madwar minnhom, u li dam fid-direzzjonijiet kollha, aktar tnaffir l-irġiel hawn fuq.
  
  
  "Bleiben," domestiċi Tagħha Milan imsejħa.
  
  
  Il-kbir lupu jitwaqqaf f'daqqa, peress li jekk dan kien fl-aħħar tal fit-tul tal-ħabel. "Jiġu hawn," I ordnat, faċli lejn kif ukoll ippreparat dan il-lupu tal-ġisem kienet. Huwa obediently dam sa me. Huwa jingħorok me mal-imnieħer tiegħu, tixrib tiegħi tal-ġilda mal-Karak tad-demm li mxarrba-wiċċ tiegħu.
  
  
  Imbagħad indunajt kif ikbar tamer għandu jħossu meta tpoġġi kap tiegħu fil-kbira tal-ħalq. Huwa ħalli l-lupu ipoġġu u dam l-idejn tiegħu fuq l-għonq tal-għonq tiegħu, it-tiftix għal moħbija-but.
  
  
  F'daqqa waħda huwa jinstemgħu ieħor tifqigħ tad-sparaturi. Tidwir, huwa ra Sofia, Padra, u l-erba'oħrajn biex madwar l-arena lejn l-groan vojt, l-isparar kif dawn marru.
  
  
  "Ejja lura," I imsejħa. 'Jmorru lura.
  
  
  Iżda l-crackle ta ' ih azzarin u l-tweġib clatter tal-vetturi tal-pistoli magħmul wisq l-istorbju għall-vuċi tiegħi li jinstemgħu. Twassal-azzjoni Sofia u l-irġiel tagħha bħala Karak tal-persuni armati ppruvaw-mira ih tal-jixxengel, tmexxija korpi.
  
  
  Dollaru madwar l-irġiel, midruba bil-infaxxati driegħ, f'daqqa waħda clutched-wiċċ tiegħu bħala l-dahar tal-kap tiegħu sparixxa fil-moħħ u l-għadam splużjoni. Il-ħames il-volpi qabżet fuq il-vojt, miżgħuda, u crawled l-ringieli li fejn kien ħabi wara l-kaxex .
  
  
  "Nick, int iżżomm?" Sofia għajjat kif hi hugged me. Stretta tagħha hugged tagħha, ħass-rogħda tal-tagħha fix-xufftejn u l-togħma ta ' melħ, u imbagħad jinżlu. "Grazzi Alla inti qed iżżomm.
  
  
  I jistgħu jużaw xi Iżvediżi, " qal jidħaq.
  
  
  Jekk hi innotata tiegħi missierhom, mill-inqas hi ma juru dan. "U int, Prince, għadhom ħajjin," hi snorted, u min-naħa waħda, hija miġbuda ' l-annimal tagħha bħal bla snien sheepdog.
  
  
  "Ridt issib dak li ried?" L-Padra mitluba.
  
  
  "Għadha ma ġietx," qal. Milan għal-borża ukoll."
  
  
  "Jien ser issib dan għalik," Sophia qal. — I taf fejn huwa.
  
  
  "Aħna għandna li jħallu immedjatament wara li," l-Padra qal. 'Immedjatament.'
  
  
  "Kelli l-istess idea, Padra.
  
  
  "Huwa l-agħar milli taħseb, oħra.
  
  
  'X'tifhem? I talab tagħha, jistaqsi kemm għall-agħar jista'jkun.
  
  
  Fil-rewmatiżmu fuq kapijiet tagħna, tisfir screech waqqaf lill-ħoss kien jaf kollha wisq ukoll: tajn!
  
  
  'Tremenda fil -.'
  
  
  Enormi splużjoni qajjem il-ħajt kollu tal-anfiteatru. Il-ħitan tal-ġebel u ringieli ta'bankijiet għebet fl-għama-flash ta'l-dawl. "Huwa l-serbi u l-armata," Padra għajjat lili permezz tal-tferrigħ xita, madwar il-siment u l-ġebel. Aktar qxur ġara madwarna. Dawn ħadlu-arena u ġibed l-kbira toqob fil-diġà meqruda-bini. Fjammi faqqgħet, u aħna jinstemgħu l-staccato-ħoss tal-magni tqal guns toqrob. Karak tal-irġiel kienu konfuż, l-isparar u jgħajtu biex jiġi evitat il r-ragħda tal-attakki.
  
  
  "L-armata huwa li tgħaqqad il-artillerija," Sofia għajjat fuq l-din. "Huma ta'madwarna. Konna diġà jidhru ih fir-barriera. Karak tal-irġiel maqbuda-istati uniti, iżda meta induna li l-armata kien li ġejjin, li dam bħal coward tal-kelba.
  
  
  Hi mogħtija me crumpled-biċċa tal-karta. "Huwa li dak li daħal hawn għall, Nick?"
  
  
  "Nittama hekk," qal, - iżvolġiment tal-karta. Għalija, dan kien xejn aktar minn messaġġ, f'kodiċi u sħiħa ta'karattri. L biss it-tqegħid l-ego lura, u mbagħad induna li l-I imkien biex jaħżnu l-ego.
  
  
  L-Patri-qima fil-sitwazzjoni tiegħi. "Dak daqs int?"
  
  
  '50.' Tagħha l-uem qal huwa l Ewropea ekwivalenti ta'US-daqs erbgħin-erba'. I l-ħsieb tal-Padraig kien biss tliet, iżda huwa bil-kalma imqajma xkubetta tiegħu u bil-għan li fil-bniedem għoli fuq l-us fil-grandstand. "Jien ser nipprova ma jagħmel ħsara lill-suit," huwa growled. Imbagħad kien jaħdem.
  
  
  L-jaħarbu mill-bniedem qabża sa bħala tiegħu terzi fl-għajnejn dehru, imbagħad irrumblati l-bankijiet ftit saqajn bogħod.
  
  
  "Inti tista'tikseb lebsin issa," l-Padra qal mal-sodisfazzjon.
  
  
  "Grazzi," qal, u crawled fuq l-katavri. - Tqaxxir tiegħi ego kien grueling-xogħol, iżda kelli bżonn dan l-iżvediż l-impjieg. Filwaqt li off tiegħu tas-suf tal-qmis u qliezet, I talbu ," Kif tista'tikseb madwar il-villa, Hash?"
  
  
  Huwa shrugged każwali. — I ma kienx sensih bħalek. Meta kien I miġbud il-ġwienaħ, kien hemm biss erba'-gwardji. Ma tiegħi b tajba naħa tax-xellug, l-odds kienu dwar anki. Huwa ttellgħux fis Sofia meta huwa kompla biex tikseb l-għajnuna. Aħna iddeċieda li jipprova li s-salvataġġ inti madwar l-tindif. F'dak iż-żmien, aħna ma kinitx taf li inti kienu jwettqu hawn fl-arena.
  
  
  "Dawk il-logħob kienu għalija." Ħassejtni shiver jimxu fl-ispina tiegħi. "L-prinċep salvat me. Stajt qatt kelb kif ukoll mħarrġa kif dan il-lupu. Huwa inkredibbli.'
  
  
  "Milan kien lupu nnifsu," l-Padra grinned. "Huma mifhuma xulxin. Dawn iż-żewġ imħabba l-istess mara.
  
  
  "Hash," Sophia protestaw, blushing.
  
  
  "U dak ċajta; Karak kieku kollha flimkien.
  
  
  "Huwa l-ebda ċajta," qal grimly, titkaxkar fuq il-mejjet-leader.
  
  
  "Iva, rajna li," Sofia qal. "Miet terribbli tal-mewt."
  
  
  "Iżda l-ebda agħar minn dak li kien jixirqilhom, Sofia," qal, imsejjes fuq il-massakru lag aħmar fejn l-Ego kien naqas Karak. I crawled lura tagħha, tagħfas lili nnifsi kontra l-dahar tal-kaxxa bħala tajn qoxra splodiet fl-arena, id-doċċa us bil-żrar u li jaqtgħu l-metall shards.
  
  
  "Karak ssodisfawx ir-raġel tiegħek," l-vuċi tiegħu, ritratti, u l-mużika qal. "Għada, ego kuntatt infurmati dwar l-armata li kien I li ġejjin. Fil-fatt, li l-ego inqatel mill-lupu meta ppruvat li jduru ego kontra l-me.
  
  
  Imbagħad huwa mdawwar l-Patri u talab, " Dak li huwa?": "Għaliex huwa l-armata jattakkaw issa? Wara kollox, Karak kellhom boasted li kien se jiltaqgħu mal-uffiċjali tal-gvern li jagħmel il-paċi. Ma kienx meħtieġ.
  
  
  "L-Serbi jkollhom wisq mibegħda għall-us." Il-mara ġgant ħadlu kap tiegħu sfortunatament. "Belgrad raw l-opportunità li jagħmlu Ji negliġenza tiegħu protezzjoni fl-isem tal-paċi, u issa huma qtil-istati uniti. Tkellem magħhom huwa xejn aktar milli bl-użu tal-arma tal-gwerra. Karaka ppruvaw biex iwissu tagħha, iżda ... '
  
  
  Huwa ffirmati, imbagħad ħadlu off tiegħu melankoniku-burdata. Iżda aħna m'għandix ħin biex jitkellem aktar. Għandna biex toħroġ hawn filwaqt li aħna xorta jista.
  
  
  Hi miftiehma, u aħna ġrew l-eqreb tal-ħruġ, il-kontinwu r-ragħda ta'splużjonijiet u t-trab jinżel-blat ddawwar madwarna bħal raxx. Kif aħna dam madwar l-anfiteatru u ġrew permezz tal-toroq, qawwi l-i = β tefgħet fuq il-punent tal-għoljiet. L-ebda wieħed ppruvaw jieqfu istati uniti. Il-lukanda kollu ir-raġunijiet kienu li tħawwad taħt saqajn tiegħi, u splużjonijiet kienu qed jiffjorixxu fil-widnejn tiegħi. L-ħitan u l-pilastri għebet fi shards tal-briks u tas-siment. Nar u t-trab roża l-ajru bħal faqqiegħ. L-irġiel dam madwar tagħha u ġew mgħaffġa jew imqatta-bċejjeċ . Kien mejta fil-Aptos, mejta fuq fl-iskala, u kien xejn aktar minn eżerċizzju gost għall-Jugoslava tal-armata.
  
  
  Aħna dam l-triq biss bħala l-belt kienet qed jiġu mifruda. Imbagħad aħna ġrew permezz ta'żona żgħira ta'mimmo tħawwad-bini. Rajt l-istruttura kbar qabel tagħha u l-jinstemgħu l-Padra isfar fil me I kif dam, " Il-bieb. Moska Bieb".'
  
  
  Aħna laħaq il-bieb prinċipali tal-Aptos fil-sħana tal-battalja. Il-nies tal-Karak kienu jiġġieldu għal ħajjithom, taf l-ebda ħniena, taf li se jkun hemm l-ebda ħniena għalihom jew. L-strajk xemx tefgħet fuq ih l-armi. Kienet dgħajfa-linja ta'difiża fl-aħjar, u hu ddubitat huma jżommu l għal żmien twil.
  
  
  Erba'-Kroati, Sofia, Nies, u l-tagħha, fejn fl-folla, dejjem iċ-ċaqliq qoxra wara qoxra waqa'fuq il-belt. Jaqsmu l-vojta kwadru, dħalna il-fdalijiet tal-qoxra-għebet-dar, mbuttat passat dejqa tal-gallariji, u wara jiltaqgħu isfel skur, jinqasmu taraġ imnaqqax fil-blat ħafna snin ilu. Fgar u sogħla mid-dħaħen u trab, aħna mbuttat'il quddiem xquq fil-belt moan. Konna indivja barra l-battlements fuq it-tarf tal-dejjaq erf.
  
  
  "Jiddispjaċini," l-Padra qal stiffly. "Dan huwa l-uniku ċans. L-irtir, fejn inti ġew mill, Carter, qisu importanti ferm d-dritt li issa.
  
  
  Ma kontx ċert jekk dan kien prezz aħjar għal ħafna nies.
  
  
  Il-battalja ħeġġew ħafna mill-qrib. Issa raw li l-Bieb kienet enormi arch, li ħafna minnhom kienu ġew meqruda. Jinbena pont żgħir qasmu ż-żgħar elementi tal-gwerra li jistabbilixxu quddiem minnu. Jugoslava-truppi okkupat il-pont u l-użat għall-ego attakk enormi fuq il-belt. Wara l-truppi, inti tista'tara n-numru ta'SU-100s, mobbli armi tan-nar. U fuq it-triq għall-pistoli kien kolonna, il-franċiż AMX-13, tankijiet dawl. Darba fil-pożizzjoni, huma se tfarrak kollox fil-passaġġ tagħhom.
  
  
  "Inti jista kif ukoll jippruvaw biex joqtlu dritta mal cannonballs," qal.
  
  
  "Huwa dejjem l-istess," l-Padraig snarled contemptuously. "Aħna l-istrajk fl-aktar żmien xieraq għall-us, u mbagħad tinħall fil-muntanji. L-militari qatt mhu se jkunu kapaċi jsibu-istati uniti, anke ma'dan qawwija tat-tagħmir.
  
  
  "Iżda ma dan iż-żmien," tagħha l-uem miċħuda l-rapporti fil-midja.
  
  
  "Biss minħabba l-età tradiment tal wieħed madwar in-nies tagħna."
  
  
  "Jien ċert li kien il-każ, Hash." Sophia ħares lejn me fil-konfużjoni. "X'tifhem, Nick?"
  
  
  "Ah, Karak verament kien iblah. Iżda dak li huwa ma jiswew il-flus, ħafna flus. Dawn in-nies huwa miġbur madwaru kienu logħba, ma n-nies. Dan ifisser li kellu jkollhom moħbija l-appoġġ, u l-I kien jistaqsi li jista'jkun.
  
  
  "L-anqas ma l-Komunisti."
  
  
  'No. Mill-inqas mhux Russja jew Tito, " qal. "U l-ego-Punent ma provvista bl-fiduċja la. Hemm biss għażla waħda: iċ-Ċina."
  
  
  'Ċ-ċina?'
  
  
  "Permezz Ta'L-Albanija. Jew forsi l-Albanija mħallsa l-abbozz. Aħna probabilment qatt ma jkunu jafu għal ċert. Iżda jien imħatri tagħha dwar dan. Fl-aħħar, l-Albanija hija fil-kamra li jmiss biex dan il-pajjiż, li kellu bosta żidiet u tnaqqis fir-relazzjonijiet tagħha mal-Russja, u bil-ftit flus l-Albanija jistgħu ħawwad l-affarijiet daqsxejn. Huma għandhom xejn li titlef, u jekk il-Kroazja qatt issir indipendenti, bil-Hema fit-tmexxija li trid biex tappoġġja l-Albanija, l-Albanija jistgħu jaqilgħu biżżejjed: billi tieħu tajba tal-blokki tal-Jugoslavja."
  
  
  "Karak qatt ma jaqblu".
  
  
  'Forsi mhux. Iżda x'kien l-uem għandhom jitilfu?
  
  
  "Dak li konna kollha mitlufa," Sophia qal sfortunatament. "Aptos".
  
  
  "Iva, Aptos," l-Padra qal ma morra tbissima. "Iżda fl Karak, Aptos kiber fis-tumur, u dan kellu jitneħħa. Aptos se die, iżda l-ġlieda tagħna ser jgħixu fuq.
  
  
  "Aħna ser kollha die jekk aħna wiċċ l-ego," qal. Imbagħad aħna ser die bħall-irġiel, il-Padraig mused bħala huwa imnissel-toqba trinek. "Mhux bħal l-annimali jistaħbew fil-għerien."
  
  
  "Jien ma ara fejn nistgħu mmorru," Sofia qal.
  
  
  Aħna mgħoddi permezz tal-dellijiet mhux maħduma fuq il-ġenb tal-trinek. Nervituri tiegħi kienu tensjoni, u l-riħa ta cordite u l-ħmieġ magħmula tiegħi imnifsejn hija tajba. Aktar qxur jinżel'l isfel fuq l-us bħala l-avvanz tal-suldati kisret l-zgħir difiża konformi mal-seħħ tali li l-lukanda kollu a ħadlu mal-isplużjonijiet. Huwa jista'jisma'l-kbira tal-Karac tal-irġiel, panicking qabel l-jeb u jaħarbu mill-aktar foolishly bħala l-Jugoslava tal-armata imbuttat ih fis-biċċerija.
  
  
  Triq tagħna taħt il-Bieb kien ċar. L-suldati pounced fuq il-vittmi tagħhom, u ma kinux fil-interessati kollha fl-dak li kien qed jiġri taħt il-pont. Iżda mbagħad mill-ġdid, barra fil-miftuħ, konna fl-infern mill-ġdid. Ħamsin metru'l bogħod kienu siġar, blat, u blat. Jekk nistgħu biex tikseb tagħhom, aħna se jkunu siguri. Iżda bejn il-us u li l-kenn kienu mijiet ta'suldati, SU-100s, tankijiet, tajn, rokit llanċjar, magna tal-pistoli u l-fanali tat-tiftix. Il-fanali tat-tiftix daħal fil-għaxija u metodiku hemm'il quddiem l-ċpar ta żebgħa, tfittex għal possibbli fil-mira.
  
  
  Dollaru qasmu lilu nnifsu madwar il-eks ħabsin fil-tindif. Imbagħad aħna kollha dam bħall-infern. Raġġ tal-dawl daru u illuminati-istati uniti. Huwa jinstemgħu l-thundering armi tan-nar. "Tikseb l isfel," I għajjat, u aħna naqas fissa fuq l-art.
  
  
  Jinfaqa tal-nar u l-ħsejjes tal r-ragħda; żewġ 35mm qxur sploda biss tliet metru'l bogħod.
  
  
  Aħna qabża tagħna saqajn u dam immedjatament, sogħla u l-għatis, iżda temporanjament jistaħbew fil-sħab tat-trab. Biċċiet tal-blat u l-clods ta'l-art naqsu kollha madwar l-istati uniti, iżda kien I grat għall-gunslinger. Huwa tir l-trab, li kważi eclipsed-istati uniti.
  
  
  Dollaru madwar l-jioka tefgħet fuq il-cloud, jistennew li qatra u jiżvelaw-istati uniti. Magna tal-gun nar mgħarrqa l-art biex tagħmel żgur li aħna ma jiksbu lura fuq il-saqajn. Meta l-trab stabbilita fl-aħħar nett, konna sturdut u gasping għall-nifs, iżda aħna laħaq il-blat. L-Padra ħares ftit aħdar. Huwa qabad l-ispalla tiegħi mal-kura it-naħa tax-xellug u qal nervously, " Aħna ma tistax tieqaf. Aħna trid timxi fuq immedjatament.
  
  
  "Imbagħad id-dritt, iżda bil-tank."
  
  
  "Tank? Imma għaliex?'
  
  
  "L-għoljiet huma ttikkjati bil-truppi. Aħna ser qatt ma jimxu mill-ġdid. Għalhekk għandna bżonn xi ħaġa li jiċċaqalqu bil. Issa l-tankijiet huma l-aħħar li jaslu, li jfisser li l-jekk aħna jaqbdu l-aħħar tat-tank fil-kolonna, nistgħu tuża l-ego u l-break permezz mingħajr jiltaqgħu kull reżistenza. Ok? Minbarra l — "huwa żied jgħid bħala argument konvinċenti," l-unika ħaġa li tista'twaqqaf waħda tat-tank hu ieħor tat-tank. Ħsejjes raġonevoli, ma dan?
  
  
  "Inti qed miġnun, Carter. L-Padra ħares mill-me-tankijiet, u viċe versa. "Kif nistgħu nagħmlu dan?" - huwa talab. "Il-Leave lili. Agħti me tliet minuti. U l-I bżonn lupu.
  
  
  - "Le, ma nistgħux..."
  
  
  Padra ġie interrott mill-isplużjoni ta'ieħor granati. Huwa niżel l-art u għal kap tiegħu fil-crook tal-driegħ tiegħu, kap tiegħu sħiħa tal-vjaġġi, ir-ritratti, u l-mużika. Qxur splodiet fl-siġar fuq us, u iebes biċċiet ta'kaxxi u l-fergħat waqa'fuq l-istati uniti. Meta l-Sophia sorveljata mill-ġdid, hija rat tad-demm iqattar isfel ħaddejn tagħha.
  
  
  "Jieħu l-Prinċep miegħek," hija qalet, timsaħ il-bogħod tad-demm. Tagħha bir-reqqa telgħu barra minn wara l-protezzjoni tal-blat, l-Prinċep ħdejn me. Mort b'kawtela permezz tal-undergrowth tul it-triq, li jafu li konna l-perfetta fil-mira għal kull magna elite li ġara li spot-istati uniti kif aħna intitolat għall-aħħar tat-tank.
  
  
  Ħsibt d laħaq dan, iżda mbagħad smajt l-thud tqil tal-karozzi oħra joqrob lejn il-liwja qabel, latecomer jippruvaw biex ilaħħqu. Beckoning il-lupu lura, huwa crouched isfel, jistennew li jgħaddu mimmo-istati uniti.
  
  
  Wara minnhom, l-għoljiet mtenni mal-inbiħ ta'armi tan-nar, il-tifqigħa ta'tajn qxur, u l-stabbli, qawwi qasma tal-magna tal-pistoli. Aptos miet terribbli tal-mewt. Biċċiet kbar tal-blat waqqaf u tinfaqa fil-blu-abjad saint tal-jisplodi qxur u l-isfar-oranġjo tal-kiwi distruttivi tan-nar. Il-arja kien mimli bl-kbira u d-duħħan.
  
  
  L-aħħar tat-tank kien diġà ħmar up, spewing dħaħen tal-egżost u l-tħin l-art taħt dan. L-AMX-13 hija antika iżda xorta effettiva tat-tank li jintuża fl-istess numru ta ' mudelli bħala l-Fiat. Huwa kellu 35 mm rapidu-nar lob u 7.62 mm gun magni. Wieħed mill-istati ta'l-tank tal-ekwipaġġ kien jaraw permezz tal-quddiem miftuħa tal-evakwazzjoni, filwaqt li l-ieħor kien seduta fil-knock-evakwazzjoni, iż-żamma pistola magna. Huwa ma kienx jaħdem għadu — u huwa ma setax mingħajr blowing il-kapijiet off l-irġiel tiegħu fil-quddiem tal-lilu — iżda l-emu kienet ħerqana li tikseb fil-pożizzjoni u l-jisparaw.
  
  
  L-AMX-13 għadda mimmo bil-mod, u l-Prinċep u l-I crawled wara dan. I qabża abbord, bl-użu tal-manku fuq il-pajpijiet ta'l-egżost, u l-lupu qabża wara me. Aħna ma kellhomx żmien biex jaqbdu l-nifs tagħna. Kif kwiet kif konna, il-gunslinger għandu jkollhom xi ħaġa li nħassu li kien ħażin. Huwa mdawwar, ra l-us, u laħaq għall-xkubetta tiegħu. Tagħha maqtul fil-lilu mill-massakru lag aħmar. Il-ħoss ta ' l-azzarin kienet mitlufa fil-ħoss tal-żebgħa. L-elite coughed ewropea u l-gun tiegħu isfel bħala huwa ordnat l-lupu attakk.
  
  
  L-Prinċep kien veru kroat patriot u kienu jafu eżattament dak li kien meħtieġ minnu. Huwa mixi matul il-knock u ducked permezz ta'l-evakwazzjoni, jinjora l-mejta elite. Inkredibbli battalja twettqet ġewwa l-tank. Huwa jinstemgħu'growl, ta'sess, u l-uniku ricocheting bullet. L-tank shuddered biex tieqaf, u l-tank tal-sewwieq quddiem waqa'l isfel, sparatura. Hija kienet maqtul fir-ras minn uem qabel ma laqat l-art.
  
  
  Huwa tinqaleb u waqaf ħdejn il-tank.
  
  
  Wara li jitfa l-elite off-tank, huwa qabża li tieħu l-tnejn l-oħra. Nu misjuba tagħha hemm tagħha grieżem-gdim tan-nemus off. L-Prinċep ma l-impjieg tiegħu ukoll. Eżatt kif kien wasal biex jiddisponi minn dawn il-korpi, l-Padra, Sofia, u l-irġiel tagħha ħareġ, irku-arbuxxelli, u telgħu fuq il-quċċata tal-tank.
  
  
  "L-prinċep kien utli ħafna meta tagħmel dan, il -" missier qaltilhom. Jiddefinixxu me mal-korpi.
  
  
  L-ewwel hi kienet jintefgħu barra minn waħda, allura l-oħrajn mill-Padra. Huwa tneħħija tal-ih fuq il-b jinġibed l bħal din kienet biċċa kbira tal-laħam taċ-ċanga. Imbagħad hu u Sofia qabża fil-tank, filwaqt li tnejn l-oħra baqgħu fuq nett. Sophia paled viżibbli fil-vista ta'l-demm, iżda irkupraw malajr. Tir wieħed naqset l-intern, u li kien tħassib ewlieni tagħna fil-mument.
  
  
  Hu titneħħa tagħha fis-sit tas-sewwieq u ħares lejn l-kontroll tal-panel, jippruvaw biex jiftakru kif tnedija dan tat-tank. Biss il-magna waqaf, u l-kollox jidher li tkun fuq u l-funzjonament. Jkunu bil-franċiż, il-AMX magni kellhom jiġu Hotchkiss jew l-Renault, u ma kien hemm l-sensuri u buttuni fuq il-dashboard tiegħi tax-xellug li ħares familjari. I jinstabu l-mezzi, il-penetrazzjoni mis-soltu, il-wiċċ lievi, u fl-aħħar nett dehret li buttuna tad li jduru biex tibda l-magna. L-istorbju ġewwa kien deafening, speċjalment meta huwa żied fuq il-gass tal-pedal diversi drabi.
  
  
  Kap tagħha poked madwar l-quddiem tal-evakwazzjoni biex tara kuda edu, u hi poġġih fil-tagħmir. L-tank żdied bil-quddiem fil-ikrah-veloċità.
  
  
  "Fejn ninsabu għaddejjin, Nick?"
  
  
  "Mhux fil-linja dritt madankollu, Sofia. I għandek iddawwar dan il-ħaġa madwar.
  
  
  Tagħha mhux biss dawran madwar. Huwa tħabtu mal-U-turn u bdew jiċċaqilqu u lura, u lura. Kien simili tkissir ta skomdi-lott tal-parkeġġ fil-nofs tal-belt. Mill-ħin tagħha mmanuvrati, ont kien imxarrab mill-bank, iżda ont kien kompletament fil-pussess mill-il-enormi. Ma kienx differenti ħafna minn bulldozer. Huwa użat tiegħu gerijiet ħafna u miżmuma tiegħu rev għolja. Aħna bdew jitkaxkru bogħod mill-Aptos.
  
  
  I talab tagħha. "Fejn ma din it-triq jwassal?"
  
  
  "Eventwalment Chitluk," l-Padra wieġbu. "Aħna ser ikunu sikuri hemm."
  
  
  "Jekk aħna nirnexxu," qal. — Jekk dawn ma avviż us issa, dan mhux se jkun twil. Aħna qed-perfetta-mira għall-ih-ġellieda, u dawn ser tkun taf aħna qed dwar il-mod tagħna Chitluk." Huwa waqfa qasira biex jaħsbu, imbagħad qal ," hemm l-ebda mod kif nistgħu figura kif tikseb Jzan?"
  
  
  'Forsi. Iżda dan huwa kbir dawra.
  
  
  Sophia ħareġ lili. — Inti xorta trid tgħin minnhom?"
  
  
  — I tahom kelma tiegħi. Bil-mod, għandna bżonn biex tmur x'imkien, u l-ġudizzju mill-mod l-affarijiet kienu għaddejjin fl-Aptos, jidher qisu l-militari ma l-aħjar tagħhom. Aħna mhux ser jiltaqgħu ħafna reżistenza fil-Jzan. U jekk aħna qatt tixtieq li jgħin lil dawn in-nies, għandna nagħmlu issa."
  
  
  "U għandna tank," l-Padra qal cheerfully.
  
  
  "I biss nittama li mhux qed tard wisq," Sophia qal worriedly.
  
  
  I mr-tank u l-mitfi-triq prinċipali, fejn Padra kien qalli iddawwar fid-direzzjoni tal-Jzan. Aħna issa kienu sewqan tul dejqa, maqsuma mogħdijiet. L-tank ġrew fuq l-għoljiet, jien għarqa, undergrowth u l-tħin tal-ego-binarji. Aħna ttellgħux fis-blat li sfaxxa taħt il-piż, li jikkawżaw l-us għall-żerżaq fin-nuqqas ta ġenituri.
  
  
  Bil-mod, jerkily, aħna imnissel mill-għoljiet, ħmar il-lejl jirkbu fuq serpentines u wieqaf l-inżul.
  
  
  
  Kapitolu 10
  
  
  
  
  Ftit sigħat wara, aħna laħqu l-tramuntana tal-subborg ta'Jzan. Il-toroq kienu abbandunat, il-djar skur. Huwa jinstemgħu l-Padra jiġifieri, " Dawn tmur torqod kmieni hawn."
  
  
  "Jien naħseb li qed diġà għaddew," qal grimly. "Aħna" aħna qed tard wisq. Fl-Jzan, kulħadd huwa simili li...'
  
  
  'Jkollu fuq. I ara tagħha brylev. L-Padra inklinata bil-quddiem, craning tiegħu l-għonq. "Iva, fil-istazzjon tal-ferrovija, fuq in-naħa l-oħra tal-belt."
  
  
  Tagħha ego segwiti l-istruzzjonijiet u dalwaqt raw il-saint tal-lampi qawwija. Wara li tgħaddi l-aħħar rokna tagħha, I ħareġ fuq il-kwadru fil-quddiem tal-istazzjon tal-tarzna.
  
  
  Il-kwadru kien mdawra bil-għaġla mibnija barbed-wajer-ilqugħ, daqs li kieku kienu temporanju tal-baqar tal-pinna. Fl-istazzjon, biss pjattaforma waħda tul il-kjosk, kien hemm lokomottivi tal-fwar mal-sejħa għall-offerti. L-lokomottivi kien diliġenti 2-4-2 mal-sooty valvi u dejqa tal-pajpijiet. Serp tal-fwar żdied bil-mod mill-tieni ħotba tal-nar. L-qadima tal-injam tal-merkanzija karozza, ġie anness ma'l-offerta, segwit mill-żgħar tal-karozzi tal-passiġġieri.
  
  
  Ix-xogħol-fanali kienu ħruq fuq iż-żona, u numru żgħir ta suldati kienu rondi. Dawn kienu jġorru 64A, serb-verżjoni tal-prodott lokalment russu AK attakk xkubetta fil-Kragujevac. Diversi-suldati kienu tagħbija l-van.
  
  
  Fid-dawl qawwi, I raw li l-merkanzija li kienet magħmula minn nies. L-mitlufa, dazed uċuħ ta'rġiel, nisa u tfal t'attivitajiet helplessly madwar l-ppakkjati boxcar. Il-ftit pitiful-possedimenti kienu moħbija bejniethom, irrumblat up fil-basktijiet tal-ivvjaġġar jew mimli fis-antik tal-kartun bagalji. Alla biss jaf liema-kamp ta'l-in-nies ta'l-Jzan se jintbagħtu lill.
  
  
  "Aħna qed fil-ħin," qal li l-vuċi tiegħu, l-ritratti, il-mużika li jmiss lili. Fil-ħin eżatt. Huma jkollhom tax-xellug fil-siegħa . Imbagħad il-Patri għajjat tagħha: "jiena ser sinċerament li minnhom. Mixja tagħha hija miftuħa għall-ferrovija.
  
  
  U mbagħad?'
  
  
  — Aħna ser tieħu l-ferrovija. Hemm wisq nies li jingħafsu fit-tank. Jien ser nipprova biex tikseb bejn il-karozzi tal-merkanzija u l-gwardja, sabiex inti ser ikollok ċara qasam tal-nar.
  
  
  "Aħna qed a nef-ferrovija. .. "Tagħha," smajt hu grumble li lilu nnifsu. Huwa tinqasam tiegħu swaba. "Hapsaki, aħna fuq nefħa tal-ferrovija. .. Hu verament morda."
  
  
  Aħna ġara permezz tal-dħul, grejpfrut-siġra reċinti, u permezz tal-fildiferru. L-clear f'nofs, ċatta, u l-fildiferru maħlula warajna. Padra fetħet in-nar fuq il-vetturi gun, u l-tnejn l-oħra partizan użati azzarin meħuda mill-mejjet suldati.
  
  
  Huwa saq tagħha sinċerament, bil-miftuħ għall-karozzi tal-merkanzija. Aħna maqbuda ih gwardja off. Huma ma jistenna l-ebda tagħhom stess tankijiet madwar ih għall-ħabta fis-bieb, aħseb u ara nar fil-miftuħ dwar dan. L-żewġ suldati kien l-aktar kkonċernati dwar kienu dawk l-eqreb għall-bnedmin. Iżda n-nies mal-vjaġġi, ir-ritratti, u l-mużika maqtul ih-ewwel. L-Padra kienet okkupata-isparar lejn l-oħrajn, kompletament tagħtix każ li l-belt tal-balal.
  
  
  I li taw l-aktar tal-gass fuq il-binarju t-tajjeb u rilaxxati l-xellug waħda. L-tank daru u waqaf ħdejn il-karozza. Huwa mitfi il-magna u l-qabża'l quddiem tfaqqis. Jegħleb l-isfel, mexxa l-bibien miftuħa. -"Josip ," qal . -"Josip, qiegħed hemm ?"
  
  
  Il-karozza kienet sħun mal-korpi tal-bniedem. Madankollu, dawn baqgħu sit siekta wara tagħna attakk sorpriża. Il-bdiewa kien teptip, wiċċ tagħhom iffriżat u skura mal-biża.
  
  
  "Josip, stajt ġejjin lura biex jgħinek."
  
  
  Is-sens tagħha tal-rewmatiżmu ġew minn x'imkien madwar id-dahar tal-karozza. Imbagħad il-mustachioed Kroati li kellhom salvat il-ħajja tiegħi jinfaqgħu permezz tal-folla, tbissima tad-dawl sa tiegħu normalment expressionless-wiċċ. "Inti ma tistax tkun insejt tieħu."
  
  
  Arvia ħareġ warajh. Hi zoni ruħha madwar l-karozza u fis-armi tiegħi. Huwa mqassma taħt il-piż tagħha, filwaqt fil-agħlaq biex iżommu tagħha mill li jaqgħu. "Inti ma tistax tkun insejt tieħu me."
  
  
  Sofia kburi mixi off mal-tankijiet. "Min hu dan il-tfal?" — X'inhu? " li hi mitluba drastikament.
  
  
  Arvia miġbud ' il bogħod mis-sider tiegħi. -"Li," hi wieġeb ikteb, " huwa dan il-mara?"
  
  
  F'daqqa waħda, kelli l-inċerti sensazzjoni li l-I kien aktar sikura fl-arena. "Jekk jogħġbok, Sofia - dan huwa Arvia ... '
  
  
  L-Padra salvati lili mill-dilemma. "Il-superstiti suldati qed jaħarbu," huwa exclaimed. "Iżda dawn ser jiġu lura bil-rinforzi. Għandna li jmorru.
  
  
  Hija kienet mbuttati minn żewġ jealous nisa lejn l-boxcar. "Malajr, mur ġewwa. Aħna dejjem jistgħu jitkellmu l-aktar tard.
  
  
  Għandna biex toħroġ hawn-ewwel.
  
  
  — Fejn nistgħu mmorru?" Josip talab plaintively.
  
  
  'I ma tkun taf. tagħha . .. 'L eżita u ħareġ bil-mument. "Tal-punent lejn l-Italja."
  
  
  'L-italja? Arvia aċċettabbli tal-idejn tagħha. "Oh, taħseb li possibbli?
  
  
  "Naturalment," qal malajr. — Imma mhux jekk aħna jibqgħu hawn. Għaġla, tikseb fuq il-ferrovija.
  
  
  Hija kienet għen abbord, fejn missierha kompliet xerred il-kelma. "Aħna qed nef fl-Italja. L-italja. Il-libertà.'
  
  
  — Inti tidħol fil, wisq. Sophia.'
  
  
  - "Le, Nick. Mhux tiegħu li ġejjin hawn...'
  
  
  "Dan mhuwiex il-ħin li jkun rrabjata," qal. — Inti tista'tagħmel ħafna aktar utli l-affarijiet hemm, u hemm l-ebda kamra għalik fil-lokomottivi. I bżonn li inti lura fil-Sofija biex jagħmlu vjaġġ tagħhom aktar faċli. Jekk jogħġbok do I kif jgħidu.
  
  
  Għall-mument, jiena kien jibżgħu hi jirrifjuta. Iżda wara qasir silenzju, hi telgħu fil-karozza l-oħrajn, xofftejn tagħha ppressati flimkien u l-wiċċ tagħha menacing. Qabel ma wieħed miż-żewġ in-nisa jista ' jikkawża xi problemi aktar, missierha għalaq il-bieb.
  
  
  I ma bħal l-idea li jħallu l-fqar fil-boxcar, iżda kien kollha li kien possibbli. Għall-mument, huwa meqjus tqegħid xi wħud mill-persuni madwar minnhom fil-sigurtà tal-karozzi, iżda kien żgħir wisq biex jakkomodaw dawn kollha, u jieħdu wisq żmien biex tiddeċiedi li għandhom ipoġġu fejn. Din il-karozza tal-passiġġieri kien wisq ta miftuħa fil-mira. Huwa mexxa l-lokomottivi. Il-cab kien vojt.
  
  
  "Meta," I għajjat, " hija l-mutur ta'din il-ħaġa?"
  
  
  'Issa. L-padra dam madwar l-oġġett lejn me. "Jien tiegħek inġinier, Carter.
  
  
  Inti? Inti verament jafu kif li ssuq bil-ferrovija?
  
  
  Huwa xejru l-azzarin excitedly u kburi. "Missieri jintefqu erbgħin sena sewqan l-Sibenik jesprimu l-Trogir."
  
  
  Huwa miġbud ruħu, u l-lupu li tiġri wara hu qabża fil-kabina.
  
  
  Dawn kienu kemm tħares lejn me madwar l-kabina. "Inti," l-Padra qal, " se jiġi l-assistent tiegħi.
  
  
  "U xi jfisser?"
  
  
  -"Dan ifisser li inti ser ikollok tarmi tal-faħam fil-forn." .. '
  
  
  Ma nafx l-aħjar soluzzjoni, iżda I telgħu fil-kabina, iżda I ħass ftit incredulous li kien li jallegaw li huma machinist. Ġust. Huwa aktar tard skoprew li hemm qatt ma ġiet espressa tal-ferrovija bejn Sibenik u Trogir. Barra minn hekk, waslet biex jaħsbu li, ma kienx jaf xejn dwar l-Padra tal-missier.
  
  
  Padra studjat l-sensuri, grif geddum tiegħu mal-ġugarell. "Il-fwar hija ftit għoli. Huwa tajjeb.'
  
  
  Gawking-għajnejn whizzed mill mimmo ego tal-widna.
  
  
  'Dak li kien li?'Twaqqaf dan! huwa tinqasam bħala l-isparatura whizzed bejn l-istati uniti. Huwa qabad tiegħu serb M48 u l-mixi li l-naħa qed tiffaċċja l-bitħa. "Ah. L-ebda, hemm disa-Serbi fuq il-qasam. Huwa jaħdem bil-naħa tax-xellug tiegħu. "Huwa biss tmien issa. Ma għandekx tieqaf chewing tiegħek imnieħer, Carter. Itlaq ta'dawk il-komuni-vuċijiet u jenfasizzaw il-fjuwil. Għall-vot bħal dan. U l-labar dan riversibbli virga.
  
  
  I ma bħala huwa qal me. Huwa nifs daqqa ta'eżenzjoni kif il-ferrovija bdiet timxi bil-mod'il quddiem, il-roti ddawwar bil-f'daqqa-seħħ tal-fwar. Padra jaħdem malajr kemm hu jista', cursing-serbi jwassal balal li ricocheted off l-lokomottivi tal-buq. Hija kienet maqbuda fuq il-karburant, u l-ferrovija shuddered involontarjament u miġbuda aktar il-bogħod u aktar'l bogħod mill-istazzjon.
  
  
  Gradwalment, irnexxielna li tiġbor il-veloċità u l-saq aktar malajr u aktar malajr tul il-binarji tal-ferrovija. L-sparaturi marret u l-suldati sparixxew kif aħna mr tul il-bank nordiku tal-Neretva-Xmara.
  
  
  "Fejn ma' din il-linja go?"
  
  
  "Il-kosta tan-nofsinhar," l-Padra qal, li ġejjin biex ittaffi l-me fil-istrumenti. "Jekk inti tista' ssib-pala x'imkien... ... għandna bżonn tal-fwar. L-pala kien nofsu mgħaddas fir-faħam. Tal-faħam bdiet tarmi tagħha, jippruvaw jiksbu l-idea ċara tal-ġeografija tal-żona, b'tali mod li hi tista'tikseb tagħha bearings. Maħsub laqat me. "Għall-Metkovich?" I talab tagħha .
  
  
  ""Iva.'
  
  
  Għalhekk il-ċirku huwa komplut, huwa maħsub li lilu nnifsu. I ritorn lejn il-punt tal-ħruġ. U ċerti Kroati fil-Metkovic kieku kellek aċċessjonijiet jekk kien magħruf li, fatali konvulżjonijiet.
  
  
  L-għoljiet mitfugħa blu skur-dellijiet l-water, u l-linji ferrovjarji kienu simili qoxra tal-fidda ħjut. Aħna tellgħu għall-mili, u l-art muntanjuża sar aktar robust kif aħna tax-xellug l-Jzan-Wied wara. Jaqtgħu-blat magħluqa fl-madwarna, u t-triq naqas u sar aktar irjiħat. L-Padra kien peering fis-dlam quddiemna, fiddling bl-għodod tiegħu. U huwa inklinati-faħam fl-mara tiegħek, fuklar.
  
  
  "Nittama li dan ma jisplodu," Padraig qal. Huwa sfruttat l-gauge tal-pressjoni, u l-iswed labra marru sa ftit aktar punti. "Huwa l-qodma tal-katavri, il-nen għandha aktar regolaturi minn I fil-pants tiegħi."
  
  
  "Sew , mill-inqas għandna biżżejjed tal-faħam għall issa."
  
  
  "Imbagħad aħna ser tmur sakemm huwa jżomm tagħmel dan." Huwa fil fuq il-ħabel, u qawwija, nħarġet-ħoss niżlet il-pajp twil fil-quċċata tal-tieni nar. — I bħal dik tal-ħoss, " huwa qal, qtugħ il-sekwenza mill-ġdid. Il-ħin mgħoddi, fl-inċerti u skomdu silenzju. Il-lejl dellijiet kellhom aktar profonda, u issa l-għaqda dinjija tista'tara tagħha, il-filtrazzjoni permezz tal-ppakkjati tal-merkanzija tal-karozzi. L-ebda dubju xi ħadd kellu lit-fanal li issa kien jixxengel mill-twavel. Il-konnessjoni qasab rattled, u l-jaqdfu roti creaked bħala huma magħmula qawwija dawriet. Il-magna rumbled, spewing-dħaħen u l-fwar.
  
  
  Il-binarji tal-ferita permezz tal-portal tal-muntanji. Oħra wieqaf signpost, u l-għoljiet sar aktar wieqfa fuq iż-żewġ naħat.
  
  
  Sorpriża, l-żona jiddawru żgħar plateau. Strixxa dejqa flimkien fil-fond tal-blat graf. Frank qabel kien l-trestle-pont, ramshackle-istruttura madwar travi tal-injam li konnessi ż-żewġ naħat ta'l-graf. Kien aktar minn mitt tarzni fit-tul u fit-tond għall-qawwa akbar, u fuq l-naħa l-oħra kien hemm ieħor tal-liwja li mdawwar drastikament il-fuq.
  
  
  Tagħha, stenna madwar l-kabina u li raw il-pont prinċipali miftuħa fil-quddiem tal-istati uniti. "Mur fuq," huwa msejjaħ fuq l-ispalla tagħha.
  
  
  L-lokomottivi u l-karozzi ħadlu saħansitra diffiċli kif aħna avviċinat l-rickety-bini. L-thud tar-roti kien deafening, u l-I ma kienx tħares lejn il-inkredibbli fond taħt il-me. Il-magna rumbled hekk, spewing-duħħan mill-b'temperatura-bojler mal-terribbli tal-ħoss tal-fwar jaħrab.
  
  
  F'daqqa waħda huwa jinstemgħu l-visibbli ħoss ta sparaturi. L-padra ħa loudly, aktar imdejqa minn sorpriż, u laħaq għall-xkubetta tiegħu mill-ġdid. Oħra tal-balal tolqot il-magna u l-offerta, tinfaqa permezz tal-injam jew ricocheted off tal-ħadid.
  
  
  Huwa crawled fuq il-Patri u ħares. Mhux'il bogħod mill-istati uniti kienet oħra tal-ferrovija, li kien l-intestatura lejn l-istati uniti fil-veloċità kbira. Il-oħra tal-magna kienet moderna tal-magna tad-diżil li imbuttat pjattaforma fil-faċċata ta ' dan. Ee-suldati kienu mgħammra mingħajr imbottatura lob u xi ħaġa bħal par 65A, dawl magni guns bl-lembut-fjamma koli u l-żewġ jappoġġja. Dawn kienu l-isparar fl-istati uniti, madwar dak kollu li kellu.
  
  
  "Wieħed hit dwar mingħajr imbottatura arma u aħna se jkunu għaddew mill-binarji." L-Padra ħa philosophically. "Iżda l-ih-ferrovija huwa aktar mgħaġġel?"
  
  
  "Dawn qed jinkiseb fis-istati uniti, mhumiex huma?"
  
  
  — Imbagħad naħseb li l-fuq. Li inklinazzjoni minn hemm se bil-mod us isfel.
  
  
  L-suldati kompliet l-isparar kif aħna laħaq iż-żewġ naħat tal-pont u mdawwar up fit-tul inklinazzjoni. I kienet maqbuda bil-tkessiħ orrur bħala l-antika tal-ferrovija taw mod għal sinjali u naqas peress li tħabtu l-wieqaf inklinazzjoni. Fortunatament, il-jsegwu-karozza kienet jixxengel wisq għall-isparar preċiża. Dan huwa l-unika ħaġa li ffranka us s'issa. Iżda d-diżil, u l-pjattaformi issa kienu fuq il-pont, u huma jkunu wara l-istati uniti fil-futur qarib, l-isparar fuq firxa qrib.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda mod biex jiġi evitat diżastru. Jew hija? - Fehma tiegħi kien mgħaġġel, tugging fl-irqiq-ħajt tal-tama. Ikun suwiċidali biex tipprova, iżda forsi jekk int xortik tajba. ...
  
  
  Din kienet l-Patri li għajjat dan. "Waqfien waħdu għall-waqt. Jimmaniġġjaw dan bħala l-aħjar li jistgħu."
  
  
  Huwa t'attivitajiet me fil disbelief. "Tajbin, iżda għal dak?"
  
  
  "L-uniku mod biex iżommu ih minn jippruvaw biex jiffranka l-istati uniti hija jiġbdu l-isfel ih tad-diżil qabel li dawn jiksbu l-us. Tagħna karozza tal-passiġġieri jinħlew. Forsi għandi nuża dan li ram il-pont magħhom.
  
  
  "Alla tgħinna! L-Padra exclaimed . — Int mhux se jmorru lura u unhook l-ego, int?"
  
  
  — Għandek idea aħjar?"
  
  
  L-padra blinked fil disbelief, imbagħad dived għall-pala. Huwa kien hemm u snorted, " Jekk għandna bżonn tal-fwar. Carter, I jistgħu jilħquha.
  
  
  Huwa ma setax jgħinu iżda tbissima fl-emu bħala huwa crawled lura għall-offerti. Shots mill-Ġermaniż qasam tal-pistoli u 65A magna tal-gun nar segwit me I kif crawled fuq il-faħam u l-isfel għall-żgħar tal-pjattaforma. Ma kienx hemm ħafna lok, u l-ferrovija kien taċ-ċaqliq bil-goff.
  
  
  Tagħha, qabża fil tal-merkanzija tal-karozzi. Tiegħi saqajn vojt tmiss it-tmexxija tal-bord, u l-idejn tiegħi ħakem is-ħadid skaluna tas-sellum li jwassal sa l-saqaf. Qawwija tagħha wieħed qabad fuq u mbagħad bdew biex jiksbu.
  
  
  Mhux tiegħu l-acrobat. Huwa qasmu l-saqaf tal-boxcar fuq l-idejn u l-irkopptejn, mhux se tipprova li joqgħod u jżommu bilanċ tiegħu fil l-isparar u jixxengel. I laħqu l-naħa l-oħra tal-karozzi u ħares isfel sa fejn il-vaguni tal-rabtiet kienu jteptep passat me. L-żewġ vaguni influwenzat u jingħorok bl-addoċċ kontra xulxin.
  
  
  L-balal ewropea ħafna fl-injam ħitan tal-karozza. I tista'tisma'l-kbira u groans tal-bdiewa ġewwa, u l-I staqsiet kemm ta'dwejjaq madwar minnhom kien diġà hemm. Rabja mimlija sider tiegħi bħala ont marru'l isfel. Huwa niżel isfel fuq il-żgħar tal-pjattaforma u immedjatament bdiet tiġbed fuq il-clutch-muntanja. Kien sempliċi ganċ bil-labra qbid, imma kellu rusted matul is-snin. Swaba tiegħi frantically tugged fuq il-muntanja, jippruvaw ħielsa tiegħi ego. Aktar jwassal mibruxa-metall xażi madwar me, u Gawk furiously whizzed l-mimmo tal-kap tiegħi, nieqsa mill-xagħar tal-wisa'. I tista'tisma'l-kbira ta'midruba-bdiewa. Sa l quddiem, fil-kabina, il-Padra ħa furiously, u l-Prinċep bdew howl. I tinżamm tax-xogħol fuq il-pin, iżda jien ma setgħux jiġbdu dan jitwettaq.
  
  
  Fl-aħħarnett, wara dak li deher bħal eternità, I irnexxielhom iġbed il-muntanja. Huwa bdiet off u mdawwar aqbad is-sellum ħalli jkun jista ' jkollu fuq dan. Gawking ġibed off il-kmiem tal-tiegħi tas-suf tal-qmis u migrufa il-ġilda fuq il-driegħ, iżda I bilkemm innotat. Kien wisq okkupata jaraw l-vojta l-ġarr tieqaf u mbagħad bil-mod tibda żerżaq lura. Fl-ewwel qishom kien biss titkaxkar, li ma jkollhomx biżżejjed veloċità li twaqqaf il-toqrob suldati, iżda f'daqqa waħda li telgħet-veloċità u l-irrumblati l-inklinazzjoni lejn il-pont.
  
  
  Tagħna pursuers ' ferrovija diġà kienet fin-nofs sa l-graf. Il-karozza tagħna lurched lejn lilu, il-vetturi bħal dawn aġġustat il-sinjali u titħaffef il-pont. Xrar tellgħu mill-diżil sewqan roti bħala l-brejkijiet pnewmatiċi kienu hurriedly attivat, u l-pjattaformi influwenzat bil-goff kif il-ferrovija twaqqfu.
  
  
  Il-ferrovija mgħaġġla lejn minnhom. Nifs tagħha maqbuda fil-gerżuma tagħha. Issa l Jugoslava-suldati kienu konċentrazzjoni tagħhom n-nar fuq il-karozzi, tassew jippruvaw daqqa u knock-off il-binarji ma mimlija, iżda l-karozza kienet pitilessly jħaffef fil minnhom bħal rokit.
  
  
  Dawn ewropea fis-ieħor bil-deafening thud. L-injam, il-metall, u l-laħam tal-bniedem tellgħu permezz ta'l-arja, f'daqqa waħda akkumpanjata minn għama-flash ta'faqqiegħ oranġjo-dawl u l-ħxuna, sharp duħħan iswed. Il-partijiet tal-pont u l-lokomottivi imqiegħed permezz tal-dlam cloud fis-nofs tal-canyon.
  
  
  Fjammi tagħha hungrily fil-maqsuma travi tal-passaġġ. Huwa jaraw kif l-fdalijiet tal-lokomotivi u l-pjattaformi għad clung b'impjieg li l-karozza tal-passiġġieri, tumbling fil-adoloxxenti formazzjoni biex il-qiegħ ta ' l-graf. Hemm, munizzjon kaxex sploda bil-jaħarbu biha li ħadlu l-art u l-mixgħul-sema.
  
  
  Qabel l-aħħar r-ragħda ta'l-isplużjoni miet isfel, hi jinstemgħu Padra cheerfully honking il-qarn tal-magna. Huwa beda jidħaq b'sens kbir ta'għajnuna u, grinning, jinġibed ruħu l-sellum lura għal-lokomottivi tal-kabina.
  
  
  
  Kapitolu 11
  
  
  
  
  Wara l-waqt, huwa kien diġà seduta fil-kabina ta'l-lokomottivi, teħel tiegħu ras tat-tieqa. Fil-mument, aħna ma għandekx bżonn tal-faħam, sabiex tagħha calmed stabbiliti. Huwa miġbud tiegħu rasek lura u ħares lejn l-lupu. Il-lupu ħares lejn me. Huwa sib fil-kantuniera, hating kull mument ta'dan il-vjaġġ. "Isma," Missierha qal. "Aħna għandna biex jibdew jaħsbu dwar Ed."
  
  
  "Jien jibżgħu hemm l-ebda nerġgħu dwar din il-ferrovija.
  
  
  'Iva. Ukoll, l-Prinċep tidher ħafna aħjar, u hu jibdew jieħdu interess speċjali fl partikolari wirk.
  
  
  — Aħna ser tkun Metkovich malajr. I jirrikonoxxu l-żona.
  
  
  "Nittama li l-istazzjon huwa ukoll restawrata."
  
  
  L-padra ħares lejn me fl-uġigħ. 'Int kidding.'
  
  
  "Fil-fatt," I ffirmati. "Jien ċert li dawn ser ikunu ta'stennija għall-us fil-Metkovic. L-militari għandu jkollhom bagħat messaġġ hemm.
  
  
  "Jien sorpriż aħna ma jkunux laħqu oħra tal-ferrovija madankollu," l-Padra wieġbu. "Forsi dawn ser ikunu ta'stennija għall-us fil-Metkovich tarzna merkanzija, fejn aħna ser ikollhom ċans li jaħarbu. Iżda l-trasferiment-istazzjon huwa fis-sala fuq l-naħa tan-nofsinhar tal-belt, ħdejn il-port. Jekk nistgħu jiksbu permezz hemm u jsibu dgħajsa ... '
  
  
  "Inti kidding me," qal. — Anke jekk aħna jistgħu jiksbu l-port u jisirqu l-dgħajsa kbar biżżejjed biex tieħu kulħadd hemm, aħna d jkun kalma fil-ħames minuti. Aħna ser qatt ma tikseb l-Adrijatiku, aħseb u ara l-Italja.
  
  
  'L-italja! Inti u l-wegħdiet tiegħek, Carter.
  
  
  "Sfortunatament, dan interrott diversi iċ-ċirkostanzi," qal fl-difiża tiegħi. Barra minn hekk, m'hemm l-ebda aktar sikur post għalihom fil-Jugoslavja. X'għandi nagħmel? Ħu ih li l-Albanija?
  
  
  L-Padra tatni qawwija ħarsa, bħallikieku kien ser jgħidlek me eżattament dak li tagħmel magħhom. Iżda huwa ma tridx, u wara l-mument, huwa tbissem mill-ġdid. "Forsi barra minn hekk tiegħek arti l-oħra, inti tista'wkoll jaqsam l-ilma. Imbagħad aħna kollha jistgħu jiksbu permezz fuq il-marda.
  
  
  Tagħha ego injorat il-kumment. — Dak dwar l-ajruport?"
  
  
  — Huwa l-majjistral tal-Sin, bħal kull ħamsin kilometru minn hawn.
  
  
  — Jien ma jfissirx li l-ajruport nazzjonali fl-Castel Stafilich, Hash. Hemm mitjar ħdejn il-università? L-Padra stroked tiegħu tax-xagħar deliberatament. 'Int dritt. Hemm wieħed. Fit-tramuntana ta'Metkovich. Huwa mhux'il bogħod mill-ferrovija. Iżda tista tinsa dan id-dritt bogħod. Aħna biss ftit guns, u ħafna mill-nies madwar l-istati uniti huma qodma il-bdiewa u l-qodma għan-nisa."
  
  
  "Il-leħen u l-raġuni kollha għandna biex tipprova," qal grimly. — Minħabba li ħafna madwar l-istati uniti huma armati jew ma tkunx taf kif il-ġlieda. Jeħtieġ li nagħmlu xi ħaġa malajr u mhux mistennija. Inkella, l-ebda wieħed madwar minnhom qatt ara l-Italja. Taf xi mod ieħor?
  
  
  Huwa ħadlu kap tiegħu sfortunatament. — U meta għandna naslu s'hemm, dak li mbagħad?"
  
  
  "Jien ma naf," qal il-papà, teħel kap tiegħi l-tieqa mill-ġdid.
  
  
  Aħna ferita permezz tal-widien, jimitaw towering irdumijiet, permezz xkupilji-oskura gorges. Gradwalment aħna imnissel, u r-rotta saret inqas perikolużi. Il-lejl tar-riħ howled fil-widnejn tiegħi, u l-pallida-qamar lit sa l-ċar l-azzar meded ta'qabel kif aħna mċaqalqa matul il-tarf tal-ċatt, meħud tal-ħġieġ.
  
  
  Aħna daħlu l-Neretva-Wied, madwar erba elf ettaru ta'impassable mistagħdra fil-Khutovo Zavody, ħdejn Kaplina u Metkovich. I qasmu għal parti oħra tal-wied meta tlaqt Metkovicha sekli ilu fil-Citroen. Hija kienet waħda mill-akbar xitwa u l-bażi tal-kaċċa għall-għasafar tal-passa fl-Ewropa. Ma kien hemm l-għexieren ta'eluf ta'l-papri selvaġġi u l-wiżż.
  
  
  Il-lejl kien ċar, u l-mferrxa-dwal ta'Metkovich tefgħet hawn fuq l-innovazzjoni. Sergei avviċinat, u s-siġar u l-artijiet mistagħdra mraqqaq barra. Padra naqas l-lokomottivi kif aħna għadda mimmo-ewwel djar u l-awspiċji. Huwa mdawwar fuq il-maqlub tal-irkaptu, għalaq il-karburant, u l-daru għalija.
  
  
  "Nista'nara binarju żgħir hemmhekk. Aħna d aħjar stop u timxi lejn l-ajruport. Aħna ma tistax tmur aktar. Taf kif tuża l-dawl jaqilbu?
  
  
  'Naħseb li l-bqija. Imma għaliex aħna ddawwar hawn?
  
  
  — Taf meta l-għada tal-passiġġieri tal-ferrovija se jaslu hawnhekk?"
  
  
  "Le."
  
  
  "Ukoll, ont, wisq. U ma rridx innoċenti nies li jmutu."
  
  
  Fwar hissed permezz tal-magna u xrar tellgħu madwar l-brejkijiet kif aħna waqaf fl l-bidla. Huwa qabża isfel u marru għall-dawl jaqilbu. Kelli biex tħoll il-antikwata lock, u l-I kważi kiser lura tagħha ddawwar il-bidla ma ' l-qodma tal-lever.
  
  
  Il-kastell sploda oħxon-sħaba tal-fwar fil-wiċċ tiegħi bħala Padra miġjuba ego lura. Bil-mod, hu crawled l-naħa tal-niżla. Dan hissed u rumbled, u d-duħħan kien għadu kbir madwar il-ċmieni bħala Padra u l-lupu kejk madwar l-kabina. Mill-ħin li l-jaqilbu lura għall-pożizzjoni oriġinali tiegħu, Padra kienu diġà jinfetaħ il-bieb tal-karozzi tal-merkanzija u għenu lin-nies barra.
  
  
  Ih kien madwar għoxrin, xi wħud ma improvviżati faxex, xi appoġġjati minn żewġ oħrajn. Kien hemm erba'persuni tax-xellug fil-karozza: huma kienu maqtula meta l-suldati jaħdem fuq l-istati uniti.
  
  
  Sofia u Arvia kienu ma ferut. Huma ġew tmexxija lili. "Nick," Sophia imsejħa. 'Dak li ġara? Dak li kien dak l-istorbju?'
  
  
  I malajr qaltilhom dak li ġara fuq il-pont, fejn konna issa, u dak li l-pjanijiet tagħna kienu.
  
  
  "Iżda aħna ma għandekx ħafna ħin," huwa qal tagħha. "Aħna għandna biex jiksbu l-ajruport qabel l-ferrovija hija skoperti u mmonitorjati. Bil-mod, hemm xi ħaġa li jieklu hawn?
  
  
  - Residenti tal-belt tagħna għandhom l-eda magħhom. Jien żgur li ser tkun kuntenti li jaqsmu, " Arvia qal malajr.
  
  
  "Arvia u l-I waslu għal ftehim fir-rigward tal-inti," Sofia qal kburi.
  
  
  'Xjenza fittizji. Iżda inti ser ikollok għidli aktar tard, meta għandna ftit aktar ħin. Issa għandna li jmorru, u jien bil-ġuħ. Sinċiera bħala Prinċep, u inti tkun taf liema hu simili meta hu bil-ġuħ.
  
  
  Ftit wara, il-Padra u l-tagħha wasslet il-grupp, imsaħħaħ infushom ma ' l-ikel mill-bdiewa. Kif aħna mixi, aħna kielu-ħobż, l-ħxejjex, bajd, il-ġobon, u affumikati-ħaruf. Aħna mitmugħa Prinċep ftit ftit li jżomm l-ego mill-qrib mal-istati uniti, ' il bogħod mill-oħrajn. Bżajt li kien se biża ih, iżda dawn dehru li ħadu l-ego fl-negozjati flimkien ma'kollox f'dan il-stramba odyssey, L-Prinċep kien daqsxejn qamet minħabba li l-emu ma kellhiex-laħam, iżda b'xorti tajba huwa xtaqu-ġobon.
  
  
  Aħna mixi kif il-papà kemm jista'jkun permezz tal-abbandunat-toroq tal-belt irqad, iżda l-punteġġ tal-imwerwer-bdiewa għamlu ħafna ta'storbju. Bosta nies staqsa għaliex aħna kienu joqogħdu fil-Metkovich, u dan kien pjuttost kkritikat diffiċli biex twieġeb. Ont, anki Sam ma kienx hekk żgur.
  
  
  Opusen u Ploce huma t-tnejn qrib il-baħar Adrijatiku, u hemm ikun ferm aktar faċli biex issib dgħajjes għal ħielsa il-vjaġġ lejn l-Italja. Iżda jekk wieħed jassumi għamilna huwa ħaj, u kien jaf l-Padra kien id-dritt meta qal aħna d probabbilment jimxu fis-problemi fil dawk l-ibliet huma stess. It-tnejn huma jirrikorru u tas-sajd tal-bliet mal-popolazzjonijiet tal ftit mijiet imwiet u l-kenn żgħar ġewwa jew barra. Hemm eċċellenti toroq li jwasslu hemm, li f'dan il-każ tkun ta'żvantaġġ għall-us. Ih dgħajjes tas-sajd kienu familja dgħajjes, żgħar wisq għalina lkoll. Irridu jisirqu l-laneċ li timxi bejn Ploce u Trpanje u l-qsim tar-riskju għall-nen. I ddubitat li aħna se qatt ikunu jistgħu jgħaddu l-mimmo tal-Maħmuġ-klassi Barrani Ministeru tal-għassa-vapuri.
  
  
  Mhux li Metkovich hija din il-problema kbira. Huwa relattivament kbir tal-belt, fit-triq, stazzjon tal-ferrovija u kummerċjali importanti tal-bini. Mibnija fil-post fejn il-Xmara Neretva fergħat off fis bir-ramel delta mal-tnax-il-kanali, Metkovich għandha ħafna tal-ilma ħelu. Madankollu, huwa fis-sala qrib il-foresti tal-arżnu, bajjiet abjad u l-blu tal-ilbies tal-Dalmatian-kosta. Huwa antikwata-belt, u dak kollu li jagħlaq fi 7: 30 pm. Radju Belgrad imur barra l-arja fl-lejl, meta l-belt m'għadux fid-dinja.
  
  
  In-nuqqas ta'divertiment matul il-lejl magħmula us perikoluż prominenti. Tgħaddi karozza, kurjuż-pulizija, isolati iżolati fi żmien bil-mixi u aħna jiġu skoperti. Qgħadna fil-dellijiet u l-mixi permezz tal-toroq dojoq. F'xi punt, aħna qbilna mitlufa u spiċċaw fil-kwadru belt. Gradska vilecnica, il-muniċipju, huwa wieħed mill-Metkovic tal-attrazzjonijiet turistiċi ftit. Din tmur kollu ta ' l-iskala ta'l-istili arkitettoniċi. Huwa parzjalment Romanesk, bil-Gotiku u Tard Rinaxximent-artijiet u l-quċċata li jista'jiġi deskritt l-aħjar bħala Austro-ungeriż erf. L-unika ħaġa nieqsa hawnhekk huwa tork jadatta, iżda ftit blokki bogħod aħna għadda mimmo-moskea, mibnija fil-1566, matul il-ħin ta Sultan Suleiman l-Sabiħ.
  
  
  I ma tieqafx hawn għal minuta biex jammiraw l din is-sbuħija. Huwa ma anke-leave tal-grupp biex iżuru l-qodma tiegħu, għażiż ħabib, il-kuntatt li kien informa me dwar l-militari fil Ji Karak tal-talba. Mhux li ma kienx I it-tentazzjoni li jħallsu din iż-żjara, iżda I kien il-kap ta'ħafna nies li bl-addoċċ fdati nagħmel biex nikseb ih minn problemi ħaj. Sfortunatament, il-weraq tagħha tawna l-ebda-idea x'għandhom jagħmlu meta aħna qbilna li l-ajruport.
  
  
  Aħna telgħu fuq il-ħajt fuq l-naħa l-oħra tal-belt. Kollha Jugoslava-ibliet jidhru li jkollhom xi tip ta ħajt fadal mill-jum meta gwerer kienu lokali affari. Aħna qasmu l-ġibda tal-għadajjar u strixxa dejqa tal-Mediterranju jestendi, jew macchias, iż-żebbuġ, it-tin, u l-klin. Fl-aħħar aħna waslet għall-ċimiterju, u min-naħa l-oħra, Padra assigurat me, nistgħu naraw li l-ajruplani.
  
  
  Il-knisja qishom xena mill-qadima Għand film. Kien skur; l-abbandunat il-qasam kien sħiħa tal-theddid skulturi u siġar mejta. Kien jissejjaħ il-Kappella tal-Imbierka Ivan Ursini, il-Kappella tal-Imbierka Ivan Ursini. Dan kien biżżejjed biex jaqsmu l-qodma ċimiterju biex tagħti l-qodma Ivan l-creeps . L-tombstones huma datata ilu. Kien hemm anke xi ftit fdalijiet, tombstones tal-Bogumils, reliġjuża sect li żviluppat fil-muntanji tal-Bosnja u Ħerzegovina fl-Età tan-Nofs. Ovvjament, inti kienu f'riskju ta kontraenti xi tip ta reliġjużi lebbra, minħabba l-nofs il-ħin ma kontx naf liema kien biki aktar qawwija, ir-riħ jew il-nisa tal-Jzan.
  
  
  Aħna daħal fit-tul, mill-qrib tal-grupp tal-Macchias, lil hinn mill li nistgħu naraw il-bogħod, kif hi mħallsa-dwal. Aħna mbuttat'il quddiem l-undergrowth, u ma kien hemm l-ajruport, hekk kif Padra kien imwiegħed.
  
  
  Aħna laħqu l-żrar-triq li twassal direttament lill-bieb. Il-bieb fuq il-dell innifsu kien xejn aktar minn toqba fil-ħajt madwar il-qasam, bl-kabina fuq naħa waħda u kemmxejn akbar kabina fuq l-oħra. Gwardja kien bil-wieqfa fil-iżgħar wieħed, u xi ħadd kien dozing fil-akbar wieħed, sabiex il-qasam kien aktar minn protetti. Għalija, dan kien l-ajruport. Dan kien jikkonsisti madwar żewġ 2,000-kwadru runways lil xulxin fil-dejjaq X-forma. Fl-aħħar ta'kull tar-runway, fuq il-bieb tal-ġenb, kien hemm żewġ istorja tal-kontroll torri kkompletati bil-antenna u bir-radar-tagħmir. Kien hemm żewġ hangars li jmiss biex it-torri.
  
  
  Minn fejn konna bil-wieqfa, kien impossibbli li tgħid dak li kien qed jiġri fuq il-żift. Kien hemm diversi IL-14s u diversi RT-33s isotopi ħdejn il-hangars, iżda il-bqija tal-pjani kienu xejn aktar minn vagi iswed forom pparkjati tul il-perimetru-ilqugħ. IL-14s u RT-33, għall-istati uniti kienu lill-istati uniti għal dak. Jittama tiegħi kienu ippinjat fuq apparat li jien ma setgħux jiġu identifikati iżda, li fisser I kellha tikseb aktar mill-qrib biex tara dak li kienu simili madwar me .
  
  
  Laqam...'
  
  
  Tagħha, jdur madwar. Arvia ħareġ lili u bil-mod jintmess tiegħi bastun. "Nick, jekk aħna ma tistax tikseb l-Italja ħaj..."'
  
  
  "Aħna ser tingħata hemm, Arvia," qal, qsim tal-swaba tiegħi fil-skiet. "Ma jimpurtax jekk nistgħu nagħmlu jew le," hi pouted mal-wkoll il-loġika. — I tixtieq li inti tgħid xi ħaġa." Ms Milan u l-I maħsub twil u diffiċli dwar is-sitwazzjoni u ddeċieda li l-aħjar ħaġa li nistgħu nagħmlu hija...'
  
  
  'Tikseb l isfel! L-Padra f'daqqa waħda hissed. Aħna kollha tolqot l-art eżatt qabel l-Skoda Bot rattled mimmo, inqas minn metru'l bogħod. L-Tank waqaf ħdejn il-sentinella, li tkellem fil-qosor mal-tlieta l-irġiel fl-tank. Imbagħad il-Tank mibdija mill-ġdid u miġbuda sa l-torri. L-gwardja tas-sigurtà fid-dar kbira lanqas jiċċaqalqu.
  
