Carter Nick : другие произведения.

71-80 ການເກັບກໍາເລື່ອງນັກສືບກ່ຽວກັບ Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  Carter Nick
  
  71-80 ການເກັບກໍາເລື່ອງນັກສືບກ່ຽວກັບ Nick Carter
  
  
  
  
  
  
  71-80 Killmaster ການເກັບກໍາເລື່ອງນັກສືບກ່ຽວກັບ Nick Carter.
  
  
  
  
  71. ເປົ້າໝາຍ: Doomsday Island http://flibusta.is/b/684362/read
  ເປົ້າໝາຍ: ເກາະ Doomsday
  72. ກາງຄືນຂອງ Avenger http://flibusta.is/b/684617/read
  ກາງຄືນຂອງ Avenger ໄດ້
  73. Butcher of Belgrade http://flibusta.is/b/608980/read
  Butcher ຂອງ Belgrade
  74. ກອງພົນຄາດຕະກຳ http://flibusta.is/b/607271/read
  ລອບສັງຫານ
  75. Liquidator http://flibusta.is/b/610142/read
  The Liquidator
  77. ລະຫັດ http://flibusta.is/b/607252/read
  ລະຫັດ
  78. ຕົວແທນ-counter-agent http://flibusta.is/b/612843/read
  ຕົວແທນ Counter-Agent
  79. Hour of the Wolf http://flibusta.is/b/685950/read
  ຊົ່ວໂມງຂອງ Wolf ໄດ້
  80. ຕົວແທນຂອງພວກເຮົາໃນ Rome ໄດ້ຫາຍໄປ http://flibusta.is/b/687063/read
  ຕົວແທນຂອງພວກເຮົາໃນ Rome ຫາຍໄປ
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  ປາຍທາງ: ເກາະ Doomsday
  
  
  ແປໂດຍ Lev Shklovsky ໃນຄວາມຊົງຈໍາຂອງລູກຊາຍຂອງລາວ Anton
  
  
  ຊື່ຕົ້ນສະບັບ: ເປົ້າໝາຍ: Doomsday Island
  
  
  
  ບົດທໍາອິດ.
  
  
  ນາງເວົ້າວ່າຊື່ຂອງນາງແມ່ນ Veronica, ເຊິ່ງໃນຕົວມັນເອງໄດ້ເຕືອນຂ້ອຍ. ເດັກ​ຍິງ​ບໍ່​ໄດ້​ຮັບ​ບັບ​ຕິ​ສະ​ມາ Veronica​, ແລະ​ນີ້​ບໍ່​ໄດ້​ເບິ່ງ​ໃນ​ມື້​ທີ່​ອາ​ຍຸ​ສິບ​ຫົກ​. ຄວາມຈິງທີ່ວ່ານາງຢູ່ໃນແຖບໂຮງແຮມບໍ່ໄດ້ຫມາຍຄວາມວ່າຫຍັງ; ເດັກນ້ອຍເຫຼົ່ານີ້ໃນມື້ນີ້ມີແນວໂນ້ມທີ່ຈະໄດ້ ID ປອມເປັນສິ່ງອື່ນທີ່ເຂົາເຈົ້າບໍ່ຄວນມີ. ແນມເບິ່ງໜ້າອັນເຢັນຊາ, ສາຍຕາທີ່ແຂງກະດ້າງພາຍໃຕ້ຜົມສີທອງຍາວ, ແລະຜູ້ຊາຍສ່ວນຫຼາຍອາດຈະເຊື່ອນາງໃນທຸກຢ່າງ. ຄວາມສົງໃສແມ່ນຫນຶ່ງໃນສ່ວນປະກອບຕົ້ນຕໍຂອງການປະກອບອາຊີບຂອງຂ້ອຍ; ມັນເປັນລັກສະນະທີສອງທີ່ຈະຊອກຫາຄວາມຈິງທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫຼັງການຂີ້ຕົວະ. ຂ້ອຍໄດ້ພັກ, ແຕ່ມັນບໍ່ສໍາຄັນ. ມີຄົນພຽງພໍໃນໂລກທີ່ຢາກເຫັນ Nick Carter ຕາຍເພື່ອໃຫ້ຂ້ອຍຕື່ນຕົວຢູ່ສະເໝີ
  
  
  ຂ້ອຍຢູ່ເມືອງ Westbush ສອງສາມມື້ເພື່ອຜ່ອນຄາຍຫຼັງຈາກວຽກທີ່ເຄັ່ງຕຶງຢູ່ຕາເວັນອອກກາງ. ພວກມັນບໍ່ຫຍຸ້ງຍາກໂດຍສະເພາະເມື່ອທຽບໃສ່ກັບພາລະກິດອື່ນໆທີ່ຂ້ອຍໄດ້ເຮັດ, ແລະຂ້ອຍບໍ່ມີຮູລູກປືນໃໝ່ໃດໆ. ແຕ່ຫຼັງຈາກຫຼາຍກວ່າຫນຶ່ງເດືອນໃນທະເລຊາຍ, ຄວາມຕ້ອງການຂອງຂ້ອຍສໍາລັບຫິມະແລະພູເຂົາທີ່ສະຫງົບສຸກ, ບໍລິສັດຂອງປະຊາຊົນຜູ້ທີ່ບໍ່ເຄີຍໄດ້ຍິນກ່ຽວກັບຂ້ອຍມາກ່ອນ, ໄດ້ນໍາຂ້ອຍໄປຫາລີສອດສະກີທີ່ຫ່າງໄກແຕ່ຫລູຫລາໃນ Vermont. ແລະໃນປັດຈຸບັນ Veronica.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃຊ້​ເວ​ລາ​ຫຼາຍ​ສຸດ​ຂອງ​ມື້​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ສະ​ກີ, ທີ່​ບໍ່​ໄດ້​ແອ​ອັດ​ເກີນ​ໄປ​ນັບ​ຕັ້ງ​ແຕ່​ມັນ​ເປັນ​ກາງ​ອາ​ທິດ. ມື້ນີ້ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດສະກີໄດ້ເລື້ອຍໆຕາມທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການ, ແຕ່ຂ້ອຍຢູ່ໃນຮູບຮ່າງແລະຕາບໃດທີ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ພະຍາຍາມຈັບຄູ່ແຊ້ມ, ຂ້ອຍສາມາດຈັດການແລ່ນແຊ້ມໄດ້ເກືອບທຸກຄັ້ງ. ບາງທີລະມັດລະວັງເລັກນ້ອຍ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ທຸບ​ຕີ​ເລື້ອຍໆ​ໃນ​ວຽກ​ງານ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່ frolic ກັບ​ຕົ້ນ​ໄມ້​ແລະ boulders.
  
  
  ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ໄປ​ເຖິງ​ຫ້ອງ​ຫຼັກ, ເຊິ່ງ​ມີ​ເຕົາ​ໄຟ​ໃຫຍ່​ທີ່​ເປີດ​ຢູ່​ກາງ​ດ້ວຍ​ຜ້າ​ມ່ານ​ທອງ​ເຫຼືອງ, ມັນ​ມີ​ຊີ​ວິດ​ຊີ​ວາ. ກິ່ນ​ຫອມ​ຂອງ walnuts ເຜົາ​ໄຫມ້​ປະ​ສົມ​ກັບ​ກິ່ນ​ຫອມ​ຂອງ​ຫນັງ​, ຂົນ​ຊຸ່ມ​, ແລະ​ກິ່ນ​ຫອມ​ຂອງ​ເຄື່ອງ​ດື່ມ​ຮ້ອນ Rusty ໄດ້​ປະ​ສົມ​ຢູ່​ໃນ​ຮ້ານ​. ຄົນສ່ວນໃຫຍ່ເປັນໄວໜຸ່ມ ແລະນັ່ງ ຫຼື hang out ເປັນກຸ່ມ, ໃນຂະນະທີ່ຄູ່ຜົວເມຍສອງສາມຄົນໃຊ້ປະໂຫຍດຈາກຄວາມເປັນສ່ວນຕົວຂອງ sofas ຫນັງເລິກທີ່ວາງຢູ່ຝາ.
  
  
  Bartender, ຜູ້ຊາຍໄຂມັນ, ສະເຫມີຍິ້ມຜົມສີແດງ, ທັກທາຍຂ້ອຍ. ລາວຮູ້ຈັກຊື່ຂອງຂ້ອຍແລ້ວ, ສະນັ້ນຂ້ອຍບໍ່ແປກໃຈເມື່ອລາວຖາມວ່າ, "ສະບາຍດີ, Nick?"
  
  
  “ບໍ່​ດີ,” ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕອບ​ວ່າ, ນັ່ງ​ລົງ​ເທິງ​ອາ​ຈົມ. ທໍາອິດຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ເຫັນຜິວເນື້ອສີຂາວຫນຸ່ມ; ນາງໄດ້ນັ່ງຢູ່ໃນເກົ້າອີ້ເຄິ່ງສິບ, ໂດຍນາງກັບຄືນໄປບ່ອນຂ້າພະເຈົ້າ. ​ແຕ່​ເມື່ອ​ນາງ​ໄດ້​ຍິນ​ຊື່​ຂອງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ, ນາງ​ຄ່ອຍໆ​ຫັນ​ໜ້າ​ໄປ, ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ບ່ອນ​ແວ່ນ​ມືດ​ທາງ​ຫລັງ Rusty, ​ແລ້ວ​ຫັນ​ມາ​ເບິ່ງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນເຈົ້າແມ່ນ Nick." ສຽງ​ຂອງ​ນາງ​ອ່ອນ​ຫວານ, ສຽງ​ຫຍາບ​ເລັກ​ນ້ອຍ, ແລະ ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ນາງ​ຍັງ​ໜຸ່ມ, ມັນ​ບໍ່​ໄດ້​ເປັນ​ສຽງ​ທີ່​ນາງ​ທຳ​ທ່າ. ຂ້າພະເຈົ້າ nodded, ລະມັດລະວັງ, ແນ່ນອນ. ແມ້ແຕ່ຢູ່ໃນເສື້ອກັນໜາວສີດຳທີ່ໜາຈົນເຖິງສະໂພກຂອງນາງ, ເຫັນໄດ້ຊັດເຈນວ່ານາງໝົດແຮງ, ຄືກັບຮູບດາວຂອງໜັງຫາດຊາຍທີ່ຕະຫຼົກນັ້ນ. ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າຍັງມັກເບິ່ງພວກເຂົາອາຍຸເລັກນ້ອຍ; ນາງອາດຈະມີອາຍຸສາມສິບປີ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເລັ່ງຄວາມໄວໃນເລື່ອງໄວລຸ້ນຫຼ້າສຸດ, ແລະຂ້ອຍສົງໃສວ່າຂ້ອຍຈະໄປເຖິງບ່ອນນັ້ນ. ນາງ​ກົ້ມ​ຫົວ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ຜົມ​ຍາວ​ຍາວ​ຂອງ​ນາງ​ຕົກ​ບ່າ​ໜຶ່ງ​ເໝືອນ​ນ້ຳ​ຕົກ​ຕາດ​ທອງ. ຈາກ​ນັ້ນ ນາງ​ກໍ​ຫົວ​ຫົວ​ຢ່າງ​ຄິດ. 'ແມ່ນແລ້ວ. ເຈົ້າຄື Nick. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນນາງໄດ້ຫັນກັບຄືນໄປບ່ອນຂ້າພະເຈົ້າແລະເບິ່ງຜ່ານ fireplace ໄປແຖວຂອງປ່ອງຢ້ຽມສູງທີ່ເບິ່ງເຫັນເປີ້ນພູ snow illuminated ໄດ້.
  
  
  “ແລ້ວ, ນັ້ນແມ່ນທັງໝົດ,” ຂ້ອຍຄິດ ແລະ ດື່ມເຫຼົ້າແວງທີ່ອົບອຸ່ນຂອງ Rusty.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນບໍ່ດົນ, ເດັກຍິງຊ້າໆລົງຈາກເກົ້າອີ້; ນາງສູງກ່ວານາງເບິ່ງນັ່ງ. ນາງ glanced ຢູ່ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຢ່າງ ວ່ອງ ໄວ, ແລະ ມັນ ບໍ່ ແມ່ນ ຫນຶ່ງ ໃນ ການ ປອມ ແປງ ເບິ່ງ sultry ທີ່ ໄວ ລຸ້ນ ປະ ຕິ ບັດ; ນາງບິດປາກລຸ່ມຂອງນາງແລະຕາຂອງນາງເບິ່ງກົງຜ່ານຂອງຂ້ອຍ. ເມື່ອນາງເຂົ້າມາໃກ້ຂ້ອຍ, ມັນແມ່ນກັບອາກາດຂອງຄົນທີ່ຫາກໍ່ຕັດສິນໃຈຍາກ. ຂ້ອຍຢືນຂຶ້ນໂດຍອັດຕະໂນມັດ - ແລະບໍ່ແມ່ນຄວາມສຸພາບ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢາກ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ກະ​ກຽມ​ສໍາ​ລັບ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ທີ່​ສາ​ມາດ​ເກີດ​ຂຶ້ນ.
  
  
  "ຂ້ອຍແມ່ນ Veronica," ນາງເວົ້າ.
  
  
  "ດີ, ນັ້ນແມ່ນຊື່ທີ່ດີ," ຂ້ອຍຄິດ. ນາງອາດຈະເກັບມັນຂຶ້ນຫຼັງຈາກເບິ່ງຮູບເງົາເກົ່າຢູ່ໃນໂທລະພາບ. "ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາຮູ້ຈັກກັນໂດຍຊື່," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າຢ່າງລະມັດລະວັງ. ເດັກຍິງເອົາມືຂອງນາງຫລັງຂອງນາງ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າຫວັງວ່ານາງເຮັດສິ່ງນີ້ພຽງແຕ່ເພື່ອສະແດງໃຫ້ເຫັນນົມທີ່ມີນ້ໍາຂອງນາງ.
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ. ຂ້ອຍ... ຂ້ອຍເຄີຍເຫັນເຈົ້າຢູ່ນີ້ມາກ່ອນ. ເຈົ້າຢູ່ນີ້ຄົນດຽວ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ noded.
  
  
  "ຂ້ອຍ​ກໍ​ຄິດ​ແນວ​ນັ້ນ. ຂ້ອຍ​ຄື​ກັນ".
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຜ່ານ​ໄປ​ຂອງ​ນາງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ການ​ທີ່​ຍິ່ງ​ໃຫຍ່; ດຽວນີ້ມັນເຕັມໄປ ແລະ ສຽງດັງດັງຂຶ້ນ. ນັກດົນຕີບາງຄົນເລີ່ມຫຼິ້ນກີຕ້າຂອງລາວ. "ຂ້ອຍຄິດວ່າການຍ່າງກັບຝູງຊົນນີ້ຈະເຮັດໃຫ້ບັນຫາຂອງເຈົ້າສິ້ນສຸດລົງ," ຂ້ອຍຫົວຂວັນ, ຫລຽວເບິ່ງນາງ.
  
  
  ນາງຍິ້ມສັ້ນໆ, ຈາກນັ້ນເລີ່ມກົ້ມປາກຂອງນາງອີກຄັ້ງ.
  
  
  "ບໍ່, ມັນ ... ດີ, ທຸກຄົນຢູ່ທີ່ນີ້ຫຼາຍຫຼືຫນ້ອຍເປັນຂອງທຸກຄົນ, ແລະຂ້ອຍບໍ່ຢາກ ... " ເບິ່ງຄືວ່ານາງມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກໃນການເຂົ້າຫາຈຸດ. ເມື່ອ​ນາງ​ຍື່ນ​ມື​ອອກ​ໄປ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກໍ​ໜາວ, ແຕ່​ນາງ​ໄດ້​ເອົາ​ເສັ້ນ​ຜົມ​ອອກ​ເທົ່າ​ນັ້ນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະຜ່ອນຄາຍ, ມັນເປັນພຽງແຕ່ເດັກຍິງທີ່ຊອກຫາບໍລິສັດສໍາລັບການມ່ວນຊື່ນແລະຂ້າພະເຈົ້າມີຢູ່. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ຖາມວ່າຂ້ອຍແຕ່ງງານບໍ?
  
  
  "ເຈົ້າແຕ່ງງານແລ້ວ, Nick?"
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ມີຄວາມສຸກນັ້ນ."
  
  
  'ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແຕ່ງ​ງານ. ສອງສາມເດືອນ.'
  
  
  ຂ້ອຍຕ້ອງສະແດງຄວາມແປກໃຈຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຂ້ອຍເບິ່ງຄືກັບເດັກນ້ອຍ, ໂດຍສະເພາະກັບຜູ້ຊາຍທີ່ສູງອາຍຸ ... "
  
  
  ນີ້ເຈົ້າຢູ່; ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມບໍ່ cringe.
  
  
  "...ແຕ່ຂ້ອຍອາຍຸຊາວຫນຶ່ງ, ແລະນັ້ນແມ່ນບັນຫາ."
  
  
  ແລ້ວ, ນາງໄດ້ລົບກວນຂ້ອຍກັບເລື່ອງນີ້. - 'ເຈົ້າ​ຫມາຍ​ຄວາມ​ວ່າ​ແນວ​ໃດ?'
  
  
  "ເຈົ້າເຫັນ, ຂ້ອຍແຕ່ງງານແລ້ວ - ໂອ້, ຂ້ອຍເວົ້າແລ້ວ. ເດືອນກ່ອນ. ແມ່ຂອງຂ້ອຍບໍ່ມັກຜົວຂອງຂ້ອຍ, ສະນັ້ນນາງໄດ້ຂໍໃຫ້ພໍ່ລ້ຽງຂອງຂ້ອຍເຕະລາວ, ແລະຕອນນີ້ເຂົາເຈົ້າກໍາລັງເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງໃກ້ຊິດ."
  
  
  "ແລະເຈົ້າຢູ່ທີ່ນີ້ຄົນດຽວບໍ?"
  
  
  - ຂ້ອຍຫມາຍຄວາມວ່າ ... ນີ້. ໃນໂຮງແຮມ. ແຕ່ຄອບຄົວຂອງຂ້ອຍມີບ່ອນສະກີຢູ່ອີກຟາກໜຶ່ງຂອງຄ້ອຍນີ້.” ນາງ​ຊີ້​ໄປ​ທາງ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ແຖວ​ຍາວ​ຢ່າງ​ບໍ່​ແຈ້ງ​ຂາວ. "ທ່ານອາດຈະໄດ້ເຫັນມັນ."
  
  
  ຂ້ອຍສັ່ນຫົວແຕ່ຢຸດ. ໃນ​ລະຫວ່າງ​ການ​ເດີນ​ທາງ​ຄັ້ງ​ໜຶ່ງ​ຂອງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ, ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ກຳ​ແພງ​ສູງ​ຍາວ​ຕໍ່​ໄປ​ເປັນ​ເວລາ​ຫຼາຍ​ຮ້ອຍ​ເດີ່ນ, ​ແລະ ຕົ້ນ​ໄມ້​ແລະ​ພຸ່ມ​ໄມ້​ທີ່ຢູ່​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ຖືກ​ຕັດ​ລົງ​ເໝືອນ​ກັບ​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ​ຄຸກ ຫຼື​ປ້ອມ. ຫລັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ເຮືອນ​ຂະ​ຫນາດ​ໃຫຍ່​ທີ່​ມີ chimneys ແລະ​ຫລັງ​ຄາ​ເລື່ອນ. ເຮືອນສະກີ, ແມ່ນແລ້ວ! ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖາມ Veronica ຖ້ານີ້ແມ່ນເຮືອນທີ່ນາງຢູ່ໃນໃຈ.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ນີ້ແມ່ນເຮືອນນັ້ນ."
  
  
  "ຄືກັບຄຸກ."
  
  
  ນາງຫົວຫົວ. 'ນີ້​ແມ່ນ​ຄວາມ​ຈິງ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມາ​ທີ່​ນີ້ ... ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສະ​ຫງົບ​ລົງ. ມັນບໍ່ແມ່ນຊັບສິນຂອງພວກເຮົາ; Bert - ພໍ່ລ້ຽງຂອງຂ້ອຍ - ເຊົ່າມັນສໍາລັບລະດູການ. ມັນເຄີຍເປັນຂອງ gangster ໃຫຍ່ຫຼືບາງສິ່ງບາງຢ່າງ, ແລະມີສຽງເຕືອນທຸກປະເພດແລະໃສ່ກັບດັກຂີ້ຮ້າຍຢູ່ໃນພື້ນທີ່."
  
  
  "ເບິ່ງຄືວ່າເປັນບ່ອນທີ່ດີທີ່ຈະໃຊ້ລະດູຫນາວ."
  
  
  "ໂອ້, ເມື່ອທ່ານເຂົ້າໄປໃນມັນ, ມັນມ່ວນ."
  
  
  "ແຕ່ເຈົ້າຢູ່ຄົນດຽວຢູ່ຖະຫນົນດຽວນີ້."
  
  
  "ດີ, ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຫມາຍຄວາມວ່າພວກເຂົາເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຖືກກັກຂັງຫຼືສິ່ງໃດກໍ່ຕາມ. ແຕ່ແມ່ແລະ Bert ສະເຫມີໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າຖ້າຂ້ອຍເປັນເພື່ອນກັບໃຜຢູ່ທີ່ນີ້, ໂດຍສະເພາະເດັກຊາຍອາຍຸຂອງຂ້ອຍ, ລາວຈະຖືກສົ່ງອອກໄປ."
  
  
  "ພວກເຂົາຈະເຮັດແນວນີ້ໄດ້ແນວໃດ?" ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄວ​ເບິ່ງ​ໄປ​ອ້ອມ​ຂ້າງ, ແຕ່​ບໍ່​ໄດ້​ເຫັນ​ຜູ້​ໃດ​ເບິ່ງ​ເດັກ​ຍິງ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ເງົາ​ໄດ້​ດີ. Damn ດີ.
  
  
  'ເຮັນຣີ. ລາວລໍຖ້າຂ້ອຍຢູ່ໃນຫ້ອງໂຖງຕະຫຼອດເວລາແລະເຂົ້າມາທີ່ນີ້ທຸກໆຄັ້ງເພື່ອກວດເບິ່ງຂ້ອຍ.”
  
  
  “ເຮັນຣີ,” ຂ້ອຍຖອນຫາຍໃຈ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ທີ່​ຈະ​ຄິດ​ວ່າ​ເດັກ​ຍິງ​ນີ້​ເປັນ​ບ້າ​ເລັກ​ນ້ອຍ​.
  
  
  "ນີ້, ແນ່ນອນ, ຄົນຂັບລົດຂອງພວກເຮົາ."
  
  
  'ແນ່ນອນ. ຖ້າລາວເຫັນເຈົ້າເວົ້າກັບຂ້ອຍຕອນນີ້ຈະເຮັດແນວໃດ?
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ຄືກັບຄົນທີ່ຈະຢ້ານ, Nick."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ຕໍ່​ຝູງ​ຊົນ​ຂອງ​ໄວ​ຫນຸ່ມ. "ແລ້ວຄົນຢູ່ທີ່ນັ້ນບໍ?" ເດັກ​ຊາຍ​ບາງ​ຄົນ​ມີ​ຜົມ​ຍາວ​ເທົ່າ​ກັບ​ເດັກ​ຍິງ, ແຕ່​ກໍ​ຍັງ​ມີ​ບາງ​ຄົນ​ທີ່​ສາ​ມາດ​ຫຼິ້ນ rugby.
  
  
  “ຄູ່​ຜົວ​ເມຍ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສົນ​ທະ​ນາ​ກັບ Henry ໄດ້​ເຫັນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຮັດ​ມັນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຂົາເລີ່ມຫລີກລ້ຽງຂ້ອຍ."
  
  
  'ແລ້ວບໍ?'
  
  
  "ຫຼັງຈາກ Henry ... ໄດ້ໂອ້ລົມກັບພວກເຂົາ."
  
  
  "ເຈົ້າເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຢາກຮູ້ຢາກເຫັນ." ຂ້ອຍເລີ່ມໃຈຮ້າຍເລັກນ້ອຍ; ບໍ່ວ່າເດັກຍິງຄົນນີ້, ຜູ້ທີ່ສ້າງເລື່ອງທີ່ບໍ່ຫນ້າເຊື່ອຂອງຕົນເອງ, ຫຼື Henry, ຖ້າສິ່ງທີ່ນາງເວົ້າເປັນຄວາມຈິງ.
  
  
  "ເຈົ້າມີລົດ, Nick ບໍ?"
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ.'
  
  
  “ມີບາຢູ່ບ່ອນນັ້ນ…” ນາງບິດປາກ. "ຢູ່ໃນເມືອງໃກ້ຄຽງ, ແລະ ... ເຈົ້າຮູ້ບໍວ່າຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ໄປບ່ອນໃດເລີຍນອກຈາກນີ້ເກືອບສອງເດືອນ?"
  
  
  "ແຖບປະເພດໃດ?"
  
  
  “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ວ່າ​ນີ້​ແມ່ນ​ສະ​ຖານ​ທີ່​ທີ່​ສວຍ​ງາມ​ທີ່​ສຸດ​ໃນ​ພື້ນ​ທີ່. ດົນຕີດີ, ຄົນຕະຫລົກ. ເຈົ້າຮູ້.'
  
  
  ຂ້ອຍ​ຮູ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ສະ​ຫຼຸບ​ວ່າ​ເດັກ​ຍິງ​ພຽງ​ແຕ່​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ເກັບ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ໃບ​ຫນ້າ​ທີ່ peing ຜ່ານ​ທາງ​ອອກ​ຂອງ​ຫ້ອງ​ຮັບ​ແຂກ​. ໃບຫນ້າແມ່ນຢູ່ເທິງຫົວຂະຫນາດແລະສີຂອງບ້ວງ. eyebrows ລາວສ້າງເປັນເສັ້ນສີດໍາຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງຂ້າງເທິງຕາຂອງລາວ, ເຊື່ອງໄວ້ໃນພັບຂອງຜິວຫນັງ, ແລະດັງຂອງລາວໂຄ້ງລົງໄປຫາປາກທີ່ມີຄວາມຍືດຫຍຸ່ນຂອງລາວ. ລາວໃສ່ເສື້ອກິລາສະກີ ແລະກາງເກງສີເຂັ້ມ ແລະເບິ່ງຄືວ່າມີຂະໜາດທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ນັກມວຍປ້ຳຊູໂມຊາວຍີ່ປຸ່ນຄິດ.
  
  
  ທັນໃດນັ້ນຂ້ອຍກໍຍິ້ມໃສ່ Veronica, ໂຍນເງິນຂອງ Rusty ໄວ້ເທິງໜ້າເຄົາເຕີ ແລະຈັບມືຂອງເດັກຍິງນັ້ນໄວ້ແຫນ້ນ.
  
  
  "ຖ້າມັນເປັນ Henry," ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ມັນຕ້ອງເປັນເຄື່ອງເຟີນີເຈີຈາກເຮືອນ gangster ຂອງທ່ານ. ມາ, Veronica; ຂ້ອຍຢາກເຫັນແຖບນີ້! '
  
  
  ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ປະ​ຕູ, Henry ໄດ້​ແຄບ​ຕາ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ຍົກ​ຕາ​ທີ່​ມືດ​ມົວ​ຂຶ້ນ. Veronica ພະຍາຍາມຊ່ອນຢູ່ຫລັງຂ້ອຍ. ເຮັນຣີເບິ່ງອາຍ ແລະຮິມຝີປາກອ່ອນໆຂອງລາວເຄື່ອນທີ່ຄືກັບແມ່ທ້ອງທີ່ຕື່ນເຕັ້ນ. ເນື້ອໜັງອັນໃຫຍ່ຂອງລາວເຕັມປະຕູ, ແຕ່ເມື່ອພວກເຮົາເຂົ້າໃກ້ ລາວຈຶ່ງກ້າວຖອຍຫລັງ.
  
  
  “ຂໍໂທດ,” ຂ້ອຍເວົ້າດ້ວຍຄວາມເບີກບານ.
  
  
  ຕາຂອງລາວອອກຈາກຂ້ອຍແລະຫັນໄປຫາເດັກຍິງ. “ນາງ Veronica…” ລາວເລີ່ມ, ສຽງຂອງລາວເປັນຕາຢ້ານ.
  
  
  "ບໍ່ເປັນຫຍັງ," ຂ້ອຍຂັດຂວາງລາວ. "ນາງຢູ່ກັບຂ້ອຍ".
  
  
  ມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະຜ່ານລາວ, ແຕ່ຂ້ອຍຍ່າງຕໍ່ໄປ.
  
  
  ເຮັນຣີ​ໄດ້​ຖອຍ​ຄືນ​ອີກ​ບາດກ້າວ​ໜຶ່ງ, ​ແລ້ວ​ຕີ​ຕົວ​ເອງ. ຂ້ອຍຢາກຮູ້ວ່າລາວຈະໄປບ່ອນສາທາລະນະໄດ້ໄກປານໃດ ແລະຂ້ອຍຫວັງວ່າມັນຈະໄກເກີນໄປ. ບາງທີມັນເປັນເດັກນ້ອຍຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ມັກຄົນທີ່ຢ້ານເດັກນ້ອຍ.
  
  
  Veronica ເວົ້າວ່າ, "ບອກແມ່ແລະ Bert ວ່າຂ້ອຍຈະຢູ່ເຮືອນໃນເວລາທ່ຽງຄືນ, Henry." ມີ​ສຽງ​ຂອງ​ຜູ້​ມີ​ອຳນາດ​ທີ່​ຈອງຫອງ​ໃນ​ສຽງ​ຂອງ​ນາງ ທີ່​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ລຳຄານ, ແຕ່​ຂ້ອຍ​ຮູ້ສຶກ​ພາກພູມ​ໃຈ​ໜ້ອຍ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ນາງ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ.
  
  
  ເຮັນຣີເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງຈະແຈ້ງ, ບໍ່ຮູ້ວ່າຈະເຮັດແນວໃດ. ຂ້ອຍຊ່ວຍລາວໃນການຕັດສິນໃຈໂດຍການວາງມືຂອງຂ້ອຍໃສ່ທ້ອງຖັງເບຍຂອງລາວຄ່ອຍໆ ແລະກົດດັນໃຫ້ເຮົາຜ່ານໄປໄດ້. ລາວບໍ່ໄດ້ຕໍ່ຕ້ານ, ເຊິ່ງເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຜິດຫວັງເລັກນ້ອຍ, ແຕ່ການເບິ່ງໃນສາຍຕາຂອງລາວໄດ້ສັນຍາວ່າ "ຕໍ່ມາ." ພວກ​ເຮົາ​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ຫ້ອງ​ຮັບ​ແຂກ​ໄປ​ສູ່​ລະ​ບຽງ​ກວ້າງ​ຂວາງ. ຕອນ​ນີ້​ມັນ​ມືດ​ໝົດ, ແຕ່​ໂຄມ​ໄຟ​ໂຄມ​ໄຟ​ສູງ​ໄດ້​ສ່ອງ​ແສງ​ໃນ​ຕອນ​ແລງ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເດີນ​ທາງ​ຜ່ານ​ຫິ​ມະ​ໄປ​ບ່ອນ​ຈອດ​ລົດ​ທີ່​ປູ​ໄວ້​ແລະ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ການ​ເຊົ່າ​ສີ​ຟ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ Ford. Veronica ບໍ່ໄດ້ເວົ້າຫຍັງຈົນກ່ວາຂ້ອຍໄດ້ເລີ່ມເຄື່ອງຈັກ.
  
  
  .'ສະບາຍດີ!' - ນາງເວົ້າວ່າງຽບໆແລະຫົວເລາະ. "ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າ Henry ຈະເຮັດຫຍັງຢູ່ທີ່ນັ້ນ!"
  
  
  "ເຈົ້າຄິດວ່າລາວຈະຕີຂ້ອຍຕໍ່ຫນ້າຄົນເຫຼົ່ານີ້ບໍ?"
  
  
  ນາງໄດ້ຍັບຍັ້ງແລະເລີ່ມ rummaging ຜ່ານຖົງບ່າຫນັງຂະຫນາດໃຫຍ່ຂອງນາງ. "ເຈົ້າມີຢາສູບໃຫ້ຂ້ອຍບໍ?" ນາງຖາມ.
  
  
  ຂ້ອຍເອົາຢາສູບພິເສດຂອງຂ້ອຍໃຫ້ນາງ ພ້ອມກັບປາຍທອງຄຳ ແລະຕາຂອງນາງກໍເປີດຂຶ້ນເມື່ອນາງເຫັນມັນ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນຍີ່ຫໍ້ຫຍັງ?" ນາງຖາມ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົດ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ໃນ dashboard ໄດ້​. "ພວກມັນຖືກຜະລິດຢູ່ໃນຕຸລະກີແລະບໍ່ມີຍີ່ຫໍ້."
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍຂີ່ລົດໄປຕາມຖະໜົນຫົນທາງແຄບໆ, ຂ້ອຍສັງເກດເຫັນຕາຂອງນາງທີ່ແນມມາຫາຂ້ອຍ, ຄືກັບວ່ານາງຫາກໍ່ຮູ້ວ່າລາວກຳລັງເຂົ້າໄປຫຍັງ. ດ້ວຍຜົມສີດໍາຂອງຂ້ອຍ - ຍາວເລັກນ້ອຍເພາະວ່າຂ້ອຍບໍ່ມີໂອກາດໄດ້ຕັດມັນ - ແລະໃບຫນ້າບາງໆ, ຂ້ອຍສາມາດເບິ່ງເກືອບຂີ້ຮ້າຍໃນແສງສະຫວ່າງທີ່ແນ່ນອນ, ແລະແຂນໃຫຍ່ຂອງຂ້ອຍສະແດງໃຫ້ເຫັນເຖິງເຄື່ອງຫມາຍຂອງການຕໍ່ສູ້ນັບບໍ່ຖ້ວນຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ສູງໂດຍສະເພາະໂດຍມາດຕະຖານຂອງມື້ນີ້ - ຫຼາຍກວ່າຫ້າຟຸດເກົ້ານິ້ວ - ແຕ່ມັນທັງຫມົດກ່ຽວກັບກ້າມຊີ້ນ, ໂດຍສະເພາະໃນແຂນແລະບ່າ, ແລະມັນສະແດງໃຫ້ເຫັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໃສ​ວ່າ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຜູ້​ຍິງ​ຕໍ່​ໄປ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ປະ​ກາດ​ວ່າ​ນາງ​ໄດ້​ປ່ຽນ​ໃຈ​ຂອງ​ນາງ.
  
  
  "ແຖບນີ້ຊື່ຫຍັງ?"
  
  
  "'ຄວາມບ້າງາມ,' ແລະຂ້ອຍເຊື່ອວ່າມັນຢູ່ໃນອີກດ້ານຫນຶ່ງຂອງເມືອງ." ສຽງຂອງນາງແມ່ນສະຫງົບ; ບາງ​ທີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄາດ​ຄະ​ເນ​ນາງ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ.
  
  
  ເສັ້ນທາງເປັນບາດແຜເປັນເວລາຫຼາຍກິໂລແມັດລະຫວ່າງຫິມະທີ່ສູງ; ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ໄດ້​ເຫັນ​ການ​ຈະ​ລາ​ຈອນ​ອື່ນໆ​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຊື່​ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ຢູ່​ໃນ​ກະ​ຈົກ​ເບິ່ງ​ຫລັງ. ຂ້ອຍຍິ້ມໃຫ້ຕົວເອງແລະຊ້າລົງ. ລົດຢູ່ຫລັງພວກເຮົາຄືກັນ.
  
  
  'ເຮັນຣີ?' - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ​ຜູ້​ຍິງ​, ຊີ້​ນິ້ວ​ໂປ້​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ບ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  Veronica ເບິ່ງຮອບໆ. "ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນລາວ".
  
  
  “ມັນເປັນລົດໃຫຍ່. ລົດຂອງເຈົ້າແມ່ນຫຍັງ?
  
  
  "ຂ້ອຍເຊື່ອວ່າລາວກໍາລັງຂັບລົດ Bentley ໃນມື້ນີ້."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ noded. 'ຖືກຕ້ອງ. ແລະລາວຈະບໍ່ປ່ອຍໃຫ້ເຈົ້າອອກຈາກສາຍຕາຂອງລາວ, ລາວຈະບໍ?
  
  
  "ອາດຈະບໍ່." ນາງຖອນຫາຍໃຈ. "ໂອ​ພະ​ເຈົ້າ."
  
  
  ຂ້ອຍຕ້ອງຫົວເລາະ. 'ໃຈ​ເຢັນ. ລາວສາມາດເຮັດຫຍັງໄດ້ແດ່?'
  
  
  ນາງບໍ່ໄດ້ຕອບ, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າເຫັນນາງກັດປາກຂອງນາງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  ມັນ​ເປັນ​ເມືອງ​ນ້ອຍໆ, ແລະ​ສູນ​ກາງ​ແມ່ນ​ທະ​ເລ​ຊາຍ​ແລະ​ມືດ, ມີ​ຮ້ານ​ຄ້າ​ສອງ​ສາມ​ແຫ່ງ, ໂບດ​ສອງ​ສາມ​ແຫ່ງ, ແລະ​ເຮືອນ​ໄມ້​ສີ​ຂາວ​ເກົ່າ​ທີ່​ຢືນ​ຢູ່​ອ້ອມ​ສວນ​ສາ​ທາ​ລະ​ນະ​ທີ່​ປົກ​ຫຸ້ມ​ດ້ວຍ​ຫິມະ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຂັບ​ລົດ​ຜ່ານ park ໄດ້​ແລະ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ຕົວ​ເອງ​ຢູ່​ໃນ​ເສັ້ນ​ທາງ​ມ່ວນ​ຊື່ນ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ. ມີລົດບັນທຸກອາຫານສອງຄັນ, ເຮືອນພັກໂມເທວ, ເຮືອນແພນເຄັກ, ແລະຮ້ານກິນດື່ມຂະໜາດນ້ອຍທີ່ມີແຖວລົດກະບະຈອດຢູ່ຕໍ່ໜ້າ; ຂ້າມຖະໜົນ, ຫ່າງຈາກຕຶກອື່ນໆ, ແມ່ນງາມ Folly, ເປັນ cabin ໄມ້ທ່ອນໃນແບບ rustic ທີ່ມີສັນຍາລັກຂະຫນາດໃຫຍ່ຢູ່ຂ້າງເທິງປະຕູ.
  
  
  ເມື່ອພວກເຮົາອອກໄປ, Veronica ເບິ່ງຄືນ. ດຽວນີ້ບໍ່ມີໄຟສາຍ, ແຕ່ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າ Henry ຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນໜຶ່ງທາງຫຼັງພວກເຮົາ, ຢືນຢູ່ຂ້າງທາງທີ່ໄຟປິດລົງ.
  
  
  ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ປະ​ຕູ​ອັນ​ໜາ​ແໜ້ນ, ແຖບ​ຫີນ​ຜົມ​ຍາວ​ສີ່​ສົ້ນ​ໄດ້​ທຳ​ຮ້າຍ​ຫູ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ພາຍໃນເຕັມໄປດ້ວຍຄວັນໄຟ, ມີໄຟເຍືອງທາງດ້ວຍທຽນໄຂ ແລະໄມ້ແປ້ວ. ພະນັກງານຮັບໃຊ້ໃນຊຸດກະໂປງສັ້ນ, ເສື້ອຢືດສີຂຽວ ແລະເສື້ອເຊີດໂປ່ງໃສໄດ້ພາພວກເຮົາໄປຫາໂຕະໂຕະ ແລະຮັບຄໍາສັ່ງຂອງພວກເຮົາ. ພິເສດຢູ່ທີ່ນີ້ແມ່ນ cider ອົບອຸ່ນກັບ Jack Daniels, ເຊິ່ງຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າດີເລີດ. Veronica ຕົກລົງ absentmindedly; ນາງໄດ້ສຸມໃສ່ດົນຕີດ້ວຍການເບິ່ງແກ້ວໃນຕາຂອງນາງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າແນ່ນອນບໍ່ມີຫຍັງຕໍ່ຕ້ານຫີນ; ມັນມັກຈະດີ, ແລະເມື່ອທ່ານຟັງເນື້ອເພງຂອງບາງເພງ, ທ່ານຕ້ອງຍອມຮັບວ່ານັກຂຽນຫນຸ່ມເຫຼົ່ານີ້ມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຈະເວົ້າແລະພວກເຂົາເຮັດມັນດ້ວຍຄວາມກະຕືລືລົ້ນ. ແຕ່ໃນທີ່ນີ້ຫ້ອງແມ່ນນ້ອຍເກີນໄປ, ຮ້ອນເກີນໄປຈາກໄຟແລະຝູງຊົນທີ່ແອອັດສໍາລັບລະດັບຂອງສຽງນີ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໃສ​ວ່າ​ສິ່ງ​ທີ່​ຄົນ​ທັງ​ຫມົດ​ທີ່​ຢູ່​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ເວົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ເພາະ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ເຂົ້າ​ໃຈ​ກັນ​.
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຮັກ ສາ ຕາ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ກ່ຽວ ກັບ ປະ ຕູ ແລະ ຊອກ ຫາ Henry. ລາວບໍ່ໄດ້ສະແດງອອກ, ເຊິ່ງເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍປະຫລາດໃຈ; ຂ້ອຍຄາດຫວັງວ່າລາວຈະຕິດຕາມພວກເຮົາ.
  
  
  ຫຼັງ ຈາກ ນັ້ນ ໃນ ຂະ ນະ ທີ່ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ແກ້ ຕົວ ແລະ ແລ່ນ ໄປ ຫ້ອງ ຂອງ ຜູ້ ຊາຍ ຂ້າງ ຄຽງ ຂອງ ຂັ້ນ ຕອນ ຂອງ ການ ດົນ ຕີ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພະ​ນັນ​ວ່າ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປະ​ໄວ້ Veronica ຢູ່​ຄົນ​ດຽວ​ສໍາ​ລັບ​ສອງ​ສາມ​ນາ​ທີ, ນາງ​ຈະ​ດຶງ​ດູດ​ຝູງ​ຊົນ​ຂອງ​ການ​ຊົມ​ເຊີຍ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ. ເຖິງແມ່ນວ່າຢູ່ໃນຫ້ອງນີ້ເຕັມໄປດ້ວຍເດັກຍິງທີ່ສວຍງາມ, ນາງໄດ້ຢືນຢູ່ຂ້າງນອກ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຜິດພາດ; ເມື່ອຂ້ອຍກັບມາ, ມີຊາຍໜຸ່ມສອງຄົນອ້ອມຮອບນາງ. Veronica ບໍ່ໄດ້ຊຸກຍູ້ໃຫ້ເຂົາເຈົ້າ, ແຕ່ຂ້ອຍສາມາດບອກໄດ້ວ່ານາງຊື່ນຊົມຄວາມສົນໃຈ.
  
  
  ນາງໄດ້ແນະນໍາຂ້ອຍກັບເດັກຊາຍ - ຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈຊື່ຂອງພວກເຂົາ, ແຕ່ມັນບໍ່ສໍາຄັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຂໍ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ນັ່ງ​ລົງ​ແລະ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ນັ່ງ​ລົງ. ທັງສອງມີຜົມຍາວ; ຄົນຫນຶ່ງມີ mustache, ອີກອັນຫນຶ່ງບໍ່ໄດ້, ແລະຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າຂ້າພະເຈົ້າຮັບຮູ້ເດັກ mustacheless ຈາກໂຮງແຮມ. ຂ້ອຍເວົ້າຖືກ.
  
  
  ລາວຖາມຂ້ອຍ. - "ເຈົ້າຢູ່ Westbush, ແມ່ນບໍ?"
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າວ່າແມ່ນ.
  
  
  “Hey ຜູ້ຊາຍ, ເຈົ້າເປັນນັກສະກີທີ່ດີ. ມື​ອາ​ຊີບ?
  
  
  ດີ, ບາງຄັ້ງຂ້ອຍຮູ້ສຶກຖືກຍົກຍ້ອງ, ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍພະຍາຍາມຕ້ານທານ. “ບໍ່,” ຂ້ອຍຕອບ. "ຂ້ອຍພຽງແຕ່ພັກຜ່ອນ".
  
  
  ວົງດົນຕີຣັອກຢຸດຊົ່ວຄາວ, ເຊິ່ງເຮັດໃຫ້ການສົນທະນາມີຄວາມອົດທົນຫຼາຍຂຶ້ນ. ສອງ ສາມ ນາ ທີ ຕໍ່ ມາ ພວກ ເຮົາ ໄດ້ ເຂົ້າ ຮ່ວມ ໂດຍ ສອງ ເດັກ ຍິງ , ທັງ ສອງ ຫນຸ່ມ , ນຸ່ງ ໃນ outfit ມາດ ຕະ ຖານ ຂອງ jeans ແລະ ຫນັງ ທີ່ ມີ fringe . ແລ້ວ​ພວກ​ທີ່​ຮູ້ຈັກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ກໍ​ຂຶ້ນ​ມາ, ແລະ​ເມື່ອ​ດົນ​ຕີ​ກໍ​ເລີ່ມ​ດັງ​ຂຶ້ນ​ອີກ, ພວກ​ເຮົາ​ທັງ​ແປດ​ຄົນ​ກໍ​ນັ່ງ​ລົງ​ທີ່​ສອງ​ໂຕະ​ທີ່​ວາງ​ໄວ້​ນຳ​ກັນ. Veronica ສົນທະນາກັບຄົນອື່ນຄືກັບວ່າພວກເຂົາເປັນເພື່ອນເກົ່າ, ແຕ່ນາງສືບຕໍ່ເວົ້າກັບຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນັ່ງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຜ່ອນ​ຄາຍ​ອາ​ລົມ​ແລະ​ຕອບ​ສະ​ຫນອງ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຜູ້​ຄົນ​ເວົ້າ​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ເຂົາເຈົ້າເບິ່ງຄືວ່າເປັນໄວໜຸ່ມທີ່ດີສຳລັບຂ້ອຍ. ເຂົາເຈົ້າບໍ່ໄດ້ສູບຢາຫຍັງທີ່ແຂງແຮງກວ່າ Camel ແລະປາກົດວ່າບໍ່ສົນໃຈວ່າຂ້ອຍເປັນລູກກົກ.
  
  
  ເວລາຜ່ານໄປ, ແລະຂ້ອຍຕ້ອງຍອມຮັບ, ຂ້ອຍມີຄວາມມ່ວນ. ໄລຍະໜຶ່ງຂ້ອຍກໍ່ລືມຊອກຫາເຮັນຣີຢູ່ປະຕູ. ມື້ຫນຶ່ງຂ້ອຍເບິ່ງໂມງຂອງຂ້ອຍ. ມັນແມ່ນສິບເອັດໂມງ, ແລະຂ້ອຍສົງໄສວ່າຂ້ອຍຄວນເອົາເລື່ອງນີ້ມາໃຫ້ Veronica ເອົາໃຈໃສ່. ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າຕັດສິນໃຈທີ່ຈະບໍ່; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ຫຼິ້ນ ghost ແລະ drag ນາງ​ອອກ​ຈາກ suitors ໃຫມ່​ຂອງ​ນາງ​. ສອງ​ສາມ​ນາ​ທີ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ນາງ​ໄດ້ tucked ແຂນ​ຂອງ sweater ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ເບິ່ງ​ເບິ່ງ​ຂອງ​ຕົນ​ເອງ.
  
  
  “ໄປ,” ນາງເວົ້າຢ່າງອ່ອນໂຍນ; ນາງ​ໄດ້​ຢູ່​ໃກ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫຼາຍ​ຈົນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ໄດ້​ຍິນ​ນາງ​ຢ່າງ​ຊັດ​ເຈນ, ບ່າ​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ກົດ​ດັນ​ຢ່າງ​ອົບ​ອຸ່ນ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າ chuckled ແລະເບິ່ງເຂົ້າໄປໃນຕາຂອງນາງ. ນາງໄດ້ຈູບຂ້ອຍຢ່າງເບົາບາງ, ແຕ່ດ້ວຍຄໍາສັນຍາທີ່ບໍ່ຫນ້າເຊື່ອ.
  
  
  ໃນເວລາທີ່ພວກເຮົາຢູ່ໃນຄວາມເຢັນ bracing, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ດຶງຂຶ້ນຕໍ່ໄປກັບ Ford. 'ຢູ່ໃສ?'
  
  
  "ກັບບ້ານ, ຂ້ອຍຄິດວ່າ." ນາງເວົ້າເລື່ອງນີ້ແບບບໍ່ສະບາຍ, ແຕ່ດ້ວຍຄວາມເສຍໃຈຢ່າງຈະແຈ້ງ.
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງຮອບໆ. Henry ແມ່ນບໍ່ມີບ່ອນໃດໃຫ້ເຫັນ, ແຕ່ຂ້ອຍຍັງແນ່ໃຈວ່າລາວຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນໜຶ່ງຢູ່ໃກ້ໆ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ຈະເປັນແນວໃດຖ້າຂ້ອຍມີໂອກາດທີ່ຈະກໍາຈັດເງົາຂອງເຈົ້າ?"
  
  
  'ແລ້ວແມ່ນຫຍັງ?' ນາງໄດ້ຢືນຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ, ຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍປາກທີ່ເປີດແປ້ວ, ມີນໍ້າຕາ.
  
  
  "ພວກເຮົາສາມາດໄປບ່ອນໃດບ່ອນຫນຶ່ງ ... ບໍ່ແມ່ນເຮືອນ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈູບ​ນາງ, ພະ​ຍາ​ຍາມ​ເຮັດ​ໃຫ້​ມັນ​ງ່າຍ, ແຕ່​ປາກ​ຂອງ​ນາງ​ເປີດ​ແລະ​ລີ້ນ​ຂອງ​ນາງ slid ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ປາກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຫຼິ້ນ​ກັບ​ລີ້ນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  "ຕົວຢ່າງ, ຢູ່ໃສ?" - ນາງຖາມດ້ວຍສຽງກະຊິບ.
  
  
  "ດີ, ຂ້ອຍມີຫ້ອງທີ່ມີທັດສະນະທີ່ສວຍງາມ."
  
  
  ນາງໄດ້ສັ່ນຫົວຂອງນາງ. “ພວກເຮົາບໍ່ສາມາດໄປບ່ອນນັ້ນໄດ້; Henry ຈະຊອກຫາພວກເຮົາ."
  
  
  ແນ່ນອນນາງເວົ້າຖືກ. ແຕ່ດ້ວຍວິທີທີ່ຮ່າງກາຍຂອງນາງກົດດັນກັບຂ້ອຍແລະແຂນຂອງນາງອ້ອມຄໍຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ປ່ອຍໃຫ້ Cinderella ກັບບ້ານ.
  
  
  “ເປັນ​ແນວ​ໃດ…” ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ໄປ​ເບິ່ງ​ເສັ້ນ​ທາງ, ຮູ້ສຶກ​ອຸກ​ໃຈ​ຫລາຍ​ກວ່າ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮູ້​ສຶກ​ຕັ້ງ​ແຕ່​ເປັນ​ໄວ​ລຸ້ນ. "ບາງທີພວກເຮົາສາມາດແຍກອອກຈາກລາວ."
  
  
  'ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ?'
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຍັບຍັ້ງ. "ພວກເຮົາຈະສາມາດໃຊ້ລົດສໍາລັບສິ່ງອື່ນນອກເຫນືອຈາກການຂັບລົດ."
  
  
  ນາງໄດ້ຍິ້ມຢ່າງຫຍາບຄາຍ, ແລະດ້ວຍການສະແດງອອກໃນໃບໜ້າຂອງນາງ, ນາງບໍ່ໄດ້ເບິ່ງສິບຫົກອີກຕໍ່ໄປ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າແນ່ນອນບໍ່ຮູ້ຈັກຖະຫນົນຫົນທາງ, ແຕ່ລົດນ້ໍາຫນັກເບົາຂອງຂ້າພະເຈົ້າທີ່ມີຢາງລະດູຫນາວນໍາທາງມຸມແລະຫັນດ້ວຍຄວາມວ່ອງໄວຫຼາຍກ່ວາ Bentley ໃຫຍ່. ຫຼັງ​ຈາກ​ລ້ຽວ, ຂ້ອຍ​ຫັນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເສັ້ນທາງ​ທີ່​ມີ​ຕົ້ນ​ໄມ້​ເປັນ​ແຖວ ແລະ​ປິດ​ໄຟ. ແລະ​ບໍ່​ດົນ​ມາ​ຮອດ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​, Henry ຕົວ​ຈິງ​ແລ້ວ​ເລັ່ງ​ໂດຍ​ໃນ Bentley ໄດ້​. ທັນທີທີ່ລາວຍ່າງຜ່ານ, Veronica ໄດ້ກອດຂ້ອຍ.
  
  
  "ສະຫງົບລົງ," ຂ້ອຍເວົ້າ, ຄ່ອຍໆຍູ້ນາງອອກໄປ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄປ​ສູ່​ຖະ​ຫນົນ​ຫົນ​ທາງ​ໃຫຍ່​ແລະ​ມຸ່ງ​ຫນ້າ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ມາ​ຈົນ​ກວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຖະ​ຫນົນ​ອີກ​ຂ້າງ​ຫນຶ່ງ. ບໍ່​ມີ​ຫິ​ມະ​ແລ່ນ​ຜ່ານ​ມັນ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ສອງ​ເສັ້ນ​ທາງ​ຂະ​ໜາດ​ໃນ​ຫິມະ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ຕິ​ບັດ​ຕາມ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ກັບ​ລ້ຽວ​ແຫຼມ, ຂັບ​ເຄື່ອນ​ໄປ​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ມັນ​ແລະ​ຢຸດ​ເຊົາ​ການ​ຢູ່​ໃຕ້​ຕົ້ນ​ໄມ້. ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່​ເທິງ​ຄ້ອຍ​ນ້ອຍ​ທີ່​ມີ​ທັດ​ສະ​ນີ​ຍະ​ພາບ​ຂອງ​ແສງ​ເດືອນ​ຂອງ​ທົ່ງ​ຫຍ້າ​ສີ​ຂາວ​ຂະ​ຫນາດ​ໃຫຍ່​ທີ່​ມີ​ການ​ຕິດ​ຕາມ​ຂອງ​ສັດ​ປ່າ. “ດຽວນີ້,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າສົງໃສໃນທັນທີ, ນາງບໍ່ໄດ້ໃສ່ຫຍັງພາຍໃຕ້ເສື້ອກັນຫນາວຫນາຂອງນາງ. ຫົວນົມຂອງນາງລຸກຂຶ້ນເມື່ອການສໍາພັດຂອງຂ້ອຍ, ແລະນາງ writhed ສຸດ couch ຂ້າງຂ້າພະເຈົ້າ, moaning ແລະ silently screaming. ປາກຂອງນາງຢູ່ເທິງຄໍຂອງຂ້ອຍ; ຂາຂອງນາງຖືກກົດດັນໃສ່ຂ້ອຍ. "ນີ້ບໍ່ຄວນເກີດຂຶ້ນ," ນາງຈົ່ມ. ມັນພຽງແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນຫຼາຍທີ່ຄວາມຫມາຍທີ່ແທ້ຈິງຂອງຄໍາສັບຕ່າງໆເຫຼົ່ານີ້ dawned ກ່ຽວກັບຂ້າພະເຈົ້າ. ສ່ວນບຸກຄົນ, ຂ້ອຍມັກຕຽງນອນຂະຫນາດໃຫຍ່ຢູ່ຫລັງປະຕູປິດ, ແຕ່ຂ້ອຍຕ້ອງໃຊ້ມັນຫຼາຍທີ່ສຸດ. Veronica ມີຄວາມຕ້ອງການແລະມີຄວາມຊໍານິຊໍານານ, ແລະໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາກໍາລັງຊອກຫາສະຖານທີ່, ສົບແລະມືຂອງນາງແມ່ນຫຍຸ້ງກັບສິ່ງຂອງທຸກປະເພດທີ່ມີ zippers. ຢູ່ໃນແສງເດືອນ, ຜິວໜັງຂອງນາງຈືດຈາງ ແລະສົດໃສ, ແລະ ເຕົ້ານົມຂອງນາງຖືກຍູ້ຂຶ້ນມາຫາຂ້າພະເຈົ້າ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ບໍ່ ຮູ້ ວ່າ ນາງ ໄດ້ ຄຸ້ມ ຄອງ ແນວ ໃດ ເພື່ອ ຈະ ໄດ້ ຮັບ ການ ກໍາ ຈັດ ຂອງ pants Ski ທີ່ ໃກ້ ຊິດ ຂອງ ນາງ, ແຕ່ ນາງ ໄດ້ ແລະ ຫຼັງ ຈາກ ນັ້ນ ນັ່ງ lap ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໂດຍ ຂາ ຂອງ ນາງ ກ່ຽວ ກັບ ບ່າ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ. ມັນເກີດຂຶ້ນຢ່າງໄວວາ - ເປັນແຮງກະຕຸ້ນທີ່ເລິກເຊິ່ງ, ການສັ່ນສະເທືອນຂອງສະໂພກຂອງນາງ, ການກະຕຸກຂອງຮ່າງກາຍຂອງນາງຂຶ້ນແລະລົງ. ນາງໄດ້ໂຍນຫົວຂອງນາງກັບຄືນໄປບ່ອນ, ປິດຕາຂອງນາງແລະເປີດປາກຂອງນາງໃນສຽງຮ້ອງໄຫ້ງຽບໆຂອງ ecstasy. ເມື່ອ​ນາງ​ມາ, ນາງ​ໄດ້​ຄຶກ​ຄື້ນ​ເປັນ​ເວ​ລາ​ດົນ​ນານ ແລະ ຂີ້​ຕົວະ ແລະ​ກົດ​ຕະ​ປູ​ໃສ່​ຄໍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກໍ​ປ່ອຍ​ໄປ​ຄື​ກັນ, ແລະ Veronica ຮ້ອງ​ຄາງ​ເທື່ອ​ແລ້ວ​ເທື່ອ​ແລ້ວ​ອີກ: “ໂອ້.. ໂອ້ຍ.. ໂອ້ຍ..”.
  
  
  ນາງ​ເກືອບ​ຊົ່ວ​ຮ້າຍ​ແລະ​ຫ່າງ​ໄກ​ເມື່ອ​ນາງ​ເອົາ​ເສື້ອ​ຜ້າ​ຄືນ​ໃສ່. 'ຕອນນີ້ເວລາໃດ?' - ນາງໄດ້ຖາມຢ່າງມີການເຄື່ອນໄຫວ.
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງໂມງຂອງຂ້ອຍ. "ສອງສາມນາທີຜ່ານໄປສິບສອງ."
  
  
  "ໂອ້ພຣະເຈົ້າ, ເຈົ້າຕ້ອງເອົາຂ້ອຍກັບບ້ານ." ນາງ zipped ເຖິງ pants elastic ຂອງນາງແລະດຶງ sweater ຂອງນາງຢູ່ເທິງຫົວຂອງນາງ.
  
  
  "ຕົກລົງ, Cinderella," ຂ້ອຍເວົ້າ. ດ້ວຍຄວາມຊື່ສັດ, ຂ້ອຍຮູ້ສຶກຜິດຫວັງເລັກນ້ອຍ: ຂ້ອຍບໍ່ມັກສະຖານະການນີ້, ຂອບໃຈແມ່, ເຖິງແມ່ນວ່າຢູ່ໃນລົດທີ່ຈອດຢູ່.
  
  
  ແຕ່ Veronica ບໍ່ໄດ້ຮ້ອງຂໍໃຫ້ສູບຢາ. ​ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ຫັນ​ໜ້າ​ໄປ, ນາງ​ມີ​ຄວາມ​ເປັນ​ຫ່ວງ​ໃນ​ໜ້າ​ຕາ, ການ​ສະແດງອອກ​ທີ່​ບໍ່​ປ່ຽນ​ແປງ ຈົນ​ກວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ໄປ​ເຖິງ​ທາງ​ອອກ​ທີ່​ພາ​ໄປ​ຫາ​ເຮືອນ​ເຊົ່າ​ຂອງ​ພໍ່​ລ້ຽງ.
  
  
  "ບາງທີມັນອາດຈະດີກວ່າຖ້າທ່ານປ່ອຍໃຫ້ຂ້ອຍອອກຈາກທີ່ນີ້," ນາງເວົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຕອບ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ຄວາມ​ໃຈ​ຮ້າຍ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ກັບ​ຕົນ​ເອງ​ຫຼາຍ​ເທົ່າ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ນາງ. ຂ້ອຍພຽງແຕ່ໄປ.
  
  
  ຕໍ່ໄປກັບຮົ້ວເຫລໍກສູງຢູ່ໃນກໍາແພງແມ່ນສິ່ງທີ່ສາມາດເອີ້ນວ່າປະຕູຮົ້ວເທົ່ານັ້ນ. ຜູ້ຊາຍໃນເສື້ອຂົນສັດຢືນຢູ່ທາງຫນ້າຂອງລາວ, ແລະປືນຍິງຂອງລາວເຫັນໄດ້ຊັດເຈນ. ແລະລົດ Bentley ໄດ້ຈອດຢູ່ຂ້າງ.
  
  
  Veronica ຈັບມືຂອງຂ້ອຍ. "ຢ່າ, Nick..."
  
  
  "ຂ້ອຍຈະພາເຈົ້າໄປເຮືອນ, ທີ່ຮັກ."
  
  
  "ຂ້ອຍເສຍໃຈຫຼາຍ," ນາງຈົ່ມ.
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງນາງ. 'ເປັນຫຍັງ?'
  
  
  "ເພາະວ່າຂ້ອຍເຮັດມັນ ... ຢ່າງໄວວາ."
  
  
  'ແລະ?' - ຂ້າພະເຈົ້າຖາມ, shrugging ບ່າຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າຮູ້, ມັນແມ່ນເວລາທ່ຽງຄືນ."
  
  
  "ບໍ່, ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນມັນ." - ຂ້ອຍຊ້າລົງ.
  
  
  "ເບິ່ງ, ພໍ່ແມ່ຂອງຂ້ອຍ ... ຂ້ອຍຫມາຍຄວາມວ່າ, ເຂົາເຈົ້າປ່ອຍຂ້ອຍອອກ, ແຕ່ວ່າພວກເຮົາຕົກລົງ ... ດີ, ຂ້ອຍຕ້ອງຢູ່ເຮືອນໃນເວລາທ່ຽງຄືນ. ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໃຈ?'
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າອາຍຸໄດ້ຊາວຫນຶ່ງ." ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ມີ​ການ​ເວົ້າ​ເຍາະ​ເຍີ້ຍ​ໃນ​ສຽງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ມັນ​ເປັນ​ຍ້ອນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ສະ​ກັດ​ກັ້ນ​ມັນ​.
  
  
  ນາງມີຄວາມສຸພາບໃນການເບິ່ງ. “ດີ, ນັ້ນບໍ່ແມ່ນຄວາມຈິງທັງໝົດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄ້າຍ​ຄື​ສິບ​ເກົ້າ​ແລະ ... damn ມັນ! ພວກເຂົາເບິ່ງແຍງຂ້ອຍຫຼາຍຫຼືຫນ້ອຍ. ຂ້ອຍຫມາຍຄວາມວ່າ, ພວກເຂົາເຈົ້າມີຈິດຕະແພດທີ່ເວົ້າວ່າຂ້ອຍບໍ່ມີຄວາມສາມາດຢ່າງສົມບູນ, ເຈົ້າຮູ້ບໍ? ແລະ ຖ້າ​ຂ້ອຍ​ບໍ່​ເຮັດ​ຕາມ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ ເຂົາ​ເຈົ້າ​ອາດ​ຈະ​ເອົາ​ຂ້ອຍ​ເຂົ້າ​ຄຸກ​ອີກ.”
  
  
  'ແທ້ບໍ?'
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຫມາຍຄວາມວ່າຈະເວົ້າ." ນາງໄດ້ເວົ້າຢ່າງງຽບໆ. “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ຈັດ​ໃຫ້​ຢູ່​ໃນ​ເຮືອນ​ນີ້​ຫຼັງ​ຈາກ ... ຫຼັງ​ຈາກ​ການ​ຍົກ​ເລີກ. ບໍ່ມີເຫດຜົນຫຍັງເລີຍ. ຂ້ອຍ...
  
  
  ... ປະຕູ Bentley ໄດ້ປິດລົງດ້ວຍສຽງຕີທີ່ແປກປະຫຼາດ. Henry ເຂົ້າໃກ້ລົດຂອງຂ້ອຍຄືກັບພູເຂົາໃຫຍ່.
  
  
  Veronica ເປີດປະຕູໄປທາງຂ້າງ, ຫຼັງຈາກນັ້ນເອື່ອຍໄປຂ້າງແລະຕິດລີ້ນຂອງນາງຢູ່ໃນຫູຂອງຂ້ອຍຢ່າງໄວວາ. "ຂ້ອຍຈະໂທຫາເຈົ້າມື້ອື່ນ," ນາງກະຊິບແລະອອກໄປ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກໍ​ຈະ​ອອກ​ໄປ​ເຊັ່ນ​ດຽວ​ກັນ, ແຕ່​ເຮັນ​ຣີ​ໄດ້​ຢືນ​ຢູ່​ກັບ​ປະ​ຕູ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ໃບ​ໜ້າ​ຂອງ​ລາວ​ຕົກ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ທີ່​ເປີດ​ຄື​ກັບ​ດວງ​ຈັນ​ທີ່​ສຸກ​ແລ້ວ.
  
  
  "ເຈົ້າມີເວລາສິບວິນາທີທີ່ຈະຫັນມາແລະຫາຍໄປ," ລາວເວົ້າ.
  
  
  ພາຍໃຕ້ສະຖານະການອື່ນ, ຂ້ອຍຈະເອົາຕົວເອງອອກຈາກລົດແລະທ້າທາຍລາວໃຫ້ຂ້ອຍອອກໄປ. ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ເຫັນ Veronica ແລ້ວນັ່ງຢູ່ບ່ອນນັ່ງຫລັງຂອງ Bentley, ແລະຜູ້ຮັບໃຊ້ໃນເສື້ອຂົນສັດໄດ້ເຂົ້າຫາຂ້ອຍດ້ວຍປືນພ້ອມ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າຂ້າພະເຈົ້າສາມາດຈັດການກັບພວກເຂົາທັງສອງ; ໃນຄວາມຫມາຍນີ້ແມ່ນວຽກຂອງຂ້ອຍ. ​ແຕ່​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ບໍ່​ມີ​ຈຸດ​ໝາຍ​ຫຼາຍ​ປານ​ໃດ​ໃນ​ການ​ເລີ່ມ​ການ​ຕໍ່ສູ້​ກັບ​ສາວ​ຮັ່ງມີ​ຄົນ​ບ້າ​ທີ່​ອາດ​ຈະ​ເຂົ້າ​ຮ່ວມ​ກັບ​ຕຳຫຼວດ​ທ້ອງ​ຖິ່ນ​ເຊັ່ນ​ກັນ - ​ເພາະວ່າ​ຖ້າ​ຫາກ​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຕໍ່ສູ້​ສອງ​ຄົນ​ນັ້ນ​ແລ້ວ, ​ເມື່ອ​ຮອດ​ເວລາ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ເຮັດ​ແລ້ວ​ກໍ​ຄົງ​ຈະ​ມີ. ຕາຍ. Henry ແມ່ນໃຫຍ່ເກີນໄປທີ່ຈະຈັດການໂດຍບໍ່ໄດ້ລົງທືນການສັງຫານຂ້ອຍກໍ່ດີໃນການຈັດການ, ແລະເທົ່າທີ່ຂ້ອຍກັງວົນ, ຜູ້ຊາຍທີ່ໂຈມຕີຂ້ອຍດ້ວຍປືນໃຫຍ່ກໍ່ຖືກທໍາລາຍເຊັ່ນກັນ.
  
  
  ສະນັ້ນ ຂ້ອຍ​ຈຶ່ງ​ປິດ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ຈົນ​ຍັກ​ໂຕ​ນີ້​ຕ້ອງ​ຖອຍ​ຫຼັງ, ຖອຍ​ຫຼັງ​ລົດ​ແລະ​ເລີ່ມ​ລ້ຽວ. ​ແຕ່​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຸດ​ເພື່ອ​ກ້າວ​ໄປ​ໜ້າ, ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຫົວ​ເຍາະ​ເຍີ້ຍ​ທີ່​ປາກົດ​ວ່າ​ມາ​ຈາກ​ບ່ອນ​ນັ່ງ​ຫລັງ​ຂອງ Bentley. ມັນບໍ່ແມ່ນ Veronica; ມັນເປັນສຽງຜູ້ຊາຍຢ່າງຈະແຈ້ງ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນສຽງດຽວກັນ mumble indifferent, ສິ້ນສຸດ unmistakably ກັບຄໍາວ່າ "Nick Carter."
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ມັກມັນເລີຍ. ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ໃຊ້ນາມສະກຸນແທ້ຂອງຂ້ອຍໃນ Westbush. ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍເຮັດສິ່ງນີ້ເມື່ອຂ້ອຍໄປພັກຜ່ອນ.
  
  
  ບົດທີສອງ
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ວາງ​ແຜນ​ຈະ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ວໍ​ຊິງ​ຕັນ​ໃນ​ມື້​ຕໍ່​ໄປ, ແຕ່​ບໍ່​ມີ​ແຜນ​ການ​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ​ແນວ​ນັ້ນ. ດັ່ງນັ້ນເມື່ອ Veronica ບໍ່ໄດ້ໂທຫາ, ມັນບໍ່ຍາກສໍາລັບຂ້ອຍທີ່ຈະຊັກຊວນໃຫ້ຕົວເອງຢູ່ຕໍ່ໄປອີກຫນ້ອຍຫນຶ່ງ. ໃນ ມື້ ທີ ສອງ - ຍັງ ລໍ ຖ້າ ສໍາ ລັບ ການ ໂທ - ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຢູ່ ໃນ lobby ເກືອບ ທະ ເລ ຊາຍ ໃນ ຕອນ ບ່າຍ .
  
  
  "ພຽງພໍສໍາລັບມື້ນີ້ບໍ?" - Rusty ຖາມຂ້ອຍ.
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ.' ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ absentmindedly ດື່ມ rum ອຸ່ນ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ແລະ ເບິ່ງ ຢູ່ ທີ່ ປະ ຕູ lobby. ໃນ​ທີ່​ສຸດ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ວ່າ bartender ຫນຸ່ມ​ກໍາ​ລັງ​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ຄິດ, ແລະ​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ມີ​ບົດ​ບາດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຖິງ​ທີ່​ສຸດ. “ຍິງຄົນນັ້ນ,” ຂ້ອຍເລີ່ມ.
  
  
  Rusty ຫົວຫົວ,ຍິ້ມ. "ຜິວເນື້ອສີຂາວນີ້ບໍ?"
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ. ນາງມາທີ່ນີ້ເລື້ອຍໆບໍ?
  
  
  “ເຫັນຫຼາຍເທື່ອແລ້ວ. ບໍ່ແມ່ນໃນສອງສາມມື້ຜ່ານມາ.
  
  
  - ແຕ່ນາງໄດ້ມາເລື້ອຍໆສໍາລັບການນີ້ບໍ? ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ກັບ​ນາງ​?
  
  
  “ພຣະເຈົ້າ, ບໍ່. ຂ້ອຍພຽງແຕ່ເຫັນນາງສອງສາມຄືນກ່ອນຫນ້ານີ້."
  
  
  ຂ້ອຍຍິ້ມ. "ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນ, ຂ້ອຍຄິດວ່ານາງຈະສັງເກດເຫັນເຈົ້າ."
  
  
  "ດີ, ເຈົ້າຮູ້ຫຍັງ, Nick."
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່ານາງຈະມາທີ່ນີ້ປະມານຫນຶ່ງເດືອນ."
  
  
  Rusty ສັ່ນຫົວຢ່າງເດັດຂາດ. 'ບໍ່ ມັນບໍ່ແມ່ນແນວນັ້ນ. ສອງ, ບາງທີສາມມື້ຈົນກ່ວາມື້ກ່ອນມື້ວານນີ້. ເປັນແນວໃດ?'
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຕອບ. ລາວບໍ່ໄດ້ຄາດຫວັງວ່າສິ່ງນີ້. ລາວພຽງແຕ່ຍິ້ມແລະຈັບຈອກເປົ່າຂອງຂ້ອຍເພື່ອດື່ມອີກ.
  
  
  ບາງຄັ້ງຕໍ່ມາ, ໃນຕອນແລງຕົ້ນ, ຂ້ອຍຢູ່ໃນຫ້ອງຂອງຂ້ອຍຊອກຫາເສັ້ນທາງທີ່ດີທີ່ສຸດໄປສະຫນາມບິນ Boston ບ່ອນທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຊື່ອມຕໍ່ກັບວໍຊິງຕັນ, ເມື່ອໂທລະສັບດັງຂຶ້ນ.
  
  
  ຂ້ອຍຮູ້ວ່າມັນແມ່ນ Veronica ກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະເອົາໂທລະສັບ. 'ສະບາຍດີ?'
  
  
  'ນິກ?' ສຽງຂອງນາງເຄັ່ງຕຶງ ແລະງຽບ.
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ.'
  
  
  "ຂ້ອຍ​ຕ້ອງ​ການ​ເຈົ້າ."
  
  
  "ນັ້ນດີ, ທີ່ຮັກ."
  
  
  "ຂ້ອຍຫມາຍຄວາມວ່າຂ້ອຍຕ້ອງການເຈົ້າ ... "
  
  
  "ເຈົ້າຮູ້ວ່າຂ້ອຍຢູ່ໃສ."
  
  
  'ທ່ານ​ບໍ່​ເຂົ້າ​ໃຈ!' ນາງສາມາດຮ້ອງໄຫ້ໄດ້ໂດຍບໍ່ຕ້ອງອອກສຽງ.
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນອະທິບາຍໃຫ້ຂ້ອຍ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢາກ​ໃຫ້​ນາງ​ເຊັ່ນ​ດຽວ​ກັນ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ເຫັນ.
  
  
  "ພວກເຂົາກໍາລັງໄປ ... ໂອ້, Nick, ຊ່ວຍຂ້ອຍ!"
  
  
  "ຄວາມຫຍຸ້ງຍາກອັນໃດ?"
  
  
  “ຟັງ, ຖ້າຂ້ອຍບໍ່ອອກຈາກທີ່ນີ້ຄືນນີ້, ພວກເຂົາຈະເຮັດມັນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ພວກເຂົາເຈົ້າກໍາລັງລັອກຂ້ອຍ! ໂອ Nick, ເອົາຂ້ອຍອອກຈາກທີ່ນີ້ກ່ອນທີ່ພວກເຂົາຈະ ... -
  
  
  ສຽງຂອງນາງຖືກລົບກວນໂດຍການຄລິກທີ່ຕັດສິນຂອງຜູ້ຮັບ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຄິດສອງເທື່ອເມື່ອຂ້ອຍວາງສາຍ. ບໍລິສັດໂທລະສັບບໍ່ໄດ້ຕັດພວກເຮົາອອກ; ມັນ​ແມ່ນ​ຜູ້​ໃດ​ຜູ້​ຫນຶ່ງ​ໃນ​ເຮືອນ​ຫລັງ​ນັ້ນ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ​ສູງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລັງ​ເລ​ໃຈ​ເປັນ​ເວ​ລາ​ສອງ​ສາມ​ນາ​ທີ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ສົງ​ໃສ​ກ່ຽວ​ກັບ​ສິ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ເຮັດ​ແນວ​ໃດ. ຜູ້ຍິງທີ່ຕ້ອງການບໍ່ແມ່ນຄວາມພິເສດຂອງຂ້ອຍແທ້ໆ, ແຕ່ອັນນີ້ໃຫ້ຂ້ອຍຫຼາຍກວ່າທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການ. ຫຼັງ​ຈາກ​ສອງ​ສາມ​ວິ​ນາ​ທີ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ Hugo ອອກ​ຈາກ​ກະ​ເປົ໋າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ sheathed stiletto stiletto ຕາຍ​ທີ່​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຕໍ່ໄປ Wilhelmina, Luger ຂອງຂ້ອຍຢູ່ໃນຖົງບ່າເບົາ. ມັນບໍ່ໄດ້ bulge ພາຍໃຕ້ເສື້ອ nylon ທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໃສ່ກັບ sweater ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ມັນຄົງຈະບໍ່ເປັນວ່າຂ້ອຍຈະຕ້ອງການອາວຸດສອງອັນນີ້, ແຕ່ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍກໍາລັງວາງແຜນທີ່ຈະເອົາສາວຄົນນີ້ອອກຈາກເຮືອນ, ມັນຈະເປັນການໂງ່ທີ່ຈະບໍ່ກຽມພ້ອມສໍາລັບສິ່ງທີ່ຮ້າຍແຮງທີ່ສຸດ.
  
  
  ນັກສະກີຕອນກາງຄືນໄດ້ເຕົ້າໂຮມກັນດ້ວຍຄວາມເບີກບານມ່ວນຊື່ນຢູ່ເທິງຮາບພຽງຂອງເປີ້ນພູທີ່ຕໍ່າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ເກົ້າ​ອີ້​ຂຶ້ນ​ໄປ​ຊັ້ນ​ທີ​ສອງ, ຂ້າງ​ເທິງ​ຫນ້າ​ດິນ​ທີ່​ມີ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ. ບໍ່ມີຄົນອື່ນ; ຂ້າງລຸ່ມຂ້ອຍ, ຫິມະໄດ້ສ່ອງອ່ອນໆໃນແສງເດືອນ. ຂ້ອຍດຶງໜ້າກາກຂົນສັດສີດຳໃສ່ຫົວຂອງຂ້ອຍດ້ວຍຮູຕາ ແລະປາກ. ບາງທີຫນ້າກາກສີຂາວອາດຈະດີກວ່າ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ລົບກວນຊອກຫາມັນ. ນອກ​ຈາກ​ນັ້ນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໄສ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ສາ​ມາດ​ເລື່ອນ​ໄປ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ການ​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ໃນ​ການ​ປົກ​ຄຸມ​ທົ່ວ​ທົ່ງ​ຫິ​ມະ​ທີ່​ກວ້າງ​ຂວາງ​ນີ້, ໂດຍ​ມີ​ແສງ​ເດືອນ​ແລະ spotlights ສຸດ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ເຮືອນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລົງ​ມາ, ເຮັດ​ວຽກ​ທາງ​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຊ້າ, ການ​ຄວບ​ຄຸມ​ຢ່າງ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ ຈົນ​ກ​່​ວາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢູ່​ຫລັງ​ຕົ້ນ​ໄມ້​ແລະ​ເບິ່ງ​ສະ​ຖານ​ທີ່​ນີ້. ຂ້າງ​ລຸ່ມ​ນີ້​ມີ​ປະຕູ​ຮົ້ວ, ແລະ​ຢູ່​ທາງ​ໜ້າ​ເຮືອນ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ຢືນ​ຢູ່​ກອງ​ທະຫານ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ຕີ​ມື​ເພື່ອ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຄວາມ​ອົບ​ອຸ່ນ. ບໍ່ມີທາງທີ່ຈະຮູ້ວ່າມີຜູ້ສົ່ງຄົນອື່ນໆຢູ່ທີ່ຝາຫຼືບໍ່, ສະນັ້ນຂ້ອຍກໍ່ບໍ່ໄດ້ພະຍາຍາມ. ໂດຍວິທີທາງການ, ບໍ່ມີຄວາມສົງໃສວ່າສັນຍານເຕືອນໄຟຟ້າ, ແລະຂ້ອຍບໍ່ມີເວລາທີ່ຈະສືບສວນບັນຫານີ້ຢ່າງລະອຽດ.
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ເບິ່ງ​ເປັນ​ເວ​ລາ​ເຄິ່ງ​ຊົ່ວ​ໂມງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສະ​ຫຼຸບ​ວ່າ​ມີ sentry ພຽງ​ແຕ່​ຫນຶ່ງ​ຢູ່​ໃນ​ປະ​ຕູ; ເບິ່ງຄືວ່າລາວບໍ່ໄດ້ລົມກັບໃຜ, ແລະບໍ່ມີສັນຍານຂອງລົດຢູ່ບ່ອນໃດ.
  
  
  ຍູ້ເສົາຂອງຂ້ອຍຢ່າງໜັກ, ຂ້ອຍລົງຈາກຄ້ອຍທີ່ອ່ອນໂຍນ. ອອກມາຈາກຫຼັງຕົ້ນໄມ້, ຂ້ອຍຂຶ້ນສະກີ, ໂບກແຂນ, ແລະຮ້ອງສຽງດັງອອກມາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫວັງ​ວ່າ​ຈະ​ສ້າງ​ຜົນ​ສໍາ​ເລັດ​ການ​ຮຽນ​ແບບ​ຂອງ skier ຜູ້​ທີ່​ໄດ້​ສູນ​ເສຍ​ການ​ຄວບ​ຄຸມ​ຂອງ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຂອງ​ຕົນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ແລະ stumbled ໄປ​ຫາ​ກອງ​ໄດ້. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​, ແນ່​ນອນ​ວ່າ​ການ​ສູນ​ເສຍ​ການ​ດຸ່ນ​ດ່ຽງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ແລະ​ແລ່ນ​ຊື່​ໄປ​ຫາ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ​. ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ໄປ​ຮອດ, ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຫັນ​ໜ້າ​ໄປ​ໜ້ອຍ​ໜຶ່ງ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ການ​ປະ​ທະ​ກັນ​ບໍ່​ໄດ້​ຮ້າຍ​ແຮງ​ເທົ່າ​ທີ່​ເຫັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ, ກະ​ຕຸ້ນ​ຂາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ສິ້ນ​ຫວັງ, shouted:
  
  
  "ໂອ້ພຣະເຈົ້າ, ໂອ້ພຣະເຈົ້າ, ໂອ້ພຣະເຈົ້າ!"
  
  
  ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ຮ້ອງ​ດັງໆ, ພະຍາຍາມ​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ລົ້ມ​ອີກ. 'ຊ່ວຍ​ຂ້ອຍ​ແດ່!' ຂ້າພະເຈົ້າ moaned ອ່ອນໆ. ນາຍທະຫານໄດ້ສັງເກດເຫັນຂ້ອຍ. ດ້ວຍປືນຂອງລາວກຽມພ້ອມ, ລາວຍ່າງສອງສາມກ້າວມາຫາຂ້ອຍ, ຈາກນັ້ນລັງເລ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ moaned ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  ນາຍທະຫານແລ່ນມາຫາຂ້ອຍຜ່ານຫິມະ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນອນ​ຢູ່, ລໍ​ຖ້າ​ໃຫ້​ເຂົາ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ມັນເປັນສິ່ງສໍາຄັນທີ່ຈະຊອກຫາວ່າລາວຢູ່ຄົນດຽວແທ້ໆ. ແຕ່ເບິ່ງຄືວ່າລາວບໍ່ສົນໃຈຫຍັງເລີຍ ນອກຈາກຂ້ອຍ. ລາວຍ່າງຂ້າມ, ຢຸດແລະປ່ອຍໃຫ້ປືນຫ້ອຍຈາກແຂນຂອງລາວ.
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ເປັນຫຍັງ, ຜູ້ຊາຍ?"
  
  
  ມັນເປັນຄໍາຖາມທີ່ໂງ່, ແຕ່ຂ້ອຍຕອບ.
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍຫັກຂໍ້ຕີນຂອງຂ້ອຍ," ຂ້ອຍກັດແຂ້ວ. 'ໂອ້ ແມ່ນບໍ?'
  
  
  “ຖ້າເຈົ້າສາມາດຊ່ວຍຂ້ອຍໄດ້…” ເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍໝົດຫວັງທີ່ສຸດເທົ່າທີ່ເປັນໄປໄດ້.
  
  
  ນາຍ​ທະຫານ​ສັ່ນ​ຫົວ. "ຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນທ່ານຫມໍ, ເພື່ອນ."
  
  
  "ດີ, ເຈົ້າຈະປ່ອຍໃຫ້ຂ້ອຍແບບນີ້ບໍ?"
  
  
  ລາວສົງໃສ. “ເຈົ້າບໍ່ຄວນມາສະກີຢູ່ທີ່ນີ້, ຜູ້ຊາຍ. ນີ້ບໍ່ແມ່ນບ່ອນສະກີ."
  
  
  “ຄືກັບວ່າຂ້ອຍບໍ່ຮູ້! ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໃຫ້​ສະ​ກີ​ຮ້າຍ​ແຮງ​ຊີ້​ໄປ​ໃນ​ທິດ​ທາງ​ທີ່​ຖືກ​ຕ້ອງ​ໄດ້​.”
  
  
  “ເອີ…” ທະຫານສົ່ງເຂົ້າມາໃກ້ໆ.
  
  
  "ເຈົ້າສາມາດໂທຫາບ່ອນສະກີໄດ້ບໍ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ​ຢ່າງ​ອ້ອນ​ວອນ​. 'ໄປໂຮງແຮມບໍ? ແລ້ວທ່ານຫມໍມາໄດ້ບໍ?
  
  
  "ຂ້ອຍຈະຊ່ວຍເຈົ້າ, ເພື່ອນ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດໃຫ້ໂທລະສັບເຈົ້າໄດ້." ລາວ​ໄດ້​ຊີ້​ຫົວ​ຂອງ​ຕົນ​ໄປ​ທາງ​ກອງ​ທັບ. "ບໍ່ມີໂທລະສັບຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ພຽງແຕ່ການສື່ສານກັບເຮືອນ."
  
  
  ຕົກລົງ, ຂ້ອຍບອກຕົວເອງແລະຍື່ນມືໄປຫາລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃຫ້​ເຂົາ​ຈັບ​ຂໍ້​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຈັບ​ມັນ​ແລະ​ດຶງ​ມັນ​ໄປ​ຂ້າງ​ຫນ້າ​, ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມ້ວນ​ກັບ​ເຂົາ, ຫັນ​ແລະ​ລົງ​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ເຂົາ. ກ່ອນ​ທີ່​ລາວ​ຮູ້​ວ່າ​ເກີດ​ຫຍັງ​ຂຶ້ນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ປືນ​ຈາກ​ມື​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ກົດ​ຖັງ​ໃສ່​ຫູ​ລາວ.
  
  
  "ສຽງຫນຶ່ງ, ການເຄື່ອນໄຫວຫນຶ່ງ," ຂ້ອຍຮ້ອງໄຫ້, ແລະພວກເຂົາຈະຕ້ອງໄປ New Hampshire ເພື່ອຊອກຫາເຄິ່ງຫນຶ່ງຂອງຫົວຂອງເຈົ້າ." ລາວ​ບໍ່​ໄດ້​ເຄື່ອນ​ໄຫວ, ແຕ່​ລາວ​ສັ່ນ​ຢູ່​ໃຕ້​ຫົວ​ເຂົ່າ​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ຄື​ກັບ​ກະຕ່າຍ​ທີ່​ຕິດ​ຢູ່.
  
  
  'ຮົ້ວ. ມັນເປີດແນວໃດ? '
  
  
  ລາວ​ເວົ້າ​ວ່າ, ແລະ​ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ຖັງ​ປືນ​ປືນ​ໃສ່​ລາວ, ລາວ​ໄດ້​ອະທິບາຍ​ວ່າ​ສຽງ​ປຸກ​ຈະ​ປິດ​ໄດ້​ແນວ​ໃດ ຖ້າ​ກະ​ແຈ​ສອງ​ກະ​ແຈ​ບໍ່​ຖືກ​ເປີດ​ຕາມ​ລຳດັບ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ກະ​ແຈ​ອອກ​ຈາກ​ຖົງ​ຂອງ​ເຂົາ​ແລະ​ໃຫ້​ເຂົາ​ຢືນ. ດ້ວຍ hood ຂອງ ເປືອກ ຫຸ້ມ ນອກ ຂົນ ຂອງ ເຂົາ ຢູ່ ໃນ ມື ຫນຶ່ງ, ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຍ່າງ ໄປ ກັບ ເຂົາ ໄປ ທີ່ ປະ ຕູ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ໂທລະ​ສັບ​ຢູ່​ໃນ​ກອງ​ແລະ​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ບໍ່​ສໍາ​ພັດ​ມັນ​; ຖ້າຂ້ອຍດຶງມັນອອກຈາກຝາ, ສັນຍານເຕືອນອາດຈະດັງ...
  
  
  ສາຍໄຟແລ່ນຜ່ານປະຕູຮົ້ວ; ຂ້ອຍບອກກອງໃຫ້ເປີດພວກມັນ. ລາວລັງເລ, ແຕ່ເມື່ອຂ້ອຍສະແດງນິ້ວມືຂອງລາວໃສ່ກະແຈ, ລາວຫັນກະແຈຕາມລໍາດັບທີ່ຖືກຕ້ອງ. ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປ່ອຍ​ປືນ​ໃສ່​ກະ​ໂຫຼກ​ຫົວ​ຂອງ​ລາວ, ລາກ​ລາວ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ກອງ​ທັບ, ແລະ​ເລື່ອນ​ຜ່ານ​ປະ​ຕູ​ທີ່​ເປີດ.
  
  
  ຖະໜົນຫົນທາງຜ່ານປ່າດົງໜານສູງທີ່ປິດບັງດວງຈັນ. ຫິມະ​ໄດ້​ຖືກ​ກຳຈັດ​ອອກ​ໄປ, ດັ່ງ​ນັ້ນ​ຈຶ່ງ​ເຫັນ​ແຜ່ນ​ຊີມັງ​ທີ່​ມີ​ຂໍ້​ຕໍ່​ທີ່​ເຕັມ​ໄປ​ດ້ວຍ​ຂີ້​ດິນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຢ່າງ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ລົງ​ທາງ​ລົດ, ແນມ​ເບິ່ງ​ແສງ​ໄຟ​ຫ່າງ​ໄກ​ຂອງ​ເຮືອນ​ໃຫຍ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່ Veronica ເວົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ "ການ​ໃສ່​ກັບ​ດັກ​ທີ່​ຮ້າຍ​ແຮງ" ແລະ​ຕ້ານ​ການ​ກະ​ຕຸ້ນ​ທີ່​ຈະ​ດໍາ​ລົງ​ຊີ​ວິດ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເງົາ​ທັງ​ສອງ​ດ້ານ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນທາງຍ່າງໄດ້ລົ້ມລົງພາຍໃຕ້ຂ້ອຍ.
  
  
  ສິ່ງສຸດທ້າຍທີ່ທ່ານຄາດຫວັງແມ່ນສໍາລັບຝາອັດປາກຂຸມຊີມັງຂະຫນາດໃຫຍ່ທີ່ຈະຕົກລົງພາຍໃຕ້ທ່ານຄືກັບການສິ້ນສຸດຂອງ swing, ແຕ່ມັນກໍ່ເຮັດໄດ້. ທັນໃດນັ້ນ ຂ້ອຍກໍ່ຕົກຢູ່ໃນຄວາມມືດທີ່ສົມບູນ, ບໍ່ສາມາດຄວບຄຸມຕົນເອງໄດ້.
  
  
  ບໍ່​ມີ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ຢູ່​ໃນ​ທັງ​ຫມົດ​, ມີ​ພຽງ​ແຕ່​ຄວາມ​ຊຸ່ມ​ເຢັນ​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອື້ອມ​ອອກ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ກ້ອນ​ຫີນ​ຢູ່​ຂ້າງ​. ມັນ​ເປັນ​ອຸ​ໂມງ​ກວ້າງ​ແລະ​ພື້ນ​ທີ່​ຢູ່​ໃຕ້​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ເປື້ອນ. ຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນໜຶ່ງຕໍ່ໜ້າຂ້ອຍມີສຽງເຈາະຢ່າງບໍ່ຢຸດຢັ້ງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງໄປໃນທິດທາງຂອງສຽງ; ນັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້.
  
  
  ຂີ້ຕົມ, ຫຼືບາງສິ່ງບາງຢ່າງເຊັ່ນນັ້ນ, ຂຶ້ນກັບຂໍ້ຕີນຂອງຂ້ອຍເມື່ອຂ້ອຍມາຮອດທ້າຍອຸໂມງ. ຂ້າງ ເທິງ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ແມ່ນ hatch ເຮັດ ດ້ວຍ ກະ ດານ ຫນາ. ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ພະຍາຍາມເປີດມັນ. ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າຈະມີຄົນມາຫາຂ້ອຍ.
  
  
  hatch ໄດ້ໃຊ້ເວລາດົນໃນການເປີດ. ໃນ​ຂະ​ນະ​ດຽວ​ກັນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ອຸ​ໂມງ, crouched ໃນ​ຄວາມ​ມືດ​ທີ່​ສົມ​ບູນ, ເບິ່ງ​ໃນ​ທັງ​ສອງ​ທິດ​ທາງ. ບໍ່​ມີ​ໃຜ​ມາ​ຈາກ​ທາງ​ຂ້າງ​ຂອງ​ແຜ່ນ​ຊີ​ມັງ​ທີ່​ພັງ​ລົງ, ດັ່ງ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ​ວຽກ​ງານ​ຂອງ sentry ເພື່ອ​ຮັກ​ສາ​ດ້ານ​ນັ້ນ.
  
  
  ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນແສງສະຫວ່າງປາກົດ. ເປັນຂັ້ນໄດເຊືອກລົງເຂົ້າໄປໃນຮູທີ່ເປີດ.
  
  
  ໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຍ່າງທາງຫນີນີ້, ຂ້າພະເຈົ້າມີ Wilhelmina ຢູ່ໃນມືຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ບໍ່​ມີ​ໃບ​ໜ້າ​ໃດ​ເຫັນ​ໄດ້​ຜ່ານ​ຂຸມ, ແຕ່​ຂ້ອຍ​ພ້ອມ​ທີ່​ຈະ​ຍິງ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທີ່​ປະກົດ​ຂຶ້ນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດີ້ນ​ລົນ​ຢູ່​ຊັ້ນ​ເທິງ​ເພາະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ຮັກ​ສາ Luger ກຽມ​ພ້ອມ, ແລະ​ສິ່ງ​ທໍາ​ອິດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຫນ້າ​ຂອງ Veronica. ນາງຫົວເລາະ.
  
  
  ແລ້ວຂ້ອຍກໍເຫັນຊາຍຄົນໜຶ່ງຢືນຢູ່ຂ້າງໆລາວທີ່ບໍ່ຄ່ອຍຍິ້ມ, ແຕ່ຢ່າງໜ້ອຍລາວກໍຍິ້ມຢູ່, ເຊິ່ງໃນຕົວມັນເອງກໍເປັນສິ່ງມະຫັດສະຈັນ.
  
  
  “ສະບາຍດີ, Nick,” ຊາຍຄົນນັ້ນເວົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍຮັບຮູ້ລາວ. ຊື່ຂອງລາວແມ່ນ Hawk, ລາວເປັນນາຍຈ້າງຂອງຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍເກືອບຈະຍິງລາວຢູ່ໃນຈຸດ.
  
  
  
  ບົດທີ 3
  
  
  
  
  
  David Hawk ເປັນຜູ້ຊາຍປະມານຫ້າສິບຫຼືຫົກສິບ - ບໍ່ມີໃຜຮູ້ແນ່ນອນ - ມີຜົມສີຂີ້ເຖົ່າບາງໆແລະໃບຫນ້າທີ່ເຄັ່ງຄັດຂອງລັດຖະມົນຕີຄົນໃຫມ່ຂອງອັງກິດ. ເຄື່ອງນຸ່ງຂອງລາວສ່ວນຫຼາຍແມ່ນ tweed ອາຈານ, ແຕ່ cigar unlit ລາວ chews ເປັນນິດເຮັດໃຫ້ລາວອາກາດຂອງ statesman ສູງອາຍຸ. ໃນສັ້ນ, Hawk ບໍ່ແມ່ນຜູ້ຊາຍທີ່ປະຫລາດໃຈໄດ້ງ່າຍ - ບໍ່ແມ່ນໂດຍການຈິນຕະນາການໃດໆ.
  
  
  "ເຈົ້າຈະຍິງເລື່ອງນີ້ບໍ?" - ລາວຖາມຢ່າງສະຫງົບ, ຊີ້ໄປຫາ Wilhelmina. "ຖ້າບໍ່, ເອົາມັນໄປ."
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ເຮັດມັນ. - "ເປັນ​ແນວ​ໃດ​ກໍາ​ລັງ​ເກີດ​ຂຶ້ນ?" ປາກບາງໆຂອງລາວ curled. “ເຈົ້າມີເກືອບສາມສິບວິນາທີ, Nick; ດຽວນີ້ເຈົ້າຄວນເຂົ້າໃຈມັນ."
  
  
  ບາງທີ, ແຕ່ບໍ່ແມ່ນແທ້ໆ. "Veronica," ຂ້ອຍເບິ່ງຍິງສາວ, "ນາງແມ່ນຫນຶ່ງໃນພວກເຮົາບໍ?"
  
  
  Hawk ຫົວຫົວ. "ນັກຮຽນ, ແຕ່ເບິ່ງຄືວ່ານາງເຮັດໄດ້ດີ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງຮອບຫ້ອງ; ມີຕູ້ໜັງສື ແລະຜ້າພົມສີແດງເຂັ້ມອັນໜາ. ບໍ່ມີປ່ອງຢ້ຽມ. ຂ້ອຍເລີ່ມເຂົ້າໃຈເລື່ອງນີ້.
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນນີ້ແມ່ນສູນຝຶກອົບຮົມຂອງພວກເຮົາ."
  
  
  Hawk ຫົວຫົວ. 'ສຸດທ້າຍ. ໂດຍວິທີທາງການ, Veronica ແມ່ນຖືກຕ້ອງກ່ຽວກັບເຈົ້າຂອງທີ່ຜ່ານມາ; ລາວເປັນຜູ້ລັກລອບຄ້າຢາເສບຕິດ ແລະຕໍ່ມາກາຍເປັນຜູ້ລັກລອບຄ້າເຮໂຣອີນລາຍໃຫຍ່. ຖ້າ​ເຈົ້າ​ພະຍາຍາມ​ປີນ​ຂຶ້ນ​ຜ່ານ​ກຳ​ແພງ, ເຫຼັກ​ກ້າ​ຈະ​ບິນ​ອອກ​ມາ​ແລະ​ແທງ​ຮ່າງກາຍ​ຂອງ​ເຈົ້າ. ຂ້ອຍດີໃຈທີ່ເຈົ້າສະຫລາດພໍທີ່ຈະຜ່ານປະຕູໄດ້. ແລະໃນທາງກັບກັນ, ມີລະເບີດຝັງດິນຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງຂອງທັງສອງດ້ານຂອງເສັ້ນທາງ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ມັນ​ແມ່ນ​ຫຍັງ: ອຸ​ປະ​ກອນ​ທີ່​ມີ​ພະ​ລັງ​ງານ​ໂດຍ​ການ​ຍ່າງ​, ເຮັດ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເຕັ້ນ​ໄປ​ຫາ​ແລະ​ແຕກ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ອາ​ກາດ​, ສົ່ງ hail ຂອງ​ຄວາມ​ຕາຍ​ໃນ​ທຸກ​ທິດ​ທາງ​.
  
  
  "ເຈົ້າແນ່ໃຈວ່າຈະສູນເສຍນັກຮຽນຫຼາຍຢູ່ທີ່ນີ້," ຂ້ອຍໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ. Hawk ສັ່ນຫົວຂອງລາວ. “ຍັງບໍ່ທັນມີເທື່ອ. ລະເບີດຝັງດິນທີ່ບໍ່ຖືກຄິດຄ່າເຕັມທີ່ ແລະພວກເຮົາພຽງແຕ່ບອກປະຊາຊົນຂອງພວກເຮົາບໍ່ໃຫ້ພະຍາຍາມຂ້າມກໍາແພງ. ຕາມທີ່ທ່ານຮູ້, Nick, ຝາແມ່ນປົກກະຕິແລ້ວບໍ່ແມ່ນວິທີທີ່ດີທີ່ສຸດທີ່ຈະເຂົ້າໄປໃນເຮືອນທີ່ມີການເຝົ້າລະວັງຫຼາຍ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ noded.
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນ, ເຈົ້າເຮັດໄດ້ດີຫຼາຍໃນມື້ນີ້. ພວກເຮົາເບິ່ງມັນຢູ່ໃນໂທລະພາບ."
  
  
  ມັນແມ່ນຢູ່ໃນເຮືອນ. ໃນເຮືອນທີ່ມີມາດຕະການຄວາມປອດໄພດັ່ງກ່າວ, ຄວນມີເຄື່ອງຕິດຕາມໂທລະທັດຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງ.
  
  
  "ມັນເປັນສິ່ງທີ່ດີທີ່ທ່ານບໍ່ໄດ້ຂ້າທະຫານ," Hawk ເວົ້າ.
  
  
  "ຖ້າຂ້ອຍຢາກເຮັດຫຍັງ?"
  
  
  "ພວກເຮົາຈະຢຸດເຈົ້າ, Nick. ມີລຳໂພງຢູ່ປະຕູ, ແລະຂ້ອຍຈະໂທຫາເຈົ້າເພື່ອສັ່ງໃຫ້ທັນເວລາ.
  
  
  "ເຈົ້າຫວັງຢ່າງນັ້ນ."
  
  
  Hawk ງຶກຫົວ, ແລະຂ້ອຍຮູ້ວ່າລາວເວົ້າຖືກ.
  
  
  "ຕົກລົງ, ດຽວນີ້ເຈົ້າຢູ່ທີ່ນີ້," ລາວເວົ້າ. "ໃຫ້ລົງໄປຫາທຸລະກິດ."
  
  
  ຈາກ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ເຂົາ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ນີ້​ກໍາ​ລັງ​ຈະ​ເກີດ​ຂຶ້ນ. ຂ້າພະເຈົ້າຈື່ໄດ້ວ່າມັນແມ່ນ Hawk ຜູ້ທີ່ໄດ້ແນະນໍາ Westbush ໃຫ້ຂ້ອຍເປັນຈຸດຫມາຍປາຍທາງວັນພັກ.
  
  
  Veronica ຢືນຂຶ້ນ. ນາງໄດ້ໃສ່ຊຸດກາງເກງ, ຜົມຂອງນາງໄດ້ຖືກດຶງກັບຄືນໄປບ່ອນເປັນ chignon, ແລະນາງເບິ່ງ, ດີ, ສອງສາມປີເກົ່າກວ່າສິບຫົກປີ, ທ່ານອາດຈະເວົ້າວ່າ. ຕາຂອງນາງບໍ່ໄດ້ເບິ່ງຂ້າພະເຈົ້າ, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າເຫັນຈຸດສີແດງຢູ່ໃນແກ້ມຂອງນາງ.
  
  
  Hawk ບໍ່ໄດ້ເວົ້າຫຍັງຈົນກ່ວານາງອອກຈາກຫ້ອງ. ຈາກ​ນັ້ນ​ລາວ​ໄດ້​ເອື້ອມ​ໄປ​ຂ້າງ​ໜ້າ​ໃນ​ຕັ່ງ​ໜັງ, ຈັບ​ມື​ເຂົ້າ​ກັນ ແລະ​ວາງ​ສອກ​ໃສ່​ຫົວ​ເຂົ່າ.
  
  
  "ມີໃຜຢູ່ໃນ Westbush ຮູ້ວ່າເຈົ້າແມ່ນໃຜ, Nick?"
  
  
  ຂ້ອຍສັ່ນຫົວ. 'ບໍ່ມີໃຜ. ຂ້ອຍຊື່ Nick Walton. ຄົນດຽວທີ່ຂ້ອຍເວົ້າກັບ - ນອກຈາກ Veronica - ແມ່ນ bartender ຢູ່ໂຮງແຮມ. ມື້ຫນຶ່ງລາວໄດ້ຖາມຂ້ອຍກ່ຽວກັບມັນ, ແລະຂ້ອຍກໍ່ຕັ້ງຊື່ໃຫ້ລາວແລະບອກວ່າຂ້ອຍມີສ່ວນຮ່ວມໃນການລົງທຶນສາກົນ."
  
  
  'ສະບາຍດີ. ທ່ານສາມາດນໍາໃຊ້ຊື່ນັ້ນຢູ່ໃນ Double Cay."
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍໄດ້ຍິນເລື່ອງ Double Cay.
  
  
  Hawk ອະທິບາຍວ່າ "ມັນເປັນເກາະນ້ອຍໆສອງແຫ່ງໃນ Bahamas." "ຫນຶ່ງແມ່ນໄດ້ຖືກພັດທະນາຢ່າງສົມບູນ - ມີໂຮງແຮມໃຫມ່ແລະເຮືອນສາທາລະນະເກົ່າທີ່ຢູ່ທີ່ນີ້ຕັ້ງແຕ່ສະຕະວັດທີ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ກໍ່​ສ້າງ​ໂຮງ​ແຮມ​ອີກ​ຢູ່​ເກາະ​ອື່ນ ແລະ​ຂົວ​ເຊື່ອມ​ຕໍ່​ໝູ່​ເກາະ.”
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລໍຖ້າໃຫ້ລາວສືບຕໍ່. ແລະ, ຕາມປົກກະຕິ, ລາວໄດ້ກ້າວໄປສູ່ຫົວຂໍ້ອື່ນ.
  
  
  "ຂ້ອຍກະກຽມບົດຝຶກຫັດນີ້ສໍາລັບທ່ານເພາະວ່າຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງໂນ້ມນ້າວຕົນເອງກ່ຽວກັບສອງສາມຢ່າງ, Nick."
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ.' - ຂ້ອຍໄດ້ເປັນຕົວແທນກັບ AX ດົນພໍທີ່ຈະບໍ່ແປກໃຈກັບສິ່ງທີ່ຜູ້ອໍານວຍການໄດ້ເຮັດ. ພວກເຮົາບໍ່ແມ່ນ CIA ຫຼື FBI, ແລະເຈົ້າບໍ່ສາມາດໂທຫາພວກເຮົາຫຍັງໃນລະຫວ່າງ. ພວກ​ເຮົາ​ມີ​ຢູ່​ຢ່າງ​ງ່າຍ​ດາຍ, ກຸ່ມ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ຂອງ​ຕົວ​ແທນ​ພິ​ເສດ​ເຮັດ​ສິ່ງ​ທີ່​ບໍ່​ມີ​ໃຜ​ໃນ​ລັດ​ຖະ​ບານ​ຈະ​ອະ​ນຸ​ຍາດ​ໃຫ້​, ແລະ Hawk ໄດ້​ດໍາ​ເນີນ​ການ​ສະ​ແດງ​. ປະເທດເພື່ອນບ້ານຂອງລາວໃນເມືອງ Georgetown ຄິດວ່າລາວເປັນປະທານາທິບໍດີຂອງພື້ນຖານທີ່ບໍ່ແນ່ນອນ.
  
  
  "ກ່ອນອື່ນໝົດ,," ລາວເວົ້າ, "ຄໍາຖາມທີ່ເກີດຂື້ນກັບຄົນຫນຸ່ມສາວທີ່ມີຜົມຍາວ. Veronica ບອກຂ້ອຍວ່າເຈົ້າເກັ່ງຫຼາຍໃນ Madness ທີ່ສວຍງາມ."
  
  
  ຂ້ອຍຕ້ອງຍິ້ມ. 'ສະບາຍດີ.'
  
  
  "ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນບັນຫາໄດ້ເກີດຂື້ນໃນການເຂົ້າໄປໃນປ້ອມປາການນີ້. ມັນບໍ່ແມ່ນເລື່ອງງ່າຍ, ແມ່ນບໍ? ແຕ່ທ່ານໄດ້ເຮັດມັນ. ຂ້ອຍມີຄວາມສົງໃສຂອງຂ້ອຍ, Nick.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າເບິ່ງເຂົາ furiously; ລາວບໍ່ມີສິດທີ່ຈະເວົ້າກັບຂ້ອຍແບບນັ້ນ.
  
  
  "ຕົກລົງ, ບໍ່ເປັນຫຍັງ," Hawk ສືບຕໍ່ຢ່າງໄວວາ. “ເຈົ້າໄດ້ຜ່ານການທົດສອບທັງສອງຢ່າງ ແລະຕອນນີ້ກ້າວຕໍ່ໄປ. Double-K, Nick. ແລະ Grady Ingersoll.
  
  
  ມັນເປັນອາການຊ໊ອກ. Grady Ingersoll ບາງທີອາດເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ຮັ່ງມີທີ່ສຸດໃນໂລກ, ເປັນມະຫາເສດຖີໃນຫ້າສິບຫ້າສິບປີຂອງລາວທີ່ໄດ້ກາຍເປັນຄົນໂງ່ໃນຊຸມປີມໍ່ໆມານີ້.
  
  
  ຂ້ອຍລໍຖ້າ Hawk ຕໍ່ໄປ.
  
  
  "Grady Ingersoll," Hawk ດັງຂຶ້ນ, ຄືກັບວ່າອ່ານຈາກໂຟນເດີ, ເຖິງແມ່ນວ່າບໍ່ມີຫຍັງຢູ່ທາງຫນ້າຂອງລາວ, "ອາຍຸຂອງລາວແມ່ນຫ້າສິບເຈັດ, ຫ້າຟຸດແປດນິ້ວ, ປະມານຮ້ອຍປອນ." ມີ​ເມຍ​ຫົກ​ຄົນ, ສ່ວນ​ໃຫຍ່​ແມ່ນ​ຮູບ​ເງົາ. ລາວໄດ້ຮັບຄວາມໂຊກດີຈາກບໍລິສັດກໍ່ສ້າງຂອງພໍ່ຂອງລາວ, ເຊິ່ງລາວກໍ່ຕັ້ງຂຶ້ນໃນທ້າຍຊຸມປີ 1930. ເພື່ອເຮັດໃຫ້ມັນ bluntly, ເປັນ speculator. ບໍລິສັດຂອງລາວໄດ້ຈັດການກັບບໍລິສັດຂົນສົ່ງ, ເຮັດເຄື່ອງແບບນັກຮຽນ, granaries, ທໍ່ນ້ໍາມັນ - ພຣະເຈົ້າ, ຜູ້ຊາຍຄົນນີ້ກໍ່ເຮັດໃຫ້ເງິນສ້າງຮູບເງົາ. ນັກບິນຖິ້ມລະເບີດໃນລະຫວ່າງສົງຄາມໂລກຄັ້ງທີ 2, ຖືກຍິງຕົກສອງຄັ້ງຕໍ່ເຢຍລະມັນ, ຫຼົບໜີໄປຄັ້ງດຽວ, ແຕ່ຖືກຂັງໄວ້ໃນຄ້າຍຄຸມຂັງຄຸກເປັນຄັ້ງທີສອງຈົນກ່ວາສົງຄາມສິ້ນສຸດລົງ. ມື້ນີ້ລາວເປັນນັກລົງທຶນໃນຫຼາຍໆບໍລິສັດ - ນັກລົງທຶນຂະຫນາດໃຫຍ່, ເຊິ່ງໃນຫຼາຍໆກໍລະນີຫມາຍຄວາມວ່າລາວມີຄວາມສົນໃຈທີ່ເດັ່ນຊັດ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮູ້ທັງຫມົດນີ້ກ່ຽວກັບ Grady Ingersoll ... ເມື່ອຫລາຍປີກ່ອນລາວໄດ້ອອກກິນເບັ້ຍບໍານານກັບເຂດຫ່າງໄກສອກຫຼີກຂອງ New Mexico - ເປັນ hermit ທີ່ມີຊື່ສຽງທີ່ສຸດໃນປະຫວັດສາດ. ມື້ນີ້ບໍ່ມີໃຜເຫັນລາວນອກ ເໜືອ ຈາກ "ກອງລາດຊະວັງ" ຂອງຜູ້ຊາຍທີ່ເຄັ່ງຄັດ, ເຊິ່ງເປັນຜູ້ຕິດຕໍ່ໂດຍກົງກັບໂລກພາຍນອກ.
  
  
  "ການລົງທຶນສຸດທ້າຍຂອງລາວ," Hawk ສືບຕໍ່, "ຢູ່ໃນບໍລິສັດການບິນ Ultimate Dynamics. Ingersoll ເປັນເຈົ້າຂອງຮຸ້ນສ່ວນໃຫຍ່, ສະນັ້ນລາວເປັນຜູ້ຮັບຜິດຊອບ. ແລະເນື່ອງຈາກວ່ານີ້, Nick, Pentagon ແລະເຮືອນສີຂາວໄດ້ກັດເລັບຂອງເຂົາເຈົ້າ."
  
  
  'ເຈົ້າ​ຫມາຍ​ຄວາມ​ວ່າ​ແນວ​ໃດ?'
  
  
  Hawk ຍິ້ມແຍ້ມ. "ເມື່ອ Ingersoll ເຂົ້າຄອບຄອງ, Ultimate Dynamics ກໍາລັງເຮັດໃຫ້ການສໍາພັດສໍາເລັດຮູບກ່ຽວກັບລະບົບການນໍາພາລູກສອນໄຟທີ່ຊັບຊ້ອນທີ່ສຸດທີ່ເຄີຍຄິດຄົ້ນ. ໃນສັ້ນ, ນາງສາມາດສໍາຫຼວດພູມສັນຖານຂ້າງລຸ່ມນີ້ແລະປັບຕົວຂອງລູກສອນໄຟຕາມເສັ້ນທາງທີ່ມີຄວາມຊັດເຈນຫຼາຍກວ່ານັກບິນຂອງມະນຸດ; ມັນ​ສາ​ມາດ​ກວດ​ພົບ​ລູກ​ສອນ​ໄຟ interceptor ແລະ​ຍິງ​ໃສ່​ພວກ​ເຂົາ​ດ້ວຍ​ການ​ປ້ອງ​ກັນ​ຂອງ​ຕົນ​. ​ແຕ່​ຄວາມ​ກ້າວໜ້າ​ທີ່​ສຳຄັນ​ທີ່​ສຸດ​ແມ່ນ​ອຸປະກອນ​ສາມາດ​ກວດ​ພົບ​ຜົນ​ຂອງ​ລູກ​ສອນ​ໄຟ​ນຳ​ວິຖີ​ກ່ອນ​ໜ້າ​ນີ້​ແລ້ວ​ບິນ​ອອກ​ໄປ​ຍິງ​ໃສ່​ເປົ້າ​ໝາຍ​ຂັ້ນ​ສອງ​ຫຼື​ແມ່ນ​ແຕ່​ຂັ້ນ​ສາມ.”
  
  
  "ໃນຄໍາສັບຕ່າງໆອື່ນໆ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າວ່າ, "ສິ່ງນີ້ສາມາດເຮັດເກືອບທຸກຢ່າງທີ່ນັກບິນມະນຸດສາມາດເຮັດໄດ້."
  
  
  'ແລະອື່ນໆອີກ. ມັນເປັນຄວາມສາມາດທີສາມທີ່ເຮັດໃຫ້ລາວບໍ່ມີຄ່າ. ມີການສົນທະນາຫຼາຍໃນມື້ນີ້ກ່ຽວກັບການເກີນ - ພວກເຮົາສາມາດເຊັດໃຫ້ລັດເຊຍຫຼືຈີນອອກຈາກແຜນທີ່ໄດ້ຫຼາຍປານໃດທຽບກັບວ່າພວກເຂົາສາມາດເຊັດພວກເຮົາອອກຈາກແຜນທີ່ໄດ້ຫຼາຍປານໃດ. ​ແຕ່​ດ້ວຍ​ອຸ​ປະ​ກອນ​ນີ້, ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ຈຳ​ເປັນ​ທີ່​ຈະ​ຍິງ​ລູກ​ສອນ​ໄຟ​ນິວ​ເຄຼຍ 5 ຫຼື 6 ຫົວ​ຮົບ​ຢູ່​ທີ່​ເປົ້າ​ໝາຍ​ດຽວ​ກັນ; ເມື່ອຄົນທໍາອິດສໍາເລັດພາລະກິດຂອງຕົນ, ຄົນອື່ນສາມາດກໍານົດເປົ້າຫມາຍອື່ນໆ. ດັ່ງນັ້ນ, ທ່ານສາມາດຈິນຕະນາການວ່າລະບົບການກໍາຫນົດເປົ້າຫມາຍນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດສໍາລັບກໍາລັງທີ່ອ່ອນແອກວ່າ."
  
  
  ແນ່ນອນຂ້ອຍສາມາດຈິນຕະນາການໄດ້. ມີພຽງແຕ່ສະຫະລັດແລະສະຫະພາບໂຊວຽດເທົ່ານັ້ນທີ່ມີພະລັງງານນິວເຄລຍທີ່ຈະທໍາລາຍສ່ວນທີ່ສໍາຄັນຂອງໂລກ, ແຕ່ວ່າອຸປະກອນ Ultimate Dynamics ໄດ້ອະນຸຍາດໃຫ້ປະເທດທີ່ພັດທະນາປານກາງເຊັ່ນຈີນ - ບັນລຸຄວາມສະເຫມີພາບດ້ານນິວເຄຼຍ, ເຖິງແມ່ນວ່າມັນມີສ່ວນນ້ອຍໆເທົ່ານັ້ນ. ພະລັງງານນິວເຄລຍ. ຈໍານວນລູກສອນໄຟ.
  
  
  ບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງເວົ້າ, ອຸປະກອນແມ່ນຄວາມລັບສູງສຸດແລະຖືກຄວບຄຸມພາຍໃຕ້ມາດຕະການຄວາມປອດໄພທີ່ເຂັ້ມງວດທີ່ສຸດ. ໃນປັດຈຸບັນມັນຖືກເອີ້ນວ່າ "Dreakopper", ເຊິ່ງບໍ່ແມ່ນຊື່ບ້າເລີຍ.
  
  
  "ຂ້າພະເຈົ້າເຊື່ອວ່າ, ທ່ານ, ວໍຊິງຕັນມີຄວາມກັງວົນກ່ຽວກັບການມີສ່ວນຮ່ວມຂອງ Ingersoll ໃນເລື່ອງນີ້."
  
  
  'ຢ່າງ​ແນ່​ນອນ. Grady Ingersoll ຍ້າຍໄປ Double Cay ເກືອບຫນຶ່ງປີກ່ອນ. ລາວເປັນເຈົ້າຂອງເກາະດອນແລະຫນຶ່ງໃນບໍລິສັດຂອງລາວກໍາລັງພັດທະນາພວກມັນ. Ingersoll ອາໄສຢູ່ໃນໂຮງແຮມເກົ່າທີ່ຂ້ອຍເວົ້າກ່ຽວກັບ ... - Hawk ຢຸດແລະຍ່າງໄປຫາໂຕະໃຫຍ່ເກົ່າແກ່. ລາວ​ເອົາ​ບັດ​ພັບ​ແລະ​ຊອງ​ສີນ​້​ໍາ​ຕານ​ຫນາ, ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ເອີ້ນ​ຂ້ອຍ​ໄປ​ທີ່​ໂຕະ ແລະ​ເປີດ​ບັດ​ນັ້ນ​ອອກ. ໝູ່​ເກາະ​ສອງ​ແຫ່ງ​ນີ້​ເປັນ​ຮູບ​ໄຂ່​ຫຼັງ, ມີ​ອ່າວ​ໂຄ້ງ​ກວ້າງ​ຂວາງ​ເຂົ້າ​ກັນ. ຮູບ​ພາບ​ທາງ​ອາ​ກາດ​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ເຫັນ​ວຽກ​ງານ​ການ​ກໍ່​ສ້າງ​ໃນ​ຫນຶ່ງ​ໃນ​ສອງ​ເກາະ​, Hawk ບອກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ເອີ້ນ​ວ່າ Doomsday Island. ອີກແຫ່ງໜຶ່ງ, ເອີ້ນວ່າ Resurrection Island, ເປັນໂຮງແຮມທີ່ກວ້າງຂວາງທີ່ມີສະລອຍນ້ຳ, ສະຫນາມເທນນິດ ແລະສະຫນາມກ໊ອຟ. ຖັດຈາກສະລອຍນ້ຳ, ເກືອບຈະເຫັນໄດ້ຈາກຕົ້ນປາມທີ່ໜາແໜ້ນ ແລະ ພືດພັນອື່ນໆ, ແມ່ນໂຄງຮ່າງຂອງຕຶກຫຼັງໜຶ່ງຢູ່ຖັດຈາກໜອງເປັນວົງ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນໂຮງແຮມ Doubloon," Hawk ເວົ້າ, ຊີ້ໄປຫາໂຄງສ້າງເກືອບເຊື່ອງໄວ້. “ມັນ​ຖືກ​ແຍກ​ອອກ​ຈາກ​ເກາະ​ທີ່​ເຫລືອ​ຢູ່​ດ້ວຍ​ກຳ​ແພງ ແລະ ມີ​ອຸ​ປະ​ກອນ​ເອ​ເລັກ​ໂຕຣ​ນິກ​ທຳ​ມະ​ດາ ແລະ ກອງ​ປະ​ກອບ​ອາ​ວຸດ. Ingersoll ຫາຍໄປທາງຫລັງຂອງກໍາແພງນີ້ເມື່ອລາວມາຮອດ Double Cay, ແລະບໍ່ເຄີຍເຫັນອີກ."
  
  
  "ມີໃຜເຄີຍຢູ່ໃນ?"
  
  
  “ຂ້ອຍຈະກັບໄປທີ່ນັ້ນໃນອີກນາທີ. ສິ່ງທີ່ ສຳ ຄັນແມ່ນວ່າໃນໄລຍະເວລານີ້, ບໍ່ມີໃຜເຫັນ Ingersoll ສ່ວນຕົວຍົກເວັ້ນກຸ່ມຂອງຜູ້ຊ່ວຍຂອງລາວ. ​ແລະ​ນີ້​ກໍ​ເປັນ​ເຫດຜົນ​ອີກ​ອັນ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ເປັນ​ຫ່ວງ​ນຳ.”
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ລົບກວນລາວດ້ວຍຄຳຖາມ.
  
  
  Hawk ເວົ້າຕໍ່ໄປວ່າ, "ໃນປີທີ່ຜ່ານມາ, ຜູ້ຊ່ວຍຂອງລາວໄດ້ຖືກປ່ຽນແທນເທື່ອລະຄົນ. ຜູ້ຊ່ວຍທີ່ຜ່ານມາແມ່ນທັງຫມົດໃນສີ່ສິບແລະຫ້າສິບຂອງເຂົາເຈົ້າ, ສ່ວນຫຼາຍແມ່ນຜູ້ຊາຍທີ່ຖືຕໍາແຫນ່ງອາວຸໂສໃນບໍລິສັດຂອງ Ingersoll. ແຕ່ບໍ່ມີອີກແລ້ວ. ປະຈຸ​ບັນ​ມີ​ຫົກ​ຄົນ, ​ໃນ​ນັ້ນ​ຍັງ​ໜຸ່ມ, ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ມີ​ອາຍຸ​ຊາວ​ປີ, ມີ​ຜົມ​ຍາວ. ຫນຶ່ງໃນນັ້ນແມ່ນແມ່ຍິງ. ຂ້ອຍໄດ້ຍິນເຈົ້າ, ຄວາມງາມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ chuckled ອັດ​ຕະ​ໂນ​ມັດ​ແລະ​ໃຫ້​ນາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສືບ​ຕໍ່.
  
  
  "ເຖິງແມ່ນວ່າພວກເຂົາທັງຫມົດເບິ່ງຄືອາເມລິກາ, ເຂົາເຈົ້າມີຫນັງສືຜ່ານແດນຈາກຫຼາຍປະເທດໃນເອີຣົບແລະອາເມລິກາລາຕິນ. ມາ​ຮອດ​ປະຈຸ​ບັນ​ພວກ​ເຮົາ​ຍັງ​ບໍ່​ສາມາດ​ສະ​ແດງ​ສິ່ງ​ໃດ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເຫັນ, ​ແຕ່​ໃນ​ອີກ​ດ້ານ​ໜຶ່ງ, ມີ​ຂໍ້​ມູນ​ກ່ຽວ​ກັບ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໜ້ອຍ​ໜຶ່ງ.”
  
  
  Hawk ດຶງເອົາໂຟນເດີບາງໆເຄິ່ງໜຶ່ງອອກຈາກຊອງສີນ້ຳຕານ ແລະຍື່ນໃຫ້ຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ flipped ຜ່ານ​ພວກ​ເຂົາ​ແລະ​ສຸມ​ໃສ່​ການ 18 x 24 ຮູບ​ພາບ​ກໍ​ລະ​ນີ​. ຜູ້ຊາຍຫນຸ່ມທີ່ຄ້າຍຄືກັນຫ້າຄົນ - ສີ່ຜິວເນື້ອສີຂາວແລະຫນຶ່ງທີ່ມີຜົມຊ້ໍາ - ແລະແມ່ຍິງທີ່ມີຜົມຊ້ໍາທີ່ສວຍງາມທີ່ຫນ້າປະທັບໃຈ. ໃນ​ທີ່​ສຸດ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກ່າວ​ດ້ວຍ​ໃຈ​ເຄິ່ງ​ໜຶ່ງ​ວ່າ, “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຫັນ​ວ່າ​ສິ່ງ​ນີ້​ຈະ​ໄປ​ໃສ. ທ່ານຕ້ອງການໃຫ້ຄົນເຫຼົ່ານີ້ຖືກທົດສອບ.”
  
  
  “ຫຼາຍກວ່ານັ້ນ. ຊາຍຫນຸ່ມເຫຼົ່ານີ້ - ພວກເຮົາເອີ້ນພວກເຂົາວ່າ "ຫົກຄົນທີ່ມີຄວາມໃກ້ຊິດ" - ມີພຽງແຕ່ຜູ້ທີ່ຕິດຕໍ່ໂດຍກົງກັບ Ingersoll. ໂອ້, ແທ້ຈິງແລ້ວ, ລາວໂທຫາຜູ້ອໍານວຍການບໍລິສັດຕ່າງໆຂອງລາວແລະເຮັດເລື້ອຍໆຫຼືຫນ້ອຍ, ແລະຄົນພາຍນອກໄດ້ເຫັນລາວ ...
  
  
  - ແຕ່ເຈົ້າພຽງແຕ່ເວົ້າວ່າ ... -
  
  
  Hawk ຍົກມືຂຶ້ນ. 'ງຽບ. ໃນໄລຍະສອງສາມເດືອນຜ່ານມາ, Ingersoll ໄດ້ກາຍເປັນເຈົ້າພາບທີ່ມີຄວາມເມດຕາຢ່າງກະທັນຫັນ. ເຈົ້າສາມາດເວົ້າໄດ້ຄືກັນ. ຊາວຫນຸ່ມຈໍານວນຫຼວງຫຼາຍພັກຢູ່ທີ່ໂຮງແຮມ Doublé Cay ໃກ້ກັບ Doubloon, ຖືກດຶງດູດໂດຍອັດຕາໄວຫນຸ່ມທີ່ຕໍ່າທີ່ສຸດ, ຍ້ອນວ່າພວກເຂົາໂທຫາພວກເຂົາ. ເລື້ອຍໆ, ຜູ້ຊ່ວຍຂອງ Ingersoll ຈະເລືອກກຸ່ມທີ່ຈະເຊີນພາຍໃນກໍາແພງໄປຫາພາກສ່ວນທີ່ສົມມຸດວ່າ uh ... ບໍ່ໄດ້ຖືກຫ້າມ. ບຸກຄົນທົ່ວໄປແມ່ນໃຫ້ບໍລິການ marijuana ແລະ hashish ທີ່ດີທີ່ສຸດ, ເຄື່ອງດື່ມແລະດົນຕີ, ແລະໄດ້ຮັບອະນຸຍາດໃຫ້ລອຍຢູ່ໃນ lagoon ໄດ້. ທ່ານສາມາດຈິນຕະນາການສິ່ງທີ່ຈະມາຈາກນີ້. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນມາເຖິງຈຸດສູງສຸດ: Ingersoll ປາກົດຢູ່ໃນເວທີເປັນບາງຄັ້ງຄາວ. ລາວຢືນຢູ່ເທິງລະບຽງປະເພດໜຶ່ງທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫຼັງກະຈົກໜາ, ກ່າວຕໍ່ແຂກຂອງລາວຜ່ານລຳໂພງ - ແລະມັກເລືອກຜູ້ຍິງຄົນໜຶ່ງມາຢາມລາວດ້ວຍຕົວເອງ."
  
  
  ດ້ວຍຄວາມຊື່ສັດ, ມັນເບິ່ງຄືວ່າສົມເຫດສົມຜົນກັບຂ້ອຍ. ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ທ່ານຈະຄາດຫວັງວ່າຜູ້ຊາຍທີ່ມີເງິນປະເພດນັ້ນຕ້ອງການຄວາມມ່ວນ, ແລະນັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ບໍ່ແມ່ນ Grady Ingersoll."
  
  
  ຂ້ອຍສົງໄສ. ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ມີ​ການ​ແຕ່ງ​ງານ​ຫົກ​ຄົນ​ແລະ​ຄວາມ​ສໍາ​ພັນ​ທີ່​ເປັນ​ທີ່​ຮູ້​ຈັກ​ຫຼາຍ​ຈະ​ບໍ່​ສົນ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ເລືອກ​ເອົາ​ເດັກ​ຍິງ​ທີ່​ໃຫຍ່​ແລະ​ຫນຸ່ມ​ສໍາ​ລັບ​ງານ​ລ້ຽງ.
  
  
  “ແຕ່ Ingersoll,” Hawk ອະທິບາຍວ່າ, “ແມ່ນຄົນສ່ວນຕົວຫຼາຍສະເໝີ. ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ທີ່​ລາວ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃນ​ຕອນ​ຍັງ​ນ້ອຍ​ແມ່ນ​ເຮັດ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ເອົາ​ໃຈ​ໃສ່​ທີ່​ສຸດ; ລາວບໍ່ໄດ້ສະແຫວງຫາການເຜີຍແຜ່ແລະແນ່ນອນວ່າບໍ່ໄດ້ສະແດງສາຍຕາສາທາລະນະ."
  
  
  ຂ້ອຍເດົາ. - 'ອາຍຸບໍ?'
  
  
  "ເປັນໄປໄດ້, ແຕ່ບໍ່ເປັນໄປໄດ້. ລາວບໍ່ເຖົ້າເລີຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກວດ​ພົບ​ບັນ​ທຶກ​ຂອງ​ການ​ປ້ອງ​ກັນ​ປະ​ເທດ​ໃນ​ສຽງ​ຂອງ Hawk​, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ເອົາ​ໃຈ​ໃສ່​ກັບ​ມັນ​.
  
  
  "ແລ້ວເຈົ້າຄິດວ່າມັນເປັນແນວໃດ?"
  
  
  ຫົວຂອງ AH ຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍ, ຢືນຢູ່ເທິງໂຕະດ້ວຍມືທັງສອງ. "ມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຮ້າຍແຮງທີ່ເກີດຂຶ້ນກັບຫົວຂອງ Grady Ingersoll, ຫຼືຜູ້ຊາຍຄົນນີ້ບໍ່ແມ່ນ Grady Ingersoll."
  
  
  ມີຄວາມງຽບສະຫງົບດົນນານກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະເວົ້າຫຍັງ. "ແຕ່ເຈົ້າບອກຂ້ອຍວ່າເຈົ້າໄດ້ເຫັນລາວ."
  
  
  "ທ່ານບໍ່ສາມາດຄາດຫວັງວ່າຈະຮຽນຮູ້ຫຍັງກ່ຽວກັບ Ingersoll ທີ່ແທ້ຈິງຈາກກຸ່ມທີ່ໃກ້ຊິດຂອງຫົກຄົນນີ້ແລະກຸ່ມຄົນຫນຸ່ມສາວ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ noded. "ແລ້ວເດັກຍິງທີ່ລາວເລືອກ?"
  
