80. Մեր գործակալը Римэ կորել է http://flibusta.is/b/687063/read
Our Agent in Rome is Ragnarok
Նիք Քարթերը
Նպատակը: Կղզի Դատաստանի օրը
թարգմանել է Լև Шкловский մասին " զոհի որդու Антоне
Original անվանումը: Target: դատաստանի օրը Island
Առաջին գլուխ.
Նա ասել է, որ իր անունն է Վերոնիկա, որ ինքնին ուղղել ինձ. Աղջիկներին ավելի շատ ոչ թե մկրտվել Верониками, իսկ այս նայեց մեզ վրա ավելի տասնվեց. Այն փաստը, որ նա եղել է հյուրանոցի բարում, ոչինչ չի значил; այդ երեխաները այսօր նույն հավանականությամբ ստանալ կեղծ անձը հաստատող փաստաթուղթ, ինչպես եւ մնացած ամեն ինչ, նրանք չպետք է լինի ։ Մեկ հայացք սառը դեմք, որոնք առաջացնում են աչքի տակ, երկար մազերով, եւ տղամարդկանց մեծամասնությունը, հավանաբար, վստահում էլ էյ-ողջ. Կասկածամտություն - մի շուրջ հիմնական բաղադրիչներից իմ մասնագիտության; սա երկրորդ բնությունը փնտրում է ճշմարտությունը շերտերի մեջ ։ Այն եղել է արձակուրդում է, բայց դա նշանակություն չուներ ։ Աշխարհում բավականին մարդիկ, որոնք հյուրանոցների տեսնել Նիկա Քարտերի մահացած պահել ինձ մշտական մարտական պատրաստվածության.
Այն էր Вестбуше մի քանի օր հանգստանալու հետո լարված առաջադրանքների Մերձավոր Արեւելքում: Նրանք հատկապես բարդ է, համեմատած այլ առաջադրանքներ, որոնք կատարում, եւ ես ոչ մի նոր հրազենային անցքեր. Բայց հետո ավելի քան մեկ ամիս անապատում իմ կարիքը ձյան և խաղաղ լեռներում, ընկերությունը մարդիկ, երբեք չի слышавших оборудова ինձ ավելի շուտ է միանում ինձ այս հեռավոր, բայց շքեղ, առողջարանային Վերմոնտ. Իսկ հիմա Վերոնիկա.
Օրվա մեծ մասը իր վրա դահուկներ լանջերին, որտեղ եղել է ոչ շատ людное, այնպես, ինչպես եղել է միջին կիրակի օրերին: Մեր օրերում չի կարող դահուկ քշելու քանի մասի, ինչպես կցանկանայինք, բայց ես մնում եմ իմ ձեւով, եւ քանի դեռ այն չի փորձում համապատասխանի չեմպիոններին, այն կարող է հաղթահարել գրեթե ցանկացած ծագումով առաջնության. Կարող է լինել փոքր-ինչ զգույշ; Ինձ շատ մասի ծեծել են իմ աշխատանքում, որ պարզապես резвиться ծառերի եւ boulders.
Երբ նրա, հասել է գլխավոր դահլիճի մեծ բաց բուխարի մեջտեղում մի պղնձի шторами նրա, այնտեղ հաճելի էր աշխույժ. Հոտը այրվում ընկույզի смешался հոտ է գալիս մաշկի, թաց բրդի և գրավիչ էջանշան դնել դարձնել սկզբնական տաք ըմպելիքների, որոնք Дреды mixing ետեւում. Մարդկանց մեծ մասը եղել են երիտասարդ եւ նստած, կամ կախված են խմբերով, իսկ մի քանի զույգ օգտվել уединением խորը կաշվե բազմոցի պատերի երկայնքով.
Ողջունեց ինձ բուֆետապան, հաստ, միշտ ժպտացող որ տղան. Նա արդեն գիտեր իմ անունը, ուստի ես զարմացա, երբ նա հարցրեց, "Լավ օր է, Նիկ?"