  
  Eċċitament deher li jinterrompi Arvia tal-ferrovija tal-ħsieb. Hi sib, teptip u busily tneħħi l-xfafar tal-ħaxix mill-xagħar tagħha. Qabel ma hi jistgħu jiksbu lura għal dak li hija riedet li jgħidu , il-Padra staqsa, " Dak li issa, Carter?"
  
  
  "Aħna attakk tal-gwardji u jmorru ġewwa."
  
  
  "Jien verament bil-ħerqa li dan. Iżda kif?'
  
  
  Hu maħsub b'mod serju għall-mument. Fl-aħħar nett, huwa qal, " militari attakk bil-devjazzjonijiet. Ħadd ma jkollhom il-biċċa tal-ġobon?
  
  
  L-Patri u l-I mixi bil-mod tul il-żrar-passaġġ ta mimmo sentinella-posti, l-Prinċep ħdejn-istati uniti. Imbagħad għamilna moviment ċirkolari li l-kabina. L-gwardja tas-sigurtà fid-dar kbar għandhom ikunu innotati-istati uniti, iżda minn fejn konna-dritt li issa, nistgħu naraw li l-Ego ix-xufftejn timxi fil-kuntent snore.
  
  
  Ftit tarzni mill-kjosk, hi kienet permanenti mal-naħa tagħha fuq il-Padra tal-ispalla. Huwa mwaqqaf immedjatament hekk li ont jista'jgħid li l-uem, " jien ser ewwel. Meta niġi il-bniedem minn hemmhekk, inti tmur għall-oħra guardhouse.
  
  
  "Huwa qatt ma tqum minn ħolm tiegħu," l-Padra mbassar. "U mbagħad aħna ser tingħata fuq il-pjan x'imkien?"
  
  
  "Ma kwalunkwe pjan, nibża'. Għandna bżonn issib wieħed li jista'jakkomoda kollha tal-istati uniti, iżda mhux daqshekk kbir li l-għandna bżonn l-tim kollu tal-piloti.
  
  
  — Inti pilota tajba?"
  
  
  "Bħala tajba tas-sewwieq kif inti qed."
  
  
  Ma naħsibx li hu kien wisq kuntenti li twieġeb. "Għidli," qal il-papà, " dak li nagħmlu jekk hemm l-ebda dawn il-pjan?"
  
  
  "Hash," qal,"nistgħu nittamaw biss."
  
  
  Aħna crawled lejn l-sentinella sakemm aħna kienu esposti warajh. Ma kien hemm l-ebda-karozzi fil-vista, l-ebda movimenti fuq il-żift. Tagħha, il-Patri nodded, u huwa nodded fil-rewmatiżmu li ħalli me taf li kellu jsir l-att. Huwa tax-xellug tiegħu xkubetta ma'waħda mill-oħra l-irġiel. Dan kien l-impjieg għal jagħmilx storbju sikkina jew jagħmilx storbju t-talent.
  
  
  I jingħorok biċċa tal-ġobon taħt il-Prinċep tal-imnieħer, li saret ego hemm twil biżżejjed għalih biex wieħed jifhem dak li kien isir, u mbagħad tefgħu ego madwar l-guardhouse fuq il-runway fuq l-naħa l-oħra ta'l-ilqugħ.
  
  
  Il-lupu dived għall-ġobon, mimmo sentinella.
  
  
  Il-bniedem ħareġ biex tara dak li kien għaddej, u l-I ħareġ warajh. Hemm żminijiet meta ikollok tmur l-indiċi, u dan kien wieħed minn dawn il-mumenti. Tagħha rċevew żgħar jibbenefikaw mill-sorpriża. L-attakk ġew tant malajr wara l-Prinċep tal-ġenn ħarġa li l-gwardja lanqas jgħollu l-XABLA tiegħu, aħseb u ara dirett tiegħu ego fid-direzzjoni t-tajba. Huwa ma tisma me sakemm ġie tard wisq. L-sentinella mdawwar, u rajt l-irritata-kurżità fuq il-wiċċ tiegħu bidla sorpriż fehim. Imbagħad l-uem maqsuma tagħha larinġi mal-palm tiegħu, u l-ego-għajnejn jitreġġa'lura taħt l-għotjien. Hija kienet miġbud lura fil-guardhouse mill-Ego qabel ma tista'tolqot l-art. Hawn tagħha ego ego 64A u l-ego M57, il Jugoslava-verżjoni ta ' l-russu Tokarev M1933-azzarin. Tagħha ego wkoll telgħet oħxon kalzetti suf u l-żraben. Huwa kien akbar saqajn minn għamilt, iżda I kien ferħan li. Tiegħi riġlejn kienu ħafna minfuħin u terribbli fl-uġigħ. Min-naħa l-oħra ta'l-bieb, l-Padra kienu diġà ħadu kura ta ' l-irqad tal-gwardja tal. Lura tiegħu kien għalija, u l-I nnotat li kien qed jagħmel-sajjetta-moviment mgħaġġel mal-lemin tiegħu. Imbagħad huwa pass lura, u raw li l-gwardja kienet għadha fil-post tiegħu, biss l-ego-mira kienet issa ftit titbaxxa l-sider, u l-sider kien mxarrba permezz tad-demm. L-Padra ssieħbu me, ukoll armati. "I-xellug ego kuntenti, "huwa qal." Issa għandha żewġ grinning rta tal. Sibtha l-pjan s'issa?"
  
  
  'Għadha ma ġietx.'
  
  
  Il-sħiħ il-qasam tista'tara tagħha issa. Tagħha, ħares lejn tmiem tiegħu, titolbu li konna xxurtjati. Tliet Goshawks, oħra RT-33 il-grupp, il-fdalijiet tal-C-47 fuselage, u l-ieħor Il-14, u l-par ta Alouette III ħelikopters kienu ħejjew fir-ringiela. Xejn bħal dik.
  
  
  Ont, I jistgħu jħossu l-frustrazzjoni-tkabbir fis-sider tiegħi. Rabja fil jkunu hekk mill-qrib u għadhom s'issa bogħod, dieqa fil-jafu li kelli ħeġġu innoċenti lin-nies biex rewwixta biss biex isibu li t-triq kienet laħqet tmiem mejta.
  
  
  Iżda mbagħad hija rat l-aktar'il bogħod rokna ta'l-ajruport, fejn Sergei kien l-aktar dgħajfa. Kien familjari ajruplan forma. Dan jidher impossibbli, iżda kien hemm: l'il-2, twin-magna tat-trasport tal-pjan.
  
  
  "Hash, tikseb kulħadd hawnhekk, u malajr."
  
  
  L-padra ħadet pass'il quddiem; huwa ċċekkjat li l-triq kienet ċara, iffavorixxa l-talent. L-arbuxxelli fuq l-naħa l-oħra tat-triq kienu jibdew jiċċaqalqu, u n-nies kienu ġejjin minn madwar l-minnhom, it-tmexxija mid-direzzjonijiet kollha biex jissieħbu fl-istati uniti.
  
  
  — Inti ma ssib l-apparat?" L-Padra mitluba.
  
  
  "Forsi," qal grinning. "Verżjoni russa tal DC-3". I qasmu l-qasam u li dawn kollha segwit me.
  
  
  Kien hemm ħafna sorpriż jistenna. Kien hemm biss ftit nies bil-mixi fil-qasam, u aħna ma setgħux dehra konna hemm legalment. Iżda, apparentament, l-Jugoslava tal-armata huwa l-istess bħall-oħra kollha armati: inti qatt ma tmur hemm bħala voluntiera, u inti ma jinterferixxu ma'xi ħadd. Barra minn hekk, il-jaqblu tifi li ejjew fuq il-mitjar kienet mitlufa mill-sigurtà.
  
  
  Aħna għadda Yastrebki, I-47 u għadda taħt l-kbir IL-14. Ont kien għaddej fil-quddiem, u l-grupp segwit me fil-mħawda-linja. I tinżamm ħsieb għaliex tmexxija tagħha, minħabba li kważi inevitabbilment, it-IL-2 jista'jiġi żarmat, jispiċċaw tal-fjuwil jew li jkollha dawn il-logħba tal-batteriji. Dawn ma jistgħux jipproduċu l-Il-2 għal kważi għoxrin sena, u dan ma setax jiġi ajrunavigabbli, hija sempliċement ma setgħux jiġu. Iżda I tinżamm taħdem. Dan kien l-uniku ċans. Meta laħaq l'IL-2, hu fil tiftaħ il-bieb u l-imbuttat kulħadd ġewwa.
  
  
  — Int ma ġejjin?" Sophia staqsa kif hi l-awtoritajiet telgħu abbord.
  
  
  "Hekk sinċieri."
  
  
  "Huwa terribbli," hija ilmentat. "Huwa inklinata, u ma hemm l-ebda siġġijiet fil-nen."
  
  
  "Din hija l-merkanzija pjan. Il-presidenti huma mneħħija.
  
  
  Tlaqt madwar dan, twaqqa l-pads quddiem il-roti, jippruvaw biex tiftakar dak li kont naf dwar Il-2. Ukoll, kien bażikament modifikat Detenzjoni; 95-marda tal-ġwienaħ, 64-marda tal-tul, u 12. 5-il tunnellata allen, 1,800-potenza tal-magna kit, bil-limitu ta '16000-saqajn, u l-veloċità ta' 140 għoqod meta l-emus kienu fuq l-denb. Iżda dan il-pjan se qatt ma jtiru, mhux fil-għajjien-istat, u mhux mal-ossidizzat ġwienaħ u tikek tal-jnixxu idrawliċi-linja.
  
  
  Iżda ma kien hemm l-arja fil-tajers, li kien sinjal tajjeb, I-ħsieb, sakemm I mfakkar li l-olandiżi kellhom darba salvati-tieni Gwerra Dinjija tal-ġlied-pjan mill-tqattir ta wieringermeer li hu li l-tajers kienu wkoll taħt pressjoni.
  
  
  Tagħha dam lura għall-ġurnata, u l-awtoritajiet telgħu abbord. Hu maħsub grimly li ma kwalunkwe xorti, nistgħu biss ikunu jistgħu jibdew dawk il-magni. Jekk dawn irriżultaw madwar, dawn jistgħu jaqilgħu l-flus. U jekk ikunu ħadmu, I jistgħu b'xi mod tikseb l-kkritikat tal-karozzi fl-arja, jekk l-ebda wieħed kien timbotta dawk throttles wisq drabi, jew li jtajru wisq drabi bil-wisq superċarġing jew baxx wisq rev.
  
  
  Tagħha, marru fil-kabina. L'IL-2 ma għandhiex triċikli inżul, u għalhekk huwa jinqaleb fuq il-denb. Huwa taw kulħadd ftit sew fis-sens-kliem ta'l-inkoraġġiment, anki jekk ma jkollu tama ħafna, u għalqet il-purtiera tal-warajh. Meta missierha jdur madwar, huwa kien seduta fil-proġett pilota tal-sede.
  
  
  "Stenna, Hash. Huwa jerked kbir tiegħu lejn il-lemin. "Id-dritt," qal, u li jiċċaqalqu lejn il-lemin tan — naħa tal-sede.
  
  
  — Dan ifisser li int shoveling-faħam dan iż-żmien."
  
  
  Il-kabina kien dejqa, skomdi-kabinett bi twieqi żgħar. Huwa jiżżerżaq fis-sit tal-bdot u imdawra ftit swiċċijiet. Kif bl-aktar russu magħmula-inġenji tal-ajru, l-istrumenti huma f'pożizzjoni lura, sabiex I kellha teżamina l-bord mill-lemin għax-xellug. Iżda l-dwal kienu brillanti kif suppost, u l-vleġeġ feġġ, u dan jindika li kelli biżżejjed vultaġġ, il-pressjoni tal-fjuwil, u l-teħid ta'kampjuni tal-arja. I marru permezz tal-bidu tal-operazzjonijiet, yanking l-throttles, il-fjuwil tal-valv, u l-buttuni u lievi fejn dawn għandhom ikunu fil-DC-3, titolbu tassew li kien biżżejjed għal din il-kaxxa.
  
  
  F'daqqa waħda, fanal tat-tiftix tefgħet fuq il-buq, għama me kif tinfaqa permezz tal-windshield. Kien dawl xkubetta, intensa fanal tat-tiftix b'raġġ dejqa li l-kontroll tal-torri użat għall-triq manuvri. Huwa ffokat fuq l-us, u baqgħu hemm.
  
  
  "Biss vot, il -" Missier qal. "Aħna tkun ġiet skoperta."
  
  
  "Imbierka Arnir! Dak li issa?'
  
  
  "Ngħidu talb," l-uem qal tagħha bħala huwa magħfus il-buttuna bidu. L-xellug tal-magna bdew ħawwad, u meta l-istorbju żdiedu għal għoljin, stabbli whine, li qalbu għall-Grid. L-skrun mixgħula, ħa tagħha ego innifsu, u kkontrollati l-aċċellerazzjoni . Fjammi faqqa madwar il-pajpijiet ta'l-egżost, u l-Padra shuddered.
  
  
  "Tinkwetax," huwa msejjaħ fuq l-din. 'Huwa ok. Tinkwetax dwar dan il-Tank li ġejjin lejn l-istati uniti.
  
  
  A Skoda, ippakkjat bil-suldati u l-armi, tir madwar il-qasam mill-direzzjoni ta'l-torri. Padra kienu diġà ristretta sa mis-sit tiegħu u kien tluq tiegħi tieqa, li għamilha ftit diffiċli għalija li jduru fuq il-lemin tal-magna. Ego imbuttat tagħha bogħod u qal: "Jieħu l-armi tiegħek u ħu l-irġiel biex iżommu ih bogħod mill-istati uniti." I bżonn ftit minuti biex tisħon il-magni.
  
  
  Huwa dam permezz tal-purtiera mingħajr l-ieħor tal-kelma lill-istati uniti. Il-magni sneezed u rattled, li kienet komuni għall-karozzi ta'dak iż-żmien. Safejn kont naf, dawn kienu normali ħsejjes għall-Shvetsov magni. Tad-dawl blinked li jindikaw li l-parti ta'wara tal-bieb kien miftuħ, u l-żewġ aktar dwal daħal fuq biex jindika li l-evakwazzjoni fuq il-ġwienaħ kienu miftuħa. I ma tisma kull ħoss, iżda I raw il-Tank fu vjolenti, u diversi suldati waqgħu barra minnha.
  
  
  Kelli l-ebda għażla ħlief li jibqgħu fejn kien I u tistenna l-magni biex tisħon. It-temperatura kienet qed tiżdied bil-mod hekk li l-I bdew jistaqsu jekk aħna qatt ikunu jistgħu jiksbu barra mill-art.
  
  
  L-Yugoslavs ġrew lejn l-istati uniti, bil-għan me, il-magni, u l-tajers. Padra u l-Ego-irġiel miġġielda lura bil-azzarin tagħhom u 64A kapitolu guns, li ħadna mill-sentries. Ftit suldati ppruvaw li l-approċċ, waqaf fl-binarji tagħhom, kien, u stenna madwar bħala jekk kellhom xi ħaġa li tkun insejt tieħu. Imbagħad dawn mitwija fi tnejn fuq l-asfalt. L-Tank irku, l-isparar bla heda. Oħra bot mal-rinforzi waslu fil-Angara . Dejjem kienet qed tieħu off issa jew qatt.
  
  
  Huwa stabbilit il-ġwienaħ għoxrin gradi, imbuttat il-kontrolli'l quddiem, u rilaxxati l-intimidazzjoni. Aħna bdew jiċċaqilqu. Aħna mdawrin fuq il-runway. Daqqa t'għajn lejn il-riħ l-indikatur qalli li konna l-intestatura fid-direzzjoni l-ħażina: I kellu l-a ġust tar-riħ u aħna għandhom irriżultaw madwar, iżda I ma kienx ser tagħmel dan. I kellhom biżżejjed problemi żamma din il-kaxxa wieqfa, kif deher li żviluppaw infezzjoni vizzju ta ' ġbid lejn il-lemin. Imbagħad huwa mfakkar li kienu russu magni, mhux Pratt u l-Whitney, u li dawn kienu rotazzjoni fl-oppost direzzjonijiet.
  
  
  Art b'veloċità akbar għall-minu, imbagħad għal numri ħmistax. L-istrumenti waslet għall-ħajja; l-sensuri deher normali. Mill-ġdid il-pjan kien jinġibed għad-dritt, u għal darb'oħra ġie misjuq mill-denb tmun. Il-ħajt tar-runway kienet tinħass sew kkontrollati mill-qrib. Huwa lura l-pressjoni. Il-pjan kien lest, iżda xorta ma setax jiksbu. Alla, jidher qisu għandna bżonn li tmur l-Italja, mhux jtir.
  
  
  "It-tieni Bot kien ġejjin dritta fl-istati uniti. L-ego-sewwieq kien jidher xi nagħaġ li evitat ta'ħabta. Iż-żewġt irġiel iddrittata sa fin-nuqqas ta ġenituri minn wara, l-isparar madwar l-armi tagħhom fil-magni. L-imnieħer ta'IL-2 li diġà kien up, sabiex I setgħu jaraw x'kien qed jiġri, iżda fl-istess ħin tkun aħjar fil-mira. Il-magni roared, u l-abjad fjammi maqtul barra mill-pajpijiet ta'l-egżost.
  
  
  L-Tank bdew lurch bħala l-mutur ippruvati li jevitaw Nami fl-aħħar ditch tentattiv. Hu maqtul fil-pjan u huwa ħass il-pjan jivvibraw, iżda kien tard wisq biex toħroġ u l-kontroll dak li ġara. Lieva jerked lura, u l-orizzont sparixxew. Aħna kienu ħielsa.
  
  
  I tinżamm tagħfas il-xellug tmun biex jiċċaqilqu lejn il-lemin, u aħna tellgħu matul l-aħħar ta'l-qasam, l-ebda aktar minn mitt metru'l fuq l-art. Tiegħi tlugħ kien wieqaf, fuq estremament angolu oblikwu ta'kważi kilometru. Imbagħad huwa allinjat tagħha ego, u taw mod lejn ix-xellug. Meta tagħha kien li jtajru f'angolu, ont tista'tara l-azzjoni dwar il-runway. X'imkien fejn ont kienu maqsuma mingħajr, nar kien qalila. L-Tank għandha tinqaleb u ħa n-nar.
  
  
  Telgħu għal altitudni ta'35,000-saqajn, immexxi-punent tal-lbiċ, kkontrollati tat-tkessiħ, u livellati off-pjan. Deher li kellna komdu veloċità moderata ta ' madwar 100 għoqiedi, u kif jistgħu jiksbu dan jitwettaq kollu tal-ispazju tal-ajru tal-Jugoslavja, jien xorta ridt li jeħles il-jsegwu l-ajruplani. Huwa jistgħu jitilgħu ftit ogħla, iżda għadu mhux biżżejjed biex jevita tal-kosta kontra l-inġenji tal-ajru tal-pistoli u s-2-batteriji. Barra minn hekk, il-poplu fid-dahar huma diġà-kesħa biżżejjed ma'dawk kollha xaters miftuħa. Jekk I jitilgħu ogħla, jien ser biss jagħmilhom agħar.
  
  
  I ħares l-tieqa tal-ġenb, tipprova tikseb tiegħi bearings, iżda jien ma setgħux tara xejn. Madankollu, f'termini ġenerali, l-direzzjoni tiegħi kienet korretta, u inkella ma verament il-kwistjoni. Qabel jew wara aħna se jkunu laħqu l-kosta Adrijatika, u mbagħad l-Italja.
  
  
  
  Kapitolu 12
  
  
  
  
  Il-purtiera tal-fluttered sabiex vjolenti li jien ma avviż Padra jidħlu fil-kabina mill-ġdid. I ma ara hu sakemm ltqajna stabbiliti fil-copilot-sede. Hemm, huwa jaraw fis-silenzju bħala l-dħaħen tal-egżost spurted minn madwar l-lemin tal-magna. Wara l-mument, huwa mdawwar me. u huwa qal fl-strangled vuċi: "jien qatt ma stajt tittajjar qabel."
  
  
  "Tinkwetax, Hash. Xi kultant nagħmlu xi ħaġa għall-ewwel darba.
  
  
  — Fejn ninsabu għaddejjin fl-Italja?
  
  
  — I ma tkunx taf, aħna ser jtajru l-eqreb airstrip. Forsi Pescara jew aktar il-kosta, ħdejn Bari. L-aspett ewlieni issa hija li aħna jisparixxu madwar l-ispazju tal-ajru tal-Jugoslavja. Hekk kif nikbru passat l-Palagruga-Gżejjer, aħna ser jitbiegħed mill-minnhom.
  
  
  "Il-logħba se jkun rebaħ." Huwa ħalli l-espressjoni jiżolqu permezz tiegħu l-ego tal-ħalq. 'Ħsejjes tajba. Kemm iddum l-us biex jagħmlu dan?
  
  
  "Erbgħin, erbgħin-ħames minuti. Darbtejn kemm anke qabel il-kosta taljana. Dan huwa, jekk aħna ma għandekx xi problemi ġodda.
  
  
  "Li mhux ser iseħħ," huwa qal b'kunfidenza. "Aħna għandna tax-xellug l-għedewwa tagħna wara."
  
  
  "Mill-inqas mhux fil-Metkovich tal. U l-tagħha, I dubju li ser tipprova interċettazzjoni-istati uniti fuq l-art, fejn jista'jkun hemm wisq xhieda li l-attakk. Iżda ladarba nkunu fuq il-baħar, aħna qed priża faċli għal dak kollu li tibgħat l-Castel Stafilich.
  
  
  "Liema huma l-possibbiltajiet jekk tagħmel?"
  
  
  I qal-uem il-verità. "Dwar l-istess bħal Aptos tal."
  
  
  "Biex issib," huwa qal ewwel. Imbagħad wara l-waqfa huwa talab: "Allura għaliex ma aħna jtiru aktar baxxi biex jevitaw ih radar?"
  
  
  "Moderni tar-radar jistgħu jikxfu pjan kważi minn żero metru'l bogħod," l-uem spjegat tagħha. — Ftit is-sens komuni ser jgħidlek liema minnhom tagħna rotta tat-titjira hija: ir-rotta iqsar madwar il-pajjiż. Ma rridx immur aktar baxx jekk dawn l-attakk u l-I biex jimmanuvra, jew jekk xi ħaġa tmur ħażin u jien nipprova-pjan. U għal madwar in-nies ma rridx li jmorru ogħla."
  
  
  Huwa nodded fil-fehim. "Huwa kiesaħ fid-dahar, u xi wħud jibżgħu tal-mewt minn nuqqas ta' ossiġnu."
  
  
  "Din mhix eżattament l-nofs tas-sajf hawnhekk," I growled. — Mur lura u jgħidulhom li mhux se jmutu. U jgħidulhom biex tieħu n-nifs permezz ta ' l-idejn jekk il-riħ huwa qawwi wisq quddiem minnhom.
  
  
  I kkontrollati tagħha sensuri mill-ġdid, iżda kollox kien multa. L-RPM baqgħu l-istess taż-żejt, tal-pressjoni u t-temperatura kienu xorta għad-dritt tal-linja l-aħmar. Il-magni għadu tinstema bħal dawn kienu taħdem fuq normali tat-titjira.
  
  
  Huwa eżamina l isfel bħala l-xatt saru sensiela ta'dwal, il-dim-dwal ta'xi bliet mal-baħar u l-villaġġi tas-sajd. L-kbira tal-griż daqs ta'l-Alpi dinariċi kien issa wara me, u qabel me jistabbilixxu l-kbira, bla xkiel-duni tar-matt-ilma, l-Adrijatiku-deżert. Kien mdemmija imxarrab hemm isfel, iżda minn issa deher bħal bir-deżert. L-qodma pjan jinżammu enormi, u kien kważi jibdew jemmnu li kellna irnexxielu.
  
  
  Imbagħad smajt xi ħadd giggling. Huwa mdawwar ara Sofia u Arvia għafas fil-kabina. Il-lupu kien mal-Sofia, u huwa eżamina kif kuntent bħala-annimal ikun jista."
  
  
  "Fl-għaxar jew ħmistax-il minuta, aħna kollha ser ikunu kapaċi biex tieħu n-nifs aktar faċilment, u l-saqajn se tkun eħfef."
  
  
  In-nisa giggled u jostled fil-twieqi toqgħod attent. I ħarsu lejn l-Sophia u jiftakar il-haughty, disdainful mara I d-ewwel sodisfatti, u l-I kollha jistgħu ma kien jduru madwar u ħawwad il-kap tiegħi. Hi pjuttost jmutu minn jammettu li kien hemm xi ħaġa artab u wkoll dwar tagħha. Iżda kien ovvjament preżenti fil-moħbija forma.
  
  
  Il-kabini tal-piloti f'daqqa waħda bdiet ħawwad bil-goff, kemm jekk kbir naħa kellhom qabad il-pjan tal-denb u kien tħawwad il-ego kif ukoll. Flash ta'l-fidda fflaxxjati passat l-tieqa Sophie kien enfasizzat u taru fuqhom, ħruq-istati uniti ma ħarxa blast ta'teħid ta'kampjuni tal-arja.
  
  
  Huwa tħabtu mal-istering u pedali biex jikkoreġu possibbli żliq, imbagħad ħares l-tieqa mill-ġdid. I ma verament bżonn li: I kienu jafu liema kien, u jien ukoll ma kinitx taf liema l-oħra tal-fidda flash kien għoli fuq l-us.
  
  
  "Sofia, Arvia, tmur lura lejn l-oħrajn. Malajr. Jgħidulhom kollha li jitkaxkru lura safejn possibbli, għarkupptejh baxxa u ż-żamma tal-kapijiet tagħhom isfel.
  
  
  Dawn ma dak I qal. Tagħha, sorveljata fil-Patri. Huwa kellu l-flares huwa d jinstabu fuq il-pjan fl-idejn tiegħu bħala inkwetat frown mitnija tiegħu moħħ. "L-inkwiet, april?" huwa qal, l-għoti me ftit ir-rokits.
  
  
  "Jidħlu fis," qal grimly. "Mazz ta migs".
  
  
  Il-Mig-21-F, li wieħed ikun preċiż. Fishbed fil-Preċiżjoni 2.2 mal-Atoll-arja għall-missili bl-ajru taħt il-ġwienaħ. L-aħjar li l-Jugoslavja għandu x'joffri. L-tnejn minnhom huma kontra għoxrin sena, armati skrun-pjan.
  
  
  'X'għandna nagħmlu? Ma għandna nipproċedu aktar baxxi?
  
  
  "Għolja jew baxxa, ma jimpurtax. Iżda meta huma jiksbu mill-qrib, Hash, dawl kemm-rokits kif inti tista u tarmi ih l-tieqa.
  
  
  ""Jiena ma nistax nifhmu.'
  
  
  — I m'għandix ħin biex jispjega. Dawn imorru għall-vot.'
  
  
  Il-pjani tellgħu fil-wiesgħa, swooping ark li għandhom ġew biss fuq tagħna denb. Tnehid, li tellgħu, il-ġwienaħ ponot kważi jmissu meraviljuż tal-formazzjoni.
  
  
  "Issa, Hash," I għajjat. "Tarmi dawk il-missili."
  
  
  Tagħha wisq lit-rokits malajr kemm jista u tefgħu ih madwar l-tieqa. Hi jkollha ippreferew li jkollhom pistola Natalia, li jimxu l-sinjali bogħod mill-pjan. Iżda qabel ma setgħet ġiet imġedda u għadda l-Patri tal-ego, il-Migs kienu diġà qrib wisq.
  
  
  Wara l-istati uniti, l-erba'żgħar splużjonijiet faqqa madwar l-Migs ġwienaħ. Kif I suspettati, kienu jaħarqu fl-istati uniti kollha madwar tagħhom Atolli. Ir-rokits tal-huma aktar mgħaġġel, akbar, u bir-reqqa minn armi tan-nar. L-atolli ħareġ għall-us bħala l-Migs telaq biex tara l-aqwa wirja tan-nar jintlaħaqx. Taħt l-istati uniti, ir-rokits tifqigħ fil-white-sħun fjammi, searing ġwienaħ tagħna u ż-żaqq. L-missili fflaxxjati madwar l-sema, imbagħad minn wieħed dived isfel, ' il bogħod mill-pjan, wara li jaqgħu taħt il-rokit sinjali.
  
  
  'Dak li... dak li qed jiġri? Padra gasped, ħalq tiegħu mdendlin miftuħa.
  
  
  "Atolli huma ġibed għas-sħana, u l-ħruq tal-rokits jarmu s-sħana aktar milli l-egżost ta'l-anzjani tagħna magni." L-uem spjegat. "Xi kultant jkunu ftit mill-data huwa ta'vantaġġ."
  
  
  Ir-rokits kienu sparati ħafna taħt l-istati uniti, fil-hekk imsejħa l-miri fid-direzzjoni tal-Baħar Adrijatiku. Għebu taħt il-wiċċ, u mument wara l-baħar l-sploda fis-blalen tal-larinġ u l-fjamma hissing ragħwa bajda.
  
  
  "Ha," l-Padra exclaimed. "Aħna" aħna ma kien. Aħna miġbud ' il barra snien tagħhom."
  
  
  "Taħseb hekk," qal flatly. "Migs jkollhom aktar fangs, u dawn qed diġà ġejjin lura bil-gidma li jmiss."
  
  
  L-żewġ Yugoslavs kienu biss żewġ tal-fidda tikek wara l-us, u kienu toqrob malajr. Huwa jintmesaħ tagħha earlobe b'komma tiegħu li jneħħi l-għaraq, jippruvaw biex jaħsbu. Kien rilaxxat mill-gass, u aħna beda jinżel fil-wiesgħa, wieqaf żerżaq. L-idejn tiegħi kienu imxarrab mill-bank ta'l-għodda. Tlett elef-saqajn u l-aktar baxxi.
  
  
  "Sabiex aħna qed jitilfu l-ih," l-Padra exclaimed.
  
  
  L-ego-naivete faċilitati l-tensjoni u li sar me tidħaq. "Il marbuta tal-mogħoż anke aħjar ċans kontra l-Prinċep, Hash. Iżda jekk għandna tremenda ma rridx li jaqgħu wisq. U forsi, biss forsi, kapaċi jżommu tagħha off ih twil biżżejjed sakemm aħna jaqsmu l-fruntieri.
  
  
  - U jekk aħna ġejjin minn taljan-ispazju tal-ajru?
  
  
  "Forsi l-Migs mhux se ssegwi l-istati uniti imbagħad."
  
  
  Il-altimetru aqra l-2500 saqajn, allura l-2000, u mbagħad kompliet jinżlu. Hu ttamat li l-jekk il-Migs attakkati, huma se jagħmlu dan issa. Jekk dawn ma, huwa jista'jieħu wieħed permezz tagħhom mal-istati uniti.
  
  
  Iżda l-ġellieda qagħdu lura, kif jekk id-daqs us up. — X'inhuma jagħmlu?" L-Padra talab nervously. — Għaliex mhumiex dawn li ġejjin?"
  
  
  "Dawn ser tagħmel dan dalwaqt biżżejjed. Forsi dawn ser tiġbed l-lottijiet li tara li tiġi l-ewwel.
  
  
  L-xellug wieħed marru għall-ġirja għall-mument, għal darb'oħra fl-stil klassiku. Bil-mod, iżda fir-realtà, huwa projettur bħal hawn fuq l-istati uniti, dixxendenti f'angolu tagħna denb. Fil qawwija in-naħa-naħa tagħhom, I mdawwar 180 grad, jonqos tant li l-indikatur tal-rendiment biss fuq il-kritika rev. Dan ikkawża l-pilota Iteptep li tremenda ftit aktar wieqfa. Iżda l-Mig-21 huwa maneuverable-inġenji tal-ajru, u aħna ma titlef il-vista ta kollox għall-minuta. Huwa ħareġ mal-jilgħaq għal ċerti hit dirett.
  
  
  "Magna tal-pistoli. . L-Padra beda.
  
  
  "L-armi, Hash," ego kkoreġuti. "Ma'dan l-qodma fis-sider, xi ftit mill-qrib tal-medda l-attakki huma biżżejjed biex kompletament tiċrita-istati uniti għall-bċejjeċ."
  
  
  Twassal bumbardament segwiti. - Qafas tal-ajruplan kien kwantità passatur, u l-ġwienaħ kienu mimlija bil-ewwel daqs medju fil-ħajt. A għama-flash ta'l-dawl illuminati l-għarfien tal-kabina. Tħaddan riħ howled permezz tal-għebet windshield, u l-iswed tad-duħħan bdew t'hawn taħt madwar l-dashboard. Il-IL-2 jerked drastikament.
  
  
  "Jagħmlu xi ħaġa," l-Padra għajjat fil me. — Imbagħad hemm xejn li inti tista'tagħmel?"
  
  
  Huwa qabad l-lievi, titolbu li huma kienu għadhom jaħdmu, u li dawn kienu xorta ta'xogħol għal ieħor it-tieni. Wieħed biss mill-tieni...
  
  
  "Iva," l-rheumatologist għajjat fil tagħha. 'Issa!'
  
  
  Huwa magħfusa ' l isfel fuq il-aileron-lieva u fil-laċċ fis tiegħu addominali, tirrilaxxa l-gass. Il-vapur shuddered l-għadam, jippruvaw jiksbu mill-ġdid, f'daqqa waħda bl-iskossi denb tagħha fi impossibbli-pożizzjoni.
  
  
  Għall-mument, huwa ppjanat li jtiru fuq istati uniti u mbagħad terġa'lura f'ċirku, iżda l-pjan ippreżentat lilu għall-trajettorja tiegħu. Ma kien hemm l-deafening howl bħala l-pilota ppruvaw jagħmlu wieqaf tluq biex tevita li jaħbtu mal-istati uniti, tinqaleb mill-bandiera tal-permess biex tesegwixxi u l-isparatura fjammi fis-tagħna qiegħda tiffaċċja. L-water tefgħet fuq il-fidda ġwienaħ bħala l-ekwipaġġ tħabtu biex jikkontrollaw il-pjan. Iżda minħabba l-ego, il-veloċità, u l-għoli tal — aħna issa kienu 1,500-saqajn-m'għadhomx kellhom l-għoli u l-ispazju biex tagħmel hekk.
  
  
  Il-battalja kien qasir. Moderna ġett ġlied intbagħtet kontra l-ramshackle tal-minjieri, moderna u armi wera l-ineffiċjenza. Huwa ffriżat, ma jistgħux jiksbu l-altitudni, bħala l-baħar żdied li tieħu minnu. L-dome tellgħu lura, u l-helmeted figuri frantically jinfaqa. Il-pjan imbagħad dieħel fil-Baħar Adrijatiku.
  
  
  Il-ponta tal-ġewnaħ hit-mewġ u huwa magħżula madwar fil-arja sa l-attività oħra maqbuda lilu u hu imdawra rasu ' l isfel fis-vojt tal-mewġa. Hemm jistabbilixxu, ż-żaqq up, bħal mejjet huma mal-ġwienaħ stirat. Bil-mod, huwa beda l-sink.
  
  
  Kellna tagħna stess l-problemi li jħabbtu wiċċhom ma', iżda dan ma jistax isir mingħajr l-Padra tal-entużjasti l-trab. "Aħna kkaċċjati l-ih! Ħej, Carter. Dak ċajta.'
  
  
  "Naturalment huwa ċajta," I snorted b'dispjaċir, xorta jixxengel l-tifi tan-nar. "U ovvjament għandek tkun taf li jkun l-aħħar tidħaq?"
  
  
  Il-kabina mdawwar imxarrab anakardji bħala l-pjan ppruvaw-livell dan u tpoġġi l-nar. Il-pjan kollu kien kwantità fil-ħajt, u d-dritt tal-magna jerked vjolenti, spewing żejtnija-duħħan. Fjammi tagħha fil-jiġbdu l-arja u l-maħruqa wing, jew dak li kien fadal ta'dan. Huwa staqsiet grimly kemm tal-passiġġieri tagħna kienu mejtin jew midruba madwarna.
  
  
  "Padra, jiġu lura u jaraw kif in-nies tagħna qed tagħmel," għajjat tagħha fuq l-r-ragħda tal-mewt tal-magna. Ont kien frantically tax-xogħol fuq il-magna tal-tifi tan-nar, tat-tifi tan-nar fil-lemin tal-magna bil-ragħwa. L-padra ltqajna sa mill-president tiegħu u qabad l-purtiera. Iżda,... nistgħu nagħmlu issa?
  
  
  "Aħna jistgħu jibqgħu fuq l-istess magna," l-uem qal tagħha hurriedly. "Jekk l-I tista' tpoġġi l-nar . Iżda għad hemm li l-punt l-oħra.
  
  
  "Aħna" aħna ma tistax ... ?
  
  
  - "Le, din mhix ċajta jaħdem biss darba. Barra minn hekk, aħna m'għadx għandek l-qawwa biex tagħmel hekk. Għaġla sa!'
  
  
  Hija ma tridx lilu fil-kabina li jmiss lili meta l-ħajt waslu. Hu għalhekk li dawn l-użu blindfolds fl-eżekuzzjonijiet. Fit-tieni mument, l-emu kienet diġà fil-pożizzjoni, u l-uem kienet mhux imxekkel fil-ego jilgħab bħall-oħra. Ma bla waqfien tal-preċiżjoni, se jilħqu l-us. U l-ebda wieħed madwarna ngħid mill-ġdid.
  
  
  Kien livellati minn naqset-magna, gliding ftit li żżomm il-veloċità, filwaqt li fl-istess waqt it-tirqim l-tmun li l-bilanċ il-irregolari-trazzjoni tal-xellug tal-magna. Il-mument mdawwar għal attakki.
  
  
  "Ħarsa," l-Padra exclaimed. Kien biss mbagħad li I nnotat li huwa ma kienx segwit tiegħi l-ordnijiet. Kien għadu bil-wieqfa li jmiss lili. "Ħarsa, hemm aktar li ġejjin."
  
  
  Hu indikat permezz tal-għebet windshield. Kien id-dritt: kien hemm sitt aktar ġettijiet tal-ġlied jtajru. Għat-tieni qasma, biża clenched-gerżuma tiegħi, u mbagħad indunajt li ma kienx għadam. Kien nofs skwadra tal-G-91Y Fiat-ġellieda mal-green-white-aħmar-arma tal-Arja taljan-Seħħ.
  
  
  "Alla tiegħi," qal. "Aħna huma barra mill-pajjiż."
  
  
  — Ser l-oħra tal-pjan għadhom jiġu attakkati?" Huwa xorta għandu żmien.
  
  
  'I ma tkunx taf.
  
  
  I miżmuma tiegħi nifs, jistaqsi kif Padra ikun-tmiem tiegħu l-attakk u r-riskju ta'l-inċident internazzjonali. Immedjat jistgħu jtiru fl-ambjenti madwar l-anzjani u eħfef G-91Y. Huwa mifhum għaliex il-G-91s kienet tittajjar hawn, mhux l-F-104s. Dawn jistgħu tnedija mill-ħaxix runways fil-qrib.
  
  
  L-taljan pjan avviċinat, imċajpra madwar l-orizzont. Huwa eżita għal mument. Imbagħad f'daqqa waħda maqtula u l-sparixxa fil-distanza.
  
  
  "Hu li ġejjin lura, Carter," l-Padra qal fil-fgat sob. "Hu li ġejjin lura. Jfisser...
  
  
  "Iva," qal grinning. Huwa mdawwar fuq il-dwal tan-navigazzjoni, l-idur, imbagħad daru fuq ir-radju.
  
  
  "Iva," tagħha l-uem qal. "Imma mhux logħba."
  
  
  
  Kapitolu 13
  
  
  
  
  Pescara hija sabiħa baħar jirrikorru fil-ħalq tal-Folha. Ftit hemm l-industrija issa, imma aktar importanti minn hekk, hemm ħafna tal-bajjiet bir-ramel, ilma sħun u l-hot-xemx. Sfortunatament, huwa ma setax ara ħafna ħlief permezz tal-kamra f'lukanda tiegħu.
  
  
  I qagħdu fil-Pensione Cristallo Lukanda qrib il-bajja, fejn il-ġentili-riħ u ġentili l-lostru tal-mewġ għenuni jirkupraw mill-tiegħi korrimenti. Ed ppreżentat me bil-żewġ ġimgħa leave tal-mard fil-AH spejjeż.
  
  
  Il-ħatt l-art tal-skorta kien pjuttost uninteresting wara l-transizzjoni tagħna; u wara l-soltu tan-NATO splussiv u miżgħuda, il-ħlas marru tajjeb. Il-bniedem tagħna fl-Rime waslet biex tikseb mitwija-biċċa tal-karta li l-Prinċep kien mogħti lilu, u aktar tard hu qalli li l-messaġġ kien li l-Albanija kienet qed tħejji l-kolp ta'stat fil-Jugoslavja bl-għajnuna ta'xi Jugoslava reżistenza għall-ġellieda. L-Ih-leader, ċerti "Milan", kienet imbagħad mejta. Fantasy.
  
  
  Tagħha, tirriskja-ħajja u l-parti li tikseb eżattament dan il-messaġġ fuq Aptos. Dan kien wieħed mill-aktar paradossali-riżultati tal-missjoni tiegħi. Imma mbagħad huwa mfakkar li kien maħtuf tat-tank u l-pjan minn taħt il-xamm tal-Yugoslavs, u wasslet xi wħud mill-raħħala permezz tal-ih-armata u l-avjazzjoni.
  
  
  Il-gvern taljan ħadu kura tal-residenti tal-Jzan; hi garantita l-asil u l-wiegħed l-impjiegi. Sofia, Padra, u l-aħħar żewġ l-irġiel fl-kollu ih-grupp kienu ser jirritornaw għall-Jugoslavja li tkompli l-ġlieda għall-indipendenza, iżda għal issa hija kienet mistrieħ miegħi fil-lukanda. L-doorman magħmula pjuttost miżgħuda dwar l-Prinċep, iżda l-Padra jibża ego aktar milli l-Prinċep, u fl-aħħar il-doorman qablu.
  
  
  Il-lupu kien issa ma Padra, minħabba f'dan il-punt, l-emu ma kellhomx bżonn xi ħaġa iżda domestiċi.
  
  
  L-Padra u l-Prinċep kienu permanenti barra fil-kuritur, mgħassa bieb tiegħi fil-każ li xi ħadd ppruvaw li jiddisturbaw me. Ont kienet tinsab mikxufa fis-sodda wiesgħa. Arvia jistabbilixxu li jmiss lili u caressed me tagħha ditta-sider.
  
  
  Min-naħa l-oħra, Sophia mċaqalqa sensuously, nibbling fil-tiegħi earlobe.
  
  
  Dan kien għaddej għal erbat ijiem, sensually, ħafna, u l-każwali, interrott biss mill-kolazzjon aħna kielu fil-kamra tagħna. Il-bniet deher li jirrealizzaw li l-I kien biżżejjed għall-minnhom jaqsmu.
  
  
  Huma qablu dwar dan il flimkien waqt l-ride ferrovija. U kien kapaċi li wieħed jimmaġina l-agħar forma ta'leave tal-mard.
  
  
  Il-ħajt
  
  
  
  
  Werrej
  Il-kapitolu 2
  
  
  Il-kapitolu 3
  
  
  Il-kapitolu 4
  
  
  Il-kapitolu 5
  
  
  Il-kapitolu 6
  
  
  Il-kapitolu 7
  
  
  Kapitolu 8
  
  
  Kapitolu 9
  
  
  Kapitolu 10
  
  
  Kapitolu 11
  
  
  Kapitolu 12
  
  
  Kapitolu 13
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  
  Aġent tagħna fl-Rime hija nieqsa.
  
  
  tradotti minn Lev Shklovsky fil-memorja tal-tifel mitluf tiegħu Anton
  
  
  Titolu oriġinali: l-Aġent vermist F'ruma
  
  
  
  
  
  L-ewwel kapitolu
  
  
  AI għandu diversi kategoriji fil-Manhattan tal-lukandi, li jien mhux se isem. Tagħha iċċekkjat fil hemm, segwita minn ġimagħtejn ta ' l-R&H (Rikreazzjoni u l-Irkupru) fil-AX F'direzzjoni fil-Pitagora-bażi tal-Kaċċa, ħdejn F'washington DC.
  
  
  Din l-organizzazzjoni għandha l-diversi tagħha stess l-aġenti u l-impjegati egos, u tagħti me jħossu homey . Dan jissodisfa wkoll Hawke tas-sigurtà tal-sensittività; - Ed, il-griż, anonimu u paradossali ras ta'MANNARA. Huwa daqstant faċli għall hu li tibgħat me off għal xi wharf pub joktor bil-thugs, iżda l-mument I-ritorn lejn l-istati uniti wara l-missjoni perikolużi, huwa arloġġi me bħala jekk jien kienu qamet-tfal.
  
  
  Jien xorta kienu xahrejn tal-leave bla ħlas tax-xellug, u kien kbir-tmiem u l-post biex tibda. Tiegħi o kienet enormi kamra tas-sodda kaptan bil-super-banju u l-kamra tal-ħajja bis-sħiħ fl-istokk ta'fuq. Nen kellhom servizz tal-kamra tal-kċina, u l-leader magħmula taħseb li kienu fil-Napuljun III Pariġi, mhux negattiv New York. U s-servizz kien diskreta u effiċjenti. I wkoll kellhom ħafna tas-salarju l-iffrankar akkumulat fil-tiegħi kont tal-bank u l-kont tal-bank.
  
  
  I qabad it-telefon li jmiss mal-sodda u taw l-iswiċċbord Tiggy numru.
  
  
  Tiggy huwa Young Am. Ħames-marda tal-tall, perfettament mibnija bl-ingliż'noblewoman (missierha kien earl) li nnegozjati il-privileġġi tal-nobbli lokali għal impjieg bħala segretarju fi r-relazzjonijiet pubbliċi sodi dwar Tlift Avenue.
  
  
  "Dan huwa Nick Carter, Tiggy."
  
  
  "Ugh." Vuċi tagħha kien taħlita ta Cockney u Awstraljani. Huma inti hawn? Fl-il-belt?'Tiggy jistgħu pakkett tal-lott tal-tifsira fi ftit kliem qasir.
  
  
  Hija ħadet biss ftit minuti tal-vivaċi chatter — Tiggy tal-diskussjoni kienet sħiħa ta mgħotti ir-referenzi għall-aħħar tagħna memorabbli filgħaxija flimkien biex tirranġa laqgħa għall-xorb u l-pranzu flimkien.
  
  
  Dan kien nofs l-aħħar tliet fil-ħin. Huwa ħa fit-banju u l-lest bil-tħaddan doċċa li jġedded nnifsu u jerġgħu lura għall-ħajja. Ma kien hemm l-sħiħ it-tul tal-mera fil-kamra tal-banju, u kien kuntent bl dak li raw. Ont kien multa mill-ġdid. L-jintrema alenka lura għall-me, muskoli tiegħi servew bħala jekk dejjem, u ma kien hemm l-ebda ċikatriċi-xellug mill-attentati tal-kompetitur ieħor li tnaqqas l-imsaren madwar il-ġisem tiegħi u l-użu ih fir-noose li tistrieħ me. Biss ħażin tal-fidda-abjad tal-linja wera fejn l-ego tal-leħja qawwija kukri sikkina kien beda l-ħidma tiegħu.
  
  
  I lathered tiegħi wiċċ u l-imqaxxar huwa nadif u bla xkiel qabel ma tapplika l-qawwija aftershave lotions. Lura fl-kamra tas-sodda, huwa lebsin lazily.
  
  
  Huwa niżel fil ġakketta tiegħu. Biex tpatti għall-ispazju fl-ħwejjeġ tagħha għall-Wilhelmina tal-luger, I mimlija tax-xellug tagħha ġewwa but bil-tartaruni tal-ġilda. I għadda fil-qosor fil-mera tas-sodda u ma tistax issib lilha kollha mhux sodisfaċenti. I iddrittata tiegħi tie u kienet lesta li tmur għall-bar li Tiggy u l-I kienet magħżula bħala l-punt tat-tluq tagħna.
  
  
  Biss bħala naħa tagħha kienet fuq il-doorknob, il-telefon għ shrilly.
  
  
  "Apposta," qal b'leħen għoli, iżda huwa waslet lura xorta waħda u qabad l-telefon.
  
  
  Huwa poġġa l-telefon tiegħu fil-widnejn u semgħu dak li tinstema bħal karnival tejp reġistrazzjoni, biss il-mod ieħor madwar. I ppressata il-buttuna l-ħamra fuq it-telefon converter, komuni tal-biċċa tal-tagħmir tagħna fil-organizzazzjoni tal-kmamar ta'lukanda, u fil-nofs l-sentenza smajt familjari vuċi: "... u l-tagħha, I taf int dwar il-vaganza, iżda l-lousy-baġit I jkollhom jaħdmu bil-mezzi I ma nies bħal inti għadhom. L-ebda kwistjoni kif dgħajfa inti huma għall-istati uniti, inti tagħna huma disponibbli biss l-aġent.
  
  
  Kien Ed. Huwa kien fuq it-tarf l-ieħor tal-telefon u kien jitkellem lili permezz tiegħu l-uffiċċju F'washington.
  
  
  "Tlift l-bidu, l-imgħallem," qal taħrik kollha tiegħi paċenzja. — Tista'tgħidli mill-ġdid dak li ġara?".. "Ruma," huwa blurted, għeluq me sa anki aktar. "Xi ħaġa sess instab ta'dik is-sena. Li xi ħaġa-Clem Anderson, u l-mejta bħala l-infern. Clem Andersson kien importanti informatur fl-Italja. Huwa qatt ma kien verament il-parti ta'l-organizzazzjoni tagħna, iżda huwa għen magħna barra minn żmien għal żmien, li jipprovdu l-istati uniti mal-informazzjoni li l-kbira guys madwar l-CIA u l-Interpol jistgħu ma jkunux innutati.
  
  
  Hawke, kap ta'l-quċċata-sigriet, iżgħar u l-qattiela-diviżjoni globali ta'l-intelligence tal-servizz ta'l-Amerika, kompla jgħid: "Huwa mibgħuta lilna mazz ta vagi suġġerimenti dwar xi shitty film li kienu se jagħmlu. Dawn il-films, li spjunaġġ u kontro huma ppreżentati bħala attraenti affari. Imma taf kollha dwar dan.
  
  
  Jum wieħed, fil-prestazzjoni mument, jiena qal Hawke li I verament xtaqu film hi ra. Minn dak in-nhar, tax-xellug fil-me wara dan, il-ħaġa mhux serja u infezzjonijiet tal-kontenut. Huwa kien il-film-fann. Madwar wieħed minnhom huwa persistenti, insormontabbli kunċetti żbaljati dwar personali tiegħi (haha) il-ħajja.
  
  
  "Fl-ewwel, I l-ħsieb kien biss ieħor għaxar — għal-wieħed u għoxrin miljun dollaru film-ftehim," Hawke kontinwa. "Iżda Clem kompla jgħid li kollox imur ferm aktar profonda. I ħalli l-uem riċerka dan minħabba li huwa kien persuna tajba, utli ħafna fin-netwerk tagħna. I ma l-kura dwar dan aktar, iżda issa Clem huwa mejjet. Hekk forsi Clem kienu tgħallmu xi ħaġa importanti. Inti huma riżervati fuq l-Alitalia vjaġġ fl-20 ta': 15 JFK, NY. Inti għandek siegħa biex jaqbdu l-ħelikopter li inti se tieħu madwar Manhattan lill-ajruport.
  
  
  "Iżda, sir -" I qal, jaraw cc Tiggy jisparixxu fi l-ċpar.
  
  
  "Mhux se tieħu aktar minn siegħa li taqra l-iskeda tad-dejta," huwa qal soothingly. "Iżda huwa li ġejjin fuq il-lukanda telex-dritt li issa. Inti ser issib l-kodiċi fil-kaxxa postali tiegħek fuq quddiem desk. Dak kollu li għandek bżonn hija fis-sala, f'dan il-pakkett. Il-flus għall-ispejjeż, l-karti ta'l-IDENTITÀ, żewġ passaporti. Jien mhux se jżommu inti hawn xi itwal. I diġà tista'tara kif l-għajnejn tiegħek dawl up fil-ħsieb ta'l-gost ħelu taljan-ħajja. Imma ftakar: dan huwa xogħol, mhux jimxu." Huwa semma xi ħaġa dwar żejda jum fi New York, li l-I meħtieġa, iżda Hawke kienu diġà-dijanjosi up. Kien logħba huwa kellha għall-tagħha, u Hawke magħmula-regoli.
  
  
  I imsejħa tagħha fil-sejħa-ċentru u l-talbitha biex iġġib l-telex li kien qed jistenna tagħha, flimkien ma'dak kollu li kien fil-kaxxa postali tiegħi. Imbagħad I imsejħa tagħha fil-bar u tax-xellug messaġġ għall-Mara Am qal li kien I skużani li tissejjaħ'il bogħod fuq il-aktar urġenti tan-negozju. Meta l-errand tifel waslu bil-telex u oħxon-pakkett kannella, huwa mogħtija Em tnejn u għoxrin dollaru-kontijiet. Ħames dollaru kien għall-ivvjaġġar bejn il-xellug-bank Ukraina, u l-bqija kien għall-fjuri li tingħata Tiggy. Sibt l-impressjoni li huma jkunu kemm ta'kumdità li Agħlaq bħala l-assenjazzjoni I kien f'daqqa waħda mogħtija kien għalija.
  
  
  Is-sitt-marda tal-tul tat-teleks-messaġġ, seħħew bħall-biċċa kbira tal-tojlit-karta, ħares lejn l-ewwel daqqa t'għajn bħal xejn aktar minn titqib ir-rapport dwar il-futur ta'l-Chicago tas-sojja-kummerċ. Madankollu, meta kien aqra mill-ego permezz ta'polarizzat tal-plastik trasparenti l-iskeda bl-numru tal-kodiċi erba'fuq il-pakkett, huwa importanti żvelat il-kontenut l-ego. Rapport sħiħ dwar l-Clemm Anderson tal-azzjonijiet u l-suspetti, tiegħi tkopri l-istorja għal din il-ħidma mal-isfond, u t-tieni tkopri l-istorja jekk ikun meħtieġ. L-indirizzi tal-żewġ kuntatt djar fil-Rime, u xi bil-għaġla tinġabar l-informazzjoni dwar l-ismijiet msemmija fil-Anderson tal-rapporti.
  
  
  Ego aqra dan malajr u bir-reqqa, maħlul-karta linja mill-linja u l-mili fil-istandard tal-shredder tal-magni fl-appartament tagħna. L-aktar I aqra dan, l-aktar konvint sirt li Ed kienet qed tibgħat me fuq xi tip ta ghost-kaċċa. Huwa kien id-dritt fil-bidu. Dawn l-għajdut u l-karriera li deher aktar rilevanti fil-film tal-kummerċjali milli fil-AX-investigazzjoni. Ftit fatti iebes, u l-bqija huwa xejn aktar minn bżieżaq. Lorenzo Conti, taljan tal-produtturi tal wiesgħa ta'l-iskrin tal-prestazzjonijiet mimlija bil-sess u l-demm, li ħadet sehem fl-klassika tal-produzzjonijiet, minn "L-Odyssey" li "L-Ħaruf tal-Mary", kienet qiegħda tħejji ġdid epiċi imsejħa" l-Fluss tad-Dawl". Film internazzjonali okkupazzjoni dwar dak li jista'jiġri matul it-Tielet Gwerra Dinjija.
  
  
  L-apposta, kulħadd li qatt aqra l-dokumenti kien jaf dwar dan. Ħlief forsi għal Hawke, li kellhom żmien iebes li tħares'il quddiem barranin ġrajjiet tal-aħbarijiet, imbagħad jgawdu l-komiks għall-waqt, u mbagħad rema l-gazzetta.
  
  
  Conti kienet affidabbli u agile guy. Anke bl-aktar suċċess ego-films, l-investituri tħallew biss frazzjoni tal-profitti, filwaqt li Lorenzo, min-naħa l-oħra, ħa l-profitti li żżomm l-palazzo fil-Rimet, villa tiegħu fil-Capri, l-kastell fin-nofsinhar ta'Franza, u l-għadd kbir ta'namrati, mimli-annimali, l-impjegati u kull xorta ta ' travi-fuq. Iżda ftit li xejn kien kunfidenzjali aħbarijiet. Oħra rispettati-produtturi tal-madwar Londra jew Hollywood segwa l-istess beach-mudell.
  
  
  Clem Andersson għamel nota dwar il-inspjegabbli-qtil tal-żgħażagħ Awstrijaka starlet. Qtil li Conti deher li jkollhom fuq il-kuxjenza tiegħu, speċjalment peress li ftit wara l-mewt tagħha, huwa kien tqassim nervuża u jieqfu għal xahrejn tal-bqija fid-dar u fil-klinika. Iżda dan kien ukoll normali. L-istilel huma sostitwibbli bħala sigriet l-aġenti. U l-analiżijiet għall-kbira film-istilel kollha huma biss bħala komuni bħala romances mal-jaspiraw attriċi. Conti tal-imsieħba l-ġodda tal-films huma Sir Hugh Marsland, ex ministru British bil-dubjużi reputazzjoni finanzjarji, iżda l-ebda barrani fil-pixxini tal-għawm, juru tan-negozju u l-ċar il-kuntatti mal-ingliż kumpaniji tad-distribuzzjoni. Dan Piero Simca, a fickle taljan-koxox; doċċa politikant u l-bankier, u ħafna normali msieħba fl-intrapriża bħal Vereldeinde. U fl-aħħar nett, Chris Mallory, indipendenti Amerikana tal-produtturi-direttur magħrufa għal żewġ Oscar-rebbieħa tal-films madwar għaxar snin ilu.
  
  
  Il-linja tal-up kienet kif għandek tistenna minn Conti epiċi. Madwar għaxar-aqwa ismijiet fl-Ingilterra, Franza, l-Italja u l-pajjiżi tal-Amerika ta'fuq u T'isfel. L-aktar madwar minnhom kienu mistiedna l-istilel biss ħamsa sa għaxar snin, iżda ih ismijiet se tħares kbira fil ad. Iż-żewġ irwoli ewlenin kienu li kellha Camille Cavour, l-aħħar taljan bombi sess, u l-Michael, l-Isport, l-ingliż kingpin li kellhom l-aħjar-il sena, minbarra r-reklamar tal-valur.
  
  
  L-telex messaġġ kienet kompletament meqruda, kif kien il-folja trasparenti. I sib l-isfel fuq l-art fil-joga joħolqu għall-konċentrat u r-reviżjoni tal-materjal I diġà kellhom fl-kap tiegħi mill-ġdid. Huwa ħalli l-opinjoni tiegħu tmur kompletament vojta, u mbagħad kull żviluppat mill-ġdid, kif jekk dan kien qed jaqra mill-ego fil-ogħla livell tal-konċentrazzjoni.
  
  
  L-ebda mirakli ġara. Ċertament, il-film tal-karattri prinċipali kienu con artisti, u Clem magħmula ħafna tal-noti dwar l-ammont ta'tagħmir militari armati għall-Conti tal-verżjoni tal-Gwerra Dinjija III: il-tankijiet, pjani, foloz missili taħt l-art tal-konkrit bunkers għall-għalf, iżda li wisq, kienet komuni. U huwa għandu jkollhom ukoll nnotat li ħafna taljani, Ingliżi, l-Amerika, u n-NATO uffiċjali ta'kollegament kien wasal il-materjali.
  
  
  Kull gwerra kbira tal-films, anki jekk din tkun biss nofs legali, jista'joqgħod fuq l-uffiċjali tal-gvern il-kooperazzjoni. Li ma kienx mhux tas-soltu jew. Kollha li baqa ' kienet li Clem kellhom jinqatlu. Iżda anki li ma neċessarjament għandhom xejn x'jaqsmu mal-ego-istudji tal-film-Ħajt-Dinja . Skond ftit noti, Clem kien deċenti-bniedem, iżda pjuttost dubjuża minħabba l-vizzju tal-logħob, u minħabba l-kostanti tiegħu dejn illegali tas-self klieb il-baħar. U l-raġunijiet għaliex huwa spiċċaw dik is-sena jistgħu jkunu ħafna aktar minn ego kurżità dwar film epiċi.
  
  
  Kelli l-għaxar minuti biex jiksbu lura flimkien. Tagħha ħa Wilhelmina, tiegħi luger, Hugo, tiegħi stiletto u Pierre tal-gass bil-bombi, madwar l-ih sigriet maqtugħa fil-qiegħ tal-bagalja u mill-ġdid ppakkjati l-ħwejjeġ hija kellha biss pulit imdendla fl-kamra tas-sodda v. Huwa ħa l-off ġakketta tiegħu li jitpoġġew fuq l-ispalla holster. Tagħha twal kien irrumblat u l-dejqa tal-penil tal-tagħha stiletto single-up. F'dan l-istadju, jiena ma kellhomx bżonn tal-gass bil-bombi, li huwa fejn normalment I tpoġġi lilha, sabiex Piera poġġih fil-minuta. Abbozz tagħha kien diġà ġie ordnat, u l-bellboy maqluba fuq il-bieb biss kif hija kienet it-tqegħid tagħha fuq il-ġakketta mill-ġdid.
  
  
  Huwa poġġa kollox barra tal-moħħ tiegħu u ffukat fuq l-ġdida tiegħu ta'l-identità. Fil JFK, NY, kien diġà Roger (Jerry) Jwettqu, rikka Fil-oilman li għandu biss ħaġa waħda fuq il-moħħ biex igawdu ħajja u tirrealizza li huwa għandu dħul li qatt se jispiċċaw. Din kienet l-parti hi iħobb li jilagħbu, iżda Hawke, l-apposta ta ' l-infern, ma nagħti lili biżżejjed ta'dan.
  
  
  Bħala Jwettqu l, I meħtieġa biex jinvestu fil-din il-film le li jagħmlu l-profitt, iżda li jgawdu l-prospett li jkunu mdawra minn misjur-istilel għall-kolazzjon, l-ikla ta'nofsinhar, u l-pranzu, u forsi anki ħafna, ħafna tard ikla ħafifa. I l-imħabba dan it-tip ta ħaġa fl-irwol tiegħi bħala Nick Carter, jekk dan ma kienx għall-fatt li dan jinterferixxi mal-ħidma tiegħi. Jekk kelli mmur bħala Jerry Jwettqu l, I d jkollhom it-tieni tkopri bil-passaport; li l-Ben Mastrudaxxa, ġurnalista freelance. Kemmxejn fis-sakra, titlef il-figura ma iktar soċjali-libertà tal-moviment milli Fil-liġi tagħha.
  
  
  Fil JFK, NY, jidħaq tifla li ma dehra hi d intensifikati ta'Rinaxximent film jew wieħed mill-aħħar taljan films taw Jerry Jwettqu l-ewwel klassi tal-biljetti ta'l-ajru. I taw l-korretta sinjali il-mina tal-passiġġieri, u dawn ħalli me permezz mingħajr tiftix personali tiegħi ġojjellerija: luger, sikkina, u l-bombi.
  
  
  Fil-kjosk fil-sala tat-tluq, xtrajt biżżejjed rivisti u l-kotba b'qoxra ratba biex timla l-titjira permezz New York Ruma fil-każ I ma setgħux l-irqad. Idealment, inti għandek tikseb torqod bil-lejl tajba fil-bidu ta'l-kompitu, iżda dan għandu jsir b'mod naturali. Anke l-aħjar tobba fid-dinja ma toħroġ bil-pillola li ma agħtini l-irqad I bżonn li jmorru l-barra bil-kemm-kundizzjoni u l-preżenza tal-moħħ bħala nixtieq.
  
  
  L-Jumbojet-pjan kien biss l-half-sħiħ, u kien kważi waħdu fl-ewwel klassi tal-pjan. Sergei kien mixgħula bi tifkira li ma tpejjipx, u s-sede tagħha ċinturin kienet imwaħħla. Kelli l-ħames minuti biex josservaw l-kollegi tiegħi tal-passiġġieri — prekawzjoni I dejjem għandek tieħu, jekk jivvjaġġaw fuq il-pjan, fuq bus, jew fil-privattiva tal-cart. Tagħha, il-ħsieb dwar kemm tagħha I jistgħu jirrilassaw u kemm hija sigura.
  
  
  Kien hemm biss għaxar-passiġġieri. Erba'negozjanti, qrib xulxin, kważi identiku tagħhom lbies skur u li jġorru dawk diplomatiċi tal-bagalji. Tliet mezza età koppji bid-deheb nameplates li identifikati bħala membri tal-lussu tour-grupp fuq turistiċi fid-dinja. Kollox huwa normali, tal-innoċenza u l-bogħod, li jħallu me ringiela kollha tas-siġġijiet għall-lili nnifsi, bi ftit vojta-ringieli fil-quddiem u lura lili.
  
  
  Hekk kif il-green saint mixgħul u konna fl-ajru, I marru lura għall-kamra tal-banju. Hemm I jitneħħew l-kılıf minn tiegħi Luger u l-ċinturin mill-tiegħi stiletto. Jirritornaw lejn s-sede tiegħu, huwa poġġa tagħha ih tiegħu stess diplomatiċi bagalja u biddel is-sigurtà lock. Jekk jien xortik tajba biżżejjed li tagħlaq l-għajnejn tiegħi waqt it-titjira, ma rridx tar-riskju tiegħi ġakketta li ġejjin tneħħew u l-kollegi tiegħi tal-passiġġieri wara li stramb-ħsibijiet dwar il-ħtif u l-simili . I kien biss engrossed fil-dawl qari meta l-intercom beeped l-preżenza tagħha. A li jgħati, artab nisa vuċi qal fl-taljan, il-franċiż u bl-ingliż li eda tkun innotifikata.
  
  
  Kien hemm żewġ assistenti tat-titjira. I ma setgħux jgħidu aktar dwar ħaġa waħda minn dak li kien hemm. Iżda l-oħra wieħed ġibed l-attenzjoni tiegħi mill-mument I-ewwel innotat. Hija kienet kbira mara. Ftit pulzieri itwal minn tiegħi abbandunati Tiggy. U aktar sabiħ. Hi mimlija tagħha ornamentali uniformi għall-aħħar pulzier, liwi isfel biex tpoġġi tiegħi eda isfel. F'dan il-mument, ma kien hemm tant ta huwa li kważi mimlija l-kamra kollha. Huwa mfakkar li darba waħda kien hemm re franċiż li l-inbid nuċċalijiet kienu minfuħa taf eżattament skond il-forma ta'l-sider ta ' l-ego tal-għeżież nurse. Huwa ma jistax wieħed jimmaġina kif il-bniedem irid ikollok ħass.
  
  
  I qal tagħha. - "Grazzi,"
  
  
  Hija tbissem. U hi kienet waħda ta'dawk in-nisa li tbissem l-mod mill tagħhom fit-tul, tleqq, kannella fl-aħmar tax-xagħar li l-itwal najlon-mgeżwra saqajn il-ponot tagħhom tleqq mini-żraben.
  
  
  "L-inbid aħmar għall-pranzu," hija qalet. "Iżda aħna wkoll għandna Colognola. - Inbid aħmar li huwa mill-inqas tajba daqs Soave tal-abjad tal-inbid-lista, u dan ġej mill-reġjun fejn hija twieldet. Din tista'wkoll tiġi ppreżentata.
  
  
  Ingliż tagħha kien kważi mingħajr ċippa; biss ftit iebes fl-għażla tal-kliem, iżda eċċitanti ħafna.
  
  
  I talab tagħha. "Tiegħek interna?"
  
  
  "Veneto," hija qalet. "Fl-Venezja. Iżda huwa fil-Padova. Aktar fl-ilmijiet interni.
  
  
  "Jien ser nipprova Colognola," qal. "Iżda bil-kundizzjoni waħda ... '
  
  
  "Jiena, sir ... Hi għadda fil-lista tal-passiġġieri fl-naħa tagħha. "Is-Sur Jwettqu L?" I kien serva bħala l-aħħar tal-passiġġieri fl-din it-taqsima, u l-oħra tat-titjira akkompanjatur kienu diġà tax-xellug ma tagħha cart. "Li inti se togħma dan l-inbid miegħi," qal.
  
  
  "Huwa kompletament Conan," qalet sew. Iżda ħass aktar bħall-bidu ta ' xi ħaġa minn ċaħda kompleta.
  
  
  "Ir-regoli huma mfassla biex ma jkun miksur, jew mill-inqas ma jkun miksur, signorina," qal. "Signorina?"
  
  
  "Signorina Morandi," hija qalet. Għal darb'oħra, hija tatni wieħed minn dawk l-envelopes, li jinkludi kollox-tbissim.
  
  
  "Roseanne Morandi, Is-Sur Jwettqu".
  
  
  "Jerry, Roseanne," qal. "Nistgħu jaqblu li jaħdmu madwar xi wħud minn dawn il-kwistjonijiet? Mhuwiex bħal tiegħek id-dipartiment huwa miżgħud. Huwa mfakkar tiegħu temporanju rwol bħala żejt minerali i u sabet għoxrin fil-portafoll tiegħu. "Jekk inti tagħti dan li ħabib tiegħek, żgur li hija ma tieħu l-kura tal-passiġġieri l-oħra?"
  
  
  L-tbissima issa kien dak tal-conspirator.
  
  
  "Huwa aktar kontra r-regoli, Jerry," hija qalet, imsejjes fuq il-orbita. Dan huwa par ta kalzetti għall-agħlaq. Tagħha li ġejjin lura malajr mal-Colognola. Huwa tad-dawl u l-artab bħala Soave, iżda aktar b'saħħitha.
  
  
  'Kif inti?' I qal tagħha li qabel hi tax-xellug.
  
  
  "Forsi," Roseanne qal. "Aħna" aħna ser tara.
  
  
  Hija malajr lura bil-żewġ fliexken ta Colognola u ż-żgħar trej tal-ikel għall nfisha. Hi sib l-isfel fuq il-sedil li jmiss me u poġġi it-trej fuq l-ixkaffa quddiem tagħha.
  
  
  "Hemm biss żewġ il-ħdud tax-xellug," hija qalet. "U mbagħad il-kaos jibda mill-ġdid . Imbagħad l-istaġun turistiku jibda. Siġġijiet kollha se jittieħdu. Dawn kollha jridu xi ħaġa differenti. U dawn il-xaħam qodma in-negozjanti li tibda toqros għalija, minħabba li stajt aqra xi ħaġa dwar dawn il-taljan tingiż u issa huma jridu li jitħaddem l-prattika. I verament bħal dan aħjar meta l-affarijiet mhumiex iffullar kif huma issa. Anke jekk is-soċjetà ma tistax taħseb hekk."
  