  
  “ເທົ່າທີ່ພວກເຮົາຮູ້, ມີເຈັດຄົນ. ໂດຍບໍ່ມີຂໍ້ຍົກເວັ້ນ, ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ອອກຈາກເກາະທັນທີຫຼັງຈາກ ... ວັນທີ ... ຫນຶ່ງໃນຍົນຂອງ Ingersoll. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ຫນຶ່ງ​ໃນ​ຊຸມ​ຊົນ​ຮິບ​ປີ​ໃນ​ເມັກ​ຊິ​ໂກ​. ນາງ​ສາບານ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ເວົ້າ​ກັນ​ແລະ​ວ່າ Ingersoll ໃຫ້​ເງິນ​ສິບ​ພັນ​ໂດ​ລາ​ໃຫ້​ນາງ​ກ່ອນ​ທີ່​ນາງ​ຈະ​ຂຶ້ນ​ຍົນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ whistled. "ສິບພັນສໍາລັບການສົນທະນາ."
  
  
  Hawk ຍິ້ມຢ່າງວຸ້ນວາຍ. "ແລະ, ເບິ່ງຄືວ່າ, ນາງງຽບ."
  
  
  "ແມ່ນຫຍັງກ່ຽວກັບການໂທຈາກ Ingersoll? ຄົນ​ທີ່​ລາວ​ເວົ້າ​ນັ້ນ​ຮູ້ຈັກ​ລາວ​ດີ​ບໍ?
  
  
  ນາຍຈ້າງຂອງຂ້ອຍ frowned. 'ແມ່ນແລ້ວ. ຄົນສ່ວນໃຫຍ່ຮູ້ຈັກລາວ. ແລະບໍ່ມີໃຜຕ້ອງການທີ່ຈະເຊື່ອວ່າຜູ້ໂທແມ່ນ impostor. ພວກ​ເຮົາ​ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ພິມ​ສຽງ​ຈາກ​ໂທລະ​ສັບ​ແລະ ... ດີ, ມັນ​ບໍ່​ແມ່ນ​ຫນ້າ​ເຊື່ອ​ຖື.”
  
  
  "ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າການພິມສຽງເປັນທີ່ຍອມຮັບຢ່າງສົມບູນເປັນຕົວລະບຸ."
  
  
  'ບໍ່ແນ່ນອນໃນທາງນັ້ນ. ພວກເຮົາມີບົດບັນທຶກຂອງປະຈັກພະຍານຂອງ Ingersoll ເມື່ອຫລາຍປີກ່ອນກ່ອນທີ່ຈະມີຄະນະກໍາມະການສະພາ, ແລະສຽງນີ້ເບິ່ງຄືວ່າກົງກັບຄໍາທີ່ຜ່ານມາ. ແຕ່ມີຄວາມແຕກຕ່າງ. ໂທລະສັບວິທະຍຸຢູ່ເກາະດອນແມ່ນບໍ່ຈະແຈ້ງສະ ເໝີ ໄປທີ່ຈະເລີ່ມຕົ້ນດ້ວຍ.”
  
  
  'ຖືກຕ້ອງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ທ່ານຕ້ອງການໃຫ້ຂ້ອຍຊອກຫາວ່າຜູ້ຊາຍນີ້ແມ່ນ Ingersoll ແທ້ໆ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?
  
  
  “ນີ້ແມ່ນເວລາດຽວ. ແນ່ນອນ, ຖ້າລາວອາດຈະເປັນຜູ້ປອມຕົວ, ເຈົ້າຍັງຈໍາເປັນຕ້ອງສ້າງສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນກັບ Ingersoll ທີ່ແທ້ຈິງ. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ທ່ານຈໍາເປັນຕ້ອງຊອກຫາຜູ້ທີ່ Intimate Six ແທ້ໆ, ຈຸດປະສົງຂອງພວກເຂົາແມ່ນຫຍັງ, ແລະວິທີການທີ່ພວກມັນມີອິດທິພົນຕໍ່ Ingersoll."
  
  
  - ເຈົ້າຄິດວ່າອາດມີການເຊື່ອມຕໍ່ລະຫວ່າງພວກເຂົາກັບສາມຫົວບໍ?
  
  
  “ພວກເຮົາຍັງບໍ່ຮູ້ເທື່ອ. ແຕ່ຕາບໃດທີ່ຄວາມເປັນໄປໄດ້ນີ້ມີຢູ່, ພວກເຮົາຕ້ອງຊອກຫາຢ່າງແນ່ນອນ.”
  
  
  "ຂ້ອຍຄາດເດົາວ່າວິທີການໂດຍກົງໄດ້ຖືກພະຍາຍາມ."
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ. ລັດຖະມົນຕີກະຊວງປ້ອງກັນປະເທດໄດ້ພະຍາຍາມຕິດຕໍ່ກັບ Ingersoll ສ່ວນຕົວ, ແລະສອງອາທິດກ່ອນຫນ້ານີ້ຫນຶ່ງໃນທີ່ປຶກສາທີ່ໃກ້ຊິດທີ່ສຸດຂອງປະທານາທິບໍດີໄດ້ບິນໄປ Double Cay. ແຕ່ Ingersoll ປະຕິເສດທີ່ຈະຮັບພວກເຂົາຫຼືເວົ້າກັບພວກເຂົາ. ລາວເປັນພົນລະເມືອງສ່ວນຕົວ, Nick, ແລະລັດຖະບານບໍ່ສາມາດບັງຄັບໃຫ້ລາວອອກຈາກທີ່ພັກອາໄສ."
  
  
  "ຂ້ອຍເດົາວ່າເງິນຕື້ຂອງລາວບໍ່ມີຫຍັງກ່ຽວຂ້ອງກັບເລື່ອງນີ້," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງໂຫດຮ້າຍ.
  
  
  “ມັນບໍ່ມີຜົນຕໍ່ພວກເຮົາ. ທ່ານຮູ້ຈັກວຽກງານຂອງທ່ານ. ມີ​ລາຍ​ລະ​ອຽດ​ເພີ່ມ​ເຕີມ​ຈໍາ​ນວນ​ຫນຶ່ງ​ເພື່ອ​ປຶກ​ສາ​ຫາ​ລື​, ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ທ່ານ​ຈະ​ມຸ່ງ​ຫນ້າ​ໄປ​ພາກ​ໃຕ້​. ໄປຫາ Ingersoll, Nick. ຊອກຫາສິ່ງທີ່ພວກເຮົາຕ້ອງການຮູ້."
  
  
  - ຈະເປັນແນວໃດຖ້າມັນບໍ່ເອື້ອອໍານວຍ? ຖ້າເລື່ອງນີ້ກ່ຽວຂ້ອງກັບສາມຫົວບໍ?
  
  
  - ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຢຸດເຂົາ. ຕາມການຕັດສິນໃຈຂອງທ່ານ.
  
  
  'ແລ້ວບໍ?'
  
  
  Hawk ຫົວຫົວ. "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ສົ່ງຕົວແທນອັນດັບ AX Killmaster ຢູ່ທີ່ນັ້ນເພື່ອຖາມຄໍາຖາມຈໍານວນຫນ້ອຍຫນຶ່ງ."
  
  
  ສໍາລັບຂ້າພະເຈົ້າ, ຂ້າພະເຈົ້າສົງໃສ; ວຽກງານເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອນຂ້າງງ່າຍດາຍ, ຖ້າບໍ່ແມ່ນເລື່ອງທໍາມະດາ - ແລະນີ້ແມ່ນຄັ້ງທີສອງໃນຫຼາຍມື້ທີ່ຂ້ອຍໄດ້ເຮັດຄວາມຜິດພາດທີ່ຮ້າຍແຮງໃນການຕັດສິນ.
  
  
  
  ບົດທີ 4
  
  
  
  
  
  ຄໍາ​ແນະ​ນໍາ​ໄດ້​ໃຊ້​ເວ​ລາ​ຫນ້ອຍ​ກ​່​ວາ​ສາມ​ຊົ່ວ​ໂມງ, ແລະ​ມັນ​ຍັງ​ບໍ່​ແມ່ນ​ຕອນ​ທ່ຽງ​ຄືນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອອກ​ຈາກ mansion ໄດ້​. ນາຍທະຫານຍິ້ມໃຫ້ຂ້ອຍຢ່າງອາຍ ແລະຊີ້ໄປຫາສະກີຂອງຂ້ອຍທີ່ຢືນຢູ່ໜ້າກອງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢາກ​ຂໍ​ໂທດ​ລາວ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້; ລາວຮູ້ວ່າສິ່ງທີ່ລໍຖ້າລາວຢູ່, ແລະມັນຫຼາຍກວ່າທີ່ຂ້ອຍສາມາດເວົ້າໄດ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄາດ​ວ່າ​ຈະ​ໄດ້​ເຫັນ Veronica ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ອອກ, ແຕ່​ນາງ​ບໍ່​ໄດ້​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ເຫັນ. ມັນອາດຈະດີກວ່າວິທີນີ້. ບັດ​ນີ້​ຂ້າພະ​ເຈົ້າຮູ້​ວ່າ​ນາງ​ໝາຍ​ເຖິງ​ຫຍັງ​ຢູ່​ໃນ​ລົດ​ທີ່​ເທິງ​ພູ​ຫິມະ​ຕົກ​ນັ້ນ, ​ແລະ ຂ້າພະ​ເຈົ້າສາມາດ​ເຮັດ​ໄດ້​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ອັບອາຍ ຫລື ການ​ທ້າ​ທາຍ​ຂອງ​ນາງ—ທ່າ​ທີ​ອັນ​ໃດ​ກໍ​ຕາມ​ທີ່​ນາງ​ໄດ້​ຮັບ​ເອົາ​ຫລັງ​ຈາກ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ຮ່ວມ​ໃນ​ພາລະກິດ​ລັບ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ນອນຫຼາຍໃນຄືນນັ້ນ. ເຖິງ ແມ່ນ ວ່າ ຫ້ອງ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຈະ ຢູ່ ຂ້າງ ອື່ນ ຂອງ ໂຮງ ແຮມ, ຢູ່ ຫ່າງ ຈາກ lobby, ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ສາ ມາດ ໄດ້ ຍິນ ສຽງ ຂອງ guitar ໄດ້ ປະ ກອບ ດ້ວຍ ສຽງ unsteady. ຕອນ​ຮຸ່ງ​ເຊົ້າ​ຂ້ອຍ​ລຸກ​ຂຶ້ນ, ນຸ່ງ​ເຄື່ອງ​ແລະ​ເກັບ​ຂອງ​ຂອງ​ຂ້ອຍ. ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ໂກນຜົມຕາມຄຳແນະນຳ.
  
  
  ຊຸດຂະຫນາດນ້ອຍຢູ່ໃນລໍາຕົ້ນຂອງລົດຂອງຂ້ອຍ, ຄືກັບ Hawk ເວົ້າ. ເມື່ອພວກເຮົາເວົ້າຄືນກ່ອນ, ຫນຶ່ງໃນຕົວແທນຂອງພວກເຮົາໄດ້ສົ່ງມັນ. ມັນມີຫຼາຍໆສິ່ງທີ່ຖືກພັດທະນາໂດຍພະແນກຜົນກະທົບພິເສດຂອງ AX ເຊິ່ງສາມາດເປັນປະໂຫຍດໃນສະຖານະການທີ່ຫຍຸ້ງຍາກ. ມັນຕ້ອງມີຄວາມສະຫລາດຫຼາຍສໍາລັບປະຊາຊົນໃນພະແນກຂອງ Stewart ທີ່ຈະມາກັບອາວຸດແລະເຄື່ອງມືທີ່ສາມາດເຊື່ອງໄວ້ໃນຊຸດລອຍນ້ໍາຫຼືເກີບເກີບ, ແຕ່, ເຊັ່ນດຽວ, ພວກເຂົາປະສົບຜົນສໍາເລັດ.
  
  
  ມັນໃຊ້ເວລາສອງອາທິດກັບຂ້ອຍເພື່ອໄປ Miami, ແລະຂ້ອຍເຮັດທຸກຢ່າງທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້ເພື່ອຊ້າລົງ. ສິ່ງທ້າທາຍຂອງ Hawke ແມ່ນການຂະຫຍາຍຫນວດໜາ, ແຕ່ໃນມື້ທີ 5 ມັນມີອາການຄັນຄືນະລົກ ແລະຂ້ອຍຖືກປະໄວ້ດ້ວຍຫນວດ. ຜົມຫອກຂອງຂ້ອຍເຕີບໃຫຍ່ໄວ, ແລະຂ້ອຍຮູ້ວ່າໃນທ້າຍສອງອາທິດຂ້ອຍຈະມີຫນວດທີ່ໃຫຍ່ພໍສໍາລັບສະມາຊິກທີ່ເຄົາລົບຕົນເອງຂອງ scene Rock.
  
  
  ຂ້ອຍແມ່ນ Nick Walton, ຜູ້ຈັດການຂອງແຖບ Rock ຫຼາຍ. Hawk ໄດ້ເລືອກສາມແຖບສໍາລັບຂ້ອຍ, ສອງໃນນັ້ນກໍາລັງທ່ອງທ່ຽວອາຟຣິກາແລະອາຊີໃນນາມຂອງກະຊວງການຕ່າງປະເທດ. ອີກກຸ່ມໜຶ່ງໄດ້ຖືກຍຸບອອກຊົ່ວຄາວ ແລະຂ້ອຍຕ້ອງຢຸດພັກຈາກ Double Cay ໃນຂະນະທີ່ກຸ່ມໄດ້ຈັດຕັ້ງຄືນໃໝ່. ໃນລະຫວ່າງທາງຂອງຂ້ອຍໄປທາງໃຕ້—ຫຼີກລ່ຽງວໍຊິງຕັນທັງໝົດ—ຂ້ອຍໃຊ້ເວລາຕອນຄໍ່າຢູ່ໃນບາທີ່ຫຍຸ້ງທີ່ສຸດທີ່ຂ້ອຍສາມາດຊອກຫາໄດ້, ຟັງຕູ້ຈູກ ແລະເຄື່ອງປະສົມທ້ອງຖິ່ນ, ຟັງເພງ ແລະບັນຍາກາດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃຊ້​ເວ​ລາ​ຫຼາຍ​ຊົ່ວ​ໂມງ​ໄປ​ຢ້ຽມ​ຢາມ​ຮ້ານ​ບັນ​ທຶກ​ການ​, ຈື່​ຈໍາ​ຍີ່​ຫໍ້​, ຊື່​, ແລະ​ຊື່​ສິນ​ລະ​ປິນ​.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍໄປ Jacksonville, ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍຮູ້ຫຼາຍກ່ຽວກັບດົນຕີທີ່ນິຍົມໃນຍຸກປະຈຸບັນເທົ່າກັບໄວລຸ້ນທົ່ວໄປ. mustache ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຂະ ຫຍາຍ ຕົວ ແລະ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຕ້ອງ ການ trim ເປັນ. ສົມບູນແບບ. ຂ້ອຍຕ້ອງຍ່າງທາງຄັ້ງສຸດທ້າຍກ່ອນຂຶ້ນຍົນໄປ Miami. Hawk ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປຶກສາຫາລືເລື່ອງນີ້ສໍາລັບໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຕັດສິນໃຈທີ່ຈະເອົາ plunge ໄດ້. ພວກເຂົາພຽງແຕ່ກະກຽມການບິນທົດສອບຄັ້ງທໍາອິດຂອງ Triple Head System ຢູ່ Cape Kennedy, ແລະພວກເຮົາທັງສອງຮູ້ສຶກວ່າຂ້ອຍຄວນໄດ້ຮັບຂໍ້ມູນຫຼາຍເທົ່າທີ່ເປັນໄປໄດ້ຈາກແຫຼ່ງທີ່ດີທີ່ສຸດ.
  
  
  ຂ້ອຍໄປຮອດສະຖານທີ່ສຳຄັນຂອງອົງການ NASA ທັນທີເພື່ອເຂົ້າຮ່ວມການທ່ອງທ່ຽວ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຕົ້າ​ໂຮມ​ກັນ​ຢູ່​ໃນ​ບ່ອນ​ຮັບ​ແຂກ​ທີ່​ເຢັນ​ສະ​ບາຍ ແລະ ຍ່າງ​ຜ່ານ​ແລວ​ທາງ. ​ໃນ​ເວລາ​ນັ້ນ, ​ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ຮັກສາ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ໃນ​ເຄື່ອງ​ແບບ​ໄດ້​ຢຸດ​ຂ້ອຍ.
  
  
  "ໃຫ້ອະໄພຂ້ອຍ, ທ່ານ," ລາວເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ອ້ອມ​ຂ້າງ, ເຊັ່ນ​ດຽວ​ກັນ​ກັບ​ສະ​ມາ​ຊິກ​ອື່ນໆ​ຈໍາ​ນວນ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ​ກຸ່ມ. 'ແມ່ນບໍ?'
  
  
  "ເຈົ້າຂັບລົດຟອດສີຟ້າບໍ?" ລາວອ່ານປ້າຍທະບຽນລົດ.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ມັນເປັນຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  “ຂ້ອຍຢ້ານເຈົ້າໄດ້ສະກັດລົດອີກສອງສາມຄັນ. ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ຮູ້​ບຸນ​ຄຸນ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ທ່ານ​ຈະ​ຈັດ​ມັນ​ຄືນ​ໃຫມ່.”
  
  
  “ຂໍໂທດ,” ຂ້ອຍຮ້ອງຂຶ້ນ. "ເມື່ອຂ້ອຍຈອດຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ບໍ່ມີລົດອື່ນ."
  
  
  - ຂ້າພະເຈົ້າຢ້ານວ່າຂ້າພະເຈົ້າຈະ, ທ່ານ. ຖ້າເຈົ້າບໍ່ສົນໃຈ.' ມັນບໍ່ແມ່ນຄໍາຮ້ອງຂໍແທ້ໆ.
  
  
  'ສາມັນ! ດີ.' ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ແລວ​ທາງ​ທີ່​ມີ​ສຽງ​ດັງ​. ໃນເວລາທີ່ກອງແລະຂ້າພະເຈົ້າອອກຈາກສາຍຕາຂອງກຸ່ມການທ່ອງທ່ຽວ, ລາວຈັບມືຂອງຂ້ອຍ. ພວກເຮົາຢຸດຊົ່ວຄາວ ແລະເບິ່ງຮອບໆ. ບໍ່ມີໃຜຢູ່ໃນສາຍຕາ.
  
  
  "ທາງນີ້, ທ່ານ," ລາວເວົ້າໃນນໍ້າສຽງທີ່ເຄົາລົບທີ່ລາວອາດຈະໃຊ້ຕໍ່ຫົວຫນ້າອົງການ NASA.
  
  
  ລາວ​ໃຊ້​ກະແຈ​ເພື່ອ​ເປີດ​ປະຕູ​ທີ່​ເບິ່ງ​ບໍ່​ເຫັນ​ໄດ້​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ມື​ຈັບ, ເຊິ່ງ​ຖືກ​ປິດ​ລົງ​ໃນ​ຝາ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ລົງ​ຕາມ​ແລວ​ທາງ​ທີ່​ຍາວ​ຢຽດ​ຢ່າງ​ໄວ. ມີປະຕູອື່ນຢູ່ບ່ອນນີ້ ແລະບ່ອນນັ້ນ, ທັງໝົດມີຕົວເລກ ແລະຕົວອັກສອນ, ແຕ່ບໍ່ມີເຄື່ອງໝາຍລະບຸຕົວອື່ນ. ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ໄດ້​ເຫັນ​ຜູ້​ໃດ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຫັນ​ໄປ​ຫຼາຍ​ມຸມ, ລົງ​ຂັ້ນ​ໄດ​ເຫຼັກ, ຜ່ານ​ປະຕູ​ທີ່​ລັອກ​ອີກ​ສອງ​ປະຕູ, ແລະ​ໃນ​ທີ່​ສຸດ​ກໍ​ໄປ​ເຖິງ​ສິ່ງ​ທີ່​ປະກົດ​ວ່າ​ເປັນ​ກຳ​ແພງ​ເປົ່າ​ຫວ່າງ.
  
  
  ດ້ວຍ​ເກີບ​ເກີບ​ສີ​ດຳ​ເຫຼື້ອມ​ຂອງ​ລາວ, ຜູ້​ຍາມ​ໄດ້​ຍູ້​ກະ​ດານ​ພື້ນ​ສີ​ຂີ້​ເຖົ່າ​ຢູ່​ລຸ່ມ​ກຳ​ແພງ. ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ທັນ​ທີ, ແຕ່​ບໍ່​ພໍ​ເທົ່າ​ໃດ​ຊົ່ວ​ຄາວ, ກຳ​ແພງ​ທັງ​ໝົດ​ກໍ​ເປີດ​ອອກ​ຢ່າງ​ງຽບໆ, ສ້າງ​ຊ່ອງ​ເປີດ​ກວ້າງ​ພໍ​ໃຫ້​ລາວ​ເລື່ອນ​ຜ່ານ. ຝາຫລັງຂ້ອຍສັ່ນສະເທືອນ ແລະຂ້ອຍຖືກປະໄວ້ຢູ່ຄົນດຽວຢູ່ໃນຫ້ອງນ້ອຍໆທີ່ມີໂຕະໂລຫະ, ຕັ່ງນັ່ງສອງໂຕ ແລະກະຈົກໃຫຍ່ທີ່ຄວນຈະເປັນທາງດຽວ. ຖັດຈາກກະຈົກເປັນປະຕູ; ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລໍຖ້າຢ່າງອົດທົນເພື່ອໃຫ້ມັນເປີດ.
  
  
  "ທ່ານ Carter?" ຖາມສຽງທີ່ບໍ່ເປັນລະບຽບ.
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ.'
  
  
  "ຫນຶ່ງນາທີ, ກະລຸນາ".
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍິ້ມ​ໃສ່​ກະ​ຈົກ ແຕ່​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ບໍ່​ໂບກ​ມື. geniuses ຊ່ອງເຫຼົ່ານີ້ມີແນວໂນ້ມທີ່ຈະເອົາຕົນເອງຢ່າງຮຸນແຮງ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສາມາດຕໍານິຕິຕຽນເຂົາເຈົ້າ. ພວກເຂົາມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຕ້ອງເອົາໃຈໃສ່ຢ່າງຈິງຈັງ.
  
  
  ຫລັງຈາກນັ້ນປະມານໜຶ່ງນາທີ, ປະຕູກໍເປີດອອກ ແລະ ຜູ້ຊາຍສອງຕົວໃນເສື້ອຄຸມສີຂາວ ແລະເກີບເຕັນນິສທີ່ບໍ່ສຸພາບກໍຍ່າງເຂົ້າມາ, ຍູ້ໂຕະເຫຼັກກ້າທີ່ບໍ່ເຄີຍເຫັນມາເລື້ອຍໆຢູ່ໃນໂຮງໝໍ.
  
  
  "ພວກເຮົາຈໍາເປັນຕ້ອງໄດ້ເອົາລາຍນິ້ວມືຂອງທ່ານ, ທ່ານ," ເດັກນ້ອຍຂອງທັງສອງເວົ້າວ່າ. ທັງ​ສອງ​ບໍ່​ເບິ່ງ​ສາມ​ສິບ, ແລະ​ທັງ​ສອງ​ໃສ່​ແວ່ນ​ຕາ. ເຖິງແມ່ນວ່າຜົມຍາວຂອງພວກເຂົາ - ສິບປີກ່ອນຫນ້ານີ້ມັນຈະຖືກຕັດໃນການຕັດລູກເຮືອ - ບໍ່ໄດ້ທໍາລາຍຄວາມຕັ້ງໃຈຂອງພວກເຂົາ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ຫມຶກ​ໃສ່​ນິ້ວ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ແຜ່​ມັນ​ໃສ່​ເຈ້ຍ​ໄດ້. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຫນຶ່ງໃນນັ້ນໄດ້ປົດລັອກໂຕະ, ເປີດລິ້ນຊັກເອກະສານແລະປຽບທຽບລາຍນິ້ວມືຂອງຂ້ອຍກັບຊຸດທີສອງ, ຫຼັງຈາກນັ້ນກໍ່ຫົວ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ເຈົ້າໄດ້ຮຽນ fingerprinting ຢູ່ MIT ບໍ?"
  
  
  “Caltech, ທ່ານ,” ແອວເດີຕອບ. "ແລະບໍ່, ແຕ່ພວກເຮົາທັງສອງໄດ້ໄປຫາໂຮງຮຽນ FBI." ລາວຍິ້ມອ່ອນໆ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສະແດງຄວາມແປກໃຈຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. "ທຸກຄົນຢູ່ທີ່ນີ້ເຮັດສິ່ງນີ້ບໍ?"
  
  
  "ທາງນີ້, ທ່ານ." ລາວຊີ້ໄປທີ່ປະຕູເປີດ. "ທ່ານດຣ. Avery ແມ່ນລໍຖ້າທ່ານ."
  
  
  ປະຕູໃນແລວທາງນີ້ເປີດ; ຢູ່ໃນຫ້ອງການຂະຫນາດນ້ອຍ, ຜູ້ຊາຍທີ່ແຂງແຮງ - ແລະແມ່ຍິງຈໍານວນຫນ້ອຍຫນຶ່ງ - ໃນເສື້ອຄຸມສີຂາວ hunched ເທິງ blueprints ແລະຫນັງສືດ້ານວິຊາການ, ເວົ້າກັບກັນແລະກັນເປັນກຸ່ມຂະຫນາດນ້ອຍ, chalking equations ສຸດ chalkboards. ໃນຕອນທ້າຍຂອງແລວເສດຖະກິດ, ຝູງຊົນຂອງຂ້ອຍໄດ້ເປີດປະຕູສອງຄັ້ງແລະນໍາຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງການແລະຫ້ອງປະຊຸມ. ຜູ້​ຊາຍ​ຢູ່​ໂຕະ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ບໍ່​ມີ​ອາ​ຍຸ​ຫລາຍ​ກວ່າ​ນາຍ​ພາ​ສາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ຜົມ​ສັ້ນ, ສີ​ຂີ້​ເຖົ່າ​ຂອງ​ລາວ​ເກືອບ​ປົກ​ໜັງ​ຫົວ​ທີ່​ເປັນ​ດ່າງ​ຂອງ​ລາວ. "ເຂົ້າມາ, ທ່ານ Carter," ລາວເວົ້າ, ຢືນຂຶ້ນ. ລາວຊີ້ຂ້ອຍໄປຫາເກົ້າອີ້ຫນັງສີຂຽວ.
  
  
  “ຂ້ອຍສົມມຸດວ່າເຈົ້າເປັນ ດຣ. ຫຼືເຈົ້າຍັງເປັນຜູ້ບໍລິຫານບໍ? ຂ້ອຍຍິ້ມເມື່ອຂ້ອຍຖາມ, ແຕ່ລາວບໍ່ຕອບ.
  
  
  "ພວກເຮົາບໍ່ມີເວລາຫຼາຍ, ທ່ານ Carter. ພວກເຮົາຈະເລີ່ມຕົ້ນບໍ?'
  
  
  ບໍ່​ມີ​ຈຸດ​ໃດ​ໃນ​ການ​ເວົ້າ​ຄືນ​ລາຍ​ລະ​ອຽດ​ທັງ​ຫມົດ​ທີ່​ເຂົາ​ໄດ້​ບອກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຊົ່ວ​ໂມງ​ຕໍ່​ໄປ. ມີການເວົ້າກ່ຽວກັບການປະສານງານແລະແຜນທີ່ດາວທຽມ, ກ່ຽວກັບຄອມພິວເຕີ, ເຂັມທິດ, stabilizers ແລະ actuators, ກ່ຽວກັບ gliders retractable ແລະເຊັນເຊີ, ແລະກ່ຽວກັບລະບົບຕ້ານ interception. ນີ້ແມ່ນຫຼາຍຫຼືຫນ້ອຍສິ່ງທີ່ Hawk ບອກຂ້າພະເຈົ້າ, ແຕ່ໃນລາຍລະອຽດດັ່ງກ່າວໃນເວລາທີ່ Avery ສໍາເລັດ, ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ສຶກວ່າຂ້າພະເຈົ້າເກືອບສາມາດສ້າງລະບົບສາມຫົວດ້ວຍຕົນເອງ. ດີ, ອາດຈະບໍ່ທັງຫມົດ.
  
  
  Avery ເບິ່ງຄືວ່າມີຄວາມຄິດດຽວກັນ; ທັດສະນະຄະຕິຂອງລາວເກືອບຖືກປະຕິເສດ. "ເວົ້າງ່າຍໆ, ທ່ານ Carter, ເບິ່ງໂຄງການສາມຫົວດ້ວຍວິທີນີ້: ພວກເຮົາ ກຳ ລັງຍິງຈະຫຼວດຂະໜາດນ້ອຍຈາກເມືອງ Arlington, ຂ້າມເມືອງ Potomac, ໄປວໍຊິງຕັນ. ໃຫ້ເວົ້າວ່າສີ່ຂອງພວກເຂົາແມ່ນແນໃສ່ເຮືອນສີຂາວ, ເປົ້າຫມາຍຕົ້ນຕໍຂອງພວກເຮົາ. ການນໍາໃຊ້ Jefferson Memorial ເປັນຈຸດອ້າງອິງ, ກ້ອງຖ່າຍຮູບການສອດແນມໂທລະພາບໃນແຕ່ລະລູກສອນໄຟເຮັດໃຫ້ການປັບຕົວທີ່ຈໍາເປັນ. ລູກສອນໄຟຕໍ່ຕ້ານລູກສອນໄຟຖືກເປີດຕົວ; ບາງທີ, ເຖິງວ່າຈະມີລະບົບປ້ອງກັນຂອງພວກເຮົາ, ຫນຶ່ງຫຼືສອງລູກສອນໄຟຂອງພວກເຮົາຈະຖືກຍິງລົງ. ພວກເຮົາຕ້ອງພິຈາລະນາຄວາມເປັນໄປໄດ້ນີ້, ເຖິງແມ່ນວ່າຂະຫນາດນ້ອຍ, ຖ້າການໂຈມຕີດັ່ງກ່າວຈະຖືກເປີດຕົວ. ບໍ່ວ່າພວກເຮົາທໍາລາຍສັດຕູດ້ວຍ salvo ທໍາອິດ, ຫຼືມັນຫມົດໄປສໍາລັບພວກເຮົາ. ແມ່ນບໍ?'
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ noded.
  
  
  'ດີ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລູກສອນໄຟອື່ນໆບໍ່ຄວນຕີເປົ້າຫມາຍດຽວກັນ. ເຊັນເຊີລົງທະບຽນຜົນກະທົບແລະຫຼັງຈາກນັ້ນກະຕຸ້ນກົນໄກຄອມພິວເຕີ. ເປົ້າຫມາຍທີສອງແມ່ນດໍາເນີນໂຄງການເຂົ້າໃນລະບົບຄໍາແນະນໍາ. ຕົວກະຕຸ້ນເຮັດວຽກຂອງເຂົາເຈົ້າ, ປີກເລື່ອນທີ່ສາມາດຖອດໄດ້ເປີດຂຶ້ນເພື່ອເພີ່ມການຍົກ, ແລະບັ້ງໄຟຂອງພວກເຮົາມຸ່ງຫນ້າໄປສູ່ເຂດການຄ້າ Fourteenth Street ຫຼືໂຮງແຮມ Hilton. ມັນຈະແຈ້ງ?
  
  
  'ຂ້ອຍ​ກໍ​ຄິດ​ແນວ​ນັ້ນ. ໃນຄໍາສັບຕ່າງໆອື່ນໆ, ໃນການສູ້ຮົບນິວເຄລຍທັງຫມົດ, ພວກເຮົາຕ້ອງຕີເປົ້າຫມາຍຕົ້ນຕໍ, ນັ້ນແມ່ນ, ເປີດຕົວລູກສອນໄຟຫຼາຍໆຄັ້ງໃນເວລາດຽວກັນ. ແຕ່ຖ້າອັນທໍາອິດຕີ, ພວກເຮົາບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງເສຍອັນທີສອງ."
  
  
  'ຢ່າງ​ແນ່​ນອນ.'
  
  
  ມັນໃຊ້ເວລາຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງເພື່ອບອກຂ້ອຍສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຮູ້ແລ້ວ. “ຈະເປັນແນວໃດກ່ຽວກັບລະບົບຕົວມັນເອງ, Dr. Avery? ມັນໃຫຍ່ເທົ່າໃດ?
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດສະແດງເຈົ້າໄດ້. ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຮັບອະນຸຍາດໃຫ້ເຮັດສິ່ງນີ້."
  
  
  'ແນ່ນອນບໍ່ແມ່ນ. ແຕ່ມັນໃຫຍ່ປານໃດ? ມັນສາມາດຖືກລັກ?
  
  
  "ບໍ່​ແມ່ນ​ທັງ​ຫມົດ." ທ່າ​ທາງ​ຂອງ​ພຣະ​ອົງ​ໄດ້​ຈູດ​ຕຶກ​ສະ​ລັບ​ສັບ​ຊ້ອນ​ໃຕ້​ດິນ​ທັງ​ໝົດ, ຖືກ​ຕັດ​ອອກ​ຈາກ​ພື້ນ​ຖານ​ທີ່​ເຫຼືອ. “ລືມກ່ຽວກັບການລະມັດລະວັງ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແນ່​ໃຈວ່​າ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ flawless. ລາວ​ບໍ່​ເຂົ້າ​ໃຈ​ຄຳ​ເວົ້າ​ເຍາະ​ເຍີ້ຍ​ຂອງ​ຂ້ອຍ. "ອັນນີ້ໃຫຍ່ຂະໜາດໃດ?"
  
  
  ແລ້ວ... ຫົວໃຈຂອງ "Driekopper" ແມ່ນຄອມພິວເຕີ. ໃນແງ່ຂອງຂະຫນາດຂອງມັນ, ມັນມີຄວາມຊັບຊ້ອນຫຼາຍກ່ວາສິ່ງທີ່ຖືກພັດທະນາຈົນເຖິງປະຈຸບັນ."
  
  
  "ນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ?" - ຂ້າພະເຈົ້າ snapped.
  
  
  "ໂອ້ ... ບາງທີຂະຫນາດຂອງເຄື່ອງຈັກລົດປົກກະຕິ." ລາວ​ຊີ້​ມື​ໃສ່​ກ້ອນ​ໜຶ່ງ​ຍາວ​ປະມານ​ໜຶ່ງ​ແມັດ.
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນບໍ່ມີໃຜສາມາດຍ່າງອອກຈາກປະຕູດ້ວຍມັນ."
  
  
  'ບໍ່ຍາກ.'
  
  
  'ສະບາຍດີ. ມີໃຜຮູ້ກ່ຽວກັບອຸປະກອນນີ້? »
  
  
  "ຄົນໜ້ອຍຫຼາຍ. ພະນັກງານຂອງຂ້ອຍ, ສິບເຈັດຄົນ, ທັງໝົດມີບ່ອນເກັບກູ້. ທຳນຽບຂາວ, ອົງການລັດຖະບານອື່ນໆ ແລະກອງບັນຊາການສູງສຸດຂອງທະຫານ."
  
  
  "ແມ່ນຫຍັງກ່ຽວກັບ Ultimate Dynamics?"
  
  
  "ເກືອບທຸກຄົນທີ່ເຮັດວຽກກັບ Driekopper ໃນປັດຈຸບັນແມ່ນສ່ວນຫນຶ່ງຂອງພະນັກງານຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  'ເກືອບ​ທັງ​ຫມົດ?'
  
  
  “ມີພຽງແຕ່ສອງຄົນຈາກກຸ່ມທີ່ບໍ່ເຮັດວຽກກັບຂ້ອຍ. ນຶ່ງ​ໃນ​ນັ້ນ​ໄດ້​ເສຍ​ຊີວິດ​ໃນ​ອຸບັດ​ເຫດ​ເຮືອບິນ​ຕົກ​ເມື່ອ​ກ່ອນ. ອີກຄົນຫນຶ່ງແມ່ນຫົວຫນ້າບໍລິຫານຂອງບໍລິສັດ.”
  
  
  "ເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າລາວລາຍງານກັບ Grady Ingersoll?"
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດຄືກັນ."
  
  
  "ຊຶ່ງຫມາຍຄວາມວ່າ Ingersoll ຮູ້."
  
  
  Avery ເບິ່ງແປກໃຈ. "ທ່ານແນ່ນອນບໍ່ຄິດວ່າຜູ້ໃດຜູ້ຫນຶ່ງເຊັ່ນ Ingersoll..." ລາວບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງຈົບປະໂຫຍກ; ແນ່ນອນວ່າລາວບໍ່ມັກຂໍ້ຄວາມຍ່ອຍຂອງຂ້ອຍແລະບໍ່ຮູ້ວ່າຈະເຮັດແນວໃດກ່ຽວກັບມັນ.
  
  
  "ຂ້ອຍໄດ້ຍິນເຈົ້າກໍາລັງທົດສອບການບິນ Driekopper ໃນໄວໆນີ້."
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ. ອາ​ທິດ​ຫນ້າ. ວັນທີທີ່ແນ່ນອນຍັງບໍ່ທັນໄດ້ກໍານົດ. ພຽງແຕ່ພະນັກງານຂອງຂ້ອຍຮູ້ກ່ຽວກັບລະບົບ, ແລະພວກເຂົາຈະໃສ່ທຸກພາກສ່ວນເຂົ້າໄປໃນບັ້ງໄຟເປັນສ່ວນຕົວ.”
  
  
  "ມີໂອກາດທີ່ເຮືອຕ່າງປະເທດສາມາດແຊກແຊງແລະຫາປານີ້ອອກສູ່ທະເລບໍ?"
  
  
  "ບໍ່ມີໂອກາດ. ຖ້າຈະຫຼວດບໍ່ໄດ້ລົງຈອດກັບບ່ອນທີ່ມັນວາງແຜນໄວ້, ມັນຈະທໍາລາຍຕົນເອງ."
  
  
  ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ອີກ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໄດ້​ໃນ​ອຸບ​ໂມງ​ປັບ​ອາ​ກາດ​ນີ້, ສະ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂອບ​ໃຈ Avery ແລະ​ປະ​ຖິ້ມ​ເຂົາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ສົນ​ໃຈ​ກ່ຽວ​ກັບ​ມາດ​ຕະ​ການ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ຢູ່ Cape Kennedy, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ຜູ້​ທີ່​ກ່ຽວ​ຂ້ອງ​ເຮັດ​ໄດ້​ດີ​ທີ່​ສຸດ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເຮັດ​ໄດ້. ແຕ່ເສັ້ນນັ້ນກ່ຽວກັບ Ingersoll ແລະຫົກຄົນຂອງລາວທີ່ໄວ້ວາງໃຈເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍກັງວົນຄືກັບນະລົກ.
  
  
  ບາງທີຖ້າຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຄິດກ່ຽວກັບບັນຫານີ້, ຂ້ອຍຈະເອົາໃຈໃສ່ກັບສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນອີກສອງສາມນາທີຕໍ່ມາ. ຫລັງ​ຈາກ​ເບິ່ງ​ໜ້າ​ຈໍ​ໂທລະ​ພາບ​ແລ້ວ, ກອງ​ໄດ້​ປ່ອຍ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ສູ່​ແລວ​ທາງ​ທະ​ເລ​ຊາຍ. ໃນຂະນະທີ່ປະຕູທີ່ບໍ່ມີຮອຍຂີດຂ່ວນຍັງປິດຢູ່ທາງຫຼັງພວກເຮົາ, ຜູ້ຊາຍຊາວເອເຊຍຄູ່ໜຶ່ງທີ່ກຳລັງລົມກັນຢູ່ໃນໝວກເຟືອງ, ຊຸດສີດຳ ແລະ ກ້ອງວົງຈອນປິດໄດ້ຍ່າງຜ່ານປະຕູໃຫຍ່.
  
  
  ພວກ​ເຂົາ​ລັງ​ເລ​ໃຈ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ກອງ​, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ສືບ​ຕໍ່​ສົນ​ທະ​ນາ​. ຫນຶ່ງໃນພວກເຂົາຢຸດເຊົາການຖ່າຍຮູບພາຍໃນອ່ອນໆ; ເມື່ອ​ອີກ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ຫັນ​ກ້ອງ​ໄປ​ທາງ​ຂອງ​ຂ້ອຍ, ຂ້ອຍ​ເລີ່ມ​ປົກ​ໜ້າ, ແລ້ວ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ລືມ​ທຸກ​ສິ່ງ. ສຸດທ້າຍ, ໃນມື້ນີ້, ຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງທີ່ທ່ານໄປ, ທ່ານຈະເຫັນນັກທ່ອງທ່ຽວຊາວຍີ່ປຸ່ນທີ່ມີກ້ອງຖ່າຍຮູບ; ມັນບໍ່ແມ່ນຈົນກ່ວາຂ້ອຍມາຮອດບ່ອນຈອດລົດ, ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຄົນອາຊີສອງຄົນນີ້ເບິ່ງບໍ່ເປັນພາສາຍີ່ປຸ່ນເລີຍ.
  
  
  ການບິນຈາກ Miami ໄປເກາະ New Providence ໃນ Bahamas ແມ່ນບໍ່ມີຫຍັງຫຼາຍກວ່າ hop; ເກືອບບໍ່ມີເວລາທີ່ຈະດື່ມ ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາລົງໄປເທິງທະເລສີຂຽວອ່ອນໆ ທີ່ມີເກາະຊາຍຊາຍ. ທ້ອງຟ້າໃນຕອນບ່າຍມີໝອກບາງເບົາບາງໆ, ເຮັດໃຫ້ຕົ້ນໄມ້ສີຂຽວເຂັ້ມເກືອບເປັນສີດຳ, ແລະ ຝົນໄດ້ພັດໃສ່ປ່ອງຢ້ຽມຂອງ 7271 ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາອ້ອມຮອບສະໜາມບິນ.
  
  
  ຜູ້​ໂດຍສານ​ໄດ້​ແລ່ນ​ຂ້າມ​ເວທີ​ໄປ​ຫາ​ບ່ອນ​ພັກ​ອາ​ໄສ​ຂອງ​ໂຮງ​ອາຫານ​ທີ່​ຊຸດ​ໂຊມ, ​ເຊິ່ງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເອີ້ນ​ວ່າ​ອາຄານ​ສະຖານີ. . ມີ​ວົງ​ດົນ​ຕີ​ຢູ່​ພາຍ​ໃນ ແລະ​ພວກ​ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ໃນ​ເຮືອ​ບິນ​ໄດ້​ແຈກ​ຢາຍ​ເຫຼົ້າ​ແວງ​ໃຫ້​ຟຣີ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ລໍ​ຖ້າ​ກະ​ເປົ໋າ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ. ພາສີບໍ່ແມ່ນບັນຫາ; ໃນ​ລະ​ດູ​ການ​ທ່ອງ​ທ່ຽວ​ຄວາມ​ສູງ​, ບາງ​ທີ​ຫນຶ່ງ​ໃນ​ຫ້າ​ສິບ​ກະ​ເປົ໋າ​ໄດ້​ຖືກ​ເປີດ​. ​ແຕ່​ມັນ​ຕ້ອງ​ໃຊ້​ເວລາ​ຫຼາຍ​ກວ່າ​ເຄິ່ງຊົ່ວ​ໂມງ​ເພື່ອ​ເອົາ​ກະ​ເປົ໋າ​ອອກ​ຈາກ​ຍົນ, ດ້ວຍ​ເຫດຜົນ​ທີ່​ຈະ​ເປັນ​ຄວາມ​ລຶກລັບ​ຕະຫຼອດ​ໄປ. ກະເປົ໋າເດີນທາງມາຮອດຕາມສາຍແອວລຳລຽງແຄບ, ຂອງຂ້ອຍເກືອບຈະເປັນເຄື່ອງສຸດທ້າຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ກະ​ເປົ໋າ​ສອງ, ແລະ​ຫນຶ່ງ​ມີ​ຊ່ອງ​ພິ​ເສດ​ສໍາ​ລັບ Wilhelmina ແລະ Hugo. ຂ້ອຍບໍ່ຖືປືນເມື່ອຂ້ອຍຂ້າມຊາຍແດນເພາະວ່າການຖືກກັກຂັງແມ່ນຫນຶ່ງໃນສິ່ງທີ່ເຈັບປວດທີ່ສຸດທີ່ສາມາດເກີດຂື້ນກັບຕົວແທນພິເສດ, ແລະມັນມັກຈະບໍ່ຄຸ້ມຄ່າ.
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ຜິວ​ໜັງ​ສີ​ດຳ​ສູງ​ຜູ້​ໜຶ່ງ​ໃນ​ຊຸດ​ຄາ​ນາ​ວາ​ໄດ້​ຢືນ​ຢູ່​ໃກ້​ປະ​ຕູ​ສະ​ຖາ​ນີ. ມີປ້າຍຢູ່ໃກ້ຕົ້ນປາມທີ່ຂຽນວ່າ "DOUBLÉ CAY - ແທັກຊີທາງອາກາດ." ຝົນ​ໄດ້​ຢຸດ​ເຊົາ, ແຕ່​ທ້ອງ​ຟ້າ​ຍັງ​ມີ​ສີ​ຂີ້​ເຖົ່າ​ແລະ​ມີ​ເມກ. ອີກສາມຄົນໄດ້ຢືນຢູ່ໃຕ້ຕົ້ນປາມ; ຄູ່​ຜົວ​ເມຍ​ໄວ​ກາງ​ຄົນ​ແລະ​ເດັກ​ຊາຍ​ໄວ​ລຸ້ນ​ທີ່​ມີ​ກີ​ຕາ​, ຜົມ​ຍາວ​ບ່າ​, ແລະ​ຫຼາຍ​ຂອງ​ສິວ​ເດັກ​ນ້ອຍ​.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ເພື່ອນ?" ຜູ້ຊາຍສີດໍາທັກທາຍຂ້ອຍ. "ເຈົ້າຢູ່ໃນ Double Cay ບໍ?"
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ.'
  
  
  ລາວຖາມຂ້ອຍວ່າຂ້ອຍຊື່ຫຍັງແລະກວດເບິ່ງລາຍຊື່. - ຍົນແມ່ນຢູ່ບ່ອນອື່ນຂອງສະໜາມ. ລົດລິມູຊີນຈະມາທີ່ນີ້ເພື່ອເອົາເຈົ້າໄປ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຢືນ​ຢູ່​ໃຕ້​ຕົ້ນ​ປາມ​ທີ່​ຫົດ​ນ້ຳ​ຢ່າງ​ບໍ່​ສະ​ບາຍ, ຮູ້​ບຸນ​ຄຸນ​ຕໍ່​ລົມ​ທີ່​ເຮັດ​ໃຫ້​ຄວາມ​ຊຸ່ມ​ຊື່ນ​ທີ່​ອົບ​ອຸ່ນ​ລົງ. ໃນຕອນທ້າຍຂອງທາງຍ່າງ, ຜູ້ຊາຍຜົມສີເທົາບາງໆ, ນຸ່ງເສື້ອເສື້ອຍືດ, ໂສ້ງຂາຍາວແລະເກີບ tennis ເປື້ອນ, ຢືນຢູ່ໃນປະຕູຂອງອາຄານສະຖານີ. ເມື່ອເຫັນໄດ້ຊັດເຈນວ່າຜູ້ໂດຍສານຄົນສຸດທ້າຍໄດ້ລົງຈາກເຮືອ, ລາວໄດ້ຍັບຍັ້ງ, ຫັນແລະຍົກມືຂຶ້ນ. ລົດ Cadillac ສີນ້ຳຕານເຂັ້ມໄດ້ດຶງອອກມາໃສ່ທາງຍ່າງ, ປະຕູເປີດອອກ ແລະຜູ້ຊາຍຄົນໜຶ່ງເຂົ້າໄປ.
  
  
  ຂ້ອຍກຳລັງແນມເບິ່ງຊາຍຜົມສີເທົານັ້ນຢ່າງຕັ້ງໃຈ ຈົນບໍ່ເຫັນກຸ່ມຄົນນັ້ນຢູ່ໃນບ່ອນຈອດລົດ ຈົນກວ່າລົດຄາດິລແລັກຈະເບິ່ງບໍ່ເຫັນ. ມີຊາຍຫນຸ່ມສອງຄົນ, ສູງແລະຜົມຍຸດຕິທໍາ, ມີ curls ວ່າງ, ນຸ່ງຊຸດສີເຂັ້ມເຂັ້ມງວດ, ແລະຕໍ່ໄປພວກເຂົາຢືນເດັກຍິງທີ່ສູງເກືອບເທົ່າກັບຜູ້ຊາຍ. ນາງໄດ້ຖືກປົກຄຸມຈາກຄໍຫາຕີນໃນຊຸດທີ່ລຽບງ່າຍ, ໄຫຼທີ່ກອດຮ່າງກາຍຂອງນາງຢູ່ໃນທຸກສະຖານທີ່ທີ່ເຫມາະສົມ, ແລະຜົມສີນ້ໍາຕານເຂັ້ມຂອງນາງໄດ້ຫຼຸດລົງຈາກບ່າຂອງນາງເກືອບເຖິງແອວ. ຄໍເລັກຊັນຂອງສາຍຄໍທີ່ຫ້ອຍຢູ່ລະຫວ່າງເຕົ້ານົມຂອງນາງ, ແລະແມ້ແຕ່ຢູ່ໃນແສງສະຫວ່າງທີ່ມືດມົວ, ໃບຫນ້າຂອງນາງເບິ່ງຄືວ່າເປັນປະກາຍ.
  
  
  ຄວາມຄິດທໍາອິດຂອງຂ້ອຍແມ່ນ Joan of Arc ຫຼືບາງທີອາດມີ Joan Baez; ນາງ​ມີ​ຄວາມ​ໝັ້ນ​ໃຈ​ອັນ​ແຈ່ມ​ໃສ​ໃນ​ການ​ສະ​ແດງ​ອອກ​ຂອງ​ນາງ, ໃນ​ທ່າ​ທາງ​ຂອງ​ນາງ. ​ແຕ່​ຄວາມ​ຄິດ​ນັ້ນ​ໄດ້​ຢຸດ​ເຊົາ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ເມື່ອ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າຮູ້​ວ່າ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າກຳລັງ​ເບິ່ງ​ນາງ Angela Raffles ​ແລະ​ສະມາຊິກ​ອີກ​ສອງ​ຄົນ​ໃນ​ກຸ່ມ Intimate Six.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສຶກ​ສາ​ພຽງ​ພໍ​ຂອງ​ຮູບ​ພາບ Intimate Six ຂອງ​ທີ່​ຈະ​ຈື່​ຈໍາ​ພວກ​ເຂົາ​ໃນ​ທັນ​ທີ​, ແຕ່​ວ່າ​ມີ​ພຽງ​ແຕ່​ເດັກ​ຍິງ​ທີ່​ແທ້​ຢືນ​ອອກ​. ຊາຍໜຸ່ມຫ້າຄົນມີລັກສະນະຄ້າຍກັນຫຼາຍຈົນຂ້ອຍບໍ່ແນ່ໃຈວ່າຊື່ໃດຈະເໝາະສົມກັບຄູ່ນັ້ນ. ບໍ່ວ່າມັນສໍາຄັນ, ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ; ຂ້ອຍຫວັງວ່າ Angela Raffles ແມ່ນຈຸດເລີ່ມຕົ້ນຂອງຂ້ອຍໃນເສັ້ນທາງໄປຫາ Grady Ingersoll.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າເບິ່ງນາງແລະນາງເບິ່ງຄືນ. ຮອຍຍິ້ມທີ່ງຽບສະຫງົບຂອງນາງມີທັງຄວາມເຊື່ອຫມັ້ນແລະຂົ່ມຂູ່, ຄືກັບວ່ານາງສາມາດດຶງຜູ້ຊາຍໄປຫານາງໂດຍບໍ່ຕ້ອງເຮັດຫຍັງ. ແລະນາງຮູ້ມັນ. ອີງຕາມຂໍ້ມູນ Hawk ໃຫ້ຂ້າພະເຈົ້າ, ນາງມີອາຍຸໄດ້ຊາວຫ້າ, ແຕ່ນາງເບິ່ງຄືວ່າມີອາຍຸ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖອນ​ການ​ເບິ່ງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອອກ​ຈາກ​ນາງ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ລືມ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ທີ່​ນີ້​ເພື່ອ​ຫຍັງ. ລົດ Mercedes ຫົກປະຕູໄດ້ດຶງອອກໄປໃສ່ທາງຍ່າງ ແລະຜູ້ຊາຍຜິວດຳຄົນໜຶ່ງເລີ່ມຍົກກະເປົ໋າໃສ່ກະເປົ໋າ. ຜົວເມຍຄູ່ໜຶ່ງ ແລະມືຕີກີຕ້ານັ່ງຢູ່ຫຼັງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢຸດ​ຊົ່ວ​ຄາວ​ແລະ​ເບິ່ງ​ຜູ້​ຍິງ​ໂດຍ​ຜ່ານ​ມຸງ​ເຫຼື້ອມ​ຂອງ​ລົດ. ນາງຍັງຍິ້ມ, ຍັງຊອກຫາໃນທິດທາງຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ducked ແລະ​ແນ່​ນອນ​ເບິ່ງ​ທາງ​ອື່ນ​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຂັບ​ລົດ​ໄປ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ສີ່​ຄົນ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ພັກ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ໂດຍສານ​ທີ່​ກວ້າງຂວາງ​ທີ່​ຫລູຫລາ​ຂອງ Lear Jet. ທັງສອງຂອງພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ເວົ້າຫຍັງ; ຄູ່ນ່ຶເບິ່ງສັບສົນເລັກນ້ອຍ, ເດັກຜູ້ຊາຍຂີ້ຄ້ານ. ຜູ້ຊາຍສີດໍາໄດ້ນໍາເອົາພວກເຮົາ rum ແລະຫາຍໄປກ່ອນ. ເມື່ອລາວປະກົດຕົວອີກຄັ້ງ ແລະປະກາດວ່າລາວຈະອອກໄປໃນອີກບໍ່ເທົ່າໃດນາທີ, ຂ້ອຍຄິດວ່າຜູ້ຍິງຄົນນັ້ນຈະຜ່ານໄປ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແປກ​ໃຈ​ຫລາຍ, ແຕ່​ເມື່ອ​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ໃກ້ໆ, ຜ່ານ​ກະ​ເປົ໋າ​ກະ​ເປົ໋າ ແລະ​ເສື້ອ​ຜ້າ​ກະ​ແສ​ທອງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຄວາມ​ສາ​ມາດ​ທີ່​ໜ້າ​ຊື່ນ​ຊົມ​ທີ່​ເຮັດ​ໃຫ້​ໝັ້ນ​ໃຈ.
  
  
  "ຂ້ອຍຊື່ Herridge," ນັກບິນຂອງພວກເຮົາເວົ້າວ່າ, "ແລະຂ້ອຍຫວັງວ່າເຈົ້າຈະມີເວລາທີ່ດີຢູ່ໃນ Double Cay." ຂ້າພະເຈົ້າສັງເກດເຫັນວ່າສໍານຽງຂອງລາວໄດ້ຫາຍໄປ; ປາກົດຂື້ນວ່າລາວຕ້ອງຫຼິ້ນທຸກປະເພດຂອງພາລະບົດບາດ. ການຂຶ້ນຍົນແມ່ນສັ້ນ ແລະກ້ຽງ, ມີພຽງແສງຕາເວັນຜ່ານເມກ ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຂຶ້ນຈາກທາງແລ່ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດື່ມ​ແລະ​ເບິ່ງ​ອອກ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ບິນ​ຜ່ານ​ພື້ນ​ທີ່​ສີ​ຂີ້​ເຖົ່າ​ຂຽວ​ອ້ອມ​ຮອບ​ສະ​ໜາມ​ບິນ ແລະ​ບໍ່​ດົນ​ກໍ​ໄປ​ຮອດ​ເຂດ​ນອກ​ເມືອງ Nassau. ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ແສງ​ຕາ​ເວັນ​ຈະ​ສ່ອງ​ແສງ​ອ່ອນໆ​ຢູ່​ໃນ​ເຮືອນ​ວິນ​ລາ​ແຄມ​ທະ​ເລ​ທີ່​ຟຸ່ມ​ເຟືອຍ​ພ້ອມ​ດ້ວຍ​ສະ​ລອຍ​ນ້ຳ, ສວນ​ທີ່​ສວຍ​ງາມ ແລະ​ສະ​ໜາມ​ຫຍ້າ​ຂຽວ​ຢ່າງ​ບໍ່​ໜ້າ​ເຊື່ອ. Herridge ອະນຸຍາດໃຫ້ຍົນບິນຜ່ານທ່າເຮືອໃຈກາງເມືອງ; ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ກະ​ຕ່າ, ​ຜ້າ​ທີ່​ມີ​ສີສັນ​ພິ​ເສດ ​ແລະ ຜະລິດ​ຕະພັນ​ທອງ​ແດງ​ອັນ​ດຽວ​ກັນ​ທີ່​ຂາຍ​ຢູ່​ທຸກ​ຕະຫຼາດ​ຈາກ​ເມືອງ Marrakesh ຫາ​ສິງກະ​ໂປ. ແມ່​ຍິງ​ຜິວ​ໜັງ​ສີ​ດຳ​ສູງ​ມີ​ຜ້າ​ພັນ​ບາດ​ສີ​ແດງ​ຢູ່​ເທິງ​ຫົວ ແລະ​ຊຸດ​ຜ້າ​ເຕັ້ນ​ໄດ້​ໂບກ​ມື​ຢ່າງ​ຮ້າຍ​ແຮງ. Herridge ໂບກ​ປາຍປີກ​ຂອງ​ຕົນ​ຊົ່ວ​ຄາວ, ຈາກ​ນັ້ນ​ພວກ​ເຮົາ​ກໍ​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ລາວ​ຫັນ​ໄປ​ທາງ​ເໜືອ​ແລະ​ບິນ​ໄປ​ທົ່ວ​ບ່ອນ​ກວ້າງ​ທີ່​ສຸດ​ຂອງ​ເກາະ. ສອງສາມນາທີຕໍ່ມາທະເລໄດ້ຢູ່ພາຍໃຕ້ພວກເຮົາອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  ຂ້າງ ລຸ່ມ ນີ້ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເຫັນ ເສັ້ນ ດ່າງ ສີ ຂາວ ຈໍາ ນວນ ຫນຶ່ງ ; ສໍາລັບບາງຄັ້ງເຮືອເກືອບຈະຂຶ້ນກັບພວກເຮົາ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າຮັບຮູ້ວ່າມັນຕ້ອງເປັນ hydrofoil. ມັນແມ່ນຢູ່ໃນຫຼັກສູດດຽວກັນກັບພວກເຮົາ, ແລະຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າມັນແມ່ນເຮືອຂອງ Grady Ingersoll. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຖືກ ບອກ ວ່າ ລາວ ຍັງ ມີ ເຮືອ ທີ່ ຜູ້ ຊ່ວຍ ຂອງ ລາວ ໄດ້ ແລ່ນ ກັບ ຄືນ ໄປ ມາ ລະ ຫວ່າງ Double Cay ແລະ Nassau.
  
  
  ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຫມູ່ເກາະຄູ່ແຝດໄດ້ປາກົດ, ດັ່ງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນພວກເຂົາຈາກທັດສະນະຂອງນົກຮອກ. ໃນແສງແດດທີ່ສົດໃສ, "ການຟື້ນຄືນຊີວິດ" ເບິ່ງຄືວ່າເປັນປະກາຍ - ສະລອຍນ້ໍາ, ສະໜາມກ໊ອຟ, ແຄມຝັ່ງທະເລ, ຫໍຄອຍສີຂາວຂອງໂຮງແຮມ - ໃນຂະນະທີ່ "ການພິພາກສາສຸດທ້າຍ" ເບິ່ງຄືວ່າຈືດໆຄືກັບບ່ອນກໍ່ສ້າງໃດໆ. ຂຸມ​ຊ່ອງ​ຫວ່າງ​ຂະ​ຫນາດ​ໃຫຍ່​ໄດ້​ຖືກ​ຂຸດ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ດິນ​ຊາຍ​ແລະ undergrowth​, ບາງ​ເຕັມ​ໄປ​ດ້ວຍ​ຊີ​ມັງ​, ບາງ​ບ່ອນ​ເຕັມ​ໄປ​ດ້ວຍ​ລົດ​ຖີບ​ແລະ​ລົດ​ເຄນ​. ​ໂຄງ​ເຫຼັກ​ຂອງ​ຕຶກ​ຫລັງ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ສູ່​ອາ​ກາດ, ​ເຮັດ​ໃຫ້​ມີ​ເງົາ​ທີ່​ແປກ​ປະ​ຫລາດ​ລົງ​ມາ​ເທິງ​ພື້ນ​ດິນ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ Herridge ຫັນໜ້າເຂົ້າໄປໃກ້ໆ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນຂົວແຫ່ງໜຶ່ງກຳລັງສ້າງຢູ່ລະຫວ່າງສອງເກາະ. ຢູ່ເທິງຝັ່ງຂອງຄໍາພິພາກສາຄັ້ງສຸດທ້າຍ, ການສະຫນັບສະຫນູນຊີມັງຂະຫນາດໃຫຍ່ໄດ້ຖືກຕິດຕັ້ງແລ້ວ, ຈາກໂຄງສ້າງທີ່ສູງຂື້ນ. ຈາກອາກາດມັນເບິ່ງຄືວ່າເປັນສ່ວນຫນຶ່ງຂອງ roller coaster, ພຽງແຕ່ໃຫຍ່ກວ່າຫຼາຍ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຄວນຈະເອົາໃຈໃສ່ຫຼາຍກວ່າຄວາມປະທັບໃຈທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ມີໃນເວລານັ້ນ, ແຕ່ Herridge ໄດ້ລົງຈອດແລ້ວແລະຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງຊ່ວຍລາວໂດຍການກັດແຂ້ວແລະຈັບແຂນຂອງເກົ້າອີ້. ເຊັ່ນດຽວກັນກັບນັກບິນທັງຫມົດທີ່ຂ້ອຍຮູ້, ຂ້ອຍເປັນຜູ້ໂດຍສານທີ່ບໍ່ດີ.
  
  
  
  ບົດທີ 5
  
  
  
  
  
  ຫ້ອງ​ໂຮງ​ແຮມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ຟຸ່ມ​ເຟືອຍ outrageously. ລະບຽງທີ່ເບິ່ງເຫັນນ້ໍາແມ່ນໃຫຍ່ຫຼາຍແລະຫ້ອງນ້ໍາບໍ່ນ້ອຍກວ່າ. ຜ້າພົມສີຂຽວມີຄວາມຍາວເຖິງຂໍ້ຕີນ ແລະ ອ່ອນນຸ້ມຫຼາຍຈົນວ່າຕຽງຄູ່ກວ້າງເບິ່ງຄືວ່າເກືອບບໍ່ຈຳເປັນ. ຢູ່​ໃນ​ຕູ້​ເຢັນ​ຂະໜາດ​ນ້ອຍ​ມີ​ເຄື່ອງ​ຕົ້ມ​ເຫຼົ້າ​ອະງຸ່ນ​ຂະໜາດ​ໃຫຍ່, ແລະ​ຄົນ​ຮັບ​ໃຊ້​ທີ່​ຍິ້ມ​ແຍ້ມ​ແຈ່ມ​ໃສ​ທີ່​ຫຍຸ້ງ​ຢູ່​ໃນ​ການ​ເປີດ​ປະຕູ​ຕູ້​ແລະ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ພໍ​ໃຈ​ແທ້ໆກັບ​ປາຍ​ຂອງ​ຂ້ອຍ. ມັນເປັນສະຖານທີ່ທີ່ຂ້ອຍສາມາດຕົກຫລຸມຮັກໄດ້ຢ່າງງ່າຍດາຍ.
  
  
  ຈາກລະບຽງຂ້ອຍສາມາດເຫັນມຸມຂອງສະລອຍນ້ໍາຂະຫນາດໃຫຍ່ຢູ່ດ້ານລຸ່ມຂອງຂ້ອຍ, ເຊິ່ງຍັງຫຍຸ້ງຢູ່ໃນຕອນຕົ້ນໆ, ໂດຍມີຕົວເລກຈໍານວນຫລາຍທີ່ນັ່ງຢູ່ໃນກະດານດໍານ້ໍາ. ພາຍ​ໃຕ້​ໃບ​ຕານ​ທີ່​ແສ່ວ, ແຖບ​ເຫຼັກ​ເຮັດ​ໃຫ້​ມີ​ສຽງ​ດັງ​ເປັນ​ຄື້ນ, ແລະ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ທີ່​ຫົວ​ເຍາະ​ເຍີ້ຍ. ຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນແຟນໃຫຍ່ຂອງໂຮງແຮມທ່ອງທ່ຽວ, ແຕ່ຂ້ອຍຈະຕົວະຖ້າຂ້ອຍບໍ່ຍອມຮັບວ່າບັນຍາກາດດີເລີດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂຍນ​ກະດິ່ງ​ທີ່​ມີ​ເສັ້ນ​ດ່າງ​ແດດ​ບາງ​ອັນ, ເສື້ອ​ເຊີດ​ສີ​ຟ້າ​ສີ​ນ້ຳ​ຕານ, ແລະ​ເສື້ອ​ກັນ​ໜາວ​ທີ່​ຈືດໆ. ຈາກກະເປົ໋າກະເປົ໋າອັນໜຶ່ງຂ້ອຍເອົາສິ່ງທີ່ Stewart ເຮັດມາໃຫ້ຂ້ອຍໃນ Special Effects ແລະຕັດສິນໃຈເອົາເກີບເທນນິດທີ່ມີຮອຍແຕກເລັກນ້ອຍ. ບໍ່ມີຖົງຕີນ. Wilhelmina ແລະ Hugo ຍັງຄົງຢູ່ໃນຫ້ອງລັບຂອງພວກເຂົາ; ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າເຂົາເຈົ້າຕ້ອງການ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຍ່າງຜ່ານ lobby ຂະຫນາດໃຫຍ່, ຂ້ອຍຕ້ອງບອກຕົວເອງວ່າຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນີ້ Double Cay ເພື່ອທຸລະກິດ, ບໍ່ແມ່ນການພັກຜ່ອນ. ຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງທີ່ຂ້ອຍເບິ່ງຂ້ອຍເຫັນເດັກຍິງໜຸ່ມ, ບາງຄົນໃສ່ຊຸດບິກີນີ, ບາງຄົນນຸ່ງຊຸດສັ້ນ, ໂສ້ງຢີນ ແລະ ໂສ້ງຢີນ ທີ່ເບິ່ງຄືວ່າຖືກທາສີໃສ່ຜິວໜັງ. ການແນມເບິ່ງໄວເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍໝັ້ນໃຈວ່າເສື້ອຊັ້ນໃນແມ່ນຂາດແຄນຢູ່ເກາະຄືກັບຫມີຂົ້ວໂລກ. ຂ້ອຍສົງໄສວ່າຄູ່ຜົວເມຍອາຍຸກາງຄົນຈາກຍົນ New York Providence ກຳລັງເຮັດຫຍັງຢູ່ນີ້.
  
  
  ຂ້ອຍ ກຳ ລັງຍ່າງໄປຫາສະລອຍນ້ ຳ ຕາມແລວທາງກວ້າງທີ່ມີຮ້ານຂາຍເຄື່ອງນຸ່ງຫາດຊາຍ, ເຄື່ອງທີ່ລະນຶກ, ວິນຍານ, ປື້ມ, ຢາສູບ, ເຄື່ອງຫນັງເຮັດດ້ວຍມື - ເມື່ອຂ້ອຍເຫັນນາງ Angela Raffles ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  ນາງໄດ້ຢືນຢູ່ໃນປະຕູເປີດຕໍ່ກັບສາກຫລັງຂອງແສງຕາເວັນທີ່ກໍາລັງຕົກ, ແຕ່ເຖິງແມ່ນໂດຍ silhouette ຂອງນາງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮັບຮູ້ນາງທັນທີ. ສາວແອງເຈລາກໍາລັງລົມກັນນັ້ນສັ້ນກວ່າ, ຊຶ່ງຫມາຍຄວາມວ່ານາງມີຄວາມສູງສະເລ່ຍ, ແລະເກືອບທັງຫມົດຂອງຜິວຫນັງສີນ້ໍາຕານຂອງນາງແມ່ນເຫັນໄດ້ໃນ bikini ຂະຫນາດນ້ອຍທີ່ນາງນຸ່ງ. ຜົມສີດຳຂອງນາງປຽກປຽກຊຸ່ມ ແລະໄຫຼລົງມາທາງຫຼັງ, ແລະ ຢອດນ້ອຍໆກໍຫາຍໄປໃນຮອຍແຕກລະຫວ່າງກົ້ນຂອງນາງ. ແມ່ນແຕ່ກ່ອນທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນໜ້າຂອງນາງ, ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ສຶກວ່ານາງເປັນຄົນພິເສດ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ເຂົ້າໃຈຜິດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ໃສ່ Angela ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ເຂົາ​ເຈົ້າ. ນາງ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ຕອບ. ຕົກລົງ, ພໍແລ້ວ. ໃນບົດບາດການປອມຕົວຂອງຂ້ອຍໃນຖານະຜູ້ຈັດການວົງດົນຕີ Rock ທີ່ເຢັນທີ່ສຸດ, ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເລີ່ມຕົ້ນດ້ວຍທ່າທາງທີ່ເປັນມິດຄັ້ງ ທຳ ອິດ, ຂ້ອຍຕ້ອງຄຸ້ນເຄີຍກັບການມີກຸ່ມຄົນຫຼາຍກຸ່ມປີນເທິງຂ້ອຍ.
  
  
  ເມື່ອ​ຢູ່​ຫ່າງ​ໄກ​ໄປ​ບາງ​ບ່ອນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຸດ, ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ສະ​ລອຍ​ນ້ຳ​ແລະ​ຝູງ​ຊົນ, ແລະ​ຄ່ອຍໆ​ຫັນ​ໄປ​ມາ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຜູ້​ສາວ​ຜິວ​ໜັງ​ຢູ່​ທາງ​ໜ້າ.
  
  
  ລັກສະນະຂອງນາງແມ່ນເກືອບເປັນຕາເວັນອອກ, ແລະຕາຊ້ໍາເລັກນ້ອຍຂອງນາງເປັນ sparkled ມີການເຄື່ອນໄຫວໃນຂະນະທີ່ນາງເວົ້າກັບ Angela. ຮ່ອງແກ້ມສູງສ່ອງແສງໃນແສງຕາເວັນຕອນທ້າຍ, ແລະນໍ້າໄດ້ຕິດໃສ່ຜິວໜັງທີ່ອ່ອນໂຍນຂອງນາງເປັນຢອດ. ປາກຂອງນາງກວ້າງ ແລະຮິມຝີປາກອັນເຕັມທີ່ຂອງນາງກົ່ງຂຶ້ນເປັນຮອຍຍິ້ມທີ່ບໍ່ໄດ້ທ້າທາຍນາງແອງເຈລາ. ບ່າຂອງນາງໄດ້ເຄື່ອນທີ່ຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງໃນຂະນະທີ່ນາງເວົ້າ, ແລະສະໂພກທີ່ສູງ, ໂຄ້ງຂອງນາງໄດ້ swayed. ເຕົ້ານົມຂອງນາງຖືກປົກຄຸມດ້ວຍຜ້າ, ເນັ້ນຫນັກໃສ່ຫົວນົມຂອງນາງ; ຂາຂອງນາງຍາວ, ມີກ້າມ, ເປັນຮູບປັ້ນ, ແລະລະຫວ່າງຂາຂອງນາງມີຜົມສີດຳຫຼາຍເສັ້ນ curled ຈາກລຸ່ມ bikini ຂອງນາງ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ມີຜູ້ຍິງຕັ້ງແຕ່ Veronica - ເດັກຍິງທີ່ຂ້ອຍເຫັນໃນ tents ເບຍຕາມຖະຫນົນໃນ Virginia ແລະ North Carolina ບໍ່ແມ່ນປະເພດຂອງຂ້ອຍ - ແຕ່ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍຫາກໍ່ກັບຄືນຈາກການເດີນທາງລົງນ້ໍາ Nile ກັບ Cleopatra, ຂ້ອຍກໍ່ຢາກໄດ້. m ຍັງປະທັບໃຈກັບສາວນີ້.
  
  
  ນາງໄດ້ເບິ່ງຂ້ອຍ. ເຊັ່ນດຽວກັນກັບນາງແອງເຈລາ, ຜູ້ທີ່ກໍາລັງຍ່າງມາຫາຂ້ອຍ. 'ສະບາຍດີ.' ນາງ​ມີ​ສຽງ​ຄ້າຍ​ກັບ​ລະ​ຄັງ​ໂບດ​ໃນ​ຕອນ​ເຊົ້າ​ຂອງ​ວັນ​ອາ​ທິດ​ທີ່​ມີ​ໝອກ.
  
  
  'ສະບາຍດີ.' ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ໃຫ້ ນາງ smile ທີ່ ດີ ທີ່ ສຸດ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ແລະ ເອົາ ແວ່ນ ຕາ ກັນ ແດດ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຮັບ ການ ເບິ່ງ ດີກ ວ່າ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນເຈົ້າຢູ່ສະຫນາມບິນຕອນບ່າຍນີ້ບໍ?"
  
  
  'ແທ້.'
  
  
  "ເຈົ້າວາງແຜນທີ່ຈະຢູ່ Double Cay ເປັນເວລາດົນນານບໍ?"
  
  
  "ຂ້ອຍຍັງບໍ່ໄດ້ວາງແຜນທີ່ຫນັກແຫນ້ນເທື່ອ."
  
  
  ຮອຍຍິ້ມທີ່ຮູ້ຈັກ. "ດີ, ຢ່າໄປໄວເກີນໄປ."
  
  
  ນາງໄດ້ຫັນໄປມາດ້ວຍສະໂພກສະໂພກທີ່ເຊັກຊີ່ຫຼາຍ ແລະ ຍ່າງແຂນແຂນເຂົ້າໄປໃນໂຮງແຮມກັບເດັກຍິງໃນຊຸດບິກີນີ, ສອງຂອງແມ່ຍິງທີ່ຫນ້າປະຫລາດໃຈທີ່ສຸດທີ່ຂ້ອຍເຄີຍເຫັນ. ສິ່ງທີ່ດີທີ່ຂ້ອຍໄດ້ມ່ວນກັບ Veronica; ຂ້ອຍຢາກຮູ້ສິ່ງທີ່ Hawk ຮູ້ກ່ຽວກັບເລື່ອງສັ້ນໆຂອງພວກເຮົາ, ແລະຂ້ອຍໄດ້ສະຫຼຸບວ່າມັນຈະເປັນການດີກວ່າສໍາລັບທຸກຄົນຖ້າຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍຄົ້ນພົບ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ອ້ອມ​ສະ​ນຸກ​ເກີ​ແລະ​ເບິ່ງ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ​ສູງ​ເກີນ​ໄປ. ມັນໄດ້ຖືກ camouflaged ໂດຍຕົ້ນໄມ້ແລະພຸ່ມໄມ້, ແຕ່ glance ໄວໄດ້ເປີດເຜີຍ barbed wire - ໄຟຟ້າ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖືກບອກ - ທີ່ແລ່ນຜ່ານກໍາແພງ, ຜ່ານໃບແລະສາຂາ.
  
  
  ສ່ວນຫນຶ່ງຂອງ De Doublon ແມ່ນເຫັນໄດ້. ມັນ​ເປັນ​ຕຶກ​ສາມ​ຊັ້ນ, ສ້າງ​ດ້ວຍ​ຫີນ​ເຂັ້ມ​ແລະ​ດິນ​ຈີ່​ທີ່​ເຮັດ​ດ້ວຍ​ດິນ​ຈີ່. ປ່ອງຢ້ຽມທີ່ປະເຊີນກັບສະລອຍນ້ໍາໄດ້ຖືກປິດແລະ shuttered. ຂຸມດຽວຢູ່ໃນກໍາແພງແມ່ນຢູ່ຫລັງສະລອຍນ້ໍາຢູ່ໃກ້ກັບປະຕູໂຮງແຮມ, ບ່ອນທີ່ເຂົ້າໄດ້ຖືກສະກັດໂດຍປະຕູເຫຼັກແຂງ. ມື້ອື່ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສັນຍາກັບຕົນເອງ, ຂ້າພະເຈົ້າຈະເດີນທາງໄປທົ່ວເກາະທັງຫມົດ - ຄືກັບນັກທ່ອງທ່ຽວທີ່ໄປທ່ຽວ. ຕອນກາງຄືນໄດ້ຫຼຸດລົງຢ່າງໄວວາຍ້ອນວ່າຕາເວັນໄດ້ຈົມລົງໄປໃນມະຫາສະຫມຸດ, ແຕ່ນັກລອຍນ້ໍາຍັງຄົງຢູ່ຂ້າງສະລອຍນ້ໍາທີ່ມີແສງສະຫວ່າງ. ມີແຖບພາຍໃຕ້ມຸງດຽວກັນກັບ Tireless Steelband, ແລະຂ້ອຍສາມາດຊື້ bourbon ແລະນ້ໍາແທນ rum. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນັ່ງ​ເບິ່ງ​ຝູງ​ຊົນ​ແລະ​ວົງ​ດົນ​ຕີ​ຢູ່​ໃກ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ໄດ້​ຍິນ​ນ້ຳ​ທີ່​ໄຫລ​ລົງ​ມາ​ຢູ່​ໃຕ້​ກຳ​ແພງ​ຕ່ຳ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍກັບຄືນໄປຫາໂຮງແຮມແລະເບິ່ງຢູ່ໃນຄາສິໂນ. ມີປ້າຍຢູ່ທາງເຂົ້າທີ່ມີຊື່ຂອງນັກສິລະປິນຈາກຄາບາເຣດທີ່ຢູ່ໃກ້ຄຽງ, ແລະຫນຶ່ງໃນຮູບຖ່າຍເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຢຸດ.
  
  
  ບໍ່ມີຄວາມຜິດພາດ: ລັກສະນະຕາເວັນອອກແລະສະໂພກໂຄ້ງ, ຮອຍຍິ້ມທີ່ກ້າຫານທີ່ສະຫວ່າງກວ່າໂຄມໄຟຂອງນັກຖ່າຍຮູບ. ຊື່ຂອງນາງແມ່ນ Cina Negrita, ແລະເບິ່ງຄືວ່ານາງເຮັດວຽກຢູ່ໃນຊຸດທີ່ປົກຄຸມບໍ່ມີຫຍັງນອກ ເໜືອ ຈາກ bikini. ນາງເປັນເພື່ອນຂອງ Angela ແລະນັ້ນພຽງພໍທີ່ຈະທົດສອບນາງ. ນອກຈາກນັ້ນ, ຊື່ຕົວມັນເອງເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍບໍ່ສະບາຍ: ຂ້ອຍໄດ້ຍິນມັນກ່າວເຖິງໂດຍເດັກຍິງຫຼາຍຄົນຂອງຊາວຄິວບາ, mulatto, ແລະເຊື້ອສາຍຈີນ, ສ່ວນຫຼາຍແມ່ນໂສເພນີ Florida. ແຕ່ກ່ຽວກັບ Double Cay, ດ້ວຍ Grady Ingersoll ແລະການເຊື່ອມຕໍ່ໂດຍກົງຂອງລາວກັບອຸປະກອນສາມຫົວ, ສິ່ງໃດແດ່ທີ່ພົວພັນກັບຄິວບາຫຼືຕາເວັນອອກຕ້ອງເອົາໃຈໃສ່ຢ່າງຈິງຈັງ. ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນສໍາຄັນໃນການເຮັດວຽກຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ຄາຊີໂນເປັນພື້ນທີ່ທີ່ມີແສງສະຫວ່າງອ່ອນໆ, ປະດັບປະດາຢ່າງຫຼູຫຼາດ້ວຍເພດານສູງ, ຜ້າພົມໜາ ແລະແສງໄຟປານກາງຢູ່ເໜືອໂຕະ. ມີສອງຕາຕະລາງ roulette, ສາມ poker ຕາຕະລາງແລະບາງທີເຄິ່ງຫນຶ່ງຂອງຕາຕະລາງ chemin de fer. alcove ຢູ່ດ້ານຫລັງຂອງຫ້ອງໂຖງໃຫຍ່ໄດ້ຖືກສະຫງວນໄວ້ສໍາລັບ baccarat - ສໍາລັບ rollers ສູງເທົ່ານັ້ນ, ມີແຖບຂອງຕົນເອງແລະການບໍລິການ. ການຫຼີ້ນບັດຫຼື dice ບໍ່ແມ່ນເກມຂອງຂ້ອຍ; ຂ້າພະເຈົ້າມີພຽງພໍໃນໃຈຂອງຂ້າພະເຈົ້າວ່າຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງກັງວົນກ່ຽວກັບຕົວເລກໃນບັດຫຼື dice ພາດສະຕິກ. ແຕ່ຜູ້ທີ່ມັກຄາສິໂນເລື້ອຍໆມັກຈະເປີດເຜີຍໃຫ້ຜູ້ສັງເກດການທີ່ມີລະດູການຫຼາຍກວ່າ, ເວົ້າວ່າ, ຊັ້ນທໍາອິດໃນຍົນຈາກນິວຢອກໄປລິສບອນ. ເມື່ອຂ້ອຍຍ່າງເຂົ້າໄປ, ບໍ່ຄ່ອຍມີຄົນເບິ່ງຫຼາຍ, ແຕ່ທັນທີທັນໃດຂ້ອຍກໍ່ເຫັນບາງຢ່າງທີ່ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍໝັ້ນໃຈວ່າຂ້ອຍບໍ່ເສຍເວລາ.
  
  
  ມັນ​ເປັນ​ຄູ່​ຜົວ​ເມຍ​ເອ​ເຊຍ​ດຽວ​ກັນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຢູ່ Cape Kennedy. ຫນຶ່ງໃນສອງຄົນໄດ້ຖິ້ມລູກຫມາກຢູ່ທີ່ໂຕະໂປ໊ກເກີ, ໃນຂະນະທີ່ຄູ່ຂອງລາວໄດ້ເອົາໃຈໃສ່ກັບສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງຫ້ອງຫຼາຍກ່ວາສິ່ງທີ່ເກີດຂື້ນຢູ່ເທິງເບດສີຂຽວພາຍໃຕ້ດັງຂອງລາວ.
  
  
  ລາວໄດ້ເຫັນຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍສັງເກດເຫັນລາວ, ແລະລັກສະນະຕາເວັນອອກທີ່ "ບໍ່ສາມາດເຂົ້າໃຈໄດ້" ໄດ້ທໍລະຍົດຕໍ່ການຮັບຮູ້ກ່ອນທີ່ລາວຈະເບິ່ງໄປທາງອື່ນຢ່າງໄວວາ. ຂ້ອຍຫາຍໃຈເຂົ້າເລິກໆ ແລະຍ່າງຕໍ່ໆໄປ, ຄິດເຖິງຮູບທີ່ຂ້ອຍຖ່າຍໃນເຊົ້າມື້ນັ້ນ ພ້ອມກັບປະຕູອັນຊົ່ວຢູ່ຫລັງຂ້ອຍ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າອອກໄປ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມກໍານົດສັນຊາດຂອງຜູ້ຊາຍສອງຄົນ. ດັ່ງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າເຂົ້າໃຈກ່ອນຫນ້ານີ້, ພວກເຂົາບໍ່ແມ່ນພາສາຍີ່ປຸ່ນ; ນັ້ນແມ່ນແນ່ນອນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄິດກ່ຽວກັບເກົາຫຼີ; ພວກເຂົາເຈົ້າມີການກໍ່ສ້າງຢູ່ທີ່ນີ້ແລະຈໍານວນຂະຫນາດໃຫຍ່ຂອງເກົາຫຼີ. ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ພວກເຂົາສາມາດມາຈາກທຸກບ່ອນລະຫວ່າງຈາກາຕາແລະຄາບູລ, ແລະຂ້ອຍບໍ່ມີເຫດຜົນທີ່ຈະຄິດວ່າພວກເຂົາເປັນນັກທ່ອງທ່ຽວອື່ນໆທີ່ໄດ້ໃຊ້ເສັ້ນທາງດຽວກັນກັບຂ້ອຍ.
  
  
  ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ເຊື່ອມັນສໍາລັບວິນາທີ.
  
  
  ມັນແມ່ນເວລາສໍາລັບການສະແດງ cabaret, ແຕ່ຫ້ອງແມ່ນຫວ່າງເປົ່າຍົກເວັ້ນຄົນຈໍານວນຫນ້ອຍຫນຶ່ງຢູ່ໂຕະແລະສອງສາມຄົນຢູ່ແຖບຍາວ, ໂຄ້ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນັ່ງ​ຢູ່​ເທິງ​ອາ​ຈົມ​ຢູ່​ໃກ້​ຂັ້ນ​ຕອນ​ຂອງ​ການ​ແລະ​ລໍ​ຖ້າ​, sipping bourbon ສຸດ​ກ້ອນ​. ມີນັກກີລາຄົນໜຶ່ງ, ນັກສະແດງຕະຫຼົກ, ຜູ້ຍິງໜ້າມ້າທີ່ຈັດການນົກກະທາ, ແລະນັກກາຍຍະກັມຊາວເລບານອນທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍເວລາກ່ອນທີ່ Chyna ມາຮອດ.
  
  
  ມັນຄຸ້ມຄ່າລໍຖ້າ. ທັນ ທີ ທັນ ໃດ ຂັ້ນ ຕອນ ຂອງ ການ ໄດ້ plunged ເຂົ້າ ໄປ ໃນ ຄວາມ ມືດ pitch; ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ມີການຕີກອງຍາວ, ແລະແສງສະຫມໍ່າສະເຫມີ flashed ຕໍ່ກັບ curtain ປິດ. ມັນ​ເປີດ​ອອກ​ຢ່າງ​ກະທັນຫັນ, ພັບ​ໄດ້​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ຢ່າງ​ປ່າ​ເຖື່ອນ​ໃນ​ເງົາ, ແລະ​ກອງ​ກໍ​ຢຸດ. ເວທີແມ່ນຫວ່າງເປົ່າ, ຄວາມງຽບຢູ່ໃນຫ້ອງທີ່ບໍ່ມີລົມຫາຍໃຈ - ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ, ດ້ວຍສຽງສະດຸ້ງ, Chyna ພັດເຂົ້າໄປໃນຈຸດສະຫວ່າງ.
  
  
  ໄລຍະໜຶ່ງນາງຢືນບໍ່ເຄື່ອນທີ່, ຂາເບື້ອງໜຶ່ງ, ຄືກັບຮູບປັ້ນທອງສຳລິດ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນກອງກໍເລີ່ມຕີ ແລະນາງກໍ່ເລີ່ມໂບກມືຢ່າງຊ້າໆ. ນາງໄດ້ເປັນການປະສົມປະສານທີ່ຫນ້າຕື່ນຕາຕື່ນໃຈຂອງນັກເຕັ້ນລໍາທ້ອງ, go-go ແລະ stripper. ເຄື່ອງແຕ່ງກາຍຂອງນາງສ່ວນຫຼາຍແມ່ນປະກອບດ້ວຍຂົນນົກ ແລະ ເສື້ອຍືດ; ນາງໄດ້ຍ່າງຕີນເປົ່າ, ບາງຄັ້ງກໍຕີສົ້ນຕີນຂອງນາງຕາມຈັງຫວະທີ່ໂດດເດັ່ນ. ສາຍແຂນທີ່ຕິດຢູ່ຂໍ້ມື ແລະຂໍ້ຕີນຂອງນາງ. ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ສ່ອງ​ແສງ​ຢູ່​ໃນ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ທີ່​ຕິດ​ຕາມ​ນາງ​ໄປ​ຄື​ກັບ​ຄົນ​ຮັກ​ທີ່​ບໍ່​ອົດ​ທົນ, ແລະ​ສອງ​ເຕົ້າ​ນົມ​ຂອງ​ນາງ​ເຕັ້ນ​ໄປ​ມາ​ແລະ​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ຄື​ກັບ​ວ່າ​ແຕ່​ລະ​ຄົນ​ມີ​ມໍ​ເຕີ. ເມື່ອຈັງຫວະທີ່ເພີ່ມຂຶ້ນ, ຜົມສີດຳເຂັ້ມຂອງນາງໄດ້ curled ໄປໃນທຸກທິດທາງ, ບາງຄັ້ງປົກຄຸມເກືອບທັງເນື້ອຕົວຂອງນາງ.
  
  
  ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ຈັດການແກ້ເສື້ອຊັ້ນໃນອອກຈາກຊຸດແລະປ່ອຍໃຫ້ມັນຕົກຢູ່ເທິງເວທີ. ຜົມ​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ໄຫລ​ໄປ​ທົ່ວ​ໜ້າ​ເອິກ​ແລະ​ກະ​ເພາະ, ເປີດ​ເທື່ອ​ທີ​ສອງ​ແລ້ວ​ປິດ​ອີກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ຕົນ​ເອງ​ເອງ​ໄປ​ຫນ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ອາ​ຈົມ bar ແລະ​ຖື​ລົມ​ຫາຍ​ໃຈ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  ນາງໝຸນຂຶ້ນໄວຂຶ້ນເລື້ອຍໆ ຈົນຜົມຂອງນາງລຸກຂຶ້ນຈາກຫົວຄືກັບຄັນຮົ່ມ ແລະກ້າມຊີ້ນທຸກອັນໃນຮ່າງກາຍຂອງນາງກໍເຄື່ອນຍ້າຍຢ່າງແຮງ...
  
  
  Blackout ແລະ silence.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກະ​ພິບ, ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ເຈາະ​ໃນ​ຄວາມ​ມືດ pitch, ແຕ່​ວ່າ​ບໍ່​ໄດ້​ເຫັນ​ຫຍັງ.
  
  
  ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ, ແສງສະຫມໍ່າສະເຫມີໄດ້ເປີດອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ແລະເດັກຍິງໄດ້ຢືນກົ້ມຫົວຂອງນາງ, ຫນ້າເອິກຂອງນາງ heaving ພາຍໃຕ້ຜົມຂອງນາງ, ແຂນຂອງນາງຢູ່ຂ້າງຂອງນາງ, ຂາຂອງນາງກົດດັນຮ່ວມກັນ. ສຽງຕົບມືຄວນມີສຽງດັງ, ແຕ່ຜູ້ຊົມໜ້ອຍເກີນໄປ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ຕົບ​ມື​ໃຫ້​ເຊັ່ນ​ດຽວ​ກັນ, ແລະ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ນາງ​ອອກ​ຈາກ​ເວ​ລາ​ທີ່, ເບິ່ງ​ຄື​ກັບ​ເຈົ້າ​ຍິງ Inca, ນາງ​ໄດ້​ຫລຽວ​ໄປ​ໃນ​ທາງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແນ່​ໃຈວ່​າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຮອຍ​ຍິ້ມ​ຂອງ​ນາງ.
  
  
  ໄຟຫ້ອງໂຖງຄ່ອຍໆເປີດຂຶ້ນ ແລະຂ້ອຍກໍ່ດື່ມເຄື່ອງດື່ມຂອງຂ້ອຍ. ດຽວນີ້ແມ່ນຫຍັງ? ຂ້ອຍບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງລໍຖ້າດົນເພື່ອຊອກຫາ.
  
  
  ຈີນ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ຜ່ານ​ປະຕູ​ນ້ອຍ​ຢູ່​ປາຍ​ສຸດ​ຂອງ​ເວທີ, ​ແກວ່ງ​ຕົວ​ລະຫວ່າງ​ໂຕະ, ໂບກມື​ໃສ່​ວົງ​ດົນຕີ, ​ແລະ​ຍ່າງ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ທີ່​ບາ. ນາງໃສ່ເສື້ອເຊີດສີຂາວທີ່ມີສາຍຄໍຕໍ່າຈົນສາຍຄໍບໍ່ໄດ້ຢູ່ໄກຈາກກະໂປງ, ເຊິ່ງເກືອບຕໍ່າກວ່າສະໂພກຂອງນາງ. ນາງ​ມີ​ຜ້າ​ພັນ​ຄໍ​ສີ​ຂາວ​ຜູກ​ມັດ​ຜົມ​ຂອງ​ນາງ ແລະ​ນາງ​ໄດ້​ໃສ່​ເກີບ​ແຕະ. ນາງບໍ່ໄດ້ເບິ່ງໃນທິດທາງຂອງຂ້ອຍເລີຍ.
  
  
  bartender ວາງຂວດ champagne ແລະແກ້ວຢູ່ທາງຫນ້າຂອງນາງ. ນາງ​ບໍ່​ໄດ້​ນັ່ງ​ລົງ, ແຕ່​ເອົາ​ຕີນ​ເບື້ອງ​ໜຶ່ງ​ວາງ​ໃສ່​ອາ​ຈົມ​ທີ່​ໃກ້​ທີ່​ສຸດ, ເອົາ​ແກ້ວ​ຂຶ້ນ, ຖອກ​ນ້ຳ, ແລະ ຕື່ມ​ມັນ​ໃສ່​ຄືນ. ໃນ​ລະ​ຫວ່າງ​ການ​ປະ​ຕິ​ບັດ, ຜູ້​ຊາຍ​ຈໍາ​ນວນ​ຫນຶ່ງ​ໄດ້​ອອກ​ມາ​ຈາກ​ກາ​ຊີ​ໂນ​ແລະ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ grin ແລະ glance ໃນ​ທິດ​ທາງ​ຂອງ​ນາງ. ນາງໄດ້ບໍ່ສົນໃຈພວກເຂົາ, ແລະເມື່ອຫນຶ່ງໃນພວກເຂົາກະຊິບກັບ bartender, ລາວສັ່ນຫົວຂອງລາວແລະຍູ້ໃບບິນທີ່ຜູ້ຊາຍຖືອອກໄປໃນທິດທາງຂອງລາວ.
  
  
  ມັນເປັນເວລາທີ່ຈະໃຊ້ເຕັກນິກການເອົາໃຈໃສ່ຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ເອົາ​ແຜ່ນ​ຄໍາ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຂະ​ຫນາດ​ຂອງ​ເງິນ​ໂດ​ລາ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສໍາ​ຮອງ​ຂໍ້​ມູນ​ຂ່າວ​ສານ​ປົກ​ຫຸ້ມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປ່ອຍ​ໃຫ້​ສິ່ງ​ທີ່​ຫມຸນ​ໄປ​ແລະ​ລໍ​ຖ້າ​.
  
  
  ເດັກຍິງຍັງບໍ່ເບິ່ງໃນທິດທາງຂອງຂ້ອຍ. ຄົນເອເຊຍຄົນໜຶ່ງທີ່ຂ້ອຍເຫັນຢູ່ Cape Kennedy ແລະອີກເທື່ອໜຶ່ງຢູ່ຄາຊີໂນໄດ້ເຂົ້າມາ ແລະຍ່າງໄປຫານາງ. Chyna ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ສຸກ​ທີ່​ຈະ​ໄດ້​ເຫັນ​ເຂົາ, recoil ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ເຂົາ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້. ລາວເອົາມືຂອງນາງ, ເອົາໃບຫນ້າຂອງລາວເຂົ້າມາໃກ້ນາງແລະ, ປາກົດຂື້ນ, ເວົ້າກັບນາງຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງກ່ຽວກັບບາງສິ່ງບາງຢ່າງ. ນາງ​ໄດ້​ຍົກ​ມື​ອອກ, ແຕ່​ຍັງ​ບໍ່​ມີ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ. ໃນ​ທີ່​ສຸດ​ນາງ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ແລະ​ຜູ້​ຊາຍ​ຈາກ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ.
  
  
  ເບິ່ງຄືວ່າຈີນບໍ່ໄດ້ເອົາເຫຍື່ອຂອງຂ້ອຍ, ສະນັ້ນຂ້ອຍຈຶ່ງໂທຫາ bartender.
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ, ທ່ານບໍ?'
  
  
  "Hey man, ເຈົ້າຄິດວ່າວົງນີ້ສາມາດຫຼິ້ນອັນໃດນອກເຫນືອຈາກເພງ Broadway ຈາກ 1933?" ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ໃສ່​ວົງ​ດົນ​ຕີ Cole Porter.
  
  
  Bartender ເບິ່ງຄືຊາວອົບພະຍົບ Miami, ມີ mustache ບາງໆ pencil, ໃບຫນ້າ doughy, ແລະ combed ຜົມກັບຄືນໄປບ່ອນລະມັດລະວັງ. ພວກມັນສີດຳເກີນໄປ, ສ່ວນຫຼາຍອາດຈະຍ້ອມ. "ດີ, ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າວົງດົນຕີສາມາດຫຼິ້ນຕາມຄໍາສັ່ງ, ທ່ານ," ລາວເວົ້າອັດຕະໂນມັດ.
  
  
  "Ah, ບໍ່ຄິດ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປ່ອຍ​ໃຫ້​ການ​ບັນ​ທຶກ​ຄໍາ​ໄດ້​ຫມຸນ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​ແລະ​ສຽງ​ດັງ​ຢູ່​ໃນ counter ໄດ້​.
  
  
  ລາວຕົກລົງ. "ນີ້ແມ່ນຫຼຽນທີ່ຫນ້າສົນໃຈ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມອບ​ສິ່ງ​ທີ່​ໃຫ້​ເຂົາ. "ອ່ານປ້າຍ, ຜູ້ຊາຍ. ໃນການເຮັດວຽກຂອງຂ້ອຍ, ນັ້ນຫມາຍຄວາມວ່າ Oscar."
  
  
  ລາວ​ເອົາ​ເງິນ​ຫຼຽນ​ນັ້ນ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ທີ່​ໄຟ​ຂອງ​ບາ. eyebrows ລາວຍົກຂຶ້ນມາໃນການອະນຸມັດ. "Hey, ຂ້ອຍຮູ້ຈັກກຸ່ມນີ້." ລາວຕ້ອງມີອາຍຸຫ້າສິບປີ, ແຕ່ລາວຍັງຮູ້ກ່ຽວກັບທຸລະກິດການສະແດງ - ຫຼາຍຫຼືຫນ້ອຍ. "ທ່ານເປັນສະມາຊິກບໍ?"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັດ​ການ​ເພື່ອ​ເບິ່ງ​ຖ່ອມ​ຕົນ​ແລະ​ຈອງ​ຫອງ​ໃນ​ເວ​ລາ​ດຽວ​ກັນ.
  
  
  “ບໍ່, ຂ້ອຍເປັນຜູ້ຈັດການຂອງເຂົາເຈົ້າ. ນີ້ແມ່ນບັນທຶກຄໍາທໍາອິດຂອງພວກເຮົາ."
  
  
  ມັນເຮັດວຽກ. ຈີນເບິ່ງໃນທິດທາງຂອງພວກເຮົາ.
  
  
  “ເຈົ້າຫຼິ້ນຢູ່ບ່ອນໃດຢູ່ໃກ້ໆບໍ? ເກາະ Paradise? ພອດຟຣີ?' ຂ້ອຍສັ່ນຫົວ. "ພຣະເຈົ້າ, ບໍ່." ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງຢູ່ໃນຫ້ອງໂຖງເກືອບເປົ່າ. "ພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ຫຼິ້ນຢູ່ທີ່ນີ້, ຜູ້ຊາຍ. ເຈົ້າຮູ້ບໍ່, ຂ້ອຍມາພັກຜ່ອນ. ຂ້ອຍໄດ້ຍິນວ່າມັນເປັນຄົນອັບເດດ: ຢູ່ທີ່ນີ້, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສັງເກດເຫັນມັນ."
  
  
  bartender ໄອ, ເບິ່ງຈີນສໍາລັບເວລາໃດຫນຶ່ງ, ຫຼັງຈາກນັ້ນກັບຄືນໄປບ່ອນມາຂ້າພະເຈົ້າ. "ດີ, ການບັນເທີງຂອງພວກເຮົາ ... "
  
  
  “ໂອ້, ຂ້ອຍຮູ້, ຜູ້ຊາຍ. ເດັກຍິງຄົນນີ້ເຮັດໃຫ້ປະລາດໃຈ, ແຕ່ດົນຕີ ... - ຂ້າພະເຈົ້າ grimaced, ຍື່ນມືຂອງຂ້າພະເຈົ້າແລະຊີ້ນິ້ວໂປ້ຂອງຂ້າພະເຈົ້າລົງຢ່າງມີຄວາມຫມາຍ.
  
  
  Chin ເຍາະເຍີ້ຍ ແລະ ດື່ມແຊມເປນ. "ບອກສຸພາບບຸລຸດວ່າມັນດີທີ່ລາວເວົ້າກ່ຽວກັບຂ້ອຍ," ນາງເວົ້າດ້ວຍສຳນຽງແອສປາໂຍນເລັກນ້ອຍທີ່ເຮັດໃຫ້ດົນຕີຈົມລົງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ nodded ກັບນາງແລະຍິ້ມ. ແຂ້ວ​ຂອງ​ນາງ​ເຫຼື້ອມ​ເປັນ​ເງົາ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ນາງ​ຫົວ​ເລາະ.
  
  
  "ແລະໃຫ້ເຂົາດື່ມ, Max," ນາງກ່າວຕື່ມວ່າ, ກ່ອນ
  
  
  ຫັນໄປມາແລະໄວມຸ່ງໜ້າໄປສູ່ຄາຊີໂນ.
  
  
  ບໍ່ເລື້ອຍໆທີ່ສາວໆທີ່ໜ້າຕາຄືກັບສາວໃນຝັນຂອງຜູ້ຊາຍທຸກຄົນສະເໜີເຄື່ອງດື່ມໃຫ້ຂ້ອຍແລ້ວຈາກໄປໂດຍບໍ່ຖາມຊື່ຂ້ອຍເລີຍ. ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການທີ່ຈະປະຕິເສດ, ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າມາສະຫລຸບວ່າມັນຈະໂງ່. ກ້ອນໄດ້ແຕກ, ແລະຄັ້ງຕໍ່ໄປຂ້າພະເຈົ້າເຫັນນາງ, ພວກເຮົາຈະມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຈະເວົ້າກ່ຽວກັບທໍາອິດ.
  
  
  ພວກເຮົາບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງລໍຖ້າດົນ. ເຄິ່ງຊົ່ວໂມງຕໍ່ມາຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນ Cheena ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຍ່າງ ຜ່ານ ສະ ນຸກ ເກີ ແລະ ໄດ້ ເຫັນ dress ສີ ຂາວ ໃນ ຄວາມ ມືດ illuminated ຕ້ານ ຮົ້ວ ເຫຼັກ ແຂງ ໃນ ກໍາ ແພງ ຂອງ De Doublon. ນາງໄດ້ພົບເຫັນຕົວເອງລະຫວ່າງຜູ້ຊາຍສອງຄົນທີ່ມີການກໍ່ສ້າງທີ່ດີໃນຊຸດຊ້ໍາ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ້າຍ​ໄປ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ, ແລະ​ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ຢູ່​ໃນ​ໄລ​ຍະ​ນີ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຄວາມ​ປະ​ທັບ​ໃຈ​ທີ່​ແຕກ​ຕ່າງ​ກັນ​ວ່າ​ເດັກ​ຍິງ​ໄດ້​ໄວ​ກວ່າ​ທີ່​ນາງ​ຕ້ອງ​ການ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ປະ​ຕູ​ຮົ້ວ​ເປີດ​ແລະ​ປິດ​ພຽງ​ແຕ່​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ; Chyna ເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ມີບັນຫາຫຼາຍ, ແຕ່ແນ່ນອນນາງບໍ່ຕ້ອງການເຂົ້າໄປໃນນັ້ນ. ມັນບໍ່ແມ່ນເລື່ອງຍາກທີ່ຈະສະກັດກັ້ນແຮງກະຕຸ້ນເພື່ອໄລ່ຕາມພວກມັນ; ຄວາມຊົງຈໍາຂອງ Veronica ແລະວິທີທີ່ນາງທໍລະຍົດຂ້ອຍແມ່ນຍັງສົດຊື່ນແລະເຈັບປວດເກີນໄປ. ນອກຈາກນັ້ນ, ມັນບໍ່ແມ່ນວຽກຂອງຂ້ອຍທີ່ຈະຊ່ວຍປະຢັດເດັກຍິງທັງຫມົດ, ເຖິງແມ່ນວ່າມີຄວາມຕ້ອງການຢ່າງແທ້ຈິງ.
  
  
  ຂ້ອຍກັບໄປຄາຊີໂນ, ສູນເສຍເງິນ 20 ໂດລາຕໍ່ chemin-de-fer, ຕໍ່ສູ້ກັບເດັກຍິງທີ່ຕຸ້ຍທີ່ໄດ້ຍິນກ່ຽວກັບອາຊີບທີ່ເອີ້ນວ່າຂ້ອຍ, ແລະຈາກນັ້ນກໍ່ຢູ່ໃນເຮືອນໃຫຍ່ສໍາລັບໄລຍະຫນຶ່ງ. ບໍ່ມີສັນຍານຂອງຊາວອາຊີເຫຼົ່ານີ້, ເຊິ່ງເປັນຄວາມຜິດຫວັງ; ຂ້ອຍກໍາລັງຊອກຫາຂໍ້ແກ້ຕົວທີ່ຈະຖາມສອງສາມຄໍາຖາມກັບ receptionist ຫຼືເລຂາທິການ.
  
  
  ໃນ​ທີ່​ສຸດ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄປ​ທີ່​ເຄົາ​ເຕີ​ເພື່ອ​ເອົາ​ກະ​ແຈ. ພະນັກງານຕ້ອນຮັບແມ່ນຜູ້ຊາຍຜິວດຳຕົວນ້ອຍ, ວ່ອງໄວ, ມີສຳນຽງພາສາອັງກິດທີ່ສົມບູນແບບ.
  
  
  "ພວກເຮົາຫວັງວ່າທ່ານຈະມັກມັນ, ທ່ານ Walton."
  
  
  "ມັນຄ້າຍຄືການບັນທຶກ tape," ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ. "ບໍ່ມີຄົນຫຼາຍຢູ່ທີ່ນີ້," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ລາວຍັບຍັ້ງຢ່າງໄວວາ. "ພວກເຮົາເກືອບເຕັມແລ້ວ, ທ່ານ."
  
  
  “ແຕ່ບໍ່ແມ່ນຄົນເຫຼົ່ານັ້ນ, ແມ່ນບໍ?” ຂ້ອຍເວົ້າດ້ວຍຄວາມຫົວຂວັນ ແລະຫົວຫົວໄປທາງທີ່ເກືອບຈະຫວ່າງເປົ່າ.
  
  
  ຮອຍຍິ້ມຂອງລາວແມ່ນຂີ້ຮ້າຍ. "ອາດຈະເປັນ ... "
  
  
  "ແຕ່ເຈົ້າໂຊກດີທີ່ມີຜູ້ຫຼິ້ນທີ່ດີຢູ່ເຮືອນຈາກອີກດ້ານຫນຶ່ງຂອງໂລກ."
  
  
  'ຂໍໂທດ, ທ່ານບໍ?'
  
  
  “Japs ເຫຼົ່ານີ້ຫຼືຄົນອື່ນ. ຂ້ອຍເຫັນຫລາຍຄົນນັ່ງຢູ່ໂຕະ poker. .
  
  
  'ໂອ້. ແມ່ນແລ້ວ. ພວກເຮົາມີສຸພາບສະຕີຈາກຕາເວັນອອກຢູ່ Double Cay.
  
  
  'ໂອ້ ແມ່ນບໍ?'
  
  
  ມັນແມ່ນເກືອບທ່ຽງຄືນແລະພະນັກງານຕ້ອນຮັບກໍ່ເບື່ອ, ເຊິ່ງເປັນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຄາດຫວັງ. - ພວກ​ເຮົາ​ກໍາ​ລັງ​ເວົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ໂຄງ​ການ​ການ​ພິ​ພາກ​ສາ​ສຸດ​ທ້າຍ​, ເກາະ​ຄູ່​ແຝດ​, ທ່ານ​ຮູ້​ຈັກ​. ທ່ານ Ingersoll ໄດ້ເຊັນສັນຍາກໍ່ສ້າງກັບບໍລິສັດໃນ Formosa ຫຼືບາງບ່ອນໃກ້ຄຽງ."
  
  
  'ໂອ້ ແມ່ນບໍ?' - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຊ​້​ໍ​າ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​, ພະ​ຍາ​ຍາມ​ເພື່ອ​ສະ​ກັດ​ກັ້ນ yawn ເປັນ​.
  
  
  “ແທ້ຈິງແລ້ວ, ທ່ານ, ຂ້າພະເຈົ້າເຊື່ອວ່ານີ້ແມ່ນປະເພດຂອງໂຄງການກໍ່ສ້າງທົດລອງ; ທ່ານ Ingersoll, ດັ່ງທີ່ເຈົ້າອາດຈະຮູ້, ມີສ່ວນຮ່ວມຢ່າງຈິງຈັງໃນການປັບປຸງຊີວິດການເປັນຢູ່ຂອງຊົນເຜົ່າສ່ວນນ້ອຍໃນທົ່ວໂລກ."
  
  
  'ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈິນ​ຕະ​ນາ​ການ.' ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຊາຍ​ສີ​ດໍາ skinny ໄດ້. "ເຈົ້າຄິດວ່າລາວອາດຈະເລີ່ມໃກ້ຊິດກັບບ້ານອີກໜ້ອຍໜຶ່ງບໍ?"
  
  
  ຕາຂອງລາວກາຍເປັນ opaque. 'ຂໍໂທດ, ທ່ານ; ເວລາຂອງຂ້ອຍໃກ້ຈະໝົດແລ້ວ ແລະຂ້ອຍຍັງມີວຽກບໍລິຫານຫຼາຍຢ່າງທີ່ຕ້ອງເຮັດ.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເປີດ​ປະ​ຕູ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ຮອຍ​ແຕກ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ຜິດ​ພາດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ໄວ້​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສະ​ເຫມີ​ເຮັດ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ໂຮງ​ແຮມ - ແຕ່​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກ້າວ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຄວາມ​ມືດ​ຄົບ​ຖ້ວນ​ສົມ​ບູນ. ຂ້ອຍຢຸດແລະຟັງ.
  
  
  ສຽງດຽວທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຍິນແມ່ນການຫາຍໃຈຂອງຂ້ອຍເອງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ໃນ​ໄວ​ແລະ​ປິດ​ປະ​ຕູ​ຫລັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກສໍາລັບການສະຫຼັບ. ມັນຄລິກຍາກ.
  
  
  ຍັງມືດ.
  
  
  ສິ່ງທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຫັນໄດ້ແມ່ນຮູບສີ່ຫລ່ຽມທີ່ຈືດໆຂອງປະຕູແກ້ວເລື່ອນໄປຫາລະບຽງຂອງຂ້ອຍ, ສະຫວ່າງໂດຍແສງເດືອນທີ່ບິນຜ່ານທະເລ. ໃນຂະນະທີ່ຕາຂອງຂ້ອຍເລີ່ມປັບຕົວເຂົ້າກັບແສງສະຫວ່າງທີ່ມືດມົວ, ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງເຄື່ອນໄຫວທີ່ອ່ອນໆແລະໄດ້ເຫັນເງົາເລື່ອນໄປຫາປະຕູ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລ່ນ​ຂ້າມ​ຜ້າ​ພົມ​ແລະ​ຈັບ​ຜູ້​ໃດ​ຜູ້​ຫນຶ່ງ​ໂດຍ​ເຄື່ອງ​ນຸ່ງ​ຫົ່ມ. ບ່າພາຍໃຕ້ຜ້າແມ່ນບິດແລະຫັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ດຶງ​ເຂົາ​ອອກ​ໄປ, ແຕ່​ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ຜູ້​ໂຈມ​ຕີ​ມີ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ກ​່​ວາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ລາວ​ແມ່ນ​ຂ້ອນ​ຂ້າງ​ເຂັ້ມ​ແຂງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແນມ​ເບິ່ງ​ແວ່ນ​ຕາ, ​ໃບ​ໜ້າ​ຮອບ​ທີ່​ບໍ່​ສະ​ແດງ​ອອກ​ໃນ​ເງົາ. ມັນຕ້ອງເປັນຫນຶ່ງໃນຊາວອາຊີ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ສອກຕີຂ້າພະເຈົ້າລະຫວ່າງ ribs ຄ້າຍຄື sledgehammer.
  
  
  ມືຂອງຂ້ອຍອ່ອນລົງ; ດ້ວຍ​ມື​ທີ່​ຫວ່າງ​ເປົ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ poked ເຂົາ​ໃນ​ຄໍ​ແລະ​ຕີ​ເຂົາ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຄາງ​ກະ​ໄຕ. ຊາຍຄົນນັ້ນຮ້ອງຂຶ້ນ ແລະຫັນໜ້າໄປທາງລະບຽງ. ໃນ​ແສງ​ເດືອນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ໂລ​ຫະ glittering ໃນ​ມື​ຂອງ​ລາວ. ມື​ຂອງ​ລາວ​ຫັນ​ມາ​ຫາ​ຂ້ອຍ ແລະ​ຂ້ອຍ​ຈັບ​ຂໍ້​ມື​ຂອງ​ລາວ, ບິດ​ມັນ​ເຄິ່ງ​ທາງ, ກອດ​ຢູ່​ໃຕ້​ຮ່າງ​ກາຍ​ທີ່​ອວບໆ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ເອົາ​ລາວ​ຂຶ້ນ.
  
  
  ລາວ​ບໍ່​ໄດ້​ອອກ​ສຽງ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ລາວ​ແລ່ນ​ຂ້າມ​ຮົ້ວ​ແລະ​ຕົກລົງ​ເຈັດ​ຊັ້ນ​ໃສ່​ກະເບື້ອງ​ອ້ອມ​ອ່າງ​ນ້ຳ. ມີສຽງດັງຫຼາຍ, ຄືກັບໝາກໂມທີ່ແຕກໃສ່ຊີມັງ, ຈາກນັ້ນກໍມີຄວາມງຽບສະຫງົບ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອື່ອຍ​ອີງ​ໃສ່​ລາງ​ລົດ​ໄຟ​ແລະ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ເບິ່ງ​ຮ່າງ​ກາຍ, ແຕ່​ວ່າ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ສະ​ນຸກ​ເກີ​ໄດ້​ຫມົດ. ເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ມີໃຜໄດ້ຍິນຫຍັງເລີຍ. ຂ້ອຍລໍຖ້າເປັນເວລາດົນນານ, ຈາກນັ້ນກໍ່ເຂົ້າໄປເປີດສະວິດໄຟອີກອັນໜຶ່ງ.
  
  
  ຍັງບໍ່ມີຫຍັງເກີດຂຶ້ນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກວດເບິ່ງຫລອດໄຟ; ພວກເຂົາທັງໝົດຢູ່ທີ່ນັ້ນ.
  
  
  ໂທລະສັບດັງຂຶ້ນ. ຂ້ອຍເອົາໂທລະສັບຂຶ້ນມາ.
  
  
  "ທ່ານ Walton?"
  
  
  ແມ່ນແລ້ວ.'
  
  
  "ຂໍອະໄພ, ທ່ານເວົ້າກັບຝ່າຍຫນ້າ, ພວກເຮົາແຈ້ງໃຫ້ແຂກທຸກຄົນຮູ້ວ່າມີໄຟຟ້າຢຸດ, ມັນຈະຟື້ນຟູໃນໄວໆນີ້."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ໄດ້​ວ່າ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ໃນ​ແລວ​ເສດ​ຖະ​ກິດ​ຍັງ​ຢູ່​ແລະ​ເວົ້າ​ດັ່ງ​ນັ້ນ.
  
  
  "ໂອ້, ແມ່ນແລ້ວ, ພວກເຂົາເຮັດວຽກແຕກຕ່າງກັນ."
  
  
  ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ລາວ​ພາກ​ພູມ​ໃຈ​ໃນ​ຄວາມ​ສະ​ຫຼາດ​ຂອງ​ຕົນ​ເອງ—ຫຼື​ຄົນ​ອື່ນ. "ພວກເຮົາສະເຫມີມີໄຟຢູ່ໃນໂຮງແຮມ Double Cay, ທ່ານ."
  
  
  “ແລ້ວ, ນັ້ນແມ່ນດີ. ຂອບ​ໃຈ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ວາງ​ສາຍ​ແລະ​ກວດ​ສອບ​ກະ​ເປົ໋າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ໂດຍ​ໄຟ​ສາຍ​. ຜູ້ໂຈມຕີບໍ່ພົບຊ່ອງທີ່ຂ້ອຍເຊື່ອງອາວຸດຂອງຂ້ອຍ, ເຖິງແມ່ນວ່າລາວເຮັດໃຫ້ເຄື່ອງນຸ່ງຂອງຂ້ອຍເສຍຫາຍເລັກນ້ອຍ.
  
  
  ມັນບໍ່ສໍາຄັນວ່າລາວອາດຈະຊອກຫາຫຍັງ, ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍຈຶ່ງ undressed ແລະໄປນອນ. ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເບິ່ງໃບຫນ້າຂອງຜູ້ຊາຍໄດ້ດີ, ແຕ່ຂ້ອຍເຊື່ອວ່າມີຊາວອາຊີທີ່ຕຸ້ຍຫນ້ອຍລົງໃນ Double Cay ໃນປັດຈຸບັນ."
  
  
  
  ບົດທີຫົກ
  
  
  ຮອດ​ຕອນ​ຮຸ່ງ​ເຊົ້າ​ຮ່າງ​ກາຍ​ກໍ​ຫາຍ​ໄປ, ແລະ ຕອນ​ເກືອບ​ທ່ຽງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ກະ​ຊິບ​ຂອງ​ນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ນັ່ງ​ຢູ່​ເທິງ​ຕັ່ງ​ນັ່ງ​ຢູ່​ຂ້າງ​ສະ​ນຸກ​ເກີ​, ລໍ​ຖ້າ​ສໍາ​ລັບ​ສັດ​ຕູ​ທີ່​ຈະ​ເດີນ​ທາງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ເມສກາຣາທີ່ເຫຼື້ອມເປັນຂົນອ່ອນໆ ຈະເປັນທີ່ຊື່ນຊົມໃນຫູຂອງຂ້ອຍ. ໝູ່​ເພື່ອນ​ຂອງ​ນາງ​ບາງ​ຄົນ, ທັງ​ຊາຍ​ແລະ​ຍິງ, ​ໄດ້​ເຕົ້າ​ໂຮມ​ກັນ​ຢູ່​ອ້ອມ​ຕົວ​ພວກ​ເຮົາ, ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຂ້ອຍ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ສົງ​ໄສ. ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນ Mick Jagger, ຂ້ອຍເປັນ idol ທີ່ດີທີ່ສຸດທີ່ມີຢູ່. "ເຈົ້າກໍາລັງຊອກຫາ ... uh ... ພອນສະຫວັນ?" ຜູ້ຖາມແມ່ນເດັກຊາຍທີ່ມີສິວທີ່ຢູ່ເທິງຍົນກັບຂ້ອຍມື້ວານນີ້. "ຂ້ອຍຕ້ອງການນັ້ນ, ຜູ້ຊາຍ." ຂ້ອຍເບື່ອຄຳນີ້ແລ້ວ, ແລະຂ້ອຍຕັດສິນໃຈບໍ່ໃຊ້ມັນເລື້ອຍໆ. “ລົມຫາຍໃຈຂອງອາກາດສົດລະຫວ່າງສອງທົວ. ເຈົ້າກຳລັງຫຼິ້ນເລື່ອງນີ້ຢູ່ບໍ? ຂ້ອຍຫົວຫົວໃສ່ກີຕ້າຂອງລາວ. ລາວໜ້າຕາ. 'ຫນ້ອຍ​ຫນຶ່ງ.' 'ແມ່ນແລ້ວ.' ຂ້ອຍເບິ່ງທາງອື່ນ, ແນມເບິ່ງດວງອາທິດທີ່ສະທ້ອນອອກຈາກນໍ້າໃນສະລອຍນໍ້າ. Indifference ແມ່ນສ່ວນຫນຶ່ງຂອງຮູບພາບ. ເດັກຍິງຄົນໜຶ່ງນັ່ງຢູ່ຕີນຂອງຕັ່ງນັ່ງນັ່ງຂອງຂ້ອຍ, ລຸ່ມຊຸດລອຍນໍ້າຂອງນາງກົດໃສ່ຕີນຂອງຂ້ອຍ. ນາງມີຂະຫນາດນ້ອຍ, ກົມແລະ curvaceous, ແລະມີແສງຕາເວັນ - ຫຼືບາງສິ່ງບາງຢ່າງ - shining ໃນຜົມສີນ້ໍາຕານອ່ອນຂອງນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕ້ານ​ທານ​ຄວາມ​ກະ​ຕຸ້ນ​ທີ່​ຈະ​ສໍາ​ຫຼວດ​ຂອງ​ນາງ, ແຕ່​ຄ່ອຍໆ​ຍ້າຍ​ຂາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ຂໍ້​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເລື່ອນ​ໄປ​ເທິງ​ຂາ​ທີ່​ອົບ​ອຸ່ນ​ຂອງ​ນາງ. ນາງ giggled ແລະໂດຍເຈດຕະນາຕໍ່ຕ້ານເພື່ອໃຫ້ heel ຂອງຂ້າພະເຈົ້າຕົກລົງລະຫວ່າງຂາຂອງນາງ. ຂ້ອຍເລີ່ມຊື່ນຊົມກັບໜ້າປົກທີ່ Hawk ອອກແບບມາໃຫ້ຂ້ອຍແທ້ໆ ເມື່ອຊາຍໜຸ່ມທີ່ມີໜວດສູງ, ຈັບຫນວດອອກມາເປັນກຸ່ມ. "ເຮີ້ຍ, ເຈົ້າຍັງບໍ່ເຄີຍໄດ້ຍິນບໍ?" ເທົ່າທີ່ຂ້ອຍສາມາດບອກໄດ້, ລາວບໍ່ໄດ້ເວົ້າກັບໃຜໂດຍສະເພາະ. ຜິວໜັງຂອງລາວເປັນສີຂອງຝາປູນຢູ່ອີກຟາກໜຶ່ງຂອງສະລອຍນ້ຳ, ແລະລາວສາມາດສູນເສຍນ້ຳໜັກໄດ້ສີ່ສິບປອນໂດຍບໍ່ຫຼຸດຕໍ່າກວ່າຮ້ອຍ. ລາວໄດ້ຖືກ supposed ເປັນນັກກະວີ; ຂ້ອຍເລີ່ມຮັບຮູ້ປະເພດຕ່າງໆ. ບາງຄົນເວົ້າວ່າບໍ່, ເຂົາເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຍິນຫຍັງ. “ໃນຄືນທີ່ຜ່ານມາ ຜູ້ຊາຍບາງຄົນໄດ້ກ້າວກະໂດດຢ່າງໃຫຍ່. ຢູ່ທີ່ນັ້ນ.' - ລາວຊີ້ໄປຫາສະຖານທີ່ພາຍໃຕ້ລະບຽງຂອງຂ້ອຍ. ບໍ່ມີໃຜສົນໃຈໂດຍສະເພາະ, ດັ່ງນັ້ນຄໍາຖາມໄດ້ຖືກຖາມຈາກຂ້ອຍ.
  