"Լավ, - պատասխանեցի ես, опускаясь է աթոռակ. Սկզբում նրան ոչ տեսել моложавую շիկահեր; նա նստած полдюжине ամբիոնների, մեջքով դեպի ինձ. Բայց երբ նա լսեց իմ անունը, նա դանդաղ շրջվեց, նայեց, նայեց ինձ մութ հայելի ետեւում Дреды, ապա շրջվեց, նայեց ու նայեց ինձ.
"Քանի որ դու Նիկ". Նրա ձայնը մեղմ էր, մի քիչ խռպոտ, եւ, չնայած իր երիտասարդ տարիքին, դա նման է կեղծավորություն. Իր դեմքով պատասխանեց, իհարկե, պետք է զգույշ լինել. Նույնիսկ հաստ սև սվիտեր, доходившем է thighs, պարզ էր, որ նա измотана, ինչպես աստղը, մեկ ՝ այս զվարճալի ֆիլմերի մասին լողափ. Բայց ես, այնուամենայնիվ, նախընտրում եմ տեսնել om մի քիչ ավելի; հե ՜ Յ, կարող է լինել երեսուն, բայց դեռ այնքան էլ տեղյակ վերջին պատանեկան դել, եւ ես կասկածում եմ, որ երբեւէ дойду մինչ այդ. Նա наклонила գլուխը, այնպես, որ երկար-երկար մազերը ниспадали մեկ ուսին, ինչպես ոսկե ջրվեժ. Այնուհետեւ նա մտախոհ кивнула. 'Այո ։ Դուք նման Նիկա. Իսկ հետո նա շրջվեց, նայեց ինձ թիկունքում և նայեց mimmo բուխարի մի շարք բարձր պատուհանների, գալիս է լուսավորված է ձնառատ լանջերին.
"Դե ձայնը և ամեն ինչ", - մտածեցի ես և отпил ջերմ ռոմ Дреды.
Որոշ ժամանակ անց աղջիկը դանդաղ սայթաքեց off մոտ աթոռից; նա եղել է մի փոքր ավելի բարձր է, քան նայեց сидящей. Նա արագ նայեց ինձ, և դա եղել է ոչ մեկ այս կեղծ знойных հայացքներից, որոնք զբաղվելու են դեռահասները; նա закусила ստորին շուրթերի, եւ նրա աչքերը նայում անկեղծորեն իմ միջով. Երբ նա մոտեցավ ինձ, դա նայող մարդ, որը ընդունել է դժվար որոշում է. Այն, ավտոմատ կանգնեց, եւ ոչ թե քաղաքավարության. Նրա հյուրանոց պատրաստ է ամեն ինչի, որ կարող է տեղի ունենալ.
"Նրա Վերոնիկա", - ասել է նա:
"Դե, դա լավ անուն է, - մտածեցի ես: նա, հավանաբար, իր վրա է վերցրել ego, ապա դիտելու հին ֆիլմերի հեռուստատեսությամբ: "Այնպես որ, մենք գիտենք միմյանց անունով", - զգույշ ասացի ես: Աղջիկ դրել է ձեռքերը ետեւում ձեր մեջքը, եւ նա հույս ունեի, որ նա դա անում է միայն այն բանի համար, որպեսզի ցույց տա իր сочную կուրծքը:
'Այո ։ Նրա ... նրան տեսել քեզ այստեղ նախկինում: Դու այստեղ, այնպես չէ ՞ ։
Նրան դեմքով պատասխանեց.
"Ես այդպես էլ մտածում էի. Նրա երեխաները".
Նրա նայեց mimmo нах մեծ սրահ; այժմ նա заполнился, եւ աղմուկ է խորացել ։ Որ նա երաժիշտ է սկսել звенеть կիթառ. "Ես կարծում եմ, քայլում этй դոմփել ժողովրդի վերջ կդնի թել քո խնդրին", - քմծիծաղ տվեց ես նայում нах.
Նա հակիրճ ժպտաց, հետո նորից սկսել է ծամում շուրթերի.
"Ոչ, դա ... դե, այստեղ ամեն ինչ ավելի կամ պակաս պատկանում են բոլորին, և ես չեմ ցանկանում ..." Էյ, թվում էր, դժվար էր անցնել էության. Երբ այն ձեռք է մեկնել, նրա սառեցրեց, բայց նա հանել է միայն բաժինը մազերի.