  
  Hi kisret is-siġilli fuq il-fliexken u l-uncorked l-ih b'prattikat corkscrew-moviment. Hi jitferra xi fis-tiegħi tal-ħġieġ għall-me li t-togħma. Kien biss bħala tajba kif qalet, dawl u jfuħ, bil-tajba togħma ta'wara.
  
  
  Huwa nodded tagħha, u hija mimlija iż-żewġ tazzi. Aħna xorbu flimkien mhux mitkellma towst. Kelli sensazzjoni qawwija li konna tax-xorb għall-istess ħaġa.
  
  
  Wara ftit xorb, Roseanne imbuttat lura l-skomdi-president li separati istati uniti u l-inklinata sħiħa tagħha piż kontra l-me.
  
  
  "Dak aħjar, Jerry," qalet il-kummissarju, l-iffissar tagħha innoċenti-għajnejn kannella fuq il-mini bħala naħa waħda hemm fuq driegħ tiegħi, li kien bil-mod il-mixja lejn tagħha tas-sider. Hija ma tistax timbotta li l-naħa l-bogħod, imma mbuttat huwa saħansitra aktar stretti.
  
  
  Titjira oħra akkompanjatur miġbura tagħna trejs u l-żewġ vojta fliexken tal-inbid. Sergei fuq il-pjan kien mitfi, u safejn hi tista ' tara, l-passiġġieri l-oħra, in-negozjanti, u l-touring sinjuri mezza età koppji kienu rieqda. Jien ma eżattament l-ġodda għall-imħabba fl-ewwel vista, iżda normalment jiġri fil-mumenti ta'theddida, tensjoni, u Qatt ma bħal din: sempliċi, spontanju, u rfigħ: mill-bidu tal-kambju tal-ħarsiet fuq l-ikel biex malajr nimxu rilaxx li ma jistgħux jiġu evitati. Fi ftit sekondi, aħna titbaxxa l lura ta'l-oħra tas-sedil, u kellna l-ispazju, il-privatezza, u l-kumdità li l-żewġ in-nies jistgħu biss ħolma.
  
  
  Roseanne għenuni tluq tiegħi ġakketta mingħajr ma tieħu tagħha xufftejn off tiegħi rta. Ilsien tagħha kienet fil-ħalq tiegħi bħal mitlufa, par-ħut. Hi dusted l-quċċata tal-tagħha uniformi u malajr ħassar kalzetti tagħha u l-żraben. Tall, enerġetika mara bl-mhux mistennija sensittività tal-dawl mal-farfett.
  
  
  Aktar, enormi idejn kienu kullimkien. Taħt tiegħi unbuttoned qmis, issa shamelessly aktar baxxi u aktar insistenti, u mbagħad gdim tiegħi fil-ħalq u l-tiftix tiegħi l-ilsien. Jien ħadt kemm sibt. Imbagħad hija kienet infettati minn agħlaq, fejn dawk fit-tul, classic saqajn sodisfatti, u kien hemm bil-mod il-mumenti ta'reċiproku l-ekstasi. Hija ma jeħtieġu l-kliem; tagħna lampi diġà kienu qalulna kollox.
  
  
  Meta aħna laħqu l-quċċata flimkien, Roseanne biss ħa nifs fil-fond ta'sodisfazzjon.
  
  
  Ont kien għadu mistrieħ meta Roseanne, il-villaġġ tifla, kien miftuħ u smiling li jmiss lili. Ħlief għal ftit kollha u l-fatt li l-tagħha tbissima issa jixbah ukoll mitmugħa tal-qattus tbissima, hi kienet pjuttost il-mudell tal-rispettabbli u rispettabbli-titjira-persuna li jintefqu ftit minuti iċ-chat, u xejn aktar, bil-rispettabbli tal-passiġġieri.
  
  
  "Jekk inti qatt tixtieq li jtiru mal-istati uniti mill-ġdid, Jerry," qalet il-kummissarju, " kun żgur li tagħmel dan fil-istaġun, bħal inti qed tagħmel bħalissa."
  
  
  I talab tagħha. "Inti biss jagħmlu l-imħabba fl-arja? — Wara kollox, I l-pjan biex jibqgħu fil-Rime għal ftit ġimgħat. Forsi huwa jista'l-użu tiegħu l-ħin liberu li tesplora l-attrazzjonijiet ewlenin. Dan ifisser li inti l-ogħla punt ta ' l-punti ewlenin.
  
  
  "Ukoll, grazzi, Jerry," hija qalet. "I jtiru lura u l-quddiem ħafna. Iżda jekk il-ħielsa, inti tista'tikkuntattja me fuq dan l-għadd. Hija tatni numru tat-telefon, li kien bir-reqqa stabbiliti bil-miktub fil-notebook. "Jien naħseb li jkun sbieħ li tkun taf liema ħaġa oħra li nistgħu nagħmlu fuq l-art mingħajr dawn il-persuni ta'madwarna." Hi xejru naħa waħda fuq l-oħra tal-irqad tal-passiġġieri u l-giggled. 'Fejn qed toqgħod? Jekk dan mhux wisq arroganti, forsi I jistgħu sejħa inti hemm.
  
  
  "Lukanda Le Superbe," qal. "U jekk jien ma hemm, ħalli messaġġ."
  
  
  "Dak li huma inti se tagħmel fil-Rime, Jerry?"
  
  
  Kien innoċenti u ovvja ħafna spin, iżda ħassejtni tiegħi sistema ta'twissija jidħlu fis. Żgħira sensazzjoni ta 'tingiż fl-għonq tiegħi, li I mifhum li jkun istintiv sinjal ta' periklu.
  
  
  Kien corkscrew li xi ħadd jista'jkollhom staqsa, iżda l-mument kien ħasra. Kważi kulħadd ikollu jsir ferm aktar kmieni. It-tħejjija għall-intimità huwa dejjem isir permezz tal-konverżazzjoni, u l-ebda wieħed jistenna li l-sess biex ittaffi l-mira ftit. U l - "għan" huwa dak li ħassew mill-ewwel mument. Hija ħadet biss me għaxra ftit tat-tieni għall-proċess ta'dan il-ħsieb fil-kap tiegħi.
  
  
  "Irrid biex iżuru l-film in-nies hemmhekk," qal, mingħajr interruzzjoni il-konversazzjoni. "Dan L-Lorenzo Conti. Forsi I ser jinvestu xi ftit flus fil-ego mmexxija mill-ġdid tal-produzzjoni."
  
  
  "Ah, il-Ħajt tad-Dinja," Roseanne qal, u hu jista'kważi ara l-relay ikklikkja fil-ghost għall-Tnejn tal-smiling, vi-wiċċ fil-kannella-qafas. "Jekk inti tissodisfa n-nies bħal dik, inti mhux se jkollhom ħafna ħin biex jilħqu xi titjira akkompanjatur imsemmi Rosana."
  
  
  I assigurat tagħha li wara komuni tagħna orga, hija qatt ma jkun jista'jiġi insinifikanti lili.
  
  
  Aħna f'kollaborazzjoni ftit dwar lilna nfusna, l-aħjar fil-ristoranti Taqbila, dak l-kbira tal-lukandi Le Superbe, u l-bqija. Kien kollu innoċenti jitkellmu mill-ġdid, iżda dak li taw tagħha bogħod kien li wara li jgħaqqad il-vjaġġ tiegħi Ruma li "L-Tmiem tad-Dinja," hija kienet twarrab kollha kurżità.
  
  
  Għalhekk aħna f'kollaborazzjoni u għeqiedi għal ftit sigħat, xorta multa. Roseanne imbagħad apoloġija.
  
  
  "L-Eda ma jkunx ġie ppreżentata madankollu," hija qalet. "Qabel il-kolazzjon-ħatt l-art. Int mhux se titlef il-numru tat-telefon tiegħi, Jerry?"
  
  
  I qal ħej I ma tistax tagħmel dan.
  
  
  I ma għid ħej li jien se tibgħat l-ego li MANNARA tal-kuntatt F'ruma għal investigazzjoni fil-fond tal-Signorina Morandi, bijografija tagħha, u kollha tagħha passat u l-preżent konnessjonijiet L-Aħħar tad-Dinja u l-tard Clem Anders.
  
  
  
  
  Il-kapitolu 2
  
  
  
  
  Il-programm Leonardo da Vinea Fumicino-ajruport barra F'ruma kien mess. Daħal l-isem korrett u malajr għadda permezz tad-dwana u l-kontrolli tas-sigurtà. Hi tefgħu ruħha fi l-taxi battalja. Ma kien hemm l-regolari strajk fl-ajruport, u l-kompetizzjoni għall-taxis kien ħarxa. Hija kienet eventwalment misjuba mill-ambjent bagħal li qablu li jieħdu me u l-boroż fil-belt mal-tnejn l-oħra tal-passiġġieri għall biss frazzjoni tal-totali għal kull persuna.
  
  
  Kisbu tiegħi riżerva fil-Le Superbe-Lukanda, u l-Ed magħmula tiegħu tas-soltu nefħa l-arranġamenti. I ġie ttrattat bħala jekk ġie verament kkontrollati mill-Istati miljuni. Meta I kkontrollati, I talab tagħha jekk Chris Mallory jew Sir Hugh Marsland ġew irreġistrati wkoll.
  
  
  "It-tnejn minnhom, is-Sur Jwettqu. L-receptionist kienet kuntenta li tikkonferma AX tal-informazzjoni li Le Superbe huwa l-uffiċjali tal-kwartieri ġenerali tal-Wereldeinde-awturi.
  
  
  "Imbagħad I ser biss it-test minnhom," qal. Fl-naħa tiegħi kien il-biċċa tal-lukanda tal-karta, qabel tagħha, ħa l-pinna fuq il-but. Huwa kiteb l-istess messaġġ li tnejn minnhom, u b'hekk tkopri l-riskju li wieħed ta'l-messaġġi li tkun tilfet. - Lukanda tagħha għandu jiġi kkuntattjat mill-aktar fis possibbli. "Għażiż Sinjur Hugh," hi kiteb (u "Għażiż Mallory" fit-tieni messaġġ), " Lew, Kevin qalli li tara int fl-Rime. Nixtieq Stahl tal-films li jkunu kapolavur. U jien naħseb li l-Aħħar tad-Dinja jistgħu xorta waħda għandek l-opportunità li jagħmlu dan."
  
  
  I miżmuma sa l-kbira, li ma firma, u Clare ġrew biex tikseb il-karta tan-negozju klipps Ed kien mogħti lili, l-identifikazzjoni me bħala membru tal-rappreżentant Ato-irġiel klabb .
  
  
  A bellboy ħa me sa l-sitt sular, li kamra li ħares aktar eleganti minn dak I d-xellug fi New York. Le Superbe beda l-lukanda tal-ħajja fl-qawwi darbiet fil-bidu tas-seklu, u bil-bosta l-bidliet l-istil u r-rinnovazzjonijiet, qatt ma segwiti l-moderna tendenza ta'żieda ta'l-okkupanza billi tiddividi tagħha sensiela fl-ispazji iżgħar. Huwa ħa l-żewġ ġodda 1,000 mil-lira-kontijiet għall-messaġġier, imbagħad mogħtija l-uem wieħed għall-5,000 u qallu li tmur lura fl-ogħla veloċità bl-aħħar u aktar kompleta Taqbila-karta. Kont naf tagħha pjuttost sew fil-belt, iżda I ppjanata biex jidraw malajr, stennija għal rispons mill-aħjar tiegħi sett: żewġ messaġġi.
  
  
  Huwa lura qabel kien lest jagħmilx. Bħala premju tagħha, irrifjuta l-bidla, li rritorna għall-lukanda.
  
  
  I jintefqu sħiħa ħames minuti jikkonċentraw fuq il-mappa li, meta seħħew, koperti nofs tal-tiegħi Barokk-sodda. Huwa kkonferma l-għarfien tiegħu ta'l-aħħar, mimlija fi ftit vagi tikek fil-memorja tiegħu, u li jinsabu tagħna indirizzi ta'kuntatt: wieħed fil-nobbli Parioli, l-oħra fil-storbjużi Trastevere fuq l-naħa l-oħra ta'dik is-sena.
  
  
  Għal aktar meħtieġa u familjari ta'rutina, I ħa l-Luger minn tiegħi diplomatiċi-bagalja, żarmat il-ego, u din tingħata b'infużjoni taż-żejt fuq il-isparar-mekkaniżmu. Imbagħad tagħha, undressed fil-ħames minuti joga. Imbagħad bank tagħha għall-istampa biex nikseb xi bqija, li Roseanne hekk kuntenti miċħuda me fuq il-pjan, nixtieq tinsa dwar dan kemm għall-truf tal-ġurnata jekk ikun meħtieġ.
  
  
  Jekk messaġġi tagħha ma kinux ġew wieġeb, xi ħaġa li ma ġew żbaljat, minħabba li l-aktar hija riflessjoni dwar Rosana-il-fatt li l-tagħha jistimula foreplay kien kemm effikaċi u job — l-aktar hi saret konvint li din kienet xi ħaġa li tagħmel mal - "Tmiem tad-Dinja."
  
  
  I naqas fl-irqad fil-fond u kellhom pjaċevoli-ħolma li kien rilassat'ri-promulgazzjoni ta'l-tiegħi jiltaqgħu mal-Rosana. Biss fil-ħolma tiegħi, ma kien hemm l-ebda wieħed inkella fuq il-pjan u l-affarijiet kienu ttrattati ftit aktar bir-reqqa. Sakemm il-qanpiena allarm għ.
  
  
  Hi qajjem malajr, u kien kuntent. It-telefon għ. Huwa ħa l-telefon off-talent.
  
  
  "Is-Sur Jwettqu L?" Vuċi femminili b'żgħir barranin l-aċċent.
  
  
  — Inti se jissieħbu fl-konverżazzjoni?"
  
  
  "Sir Hugh Marsland għalik." Ftit mument, jekk jogħġbok.
  
  
  Huwa stenniet tagħha, u l-vuċi li kien wisq sħun, wisq vibranti, ħa l-post ta tifla.
  
  
  "Inti qed tkellem lill-Hugh Marsland, is-Sur Jwettqu," huwa qal. (Dejjem oqgħod attent jekk l-Ingliż jinsa titolu tiegħu wisq malajr.) Lew kien ħafna maħsub fil-jagħtik parir li tikkuntattja-istati uniti. Kif li qodma iblah tagħmel?"
  
  
  I wieġeb tagħha ma'l-informazzjoni Ed telexed lili. Lew, li l-qodma madman, kien l-ivvjaġġar fuq l-jott, Mad Jane, barra mill-kosta ta'Djamanti Generalment ma Mimi, il-ħames-Sinjura Kevin. Kelli ngħid hi li tnejn minnhom.
  
  
  "Jien jibżgħu m'hemm xejn ħażin ma'l-aspett finanzjarju tal-żewġ naħat tad-Dinja, qalb," Sir Hugh qal, il-ħsieb ftit tal-Lew. — Imma hemm l-ebda raġuni għaliex aħna m'għandhomx jiltaqgħu għal ftit rilassament fil la minnnaħa tar-Roma. Renzo Conti u xi ħadd madwarna, aħna rridu li jissodisfaw għal xarba u jqattgħu l-għaxija. Inkun kuntenti jekk inti se jissieħbu fl-istati uniti. Jiġifieri madwar sitt-tletin fil-Parma sala?
  
  
  I qal tagħha, nixtieq.
  
  
  Konverżazzjoni qasir kienet kważi biżżejjed biex tagħti tagħha idea ta'Sir Hugh fil-laħam u l-demm. Litterati u sew mannered Ingliż ma foloz iebsa-guy-soċjetà dehra li kellhom jaħbi tiegħu snobbery sabiex ikun jista jaqilgħu l-lira, marka, frank, jew lira li huwa ma jirtu bħall-subien oħra. U din kienet kważi ċerti li kien hemm lok għal aktar flus fl-Aħħar tad-Dinja. Kien biss qal li tagħmel il-kontribuzzjoni aktar attraenti għall-mutu, rikki-Kolombja billi tagħmel l-ego jidhru bla bżonn, u għalhekk jekk qabda me, oni se pick-up me u jippretendu l-tfal huma wara żmien tajjeb.
  
  
  Kien biss ħames nofs in-nhar wara nofsinhar, u tiegħi estiża-bqija kienu tneħħew l-iskumdità tal-differenza fil-ħin. I kien kapaċi jpoġġi lill-tajba l-użu, huma l-żewġ sigħat li kelli tax-xellug qabel il-logħba beda. Sibt totali (u għamel nota mentali biex jixtru xi aktar ikkulurit shirts u l-aċċessorji li jagħmlu l-tiegħi ħarsa aktar konvinċenti), u ħa l-lift isfel għall-lobby in gaġġa tal-metall.
  
  
  L-doorman imsejħa taxi u l-I saq li Piazza Navona, a tant sabiħa u l-touristy-post. Minflok ma jittieħed-tabella fuq il-Tre Scalini-terrazzin, I qasmu l-kwadru, ħa ftit dawriet, u reġgħet lura lejn ir-rotta tiegħi, Corso Vittorio-università ta'malta. Huwa biss waslu fil-ħin biex jaqbdu l-bus li Trastevere. Kien sħun-rebbiegħa tal-jum, u l-bus kienet ippakkjat bil-biċċiet, ħass bħal inti kienu mwaħħla fil-maħżen sħiħa ta ' l-riħa ta friska ħasil tal-ħwejjeġ, iżda kont naf li kienet ħielsa tal-pursuers.
  
  
  L-indirizz tal-kuntatt kien ramshackle, baxxa fornuta kantuniera-appartament fuq tobacconist tal-ħanut tal-bejgħ s-sigaretti, il-melħ, u lotterija-biljetti. Huwa telgħu l-taraġ rickety u eliminat tliet darbiet. Il-bieb infetaħ minn irqiq guy fil-twenties tiegħu mal-xagħar flaxen li qishom qiegħda trattur-sewwieq. Perfetta jaħbi internazzjonali, wandering-popolazzjoni tal-istudenti tar-reġjun. Huwa miżmum tiegħu bla ħeġġa junkie joħolqu sakemm hu magħluq u maqful il-bieb wara me.
  
  
  Imbagħad huwa ħareġ fuq tiegħu stess qagħda, u Stahl lejn ftit aktar tal-bniedem.
  
  
  "Hyman, CIA," huwa qal. — I kien qallek kienu ġejjin." Int Jerry Jwettqu, mhumiex inti?
  
  
  'Dak id-dritt.'Tagħha ħadlu-uem tal-idejn.
  
  
  "I tħossok ħafna skużani għall-Anderson," Hyman qal. "Aħna ma kellhom l-ebda-idea dak li kien isir. Tagħha ego mfittxija kollha ta'l-affarijiet tagħha, u aħna xorta ma jkollhom l-ebda twassal fuq in-nemes. Huwa kellu wild-teorija dwar il - " Tmiem tad-Dinja." Iżda l-uniku sidirha I ara fl dan huwa l-soltu tentattiv tal-ħalib, l-investituri u forsi anki l-pubbliku." Huwa ħalli me fis-kamra lura, li kienu l-istess fatali atmosfera bħala l-ewwel tal-kamra. Hemm irid ikun xi organizzazzjoni dan, għalkemm, minħabba li huwa mixi dritt sa l-qodma-sodda, imbuttat 'il barra l-mess fuq l-art, u miġbud' il barra kaxxa tal-kartun minn taħt dan.
  
  
  "Forsi inti ser issib xi ħaġa li konna injorat," huwa qal mingħajr ħafna konvinzjoni. "Dawn huma l-ego l-affarijiet, ħlief għall-ħwejjeġ kien misjub fil, tiegħu biss tajba libsa li kien midfuna fil, u xi ħwejjeġ oħra li l-ego qaddejja mibjugħa fis-suq tal-briegħed."
  
  
  "Ego qaddejja?" - Widnejn tiegħi fetħet fuq il possibbli ħjiel. "Corky. Amerikana tal-istudenti. Preżumibbilment, " Hyman qal. L-aħħar fil-serje twila. Nadif triq f'din id-direzzjoni. Aħna ċċekkjati barra. Iżda inti tista'tikseb l-indirizz tagħha jekk inti tixtieq. "Forsi," qal. — Imma ħalluni jimmaniġġjaw dan il-ewwel.
  
  
  Jien ma ċaħdet l-CIA. Iżda kien hemm żminijiet meta n-NIES sab dwar l-affarijiet li kienu nieqsa fuq. U rari mediku tal-każijiet kienu l-oppost.
  
  
  "Jien ser ikunu fil-kamra l-oħra jekk għandek bżonn me," Hyman qal. "I imħatri int l-uniku wieħed li għandu ħruq ħaxixa fil-'censer'li jaħbi l-fatt li l-I duħħan Ġemel."
  
  
  Huwa sib tagħha l-isfel fuq il-rickety sufan u Stahl eżamina l-kontenut tal-kaxxa. I kellhom xejn biex tieqaf. Kollha jirrepeti ta'dak I diġà kien jaf dwar l-telex. Anderson tal-pil tal-clumsily noti bil-miktub li huwa nnifsu kien familjari mal-kollox mill-dati bil-Cora u l-bniet oħra tiegħu noti dwar Conti, Marsland, u Mallory. Clem Imbierka Andersson kien kronika scribbler. Huwa daqstant ħażina drawwa għal Servizz sigriet uffiċjal kif huwa li jitkellmu waqt li tinxtorob. Min-naħa l-oħra, kienet taf xi aġenti tajba (qatt-ogħla livell, iżda għadu tajjeb) li tkellmu tant fis-sakra u rrappurtati tant-kontradizzjonijiet li huma saq il-kontro-guys miġnun jippruvaw estratt tal-qamħ tal-verità mill-ih tal-chatter. L-istess jista'jingħad għall-Anderson scribbles u noti. Minbarra li huwa marret mad, mhux l-ghadu, iżda tagħha, Nick Carter, tfittex għall-possibbiltà li jistgħu ma teskludix jiġu kkastigati, u tfittex għall-indikazzjonijiet għal dak li seta'kkawża l-ego tal-mewt.
  
  
  Kien hemm biss tliet jinnota li kienu ma kopji ta'dak I użati għall-għalf fl-kap tiegħi. Joskuraw skeċċ mal-ismijiet Conti, Marsland, u Mallory li jiffurmaw l-trijanglu madwar l-ittra L. Dawn jinkludu l-marka kwistjoni u li ma innota li jista'jfisser CH, il-konfederazzjoni tal-liċenzja-pjanċa tal-ħatra. Dan huwa segwit minn xi ħaġa li taqra bħal Jungfrau, Alpina spire fl-Iżvizzera, jew, bil-ġermaniż, verġni (improbabbli ħafna), jew Junker-fl-ġermaniż, nobbli, jew selvaġġ għanbaqar — ivvizzjat bid-droga. Jew forsi xi kodiċi tal-kelma. Il-bidu tat-tieni kien aktar ċara in-nota, li jikkonsisti mhux aktar minn "R". "R", u l-kurriera? Iżda li huwa? Fil-mument tal-mard, ħsibijiet tiegħi lura lill Rosana.
  
  
  It-tielet, fin-nofs tal-żaqq tal-vojt card hija l-ittra "AA". Klemmu kellhom tax-xorb il-problema u setgħu kienu l-ippjanar għall-kuntatt Alkoħoliċi Anonimu F'ruma, iżda deher bħala esaġerat bħala preċedenti tiegħi "verġni".
  
  
  Hymana rringrazzja tagħha, kiteb l Cora-indirizz tal, u tax-xellug. Għexet fid-mistieden dar fil-qrib. Fil-każ li ma kienx, tlaqt isfel ftit isqaqien Santa Maria Kwadru, bl-istess mod turistika komuni li twaqqaf fl-Trastevere, u faħħar tat-taxi.
  
  
  Jien xorta kienu ftit il-ħin biex jixtru par ta qawwi shirts u l-par tal-grupp tal-ġilda għolja żraben biex tinżamm l-tiegħi Kolombja l-immaġni. U jien xorta kienu ftit il-ħin biex tqaxxar fil-kamra u l-bidla għal-laqgħa.
  
  
  Ispirati mill-mistika tal-istokk tal-karozzi, Le Superbe Sala fil-Parma kien imżejjen bl-riprodotti ta'l-għasir-karozzi fl-istess mod li xi ingliż pubs huma imżejjen bl-riprodotti tal-żwiemel u l-klieb tal-kaċċa. Issa, fil-sitt-tletin fil-għaxija, ego kien mimli bl-Conti tal-ekwipaġġi tal-kamera, xi kant, u l-isbaħ u nisa lebsin pulit huwa d qatt rat, kollha miġbura taħt saqaf wieħed.
  
  
  Huwa mixi fil Monze tal-kamra mal-kemmxejn schizoid demeanor li dejjem deher l-aħjar adattati biex Jerry Jwettqu. Nofs l-inċertezza tal barrani u nofs il-arroganza tal-bniedem li jaf li hu jistgħu jiktbu l-ebda kontroll għal tmien-figura is-somma. I injorati l-wejter li ppruvaw li jwassal me mejda, u l-qagħdu fejn kien I, nofs jimblokka l-entratura, peering fil-jgħati-dlam.
  
  
  I kien għadu squinting meta tall, burly-bniedem bl-aħmar-wiċċ, balding ras, u stretta aħmar kaċċa nisa fuq tiegħu xoffa ta ' fuq avviċinat me.
  
  
  Jerry Jwettqu L? Hugh Marsland. Il-vuċi madwar l-telefonata rikonoxxuti tagħha. — Jien ferħan inti tista'ġejjin. Aħna qed kollha fil-kantuniera. Huwa xejru a imlaħħam naħa fl-indeterminat id-direzzjoni. "Jaqilgħu u jżommu kuntenti-kumpanija mal-ego f'nofs il-kumpanija." Huwa taw inħir whinny, u l-I segwita.
  
  
  Fil-ego-grupp u Conti tal-grupp, diversi ċkejkna-tabelli kienu imbuttat flimkien. I ġie introdott biex Lorenzo Conti, Renzo mal-ħbieb, Chris Mallory, l-tixjiħ star Michael l-Isport, il-jwarrdu, stordament Camille Cavour u oħrajn. Huwa ordnat doppja Chivas Regal fuq il-blat, sib stabbiliti fil-in-president bejn Sir Hugh u Conti, u ppruvaw bejn il-pari fis-dlam biex tara l-ġdida tiegħu politiċi .
  
  
  Sir Hugh diġà deskritti dan. Bejn l-ego tiegħu balding tal-kranju u l-aħmar moustache, huwa kien il-jovial u innoċenti-wiċċ ta'l-ingliż l-imbark tifel iskola, anki jekk l-emu kienet in tiegħu tard wara erbgħin. Huwa eżamina bħal karattru u l-karattru tat-tfal sal-tagħha ego-għajnejn raw dan. Frisk, il-kalkolu l-istainless steel blalen. Huwa kien twil u kemmxejn stocky, wara żmien twil mill-rtirati mill-isport.
  
  
  Renzo Conti ġie-estrem l-ieħor. Qasir, madwar ħames-saqajn, lassi u eleganti, biss 56-il sena, skond il-data tiegħi, bil-blu-iswed tax-xagħar. Kemm kienet għall-estestvenno, jew kien l-aħjar taż-żebgħa tax-xogħol stajt qatt rat. Huwa kien nadif big, bl-aristokratika-imnieħer u l-kannella skur-għajnejn stabbilit fil-ittrattat-wiċċ. Ego Cerro-il-green mohair libsa kien magħmul bit-taljan-perfezzjoni. Nen kien liebes aħdar ċar tal-ħarir ankra mudell kuntrast. Huwa libes id-deheb Rolex fuq ix-xellug tiegħu tal-polz. Dwar id-dritt tiegħu ċirku tas-swaba kienet antika arma ċirku mdawra fil-pale-deheb. Huwa tbissem u ma wrew l-sett sħiħ ta'l-abjad tleqq-snien; aħjar minn ħafna ego-istilel.
  
  
  Mallory tal-Żwiemel kien kbir bħala Marsland. Iżda huwa għandu ġew ħafna xaħam, minkejja l-għoljin tfassil tal tiegħu kura it-tweed libsa. Kollox dwar nen kien hekk ġdida, li jirrifletti l-ego newfound-prosperità, li inti ma kellhomx bżonn xi informazzjoni addizzjonali li l-avviż li huwa. Jien ma tkun taf għaliex, iżda xi ħadd bħal Renzo jistgħu jimxu madwar fil-libsa għall-ewwel darba, u għadu jħoss bħal l-ego-familja għandha titwettaq l-ego għall-ġenerazzjonijiet. Filwaqt li xi ħadd bħal Studds kienet tagħti l-qalba tal-phony-għalf, minkejja l - £ huwa jitqiegħed fis tiegħu għoljin Zhirinovsky-ilbiesi. Il-pakkett kien twil u l-ikrah-wiċċ, l-tip ta'kruha li xi nisa li huma faċli li tagħfas sejħa attraenti. Speċjalment mal-ċikatriċi fuq ix-xellug tiegħu ħaddejn. Fl-ebda perjodu ta'suċċess tal-karriera tiegħu, hu jista'jagħmel dan Vyacheslav. Għalhekk huwa għandu ppruvaw li jżommha bħala tifkira tal-passat tiegħu ego-għajnejn kienu ikħal ċar.
  
  
  Michael-Isport. Inti bla dubju taf bihom mill-ritratti. Hu estremament gustuż-Ingliż, ftit inqas shabby minn ego tiegħu mmexxija mill-dehra fuq l-iskrin kbir jistgħu jissuġġerixxu. Huwa jistenna erbgħin, u biss juri tiegħu veru-età tal-ħamsin-fard fl-aħħar tal-stressanti lejl bl-klieb nisa u x-xorb.
  
  
  Camille Cavour kienet xi ħaġa kompletament differenti mill-ġdid. U liema-dak li, dak li huwa tajjeb li jiffoka fuq, għal mument. Hija qieset aħjar minn tagħha film-immaġni ssuġġeriti, u li film-immaġni saru tagħha fil-simbolu fi ftit żmien qasir snin. Hija ma setgħetx possibilment ikunu itwal minn sittin-saqajn indiċi, jew jiżnu aktar minn sittin£, iżda ir-riżultat kien perfett. Tagħha artab kannella xagħar kienet maqbuda fl-isfar tal-bellus ribbon u waqgħet lura tagħha. Tagħha meraviljuż tal-ġisem kienet imsakkar li jissiġilla l-ilbies li hugged żewġ jisporġu'l barra tal-għanbaqar-għamla-sider. Meta għalqet li jiġu introdotti biex Sir Hugh, żewġ tagħha kannella skur-għajnejn, kważi iswed bħala misjur żebbuġ, kellhom l-jgħammex-effett tal-żewġ 250-watt lampi.
  
  
  Il-bqija kien magħmul minn tal-inqas fuqek, l-impjegati, l-atturi u l-attriċi, kif Sir Hugh kienu diġà qalli fuq it-telefon. Kelli qawwija sensazzjoni li l-parti kollha kien stabbilit għall-gullible Jerry Jwettqu, parti i u possibbli għall-investitur.
  
  
  Il-wejter, imħejjija daqs li kieku kienu ħarbu minn sbatax-seklu-battalja, ippreżentat me whisky, u Renzo, diġà kbira ħabib tal-minjiera, offruti me tas-sigaretti fuq fissa tal-platinu pajp imżejjen bl-kisja ta'l-armi. Forsi l-familja crest. Tagħha b'mod edukat naqas tas-sigaretti u miġbud ' il barra l-marka tagħha, ffiltrat-sigarretti, li preferut tagħha. Dawn huma magħmulin apposta, u l-imżejjen bl-C monogram, li faċilment jistgħu jgħaddu għall-Jwettqu jew Carter. Camille cooed fil-pjaċir u staqsa jekk ma kienx tajbin li jkollhom it-tfal. Hija kienet sempliċement qed jintalbu li jekk jogħġbok inti. Hi inklinata b'mod kunfidenzjali u magħmula-dawl tas-sigaretti speċjali, intima l-att.
  
  
  "Oh," hija qalet, diżappuntati, wara twil jkaxkru. "Huwa biss sempliċi tat-tabakk, is-Sur Jwettqu.
  
  
  "Jiddispjaċini," qal. "I induna li l-taljan tal-pulizija huma pjuttost kkumplikata dwar guide."
  
  
  "Kulur," hija qalet. "Għall-nies bla dar u l-hippies, iva, iżda mhux għall-persuni bħall-istati uniti. Dottore Simca, li se jkun li jaslu malajr, għandu għoli pożizzjoni politika, u li kulħadd jaf li l-ego l-istamina huwa parzjalment dovut għall-kokaina. L-istess jgħodd għall-Renzo.
  
  
  - "Le, — I qal, b'mod adegwat impressjonat. "Biss sejħa me Jerry," qal.
  
  
  "Jekk inti sejħa me Camille," hija qalet. Hi ħares lejn me għal mument. "Naħseb li ser joqogħdu li jmiss biex inti, Jerry," hija qalet. "Anke jekk sigaretti tiegħek hija biss sempliċi tat-tabakk." Jien ċert liema hi ma ma G, iżda ma jagħmlu sens, bħal cross bejn l-Iżvizzera u l-Dsj, u mibgħuta stramba shiver tiegħi isfel tas-sinsla.
  
  
  Issa kellna żgħar kwadru għall-erba'ta'l-istati uniti: omm teħtieġ, Sir Hugh, Renzo u me. Camille snuggled sa me hekk mill-qrib li ma kienx hemm anke-kamra għall-tessut tal-karta bejn l-istati uniti.
  
  
  "Gerry għandu pjanijiet biex jipparteċipaw fl-Aħħar tad-Dinja," Sir Hugh qal ma maħnuqa tidħaq. — Imma I qal em I kien jibżgħu kellna ħafna flus. Tassew, Renzo? "Jien jibżgħu naħseb hekk, wisq," Conti qal. "Din hija l-baġit tal-tmien miljun, kbar ħafna dawn il-jum, u aħna diġà għandhom żewġ addizzjonali miljun għall-possibilità ta'dewmien u l-inflazzjoni. L-aktar tal-baġit tagħna huwa minfuq fuq l mhux tas-soltu props u l - "l-effetti speċjali". Aħna jeqirdu kollu tal-karozzi. Madwar għaxar votum-votum kiber se tibda. Enormi flotot ser jiġu mgħarrqa, biex ma nsemmux il-flus fil-but tal-nofs miljun dollaru għall-drittijiet tal-istilel bħal omm teħtieġ u l-popolari is-Sur-Isport. Aħna wkoll jużaw l-akbar istilel f'kull pajjiż, inklużi r-Russja u, għall-ewwel darba, iċ-Ċina, għall-mistieden rwoli."
  
  
  "Dak in-nuqqas, Renzo," qal. "Nixtieq nagħti l-aħħar dollaru biex jagħmlu film bħal dan ġurnata waħda." Peress li dan l-aħħar dollaru kien madwar jiġu midfuna taħt aktar minn tnax-il miljun aħwa, Conti tal daqqa kienet sodisfatta bl-sinifikanti frown.
  
  
  Hi d-imħabba biex tara Gerry tikseb sehem fil-film tagħna, " Camille qal pjaċevoli. — I biss sodisfatti ego hawn, Renzo. Inti jintroduċu l-ego lili, u mbagħad tibgħat bogħod mill-ġdid. Huwa jagħmel me kuntent, u inti taf kif ħażin dan jista'jkun għal-film: id-dewmien, repetizzjonijiet carinf.com ma responsabbli, it-tobba, l-injezzjonijiet, jekk jien nispiċċa kuntent." L-aħħar tagħha film, "Tnejn de Sade", l-ispiża diversi mitt elf-punti l-aktar minħabba l-tagħha t-temperament u t-temperament. "Grazzi, Camille," qal.
  
  
  "Iżda omm teħtieġ, pupa," Sir Hugh protestaw. "Għandek tkun taf li hemm limitu għall-parteċipazzjoni. Aħna jistgħu jaffordjaw xi softwer li jissodisfaw il-kapriċċi mal-addizzjonali żewġ miljun.
  
  
  "Ftit kapriċċi, Hugh?" Camille talab bħala wieħed mill tagħha tad - demm aħmar-fingernailed-idejn bil-ponta fil-tiegħi kull tilwim u taw ftit għafas.
  
  
  "Jekk jogħġbok, omm teħtieġ, il-qalb," Renzo qal. — I ma jfissirx ikun impossibbli li l-għajnuna Jerry, biss diffiċli. U jekk inti tixtieq li tagħmel il-problema minn dan, forsi nistgħu figura xi ħaġa. Iżda aħna għandek tistenna għal Pierrot, is-Sur Simka, tagħna espert finanzjarju. Huwa għandu tiegħu stess Svizzera-bank u hija l-politika ta'kollegament. Tinkwetax madankollu, qalb omm teħtieġ, u lanqas ma inti, Jerry.
  
  
  I talab tagħha meta dan is-Sur Simka jkun li tgħaqqad l-istati uniti. Dan Svizzera-bank jista'jkun biss l-konnessjoni hija riedet fil-Clemm Anderson stramba-disinn.
  
  
  "Min jaf," Renzo qal. "Jekk Pierrot ġej, huwa ser. U jekk Em jħobb madwar mess fil-Senat-dritt li issa, huwa ser tkun madwar ftit aktar tard.
  
  
  "Jagħmel liġijiet tiegħu stess," Studds qal Mallory. "Bħal hu li tagħmel il-liġijiet għall-Italja."
  
  
  "Jew jiksru l-liġi," omm teħtieġ fuq twitter.
  
  
  "Ukoll, ukoll," qal Sir Hugh, bil-fatherly frown. "Aħna ma għandhom jippermettu Jerry li jkollhom xi ideat stramba."
  
  
  Renzo l-qima, kif jekk Sir Hugh kellhom biss qal l-akbar ċajta fid-dinja. U forsi kien.
  
  
  Dan kien segwit minn diversi sigħat tax-xorb u aimless feasting fil-Parma sala qabel Renzo ħarsu lejn tiegħu Rolex u qal li kien iż-żmien li jiċċaqalqu l kollu menagerie l-ristorant għall-pranzu; din il-lejla, huwa kien mikrija ħafna speċjali tal-bajd.
  
  
  "Aħna jistgħu jieklu hemm, u mbagħad Pernijiet se juru Jerry xi tagħna mislufa-inġenji tal-ajru," huwa qal. "I kiseb tiegħi miljuni billi tgħaqqad in-negozju u divertiment." Huwa wkoll il-biċċa barra dan niftaħar billi żżid ," U l-vuċi bħal ih mitlufa mill-ġdid.
  
  
  Skond tiegħi telex, huwa kien id-dejn lill-banek u l-inqas tolleranti-kredituri privati sa l-aħħar jum. Iżda kelli ngħid li huwa kompla l-att bħal persuna mingħajr wieħed kura f'din id-dinja.
  
  
  Sitt chauffeur kienu qed jistennew fil-lukanda tal-istralċ awtostrada. L mogħtija frekwenti tiġi l-ewwel. Renzo, Camille u l-tagħha fil-pubbliku. Mallory u Sir Hugh huma fil-tiwi sedili madwar mill-istati uniti, u Michael li jmiss huwa li l-livery-sewwieq.
  
  
  Hija ħadet me tajba ħamsa u għoxrin minuta mill-lukanda lill-ristoranti, li I jintefqu kompletament assorbit fil-lili nnifsi. Min-naħa waħda, Renzo mal-kawta iżda dettaljata mistoqsijiet dwar is-sitwazzjoni finanzjarja tiegħi fil-każ Vereldeinde tistieden lill-me bħala l-investitur. Min-naħa l-oħra, omm teħtieġ, li hija involuta, involva me f'xi madwar tagħha l-avvenimenti . Hekk kif konna barra, madwar il-lukanda, ħassejtni żgħar, ħarir-idejn fuq il-ġenbejn, l-ittestjar reazzjoni tiegħi għall-kuntatt tagħha.
  
  
  "Hemm pjuttost ftit problemi biex deċenti-ammont ta'l-Istati Uniti, Jerry," Renzo qal. "Minkejja dan kollu jitkellmu tal-intrapriża ħielsa."
  
  
  "Jien dejjem għandek ftit miljun dollaru fir-riżerva fil-Nassau," tagħha Renzo stqarr.
  
  
  "Post tajjeb tal-lukanda fil-Nassau". Sir Hugh mdawwar li jissieħbu fil-konversazzjoni. "L-ebda problema jekk tixtieq tikseb l-affarijiet tiegħek sabiex malajr."
  
  
  Camille giggled u mbuttat tiegħi fil-koxxa. "Jien ferm aktar inti bil-mod' l isfel tan-negozju tiegħek," hi whispered fil-widnejn tiegħi. Hija identifikat il-kliem, segwit minn taptap tal-ilsien tagħha li saħħaħ il-moviment liberu tal-naħa tagħha.
  
  
  "Qabbdet trasferiment minn Nassau darba, u ħadet biss jumejn," żied jgħid Chris Mallory. "Jekk tagħha ego ppruvaw jiksbu permezz ta'l-Amerika, din se tieħu l-tnejn sa tliet ħadd."
  
  
  "U d għandhom jimlew l-ħamsin forom għall-paltry £ 400,000," Sir Hugh snorted.
  
  
  Hija wkoll snorted, iżda kienet l-frustrazzjoni u divertiment li daħal flimkien ma ' dan. Ma kontx naf kemm itwal I jistgħu jżommu taħt Camille ġentili karezzi mingħajr jisplodi. Joga tani xi kontroll, iżda dan jagħti konċentrazzjoni sħiħa biex tikseb l-aqwa riżultati. U mal-omm teħtieġ l-ilsien fil-widnejn tiegħi, ee jilagħbu qrib tiegħi żaqq, ont kellha żżomm il-widna oħra miftuħa għall-Conti, Mallory, u Sir Hugh, u li rrispondew mingħajr irbit ruħhom direttament.
  
  
  Huwa gritted tiegħu snien u tkellem knowledgeably dwar il-possibbiltajiet ta'għadd ta'kumpaniji multinazzjonali mal-uffiċċji F'ruma jew Milan. I whispered silenzjuża talb tal-gratitudni bħala l-limo fl-aħħar nett jiddawru l-ċipru-miksija sqaq li jwassal għal ristorant tagħna. Omm teħtieġ ħalli barra kważi jinstemgħux rrabjata-ħoss, bħal żgħar maħmuġ-tfal li tilfu ġugarell tagħha, kif hi maħtuf naħa tagħha bogħod. Il-karozza titwaqqaf. Meta l-sewwieq jinfetaħ il-bieb għall-istati uniti, Renzo wassal us permezz ta'l-kbira tal-injam tal-bieb ta'l-qodma stokk-razzett. L-ewwel sular kollu kien jiddawru-kamra tal-pranzu. Poppa, taħt żewġ enormi tobżoq, kien hemm żewġ kbar jaħarqu l-injam nirien sħiħa ta qegħdin n-nirien. Fuq naħa waħda bżiq-dijanjosi kbir ħafna ħanżir selvaġġ, il-xaħam li ġibdet l-żgħar ilsna tal-nar madwar l-nar hawn taħt. L-oħra kienet tliet wiżż u l-ħames mnaqar.
  
  
  "Aħna tikseb tat-toskana l-edukazzjoni fl-aqwa tagħha," Renzo qal. Huwa motioned us li l-presidenza prinċipali u waqaf biex jagħtu l-sid xi ponot tat-tisjir.
  
  
  Il-bqija tal-grupp ġrew fl -. Dalwaqt, it-taljan tradizzjonali multi-kors pranzu beda. Għall-kontra l-għaġin, il-ħxuna tal-bidwi soppa tal-ħaxix u / jew l-għaġin segwiti. Imbagħad mixwi selvaġġi ħanżir mal-patata msajra u qaqoċċ. Imbagħad tat-tiġieġ jew wiżż mal-insalata mħallta u l-bike. Imbagħad enormi trejs tal-qastan ħelu u l-krema torti. Imbagħad ġobon-bord kważi d-daqs tal-Dollaru madwar l-tabelli, u fl-aħħarnett, għall-bidu hija kollha off, kull xorta ta'l-affarijiet iż-żgħar maħsula fl-cognac, champagne u grappa.
  
  
  Camille sib l-isfel li jmiss lili. Hi kielu l-platti bl-istess gusto bħala l-gluttonous żwiemel madwar mill-istati uniti. Jekk hi dejjem daħal bħal din, imbagħad tagħha żgħar ħames-marda figura meħtieġa biex tinżamm minn kostanti u persistenti l-eżerċizzju. Vjaġġ tagħna hawn tatni xi idea ta'dak li huwa għat-taħriġ. "Għall-Alla fini," Mallory qal, tgħin ruħu għal żieda għolja ta u x-xorb ih chianti, " jiena naħlef li inti. Hemm xi ħaġa dwar din l-taljan l-arja li għamel fl-istonku tiegħi clench. Dar tal-żewġ madwar dawn il-platti tkun ikla sħiħa, u hawnhekk I ikomplu jieklu."
  
  
  X'imkien bejn l-imqarrun u l-ħnieżer, ma kien hemm l-aġitazzjoni fid-daħla, u jgħid marru permezz kollu tal-kamra tal-pranzu.
  
  
  "Pierrot huwa li ġejjin," Renzo qal. "Il-Ftit Salvja".
  
  
  L-xaħam innkeeper daħal fis-għan, pass lura u ċediex biex għolla l-wieħed. U wara l-lilu, hi kienet meqjusa mill-iżgħar persuna stajt qatt rat. Piero Simca kien pulita, b'mod spettakolari lebsin nanu ukoll mal-maħsuda tax-xagħar u pulita ta ' l-qalb daqna. Huwa mwettqa qasir avorju-immexxi bil-mixi jeħel mhux aktar minn erba-saqajn fit-tul. Huwa kien ta'madwar ħames-saqajn tall fl-għoli-tmejjel żraben tal-pjattaforma.
  
  
  Ego kien wassal għall-tabella tagħna, fejn il-wejter kien diġà tqiegħdu żewġ oħrajn fuq l-presidenza. Kulħadd kien sa biex tingħata tislima lil lilu, inkluż Camille u wara li minnhom goffa, kif meħtieġ mill-tiegħi, ir-rwol, il tiegħek tassew.
  
  
  "Pierrot".
  
  
  'Professur'.
  
  
  "Fl-aħħar," Renzo exclaimed. "Il-Professur Simka. Is-sur Jwettqu, il-bniedem I qallek dwar.
  
  
  "Biżżejjed ta'dan, il-Professur," il-bniedem ftit qal, taqbad-naħa tiegħi sewwa bħall-dwiefer. "Aħna issa bħala l-ħbieb. L-isem tagħha huwa Pierrot, Gerry, u jien ferħan li jissodisfaw inti. Bilqegħda sabiex ikun jista ilaħħqu dwar din il-debauched gluttony.
  
  
  Huwa tkellem perfetta-ingliż ma żgħir Amerikana l-aċċent, b'kuntrast mal-British primness li hija s-soltu jidher fl-litterati Taljani.
  
  
  Ego tbissima kien miftuħ u innoċenti. Iżda kien hemm ħafna rabja tiegħu fl-żgħar jibnu. Dan ma kienx il-qatt-attenta-dehra ego ħadrani-għajnejn, iżda xi ħaġa bħal artab rustle fil-ego tal-ġisem bla xaħam. L-unika ħaġa hi tista ' titqabbel ma kien tul il-lejl ilu fil-Palembang, Sumatra. Imbagħad hi tossed u mdawwar għal seba ' kwiet sigħat tagħha fl-żibel. Sakemm I ħares ġewwa u misjuba ċkejkna qawwi u tleqq krait; waħda mill-aktar fatali gwerra fl kollha tan-natura.
  
  
  Ego-daqs ma jinterferixxix mar Pierrot tal-ideat dwar l-ikel tajjeb għas-saħħa. Veru li l-kelma tiegħu, huwa kien tiekol kontra l-għaġin u ta f''jiġi-veloċità, u għaddew mill-istati uniti meta l-ħanżir ġiet innotifikata. Imbagħad huwa kellu żmien biex jitkellmu.
  
  
  Sir Hugh qaltli dwar ix-xewqa tiegħi li jinvestu fil-Dinja-Għan , l-tiegħu stess dubji li dan jista'jkun irranġati, u l-omm teħtieġ kumment li hi ikun tassew kuntent jekk jien ma setgħetx issir waħda ta tagħha isponsors.
  
  
  "U int ma tkunx tixtieq tagħha li tkun kuntent, Pierrot," Camille miżjud.
  
  
  "Qatt, il-qalb tat-tfal," Pierrot qal, qtugħ biċċa l-kbira tal-ħanżir ham u bbażata tiegħu ego tiegħu xafra bħal minjatura ed pouncing fuq priża tiegħu. — Bniedem se timxi muntanji biex tara int kuntenti." U peress li jien ma tfittex il-daqs tal-bulldozer, l-aktar raġuni I għandek timxi ih għalik. Ippermettuli jaħsbu dwar dan.
  
  
  Huwa għalaq l-għajnejn tiegħu, tpoġġi l-laħam tiegħu fl-ħalq, u l-mimgħuda deliberatament. Griż goatee telgħu'il fuq u'l isfel tiegħu wiesgħa tie bħala li jintmagħdu u tal-ħsieb.
  
  
  Huwa fetħet l-għajnejn tiegħu bil-sodisfatti rochelle. "Ir-rifjut għall-Arġentini," huwa qal.
  
  
  Ma kellix x'taqdi biex tħares storduti. I talab tagħha. "Dak li huwa, Pierrot?"
  
  
  "Jien ħsieb barra qawwi, Jerry," huwa qal. "Xi kultant huwa ma wisq pulita. I-medja, hemm grupp ta'sinjuri splussiv fi Buenos Aires li jixtiequ li jipparteċipaw fil-tagħna tal-films; żgħir parteċipazzjoni tal-madwar nofs miljun. Xejn kien iffirmat, lanqas handshake.
  
  
  U d-dinja kollha jaf li Pierrot jżomm il-kelma tiegħu. Iżda jekk ma kienx għall li handshake, għaliex ma ħabib tagħna Jerry Jwettqu l-jieħdu l-post ta'dawn il-Arġentini?
  
  
  "Għaliex ma naħseb li? "exclaimed Sir Hugh mal-esaġerat-ammirazzjoni, daqs li kieku ma kinux verament-ħsieb li tgħin lill-qalb Jerry Jwettqu l-neħħi xi wħud mill-petrodollar ego il-mument huwa lest qari tiegħi Superba messaġġ.
  
  
  — Inti verament taħseb li inti tista ' tagħmel dan?" I talab tagħha, kif xieraq konfużi.
  
  
  'Nista'nagħmel dan?'Iva, qal ftit Pierrot. "Jien diġà għamlet, Jerry Jwettqu.
  
  
  Vuċi tiegħi huwa handshake li l-ħbieb tagħna jistgħu xhud." Li stretta, clawlike qabda mewt mill-ġdid. — Għal ħames mitt elf dollaru għall-parteċipanti fid-Dinja il-Għan, flimkien ma'l-soltu l-ispejjeż żejda." Iżda din hija kwistjoni għall-avukati u l-għada jew il jum wara. L-ebda aktar nitkellmu dwar il-flus illejla. Illum aħna qegħdin biss grupp tal-ħbieb gost li huma jkollhom żmien tajjeb. Taqbel?"'
  
  
  "Id-dritt," qal.
  
  
  "Tajjeb ħafna," qal Sir Hugh.
  
  
  "Sbieħ li jkollhom inti madwar," Pernijiet murmured li Mallory.
  
  
  "Tabella," Renzo qal.
  
  
  Camille tal-rispons kien twil, caressing għafas tiegħi fil-koxxa.
  
  
  In-negozju kien mhux diskussi waqt il-laqgħa tal-vjaġġ ikla. Aktar tard, aħna qbilna lura fil-chauffeur u l-saq lejn l-ajruport, fejn Piero tal-politika tal-dinjità tal-led us mimmo sentries li l-parti ta'wara tal-ajruport, fejn l-ewwel parti tal-Vereldeinde Seħħ bl-Ajru kien armati. Clemmu Anderson tal-rapporti mħejjija me għal xi ħaġa impressjonanti iżda I kien għadu sorpriż. Mhux biss ma Conti kun żgur li l-gvernijiet differenti sakemm l-aqwa ajruplani tagħhom forzi tal-ajru ġett Phantoms, jet Xwabel, u xi ħaġa li anke fid-dawl dim irriżultaw li jkun reali B — 52-iżda kien hemm ukoll numru żgħir ta jtajru-ġugarelli fuq juri li hi biss kien jaf dwar mill-isem tal-AX: Pjani li ma kinux anke imsemmija fl-aħħar ħarġa tal-Dinja Kollha tal-Inġenji tal-ajru, li ma jistax jinbidel annwali reġistru ta'min jagħmel xiex u joqtol min. Tnejn minn dawn l-sigriet pjani kienu l-Amerika. L-tlieta l-oħra ħarsu bħall-russu l-mudelli li huwa biss taf dwar mill-għajdut u dawk il-ftit kuntrabandu ritratti. Ih kien tliet, li jistgħu biss indika li dawn l-inkomprensibbli-ġirien tal-lvant kienu nimxu'l quddiem b'pass aktar mgħaġġel milli l-almu tagħna intelliġenza-servizz jista'jżomm il-up.
  
  
  Għall-ewwel darba, huwa nnotat reali entużjażmu fil-Renzo, Sir Hugh, u Studds. Ċkejkna Pierrot Schell huwa fil-ċomb, li jiċċaqalqu minn teżor għall-ieħor bħal jammiraw tifel.
  
  
  "Immaġina jekk wieħed madwar dawn l-oġġetti deher fuq F'washington DC, bl-simboli tal-Unjoni Sovjetika, "huwa qal," fil-mument meta l-Amerika pjan jidher fuq Imwieled, u madwar wieħed minnhom, ngħidu aħna, bil-swastika, jidher fuq minn Beijing. Immaġina ir-reazzjoni fit-tliet każijiet kollha, u kif malajr ċiviltà kif nafuha se jintemmu."
  
  
  "Dan huwa l-tema prinċipali ta'iż-żewġ naħat tad-dinja," Renzo whispered lili. "Aħna ser jagħmlu Laurentiis' Waterloo dehra qodma Michele Temple saħħa."
  
  
  I talab tagħha. — Xi film bil-messaġġ?"
  
  
  Chris Mallory jinfaqa id-daħk fil-abbandunat l-ajruport. Waqt il-pranzu, kien dejjem tax-xorb grappa, xarba li jista'jintuża kważi bħala fjuwil tal-ġettijiet mingħajr ma jinbidel il-proċess ta'distillazzjoni wisq.
  
  
  "Dan huwa l-messaġġ," huwa qal. "Il-messaġġ li l-mejjet fil-beraħ". Ma tiegħu ftit baxxuta il-figura fl-water, l-ispnotta-vuċi li ġejjin mill-ego tal-twila tiegħu, tondi-wiċċ, u li l-iswed cape tiksi l-ispallejn tiegħu, huwa jkun ħares bħal ferrer madwar waħda mill-iżgħar aħwa ego films fil-films. "Studds ifisser," qal Sir Hugh gravi, " li inti għandek dritt. Huwa film bil-messaġġ, Jerry. U li l-messaġġ huwa li dan il-qodma stupid dinja biss mhux ser jgħixu Gwerra Dinjija III ma'l-armi disponibbli issa, anke lill-pajjiżi ż-żgħar."
  
  
  "Affordabbli anke għall-kumpaniji tal-films," I miżjud dryly. Sir Hugh beda jidħaq. 'Attwalment. Naturalment, din il-ħidma iebsa hija meħtieġa biss għall-dettalji: tat-tluq, ħatt l-art, u l-simili. Tagħna aħħar azzjoni xeni, xi wħud li se tkun l-aktar isturdament qatt maqtul, se jiġu sparati fuq skala iżgħar. L-ogħla kategorija, pjani fuq il-ġugarell-ibliet, l-għadajjar li se tħares bħall-oċeani, iżda kollox huwa tassew realistiċi." "Dan huwa proċess ġdid," Renzo qal. "Mal-kompjuters, nistgħu qabel il-programm kollu sekwenzi. Żewġ armati-ġlieda kontra xulxin, il-qirda ta'New York Belt minn bombi, l-istimulazzjoni splużjonijiet nukleari. Klikk waħda ta buttuna u biss ftit indikaturi."
  
  
  "Inti m'għandekx bżonn direttur, inti, Hugh," Studds magni. — I d aħjar tmur pakkett boroż tiegħi." "Inti, Studds?" Il-bniedem li wassal il-Żulu ribelljoni fil-film? Renzo protestaw vivaċi . "L-żgħar-biex-kbira tal-gwerra ser ikun tajjeb daqs il-dejta aħna jidħol fis-kompjuters. U, Żwiemel, ma hemm l-ebda direttur li jistgħu jiżviluppaw dan il-programm aħjar milli int. "Ħarsa," qal Sir Hugh.
  
  
  "Huwa jkollna tard u jien jkollna kiesaħ," Camille artab tal-vuċi mtenni jilagħbu subien kbar. — Aħna qed tmur lura, mhumiex aħna?"
  
  
  "Għandek raġun, tifel / tifla tiegħi," Pierrot qal, jippruvaw diffiċli biex iħawwdu l-għatu l-ammirazzjoni tiegħu. "L-qadim tiegħi l-għadam huma wkoll jibdew jiksħu. "I-għira inti żgħażagħ li tisħon daqshekk malajr. Huwa eżamina apertament fil-Camille u me.
  
  
  Aħna mr lura fl-istess limousine. Camille snuggled sa lili mill-ġdid. Inqas attiv, iżda mhux inqas jitħajjar.
  
  
  "Huwa ont illejla, joqogħdu miegħek, Jerry," qalet kif sirna barra, madwar il-karozza.
  
  
  Iżda l-inn... huwa maħsub b'leħen għoli.
  
  
  "Kulur. Taħseb li l-Le Superbe huwa wieħed mill-lukandi irħas meta bl-addoċċ eċċitati għandhom japplikaw għall-ġestjoni għall-permess? Dan huwa lussuża u ċivilizzat-lukanda, speċjalment għall-bniedem li tkun ħadet l-aħjar tal-kamra, u speċjalment għall-Renzo u l-ieħor. Hija magħfusa-naħa tiegħi tagħha ditta ftit tas-sider. Beżżula tagħha kien ħażin mtaqqba b'saff irqiq ta ' l-tessut. Noti tiegħi fuq Camille jagħmilha ċara li lili tliet snin ilu, hi kienet ukoll madwar wieħed minnhom bl-addoċċ tifla li tpoġġi fuq l-turi fl-irħas roża lukandi. Iżda l-flus, popolarità, u l-kemmxejn aktar selettiv kulturali għażliet mħassra li l-perjodu mill-memorja tagħha.
  
  
  Eżatt qabel aħna laħqu l-aħħar kantuniera qabel Le Superbe, aħna kważi ħabat. A msawwta qodma blu Fiat 500 tellgħu permezz tal-passaġġ fis-Piazza della-Repubblika, id-dritt fis-karozza tagħna. Renzo tal-sewwieq jerked l-isteering heroically, u l-sewwieq tal-Fiat, l-kbira mario fil-mżewqa sportivi ġakketta, għamlet l-istess. Żewġ karozzi screeched għall-waqfien tal-ġenb mill-ġenb, l-xamm tipponta f'direzzjonijiet differenti. Dan kien meqjus mill-bank żgħir fuq il-wiċċ tal-sewwieq ieħor. Sewwieq tagħna għajjat ftit taljan curses fl-uem, li minnufih rrispondew u l-saq fuq.
  
  
  L-uniku vantaġġ li kien Camille żbarkati fil-tiegħi addominali, filwaqt me bnin fil-terrur.
  
  
  "Alla tiegħi,"qalet il-kummissarju," ħsibt li konna se die qabel aħna anke marru fis-sodda."
  
  
  Renzo, inqas ixxukkjat, beda jidħaq. "Tagħna glorjuża Rumana tal-moviment," huwa qal. "Dan huwa sewwa, għalkemm fin-nofs tal-lejl dan jiġri biex jitnaqqsu ftit."
  
  
  Fil-lobbying ta'l-Żwiemel-Lukanda, Sir Hugh u Michael-Isport, li kienu ħadu l-produzzjoni tax-xogħol fil-karozza wara l-istati uniti, tax-xellug us waħdu. Renzo ħareġ bi Camille u me fil-in-lift fit-tielet sular, fejn kien permanenti o ma'bl-istess mod kostanti-fluss tal-viżitaturi, l-aktar ħażina tagħha. Aħna komplew fuq l-sitt sular, il-bellboy kważi materna tbissima fuq il-wiċċ tiegħu.
  
  
  "Oh, naf li dan in-numru," Camille qal, mixi passat me madwar l-kamra tal-ħajja u fis-kamra tas-sodda. "Jiena naħseb li huwa sabiħ. Ħarsa. Hi jinġibed-sekwenza, u l-purtiera hi jinġibed lura żvelat miżgħuda mera li miġbud mill-art li l-limitu. "Oh, inti ser imħabba me fuq l-iskrin kbir," hi wegħdet kif hi jxandru ducked fil-kamra tal-banju.
  
  
  I ma kellhomx bżonn ta'edukazzjoni li tikseb mikxufa. Iżda Camille kellhom xejn li tieħu, u kienet kif mikxufa bħala tarbija tat-twelid meta l-ġakketta u pants kienu biss jitneħħa. Hija għenet me mal-bqija, u kien kuntent li d tpoġġi l-gun u stiletto tiegħu fl-bagalja. Tal-gass żgħar bil-bombi li ħares bħal deheb trinket jistgħu jitħallew fuq it-tabella ħdejn is-sodda. I ma kellhomx risposta konfużjoni mistoqsijiet li jistgħu jinterferixxu mal-kurrenti tiegħi l-intenzjonijiet ...
  
  
  L-intenzjonijiet tiegħi, l-emozzjonijiet tiegħi, u tiegħi ardour, li ġibed me tagħhom brillanti pedagoġiku-abbiltajiet — kienu kollha riflessi f'din it-tul kollu tal-mera. Camille kien id-dritt li I jkollhom imħabba tagħha fuq l-iskrin kbir. U huwa kien id-dritt dwar il-mod kif hi ttrattati tagħha ġgant platt, madwar il-laħam, il-għaġin, u kontra l-għaġin. U kemm aħna xtaqu qed dritt.
  
  
  L-ewwel darba kien mgħaġġel, nifs, u istintiv. Wara li tinsab sekondarji minn naħa għal filwaqt li jaqbdu tagħna tan-nifs u bil-mod tesplora l-oħra l-oħra, aħna imċaqlaq fuq it-tieni, aktar bil-mod ċirku fit-pawsi u kajman-bidliet tal-pożizzjoni. Aħna iż-żewġ ħass inemnmu minnha u jistabbilixxu l-sħana u l marbuta ma'xulxin. Fil-mera, huwa kien kemm jekk aħna ġew sospiżi fl-weightlessness fl-ispazju, gliding permezz ta'xi ir-raba'sesswali id-dimensjoni.
  
  
  Iżda l-parti tal-moħħ tiegħi kien jaħdem aktar diffiċli. I kien xortik tajba biżżejjed biex issib dejjem aktar b'saħħitha stimulanti fil-sess minn, per eżempju, l-amfetamina. Forsi sess kien biss bħala vizzju, iżda anqas ħsara lill-sistema nervuża ċentrali. Jekk Camille jaf xejn aktar dwar It-Tmiem tad-Dinja minn tagħha sitt-figura salarju, sodda kien il-post it-tajjeb għall-me biex issir taf. U huwa jista'biss jirrikonoxxu tagħha jekk hi kienet kompletament irrilassati. Minħabba l-nemes-azzjonijiet tal s'issa, hi deher ftit ċikli bogħod minn ftit aktar dgħajfa-difiża.
  
  
  Petite tagħha tal-ġisem kienet pulzier minn pulzier bħala bnin bħala Rosana aktar tat-ġisem. Omm teħtieġ ukoll kellhom vantaġġ żgħir fl-esperjenza u l-edukazzjoni. F'dak il-mument, l-tagħha u ħass żgħir shiver tagħha, shiver li kellhom xejn x'jaqsmu mal-weraq jew l-kesħa. Tagħha, kien lesti li jidħlu agħlaq mill-ġdid.
  
  
  'Lilu, Jerry. Inti, iva, issa, " hija qalet.
  
  
  I ra tagħha ż-żgħar tal-ġisem fil-mera, liwi, lesta għall-me, u l-I kien madwar qrib l-għajnejn tiegħi għal l-ewwel pass. Imbagħad ih miftuħa wiesgħa mill-ġdid, iżda tard wisq. Fil-mera, huwa ra żewġ imlaħħam figuri jidħlu fil-kamra tal-ħajja jum l-aktar tard.
  
  
  I ppruvaw li jduru madwar, iżda l-ewwel wieħed, xaħam mario fil għolja ġakketta, kien diġà tolqot me fuq id-dahar tal-ras mal-ham-daqs ewwel, daqqa li jistgħu jkunu maqluba bull fuq. I waqgħu barra mill-sodda u jinħattu fuq il-tapit oħxon, fejn huwa mħawla tqal shod marda kontra l-tiegħi kustilji. Permezz tal-ċpar ta ' l-uġigħ u l-mċajpra-sensi, ħsibt li tista'tisma'Hawke vuċi, hekk kif kelli fuq tiegħi preċedenti tal-jiem ta'taħriġ. Huwa qal, " L-ewwel ħaġa dejjem għandek tiftakar li inti ser ikollok l-ebda iskużi jekk inti maqbuda meta ma tkunx qed dwar l-gwardja tiegħek." Forsi someday il-persuni taxxabbli tal-grat nazzjon ser tpoġġi dawn il-kliem dwar l-tiegħi tombstone.
  
  
  Tagħha half-moħħ konxju huwa tagħha tieni-klijent cross-omm teħtieġ madwar pjaċir tagħna tal-ġnien, minn naħa waħda li tkopri-ħalq tagħha filwaqt li l-oħra irażżan il-ġlieda tagħha. Imbagħad huwa ġudizzjarju tagħha, i-a tagħha, u marbuta tagħha sa ma imqatta strixxi tal-irqiq Le Superbe għażel-folja.
  
  
  Tagħha, ħass lili nnifsi jitilfu l-sensi, iżda meta mario fil-mżewqa ġakketta għen-diskrezzjoni tiegħu ras sewwa tie Camille up, hi kienet qabad minn Pierre, il-gass bil-bombi. Ego mdaħħla huwa taħt il-fergħa tiegħu. Tagħha, li hu maħsub li l-ebda wieħed fittex il-persuna huwa miġbud mikxufa madwar l-żibel. Ieħor maħsub seħħew lili. L-mżewqa ġakketta kien milbusa mill-sewwieq tal-Fiat 500 li kważi sħan-istati uniti. Imbagħad hu waqqaf il-ħsieb.
  
  
  
  
  Il-kapitolu 3
  
  
  
  
  Hija ħadet filwaqt li qabel bdiet il-ħsieb mill-ġdid. Iżda wara għaxar jew ħmistax-il minuta ta ' dan, huwa waslet għall, marbuta bħal roll fil-pubbliku tal-Fiat 500 tħaffif permezz familjari toroq. Huma ma jolqot lill-arja aperta me, li kien sinjal ħażin. Ovvjament, dawn kellhom l-ebda filantropiċi intenzjoni li jħallu me tajbin.
  
  
  L-itektek uġigħ fil-kap tiegħi kien sever, iżda safejn I tista'tgħid, xejn kien imkisser, u l-I ma jkollhom l-ebda korrimenti serji. - Fehma tiegħi bil-mod approvati, mill-inqas biżżejjed li jammettu li lili nnifsi li kien I saħansitra aktar startled issa minn meta tiegħi lokalità tal-Russja beda.
  
  
  F'dan iż-żmien, l-assenjazzjoni deher simili xejn aktar minn tedjanti-kompitu. Mur Ruma u nsib, mill-aktar fis possibbli, jekk hemm xi raġuni li dubju Clemm Anderson, jekk hemm xi ħaġa aktar minn sempliċi għaljin u flashy-produzzjoni tal-films. Jekk Clem kienet ħażina, huwa jista'jkollhom ppakkjati u tittajjar-dar biex jerġa tiegħu mhux imħallas vaganza u tissewwa tiegħu maqsuma r-relazzjoni mal-Tiggy. Kien jaf issa li l-Clem ma kienx ħażin, iżda dak li kien hu dritt dwar?
  
  
  Mad-daqqa t'għajn, kien kif Ed kellhom ttamat. Il-ħajt tal-Paċi kien biss ieħor estremament l-ħin u l-għoljin film minn tal-lum tal-baġit ta'l-istandards. Iżda l-esaġerati akkużi kienu probabbilment xejn aktar minn Conti tal-mira u l-egos tal-sħabu-priġunieri. Il-ħeffa li biha jkunu ħadu tiegħi lixka kien iktar prova ta'dan, kif kien ih sabiħ ftit rigal tal-Camille li jqajjmu interess tiegħi.
  
  
  Ih L-kbira inkwetanti tal-ġbir u l-kkomplikata armi kienu ferm aktar milli l-pillola fil-fatt ikun meħtieġ, iżda dan mhux sorprendenti minħabba l-overblown megalomania hekk, ħafna drabi jinstabu fid-djar tal-gran-produtturi tal-films. Il-B-52s u avvanzati oħra kienu ġellieda ġugarelli għaljin, iżda bażikament mingħajr riżerva, l-ebda aktar perikolużi mill-Goodyear diriġibbli li jtajjar fuq ir-reklamar mimlija Ruma.
  
  
  Huwa kien li jammettu li ma kien hemm l-livelli l-oħra hawn taħt dan il-wiċċ. Iżda dawn kienu għadhom vag, u għalhekk ftit riċerkata, li l-ebda Clem tal bil-għaġla mħarrbxa noti qabel tiegħi attwali ħtif deher li jkollhom l-ebda rabta internazzjonali sidirha. I kollha innotata dwar Renzo, Sir Hugh, Studds, u anke li l-perikolużi nanu Pierrot, kienet li dawn deher li trid tara me ħaj, u (bil-Camille tal-għajnuna) hija tajba ħafna. Mill-inqas għall-ħin li tieħu biex jiffirmaw iċċekkja għall-nofs miljun u t-trasferiment ta'flus mill-Baħamas li ih Svizzera-bank. Aħna jista ' jittiekel tat-tiġieġ li bil-lejl, iżda l-ebda waħda madwar l-nies li jintlaħqu tagħha kien madwar minnhom li joqtol il-bajd tad-deheb-bajd tat-tiġieġ. U Jerry Jwettqu l kien tali-tiġieġ fil-ih tal-għajnejn.
  