  
  'ນີ້​ແມ່ນ​ໃຜ?' ຈັບຫນວດ shruged. "ໃຜ​ຈະ​ຮູ້? ພະນັກງານຕ້ອນຮັບທີ່ບອກຂ້ອຍເລື່ອງນີ້ບອກວ່າລາວໂດດລົງຈາກລະບຽງຂອງລາວ. ລາວຊີ້ອີກເທື່ອໜຶ່ງ, ຄັ້ງນີ້ໄປຫາລະບຽງຢູ່ລຸ່ມຂອງຂ້ອຍ. “ມັນ​ແມ່ນ​ຫວຽດ​ນາມ ຫຼື​ເປັນ​ແນວ​ນັ້ນ. ລາວໄດ້ປະໄວ້ບັນທຶກການຂ້າຕົວຕາຍທີ່ລາວຂຽນວ່າລາວບໍ່ສາມາດອາໄສຢູ່ໃນສັງຄົມທີ່ຊຸດໂຊມຫຼືບາງສິ່ງບາງຢ່າງເຊັ່ນນັ້ນອີກຕໍ່ໄປ. ຂ້ອຍບໍ່ເຊື່ອເລື່ອງລາວຫຼາຍ - ເມື່ອເລື່ອງລາວສ້າງຮອບສະນຸກເກີ, ຂ້ອຍຈະບໍ່ແປກໃຈທີ່ຮູ້ວ່າຜູ້ຊາຍທີ່ຕາຍແລ້ວແມ່ນນັກກາຍຍະກັມຊາວສະວີເດນ 6 ຟຸດທີ່ລົ້ມລົງໃນລະຫວ່າງການຝຶກອົບຮົມເວລາທ່ຽງຄືນ. - ແຕ່ຂ້ອຍເມື່ອຍຫູຂອງຂ້ອຍເມື່ອກ່າວເຖິງບັນທຶກການຂ້າຕົວຕາຍ. ຖ້ານີ້ແມ່ນຄວາມຈິງ, ມັນຫມາຍຄວາມວ່າມີລູກເຮືອທໍາຄວາມສະອາດທີ່ມີປະສິດທິພາບຫຼາຍທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫຼັງຜູ້ໂຈມຕີຂອງຂ້ອຍ. ເດັກຍິງຢູ່ຕີນຂອງຂ້ອຍໄດ້ຖອກລົງເລັກນ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍຕ້ອງຄິດ. "ແມ່ນແລ້ວ, ດີ, ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍຈະໂດດຕົວເອງເລັກນ້ອຍຄືກັນ," ຂ້ອຍເວົ້າ, ຢືນຂຶ້ນທັນທີ. ຍ່າງໄປສອງສາມຂັ້ນຕອນ, ຂ້ອຍພົບວ່າຕົນເອງຢູ່ແຄມຂອງສະນຸກເກີ, ນົກເຂົາເຂົ້າໄປໃນນ້ໍາສີຟ້າແລະເລື່ອນລົງລຸ່ມຫນ້າດິນເທົ່າທີ່ຂ້ອຍຈະເຮັດໄດ້ກ່ອນທີ່ຈະເອົາອາກາດ. ບໍ່ມີປະຊາຊົນຈໍານວນຫຼາຍຢູ່ໃນສະນຸກເກີ; ເບິ່ງຄືວ່າມັນສ່ວນຫຼາຍແມ່ນກຸ່ມຄົນທີ່ນັ່ງເບິ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລອຍ​ໄປ​ຫາ​ອີກ​ດ້ານ​ຫນຶ່ງ, ຫັນ​ໄປ, ແລະ pushed ຕົວ​ເອງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຂອງ​ສະ​ນຸກ​ເກີ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລອຍ​ຢູ່​ເທິງ​ຫລັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສໍາ​ລັບ​ບາງ​ເວ​ລາ​, ເບິ່ງ​ໃນ​ທ້ອງ​ຟ້າ​ທີ່​ບໍ່​ມີ​ເມກ​. ອອກຈາກແຈຂອງຕາຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍໄດ້ເຫັນກໍາແພງຫີນສູງແລະ De Dublon ຢູ່ຫລັງມັນ. ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ຫລຽວ​ໄປ​ເບິ່ງ​ບ່ອນ​ນັ້ນ, ຕູ້​ໄດ້​ເປີດ​ອອກ, ແລະ ຢູ່​ນອກ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ເຫັນ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ສະ​ທ້ອນ​ໃຫ້​ເຫັນ. Telescope - ຫຼື telephoto lens; ຂ້ອຍຕ້ອງພະຍາຍາມທີ່ດີທີ່ສຸດທີ່ຈະບໍ່ເບິ່ງໂດຍກົງອອກຈາກປ່ອງຢ້ຽມ, ແຕ່ຖ້າຜູ້ໃດສົນໃຈຂ້ອຍ, ມັນບໍ່ມີຈຸດໃດທີ່ຈະສະແດງໃຫ້ເຫັນວ່າຂ້ອຍຮູ້ກ່ຽວກັບມັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລອຍ​ຢູ່​ຂ້າງ​ລຸ່ມ​ຂອງ​ຄະ​ນະ​ກໍາ​ມະ​ດໍາ​ນ​້​ໍາ​ສູງ​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ muffled "ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​! ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ​ຮູບ​ຮ່າງ​ສີ​ຂາວ​ແລະ​ທອງ​ແດງ​ບິນ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລອຍ​ໄປ, ດຶງ​ແຂນ​ເບື້ອງ​ໜຶ່ງ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ນ້ຳ ແລະ​ເຕະ​ຂາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ແຂງ​ແຮງ​ເທົ່າ​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ​ໄດ້. ນັກ​ດຳ​ນ້ຳ​ໄດ້​ຈົມ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ນ້ຳ, ຖູບ່າ​ໄຫລ່​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ມິນ​ລິ​ແມັດ ແລະ​ສົ່ງ​ຄື້ນ​ທີ່​ຈັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຮັບ​ຜົນ​ກະ​ທົບ​ຢ່າງ​ແຂງ​ແຮງ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕິດ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃຕ້​ນ​້​ໍ​າ​ເພື່ອ​ເບິ່ງ​ວ່າ diver ໄດ້​ຮັບ​ບາດ​ເຈັບ. ຮ່າງກາຍວາງຢູ່ເທິງລຸ່ມຂອງສະລອຍນ້ໍາ, ຂາຂອງມັນງໍແລະຮູບຂອງມັນ contorted ໃນຄີຫຼັງຂອງແສງຕາເວັນ. ມັນບໍ່ໄດ້ເຄື່ອນຍ້າຍເປັນບາງເວລາ, ແລະຂ້ອຍກໍາລັງຈະດໍານ້ໍາຫຼັງຈາກມັນ, ເມື່ອຂາຂອງມັນທັນທີທັນໃດ straightened ແລະ diver rushed ມາຂ້າພະເຈົ້າ. foreheads ຂອງ ພວກ ເຮົາ collided, ແຕ່ ບໍ່ ມີ ອາ ການ ເຈັບ ປວດ; ຜົມ ຍາວ ຂອງ ນາງ softened ຄວາມ ເສຍ ຫາຍ . ຈີນຫົວເຍາະເຍີ້ຍເມື່ອນາງເຂົ້າໄປໃກ້, ຮິມຝີປາກອັນເຕັມທີ່ຂອງນາງໃກ້ກັບຂ້ອຍຈົນເກືອບເປັນການດູຖູກບໍ່ໃຫ້ຈູບນາງ. ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ offended ນາງ - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫຼິ້ນ​ມັນ​ເຢັນ. ມັນບໍ່ງ່າຍ. "ໂອ້!" ນາງ gargled. "ມັນແມ່ນເຈົ້າ, ທ່ານ Walton!" ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຖາມນາງວ່ານາງຮູ້ຈັກຊື່ຂອງຂ້າພະເຈົ້າແນວໃດ. ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຊັນບັນຊີລາຍການຄືນກ່ອນ. 'ແມ່ນແລ້ວມັນແມ່ນຂ້ອຍ.' "ຂ້ອຍເຮັດໃຫ້ເຈົ້າເຈັບປວດບໍ?" 'ຂ້ອຍບໍ່ຄິດແນວນັ້ນ. ເຈົ້າສະບາຍດີບໍ?' ເຖິງແມ່ນວ່າໃນເວລາທີ່ນາງຢູ່ໃນນ້ໍາ, ນາງສາມາດ shrug. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນວ່າຊຸດອາບນ້ໍາສີຂາວຂອງນາງພຽງແຕ່ກວມເອົາຕໍາ່ສຸດທີ່, ແລະອາດຈະບໍ່ທັງຫມົດ. ຄວາມອົບອຸ່ນຂອງຮ່າງກາຍທີ່ມີນ້ໍາຈືດຂອງນາງໄດ້ທັກທາຍຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາລອຍ, ເຂົ່າຂອງພວກເຮົາແຕະພາຍໃຕ້ນ້ໍາ. ໂດຍບໍ່ມີການເວົ້າຫຍັງ, ພວກເຮົາລອຍໄປແຄມຂອງຫນອງ - ກົງກັນຂ້າມກັບບ່ອນທີ່ຂ້ອຍຢູ່ - ແລະປີນອອກມາ, ຈີນເຄື່ອນຍ້າຍໄປດ້ວຍນ້ໍາປະທັບຕາ. ນາງໄດ້ເອົາຜ້າເຊັດໂຕໃຫຍ່ຈາກຕັ່ງນັ່ງນັ່ງ, ຫໍ່ມັນອ້ອມບ່າຂອງນາງ ແລະເບິ່ງຂ້ອຍ. 'ສະບາຍດີບໍ?'
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງຖາມວ່ານາງຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ, ບໍ່ແມ່ນວິທີທີ່ນາງເບິ່ງຂ້ອຍ. ໂດຍບໍ່ມີເຄື່ອງນຸ່ງ - ຫຼືຢູ່ໃນລໍາລອຍ, ເຊິ່ງຫຼາຍຫຼືຫນ້ອຍແມ່ນສິ່ງດຽວກັນ - ຂ້ອຍມີຮູບລັກສະນະທີ່ຫນ້າປະທັບໃຈ. ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ເວົ້ານີ້ເນື່ອງຈາກວ່າມັນເປັນຄວາມຈິງແລະຂ້າພະເຈົ້າພະຍາຍາມຢ່າງຫນັກແຫນ້ນທີ່ຈະຮັກສາມັນເປັນແບບນັ້ນ. ຮູລູກປືນ ແລະ ບາດແຜຖືກແທງທີ່ຂ້ອຍມີຕະຫຼອດອາຊີບຂອງຂ້ອຍໄດ້ຮັບການສ້ອມແປງຢ່າງຊ່ຽວຊານໂດຍນັກຜ່າຕັດ AX ທີ່ຈ້າງ, ສະນັ້ນຂ້ອຍບໍ່ຄືຊີ້ນທີ່ເຂົາເຈົ້າສະແດງຢູ່ໃນໂຮງຮຽນຄົນລ້ຽງສັດ. “ໄປຍ່າງຫຼິ້ນກັນເລີຍ,” ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງດຸເດືອດ. "ຂ້ອຍບໍ່ມີໂອກາດໄດ້ເບິ່ງ circus ນີ້ເທື່ອ." 'ເປັນ​ຫຍັງ​ບໍ່?
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ ຈຳ ເປັນຕ້ອງນອນຢູ່ໃນແສງແດດ." ນາງຄ່ອຍໆເອົາຜ້າເຊັດໂຕໄປທົ່ວຮ່າງກາຍທີ່ມີຜິວໜັງ ກ່ອນທີ່ຈະໂຍນມັນໃສ່ຕັ່ງນັ່ງທາງຫລັງຂອງນາງ. ນີ້ແມ່ນລະຫັດຜ່ານຂອງຂ້ອຍສໍາລັບການສຶກສາຂອງນາງຢ່າງລະອຽດ; ຜິວ ຫນັງ ຂອງ ນາງ ຢ່າງ ຈະ ແຈ້ງ ບໍ່ ຈໍາ ເປັນ ຕ້ອງ lotion tanning ເພື່ອ ບັນ ລຸ ຮົ່ມ ນັ້ນ. ຂ້ອຍເຮັດມັນຊ້າໆ ແລະ ເດັດຂາດ, ໂດຍເລີ່ມຈາກຂາທີ່ມີຄວາມຮູ້ສຶກເຫຼົ່ານັ້ນ, ລໍຊ້າຢູ່ໜ້າທ້ອງມົນອ່ອນໆ ກ່ອນທີ່ຈະເບິ່ງລົງໄປເບິ່ງເຕົ້ານົມທີ່ຕິດຢູ່ໃນຊຸດບິກີນີ. ຫົວນົມຂອງນາງເຫັນໄດ້ຜ່ານຜ້າສີຂາວ. "ເຈົ້າໃສ່ bikini ແບບດຽວກັນກັບມື້ວານນີ້," ຂ້ອຍສະແດງຄວາມຄິດເຫັນຢ່າງງຽບໆ. 'ໂອ້! ເຈົ້າສັງເກດເຫັນ!' 'ແມ່ນແລ້ວ.' ນາງຫົວເຍາະເຍີ້ຍຢ່າງງຽບໆ ແລະຕາຂອງນາງເປັນປະກາຍ. “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ສະ​ເຫມີ​ວ່າ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ທ່ານ​ຊອກ​ຫາ​ເຄື່ອງ​ນຸ່ງ​ທີ່​ເຫມາະ​ສົມ​ກັບ​ທ່ານ, ມັນ​ບໍ່​ມີ​ຈຸດ​ທີ່​ຈະ​ປ່ຽນ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ. ທ່ານຄິດບໍ່ວ່າ, ທ່ານ Walton? 'ຂ້ອຍຄິດຄືກັນ. ຊື່ Nick. 'ແມ່ນແລ້ວ. ແລະຂອງຂ້ອຍ ... - ຂ້ອຍສາມາດອ່ານໄດ້ຄືກັນ. ຮູບພາບຂອງເຈົ້າບໍ່ໄດ້ເຮັດໃຫ້ເຈົ້າຍຸຕິທໍາ, Chyna. 'ບໍ່ເຄີຍ.' ເດັກຍິງຮູ້ວິທີການຈັດການກັບຄໍາຍ້ອງຍໍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ຫາ​ມະ​ຫາ​ສະ​ຫມຸດ​ຕາມ​ກໍາ​ແພງ De Dublon ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຈີນ​ສົນ​ທະ​ນາ​ຕໍ່​ໄປ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຂາ​ຂອງ​ນາງ​ເກືອບ​ສໍາ​ຜັດ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. "ແລ້ວເຈົ້າໄປພັກຜ່ອນບໍ?" - 'ຢ່າງ​ແນ່​ນອນ.' ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ອ້ອມ​ກຸ່ມ​ຜູ້​ອາວຸ​ໂສ​ອາບ​ແດດ, ສ່ວນ​ໃຫຍ່​ແມ່ນ​ມີ​ທ້ອງ​ຂາວ ແລະ​ຊຸດ​ລອຍ​ນ້ຳ​ລາຍ​ດອກ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນຄູ່ຜົວເມຍອາຍຸກາງຄົນຈາກຍົນ Lear; ຜູ້​ຍິງ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ Chyna, ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ຮັກ​ສາ​ຮ່າງ​ກາຍ​ອວບ​ຂອງ​ນາງ​ໃນ​ລະ​ຫວ່າງ​ຜູ້​ຍິງ​ກັບ​ສາ​ມີ​ຂອງ​ນາງ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສາມາດຕໍານິຕິຕຽນນາງ. "ເຈົ້າຈະຢູ່ທີ່ນີ້ດົນນານບໍ?" "ມັນຂຶ້ນກັບສິ່ງທີ່ຕ້ອງເຮັດ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຢຸດແລະຊີ້ໄປຫາແຈຂອງ De Dublon, ເຊິ່ງເຫັນໄດ້ຢູ່ຫລັງກໍາແພງ. "ມັນແມ່ນຫຍັງ?" “ມັນ... ຄ້າຍກັບບ້ານ. ຄົນຮັ່ງມີຄົນໜຶ່ງອາໄສຢູ່ທີ່ນັ້ນ.” ຂ້ອຍຍິ້ມດ້ວຍຄວາມຕັ້ງໃຈ. "ເຈົ້າໄດ້ໄປຢ້ຽມຢາມລາວບໍ?" "ຂ້ອຍໄດ້ຖືກເຊື້ອເຊີນ," ນາງຕອບ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຮຽກຮ້ອງໃຫ້ຊາວ. ຢູ່ທາງໜ້າແມ່ນຊ່ອງຫວ່າງຂອງກຳແພງກໍ່ສ້າງທີ່ມີຂັ້ນໄດລ້າງຂາວທີ່ນຳໄປສູ່ຫາດຊາຍ. ໃນຂະນະທີ່ Chyna ຍ່າງຢູ່ທາງຫນ້າຂ້ອຍ, ນາງໄດ້ ruffled ຜົມຂອງນາງເພື່ອໃຫ້ strands ຊຸ່ມ strokes ທ້ອງເປົ່າຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ຢູ່​ທີ່​ນີ້​ແລະ​ບ່ອນ​ນັ້ນ​ມີ​ຄົນ​ກຸ່ມ​ນ້ອຍ​ນອນ​ຢູ່​ເທິງ​ດິນ​ຊາຍ, ແລະ​ຕົວ​ເລກ​ຈຳນວນ​ໜຶ່ງ​ນອນ​ຢູ່​ໃນ​ນ້ຳ​ທີ່​ສະຫງົບ. ເກືອບບໍ່ມີ surf, ພຽງແຕ່ ripples ຂອງຄື້ນຟອງແລະ splash ຂອງນ້ໍາສີຂຽວຈືດໆຢູ່ຫາດຊາຍ. ຕາ​ທັງ​ຊາຍ​ແລະ​ຍິງ​ຕິດ​ຕາມ​ພວກ​ເຮົາ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຍ່າງ​ຕາມ​ຊາຍ​ທີ່​ຫນັກ​ແຫນ້ນ​ຢູ່​ແຄມ​ນ​້​ໍ​າ. ພວກເຮົາບໍ່ສົນໃຈລັກສະນະ. ຈີນ​ໄດ້​ດຳ​ເນີນ​ໄປ​ຢ່າງ​ສະ​ໜິດ​ສະ​ໜົມ, ບໍ່​ມີ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຫຼາຍ​ປານ​ໃດ. ນາງບໍ່ຕ້ອງການມັນ. ໄປທາງຊ້າຍຂອງພວກເຮົາ, ກໍາແພງ De Dublon ສືບຕໍ່ໄປຕາມຊາຍຝັ່ງ. ຫຼັງ​ຈາກ​ຍ່າງ​ໄປ​ບໍ່​ເທົ່າ​ໃດ​ຮ້ອຍ​ເດີ່ນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ບ່ອນ​ເປີດ​ຢູ່​ເທິງ​ຝາ​ນ້ອຍໆ. ນີ້ຕ້ອງເປັນທາງເຂົ້າຂອງທະເລສາບ. ຂົວ​ທາງ​ຍ່າງ​ຂະໜາດ​ນ້ອຍ​ຖືກ​ຢຽດ​ຢູ່​ເທິງ​ນ້ຳ; ຂ້າງເທິງເຂົາກໍາແພງ protruded ຄ້າຍຄືເຫັດເຄິ່ງຫນຶ່ງຈາກຄອນກີດກ້ຽງ. ບໍ່ມີໂອກາດທີ່ຈະໄປອີກຂ້າງຫນຶ່ງ, ເຖິງແມ່ນວ່າມີ hook ແລະເຊືອກ, ເຊິ່ງບໍ່ໄດ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍແປກໃຈ. ຂ້າພະເຈົ້າຍັງຮູ້ອີກວ່າອຸໂມງສັ້ນທີ່ນຳໜ້າໃຕ້ກຳແພງໄປສູ່ທະເລສາບຖືກປົກຄຸມດ້ວຍຮົ້ວເຫລໍກທີ່ສາມາດຖອດໄດ້, ແລະຂ້າພະເຈົ້າສົງໄສວ່າມັນຈະໃຊ້ຫຍັງເພື່ອຍົກມັນຂຶ້ນ. ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຂ້າມຂົວ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຊີ້ໄປຫາບ່ອນເປີດ. 'ນີ້​ແມ່ນ​ຫຍັງ?' “ໂອ້, ບາງສິ່ງບາງຢ່າງຄ້າຍຄືຫນອງໃຫຍ່. ຊາຍຄົນນີ້ມີເຮືອຂອງຕົນເອງຢູ່ທີ່ນັ້ນ. 'ໂອ້ ແມ່ນບໍ?' ນາງ nodded ແລະເອົາມືຂອງຂ້າພະເຈົ້າ; ສະໂພກຂອງນາງຜ່ານຂ້ອຍ. "ເຈົ້າມັກເຮືອບໍ, Nick?" 'ແນ່ນອນ.' 'ຂ້ອຍມີອັນນີ້. ນັ້ນແມ່ນ, ຂ້ອຍສາມາດໃຊ້ຫນຶ່ງຈາກໂຮງແຮມ." "ເຮືອໃດ?" ມັນ ... ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າພວກເຂົາເອີ້ນວ່າມັນ. ເຮືອໄວ? ເຮືອນ້ອຍທີ່ແລ່ນໄວຫຼາຍ." “ເຮືອ​ໄວ. ແມ່ນແລ້ວ. ແລ້ວ, ພວກເຮົາຄວນຈະໄປທີ່ນັ້ນ." - ເຈົ້າດີກັບເຮືອບໍ? ນາງ snuggled ໃກ້ ກັບ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ແລະ ຕາ ຊ ້ ໍ າ ຂອງ ນາງ ຍິ້ມ. "ຂ້ອຍສາມາດຂັບລົດໄດ້." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ດີ​ໃນ​ສິ່ງ​ທີ່​ນາງ​ກໍາ​ລັງ​ຫມາຍ​ເຖິງ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ໃຫ້​ນາງ​ເວົ້າ​ມັນ. "ໃຫ້ເບິ່ງ." 'ຕໍ່ມາບໍ?' "ແມ່ນແລ້ວຕໍ່ມາ."
  
  
  De Dublon ໄດ້ຄອບຄອງເຂດຕາເວັນຕົກທັງໝົດຂອງເກາະ. ພວກເຮົາຍ່າງຕາມກໍາແພງຫີນເປັນວົງກວ້າງ; ຢູ່ທີ່ນີ້ບໍ່ມີນັກລອຍນ້ຳ ຫຼືອາບແດດ, ແລະ ຄື້ນທະເລອ່ອນໆໄດ້ອ້ອມຮອບແນວປະກາລັງທີ່ບໍ່ມີບ່ອນພັກເຊົາຢູ່ໄກ້ຝັ່ງ. ອອກ​ມາ​ໃນ​ທະ​ເລ, ເຮືອ​ໃບ​ດຽວ​ສີ​ຂາວ​ຢືນ​ຢູ່​ເທິງ​ຂອບ​ຟ້າ; ນອກ​ຈາກ​ນີ້, ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ເຫັນ​ໄດ້​ນອກ​ຈາກ​ນ​້​ໍ​າ churning ງຽບ​. "ທ່ານໄດ້ເຮັດວຽກຢູ່ທີ່ນີ້ດົນປານໃດ, ຈີນ?" - "ໂອ້ ... ມັນເບິ່ງຄືວ່າເກືອບຫນຶ່ງປີ." "ໂອ້, ມັນຫຼາຍ." ນາງໄດ້ຍັບ. "ພວກເຂົາຈ່າຍຄ່າທີ່ດີແລະຊີວິດຢູ່ທີ່ນີ້ແມ່ນດີ."
  
  
  "ເຈົ້າເຄີຍອາໄສຢູ່ Florida ກ່ອນນີ້ບໍ?" ນາງໄດ້ຢຸດທັນທີແລະເບິ່ງຂ້ອຍຊອກຫາ. 'ເປັນຫຍັງເຈົ້າຈຶ່ງຖາມເລື່ອງນີ້?' 'ຂ້ອຍ​ບໍ່​ຮູ້. ມັນເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍຂ້ອນຂ້າງຫຼາຍ." ເດັກ​ຍິງ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ, ແລະ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ flashed ໃນ​ຕາ​ຂອງ​ນາງ. 'ແມ່ນແລ້ວ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫລົບຫນີຈາກ Castro." "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຫມາຍຄວາມວ່າ ... " "ໂອ້, ມັນບໍ່ສໍາຄັນ. ເວລາຫຼາຍໄດ້ຜ່ານໄປ; ແມ່ຂອງຂ້ອຍແລະຂ້ອຍກໍາລັງຂ້າມກັບຄົນອື່ນຢູ່ເທິງເຮືອນ້ອຍ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິງ​ໃສ່​ພວກ​ເຮົາ, ການ​ລາດ​ຕະ​ເວນ​ຄິວ​ບາ, ແຕ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຫລົບ​ໜີ​ໄປ. ເກືອບ​ທັງ​ຫມົດ.' ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍົກ​ຫນ້າ​ຕາ​ເປັນ​ຄໍາ​ຖາມ. “ຂ້ອຍ... ແມ່ຂອງຂ້ອຍ. ນາງໄດ້ຖືກຍິງແລະໄດ້ຮັບບາດເຈັບສາຫັດ. ເປັນເວລາຫຼາຍກວ່າຫນຶ່ງເດືອນ, ທ່ານຫມໍບອກວ່ານາງຈະດີຂຶ້ນ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນນາງໄດ້ເສຍຊີວິດ.” 'ຂ້ອຍ​ຂໍ​ໂທດ​ແທ້ໆ.' ນາງໄດ້ຍັບຍັ້ງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. "ມັນເປັນເວລາດົນນານ, Nick." "ແລ້ວພໍ່ຂອງເຈົ້າເດ?" "ທັນທີຫຼັງຈາກການປະຕິວັດ, Castro ໄດ້ໂຍນລາວເຂົ້າໄປໃນຄຸກ. ຕັ້ງ​ແຕ່​ນັ້ນ​ມາ ຂ້ອຍ​ບໍ່​ໄດ້​ຍິນ​ຫຍັງ​ກ່ຽວ​ກັບ​ລາວ. ບໍ່ມີຫຍັງເວົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ເລື່ອງ​ນີ້​ຫຼາຍ​ເກີນ​ໄປ​ເພື່ອ​ພຽງ​ແຕ່​ເຊື່ອ​ນາງ, ແຕ່​ມີ​ສະ​ເຫມີ​ມີ​ໂອ​ກາດ​ທີ່​ນາງ​ໄດ້​ບອກ​ຄວາມ​ຈິງ — ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ມັນ​ບໍ່​ສໍາ​ຄັນ​ທັງ​ຫມົດ. ພວກເຮົາຍ່າງຢູ່ໃນຄວາມງຽບ; ນາງໄດ້ເຂົ້າມາໃກ້ຂ້ອຍ, ແຕ່ເບິ່ງຄືວ່າສູນເສຍຄວາມຄິດຂອງນາງ. ໃນທີ່ສຸດນາງເວົ້າວ່າ, "ເຈົ້າຮູ້ວ່ານັ້ນບໍ່ແມ່ນຊື່ແທ້ຂອງຂ້ອຍ." 'ໂອ້?' ນາງຍິ້ມສັ້ນໆ. "ມັນບໍ່ແປກໃຈສໍາລັບທ່ານ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສັ່ນ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຍິ້ມ​ໂດຍ​ຮູ້​ຈັກ. "ເມື່ອຂ້ອຍເຂົ້າມາສະແດງທຸລະກິດໃນ Miami ຫ້າຫຼືຫົກປີກ່ອນ, ຕົວແທນຂອງຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການທີ່ຈະລົງທະບຽນຂ້ອຍເປັນ Margarita Ortiz. “ທຳມະດາເກີນໄປ,” ລາວເວົ້າ, ເບິ່ງໜ້າຂ້ອຍ.
  
  
  ແມ່ຂອງເຈົ້າເປັນລູກເຄິ່ງຈີນ. ພໍ່ຂອງຂ້ອຍແມ່ນ mulatto. ເພາະສະນັ້ນ - Cina Negrita." 'ໂອ້.' ນາງໄດ້ຢຸດແລະເບິ່ງຂ້ອຍ. "ເຈົ້າຮູ້ທຸກຢ່າງບໍ, Nick?" "ຂ້ອຍກໍາລັງຮຽນຮູ້ຫຼາຍຂຶ້ນ." "ຮາ!" ນາງບີບມືຂອງຂ້ອຍ. “ເປັນຫຍັງເຈົ້າຈຶ່ງມາບ່ອນໜຶ່ງເຊັ່ນ Double Cay, Nick? ມີພຽງແຕ່ເດັກນ້ອຍ hippie ແລະຜູ້ຊາຍອາຍຸທີ່ມີແມ່ຍິງໄຂມັນຂອງເຂົາເຈົ້າ." "ໂອ້, ຂ້ອຍໄດ້ຍິນກ່ຽວກັບຊິ້ນສ່ວນຂອງດິນເຜົານີ້ເຮັດການສະແດງເຕັ້ນຢູ່ທີ່ນີ້ແລະຂ້ອຍຕ້ອງມາ." ສຽງຫົວຫົວຂອງນາງຟັງຢ່າງບໍ່ໜ້າເຊື່ອ. ນາງໄດ້ຢືນຢູ່ປາຍຕີນຂອງນາງ, ກົດຫນ້າເອິກຂອງນາງກັບຫນ້າເອິກຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ຮິມຝີປາກ velvet ຂອງນາງໄດ້ແຍກອອກ ແລະຕາຂອງນາງໄດ້ຈາງລົງ. ພວກເຮົາ kissed. ນາງໄດ້ເອົາແຂນຂອງນາງອ້ອມຄໍຂອງຂ້ອຍແລະ pelvis ຂອງນາງຫັນກັບຂ້ອຍ. ການຕອບໂຕ້ຂອງຂ້ອຍແມ່ນທັນທີທັນໃດ ແລະບໍ່ສາມາດເຂົ້າໃຈຜິດໄດ້, ແລະນາງໄດ້ກົດດັນຕົນເອງໜັກຂຶ້ນຕໍ່ກັບຂ້ອຍ ໃນຂະນະທີ່ລີ້ນຂອງນາງຊອກຫາຂອງຂ້ອຍ. ມື ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຍ້າຍ ລົງ ໄປ ຂອງ ນາງ, ເຂົ້າ ໄປ ໃນ ລຸ່ມ ສຸດ ຂອງ ຊຸດ swimsuit ຂອງ ນາງ, ກັບ slits ອົບ ອຸ່ນ ລະ ຫວ່າງ ກົ້ນ ຂອງ ນາງ. ມັນ​ເປັນ​ການ​ດີ​ທີ່​ໃນ​ເວ​ລາ​ນັ້ນ​ຄູ່​ຜົວ​ເມຍ​ຫນຸ່ມ​ສອງ​ໄດ້​ເຫັນ​ໄດ້​, ຄ່ອຍໆ​ຍ່າງ​ຕາມ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ​ສູງ​. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນພວກເຂົາທໍາອິດແລະດຶງດູດຄວາມສົນໃຈຂອງຈີນໃຫ້ກັບພວກເຂົາ. ນາງໄດ້ຖອນຫາຍໃຈ, ຈາກນັ້ນກໍ່ກິກ ແລະ ແຕະໃສ່ກະໂປງໃນຊຸດລອຍນ້ຳຂອງຂ້ອຍ. "ຂ້ອຍຈະຕິດຕາມເຈົ້າໄປຈົນກວ່າເຈົ້າເຢັນລົງ, ບໍ່ເປັນຫຍັງ?" “ໃຫ້​ພວກ​ເຂົາ​ເບິ່ງ,” ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈົ່ມ. ນາງຫົວເລາະດ້ວຍຄວາມຍິນດີ. "ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຂ້ອຍຖືກຕ້ອງ, Nick. ເຈົ້າເປັນລັກສະນະທີ່ອະນຸຍາດໃຫ້ພວກເຂົາໄປນະລົກ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍິ້ມ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ກະ​ຕັນ​ຍູ, ແລະ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ໄປ​ພົບ​ຄົນ​ອື່ນ. ຫຼັງ​ຈາກ​ພວກ​ເຮົາ​ຜ່ານ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຫັນ​ແຈ​ຂອງ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ​, ຈີນ​ໄດ້​ເອົາ​ແຂນ​ຂອງ​ນາງ​ອ້ອມ​ແອວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ rubbed ແກ້ມ​ຂອງ​ຕົນ​ກັບ​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. "ມື້ນີ້ເປັນມື້ພັກຜ່ອນຂອງຂ້ອຍ, Nick." "ເຈົ້າມັກຈະເຮັດຫຍັງໃນຕອນແລງ?" “ບາງ​ຄັ້ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ Nassau. ຫຼືຂ້ອຍຈະຢູ່ໃນຫ້ອງຂອງຂ້ອຍເພື່ອອ່ານ Or Do You Boat? ແມ່ນແລ້ວ. ມັນຄືກັນ.' “ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າມັນເປັນຄວາມຄິດທີ່ດີ. ຕອນແລງນີ້?' 'ແນ່ນອນ.' “ພົບກັນທີ່ ຄາບາເຣດ. ທໍາອິດພວກເຮົາຈະກິນ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ ... "ບໍ່," ນາງຕອບຢ່າງຮຸນແຮງ. “ບໍ່ຢູ່ໃນບາ. ຂ້ອຍບໍ່ມັກ ... ເຈົ້າຮູ້. ຂ້ອຍຈະບໍ່ປ່ອຍໃຫ້ຜູ້ໃດມາເອົາຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນັ້ນ ຖ້າພວກເຮົານັດກັນ. ຂ້ອຍຈະມາທີ່ຫ້ອງຂອງເຈົ້າ." "ເຈົ້າຮູ້ວ່າມັນຢູ່ໃສ?" ນາງຫົວຫົວ. "ເຈົ້າຄວນຂຽນເລກໃສ່ໂຕະຕ້ອນຮັບຄືນແລ້ວ." 'ໂອ້. ນີ້​ແມ່ນ​ຄວາມ​ຈິງ.' ພວກ​ເຮົາ​ຍ່າງ​ໄປ​ອີກ​ໜ້ອຍ​ໜຶ່ງ ຈົນ​ຮອດ​ໂຮງ​ແຮມ​ໄດ້​ເຫັນ​ຢູ່​ທາງ​ໄກ. "ເຈົ້າ ... ເອີ ... ບໍ່ມີໃຜຢູ່ທີ່ນີ້, ເຈົ້າ?" 'ເຈົ້າ​ຫມາຍ​ຄວາມ​ວ່າ​ແນວ​ໃດ?' 'ເພື່ອນ?' 'ໂອ້. ບໍ່, ບໍ່ແມ່ນໂດຍສະເພາະ, Nick. ບໍ່​ມີ​ຜູ້​ໃດ​ທີ່​ຈະ​ໃຫ້​ຄວາມ​ສຸກ​ແກ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ເປັນ​ເວ​ລາ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ.” ຕາຂອງນາງບອກຂ້ອຍວ່າເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍເປັນຂໍ້ຍົກເວັ້ນ, ແຕ່ເມື່ອພວກເຮົາໄປຮອດບ່ອນຈອດລົດຂະຫນາດນ້ອຍຢູ່ຂ້າງໂຮງແຮມ, ບ່ອນທີ່ມີຫາດຊາຍຫຼາຍສິບສີທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍແສງຕາເວັນ, ຂ້ອຍຄິດວ່າມັນເປັນເລື່ອງຍາກທີ່ຈະເຊື່ອວ່າຄວາມງາມດັ່ງກ່າວ. ຍ້ອນວ່າ Chyna ພຽງແຕ່ລໍຖ້າໃນເວລາທີ່ Nick Walton ຕື່ມຂໍ້ມູນໃສ່ຕອນແລງທີ່ໂດດດ່ຽວຂອງນາງ.
  
  
  
  ບົດທີເຈັດ
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ສະ​ເຕກ​ແລະ​ກະ​ຕຸກ​ຂອງ​ເບຍ Amstel ກ້ອນ​ເຢັນ​ຈໍາ​ນວນ​ຫນຶ່ງ​ສົ່ງ​ໃຫ້​ຫ້ອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ຜູ້ຮັບໃຊ້ຕັ້ງໂຕະຢູ່ຂ້າງປະຕູລະບຽງ, ແລະເມື່ອລາວອອກໄປ, ຂ້ອຍເອົາສິ່ງຂອງບາງຢ່າງອອກຈາກກະເປົາຂອງຂ້ອຍທີ່ຢາກຮຽນ. ໃນ​ການ​ເດີນ​ທາງ​ໄປ​ທາງ​ພາກ​ໃຕ້​ຢ່າງ​ສະ​ຫງົບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຜ່ານ​ລັດ​ນິວ​ຢອກ​ແລະ​ໄດ້​ຊື້​ແຜນ​ທີ່​ການ​ນໍາ​ທາງ​ຈໍາ​ນວນ​ຫນຶ່ງ​ທີ່​ນັ້ນ. ເຂົາເຈົ້າພະຍາຍາມຊອກຫາສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການ, ແຕ່ໃນທີ່ສຸດພວກເຮົາໄດ້ພົບເຫັນແຜນທີ່ Double Cay. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ hardly ເບິ່ງ ນາງ ໃນ ເວ ລາ ນັ້ນ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢາກ​ອອກ​ຈາກ​ນະ​ຄອນ​ທີ່​ມີ​ສຽງ​ດັງ​ນີ້​ແລະ​ຕີ​ເສັ້ນ​ທາງ. ຕອນນີ້ຂ້ອຍດື່ມເບຍເຄິ່ງຈອກ ແລະເປີດເຜີຍແຜນທີ່. ນາງໄດ້ສະແດງໃຫ້ເຫັນພຽງເລັກນ້ອຍ; ບໍ່ມີ skipper ທີ່ເຄົາລົບຕົນເອງຈະໃຊ້ມັນເພື່ອ maneuver ເຮືອຂະຫນາດໃຫຍ່ປະມານສອງເກາະດອນ, ແຕ່ວ່າມັນເປັນຕາຕະລາງດຽວທີ່ຂ້າພະເຈົ້າສາມາດຊອກຫາ. ອຸ​ປະ​ສັກ underwater ອັນ​ຕະ​ລາຍ​ຈໍາ​ນວນ​ຫນຶ່ງ​ໄດ້​ຖືກ​ກໍາ​ນົດ​; ເຮືອເກົ່າສອງລໍາ, ແນວປະກາລັງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນກ່ອນຫນ້ານັ້ນໃນມື້ນັ້ນ, ແລະພື້ນທີ່ຕື້ນເລັກນ້ອຍ. ທະເລສາບຢູ່ໃນສະຖານທີ່ De Dublon ໄດ້ຖືກຫມາຍ, ແຕ່ບໍ່ມີທາງອອກຈາກມະຫາສະຫມຸດໃນສາຍຕາ. ນີ້ບໍ່ແມ່ນຄວາມກັງວົນທັນທີທັນໃດຂອງຂ້ອຍ; ຂ້ອຍສົນໃຈນ້ຳຢູ່ເກາະອື່ນອີກ, ເກາະ Doomsday. ມີ shoals ແລະ ກ່ຽວ ກັນ ຫີນ ຮູບ ສະ ຫມໍ່າ ສະ ເຫມີ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ສຸດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທີ່​ຈະ​ຈື່​ຈໍາ​ພວກ​ເຂົາ, ໂດຍ​ຮູ້​ວ່າ​ມັນ​ຈະ​ບໍ່​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດີ​ຫຼາຍ​ໃນ​ຄວາມ​ມືດ. ແຕ່ຢ່າງນ້ອຍຂ້ອຍຮູ້ວ່າພວກເຂົາຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ແລະນັ້ນອາດຈະສ້າງຄວາມແຕກຕ່າງ. ຫຼັງຈາກອາຫານທ່ຽງຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ອອກໄປເທິງລະບຽງ; ດຽວນີ້ດວງຕາເວັນໄດ້ຖືກປິດບັງດ້ວຍຝູງເມກທີ່ສູງ, ເຄື່ອນທີ່ໄວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອື່ອຍ​ໄປ​ໄກ​ຈາກ​ລາງ​ລົດ​ໄຟ, ແຕ່​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ຫຍັງ​ນອກ​ຈາກ​ແຈ​ຂອງ De Doublon ໃກ້​ກັບ​ທະ​ເລ​ທີ່​ສຸດ. ຂ້ອຍໄດ້ເຮັດໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າຈະເອົາຫ້ອງຢູ່ຊັ້ນເທິງຂອງໂຮງແຮມ, ແຕ່ຕອນນີ້ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຂ້ອຍຄວນພະຍາຍາມເອົາຫ້ອງທີ່ມີທັດສະນະເຕັມທີ່ຂອງໂຮງແຮມ. ແລ້ວ, ສິ່ງທີ່ທ່ານຕ້ອງເຮັດແມ່ນຍ່າງເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງທີ່ມີທັດສະນະນີ້. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປ່ຽນເປັນ jeans ສີຂາວເກົ່າ, ເປັນ pullover terry, ແລະ sandals ຫນັງ, ໃສ່ແວ່ນຕາກັນແດດຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ແລະໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າຂ້າພະເຈົ້າມີການປ່ຽນແປງພຽງພໍໃນຖົງຂອງຂ້າພະເຈົ້າ; ຫຼັງ ຈາກ ນັ້ນ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຍ່າງ ລົງ ໄປ ໃນ ແລວ ທາງ ທີ່ ງຽບ ເປັນ ຍາວ. ສ່ວນຫຼາຍເຂົາເຈົ້າເປັນຫ້ອງ 716 ຫາ 729. ຂ້ອຍໄດ້ຂຶ້ນລິຟໄປຫ້ອງຮັບແຂກຊັ້ນລຸ່ມ ແລະ ໃນກໍລະນີທີ່ມີໃຜສັງເກດເຫັນຂ້ອຍ, ເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງໂຖງໃຫຍ່ທີ່ມີແສງສະຫວ່າງໜ້ອຍໜຶ່ງ. ຂ້ອຍນັ່ງລົງແລະສັ່ງ rum, ເຊິ່ງຂ້ອຍບໍ່ຢາກແທ້ໆ. ສອງ​ສາມ​ນາ​ທີ​ຕໍ່​ມາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ​ວ່າ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ຜູ້​ຊາຍ​ແມ່ນ​ບ່ອນ​ທີ່​ແລະ​ມຸ່ງ​ຫນ້າ​ໄປ​ໃນ​ທິດ​ທາງ​ນັ້ນ. ດັ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫວັງ​ວ່າ​, ມີ​ສອງ​ຕູ້​ໂທລະ​ສັບ​. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໂທຫາເບີໂທລະສັບຂອງໂຮງແຮມແລະຮ້ອງຂໍໃຫ້ມີຈໍານວນ 722. ພຽງແຕ່ໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າຄວາມພະຍາຍາມທໍາອິດຂອງຂ້າພະເຈົ້າປະສົບຜົນສໍາເລັດ, ແມ່ຍິງຄົນຫນຶ່ງຕອບ; ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ນາງ​ນອນ​ຫລັບ​ແລະ​ກະ​ຕຸ້ນ​. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖາມກ່ຽວກັບ Rodney, ນາງເວົ້າວ່າ Rodney ບໍ່ຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂໍໂທດແລະວາງສາຍ. “ຄວາມອົດທົນ,” ຂ້ອຍບອກຕົວເອງແລະກັບຄືນໄປຫາອາຈົມບາຂອງຂ້ອຍ. ໃນໄລຍະເຄິ່ງຊົ່ວໂມງຕໍ່ມາ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໂທຫາສອງຄັ້ງສໍາລັບຫ້ອງອື່ນໆໃນຊັ້ນຂອງຂ້ອຍແລະພົບວ່າພວກເຂົາທັງສອງຖືກຄອບຄອງ. ຖ້າຂ້ອຍບໍ່ພົບຫ້ອງຫວ່າງໃນຄັ້ງຕໍ່ໄປທີ່ຂ້ອຍໂທຫາ, ຂ້ອຍຕ້ອງລອງອັນອື່ນ; ຄົນທີ່ດໍາເນີນໂຮງແຮມນັກທ່ອງທ່ຽວຂະຫນາດໃຫຍ່ແມ່ນບໍ່ໂງ່, ແລະໄວຫຼືຫຼັງຈາກນັ້ນຜູ້ປະຕິບັດງານຈະຮູ້ວ່າຄົນດຽວກັນກໍາລັງໂທຫາຫ້ອງທີ່ແຕກຕ່າງກັນຢູ່ໃນຊັ້ນດຽວກັນ. ນີ້ແມ່ນເຄັດລັບການ hack ເກົ່າ - ເກົ່າຫຼາຍຈົນຂ້ອຍເກືອບອາຍທີ່ຈະໃຊ້ມັນ. ແຕ່ຂ້ອຍໃຊ້ເວລາສັ້ນ, ແລະຂ້ອຍບໍ່ຢາກໃຊ້ກົນລະຍຸດໂດຍກົງ - ແລະໂຫດຮ້າຍຫຼາຍເພື່ອເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງທີ່ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍເຫັນທັດສະນະທີ່ຂ້ອຍກໍາລັງຊອກຫາ. ໃນ​ການ​ທົດ​ລອງ​ຄັ້ງ​ທີ​ສີ່, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປ່ອຍ​ໃຫ້​ໂທລະ​ສັບ​ດັງ​ສິບ​ຄັ້ງ​ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ແນ່​ໃຈວ່​າ​ຫ້ອງ​ນັ້ນ​ຫວ່າງ​ເປົ່າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຟ້າວ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ສູ່​ຫ້ອງ​ຮັບ​ແຂກ​ແລະ​ຂຶ້ນ​ລິ​ຟ​ໄປ​ຊັ້ນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ສິ່ງທໍາອິດທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖືກສອນເປັນນັກຝຶກຫັດ spy ແມ່ນວິທີການພິມບົດລາຍງານ, ແລະສິ່ງທີສອງແມ່ນວິທີການເປີດ locks. ທຸກໆສາຍແອວທີ່ຂ້ອຍມີມີເຄື່ອງມືໃນຕົວ, ແລະໃນເວລາບໍ່ຮອດນາທີຂ້ອຍໄດ້ພົບເຫັນຕົວເອງຢູ່ໃນຫ້ອງ 721. ຂ້ອຍອອກຈາກປະຕູ - ເພື່ອວ່າເມື່ອຜູ້ຢູ່ອາໄສກັບຄືນ, ຂ້ອຍສາມາດຂໍໂທດທີ່ເຫັນປະຕູເປີດແລະຍ່າງເຂົ້າໄປໃນຊົມເຊີຍ. view - ແລະໄວຍ່າງໄປຫາປະຕູລະບຽງ. ຂ້ອຍບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງຢືນຢູ່ເທິງລະບຽງດົນນານ. ຈາກ​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢືນ​ຢູ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ທັດ​ສະ​ນະ​ທີ່​ຈະ​ແຈ້ງ​ຂອງ​ສ່ວນ​ໃຫຍ່​ຂອງ​ພື້ນ​ທີ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ຍ່າງ​ກັບ​ຄືນ​ມາ​ຢ່າງ​ຕັ້ງ​ໃຈ​ຢູ່​ນອກ​ກຳ​ແພງ. ພວກເຂົາເຈົ້າບໍ່ໄດ້ໃສ່ເຄື່ອງແບບນັກຮຽນແລະບໍ່ມີອາວຸດໃດໆທີ່ເຫັນໄດ້, ແຕ່ເຄື່ອງນຸ່ງທີ່ວ່າງເປົ່າທີ່ເຂົາເຈົ້າໃສ່ແມ່ນຄ້າຍຄືກັນແລະສາມາດປອມແປງສິ່ງໃດແດ່ຈາກປືນ .45 ໄປເປັນປືນເລື່ອຍ. ເຮືອຈັກຫຼາຍລຳໄດ້ລອຍຢູ່ໃນທະເລສາບ, ແລະ ບາງຄົນລອຍຢູ່ໃນນ້ຳ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ສ່ວນ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ​ພື້ນ​ທີ່​ປູ​ພື້ນ​ທີ່​ກວ້າງ​ຂວາງ​ບ່ອນ​ທີ່​ຄົນ​ອື່ນ​ໄດ້​ອາບ​ແດດ​; ຜູ້ຮັບໃຊ້ໃນເສື້ອເສື້ອສີຂາວຍ່າງລະຫວ່າງພວກເຂົາດ້ວຍຖາດເຄື່ອງດື່ມ ... ແລະສິ່ງອື່ນໆ. ບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງໄດ້ໃກ້ຊິດເພື່ອເຂົ້າໃຈສິ່ງທີ່ຖືກຈັດສົ່ງ. ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ຊາຍ​ໜຸ່ມ​ມີ​ໜວດ, ນ້ຳໜັກ​ປະມານ 140 ກິ​ໂລ, ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ລາວ​ໄປ​ຫາ​ກະບອກ​ສີ​ຂາວ​ຂະໜາດ​ໃຫຍ່​ທີ່​ວາງ​ໄວ້​ຢ່າງ​ເປັນ​ລະບຽບ​ຢູ່​ເທິງ​ຖາດ​ທີ່​ຍື່ນ​ໃຫ້​ລາວ. ສ່ວນຫຼາຍອາດຈະ hashish; ມັນໃຊ້ເວລາຫຼາຍກວ່າການດື່ມເຫຼົ້າຟຣີເພື່ອດຶງດູດຜູ້ອຸປະຖໍາບາງຄົນ. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເບິ່ງເພີ່ມເຕີມໄດ້. ຕົ້ນໄມ້ທີ່ຢູ່ອ້ອມໂຮງແຮມໄດ້ຖືກປູກໄວ້ໃກ້ໆກັນ, ແລະກໍາແພງພາຍໃນທີ່ໂຄ້ງລົງທາງຫລັງຂອງທະເລສາບກີດຂວາງທັດສະນະທີ່ຊັດເຈນຂອງທາງຫນ້າຂອງອາຄານ. ດັ່ງນັ້ນ, ສິ່ງກີດຂວາງສອງເທົ່າ, ເຊິ່ງໄດ້ສ້າງບັນຫາທີ່ຈະຕ້ອງປີນຂ້າມກໍາແພງຊັ້ນນອກໂດຍບໍ່ຮູ້ວ່າຜູ້ປ້ອງກັນຢູ່ໃສ - ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຖ້າຂ້ອຍຜ່ານອຸປະສັກເຫຼົ່ານັ້ນ, ມີບັນຫາທີ່ຈະຜ່ານອຸປະສັກພາຍໃນ, ແລະພຣະເຈົ້າຮູ້ວ່າສິ່ງທີ່ຍັງຄົງຢູ່. ຈໍາເປັນຕ້ອງໄດ້ເອົາຊະນະ. .
  
  
  “ເບິ່ງ, ທ່ານ. ຂ້ອຍສາມາດຊ່ວຍເຈົ້າໃນບາງສິ່ງບາງຢ່າງໄດ້ບໍ? ໄດ້ຍິນສຽງນີ້, ຂ້າພະເຈົ້າຫັນໄປ, ຈິດໃຈສາບແຊ່ງກັບຜ້າພົມຫນາແຫນ້ນ. ຜູ້ຊາຍສີດໍາສູງທີ່ຢືນຢູ່ໃນປະຕູໄດ້ນຸ່ງເຄື່ອງນຸ່ງປົກກະຕິປົກກະຕິ. ມືໜຶ່ງຖືກດຶງເຂົ້າໄປໃນກະເປົ໋າຂອງເສື້ອສັ້ນຂອງລາວ. ລາວຍິ້ມຢ່າງຕັ້ງຄຳຖາມ ແລະເບິ່ງຄືວ່າສະບາຍໃຈໝົດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລ້າງ​ຄໍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຫວັງ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ອາຍ​ພໍ. 'ຂໍໂທດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ປະ​ຕູ​ເປີດ​ແລະ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ເບິ່ງ​ທັດ​ສະ​ນະ​ຈາກ​ຂ້າງ​ຂອງ​ໂຮງ​ແຮມ​ນີ້.”
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ.' ລາວປິດປະຕູຫລັງລາວ - ການກະທໍາທີ່ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍລະວັງ. "ນີ້ແມ່ນຈຸດສູງສຸດຂອງເກາະ Resurrection ແລະທັດສະນະແມ່ນຫນ້າສົນໃຈຫຼາຍ." ເວລານີ້ລາວຍິ້ມກວ້າງ, ແລະຈາກນັ້ນຂ້ອຍຈື່ລາວ. "Herridge?" ນັກ​ບິນ Lyra ກົ້ມ​ຫົວ​ຊົ່ວ​ຄາວ. "ແນ່ນອນ, ທ່ານ Walton." 'ຂ້ອຍ​ຂໍ​ໂທດ​ແທ້ໆ. ຂ້ອຍພຽງແຕ່ຢາກ... - ຂ້ອຍໂບກມືຢ່າງອິດເມື່ອຍໄປທາງລະບຽງ, ແລ້ວຍິ້ມດ້ວຍຄວາມອິດເມື່ອຍ. "ຖ້າເຈົ້າກວດເບິ່ງ, ເຈົ້າຈະເຫັນວ່າຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ມາທີ່ນີ້ເພື່ອເອົາຫຍັງ." ລາວ​ໄດ້​ຍ່າງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ບໍ່​ພໍ​ເທົ່າ​ໃດ​ບາດ ແລະ​ເບິ່ງ​ໜ້າ​ຂ້ອຍ​ຕໍ່​ໄປ. 'ມັນບໍ່ແມ່ນ obligatory; ສໍາລັບຂ້ອຍເຈົ້າບໍ່ຄືກັບໂຈນ, ທ່ານ Walton. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມຫຼາຍໃນການຮັບຮອງເອົາທ່າທາງທີ່ຜ່ອນຄາຍ. “ຂໍໂທດ,” ຂ້ອຍເວົ້າ, ຈາກນັ້ນໃຫ້ຄວາມຢາກຮູ້ຢາກເຫັນທໍາມະຊາດຂອງຂ້ອຍຜ່ານໄປ. Herridge ຫົວຫົວດ້ວຍຄວາມເຂົ້າໃຈ. “ແມ່ນແລ້ວ, ນີ້ແມ່ນຫ້ອງຂອງຂ້ອຍ. Doublé Cay ປະຕິບັດຕໍ່ພະນັກງານໄດ້ດີຫຼາຍ. ຄວາມສະເໝີພາບສຳລັບທຸກຄົນ.” ລາວເວົ້າເລື່ອງນີ້ໂດຍບໍ່ມີຄວາມຂົມຂື່ນ. "ຂ້ອຍດີໃຈທີ່ໄດ້ຍິນວ່າ, ພວກເຂົາເຂົ້າໃຈວ່ານັກບິນຂອງພວກເຂົາຄວນຈະມີຄວາມສຸກ." "ຂ້ອຍພໍໃຈ." ນັ້ນຄືທັງໝົດ, ບໍ່ແມ່ນບໍ? ອາດຈະເປັນ hermit, ແຕ່ລາວບໍ່ໄດ້ເຫັນແກ່ຕົວ, ລາວມັກຈະເຊື້ອເຊີນຊາວຫນຸ່ມໃຫ້ໃຊ້ສະຖານທີ່ສ່ວນຕົວຂອງລາວ." "ຂ້ອຍກໍ່ເລີ່ມເຂົ້າໃຈຄືກັນ." Herridge ຊີ້ໄປທາງຂ້າງຂອງໂຮງແຮມທີ່ຢູ່ໃກ້ກັບສະລອຍນ້ໍາ "ມັນບໍ່ແມ່ນຄວາມລັບອີກຕໍ່ໄປທີ່ Ingersoll ໄດ້ຕິດຕັ້ງກ້ອງຖ່າຍຮູບໂທລະທັດລະຫວ່າງຕົ້ນໄມ້ເຫຼົ່ານີ້, ລາວເບິ່ງຄືວ່າມີຄວາມມ່ວນໃນການເບິ່ງແຂກແລະເລືອກຜູ້ທີ່ລາວຕ້ອງການເຊີນໄປ. ຊັບສິນຂອງລາວ.” ເປັນຄວາມລັບສໍາລັບຂ້ອຍ.” ຄວາມເປັນໄປໄດ້ນີ້ເກີດຂຶ້ນກັບຂ້ອຍຕາມທໍາມະຊາດເມື່ອ Hawk ແນະນໍາຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍດີໃຈທີ່ມັນຖືກຢືນຢັນ ຂ້ອຍຫາກໍ່ຍ່າງເຂົ້າໄປ. ເຈົ້າເຫັນ, ຄົນທີ່ເດີນທາງຫຼາຍເທົ່າທີ່ຂ້ອຍເຮັດ - ໂຮງແຮມ, ໂມເທວ ແລະສິ່ງອື່ນໆທີ່ມັກ - ເຂົ້າໄປໃນນິໄສຂອງການເຈາະດັງຂອງລາວເຂົ້າໄປໃນທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງ, ເຈົ້າບໍ່ເຄີຍຮູ້ວ່າເຈົ້າຈະແລ່ນໄປຫາຫມູ່ເກົ່າ. ຫຼືບາງສິ່ງບາງຢ່າງ 'ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈ.' Herridge ຢືນຢູ່ຄືກ້ອນຫີນ, ໄປທາງຂ້າງເລັກນ້ອຍເພື່ອໃຫ້ຂ້ອຍຜ່ານ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ພຣະ​ອົງ, ຫົວ​ຫົວ, ໂບກ​ມື​ຢ່າງ​ບໍ່​ແຈ້ງ​ຂາວ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ໂຖງ​, ແລະ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ປິດ​ປະ​ຕູ​ຫລັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ໃນ​ທາງ​ໄປ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໃສ​ວ່າ​ເປັນ​ຫຍັງ​ນັກ​ບິນ, ໃນ​ເຄື່ອງ​ນຸ່ງ​ຫົ່ມ​ເຮັດ​ວຽກ, ມີ pistol ໃນ​ກະ​ເປົ໋າ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຕົນ. ບາງທີ, ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ, Herridge ມີຫນ້າທີ່ອື່ນໆຢູ່ທີ່ Double Cay, ດັ່ງທີ່ຂ້ອຍຮູ້ແລ້ວ.
  
  
  ຍັງ​ມີ​ມື້​ພຽງ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ສໍາ​ຫຼວດ Resurrection Island ອີກ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ. ຜູ້ຮັບໃຊ້ທີ່ມີຄວາມສຸກຢູ່ໃນບ່ອນຈອດລົດໄດ້ມອບລົດບັກຫາດຊາຍໃຫ້ຂ້ອຍ, ຫນຶ່ງໃນລົດ Volkswagens ທີ່ມີຮ່າງກາຍພິເສດແລະຢາງກວ້າງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂັບ​ລົດ​ລົງ​ໄປ​ທາງ​ຍ່າງ​ເປັນ​ຕົ້ນ​ປາມ​ທີ່​ມີ​ຄວາມ​ winding ເປັນ​ແຖວ​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ເຖິງ​ສະ​ຫນາມ​ກ​ອ​ຟ​. ສະໂມສອນແມ່ນຫຼາຍກ່ວາສາລາທີ່ປົກຄຸມ, ເປີດສາມດ້ານ, ມີ lockers ແຖວຢູ່ດ້ານສີ່. ມີແຖບນ້ອຍໆ ແລະໂຕະຢູ່ພາຍໃນ ແລະນອກ, ແຕ່ບໍ່ມີໃຜຢູ່.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຂ້າມ​ພື້ນ​ໄມ້​ຂອງ​ສາ​ລາ​ແລະ​ເບິ່ງ​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ສະ​ຫນາມ​ກ​ອ​ຟ. ທົ່ງ​ນາ​ທີ່​ມີ​ຄ້ອຍ​ຄ່ອຍໆ​ຖືກ​ປົກ​ຄຸມ​ໄປ​ດ້ວຍ​ຕົ້ນ​ໄມ້​ຂຽວ​ອຸ່ມ​ທຸ່ມ, ​ເປັນ​ຈຸດໆ​ໃນ​ບ່ອນ​ທີ່​ມີ​ຕົ້ນ​ດອກ​ໄມ້​ແລະ​ຕົ້ນ​ປາມ​ວາງ​ໄວ້​ຢ່າງ​ມີ​ສິ​ລະ​ປະ. ໃນ​ໄລ​ຍະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ quartet Lone ຂອງ​ຜູ້ນ​ແລະ​ສອງ​ໂຄງ​ຮ່າງ​ການ Golf; ຖ້າ ບໍ່ ດັ່ງ ນັ້ນ ພາກ ສະ ຫນາມ ເບິ່ງ ຄື ວ່າ deserted.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກັບຄືນເຂົ້າໄປໃນ buggy ແລະສືບຕໍ່ໃນວິທີການຂອງຂ້າພະເຈົ້າໂດຍບໍ່ມີຈຸດຫມາຍປາຍທາງ. ໃນຕອນທ້າຍຂອງສະຫນາມກ໊ອຟ, ຖະຫນົນຫົນທາງໄດ້ຂະຫຍາຍອອກໄປ, ຢຽດພຸ່ມໄມ້ແລະນໍາຂ້ອຍໄປຫາທ່າເຮືອຂະຫນາດນ້ອຍຢ່າງກະທັນຫັນ. ມີນ້ຳແຕກທັງສອງຝັ່ງຂອງອ່າວ; ເຮືອ​ລ່ອງ​ເຮືອ​ທີ່​ມີ​ຂະໜາດ​ພໍດີ​ສອງ​ຫຼື​ສາມ​ລຳ​ໄດ້​ຈອດ​ຢູ່​ທ່າ​ເຮືອ, ພ້ອມ​ທັງ​ເຮືອ​ໃບ​ນ້ອຍ​ແລະ​ເຮືອ​ໄວ​ຈຳນວນ​ໜຶ່ງ. ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນຫຍັງຄືກັບ hydrofoil.
  
  
  "ຂ້ອຍເດົາວ່າ Ingersoll ມີເຮືອຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນໜຶ່ງໃນທະເລສາບນັ້ນ," ຂ້ອຍຄິດ, ສົງໄສວ່າຢູ່ໃສແທ້.
  
  
  ຂ້າມອ່າວ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນເກາະ Doomsday, ດ້ວຍໂຄງກະດູກເຫຼັກກ້າຂອງມັນຂຶ້ນຈາກດິນຊາຍ ແລະເສົາຂົວທີ່ໂດດລົງໄປທົ່ວໜ້ານ້ຳອ່າວ. ຈາກ​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ຢືນ​ຢູ່, ໂຄງ​ສ້າງ​ຂົວ​ຢູ່​ທ່າ​ເຮືອ​ທີ່​ໄກ​ທີ່​ສຸດ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ມີ​ເຫຼັກ​ກ້າ​ຫຼາຍ​ກວ່າ​ທີ່​ເຄີຍ​ມີ, ຖືກ​ຖິ້ມ​ໃສ່​ບ່ອນ​ນັ້ນ ແລະ​ລືມ​ໄປ. ບໍ່​ມີ​ສັນຍານ​ໃດໆ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ກໍ່ສ້າງ​ຢູ່​ເທິງ​ຂົວ, ແຕ່​ໃນ​ໄລຍະ​ທາງ​ຂ້ອຍ​ສາມາດ​ເຫັນ​ສາຍ​ຍົກ​ຂອງ​ລົດ​ເຄນ ແລະ​ຈຸດ​ໆ​ຂອງ​ໝວກ​ກັນ​ກະທົບ​ທີ່​ມີ​ສີ​ເຫລືອງ​ອ້ອມ​ຮອບ​ນັ້ນ. ມັນເບິ່ງຄືວ່າເປັນໂຄງການກໍ່ສ້າງປົກກະຕິສໍາລັບຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍຈະບໍ່ຮູ້ວ່າມັນເປັນສິ່ງອື່ນບໍໂດຍການເບິ່ງນ້ໍາເປີດຈາກຫຼາຍກວ່າເຄິ່ງຫນຶ່ງໄມ.
  
  
  ສຽງ​ແກ​ທີ່​ດັງ​ຂອງ​ເຄື່ອງ​ຈັກ​ທີ່​ດັງ​ຂຶ້ນ​ໄດ້​ດຶງ​ດູດ​ການ​ແນມ​ເບິ່ງ​ທາງ​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຂ້ອຍ. ເຮືອ​ຂາວ​ໄດ້​ອ້ອມ​ຈຸດ​ຫ່າງ​ໄກ​ສອກ​ຫຼີກ​ທີ່​ສຸດ​ຂອງ​ອ່າວ, ລຳ​ເຮືອ​ສີ​ຂາວ​ຂອງ​ມັນ​ສູງ​ຂຶ້ນ​ເທິງ​ໜ້າ​ນ້ຳ​ດ້ວຍ​ເຊືອກ​ເຫຼັກ​ເຫຼື້ອມ. hydrofoil, ແລະຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງເດົາວ່າມັນມາຈາກໃສ. ແອງເຈລານັ່ງຢູ່ທາງຫຼັງຂອງຫ້ອງໂດຍສານທີ່ເປີດຢູ່, ໃກ້ກັບຊາຍຊາວເອເຊຍຮູບສີ່ຫຼ່ຽມມົນ, ແລະຢູ່ຫຼັງລໍ້ແມ່ນໜຶ່ງໃນຊາຍໜຸ່ມຜົມຍາວທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນກັບນາງຢູ່ສະໜາມບິນໃນມື້ກ່ອນ.
  
  
  ເຮືອ​ໄວ​ໄດ້​ຫັນ​ກວ້າງ​ແລະ​ແລ່ນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຊ່ອງ​ແຄບ​ລະຫວ່າງ​ສອງ​ເກາະ. ນາງ​ໄດ້​ລອຍ​ໄປ​ຫາ​ທ່າ​ເຮືອ​ຍາວ​ທີ່​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ນ້ຳ​ແຫ່ງ​ການ​ພິພາກສາ​ຄັ້ງ​ສຸດ​ທ້າຍ, ຊ້າ​ລົງ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ນາງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ຝັ່ງ, ແລະ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ນ້ຳ. ມີ​ຮູບ​ຮ່າງ​ນ້ອຍ​ຫຼາຍ​ຄົນ​ມາ​ຈັບ​ເຊືອກ​ທີ່​ຈອດ​ເຮືອ, ຈາກ​ນັ້ນ​ສາມ​ຄົນ​ໄດ້​ປີນ​ຂັ້ນໄດ, ໂດດ​ຂຶ້ນ​ຝັ່ງ​ແລະ​ຫາຍ​ຕົວ​ໄປ​ທາງ​ຫລັງ​ຕຶກ​ອາຄານ​ຕ່ຳ​ກຸ່ມ​ໜຶ່ງ.
  
  
  "ຜູ້ຮັບເໝົາ" ຈາກ "Formosa" ທີ່ພະນັກງານຕ້ອນຮັບໄດ້ກ່າວເຖິງ, ເພື່ອນຂອງຜູ້ໂຈມຕີຂອງຂ້ອຍໃນຄືນກ່ອນ, ເບິ່ງຄືວ່າໄດ້ໄປຢ້ຽມຢາມບ່ອນກໍ່ສ້າງຢ່າງຮີບດ່ວນກັບສະມາຊິກສອງຄົນຂອງຫົກຄົນໃກ້ຊິດ ...
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ເຮືອ​ຢູ່​ໃນ​ທ່າ​ເຮືອ​ນ້ອຍ​ແລະ​ຢາກ​ຮູ້​ສຶກ​ຢາກ​ເຫັນ​ກ່ຽວ​ກັບ​ເຮືອ​ຂອງ​ຈີນ. ທໍາອິດຂ້ອຍພຽງແຕ່ຢາກຟັງນາງ, ເພື່ອເບິ່ງວ່ານາງສາມາດບອກຂ້ອຍກ່ຽວກັບການປະຕິບັດງານຂອງ Ingersoll, ແຕ່ຕອນນີ້ຂ້ອຍມີຄວາມຄິດທີ່ດີກວ່າ.
  
  
  ເຮືອ​ບິນ​ໄດ້​ຕັ້ງ​ຢູ່​ເທິງ​ພູ​ໃກ້​ກັບ​ທ່າ​ກຳ​ປັ່ນ. Lear Jet ໄດ້ຈອດຢູ່ທີ່ barracks ທີ່ມີ windsock fluttering ຂ້າງເທິງມັນ; ມີຍົນກິລາຫຼາຍລຳຢູ່ໃກ້ໆ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ບ່ອນ​ອື່ນ​ທີ່​ຈະ​ໄປ, ສະ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂັບ​ລົດ​ໄປ​ຕາມ​ເວ​ທີ​ສີ​ມັງ. ຜູ້ຊາຍຄົນຫນຶ່ງອອກມາຈາກ barracks ແລະເບິ່ງສໍາລັບໄລຍະຫນຶ່ງ, ແລະຈາກນັ້ນກັບຄືນໄປບ່ອນພາຍໃນ. ຂ້ອຍເປັນພຽງນັກທ່ອງທ່ຽວ.
  
  
  ດຽວນີ້ຂ້ອຍຂີ່ລົດບັກໄປຫາດຊາຍເປັນເທື່ອທຳອິດ ແລະເທື່ອສຸດທ້າຍ, ນັ່ງຖູບໆດ້ວຍຈັງຫວະທີ່ອ່ອນໂຍນໄປທົ່ວດິນຊາຍ ຈົນຂ້ອຍໄປຮອດສະໜາມເທັນນິດຂ້າງໂຮງແຮມ. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ຖືກປະຖິ້ມໄວ້ເປັນຫາດຊາຍ; ມັນເປັນທີ່ຊັດເຈນວ່າແຂກທີ່ Doublé Cay ບໍ່ໄດ້ສົນໃຈໃນສິ່ງທີ່ຫນັກແຫນ້ນກວ່າການຕີກ໊ອຟແລະນັ່ງຫຼິ້ນຢູ່ສະນຸກເກີ.
  
  
  ມີ buggy ກັບ ຄືນ ມາ, ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຊື່ ໄປ ຫ້ອງ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ; ດຽວນີ້ບໍ່ແມ່ນເວລາທີ່ຈະຢ້ານຄົນໜຸ່ມທີ່ອາດຈະທຳຮ້າຍຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນອນ​ເປັນ​ຊົ່ວ​ໂມງ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ການ​ກະ​ກຽມ​ສໍາ​ລັບ​ຕອນ​ແລງ​ທີ່​ຈະ​ມາ​ເຖິງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຊັ່ງນໍ້າຫນັກເຖິງຄວາມຕ້ອງການທີ່ມີທ່າແຮງສໍາລັບອາວຸດທີ່ເຊື່ອງໄວ້ຂອງຂ້າພະເຈົ້າຕໍ່ກັບຄວາມເປັນໄປໄດ້ທີ່ Chyna ຂ້າພະເຈົ້າຈະບໍ່ມີໂອກາດຫຼາຍທີ່ຈະເຊື່ອງມັນໄວ້ດົນນານ; ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕັດສິນໃຈຢ່າງບໍ່ເຕັມໃຈທີ່ຈະອອກຈາກ Wilhelmina ແລະ Hugo ບ່ອນທີ່ພວກເຂົາຢູ່. ວຽກງານສອດແນມແມ່ນມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກພຽງພໍພາຍໃຕ້ສະຖານະການທີ່ດີທີ່ສຸດ, ແຕ່ໂອກາດເລັກນ້ອຍທີ່ນັກເຕັ້ນລໍາແມ່ນພຽງແຕ່ຜູ້ທີ່ນາງຄິດວ່ານາງເປັນ, ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດທີ່ຈະສັບສົນເລື່ອງໂດຍການເລີ່ມຕົ້ນດ້ວຍປືນສັ້ນແລະ stiletto. ຂ້ອຍຈະຖືກຈັບ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃສ່​ໂສ້ງ​ຂາ​ສີ​ດຳ, ເສື້ອ​ກັນ​ໜາວ​ສີ​ນ້ຳ​ຕານ​ເຂັ້ມ ແລະ​ເສື້ອ​ກັນ​ໜາວ​ສີ​ຟ້າ​ອ່ອນ ແລະ​ປະ​ໄວ້​ທາງ​ຫລັງ​ເກີບ​ເທັນ​ນິ​ສ​ທີ່​ນຸ່ງ​ບາງ​ສ່ວນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນັ່ງ​ຢູ່​ເທິງ​ລະ​ບຽງ​ສໍາ​ລັບ​ສອງ​ສາມ​ນາ​ທີ​ແລະ​ເບິ່ງ​ຢູ່​ແຈ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໂດຍ​ສະ​ນຸກ​ເກີ. ສາຍພານເຫຼັກຍັງຖືກຍຶດຢູ່ ແລະ ແສງຕາເວັນຍາມແລງກຳລັງທຳລາຍເມກທີ່ປົກຄຸມເປັນປົກຄຸມ.
  
  
  ບາງຄົນໄອຢ່າງງຽບໆ. ຂ້ອຍຫັນໄປ, ແຕ່ບໍ່ມີໃຜຢູ່ໃນຫ້ອງຫລັງຂ້ອຍ. ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຈົ່ມ​ທີ່​ງຽບໆ, ແຕ່​ຄຳ​ເວົ້າ​ນັ້ນ​ບໍ່​ເຂົ້າ​ໃຈ. ເມື່ອໄດ້ຍິນສຽງນັ້ນ, ຂ້ອຍໄດ້ໄປທີ່ລະບຽງແລະຟັງ. ຈາກສອງສາມຄໍາທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຍິນ, ພາສາເບິ່ງຄືວ່າຄຸ້ນເຄີຍແຕ່ແປກປະຫລາດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ລົງ​ແລະ​ເງີຍ​ໄປ​ຂ້າງ​ຫນ້າ​ພຽງ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ເຫັນ railing ຂອງ​ລະ​ບຽງ​ຂ້າງ​ລຸ່ມ​ນີ້​.
  
  
  ຢູ່​ເທິງ​ລາງ​ລົດ​ໄຟ​ໄດ້​ວາງ​ມື​ສີ​ດຳ​ແລະ​ແຂນ​ເສື້ອ​ສີ​ດຳ​ໜຶ່ງ​ຜືນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄ່ອຍໆ​ອຽງ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເດົາ​ວ່າ​ຮອຍ​ຍິ້ມ​ໃນ​ໃບ​ຫນ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ grim​. ດັ່ງນັ້ນພວກເຂົາຍັງຄົງຢູ່ຂ້າງລຸ່ມຂ້ອຍໂດຍກົງ - ແລະສໍາລັບຄົນທີ່ມີຄວາມຍືດຫຍຸ່ນພຽງພໍ, ມັນຈະບໍ່ຍາກທີ່ຈະປີນຈາກລະບຽງຂອງພວກເຂົາໄປຫາຂ້ອຍ, ແລະເຖິງແມ່ນວ່າຈະລຸກຂຶ້ນໄດ້ງ່າຍຂຶ້ນ. ພຽງແຕ່ຜູ້ໂຈມຕີໃນມື້ວານນີ້ລົ້ມເຫລວທີ່ຈະໃຊ້ປະໂຫຍດຈາກເສັ້ນທາງຫນີທີ່ງ່າຍດາຍນີ້ ...
  
  
  ຂ້ອຍໃຊ້ເວລາສອງສາມນາທີເພື່ອຈັດແຈງສິ່ງຂອງຢູ່ໃນຫ້ອງຂອງຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍຫາກໍ່ສຳເລັດເມື່ອມີສຽງເຄາະປະຕູຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢືນ​ບໍ່​ເຄື່ອນ​ໄຫວ, ແຕ່​ເບິ່ງ​ໂມງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ລັກ​ສະ​ນະ​ຜ່ອນ​ຄາຍ. ຈີນ​ໄປ​ຮອດ​ທັນ​ເວລາ.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍເປີດປະຕູແລະເຫັນນາງຢືນຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ໄລຍະຫນຶ່ງຂ້ອຍເກືອບເສຍໃຈທີ່ຕ້ອງໃຊ້ນາງໃນແບບທີ່ຂ້ອຍໄດ້ວາງແຜນໄວ້. ມັນໃຊ້ເວລາພຽງໜ້ອຍດຽວ.
  
  
  
  ບົດທີ 8
  
  
  
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າຄ່ອຍໆ, ຄ່ອຍໆສຶກສານາງ. ຕາມເຄີຍ, ນາງໄດ້ນຸ່ງຊຸດສີຂາວ, ໃນເວລານີ້ໃນຊຸດຊັ້ນໃນທີ່ສັບສົນ, ຜ້າແພ, pleat ແລະ tucked ໃນແບບອິນເດຍຫຼາຍຫຼືຫນ້ອຍ. ໃນຂະນະທີ່ນາງຍ່າງໄປ, ເຄື່ອງນຸ່ງດັ່ງກ່າວໄດ້ວ່າງຢູ່ບ່ອນນີ້ແລະບ່ອນນັ້ນ, ເປີດເຜີຍຂາທອງແດງ, ແລະສາຍຄໍຕ່ໍາເຮັດໃຫ້ເຫັນໄດ້ຊັດເຈນວ່ານາງບໍ່ໄດ້ໃສ່ຫຍັງຢູ່ຂ້າງລຸ່ມ. ເຕົ້ານົມ​ທີ່​ໜ້າ​ຕື່ນ​ເຕັ້ນ​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ສຳຜັດ​ກັບ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ນາງ​ລອຍ​ຜ່ານ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ, ​ແລະ ​ເມື່ອ​ນາງ​ຢູ່​ກາງ​ຫ້ອງ, ນາງ​ໄດ້​ຫລຽວ​ໜ້າ ​ແລະ ຖ່າຍຮູບ​ກັບ​ແສງ​ຈາກ​ປະຕູ​ລະບຽງ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ນາງ.
  
  
  "ເຈົ້າ​ມັກ​ຂ້ອຍ​ບໍ່?" ນາງຖາມ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນຄໍາຖາມທີ່ໂງ່".
  
  
  ນາງ giggled. 'ແມ່ນແລ້ວ.' ນາງຫລຽວເບິ່ງຮອບໆ, ຕາຂອງນາງລົງຢູ່ເທິງຕຽງໃຫຍ່. "ພວກເຮົາຄວນກິນອາຫານຫວ່າງກ່ອນອາຫານຄ່ໍາບໍ?"
  
  
  ປົກກະຕິແລ້ວຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ລັງເລທີ່ຈະຕອບສະຫນອງຂໍ້ສະເຫນີດັ່ງກ່າວ, ແຕ່ແມ່ຍິງ panther ນີ້ໄວເກີນໄປສໍາລັບຂ້າພະເຈົ້າ. ນາງໄດ້ຮູ້ສຶກເຖິງຄວາມລັງເລຂອງຂ້ອຍ ແລະຍົກສາຍຕາຂຶ້ນດ້ວຍຄວາມບໍລິສຸດ.
  
  
  "ຂ້ອຍຫມາຍຄວາມວ່າມີເຄື່ອງດື່ມເລັກນ້ອຍ."
  
  
  ໃນບາງວິທີນີ້ແມ່ນສໍາລັບທີ່ດີທີ່ສຸດ; ຂ້ອຍມີແຜນການສໍາລັບຕອນແລງແລະຂ້ອຍຢາກຈັດການກັບພວກມັນຕາມລໍາດັບທີ່ຖືກຕ້ອງ. "Rum ດີໃຈຫລາຍບໍ?"
  
  
  'ແຊມເປນ.' - ມັນ​ບໍ່​ແມ່ນ​ຄໍາ​ຮ້ອງ​ສະ​ຫມັກ​.
  
  
  ຂ້ອຍໄປໂທລະສັບ. "ພວກເຮົາຈະເຫັນວ່າພວກເຂົາເອົາມັນໄວເທົ່າໃດ."
  
  
  'ບໍ່​ຈໍາ​ເປັນ.' ນາງໄດ້ຍ່າງຂ້າມໄປຫາຕູ້ເຢັນຂະຫນາດນ້ອຍແລະດຶງເອົາແກ້ວ champagne ຈາກຫລັງຄາເຟຂະຫນາດໃຫຍ່ຂອງດີໃຈຫລາຍ. "ຂ້ອຍບໍ່ດື່ມຫຍັງອີກຖ້າຂ້ອຍສາມາດກິນໄດ້," ນາງເວົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າເອົາຂວດນັ້ນໃສ່ບໍ?"
  
  
  "ສີ". ນາງ tilted ຫົວຂອງນາງແລະເບິ່ງຂ້າພະເຈົ້າ. "ເຈົ້າມັກມັນຄືກັນບໍ?"
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຕໍ່ຕ້ານສິ່ງນັ້ນ."
  
  
  ພວກເຮົາດື່ມຈາກແວ່ນເຢັນທີ່ນາງຍັງປະໄວ້ໃນຕູ້ເຢັນແລະເຈດຕະນາຢູ່ຫ່າງຈາກກັນແລະກັນ. ການສົນທະນາຂອງພວກເຮົາຖືກລົບກວນ; ນາງໄດ້ຖາມຂ້ອຍກ່ຽວກັບວຽກຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ໄດ້ສົນໃຈຫຼາຍໃນຄໍາຕອບຂອງຂ້ອຍ. ນີ້ໄດ້ສົ່ງຄໍາເຕືອນອື່ນໄປຫາສະຫມອງຂອງຂ້ອຍ; ຂ້ອຍຄວນຈະເປັນນັກສະແດງລະຄອນ, ແລະເວັ້ນເສຍແຕ່ Chyna ວາງແຜນທີ່ຈະໃຊ້ເວລາສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງອາຊີບຂອງນາງໃນການເຕັ້ນລໍາ Double K, ຢ່າງຫນ້ອຍນາງຕ້ອງທໍາທ່າວ່າມີຄວາມສົນໃຈໃນເລື່ອງຮາວທີ່ຖອດຖອນຢ່າງລະມັດລະວັງຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ແທນທີ່ຈະ, ນາງໄດ້ຫັນການສົນທະນາດ້ວຍຕົນເອງ, ກ່ຽວກັບເດັກນ້ອຍທີ່ບໍ່ພໍໃຈຂອງນາງ, ກ່ຽວກັບຄວາມຂົມຂື່ນຂອງນາງຕໍ່ Castro ແລະພວກຄອມມິວນິດທັງຫມົດ. ນາງ​ໄດ້​ເລົ່າ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ກ່ຽວ​ກັບ​ແມ່​ຂອງ​ນາງ, ວິ​ທີ​ທີ່​ນາງ​ໄດ້​ຫນີ​ຈາກ​ຈີນ​ແຜ່ນ​ດິນ​ໃຫຍ່​ເພື່ອ​ຜ່ານ​ມັນ​ທັງ​ຫມົດ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ. ນາງ​ເກືອບ​ໜ້າ​ເຊື່ອ​ຖື, ແຕ່​ນາງ​ຢືນ​ຢັນ​ມັນ​ເກີນ​ໄປ.
  
  
  ແລະທີ່ເຫມາະສົມກັບຂ້ອຍ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ສົງ​ໃສ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ກ່ຽວ​ກັບ​ສິ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ເຮັດ​ໃນ​ຄືນ​ນັ້ນ​.
  
  
  ເມື່ອພວກເຮົາອອກຈາກຫ້ອງມັນມືດ. ຊັ້ນລຸ່ມ, ພວກເຮົາຫຼີກເວັ້ນຫ້ອງຮັບປະທານອາຫານຕົ້ນຕໍໃນເງື່ອນໄຂຂອງຫ້ອງຮັບແຂກ; ແສງໄຟແມ່ນອ່ອນຫຼາຍຈົນຊຸດສີຂາວຂອງ Chyna ເບິ່ງຄືວ່າເປັນເງົາ. ນາງໄດ້ພາຂ້ອຍໄປຫາພື້ນທີ່ທີ່ງຽບສະຫງົບທີ່ເບິ່ງເຫັນນ້ໍາ, ໄກທີ່ສຸດເທົ່າທີ່ເປັນໄປໄດ້ຈາກແຖບແລະແຖບ cha-cha ທີ່ຫຼີ້ນຢູ່ຫລັງຊັ້ນເຕັ້ນລໍານ້ອຍໆ.
  
  
  ຜູ້ຮັບໃຊ້ທັນທີທັນໃດປະກົດຕົວພ້ອມກັບຂວດແຊມເປນ ແລະພຽງແຕ່ເມນູດຽວ.
  
  
  "ພວກເຂົາຮູ້ຈັກຂ້ອຍ," Chyna ອະທິບາຍ.
  
  
  ຂ້ອຍຕ້ອງຫົວເລາະ.
  
  
  "ໄສ້ກອກຢູ່ທີ່ນີ້ແມ່ນດີຫຼາຍ, Nick."
  
  
  'ສະບາຍດີ. ເຈົ້າເປັນຜູ້ຊ່ຽວຊານແທ້ໆ." ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ບໍ່ ໄດ້ ບົວ ລະ ບັດ ໃນ ຖ້າ ຫາກ ວ່າ ເດັກ ຍິງ ໄດ້ ເອົາ ບັນ ຫາ ໃນ ມື ຂອງ ຕົນ ເອງ ວິ ທີ ການ ນັ້ນ; ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ນາງຢູ່ທີ່ນີ້ຢູ່ເຮືອນ, ແລະມັນຈະບໍ່ເຈັບປວດທີ່ຈະຫລິ້ນຕາມກົດລະບຽບຂອງນາງ. ສໍາລັບບາງເວລາ.
  
  
  ນາງໄດ້ເປັນນັກກິນທີ່ໂຫດຮ້າຍແລະໄດ້ໂຈມຕີສະເຕັກທີ່ອ່ອນໂຍນຂອງເນີຍແຂງທີ່ມີຄວາມເຂັ້ມຂົ້ນທີ່ລະອຽດອ່ອນ. ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ໄດ້​ເວົ້າ​ລົມ, ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມັກ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງໂຖງ; ຄູ່ຜົວເມຍບາງຄົນໄດ້ເຕັ້ນລໍາ, ສ່ວນຫຼາຍແມ່ນຜູ້ສູງອາຍຸ, ຍົກເວັ້ນຄູ່ຜົວເມຍຫນຶ່ງຈູບຄືກັບຄູ່ແຕ່ງງານໃຫມ່. ຢູ່​ໂຕະ​ໃກ້​ວົງ​ດົນຕີ​ໄດ້​ນັ່ງ​ເດັກ​ຊາຍ​ຜົມ​ຍາວ​ຄູ່​ໜຶ່ງ, ນຸ່ງ​ເຄື່ອງ​ທີ່​ສົດ​ໃສ​ແຕ່​ຂ້ອນຂ້າງ​ປົກກະຕິ—ຄື​ກັບ​ພວກ​ນັກ​ຮຽນ​ຫຼິ້ນ​ຮິບ​ປີ​ໃນ​ທ້າຍ​ອາທິດ.
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ການ​ດື່ມ​ກາ​ເຟ​, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂໍ​ໃຫ້​ນາງ​ເຕັ້ນ​ລໍາ​. ນາງ​ສັ່ນ​ຫົວ​ຢ່າງ​ເດັດດ່ຽວ, ຜົມ​ສີຂາວ​ຍາວ​ຂອງ​ນາງ​ຕົກ​ຢູ່​ເທິງ​ບ່າ. "ຂ້ອຍເຕັ້ນເພື່ອເງິນ, Nick." ແຂ້ວຂອງນາງ gleamed ໃນຄວາມມືດ. "ທຸກສິ່ງທີ່ຂ້ອຍເຮັດແມ່ນພຽງແຕ່ເພື່ອຄວາມມ່ວນ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ນາງ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຄ່ອຍໆ​ເອົາ​ມື​ຂອງ​ນາງ​. "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ແນ່ນອນເຈົ້າຕ້ອງການແຕ່ງຕົວ."
  
  
  eyebrows ຂອງນາງຍິງຂຶ້ນ. 'ໂອ້?'
  
  
  "ເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າເຈົ້າຕ້ອງການແລ່ນເຮືອແຂ່ງຂອງເຈົ້າ."
  
  
  “ເຮືອ​ໄວ. ເຈົ້າບອກຂ້ອຍດ້ວຍຕົວເອງ.
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ.'
  
  
  "ແຕ່ເປັນຫຍັງຂ້ອຍຄວນແຕ່ງຕົວໃນເວລານັ້ນ?" ນາງ​ບີບ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຕີ​ພັບ​ຂອງ​ຊຸດ​ຂອງ​ນາງ. "ນັ້ນກໍ່ບໍ່ມີຫຍັງ." ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ອອກ​ຈາກ​ປະ​ຕູ​ຂ້າງ​ແລະ​ຍ່າງ​ອ້ອມ​ສະ​ນຸກ​ເກີ​ໄປ​ບ່ອນ​ຈອດ​ລົດ. Chyna, ແນ່ນອນ, ມີ buggy ຫາດຊາຍຂອງຕົນເອງ, ແລະນາງໄດ້ຂັບລົດດ້ວຍຄວາມເຂັ້ມຂົ້ນທີ່ໂຫດຮ້າຍດຽວກັນທີ່ນາງໄດ້ສະແດງຢູ່ຄ່ໍາ. ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ໄປ​ຮອດ​ທ່າ​ເຮືອ, ນາງ​ໄດ້​ດຶງ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ທີ່​ທ່າ​ເຮືອ, ແລະ​ກະ​ດານ​ໄດ້​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ຢູ່​ໃຕ້​ລໍ້.
  
  
  ເຮືອແມ່ນຢູ່ໃນຕອນທ້າຍຂອງທ່າເຮືອ, ຖັດຈາກເຄື່ອງຫັດຖະກໍາ Chris-Craft ຂະຫນາດໃຫຍ່ທີ່ມີໂຄມໄຟຫຼາຍອັນຢູ່ຊັ້ນລຸ່ມ. ຈີນ​ກົ້ມ​ຫົວ, ກິ້ງ​ຕາ​ໄປ​ທາງ​ຂອງ​ຕົນ, ​ແລະ​ມຸ່ງ​ໜ້າ​ໄປ​ຫາ​ເຮືອ​ຂອງ​ນາງ. ມັນເປັນເຮືອທີ່ມີຄວາມໄວສູງ, ຍາວປະມານຫ້າແມັດ, ມີຫ້ອງໂດຍສານຂະຫນາດໃຫຍ່, ມີຜ້າປູທີ່ອ່ອນໆ. ເຊັ່ນດຽວກັນກັບທຸກສິ່ງອື່ນໆຢູ່ທີ່ Chyna, ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນສີຂາວ. ຂ້ອຍບໍ່ມັກມັນແທ້ໆ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເຮັດຫຍັງໄດ້.
  
  
  ນາງໄດ້ຍົກກະໂປງຂອງນາງ, ເອົາເກີບແຕະຂອງນາງອອກແລະໂດດເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງໂດຍສານໄດ້ຢ່າງງ່າຍດາຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ສາຍ​ຈອດ​ທີ່​ເຄັ່ງ​ຄັດ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ນາງ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ອອກ​ເຮືອ Mercury 75 ແຮງ​ມ້າ, ແລະ​ເມື່ອ​ມັນ​ແລ່ນ​ໄປ​ໄດ້​ຢ່າງ​ຄ່ອງ​ແຄ້ວ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປົດ​ສາຍ​ຄັນ​ທະ​ນູ​ອອກ​ແລ້ວ​ນັ່ງ​ຢູ່​ຂ້າງ​ນາງ. ນາງເປັນຄົນດີ, ນາງຮູ້ວ່ານາງກໍາລັງເຮັດຫຍັງໃນຂະນະທີ່ນາງຖອຍຫລັງ, ຫັນ 90 ອົງສາແລະລອຍອອກຈາກອ່າວດ້ວຍສຽງດັງທີ່ເພີ່ມຂຶ້ນ.
  
  
  'ເຈົ້າ​ຢາກ​ໄປ​ໃສ?' - ນາງຮ້ອງຂຶ້ນສຽງດັງຂອງເຄື່ອງຈັກ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂບກ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ບໍ່​ແນ່​ນອນ. "ໃຫ້ເບິ່ງບາງສິ່ງບາງຢ່າງ."
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ແລ່ນ​ຜ່ານ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ, ເປັນ​ຄື້ນ​ສັ້ນ, ຊີ້​ນຳ​ພຽງ​ແຕ່​ແສງ​ໄຟ​ຫ່າງ​ໄກ​ຂອງ​ໂຮງ​ແຮມ​ທາງ​ຊ້າຍ ແລະ​ໄຟ​ເຮັດ​ວຽກ​ຢູ່​ເກາະ Doomsday ຢູ່​ທາງ​ຂວາ; ສິ້ນຂອງວົງເດືອນຫມາຍຄວາມວ່າບໍ່ມີຫຍັງ. ຈີນ​ດຶງ​ເຮືອ​ອອກ​ຈາກ​ທ້າຍ​ທາງ​ແລ່ນ​ແລະ​ແລ່ນ​ຂະ​ໜານ​ເຂົ້າ​ຝັ່ງ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຜ່ານ​ໂຮງ​ແຮມ, ອ້ອມ​ຈຸດ​ທີ່​ໄກ​ທີ່​ສຸດ​ທີ່​ຝາ​ທີ່​ມືດ​ມົວ​ຂອງ Doubloon ໄດ້​ສ່ອງ​ແສງ​ໃສ່​ດິນ​ຊາຍ, ແລ້ວ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ.
  
  
  ຜົມຂອງ Chyna ກະພິບໄປຕາມລົມ ແລະ ໂບທີ່ນາງມັດໃສ່ຜົມຂອງນາງກໍແຕກອອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ແລະ​ດຶງ​ມັນ​ອອກ​. ນາງ chuckled ແລະ patted ຂາຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ຫູ​ຂອງ​ນາງ, ຊີ້​ໄປ​ທີ່​ພວງ​ມາ​ໄລ​ວ່າ “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ໄດ້?”
  
  
  ນາງລັງເລ, ຫຼັງຈາກນັ້ນເວົ້າວ່າ. 'ແນ່ນອນ. ເປັນ​ຫຍັງ​ບໍ່?' ພວກເຮົາໄດ້ແລກປ່ຽນສະຖານທີ່, ເຊິ່ງໃນຕົວມັນເອງເປັນ maneuver ທີ່ຫນ້າສົນໃຈໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາປີນຂ້າມກັນແລະກັນ, ແຕ່ບໍ່ໄດ້ເຮັດຫຍັງຍ້ອນວ່າພວກເຮົາຍັງຍ່າງຢ່າງໄວວາ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເລັ່ງ​ແລະ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ບິນ​ສຸດ, ແລະ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ໂຮງ​ແຮມ​ຢູ່​ເບື້ອງ​ຊ້າຍ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ flashed ຜ່ານ​ຈຸດ​ທີ່​ຈະ​ເດີນ​ທາງ. ຂ້ອຍຊ້າລົງແລະຫັນໄປຫາ Chyna.
  
  
  "ເປັນແນວໃດກ່ຽວກັບເກາະອື່ນ?"
  
  
  "ເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າ 'ການພິພາກສາຄັ້ງສຸດທ້າຍບໍ?'
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ. ເຈົ້າເຫັນຫຍັງຢູ່ທີ່ນັ້ນ?
  
  
  ນາງໄດ້ຍັບ. “ມີພຽງແຕ່ bulldozers. ຂີ້ຮ້າຍຫຼາຍ.'
  
  
  "ໃຫ້ເຮົາໄປເບິ່ງ."
  
  
  ນາງເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງສົງໄສ. - "ພວກເຂົາບໍ່ໃຫ້ຜູ້ໃດເຂົ້າມາ."
  
  
  “ພະເຈົ້າ, ລູກ, ຂ້ອຍມັກເບິ່ງການກໍ່ສ້າງ. ໃຫ້ເຮົາເບິ່ງ.'
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ສົນໃຈວ່ານາງຫຼຸດລົງສໍາລັບມັນຫຼືບໍ່; ຂ້ອຍຫັນມາ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ແລ່ນ​ຂ້າມ​ອ່າວ​ໄປ​ຫາ​ເສົາ​ຊີ​ມັງ​ແລະ​ຫາດ​ຊາຍ​ທີ່​ເກີນ​ໄປ.
  
  
  ກ່ອນ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ຜ່ານ​ເສົາ​ສຸດ​ທ້າຍ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຜູ້​ຄົນ​ແລ່ນ​ລົງ​ຄ້ອຍ​ໄປ​ຫາ​ນ້ຳ. ແລະ​ເຖິງ​ແມ່ນ​ໃນ​ຄວາມ​ສະ​ຫວ່າງ​ທີ່​ມືດ​ມົວ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ອາ​ວຸດ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ມີ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຊ້າ​ລົງ​ແລະ​ປ່ອຍ​ໃຫ້​ເຮືອ​ລອຍ​ໄປ​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ລຸ່ມ​ຂອງ​ດິນ​ຊາຍ.
  
  
  ພວກເຮົາໄດ້ຖືກຕາບອດໂດຍໄຟສາຍທີ່ມີພະລັງ. ຂ້ອຍຍົກມືຂຶ້ນເບິ່ງຈີນ. ນາງນັ່ງ motionless, ສົບ parted, ຕາເປົ່າ.
  
  
  “ເຂດ​ສ່ວນ​ຕົວ! ດິນແດນສ່ວນຕົວ! ໄປ​ໄກໆ!' ສຽງ​ຮ້ອງ​ໃນ​ຄວາມ​ມືດ​ຍັງ​ຄົງ​ຢູ່​ແລະ​ດັງ​ກ້ອງ​ກັງ​ວົນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິ້ມ​ຢູ່​ໃນ​ແສງ​ຕາ​ບອດ. “Hey ຜູ້ຊາຍ, ພວກເຮົາພຽງແຕ່ລອຍ. ເຈົ້າມີຫຍັງຢູ່ເທິງດິນຊາຍນີ້? ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ປີນ​ຂຶ້ນ​ຜ່ານ​ແວ່ນ​ກັນ​ລົມ​ໄປ​ທີ່​ທະ​ນູ​ຂອງ​ເຮືອ.
  
  
  A silhouette ແຂງອອກມາໃນ beam ຂອງແສງສະຫວ່າງ. ປືນຂອງລາວຖືກຊີ້ໃສ່ກະເພາະອາຫານຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  'ໜີ!' - ເຂົາ hesed. “ນີ້ແມ່ນອານາເຂດສ່ວນຕົວ. ອີກບາດກ້າວໜຶ່ງ ແລະຂ້ອຍຈະຍິງ."
  
  
  'ນິກ!' - ຈີນຮ້ອງຢູ່ຫລັງຂ້ອຍ. 'ມາ!'
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກົ້ມ​ຫົວ, ຍິ້ມ​ໃສ່​ແສງ​ໄຟ, ເຮັດ​ປືນ​ຄົກ​ອອກ​ຈາກ​ນິ້ວ​ຊີ້​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ຫຼຸດ​ໂປ້​ມື​ລົງ​ຄື​ກັບ​ຄ້ອນ​ຕີ. "ໂອເຄ, ເພື່ອນ, ຂ້ອຍຈະໂທຫາເຈົ້າໃນຄັ້ງຕໍ່ໄປ," ຂ້ອຍເວົ້າ, ປີນກັບເຂົ້າໄປໃນບູດ, ສົງໄສວ່າຂ້ອຍຖືກປະຕິບັດກັບບົດບາດຂອງຂ້ອຍໃນຖານະເປັນຮິບປີທີ່ສຸກແລ້ວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ເຮືອ​ໃນ​ທາງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ແລະ​ດຶງ​ເຮືອ​ອອກ​ຈາກ​ຝັ່ງ. ຄ່ອຍໆເຂົ້າໄປໃນອ່າວ. ໃນເວລາທີ່ພວກເຮົາຢູ່ໃນນ້ໍາເປີດ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປິດເຄື່ອງຈັກແລະປ່ອຍໃຫ້ເຮືອລອຍ. "Hey, ເຂົາເຈົ້າມີຄະນະກໍາມະການຕ້ອນຮັບທີ່ດີຢູ່ທີ່ນັ້ນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. ຮອຍຍິ້ມຂອງນາງຖືກບັງຄັບ. 'ຂ້ອຍໄດ້ເຕືອນເຈົ້າ.'
  
  
  "ພວກເຂົາມີສິດຫຍັງທີ່ຈະເຮັດສິ່ງນີ້?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ indignantly​. "ພວກເຂົາບໍ່ຮູ້ບໍວ່າບາງຄົນອາດຈະມາຮອດຝັ່ງໃນຂະນະທີ່ເຈົ້າຍັງຕໍ່າກວ່າລະດັບນ້ໍາສູງ?"
  
  
  ຮອຍຍິ້ມຂອງນາງມີຄວາມຈິງໃຈໜ້ອຍໜຶ່ງ. "ເຈົ້າຮູ້ເລື່ອງດັ່ງກ່າວບໍ?"
  
  
  "ຂ້ອຍໄດ້ແລ່ນເຮືອ."
  
  
  ນາງເອົາມືຂອງນາງໃສ່ບ່າຂອງຂ້ອຍ. “ຢ່າໄປໄກເກີນໄປ, Nick. ກົດໝາຍ​ດັ່ງກ່າວ​ຖືກ​ຫຼອກ​ລວງ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ.”
  
  
  "ດີ, ນັ້ນແມ່ນວິທີທີ່ດີທີ່ຈະເຮັດທຸລະກິດຂອງທ່ານ!" ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫວັງ​ວ່າ​, ສະ​ສົມ​ຄວາມ​ຄຽດ​ແຄ້ນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. "ພວກເຂົາບໍ່ສາມາດປະຕິບັດແບບນັ້ນ."
  
  
  "ນິກ..."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ນາງ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປະ​ມານ. ມັນເປັນການເຄື່ອນໄຫວທີ່ຄິດໄລ່, ແຕ່ບໍ່ຄ່ອຍເປັນຄວາມພະຍາຍາມ. "ຟັງ, ຈີນ," ຂ້ອຍຈົ່ມຢູ່ໃນຫູຂອງນາງ, "ມີຫຼາຍຄົນຢູ່ທີ່ນີ້ພະຍາຍາມເຮັດໃຫ້ພວກເຮົາຢູ່ຫ່າງຈາກບາງສິ່ງບາງຢ່າງ. Ingersoll ທໍາອິດກັບກໍາແພງຫີນທີ່ຮ້າຍກາດຂອງລາວ, ແລະໃນປັດຈຸບັນນີ້! ມັນ​ເປັນ​ທີ່​ຈະ​ແຈ້ງ?'
  
  
  ຈີນບໍ່ໄດ້ຕອບເປັນເວລາດົນນານ, ແລະຂ້ອຍຢ້ານວ່າຂ້ອຍໄປໄກເກີນໄປໃນເລື່ອງຕະຫລົກຂອງຂ້ອຍ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງຄ່ອຍໆຫຼຸດລົງຕົນເອງມາຫາຂ້າພະເຈົ້າ, ເອົາມືຂອງນາງພາຍໃຕ້ເສື້ອກັນຫນາວຂອງຂ້າພະເຈົ້າແລະຫໍ່ແຂນຂອງນາງອ້ອມແອວຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  'ນິກ?' ນາງກະຊິບ. "ເຮີ້ຍ, ພວກເຮົາຄວນຈະມີຄວາມມ່ວນ ... "
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອ້ອມ​ບ່າ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ດຶງ​ນາງ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ມັນສອດຄ່ອງກັບຮ່າງກາຍຂອງຂ້ອຍແລະ wriggled ສະດວກສະບາຍ. ໃບຫນ້າຂອງນາງຍົກຂຶ້ນແລະຂ້າພະເຈົ້າ kissed ນາງສຸດສົບ; ໃນຕອນ ທຳ ອິດຢ່າງອ່ອນໂຍນ, ຈາກນັ້ນດ້ວຍຄວາມກະຕືລືລົ້ນທີ່ເພີ່ມຂື້ນ, ເຊິ່ງນາງຕອບດ້ວຍຄວາມຕື່ນເຕັ້ນ.
  
  
  ແສງຈຸດນ້ອຍໆໄດ້ລອຍຂຶ້ນເໜືອນ້ຳຈາກທິດທາງຂອງເກາະ Doomsday ຢູ່ທາງຫຼັງພວກເຮົາ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລໍຖ້າ. ແສງສະຫວ່າງໄດ້ມາຮອດພວກເຮົາ, ຫັນຕື່ມອີກ, ລັງເລ, ຫຼັງຈາກນັ້ນກັບຄືນມາແລະຈັບພວກເຮົາດ້ວຍລໍາແສງຂອງມັນ.
  
  
  ຈີນ​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ, ຫລຽວ​ຂຶ້ນ​ແລະ frowned. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ຍົກມືສີນ້ໍາຕານຂອງນາງແລະຂະຫຍາຍນິ້ວມືກາງຂອງນາງໃນ gestures ສາກົນຂອງການຕໍ່ຕ້ານ abject.
  
  
  ຈຸດເດັ່ນໄດ້ຍ້າຍໄປ. “ພວກ​ຄົນ​ເດີນ​ທາງ​ທີ່​ຊົ່ວ​ຮ້າຍ​ເຫລົ່າ​ນີ້,” ນາງ​ຈົ່ມ​ແລະ​ກົດ​ດັນ​ຕົນ​ເອງ​ຕໍ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອີກ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ໄປ​ດ້ວຍ​ການ​ໄຫຼ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ປາກ​ແລະ​ລີ້ນ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ສຳ​ຫຼວດ, ແລະ​ຜ້າ​ພັບ​ທີ່​ສັບສົນ​ຂອງ​ເສື້ອ​ຜ້າ​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ເປີດ​ອອກ. ເຕົ້ານົມຂອງນາງເໜັງຕີງຂຶ້ນເມື່ອການສຳພັດຂອງຂ້ອຍ, ແລະຮິມຝີປາກຂອງຂ້ອຍໄດ້ເລື່ອນລົງລົງໃສ່ຄໍຄໍຂອງນາງ ໄປຫາກະເປົ໋າທີ່ລຸກຂຶ້ນ ຈົນກວ່າພວກມັນຈະຮອດຫົວນົມທີ່ຕັ້ງຊື່. ນາງໄດ້ຫາຍໃຈຢ່າງໜັກ, ຖືຫົວຂອງຂ້ອຍກັບຮ່າງກາຍຂອງນາງແລະຂ້າມຂາຫນຶ່ງຂາຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ມັນ​ບໍ່​ໄດ້​ງ່າຍ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ຜູ້​ທີ່​ໄດ້​ປົດ​ປ່ອຍ. 'ຄຳສາບແຊ່ງ!' ຂ້ອຍຈົ່ມ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນຫຍັງ, ທີ່ຮັກ?" Chyna ບໍ່ໄດ້ພະຍາຍາມປົກປິດເຕົ້ານົມທີ່ເປົ່າຫວ່າງຂອງນາງ, ແລະໃນແສງສະຫວ່າງທີ່ອ່ອນໂຍນ, ນາງເບິ່ງຄືວ່າເປັນທາດຄົນປ່າຈາກ Rome ບູຮານ.
  
  
  “ຂໍໂທດ,” ຂ້ອຍຈົ່ມວ່າ, “ແຕ່ຄົນພວກນັ້ນ…” ຂ້ອຍສັ່ນຫົວ, ຄືກັບວ່າຂ້ອຍໃຈຮ້າຍເກີນໄປທີ່ຈະເວົ້າອອກມາ.
  
  
  "ລືມກ່ຽວກັບພວກເຂົາ," ນາງເວົ້າຢ່າງບໍ່ຢຸດຢັ້ງ. "ພຽງແຕ່ຄິດກ່ຽວກັບ Chin."
  
  
  "ຢ່າກັງວົນ, ທີ່ຮັກ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປ່ອຍ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ໄດ້​ຖອດ​ເສື້ອ​ກັນ​ຫນາວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໂຍນ​ມັນ​ໄປ​ໃນ​ຜ້າ​ພົມ​ຫລັງ sofa​. "ຂ້ອຍ​ຄິດ​ຮອດ​ເຈົ້າ". ດ້ວຍຄວາມໂກດແຄ້ນ, ຂ້ອຍເລີ່ມເຮືອແລ້ວເລັ່ງ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ອອກ​ໄປ​ສູ່​ທະ​ເລ, ຄັນ​ທະ​ນູ​ໄດ້​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ຕົກ​ຢູ່​ເທິງ​ຄື້ນ.
  
  
  'ນິກ! ເຈົ້າ​ເຮັດ​ຫຍັງ?'
  
  
  ຂ້ອຍຍິ້ມໃສ່ນາງ. "ຈິນຕະນາການເກມ, ນໍ້າເຜິ້ງ?"
  
  
  "ຂ້ອຍ​ບໍ່​ຮູ້ ..."
  
  
  "ເບິ່ງ!" ຂ້ອຍຊີ້ນິ້ວຊີ້ໄປຫາເກາະ Doomsday, ເຊິ່ງບໍ່ເກີນຂອບຟ້າທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫຼັງພວກເຮົາ. "ຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງທີ່ຂ້ອຍໄປ, ຫມູເຫຼົ່ານີ້ລໍ້ລວງຂ້ອຍ." ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງຮ້ອງເພື່ອປົກປິດສຽງດັງຂອງເຄື່ອງຈັກ; ໂຟມທະເລໄດ້ຖ້ວມພວກເຮົາແລະພວກເຮົາປຽກ. ເບິ່ງຄືວ່າຈີນບໍ່ສົນໃຈ.
  
  
  "ນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນທີ່ພວກເຮົາກັບຄືນໄປເກາະອັນໂຫດຮ້າຍນີ້."
  
  
  “ແຕ່…” ນາງເບິ່ງຄືວ່າສັບສົນແທ້ໆ. "ພວກ​ເຮົາ​ແມ່ນ…"
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ, ພວກເຮົາຫຍຸ້ງຢູ່. ແລະພວກເຮົາຈະສືບຕໍ່ເຮັດແນວນັ້ນ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອ້ອມ​ບ່າ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ປະ​ມານ​ດຶງ​ນາງ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. "ພວກເຮົາພຽງແຕ່ຈະເຮັດໃຫ້ມັນຢູ່ໃນອີກດ້ານຫນຶ່ງ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ເຮືອ​ເປັນ​ເຄິ່ງ​ວົງ​ມົນ​ແລະ​ມຸ່ງ​ຫນ້າ​ໄປ​ຫາ​ອີກ​ດ້ານ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ​ການ​ພິ​ພາກ​ສາ​ຄັ້ງ​ສຸດ​ທ້າຍ. 'ຢູ່ທີ່ນັ້ນ.'
  
  
  "ເຈົ້າເປັນບ້າ, Nick."
  
  
  'ບໍ່ ມັນບໍ່ແມ່ນແນວນັ້ນ. ພຽງ ແຕ່ ມີ ຄວາມ ມ່ວນ ຊື່ນ . "ເຈົ້າຢາກນອນກັບຂ້ອຍ, ຈີນບໍ?"
  
  
  'ໂອ້ ແມ່ນແລ້ວ!'
  
  
  “ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຮົາຈະເຮັດມັນຢູ່ໃນຈຸດປືນຂອງຫມູ fucking. ດີບໍ?' ດ້ວຍຄວາມຕັ້ງໃຈ, ຂ້ອຍໄດ້ບີບເຕົ້ານົມເປົ່າຂອງນາງດ້ວຍມືຂອງຂ້ອຍ, ແລ້ວດຶງຊຸດຂອງນາງອອກໄປເພື່ອເປີດເຜີຍອີກອັນໜຶ່ງ. ນາງນັ່ງບໍ່ເຄື່ອນໄຫວໄດ້ຊົ່ວໄລຍະໜຶ່ງ, ຈາກນັ້ນກໍສັ່ນຫົວຢ່າງສິ້ນຫວັງ ແລະ ກົ້ມຕົວລົງເພື່ອເອົາລີ້ນເຂົ້າຫູຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຊ້າລົງຈົນກ່ວາພວກເຮົາເກືອບຈະກ້າວໄປຂ້າງຫນ້າແລະໄປເຖິງປາຍສຸດຂອງເກາະ Doomsday, ຢູ່ໃນອ່າວແລະສະຖານທີ່ກໍ່ສ້າງອີກ. ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ເຮັດ​ສິ່ງ​ຕ່າງໆ​ຮ່ວມ​ກັນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ເຮືອ​ຢ່າງ​ຊ້າໆ​ໄປ​ຕາມ​ຊາຍ​ຝັ່ງ​ເພື່ອ​ຊອກ​ຫາ​ທາງ​ລາດ​ຕະ​ເວນ​ທີ່​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້. ໃນ ທີ່ ສຸດ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ventured ໄປ coast ໄດ້.
  
  
  ທັນທີທີ່ເຮືອໄດ້ລ້າງພື້ນດິນຊາຍ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປິດເຄື່ອງຈັກແລະໂດດໄປຂ້າງຫນ້າເພື່ອດຶງສະມໍຂະຫນາດນ້ອຍຂຶ້ນຝັ່ງ. ຈີນແມ່ນຢູ່ເບື້ອງຫຼັງຂ້ອຍ.
  
  
  'ນິກ!' ນາງກະຊິບ. "ຈະເປັນແນວໃດຖ້າພວກເຂົາພົບພວກເຮົາຢູ່ທີ່ນີ້?"
  
  
  "ແລະ​ແມ່ນ​ຫຍັງ?" ຂ້ອຍຈັບໃບສະມໍຢູ່ໃນພຸ່ມໄມ້. "ພວກເຂົາເຮັດຫຍັງໄດ້ແຕ່ໄລ່ພວກເຮົາອອກ?"
  
  
  "ແຕ່ພວກເຂົາ ... "
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຢືນຂຶ້ນເບິ່ງນາງ, ເກືອບຈາມ. "ເຈົ້າເປັນແນວໃດ?" - ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າວ່າ, laughing bitterly. “ໝູເຫຼົ່ານັ້ນຢູ່ອີກຟາກໜຶ່ງຂອງເກາະ. ເຂົາເຈົ້າບໍ່ເຄີຍຮູ້.
  
  
  Chyna ຄ່ອຍໆແລ່ນມືຂອງນາງຜ່ານຜົມຂອງນາງແລະເຕົ້ານົມຂອງນາງລຸກຂຶ້ນຄືກັບລູກປູມເປົ້າ. ຈາກ​ນັ້ນ​ນາງ​ໄດ້​ຈັບ​ມື​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ດຶງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຂຶ້ນ​ເປັນ​ຄ້ອຍ​ສັ້ນ, ຊັນ​ໄປ​ຫາ​ໂງ່ນ​ຫີນ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ອ້ອມ​ມັນ​ໄປ​ຮອດ​ຕົ້ນ​ໄມ້​ຕົ້ນ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ອ້ອມ​ຮອບ​ໄປ​ດ້ວຍ​ປ່າ​ໜາ​ແໜ້ນ. ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ໄປ​ໃກ້​ທົ່ງ​ຫຍ້າ​ສູງ, ນາງ​ໄດ້​ຢຸດ​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ຕັ້ງ​ໃຈ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ນາງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫຍ້າ​ອ່ອນ, drowning ໃນ​ຄື້ນ​ຟອງ​ຂອງ​ຜົມ​ຂອງ​ນາງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໂອບ​ກອດ. ເຄື່ອງນຸ່ງທີ່ເຫຼືອ, ມັດຢູ່ແອວ, ເປີດອອກເພື່ອເປີດເຜີຍຜ້າຫົ່ມສີຂາວຢູ່ຂ້າງລຸ່ມ. ມັນບໍ່ງ່າຍກັບເຄື່ອງນຸ່ງຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ພວກເຮົາໄດ້ຈັດການ, ແລະຮ່າງກາຍຂອງພວກເຮົາກາຍເປັນອັນດຽວກັນໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາວາງຢູ່ຄຽງຂ້າງສອງສາມນາທີຕໍ່ມາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ຄວາມ​ອົບ​ອຸ່ນ​ຂອງ​ນາງ​ຫຸ້ມ​ຫໍ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ຂາ​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ຫໍ່​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ທ້ອງ​ແຂງ​ຂອງ​ນາງ heaved ຢ່າງ​ຮຸນ​ແຮງ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ນາງ​ສະ​ຫງົບ​ດ້ວຍ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ນາງ​ຍັງ​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​, ຕາ​ຂອງ​ນາງ​ມີ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ໃນ​ແສງ​ເດືອນ​ຈືດໆ​.
  
  
  “ນິກ…” ນາງຫາຍໃຈ. "ເຂົ້າຂ້ອຍ..."
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຢ່າງ​ຊ້າໆ - ການ​ສໍາ​ຫຼວດ, ສວນ​ດອກ​ໄມ້​ໄດ້​ເປີດ​ຂຶ້ນ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຂາ​ຂອງ​ນາງ​ເພີ່ມ​ຂຶ້ນ, ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ນາງ stretching, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ດໍາ​ນ​້​ໍ​ສະ​ໄລ​ຍະ​ຍາວ. ນາງໄດ້ກົດດັນຕົນເອງຕໍ່ກັບຂ້ອຍ, ຮ່າງກາຍຂອງພວກເຮົາຕອນນີ້ປຽກດ້ວຍເຫື່ອ ແລະ hips ຂອງນາງ squirming.
  
  
  'ຫຼາຍ, ຫຼາຍ!' - ນາງ gasped, ແລະລົມຫາຍໃຈຮ້ອນຂອງນາງ touched ຫູຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. "ໂອ້ Nick, ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍ ... "
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມິດ​ງຽບ​ຂອງ​ນາງ, ຕີ​ສອງ​ຂ້າງ​ຂອງ​ນາງ​ດ້ວຍ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ຫົວ​ນົມ​ຂອງ​ນາງ​ກົດ​ໃສ່​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ມີຄວາມງຽບສະຫງົບເປັນເວລາດົນນານ, ປາກເປົ່າ ແລະສຽງດັງແຫ່ງຄວາມສຸກ, ແລະຈາກນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າເຫັນຕາຂອງນາງເປີດຂຶ້ນຢ່າງກະທັນຫັນ ໃນຂະນະທີ່ຮ່າງກາຍຂອງນາງເຄັ່ງຕຶງ.
  
  
  "ໂອ້ ບໍ່... ໂອ້... ແມ່ນແລ້ວ, ແມ່ນແລ້ວ, ຈາຈາຈາຈາ..."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ບັນ​ຫາ​ໃນ​ການ​ປັບ​ຕົວ​ກັບ​ຈຸດ​ທີ່​ສູງ​ສຸດ​ຂອງ​ນາງ​, ແລະ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ທັງ​ສອງ​ຈົມ​ລົງ​ຂ້າງ​ຄຽງ​, ຫມົດ​, ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່​ໃນ​ໄລ​ຍະ​ຫນຶ່ງ​. ພັກຜ່ອນຢ່າງງຽບໆ. ນາງເປັນຄົນທຳອິດທີ່ເຄື່ອນຍ້າຍ, ກົ້ມລົງເພື່ອຕີຄໍຂ້ອຍດ້ວຍຮິມຝີປາກທີ່ອ່ອນນຸ້ມຢ່າງບໍ່ໜ້າເຊື່ອ. "Nick," ນາງຈົ່ມ. "ໂອ້ Nick, ມັນບໍ່ເຄີຍດີນີ້ ... "
  
  
  ມັນ​ໄດ້​ໃຊ້​ພະ​ລັງ​ທັງ​ຫມົດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທີ່​ຈະ​ປົດ​ປ່ອຍ​ຕົນ​ເອງ​ຈາກ​ນາງ, ແຕ່ somehow ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັດ​ການ, rolled ຫຼາຍ​ກວ່າ​ແລະ​ໄດ້​ຮັບ​ທີ່​ຫົວ​ເຂົ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ນາງ, ຢູ່​ທີ່​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ນາງ​ທີ່​ບໍ່​ມີ​ທີ່​ພິ​ການ, bronze ເຫລື້ອມ, ແລະ laughed.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນຫຍັງ, ທີ່ຮັກ?" - ນາງໄດ້ຖາມຢ່າງສົງໄສ. "ຂ້ອຍດີບໍ?"
  
  
  “ພຣະເຈົ້າ, ບໍ່. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຄິດ ວ່າ ພຽງ ແຕ່ ຂອງ ວິ ລະ ຊົນ ປະ ກອບ ອາ ວຸດ ທີ່ ຂ້າງ ລຸ່ມ ນີ້; ພວກເຂົາຈະປີນຝາຖ້າພວກເຂົາຮູ້ວ່າພວກເຮົາຢູ່ທີ່ນີ້ - ແລະສິ່ງທີ່ພວກເຮົາໄດ້ເຮັດ."
  
  
  "ໂອ້, ລືມພວກເຂົາ." ນາງໄດ້ຍື່ນແຂນຂອງນາງໄປກອດຂ້ອຍ. "ກັບມາຫາຂ້ອຍ, Nick ຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  ຂ້ອຍບັງຄັບຕົນເອງໃຫ້ຢືນຂຶ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຂ້າມ​ເກາະ​ທີ່​ໂຄງ​ເຫຼັກ​ທີ່​ຍາວ​ເຄິ່ງ​ໄມ​ໄປ​ສູ່​ທ້ອງ​ຟ້າ. "ຂ້ອຍຢາກຮູ້ຢາກເຫັນສິ່ງທີ່ພວກເຂົາເຮັດຢູ່ທີ່ນັ້ນທີ່ບໍ່ມີໃຜເຫັນ."
  
  
  "ໂອ້, ມັນບໍ່ສໍາຄັນ, ທີ່ຮັກ, ມາຫາຂ້ອຍ ... "
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທໍາ​ທ່າ​ວ່າ​ບໍ່​ໄດ້​ຍິນ​ນາງ​ແລະ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ທີ່​ຈະ​ດຶງ​ກາງ​ໂສ້ງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. “ໄປຍ່າງຫຼິ້ນ, ຈີນ. ພວກເຮົາໃຊ້ເວລາຕະຫຼອດຄືນ."
  
  
  ນາງໄດ້ຖອນຫາຍໃຈ, ກິ້ງຂຶ້ນ, ແລະຢືນຂຶ້ນໃນການເຄື່ອນໄຫວຂອງນ້ໍາ, ຄ້າຍຄື cobra ອອກຈາກກະຕ່າຂອງ charmer ງູ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໃສ່ເສື້ອກັນຫນາວແລະເກີບຊ້ໍາແລະຕ້ອງການຊ່ວຍ Chyna ກັບເຄື່ອງນຸ່ງຂອງນາງ. ນາງໄດ້ຍ້າຍມັນອອກຈາກມືຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  'ພວກເຮົາກໍາລັງເຮັດຫຍັງ?' - ນາງຖາມ, pouting.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຊີ້​ໄປ​ເຖິງ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ເຮັດ​ວຽກ​ຢູ່​ໃນ​ສະ​ຖານ​ທີ່​ກໍ່​ສ້າງ. “ໃຫ້​ເຮົາ​ມາ​ເບິ່ງ. ທ່ານກຽມພ້ອມສໍາລັບການນີ້ບໍ?
  
  
  "ຮາ!" ນາງ snorted contemtuously. "ຂ້ອຍກຽມພ້ອມສໍາລັບສິ່ງໃດ."
  
  
  ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຢຸດ​ນາງ, ນາງ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ທົ່ວ​ຫຍ້າ, ປ່ອຍ​ໃຫ້​ຊຸດ​ຂອງ​ນາງ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ນາງ​ຄື​ຜ້າ​ມ່ານ​ເຈົ້າ​ສາວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ນາງ​ໄວ​ແລະ​ບັງ​ຄັບ​ໃຫ້​ນາງ​ຊ້າ​ລົງ. ນາງບໍ່ໄດ້ເບິ່ງຂ້າພະເຈົ້າ, ແຕ່, ໂດຍບໍ່ມີການຕໍ່ຕ້ານ, ປະຕິບັດຕາມມືນໍາພາຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ພວກເຮົາ stumbled ຜ່ານພຸ່ມໄມ້ແລະຍ່າງຢູ່ໃນຄວາມງຽບ; ລົມພັດເບົາໆໄດ້ພັດຜ່ານງ່າຂອງຕົ້ນປາມທີ່ງໍທີ່ເຕີບໃຫຍ່ຢູ່ອ້ອມຮອບພວກເຮົາ. ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ຈົນ​ເຫັນ​ບ່ອນ​ກໍ່​ສ້າງ​ໄດ້​ຢ່າງ​ຈະ​ແຈ້ງ, ຂ້ອຍ​ຈຶ່ງ​ຢຸດ.
  
  
  “ຢູ່ນີ້,” ຂ້ອຍຮ້ອງໄຫ້, ເຂົ້າໄປໃກ້ຮູບມືດຂອງເຄື່ອງຜະສົມຊີມັງຢ່າງໄວວາ. ຂ້ອຍນັ່ງຢູ່ຂ້າງລາວແລະຟັງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນບໍ່ມີຫຍັງນອກຈາກລົມ. ທັງໝົດທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຫັນໄດ້ແມ່ນຕ່ອງໂສ້ເຫຼັກກ້າບາງອັນ, ເຄື່ອງເຈາະ ແລະລົດເຄນຢູ່ທາງໄກ. ຕໍ່ໜ້າຂຸມມີຊ່ອງຫວ່າງຂະໜາດໃຫຍ່, ປູດ້ວຍຊີມັງຢູ່ສາມດ້ານ - ຂ້ອຍສົມມຸດວ່າມັນເປັນພື້ນຖານທີ່ເຮັດແລ້ວບາງສ່ວນທີ່ມີທາງຍ່າງທາງດິນທີ່ສູງຊັນລົງໄປຫາລຸ່ມສຸດ ແລະ ຖົມຂຶ້ນດ້ວຍລົດບັນທຸກ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຫັນ​ວ່າ​ເປັນ​ເລື່ອງ​ແປກ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ປົກ​ປ້ອງ​ຝັ່ງ​ໜຶ່ງ​ຂອງ​ເກາະ​ຢ່າງ​ເຄັ່ງ​ຄັດ ແລະ​ບໍ່​ໄດ້​ລາດ​ຕະ​ເວນ​ສ່ວນ​ທີ່​ເຫຼືອ. ຂ້ອຍ ກຳ ລັງຈະອອກຈາກບ່ອນລີ້ຊ່ອນຂອງຂ້ອຍເມື່ອຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງຮ້ອງດັງຢູ່ຫລັງຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້ອຍຫັນມາ. ຈີນບໍ່ມີຫຍັງນອກເໜືອໄປຈາກຄວາມມົວໝອງໃນຄວາມມືດ, ແຕ່ຍັງມີສອງຮອຍເປື້ອນອີກລະຫວ່າງພວກເຮົາ. ພວກເຂົາເຂົ້າຫາຂ້ອຍ, ແຕ່ຢຸດເບິ່ງໄປທາງຂອງ Chyna, ຜູ້ທີ່ຮ້ອງອອກມາ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ບອກ​ໄດ້​ໂດຍ​ວິ​ທີ​ການ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຢືນ​ຢູ່​ວ່າ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ບໍ່​ທັນ​ໄດ້​ເຫັນ​ນາງ. ຖ້ານາງພຽງແຕ່ ducked ແລະ slipped ໄປ, ນາງອາດຈະເຮັດໃຫ້ມັນກັບເຮືອ undetected. ແທນທີ່ຈະ, ນາງໄດ້ຫັນແລະແລ່ນ, ລາກຊຸດສີຂາວທີ່ເສຍຫາຍຢູ່ຫລັງຂອງນາງຄືກັບ matador.
  
  
  ພວກເຂົາເຈົ້າຈັບນາງກ່ອນທີ່ນາງຈະແລ່ນຫ້າສິບເດີ່ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຈາກ​ເງົາ​ຂອງ​ເຄື່ອງ​ປະ​ສົມ​ຊີ​ມັງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໂຍນ​ມັນ​ກັບ​ພື້ນ​ດິນ. ສິ່ງ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ນັ້ນ​ກະ​ແຈກ​ກະຈາຍ​ຢູ່​ໃນ​ລົມ, ແຕ່​ບໍ່​ດົນ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍົກ​ຈີນ​ກັບ​ຕີນ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ລາກ​ນາງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລໍຖ້າແລະໄດ້ເຫັນການລັກພາຕົວຫນີຂອງນາງ. ເມື່ອພວກເຂົາເຂົ້າມາໃກ້, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນວ່າພວກເຂົາແຂງແຮງ, ມີຄວາມຕັ້ງໃຈແລະທັງສອງມີ carbines. ສາມຄົນຍ່າງຈາກຂວາຂອງຂ້ອຍ, ໃນວົງໂຄ້ງກວ້າງປະມານເຄື່ອງປະສົມຊີມັງ. ບັນຫາຂອງຂ້ອຍແມ່ນວ່າຈະໂດດໃສ່ພວກມັນຫຼືລໍຖ້າເບິ່ງວ່າມີກອງອື່ນໆຢູ່ໃກ້ໆ. ເມື່ອ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຊາວ​ເດີ່ນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຈີນ​ສະ​ດຸດ, ກົ້ມ​ຫົວ​ແລະ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ປົກ​ຕົວ​ຕົນ​ດ້ວຍ​ຊຸດ​ຂອງ​ນາງ. ທະຫານຍາມຄົນໜຶ່ງຫົວຂວັນ. ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງຮ້ອງໄຫ້ຂອງນາງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົງ​ໄປ​ທີ່​ດິນ​ແລະ​ກວາດ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃຕ້​ເຄື່ອງ​ຜະ​ສົມ​ຊີ​ມັງ​ເພື່ອ​ກວດ​ກາ​ເບິ່ງ​ພວກ​ເຂົາ​. ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຍ່າງ​ໄປ​ທົ່ວ​ຮາກ​ຖານ​ທີ່​ແຕກ​ຫັກ, ຫາຍ​ຕົວ​ໄປ​ຫລັງ​ກະ​ຕ່າ​ຊົ່ວ​ຄາວ, ແລ້ວ​ກໍ​ປະກົດ​ຕົວ​ຄືນ, ຍັງ​ຍ່າງ​ໄປ​ຢ່າງ​ໄວ. ຈີນ​ປ່ອຍ​ຕີນ​ຂອງ​ນາງ​ລາກ, ແລະ​ຜູ້​ຍາມ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ດຶງ​ແຂນ​ຂອງ​ນາງ​ຢ່າງ​ໜັກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ນາງ​ຮ້ອງ​ອອກ​ມາ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ຕາມ​ມາ​ດ້ວຍ​ຫົວ​ເລາະ​ປອມ.
  
  
  ເມື່ອ​ພວກ​ເຂົາ​ຢູ່​ນອກ​ໜ້າ​ເບິ່ງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກິ້ງ​ອອກ​ຈາກ​ບ່ອນ​ຜະ​ສົມ​ຊີ​ມັງ​ແລະ​ຟ້າວ​ໄປ​ຫາ​ກະ​ຕ້ອມ​ທີ່​ໃກ້​ທີ່​ສຸດ. ໃນໄລຍະໄກຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນຮູບສາມຫລ່ຽມ, ຢູ່ໃກ້ໆກັນ, ພວກມັນຄ້າຍຄືກັບສັດປີກຫົກຂາທີ່ເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ຫນ້າຈະມຸ່ງຫນ້າໄປສູ່ໂຄງສ້າງປະທັບຕາຊີມັງທີ່ຢູ່ໃກ້ກັບໂຄງກະດູກເຫຼັກສູງ. ພວກເຂົາຢຸດຊົ່ວຄາວ, ປະຕູເປີດ, ພວກເຂົາເຂົ້າໄປ, ແລະປະຕູໄດ້ຖືກປິດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອື່ອຍ​ອີງ​ໃສ່​ກັບ​ກໍາ​ແພງ​ເຢັນ​ຂອງ hut ເຫຼັກ corrugated ແລະ​ຄິດ​ກ່ຽວ​ກັບ​ສະ​ພາບ​ການ. ນີ້ແມ່ນຫຼາຍຫຼືຫນ້ອຍສິ່ງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ວາງແຜນໄວ້ສໍາລັບຕອນແລງ. ບັນຫາແມ່ນວ່າຂ້ອຍມີຄວາມຮູ້ສຶກວ່າຄົນອື່ນກໍາລັງວາງແຜນມັນຄືກັນ, ແລະວ່າ Chyna ແມ່ນຫຍັງນອກ ເໜືອ ຈາກການຢືນຢູ່ຂ້າງ ໜ້າ ຄືຊິ.
  
  
  
  ບົດທີ 9
  
  
  
  
  
  ບໍ່ມີວິທີແກ້ໄຂ. ເຖິງແມ່ນວ່າການຈັບຕົວຂອງຈີນໄດ້ຖືກວາງແຜນໄວ້ຢ່າງເລືອດເຢັນ - ແລະຂ້າພະເຈົ້າເກືອບແນ່ໃຈວ່າມັນແມ່ນ; ຖ້າ ບໍ່ ດັ່ງ ນັ້ນ ນາງ ກໍ ສະຫຼາດ ເກີນ ໄປ ທີ່ ຈະ ໂບກ ເສື້ອ ຂາວ ຂອງ ນາງ ໃນ ຄວາມ ມືດ - ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຈະ ຕ້ອງ ມີ ສ່ວນ ຮ່ວມ ໃນ ຖາ ນະ ເປັນ ຜູ້ ຊ່ອຍ ໃຫ້ ລອດ. ນອກ​ນີ້, ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ຊອກ​ຮູ້​ວ່າ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ຢູ່​ເກາະ​ນີ້​ເຂັ້ມ​ງວດ​ພຽງ​ໃດ. ແລະເປັນຫຍັງອັນນີ້ຈຶ່ງຈໍາເປັນ?
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ອອກ​ໄປ​ຈາກ​ກະ​ຕ່າ​ເຫຼັກ, ຢູ່​ຫ່າງ​ຈາກ​ແສງ​ເຮັດ​ວຽກ​ກ່ຽວ​ກັບ​ໂຄງ​ການ​ເຫຼັກ​ສູງ. ມີ​ພຸ່ມ​ໄມ້​ແລະ​ຕົ້ນ​ປາມ​ເປັນ​ຈຳ​ນວນ​ຫລວງ​ຫລາຍ​ເພື່ອ​ປົກ​ຫຸ້ມ ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົງ​ມື​ແລະ​ຫົວ​ເຂົ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ໄດ້​ກວາດ​ເຂົ້າ​ໄປ​ຫາ​ຕຶກ​ຊີ​ມັງ​ຢ່າງ​ລະມັດລະວັງ. ອີກດ້ານຫນຶ່ງຂອງໂຄງກະດູກສູງຂອງອາຄານແມ່ນຜູ້ຊາຍສອງຄົນ, ແລະຢູ່ຫລັງພວກເຂົາຂ້ອຍສາມາດເຫັນຊ່ອງຫວ່າງໃນຄ້ອຍທີ່ນໍາໄປສູ່ອ່າວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຽດ​ອອກ​ເທິງ​ພື້ນ​ແລະ​ເບິ່ງ​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ຕຶກ​ອາ​ຄານ​ທີ່​ຈີນ​ໄດ້​ຖືກ dragged ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ.
  
  
  ບໍ່ມີປ່ອງຢ້ຽມຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ, ພຽງແຕ່ເປີດດ້ວຍພັດລົມໝູນ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້ານອນຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນສຽງຮ້ອງດັງໆ — ແນ່ນອນ, ຜູ້ຍິງຄົນໜຶ່ງ.
  
  
  ມັນບໍ່ແມ່ນສໍາລັບບໍ່ມີຫຍັງທີ່ຂ້ອຍນຸ່ງເສື້ອຊ້ໍາແລະປະຖິ້ມເສື້ອກັນຫນາວສີຟ້າຂອງຂ້ອຍຢູ່ໃນເຮືອ. ໂດຍ​ໄດ້​ກວດ​ເບິ່ງ​ພື້ນ​ທີ່​ສັ້ນໆ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ຫາ​ຕຶກ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ລະ​ຫວ່າງ​ຕົນ​ເອງ​ກັບ​ກອງ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ crept ປະ ມານ ແຈ ແລະ ພົບ ເຫັນ ຕົນ ເອງ ພາຍ ໃຕ້ ປ່ອງ ຢ້ຽມ ແກ້ວ reinforced. ມັນເປີດເລັກນ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍໄດ້ວັດແທກມັນດ້ວຍສາຍຕາຂອງຂ້ອຍ. ຂະຫນາດນ້ອຍເກີນໄປທີ່ຈະຜ່ານ.
  
  
  ຄວາມເຈັບປວດອີກອັນໜຶ່ງ, ສຽງດັງກວ່າໃນຄັ້ງນີ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ຕົນ​ເອງ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ທີ່​ກອບ​ສີ​ມັງ​ຢ່າງ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ແລະ​ເບິ່ງ​ອອກ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​.
  
  
  ນາງ​ນັ່ງ​ຢູ່​ເທິງ​ຕັ່ງ​ໄມ້​ແຂງ, ມື​ຂອງ​ນາງ​ຖືກ​ມັດ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ນາງ, ແລະ​ຫົວ​ຂອງ​ນາງ​ງໍ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ຜົມ​ຂອງ​ນາງ​ປົກ​ໜ້າ. ໃນແສງສະຫວ່າງທີ່ສົດໃສຂອງ bulb ໄດ້, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນ welts ສີແດງຢູ່ແຂນແລະຂາຂອງນາງແລະເຕົ້ານົມເປົ່າຂອງນາງ; ເຫື່ອອອກໄຫລລົງມາໃນທ້ອງຂອງນາງ ແລະເຂົ້າໄປໃນຜົມສີດຳທີ່ຕິດຢູ່ລະຫວ່າງຂາຂອງນາງ.
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຢູ່​ຄຽງ​ຂ້າງ​ນາງ, ຫລັງ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ໄດ້​ນັ່ງ​ແລະ​ນຸ່ງ​ເສື້ອ​ສີ​ກາກີ​ວ່າງ. ຢູ່ທົ່ວຫ້ອງນັ່ງຜູ້ຊາຍສອງຄົນທີ່ນຸ່ງເສື້ອຄືກັນ ຫຼືໜ້ອຍກວ່າ, ຖື carbines ຂອງເຂົາເຈົ້າ. ພວກເຂົາເຈົ້າຍິ້ມໃສ່ເດັກຍິງ, ລັກສະນະຂອງເຂົາເຈົ້າເກືອບ - ແຕ່ບໍ່ແມ່ນຂ້ອນຂ້າງ - Oriental. ຍັງມີລັກສະນະພາສາລາຕິນທີ່ບໍ່ຊັດເຈນຢູ່ໃນໃບຫນ້າຂອງເຂົາເຈົ້າ, ແລະໃນເວລາທີ່ຜູ້ຊາຍ plump ເວົ້າ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮັບຮູ້ວ່າພວກເຂົາເປັນປະເພດໃດ.
  
  
  ມັນແມ່ນການປະສົມທີ່ສັບສົນດຽວກັນກັບພາສາທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຍິນກ່ອນຫນ້ານີ້ຢູ່ເທິງລະບຽງຂ້າງລຸ່ມນີ້ຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍຮູ້ພາສາສະເປນ ແລະພາສາຈີນບາງພາສາ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າຜູ້ຊາຍຄົນນີ້ເວົ້າຫຍັງ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮັບຮູ້ການປະສົມປະສານ - ແລະສົງໄສວ່າຂ້ອຍໄດ້ເຂົ້າໄປໃນການຂັດແຍ້ງໃນຄອບຄົວບາງຢ່າງ; ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, Chyna ມີພື້ນຖານດຽວກັນ.
  