Այն սկսեց թուլանալ, դա պարզապես մի աղջիկ, որը զբաղվում է ուզում ընկերությանը հաճույքի համար, այլ նրան հասանելի էր. Այնուհետեւ այդ, նա հարցնում էր, ամուսնացած եմ ...
"Դու ամուսնացած է, Նիկ?"
"Ես չունեմ նման հաճույք".
'Նրա ամուսնացած է ։ Մի քանի ամիս.'
Նրա, պետք է, ցույց է տվել իր զարմանքը:
"Ես գիտեմ, որ նայում է թե ինչպես է երեխան, հատկապես տղամարդկանց համար ավելի..."
Քվեարկությունը եւ դուք; է Իր ջանում съежиться.
"... բայց ես քսանմեկ, և այս խնդիրն է":
Դե, նա ինձ այդ достала. - 'Որ դուք նկատի ունեք?'
"Տեսնո ՞ ւմ եք, նա արդեն ամուսնացած մասին, նրան արդեն ասել դա. Մի քանի ամիս առաջ: Մորս ամուսինս դուր չի եկել, այդ պատճառով նա խնդրել է իմ խորթ է վտարել ego, եւ այժմ նրանք ուշադիր ինձ են հետևում ".
"Դու այստեղ մի?"
- Ես նկատի ունեմ ... այստեղ. Հյուրանոցում. Բայց իմ ընտանիքի դահուկային տնակ է, մյուս կողմից այս լանջին ". Նա անորոշ կերպով նշել է երկար շարք պատուհանների. "Դուք հավանաբար տեսել" ։
Նրան, գլուխը շարժեց, բայց կանգ առավ ։ Ժամանակ շուրջ իրենց ճամփորդությունների նրան տեսավ երկար բարձր պատը, որը զբաղվում է շարունակաբար ձգվում է մի քանի հարյուր բակերում, իսկ ծառերի եւ թփերի շուրջ են հատվել, քանի որ, եթե դա եղել է բանտ, կամ ամրոց. Նրան տեսա նրա մեծ տուն дымоходами եւ покатыми տանիքների. Դահուկային տնակ, այո! Նրա հարցրեց Վերոնիկա, ոչ թե տուն, նա омелой մտքում.
"Այո, սա այն տունն է" ։
"Ավելի շատ նման է բանտ".
Նա кивнула. 'Դա այդպես է ։ Նրանք բերել ինձ այստեղ է, որ ... հանգստացնել. Դա ոչ թե մեր սեփականությունը; Բերտ - իմ խորթ նկարահանել է ego մրցաշրջանում. Նախկինում այն պատկանել է հատուկ գանգստեր, կամ ինչ-որ մեկին, այդ տեսակի, իսկ տարածքում կան բոլոր տեսակի ազդանշանային զանգեր եւ սարսափելի թակարդներ ".
"Պարզվում է, որ լավ տեղ է, որ ձմեռն անցկացնելու համար".
"Մասին է, երբ դուք հատկացնում է այդ գործը, դա հաճելի":
"Բայց դուք հիմա մեկ փողոցում".
"Դե, չի омелой նշանակում է, որ նրանք պահել ինձ արգելափակված է կամ ինչ-որ բան այս տեսակի. Բայց մայրս եւ Բերտ միշտ հետեւում է, որ, եթե նրա подружусь հետ hema-որ բան այստեղ, հատկապես իմ տարիքի տղայի հետ, ego քշել ".
"Քանի որ նրանք պատրաստվում են դա անել?" Արագ огляделся, բայց չի տեսել մեկին, ով կարող է հետեւել աղջկա, իսկ նրա լավ различал ստվերում: Պախարակել լավ.
'Հենրի. Բոլոր ժամանակը նա սպասում է ինձ նախասրահում, և peeks այստեղ է ստուգել, թե ինչպես է նրան":
"Հենրի", - ասաց ես: Սկսեցի մտածել, որ այս աղջիկ է, մի քիչ խելագար.
"Դա, իհարկե, մեր վարորդը".
'Իհարկե ։ Որ, եթե նա տեսնի, որ դուք ասում եք ինձ հետ հիմա?