  
  Tiegħi il-ħsibijiet kienu f'daqqa maqtugħa meta l-karozza jitwaqqaf f'daqqa. A mario fil għolja ġakketta imbuttat tiftaħ il-bieb u l-jinġibed me fuq l-art iebsa. Tiegħi sorpriża, sibt ruħi tfittex fid-daħla tal-pajjiż ristorant fejn aħna d partied inqas minn seba ' sigħat qabel. Issa kien brutal-kwiet u l-abbandunat fil-murky water. I mfakkar Renzo, jew xi ħadd ieħor, me javżak li għex fuq razzett ftit mili'l bogħod. Il-persunal ilha marret-dar, Ruma jew xi mkien fil-qrib.
  
  
  L-mario jinġibed tiegħi saqajn u miġbud me flimkien. Ego goff ħbieb jinfetaħ il-bieb tal-injam bil-tleqq ewlieni ġdid. Kienet din il-ritorn lejn il-post tal-tagħna sponsorjati mill-qrib relatati mal - "Tmiem tad-Dinja"?.. jew le?
  
  
  Jekk il-Mario u l-guy huwa ħadem għall kienu fuq reali ġiri — u I d naħlef li ma kinux bdiet qabel tagħna limo parade jinġibed minn madwar il-lukanda — hi d tkun tipponta lejn ir-ristorant. Abbandunata wara siegħa, kien post għall-logħob tal-riedu li jkollha miegħi. Anki l-aktar minimu-konnessjoni li l-kriminali-dinja se tagħti l-ewlenin fl-iqsar żmien possibbli. U l-novità ta'ih tal-pjan bil-ponta fil-direzzjoni differenti minn Renzo u l-kaskata ' egos. Jekk ma kienu identifikati l-ego, huma kellhom tagħhom stess ewlenin. Chris Mallory qalet waqt il-pranzu li dan il-post u l-lukanda kollu raġunijiet madwar darba kienu jappartjenu għall-Renzo tal-familja, qabel il-logħob tal-azzard, għoljin Zhirinovsky-subien u l-flus dubjuża insterqu tagħha semi-aristokratika-wirt. I kien għadu tas-sajd fl-istess tajn-ilmijiet bħal qabel.
  
  
  Il-bieb kien miftuħ. L-mario u l-ego ħbieb mwettqa me bejniethom biex il-kamra tal-pranzu. Nofs sejjer, il-half-twettiq, li wasslitni fil-fluss tal-kamra, lejn il-ġgant hearths, issa abbandunat u silenzjuża minħabba l-ħass ħażin-duħħan tas-half-mitfi nar hawn taħt. Tartan kisja tefgħu me fis-president bħal xkora tal-faħam.
  
  
  "Dawn iżommu ħatab hawnhekk," huwa qal ikteb lill-ħbieb tiegħu fil-taljan. "Jieħdu biżżejjed għall-us li tibda n-nar, shadow diviżjoni. Igawdu bnin Fil-barbikju f'xi.
  
  
  Ont ma kienx dam sakemm jekk hu d ċedew għall-tkabbir biża tat-tortura. Din hija waħda mill-kumpanija mill-professjoni. Iżda ikolli ngħid li l-ħsieb tal-inkaljar fuq żgħar tan-nar ma tagħmel l-dollaru tiegħi kont lira bil-ferħ. Jien xorta nemes kellhom din il-memorja tal-ġgant tal-majjal taqtir ammonti kbar ta ' xaħam fuq l-aħmar-sħun-injam hawn taħt. Shadow diviżjoni lura bil-armful ta'l-injam. Huwa flicked-irmied mill-faħam u l-tossed nofs tal tiegħu stess l-ikel fuq nett tal-tagħha. L-isparar fjammi tagħha fil-forma irregolari tal-injam, u wara ftit minuti, iċ-ċentru jiddawru lura fis-qalila-fjammi.
  
  
  L-mario misruqa l-Banda l-Għajnuna mill-off tiegħi rta. "Tajjeb, is-Sur Jwettqu," huwa qal. "Issa wasal iż-żmien li jitkellmu."
  
  
  Huwa tkellem dwar l-ingliż bil-qawwi taljan l-aċċent, li jien mhux se tipprova twassal.
  
  
  Huwa miżmum xufftejn tiegħu ppressati flimkien bħala sewwa bħala jekk kien Band-Għajnuna fuqhom, u ppruvaw li jagħmel lilu nnifsu ħarsa rasu. Mhux daqshekk faċli meta int mikxufa u marbuta, iżda huwa jidher li jiksbu dan. Tkellem shadow diviżjoni fil-taljan djalett, u shadow diviżjoni miġbud 'il barra tqal tal-metall daħħal stikka tal-ħadid, msewda u xorta ma' l-fdalijiet tal-majjal li kien għadu diġestjoni dan.
  
  
  L-mario nudged me tiegħu tqal boot, u shadow diviżjoni-larvi fuq tiegħi lura. Dawn miġbud ' il barra qawwija najlon-korda u beda l-irbit me jiċċaqalqux l-bżiq.
  
  
  Flimkien dawn l-saq vjola me minn hawn biex il-forn u titbaxxa l-daħħal stikka tal-ħadid fil-detenturi. Imbagħad huma fissi mal-ġewnaħ tan-nuts. L-daħħal stikka tal-ħadid kien appoġġjat minn żewġ vertikali biċċiet tal-hadid, li daħliet kienu magħmula fuq distanzi ugwali għall-kontroll ta'l-distanza li l-isparar-pjanċa. Sħiħa tal-umanità, dawn bdew mill-ogħla livell.
  
  
  "Inti, mingħajr il-ħwejjeġ tiegħek fuq," qal il-mario, " se jkun sbieħ biex tisħon wara l-kesħa-lejl-teħid ta'kampjuni tal-arja barra, is-Sur Jwettqu." Qabel immorru lura l-baħar u ħalli ikollok wisq sħun, I jkollhom ftit mistoqsijiet.
  
  
  Tagħha l-uem espressi tiegħu rewmatiżmu flimkien ma'l-opinjoni tiegħu dwar l-nen, l-tospita u l-ego mistoqsijiet possibbli fil-fluss tal-sentenzi qosra.
  
  
  "Tajjeb ħafna, is-Sur Jwettqu l! Shadow diviżjoni!
  
  
  Dawn naqqas il-me isfel pass, u l-sħana kien hemm l-ebda aktar komda. I ma setgħetx twaqqaf fl-għaraq, u kull qatra ta ' l-ilma għamlet saqajn tal-ħoss.
  
  
  "Dak li huwa reali tiegħek relazzjoni mad-Dinja Aħħar?" l-mario fid-dettal ġakketta mitluba. "Jieħu l-apposta," huwa qal permezz gritted-snien. "Tiegħu l-investitur. I-flus jitpoġġew fis dan minħabba naħseb li se jagħmlu l-aktar il-flus."
  
  
  Huwa beda jidħaq mournfully. "Jien ċert li inti tista'tagħmel l-aħjar, is-Sur Jwettqu, jekk dan huwa l-isem tiegħek," huwa qal. — Inti ser ikollok għidli xorta waħda. Dak li huwa attwali tiegħek relazzjoni mad-Dinja-Aħħar?
  
  
  "Eżattament dak li għidt," I growled.
  
  
  'Xejn? Ħelu, innoċenti investitur?... Hu indikat għall-shadow diviżjoni.
  
  
  Pass aktar ' l isfel. Dak użat biex tkun pjaċevoli sensazzjoni ta 'sħana issa jiddawru sensazzjoni ta' ħruq.
  
  
  "Biss dan," I blurted. "Biss issa, anki jekk jien ma jagħmlu l-qligħ minn dan, I xorta jiksbu l-flus tiegħi minn dan permezz Camille Cavour. Nista'biss jaffordjaw l-flus għal dan. "Mhux eżattament innoċenti-investitur, imbagħad, is-Sur Jwettqu," l-mario gurgled bil-maltempata tbissima. — Iżda xorta ma tkunx konvinċenti biżżejjed. Inti trid lili li tgħid tagħha li int l-investiment nofs miljun dollaru tifla ftit meta inti tista'tikseb tużżana minnhom għall-ħames mitt, u sa ftit żmien ilu inti jistgħu jkunu xtraw Signorina Cavour għall-ħamsin? Shadow diviżjoni!
  
  
  Pass aktar ' l isfel. Issa jiena naf li ma tistax toqgħod. Tagħha wkoll ma stahl jitkellmu, iżda li ma jgħinek issolvi l-problema ah. Naturalment, Hawke jistgħu jkunu mibgħuta aġent ieħor, iżda jiddependi fuq kemm żmien li ħa biex isibu tiegħi tal-ġisem, jew jekk tiegħi kien l-għajbien mhux intenzjonali, dan idewwem l-me għal bosta ġranet, jew anki l-ħadd. U jekk Anderson verament ħass xi ħaġa, jekk ikun hemm verament kien internazzjonali theddida għall-ordni dinji, ikun ftit wisq.
  
  
  Shadow diviżjoni miżjud tliet aktar zkuk għall-nar, u l-fjammi kiber saħansitra ogħla.
  
  
  Mario qal. "Naħseb li hu magħmul ma'dik il-parti, shadow diviżjoni," huwa qal ma tiegħu infezzjoni humour.
  
  
  Issa ont-dijanjosi lura. Għall-ewwel, kien daqsxejn ta'l-għajnuna, bħala d-distanza li l-nar żdiedet, iżda l-ġdida tal-fjuwil shadow diviżjoni kien żżid miegħu żdied ukoll l-nar, u huwa diġà jistgħu jħossu-folji li jiffurmaw fuq l-ispallejn u l-warrani... U huwa ħass xi ħaġa oħra. ...
  
  
  Meta tiegħi polz kienu sess fuq il-stufi tan-nar, ħassejtni tnaqqis żgħir fil-tensjoni bħala l-nylon-korda beda biex jiddewweb minn Fuq'. Huwa mbuttat polz tagħha li jżommu fuq ftit itwal. I tensjoni tal-muskoli tal-driegħ tax-xellug tiegħi li jżommu Pierre, li kien mingħajr periklu moħbija taħt il-driegħ tiegħi.
  
  
  "Dak li huwa reali tiegħek relazzjoni mad-Dinja tal-Aħħar, is-Sur Jwettqu l? L-interrogazzjoni innifsu kien monotonu... l-Kastig kien kważi insopportabbli madwar me issa. — Taħseb xi ħaġa aktar konvinċenti minn tiegħek gibberish dwar il-flus u li film kelba." Għaliex inkella, il-ħajt tad-dinja se jidħlu kmieni wisq biex inti, u int mhux se tkun kapaċi li jżomm il-kumpanija għall-tagħna ftit konversazzjoni.
  
  
  Shadow diviżjoni squealed mal-daħk u kien li jmiss-imgħallem tiegħu biex tikseb ħarsa mill-qrib lejn l-mixwi.
  
  
  Issa wasal iż-żmien, issa li t-tnejn kienu permanenti hekk mill-qrib għall-me. Grazzi Alla li kienu qed ifittxu aktar fil-wiċċ tiegħi milli fil-tiegħi marbuta polz meta hu sfurzat ieħor motiv. "Onestament," għajjat, " jien aħjar minn xi ħadd fil-Conti-istudjos." — Li tassew l-unika ħaġa. Hi biss oilman bl-aktar flus minn imħuħ. Smajt li, sabiex inti tista'tikseb ftit aktar mill-qrib il-faxxinu tal-ċinema. Ma jaqbadx lili mill-ġdid, signor ...
  
  
  "Friski bħall-majjal, squealing bħal tal-majjal," l-mario mimlija me. — Għandna bżonn l-aħjar rheumatologist, is-Sur Jwettqu. Forsi għandi dawwar inti madwar jiffaċċjaw l-nar wieħed aktar ħin.
  
  
  Huwa beda dawwar me madwar mill-ġdid. Dan kien il-mument.
  
  
  Meta bdew jimxu me, tagħha, huwa laħaq bl tiegħu liberu tal-lemin u l-maħtuf Pierre fil-moviment wieħed rapidu. Huwa cocked hija bil-kbir tiegħu u tossed bejn l-shadow diviżjoni u l-mario.
  
  
  "Sew apposta,..." kien kważi kollha huwa xorta jistgħu jgħidu sarcastically. Shadow diviżjoni waqa'fuq l-art li jmiss lili. Bil-qawwi l-moviment, irkupra off-nar pjanċa u fjammi u malajr daru fuq. Huwa malajr meħlusa ruħu mill-il-half-imdewweb-ħbula tiegħu madwar l-għekiesi u crouched isfel, l-lest biex jilħqu l-tormentors tiegħu. I ma għandekx għalfejn tinkwieta aktar.
  
  
  Is-sbuħija tal dan il-gass bil-bombi huwa rapidu tiegħu u kkonċentrat l-impatt fuq l-żona żgħira. Huwa kellu nifs tiegħu, iżda ftit li xejn kien meħtieġ.
  
  
  L-mario fil-tartan ġakketta u shadow diviżjoni kienu diġà-kandidati għall-Campo Verano ċimiterju meta kienet mitfugħa'l barra mill-ġdid. L-aħħar tal-gass kien qed isir'il bogħod mill-jogħlew tal-arja fuq il-nar.
  
  
  Meta ont marret lura fuq il-saqajn, il ma tħossok ħażin kif kien mistenni li, lanqas ftit saqajn agħar minn xi ħadd li ltqajna maħruq torqod fuq il-bajja F'miami. I probabbilment għad għandhom il-folji u ftit jiem ta'skumdità, iżda tagħha ser tiġi lura fl-azzjoni .
  
  
  F'daqqa waħda meħlus u konxji ta'l-pożizzjoni tiegħu bħala tagħha, huwa jinfaqa id-daħk. Hawnhekk kienet permanenti waħdu fil-kamra tal-ikel mal-żewġ kadavri. Nick Carter diġà kien hemm, intenzjoni fuq il-kisba ta'lura għall-AX-assenjazzjoni mill-ġdid, l-ħomor bħala awwista wara inkaljar, u għadhom kif mikxufa bħala Adam qabel il-waqgħa, tajjeb ħames mili mill-Taqbila.
  
  
  Kien hemm ftit inqas drammatiċi l-affarijiet I meħtieġa biex jintemm qabel l-I jista niżel lura fis-impressjonanti jew sinifikanti l-azzjoni ta ' l-Aġent AH. I snuck fil-kċina ta'ristorant u nstabu xi ħwejjeġ fil-maħżen. Ont kien abjad maħmuġ qmis tliet daqsijiet żgħir wisq għalija, maħlula-ħjata pants, maħmuġ frott ġakketta li kien żgħir wisq, u l-par ta jinqasmu xogħol żraben. Dan ma kienx fil-livelli kollha presentable għal kwalunkwe-ambjent minbarra l-dlam-qiegħ, iżda mill-inqas issa I ma kienx fil-periklu li jiġu arrestati għall-gvern jiċħad l-imġiba.
  
  
  Mejjet jew le, kelli l-impressjoni li l-mario fid-dettal ġakketta għadhom dovuti me xi ħaġa. Bir-reqqa tiġbed il-ġbir tal-ħwejjeġ fl tiegħu half-imsajjar karkassa, rritorna għall-ego tiegħu u l-ġisem. I telaq tiegħi ego ġakketta, li probabbilment agħtini l-sħana aktar minn qasir ġakketta abjad ta'l-assistent kok, u għamel żgur li l-vleġġa li l-Fiat kienu wieħed mill-ego bwiet. Huwa telaq mill-raħal-ristoranti u l-għalqet il-kbir quddiem bieb warajh. Imbagħad huwa poġġa tagħha fil-Fiat 500 u miġbuda tagħha barra mill-awtostrada. L-I fis Permezz Tiburtina u intitolat tal-punent lejn l-ċentru.
  
  
  Dan kien ta'madwar ħames għaxra fil-għodu, u l-ewwel raġġi tax-xemx li qed jogħlew rivaled l-dlam. Kien hemm ftit li xejn tat-traffiku u ftit li xejn sinjal tal-ħajja sat-I għalqet il-half-dawra fil-Piazza della-Repubblika u raw grupp ta'karozzi tal-pulizija fil-quddiem tal-Le Superbe. Minn trakkijiet għall-għassa tal-karozzi u l-muniċipali ambulanzi.
  
  
  L-Fiat pparkjati tagħha fil-sqaq u l-mixi lura għall-fajl Tiegħek . Meta I ppruvaw jidħlu l-entratura, I kienet maqbuda fuq iż-żewġ naħat minn żewġ ġganti Carabinieri, il-grupp prinċipali ta'l-Rumani tal-pulizija.
  
  
  "Id-dokumenti?" l-waħda dwar id-dritt tiegħi talab, brim driegħ tiegħi tbatija.
  
  
  "Dokumenti tiegħek," il-wieħed fuq tax-xellug tiegħi, qal, joħonqu tiegħi naħa l-oħra. 'Passaport barrani? Karta ta'l-IDENTITÀ?'
  
  
  "Dawn qed fil-kamra tiegħi," qal. "Fil-Le Superbe-Lukanda.
  
  
  Hija ripetuta-applikazzjoni tagħha fil-taljan, u t-tnejn l-uffiċjali ħares lejn me incredulously. L-Dollaru madwar minnhom ħarsu lejn tiegħi disheveled, jgħajjat kkulurita ġakketta. U wieħed iħares lejn tiegħi ji qliezet, tiegħi mħarbta saqajn, kien biżżejjed biex jikkonvinċu hu li jien qatt ma jistgħu, qatt jiġi mistieden fil Le Superbe. Huma ddiskutew jekk tħalli me li tinsab fil-ditch jew tieħu me fil-kustodja għal-lista twila ta'reati mhux solvuti, li jvarjaw mill-lift, estorsjoni tal-misruqa l-art għall-frodi. Il-cop li ppruvaw arrest me deher li tkun rebbieħa fuq il-punti, sakemm I ġie interrott fl-aħħar nett permezz tal-mara jgħajtu ta'rikonoxximent li ġejjin permezz tal-lukanda sitt sular tal-windows. Jerry, caro miljun! Jerry. Dan huwa. Ħarsa, Pierrot!
  
  
  I sorveljata u raw Camille tiegħi blu jgħajjat pajama ġakketta permanenti fit-tieqa tal-lukanda tiegħi tal-kamra. Li jmiss tagħha kienet ftit Piero Simca, tipponta awtorevoli fil-uniformi kummissarju tal-pulizija li kienu ngħaqdet magħhom. Permezz tal-megafon, huwa taw splussivi jikkmanda li l-aktar li fixklu l-diġa maqsuma silenzju ta'dan filgħodu kmieni.
  
  
  "Attakk Tal-Baħar Blundy." Kapralov Inverno. Immedjatament rilaxx din il-persuna u jieħdu l-ego li l-ego-kamra. Huwa kkonsultat Pierrot, li kienu laħqu Thalia tal-ego. "Kamra 79. Minnufih!"
  
  
  Tiegħi żewġ assailants minnufih sar affable, nieħdu ħsieb l-ħbieb. Dawn kkurati me bħala jekk I kienu qed pampered-xi ħaġa tal-tiegħi litterali kapriċċ, indirizz li apprezzat ħafna tagħha u wasslitni permezz tal-tonqos gradi ta kurjuż id-mill u tal-pulizija biex il-lobby, il-lift, u tiegħi tal-kamra, fejn il-Colonel mibgħuta ih off mal fil-qosor grazzi.
  
  
  "Alla tiegħi," Renzo għajjat bħala huwa ltaqa'mal-istati uniti fil-bieb. Camille, Pierrot, Sir Hugh, u l-Pernijiet kienu permanenti wara lilu, lebsin differenti tal-maternità. "Ħsibna li d mitlufa inti dejjem." Huwa kien il-produttur, mhux attur, u kien diffiċli għall-mistoqsija sinċerità tiegħu, kif huwa ċar rispettati dollaru sinjali.
  
  
  "Jiena wkoll," Camille exclaimed. "Dawn huma terribbli in-nies. Ħsibt li kienu mejta.'
  
  
  — Iżda fejn ma ikollok dawn il-ħwejjeġ?" Pierrot tinqasam. Anki fil-qalba tal kollha dan l-inkwiet, kien għadu il-mudell tal-moda għal kulħadd fl tiegħu Valentino satin-maternità, aħmar qawwi libsa, u Gucci papoċċi.
  
  
  Jien mhux jaħlux ħin tirrepeti dak li ġara kif huwa spjegat li minnhom. Hu indikat il-sewwieq tal-Fiat li kienu kważi sħan-istati uniti qabel, bħal tiegħi captor, u Renzo u Piero skambjata jafu ħarsiet.
  
  
  "Hemm għedewwa fil-film-dinja li ma tistax tieqaf jippruvaw-sabotaġġ ta'l-produzzjoni tal-żewġ naħat tad-dinja u l-qerda Lorenzo Conti," Renzo qal .
  
  
  Jew forsi huwa l-avventuri ta'dawk il-hot-mtaffi Arġentini, Piero ħsieb b'leħen għoli. "Għalkemm kif jistgħu jkollhom sab hekk malajr li aħna ma kummerċ ih tal-interessi għall-Jerry?"
  
  
  Dawn ir-reazzjonijiet deher aktar minn paranojde lili. Tħassib dwar tiegħi tas-sigurtà ma verament tagħmel ħafna sens. Iżda ih spekolazzjoni dwar l-backstory tiegħi sekwestru kienet qrib il-ġenn. Filwaqt li dawn jistgħu jkunu ġew paranojde, dan bl-ebda mod indikat li l-ko-istilel kienu involuti f'dan l-akustiċi. Huma mxew lejn is-sema u tad-dinja biex isibu me. Huma kienu qed jippruvaw biex jipperswadu lill-Rumani tal-pulizija u l-armata taljana tas-sigurtà l-unitajiet biex issir me u l-nemes meta dawn innotata tiegħi għajbien. Ippermettuli jiddeskrivi fil-qosor dak li ġara wara tiegħi għajbien. Hija ħadet Camille inqas minn ħmistax-il minuta biex ħielsa ruħha mill-mqattgħin folji u aqbad tat-telefon tagħha biex twissija Piero u Renzo. Huma, min-naħa tagħhom, wissa l-awtoritajiet. Ee-deskrizzjoni tal-żewġ jattakkaw kien wisq mhux eżatta. Hija likwidu u l-demm I. H. madwar tmien-saqajn tall u muskolari, bħall-ukraina weightlifters. Iżda l-fatti inkontestabbli tiegħi għajbien innifsu, l-mqattgħin folji, l-ovvju grif fuq l-art mill-lock maqsuma, kienu aktar minn prova biżżejjed ta'l-ħtif.
  
  
  Il-pulizija u l-forzi tas-sigurtà tal-twettiq ta'l-investigazzjoni aġixxa malajr u b'mod effiċjenti. Għaxar minuti wara l-Mario u shadow diviżjoni imbuttat me fis-ristorant, l-ostakli ġew stabbiliti madwar il-belt. L-irġiel tliet ħadem ma'tliet telefowns differenti, jibgħat it-timijiet tal-investigaturi għall-mistoqsija xi wħud omm teħtieġ dik li qabel kienet festa.
  
  
  "Mhux li kien fadal li xi ħadd kuntent hekk, — qalet mal-sodisfazzjon. "Iżda l-għira huwa imprevedibbli, u huma biss kellhom żomm rekord ta'dak kollu li ssib, Jerry." Għandu jkun hemm ġew ħafna tiffaċċja aħmar u konvinċenti-dikjarazzjonijiet li l-nisa fl-Rime dan filgħodu. "Għaliex jien ma jsir ma inti madankollu," hi wegħdet bil-mischievous tbissima. Hija kkuntattjat lill-sodda kienet seduta fuq u bil-ponta li kamra sħiħa tal-film-nies, cops, u investigaturi. "Dan huwa xi ħadd li ma jkunx raqdu iżda, u kien permezz terribbli ħin. U issa int sistema l-ego bil-mistoqsijiet tiegħek u l-nonsense . Barra. Lilkom kollha. Camille se tieħu l-kura tal-nen. Anke Renzo u Piero nodded fil-rewmatiżmu tal-mqanqla ta'l-ordnijiet, u l-kamra kien vojt mill-ġdid. Camille mibgħuta messaġġier li l-indirizz tagħha, u qaltlu biex tikseb l-għamla tagħha borża mill-ħalq it-tabella.
  
  
  "Inti qed inutli lili issa, għall-istati uniti, tkun xi tkun, foqra Jerry," hija qalet. — Imma għandi mill-isbaħ salve. Huwa sabiħ fil-kulur. Bħal-isperma tar-raġel. Hi giggled. "U l-ħruq se ifiequ fi żmien ftit sigħat." Huwa sħiħa ta speċjali l-affarijiet, l-enżimi u l-għalf. I ladarba ltqajna hekk maħruq fuq stabbiliti F'sardinja li t-tabib qallek biex tieqaf me carinf.com ma responsabbli għal mill-inqas ġimgħa. Iżda fil-għodu I applikat dan il-maġija-krema u fl-istess jum I kien difetti, kif dejjem quddiem il-kamera. Dan il-film jiżdied żewġ miljun biss fl-Italja, u l-xorta fuq in-nemes I jiksbu mill-uffiċċju kaxxa jekk il-avukati imbotta Renzo ftit , hekk kif inti tista'tara...
  
  
  I ma ara tagħha fil-livelli kollha, iżda I ħalli tagħha jilagħbu ma me għall-waqt. Kienet taf me ukoll. Hija ħadet il-żgħar għamla rettangolari borża mill-bellboy meta rritorna. Huwa qatt darba ħares lejn il-folji fuq il-vjola għoġol meta tiegħu kienet tinsab mikxufa fuq is-sodda, jew mill-omm teħtieġ, xorta liebes il-quċċata nofs tal-tiegħi tal-maternità meta kienet bent minn me għal dejjem. Hemm ħafna li jingħad għall dawn il-kwalità tal-lukandi ma ' ih il-prezzijiet ogħla.
  
  
  Camille sabet decanter l-daqs żgħir tal-ħalib tal-flixkun bil-perla-griż concoction u malajr applikati xi wħud mill-ego-kontenut tiegħi tal-ġisem. I immedjatament ħass xi eżenzjoni. Hi għandha tkun irrakkomandata mill-sl għas-servizzi mediċi, ah... Ħalli me jagħtihom xi pariri, tkun xi tkun.
  
  
  Meta hi midluk me, fehma tiegħi qalbu għall-ogħla veloċità. Bħal dejjem fuq AI assenjazzjoni, kelli impossibbli sekondi ta'l-affarijiet li hemm bżonn li jsir dritt bogħod, mingħajr ċar l-iskeda għall-ih biex jitlesta. Fil-Della innifsu, huwa ħafna aktar faċli biex jimxu'l bogħod mill-żewġ thugs li kważi friski inti milli ġejjin minn madwar l-lukanda mgħasses mill-nofs l-aħjar Rumani u l-taljan-forzi tas-sigurtà.
  
  
  Camille imsejħa ira fil-kamra u magħmula l-sodda mill-ġdid. Hi u gost, unflappable tifla bil-mod rrumblati me fuq in-naħa tiegħi, mbagħad, fuq il-kuntrarju, stabbiliti nadif, artab tal-folji, u mbagħad koperti me bid-dawl kutra. Kien diġà dawn barra, u l-Camille kien imfassal l-purtieri fuq iż-żewġ f'gallarija-twieqi.
  
  
  "Għandek tikseb xi irqad issa, Jerry," hija qalet. — Jekk issibha diffiċli, jien ser tħallik żewġ pilloli żgħar li jistgħu jibagħtu anke l-iljunfanti dreamland." Iżda naħseb li int għajjien biżżejjed biex torqod waħdu."
  
  
  Hi inklinata li tagħti me konvinċenti-ewwel kiss fuq il-lobu.
  
  
  "I għandek tmur fis-sodda lili nnifsi," hija qalet. "Oh Alla tiegħi, irrid dehra witch qodma."
  
  
  Hija qieset aktar bħal 14-il sena hypersexual tifla ħdax-it-tabib, u l-I qal tagħha li, wisq. Ħej, I verament xtaqu li. U l-I kien ferħan li hi ma kienx ser tkompli tagħha ħniena dazju mill-seduta fuq il-tarf tal-sodda tiegħi.
  
  
  I rringrazzja tagħha mill-ġdid, u qalet li se nkun perfettament sikur fl-ħolma tagħha, minħabba Colonel Dinges kellhom stazzjonati sentries fil-kuritur, fil-lift, u fil-lobbying.
  
  
  I meħtieġa biex jissodisfaw il-persuna sagħtejn ilu wieħed mill waħda madwar l-indirizzi ta'kuntatt ah.
  
  
  Jien tajt lili nnifsi ħames minuti wara l-Camille tax-xellug, fil-każ li hi waslet lura għall-pick-up xi tkun insejt tieħu-punt qabel ont, u ppruvaw li joqogħdu bilqegħda u l-ordni. Camille tal-lotions kien miraklu. Huwa kważi ħass tal-bniedem mill-ġdid. Jien ma tgħid nixtieq li tbaqbieq fis xi ħaġa aktar diffiċli milli tal-ħarir jew omm teħtieġ, iżda l-sensazzjoni ta 'ħruq sparixxew u sab li huwa jistgħu jiksbu lebsin mingħajr ma tħossok xejn iżda ftit minuri pricks ta' l-uġigħ. Hu qabad il-flixkun bil-żewġ isfar kapsuli li Camille kienu ħallew warajhom bħala pilloli irqad u mimli fis wieħed mill-bwiet fil-ġenb tal tiegħu doublet. Dan iż-żmien hu magħfusa a stiletto tagħha driegħ tax-xellug u tpoġġi fuq l-ispalla holster mal-Wilhelmina dwar dan. I jinstabu wieħed minnhom, madwar Pierre tal-aħwa twin, fil-sigriet-kompartiment tal-bagalja tiegħi u mwaħħla fil-but tiegħi. Ma kontx naf I fejn kien għaddej, ħafna inqas min, iżda I ma kienx se jkun inqabad armati mill-ġdid.
  
  
  I sabet li l-I jistgħu wkoll jieħdu l-joga joħolqu li kien I tagħmel l-aktar biex tgħin me mal-konċentrazzjoni fil-fond. Għalhekk, bis-sħiħ imħejjija u kważi kompletament imqajjmin, huwa sib cross-saqajha fuq il-Tabriz tapit tiegħu lussuża appartament.
  
  
  L-CIA, kif ukoll il-AH proprji tal-netwerk, kienu diġà infurmat Hawke tal-uproar tiegħi, il-ħtif u l-ritorn. Iżda Alla jaf kif distorta, mhux eżatta, deċiżament mhux kompluti, u l-konfużjoni dawn il-verżjonijiet jistgħu jiġu. Huwa kellu jagħti tiegħu stess, korretta rapport lill-AH-kompjuters u l-Hawke saħansitra aktar sottili-moħħ. L-finanzjarja għaldaqstant AH Sess Simon meħtieġa wkoll biex ikunu mwissija biex tagħmel xi ftit tad-dejta manipulazzjoni qabel ma kelli biex timbotta tiegħi-imsieħba l-ġodda ta' $ 500,000 iċċekkja permezz tal-bank fl-Nassau li hu boasted dwar tant. L-isem u l-indirizz tal-bank kienu diġà fil-tiegħi backstory, sabiex I ma jirrealizzaw li l-parti tat-triq kienet diġà witta. Iżda Sess tixtieq li tkun taf meta u kemm. Wieħed mill-vantaġġi tal-tiegħi il-ħtif u l-tiegħi suppost korrimenti kien li Renzo kellhom kummerċjali importanti tal-laqgħa għal jum jew tnejn. Dan iż-żmien kien miksub fuq l-għassa li kien mitlufa, u li kien għad jeħtieġ li jsir.
  
  
  Fl-aħħar nett, il-ħsieb seħħew lili. Huwa rummaged tiegħu fl-bagalja u miġbud ' il barra innoċenti ħruġ mill-ġdid ta Bart Griż tal-ktieb. Madankollu, inti ma setgħux iscroll permezz tal-paġni minħabba agħlaq ma jkollhom l-ebda paġni. Agħlaq biss kellhom żgħir patt gelignite dollaru-munzell, li splodiet erbgħin sekondi wara, imbagħad attivat, jagħmlu għoxrin klikks, u mbagħad mferrxa l-kontenuti tagħha fuq confetti bħall-faxxa fil-mess enormi fuq l-erja ta ' aktar minn ħamsin metru kwadru.
  
  
  Huwa marru għall-tieqa u jinġibed lura l-Rivnenskaya-purtiera biss biżżejjed biex tfittex fil-qawmien triq hawn taħt. Żewġ patrol-karozzi u l-ħames ovvju uffiċjali tal-pulizija dwar l-triq, flimkien ma ' ftit pajsana-uffiċjali u l-għoljiet artifiċjali li fiha. Kien hemm biss tliet uniformi uffiċjali fuq l-triq taħt il-tieqa tal-ġenb, awtomatiku karabini taħt l-armi. Kwalunkwe aġitazzjoni fit-toroq jikkawża ih li jimxu hemm biex tgħin lis-sieħba tiegħu . Qabel l-verifika tagħha, I stenna madwar l-bini mill-barra u l-ħsieb dwar fejn I raw tagħha, is-servizz daħla. Kien għadu hemm. Ilha mill-1897, il-bini nbniet minn perit li fittxew li jimitaw l-kapaċità kbira ta'l-kbira tal-sittax-il seklu palazzi. L-ogħla sensiela kellhom gallariji, il-kantunieri li kienu stacked madwar massiv, tqal-pedamenti. Rettangolari biċċiet tal-ġebla bil-ten-ċentimetru erf bejn kull. Dan se tieħu pjuttost daqsxejn ta'sforz biex jinżlu bil-kumdità għaxar għall-ħmistax-il metru. Iżda jkollna l-tliet jew ħames minuti sinjali hu d ttamat għall mingħajr ma jiġi nnotat kien daqsxejn aktar diffiċli.
  
  
  Huwa ħa l-off tiegħu ġakketta u rrumblati sa qalziet tiegħu. Imbagħad huwa poġġa fuq tagħha libsa. Xorta unshaven u l-ħomor mill-iskart, huwa ma bżonn l-għamla li tagħti-wiċċ tiegħi kwalunkwe sinjali esterni ta ' razza. Huwa kompla fil-kamra tal-ħajja u fetħet il-bibien.
  
  
  Ġgant fl-uniformi kien bil-wieqfa fil-quddiem tal-me, xkubetta lesta għall-nar. I se jiġu ttrattati bl-rigward I-ħtieġa għall-pjanijiet tiegħi.
  
  
  "Irrid biex tikseb torqod bil-lejl tajba," l-Uem qal tagħha fil-taljan. "Nervituri tiegħi huma se tisplodi, vot-vot." I cringed ftit aktar milli tweġġa biex tagħmel ħarsa aktar konvinċenti, u Carbine tatni jafu nod. "Jekk jogħġbok ara li jiena ma mfixkel għat-tliet sigħat," qal. "Ma nistax-kura tal-who. Meta niġi xi irqad, I tista'tkellem lill-uffiċjali tiegħek, iżda fil-frattemp, nixtieq li jiksbu xi irqad.
  
  
  "Iżda dawk li kienu l-istruzzjonijiet tiegħi," huwa qal, tpinġija ruħu mill-ġdid fil-qagħda militari.
  
  
  "Il-kbir," qal. Huwa mqassma lura għall-kamra tiegħu u għalaq il-bieb. Huwa skiet ħassar tiegħu libsa, irrumblat tiegħu pants u l-sabet sprejjatura flixkun tal-flitt fil tiegħu bagalja. Ma nafx jekk l-ego-kontenut ser jagħmel ħsara lil xi jtiru, iżda jekk l-ego huwa applikat għall-idejn minn distanza ta ' sitt pulzieri, dan jifforma saff irqiq li toqgħod sewwa mal-ġilda. Dan isir kif diffiċli bħala r-ġilda, u meta tnixxef, jista'jitneħħa bħal ta ' l-ingwanti. Din hija id-derivattivi żviluppati minn wieħed mill-miraklu tagħna tabib kimiċi. Anki issa nixtieq bżonn.
  
  
  Huwa kellu up, xejru l-idejn tiegħu fl-arja, u l-uża s-saħħa tiegħu swaba għal massimu ħin tat-tnixxif tal-żewġ minuti. Imbagħad huwa telgħet Bart Griż tal-ktieb mill-sodda u miżmuma għall-tieqa. Huwa għamel taħlita mingħajr xkiel u fil-parti ta'fuq tal-lemin li jattivaw il-ħaġa, magħduda bil-mod għall-ħamsa u għoxrin, u fetaħ il-tieqa. Imbagħad huwa ħalli l-uem float bogħod u malajr magħluqa-tieqa mill-ġdid. Ħmistax-il sekonda aktar tard, dan l-dimenzja faqqgħet .
  
  
  L-gelignite sploda kemm jekk iż-żewġ tankers kellhom ħabat ma'xulxin, u confetti maqtul fl-triq fi kwalunkwe direzzjoni, kważi fil-lukanda daħla.
  
  
  Fuq dan il-punt, li kien diġà fil-tieqa ieħor, u mbagħad barra. Huwa telgħu stabbiliti mill-gallariji fuq il-briks tal-kantuniera, jaraw bil-għajn waħda kif in-nies ġrew mill-karigi tagħhom fil-sqaq għall-xena tal-splużjoni.
  
  
  L-idejn tiegħi ħakem l-kbir alcoves, u l-I l-problemi isfel, bilkemm barra tal-vista mill-triq. Fi ftit sekondi aktar milli kieku kienu meħuda fil-isbaħ iżda l-antika tal-lift, ont fl-aħħar niżlet. Ladarba hemm, huwa mixi jistabbilixxi l għadu pjuttost abbandunat-bankini l-oħra kantuniera u wriet għall-taxi.
  
  
  L-uem imsejħa-destinazzjoni tagħha, post mhux'il bogħod mill-tieni tiegħi indirizz tal-kuntatt, imma bogħod biżżejjed biex jeħles tiegħi pursuers.
  
  
  Meta sirt taf, jien mdawwar tagħha madwar żewġ-kantunieri u daħal-lobby tal-lukanda, fejn il-ngħas skrivan wara l-bank nodded fil me bħala jekk ont kienu ordinarja tat-turisti li għandu jkun hawn. Imbagħad huwa kompla permezz tal-servizz daħla. I sab tagħha fil-sqaq. Żewġ bibien l isfel mill-destinazzjoni tiegħi, I daħlu fil-portico u stenniet ieħor tliet minuti biex jagħmel żgur li l-ebda wieħed kien li ġejjin me. Il-triq u l-bankini tħallew vojt. I marru fuq, u mbagħad tat-żewġ qasir u wieħed fit-tul ħoss li l-qanpiena mal-sinjal tal-Forn. Kien hemm "chik" ħoss minn awtomatiku tiftaħ il-bieb, u hija kienet għadha ġewwa, fit-triq tagħha up.
  
  
  Fit-tieni sular, balding mezza età bniedem kienet qed tistenna fil-bieb. Huwa ħadem għal relatati mal-aġenzija tal-gvern. Nen kien liebes jibqax aħmar flannel rfinar toga mingħajr ċinturin fuq nefħa ta ' l-ispalla, li kien bilkemm moħbija mill-par ta rumpled qliezet ta'taħt ta'terribbli tad-disinn.
  
  
  "Il-mistoqsijiet, il-mistoqsijiet, il-mistoqsijiet. Dawn il-subien ħelu xorta taħseb tagħha kombinazzjoni ta Günther Lita u l-PNA. Nixtieq nitkellem li minnhom għall-bidla.
  
  
  "Dak li hi issa għall," qal. "Ġejjin fuq, il-Mac.
  
  
  "Gilchrist," huwa qal grimly. "Mhux Mac."
  
  
  Huwa mixi permezz tal-pulita, miżmuma tajjeb kamra tal-ħajja u fis-kamra tas-sodda, li issa ħares nodfa kemm kien scruffy. Min jiġbed l-kbar tal-ġewż tal-president fl-aħħar s'issa kontra l-ħajt kien miftuħ, li juri-buttuna li ħa sa nofs l-jiġbed. L-nofs l-ieħor kienet okkupata bil-vojt tal-mezzi elettroniċi, inklużi l-telefon ma multi-buttuna mezz biex l-kelma.
  
  
  "L-ħtif ta'persuni, qtil, bombi," huwa grumbled. "Ħsibt li kien fis-servizz diplomatiku, mhux fil-rispettabbli spy-soċjetà. Ippermettuli tagħmel telefonata, allura inti tista'tkellem lill-superjuri tiegħek permezz tal-diskors converter. Forsi I ser bqija tagħha imbagħad.
  
  
  Huwa mdawwar tiegħu uċuħ ftit, imbagħad sfruttat il-Morse ewlenin li jmiss mal-apparat.
  
  
  Huwa kompla grumble. "Xi madwar us li jaqilgħu l-għajxien matul is-sigħat normali. Disa ħames. Ma jiddekorri mill-sodda għal ieħor u minn-gradilja għall-ieħor. Issa inti tmur, Carter. Ukoll, ser ikollok bżonn differenti niġu lura għal darb'oħra għall tiegħek spy tan-netwerk.
  
  
  Hawke xott vuċi hija diġà absurdly fil-widnejn tiegħi meta hu fl-aħħar nett tweġibiet it-telefon. "Inti qed tip ta'ġenju, Nick," huwa qal. "Jien jibgħat inti biex isolvu problema żgħira, u l-ewwel aħbarijiet I tikseb huwa li int il-problema prinċipali lilek innifsek. I tista'tisma'hu taqleb permezz tar-rapporti tiegħu bil-ħerqa. — Jgħid hawnhekk li inti kienu maħtufa minn sperma li marbuta inti bżiq u kienu madwar mixwi inti ħaj meta inti kiser ħielsa u tlaqt mill-minnhom. Mewt minn "kawża mhux magħrufa". Ukoll, I tista aqta mingħajr aktar wassal lill, iżda I dejjem għandek il-ħsieb li se tieħu l-erba'-irġiel li aqbad waħda, madwar tiegħi test. U l-sitt għall-ġlieda kontra inti.
  
  
  I jissogra ego jiġi interrott biex jispjegaw li em kif kien I maħtufa. Mhux li huwa magħmul Hawke kwalunkwe aktar tolleranti.
  
  
  "Jien naf li tiegħek jirċievi madwar mal li l-flieles sħun kien meħtieġ," huwa qal — " iżda mhux fil-sens li inti titbaxxa gwardja tiegħek fil-proċess. I ma l-kura jekk inti tmur fis-sodda ma Hema biex..." I tista tħossok kważi tiegħi ego ħsibijiet ċaqliq lejn il-sensazzjonali, jekk inkredibbli, l-iskoperta ... dan jagħtik l-informazzjoni tiegħek. Imma mhux jekk inti miftuħa ruħek li l-eliminazzjoni.
  
  
  "Jien ma ġew eliminati madankollu," qal.
  
  
  "Li guys huma dawn?" "Dak li huwa?" huwa talab , kif jekk kelli kompluta tal-katalgu ta'l-ritratti tal kriminali internazzjonali ma'me.
  
  
  "Dawn ma juru me tagħhom liċenzja tas-sewwieq," qal li jirrispondu għall tiegħu sarcasm. "Il-korpi kienu wkoll mingħajr dokumenti. Iżda ma naħsibx li xtaqu Amerikani ħafna, li jista ' jindika Komunisti. Għalkemm dan ma jwassalx us li xejn. Jum wieħed ir-regoli huwa kulħadd, u l-jum li jmiss hu jista'jkun il-ghadu."
  
  
  "Jeħel mal-kkritikat-fatti," Hawke qal. "Save it-filosofija politika għall-ħbieb tiegħek. Għandi l-ih-ritratti fuq telex, u Ruma jistgħu biss tikkonferma li huma freelance-korporazzjoni tal-membri. Dawn huma disponibbli għall-kera li kollha li jkunu waslu. Iżda dak li nixtieq li tkun taf: ma issib xi ħaġa li tikkonferma Anderson suspetti?"
  
  
  "I misjuba biżżejjed biex jagħmlu me suspettużi," qal. "Iżda dan mhux biżżejjed biex wieħed jifhem kif serji li dan huwa u fejn huwa għaddej." I jinqalbu għal deskrizzjoni fil-qosor: tiegħi l-idea li l - "Ħajt tad-Dinja" kien xejn aktar minn dak li deher fuq il-wiċċ, iżda wkoll li l-università tal-ġbir tal-props jistgħu jkunu ħafna jitħajjar għal xi ħadd li huwa konvint dwar teħid internazzjonali tal-mess. Dejjem hemm dawn il-kmamar tal-fwar, kullimkien fid-dinja.
  
  
  "Sakemm dawn iż-żewġ irġiel waqfu bi ħsara fil-kamra tas-sodda tiegħi," I kkonkludiet, " I ddubitat Anderson kien id-dritt. Iżda xi ħadd ppruvaw-kwistjoni me. U dawn, l-mistoqsijiet li ppruvaw għafas madwar me, kollha bil-ponta miftuħ għall - "Nixxiegħa tad-Dawl".
  
  
  Huwa waqfa qasira għal ftit sekondi biex jikkunsidraw il-fatti tagħha l-uem kellu qallu. Smajt l-rustle tal-karta mill-ġdid.
  
  
  "Xi ħaġa oħra," huwa qal. "Attakk bil-bombi. Ma xi ħadd ieħor tipprova toqtol lilek, jew hija l-istess rapture mill-ġdid?
  
  
  "Kien me," qal. Qabel ma jkun jista-protesta, huwa infurmat-Uem tiegħu urġenti tluq mill Le Superbe biex jinfurmaw lill-uem tal-tagħmir għall-me.
  
  
  "Id-dritt," huwa qal ma daqqa. — Kif int ser terġa lura issa?" Inti ser daqqa l kollu Kolossew-dritt li issa?
  
  
  I qal-uem li jien ma naħseb li jkun meħtieġ, u bdew tgħidlu dwar il-pjan tiegħi li jmorru lura .
  
  
  "L-inqas naf tal-esaġerati dettalji tal-modi ta'ħidma, l-aktar il-ħajja tiegħi se jkun. Iżda dak li l-ebda wieħed hawn jistgħu jifhmu huwa li xi ħadd ġestiti biex issir taf li inti kienu fuq il-pjan. Inti żgur li dan tifla Rosana ma kienx biss attirati tiegħek fatali charm?
  
  
  "Huwa probabbilment għenu," qal modestament. — Imma jien ser jagħmlu l-imħatri-flus li hi xi ħadd tal-tarbija." L-għoti ħej l-indirizz tal-lukanda tiegħi jistgħu jkollhom titħaffef l-azzjoni ftit. Iżda huwa daqstant importanti għalihom bħala huwa għall-istati uniti."
  
  
  "Nixtieq kellna minnhom," Ed grumbled. "I se twettaq verifika tripla tal-girl: aħna, Probabbilment, u l-Alitalia. Jien ser jgħaddu wkoll fuq id-dettalji finanzjarji għall-Sess. Ħames mitt elf dollaru. Kont naf li, iżda jista'jkun rekord ġdid. I għandek folji tad-data dwar il-mod li jissodisfaw il-ġdid tiegħek ħbieb. Jistieden Gilchrist li jaqsmu Anderson scrawl, sabiex ikun jista immedjatament tagħmel ftit tentattivi. Int ser tingħata t-tweġibiet mill-Hyman. Gilchrist normalment biss jaħseb. AA, Svizzera pjanċa tal-liċenzja, ġermaniż virgin. Kien imsemmi mill-kelma simili għal Jungfrau. "Forsi li Andersson guy kien miġnun . Jew forsi inti qed. Forsi kollha tal-istati uniti. Ukoll, inti tmur lura lejn il-lukanda u l-jippruvaw jiksbu siegħa qabel l-irqad inti tmur lura biex jerġgħu jinħolqu l-kwinti madwar l-Iswed Taqbila.
  
  
  L-scrambler għafast bħala Hawke-dijanjosi up.
  
  
  Grumbling, Gilchrist dawn il-bċejjeċ tal-karta hu d li tittieħed mill-Poe Anderson fl-islott tal tiegħu trasmissjoni tagħmir u kien kuntent li jitilqu.
  
  
  I ħa taxi u niżel off wara l-lukanda, fejn I innotata servizz daħla. I ma l-kura jekk xi ħadd ra me, iżda ma ridtx bil-kamin tiegħi gwardjan mill'outsmarting lilu.
  
  
  Huwa ħa l-lift għall l-art tiegħu u waqaf lejn il-ħajt tal-lobbying. Il-kantuniera kien ftit saqajn bogħod mill-karozza. Meta I laħaq il-kantuniera, I raw sentinella, korporali mill-rank, permanenti tal-gwardja tal u twissija fil-bieb ta'l-appartament tiegħi. Tajba.
  
  
  I ħadlu l-isfar kapsuli madwar il-flixkun Camille kellhom tax-xellug me. Tagħha malajr ħolqot il-flixkun fil-ħajt ieħor sala. Hija ma għandekx tistenna l-sentinella għar-ritorn. Kien iebsa, sew ruħu boy, u huwa jistgħu jiddependu fuqu. It-tieni I jinstemgħu l-ħoss tal-flixkun laqtu l-ħajt, ont fejn permezz tal-bieb. L-sentinella ħa l-soltu ħames jew sitt passi stabbiliti l-kuritur, li diġà għandhom carbine tiegħu fil-lest. Hija ħadet me minuta roll sa pants tiegħi, jitqiegħdu fuq il-libsa, u jeħel kap tiegħi minn kull ġurnata oħra biex tara l-sentinella ritorn għall-kariga tiegħu mal-vojta l-espressjoni fuq il-wiċċ tiegħu.
  
  
  "Jien ser sejħa tagħha servizz tal-kamra għall-kolazzjon," spjegat. "I biss trid tkun taf li dan ġara. Ma kontx I biss tisma ħoss? "Xejn, sinjur," huwa qal. "Żgħira splużjoni. L-istudenti, il-komunisti, u monarchists. Dejjem għandek dawn l-troublemakers. Mill-mod, l-kċina għandha wkoll waħda madwar tagħna nies li jżomm l-ordni.
  
  
  Hu ddeċieda li ssegwi l-Hawke tal-pariri u l-jippruvaw jiksbu xi irqad li jmiss qabel l-kirurġija. Omm teħtieġ tal-lotions tant ħadmu tajjeb, ħlief għal ftit vulnerabbli, li ħares bħal I d qatt ma kien friski.
  
  
  Huwa ħa l-off tiegħu rfinar toga, il-dijanjosi sa qalziet tiegħu u ġakketta, tossed tiegħu qmis u tie fuq siġġu, u l-preparati li jmorru lura fis-sodda. Kien kiesaħ ta'Marzu riħ filgħodu, hekk I marru għall-qrib l-tieqa fil-kamra tiegħi.
  
  
  Iżda mhux biss li l-tieqa, iżda l-tieqa quddiem kien miftuħ. Kien jaf kkritikat ukoll li hu d shut down malajr kemm hu d niżel il-bombi. Xi ħadd kien fil-kamra tiegħi waqt il-nuqqas. Xi ħadd li għad jista'jkun hemm.
  
  
  
  
  Il-kapitolu 4
  
  
  
  
  - Irqad se jkollhom stenna ftit itwal.
  
  
  Huwa miġbud l-Luger mill-holster li l-krema tiegħu doublet u intitolat lura fil-karozza. Kien faċli li wieħed ifittex l-kamra: l-żmien ma setgħux-użu tal-kurituri li jirritornaw għall diġà mfittxija-qasam. Biss żewġ kmamar kbar, kamra tal-ħajja u l-kamra tas-sodda, kif ukoll l-kbira tal-kamra tal-banju. Pulzier minn pulzier tal-tagħha, mixi permezz tal-kamra. I ma ninsewx li tħares wara l-sufan, wara l-drappijiet tqal. L-liquor open kien żgħir wisq anke għal bniedem ta Pierrot tal-daqs, iżda huwa ħares fl-xorta waħda. Kollox kien vojt. Huwa l-istess fil-kamra tas-sodda: wara l-purtieri, fil-afrikani, taħt il-qiegħ.
  
  
  L-doorbell għ. Huwa ħa tagħha ftit sekondi biex issakkar il-bieb tal-kamra tal-banju u l-ġamm siġġu taħt il-doorknob. Jekk il-klijent għal hemm, dawn ma jkunux kapaċi li toħroġ I filwaqt li kien qed jirċievi l-ikla tat-trej.
  
  
  Wejter fl-abjad ġakketta mogħtija me trej tal-ikel. I kienet appoġġjata fuq naħa waħda mill-tiegħi doorman, u fuq l-oħra mill-tieni tiegħi uniformi tal-gwardja tal, li me assigurat li hu kien fil-kċina jissorvelja l-preparazzjoni tal-kolazzjon. Ih rringrazzja tagħha, jintefa l-wejter, u marru lura biex jintemm-tfittxija tiegħu.
  
  
  Il-kamra tal-banju kien vojt, wisq.
  
  
  Iżda l-tieqa miftuħa baqgħu misteru. Fl-nuqqas tiegħi, xi ħadd kien daħal, probabbilment mill-saqaf, fejn il-profil irregolari ta ' l-gandotti, skultura dekorattivi, u l-ċmieni-kisi għal kulħadd mill-għajnejn tal-triq ir-rondi. Ukoll, dan meħtieġa intelliġenti, vital-persuna. I ma setgħux jissottovaluta tiegħi opponent.
  
  
  It-tieni tiegħi eżami tal-kamra tas-sodda kkonfermat dijanjosi tiegħi.
  
  
  Tiegħi bagalja u diplomatiċi bagalja kienu sewwa mfittxija. Kollox kien bir-reqqa lura lill-post xieraq tagħha, bl-eċċezzjoni tal-kważi inviżibbli tax-xagħar siġilli li hija kienet għamlet fl-żewġ oġġetti qabel ma titlaq. Il-sigriet-kompartiment fil-żgħar tal-bagalja ma nstabx. Hija kienet luger u sikkina tagħha, hekk ma kien hemm xejn suspettużi dwar me bħala Jerry Jwettqu. Hija ħadet l-innoċenti tħares transistor tar-radju madwar tagħha bagalja u marru lura għax-xogħol. Huwa mfittxija tliet kmamar għal darb'oħra, din id-darba għal-apparat smigħ. Ir-radju ħares bħal kull oħra tar-radju tal-istess daqs, iżda bil-ftit il-movimenti ta 'l-ego, li jistgħu jiġu trasformati effettiva detector ta' moħbija elettroniċi jisimgħu l-apparat.
  
  
  I ma l-kura jekk inti kienu is-smigħ fil-fuqi. Kollox relatati mal-tiegħi reali ta'l-identità bħala Nick Carter ġie salvat għal aktar sikuri postijiet minn Le Superbe Appartamenti. Iżda jien ma tagħti ħarsa lejn l-aħħar u l-aktar sofistikati tagħmir tal-vidjo: angolu wiesa lentijiet l-ebda akbar mill-kap ta'pushbutton, kapaċi ta'trasmissjoni ta'stampi li l-iskrin aktar minn kilometru bogħod. Ma setgħet tiġi kkontrollata billi Nick Carter tal-diskors, iżda l-jiċċaqilqu-footage tad-me tieħu l barra u l-qxur l-Luger, rummaging permezz tal-sigriet-kompartiment meħtieġa s-sostituzzjoni tal-a TT tal-gass bil-bombi jew oħra tal-ġugarelli (mill-Teknoloġija Tricks-Dipartiment) ma pjuttost tajbin tiegħi hypersexual, sempliċi tal-immaġni tal-Jerry Jwettqu l, il-L i.
  
  
  Huwa kien irċieva minn ħoss waħdieni fil-kamra tal-ħajja, żgħar tad-dwiefer trasmettitur fuq pedestal fil-kantuniera tal-kamra. L-ego kien probabbilment biżżejjed biex jittellgħu anki l-aktar siekta konversazzjoni fil-qasam. Xellug tagħha ego fejn kien.
  
  
  Kien hemm żewġ ihs fil-kamra tas-sodda: wieħed wara l-mera, fuq il-garża-tabella, nofs l-ieħor moħbija wara waħda mill-drapp buttuni fuq l-irqiq headboard. Ma kontx naf jekk tħossok flattered jew reċidiv minn dan sproporzjonat interess fl-użu tiegħi ta'l-saqqijiet. Iżda huwa tax-xellug tagħha ego waħdu. Jew mikrofonu tista'taħdem iż-żewġ modi, u l-I jistgħu jkunu jistgħu jużaw ih fir-innoċenti persuni fil-qrib għall-AH.
  
  
  Ma kien hemm l-ebda sinjal ta ' xi ħaġa fl-kamra tal-banju. Dan kien parzjalment minħabba l-fatt li t-tmexxija tal-ilma jista ' jikkawża l-inkonvenjenza anke l-aħjar ras eavesdropper. Mela jekk jien qatt kellu jkollhom serju konversazzjoni ma'Hema libo, I se tagħmel dan bil-kooperazzjoni sħiħa tal-doċċa, l-viti tal-tmexxija, u ripetuti ħmura fil-wiċċ.
  
  
  Ftit inqas flustered, huwa kielu tiegħu kiesaħ-kolazzjon u mbagħad kien falliment isfel fuq is-sodda. Hija għandha tkun siegħa u nofs aktar tard meta l-unika tat-trasmissjoni sibt kien telefonata. Kien Camille. B', qawwi u l-kura . Hi staqsa jekk l-ee lotions għenuni.
  
  
  L-itwal I jista'jtawwal tiegħi l-irkupru, l-aħjar kien għat-tfal tiegħi. Sabiex I rringrazzja tagħha u qal, ħej (huwa veru) li l-mediċina mirakulużament għenuni, iżda (mhux veru) li l-I għadha tħoss ftit shiver, anki jekk hi tieħu pilloli jekk nieħu l-opportunità li jiksbu xi irqad.
  
  
  "Li tkun onest," qalet serjament, " l-ħruq tal-ġilda huma ftit aktar serji minn normali ħruq mix-xemx. Għandek bżonn biex nikseb xi mistrieħ. Renzo se sejħa inti. U jekk tista', aħna kollha jistgħu jkollhom tard bil-lejl-ikel u imbagħad mur b'kitba-laqgħa. Iżda dan ser jieħu diversi sigħat. Huwa dejjem ikla tard fil-Rime. Sabiex jiksbu xi mistrieħ. I verament meħtieġa ftit sigħat għall-sbuħija tiegħi it-trattament biex tirkupra mill-effetti devastanti tal-aħħar il-lejl!
  
  
  I rringrazzja tagħha mill-ġdid u tefgħu lili nnifsi lura fuq is-sodda, mhux biex torqod, iżda li jħallu-ġisem tiegħi jikkalma filwaqt li l-fehma tiegħi ċċekkjati l-fatti u għamel pjanijiet.
  
  
  Dan il-messaġġ dwar tard ikla ma jagħmlu sens ukoll. Il-votazzjoni ħarsa ġenerali lejn ix-xenarju huwa saħansitra aħjar. Ont kien għadu ma jkunux infurmati dwar l-affarijiet wisq, u l-aktar ont tgħallmu dwar l - "Tmiem tad-Dinja", l-aħjar li kien. Forsi imbagħad jistgħu jitfgħu dawl fuq dan l-dlam.
  
  
  Renzo imsejħa ftit minuti wara. Huwa ħalli ftit konvinċenti groans meta huwa wieġeb l-telefon. Pranzu kienet skedata għall żewġ tletin, fil-pulita data kafè mhux'il bogħod mill-lukanda. L-iskript diskussjoni kien li jseħħ minnufih wara dan, fil-klabb magħluqa tal-kamra tal-laqgħa.
  
  
  "Hemm inti ser tara xi slajds mal-dettalji oħra madwar l-apparat tagħna," Renzo qal. "U mbagħad tkun taf immedjatament tisma l prinċipali biċċa l-linji."
  
  
  "Gee, nixtieq li, Renzo," qal. "Iżda jien xorta tħoss bħal stajt ġiet imqaxxra ħaj."
  
  
  "Ma rridx li għaġla inti, Jerry," huwa qal sourly, "iżda dan jista' jkun importanti u interessanti għalik bħala investitur... Sakemm inti kont biddel il-ħsieb tiegħek."
  
  
  "Naturalment hi għadu fil-dell," qal. "I biss nittama li nista'nikseb kollha permezz dan l-iskript diskussjoni."
  
  
  "Meraviljuża," huwa qal. U huwa qalli li kien mill-ġdid il-bidu ta ' ikla daqsxejn I hekk li jistgħu jiksbu xi aktar bqija. — U l-I ser jagħmel żgur li tispiċċa l-ikla tagħna mal-Romagna cognac madwar l-familja tiegħi tal-art." Dan se jagħtik il-qawwa tat-test tagħna stħarriġ xenarju. Filwaqt.
  
  
  Kelli l-ħames sigħat mill-ħin liberu. Corkscrew tal-kwistjoni dwar kif l-I jistgħu jużaw dan iż-żmien kien wieġeb kważi immedjatament mill-tiegħi venerabbli sentinella, li maqluba b'mod edukat fuq il-bieb u mogħtija me pakkett tax-xellug għall-me fuq it-tabella hawn taħt.
  
  
  "Espert tagħna żgurat li dan ma kienx mail bil-bombi," huwa qal. Iżda baqa miegħi fil-kamra tal-ħajja sat-I miftuħa mingħajr l-ebda tan-nar jew radjazzjoni. Kien pulit ittajpjat stedina biex il-ftuħ tal-wirja tal-primittivi fil-Via della Fontanella-Gallerija tar-ritratti it-tlieta li jmiss.
  
  
  I wera tagħha dan l-uem mal-kumment li fil-frattemp I kien jitqiegħed fuq il-lista ta'kulturali żraġen. Huwa beda jidħaq u tax-xellug me waħdu.
  
  
  Meta kienet marret, I jiddaħħal kbir tiegħi tad-dwiefer fis waħda madwar l-kantunieri u faċilment jitneħħew l-plastik kont naf li kien hemm. Kien Hyman tal rapport dwar dak Hawke kellhom sab dwar il-mistoqsijiet ftit sigħat qabel. Il-mekkaniżmu estern tal-aġenziji tal-gvern jistgħu jkollhom il-veloċità ta ' l-meħud bugħarwien, iżda ż-żgħar aġenziji tal-gvern bħal AG jistgħu joperaw fil-veloċità tal-dawl jekk ikun meħtieġ.
  
  
  Kien hemm sitt żgħar griż kwadri fuq il-rettangolari mappa mingħajr l-għatu tal-plastik. Ego mwettqa tagħha fil-kamra tas-sodda u ħa l-200x dehbijiet-lenti madwar il-post jistaħbew fil-tiegħi diplomatiċi-bagalja. Imbagħad I meħtieġa wkoll l-għajnuna tal-tiegħi bozza ħdejn is-sodda biex jifhmu l-ippakkjat sewwa tad-dejta u t-trasferiment ih li l-memorja.
  
  
  L-ewwel kwadru li jinsabu l-aktar tedjanti id-dettalji tal-tiegħi nofs miljun dollaru kontroll, kif kien ttrattati jekk kien hemm dejjem il-ħtieġa li tħassar. L-ewwel żewġ u t-tielet kienu relatati ma ' l-analiżi tal-Anderson stess scribbles, u huwa nnotat li l-guys intelliġenti tal-servizz intern kellu jsir l-ebda aktar dwar dan milli kienu dwar ont. Skeċċ bl-ismijiet ċċentrati madwar l-ittra L, bl-ittra H fuqu, u li ma Jung... U ma xi ħaġa oħra, sibt tużżana l-interpretazzjonijiet differenti. L-unika ħaġa li jagħmel sens kien l-interpretazzjoni li kien diġà mogħtija tagħha, il-fatt li l-ittra L jista'jfisser Lugano, fejn Dottore-Professur Simca weraq kellhom ir-rabtiet tiegħu mal-Svizzera-bank. Iżda fl-aħjar, dan kien ifisser xi tip ta fiddling mal-franki u mil-lira. Dollaru madwar l-xettiċi aqra l-mħarrbxa-kelma kif inti bħall-istati uniti, bejn wieħed u ieħor: żagħżugħa-tkabbir, li, imbagħad, jistgħu jirreferu lill-Piero Simca, minħabba t-tkabbir ta'l-ego. Oħra argumentat li dan għandu jkun jungflucht, oħra jung-freudig, oħra jung-flucht, rispettivament rilassament, ferħ, il-leġġendi. Wieħed huwa saħansitra aktar jagħmilx sens minn l-oħra. Dan huwa dak li jikkonċerna doodles.
  
  
  Għall-AA-ħatra, għandi bżonn lista ta bl-istess mod sens-possibilitajiet-mill-aġenzija tar-reklamar u tal-assoċjazzjoni tal-karozzi li l-żgħar gentry. Ukoll ma tantx loġiku. Nixtieq sabuha ruħi għall-għaxar minuti fil-librerija fl-triq mill-ambaxxata.
  
  
  L-ewwel żewġ kwadri fil-bidu tat-tieni linja fihom informazzjoni aktar dettaljata dwar Sir Hugh Marsland, Lorenzo Conti, Chris Mallory u Piero Simca. Dan kollu kien interessanti ħafna, iżda jien ma setgħux jaqblu xejn fi kwalunkwe l-iskema. Barra minn forsi bla ħniena ambizzjoni flimkien ma', mill-inqas fl-Sinjur Hugh u l-Merħla, ammont kbir ta'emozzjonali u mentali l-instabbiltà, li mhix xi ħaġa li tkun rari li ssib fil-dar tal-gran film iċ-ċifri. Il-Merħla-problemi tal-deher li kien iċ-ċentru l-aktar madwar il-flixkun. Kien regolari għax-xorb u ġeneralment tollerata ammonti kbar ta ' alkoħol ukoll. Iżda minn żmien għal żmien, f'intervalli ta ' sitt xhur sa sena u nofs, xi mkien fil-ego ta'l-għoġol, is-sigurtà tal-qbid ġie attivat, u l-ego ttieħdet b'kejk ħafna sikur dar tal-kura. Għalkemm ir-rapport jinnota Renzo tal-bidla għall-kokaina, l-omm teħtieġ li issemma qabel, iżda l-ego ħass ħażin ma kinux relatati mad-drogi jew l-alkoħol. Dan ġara biss meta, kif kien spiss il-każ, huwa kien overworked jew eżawriti l-sekwestru li hu ffinanzjat imperu tiegħu u l-imperjali-mod ta ' ħajja. Kien jidher li l-Ego omm tal-familja, żgħar iżda tal-qedem nobbli, ma fil-fatt stess li l-artijiet madwar Rhymu. Il-lukanda kollu tal-raġunijiet u l-proprjetà kienu l-italja l-ewwel mill-Mussolini fascists u mbagħad, wara l-gwerra, mill-Kristjani-Demokratiċi tal-gvern.
  
  
  Tagħha rat ukoll li l-erba'snin ilu, allura waħdu għall tiegħu tqassim nervuża, Renzo ġie rregolarizzat u kostanti stabbiliti fl-istess pajjiż tal-vaganza dar fejn Studds kienet waħda madwar l-ego perjodiċi battalji ma tremens delirju. Iżda kien għalja, popolari, u influwenti-dar, u jekk kelli l-riċerka il-pazjent lista li jagħmlu konnessjonijiet ġodda, nixtieq sabu nofs il-persuni li dehru fuq il-paġni ta'quddiem tal-Baħar tal-Barents-territorju fl-Ewropa, kif ukoll xi Amerikani u Asjatiċi.
  
  
  Sir Hugh Marsland kien bniedem bl-ebda ovvju difett fil-kisja tiegħu ta'l-armi. Fuq il-mod mill-promettenti tal-istudenti bejn il-Birmingham permezz ta'Oxford, huwa kien ħafna mhux ippruvati difetti. Kien għadu tixbit. Huwa kellu l-misterjużi-ħila biex jimirħu madwar kumplessi industrijali biss qabel ih falla jew falla, diġà monetizing l-ishma tagħha fl-liri sterlini, franki Svizzeri, jew il-ġermaniż marks. Sar millionaire diversi drabi fl-liri, u fil-dollaru madwar id-doppju. L-grat-Reġina mogħtija ego a knighthood għall-ego karità-xogħol (l-Ordni tal-British Tagħna, L-1963; Kavallier-Kmandant ta'l-Ordni tal-British Tagħna, 1971), għalkemm in-noti tiegħi indikat li l-ego-attivitajiet kienu l-iktar limitati għall-tqegħid-isem tiegħu fuq letterheads u tal-ħlib il-pilastri tal-soċjetà. Huwa kellu diversi semi-mħallsa-pożizzjonijiet, li waħda minnhom kienet l-Istati Uniti fil-NU d-diviżjoni ta'l-UNICEF. Huwa ma kienx miżżewġa, iżda huwa xtaq li l-bniet u xi drabi deher ftit rude li minnhom, għalkemm hu ppruvat li tissospendi l bogħod mill-pubbliku l-iskandli.
  
  
  Piero Simca kien, sintendi, l-aktar interessanti tal-erba'. Bħal Renzo, huwa kien relatat mal-qodma nobbli. Iżda għall-kuntrarju Renzo, huwa li jinżammu l-proprjetà tal-familja matul il-gvern xiftijiet u weraq tal-kapital inizjali immultiplikat bi interess fl-kollox mill-petrokimiċi-industrija tal-art teżori. Kien mercilessly bullying u l-fastidju minħabba Pavel tal-ego, huwa irrifjuta li jippermettu ruħu li jduru fis-'buffoon, u minn dan il-punt, Pavel tal-ego kienu diġà kisbu l-naħa ta'fuq. Mill-Trieste sa Sqallija, l-ego kien jissejjaħ il-Ftit il-Ġgant. Ego antenati estates kienu jinsabu fit-tramuntana, ħdejn il-Lag Garda. Daħal il-politika bħala Kristjani-Demokratiċi, iżda aktar tard maqsuma off li l-forma tiegħu stess aktar tal-lemin jitfarrku-parti. Huwa ma tantx huma importanti fil-livelli kollha fl-elezzjonijiet nazzjonali, iżda l-ego proprji tal-kostitwenza dejjem lura ego l-Senat, fejn huwa użat il-pożizzjoni tiegħu biex tinnegozja u intrigi bl-partijiet l-oħra. Huwa ġie talent konsulent għall-partijiet kollha, inkluż f'livell internazzjonali. U l-in-NU ġiet użata s-servizzi tiegħu biex tinnegozja mal-istati Għarab gruppi terroristiċi, l-Amerika T'isfel Tupamaros, u ribelli-mexxejja madwar l-Afrika Ċentrali. A Milan-gazzetta imsejħa ego "ftit Henry Kissinger," u forsi li ma kienx dan allegatament ħażina id-definizzjoni.
  