  
  ແຕ່ໃນຂະນະນັ້ນຊາຍຄົນນັ້ນໄດ້ຕີນາງ, ແລະນີ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຫມັ້ນໃຈວ່ານີ້ບໍ່ແມ່ນການຂັດແຍ້ງໃນຄອບຄົວ. ລາວ​ຕີ​ນາງ​ຢ່າງ​ແຮງ​ຈົນ​ເລືອດ​ໄຫລ​ອອກ​ຈາກ​ດັງ​ໄຫລ​ລົງ​ປາກ ແລະ​ຄາງ ແລະ​ໄຫລ​ລົງ​ໃສ່​ໜ້າ​ເອິກ. ນີ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຕັດສິນໃຈ; ຂ້ອຍຕ້ອງເອົານາງອອກຈາກບ່ອນນັ້ນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົງ​ໄປ​ທີ່​ພື້ນ​ເຮືອນ​ແລະ​ກໍາ​ລັງ​ຈະ​ຫັນ​ໄປ - ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ຕີນ shuffling​. ມືຂອງຂ້ອຍຂຶ້ນ, ແຕ່ມັນຊ້າເກີນໄປ; ມີຄົນຖິ້ມທວງໃສ່ຫົວຂອງຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍໄດ້ຕົກລົງໄປໃນສະລອຍນ້ໍາທີ່ເສື່ອມໂຊມ, ບ່ອນທີ່ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງກາຍເປັນສີແດງແລະສີດໍາ, ສີແດງ, ສີດໍາ, ສີແດງແລະສີດໍາ ...
  
  
  ດວງຕາເວັນໄດ້ລຸກຂຶ້ນເທິງຕ່ອງໂສ້ທີ່ສັ່ນສະເທືອນ ແລະ ເຮັດໃຫ້ມີສຽງໂຫດຮ້າຍ, ເກືອບເປັນຕາຢ້ານເທົ່າກັບແສງສີທີ່ຮຸນແຮງທີ່ໄໝ້ໜັງຕາຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍພະຍາຍາມຍົກມືຂຶ້ນເພື່ອປົກປ້ອງໃບໜ້າ, ແຕ່ເຮັດບໍ່ໄດ້. ມັນໃຊ້ຄວາມພະຍາຍາມອັນໃຫຍ່ຫຼວງເພື່ອເປີດຕາຂອງຂ້ອຍ ແລະສອງສາມວິນາທີເພື່ອເບິ່ງວ່າຂ້ອຍຢູ່ໃສ.
  
  
  ພັດລົມພັດໃສ່ຝາສີມັງສູງ, ແລະຫລອດໄຟເປົ່າຢູ່ຂ້າງເທິງຂ້ອຍໄດ້ໂຍນແສງແຫຼມຜ່ານກະໂຫຼກຫົວຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນອນ​ຢູ່​ໃນ​ປະ​ເພດ​ຂອງ​ຕຽງ​ນອນ​, ຜູກ​ມັດ​ມື​ແລະ​ຕີນ​; ຫັນຫົວຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍເຫັນວ່າຈີນຍັງຖືກຜູກມັດກັບຕັ່ງອີ້ຢູ່ໃຈກາງຂອງຫ້ອງ. ເທົ່າທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຫັນໄດ້, ພວກເຮົາຢູ່ຄົນດຽວ. ຂ້າພະເຈົ້າຢາກຮູ້ຢາກເຫັນວ່າມັນຈະໃຊ້ເວລາດົນປານໃດ.
  
  
  "ຈີນ!" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ hesed. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເວົ້າ​ຊື່​ຂອງ​ນາງ​ສາມ​ຄັ້ງ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ຍົກ​ຫົວ​ຂຶ້ນ. ເມື່ອນາງເບິ່ງຂ້າພະເຈົ້າ, ຕາຂອງນາງຫວ່າງເປົ່າ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນີ້ດົນປານໃດ?"
  
  
  ນາງໄດ້ຍັບຍັ້ງເທົ່າທີ່ນາງສາມາດເຮັດໄດ້
  
  
  . "ສິບ ... ອາດຈະສິບຫ້ານາທີ."
  
  
  'ພວກ​ເຂົາ​ຢູ່​ໃສ?'
  
  
  'ຂ້ອຍ​ບໍ່​ຮູ້. ແລະຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈ,” ນໍ້າສຽງຂອງນາງເວົ້າ. ເລືອດ​ແຫ້ງ​ໄຫລ​ອອກ​ຈາກ​ດັງ​ໄປ​ຫາ​ຄາງ​ຂອງ​ນາງ, ແລະ​ຍັງ​ມີ​ກ້ອນ​ໃນ​ຜົມ​ຂອງ​ນາງ. "ພວກເຂົາບໍ່ໄດ້ເວົ້າຫຍັງບໍ?"
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຍິນຫຍັງ."
  
  
  "ດີ, ພວກເຮົາຕ້ອງອອກຈາກທີ່ນີ້. ເຂົາເຈົ້າຢາກຮູ້ຫຍັງຈາກເຈົ້າ?
  
  
  'ຂ້ອຍ​ບໍ່​ຮູ້. ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າສິ່ງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຮັດຢູ່ໃນເກາະ. ພວກເຂົາພຽງແຕ່ຕີຂ້ອຍ." ນາງຖອນຫາຍໃຈຢ່າງອິດເມື່ອຍ, ຄືກັບວ່ານາງເຄີຍຖືກທຸບຕີ.
  
  
  "ພວກເຂົາເວົ້າພາສາຫຍັງ?"
  
  
  "ບາງສິ່ງບາງຢ່າງເຊັ່ນ: ຈີນລາຕິນ. ຂ້ອຍຈື່ມັນຈາກແມ່ຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  'ເຂົ້າໃຈບໍ?'
  
  
  "ບໍ່ດີເລີຍ."
  
  
  ຖ້າມັນເປັນຕະຫລົກ, ນາງຫຼິ້ນໄດ້ດີ. ຂ້າພະເຈົ້າມີທ່າອ່ຽງທີ່ຈະຖາມນາງຕື່ມອີກ, ແຕ່ເນື່ອງຈາກວ່າກອງຂອງພວກເຮົາອາດຈະໄດ້ຍິນກ່ຽວກັບພວກເຮົາ, ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການທີ່ຈະເຕັ້ນໄປຫາໂອກາດເລັກນ້ອຍທີ່ສຸດທີ່ຜ້າປົກຂອງຂ້ອຍຍັງບໍ່ຖືກລະເບີດ.
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງອ້ອມຫ້ອງ. ນອກ​ຈາກ​ຕຽງ​ນອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ວາງ​ໄວ້​ແລ້ວ, ຍັງ​ມີ​ໂຕະ​ປົກ​ກະ​ຕິ, ຕັ່ງ​ນັ່ງ​ຫລາຍ​ໂຕ, ຕູ້​ເອ​ກະ​ສານ ແລະ​ໂທ​ລະ​ສັບ. ຂ້ອຍຢາກຮູ້ວ່າກອງຂອງພວກເຮົາຢູ່ໃສ.
  
  
  ພວກເຮົາບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງລໍຖ້າດົນ. ປະຕູ​ໄດ້​ເປີດ​ອອກ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ບາດ​ຕີນ​ຢູ່​ເທິງ​ພື້ນ​ຊີ​ມັງ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ເງົາ​ໃຫຍ່​ຢຽດ​ໄປ​ທົ່ວ​ຫ້ອງ, ແລະ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ໄປ​ເບິ່ງ​ໜ້າ​ຂອງ Chin ສອບ​ຖາມ. ລັກສະນະຂອງລາວແມ່ນອາຊີ, ມີສີລາຕິນເລັກນ້ອຍ; ລາວສາມາດຜ່ານໄປເປັນຊາວອິນເດຍອາເມລິກາໄດ້ຖ້າບໍ່ແມ່ນຍ້ອນຜິວຫນັງຂອງລາວເປັນສີເຫຼືອງ. ລາວສັ້ນ, ແຕ່ເສື້ອສີກາກີຂອງລາວຖືກຫຸ້ມດ້ວຍກ້າມຢ່າງປະທັບໃຈ.
  
  
  'ມັກ. ແລ້ວເຈົ້າຕື່ນບໍ? ຮິມຝີປາກຂອງລາວບໍ່ໄຫວເມື່ອລາວເວົ້າ.
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ. ເຈົ້າຄິດວ່າເຈົ້າກໍາລັງເຮັດຫຍັງແທ້ໆ? '
  
  
  "ພວກເຮົາເຮັດຫຍັງກັບຜູ້ບຸກລຸກທັງຫມົດ." ພາສາອັງກິດຂອງລາວບໍ່ສົມບູນແບບ, ມີສຳນຽງເລັກນ້ອຍ.
  
  
  'ແລະມັນແມ່ນຫຍັງ?'
  
  
  ລາວຫົວເລາະ; ມັນເປັນສຽງທີ່ບໍ່ພໍໃຈ. - ເຈົ້າ​ຈະ​ຮູ້​ວ່າ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ມັນ​ເປັນ​ສິ່ງ​ຈໍາ​ເປັນ​. ເຈົ້າ​ຊື່​ຫຍັງ?'
  
  
  'ແລະຂອງເຈົ້າບໍ?'
  
  
  ມື​ໃຫຍ່​ຂອງ​ພຣະ​ອົງ​ໄດ້​ເຄື່ອນ​ໄປ​ຢ່າງ​ໄວ ຈົນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ; ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ຈາກ​ຜົນ​ກະ​ທົບ​ຂອງ​ການ​ພັດ​ທະ​ນາ, ແລະ​ຄື້ນ​ຟອງ​ສີ​ດໍາ​ຮູບ​ດາວ​ໄດ້​ປົກ​ຄຸມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ແຕ່​ນາງ​ຫາຍ​ຕົວ​ໄປ​ຢ່າງ​ໄວ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຊາຍ​ຄົນ​ນັ້ນ.
  
  
  ເຂົາ​ຖາມ​ວ່າ. - 'ສະບາຍດີບໍ?'
  
  
  ຂ້ອຍບອກລາວຊື່ທີ່ຂ້ອຍໃຊ້; ຂ້ອຍບໍ່ມີເຫດຜົນທີ່ຈະເຮັດອັນນີ້.
  
  
  "ເຈົ້າເຮັດຫຍັງຢູ່ເກາະ, Walton?"
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງຈີນ. "ພວກເຮົາພຽງແຕ່ຊອກຫາສະຖານທີ່ງຽບເພື່ອ ... ເຈົ້າຮູ້."
  
  
  "ຂ້ອຍເຫັນ," ລາວເວົ້າໂດຍບໍ່ມີການສະແດງອອກ. "ແຕ່ນັ້ນບໍ່ໄດ້ອະທິບາຍວ່າເປັນຫຍັງເຈົ້າຈຶ່ງໄປຊອກຫາເກາະ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ shrugged ເປັນ​ທີ່​ດີ​ທີ່​ສຸດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໄດ້. "ພຽງແຕ່ຢາກຮູ້ຢາກເຫັນ, ນັ້ນແມ່ນທັງຫມົດ."
  
  
  "ມັນບໍ່ດີທີ່ທ່ານເຮັດແນວນັ້ນ, Walton. ຍ້ອນວ່າພວກເຂົາເວົ້າວ່າ, ຄວາມຢາກຮູ້ສາມາດຂ້າເຈົ້າໄດ້ບໍ?
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າປະຫລາດໃຈ. "ເຮີ້ຍ, ເຈົ້າບໍ່ຫມາຍຄວາມວ່າ ... "
  
  
  ລາວ​ຫົວ​ຫົວ​ຊ້າໆ.
  
  
  "ພຣະເຢຊູ, ຜູ້ຊາຍ, ພວກເຮົາພຽງແຕ່ໄດ້ບຸກເຂົ້າໄປໃນສະຖານທີ່ນີ້. ເຖິງແມ່ນວ່າຢູ່ໃນລັດເຊຍພວກເຂົາບໍ່ຂ້າສໍາລັບເລື່ອງນີ້.”
  
  
  "ຂ້ອຍຈະບໍ່ແນ່ໃຈວ່າມັນ, Walton."
  
  
  ລາວ​ຫັນ​ໄປ​ຫາ​ຈີນ​ແລະ​ຖົ່ມ​ຄຳ​ສັບ​ຕ່າງໆ​ໃນ​ພາ​ສາ​ຊົ່ວ​ຮ້າຍ​ນັ້ນ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ໄວ​ທີ່​ຟ້າ​ຜ່າ.
  
  
  ເດັກ​ຍິງ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ເຂົາ​ເປົ່າ. ລາວລັງເລ, ຈາກນັ້ນເວົ້າກັບນາງເປັນພາສາອັງກິດ.
  
  
  "ເຈົ້າຮູ້ຫຍັງກ່ຽວກັບຜູ້ຊາຍຄົນນີ້?"
  
  
  'ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ຫຍັງເລີຍ. ລາວເປັນແຂກຢູ່ໃນໂຮງແຮມ. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ອີກແລ້ວ.'
  
  
  "ຢ່າງຫນ້ອຍທ່ານຄວນຮູ້ດີກວ່າກ່ອນທີ່ຈະໄປເກາະນີ້."
  
  
  ນາງໄດ້ຫົວຫົວຢ່າງສິ້ນຫວັງ. "ຂ້ອຍພະຍາຍາມບອກລາວວ່າ, ແຕ່ລາວໃຈຮ້າຍທີ່ປະຊາຊົນຂອງເຈົ້າປະຕິບັດຕໍ່ລາວ."
  
  
  ຮິມຝີປາກຂອງຜູ້ຊາຍກົ້ມລົງເປັນຮອຍຍິ້ມທີ່ຕາຍແລ້ວ, ຄ້າຍຄືເຄັກ. "ມັນເປັນຄວາມອັບອາຍທີ່ເຈົ້າບໍ່ສາມາດສະຫງົບຄວາມໂກດຮ້າຍຂອງລາວໄດ້ດີຂຶ້ນ." ລາວ​ຫັນ​ໜ້າ​ໄປ​ຢ່າງ​ຊັດ​ເຈນ ແລະ​ຊີ້​ໃສ່​ກອງ​ຄົນ​ໜຶ່ງ. “ຖອດຂາຊາຍຄົນນີ້ອອກ. ພວກເຮົາຈະພາພວກເຂົາທັງສອງໄປບ່ອນຖິ້ມຂີ້ເຫຍື້ອ.
  
  
  ກອງ​ໄດ້​ເຮັດ​ຕາມ​ທີ່​ລາວ​ໄດ້​ບອກ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ປົດ​ເຊືອກ​ທີ່​ມັດ​ມື​ຂ້ອຍ. ກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະເຮັດຫຍັງໄດ້, ເພິ່ນໄດ້ມັດພວກມັນໄວ້ກັບຫຼັງຂອງຂ້ອຍ, ເສັ້ນໃຍຫຍາບທີ່ຂຸດລົງໃສ່ຂໍ້ມືຂອງຂ້ອຍຢ່າງເຈັບປວດ.
  
  
  ໃນຂະນະດຽວກັນ, ນາຍເຮືອໄດ້ດຶງ Cheena ໄວ້ທີ່ຕີນຂອງນາງ ແລະຍັງໄດ້ມັດມືຂອງນາງໄວ້ທາງຫລັງຂອງນາງ. ດ້ວຍເຫດຜົນບາງຢ່າງ, ລາວໄດ້ເອົາຊຸດສີຂາວຂອງລາວທີ່ເຫຼືອມາ ແລະ ນຸ່ງເສື້ອໃສ່ບ່າຂອງລາວ. ນີ້ບໍ່ໄດ້ກວມເອົາຫຼາຍ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ອອກ​ໄປ — Chyna ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ກອງ​ແລະ captain ໄດ້​. ບາງທີມັນອາດຈະເປັນໄຟທີ່ຫ້ອຍຢູ່ໃນກອບເຫຼັກຂ້າງເທິງພວກເຮົາ, ຫຼືປະສົມປະສານຂອງທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ເກີດຂຶ້ນໃນໄລຍະສອງສາມຊົ່ວໂມງທີ່ຜ່ານມາ, ແຕ່ມີຄຸນນະພາບ surreal ກັບການຕັ້ງຄ່າແລະສະຖານະການ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ເຫັນ​ສິ່ງ​ໃດ​ທີ່​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຂ້າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຄື​ກັນ​ກັບ​ຈີນ; ນອກຈາກນັ້ນ, ພວກເຂົາເຈົ້າຄິດວ່າພວກເຂົາສາມາດຂ້າເດັກຍິງໄດ້ແນວໃດຖ້າຜູ້ຊາຍທີ່ໃຈຮ້ອນໃນ Bahamas ທຸກຄົນຊອກຫານາງຖ້ານາງຫາຍໄປ? ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົມ​ມຸດ​ວ່າ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້ bluffing​, ແຕ່​ວ່າ​ເປັນ​ຫຍັງ​?
  
  
  ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ພື້ນ​ຖານ​ທີ່​ບໍ່​ສຳ​ເລັດ​ແລ້ວ, ນາຍ​ເຮືອ​ໄດ້​ກະ​ຕຸ້ນ​ໃຫ້​ພວກ​ເຮົາ​ຢຸດ. ລາວ​ຫັນ​ມາ​ຫາ​ຂ້ອຍ ແລະ ຕາ​ຂອງ​ລາວ​ກາຍ​ເປັນ​ລູກ​ສີ​ດຳ​ນ້ອຍໆ​ໃນ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ. “ບາງທີເຈົ້າເປັນພຽງຄົນທີ່ທ່ານເວົ້າວ່າເຈົ້າເປັນ, Walton. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດສ່ຽງມັນ; ຫນ້າທີ່ຂອງຂ້ອຍແມ່ນເພື່ອຕໍ່ສູ້ກັບຜູ້ບຸກລຸກ. ຜູ້ຊາຍຂອງຂ້ອຍກໍາລັງຊອກຫາເຮືອຂອງເຈົ້າ; ຖ້າ​ຫາກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ພົບ​ເຫັນ​ມັນ​, ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຫຼົ້ມ​ແລະ​ຖິ້ມ​ລົງ​ທະ​ເລ​. ແນ່ນອນ, ຮ່າງກາຍຂອງເຈົ້າຈະບໍ່ຖືກພົບເຫັນເພາະວ່າພວກມັນຈະເປັນສ່ວນຫນຶ່ງຂອງພື້ນຖານຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ລາວ​ຊີ້​ໄປ​ຫາ​ຂຸມ​ໃຫຍ່ ເຊິ່ງ​ເປັນ​ພື້ນ​ທີ່​ໃຫຍ່​ທີ່​ປົກ​ຫຸ້ມ​ດ້ວຍ​ທ່ອນ​ຊີ​ມັງ​ແລະ​ເຫຼັກ​ກ້າ.
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ຍູ້​ພວກ​ເຮົາ​ໄປ​ຂ້າງ​ໜ້າ ແລະ​ພວກ​ເຮົາ​ກໍ​ລາກ​ຕົວ​ເອງ​ລົງ​ຕາມ​ຄ້ອຍ​ທີ່​ສູງ​ຊັນ​ໄປ​ທາງ​ລຸ່ມ. ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ໄປ​ເຖິງ​ເຂດ​ທີ່​ເຕັມ​ໄປ​ແລ້ວ, ລາວ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ໃສ່​ກອງ​ທະຫານ​ຄົນ​ໜຶ່ງ, ຜູ້​ທີ່​ໄດ້​ຍົກ​ຄາບ​ບີນ​ຂອງ​ລາວ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ແນມ​ໃສ່​ຫົວ​ຂອງ​ຈີນ. ໂຊກດີສໍາລັບຂ້າພະເຈົ້າ - ສໍາລັບພວກເຮົາ - ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຝຶກອົບຮົມກັບເກີບ tennis ທີ່ຜົນກະທົບພິເສດໄດ້ກະກຽມສໍາລັບຂ້າພະເຈົ້າ. ດ້ວຍ​ຕີນ​ຂອງ​ຕີນ​ເບື້ອງ​ໜຶ່ງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົດ​ດັນ​ສຸດ​ທ້າຍ​ຂອງ​ສາຍ​ພລາ​ສ​ຕິກ​ກວ້າງ​ທີ່​ແລ່ນ​ຂ້າມ​ເກີບ​ອື່ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ​ທາງ​ອອກ​ແລະ razor-sharp ແຜ່ນ​ເຫຼັກ​ທີ່​ມີ​ຄວາມ​ຍືດຫຍຸ່ນ​ໄດ້​ບິນ​ອອກ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ກອງ​ທີ່​ແນ​ໃສ່​ປະ​ເທດ​ຈີນ, ຕັດ​ຂາ​ຂອງ​ລາວ​ອອກ​ຈາກ​ສົ້ນ​ຕີນ​ຢ່າງ​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ເມດ​ຕາ, ຫັກ​ເສັ້ນ​ເອັນ Achilles ຂອງ​ລາວ. ລາວຮ້ອງອອກມາດ້ວຍຄວາມເຈັບປວດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຕະ​ລາວ​ໃນ​ກົ້ນ​, ເຮັດ​ໃຫ້​ເຂົາ​ໄປ​ຂ້າມ​ຂອບ​ຂອງ​ປ່ອງ​ສີ​ມັງ​, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຍົກ​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຕັດ​ທີ່​ມື​ຂອງ Chyna​, ໂດຍ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ທີ່​ຈະ​ບໍ່​ໄດ້​ຕີ wrist ຂອງ​ນາງ​.
  
  
  ທະຫານອີກຄົນໜຶ່ງ, ດ້ວຍຕາໜ້າງຶດງໍ້, ກໍາລັງຍົກຄາໂບໄຮ່ຂຶ້ນເມື່ອຂ້ອຍເງີຍຫົວໄປຫາລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕີ​ເຂົາ​ໃນ​ກະ​ເພາະ​ອາ​ຫານ​ແລະ pushed ເຂົາ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ captain ໄດ້; ພວກ​ເຮົາ​ສາມ​ຄົນ​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ​ດິນ ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກິ້ງ​ໄປ, ດຶງ​ຂາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃຫ້​ແໜ້ນ​ຢູ່​ໃຕ້​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ ກ່າວ​ຄຳ​ອະ​ທິ​ຖານ​ຢ່າງ​ໄວ.
  
  
  ເປັນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ສອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຢືນ​ມັນ​; ເຊືອກແມ່ນແຫນ້ນເກີນໄປປະມານ wrist ຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພາຍ​ໃຕ້​ກົ້ນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕິດ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ. ໃນ​ຄວາມ​ສິ້ນ​ຫວັງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ແຮງ​ເທົ່າ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໄດ້​ແລະ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ມື​ທີ່​ຖືກ​ຜູກ​ມັດ​ເລື່ອນ​ໄປ​ອີກ​ເລັກ​ນ້ອຍ​; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກະ​ຕຸ້ນ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ, ແຕ່​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ຄືບ​ຫນ້າ. ຍົກຂາຂອງຂ້ອຍຂຶ້ນ, ຂ້ອຍພະຍາຍາມອີກເທື່ອຫນຶ່ງ - ແລະມືຂອງຂ້ອຍເລື່ອນຢູ່ຫລັງຂາຂອງຂ້ອຍ, ຫຼັງຈາກນັ້ນຂາຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ດ້ວຍຄວາມພະຍາຍາມຄັ້ງສຸດທ້າຍ, ເກີບໄດ້ຫຼຸດອອກຈາກຕີນຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ຢ່າງນ້ອຍດຽວນີ້ມືຂອງຂ້ອຍຢູ່ຕໍ່ຫນ້າຂ້ອຍແລະຂ້ອຍມີໂອກາດ - ຖ້າພຽງແຕ່ມັນບໍ່ດົນເກີນໄປ.
  
  
  ຊາຍ​ສອງ​ຄົນ​ຍັງ​ສັບສົນ, ​ແລະ​ການ​ຊ້ອມ​ຮົບ​ທັງ​ໝົດ​ຂອງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າບໍ່​ເກີນ​ສອງ​ສາມ​ວິນາທີ. ກອງຍັງຖື carbine ຢູ່ໃນມືຂອງລາວ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຕະ​ລາວ, ແຕ່​ພາດ​ໃນ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕັດ​ຄໍ​ຂອງ​ເຂົາ​ດ້ວຍ​ແຜ່ນ​ໃບ​ຄ້າຍ​ຄື​ໃນ​ເກີບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ເລືອດສີແດງສົດໃສໄຫຼອອກຈາກຄໍຂອງລາວ.
  
  
  ນາຍ​ເຮືອ​ໄດ້​ຄຸເຂົ່າ​ລົງ, ພ້ອມ​ທີ່​ຈະ​ຕີ​ຂ້ອຍ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຄຸ​ເຂົ່າ​ລົງ​ຕໍ່​ຫນ້າ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ເອື້ອມ​ອອກ​ແລະ​ດຶງ carbine ຈາກ​ມື​ຂອງ​ຜູ້​ປົກ​ຄອງ​ທີ່​ຈະ​ເສຍ​ຊີ​ວິດ. ກັບຕັນແມ່ນເຢັນ; ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ເລືອດ​ໄຫຼ​ອອກ​ຈາກ​ດັງ​ຫັກ​ຂອງ​ລາວ, ແຕ່​ລາວ​ກໍ​ມາ​ຫາ​ຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຈະ​ຫັນ carbine ແລະ​ແນ​ໃສ່​ເຂົາ, ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໄດ້​ດ້ວຍ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ຜູກ​ມັດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ເຂົາ​ຂຶ້ນ​ໂດຍ​ລໍາ​ຕົ້ນ​ແລະ lunged ດ້ວຍ​ສຸດ​ກໍາ​ລັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຖ້າຂ້ອຍໄດ້ຕີລາວສີ່ຫຼ່ຽມມົນຢູ່ໃນພຣະວິຫານ, ສະໝອງຂອງລາວຈະກະແຈກກະຈາຍໄປທົ່ວ Double Key. ບັດນີ້ carbine ໄດ້ຢຽດບ່າເນື້ອໜັງຂອງລາວ ແລະຕີກະໂຫຼກຫົວຂອງລາວ, ແຕ່ມີແຮງພໍທີ່ຈະເອົາລາວອອກ. ລາວ​ລົ້ມ​ລົງ​ຂ້າງ​ລາວ​ດ້ວຍ​ສຽງ​ຮ້ອງ​ຄາງ ແລະ​ນອນ​ຫຼັບ​ຢູ່. ຈີນເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍປາກຂອງນາງ. ແຂນຂອງນາງໄດ້ຜ່ອນຄາຍ - ການໂຈມຕີຢ່າງໄວວາຂອງຂ້ອຍໄດ້ເຮັດວຽກຢ່າງແນ່ນອນ - ແຕ່ນາງຍັງຄົງບໍ່ເຄື່ອນໄຫວ.
  
  
  "ຖ້າເຈົ້າຈະຊ່ວຍຂ້ອຍບໍ?" ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍົກ​ອອກ​ມື​ຜູກ​ມັດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ນາງ.
  
  
  ນາງໄດ້ເບິ່ງ carbine ໃນມືຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ນາງ​ກືນ​ຢ່າງ​ແຂງ​ແຮງ​ແລະ​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ໃຫ້​ນາງ​ຢູ່​ຫ່າງ​ຈາກ​ອາ​ວຸດ. ບໍ່​ແມ່ນ​ຕອນ​ນີ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ carbine ແລະ​ຍ່າງ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ຫາ​ນາງ.
  
  
  ນິ້ວມືຂອງນາງແມ່ນ clumsy, ແຕ່ສຸດທ້າຍນາງ unid knots ພຽງພໍທີ່ຈະຂ້າພະເຈົ້າເຮັດມັນເອງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກົ້ມ​ຕົວ​ລົງ​ເພື່ອ​ເອົາ carbine ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ເບິ່ງ​ໄວ​ຢູ່ opponents ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ. captain ວາງ motionless; ຜູ້ຊາຍຢູ່ໃນຂຸມຄືກັນ. ຜູ້​ເຝົ້າ​ຄໍ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕັດ​ຈະ​ບໍ່​ຍ້າຍ​ອອກ​ອີກ.
  
  
  'ໄປກັນເລີຍ.' ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈັບມືຂອງ Chyna ແລະເກືອບຕ້ອງລາກນາງເພື່ອເອົານາງອອກຈາກພື້ນຖານ. ໃນເວລາທີ່ພວກເຮົາຢູ່ໃນຊັ້ນທໍາອິດ, ນາງກໍາລັງຊອກຫາຢູ່ໃນບ່ອນມືດຂອງເກາະ.
  
  
  "ເຮືອຂອງຂ້ອຍ ... "
  
  
  “ລືມມັນ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ພວກເຂົາຕ້ອງພົບນາງດຽວນີ້." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ຊຸດ​ສີ​ຂາວ​ອອກ​ຈາກ​ບ່າ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ stuffed ມັນ​ພາຍ​ໃຕ້​ເຄື່ອງ​ປະ​ສົມ​ຊີ​ມັງ. - ແລະລືມກ່ຽວກັບວ່າຄືກັນ; ພວກ​ເຮົາ​ອາດ​ຈະ​ຕ້ອງ​ໄດ້​ໃຊ້​ຄວາມ​ໄດ້​ປຽບ​ຈາກ​ຄວາມ​ມືດ, ແລະ​ບໍ່​ມີ​ຈຸດ​ໃດ​ໃນ​ການ​ໂບກ​ທຸງ​ຂາວ​ໃສ່​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ອີກ.”
  
  
  ເບິ່ງຄືວ່ານາງບໍ່ສົນໃຈການໂປ້ເປືອຍຂອງນາງ - ແນ່ນອນບໍ່ແມ່ນຫຼາຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລາກ​ມັນ​ໄປ​ເທິງ​ເຫຼັກ corrugated​, ເກີນ​ຕັນ​ສີ​ມັງ​, ເທິງ​ກອບ​ເຫຼັກ​ກ້າ​. ບໍ່​ມີ​ຜູ້​ເຝົ້າ​ຍາມ​ຄົນ​ອື່ນ​ຢູ່​ໃນ​ທີ່​ນັ້ນ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ເຊື່ອ​ໃນ​ເວ​ລາ​ວິ​ນາ​ທີ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ບໍ່​ໄດ້​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ມາ​ເຖິງ​ເທິງ​ຂອງ​ຄ້ອຍ​ທີ່​ນໍາ​ໄປ​ສູ່​ອ່າວ​ໄດ້​. ມັນສະຫວ່າງດີພໍສົມຄວນ ແລະຂ້ອຍສາມາດເຫັນຕຶກນ້ອຍໆຈຳນວນໜຶ່ງ ແລະ ທ່າເຮືອຍາວທີ່ຂະຫຍາຍອອກໄປໃນນ້ຳເລິກ. ໃນຕອນທ້າຍຂອງທ່າເຮືອແມ່ນເປັນທໍ່ໂລຫະທີ່ມີຫ້ອງພຽງພໍຢູ່ດ້ານລຸ່ມສໍາລັບລົດບັນທຸກຂະຫນາດໃຫຍ່. ຂ້າພະເຈົ້າສົມມຸດວ່າມັນເປັນສາງຊີມັງ; ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນໍາ​ເອົາ​ອຸ​ປະ​ກອນ​ການ​ໂດຍ​ເຮືອ​, ເຕັມ​ໄປ​ໃນ trough ແລະ​ປະ​ສົມ​ມັນ​ໃນ mixers ສີ​ມັງ​.
  
  
  ປະມານ 6 ຄົນ​ຍັງ​ເຫັນ​ທະຫານ​ສົ່ງ​ຄົນ​ຍ່າງ​ໄປ​ເປັນ​ຄູ່. ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ກັງ​ວົນ, ອາດ​ຈະ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ຄູ່​ບຸກ​ຄົນ​ນີ້​ຖືກ​ຈັບ​ຕົວ​ແລ້ວ. ສໍາລັບພວກເຮົາ, ນີ້ແມ່ນປະໂຫຍດ, ເຖິງແມ່ນວ່າຂະຫນາດນ້ອຍ. ອີກດ້ານຫນຶ່ງຂອງອ່າວຂ້ອຍສາມາດເຫັນທ່າເຮືອຂອງ Resurrection Island, ໂດຍມີແສງສະຫວ່າງຕົ້ນຕໍຂອງໂຮງແຮມທີ່ເບິ່ງເຫັນໄດ້ແຕ່ໄກ.
  
  
  "ເຈົ້າແນ່ໃຈບໍ່ວ່າເຈົ້າລອຍນໍ້າໄດ້ດີ," ຂ້ອຍເວົ້າກັບ Chyna.
  
  
  ນາງ nodded, shuddering.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ຍ່າງ​ໄປ​ທາງ​ຊ້າຍ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່ spotlights flashed ຈາກ​ຂ້າງ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ​ອ່າວ​ໄປ​ຫາ​ອີກ​ດ້ານ​ຫນຶ່ງ. ຂ້ອຍລືມມັນ.
  
  
  ພວກເຮົາລໍຖ້າໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຄິດໄລ່ຄວາມຖີ່ຂອງ beam. ຮອບວຽນໃຊ້ເວລາປະມານຫນຶ່ງນາທີ: 30 ວິນາທີທາງຫນຶ່ງ, 30 ວິນາທີອີກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມັກ​ມັນ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ຫຼີກ​ເວັ້ນ​ມັນ​ຢູ່​ໃນ​ນ​້​ໍ​າ​ເປີດ, ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ສາ​ມາດ​ຫຼີກ​ເວັ້ນ​ມັນ​ທຸກ​ຄັ້ງ​ທີ່​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ເຂົ້າ​ມາ.
  
  
  ຂ້ອຍຊີ້ໄປຫາຈຸດໜຶ່ງໄປທາງຊ້າຍຂອງທ່າເຮືອບ່ອນທີ່ມັນຂ້ອນຂ້າງມືດ. "ຈີນ, ທີ່ຮັກ, ລົງໄປທີ່ນັ້ນຊ້າໆແລະລະມັດລະວັງ, ໃກ້ກັບແຄມນ້ໍາເທົ່າທີ່ເປັນໄປໄດ້."
  
  
  "ເຈົ້າຈະເຮັດຫຍັງ, Nick?"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເກັບ carbine ໄດ້. - "ແສງສະຫວ່າງຈະອອກໄປ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລໍຖ້າຈົນກ່ວານາງຫາຍໄປເຂົ້າໄປໃນເງົາ, ຫຼັງຈາກນັ້ນຍ່າງໄປໃນທິດທາງກົງກັນຂ້າມແລະໄດ້ກວາດຕາມເທິງຂອງ escarpment ຈົນກ່ວາຂ້າພະເຈົ້າອີກຂ້າງຫນຶ່ງຂອງອ່າວ. ບໍ່ມີເວລາເຫຼືອຫຼາຍ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ຮີບ​ຟ້າວ​ກ່ອນ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ​ດ້ວຍ​ກົ້ນ​ປືນ​ໃຫຍ່​ຂຶ້ນ​ມາ​ແລະ​ແຈ້ງ​ເຕືອນ​ຜູ້​ປົກ​ຄອງ​ຂ້າງ​ລຸ່ມ​ນີ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ລົງ​ເທິງ​ທ້ອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໄດ້​ກວາດ​ຜ່ານ​ປ່າ​ໄມ້​ປະ​ມານ​ຫ້າ​ສິບ​ເດີ່ນ​ຈາກ​ແຄມ​ນ​້​ໍ​າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລໍ​ຖ້າ​ແລະ​ສັງ​ເກດ​ເບິ່ງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ຍາວ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຢຸດ​ເຊົາ​ການ​ຊົ່ວ​ຄາວ, ແລະ​ຈາກ​ນັ້ນ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຢ່າງ​ຊ້າໆ​ຢ່າງ​ເຈັບ​ປວດ. ໂຄມໄຟຖືກຕິດຕັ້ງຢູ່ດ້ານຫຼັງຂອງລົດບັນທຸກຢູ່ຝັ່ງທະເລ. ດ້ວຍປືນທີ່ເໝາະສົມອັນໃດອັນໜຶ່ງອັນນີ້ຈະເປັນການສັກຢາທີ່ງ່າຍ, ແຕ່ດ້ວຍປືນຄົກມັນເປັນເລື່ອງທີ່ແຕກຕ່າງ. ມັນໄດ້ຖືກອອກແບບສໍາລັບການຍິງໄລຍະສັ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ຍິງ salvo ອັດ​ຕະ​ໂນ​ມັດ​ຢ່າງ​ເຕັມ​ທີ່​ໃນ​ຄວາມ​ຫວັງ​ວ່າ​ອາ​ວຸດ​ຈະ​ຖືກ​ຕ້ອງ​ພຽງ​ພໍ.
  
  
  ຂ້ອຍກົດກົ້ນກັບບ່າຂອງຂ້ອຍແລະເບິ່ງເຂົ້າໄປໃນຖັງສັ້ນ. ຂະນະ​ທີ່​ແວ່ນ​ສ່ອງ​ແສງ​ຫັນ​ມາ​ທາງ​ຂ້ອຍ, ສຽງ​ຮ້ອງ​ດັງ​ຂຶ້ນ​ມາ​ຈາກ​ເທິງ​ຄ້ອຍ​ທາງ​ຫຼັງ​ຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ດຶງຜົນກະທົບຕໍ່ແລະຖືມັນ. carbine rattled ແລະພາດເປົ້າຫມາຍດັ່ງກ່າວ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫຼຸດລົງອາວຸດຂອງຂ້າພະເຈົ້າເລັກນ້ອຍແລະຍິງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ໃນເວລານີ້, ເລນແຕກແລະແສງສະຫວ່າງອອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ຖັງ​ຂອງ carbine ໄປ​ຫາ​ສອງ​ກອງ​ທີ່​ໃກ້​ທີ່​ສຸດ​ແລະ​ໄດ້​ຍິງ volley​. ພວກເຂົາທັງສອງລົ້ມລົງ ແລະນຶ່ງໃນພວກເຂົາກໍດຶງກະບອກຂອງອາວຸດຂອງລາວ ແລະຍິງຂຶ້ນສູ່ອາກາດຢ່າງບໍ່ມີເປົ້າໝາຍ.
  
  
  ຈາກນັ້ນ, ຂ້ອຍໄດ້ຍິງໃສ່ຜູ້ຊາຍໃສ່ເສື້ອສີກາກີດ້ວຍມືໃຫຍ່, ແຕ່ບໍ່ໄດ້ລໍຖ້າເບິ່ງວ່າຂ້ອຍຕີລາວຫຼືບໍ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂດດ​ລົງ​ຈາກ​ຄ້ອຍ​ແລະ​ນົກ​ເຂົາ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ນ​້​ໍ​າ​ໃນ​ການ​ກະ​ໂດດ​ກ້ຽງ​ຍາວ. ແມ້ແຕ່ໄຟສະໄລ້ໄດ້ປິດ, ຍັງມີແສງສະຫວ່າງພຽງພໍຢູ່ແຄມຝັ່ງເພື່ອເຂົ້າໄປເບິ່ງຂ້າພະເຈົ້າ. ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ເກີດ​ຄວາມ​ຮຸນ​ແຮງ​ຫຼາຍ​ຄັ້ງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫາຍ​ສາບ​ສູນ​ໄປ​ແລະ​ປ່ຽນ​ເສັ້ນ​ທາງ​ຢ່າງ​ກະ​ທັນ​ຫັນ, ລອຍ​ຂະ​ໜານ​ກັບ​ຝັ່ງ. ມັນແມ່ນການ maneuver ທີ່ຖືກຕ້ອງ; ຫລັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ບິນ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ນ​້​ໍ​າ, ຕາມ​ທິດ​ທາງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລືອກ​ໃນ​ເບື້ອງ​ຕົ້ນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລອຍ​ໄປ​ຫາ​ທ່າ​ເຮືອ​ແລະ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ຫຼາຍ​ເທື່ອ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ອັນ​ບໍ່​ມີ​ທີ່​ສິ້ນ​ສຸດ, ເປົ່າ​ລົມ. ຜູ້​ຄົນ​ຢູ່​ແຄມ​ຝັ່ງ​ຕ້ອງ​ຄິດ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມຸ່ງ​ໜ້າ​ໄປ​ຫາ​ເກາະ Resurrection ເພາະ​ບໍ່​ມີ​ໃຜ​ເບິ່ງ​ທາງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ມາຮອດທ່າເຮືອແລ້ວ, ຂ້ອຍຍັງຢູ່ໃນເງົາຂອງທ່າເຮືອ. ຖ້າຈີນມີສະມາທິໃດນຶ່ງ, ນາງຄົງຈະໄດ້ເຄິ່ງທາງຂ້າມຄອງຄອງແລ້ວ, ແຕ່ຂ້ອຍຕ້ອງຮັບປະກັນ; ຫຼັງ​ຈາກ​ເຫດ​ການ​ໃນ​ຊົ່ວ​ໂມງ​ທີ່​ຜ່ານ​ມາ​, ສະ​ຫມອງ​ຂອງ​ນາງ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ບໍ່​ໄດ້​ເຮັດ​ວຽກ​ໄດ້​ດີ​ເກີນ​ໄປ​.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລໍຖ້າສອງສາມນາທີ, ລອຍນ້ໍາພາຍໃຕ້ທ່າເຮືອ. ຖ້າຂ້ອຍໂທຫານາງ, ບາງທີຄົນອາດຈະໃກ້ຊິດພໍທີ່ຈະໄດ້ຍິນຂ້ອຍ. ໃນ​ທີ່​ສຸດ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສະ​ຫຼຸບ​ວ່າ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ນາງ​ບໍ່​ແມ່ນ​ທາງ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​, ມັນ​ເປັນ​ບັນ​ຫາ​ຂອງ​ນາງ​, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລອຍ​ກັບ​ຄອງ​ຂອງ​ຕົນ​ເອງ​.
  
  
  ຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນັ້ນເຄິ່ງທາງ, ຕໍ່ສູ້ກັບກະແສລົມແຮງລະຫວ່າງສອງເກາະ, ເມື່ອມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງລອຍຢູ່ໃນນ້ໍາຢູ່ທາງຫນ້າຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຢຸດເຊົາແລະ instinctively ດຶງຂາຂອງຂ້າພະເຈົ້າພາຍໃຕ້ຂ້າພະເຈົ້າ. ປາສະຫຼາມ!
  
  
  ໃຜກໍ່ຕາມທີ່ເວົ້າວ່າພວກເຂົາບໍ່ຢ້ານປາສະຫລາມແມ່ນຄົນໂງ່ຫຼືຂີ້ຕົວະ. ໂດຍສະເພາະໃນຕອນກາງຄືນໃນນ້ໍາເຂດຮ້ອນ. ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ນີ້ແມ່ນອົງປະກອບຂອງພວກເຂົາ, ບ່ອນທີ່ປະຊາຊົນແມ່ນນັກລອຍນ້ໍາທີ່ໂງ່ທີ່ສຸດ. (ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ຂ້ອຍຄິດວ່າຖ້າຂ້ອຍເຄີຍພົບປາສະຫລາມຢູ່ຝັ່ງ, ຂ້ອຍຈະໄດ້ປຽບ.) ຂ້ອຍລໍຖ້າ, ຫົວໃຈຂອງຂ້ອຍເຕັ້ນ, ພະຍາຍາມເບິ່ງບ່ອນທີ່ມີຊີວິດເຊື່ອງຢູ່.
  
  
  "Hey Nick!"
  
  
  ຈີນ​ດັງ​ກ້ອງ​ຫູ​ຂ້ອຍ​ຢ່າງ​ໃກ້​ຊິດ​ຈົນ​ຂ້ອຍ​ຈະ​ໂດດ​ໄດ້​ຖ້າ​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້​ທາງ​ຮ່າງກາຍ.
  
  
  "ນ້ໍາແມ່ນດີ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?" ນາງ​ໄດ້​ຈັບ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ​ເອົາ​ນ້ຳ​ໄຫລ​ໃສ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ມ່ວນ​ຊື່ນ, ແລະ​ລອຍ​ໄປ​ດ້ວຍ​ແຮງ​ກົດ​ດັນ.
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ laughed ແລະ ປະ ຕິ ບັດ ຕາມ ໃນ footsteps ຂອງ ນາງ; ນຸ່ງເຄື່ອງ, ຂ້ອຍພະຍາຍາມຈົນສຸດຄວາມສາມາດເພື່ອຕິດຕາມນາງ, ແລະພວກເຮົາກໍໄປຮອດທ່າເຮືອທີ່ເກາະ Resurrection Island.
  
  
  ການຊອກຫາເຄື່ອງນຸ່ງຂອງນາງແມ່ນງ່າຍກວ່າທີ່ພວກເຮົາຄາດໄວ້. ນາງພຽງແຕ່ຢືມຜ້າເຊັດຕົວຂະຫນາດໃຫຍ່ຈາກລໍ້ເລື່ອນຂອງເຮືອລ່ອງເຮືອຂະຫນາດໃຫຍ່ຫນຶ່ງ.
  
  
  ນາງຍິ້ມຕະຫຼອດທາງໄປໂຮງແຮມ; ຂ້າພະເຈົ້າດີໃຈທີ່ນາງບໍ່ໄດ້ຮຽກຮ້ອງໃຫ້ຂັບລົດ buggy ດ້ວຍຕົນເອງ, ເພາະວ່າຫຼັງຈາກທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ພວກເຮົາໄດ້ຜ່ານ, ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ເຫັນຈຸດທີ່ຈະ crash ເປັນຕົ້ນປາມ. ຈີນ​ຊີ້​ຂ້ອຍ​ໄປ​ທາງ​ເຂົ້າ​ຂ້າງ​ຂອງ​ໂຮງ​ແຮມ ແລະ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຂຶ້ນ​ຂັ້ນ​ໄດ​ຫລັງ​ຢ່າງ​ງຽບໆ—ບໍ່​ແມ່ນ​ມັນ​ສຳຄັນ​ຫລາຍ. ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າສາຍຕາຂອງເດັກຍິງຍິ້ມງາມທີ່ຍ່າງເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຂອງຜູ້ຊາຍໃນ Double Cay ປະມານເວລາທ່ຽງຄືນຈະເຮັດໃຫ້ເກີດຄໍາຖາມຫຼາຍຢ່າງ.
  
  
  ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ, ນາງ​ໄດ້​ຖອກ​ເຫຼົ້າ​ອະງຸ່ນ​ໃຫ້​ຕົນ​ເອງ—ມັນ​ບໍ່​ມີ​ແຊມ​ເປນ​ອີກ​ແລ້ວ—ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກວດ​ເບິ່ງ​ດັກ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ໄວ້​ຢ່າງ​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ຫຍຸ້ງ​ຍາກ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ສໍາ​ພັດ, ຊຶ່ງ​ຫມາຍ​ຄວາມ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ຜູ້​ມາ​ຢ້ຽມ​ຢາມ​ໃນ​ຄືນ​ນັ້ນ​ຫຼື​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ.
  
  
  'ນິກ?'
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງນາງ. ນາງຢືນຢູ່ຕີນຕຽງ, ຜົມຂອງນາງມັດໃສ່ຜ້າເຊັດໜ້າເອິກຂອງນາງ. "ຖ້າທ່ານຈະຖອດເຄື່ອງນຸ່ງປຽກເຫຼົ່ານີ້, ພວກເຮົາສາມາດເຊັດໃຫ້ກັນແລະກັນ."
  
  
  ດ້ວຍ​ເຫດ​ນັ້ນ, ນາງ​ໄດ້​ປົດ​ຜ້າ​ເຊັດ​ໂຕ​ອອກ​ແລະ​ຍື່ນ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຈາກ​ນັ້ນ​ເລີ່ມ​ນວດ​ຜົມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ - ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອາດ​ຈະ​ສ້າງ​ສະຖິຕິ​ໂລກ​ໃນ​ການ​ຕັດ​ເສື້ອ​ຜ້າ​ຢ່າງ​ໄວ. ໃນຕອນກາງຄືນຂອງພວກເຮົາ, ຍ້ອນວ່າມັນຫັນອອກ, ແມ່ນພຽງແຕ່ເລີ່ມຕົ້ນ.
  
  
  
  
  ບົດທີ 10
  
  
  
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍຕື່ນຂຶ້ນໃນຕອນເຊົ້າມື້ຕໍ່ມາ, ນາງໄດ້ຫາຍໄປ. ແລ້ວ​ມັນ​ກໍ​ຕື່ນ​ຂຶ້ນ​ມາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ນາງ​ອາ​ໃສ​ຢູ່ - ໃນ​ໂຮງ​ແຮມ​, ໃນ​ບ້ານ​? ດີ, ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າຂ້ອຍຈະຊອກຫານາງຖ້າຂ້ອຍຕ້ອງການ.
  
  
  ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ຫາຍ​ໄປ​ຈາກ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເວັ້ນ​ເສຍ​ແຕ່​ເສື້ອ​ຄຸມ​ເກົ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ເຫັນ​ວ່າ​ຈີນ​ຕ້ອງ​ໄດ້​ມີ​ຄວາມ​ສຸ​ພາບ​ໃນ​ຕອນ​ເຊົ້າ​. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ giggled ຂະ ນະ ທີ່ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ກ້າວ ເຂົ້າ ໄປ ໃນ ອາບ ແລະ ຮູບ ພາບ Chyna ເປັນ demure ຫນຶ່ງ. ມັນບໍ່ງ່າຍ.
  
  
  ນອກ ເໜືອ ໄປຈາກຮອຍຂີດຂ່ວນເລັກນ້ອຍ, ຮອຍແຕກຢູ່ຫົວເຂົ່າຂອງຂ້ອຍ, ແລະຮອຍສີມ່ວງຢູ່ເທິງບ່າຂອງຂ້ອຍທີ່ປະໄວ້ໂດຍແຂ້ວຂອງ Chyna ຢູ່ເທິງຕຽງໃນຄືນທີ່ຍາວນານ, ຂ້ອຍມີຮູບຮ່າງດີ. ຫຼັງ​ຈາກ​ອາ​ຫານ​ເຊົ້າ​ໄວ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົງ​ໄປ​ຊັ້ນ​ລຸ່ມ​ເພື່ອ​ຈອງ​ຫາດ​ຊາຍ buggy​.
  
  
  ຕອນ​ເຊົ້າ​ມັນ​ຮ້ອນ​ຢູ່​ແລ້ວ ແລະ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ຂັບ​ຜ່ານ​ເດີ່ນ​ກ໊ອຟ ຂ້ອຍ​ໄດ້​ເຫັນ​ຜູ້​ຫຼິ້ນ​ຫຼາຍ​ຄົນ​ລໍຖ້າ​ການ​ປ່ຽນ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ. ບໍ່ມີນັກທ່ອງທ່ຽວຈໍານວນຫຼາຍຢູ່ໃນທ່າເຮືອ, ເຖິງແມ່ນວ່າມີເຮືອເຮືອຂະຫນາດນ້ອຍຈໍານວນຫນ້ອຍທີ່ແລ່ນຜ່ານຄອງ. ຜູ້​ຊາຍ​ໜ້າ​ແດງ​ໃສ່​ໝວກ​ເຮືອ​ໃບ​ທີ່​ມີ​ຄຳ​ຫຼາຍ​ກວ່າ​ນາຍ​ພົນ​ເຮືອ​ເອກ​ໄດ້​ໂບກ​ມື​ໃສ່​ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ໃນ​ເຄື່ອງ​ແບບ​ຢ່າງ​ໃຈ​ຮ້າຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ຄໍາ​ວ່າ "ຂະ​ໂມຍ​" ແລະ "ຜ້າ​ເຊັດ​ຕົວ​"​, ການ​ຄຸ້ມ​ຄອງ​ບັນ​ຈຸ​ຫົວ​ເລາະ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ trudged ໄປ​ທີ່​ສຸດ​ຂອງ​ທ່າ​ເຮືອ​ໄດ້​.
  
  
  ເຮືອ​ຂອງ​ຈີນ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ, ຈອດ​ຢູ່​ໃນ​ຕອນ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ອອກ​ຈາກ​ຄືນ​ກ່ອນ. ນີ້ແມ່ນທ່າເຮືອດຽວກັນບໍ? ຂ້ອຍບໍ່ແນ່ໃຈ, ແຕ່ນັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຄິດ. ມັນເປັນທີ່ຊັດເຈນວ່າປະຊາຊົນຢູ່ເກາະ Doomsday ໄດ້ກັບຄືນເຮືອຄືນ, ແຕ່ພວກເຂົາຮູ້ໄດ້ແນວໃດວ່າບ່ອນໃດ?
  
  
  ການສ່ອງແສງຢູ່ໃນແວ່ນຕາສອງດ້ານຢູ່ປາຍອື່ນຂອງຊ່ອງໃຫ້ຄຳຕອບ. ແນ່ນອນ. ນັກຂ້າເລືອດເຢັນ, ຜູ້ຊາຍຕ້ອງໄດ້ສັງເກດເຫັນ Chyna ໃນເວລາທີ່ນາງເອົາເຮືອອອກໄປຍ່າງ.
  
  
  ເສື້ອແຈັກເກັດຂອງຂ້ອຍຍັງນອນຢູ່ເທິງຜ້າປູບ່ອນຢູ່, ມີຮອຍຍັບຢ່າງດີ, ມີຖົງໃສ່ພາຍໃນ. ພວກ ເຂົາ ເຈົ້າ ບໍ່ ສາ ມາດ ຊອກ ຫາ ຫຍັງ ໂດຍ ການ ຊອກ ຫາ ຂອງ ນາງ; ຂ້ອຍຊື້ມັນຢູ່ທາງໃຕ້ໃນເມືອງ Atlanta ໂດຍບໍ່ມີຫຍັງຢູ່ໃນກະເປົ໋າຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ມີສີມ້ານແລະຢາສູບ - ແມ່ນແຕ່ຍີ່ຫໍ້ພິເສດຂອງຂ້ອຍກັບຜູ້ຖືຄໍາ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ເສື້ອ​ກັນ​ຫນາວ​ແລະ​ໂຍນ​ມັນ​ໄປ​ເທິງ​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ໃນ​ທາງ​ກັບ​ຄືນ​ມາ, ນາຍ​ພົນ​ໜ້າ​ແດງ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ສົງ​ໄສ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສົນ​ໃຈ. ລາວບໍ່ແມ່ນຄົນດຽວທີ່ເບິ່ງຂ້ອຍ.
  
  
  Herridge ຢືນຢູ່ເທິງເນີນພູໃກ້ກັບທາງແລ່ນ, ນຸ່ງເສື້ອຊຸດຊັ້ນໃນສີຟ້າຈືດ ແລະໝວກດອກໄມ້ທີ່ມີຂອບກວ້າງ. ຮິມຝີປາກກວ້າງຂອງລາວກິ້ງເປັນຮອຍຍິ້ມທີ່ຮູ້. ຂ້ອຍຍ່າງຂຶ້ນຄ້ອຍຕາມທາງຂອງລາວ.
  
  
  "ເຈົ້າຕື່ນແຕ່ເຊົ້າ, ທ່ານ Walton."
  
  
  “ບໍ່ໄວປານໃດ. ດວງອາທິດໄດ້ສ່ອງແສງຢູ່ໃນທ້ອງຟ້າເປັນເວລາຫຼາຍຊົ່ວໂມງແລ້ວ.”
  
  
  "ອ້າວ, ແຕ່ຂ້ອຍຄິດວ່າຄົນໃນທຸລະກິດຂອງເຈົ້າມັກນອນຈົນເຖິງຕອນທ່ຽງ."
  
  
  "ບໍ່ແມ່ນເວລາທີ່ເຂົາເຈົ້າໄປພັກຜ່ອນ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າມັກ Double Key ບໍ?"
  
  
  "ເປັນຫຍັງຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນີ້?"
  
  
  ລາວແນມເບິ່ງເສື້ອເຊີດຂອງຂ້ອຍ, ຈາກນັ້ນຢູ່ທີ່ເຮືອຂອງຈີນ. "ແນ່ນອນ," ລາວເວົ້າ.
  
  
  "ມື້ນີ້ເຈົ້າບິນໄປ New Providence ບໍ?"
  
  
  "ທຸກໆມື້, ທ່ານ Walton, ສະພາບອາກາດອະນຸຍາດໃຫ້."
  
  
  "ເຈົ້າເຄີຍໄປ Florida ບໍ?"
  
  
  'ບໍ່ຄ່ອຍຫຼາຍ. ບາງຄັ້ງ, ແຂກຈະພາດຖ້ຽວບິນທີ່ເຊື່ອມຕໍ່ ແລະຮ້ອງຂໍຖ້ຽວບິນພິເສດ, ແຕ່ບໍ່ແມ່ນເລື້ອຍໆ. ມັນມີລາຄາແພງ, ແລະ Doublé Cay ຍັງບໍ່ທັນດຶງດູດຄົນປະເພດທີ່ເຕັມໃຈທີ່ຈະຈ່າຍສໍາລັບສິ່ງດັ່ງກ່າວໂດຍບໍ່ມີການພະຍາຍາມຫຼາຍ."
  
  
  "ຍົກເວັ້ນ Grady Ingersoll."
  
  
  ລາວ​ລັງເລ​ຢູ່​ຊົ່ວ​ຄາວ,​ແລ້ວ​ຍິ້ມ​ຢ່າງ​ຄ່ອງ​ແຄ້ວ. 'ແຕ່ແນ່ນອນ. ລາວເປັນເຈົ້າຂອງມັນ."
  
  
  "ເຈົ້າເອົາລາວມາທີ່ນີ້ບໍເມື່ອລາວມາທີ່ນີ້ຄັ້ງທໍາອິດ?"
  
  
  'ໂອ​ບໍ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມາ​ທີ່​ນີ້​ພຽງ​ແຕ່​ສອງ, ເກືອບ​ສາມ​ເດືອນ.
  
  
  'ຖືກຕ້ອງ. ແລ້ວ... - ຂ້ອຍຍົກມືຂຶ້ນ ແລະຫັນໜ້າ. "ທ່ານ Walton."
  
  
  ຂ້ອຍຢຸດ.
  
  
  "ທ່ານສົນໃຈຢາກຮູ້ບາງສິ່ງບາງຢ່າງກ່ຽວກັບທ່ານ Ingersoll ບໍ?"
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງລາວຊື່ໆ. 'ເປັນ​ຫຍັງ​ບໍ່?'
  
  
  ມັນເປັນມື້ທີ່ຫນ້າເບື່ອທີ່ຍາວນານ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງຜ່ານ lobby, ຄົ້ນຫາຮ້ານຄ້າ, ແລະໄດ້ຮັບເງິນຫ້າສິບໂດລາຢູ່ທີ່ chemin-de-fer ຢູ່ຄາສິໂນ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ຕົວແທນຈໍາຫນ່າຍໄດ້ເສຍໃຈທີ່ເຫັນຂ້ອຍອອກໄປ, ແລະນັ້ນບໍ່ແປກໃຈ. ໃນຂະນະທີ່ໂຮງແຮມສ່ວນຫຼາຍແມ່ນໃຫ້ບໍລິການແກ່ຄົນຜົມຍາວ ແລະຜູ້ຫຼິ້ນກີຕ້າ, ບໍ່ຄ່ອຍມີຢູ່ໃນຄາຊີໂນ; ຄົນເຫຼົ່ານີ້ບໍ່ໄດ້ຫຼິ້ນ - ຢ່າງຫນ້ອຍບໍ່ແມ່ນແບບນັ້ນ.
  
  
  ມື້ຫນຶ່ງຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງລົງໄປໃນແລວເສດຖະກິດຊັ້ນທີ 7 ໄປຫາຫ້ອງຂອງ Herridge, ຫວັງວ່າຈະເບິ່ງຂ້າມກໍາແພງຂອງຊັບສິນຂອງ De Dublon. ແຕ່ມີປ້າຍ "ຫ້າມລົບກວນ" ຢູ່ເທິງລູກບິດປະຕູ. ຄວາມແຕກຕ່າງພຽງແຕ່ຈາກປ້າຍທີ່ໃຫ້ແຂກແຕ່ລະຄົນແມ່ນວ່າພາຍໃຕ້ຄໍາທີ່ພິມໄດ້ຖືກຂຽນດ້ວຍສໍ: "ເຊື່ອຂ້ອຍ!"
  
  
  ມັນຕ້ອງມີຂໍ້ຄວາມພິເສດສໍາລັບຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍເຊື່ອມັນ. Herridge ມີ​ຄວາມ​ສາ​ມາດ​ເປັນ​ມື​ອາ​ຊີບ​ເກີນ​ຄວາມ​ສາ​ມາດ​ຂອງ​ຕົນ​ໃນ​ການ​ບິນ jets​; ມັນຄືກັບວ່າພວກເຮົາຮັບຮູ້ສິ່ງດຽວກັນກ່ຽວກັບກັນແລະກັນແລະມັນເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຮູ້ສຶກບໍ່ສະບາຍໃຈ. ມີ​ຄົນ​ແປກ​ໜ້າ​ທີ່​ອຸກ​ໃຈ​ຫລາຍ​ເກີນ​ໄປ​ໃນ​ການ​ປະ​ຕິ​ບັດ​ສາດ​ສະ​ໜາ​ກິດ​ນີ້ ທີ່​ຈະ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ຕ້ອງ​ມີ​ຄົນ​ແປກ​ໜ້າ​ຢູ່​ຂ້າງ​ນອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ບໍ່​ກັງ​ວົນ​ກ່ຽວ​ກັບ Herridge ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ບໍ່​ລືມ​ເຂົາ.
  
  
  ໃນຕອນບ່າຍຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງຕາມກໍາແພງ De Doublon ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ແຕ່ບໍ່ພົບຫຍັງແຕກຕ່າງຈາກສິ່ງທີ່ຂ້ອຍໄດ້ເຫັນໃນມື້ກ່ອນ. ບໍ່ມີຄວາມສົງໃສວ່າຂ້ອຍຈະສາມາດເຂົ້າໄປໄດ້, ແຕ່ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍຈະເຮັດແນວນັ້ນໂດຍບໍ່ມີການກະຕຸ້ນກະດິ່ງປຸກ, ຂ້ອຍອາດຈະບໍ່ໄດ້ຮັບຫຍັງເລີຍ. ໃນທີ່ສຸດ, ເມື່ອກຸ່ມເດັກຊາຍແລະເດັກຍິງຖືກເອີ້ນທຸກໆສອງສາມມື້, ມັນເປັນທີ່ຊັດເຈນວ່າບໍ່ມີຫຍັງທີ່ຈະຄົ້ນພົບຢູ່ນອກໂຮງແຮມ.
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ສິ່ງ​ທີ່​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ຄືນ​ຜ່ານ​ມາ​ໃນ​ການ​ພິ​ພາກ​ສາ​ຄັ້ງ​ສຸດ​ທ້າຍ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ສົງ​ໃສ​ວ່າ​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ໄດ້​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ທີ່​ຕ້ອງ​ການ​ການ​ສືບ​ສວນ. ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ຄໍາຖາມແມ່ນວ່າຂ້ອຍສາມາດແນ່ໃຈວ່າມັນມີຫຍັງກ່ຽວຂ້ອງກັບ Grady Ingersoll. ວຽກງານຂອງການຄິດໄລ່ການເຊື່ອມຕໍ່ລະຫວ່າງລະບົບການນໍາພາລູກສອນໄຟສາມຫົວ, Intimate Six, ແລະ Grady Ingersoll - ຖ້າຫາກວ່າຜູ້ຊາຍໃນ Doubloon ແມ່ນ Grady Ingersoll ຢ່າງແທ້ຈິງ - ໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນພຽງແຕ່ພຽງພໍ. ​ແຕ່​ສິ່ງ​ຕ່າງໆ​ສັບສົນ​ຫຼາຍ​ຈົນ​ຂ້ອຍ​ຈະ​ໂທ​ຫາ Hawk ​ເພື່ອ​ບອກ​ລາວ​ວ່າ​ຕ້ອງ​ມີ​ການ​ກະທຳ​ໃນ​ທັນທີ - ​ແລະ​ຂ້ອຍ​ສາມາດ​ເຮັດ​ໄດ້​ຖ້າ​ຂ້ອຍ​ຕ້ອງ​ລໍຖ້າ​ອີກ​ມື້​ໜຶ່ງ​ສຳລັບ​ສິ່ງ​ທີ່​ຈະ​ເກີດ​ຂຶ້ນ.
  
  
  ແຕ່ບໍ່ມີຄວາມຕ້ອງການສໍາລັບການນີ້. ໃນຕອນບ່າຍ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເອົາສະຖານທີ່ຂອງຂ້ອຍຢູ່ຂ້າງສະລອຍນ້ໍາແລະໄດ້ເຫັນແຟນທີ່ມີທ່າແຮງແລະເພື່ອນຮ່ວມງານຊາຍຂອງພວກເຂົາມາເຕົ້າໂຮມຂ້ອຍ. ໃນບັນດາພວກເຂົາມີຈັບຫນວດຫນາ.
  
  
  "Hey, dude," ຂ້ອຍບອກລາວ. "ມື້ວານນີ້ຂ້ອຍໄດ້ເຫັນເຈົ້າຢູ່ໃນກໍາແພງນັ້ນ." ຂ້ອຍຊີ້ໄປຫາສະລອຍນໍ້າ.
  
  
  'ໂອ້ ແມ່ນບໍ? ເຈົ້າຮູ້ໄດ້ແນວໃດ?'
  
  
  "ຂ້ອຍຢູ່ຊັ້ນເທິງຢູ່ໃນຫ້ອງຂອງເພື່ອນແລະພວກເຮົາສາມາດເຫັນເຈົ້າ."
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ຜູ້ຊາຍ, ບໍ່ມີຫຍັງທີ່ຈະກັງວົນກ່ຽວກັບການຍົກເວັ້ນຊໍ່ຂອງ assholes ແລະຜູ້ຊາຍອາຍຸຜູ້ທີ່ມັກເບິ່ງເຂົາເຈົ້າ. ທ່ານຮູ້ບໍ?'
  
  
  "ລາວເບິ່ງຫຍັງ?"
  
  
  ລາວຍິ້ມຢ່າງບໍ່ສຸພາບ. - The sien, buddy. ພຽງແຕ່ sienna.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ snorted contemtuously. 'ແລ້ວ​ແມ່ນ​ຫຍັງ? ເດັກຍິງຢູ່ໃນເຮືອ pedal? ກຸ່ມຄົນທີ່ສູບຢາເປັນວັດສະພືດບໍ? ມາ!'
  
  
  ລາວກົ້ມຫົວຢ່າງໃຫຍ່, ເຮັດໃຫ້ຮ່າງກາຍທັງໝົດຂອງລາວສັ່ນສະເທືອນຄືກັບນ້ຳກ້ອນ vanilla. "ສິ່ງທີ່ເຈົ້າສາມາດເຫັນໄດ້ຈາກຫ້ອງໂຮງແຮມນັ້ນບໍ່ມີຫຍັງເລີຍ, ຜູ້ຊາຍ. ສິ່ງທີ່ເກີດຂື້ນພາຍໃນເຮັດໃຫ້ຜູ້ເຖົ້າມີຄວາມສຸກ.”
  
  
  'ເຈົ້າຈິງຈັງບໍ? ເຈົ້າໝາຍເຖິງໂຮງແຮມບໍ?
  
  
  "ຂ້ອຍໄດ້ໄປຫຼາຍເທື່ອແລ້ວ." ລາວຍິ້ມ. "ຖ້າຂ້ອຍບອກເຈົ້າວ່າມີຫຍັງເກີດຂື້ນຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ເຈົ້າຈະເຄາະປະຕູເພື່ອອະນຸຍາດໃຫ້ເຂົ້າ."
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ.' ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອື່ອຍ​ໄປ​ແລະ​ປິດ​ຕາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ປິດ​ການ​ສົນ​ທະ​ນາ​ອອກ​. ລາວ​ບອກ​ຂ້ອຍ​ຫຼາຍ​ເທົ່າ​ທີ່​ຄິດ​ວ່າ​ລາວ​ຕ້ອງ​ເວົ້າ ແລະ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ບໍ່​ຢາກ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ໃຈ​ຮ້ອນ​ເກີນ​ໄປ.
  
  
  ຕາເວັນໄດ້ຕັ້ງຢູ່ເທິງຂອບຟ້າເມື່ອຂ້ອຍເຫັນພວກເຂົາຜ່ານປະຕູ. Angela ຍ່າງໄປຂ້າງຫນ້າໃນຊຸດລູກປັດຍາວປົກກະຕິຂອງນາງ. ກັບນາງສອງຄົນທີ່ມີຜົມຍາວໃນຊຸດຊຸດສີເຂັ້ມ, ທັງສອງຜິວເນື້ອສີຂາວ, ດ້ວຍຮູບລັກສະນະຂອງຄວາມຫມັ້ນໃຈຕົນເອງທີ່ຈອງຫອງທີ່ເຈົ້າເຫັນໃນໃບຫນ້າຂອງນາຍຈ້າງຫນຸ່ມຂອງບໍລິສັດທີ່ມີມູນຄ່າຫຼາຍຕື້ໂດລາ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງພວກເຂົາຜ່ານສະນຸກເກີ. ບາງຄັ້ງແອງເຈລາເຊົາລົມກັບສາວຄົນໜຶ່ງຢູ່ທີ່ນີ້, ຫຼືກັບກຸ່ມຄົນໜຸ່ມຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ນາງບໍ່ໄດ້ເບິ່ງທາງຂອງພວກເຮົາສໍາລັບຊ່ວງເວລາໃດຫນຶ່ງ, ແຕ່ວ່າຄະນະຜູ້ແທນຂະຫນາດນ້ອຍກໍາລັງມຸ່ງຫນ້າໄປຫາພວກເຮົາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອນ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ແລະ​ເກືອບ​ປິດ​ຕາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  ເຂົາເຈົ້າເຂົ້າມາໃກ້ກວ່າ. ຜູ້ຊາຍທີ່ມີໜວດມີຫນວດໄດ້ຢືນຂຶ້ນດ້ວຍໂປ້ມືຂອງລາວໃສ່ແອວຂອງຊຸດລອຍນໍ້າທີ່ມີສີສັນຍາວເຖິງຫົວເຂົ່າຂອງລາວ. ເດັກຍິງຫຼາຍຄົນໃນກຸ່ມຍັງຢືນຂຶ້ນ, ອັດຕະໂນມັດແລ່ນມືຂອງເຂົາເຈົ້າຜ່ານຜົມຂອງເຂົາເຈົ້າ. ແອງເຈລາ ແລະ ໝູ່ຄູ່ຂອງນາງໄດ້ຢຸດຢູ່ຂ້າງຕັ່ງນັ່ງນັ່ງຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍເປີດຕາຂອງຂ້ອຍແລະເບິ່ງເປັນກາງ.
  
  
  “ອ້າວ, ທ່ານ Walton,” Angela purred.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ noded. 'ແມ່ນຂ້ອຍ.'
  
  
  "ນາຍຈ້າງຂອງຂ້ອຍໄດ້ຂໍໃຫ້ຂ້ອຍເຊີນຄົນໄປ De Dublon ສໍາລັບ ... ງານລ້ຽງ. ເຈົ້າຢາກມາບໍ?' ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລັງ​ເລ​ທີ່​ມີ​ສັນ​ນິ​ຖານ​ທີ່​ຍິ່ງ​ໃຫຍ່​. 'ດຽວນີ້?'
  
  
  "ເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າເຈົ້າມີເລື່ອງຮີບດ່ວນ."
  
  
  ນາງໄດ້ຢືນຢູ່ຕໍ່ຫນ້າຂ້ອຍ, ແດດຢູ່ຫລັງຂອງນາງ, ແລະຂ້ອຍສາມາດມີກິ່ນຫອມແຊມພູແລະສະບູຂອງນາງ. ຂ້ອຍ​ຕື່ນ​ນອນ. "ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າເປັນຫຍັງບໍ່," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ຕາຂອງນາງເກືອບຢູ່ໃນລະດັບຂອງຂ້ອຍແລະບໍ່ມີການເຄື່ອນໄຫວ, ຄືກັບຮູບປັ້ນ. ບາງທີນາງສາມາດຍິ້ມໄດ້ໂດຍບໍ່ຕ້ອງແຍກປາກ. 'ສະບາຍດີ. ແລ້ວແມ່ນຫຍັງ?
  
  
  ສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງກຸ່ມນ້ອຍໆຂອງຂ້ອຍໄດ້ຕິດຕາມ, ເຖິງແມ່ນວ່າພວກເຂົາບໍ່ໄດ້ຖືກເຊື້ອເຊີນ. ເບິ່ງຄືວ່ານາງແອງເຈລາບໍ່ໄດ້ສັງເກດເຫັນໃນຂະນະທີ່ນາງຍ່າງຢ່າງງຽບໆຕາມສະລອຍນໍ້າ, ແນມເບິ່ງເດັກຍິງຄົນໜຶ່ງຢູ່ທີ່ນີ້ ແລະຊາຍໜຸ່ມຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ໄປ​ຮອດ​ປະ​ຕູ​ໃນ​ກຳ​ແພງ​ເມືອງ​ເດ​ດູ​ບ​ລອນ, ມີ​ກຸ່ມ​ປະ​ມານ​ຊາວ​ຫ້າ​ຄົນ​ໄດ້​ເຕົ້າ​ໂຮມ​ກັນ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ. Angela ຫັນໄປຫາຂ້ອຍ. "ຂ້ອຍຫວັງວ່າເຈົ້າຈະມີເວລາທີ່ດີ, ທ່ານ Walton."
  
  
  "ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າມັນຈະ."
  
  
  ດ້ວຍກະແຈແບບເກົ່າທີ່ຫ້ອຍຈາກສາຍຄໍອັນໜຶ່ງຂອງລາວຫຼາຍອັນ, ນາງແອງເຈລາໄດ້ເປີດປະຕູເຫຼັກ ແລະ ຍູ້ມັນເຂົ້າໄປ. ນາງໄດ້ນໍາພາພວກເຮົາເຂົ້າໄປໃນ, ໂດຍມີຜູ້ຊາຍຜິວເນື້ອສີຂາວສອງຄົນ lined ຂຶ້ນຢູ່ດ້ານຫລັງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢູ່​ໃກ້ Angela ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ຕາມ​ເສັ້ນ​ທາງ​ທີ່​ມີ​ຄວາມ​ winding, ມີ​ຊາຍ​ແດນ​ສອງ​ດ້ານ​ໂດຍ​ດອກ​ໄມ້​ສົດ​ໃສ​, ສີ​ສັນ​, ນໍາ​ໄປ​ສູ່​ລາ​ກູ​ນ​. ອີກຟາກໜຶ່ງຂອງນ້ຳທີ່ກວ້າງໃຫຍ່ມີຕົ້ນໄມ້ຫຼາຍຕົ້ນ ເຊິ່ງຂ້ອຍສົມມຸດວ່າທາງເຂົ້າອຸໂມງລົງສູ່ທະເລ ແລະບ່ອນທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຫັນການສະທ້ອນແສງສີຂາວຂອງຮູເຮືອ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົມ​ມຸດ​ວ່າ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ Ingersoll hydrofoils ແລະ​ຈື່​ຈໍາ​ບ່ອນ​ທີ່​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຢູ່​.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ໄປ​ເຖິງ​ບ່ອນ​ເກັບ​ກູ້​ຢ່າງ​ກະທັນຫັນ​ແລະ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ທົ່ວ​ບໍລິ​ເວນ​ກວ້າງ​ລະຫວ່າງ​ໂຮງ​ແຮມ​ແລະ​ຝັ່ງ​ທະເລສາບ. ຕໍ່​ມາ, ຕາ​ເວັນ​ກໍ​ຍັງ​ຕົກ, ສຳ​ຜັດ​ກັບ​ກະ​ເບື້ອງ​ທີ່​ມີ​ສີ​ສັນ​ທີ່​ວາງ​ໄວ້​ເປັນ​ຮູບ​ປັ້ນ​ທີ່​ສະ​ລັບ​ສັບ​ຊ້ອນ. ເດັກ​ຍິງ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໃນ​ກຸ່ມ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ, ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ມີ​ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ​ຢູ່​ເຮືອນ, ນົກ​ເຂົາ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ນ້ຳ ແລະ ປີນ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ເທິງ​ເຮືອ​ຖີບ​ລຳ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ລອຍ​ຢູ່​ໃນ​ໜອງ. ເດັກ​ຊາຍ​ໄດ້​ຕິດ​ຕາມ​ນາງ, ແລະ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ຕໍ່​ມາ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ຮ່ວມ​ໃນ​ການ​ສູ້​ຮົບ​ທາງ​ເຮືອ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ. ຄົນຮັບໃຊ້ຈຳນວນໜຶ່ງໃນເສື້ອຄຸມສີຂາວອອກມາຈາກຫຼັງກຳແພງໂຄ້ງທີ່ປົກຄຸມໜ້າເຮືອນພັກ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂົນ​ເອົາ​ຖາດ​ເຄື່ອງ​ດື່ມ, ກອງ​ກຸ້ງ, ກຸ້ງ​ກຸ້ງ ແລະ​ເຄື່ອງ​ອາ​ຫານ​ອື່ນໆ. ເທບບັນທຶກສຽງຂອງວົງດົນຕີ Rock ໄດ້ເລີ່ມຫຼິ້ນດົນຕີຜ່ານລໍາໂພງທີ່ເຊື່ອງໄວ້ໃນໃບໄມ້; ເດັກ​ຍິງ​ບາງ​ຄົນ​ເລີ່ມ​ສະ​ບາຍ​ແລະ​ກະ​ຕຸ້ນ​, ເປັນ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ໃນ​ການ​ສະ​ທ້ອນ​ໃຫ້​ເຫັນ​, ປະ​ຕິ​ບັດ​ຕາມ​ໂດຍ​ເດັກ​ຊາຍ​ຫຼາຍ​ຄົນ​. ມັນໃຊ້ເວລາບໍ່ດົນເພື່ອໃຫ້ຄົນເຫຼົ່ານີ້ເຕັ້ນລໍາ.
  
  
  ຂ້ອຍຊອກຫາ Angela, ແຕ່ນາງບໍ່ໄດ້ຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ຮູ້ສຶກອາຍເລັກນ້ອຍ, ຂ້ອຍໄດ້ເອົາແກ້ວສູງຈາກຖາດແລ້ວຍ່າງໄປຂ້າງທາງທີ່ຕິດຝາຢ່າງສະບາຍ. ໃນຕອນທ້າຍຂອງການໂຄ້ງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນຮົ້ວສູງຂອງແຖບເຫຼັກທີ່ຕັ້ງໄວ້ຢ່າງໃກ້ຊິດ, ປາຍດ້ວຍຮວງຕາຍ. ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນທາງຫນ້າຂອງໂຮງແຮມ; ມີ veranda ທີ່ປົກຄຸມເລິກແລ່ນໄປທົ່ວຄວາມກວ້າງ, ແລະປະຕູສອງອັນໃຫຍ່ຢູ່ໃຈກາງໄດ້ຖືກປິດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ແສງ​ໄຟ​ລຸກ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ກະ​ຕູດ​ຢູ່​ທາງ​ຫນ້າ​ຂອງ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ບາງ, ແຕ່​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ອີກ​ແດ່. ມື້ກ່ອນຂ້ອຍບໍ່ເຫັນສັນຍານຂອງກອງຈາກຫ້ອງຂອງ Herridge, ແຕ່ໃນເງົາຂອງລະບຽງ, ຂ້ອຍເຫັນສອງຄົນນັ່ງຢູ່ໃນຄວາມມືດ, ເຝົ້າເບິ່ງສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນຢ່າງໃກ້ຊິດ.
  
  
  ຂ້ອຍກັບຄືນໄປຫາກຸ່ມໂດຍທະເລສາບ, ສົງໄສວ່າຂ້ອຍມາຮອດຈຸດຕາຍອີກແລ້ວ.
  
  
  ເດັກຍິງຜູ້ທີ່ມັກນັ່ງຂາຂອງຂ້ອຍ snugged ເຖິງຂ້ອຍ. "ເຈົ້າຄິດວ່າອັນນີ້ຍິ່ງໃຫຍ່ບໍ?"
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າແບບສົ້ມ.
  
  
  "Hey, ແຕ່ວ່າບໍ່ມີຫຍັງ, ລໍຖ້າຈົນກ່ວາພວກເຮົາເຂົ້າໄປໃນຈັງຫວະ.
  
  
  'ແມ່ນ​ຫຍັງ?'
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ. ມັນເປັນພຽງແຕ່ການອົບອຸ່ນຂຶ້ນ, ທູດ. ນາງ​ໄດ້​ຢຽດ​ຫລັງ​ເພື່ອ​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ເບີກ​ບານ​ມ່ວນ​ຊື່ນ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່ patted ນາງ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ເພາະ​ວ່າ​ມັນ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ເປັນ​ສິ່ງ​ທີ່​ສຸ​ພາບ​ດຽວ​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ. ນອກຈາກນັ້ນ, ຂ້ອຍມັກມັນ.
  
  
  "ເຈົ້າຈະສູບຢາບໍ?" - ນາງໄດ້ຖາມ, nudging ຂ້າພະເຈົ້າຄ່ອຍໆກັບ hip ຂອງນາງ. 'ບາງທີ.' ຂ້ອຍຍົກຈອກຢູ່ໃນມືເພື່ອສະແດງໃຫ້ເຫັນວ່າຂ້ອຍກໍາລັງດື່ມ.
  
  
  ນາງເບິ່ງດູຖູກ. “ໂອ້, ນີ້ແມ່ນຂີ້ຕົວະບໍ? ຖ້າ Grady ມີຫມໍ້ໃຫຍ່ນີ້ບໍ?
  
  
  "ຕົກລົງ, ຂ້ອຍຈະເບິ່ງ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິ້ມ​ຢ່າງ​ກວ້າງ​ຂວາງ​ໃຫ້​ນາງ​ແລະ​ໄດ້​ດື່ມ​ດົນ​ນານ​ຂອງ​ເຄື່ອງ​ດື່ມ​ທີ່​ອ່ອນ​ໂຍນ. ມັນມີລົດຊາດຄ້າຍຄືຫມາກນັດ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສະຫຼຸບວ່ານີ້ບໍ່ແມ່ນສະຖານທີ່ທີ່ດີທີ່ສຸດໃນໂລກສໍາລັບຕົວແທນລັບທີ່ຈະດື່ມສານທີ່ບໍ່ຮູ້ຈັກ.
  
  
  ມັນເລີ່ມມືດຢ່າງໄວວາ, ແຕ່ໄຟພາຍນອກບໍ່ເປີດ. ຊາວໜຸ່ມຈໍານວນໜຶ່ງ ສູງແລ້ວ; ເດັກຍິງຜິວເນື້ອສີຂາມີໜ້າຕາຕິດມາສຄາຣາກຳລັງສູບຢາທໍ່ hookah ຂະໜາດຊິກາ ແລະ ຫາຍໃຈຍາວຊ້າໆ ປ່ອຍຄວັນອອກມາຈາກຮູດັງ. ນາງ​ໄດ້​ເຫັນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ນາງ​ແລະ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ພ້ອມ​ທີ່​ຈະ​ແບ່ງ​ປັນ​ຄວາມ​ສຸກ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄວ​ເບິ່ງ​ທາງ​ອື່ນ ແລະ​ຄ່ອຍໆ​ຍ່າງ​ໄປ​ຫາ​ຝັ່ງ​ທະເລ​ສາບ, ເຕະ​ເກີບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອອກ​ແລະ​ດໍາ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ນ​້​ໍ​າ.
  
  
  ມັນອົບອຸ່ນຢູ່ເທິງພື້ນຜິວ, ແຕ່ດ້ານລຸ່ມມັນເຢັນແລະຊ້ໍາ. ເມື່ອຂ້ອຍຈົມລົງສອງສາມນິ້ວ, ບໍ່ແສງໄຟອັນດຽວໄດ້ເຈາະເຂົ້າໄປ, ແລະມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ສະຫງົບແລະຂົ່ມຂູ່ໃນຄວາມເລິກທີ່ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍກັບຄືນໄປບ່ອນຢ່າງໄວວາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ທີ່​ຈະ​ກ້າວ​ໄປ​ໃນ​ນ​້​ໍ​າ​ແລະ​ຍ້າຍ​ໃນ​ວົງ​ມົນ​ຊ້າ​. ດວງຕາເວັນໄດ້ໄກເກີນໄປທີ່ຈະເຫັນຮູເຮືອສີຂາວຢູ່ອີກຟາກໜຶ່ງຂອງທະເລສາບ, ແລະ ອ້ອມຮອບແຄມຝັ່ງທີ່ປູດ້ວຍຫີນ, ຕົ້ນປາມ ແລະ ພືດພັນອື່ນໆ ລ້ວນແຕ່ເປັນເງົາມືດ. ມື້ຫນຶ່ງຂ້ອຍສັງເກດເຫັນການເຄື່ອນໄຫວຢູ່ທາງເຂົ້າອຸໂມງ, ແຕ່ມັນຢຸດກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະຮັບຮູ້ມັນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປີນຂຶ້ນ ladder ໂລຫະ; ພະນັກງານຄົນນັ້ນເອົາຜ້າເຊັດໂຕສີຂາວອັນໃຫຍ່ມາໃຫ້ຂ້ອຍທັນທີ, ແລະຂ້ອຍເອົາຜ້າເຊັດໂຕໃຫ້ແຫ້ງ. ຂ້ອຍເລີ່ມມີຄວາມອົດທົນ; ຂ້ອຍບໍ່ມີຫຍັງແທ້ໆຈາກງານລ້ຽງນີ້.
  
  
  ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນມັນໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນເກີດຂຶ້ນ. ທັນທີທັນໃດຜູ້ຊາຍສອງຄົນໃນຊຸດສີເຂັ້ມໄດ້ປະກົດຕົວ, ແລະໃນເວລາດຽວກັນດົນຕີກໍ່ຢຸດ. ແຂກ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ຄາດ​ຫວັງ.
  
  
  "ມີໃຜຢາກເຂົ້າມາບໍ?" ຖາມຜູ້ຊາຍທີ່ສູງທີ່ສຸດໃນຊຸດສີເຂັ້ມ, ແລະຂ້ອຍຮູ້ວ່າລາວແມ່ນໃຜເພາະວ່າລາວເປັນຜູ້ຊາຍຄົນດຽວໃນ Intimate Six ທີ່ມີຜົມຊ້ໍາ. ມັນຖືກເອີ້ນວ່າລົດໄຟ, ແລະໃນແສງສະຫວ່າງທີ່ມືດມົວມັນເບິ່ງຂະຫນາດຂອງຫົວຈັກ.
  
  
  ຄໍາຖາມຂອງລາວໄດ້ຖືກພົບກັບສຽງຮ້ອງທີ່ກະແຈກກະຈາຍຂອງ "ແມ່ນ" ແລະ "ເຈົ້າເດີມພັນ." ລາວຊີ້ໄປທີ່ປະຕູຮົ້ວ. 'ມາ; ລາວລໍຖ້າພວກເຮົາຢູ່."
  
  
  "ລົດໄຟ" ແມ່ນຢູ່ຂ້າງຫນ້າພວກເຮົາໄປສູ່ປະຕູຮົ້ວເຫລໍກທີ່ເປີດ. ໃນເງົາທັງສອງດ້ານ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນຜູ້ຊາຍຫຼາຍຄົນໃນສີຂາວ. ບໍ່​ມີ​ອາ​ວຸດ​ທີ່​ເຫັນ​ໄດ້, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ສົງ​ໃສ​ວ່າ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ມີ​ມັນ​ຢູ່​ໃນ​ມື. ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ປະ​ຕູ​ແລະ​ໄປ​ສູ່​ລະ​ບຽງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ເບິ່ງ​ຄື​ກັບ​ກຸ່ມ​ນັກ​ໂທດ​ທີ່​ຖືກ​ຝູງ​ຊົນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ camp ໄດ້.
  
  
  ປະຕູຄູ່ໃຫຍ່ໄດ້ເປີດ; ພາຍໃນມີຫ້ອງໂຖງທີ່ມີແສງສະຫຼຽງຍາວຂຶ້ນເປັນຂັ້ນໄດກວ້າງ. ຫຼາຍກຸ່ມແນ່ນອນຮູ້ວ່າພວກເຮົາໄປໃສ ແລະກ້າວໄປຂ້າງໜ້າຢ່າງກະຕືລືລົ້ນ. ແຕ່ Train (ລົດໄຟ) ໄດ້ຫັນຫົວແລະເບິ່ງພວກເຂົາ, ແລະພວກເຂົາລົ້ມລົງອີກ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ປະ​ຕູ​ຄູ່​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ. ລົດໄຟ ແລະຜູ້ຊາຍອີກຄົນໜຶ່ງໃນຊຸດສີມືດເປີດພວກມັນ ແລະຍ່າງໄປຂ້າງທາງເພື່ອໃຫ້ພວກເຮົາຜ່ານ. ໃກ້ໆແລ້ວ, ຜູ້ຊາຍຜົມສີດຳເບິ່ງໜັກແໜ້ນກວ່າ, ມີຂົນຕາສີດຳໜາ, ໜວດໜາ, ແລະຜົມຫຍາບທີ່ຫຼຸດບ່າໄຫລ່. ເມື່ອຂ້ອຍຍ່າງຜ່ານລາວໄປ, ຕາຂອງລາວຖືກລັອກໃສ່ຂອງຂ້ອຍ, ແລະເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍປາກຂອງລາວບິດບ້ຽວໃນເວລາສັ້ນໆ. ຄວາມ​ຮູ້ສຶກ​ຂອງ​ການ​ຖືກ​ຕິດ​ຢູ່​ນັ້ນ​ແຮງ​ຫຼາຍ​ຈົນ​ຂ້ອຍ​ລັງເລ​ຢູ່​ຊົ່ວ​ຄາວ, ແຕ່​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ຕາມ​ຄົນ​ອື່ນ; ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ຂ້າພະເຈົ້າຢາກຈະຢູ່ທີ່ນີ້. ຫ້ອງທີ່ພວກເຮົາເຂົ້າໄປແມ່ນຍາວ ແລະກວ້າງ, ມີເພດານສູງຫຼາຍຊັ້ນ. ແສງໄຟສີອ່ອນໆໄດ້ສ່ອງສະຫວ່າງໄປທົ່ວ, ຕຽງນອນຕ່ຳ ແລະໝອນກະແຈກກະຈາຍຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງ, ແລະ ກິ່ນຫອມຂອງທູບກໍຫາຍໃຈບໍ່ອອກ. ໂປສເຕີຂະໜາດໃຫຍ່ຖືກແຂວນໄວ້ເທິງຝາທີ່ບໍ່ມີປ່ອງຢ້ຽມ: ຮູບແຕ້ມທີ່ແປກປະຫຼາດ, ຮູບຄົນຂອງດາວຍິງຫີນ ແລະ ຮູບທີ່ເສື່ອມໂຊມ, ຕັ້ງແຕ່ສິລະປະເກືອບເຖິງຮູບລາມົກທີ່ຍາກລຳບາກ, ເຊັ່ນຮູບຍິງສາວນ້ອຍສອງຄົນ ແລະ ໂຕມ້າຂີ້ແຮ້. ຢູ່ເທິງພວກເຮົາ, ໜ່ວຍໃຫຍ່ທີ່ຕິດຢູ່ດ້ວຍກະຈົກແກ້ວນ້ອຍໆ ໝູນວຽນມາຢ່າງຊ້າໆ, ເຮັດໃຫ້ຫ້ອງອາບນ້ຳຢູ່ໃນຮູບແບບຂອງແສງທີ່ປ່ຽນໄປເລື້ອຍໆ ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍເກືອບບໍ່ສາມາດແນມເບິ່ງຕາໄດ້.
  
  
  ປະຕູຄູ່ປິດຢູ່ຫລັງພວກເຮົາ. ທາງອອກທາງດຽວແມ່ນປະຕູນ້ອຍໆຢູ່ປາຍອື່ນຂອງຫ້ອງ. ບໍ່​ມີ​ຄົນ​ຮັບ​ໃຊ້, ບໍ່​ມີ​ຄົນ​ຍາມ, ບໍ່​ມີ​ຄົນ​ໃນ​ຊຸດ​ສີ​ດຳ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ, ແຕ່​ສູງ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ກຳ​ແພງ​ໜຶ່ງ​ແມ່ນ​ແກ້ວ​ສີ່​ຫລ່ຽມ​ໃຫຍ່. ນີ້ຄວນຈະເປັນບ່ອນສັງເກດການຂອງ "ນາຍ" ແລະສະຖານທີ່ທີ່ລາວຈະປາກົດຢູ່ໃນບາງເວລາ. ຂ້າພະເຈົ້າຢາກຮູ້ຢາກເຫັນຖ້າພວກເຮົາຈະໄດ້ຮັບກຽດໃນຄືນນີ້ - ແລະຄໍາຖາມຂອງຂ້ອຍໄດ້ຖືກຕອບທັນທີ.
  
  
  ຮູບສີ່ຫລ່ຽມແກ້ວເລີ່ມສະຫວ່າງຈົນກ່ວາມັນສະຫວ່າງຢ່າງສົມບູນແລະໂປ່ງໃສ. ບໍ່​ມີ​ສຽງ​ດັງ, ແລະ​ໄວ​ໜຸ່ມ​ບາງ​ຄົນ​ໄດ້​ນັ່ງ​ລົງ​ຢູ່​ເທິງ​ເບົ້າ​ແລະ​ເບາະ. ຄູ່ຜົວເມຍນີ້ຫາກໍເລີ່ມນຸ່ງເຄື່ອງເມື່ອໄດ້ຍິນສຽງໄອຂໍໂທດຈາກລະບົບສຽງ.
  
  
  ທຸກຄົນຫລຽວເບິ່ງຮອບໆ, ຈາກນັ້ນສຸມໃສ່ຮູບສີ່ຫຼ່ຽມທີ່ເຮັດໃຫ້ມີແສງ.
  
  
  ຮູບຊົງຍາວປະກົດຂຶ້ນ, ເຄື່ອນທີ່ຊ້າໆເມື່ອມັນເຂົ້າໄປໃກ້ແສງສະຫວ່າງ. ເຖິງແມ່ນວ່າຫຼັງຈາກນັ້ນຕົວເລກແມ່ນມົວຍ້ອນຜົນກະທົບຂອງບານ spinning, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າສາມາດເຫັນໄດ້ດີພຽງພໍທີ່ຈະກໍານົດວ່າຜູ້ຊາຍຢູ່ທີ່ນັ້ນເບິ່ງຄືວ່າ Grady Ingersoll.
  
  
  ລາວລ້າງຄໍອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ແລະຂ້ອຍເຫັນວ່າລາວເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ຕຸ້ຍ, ຂາບເລັກນ້ອຍ, ພ້ອມດ້ວຍຮອຍຍິ້ມທີ່ເກືອບຈະຂໍໂທດຢູ່ເທິງໃບຫນ້າທີ່ຈືດໆ. ເມື່ອສາຍຕາທັງໝົດຢູ່ໃນຫ້ອງຢູ່ກັບລາວ, ລາວເລີ່ມເວົ້າ.
  
  
  "ສະບາຍດີຕອນແລງ, ແລະຂອບໃຈທີ່ເຂົ້າມາ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຟັງຢ່າງລະມັດລະວັງ; Hawk ໄດ້ຫຼິ້ນເທບສຽງຂອງລາວໃຫ້ຂ້ອຍຟັງ, ແລະຜູ້ຊາຍຢູ່ຊັ້ນເທິງຍັງສຽງຄ້າຍຄື Grady Ingersoll.
  
  
  “ດັ່ງທີ່ເຈົ້າອາດຈະຮູ້, ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເວົ້າກັບເຈົ້າໂດຍກົງໄດ້. ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫວັງ​ວ່າ​ທ່ານ​ຈະ​ມີ​ຄວາມ​ມ່ວນ​ເປັນ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ​ຂອງ​ຕົນ​ເອງ ...er ... tent. ລາວຍິ້ມກວ້າງ, ພູມໃຈທີ່ລາວໄດ້ພົບເຫັນຄໍາທີ່ຖືກຕ້ອງ. “ເຈົ້າ​ຈະ​ພົບ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທີ່​ເຈົ້າ​ຢາກ​ດື່ມ, ກິນ​ແລະ​ສູບ​ຢາ. ຂ້າພະເຈົ້າແນະນໍາໂດຍສະເພາະ fondant ກ່ຽວກັບເຄື່ອງເງິນ; ຂ້ອຍເຊື່ອວ່າເຂົາເຈົ້າຈະພໍໃຈ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຂໍ​ພຽງ​ແຕ່​ສໍາ​ລັບ​ສິ່ງ​ດຽວ​, ແລະ​ວ່າ​ແມ່ນ​ວ່າ​ທ່ານ​ບໍ່​ໄດ້​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ກິນ​ອາ​ຫານ​ຫວ່າງ ... ນອກ​ຂອງ​ສະ​ຖານ​ທີ່ De Dublon​. ສິ່ງທີ່ພວກເຮົາເຮັດໃນບັນດາພວກເຮົາແມ່ນສິ່ງຫນຶ່ງ, ແຕ່ເຈົ້າຫນ້າທີ່ຈະບໍ່ອະນຸຍາດໃຫ້ລະເມີດກົດຫມາຍຂອງພວກເຂົາຢ່າງຈະແຈ້ງ. ມື້ຫນຶ່ງກົດຫມາຍທີ່ກົດຂີ່ຂົ່ມເຫັງເຫຼົ່ານີ້ຈະຖືກຍົກເລີກ, ແຕ່ບັດນີ້ພວກເຮົາຕ້ອງປະຕິບັດຕາມພວກມັນ. ແລະຕອນນີ້... - ລາວຍົກມືຂຶ້ນ ແລະເຮັດທ່າທາງ. “ເຕັນຂອງຂ້ອຍກໍເປັນຜ້າເຕັ້ນຂອງເຈົ້າຄືກັນ. ມີຄວາມມ່ວນ.'
  
  
  ດ້ວຍ​ຄຳ​ເວົ້າ​ສຸດ​ທ້າຍ​ຂອງ​ລາວ, ຄວາມ​ສະ​ຫວ່າງ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຈາງ​ລົງ ແລະ​ຮູບ​ສີ່​ແຈ​ສາກ​ໄດ້​ກາຍ​ເປັນ​ສີ​ດຳ opaque ອີກ​ເທື່ອ​ໜຶ່ງ.
  
  
  "ພຣະເຈົ້າ," ມີສຽງຢູ່ໃນຫູຂອງຂ້ອຍ, "ມັນເປັນເລື່ອງໄຮ້ສາລະສະເຫມີ."
  
  
  ມັນແມ່ນເດັກຍິງທີ່ມືດມົວ, ບາງໆທີ່ເບິ່ງເປົ່າຢູ່ໃນໂປສເຕີທີ່ erotic, ເອົາມືຂອງນາງວາງໃສ່ບ່າຂອງຂ້ອຍ. ໃນອີກດ້ານຫນຶ່ງຂອງນາງມີທໍ່ສູບຢາ; ນາງໄດ້ເອົາມັນໃສ່ປາກຂອງນາງ, ດຶງຍາວ, ຫາຍໃຈຢ່າງຫນັກແຫນ້ນ, ແລະຍື່ນມັນໃຫ້ຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ສັ່ນ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ບໍ່​ດັ່ງ​ກ່າວ​ເປັນ​ສີ່​ຫລ່ຽມ​ທີ່​ຈະ​ແຈ້ງ. ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນຈຸດຫຼາຍໃນມັນ, ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ເຮັດສິ່ງທີ່ຮ້າຍແຮງກວ່າເກົ່າໃນວຽກຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າດຶງ, ເດັກຍິງໄດ້ເອົາ bra ຂອງນາງອອກຈາກ bikini ຂອງນາງ. ນາງໄດ້ເອົາສິ້ນຂອງຜ້າລົງໃສ່ຕີນຂອງຂ້ອຍ ແລະເບິ່ງເກືອບ - ແຕ່ບໍ່ແມ່ນຂ້ອນຂ້າງ - ໂດຍກົງໃສ່ຂ້ອຍ. ນາງຄວນເກັບຮັກສາຊຸດຊັ້ນໃນໄວ້ ຫຼືຢ່າງໜ້ອຍກໍພົບຊາຍຄົນໜຶ່ງທີ່ຖືກຫີນກ້ອນຫີນຄືກັບນາງ. ເຄິ່ງເປືອຍກາຍ, ນາງບໍ່ໄດ້ເປັນຕາຫນ້າກິນຢ່າງແທ້ຈິງ, ກະດູກທັງຫມົດແລະດອກກຸຫລາບ skinny. ເມື່ອ​ນາງ​ເລີ່ມ​ຖອດ​ໂສ້ງ​ອອກ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍື່ນ​ໂທລະ​ສັບ​ກັບ​ນາງ.
  
  
  “ຢ່າໄປ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈູບ​ດັງ​ຂອງ​ນາງ ແລະ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ຝູງ​ຊົນ​ທີ່​ເຄື່ອນ​ຍ້າຍ​ໄປ​ຫາ​ອີກ​ດ້ານ​ໜຶ່ງ​ຂອງ​ຫ້ອງ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຄິດວ່ານາງຈະພາດຂ້າພະເຈົ້າ; ໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າເບິ່ງກັບຄືນໄປບ່ອນ, ນາງຢູ່ຄົນດຽວ, ເຮັດບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຫນ້າສົນໃຈກ່ຽວກັບແຂນຂອງ sofa ໄດ້. ດົນຕີໃນປັດຈຸບັນເຕັມໄປດ້ວຍຫ້ອງ; ຈັງຫວະທີ່ຮຸນແຮງ ແລະສຽງດັງທີ່ຂ້ອຍຮູ້ສຶກຫຼາຍເທົ່າທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຍິນ. ຫ້ອງ​ນັ້ນ​ເຕັມ​ໄປ​ດ້ວຍ​ຄວັນ​ໄຟ, ຊຶ່ງ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຄວາມ​ມືດ​ຕື່ມ​ອີກ; ມີຂໍ້ຍົກເວັ້ນຂອງສອງຫຼືສາມຄູ່ຜົວເມຍແລະສິ່ງທີ່ຄ້າຍຄືສາມ, ການສູບຢາ, ດື່ມແລະກິນອາຫານ fudge ເບິ່ງຄືວ່າເປັນ pastime ທີ່ມັກທີ່ສຸດ - ຢ່າງຫນ້ອຍຈົນກ່ວາໃນປັດຈຸບັນ.
  
  
  ຢູ່​ທີ່​ປະ​ຕູ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ໃນ​ຕອນ​ທ້າຍ​ຂອງ​ຫ້ອງ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຸດ​ເຊົາ​ການ​ທີ່​ຈະ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ scene ໄດ້. ໃນ ຖາ ນະ ເປັນ orgy ເປັນ, ມັນ ແມ່ນ ການ ຫຼິ້ນ ຂອງ ເດັກ ນ້ອຍ, ແລະ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ wondered ຫຼາຍ ປານ ໃດ ຄວາມ ສຸກ Ingersoll ໄດ້ ຈາກ ການ ເບິ່ງ ມັນ ຈາກ booth ແກ້ວ ລາວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອນ​ກັບ​ປະ​ຕູ​ແລະ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ຫັນ handle ໄດ້. ແນ່ນອນນາງບໍ່ໄດ້ຍອມແພ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ຕາມ​ປະ​ຕູ​ແລະ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ການ​ລັອກ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບເຫັນສອງ Castle; ມັນເບິ່ງຄືວ່າພວກເຂົາເປັນ locks ມາດຕະຖານ. ຊຸດລອຍນ້ຳທີ່ແໜ້ນໜາຂອງຂ້ອຍເບິ່ງຄືວ່າມັນປິດບັງອັນໃດໄວ້, ແຕ່ເສັ້ນດ່າງທີ່ມັນຫລອກລວງ.
  
  
  ຫຼັງຈາກໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າບໍ່ມີໃຜຊອກຫາ, ຂ້ອຍເລີ່ມສະແກນເສັ້ນດ່າງອັນຫນຶ່ງຢູ່ເທິງຮາບພຽງ, ເລືອກແບບຍືດຫຍຸ່ນ. ແຕ່ກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະດຶງພວກມັນອອກ, ປຸ່ມຢູ່ດ້ານຫຼັງຂອງຂ້ອຍໄດ້ຍ້າຍອອກ.
  
  
  ຂ້ອຍປິດຮູນ້ອຍໆທີ່ເບິ່ງບໍ່ເຫັນດ້ວຍກະເປົ໋ານ້ອຍໆທີ່ສ້າງຂຶ້ນໃນຊຸດລອຍນໍ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ້າຍໄປຂ້າງຫນ້າເພື່ອຂ້າພະເຈົ້າສາມາດຈັບ glimpse ຂອງປະຕູແລະ leaned ກັບກໍາແພງຫີນ, ພະຍາຍາມເບິ່ງຄືວ່າຂ້າພະເຈົ້າ engrossed ໃນ scene ກ່ອນທີ່ຈະຕາຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  ແສງສີຈືດໆໄດ້ຕົກລົງໃສ່ຕີນຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ກິ່ນ​ຫອມ​ສົດ​ຂອງ Angela ແລະ​ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​, ນາງ​ໄດ້​ກະ​ຊິບ​ຢູ່​ໃນ​ຫູ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  "ມີຄວາມມ່ວນ, ທ່ານ Walton?"
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຍັບຍັ້ງ. "ຂ້ອຍມີຄວາມບັນເທີງທີ່ດີກວ່າ."
  
  
  "ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າມັນຈະ." ມືຂອງນາງຢູ່ໃນມືຂອງຂ້ອຍ. “ແລ້ວມາກັບຂ້ອຍ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ທ່ານ​ຈະ​ເຫັນ​ວ່າ​ມັນ​ມີ​ຄວາມ​ມ່ວນ​ຊື່ນ​ຫຼາຍ​ກວ່າ​ເກົ່າ​.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕິດ​ຕາມ​ນາງ​ໂດຍ​ຜ່ານ​ການ​ເປີດ​ປະ​ຕູ​ເລັກ​ນ້ອຍ. ເມກ​ຂອງ​ນາງ​ຜົມ​ແລະ​ເສື້ອ​ຄຸມ​ວ່າງ​ໄດ້​ປິດ​ຕາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຊົ່ວ​ຄາວ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນນາງໄດ້ຍ່າງຫລີກໄປທາງຫນຶ່ງ.
  
  
  ຫ້ອງມີຂະຫນາດນ້ອຍແລະມີແສງສະຫວ່າງອ່ອນໆ, ມີພຽງຜ້າປູທີ່ນອນຂະຫນາດໃຫຍ່. ຜູ້ຍິງທີ່ນອນຢູ່ເທິງຫຼັງໃຫ້ຂ້ອຍເປືອຍກາຍ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງເຫັນຫນ້າຂອງນາງເພື່ອຮູ້ວ່າມັນແມ່ນໃຜ ...
  
  
  "ຈີນ!"
  
  
  ນາງເລີ່ມຫັນໜ້າຊ້າໆ, ແຕ່ເມື່ອຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງປິດປະຕູທາງຫຼັງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍຟ້າວຫລຽວເບິ່ງນາງແອງເຈລາ. ນາງ​ຢືນ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ທີ່​ປະ​ຕູ, ມື​ຫນຶ່ງ​ຈັບ​ໃສ່ buckle ໄດ້​ຖື​ເສື້ອ​ຄຸມ​ສີ​ມ່ວງ​ຂອງ​ນາງ​ຢູ່​ໃນ​ບ່ອນ, ຢູ່​ຂ້າງ​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ນາງ. ຮອຍຍິ້ມຂອງນາງໄດ້ເຍາະເຍີ້ຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ປະ​ເທດ​ຈີນ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ​ການ​ສະ​ແດງ​ອອກ​ແບບ​ດຽວ​ກັນ​ຢູ່​ໃນ​ຫນ້າ​ຂອງ​ນັກ​ເຕັ້ນ​ລໍາ​.
  
  
  ເມື່ອ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ດັງ​ຂອງ​ເສື້ອ​ຜ້າ​ຂອງ​ແອງ​ເຈີ​ລາ​ຢູ່​ເທິງ​ພື້ນ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ຫາ Chyna ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ. ແນ່ນອນ, ນີ້ບໍ່ໄດ້ຕັ້ງຂຶ້ນຄືກັບສາມຄົນປົກກະຕິ, ແລະຂ້ອຍຮູ້ຈັກສາວຄົນນີ້ດີກວ່າ ... ແລະໃນຂະນະນັ້ນຂ້ອຍກໍ່ຫມັ້ນໃຈວ່າຂ້ອຍຕ້ອງການຄົນທີ່ຈະຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ.
  
  
  
  
  ບົດທີ 11
  
  
  
  
  
  "ຂ້ອຍຫວັງວ່າເຈົ້າຈະບໍ່ສົນໃຈຖ້າຂ້ອຍເອົາເສື້ອຄຸມຂອງເຈົ້າໃນຕອນເຊົ້ານີ້, Nick." ຈີນ​ໄດ້​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ຈາກ​ຕຽງ​ນອນ​ແລະ​ຢືນ​ຢູ່​ຕໍ່​ຫນ້າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ​ສະ​ດວກ​ສະ​ບາຍ​ໃນ​ການ​ເປືອຍ​ກາຍ​ຂອງ​ນາງ​. “ເອີ… ບໍ່. ບໍ່​ແມ່ນ​ທັງ​ຫມົດ.' ຂ້ອຍຮູ້ວ່າ Angela ຢູ່ຫລັງຂ້ອຍ; ນາງຍັງຢູ່ທີ່ປະຕູ.
  
  
  "ເຈົ້າໄດ້ນອນດີຫຼາຍຈົນຂ້ອຍບໍ່ມີຫົວໃຈທີ່ຈະປຸກເຈົ້າ." ຈີນ​ດຶງ​ສົບ​ຂອງ​ນາງ, ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ໄດ້​ເອົາ​ຕົວ​ອອກ​ຈາກ​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍຍົກຄິ້ວໃສ່ນາງ. ມີ​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ຕາຍ​ຢູ່​ໃນ​ຕາ​ຂອງ​ນາງ, ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຄີຍ​ໄດ້​ເຫັນ​ນາງ​ດ້ວຍ​ຮູບ​ຮ່າງ​ທີ່​ມີ​ຊີ​ວິດ​ຊີ​ວາ​ນັ້ນ​ມາ​ກ່ອນ. ແຕ່ນາງຍັງສືບຕໍ່ຍິ້ມ, ຄືກັບວ່າຂ້ອຍເປັນຜູ້ເຂົ້າຮ່ວມກອງປະຊຸມສະເຫນີແຊມເປນຂອງນາງຢູ່ແຖບ.
  
  
  "ເຈົ້າຮູ້, ຈີນບໍ?" ສຽງຂອງແອງເຈລາແມ່ນຢູ່ໃກ້ກວ່າທີ່ຂ້ອຍຄາດໄວ້, ຊຶ່ງຫມາຍຄວາມວ່ານາງສາມາດເຄື່ອນທີ່ຄືກັບເງົາ. "ເຈົ້າເວົ້າຖືກກ່ຽວກັບລາວ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ tensed ກ້າມຊີ້ນຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  'ເຈົ້າ​ຫມາຍ​ຄວາມ​ວ່າ​ແນວ​ໃດ?' - ຈີນຖາມ.
  
  
  ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າມືເຢັນໆຂອງແອງເຈລາຢູ່ເທິງບ່າຂອງຂ້ອຍ, ຈາກນັ້ນໃສ່ແຂນຂອງຂ້ອຍ ແລະສຸດທ້າຍໃສ່ຂາຂອງຂ້ອຍ. ນາງບີບຂ້ອຍຄ່ອຍໆ.
  
  
  "ບໍ່ມີໄຂມັນເພີ່ມເຕີມ. ຜູ້ຊາຍອາຍຸຂອງລາວ ... ທ່ານສາມສິບແລ້ວ, ບໍ່ແມ່ນທ່ານ, ທ່ານ Walton?"
  
  
  “ແນ່ນອນ,” ຂ້ອຍຕອບດ້ວຍຄວາມມືດມົວ.
  
  
  “ຂ້ອຍດີໃຈທີ່ເຈົ້າບໍ່ໄດ້ເວົ້າຕະຫຼົກ. ແມ່ນແລ້ວ,” ນາງໄດ້ເວົ້າຕໍ່ໄປ, “ຜູ້ຊາຍທີ່ມີອາຍຸແລະອາຊີບຂອງລາວບໍ່ຄວນຢູ່ໃນສະພາບທາງດ້ານຮ່າງກາຍ. ຮ່າງກາຍງາມຫຼາຍ, ບໍ່ແມ່ນ, ທີ່ຮັກ?
  
  
  ຂ້ອຍຮູ້ດີວ່ານາງບໍ່ໄດ້ເວົ້າກັບຂ້ອຍ. ຈີນກົ້ມຫົວແລະເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງຊື່ສັດ. “ແມ່ນແລ້ວ,” ນາງຕົກລົງ. "ແລະລາວເຮັດສິ່ງທີ່ຫນ້າຕື່ນເຕັ້ນກັບມັນ."
  
  
  'ໂອ້ ແມ່ນແລ້ວ.' ມີຄວາມສົ້ມໃນສຽງຂອງ Angela. "ເຈົ້າຮູ້ທຸກຢ່າງ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?"
  
  
  'ແຕ່ແນ່ນອນ. Nick ແມ່ນຄົນທີ່ສົມບູນແບບ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍົກ​ຍ້ອງ​ການ​ເຍາະ​ເຍີ້ຍ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢາກ​ອອກ​ຈາກ​ເສັ້ນ​ຂອງ​ໄຟ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ເບິ່ງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ທັງ​ສອງ​ໃນ​ເວ​ລາ​ດຽວ​ກັນ. ນີ້ແມ່ນການເບິ່ງຄັ້ງທໍາອິດຂອງຂ້ອຍຢູ່ Angela naked. ເມື່ອປຽບທຽບກັບ Chyna, ໃນຕອນທໍາອິດນາງເກືອບຈະບາງ, ແຕ່ການເບິ່ງທີສອງໄດ້ປ່ຽນຄວາມປະທັບໃຈນັ້ນ. ເຕົ້າ​ນົມ​ຂອງ​ນາງ​ແຂງ​ແຮງ ແລະ​ເປັນ​ຮູບ​ຮ່າງ​ທີ່​ສວຍ​ງາມ, ສະ​ໂພກ​ຂອງ​ນາງ​ເປັນ​ໂຄ້ງ​ເລັກ​ນ້ອຍ, ຂາ​ຂອງ​ນາງ​ແມ່ນ​ບາງ​ແຕ່​ເປັນ​ຮູບ​ຮ່າງ. ກະເພາະອາຫານຂອງນາງກ້ຽງ ແລະຮາບພຽງ, ແລະຮູບສາມຫລ່ຽມ fluffy ຂອງຜົມຢູ່ລຸ່ມແມ່ນສີນ້ໍາຕານອ່ອນ, ມັນເກືອບຈະເບິ່ງຜິວເນື້ອສີຂາວ. “ການ​ປ່ຽນ​ແປງ​ຢ່າງ​ຄົບ​ຖ້ວນ,” ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ, ແລະ​ໃນ​ເວ​ລາ​ນັ້ນ Angela ໄດ້​ຈັບ​ມື​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າຄິດວ່າຂ້ອຍຄຸ້ມຄ່າບໍ?" ມັນ​ເປັນ​ການ​ທ້າ​ທາຍ, ແລະ​ເປັນ​ຄັ້ງ​ທໍາ​ອິດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຄວາມ​ສົງ​ໃສ​ທີ່​ມືດ​ມົວ​ໃນ​ຕາ​ຂອງ​ນາງ.
  
  
  "ແມ່ນວ່າເປັນຫຍັງຂ້ອຍເບິ່ງເຈົ້າ?" ນາງ​ມີ​ການ​ຈັບ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ແຍກ​ອອກ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ການ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຫຼາຍ​ຂອງ​ມັນ. ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເປັນຫ່ວງ.
  
  
  "ເຈົ້າຢາກນອນກັບຂ້ອຍບໍ?"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລັງ​ເລ​ໃຈ, ເບິ່ງ​ທີ່​ຈີນ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ Angela.
  
  
  'ໃນ​ຂະ​ນະ​ນີ້?' - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຖາມ​ວ່າ​, ພະ​ຍາ​ຍາມ​ເພື່ອ​ເບິ່ງ carefree​.
  
  
  'ເປັນ​ຫຍັງ​ບໍ່? ມີຫ້ອງສໍາລັບພວກເຮົາທຸກຄົນຢູ່ທີ່ນັ້ນ." ນາງ gestured ຫົວຂອງນາງກັບ mattress ຂະຫນາດໃຫຍ່ເທິງພື້ນໃນທົ່ວຫ້ອງ.
  
  
  'ຖ້າ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ.' ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ໄປໂຕ້ຖຽງກັບນາງ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ Angela ພຽງ​ແຕ່​ເປືອຍ​ກາຍ​ເປັນ​ອັນ​ຕະ​ລາຍ​ທີ່​ຜູ້​ຊາຍ​ສ່ວນ​ຫຼາຍ​ໄດ້​ນຸ່ງ​ຫົ່ມ​ຢ່າງ​ເຕັມ​ທີ່​ແລະ​ມີ​ອາ​ວຸດ.
  
  
  ນາງໄດ້ຍ້າຍມາຫາຂ້ອຍດ້ວຍຮອຍຍິ້ມທີ່ເຄັ່ງຄັດ ແລະອ່ອນເພຍເລັກນ້ອຍ. "ທ່ານສົນໃຈແບ່ງປັນມັນບໍ?"
  
  
  "ຖ້າທ່ານບໍ່ສົນໃຈ".
  
  
  'ຫຼືແບ່ງປັນ?' ນາງໄດ້ເງີຍໜ້າບ່າໄຫລ່ຂອງຂ້ອຍ ແລະຈັບເຕົ້ານົມຂອງ Chyna ໃນຂະນະທີ່ນາງຫຼຸດຫົວລົງເພື່ອເລຍຫົວນົມທີ່ມືດມົວ. ຈາກ​ນັ້ນ​ນາງ​ໄດ້​ເງີຍ​ໜ້າ​ຂຶ້ນ ແລະ​ເບິ່ງ​ຂ້ອຍ​ຊື່ໆ. 'ເຂົ້າໃຈບໍ?'
  
  
  "ຂ້ອຍຈະບໍ່ເຄີຍຄິດແບບນັ້ນ."
  
  
  "ໂອ້, ມາ, ທີ່ຮັກ," Chyna ປະທ້ວງ. “ຖ້າທ່ານຕ້ອງການລອງມັນ, ເຮັດມັນ. ແຕ່ຢ່າເຮັດໃຫ້ມັນຮ້າຍແຮງ."
  
  
  “ຂ້ອຍເຮັດທຸກຢ່າງຜິດບໍ? ຫຼັງຈາກສິ່ງທີ່ທ່ານເຮັດໃນຄືນທີ່ຜ່ານມາ? Angela ຫລຽວເບິ່ງ Chyna ຄືກັບວ່ານາງເປັນພັນລະຍາທີ່ຖືກທໍລະຍົດ.
  
  
  ຈີນ​ຖອນ​ຫາຍ​ໃຈ​ແລະ​ຍິ້ມ​ຈືດໆ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ,​ແລ້ວ​ຫັນ​ໜ້າ​ໄປ​ຢ່າງ​ໄວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ; ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບເຫັນຕົວເອງລະຫວ່າງພວກເຂົາອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ແລະແນ່ນອນວ່ານີ້ບໍ່ແມ່ນບ່ອນຂອງຂ້ອຍ. ແອງເຈລາກອດຂ້ອຍທັນທີ, ແລະຕາທີ່ໃຈຮ້າຍຂອງນາງບໍ່ຍອມໃຫ້ຂ້ອຍໜີ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຮັດສິ່ງນີ້ເພາະວ່າການຫມຸນຂອງ pelvis ຂອງນາງສາມາດເປີດເຜີຍໃຫ້ເຫັນວ່າມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງອື່ນທີ່ບໍ່ແມ່ນຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ໃນຊຸດລອຍນ້ໍາຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ຕ້ອງການ fuck ຂ້ອຍບໍ?" ນາງໄດ້ທ້າທາຍຂ້ອຍ.
  
  
  "ມາ, ເຈົ້າຮູ້ດີກວ່າ."
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນເອົາລໍາຕົ້ນທີ່ຂີ້ຮ້າຍເຫຼົ່ານັ້ນອອກ."
  
  
  ຍິນດີທີ່ຈະເຮັດແນວນັ້ນ, ຂ້ອຍຟ້າວປີນອອກມາຢ່າງໄວວາ ແລະໂຍນພວກເຂົາລົງເທິງຕຽງທີ່ຂ້ອຍສາມາດເອົາສິ່ງທີ່ຕ້ອງການຈາກເຂົາເຈົ້າ. ໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າເປືອຍກາຍ, ມັນເປັນທີ່ຊັດເຈນວ່າຂ້າພະເຈົ້າມີຄວາມສົນໃຈໃນສິ່ງທີ່ເທວະດາສົນໃຈ. ນາງໄດ້ຫລຽວເບິ່ງການຕັ້ງຊື່ຂອງຂ້ອຍເປັນເວລາດົນນານ, ແຕ່ເມື່ອນາງຄ່ອຍໆເອື່ອຍໄປຫາມັນ, ຈີນໄດ້ເອື້ອມອອກແລະກອດນາງ.
  
  
  “ຢ່າໂລບຫຼາຍ, ລູກ,” ນາງເວົ້າອອກມາ, ກັດບ່າຂອງຂ້ອຍຄ່ອຍໆ.
  
  
  ຕາຂອງ Angela ໄດ້ສະຫວ່າງຂຶ້ນ. "ເຈົ້າຄິດວ່າເຈົ້າມີການຜູກຂາດບໍ?"
  
  
  ຈີນຍັບ. “ບໍ່, ທີ່ຮັກ, ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເຫັນແກ່ຕົວ. ແຕ່ພວກເຮົາສະເຫມີແບ່ງປັນທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງ, ຈື່?
  
  
  'ແນ່ນອນ. ຄືກັນກັບຄືນທີ່ຜ່ານມາ.
  
  
  'ແລະ​ແມ່ນ​ຫຍັງ? ເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ຂ້ອຍຄວນເຮັດແນວໃດ, ບອກລາວ, ບໍ່, ຂ້ອຍມີນາງສາວອິດສາຫຼາຍ?
  
  
  Angela bared ແຂ້ວຂອງນາງ, ເກືອບ snarling. ນາງ ກຳ ລັງຈະຈັບຈີນເມື່ອປະຕູຂ້າງຕຽງເປີດ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ສັງເກດເຫັນມັນກ່ອນ; ປະຕູແມ່ນມີຄວາມສຸຂຸມຄືກັບປະຕູທີ່ Cape Kennedy ໄປຫາຫ້ອງທົດລອງລັບບ່ອນທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຮັບແຈ້ງກ່ຽວກັບອຸປະກອນສາມຫົວ. “ຕົກລົງ, ເດັກຍິງ; ດຽວນີ້ມັນພຽງພໍແລ້ວ."
  
  
  ລົດໄຟເປັນຄົນທຳອິດທີ່ເຂົ້າມາໃນຫ້ອງ, ຕິດຕາມດ້ວຍສອງຄົນຜິວເນື້ອສີຂາວຂອງ Intimate Six. ອີກ​ສອງ​ຄົນ​ຢືນ​ຢູ່​ທາງ​ປະຕູ, ແຕ່​ຂ້ອຍ​ບໍ່​ເຫັນ​ເຂົາ​ເຈົ້າ.
  
  
  Angela ຫລຽວເບິ່ງລົດໄຟ. 'ເຈົ້າມາເຮັດຫຍັງຢູ່ນີ້?'
  
  
  "ເຈົ້າຮູ້ດີ, Kitty." ຮອຍຍິ້ມຂອງລາວແມ່ນປອມຄືກັບນາງ. "ເຈົ້າລືມບໍວ່າເປັນຫຍັງເຈົ້າຈຶ່ງພາຄົນນັ້ນມາທີ່ນີ້?"
  
  
  Angela ເກືອບ screamed. - "ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຂໍໃຫ້ເຈົ້າມາ!"
  
  
  "ແຕ່ພວກເຮົາກໍ່ມາ." ລົດໄຟໄດ້ຍ່າງອອກໄປ, ແລະທາງຫລັງຂອງລາວປະກົດວ່າຜູ້ຊາຍໄຂມັນໃນສີກາກີທີ່ລະມັດລະວັງຈາກເກາະ Doomsday.
  
  
  "ເອົາເກີບແຕະຂອງລາວ," ລາວສັ່ງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງຍອມຮັບວ່າລາວເລີ່ມຕົ້ນໄດ້ດີ; ຫຼັງຈາກຄືນທີ່ຜ່ານມາ, ເບິ່ງຄືວ່າລາວບໍ່ໄດ້ມີຄວາມສ່ຽງອີກຕໍ່ໄປ. ກ່ອນທີ່ຜູ້ໃດຈະເຂົ້າມາໃກ້ຂ້ອຍ, ຂ້ອຍໄດ້ເຕະເກີບຂອງ Traina; ລາວຈັບພວກເຂົາຄືກັບຕົວຈັບດາວ.
  
  
  ສະມາຊິກອີກສອງຄົນຂອງຄົນທີ່ສະໜິດສະໜົມຫົກຄົນໄດ້ລຽນແຖວສອງຂ້າງຂອງຂ້ອຍ, ເຊິ່ງບອກຂ້ອຍວ່າເຂົາເຈົ້າຮູ້ວ່າເຂົາເຈົ້າເຮັດຫຍັງຢູ່; ຄົນທີ່ໃກ້ຊິດກັບຂ້ອຍທີ່ສຸດມີມືຄ້າຍຄື pincers, ແລະເບິ່ງຄືວ່າລາວຕ້ອງການໃຊ້ພວກມັນ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍໃນຊຸດສີກາກີຊີ້ໄປຫາຜູ້ຊາຍອີກຄົນນຶ່ງໃນຊຸດສີເຂັ້ມທີ່ຢືນຢູ່ທາງຫລັງຂອງລາວ. ລາວໄດ້ເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງ, ຍັງສີ່ຫຼ່ຽມໃນແບບ Oriental ທີ່ມີລັກສະນະພາສາລາຕິນທີ່ບໍ່ຊັດເຈນ. ລາວ​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ​ເອື້ອມ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເສື້ອ​ກັນ​ໜາວ​ຂອງ​ຕົນ ແລະ​ດຶງ​ຮູບ​ຖ່າຍ​ນ້ອຍໆ​ທີ່​ຫຍາບ​ຄາຍ ທີ່​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ມັນ​ຖືກ​ຈີກ​ຂາດ​ຈາກ​ແຜ່ນ​ພິມ​ຕິດ​ຕໍ່. ຫຼັງຈາກນັ້ນລາວໄດ້ດຶງຮູບຖ່າຍອີກຮູບຫນຶ່ງ, ປຽບທຽບພວກເຂົາແລະສະແດງໃຫ້ພວກເຂົາຢູ່ໃນສີກາກີທີ່ສຸຂຸມ, ໂດຍກ່າວວ່າ, "ນັ້ນແມ່ນລາວ, ທ່ານ Tsunganos." ພວກເຂົາທັງສອງຍິ້ມ.
  
  
  "ມັນງ່າຍດາຍ," Tsunganos ເວົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າເປັນເດີມພັນ," ຂ້ອຍຈົ່ມ.
  
  
  “ເຈົ້າເຫັນ, ທ່ານ Nick Carter…” ລາວຍັງມິດງຽບ, ແຕ່ຄວາມຈິງທີ່ວ່າລາວເວົ້າຊື່ແທ້ຂອງຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍແປກໃຈ; ຂ້ອຍຮູ້ແລ້ວວ່າຂ້ອຍຖືກຈັບ.
  
  
  "ມັນໃຊ້ເວລາພວກເຮົາຫມົດມື້ເພື່ອກໍານົດຮູບຂອງທ່ານ, ທ່ານ Carter," ຜູ້ຊາຍເວົ້າຕໍ່ໄປ.
  
  
  “ມັນເມື່ອຍຫຼາຍທີ່ຈະເຮັດວຽກໃນເງື່ອນໄຂເບື້ອງຕົ້ນເຫຼົ່ານີ້; ມັນເປັນສິ່ງຈໍາເປັນທີ່ຈະບິນໄປແຜ່ນດິນໃຫຍ່ແລະໃຊ້ຄວາມສາມາດຂອງພວກເຮົາຢູ່ທີ່ນັ້ນເພື່ອຕິດຕໍ່ກັບປັກກິ່ງ ... ໂອ້, ທ່ານ Carter ບໍ່ແປກໃຈບໍ? ຕອນ​ນີ້​ລາວ​ຍິ້ມ​ຢ່າງ​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ເມດຕາ. “ອ້າວ, ບາງທີເຈົ້າອາດບໍ່ຮູ້ຫຼາຍເທົ່າທີ່ເຈົ້າຄິດວ່າເຈົ້າຮູ້; ອົງການຈັດຕັ້ງຂອງພວກເຮົາ, ຫນຶ່ງອາດຈະເວົ້າວ່າ, ບໍ່ໄດ້ເຜົາເຮືອຢູ່ຫລັງຕົວຂອງມັນເອງ. ສາຍເຊື່ອມຕໍ່ແມ່ນເປີດ, ແຕ່ພວກເຂົາບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງເຮັດວຽກຢູ່ໃນທັງສອງທິດທາງ. ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໃຈ​ຂ້ອຍ​ບໍ່?'
  
  
  ນີ້ເບິ່ງຄືວ່າຈະແຈ້ງພຽງພໍກັບຂ້ອຍ. "ທ່ານບໍ່ເຫັນດີນໍານະໂຍບາຍພາຍໃນໃນປະຈຸບັນຂອງ PRC ຕໍ່ສະຫະລັດ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າວ່າ.
  
  
  "ຢູ່ເຮືອນ, ທ່ານ Carter?" - ລາວຖອນຫາຍໃຈ, ຄືກັບຄູສອນໂຮງຮຽນທີ່ປະຕິເສດນັກຮຽນໂງ່. “ອ້າວ, ຂໍພຽງແຕ່ວ່າບັນພະບຸລຸດຂອງຂ້ອຍບາງຄົນອາດຈະເອີ້ນມັນວ່າບ້ານ. ສໍາລັບສ່ວນທີ່ເຫຼືອ ... -
  
  
  ລາວບ່າບ່າໃຫຍ່ຂອງລາວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ລໍ້​ລວງ​ໃຫ້​ໄປ​ຫຍຸ້ງ​ກ່ຽວ​ກັບ​ລາວ​ເລັກ​ນ້ອຍ, ເພື່ອ​ກ່າວ​ຫາ​ລາວ​ວ່າ​ເປັນ​ຄົນ​ຖອຍ​ຫລັງ​ແລະ​ອອກ​ຈາກ​ໂລກ​ນີ້, ຄື​ກັບ​ທະ​ຫານ​ຍີ່​ປຸ່ນ​ຄົນ​ນັ້ນ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ຢູ່​ເກາະ​ແຫ່ງ​ໜຶ່ງ​ໃນ​ປາ​ຊີ​ຟິກ​ໃຕ້​ເກືອບ​ສາມ​ສິບ​ປີ​ຫຼັງ​ຈາກ​ສົງ​ຄາມ​ໂລກ​ຄັ້ງ​ທີ​ສອງ​ສິ້ນ​ສຸດ​ລົງ, ແຕ່​ໄດ້​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ບໍ່. ນີ້; ບໍ່ມີເຫດຜົນວ່າເປັນຫຍັງລາວຈະບໍ່ຂ້າຂ້ອຍຢູ່ໃນຈຸດ, ແລະຂ້ອຍສົນໃຈໂອກາດທີ່ດີທີ່ສຸດ.
  