"Դու նման է մի մարդու, որին կարելի է վախեցնել, Նիկ".
Իր դեմքով պատասխանեց ամբոխի երիտասարդներ: "Իսկ նրանք, որ այնտեղ?" Որոշ տղաների մազերը նույն երկարությունը, ինչպես աղջիկների, բայց կային և այնպիսիք, ովքեր կարող են խաղալ ռեգբիի.
"Զույգը, որին նրա, խոսում է, եւ Հենրի տեսել է ինձ, դա արեց ։ Այն ժամանակ նրանք սկսեցին խուսափել ինձնից ".
'Հետո ինչ?'
"Իսկ հետո, թե ինչպես է Հենրի ... խոսել նրանց հետ":
"Դու возбуждаешь ես հետաքրքրասիրություն". Սկսեցի մի քիչ զայրացած է; կամ այս աղջիկ է, придумавшая իր неправдоподобную պատմությունը, կամ Հենրի, եթե այն, ինչ նա ասել էր, ճիշտ.
"Դուք ունեք մեքենա, Նիկ?"
"Այո.'
"Այնտեղ կա բար ..." Նա закусила շուրթերի. "Հարեւան քաղաքում, եւ ... դու գիտես, որ ես գրեթե երկու ամիս ոչ մի տեղ չի եղել, բացի այստեղ."
"Որ բար?"
"Ես լսել եմ, որ դա շատ փայլուն տեղը ընտրատարածքում: Լավ երաժշտություն, հաճելի մարդիկ են ։ Քեզ հայտնի է.'
Նրան ճանաչում. Նրա, ինչպես գրեթե հանգել է այն եզրակացության, որ աղջիկը պարզապես հյուրանոց, որպեսզի նրան վերցրել, երբ տեսա դեմքը, выглядывающее միջոցով դռան անցք вестибюля. Անձը էր գոլերը չափի և գույնի напоминавшей գնդակը. Ego հանեք образовывали շարունակական սեւ գծի վրա աչքերով, թաքնված folds է մաշկի համար, իսկ քիթը изгибался, իջնում է гибкому բերանը. Է nen էր դահուկային պիջակ եւ մուգ տաբատ, եւ, երեւում է, նա չափը, որը ստիպել է մտածել ճապոնական sumo ըմբիշներ.
Հանկարծ նրա քմծիծաղ տվեց Veronica, նետել մի քիչ գումար Дреды վրա դարակ եւ ամուր բռնեց աղջկա ձեռքը.
"Եթե դա Հենրի, - ասացի ես, - դա պետք է մի կտոր կահույքի ձեր տանը գանգստերների. Come on, Վերոնիկա; Նրա ուզում եմ ամեն տարի այս բար! '
Երբ մենք մոտեցանք օրը, Հենրի прищурился եւ բարձրացրեց нахмуренные սեւ հոնքերով. Վերոնիկա փորձել է թաքնվել ինձ ։ Հենրի նայեց ամաչել, եւ ego փափուկ շուրթերը шевелились, թե ինչպես է զույգը հարուցված worm. Ego հսկայական իրան լրացրել դռան անցք, բայց երբ մենք մոտեցել թափել, նա նահանջեց քայլ է ։
"Պարզ է, - ուրախությամբ ասաց' ես եմ:
Ego աչքերը զվարճացել են ինձ և դիմել են աղջկան. "Միսս Վերոնիկա ..." - սկսեց նա, - ձայն ego աբսուրդ է, սարսափեցնող ավելորդ.
"Ամեն ինչ կարգին է", - ընդհատեց նրան ego. "Նա ինձ հետ" ։
Անցնել mimmo նրա անհնար էր, բայց ես շարունակեցի գնալ.
Հենրի ևս մեկ քայլ առաջ, ապա հավաքվել ուժերի հետ. Ինձ հետաքրքիր է, թե որքան հեռու է նա մտնի հասարակական վայրում, և նա հույս հայտնեց, որ այն շատ հեռու է ։ Կարող է, դա ավելի շատ մանկական իմ կողմից, բայց ես չեմ սիրում նրանց, ովքեր վախեցնում է երեխաներին.