  
  L-aħħar kwadru kien it-territorju tan-nisa. L-ewwel Camille, imbagħad Roseanne. Dan kien segwit minn lista qasira tal-omm teħtieġ tal-festa, li jinqara " Li, Liema, Fejn l - italja l-industrija, il-politika, il-finanzi, u l-elite globali." Ħafna mill-nies fuq il-lista kienu iddikjarat l-kaċċaturi tan-nisa tal-pubbliku reputazzjoni, iżda I kien kemmxejn sorpriż li ssib Piero Simca fost dawn, bil-innota li l-ego-isem tal-kamra tas-sodda tagħha kienet Ma Lupo (Lord Lupu). Bnadi oħra, huwa ma kienx imsemmi bħala partikolarment attiva fl-jittratta, iżda dak li kont naf dwar Camille-ġranet kien li hija jista'jkollha xi bniedem, l-ebda kwistjoni kif kbar jew żgħar kien. M'hemm xejn speċjali dwar il-politika fl-della omm teħtieġ, biss li kienet irreġistrata fir-komunista, li jfisser li xejn fl-Italja. Dan huwa tip ta chic fil-sinjuri Ewropea tal-films u tat-teatru ċrieki. Pierrot memorizzati il-klassijiet tagħha u aċċidentalment msemmija minnhom li Camille madwar ċertu-kurżità u l-saħħa tal-imgħax. Tiegħi mixtieqa Roseanne deher aktar interessanti fid-dawl tal-tiegħi stess avventuri. Hija twieldet fl-Padova biss għoxrin sena ilu. Hemm, hija marru għall-iskola u l-marru għall-kulleġġ għal sentejn qabel ma jsir it-titjira akkompanjatur fl-età ta ' 19.
  
  
  Minflok, hija malajr mċaqalqa minn titjiriet nazzjonali għall-aċċess dawk. Ir-raġuni għaliex ei kellhom biex iħallu l-università kien minħabba l-assoċjazzjoni tagħha ma'xi Maoist-istudenti u l-azzjonijiet tagħha. Iżda hi kienet irreġistrata bħala membru tal-Monarchist Liberazzjoni Parti, nfirdu-parti tal-Piero Simchi. Huwa probabbli li hi magħmula-karriera tagħha grazzi għall Pierrot-rakkomandazzjonijiet tal, kif missierha kien l-amministratur tal-xi wħud mill-artijiet tat-tramuntana tal-Ftit il-Ġgant.
  
  
  Dan kollu kien mistennija li tkun xi ftit tentattivi spjegazzjoni, iżda qajmet aktar mistoqsijiet milli tweġibiet. Jekk hi kienet b'xi mod involut fil - "Ħajt tal-Paċi" permezz Pierrot, għaliex kieku ħej jipparteċipaw fit-tentattiv biex joqtlu L-golden tiġieġa qabel ma jistgħu jistabbilixxu l-bajd tad-deheb? Jew kellhom hi diġà mifruda qodma rabtiet ma'dan il-bniedem u sempliċiment użati Pierrot bħala qodma familjarità tal-familja? Din mhux se tkun l-ewwel darba li xi ħadd kellu qalbu naħat biex tikseb l-impjieg huma hekk tassew jixtiequ, biss jekk jogħġbok-superjuri tagħhom. Iżda jekk xejn jinxtamm bħall - "Tmiem tad-Dinja," l-passat tiegħi esperjenza assoċjata mal-organizzazzjoni mal-flus, mhux bl-addoċċ storbjużi-grupp ta'żgħażagħ.
  
  
  Ħsibijiet tiegħi bdew spin. Wieħed mill-aħjar modi biex tieqaf ħela ta'ħin tiegħi fuq l-awto-gratification huwa li jsejħu l-telefon Roseanne tatni. L-aktar linji tal-ajru taw il-membri ta'l-ekwipaġġ kuljum off jew hekk meta huma lura minn twil tat-titjiriet, u kull jiltaqgħu mal-Rosana, jekk hija kienet eliminata l-misteru jew le, ippreżentat tip differenti tal-irħam charm. Xorta waħda, l-omm teħtieġ se tkun wisq okkupata ma tagħha purse għall-ftit sigħat li jmiss.
  
  
  Huwa sab numru tagħha fil-notebook tiegħu u taw lill-operatur tal-lukandi. Linja tiegħi kien kważi ċertament sfruttat, iżda ma tiegħi attwali immaġni, ma kienx mhux tas-soltu li jridu sejħa pjuttost tifla. Speċjalment peress li diversi membri ta'l-anti-Nick Carter-moviment jew l-anti-Jerry Jwettqu l-moviment meħtieġa biex tkun taf li kienu diġà invitata sa darba.
  
  
  Is-sejħa kien wieġeb mill tifla bil-Amerika Ċentrali l-aċċent u l-imnieħer misdud. Imbagħad huwa jinstemgħu tagħha jgħajtu, " l-Ward, xi xadini, Jwettqu."
  
  
  Imbagħad Rosana tal-ħelu, husky vuċi. "Bonġu, Jerry. Dak sorpriża! Jien ma naħsibx I d nisimgħu mingħandek mill-ġdid, issa li int stajt tidher kollha dawn il-sabiħa in-nies madwar l-films. Barra minn hekk, smajt fuq ir-radju li inti kienu maħtufa u allura inti dam bogħod. Ħsibt li kienu fl-isptar u ma setgħux... uh, tagħmel xi ħaġa.
  
  
  Huwa ħareġ l-hekk charmingly u innocently li hemm ma jidhirx li jkun disa'-to-one-ċans li hija kienet il-saba ' dak osservat fil-Mario fid-dettal ġakketta u shadow diviżjoni.
  
  
  - "Le," qal fl-istess karattru-ton. "Huwa ma fil-isptar, u kapaċi wkoll ... er ... uża xi ftit l-affarijiet. Iżda, qalb Roseanne, għad hemm ftit affarijiet jien ċert dwar, u forsi inti tista'tgħin figura hija jekk għandek il-ħin.
  
  
  Tidħaq tagħha kien oxxen kif kien bnin. "I dejjem ikollhom ħin biex tagħmel ix-xogħol karità u jieħdu l-kura tal-inti," hija qalet. Meta?'
  
  
  I talab tagħha. "Kif dwar issa? Kelli l-unur dubjuż tal-tqegħid gwardja tas-sigurtà fil-quddiem tal-kamra tiegħi. Iżda jekk I għid l-uem, huwa ser titlef l-viżitaturi tiegħi.
  
  
  "Ah," hija qalet. "Dan huwa saħansitra aktar eċċitanti. I ser tkun miegħek fil-ħmistax-il minuta, jiddependi fuq il-terribbli xejriet tat-traffiku."
  
  
  Hi miżmuma kelma tagħha. Hija kienet mwissija minn sentinella għall-jum, u hu eliminat rispett għall-jealously jħabbar li tfajla li sostnew li tkun l-infermier tiegħek kienu waslu. "Mhux l-infermier tiegħek, iżda fiżiku-sapun," Roseanne qal cheerfully. Hi tifqigħ fil-kamra tal-ħajja, liebes griż bil-kulur tal-pil u umoristiċi griż kappell, bħal tal-pak. Hija wettqet kappell tagħha madwar il-kamra, li jistabbilixxi l-isfel fuq l-iffullar-president. Imbagħad hija telgħu permezz tagħha l-pil.
  
  
  "Alla tiegħi," qalet f'kelma waħda. "Huwa li jiswew aktar flus fil-privat minn fuq il-pjan, u għandek tħares daqshekk tajba fil, bħal tiegħek istorja kollha kien magħmul biss bl-intenzjoni tal-luring me hawn."
  
  
  Mingħajr kulur, Rosana tal-tall, aristokratika-figura kienet koperta mill-Rivnenskaya biss biżżejjed li jissodisfaw il-ħtiġijiet tal-pubbliku impjiegi. Hi kienet tilbes libsa qasir kollha fuq l-dawl tat-twaħħil iswed l-materjal. Sbieħ tagħha s-saqajn kienu koperti mill-perla-griż kalzetti. Fil-griż tagħha suède-pjattaforma tal-żraben, hi laħaq kważi tiegħi tal-għajnejn.
  
  
  "Aħjar milli fil-uniformi, april?"qalet, jixxengel tagħha falda jxandru u glancing stabbiliti fil tagħha bare-koxox.
  
  
  "Ippermettuli turi li inti tiegħi umli kamra-ewwel," qal. Tagħha gallantly ħa naħa tagħha. Hi daru u ppressati tagħha tal-ġisem kontra l-mini. Minflok bil-mod l-għoti me naħa tagħha, hija tatni kbir li kien jinvolvi ġisem kollu tagħha.
  
  
  — Jien ma taħseb li kienu jweġġgħu fil-livelli kollha. Hi ffirmati, jinġibdu lura ftit pulzieri. "U jien xorta ser babysit inti bħal miġnun."
  
  
  Hija gasped bi pjaċir meta hija rat il-kbar tas-sodda bil-mera, u l-purtieri kienu mfassla madwar meta dħalna-kamra tas-sodda.
  
  
  "Mhux bħal dawk kkritikat ajruplan sedili, Jerry," hija qalet, seduta fuq il-tarf tal-qiegħ u kicking off tagħha pompi papoċċi. Hi magħmul b'ħila mċaqalqa naħa tagħha għall-qadd tagħha u bdiet tiġbed l-isfel tagħha xorzijiet. "Huwa simili Olimpiku pixxina għal dawk li jħarrġu fil-banju." Hi blinked iebes. "Jekk jien qari bejn il-linji, inti trid ġew jilagħbu hawn ma Signorina Cavour meta huma qabad inti, verament?"
  
  
  "Ukoll, l — I qal. "Hija aċċidentalment daħal. Inti taf kif huwa, Roseanne. Din id-dinja tal-ċinema...
  
  
  Roseanne rilaxxati mill-ġdid, pjaċevoli tbissima li f'daqqa-firxa kollha fuq il-ġisem tagħha. U issa tagħha tal-ġisem kienet esposta għal aktar effett.
  
  
  "Kien hemm xi ħaġa oħra fil-karti," hija qalet. "Qal li inti kienu maħtufa kompletament mikxufa, u l-ewwel allarm tqajmet mill-sabiħa omm teħtieġ. Hi ppreżentat għall-aħbarijiet il-folja ppressata kontra tagħha, sigurtà li jkunu fuq it-telefon. Kulur, Jerry, ma naħsibx li jien jealous. Huwa l-għira għall-virgin li ma jafux kif differenti ħafna, mill-isbaħ-esperjenzi kulħadd għandu jkollu."
  
  
  Huwa d diġà telaq tiegħu ġakketta u kien fumbling bil-ċinturin tiegħu.
  
  
  "Waqfien," Roseanne ordnat. "Jien ser tagħmel dan lili nnifsi. Int marid. I għandek tagħmel dak kollu għalik.
  
  
  Hi bil-mod imbuttat me lura fuq il-sodda u bdew qawsalla me mal-cooing ħsejjes sħiħa tal-simpatija u oxxen kumplimenti.
  
  
  Hija kienet l-istess sabiħa, mixtieq tifla hi ntlaqgħet fuq il-pjan, iżda kien hemm xi ħaġa differenti, xi ħaġa nervuża u l-difensiva dwar tagħha fluss bla tmiem tal-kliem, l-ebda kwistjoni kif sexy dawn ma tagħmel ħafna sens li l-us. Hi ma kienx għoli dwar id-droga; tagħha tal-ġisem kienet eżaminata bir-reqqa. Ma kien hemm l-ebda labra marki fuq l-isem tal-ġilda ta ' l-idejn tagħha. Iżda hi tkellem, flattered me, kemm jekk hi kienu jagħmlu ferventi l-isforz ma jinterferixxu mal-istati uniti bil-miktub mill-istati uniti isfel bil-mistoqsija tagħha, ħlief fl-appoġġ tal-teħid tad-imħabba. Il-mistoqsijiet I talab tagħha biex titlob ħej, bħal it-tip ta ' xokk effett, nixtieq għandhom x'jaqsmu mal-apparat smigħ. Iżda hi setgħu kienu mitmugħa deċenti blokki tal - (għalija) utli ta'informazzjoni ħażina minn dawn is-smigħ l-apparat.
  
  
  Minħabba l-mod sirna flimkien, anki din il-biċċa żgħira ta'informazzjoni żbaljata kellha tiġi differita għal aktar tard. Roseanne lestiet sħiħa tagħha infermiera l-iskeda. Sħiħa tagħha, artab xufftejn u kurjuż-ilsien kienu kif il-fejqan bħala omm teħtieġ tal-maġija lotions, u l-I ppruvaw li tagħti tagħha biss bħala fiżika ħafna kumplimenti bħala hija tatni. Imbagħad konna fuq is-sodda. Rosana tal-wiesgħa, jiddi l-għajnejn reġistrati tagħna kull mossa fi l-mera, daqs li kieku kienet mhux biss tagħti ruħha u l-me-pjaċir, iżda wkoll torganizza finali trattament għall l-abjad ta ' xi stramba taż-żejt sheik.
  
  
  "Oh, Jerry," hija qalet, xorta tħawwad il-quċċata. "Dan kien wisq tajba." Deher li l-agħlaq ma kienx biss affettwata minn sess, l-ebda kwistjoni kif stressanti u l-ippremjar kien għalina. Wasal iż-żmien biex tagħti sa dan il-'kontroll tat-traffiku, u l-ebda wieħed smigħ se ssib suspettużi li jien juru xi kurżità wara tal-bieraħ inkonvenjent.
  
  
  "Isma," qal, vjenna tagħha tax-xagħar, u aħna tiġġebbed fuq is-sodda wieħed ħdejn l-oħra. — Ma għandek tgħid xi ħadd I kien joqogħdu fil Le Superbe, qalb?"
  
  
  - Ġisem tagħha involontarjament miġbud ' il bogħod mill-naħa tiegħi, iżda qawwi tagħha l-għajnejn ma għadam. Il-logħob ta ' l-għajnejn kien magħrufa prova ta'l-onestà, iżda biss kemm ta'dan, huwa ra minnhom bħala sinjal ta'l jinsabu ovvja.
  
  
  - "Le, Jerry," hija qalet. 'Alla tiegħi. Hija rrumblati bogħod mill me u miġbuda lilha nfisha sa ipoġġu fuq is-sodda. "Inti ma tistax taħseb li possibilment I għandhom xejn x'jaqsmu mal-bhejjem li ittorturat għalik." Hija bdiet-għajta. U biex jitnaqqas dan kollu shuddering-sbuħija kien ta'pjaċir li għal darba oħra mmexxija minn waħda għall-oħra, din id-darba aktar bil-mod, kif huwa ħa dwar ir-rwol tal-gwardjan u l-gwardjan. Meta tagħna tan-nifs kien anke mill-ġdid, I lest tiegħi għall-kwestjonarju, li kien aktar apologetic, l-ambjent, iżda xorta kurjuż u xierqa biex l-irwol tiegħi.
  
  
  "Jieħu l-apposta, Roseanne, qalb," qal. — I ma naħsibx. Iżda dan kien tant f'daqqa u l-bqija kompletament inutli. Barra minn hekk, l-ebda wieħed naf li kien hawn.
  
  
  "Ah." Roseanne aċċettati tiegħi l-apoloġija u l-tatni jottimizzaw il-linja tal-baci mill-geddum tiegħi tiegħi żokra. "Kulħadd fl-Rime dejjem isib malajr ħafna, Jerry. Full-okkupazzjoni tal-lukandi, xufier tat-taxi, it-film-ekwipaġġ. I ejja ngħidu li xi ħadd mistook inti għal xi ħadd ieħor, ma huma?" "Dan għandu jkun," qal. "Iżda, tara, I ma tkunx taf xi ħaġa dwarek, ħlief li inti sabiħa u l-assolutament uniku fi Spanja, u li jiġu mill-kbira tal-inbid-pajjiż tal-Colognola."
  
  
  "Padova," hi korretta me thoughtlessly, amused billi tħares fil-mera. — Taħsbu li jien pjuttost, Jerry?" Mhux kbar wisq?
  
  
  "Jien ma tistax toqgħod us pulzier aktar," qalet nofs bil-verità. "U l-pulzier inqas mhux se tkun biżżejjed." "Li sabiħ ħafna," hi grumbled. "Fl-rewmatiżmu I ser jgħidlek liema tifla sempliċi hi."
  
  
  Hi qalet me bijografija tagħha, li wkoll ikkonfermat dak li kien diġà aqra fil-ikun. Hija anke semma l-Maoist-grupp fl-università u l-miċħuda bħala ħaġa mhux serja kapriċċ. U li bis-saħħa Pierrot-appoġġ tal, qabbdet l-impjieg.
  
  
  Din kienet l-opportunità I d mixtieqa, u issa kien min-naħa tiegħi biex jaħtfu fuq ma'taħlita ta'riżentiment, disgust, u l-għira.
  
  
  "Ftit Casanova,"I sploda. "Ħarsa, stajt jinstemgħu xi ħaġa dwar l-ego-reputazzjoni tal-nisa kollha. U l-ħsieb tal inti miegħu... Huwa clenched snien tiegħu b'mod konvinċenti biex timbotta l bogħod l-immaġni tal-Rosana u Pierrot, immaġni aktar komika minn offensiv.
  
  
  "I qal I d jgħidlek il-verità, Jerry. Hi neħħiet il-geddum tagħha defiantly. "Sabiex I magħmula imħabba li Ma Lupo , u ma kienx ħażin u dawk kif inti tista'taħseb. Bil-mod, sħun tiegħek omm teħtieġ bilkemm hija akbar minn persuna, u inti ma tistax tisma me taunting tagħha, inti tista? Tajba. - Ħalq tagħha milwi fil-snarling għadab. "Għandek tkun taf —" qalet il-kummissarju,"dan l-ħelu mal-bniet ta' l-rari kurattivi dawk jingħataw mingħajr is-servizzi."
  
  
  I talab tagħha. "Inti xorta jara lilu?"
  
  
  'Tara int? Roseanne qal. ""Iva. Missieri taħdem għalih. U hu importanti u regolari l-ewwel klassi tal-passiġġieri. Iżda li l-ebda aktar minn dan, Jerry.
  
  
  Hija ma tistax tagħmel ħafna sens li jkollhom plawsibbli, u jiena ma setgħux ħaffer aktar mingħajr ma tiżvela lili nnifsi. Il-ħin li jmiss I ara tagħha, jien ser jagħmel żgur li l-post fejn hi tista sikur ikomplu l-investigazzjoni tagħha. Id-dritt issa, iż-żmien kien biss timmarka l bogħod.
  
  
  Kemm jekk wieħed jaqta'x-xorta ħsibijiet tiegħi, hi laħqet l-għan li tieħu waħda mill-aħħar lustful-dehra l-mera.
  
  
  "Kull kamra tas-sodda għandu jkollhom-ħajt bħal dan," hija qalet. "Jekk tagħha ser tkun rikka... Iżda issa l-ltqajna li jmorru. Għandi l-laqgħa fl-siegħa.
  
  
  Tiegħu ma tinkwieta dwar dan. Kelli l-ikla-ħatra fl-siegħa.
  
  
  — I ser sejħa inti għada, " I wiegħed. "Jew tista sejħa hawn." I ma tkunx taf liema ħabib tiegħek iskeda, iżda Pierrot u l-ħbieb tiegħu għandhom magħmula ego għall-tiegħi dħul fis-film tan-negozju, iżda jien mhux se ħalli dan il-qerda tagħna reunion.
  
  
  Hija kienet diġà imħejjija mill-ġdid, jekk dan huwa dak li d-sejħa il-kopertura ta'l-ħ ilbies, u hu segwit tagħha fil-ħajja tal-kamra. F'daqqa waħda, hi kienet l-kalma u serji kif hija kienet mument ilu, l-isem tal-prodott u entużjasti mal-fraġli tagħha chatter.
  
  
  "Inti ħadna me hekk kuntenti fil bħal żmien qasir, Jerry," hija qalet. "Fuq il-pjan, u mbagħad hawn mill-ġdid. Tant hu hekk li l-beżgħat me u jagħmel me jaħsbu."
  
  
  Ont ħares bħala serji kienet li jaġġustaw għall-ġdid tagħha burdata. Hija kienet id-daħk.
  
  
  "Tinkwetax, Jerry," qalet soothingly. "Fit-tieni-ħsieb, I ma jfissirx-konstatazzjoni mod li jiżżewġu inti tixtieq aktar bniet. Jien l-ħsieb dwar l-affarijiet oħra. Iżda l-għada se nitkellmu u nofs."
  
  
  Wara kiss, hi tax-xellug.
  
  
  I lura l-kamra tal-ħajja bl-sensazzjoni li l-mistoqsijiet jistgħu jipprovokaw xi azzjoni tagħha fl-direzzjoni, mingħajr ma jkollhom l-faintest l-idea fl-liema direzzjoni dawn l-azzjonijiet se tiżviluppa.
  
  
  Huwa ġibed l-purtieri fuq l-mera qabel il-leħja u rfinar għall-pranzu. Tiegħi transistor ma nagħti lili kwalunkwe sinjal, iżda fil-TT-dipartiment AH, ladarba wera me mera tal-tagħna stess riċerkaturi, li perfettament trasmessa l-immaġni tal-vidjo. Il-komponenti elettroniċi kienu mferrxa kollha fuq il-wiċċ u individwalment setgħu kienu żgħar wisq għal ih hemm traċċi tiegħu fit-tfittxija. I ma l-kura li xi ħadd jista'jaraw Rosana u me hekk okkupata fuq il-kbar tas-sodda, iżda jien ma setgħux ħalli l-għajnejn prying ara tiegħi diplomatiċi-bagalja, ego-kompartiment sigriet, u l-ego-kontenut.
  
  
  Huwa mibdul libsa tiegħu għall-ieħor, li hu magħmul apposta biex jaħbu l-Luger bla ma ħadd jinduna bihom. Jekk kien hemm xi ħaġa intima għaddej mal-omm teħtieġ fl-ewwel jew it-tieni nofs tal-ġurnata, huwa kien sa mill-tluq tiegħu ħwejjeġ mingħajr ma juru armament tiegħu. Iżda fl-istess ħin, ma ridtx li jmorru armati fis-territorju mhux magħrufa, hekk kif armati kif l-aħħar bil-lejl. Hugo, il-stiletto, kien aktar faċli. Hu sempliċiment koperti l-ċinturin fuq naħa tax-xellug tiegħu mal-saff doppju tal-faxex, li kienet permessa għal persuna li kellhom riċentement ġew kważi maħruq. Camille tal-lotions ma kienx suppost ifiequ kompletament kull pulzier tal-ġisem tiegħi. Speċjalment peress li dawk ċentimetri li l-omm teħtieġ kienet l-aktar interessati fl-baqa intatt. Ont diġà għadda dan it-test bil-Rosana.
  
  
  Fil-mera fuq il-kamra tal-banju-sink, huwa eżamina kważi b'saħħithom. Fl-AH, aħna ma tagħmel ikkumplikati ilbies-ups u l-make-up, aħna tħalli lill-iżgħar brothers fil-servizzi l-oħra. I biss smeared ftit griż tagħha taħt l-għajnejn u l-approfonditi dawk il-ftit tikmix fuq il-wiċċ tagħha. Li, u l-ftit sighs I ħalli barra minn żmien għal żmien, għandhom ikunu konvinti tiegħi ġdida tal-kollegi u l-onlookers I li ma kienx irkuprat kompletament mill-djamanti mhux bil-lejl.
  
  
  Sħiħa tal-rigward, tiegħi doorman wasslitni biex il-lift fl-aħħar tal-kuritur, fejn ieħor sentinella ħalli me fil u skortat me r-taraġ. Hemm, u l-ieħor carbine daħal miegħi li l-bank. Dan kollu kien ħafna dehra, iżda huwa limitat bil-kbir tiegħi attivitajiet tal-ġejjieni. Hija għamlet mentali innota li jistaqsu Pierrot biex jirrilassaw il-gwardja tiegħu ftit, jekk possibbli.
  
  
  Huwa, Renzo, u Studds kienu diġà tax-xellug, iżda Sir Hugh kien qed jistenna li tieħu me laqgħa fil-klabb tiegħu bil-mutur bix-Rolls. Żewġ tal-pulizija dwar l-muturi mr fil-quddiem tal-us, u t-tielet-uffiċjal tal-mr wara bil-kapitolu pistola. Min ppruvaw attakk me fuq il-mod, huwa ma kienx ikun xi ħadd madwar Pierrot tal-ħbieb.
  
  
  L-lobbying ta'l-weraq klabb huwa eżattament l-languid, skur, ultra-bourgeois dekorazzjoni li Taljani simili għall-użu meta niġu għall-chic u eleganti. Kollha ta 'l-aħħar bil-lejl tal-parti kien hemm, ħlief għal ftit purament istilel pop, flimkien ma' ftit griż jekk huma rqaq, mgħaġġla sinjuri ta'nazzjonalitajiet differenti li ġew introdotti biex me. L-aktar investituri u ftit tekniċi speċjalisti. Kien hemm ukoll il-kapital, Kendall Lane; għal tih, nervuża, inkwetata Amerikana fil-blu flannel blazer, kannella qliezet informali, u Gucci flip-m'hemm xejn aħjar milli tagħha. Kull meta l-I meħtieġa biex iħawwdu l-idejn ma xi ħadd, ont kien żbalji, u kull meta ont aċċidentalment ttellgħux fis xi ħadd, ont kien tant timidly rtirata li kulħadd għandu jkollu ħasbu li kienu jittrattaw ma'miġnun oilman. Jekk xi ħadd ppruvaw ir-rabta tiegħi identità li speċjali, mhux maqsuma Nick Carter, il-vista tal-me hawn jħawdu dik il-persuna ftit.
  
  
  L-ikla ta'nofsinhar kien abbundanti fl-ed u x-xorb u b'mod informali egoistically mwettqa. Taljani tieħu Eda b'mod serju ħafna u ma tippermettix tagħha li jiġu mħassra billi nitkellmu dwar in-negozju. Kien bejn Renzo u l-omm teħtieġ. Pierrot u l-kapital huma jilagħbu din il-logħba oppost-istati uniti. Omm teħtieġ tal-trattamenti tas-sbuħija għamlu sbieħ tagħha aktar minn qatt qabel. Iżda fil-każ tagħha, dawn iż-żjarat li l-purse kienu obbligatorji, l-aktar għal xi soċjali prestiġju u l-interazzjoni mal-klijenti l-oħra milli żid għal dak li kien għalhekk perfettament preżenti fil-bidu. Hi whispered chaste intima l-affarijiet lili, flaunted me bħala jekk jien kienu ġodda poodle, u ħa sħiħa tal-kreditu għall-tiegħi rapidu-irkupru.
  
  
  L-uniku persuna li għadhom msemmija il-Ħajt tal-Paċi kien Kittieb Lane. Huwa darba beda bħala-kittieb, u issa Stahl huwa suċċess kapital li jispeċjalizzaw fl-spy-films. Huwa ma tħossokx marbuta mill-edukat Ruman tabù dwar nitkellmu dwar il-Ed. Hu maħsub li kellhom kkritikat tajba l-istorja, u ma kien hemm xejn li tieqaf em mill-javżak mill-biċċa biċċa qabel il-laqgħa uffiċjali.
  
  
  Minkejja l-muskolu, possibilment l-effetti tal-dexedrine li kien għadu fis-sistema tiegħu, Lane kien pjaċevoli, faċli-ser-bniedem. Sinċiera iżda l tax-xellug liberali, mwaħħla x'imkien fil-1930. Tiegħi akbar ossessjoni kien Gwerra Dinjija III. Pjuttost ġustifikati tħassib. F'dan ir-rigward, barra minn hekk, għal wieħed mir-raġunijiet għall-eżistenza ta'l-IMSAĠAR u l-ħatra tiegħi stess. L-ego-istorja, bħal ħafna stejjer tajba, dejjem beda bil-kliem: "X'jiġri jekk..."
  
  
  -"Dak li jekk," huwa qal, tipponta madwar il-president fil-me matul it-tielet kors tal-sardin u l-polenta, " kollox beda mhux b'wieħed mill-superpotenzi ta'l-Amerika, ir-Russja, u ċ-Ċina, imma mal-grupp tal-ferrovija lin-nies ma'l-enerġija biżżejjed u l-kapaċità li toħloq serje ta'l-inċidenti f'dawn it-tliet pajjiżi? L-kbar "tlett" għandha minnufih jirreaġixxu b'mod differenti l-oħra. U peress li dawn kollha għandhom biżżejjed l-armi nukleari li jeqirdu-dinja kollha, ikun Omm l-Art tal-għargħar. Il-ħajt tad-dinja, inti taf?
  
  
  Huwa qal-uem li huwa mifhum. Iżda ma kienx dan daqsxejn esaġerat?
  
  
  "Ma nistax taħseb hekk," Lane qal bil-biża. "Id-dinja kollha hija trab tal-kartell. Ħu tnax-il xahar tal-vjolenza: l-Lotz-massakru, il-Logħob Olimpiku qtil, l-attakki ta'Londra, l-Belfast bombi kull ġimgħa, l-eżekuzzjoni ta'diplomatiċi fis-Sudan, l-tkeċċija tal-gvern Brittaniku minn wieħed ħarba... Alla tiegħi. U dan huwa biss il-bidu tal-problema."
  
  
  "Ma kien hemm l-ebda Terzi Gwerra Dinjija madwar dan," l-Uem qal tagħha.
  
  
  "Ah," Lane qal, kif jekk tagħti l-uem ponta. "Biss minħabba li kollha tiġġebbed fuq ċertu perjodu ta'żmien. Ipprova immaġina x'kont se jkollhom ġara jekk dawn l-avvenimenti seħħew fi żmien jumejn jew tlieta. Żid li l-ftit splużjonijiet... xi jmiss?
  
  
  "Imbagħad dak kollu li jistgħu jisplodu," I ammessi. "Iżda jidher li għadu ftit kwantità kbira għalija." "Din l-oġġezzjoni ġiet imqajma ħafna drabi." Pierrot mdawwar tiegħu fl-għoli president minbarra li jwieġeb lilu.
  
  
  "Renzo jistgħu jispjegaw."
  
  
  "Minn xi miraklu, Kendall provduti bil-żewġ fil — livell tal-xenarju," Renzo qal. "U l-Żwiemel jaf eżattament kif jiġbdu xi ħaġa bħal din perfettament. Għall-intelliġenti u l-interessati werrej, dan huwa sinifikanti twiddiba. Għall-oħrajn, u l-sfortunatament għal aktar, xejn iżda brutal-iswed humour. U anke għat-tielet livell, għall-kompletament brainless, se jkun tali meraviljuż tal-vista li d-dinja kollha se żgur li tixtieq tixtri-biljetti."
  
  
  "Iżda din l-istorja trid toqgħod iebsa," Lane insista. "L-iswed humour, sabiħa. Iżda l-ebda saħħa. L-idea ta'sejħa din l-organizzazzjoni sigriet LAL idgħajjef ftit tagħha.
  
  
  I talab bil-gidma ta polenta.
  
  
  "L-eliminazzjoni tal-forom kollha tal-ħajja," Renzo spjegat. 'L-idea tiegħi. Iżda jien mhux se imħabba dan fl-gerżuma tiegħek, Kendall.
  
  
  "L-Etjopja Liberazzjoni Quddiem imsejħa innifsu ELF," Pierrot qal. "U ma kien hemm xejn umoristiċi dwar dan.
  
  
  "Ukoll, ħalluni ara," Lane qal, it-tqegħid fuq il-wiċċ tal-ġenju li huwa kbar kollha dawn l-iswed, iżda li hija tipprova li jgħixu magħhom.
  
  
  "Bl-istilel bħal omm teħtieġ u Michael," Renzo xejru fil-president fejn Michael Sportu kien seduta fost il-folla tal-fannijiet,"aħna xorta jistgħu jagħmlu dan u jagħmlu miljuni."
  
  
  "I biss magħmula wieħed film li tilfu l-flus," omm teħtieġ qal bis-serjetà. "Iżda minħabba li din il-bejgħ għall-televiżjoni, tista'sempliċement ma jkunux dwar il-detriment tal-ġenb. Int bla periklu l-investiment me, Jerry.
  
  
  "Niċċajta," huwa whispered fil-widnejn tagħha, " l-ebda wieħed jieħu ħsieb, jekk hu sikur ma inti jew le?" Tagħha rewmatiżmu ltqajna li jgħati, mischievous tbissima.
  
  
  Fuq tazza tal-kafè u l-cognac, kelli l-opportunità li jitkellem Pierrot dwar xi ħaġa li kien sistema me ħafna: tiegħi ħafna armati pursuers. I ma setgħux żomm jitfa helignite bombi jekk jien ridt li jħallu-kamra tiegħi mill-ġdid. Dawn l-manuvra fl-traffiku se jkollhom mimlija l-morgue bil-wisq innoċenti id-by. Jew il-mod, huwa wisq biex tinħeba wara Ed. Naturalment, I ma setgħux għid Pierrot għaliex I meħtieġa din il-libertà li żżomm il-kuntatt mal-AH. Iżda żejda tal-gwardja tal-numri huwa konvinċenti ħafna u plawsibbli mod li l-approċċ Rumani.
  
  
  "Huwa simili jien... ukoll, mhux fuq tiegħi stess," spjegat, glancing lejn il-ġenb fil Camille, li kien għadu qed jitkellem il-bankier fuq l-oħra tat-telefon.
  
  
  Pierrot tal-żgħar l-għajnejn wara l-roża lentijiet mixgħul tant li l-I kważi l-fiduċja tiegħi ego l-laqam Ma Lupo. — I jifhmu kif skomda il-protezzjoni tista tkun, " huwa qal, wincing u mhux. "Għal kważi kull bniedem naf, li huma l-ħbieb bil-Camille għandha tkun biżżejjed, aktar minn biżżejjed, iżda I tista' tara li dawn l-istejjer dwar inti oriġinarjament beda mhumiex eżaġerazzjoni, Jerry." Li rochelle mill-ġdid. — Se niżgura li fil-ġejjieni se jkun hemm ftit inqas ta'tali restrittivi ir-regola. Ftit kliem lill-ministeri rilevanti.
  
  
  "Jien naħseb li l-persuna waħda fil-lift hija biżżejjed," qal. "Jekk hu tikri me permezz meta jara tagħha, nixtieq li jitħalla waħdu." "Waħda mill-lift fuq l-art tiegħek u wieħed fil-lobby," Pierrot iddeċieda għalija. — Dan huwa tajjeb għall-eżerċizzju tagħna uffiċjali żgħażagħ. Iżda inti tkun qbiżt jekk inti iġbed id-dritt earlobe mal-naħa tax-xellug tiegħek. Ħarsa bħal dan. Huwa wera li me.
  
  
  Kien tajjeb, kodiċi sempliċi. Tiegħi ir-rispett għall-Pierrot, li kien diġà għoli, telgħa saħansitra ogħla. L-importanti dwejjaq kienet marret, iżda l-ewlenin corkscrew kien għadu mhux imwieġba. Rando sfruttat il-xifer tal tiegħu brandi tal-ħġieġ bil-frott sikkina.
  
  
  "Aħna ser imorru għall-kamra tal-konferenzi fit-tieni sular issa," huwa ħabbar. "Membri tal-grupp biss
  
  
  Il-ħajt tal-Paċi, għalhekk jien jibżgħu aħna ser ikollhom tislima tagħna temporanju mistednin għal issa."
  
  
  Meta l-ikla grupp faqqgħet, l-messaġġi ta'l-maskili l-investituri u l-test tal-mara l-azzjonisti sulked. Dawn madwarna, li ħadu l-taraġ jew il-lift, kienu limitati għal assi ta'mill-inqas $ 300,000 kull, biż-żieda Lane, kittieb, u ftit tekniċi. Ma kien hemm l-tletin tal-istati uniti, marbutin flimkien qawwi mill-kolla tal-flus u l-regħba li kien marbut li jsegwu.
  
  
  I mibegħda fil-konferenzi, iżda din id-Dinja Aħħar sessjoni kienet ftit aktar interessanti mill-aktar ta'l-oħrajn. L-aktar minħabba l-I kien tisfija-widnejn tiegħi għall-qbid xi ħaġa li jistgħu jwasslu għal Anderson suspetti u l-mini.
  
  
  Lane beda bil-deskrizzjoni fil-qosor ta'l-art, li hi, per eżempju, diġà kienu jafu, LAL, grupp ta'atv intenzjoni fuq blowing sa id-dinja kollha. Dan se jsir permezz tat-tnedija xi devjazzjoni qagħdiet importanti u diffiċli xi inċidenti fil-maħtura kapitali u l-potenzjal in-nirien, l-attivazzjoni tal-Tliet Kbar tal-ritaljazzjoni-mekkaniżmu qabel ma xi ħadd kullimkien fid-dinja-ħajja twil biżżejjed li jirrealizzaw li din kienet kollha żball.
  
  
  Hemm kienu magħrufa, tassew sigriet l-ajruporti u l-armati privati (anki aktar improbabbli lili professjonalment milli l-bqija ta'l-udjenza, li kiel dan kollu greedily). Imma għandi ngħid li Lane għamilha kredibbiltà u tpoġġi tajba emozzjonijiet fl-żewġ karattri prinċipali. British aġent sigriet li tmur permezz tal-sħiħ plot, u l-ego taljan-għodu li jittratta jiġi mqarraq mit-terroristi, iżda wkoll jibda l-affari miegħu. Omm teħtieġ u Michael ssieħbu fl-rawnd tal-applaws, u Lane taw fil-qosor personali spjegazzjoni tal-films tal-importanza li l-ego ta'l-udjenza kbira.: "Tielet Gwerra Dinjija hija mhux biss possibbli, iżda bla dubju se jeqirdu-ċiviltà, eżatt bħall-istati uniti." .'
  
  
  "Dak kollu li qal dwar l-tifqigħa tal-tieni Gwerra Dinjija," il-bankier fir-ringiela fil-quddiem tal-me snorted cynically.
  
  
  "Dak li jista'jiġri," l-sabiħ ħafna class kiss ħdejn hu qal. "Jew inti ma jkunux qed tfittex madwar dan l-aħħar."
  
  
  Issa kien Renzo tal-naħa li jitkellmu; u huwa semma l-ismijiet ta'l-kbira istilel li jkollhom tul.
  
  
  Imbagħad Sir Hugh daħal fil-munzelli tal-karti biex jispjegaw u jiddefendu l-kolossali-baġit. Qabel dan, l-attenzjoni kollha ta'l-udjenza kien ffokat, inkluż dwar il-me. Kien masterful-preżentazzjoni, u issa rajna kif Sir Hugh irnexxielhom-ħalib miljuni minn pajjiżu u oħrajn, u tpoġġi ih fis personali tiegħu kont tal-bank. L-ebda parti ġie mhaddma, iżda jekk taqta fis-diversi partijiet, inti se tirċievi pulita tal-bettiegħ, li l-erba'l-imsieħba jistgħu jaqsmu pulit bejniethom, sakemm dawn ma tistax tnaqqas l-grieżem xulxin l-ewwel.
  
  
  Ego tiegħu-bħal demeanor, l-mod tiegħu, comradely iżda aristokratika, mandriva problemi iżda qatt ma condescending, imqabbla l-ego il-figura. Kien tajjeb natured u infurmat sew tweġibiet għal diversi ta'l-udjenza tal-ego-kummenti.
  
  
  "Biss attur wieħed ma jkunx tajjeb $ 100,000 għall-jumejn ta'xogħol."
  
  
  Sir Hugh: "Dan wieħed ma reklamar. Jekk huwa sober u aħna jġibu l-ego issa l-isptar fil-Sussex. Iva?"L-aħħar wieħed huwa għal-ġermanja tal-Punent l-industrijalisti.
  
  
  "L-assigurazzjoni tal-flus tidher ħafna eċċessiv lili. I-paga tagħha inqas sena għall kollha tiegħi fil-fabbriki."
  
  
  Sir Hugh: Dawn jidhru eċċessiv lili, wisq, Herr Schmidt. Iżda li għaliex-kumpaniji tal-assigurazzjoni, huma hekk b'saħħitha. Iżda mingħajr ġenn. Aħna irnexxielhom jiksbu xi wħud mill-aktar għoljin tagħmir militari fid-dinja bħala props fil-kważi-self b'xejn. Għandna bżonn li jiġu protetti kemm jista'jkun fil-każ wieħed ta ' tagħna B-52s, li l-ispejjeż ta'aktar minn tagħna il-baġit totali, jistgħu ħabta."
  
  
  Mistoqsijiet oħra kienu wkoll risposta bl-istess charm u l-awtentiċità.
  
  
  L-aħħar l-att kienet għall-Chris Mallory. Huwa tkellem sorprendentement b'mod koerenti wara l-brandi huwa d tinxtorob. Huwa spjega li "l-Fluss tad-Dawl" se tkun l-ewwel pillola li jagħmlu użu sħiħ tal-kontroll tal-kompjuter. Huwa qal li l-recreated-mudelli ta'l-ibliet, il-flotot u l-battalja.
  
  
  "Dan kollu antikwata," huwa qal. Iżda d-differenza hija li dawn il-żgħar tal-komponenti huma mibnija fil-ċirkwiti ta'tagħna prinċipali tal-kompjuter. I-programm dan, imbagħad fuq il-magna, timbotta l-buttuna, u l-sittin fil-mija vjaġġ bir-ritorn hija rreġistrata fl-jieħdu waħda."
  
  
  Dan ġibdet l-skarsi-applaws mill-film-sofistikati ta'l-investituri, li kienu tgħallmu l-mod iebes li numerużi mill-ġdid jibda jistgħu jintużaw biex jagħmlu l-films. carinf.com ma responsabbli il-baħar battalji fil-grupp jista'jirriżulta li jkun kważi l-għali kemm il-film innifsu.
  
  
  "Għall-oħra tal-kwinti, għandna Renzo studio, li hija attwalment l-akbar fid-dinja," huwa kompla jgħid. "Trafalgar Kwadru, Drabi il-Kwadru, Place de la Concorde — kollha kemm huma recreated hemm. U t-tielet-kamera l-ekwipaġġ se tagħmel addizzjonali fuq il-post footage ta'l kollu fil-beraħ darba Fenek Sawyer u l-Ego cameramen jaslu issa sal-aħħar tal-li jmiss il-ħadd."
  
  
  Piero mwettqa nirringrazzja lil dawk kollha tal-istati uniti għall-tagħna l-fiduċja (u l-flus) u biex jgħidulna li se jkun hemm gwidata li Renzo tal-istudjo għada.
  
  
  Lane talab Studds meta l-laqgħa kienet fuq.
  
  
  "Għandna bżonn ieħor xena," huwa qal. "Dan il-ġgant tanker kien minfuħa. L-isplużjonijiet tal-gass fl-wieħed mill-ego tankijiet hija biżżejjed biex ineħħi l-vapur kollu madwar tliet mitt kwadru madwar l-ilma. U meta l-tankijiet huma sħiħa, inti ser ikollok mili u l-mili tal-ħruq taż-żejt. Jaqbel perfettament l-intenzjonijiet tagħna, ma dan?
  
  
  Żwiemel tal-wiċċ faqqgħet fl-approvazzjoni tal-grin.
  
  
  "Li l-ħsejjes kbira, Ken," huwa qal. Iżda kif se tisplodi?" "Huwa sempliċi: l-qtates. Probabbilment kontroll mill-bogħod minn boatikkonfiskata, " Lane qal. "Dak kollu li tista tmiss. Inti ma tistax taqbeż dan. L-ebda mod.
  
  
  "Il-Kbir, Ken. Inti se tagħmel xi ikkulurit immaġini għalija, u jien se tikseb il-mudell ta'dan il-tanker għalik fl-inqas ħin milli tieħu inti għandek tikteb din l-xena." Huwa titwaqqaf u migrufa kap tiegħu. "Kif nistgħu taf li l-odina madwar dawn il-supertankers huwa li jgħaddi mill-mogħdija dejqa, ngħidu aħna, it-tnejn li jmiss? Kanal, per eżempju. Jew saħansitra aħjar, ħdejn Responsabbli.
  
  
  "Jien ser jistaqsu Mary sejħa waħda minn dawn il-kumpaniji kbar taż-żejt." Ken għamel nota fuq id-dahar tal-pakkett.
  
  
  Studds mmarkati Camille u me warajh.
  
  
  "Ideat kbira, din il-guy," Laine tal-ħbieb boasted. — I ser tibgħat Sawyer film l reali tal-bastimenti, u mbagħad aħna ser jimxu fuq l-ego splużjoni fil-grupp!"'
  
  
  Bil-mod, iżda b'mod sod, Camille tugged fil-minkeb tiegħi. "Kien I l-ħsieb tal-li tmur lura għall-lukanda li tara kif ukoll inti kont rkuprati, Jerry," hija qalet. — Imbagħad sbieħ pranzu tard fil-kamra tiegħi, u mbagħad ser naraw kif ukoll inti kont rkuprati." U jekk għandek bżonn xi kura oħra.
  
  
  Nemus-daqs tal-ħsieb gnawed fuq id-dahar tal-fehma tiegħi, iżda Camille tal-sempliċità maħnuqa il-ħsieb. Aħna lura biex Le Superbe u kienu ddisturbata kemm għall-truf tal-ġurnata u kemm-truf tal-lejl.
  
  
  
  
  Il-kapitolu 5
  
  
  
  
  I qajjem fil-kamra tiegħi. Camille snuggled sa me, iżda bħala kuntenti kif konna, I qajjem sa tħossok inċerti għall-ħin kollu I d mitlufa. Camille kien imwaħħal mar me bħal irqiq tal-baħar, u l-sentries kienu għadhom fis-seħħ sħiħ.
  
  
  Imbagħad, wara l-ewwel tagħha wara nofsinhar, il-laqgħa mal-Camille fil-kamra f'lukanda tagħha, Pierrot imsejħa tagħha. Huwa biss l-qima kuntenti u spjega lili li ħa em filwaqt li tikkuntattja xi ministru jew ġenerali, sabiex I biss kellhom kun żgur li għandek xi gost fil-frattemp.
  
  
  Għalhekk omm teħtieġ u l-I kellha logħob tal-annimali u l-Jane, Romeo u l-Qalb, il-Kittien u l-Jewel, u l-bqija sa l-pranzu, ma'l-platti tagħha fl-awli. Aħna imbagħad imħejjija għall-chat qasira ma'Sir Hugh u l-Pernijiet fl-omm teħtieġ tal-kamra qabel ma jerġgħu lura għal tiegħi kwarti, fejn burly żagħżugħ xorta kien gwardja bil-carbine.
  
  
  Hija kienet l-azzjoni tal-persuna, u dak li kien isir issa ġiet aktar bħal tax-xogħol għal dawk guys Hawke sejħiet "Job Hannes l-aġenti," l-individwi li huma aktar pazjent bil-sens chatter milli hi, u li wieħed uqija fluwida tat-tagħrif ġej minn madwar erbgħin litri ta'xogħol maħmuġ.
  
  
  Huwa chattered bogħod, u ppruvat bħala l-aħjar li jistgħu biex jiksbu xi ħaġa utli tagħha; iżda l-ebda, xejn. Sir Hugh u Studds iddiskuta l-żgħar tal-vantaġġi tal-Kanal ingliż fuq il-Golf tal-Finlandja fl-isplużjoni ta'dan supertanker. Għalkemm kienu nitkellmu dwar il-ġugarelli, kien hemm koroh twist li ih tal-entużjażmu.
  
  
  "Iżda ma tifhimx, Studds," qal Sir Hugh. "Fil-futur, inti għandek ċans li l-ħruq tal-żejt se jilħqu kemm il-Dover u l-Calais." Huwa evidenti li l-isem tal-belt franċiża fl-ingliż .
  
  
  "Iżda jekk ma jiġri fil-Golf persjan, iżda quddiem ta'," Down qal, " għandna tista-seħħ dawn il-Russi biex jirrispondu b'kollox huma jkunu fuq artillerija u tal-missili."
  
  
  "Il-biċċa huwa biżżejjed għall-Russi biex tirreaġixxi," Sir Hugh qal. "Kendall-idea hija wkoll għall-us li jeqirdu kompletament iż-żewġt ibliet fil-bidu."
  
  
  "Id-dritt," qal Żwiemel, li sa Imwieled fl favur l-Dover u l-Calais, bħall-eġittu player jitfa tiegħu l-idejn ħżiena fuq siġġu. "Jien ser ikollhom tiegħi l-immudellar subien jagħmlu l-mudell ta'l-ingliż u l-franċiż kosta." Huwa eliminat fuq doppja tiegħu grappa għall-żmien fil-mija.
  
  
  "Jidhirli," I schritt li jikkummentaw, " li int tqegħid-infern ta'ħafna affarijiet fuq tliet xhur l-iskeda."
  
  
  "Dak li l-sbuħija tal-kompjuter, Gerry," Sir Hugh qal. "Hekk kif Pernijiet finituri-programm tiegħu, aħna ser tagħmel fi ftit jiem dak li se tieħu l-ħdud tagħmel kwalunkwe komparabbli film." "Il xahar," Studds qal. Huwa u Sir Hugh tbissem fl-istess ħin.
  
  
  I talab tagħha. "Meta ma tibda? Hi għandha ġew hawn, iżda kien I l-ħsieb li jiksru u tmur għall-Jungfrau." Huwa permess l-aħħar sillaba tal-konfederazzjoni Svizzera-isem tal-muntanji biex isegwu lilu liberament, jaraw bir-reqqa biex jara jekk hu reazzjoni.
  
  
  "Apposta tieħu dan, aħna bidu ta'nofs it-żaqq li jmiss il-ħadd," Studds qal. "Hekk kif Fenek jiġrilha hawn tiegħu cameramen. Jibqgħu hawn. Inti tista'dejjem għandek tara dan Jungfrau mill-ġdid. Barra minn hekk, ftit ħelu Camille huwa ħafna ogħla fil-ktieb tiegħi.
  
  
  Dak kollu li tgħallimt minn Sir Hugh u Studds. Skuri kbar iż-żero. Renzo u Piero marru dwar in-negozju tagħhom.
  
  
  Huwa ppruvaw jiksbu xi fatti aktar dwar Pierrot minn Camille, iżda hi, bħal Roseanne, raw bħala l-għira u kien ferħan ta'dan. Dan ma jżidu ħafna għal dak I diġà kien jaf. Kif mal-Rosana, kumment tagħha kien stramba każwali: "Inti għandek tkun taf li tifla għandha tagħmel xi ftit l-affarijiet biex tikseb l quddiem f'dan il-film-dinja, Jerry, "u mill-ġdid fir-rigward ta':" Inti tkun sorpriż jekk inti sab dak it-tip ta'persuna huwa. I-medja, għan-nisa. I ħa bħala ċajta għall-ewwel, imma huwa l-kbira tal-bniedem, Jerry, u mhux biss fil-politika is-sens. Fl-azzjonijiet kollha tiegħu, huwa jasal sat-tarf tal-konvenuta, u allura inti għandek xhur meta jirtira mill-pubbliku l-istadju biex jistrieħu u jieħdu l-kura ta lilu nnifsu."
  
  
  Dan l-aħħar wieħed kien xi ħaġa ġdida, u l-Hawke kellhom l-figura hija... Jekk qatt I isibu tagħha libertà personali.
  
  
  Dawn kienu tiegħi l-ħsibijiet u l-frustrazzjonijiet meta l-I qajjem up. U l-mument li huwa qajjem up, qabel Camille jistgħu jimxu, xi ħaġa tinqasam fis-seħħ bil-qawwi thud.
  
  
  Fil-Barr, Studds qal li l-kawża ma tibda fuq vjaġġ bir-ritorn li jmiss il-ħadd. Fil-klabb, wara l-ikla, huwa talab Lane biex issir taf li l-tanker li kien jgħaddi permezz tal-Kanal ingliż jew qrib Imwieled fuq it-tnejn. U issa kien il-ħamis filgħodu.
  
  
  Kien xi ħaġa ħażina jew żbaljata. Iżda jekk ma, jista tajjeb ħafna punt li xi ħaġa ħafna aktar serji minn biss xi gwerra logħba fl-żgħar.
  
  
  Bħala AX-aġent bil-Killmaster rank, hi diġà użati tagħha t-talenti fuq xogħol ieħor aktar minn biżżejjed biex l-appoġġ żgħażagħ ħelu mal-president jew jeħles mill-inqas membri tal-klabb bħal I ma iljieli ftit ilu. Issa I kellu jwassal, u l-I ma jkollhom l-infern ta'ħafna ħin biex jiċċekkjaw. Jum tiegħi kien maqsum filgħodu iż-żjara l-istudju. Huwa għandu għandhom jinżammu li l-wegħda li kieku ma kienx għall-lukanda theddida għall-eżistenza kemm ir-rwol tagħha u l-opportunità biex jesploraw biss il-post. Imbagħad kien hemm l-ikel, segwita minn obbligatorju laqgħa mal-Renzo u l-Ego l-avukati, fejn huwa kellu jikteb tiegħu verifika. Skond tiegħi Rolex, kien 6: 45 fil-għodu.
  
  
  Huwa niżel madwar l-żibel mingħajr inkwetanti Camille, marru fil-kamra tal-ħajja, u fetaħ il-bieb.
  
  
  L-sentinella kienet marret.
  
  
  Rritorna u lebsin malajr u l-papà. I kiteb tagħha nota sħiħa ta'l-invalidità, javżak Camille li kien I taħdem fuq in-negozju u l-tara tagħha din il-għodu.
  
  
  Imbagħad I kien barra.
  
  
  Kien hemm sentinella fl-lift, iżda kien wera l-uem tiegħu earlobe, kif kien miftiehem mal-Pierrot. Il-gwardja tal-chuckled u ħalli me jidħlu l-lift. Huwa l-istess mal-gwardja tas-sigurtà fil-lobbying. Huwa tbissem lura. Ma kontx naf liema-istorja Pierrot kien qal lill-minnhom, imma jien ma l-kura.
  
  
  Il-toroq kienu prattikament vojta, u kwalunkwe tat-taxi joqrob lejn il-lukanda jista jappartjenu għall-naħa l-oħra. Huwa mixi il-ħames blokki biex Grand Istazzjon Ċentrali u ħa taxi mingħajr stennija fil-linja. I taw lill-sewwieq li diretti miegħu għall-kantuniera ħdejn id-dar tal-Saint-fil-Trastevere. I ma jkollhom l-ebda s-simpatija għal dak tedjanti Gilchrist, u kien pjuttost żgur li l-I issa setgħet tikseb Hyman tal-għajnuna u l-ego tiegħi CIA-parti biex jaħdmu.
  
  
  I ħa l-prekawzjonijiet tas-soltu tal-ħlas ta'l-sewwieq, u wara li tagħmel ċert li ma kontx qed jiġu segwiti, I kien malajr fil-bieb tal-kamra.
  
  
  Hyman jinfetaħ il-bieb. L-istess mitluq-qagħda u l-demeanor bħal qabel; ngħas għajnejn, lebsin qawwi aħdar pajama qigħan u l-qodma tal-armata qmis madwar l-qoton. Kien immedjatament fil-mod standby hekk kif hi fil-mixi.
  
  
  "Ma inti tikseb il-pakkett inti tax-xellug għall-tagħha fil-lukanda?" L-ebda sullen Gilchrist guy. Intelliġenti-anzjani aġent, xorta konvint dwar il-logħba.
  
  
  "Rċevew, Aqra, u salvat". I eliminat fuq il-bieb. "Imbagħad I meqruda. Għandi ħafna ftit ideat u ftit mistoqsijiet għall-DC. Għandek kju?
  
  
  "Biss diskors converter," Hyman qal. "Iżda li biżżejjed. Barra minn hekk, I ma tistax tieħu aktar. Qodma Gil hija l-komunikazzjoni tagħna ġenju. Hu għalhekk li huwa jżomm l-biċċiet kbar fil-Parioli. Ma jkun imqarraq mill li baby anna raġel, Carter. Hu jaf aktar dwar l-radju, l-ipproċessar tad-dejta, u l-ipprogrammar tal-kompjuter minn xi ħadd madwar dawn l-hekk imsejħa l-esperti. Huwa dejjem lest fil-każ tal-periklu, iżda l-uem jħobb nippretendu li tkun sempliċi accountant xogħol mid-disa'ħames."
  
  
  "Tajjeb li tkun taf," qal. — Imma dak li għandi bżonn id-dritt li issa hija konversazzjoni. L-ewwel mal-dar tiegħek bażi, imbagħad miegħek. Fejn l-numru tat-telefon?
  
  
  Morna fil-dahar tal-kamra, fejn Hyman kien jidher li l-irqad fuq mħattba kellu-sodda. Huwa taw ego kick tajba bil-għan wieħed, u l-mqattgħin bellus żvelat iġbed-out-bord bi familjari aħmar tat-telefon dwar dan.
  
  
  "Għandhom I jibqgħu jew imorru?" Hyman mitluba.
  
  
  "Żomm is-smigħ," qal. "Inti jista'diġà jkun ikklassifikat minn issa'l quddiem, fil-każ I biex jittrattaw intenzjonat jew involontarji tal-għajbien mill-ġdid."
  
  
  "Iva," huwa qal. — Smajt dwar tiegħek ftit jimxu l-aħħar bil-lejl. Fil-kwiet Rime, aħna normalment ma jkollux dawn l-azzjonijiet. Hu waqgħet fis-president tiegħu kif tagħha ppressata buttuna fuq it-telefon għall-komunikazzjoni diretta mal-AH-kwartieri ġenerali.
  
  
  Il-qanpiena għ.
  
  
  "Erba'nofs in-nhar fil-għodu, jekk ma tkunx diġà jafu," Hawke-vuċi tal-imsemmi.
  
  
  Hija kienet isaffru mill-Ego fl-uffiċċju vojta, bil-kbir termos tal-kafè, enormi kikkra, u l-munzell ta'dokumenti fuq il-mejda quddiem minnu, swaba twila tiegħu ttektek bil-ħerqa bħala studja l-dejta.
  
  
  Mingħajr aktar introduzzjonijiet, huwa qal-uem tiegħu dwar il-aħħar 24 siegħa u sfurzat-inattività.
  
  
  "Sewwa, sewwa," huwa muttered. "Jekk hemm waħda-ħaġa I mibegħda, huwa persuna msemmija AX li apologizes lilu nnifsu. Naf Ruma mhix taħwida, għalhekk jekk inti tħalli lilek innifsek tikseb maħtufa, inti ma tistax tort ih għall-waqt li żżomm għajnejk fuq inti. Jgħidu xi ħaġa pożittiva għall-bidla. Huwa infurmat bil-riflessjoni sħiħa ta kollha li għadda, kif ukoll bir-reqqa tal-tgħarbil tal-tagħha stess id-dejta miksuba. Iżda anke ma ' din l-għażla, huwa ħa me tajba ħmistax-il minuta għall-dettall il-konverżazzjoni, kemm fil-kamra tas-sodda u dawk li kienu l-aktar soċjali fin-natura. Barra minn hekk, I maqsuma miegħu l-osservazzjonijiet tiegħi li jistgħu jkollhom xi ħaġa li tagħmel mal-missjoni tiegħi. Jekk int fid-dubju dwar xi ħaġa, ma tistax tinjora dan; huwa kien imħuħ fl-istati uniti kollha matul tagħna ta'taħriġ. Għalhekk kelli li jinkludu ftit konverżazzjonijiet li deher gibberish lili, iżda jista'jagħmel sens li l-tiegħi fid-isfond F'washington jekk dawn mitmugħa ih għall-kompjuters.
  
  
  Ed mismugħ kollha ta'dan, u rreġistrati wkoll il-konversazzjoni fuq jirreġistra tejp għall-eqreb-istudju l-aktar tard.
  
  
  "Aħna ser tara," huwa qal meta kien lest. "Ma jkunx daqshekk ħżiena li l-avviż dan l-iżball bil-data dwar l-tanker."
  
  
  Hawke tal - "mhux daqshekk ħżiena" kien bejn wieħed u ieħor ekwivalenti għall-gvern medal.
  
  
  "Issa jistaqsu mistoqsijiet dwar dak li trid-istati uniti biex tagħmel hawn," Hawke qal.
  
  
  "Jien żewġ mal-bażi solida u l-żewġ tentattivi," qal. "L-ewwel prijorità hija din il-tanker. Tista kun żgur li ma hemm l-ebda supertanker fil-Kanal ingliż fuq it-tnejn? U fuq it-tlieta, wisq?
  
  
  "L-ebda problema," Ed qal. "Il-kriżi tal-enerġija hija l fuq, u l-kuntatti tagħna mal-maġġuri-sidien tal-bastimenti ġew stabbiliti. Sabiex dawn il-veloċità jew bil-mod ' l isfel biżżejjed biex iżommu l-erja nadifa."
  
  
  - U Responsabbli?
  
  
  "Li stramb skemi ta'tiegħek, Studds, ma jidhirx li tkun taf li ma jkunx hemm xi irmiġġ faċilitajiet għal supertanker għall-baċir hemm," Hawke qal. 'Li jmiss corkscrew.'
  
  
  "I bżonn rapport sħiħ dwar din il-Svizzera-bank fl-Lugano u xi aktar dejta dwar il-Piero Simca," qal. "It-tnejn jistgħu jmorru għall li L, fil-Anderson tal-disinn: Lugano u Ma Lupo. "Ma jkunx li diffiċli," Hawke qal. "Iżda Ftit dan il-Ġgant se jkun ftit aktar diffiċli. Inti diġà għandhom dak kollu li nistgħu ħaffer, iżda jien ser tara dak ieħor I tista'tagħmel għalik.
  
  
  "Fl-istess kuntest," qal, " għandna iċċekkja l-vaganzi-djar fil-Sussex. Pernijiet u Renzo marru hemm għat-trattament. U jien sensazzjoni li Pierrot darba kien klijent hemm. Probabbilment taħt l-isem differenti. Iżda l-ego it-tkabbir għandu jkun rikonoxxibbli.
  
  
  "Li ser tagħmel," Ed qal. Huwa li l?'
  
  
  "Waħda mill-aktar riflessjoni," qal,"u l-talba."
  
  
  "Ġejjin dwar!"
  
  
  "Li l-vaga suġġeriment," qal. Iżda forsi tiegħek finanzjaturi ser tagħmel xogħol tajjeb fuq Magnamut, il-kumpanija ta'assigurazzjoni li tiddetta-tond tal-vjaġġ tal-politika." Jekk huwa suspettużi, dan jista ' jfisser li dan huwa mod kif timxi ħafna flus."
  
  
  "Jieħu l-apposta," Ed qal. "Aħna mhux aġenzija għall-prestazzjoni taċ-ċittadini."
  
  
  -"Apposta, imgħallem," qal, " int mhux finanzjarju tal-kumpanija jew, u inti għandek nofs miljun dollaru li inti jista hekk jitilfu biss biex ilaħħqu kopertura tiegħi." Jekk I issir taf li l-flus hija nieqsa, I trid issir taf fejn huwa ser u għalfejn. U forsi li dak Andersson riedu jkunu jafu. "Id-dritt," Ed growled. "U l-talba?"
  
  
  "Tagħha tal-lukandi kien ikollhom kontroll sħiħ fuq Hyman, is-CIA aġent hawnhekk," qal. "Nixtieq ukoll li jkollu d-dritt li l-użu Gilchrist, fil-każ biss."
  
  
  "Jien ser joqgħod għal Hyman," Ed qal. — Stajt diġà ħadu kura ta li. Gilchrist hija antika iblah, iżda jekk taħseb li int ego-użu tagħha I ser tara dak li jistgħu jagħmlu. Imma għaliex hu? I jistgħu jagħtuk l-għażla ta ' sustanzi oħra fil-qasam li huma għaxar snin iżgħar mill-Ego, u għoxrin darba aħjar.
  
  
  "Ma rridx li nitlaq l-ego," qal. "Huwa elettroniku ta'ġenju. Xi ħaġa fl-kap tiegħi, kap tiegħi, huwa wisq fil-fond li anki jgħidlek, iżda jekk I tista'tpoġġi kollha flimkien, I jistgħu jeħtieġu din il-Gilchrist malajr ħafna.
  
  
  "Jekk inti jaqbżu bħal li," Ed qal, " jien ser jipprovdu għall-ego tiegħek." Sakemm inti ħareġ mal-Rumani tal-virus li Clem Andersson kuntrattati.
  
  
  "Jekk iva,"qal," Gilchrist jista'jkun tiegħi antidotu li ma jispiċċaw bħal Clem Anderson." Ed lest bil-diqa iżda li tapprova growl.
  
  
  ************
  
  
  Hyman saqajh. "Hekk jien tiegħek bniedem," huwa qal ma grin. "X'għandi nagħmel, imgħallem?" "Alla jaf meta l-ħin se jidħlu," qal. "Biss żewġ l-affarijiet fil-mument." Huwa ħarsu lejn l-għassa tiegħu u raw li l-idejn wera Rivnenskaya tmien nofs in-nhar. I ma kienx mistenni fil-Lorenzo Conti tal-kamra sa għaxar nofs in-nhar. Bil-Rumani tat-traffiku, kien possibbli biex iżżid l-nofs siegħa għal kull laqgħa. "L-ewwel, ejja naraw dak naf s'issa u liema jistgħu jkunu tgħallmu minn dan. It-tieni, tpoġġi me kuntatt mal-Klemmu ħabiba, Cora, għal siegħa. Forsi ma tafx ħajja dwar il-us, jew forsi hija jaf xi ħaġa mingħajr twettiq l-importanza tal-ego.
  
  
  Hyman kellhom dawn l-aħmar-telefon lura fil-ego den fil-qodma Bakharev u kien diġà tisselezzjona n-numru fuq l-telefon regolari seduta fuq rickety-tabella.
  
  
  "Cora?" Ejja ngħidu għoxrin ċrieki aktar tard.
  
  
  "Naturalment naf lilu. Iżda int imqajjem . Ħej, I ser tkun fuq il-post fil-nofs siegħa mal-persuna li verament trid titkellem għalik. Oħra terminali mid-dar... l-Amerika, kif inkella...? Naf tagħha, iżda li trid titkellem għalik. Allura jibqgħu tpoġġi sakemm għandna naslu s'hemm. Forsi I ser jixtru inti tazza kafè ma cornetto. U jekk dan mhux biżżejjed... Huwa naqqas l-vuċi tiegħu ftit ...jaħsbu mill-ġdid dwar il-li għenet biex tittratta d-diffikultajiet assoċjati mal-temporanja tiegħek permess ta'residenza. Filwaqt.
  
  
  "Hija hawn." Huwa mdawwar li Jbiegħu u me. "Issa ħalli me naf x'għandi bżonn li tkun taf."
  
  
  Bħala aġent, I jippreferu jaħdmu weħidhom, imma hemm żminijiet meta huwa tajjeb li jkollhom xi ħadd madwar tat-test tiegħi teoriji. Dan kien wieħed minn dawn il-mumenti, u Hyman kienet tajba, iebsa, u sensibbli guy għall-impjieg.
  
  
  "Aħna sab..." l-uem qal tagħha. Jien mhux se irrepeti jerġa tiegħi, iżda ma Hyman fuq il-lista u l-Hawke tal-permessi, hi mhux se jinżamm lura, ħlief forsi għal ftit dettalji dwar Camille u Rosana-talenti.
  
  
  "Sa l-I kien maħtufa mill-Mario fil-tartan Ġakketta u shadow diviżjoni," I kontinwi, " I-ħsieb Anderson kien miġnun, u rajt wisq it-theddid fil-soltu film-ispettaklu. Dawn il-ecstatic ih mistoqsijiet mfakkra me ta'xi ħaġa akbar lura allura. Iżda min-naħa l-oħra, jidhirli li Renzo u l-kompliċi tiegħu huma nodfa, minħabba li għandek tistenna għal tiegħi iċċekkja li jkun fl-ih-pussess qabel ma jkunu jistgħu jiġu likwidati me.
  
  
  "Jien ma ara ħafna potenzjal li," Hyman qal. "Mhux verament.
  
  
  "Issa taqa'l-sensibbli parti," qal. "Jiena bdejt il-ħsieb differenti fl-istess direzzjoni. X'jiġri jekk dan il - "Ħajt tad-Dinja" film huwa xejn aktar minn tip ta tkopri l-istorja li jagħmel l-affarijiet jisparixxu fis-irqiq tal-arja? Ordinarja moviegoers huma wkoll żraġen. Jaħsbu li jistgħu jagħmlu gost ta'l-investituri tagħhom. Iżda fil-proċess, li jkunu akkumulaw biżżejjed perikolużi armi li l-parti terza mhux magħruf biddel il-żewġ naħat tad-Dinja l-xenarju f'realtà."
  
  
  Hija ħadet Hyman ftit minuti biex jaħsbu dwar dan. "Plawżibbli," huwa qal. "Iżda huwa possibbli.
  
  
  "Imbagħad Mallory blunder-aħħar lejl biddel is-sitwazzjoni mill-ġdid," qal. "Jekk hemm biċċa li jeqirdu-dinja u l-pjanijiet hu li jisplodu supertanker, huwa għandu jkun involut. Hekk forsi xi ħadd madwar id-Dinja Tmiem il-kumpanija hija involuta. Forsi xi wħud mill-grupp huma conspirators, u l-bqija huma stupid splussiv.
  
  
  Hyman nodded.
  
  
  "Jekk kien differenti il-grupp ta'nies —" I spjegat, " jew xi post ieħor bil-iżgħar tal-folla u tal-pulizija inqas minn Rime, I jistgħu biss tmur hemm u jitwaqqaf ftit attakk tal-ħiliet-valuri. Sakemm smajt il-verità mill tagħha.
  