  
  "ດີ, ເຈົ້າມີບາງຄົນຢູ່ Cape Kennedy ທີ່ຖ່າຍຮູບຂອງຂ້ອຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ, ເບິ່ງຮູບນ້ອຍໆທີ່ລາວຖືຢູ່ໃນມືຂອງລາວ. "ດ້ວຍຄວາມໂຊກດີ."
  
  
  ລາວສັ່ນຫົວ. “ທ່ານໝົດໂຊກ, ທ່ານ Carter. ອົງການຈັດຕັ້ງຂອງພວກເຮົາມີສະມາຊິກຈໍານວນຫຼາຍ, ແລະທຸກໆມື້ພວກເຮົາມີສອງຫຼືສາມຫຼືຫຼາຍກວ່າ ... er ... ນັກທ່ອງທ່ຽວຢູ່ທີ່ຖານຂອງພວກເຮົາ. ພວກເຮົາ, ຊາວຕາເວັນອອກ, ແມ່ນຄືກັນ, ແນ່ນອນ, ແລະພວກເຮົາທຸກຄົນຖືກ້ອງຖ່າຍຮູບ. ອັນນີ້ຜິດບໍ?'
  
  
  “ນີ້ແມ່ນພື້ນຖານອັນໃຫຍ່ຫຼວງ,” ຂ້າພະເຈົ້າຢືນຢັນ.
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ. ແຕ່ພວກເຮົາ, ຄືກັບເຈົ້າ, ມີຄວາມສົນໃຈໃນບາງສ່ວນ. ແລະທາງເຂົ້າແມ່ນຜ່ານປະຕູພິເສດ, ເຊິ່ງນັກທ່ອງທ່ຽວສ່ວນໃຫຍ່ບໍ່ໄດ້ສັງເກດເຫັນ. ພວກເຮົາໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າຈະຖ່າຍຮູບຂອງທຸກໆຄົນທີ່ເຂົ້າມາທາງປະຕູນັ້ນ.”
  
  
  ຂ້ອຍກືນກິນຍາກ. "ເຈົ້າຮູ້ເລື່ອງນີ້ບໍ?"
  
  
  ຮອຍຍິ້ມຂອງລາວຄືກັບໜ້າກາກຄານິວາ. “ທ່ານຄິດແນວໃດ, ທ່ານ Carter? ພວກເຮົາທຸກຄົນຢູ່ທີ່ນີ້ຍ້ອນເຫດຜົນດຽວກັນບໍ?
  
  
  ລາວຕີຂ້ອຍຫຼາຍຄັ້ງໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຖືກມັດ; ລາວໃສ່ເກີບເຮັດວຽກໜັກ ແລະວ່າງ. Chyna ແລະ Angela ນຸ່ງເສື້ອຂອງພວກເຂົາຄືນ - ຮ້ອງໄຫ້, ຂ້ອຍຄິດ - ແລະດ້ວຍມືຂອງຂ້ອຍຖືກມັດ, Chyna ຢືນຢັນຢ່າງດີວ່າຊຸດອາບນ້ໍາຂອງຂ້ອຍຖືກສົ່ງຄືນໃຫ້ຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ອ່ານ​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ໃນ​ຕາ​ຂອງ​ນາງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ນາງ​ເຮັດ​ແນວ​ນີ້, ແຕ່​ວ່າ​ນາງ​ບໍ່​ເຄີຍ​ເບິ່ງ​ຂ້າງ​ເທິງ​ຄາງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  Tsunganos ກົດດັນຂ້ອຍກັບກໍາແພງຫີນທີ່ຢູ່ຂ້າງຕຽງ, ແລະຕາຂອງລາວກະພິບດ້ວຍຄວາມກຽດຊັງ. "ເຈົ້າໄດ້ຂ້າຜູ້ຊາຍຂອງຂ້ອຍສາມຄົນໃນຄືນທີ່ຜ່ານມາ, ທ່ານ Carter, ແລະບາດເຈັບສາຫັດສີ່ຄົນ." ລາວຮູ້ສຶກວ່າຫົວຂອງລາວ, ບ່ອນທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຫັນເປືອກສີເຫຼືອງພາຍໃຕ້ຜົມສີດໍາຊື່ຂອງລາວ. “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢາກ​ຈະ​ໃຫ້​ທ່ານ​ເສຍ​ຊີ​ວິດ​ຊ້າ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ, ແຕ່​ວ່າ​ບໍ່​ມີ​ເວ​ລາ​ສໍາ​ລັບ​ມັນ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ. ທ່ານໄດ້ທໍາລາຍຕາຕະລາງຂອງພວກເຮົາແລະຕ້ອງຖືກໂຍກຍ້າຍທັນທີ. ເຈົ້າສາມາດເວົ້າກ່ຽວກັບໂຊກ."
  
  
  ລາວຕີຂ້ອຍຢ່າງແຮງໃນໃບຫນ້າ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ນົກ​ເຂົາ​ແລະ​ຈັບ​ເຕະ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສູງ, ແຕ່​ຫູ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດັງ.
  
  
  Tsunganos ເບິ່ງຢ່າງລະມັດລະວັງ. - coward ຈົນກ່ວາປັດຈຸບັນສຸດທ້າຍ, eh, ທ່ານ Carter? ເອົາ​ມັນ. ພຣະອົງໄດ້ຊີ້ໄປຫາສອງ blonds ຜູ້ທີ່ໄດ້ pushing ຂ້າພະເຈົ້າກັບກໍາແພງຫີນ. "ເຈົ້າຮູ້ວ່າມັນຄວນຈະໄປໃສ."
  
  
  ລວມທັງເດັກຍິງສອງຄົນ, ແລະຂ້ອຍຄວນເພີ່ມວ່າມີເຈັດຄົນຢູ່ໃນຫ້ອງ - ແລະມືຂອງຂ້ອຍຖືກມັດຢູ່ຫລັງຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຕໍ່ຕ້ານ.
  
  
  ສອງ​ຄົນ​ຍາມ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ປະ​ຕູ​ຫລັງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ໂຖງ​ແຄບ, ມີ​ພົມ. ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍູ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລົງ​ຂັ້ນ​ໄດ​ໄປ​ສູ່​ແລວ​ທາງ​ທີ່​ເປັນ​ກຳ​ແພງ​ຫີນ​ທີ່​ຄ້ອຍ​ດ້ວຍ​ກ້ອນ​ຫີນ​ປຽກ​ຂູດ​ບ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ກອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເກືອບ​ຄື​ກັນ, ແຕ່​ການ​ສຶກ​ສາ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຮູບ​ພາບ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຜົນ​ໄດ້​ຮັບ. Wilf ແລະ Kevin. ຄົນໜຶ່ງທີ່ມີໜັງສືຜ່ານແດນຈາກເວເນຊູເອລາ, ອີກອັນໜຶ່ງເປັນພາສາສະວີເດນ - ແລະສຽງຂອງເຂົາເຈົ້າຢູ່ໃນສຳນຽງອາເມລິກາຕາເວັນຕົກສ່ຽງໃຕ້ຈາກສິ່ງທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຍິນ. ພວກເຂົາສາມາດເປັນ superstars ຢູ່ມະຫາວິທະຍາໄລ Indiana; ມັນແມ່ນຄວາມປະທັບໃຈຂອງຄວາມສາມາດທີ່ສົມບູນທີ່ພວກເຂົາຖ່າຍທອດ. ມັນຍາກທີ່ຈະເຊື່ອວ່າຊາວອາເມຣິກັນເຫຼົ່ານີ້ສາມາດຂ້າຂ້ອຍໄດ້, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ເສຍເວລາທີ່ຈະຫລອກລວງຕົນເອງ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ໂຮງ​ແຮມ​ຢູ່​ເທິງ​ພື້ນ​ດິນ, ຫລັງ​ຮົ້ວ​ຂອງ​ພຸ່ມ​ໄມ້​ປົກ​ຄຸມ​ໜອງ​ນ້ຳ. ບໍ່​ພໍ​ເທົ່າ​ໃດ​ຫລັງ​ຈາກ​ນັ້ນ ພວກ​ເຮົາ​ກໍ​ມາ​ເຖິງ​ບ່ອນ​ເກັບ​ກູ້​ຢູ່​ແຄມ​ນ້ຳ, ໂດຍ​ມີ​ເຮືອ​ຍາວ​ປານ​ກາງ 3 ລຳ​ຈອດ​ຢູ່​ລຸ່ມ​ພວກ​ເຮົາ. Wilf - ລາວແມ່ນສູງເລັກນ້ອຍແລະ stockier ກວ່າ Kevin - poked ຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ໃນ ribs ດ້ວຍ pistol ໄດ້.
  
  
  "ໄວຂຶ້ນແລະເຕັ້ນໄປຫາ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຮັດ​ຕາມ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ບອກ, ລົງ​ຈອດ​ທີ່​ມີ​ສຽງ​ດັງ​ຢູ່​ເທິງ​ດາດ​ຟ້າ fiberglass, ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ເລັກ​ນ້ອຍ; ຕອນ ແລງ ແມ່ນ ປຽກ ເລັກ ນ້ອຍ ກັບ ້ ໍ າ ຕົກ . Wilf ໄດ້​ຕິດ​ຕາມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢ່າງ​ງ່າຍ​ດາຍ, slaming ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ railing ຂອງ cabin ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ. Kevin ຍ່າງໄປຫາຫມວກກັນກະທົບແລະເລີ່ມຕົ້ນເຄື່ອງຈັກ, ຫຼັງຈາກນັ້ນໄດ້ໂດດໄປຂ້າງຫນ້າເພື່ອປົດປ່ອຍສາຍເຄເບີນທີ່ຖືເຮືອໄປຫາ hydrofoil.
  
  
  ເຄື່ອງຈັກທີ່ມີພະລັງແຮງສັ່ນສະເທືອນ ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຫັນໜ້າ ແລະຈາກນັ້ນກໍຫັນໄປແລ່ນເຮືອໄປສູ່ອຸໂມງມືດທີ່ພາໄປສູ່ທະເລ. Kevin ກົດປຸ່ມເທິງ dashboard, ຊ້າລົງເລັກນ້ອຍແລະບິນເຂົ້າໄປໃນອຸໂມງຊ້ໍາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຮົ້ວ​ເຫຼັກ​ຍັງ​ສູງ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ລອຍ​ຢູ່​ໃຕ້​ມັນ​ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ພວກ​ເຮົາ​ອອກ​ໃນ​ທະ​ເລ​ເປີດ.
  
  
  ພວກ​ເຂົາ​ໄດ້​ມັດ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ສາຍ​ເຫຼັກ​ແສ່ວ, ຊຶ່ງ​ເຮັດ​ໃຫ້​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກົດ​ດັນ​ຫລາຍ​ຂຶ້ນ. ຂໍ້ມືຂອງຂ້ອຍມີເລືອດອອກຫຼາຍ, ເຊິ່ງອາດຈະຊ່ວຍໄດ້ຖ້າຂ້ອຍຈັດການກັບເຊືອກ, ແຕ່ມັນບໍ່ມີປະໂຫຍດຫຍັງເລີຍ. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກເຖິງເສັ້ນດ່າງອັນໜຶ່ງຢູ່ດ້ານຫຼັງຂອງຊຸດລອຍນ້ຳ, ແຕ່ມືຂອງຂ້ອຍຖືກມັດໄວ້ຢູ່ທາງຫຼັງສູງເກີນໄປທີ່ຈະໄປເຖິງ.
  
  
  Wilf ຢູ່ໃກ້ໆກັບຫ້ອງນັກບິນ, ພະຍາຍາມເລັ່ງ, ແລະ hydrofoil ໄດ້ເພີ່ມຂຶ້ນໃນສະກີໂລຫະຂອງມັນແລະ skided ໃນທົ່ວນ້ໍາ. ລາວເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍຄວາມດູຖູກແບບທໍາມະດາ.
  
  
  "ບາງທີພວກເຮົາຄວນອອກຈາກເຈົ້າ," ລາວເວົ້າ, ດັງພໍທີ່ຈະໄດ້ຍິນສຽງດັງຂອງເຄື່ອງຈັກ.
  
  
  'ເປັນ​ຫຍັງ​ບໍ່?' - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ວ່າ frivolously​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອງ​ຫຼັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ລາງ​ລົດ​ໄຟ​ແລະ​ການ​ຈັດ​ການ​ບິດ​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ດັ່ງ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ໄປ​ເຖິງ​ແອວ​ຂອງ​ລໍາ​ລອຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຮັດວຽກກ່ຽວກັບ zipper ຕິດຕໍ່ຂອງ pouch ສາມຫຼ່ຽມຂະຫນາດນ້ອຍຢູ່ດ້ານລຸ່ມຂອງ tailbone ໄດ້.
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ.' Wilf ຍິ້ມຢູ່ຫ່າງໄກ, ຜົມຂອງລາວກະພິບໃນລົມ. “ຖ້າເຈົ້າມາຢູ່ນີ້ໜຶ່ງອາທິດກ່ອນ, ເຮົາຄົງຈະໜີຈາກເຈົ້າໄປ. ເພື່ອຊອກຫາຈໍານວນຄົນທີ່ຮູ້ກ່ຽວກັບພວກເຮົາ. ແຕ່ໃນປັດຈຸບັນ ... - ລາວ shrugged. “ດຽວນີ້ ມັນບໍ່ສຳຄັນອີກຕໍ່ໄປ. ມັນຊ້າເກີນໄປທີ່ຈະຢຸດພວກເຮົາ."
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ເຈົ້າວາງແຜນຫຍັງ?" ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການໃຫ້ລາວສືບຕໍ່ເວົ້າ; ຂ້ອຍເປີດກະເປົ໋າຂອງຂ້ອຍ, ແລະຖ້າຂ້ອຍສາມາດເອົານິ້ວມືທີ່ມຶນຂອງຂ້ອຍໄປເຮັດວຽກໄດ້... Wilf ຫົວຫົວ. 'ເຈົ້າສົນໃຈຫຍັງ? ຖ້າພວກເຮົາປ່ອຍໃຫ້ເຈົ້າມີຊີວິດ, ເຈົ້າຈະຮູ້ໃນໄວໆນີ້, Carter. ແຕ່ມັນບໍ່ສໍາຄັນ; ນີ້​ເປັນ​ພຽງ​ແຕ່​ການ​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ແລະ​ປະ​ຊາ​ຊົນ​ເຊັ່ນ​ທ່ານ​ຈະ​ບໍ່​ມີ​ທີ່​ຈະ​ເບິ່ງ​ທີ່​ສຸດ​.
  
  
  ສຽງດັງຂອງເຄື່ອງຈັກໄດ້ປ່ຽນເປັນສຽງດັງດັງ. ຂ້ອຍຍັງບໍ່ໄດ້ເຮັດເທື່ອ; ນິ້ວມືຂອງຂ້ອຍຍັງຮູ້ສຶກຄືກັບໄສ້ກອກ stuffed, ເຂົ້າເຖິງເນື້ອໃນຂອງຖົງຢູ່ດ້ານຫລັງຂອງກະເພາະລອຍນ້ໍາຂອງຂ້ອຍ. ເຮືອ​ໄດ້​ແລ່ນ​ສະ​ກີ​ລົງ​ໄປ​ຫາ​ເຮືອ, ​ໄດ້​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ຢູ່​ເທິງ​ໜ້າ​ນ້ຳ​ຍາວ. Kevin ເບິ່ງຢູ່ໃນເຄື່ອງວັດແທກ flickering ໃນກະດານຄວບຄຸມ.
  
  
  “ມັນເລິກພໍຢູ່ນີ້,” ລາວປະກາດ, ຫັນໜີຈາກພວງມາໄລ.
  
  
  "ພວກເຮົາຄວນເຮັດມັນໃຫ້ຈົບກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະອອກໄປບໍ?" - Wilf ຖາມ. “ບໍ່,” Kevin ຖືເຄື່ອງຕັດສາຍໄຟຂຶ້ນ. "ພວກເຮົາມີສາຍທີ່ລະລາຍ."
  
  
  ລາວຍິ້ມໃຫ້ຂ້ອຍ. "ເຈົ້າຮູ້ບໍວ່າອັນນີ້ແມ່ນຫຍັງ?"
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສັ່ນຫົວ, ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ດີກ່ຽວກັບມັນ. “ມັນ​ເປັນ​ສາຍ​ໄຟ​ສັງ​ເຄາະ​ທີ່​ແຂງ​ແຮງ​ເທົ່າ​ກັບ​ເຫຼັກ​ກ້າ ຈົນ​ກ​່​ວາ​ມັນ​ຢູ່​ໃນ​ນ​້​ໍ​າ​ສອງ​ຫຼື​ສາມ​ມື້. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ມັນຈະລະລາຍ, ເຈົ້າລອຍຂຶ້ນໂດຍບໍ່ມີຫີນປະກາລັງທີ່ເຈົ້າຖືກຜູກມັດ, ແລະທ່ານ Nick Carter ທີ່ທຸກຍາກກາຍເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ຈົມນ້ໍາ. ນັ້ນແມ່ນ, ຖ້າພວກເຂົາສາມາດກໍານົດຮ່າງກາຍຫຼັງຈາກປາຖືກເຮັດດ້ວຍມັນ."
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ກໍລະນີຂອງການຈົມນ້ໍາດ້ວຍມືຂອງເຈົ້າຖືກມັດຢູ່ຫລັງຂອງເຈົ້າບໍ?"
  
  
  “ໂອ້, ພວກເຮົາຈະຕັດສາຍນັ້ນທັນທີກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະຖິ້ມເຈົ້າລົງເທິງເຮືອ. ຢ່າກັງວົນ, Carter; ພວກເຮົາຮູ້ວ່າພວກເຮົາເຮັດຫຍັງຢູ່."
  
  
  “ຂ້ອຍຮູ້ສຶກຂອບໃຈແທ້ໆ,” ຂ້ອຍເວົ້າດ້ວຍຄວາມສົ້ມ, ຮູ້ສຶກວ່າມັດນ້ອຍໆທີ່ຂ້ອຍດຶງອອກຈາກກະບອກລອຍນໍ້າຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ເຮືອ​ໄດ້​ລອຍ​ແລະ​ຢຸດ​ລົງ, ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ລົງ​ທະ​ເລ. ເຄວິນລົງໄປຫາກະຕູບນ້ອຍໆ ແລະດຶງເອົາປະກາລັງຂະໜາດເທົ່າກັບບານຫາດຊາຍອອກ. ລາວ​ໄດ້​ເອົາ​ເຊືອກ​ສັງ​ເຄາະ​ອ້ອມ​ປະ​ກາ​ລັງ​ສີ​ບົວ​ທີ່​ຫຍາບ​ຄາຍ, ແລ້ວ​ດຶງ​ປາຍ​ໄປ​ຂ້າງ​ໜ້າ​ເພື່ອ​ມັດ​ຮອບ​ຂໍ້​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ມັນເປັນເວລາສໍາລັບການສູ້ຮົບຂອງຂ້ອຍ. ດ້ວຍນິ້ວມືມຶນໆ, ຂ້ອຍໄດ້ເປີດຊຸດນ້ອຍໆທີ່ຂ້ອຍຖືຢູ່ທາງຫຼັງຂອງຂ້ອຍ. ແປວໄຟສີແດງຮ້ອນລຸກໄໝ້ແຂນ ແລະກະດູກສັນຫຼັງຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ຂ້ອຍກັດແຂ້ວ ແລະກົດຖົງໃສ່ຂໍ້ມືຂອງຂ້ອຍ. ອີງຕາມການ Stuart at Special Effects, ໄຟ magnesium ຂະຫນາດນ້ອຍໄດ້ເຜົາຜ່ານໂລຫະຫນາສາມສ່ວນສີ່ນິ້ວໃນເວລາຫນ້ອຍກວ່າສາມວິນາທີ, ແຕ່ສໍາລັບຂ້ອຍມັນເບິ່ງຄືວ່າຫຼາຍກວ່າສາມປີ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ຜິວ​ຫນັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບາດ​ແຜ​ແລະ tendons ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ເປັນ​ມັນ​ເບີ melting; ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ກົດ​ຂໍ້​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ສາຍ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ອາ​ການ​ເຈັບ​ປວດ​ທີ່​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຖິງ brink ຂອງ​ການ​ສະ​ຕິ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຕະແລະ Wilf stumbled ກັບຄືນໄປບ່ອນ. Kevin ກໍາລັງຖືຕັນປະກາລັງຢູ່ໃນມືຂອງລາວ, ແລະເມື່ອຂ້ອຍເຕະລາວດ້ວຍຕີນເປົ່າຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍຕີລາວຢູ່ໃຕ້ຄາງ. ລາວ​ໄດ້​ອອກ​ໄປ​ແລະ​ບິນ​ຂ້າມ​ເຮືອ​ຂ້າມ​ຟາກ, ຍັງ​ຍຶດ​ເອົາ​ພາ​ລະ​ໜັກ​ຢູ່. ຖ້າລາວປະກົດຕົວອີກ, ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນລາວ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າປົດປ່ອຍຂໍ້ມືຂອງຂ້າພະເຈົ້າ; ຄວາມເຈັບປວດແມ່ນຮ້າຍແຮງຫຼາຍທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງເບິ່ງວ່າມືຂອງຂ້ອຍຍັງຢູ່ເທິງມັນ. ນີ້ເກີດຂຶ້ນແລະຂ້າພະເຈົ້າ punched Wilf ໃນກະເພາະອາຫານ. ລາວ​ໄດ້​ບັນ​ລຸ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ jacket ລາວ​, ແຕ່​ບໍ່​ໄດ້​ໄວ​ພຽງ​ພໍ​; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບີບ​ນິ້ວ​ມື​ແຂງ​ສີ່​ລົງ​ຄໍ​ຂອງ​ລາວ​ດ້ວຍ​ສຸດ​ກຳ​ລັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຕີ​ທໍ່​ລົມ​ຂອງ​ລາວ. ລາວ​ຕາຍ, ຫາຍ​ໃຈ, ແລະ ​ໄດ້​ຖອກ​ເລືອດ​ໃສ່​ໜ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂດດ​ຂ້າມ​ເຮືອ​ໄປ​ລ້າງ​ມັນ​ອອກ​ຈາກ​ນັ້ນ​ປີນ​ຂຶ້ນ​ເຮືອ​ຄືນ. ດຽວນີ້ເກາະ Doomsday ຢູ່ໃນດ້ານເທິງຂອງກະດານ. ດຽວນີ້ການປົກຫຸ້ມຂອງຂ້ອຍໄດ້ຖືກລະເບີດ, ມັນເຖິງເວລາທີ່ຈະເຮັດການຄົ້ນຄວ້າຢ່າງລະອຽດ; ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນເຄື່ອງຈັກອີກເທື່ອຫນຶ່ງແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຄົ້ນຫາເຮືອສໍາລັບອາວຸດ.
  
  
  
  ບົດທີສິບສອງ
  
  
  ໄກຈາກຝັ່ງນຶ່ງຮ້ອຍແມັດ ຂ້ອຍໄດ້ປິດເຄື່ອງຈັກ ແລະຖິ້ມສະມໍລົງເທິງເຮືອ. ຮ່າງກາຍຂອງ Wilf ໄດ້ຕິດກັບມັນ. ປືນສັ້ນອັດຕະໂນມັດ .25 ຂອງລາວຕິດຢູ່ໃນແອວຂອງຊຸດລອຍນໍ້າຂອງຂ້ອຍ. ຢູ່​ໃນ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ມີດ​ໃບ​ກວ້າງ, ບໍ່​ແຫຼມ​ຫຼາຍ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ຄວາມ​ຫມັ້ນ​ໃຈ​ໃນ​ມັນ​ຫຼາຍ​ກ​່​ວາ​ໃນ pistol ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ Wilf.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ນ​້​ໍ​າ​ແລະ​ລອຍ​ຊ້າໆ​ໄປ​ຫາ​ແຖບ​ຂອງ​ຊາຍ​ສີ​ຂາວ​ທີ່ glimmering faintly ໃນ​ແສງ​ເດືອນ. ບໍ່​ມີ​ສັນຍານ​ຂອງ​ການ​ລາດຕະ​ເວນ​ຢູ່​ແຄມ​ຝັ່ງ, ແຕ່​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ລໍຖ້າ, ນອນ​ຢູ່​ໃນ​ນ້ຳ​ຕ່ຳ​ເທົ່າ​ທີ່​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້, ສິບ​ຫ້າ​ນາ​ທີ ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ຂຶ້ນ​ຝັ່ງ​ແລະ​ແລ່ນ​ໄປ​ຫາ​ພຸ່ມ​ໄມ້.
  
  
  ເວລານີ້ເສັ້ນທາງແມ່ນເປັນທີ່ຮູ້ຈັກຫຼາຍຫຼືຫນ້ອຍ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ວຽກ​ງານ​ຢູ່​ໃນ​ໂຄງ​ເຫຼັກ​ສູງ, ແລະ ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຜູ້​ຄົນ​ຍ່າງ​ຢູ່​ຕາມ​ແຄມ​ທາງ. "ມັນເປັນເວລາທີ່ດີທີ່ຈະສ້າງ," ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ.
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຍ່າງ ໄປ ອ້ອມ ຂ້າງ ພື້ນ ຖານ ທີ່ ເປີດ ເຜີຍ ແລະ crept ເຂົ້າ ໄປ ໃນ ອາ ຄານ ຫ້ອງ ການ ຕັນ ຊີ ມັງ. ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ຜ່ານ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ພຽງ​ແຕ່​ໄດ້​ເຫັນ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ sentry ຢືນ​ຢູ່​ທີ່​ປະ​ຕູ. ມັນເຫັນໄດ້ຊັດເຈນກັບຄົນກ່ຽວກັບໂຄງສ້າງ, ຊຶ່ງຫມາຍຄວາມວ່າຂ້ອຍຕ້ອງໂຊກດີຫຼາຍຫຼືໄວຫຼາຍ - ບາງທີທັງສອງ.
  
  
  ທໍາອິດຂ້າພະເຈົ້າເບິ່ງອອກປ່ອງຢ້ຽມ, ດຶງກອບ. ຫ້ອງການແມ່ນຫວ່າງເປົ່າ. ຂ້ອຍຢາກລົງ, ແຕ່ປ່ຽນໃຈ. ເປັນ​ຫຍັງ​ທະຫານ​ຍາມ​ເຝົ້າ​ຫ້ອງ​ທີ່​ຫວ່າງ​ເປົ່າ? ຂ້ອຍເບິ່ງອີກ. ລີ້ນຊັກລຸ່ມຂອງຕູ້ເອກະສານໄດ້ເປີດຢູ່ ແລະ ໂຕະເຮັດວຽກໄດ້ອຽງໃນມຸມທີ່ແຕກຕ່າງຈາກຄືນກ່ອນ.
  
  
  ຂ້ອຍເລີ່ມໄດ້ຮັບຄວາມຄິດ.
  
  
  ປ່ອງຢ້ຽມມີຂະຫນາດນ້ອຍເກີນໄປທີ່ຈະປີນຜ່ານ. ມັນຕ້ອງເປັນປະຕູ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບຸກ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ປ່າ​ທີ່​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ຕຶກ​ອາ​ຄານ ແລະ​ເລີ່ມ​ໄອ​ຢ່າງ​ງຽບໆ​ໃນ​ຕອນ​ທຳ​ອິດ ແລະ​ຈາກ​ນັ້ນ​ດັງ​ຂຶ້ນ, ເຮັດ​ຕາມ​ການ​ໄອ​ຂອງ​ຄົນ​ສູບ​ຢາ. ພຽງ​ແຕ່​ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເລີ່ມ​ຄິດ​ວ່າ​ຜູ້​ສົ່ງ​ຄົນ​ນັ້ນ​ຫູ​ໜວກ, ລາວ​ໄດ້​ຕົບ​ຫົວ​ໄປ​ທົ່ວ​ແຈ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄອ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​ແລະ​ຂູດ​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ພຸ່ມ​ໄມ້. ນາຍທະຫານໄດ້ຍົກ carbine ຂອງລາວຂຶ້ນໃສ່ບ່າຂອງລາວ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຖື ລົມ ຫາຍ ໃຈ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ແລະ ນອນ motionless. ລາວຫຼຸດອາວຸດຂອງລາວລົງ ແລະໄດ້ຍ່າງບໍ່ພໍເທົ່າໃດກ້າວມາຫາຂ້ອຍ. ນອນຢູ່ເທິງທ້ອງ, ຂ້ອຍຄ່ອຍໆກວາດໄປທາງຂວາ. ທະຫານໄດ້ຢຸດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ປືນ​ສັ້ນ​ອັດ​ຕະ​ໂນ​ມັດ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ຈາກ​ສາຍ​ແອວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໂຍນ​ມັນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ພຸ່ມ​ໄມ້​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ນອນ. sentry ທີ່​ມີ carbine ຢູ່​ທີ່​ກຽມ​ພ້ອມ​ໄດ້​ຍ້າຍ​ໄປ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​, ແຕ່​ວ່າ​ໃນ​ທິດ​ທາງ​ທີ່​ຜິດ​ພາດ​. ຂ້ອຍຮູ້ວ່າມັນຈະບໍ່ໃກ້ຊິດ, ແຕ່ນີ້ແມ່ນໂອກາດທີ່ດີທີ່ສຸດຂອງຂ້ອຍ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ, ໄດ້​ຍ່າງ​ບໍ່​ພໍ​ເທົ່າ​ໃດ​ບາດ​ກ້າວ​ໄວ​ແລະ​ໄດ້​ເຊົາ​ໄປ​ທີ່​ຫຼັງ​ຂອງ​ເຂົາ.
  
  
  ຂໍ້ມືຂອງຂ້ອຍຍັງໄໝ້ຢູ່ ແລະ ມີເລືອດອອກ, ສະນັ້ນ ແຜ່ນໃບຄ້າຍຄືໜັກ
  
  
  ບໍ່ໄດ້ເລື່ອນລົງ; ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຕີລາວຢູ່ດ້ານຫຼັງ, ຂ້ອຍໄດ້ເຂົ້າຫາກອງກະບອງຂອງ carbine ແລະຮູ້ສຶກວ່ານິ້ວມືຂອງ sentry ໄດ້ curl. ເມື່ອ​ຄິດ​ວ່າ​ມັນ​ຊ້າ​ເກີນ​ໄປ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ນິ້ວ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ຫຼັງ​ກະ​ຕຸ້ນ, ແລະ​ເມື່ອ​ລາວ​ຫັນ​ຫົວ​ໄປ​ທາງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຕາ​ຂອງ​ເຂົາ​ໄດ້​ຈາງ​ໄປ. ລາວຕົກຢູ່ພາຍໃຕ້ຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດີ້ນ​ລົນ​ກັບ​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, grab handle ຂອງ​ມີດ​ແລະ​ດຶງ. ມັນຍາກເທົ່າທີ່ມັນມາ, ແຕ່ເຖິງວ່າຕອນນີ້ຂ້ອຍມີອາວຸດທີ່ດີກວ່າໃນຮູບແບບຂອງ carbine ຂອງ sentry, ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຂ້ອຍອາດຈະຕ້ອງການມີດຕັດເຊືອກສະມໍຖ້າຂ້ອຍກັບໄປໃນເຮືອ. ຖ້າພຽງແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ຮັບມັນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລໍ​ຖ້າ​ຢູ່​ໃນ​ແຈ​ແລະ​ເບິ່ງ​ຄົນ​ງານ​ສ້າງ​ກອບ​ຂອງ​ການ​ກໍ່​ສ້າງ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ໄປ​ທີ່​ປະ​ຕູ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ກະ​ແຈ​ແມ່​ບົດ​ຢູ່​ໃນ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລ້ວ, ແລະ lock ໄດ້​ບໍ່​ແມ່ນ​ການ​ຍາກ, ແຕ່​ການ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ຊັ້ນ​ເທິງ, ມັນ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ເປັນ​ນິ​ລັນ​ດອນ​ທີ່​ຈະ​ເປີດ​ປະ​ຕູ. ໃນ ທີ່ ສຸດ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ສາ ມາດ ເຂົ້າ ໄປ ໂດຍ ບໍ່ ສັງ ເກດ ແລະ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ curious ສິ່ງ ທີ່ ເຂົາ ເຈົ້າ ກໍາ ລັງ ເຮັດ ຢູ່ ທີ່ ນັ້ນ ວ່າ ພວກ ເຂົາ ເຈົ້າ ແມ່ນ ຫຍຸ້ງ ຫຼາຍ .
  
  
  ຢູ່​ຫລັງ​ໂຕະ​ນັ້ນ ຂ້ອຍ​ໄດ້​ພົບ​ຮູບ​ສີ່ຫຼ່ຽມ​ສີ່​ຫຼ່ຽມ​ນ້ອຍໆ​ທີ່​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ພື້ນ​ຊີ​ມັງ. ມືຈັບໂລຫະໄດ້ລົງມາຈາກຂ້າງຫນຶ່ງ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົງ​ປະ​ມານ​ສາມ​ສິບ​ແມັດ​ກັບ​ລຸ່ມ​ສຸດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ໂຖງ​ແຄບ, ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ຫລອດ​ໄຟ​ບໍ່​ຫຼາຍ​ປານ​ໃດ​ຢູ່​ໃນ​ເພດານ​ຕ່ຳ, ແລະ​ທາງ​ໜ້າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປະ​ມານ​ຫ້າ​ສິບ​ຟຸດ​ແມ່ນ​ປະ​ຕູ​ປິດ.
  
  
  ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຮັບ​ຄວາມ​ຫລາກ​ຫລາຍ ຫຼື​ມັນ​ໃກ້​ສູນ​ຈົນ​ບໍ່​ໄດ້​ສົນ​ໃຈ​ອີກ. ແນວໃດກໍ່ຕາມ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍູ້ປະຕູແລະມັນເປີດ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຟ້າວ​ແລ່ນ​ໄປ​ຫາ​ນາງ​ແລະ​ແນມ​ຫາ​ຄາບ​ບີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທີ່​ຊ່ອງ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ນາງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບເຫັນຕົວເອງຢູ່ໃນຫ້ອງທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍເຄື່ອງມື, ແຜງແສງສະຫວ່າງກະພິບແລະແຖວຂອງຄອມພິວເຕີ້ຄລິກ. ຜູ້ຊາຍສີ່ຄົນໃນຊຸດສີກາກີໄດ້ມາເຕົ້າໂຮມກັນອ້ອມແຜນທີ່ຂະໜາດໃຫຍ່ຢູ່ເທິງກຳແພງກົງກັນຂ້າມ, ແລະເມື່ອຂ້ອຍຍ່າງເຂົ້າໄປໃກ້ພວກເຂົາຢ່າງງຽບໆ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນໂຄງຮ່າງຂອງມັນຕັ້ງແຕ່ຝັ່ງຕາເວັນອອກຂອງລັດຟລໍຣິດາເຖິງລັດ Maryland.
  
  
  Tsunganos ເຫັນຂ້ອຍກ່ອນ. "ຄາເຕີ!" - ລາວໂກງ, ແລະອີກເທື່ອຫນຶ່ງຂ້ອຍຕ້ອງໃຫ້ສິນເຊື່ອລາວ: ການສະທ້ອນຂອງລາວບໍ່ໄດ້ຢຸດເຊົາຈາກຄວາມແປກໃຈຂອງລາວ. ລາວ dove ໄປທາງຂວາແລະຮູ້ສຶກສໍາລັບ carabiner ເນີ້ງກັບຕາຕະລາງ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ຂ້າ​ພຣະ​ອົງ - ຍັງ​ບໍ່​ທັນ - ສະ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕັ້ງ​ເປົ້າ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ແລະ​ເອົາ​ລູກ​ປືນ​ໃສ່​ບ່າ​ຂອງ​ເຂົາ. ລາວ​ໄດ້​ເຈືອກ​ໄປ​ຂ້າງ​ໜ້າ​ແລະ​ລົ້ມ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ​ຊີມັງ​ຍ້ອນ​ມີ​ເລືອດ​ເປື້ອນ​ໃສ່​ເສື້ອ​ຂອງ​ລາວ.
  
  
  ສ່ວນທີ່ເຫຼືອເອົາການປົກຫຸ້ມຂອງ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິງ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ​ຜູ້​ຊາຍ​ແລະ​ເຂົາ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ, ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ເຫັນ​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕີ​ເຂົາ. ອີກສອງຄົນຢູ່ຫຼັງຄອມພິວເຕີແຖວໜຶ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປ່ຽນ​ເປັນ​ອັດ​ຕະ​ໂນ​ມັດ​ແລະ​ຍິງ​ຢູ່​ຕູ້​ສີ​ຂີ້​ເຖົ່າ​ສູງ​; ປະ​ຕິ​ບັດ​ຕາມ​ດ້ວຍ​ການ​ອາບ​ນ​້​ໍາ​ສຸກ​ຂອງ sparks ແລະ​ກິ່ນ​ຫອມ​ຂອງ insulation ການ​ເຜົາ​ໄຫມ້​.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນໄປຫາ Tsunganos - ມັນຊ້າເກີນໄປ. ດຽວນີ້ລາວມີອາວຸດຂອງຕົນເອງຢູ່ໃນມືຂອງລາວ, ແລະມັນໄດ້ຖືກຊີ້ໃສ່ຫົວຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ຂະນະ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ກົ້ມ​ລົງ​ພື້ນ, ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ແຕກ​ຂອງ​ຄາ​ບີນ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ຮູ້ສຶກ​ວ່າ​ມີ​ສຽງ​ແທງ​ທີ່​ແຫຼມ​ຄື​ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ແທງ​ຄໍ​ຂ້ອຍ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ rolled ຫຼາຍ ກວ່າ ສອງ ຄັ້ງ ກ່ອນ ທີ່ ຈະ ຢຸດ ເພື່ອ ເອົາ ຈຸດ ປະ ສົງ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຈະ​ສະ​ຫຼັບ​ກັບ​ການ​ສັກ​ຢາ​ດຽວ​, ແລະ​ດ້ວຍ​ການ​ດຶງ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ​ຜົນ​ກະ​ທົບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ punched ຫົກ​ຮູ​ທີ່​ຫນ້າ​ແລະ​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ Tsunganos​.
  
  
  ບໍ່ມີເວລາທີ່ຈະເສຍໃຈ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ຍ່າງ​ໄປ​ໃນ​ແຖວ​ທີ່​ເຜົາ​ໄຫມ້​ຂອງ​ຄອມ​ພິວ​ເຕີ.
  
  
  'ໃຫ້​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ!' - ຂ້າພະເຈົ້າ roared.
  
  
  ອີກ​ສອງ​ຄົນ​ບໍ່​ໄດ້​ຕອບ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ເກີບ​ເກີບ​ກະ​ບາດ​ໜັກ​ຢູ່​ທົ່ວ​ພື້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ squatted ລົງ​ທີ່​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ໂລ​ຫະ​ແລະ​ລໍ​ຖ້າ. ຄວາມງຽບໄດ້ຖືກທໍາລາຍໂດຍສິ່ງລົບກວນຂອງຄອມພິວເຕີ. ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລໍ​ຖ້າ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ແຜນ​ທີ່​ຂະ​ຫນາດ​ໃຫຍ່​ກ່ຽວ​ກັບ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ​ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ pinheads ສີ​ແດງ pinned ກັບ Florida coast ພາກ​ເຫນືອ​ຂອງ Miami. ທຳອິດ ຂ້ອຍ​ຄິດ​ວ່າ​ມັນ​ແມ່ນ Cape Kennedy, ແຕ່​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ ຂ້ອຍ​ກໍ​ເຫັນ Cape ເປັນ​ທາງ​ເໜືອ​ອີກ. ແມ່ນຫຍັງວາງລະຫວ່າງເປົ້າໝາຍທີ່ເໝາະສົມ ແລະເປົ້າໝາຍອັນໃດ?
  
  
  ຫນຶ່ງໃນຄົນທີ່ເຊື່ອງຕົວໄດ້ຕັດສິນໃຈພະຍາຍາມຫລົບຫນີແລະແລ່ນອອກຈາກຫລັງຄອມພິວເຕີ້ເພື່ອດໍານ້ໍາສໍາລັບ carbine ຂອງ Tsungano. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຸດ​ລາວ​ດ້ວຍ​ການ​ຍິງ​ໃສ່​ຫົວ​ເຂົ່າ, ແລະ ສຽງ​ຮ້ອງ​ຂອງ​ລາວ​ກໍ​ດັງ​ຂຶ້ນ​ຢ່າງ​ສົດ​ໃສ​ໃນ​ບ່ອນ​ສູງ. ລາວ rolled ໄປ ແລະ ດັງ ນີ້ ຕໍ່ ໄປ ດ້ວຍ ຄວາມ ເຈັບ ປວດ, ຜິວ ຫນັງ ສີ ເຫຼືອງ ຂອງ ລາວ ປ່ຽນ ເປັນ ສີ ຂີ້ ເຖົ່າ eerie.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລໍຖ້າຄົນສຸດທ້າຍ. ມີຄວາມງຽບສະຫງົບດົນນານກ່ອນທີ່ລາວຈະເວົ້າ.
  
  
  "Carter?"
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ.'
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ມີອາວຸດ."
  
  
  "ອອກມາແລະສະແດງມັນ."
  
  
  ມີການຢຸດຊົ່ວຄາວ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນມີມືປະກົດຂຶ້ນຈາກມຸມຂອງກໍລະນີຄອມພິວເຕີ. ມືເປົ່າ.
  
  
  "ຕົກລົງ, ສະບາຍດີ ຕອນນີ້ໃຫ້ຂ້ອຍເຫັນສ່ວນທີ່ເຫຼືອ."
  
  
  ລາວຍ່າງອອກໄປດ້ວຍມືທັງສອງຂຶ້ນ. ນີ້ແມ່ນຜູ້ຊາຍທີ່ກໍານົດຂ້ອຍກັບ Tsunganos.
  
  
  “ມາທີ່ນີ້,” ຂ້ອຍສັ່ງ.
  
  
  ລາວຍ້າຍຢ່າງລະມັດລະວັງ, ຄືກັບວ່າພື້ນແມ່ນ slippery. ເມື່ອ​ລາວ​ຢູ່​ຫ່າງ​ຈາກ​ຫຼາຍ​ສິບ​ກ້າວ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂໍ​ໃຫ້​ລາວ​ຢຸດ.
  
  
  "Carter ... ມັນເຈັບປວດ."
  
  
  'ໂອ້ ແມ່ນບໍ?'
  
  
  'ຂໍ້ຕີນຂອງຂ້ອຍ. ບາງທີມັນແຕກ.
  
  
  - ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ທ່ານກໍາລັງຢູ່ໃນໂຊກ, ເພື່ອນ. ໃນປັດຈຸບັນຢ່າງໄວວາ. ບອກຂ້ອຍວ່າມັນຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ?
  
  
  "ຂ້ອຍ ... ມັນບໍ່ມີຫຍັງ."
  
  
  'ບໍ່, ແນ່ນອນບໍ່.' ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍົກ​ຖັງ​ຂອງ rifle ໄດ້​ດັ່ງ​ນັ້ນ​ມັນ​ໄດ້​ຊີ້​ໄປ​ຫນ້າ​ຂອງ​ເຂົາ. "ລອງຄໍາຕອບອື່ນ, ແລະເວລານີ້ແມ່ນຄໍາຕອບທີ່ດີ."
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ໄດ້​ເລຍ​ສົບ​ຂອງ​ຕົນ​ແລະ​ຕາ​ຂອງ​ເຂົາ​ໄດ້ darted ໄປ​ອ້ອມ​ຂ້າງ. "ຂ້ອຍ ... ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເວົ້າຫຍັງໄດ້."
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຫຼິ້ນເກມໄດ້ ແລະເອົາລູກປືນໃສ່ໃນມືຂອງລາວທີ່ຍົກຂຶ້ນມາ. ລາວ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ, ຕາ​ຂອງ​ລາວ​ກວ້າງ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ຢ້ານ; ໃນເວລາທີ່ລາວພະຍາຍາມຈັບມືທີ່ບາດເຈັບຂອງລາວ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂົ່ມຂູ່ລາວດ້ວຍ carbine. ລາວ​ຍົກ​ມື​ຂຶ້ນ​ເມື່ອ​ເຫື່ອ​ອອກ​ຢູ່​ໜ້າ​ຜາກ.
  
  
  "ລູກປືນຕໍ່ໄປຈະຜ່ານສອກ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ແນ່​ໃຈວ່​າ​ວິ​ທີ​ການ​ສັກ​ຢາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ໄວ້​, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ກ້າ​ກວດ​ກາ​.
  
  
  'ບໍ່​ບໍ່!' ຜູ້ຊາຍ gasped. “ຂ້ອຍຈະເວົ້າມັນ! ຂ້ອຍຈະເວົ້າມັນ! '
  
  
  ມັນ​ເປັນ​ຄວາມ​ຜິດ​ໂງ່​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອງ​ທີ່​ບໍ່​ໄດ້​ເອົາ​ໃຈ​ໃສ່​ກັບ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຫົວ​ເຂົ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິງ. ລາວມີ carbine ອື່ນກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະຮູ້ວ່າລາວໄດ້ຍ້າຍອອກ, ແລະມັນອາດຈະເປັນພຽງແຕ່ຄວາມເຈັບປວດທີ່ເຈັບປວດຈາກການບາດເຈັບຂອງລາວທີ່ປ້ອງກັນບໍ່ໃຫ້ການສັກຢາຄັ້ງທໍາອິດຂອງລາວຈາກການຕີຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າ ducked ຫລັງຕາຕະລາງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  ການສັກຢາທີສອງຂອງລາວແມ່ນຖືກຕ້ອງຫນຶ່ງຮ້ອຍສ່ວນຮ້ອຍ. ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສອບ​ສວນ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ໜ້າ, ແລ້ວ​ລົ້ມ​ລົງ​ໄປ​ເທິງ​ໂຕະ ແລະ​ເກືອບ​ໃສ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ຕີ​ລາວ​ໃສ່​ຄໍ. ຍູ້ຮ່າງກາຍອອກໄປ, ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງຍິງອີກ - ຈາກນັ້ນກໍ່ມິດງຽບ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຮອບ​ໂຕະ​ຢ່າງ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ແລະ​ຢືນ​ຂຶ້ນ. ຜູ້ຊາຍຄົນສຸດທ້າຍທີ່ນອນຢູ່ຂ້າງໆ Tsunganos, ຍັງຖືຖັງຂອງ carbine ຢູ່ໃນປາກຂອງລາວ. ແຜນ​ທີ່​ຢູ່​ເທິງ​ກຳ​ແພງ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ເພິ່ນ​ໄດ້​ຖືກ​ເປື້ອນ​ດ້ວຍ​ເລືອດ​ສີ​ແດງ​ສົດ​ໃສ. ກ່ອນ​ຈະ​ເຮັດ​ຫຍັງ​ອີກ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກວດ​ກາ​ສົບ​ທັງ​ສີ່​ຄົນ. ເມື່ອຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າພວກເຂົາຕາຍແລ້ວ, ຂ້ອຍໄດ້ສຶກສາແຜນທີ່. ຊໍ່ຂອງ pinheads ໄດ້ pinned ກັບ Palm Beach, ຊຶ່ງຫມາຍຄວາມວ່າບໍ່ມີຫຍັງສໍາລັບຂ້າພະເຈົ້າ. ແຕ່ເສັ້ນບາງໆທີ່ແຕ້ມຢູ່ໃນແຜນທີ່ຈາກຈຸດນ້ອຍໆໃນ Bahamas ໄດ້ບອກຂ້ອຍຕື່ມອີກ.
  
  
  ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ນໍາພາຈາກເກາະ Doomsday ໄປຫາເປົ້າຫມາຍ - ທັງຫມົດແຕ່ຫນຶ່ງ. ເສັ້ນນີ້ແລ່ນໄປຕາມຊາຍຝັ່ງທັງໝົດເປັນເສັ້ນຊື່, ມຸ່ງໜ້າສູ່ທາງໃຕ້ຂອງ Cape Hatteras. ມັນໄດ້ໄປໄກເຖິງວໍຊິງຕັນ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າພວກເຂົາບໍ່ຈໍາເປັນ pinhead ເພື່ອຫມາຍເປົ້າຫມາຍນັ້ນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຟ້າວ​ຊອກ​ຫາ​ໂຕະ​ສີ່​ໂຕ​ໃນ​ຫ້ອງ, ແຕ່​ບໍ່​ພົບ​ວ່າ​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ເປັນ​ປະ​ໂຫຍດ​ໄປ​ກວ່າ​ຮູບ​ແຕ້ມ​ແລະ​ເຄື່ອງ​ພິມ​ໃນ​ຄອມ​ພິວ​ເຕີ​ທີ່​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ gobbledygook ກັບ​ຂ້ອຍ.
  
  
  ແຕ່ວ່າມັນເປັນທີ່ຊັດເຈນວ່ານີ້ແມ່ນບາງປະເພດຂອງຫ້ອງຄວບຄຸມ, ແລະນີ້ນໍາໄປສູ່ການສະຫລຸບຢ່າງມີເຫດຜົນວ່າບາງສິ່ງບາງຢ່າງໄດ້ເກີດຂຶ້ນຢູ່ທີ່ນີ້ໃນເກາະ Doomsday.
  
  
  ການນໍາໃຊ້ butt ຂອງ carbine ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ຂ້າພະເຈົ້າ smashed sensors ທັງຫມົດໃນຄະນະກໍາມະແລະກັບຄືນໄປບ່ອນ shaft ນໍາໄປສູ່ຫ້ອງການ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລ່ນ​ອອກ​ຈາກ​ປະ​ຕູ​ແລະ​ໄດ້​ດໍາ​ລົງ​ຊີ​ວິດ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ undergrowth, ບໍ່​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ຜູ້​ໃດ​ຢູ່​ໃນ​ກອບ​ຂອງ​ການ​ກໍ່​ສ້າງ.
  
  
  hydrofoil ແມ່ນບ່ອນທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປະໄວ້, anched. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕັດ​ເສັ້ນ​ດ້ວຍ​ແຜ່ນ​ໃບ​ຄ້າຍ​ຄື​ຈືດໆ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ເຄື່ອງ​ຈັກ​ແລະ​ຄ່ອຍໆ​ດຶງ​ອອກ​ຈາກ​ຝັ່ງ​ທະ​ເລ​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ມີ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ທີ່​ຈະ​ຕີ​ເຕັມ throttle. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂັບ​ເຮືອ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ Resurrection Island ແລະ​ມຸ່ງ​ຫນ້າ​ໄປ​ຫາ​ດ​ຊາຍ​ທີ່​ຢູ່​ໃກ້​ກັບ​ໂຮງ​ແຮມ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ເຮືອ, ປີນ​ຂຶ້ນ​ຝັ່ງ​ແລະ​ຍ່າງ​ໄປ​ທີ່​ປະ​ຕູ​ຂ້າງ​ຄຽງ​ທີ່ Chyna ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ມັນ ບໍ່ ແມ່ນ ຈົນ ກວ່າ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ໄປ ຫາ ຫ້ອງ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ທີ່ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຮູ້ ວ່າ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ບໍ່ ມີ ກະ ແຈ ກັບ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ, ສະ ນັ້ນ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ນໍາ ໃຊ້ ຕົ້ນ ສະ ບັບ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ອີກ ເທື່ອ ຫນຶ່ງ; ວຽກ ງານ ນີ້ ໄດ້ ກາຍ ເປັນ ຫຼັກ ສູດ refresher ໃນ ການ ເປີດ locks.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖອດ​ກະ​ເປົ໋າ​ລອຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ໄດ້​ອາບ​ນ​້​ໍາ​, ເອົາ​ຢາ​ຂີ້​ເຜິ້ງ​ໃສ່​ຂໍ້​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທີ່​ຖືກ​ໄຟ​ໄຫມ້​, ແລະ​ກວດ​ສອບ​ບາດ​ແຜ​ລູກ​ປືນ​ຢູ່​ຄໍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ມັນເປັນບາດແຜໃຫຍ່ແຕ່ຜິວໜັງ; ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ນໍາ ໃຊ້ ແຜ່ນ ແລະ ໃສ່ sweater turtleneck ສີ ເຂັ້ມ ແລະ trousers.
  
  
  ບໍ່ມີຄວາມສົງໃສໃນຕອນນີ້; Wilhelmina ແລະ Hugo ອອກມາຈາກບ່ອນລີ້ຊ່ອນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂຫຼດ Luger, stuffed ມັນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຖົງ​ບ່າ​ຫນັງ​ອ່ອນ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ມັດ stiletto ກັບ forearm ຊ້າຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້ອຍໃສ່ເສື້ອຄຸມສີຟ້າ. ຂ້ອຍເບິ່ງໂມງທີ່ຂ້ອຍປະໄວ້ໃນຫ້ອງຂອງຂ້ອຍ. ມັນເປັນການຍາກທີ່ຈະເຊື່ອວ່າຕອນແລງໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ກະ​ແຈ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈາກ​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ລຸ່ມ​ສຸດ, ຍ່າງ​ຜ່ານ​ຟ​, ແລະ​ມຸ່ງ​ຫນ້າ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ກາ​ຊີ​ໂນ. ຕາມປົກກະຕິ, ຜູ້ຊົມແມ່ນນ້ອຍ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈ; ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໄປ cabaret ໄດ້.
  
  
  ນັກຕະຫລົກຢູ່ເທິງເວທີ, ຊຶ່ງຫມາຍຄວາມວ່າ Chyna ຈະບໍ່ສະແດງເປັນເວລາປະມານເຄິ່ງຊົ່ວໂມງ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຮູ້ວ່າຂ້າພະເຈົ້າສາມາດລໍຖ້າດົນນານກ່ອນທີ່ຈະຕິດຕໍ່ກັບນາງ; ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຮູ້ວ່ານາງຈະເຮັດວຽກຄືນນັ້ນຫຼືບໍ່. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສັ່ງເຄື່ອງດື່ມ, ລໍຖ້າໃນຂະນະທີ່ bartender ໄດ້ດູແລມັນຢູ່ອີກດ້ານຫນຶ່ງຂອງບາ, ແລະໄວເຂົ້າໄປໃນປະຕູທີ່ນໍາໄປສູ່ທາງຫລັງຂອງເວທີ.
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ຍ່າງ​ຂຶ້ນ​ຂັ້ນ​ໄດ​ບໍ່​ດົນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ຕົນ​ເອງ​ຢູ່​ໃນ​ແລວ​ທາງ​ແຄບ​ລະ​ຫວ່າງ​ກ່ອງ​ແລະ​ປະ​ຕູ​ຫ້ອງ locker ເປັນ​ແຖວ. ນັກກາຍຍະກັມຊາວເລບານອນນັ່ງຢູ່ໃນຫ້ອງທີ່ຄັບແຄບ, ແຕ່ບໍ່ໄດ້ເບິ່ງຂ້ອຍເມື່ອຂ້ອຍຜ່ານໄປ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມສາມປະຕູກ່ອນທີ່ຈະພົບເຫັນຫ້ອງ locker ຂອງ Chyna. ນາງນັ່ງຢູ່ທາງຫນ້າຂອງກະຈົກ, ນຸ່ງເສື້ອພຽງແຕ່ສ່ວນຕ່ໍາຂອງເຄື່ອງນຸ່ງຂົນຂອງນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ພາຍ​ໃນ​ກັບ Wilhelmina ໃນ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  “ບໍ່ແມ່ນສຽງ,” ຂ້ອຍຮ້ອງສຽງດັງ, ສະແດງໃຫ້ນາງເຫັນ Luger.
  
  
  ຕາຂອງນາງໄດ້ເປີດກວ້າງໃນຂະນະທີ່ນາງຫັນໄປຫາຂ້ອຍ. 'ນິກ!' - ນາງ gasped.
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ. ຈັບມືຂອງເຈົ້າເພື່ອຂ້ອຍສາມາດເຫັນພວກມັນໄດ້."
  
  
  ນາງຕ້ອງການຢືນຂຶ້ນ, ຈັບແຂນຂອງນາງມາຫາຂ້ອຍ. "ໂອ້, ເຊື່ອຂ້ອຍ Nick, ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າພວກເຂົາຈະຂ້າເຈົ້າ!"
  
  
  'ແນ່ນອນບໍ່ແມ່ນ. ລຸກ​ຂຶ້ນ. ເອົາບາງສິ່ງບາງຢ່າງໃສ່.”
  
  
  ນາງຢືນຂຶ້ນຊ້າໆ.
  
  
  "ຂ້ອຍຄວນໃສ່ບາງສິ່ງບາງຢ່າງບໍ?" ມີຮອຍຍິ້ມດຽວກັນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ - ເກືອບ. "ພວກເຮົາບໍ່ມີເວລາສໍາລັບການນີ້, ທີ່ຮັກ. ຮີບຟ້າວໄປ, ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍຈະເອົາເຈົ້າໄປບ່ອນຂອງເຈົ້າທັນທີ.”
  
  
  ຈີນຢືນ motionless ແລະເບິ່ງເຂົ້າໄປໃນຕາຂອງຂ້າພະເຈົ້າ; ສິ່ງ​ທີ່​ນາງ​ໄດ້​ເຫັນ​ຢູ່​ນັ້ນ​ເຮັດ​ໃຫ້​ນາງ​ໝັ້ນ​ໃຈ​ວ່າ​ຂ້ອຍ​ບໍ່​ໄດ້​ເວົ້າ​ຕະຫຼົກ. ນາງໄດ້ເອົາເຄື່ອງນຸ່ງຈາກເກົ້າອີ້ແລະເອົາໃສ່. ມັນແມ່ນເສື້ອຄຸມຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  'ພວກເຮົາຈະໄປໃສ?' - ນາງຖາມດ້ວຍສຽງສັ່ນເລັກນ້ອຍ.
  
  
  "ມີທາງອອກທີ່ນີ້ບໍ?"
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ.'
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນພວກເຮົາຈະໄປທີ່ນັ້ນ."
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ລົງ​ທາງ​ຫ້ອງ​ໂຖງ, ອອກ​ຈາກ​ປະ​ຕູ​ຫລັງ, ແລະ​ມາ​ເຖິງ​ປະ​ຕູ​ຂ້າງ​ທີ່​ຄຸ້ນ​ເຄີຍ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ. ຈີນ​ຍ່າງ​ກັບ​ຫົວ​ຂອງ​ນາງ​ຖື​ສູງ​ແລະ​ບໍ່​ໄດ້​ເບິ່ງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ຄົງ​ບໍ່​ພໍ​ເທົ່າ​ໃດ​ບາດ​ກ້າວ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ນາງ. ນາງໄດ້ຢຸດຢູ່ທີ່ຂັ້ນໄດແລະເບິ່ງຄືນ.
  
  
  "ໄປຫ້ອງຂອງເຈົ້າບໍ?"
  
  
  "ເຈົ້າເດົາໄດ້ແນວໃດ."
  
  
  "ແລະເຈົ້າບໍ່ສາມາດລໍຖ້າໃຫ້ການສະແດງສິ້ນສຸດລົງບໍ? ເຈົ້າງາມປານໃດ.'
  
  
  'ໄວໆ​ແນ່.'
  
  
  ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍູ້​ນາງ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ເທິງ​ຕຽງ​ແຂງ​ພຽງ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ນາງ​ເຈັບ​ປວດ​ເລັກ​ນ້ອຍ. ຕາ​ຂອງ​ນາງ​ເຕັມ​ໄປ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ສົງ​ໄສ​ຊົ່ວ​ຄາວ, ຈາກ​ນັ້ນ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ກໍ​ເລີ່ມ​ງົງ​ອີກ.
  
  
  “ສະ​ນັ້ນ ເຈົ້າ​ຈຶ່ງ​ແລ່ນ​ໜີ​ຈາກ​ພວກ​ເຂົາ. ຂ້ອຍດີໃຈຫຼາຍກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້, Nick.
  
  
  'ໃຫ້ມັນຂຶ້ນ. ສະຖານະການນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດໃນການພິພາກສາຄັ້ງສຸດທ້າຍ?
  
  
  "ມັນ... ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ແທ້ໆ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແນ​ໃສ່ Wilhelmina ກັບ​ຫນ້າ​ຂອງ​ນາງ. 'ລອງຕອບອີກຄັ້ງ.'
  
  
  ນາງ​ປ່ອຍ​ເສື້ອ​ຄຸມ​ນັ້ນ​ຫຼຸດ​ອອກ​ຈາກ​ບ່າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍ້າຍ​ມື​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໃຫ້ stiletto ຂອງ Hugo ເລື່ອນ​ໄປ​ໃນ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ນາງ​ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ມັນ​. ມັນ dawned ສຸດຂອງນາງ.
  
  
  "ເຈົ້າຈະບໍ່ ... "
  
  
  “ຂ້ອຍບໍ່ມີເວລາຫຼາຍ, ທີ່ຮັກ. ຕອບ.'
  
  
  ນາງໄດ້ກົ້ມຫົວລົງແລະຮ້ອງໄຫ້ຢູ່ໃນມືຂອງນາງ. “ພໍ່ຂອງຂ້ອຍ, Nick. ລາວຢູ່ໃນ camp ໄດ້. ຖ້າພວກເຂົາຮູ້, ຂ້ອຍບອກພວກເຂົາ ... -
  
  
  ມີພໍ່ຂອງປະຊາຊົນຫຼາຍຄົນຢູ່ໃນຄ້າຍ,” ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງແຮງ. 'ເວົ້າ...'
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ຍົກ​ຂຶ້ນ​ຫນ້າ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​້​ໍ​າ​ຕາ​ແມ່ນ​ເປັນ​ຈິງ.
  
  
  "ເພື່ອຄວາມຊື່ສັດ, Nick, ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຮູ້ຫຼາຍກ່ຽວກັບມັນ. ທຳອິດພວກເຂົາເວົ້າວ່າ ເຂົາເຈົ້າກຳລັງເຮັດອັນໃດອັນນຶ່ງເພື່ອປົດປ່ອຍປະເທດຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ບາງເທື່ອກ່ອນນີ້ ຂ້ອຍຮູ້ໄດ້ວ່ານີ້ແມ່ນການຕົວະ. ເມື່ອຂ້ອຍເກືອບຖືກຂ້າໃນຄືນທີ່ຜ່ານມາ ...
  
  
  - ເກືອບ​ທັງ​ຫມົດ. ເຈົ້າຄິດວ່າເຂົາເຈົ້າຈະເຮັດແທ້ບໍ?
  
  
  "ໃຜ​ຈະ​ຮູ້? ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍໄປເກາະ Doomsday; ເຂົາ​ເຈົ້າ​ສັ່ງ​ບໍ່​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ເຂົ້າ​ໃກ້​ລາວ.”
  
  
  ຂ້ອຍລັງເລ; ມັນບໍ່ສໍາຄັນວ່ານາງຈະຕົວະຫຼືບໍ່, ເພາະວ່າຂ້ອຍຮູ້ພຽງພໍແລ້ວກ່ຽວກັບການພິພາກສາຄັ້ງສຸດທ້າຍ.
  
  
  "ເຈົ້າຕ້ອງເຊື່ອຂ້ອຍ, Nick." ມີ hint ຂອງ hysteria ໃນສຽງຂອງນາງໃນປັດຈຸບັນ; ມັນ​ດີ​ຫຼາຍ.
  
  
  “ເຈົ້າຊ່ວຍເຂົາເຈົ້າແນວໃດ? ວຽກຂອງເຈົ້າແມ່ນຫຍັງ?
  
  
  “ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເຮັດຫຍັງຫຼາຍ; ພວກເຂົາພຽງແຕ່ບອກຂ້ອຍໃຫ້ລາຍງານຜູ້ທີ່ຖາມຄໍາຖາມ."
  
  
  'ມັກ​ຂ້ອຍ?'
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍບອກພວກເຂົາກ່ຽວກັບເຈົ້າ."
  
  
  'ແນ່ນອນບໍ່ແມ່ນ.'
  
  
  "ແມ່ນແຕ່ Angela?"
  
  
  ຈີນ​ຫຼຸດ​ຫົວ​ລົງ​ອີກ, ຜົມ​ໜາ​ຂອງ​ນາງ​ປົກ​ໜ້າ. “ນາງບໍ່ໄດ້ຖາມຫຍັງເລີຍ. ບໍ່ມີຫຍັງ. ເມື່ອ​ຄົນ​ເຫຼົ່າ​ນີ້​ຍ່າງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ນີ້​ໃນ​ຄືນ​ນີ້ ຂ້ອຍ​ກໍ​ແປກ​ໃຈ​ຄື​ກັບ​ເຈົ້າ.”
  
  
  "ໃຜສົ່ງເຈົ້າໄປຫາ Double Key?"
  
  
  "ຕົວແທນຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ບານ​ໃນ​ຂຸມ​ຝັງ​ສົບ​ຂອງ​ແມ່​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.” ນາງໄດ້ຂ້າມຕົນເອງຢ່າງໄວວາ. “ເຂົາ​ເຈົ້າ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ທີ່​ນີ້​ໄດ້​ຫນຶ່ງ​ຫຼື​ສອງ​ເດືອນ. ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ກ່ຽວ​ກັບ​ພໍ່​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ຊ່ວຍ​ໃຫ້​ປະ​ເທດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ແຕ່​ຕໍ່​ມາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ຕົວະ​ເພາະ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ວ່າ​ພໍ່​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຖືກ​ຂ້າ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ເຮັດ​ຕາມ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ.”
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຮຽນຮູ້ຫຍັງໃໝ່. 'ສະບາຍດີ. ໃຫ້ເວົ້າວ່າຂ້ອຍເຊື່ອເຈົ້າ. ຕອນນີ້ບອກຂ້ອຍກ່ຽວກັບວິທີການໄປ De Dublon. ແລະຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຫມາຍຄວາມວ່າຜ່ານປະຕູ.
  
  
  ນາງເງີຍໜ້າຂຶ້ນແລະກັດປາກຂອງນາງ. ໃນທີ່ສຸດນາງກໍຫົວ. "ມີທາງ..."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ໃຫ້​ນາງ​ມັດ​ດ້ວຍ​ເສັ້ນ​ດ່າງ ແລະ​ສາຍ​ແອວ​ຂອງ​ເສື້ອ​ຄຸມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຍ່າງ​ລົງ​ຂັ້ນ​ໄດ​ຫລັງ ແລະ​ຍ່າງ​ໄປ​ຕາມ​ຫາດ​ຊາຍ​ຢ່າງ​ໄວ ຈົນ​ເຖິງ​ທາງ​ເຂົ້າ​ອຸ​ໂມງ​ທີ່​ນຳ​ໄປ​ສູ່​ໜອງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈໍາ​ເປັນ​ຕ້ອງ​ລອຍ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​ໃນ​ຄືນ​ນີ້, ແຕ່​ຄັ້ງ​ນີ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ມີ​ອາ​ວຸດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ອີງ​ໃສ່.
  
  
  
  
  ບົດທີ 13
  
  
  
  
  
  ໃນລະຫວ່າງການຫ້າມ, De Dublon ໄດ້ຮັບໃຊ້ເປັນຈຸດຂົນສົ່ງທີ່ສໍາຄັນສໍາລັບຜູ້ລັກລອບ rum ໃນເວລາທີ່ປະຕູຮົ້ວຖືກຕິດຕັ້ງເພື່ອປິດອ່າວ, ເຊັ່ນດຽວກັນກັບປຸ່ມທີ່ເຊື່ອງໄວ້ເພື່ອເປີດພວກມັນທັງສອງດ້ານ. ເມື່ອ Grady Ingersoll ຊື້ເກາະດອນ, ລາວໄດ້ອອກຈາກລະບົບ intact ເຖິງແມ່ນວ່າຫຼັງຈາກການຕິດຕັ້ງການຄວບຄຸມຫ່າງໄກສອກຫຼີກທີ່ດໍາເນີນການຈາກ hydrofoils. ນີ້ ບໍ່ ແມ່ນ carelessness; ບາງຄັ້ງ Ingersoll ໄດ້ອະນຸຍາດໃຫ້ເຮືອອື່ນໆທີ່ບໍ່ມີອຸປະກອນຄວບຄຸມໄລຍະໄກເຂົ້າໄປໃນທະເລສາບ. ແຕ່ມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະໄປເຖິງມືຈັບຈາກບ່ອນອື່ນນອກຈາກເຮືອຢູ່ໃນອ່າວ - ຫຼືເກືອບເປັນໄປບໍ່ໄດ້.
  
  
  ຄອນໂຊນເປັນຈຸດນ້ອຍໆຢູ່ດ້ານຂ້າງຂອງຂົວ, ເລັກນ້ອຍເບົາກວ່າສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງຫີນ ແລະໂຄງສ້າງຊີມັງ. ວິທີດຽວທີ່ຈະສາມາດບັນລຸໄດ້ແມ່ນການປີນຂ້າມຂອບແລະສາມາດບັນລຸສໍາລັບປຸ່ມໃນຂະນະທີ່ທ່ານຕົກເຂົ້າໄປໃນນ້ໍາ. Chyna ບອກຂ້ອຍວ່ານາງໄດ້ເຮັດແບບນີ້ຫຼາຍຄັ້ງໃນຕອນຕົ້ນຂອງຄວາມໂລແມນຕິກຂອງນາງກັບ Angela, ເມື່ອພວກເຂົາຕ້ອງລະມັດລະວັງເພາະວ່າ Angela ຍັງເຮັດຫຼາຍຫຼືຫນ້ອຍຄືກັບນາງສາວຂອງ Ingersoll. ມື້ນີ້ມັນບໍ່ສໍາຄັນ; ລົດຊາດຂອງມະຫາເສດຖີໄດ້ກາຍເປັນທີ່ແປກປະຫຼາດກວ່າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ວາງ​ລົງ​ເທິງ​ຂົວ​, ເຮັດ​ໃຫ້​ແນ່​ໃຈວ່​າ​ທີ່​ຕັ້ງ​ຂອງ​ຈຸດ​ນີ້​ແລະ​ໄດ້​ຍ້າຍ​ໄປ​ຂ້າງ​ຫນ້າ​; ກ້ອນຫີນ rough tormented jacket ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ແລ້ວ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ລົ້ມ ແລະ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ຕົກ ຂ້ອຍ​ແຕະ​ຈຸດ​ນີ້​ດ້ວຍ​ມື​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ແລ້ວ​ກໍ​ຈົມ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ນໍ້າ.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍລອຍຂຶ້ນ, ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນຫຍັງເລີຍ, ແຕ່ເມື່ອສາຍຕາຂອງຂ້ອຍເລີ່ມປັບຕົວເຂົ້າກັບແສງຕາເວັນ, ຂ້ອຍພຽງແຕ່ເຫັນປະຕູຮົ້ວຂຶ້ນຢູ່ໃນອຸໂມງ. ຂ້ອຍມີເວລາຊາວວິນາທີທີ່ຈະຜ່ານມັນໄປໄດ້ ແລະມັນກໍ່ເປັນກະແສລົມອອກ.
  
  
  ມັນເປັນນ້ໍາທີ່ສູງແລະເຄື່ອງນຸ່ງຫົ່ມຂອງຂ້ອຍເປັນອຸປະສັກອັນໃຫຍ່ຫຼວງ. ໂດຍໄດ້ເສຍເວລາຫຼາຍກວ່າເຄິ່ງຫນຶ່ງຂອງເວລາທີ່ໄດ້ຮັບ, ຂ້າພະເຈົ້າຍັງບໍ່ໃກ້ກັບຈຸດແຕກຫັກ. ຫາຍໃຈເຂົ້າເລິກໆ, ຂ້ອຍກົ້ມຫົວ ແລະ ແຂນ ແລະ ເລີ່ມລອຍນໍ້າໜັກເທົ່າທີ່ຈະເຮັດໄດ້. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເຫັນໄດ້ວ່າຂ້ອຍມີຄວາມຄືບຫນ້າໄປໄກປານໃດ, ແຕ່ຂ້ອຍລອຍນ້ໍາຈົນກ່ວາໂມງນ້ອຍໆຢູ່ໃນຫົວຂອງຂ້ອຍບອກຂ້ອຍວ່າເວລາຈະຕ້ອງເຖິງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍົກ​ຫົວ​ຂຶ້ນ​ຢ່າງ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ ແລະ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ເຫຼັກ​ທີ່​ແຫຼມ​ຄົມ​ຂັດ​ຂໍ້​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຂໍ້ຕີນຂອງຂ້ອຍຖືກຈັບລະຫວ່າງສອງແຖບແລະຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າຕົນເອງຖືກດຶງລົງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ wildly, grabbed ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຂາ stuck ແລະ​ດຶງ. ມີຄວາມຄືບໜ້າ, ແຕ່ບໍ່ພຽງພໍ. ປະຕູໄດ້ສືບຕໍ່ຈົມລົງໄປລຸ່ມອ່າວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສູບ​ອາ​ກາດ​ກ່ອນ​ທີ່​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫຼຸດ​ລົງ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ເຮັດ​ວຽກ​ຢ່າງ​ງຽບ​ສະ​ຫງົບ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ນ​້​ໍ​າ​ຊ​້​ໍ​າ​ປິດ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຄວາມ​ຕື່ນ​ຕົກ​ໃຈ​ເກືອບ​ຂ້າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ທີ່​ຈະ​ຟ້າວ​, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈິນ​ຕະ​ນາ​ການ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ທີ່​ນີ້​, ແລະ​ຄວາມ​ສະ​ຫງົບ​ບາງ​ຢ່າງ​ໄດ້​ມາ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ມັນເກືອບຄືກັບວ່າຂ້ອຍສາມາດຫາຍໃຈເລິກຢູ່ໃຕ້ພື້ນຜິວໃນຂະນະທີ່ຜ່ອນຄາຍຂໍ້ຕີນຂອງຂ້ອຍຢ່າງເປັນວິທີ. ເມື່ອ​ນາງ​ອອກ​ມາ​ໃນ​ທີ່​ສຸດ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກໍ​ໄດ້​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ຢ່າງ​ໄວ. ຂ້ອຍຄ່ອຍໆລອຍໄປຫາຝັ່ງຫີນຕັ້ງຂອງທະເລສາບ ແລະປີນຂຶ້ນຝັ່ງ.
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ການ​ຫາຍ​ໃຈ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ປົກ​ກະ​ຕິ​, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍົກ​ອອກ Luger ແລະ​ເຊັດ​ຕະ​ຫລົກ​ຢ່າງ​ລະ​ອຽດ​ດ້ວຍ​ໃບ​ປາມ​. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໃສ່ພວກມັນກັບຄືນໄປບ່ອນຢູ່ໃນວາລະສານແລະເອົາພວກມັນເຂົ້າໄປໃນຫຼັກຊັບ.
  
  
  ໄຮໂດຣໂຟລອີກສອງອັນໄດ້ເຕັ້ນຢູ່ໃນສາຍທີ່ຈອດເຮືອຄືກັບຜີຜີ. ບໍ່ມີຜູ້ໃດເຝົ້າຍາມເຮືອ; ປາກົດຂື້ນວ່າ Ingersoll - ຫຼື Intimate Six, ຜູ້ທີ່ຮັບຜິດຊອບໃນການປະຕິບັດງານນີ້ - ໄດ້ຮັກສາກໍາລັງຮັກສາຄວາມປອດໄພຢູ່ທີ່ປະຕູໃຫຍ່ແລະອ້ອມຮອບ De Dublon ເອງ. ມາຮອດປະຈຸ, ນີ້ເຫມາະສົມກັບຂ້ອຍ, ແຕ່ຖ້າຂ້ອຍເຂົ້າໃກ້ເຮືອນ, ມັນຈະຮ້າຍແຮງກວ່າເກົ່າ.
  
  
  ການ​ຊອກ​ຫາ​ທາງ​ເຂົ້າ​ທາງ​ໃຕ້​ດິນ​ບໍ່​ໄດ້​ຍາກ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ຫາ​ໂຮງ​ແຮມ​ຢ່າງ​ໄວ, ເຂົ້າ​ໃກ້​ຂັ້ນ​ໄດ​ແລະ​ປີນ​ຂຶ້ນ​ຢ່າງ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ. ທາງຂວາຂອງຂ້ອຍແມ່ນຫ້ອງໂຖງແຄບທີ່ນໍາໄປສູ່ປະຕູຂອງຫ້ອງທີ່ Angela ແລະ Chyna ເກືອບຈະມາຕີຂ້ອຍ. ອີກດ້ານໜຶ່ງແມ່ນຂັ້ນໄດຖ້ຽວທີສອງ. ມັນເປັນເສັ້ນທາງທີ່ມີເຫດຜົນ, ສະນັ້ນຂ້ອຍໄປກັບມັນ. ເມື່ອຂ້ອຍໄປຮອດຈຸດສູງສຸດ ຂ້ອຍພົບວ່າຂ້ອຍເວົ້າຖືກ, ແຕ່ມັນເປັນຈຸດຈົບ.
  
  
  ປະຕູເຫຼັກໄດ້ກີດຂວາງທາງຜ່ານ, ຂະໜາດໃຫຍ່ ແລະ ແຂງແຮງ ໂດຍມີຮູເຈາະນ້ອຍໆອັນດຽວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫວັງ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຢູ່​ຫ່າງ​ຈາກ​ທັດ​ສະ​ນະ​ທີ່​ຈໍາ​ກັດ​ຂອງ peephole ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກ້າວ​ໄປ​ຫາ​ປະ​ຕູ. ບໍ່ມີຈຸດໃດໃນການກວດສອບເພື່ອເບິ່ງວ່າມັນຖືກລັອກ; ມັນໄດ້ຖືກຫມາຍຄວາມວ່າຈະ.
  
  
  ລາວເອົາຊຸດນ້ອຍໆອອກຈາກຖົງເສື້ອຂອງລາວ. ຜ້າອ້ອມກະເປົ໋າໄດ້ຖອດອອກໄດ້ງ່າຍ, ປ່ຽນເປັນສາຍເຊືອກຍາວເກືອບສາມແມັດ. ພາຍໃນຊຸດດັ່ງກ່າວມີລະເບີດຝັງດິນຂະໜາດໃຫຍ່; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົດ​ດັນ​ມັນ​ຢ່າງ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ກັບ​ແຂບ​ຂອງ​ປະ​ຕູ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ໃສ່​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ນັກ​ບິນ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ. ສາຍໄຟເປັນຟິວໄວ.
  
  
  ເຮັດໃຫ້ມີແສງມັນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໂດດລົງໄປຊັ້ນທໍາອິດ, ແລ່ນອ້ອມແຈແລະເຊື່ອງ. ​ເຫດ​ລະ​ເບີດ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ມີ​ສຽງ​ດັງ​ຢູ່​ໃນ​ຕຶກ​ຫີນ​ແຂງ, ຝາ​ເຮືອນ​ແລະ​ພື້ນ​ເຮືອນ​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອ​ນ​ເປັນ​ເວລາ​ຫຼາຍ​ວິນາທີ. ຫລຽວຂຶ້ນເທິງຂັ້ນໄດ, ຂ້ອຍເຫັນວ່າປະຕູເປີດກວ້າງຢູ່ທາງຂວາງຂອງມັນ.
  
  
  ຂ້ອຍຢູ່ບ່ອນທີ່ຂ້ອຍຢູ່.
  
  
  ພວກເຂົາແລ່ນມາຫາຂ້ອຍ, ລົດໄຟຢູ່ທາງໜ້າ, ຕິດຕາມດ້ວຍສະມາຊິກຊາຍສອງຄົນທີ່ຍັງເຫຼືອຢູ່ໃນກຸ່ມ Intimate Six. ຂ້າພະເຈົ້າ dodged; ຄວັນ​ໄຟ​ຍັງ​ໜາ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ປິດ​ບັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈາກ​ທັດ​ສະ​ນະ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຫັນ​ວ່າ​ທັງ​ສາມ​ມີ​ປືນ​ຄວັນ.
  
  
  ຂ້ອຍປ່ອຍໃຫ້ລົດໄຟແລະຄົນຕໍ່ໄປຜ່ານໄປແລະຫາຍໄປພາຍໃຕ້ຂັ້ນໄດ. ຜູ້ຊາຍຜົມຍາວອີກຄົນໜຶ່ງໃນຊຸດສີມືດໄດ້ເດີນໄປຕາມເສັ້ນທາງອື່ນ, ອອກຈາກມືຂອງຂ້ອຍ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າສາມາດຂຶ້ນບັນໄດ, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຕ້ອງການໃຫ້ເຂົາເຈົ້າຢູ່ຫລັງຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ລົງ​ຫ້ອງ​ໂຖງ​ແລະ hurried ຫຼັງ​ຈາກ​ການ​ຝຶກ​ອົບ​ຮົມ​ແລະ​ຜູ້​ຊາຍ​ອີກ​ຄົນ​ຫນຶ່ງ​.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ໄດ້​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ກັບ Comrade ການ​ຝຶກ​ອົບ​ຮົມ​; ລາວພຽງແຕ່ຫັນໄປເມື່ອພວກເຮົາມາປະເຊີນໜ້າກັນຢູ່ໃນແລວທາງມືດ. ປືນຂອງລາວເພີ່ມຂຶ້ນ, ແຕ່ Hugo ແມ່ນໄວຂຶ້ນເລັກນ້ອຍ; ມີດແທງຄໍຂອງລາວ ແລະອອກໄປຫາຄໍຂອງລາວ. ລາວລົ້ມລົງດ້ວຍສຽງດັງທີ່ແປກໃຈ.
  
  
  ດຶງປືນຈາກມືທີ່ອ່ອນເພຍຂອງລາວ, ຂ້ອຍແລ່ນເຂົ້າໄປໃນແລວເສດຖະກິດແລະລໍຖ້າ. ອີກບໍ່ດົນ ລົດໄຟຈະຕ້ອງກັບຄືນມາ, ແລະຂ້ອຍຫວັງວ່າລາວຈະໄປຕາມເສັ້ນທາງດຽວກັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ແປກ​ໃຈ​ທີ່​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ດັງ, ແຕ່​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ຈໍາ​ວ່າ​ຕຶກ​ອາ​ຄານ​ເກົ່າ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ສ້າງ​ເປັນ​ປ້ອມ​; ສິ່ງ​ທີ່​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ສຽງ​ຟ້າ​ຮ້ອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອາດ​ຈະ​ບໍ່​ໄດ້​ຍິນ​ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ໂດຍ​ກອງ​ຢູ່​ນອກ.
  
  
  ເວລາຜ່ານໄປໄວເກີນໄປ; ຂ້ອຍເບິ່ງໂມງຂອງຂ້ອຍ. ມັນແມ່ນເກືອບທ່ຽງຄືນ, ແລະເມື່ອຂ້ອຍຈື່ສິ່ງທີ່ Wilf ບອກຂ້ອຍໃນ hydrofoil ວ່າມັນຊ້າເກີນໄປທີ່ຈະຢຸດພວກມັນ, ຂ້ອຍຮູ້ສຶກບໍ່ສະບາຍໃຈວ່ານີ້ອາດຈະເປັນເວລາ. ຂ້ອຍອາດຈະປິດຫ້ອງຄວບຄຸມຂອງເຂົາເຈົ້າ, ແຕ່ວ່າພຽງພໍບໍ? ຂ້ອຍໄດ້ສະຫລຸບແລ້ວວ່າຂ້ອຍບໍ່ສາມາດລໍຖ້າອີກຕໍ່ໄປ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຂຶ້ນ​ຂັ້ນ​ໄດ​ຢ່າງ​ງຽບໆ​ໄປ​ຫາ​ປະ​ຕູ​ເຫຼັກ​ທີ່​ແຕກ​ຫັກ ແລະ​ເບິ່ງ​ຜ່ານ​ທາງ​ເປີດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ອອກ​ຜ່ານ​ຄວັນ​ໄຟ​ອັນ​ໜາ​ແໜ້ນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ໂຖງ​ນ້ອຍໆ ແລະ​ເປົ່າ​ຫວ່າງ​ທີ່​ມີ​ປະ​ຕູ​ກົງ​ຂ້າມ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໄປທີ່ນັ້ນກັບ Wilhelmina ພ້ອມທີ່ຈະຍິງ.
  
  
  'ໃຜຢູ່ທີ່ນັ້ນ?' ມັນແມ່ນສຽງຂອງ Angela ຜ່ານລໍາໂພງ. ປະຕູ​ນີ້​ບໍ່​ມີ​ຮູ​ເຈາະ, ແຕ່​ຂ້ອຍ​ຈື່​ໄດ້​ກ້ອງ​ຖ່າຍ​ຮູບ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ທົ່ວ​ເຮືອນ. ເນື່ອງຈາກວ່າຄວັນໄຟຍັງຫ້ອຍຢູ່ໃນຫ້ອງ, ນາງບໍ່ໄດ້ຮັບຮູ້ຂ້ອຍ - ຫຼືການລະເບີດເຮັດໃຫ້ກ້ອງຖ່າຍຮູບເສຍຫາຍຢູ່ທີ່ນີ້. ແນວໃດກໍ່ຕາມ, ຂ້ອຍໂຊກດີ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫຼຸດ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ croaked, “ແມ່ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ການ​ຝຶກ​ອົບ​ຮົມ. ເປີດຂຶ້ນ!'
  
  
  "ລະຫັດຜ່ານ, ລົດໄຟ ... "
  
  
  “ດີ, ມັນເຈັບ! ຄົນຂີ້ຄ້ານໜີໄປ. ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ເຂົ້າ​ໄປ!'
  
  
  ມີຄວາມງຽບສະຫງົບແລະຂ້ອຍສົງໄສວ່າຂ້ອຍເວົ້າຫຼາຍເກີນໄປ - ຫຼັງຈາກນັ້ນປະຕູກໍ່ຄ່ອຍໆເປີດມີຮອຍແຕກ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ປະ​ຕູ​ດ້ວຍ​ບ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ຢ່າງ​ແຂງ​ແຮງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໄດ້. ຄາວໜຶ່ງ, ເບື້ອງຂວາທັງໝົດຂອງຂ້ອຍມີອາການມຶນເມົາ, ແລະ ປະຕູເປີດອອກພຽງສອງສາມນິ້ວ ກ່ອນທີ່ຈະຢຸດທັນທີ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ pushed ຜ່ານ ຂຸມ ແລະ ເລີ່ມ ຕົ້ນ ຊອກ ຫາ Angela ກັບ muzzle ຂອງ Luger ໄດ້.
  
  
  ນາງນັ່ງຢູ່ເທິງພື້ນດ້ວຍຂາຂອງນາງຫ່າງໆ ແລະຕາຂອງນາງເປີດກ້ວາງ. ດ້ວຍ​ຊຸດ​ສີ​ມ່ວງ​ຍາວ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ຜົມ​ທີ່​ມີ​ຜົມ​ຫຍາບ, ນາງ​ເບິ່ງ​ຄື​ກັບ​ເດັກ​ໃຫຍ່​ທີ່​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ​ຢ່າງ​ກະທັນຫັນ.
  
  
  'ເຈົ້າ!' - ນາງເວົ້າໃນກະຊິບ.
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ. ລຸກ​ຂຶ້ນ. ໄວໆ​ແນ່!'
  
  
  ນາງໄດ້ຢືນຂຶ້ນແລະສະແດງມືຂອງນາງຢ່າງງຽບໆ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄົ້ນ​ຫາ​ມັນ​ປະ​ມານ​ແລະ​ບໍ່​ໄດ້​ພາດ​ສະ​ຖານ​ທີ່​ດຽວ​ທີ່​ສາ​ມາດ​ເຊື່ອງ​ອາ​ວຸດ​ໄດ້​. "ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການປືນ," ນາງເວົ້າຢ່າງສະຫງົບ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ chuckled. - ອາດຈະບໍ່. ຕົກລົງ, Angela, ເອົາຂ້ອຍໄປຫາເຈົ້ານາຍຂອງເຈົ້າ.
  
  
  ນາງໄດ້ຍັບຍັ້ງແລະຍ່າງຜ່ານຫ້ອງໂຖງກວ້າງທີ່ມີຜ້າພົມທີ່ຟຸ່ມເຟືອຍຫຼາຍເຮັດໃຫ້ຫ້ອງໂຮງແຮມຂອງຂ້ອຍເບິ່ງຄືບ້າໃນປຽບທຽບ. ແສງໄຟອ່ອນໆ, ທາງອ້ອມເຮັດໃຫ້ຝາທີ່ປົກຄຸມດ້ວຍຜ້າ velvet ຄືກັບວ່າພວກມັນມີແສງພາຍໃນຂອງຕົນເອງ. ຕັ່ງນັ່ງ ແລະ ໂຊຟາບູຮານຖືກກະແຈກກະຈາຍຢູ່ບ່ອນນີ້ ແລະບ່ອນນັ້ນ, ແມ່ນແຕ່ຊຸດຫຸ້ມເກາະຄູ່ໜຶ່ງເບິ່ງຄືວ່າຢືນເຝົ້າຍາມຢູ່ປະຕູສອງຊັ້ນທີ່ແກະສະຫຼັກຢູ່ທ້າຍຫ້ອງໂຖງ.
  
  
  "ນີ້," Angela ເວົ້າ, ຊີ້ໄປຫາປະຕູ.
  
  
  'ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ທ່ານ.' ຂ້ອຍກົ້ມຫົວໃສ່ນາງ.
  
  
  ນາງໄດ້ຍູ້ປະຕູ. ພວກເຮົາພົບເຫັນຕົວເຮົາເອງຢູ່ໃນຫ້ອງຂະຫນາດໃຫຍ່ທີ່ມີເພດານສູງ, ບາງສ່ວນໄດ້ຖືກຕົກແຕ່ງດ້ວຍວັດຖຸບູຮານຫຼາຍກວ່າເກົ່າ, ບາງສ່ວນໃນແບບທີ່ທັນສະໄຫມທີ່ສຸດ. ແສງສະຫວ່າງທ້ອງຟ້າອັນໃຫຍ່ຫຼວງຢູ່ຂ້າງເທິງພວກເຮົາໃຫ້ທັດສະນະຂອງດວງດາວ, ແລະໄປທາງຂວາຂ້ອຍສາມາດເຫັນປ່ອງຢ້ຽມທີ່ເບິ່ງເຫັນ "ຫ້ອງໂຖງ orgy." ມີ​ຜູ້​ເຖົ້າ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ນັ່ງ​ຢູ່​ໃນ​ຕັ່ງ​ທີ່​ຄ້າຍ​ກັບ​ບັນ​ລັງ, ສ່ວນ​ໃຫຍ່​ແມ່ນ​ມີ​ຮົ່ມ​ເງົາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍູ້ Angela ຢູ່​ຕໍ່​ຫນ້າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຍ່າງ​ໄປ​ຫາ​ເຂົາ.
  
  
  "ທ່ານ Ingersoll," ເດັກຍິງເວົ້າອ່ອນໆ.
  
  
  ຊາຍ​ເຖົ້າ​ຫັນ​ຫົວ​ໄປ​ໜ້ອຍ​ໜຶ່ງ​ເພື່ອ​ສະແດງ​ໜ້າ​ແບບ​ດຽວ​ກັບ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ເຫັນ​ຈາກ​ຂ້າງ​ລຸ່ມ​ໃນ​ຕອນ​ແລງ​ນີ້. ລາວ​ໜ້າ​ຕາ​ເມື່ອ​ລາວ​ເຫັນ​ຂ້ອຍ, ແລະ​ມື​ໃຫຍ່​ຂອງ​ລາວ​ກໍ​ຈັບ​ແຂນ​ຕັ່ງ​ຕັ່ງ​ໃຫຍ່​ຂອງ​ລາວ.
  
  
  'ນີ້​ແມ່ນ​ໃຜ?' - ສຽງຂອງລາວແມ່ນອາການຄັນຄາຍ.
  
  
  - Nick Carter. ພວກເຮົາບອກທ່ານກ່ຽວກັບລາວ.
  
  
  Ingersoll ລັງເລ, ນິ້ວມືຂອງລາວແລ່ນຢ່າງປະສາດໄປຕາມທາງລົດໄຟ. "ລາວຕ້ອງຖືກຂ້າ."
  
  
  "ແລະແນ່ນອນນັ້ນບໍ່ໄດ້ເກີດຂຶ້ນ." ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຢືນຢູ່ຂ້າງນາງ Angela ແລະຍູ້ Luger ເຂົ້າໄປໃນຂ້າງຂອງນາງ. "ເກມຂອງເຈົ້າຈົບແລ້ວ."
  
  
  ມີຄວາມລັງເລອີກຢ່າງໜຶ່ງກ່ອນທີ່ລາວຈະເວົ້າ, ແລະນິ້ວມືຂອງລາວເລີ່ມສັ່ນສະເທືອນ. "ເກມຂອງຂ້ອຍບໍ?"
  
  
  ຄໍາເວົ້າບໍ່ກົງກັນກັບວິທີທີ່ຮິມຝີປາກຂອງລາວເຄື່ອນຍ້າຍ, ຄືກັບຮູບເງົາທີ່ຖືກບັນທຶກບໍ່ຖືກຕ້ອງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງຂຶ້ນໄປຫາເກົ້າອີ້. ລາວຍິ້ມອ່ອນໆ, ແລະຮິມຝີປາກຂອງລາວເຄື່ອນທີ່ຊ້າໆ. "ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ຫຍັງ?"
  
  
  ມັນ​ເປັນ​ເວ​ລາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທີ່​ຈະ frown ເພາະ​ວ່າ​ຢືນ​ຢູ່​ທາງ​ຫນ້າ​ຂອງ​ພຣະ​ອົງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ສາ​ບານ​ວ່າ​ສຽງ​ຂອງ​ພຣະ​ອົງ​ໄດ້​ມາ​ຈາກ​ບາງ​ບ່ອນ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ຫົວ​ຂອງ​ເຂົາ.
  
  
  Ingersoll ບໍ່ສົນໃຈຄໍາຕອບຂອງຄໍາຖາມຂອງລາວ. ຮອຍຍິ້ມຂອງລາວທັນທີທັນໃດໄດ້ປ່ຽນເປັນຮອຍຍິ້ມແຫ່ງຄວາມໝັ້ນໃຈໃນຕົນເອງທີ່ສົມບູນ—ໃນຂະນະນີ້ ແຂນຂອງຂ້ອຍຖືກຈັບ ແລະຫັນໜີຈາກນາງແອງເຈລາຢ່າງໜັກ ຈົນເກືອບຈະເຄື່ອນຍ້າຍອອກໄປ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຖືກເຄາະຮ້າຍ; ມີກຳປັ້ນຕີຂ້ອຍໃສ່ໃບໜ້າ. ມືນເມົາ, ຂ້ອຍຖອຍຫຼັງອອກໄປ, ແຕ່ການຈັບມືທີ່ເປັນອຳມະພາດຢູ່ໃນມືຂອງຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ອ່ອນລົງ. ມັນແມ່ນລົດໄຟ, ແລະໃບຫນ້າທີ່ມືດມົວຂອງລາວຍິ້ມໃຫ້ຂ້ອຍຢ່າງມີໄຊຊະນະ. ຫລັງ​ຈາກ​ນັ້ນ, ຊາຍ​ຄົນ​ທີ​ສອງ​ໃນ​ຊຸດ​ສີ​ດຳ​ໄດ້​ຊີ້​ປືນ​ໃສ່​ຫົວ​ໃຈ​ຂອງ​ຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າປ່ອຍໃຫ້ Wilhelmina ລົ້ມລົງກັບພື້ນເຮືອນ; Luger ບໍ່ມີສຽງດັງຢູ່ເທິງຜ້າພົມຫຼາຍກ່ວາລົດໄຟແລະຄົນອື່ນໄດ້ເຮັດໃນເວລາທີ່ພວກເຂົາ snuck ເຖິງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  ທັນທີ, Ingersoll ໄດ້ລຸກຂຶ້ນຈາກເກົ້າອີ້ຂອງລາວແລະຍ້າຍໄປດ້ວຍພະລັງງານແລະຄວາມຊັດເຈນທີ່ລາວບໍ່ເຄີຍມີມາກ່ອນ. "ດີຫຼາຍ, ຜູ້ຊາຍ," ລາວເວົ້າ. "ແລະຕອນນີ້ພວກເຮົາມີ Nick Carter ກັບຄືນມາ, ພວກເຮົາຈໍາເປັນຕ້ອງໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າລາວບໍ່ໄດ້ຫນີໄປໃນເວລານີ້."
  
  
  ຄາງກະໄຕຂອງຂ້ອຍອາດຈະຫຼຸດລົງໃນຄວາມບໍ່ເຊື່ອຖືໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຟັງຜູ້ຊາຍຊື່ Ingersoll; ສຽງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ແມ່ນ​ແຕກ​ຕ່າງ​ກັນ​ຫມົດ​.
  
  
  Ingersoll ຍິ້ມ. "ເຈົ້າເບິ່ງແປກໃຈ, Carter."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ noded.
  
  
  'ແນ່ນອນ. ໃຜຈະບໍ່ແປກໃຈຖ້າພວກເຂົາພົບວ່າຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນ Grady Ingersoll ທີ່ແທ້ຈິງ?
  
  
  'ຕອນນັ້ນເຈົ້າແມ່ນໃຜ?'
  
  
  ຜູ້ຊາຍຍັບ. "ໂອ້, ເຈົ້າສາມາດໂທຫາຂ້ອຍແທນ."
  
  
  "ແລະ Ingersoll ທີ່ແທ້ຈິງບໍ?"
  
  
  - ເຈົ້າເດົາບໍ່ໄດ້ບໍ? ອົງການສືບລັບທັງໝົດຂອງເຈົ້າບໍ່ແມ່ນຢູ່ເບື້ອງຫຼັງອັນນີ້ບໍ? ເປັນຫຍັງເຈົ້າຈຶ່ງຈະສອດແນມຢູ່ທີ່ນີ້?
  
  
  "ລາວ​ຕາຍ​ແລ້ວ?"
  
  
  "ໃນທາງທີ່ເປັນ, ແມ່ນແລ້ວ."
  
  
  'ມັນຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ?'
  
  
  "ມາ, ຂ້ອຍຈະສະແດງໃຫ້ເຈົ້າ."
  
  
  ລາວ​ຍ່າງ​ໄປ​ຫາ​ຫີບ​ຢູ່​ທົ່ວ​ຫ້ອງ​ໂຖງ, ຜ່ານ​ແຖວ​ຂອງ​ອຸ​ປະ​ກອນ​ເອ​ເລັກ​ໂຕຣ​ນິກ​ທີ່​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ແລະ​ສຽງ​ດັງ​ຢູ່​ສະ​ເໝີ. ລາວຢຸດຢູ່ຕໍ່ໜ້າຜ້າມ່ານຜ້າມ່ານສອງຊັ້ນ, ຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍອີກຄັ້ງ ແລະແຍກຜ້າມ່ານອອກ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງອີກຄັ້ງທີ່ Grady Ingersoll, ຄືກັນໃນທຸກລາຍລະອຽດຂອງຜູ້ຊາຍທີ່ຢືນຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ. ແຕ່ Ingersoll ອີກຄົນໜຶ່ງຢືນຊື່ຢູ່ໃນຖັງທີ່ໂປ່ງໃສ, ໃບໜ້າ ແລະ ຮ່າງກາຍຂອງລາວຖືກໝອກປົກຄຸມບາງສ່ວນ. ຕາຂອງລາວຖືກປິດແລະລາວໃສ່ສິ່ງທີ່ຄ້າຍຄືຊຸດນອນຂອງໂຮງຫມໍ. "ດັ່ງນັ້ນ, Carter?" ຖາມ Ingersoll - ຫຼືໃຜກໍຕາມທີ່ລາວເປັນ. "ເພື່ອນຮ່ວມງານຕາເວັນອອກຂອງຂ້ອຍບອກຂ້ອຍວ່າເຈົ້າເປັນຕົວເລກທີ່ສະຫຼາດຫຼາຍ ... "
  
  
  "ມັນຖືກແຊ່ແຂງບໍ?"
  
  
  Ingersoll—ຂ້ອຍອາດຈະເອີ້ນລາວດ້ວຍຊື່ນັ້ນເພາະວ່າຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍຄິດເຖິງຊື່ອື່ນເລີຍ—ຫົວຫົວ. 'ຢ່າງ​ແນ່​ນອນ. ທ່ານແນ່ນອນຮູ້ບາງສິ່ງບາງຢ່າງກ່ຽວກັບ cryogenics.
  
  
  "ເຕັກນິກການ freezing ຄົນມີຊີວິດຢູ່."
  
  
  "ມັນຖືກອອກແບບເພື່ອສະເຫນີໃຫ້ຄົນເຊັ່ນ Grady Ingersoll," ລາວກົ້ມຫົວໃສ່ເຮືອທີ່ມີຄວາມໂປ່ງໃສ, "ຄວາມຫວັງຂອງຄວາມເປັນອະມະຕະ. ເມື່ອຄົນທີ່ມີເງິນຫຼາຍຕື້ໂດລາທົນທຸກຈາກພະຍາດທີ່ບໍ່ສາມາດປິ່ນປົວໄດ້, cryogenics ສາມາດເຮັດໃຫ້ລາວຢູ່ໃນສະພາບຂອງການເຄື່ອນໄຫວທີ່ຖືກໂຈະຈົນກ່ວາວິທະຍາສາດການແພດຊອກຫາວິທີການປິ່ນປົວເພື່ອປິ່ນປົວລາວ. ງ່າຍດາຍຫຼາຍ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?
  
  
  - ດັ່ງນັ້ນເຈົ້າເປັນຮອງຂອງລາວບໍ? ຈົນກວ່າລາວຈະດີຂຶ້ນບໍ?
  
  
  'ຢ່າງ​ແນ່​ນອນ. ສະໝັກ ແລະ ຝຶກຝົນຫຼໍ່ຫຼອມໂດຍສຸພາບບຸລຸດຜູ້ນີ້ເອງພາຍໃຕ້ຄວາມລັບທີ່ເຄັ່ງຄັດທີ່ສຸດ. ເຖິງແມ່ນວ່າຜູ້ຮ່ວມງານທີ່ໃກ້ຊິດຂອງລາວກໍ່ບໍ່ຮູ້ກ່ຽວກັບພະຍາດນີ້ຫຼືກ່ຽວກັບບົດບາດຂອງຂ້ອຍໃນການປົກຄອງອານາຈັກຂອງ Ingersoll ຈົນກ່ວາລາວເອງສາມາດປົກຄອງມັນໄດ້ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ."
  
  
  ຕ່ອນ ຂອງ ປິດ ໄດ້ ໃນ ປັດ ຈຸ ບັນ ໄດ້ ເລີ່ມ ຕົ້ນ ຢ່າງ ໄວ ວາ ຕົກ ເຂົ້າ ໄປ ໃນ ສະ ຖານ ທີ່ . 'ສຽງ. ເຈົ້າເຮັດແນວໃດມັນ?'
  
  
  Ingersoll ຊີ້ໄປຫາອຸປະກອນເອເລັກໂຕຣນິກ. “ຄູສອນຂອງຂ້ອຍ - ຫຼືຂ້ອຍຄວນເວົ້າວ່າຜູ້ລ້ຽງແກະ? - ດັ່ງທີ່ເຈົ້າອາດຈະຮູ້, ມັນແມ່ນຫຼາຍກ່ວາພຽງແຕ່ເຄື່ອງເຮັດເງິນ; ລາວຍັງເປັນ genius ວິທະຍາສາດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ມີ​ພື້ນ​ຖານ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ໃນ​ວິ​ທະ​ຍາ​ສາດ​ນໍາ​ໃຊ້​ບາງ​ຢ່າງ, ແລະ​ພວກ​ເຮົາ​ຮ່ວມ​ກັນ​ພັດ​ທະ​ນາ​ສຽງ​ຄອມ​ພິວ​ເຕີ​ສໍາ​ລັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ທະນາຄານຄວາມຊົງຈໍາເຫຼົ່ານີ້ປະກອບດ້ວຍຫລາຍພັນຄໍາແລະປະໂຫຍກທີ່ສາມາດເຂົ້າເຖິງໄດ້ທັນທີ, ທັງຫມົດຖືກບັນທຶກໄວ້ໂດຍ Ingersoll ໃນສຽງທີ່ບໍ່ຫນ້າເສຍດາຍຂອງລາວ. ກັບມັນຂ້ອຍສາມາດສົນທະນາໃນໂທລະສັບຫຼືໃຫ້ຄໍາເວົ້າ; ຂ້ອຍສາມາດລົມກັບຄົນຕໍ່ຫນ້າໄດ້ໂດຍມີຂໍ້ຈໍາກັດບາງຢ່າງ, ດັ່ງທີ່ເຈົ້າສັງເກດເຫັນສອງສາມນາທີກ່ອນຫນ້ານີ້.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າປະທັບໃຈແລະໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າລາວສັງເກດເຫັນ. "ນີ້ແມ່ນບໍ່ຫນ້າເຊື່ອ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ.
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ. ມັນເປັນຄວາມອັບອາຍທີ່ໂລກບໍ່ເຄີຍຮູ້ - ຢ່າງຫນ້ອຍຈົນກ່ວາຂ້ອຍຫມົດໄປ."
  
  
  'ເຈົ້າ​ຫມາຍ​ຄວາມ​ວ່າ​ແນວ​ໃດ?'
  
  
  "ດຽວນີ້, ດຽວນີ້, Carter, ເຈົ້າຄິດແທ້ໆບໍວ່າດຽວນີ້ຂ້ອຍມາຮອດຈຸດນີ້, ຂ້ອຍຈະຟື້ນຟູສົບທີ່ມີຊີວິດຢູ່ນີ້?" ດ້ວຍທ່າທີທີ່ດູຖູກ, ລາວຫຼຸດຜ້າມ່ານລົງ ແລະປິດກັ້ນທັດສະນະຂອງມະຫາເສດຖີຕົວຈິງ. “ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຕົ້າ​ໂຮມ​ສະ​ມາ​ຄົມ​ທີ່​ໄວ້​ວາງ​ໃຈ​ໄດ້​ຢູ່​ທີ່​ນີ້, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ຜູ້​ດຽວ​ທີ່​ຮູ້​ຄວາມ​ຈິງ. ຫນຶ່ງດຽວໃນໂລກທັງຫມົດ! »
  
  
  "ແຕ່ ... ເຈົ້າເຊື່ອຄົນເຫຼົ່ານີ້ບໍ?"
  
  
  'ແນ່ນອນ. ພວກເຂົາເຈົ້າມີເປົ້າຫມາຍທີ່ສູງກວ່າພຽງແຕ່ການຄວບຄຸມຂອງອານາຈັກທາງດ້ານການເງິນ, ແລະຂ້ອຍກໍາລັງຊ່ວຍໃຫ້ພວກເຂົາບັນລຸສິ່ງນັ້ນ."
  
  
  "ຈຸດປະສົງນີ້ແມ່ນຫຍັງ?"
  
  
  Ingersoll ໂບກນິ້ວມືໜາຢູ່ໃຕ້ດັງຂອງຂ້ອຍ. "ດີ, ດີ, Carter, ເຈົ້າຢາກຮູ້ຫຼາຍເກີນໄປ."
  
  
  "ເປັນຫຍັງພວກເຮົາບໍ່ກໍາຈັດຄົນນີ້ແທນທີ່ຈະຢືນຢູ່ທີ່ນີ້ແລະເວົ້າ?" ເທຣນຮ້ອງຂຶ້ນ. "ລາວສະຫລາດເກີນໄປທີ່ຈະມີໂອກາດໃດໆ."
  
  
  "ເຈົ້າອາດຈະຢາກໄດ້ຍິນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຮູ້ແລ້ວ," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງໄວວາ.
  
  
  Ingersoll ເບິ່ງໄປມາລະຫວ່າງຂ້ອຍກັບລົດໄຟ. "ແມ່ນແລ້ວ," ລາວເວົ້າຊ້າໆ, "ບອກພວກເຮົາສິ່ງທີ່ເຈົ້າພົບເຫັນກ່ຽວກັບພວກເຮົາ."
  
  
  "ໂດຍພື້ນຖານແລ້ວ, ທ່ານກໍາລັງສ້າງເຄື່ອງຍິງລູກປືນບາງຊະນິດຢູ່ເທິງເກາະ Doomsday."
  
  
  eyebrows ລາວ​ຍິງ​ຂຶ້ນ​. "ໂອ້, ກ່ຽວກັບເລື່ອງນັ້ນ, Carter? ເມື່ອທ່ານເວົ້າວ່າ "ການຕິດຕັ້ງບາງປະເພດ," ເຈົ້າເວົ້າຖືກ."
  
  
  "ເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າມັນພ້ອມທີ່ຈະໃຊ້ບໍ?"
  
  
  'ແນ່ນອນ.'
  
  
  “ທ່ານ Ingersoll,” ລົດໄຟເວົ້າຄຳເຕືອນ.
  
  
  “ໂອ້, ຢ່າກັງວົນ. Carter ໄດ້ບຸກລຸກຄວາມເປັນສ່ວນຕົວທີ່ໂດ່ງດັງຂອງ Ingersoll ອອກມາຢ່າງສວຍງາມຈົນວ່າໜ້ອຍທີ່ສຸດທີ່ພວກເຮົາສາມາດເຮັດໄດ້ແມ່ນບອກລາວເລັກນ້ອຍກ່ຽວກັບການປະຕິບັດງານຂອງພວກເຮົາກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະປິດສຽງລາວຕະຫຼອດໄປ.
  
  
  ຂ້ອຍເດົາຖືກຕ້ອງ; ລາວເປັນນັກເວົ້າທີ່ກະຕືລືລົ້ນທີ່ຈະສະແດງປັນຍາຂອງລາວ. "ມັນເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍທີ່ສະມາຄົມທີ່ເຊື່ອຖືໄດ້ຂອງເຈົ້າບໍ່ໄວ້ວາງໃຈເຈົ້າ, Ingersoll," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ໂອ້, ນັ້ນບໍ່ແມ່ນຄວາມຈິງ." ລາວເຮັດທ່າທາງອັນຍິ່ງໃຫຍ່. “ພວກເຮົາທຸກຄົນຕ້ອງການເຊິ່ງກັນແລະກັນ; ພວກເຮົາເປັນທີມງານທີ່ສົມບູນແບບ, ປະສົມປະສານທີ່ບໍ່ເຄີຍມີມາກ່ອນຂອງອຸດົມການແລະຄວາມດີເລີດດ້ານວິຊາການ. ແນ່ນອນ, ບໍ່ໄດ້ກ່າວເຖິງເງິນ.
  
  
  'ອຸດົມການ?' ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຢູ່​ໃນ​ການ​ຝຶກ​ອົບ​ຮົມ, ການ​ເບິ່ງ​ທີ່​ໃຈ​ຮ້າຍ​ບໍ່​ມີ​ການ​ປ່ຽນ​ແປງ. "ຄົນຜົມຍາວນັ້ນບໍ?"
  
  
  'ບໍ່​ແມ່ນ​ກໍ​ລະ​ນີ​? ຊາຍຫນຸ່ມເຫຼົ່ານີ້ - ແລະຍິງຫນຸ່ມ - ມຸ່ງຫມັ້ນທີ່ຈະສັນຕິພາບໂລກແລະຄວາມຈະເລີນຮຸ່ງເຮືອງສໍາລັບທຸກຄົນ, ໂດຍໄດ້ຜ່ານຄວາມສົງໃສ, ການປະຕິເສດແລະການຊໍາລະລ້າງ."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈເຈົ້າ".
  
  
  - ແລ້ວ, ໃຫ້ເຮົາໃຊ້ Train, ຕົວຢ່າງ. ນັກ​ຮຽນ​ຈົບ​ການ​ສຶກ​ສາ West Point, ລາວ​ໄດ້​ຫາຍ​ສາບ​ສູນ​ຢູ່​ຫວຽດ​ນາມ ເມື່ອ 6 ປີ​ກ່ອນ. ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ບອກ​ເລົ່າ​ວ່າ ປະສົບ​ການ​ຕໍ່​ມາ​ຂອງ​ເພິ່ນ​ຢູ່​ຮ່າ​ໂນ້ຍ ​ແລະ ບ່ອນ​ອື່ນໆ​ຢູ່​ພາກ​ເໜືອ​ແມ່ນ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ແນະນຳ​ຫຼາຍ​ຢ່າງ. ແລະ Frank ໄດ້ປະຖິ້ມກອງທັບໃນເຢຍລະມັນຕາເວັນຕົກ - ແນ່ນອນ, ລາວໄດ້ຖືກນໍາພາໂດຍຫຼັກການທີ່ສູງກວ່າ - ແລະສິ້ນສຸດລົງໃນຕາເວັນອອກໄກ. ນາງ Angela ໄດ້ນໍາພາກຸ່ມອາສາສະຫມັກທີ່ຊ່ວຍສົ່ງອອກຜົນຜະລິດ້ໍາຕານໄປປະເທດຄິວບາແລະໄດ້ສະຫຼຸບວ່ານາງຕ້ອງການທີ່ຈະເຮັດຫຼາຍສໍາລັບສາເຫດຫຼາຍກ່ວາພຽງແຕ່ຕັດອ້ອຍ. Arthur... Arthur ຢູ່ໃສ?
  
  
  “ຕາຍ,” ລົດໄຟເວົ້າຢ່າງກົງໄປກົງມາ. "ຄົນນີ້ຂ້າລາວ." Ingersoll ເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍຕາເຄິ່ງປິດ. "ມັນເປັນສິ່ງຈໍາເປັນ, Carter?"
  
  
  "ມັນເບິ່ງຄືວ່າເປັນຄວາມຄິດທີ່ດີໃນເວລານັ້ນ."
  
  
  - ແລະ Kevin? Wilf?
  
  
  “ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ເອົາ​ປີ້​ໄປ​ທາງ​ດຽວ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ໄປ​ສູ່​ລຸ່ມ​ມະຫາ​ສະໝຸດ. ຂ້ອຍປ້ອງກັນບໍ່ໃຫ້ພວກເຂົາເຮັດມັນ."
  
  
  'ຮມ. ເຈົ້າໄດ້ທໍາລາຍແຜງຄວບຄຸມຂອງຂ້ອຍຄືນນີ້, ບໍ່ແມ່ນບໍ?
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເວົ້າຫຍັງ.
  
  
  Ingersoll ດຶງໂມງຂອງລາວອອກຈາກກະເປົ໋າເສື້ອຄຸມຂອງລາວ—ນັ້ນຄືຊຸດທີ່ລາວນຸ່ງຢູ່—ແລະ ຫລຽວເບິ່ງໜ້າປັດ. "ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າມັນຈະເປັນປະໂຫຍດທີ່ຈະຖາມວ່າເພື່ອນຮ່ວມງານຂອງເຈົ້າຮູ້ວ່າເຈົ້າຮຽນຮູ້ຫຍັງ." ລາວບໍ່ໄດ້ລໍຖ້າຄໍາຕອບຂອງຂ້ອຍ. “ແຕ່ມັນບໍ່ສໍາຄັນ. ແຜນການຂອງພວກເຮົາຈະຕ້ອງມີການປ່ຽນແປງເລັກນ້ອຍ."
  
  
  'ເປັນແນວໃດ?' ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຫນັກ​ຂອງ Train ຢູ່​ຫລັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ປືນ Frank ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃກ້​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ.
  
  
  'ມາ. ຂ້ອຍຈະສະແດງໃຫ້ເຈົ້າເຫັນ.' Ingersoll ຍ່າງເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງບ່ອນທີ່ອຸປະກອນເອເລັກໂຕຣນິກຕັ້ງຢູ່. ພຣະອົງໄດ້ຫັນຕົວຊີ້ແລະຫນ້າຈໍໄດ້ສະຫວ່າງດ້ວຍຮູບຖ່າຍທາງອາກາດທີ່ມີລາຍລະອຽດ. “ນີ້, ດັ່ງທີ່ເຈົ້າເຫັນ, ແມ່ນເກາະແຫ່ງການພິພາກສາຄັ້ງສຸດທ້າຍ. ການ​ກໍ່​ສ້າງ​ໂຮງ​ແຮມ​ໃຫມ່​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ໄປ​ຊ້າ​ຫຼາຍ​, ແຕ່​ວ່າ​ເນື່ອງ​ຈາກ​ວ່າ​ມັນ​ບໍ່​ແມ່ນ​ໂຮງ​ແຮມ​. ເຈົ້າເຫັນແນວຕັ້ງເຫຼົ່ານີ້ຢູ່ພາຍໃນບໍ? ລາວຊີ້ໃຫ້ເຫັນຈຸດນ້ອຍໆຫຼາຍຈຸດຢູ່ເທິງໂຄງກະດູກຂອງອາຄານທີ່ກຳລັງກໍ່ສ້າງຢູ່. "ມີສິບແປດຂອງພວກເຂົາ, ແລະໃນແຕ່ລະທໍ່ສິບແປດ, ເຊິ່ງເປັນຮູ, ມີລູກບັ້ງໄຟ. ຂ້ອຍຍອມຮັບວ່າພວກເຂົາມີຂອບເຂດຈໍາກັດ, ແຕ່ຂ້ອຍຄິດວ່າພວກເຂົາມີຈຸດປະສົງຢູ່ໃນສະຖານທີ່ທີ່ຖືກຕ້ອງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢາກ​ບອກ​ເຂົາ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ສິ່ງ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ກໍາ​ລັງ​ມຸ່ງ​ໄປ​ເຖິງ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລະງັບ​ໃຈ​ຕົນ​ເອງ. 'ໂອ້ ແມ່ນບໍ?'
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ. ຫາດຊາຍປາມ. ນີ້ແມ່ນເກືອບເປັນເປົ້າໝາຍທາງທະຫານທີ່ມີຄວາມສ່ຽງທີ່ສຸດ, ແມ່ນບໍ?
  
  
  'ບໍ່.'
  
  
  "ແຕ່ ... ຄິດກ່ຽວກັບມັນ. ເມື່ອຂ້ອຍໃຫ້ສັນຍານ, ສະໜາມຫຼິ້ນຂອງເສດຖີຈະຖືກຕີດ້ວຍລູກສອນໄຟທີ່ແຕກຫັກທີ່ລະເບີດສູງ. ໂອ້, ບໍ່ມີ nukes, Carter. ພວກເຮົາໄດ້ນໍາເອົາຊິ້ນສ່ວນມາທີ່ນີ້ເທື່ອລະອັນສໍາລັບປີທີ່ຜ່ານມາ, ແລະຂໍຂອບໃຈກັບຄວາມສະຫລາດຂອງຫມູ່ເພື່ອນທີ່ມີຜິວຫນັງສີເຫຼືອງຂອງພວກເຮົາ - ຈື່ໄວ້ວ່າພວກເຂົາໄດ້ປະດິດຂີ້ຝຸ່ນ - ພວກເຮົາມີສານຫນູທັງຫມົດຢູ່ໃນເກາະນ້ອຍໆຂອງພວກເຮົາ."
  
  
  "ແຕ່ຈຸດແມ່ນຫຍັງ?"
  
  
  ຄິດກ່ຽວກັບມັນ: ການໂຈມຕີທີ່ບໍ່ເຄີຍມີມາກ່ອນແລະບໍ່ຄາດຄິດຢູ່ໃນພື້ນທີ່ທີ່ປະທານາທິບໍດີສະຫະລັດກໍາລັງຢຸດເຮັດວຽກ - ປຶກສາຫາລືກັບຜູ້ປະກອບສ່ວນທີ່ສໍາຄັນໃນການໂຄສະນາຂອງລາວ, ບາງຄົນທີ່ຮັ່ງມີແລະມີອໍານາດທີ່ສຸດໃນໂລກ."
  
  
  - ເຈົ້າຄິດວ່າເຈົ້າຈະບັນລຸຫຍັງກັບເລື່ອງນີ້?
  
  
  "ດີ, ພວກເຮົາຕັ້ງໃຈທີ່ຈະບັງຄັບໃຫ້ລັດຖະບານສະຫະລັດຍອມຮັບເງື່ອນໄຂຂອງພວກເຮົາ."
  
  
  'ເງື່ອນໄຂ?'
  
  
  Ingersoll ຍິ້ມໂສກເສົ້າ. - ເຈົ້າຢູ່ທີ່ Cape Kennedy, Carter. ເຈົ້າຮູ້ສິ່ງທີ່ພວກເຮົາຕ້ອງການ. ຖ້າເພື່ອນຂອງຂ້ອຍຢູ່ຕາເວັນອອກໄກຍັງມີລະບົບການຊີ້ນໍາສາມຫົວ, ພວກເຂົາຈະເປັນນິວເຄຼຍທຽບເທົ່າກັບມະຫາອໍານາດອື່ນໆ."
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນເຈົ້າຮູ້ກ່ຽວກັບການມີຢູ່ຂອງ Driekoppen"
  
  
  "ໃນຖານະຜູ້ຖືຫຸ້ນໃຫຍ່, ແນ່ນອນ, ຂ້ອຍຮູ້ເຖິງການພັດທະນາໃຫມ່ທັງຫມົດ. ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເຂົ້າເຖິງລາຍລະອຽດ.”
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ noded. "ອັນນີ້ເຮັດດີຫຍັງກັບເຈົ້າ?"
  
  
  “ໂອ້... ຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ໄດ້ບັນລຸບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ເງິນຊື້ບໍ່ໄດ້. ບາງທີມື້ໜຶ່ງຂ້ອຍຈະຖືກຈົດຈຳວ່າເປັນຜູ້ສ້າງສັນຕິພາບທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ທີ່ສຸດໃນປະຫວັດສາດ.”
  
  
  “ຈະເຮັດແນວໃດຖ້າການໂຈມຕີຄັ້ງທຳອິດຂອງເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຜົນ? ຈະ​ເປັນ​ແນວ​ໃດ​ຖ້າ​ກຳ​ລັງ​ປະ​ກອບ​ອາ​ວຸດ​ຂອງ​ປະ​ເທດ​ພວກ​ເຮົາ​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ມາ​ທີ່​ນີ້​ເພື່ອ​ລົບ​ລ້າງ​ທ່ານ?
  
  
  “ໂອ້, ມາ! ລະເບີດເກາະຢູ່ກາງເຂດທ່ອງທ່ຽວຍອດນິຍົມ, ໃນອານານິຄົມຂອງພັນທະມິດທີ່ໃກ້ຊິດທີ່ສຸດຂອງເຈົ້າບໍ?
  
  
  ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈສິ່ງທີ່ລາວຫມາຍເຖິງ. “ແຕ່ຈະເກີດຫຍັງຂຶ້ນເມື່ອທ່ານຍິງຈະຫຼວດ? ປະຊາຊົນຂອງພວກເຮົາສາມາດເຫັນໄດ້ວ່າເຈົ້າມີຫຍັງອີກ."
  
  
  “ໂອ້, ແຕ່ພວກເຮົາມີສິ່ງນັ້ນຄືກັນ. ລູກສອນໄຟນິວເຄລຍ Carter, ແນ່ນອນວ່າພວກເຮົາເອີ້ນວ່າ "ການຊັກຊວນ."
  
  
  "ທ່ານ Ingersoll, ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າພວກເຮົາໄດ້ເວົ້າລົມກັນດົນພໍສົມຄວນ." ລົດໄຟຍູ້ຂ້ອຍໄປຫາ Frank. "ຂໍໃຫ້ຄົນນີ້ອອກຈາກທາງເພື່ອພວກເຮົາຈະດໍາເນີນການຕໍ່ໄປ."
  
  
  Ingersoll ຫົວຫົວ. “ແມ່ນແລ້ວ, ເຈົ້າຕ້ອງເວົ້າຖືກ.
  
  
  ຂ້າ​ລາວ​ໄວ, ແຕ່​ເຮັດ​ຈາກ​ພາຍ​ນອກ. ຂ້ອຍຈະໂທຫາສູນຄວບຄຸມ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ລົດໄຟຍູ້ຂ້ອຍຂ້າມຫ້ອງ, ຂ້ອຍເຫັນ Ingersoll ເອົາໂທລະສັບພາກສະຫນາມອອກຈາກ hook ຂອງມັນແລະເວົ້າເຂົ້າໄປໃນມັນ. ລາວລໍຖ້າ, ແລ້ວເວົ້າອັນອື່ນ.
  
  
  “ຊັງ​ກັນ! ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃສ?' ໃບຫນ້າຮອບ, ຈືດໆຂອງລາວແມ່ນຕົກຕະລຶງດ້ວຍຄວາມໂກດແຄ້ນ.
  
  
  ຂ້ອຍຢຸດ. "ລືມເຂົາ, Ingersoll. ລາວຕາຍແລ້ວ. ແລະຫ້ອງຄວບຄຸມຂອງເຈົ້າຖືກທໍາລາຍ.
  
  
  Ingersoll ຫັນມາຢ່າງສິ້ນຫວັງ. ໃນເວລາດຽວກັນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈັບການສະແດງອອກຂອງ Frank ແລະເຫັນວ່າຖັງປືນຂອງລາວສັ່ນສະເທືອນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​, ກົດ​ດັນ​ຕົນ​ເອງ​ກັບ​ກະ​ເພາະ​ອາ​ຫານ​ຂອງ​ການ​ຝຶກ​ອົບ​ຮົມ​ຈາກ​ທາງ​ຫລັງ​, ຈັບ​ແຂນ​ຂອງ​ຕົນ​ແລະ​ຍົກ​ຂຶ້ນ​. ມັນບິນຂ້າມບ່າຂອງຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ Frank ມາເຖິງຄວາມຮູ້ສຶກຂອງລາວແລະດຶງຜົນກະທົບຕໍ່. ລູກປືນໄດ້ຕີລົດໄຟໃຫຍ່; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ dive ຫລັງ shooter, ແຕ່​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ຖິ້ມ​ຜູ້​ຊາຍ​ສູງ​ທີ່​ບ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໂຍນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈາກ​ການ​ດຸ່ນ​ດ່ຽງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ, ລົ້ມ​ລົງ​ທີ່​ຫົວ​ເຂົ່າ​ຫນຶ່ງ​ແລະ​ບາງ​ຄົນ​ຟ້າວ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ມັນຈະເປັນການດີທີ່ຈະຄິດວ່ານາງແອງເຈລາຕັ້ງໃຈພະຍາຍາມຊ່ວຍຂ້ອຍ, ແຕ່ມັນເປັນໄປໄດ້ຫຼາຍກວ່າທີ່ນາງພະຍາຍາມຖິ້ມຕົວເອງໃສ່ຫຼັງຂ້ອຍ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍລົ້ມ, ນາງໄດ້ລອຍຜ່ານຂ້ອຍແລະເຂົ້າໄປໃນສາຍໄຟຂອງ Frank. ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ແທງ​ໜ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ນາງ, ອອກ​ມາ​ຈາກ​ຫຼັງ​ຂອງ​ນາງ ແລະ​ບິນ​ຜ່ານ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ກວ້າງ​ຂອງ​ຜົມ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຂ້າມ​ນາງ​ໄປ​ຫາ Frank ກ່ອນ​ທີ່​ເຂົາ​ຈະ​ໄດ້​ຟື້ນ​ຕົວ​ຈາກ​ການ​ຕົກ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ຖືກ​ຍິງ​ຕີ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຕໍ່​ສູ້​ປືນ​ແລະ​ໄດ້​ບິດ​ໄປ​ທົ່ວ​ຫ້ອງ​ຄື​ກັບ​ນັກ​ເຕັ້ນ​ລໍາ​ທີ່​ເມົາ​ເຫຼົ້າ​ສອງ​ສາມ​ຄົນ​ກ່ອນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຫັກ​ນິ້ວ​ມື​ຂອງ​ລາວ. ລາວ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ປືນ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ໃສ່​ມື​ຂອງ​ຂ້ອຍ.
  
  
  ແຟຣງກົ້ມຫົວເຂົ່າດ້ວຍສຽງຄຶກຄື້ນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕີລາວດ້ວຍກົ້ນຂອງປືນ, ຫຼັງຈາກນັ້ນຫັນໄປຫາ Angela. ນາງນອນຢູ່ເທິງທ້ອງຂອງນາງ, ແລະຊຸດຍາວຂອງນາງຫ້ອຍຢູ່ເຫນືອຫົວເຂົ່າຂອງນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມ້ວນ​ນາງ​ໃສ່​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຂອງ​ນາງ. ໜັງຕາຂອງນາງກະພິບຕາ ແລະນາງເບິ່ງຂ້ອຍ. “ນິກ,” ນາງຈົ່ມ ແລະ ປິດຕາຕະຫຼອດ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຢືນຂຶ້ນຢ່າງໄວວາແລະເບິ່ງ Ingersoll. ລາວບໍ່ເຫັນ. ເຖິງວ່າຈະມີຂະຫນາດຂອງຫ້ອງ, ບໍ່ມີບ່ອນລີ້ຊ່ອນສໍາລັບຜູ້ຊາຍຂະຫນາດຂອງລາວຍົກເວັ້ນຫລັງຜ້າມ່ານ velvet ບ່ອນທີ່ຮ່າງກາຍແຊ່ແຂງ. ຂ້ອຍເປີດຜ້າມ່ານ. Ingersoll ທີ່ມີຊີວິດຢູ່ບໍ່ໄດ້ຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ແລະຜູ້ຊາຍເຄິ່ງຕາຍບໍ່ມີຄວາມຫວັງທີ່ຈະກັບຄືນມາມີຊີວິດ. ລູກ​ປືນ​ທີ່​ຍິງ​ນາງ Angela ຍັງ​ໄດ້​ຕົກ​ໃສ່​ຖັງ​ທີ່​ໂປ່ງ​ໃສ. ແລະຜ່ານຂຸມຂະຫນາດນ້ອຍໄດ້ຖອກຄວັນ icy, ເອົາກັບມັນຕະຫຼອດໄປກັບແຜນການ Ingersoll ສໍາລັບການເປັນອະມະຕະ.
  
  
  
  ບົດທີ 14
  
  
  
  
  
  ເຮືອ hydrofoil ລຳໜຶ່ງກຳລັງອອກຈາກຝັ່ງ ເມື່ອຂ້ອຍອອກມາຈາກອຸໂມງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິງ​ເຮືອ​ກັບ Luger, ແຕ່​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ​ຄວາມ​ມືດ​ເກີນ​ໄປ​ທີ່​ຈະ​ຈຸດ​ປະ​ສົງ​ທີ່​ເຫມາະ​ສົມ. ໃນເວລາຕໍ່ມາ, ຮ່າງກາຍສີຂາວຫາຍໄປເຂົ້າໄປໃນອຸໂມງ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຮ້ອງ​ຢູ່​ເບື້ອງ​ຫຼັງ, ແຕ່​ບໍ່​ໄດ້​ຫັນ​ມາ. ປາກົດຂື້ນວ່າກອງຢູ່ນອກສຸດທ້າຍໄດ້ຮັບຮູ້ວ່າມີບາງຢ່າງຜິດພາດກັບ De Dublon. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ຫາ hydrofoil ອື່ນໆ​, untied ມັນ​ແລະ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ເຄື່ອງ​ຈັກ​. ເຂົ້າໄປໃນອຸໂມງ, ຂ້ອຍຕ້ອງກົດປຸ່ມຫຼາຍປຸ່ມເທິງແຜງຄວບຄຸມກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະພົບອັນທີ່ຖືກຕ້ອງ, ແລະເມື່ອຂ້ອຍເຫັນຮູບເງົາທີ່ບໍ່ຊັດເຈນຂອງປະຕູ, ຂ້ອຍເລັ່ງຂຶ້ນ.
  
  
  ຂ້ອຍໄວເກີນໄປ; ປະຕູໄດ້ພຽງແຕ່ເຄິ່ງທາງເມື່ອຂ້ອຍໄປຮອດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ແກ້ວ​ແຕກ​ແລະ​ຮອຍ​ແຕກ​ຂອງ​ໂລ​ຫະ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ແວ່ນ​ກັນ​ລົມ​ອອກ. ເຮືອໄດ້ສູນເສຍຄວາມໄວ, ຫຼັງຈາກນັ້ນເບິ່ງຄືວ່າສັ່ນສະເທືອນແລະແລ່ນໄປຂ້າງຫນ້າ.
  
  
  ໃນໄລຍະໄກຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນ hydrofoil ອີກອັນຫນຶ່ງມຸ່ງຫນ້າໄປສູ່ເກາະ Doomsday ໃນສະກີໂລຫະຂອງມັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍູ້​ລົດ​ບັນ​ທຸກ​ໄປ​ຂ້າງ​ຫນ້າ​ເທົ່າ​ທີ່​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້​ແລະ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ເຮືອ​ບິນ​ຂຶ້ນ​ຈາກ​ນ​້​ໍ​າ​ແລະ​ປີກ​ເລື່ອນ​ໄປ​ທົ່ວ​ນ​້​ໍ​າ​. ເຮືອ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ທົ່ວ​ໜ້າ​ນ້ຳ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ໄວ​ທີ່​ພາ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ຫາຍ​ໃຈ​ໄປ—ໂດຍ​ສະ​ເພາະ​ແມ່ນ​ບໍ່​ມີ​ແວ່ນ​ລົມ. ເຮືອຂອງ Ingersoll ໄດ້ເຂົ້າໄປໃນຊ່ອງທາງລະຫວ່າງສອງເກາະ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າປະຕິບັດຕາມ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄາດ​ວ່າ​ລາວ​ຈະ​ມຸ່ງ​ໜ້າ​ໄປ​ຫາ​ທ່າ​ເຮືອ, ແຕ່​ແທນ​ທີ່​ລາວ​ຈະ​ມຸ່ງ​ໜ້າ​ໄປ​ຫາ​ທ່າ​ເຮືອ​ສີ​ມັງ​ຂະ​ໜາດ​ໃຫຍ່​ທີ່​ມີ​ໂຄງ​ເຫຼັກ. ເຮືອ​ຂອງ​ລາວ​ໄດ້​ຕີ​ທ່າ​ເຮືອ​ແລະ​ກະ​ໂດດ​ຄືນ; Ingersoll ພະຍາຍາມຮັກສາການຄວບຄຸມ, ໄດ້ນໍາເອົາ hydrofoil ເຂົ້າມາໃກ້ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ເຕັ້ນໄປຫາຂອບຂອງທ່າເຮືອ, ດຶງຕົວເອງຂຶ້ນ - ແລະເກືອບຈະຫາຍໄປທັນທີກ່ອນຕາຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ໃນ​ລະ​ຫວ່າງ​ການ​ໄລ່​ຕາມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ເຂົາ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ​, ແຕ່​ບໍ່​ໄດ້​ໂດຍ​ຫຼາຍ​, ແລະ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຊ້າ​ລົງ​ເພື່ອ​ໄປ​ເຖິງ​ທ່າ​ເຮືອ​, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສູນ​ເສຍ​ປະ​ໂຫຍດ​ໃດໆ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປີນ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ເທິງ​ຄັນ​ທະ​ນູ ແລະ​ກະ​ໂດດ​ລົງ​ເທິງ​ຄອນ​ກຣີດ, ດຳ​ນ້ຳ​ຢູ່​ພາຍ​ໃຕ້​ການ​ອອກ​ແບບ​ຂອງ​ເຫຼັກ​ກ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຢືນຂຶ້ນຢ່າງລະມັດລະວັງກັບ Wilhelmina ໃນມືຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. Ingersoll ບໍ່ມີບ່ອນໃດທີ່ຈະເຫັນ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ຈະ​ເຮັດ​ແນວ​ໃດ, ສະ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອື່ອຍ​ອີງ​ໃສ່​ຫນຶ່ງ​ຂອງ beams ໄດ້. ມັນເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍສັ່ນເລັກນ້ອຍຈາກລົມ, ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້ອຍກໍ່ຮູ້ສຶກວ່າລາວເຄື່ອນຍ້າຍ! ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ​ຄວາມ​ຫຍຸ້ງ​ຍາກ​ທັງ​ຫມົດ​ທີ່​ແປກ​ປະ​ລາດ​ໄດ້​ຫມຸນ​ຊ້າ​ແຕ່​ບໍ່​ແນ່​ນອນ. "ມັນ​ຢູ່​ນີ້!" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ວ່າ​ງຽບ​, diving ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ມະ​ຫາ​ຊົນ​ເຫຼັກ​.
  
  
  ມີຂຸມຢູ່ໃຈກາງທີ່ຄ້າຍຄືກັບ trough. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລັງ​ເລ​ສໍາ​ລັບ​ວິ​ນາ​ທີ​, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຟ້າວ​ແລ່ນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໃຫ້​ການ​ຫຼຸດ​ລົງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຊ້າ​ໂດຍ​ການ​ຈັບ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທັງ​ສອງ​ດ້ານ​ຂອງ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ​; ຂ້າງລຸ່ມນີ້ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງຂອງເຄື່ອງຈັກທີ່ມີປະສິດທິພາບ. ຫຼັງ​ຈາກ​ການ​ເລື່ອນ​ຊ້າໆ​ເປັນ​ເວລາ​ດົນ​ນານ, ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ທີ່​ແຂງ​ແຮງ​ຂຶ້ນ​ເມື່ອ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າລົງ​ມາ. ມີຈຸດເປົ່າ, ກ້ຽງຢູ່ດ້ານລຸ່ມຂອງທໍ່; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ເປັນ​ງຽບ​ເທົ່າ​ທີ່​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້​ແລະ​ເບິ່ງ​ອ້ອມ​ຂ້າງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບເຫັນຕົວເອງຢູ່ໃນກາງຂອງສະພາແຫ່ງທີ່ສັບສົນຂອງທໍ່ແລະ beams ອາຄານ, ມີສາຍໄຟໄຮໂດຼລິກອ້ອມຮອບ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ລະ ມັດ ລະ ວັງ crept ໄປ ຫາ ແຫຼ່ງ ຂອງ ແສງ ໄດ້. Grady Ingersoll ຢືນຢູ່ທາງຫນ້າຂອງກະດານ, ຫັນລູກບິດແລະເບິ່ງຫນ້າປັດ, ຜົມຂອງລາວໄຫຼໄປທົ່ວທຸກທິດທາງແລະໃບຫນ້າຂອງລາວສົດໃສດ້ວຍຄວາມເຄັ່ງຕຶງ. ມີອຸໂມງຢູ່ຫລັງກະດານ, ແລະຖ້າຄວາມຮູ້ສຶກຂອງທິດທາງຂອງຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຫລອກລວງຂ້ອຍຢ່າງສົມບູນ, ຂ້ອຍຮູ້ວ່າມັນຕ້ອງນໍາໄປສູ່ຫ້ອງຄວບຄຸມ, ເຊິ່ງຂ້ອຍໄດ້ຖິ້ມຂີ້ເຫຍື້ອ. ນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າ console ຄວບຄຸມໂດຍ Ingersoll ເປັນການຕິດຕັ້ງສໍາຮອງຂໍ້ມູນ ...
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກຳ​ລັງ​ຈະ​ໂດດ​ຜ່ານ​ຂຸມ​ກວ້າງ​ໃນ​ພື້ນ​ຊີ​ມັງ - ແລະ ທັນ​ໃດ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ຍົກ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ໃນ​ອາ​ກາດ. ຕົກໃຈ, ຂ້ອຍໄດ້ຮ້ອງອອກມາ ແລະພະຍາຍາມໂດດອອກຈາກວັດຖຸຮອບໃຫຍ່ລະຫວ່າງຂາຂອງຂ້ອຍ. ແຕ່​ລາວ​ໄດ້​ຍູ້​ຂ້ອຍ​ຂຶ້ນ​ຢ່າງ​ບໍ່​ຢຸດ​ຢັ້ງ, ຕັ້ງ​ຊື່​ໄປ​ຫາ​ເຫຼັກ​ກ້າ​ທີ່​ຢູ່​ເທິງ​ຂ້ອຍ.
  
  
  ສຽງດັງຂອງລົດກະທັນຫັນ. ແລະຂ້ອຍຢຸດເຊົາ. ຂ້ອຍກະໂດດຂຶ້ນຈາກບ່ອນນັ່ງຂອງຂ້ອຍ, ລົ້ມລົງກັບພື້ນຢ່າງງຸ່ມງ່າມ ແລະແນມໄປກົງໆທີ່ປາກກະບອກຂອງ carbine ໃນມືຂອງ Ingersoll.
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນເຈົ້າພົບມັນ, Carter." ລາວຫາຍໃຈຢ່າງໜັກ ແລະໜ້າເອິກຂອງລາວໜັກ. "ເບິ່ງຄືວ່າເຈົ້າໄດ້ພົບເຫັນທຸກໆບ່ອນເຮັດວຽກຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  "ເບິ່ງຄືວ່າມັນ."
  
  
  “ດີ, ນີ້ແມ່ນການຄົ້ນພົບຫຼ້າສຸດຂອງເຈົ້າ. ຖິ້ມປືນ, ໂອເຄ, ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການຍິງຢູ່ທີ່ນີ້. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຮັດສິ່ງທີ່ລາວເວົ້າ; ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຕ້ອງການການສູ້ຮົບກັນ, ເພາະວ່າດ້ວຍໂລຫະແລະຊີມັງທັງຫມົດນີ້ອ້ອມຮອບພວກເຮົາ, ລູກປືນທີ່ຂາດຫາຍໄປສາມາດ ricochet ຕະຫຼອດໄປ.
  
  
  "ເຈົ້າມີລູກສອນໄຟນິວເຄລຍຢູ່ນີ້ບໍ?" ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ສິ່ງ​ທີ່​ໄດ້​ຍູ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ​ພາຍ​ໃຕ້​ໂກນ​ດັງ​ເປັນ​ໄມ້​ປ່ອງ​ຍາວ​ຂະ​ຫຍາຍ​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ຂຸມ​ໃນ​ດິນ.
  
  
  "ມັນເປັນຄວາມອັບອາຍທີ່ທ່ານບໍ່ໄດ້ຄົ້ນພົບນີ້ກ່ອນທີ່ມັນຈະສາຍເກີນໄປສໍາລັບທ່ານ." ລາວຍິ້ມ, ໃບໜ້າຂອງລາວບິດເບືອນໃນແສງສະຫວ່າງທີ່ມືດມົວ. “ມັນບໍ່ມີຫຍັງທຽບກັບບັ້ງໄຟທີ່ສັບສົນຂອງເຈົ້າ, ແຕ່ມັນຈະເຮັດໃຫ້ວຽກເຮັດສຳເລັດ. ນໍ້າມັນເຊື້ອໄຟແຂງ, ກົນໄກງ່າຍດາຍແຕ່ມີປະສິດທິພາບ, ສຸມໃສ່ທຶນຂອງທ່ານ."
  
  
  "ນີ້ແມ່ນນະຄອນຫຼວງຂອງເຈົ້າ, ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ," ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຕືອນລາວ.
  
  
  'ໂອ​ບໍ່. ນະຄອນຫຼວງຂອງຂ້ອຍແມ່ນບ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈົບ, Carter. ຂ້ອຍເປັນຫນີ້ສະຫະລັດ, ຫຼືປະເທດໃດສໍາລັບເລື່ອງນັ້ນ? ທັງ​ຫມົດ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ແມ່ນ​ເງິນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ພາ​ສີ​ເປື້ອນ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ ...
  
  
  "ໂອ້, ພໍແລ້ວ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ເຈົ້າລືມວ່າເຈົ້າແມ່ນໃຜ."
  
  
  'ໂອ​ບໍ່.' ລາວຍິ້ມໃຫ້ຂ້ອຍຢ່າງຂີ້ຄ້ານ. "ຂ້ອຍແມ່ນ Grady Ingersoll, Grady Ingersoll ທີ່ແທ້ຈິງ - ແລະພຽງແຕ່ເຈົ້າສາມາດເວົ້າຢ່າງອື່ນໄດ້."
  
  
  "ເບິ່ງຄືວ່າມີສອງສາມຄົນຍັງມີຊີວິດຢູ່."
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້ອຍຈະຈັດການກັບພວກເຂົາຖ້າຈໍາເປັນ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າມັນເປັນຄວາມສົນໃຈທີ່ດີທີ່ສຸດຂອງພວກເຂົາທີ່ຈະສົນທະນາ, Carter." ພຽງແຕ່ເຈົ້າເປັນອັນຕະລາຍ.' ລາວຍົກ carbine ລາວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂດດ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ແລະ​ຖິ້ມ​ຕົວ​ເອງ​ກັບ​ພື້ນ​ດິນ. ເຊັ່ນດຽວກັນກັບຄົນໂງ່, Ingersoll ໄດ້ຍິງລະເບີດ, ແລະຜູ້ນໍາໄດ້ບິນໄປໃນທຸກທິດທາງ. heel ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ grazed, ແລະ ລູກ ປືນ ຄັ້ງ ທີ ສອງ ໄດ້ ມາ ໃກ້ ນັ້ນ ຜົມ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຕິດ ໄຟ.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍເບິ່ງ Ingersoll, ມັນເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍບໍ່ມີຄວາມໂຊກດີຫຼາຍ. ລາວນັ່ງຢູ່ເທິງພື້ນຊີມັງ, ຕາຂອງລາວກວ້າງດ້ວຍຄວາມງຶດງໍ້ແລະຄວາມຢ້ານກົວ. "Carter," ລາວເວົ້າ. “ຢ່າ​ໃຫ້​ນາງ​ເອົາ​ສິ່ງ​ນີ້​ໄປ​ຈາກ​ຂ້ອຍ​ດຽວນີ້. . ລາວ​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ​ຂ້າງ​ລາວ​ແລະ​ນອນ​ບໍ່​ຫຼັບ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຄຸ​ເຂົ່າ​ລົງ​ຂ້າງ​ເຂົາ​ແລະ​ຍົກ​ຫນັງ​ຕາ​ຫນຶ່ງ. ລາວ​ບໍ່​ໄດ້​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ແລະ​ບໍ່​ມີ​ອາການ​ຂອງ​ການ​ຫາຍ​ໃຈ. ຫຼັງ​ຈາກ​ເອົາ​ຄາບ​ບີນ​ອອກ​ໄປ​ແລ້ວ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກວດ​ເບິ່ງ​ຮ່າງ​ກາຍ​ທີ່​ອ່ອນ​ເພຍ​ຂະ​ໜາດ​ໃຫຍ່, ແຕ່​ບໍ່​ເຫັນ​ຫຍັງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຢືນຂຶ້ນດ້ວຍການຖອນຫາຍໃຈ. “ຫົວໃຈ,” ຂ້ອຍຈົ່ມໃນຄວາມງຽບ. "ຫຼືບາງສິ່ງບາງຢ່າງເຊັ່ນນັ້ນ". ມັນເປັນໄປໄດ້, ຂ້ອຍຍັງມີຮ່າງກາຍ, ແລະຂ້ອຍບໍ່ຢາກອອກຈາກມັນຢູ່ທີ່ນີ້.
  
  
  ມັນ​ເປັນ​ການ​ປີນ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ເທິງ​ຊ່ອງ​ແຄບ​ທີ່​ຍາວ​ນານ, ​ແນ່ນອນ, ​ແມ່ນ​ທໍ່​ສົ່ງ​ລູກ​ສອນ​ໄຟ - ດຶງ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ Ingersoll ໄປ​ນຳ. ໃນ​ທີ່​ສຸດ, ເມື່ອ​ໄປ​ຮອດ​ທ່າ​ເຮືອ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນອນ​ຢູ່​ເທິງ​ຄອນ​ກຣີດ​ເຢັນ​ເປັນ​ເວ​ລາ​ສອງ​ສາມ​ນາ​ທີ​ເພື່ອ​ລົມ​ຫາຍ​ໃຈ. ມັນເປັນເລື່ອງແປກທີ່ຈະເບິ່ງລົງໃນຄອງແລະເບິ່ງແສງສະຫວ່າງໃນວັນພັກຢູ່ໃນເຮືອໃຫຍ່ຢູ່ທີ່ທ່າເຮືອ, ຄືກັບວ່າ Double Cay ແມ່ນພຽງແຕ່ສໍາລັບການມ່ວນຊື່ນ.
  
  
  ໃນທີ່ສຸດຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຢືນຂຶ້ນແລະເບິ່ງເກາະ Doomsday. ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່​ໄກ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ບໍ່​ໄດ້​ເຫັນ​ກອງ​ລາດ​ຕະ​ເວນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢາກ​ຮູ້​ຢາກ​ເຫັນ​ວ່າ​ມັນ​ຈະ​ໃຊ້​ເວ​ລາ​ດົນ​ປານ​ໃດ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ຊອກ​ຫາ​ຮ່າງ​ກາຍ​ສີ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ຄວບ​ຄຸມ​ໃຕ້​ດິນ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ບໍ່​ກັງ​ວົນ​ກ່ຽວ​ກັບ​ມັນ; ນັ້ນແມ່ນບັນຫາຂອງພວກເຂົາ.
  
  
  ຫນຶ່ງໃນ hydrofoils, Ingersoll, ທີ່ມີ windshield ຂອງຕົນ intact, ໄດ້ຖືກລ້າງເຖິງ pier ໂດຍກະແສຂອງຄອງ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າຍົກຜູ້ຊາຍທີ່ຕາຍແລ້ວເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງນັກບິນ. ໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ໃນກາງຂອງຄອງ, ຂ້າພະເຈົ້າສົງໄສວ່າຈະເຮັດແນວໃດກັບພູເຂົາເຢັນຂອງເນື້ອຫນັງຢູ່ຕີນຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຕ້ອງການທີ່ຈະຖິ້ມລາວເຂົ້າໄປໃນນ້ໍາ; ມັນຈະດີກວ່າຖ້າລາວບໍ່ເຄີຍຖືກພົບເຫັນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ມຸ່ງຫນ້າໄປເປັນຄັ້ງສຸດທ້າຍໄປຫາພາກທະເລຊາຍຂອງ Doomsday Island. ດິນຊາຍແມ່ນອ່ອນ, ແລະດ້ວຍການຊ່ວຍເຫຼືອຂອງກິ່ງງ່າທີ່ແຕກຫັກ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂຸດຂຸມຝັງສົບທີ່ສ່ວນຫຼາຍອາດຈະບໍ່ພົບເຫັນເປັນເວລາຫລາຍປີ - ຖ້າມີ. ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໄປເກາະຟື້ນຄືນຊີວິດ, ພິຈາລະນາຂັ້ນຕອນຕໍ່ໄປທີ່ເປັນໄປໄດ້ທັງຫມົດ.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍມາຮອດທ່າເຮືອ, ຂ້ອຍໄດ້ຕັດສິນໃຈ. ມັນມີຄວາມສ່ຽງເກີນໄປທີ່ຈະຢູ່ເທິງ Double Cay ເຖິງແມ່ນວ່າຫນຶ່ງນາທີດົນກວ່າຄວາມຈໍາເປັນ, ບໍ່ພຽງແຕ່ຍ້ອນສະມາຊິກຂອງອົງການ Intimate Six ທີ່ຍັງມີຊີວິດຢູ່ - ຖ້າພວກເຂົາຕ້ອງການຂ້າຂ້ອຍ - ແຕ່ຍັງເປັນຍ້ອນອໍານາດການປົກຄອງທ້ອງຖິ່ນ; ເຂົາເຈົ້າຄົງຈະບໍ່ສະແດງຄວາມເມດຕາຕໍ່ການສັງຫານໝູ່ທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເກີດຂຶ້ນໃນຄືນນີ້, ບໍ່ວ່າມັນຈະມີຄວາມຍຸດຕິທຳປານໃດ.
  
  
  ຂ້ອຍຢູ່ເທິງເຮືອແລະຄິດກ່ຽວກັບການເຄື່ອນໄຫວຕໍ່ໄປຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍຕ້ອງອອກຈາກ Bahamas, ຊຶ່ງຫມາຍຄວາມວ່າ Florida. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າ hydrofoil ສາມາດໄປຮອດບ່ອນນັ້ນໄດ້ກັບນໍ້າມັນທີ່ມີຢູ່ໃນເຮືອບໍ... ຂ້ອຍແນມໄປເບິ່ງເທິງພູບ່ອນທີ່ Herridge ຢືນຢູ່ໃນຕອນເຊົ້ານີ້ ແລະຄິດກ່ຽວກັບ Lear Jet ທີ່ຈອດຢູ່ອີກຟາກຂອງ runway.
  
  
  ພຣະອົງໄດ້ຢືນຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ມືດມົວແລະບໍ່ມີການເຄື່ອນໄຫວໃນແສງເດືອນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ໃນ​ໄລ​ຍະ​, ເອົາ chocks ລໍ້​ອອກ​ຈາກ​ການ​ຂັບ​ລົດ​ແລະ​ຜ່ອນ​ສາຍ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ມີ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຈະ​ອົບ​ອຸ່ນ​ຂຶ້ນ​ລົດ​ແລະ​ເຫມາະ​ສົມ​ປະ​ຕິ​ບັດ​ສ່ວນ​ທີ່​ເຫຼືອ​ຂອງ​ຂັ້ນ​ຕອນ​ການ​ຂຶ້ນ​ສູງ​; ຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງອຸ່ນເຄື່ອງຈັກເພື່ອໃຫ້ຂ້ອຍລຸກຂຶ້ນ ...
  
  
  - ທ່ານວາງແຜນທີ່ຈະບິນໄປບ່ອນໃດບ່ອນໜຶ່ງ, ທ່ານ Walton? ຂ້ອຍບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງຫັນໄປຮູ້ວ່າ Herridge ຢູ່ຫລັງຂ້ອຍ. "ຂ້ອຍພຽງແຕ່ຊົມເຊີຍອຸປະກອນ."
  
  
  "ແລະເຈົ້າຢາກລອງມັນ."
  
  
  ຂ້ອຍຫັນໜ້າຍິ້ມແຍ້ມ, ສົງໄສວ່າຈະປົດອາວຸດລາວໄດ້ແນວໃດ. ປືນບໍ່ສັງເກດເຫັນ, ແຕ່ມືຂອງລາວຢູ່ໃນກະເປົ໋າເສື້ອຂອງລາວ. "ຂ້ອຍເຊື່ອວ່າເຈົ້າຈັບຂ້ອຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  'ແທ້. ບາງທີເຈົ້າຕ້ອງການອອກໄປຢ່າງກະທັນຫັນຫຼັງຈາກຄວາມຕື່ນເຕັ້ນທັງໝົດໃນ Double Cay?
  
  
  "ຄວາມຕື່ນເຕັ້ນທັງຫມົດນີ້ແມ່ນຫຍັງ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ​ຄື​ຊິ​.
  
  
  “ໂອ້, ຂ້ອຍເຫັນຫຼາຍຢ່າງຈາກປ່ອງຢ້ຽມຂອງຂ້ອຍ. ມີ​ເຫດ​ການ​ຫຼາຍ​ຄັ້ງ​ຢູ່​ພາຍ​ໃນ​ກຳ​ແພງ​ເມືອງ De Doublon, ມີ​ສຽງ​ຮ້ອງ​ດັງ​ຫຼາຍ. ແລະ hydrofoils ເຫຼົ່ານັ້ນທີ່ບິນອອກໄປທະເລມີພຽງແຕ່ສາມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ແລ່ນ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ໂຮງ​ແຮມ ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຫັນ​ເຈົ້າ​ມາ​ຮອດ​ທ່າ​ເຮືອ​ອີກ​ເຮືອ​ໜຶ່ງ. ເຮືອລຳທີ 3 ທ່ານ Walton ຢູ່ໃສ?
  
  
  "ຂ້ອຍຈະຮູ້ເລື່ອງນີ້ໄດ້ແນວໃດ?"
  
  
  Herridge ເຍາະເຍີ້ຍເບົາໆ. - ເປັນຫຍັງເຈົ້າບອກຂ້ອຍຄືກັນ? ຕົກລົງ, ບາງທີທ່ານ Nick Walton ຄວນຫາຍໄປຈາກ Double Cay ຕະຫຼອດໄປ. ເຂົ້າໄປ.' ລາວຊີ້ໃສ່ຍົນດ້ວຍມືທີ່ບໍ່ເສຍຄ່າຂອງລາວ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ນັ່ງຢູ່ໃນບ່ອນນັ່ງຂອງນັກບິນຮ່ວມແລະຕັດສິນໃຈລໍຖ້າຈົນກ່ວາພວກເຮົາຢູ່ໃນອາກາດກ່ອນທີ່ຈະປົດອາວຸດລາວ; ຫຼັງຈາກນັ້ນມັນຈະງ່າຍຂຶ້ນ. ​ແຕ່​ກ່ອນ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ຂຶ້ນ​ລົດ​ແທັກ​ຊີ​ໄປ​ເທິງ​ທາງ​ແລ່ນ, Herridge ​ໄດ້​ດຶງ​ຫມຸນ​ທີ່​ບໍ່​ທັນ​ແຕກ​ອອກ​ມາ​ຈາກ​ເສື້ອ​ຂອງ​ລາວ​ແລະ​ຍື່ນ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ.
  
  
  “ຖ້າເຈົ້າສົງໄສແຮງຈູງໃຈຂອງຂ້ອຍ, ທ່ານ Walton. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຮັດ​ວຽກ​ໃຫ້​ຫນ່ວຍ​ງານ​ຕ້ານ​ການ​ຢາ​ເສບ​ຕິດ​ຂອງ​ລັດ​ຖະ​ບານ​ອັງ​ກິດ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ມອບ​ຫມາຍ​ໃຫ້​ອໍາ​ນາດ​ການ​ປົກ Bahamian. ການມອບໝາຍຂອງຂ້ອຍແມ່ນເພື່ອຊອກຫາວ່າ Grady Ingersoll ມີສ່ວນກ່ຽວຂ້ອງກັບຢາເສບຕິດຫຼືບໍ່. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າມັນບໍ່ສໍາຄັນອີກຕໍ່ໄປ. ຂ້ອຍເວົ້າຖືກບໍ?'
  
  
  'ຂ້ອຍຄິດວ່າມື້ອື່ນເຈົ້າສາມາດປີນຫລັງກຳແພງນີ້ ແລະກວດເບິ່ງທຸກຢ່າງ.'
  
  
  'ນັ້ນເປັນປະເພດເຈົ້າຫຼາຍ. ຂອບ​ໃຈ.'
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ນັ່ງກັບຄືນໄປບ່ອນແລະຜ່ອນຄາຍເພື່ອເພີດເພີນກັບການບິນ.
  
  
  Hawk ກໍາລັງລໍຖ້າຂ້ອຍຢູ່ໃນຫ້ອງການ spartan ຂອງລາວໃນ Dupont Circle ເມື່ອຂ້ອຍມາຮອດເລັກນ້ອຍຫຼັງຈາກຕອນທ່ຽງໃນມື້ຕໍ່ມາ.
  
  
  "ຍົນຂອງເຈົ້າຈາກໄມອາມີໄດ້ລົງຈອດຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງເຄິ່ງກ່ອນຫນ້ານີ້," ລາວທັກທາຍຂ້ອຍ. "ເຈົ້າ​ໄປ​ຢູ່​ໃສ​ມາ?"
  
  
  "ດີ, ຂ້ອຍໄດ້ລອຍຢູ່ໃນເຄື່ອງນຸ່ງທີ່ຂ້ອຍນຸ່ງແລະຂ້ອຍຄິດວ່າມັນເປັນຄວາມຄິດທີ່ດີທີ່ຈະປ່ຽນກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະມາຮອດນີ້."
  
  
  ລາວ​ຫົວ​ຫົວ​ເຍາະ​ເຍີ້ຍ. 'ແລະ?'
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລາຍ​ລະ​ອຽດ​ກ່ຽວ​ກັບ​ເລື່ອງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃຫ້​ເຂົາ​ທາງ​ໂທລະ​ສັບ​ໃນ​ຕອນ​ເຊົ້າ​ສາມ​. ລາວຟັງໂດຍບໍ່ມີຄໍາຄິດຄໍາເຫັນຈົນກ່ວາຂ້າພະເຈົ້າສໍາເລັດ.
  
  
  ເຂົາ​ຖາມ​ວ່າ. - "ເຈົ້າຄິດວ່າຈະເກີດຫຍັງຂຶ້ນກັບສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງອົງການ?"
  
  
  "ພວກເຂົາເຮັດຄວາມສະອາດຄວາມວຸ່ນວາຍແລະທໍາທ່າວ່າບໍ່ມີຫຍັງເກີດຂຶ້ນ, ຫຼື Herridge ແລະຄົນຂອງລາວຈະປະທ້ວງກ່ອນທີ່ພວກເຂົາຈະເຮັດຫຍັງໄດ້ຜົນ. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ຂ້າພະເຈົ້າສົມມຸດວ່າທ່ານໄດ້ແຈ້ງໃຫ້ເຈົ້າຫນ້າທີ່ Bahamas ແລ້ວກ່ຽວກັບຖານລູກສອນໄຟຢູ່ເທິງເກາະ Doomsday.
  
  
  “ອັນນີ້ໄດ້ຖືກຖ່າຍທອດໃຫ້ເຂົາເຈົ້າຜ່ານຊ່ອງທາງທາງອ້ອມ. ທຸກຢ່າງຈະຖືກປະຕິບັດຢ່າງລະມັດລະວັງ.”
  
  
  'ແນ່ນອນ.'
  
  
  "ແຕ່ມີສິ່ງຫນຶ່ງທີ່ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍກັງວົນ. ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ເຈົ້າ​ຝັງ​ໄວ້: ພວກ​ເຮົາ​ແນ່​ໃຈ​ໄດ້​ບໍ​ວ່າ​ມັນ​ບໍ່​ແມ່ນ Grady Ingersoll ທີ່​ແທ້​ຈິງ? ຮ່າງກາຍນັ້ນຢູ່ໃນພາຊະນະບໍ່ພຽງແຕ່ເປັນ mannequin ບໍ?
  
  
  "ເປັນຫຍັງເຂົາເຈົ້າຈະເຮັດແນວນີ້?"
  
  
  “ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ຫຍັງກ່ຽວກັບມັນ. ວຽກງານຂອງພວກເຮົາແມ່ນພຽງແຕ່ໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າມັນສົມບູນ."
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ rummaged ໃນ ກະເປົ໋າ ຂ້າງ ຂອງ jacket ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ແລະ ໂຍນ ສິ່ງ ຂອງ ຫໍ່ ຜ້າ ໃສ່ ໂຕະ ຂອງ ລາວ. "ນີ້ແມ່ນເພື່ອທົດສອບ." ຄ່ອຍໆ, ຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງ, ລາວຫັນວັດຖຸຈົນກ່ວານິ້ວມືຢູ່ທາງຫນ້າຂອງລາວ. ການສະແດງອອກຂອງລາວບໍ່ປ່ຽນແປງໃນຂະນະທີ່ລາວເບິ່ງຂ້ອຍ. 'ດີ?'
  
  
  'ກວດເບິ່ງລາຍນິ້ວມືຂອງທ່ານ; ຂ້າພະເຈົ້າ bet ມັນຈະບໍ່ກົງກັບລາຍນິ້ວມືຂອງ Grady Ingersoll ທີ່ແທ້ຈິງ.
  
  
  'ເລີດ.' Hawk ຢືນຂຶ້ນ. “ແລະສິ່ງສຸດທ້າຍອັນໜຶ່ງ. ເຈົ້າແນ່ໃຈບໍວ່າສາວຄົນນີ້, ນັກເຕັ້ນລໍາທີ່ເຮັດໃຫ້ເຈົ້າຕື່ນເຕັ້ນຫຼາຍ, ຈະບໍ່ເວົ້າ?
  
  
  “ນາງສາມາດເວົ້າຫຍັງໄດ້? ໂດຍວິທີທາງການ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂໍໃຫ້ Herridge ມາທີ່ຫ້ອງໂຮງແຮມຂອງຂ້ອຍແລະໃຫ້ນາງໄປເມື່ອລາວກັບໄປ Double Cay, ແລະລາວເວົ້າວ່າລາວຈະຕິດຕາມນາງ.
  
  
  - ການຕັດສິນໂດຍເລື່ອງຂອງເຈົ້າ, ວຽກງານແມ່ນສໍາເລັດປາກົດຂື້ນ. ຂ້ອຍເອົາເຈົ້າຢາກໄປພັກຜ່ອນອີກບໍ?
  
  
  ຂ້ອຍສັ່ນຫົວ. 'ບໍ່​ຂອບ​ໃຈ. ທຸກໆຄັ້ງທີ່ຂ້ອຍໄປພັກຜ່ອນ, ເຈົ້າມາກັບສິ່ງທີ່ສະຫລາດເພື່ອເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຄອບຄອງໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຄວນຈະພັກຜ່ອນ. ແຕ່ເຈົ້າສາມາດເຮັດສິ່ງຫນຶ່ງສໍາລັບຂ້ອຍ."
  
  
  ດັ່ງທີ່ເຄີຍ, Hawk ແມ່ນຢູ່ຂ້າງຫນ້າຂ້ອຍຫຼາຍກິໂລແມັດ. “ນາງຍັງໄດ້ກ່າວເຖິງເຈົ້າຫຼາຍເທື່ອ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ທ່ານ​ຈະ​ສາ​ມາດ​ຊອກ​ຫາ Veronica ໃນ​ໄລ​ຍະ​ຍິງ​ຕອນ​ບ່າຍ​ນີ້​. ລາວສັ່ນຫົວແລະຍິ້ມ icily. "ຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈສິ່ງທີ່ເດັກຍິງຄົນນີ້ເຫັນໃນຜູ້ຊາຍເຖົ້າເຊັ່ນເຈົ້າ."
  
  
  * * *
  
  
  ກ່ຽວ​ກັບ​ປຶ້ມ​:
  
  
  ບາງບ່ອນໃນ Bahamas, ມະຫາເສດຖີທີ່ແປກປະຫຼາດຈັດລະບຽບປ່າທໍາມະຊາດທີ່ກ່ຽວຂ້ອງກັບຮິບປີ, ເພດແລະ hashish. ແຕ່ໃນເວລາຫວ່າງຂອງລາວ, ຜູ້ຊາຍທີ່ອຸດົມສົມບູນມີຄວາມມ່ວນກັບລະບົບລູກສອນໄຟທໍາລາຍທັງຫມົດ. ມັນເປັນເວລາສໍາລັບ "Master Killer" Nick Carter ທີ່ຈະຕີຖະຫນົນຫົນທາງ. ການທ່ອງທ່ຽວອັນຕະລາຍຂອງການເສຍຊີວິດ. ເພາະ​ຄົນ​ບ້າ​ທີ່​ຮັ່ງມີ​ທີ່​ໂຫດຮ້າຍ​ຕ້ອງ​ຖືກ​ຢຸດ. ເຖິງວ່າຈະມີທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງ. ບໍ່ແມ່ນວຽກທີ່ງ່າຍ, ເຖິງແມ່ນວ່າສໍາລັບ Nick Carter. ໂດຍສະເພາະໃນເວລາທີ່ມັນ turns ໃຫ້ເຫັນວ່າ hippies ເຊັ່ນ Angela ແມ່ນ naked ອັນຕະລາຍຫຼາຍກ່ວາ gangsters toughest.
  
  
  
  
  ສາ​ລະ​ບານ
   ບົດທີ 3
  
  
  
  ບົດທີ 4
  
  
  
  ບົດທີ 5
  
  
  
  ບົດທີ 8
  
  
  
  ບົດທີ 9
  
  
  
  ບົດທີ 10
  
  
  
  ບົດທີ 11
  
  
  
  ບົດທີ 13
  
  
  
  ບົດທີ 14
  
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  ກາງຄືນຂອງ Avenger ໄດ້
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  ກາງຄືນຂອງ Avenger ໄດ້
  
  
  ແປໂດຍ Lev Shklovsky ໃນຄວາມຊົງຈໍາຂອງລູກຊາຍຂອງລາວ Anton
  
  
  ຊື່ຕົ້ນສະບັບ: Night Of The Avenger
  
  
  
  
  ບົດທໍາອິດ
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ​ພຣະ​ສົງ​ໃນ​ຊຸດ​ສີ​ເຫຼືອງ​ຍ່າງ​ໂດຍ​ທີ່​ມີ​ຫົວ​ຂອງ​ພຣະ​ອົງ​ໄດ້​ກົ້ມ​ຫົວ​ແລະ​ຈັບ​ມື​ອະ​ທິ​ຖານ​. ຮ່າງກາຍທີ່ອ່ອນແອຂອງລາວພຽງແຕ່ຕີຂ້ອຍ. ລາວ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ມາ​ເຖິງ​ຄວາມ​ຮູ້ສຶກ​ຂອງ​ລາວ​ແລະ​ຍ່າງ​ຕໍ່​ໄປ, ໂດຍ​ບໍ່​ໄດ້​ຍົກ​ຕາ​ຂຶ້ນ, ໂດຍ​ບໍ່​ໄດ້​ເຫັນ​ຂ້ອຍ​ຫຼື​ຄົນ​ຂໍທານ​ນັ່ງ​ຢູ່​ຂ້າງ​ທາງ.
  
  
  ເດັກຊາຍຜິວດຳຄົນໜຶ່ງກຳລັງແລ່ນນຳໜ້າຂ້ອຍ. ລາວແລ່ນໄປພ້ອມກັບໜ້າເອິກອັນອ່ອນໂຍນຂອງລາວທີ່ເປີດເຜີຍ ແລະຫົວເຂົ່າຂອງລູກບິດຂອງລາວເຄື່ອນທີ່ຢ່າງແຂງແຮງ. ລາວເບິ່ງໜ້າສົງສານຫຼາຍ, ຫິວຫຼາຍ, ຈົນມືຂອງຂ້ອຍໄປຫາກະເປົ໋າຂອງຂ້ອຍໂດຍອັດຕະໂນມັດ. ແຕ່ລາວບິນຜ່ານສອກຂອງຂ້ອຍ ແລະຫາຍໄປກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະເອົາຫຼຽນໃຫ້ລາວ.
  
  
  ວິນາທີຕໍ່ມາ, ຄວາມສົນໃຈຂອງຂ້ອຍໄດ້ດຶງດູດເອົາຜູ້ຍິງທີ່ນຸ່ງເຄື່ອງສະຫງ່າງາມຍ່າງອອກມາຈາກລົດ Rolls-Royce. ສໍາລັບລາຄາເຄື່ອງນຸ່ງຫົ່ມຂອງນາງ, ປະຊາຊົນຫຼາຍຮ້ອຍຄົນທີ່ຫິວໂຫຍຢູ່ຖະຫນົນສາມາດໄດ້ຮັບອາຫານເປັນເວລາຫນຶ່ງເດືອນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ຄຸ້ນ​ເຄີຍ​ກັບ​ຄວາມ​ແຕກ​ຕ່າງ​ກັນ​ຂອງ​ຈິດ​ໃຈ Calcutta ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ການ​ລະ​ເບີດ​ໄດ້​ດັງ​ຂຶ້ນ​ເຈັດ​ແມັດ​ຈາກ​ຕຶກ​ອາ​ຄານ. Windows bulped ແລະແຕກຄ້າຍຄືປູມເປົ້າ overinflated.
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເຫັນ shrapnel crash ເຂົ້າ ໄປ ໃນ ຮ່າງ ກາຍ ເຄິ່ງ naked ຂອງ ຂໍ ທານ ແລະ ຈີກ ເສື້ອ Parisian ຂອງ ແມ່ ຍິງ Rolls ເປັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຮ້ອງ​ແລະ​ສຽງ​ຄຶກ​ຄື້ນ​ຂອງ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ກໍາ​ປັ້ນ​ທີ່​ເບິ່ງ​ບໍ່​ເຫັນ​ຂອງ​ຄວາມ​ກົດ​ດັນ​ຂອງ​ອາ​ກາດ​ໄດ້​ຕີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຫນ້າ​ເອິກ​ແລະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລົ້ມ​ລົງ.
  
  
  ຄວັນໄຟໄດ້ພັດຢູ່ຫຼັງກ້ອນຫີນທີ່ບິນລົງຕາມຖະໜົນຫົນທາງ ແລະໄດ້ຕຳເອົາລົດທີ່ຈອດຢູ່ທົ່ວຖະໜົນ. ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເສຍ​ສະ​ຕິ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຊັ້ນ​ເທິງ​ຂອງ​ຕຶກ​ພັງ​ລົງ. ຄ່ອຍໆ, ຄືກັບຂີ້ເຜີ້ງທີ່ລະລາຍ, ໂຄງປະກອບການໄດ້ສູນເສຍຮູບຮ່າງຂອງມັນຍ້ອນວ່າເຫຼັກກ້າຖືກມັດແລະແຜ່ນໄມ້ແຕກແລະແຕກ. ກ້ອນຫີນ ແລະກ້ອນຫີນທີ່ຕົກໜັກໄດ້ຕົກລົງມາອ້ອມຕົວຂ້ອຍ.
  
  
  ເມື່ອ​ວັດຖຸ​ແຂງ​ເຂົ້າ​ໃສ່​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້ອຍ, ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ກໍ​ທົນ​ບໍ່​ໄດ້. ຂ້ອຍຈື່ໄດ້ຄິດຢ່າງຈະແຈ້ງ, "ຂ້ອຍຈະຕາຍ." ແລະຂ້ອຍຍັງບໍ່ໄດ້ເລີ່ມວຽກເທື່ອ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງກໍ່ເປັນສີດໍາແລະຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ສຶກເຈັບປວດອີກຕໍ່ໄປ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕື່ນ​ຂຶ້ນ​ໂດຍ​ສຽງ​ຂອງ sirens, horns ພາ​ສາ​ອັງ​ກິດ​ແປກ​ທີ່​ເຫມາະ​ສົມ​ກັບ​ລົດ​ຕໍາ​ຫຼວດ​ປະ​ເທດ​ເອີ​ຣົບ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ກ​່​ວາ​ລົດ​ຄົນ​ເຈັບ Cadillac ຂະ​ຫນາດ​ໃຫຍ່​ໄດ້​ຢຸດ​ນິ້ວ​ຈາກ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ pavement ໄດ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ບາງ​ຄົນ​ດຶງ​ຕ່ອນ​ຂາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ທີ່​ຄຸ້ນ​ເຄີຍ​ເວົ້າ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈາກ​ທີ່​ໄກ.
  
  
  'ນິກ? ມັນແມ່ນເຈົ້າບໍ?'
  
  
  ຄໍາຖາມເບິ່ງຄືວ່າໂງ່ກັບຂ້ອຍ. ​ແຕ່​ສຽງ​ນັ້ນ​ຍັງ​ຊ້ຳ​ຄືນ​ຄຳ​ຖາມ, ​ແລະ ຂ້າພະ​ເຈົ້າບໍ່​ສາມາດ​ຕອບ​ໄດ້. ປາກຂອງຂ້ອຍເຕັມໄປດ້ວຍຂີ້ຝຸ່ນແລະຊີມັງ.
  
  
  - ເຈົ້າຍັງມີຊີວິດຢູ່ບໍ, Nick? ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ຂ້ອຍ​ບໍ່?'
  
  
  ພວກ​ເຂົາ​ຈັບ​ມື​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ເຂັ້ມ​ແຂງ​ໄດ້​ຍົກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ເທິງ stretcher ໄດ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນອນ​ຮາບ​ພຽງ​ຢູ່​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ການ​ຂົນ​ສົ່ງ​ຄົນ​ເຈັບ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນັ່ງ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່ Cadillac ເກົ່າ​ໄດ້​ດຶງ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ຖະ​ຫນົນ Chowringhee.
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ເວົ້າ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃນ​ຖະ​ຫນົນ​ບໍ່​ໄດ້​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ; ມີແຕ່ພະຍາບານອິນເດຍຜິວໜັງເທົ່ານັ້ນທີ່ເດີນທາງໄປກັບຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍບໍ່ເຊື່ອເຂົາເຈົ້າ.
  
  
  ມັນບໍ່ຄືກັບວ່າຂ້ອຍມີເງິນຫຼາຍກັບຂ້ອຍ. ຂ້ອຍເປັນຫ່ວງຫຼາຍກ່ຽວກັບອາວຸດທີ່ສ້າງຂຶ້ນໃນຊຸດຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ໂດຍຜ່ານປ່ອງຢ້ຽມ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນຝູງຊົນທີ່ເຕົ້າໂຮມກັນຢູ່ຕາມຖະຫນົນຢູ່ທາງຫນ້າຂອງຊາກຢາສູບຂອງອາຄານທີ່ຖືກລະເບີດ. ປະຊາຊົນ​ຫຼາຍ​ຄົນ​ໄດ້​ເອົາ​ກ້ອນ​ຫີນ​ອອກ​ຈາກ​ຜູ້​ບາດ​ເຈັບ​ຢູ່​ແຄມ​ທາງ, ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ຄົນ​ອື່ນໆ​ໄດ້​ແກວ່ງ​ກ້ອນ​ຫີນ​ໃສ່​ລົດ​ຕຳຫຼວດ. ຕຳຫຼວດ​ໄດ້​ຍິງ​ຖັງ​ແກັສ​ນ້ຳ​ຕາ​ໃສ່​ຝູງ​ຊົນ​ຢູ່​ແລ້ວ, ​ແລະ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ການ​ຈະລາຈົນ​ຂະໜາດ​ນ້ອຍ​ຈະ​ເກີດ​ຂຶ້ນ.
  
  
  ພາຍໃນນາທີ Cadillac ໄດ້ປະໃຫ້ຝູງຊົນຢູ່ຫລັງ, ແລະຍົກເວັ້ນຄວາມເຈັບປວດໃນຫົວຂອງຂ້ອຍແລະຝຸ່ນໃນປາກຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍຮູ້ສຶກຄືກັບນັກທ່ອງທ່ຽວໃນການເດີນທາງ.
  
  
  ຄໍາແນະນໍາທີ່ຊື່ສັດຈະຕ້ອງອະທິບາຍ Calcutta ເປັນ "ເມືອງທີ່ເປື້ອນທີ່ສຸດ, ເປື້ອນທີ່ສຸດ, ຂີ້ຮ້າຍທີ່ສຸດ, ເມືອງທີ່ຂີ້ຮ້າຍທີ່ສຸດໃນໂລກ."
  
  
  ແຕ່ສໍາລັບຫຼາຍໆຕັນ, ຖະຫນົນ Chowringhee ແມ່ນສະຖານທີ່ຂອງສະພາການຄ້າ. ຫໍພິພິທະພັນ, ຫ້ອງການລັດຖະບານ, ໂຮງແຮມຂະຫນາດນ້ອຍແລະເຮືອນສ່ວນຕົວທີ່ກວ້າງຂວາງວາງສາຍທັງສອງດ້ານ, ແຕ່ນອກເຫນືອການວາງສິ່ງຂອງທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ຊາວຕາເວັນຕົກເຈັບປ່ວຍ.
  
  
  Kolkata, ຄືກັບເມືອງທີ່ແອອັດທີ່ສຸດ, ແມ່ນຫນຶ່ງໃນທີ່ໃຫຍ່ທີ່ສຸດໃນໂລກ. ພຽງແຕ່ slums ທີ່ແຕກຕ່າງກັນ. ຊາວເມືອງນຶ່ງລ້ານຄົນ ບໍ່ມີທີ່ຢູ່ອາໃສເລີຍ. ພວກເຂົາອາໄສຢູ່ຕາມຖະຫນົນ, ຢູ່ທາງຍ່າງ, ໃນສວນສາທາລະນະແລະອາຄານສາທາລະນະ. ໃນລະຫວ່າງມື້ພວກເຂົາຂໍຮ້ອງແລະລັກເພື່ອຢູ່ລອດ. ຄອບຄົວທັງໝົດເກີດມາ, ດຳລົງຊີວິດ ແລະ ຕາຍໂດຍບໍ່ມີເຮືອນຫຼັງຄາທີ່ສູງທີ່ສຸດຢູ່ເທິງຫົວຂອງພວກມັນ, ບໍ່ມີອັນໃດດີໄປກວ່າພວກໜູທີ່ເຂົາເຈົ້າຕໍ່ສູ້ກັບຂີ້ເຫຍື້ອ.
  
  
  ໃນ​ຕອນ​ກາງ​ຄືນ, ແຖວ​ຄົນ​ນອນ​ຄ້າຍ​ຄື​ກັບ​ຊາກ​ສົບ​ທີ່​ໄດ້​ວາງ​ໄວ້​ເພື່ອ​ເຜົາ​ໄຫມ້​ຫຼັງ​ຈາກ​ໂລກ​ລະ​ບາດ. ຄົນທີ່ໂຊກດີກວ່າອາໄສຢູ່ໃນ slums ຫຼື Buesti, ມຸງທີ່ສູງຈາກຫນ້າດິນຫນຶ່ງແມັດເຄິ່ງ. ນ້ໍາພຽງແຕ່ແມ່ນນ້ໍາ silty ແລະ unspeakable ຂອງນ້ໍາ Hooghly.
  
  
  ຂ້ອຍຈື່ໄດ້ເທື່ອສຸດທ້າຍທີ່ຂ້ອຍຢູ່ Kolkata. ມັນເປັນລະດູຝົນ ແລະ ມີທໍ່ລະບາຍນ້ຳເປີດໄຫຼຜ່ານຖະໜົນຫົນທາງ.
  
  
  ສະນັ້ນຂ້ອຍຈະບໍ່ສົນໃຈເປັນພິເສດໃນການເດີນທາງນີ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄປ​ທີ່​ນັ້ນ​ຕາມ​ການ​ມອບ​ໝາຍ, ໂດຍ​ຮູ້​ວ່າ​ເມືອງ​ນັ້ນ​ເປັນ​ບ່ອນ​ມີ​ພະ​ຍາດ​ແລະ​ຄວາມ​ສົກ​ກະ​ປົກ.
  
  
  ຄັ້ງຫນຶ່ງມີຄວາມຫວັງສໍາລັບເວລາທີ່ດີກວ່າ. ໃນ​ປີ 1947, ເມື່ອ​ອັງ​ກິດ​ໄດ້​ມອບ​ເອ​ກະ​ລາດ​ໃຫ້​ປະ​ເທດ, ພັກ​ປະ​ເທດ​ໃຫມ່​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ຄໍາ​ຫມັ້ນ​ສັນ​ຍາ​ປ່າ​ຂອງ​ອະ​ນາ​ຄົດ​ທີ່​ດີກ​ວ່າ​ໂດຍ​ຜ່ານ​ການ​ປະ​ຊາ​ທິ​ປະ​ໄຕ, ແຕ່​ນັບ​ຕັ້ງ​ແຕ່​ນັ້ນ Kolkata ໄດ້​ກາຍ​ເປັນ​ຂີ້​ເຫຍື້ອ​ຕື່ມ​ອີກ.
  
  
  ປີ 1971, ຊາວ​ເມືອງ​ໄດ້​ລົງ​ຄະ​ແນນ​ສຽງ​ເລືອກ​ຕັ້ງ​ພັກ​ກອມ​ມູນິດ​ຢ່າງ​ໝົດ​ຫວັງ. ແຕ່ຄວາມຫວັງນີ້ບໍ່ສົມເຫດສົມຜົນ. ຄອມມິວນິດຍັງບໍ່ສາມາດຄວບຄຸມເມືອງໄດ້, ດັ່ງນັ້ນລັດຖະບານກາງຈຶ່ງແຊກແຊງແລະປະກາດກົດ martial.
  
  
  ໂດຍທົ່ວໄປ, Calcutta ເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ເປັນເມືອງທີ່ເຫມາະສົມສໍາລັບຕົວແທນ AH. ແຕ່ຂ້ອຍຕ້ອງເຊື່ອຟັງຄໍາສັ່ງ, ແລະຂໍ້ຄວາມທີ່ມາຮອດຂ້ອຍໃນ Nice ແມ່ນຈະແຈ້ງຫຼາຍ.
  
  
  "ໄປ Calcutta ໄວເທົ່າທີ່ຈະເປັນໄປໄດ້," ມັນເວົ້າວ່າ. ສະນັ້ນ ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ຈຶ່ງ​ຍູ້​ນາງ​ສາວ​ຊາວ​ຝຣັ່ງ​ທີ່​ໜ້າ​ຮັກ​ອອກ​ຈາກ​ຕຽງ​ແລະ​ຂຶ້ນ​ຍົນ​ລຳ​ທຳ​ອິດ​ທີ່​ມຸ່ງ​ໜ້າ​ໄປ​ທາງ​ທິດຕາ​ເວັນ​ອອກ. ໃນປັດຈຸບັນ, ຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງຫຼັງຈາກລົງຈອດໃນ Calcutta, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຢູ່ໃນລົດສຸກເສີນ, ເລຍບາດແຜຂອງຂ້າພະເຈົ້າແລະຊົມເຊີຍຕົນເອງທີ່ມີຊີວິດຢູ່.
  
  
  ຢູ່ຕໍ່ໜ້າໂຮງໝໍ, ຂ້ອຍໄດ້ລົງຈາກລົດດ້ວຍຂາທີ່ສັ່ນສະເທືອນ ແລະ ປະຕິເສດຂໍ້ສະເໜີຂອງພະຍາບານທີ່ຈະພາຂ້ອຍໄປຫ້ອງສຸກເສີນ. ແທນທີ່ຈະ, ຂ້ອຍໄດ້ຕິດຕາມນາງພະຍາບານໜຸ່ມທີ່ມີຜິວໜັງສີນ້ຳຕານອ່ອນ ແລະ ກົ້ນງາມຢູ່ທາງຍ່າງທີ່ຫຍຸ້ງຢູ່. ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຕື່ມ​ຂໍ້​ມູນ​ໃສ່​ແບບ​ປົກ​ກະ​ຕິ​, ນາງ​ໄດ້​ພາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ຫ້ອງ​ສ່ວນ​ຕົວ​ແລະ​ບອກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລໍ​ຖ້າ​ທ່ານ​ຫມໍ​.
  
  
  ຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງຕໍ່ມາ Hawk ມາຮອດ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງລາວດ້ວຍປາກຂອງຂ້ອຍເປີດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ​ສຽງ​ຂອງ​ລາວ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ເຄິ່ງ​ນອນ​ຢູ່​ໃນ​ຖະ​ຫນົນ​ຫົນ​ທາງ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຖື​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ delirium. ເທົ່າທີ່ຂ້ອຍຮູ້, ລາວຢູ່ໃນຫ້ອງການສ່ວນຕົວຂອງລາວຢູ່ໃນອາຄານ United Press and Telegraph ເທິງ Dupont Circle ໃນວໍຊິງຕັນ.
  
  
  ລາວບໍ່ໄດ້ເວົ້າສະບາຍດີ. ລາວພຽງແຕ່ frowned, ເອົາອອກຫນຶ່ງຂອງ cigars ລາຄາຖືກຂອງລາວແລະ bit off ທີ່ສຸດ. ລາວຈູດມັນດ້ວຍຄວາມຍິນດີຢ່າງຈະແຈ້ງ.
  
  
  ສໍາລັບ Hawk, ການຈູດ cigar ແມ່ນພິທີກໍາ, ແລະວິທີທີ່ລາວຖືມັນຢູ່ໃນປາກຂອງລາວເປີດເຜີຍສິ່ງທີ່ຢູ່ໃນໃຈຂອງລາວ. ໃນຈຸດນີ້, ລາວມີຄວາມກັງວົນຫຼືປະເມີນສະຖານະການໃຫມ່.
  
  
  ເມື່ອລາວເບິ່ງຂຶ້ນຫຼັງຈາກອອກການແຂ່ງຂັນ, ລາວເບິ່ງຄືວ່າເຫັນຂ້ອຍເປັນຄັ້ງ ທຳ ອິດ.
  
  
  'ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ແນວ​ໃດ?'
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄອ​ຂີ້​ຝຸ່ນ​ອອກ​ຈາກ​ຄໍ​ຕື່ມ​ອີກ ແລະ​ເວົ້າ​ວ່າ, “ແມ່ນ​ແລ້ວ, ທ່ານ. ຂ້ອຍ​ຮູ້​ສຶກ​ດີ.'
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ, ຍິນ​ດີ​ຢ່າງ​ຈະ​ແຈ້ງ.
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ໄດ້ເວົ້າວ່າເຈົ້າຈະໄປ Calcutta," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ການປ່ຽນແປງແຜນການ," ລາວເວົ້າ. “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ມາ​ຈາກ​ກອງ​ປະ​ຊຸມ​ຢູ່​ປັກ​ກິ່ງ. ລາວອອກໄປໄລຍະໜຶ່ງ. ຂ້ອຍຈະກັບບ້ານໃນຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງ.
  
  
  Hawk ຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍຊື່ໆແລະ frowned ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  "ເຈົ້າກາຍເປັນຄົນບໍ່ສົນໃຈ," ລາວເວົ້າຢ່າງກະທັນຫັນ. “ຂ້ອຍຕິດຕາມເຈົ້າຕະຫຼອດທາງຈາກສະໜາມບິນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ແມ່ນ​ແຕ່​ຫນຶ່ງ​ຕັນ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ທ່ານ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ລະ​ເບີດ​ໄດ້​ໄປ.
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງລາວ. Hawk ແມ່ນຕົວແທນທີ່ມີປະສົບການແລະບໍ່ໄດ້ລືມເລື່ອງນີ້, ແຕ່ຂ້ອຍຄວນຮູ້ວ່າມີຄົນເບິ່ງຂ້ອຍ. ເຈົ້າບໍ່ສາມາດເຮັດວຽກຂອງຂ້ອຍໄດ້ດົນຖ້າເຈົ້າບໍ່ສັງເກດເຫັນວ່າເຈົ້າຖືກເບິ່ງ.
  
  
  — ລູກລະເບີດມີຈຸດປະສົງສຳລັບຂ້ອຍບໍ?
  
  
  ລາວເວົ້າວ່າບໍ່. ອາດຈະບໍ່ມີ. ມັນແມ່ນອາຄານລັດເຊຍ, ສໍານັກງານໃຫຍ່ຂອງພາລະກິດການຄ້າ. ແລະນັ້ນແມ່ນສ່ວນໜຶ່ງຂອງບັນຫາ.”
  
  
  ເຈົ້ານາຍຂອງຂ້ອຍເປີດຊຸດນ້ອຍໆທີ່ລາວເອົາມາ.
  
  
  ສິ່ງ​ທີ່​ລາວ​ຖື​ເບິ່ງ​ຄື​ກະ​ປ໋ອງ​ທີ່​ມີ​ຂີ້​ໝັນ​ຈາກ​ບ່ອນ​ຖິ້ມ​ຂີ້​ເຫຍື້ອ. ບໍ່ມີປ້າຍຊື່, ແລະຟິວໄດ້ຕິດຢູ່ຂ້າງຫນຶ່ງ. ມັນເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ມີອັນຕະລາຍຫຼາຍກ່ວາລະເບີດຂອງຫຼິ້ນ.
  
  
  "ນັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ທ່ານຢູ່ໃນ Calcutta," Hawk ເວົ້າ. "ລະເບີດທໍ່."
  
  
  ຂ້ອຍຫົວເລາະ. ມັນບໍ່ສາມາດຮ້າຍແຮງ. ສິ່ງດັ່ງກ່າວເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ເປັນໄພຂົ່ມຂູ່ທີ່ແທ້ຈິງ. "ໂພແທດຊຽມ nitrate," ລາວເວົ້າ. - ກະປ໋ອງເກົ່າ ແລະ ຟິວ. ຄ່າໃຊ້ຈ່າຍແມ່ນສອງຮູເບີນ.
  
  
  “ສອງສ່ວນສີ່,” ຂ້ອຍນັບດັງໆ.
  
  
  'ຢ່າງ​ແນ່​ນອນ. ລາຄາຖືກ, ເຖິງແມ່ນວ່າຢູ່ໃນປະເທດເຊັ່ນອິນເດຍ. ແຕ່​ສິ່ງ​ນີ້​ມີ​ພະລັງ​ຫຼາຍ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ຈີກ​ຂາ ຫຼື​ລະ​ເບີດ​ຕຶກ​ໄດ້. ອາດຈະມີອໍານາດຫຼາຍກ່ວາລູກລະເບີດໄຮໂດເຈນຖ້າທ່ານຜະລິດພວກມັນພຽງພໍແລະໃຊ້ພວກມັນເປັນແຮງດັນທາງດ້ານການເມືອງ.
  
  
  ເວລານີ້ມັນເປັນການຫັນຫນ້າຂອງຂ້ອຍ. ລາວປະຫລາດໃຈຂ້ອຍ. Hawke ບໍ່​ແມ່ນ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ໄດ້​ເວົ້າ​ເກີນ​ຄວາມ​ຈິງ, ແຕ່​ລາວ​ໄດ້​ເວົ້າ​ເຖິງ​ລູກ​ລະ​ເບີດ​ທີ່​ເຮັດ​ຢູ່​ໃນ​ບ້ານ​ເໝືອນ​ດັ່ງ​ລູກ​ລະ​ເບີດ​ປະ​ລະ​ມາ​ນູ. "ໃນ 24 ຊົ່ວໂມງທີ່ຜ່ານມາ, ອາຄານລັດເຊຍສາມແຫ່ງໃນ Calcutta ໄດ້ຖືກທໍາລາຍໂດຍລະເບີດລາຄາຖືກເຫຼົ່ານີ້. ພາລະກິດການຄ້າແລະສອງບໍລິສັດລັດເຊຍ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. "ດັ່ງນັ້ນ AH ເປັນຫ່ວງວ່າຊາວລັດເຊຍຈະໃຈຮ້າຍກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້ຕັ້ງແຕ່ເວລາໃດ?
  
  
  “ໝູ່​ເພື່ອນ​ສີ​ແດງ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ການ​ຄາດ​ຕະ​ກຳ​ຢ່າງ​ນອງ​ເລືອດ. ຕຳຫຼວດຄົ້ນພົບວ່າກະປ໋ອງດັ່ງກ່າວຜະລິດໂດຍບໍລິສັດກະປ໋ອງແຫ່ງຊາດອາເມລິກາ.
  
  
  "ແຕ່ພວກເຂົາຂາຍທົ່ວໂລກ."
  
  
  'ບໍ່ສຳຄັນ. ພວກເຮົາຢູ່ພາຍໃຕ້ຄວາມກົດດັນ. ມັນກ່ຽວກັບການແກ້ແຄ້ນ. ແລະມີຂ່າວລືກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້.
  
  
  - ນິນທາ?
  
  
  "ພວກເຂົາເວົ້າກ່ຽວກັບການລຸກຮືຄັ້ງໃຫຍ່."
  
  
  - ເປັນຜົນມາຈາກລະເບີດລາຄາຖືກ?
  
  
  Hawk chewed cigar extinguished ລາວ. ໃບໜ້າຂອງລາວມືດມົວ. “ແມ່ນແລ້ວ, ຖ້າເຈົ້າລະເບີດພວກມັນໃຫ້ພຽງພໍໃນບ່ອນທີ່ຖືກຕ້ອງ…” ລາວຍັບຍັ້ງ.
  
  
  ລາວເອົາໂຟນເດີບາງໆໃຫ້ຂ້ອຍພ້ອມດ້ວຍການສະແດງຄຳຂໍໂທດຢູ່ເທິງໜ້າຂອງລາວ. “ນີ້​ແມ່ນ​ທັງ​ຫມົດ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ມີ​ສໍາ​ລັບ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​. ນີ້​ແມ່ນ​ບັນຫາ​ຂອງ​ກະຊວງ​ການ​ຕ່າງປະ​ເທດ, ​ເຮົາ​ຈຶ່ງ​ແກ້​ໄຂ​ຜ່ານ​ສະຖານ​ກົງສຸນ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ. ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າພວກເຂົາມີຜູ້ນໍາສໍາລັບທ່ານ. ກະລຸນາຕິດຕໍ່ Randy Mir. ລາວເປັນຜູ້ຄວບຄຸມຂອງ AH. ຂໍ້ມູນການຕິດຕໍ່ຢູ່ໃນໄຟລ໌. ລາວຖອນຫາຍໃຈແລະເບິ່ງບໍ່ແນ່ນອນ. ມັນບໍ່ຄືກັບລາວ. “ພວກ​ເຮົາ​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ຕັດ​ນີ້​ໃນ​ດອກ​ໄມ້. ສິ່ງ​ນີ້​ມີ​ກິ່ນ​ຫອມ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ມັກ​.
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ມິດ​ງຽບ​ໄປ​ອີກ, ເໝືອນ​ກັບ​ວ່າ​ເສຍໃຈ​ກັບ​ສິ່ງ​ທີ່​ລາວ​ເວົ້າ. “ຊອກ​ຫາ​ຜູ້​ທີ່​ເຮັດ​ລະ​ເບີດ​ແລະ​ດັບ​ສູນ​ມັນ. ປະຕິບັດໂດຍບໍ່ມີຂໍ້ຈໍາກັດ.'
  
  
  ມີສອງຂໍ້ຄວາມຢູ່ໃນໄຟລ໌ຈາກ Randy Meare, ບໍ່ມີຫຍັງອີກ. ຂ້ອຍສາມາດໄດ້ຮັບຂໍ້ມູນເພີ່ມເຕີມຈາກຫນັງສືພິມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ເຮັດ​ຕາມ​ຂໍ້​ມູນ​ນີ້ blindly ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມັກ​ມັນ​.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງ Hawk, ຄາດຫວັງຫຼາຍຈາກລາວ.
  
  
  "ເຈົ້າຮູ້ເທົ່າທີ່ພວກເຮົາເຮັດໃນປັດຈຸບັນ, Nick." ພວກເຮົາບໍ່ສາມາດຊອກຮູ້ຫຍັງກ່ຽວກັບມັນ,” ລາວເວົ້າ. “ອັນ​ນີ້​ຕ້ອງ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ແກ້​ໄຂ​ໂດຍ​ໄວ. ພວກເຮົາບໍ່ມີເວລາສໍາລັບການສອດແນມຢ່າງລະອຽດຫຼືແມ້ກະທັ້ງການວິເຄາະຢ່າງລະອຽດ. ສະນັ້ນຈົ່ງລະມັດລະວັງ. ພວກເຮົາບໍ່ຮູ້ວ່າພວກເຮົາກໍາລັງເຂົ້າໄປໃນຫຍັງ.
  
  
  "ມັນດີ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫວັງ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ສາ​ມາດ​ບອກ​ທ່ານ​ເພີ່ມ​ເຕີມ. Randy Mir ເວົ້າວ່າລາວມີຫມາທີ່ສາມາດຊ່ວຍໄດ້. ເປັນ​ເວລາ​ໜຶ່ງ​ປີ, ລາວ​ໄດ້​ຝຶກ​ອົບຮົມ​ຄົນ​ລ້ຽງ​ແກະ​ຂອງ​ເຢຍລະ​ມັນ​ເພື່ອ​ກວດ​ພົບ​ລະ​ເບີດ. ມັນເກືອບເປັນໄປບໍ່ໄດ້, ແຕ່ພະຍາຍາມມັນ. ໃນກໍລະນີນີ້, ພວກເຮົາຕ້ອງການທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ພວກເຮົາສາມາດໄດ້ຮັບ.
  
  
  ລາວ​ເອົາ​ຂີ້ເທົ່າ​ອອກ​ຈາກ​ຊິກາ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ຖູ​ໃສ່​ພື້ນ​ດ້ວຍ​ເກີບ​ຂອງ​ລາວ. “ພວກ​ເຮົາ​ຮູ້​ຈັກ​ໜ້ອຍ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຂອງ​ລັດ​ເຊຍ ຢູ່​ໃນ​ຂົງ​ເຂດ. ພວກເຂົາເຈົ້າມີຢ່າງຫນ້ອຍຫນຶ່ງຄົນຢູ່ທີ່ນີ້, ບາງທີອາດມີຫຼາຍກວ່ານັ້ນ. ​ແລະ​ຈີນ​ກໍ​ສາມາດ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຢ່າງ​ຕັ້ງໜ້າ.”
  
  
  "ການຫລອກລວງຂອງຂ້ອຍບໍ?"
  
  
  Hawk ໄດ້ໃຫ້ກະເປົ໋າຫຍໍ້, ໜັງສືຜ່ານແດນ ແລະ ປີ້ຍົນເຄິ່ງໜຶ່ງໃຫ້ຂ້ອຍ.
  
  
  - ເຈົ້າແມ່ນ Howard Matson. ສໍາລັບເດືອນທີ່ຜ່ານມາທ່ານໄດ້ຊອກຫາ saltpeter ລາຄາຖືກໃນຕາເວັນອອກໄກ. ເຈົ້າເປັນຜູ້ຜະລິດດອກໄມ້ໄຟ.
  
  
  ຂ້ອຍເອົາຫນັງສືຜ່ານແດນຂອງຂ້ອຍແລະເບິ່ງມັນເພື່ອຈື່ຈໍາບ່ອນທີ່ຂ້ອຍສົມມຸດວ່າເກີດແລະອາໄສຢູ່ແລະບ່ອນທີ່ບໍລິສັດປອມຂອງຂ້ອຍຕັ້ງຢູ່.
  
  
  ຖົງແມ່ນເຕັມໄປດ້ວຍເອກະສານທີ່ກ່ຽວຂ້ອງກັບ fireworks, ສູດ, ສັນຍາການຂາຍ, pens ແລະ notepads. ພຽງພໍທີ່ຈະຜ່ານການກວດກາໄວ. Hawk rummaged ໃນກະເປົ໋າຂອງລາວແລະດຶງອອກກະແຈໂຮງແຮມ. ພຣະອົງໄດ້ໃຫ້ມັນກັບຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  — ມີ​ເຄື່ອງ​ນຸ່ງ​ຫົ່ມ​ໃນ​ຫ້ອງ​. ລາຍການສ່ວນຕົວທັງໝົດທີ່ທ່ານຕ້ອງການ. ໂຊກ​ດີ.'
  
  
  ລາວ​ຍ່າງ​ໄປ​ທີ່​ປະຕູ​ແລະ​ຍ່າງ​ອອກ​ໄປ​ໂດຍ​ບໍ່​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຄືນ. ຂ້ອຍພົບຕົວເອງອີກຄົນດຽວ. ຄົນ​ແປກ​ໜ້າ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໃນ​ເມືອງ​ທີ່​ເປື້ອນ​ເປິ​ຖືກ​ກ້ອນ​ຫີນ​ຖືກ​ກ້ອນ​ຫີນ, ໃນ​ການ​ເຜີຍ​ແຜ່​ທີ່​ເກືອບ​ຂ້າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ.
  
  
  ທ່ານໝໍທີ່ໄປຢາມຂ້ອຍເວົ້າພາສາອັງກິດ Oxford ແລະກວດເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງລະມັດລະວັງ.
  
  
  "ບໍ່ມີກະດູກຫັກ," ລາວເວົ້າ. "ບໍ່ມີຄວາມເສຍຫາຍພາຍໃນ."
  
  
  ລາວສູນເສຍຄວາມສົນໃຈໃນຂ້ອຍທັນທີ. ລາວຂຽນໃບສັ່ງຢາສໍາລັບຢາແກ້ປວດແລະຫາຍໄປ. ຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງຕໍ່ມາຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ອອກຈາກໂຮງຫມໍແລະເລີ່ມຊອກຫາລົດແທັກຊີ່.
  
  
  ຢືນຢູ່ຂ້າງນອກໃນຄວາມຮ້ອນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄິດກ່ຽວກັບເຄື່ອງນຸ່ງທີ່ Hawk ໄດ້ກະກຽມສໍາລັບຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ທີ່ໂຮງແຮມແລະຫວັງວ່າລາວໄດ້ເລືອກຊຸດທີ່ອ່ອນໆແລະເຢັນ. ແຕ່ມັນບໍ່ແມ່ນພຽງແຕ່ຄວາມຮ້ອນທີ່ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍເຫື່ອອອກເມື່ອຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງນັກບິນ. ມັນເປັນວຽກງານ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ຫາ​ພຣະ​ອົງ​ໂດຍ​ຕາ​ບອດ​ແລະ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ຫລັກ​ຖານ​ທີ່​ຖືກ​ຕ້ອງ​ອັນ​ດຽວ. ຂ້ອຍບໍ່ມັກມັນ.
  
  
  
  ບົດທີ 2
  
  
  
  
  
  Bertrum J. Slocum ເບິ່ງຄືວ່າເປັນນັກການທູດທົ່ວໄປ. ລາວສູງຫຼາຍກວ່າຫ້າຟຸດ, ມີຜົມສີຂີ້ເຖົ່າເງິນແລະ mustache ຕັດຢ່າງລະມັດລະວັງ. ລາວໃສ່ເກີບເຫຼື້ອມຫຼາຍ, ຊຸດລາຄາແພງ, ຕັດດີ, ແລະສາຍແຂນຂອງເສື້ອທີ່ມີເສັ້ນດ່າງ. ເມື່ອລາວຍື່ນມືອອກ, ຮອຍຍິ້ມໄວປະກົດຂຶ້ນເທິງໃບໜ້າຂອງລາວ, ເຊິ່ງຫາຍໄປທັນທີ.
  
  
  - Ah, ທ່ານ Carter. ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສິ່ງທີ່ບໍ່ຫນ້າເຊື່ອກ່ຽວກັບເຈົ້າ.
  
  
  "Matson," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ໃຫ້ພວກເຮົາຄຸ້ນເຄີຍກັບຊື່ camouflage ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ."
  
  
  - ໂອ້, ແມ່ນແລ້ວ, ແນ່ນອນ. ລາວເລື່ອນໃຫ້ຂ້ອຍນັ່ງຢູ່ໃນເກົ້າອີ້ velvet ສີຟ້າ ຂ້າງໂຕະທີ່ຂັດຂອງລາວ. ບໍ່ມີແມ່ນແຕ່ໂທລະສັບຢູ່ເທິງໂຕະເພື່ອລົບກວນຄວາມສົນໃຈຈາກຮູບແບບເມັດສີເຫຼື້ອມເທິງມັນ.
  
  
  ເຂົາ​ຖາມ​ວ່າ. - "ທ່ານໄດ້ຮັບແຈ້ງເລື່ອງນີ້ໃນເວລາທີ່ທ່ານອອກຈາກປະເທດຝຣັ່ງບໍ?"
  
  
  'ບໍ່ສົມບູນ.'
  
  
  “Mmmmm. ດີ, ມີການລະເບີດອີກສີ່ຄັ້ງ, ລວມທັງຫນຶ່ງທີ່ເຈົ້າຫາກໍ່ຫນີໄປໃນມື້ນີ້. ກົງສຸນຣັດເຊຍ ໄດ້ຖິ້ມໂທດໃສ່ສະຫະລັດຢ່າງເປັນທາງການ. ພວກເຂົາເຈົ້າສືບຕໍ່ສົ່ງການຄາດຄະເນຄ່າໃຊ້ຈ່າຍໃນການຟື້ນຟູແລະບັນຊີລາຍຊື່ຂອງຊາວລັດເຊຍທີ່ຕາຍແລ້ວ. ມາ​ຮອດ​ປະ​ຈຸ​ບັນ​ບັນ​ຊີ​ລາຍ​ການ​ແມ່ນ​ປະ​ມານ​ຊາວ​ລ້ານ​ໂດ​ລາ​.
  
  
  'ນັ້ນເປັນເລື່ອງຕະຫລົກ. ເຂົາເຈົ້າຈະພິສູດໄດ້ແນວໃດວ່າພວກເຮົາ...
  
  
  "ພວກເຂົາບໍ່ສາມາດ".
  
  
  "ພວກເຮົາຮັບຜິດຊອບຕໍ່ເລື່ອງນີ້ບໍ?"
  
  
  - ບໍ່, ບໍ່, ແນ່ນອນບໍ່ແມ່ນ. ພວກ​ເຮົາ​ເປັນ​ຄົນ​ໂງ່​ຄື​ກັບ​ຄົນ​ອື່ນ. ມື້ວານນີ້ ຊາວຣັດເຊັຽ ໄດ້ແຈກຢາຍປືນຄົກ ໃຫ້ພະນັກງານ ສະຖານກົງສຸນ ທັງໝົດ. ເຂົາເຈົ້າມີຊາວຫົກຄົນຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ແລະຂ້ອຍສາມາດເດົາໄດ້ວ່າເປັນຫຍັງ. ມັນເປັນເຄືອຂ່າຍ spy ໃຫຍ່ອັນໜຶ່ງ, ນັ້ນແມ່ນທັງໝົດ. ລາວຢຸດຊົ່ວຄາວ ແລະຍູ້ຊອງຈົດໝາຍຂ້າມໂຕະມາຫາຂ້ອຍ. “ວໍຊິງຕັນ ສົ່ງຂໍ້ຄວາມຫາເຈົ້າ. ມັນຖືກເຂົ້າລະຫັດ. ພວກເຂົາເຈົ້າຍັງໄດ້ແນະນໍາພວກເຮົາໃຫ້ຮ່ວມມືຢ່າງເຕັມທີ່ກັບທ່ານ.
  
  
  Slocum ຢືນຂຶ້ນແລະໄປຫາປ່ອງຢ້ຽມ. ແລ່ນມືຂອງລາວຂ້າມໃບຫນ້າຂອງລາວ, ລາວກັບຄືນມາ.
  
  
  “Carter… ຂ້ອຍໝາຍເຖິງ Mattson… ພວກເຮົາຕ້ອງຢຸດການວາງລະເບີດນີ້ທັນທີ ແລະ ສັ່ນສະເທືອນຊາວລັດເຊຍ. ນີ້​ແມ່ນ​ຄວາມ​ຜິດ​ພາດ​ຄັ້ງ​ທໍາ​ອິດ​ໃນ​ການ​ເຮັດ​ວຽກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຊາວເຈັດປີໃນການບໍລິການທາງການທູດ, ແລະໃນປັດຈຸບັນນີ້.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະເຮັດດີທີ່ສຸດ, ທ່ານ Slocum." ແຕ່ຂ້ອຍຕ້ອງການສອງສາມຢ່າງ. ຫ້າສິບຮອບສໍາລັບປືນສັ້ນ Luger ມາດຕະຖານ 9 ມມ, ເປັນປືນສັ້ນອັດຕະໂນມັດຂະໜາດ .25 ທີ່ສວຍງາມ, ແລະລະເບີດຝັງດິນສອງລູກ.
  
  
  - ທ່ານມັດສັນ! ຂ້ອຍເປັນນັກການທູດ, ບໍ່ແມ່ນຜູ້ຂາຍອາວຸດ. ຂ້ອຍຫົວເລາະ. “ເຈົ້າຕ້ອງການໃຫ້ຂ້ອຍສົນທະນາທາງການທູດກັບພວກກໍ່ການຮ້າຍທີ່ຖິ້ມລະເບີດໃສ່ຂ້ອຍບໍ? ຂ້ອຍໃຊ້ວິທີການຂອງຂ້ອຍ, ເຈົ້າໃຊ້ຂອງເຈົ້າ. ຂ້ອຍຍັງຕ້ອງການລົດ ແລະເງິນໜຶ່ງພັນໂດລາໃນຣູປີ, ບໍ່ເກີນຊາວໃບ.
  
  
  Slocum ຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍຊົ່ວຄາວ, ແລະຂ້ອຍເຫັນຄວາມບໍ່ພໍໃຈໃນສາຍຕາຂອງລາວ. ໃນການຕີຄວາມໝາຍສ່ວນຕົວຂອງລາວກ່ຽວກັບອັນດັບ, ຂ້ອຍຢູ່ໄກກວ່າລາວ. ແຕ່ໃນເວລານີ້ລາວຕ້ອງການຂ້ອຍ. ໂດຍ​ບໍ່​ໄດ້​ເວົ້າ​ຫຍັງ, ລາວ​ໄດ້​ຮັບ​ເອົາ​ໂທລະ​ສັບ​ແລະ​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ຄໍາ​ສັ່ງ. ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ລາວ​ກຳລັງ​ເຮັດ​ແບບ​ນີ້, ຂ້ອຍ​ໄດ້​ເປີດ​ຊອງ​ຈົດໝາຍ​ທີ່​ລາວ​ເອົາ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ ແລະ​ເບິ່ງ​ຕົວ​ເລກ​ແລະ​ຕົວ​ໜັງສື​ທີ່​ພິມ​ຢ່າງ​ເປັນ​ລະບຽບ. ຂໍ້ຄວາມໄດ້ຖືກຂຽນໄວ້ໃນລະຫັດ AX ຫ້າກຸ່ມສົນທະນາ. ຂ້ອຍຕ້ອງການທໍາລາຍຂໍ້ຄວາມທັນທີ, ແຕ່ຂໍ້ຄວາມຈາກຫ້າກຸ່ມບໍ່ສາມາດຖອດລະຫັດໄດ້ທັນທີ, ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍຈຶ່ງເອົາມັນໄວ້ໃນຖົງຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  Slocum ໄດ້ມອບກະແຈລົດໃຫ້ຂ້ອຍ ແລະເງິນຣູປີໜຶ່ງ, ສ່ວນໃຫຍ່ມັນກະຊັບຫຼາຍ, ແລະທຸກຢ່າງທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການ. ວົງກະແຈຖືກຝັງດ້ວຍຮູບດາວສາມແຈເປັນວົງມົນ. ດັ່ງນັ້ນກະແຈຕ້ອງມາຈາກ Mercedes, ອາດຈະມາຈາກລົດຂອງ Slocum. ຢ່າງຫນ້ອຍລາວໄດ້ເສຍສະລະບາງຢ່າງ.
  
  
  “ທ່ານ Mattson, ວໍຊິງຕັນໄດ້ຮ້ອງຂໍໃຫ້ຂ້າພະເຈົ້າເຕືອນທ່ານວ່າກໍລະນີນີ້ເຮັດໃຫ້ເກີດການປະເຊີນຫນ້າລະຫວ່າງສະຫະລັດແລະລັດເຊຍ. ມັນເບິ່ງຄືວ່າບົດບາດຂອງຜູ້ກະທໍາຜິດໄດ້ຖືກບັງຄັບໃຫ້ພວກເຮົາ, ແລະພວກເຮົາບໍ່ມີໂອກາດທີ່ຈະພິສູດຄວາມບໍລິສຸດຂອງພວກເຮົາ. ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ຈໍາ​ນວນ​ຂອງ​ການ​ລະ​ເບີດ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ເພີ່ມ​ຂຶ້ນ​ຫຼື​ພະ​ນັກ​ງານ​ກົງ​ສຸນ​ຣັດ​ເຊຍ​ຫຼາຍ​ກວ່າ​ຈະ​ຖືກ​ຂ້າ​ຕາຍ ...” ລາວ​ເຊັດ​ຫນ້າ​ຕາ​ຂອງ​ຕົນ​. Slocum ໄດ້ເຫື່ອອອກຢູ່ໃນຫ້ອງການທີ່ເຢັນຂອງລາວ.
  
  
  "ດີ, ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ອາດຈະມີສົງຄາມ guerrilla ຂະຫນາດໃຫຍ່ຢູ່ທີ່ນີ້ໃນ Calcutta." ຊາວອາເມລິກາແລະລັດເຊຍຈະຕາຍໃນປະເທດທີ່ເປັນກາງ - ເປັນຄວາມສົດໃສດ້ານທີ່ຫນ້າຢ້ານກົວ."
  
  
  "ຖ້າສິ່ງນັ້ນເກີດຂຶ້ນ, ທ່ານ Slocum, ທ່ານຈະບໍ່ຕ້ອງການຂ້ອຍ." ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ທ່ານຕ້ອງການ Marines.
  
  
  ກັບຄືນໄປຫາຫ້ອງໂຮງແຮມຂອງຂ້ອຍເຄິ່ງຊົ່ວໂມງຕໍ່ມາ, ຂ້ອຍກົ້ມຫົວໃສ່ຂໍ້ຄວາມທີ່ຖືກເຂົ້າລະຫັດທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຮັບຈາກສະຫະລັດ. ຄໍາແນະນໍາແມ່ນສັ້ນ.
  
  
  "ຂ້າພະເຈົ້າຂໍແນະນໍາໃຫ້ທ່ານຕິດຕໍ່ແລະຕິດຕໍ່ກັບ Choeni Mehta, ລູກສາວຂອງນັກອຸດສາຫະກໍາທີ່ມີຊື່ສຽງ. ເປັນທີ່ຮູ້ຈັກໃນຖານະຕົວແທນອິນເດຍຊັ້ນ M4, ຊັ້ນຕ່ໍາສຸດຂອງພວກເຂົາ. ໂປຣໂມຊັນຈາກຜູ້ຈັດສົ່ງ. ເບິ່ງຄືວ່າພຽງແຕ່ເຮັດວຽກບໍ່ເຕັມເວລາ. ອາດຈະເປັນປະໂຫຍດສໍາລັບການຊ່ວຍແກ້ໄຂບັນຫາສະເພາະຂອງ Kolkata. ນາງເປັນທີ່ຮູ້ກັນວ່າເຫັນອົກເຫັນໃຈສະຫະລັດ, ແຕ່ບໍ່ໄດ້ເປີດເຜີຍການປິດບັງຂອງນາງເວັ້ນເສຍແຕ່ມີຄວາມຈໍາເປັນ.” ຂໍ້ຄວາມບໍ່ໄດ້ຫມາຍຄວາມວ່າຫຼາຍ, ແຕ່ວ່າມັນແມ່ນການສະຫນັບສະຫນູນຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ມັນເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍເປັນພັນທະມິດທີ່ມີທ່າແຮງ, ແລະມີຈໍານວນຫນ້ອຍຫຼາຍຂອງພວກເຂົາຢູ່ໃນ Calcutta ນັບຕັ້ງແຕ່ລັດຖະບານສະຫະລັດໄດ້ເຂົ້າຂ້າງກັບຊາວປາກີສະຖານໃນສົງຄາມຂອງພວກເຂົາກັບອິນເດຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກະ​ລຸ​ນາ​ເບິ່ງ​ຫນັງ​ສື​ໂທລະ​ສັບ​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ທີ່​ສຸດ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ຊື່​ຂອງ​ບັນ​ນາ​ທິ​ການ​ຂອງ​ຫນັງ​ສື​ພິມ​ພາ​ສາ​ອັງ​ກິດ​ໄດ້​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທໍາ​ທ່າ​ວ່າ​ຈະ​ເປັນ​ນັກ​ຂຽນ​ອິດ​ສະ​ຫຼະ​ແລະ​ໄດ້​ຮັບ​ຂໍ້​ມູນ​ສ່ວນ​ໃຫຍ່​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ຈາກ​ນາງ. Choeni Mehta ມີອາຍຸໄດ້ຊາວສອງປີ, ສູງປະມານຫ້າຟຸດ, ແລະເປັນ Brahmin ຊັ້ນສູງ. ນາງໄດ້ເຂົ້າໂຮງຮຽນໃນສະວິດເຊີແລນແລະມີຊື່ສຽງເປັນສັດລ້ຽງ. ທຸກໆມື້ນາງໄດ້ຫຼິ້ນ tennis ຢູ່ Racquet ແລະ Cricket Club ໃກ້ກັບ Maidan Park.
  
  
  ການ​ພົບ​ປະ​ກັບ​ນາງ​ໄດ້​ກາຍ​ເປັນ​ການ​ງ່າຍ​ກວ່າ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ. ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ຢູ່ໃນສະໂມສອນບ່ອນທີ່ນາງກໍາລັງຕີແມ່ຍິງອັງກິດບາງຄົນ. ຫຼັງຈາກທີ່ຂ້ອຍໃຫ້ bartender ສິບຣູປີ, ລາວບອກຂ້ອຍວ່າເຄື່ອງດື່ມທີ່ຊື່ນຊອບຂອງ Choney ແມ່ນ fizzy gin, ສະນັ້ນຂ້ອຍໄດ້ເອົາສອງແກ້ວນໍາຂ້ອຍເມື່ອຂ້ອຍໄປສະຫນາມເທນນິດ.
  
  
  ນາງໄດ້ຕີ opponent ຂອງນາງແລ້ວ.
  
  
  "ເກມໄດ້ສິ້ນສຸດລົງ," Choeni ເວົ້າວ່າ, ມຸ່ງຫນ້າໄປສູ່ຕາຫນ່າງ.
  
  
  "ການຕີນີ້ຄຸ້ມຄ່າ," ຂ້ອຍເວົ້າ, ເອົາຈອກໃຫ້ນາງ.
  
  
  ໜ້າ​ຕາ​ໄດ້​ປະກົດ​ຢູ່​ໜ້າ​ຜາກ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ຫາຍ​ໄປ​ອີກ. - ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສືບຕໍ່.
  
  
  “ໝູ່​ເພື່ອນ​ບາງ​ຄົນ​ໃນ​ເມືອງ Monte Carlo ໄດ້​ແນະ​ນໍາ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມາ​ເບິ່ງ​ທ່ານ ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຄີຍ​ຢູ່ Calcutta. ແລະນີ້ຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ.' ສຽງຂອງນາງແມ່ນຕໍ່າ ແລະເປັນສຸກ, ມີສຳນຽງພາສາອັງກິດເລັກນ້ອຍ ແລະມີຄວາມສຸພາບ. 'ເພື່ອນໃຜ...?'
  
  
  ຂ້ອຍຍິ້ມ. “ຂໍໂທດ, ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍຕັ້ງຊື່. ພຽງແຕ່ເພື່ອນ.'
  
  
  ໃນປັດຈຸບັນມີຮອຍຍິ້ມທີ່ຫຼີ້ນຢູ່ແຈຂອງປາກຂອງນາງ. ນາງງາມ, ມີຜິວເນື້ອສີຂາວອ່ອນ. ນາງມີຕາສີນ້ຳຕານ, ຜົມສີດຳ ແລະເຫຼື້ອມທີ່ຫ້ອຍເປັນມັດສອງຂ້າງຢູ່ກາງຫຼັງຂອງນາງ.
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າເວົ້າຫຼີ້ນ, ແຕ່ຂອບໃຈສໍາລັບເຄື່ອງດື່ມ," ນາງເວົ້າ. ນາງ​ເອົາ​ຈອກ​ໜຶ່ງ​ແລະ​ຍື່ນ​ຈອກ​ນັ້ນ​ຄືນ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ. 'ເຈົ້າຢາກຈັບຂ້ອຍບໍ? ຖ້າທ່ານຕ້ອງການລໍຖ້າຈົນກ່ວາຫຼັງຈາກການແຂ່ງຂັນ ... ພວກເຮົາສາມາດລົມກັນໄດ້. ນາງຫົວເລາະ. — ກ່ຽວ​ກັບ​ຫມູ່​ເພື່ອນ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ໃນ Monte Carlo. ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍໄປບ່ອນນັ້ນ.' ນາງໄດ້ຫັນໄປມາແລະສະແດງໃຫ້ຂ້ອຍເຫັນກົ້ນໂຄ້ງຂອງນາງພາຍໃຕ້ຊຸດ tennis ສີຂາວສັ້ນຂອງນາງ. ຂ້ອຍດີໃຈທີ່ມີຄົນຈາກ AH ແນະນຳໃຫ້ຂ້ອຍຕິດຕໍ່ນີ້. ນາງອາດຈະລົບກວນຂ້ອຍເລັກນ້ອຍໃນລະຫວ່າງວຽກນີ້.
  
  
  Choney ຮັບໃຊ້ໄດ້ດີ, ມັນເປັນການຮັບໃຊ້ທີ່ແຂງທີ່ມີຜົນກະທົບ spin. ນາງໄດ້ຊະນະຊຸດສຸດທ້າຍຫົກອັນແລະຍ່າງໄປຫາຂ້ອຍ, ເຊັດເຫື່ອອອກຈາກຫນ້າຕາຂອງນາງ.
  
  
  'ບໍ່​ດີ.'
  
  
  ນາງຫົວເລາະ. "ຂ້ອຍຫຼືເກມຂອງຂ້ອຍ?"
  
  
  'ທັງສອງ. ເຈົ້າເປັນຜູ້ຍິງອິນເດຍຄົນທຳອິດທີ່ຂ້ອຍເຫັນຂາຂອງນາງເປີດ.
  
  
  Choini laughed ແລະເອົາເຄື່ອງດື່ມຂອງນາງຈາກຂ້າພະເຈົ້າ. “ຂ້ອຍເປັນນັກຕໍ່ສູ້. ໃນສະວິດເຊີແລນຫຼືລອນດອນມັນໄດ້ຖືກພິຈາລະນາ chic ຫຼາຍ. ນາງໄດ້ວາງເຄື່ອງດື່ມລົງເທິງຕຽງແລ້ວຫັນມາຫາຂ້ອຍ, ເສື້ອຍືດຂອງຊຸດເທນນິດຂອງນາງເນັ້ນໃສ່ເຕົ້ານົມທີ່ສວຍງາມຂອງນາງ. ນາງຮູ້ຜົນກະທົບ. - ເຈົ້າເປັນອາເມລິກາ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?
  
  
  "ຖືກຕ້ອງ, ແລະຂ້ອຍກໍາລັງຊອກຫາຄົນກິນເຂົ້າແລງກັບ." ແນວໃດກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້?
  
  
  ນາງເບິ່ງແປກໃຈ. 'ເປັນຫຍັງ?'
  
  
  "ເຈົ້າງາມ, ສະຫຼາດ, ເຊັກຊີ່. ແລະຂ້ອຍເມື່ອຍ, ຂ້ອຍເບື່ອ, ແລະຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງໃຊ້ເວລາຕອນແລງກັບໃຜຜູ້ຫນຶ່ງ. ຂ້ອຍຢຸດຊົ່ວຄາວ. “ຂໍໂທດ, ຂ້ອຍຊື່ Howard Matson. ຂ້ອຍມາຈາກນິວຢອກ ແລະຂ້ອຍມາທີ່ນີ້ເພື່ອຊື້ດອກໄມ້ໄຟ.
  
  
  "ແລະເຈົ້າສົນໃຈລະເບີດບໍ?"
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ.'
  
  
  "ບ້າຫຍັງ." ນາງຢຸດຊົ່ວຄາວ. 'ເປັນ​ຫຍັງ​ບໍ່? ເຈົ້າຈະແປກໃຈວ່າເມືອງນີ້ໜ້າເບື່ອປານໃດ. ຈະເປັນແນວໃດຖ້າພວກເຮົາກິນເຂົ້າແລງຢູ່ອາພາດເມັນຂອງຂ້ອຍປະມານແປດໂມງ?
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຢາກເຮັດໃຫ້ເຈົ້າມີບັນຫາ ... "
  
  
  "ຂ້ອຍຈະບອກພໍ່ຄົວຂອງຂ້ອຍໃຫ້ເຮັດແບບງ່າຍໆ." ນາງຫົວເລາະໃນຂະນະທີ່ນາງຢືນຂຶ້ນ. 'ຂ້ອຍຈະອາບນໍ້າ. ພົບກັນຄືນນີ້.' ນາງໄດ້ຫັນແລະຍ່າງໄປຫາສະໂມສອນ. - Hey, ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າເຈົ້າຢູ່ໃສ. ຂ້ອຍຕິດຕາມນາງ. ນາງໄດ້ຢຸດເຊົາ.
  
  
  - ທ່ານ Matson, ທ່ານພົບເຫັນວ່າຂ້າພະເຈົ້າຈະຢູ່ທີ່ນີ້ໃນສະຫນາມ tennis. ເຈົ້າພົບວ່າຂ້ອຍເດີນທາງເລັກນ້ອຍແລະເຈົ້າອາດຈະໃຫ້ສິນບົນບາງຄົນເພື່ອຊອກຫາສິ່ງທີ່ຂ້ອຍດື່ມ. ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າເຈົ້າຈະບໍ່ມີບັນຫາຫຍັງໃນການຊອກຫາບ່ອນທີ່ຂ້ອຍອາໄສຢູ່. ຖ້າເຈົ້າບໍ່ປະສົບຜົນສໍາເລັດ, ຂ້ອຍຢ້ານເຈົ້າຈະພາດອາຫານຄ່ຳຂອງເຈົ້າ.
  
  
  ນາງໄດ້ຫັນອີກເທື່ອຫນຶ່ງແລະມຸ່ງຫນ້າໄປຫາອາບນ້ໍາ. ຢູ່ໃກ້ກັບຫ້ອງລັອກຂອງຜູ້ຍິງ, ຂ້ອຍເຫັນນາງຢຸດ ແລະລົມກັບຊາຍເຖົ້າຄົນໜຶ່ງ. ນັກໂຫລາສາດສະໂມສອນ, ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ. ຈາກບ່ອນທີ່ຂ້ອຍຢືນຢູ່ ຂ້ອຍສາມາດເຫັນຫ້ອງສະໝຸດການຄຳນວນທາງດາລາສາດຂອງລາວຢູ່ໃນທ່ອນໄມ້ຂອງໃບໄມ້ໄຜ່, ແລະຂ້ອຍກໍ່ສົງໄສວ່ານາງໄດ້ຂໍຄໍາແນະນໍາກ່ຽວກັບຂ້ອຍບໍ?
  
  
  ການປະກົດຕົວຂອງພຣະອົງໄດ້ເຕືອນຂ້າພະເຈົ້າກ່ຽວກັບສອງໃບຫນ້າຂອງອິນເດຍ ... ດ້ານທີ່ທັນສະໄຫມທີ່ເປັນຕົວແທນໂດຍແມ່ຍິງໂລກເຊັ່ນ Choeni Mehta, ແລະອະດີດວັດຖຸບູຮານທີ່ຕິດກັບພວກເຂົາດ້ວຍ tentacles ຂອງສາດສະຫນາແລະ occult.
  
  
  ຄວາມບໍ່ແນ່ນອນນີ້ອາດຈະເຮັດໃຫ້ວຽກຂອງຂ້ອຍສັບສົນ. ຫຼັງຈາກອອກຈາກສະໂມສອນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕັດສິນໃຈທັນທີທັນໃດຕິດຕໍ່ກັບຕົວແທນຄວບຄຸມ AH ທ້ອງຖິ່ນ. ບາງທີລາວອາດຈະຊ່ວຍຂ້ອຍໃຫ້ເຂົ້າໃຈວັດທະນະທໍານີ້ດີຂຶ້ນ, ບ່ອນທີ່ບາງຄົນຍ່າງເປືອຍກາຍຢູ່ຕາມຖະໜົນຫົນທາງ ແລະ ເປືອຍກາຍດ້ວຍຂີ້ເຖົ່າ, ໃນຂະນະທີ່ຄົນອື່ນໃສ່ເງົາຕາ ແລະລິບສະຕິກ.
  
  
  ຂ້ອຍຮູ້ໜ້ອຍຫຼາຍກ່ຽວກັບ Randy Mir, ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍເຄີຍໄດ້ຍິນຊື່ຂອງລາວມາກ່ອນ. ລາວໄດ້ຖືກຄອບຄອງຢ່າງເຕັມທີ່ແລະຕ້ອງປະຕິບັດຫນ້າທີ່ເປັນນັກເຝົ້າລະວັງແລະຜູ້ສັງເກດການ, ຮັບປະກັນຄວາມປອດໄພສໍາລັບປະຊາຊົນຂອງພວກເຮົາທີ່ເຮັດວຽກຢູ່ໃນຫຼືຜ່ານອິນເດຍ.
  
  
  ເກືອບ 4 ໂມງແລງ ເມື່ອຂ້ອຍໄປຮອດຮ້ານຂາຍປຶ້ມຂອງລາວ ທີ່ມີຄົນຂໍທານທຳມະດາຢູ່ໜ້າປະຕູ. ເວລານີ້ແມ່ນແມ່ຍິງ. ຂ້ອຍສາມາດບອກໄດ້ໂດຍຄໍາວ່າ "rama" tattooed ເທິງໃບຫນ້າຂອງນາງຫຼາຍຄັ້ງໃນພາສາສັນສະກິດ.
  
  
  "Hare Krishna, Hare Rama," ນາງໄດ້ຮ້ອງເພງຈາກພາຍໃຕ້ຜ້າພັນຄໍແລະຜ້າພັນຄໍຂອງນາງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງຜ່ານນາງຢ່າງໄວວາ. ສໍາລັບທຸກສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຮູ້, ນາງຍັງສາມາດເປັນຕົວແທນ, ເປັນນັກສັງເກດການ Randy Mir, ຫຼືຜູ້ຮັບເຫມົາຄອມມິວນິດ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈອດລົດສອງທ່ອນຂ້າງຈາກຮ້ານແລະອອກຈາກລົດ Mercedes ຕໍ່ຫນ້າຂອງທະຫານອິນເດຍທີ່ຢືນຢູ່ທົ່ວຖະຫນົນທີ່ຂີ້ຮ້າຍ. ລາວ​ຢືນ​ກັບ​ປືນ​ຢູ່​ບ່າ​ຂອງ​ລາວ, ແລະ​ຈາກ​ການ​ຫົວ​ຂອງ​ລາວ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ລາວ​ຕັ້ງ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ຕິດ​ຕາມ​ລົດ.
  
  
  ສາຍຕາຂອງປືນຂອງລາວໄດ້ເຕືອນຂ້າພະເຈົ້າກ່ຽວກັບ Wilhelmina holstered ພາຍໃຕ້ແຂນຊ້າຍຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າມີ Hugo, stiletto ຍາວຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, tucked ຢ່າງປອດໄພກັບຂໍ້ມືຂວາຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ບ່ອນທີ່ຂ້າພະເຈົ້າສາມາດບັນລຸໄດ້ໃນວິນາທີ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າພ້ອມທີ່ຈະປະຕິບັດໃນ Calcutta ແລະຍັງຄົງລະມັດລະວັງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ຫນ້າ​ຮ້ານ​ໄດ້​, ພະ​ຍາ​ຍາມ​ເບິ່ງ​ວ່າ​ມີ​ປະ​ຕູ​ຫລັງ​.
  
  
  ເຖິງແມ່ນເວລາຫ້າໂມງເຄິ່ງກໍຍັງຢູ່ຂ້າງນອກ ແລະຮ້ອນຢູ່. ກ້ອນຫີນສີຂາວສະທ້ອນແສງຕາເວັນໃຫ້ຂ້ອຍຈາກທຸກດ້ານ. ຢູ່​ແຈ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ອອກ​ຈາກ​ຖະໜົນ Chowringhee ແລະ​ມຸ່ງ​ໜ້າ​ໄປ​ທາງ​ຫຼັງ​ຮ້ານ​ຂາຍ​ປຶ້ມ​ນ້ອຍໆ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຕາມ​ຖະ​ຫນົນ​ແຄບ​ແລະ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ໄດ້​ປ່ຽນ​ແປງ. ຈັງຫວະຂອງສິ່ງລົບກວນຕາມຖະຫນົນແມ່ນແຕກຕ່າງກັນ. ອົງປະກອບສິ່ງລົບກວນໄດ້ປ່ຽນໄປ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ອ້ອມ​ຮອບ​ແລະ​ເຫັນ​ພຽງ​ແຕ່​ເດັກ​ຊາຍ​ທີ່​ຂີ້​ຮ້າຍ​ສອງ​ຄົນ, ບໍ່​ມີ​ຄົນ​ໃດ​ມີ​ອາ​ຍຸ​ແປດ​ປີ​ກວ່າ. ເຂົາເຈົ້າມີກ້ອນຫີນນ້ອຍໆທີ່ມັດເຊືອກ, ເຊິ່ງພວກມັນແກວ່ງໄປດ້ວຍລັກສະນະທີ່ຢາກຮູ້ຢາກເຫັນ, ເລີ່ມການຫັນ ແລະຈາກນັ້ນຫັກມັນ, ເປັນເກມທີ່ເຂົາເຈົ້າຫຼິ້ນໃນຂະນະທີ່ເຂົາເຈົ້າຍ່າງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງໄປແລະເບິ່ງຮອບໆຮ້ານຄ້າຄືກັບນັກທ່ອງທ່ຽວທີ່ຍ່າງຫຼືນັກທຸລະກິດໃຊ້ເວລາຫວ່າງຂອງລາວຢູ່ໃນເມືອງທີ່ບໍ່ຄຸ້ນເຄີຍ.
  
  
  ບໍ່ຮູ້ວ່າເປັນຫຍັງ, ຂ້ອຍຮູ້ສຶກບໍ່ສະບາຍໃຈ ແລະລັງເລທີ່ຈະເຂົ້າໄປໃນຮ້ານ Randy World. ດຽວນີ້ຮ້ານແມ່ນທາງຫລັງຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍກໍ່ຢຸດ, ໃກ້ຈະກັບໄປ, ເມື່ອຂ້ອຍໄດ້ຍິນຜູ້ຊາຍຍ່າງມາຫາຂ້ອຍຢ່າງຕັ້ງໃຈ.
  
  
  ຈັງຫວະຂອງລາວໄວຂຶ້ນ ແລະຂ້ອຍກໍ່ຫັນໄປດ້ວຍ instinctively. ທຳອິດ​ຂ້ອຍ​ເຫັນ​ມີດ, ແລ້ວ​ມື​ກໍ​ຈັບ​ມັນ.
  
  
  ຊາວອິນເດຍໄດ້ສາບແຊ່ງໃນ Hindu. ລາວ​ຖື​ມີດ​ຕ່ຳ​ແລະ​ພ້ອມ. ວິນາທີຕໍ່ມາ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈັບ Hugo ໃນມືຂວາຂອງຂ້ອຍແລະມຸ່ງຫນ້າໄປຫາຜູ້ໂຈມຕີ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍເປັນຄົນດີ, ແຕ່ບໍ່ແມ່ນຜູ້ຊ່ຽວຊານ. ລາວ lunged, ຢຸດ, ຫັນແລະ struck. ແຕ່ຂ້ອຍຮູ້ວ່າລາວຈະເຮັດຫຍັງ. ມັນຄືກັບວ່າລາວໄດ້ສໍາເລັດພຽງແຕ່ສ່ວນຫນຶ່ງຂອງການຝຶກອົບຮົມຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແກ້​ໄຂ​ຄວາມ​ເສຍ​ຫາຍ​ແລະ​ມີດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂຸດ​ເລິກ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ wrist ລາວ​. ລາວ​ເອົາ​ມີດ​ລົງ ແລະ​ພະຍາຍາມ​ແລ່ນ​ໜີ, ແຕ່​ຂ້ອຍ​ເຮັດ​ໃຫ້​ລາວ​ລົ້ມ. ກ່ອນ​ທີ່​ລາວ​ຈະ​ໂດດ​ຂຶ້ນ​ມາ​ໄດ້, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົດ​ຂາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃສ່​ໜ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ຍູ້​ຮ່າງ​ກາຍ​ເບົາ​ຂອງ​ລາວ​ອອກ​ຈາກ​ກ້ອນ​ຫີນ.
  
  
  - ເຈົ້າແມ່ນໃຜ? ລາວຈົ່ມຊື່, ແຕ່ມັນບໍ່ໄດ້ມີຄວາມຫມາຍຫຍັງກັບຂ້ອຍ. - ໃຜ​ສົ່ງ​ໃຫ້​ທ່ານ?
  
  
  ລາວສັ່ນຫົວ. ຂ້ອຍຊ້ຳຄຳຖາມເປັນພາສາອັງກິດ. ລາວຍັງບໍ່ຕອບ. ຂໍ້ມືຂອງລາວມີເລືອດອອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຊີ້​ໃຫ້​ເຫັນ​ນີ້​, ແຕ່​ເຂົາ shruged​. ຜູ້ນີ້ແມ່ນໃຜ? ຂ້ອຍຄວນຈະຮູ້ຈັກ. ລາວພຽງແຕ່ robbing ຂ້າພະເຈົ້າຫຼືພະຍາຍາມຂ້າຂ້າພະເຈົ້າຕາມຄໍາສັ່ງ?
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ແຜ່ນ​ໃບ​ທີ່​ຄໍ​ຂອງ​ລາວ​ແລະ​ຂູດ​ຜິວ​ຫນັງ​ຂອງ​ຕົນ, ແຕ້ມ​ເປັນ​ສາຍ​ເລືອດ​ບາງໆ. 'WHO?' - ຂ້ອຍຖາມອີກໃນພາສາຮິນດູ.
  
  
  ລາວເປີດຕາຂອງລາວດ້ວຍຄວາມຢ້ານແທ້ໆ. ລາວດຶງກັບຄືນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົດ​ດັນ​ແຜ່ນ​ໃບ​ຄ້າຍ​ຄື harder ແລະ​ເຫັນ​ວ່າ​ມັນ​ໄດ້​ຕັດ​ສ່ວນ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ millimeter deeper. 'WHO?' ຂ້ອຍຖາມອີກ. "Zakir," ລາວເວົ້າວ່າ, wincing ໃນຄວາມເຈັບປວດ. "Zakir ສົ່ງຂ້ອຍ."
  
  
  - Zakir, ນີ້ແມ່ນໃຜ?
  
  
  ລາວ​ອ້າ​ປາກ​ແລະ​ເປີດ​ຕາ​ກວ້າງ​ຂຶ້ນ​ເມື່ອ​ເຫັນ​ເລືອດ​ໄຫລ​ອອກ​ຈາກ​ຂໍ້​ມື. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຫົວຂອງລາວໄດ້ເລື່ອນໄປຂ້າງແລະລາວສູນເສຍສະຕິ.
  
  
  “ຂໍໂທດ,” ຂ້ອຍຈົ່ມ.
  
  
  ຂ້ອຍຢາກຮູ້ຫຼາຍ. ການ camouflage ຂອງຂ້ອຍໄດ້ຖືກເປີດເຜີຍແລ້ວບໍ? Zakir ແມ່ນໃຜ? ບາງທີພຽງແຕ່ gangster ລາຄາຖືກ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົ້ມ​ຕົວ​ລົງ​ເພື່ອ​ຟື້ນ​ຟູ​ພຣະ​ອົງ, ແຕ່​ຖືກ​ບັງ​ຄັບ​ໃຫ້​ຍອມ​ແພ້ ເມື່ອ​ຄົນ​ອິນ​ເດຍ​ນຸ່ງ​ຊຸດ​ສີ​ສັນ​ກຸ່ມ​ໜຶ່ງ​ອອກ​ມາ​ສູ່​ຖະ​ໜົນ.
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ຢູ່​ທາງ​ໜ້າ​ໃສ່​ຊຸດ​ເຈົ້າ​ບ່າວ​ໂອ​ເຊີ ແລະ​ຜ້າ​ຫົວ​ທີ່​ສວຍ​ງາມ. ເຈົ້າສາວທີ່ມີຜ້າມ່ານຂອງລາວຖືກຕ່ອງໂສ້ໃສ່ກັບລາວດ້ວຍສາຍຜ້າໄຫມທີ່ເປັນສັນຍາລັກ. ຫລັງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ມາ​ມີ​ແຂກ​ງານ​ແຕ່ງ​ງານ​ແລະ​ອາຍ​ແກ​ັ​ສ​ຫຼື​ຫຼາຍ​ສິບ​ຫຼື​ຫຼາຍ​ກວ່າ​ທີ່​ແຕ່ງ​ຕົວ​ຢ່າງ​ອຸ​ດົມ​ສົມ​ບູນ.
  
  
  ເມື່ອເຫັນເລືອດທີ່ໄຫລອອກມາຈາກຊາຍຄົນນັ້ນລົງໃສ່ທາງຍ່າງ, ກຸ່ມດັ່ງກ່າວກໍ່ໜາວຈັດ. ພວກເຂົາເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງຄາດຫວັງ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ມີທາງເລືອກອື່ນ. ມັນອາດຈະເປັນຫ້ານາທີກ່ອນທີ່ຜູ້ຊາຍທີ່ມີມີດມາເຖິງຄວາມຮູ້ສຶກຂອງລາວພຽງພໍທີ່ຈະເວົ້າ. ຮອດ​ເວລາ​ນັ້ນ​ຝູງ​ໃຫຍ່​ຈະ​ມາ​ເຕົ້າ​ໂຮມ​ກັນ. ນີ້ບໍ່ແມ່ນສະຖານະການທີ່ເຫມາະສົມສໍາລັບການສອບຖາມຜູ້ຊາຍນີ້.
  
  
  ຂ້ອຍສົງໄສວ່າລາວຢູ່ຄົນດຽວ. ບ່ອນໃດບ່ອນນຶ່ງໃນຊອຍແຄບນີ້, ເພື່ອນຮ່ວມງານຂອງລາວອາດຈະລໍຖ້າຂ້ອຍຢູ່ບໍ? ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍ່າງ​ໄວ​ຂຶ້ນ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ແລ່ນ​ອອກ​ຈາກ​ຊອຍ​ແລະ​ຫັນ​ໄປ​ສູ່​ຖະ​ຫນົນ​ອື່ນ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ຢຸດ​ເຊົາ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫື່ອອອກໃນຊຸດໃຫມ່ຂອງຂ້ອຍ, ພະຍາຍາມເອົາລູກປືນຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຊາຍຄົນນີ້ພະຍາຍາມຂ້າຂ້ອຍ, ແຕ່ເປັນຫຍັງ? ເພາະວ່າຂ້ອຍເປັນ Nick Carter ຫຼືອາດຈະເປັນຍ້ອນວ່າຂ້ອຍມີເງິນຮູປີຢູ່ໃນຖົງຂອງຂ້ອຍ?
  
  
  ເມື່ອ​ໄປ​ຮອດ​ຮ້ານ​ຂາຍ​ປຶ້ມ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ເຂົ້າ​ທາງ​ປະ​ຕູ​ຫລັງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຸດ​ເຊົາ​ຢູ່​ໃນ​ຊອຍ​ທີ່​ຕາຍ​ແລ້ວ​ແລະ​ເບິ່ງ​ມັນ​ສໍາ​ຄັນ. ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນໃຜ, ບໍ່ມີຫຍັງອັນຕະລາຍ. ຂ້ອຍຍ່າງເຂົ້າໄປໃນຊອຍຢ່າງລະມັດລະວັງ.
  
  
  ຖ້າມັນເປັນການພະຍາຍາມລອບສັງຫານ, ເຂົາເຈົ້າຈະຮູ້ຂ້ອຍໄດ້ໄວແນວໃດ? ມັນອາດຈະເປັນຄົນຂັບລົດແທັກຊີ. ສະເຫນີສິບ rupees ເປັນລາງວັນແລະທ່ານສາມາດຊື້ເຄິ່ງຫນຶ່ງຂອງ taxis ສະຫນາມບິນແລະຄົນຂັບລົດ rickshaw. ມັນຈະບໍ່ຍາກທີ່ຈະຊອກຫາຊະຕາກໍາຂອງຊາວອາເມຣິກັນສູງ. ບໍ່ມີບ່ອນໃດທີ່ເງິນເວົ້າຢ່າງຊັດເຈນຄືກັບໃນ Kolkata.
  
  
  ຂ້ອຍຍ່າງໄປຫາປະຕູຫລັງແລະຫັນມືຈັບ. ປະຕູບໍ່ໄດ້ລັອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ທີ່​ຄ້າຍ​ຄື​ຫ້ອງ​ເກັບ​ຂອງ​ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ​ຍິງ​ຫນຸ່ມ​ນັ່ງ​ຢູ່​ເທິງ sofa​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປິດ​ປະ​ຕູ​ຢ່າງ​ງຽບໆ ແລະ​ຍິ້ມ​ໃຫ້​ນາງ​ເພື່ອ​ວ່າ​ນາງ​ຈະ​ບໍ່​ຮ້ອງ​ໄຫ້. ເພື່ອຄວາມແປກໃຈຂອງຂ້ອຍ, ນາງໄດ້ຍິ້ມຄືນ.
  
  
  ນາງງາມ, ມີຜິວໜັງສີນ້ຳຕານອ່ອນ, ຜົມອ່ອນເປັນເງົາ ແລະຕາສີຂຽວທີ່ກົງກັນຂ້າມກັບໜ້າອິນເດຍຂອງນາງ. ຮ່າງກາຍຂອງນາງມີຮູບຮ່າງທີ່ສວຍງາມ.
  
  
  ນາງກ່າວວ່າ“ ເຈົ້າຕ້ອງເປັນອາເມລິກາ.
  
  
  - ຂໍໂທດ, ຂ້ອຍບໍ່ຢາກແປກໃຈເຈົ້າ...
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ລົບ​ລ້າງ​ຄຳ​ເວົ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. "ພໍ່ຂອງຂ້ອຍບໍ່ຢູ່ທີ່ນີ້, ແຕ່ລາວຈະກັບຄືນມາໃນໄວໆນີ້." ລາວຮູ້ວ່າເຈົ້າມາຮອດ Calcutta ແລ້ວ. ຂ້ອຍຊື່ Lily Mir."
  
  
  ຢ່າງຫນ້ອຍພວກເຂົາລໍຖ້າຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າຫາຍໃຈໂລ່ງໃຈ. ພາກສ່ວນນີ້ຂອງການປະຕິບັດງານເບິ່ງຄືວ່າຈະດໍາເນີນໄປຕາມແຜນການ.
  
  
  ເດັກຍິງໄດ້ນຸ່ງເສື້ອເສື້ອສີຂາວແລະ sari ແບບດັ້ງເດີມ. ກະໂປງສີຮຸ້ງຂອງນາງຍາວ ແລະວ່າງ. ນາງລຸກຂຶ້ນຈາກໂຊຟາຢ່າງສະຫງ່າງາມ.
  
  
  —ຂ້ອຍສາມາດເຮັດກາເຟໃຫ້ເຈົ້າຈອກໄດ້ບໍ?
  
  
  ນາງໄດ້ນໍາພາຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງດໍາລົງຊີວິດທີ່ສະອາດ, ສົດໃສແລະມີກິ່ນຫອມ. ບໍ່ມີໃຜອີກ. ມີ sofa ຕ ່ ໍ າ ຕ້ານ ຫນຶ່ງ ຂອງ ຝາ ໄດ້. ສອງ​ປະຕູ​ຢູ່​ຝາ​ເບື້ອງ​ຊ້າຍ​ພາ​ໄປ​ຫາ​ຫ້ອງ​ອື່ນໆ, ແລະ​ກົງ​ໄປ​ໜ້າ​ມີ​ປະຕູ​ທີ​ສາມ​ທີ່​ພາ​ໄປ​ຫາ​ຮ້ານ​ຂາຍ​ປຶ້ມ.
  
  
  ອອກຈາກນິໄສ, ຂ້ອຍໄດ້ສອບຖາມກ່ຽວກັບອຸປະກອນຟັງຢ່າງໄວວາ. ເດັກຍິງໄດ້ເບິ່ງຂ້ອຍໂດຍບໍ່ໄດ້ຖາມຫຍັງເລີຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ວ່າ​ພໍ່​ຂອງ​ນາງ​ຝຶກ​ໃຫ້​ນາງ​ເຮັດ​ວຽກ​ງານ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຄາດຫວັງວ່າຈະຊອກຫາຫຍັງ, ແຕ່ເຮືອນຂົນສົ່ງບາງຄັ້ງກໍ່ເປັນການຫລອກລວງ. ແລະໃນການເຮັດວຽກຂອງຂ້ອຍ, ການຄົ້ນຫາເຮືອນຂອງເຈົ້າຂອງບໍ່ໄດ້ລະເມີດຈັນຍາບັນ.
  
  
  ບໍ່ມີໄມໂຄຣໂຟນຢູ່ໃນບ່ອນປົກກະຕິທີ່ຜູ້ເຂົ້າຊົມແບບສຸ່ມສາມາດວາງພວກມັນໄດ້ໂດຍການຕິດໃສ່ພວກມັນດ້ວຍຜ້າປູຫຼືກາວ. ບໍ່ມີໄມໂຄຣໂຟນຢູ່ເທິງໂຕະ, ຢູ່ຂອບປະຕູ, ຫຼືພາຍໃຕ້ບ່ອນນັ່ງຂອງຕັ່ງນັ່ງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ໄດ້​ສະ​ຫຼຸບ​ວ່າ Randy Mir ຈະ​ຕ້ອງ​ດີ​ກວ່າ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈິນ​ຕະ​ນາ​ການ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ເຂົາ ... ມັນ​ເປັນ pushpin ທີ່​ເບິ່ງ​ເປັນ​ຂະ​ຫນາດ​ໃຫຍ່​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ. ມັນໄດ້ຖືກກົດດັນເຂົ້າໄປໃນກໍາແພງໃກ້ປະຕູຫນ້າ, ເກືອບ flush ກັບພື້ນເຮືອນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ດຶງມັນອອກຢ່າງລະມັດລະວັງແລະກວດເບິ່ງສ່ວນຕ່ໍາ. ຊັ້ນບາງໆຂອງພລາສຕິກກວມເອົາເຄື່ອງຮັບ ແລະເຄື່ອງສົ່ງສັນຍານຂະໜາດນ້ອຍ. ມັນເປັນຊະນິດພັນໃຫມ່, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າຄາດຄະເນວ່າໄລຍະຫ່າງບໍ່ເກີນ 200 ແມັດ.
  
  
  Lily ມາຫາຂ້ອຍແລະເບິ່ງສິ່ງທີ່ຂ້ອຍກໍາລັງເຮັດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ນິ້ວ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ສົບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ນາງ frowned. ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ເວົ້າ​ຫຍັງ​ໄດ້, ປະ​ຕູ​ໄດ້​ເປີດ​ອອກ​ແລະ​ຜູ້​ຊາຍ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ. ລາວມີອາຍຸສີ່ສິບປີ, ສັ້ນ, ມີຫົວໂກນສະອາດ, ແວ່ນຕາໃຫຍ່ຄ້າຍຄື Gandhi, ແລະດັງທີ່ແຕກຫຼາຍຄັ້ງແລະບໍ່ເຄີຍຕັ້ງ.
  
  
  ຂ້ອຍເອົາເຄື່ອງສົ່ງສັນຍານຢູ່ໃນມືຂອງຂ້ອຍ. ລາວເບິ່ງລາວແຕ່ບໍ່ໄດ້ເວົ້າຫຍັງ. ຂ້ອຍໄດ້ສະແດງໃຫ້ລາວເຫັນບ່ອນທີ່ຂ້ອຍພົບມັນ. ຊາຍຄົນນັ້ນໄດ້ເອົາໄມໂຄຣໂຟນອອກຈາກມືຂອງຂ້ອຍ ແລະໂຍນມັນລົງພື້ນພາຍໃຕ້ເກີບໜັງແຂງຂອງລາວ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ມີຄວາມຄິດ ... " ລາວເລີ່ມຕົ້ນ.
  
  
  "ພວກເຮົາສາມາດສົນທະນາໄດ້ຢູ່ໃສ?"
  
  
  Randy Mir ໄດ້ພາຂ້ອຍຜ່ານປະຕູຫລັງເຂົ້າໄປໃນຊອຍບ່ອນທີ່ມັນມືດແລ້ວ. ມັນໃຊ້ເວລາພຽງແຕ່ສອງສາມນາທີຂ້າພະເຈົ້າເພື່ອໄດ້ຍິນທຸກສິ່ງທີ່ໂລກຮູ້ກ່ຽວກັບການລະເບີດ. ລາວບໍ່ຮູ້ອັນໃດທີ່ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້. ຂ້າພະເຈົ້າຍັງຢູ່ໃນຄວາມມືດ.
  
  
  - ເຈົ້າຮູ້ຈັກ Zakir ທີ່ແນ່ນອນບໍ?
  
  
  ໂລກ noded. - ນີ້ແມ່ນຊື່ທົ່ວໄປໃນປະເທດອິນເດຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ພີ່​ນ້ອງ​ສີ່​ຄົນ​ຊື່ Zakir. ຕ້ອງມີພວກມັນຫຼາຍພັນຄົນຢູ່ໃນແຄລກູຕ້າຄົນດຽວ...” ລາວສັ່ນຫົວ. - ເຄື່ອງສົ່ງສັນຍານນີ້ ... ມັນເປັນຄວາມຜິດຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍຄິດວ່າພວກເຂົາບໍ່ໄດ້ສົງໃສຂ້ອຍ, ແຕ່ດຽວນີ້ພວກເຂົາຮູ້ທຸກຢ່າງ. ຂ້ອຍໄດ້ກາຍເປັນສິ່ງທີ່ບໍ່ມີປະໂຫຍດຕໍ່ເຈົ້າ.
  
  
  “ແລະດຽວນີ້ເຂົາເຈົ້າຮູ້ວ່າພວກເຮົາພົບເຫັນໄມໂຄຣໂຟນອັນໜຶ່ງ. ເຂົາເຈົ້າອາດຈະໄດ້ເພີ່ມຕື່ມ, ສະນັ້ນ ຢ່າປ່ອຍໃຫ້ພວກເຂົາໄດ້ຍິນຫຍັງສຳຄັນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບອກ​ລາວ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ມີ​ດ​ຢູ່​ໃນ​ຖະ​ຫນົນ​ຫົນ​ທາງ. ລາວຖືລົມຫາຍໃຈຂອງລາວ. "ຂ້ອຍບໍ່ເຊື່ອວ່າຊາຍຄົນນີ້ພະຍາຍາມລັກຂະໂມຍເຈົ້າ." ມັນອາດຈະເປັນ killer ໄດ້. ຂ້ອຍຈະຖາມ.
  
  
  ກັບຄືນໄປຫາຮ້ານປຶ້ມສອງສາມນາທີຕໍ່ມາ, ຂ້ອຍໄດ້ເບິ່ງຮອບໆ. ບັດ​ນີ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ຈັກ​ສຽງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ສະນັ້ນ ຂ້ອຍ​ຈະ​ຕ້ອງ​ເປັນ​ເຫຍື່ອ​ເພື່ອ​ໃສ່​ກັບ​ດັກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ວ່າ​ຈະ​ເປັນ​ໃຜ. ຮ້ານປຶ້ມຖືກປິດ, ມີຮາວໂລຫະຢູ່ເທິງປ່ອງຢ້ຽມ, ແລະຂ້ອຍໄດ້ຢືນຢູ່ປ່ອງຢ້ຽມ, ພະຍາຍາມຊອກຫາບ່ອນທີ່ຄົນຟັງຂອງພວກເຂົາອາດຈະຢູ່. ເຄື່ອງສົ່ງສັນຍານມີຂອບເຂດຈໍາກັດ. ຈາກ​ທາງ​ຫລັງ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຫຼາຍ​ສິບ​ບ່ອນ​ທີ່​ຄົນ​ທີ່​ມີ​ຜູ້​ຮັບ​ສາ​ມາດ​ນັ່ງ​ໄດ້. ລະບຽງໃນທົ່ວຖະຫນົນຈະເຫມາະສົມ. ແຕ່ມັນແມ່ນໃຜ? ລັດເຊຍ? ຄອມມູນິດຈີນ? ເຄືອ​ຂ່າຍ​ສະ​ຫລາດ​ຂອງ​ອິນ​ເດຍ​ຂອງ​ຕົນ​ເອງ​?
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ບໍ່​ໄດ້​ວ່າ​ເຄີຍ​ຖືກ​ເປີດ​ເຜີຍ​ໃນ​ຕອນ​ຕົ້ນ​ຂອງ​ການ​ເຜີຍ​ແຜ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ຄື​ກັບ​ນາຍ​ພາ​ສາ​ຜູ້​ທີ່​ເຫັນ​ວ່າ​ຕົນ​ເອງ​ຖືກ​ກ້ານ​ໂດຍ​ຫມີ grizzly ທີ່​ເຂົາ​ບໍ່​ໄດ້​ເຫັນ.
  
  
  ກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະລວບລວມຄວາມຄິດຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍໄດ້ເຫັນການເຄື່ອນໄຫວຢູ່ຂ້າງນອກ. ມັນ​ເປັນ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ທີ່​ວ່ອງ​ໄວ​ແລະ​ບໍ່​ສາມາດ​ຮັບ​ຮູ້​ໄດ້, ຄື​ກັບ​ສັດ​ທີ່​ກຳລັງ​ໄລ່​ລ່າ​ຜູ້​ລ້າ​ຂອງ​ມັນ.
  
  
  ຕໍ່ໄປຕາມຖະຫນົນ, ເງົາທີສອງໄດ້ເລື່ອນໄປຫາຮ້ານຂາຍປຶ້ມ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຝູງຊົນທັງ ໝົດ ປາກົດ, ຕົວເລກຂອງມະນຸດຫຼາຍສິບຄົນທີ່ມີກ້ອນຫີນ, ໄມ້ຄ້ອນແລະຫອກທີ່ເຮັດດ້ວຍມືຂອງພວກເຂົາ.
  
  
  ກ້ອນ​ຫີນ​ກ້ອນ​ທຳ​ອິດ​ໄດ້​ຕີ​ກັບ​ຮົ້ວ​ເຫຼັກ​ແລະ​ກະ​ໂດດ​ຄືນ. ສິ່ງຕໍ່ໄປທີ່ຈະແຕກແມ່ນປ່ອງຢ້ຽມຂະຫນາດນ້ອຍຢູ່ໃນປະຕູ. ແລ້ວ​ປ່ອງຢ້ຽມ​ໃຫຍ່​ທີ່​ຂ້ອຍ​ຢືນ​ຢູ່​ຂ້າງ​ນອກ​ກໍ​ຖືກ​ຫີນ​ກ້ອນ​ທີ​ສາມ​ແຕກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກະ​ໂດດ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ເພື່ອ​ຫຼີກ​ເວັ້ນ​ການ​ແກ້ວ​ທີ່​ຕົກ.
  
  
  "ພວກເຂົາຕ້ອງການເຈົ້າ," Randy Mir ຮ້ອງຢູ່ຫລັງຂ້ອຍ. - ພວກເຂົາຮູ້ວ່າເຈົ້າຢູ່ທີ່ນີ້.
  
  
  ຂ້ອຍ​ເຫັນ​ດີ. ເຂົາເຈົ້າພະຍາຍາມສໍາເລັດວຽກງານທີ່ລົ້ມເຫລວຢູ່ຕາມຖະຫນົນ, ພຽງແຕ່ໃຊ້ເວລານີ້ເຂົາເຈົ້າເຮັດມັນພາຍໃຕ້ການ guise ຂອງ riot ໄດ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ອອກ​ຈາກ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ແລະ​ດຶງ Lily ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ຕາຂອງນາງກວ້າງດ້ວຍຄວາມຢ້ານ. ເມື່ອພວກເຮົາເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຮັບແຂກ, ພໍ່ຂອງນາງໄດ້ລັອກປະຕູຫລັງພວກເຮົາ.
  
  
  “ໄປ,” ຂ້ອຍສັ່ງ. "ເຈົ້າແລະລູກສາວຂອງເຈົ້າ ... ຢ່າງໄວວາຜ່ານປະຕູຫລັງ."
  