  
  — Iżda jekk inti kienu biex jitwaqqaf ftit mill-attakk tal-ħiliet u l-seħħ Pierrot li jistaqsi xi mistoqsijiet fil-Senat, se jkun hemm xi koroh sitwazzjonijiet għall-ego ta'l-Eċċellenza Tiegħu, ambaxxatur tagħna, u għall-lilek innifsek qabel ma dan il-xorb sessjoni truf." Is-sitwazzjonijiet fejn il-CIA, kif ukoll id-DA, ma tistax toqgħod inti aktar, " Hyman lest għalija. — Sabiex dak li jien tagħmel minbarra l-introduzzjoni inti Cora?" "Is-sejħa tiegħek nies permezz tagħhom l-ismijiet fuq din il-lista," qal, l-għoti minnu l-ittajpjat-lista tal-ismijiet tal-sħabi l-investituri li I d ġew mogħtija fil-laqgħa ikla. "L-attenzjoni speċjali li Mallory tal-konnessjonijiet. Huwa l-direttur famuż, iżda hu ħadem tiegħu mod permezz ta ' l-mhux magħruf. I beda fl-istudjo bħala assistent, ħadem tiegħi mod permezz ta ' tekniċi tiegħi prowess fl-pillola, u kien hemm ftit dubjuż il-mumenti tul it-triq. Dan ser iżommok mimlija għal-lum. Jekk jiġri xi ħaġa oħra, jien ser riperkussjonijiet fuq l-bieb tiegħek. Inkella, jien ser tara inti għada filgħodu fl-istess ħin. Hyman-istripping mill-nightgown, jitqiegħdu fuq ġins u tisparixxi ankra mudell kuntrast, isturdament tħaffir u midalja magħmula madwar l-qodma SS transkonfinali.
  
  
  "Skużani dwar il-mess," huwa qal bla bżonn. Iżda dan huwa biss l-xogħol tiegħi libsa.
  
  
  Huwa wassal me barra. Aħna qasmu l-triq u daħal dejqa toroq qrib Santa Maria Metru. Oħra bini antik u fit-tieni sular l-art.
  
  
  Cora jinfetaħ il-bieb għall-us. Żgħira, skur tifla bil-wiċċ pallida; mhux attraenti, iżda sullen-wiċċ fuq tajba tal-ġisem, moħbija qawwi, l-moda qliezet u wiesgħa tas-suf sħ. Huwa eżamina fuq l-ispalla tagħha fil-smoky-kamra, li jinxtamm tal-friska tal-persuna u l-ħaxixa. L-ispazju li ladarba ħares bħal tan-post gost mal-ikkulurit posters u mferrxa-oħrajn, iżda minħabba n-nuqqas tal-dedikazzjoni u l-flus, għall-kuntrarju, waqgħu u issa jiddawru żgħar toqba ġurdien. Ftit ieħor tal-ġurdien, kemmxejn bil-iswed tifla, jistabbilixxu tagħtix każ li l-mess u strieħ fuq benniena, taħt il-half-koperti Indjan kutra.
  
  
  — Nista'nikseb tazza kafè mill inti?" Cora talab Hyman, lanqas tħares lejn me.
  
  
  ""Tal-kors. Ejja mmorru." Dan huwa Jerry Jwettqu. Cora, Jerry.
  
  
  "Hi," qalet mingħajr entużjażmu. Aħna marru r-taraġ. Barra, aħna marru għall-unjoni open fuq il-kantuniera, u kellha din il-logħba fuq il-mejda. Imbagħad hi mitluba, " Inti... Kienu inti ħabib tal-Klemm tal?"
  
  
  "Cleveland." I mfittxija-memorja tiegħi u talab għall-bijografija ta'Klemm. "Aħna kiber flimkien. Huwa ma setax jiddeċiedi jekk issir attur jew kittieb. Kelli l-opportunità li jżuru Rime, għalhekk iddeċidejt li tħares għall-ego. Iżda mbagħad smajt li..."
  
  
  "Huwa ma setgħux jissolvew li hawn, jew," Cora qal. Il-wejter miġjuba tagħha fwar penetrazzjoni unjoni, u wara l-ewwel sip, xi ħajja ġew lura tagħha wiċċ pallida. "Foqra Clem. Huwa kellu l-impjieg bil-miktub bl-ingliż fajls test, u hu maħsub li jista-xogħol għall-Amerikana-gazzetta. Iżda dan ix-xogħol kien dejjem għada jew li jmiss-ġimgħa. Għex mhux'il bogħod minn hawnhekk, u hi mċaqalqa miegħu. Xahrejn wara... Bwam! Xi ħadd joqtol l-ego u jitfa'fis-ilma. Hi ma ruħha fil-livelli kollha. Kkritikat dan!
  
  
  "Ta'kristu," qal. "Clem qatt ma deher..."
  
  
  — Għandek xi tip ta reliġjużi turd?".
  
  
  Mhux qed reliġjuża bagħal jew ikkonfermat blasphemer, Stahl gritted tiegħu snien u l-stenniet. Hi ma tkunx tixtieq li jduru Cora kontra tagħha, iżda mhux sakemm kelli xi informazzjoni.
  
  
  "Jiddispjaċini," qal, " iżda dak li jfisser hu li Clem ma kienx it-tip ta'guy li jduru xi ħadd fil-ghadu. Fuq il-dell innifsu, huwa ma kellhom l-ebda għedewwa fil-livelli kollha."
  
  
  "Li mhux vera," Cora qal b'kunfidenza. Hi frowned. "I jfisser, huwa kien it-tip ta'lava lliberalizzat. Jien ser jammettu li, iżda kien sbieħ lava lliberalizzat. Aħna wkoll ltqajna flimkien pjuttost sew, u ma kellix waħda żżejjed jealous latina l-għalliema."
  
  
  Tagħha pouty, abbord xufftejn kienu stabbiliti fil-linja stretta tal-awto-kontroll. "Aħna xtaqu l-istess affarijiet. U mhux biss superfiċjali. Clem kien sħiħa ta mysticism, u l-I imħabba dan. Modi, Yijing, u l-transcendental-meditazzjoni.
  
  
  - Widnejn tiegħi fetħet up. 'Dak li ridt ngħid?"'
  
  
  "Jung," hija qalet. "Għall-Clemmu, Freud kien xejn aktar minn qodma Victoria newrologu li overworked Vjenniż aunts. Iżda skond l-ego, Jung kien fuq il-binarju t-tajjeb ma'dan kollettiv fejqan fil idejn u l-ego universali miti, inti taf."
  
  
  "Ma kontx naf li," qal. "Dan għandu jkun beda wara Cleveland." Ma tafx li.'Cora kien qed baby anna mill-ġdid, iżda I tinżamm tinsisti fuq dak li jista'jkun il-proprjetà ċomb.
  
  
  "Ma tiftakar xejn huwa qal dwar Jung?" "Huwa biss li dawn l-psikjatri ma jifhmu ego dawn il-ġranet," hija qalet. "Inti tixtieq-istati uniti, mhux l-Bejta." Huwa kellu wkoll l-isem għal dawk ruħ osservaturi. Hu sejjaħ ih-Kabina Subien.
  
  
  "Dak li ma hu medja mill li?" I talab tagħha.
  
  
  "Tajjeb, skond l-ego, l-aktar psikjatri biss sakemm alibaba biex in-nies, u ma tistax issir taf eżattament għaliex dawn kienu hekk mad," hija qalet. "Hekk il-pazjenti biss jibqgħu għaddejjin miġnun, biss ftit agħar. Fejn Jung ruħu maqtugħa permezz ta'dan kollu nonsense u ma wrew l-nies kif il-bidla infushom. Biss veru tal-Kabina tifel huwa diffiċli tat-toroq, u l - "kabina subien" nippretendu li jistgħu jieħdu l-passaġġ iqsar ħafna aktar faċli. Iżda dak l-infern ma dan kollu għandek tagħmel miegħek, tifel?
  
  
  "Mhux kuljum ħabib tiegħi huwa maqtula," qal solennement. (F'xi AX jikkmanda, dan jiġri kull ġurnata oħra, iżda li differenti spin.) "L-aħjar tagħha l-imħatri huwa biex issir taf kemm dwar huwa possibbli."
  
  
  "Imbagħad int jew sickly avultun jew ftit investigattivi," hija qalet, imbuttar-president tagħha lura mill-president. "Jien ma verament bħal d. kandidat, u stajt kellhom biżżejjed tal-dilettanti sleuthing Klemmu. Dan grazzi għall-kafè u sanzjonijiet .
  
  
  Kien diġà-half-aħħar tmien. Kelli l-aħjar biċċa tal-deheb I setgħet mixtieqa, sabiex I ħalli tagħha jmorru mingħajr il-kumment.
  
  
  Huwa qal sanzjonijiet biex Hyman u ħa taxi lura lejn il-lukanda. Fil-lobby, kelli li familjari, indescribable sensazzjoni ta qegħdin jaraw. Iżda jistgħu jkunu wkoll minħabba l-sentinella fl-lift. Barra minn hekk, huwa ma kienx se kullimkien iżda kamra tiegħu xorta waħda, hekk hu tax-xellug ego waħdu.
  
  
  L-o kien abbandunat. Biss il-messaġġ bil-miktub fil-puplesiji wiesgħa ta'l-aħħar dwar l-mera tas-sodda biex tfakkar me ta Camille.
  
  
  "Inti brute u vile slavaġ," hi kiteb fil-kapital kbir tal-ittri. "U l-ont, nittama li l-aktar spiss possibbli li se tieħu l-avventuri għalija. Ara inti fl-istudjo aktar tard." Ma hemm l-ebda-firem. Bl-istess mod kbar postscript PS. "Inti tax-xellug me mal-terribbli tbenġil . Dan se jkun ieħor punt sbieħ fil-kosmetiċi tal-baġit. Jum.'
  
  
  I imqaxxar, tinbidel malajr, u l-sabet limousine stennija paċenzja biex jieħdu me l-ċentru tal-Lorenzo Conti-Imperu.
  
  
  Renzo u l-ego, tagħna dirett subordinati, ħa l-us għall-mimmo mock-up tal-bliet li kienu li jiġu meqruda qabel it-Tmiem tad-Dinja, u ħa l-us biex approvat-sit tal-kostruzzjoni li turi l-aktar tagħmir militari. Mill-Għarbija tankijiet li flamethrowers, flimkien man-numru ta ' affarijiet oħra li għadhom nemes ġew dwar l-pprojbiti-lista. Aħna qasmu fil-żewġ ħelikopters li Anzio, li ħares bħal dan kien fl-għaddejja ta'l-aħħar invażjoni, mal-partijiet mislufa mill-Sitt-Flotta u l-oħra tan-NATO-forzi navali, kif ukoll diversi espert armati spidbowts pprovdut mill-Iżraeljani.
  
  
  Deher li l-Renzo u Piero, bl-għajnuna ta'Sir Hugh u l-Pernijiet, jistgħu jkunu kisbu l-H-bombi formula minn Harry Truman mingħajr l-intervent ta'l-Rosenbergs u Fuchs. Kien hemm żewġ enormi imħażen fl-aħħar tas-sit li aħna ma żjara. Meta I talab tagħha dak li kien hemm, I kien qal li kien repożitorju tal-props matul l-aħħar tal-films. "Someday I ser naħa tagħha ego fil-mużew," Renzo qal.
  
  
  Dan jista'jkun il-każ, iżda jien ma naħsibx I ma stenna sakemm kelli ċans li tixtri biljett. Dawn l-imħażen sempliċiment talab għal qabel l-investigazzjoni.
  
  
  Aħna marru lura għall-amministrazzjoni tal-bini, fejn Studds jitqiegħdu fuq juru ftit fuq il-kompjuter tiegħu. Huwa kien żgħir mock-up raħal madwar li tankijiet u l-artillerija kienu kkonċentrati fl-għoljiet madwar agħlaq. Ukoll, l-għadd ta'intrapriżi żgħar, li jiċċaqalqu suldati-iskala tal-up.
  
  
  Studds xejru tiegħu immarkar tal-karta fil-arja, imbagħad mwaħħla fl-islott tal-żgħar tal-kompjuter, u dan kollu beda.
  
  
  It-tankijiet u l-armati karozzi mxiet'il quddiem; artillerija bbumbardjati-raħal kwadru bil-bombi inċendjarji; nar faqqgħet, u ż-żgħar figuri mċaqilqa u waqgħet. Hija ħadet tliet minuti.
  
  
  "U aħna issa qed jkollna xi idea ta'dak li għaddej lill-dehra fuq l-iskrin," qal Pernijiet, il-kburija tat-tfal żgħar. Huwa rreġistrat l-xena kollu dwar il-vidjo, u wara aħna imdawra bidla li mitfugħin l-kamra kollha fid-dlam, aħna qbilna-video li eventwalment-dehra kien fuq ħajt-iskrin. Kien inkredibbli. Kien ferm dak li huwa p/. Anki ż-żgħar suldati fil-fatt imxiet, miġġielda, waqa u mietu aktar minn distanzi twal. "Naturalment, dan se jkun mxerred mal-qrib tal — shots fuq is-sett," spjegat-Ton. "Iżda, l-Alla tiegħi, il-werrej jottjeni l-infern tal-lott tal-ġellieda għall-flus tiegħek."
  
  
  Kelli li jammettu li kien kollha impressjonanti ħafna, iżda hu bil-wiri ta'l-teknika prowess ma jikkalmaw suspetti tiegħi.
  
  
  Renzo tana ikla kbira fl-istudjo-persunal tal-kamra tal-pranzu. Camille ma jidhirx li jkollhom l-ebda sentimenti iebsa għajr fil-ħalq me minn żmien għal żmien. Pierrot, parzjalment interessati fil-bidu tiegħi walk, kien kollha tbissim u rrabjata jistenna.
  
  
  Fil-qalba ta'dan il-kaos, I kien talab lill-telefon, jew minflok, fil-lussu tal-Renzo, I ġie ppreżentat bil-telefon. Li għamilha diffiċli u saħansitra aktar konfużjoni, peress li l-vuċi fuq l-oħra tal-linja kien Roseanne, u Camille kien seduta li jmiss me.
  
  
  "Hi, Jerry," qalet tagħha husky għasel vuċi. — Inti qed tkellem lill-Rosana.
  
  
  "Oh, hi," qal bir-reqqa.
  
  
  "Li ma ħoss ħafna kordjali," hija qalet. "Inti qed jitkellem... Huwa simili tkellem lit-bniedem, Jerry.
  
  
  "Nittama hekk bil-qalb kollha tiegħi," qal.
  
  
  "Oh, oh," hi giggled. "Inti fil-ċrieki ta'ħafna nies differenti. Forsi nies bħal Signorina Cavour?
  
  
  "Ukoll, xi ħaġa simili li," I ammessi.
  
  
  "F'dak il-każ, meta nara li inti mill-ġdid, inti se tkun kienet fuq l-imnieħer, fuq il-widnejn, fuq il-geddum..." Roseanne bdew jagħtu preċiża u mischievous deskrizzjoni tal fejn hi tibgħat kollha dawk il-baci, apparentement tieħu pjaċir tiegħi bla sahha umiljazzjoni bħala jekk hi kienu hawn fil-persuna.
  
  
  -"Iva, Signorina Marti ... nru... I jifhmu...
  
  
  Tagħha tkellmu dwar tagħha aħħar tal-linja bħala jekk kien konverżazzjoni privat.
  
  
  Meta tieħu vantaġġ sħiħ tal-tiegħi sfortunata-sitwazzjoni, Roseanne sar serji.
  
  
  "Tiftakar l-aħħar darba rajt għalik , tkellem dwar il-ħsieb?" — X'inhu? " li hi mitluba flatly. "Kien I l-ħsieb," hija qalet. Ħafna aktar milli kien possibbli meta konna flimkien fil-forma. Naħseb... I-ħsieb, Jerry, u l-I kien l-iblah. Għandi ħafna affarijiet importanti li tgħid inti.
  
  
  "Il-kbir," qal ħabi eċċitament tiegħi. "Fejn huma inti issa, Signorina Marti?"
  
  
  "Fl-appartament tiegħi," hija qalet. — Tista nitkellmu illum, iżda mhux meta?" Ont, nisperaw malajr kemm jista'jkun.
  
  
  "Jien għandi l-ħatra mal-film-nies wara l-ikla," qal. Mhux tiegħu fil-livelli kollha possibbli biex jgħaddu mimmo dan mingħajr ma tiżvela l-kopertura tiegħek. "Iżda forsi madwar erba-tletin?" "Id-dritt," hija qalet.
  
  
  Ħassejtni sturdut. Forsi Roseanne kien l-uniku persuna li jistgħu jsolvu l-mħabbla għoqda tad-ħjut li kienet saret tiegħi assenjazzjoni. Jekk iva, mela, hija kienet il-periklu li l-istess nies li ppruvaw mixwi me aħħar lejl barra tal-Taqbila. Hi tista'tkun kbira tifla, iżda agħlaq ma kellhomx tal-gass bil-bombi. Kien hemm wieħed biss ħaġa li jistgħu jagħmlu. Hyman tal-ego bejta ma setgħux jiġbdu tagħha barra. Tagħha wkoll ma setgħux jagħtu ħej dollaru madwar żewġ indirizzi ta'kuntatt fuq it-telefon. Iżda aħna xorta kienu minnhom fil-żewġ formidabbli sentries Le Superbe.
  
  
  "Jekk inti tista'toħroġ dritta għall-lukanda tiegħi, signorina," qal il-kiri vuċi tiegħi tkun tant baxxa li l-I jista bilkemm jinstemgħu. 'Fi żmien siegħa. Stenna għal me hemm fil-kamra tiegħi. Jien ser sabiex tagħha biex tara int, u mbagħad, l-tagħha, jien żgur li aħna ser joqgħod dan corkscrew tagħna sodisfazzjon reċiproku.
  
  
  I-il-dijanjosi tagħha. "Oilmen," qal. Omm teħtieġ u Renzo t'attivitajiet me għal mument. "Ma jħallu me waħdu." L-ebda wieħed minnhom madwar minnhom deher li tixtieq tistaqsi jew issir taf dwar xi ħaġa.
  
  
  Ħmistax-il minuta wara, wara I d apoloġija għall-ser-kamra tal-banju, risettjar-buttuna feġġ fil-paga tat-telefon. I imsejħa tagħha fil Le Uġigħ u qal il-desk skrivan li tordna lill-sentries let Miss Morandi fil-kamra tiegħi u kun żgur li hija ma kinitx disturbat.
  
  
  Rritorna għall-Piero, Renzo, Camille, u l-oħrajn mal-sens ta'l-eżenzjoni.
  
  
  Fl-aħħar nett, il-kumpanija faqqgħet. I kellhom biex iħallu malajr mal-Renzo biex nikseb xi burokrazija u jiffirmaw il-kontroll fil-uffiċċju ta'l-avukat. Pierrot kellhom xi tan-negozju sabiex jattendu. Camille qal li Agħlaq appuntament mal-diskors tagħha tal-għalliema fl-4 nofs in-nhar, iżda forsi nistgħu jkollhom pranzu wara dan. I qal tagħha li I xtaqu dan u li jekk xi ħaġa li marret ħażin, aħna jistgħu jilħqu sa l-aktar tard. I meħtieġa l-libertà tal-azzjoni fid-direzzjonijiet kollha, minħabba li ma kontx naf liema Roseanne kienet se tgħidli.
  
  
  I ppruvaw li ma ħoss diretta paċenzja matul l-isforzi tagħna lura lejn il-belt u l-infinit ta'diskussjoni ta'l-kuntratt. Ed insista li l-I tikseb l-taljan-Amerikana-avukat biex jagħmluha ħarsa ħafna plawsibbli. U l-avukat sostniet li taqra l-punti minuri darbtejn, darba fil-taljan u l-darba bl-ingliż. Imbagħad kien hemm problemi bil-iċċekkjar il-firma fil-bank, u meta kollox kien kostanti u issiġillat, li kien diġà ħames nofs in-nhar. Le Superbe kien blokki ftit'il bogħod. B'mod edukat iżda insistenti, hija ġiet miċħuda mill-Renzo tal-talba li jmorru għall-klabb u jkollhom xarba li jiċċelebraw.
  
  
  "Inti qed kollha waħdu madwarna issa, Jerry," huwa qal.
  
  
  I qal-uem li aħna d aħjar jiċċelebraw flimkien wara dak il-lejl, u ma jkunx ġust għall-towst flimkien mingħajr Pierrot, Żwiemel, Sir Hugh, Camille, u anki Michael-Isport.
  
  
  "Għandek raġun, Jerry. Iżda llum aħna friends għamla parti kbira tal-vaganzi. Fil-Parma sala jew fil-album x'imkien. Tagħha nurse se tieħu l-kura għal kollox.
  
  
  Tajba. Huwa ħadlu l-uem tal-idejn u stabbiliti barra mill-mgħaġġel tpoġġi l-isfel il-okkupata-bankini.
  
  
  Il-gwardja fil-lobbying nodded approvingly meta hi lura u qal li tifla kienu fil-fatt ġew ammessi għall-appartament tiegħi. Iżda t-tieni sentinella fuq l-art ikkonfermat.
  
  
  Hu tefa'tiftaħ il-bieb u għajjat: "Roseanne," u misjuba tagħha ħsara, sabiħa tal-ġisem sprawled fuq il-sodda, l-għonq tagħha maqtugħa miftuħa mill-widna għall-widnejn.
  
  
  Xi ħadd kellu bil-miktub xi ħaġa fl-taljan fil-kbar l-ammont ta ' demm fuq l-mera, l-istess mera li l-omm teħtieġ tal-aħħar kienu reċentement koperti.
  
  
  "L-mewt li tradituri".
  
  
  - Ġisem tagħha kien għadu sħun.
  
  
  
  
  Il-kapitolu 6
  
  
  
  
  Huwa mibgħuta tagħha biex Rosana tal-mewt. Ma tiegħi skuri l-kunfidenza fil-Le Superbe tal-prekawzjonijiet, ħassejtni bħala jekk naħa tiegħi kien l-eżerċitu ta'leħja-sharp xafra biex jitnaqqsu sbieħ tagħha l-għonq.
  
  
  Hu maħsub dwar dan, iżda huwa ma toqgħodx lura minn disprament jew ħtija. L-AX-aġent huwa bniedem, iżda ma tistax tippermetti l-effetti esterni ta'l-emozzjonijiet li jisbqu l-ego, l-ebda kwistjoni kif profondament huma ħassew. Għalkemm mentalment cursing ruħha għall-tagħha stupidity, hija kienet diġà-ippakkjar l-ammont minimu tal-bagalji meħtieġa għall-sigur tirtira. Ħaġa waħda kienet ċara: l-omosesswali, sess-crazed-Istati taż-żejt i Jerry Jwettqu l kellhom ma baqax jeżisti u kien mejta lejn il-missjoni tiegħi bħala foqra Roseanne.
  
  
  Renzo u Piero setgħu jitwettqu me tal-qtil tal-żewġ logħba. U Pierrot kellhom biżżejjed poter politiku biex iżommu me jiġu ċċarġjati Rosana tal-qtil jekk I spiċċaw fil-kuritur u qajmu l-allarm. Iżda anki Piero aħjar l-isforzi ma setgħux waqfu t-twil, imfassal-proċess tal-taljan tal-ġustizzja li kien I dwar il-wiċċ. - Il jum ta'interrogazzjoni, possibilment-iżolament bħala xhud ewlieni. U, l-ebda dubju, jien ser jiġi segwit madwar l-arloġġ mill-ġdid. U dan kollu fil-żmien meta l-I meħtieġa kemm il-libertà tal-moviment kemm jista'jkun.
  
  
  I kien kapaċi li tinżel kollox ħlief dak li kien I-ilbies u faċli biex twettaq diplomatiċi bagalja fihom żejda tal-gass bombi, Luger munizzjon, sajlenser, u l-oħra ftit ħafifa biċċiet tat-tagħmir. Tagħha biddel il-ħwejjeġ. Ont mibdula mill-iswed tal-privattivi-dinja papoċċi lill-par ta'djamanti mhux qrieq li kienu komda għall-ewwel, u l-żewġ kwadru takkuna kienu l-postijiet li jieklu l-affarijiet. - Xellug għal tqal tar-ramm, id-dritt għall-mibnija fil-radjuattiv monitoraġġ.
  
  
  Hu kien għal mument fil-qiegħ ta ' l-demm mgħaddsa fis-sodda u l-skiet wiegħed Rosana li xi mkien tul il-mod, bħala parti mill-missjoni tiegħi, jekk possibbli, I jpattuha Agħlaq.
  
  
  L-sentinella fl-aħħar tas-sala blinked meta reġgħet lura għall-sala l-bqija malajr. Hekk em kien permess biex tara Rosana fil-għajxien tagħha dick, u huwa ma jifhmu li l-bniedem ma setgħux jibqgħu ftit itwal. Iżda bl-Amerikani, deher li jkun hemm impliċita-espressjoni tal-ego, inti qatt ma kien jaf. I wera li l-gwardja fil-lobbying u kisbu l-istess incredulous ħarsa mill-lilu. Iżda dawn ser ikunu saħansitra aktar sorpriż meta jsibu Rosana tal-ġisem. Jekk personali tiegħi bir-radar kien qed jaħdem kif suppost, min maqtula Rosana kien wassal għall-istadju li jmiss tal-jimblokka għall-me fi ftit minuti.
  
  
  Huwa ħa l-ewwel tat-taxi huwa ra, ltqajna fl-f'parti traffikuża qrib il-belt tal-Vatikan, u ducked fis-ħanut tal-kafè.
  
  
  Tiegħi għoljin li tħares l - dawl twill kisja ma tħares fuq żewġ naħat, iżda ladarba I unzipped l-irqiq inforra, irriżulta fi dekorazzjoni tgħajjat, jintlibsu-out raincoat li setgħu jidhru aħjar ijiem, iżda fil-bogħod u griż tal-passat. Żgħir sprej meqruda l-tikmix fuq tiegħi sabiħ ħafna qliezet u magħmula ih-dehra maħmuġ u l-żgħar taħt l-xifer tal-pil tiegħi. Biċċa żgħira ta sandpaper kien biżżejjed biex jagħmlu l-illustrat-dinja papoċċi-dehra qodma u jintlibes. Meta I laqat il-kantuniera ta diplomatiċi bagalja bil-penknife, I kien kapaċi li titqaxxar il-calfskin, li jħallu ħażin ħsara ittra borża .
  
  
  Jerry Jwettqu l-marru fis-żgħar ħanut tal-kafè u tax-xellug tagħha ego hemm, flimkien ma'l-inforra tal-tiegħi doublet, tiegħi griż skur kappell, u l-fdalijiet tal-tiegħi calfskin.
  
  
  Ben Mastrudaxxa ħareġ; l-anzjani, il-foqra, skoraġġuti ċittadin madwar l-istess b'dehra-dinja ta'l-imbark-djar u l-kitba skritti għall-ekstra li kienet ukoll Clemm Anderson blissful-territorju. Il-kuntatt finali tista'stenna ftit itwal.
  
  
  L-dar fil-Trastevere kien qasir biss jimxu il-bogħod, u l-Ben Mastrudaxxa ma kienx-tip li jqattgħu tiegħu lira fuq taxi sakemm kien wisq fis-sakra tinkwieta dwar xi ħaġa. Huwa mixi żewġ mili, l-aktar tul ta'dik is-sena, tfittex potenzjali pursuers. Fuq il-Ponte Garibaldi, l-kbira tal-pont, huwa użat tas-soltu tiegħu tattika tal-tħawwad barra l-insegwiment fil-isqaqien. Ma kien hemm l-ħanut tal-kafè fl-triq minn kuntatt tagħna dar, u l-I titwaqqaf għal tazza tal-morra unjoni, jaraw il-toroq u l-bankini permezz tal-purtiera l-sħiħ qabel jaqsmu l-triq u l-iħabbtu.
  
  
  Hyman jinfetaħ il-bieb, sorpriża fl-għajnejn tiegħu.
  
  
  Huwa talab. — Għaliex ma għada filgħodu?" Iżda huwa ħalli me fil malajr u ewropea il-bieb wara me. "Inti dehra bum." Tagħha kisja ħadlu off tagħha, u huwa whistled ip fil-vista tal-tiegħi libsa mfassla, li bdiet fin-nofs tal-koxxa u l-marru għal tiegħi l-għonq.
  
  
  — I bżonn libsa, " qal, filwaqt li off ġakketta tiegħi. "U xi shirts." Dawk qodma. Li kollox.'
  
  
  "Pjuttost kbir daqs," huwa muttered. "Iżda jien jistgħu jkollhom ih."
  
  
  Huwa rummaged fid-dahar tal-kabinett filwaqt li huwa qal Em tiegħu kamra tal-banju l-istorja dwar it-tibdil tax-xagħar tagħha griż.
  
  
  "Inti qed jilgħab kontra l-nies tal-esperjenza," huwa qal meta hu spiċċa.
  
  
  Huwa sab libsa li ħares xi ħaġa simili. Kien rumpled, u huwa tajjeb me tajjeb biżżejjed fil-Rivne li jagħtu l-impressjoni li kienet tappartjeni għall-Ben-Mastrudaxxa għal żmien twil. Huwa biss kellhom wieħed qmis li ma kinux tajbin me, iżda hu maħsub li jista jixtru ftit aktar fil-waħda, madwar l-triq is-swieq. Għal issa, kollox kien multa.
  
  
  I qalbu l-kontenuti tal-bwiet tiegħi fis-ġdid tiegħi libsa, tpoġġi fuq l-ispalla holster qabel it-tqegħid fis-ġakketta tiegħi, u kien kompletament sodisfatt bil-vista tal-bniedem li kienet qed tfittex fuq me permezz tal-mirja. Hyman ikkritika me.
  
  
  "Għandek bżonn xi ħaġa oħra," huwa qal.
  
  
  Jien kburi hekk ta'dan ħafna iżgħar CIA-aġent. iżda jweġġa li tisma'minn mislufa errand tifel li jien xorta xi ħaġa nieqsa. Iżda I xtaqu Hyman, u xorta il nemes, kien utli ħafna. Sabiex I kien pazjent.
  
  
  I talab tagħha. "Fake-daqna?"
  
  
  "Il-riħa ta' l-alkoħol," huwa qal. "Xi ħadd li qisu inti u ma riħa bħal irħas grappa huwa suspettużi."
  
  
  Hija ammettiet li kien id-dritt. Dan il-tifel kellha l-futur jekk għex twil biżżejjed. Jaħdmu miegħi ma ġiex osservat li jkollhom l-ego-ċans ta'sopravivenza. Iżda I għamel nota mentali li jekk aħna iż-żewġ baqgħu ħajjin, I d jġibu Hawke-attenzjoni. Ed huwa kontinwament jitkellem dwar l-ġodda tad-demm li AX-ħtiġijiet, iżda l-frisk biss tad-demm nistgħu qatt tingħata hija tad-demm mxerrda mill-qodma vantaġġi bħal me .
  
  
  "Għadni distillat Tarquinia, li għadu jintuża biex dawwar il-xamm tal-triq drunks," huwa qal. — Ejja ipoġġu fis-sala prinċipali u ferra inti xarba." Jekk tixrob l-it, jien ser ikollhom waħda ta ont, wisq.
  
  
  Aħna marru lura għall-kamra tal-ħajja u kellha din il-logħba fuq mal-president russu saqajn, u Hyman miġbud ' il barra l-sufra ta'mhux magħruf flixkun tal-pallida tal-qamħ tal-likwidu. Huwa jitferra me żewġ swaba fis-wiesgħa, u mhux wisq nadif tal-ħġieġ tal-ilma, b'mod konformi mal-ramshackle-atmosfera tad-dar tiegħu. Anki qabel ma l-I titneħħa tagħha tal-ħġieġ, I kien mdawra mill-riħa ta fusel. Dan ma tantx jista'jkun agħar minn vitriol, I-ħsieb, li tieħu fit-tul x-xorb. Iżda kien agħar. Tagħha ego jinbela tagħha u mrażżna l-impuls tar-rimettar. Huwa qajjem tiegħu tal-ħġieġ mill-ġdid u xorbu l-isfel.
  
  
  "Hmm," Hyman qal. I wkoll jitferra lili nnifsi żgħar, l-ammont minimu.
  
  
  Huwa xorbu u imxamma. Tiċrita deher fl-għajnejn tagħha. Huwa magħfus tiegħu idejn qadd tiegħu u imxamma mill-ġdid.
  
  
  "Jien ser nipprova xi ħaġa differenti ħin li jmiss," huwa groaned.
  
  
  "Jiena għandi xi ftit informazzjoni għalik," huwa qal, il-qbid nifs tiegħu. Gilchrist mogħtija lilha mill-messaġġier. Dik hija konsistenti ma ' dak li qal dan l-għodu. Iżda jien xorta ma tara l-ebda twassal."
  
  
  Huwa mogħtija me xi ittajpjata folji.
  
  
  "I kien biss dwar li jnaqqsu l-iht," huwa qal. "Jien għandi nsemmux wara tiegħi afrikani, iżda huwa aktar faċli dan il-mod. Jeqirdu ih meta inti qed isir. Dan il-vażett tal-plastik hija karta irqaq. Huwa imbuttat l-kbira tal-flixkun ta Chianti lejn tiegħi is-sede u bdew taqrah.
  
  
  Il-Bank ta'Lugano irriżultaw li huma dubjużi intrapriża anke mill-Svizzera l-istandards, aktar minn 80% li kien proprjetà Piero Simca...
  
  
  Dan beda bħala iskambju transkonfinali l-uffiċċju għall-Taljani, li trasferiti tagħhom lira bejn il-fruntieri u skambjata ih għall ferm aktar sigur franki Svizzeri. Huwa estiż għall-proprjetà immobbli u l-fiduċja tal-ġestjoni. Fis-snin riċenti, skond Hawke, huwa sar attiv ħafna fl-xiri tad-deheb tad-deheb. L-super-sigur kantini kellu ego jiswew madwar $ 40,000,000. Issa li l-kriżi monetarja kienet maqsuma, deheb l-ispekulazzjoni kien popolari, iżda marru lil hinn mill-il-limiti tas-soltu.
  
  
  Hyman kienu diġà aqra l-materjal, u meta kienet lest bil-folja, huwa rrumblati tagħha ego u poġġih f'dan is-solvent.
  
  
  L-assigurazzjoni tal-kumpanija kienet fil-tmiem mejta. Hija kienet waħda mill-eqdem, l-aktar sinjuri, u l-aktar rispettabbli-soċjetajiet fl-Ewropa, marbuta mal-rispettabbli-imsieħba kemm hemm u fl-Istati Uniti.
  
  
  Vaganzi-djar fil-Sussex kienu aktar preokkupanti. Kliem tagħna dwar Pierrot. Iżda bosta impjegati preċedenti, li kienu ssorveljati mill-isfel F'londra u Tunbridge Bjar, fakkar li l-misterjużi mistieden kien fil-maqful kamra fl-istess ħin li Renzo u l-Pernijiet kienu hemm bħala-pazjenti. L-ebda wieħed raw l-ego, iżda l-ego kien psikjatra-pendenti Jungian, Herr Dr. Untenweiser! Dollaru tal-informaturi ħa barra qawwi li kien il-mistieden-tfal jew adolexxenti. F'dan l-għoli, Pierrot qishom żagħżugħ f'kull daqqa t'għajn.
  
  
  Kif jekk l-l-ogħla premju ma kienx biżżejjed, l-investigazzjoni fl-Ingilterra wera wkoll li Easeful Acres kienet parti mill fit-tul, li jħalli l-qligħ-netwerk tal-kliniki privati proprjetà Coetzernes F'londra. U l-president tal-bord kien xejn għajr l-oħra tagħna Sir Hugh Marsland. Barra minn hekk, kulħadd fuq il-Kunsill kien silenzjuża figurehead, kuntenta bil-pagamenti annwali, Sinjur Hugh fil-kontroll sħiħ.
  
  
  Dawn l-erba'ċifri ewlenin kienu fl-istess post fl-istess ħin. Huwa veru li l-ftit snin ilu, iżda hija ħadet diversi snin ta'preparazzjoni biex jitlesta "Fluss tad-Dawl".
  
  
  "Il-vuċi ta'l-Età u l-investigazzjoni," kien l-aħħar kumment, iżda dan kien segwit minn ħames stilel *****, li fisser li l-bullettin fih ukoll l-aħħar aħbarijiet.
  
  
  "In-netwerks Trans-Ins Mutualité" — il-messaġġ inklużi l-isem tal-kumpanija ta'l-assigurazzjoni li preċedentement ma qajjem suspett- " jidher li kienu parzjalment jittieħed minn Svizzera-bank. Huwa għadu ħafna sigriet-ftehim, iżda l-aktar tinvolvi ftit assigurazzjoni tal-kumpaniji d-diviżjonijiet. Malajr kemm jista'jkun possibbli, aktar dettaljata tal-fatti dwar il-mod. Ma jibqgħux jippronunzja l-isem ta ' din il-Svizzera-bank għalija. Kien mistenni li jkun Piero tal-negozji żgħar fl-Lugano, mad-dipartiment-trattament bil-film-assigurazzjoni.
  
  
  Hekk Pierrot u l-tlieta l-oħra kienu kapaċi tittrasferixxi l-flus mill-but wieħed għall-ieħor. Kollox huwa ħafna legali u mingħajr traċċi ta ' ih fil-kotba, sabiex ma allarm-investituri. L-investituri wkoll ma kellhomx bżonn li tkun taf li ih-flus ma kienx qed jintuża għall-investimenti profittabbli, iżda għal din il-tkabbir akkumulazzjoni ta bars deheb fil-kantina.
  
  
  "Dan kollu aċċessjonijiet," I ppruvaw li tgħid tagħha, iżda Hyman imsikkta me.
  
  
  Waqt li kien fil-qari tar-rapporti, huwa poġġa fuq l-president tiegħu bir-radju u kellha qawwi taljan pop mużika imħallat mal-riħa ta grappa. Issa l-mużika ġie interrott għal sommarju tal-Baħar tal-Barents-territorju.
  
  
  '... Siegħa ilu, il-korp tal-Rosana Morandi, a-wieħed u għoxrin sena Alitalia impjegat, instab mal-gerżuma tagħha maqtugħa. L-pulizija qed tfittex Roger "Jerry" Jwettqu, għonja Amerikana li baqgħu fil-kamra tal-lukanda u malajr tax-xellug fil-ħin li t-tobba jgħidu Miss Morandi kien maqtula. L-uffiċjal tal-xogħol wara l-aħħar inċident li jinvolvi Jwettqu l-b'fiduċja ddikjarat li l-ebda wieħed mill-ieħor kien daħal l-nemes kamra magħhom, kif kien ħalli Miss Morandi fil skond l-Sur Jwettqu l-telefon l-istruzzjonijiet. Dan kien segwit minn editorjali dwar is-sess-ġuħ sinjuri Amerikani jheddu l-tradizzjonali safa tal-taljan-nisa, segwit mill għal-lest deskrizzjoni tal-riedu-irġiel.
  
  
  "Jerry Jwettqu huwa twil, gustuż-bniedem ma aristokratika demeanor," Poe qal. "Huwa tajbin ra lebsin, u l-ego kien l-aħħar tidher liebes griż skur Homburg ħass kappell, griż-ingliż l-istil tal-pil, u l-griż flannel libsa. Kien bejn tmienja u għoxrin u l-ħamsa u tletin sena, u huwa jitkellem ftit taljan.
  
  
  Hyman ħares lejn me u raw a grizzled, rumpled-bniedem li jinxtamm tal-grappa. Huwa chuckled. "Li se tieħu pjuttost intelliġenti guy li inti tie li din id-deskrizzjoni," huwa qal.
  
  
  "Iżda dawn il-ħafna intelliġenti guys qed ifittxu," qal grimly. "L-iskema aħna biss aqra mhux maħsub għall-ħażin tal-qalb."
  
  
  "Iżda inti ser tara dak I fisser I meta qal li ma kien hemm l-ebda twassal?" Hyman qal.
  
  
  "Assolutament, mate," qal. "Issa nafu fiż-żgur, u l-Ed gradwalment, bħal Clem Andersson, kien fit-triq tiegħu lejn xi ħaġa importanti ħafna. Aħna nafu li Renzo, Studds, Pierrot u Sir Hugh Marsland-ewwel sodisfatti fil-Easefil Acres fil-Sussex, immexxija mill-Hema-dak Clem Andersson call "Il-Kabina Tifel" Din l-ittra L-Bejta noti: jista'jfisser Pierrot, jew ego-bank fl-Lugano, iżda ma jimpurtax. Nafu li l - "Ħajt tal-Paċi" akkumula biżżejjed tagħmir militari li tibda żgħar tal-gwerra u possibilment jattiva waħda kbira. Iżda sakemm aħna jista'jipprova li l-armi huma aktar milli biss props, aħna ma jkollhomx ħafna li jiddependu fuq, 'xulxin. "Huwa verament wisq," Hyman qal. "Fejn ma dan jieħu l-us, Carter?"
  
  
  Kien maħsub li l-Ben Mastrudaxxa jintefqu bosta snin fl-Awstralja, u l-tagħha bdew jilagħbu l-ego ir-rwol.
  
  
  "I taw em deskrizzjoni fil-qosor tal-lili nnifsi. 'Mastrudaxxa. Bħal Jwettqu, nen għandu l-ewwel sillaba tal-isem tiegħi. Jekk I ikollhom ħin biżżejjed biex jieħdu dwar l-identità l-ġodda, I ma l-kura dwar it-tibdil fis-Jose Gonzalez jew Helmud Schmidt. Iżda jekk inti għandek bżonn jaqilbu malajr, kif aħna miksuba permezz tal-proċess u ta'żball, huwa aktar konvenjenti li nħallu xi ħaġa madwar l-isem oriġinali. Għalhekk jekk xi ħadd jipprova sejħa me tweġiba ih "Bonġu, Carter", se jkun eżattament l-istess bħal jekk I qal li tagħha: "jien jisimni Jwettqu jew Mastrudaxxa"...
  
  
  Huwa nodded.
  
  
  "Ejja jiksbu lura l-fatti reali," qal. "L-aħjar li nistgħu jipprova-dritt li issa huwa li jkun hemm kważi leġittimi sitwazzjoni għaddej. Dan għandu jidħol l-maqful-bini fuq Conti tal-territorju. U veloċi.
  
  
  Hyman ċċekkjati għassa tiegħu; huwa d-xellug tiegħu Rolex fil-kamra tal-banju tal-ħanut tal-kafè. Kemm aħna xtaqu minnhom, li kien wisq għoljin għall-Ben-Mastrudaxxa.
  
  
  "Inti d aħjar stenna sakemm skur," huwa qal. "I esplorati dan il-post fuq tiegħi stess. L-ewwel, dawn għandhom gwardji u għassiesa. Ladarba inti jegħlbu dan, inti tista'jiltaqgħu saħansitra aktar kumplessi ġewwa protettiv ring. Aħna mhux qed-trattament bi ftit subien. Iżda l-A. A. jridu jkunu magħrufa li, jew ma bagħtu Nick Carter.
  
  
  "Ben Mastrudaxxa, skemi," ego kkoreġuti. "Fejn qed. Forsi inti tista'tibda prattikanti sess issa."
  
  
  "Id-dritt, Ben," huwa qal. "Dak li għandek biex jitwaqqaf Contiland?"
  
  
  Huwa unbuttoned ġakketta tiegħu li juru Em l-holster huwa d diġà jidhru. "U sikkina," qal. Huwa ma nsemmux tagħha Pierre. Għandek iżżomm ftit l-affarijiet fir-riżerva fil-każ biss. Huwa wera tagħha l-uem għarqub mgħobbija bil-sustanza radjuattiva li kienet tax-xellug wara. I kellhom juru em dan minħabba li kien lukanda tiegħu, sabiex huwa jkun jaf li l-monitoraġġ fis-sala huwa fuq l-istess transistor tar-radju kif l-apparat smigħ.
  
  
  "Inti istampa din il-buttuna," spjegat. — U fil-mewġa-firxa, dan huwa indikatur tal-lonġitudinali u ta'latitudni bi preċiżjoni ta'ħamsa fil-mija kull kilometru. Imbagħad agħfas il-buttuna ta 'hawn taħt u għandek tisma' ħoss, li ż-żidiet fil-qawwa kif ikollok aktar mill-qrib għall-skoperti l-element. Qatt tuża sakemm jien aktar minn siegħa tard għal-laqgħa, jew ir-rapport."
  
  
  Huwa imitati l-azzjoni b'mod korrett, imbagħad niżel il-mezz fil-but tal tiegħu sn.
  
  
  "Kulħadd huwa ħafna smart." huwa qal. Iżda kif jgħaddu mimmo-klieb u l-sentries?
  
  
  "Bħala għal dawn il-klieb," qal, " jixtru me irħas hamburger." Jien ser ixxarrabha fl-ego valerian estratt. Dan se jsir irreżistibbli anke għall-aħjar tal-klieb, u mbagħad I żid sedattiv li jaħdem mill-ewwel. Jien ser jibqgħu fuq naħa waħda, u inti ser tkun fuq l-oħra, ftit mijiet tarzni bogħod, jfixkluh il-gwardji.
  
  
  "Id-dritt," Hyman qal. Iżda kif?'
  
  
  — Aħna ser issir taf meta immorru hemm." Għandna biex issib post għall-me-ewwel. I ma tistax tpoġġi din id-dar fil-periklu għal żmien itwal mill joqogħdu hawn. 'Barranin passaport?'.
  
  
  Ben Mastrudaxxa-uem tax-xellug tagħha. Huwa persuna bil-foloz viża minn sitt ġimgħat ilu, allura li m'hemm l-ebda dubju minħabba xi tip ta'permess ta'residenza. L-decrepit wiċċ fir-ritratt kienet simili. Awto tagħha kien mudell għal dan, kif ukoll għal madwar għoxrin ritratti oħra matul il-karriera twila tagħha.
  
  
  Ma hemm l-ebda reali l-imbark djar f'dan il-qasam, Hyman ħsieb b'leħen għoli. — U hija tixtieq li inti tkun qrib, iżda mhux ukoll mill-qrib." "Il-mara madwar l-boulevard taċċetta l-ħlas tal-klijenti. Hija qasira-ġejjieni u li ma tantx picky.
  
  
  "Grazzi," qal.
  
  
  "Ippermettuli tagħmel telefonata-ewwel." Huwa kontrolli tiegħu djarju, iċċempel numru, u titkellem fil-garbled taljan lil xi ħadd fit-tarf l-ieħor tal-linja. Huwa qajjem l-vuċi tiegħu b'mod konvinċenti, u Stahl haggled fuq il-ħlas.
  
  
  "Għandek-kamra," huwa qal kif hu stazzjonati up. "Tletin elf mil-lira fix-xahar, jitħallas bil-quddiem. Inti tista'tressaq lin-nies fl -. Bniet, li jfisser. Din il-mara jaf hi robbing inti. Hi ser biss trid tara l-passaport tiegħek, iżda li kollha. Hi ma żżomm rekords għall-copo , minħabba li l-iswed l-flus. Ejja mmorru.'
  
  
  L-taljan-karti-istampar stejjer malajr, u hekk kif konna fit-triq, l-qodma tal-wiċċ, pulita Jerry Jwettqu, mkabbra minn ritratti meħuda waqt l-ikla, t'attivitajiet fl-istati uniti minn kull il-gazzetti.
  
  
  UCHISHIDO! RAPIMENTO! VIOLENZA! MISTERO!
  
  
  "Qtil! Stupru! Il-vjolenza! Sigriet!'
  
  
  I tahom seba'-vantaġġi għall-korrettezza u kien sorpriż meta ħares hekk nadif, kessaħ u pulita mill-ġdid.
  
  
  Kien mislufa mill-Hyman minn msawwta bagalja għall-extra-ħwejjeġ, li Em irnexxielhom ħaffer tal-maħżen. Aħna waqaf fl-suq tal-posta, u r-raġel tagħha miżjud żewġ użati shirts, bajda ġins, par żejda tal-żraben, u msawwta-kisja tal-laboratorju li taqra "l-istati UNITI Marina fl-Isptar, l-Alkoħol Riabilitazzjoni Unità, Napli."
  
  
  "Ġes, Ben," Hyman qal. "Din it-tibdila se tagħmel inti Moma Pinelli favoriti-kerrej."
  
  
  Oħra tat-triq, kantuniera, u huwa kompla sa sentejn titjiriet tal-taraġ fil-quddiem tal-me u introdotti me Outgrabe Pinelli, obeżi mara tagħha fil-ħamsinijiet u l-sittinijiet, liebsa dbabar iswed luttu libsa, nota ta ' tfakkir li l-Papa Pinelli, li kienu jintefqu ħafna snin fl-Etjopja, kien permess l-Alla grazzja biex jinżel fuq lilu. Agħlaq l-xagħar kien abjad, u mole fuq il-geddum tagħha kellhom diversi iswed trofof-tkabbir barra minnha. Hija kienet fil-burdata tajba u milqugħa me u l-tiegħi 30,000 mil-lira b'entużjażmu. Hi biss taw l-passaport tiegħi sommarju daqqa t'għajn.
  
  
  "Il-kamra huwa fil-dahar, Signor Ieman," hija qalet li Hyman. "Jekk inti tixtieq li juru me." Ont huwa xiħ wisq biex jimxu lura u l-quddiem. Ma tiegħek guy-oħra jridu Amerikana sigaretti? I biss minnhom għall-300 mil-lira pakkett.
  
  
  "Aktar Tard, L-Omm. Inti ser jitilfu s għalina lkoll. Hyman bies tagħha fuq iż-żewġ wands u wasslitni biex il-kamra lura.
  
  
  "Jekk trid tressaq l-bniet soprano, għid-uem li dawn ma jistgħux squeal jew ma loudly," hi msejħa wara l-istati uniti. "Jien għandi l-isem li trid tinżamm fil-qasam. Jekk jixtieq ħaxixa, I tista'tikseb dan, wisq. U ħafna irħas.
  
  
  Kien fit-mod mill-Le Superbe o, u mhux biss ġeografikament. Ma kien hemm l-sodda fil-kamra mal-żewġ maħmuġ kutri, oħxon viżjoni tal-karta, u wieħed iebes l-karta bajda.
  
  
  I ra wkoll l-kbira tal-injam tal-president u ż-żgħar president bil-jiġbed. Huwa kellu l-sink ma ovali-mera, u l-inevitabbli bidet fil-qiegħ. Tieqa waħda bil-ħsieb sabiħa tal-vojt tal-ħajt żewġ metri wara dan. Hyman fiddled bil-lewn is-viti tal-ilma, u l-ilma beda jiddekorri fil bil. "L-tapp tal-għadha għaddejja," huwa qal, kemmxejn sorpriż. "Inti ltqajna , Ben. Fl-sala huwa tojlit bl-doċċa. Poġġi bagalja tiegħek fil-kantuniera u nistgħu mmorru lil pranzu u jintroduċu inti bħala l-ġodda tal-passiġġieri fl-Trastevere. M'hemm l-ebda punt fil ser Conti-territorju ta'qabel l-għaxar nofs in-nhar.
  
  
  Huwa wassal me permezz ta'diversi banners l-ristorant, li normalment kien jikkonsisti tal-kamra waħda u miftuħa fuq il-bankina ma ' erba-tabelli.
  
  
  "L-aħjar għaġin fil-belt," Hyman qal. — Mill-mod, ma kien hemm turistika hawn peress li l-tal-Punent Iebsa. Marko!
  
  
  Tifel ta ' madwar sbatax-il sena, liebes żejtni abjad fradal, daħal permezz tal-dahar bieb. "Marco, dan huwa tiegħi ħabib antik Ben," Hyman qal fl-taljan. U l-tagħha, muttering ftit kliem li minnhom li Mastrudaxxa jistgħu jitgħallmu. "Kuntent li jissodisfaw ħabib tal-Signor Hyman tal," Marco qal.
  
  
  "Inti ser iservu-istati uniti, Marco," Hyman qal. "Għalih, kien Dottore Hyman. Ben se jibqgħu mal-istati uniti għall-waqt. Għalhekk, bħal reali Rumani, jressaqna xi inbid aħmar sakemm aħna jiddeċiedi dak li jieklu.
  
  
  — Si dottore, Professore. Il-marka qal. Fil-mument tal-marda, hu lura bil-żewġ fliexken ta ' l-inbid aħmar, xi ħaġa bħal Chianti, iżda aktar b'saħħitha u l-isbaħ fil-kulur. "U xi srievet, għall-Alla fini," Hyman ilmenta. "Dan il-post qed titlef l-istil tagħha." Marco lura bil-munzell tal-karta srievet, u Hyman u l-I telgħet pinen biex iqabblu l-art tal-pjanijiet għall-Conti Studios u l-inħawi tal-madwar.
  
  
  Immedjatament wara l-ewwel xorb, aħna ordnati ta mal-maskli, il-ħaruf mixwi u qaqoċċ. U filwaqt li aħna wara li kienu kafè u grappa, aħna xorta kienu jitqabblu dawn il-abbozzi."
  
  
  "Sewwa," qal tagħha fuq l-aħħar verżjoni tagħna. "Naħseb li l-imħażen huma qrib wisq flimkien, iżda l-bqija jidher li jkun fuq skala kbira." "Huma gwardja l-ego bħal bażi militari," Hyman qal. "Iżda li stajt iffoka l-attenzjoni fuq il-faċċata hawn."
  
  
  Ego pinna sfruttat fuq quddiem il-bieb fejn Jerry Jwettqu kienu mmexxija b'mod li filgħodu fil-karozza lussu bħala mistieden milqugħa.
  
  
  "M'hemm l-ebda toroq reali lil hinn minn dan," huwa qal. "Huma għandhom ilqugħ madwar il-fildiferru, il-klieb u l-għassa kollha madwar il-parti ta'wara minn żmien għal żmien. Votazzjoni ta'fiduċja... Ego rix ġibdet l-dgħajfa tal-linja. "Il-problemi," qal. "Kif nistgħu naslu għall-dahar mingħajr ma tgħaddi l-quddiem l-ewwel?"
  
  
  "Int espert," huwa qal.
  
  
  Huwa ħares lejn il-mappa mill-ġdid.
  
  
  "L-ebda toroq," qal. — Imma jien pjuttost kkritikat żgur I raw traċċa x'imkien."
  
  
  Nressaq transkonfinali fuq dan.
  
  
  "I tipprova l-kaċċa trail," Hyman qal. "Jekk kollox imur dan il-mod, tista'tispiċċa fl-Centocelli. U aħna tista'tmur hemm mingħajr joqrob lejn il-bieb.
  
  
  'Żmien bil-mixi?'
  
  
  "Din mhix meħtieġa," huwa qal. "Jien żewġ li jingħalqu fil-ġisem. U issa l-post fejn hija għandha tingħata malajr mill-gwardjani.
  
  
  "I raw li l-istarter-pistoli fil-dar tiegħek," qal.
  
  
  ""Iva.'
  
  
  "Ma hu sinjal rokit, u għandek wieħed?" - Vot u li dan, " huwa qal. "Iżda dan se tad-dawl sa l-żona kollha sabiex ikunu jistgħu ara għalik u għalija."
  
  
  "Mhux jekk insibu-siġra," qal. "U l-jekk inti jisparaw fid-direzzjoni l-ħażina." Imbagħad mhux kollox hija mdawla, jew għall-inqas mhux drastikament. Stenna sakemm għandna naslu s'hemm.
  
  
  Aħna maqsumin fuq il-prezz tal-bieb. Hyman marru lura għall-pistoli tiegħu u l-karozza tiegħu. Rritorna għall tiegħu kwarti biex jiġbru l-munizzjon tagħhom għall-Luger. Jien ser jilħqu lilu mill-ġdid fuq ix-xmara pont fil-ħmistax-il minuta.
  
  
  Kien biss fil-ħin, fil-qodma Peugeot. Ħares msawwta minn barra, iżda ladarba tagħha sel kien fiha u konna sewqan b'veloċità stabbli permezz tal-xorta-okkupata disa'nofs in-nhar tat-traffiku, ont tista'tgħid mill-widna li l-karozza kienet stabbilita perfettament.
  
  
  "Nofs siegħa bil-karozza," Hyman qal.
  
  
  — Imbagħad mill-anqas nofs siegħa biex naslu s'hemm." Allura dan għandu jkun skur minn issa.
  
  
  Aħna ma jgħidu xejn aktar, inkissru s-silenzju biss jaqblu dwar il-laqgħa tagħna pjanijiet meta l-impjieg sar.
  
  
  "Ma tistax tistenna għalija," l-uem qal tagħha. "Jekk nista'nikseb fil, I jistgħu wkoll isibu mod. I ser tkun fil-dar tiegħek fil-seba'-tletin fil-għodu. Jekk jien mhux hawn mill-disa', iċċekkja din ir-radju u ara jekk hemm xi ħaġa ħaj teħel mal-għarqub tiegħi.
  
  
  Aħna pparkjati l-Peugeot fil-Centocelli, ħafna mill-weraq subborg, u l-ebda wieħed innotata-istati uniti kif aħna mhux ippakkjati u armati żewġ li jingħalqu. Hyman saq qabel me fl-triq sakemm il-djar mraqqaq barra.
  
  
  "Huwa hawnhekk x'imkien," huwa talab l-ewwel. — Hemm madwar kilometru tal-foresti u l-oqsma bejn l-istati uniti u l-istudju. Iżda dan il-passaġġ twassal fejn?
  
  
  Konna xxurtjati. Il-mogħdijiet huma meħud, iżda mhux tant li inti ma jistgħux isuqu a-bike fuqhom. It-tliet jew l-erba'dawriet ħażin kienu faċilment ikkoreġut bl-użu tal-kumpass. Kien seba'minuti aħħar għaxar Rivne meta rajna fit-ilqugħ madwar il-fildiferru ta'l-Imperu Ruman tal-Renzo.
  
  
  Ħares eżattament kif I mfakkar mill-sommarju tal-ispezzjoni tal-tem dan filgħodu. Il-lukanda kollu qasam, u l-faċċata-ilqugħ ġie approvat, ħlief għall-grupp ta'siġar hawn u ' l hemm. Huwa qal Hyman li miżura mitejn il-progress tat-tramuntana, u mbagħad, meta sab tajba ħabi-post, dawl fanal dijagonali madwar l-ilqugħ. Waqt li kien jagħżlu l-pożizzjoni tiegħu, hu ppreparat u qal qasir talb.
  
  
  Aħna ħassejna - € għal kull oħra tal-idejn, u huwa għeb. Tagħha beda l-għaġna erba'identiċi blalen tal-hamburger-għaġina li taw tagħha, u mħallta ih mal-partijiet ugwali valerian-prodotti tal-klieb u l-sedattiv għall malajr knockouts. Hu saħansitra imħallat mal-Camille tal-imfarrak irqad, li wettaq miegħu l-żmien, minkejja l-internet.
  
  
  Kien hekk mill-qrib li jinstemgħu l-jitqaxxru tal-irkopptejn u l-ra pallida dellijiet; dawn kienu ġgant ġermaniż x-xmara. L-żewġt irġiel li kienu għaddejjin u lura fuq il-naħa l-oħra ta'l-ilqugħ. I tefgħu tagħha erba'day wieħed wara l-ieħor fuq l-ilqugħ. Dawn ġew stabbiliti mingħajr ma jagħmel ħoss għal-istati uniti. Huwa ra l-klieb trotting lejn iż-żewġ postijiet differenti kien magħżul. Jien ma ċans jekk sibt fil-ġlieda kontra dawn il-klieb, sabiex I taw kull kelb day ma bi ngħas mili.
  
  
  Kelli biss il-ħin biżżejjed biex tikseb l-roti off tiegħi fuq art qabel Hyman, kull fejn kien seduta, magħmula stilla ġdida tal-baħar fil-sema. Huwa mexxa l-ilqugħ, li jkollu l-żarmati-bike fil-quddiem tal-lilu. Hemm I mħawla l-qafas ta'l-art u l-qabża l-erba'-marda tal-ilqugħ fil it-pol-kaxxa.
  
  
  Meta I żbarkati, I tinqaleb u jistabbilixxu hemm fil-Rivnenskaya għal ħames sekondi, sakemm I kien ċert li l-sentries ma kinux jinstemgħu jew tidher me. Ħamsin tarzni bogħod, kienu jgħajtu fuq xulxin, imfassla mill-rokit tal-dawl. Ont jiċċaqalqu bil-mod'il quddiem, lejn l-eqreb tal-maħżen. Huwa jkun għadda l-klieb u l-sentries, u fi kwalunkwe mument jistgħu jiltaqgħu ġdid ta ' allarm.
  
  
  Iżda ma ġara xejn. Mill-inqas huwa ma kinux innotati xi ħaġa. Hu ttamat li l-Renzo u cronies tiegħu kienu diġà hekk sodisfatt bil-diversi uċuh fil-bieb prinċipali, il-ġermaniż x-xmara, u l-rondi sentries li dawn ma kinux jittieħdu xi prekawzjonijiet addizzjonali. Huma ma għandhom tajba, solidu double-lock serraturi fil-jum ta ' l-ewwel maħżen, iżda tajba, solidu double-lock serraturi huma tat-tfal l-animazzjoni għall-AX-aġent.
  
  
  Qabel ma jidħlu, kien bir-reqqa miksija b'Petukhov u l-serraturi.
  
  
  Arsenale kien stennija għall-tagħha, sabiex I ma kienx sorpriż li ssib ego. Kien sorpriż u ixxukkjat mill-varjetà u l-mewt tal-armi. Hemm xi ħaġa għal kulħadd hawnhekk: mill-russu l-missili għall-aħħar tal-Mig-24 ġlied, li testati nukleari għall-tagħna T-2B pprovduti mill-istati uniti Marina, u ż-żgħar missili għall-tagħna Sabre 100-F (serje ġdida, mhux irreġistrat, tas-sigriet).
  
  
  Inti tista'tkun żgur li l-ebda wieħed mill-gvernijiet li kien silef ego l-tagħmir kellhom xi idea li jistgħu jiġu trasformati tax-xogħol armi l-bqija malajr. Żjara lill-maħżen minn xi ħadd mir-Russja, iċ-Ċina, jew wieħed mill-pajjiżi tan-NATO hija żgur li nip l-art tal-bud qabel ma tkun tista'tiżviluppa, anki jekk dan beda, grazzi għall-Studds-klawżola, fuq it-tnejn.
  
  
  I magħmula inviżibbli bookmarks fuq diversi kaxxi tal-munizzjon bl-użu tax-xaħam lapes fihom l-element radjuattiv. I ma bżonn li wieħed iħares lejn l-oħra tal-maħżen, iżda jistabbilixxu xorta għall-skura għaxar minuti waqt il-lejl għassies marru madwar iż-żewġ bini. Gradwalment, irriżulta fi biża-monotonija. Issa, l-I kellhom ma kien kun żgur sibt minn hawn ħaj I hekk li jista iwissu kemm jista'jkun nies. Anke Pierrot tal-politika tal-konnessjonijiet ma setgħetx ħlief l-ego, b'tali evidenza qawwija.
  
  
  L-sema kienet għadha mċajpra meta hu bil-mod crawled sa l-ilqugħ. L-attenzjoni tagħha għandha ġew devjati mill-ġdid, iżda din id-darba kellhom ih waħdu. Hija kienet mfakkra tal-it-antikwata temp qala'fuq ir-razzett li darba kienu parti mill-Vereldeinde-xenarju. Kien biss viżibbli mill I fejn kien issa, u l-grupp tal-artifiċjali siġar se jaħbu me minn kwalunkwe sentries li jista'jkun it-tentazzjoni. Huwa ħa tiegħu Luger, sfruttat il-manku, u jitpoġġa fuq il-sajlenser. Hija għamlet l-ego ftit żbalji, u dan kien ta'ftit aktar diffiċli biex il-għan, iżda l-I biss kellhom ċans wieħed, u kelli l-jieħdu dan xorta waħda.
  
  
  Huwa mirfud ruħu fuq wieħed mill-minkeb u l-stenniet għall-sħab li ċara ftit. Li kien madwar għaxar minuti wara. Mill-inqas I kellhom biżżejjed tal-votazzjoni li tieħu sparatura. L-sajlenser ħalli l-kkontrollati sogħla, u t-temp qala'magħżula tal-madwar, u l-ħoss tal-impatt mtenni madwar iż-żona. Hija kienet jinstemgħu taħdem bil joqrob lejn il-razzett. Huwa ħa tiegħu sikkina u beda tħaffir tliet kwadru toqba taħt l-ilqugħ.
  
  
  Kien għad hemm l-trab kollu madwar l-razzett bħala hu titneħħa l-qafas tal-bike tiegħu mill-ġdid, invitata fuq ir-roti, u l-saq barra fid-direzzjoni tal-Centocelli. Huwa nar ruħu talli hekk stupid li huwa ma kienx jinżammu Hyman stennija fil-karozza. Issa kull minuta jista'joqgħod. Ir-rapport għall-Hawke għall-ewwel tajba, u imbagħad neħħi dak kollu relatat mal-Tmiem tad-Dinja. .
  
  
  Kien I l-ħsieb dwar dan meta l-I ħa l-rota u l-kollox u mitfugħin furzata fl-camouflaged-għadma. Huwa kien sa mill-ġdid, luger fl-idejn, iżda dan niżel mill-ġdid. Erba ' l-irġiel kien madwar l-għadma, filwaqt żbalji awtomatiku karabini.
  
  
  "Ilna għalikom, Nick Carter," wieħed mill-irġiel qal, l-vuċi tiegħu distorta mill-kappun huwa d jinġibed fuq kap tiegħu.
  
  
  
  
  Il-kapitolu 7
  
  
  
  
  Iż-żewġt irġiel għenuni tal-fosos u mfittxija me bir-reqqa, filwaqt li tnejn l-oħra miżmuma me barra madwar l-armi tagħhom. Wara l-ewwel hi, l-ebda wieħed qal kelma lill-istati uniti.
  
  
  Dawn sabu l-stiletto u ħa l-bogħod. Dawn sabu tal-gass bil-bombi tiegħi fil-but pants u ħa flimkien ma'kollox madwar l-bwiet, inkluża l-karta tal-klipp ta'xi tip; li kien ħaġa tajba, minħabba li din il-addoċċ-karta tal-klipp kien manjesju kompost li jistgħu jisplodu fl-għama dawl biżżejjed biex temporanjament blokk-fehma tagħhom.
  
  
  Mill-mod, l-erba ' minnhom kienu brawny, probabbilment l-aktar ħorox mill-Mario u shadow diviżjoni, u suppost dawn kienu dawk li kienu aktar intelliġenti. Huma ħadu l-me lejn il-ġenb tal-awtostrada, fejn l-kbira Fiat kien qed jistenna għalija. B'hekk ħafna fil-periklu, huwa ma setax jieħu kwalunkwe l-opportunitajiet. Dan ma kienx l-istil tiegħi li jgħajtu għall-għajnuna, iżda dan ma kienx il-ħin għall personali kburija. U fit-tieni qasma domt biex tieħu n-nifs u ma għall-għajnuna bħal tnehid tal-klieb, Dollaru madwar tiegħi fil-maniġġ tal-fetħet-ħalq tiegħi u mimli tal-forma ta ' gag fl dan.
  
  
  "Din hija maħsuba li jiffrankaw bla bżonn ta'sforz, Carter," l-ih kelliem qal.
  
  
  Għalhekk l-sewqan lura għall-F'ruma kien biss bħala paċifika bħala-vjaġġ tiegħi hemmhekk, għalkemm mhux pjaċevoli. Kont naf li kienu jidħlu Ruma I meta maqbuda idea tal-Port Maggiore bieb. Imbagħad il-żewġ thugs laterali me fid-dahar ta ' l-karozza jinġibed l-isfel il-purtieri, kif ukoll il-purtiera tal-quddiem tal-ħġieġ sezzjoni separazzjoni lilna mill-sewwieq. L-imsemmija qasma tal-ħġieġ ħares balal, u kemm wara l-bibien kellu l-ebda lievi. Anke jekk I ġestiti biex jegħleb kemm tal-gwardji tiegħi u jieħdu l-armi, huwa xorta jridu jittieħdu fejn huma maħsuba biex jieħdu me, fil-magħluq issiġillat gaġġa mdawra minn ħġieġ u tal-metall.
  
  
  Aħna saq għal ħames minuti oħra, u mbagħad tagħha, I ħass il-karozza jinżlu l-inklinazzjoni u l-waqfien. Tiegħi gwardji tal-let il-purtieri u stenniet għall-mutur u l-ego ħbieb li tiftaħ il-jum barra.
  
  
  Aħna kienu taħt l-art-lott tal-parkeġġ tal-kbira tal-bini. Numri differenti fuq il-karozzi differenti; diversi taljani, Awstrijaċi, Svizzera, wieħed bl-ingliż u wieħed ma temi, speċjali numri użati mill-Malti diplomatiċi. Dawn kienu fi tliet permezz ta'sitt taljan pjanċa tal-liċenzja-karattri. CD għall-korpi diplomatiƒi. Pierrot setgħu ġew stennija għall-tagħha, jew mill-inqas Pierrot tal-ħbieb.
  
  
  Hekk kif il-bibien miftuħa, kien I għenu. Ont kien għadu-ġudizzjarju, li kienu għadhom qed iżżomm me stretta u jista biss protesta skiet. I kien ġibed l-awtomatika-lift.
  
  
  Erba'heavyweights kien imwaħħal mar me, anki jekk żgħar tal-metall sinjal fuq in-naħa indikati b'mod ċar fl-ingliż, il-franċiż u t-taljan li l-tagħbija massima kien erba'persuni, jew l-aktar 300 kg. Kulħadd madwarna jintiżen mill-inqas disgħin kilogramma, sabiex I nodded fil-pjanċa tal-metall.
  
  
  "Iva, dan huwa hekk tal-mistħija li jiksru l-kmandamenti," qal wieħed mill-erba'. "Iżda xi kultant inti ma jkollhomx għażla, inti, Carter?"
  
  
  Il-lift kompla sa erba ' l-artijiet u l-ħarġu fil wieħed minn dawk fit-tul kurituri infurrati bil-bibien uffiċċju hekk tipiċi tal-Mussolini-era tal-bini tal-gvern. Kien hemm tieqa fl-aħħar tas-sala, u l-quddiem li l-tieqa sib il-figura ma kapitolu gun taħt il-fergħa tiegħu. Fejn il-passaġġ għall-naħa l-oħra ffurmati angolu dritt, bl-istess mod armati figura sat.
  
  
  Kwalunkwe ħażin nittama li nista'kellhom applikazzjoni u jidħlu kienet marret. Jien ma naħsibx Nick Carter, Jerry Jwettqu, jew Ben Mastrudaxxa ikun baqgħu ħajjin dan sublunary-eżistenza.
  
  
  Jekk I ma kinux qal dan u ma kienx se jingħad dan, huma jkollhom lili taħt it-tortura, l-verità fis-serum, jew it-tnejn. F'dawn il-każijiet kollha, forsi li taqsam it-tieni meta daħal I meħtieġa biex jiksru, jew jekk dik l-naqset, tressaq xi ħadd ma me għall-kumpanija fil-morgue.
  