  
  ລາວຕ້ອງການຄັດຄ້ານ. ຂ້ອຍຄ່ອຍໆຍູ້ລາວໄປຫາປະຕູ. ລາວຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍ, ກະພິບຕາ, ແລ້ວຫົວຫົວ ແລະພາຂ້ອຍໄປຫາຫ້ອງອາຫານ. ໂລກໄດ້ເປີດປະຕູທາງນອກ ແລະຍ່າງໄປເຄິ່ງທາງນອກ. ຮ້ອງໄຫ້ຂອງລາວມາຢ່າງກະທັນຫັນ, ແລະລາວລົ້ມລົງເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງດ້ວຍຫອກ 3 ຟຸດໃສ່ຫນ້າເອິກຂອງລາວ, ແລະຕາທີ່ອ່ອນໂຍນ, ທີ່ຈິງຈັງຂອງລາວແມ່ນຄວາມຕາຍຂອງຄວາມຕາຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕົບ​ປະ​ຕູ​ແລະ​ຫັກ​ໂຄມ​ໄຟ​ອັນ​ດຽວ​ໃນ​ຫ້ອງ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຖືກ​ກັກ​ຂັງ, ຖືກ​ປິດ​ລ້ອມ​ທັງ​ດ້ານ​ໜ້າ​ແລະ​ດ້ານ​ຫລັງ. ເດັກຍິງຕ້ອງການເວົ້າບາງສິ່ງບາງຢ່າງ, ແຕ່ນາງໄດ້ຖືກຈົມນ້ໍາອອກໂດຍສຽງດັງຂອງລະເບີດ incendiary ໃນຮ້ານຫນັງສື. ພວກເຮົາໄດ້ຖືກ pinned ລົງ - ໄຟຢູ່ທາງຫນ້າແລະຝູງຊົນຢູ່ຫລັງພວກເຮົາ.
  
  
  
  ບົດທີສາມ
  
  
  ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຈະ​ຍ້າຍ​ອອກ, ສາຍ​ນ​້​ໍ​ຂອງ​ນ​້​ໍ​າ​ອາຍ​ແກ​ັ​ສ​ໄຟ​ໄດ້​ໄຫຼ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃຕ້​ປະ​ຕູ​ຂອງ​ຮ້ານ​ປື້ມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂດດ​ຂ້າມ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ Mir ແລະ crouched ກັບ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ. ເມື່ອຂ້ອຍເປີດປະຕູຫຼັງໜຶ່ງນິ້ວ ຫຼື ໜ້ອຍໜຶ່ງ, ລູກປືນໄດ້ຕີໄມ້ ແລະ ກ້ອນຫີນຫຼາຍສິບກ້ອນໄດ້ຕົກລົງໃສ່ປະຕູ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປິດ​ປະ​ຕູ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ແລະ​ໄດ້​ຕົບ​ປະຕູ. ເມື່ອເບິ່ງຜ່ານປ່ອງຢ້ຽມໄປທາງຂວາຂອງປະຕູ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນຮູບຫນຶ່ງແລ່ນອອກຈາກປະຕູແລະໄຟໄຫມ້ຢ່າງໄວວາ, ຫຼັງຈາກນັ້ນຜູ້ຊາຍໄດ້ລົ້ມລົງກັບພື້ນ. ລູກ​ປືນ​ແລະ​ກ້ອນ​ຫີນ​ຄັ້ງ​ທີ​ສອງ​ໄດ້​ຕົກ​ໃສ່​ປະ​ຕູ ແລະ​ແຕກ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ.
  
  
  Lily ໄດ້ຖິ້ມຜ້າພົມໃສ່ນໍ້າມັນທີ່ກໍາລັງລຸກຂຶ້ນແລະດັບໄຟ, ແຕ່ບໍ່ດົນ, ໄຟໃນຮ້ານຫນັງສືໄດ້ລະເບີດອອກຈາກປະຕູໄມ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເກືອບ​ຈະ​ໄດ້​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ແລ່ນ​ອອກ​ຈາກ​ປະ​ຕູ​ຫລັງ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ລູກ​ລະ​ເບີດ incendiary ຄັ້ງ​ທີ​ສອງ​ໄດ້​ແຕກ​ຂຶ້ນ. ປະຕູຫລັງຖືກນໍ້າຖ້ວມດ້ວຍນໍ້າມັນແອັດຊັງ. ພວກເຮົາໄດ້ຖືກຕິດ.
  
  
  - Lily, ມີວິທີອື່ນບໍ?
  
  
  ນາງຮ້ອງໄຫ້ເກືອບ hysterically ແລະສັ່ນຫົວຂອງນາງ. ຂ້ອຍໄປອີກປາຍຫ້ອງ. ມັນເຕັມໄປດ້ວຍແຟ້ມເກົ່າ, ກ່ອງເຈ້ຍ, ແລະກ່ອງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ດຶງພວກເຂົາລົງ. ຕ້ອງມີເສັ້ນທາງຫລົບຫນີ. Lily ນັ່ງລົງຂ້າງພໍ່ຂອງນາງແລະເອົາມືຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກະ​ໂດດ​ໃສ່​ປ່ອງ​ແລະ​ເບິ່ງ​ຂຶ້ນ. ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ມີ​ບ່ອນ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ.
  
  
  ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ປີນ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ເທິງ​ກ່ອງ​ທີ່​ຕິດ​ກັນ, ຂ້ອຍ​ຮູ້​ວ່າ​ມັນ​ຢູ່​ເທິງ​ຂັ້ນ​ໄດ​ແຄບ. ຂ້ອຍຂຶ້ນໄປຊັ້ນເທິງ. ເສັ້ນ​ທາງ​ໄດ້​ຢຽດ​ຄວາມ​ກວ້າງ​ຂອງ​ຫ້ອງ​ທັງ​ຫມົດ, ແລະ​ໃນ​ທີ່​ສຸດ​ມີ​ປະ​ຕູ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ເຖິງ​ມັນ​, ຊອກ​ຫາ​ຈັບ​ແລະ​ຫັນ​ມັນ​. ປະຕູໄດ້ຖືກລັອກ. ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບິນ​ອອກ​ໄປ​ແລະ​ຕີ​ປະ​ຕູ​ທີ່​ຢູ່​ໃກ້​ກັບ lock ໄດ້. ປະຕູໄດ້ເປີດຂຶ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຈາະ​ຄວາມ​ມືດ​ດ້ວຍ​ໄຟ​ສາຍ ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ​ຮອຍ​ແຕກ​ອີກ, ແຕ່​ບໍ່​ມີ​ຂັ້ນ​ໄດ​ລົງ​ໄປ.
  
  
  - Lily, ມາທີ່ນີ້ໄວ.
  
  
  ນາງຫລຽວຂຶ້ນດ້ວຍຄວາມແປກໃຈ ແລະແລ່ນຂຶ້ນຂັ້ນໄດຢ່າງຕື່ນເຕັ້ນ. ພວກເຮົາຜ່ານເຮືອນທໍາອິດຢ່າງລະມັດລະວັງ, ຫຼັງຈາກນັ້ນເຮືອນທີສອງ. ໃນເຮືອນທີສາມ, ປະຕູໄດ້ເປີດອອກສູ່ອາກາດຕອນແລງທີ່ມີກິ່ນຫອມ. ຂ້າງລຸ່ມນີ້ພວກເຮົາວາງຊອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫ້ອຍ​ຢູ່​ເທິງ​ຫ້ອຍ​ແລະ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ​ທີ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ Lily ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ນາງ​ໄດ້​ໂດດ​ແລະ​ເອົາ​ນາງ​ຂຶ້ນ​ລົດ. ພວກເຮົາຂັບລົດຊ້າໆ. ຫລັງ​ພວກ​ເຮົາ​ສາ​ມາດ​ເຫັນ​ຮ້ານ​ຂາຍ​ປຶ້ມ​ທີ່​ມີ​ໄຟ​ລຸກ​ໄໝ້ ແລະ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຊີ​ເຣນ​ຢູ່​ທາງ​ໄກ. ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່​ຫ່າງ​ໄກ​ທີ່​ປອດ​ໄພ​ຈາກ horde, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຸດ Mercedes ແລະ tilted ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫາຍ​ໃຈ​ເລິກ​ແລະ plunged ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ການ​ສະ​ກົດ​ຈິດ​ຕົນ​ເອງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮຽນ​ຮູ້​ຢູ່​ໃນ​ອາ​ເມລິ​ກາ​. ຫຼັງ ຈາກ ສອງ ສາມ ວິ ນາ ທີ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຕົກ ເຂົ້າ ໄປ ໃນ trance ແສງ ສະ ຫວ່າງ. ມັນຮູ້ສຶກຄືກັບວ່າຂ້ອຍຕື່ນມາຈາກການນອນຫຼັບດົນນານ, ສົດຊື່ນ ແລະໄດ້ຍິນ Lily ເວົ້າຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍຢ່າງງຽບໆ.
  
  
  "ພວກເຮົາຮູ້ວ່າມັນຈະມາເຖິງ," ນາງເວົ້າວ່າ, ຮ້ອງໄຫ້.
  
  
  'WHO?'
  
  
  “ພໍ່​ກັບ​ຂ້ອຍ. ເມື່ອລາວຕົກລົງທີ່ຈະເຮັດວຽກໃຫ້ທ່ານ, ລາວເວົ້າວ່າມື້ຫນຶ່ງລາວຈະຕາຍ ... ເປັນການເສຍຊີວິດທີ່ຮຸນແຮງ. ນີ້​ແມ່ນ​ລາຄາ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຕ້ອງ​ຈ່າຍ​ເພື່ອ​ອອກ​ຈາກ​ຖະໜົນ​ຫົນທາງ​ທີ່​ທຸກ​ຍາກ, ມີ​ເຮືອນ​ແລະ​ອາຫານ. ໃນປັດຈຸບັນພວກເຮົາໄດ້ຈ່າຍລາຄາ.
  
  
  ຂ້ອຍຕ້ອງການເວົ້າບາງສິ່ງທີ່ປອບໃຈ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຊອກຫາຄໍາເວົ້າ.
  
  
  'ເຈົ້າ​ກໍາ​ລັງ​ຈະ​ໄປ​ໃສ? ເຈົ້າມີຄອບຄົວບໍ?'
  
  
  "ເຈົ້າສາມາດພາຂ້ອຍໄປຫາລຸງຂອງຂ້ອຍໄດ້ບໍ? ບາງທີລາວສາມາດເບິ່ງແຍງຂ້ອຍໄດ້."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ແລະ​ນາງ​ໄດ້​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທີ່​ຢູ່. ມັນພຽງແຕ່ສອງສາມທ່ອນໄມ້ເທົ່ານັ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖິ້ມ​ນາງ​ລົງ​ຢູ່​ທາງ​ຫນ້າ​ເຮືອນ​ປະ​ທັບ​ໃຈ​ຢູ່​ໃນ Old Court House Street.
  
  
  "ລາວຕ້ອງເຮັດວຽກຊ້າ," ນາງເວົ້າ. "ລາວເຮັດແບບນີ້ສະເໝີ."
  
  
  ເມື່ອນາງອອກມາ, ຂ້ອຍບອກນາງຊື່ໂຮງແຮມຂອງຂ້ອຍ. "ຖ້າທ່ານຕ້ອງການຄວາມຊ່ວຍເຫຼືອ, ໂທຫາຂ້ອຍ, Lily."
  
  
  ນາງໄດ້ເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍຕາສີຂຽວທີ່ຢາກຮູ້ຢາກເຫັນຂອງນາງແລະບັງຄັບໃຫ້ຍິ້ມ. "ທ່ານ Matson, ເຈົ້າໄດ້ຊ່ວຍຂ້ອຍຫຼາຍເທົ່າທີ່ພະເຈົ້າອະນຸຍາດໃຫ້. ເຈົ້າໄດ້ຊ່ວຍຊີວິດຂອງຂ້ອຍໄວ້.'
  
  
  ນາງໄດ້ຫັນແລະແລ່ນໄປຫາປະຕູ.
  
  
  ຢູ່ໂຮງແຮມຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍກວດເບິ່ງຫ້ອງຂອງຂ້ອຍໃນກໍລະນີທີ່ມີແຂກທີ່ບໍ່ໄດ້ຮັບເຊີນມາຫາຂ້ອຍ. ທຸກຢ່າງເບິ່ງຄືວ່າດີ. ຂ້ອຍເປີດວິທະຍຸ, ອາບນໍ້າ ແລະນຸ່ງເຄື່ອງ.
  
  
  ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກໍາ​ລັງ​ຜູກ​ມັດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ວິ​ທະ​ຍຸ Calcutta ໄດ້​ລາຍ​ງານ​ການ​ລະ​ເບີດ​ທາງ​ການ​ເມືອງ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ. ​ເທື່ອ​ນີ້​ໄດ້​ວາງ​ລະ​ເບີດ​ໃສ່​ເຮືອນ​ຂອງ​ຮອງ​ກົງ​ສຸນຣັດ​ເຊຍ, ​ແລະ​ພວກ​ຄອມ​ມູນິດ​ກໍ່​ຄຽດ​ແຄ້ນ.
  
  
  "ມື້ນີ້, ກົງສຸນລັດເຊຍ Alexander Sokolov ຮຽກຮ້ອງໃຫ້ທະຫານອິນເດຍເພີ່ມຄວາມປອດໄພໃນທົ່ວເຮືອນຂອງເຈົ້າຫນ້າທີ່ລັດເຊຍແລະທຸກສະຖານທີ່ທີ່ກ່ຽວຂ້ອງກັບລັດເຊຍ,". "Sokolov ຍັງຮຽກຮ້ອງໃຫ້ພະນັກງານສະຖານກົງສຸນສະຫະລັດທຸກຄົນຖືກຂັບໄລ່ອອກຈາກເມືອງເວັ້ນເສຍແຕ່ການໂຈມຕີຕໍ່ບຸກຄະລາກອນລັດເຊຍແລະຊັບສິນຂອງລັດເຊຍຈະຖືກຢຸດໃນທັນທີ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ whistled ອ່ອນໆ. ນີ້​ແມ່ນ​ສິ່ງ​ໃໝ່​ໃນ​ວົງ​ການ​ການ​ທູດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ເຄີຍ​ໄດ້​ຍິນ​ກ່ຽວ​ກັບ​ປະ​ເທດ​ຫນຶ່ງ​ຮ້ອງ​ຂໍ​ໃຫ້​ປະ​ເທດ​ອື່ນ​ຂັບ​ໄລ່​ນັກ​ການ​ທູດ​ອອກ​ຈາກ​ອໍາ​ນາດ​ທີ​ສາມ. ຜົນສະທ້ອນແມ່ນຫນ້າຢ້ານກົວ. ບໍ່ແປກໃຈ, Hawke ແລະກະຊວງການຕ່າງປະເທດມີຄວາມກັງວົນ.
  
  
  ແຕ່ເປັນຫຍັງການໂຈມຕີກໍ່ການຮ້າຍຈຶ່ງໄດ້ດໍາເນີນ? ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ເປັນ​ຫຍັງ​ການ​ລະ​ເບີດ​ໄດ້​ຖືກ​ຖິ້ມ​ໃສ່​ລັດ​ເຊຍ​. ເປັນຫຍັງຢູ່ໃນ Kolkata?
  
  
  ບາງທີຄໍາຖາມແມ່ນງ່າຍດາຍກວ່າ. ອິນເດຍແມ່ນຈຸດເດັ່ນຂອງປະຊາທິປະໄຕໃນອາຊີ. ອັງກິດໄດ້ປະໄວ້ທາງຫລັງຂອງລະບົບໂຄງສ້າງທີ່ເຮັດວຽກໄດ້ດີຫຼາຍໃນບາງບ່ອນແລະບໍ່ພຽງພໍໃນບ່ອນອື່ນ. ແຕ່ໃນ Calcutta ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ຮັບຄວາມເສຍຫາຍທີ່ຮ້າຍແຮງ.
  
  
  ບາງທີ Choeni Mehta ສາມາດໃຫ້ຂໍ້ຄຶດທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການເພື່ອຊອກຫາຜູ້ທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫຼັງຄວາມຫຍຸ້ງຍາກເຫຼົ່ານີ້.
  
  
  ມັນບໍ່ຍາກທີ່ຈະຊອກຫາທີ່ຢູ່ຂອງນາງ, ເຖິງແມ່ນວ່າມັນບໍ່ມີຢູ່ໃນປື້ມໂທລະສັບ. ຫຼັງ​ຈາກ​ໂທລະ​ສັບ​ບໍ່​ພໍ​ເທົ່າ​ໃດ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  ນາງໄດ້ອາໄສຢູ່ໃນ "ພະລາຊະວັງ" ທີ່ເກົ່າແກ່ທີ່ສຸດແຫ່ງຫນຶ່ງຢູ່ຖະຫນົນ Chow-ringi, ເຮືອນທີ່ຫລູຫລາທີ່ຕັ້ງກັບຄືນຈາກຖະຫນົນໃນຈໍານວນຫລາຍທີ່ອ້ອມຮອບດ້ວຍຮົ້ວໂລຫະສູງແລະປົກຄຸມດ້ວຍກະເບື້ອງເຊລາມິກສີຟ້າ. ທາງລາດໄດ້ພາໄປສູ່ປະຕູເຫຼັກທີ່ປະດັບປະດາແຕ່ແຂງແຮງ. Sikh ເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງແຈ່ມແຈ້ງ, ເວົ້າບາງຢ່າງຢູ່ໃນໂທລະສັບ, ຫຼັງຈາກນັ້ນເຮັດທ່າທາງແລະເປີດປະຕູໃຫຍ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂັບ​ລົດ​ເຂົ້າ​ໄປ​ແລະ​ໄດ້​ຍິນ​ປະ​ຕູ​ປະ​ຕູ​ຫລັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍຈອດຢູ່ທາງຍ່າງລະຫວ່າງລົດ Rolls-Royce Silver Cloud ແລະລົດ Land Rover ທີ່ຕີຂຶ້ນ.
  
  
  ຍິງສາວຊາວອິນເດຍຄົນໜຶ່ງກຳລັງລໍຖ້າຂ້ອຍ ແລະ ໄດ້ພາຂ້ອຍຜ່ານເດີ່ນທາງໜ້າ, ຜ່ານສວນສະໜຸກ, ລົງທາງຜ່ານສະລອຍນ້ຳ ແລະ ຜ່ານປະຕູອີກຟາກໜຶ່ງຂອງເຮືອນຫຼັງໃຫຍ່.
  
  
  Choeni ມີອາພາດເມັນຢູ່ໃນປີກຂອງເຮືອນຂະຫນາດໃຫຍ່. ນາງໄດ້ພົບກັບຂ້ອຍຢູ່ທີ່ປະຕູ.
  
  
  "ເຈົ້າພົບຂ້ອຍ," ນາງເວົ້າແລະຍິ້ມ. "ຂ້ອຍຫວັງວ່າເຈົ້າສາມາດເຮັດສິ່ງນີ້ໄດ້."
  
  
  ນາງໄດ້ຫັນໄປແລະສະແດງໃຫ້ຂ້ອຍເຫັນ sari ທີ່ສວຍງາມທີ່ນາງນຸ່ງ. ແຂນ ແລະ ບ່າ ຂອງ ນາງ ແມ່ນ ເຫັນ ໄດ້ ພາຍ ໃຕ້ ເສື້ອ ເສື້ອ ສີ ຟ້າ ອ່ອນ ຂອງ ນາງ, ແຕ່ ສ່ວນ ໃຫຍ່ ຂອງ ມັນ ຖືກ ເຊື່ອງ ໄວ້ ໂດຍ ຜ້າ ພັນ ຄໍ ທີ່ ຫ້ອຍ ຈາກ ບ່າ ຊ້າຍ ຂອງ ນາງ ແລະ ມັດ ຢູ່ ໃຕ້ ແຂນ ຂວາ ຂອງ ນາງ. ມັນ​ເປັນ​ຜ້າ​ພັນ​ຄໍ​ຜ້າ​ໄໝ​ທີ່​ມີ​ຫຼາຍ​ຮ້ອຍ​ສີ​ທີ່​ມີ​ຮູບ​ແບບ​ສະ​ຫຼັບ​ຊັບ​ຊ້ອນ​ຢູ່​ຕາມ​ເສັ້ນ​ແຂນ ແລະ​ຢູ່​ທີ່​ນີ້ ແລະ​ມີ​ຕົວ​ເລກ​ທີ່​ຖັກ​ແສ່ວ​ດ້ວຍ​ມື. sari fluttered ກັບພື້ນເຮືອນ. "ງາມ...ທັງຜູ້ຍິງແລະຊາຣີ."
  
  
  ນາງຍິ້ມແລະເບິ່ງຂ້າພະເຈົ້າດ້ວຍຕາສີນ້ໍາຕານຂອງນາງ.
  
  
  "ແລະທ່ານ, ທ່ານ, ນຸ່ງງາມແລະລາຄາແພງ, ແຕ່ປືນສັ້ນແມ່ນເຫັນໄດ້ຈາກພາຍໃຕ້ມືຊ້າຍຂອງເຈົ້າ." ຜູ້ຜະລິດດອກໄມ້ໄຟອາເມລິກາທັງໝົດມີປືນບໍ່?
  
  
  ຂ້ອຍຫົວເລາະເພື່ອປິດບັງຄວາມແປກໃຈຂອງຂ້ອຍ. ຕາທີ່ໄດ້ຮັບການຝຶກອົບຮົມສ່ວນໃຫຍ່ບໍ່ສາມາດສັງເກດເຫັນ Wilhelmina ໄດ້ເພາະວ່ານາງຝັງຢູ່ໃນເສື້ອຂອງຂ້ອຍ. ແຕ່ Hawk ໄດ້ໃຫ້ເສື້ອກັນຫນາວນີ້ໃຫ້ຂ້ອຍ, ແລະມັນບໍ່ໄດ້ຖືກຕັດເຊັ່ນດຽວກັນກັບຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ຢູ່ຕ່າງປະເທດເຈົ້າບໍ່ເຄີຍຮູ້ວ່າຈະຄາດຫວັງຫຍັງ."
  
  
  Choni ບໍ່ໄດ້ອະທິບາຍຢ່າງລະອຽດ. ນາງຫລຽວເບິ່ງອ້ອມຫ້ອງດ້ວຍມືຂອງນາງ. - ເຈົ້າຄິດແນວໃດກ່ຽວກັບຫ້ອງຂອງຂ້ອຍ?
  
  
  ມັນເປັນຫ້ອງທີ່ໜ້າສົນໃຈ. ຂ້າມລະຫວ່າງໂມເດັມທີ່ບໍ່ດີ ແລະສິລະປະປ໊ອບປັອບດ້ວຍການສໍາຜັດກັບຄວາມຕະຫຼົກສີດໍາ. ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າດັ່ງນັ້ນ, ນາງ frowned.
  
  
  "ຢ່າໂຫດຮ້າຍ, ເຈົ້າຄວນມີຄວາມເມດຕາຕໍ່ຂ້ອຍ."
  
  
  'ເປັນຫຍັງ?'
  
  
  "ນີ້ແມ່ນວິທີອື່ນທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ແມ່ຍິງປະທັບໃຈ."
  
  
  - ເປັນຫຍັງຂ້ອຍຄວນປະທັບໃຈເຈົ້າ?
  
  
  "ທຸກຄົນຮູ້ວ່າຜູ້ຊາຍອາເມລິກາພະຍາຍາມລໍ້ລວງແມ່ຍິງທຸກຄົນທີ່ພວກເຂົາພົບ."
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ໃສ່​ຜູ້​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ບໍ່​ເຫັນ ແລະ​ພາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ຫາ​ປະ​ຕູ​ແກ້ວ​ພັບ​ທີ່​ເປີດ​ອອກ​ໄປ​ສູ່​ລະ​ບຽງ​ທີ່​ສວຍ​ງາມ. ມີ​ດອກ​ໄມ້, ພຸ່ມ​ໄມ້​ນ້ອຍ ແລະ ຕົ້ນ​ໄມ້​ຕົ້ນ​ໜຶ່ງ​ເຕີບ​ໃຫຍ່​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ. ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຊັ້ນ​ທໍາ​ອິດ, ພວກ​ເຮົາ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ຢູ່​ໃນ​ຊັ້ນ​ທີ​ສອງ, ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ເຫັນ​ນ​້​ໍ​າ. ຂ້າງລຸ່ມນີ້ຂ້າພະເຈົ້າເຫັນແປວໄຟສີເຫຼືອງຂອງໄຟຂະຫນາດນ້ອຍ.
  
  
  "ງານສົບ," Choeni ອະທິບາຍ. "ນີ້ແມ່ນສະຖານທີ່ຝັງສົບຢູ່ໃກ້ກັບສາຂາຂອງ Ganges, ແມ່ນ້ໍາ Hooghly.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໃສ​ວ່າ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ Choeni ແມ່ນ​ຢູ່​ໃນ​ພາ​ລະ​ກິດ, ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ນາງ​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ແທ້, ແລະ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ນາງ​ຮູ້​ຫຍັງ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ໂຈມ​ຕີ​ໃນ​ຮ້ານ​ໃນ​ຄືນ​ນັ້ນ. ນາງບໍ່ໄດ້ເວົ້າຫຍັງ. ນາງກ່າວວ່າ“ ຄອບຄົວເອົາສົບໄປໃສ່ແມ່ນ້ຳເພື່ອທຳຄວາມສະອາດ. "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລູກຊາຍຈະຂັດກະໂຫລກຫົວຂອງລາວ."
  
  
  - ກະໂຫຼກຫົວແຕກບໍ? — ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ incredulously. - ຢູ່ທີ່ສົບ?
  
  
  “ຕາມທໍາມະຊາດ; ຈິດວິນຍານຕ້ອງໄດ້ຮັບການປົດປ່ອຍກ່ອນທີ່ຮ່າງກາຍຈະຖືກເຜົາໄຫມ້."
  
  
  - ແລະຂີ້ເທົ່າ?
  
  
  "ລາວຖືກຖິ້ມລົງໃນແມ່ນ້ໍາໂດຍ Doms, ຊັ້ນວັນນະຜູ້ທີ່ເຮັດການຝັງສົບສໍາລັບພວກເຮົາ." ຫຼັງຈາກ sifting ຜ່ານຂີ້ເທົ່າເພື່ອຊອກຫາແຫວນຄໍາແລະຄ້າຍຄືກັນ. ນີ້ແມ່ນວິທີທີ່ເຂົາເຈົ້າຮັບປະກັນຊີວິດການເປັນຢູ່ຂອງເຂົາເຈົ້າ.”
  
  
  ແລ້ວ​ນາງ​ກໍ​ຫັນ​ໄປ​ເອົາ​ຈອກ​ເຊ​ຣີ​ຈາກ​ຄົນ​ຮັບໃຊ້​ທີ່​ມາ​ຫາ​ພວກ​ເຮົາ​ພ້ອມ​ດ້ວຍ​ຖາດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດື່ມ​ແລະ​ພົບ​ເຫັນ​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ sherry ທີ່​ດີ​ເລີດ​.
  
  
  ບໍ່​ດົນ​ຄົນ​ຮັບໃຊ້​ກໍ​ກັບ​ມາ​ປະກາດ​ວ່າ​ອາຫານ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ຮັບໃຊ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄາດ​ວ່າ​ຈະ​ມີ​ອາ​ຫານ​ອິນ​ເດຍ​ທີ່​ຍິ່ງ​ໃຫຍ່​, ເຂົ້າ​ແລະ​ແກງ​ຫຼາຍ​, ແຕ່ Choeni ເວົ້າ​ວ່າ​, ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ກິນ​ອາ​ຫານ​ຄື​ຊາວ​ບ້ານ​. ອາຫານແມ່ນເກືອບບໍ່ພຽງພໍ, ເຖິງແມ່ນວ່າມີແຜ່ນຂອບທອງແລະເຄື່ອງຕັດເງິນລາຄາແພງ.
  
  
  ນາງເວົ້າວ່າ 'Zucchini,' ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍກິນຜັກຂຽວ.
  
  
  “ແລະ chapatis,” ນາງກ່າວຕື່ມວ່າໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍເຈາະເຂົ້າຫນົມທີ່ຮາບພຽງ, ຮູບຊົງ pancake ດ້ວຍສ້ອມ. ມັນ​ມີ​ຊອດ​ຖົ່ວ​ພ້ອມ​ກັບ​ເຂົ້າ​ແລະ​ຊີ້ນ​ແບ້​ສອງ​ສາມ​ຕ່ອນ, ແຕ່​ມັນ​ບໍ່​ແມ່ນ​ອາ​ຫານ sumptuous ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄາດ​ວ່າ​ຈະ​ຢູ່​ໃນ​ເຮືອນ​ຄື​ກັບ​ນາງ.
  
  
  Choeni ອະທິບາຍວ່າ: “ອາຫານງ່າຍໆຂອງຊາວບ້ານນີ້ເຕືອນຂ້ອຍວ່າຂ້ອຍບໍ່ມີລາຍຮັບຫຍັງເລີຍ. ຖ້າ​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ຮັ່ງ​ມີ​ຂອງ​ພໍ່...” ນາງ​ຢຸດ​ແລະ​ເງີຍ​ໜ້າ​ຂຶ້ນ. "ເຈົ້າເຂົ້າໃຈເລື່ອງນີ້ບໍ?" ນາງຖາມ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ noded. ຄວາມທຸກຍາກ, ຄວາມທຸກ, ແລະຄວາມຕາຍທີ່ຍ່າງຕາມຖະຫນົນຂອງ Calcutta ທຸກໆມື້ໄດ້ເນັ້ນໃສ່ຄໍາເວົ້າຂອງນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫວັງ​ວ່າ​ຜູ້​ຍິງ​ທີ່​ມີ​ຄວາມ​ຄິດ, ງາມ​ນີ້​ຢູ່​ຂ້າງ​ພວກ​ເຮົາ.
  
  
  ຫຼັງຈາກຄ່ໍາພວກເຮົາເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຮັບແຂກແລະນາງໄດ້ເປີດສຽງສະເຕີລິໂອ. ດົນຕີແມ່ນຕາເວັນອອກ, ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່ານາງຄາດຫວັງໃຫ້ຂ້ອຍຊື່ນຊົມກັບຄວາມບໍ່ສອດຄ່ອງຂອງ drums, cymbals ແລະສຽງຂອງອະໄວຍະວະຂອງຖັງ.
  
  
  "ຂ້ອຍຢາກຮູ້ຢາກເຫັນເຈົ້າ," ນາງເວົ້າ, ຢືນຢູ່ຕໍ່ຫນ້າຂ້ອຍ, ແຂນຂອງນາງພັບລົງໃສ່ຫນ້າເອິກຂອງນາງ. "ຂ້ອຍຢາກຮູ້ຢາກເຫັນຜູ້ຊາຍທີ່ໄປພົບຜູ້ຍິງທີ່ລາວບໍ່ເຄີຍພົບ, ຜູ້ຊາຍທີ່ຖືປືນຄືກັນ."
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ມີຄວາມໂປ່ງໃສທັງຫມົດ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ແມ່ຍິງທີ່ສວຍງາມສ່ວນໃຫຍ່ຈະບໍ່ສົນໃຈຄວາມພະຍາຍາມທີ່ຈະສົນໃຈພວກເຂົາ."
  
  
  ນາງຫົວເລາະ ແລະຍ່າງຜ່ານຂ້ອຍໄປຫາແຖບທີ່ສ້າງໃນຫ້ອງນັ້ນ.
  
  
  "ທ່ານເຄີຍຍິງໃຜ, ທ່ານ Mattson?" - ນາງໄດ້ຖາມຢ່າງແຂງແຮງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ມື​ຂອງ​ນາງ, ຫັນ​ໄປ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ດຶງ​ນາງ​ໄປ​ຂ້າງ​ຫນ້າ. "ພຽງແຕ່ແມ່ຍິງທີ່ສວຍງາມທີ່ເວົ້າຫຼາຍ."
  
  
  ນາງພ້ອມແລ້ວເມື່ອຂ້ອຍກົ້ມໜ້າເພື່ອຈູບນາງ. ນາງໄດ້ເອົາແຂນຂອງນາງອ້ອມຄໍຂອງຂ້ອຍແລະດຶງຫນ້າຂອງຂ້ອຍໄປຫານາງ. ການຈູບເລີ່ມຄ່ອຍໆ, ຈາກນັ້ນກໍ່ຮຸນແຮງຂຶ້ນຈົນສົບຂອງພວກເຮົາແຍກອອກ ແລະລີ້ນຂອງຂ້ອຍເຂົ້າປາກຂອງນາງ. ນາງຖອນຫາຍໃຈຢ່າງງຽບໆ, ຫຼັງຈາກນັ້ນປ່ອຍມືຂອງນາງແລະຍ່າງຫນີຈາກຂ້ອຍ.
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າມັນເຖິງເວລາທີ່ຈະເວົ້າ," ນາງເວົ້າ. "ພວກເຮົາຫາກໍ່ພົບແລະຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ຈັກເຈົ້າແລະ ... "
  
  
  ຮິມຝີປາກຂອງຂ້ອຍໄດ້ເລື່ອນລົງໃສ່ຈຸດອ່ອນໆຢູ່ດ້ານລຸ່ມຂອງຄໍຂອງນາງ, ແລະການຄັດຄ້ານຂອງນາງອອກມາຢ່າງອ່ອນໂຍນ.
  
  
  ສອງ​ສາມ​ນາ​ທີ​ຕໍ່​ມາ​ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ນອນ​ຂອງ​ນາງ​, ປະ​ຕູ​ໄດ້​ຖືກ​ລັອກ​, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈູບ​ນາງ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​. ພວກເຮົານອນຢູ່ເທິງຕຽງ. Choeni ຫົວເຍາະເຍີ້ຍ, ນັ່ງລົງແລະຖອດຜ້າພັນຄໍຍາວທີ່ສວຍງາມອອກຈາກ sari ຂອງນາງ. "ໄປລອຍນ້ໍາ," ນາງແນະນໍາ.
  
  
  'ເຈົ້າຈິງຈັງບໍ?'
  
  
  'ເຈົ້າ​ແນ່​ນອນ. ດຽວ​ນີ້.' ນາງເລຍສົບຂອງນາງດ້ວຍປາຍລີ້ນຂອງນາງ. "ແລະຕອນນີ້ເຈົ້າຕ້ອງບອກຂ້ອຍວ່າເຈົ້າບໍ່ມີຊຸດລອຍນໍ້າຂອງເຈົ້າ."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການມັນ".
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຊ່ວຍ ໃຫ້ ນາງ unbutton blouse ສີ ຟ້າ ຂອງ ນາງ ແລະ ຄົ້ນ ພົບ ວ່າ ນາງ ບໍ່ ໄດ້ ໃສ່ bra. ເຕົ້ານົມຂອງນາງໄດ້ບວມ, ເຕັມແລະສຸກ, ສິ້ນສຸດດ້ວຍຫົວນົມແຂງ, ຊ້ໍາ. ນາງໄດ້ຈູບຂ້ອຍອີກຄັ້ງ ແລະຮິມຝີປາກຂອງນາງກົດດັນໃສ່ຂ້ອຍ. ນາງ​ໄດ້​ປົດ​ກະ​ດູກ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ພວກ​ເຮົາ​ທັງ​ສອງ​ເປືອຍ​ເປົ່າ.
  
  
  ນາງໄດ້ຈັບມືຂອງຂ້ອຍຢ່າງລະມັດລະວັງແລະນໍາພາຂ້ອຍຜ່ານເຮືອນແລະລົງຂັ້ນຕອນໄປຫາສະລອຍນ້ໍາ. ມີໂຄມໄຟຢູ່ດ້ານເລິກ. ສອງເກົ້າອີ້ນັ່ງຢູ່ຂ້າງຂັ້ນໄດຢູ່ຂ້າງຕື້ນ.
  
  
  ນາງ​ແລ່ນ​ໄປ​ທີ່​ແຂບ​ແລະ​ໂດດ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ນ້ຳ​ຢ່າງ​ສະບາຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຊົາ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຊອກ​ຫາ​ນາງ​ໃຕ້​ນ​້​ໍ​າ, ລອຍ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ຫາ​ນາງ, ຈູບ​ສົບ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ກອດ​ນາງ​ແຫນ້ນ. ສຸດ​ທ້າຍ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ໂອບ​ກອດ, breathless.
  
  
  ບໍ່ມີເຫດຜົນທີ່ຈະເວົ້າຫຍັງ. ພວກ​ເຮົາ​ລອຍ​ໄປ​ຕາມ​ຂັ້ນ​ໄດ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລ່ນ​ສົບ​ໄປ​ຕາມ​ແກ້ມ​ຂອງ​ນາງ​ໄປ​ຫາ​ຄໍ, ບ່າ​ໄຫລ່ ແລະ​ເຕົ້າ​ນົມ​ບວມ. ນາງ gasped ໃນຂະນະທີ່ປາກຂອງຂ້າພະເຈົ້າປິດປະມານຫົວນົມແຫຼມ. ນາງໄດ້ເລື່ອນກັບຄືນໄປບ່ອນເຂົ້າໄປໃນນ້ໍາແລະດຶງຫນ້າຂອງຂ້ອຍໄປຫາທ້ອງຮາບພຽງຢູ່ລຸ່ມປຸ່ມທ້ອງຂອງນາງ.
  
  
  ບຶດໜຶ່ງພວກເຮົາກໍກັບໄປຕາມຂັ້ນໄດ ແລະ ຮ່າງກາຍຂອງນາງໄດ້ກອດເຕົ້ານົມຂອງຂ້ອຍ, ແລ້ວຕີໜ້າທ້ອງທີ່ປຽກຊຸ່ມຂອງຂ້ອຍ ແລະ ເລື່ອນລົງລົງຈົນຂ້ອຍຮ້ອງຄາງດ້ວຍຄວາມດີໃຈ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ນັ່ງ​ຕັ້ງ​ຊື່​ຂອງ​ນາງ, ເອົາ​ນ​້​ໍ​າ​ໃສ່​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຖອກ​ລົງ​ເທິງ​ເຕົ້າ​ນົມ​ກ້ຽງ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ເບິ່ງ​ວ່າ​ມັນ​ໄຫລ​ໄປ​ມາ​ລະ​ຫວ່າງ​ແລະ​ອ້ອມ​ຮອບ​ຈຸດ​ສູງ​ທີ່​ສູງ​ທີ່​ສຸດ. ນາງໄດ້ຍູ້ຂ້ອຍກັບຄືນໄປໃນນ້ໍາ, ຫຼັງຈາກນັ້ນຫັນໄປຫາຂ້ອຍ, ລອຍນ້ໍາເຄິ່ງຫນຶ່ງດ້ວຍຂາຂອງນາງກວ້າງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ໄປ​ໜ້າ​ຢ່າງ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ, ແລ່ນ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ເທິງ​ພູ​ທີ່​ສູງ​ຂອງ​ນາງ, ທາ​ສີ​ຜິວ​ໜັງ, ຕີ​ຫົວ​ນົມ​ຮາບ​ພຽງ​ຂອງ​ນາງ ຈົນ​ວ່າ​ມັນ​ຢືນ​ສູງ, ແຂງ, ແລະ ຕັ້ງ​ຊື່​ຢ່າງ​ຕັ້ງ​ຊື່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເງີຍ​ຫນ້າ​ໄປ​ຫນ້າ​ແລະ​ເລື່ອນ​ປາກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈາກ​ເຕົ້າ​ນົມ​ຫນຶ່ງ​ໄປ​ອີກ​ຂ້າງ​ຫນຶ່ງ​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຄຶກ​ຄື້ນ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ນາງ​ໄດ້​ເອື້ອມ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ນາງ​ໄປ​ໃນ​ນ​້​ໍ​າ​ຄື​ກັບ amphibian​, ຈັບ​ນາງ​ມາ​ໃກ້​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ຍູ້​ຢ່າງ​ແຂງ​ແຮງ​ແລະ​ຊັດ​ເຈນ​, ນາງ​ໄດ້​ປ່ອຍ​ອອກ​ສຽງ​ຮ້ອງ​ໄຫ້​ຂອງ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ແລະ​ຄວາມ​ແປກ​ໃຈ​. ພວກເຮົາເຊົາ, ກອດກັນ, ພາຍໃຕ້ນ້ໍາ. ບໍ່​ພໍ​ເທົ່າ​ໃດ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ ພວກ​ເຮົາ​ກໍ​ຂຶ້ນ​ຈາກ​ນ້ຳ​ອີກ. ນາງ​ຍົກ​ຂາ​ຂອງ​ນາງ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ຫໍ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ພວກເຮົາລອຍໄປດ້ວຍການເຄື່ອນໄຫວທີ່ອ່ອນໂຍນ, ອ່ອນໂຍນໃນບາງຈັງຫວະພື້ນຖານທີ່ສົ່ງຄື້ນຊ໊ອກຜ່ານຮ່າງກາຍຂອງພວກເຮົາ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນສຽງຮ້ອງຂອງນາງໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາເລີ່ມຈົມລົງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ເວລານີ້ພວກເຮົາຫັນມາ, ແຕ່ບໍ່ໄດ້ຫ້າມລໍ້.
  
  
  ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່ານາງເອື້ອມແຂນອອກເພື່ອຍົກພວກເຮົາຂຶ້ນ. ຂະນະ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ລຸກ​ຂຶ້ນ, Choeni ​ໄດ້​ປ່ອຍ​ສຽງ​ຄຶກ​ຄື້ນ​ທີ່​ງຽບ​ສະ​ຫງົບ​ອອກ​ມາ, ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ຄ້າຍ​ຄື​ສຽງ​ດັງ​ຂອງ​ຄວາມ​ພໍ​ໃຈ​ແລະ​ການ​ປົດ​ປ່ອຍ.
  
  
  ພວກເຮົາຄ່ອຍໆລອຍກັບຄືນໄປຫາຂັ້ນໄດ, ຍັງກອດກັນ. ພວກ​ເຮົາ​ນອນ​ຢູ່​ບ່ອນ​ນັ້ນ​ຊົ່ວ​ຄາວ, ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ດວງ​ດາວ, ກະ​ຊິບ​ກັນ​ຢ່າງ​ງຽບໆ.
  
  
  20 ນາທີຕໍ່ມາ ພວກເຮົາກໍອອກມາຈາກນ້ຳ, ຜ່ອນຄາຍ ແລະ ສົດຊື່ນຫຼາຍ ຈົນຂ້ອຍເກືອບລືມໄປຊົ່ວຄາວໜຶ່ງວ່າ ເປັນຫຍັງຂ້ອຍຈຶ່ງມາຢູ່ເມືອງກາຕາ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ຕາກ​ແດດ​ໃຫ້​ກັນ​ແລະ​ກັນ​ຍ່າງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ນອນ​ຂອງ​ນາງ​ຢູ່​ຊັ້ນ​ເທິງ​ຂອງ​ເຮືອນ, ມອງ​ຂ້າມ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ພັນ​ລ້ານ​ຂອງ Kolkata ໄດ້.
  
  
  ນາງໄດ້ຖູຜົມອອກຈາກຕາຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ເຈົ້າກໍາລັງຈັດການກັບສິ່ງທີ່ແຕກຕ່າງກັນຫຼາຍກ່ວາດອກໄມ້ໄຟ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?" ເຈົ້າມາຮອດເມືອງນີ້ຕອນເຊົ້ານີ້. ທ່ານໄດ້ໄປຫາກົງສຸນສະຫະລັດ ແລະຈາກນັ້ນໄດ້ຕັດສິນໃຈພົບຂ້ອຍ. ເປັນຫຍັງ?'
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເວົ້າຫຍັງ.
  
  
  ນັກທຸລະກິດອາເມລິກາສ່ວນໃຫຍ່ທີ່ໄປຢ້ຽມຢາມ Kolkata ບໍ່ສາມາດເຂົ້າເຖິງຍານພາຫະນະສ່ວນຕົວຂອງກົງສຸນອາເມລິກາ. ຂ້ອຍເຫັນລົດຄັນນີ້ຫຼາຍຮ້ອຍເທື່ອ. ເຈົ້າຕ້ອງເປັນຄົນພິເສດ. ແລະ Patsy ຈາກ Calcutta News ແມ່ນເພື່ອນຂອງຂ້ອຍ. ນາງໄດ້ໂທຫາຂ້ອຍໃນຕອນບ່າຍນີ້ແລະເວົ້າວ່າມີຄົນຖາມຫາຂ້ອຍ. Choeni ຫົວເຍາະເຍີ້ຍ. "ຂ້ອຍຕ້ອງຫຼິ້ນຊຸດພິເສດໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍລໍຖ້າເຈົ້າມາຮອດ." ນາງຈູບດັງຂອງຂ້ອຍ. "ຂ້ອຍດີໃຈທີ່ຂ້ອຍລໍຖ້າ."
  
  
  ຄວາມຕື່ນຕົກໃຈເບື້ອງຕົ້ນຂອງຂ້ອຍຫາຍໄປ. ນາງສາມາດໄດ້ຮຽນຮູ້ກ່ຽວກັບສິ່ງທັງຫມົດນີ້ຈາກການບໍລິການລັບຂອງອິນເດຍ, ຫຼືນາງສາມາດເຫັນມັນດ້ວຍຕົນເອງ. ນາງເປັນແມ່ຍິງທີ່ສົດໃສ. ສິ່ງທີ່ນາງເວົ້າສາມາດມາຈາກການສັງເກດງ່າຍໆ.
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ kissed ສົບ ຂອງ ນາງ teasing. "ເປັນຫຍັງຜູ້ຍິງທີ່ສວຍງາມມັກຖາມຄໍາຖາມທີ່ຍາກທີ່ສຸດ?"
  
  
  - ຂ້ອຍມີອີກອັນໜຶ່ງສຳລັບເຈົ້າ. ເຈົ້າຢາກຢູ່ບ່ອນນີ້ກັບຂ້ອຍບໍ ໃນຂະນະທີ່ເຈົ້າຢູ່ Calcutta?
  
  
  ພວກເຮົາທັງສອງຍັງເປືອຍກາຍຢູ່. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງຮ່າງກາຍທີ່ຫນ້າປະຫລາດໃຈຂອງນາງ, ຈູບເຕົ້ານົມຂອງນາງແລະເວົ້າວ່າ, "ຂ້ອຍຢາກໃຊ້ເວລາທັງຫມົດຂອງຂ້ອຍກັບເຈົ້າ, Choeni."
  
  
  "ງາມ," ນາງເວົ້າ, ກົດຮິມຝີປາກຂອງຂ້ອຍໃສ່ຫນ້າເອິກທີ່ສັ່ນສະເທືອນຂອງນາງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  ເມື່ອ​ໄປ​ຮອດ​ເວລາ 2 ໂມງ​ເຊົ້າ, ມີ​ທະຫານ​ປະກອບ​ອາວຸດ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ຢືນ​ຢູ່​ທາງ​ເຂົ້າ​ໂຮງ​ແຮມ. ລາວມີປືນສັ້ນຢູ່ໃນກະເປົ໋າ ແລະປືນສັ້ນຢູ່ບ່າຂອງລາວ. ເມື່ອຂ້ອຍຜ່ານລາວໄປ, ລາວຊົມເຊີຍ.
  
  
  ເຊົ້າ​ມື້​ຕໍ່​ມາ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ເວ​ລາ​ເກົ້າ​ໂມງ​ເພາະ​ມີ​ສຽງ​ເຄາະ​ປະ​ຕູ. ຜູ້ຈັດສົ່ງມາຮອດພ້ອມດ້ວຍເຄື່ອງຫຸ້ມຫໍ່. ນີ້ແມ່ນການຮ້ອງຂໍດ່ວນເພື່ອໂທຫາສະຖານກົງສຸນ. ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ນຸ່ງ​ຫົ່ມ​, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເປີດ​ວິ​ທະ​ຍຸ transistor ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ສິ້ນ​ສຸດ​ຂອງ​ຂ່າວ​ວິ​ທະ​ຍຸ Calcutta​.
  
  
  “... ແລະກົງສຸນກ່າວວ່າອາຄານໄດ້ຮັບຄວາມເສຍຫາຍຢ່າງຫຼວງຫຼາຍ. ໃນຄືນທີ່ຜ່ານມາ, ອາຄານທີ່ພົວພັນກັບສະຫະລັດອີກ 2 ຫລັງໄດ້ຖືກໂຈມຕີ: ຫ້ອງສະຫມຸດບໍລິການຂໍ້ມູນຂ່າວສານຂອງສະຫະລັດແລະຫ້ອງການ American Express ໃນໃຈກາງເມືອງ Calcutta."
  
  
  ປາກົດຂື້ນ, ສະຖານະການໄດ້ຮ້າຍແຮງຂຶ້ນໃນຄືນນັ້ນ. ຊາວ​ຣັດ​ເຊຍ​ໃນ​ເມືອງ​ກາ​ຕາ​ບໍ່​ແມ່ນ​ເປົ້າ​ໝາຍ​ດຽວ​ອີກ​ຕໍ່​ໄປ. ດຽວນີ້ເຂົາເຈົ້າໄດ້ຈັດການກັບຊາວອາເມຣິກັນຄືກັນ. "ກົງສຸນສະຫະລັດບໍ່ໄດ້ໃຫ້ຄວາມເຫັນຕື່ມອີກ," ຜູ້ປະກາດຂ່າວກ່າວຕື່ມວ່າ "ແລະຕໍາຫຼວດກໍາລັງປະຕິເສດທີ່ຈະຄາດເດົາວ່າເຫດການຫລ້າສຸດແມ່ນກ່ຽວຂ້ອງກັບການວາງລະເບີດຂອງຊັບສິນຂອງໂຊວຽດເມື່ອໄວໆມານີ້ບໍ. ຂ່າວຕ່າງປະເທດ...
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປິດ​ວິ​ທະ​ຍຸ​, ນຸ່ງ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ແລະ​ໄດ້​ໂທ​ຫາ​ກົງ​ສຸນ​. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໂທຫາ Slocum ຕາມທີ່ຄາດໄວ້, ແລະລາວຕ້ອງການເວົ້າກັບຂ້ອຍທັນທີ. ຂ້ອຍຢູ່ໃນຫ້ອງການຂອງລາວສິບນາທີຕໍ່ມາ.
  
  
  ຜ່ານປ່ອງຢ້ຽມຂ້ອຍເຫັນລູກລະເບີດນ້ອຍໆສ້າງຄວາມເສຍຫາຍໃຫ້ແຈຂອງຕຶກໃຫຍ່. ພວກ​ຄົນ​ງານ​ພວມ​ຫຍຸ້ງ​ຢູ່​ໃນ​ການ​ສ້ອມ​ແປງ​ຄວາມ​ເສຍ​ຫາຍ​ຢູ່​ແລ້ວ, ​ແລະ​ຕຳຫຼວດ​ກໍ​ກຳລັງ​ກວດ​ພົບ​ຊາກ​ຫັກ​ພັງ.
  
  
  ສໍາລັບ Slocum, ຄວາມຫມັ້ນໃຈຕົນເອງຂອງລາວໄດ້ຖືກສັ່ນສະເທືອນ. ມືຂອງລາວສັ່ນໃນຂະນະທີ່ລາວພະຍາຍາມຈູດຢາສູບ. ໂຕະ, ມື້ວານນີ້ດີຫຼາຍ, ດຽວນີ້ຖືກຖິ້ມຂີ້ເຫຍື້ອ, ແລະລາວຕ້ອງຊອກຫາຖັງຂີ້ເທົ່າ.
  
  
  'ເຈົ້າໄດ້ຍິນບໍ?' - ລາວຖາມຢ່າງເຄັ່ງຄັດ. ຄໍຂອງເສື້ອສີຂາວຂອງລາວແມ່ນ unbuttoned ແລະລາວບໍ່ໄດ້ໂກນ. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າລາວຍອມຮັບຄົນແບບຂ້ອຍຫຼາຍກວ່າຕອນທີ່ພົບກັນຄັ້ງທຳອິດ.
  
  
  — ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ລະ​ເບີດ​ສາມ​?
  
  
  “ມີທັງໝົດ 7 ຄັນ, ລວມທັງລົດສອງຄັນຂອງພວກເຮົາທີ່ໄດ້ລະເບີດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ໄດ້​ໂອ້​ລົມ​ທາງ​ໂທລະ​ສັບ​ກັບ​ກົງ​ສຸນ​ລັດ​ເຊຍ​, ຜູ້​ທີ່​ປະ​ກາດ​ວ່າ​ບໍ​ລິ​ສຸດ​ຂອງ​ຕົນ​. "ພວກເຮົາໄດ້ຮ້ອງຂໍໃຫ້ເອກອັກຄະລັດຖະທູດໃນ New Delhi ເພື່ອຮ້ອງຂໍການມາເຖິງຂອງທະຫານອິນເດຍເພື່ອປົກປ້ອງສະຖານກົງສຸນແລະການຕິດຕັ້ງອື່ນໆຂອງອາເມລິກາ."
  
  
  Slocum ຢືນຂຶ້ນແລະກະຕຸ້ນໃຫ້ຂ້ອຍຕິດຕາມລາວ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ອອກ​ໄປ​ຂ້າງ​ນອກ​ແລະ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ Mercedes ລາວ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  "ຂ້ອຍມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຈະສະແດງເຈົ້າວ່າເຈົ້າຈະພົບເຫັນທີ່ຫນ້າສົນໃຈ," ລາວເວົ້າ. "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ອ້າງວ່າຮູ້ວ່າຈຸດປະສົງທີ່ແທ້ຈິງຂອງການປະກົດຕົວຂອງເຈົ້າຢູ່ທີ່ນີ້, ແຕ່ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈວ່າຂ້ອຍຕ້ອງໃຫ້ການຊ່ວຍເຫຼືອແລະການຮ່ວມມືສູງສຸດແກ່ເຈົ້າໃນເລື່ອງທີ່ລະອຽດອ່ອນນີ້."
  
  
  ລາວຢຸດລົດເຄິ່ງທາງຈາກຕຶກຫີນໃຫຍ່. ທຸງສີແດງທີ່ມີໄມ້ຄ້ອນ ແລະເຄັກກະພິບຢູ່ທົ່ວຕຶກ. ທະຫານ​ອິນ​ເດຍ​ຕິດ​ອາວຸດ​ສາມ​ສິບ​ຄົນ​ໄດ້​ຢືນ​ຍາມ​ຢູ່​ສອງ​ຂ້າງ​ຂອງ​ຕຶກ. ທັງສອງທາງເຂົ້າໄດ້ຖືກປ້ອງກັນໂດຍ barricades ກະເປົ໋າຊາຍ. ມັນຄ້າຍຄືຊຸດຂອງຮູບເງົາສົງຄາມ.
  
  
  “ທ່ານ Sokolov, ກົງສຸນລັດເຊຍຢູ່ທີ່ນີ້, ກ່າວວ່າທ່ານພ້ອມທີ່ຈະປະຕິບັດທັນທີຖ້າຫາກວ່າອາຄານຂອງລາວຖືກວາງລະເບີດຕື່ມອີກ. ມັນແມ່ນມື້ວານນີ້. ບັດ​ນີ້​ລາວ​ຈົ່ມ​ວ່າ​ລາວ​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ກ່ຽວ​ຂ້ອງ​ກັບ​ການ​ໂຈມ​ຕີ​ພວກ​ເຮົາ.”
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນການເພີ່ມຂື້ນໄດ້ເລີ່ມ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ສະຖານະການທັງຫມົດນີ້ແມ່ນພັດທະນາຄືກັບ snowball, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນມັນຢູ່ໃນ Algeria. ບານເລີ່ມມ້ວນແລະທັນທີທັນໃດມັນໄວຫຼາຍແລະກາຍເປັນໃຫຍ່ຈົນບໍ່ມີໃຜສາມາດຢຸດມັນ. ມີ​ຫຼາຍ​ຝ່າຍ​ທີ່​ແຕກ​ຕ່າງ​ກັນ​ຫຼາຍ​ເກີນ​ໄປ​ໃນ​ການ​ສູ້​ຮົບ​ກັບ​ກັນ. ຖ້າຫາກວ່ານີ້ບໍ່ໄດ້ຖືກຈັດການກັບ, ພວກເຮົາຈະຊອກຫາຕົວເຮົາເອງຢູ່ໃນ keg ຜົງ. ​ແລະ​ຖ້າ​ຖັງ​ນີ້​ລະ​ເບີດ, ລັດຖະບານ​ອິນ​ເດຍອາດ​ຈະ​ຖືກ​ໂຄ່ນ​ລົ້ມ. ໃນໄວໆນີ້ Calcutta ອາດຈະກາຍເປັນເມືອງທີ່ພວກກໍ່ຄວາມວຸ້ນວາຍຫຼາຍພັນຄົນຈະແລ່ນໄປມາດ້ວຍລະເບີດ, ຫຼືຈູດຈູດ, ແລະຕໍ່ສູ້ກັນເພື່ອເບິ່ງວ່າໃຜສາມາດຈູດໄຟໄດ້ກ່ອນ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນພວກເຮົາຈະຖືກຕ້ອງຢູ່ໃນກາງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ barricade ຖົງ​ຊາຍ​ແລະ​ຮັບ​ຮູ້​ວ່າ​ລາວ​ເວົ້າ​ຖືກ. ຂ້ອຍຕ້ອງການຂ້ອຍຢູ່ບ່ອນອື່ນ.
  
  
  "ເຈົ້າວາງແຜນທີ່ຈະສົ່ງນັກສົ່ງຄົນໄປທົ່ວສະຖານກົງສຸນ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?"
  
  
  Slocum ຫົວຫົວ. “ພວກເຮົາໄດ້ຈ້າງຫ້າສິບຄົນທີ່ມີອາວຸດ. ພວກເຮົາຈະໃຊ້ພວກມັນຈົນກ່ວາພວກເຮົາໄດ້ຮັບທະຫານອິນເດຍ.”
  
  
  'ດີ. ຂ້ອຍສາມາດຊອກຫາ shrapnel ເກັບກໍາໂດຍຕໍາຫຼວດຫຼັງຈາກລະເບີດ?
  
  
  "Amartya Raja ຈາກຕໍາຫຼວດມີພວກເຂົາ." ລາວຍັງເປັນສະມາຊິກຂອງຄະນະກໍາມະ Red Calcutta ແລະເປັນທີ່ປຶກສາຂອງນາຍພົນຜູ້ບັນຊາການຜູ້ທີ່ກໍາລັງບັນຊາການ West Bengal ພາຍໃຕ້ກົດຫມາຍ martial. ລາວເປັນຄົນທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່. Slocum ຂຽນທີ່ຢູ່ແລະໃຫ້ມັນກັບຂ້ອຍ.
  
  
  "ສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຂໍ?"
  
  
  "ຂ້ອຍບອກພວກເຂົາໃຫ້ເອົາພວກມັນໃສ່ໃນລໍາຕົ້ນ," ລາວເວົ້າ. ລາວ​ໄດ້​ຂັບ​ຊ້າໆ​ຜ່ານ​ກົງ​ສຸນ​ຣັດ​ເຊຍ ແລະ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ທີ່​ຫ້ອງ​ການ​ຂອງ​ລາວ. ລາວ​ໄດ້​ຢຸດ​ຢູ່​ເທິງ​ທາງ​ຍ່າງ ແລະ​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ຫຼັງ​ລໍ້​ເມື່ອ​ລາວ​ອອກ​ໄປ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໂທຫາລາວກັບຄືນແລະຂໍໃຫ້ລາວລໍຖ້າໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຂຽນສາຍທີ່ມີບູລິມະສິດສູງສຸດແລະຂໍໃຫ້ລາວສົ່ງມັນໄປວໍຊິງຕັນສໍາລັບຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນເຄື່ອງຈັກອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ແຕ່ລາວເອົາມືຂອງລາວໃສ່ບ່າຂອງຂ້ອຍແລະເບິ່ງດ້ວຍຄວາມຄິດ.
  
  
  "ມີກອງປະຊຸມທີ່ອາດຈະສົນໃຈ ... ກອງປະຊຸມພິເສດຂອງຄະນະກໍາມະ Red Calcutta." Sokolov ແລະຂ້ອຍໄດ້ຖືກເຊື້ອເຊີນ. ຄະນະກໍາມະການປະກອບດ້ວຍສິບຫາສິບຫ້າທຸລະກິດ, ວັດທະນະທໍາແລະການທະຫານ. ນີ້​ແມ່ນ​ຄວາມ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ເພື່ອ​ແກ້​ໄຂ​ບັນ​ຫາ​ທີ່​ເຮັດ​ໃຫ້​ເມືອງ​ນີ້​ແຕກ​ແຍກ.”
  
  
  "ມັນຄ້າຍຄືກອງປະຊຸມສະພາການຄ້າ," ຂ້າພະເຈົ້າໂຕ້ຕອບ. "ນັ້ນບໍ່ແມ່ນຄວາມພິເສດຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  - Colonel Chang Wu ຈັດ​ຕັ້ງ​ການ​ນີ້​. ຜູ້ຊາຍທີ່ຫນ້າຕື່ນເຕັ້ນ. ລາວມີຄວາມສົນໃຈຂະຫນາດໃຫຍ່ໃນການຂົນສົ່ງແລະເຫຼັກກ້າ, ແລະໃນຫຼາຍກວ່າຫ້າສິບວິສາຫະກິດອື່ນໆ. ລາວຢືນຢູ່ຄຽງຂ້າງຂອງຊຽງ ໄກເຊກ ໃນຂະນະທີ່ນາຍພົນເກົ່າໄດ້ຕໍ່ສູ້ກັບພວກຄອມມູນິດໃນແຜ່ນດິນໃຫຍ່ຂອງຈີນ. ລາວ​ໄປ​ປະ​ເທດ​ອິນ​ເດຍ ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່ Chan ຖືກ​ພ່າຍ​ແພ້. ດຽວນີ້ລາວເປັນເສດຖີ, ເປັນເສດຖີຫຼາຍ, ເປັນຜູ້ຊາຍນ້ອຍທີ່ໜ້າຮັກ, ມີເງິນເສຍຫຼາຍເມື່ອ Calcutta ຈັບໄຟ. ລາວບອກຂ້ອຍວ່າລາວຈະສ້າງຂົວແຫ່ງສັນຕິພາບສໍາລັບພວກເຮົາແລະລັດເຊຍ."
  
  
  - ຂ້ອຍຈະແຊກແຊງໄດ້ແນວໃດ?
  
  
  ລາວ frowned ໃນຂະນະທີ່ລາວພິຈາລະນາຄໍາຕອບຂອງລາວ.
  
  
  - ທ່ານຕ້ອງເປັນນັກທຸລະກິດ, ຜູ້ຊ່ຽວຊານດ້ານລູກປືນ. ມັນເຮັດໃຫ້ຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ຈະໃຊ້ປະໂຫຍດຈາກພອນສະຫວັນຂອງເຈົ້າໃນປັດຈຸບັນທີ່ເຈົ້າຢູ່ໃນຕົວເມືອງ. ນັ້ນ​ແມ່ນ​ຂໍ້​ແກ້​ຕົວ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃຫ້​ແກ່​ຕຳຫຼວດ ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບອກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ວ່າ ທ່ານ​ຕ້ອງ​ການ​ກວດ​ສອບ​ຊິ້ນ​ສ່ວນ​ລູກ​ລະ​ເບີດ. ໂດຍວິທີທາງການ ...” ລາວລັງເລ, ແລະຂ້ອຍເຫັນວ່າລາວກໍາລັງຊອກຫາຄໍາຕອບທີ່ຖືກຕ້ອງ. "ດີ, ຂ້າພະເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າ, ພາຍໃຕ້ສະຖານະການ, ມີອົງປະກອບຂອງຄວາມສ່ຽງໃນການພົບປະກັບຄອມມິວນິດ. ສຸດທ້າຍ ... ລະເບີດທີ່ກົງສຸນ ... ເອີ, ມັນສາມາດຂ້າຄົນໄດ້ ... ຕົວຢ່າງຂ້ອຍ. ແລະເຈົ້າມີ ... ຂ້ອຍຈະເອົາມັນແນວໃດ ... ປະສົບການໃນສິ່ງດັ່ງກ່າວ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຍິ້ມຢູ່ໃນຫົວໃຈຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ລາວຢ້ານແລະທັນທີທັນໃດຂ້ອຍໄດ້ກາຍເປັນເພື່ອນທີ່ມີຄຸນຄ່າ.
  
  
  "ແນ່ນອນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. 'ຂ້ອຍ​ຈະ​ມາ.'
  
  
  "ເຮືອນແຫ່ງສັນຕິພາບ," ລາວເວົ້າ. "ຮ້ານອາຫານຈີນຢູ່ຖະຫນົນ Park."
  
  
  ລາວຫາຍໃຈເອົາການບັນເທົາທຸກ ແລະໂທຫາເວລາ. ລາວ whistled ໃນ ຂະ ນະ ທີ່ ລາວ ຍ່າງ ຜ່ານ ປະ ຕູ, ແລະ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຕ້ອງ ການ ທີ່ ຈະ ຮ້ອງ ໃຫ້ ເຂົາ ບອກ ຄວາມ ຈິງ. ຄວາມຈິງທີ່ວ່າຂ້ອຍຢູ່ຂ້າງລາວບໍ່ໄດ້ຫມາຍຄວາມວ່າການປົກປ້ອງໃດໆສໍາລັບລາວ.
  
  
  ບໍ່ມີໃຜປອດໄພໃນ Calcutta ໃນຂະນະທີ່ລະເບີດໄດ້ລະເບີດຢູ່ໃນທຸກແຈຂອງເມືອງ.
  
  
  
  ບົດທີ 4
  
  
  
  
  
  ຂ້ອຍສາມາດຮູ້ສຶກເຖິງຄວາມເຄັ່ງຕຶງທີ່ເພີ່ມຂຶ້ນໃນເມືອງໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຂັບລົດໄປຫາທີ່ຢູ່ຂອງ Old Court House. ຝູງຊົນເຕັມຖະໜົນ. ພຽງ ແຕ່ ລົດ ເມ ສອງ ຊັ້ນ ສູງ, ເບິ່ງ ຄື ວ່າ ມີ ອໍາ ນາດ ພຽງ ພໍ ທີ່ ຈະ ໄຖ ນາ ຜ່ານ ນ ້ ໍ າ ຂອງ ປະ ຊາ ຊົນ, ສະ ນັ້ນ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຂີ່ ທັນ ທີ ຫນຶ່ງ ຂອງ ລົດ ເມ ເພື່ອ ໃຫ້ ມັນ cleared ເສັ້ນ ທາງ ຂອງ ມັນ. ສໍາລັບສອງສາມຕັນທີ່ຜ່ານມາ, ເດັກນ້ອຍຢູ່ຂ້າງທາງໄດ້ຮັບຮູ້ຂ້ອຍວ່າເປັນຊາວອາເມຣິກັນແລະແລ່ນໄປຂ້າງລົດ, ເຍາະເຍີ້ຍຂ້ອຍແລະເວົ້າຫຍາບຄາຍໃນພາສາຮິນດູທີ່ຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈ. ຜູ້​ໃຫຍ່​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ກະ​ຕື​ລື​ລົ້ນ ແລະ​ດີ​ໃຈ​ດ້ວຍ​ໃບ​ໜ້າ​ທີ່​ຂົມ​ຂື່ນ​ທີ່​ເປັນ​ພະ​ຍານ​ເຖິງ​ຄວາມ​ກຽດ​ຊັງ​ຂອງ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຕໍ່​ຄົນ​ຕ່າງ​ປະ​ເທດ ທີ່​ໄດ້​ກໍ່​ຄວາມ​ຮຸນ​ແຮງ​ຫລາຍ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ເມືອງ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ. ເມື່ອ​ໄປ​ຮອດ​ສໍານັກງານ​ໃຫຍ່​ຂອງ​ຕຳຫຼວດ, ຂ້າພະ​ເຈົ້າຮູ້ສຶກ​ແປກ​ໃຈ​ທີ່​ໄດ້​ເຫັນ​ວ່າ​ນີ້​ແມ່ນ​ຕຶກ​ທີ່​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ Lily Peace ອອກ​ໄປ​ໃນ​ຄືນ​ກ່ອນ. ມັນຈະແຈ້ງ, ແຕ່ບາງທີມັນບໍ່ເຄີຍເກີດຂຶ້ນກັບຂ້ອຍວ່າພໍ່ຂອງນາງສາມາດເປັນພີ່ນ້ອງຂອງຕໍາຫຼວດ. ຕົວແທນເຊັ່ນ Randy Mir ຕ້ອງການການຕິດຕໍ່ໃນວົງການຢ່າງເປັນທາງການເພື່ອເປັນປະໂຫຍດກັບ AH.
  
  
  ຈາກດ້ານຫນ້າ, ອາຄານແມ່ນເປັນທາງການຢ່າງເຂັ້ມງວດ, ມີຄໍລໍາແບບດັ້ງເດີມແລະກວ້າງ, ເປັນຂັ້ນໄດທີ່ນຸ່ງເສື້ອ, ບ່ອນທີ່ຄົນຂໍທານລໍຖ້າອາຫານ. ຢູ່ດ້ານຫຼັງແມ່ນບ່ອນຢູ່ອາໄສຂອງເຈົ້າໜ້າທີ່. ຂະນະ​ທີ່​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ຍ່າງ​ໄປ​ຕາມ​ທາງ​ຍ່າງ​ທີ່​ກວ້າງ​ຂວາງ, ​ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ຮັກສາ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ສອງ​ຄົນ​ໄດ້​ຍ່າງ​ມາ​ຫາ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ. ເຂົາເຈົ້າຖາມຂ້ອຍຢ່າງສຸພາບວ່າຂ້ອຍຕ້ອງການຫຍັງ. ໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າວ່າຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການທີ່ຈະສົນທະນາກັບທ່ານ Raj, ພວກເຂົາເຈົ້າປ່ອຍໃຫ້ຂ້າພະເຈົ້າເຂົ້າໄປໃນປະຕູຂ້າງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ຫາ​ເລ​ຂາ​ທິ​ການ ແລະ​ບໍ່​ພໍ​ເທົ່າ​ໃດ​ກໍ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ຕົວ​ເອງ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ການ​ໃຫຍ່​ທີ່​ມີ​ໂຕະ​ເຫຼັກ, ຕູ້​ເອ​ກະ​ສານ, ແລະ​ຫລອດ​ໄຟ​ເປົ່າ​ຫ້ອຍ​ຈາກ​ເພດານ​ຢູ່​ກາງ​ຫ້ອງ.
  
  
  Amartya Raj ເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ມີຮູບຮ່າງສູງ, ສູງກວ່າຫ້າຟຸດ, ກວ້າງແລະແຂງແຮງ, ເຊິ່ງຜິດປົກກະຕິສໍາລັບຊາວອິນເດຍ. ລາວນຸ່ງເຄື່ອງແບບຕາເວັນຕົກ, ແຕ່ມີສາຍແຂນກວ້າງສອງນິ້ວຢູ່ຂໍ້ມືທັງສອງ. "ໂອ້, ທ່ານ Mattson," ລາວໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນ. "ສະຖານກົງສຸນຂອງເຈົ້າເອີ້ນ ... ພວກເຂົາບອກວ່າເຈົ້າຈະມາ."
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ຍື່ນ​ມື​ຂອງ​ລາວ​ອອກ​ແລະ​ຍ້າຍ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ທີ່​ຕັ່ງ​ໄດ້​ກົງ​ກັນ​ຂ້າມ​ກັບ​ໂຕະ​ຂອງ​ຕົນ.
  
  
  "ຂ້ອຍມາທີ່ນີ້ເພື່ອຊື້ດອກໄມ້ໄຟແລະຂີ້ຝຸ່ນ," ແຕ່ທ່ານ Slocum ໄດ້ຂໍໃຫ້ຂ້ອຍເບິ່ງການໂຈມຕີຂອງພວກກໍ່ການຮ້າຍເພາະວ່າລະເບີດແມ່ນຈຸດພິເສດຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  ຮອຍຍິ້ມບາງໆໄດ້ແຜ່ລາມໄປທົ່ວໃບໜ້າຂອງຕຳຫຼວດອິນເດຍ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ວ່າລາວບໍ່ເຊື່ອເລື່ອງລາວກ່ຽວກັບການປົກປິດຂອງຂ້ອຍເປັນເວລາວິນາທີ, ແຕ່ລາວບໍ່ມີເຈດຕະນາທີ່ຈະໂຈມຕີຂ້ອຍຢ່າງຈະແຈ້ງ.
  
  
  “ມັນ​ເປັນ​ທີ່​ຈະ​ແຈ້ງ​ວ່າ​ຊາວ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ​ຢາກ​ໃຫ້​ຄົນ​ຂອງ​ຕົນ​ເຂົ້າ​ຮ່ວມ​ໃນ​ເລື່ອງ​ນີ້. ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ສະ​ຫນອງ​ການ​ຊ່ວຍ​ເຫຼືອ​ທີ່​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້​ທັງ​ຫມົດ​ໃຫ້​ທ່ານ.”
  
  
  "ຂ້ອຍສາມາດເຫັນຊິ້ນລະເບີດໄດ້ບໍ?"
  
  
  "ແນ່ນອນ," ລາວເວົ້າ, ຫັນໄປຫາຕູ້ບ່ອນທີ່ລາວ unpacked ກະປ໋ອງທີ່ຂັດ. "ນີ້ແມ່ນລູກລະເບີດທັງ ໝົດ ທີ່ບໍ່ໄດ້ລະເບີດ, ເຖິງແມ່ນວ່າຟິວຂອງມັນໄດ້ຖືກໄຟໄຫມ້." ມັນເກືອບຄືກັນກັບລູກລະເບີດທີ່ Hawk ໄດ້ສະແດງໃຫ້ຂ້ອຍເຫັນ, ຍົກເວັ້ນວ່າມີຮູທີ່ຖືກເຈາະຢູ່ໃນທັງສອງດ້ານຂອງກະປ໋ອງ, ເຊື່ອມຕໍ່ດ້ວຍສາຍຍາວ.
  
  
  "ລືມກ່ຽວກັບລາຍນິ້ວມື, ທ່ານ Mattson," ລາວເວົ້າ. "ພວກເຮົາມີສໍາເນົາຈໍານວນຫນ້ອຍ, ແຕ່ໃນຈໍານວນແປດລ້ານຄົນໃນ Calcutta, ພວກເຮົາມີລາຍນິ້ວມືຈໍານວນຫນ້ອຍຫຼາຍໃນເອກະສານຂອງພວກເຮົາ."
  
  
  - ເຊືອກ​ນີ້​ແມ່ນ​ເພື່ອ​ຫຍັງ?
  
  
  - ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​. ບາງ​ທີ​ຈະ​ປະ​ຕິ​ບັດ​ສິ່ງ​ນີ້​. ໃນປະເທດອິນເດຍພວກເຮົາມັກດຸ່ນດ່ຽງສິ່ງຕ່າງໆ. ແມ່ຍິງຖື jugs, ກະຕ່າ, ແມ່ນແຕ່ກ້ອນຫີນໃສ່ຫົວຂອງເຂົາເຈົ້າ. ເດັກຊາຍ ແລະ ເດັກຍິງ ມັດເຊືອກກັບສິ່ງຂອງນ້ອຍໆເພື່ອນຳໄປນຳ ເຊັ່ນ: ປຶ້ມ ຫຼື ກະຕຸກ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເຂົາເຈົ້າສາມາດແກວ່ງສິ່ງດັ່ງກ່າວໃສ່ເຊືອກ, ຢຸດມັນ, ຫລິ້ນກັບມັນໃນເວລາຍ່າງ.” Raj ເອົາລູກລະເບີດຂຶ້ນດ້ວຍເຊືອກ ແລະສະແດງໃຫ້ຂ້ອຍເຫັນວິທີແກວ່ງມັນ. "ແຕ່ຂ້ອຍກໍ່ບໍ່ສາມາດຈິນຕະນາການວ່າຜູ້ໃດຈະໂບກສິ່ງນີ້ໄປມາຄືກັບເຄື່ອງຫຼີ້ນ."
  
  
  - ມີຮ່ອງຮອຍໃດ?
  
  
  Raj ໄປ​ທີ່​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​. “ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ໄດ້​ປະ​ສິດ​ທິ​ຜົນ​ເທົ່າ​ກັບ​ກຳ​ລັງ​ຕຳ​ຫຼວດ​ຂອງ​ທ່ານ​ຢູ່​ໃນ​ສະ​ຫະ​ລັດ. ແລະພວກເຮົາມີຜູ້ຕ້ອງສົງໄສແປດລ້ານຄົນ. ພວກເຂົາເວົ້າວ່າໃນ Calcutta ທ່ານສາມາດຈ້າງ killer ສໍາລັບສິບ rupees, ແລະ gang ສໍາລັບຫ້າສິບ rupees.
  
  
  "ເຈົ້າພົບເຫັນຫຍັງໃນຕອນເຊົ້ານີ້ຫຼັງຈາກການໂຈມຕີກົງສຸນບໍ?"
  
  
  ລາວ​ສັ່ນ​ຫົວ​ຢ່າງ​ອິດ​ເມື່ອຍ​ແລະ​ພາ​ຂ້ອຍ​ລົງ​ຈາກ​ແລວ​ທາງ​ໄປ​ຫ້ອງ​ທົດ​ລອງ​ຕຳຫຼວດ. ເປັນເວລາໜຶ່ງຊົ່ວໂມງ, ລາວພູມໃຈສະແດງໃຫ້ຂ້ອຍເຫັນຂັ້ນຕອນທີ່ເຂົາເຈົ້າປະຕິບັດຕາມເພື່ອກວດກາແຕ່ລະການໂຈມຕີ.
  
  
  ແຕ່​ເມື່ອ​ການ​ທ່ອງ​ທ່ຽວ​ສິ້ນ​ສຸດ​ລົງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ຫຍັງ​ຫຼາຍ​ກວ່າ​ແຕ່​ກ່ອນ. ລະ​ເບີດ​ທັງ​ຫມົດ​ແມ່ນ​ມີ​ຢູ່​ໃນ​ພື້ນ​ຖານ​, homemade​. ບໍ່ເກີນ jars ເຕັມໄປດ້ວຍ potassium nitrate.
  
  
  Raj shrinked ສິ້ນຫວັງ. "ເຊືອກສອງສາມຊິ້ນ, ກະປ໋ອງເກົ່າ ... ນັ້ນແມ່ນພວກກໍ່ການຮ້າຍຂອງພວກເຮົາທີ່ເຫລືອຢູ່." ມັນຫນ້າເສົ້າໃຈຫຼາຍ. ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ປະ​ກົດ​ອອກ​ຈາກ​ບ່ອນ​ທີ່​ບໍ່​ມີ ... ບໍ່​ເຫັນ​ໄດ້​, ບໍ່​ໄດ້​ຍິນ - ຈົນ​ກ​່​ວາ​ຈະ​ມີ​ການ​ລະ​ເບີດ​." ລາວ​ໄດ້​ສັນຍາ​ວ່າ​ຈະ​ບອກ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ຮູ້, ແຕ່​ລາວ​ໄດ້​ພາ​ຂ້ອຍ​ອອກ​ຈາກ​ຕຶກ​ຢ່າງ​ສະຫຼາດ ຈົນ​ຂ້ອຍ​ສັ່ນ​ຫົວ. ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ໄປໃສເລີຍ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນ Lily. ນາງຢູ່ໃນເດີ່ນບ້ານຫຼັງໜຶ່ງຂອງສະຖານີຕຳຫຼວດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ, ບໍ່​ຕ້ອງ​ການ​ໃຫ້​ນາງ​ເຫັນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ນາງ​ໄດ້​ເອີ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ແລ່ນ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ກ່ອນທີ່ນາງມາຫາຂ້ອຍ, ຂ້ອຍເຫັນໝາທີ່ນາງກຳລັງນຳ, ເປັນຄົນລ້ຽງແກະຂອງເຢຍລະມັນທີ່ສວຍງາມ, ເປັນສັດທີ່ແຂງແຮງຫຼາຍ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນສໍາລັບທ່ານ, ທ່ານ. Matson," ນາງເວົ້າວ່າ, ຢຸດກັບຫມາ. ນາງໄດ້ເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍຕາສີຂຽວທີ່ຍັງສະທ້ອນເຖິງຄວາມຕົກໃຈຂອງການເສຍຊີວິດຂອງພໍ່ຂອງນາງ. ນາງເບິ່ງຄືວ່າຕົກໃຈຫຼາຍຈົນຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈນາງທັນທີ: "ນີ້ແມ່ນເຈົ້າຊາຍ," ນາງເວົ້າ. "ພໍ່ຂອງຂ້ອຍໄດ້ຝຶກອົບຮົມໃຫ້ລາວ ... ລາວຕ້ອງການໃຫ້ເຈົ້າມີລາວ."
  
  
  ສັດເດຍລະສານນັ່ງງຽບໆຢູ່ຂ້າງນາງ, ແລະຂ້ອຍຈື່ສິ່ງທີ່ Hawk ບອກຂ້ອຍ. Randy Mir ຝຶກຝົນໝາໃຫ້ດມລະເບີດ.
  
  
  "ລາວຢູ່ໃນຄໍເຕົ້າໄຂ່ຂອງພວກເຮົາ," ນາງເວົ້າ. — ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ເຂົາ​ເຖິງ​ຕອນ​ເຊົ້າ​ນີ້​. ນີ້ແມ່ນສັດທີ່ສວຍງາມ. ລາວ​ສາ​ມາດ ...'
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ວາງ​ໃສ່​ບ່າ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ນາງ​ໄດ້​ງຽບ​ໃນ​ກາງ​ປະ​ໂຫຍກ. “ຕົກລົງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. - ຂ້ອຍຈະເອົາລາວ.
  
  
  ເບິ່ງຄືວ່ານາງແປກໃຈອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ແຕ່ການເບິ່ງຂອງນາງຕິດຕາມຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍເບິ່ງອອກໄປນອກປ່ອງຢ້ຽມຂອງຫ້ອງການຂອງ Amartya Raj.
  
  
  - ໂອ້, ລຸງ Raj. ລາວງາມຫຼາຍກັບຂ້ອຍ. ແຕ່ມື້ນີ້ຂ້ອຍອອກໄປ Madras. ເອື້ອຍ​ທີ່​ແຕ່ງ​ດອງ​ແລ້ວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອາ​ໄສ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຢູ່​ກັບ​ໃຜ. ຂ້ອຍຈະສະບາຍດີ.'
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮ້ອງ​ໄຫ້​ພາຍ​ໃນ. ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຄີຍ​ມີ​ການ​ປົກ​ຫຸ້ມ​ຂອງ​ສໍາ​ລັບ​ພາ​ລະ​ກິດ​ນີ້, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ໄດ້​ສູນ​ເສຍ​ມັນ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ.
  
  
  - ເຈົ້າຮູ້ຈັກລຸງຈາກມື້ວານນີ້ບໍ? - ລາວຮູ້ວ່າຂ້ອຍແມ່ນໃຜ? ນາງໄດ້ກະຊິບວ່າ "ບໍ່" ແລະເວົ້າວ່ານາງພຽງແຕ່ຈະບອກລາວວ່າຂ້ອຍເປັນເພື່ອນ, ທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ມາເພື່ອສະແດງຄວາມເສຍໃຈຕໍ່ການເສຍຊີວິດຂອງພໍ່ຂອງນາງ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​, ນາງ​ໄດ້​ເອົາ​ຫມາ​ສຸດ leash ແລະ​ຍື່ນ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  "ເອົາລາວໄປກັບເຈົ້າ," ນາງເວົ້າ. "ນັ້ນຄືສິ່ງທີ່ພໍ່ຕ້ອງການ." ນາງໄດ້ແລ່ນກັບຄືນໄປເຮືອນ, ປ່ອຍໃຫ້ຂ້ອຍຢູ່ຄົນດຽວຢູ່ໃນທາງຍ່າງທີ່ນໍາໄປສູ່ຖະຫນົນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ວ່າ Amartya Raj ຍັງ​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທໍາ​ທ່າ​ວ່າ​ບໍ່​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ເຂົາ.
  
  
  ຂ້ອຍຍ່າງຂຶ້ນລົດຢ່າງໄວວາ ແລະພະຍາຍາມເຂົ້າໄປທີ່ນັ້ນ ກ່ອນທີ່ເດັກຊາຍຜິວໜັງຈະມາເຕົ້າໂຮມກັນຮອບລົດຈະຮັບຮູ້ຂ້ອຍວ່າເປັນຄົນອາເມລິກາອີກຄັ້ງ. ຂ້ອຍຈະເຮັດສິ່ງນີ້ຖ້າໝາບໍ່ໄດ້ປະຕິເສດ. ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປີດ​ປະ​ຕູ​ຫລັງ​ຂອງ​ລົດ Mercedes, ລາວ​ໄດ້​ກະ​ໂດດ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ ແລະ​ດຶງ​ສາຍ​ແອວ​ອອກ​ຈາກ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ລາວຫັນ ແລະເຫົ່າ, ເບິ່ງຄືວ່າສັບສົນ. ໂດຍບໍ່ສົນໃຈ, ເດັກນ້ອຍບາງຄົນກໍ່ລຸກຂຶ້ນ, ຮ້ອງໃສ່ຂ້ອຍ ແລະຕີສັດດ້ວຍໄມ້ເທົ້າ. ໝາ​ໄດ້​ເປົ່າ​ແຂ້ວ​ຂອງ​ມັນ, ແຕ່​ບໍ່​ມີ​ປະຕິກິລິຍາ​ໃດໆ​ຕໍ່​ຫີນ​ທີ່​ຕົກ​ໃສ່​ມັນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າສັ່ງໃຫ້ນາງເຂົ້າໄປໃນລົດ, ແຕ່ນາງບໍ່ສົນໃຈຂ້າພະເຈົ້າ. ນາງໄດ້ກົ້ມຫົວລົງ ແລະ ຫາຍໃຈເອົາອາກາດ, ແລ້ວກະໂດດໄປຫາກຸ່ມຄົນຂີ້ເຫງົາທີ່ຢູ່ອ້ອມຂ້າງຂ້ອຍ.
  
  
  ທັນໃດນັ້ນ ນາງໄດ້ຟ້າວແລ່ນໄປຫາເດັກຊາຍນ້ອຍ ແລະຕີຮ່າງກາຍທີ່ບອບບາງຢູ່ໃນລະດັບບ່າ. ເດັກ​ຊາຍ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ ແລະ​ຍົກ​ມື​ຂຶ້ນ​ເພື່ອ​ຍູ້​ແຂ້ວ​ເປົ່າ. ເລືອດໄຫຼອອກຈາກບາດແຜກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະມີເວລາທີ່ຈະເຕັ້ນໄປຫາສັດແລະບີບຄໍຂອງມັນດ້ວຍນິ້ວມືຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ການໂຈມຕີດັ່ງກ່າວໄດ້ສິ້ນສຸດລົງໄວເທົ່າທີ່ມັນໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນ. ເດັກ​ຊາຍ​ທີ່​ໄດ້​ຮັບ​ບາດ​ເຈັບ​ໄດ້​ເຕັ້ນ​ໄປ​ຫາ​ຕີນ​ຂອງ​ຕົນ​ແລະ​ແລ່ນ​ຫນີ​. ຄົນ​ອື່ນໆ​ກໍ​ໜີ​ໄປ​ນຳ, ແລະ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ຖິ້ມ​ເຈົ້າ​ຊາຍ​ຢູ່​ດ້ວຍ​ລົດ. ລາວ wagged ຫາງ ແລະ ຍິ້ມ ໃຫ້ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ, ເປັນ ຖ້າ ຫາກ ວ່າ ຄາດ ວ່າ ຈະ ໄດ້ ຮັບ ການ ຍ້ອງ ຍໍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ໜ້າ​ຂອງ​ລາວ​ແລ້ວ​ຍູ້​ລາວ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ບ່ອນ​ນັ່ງ​ຫຼັງ​ຂອງ Mercedes. “ຄົນໂງ່,” ຂ້ອຍເວົ້າ, ຖອຍຫຼັງລໍ້. ເຊັ່ນດຽວກັນກັບທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງໃນກໍລະນີນີ້, ມັນບໍ່ມີປະໂຫຍດ.
  
  
  ເນື່ອງຈາກວ່າຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສາມາດກໍາຈັດມັນທັນທີ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເກັບຮັກສາມັນໄວ້ກັບຂ້າພະເຈົ້າຈົນກ່ວາຂ້າພະເຈົ້າກັບໄປໂຮງແຮມ. ຢູ່ທີ່ນັ້ນ ຂ້ອຍຈ້າງຄົນອິນເດຍໃຫ້ເບິ່ງແຍງລາວ. ຂ້ອຍຍັງມີເວລາຫວ່າງສອງສາມນາທີ, ສະນັ້ນຂ້ອຍຈຶ່ງໂທຫາ Choeni. ຂ້ອຍຢາກເວົ້າບາງເລື່ອງກ່ຽວກັບຄືນທີ່ຜ່ານມາແຕ່ບໍ່ໄດ້ຮັບການຕອບຮັບ, ສະນັ້ນຂ້ອຍໄດ້ຕົກລົງເອົາດອກໄມ້ຂອງນາງທີ່ຖືກສົ່ງໂດຍຄົນເຝົ້າປະຕູທີ່ມີອາການປ່ວຍທີ່ມີກິ່ນຫອມຂອງ ganja, ເປັນຢາບັນເທົາຄວາມທຸກທໍລະມານຂອງປະຊາຊົນຜູ້ທຸກຍາກໃນປະເທດອິນເດຍຈໍານວນຫຼາຍ ...
  
  
  ໃນໄລຍະເຄິ່ງຊົ່ວໂມງຕໍ່ມາ, ຂ້ອຍໄດ້ໂທຫາໂຮງງານເຄມີທຸກແຫ່ງທີ່ຂ້ອຍສາມາດໄປເຖິງ ແລະ ບອກເຂົາເຈົ້າວ່າຂ້ອຍສົນໃຈທີ່ຈະຊື້ໂພແທດຊຽມໄນເຕຣດຫ້າໂຕນເພື່ອໃຊ້ໃນບັ້ງໄຟດອກຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍພົບພຽງແຕ່ສອງບໍລິສັດທີ່ບອກວ່າພວກເຂົາມີໃບອະນຸຍາດສົ່ງອອກແລະສາມາດຊ່ວຍຂ້ອຍໄດ້. ຂ້ອຍໄດ້ຈົດບັນທຶກທີ່ຢູ່ໄວ້ສຳລັບການຢັ້ງຢືນໃນພາຍຫຼັງ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສາມາດທີ່ຈະພາດໂອກາດເລັກນ້ອຍທີ່ສຸດ. ໃນເວລາ 10 ໂມງເຄິ່ງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກັບຄືນໄປຫາລົດ Mercedes ໃຫຍ່ແລະຂັບລົດໄປເຮືອນຂອງສັນຕິພາບ. ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນຊາວຈີນຫຼາຍຄົນໃນ Kolkata, ແຕ່ຮ້ານອາຫານເບິ່ງຄືວ່າເຮັດໄດ້ດີ. Slocum ໄດ້ລໍຖ້າຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ທີ່ປະຕູ. ຂ້ອຍມາຮອດຫ້ານາທີໄວ.
  
  
  "ເພື່ອນລັດເຊຍຂອງພວກເຮົາຍັງບໍ່ທັນມາຮອດ," ລາວເວົ້າໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຍ່າງຜ່ານໂຕະເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຂ້າງທີ່ມີບ່ອນນັ່ງສໍາລັບຊາວຊາວ. “Colonel Wu ຈະມາທີ່ນີ້ເປັນປະທານໃນອະນາຄົດ. ລາວ​ເວົ້າ​ວ່າ ລາວ​ມີ​ຄວາມ​ໝັ້ນ​ໃຈ​ຫລາຍ​ໃນ​ພາລະກິດ​ຮັກສາ​ສັນຕິພາບ​ຂອງ​ລາວ.”
  
  
  ພວກເຮົາໄດ້ຍິນຊາວລັດເຊຍເຖິງແມ່ນວ່າກ່ອນທີ່ເຂົາເຈົ້າເຂົ້າໄປໃນ. ສຽງຫົວທີ່ໃຈຮ້ອນ, ສຽງຫົວດັງດັງອອກມາຈາກຝາບາງໆ, ພ້ອມກັບສຽງດັງ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນ Alexander Sokolov, ລັດເຊຍຕົ້ນຕໍຢູ່ທີ່ນີ້," Slocum ເວົ້າ. "ວຽກຕົ້ນຕໍຂອງລາວແມ່ນການສືບລັບ." ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ປະຕູໄດ້ເປີດ.
  
  
  Sokolov ແມ່ນຂະຫນາດນ້ອຍແລະ stocky. ລາວນຸ່ງເສື້ອຊຸດໜ້າເອິກສອງຢ່າງໜາ ແລະເຊັດເຫື່ອອອກຈາກຫົວຫົວລ້ານດ້ວຍຜ້າເຊັດມື. ສໍາລັບການແບ່ງທີສອງຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນ glimmer ຂອງການຮັບຮູ້ຢູ່ໃນຕາຂອງລາວ; ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວເບິ່ງຂ້ອຍຄືກັບວ່າລາວບໍ່ເຄີຍເຫັນຂ້ອຍ. ແຕ່ລາວຮັບຮູ້ຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບກັບ Sokolov, ຫຼື Volgint, ຫຼື Colonel Zero ຢ່າງຫນ້ອຍສອງຄັ້ງ, ແລະທັງສອງຄັ້ງເກມ spy ຂອງພວກເຮົາສິ້ນສຸດລົງດ້ວຍການແຕ້ມຮູບ. ແຕ່ທັງສອງຄັ້ງທີ່ຂ້ອຍເຮັດສໍາເລັດພາລະກິດຂອງຂ້ອຍ, ແລະລາວອອກມາດ້ວຍກຽດສັກສີພຽງພໍທີ່ຈະຊ່ວຍປະຢັດຫົວຂອງລາວໃນມອດໂກ.
  
  
  Slocum ໄດ້ສະເຫນີໃນລັກສະນະທາງການທູດທີ່ລຽບງ່າຍຂອງລາວ. ຮອຍຍິ້ມຂອງລາວຢູ່ Sokolov ເບິ່ງຄືວ່າຈິງໃຈ, ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍຮູ້ວ່າລາວກຽດຊັງຜູ້ຊາຍຄົນນີ້ແລະສິ່ງທີ່ລາວຢືນຢູ່. ມີ​ຄົນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ຫຼາຍ​ກວ່າ​ເກົ່າ, ​ໃນ​ນັ້ນ​ມີ​ທ່ານ Raj ຈາກ​ຕຳຫລວດ, ທີ່​ທຸກ​ຄົນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ນັບຖື.
  
  
  ມີຄົນແນະນໍາຫຼາຍຂຶ້ນ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ Colonel Wu ກັບຄືນມາ. ລາວເປັນຄົນຈີນຄົນດຽວໃນບັນດາພວກເຮົາ. ລາວເປັນຜູ້ຊາຍສັ້ນທີ່ມີແວ່ນຕາ, ເຊິ່ງເຮັດໃຫ້ມືແບ້ຂອງລາວເປັນປະສາດໃນຂະນະທີ່ລາວຍ່າງໄປຫາໂຕະຫົວແລະເລື່ອນໃຫ້ທຸກຄົນນັ່ງລົງ. ລາວເວົ້າພາສາຮິນດູ, ແລະພິຈາລະນາວ່າລາວໄດ້ອາໄສຢູ່ໃນປະເທດອິນເດຍເປັນເວລາຊາວປີ, ຮິນດູຂອງລາວແມ່ນທຸກຍາກ.
  
  
  “ສຸພາບບຸລຸດ, ດຽວນີ້ເປັນເວລາທີ່ບໍ່ດີຫຼາຍ. ມັນບໍ່ດີສໍາລັບທຸລະກິດຖ້າລະເບີດອອກໄປ. ບໍ່ດີສໍາລັບລັດເຊຍ, ບໍ່ດີສໍາລັບອາເມລິກາ, ບໍ່ດີສໍາລັບທຸກຄົນ.”
  
  
  Colonel ໄດ້ເວົ້າໃນ Hindu ທີ່ທຸກຍາກຂອງລາວອີກຫ້ານາທີ, ອະທິບາຍເຖິງຄວາມກ້າວຫນ້າອັນໃຫຍ່ຫຼວງທີ່ຄະນະກໍາມະການໄດ້ເຮັດໃນການຜ່ອນຄາຍຄວາມເຄັ່ງຕຶງແລະສ້າງຄວາມສໍາພັນທີ່ໃກ້ຊິດກັບຜູ້ບໍລິຫານທະຫານແລະພົນລະເຮືອນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວໄດ້ຢືນຢັນວ່າວຽກງານຂອງພວກເຂົາທັງຫມົດຈະບໍ່ມີຜົນປະໂຫຍດຖ້າວ່າການປະເຊີນຫນ້າລະຫວ່າງສະຫະລັດແລະສະຫະພາບໂຊວຽດຍັງສືບຕໍ່.
  
  
  ລາວເລື່ອນໄປຫາຜູ້ຮັບໃຊ້ຊາວອິນເດຍ, ຜູ້ທີ່ເອົາເອກະສານໃຫ້ລາວ.
  
  
  ລາວກົ້ມຫົວດ້ວຍຄວາມພາກພູມໃຈ ແລະຍິ້ມຄືກັບຄົນຂີ້ຄ້ານທີ່ພະຍາຍາມປະສົບຄວາມສຳເລັດໃນບ່ອນທີ່ຄົນອື່ນລົ້ມເຫລວ.
  
  
  "ຂ້ອຍໄດ້ພົບການແກ້ໄຂທີ່ດີ," ລາວເວົ້າ. - ມັນຢູ່ໃນເຈ້ຍ. ກະລຸນາອ່ານຖະແຫຼງການຢ່າງລະມັດລະວັງ."
  
  
  ພຣະອົງໄດ້ເບິ່ງພວກເຮົາທັງຫມົດໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາກົ້ມຫົວຂອງພວກເຮົາເພື່ອອ່ານຄໍາຖະແຫຼງທີ່ລາວມອບໃຫ້ພວກເຮົາ. ໃນເວລານີ້, ຂ້ອຍຫວັງວ່າລາວຈະພົບວິທີແກ້ໄຂ. ຖ້າຊາວຈີນນ້ອຍສາມາດກາຍເປັນຜູ້ໄກ່ເກ່ຍລະຫວ່າງບັນດາມະຫາອໍານາດ, ຂ້ອຍສາມາດຫລີກລ້ຽງການມອບຫມາຍທີ່ຂີ້ຕົວະຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ໂດຍບໍ່ມີການເຕືອນໃດໆ, Sokolov ໄດ້ໂດດໄປຫາຕີນຂອງລາວແລະຮ້ອງໄຫ້. ຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈທຸກຢ່າງ, ແລະລາວເວົ້າພາສາລັດເຊຍສ່ວນໃຫຍ່, ແຕ່ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈ. ລາວ furious.
  
  
  ລາວ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ວ່າ “ຊາວ​ຣັດ​ເຊຍ​ບໍ່​ໄດ້​ວາງ​ລະ​ເບີດ. ນີ້ແມ່ນເຮັດໂດຍຊາວອາເມລິກາເພື່ອສ້າງບັນຫາ. ແລະ​ບັດ​ນີ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ເຂົາ​ສາ​ລະ​ພາບ​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ເຮັດ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງຂໍ້ຕົກລົງທີ່ສະເຫນີຂອງ Wu ແລະເຂົ້າໃຈທັນທີວ່າ Sokolov ຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ. ມັນເປັນຄໍາຖະແຫຼງທີ່ງ່າຍດາຍທີ່ແຕ່ລະປະເທດຕົກລົງທີ່ຈະຫລີກລ້ຽງການໂຈມຕີໃນອະນາຄົດຕໍ່ປະເທດອື່ນໆທີ່ມີອະທິປະໄຕຫຼືຊັບສິນຂອງພວກເຂົາໃນເມືອງ Calcutta ຢ່າງຫນ້ອຍຫົກເດືອນ.
  
  
  ການຕອບສະ ໜອງ ຂອງກົງສຸນອາເມລິກາແມ່ນຊ້າກວ່າແລະມີຄວາມສະຫງ່າງາມກວ່າ, ແຕ່ຂ້ອຍສາມາດເຫັນຄໍ Slocum ໄຫລລົງເທິງຄໍຂອງລາວ.
  
  
  "ຕະຫລົກ," ລາວເວົ້າ. "ນີ້ແມ່ນການດູຖູກປະເທດຂອງຂ້ອຍ." ລາວ​ເອົາ​ເອ​ກະ​ສານ​ແລະ​ຈີກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໃນ​ເຄິ່ງ​ຫນຶ່ງ. "ສະຫະລັດຄັດຄ້ານຕໍ່ຂໍ້ສະ ເໜີ ທີ່ ໜ້າ ງຶດງໍ້ນີ້ທີ່ພວກເຮົາເຄີຍເຂົ້າຮ່ວມ, ຍິນຍອມ, ຫຼືສະ ໜັບ ສະ ໜູນ ການໂຈມຕີໃດໆຕໍ່ຊັບສິນຂອງສະຫະພາບໂຊວຽດໃນເມືອງ Calcutta."
  
  
  ຫ້ອງໂຖງຢູ່ໃນຄວາມວຸ້ນວາຍ. ບັນດາ​ຜູ້​ແທນຣັດ​ເຊຍ​ໄດ້​ພາກັນ​ປະ​ທ້ວງ​ຢ່າງ​ດັງ​ຂຶ້ນ, ​ແລະ​ທ່ານ Raj ​ທີ່​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ສະຫງົບ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ການ​ຂອງ​ທ່ານ, ​ໄດ້​ໂດດ​ລົງ​ຕີນ​ແລະ​ກ່າວ​ຄຳ​ປາ​ໄສ​ຕໍ່​ແຜນການ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ພວກເຮົາສາມາດເຮັດໄດ້ເພື່ອຢຸດໄພຂົ່ມຂູ່ທີ່ຮ້າຍກາດນີ້ຕໍ່ເມືອງຂອງພວກເຮົາ," ລາວຮ້ອງອອກມາ.
  
  
  ແລະຊາວອັງກິດຄົນດຽວຢູ່ໃນກອງປະຊຸມ, ພະນັກງານທະນາຄານທີ່ມີຕາອ້ວນ, ຕາບໆ, ກົ້ມຫນ້າໄປຂ້າງຫນ້າຂອງຕາຕະລາງ mahogany ແລະໄດ້ຈົ່ມວ່າ: "ຖ້າທ່ານບໍ່ວາງລະເບີດ, ເປັນຫຍັງທ່ານບໍ່ສະຫນັບສະຫນູນແຜນການທີ່ຮ້າຍກາດນີ້?"
  
  
  Slocum ສູນເສຍອາລົມຂອງລາວ.
  
  
  "ເນື່ອງຈາກວ່າຄໍາຖະແຫຼງນີ້ເວົ້າວ່າພວກເຮົາຈະຢຸດເຊົາການຖິ້ມລະເບີດ, ໂງ່." ມັນເກືອບເປັນການຍອມຮັບຄວາມຜິດ. Slocum spat ອອກຄໍາເວົ້າ. “ຄວາມຄິດທັງໝົດນີ້ເປັນເລື່ອງຕະຫຼົກ. ເປັນຫຍັງຄະນະກໍາມະການນີ້ບໍ່ຊອກຫາຜູ້ທີ່ຖິ້ມລະເບີດເຫຼົ່ານີ້? ນັ້ນຫມາຍຄວາມວ່າການເຮັດວຽກທີ່ແທ້ຈິງ.
  
  
  ໄດ້ຍິນສຽງຫຼາຍສິບສຽງ. Sokolov ຢືນຂຶ້ນແລະເຂົ້າຫາ Slocum. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ສົນທະນາສໍາລັບໃນຂະນະທີ່, ຫຼັງຈາກນັ້ນ Sokolov ເລີ່ມຕົ້ນຮ້ອງ. ຄາວຕໍ່ມາ, Slocum ຮ້ອງອອກມາຄືກັນ. ພາສາທໍາອິດແມ່ນພາສາລັດເຊຍ, ຫຼັງຈາກນັ້ນພາສາອັງກິດ, ຫຼັງຈາກນັ້ນ Hindu ແລະສຸດທ້າຍການປະສົມຂອງທັງສາມໃນ diatribe harsh ທີ່ບໍ່ມີຫຍັງ.
  
  
  Colonel Wu ນັ່ງຢູ່ໃນເກົ້າອີ້ຂອງລາວ, ອອກຈາກຂອບເຂດຂອງຄໍາເວົ້າທີ່ໃຈຮ້າຍ, ແລະໃບຫນ້າມົນນ້ອຍຂອງລາວສະແດງຄວາມແປກໃຈແລະຄວາມປະຫລາດໃຈ. ໃນ​ທີ່​ສຸດ ລາວ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ, ກົ້ມ​ຫົວ​ເລັກ​ນ້ອຍ ແລະ​ອອກ​ຈາກ​ຫ້ອງ. ມີຄວາມຕົກໃຈ ແລະຄວາມບໍ່ເຊື່ອໃນສາຍຕາຂອງລາວ.
  
  
  Sokolov ປ່ອຍຊາວຈີນ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນໄດ້ທຸບກໍາປັ້ນໃຫຍ່ຂອງລາວໃສ່ໂຕະຈົນກ່ວາຄວາມງຽບສະຫງົບຢູ່ໃນຫ້ອງ.
  
  
  ທ່ານສຸພາບບຸລຸດ, ສະຫະພາບໂຊວຽດຈະບໍ່ລົງນາມໃນຖະແຫຼງການທີ່ຂີ້ອາຍນີ້. ນີ້ເປັນການດູຖູກພວກເຮົາ. ຕຳແໜ່ງຂອງພວກເຮົາແມ່ນ ແລະຈະສືບຕໍ່ເປັນທີ່ສະຫະລັດອາເມຣິກາເປັນໜີ້ພວກເຮົາ 20 ລ້ານໂດລາສຳລັບການສູນເສຍຊັບສິນ ແລະຊີວິດ. ເມື່ອຈໍານວນນີ້ຖືກຈ່າຍ, ພວກເຮົາຍິນດີທີ່ຈະນັ່ງລົງແລະປຶກສາຫາລືກ່ຽວກັບລັກສະນະທີ່ບໍ່ຫນ້າພໍໃຈອື່ນໆຂອງສະຖານະການນີ້. ສະຫະລັດ ເຕັມໃຈທີ່ຈະຊົດເຊີຍຄວາມເສຍຫາຍທີ່ເກີດຈາກລະເບີດຂອງຕົນບໍ?
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ Slocum tense ໃນ​ທີ່​ນັ່ງ​ຂອງ​ຕົນ​ຕໍ່​ໄປ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ; ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວຢືນຂຶ້ນແລະເບິ່ງ Sokolov.
  
  
  “ມື້ວານນີ້ ລະເບີດລູກນຶ່ງ ໄດ້ແຕກຂຶ້ນ ຢູ່ສະຖານກົງສຸນສະຫະລັດ. ນີ້ອາດຈະເຮັດໃຫ້ຊີວິດຂອງຜູ້ໃດຜູ້ ໜຶ່ງ ເສຍຊີວິດ, ແລະພວກເຮົາຮຽກຮ້ອງໃຫ້ມີການຂໍອະໄພຢ່າງເປັນທາງການຈາກສະຫະພາບໂຊວຽດ.”
  
  
  Sokolov choked ສຸດຈອກນ້ໍາທີ່ເຂົາດື່ມ. ກ່ອນທີ່ລາວຈະເຂົ້າໃຈຄວາມຮູ້ສຶກຂອງລາວ, Slocum ໄດ້ແຕະຂ້ອຍໃສ່ບ່າແລະພວກເຮົາອອກໄປ. Slocum ລໍຖ້າຈົນກ່ວາພວກເຮົາຢູ່ນອກກ່ອນທີ່ລາວຈະຮ້ອງອອກມາ. ເປັນເລື່ອງແປກທີ່, ຄວາມໂກດແຄ້ນຂອງລາວໄດ້ມຸ້ງໄປຫາ Colonel Wu.
  
  
  “ໂງ່! Wu ເປັນ​ຄົນ​ບ້າ​ທີ່​ຫນ້າ​ລໍາ​ຄານ​. ລາວຄິດວ່າບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ບ້າໆສາມາດປະສົບຜົນສໍາເລັດໄດ້ແນວໃດ? ເປັນ​ຫຍັງ​ລາວ​ຈຶ່ງ​ບໍ່​ປ່ອຍ​ໃຫ້​ນັກ​ການ​ທູດ? ສະຖານະການໃນປັດຈຸບັນແມ່ນຮ້າຍແຮງກວ່າເກົ່າ. ສໍາລັບໃນປັດຈຸບັນ, ຢ່າງຫນ້ອຍ, ທັງຫມົດທີ່ພວກເຮົາໄດ້ເຮັດແມ່ນຮ້ອງໃສ່ກັນທາງໂທລະສັບ. '
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ມັນ​ແລະ​ຮັບ​ຮູ້​ວິ​ທີ​ການ​ບັນ​ຫາ​ໄດ້​ຂະ​ຫຍາຍ​ຕົວ​ໃນ​ຂະ​ຫນາດ. ດຽວນີ້ ນັກການທູດ ພາກັນຮ້ອງໃສ່ກັນເອງ. ເລື້ອຍໆໃນປະຫວັດສາດນີ້ຫມາຍເຖິງການເລີ່ມຕົ້ນຂອງສົງຄາມ.
  
  
  ຂ້ອຍພະຍາຍາມເຮັດໃຫ້ລາວສະຫງົບ, ແຕ່ລາວບໍ່ຟັງ. ລາວ​ຮ້ອງ​ບາງ​ອັນ​ໃສ່​ຂ້ອຍ​ແລະ​ຍ່າງ​ໜີ. ປະໄວ້ຢູ່ຄົນດຽວຢູ່ຖະໜົນ, ຂ້ອຍໄດ້ກິ້ງຢາສູບໃສ່ກັບທີ່ໃສ່ຄຳຢູ່ລະຫວ່າງນິ້ວມືຂອງຂ້ອຍເທື່ອແລ້ວເທື່ອ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ຄິດ​, ການ​ປະ​ຖິ້ມ​ຂໍ້​ເທັດ​ຈິງ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ໃນ​ການ​ກໍາ​ຈັດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ທີ່​ຈະ​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ຄວາມ​ສົງ​ໃສ nagging ວ່າ​ເວ​ລາ​ແມ່ນ​ຫມົດ​ໄວ​ກວ່າ​ທີ່​ໃຜ​ຄິດ.
  
  
  ໃນຄວາມສິ້ນຫວັງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກັບຄືນໄປໂຮງແຮມ. ຂ້ອຍຈອດລົດຢູ່ທາງຫຼັງ ແລະກຳລັງຈະຍ່າງເຂົ້າໄປທີ່ຫ້ອງຮັບແຂກເມື່ອເຫັນເຈົ້າຊາຍຢູ່ອີກຟາກໜຶ່ງຂອງບ່ອນຫຼິ້ນ. ຄົນອິນເດຍທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈ້າງໃຫ້ເບິ່ງແຍງສັດນັ້ນໄດ້ນອນຢູ່ໃນແສງແດດທີ່ອົບອຸ່ນ, ແຕ່ເດັກຊາຍສີ່ຄົນໄດ້ຢອກແລະຫຼິ້ນກັບຫມາຄືກັບວ່າມັນເປັນທີ່ຮັກຂອງພວກເຂົາ. ປະຕິກິລິຍາທໍາອິດຂອງຂ້ອຍແມ່ນເພື່ອເຕືອນເດັກຊາຍ. ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ວ່າ​ໝາ​ທີ່​ແຂງ​ກະ​ດ້າງ​ນັ້ນ​ກຳລັງ​ແກວ່ງ​ຫາງ​ຂອງ​ມັນ​ແລະ frolicking ຄື​ກັບ​ລູກ​ຫມາ.
  
  
  ມັນຍາກທີ່ຈະເຊື່ອວ່າສັດໂຕດຽວກັນໄດ້ພະຍາຍາມຈີກແຂນຂອງເດັກຊາຍອີກສອງສາມຊົ່ວໂມງກ່ອນໜ້ານີ້.
  
  
  ຄວາມ​ຄິດ​ທີ່​ມີ​ຮູບ​ຮ່າງ​ເຄິ່ງ​ໜຶ່ງ​ກະ​ພິບ​ຜ່ານ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ສັດ. ລາວມີຄວາມມ່ວນຫຼາຍກັບເດັກນ້ອຍທີ່ຈະສັງເກດເຫັນຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ໂງ່​ເລັກ​ນ້ອຍ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ Wilhelmina ຈາກ holster ຂອງ​ຕົນ​ແລະ​ໄດ້​ເອົາ 9mm ອອກ​ຈາກ​ຫ້ອງ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ພື້ນ​ດິນ ຈົນ​ກວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຮອຍ​ແຕກ​ໃນ​ຊີ​ມັງ​ກວ້າງ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ຮອງ​ຮັບ​ລູກ​ປືນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ແກະ​ທອງ​ເຫລືອງ​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ມັນ​ບໍ່​ມີ​ລູກ​ປືນ​ໄດ້​.
  
  
  ຝຸ່ນປືນໄດ້ຕົກລົງໃສ່ຄອນກີດ ແລະຂ້ອຍເບິ່ງໄປໃນທິດທາງຂອງເຈົ້າຊາຍ.
  
  
  ໝາໂຕໃຫຍ່ຢຸດຫຼິ້ນ, ດື້ມຄັ້ງໜຶ່ງ ແລະ ເປົ່າແຂ້ວ, ແລ້ວບິນມາຫາຂ້ອຍ ແລະຟ້າວແລ່ນຂ້າມບ່ອນຈອດລົດຢ່າງກະໂດດຂັ້ນ, ເຮັດໃຫ້ເດັກນ້ອຍຕົກໃຈ. ພຣະອົງໄດ້ໂຈມຕີຂ້າພະເຈົ້າໃນການກະໂດດຄັ້ງສຸດທ້າຍ.
  
  
  ຂ້ອຍສາມາດສາບານໄດ້ວ່າປາກຂອງລາວກວ້າງສາມນິ້ວ. ແຂ້ວ​ຂອງ​ລາວ​ສ່ອງ​ແສງ​ຕາ​ເວັນ, ແລະ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ຫາ​ປະ​ຕູ​ທີ່​ໃກ້​ທີ່​ສຸດ. ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ຢູ່ທາງຫນ້າຂອງເຂົາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ຮ່າງ​ກາຍ​ອັນ​ຫນັກ​ແຫນ້ນ​ຂອງ​ຕົນ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ປະ​ຕູ​ຫລັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ສຽງ​ດັງ​ຂອງ​ລາວ​ເລິກ​ຊຶ້ງ ແລະ​ເປັນ​ການ​ຂົ່ມ​ຂູ່. ຂ້າພະເຈົ້າດີໃຈທີ່ພວກເຮົາຖືກແຍກດ້ວຍໄມ້ສອງນິ້ວ.
  
  
  ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ຮຽນຮູ້ບາງສິ່ງບາງຢ່າງ. ເຈົ້າຊາຍໄດ້ໂຈມຕີຂ້ອຍແບບດຽວກັບທີ່ລາວໂຈມຕີເດັກຊາຍຢູ່ຕາມຖະຫນົນຕໍ່ຫນ້າເຮືອນຂອງ Raj. ທຸກຢ່າງທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້ແມ່ນເຂົ້າກັບຫມາ, ແຕ່ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າເດັກຜູ້ຊາຍແລະຂ້ອຍມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຄືກັນ ... ບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ເຮັດໃຫ້ສັດທີ່ໄດ້ຮັບການຝຶກອົບຮົມດີ - ມີກິ່ນຫອມຂອງລະເບີດ.
  
  
  ມັນບໍ່ມີຄວາມຫມາຍໃນຕອນທໍາອິດ, ແຕ່ມັນເຫມາະກັບຂໍ້ເທັດຈິງອື່ນໆຈໍານວນຫນ້ອຍທີ່ຂ້ອຍມີແລະຮູບແບບເລີ່ມຕົ້ນ. ຂ້າພະເຈົ້າຈື່ເດັກຊາຍຜູ້ທີ່ crashed ເຂົ້າໄປໃນຂ້າພະເຈົ້າວິນາທີກ່ອນທີ່ຈະລະເບີດໄດ້ທໍາລາຍອາຄານໃນມື້ທໍາອິດຂອງຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ໃນຕົວເມືອງ. ແລະຂ້າພະເຈົ້າຈື່ໄດ້ເຊືອກທີ່ຜູ້ໃດຜູ້ຫນຶ່ງຖືລູກລະເບີດ, ທີ່ Raj ສະແດງໃຫ້ເຫັນຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ໃນຫ້ອງການຂອງລາວ.
  
  
  ລາວສົງໃສວ່າມີຄົນເອົາສິ່ງຂອງນີ້ເປັນຂອງຫຼິ້ນ. ບາງທີເດັກນ້ອຍ.
  
  
  ມັນເປັນເສັ້ນທາງແຄບ, ແຕ່ຂ້ອຍຕ້ອງປະຕິບັດຕາມມັນ. ສະນັ້ນ ເມື່ອເຈົ້າຊາຍຮູ້ສຶກຫວັ່ນໄຫວ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ມຸ່ງໜ້າໄປຫາລົດຂອງຂ້ອຍ ແລະ ຂັບກັບໄປທີ່ສະຖານີຕຳຫຼວດ ບ່ອນທີ່ຂ້ອຍໄປຢາມ Raj. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນັ່ງ​ຢູ່​ໃນ Mercedes ເປັນ​ເວ​ລາ​ຫນຶ່ງ​ຊົ່ວ​ໂມງ, ຫວັງ​ວ່າ​ຈະ​ໄດ້​ເຫັນ​ເດັກ​ຊາຍ​ຜູ້​ທີ່​ໄດ້​ຖືກ​ໂຈມ​ຕີ​ຢ່າງ​ໂຫດ​ຮ້າຍ​ໂດຍ​ເຈົ້າ​ຊາຍ​ກ່ອນ​ຫນ້າ​ນັ້ນ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລຳ​ຄານ​ທີ່​ຈະ​ເສຍ​ເວ​ລາ​ຫຼາຍ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວິ​ທີ​ທາງ​ອື່ນ​ເພື່ອ​ຊອກ​ຫາ​ຜູ້​ນໍາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈໍາ​ເປັນ​ຕ້ອງ​ຫມົດ​ໄປ. ມີເດັກນ້ອຍຈໍານວນຫຼາຍຢູ່ຕາມຖະຫນົນ, ມັນເບິ່ງຄືວ່າຫຼາຍຮ້ອຍຄົນ.
  
  
  ຂ້ອຍເກືອບຍອມແພ້ເມື່ອຂ້ອຍເຫັນເດັກຊາຍ. ລາວເບິ່ງຄືກັບຄົນອື່ນໆສ່ວນໃຫຍ່—ເປື້ອນເປິ ແລະນຸ່ງເສື້ອສັ້ນທີ່ໃຫຍ່ເກີນໄປສໍາລັບລາວ—ແລະຂ້ອຍຈະບໍ່ຮູ້ຈັກລາວ ຖ້າຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເຫັນຜ້າພັນບາດເປື້ອນຢູ່ບໍລິເວນບາດແຜຂອງລາວ.
  
  
  ຂ້ອຍຮູ້ຈັກເດັກນ້ອຍເຫຼົ່ານີ້. ລາວ​ເປັນ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໃນ​ເດັກ​ກຳພ້າ - ເດັກ​ກຳພ້າ​ທີ່​ສາມາດ​ເຫັນ​ໄດ້​ໃນ​ທຸກ​ເມືອງ​ຂອງ​ພາກ​ຕາ​ເວັນ​ອອກ​ໄກ, ມື​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຽດ​ອອກ​ໄປ​ຂໍ​ທານ. ສາຍຕາທີ່ໜ້າສົງສານ, ຫິວໂຫຍແມ່ນບັດໂທ, ແຕ່ພວກເຂົາໄດ້ດຶງເອົາເຄື່ອງບູຊາຂອງເຈົ້າດ້ວຍມືເບື້ອງໜຶ່ງ ແລະລັກເອົາກະເປົາເງິນຂອງເຈົ້າໄປນຳອີກ. ການດຳລົງຊີວິດແມ່ນສິນທຳອັນດຽວຂອງພວກເຂົາ.
  
  
  ​ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ຮ້ອງ​ຫາ​ລາວ, ລາວ​ກໍ​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວແລ່ນແລະຫາຍໄປທັນທີເຂົ້າໄປໃນຝູງຊົນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ລາວ​ເຊື່ອ​ວ່າ​ລາວ​ໄດ້​ແລ່ນ​ຫນີ​ຈາກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ການ​ໄລ່​ເຂົາ. ລາວ​ໄດ້​ໄວ​ສຳລັບ​ເດັກ​ທີ່​ຕາ​ອ່ອນ​ແລະ​ເຈັບ​ປ່ວຍ​ແບບ​ນັ້ນ ແລະ​ໄດ້​ພາ​ຂ້ອຍ​ອອກ​ຈາກ​ຖະໜົນ​ສາຍ​ໃຫຍ່​ໄປ​ຫາ​ກ້ອນ​ຫີນ​ແລະ​ຂີ້ຕົມ​ທີ່​ອ້ອມ​ຮອບ​ດ້ວຍ​ຄອງ​ທີ່​ມີ​ຂີ້​ເຫຍື້ອ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ສູນ​ເສຍ​ເຂົາ​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ເຂົາ​ຫາຍ​ໄປ​ໃນ​ຮ້ານ​ທອງ​ເຫຼືອງ​ບໍ່​ພໍ​ເທົ່າ​ໃດ​ຕັນ​ຈາກ​ສະ​ຖາ​ນີ​ຕໍາ​ຫຼວດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ເປັນ​ຄັ້ງ​ທໍາ​ອິດ.
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ຫາຍ​ໄປ​ຊົ່ວ​ຄາວ​ເທົ່າ​ນັ້ນ. ເມື່ອລາວກັບມາ, ລາວຫົວຂວັນ ແລະຖືເງິນຣູປີຫຼາຍໃບຢູ່ໃນມືຂອງລາວ. ລາວແລ່ນໄປ ແລະຂ້ອຍກໍປ່ອຍລາວໄປ, ຫວັງວ່າໃນເວລານີ້ຂ້ອຍຈະໄດ້ພົບເສັ້ນທາງທີ່ດີຂຶ້ນ.
  
  
  ເມື່ອລາວນອກສາຍຕາ, ຂ້ອຍຂ້າມຖະຫນົນແລະໄປຮ້ານ. ເຮືອນ​ຫີນ​ແມ່ນ​ເກົ່າ​ແກ່, ອາດ​ຈະ​ສ້າງ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ສະ​ໄໝ​ທີ່​ຊາວ​ອັງ​ກິດ​ໄດ້​ດື່ມ​ນ້ຳ​ຊາ​ຕອນ​ບ່າຍ ແລະ ເບິ່ງ​ຄົນ​ຕາຍ​ຢູ່​ຕາມ​ຖະ​ໜົນ​ທາງ​ໜ້າ​ປະ​ຕູ​ຮົ້ວ​ເຫຼັກ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ. ມັນເຢັນແລະມືດພາຍໃນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປິດ​ປະ​ຕູ​ແລະ​ເອົາ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພາຍ​ໃຕ້​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ບ່ອນ​ທີ່ Luger ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພັກ​ຜ່ອນ.
  
  
  ບາງສິ່ງບາງຢ່າງຍ້າຍໄປທາງຊ້າຍຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ຂ້ອຍເກັບປືນໄວ້ໃນຖົງໃສ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ປະ​ສາດ, ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ທີ່​ສາ​ມາດ​ຈັບ​ໄດ້​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໃສ. ຮ້ານສາມາດບໍ່ມີຫຍັງແທ້ໆກ່ຽວກັບມັນ.
  
  
  - ຊາຮິບ? - ເວົ້າສຽງຜູ້ຊາຍໃນຄວາມມືດຢູ່ທາງຫນ້າຂອງຂ້ອຍ. ເມື່ອ​ຕາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປັບ​ກັບ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ແມ່​ຮ້ານ​ຄ້າ. ລາວມີອາຍຸຫຼາຍກວ່າສຽງຂອງລາວແນະນໍາ. ຫົວຂອງລາວຖືກໂກນຫນວດແລະລາວນຸ່ງເສື້ອ snow-white. ຕົວວີແບບປີ້ນຖືກທາໃສ່ແກ້ມທັງສອງດ້ວຍສີສີຂາວ ເຂັມບາງໆທີ່ຍາວອອກຈາກບ່າຂອງລາວ.
  
  
  "ຂ້ອຍກໍາລັງຊອກຫາທຽນທອງແດງຫນັກ," ຂ້ອຍບອກລາວເປັນພາສາຮິນດູ.
  
  
  ລາວສັ່ນຫົວ. ລາວບໍ່ຢາກເບິ່ງຂ້ອຍ. ມື​ຂອງ​ລາວ​ຈັບ​ເສື້ອ​ຄຸມ​ຂອງ​ລາວ, ແລ້ວ​ກໍ​ເລີ່ມ​ສັ່ນ. "ອອກໄປ," ລາວເວົ້າໃນຮິນດູ. "ພວກເຮົາບໍ່ມີທຽນໄຂ, ແລະຂ້ອຍຂໍໃຫ້ເຈົ້າອອກໄປ."
  
  
  ດຽວນີ້ຂ້ອຍສາມາດເຫັນໄດ້ດີກວ່າໃນຍາມກາງຄືນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ curtained beaded ຢູ່​ຂ້າງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້ອຍໄປທີ່ນັ້ນ. Wilhelmina ເລື່ອນເຂົ້າໄປໃນມືຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງຫລັງຜ້າມ່ານຢ່າງໄວວາ. ມັນໄດ້ຮົ້ວອອກຈາກຫ້ອງດຽວ, ເຊິ່ງຖືກນໍາໃຊ້ເປັນພື້ນທີ່ດໍາລົງຊີວິດ. ບໍ່ມີໃຜຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ອີກ​ດ້ານ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ​ຫ້ອງ, ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ປະ​ຕູ​ໃຫຍ່​ຢູ່​ໃນ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ. ຜູ້ຊາຍຢືນຂຶ້ນຢ້ານ. ທັນໃດນັ້ນ ລາວໄດ້ເວົ້າພາສາອັງກິດທີ່ສົມບູນແບບ. "ບໍ່, Sahib, ຂ້ອຍເປັນພໍ່ຄ້າທີ່ງ່າຍດາຍ!"
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຍູ້ລາວອອກໄປ, ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງດັງທີ່ຄຸ້ນເຄີຍຂອງສຽງປືນ. Splinters ບິນຈາກກະດານເຂົ້າໄປໃນປະຕູແລະລູກປືນ whistled ລະຫວ່າງຂ້າພະເຈົ້າແລະຜູ້ຊາຍອາຍຸ. ຫ້າຊັງຕີແມັດໃນແຕ່ລະທິດທາງແລະຫນຶ່ງຂອງພວກເຮົາຈະຕາຍ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິງປະຕູສອງຄັ້ງ, ຫຼັງຈາກນັ້ນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຮ້ອງ​ໄຫ້​ເຈັບ​ປວດ​ແລະ​ຢຸດ​ຍິງ. ເມື່ອຂ້ອຍເຕະປະຕູລົງ, ຂ້ອຍພ້ອມທີ່ຈະຍິງອີກຄັ້ງ, ແຕ່ຜູ້ຍິງບໍ່ໄດ້ເປັນໄພຂົ່ມຂູ່ອີກຕໍ່ໄປ. ຂ້ອຍເບິ່ງລົງດ້ວຍຄວາມບໍ່ເຊື່ອ. Lily Meer ນອນຢູ່ເທິງພື້ນຂອງຫ້ອງຫລັງນ້ອຍໆ.
  
  
  ຕາຂອງນາງກະພິບ. ນາງໄດ້ເອົາແຂນຂອງນາງອ້ອມຂາຂອງນາງ, ພະຍາຍາມຢຸດເລືອດອອກຈາກຮູລູກປືນຢູ່ໃນຂາຂອງນາງ.
  
  
  
  ບົດທີ 5
  
  
  
  
  
  Lily ເບິ່ງຂ້ອຍ, ຕໍ່ສູ້ກັບຄວາມເຈັບປວດ. ລູກປືນໄດ້ຜ່ານຂາແລະອອກມາອີກດ້ານຫນຶ່ງ. ໂຊກດີທີ່ນາງບໍ່ໄດ້ຕີກະດູກ, ແຕ່ນາງຈະບໍ່ສາມາດຍ່າງໄດ້ຢ່າງຫນ້ອຍຫນຶ່ງເດືອນ. ປືນຂອງນາງຢູ່ເທິງພື້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂັບ​ໄລ່​ລາວ​ອອກ​ໄປ​ແລະ​ເບິ່ງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ນາງ​ກັດ​ສົບ​ຂອງ​ນາງ​ເພື່ອ​ບໍ່​ໃຫ້​ຮ້ອງ​ໄຫ້. ນາງ clenched fists ຂອງນາງດ້ວຍຄວາມໃຈຮ້າຍ. "ທ່ານ Matson," ນາງໄດ້ໂທຫາ. - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ທ່ານ​ແມ່ນ Zakir​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ…” ນາງ​ໄດ້​ປິດ​ຕາ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ moaned:
  
  
  "ຂ້ອຍຢາກຈະຍິງລາວ ... ບໍ່ແມ່ນເຈົ້າ."
  
  
  ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ໄດ້​ຄອບ​ງຳ​ນາງ​ແລະ​ນາງ​ງໍ​ໃສ່​ບາດ​ແຜ​ຂອງ​ນາງ.
  
  
  ແມ່​ຍິງ​ອາ​ຍຸ​ຊາວ​ອິນ​ເດຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ອອກ​ມາ​ຈາກ​ຫ້ອງ​ຫລັງ​ໜຶ່ງ ແລະ​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຜູ້​ສາວ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ຢາກ​ຮູ້​ຢາກ​ເຫັນ. ນາງຫາຍສາບສູນໄປຊົ່ວໄລຍະໜຶ່ງ ແລະກັບຄືນມາດ້ວຍນໍ້າສະອາດ, ເຊິ່ງນາງຖອກໃສ່ບາດແຜຂອງລີລີ. ຂ້ອຍຊ່ວຍລາວແລະໃຊ້ຄວາມກົດດັນເພື່ອຢຸດເລືອດ. ກ່ອນ​ຈະ​ເວົ້າ, ແມ່​ເຖົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ຜ້າ​ພັນ​ບາດ​ດ້ວຍ​ຜ້າ​ປ່ານ.
  
  
  ນາງຖາມ. - ເຈົ້າເປັນທີ່ຮັກຂອງເຈົ້າບໍ?
  
  
  ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສັ່ນ​ຫົວ, ແມ່​ຍິງ​ອາ​ຍຸ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ແປກ​ໃຈ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ປະ​ຕູ​ຮ້ານ​ປິດ​ແລະ​ຮັບ​ຮູ້​ວ່າ​ຜູ້​ຊາຍ​ອາ​ຍຸ​ໄດ້​ຈາກ​ໄປ​. ໂດຍບໍ່ຕ້ອງສົງໃສ, ຂໍຄວາມຊ່ວຍເຫຼືອ.
  