  
  Dawn wasslu me'il quddiem, jew minflok mimmed me-aħħar tliet bibien u waqaf fl-raba'. Il-leader fil-mixi u tal-ftit il-mumenti wara, gesturing tiegħu saba'. I kien mbuttata fl-kamra billi tiegħi tliet ego politiċi.
  
  
  Kien kbir, ħ uffiċċju bi twieqi preskritta li ħares matul dik is-sena. Ħajt wieħed kien mdawra bil-kbir tea-president tal-disinn modern. Komdu-presidenti ġew organizzati madwar dan. Wieħed kien vojt, u l-oħrajn kienu okkupati minn ħames-irġiel tagħhom nofs l-tletinijiet u nofs il-ħamsinijiet . Kulħadd huwa rispettabbli kif kollegi tiegħi l-investituri fl-Dinja-Aħħar, iżda mhux l-Piero jew Renzo.
  
  
  Tall, irqiq-bniedem fil tiegħu wara erbgħin, fit safrani tax-xagħar u l-qarn-titqib nuċċalijiet, kien seduta fil-president wara desk. Stajt qatt tagħha qabel, Ego. Stajt qatt xi ħadd madwar raġel qabel. U dawn kollha ħares aktar bħall-membri tal-kumitat li kien qed tiegħi orali istorja eżami mill-min iħaddem il-subien li ppruvaw mixwi me, qtugħ Rosana tal-għonq, u issa tpoġġi me fil-siġġu vojt.
  
  
  "Grazzi, is-Sur Carter," il-mara bniedem qal b'mod edukat, daqs li kieku ma kinux nnotat li kien I tiġi mbuttata fl-president, u l-żewġ ta'l-istess guys ħareġ fuq kull naħa tal-me biex iżommu me hemm. .
  
  
  "Kif inti tista' tara," huwa qal, " aħna nafu tiegħek isem reali, u dak li ftit li xejn nafu dwar l-abilitajiet tiegħek. Wieħed mill-poplu tagħna hawn, is-Sur Oleg Perestov, jgħid li l-kollegi tiegħu ' egos kellhom interessanti laqgħat miegħek.
  
  
  Qasir, dalwaqt bniedem fil-fond, mgħarraq-għajnejn nodded grimly fil-Slavi. F'daqqa waħda l-isem tal-waslet għall-moħħ. Huwa kien il-bniedem prinċipali tal-MGB tar-Russja għall-Ewropa tal-Punent. Għalhekk, tiegħi trasmessi ħsibt dwar il-parteċipazzjoni tal-Komunisti matul il-laqgħat ma kienet żbaljata . Iżda mbagħad għaliex huma r-russu l-armi fil - "iż-żewġ naħat tad-Dinja" props-dipartiment? Għaqlija aħmar aringi? Jew ma tinsa tieħu xi ħaġa importanti?
  
  
  "Jien naf li," huwa qal ma tbissima, " jien mhux se jippermettu l-iċken-libertà tal-moviment sakemm I jagħmilha ċara li aħna qed joperaw fuq l-istess naħa. Jista I jgħidlek biex tinżel kollha tiegħek prekonċezzjonijiet, is-Sur Carter?"
  
  
  I ma ara bħala punt kbir biex jipparteċipaw internament f'din l-operazzjoni, li wkoll involuti Perestov. Issa hi wkoll jaf Ċiniż-wiċċ li kienu jappartjenu lis-Sur Fal, membru tal-Aħmar-Ċina Intelliġenza tas-Servizz. I jistgħu jkunu xtraw lili nnifsi xi żmien, sabiex I nodded tagħha.
  
  
  Tajba.'- Il-Mara Bniedem Kienet Kuntenta. "Ippermettuli jintroduċu lili nnifsi. Tagħha Colonel huwa imnieħer tabib Norden, in-Norveġja, l-Interpol. Huwa mqiegħed tiegħu karta tal-IDENTITÀ fuq illustrat-president u l-nodded li l-gwardji tiegħi, li jippermetti me biex tilħaq u teħodha. Ma kien hemm l-ego-isem u l-ritratti, il-konnessjoni ma'l-Interpol, u, fil-numri, l-ego-identità li hija jaf bħala wieħed mill-aħjar fid-dinja l-aġenti.
  
  
  "Jekk I d magħruf li inti kienu, Carter," huwa qal, " għandna d ġew meħlusa li sfortunat il-ħamis il-lejl. Fiż-żmien, aħna kollha ħsieb kien li inti kienu biss membru ieħor ta'dak l-infezzjoni tal-qalba tal-grupp "Dinja il-Għan" . U Oleg jintbagħat l-ewwel forzi huwa tista'tikseb biex jiksbu l-informazzjoni mingħandek. Nissuspetta li huma interpretati l-istruzzjonijiet tagħhom wisq laxk, iżda mbagħad huma jkunu jistgħu jiġġustifikaw li l-ogħla tal-qorti."
  
  
  Perestoff shrugged disapprovingly, u Kou Faul tbissem fil-ego tal-mistħija.
  
  
  "Hekk kif il-fatti tal-ħarba tiegħek u l-misterjużi, għadu mhux solvuta l-imwiet tal-Luigi u shadow diviżjoni sar magħruf, deher ċar li xi ħadd bi ftit esperjenza li internazzjonali aġent bħal Nick Carter għandhom ikunu involuti. Iżda sa liema punt u minn dak in-naħa? - Passat tiegħek dejjem kien kisja.
  
  
  Perestoff u l-Ko Azzjoni kienu t-tnejn fidgeting fil-postijiet tagħhom. "Perfetta mill-perspettiva tan-NATO," Colonel Norden ċċarat, u kemm l-irġiel ffriżat mill-ġdid. — Imma inti tista'ħadu rotta differenti li aħna ma tkun taf. Sa ftit żmien ilu, Sir Hugh Marsland kien relattivament onesti politiku, u l-Lorenzo Conti kien xejn aktar minn produttur tal-films bil-mara tiegħek, għatx għall-ġid u l-issostni id-drittijiet. Chris Mallory kien imprevedibbli ġenju, iżda xejn aktar. Pierrot? Kull ma kellu ma kien punt saba fil lilu u kollha ta'l-Italja, id-dritt u l-xellug, għandu joqgħod għall lilu'
  
  
  Tiegħi sorpriż-espressjoni kiser permezz tiegħi iżomm ix-xufftejn, u Colonel Norden kien siekta għal mument.
  
  
  "Jien ma jkollhom il-ħin għall-konferenza d-dritt li issa," huwa qal. Aħna r-riforma tal-grupp internazzjonali tal-poteri, u l-Interpol jħobb il-eżempju, kif jagħmel il-CIA . Wisq maħmuġ, wisq splussivi u wisq immodest ordnijiet ġejjin għalina, " huwa qal.
  
  
  — Kif għidt, aħna ma setgħetx tkun żgur li l-attitudni tiegħek, u aħna ma setgħux-approċċ inti sakemm konna ċert. Clem Andersson ffirmat il-mewt tiegħu stess mandat meta hu ppruvat li kellem lit-Chris Mallory, minħabba li huwa maħsub Mallory kien Amerikana sempliċi ċittadin li kienet l-aħħar sena mill-sengħa Ewropej. Hyman qal li kienu multa, imma naturalment inti xorta jista'jkollha miegħu. L-uniku ċans kien għall-Miss Morandi li inti kuntatt mill-ġdid.
  
  
  Għalhekk, filwaqt li ħsibt li kien moħbi-verifika Rosana tal-konnessjonijiet fil-Le Uġigħ, hi kienet ukoll kontroll u jistabbilixxu l-fiduċja fl-me.
  
  
  — Hija qalulna li hija qalet li kienu aktar minn 100 fil-mija nadif u li ma kellhom l-istess għanijiet kif għamilna: li jinfiltraw il-Ħjut tad-Dinja u tipprova ssib prova mhux konfutabbli kontrihom. Iżda kien kważi impossibbli li inti kuntatt minħabba l-ħxuna-iskrin li Pierrot u l-ħbieb tiegħu mdawra inti b', " l-colonel qal. "Aħna għandna ddeċidiet li tibgħat Rosana mill-ġdid, b'riżultat fatali li inti taf l-wisq ukoll." Huwa waqfa qasira, peress li jekk stennija għalija li jiksbu permezz.
  
  
  — Inti kienu dritt li jisparixxu. Hyman, fuq dan il-punt, it-tqegħid tiegħu lealtà primarjament fil-servizz ta'inti u l-AH, irrifjutat li taġixxi bħala intermedjarju, iżda ma verament il-kwistjoni. Inti ma dak li konna bit-tama għal: inti faqqgħet fl-maqfula ż-żoni ta'ħażna. Għalhekk aħna tpoġġi-mikrofonu fuq l-anzjani Hyman tal-karozzi u l-żewġ ego bikes, u segwita inti f'distanza rispettuż. Dan iż-żmien, aħna użati aġenti li kienu daqsxejn aktar esperjenza. Tbissima tiegħu kien irqiq u sinċiera.
  
  
  "Hekk, Carter, jekk int ser jemmnu istati uniti u l-jafu li għandna bżonn tiegħek kooperazzjoni, għidilna bil-nod tar-ras. Jekk inti ssib xi ħjiel f'dan il-maħżen, imbagħad għandna l-opportunità li jiksbu ġewwa, jitneħħew l-ego u tpoġġi l-ħajt biex dan kollu maħmuġ tan-negozju.
  
  
  Huwa nodded, tagħmel deċiżjoni malajr. Jekk Colonel Norden u l-ego lis-sieħba kienu suġġetti, hema jidher li l-problemi kollha tiegħi ikun aktar. Anke jekk dawn ma kinux fuq in-naħa tiegħu, ladarba I meħlusa tagħha, I jistgħu jsibu mod għall-użu ih għall-vantaġġ tagħna. Il-gwardji fuq iż-żewġ naħat jitneħħew l-gag u intensifikati lura. Fuq din il-laqgħa tal-bi prontezza, forzi qawwija, huwa eżamina disheveled, unkempt, iżda hija meħtieġa minnu, u bl-informazzjoni tiegħi, kien probabbilment l-aktar importanti persuna hawn.
  
  
  "Meraviljuża," Colonel Norden qal. "L-ewwel, introduzzjoni qasira." Huwa għamel tas-swaba tiegħu minn persuna waħda għall-oħra. Is-Sur Carter, Comrade Perestoff, Is-Sur Kau Azzjoni, Herr Bergen, Ġenerali Maseratti, Colonel Le Grand. Ukoll, dak li ma issib hemm? Tnax-għajnejn u l-tnax-il widnejn kienu imtaqqba bħala huwa ddeskriva l-kontenuti taż-żewġ imħażen. L-ebda wieħed ħadu noti. Dawn kienu esperjenzaw l-aġenti, mħarrġa biex jisimgħu u tiftakar. Colonel Norden għamel nota dwar il-biċċa tal-karta u taw l-ego biex wieħed mill-hooded henchmen, li malajr tax-xellug permezz tal-kmamar.
  
  
  Huwa ra tiegħi imqajma-għajnejn u l-eliminata suspetti tiegħi. "Dan huwa biss biex jippreparaw tat-trasport tagħna sabiex aħna nkunu nistgħu-leave," huwa qal, " hekk kif nikbru l-approvazzjoni meħtieġa u l-appoġġ mill-gvern. Jekk dak li jgħidu huwa veru mill-inqas 20 fil-mija, Pierrot tal-politika tal-enerġija ma tistax tieqaf ego-imħażen jiġu żarmati. Dan tal-aħħar nofs żewġ issa. Jekk il-bombi verament tmur barra, huwa inutli għalija li jsejħu l-ministru rilevanti fil-ħames sigħat."
  
  
  "Iżda l-ħin huwa importanti li," qal. "Minn issa, dawn jista'jkollhom sabet li dawn l-irqad-klieb u possibilment it-toqba huwa magħmul fl-ilqugħ li toħroġ mill-ġdid."
  
  
  "Huwa ħadu aktar minn sena li tiġbor dawn l-armi f'dawn l-imħażen," qal Colonel Le Grand, franċiż aġent. - I dubju li ih ble jistgħu jiġu mċaqilqa għall-ħames sigħat. "Jekk jippruvaw, huma se jaqgħu fil-tagħna jimblokka," Ġenerali Maserati qal. "Aħna għandna tagħna stess l-osservaturi fil-livelli kollha tal-ħruġ, u l-I ż-żgħar tiegħi stess iżda mħarrġa sew militari unità, ħielsa mill-malign-influwenza ta Signor Piero Simca f'xi oqsma l-oħra ta'l-università tal-ministeri."
  
  
  "Jien naħseb li għandna jistgħu jaffordjaw biex jirrilassaw ftit aktar issa, sakemm il-siegħa ta' l-impatt tasal," Colonel Norden qal. Hu waqqaf lill-qanpiena fuq desk tiegħu, u kien sabiħa iebsa mara fil-uniformi-Interpol? Cordon ? Kantin servizz li jaħdem fis-sala fuq standby erbgħa u għoxrin siegħa kuljum? - Aħna magħmula pjuttost buffet.
  
  
  Minbarra l-xorb, snacks u sandwiċ, aħna kellhom l-opportunità li jissupplimentaw il-frammenti tal-tiegħi iskoperta ma mifruxa iżda dettaljata tal-informazzjoni minn sorsi oħra.
  
  
  Dak kollu li dan wassal għal hija:
  
  
  "Il-ħajt tal-Paċi" ma kienet fuq quddiem nett ta'xi grupp ta conspirators. Dan kien l-ego proprji tal-differenzi-iskema tal-qerda, il-aħħari-att ta'l-aimless-vjolenza għall-super-psychopath. L-ego ovvju plot kien evidenti baqar tal-ego veru tal-intenzjonijiet. Foqra Ken Lane. Huwa ma jistax jipparteċipa fil-din il-dell fil-livelli kollha u kiteb tiegħu b'kitba bħala twissija dwar l-Tielet Gwerra Dinjija. Fil-fatt, kien skematika pass lejn l-bidu nett ta'dan il-gwerra, l-aħħar ħafna massakru.
  
  
  "Dinja tal-lum huwa bettija tas-porvli," qal Herr Bergen. "U stenna għal xi ħadd li daqqa up." Ftit żgħar, mgħobbija żżejjed gruppi, bħall-inti, Sir Carter, tagħna stess, u l-okkażjonali waħda ddedikata persuna hawn u ' l hemm, jaqsmu l-piż tal-ġlieda kontra din il-tqabbid."
  
  
  "S'issa, nemes," Ġenerali Maseratti qal — " id-diffikultajiet ġew eliminati, u aħna rnexxielna biex iżommu ih taħt kontroll. Iżda wieħed jimmaġina, is-Sur Carter, dinja fejn l-inċidenti bħal l-unomig tal-Libanu-pjan matul l-Iżrael, il-qodma U-2-inċident, l-qtil tal-president, il-simultanja-qtil ta'diplomatiċi, u l-bombi tal-pjani jseħħu fl-istess ħin. ma ghadu-marki fuq ewlenin lokalitajiet. Ħallat kollha flimkien mal-irvelli, bombi F'belfast, gwerillieri gwerer fl-Afrika Ċentrali, rivoluzzjonijiet fl-ewropa Ċentrali u l-Amerika latina, it-tensjonijiet fil-Lvant Nofsani u l-trab tal-kartell tal-Asja tax-Xlokk. Min jista'jieqaf qabel dan huwa escalates fis-gwerra dinjija?
  
  
  "I mwissija il Huwa ma jaġixxu malajr wisq," Oleg Perestov qal grimly. "Iżda tiegħi twissijiet ma tistax toqgħod sa l-paniku u l-pressjoni pubblika. Jekk il-pjan mal-Amerika jew Ċiniżi pjanċi tal-liċenzja qtar waħda bombi fuq Imwieled, Moska, jew il-Prodott, kmandanti tiegħi se timbotta l-buttuna u tirtira tagħhom bil-bombi xelters. Tiegħi twissijiet kellhom biss wieħed mill-effett: id-dħul tiegħi fajl li tgħid li l-I jista ' jkun hemm suspett li huma doppja aġent.
  
  
  "Kif kien il-każ tiegħi superjuri F'beijing," Ko Azzjoni interjected.
  
  
  L-kbir conspirators kienu rrappreżentati mill-Pierrot, Sir Hugh, Renzo, u l-Pernijiet, per eżempju, f'din l-ordni. Forsi I ser iżżid sess tiegħi bil-ġuħ u l-mixtieq ħabiba Camille u xi Żwiemel techs.
  
  
  "Aħna konna kapaċi tibni mill-ġdid l-aktar ta'dan il-biċċa bl-Rosana tal-għajnuna," Colonel Norden qal. "Hija kellha r-rwol ta'penetrazzjoni aġent fl-riskju kbir li lilha nfisha, iżda ma'l-dedikazzjoni tagħha. Grazzi għall-investigazzjonijiet tagħna u s-sejbiet, aħna sab kif u fejn dan kollu beda."
  
  
  Sebgħa mill-inqas sentimentali sinjuri inti ser issib madwar id-dinja osservata minuta silenzju fil-memorja tal-mejjet tifla.
  
  
  Silenzju tagħha kien imkisser. — Il-biċċa bdiet fil li madhouse fil-Sussex?"
  
  
  "Eżattament," Norden qal. "Is-somma għall-frazzjoni żgħira ta' l-ħin li ħa l-istati uniti. Aktar minn seba'snin ilu, Sir Hugh bdew juru sinjali ta emozzjonali u mentali l-instabbiltà. Huwa ma stenna għal oħrajn, l-imsieħba, jew il-ħbieb għall-avviż ta'l-ego u l-seħħ it-trattament, iżda pjuttost ma hekk fuq tiegħu stess volleys, u bagħtet ittra għall-għajnuna li l-kbira wieħed fil-matematika u fl-Ewropa: R-Tabib. L-Untenweiser, innoċenti iżda meħtieġa rahan fil-logħba li " mbagħad se tevolvi."
  
  
  I talab tagħha. "Anderson Jangel?"
  
  
  'Korretta. Dr. Untenweiser kien kapaċi jużaw l-aġenti sedattivi u mediċini oħra li jgħinu lill-Sinjur Hugh kontroll tiegħu psikotiċi l-attakki. Sir Hugh tal-qtil ta'sejħa tifla fl-1968 kien inċident, iżda l-ego-influwenza żgurat li l-każ kien kopert up. Dr. Untenweiser taw l-isem tal-marda partikolari li Sir Hugh sofrew minn, u li huwa jaqsam mal Renzo, Pernijiet, u Pierrot. Dan huwa msejjaħ agriothymia ambitiosa, il-inkontrollabbli u l-passjoni bżonn li jeqirdu tan-nazzjonijiet u l-imsaħ kollha organizzati l-istrutturi tas-soċjetà.
  
  
  "Anderson tal-AA-ħatra," I muttered.
  
  
  'Dak id-dritt.'Noorden qal. L-istess marda li dejjem immexxi Sirhan Sirhan, l-logħob Olimpiku qattiela, u l-bqija ħafna oħrajn. Iżda din id-darba, il-marda kien ħa l-għeruq fil-bniedem ma ' kemm il-poter politiku u l-prestige. Ukoll pazjent persuna. Huwa kien lest li tistenna għal żmien twil u jippruvaw biex tiġbor l-alleati huwa meħtieġ, u fi ftit snin wara, huwa ma.
  
  
  Sadanittant, Sir Hugh, jew bħala premju għat-trattament tiegħu jew dwar is-sigurtà personali, irranġati għal Dr. Untenweiser biex jibqgħu fuq l-privat l-isptar, Easeful Acres. Dan huwa l-aktar lussuża post għall-mard tas-sistema nervuża, l-aktar mid-drogi u tal-alkoħol, li tista jimmaġina. Fil-bidu tas-snin 1970, Camille Cavour kien hemm bħala-pazjent wara l-tqassim nervuża meta marret mill-triq tas-sider li film stilel. Forsi kien inċident.
  
  
  Il ewlieni kien il-simultanja-wasla tal-Renzo, imbagħad serju tqassim nervuża, imbagħad Żwiemel Mallory, allura l-ego-tazza sitt xhur bl-addoċċ, u Piero Simca, incognito, allura l-attentat ta'suwiċidju li kienu ta'suċċess.
  
  
  It-tliet mġarrab mill-istess progressiva agriothymia ta'ambizzjoni, aggravati mill-fatt li huma qiesu lilhom infushom leġittimu ilment kontra s-soċjetà. Renzo sofrew permezz tal-telf tal tiegħu nobbli-istatus u t-telf tal-kbira tiegħu proprjetajiet l-kampanja, xi ħaġa li l-miljuni mill-films tiegħu qatt ma setgħu b'mod sħiħ jirrettifika. Studds-ħsieb li l-kbar studios u l-istati UNITI tal-gvern kienet ħadet l-bogħod tad-drittijiet tal-brevett għal xi wħud mill-ego tiegħu mmexxija mill-elettroniċi invenzjonijiet. Pierrot, l-aktar viżibbli madwar id-tliet, akkumula-taħbit u umiljazzjonijiet mill-tfulija minħabba l-istatura żgħar tiegħu.
  
  
  Ċans introdotti Sir Hugh l-oħrajn matul waħda mill-żjarat tiegħu hemmhekk bħala l-kap tal-iskola. L-Uem kellu biżżejjed dijanjostiċi noti dwar il-karti ta'l-tliet irġiel. Barra minn hekk, nistgħu biss iżid xi tentattivi li dan. Iżda jidher plawsibbli li us li l-ftit ġimgħat li jintefqu flimkien hemm, huma organizzat "Nixxiegħa tad-Dawl" flimkien .
  
  
  Pierrot deher li jieħdu fuq rwol aktar anzjan minn Sir Hugh, iżda ma kien hemm l-ebda argument mill-Ego. Flimkien huma kellhom kollha meħtieġa konnessjonijiet internazzjonali, iżda Pierrot kien għadu ħmar il-mod kif l-quċċata. U dan kien importanti meta ltqajna mal-props riedu li jissellfu. Kif għall-armi infushom, huma użati doppju u triplu aġenti mill-pajjiżi differenti, mill-kuntrabandisti tal-flus bil-ġuħ tradituri. Għal tnax-il miljun dollaru, inti tista'tixtri ħafna tal-ġriewi. Renzo studios u l-Ego-pożizzjoni tal fid-dinja tal-ċinema li sar il-proġett kollu reali. Iżda Studds, li ħares bħal prankster fuq barra, kien f'ċerti modi l-pedament tal-żewġ naħat tad-Dinja. Kien biss grazzi għall-ego l-għarfien tekniku li l-kompjuter jistgħu jiġu pprogrammati u b'magna."
  
  
  "Minħabba li, għeżież Nick," Colonel Le Grand qal, " huma mgħammra reali tal-props, pjani, tankijiet, gunboats, il-British taħt il-baħar-Foċeni, bl-istess kontroll mill-bogħod li Studds hekk brilliantly urew li inti fuq l-żgħar qasam, iż-żebgħa."
  
  
  "Din l-informazzjoni ġiet mgħoddija lill-istati uniti, is-Sur tiegħek Gilchrist," Ġenerali Maserati qal — " li ma tkunx kif bil-mod jew bħala enerġetika kif huwa jidher."
  
  
  "U li l-genius ruħu li jiġi qrib Chris Mallory tal-talent meta niġu għall-elettronika tal-kompjuter," Perestov qal. "Aħna ppruvaw jiksbu darba, iżda sfortunatament, aħna naqset."..
  
  
  L-idejn ta ' l-arloġġ tal-ħajt wera li huwa kien biss seba'nofs in-nhar.
  
  
  "Fl-siegħa u nofs," Colonel Norden qal, " aħna se tkun kapaċi tikseb il-permessi meħtieġa bit-telefon. Ġenerali Maseratti se jibqgħu jagħmlu dan, minħabba li f'dan il-livell, naturalment, din hija kwistjoni għall-gvern taljan."
  
  
  "Skond l-Signor Carter ir-rapport," l-ġenerali qal, " se nieħu r-responsabbiltà sħiħa u d-domanda azzjoni immedjata. - Kunsens bil-fomm tkun biżżejjed, u din tieħu biss ftit minuti. I jissuġġerixxu nimxu fuq il-ippjanar finali.
  
  
  Colonel Norden tkellem ftit kwiet kliem fis-intercom.
  
  
  "Fil-fatt," huwa qal. "Iżda l-ewwel, r-rapport dwar is-sorveljanza tal-maħżen. Is-sur Hyman huwa bħal, u ordnat l-uem biex jissieħbu fl-istati uniti. Huwa mdawwar me. "Kien estremament ħażin f'għajnejn meta huwa sab li aħna "mislufa" għalik, allura huwa ċar tagħha ego ftit mill-jafda l-uem tagħna osservazzjoni il-kariga."
  
  
  Hyman daħal fis-kamra u kien li jmiss me. "Jiddispjaċini, Ben... Nick," huwa qal. "Dawn in-nies ma għidli sakemm kien fuq. Iżda kont naf li kienu u li inti kienu, għalhekk kelli li jaħdmu magħhom."
  
  
  "Ma jimpurtax," l-uem qal tagħha.
  
  
  Huwa mdawwar-tabella fl-semi-militari joħolqu. "Ebda moviment li jista'jiġi interpretat bħala li jiċċaqilqu il-provvisti mill-imħażen, sinjur," huwa rrappurtat li Colonel Norden. - Minimu Regolari filgħodu-xogħol. L-ikel trakkijiet għall-istudjo l-provvisti u l-simili. Dawn in-nies titwaqqaf jaraw meta dawn tax-xellug is-sit; bogħod biżżejjed li ih ma setgħux jiġu osservati, iżda ma tistax issib xi ħaġa aktar fatali minn flixkun tal-ħalib tagħhom."
  
  
  "Tajjeb ħafna," qal il-Colonel. — Dak dwar il-klieb u l-toqba Carter magħmula biex jaħarbu?"
  
  
  "Jien kont qed-monitoraġġ ta'dan il-post permezz tiegħi bil-lejl apparati tal-viżjoni, sinjur," Hyman qal. "Ma tistax issib il-klieb sa tliet fil-għodu. Meta jiġri dan, ma kien hemm l-lott tal-qawwi u l-kummenti wieħed mill-sentries magħmula xi tip ta'rapport. Huma ma tiċċekkja l-ilqugħ, bħal kull sana gwardja tas-sigurtà kien sar dritt bogħod. Iżda biss wara ix-xemx, dan il-post kien skoperti aċċidentalment mill fit. Ma kien hemm l-lott tal-kollox mill-ġdid, u l-Dollaru madwar l-irġiel rrappurtat fuq il-qasam tat-telefon. Ma kien hemm l-raġel li l-ilqugħ fiss għal ħmistax-il minuta.
  
  
  — Kwalunkwe żvilupp ieħor?" L-colonel mitluba. "Waħda mill-persuna importanti fir-ritratt?"
  
  
  "Biss Żwiemel Mallory, sinjur," Hyman qal. "Iżda aħna nafu li hu dejjem taqa'fil-sitt-tletin li jilagħbu mal-kompjuters u l-magni, l-ebda kwistjoni kif tinxtorob huwa seta'kien il-lejl ta'qabel."
  
  
  "Għandna t-tama li jirrilaxxa ego mill tiegħu okkupata-iskeda-aktar fis," Colonel Le Grand qal dryly.
  
  
  Imbagħad ittrattajna l-kwistjoni prinċipali: kif, meta, liema u min għal attakk.
  
  
  Ġenerali Maserati elite militari unità kien fuq standby għal siegħa.
  
  
  M'hemm l-ebda problema fuq din in-naħa. - Problemi tal-seħħ biss meta l-lukandi ssieħbu fl-azzjoni, u kollha kif kmandanti.
  
  
  Colonel Norden kellha tikseb sa jżommu l-ordni.
  
  
  "Jien ma għandekx bżonn li infakkarkom, sinjuri, li jiena il-kmandant," huwa tinqasam fil-suldat tal-leħen. "Aħna ma tpoġġi fuq ir-reklamar juru hawn, jew għal xi ħadd personalment jew għal speċifiċi tal-pajjiż."
  
  
  Il-ħsejjes ta'approvazzjonijiet jistgħu jinstemgħu kullimkien.
  
  
  "Ġenerali Maserati, naturalment, se tixtieq twassal l-unità tiegħu," l-colonel qal. — Jien ser miegħu." Bis-sħiħ tikkorrispondi mal-pożizzjoni tiegħi bħala uffiċjal tal-Interpol. Is-sur Hyman, li għandu l-kariga temporanja mill-Uffiċjal tal-Komunikazzjoni, jingħaqad is-Sur Carter bħala kollegament. Li kollox.'
  
  
  Huwa sfruttat il-mejda biex jegħrqu l-ħsejjes tal-protesta, inklużi l-minjiera.
  
  
  "Jekk aħna jitqiesu flimkien fil-operazzjoni bħal din," huwa qal,"aħna se tkun l-organizzazzjoni tagħna." Is-sur Carter, tinsa li inti xorta huma m ttxija għall-investigazzjonijiet fil-qtil ta'Signorina Morandi. Meta tagħna lokalità fir-Russja huwa komplut, se jkun faċli biex jiġi ċċarat, imma mhux qabel.
  
  
  Kellna biex jaqblu dwar dan.
  
  
  "Barra minn hekk," huwa żied jgħid, biex jagħmlu s-sitwazzjoni aktar tollerati — " ikun bla li jitilfu prinċipali tagħna fil-grupp dan l-ewwel operazzjoni maġġuri. Ma nafx x'se jistgħu imorru ħażin, iżda huwa perikoluż li jissottovalutaw tagħna avversarji. Jekk xi ħaġa tmur ħażin, se jkun hemm mill-inqas ħames tal-us-xellug. Sitta, jekk aħna qed nitkellmu dwar is-Sur Carter li tgħaqqad l-istati uniti.
  
  
  "Count me," huwa qal malajr wisq.
  
  
  "Jekk ma jiena hawnhekk," qal Colonel Norden, " it-tmexxija se jgħaddu għall-Comrade Perestov." Sabiex I biss misjuba lili nnifsi taħt il-kmand ta'l-russu MGB uffiċjal .
  
  
  "Ġenerali Maserati," Colonel Norden qal, " naħseb li inti tista sejħa issa."
  
  
  Taljana ta'l-uffiċjal tal-ikkalibbrata l-għadd u tkellem'grad għoli uffiċjali madwar il-Ministeru tad-Difiża. Huwa uċuħ numru ieħor, dan iż-żmien għall-uffiċjali fil-Ministeru tal-Affarijiet Barranin tal-Federazzjoni russa.
  
  
  "Aħna qed tmur barra," huwa qal. "Colonel Norden, is-Sur Hyman, inti se tmur?" Oħrajn : sanzjonijiet.
  
  
  "I jissuġġerixxu li inti kollha xerred," Colonel Norden qal, " u tagħmel kemm tal normali tiegħek x-xogħol kemm jista'jkun. Punti l-ġodda ser jitħabbru l-aktar fis.
  
  
  Imbagħad kien marret.
  
  
  "Jien ser tara int fil-dar tiegħi," Hyman qal. — Il-mument li int żgur I ser jiġu lura." Naturalment, illum fl-tmien nofs in-nhar. Tinkwetax. Jien ser żżomm għajnejk għal tagħha.
  
  
  Fuq il-mod lura fil-taxi, hi kienet xtraw irħas transistor tar-radju. Huwa tax-xellug tiegħu ikkumplikati-apparat li Hyman. Pinelli ħabiba kien seduta fil-tbandil president fil-kamra tal-ħajja u l-tatni mischievous tbissima li hija probabbilment salvat għal tard bil-lejl-problemi.
  
  
  Tagħha, marru għall-kamra tagħha u l-istampa bank fuq il-ji sodda fil-rilassat joga joħolqu. Ir-radju mħaddma fuq il-Rumani tan-netwerk.
  
  
  Ma kien hemm l-soltu filgħodu dawl programm tal-mużika bil-ħmistax-il minuta dar ponot qabel l-ieħor tal-programm tal-mużika bdiet. Hu stmat li se tieħu Norden, Maseratti, Hyman, u skwadra tal-kommandos għoxrin minuta biex tilħaq l-istudju, u mbagħad nofs siegħa sa sagħtejn qabel l-aħbarijiet-imtaħen.
  
  
  Rivnenskaya siegħa u sebgħa u tletin minuta wara, l-aħbarijiet-imtaħen.
  
  
  "Il-professur Piero Simca, senatur mill-Bie di Val d'amore, talab li l-aktar diretta tal-invażjoni tal-libertà personali mill-faxxiżmu," Poe qal. Jikkundanna l-tfittxija tal-Lorenzo Conti tal-istudjo dan filgħodu mill militari l-unità tal Ġenerali Giulio Maseratti, akkumpanjati mill-Interpol Colonel John Norden. Senatur Piero Simca huwa jitkellem hawn u issa..."
  
  
  Imbagħad Pierrot vuċi, sorprendentement baxx bħala qatt għall-żgħar ego, kien scornful u trijonfanti.
  
  
  "...filgħodu aqra l-aktar brutal u totalitarji mod, " huwa qal. "Tfittxija li mhix eżattament Rivnenskaya xejn, iżda wera xi ħaġa importanti ħafna. Huma wrew l-kredulità tal militari tagħna-mexxejja u l-inkapaċità tagħhom, anki wara tletin sena, li jiksru minn madwar id-dellijiet twal ta'l-dittatorjat. Nen turi l-rivelazzjoni li l-allegatament at-Interpol organizzazzjoni li jittratta l-Della jirriżulta li huwa xejn aktar minn korrotti-forza tal-pulizija. Li jkun interessanti li tkun taf jekk Colonel Norden personali tal-kont tal-bank, l-ebda dubju fil-pajjiż ieħor, kienet ma jimtlew bi ftit l-ammont tal-dollaru fil-California, peress li din l-azzjoni tal-pagamenti li huwa direttament kontra l-interessi tal-taljan taċ-ċinema."
  
  
  Imbagħad huwa marru lura għax-xogħol, ir-rappurtar Pierrot tal-domanda li l-gvern norveġiż immedjatament ifakkar Colonel Norden. Hu talab ukoll li Ġenerali Maseratti jiġu imwissija u relegat. Mhux waħda skrivan madwar il-Ministeru tad-Difiża jew Ġewwa-del-ammess-sanzjonar tal-azzjoni, iżda kien politiċi tan-negozju bħas-soltu.
  
  
  Huwa mitfi l-radju, mimlija tiegħu munizzjon u affarijiet oħra li seta stash fil-bwiet tiegħu, u intitolat għall-Hyman tal-dar. Issa li l-aħbarijiet kien fl-arja, Hyman kien probabbilment-dar.
  
  
  Huwa ltqajna hemm biss ħames minuti qabel ma għamilt, u l-ħarsa fuq il-wiċċ tiegħu meta jinfetaħ il-bieb kienu ftit li tagħmel tas-soltu tiegħu karattru tbissima.
  
  
  "Ma kien hemm xejn hemm, Carter," huwa qal.
  
  
  "Iżda jien konna rajna dan, dawn il-miftuħ kaxex, u stajt anki dehru wieħed madwar dawn il-testati nukleari," qal. "Kkritikat dan, Hyman, inti ma tistax taħseb jien jagħmlu dan l-istorja sħiħa, inti?"
  
  
  "Kollha naf," huwa qal,"huwa li l-I marru hemm Maserati, mimmo tal-Conti-gwardji, u ma kien hemm xejn fil-livelli kollha f'dawk il-imħażen."
  
  
  "Forsi huma mnaddfa sa l-aktar tard," qal.
  
  
  "Aħna kellhom ħmistax-il-persuni mal-trombi madwar l-ilqugħ," Hyman qal. "Mill-mument li inti fil-mixi, sakemm dik militari unità fil-mixi."
  
  
  Sabiex inti kont qed-aħħar sena fl-ħabi kollox, huwa maħsub b'leħen għoli. "Forsi għal dawn l-ego f'xi innoċenti jsalvaw. Alla tiegħi, liema tip ta'tfittxija kien dan? Preschoolers jilagħbu xi tip ta'tfittxija logħba?
  
  
  "Meta l-I qal' xejn, ""I fisser' xejn, 'Nick," huwa qal, aktar rilassat issa. "Geez, biss vojta tal-kamra u l-vojta, xi ftit trab-art. Iżda l-ebda sinjal ta jiċċaqilqu xejn akbar mill-ċilindru. Votazzjoni bħal dan, Nick.
  
  
  "Dawn l-aħħar sena magħna," qal. L sel li jintilfu fil-ħsibijiet tiegħek. — I għandu jkollhom jiġu miegħek.".. iżda huwa tard wisq. I trid tikseb lura tagħha.
  
  
  "L-ebda ċans, Nick," Hyman qal. "Conti tilfet is-sorveljanza tal-istudjo tiegħu, u l-Carabinieri jkollhom umilment talab ego li jospita mitejn ta'l-aktar agħżel is-sigurtà tal-persunal li diġà qed tfittex Jerry Jwettqu. L-ebda ċans.'
  
  
  "Imbagħad I ser tagħmel tagħha odina."
  
  
  "Nick, int mhux l-aktar popolari-persuna fil-Rime," Hyman qalli. "Inti ġew imsejħa fango, tifsira 'ħajja', wara Ġenerali Maserati. Colonel Norden għadu jaħseb li inti kont sabet xi ħaġa. L-oħrajn huma fil-laqgħa issa dritt li tiddeċiedi jekk inti tarmi l-ilpup jew inti żżomm kwiet dwar l-organizzazzjoni tagħna.
  
  
  I ħalli barra l-emozzjonijiet tiegħi meta ħsibt dwar din l-organizzazzjoni, li inkluda russa u l-aħmar-Ċiniż, li kellha tiddeċiedi jekk l-fiduċja Nick Carter. Huwa probabbli li l-ih tal-deċiżjoni se tiġi ddettata minn xi ħaġa vagi u sħun bħala l-emozzjonijiet. Min-naħa l-oħra, huma kienu biex ilaħħqu mal-me. Kienu ħafna l-provi li juru li l-Ħajt tal-Paċi tal-proġett kienet ta'theddida kbira, żmien bombi li hemm bżonn li jkun defused. U kien l-uniku persuna li raw il-proġett minn ġewwa.
  
  
  Huwa mfakkar li huwa mhux biss raw u l-jintmess il-vleġġa, iżda wkoll inviżibbli u indelibbli ih b'speċjali tiegħu xaħam lapes.
  
  
  "I-ħtieġa tal-karbonju-yttrium scanner," qal. "Bħal l-radju li taw huwa biex inti, iżda ma ċerti atomika piż. Ħaġa bħal din għandu jkun disponibbli fuq l-universita'tagħna jew anke fl-istat xjentifiċi-dipartiment.
  
  
  "Jien ser jagħmlu kafè filwaqt li l-kummissjoni tiddeċiedi jekk dawn xorta jridu li l-fiduċja inti bil-agħar i, aħseb u ara tali tajba scanner," Hyman qal ewwel.
  
  
  "Fejn huma l-azjenda din il-laqgħa?" — Għandna l-ebda ħin x'nitilfu, Hyman. I tista'titlob ih lili nnifsi u tispjega r-raġunijiet tiegħi biex minnhom. Perestov se jifhmu.
  
  
  "Dawn qed titlob-istati uniti, mhux il-mod ieħor madwar," Hyman qal. "Jiddispjaċini, iżda huwa veru. Jien ma naf meta dawn jissodisfaw, jien qatt ma jkunu telgħu tant għoli f'dan il-klabb. Naf li dan ma jkunx fuq il-Flotta tal-uffiċċju fejn kienu dan filgħodu.
  
  
  Ħsibt dwar dan filwaqt li Hyman magħmula sempliċi immedjat tal-kafè. I ħa sip tal-likwidu huwa poġġa fuq quddiem tal-me fil-fwar tat-tazza. Kont naf I d tidher il-vleġġa, iżda ma jagħmlu l-ebda sens li żżomm qal hekk sakemm I raw il-kulur aħdar, kontra l-Pierrot tal-influwenza.
  
  
  It-telefon għ. Hyman għolla l-ego.
  
  
  "Iva," huwa qal.' I jippruvaw jiksbu l-grin lura fuq il-wiċċ boyish. "Fejn?.. Ukoll, aħna qegħdin hawn."
  
  
  "Int xorta f'dan il-dell, Nick," huwa qal li me. — Li qed wara laqgħa fil-villa fuq il-Appian-Mod. Maseratti u Norden ma jkunux hemm, iżda Maseratti tal-sostituzzjoni kien, u dawn ivvota għalik. L-ġodda ta'l-Interpol uffiċjali, li tibqa'taħt Perestov tal-superviżjoni diretta, vvotat kontra. Kellek Perestov, LeGrand, u l-Ko Jaqgħu fuq in-naħa tiegħek. Bergen, il-ministru tal-finanzi, vvotaw kontra. Konklużjoni: għandek bżonn ċans ieħor.
  
  
  Aħna tax-xellug l-dar u l-kellha ego-logħob bil-Peugeot filwaqt li huwa kompla biex jitkellmu. F'dak iż-żmien, il-veloċità kienet aktar importanti mill-sigurtà. Huwa saq bħal madman permezz tal-konġestjoni tat-traffiku ta'Ruma, li kienu diġà sħiħa ta miġnun-sewwieqa. Inqas minn ħmistax-il minuta wara, aħna screeched għall-waqfa fl-awtostrada ta'l-qodma villa. L-qodma gate iffavorixxa ewropea miftuħa u magħluqa wara l-istati uniti.
  
  
  Kien qasir, serju-laqgħa li ma kellhomx l-istess entużjast camaraderie bħala l-sessjoni preċedenti. I kien infurmat li l-I kien qed jintuża biss minħabba I rappreżentati l-aħħar tama, mhux minħabba xi ħadd partikolarment maħsub fl-me jew xtaqu tiegħi blu-għajnejn.
  
  
  I ġie introdott biex Maġġuri Capone, l-taljan uffiċjal tal-pulizija li sostitwit Ġenerali Maseratti, u Señor Sousa, il-suspettużi navali portugiż-attache fil-Interpol. Il-laqgħa kienet ippreseduta mill-T. Perestov.
  
  
  I spjegat li minnhom li kelli l-ebda spjegazzjoni, iżda wieħed biss tama. Huwa wera minnhom firma tiegħu lapes, u Perestov nodded. Ego stess aġenti użati simili tmiem. I qaltilhom dwar l-scanner I meħtieġa, u Jiġbed mibgħuta messaġġier għall-fiżika tad-dipartiment ta ' l-Alfa Romeo-Università ta'Ruma bil-t kejk.
  
  
  "Jekk huwa tajjeb tagħmir," qal, " I tista'ssib tikketti tiegħi fi tlieta mil-raġġ. Id-dritt issa, aħna qed anqas minn nofs dik id-distanza mill-Conti-territorju, sabiex aħna jistgħu jibdew hekk kif din il-ħaġa jiġrilha hawn. Għandna bżonn topografiċi mappa lokali koordinati.
  
  
  Kien hemm ftit ġenerali chatter sakemm smajna kejk wail, sinjali li l-Alfa kien Romeo jirritornaw. Il minn kellhom dettaljati-mappa tal-majjistral-parti tat-tramuntana tal-belt. Dan kienet tinsab fuq il-mejda fil-forma mhux mitwija, it-truf mdendlin isfel fuq iż-żewġ naħat. Kien bil-wieqfa fuq tagħha bil-lapes fl-naħa tiegħu, stocky-bniedem fl-uniformi ma'ħabib kaċċa nisa bħall-qadima, attenta tal-qtates lesta għall-rebbiegħa.
  
  
  Il-pulizija tatni mislufa tat-telefown mill-id-dipartiment tal-fiżika. Din kienet kważi identika għall-apparat li kienu magħrufa tagħha mill-eżerċizzji tiegħi fil-kwartieri ġenerali. Tagħha ego aġġustata tagħha biex permeżz flimkien tal-elementi, li jispjega l-azzjonijiet tagħha.
  
  
  "Dan għandu jkun kombinazzjoni mhux tas-soltu, inkella se punt li ħadd ma fluworexxenti-irġiel." Minn hemm! Huwa sa inti għall-vot!
  
  
  Bil-mod, I daru fuq il-miter u l-ltqajna rewmatiżmu mill-jivvibra-labra fuq it-tul fuq skala. Ħalli Ħej jikkalma qabel l-għoti tal-mezz l-Minn. Perestov ħares fuq l-ispalla, nifs iebes.
  
  
  L-taljan ġibdet l-linja dritta madwar il-mappa. I stabbilita l-iskala għall-latitudni u aqra numru differenti.
  
  
  Jiġbed ġibdet l-tieni linja li msallba l-ewwel fil-punt biss bejn iż-żewġ f'rettangoli fuq il-mappa li mmarkat it-Conti-imħażen li hija kienet miżjura, il-maħżen li Ġenerali Maseratti kienu infettati u misjuba vojt.
  
  
  "Li ċajta stupid," Herr Bergen qal disgustedly. "Carter fuq il-ih naħa, u hu iż-żamma us-dahar. Kwalunkwe miġnun-persuna jistgħu jgħawġu dan scanner biex tikseb il-postijiet li huma diġà jkunu jafu. Dan huwa assolutament inutli.
  
  
  "Jien ma nemminx l-apparat huwa difettuż," Colonel Le Grand qal. "I aqra dan, dawn qed in-numri fuq il-li-disk li s-Sur Carter msemmija." Ewlenin Jiġbed ħares aktar bħal xaħam, għaqli qattus minn qatt qabel.
  
  
  "Is-sur Hyman," huwa qal. "Inti u Huwa Gismondi kienu kemm hemm. Inti tgħid li inti ma tara jew tisma xi ħaġa mhux tas-soltu waqt it-għassa, xejn iżda l-soltu eċċitament meta l-klieb, instabu l-irqad, u mbagħad meta ksur fil-kompartiment ġiet skoperta. Jekk jogħġbok għid lilna mill-ġdid . Pass pass, mingħajr nieqsa xejn."
  
  
  Hyman qalli eżattament dak li huwa kien qal me, iżda meta huwa ppruvat li twaqqaf, il-Kbar sfurzat Ego tkompli sakemm Żwiemel Mallory waslu.
  
  
  "Tajjeb, huwa saq fil-Mercedes bil-mutur," Hyman qal. "I marru madwar l-karozza u daħal l-dipartiment tal-inġinerija, bini li jinsab fis-sala bejn il-bini amministrattiv u l-imħażen. Imbagħad smajt tagħha żanżin, inti taf, bħal meta jduru fuq il-imsaħħan minn qabel tas-sistema. U Amerikani aktar tagħmel dan dwar Marzu filgħodu. Dan kollu."Huwa Gismondi," l-kbar qal.
  
  
  Il huwa bdew mill-bidu, iżda Jiġbed interrott lilu.
  
  
  "Li interess kienet wara Mallory waslu," huwa qal. — Ma għandek tisma li wisq?" Jaħsbu sew.'
  
  
  "Ukoll, sinjur," Huwa Gismondi qal. "L-ego kienet biċ-ċar li jinstema, iżda..."
  
  
  Qabel ma xi ħadd ieħor, kien jaf liema l-Minn kien il-ħsieb. "Il-lift," qal. "Il-sħiħ kkritikat-art hija l-isfel. Dollaru fuq il-kisbiet tekniċi ta'l-kbira ġenju tal-Mallory-Merħla." Ewlenin Jiġbed tbissem fil-ftehim.
  
  
  "Huwa simili teatru, I aqta," huwa qal. "L-art li tmur up, l-art li jinżel. Dan huwa l-parti tal-ih illużjoni-dinja. U l-unika prova li huwa debboli hum, li jista'jkun ta'xejn. Allura l-ego wiesgħa feline grin sparixxew.
  
  
  Iżda kif se tgħin lill-us?" "Wara l-ewwel fiasco, I ma tistax tippermetti l-ġodda warhead li jidħol l-bini, Renzo, għall-ieħor tal-ispezzjoni. Tiegħi stess Carabinieri ma anki ħalli me jgħaddu mill - "Moska bieb". U Pierrot hija l-organizzazzjoni protesta ta'marzu.
  
  
  L-uċuħ kienu skura, sakemm il-xaħam Maġġuri slapped tiegħu moħħ bil-pala tal-naħa tiegħu, bħal tfal tipprova ssolvi riddle.
  
  
  "Aħna ma tistax tidħol mill-art," huwa qal. "Aħna ma tantx tista'tikseb l isfel mill-teħid ta'kampjuni tal-arja. Iżda hemm biżżejjed kurituri taħt l-art biex jibnu l-awtostrada. L-ebda wieħed ikun jaf l-bliet Taqbila, taħt l-art qed taħdem jiksbu tal-dsatax-sekli. Iżda naf tagħha, Guglielmo Millione, aħjar minn kwalunkwe oħra li jgħixu kreatura, minħabba I dejjem tmur hemm biex isegwu-ħallelin li ih-ġermaniżi. Tagħti ħarsa hawnhekk.'
  
  
  Huwa milwija fuq il-mappa u malajr ġibdet l-linji bil-lapes, grilja tal-dawriet li jingħaqdu, qasmu, konverġenti, u tbiegħed mill-ġdid. Żewġ mgħoddi minnhom biss taħt il-żewġ linji ta'intersezzjoni ta'tagħna scan.
  
  
  Jien iblah ma jkollhom il-ħsieb ta'dan id-dritt lil hinn, huwa scolded lilu nnifsu bħala huwa ħa l-holster għall tiegħu die għal jimteddu mill-president. — Huwa ferm probabbli li dan huwa l-mod kif huma mogħtija l-quċċata tagħhom-sigriet materjali. Mallory wkoll mibnija maħżen bil-art lift li jistgħu jinżlu fi l-bliet u mill-ġdid jekk mixtieq.
  
  
  — Liema huma inti se tagħmel meta inti tikseb hemm, Kbar?" 'Whistle tixgħel? Aħna għadhom qed jiffaċċjaw l-inkonvenjenzi marbuta mal-inkapaċità li trasferiment warhead hemm." "Jieħu l-apposta," huwa qal. 'I ma tkun taf. Iżda jien ser tagħmel xi ħaġa. Forsi I ser daqqa għal kulħadd, inklużi l-lili nnifsi."
  
  
  "Notevoli s-sagrifiċċju, Maġġuri," Perestov qal. "U għal kollox fl-qodma tradizzjoni Rumana. Iżda mhux prattiku. Dawn kollha nukleari testati flimkien jistgħu jwasslu għal kważi l-istess splużjoni bħala l-inċident li qed jippruvaw biex jiġi evitat."
  
  
  "Jien ġejjin miegħek," qal. "Mhux fl-ispirtu tar-Rumani tal-qedem-valuri, l-Comrade Perestov, iżda minħabba naf tiegħi l-armi. I tista separati armi nukleari minn mhux nukleari waħda, u allura jagħmel minjiera madwar diversi dawk konvenzjonali. Dan se jagħti d-dipartiment tan-nar l-dritt li jidħol l-istudju gradi, Maġġuri. U mbagħad subordinati tiegħek tista ' tkun lesta biex jgħaddi dak li għandna bżonn hekk kif huma jiksbu fil hemm u jsibu l-moħbija "iż-żewġ naħat tad-Dinja" l-munizzjon tagħhom .
  
  
  "Il-vuċi u l-rewmatiżmu," qal il-Kbar, patting me contentedly fuq l-ispalla. "Inti jimxi'l quddiem, Signor Carter. Gismondi, torganizza l-allarm f'każ ta'nar-tim u jiġbor Gilio tal-ġlieda kontra l-unità ssegwi lilu. Dan se jfisser riabilitazzjoni għalih qabel Pierrot jistgħu qorti marzjali ego.
  
  
  -"Jekk Nick tmur," Perestov qal fil-ton li brooked l-ebda argument, " jien ser jmorru magħha." I biss ivvutaw għal hu minħabba li huwa l-aħħar tama tagħna. I għadhom ma fiduċja hu li jkollu l-maħżen sħiħa ta'dawn l-armi."
  
  
  -"Ngħid jien ser ikollhom iżidu tiegħi foqra tal-ġisem tiegħek jekk Perestov ġej," Ko-Fal qal. "Ma naħsibx li tiegħi superjuri ser japprova jekk I ibgħat l-Amerika u r-russu flimkien. Anki taħt il-għassa, Maġġuri.
  
  
  Ewlenin Jiġbed tħabtu biex tinżamm l-kwiet tiegħu, u Em irnexxielu.
  
  
  — Int żgur li ma tridx tkun akkumpanjata minn Carabinieri, mmuntat l-pulizija, u l-pulizija medda?" ""Imbagħad huwa tal-multa. Aħna se jiċċelebraw miegħek. Iżda dan kollu. Aħna jistgħu jidħlu l mhux magħrufa bliet biss wara l-żoni turistiċi fl-St Petersburg. Galikste. Ejja mmorru.'
  
  
  Kien biss qasir issuq minn Pulverize, fejn konna xellug bil-karozza tal-pulizija. Ewlenin Millione wassalna mimmo muntanji ta'tar-roti qodma fdalijiet li dejqa daħla.
  
  
  "Il-karti huma barra," huwa qal,"u l-I jkollhom magħhom fil-ħajja tiegħi ta'kapijiet." Huwa dived, u aħna segwiti. Il-passaġġ jitwessgħu, u l-maġġuri tal f qabel ma wera l-ringieli ta'karozzi misruqa, ħafna minnhom żarmat għall-partijiet mibjugħa fl-ħallelin-swieq, iżda xi wħud minnhom kienu għadhom f'kondizzjoni tajba.
  
  
  Ewlenin Schell huwa l quddiem. Tagħha qoxra huwa sinċerament warajh, naf tajjeb ħafna li Perestov huwa sinċerament wara me ma ċeka pistoli fil-lemin tiegħu. Wara lilu huwa qoxra tal-Ko Phol, li ġġorr l-Amerika awtomatiku pistola, il-Vjetnam ż-żgħar tal-kontribut li l-Ċiniż armament.
  
  
  "Ieħor nofs siegħa," Maġġuri Jiġbed qal. "Fil-bidu, għandna xi ħaġa li l-biża'mill-soċjetà tal-ordinarja ħallelin, sabiex-ħbieb, oqgħod attent."
  
  
  Aħna mixi fil-skiet. Għaxar minuti wara, Jiġbed jinqalbu fuq il-dimmer jaqilbu fuq tiegħu lampa u beda bil-mixi aktar bil-mod. "Issa," huwa qal, iduru, " aħna huma inqas minn mitejn tarzni mill-Conti l-artijiet. I jissuġġerixxu li jeżerċitaw kawtela estrema. Huwa tkellem dwar il-taljan, li kien il-lingwa komuni tal-missjoni tagħna. Fl-taljan, il-kelma-prudenza tikkonsisti fi tliet sillabi: prudenza. Ewlenin Millionnet kien għadu ma spiċċax meta l-qawwi u mill-akbar thud ġew minn wara żewġ preskritta-gradi li kellhom waqa ' fil-quddiem tal-istati uniti u warajna. Fl-istess ħin, tagħna żgħar magħluqa-ispazju kien mgħarrqa bl-għama dawl abjad. "Naħseb li," Pierrot qal fil-baritonu-vuċi, " li l-espressjoni korretta għal dan huwa simili firien fil-nassa."
  
  
  
  
  Kapitolu 8
  
  
  
  
  Tagħna maqful-kamra fil-ċimiterju mina qishom t-twaqqif għal xi taħt l-art it-tortura-xena. Kull dettall kien tal-leħja qawwija, iżda l-ispazju fuq dan kien l-iswed u impenetrabbli bħala-għadma.
  
  
  Cerro-kannella tal-ġebel u fuħħar ħitan ma traċċi tal-larinġ u l-aħmar. Munzell ta misruqa-tajers għall bħal mejda taħt il-niċċa madwar l-antika l-għadam. Marka ġdida kromju karozza tefgħet fil-kantuniera li jmiss mal-radjatur-xibka.
  
  
  Ewlenin Jiġbed sparati żewġ deafening shots mill tiegħu awtomatiku pistola. Perestov, Co, Fal, u l-tagħha dodged l-balal ricocheting li laqat il-ħadid bars.
  
  
  "Jitwaqqaf," Perestov ordnat. "Tista jekk jogħġbok ftakar li jien xorta kmandant inti?"
  
  
  Sir Hugh-vuċi tal-waqqaf lill mal-mocking tidħaq ta'l-ingliż squire.
  
  
  "Bil-Żwiemel tal-virtuosity, inti tista' ma tantx jaħsbu li dawn il-korpi huma s-sors tal-vuċijiet tagħna," huwa qal sarcastically. "Fuq il-dell innifsu, aħna ipoġġu ħafna komdu fil-Renzo tal-uffiċċju, jaraw inti fuq magħluqa-ċirkwit tat-televiżjoni." Skoraġġuti, Kbar Millione poġġejt arma tiegħu.
  
  
  "Fi ftit sekondi," Sir Hugh kompla, " inti se jiġu ttrattati b'istantanju, riħa, li jaġixxu qasir iżda effettiv tal-gass. Meta inti torqod, dawn in-nies se timxi inti dawn l-aktar pjaċevoli kmamar għall-interrogazzjoni, li jistgħu jsiru ħafna inqas pjaċevoli.
  
  
  "Jżommu n-nifs tiegħek," Perestov ordnat, iżda kien tard wisq u kienu diġà jiżżerżaq li l-trab-art. Dan kien l-aħħar ħaġa I mfakkar qabel Angela qajjem fil Renzo tal-kamra.
  
  
  L-ewwel ħaġa I raw kien ħajt koperti bil-ħarir inċiżjonijiet.
  
  
  Andy Warhol u l-immaġini tal-Laqgħa Kuntenti. I l-ħsieb kien alluċinazzjoni, sakemm I raw l-uċuħ familjari, Renzo, Studds, Sir Hugh, u Pierrot, seduta madwar il-kamra, u li jmiss lili, marbuta l-idejn u tas-sieq bħala bir-reqqa kif tiegħu, Kbar Jiġbed, Oleg Perestov, u l-Ko-Waqgħa.
  
  
  "Inti erba'-telliefa," Pierrot qal li l-us meta kellna kollha jiġu biex tagħna sensi. "Bħala mazz u l-parti kif id-dinja innifsu, li, kif inti ovvjament guessed, aħna se jeqirdu. Morda u imħassar-ċiviltà, u inti serva bħala l-gwardjani tal-tagħha kanali tad-dranaġġ — ovvju tas-sintomi ta ' dgħjufija tiegħu.
  
  
  "Dan l-aħħar ftit konferenza," qal Sir Hugh, " huwa għall-divertiment tagħna biss. L-Vereldeinde web it-traġedja, l-akbar spettaklu fl-istorja tal-bniedem, kif għandna ħabbret mingħajr esaġerazzjoni, hija l-assenza tal-udjenza."
  
  
  "Huwa ovvju," Renzo spjegat — " li l-proprjetà tal-fluss tad-dinja ma fil-film tal-istess isem. Dan huwa kompletament mazz, anke mill-tiegħi klementi l-istandards. Iżda l-erba-istati uniti huma showbiz in-nies, u aħna qed kemmxejn mħassba li aħna ma jkollna l-relazzjoni ma'l-udjenza."
  
  
  "Għalhekk, meta l-erba'tad-dinja aħjar cops madwar inti waqa' fil-tagħna jimblokka," Studds Mallory qal ma tbissima kbira, tferrigħ ruħu erba'-swaba tal-whisky mill-kristall decanter, " aħna maħsub għalik, udjenza tagħna, kienu priġunier ta'l-udjenza. . Atteġġjament tagħha tal-vot.'
  
  
  L-psychopaths 'patoloġiku ta' l-ħtieġa għal udjenza parti kien dgħjufija li ħafna drabi wasslu għall-ih tal-waqa'. Iżda miftuħ d-dritt li issa, I ma ara l-mod tajjeb madwar din il-laqgħa. Tiegħi politiċi kienu sewwa marbuta, u fuq kull naħa tal-sodda kienu żewġ burly-sigurtà tal-gwardji tal-madwar sitt-saqajn tall, guns miġbuda.
  
  
  Pierrot għandu jkollhom nnotat li kien I l-ħsieb tul dawn il-linji, minħabba li huwa irreaġixxa. "Tiegħek tas-sigurtà dettall, is-Sur Carter," huwa qal, " huwa l-Indoneżja. Dawn huma konnessi mill-lealtà, li tista 'tinkiseb biss permezz ta' l-pagi. U dawn l-aħħar rivelazzjonijiet huma, ukoll, ma xokkanti, kif dawn ma jifhem bl-ingliż, fil-livelli kollha. L-ebda Ċiniż, jew, is-Sur Ko, Mniġġsa. "Jisparaw-istati uniti, imbagħad aħna ser die," Maġġuri Capone qal. "Aħna nafu l-pjan tiegħek, u hemm oħrajn li ego jaf. Forsi dawn ser jirnexxu fejn aħna naqset.
  
  
  "Ma nistax taħseb hekk," Pierrot qal. "Ġenerali Maserati huwa fl-awla taħt arrest domiċiljarju u qed jistennew l-investigazzjoni. L-aktar probabbli, se jkun tribunal militari. Jekk il-korpi jinsabu wara l-istudjo-sigurtà tal-gwardji tal-isparatura inti fl-awto-difiża, għandna tista ' tpoġġi l-dwiefer finali tiegħek jidħol... barra minn hekk, aħna issa qed nitkellmu dwar il-divertiment tagħna, u mhux dwar laqgħa tiegħek l-prijoritajiet. I ser jistaqsu Sir Hugh li tibda l-istorja, peress li l-pjan huwa verament tal-uem."
  
  
  Sir Hugh inklinata bil-quddiem, elegantly lebsin, perfett għal kwalunkwe l-ikkastjar direttur, l-affable, affable iżda effiċjenti Ġdid negozjant bl-ingliż.
  
  
  -"Dwar il-ħames snin ilu," huwa qal b'mod faċli, conversational-ton, " dan kollu laħaq il-quċċata meta sirt konxju ta'l-tiegħi nervuża-istat. Ħass ħażin, konfuż-diskors, telf temporanju tal-memorja, u l-bqija. Iżda dak li kien agħar kien tiegħu tendenza li ħalli l-affarijiet toħroġ ta ' l-idejn u tagħmel mess meta kien maqbuda fl-emozzjonijiet tiegħu.
  
  
  I dejjem ħass bħal I kien involut ma'mikrija hot per eżempju, darba jew darbtejn fil-ġimgħa; l-uniku mod sensibbli: l-ebda kiesaħ folol, biss espliċita u'l isfel. Iżda tagħha lukanda kkurati minnhom ftit mhux maħduma minn żmien għal żmien, għalhekk kelli li jħallsu ftit żejda. Iżda l-affarijiet ltqajna anke mqalleb, u wieħed bil-lejl tajba hija kienet kważi litteralment misruqa mill-mutu kelba l-sider. L-ispiża me ħafna flus għall-avukati, il-ħbieb, f'xi-ministeri u l-bqija biex tikseb madwar dan. Meta kien fuq, indunajt li kelli bżonn l-attenzjoni medika.
  
  
  L-akbar fortuna fid-dinja, meta ġie skopert permezz Dr. Untenweiser. Huwa sab l-dritt mediċini għall-kontroll tiegħi nervituri u l-russu splużjonijiet. Matul l-diversi sessjonijiet fuq is-sodda, huwa għamel me tirrealizza li dak li kien verament għaddejjin miegħi li kien ħażin, allegatament, u l-lott tal-anormali l-affarijiet. Fi kwalunkwe każ, din mhux xi ħaġa li jien mhux se jkunu jistgħu jgħixu ħajja komda mal-trattament xieraq. U kien assolutament id-dritt. Fis-snin li segwew, ma kien hemm l-ebda aktar problemi ovvji, ħlief għal waħda żgħira żball meta l-sfortunat tifla kien tax-xellug mejta. Iżda ont kien għoli fil-dinja sabiex kollox kien pulit mimsuħa taħt il-presidenza.
  
  
  Iżda dak I ma jistgħux jispjegaw, għeżież Dr. Untenweiser, "qal Sir Hugh, kif każwali daqs li kieku kienu nitkellmu dwar raxx tal-ġilda," huwa li l-I miss tiegħi qodma distruttivi pjaċiri, u li għandi bżonn xi ħaġa enormi, xi ħaġa globali, biex jissostitwuhom. Imbagħad kien li Renzo, Pernijiet , u Piero deher fuq il-post, fl-ordni. Renzo?
  
  
  "Sir Hugh kien Dr. Untenweiser tiegħu klinika privata," Renzo qal. L-ego u l-fama jinfirex malajr fil-infurmat ċrieki madwar l-beraħ. Awto tagħha sofrew minn sfortunata-tip ta'tqassim nervuża, u jbati wkoll mill-istess vjolenti splużjonijiet li Sir Hugh maħsub sabiex perikolużi li tiegħu l-immaġni. Fil-każ tiegħi, kien subien. U l-mument ta'fraġli żagħżugħ mal-wiċċ ta'Botticelli cherub espressi tiegħu ingratitude u l-miet ta'peritonite, li huwa kuntrattati minħabba infaqa tar-rektum, l-tagħha ego raw il-Easeful Acres Klinika bħala post biex jirrilassaw filwaqt li ftit ħbieb negozju hushed l-kwistjoni. '
  
  
  Huwa, wisq, tkellem mal-apparenti indifferenza tal-madman.
  
  
  "Il-ħbieb tiegħi me assigurat li Dr. Untenweiser ma jfixklux il-ftit dożi tal-kokaina li I, bħal l-kbira avventura lars, il-ħtieġa minn żmien għal żmien biex jiġu realizzati tiegħi kapaċitajiet kreattivi. U dan kien inċentiv addizzjonali għalija li jmorru lil din il-klinika. Għall-kbira tiegħi sorpriża, hija nstabet fl-din il-klinika mill-pendenti kollega fid-dinja tal-ċinema u l-kompatrijott is-Sur Carter, Chris Mallory.
  
  
  "Jien mort hemm tieħu l-waqfien mill-booze," Studds qal cheerfully li Mallory. "Mhux li tagħha alkoħoliku, l-ebda. Iżda darba fil-waqt, darba jew darbtejn fis-sena, dan l-nonsense biss żelqiet madwar tiegħi rta. Imbagħad I tagħmel xi miġnun pranks, u l-I għandek tistenna mill-ġdid biex tikseb madwar l-għoqda mill-ġdid. Dan iż-żmien kien l-aħħar tagħha Oscar; huma msejħa huwa Mallory tal-ritorn, kif jekk jien qatt ma kien hemm. Ont marru għall-Messiku, lill-a ornamentali whorehouse. Hija bdiet tax-xorb whisky, li għalija huwa simili mhux tax-xorb. Iżda mill-ħin I jinqalbu għal tequila, I kienet tagħmel xi tricks mal-erbgħa minn dawn il-tifla f'daqqa. Ont huwa wkoll sess il-mument. Dawn il-stupid-Messiku tifla ma tieħu l-ordnijiet mill me, u l-I użati wieħed madwar dawn il-qodma magni tal-leħja li jġibu ih madwar me. Waħda minn dawn il-klieb nisa kienet jittieħdu l-gravi, u l-oħra se qatt ma jimxu mill-ġdid. L-oħrajn kienu wkoll xi ftit affettwati. Iżda inti tista'tixtri xejn fil-Messiku, sabiex xtrajt lili nnifsi alibi. Madankollu, kelli l-sensazzjoni li kien wasal iż-żmien li jieħdu l-waqfa mill-ġdid fi ftit jkessaħ l-ambjent. Hija kienet jinbiegħu fuq pjan għall-Sussex, fejn dan kollu ingħaqdu flimkien."
  
  
  "Kien darba, x'imkien fl-Afrika,"Pierrot kompla," taħt il-psewdonimu ' Charles Stratton.' Huwa għażel dan l-isem għaliex ġie l-isem tal-ġeneral famuż "Ftit Saba". Kien fiżikament eżawriti mill-missjoni fil-Afrika Ċentrali. Dan kien suċċess kbir, għalkemm ma kompletament sigur. Bħall-ħbieb tiegħi hawnhekk, I jkollhom ċerti penchant għall-extravagance. Qabel ma s-sitwazzjoni kienet solvuta, kien hemm ħafna allarmanti-qtil ta'abjad bidwi-familji. Ġrajjiet tal-aħbarijiet dwar l-quddiem tal-paġni dwar it-tortura, il-kolza tat-tfal, l-estrazzjoni ta ' l-imsaren, f'xi każijiet it-tfal kienu jittiekel apertament fil-quddiem tal-ġenituri tagħhom. I xorta marru għal kollox hemm jekk l-Nazzjonijiet Uniti kienet talbet me, iżda l-aktar li jingħaqdu dawn il-gruppi żgħar minn biex issolvi l-problemi."
  
  
  "Dan l-Pierrot," Pernijiet bellowed, " dejjem ma dak li trid.
  
  
  Pierrot tbissem u kompla jgħid: "Minn żmien għal żmien, Sir Hugh miżjura klinika tiegħu, Easeful Acres, biex jiċċekkjaw l-reġistri, ara kif kien qed jiġu kkurati bil-Dr. Untenweiser u tfittex l-informazzjoni li potenzjalment jistgħu jgħinu l-Uem fl-ego mail tan-negozju," huwa qal. Mhux rikatt, iżda l-għarfien ta', ngħidu aħna, il-sodomija tal-prominenti nobbli jistgħu jgħinu l-uem bl-isem il-ġdid, ma?
  
  
  Sir Hugh malajr tagħha psewdonimu tiegħi, sab li l-ih-fajls tal-tnejn l-oħra soulmates fil-Renzo u Studse, u miġjuba lkoll flimkien. Ħafna tiegħek personali tiegħi ġewnaħ għal serje ta'laqgħat li wassal biex il-Fluss tad-Dawl tal-proġett .
  
  
  "Iżda dan kien Pierrot li verament poġġih kollha flimkien," qal-Ton. "Apposta tieħu dan, Pierrot, aħna kollha kienu immaculately shabby qabel id-dħul tiegħek, jew inkella aħna ma ġew." "Ejja ngħidu biss il-ħiliet tagħna kkumplimentati xulxin," Pierrot qal modestament. "Aħna kollha, b'mod konxju jew mhux konxju, craved attakk dwar l-istabbiliment li jikkawża l-istati uniti. I kien kkastigati billi jiġu rilaxxati fl minħabba l-għoli. Renzo tilfu l-wirt tiegħu. Sir Hugh, minkejja l-fama u l-ġid, kien għad kellhom isofru serje ta'sottili taunts minħabba tiegħu baxx imwieled ego. U huma mitlufa l-frott ego żwiemel ta ' l-għerf bl-ebda apparenti rispons jew kumpens."
  
  
  "Biss, l-ebda waħda madwar l-istati uniti jistgħu jieħdu l-avventuri bħal ma," Renzo qal deliberatament. "Tagħna ftit escapades, għalkemm teknikament delitti, kienu rwol tat-tfal. Imqaddsa
  
  
  George kien lest li joqtlu gwerra, iżda kien biss kkonċernati bil-qtil tal-dubbien . Issa flimkien nistgħu niksbu xejn..."
  
  
  "Renzo tal-istudjo u r-reputazzjoni tiegħu bħala films tatni din l-idea," Piero qal. "Aħna kienu megħjuna mill-tiegħi stess diplomatiċi konnessjonijiet, kif ukoll l-Sinjur Hugh internazzjonali tal-imsieħba tan-negozju, kif ukoll l-Żwiemel tal-ħiliet tekniċi u l-prestige. Aħna miġbura l-munizzjon u tal-materjal nukleari testati meħtieġa biex jarmaw ih it-trasportaturi, li l-gvernijiet volontarjament sakemm istati uniti bbażata fuq il-kitba tal Renzo tal-films dwar battalja. Hija ħadet waqt, iżda dan ġara. L-unika suspett ġew minn ftit tbati minn sensittività eċċessiva twangs mill-organizzazzjoni tiegħek u sensittività eċċessiva oħra Sur Carter, Clemm Anderson, li kellhom jiġu eliminati.
  
  
  Huwa ġimgħa bil-lejl. L-erba'ta'l-istati uniti ddeċieda li jkollhom nizza pranzu fil-belt, forsi mas-Sur Carter ħin ħabib, Signorina Cavour, u l-oħra ftit ġenerużi flimkien mal-president. Għada Renzo, Sir Hugh, u hu se jtir Renzo privata tal-ġettijiet għall-kenn konna lesti. Skond l-aħjar l-esperti, huwa protett minn anki l-aktar perikolużi preċipitazzjoni matul il-ikel għandna ippreparata. Għas-sigurtà miżjud, għandna xelters fil-fond taħt l-art bil-filtru tal-arja u mal-kumditajiet kollha possibbli. Għandna biżżejjed ġid fil-forma ta'sabiħ tagħhom bars deheb li kienu mibgħuta lill-tagħha fil-Lugano matul l-aħħar sitt xhur . Għandna tagħna stess-armata ta'eluf ta'l-irġiel, bħall-żewġ gwardji hawn. Tagħha, nittama li kollha huma kuntenti li tkun taf din l-istorja issa.
  
  
  Fl-rewmatiżmu, Perestov-larvi fuq il-lussuża tapit. L-oħrajn ma risposta.
  
  
  "Ma tantx l-udjenza entużjasti I kien bit-tama għal," ffirmati Sir Hugh. "Iżda tgħallimt li jgħixu mal-tiegħi ftit frustrazzjonijiet."
  
  
  "Għaliex mhuwiex li l-Amerika bagħal li jtajru miegħek sinċerament?" Ko Faul ma setgħux fihom tagħha kurżità. "Is-sur Mallory se jibqgħu għal ftit sigħat aktar għall-programm il-aħħar tejp u imbotta l-kompjuter-buttuna," Pierrot qal. "Ieħor tal-pjan hija lesta għall-trasport ego allura li hu jistgħu jissieħbu fl-istati uniti fil-periklu ħin . U tara u tisma tagħna ftit prestazzjoni matul dawn il-jumejn meta tar-radju u tat-televiżjoni xorta tista-xogħol." Studds Mallory xorbu l-tielet tiegħu xorb qawwi. Huwa miġbud-president tiegħu quddiem, blu tiegħu għajnejn minfuħin ftit f'dak li kien jiġri. "Inti wiegħed me l-ewwel sagrifiċċju, Pierrot," huwa qal. "Fl-espressjoni." Huwa milħuq fil-minuta u miġbud ' il barra l-kbira truf sikkina. Huwa miftuħa, u fit-tul fit-tond xafra ħareġ.
  
  
  I tista'tisma'Maġġuri Jiġbed l-nifs jitħaffef ħdejn me, iżda huwa ma anke għadam.
  
  
  "Int tara," qal Pierrot. "Peress li inti kienu bħal dan mhux sodisfaċenti udjenza għall-istati uniti, aħna se jkollhom jiksbu sodisfazzjon mill inti b'xi mod ieħor."
  
  
  Studds qabża sa mill-president tiegħu u l-mitfugħin l-sikkina fis-il-kappa tal tiegħu qmis biss taħt tiegħu żokra. L-Kbar growled, iżda li kien kollha. In-nuqqas ta'reazzjoni kienet is-sewqan Pernijiet mad mal-kunitti. U għal darb'oħra huwa xi daqqa ta'sikkina bit-taljan, l-uffiċjal. Iżda d-destin kellhom ħniena fuq il-bniedem, għat-tielet jew ir-raba daqqa laqat il-bniedem fil-wiċċ, u l-mdemmija-ġisem jiżżerżaq'l isfel fuq il-quċċata tal-me. "Pjuttost-addoċċ, Studds, jgħodd ukoll għall-iżlanda," qal Sir Hugh. — I ejja ngħidu li dan Ċiniż-bniedem naħa?"
  
  
  Huwa ltqajna u marru għall-Halyard, tiġbed il-bent-labra ta sailmaker mill-sidrija tiegħu. Jien qatt ma ser tkun taf liema li fisser, jew, minħabba li f'dak il-mument tal-Ko Azzjoni daqsxejn il-ċjanur tal-kapsula huwa ntlaqgħet jistaħbew fil-snien tiegħu, u l-miet qabel l-Sinjur Hugh jistgħu tmiss.
  
  
  Il-Isfar Deceiver. Sir Hugh pouted bħal xaħam tifel li ma jimxux.
  
  
  "Ukoll, ukoll," qal Pierrot. "Aħna nistgħu nittamaw biss li nistgħu żieda hawn fuq din il-terribbli radikaliżmu u nazzjonaliżmu tal-ħbieb tagħna fil-Interpol.... Renzo, xorti tajba mal-russu tiegħek.
  
  
  Huwa kienu jafu xi ħaġa dwar MGB t-taħriġ. Bħal taħriġ tagħna fil-AX, li ffukaw fuq iż-żamma sigrieti fil-wiċċ tat-tortura. Iżda dak li avversarji tagħna kienu fil-moħħ kienet, fl-aħħar, xejn aktar minn ordinarja t-tortura, bħala għan fih innifsu.
  
  
  Rqiq, rrabjata, u eleganti fil-libsa mfassla, Renzo żdied mill-president tiegħu. L-ego raġel hi rqiqa, kesħa tbissima, bħal ritratt tal-eleganti Rinaxximent antenati huwa sostna.
  
  
  "Grazzi, Pierrot," huwa qal. "Nieħu pjaċir speċjali li tbiddel dawn il-bleating eterosesswali tipi fis-whimpering jelly. Allura, jien ser tibda bil-ego tal-proletarian sess glandoli. Mill-but tas-sider, huwa miġbud ' il barra dejqa suède ċinturin, madwar li irqiq kirurġiċi sikkina kirurġika kien jisporġu'l barra.
  
  
  Kien diġà fil-firxa tal-sufan meta Perestov għajjat: Huwa lunged'l quddiem tiegħu b'katina-saqajn u bdiet Renzo iebes u skop fl-ferq.
  
  
  Renzo-doppju matul fl-uġigħ u mqassma lura. Meta ltqajna li saqajh u l-ego, nifs lura għan-normal, huwa hissed fil-żewġ gwardji.
  
  
  "Inti ser tħallas għal dan, l-russu. U int ser tħallas għal dan.
  
  
  Għandi qawwi fl-istonku, iżda I tbegħditx meta Renzo beda qtugħ tiegħi ego. Perestov miet għal żmien twil, imma baqgħu ħajjin. Kien hemm ftit groans fl-aħħar, imma dawn kienu kważi tal-bniedem aktar. Dawn kienu l-involontarji tal-riflessi tal-imkissra u ittorturat-biċċa tal-laħam li kienu tilfu l-kuntatt mal-sensi. I hated dak kollu li Oleg Perestov kien għal, iżda f'dak il-mument kien I bit-tama li I jagħmlu bl-istess mod denja riżultat.
  
  
  "U l-issa inti, Carter," Pierrot qal. Iżda huwa inklinata lura fl-president tiegħu u ma jiċċaqlaq mill-ġdid. "Jien naħseb li dak kollu li int stajt tidher jiġri lill-ħbieb tiegħek se tkun wisq faċli għalik, Carter. Naħseb... Huwa qajjem żgħir naħa tiegħu aktar bir-reqqa mimxut goatee, bl-espressjoni tal-konċentrazzjoni fil-fond.
  
  
  "Ordinarja qtil jidher wisq vulgari għall-tagħna juru kbar," huwa qal.
  
  
  "Il-fatt li ma hemm l-tfal dwar l-Rosana?" I talab tagħha, tagħmel aqta. Hija kienet talbet li torbot flimkien xi differenti ħjut qabel ma miet.
  
  
  "Qtajt id-dritt?" L-nanu talab b'mod edukat. "Iva, biss bħal I mfittxija-kamra tiegħek meta inti hekk b'mod sparixxew li l-ewwel filgħodu. Din hija l-persuna li tħobb kotba, u tiegħi għoli għandu ċerti vantaġġi . Ma kienx wisq iebes għalija li jiżolqu permezz tal-saqaf tal-lukanda, jitilgħu sa l-gallariji, u ġejjin minn barra mill-triq kemm-il darba. Foqra Roseanne, hi xorta preti li jaħdmu fil-tagħna aħjar l-interessi. Iżda aħna kellhom ħafna tal-evidenza dwar l-konnessjoni tagħha biex Colonel Norden, għalhekk kelli tneħħi tagħha. Sfortunatament. Hi ser tkun sabiħa ira fil-dar il-ġdida tagħna.
  
  
  "Hi fdati inti," qal.
  
  
  "Kull politiku għandu juru ftit votanti favur l-ogħla politika," Pierrot qal il-paċenzja tal-madman jippruvaw biex timponi l-loġika tiegħu fuq serju ta'nuqqas ta'fidi .
  
  
  "Issa kulħadd jaqbel li l-akbar problema fid-dinja hija popolazzjoni żejda. "Dinja Tmiem" se tikkontribwixxi biex isolvi din il-problema. U tkun xi tkun ir-razza tal-us joħroġ madwar dan, huwa xogħol tagħna li jiddominaw."
  
  
  Huwa tbissem. "Iżda jien ser tkun tard għall-pranzu tagħna." Inti, Carter, se jkun l-uniku membru tal globali tagħna udjenza li se tkun taf l-għan tal-juru tagħna." Huwa beda jidħaq. — Sabiex jien mhux se anki touch għalik." Aħna ser tieħu lura l-bliet, lura għall-istess maqful-post. Hemm aħna tħallik mal-pinna u l-karta li tikteb l-aħħar tiegħek memorji kif id-dinja tisplodi overhead u inti jmutu minħabba l-ġuħ u għatx. Tiegħi ironija huwa li jien nittama li l-paġni se jiġu ppreservati; l-istorja dwar il-periti ta'dan l-avveniment: Sinjur Hugh, Renzo, Studse u me. Fil-ftit mijiet ta'snin, dawn ir-rekords se jkun jinstab flimkien ma'l-għadam tiegħek u dawk tal-bidu Christian martri. Kien clapping l-idejn u l-tgħid xi ħaġa fl-Asja tal-lingwa li jien ma setgħux minnufih jagħmel. Dollaru madwar il-gwardji tal-hit me iebes fuq ir-ras, u hu mitluf-sensi qabel ma jkun jista-ġlieda kontra l-dahar.
  
  
  Meta reġgħu kisbu lura l-koxjenza, kien lura fil tiegħu preskritta ċimiterju diġitali taċ-ċelluli. Pierrot tax-xellug l-attenzjoni fuq, l-għoti me tabella żgħira, xi pinen, u madwar tużżana nowtbuks. Dak kollu: il-ġdid l-għamara, l-munzell ta'misruqa tajers, karozzi, qodma, ħafna qodma l-għadam, u l-tagħha. I jista'jkollhom invitata sa jekk I d stabbiliti bil-miktub Pierrot tal-entużjasti-kliem, iżda forsi I setgħet isir xi ħaġa oħra ma'l-karta.
  
  
  Imma x'jiġri? Qabda far, parità tal-biċċa tal-karta, u imbagħad ħalli tmur? Iżda li l-infern se avviż dan il-messaġġ fl-żmien? L frustrati fil-djufija. Mhux il-każ li jkun tipiċi tal-Nick Carter. Bħala miżjud insult, dawn ix-xellug me tiegħi Luger, tiegħi stiletto, gass tiegħi bil-bombi, u l-kontenuti tal kollha tiegħi bwiet.
  
  
  Sikkina tiegħi kellhom-fajl, iżda ma kienx xogħol. Ikun bħal mqaħqħa fl-msaħħin ta'Ġiri Manhattan-Bank bl-ittra tiftaħ, biss l-eżerċizzju fil-djufija.
  
  
  I tinżamm ħsieb fil-ċrieki bħala tiegħi għassa magħduda jistabbilixxi l-sigħat bħal minuti u l-I ma setgħetx tinstab soluzzjoni. Dan kien is-sibt għodwa, imbagħad l-iljieli tal-ngħas u l-mumenti ta'tmiem mejta. Piero, Renzo, u Sir Hugh għandhom jiġu fl-arja minn issa, l-intestatura għal tagħhom tan-bogħod hideout . X'imkien wara me, Chris Mallory kien it-tqegħid l-irfinar jmiss tiegħu ipprogrammar tal-kompjuter. Aktar tard F'washington, Hawke intimidati xi innoċenti-impjegati, li jiżguraw uffiċjali għolja li kollox tkun multa, minħabba Nick Carter ħadmu fuq dan il-każ u maħsub li kien hekk.
  
  
  Ma kien hemm l-aġitazzjoni x'imkien fl-aħħar tal-punent il-mina. - Firien? L-intrapriżi żgħar ħin ħallelin li waslet biex jinħbew anke aktar tagħhom art hawn? Anke l-pulizija kienu magħmula me kuntenti, anke jekk dawn kienu l-ordnijiet għall-Jerry Jwettqu.
  
  
  "Tidħaq, int fl-istampa." Kien Hyman tal-mocking-vuċi, li taw l-impressjoni ta'għajnuna kbira.
  
  
  "Trovato, aħna misjuba lilu," qal-vuċi li I mfakkar bħala li jappartjenu għall Huwa Gismondi, Kbar Millione assistent. "Fejn huma l-oħrajn?" "Għandek bżonn reċiproki." Kien diġà jagħti l-ordnijiet mingħajr ħela ta'aktar ħin.
  
  
  "Attakk tal-baħar Fazio," Gismondi jinstemgħu-tweġiba tagħha. "Emerġenza berner".
  
  
  Renzo tal-ħajja se jħallu l-barra mill-tiegħi taċ-ċelluli fid-dlam totali, iżda Hymana u l-anzjani l-inġinerija ra li kif dawn avviċinat il-bars. Imbagħad huwa raw il-ħażin tal-flash ma kienx qtugħ permezz tal-metall bħall-butir. I wara jiltaqgħu mill-toqob u ruħi fil-Hyman tal-armi.
  
  
  "Aħna għandhom inqas minn tmienja u erbgħin siegħa," qal. — I ser jgħidlek kollox fuq il-mod. Ħej, hi..."
  
  
  Dan huwa l-burly Gilchrist, li deher li jmiss Huwa Gismondi.
  
  
  "Is-sibt il-ġimgħa," huwa grumbled. "Jien ma jaqblux meta ħadt dan l-impjieg. Iżda ż-Hyman għandu jinqabad me, u irrid nammeti li hemm xi aspetti tekniċi li l-interess me. Dak li huwa qal dwar il-kompjuter tikkontrolla l-ħażna sħiħa... "
  
  
  "Itfi u tisma'," I tinqasam. "Dak li għandi ngħid jistgħu interess inti aktar. U int, Gilchrist, jista'jkun l-uniku mod kif minn hawn.
  
  
  Sewqan us malajr kemm jista'jkun possibbli, I qaltilhom-istorja tiegħi, u dawn qalli tagħhom. Il-pjan tiegħi kien magħruf, iżda ih kien li l-qbid ta'din il-kumpanija, il-CIA, Ġenerali Maserati, u l kollu ego militari iskwadra kienu ma Jerry Jwettqu, Ben Mastrudaxxa, u Nick Carter. Huwa jista'jkollhom qtajt. Iżda dak I ma setgħux guessed, dak I ma setax mixtieqa, kien li Hyman-ħsieb tal-tiegħi transistor monitoraġġ, u mbagħad Gismondi kien konvint. Għalhekk mhux biss kienu dawn li jaġixxi b'mod informali, iżda huma kienu wkoll jaġixxi b'mod illegali mill-ġdid meta dawn sfruttat militari unità li jingħaqdu Gilchrist u l-kaċċa me isfel. Il-magna għandu mmarkati minnhom, huma l-istess punti li għandna bżonn fil-maħżen il-mappa. Gismondi korrett il-mapep migrufa mill-Kbar Millione. Huma ma kinux anke irnexxielhom jiksbu mill-qrib għall-entratura prinċipali l-qasam, li issa kien ukoll ssiġillata mill-żewġ naħat tad-Dinja l-subien , iżda huma ħadu differenti, indirett ir-rotta.
  
  
  "Iżda aħna xorta fl-istess pożizzjoni," huwa lest. — Inti tgħid li mhux se ħalli l-kommandos tinvestiga. L-ebda waħda madwar l-istati uniti se tkun kapaċi li jkisser permezz tal-gvern apparat li Pierrot tax-xellug l-us bħala l-imblokk. Anke jekk aħna mdaħħla, aħna se ssib xejn imma neħħi l-uffiċċju u l-vojta bl-istess mod l-imħażen. U dawn għandhom biżżejjed privati truppi hemm kompletament tfarrak-istati uniti qabel ma għandna l-opportunità li jitwaqqaf l-art u tressaq il-ħażna sħiħa mal-wiċċ. Dawn dejjem jistgħu jgħidu li tir fil-istati uniti għaliex aħna konna-qerda ih-proprjetà privata."
  
  
  "L-organizzazzjoni tagħna għadha teżisti," Huwa Gismondi qal. "Jiena kuntatt mal-żewġ Ġenerali Maserati u Colonel Norden, li għadu qed jistenna d-deportazzjoni. Dawn huma lesti biex iniedu l-arja attakk jekk ikun meħtieġ, u mill-kont tiegħek ta'dan, indunajt li huwa meħtieġ issa."
  
  
  "L-ebda ċans," qal. — Huwa wisq tar-riskju meta dawn l-testati nukleari huma daqshekk qrib ta'xulxin. I jistgħu jipprovdu nadif blast lili nnifsi il-qerda tal-Dinja Tmiem l-iskeda, iżda biss bħala l-aħħar tentattiv. Jien xorta għandek xi karti tiegħi twal.
  
  
  "Nixtieq kien ace, is-Sur Carter," Gismondi qal b'dispjaċir.
  
  
  "Iżda huwa mara," qal.
  
  
  
  
  Kapitolu 9
  
  
  
  
  Eżatt wara nofsinhar magħruf ukoll bħala is-sibt, big u inqas scruffy Ben Mastrudaxxa sib li jmiss Camille Cavour fil-pubbliku tagħha-Rolls Royce. Sabiħa-karozza kienet tħaffif lejn Lorenzo Conti tal-ħanut tax-xogħol. Dan kien jiswa me ħafna tal-isforz, iżda konna hemm...
  
  
  "Sa fejn taf inti, hi parti tal-priġunieri," Hyman qal. "Aħna nafu li hija kienet pazjent huwa kliniċi, l-benniena ta'dan kollu orrur."
  
  
  "Iżda l-bqija huma mijiet ta'ħaddieħor," qal. "Hi ma kienx hemm fl-istess ħin. U l-ebda wieħed msemmija tagħha meta dawn bragged fil-Renzo tal-uffiċċju. Ma kien hemm l-ebda raġuni biex dawn iżommu kooperazzjoni tagħha sigriet, peress li dawn il-ħsieb aħna se jkunu mejta xorta waħda. Għandi idea, Hyman, u, ħej Alla, għandna agħlaq aqbad fuq. Minħabba li pjuttost ħafna kollha għandna tax-xellug.
  
  
  "Id-dritt," huwa qal sourly.
  
  
  "L-ewwel nett," qal, l-irfinar tal-lista ta'prijoritajiet tiegħi, " kun żgur Mallory hemm. Huwa importanti. L-uniku mod biex twaqqaf dan hija li l-bidla l-ego-programm, u l-unika waħda li jistgħu jagħmlu dan huwa Gilchrist.
  
  
  'Forsi? L-stocky-bniedem snorted indignantly. "Uri me il-kompjuter, Carter, u jien ser tagħmel xejn ma'dan." Mill-kundizzjonijiet fuq il-Swansea tax-Xmara biex jagħmlu souza meniere u l-bombi Guam. X'inhu dan L Mallory troll jistgħu jagħmlu, Gilchrist jistgħu jagħmlu darbtejn.
  
  
  "Id-dritt," qal. "Hyman, is-sejħa Camille Cavour fil Le Superbe. Hemm wisq ċans li l-nies wara l-bank se jirrikonoxxu vuċi tiegħi bħala Jerry Jwettqu l-nisa. Għid ħej li jirreklamaw u jippromwovu l - "Dinja Tmiem", ee hija mistiedna biex jattendu l-ftuħ tal-ġdid istazzjon tal-gass. Tagħha ħlas jiġi 100,000 liras. Gilchrist u l-tagħha se jkun qed jistenna li jkun hemm tagħha. Imbagħad tiegħu, jien ser tikseb isfel tan-negozju. Jekk inti ma tistax tisma me għal erbgħa u għoxrin siegħa, inti tista qatra bombi tiegħek.
  
  
  Huwa nodded, xorta imdejqa.
  
  
  "Agħlaq għandu aċċess għall-istudju," qal. "Ħadd ma hemmhekk iżda Chris Mallory jaf l-irwol tiegħi bħala Ben Mastrudaxxa, u hi magħrufa għall-ġbir bla dar bums u l-irrumblar ih fil roll ftit jew xi ħaġa. Ladarba aħna qed fl-istudjo, aħna ser tagħmel dan, u wieħed jittama li ma Camille tal-għajnuna . "
  
  
  -"Taħseb li," Huwa qal Gismondi, bil-ċinika tbissima, " li Signorina Cavour huwa hekk fond tat-teħid dwar ir-rwol ta'l-isplużjoni biss għaliex hi li kultant jidher fl-karità blalen?"
  
  
  - "Le, iżda naħseb li Camille għandu ftit aktar personali motiv għall-jippruvaw li tippreserva dak li aħna kollha-call-ċiviltà. Jekk m'iniex żbaljata, il-mejjet.
  
  
  "Open bħali," Gilchrist ilmenta. "Iżda Mrs Mallory nixtiequ naraw dan." Jekk dan stingy-gvern se jagħtu biss me minn ħamsa tal-ego-baġit... iżda forsi se bidla ih tal-moħħ."
  
  
  Camille ħadu l-lixka li ħej Hyman offrut. Iżda ma kien hemm l-ħmistax-il riskjużi minuti fl-istazzjon tal-gass qabel hi qablu li l-bqija tal-pjan tiegħi.
  
  
  L-ewwel kritika u unflattering-eżami tal-dehra tiegħi bħala Ben Mastrudaxxa, qabel ma hi anke ammettiet li kienet taf me. Imbagħad aħna jintefqu ftit aktar ħin l-evalwazzjoni tiegħi dehra attwali fl-udjenza.
  
  
  "A attack," hija qalet. — Iżda inti xorta jkollhom li qawwi masculinity li I verament simili, Jerry, Ben! Forsi I ser taħseb tal-isem ieħor..."
  
  
  "Nick Carter," qal. "Dak l-isem tiegħi reali. U inti għandek tkun taf aħjar."
  
  
  "Iżda jien kont smajt tal-inti," hija qalet. L-għajnejn tagħha naqas malware. "Hemm għadd ġmielu ta'l-istejjer dwarek. U minn dak li stajt jinstemgħu mill-ħbieb tiegħi, dawn mhux qed tajba ħafna."
  
  
  Għalhekk kien kollha jew xejn logħba. Huwa kellha dritta mal-tagħha u taw tagħha fil-qosor ir-rapport dwar is-sitwazzjoni. Tkun xi tkun Camille kienet, hija żgur li ma kienx stupid. Wara tiegħi spjegazzjonijiet, hi kultant tistaqsi mistoqsijiet.
  
  
  "Jien ma nemminx inti," qalet meta hu spiċċa.
  
  
  "L-ebda wieħed huwa miġnun biżżejjed biex dawwar l-kbira film importanza speċjali me minħabba tali miġnun selvaġġi u l-pjan."
  
  
  Kien preċiżament dan l-akutezza fil-rispons tagħha li kelli ttamat għall u mqiegħda tiegħi fil-futur, jekk possibbli, il-futur ta'l-umanità kollha, b'mod. Sabiex I imbuttat aktar.
  
  
  "Jien ma jistennew li jemmnu me jew, Camille," qal. Huwa appoġġjat bi tfittex li hu ttamat jġibu lura l-fond memorji tal-passat drabi flimkien. — Jien biss inti titlob li jagħtu me ċans li jipprova li dak li jien javżak inti huwa minnu." Jekk inti xorta ma nemminx me, inti tista naħa me fuq l-awtoritajiet taljani, u inti ser tingħata ħafna tal-pubbliċità fil-taljan il-gazzetti. Akbar u aħjar milli kieku jkun jekk l-ġdida tal-istazzjon tal-gass kienu miftuħa." "Renzo, fost affarijiet oħra, magħmula me star," hija qalet. "Hekk issa inti qed tistaqsi me se tiegħi ego għal xi ħaġa li jidher bħal pur fantasy minni." Mill-ħin li hija bdiet bl-argument, il-kwistjoni kienet iktar minn nofs kostanti.
  
  
  I talab tagħha. "Kienet li l-fantasy? "Rosana tal-qtil?" I kollha jridu huwa biex inti tkun preżenti matul il-konfrontazzjoni bejn l-Żwiemel Mallory u me. Biex tagħmel dan, int ser ikollok biex iġibu Gilchrist u l-me-territorju."
  
  
  — Għaliex għalih?" Hija tat kollha matul il-kurżità. Iżda forsi kien xi ħaġa oħra, wisq.
  
  
  "L-inġinerija ġenju bħal Studds," qal. "Huwa jista'jkun l-uniku persuna li kapaċi jagħmlu l-ħsara magħmula mill tiegħek lis-sieħba."
  
  
  Gilchrist intensifikati l quddiem ma tmiss tal-bniedem pjaċir tiegħi dehra deskrizzjoni. Fl-antik tiegħu libsa kannella, huwa eżamina bħal lupu jippruvaw tbissima.
  
  
  "Dak film kien hu li jaħdmu fuq?" staqsa omm teħtieġ. Iżda hija kienet diġà għandna quddiemna tagħha fl-Rolls, u bil-imperjuża ġest-idejn I wriet l-sewwieq li tiftaħ il-jum għall-us.
  
  
  "Mhux l-metodi ta'xogħol mal-films," qal.
  
  
  "L-aħjar fosthom jiġu madwarhom," Camille qal. "Ix-xogħol, li l-istudjo..."
  
  
  Wasalna hemm. L-ebda diffikultajiet fil-bieb. Ir-Rombli titħaffef l-lixxi, il-kwiet-triq għall-amministrazzjoni tal-bini, fejn il-doormen wara jiltaqgħu fuq xulxin biex tiftaħ il-bieb u l-ejjew fl -. Ma Camille fil-kumpanija tagħna, dawn il-mogħdijiet kollha kienu miftuħa. "Iva, Signorina Cavour. Naturalment, Signorina Cavour. Huwa faċli ħafna.
  
  
  Hija talbet għall-Mallory fl-akkoljenza, u ħej, li qal li kien tiegħu fl-uffiċċju privat fil-ċentru tal-kompjuter li jmiss mal-infezzjoni tal-maħżen. Kif għidt li ħej qabel, hija talbet me ma jħabbarha aktar.
  
  
  "Aħna rridu li sorpriża Żwiemel," qalet il-kummissarju, l-iżvelar tagħha famużi fid-dinja tbissima. "Il-ħbieb tiegħi u I.
  
  
  Parti mill-ipoteżi kienet li l-impjegati ta'l-istudjo kumplessa jkunu ordinarji l-impjegati li ma kellhom xejn x'jaqsmu mal-Fluss tad-Dawl tal-proġett . L-iebsa guys madwar l-servizz tas-sigurtà kienu kkonċentrati fuq il-bieb prinċipali u fl-ilqugħ.
  
  
  Ġudizzju mill-tbissima qabbdet fil-rewmatiżmu, kienet id-dritt. Kulħadd kien konvint li l-Chris Mallory kien xxurtjati ħafna li jkollhom dawn l-irqiq kreatura bħala Camille Cavour.
  
  
  I tkellem Camille malajr u l-mod kif aħna mixi fl-koperti passaġġ inqarrbu l-bini. Gilchrist kien pass wara l-istati uniti. Dan kien qed jiġi ripetut aktar u aktar mill-ġdid fil-Rolls Royce.
  
  
  "Ippermettuli mur fl-ewwel," qal. Rewmatiżmu Żwiemel se jtik l-ewwel ħjiel. Jekk ma jirrikonoxxu me, anki jekk huwa jara me biss bħala Jerry Jwettqu, tista'ċċempel lill-pulizija. Iżda jekk hu ixxukkjat ara me hemm ħaj, allura inti ser nammeti li kien I jgħidu l-verità.
  
  
  "Iva, iva," qalet bil-ħerqa. — Inti kont diġà qalli biżżejjed. Ont m'għadux tfal. Iżda bil-mess ta ħaġa mhux serja inkwiet, hija żiedet tgħid: "I tista'issir taf li inti verament huma... l-aktar tard fid-diskrezzjoni tiegħek."
  
  
  Bi ngħas bniedem fil-griż uniformi sorveljata mill-president tiegħu fid-daħla tal-teknoloġija taċ-ċentru. Hu jaf Camille u tamministra tbissima mingħajr ma tqum minn tiegħu mħattba-pożizzjoni.
  
  
  "Aħna ser imorru għall-Sur Mallory tal," Camille qal.
  
  
  "Inti ser issib ego fil-kamra 19, signorina," huwa qal.
  
  
  Huwa għamel Camille riperkussjonijiet fuq il-bieb u l-tweġiba Stud growl, " Li hemm?"
  
  
  "Camille, għeżież," Camille qal ma tiegħek shyness. "Sa għonq tiegħi fil-ħidma, iżda qatt ma wisq okkupata għalik." Studds tkellem fil-vuċi li tinstema bħal kien unzipping a biż-żippijiet. "Jidħlu fil, tarbija."
  
  
  Ah agħlaq tagħha, marru ġewwa, li jħallu l-bieb miftuħ wiesa warajh.
  
  
  "Nick Carter," huwa qal, bl-aktar għaġeb minn kull direttur jistgħu jkunu immaġinarji. "Dak li l-infern tagħmel hawn."
  
  
  Ego tal-lemin marru għall-buttuna fuq il-desk, u l-naħa tax-xellug tiegħu marru għall-jiġbed.
  
  
  Tagħha, mixi madwar il-kamra qabel kemm l-idejn laqat il-mira, speċjalment ego tax-xellug, li ma kienx pulzier barra tal-gun.
  
  
  Għalkemm l-Żwiemel kien kbir u muskolari, huwa kien ukoll malajr fuq saqajh. L-ħin li ħa me iġbed l-allarm tal-wajer u slam min jiġbed shut tah żmien biżżejjed biex tirkupra minnha kompletament. Camille u Gilchrist daħal ukoll. Gilchrist ewropea il-bieb warajh u titoli li jżomm l-ebda klijenti ġodda.
  
  
  Mal-lemin tiegħu, Studds qabad Venezjana paperweight, qawsalla-ballun id-daqs tal-baseball. Tagħha malajr il-volpi qabżet bil-quddiem, il-qbid ego ta ' l-ispalla kick. I imħaffra tiegħi ewwel fl-uem tal-ħajja u ħass li l-sink fis kollha dawk ix-xaħmijiet żejda li għamlu l-ego, ladarba qawwija tal-ġisem sag. Naħa l-oħra tagħha tolqot l-uem fl-żaqq. Is-sitwazzjoni tissejjaħ għall malajr, kwiet, u nina elle-azzjoni. Tiegħi Luger ma jkunu ħadu l-armata kollu, iżda I ma kellhomx bżonn mal-Żwiemel. Ego-enerġija kienet marret għaxar snin ilu, u biss saff irqiq tal-dwiefer pollakk baqa'.
  
  
  Kien ħakk fl-għajnejn tiegħi, iżda kien diġà għandhom ego mill-gerżuma mal-żewġt idejn, il-kbir u l-werrej fil-pressjoni il-punt. Ego-idejn niżlet anki mingħajr ma jibda x-xogħol tagħhom. I kellhom biss żewġ irqiq grif li juru li kien I fil-ġlieda. Jien kont li xi kultant kienet aktar ġrieħi fil-barbershop.
  
  
  Rivnensky ppressati biss biżżejjed biex titfi l-ego għal ftit minuti. Irqiq kukkudrilli-ġilda iċ-ċinturin kien jinġibed mill tagħha ego tal-qadd u l-polz tagħha kienu sewwa marbuta. Omm teħtieġ giggled bħala pants tiegħu naqsu isfel, li juri li kien raġel li hated ħwejjeġ ta'taħt. Huwa d mhux marbuta tagħha stess parità parità tagħha għekiesi flimkien.
  
  
  Gilchrist sauntered madwar il-kamra issa li l-ġlieda kien'il fuq, il-qari ta'l-moniters tal-kompjuter fuq il-ħitan bil-ferħ tal-wild fil-zoo.
  
  
  Meta Studds waslet għall, huwa ħares lejn me bħal defused orphan.
  
  
  "Għandek bżonn biex twieġeb ftit mistoqsijiet, Studds," qal, " qabel aħna tiddeċiedi x'għandek tagħmel miegħek." Issa ninsab tistaqsi mistoqsijiet tagħha. "Inti qed tant qawwija, Jerry, Nick, Ben." Camille wasal qrib me li jesprimu l-ammirazzjoni tagħha.
  
  
  Kien tiegħi stess kkritikat żball. Kollha l-attenzjoni tiegħi kienet iffukata fuq Studse il-mument hija ħadet l-Luger minn tiegħi holster u magħmula ego li l-oppost moan. Hi imdawra off is-sigurtà tal-qbid mal-ħiliet hi d miksuba fi ftit ta westerns, u ħa stabbli pass minn me Gilchrist u lura mill-ġdid .
  
  
  "Iż-żewġ inti toqgħod kontra l-ħajt fuq," hija qalet. "Poġġi idejk wara kap tiegħek. Issa Camille Cavour qed titlob l-mistoqsijiet."
  
  
  "Ukoll qal," Studds qal. — Kont naf li inti ma kinux fil-lega magħhom. Aħna ma jkollhomx ħafna ħin tax-xellug. Diġà tagħha pprogrammati kollox, u l-ewwel l-għalf li l-buttuna hija magħfusa."
  
  
  "Jiena għandi xi ftit mistoqsijiet għalik wisq, qalb Pernijiet," omm teħtieġ qal, ma tieħu pass'il quddiem li itlaq tal-ego, pjuttost tagħha wiċċ oskurat minn frown.
  
  
  Tagħha kien meta wieħed iqis l-idea tat-teħid qabża fl-tagħha id-direzzjoni. Huwa xorta tista'tkun taħt il-linja tal-nar, iżda l-ħoss tal-tir minn azzarin xorta tista-medja tal-diżastru, double-diżastru issa li l-Studds kien ġab-karozza tiegħu sa l-veloċità.
  
  
  "Imbagħad jgħidlek ħej-pjan tiegħek, Pernijiet - grand tiegħek iskema li jeqirdu-dinja kollha mill-użu li jagħmlu film."
  
  
  Studds chuckled, xorta żgur ta ossessjoni tiegħu.
  
  
  "Ħajt tad-dinja hija reali, Cammie qalb," huwa qal. — Imma l-aħħar hija biss għall-vot bħal splussiv. Huwa għamel skomda-moviment tal-ġisem lejn Gilchrist u me. "Il-pjan hija lesta li tieħu inti u l-me Vara Lenoeviki, gżira tat-tramuntana tal-Fiji, fejn il-dinja tagħna stess jistenna l-istati uniti. Piero, Renzo, u Sir Hugh huma diġà hemm fin-nofs. Mill-Taqbila Calcutta. Mill-Calcutta li Nandi, u minn hemm l-aħħar hop hemm.
  
  
  "Din mhix film?" Camille mitluba. Kulħadd iżda madman bħal Pernijiet tista'tisma'l-rabja fil-vuċi tagħha.
  
  
  "Apposta jieħdu l-ebda, tarbija. Moda Loe Lenoeviki inti se tkun verament-reġina, " qal-Ton. "Iktar minn film stilel. - Reġina tad-dinja kollha li jibqa ' għall-us. Aħna se tiddeċiedi fuq din id-dinja. Pierrot, Renzo, Sir Hugh, inti u l-me.
  
  
  "Grazzi, Pernijiet," omm teħtieġ qal. "Stajt kellha ġdid qabel fil-ħajja tiegħi. Huwa ħa ħafna sforzi biex issir film star, u l-I jippreferu li jibqgħu li l-mod."
  
  
  Bi preċiżjoni perfetta, hi maqtul lilu direttament fil-nofs ta'l-ego wiesgħa tal-moħħ. L-tikmix ta'l-eżekuzzjoni tal-permess-bandiera żdied jilqgħu l-balal, u żdiedu drammatika fejn kien daħal. Imbagħad hi tintilef il-koxjenza.
  
  
  Gilchrist kien diġà jiċċaqilqu lejn il-ħoss ta ' l-azzarin, u l-I segwita.
  
  
  "Imbotta dawk iż-żewġ buttuni fuq il-ċentru tal-panel, Carter," huwa qal, tipponta lejn iż-żewġ aħmar buttuni bħal qodma tifi tan-nar għalliem. I jgħidu dan, hu diġà imdawra-qlib u lievi. "Waħda mill-barka dan Mallory guy tax-xellug għalina," huwa qal. "Tmien ċentimetru l-iskrin azzar bejn din l-ċentru tal-kompjuter u l-bqija tal-bini."
  
  
  L-ebda wieħed madwarna jitħallas l-ebda attenzjoni Camille sakemm Gilchrist magħmula żgur konna sikur.
  
  
  "Ħarsa lejn dan," qal, u taqleb il-aħħar jaqilbu fil-tifel ġest. "Li jagħtina l-aċċess għall -" huwa għadda qasir sightedly fil-panel żgħir "- għall-inqas għal tmienja u erbgħin siegħa."
  
  
  Dan kien pjuttost faċli lura allura. Biss xi ftit tat-teknoloġija tal-kompjuter, iżda li kien Gilchrist tal-impjieg.
  
  
  Hu qabad l-telefown mill-Żwiemel tal-president u l-msejħa Hyman u Gismondi fuq 911.
  
  
  "Issa nistgħu-att," qal. "Jieħdu militari iskwadra miegħek. Konna jittieħdu matul il-ċentru tal-kompjuter, u naħseb li l-armata unità hawn dehret x'inhu għaddej u huwa issa qed joperaw. Chris Mallory huwa kważi l-mejta.
  
  
  Camille reġgħu kisbu lura l-koxjenza u sib li jmiss me, sħun u tregħid.
  
  
  "Spjega għalihom li I-isparatura hu li jipproteġi tiegħi l-unur u tar-reputazzjoni," qalet, kif jekk weraq fisser dan.
  
  
  "L-ebda-qorti f'dan il-pajjiż se jagħti me xejn iżda midalja."
  
  
  Hi pouted ftit, minħabba Gilchrist u l-I'bilkemm kelli ħin biżżejjed għall-agħlaq tagħna tentattivi biex tinterrompi l-Żwiemel-programm. Iżda l-akbar tajba, il-fatt li d-dinja xorta se jkollhom l-opportunità li jgawdu mill-qrib tal-Camille Cavour, mhux barra.
  
  
  Kien biss ġew maqtula permezz tal-kompjuter prinċipali sparaturi, iżda għall-Gilchrist, kien bħall-qtugħ il-Mona Lisa li jiffissaw il-ħajt wara dan.
  
  
  "Dawn l-affarijiet huma prezzjuża," huwa murmured. "Peress li inti jista'joqtol xi ħadd bl-furketta u sikkina, aħna ma jmorru lura għaż-żmien meta aħna kielu bl-idejn tagħna, aħna? Oh, Alla, l-ebda. Dan ma għandhomx jiġu meqruda.
  
  
  I kellhom biżżejjed għarfien tekniku fil-bagalji tiegħi li jieħdu ħsieb il-mqalleb-azzjonijiet, bħall-waqfien u tar-rivers tajers li kienu adattati u mfassla għall-azzjonijiet ewlenin.
  
  
  Gilchrist ttrattati aktar sottili-kwistjonijiet, bħas-sejba ta'l-ajruplani u tagħmir militari li diġà fuq il-mod biex il-battalja. Dan laħaq ih kemmxejn qabel splużjoni nukleari jistgħu jseħħu. Huwa pprogrammat l-ih li jtiru madwar fil-ċrieki sakemm in-NATO u l-forzi oħra jistgħu jikxfu l-ih u jġibu mill-assemblea.
  
  
  L-desk-telefon waqqaf lill-għaxar darbiet qabel kien wieġeb. Kien Hyman. Kien fl-amministrazzjoni tal-bini mal-Gismondi u l-ġodda riabilitati Colonel Norden u l-Ġenerali Maseratti.
  
  
  "Huwa ħadem taf eżattament kif għidt, Carter," Hyman exclaimed fil-pjaċir. "Meta Renzo tal-forzi armati induna li l-tekniċi tal-bini kien maqful, dawn crawled bogħod bħal grupp tal-firien. Aħna mfittxija-maħżen u misjuba moħbija l-munizzjon tagħhom. Xi madwar minnhom kienu diġà qegħdin fuq ċineg li jiġu mgħobbija fil-bogħod-vetturi kkontrollati."
  
  
  "Inti tista'tikseb kull premju li l-naħa tiegħi jistgħu joffru," Ġenerali Maserati interjected.
  
  
  "Huwa ma tistax taħseb hekk, Ġenerali," qal. "Id-dritt issa, I bżonn urġenti l-aktar Amerikana tal-vetturi li jistgħu jieħdu me minn hawn biex Calcutta. Minn hemm għal Nandi, u minn hemm iżgħar pjan li jistgħu jieħdu l-me-gżira żgħira imsejħa Vera Lenoeviki. Jien xorta għandek xi mhux mitmuma tan-negozju hemmhekk.
  
  
  "Mhuwiex li tagħha-mhux mitmuma tan-negozju, Nick?" Camille mitluba.
  
  
  "Inti, għeżież, huma mhux mitmuma-kura," qal. "Sfortunatament, li se jkollhom stenna ftit."
  
  
  Hija qieset skura sakemm nressaq tagħha permezz Hyman, li qalli kemm fotografi kienu qed jistennew fil-bieb prinċipali. Gilchrist u l-I kienu jmorru lura l-bieb.
  
  
  
  
  Kapitolu 10
  
  
  
  
  I raqdu ħafna mill-mod, u ma kien hemm l-ebda-titjira assistenti bħal Rosana fuq il-pjan.
  
  
  Meta I ma kienx-irqad, I sib fil-ikkodifikar telex fid-dahar ta ' l-kbira tal-pjan dwar l-telefon, bl-argument u l-iskambju ta'informazzjoni mal-Ed.
  
  
  I kien biss xxurtjati li sperimentali, kif għadhom top secret-pjan kien stennija għall-me fuq il-runway tan-NATO-ajruport qrib Napli. Ġenerali Maseratti ħa me hemm fil-mgħaġġel żewġ sede taljan tal-Arja-Seħħ pjan.
  
  
  Ed segwit tiegħi kull nimxu madwar tiegħu F'washington DC, l-uffiċċju, u l-kap tiegħi, bħal ont, kienet f'pożizzjoni li tikseb l-xogħol isir kompletament, li jħalli l-ebda iżolati batterja li jerġgħu jinfettaw id-dinja. Huwa miġbud l-irbit, scolded, mhedda, u l-mudell vii fejn meħtieġ, u l-pjan sib il-proġett pilota, il-ko-pilota, żewġ baħħara, u platun tal-quick draw, megħjun u lesta li jtiru, stennija għall-tagħha li ġejjin minn madwar Ġenerali Maserati tal-pjan. .
  
  
  Il-kap navigatur għenuni fuq il-bord u infurmat me ta'l-opportunitajiet fl-iskeda tat-titjira. Renzo tan-negozju tal-jet kien mgħaġġel fil-klassi tiegħu, iżda meta mqabbla ma ' dan il-pjan, li kien simili togħma tal-karozzi sportivi kontra l-Formula 1. U Renzo tal-pjan kien jieħu l-rotta normali permezz Calcutta u Nandi, l-ajruport fil-Fiji-Gżejjer, l-ġenna-gżira ta'Vereldeinde. Bil-trasferimenti u l-ħin liberu jistgħu jaffordjaw, l-intelliġenti ħmir kellu l-ebda raġuni biex taħsibha biex jaslu fi ih privati ajruport aktar tard minn erbgħa, l-ebda kwistjoni meta. Aħna se tivvjaġġa bla waqfien dwar l-rotta diretta madwar l-North Pole u jilħaq il-gżira kmieni fil-għodu ta'l-istess jum.
  
  
  Hawke tal sabiex waslet minn telex, tradotti fil-lingwa uffiċjali ta'l-istat mill-segretarju u telexist, u tneħħietlu l-soltu sarcasm, iżda ċari, konċiżi, u kompluta:
  
  
  IL-KURRENTI TAL-LOKALITÀ TAL-RUSSJA JAGĦTIK SĦIĦA KILMASTER-SETGĦAT LI JIDĦLU FIL-KWARTIERI ĠENERALI TAL-QORTI SUPREMA L-INDIVIDWI U L-ELIMINAZZJONI FINALI TIEQAF IRREPETI L-ELIMINAZZJONI FINALI TIEQAF QUICK DRAW IEĦOR SABIEX, GĦALKEMM INTI TISTA'TAGĦTI KWALUNKWE GĦANDEK JOFFRU ...
  
  
  Wara kien hemm diversi tarzni tal-dettalji, l-aktar dwar il-villa tal-post, l-sigurtà interna u esterna, u l-inċidenti li l-Ed kien ippjanat " bl-appoġġ ta'numru ta'l-istampa rappreżentanti li ħadem mal-AG li jimitaw dak Gilchrist kellhom aqra mill-kompjuter tejps. Se jkun hemm l-aħbarijiet dwar il-bombi F'pariġi u Londra. Fir-realtà, ikun hemm ukoll xi splużjonijiet, iżda kkontrollata sew u li ma jagħmlux ħsara. L-unjoni SOVJETIKA kienu rrappurtati l-telf ta'nukleari taħt il-baħar. Huwa rrappurtat li ċ-Ċina hija jipprotestaw kontra l-inċident fuq il-fruntiera mal-Mongolja. Tagħna FBI irnexxielhom ireġġgħu l-attakk fuq politikant prominenti fil-ħin. Il-bqija ta'l-telex li tinsab d-dettalji għall-quick draw. Kien diffiċli unità, ordnata mill Amerikana colonel.
  
  
  Fl-aħħar nett: "TAJBA tax-XOGĦOL." Dan huwa l-kbira tal-kreditu lil xi ħadd bħal Hawkeye, iżda imbagħad segwita immedjatament mill - "WASAL iż-ŻMIEN ... ĦAJT".
  
  
  Nofs siegħa qabel konna minħabba l-istorja kotba bil-Lenoeviki-Gżira, Colonel, dan kien biss tiegħi tax-xandir.
  
  
  "Aħna qed joqrob lejn il-gżira mill-nofsinhar," huwa qal. "It-tliet minuti wara aħna imbagħad matul dan, inti u l-subien se toħroġ, u aħna ser tama li l-art fuq l-ponta tat-tramuntana."
  
  
  "Fil-fatt," qal. "Pereżempju, żewġ mili mill-villa." Huwa nodded. "Il-pjan li tkompli tiegħu tat-titjira u l-artijiet fil-Ellis-Gżejjer," huwa qal. "Tagħha konnessjonijiet il-British-Amerikana shortwave-kmand tal-post. Sbieħ li jissodisfaw inti, Carter. Aħna ħadlu-idejn, u taw curt sabiex l-irġiel li lesti u l-linja fil-tfaqqis. Din kienet l-proffees. No-nonsense meta dawn waqgħet minn żewġ fi żmien fuq il-pjan, ppakkjati ma'kollox kienu mistennija li tkun u ftit oġġetti l-oħra.
  
  
  Huwa miftuħ tiegħu Rolex u t'attivitajiet fil-tieni-idejn sakemm marru ċirku sħiħ tliet darbiet. Imbagħad huwa kompla permezz tal-bokkaport.
  
  
  Konna li jtajru l-għoli wisq biex jiġu osservati, ħlief permezz teleskopju hawn fuq Palobar, jew li għandhom jiġu osservati mill-radar li jinsabu barra tal-Washington u F'moska. I jinġibed fuq il-maskra ossiġnu u bdiet fl-għadd tal-sekondi sakemm I jista iġbed il-ħabel u l-atmosfera kien oħxon biżżejjed biex tieħu n-nifs. Imbagħad kien miċħud mill-sl. Il-ħinijiet tal-ftuħ u l-post kienu perfett. Kif hu dived permezz tal-kopertura tas-sħab, huwa ra medda sabiħa tal-gżira hawn taħt hu, sħiħa tal-palm-siġar u l-ġonna li glowed ip fuq il bir-bajja. Tuża l-ħbula, huwa għamel triqtu permezz tal-windless-arja u jinħattu ħafif fuq approvat l-garża tal-art protetti mill-indi-siġar.
  
  
  Huwa unfastened tagħha xedd u rrumblati tagħha paraxut fis-ballun żgħir, li huwa sitta fil-bażi ta'wieħed, madwar l-siġar, u mraxxax bil-ħaxix u l-indi-fibra.
  
  
  I ma kellhomx żmien biex igawdu l-sema-inħawi. Huwa kien diġà jidher il-villa filwaqt li tbaxxi l-u issa kien l-intestatura f'dik id-direzzjoni, filwaqt li l-vantaġġ tal-kenn tal-siġar tal-palm u tropikali arbuxelli. A-sbatax-il-seklu taljan palazz tista'tfittex barra mill-post hawn fil-Paċifiku, iżda dan eleganti arkitettoniku-sbuħija definittivament ma dehra bħal dan.
  
  
  Hija ħadet me daqsxejn ta'sforz biex tikseb l-aċċess. Kif iddikjarat fil-Hawke-rapport, is-sigurtà kienet ibbażata fuq rutina. Ma kien hemm l-armati tas-sigurtà rondi, iżda dawn saru devjazzjonijiet f'intervalli regolari. Huwa crawled madwar l-ġebel moan, sitta wara l-għarkupptejh juri ukoll, li bl, u ħa ż-żmien tiegħu. Ih mmarkati tagħha darbtejn qabel ma tieħu vantaġġ ta'l-għaxar minuti tal-bqija I kien u jaqsmu l-ġnien, tkissir permezz tieqa fuq l-art l-art u li jidħlu fil-villa. Issa I kollha kellhom ma kien kun żgur li l-I ma jinqabdu l-għajn tal-persunal tal-manutenzjoni. Skond l-informazzjoni tiegħi, ma kienx hemm xi sentries ġewwa, iżda ma kienx Stahl tieħu xi opportunitajiet.
  
  
  Wara l-mudell kelli memorizzati, I rnexxielhom isibu kbira tal-kamra tal-ħajja u l-ipoġġu wara l-kbira għolja sostnuti mill-president magħmula mill-golden jaħbu.
  
  
  Kien kbir u ħares bħal tron. U jekk kien tron, kien għal Piero Simca. Is-sede tqajmet sitt pulzieri, u kien wiesgħa biżżejjed għall-ego li għandhom jiġu koperti mill-ordinarja f'id mal-swaba mifruxa. Kien fid-dlam-kantuniera tal-kamra u l-tatni ġurnata t-tajba tal-fehma tal-wiċċ. Hu rranġat tistenna hemm sakemm ikun ħa; nofs siegħa, sagħtejn, ħames sigħat jew aktar.
  
  
  Issa kelli ħin biex naħsbu mill-ġdid l-operazzjoni fil-fehma tiegħi, jimmemorizza l-kontenuti tal-kamra, u tagħmel ftit eżerċizzji fis-silenzju. L-Colonel u l-Ego quick draw għandhom diġà miġbura fuq il-abbandunat-naħa tan-nofsinhar tal-gżira. Minn hemm, huma ser tmur għall-żgħar privati l-ajruport. Imbagħad dawn ser stenna sakemm tikseb sinjal li tiegħi Killmaster-kampanja hija aktar. Jekk ma tirċievi dan is-sinjal, fi żmien siegħa, wara l-jet privat artijiet, huma se jieħdu azzjoni u jibdew tagħhom stess l-operazzjoni. Iżda Hawke jippreferi li identifikabbli Amerikana truppi mhumiex fl-operazzjoni speċjali fil-xejn għajr bħala l-aħħar fil-każ ta'ovvju ta'emerġenza.
  
  
  Il-kamra innifsu kien żgħir mużew sħiħa ta prezzjuż l-oġġetti. Inklużi l-lott tal-pitturi u skulturi, li hi saret konxja tad-dinja kollha mill-każwali daqqa t'għajn lejn il-lista tal-misruqa u nieqsa l-arti l-oġġetti: it-taljan, il-franċiż, l-ingliż. Għamara rivaled xulxin fl-sbuħija u l-rarità. Mill-għoli panelled limitu stazzjonati ġgant chandelier ma'eluf ta'sabiħa tal-kristall icicles mdendlin minn in-qafas. Hi qishom ġgant millionaire quddiem l-iskeletru.
  
  
  Siegħa għadda u jien għamilt xi joga eżerċizzji biex iżommu l-nervituri tiegħi interni u l-muskoli tiegħi flessibbli. Kien hemm biss żewġ stressanti preżenti darbiet. Ftit wara l-I kien bil-qiegħda hemm, bronż-figura ta'Indoneżjan għall-qaddejja deher fil-kamra tal-ħajja. Agħlaq kellhom regal-dinjità, minkejja l-tul qasir ta'dublett tagħha. Hija kienet liebsa l-iswed mal-abjad tal-bizzilla-apron mal-piegi. Hija miġbuda-lieva u l-quddiem tal-antiki tas-sider tal-kaxxi iffavorixxa miftuħa, li tiżvela l-tliet kbar iskrins tat-televiżjoni. Imbagħad hi mill-ġdid tax-xellug. Erbgħin minuti wara, butler daħal fil biex jagħti ħarsa ta'malajr madwar il-kamra. Iżda huwa ħareġ lili ma l-annimal jilgħaq aktar minn erba'kwadru. Huwa deher sodisfatti u tax-xellug mill-ġdid. Sinjal ċar li s-sidien kienu mistennija.
  
  
  Tagħha, jinstemgħu l-pjan jinżlu. Inqas minn għaxar minuti wara, hi jinstemgħu Sir Hugh qawwi tal-vuċi fil-kuritur.
  
  
  "Kollox sejjer tajjeb, Pierrot," huwa qal.
  
  
  "Pravda qed tipprepara d-dikjarazzjoni tiegħu stess tal-gwerra fuq l-nieqsa taħt il-baħar. Studds għandha tkun fit-triq tiegħu biex jissieħbu fl-istati uniti minn issa.
  
  
  Il-butler ħalli ih fil-kamra u talab l-irġiel dak ix-xorb li jservu.
  
  
  "Jien ser jieħu ħsieb il-xorb, Charles," Sir Hugh qal. "Aħna ma tridx tkun disturbata għall-ftit sigħat li jmiss għaliex aħna qed okkupati." Permezz tal-panel, huwa jinqalbu fuq tliet skrins, kull juru differenti xena tal-rewwixti: nifs reporter rappurtar bil-bombi splużjoni F'londra ċentrali; xejn aktar minn duħħan u ta'storbju ġġenerata mill-PULIZIJA fil-Hawke tal-inizjattiva. A ixxukkjat tan-NU kittieb fi New York tkellem dwar l-attakk dirett: l-ambaxxatur tal-deputat ta'l-unjoni SOVJETIKA saret il-mistieden ta'l-unur ta'l-okkaejoni. Fit-tielet-iskrin kienu l-aħħar Abjad software. "Ħafna mill-qrib għall-ieħor politiċi qtil."
  
  
  Pierrot ħa post tiegħu fuq il-tron wara li ont kien għadu moħbija. Sir Hugh mimlija tliet tall-nuċċali tal-whisky u soda. Renzo tiġġebbed komdu fuq tiegħu lura.
  
  
  Huwa stenna sa Sir Hugh kienet fin-nofs bejn l-tnejn l-oħra qabel ma ducking fil-kamra, luger fl-idejn.
  
  
  "Poġġi idejk wara tiegħek ras," I tinqasam. "Dawk kollha. Malajr! Sorpriża u assolut disbelief li Nick Carter kien għadu ħaj u issa hawnhekk f'din il-kamra magħmula ih konformi malajr kemm hi xtaq.
  
  
  "Jien ser jgħidlek kollox dan iż-żmien," qal. "Imma mhux daqs kemm inti ma. Biżżejjed biex tħalli inti guys jafu li dan huwa l-fluss tal-vjaġġ tiegħek.
  
  
  Renzo mxew mal-il-veloċità ta frodulenti. Ego bla xkiel pulita tapit hit me bil-miftuħ, fil-wiċċ, u qabel ont jistgħu nar tir wieħed, huwa eliminat l-gun madwar driegħ tiegħi bil-tajjeb għan-mejtin kick. L-oħrajn, xorta storduti mill-xena, niżel-idejn tagħhom mill-ġdid.
  
  
  Fil-mozzjoni, huwa zoni tagħha Luger bogħod mill-oħrajn, u l-Hugo tal-stiletto kien diġà qtugħ permezz ta'l-arja, l-intestatura għall-Renzo tal-gerżuma. Kif tiegħu mewt tal-ġisem naqas għal l-art, kien għal darb'oħra ssir l-gun fl-naħa tiegħu, eliminat Sir Hugh stabbiliti fit-triq tiegħu lejn l-art, u kienet fil-kontroll sħiħ ta ' l-sitwazzjoni.
  
  
  "Tikseb sa, inti bagħal. Insuffiċjenti tagħha bdiet nobbli-Ingliż. Hu jinżamm bogħod mill-tagħha issa. Bl-idejn liberu tiegħu, huwa dam swaba tiegħu permezz tagħha l-ego tax-xagħar u Pierrot li tagħmel żgur li ma kien hemm l-ebda aktar tapit skerzi.
  
  
  "Issa għandna int se tagħmel xi ħaġa differenti," qal. "Marsland, ir-rabta SIM card tiegħek." Kien jintefgħu l-uem mill-biċċa tal-elettriku tal-korda, li huwa miġbud ' il barra madwar l-bozza l-art. — I ser jivverifika dan jitwettaq."
  
  
  Bl-mibegħda fuq kull pulzier tal-aħmar tiegħu wiċċ, Sir Hugh ma bħala l-emus kienu qal. Huwa għamel żgur li l-għoqiedi kienu marbuta sew u jitnaqqsu fil-ġilda sewwa.
  
  
  "Id-dritt," I qal mal-sodisfazzjon meta huwa kien magħmul. Hija kienet imbuttat il-ġenb mill-Pierrot, li issa kienet ftit aktar minn tfal tal-karnival-ballun.
  
  
  "I nassumu li inti tkun taf liema dan il-ħajt huwa biex inti," qal. "Jekk trid li jgħidu l-aħħar talb, l-aħħar kelma, tagħmel dan malajr."
  
  
  "Dan huwa esaġerati, Carter. Sir Hugh ppruvaw li tpoġġi parlamentari d-dinjità fil-vuċi tiegħu, iżda naqset miserably. "Inti ma tistax joqtlu n-nies fil-kiesaħ tad-demm bħal dik."
  
  
  "Ġurija internazzjonali se ssib aktar ħati minn kwalunkwe-Ġermanja imdendla fl-Nuremberg," qal. "Iżda dan se jieħdu xhur. U l-pubbliċità li se biss mbagħad tingħata lill-kapriċċi tiegħek jista ' jwassal oħrajn ta'l-istess ħsara l-idea. - Kap tiegħi jemmen li xi forom ta'ġenn huma kif li jittieħed bħala sifilide jekk inti jiġbdu l-attenzjoni tal-pubbliku ġenerali. Tiegħek imwiet se jiġi ttrattat bħala l-inċidenti.
  
  
  "Imma li mhux se twaqqaf il-Fluss tad-Demm," qal Sir Hugh boastfully. "L-ego xorta tista jitwaqqaf jekk int tagħti ċ-ċans li jibagħtu l-Pernijiet a telex.
  
  
  "Inti ma tistax telex persuna mejta fil-matematika," qal. U fi ftit sentenzi qosra, huwa qal dwar Żwiemel tal-mewt u l-foloz tat-TV l-istampi li d jgawdu tant. Dan ta'l-aħħar għamel xi ħaġa ikklikkja fil-kbar Ingliż.
  
  
  Inti jistgħu jiġu ppreparati għal xejn iżda f'daqqa aħħar tal-dimenzja. Dak li deher fl-ewwel bħal bil-mod, inerti-ġisem hit me bħal jet bulldozer. Bl-idejn tiegħu, huwa eliminat l-luger barra ta ' l-idejn tiegħi, u Alenka tal-ego kważi eliminat me l-art. Barra mill-kantuniera tal-għajn tiegħi, I raw Pierrot jimxu nisperaw taħt il-skrins tat-TV, imma jien ma jkollhom il-ħin biex jagħtu l-attenzjoni hu issa. Sir Hugh miġġielda bil-biża u filthily, bħal l-aktar perikolużi opponent huwa qatt ffaċċjati, u l-ego tiegħu tal-enerġija kien rdoppja mill-età kunitti. Wieħed enormi naħa qabad tiegħi żaqq u ġibed pants tiegħi, jtiru, u kollox ma slavaġ tal-irmonk. Huwa maħtuf l-żgħar suède-borża li Piera kellhom jinżammu tagħha u hurled l-gass bil-bombi fil-far tarf tal-kamra.
  
  
  Kien jaf Nick Carter, li għall-żgur. Iżda l-ego jimmanuvra-ispiża l-uem xi wħud mill-beneċċji tagħha. Hit tiegħu ego headfirst fil-ħajja, li jikkawżaw lilu biex ipoġġu fuq l-art. Huwa inklinata fuqu u tat-mejtin chop lill-emu l-għonq.
  
  
  Bil-mod, rritorna li jittellgħu l-Luger u jintemm off Pierrot mingħajr ħela ta'aktar ħin. Imbagħad tagħha, ċaħdet. L-chandelier tagħha eluf ta'kristalli clattered isfel madwar me. L-vojta dome ta'effervexxenti-dinja issa Stahl tiegħi gaġġa. Kien hemm it-toqob fil-qafas tal-metall għall-driegħ tiegħi, iżda tiegħi Luger kien biss driegħ tal-tul bogħod.
  
  
  Kważi l-ambjent tbissima ġew mill-writhing Pierrot, xorta tiegħu fl-kċina.
  
  
  "Hekk li issa huwa biss l-żewġ tal-istati uniti, Carter," huwa qal. "Forsi nistgħu jiksbu l-negozju wara kollha." Naf li inti valur reputazzjoni tiegħek, u ma rridx li jipperikolaw dan. Inti tista'tgħidli li inti kalma me, u I-wegħda li jisparixxu .
  
  
  Huwa għamel ftit aktar writhing-movimenti, u fi ftit mumenti, minkejja l-issikkar tal-għoqiedi, huwa kien ħieles. "Barra minn hekk biex jiġu sportivi tal-fann, jien ukoll l-acrobat," huwa qal. "Inti għandek jiżviluppaw ħafna tal-ħiliet jekk inti tixtieq li jgħix." Ma kien hemm l-imrar fil-vuċi tiegħu, iżda huwa sostitwit bl tbissima. "Jien xorta jkollhom aktar minn biżżejjed miljuni. I tista premju inti ħafna aħjar milli tiegħek miserly-gvern.
  
  
  Ont, huwa ħadlu kap tiegħu. "Din mhix ser xogħol, Pierrot," qal. "M'hemm l-kumpanija lesti li jgħinuk I jekk ma tistax tagħmel dan." -"Jekk I fdati inti," huwa qal, xorta fil-burdata tajba, tiġbid, filwaqt li l-dawl passi biex l-luger u tgħolli l-ego tiegħu, " u jien ċert nemmen li inti madankollu, allura inti, għalhekk jekk inti qed jgħidu l-verità, huma jistgħu jagħmlu l-istess l-istorja dwar il-minjiera." għarqa.
  
  
  Inti tista nemmen li se jisparixxu għal dejjem, bħal Piero Simca. Issa li l-ħabib tiegħek, Hawke, jidher li jkun hekk infurmati dwar tagħna ftit popolazzjoni għat-tnaqqis tal-ippjanar ta'l-iskema, naf li ma jkollhomx-futur fil-politika jew imkien ieħor simili Piero Simcke. Iżda bl-identità l-ġodda, bl-isem differenti, nista'nistenna bil-ħerqa għal pjaċevoli-ħajja tiegħi għeżież-Afrika. U mbagħad tista'tirtira bħala l-aktar sinjuri AX-aġent qatt."
  
  
  "L-ebda mod," qal. — Hemm xi ħaġa oħra li joqgħod minbarra iż-żewġ naħat tad-dinja, Pierrot. Tinsa Rosana.
  
  
  Sploda. "Li stupid tagħha" "Tixtieq li jaqblu tagħha mal-Pierrot Simka?"
  
  
  "Bħala qabel, Pierrot," qal. "Il-ħajja għall-ħajja."
  
  
  Rabja kienet bini fil-ftit dimostrazzjoni. Tiegħi bbażati fuq il-web-tama kienet li jaqbdu l-ego b'dan il-mod.
  
  
  "Barra minn hekk," għidt, " huwa ma tkunx kompletament ġust għall-Rosana. Fuq il-miżien, mhux biss jmur lil hinn inti fil-piż, iżda wkoll mitt fl-impjiegi.
  
  
  'Impjiegi! L-ego-vuċi tal-tilef il-profondità u l jagħmilx sens, kważi shrill. "Imbagħad ħalli me jgħidlek dwar il-modi kif hija kienet anali minn dak tal-bdiewa kelba." Huwa kompla fil li d-dettalji tagħhom biss l-venerabbli Dr. Untenweiser kieku kienet kuntenta.
  
  
  Missierha yawned. "Inti trid ħarsu bħal xadini fuq il-ġisem tal-Venus de Milo," qal sarcastically.
  
  
  'Xadini?'Twaqqaf dan! huwa growled. "Xadina fl-cage. Int xadina, Carter. Jien ħielsa. Huwa iffavorixxa l-luger u kburi magħmula ego fil me permezz ta'l-waħda madwar l-bars. Clucking bi pjaċir, huwa miġbud naħa tiegħu bogħod qabel ma jkun jista aqbad dan. "Aħna qed tmur biex tilgħab logħba. Il-logħba hija madwar it-tifel ħażina fil-ħalq xadina. Imbagħad I ser jisparaw inti, Carter, jekk l-ħbieb tiegħek ġejjin jew le. Naħseb li l-I, Piero Simca, xorta jimxu'l bogħod.
  
  
  Huwa danced madwar gaġġa tiegħi, dawn arma tiegħu ġewwa, u mbagħad mill-maħtuf ego mill-ġdid meta I-terminu għall-lunge fil lilu. U għal darb'oħra, huwa qabża ta'reach kif dived lejn lilu u maqbuda xejn iżda teħid ta'kampjuni tal-arja. Hu bi mal-frustrazzjoni, mitfugħa'l barra convulsively, u naqas b'kull milli tentattiv. Sa l-aħħar mument, meta l-naħa tiegħi jingħalqu madwar l-kap tiegħu u mbuttat għalhekk diffiċli li huwa niżel l-arma.
  
  
  Issa huwa beda tistaqsi. Hu ma tieqaf biex tinnegozja meta tagħha inkaljat lipped-ego ras kien miġbudin lejn il toqba. Dan kien inkredibbli-saħħa għall-ego tal-daqs żgħir, iżda l-ego ħajt diġà kienet magħrufa bħala hekk kif kien qabad mill-ego ftit ras, id-daqs ta ' l-indi. "Dak li," huwa qal hoarsely. "L-flus tiegħi, Carter, in-nisa, tkun xi tkun tixtieq... ahhh..."
  
  
  I l-ħsieb tal-Rosana tal-ġisem kif hi jistabbilixxu l-art, u mgħammed bid-demm tagħha stess, fuq il-sodda fil-Superba, u l-I jinqaleb il-kap tiegħi l-isfel sakemm smajt tagħha break-għonq.
  
  
  Bozza l-art kien mwaħħla fil-gaġġa miegħi, u meta l-I kellhom xejn li l-biża'mill-Pierrot u l-gun, I użati biex tneħħi l-chandelier ftit pulzieri barra mill-art. Wara dan, huwa ħa me ftit aktar minn ġbid u tinsisti biex tikseb liberu ta'din il-ħaġa.
  
  
  A Luger qabad tagħha u sparati tliet shots tliet sekondi bogħod minn xulxin. Qablu sinjal mal-colonel. Ed jista'jkollhom meħlusa me l-ego tal-gazzetta l-istorja li ġejjin.
  
  
  BRITISH FINANZIER U L-TALJAN POLITIKU HUMA MAQTULA WARA LI JAQGĦU MILL-F'GALLARIJA.
  
  
  MISTERJUŻI SUWIĊIDJU TAL-FAMUŻI TAL-PRODUTTURI.
  
  
  Tkun xi tkun Hawke-istorja tal-ġie ppreżentat lill-istati uniti, huwa dejjem ġew stabbiliti l-istess ħaġa għall-lili: "L-ordni huwa sodisfatt."
  
  
  Il-ħajt.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"