  
  ຂ້ອຍລໍຖ້າບໍ່ໄດ້. ລາວສາມາດກັບຄືນມາກັບຕໍາຫຼວດ, ແລະຂ້ອຍບໍ່ມີເວລາທີ່ຈະອະທິບາຍການຍິງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ເດັກ​ຍິງ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ໄດ້​ຮັບ​ນາງ​ອອກ​ໄປ​ນອກ, ເອີ້ນ​ວ່າ​ລົດ​ຖີບ​ແລະ​ໃຫ້​ຜູ້​ຊາຍ​ໃນ​ມື​ຂອງ rupees. ລາວແລ່ນໄປຫາ Mercedes ຂອງຂ້ອຍ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂັບ​ລົດ​ໄປ​ໂຮງ​ແຮມ, ເອົາ Lily ອອກ​ຈາກ​ປະ​ຕູ​ຫລັງ​ແລະ snuck ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລັອກ​ປະ​ຕູ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ເອົາ​ນາງ​ລົງ​ເທິງ​ຕຽງ​ນອນ​ແລະ​ກວດ​ສອບ​ບາດ​ແຜ​ປືນ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ.
  
  
  ນາງຕ້ອງການຄວາມຊ່ວຍເຫຼືອທາງການແພດ. Slocum ແມ່ນຜູ້ດຽວທີ່ຂ້ອຍສາມາດຫັນໄປຫາການຊ່ວຍເຫຼືອ. ລາວຈະຕ້ອງເບິ່ງແຍງເລື່ອງນີ້ຢ່າງລັບໆ, ເພາະວ່າຂ້ອຍບໍ່ສາມາດແຊກແຊງໄດ້.
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ໂທ​ຫາ​ລາວ​ແລະ​ອະ​ທິ​ບາຍ​ສະ​ຖາ​ນະ​ການ​, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ນອນ​ແລະ​ຄ່ອຍໆ​ແຕະ Lily ແກ້ມ​. “ຕື່ນຂຶ້ນມາ, Lily,” ຂ້ອຍເວົ້າ, ທາບແກ້ມຂອງນາງ. "ຄວາມຝັນໄດ້ສິ້ນສຸດລົງ."
  
  
  “ຂໍໂທດ, ທ່ານ Matson,” ນາງໄດ້ຂໍໂທດເມື່ອຕື່ນນອນ.
  
  
  'ບໍ່ມີຫຍັງບໍ່ດີ. ຂ້ອຍເສຍໃຈເທົ່ານັ້ນທີ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ທຳຮ້າຍເຈົ້າ.
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າເປັນ Zakir," ນາງເວົ້າ. "ຂ້ອຍໄປທີ່ນັ້ນເພື່ອຊອກຫາລາວ."
  
  
  ນາງໄດ້ປິດຕາຂອງນາງອີກເທື່ອຫນຶ່ງແລະຂ້າພະເຈົ້າຮັບຮູ້ວ່ານາງບໍ່ຕ້ອງການທີ່ຈະບອກຂ້າພະເຈົ້າເລື່ອງທັງຫມົດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເດົາ​ວ່າ​ສິ່ງ​ທີ່​ເປັນ​ການ​ລົບ​ກວນ​ນາງ.
  
  
  "ພໍ່ຂອງເຈົ້າເຮັດວຽກໃຫ້ Zakir ນີ້, ບໍ່ແມ່ນບໍ?"
  
  
  ນາງຫົວຫົວອ່ອນໆ.
  
  
  "ພໍ່ຂອງເຈົ້າໄດ້ທໍລະຍົດພວກເຮົາ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?"
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດແນວນັ້ນ," ນາງເວົ້າ. - ພຣະອົງໄດ້ບອກ Zakir ວ່າທ່ານຈະມາ. ລາວເວົ້າວ່າຊື່ຂອງເຈົ້າບໍ່ແມ່ນ Matson ແທ້ໆ. ທ່ານ​ກ່າວ​ວ່າ ທ່ານ​ຈະ​ພະຍາຍາມ​ຢຸດ​ການ​ລະ​ເບີດ. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ຫຍັງອີກກ່ຽວກັບມັນ.
  
  
  "ແລະເຈົ້າຕໍາຫນິ Zakir ສໍາລັບການເສຍຊີວິດຂອງພໍ່ຂອງເຈົ້າ?"
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ. ນັ້ນແມ່ນວິທີທີ່ລາວປະຕິບັດ. ຂ້ອຍຮູ້ຈັກລາວ.'
  
  
  - ເດັກຊາຍແມ່ນຫຍັງ? ຂ້ອຍໄດ້ຖາມ. - ສິ່ງນີ້ກ່ຽວຂ້ອງກັບ Zakir ແນວໃດ?
  
  
  'ເດັກຊາຍ? ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ຫຍັງກ່ຽວກັບເດັກຊາຍ. ແຕ່ຮ້ານທອງແດງເປັນຂອງ Zakir. ລາວມາຢູ່ທີ່ນັ້ນເປັນບາງເວລາ.
  
  
  - ເຈົ້າຮູ້ຫຍັງອີກກ່ຽວກັບ Zakir?
  
  
  - ພຽງແຕ່ຊື່ຂອງລາວ ... Zakir Shastri. ລາວຂາຍເດັກນ້ອຍ. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ຫຍັງອີກ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ frowned, ເຖິງແມ່ນວ່າສັບສົນຫຼາຍ. - ລາວຂາຍເດັກນ້ອຍບໍ? ຕາຂອງ Lily glazed ແລະຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່ານາງຈະຜ່ານອອກອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ແຕ່ນາງໄດ້ຫາຍໃຈເລິກແລະເວົ້າຢ່າງງຽບໆ. “ເດັກກຳພ້າ, ເດັກນ້ອຍຕາມຖະໜົນ. ລາວ​ລ້ຽງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ແລ້ວ​ຂາຍ​ໃຫ້​ຄົນ​ຮັ່ງມີ​ເປັນ​ຄົນ​ຮັບໃຊ້​ຫຼື​ໃຫ້​ຄົນ​ຮັບໃຊ້. ບາງ​ເທື່ອ​ລາວ​ກໍ​ສົ່ງ​ບາງ​ຄົນ​ໄປ​ວັດ.” ນາງ​ໄດ້​ນອນ​ຫລັບ​ອີກ​ເຄິ່ງ​ຫນຶ່ງ​, ແລະ​ເຄິ່ງ​ຫນຶ່ງ​ກິນ​ອາ​ຫານ​ໂດຍ​ອາ​ການ​ເຈັບ​ປວດ​ຂອງ​ນາງ​. ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າສືບຕໍ່ກົດດັນສໍາລັບລາຍລະອຽດເພີ່ມເຕີມ. ຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງຮູ້ບ່ອນທີ່ຈະຊອກຫາ Zakir. ນາງໄດ້ຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍອີກຄັ້ງດ້ວຍຕາແຄບ.
  
  
  ນາງເວົ້າບາງຢ່າງເປັນພາສາຮິນດິທີ່ຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈ, ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້ອຍໄດ້ຍິນນາງຈົ່ມທີ່ຢູ່ແລະນາງເວົ້າວ່າ, "ໂຮງງານ." ພໍ່ຂອງຂ້ອຍໄດ້ພົບລາວຢູ່ທີ່ນັ້ນຄັ້ງດຽວ.
  
  
  ນາງປິດຕາຂອງນາງ. "ຂ້ອຍຄວນພະຍາຍາມຂ້າ Shastri ກ່ອນທີ່ຈະໄປ Madras. ຂໍ​ໂທດ ...
  
  
  ຫົວຂອງນາງຫຼຸດລົງແລະຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ວ່ານາງຈະບໍ່ຕອບສະຫນອງຕໍ່ສອງສາມຊົ່ວໂມງຕໍ່ໄປ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປຽບທຽບທີ່ຢູ່ທີ່ນາງໃຫ້ຂ້ອຍກັບທີ່ຢູ່ທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຂຽນລົງໃນເວລາໂທຫາໂຮງງານເຄມີທ້ອງຖິ່ນ. ຄວາມຊົງຈໍາຂອງຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຕົກໃຈ. ທີ່ຢູ່ທີ່ນາງໃຫ້ຂ້ອຍແມ່ນຄືກັນກັບອຸດສາຫະກໍາເຄມີຂອງ West Bengal, ຫນຶ່ງໃນບໍລິສັດຜະລິດໂພແທດຊຽມ nitrate ທີ່ໃຫຍ່ທີ່ສຸດ. ໃນທີ່ສຸດສິ່ງຕ່າງໆກໍ່ເລີ່ມຈະແຈ້ງຂຶ້ນ.
  
  
  ຂ້ອຍຄິດກ່ຽວກັບການລໍຖ້າລົດສຸກເສີນ, ແຕ່ປ່ຽນໃຈ. ຂ້ອຍຕ້ອງເຊື່ອວ່າ Slocum ຈະພານາງໄປໂຮງຫມໍ.
  
  
  ໂຮງງານເຄມີດັ່ງກ່າວຕັ້ງຢູ່ໃນພາກເຫນືອຂອງເມືອງຢູ່ໃນເຂດຊຸມຊົນແອອັດ, ບ່ອນທີ່ມີຫມູຝັງຢູ່ໃນຫມາກພ້າວແລະຂີ້ເຫຍື້ອອື່ນໆໃນຖະຫນົນເປື້ອນ. ບໍ່ມີເສັ້ນທາງໂດຍກົງໄປຫາສະຖານທີ່ທີ່ຂ້ອຍກໍາລັງຊອກຫາ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບເຫັນທັດສະນະທີ່ດີຂອງທາງເຂົ້າໂຮງງານໃນທົ່ວຖະຫນົນແລະເຄິ່ງຫນຶ່ງຕັນຈາກປະຕູຮົ້ວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປີນ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ເທິງ​ຂີ້​ເຫຍື້ອ​ທີ່​ເຄີຍ​ເປັນ​ເຮືອນ.
  
  
  ຂ້ອຍຕ້ອງການຄົງຈະບໍ່ຊັດເຈນ, ແຕ່ນີ້ເປັນໄປບໍ່ໄດ້ເນື່ອງຈາກເຄື່ອງນຸ່ງຕາເວັນຕົກຂອງຂ້ອຍ. ແມ່ນ​ແຕ່​ຝູງ​ໂຕ​ທີ່​ໄດ້​ບິນ​ອອກ​ມາ​ຈາກ​ໃຕ້​ຊາກ​ຫັກ​ພັງ​ກໍ​ລອຍ​ຢູ່​ເທິງ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້ອຍ ແລະ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ກຳລັງ​ເບິ່ງ​ຂ້ອຍ​ຢ່າງ​ປະສາດ. ເດັກ​ນ້ອຍ​ສອງ​ຄົນ​ໄດ້​ເຝົ້າ​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈົນ​ກວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກວາດ​ຜ່ານ​ຂຸມ​ໃນ​ເຮືອນ​ເກົ່າ​ໄປ​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ທາງ​ເຂົ້າ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ການ​ເບິ່ງ​ໄດ້​ດີ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ແນ່​ໃຈວ່​າ​ສິ່ງ​ທີ່​ຈະ​ຄາດ​ຫວັງ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂຽນ​ລາຍ​ລະ​ອຽດ​ໂດຍ​ຫຍໍ້​ຂອງ​ຜູ້​ຊາຍ​ສາມ​ເຂົ້າ​ໂຮງ​ງານ​ດັ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ. ເກືອບໂດຍບັງເອີນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນເດັກຊາຍມືດໆຄົນໜຶ່ງຍ່າງອອກມາຈາກຊອຍຢ່າງລະມັດລະວັງ ໄປທາງຫຼັງໂຮງງານ. ພື້ນທີ່ທັງໝົດຖືກອ້ອມຮອບດ້ວຍຮົ້ວເສັ້ນລວດທີ່ມີຮົ້ວຢູ່ດ້ານເທິງ, ແຕ່ເດັກຊາຍບໍ່ລັງເລ.
  
  
  ລາວ​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ອ້ອມ​ຂ້າງ, ແລ້ວ​ຍົກ​ພຸ່ມ​ໄມ້​ບາງ​ຕົ້ນ​ຂຶ້ນ​ມາ​ທີ່​ໂຄນ​ຮົ້ວ ແລະ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ຂຸມ​ນ້ອຍໆ​ໃນ​ພື້ນ​ທີ່​ອ່ອນໆ. ລາວ​ໄດ້​ກວາດ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃຕ້​ລົດ​ຫຼາຍ​ຄັນ​ຢູ່​ໃນ​ບ່ອນ​ໂຮງ​ງານ, ຍ່າງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ກັບ​ຕຶກ ແລະ​ເລີ່ມ​ຂຸດ​ເອົາ​ຂີ້​ເຫຍື້ອ.
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ບໍ່​ພໍ​ເທົ່າ​ໃດ​ວິ​ນາ​ທີ​, ລາວ​ໄດ້​ແລ່ນ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຂຸມ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ພາຍ​ໃຕ້​ການ​ປະ​ຕູ​ຮົ້ວ​. ໃນຂະນະທີ່ລາວແລ່ນຜ່ານຂ້ອຍ, ຂ້ອຍໄດ້ເຫັນການສະທ້ອນຂອງແສງຕາເວັນຢູ່ໃນສາຍຕາຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ຢຸດ​ເຂົາ, ແຕ່​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ບໍ່.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແນ່​ໃຈວ່​າ​ກະ​ປ໋ອງ​ທີ່​ເຂົາ​ໄດ້​ຖື​ແມ່ນ​ເຕັມ​ໄປ​ດ້ວຍ potassium nitrate​. ອັນນີ້ໄດ້ອະທິບາຍຫຼາຍຢ່າງ... ເປັນຫຍັງ, ຕົວຢ່າງ, ຕຳຫຼວດບໍ່ສາມາດຕັ້ງຕົ້ນກຳເນີດຂອງລະເບີດທີ່ພວກກໍ່ການຮ້າຍໃຊ້. ການ​ຂາຍ​ລະ​ເບີດ​ແມ່ນ​ມີ​ລະບຽບ​ການ​ຢ່າງ​ເຄັ່ງ​ຄັດ ​ເພື່ອ​ຈະ​ຍາກ​ທີ່​ຈະ​ຊື້​ສິ່ງ​ທີ່​ຕ້ອງການ, ​ແຕ່​ຄົນ​ທີ່​ເຮັດ​ວຽກ​ຢູ່​ໃນ​ໂຮງງານ​ສາມາດ​ລັກ​ເອົາ​ວັດຖຸ​ລະ​ເບີດ​ຈຳນວນ​ໜ້ອຍ​ໄປ​ເຊື່ອງ​ໄວ້​ໃນ​ກະປ໋ອງ​ທີ່​ຢູ່​ຫຼັງ​ໂຮງງານ. ແລະໃຜຈະຊອກຫາບາງສິ່ງບາງຢ່າງກ່ຽວກັບເດັກນ້ອຍທີ່ rummaging ຜ່ານກະຕ່າຂີ້ເຫຍື້ອ? ບໍ່ມີໃຜ ... ບໍ່ແມ່ນຢູ່ໃນ Calcutta, ບ່ອນທີ່ມັນເປັນອາຊີບທົ່ວໄປ.
  
  
  ແຜນການແມ່ນ cunning. ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ໄດ້​ຫນຶ່ງ​ຂອງ​ເດັກ​ນ້ອຍ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຮູ້​ຈັກ​ຫນ້ອຍ​ທີ່​ສຸດ. ພວກເຂົາເຈົ້າອາດຈະຮູ້ຈັກການຕິດຕໍ່ຂອງເຂົາເຈົ້າພຽງແຕ່ເປັນຜູ້ຊາຍແຈກຢາຍອາຫານຫຼືສອງສາມຮູປີ. ຂັ້ນຕອນຕໍ່ໄປຂອງຂ້ອຍແມ່ນການເບິ່ງພາຍໃນໂຮງງານ, ແຕ່ໃນລະຫວ່າງມື້ບໍ່ແມ່ນເວລາສໍາລັບສິ່ງນັ້ນ.
  
  
  ດັ່ງ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄປ​ທີ່​ລົດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຂັບ​ລົດ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ເມືອງ. ຂ້ອຍໄປກົງສຸນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕຳ​ເບຣກ​ເມື່ອ​ເຫັນ​ຝູງ​ຊົນ​ຢູ່​ທາງ​ໜ້າ​ຕຶກ. ຕຳຫລວດ ແລະ ລົດດັບເພີງ ໄດ້ຈອດຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ແລະ ນ້ຳກຳລັງຖອກໃສ່ສົບຂອງລົດ Mercedes ອີກຄັນນຶ່ງ.
  
  
  "Slocum," ຂ້ອຍຄິດໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຈອດລົດແລະແລ່ນໄປຫາບ່ອນທີ່ຫນ້າຕື່ນເຕັ້ນ.
  
  
  ຮ່ອງຮອຍຂອງລົດຄັນໜຶ່ງທີ່ນັ່ງຢູ່ເທິງຢາງລົດ 4 ຄັນໃນຖະໜົນ. ພາຍໃນໄດ້ຖືກໄຟໄຫມ້, hood ໄດ້ torted ອອກ, ແລະບ່ອນນັ່ງຫຼຸດລົງອອກຄ້າຍຄື heap smoldering. ການຕັດສິນໂດຍວິທີການທີ່ປະຕູຫລັງໄດ້ຖືກ ripped ອອກ hinges ຂອງເຂົາເຈົ້າ, ມັນເບິ່ງຄືວ່າມີໃຜຜູ້ຫນຶ່ງໄດ້ປູກລູກລະເບີດຢູ່ໃນບ່ອນນັ່ງຫລັງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຟ້າວ​ແລ່ນ​ໄປ​ໜ້າ, ຄາດ​ວ່າ​ຈະ​ເຫັນ​ສົບ​ຂອງ Slocum ຢູ່​ຕາມ​ຖະ​ໜົນ, ແຕ່​ມັນ​ບໍ່​ແມ່ນ​ສົບ​ຂອງ​ລາວ.
  
  
  ມັນແມ່ນເດັກຊາຍທີ່ມີແຂນຂອງລາວຂ້າມຫນ້າເອິກ, ປາກແລະຕາຂອງລາວເປີດຢ່າງແປກໃຈ. ລາວຕາຍ, ນອນຢູ່ໃນເລືອດຂອງຕົນເອງ. ລາວຕ້ອງເອົາລູກລະເບີດໄປໃຫ້ ແລະບໍ່ມີເວລາອອກໄປ, ຂ້ອຍຄິດ.
  
  
  “Matson,” ຂ້ອຍໄດ້ຍິນຄົນເວົ້າຢູ່ຂ້າງທາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ Slocum ຢືນ​ຢູ່​ທາງ​ຫນ້າ​ຂອງ​ປະ​ຕູ​ກົງ​ສຸນ.
  
  
  ໃບໜ້າຂອງລາວຈືດຈາງດ້ວຍຄວາມຢ້ານ.
  
  
  “ມັນອາດຈະເປັນຂ້ອຍ,” ລາວເວົ້າ, ຫົວຫົວໃສ່ເດັກຊາຍທີ່ຕາຍແລ້ວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກັບ​ລາວ​ໄປ​ທີ່​ຫ້ອງ​ການ​ຂອງ​ລາວ, ບ່ອນ​ທີ່​ລາວ​ນັ່ງ​ລົງ​ເທິງ​ຕັ່ງ​ຕັ່ງ​ແລະ​ປົກ​ໜ້າ​ຂອງ​ລາວ​ດ້ວຍ​ມື. ຮ່າງກາຍຂອງລາວສັ່ນ.
  
  
  "ເອົາຕົວເອງຮ່ວມກັນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ສິ່ງຕ່າງໆຈະຮ້າຍແຮງຂຶ້ນກ່ອນທີ່ມັນຈະດີຂຶ້ນ."
  
  
  ທ່ານກ່າວວ່າ "ພວກເຮົາຕ້ອງມີການປົກປ້ອງ,". “ທະຫານ. Marines, ບາງທີ. ຂ້ອຍບໍ່ຢາກຕາຍ. ຂ້ອຍມີເມຍແລະລູກ.
  
  
  ຂ້ອຍພະຍາຍາມເຮັດໃຫ້ລາວສະຫງົບ, ແຕ່ລາວບໍ່ຟັງ.
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ເຂົ້າໃຈ," ລາວເວົ້າ. - ມັນແມ່ນເກືອບສິບຫ້າ, ສິບຫ້າເດືອນສິງຫາ.
  
  
  ບໍ່, ຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈ. "ສິບຫ້າຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ?"
  
  
  'ວັນປະກາດເອກະລາດ. ໃນວັນທີ 15 ເດືອນສິງຫາ, 1947, ອັງກິດໄດ້ອອກຈາກຢ່າງເປັນທາງການ.
  
  
  'ແລະອັນນີ້ແມ່ນຫຍັງ?'
  
  
  - ເຈົ້າ​ບໍ່​ຈື່​ບໍ? ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ມີຄວາມວຸ່ນວາຍ, ການກໍ່ຄວາມວຸ່ນວາຍ, ຊາວອິນເດຍແລະຊາວມຸດສະລິມໄດ້ເຕົ້າໂຮມກັນແລະອອກຈາກຊາຍແດນໃຫມ່ກັບປາກີສະຖານ. ມັນແມ່ນ hell. ມີ​ລາຍ​ງານ​ວ່າ​ມີ​ຫຼາຍ​ກວ່າ​ລ້ານ​ຄົນ​ເສຍ​ຊີວິດ. ດຽວນີ້ມັນອາດເກີດຂຶ້ນອີກ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ໃນ​ທົ່ວ​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ຢູ່​ໃນ​ປະ​ຕິ​ທິນ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຝາ. ມັນແມ່ນວັນທີ 11 ສິງຫາ.
  
  
  ໃນປັດຈຸບັນຊິ້ນສ່ວນຫຼາຍແມ່ນຕົກເຂົ້າໄປໃນສະຖານທີ່. ເວລາທີ່ເບິ່ງຄືວ່າຖືກຕ້ອງ. ໃຜເປັນຜູ້ຢູ່ເບື້ອງຫຼັງການວາງລະເບີດໄດ້ວາງແຜນທຸກຢ່າງຢ່າງລະມັດລະວັງ. ເຂົາເຈົ້າຄ່ອຍໆຂັບໄລ່ເມືອງໄປສູ່ຄວາມວຸ່ນວາຍ. ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຂົ່ມ​ຂູ່​ສອງ​ປະ​ເທດ​ມະຫາ​ອຳນາດ​ໂລກ ຄືຣັດ​ເຊຍ ​ແລະ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ - ຕໍ່​ກັນ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ວ່າ​ໃນ​ວັນ​ທີ​ສິບ​ຫ້າ passions ຂອງ​ອິນ​ເດຍ​ໄດ້​ບັນ​ລຸ​ຈຸດ​ສູງ​ສຸດ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​.
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງປະຕິທິນອີກຄັ້ງ. ບໍ່ແມ່ນແຕ່ສີ່ມື້. ມັນມີຂະໜາດນ້ອຍກວ່າ.
  
  
  ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າມີເຫື່ອອອກຢູ່ໜ້າຜາກຂອງຂ້ອຍ ແລະເຫັນສາຍຂອງຄວາມຢ້ານກົວຢູ່ອ້ອມປາກຂອງ Slocum. ລາວເວົ້າຖືກ. ມີເຫດຜົນທຸກຢ່າງທີ່ຕ້ອງຕົກໃຈ.
  
  
  
  ບົດທີ 6
  
  
  
  
  
  ສອງຊົ່ວໂມງຕໍ່ມາຂ້ອຍກໍ່ກັບມາຢູ່ໃນຫ້ອງໂຮງແຮມຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ໂທ​ຫາ Choeni ເພາະ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢາກ​ເຫັນ​ນາງ​ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຖືກ​ເອົາ​ໄປ​ເກີນ​ໄປ, ແຕ່​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຮັບ​ຄໍາ​ຕອບ. ສະນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ໄດ້ໄປເຮັດວຽກ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປ່ຽນເປັນເສື້ອສີດໍາແຂນຍາວ, ກາງເກງສີດໍາ, ແລະເກີບຍ່າງປ່າທີ່ແຂງແຮງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກະ​ຕຸ້ນ Luger ພາຍໃຕ້ເສື້ອຂອງຂ້າພະເຈົ້າແລະໃສ່ສາຍແອວພິເສດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ວາ​ລະ​ສານ​ອາ​ໃສ​ຂອງ Wilhelmina ແລະ​ລະ​ເບີດ​ມື​ຈາກ​ກ່ອງ​ລູກ​ປືນ Slocum ແລະ​ມຸ່ງ​ຫນ້າ​ໄປ​ຂ້າງ​ນອກ. ຄືນນີ້ຂ້ອຍບໍ່ຢາກດຶງດູດເອົາລົດ Mercedes, ສະນັ້ນຂ້ອຍຈຶ່ງປະໄວ້ທາງໜ້າໂຮງແຮມ ແລ້ວຂີ່ລົດຖີບ.
  
  
  ມັນມືດໝົດແລ້ວ. ມັນບໍ່ແມ່ນຖະໜົນຫຼັກ, ແຕ່ຖະໜົນຫົນທາງກໍ່ເຕັມໄປດ້ວຍຄົນນອນ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເຫັນ ຄອບ ຄົວ ທັງ ຫມົດ ເປັນ ກຸ່ມ ໃນ ບັນ ຍາ ກາດ ອົບ ອຸ່ນ, stuffy ຂອງ Calcutta. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງອອກໄປກາງຖະຫນົນແລະຍ່າງຢ່າງໄວວາໄປຫາໂຮງງານເຄມີ. ມັນເປັນພຽງແຕ່ສອງທ່ອນໄມ້.
  
  
  ກ່ອນທີ່ຈະຫັນມຸມ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄົ້ນຫາຖະຫນົນຕໍ່ໄປ. ຢູ່​ທີ່​ນີ້​ບໍ່​ມີ​ໂຄມ​ໄຟ​ດອກ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ເຫັນ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ຂອງ​ດວງ​ຈັນ.
  
  
  ບໍ່​ມີ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ໃນ​ໂຮງ​ງານ​ທັງ​ຫມົດ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ເຫັນ​ກອງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເດີນ​ທາງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໂດຍ​ຜ່ານ​ຕັນ​ແລະ​ມາ​ທີ່​ປະ​ຕູ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ການ​ກໍ່​ສ້າງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕັດ​ສາຍ​ໄດ້​ຢ່າງ​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ແລະ​ໄດ້​ກ້າວ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ພື້ນ​ທີ່​ໂຮງ​ງານ​ຜະ​ລິດ​ທີ່​ບໍ່​ມີ​ໄຟ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄາດ​ວ່າ​ຈະ​ມີ​ມາດ​ຕະ​ການ​ປ້ອງ​ກັນ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ຢູ່​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ໂຮງ​ງານ​ຜະ​ລິດ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ເຫັນ​ໃດ​ຫນຶ່ງ​.
  
  
  ການເຂົ້າໄປໃນອາຄານບໍ່ໄດ້ເບິ່ງຄືວ່າມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກ. ບໍ່ມີແສງສະກາຍ ຫຼື ຊ່ອງລະບາຍອາກາດຂະໜາດໃຫຍ່, ແຕ່ມີປະຕູລັອກຢູ່ຕາມປົກກະຕິ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ຢ່າງ​ງຽບໆ​ຜ່ານ​ເງົາ​ໄປ​ທີ່​ປະ​ຕູ. ມີລັອກເກົ່າທີ່ມີພາກຮຽນ spring, ບໍ່ມີບັນຫາ. ສິບ​ວິນາທີ​ຕໍ່​ມາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍູ້​ລູກ​ປະຕູ​ດ້ວຍ​ປາຍ​ມີດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ປົດ​ລັອກ​ປະ​ຕູ. ຂ້ອຍເປີດມັນຢ່າງລະມັດລະວັງ, ຟັງສຽງປຸກ, ສຽງຮ້ອງ ຫຼືຄລິກ, ແຕ່ບໍ່ໄດ້ຍິນຫຍັງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປິດປະຕູແລະວາງ lock ຢູ່ໃນສະຖານທີ່. ຫ້ອງແມ່ນມືດ. ຂ້ອຍລໍຖ້າຈັກໜ່ອຍກ່ອນທີ່ຈະສືບຕໍ່.
  
  
  ໃນທົ່ວຫ້ອງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນສຽງເປີດປະຕູ ແລະ ບຶດໜຶ່ງຕໍ່ມາກໍ່ປິດລົງ. ຄ່ອຍໆມີຕົວເລກເຂົ້າມາໃກ້ຂ້ອຍ. ເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ມີໄພຂົ່ມຂູ່;
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລໍຖ້າລາວ, ແລະເມື່ອລາວຖືຕໍາແຫນ່ງທີ່ຖືກຕ້ອງ, ມືຂວາຂອງຂ້ອຍຕີລາວຢ່າງຫນັກແຫນ້ນທີ່ຄໍ. ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການທີ່ຈະຂ້າລາວ, ຂ້ອຍພຽງແຕ່ປິດລາວສອງສາມນາທີ, ແຕ່ຂ້ອຍພາດບ່ອນທີ່ຖືກຕ້ອງ. ດີໃຈຫລາຍໄດ້ເລື່ອນໄປຂ້າງ ແລະ ຕົກລົງໃສ່ຂໍ່ທາງຊ້າຍແບບເກົ່າແກ່ທີ່ຈັບຢູ່ຄາງກະໄຕ. ຫົວຂອງລາວບິນກັບຄືນ. ຕາສີນ້ຳຕານຂອງລາວເຫຼື້ອມເປັນເງົາໃນຂະນະທີ່ລາວເລື່ອນລົງກັບພື້ນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຊອກ​ຫາ​ລາວ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ, ແຕ່​ບໍ່​ພົບ​ຕົວ​ຕົນ. ໂດຍໃຊ້ສາຍໄນລອນທີ່ເຂັ້ມແຂງທີ່ຂ້ອຍມີກັບຂ້ອຍ, ຂ້ອຍໄດ້ມັດຂໍ້ຕີນແລະແຂນຂອງລາວ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພາ​ເຂົາ​ໄປ​ປະ​ຕູ​ຫລັງ​ແລະ​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ການ​ທ່ອງ​ທ່ຽວ​ຂອງ​ໂຮງ​ງານ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ເຫັນ​ກອງ​ອີກ​ຕໍ່​ໄປ​. ໂຄມໄຟລັບຂອງຂ້ອຍທັນທີໄດ້ສະແດງໃຫ້ຂ້ອຍເຫັນເລື່ອງທັງໝົດ. ມັນເປັນບໍລິສັດຂະຫນາດນ້ອຍ. ມັນປະກົດວ່າມີພຽງແຕ່ໂພແທດຊຽມ nitrate ເທົ່ານັ້ນທີ່ຜະລິດ. ສາຍແອວລຳລຽງຂະໜາດນ້ອຍໄດ້ຖືກຕິດຕັ້ງຢູ່ຕາມຝາດ້ານໜຶ່ງເພື່ອຜະລິດສີນ້ຳຕານອ່ອນ.
  
  
  ລະເບີດທີ່ເຫັນໄດ້ຢ່າງດຽວແມ່ນຜະລິດຕະພັນເຄິ່ງສໍາເລັດຮູບຢູ່ໃນເຕົາອົບຂະຫນາດໃຫຍ່ທີ່ມີຄວາມຈຸປະມານສີ່ສິບລິດ. ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງອື່ນໄດ້ຖືກເກັບຮັກສາໄວ້ທາງຫລັງຂອງຮົ້ວສາຍທີ່ມີ locks, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າເຂົ້າໃຈທັນທີທັນໃດວິທີການລັກໄດ້ເກີດຂຶ້ນ. ຢູ່​ຕໍ່ໜ້າ​ຕູ້​ທີ່​ຖືກ​ລັອກ​ບ່ອນ​ໜຶ່ງ ວາງ​ໄມ້​ຍາວ​ທີ່​ມີ​ຈອກ​ໂລຫະ​ຢູ່​ທີ່​ສຸດ. ມີ​ຄົນ​ອົດ​ທົນ​ເອົາ​ຖັງ​ນ້ອຍໆ​ຈາກ​ຖັງ​ທີ່​ເປີດ​ຢູ່​ໃນ​ຕູ້​ປິດ, ເອົາ​ພຽງ​ແຕ່​ລະ​ຖັງ​ພຽງ​ພໍ​ເທົ່າ​ນັ້ນ​ຈົນ​ບໍ່​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້.
  
  
  ມີພຽງແຕ່ຄົນທີ່ມີເວລາພຽງພໍໃນໂຮງງານ, ເຊັ່ນ: ຄົນເຝົ້າຍາມກາງຄືນ, ສາມາດກະທຳການລັກໄດ້.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພິຈາລະນາທາງເລືອກຂອງຂ້ອຍສໍາລັບຊ່ວງເວລາກ່ອນທີ່ຈະຕັດສິນໃຈ. ພືດຕ້ອງຫາຍໄປ. ຖ້ານີ້ເປັນພຽງແຫຼ່ງລະເບີດຂອງພວກກໍ່ການຮ້າຍ, ຂ້ອຍຈະສຳເລັດພາລະກິດພາຍໃນບໍ່ຮອດໜຶ່ງນາທີ. ຖ້າບໍ່, ຢ່າງໜ້ອຍຂ້ອຍສາມາດຫຼຸດຄວາມສາມາດຂອງເຂົາເຈົ້າໄດ້.
  
  
  ດັ່ງ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຊອກ​ຫາ​ມ້ວນ​ຂອງ wick ແລະ​ຕັດ​ຫນຶ່ງ​ແມັດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕັດ​ຜ່ານ​ສາຍ​, ໃສ່​ສົ້ນ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ wick ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຖັງ​ທີ່​ໃກ້​ທີ່​ສຸດ​ແລະ​ຕັ້ງ​ໄຟ​.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ສາມ​ນາ​ທີ, ແຕ່​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນໍາ​ເອົາ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ກັບ wick ໄດ້, ມັນ​ໄດ້​ຕິດ​ໄຟ​ແລະ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ການ​ເຜົາ​ໄຫມ້​ສອງ​ເທົ່າ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄາດ​ການ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂດດ​ໜີ​ໄປ ແລະ​ແລ່ນ​ໄປ​ຫາ​ຄົນ​ເຝົ້າ​ຍາມ​ກາງຄືນ ເພື່ອ​ພາ​ລາວ​ອອກ​ໄປ​ກ່ອນ​ຕຶກ​ອາ​ຄານ​ຂຶ້ນ​ສູ່​ອາ​ກາດ. ທັນໃດນັ້ນ ຂາຂອງລາວກໍລຸກຂຶ້ນ ແລະຕົບໃສ່ກະເພາະອາຫານຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເຫັນ ວິ ທີ ການ wick ໄດ້ ຖືກ ໄຟ ໄຫມ້ ແລ້ວ ເຄິ່ງ ຫນຶ່ງ ໃນ ຄວາມ ມືດ. ເຖິງວ່າຈະມີຄວາມເຈັບປວດຢູ່ໃນຮ່າງກາຍຕ່ໍາຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍໄດ້ຕັ້ງຊື່, ຕໍາໃສ່ຜູ້ຊາຍນ້ອຍທີ່ຢູ່ເທິງພື້ນເຮືອນແລະພະຍາຍາມໂຍນລາວໃສ່ບ່າຂອງຂ້ອຍ. ລາວເຕະແລະ squirmed ຄືກັບວ່າລາວກໍາລັງຕໍ່ສູ້ເພື່ອຊີວິດຂອງລາວ. ລາວບໍ່ຮູ້ວ່າລາວຄິດວ່າຂ້ອຍຢາກເຮັດຫຍັງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກ່າວ​ເຖິງ​ລາວ​ເປັນ​ພາ​ສາ​ອັງ​ກິດ​ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ເປັນ​ພາ​ສາ​ຮິນ​ດູ​.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຖິງ​ແມ່ນ​ໄດ້​ຊີ້​ໄປ​ທີ່ wick ແລະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ສຽງ​ຄ້າຍ​ຄື​ການ​ລະ​ເບີດ, ແຕ່​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໃຫ້​ເຂົາ. ລາວສືບຕໍ່ຕໍ່ສູ້ຢ່າງສຸດຄວາມສາມາດ, ດ້ວຍມື ແລະ ຕີນຂອງລາວຖືກມັດ, ຈົນກວ່າຂ້ອຍໄດ້ຕີຄໍລາວຈົນເສຍຊີວິດ.
  
  
  ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂຍນ​ມັນ​ໃສ່​ບ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ບໍ່​ມີ​ຕີນ​ຂອງ​ໄຟ​ທີ່​ເຫລືອ​ຢູ່. ລາວມາເຖິງຄວາມຮູ້ສຶກຂອງລາວແລະຕີຄໍຂອງຂ້ອຍດ້ວຍກຳປັ້ນຂອງລາວ. ຢູ່​ທີ່​ປະ​ຕູ ລາວ​ໄດ້​ຍື່ນ​ແຂນ ແລະ​ຂາ​ອອກ ແລະ​ຂັດ​ຂວາງ​ຄວາມ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທີ່​ຈະ​ອອກ​ໄປ.
  
  
  ລາວ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ສາບ​ແຊ່ງ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ເຊື່ອ​ໝັ້ນ. ຂ້ອຍຍັງສາມາດໄດ້ຍິນສຽງດັງດັງຢູ່ທາງຫຼັງພວກເຮົາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຊັກ​ຊວນ​ລາວ, ເກືອບ​ຈະ​ຂໍ​ໃຫ້​ລາວ​ຍອມ​ແພ້.
  
  
  ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕົບ​ຫົວ​ຂອງ​ລາວ​ຢ່າງ​ໜັກ​ໃສ່​ຂອບ​ປະຕູ​ດ້ວຍ​ພະ​ລັງ​ງານ​ທີ່​ໝົດ​ຫວັງ, ເຮັດ​ໃຫ້​ລາວ​ສະ​ຫງົບ​ດົນ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ໂດດ​ອອກ.
  
  
  ວິນາທີຕໍ່ມາ, ຖັງຂອງໂພແທດຊຽມໄນເຕດໄດ້ບິນຂຶ້ນສູ່ອາກາດ. ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ສ່ອງ​ແສງ​ສ່ອງ​ແສງ​ໃນ​ທ້ອງ​ຟ້າ​ຕອນ​ແລງ; ຈາກ​ນັ້ນ​ກໍ​ມີ​ສຽງ​ຟ້າຮ້ອງ​ໜຶ່ງ​ພັນ​ຟ້າ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ການ​ລະ​ເບີດ​ໄດ້​ທຳລາຍ​ອາຄານ​ຂະໜາດ​ນ້ອຍ​ອອກ​ຈາກ​ກັນ, ​ໄດ້​ຖິ້ມ​ໄມ້​ກາງ​ແຂນ, ຖັງ ​ແລະ ຊິ້ນ​ສ່ວນ​ຂອງ​ໂລຫະ​ຂຶ້ນ​ສູ່​ທ້ອງຟ້າ​ຂອງ​ອິນ​ເດຍ.
  
  
  ຄວາມກົດດັນທາງອາກາດໄດ້ລົບພວກເຮົາອອກຈາກຕີນຂອງພວກເຮົາ, ຖິ້ມພວກເຮົາກັບຄືນໄປບ່ອນເຄິ່ງຫນຶ່ງສິບກ້າວ. ຊາວອິນເດຍໄດ້ຮັບຄວາມເດືອດຮ້ອນຢ່າງໜັກໜ່ວງທີ່ສຸດ ແລະລົ້ມລົງເທິງຂ້ອຍ, ຮັບໃຊ້ເປັນບ່ອນປ້ອງກັນ, ໃນຂະນະທີ່ສິ່ງເສດເຫຼືອຕົກໃສ່ພວກເຮົາ.
  
  
  ລາວ​ຍັງ​ຈົ່ມ​ຄຳ​ສາບ​ແຊ່ງ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ຢູ່​ໃນ​ເວລາ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ຈາກ​ໃຕ້​ລາວ ຂ້ອຍ​ຈຶ່ງ​ດຶງ​ລາວ​ອອກ​ທາງ​ປະຕູ​ແລະ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຊອຍ ກ່ອນທີ່​ຄົນ​ທີ່​ຢູ່​ໃກ້​ຈະ​ຖອກ​ເທ​ອອກ​ຈາກ​ເຮືອນ​ຂອງ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ.
  
  
  ບໍ່ມີໄຟໄຫມ້, ແລະຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າຂ້າພະເຈົ້າມີເວລາສອງສາມນາທີກ່ອນທີ່ຕໍາຫຼວດຈະເຂົ້າມາຄົ້ນຫາພື້ນທີ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ຄົນ​ເຝົ້າ​ຍາມ​ກາງ​ຄືນ​ໄປ ແລະ ກົ້ມ​ຕົວ​ໃສ່​ລາວ ເພື່ອ​ໃຫ້​ລາວ​ໄດ້​ຍິນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກະ​ຊິບ​ຕໍ່​ລາວ ຍ້ອນ​ສຽງ​ຂອງ​ຄົນ​ຢູ່​ຕາມ​ຖະ​ໜົນ.
  
  
  “ການຮ້ອງໄຫ້, ເພື່ອນ, ແລະເຈົ້າເຂົ້າໄປໃນວົງຈອນຂອງການເກີດໃຫມ່ທີ່ບໍ່ມີທີ່ສິ້ນສຸດ. ເຂົ້າໃຈບໍ?'
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພາ​ລາວ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ຊອຍ ແລະ​ຈາກ​ນັ້ນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເດີ່ນ​ນ້ອຍ ບ່ອນ​ທີ່​ລົດ​ບັນ​ທຸກ​ເກົ່າ​ຈອດ​ຢູ່. ຂ້ອຍວາງມັນຢູ່ທາງຫນ້າຂອງລໍ້ລົດ.
  
  
  "ຕົກລົງ, ບອກຂ້ອຍດຽວນີ້ຫຼືເຈົ້າຈະລອຍຢູ່ໃນແມ່ນ້ໍາ Hooghly ຈົນເຖິງຕອນເຊົ້າ."
  
  
  ລາວເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງໂກດແຄ້ນ.
  
  
  "ໃຜຈ່າຍເງິນເພື່ອລັກຈາກນາຍຈ້າງຂອງເຈົ້າ?"
  
  
  ຄວາມງຽບ.
  
  
  "ໃຜຈ່າຍເງິນໃຫ້ທ່ານເພື່ອເຊື່ອງລະເບີດພາຍໃຕ້ຂີ້ເຫຍື້ອ?"
  
  
  ຄວາມງຽບ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອື້ອມ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຖົງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ດຶງ​ອອກ​ຈາກ​ປ່ອງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ໃຊ້​ເລື້ອຍໆ. ມີ syringe ທີ່ມີສາມແຄບຊູນຂອງສານເຄມີ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ເຫັນ​ຄົນ​ເຝົ້າ​ຍາມ​ກາງຄືນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຮັດ​ຫຍັງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເປີດ​ຖັງ syringe ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ແລະ​ເອົາ​ມັນ​ອອກ​, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້ pushed ເຂັມ​ຜ່ານ​ປະ​ທັບ​ຕາ​ແຄບ​ຊູນ​ຢາງ​ແລະ​ດຶງ​ຂອງ​ແຫຼວ​.
  
  
  - ເຈົ້າເຄີຍເຫັນຫຍັງແບບນີ້ມາກ່ອນບໍ? ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຢືນ​ກັບ​ລົດ​ບັນ​ທຸກ. ໃບຫນ້າຂອງລາວເຄັ່ງຕຶງ, ຕາຂອງລາວເປີດກວ້າງດ້ວຍຄວາມຢ້ານ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນຢາໃຫມ່ທີ່ເອີ້ນວ່າ novocaine. ໂດຍພື້ນຖານແລ້ວມັນເປັນ serum ຄວາມຈິງທີ່ເຮັດວຽກໄດ້ດີ. ແຕ່ນີ້ຫມາຍເຖິງການເສຍຊີວິດຂອງຜູ້ຖືກເຄາະຮ້າຍຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງ. ຂ້ອຍບໍ່ມີທາງເລືອກ; ຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງຮູ້ວ່າໃຜເປັນຜູ້ຈ່າຍເງິນໃຫ້ທ່ານເພື່ອຊ່ວຍເຮັດລະເບີດເຫຼົ່ານີ້.
  
  
  ລາວສັ່ນດຽວນີ້. ຂ້ອຍໄດ້ທົດສອບເຂັມດ້ວຍນິ້ວມືຂອງຂ້ອຍ, ຈາກນັ້ນກົດໃສ່ແຂນຂອງລາວ. ລາວ tensed ແລະລົ້ມລົງຂ້າງລາວ. - ອີກເທື່ອໜຶ່ງ, ເພື່ອນ. ໃຜຈ່າຍເງິນໃຫ້ທ່ານຖິ້ມລະເບີດສໍາລັບເດັກນ້ອຍ?
  
  
  - ມັນ ... ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້. ດຽວນີ້ລາວເຫື່ອອອກ ແລະຕາຂອງລາວຕິດຕາມທຸກການເຄື່ອນໄຫວຂອງເຂັມ.
  
  
  “ເຈົ້າຈະບໍ່ຮູ້ສຶກໃນຕອນທຳອິດ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ອາການສລົບເລີ່ມຕົ້ນ. ມັນຈະກາຍເປັນຫຼາຍແລະຮຸນແຮງແລະຫຼັງຈາກໃນຂະນະທີ່ທ່ານບໍ່ມີຄວາມຮູ້ສຶກເຈັບປວດໃດໆ. ຈຸດຈົບມາໃນໄວໆນີ້.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມເຂັມອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. 'ຢ່າກັງວົນ. ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຄວາມສັດຊື່ແມ່ນຫຍັງ. ເຈົ້າຈະຕາຍພາຍໃນເຄິ່ງຊົ່ວໂມງ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນເຈົ້ານາຍຂອງເຈົ້າກໍຈະເປັນອິດສະລະ... ໄລຍະໜຶ່ງ. ແຕ່ເມື່ອນັ້ນ ຂ້ອຍຈະຮູ້ທຸກຢ່າງກ່ຽວກັບລາວ.
  
  
  ລາວສັ່ນຫົວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕິດ​ເຂັມ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ກ້າມ​ຊີ້ນ​ທີ່​ແຂນ​ຂອງ​ຕົນ​ແລະ​ໄດ້​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ໄດ້​ສັກ​ຢາ​ນ​້​ໍ​າ​. ເຂັມໄດ້ຖືກເອົາອອກແລ້ວແລະຖິ້ມອອກໄປກ່ອນທີ່ຊາວອິນເດຍຈະຮັບຮູ້ມັນ. ລາວເບິ່ງມືຂອງລາວແລະຮູ້ສຶກເຖິງຄວາມເຢັນຂອງແຫຼວ. ຫຼັງຈາກນັ້ນບໍ່ພໍເທົ່າໃດ, ຢາເລີ່ມມີຜົນແລະລາວຫັນມາ. "Zakir Shastri ... ລາວຈ່າຍຄ່າພວກເຮົາ."
  
  
  - ຊື່ອື່ນໃດ? Zakir Shastri ເຮັດວຽກໃຫ້ໃຜ?
  
  
  ຜູ້ຊາຍສັ່ນຫົວຂອງລາວ.
  
  
  "ເຈົ້າເປັນແຫຼ່ງດຽວ, ຫຼືມີຄົນອື່ນທີ່ສະຫນອງ Zakir?"
  
  
  - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ພຽງ​ແຕ່​ຫນຶ່ງ​. ໂຮງງານ Potash ໃຕ້ Calcutta ຢູ່ຖະໜົນ Kashmir.
  
  
  - ເຈົ້າ​ແນ່​ໃຈ​ບໍ​ວ່າ​ທັງ​ຫມົດ​?
  
  
  ລາວຫົວຫົວ.
  
  
  "ຮູ້ສຶກວ່າມືຂອງເຈົ້າ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕັດ​ເຊືອກ​ປະ​ມານ wrist ລາວ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ເຂົາ​ສາ​ມາດ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສັກ​ຢາ​ໃຫ້​ເຂົາ​. - ເຈົ້າຮູ້ສຶກຫຍັງຢູ່ທີ່ນັ້ນບໍ? ພາກສ່ວນນີ້ຂອງເຈົ້າຕາຍແລ້ວ.
  
  
  ຕາ​ຂອງ​ລາວ​ກະ​ພິບ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ຕື່ນ​ຕົກ​ໃຈ.
  
  
  — ເຈົ້າຮູ້ຈັກຊື່ອື່ນບໍ? ໂຮງງານເຄມີອັນໃດທີ່ຜະລິດລະເບີດ?
  
  
  ລາວ​ສັ່ນ​ຫົວ, ເບິ່ງ​ຈຸດ​ທີ່​ມຶນໆ​ຢູ່​ເທິງ​ແຂນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈັບ Hugo ແລະ​ຕັດ​ເຊືອກ​ປະ​ມານ​ຂໍ້​ຕີນ​ຂອງ​ຕົນ.
  
  
  "ມີວິທີດຽວທີ່ຈະເປັນກາງຂອງແຫຼວທີ່ຂ້ອຍໄດ້ສັກເຈົ້າ." ເຈົ້າຕ້ອງແລ່ນຫ້າກິໂລແມັດ. ຖ້າເຈົ້າອອກໄປຂ້າງນອກແລະແລ່ນສາມໄມ, ສານພິດໃນເສັ້ນເລືອດຂອງເຈົ້າຈະເຜົາໄຫມ້ແລະ novocaine ຈະບໍ່ເປັນອັນຕະລາຍ."
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ, ກ້າມ​ເນື້ອ​ຂາ​ຂອງ​ຕົນ, ແລະ​ຮູ້​ສຶກ​ມື​ຂອງ​ຕົນ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​ໃນ​ຄວາມ​ແປກ​ໃຈ.
  
  
  “ຮີບ​ຟ້າວ​ໄປ​ເບິ່ງ​ວ່າ​ເຈົ້າ​ສາມາດ​ຂັບ​ສານພິດ​ອອກ​ຈາກ​ຮ່າງກາຍ​ໄດ້​ບໍ; ເຈົ້າມີໂອກາດທີ່ຈະມີຊີວິດຢູ່ໃນມື້ອື່ນ.”
  
  
  ເດັກນ້ອຍອິນເດຍໄດ້ກ້າວທໍາອິດເຂົ້າໄປໃນຊອຍແລະຫຼັງຈາກນັ້ນເລີ່ມແລ່ນຢ່າງປ່າທໍາມະຊາດ. ລາວ​ຮ້ອງ​ບາງ​ຢ່າງ​ຕໍ່​ຝູງ​ຊົນ​ຢູ່​ຕໍ່ໜ້າ​ຕຶກ​ທີ່​ຖືກ​ທຳລາຍ, ແລະ​ຂ້ອຍ​ບໍ່​ໄດ້​ລໍຖ້າ​ເບິ່ງ​ວ່າ​ລາວ​ເວົ້າ​ເຖິງ​ຂ້ອຍ​ບໍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ducked ລົງ​ຖະ​ຫນົນ​ອື່ນ​ແລະ​ມຸ່ງ​ຫນ້າ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ໂຮງ​ແຮມ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ວາງແຜນທີ່ຈະອາບນ້ໍາອຸ່ນແລະອາຫານທີ່ດີກ່ອນທີ່ຈະຂຸດຄົ້ນໂຮງງານເຄມີອື່ນໆທີ່ຜູ້ເຝົ້າຍາມກາງຄືນໄດ້ກ່າວມາ.
  
  
  ແຕ່ເມື່ອຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຂອງຂ້ອຍ, ມັນບໍ່ຫວ່າງເປົ່າ.
  
  
  ທັນ​ທີ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ, Choeni Mehta ຊີ້ pistol ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ທີ່​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  "ນັ່ງລົງແລະສະຫງົບລົງ," ນາງເວົ້າ.
  
  
  
  ບົດທີ 7
  
  
  
  
  
  Choeni ຖືປືນດ້ວຍມືທັງສອງ, ຄືກັບນັກຍິງມືອາຊີບທີ່ໄດ້ຮັບການຝຶກອົບຮົມ.
  
  
  - ເລື່ອງຕະຫລົກປະເພດໃດ? “ຂ້ອຍຖາມ, ແຕ່ບໍ່ມີຄວາມຕະຫຼົກຢູ່ໃນສາຍຕາທີ່ເຢັນຊາຂອງນາງ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເວົ້າຫຼິ້ນ,," ນາງເວົ້າ. "ຂ້ອຍເຊື່ອເຈົ້າ."
  
  
  ຮອຍຍິ້ມຂ້າມສົບຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ນໍາ ໃຊ້ ນີ້ ກ່ອນ ທີ່ ຈະ ກ່ຽວ ກັບ ແມ່ ຍິງ ໃຈ ຮ້າຍ. ປົກກະຕິແລ້ວນີ້ແມ່ນຜົນສໍາເລັດ.
  
  
  - ເຈົ້າບໍ່ແມ່ນ Howard Matson. ທ່ານເປັນຕົວແທນຂອງລັດຖະບານສະຫະລັດ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຍັບຍັ້ງ. 'ລະ​ເປັນ​ຫຍັງ? ເຈົ້າເດົາມັນຕອນທີ່ເຮົາພົບກັນ.
  
  
  - ເຈົ້າຄື Nicholas Huntington Carter, Nick Carter, Master Assassin AH. ເຈົ້າບໍ່ໄດ້ປອມຕົວ. ເຈົ້າເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍເບິ່ງຄືກັບຄົນໂງ່.
  
  
  'ແນວໃດ?'
  
  
  "ລາວຄວນບອກຂ້ອຍ," ນາງເວົ້າ, "Raj."
  
  
  "ຂ້ອຍເດົາ. 'ເຈົ້ານາຍຂອງເຈົ້າບໍ?'
  
  
  ນາງບໍ່ໄດ້ຕອບ, ແຕ່ມັນຕ້ອງຖືກຕ້ອງ. ຂ້ອຍຮູ້ວ່ານາງເປັນບໍລິການລັບຂອງອິນເດຍ. ແລະຂ້ອຍສາມາດບອກໄດ້ວ່ານາງເປັນຄົນໃຫມ່.
  
  
  "ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່​ຝ່າຍ​ດຽວ​ກັນ, ສະ​ນັ້ນ​ເປັນ​ຫຍັງ​ທ່ານ​ຈຶ່ງ​ຖື​ປືນ​ໃສ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ?"
  
  
  "ການລະເບີດ," ນາງເວົ້າ. "Raj ຄິດວ່າເຈົ້າມີສ່ວນຮ່ວມໃນເລື່ອງນີ້, ແລະບາງທີເຈົ້າອາດຈະຮັບຜິດຊອບມັນທັງຫມົດ." ພວກເຮົາມີຄໍາຖາມຫຼາຍຢ່າງສໍາລັບທ່ານ.
  
  
  ເມື່ອນາງຢຸດ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນສຽງຂອງນາງສັ່ນ. ນາງຍັງບໍ່ທັນເປັນມືອາຊີບ, ຫຼືຕົວແທນທີ່ມີປະສົບການທີ່ສາມາດຂ້າໂດຍບໍ່ມີການ remorse.
  
  
  "ເຈົ້າຄິດວ່າເຈົ້າສາມາດຢຸດການລະເບີດໂດຍການຍິງຂ້ອຍບໍ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ນໍາ​ສະ​ເຫນີ​ມັນ​ເປັນ joke​, ເປັນ​ແນວ​ຄວາມ​ຄິດ​ຂອງ​ເດັກ​ນ້ອຍ fantastic​.
  
  
  "ຂ້ອຍສາມາດຂ້າເຈົ້າໄດ້ຖ້າຂ້ອຍຕ້ອງ," ນາງເວົ້າ. "ຖ້າທ່ານບໍ່ໃຫ້ຂ້ອຍຄໍາຕອບທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການ."
  
  
  ຂ້ອຍສັ່ນຫົວ. - ເຈົ້າບໍ່ເຄີຍຍິງໃຜ, ເຈົ້າບໍ? ເຈົ້າບໍ່ເຄີຍດຶງກະບອກ ຫຼືເຫັນຄົນຕາຍ. ເຈົ້າຄິດວ່າເຈົ້າສາມາດເລີ່ມຕົ້ນກັບຂ້ອຍໄດ້ບໍ? ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຮັກ ສາ ຕາ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ກ່ຽວ ກັບ ໃບ ຫນ້າ ຂອງ ນາງ ແລະ ພະ ຍາ ຍາມ ທີ່ ຈະ ເຂົ້າ ໃຈ ການ ສະ ແດງ ອອກ ຂອງ ຕົນ . ຊີວິດຂອງຂ້ອຍແມ່ນຂຶ້ນກັບມັນ. ນາງຈະຂ້າຂ້ອຍແທ້ໆບໍ? ຂ້ອຍສົງໄສມັນ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດທີ່ຈະຜິດ. ຂ້ອຍຈະບໍ່ສ່ຽງຊີວິດຂອງຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນີ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມີ​ປືນ​ຊີ້​ໃສ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫຼາຍ​ຄັ້ງ​, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສະ​ເຫມີ​ສາ​ມາດ​ຊື່ນ​ຊົມ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຄວາມ​ສົນ​ໃຈ​ຂອງ opponent ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ຫັນ​ໄປ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ແບ່ງ​ປັນ​ວິ​ນາ​ທີ​. ສຽງທີ່ບໍ່ຄາດຄິດ, ແສງກະພິບ; ການລົບກວນໃດໆແມ່ນຄຸ້ມຄ່າຖ້າທ່ານແນ່ໃຈວ່າຜູ້ຊາຍທີ່ມີປືນພ້ອມແລ້ວທີ່ຈະຂ້າທ່ານຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ. ແຕ່ກັບ Choeni ຂ້ອຍມັກລໍຖ້າ.
  
  
  "ຂ້ອຍມາ Calcutta ເພື່ອຊ່ວຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຂ້ອຍມີຄໍາສັ່ງທີ່ຈະຢຸດການກໍ່ການຮ້າຍກ່ອນທີ່ບັນຫາຈະແຜ່ລາມໄປຕື່ມອີກ."
  
  
  "ແລ້ວເປັນຫຍັງເຈົ້າຈຶ່ງມາທີ່ນີ້ພາຍໃຕ້ນາມສະກຸນ?" - ເປັນຫຍັງເຈົ້າບໍ່ມາຢ່າງເປີດເຜີຍ, ຊື່ສັດ?
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ມີຄຳຕອບແທ້ໆ. "ນີ້ແມ່ນວິທີທີ່ພວກເຮົາເຮັດ," ຂ້ອຍບອກນາງ. "ຄວາມລັບ".
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດໄວ້ວາງໃຈເຈົ້າ," ນາງເວົ້າ. "ຂ້ອຍຕ້ອງຂ້າເຈົ້າດຽວນີ້ເມື່ອຂ້ອຍມີໂອກາດ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າສັບສົນກັບສຽງຂອງນາງ. ເບິ່ງຄືວ່ານາງເກືອບເຊື່ອ. ບາງທີຂ້ອຍໄດ້ປະເມີນນາງຕໍ່າລົງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ຕົນ​ເອງ​ຖື​ລົມ​ຫາຍ​ໃຈ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ລໍ​ຖ້າ​ໃຫ້​ລູກ​ປືນ​ຮ້ອນ​ທີ່​ຈະ​ເຈາະ​ປອດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຫາຍໃຈເກືອບໜຶ່ງນາທີເມື່ອໂທລະສັບຢູ່ໂຕະຂ້າງຂ້ອຍດັງຂຶ້ນ.
  
  
  ລາວ​ໂທ​ຫາ​ສາມ​ເທື່ອ​ກ່ອນ​ທີ່​ນາງ​ຈະ​ໂບກ​ປືນ. "ເອົາມັນຂຶ້ນ," ນາງເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າເຄິ່ງຫນຶ່ງໄດ້ຫັນຫນີຈາກນາງແລະເອົາໂທລະສັບດ້ວຍມືຊ້າຍຂອງຂ້ອຍ. ການເຄື່ອນໄຫວນີ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍວາງ Hugo ໃນຝາມືຂວາຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ສິ້ນຫວັງອີກຕໍ່ໄປ.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າໃນໂທລະສັບ.
  
  
  ສຽງໃນອີກດ້ານຫນຶ່ງເບິ່ງຄືວ່າແປກໃຈ, ຄືກັບວ່າຜູ້ໂທບໍ່ໄດ້ຄາດຫວັງວ່າຂ້ອຍຈະເອົາໂທລະສັບດ້ວຍຕົນເອງ.
  
  
  - ໂອ້, ທ່ານ Carter, ມັນແມ່ນທ່ານ.
  
  
  ການ​ນໍາ​ໃຊ້​ຊື່​ແທ້​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ hardly shock ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ແຕ່​ຊື່​ຂອງ​ຜູ້​ໂທ​ບໍ່​ໄດ້​.
  
  
  "ເຈົ້າກໍາລັງລົມກັບ Colonel Wu," ສືບຕໍ່ສຽງຂອງນັກທຸລະກິດຈາກຕາເວັນອອກ.
  
  
  "ເຈົ້າເອີ້ນຂ້ອຍວ່າ Carter," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ທົ່ວ​ຫ້ອງ​ທີ່ Choeni ແລະ mouthed ຊື່ Colonel. ນາງໄດ້ເຂົ້າໃຈແລະກະຊິບ ຄຳ ຖະແຫຼງໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍປົກປິດໄມໂຄຣໂຟນໃນເວລາສັ້ນໆ.
  
  
  "...ເພື່ອນ Raja," ນາງເວົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ສາບແຊ່ງພາຍໃຕ້ລົມຫາຍໃຈຂອງຂ້ອຍ. ປາກົດຂື້ນວ່າ Raj ແມ່ນໃຈກວ້າງຫຼາຍທີ່ມີຂໍ້ມູນກ່ຽວກັບຕົວຕົນຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍສົງໄສວ່າເປັນຫຍັງ. —ທ່ານ​ຢູ່​ຄົນ​ດຽວ​ບໍ, ທ່ານ Carter? - Wu ຖາມ.
  
  
  ຂ້ອຍຄິດກ່ຽວກັບ Choeni ແລະປືນຢູ່ໃນມືຂອງນາງ. “ບໍ່,” ຂ້ອຍບອກນາຍພົນ. “ນາງ Mehta ຢູ່ກັບຂ້ອຍ. ບາງທີເຈົ້າຮູ້ຈັກນາງບໍ?
  
  
  Choeni ຫຼຸດປືນລົງໃສ່ຖົງເງິນຂອງນາງ, ເຊິ່ງເປັນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຄາດຫວັງ. ນາງຈະບໍ່ຍິງຂ້ອຍດຽວນີ້ວ່າມີຄົນຮູ້ວ່າພວກເຮົາຢູ່ ນຳ ກັນ.
  
  
  “ໂອ້, ແນ່ນອນ. ເປັນຜູ້ຍິງທີ່ໂດດເດັ່ນຫຼາຍ. ພໍ່ຂອງນາງມາຢາມຂ້ອຍເລື້ອຍໆ.
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຕອບຄໍາຖາມຂອງຂ້ອຍ, Colonel Wu," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງເດັດຂາດ. - ເປັນຫຍັງເຈົ້າຈຶ່ງເອີ້ນຂ້ອຍວ່າ Carter?
  
  
  ສຽງ​ເພງ​ມ່ວນ​ຊື່ນ​ຂອງ​ລາວ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ທີ່​ເບີກບານ. "ຂ້ອຍຮູ້ສຶກເປັນກຽດທີ່ໄດ້ຮູ້ຈັກຕົວແທນທີ່ມີຊື່ສຽງ," ລາວເວົ້າ. "ຂ້ອຍເສຍໃຈຫຼາຍກ່ຽວກັບການປະຊຸມໃນຕອນບ່າຍນີ້." Colonel Wu ລົ້ມເຫລວ. ໄດ້​ເກີດ​ຄວາມ​ໂກດ​ແຄ້ນ​ຢ່າງ​ໃຫຍ່​ໃນ​ບັນດາ​ນັກ​ການ​ທູດ​ຈາກ​ປະ​ເທດ​ໃຫຍ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບອກ​ຕົນ​ເອງ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ຫນີ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຄໍາ​ແກ້​ຕົວ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຕໍາຫຼວດທີ່ເຄົາລົບນັບຖືບອກຂ້າພະເຈົ້າວ່າໃນບັນດາແຂກຂອງລາວແມ່ນຕົວແທນອາເມລິກາທີ່ມີຊື່ສຽງທີ່ມີພາລະກິດດຽວກັນ ... ເພື່ອປົດປ່ອຍ Calcutta ຈາກພວກກໍ່ການຮ້າຍ. ຂ້າພະເຈົ້າເປັນຫ່ວງກ່ຽວກັບເມືອງຂອງພວກເຮົາ, ທ່ານ Carter. ເຈົ້າຕ້ອງຊ່ວຍຢຸດການວາງລະເບີດ. ສຳຄັນຫຼາຍສຳລັບບ້ານເກີດທີ່ເປັນລູກລ້ຽງຂອງຂ້ອຍ. ມີຄວາມສໍາຄັນຫຼາຍສໍາລັບທຸລະກິດ.
  
  
  - ຂອບໃຈ, Colonel. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຊື່ອ​ວ່າ​ປະ​ເທດ​ທີ່​ກ່ຽວ​ຂ້ອງ​ຮູ້​ຈັກ​ຄວາມ​ກັງ​ວົນ​ຂອງ​ທ່ານ, ແຕ່​ວ່າ​ນີ້​ແມ່ນ​ວຽກ​ເຮັດ​ງານ​ທໍາ​ສໍາ​ລັບ​ມື​ອາ​ຊີບ. ເວລາໝົດແລ້ວ.'
  
  
  - ຖືກຕ້ອງແລ້ວ, Mister Carter. ແຕ່ບາງທີນັກທຸລະກິດທີ່ງ່າຍດາຍສາມາດຮັບໃຊ້ປະເທດໃຫຍ່. ຂ້ອຍຮູ້ຈັກອິນເດຍດີ. ຂ້ອຍມັກຈະຊ່ວຍຕໍາຫຼວດ. ຂ້າພະເຈົ້າຢາກໃຊ້ໂອກາດນີ້ເພື່ອຊ່ວຍຊາວອາເມຣິກັນທີ່ມີຊື່ສຽງຫຼາຍ.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລັງ​ເລ​ສໍາ​ລັບ​ພຽງ​ແຕ່​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​. ບາງທີຄົນຈີນເກົ່າເວົ້າຖືກ - ບາງທີລາວສາມາດຊ່ວຍຂ້ອຍໄດ້.
  
  
  "ເຈົ້າຢາກມາຢາມຂ້ອຍຢູ່ເຮືອນຂ້ອຍມື້ອື່ນບໍ," ລາວເວົ້າ. "ເຈົ້າແລະນາງ Mehta." ພວກເຮົາຈະສົນທະນາ. ບາງທີມັນຈະຊ່ວຍປະຫຍັດເມືອງຂອງພວກເຮົາ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕົກລົງແລະລາວໂທຫາເວລາສໍາລັບອາຫານທ່ຽງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ວາງສາຍແລະຫັນໄປຫາ Choeni. ນາງຍັງນັ່ງຢູ່ໃນຕັ່ງໃຫຍ່ກົງກັນຂ້າມ. ກະໂປງຕາເວັນຕົກຂອງນາງໄດ້ຖືກດຶງຂຶ້ນເທິງສະໂພກຂອງນາງ, ສະແດງໃຫ້ເຫັນຮູບຮ່າງທີ່ສົມບູນແບບຂອງຂາຂອງນາງ. Hugo ເຢັນຢູ່ໃນມືຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ກ່ຽວ​ກັບ​ວ່າ​ບໍ່​ດົນ​ມາ​ນີ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຄິດ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ຂ້າ​ນາງ. ບາບທີ່ຈະເປັນແນວໃດ. ແຕ່ບໍ່ມີຄວາມຕ້ອງການສໍາລັບການນີ້. ລັດ​ຖະ​ບານ​ອິນ​ເດຍ​ຍັງ​ບໍ່​ທັນ​ເລິກ​ເຊິ່ງ​ໃນ​ການ​ສອດ​ແນມ​ສາ​ກົນ​ຈົນ​ຕ້ອງ​ການ​ລອບ​ສັງຫານ. ແລະ​ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເຮັດ​ແນວ​ໃດ, ແນ່​ນອນ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ບໍ່​ໄດ້​ສົ່ງ​ສາວ​ທີ່​ອຸ​ດົມ​ສົມ​ບູນ, sophisticated ໃຫ້​ເຮັດ​ມັນ.
  
  
  ​ແຕ່​ນາງ​ມີ​ຄຳ​ຖາມ​ທີ່​ນາງ​ຢາກ​ໄດ້​ຮັບ​ຄຳ​ຕອບ, ​ແລະ ນາງ​ຄິດ​ວ່າ​ປືນ​ມີ​ພະລັງ​ໃນ​ການ​ຊັກ​ຊວນ. ປະສົບຄວາມລົ້ມເຫລວກັບອາວຸດອັນຫນຶ່ງ, ບາງທີນາງອາດຈະພະຍາຍາມອີກອັນຫນຶ່ງ, ອາວຸດທີ່ຂ້ອຍຈະຊອກຫາທີ່ມ່ວນກວ່າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍູ້ Hugo ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ກາບ​ຂອງ​ຕົນ, ເອື້ອມ​ອອກ​ໄປ​ແລະ​ຍົກ​ນາງ​ຈາກ​ຕັ່ງ​ໄດ້. ນາງໄດ້ເບິ່ງອອກໄປໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍດຶງນາງໄປຫາຫນ້າເອິກຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  “ລູກ,” ຂ້ອຍກະຊິບ.
  
  
  ຮິມຝີປາກຂອງຂ້ອຍແຕະຫູຂອງນາງ, ຈາກນັ້ນແກ້ມຂອງນາງ. ນາງສູງແລະຮ່າງກາຍຂອງນາງເຫມາະຂອງຂ້ອຍຢ່າງສົມບູນ, ເສັ້ນໂຄ້ງແລະເສັ້ນໂຄ້ງທີ່ອ່ອນໂຍນຂອງນາງເຮັດໃຫ້ຄວາມເຂັ້ມແຂງແລະຄວາມແຂງຂອງຂ້ອຍ. ໃນເວລາແລະສະຖານທີ່ອື່ນຂ້ອຍຈະບອກນາງວ່າຂ້ອຍຮັກນາງ. ແຕ່ນັ້ນຈະບໍ່ຍຸຕິທໍາ. ສໍາລັບພວກເຮົາມີພຽງແຕ່ passion ທາງດ້ານຮ່າງກາຍ. ຄໍາສັນຍາດຽວທີ່ພວກເຮົາສາມາດເຮັດກັບກັນແລະກັນຈະເປັນຄືນຫນຶ່ງຄືນ.
  
  
  ຂະນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ນິ້ວ​ມື​ໄປ​ອ້ອມ​ສະ​ໂພກ​ທີ່​ໂຄ້ງ​ຂອງ​ນາງ, ນິ້ວ​ມື​ຍາວ​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ລົງ​ມາ. ຮ່າງ ກາຍ ຂອງ ພວກ ເຮົາ ຮ່ວມ ກັນ ໃນ ການ ເສຍ ສະ ລະ ຊຶ່ງ ກັນ ແລະ ກັນ silent; ຈາກ​ນັ້ນ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ແລະ​ໄດ້​ຈັບ​ມື​ກັບ​ຕຽງ​ນອນ.
  
  
  "ນອນລົງ," ນາງເວົ້າ. 'ຖ້າ​ຂ້ອຍ​ແນ່.'
  
  
  ນາງໄດ້ຢືນຢູ່ຕໍ່ຫນ້າຂ້າພະເຈົ້າເພື່ອ undress. ໃນຂະນະທີ່ນົມອ່ອນໆ, ສີນ້ຳຕານຂອງນາງອອກມາເປັນອິດສະລະ, ຂ້ອຍໄດ້ເຂົ້າຫາມັນດ້ວຍສະຖາປັດຕະຍະຍານ, ແຕ່ນາງໄດ້ຍູ້ຂ້ອຍອອກໄປຈົນກວ່ານາງຈະເປືອຍກາຍ.
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ຄຸ​ເຂົ່າ​ລົງ​ເທິງ​ພື້ນ​ແລະ​ຊ່ວຍ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ເຄື່ອງ​ນຸ່ງ​ຫົ່ມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ນາງຈະບໍ່ມາຫາຂ້ອຍຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ. ນາງໄດ້ກົ້ມຫົວເຂົ່າຂອງນາງ, ຈູບຂ້ອຍຢູ່ຮິມຝີປາກ, ຈາກນັ້ນເລື່ອນລົງລຸ່ມລົງຈົນກວ່າຮ່າງກາຍຂອງຂ້ອຍຈະຂໍຕິດຕໍ່ກັບນາງ.
  
  
  ມືຂອງນາງໄດ້ເຄື່ອນໄປທົ່ວຮ່າງກາຍຂອງຂ້ອຍ, ຮູ້ສຶກ, ສອບສວນ, caressing. ໃນທີ່ສຸດນາງກໍ່ນອນຢູ່ເທິງຕຽງ. ນາງຄ່ອຍໆຍ່າງໄປຂ້າງຫນ້າ, ກົດເຕົ້ານົມທີ່ແຫນ້ນຫນາຂອງນາງກັບຫນ້າເອິກຂອງຂ້ອຍ, ແລ້ວແກວ່ງຂາທີ່ຍືດຫຍຸ່ນຍາວຂອງນາງຈົນກ່ວານາງກວມເອົາຮ່າງກາຍຂອງຂ້ອຍຕັ້ງແຕ່ຫົວເຖິງຕີນ.
  
  
  ນາງໄດ້ຈູບຂ້ອຍຢ່າງອ່ອນໂຍນ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນກໍ່ມີຄວາມກະຕືລືລົ້ນ. "ມາ, ໃຫ້ຂ້ອຍເຮັດຕາມທາງຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  ການເຄື່ອນໄຫວຂອງ hips ຂອງນາງຕໍ່ກັບລະເບີດຝັງດິນເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຫມັ້ນໃຈ. ມັນຮູ້ສຶກດີທີ່ຈະຮູ້ສຶກນາງໃສ່ຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ມືຂອງນາງບໍ່ຫວ່າງ, ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຮ້ອນຂຶ້ນກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະຍ້າຍອອກໄປ.
  
  
  ຕໍ່​ມາ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ວາງ​ແຂນ​ຂອງ​ກັນ​ແລະ​ກັນ​ແລະ​ເບິ່ງ​ອອກ​ຈາກ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ເປີດ​ຢູ່​ທີ່​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ຂອງ​ເມືອງ​ຂ້າງ​ລຸ່ມ​ນີ້.
  
  
  "ດຽວນີ້ບອກຂ້ອຍຄວາມຈິງ," ນາງເວົ້າ.
  
  
  'ເຈົ້າເວົ້າກ່ອນ. ເຈົ້າເຮັດວຽກໃຫ້ Raj ບໍ? ຢ່າງຮຸນແຮງບໍ?'
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍເຮັດວຽກໃຫ້ລາວເພາະວ່າຂ້ອຍເຊື່ອວ່າຂ້ອຍສາມາດຊ່ວຍປະເທດຂອງຂ້ອຍໄດ້."
  
  
  'ແນວໃດ?'
  
  
  "ຊ່ວຍປະຢັດລັດ Bengal ສໍາລັບອິນເດຍ."
  
  
  — ເຂດ​ອ້ອມ​ຂ້າງ Calcutta?
  
  
  ນາງຫົວຫົວ. 'ແມ່ນແລ້ວ. ມີປະຊາຊົນຜູ້ທີ່ຕ້ອງການທີ່ຈະແຍກ Bengal ອອກຈາກສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງປະເທດ. ເຂົາເຈົ້າຢາກສ້າງປະເທດໃໝ່ ຫຼືເຂົ້າຮ່ວມບັງກະລາເທດ. ເຖິງແມ່ນວ່າກ່ອນທີ່ຊາວ Bengalis ໄດ້ແຍກອອກຈາກປາກີສະຖານ, ພວກກະບົດໄດ້ປາກົດຢູ່ໃນ Calcutta ທີ່ຕ້ອງການທໍາລາຍປະເທດ. ຄວາມວຸ່ນວາຍທີ່ເກີດຈາກການລະເບີດອາດຈະເຮັດໃຫ້ພວກເຂົາມີໂອກາດທີ່ພວກເຂົາຕ້ອງການ."
  
  
  "ແລະ Raj ຄິດວ່າຂ້ອຍສາມາດມີສ່ວນຮ່ວມໃນສິ່ງໃດ?"
  
  
  "ລາວບໍ່ຮູ້, ແຕ່ລາວບໍ່ໄວ້ວາງໃຈຊາວອາເມລິກາ."
  
  
  'ເຈົ້າ​ເດ?'
  
  
  - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​.
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ kissed ສົບ ອ່ອນ ຂອງ ນາງ.
  
  
  “ພວກເຮົາທັງສອງຢູ່ຝ່າຍດຽວກັນ, ບໍ່ວ່າ Raj ຈະຮູ້ຫຼືບໍ່. ພຽງແຕ່ເຊື່ອຂ້ອຍສໍາລັບໃນຂະນະທີ່. ມື້ຫນຶ່ງຫຼືສອງ, ບາງທີເຖິງແມ່ນວ່າຫນ້ອຍ.
  
  
  ນາງ frowned septically. "ບາງທີ," ນາງເວົ້າ. "ບາງທີຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້ດຽວນີ້."
  
  
  'ດີ. ຕົກລົງ, ເຈົ້າບອກຂ້ອຍເພີ່ມເຕີມໄດ້ບໍວ່າມັນອາດຈະເປັນປະໂຫຍດບໍ? Raj ມີຂໍ້ມູນກ່ຽວກັບການສະຫນອງໂພແທດຊຽມ nitrate ບໍ? ຂໍ້ຄຶດໃດໆກ່ຽວກັບອົງການຈັດຕັ້ງທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫລັງນີ້? ມີຄົນຢູ່ໃນຈຸດສູນກາງຂອງການສົມຮູ້ຮ່ວມຄິດທີ່ຂ້ອຍສາມາດຈັບໄດ້ບໍ?
  
  
  ໃບໜ້າທີ່ສວຍງາມຂອງ Choni ບ້າ.
  
  
  'ຂ້ອຍ​ບໍ່​ຮູ້. ຂ້ອຍພຽງແຕ່ເຮັດສິ່ງທີ່ລາວບອກຂ້ອຍ. ເຈົ້າສາມາດຖາມລາວໄດ້.
  
  
  'ບໍ່.'
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມອະທິບາຍເລື່ອງນີ້ໃຫ້ນາງ. ຂ້ອຍບໍ່ເຊື່ອໃຜ, ບໍ່ແມ່ນແຕ່ Raj. ດ້ວຍຄວາມຊື່ສັດ, ຂ້ອຍກໍ່ບໍ່ໄວ້ວາງໃຈນາງ, ແຕ່ຂ້ອຍເວົ້າບໍ່ໄດ້. ຈົນກ່ວາຂ້ອຍຍອມຮັບຢ່າງເປີດເຜີຍວ່າຂ້ອຍເປັນຕົວແທນອາເມລິກາທີ່ເຮັດວຽກຢູ່ໃນປະເທດຂອງລາວ, Raj ໄດ້ຖືກຂັດຂວາງໂດຍໂປໂຕຄອນ. ລາວບໍ່ສາມາດຈັບຂ້ອຍຫຼືສົ່ງຂ້ອຍອອກຈາກປະເທດໂດຍບໍ່ມີຫຼັກຖານ. ແລະຫຼັກຖານອັນດຽວຂອງລາວຍັງເປືອຍກາຍຢູ່ໃນແຂນຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ນາງຖາມ. - "ຂ້ອຍຄວນບອກລາວແນວໃດ?"
  
  
  - ລາວຂໍໃຫ້ເຈົ້າຂ້າຂ້ອຍບໍ?
  
  
  - ບໍ່, ຂ້ອຍພຽງແຕ່ຕ້ອງການສອບຖາມເຈົ້າ. ປືນແມ່ນຄວາມຄິດຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ບອກລາວສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຮູ້," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອະ​ທິ​ບາຍ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ນີ້​ກັບ​ນາງ, ແຕ່​ເຮັດ​ໃຫ້​ແນ່​ໃຈວ່​າ​ໃຫ້​ນາງ​ພຽງ​ແຕ່​ຂໍ້​ມູນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ແບ່ງ​ປັນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເວົ້າກ່ຽວກັບໂຮງງານແລະການລັກຂະໂມຍຂອງໂພແທດຊຽມ nitrate, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ເວົ້າວ່າຂ້າພະເຈົ້າມີຫຍັງກ່ຽວຂ້ອງກັບການລະເບີດຂອງໂຮງງານ. Raju ໄດ້ຖືກອະນຸຍາດໃຫ້ຄິດອອກສໍາລັບຕົນເອງ.
  
  
  "ແນ່ນອນ Zakir Shastri ມີສ່ວນຮ່ວມຢູ່ທີ່ນີ້," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ໃຫ້ Raj ສົ່ງພະນັກງານຂອງລາວໄປຫາລາວ." ຕຳຫຼວດມີວິທີຕິດຕາມຄົນເມື່ອເຂົາເຈົ້າຮູ້ຊື່.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢາກ​ສົນ​ທະ​ນາ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຄວາມ​ສົງ​ໃສ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ເດັກ​ນ້ອຍ​ວາງ​ລະ​ເບີດ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປ່ຽນ​ໃຈ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບອກ​ນາງ​ພຽງ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ຄວາມ​ໄວ້​ວາງ​ໃຈ​ຂອງ​ນາງ. ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການເພີ່ມເຕີມ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ເຈົ້າເຊື່ອຂ້ອຍດຽວນີ້ບໍ?"
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ນາງເວົ້າ, ແຕ່ຍັງມີຄວາມສົງໄສຢູ່ໃນຕາຂອງນາງ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າພະຍາຍາມເຮັດໃຫ້ນາງສະຫງົບລົງດ້ວຍການຈູບ.
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ຈັບ​ກັບ​ຄືນ​ມາ​ຊົ່ວ​ຄາວ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ແລ່ນ​ມື​ຂອງ​ນາງ​ລົງ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ເປືອຍກາຍ, ພວກເຮົາກົດດັນຕົວເອງຕໍ່ກັນແລະກັນແລະປ່ອຍໃຫ້ passion ຂອງພວກເຮົາປົກຄອງຮ່າງກາຍຂອງພວກເຮົາ. ຕໍ່​ມາ​ນາງ​ໄດ້​ຢຽດ​ສອກ​ຕົນ​ເອງ​ແລະ​ເວົ້າ​ວ່າ, “ທີ່​ຮັກ, ຂ້ອຍ​ໄວ້​ວາງ​ໃຈ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ກະ​ລຸ​ນາ​ຢ່າ​ຫຼອກ​ລວງ​ຂ້ອຍ​ອີກ. ຢ່າຕົວະຂ້ອຍອີກຕໍ່ໄປ.
  
  
  "ບໍ່ເຄີຍອີກ," ຂ້ອຍເວົ້າ, ສົງໄສວ່ານາງເຊື່ອຂ້ອຍບໍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ມີ​ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ​ຜິດ—ການ​ຕົວະ​ເປັນ​ສ່ວນ​ໜຶ່ງ​ຂອງ​ວຽກ​ງານ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. "ເມື່ອມັນສິ້ນສຸດລົງ, ບາງທີພວກເຮົາສາມາດໄປບ່ອນໃດບ່ອນຫນຶ່ງຮ່ວມກັນ, ທີ່ຮັກຂອງຂ້ອຍ." ຂ້ອຍມີເງິນຫຼາຍ. ຂ້ອຍຮູ້ຈັກເອີຣົບ. ທ່ານບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງເຮັດວຽກໃນຊີວິດຂອງທ່ານ. ສິ່ງທີ່ນາງເວົ້າເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍແປກໃຈ. ນາງຟັງດ້ວຍຄວາມຈິງໃຈ. ບາງທີມັນອາດຈະເປັນຫຼາຍກວ່າການສະແດງອອກສໍາລັບນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ຕົນ​ເອງ​ໃສ່​ກັບ​ນາງ​, ກຽມ​ພ້ອມ​ສໍາ​ລັບ​ຄວາມ​ຮັກ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​. ນາງ moaned ດ້ວຍ​ຄວາມ​ສຸກ​ແລະ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ລືມ​ວ່າ​ມີ​ໂລກ​ຢູ່​ນອກ​ຝາ​ຂອງ​ຫ້ອງ​ການ​.
  
  
  
  ບົດທີ 8
  
  
  
  
  
  ໃນຕອນເຊົ້າມື້ຕໍ່ມາພວກເຮົາໄດ້ກິນອາຫານເຊົ້າຢູ່ໃນຕຽງ. ເດັກ​ຍິງ​ຊາວ​ອິນ​ເດຍ​ຜູ້​ໜຶ່ງ​ທີ່​ຮັບ​ໃຊ້​ພວກ​ເຮົາ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ບໍ່​ຮູ້​ຈັກ​ເລີຍ​ວ່າ​ມີ​ຜູ້​ຍິງ​ເປືອຍ​ກາຍ​ນອນ​ຢູ່​ນຳ​ຂ້ອຍ. ເມື່ອນາງອອກໄປ, Choeni ໄດ້ກົ້ມລົງ, ກົ້ມຫົວຂ້ອຍ ແລະຈູບໜ້າເອິກຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງຍູ້ນາງອອກຈາກພາຍໃຕ້ຜ້າຫົ່ມ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ Choeni ນຸ່ງເຄື່ອງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໂທຫາຫ້ອງການຂອງ Slocum ແລະຂໍເບີໂທລະສັບທີ່ຂ້ອຍສາມາດຕິດຕໍ່ Lily Peace. Lily ເບິ່ງຄືວ່າຢູ່ໃນອາລົມດີເມື່ອຂ້ອຍເວົ້າກັບນາງ. ນາງກ່າວວ່ານາງຈະອອກຈາກໂຮງ ໝໍ ໃນໄວໆນີ້ແລະຈະໄປ Madras ຕາມແຜນການ. ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແນະນຳ​ໃຫ້​ນາງ​ເອົາ​ເຈົ້າ​ຊາຍ​ໄປ​ນຳ​ເມື່ອ​ນາງ​ອອກ​ຈາກ​ເມືອງ​ກາ​ຕາ. ນາງໄດ້ຕົກລົງຢ່າງກະຕືລືລົ້ນແລະກ່າວວ່ານາງຈະຂໍໃຫ້ພີ່ນ້ອງຄົນຫນຶ່ງເອົາຫມາທັນທີ.
  
  
  ຂ້ອຍດີໃຈທີ່ຂ້ອຍໂທຫານາງ. ມາຮອດປະຈຸບັນ, ວຽກງານຂອງຂ້ອຍໄດ້ເຮັດໃຫ້ Lily ໂສກເສົ້າເທົ່ານັ້ນ. ບາງ​ທີ​ຫມາ​ຈະ​ຊ່ວຍ​ໃຫ້​ນາງ​ຜ່ານ​ຜ່າ​ຄວາມ​ຫຍຸ້ງ​ຍາກ​ທີ່​ລໍ​ຖ້າ​ນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປາດ​ຖະ​ຫນາ​ໃຫ້​ນາງ​ດີ​ແລະ​ໄດ້​ວາງ​ສາຍ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນໄປຫາ Choeni.
  
  
  ພວກເຮົາຕ້ອງໄປເຮືອນຂອງນາງກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະໄປຫາ Colonel Wu. ເມື່ອຂ້ອຍໄດ້ຢູ່ຫລັງລໍ້, ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຈິດໃຈຂອງຂ້ອຍຍັງຫຍຸ້ງຢູ່ກັບ Choeni ເກີນໄປ - ຂ້ອຍລືມເບິ່ງບ່ອນນັ່ງຫລັງ. ເມື່ອຂ້ອຍຫັນໜ້າໄປ, ນິ້ວມືແຂງໆຖືກຊີ້ຢູ່ລະຫວ່າງຕາຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ສຽງດັງ, ສຽງດັງ, Nick Carter, ເຈົ້າຕາຍແລ້ວ."
  
  
  Choeni ຫັນໄປມາແລະດຶງປືນອອກຈາກຖົງຂອງນາງ. ຂ້ອຍຄວນຢຸດລາວກ່ອນທີ່ລາວຈະຍິງ. ຜູ້​ຊາຍ​ຢູ່​ໃນ​ບ່ອນ​ນັ່ງ​ຫຼັງ​ໄດ້​ຟ້າວ​ຈັບ​ປືນ​ຢ່າງ​ໄວ.
  
  
  "ສະຫງົບລົງ, Sokolov," ຂ້າພະເຈົ້າຮ້ອງຂຶ້ນ.
  
  
  ໄຂມັນລັດເຊຍລັງເລໃຈ, ເອົາມືຂອງຕົນພາຍໃຕ້ jacket ຂອງຕົນ.
  
  
  'ນີ້​ແມ່ນ​ໃຜ?' Choney ຖາມ. "ລາວຕ້ອງການຫຍັງ?"
  
  
  Sokolov ແນະນໍາຕົນເອງ. "ສະຫາຍ Alexander Sokolov," ລາວເວົ້າ. "ກົງສຸນໃນ Calcutta ສໍາລັບສະຫະພາບສາທາລະນະລັດສັງຄົມນິຍົມໂຊວຽດ."
  
  
  "ພວກເຮົາໂຊກດີ," ຂ້ອຍເວົ້າ. - ບອກນາງຄວາມຈິງ, Sokolov. ເຈົ້າເປັນນັກສືບ KGB, ຄືກັບນັກການທູດລັດເຊຍສ່ວນໃຫຍ່ໃນທົ່ວໂລກ."
  
  
  ຣັດ​ເຊຍ​ໄດ້​ຍົກ​ມື​ຂຶ້ນ​ຍອມ​ຈຳນົນ. “ພວກ​ທ່ານ​ຊາວ​ອາ​ເມ​ຣິ​ກັນ… ທ່ານ​ເປັນ​ຄົນ​ທີ່​ມີ​ຄວາມ​ປະ​ທັບ​ໃຈ​ສະ​ເໝີ. ຕົກລົງ, ຂ້ອຍເປັນ spy. ທ່ານອາດຈະຮູ້. ບໍ່ຖືກຕ້ອງ, Carter? ແລະທ່ານ, ນາງ Mehta? ເຈົ້າຍັງຂຶ້ນກັບອາຊີບທີ່ຖ່ອມຕົວຂອງພວກເຮົາ. ອັນນີ້ຖືກຕ້ອງບໍ?'
  
  
  Choeni ຫັນ ໜ້າ ແລະປະຕິເສດທີ່ຈະຕອບ. "ມັນບໍ່ສໍາຄັນ," ລາວເວົ້າ. "ມື້ນີ້ພວກເຮົາບໍ່ແມ່ນສັດຕູ." ລາວ​ຍົກ​ມື​ຂຶ້ນ​ອີກ​ເທື່ອ​ໜຶ່ງ ແລະ​ກົ້ມ​ຫົວ​ຢ່າງ​ຄິດ. “ມື້ອື່ນ... ໃຜເວົ້າໄດ້? ມື້​ອື່ນ​ພວກ​ເຮົາ​ອາດ​ຈະ​ຂ້າ​ກັນ​, ແຕ່​ມື້​ນີ້ ... ມື້​ນີ້​ພວກ​ເຮົາ​ຕ້ອງ​ເຮັດ​ວຽກ​ຮ່ວມ​ກັນ​.
  
  
  'ໃຜເວົ້າແນວນັ້ນ?' - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ​ຢ່າງ​ເຢັນ​.
  
  
  - ຂ້ອຍ, Comrade Carter. ພວກເຮົາມີບັນຫາ.
  
  
  'ພວກ​ເຮົາ?'
  
  
  'ພວກເຮົາທຸກຄົນມີ. ຢູ່ບ່ອນຂອງເຈົ້າ. ຂ້ອຍ​ມີ. ນາງເມຕາ. ຂ້ອຍ​ມີ​ຄຳ​ສັ່ງ​ໃຫ້​ຂ້າ​ເຈົ້າ.
  
  
  Choeni ສັ່ນສະເທືອນ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນມືຂອງນາງແຫນ້ນແຫນ້ນແຫນ້ນແຫນ້ນໃສ່ປືນສັ້ນທີ່ນາງຍັງຖືຢູ່. ຂ້ອຍບໍ່ຢ້ານ. ຍັງ​ເທື່ອ. ຂ້ອຍຮູ້ວ່າ Sokolov ເຮັດວຽກແນວໃດ. ຖ້າ​ລາວ​ຈະ​ຂ້າ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ຈະ​ບໍ່​ມີ​ການ​ເຕືອນ​ໄພ.
  
  
  ທ່ານ​ກ່າວ​ວ່າ “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ຄຳ​ສັ່ງ​ໃຫ້​ຂ້າ​ຕົວ​ແທນ​ທັງ​ໝົດ​ທີ່​ອາດ​ຈະ​ຮັບ​ຜິດ​ຊອບ​ຕໍ່​ການ​ໂຈມ​ຕີ​ກໍ່​ການ​ຮ້າຍ​ຢູ່​ໃນ​ພາ​ລະ​ກິດ​ການ​ທູດ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່ Calcutta. "ມື້ອື່ນເຈົ້າອາດຈະໄດ້ຮັບຄໍາສັ່ງດຽວກັນ ... ຂ້າຂ້ອຍແລະຕົວແທນຈີນທັງຫມົດໃນເມືອງ, ຫຼັງຈາກນັ້ນຊາວອິນເດຍເຊັ່ນນາງ Mehta ... ໃຜກໍ່ຕາມທີ່ອາດຈະຮັບຜິດຊອບຕໍ່ເລື່ອງນີ້."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ​ວ່າ, “ແລ້ວ​ເປັນ​ຫຍັງ​ທ່ານ​ລໍ​ຖ້າ? ເຈົ້າບໍ່ເຄີຍຂີ້ອາຍທີ່ຈະຂ້າຄົນມາກ່ອນ."
  
  
  - ເພາະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຄິດ​ວ່າ​ມັນ​ຈະ​ຊ່ວຍ​ໄດ້​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໃສ​ວ່າ​ການ​ລະ​ເບີດ​ຈະ​ສືບ​ຕໍ່​. ຂ້າພະເຈົ້າສົງໃສວ່າບໍ່ມີໃຜໃນພວກເຮົາທີ່ຈະຕໍານິຕິຕຽນ. ຂ້ອຍສົງໄສວ່າ ຜູ້ໃດຜູ້ນຶ່ງ... ເຈົ້າເອີ້ນມັນວ່າແນວໃດ... ມີຄົນຢາກຂົ່ມເຫັງພວກເຮົາຕໍ່ກັນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ພາ​ສາ​ລັດ​ເຊຍ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ແລະ​ເກືອບ​ເຊື່ອ​ວ່າ​ເຂົາ​. ລາວສາມາດບອກຄວາມຈິງ ... ເວລານີ້.
  
  
  "ບາງຄົນກໍາລັງຫຼີ້ນເກມ," ຂ້ອຍຕົກລົງ, "ແລະພວກເຮົາທັງສອງຖືກຫົວເລາະ."
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ, ແມ່ນແລ້ວ,” ລາວເວົ້າ, ຫົວຫົວ. 'ນີ້​ແມ່ນ​ຄວາມ​ຈິງ. ມີບາງຄົນສ້າງບັນຫາລະຫວ່າງພວກເຮົາ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ພວກເຮົາຈະອອກຈາກນີ້ໄດ້ແນວໃດ?
  
  
  Sokolov ສັ່ນຫົວຂອງລາວຢ່າງໂສກເສົ້າ. 'ຂ້ອຍ​ບໍ່​ຮູ້. ແຕ່ຂ້ອຍມີຄວາມກັງວົນອີກຢ່າງຫນຶ່ງ. ພວກເຮົາໄດ້ຍິນສິ່ງທີ່ແປກປະຫລາດ. ພວກເຮົາໄດ້ຍິນກ່ຽວກັບໄພຂົ່ມຂູ່. ມີຄົນບອກວ່າສະຖານກົງສຸນຂອງພວກເຮົາຈະຖືກລະເບີດຂຶ້ນໃນວັນທີສິບຫ້າ...ວັນປະກາດເອກະລາດ.
  
  
  ທ່ານ Choeni ກ່າວຕື່ມວ່າ “ຖະໜົນຫົນທາງຈະເຕັມໄປດ້ວຍຜູ້ຄົນ. "ນີ້ຈະເປັນມື້ທີ່ສົມບູນແບບສໍາລັບການກໍ່ຄວາມຮຸນແຮງ."
  
  
  "ລັດຖະບານຂອງຂ້ອຍໃຈຮ້າຍ," ລາວເວົ້າ. "ມີການເວົ້າກ່ຽວກັບການແກ້ແຄ້ນ - ການແກ້ແຄ້ນຢ່າງແທ້ຈິງ - ຖ້າສະຖານກົງສຸນເສຍຫາຍ."
  
  
  ຂ້ອຍຮູ້ສຶກເຫື່ອອອກພາຍໃຕ້ຄໍຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຈິນ​ຕະ​ນາ​ການ​ສິ່ງ​ທີ່​ສາ​ມາດ​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ໄພ​ຂົ່ມ​ຂູ່​ເປັນ​ຈິງ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - ເປັນຫຍັງເຈົ້າຈຶ່ງບອກຂ້ອຍທັງໝົດນີ້? "ເຈົ້າຊ່ວຍຊາວອາເມລິກາຕັ້ງແຕ່ເວລາໃດ?"
  
  
  ລັດເຊຍຖອນຫາຍໃຈ. - ເພາະ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ສັ່ງ​ໃຫ້​ຢຸດ​ເຊົາ​ທ່ານ​. ແຕ່ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ຂ້ອຍສາມາດຊອກຫາໄດ້ຊີ້ໃຫ້ເຫັນວ່າເຈົ້າບໍ່ມີຄວາມຮັບຜິດຊອບ ... ທັງເຈົ້າຫຼືຄົນອາເມລິກາອື່ນໆ. ຄົນ​ທີ່​ວາງ​ລະ​ເບີດ​ບໍ່​ໄດ້​ມາ​ຈາກ CIA ຫຼື​ສະ​ຖາ​ບັນ​ວິ​ທະ​ຍາ​ສາດ. ທີ່ມີຢູ່ແລ້ວ ...'
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ມິດ​ງຽບ​ຢູ່, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈົບ​ປະ​ໂຫຍກ​ໃຫ້​ລາວ. "ນີ້ແມ່ນເດັກນ້ອຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  Sokolov ໄດ້​ຫົວ​ໃຈ​ເປັນ​ສັນ​ຍາ. - ແມ່ນແລ້ວ, ປາກົດຂື້ນວ່າເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນເດັກນ້ອຍ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຄິດແນວນັ້ນ," Choeni ຄັດຄ້ານ. 'ອັນນີ້ເປັນໄປບໍ່ໄດ້.'
  
  
  ນາງໄດ້ຄັດຄ້ານ, ແຕ່ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່ານາງຄິດກ່ຽວກັບຄວາມຈິງຈໍານວນຫນ້ອຍທີ່ຕໍາຫຼວດຕ້ອງບອກນາງ. “ມື້ວານນີ້ມີເດັກຊາຍຄົນໜຶ່ງຖືກຂ້າຕາຍຢູ່ໃກ້ກັບສະຖານກົງສຸນອາເມລິກາ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ທ່ານ Choeni ກ່າວວ່າ“ ເດັກນ້ອຍທີ່ບໍລິສຸດ. 'ຜູ້ໂດຍສານ.'
  
  
  "ຜູ້ກໍ່ການຮ້າຍ," Sokolov ແນະນໍາ. "ການໃຊ້ເດັກນ້ອຍ ... ບໍ່ແມ່ນສໍາລັບທ່ານ," ລາວເວົ້າດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ.
  
  
  "ແລະບໍ່ແມ່ນສໍາລັບທ່ານ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ. "ແມ່ນແຕ່ພວກ Maoists ຍັງບໍ່ທັນໄດ້ຈົມລົງເລິກນັ້ນ."
  
  
  ລາວເລື່ອນຂ້າມບ່ອນນັ່ງລົດແລະເປີດປະຕູ. "ນັ້ນແມ່ນທັງຫມົດທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງບອກເຈົ້າ," ລາວເວົ້າ.
  
  
  ເມື່ອລາວອອກມາ, ຂ້ອຍເອົາກະແຈໃສ່ໄຟ, ເລີ່ມເຄື່ອງຈັກ ແລະຂັບລົດໄປເຮືອນຂອງ Choeni. ໃນຂະນະທີ່ນາງກໍາລັງປ່ຽນເຄື່ອງນຸ່ງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຢືນຢູ່ເທິງລະບຽງແລະເບິ່ງເປັນເມືອງແປກທີ່ຕື່ນຂຶ້ນໃນຕອນເຊົ້າໃຫມ່ຈາກການຕໍ່ສູ້ທີ່ບໍ່ສິ້ນສຸດເພື່ອຄວາມຢູ່ລອດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢາກ​ຮູ້​ຢາກ​ເຫັນ​ສິ່ງ​ທີ່​ມີ​ສັດ​ຮ້າຍ​ທີ່​ເຮັດ​ໃຫ້​ເມືອງ​ທີ່​ຖືກ​ຂົ່ມ​ຂູ່​ນີ້. ໃຜເລືອກ Calcutta ເປັນສະຫນາມຮົບສໍາລັບສອງມະຫາອໍານາດ? ລາວຫວັງວ່າຈະໄດ້ຫຍັງຈາກເລື່ອງນີ້? ຂ້ອຍບໍ່ມີຄວາມຄິດ. ເວລາຜ່ານນິ້ວມືຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ບໍ່ມີຜົນໄດ້ຮັບ. ພຽງແຕ່ສາມມື້, ແລະຂໍ້ຄຶດຂອງຂ້ອຍໄດ້ກາຍເປັນຄວາມທໍ້ຖອຍໃຈທີ່ຂາດແຄນ. ໃຜກໍຕາມທີ່ໃຊ້ເດັກນ້ອຍເປັນຜູ້ກໍ່ການຮ້າຍແມ່ນສະຫຼາດ. ເສັ້ນທາງດັ່ງກ່າວເກືອບເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະປະຕິບັດຕາມ.
  
  
  ທັງໝົດທີ່ຂ້ອຍມີແມ່ນ Zakir Shastri. ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ສາມາດຫວັງວ່າອິດທິພົນຢ່າງກວ້າງຂວາງຂອງ Colonel Wu ຢູ່ໃນເມືອງຈະຊ່ວຍໃຫ້ຂ້າພະເຈົ້າຊອກຫາຜູ້ທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫຼັງຊື່ນີ້.
  
  
  ຈາກ Choeni ພວກເຮົາຂັບລົດໄປທາງທິດໃຕ້ໄປສູ່ອ່າວ Bengal, ປະຕິບັດຕາມຄໍາແນະນໍາຂອງ Colonel Wu, ຜ່ານເຂດທົ່ງພຽງ delta ບ່ອນທີ່ Ganges ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ແລະສາຂາຕ່າງໆຂອງມັນໄດ້ສ້າງເປັນຫົວເມືອງທີ່ອຸດົມສົມບູນໃນຫລາຍພັນປີ. ເຮືອນຂອງ Wu ໄດ້ມອງຂ້າມແມ່ນ້ຳ Hooghly. ມັນ​ເປັນ​ສະ​ລັບ​ສັບ​ຊ້ອນ​ທີ່​ກວ້າງ​ໃຫຍ່​ທີ່​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ມັນ​ຍັງ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ກໍ່​ສ້າງ​ໃນ​ໄລ​ຍະ​ເວ​ລາ​ດົນ​ນານ​. ຊັບ​ສິນ​ໄດ້​ຍືດ​ຍາວ​ເປັນ​ໄລ​ຍະ​ຫຼາຍ​ກິ​ໂລ​ແມັດ​ຜ່ານ​ພູ​ພຽງ​ດຽວ ແລະ​ລວມ​ມີ​ໄມ້​ພຸ່ມ, ຕົ້ນ​ໄມ້​ປ່ຽນ​ໃບ, ແລະ​ທົ່ງ​ຫຍ້າ​ລ້ຽງ​ສັດ​ໃຫຍ່​ສຳ​ລັບ​ມ້າ. ເຮືອນ​ຫຼັງ​ໃຫຍ່, ສ້າງ​ດ້ວຍ​ຫີນ​ຂາວ​ບໍລິສຸດ, ສ່ອງ​ແສງ​ຄື​ກັບ​ວິຫານ​ໃນ​ຍາມ​ແດດ.
  
  
  ຂະນະ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຍ່າງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ບ່ອນ​ຈອດ​ລົດ​ທີ່​ປູ​ໄວ້​ທາງ​ໜ້າ​ເຮືອນ​ໃຫຍ່, ຄົນ​ຮັບໃຊ້​ສອງ​ຄົນ​ໃນ​ເຄື່ອງ​ແບບ​ໄດ້​ແລ່ນ​ອອກ​ໄປ​ຂ້າງ​ນອກ​ເພື່ອ​ເປີດ​ປະຕູ​ລົດ ແລະ​ພາ​ພວກ​ເຮົາ​ຜ່ານ​ປະຕູ​ສອງ​ຊັ້ນ​ໃຫຍ່​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ຮັບ​ແຂກ. ໃນເວລານີ້, ມັນເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍໄດ້ຍ່າງກັບຄືນໄປບ່ອນໃນເວລາແລະພົບເຫັນຕົວເອງຢູ່ໃນພະລາຊະວັງຂອງຫນຶ່ງໃນຫ້າຮ້ອຍເຈົ້າຊາຍທີ່ປົກຄອງລັດຂະຫນາດນ້ອຍທີ່ອິນເດຍແລະປາກີສະຖານຂະຫຍາຍຕົວ.
  
  
  ຫ້ອງໂຖງມີຄວາມຫລູຫລາຢ່າງບໍ່ຫນ້າເຊື່ອ - ພື້ນເຮືອນແມ່ນເຮັດດ້ວຍຫີນອ່ອນແລະກະເບື້ອງເຊລາມິກທີ່ດີທີ່ສຸດ, ຖັນແມ່ນຈາກຫິນອ່ອນບໍລິສຸດ, ຝາຖືກແຂວນດ້ວຍຜ້າປູທີ່ເກົ່າແກ່ທີ່ງົດງາມ, ເຄື່ອງເຟີນີເຈີທີ່ມີອາຍຸຕັ້ງແຕ່ສະ ໄໝ ກ່ອນຂອງອິນເດຍ.
  
  
  ມັນເປັນຫໍພິພິທະພັນຫຼາຍກ່ວາເຮືອນ, ວັດຫຼາຍກ່ວາທີ່ຢູ່ອາໄສ. ພວກ​ຜູ້​ນຳ​ພາ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຢຸດ​ຊົ່ວ​ຄາວ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ເບິ່ງ​ຄວາມ​ປະ​ເສີດ​ທັງ​ໝົດ​ນີ້, ແລະ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ພາ​ພວກ​ເຮົາ​ໄປ​ທີ່​ປະ​ຕູ​ຢ່າງ​ງຽບໆ ຊຶ່ງ​ນຳ​ຈາກ​ຫ້ອງ​ໂຖງ​ໃຫຍ່​ໄປ​ຫາ​ຫ້ອງ​ໂຖງ​ອື່ນ. ມັນ​ຖືກ​ໄຟ​ຟ້າ​ບໍ່​ດີ​ແລະ​ສ້າງ​ຈາກ​ກ້ອນ​ຫີນ​ຫຍາບ​ທີ່​ອາດ​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ກູ້​ຄືນ​ຈາກ​ຖະ​ຫນົນ​ຫົນ​ທາງ​ຂອງ​ຫມູ່​ບ້ານ​ຈີນ​.
  
  
  ຢູ່​ກາງ​ຫ້ອງ​ໄດ້​ຢືນ​ຢູ່​ກະ​ຕ່າ, ຫລັງ​ຄາ​ນັ້ນ​ສູງ​ກວ່າ​ໜ້າ​ດິນ​ຫ້າ​ຟຸດ. ມັນໄດ້ຖືກເຮັດຈາກ cardboard, ກະດານເກົ່າ, ຕູ້ຂົນສົ່ງ, ກະປ໋ອງເປົ່າແລະດ້ານລຸ່ມຂອງເຮືອ rowboat.
  
  
  Colonel Wu ນັ່ງຢູ່ໃນປະຕູຂອງ hut ໂດຍມີ dhoti ສີຂາວທີ່ຫໍ່ຢູ່ແອວຂອງລາວ. ລາວນັ່ງນັ່ງຢູ່ໃນທ່າໂຍຄະຂັ້ນພື້ນຖານ. ເຫັນ​ພວກ​ເຮົາ, ລາວ​ໄດ້​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ເລັກ​ນ້ອຍ, ແຕ່​ບໍ່​ໄດ້​ລຸກ​ຂຶ້ນ.
  
  
  - ໂອ້ຍ, ເຈົ້າມາ. ໃຫ້ອະໄພຄວາມຊົງຈໍາທີ່ໂງ່ຈ້າ. ລາວເວົ້າວ່າ, "ຂ້ອຍເກີດຢູ່ໃນກະຕູບແບບນີ້," ລາວເວົ້າ, ຍືດ. "ມັນດີສໍາລັບຈິດວິນຍານທີ່ຈະຈື່ຈໍາແລະເວົ້າວ່າຂ້ອຍຈະແຕກຕ່າງກັນຕະຫຼອດໄປ."
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ຂາບ​ລົງ​ຢ່າງ​ຖ່ອມ​ຕົວ. "ຂ້ອຍຮູ້ສຶກເປັນກຽດທີ່ເຈົ້າໄດ້ໄປຢ້ຽມຢາມເຮືອນຂອງຂ້ອຍ, ນາງ Mehta," ລາວເວົ້າ. - ແລະທ່ານ, ທ່ານ Carter. ການ​ປະ​ທັບ​ຂອງ​ທ່ານ​ໃຫ້​ກຽດ​ຕໍາ​ແຫນ່ງ​ທີ່​ຖ່ອມ​ຕົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  Choeni ຕອບໄວ, ແຕ່ຂ້ອຍຕ້ອງຄົ້ນຫາຄໍາສັບຕ່າງໆ. Wu ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍສັບສົນ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍໂຕນ້ອຍທີ່ສຸພາບຮຽບຮ້ອຍເບິ່ງຄືວ່າອາຍທີ່ເຫັນໃນເຄື່ອງນຸ່ງຊາວນາ. ລາວ​ໄດ້​ຂໍ​ໂທດ​ແລະ​ເວົ້າ​ວ່າ​ລາວ​ຈະ​ກັບ​ຄືນ​ມາ​ໃນ​ໄວໆ​ນີ້ ເມື່ອ​ລາວ “ນຸ່ງ​ເຄື່ອງ​ທີ່​ເໝາະ​ສົມ​ກວ່າ​ສຳລັບ​ແຂກ​ທີ່​ມີ​ກຽດ​ນັ້ນ.”
  
  
  ລາວ​ເວົ້າ​ພາສາ​ຈີນ​ຢ່າງ​ໄວ, ແລະ​ຍິງ​ໜຸ່ມ​ສອງ​ຄົນ​ໃນ​ຊຸດ​ອາພອນ​ຂອງ​ຕາ​ເວັນ​ອອກ​ອອກ​ມາ​ຈາກ​ຫ້ອງ​ອື່ນ. ເຂົາເຈົ້າໄດ້ກົ້ມຫົວ ແລະສະດຸດຕໍ່ໜ້າພວກເຮົາ, ສິ້ນກະໂປງທີ່ຍາວຂອງຂໍ້ຕີນທີ່ແໜ້ນໜາ ຈຳກັດການກ້າວຍ່າງຂອງເຂົາເຈົ້າເປັນສອງສາມນິ້ວ. ເຂົາເຈົ້າຍ່າງນຳໜ້າພວກເຮົາຜ່ານອີກປະຕູໜຶ່ງ ເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງແບບຕາເວັນຕົກທີ່ໜ້າຮັກ ທີ່ມີສຽງດົນຕີອ່ອນໆ ແລະໂທລະທັດ, ພື້ນປູດ້ວຍພົມ, ເຄື່ອງເຟີນີເຈີທີ່ທັນສະໄໝ, ແລະສິ່ງທີ່ປະກົດວ່າເປັນ Pollock ແທ້ທີ່ແຂວນຢູ່ເທິງຝາ. “ອາຈານເວົ້າວ່າ, ເຮັດທຸກຢ່າງຢູ່ທີ່ນີ້ຕາມທີ່ເຈົ້າຕ້ອງການ; "ລາວຈະມາໃນອີກນາທີ," ເດັກຍິງຄົນຫນຶ່ງເວົ້າ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຂົາທັງສອງໄດ້ຫາຍໄປຈາກປະຕູ.
  
  
  ຢູ່​ເທິງ​ເຕົາ​ໄຟ​ຂະໜາດ​ໃຫຍ່​ໄດ້​ແຂວນ​ຮູບ​ແຕ້ມ​ຂອງ​ຊຽງ​ໄກ​ເຊກ​ໃນ​ຕອນ​ຍັງ​ໜຸ່ມ​ຢູ່​ໃນ​ເວລາ​ປົກຄອງ​ຈີນ​ແຜ່ນດິນ​ໃຫຍ່. ຢູ່​ເທິງ​ກຳ​ແພງ​ດ້ານ​ກົງ​ກັນ​ຂ້າມ​ໄດ້​ແຂວນ​ຮູບ​ແຕ້ມ​ໃຫຍ່​ເທົ່າ​ທຽມ​ກັນ. ມັນແມ່ນ
  
  
  Sun Yat-sen.
  
  
  "Wu ບໍ່ແມ່ນ Colonel ທີ່ແທ້ຈິງ," Choeni ໃຫ້ຄໍາເຫັນໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍເບິ່ງໄປທົ່ວຫ້ອງທີ່ປະດັບປະດາ. “ນີ້​ແມ່ນ​ນາມມະຍົດ​ທີ່​ລາວ​ໄດ້​ຮັບ​ໃນ​ການ​ຕໍ່ສູ້​ສ່ວນ​ຕົວ​ຂອງ​ລາວ​ຕໍ່​ຕ້ານ​ພວກ​ຫົວ​ຮຸນ​ແຮງ​ແລະ​ພວກ​ຄອມ​ມູນິດ. ລາວ​ເປັນ​ພຽງ​ເດັກ​ນ້ອຍ​ຕອນ​ທີ່​ລາວ​ຮັບໃຊ້​ພາຍ​ໃຕ້​ການ​ປົກຄອງ​ຂອງ​ຊຽງ​ໄກ​ເຊກ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຢາກຖາມນາງບາງອັນ, ແຕ່ເດັກຊາຍຊາວອິນເດຍໃນຊຸດເສື້ອຂາວໄດ້ປະກົດຕົວ ແລະ ພາພວກເຮົາໄປຫາແຖບໄມ້ສັກທີ່ປົກຄຸມດ້ວຍການຕັດໜັງເສືອ. ເຊັ່ນດຽວກັບສິ່ງອື່ນໃນເຮືອນຫຼັງນີ້, ຂ້ອຍຍັງປະທັບໃຈກັບເຫຼົ້າໄຫ. ມີເຫຼົ້າຂາວທີ່ດີ, cognacs ທີ່ດີເລີດ, ແລະເປັນການເກັບກໍາທີ່ດີເລີດຂອງ rums ເກົ່າ. ເດັກຜູ້ຊາຍໄດ້ສະເຫນີໃຫ້ພວກເຂົາມີຄວາມຮູ້ຫຼາຍກ່ວາ bartender pouring lager.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ເລືອກ​ເຫຼົ້າ​ແວງ​ຈາ​ໄມ​ກາ ແລະ​ໄດ້​ກິນ​ເຫຼົ້າ​ອະ​ງຸ່ນ​ເມື່ອ​ພັນ​ເອກ​ຍ່າງ​ເຂົ້າ​ມາ, ນຸ່ງ​ເສື້ອ​ຜ້າ ແລະ​ເກີບ.
  
  
  ລາວຢືນຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍແລະເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງຕັ້ງໃຈ.
  
  
  "ເຈົ້າຢາກໄປຂີ່ມ້າກ່ອນກິນເຂົ້າແລງບໍ?"
  
  
  ຂ້ອຍຕ້ອງການເວົ້າວ່າຂ້ອຍບໍ່ມີເວລາສໍາລັບເລື່ອງນີ້, ແຕ່ Choeni ຕົກລົງໄວເກີນໄປ. ລາວ​ສົ່ງ​ນາງ​ໄປ​ກັບ​ຄົນ​ຮັບໃຊ້​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ເພື່ອ​ປ່ຽນ​ເຄື່ອງນຸ່ງ, ແລະ ລາວ​ໄດ້​ພາ​ຂ້ອຍ​ໄປ​ຕາມ​ແລວ​ທາງ​ສັ້ນ​ທີ່​ມີ​ຮູບ​ປັ້ນ. ຫຼັງຈາກຫ້ອງໂຖງ, ພວກເຮົາຍ່າງອ້ອມສະລອຍນ້ໍາພາຍໃນເຮືອນເປັນວົງມົນທີ່ມີນ້ໍາສີຟ້າທີ່ຊັດເຈນແລະຜ່ານປະຕູ, ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້າມຂົວຫີນທີ່ແຍກພາຍໃນຂອງສະລອຍນ້ໍາຂະຫນາດໃຫຍ່ອອກຈາກພາຍນອກ.
  
  
  ມ້າສາມໂຕໄດ້ແລ່ນຂ້າມຂົວນ້ອຍທີ່ມີເສັ້ນທາງທີ່ມີຮົ້ວ, ແຕ່ລາວບໍ່ສົນໃຈພວກມັນ ແລະໂບກມືໄປຫາສວນສາທາລະນະຢູ່ລະບຽງຂ້າງລຸ່ມ.
  
  
  ເຂົາ​ຖາມ​ວ່າ. "ບາງທີເຈົ້າຕ້ອງການຍິງ skeet?
  
  
  ເວລາຜ່ານໄປຈົນກວ່າສາວງາມມາອີກ.
  
  
  ເງົາ​ແຫ່ງ​ຄວາມ​ສົງ​ໄສ​ໄດ້​ເຈາະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກວດ​ເບິ່ງ​ມື​ຂອງ​ຊາຍ​ນ້ອຍ. ພວກເຂົາເຈົ້າມີຄວາມເຂັ້ມແຂງແລະ sinewy ໂດຍບໍ່ຄາດຄິດ. ເຖິງ​ວ່າ​ຈະ​ມີ​ເລັບ​ມື​ດີ, ແຕ່​ມື​ຂອງ​ລາວ​ກໍ​ຫຍາບ​ຄາຍ, ຄື​ກັບ​ຊາວ​ນາ.
  
  
  "ຢູ່ໃນແຜ່ນ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ. "ຂ້ອຍດີຫຼາຍ."
  
  
  ລາວຍິ້ມ. "Continental," ລາວຂໍໂທດ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າທັນທີທັນໃດຮູ້ວ່າວິທີການເວົ້າຂອງລາວມີການປ່ຽນແປງ. ໃນຂະນະທີ່ລາວຜ່ອນຄາຍ, ລາວປ່ອຍພາສາອັງກິດທີ່ຫຍາບຄາຍທີ່ລາວໃຊ້ເພື່ອປົດອາວຸດແຂກຂອງລາວ. “ມັນ​ມີ​ການ​ທ້າ​ທາຍ​ໃນ​ສິ່ງ​ນີ້ ... ເຊັ່ນ​ດຽວ​ກັນ​ກັບ​ໃນ​ຊີ​ວິດ. ເຈົ້າບໍ່ເຄີຍຮູ້ວ່າເປົ້າໝາຍໂອກາດຈະໄປໃນທິດທາງໃດ.”
  
  
  ຂ້ອຍ​ບໍ່​ເຂົ້າ​ໃຈ​ລາວ, ແຕ່​ຂ້ອຍ​ຕາມ​ລາວ​ໄປ​ບ່ອນ​ທີ່​ເຄື່ອງ​ຖິ້ມ​ໄດ້​ຢືນ​ຢູ່ ແລະ​ເຫັນ​ຄົນ​ຮັບໃຊ້​ໜຸ່ມ​ສອງ​ຄົນ​ມາ​ຫາ​ພວກ​ເຮົາ​ພ້ອມ​ດ້ວຍ​ປືນ​ທີ່​ເລືອກ​ໄວ້​ໃນ​ມື.
  
  
  "ນຶ່ງພັນຣູປີສໍາລັບຈານ," ລາວເວົ້າວ່າ, ເອົາ Browning ແລະກ້າວໄປສູ່ເຄື່ອງຫມາຍຊາວເຈັດແມັດ. 'ສະບາຍດີບໍ?'
  
  
  ກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະເວົ້າຫຍັງໄດ້, ລາວໃຫ້ສັນຍານ ແລະແຜ່ນສີເຫຼືອງສົດໃສບິນຂຶ້ນເທິງອາກາດ. Browning ໄດ້ຍິງແລະ saucer ໄດ້ລະເບີດຊາວຟຸດຈາກເຄື່ອງຖິ້ມໂລຫະຂະຫນາດນ້ອຍ. ມັນ​ເປັນ​ການ​ສັກ​ຢາ​ທີ່​ດີ, ກົງ​ໄປ​ຫນ້າ, ປະ​ເພດ​ທີ່​ປ່ຽນ​ແຜ່ນ​ດິນ​ເຜົາ​ເປັນ​ອາບ​ຂອງ shrapnel.
  
  
  ຜູ້ຊາຍນ້ອຍຍິ້ມດ້ວຍຄວາມພູມໃຈ ແລະລໍຖ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ເຖິງ​ເສັ້ນ​, ໃສ່​ໄສ້​ຕອງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ​ປືນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລືອກ​ເອົາ​, ແລະ​ໃຫ້​ສັນ​ຍານ​ກັບ​ເດັກ​ຊາຍ​ຢູ່​ໃນ​ເຄື່ອງ​ຖິ້ມ​ໄດ້​. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິງ. ແຜ່ນ​ດິນ​ເຜົາ​ແຕກ​ເປັນ​ຝຸ່ນ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ເຖິງ​ຄວາມ​ພໍ​ໃຈ​ຢ່າງ​ຮ້າຍ​ແຮງ​ຈາກ​ການ​ຕີ​ໂດຍ​ກົງ.
  
  
  Colonel Wu ປະໄວ້ໃຫ້ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ມີເວລາທີ່ຈະ gloat. ທັນທີທັນໃດລາວເອີ້ນແຜ່ນອື່ນ, ຍິງແລະຕີແຜ່ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ຕິ​ບັດ​ຕາມ​ພຣະ​ອົງ​ໃນ​ທັນ​ທີ​ທີ່​ມີ​ຄວາມ​ຮຸນ​ແຮງ​ເບົາ​ບາງ​. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍິງ​ໄວ, ໄວ​ຈົນ​ຂ້ອຍ​ເລີ່ມ​ກັງວົນ​ກັບ​ເດັກ​ຊາຍ​ໃນ​ປືນ​ກົນ​ທີ່​ຕ້ອງ​ວາງ​ແຜ່ນ​ໃສ່​ມື​ຖິ້ມ​ທີ່​ມີ​ພະລັງ​ແລະ​ເອົາ​ມື​ອອກ​ກ່ອນ​ລະດູ​ໃບ​ໄມ້​ປົ່ງ​ທີ່​ໜັກໜ່ວງ​ຈະ​ໂຍນ​ເປົ້າ​ໃສ່​ໃນ​ອາວະກາດ. ບໍ່ມີກົດລະບຽບທີ່ບອກວ່າເຈົ້າຕ້ອງປ່ອຍ saucer ແລະໄຟທັນທີທີ່ຄົນອື່ນທໍາລາຍເປົ້າຫມາຍຂອງຕົນເອງ, ແຕ່ໂດຍບໍ່ມີການເວົ້າຫຍັງ, ພວກເຮົາກໍານົດເງື່ອນໄຂຂອງພວກເຮົາ.
  
  
  ໃນເວລາທີ່ Choeni ເຂົ້າຮ່ວມກັບພວກເຮົາ, ພວກເຮົາຍິງຢູ່ໃນປ່າທໍາມະຊາດ, ຈັງຫວະທີ່ເມື່ອຍລ້າແລະຖືກປົກຄຸມດ້ວຍເຫື່ອ. ແຂນຂອງຂ້ອຍເຈັບຈາກການຍົກເຫລັກ ແລະໝາກຂາມ 4 ປອນຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງ, ແລະບ່າໄຫລ່ຂອງຂ້ອຍຖືກໄຟຈາກການຫົດຕົວຂອງຫຼັກຊັບ, ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍລົ້ມລົງໄປຫາຫົວເຂົ່າຂອງຂ້ອຍ ແລະ ເນີ້ງໃສ່ຫຼັກຊັບ. Wu ປະຫລາດໃຈຂ້ອຍ. ເຖິງແມ່ນວ່າລາວຍັງນ້ອຍ, ແຕ່ເບິ່ງຄືວ່າລາວບໍ່ມີບັນຫາຫຼາຍກ່ວາຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຄວາມ​ປາ​ຖະ​ຫນາ​ທີ່​ຈະ​ຊະ​ນະ​ໃນ​ແຈ​ຂອງ​ປາກ​ຂອງ​ເຂົາ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສະ​ດຸດ​ໃຈ​ແລະ​ແຜ່ນ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ທີ່​ຈະ​ແຕກ​ຫຼາຍ​ກ​່​ວາ​ຈະ​ແຕກ​. “ຫຼາຍ​ເທື່ອ​ແລ້ວ,” ເດັກ​ຊາຍ​ທີ່​ຢູ່​ເບື້ອງ​ຫລັງ​ພວກ​ເຮົາ​ປະ​ກາດ. "ທັງສອງເຈັດສິບຫ້າຕິດຕໍ່ກັນ."
  
  
  ພັນເອກ Wu ຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ, "ສໍາລັບເງິນສິບພັນຣູປີ," Colonel Wu ຮ້ອງຂຶ້ນ, ຍົກປືນຂອງລາວຂຶ້ນເພື່ອຍິງອີກ.
  
  
  ລາວຕີແຜ່ນ. ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເກືອບ​ສັ່ນ​ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍົກ​ປືນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ຍິງ​ເຈັດ​ສິບ​ຫົກ​ຕິດ​ຕໍ່​ກັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ແຜ່ນ cymbal ແລະ​ອີກ​ສິບ​ຄັ້ງ​ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ສາຍ​ລົມ​ຢູ່​ຄໍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  Wu ຮູ້ສຶກວ່າລົມອ່ອນແອຊ້າເກີນໄປ. ຈານ​ທີ່​ລາວ​ຂໍ​ເອົາ​ເປັດ​ກະທັນຫັນ​ເມື່ອ​ລາວ​ດຶງ​ກະ​ແຈ. ແຜ່ນສີເຫຼືອງໄດ້ເລື່ອນຢ່າງຊະນະ ແລະບໍ່ໄດ້ຮັບບາດເຈັບໃນທົ່ວສະໜາມທີ່ມີຮອຍແຕກຢູ່ຕໍ່ໜ້າເຄື່ອງຖິ້ມ. ພຽງແຕ່ແຜ່ນນີ້ຫນີຈາກອາວຸດຂອງລາວ.
  
  
  Colonel Wu ກົດ rifle ຂອງລາວໃສ່ບ່າຂອງລາວໃນເວລາຫນຶ່ງ, ບັງຄັບໃຫ້ຕົນເອງຍອມຮັບຄວາມພ່າຍແພ້. ຄາວໜຶ່ງຂ້າພະເຈົ້າເຫັນຄວາມໂກດຮ້າຍຂອງຜີປີສາດຢູ່ໃນສາຍຕາທີ່ເສື່ອມໂຊມນັ້ນ. ລາວບໍ່ແມ່ນຄວາມລົ້ມເຫລວ, ແຕ່ເມື່ອລາວເບິ່ງຂ້ອຍ, ລາວຍິ້ມອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ກົ້ມຫົວ, ມີບົດບາດຂອງຊາວກະສິກອນທີ່ຖ່ອມຕົວ.
  
  
  "ສິບພັນຣູປີໃຫ້ກັບຄົນອາເມລິກາທີ່ມີຊື່ສຽງ."
  
  
  ລາວ​ໂບກ​ມື, ແລະ ເດັກ​ຊາຍ​ແລ່ນ​ມາ​ພ້ອມ​ກັບ​ປຶ້ມ​ກວດ​ສອບ. Wu ຂຽນຈຳນວນເງິນລົງ ແລະມອບເຊັກໃຫ້ຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ມັນ​ແລະ​ກົດ​ມັນ​ລະ​ຫວ່າງ​ນິ້ວ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ຕັ້ງ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ຈີກ​ເປັນ​ຕ່ອນ​.
  
  
  "ຄວາມສຸກແມ່ນຂອງຂ້ອຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ລໍຖ້າ," Choeni ຮ້ອງອອກມາຈາກແຄມຂອງສາຍໄຟ, ບ່ອນທີ່ນາງໄດ້ສັງເກດເບິ່ງຕະຫຼອດເວລານີ້. ນາງໄດ້ແລ່ນໄປຫາພວກເຮົາແລະເອົາເຊັກຈາກຂ້ອຍ. “ເພື່ອລູກໆຂອງເຈົ້າ. ແມ່ນບໍ?' - ນາງ​ບອກ Wu​. "ເງິນສິບພັນຣູປີສາມາດລ້ຽງພວກມັນໄດ້ຫຼາຍມື້."
  
  
  "ແນ່ນອນ," Wu ຕົກລົງ. 'ສໍາລັບເດັກນ້ອຍ.'
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - 'ລູກຂອງເຈົ້າບໍ?'
  
  
  ຊາຍ​ນ້ອຍ​ຫົວ​ເຍາະ​ເຍີ້ຍ​ແລະ​ຊີ້​ລົງ​ຈາກ​ພູ​ໄປ​ຫາ​ກຳ​ແພງ​ແຫ່ງ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ຫ່າງ​ຈາກ​ສີ່​ຮ້ອຍ​ແມັດ.
  
  
  Choni ອະທິບາຍວ່າ "ບ່ອນລ້ຽງເດັກກຳພ້າ." “ລາວ​ໄດ້​ຊ່ອຍ​ເດັກນ້ອຍ​ຫລາຍ​ຮ້ອຍ​ຄົນ​ຈາກ​ຖະໜົນ​ຫົນທາງ. ລາວ​ໃຫ້​ອາຫານ, ເຄື່ອງນຸ່ງ​ຫົ່ມ​ແລະ​ເຮືອນ​ໃຫ້​ແກ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈົນ​ກວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ມີ​ອາຍຸ​ສູງ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ລ້ຽງ​ຕົວ​ເອງ.”
  
  
  "ແຕ່ຫຼາຍຄົນຕ້ອງການຄວາມຊ່ວຍເຫຼືອ," Wu ເວົ້າຢ່າງໂສກເສົ້າ. "ແມ້ແຕ່ເສດຖີຄືຂ້ອຍກໍ່ຊ່ວຍເຂົາເຈົ້າບໍ່ໄດ້."
  
  
  Wu ຊີ້, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນເດັກນ້ອຍຢູ່ໃນພາກສະຫນາມຂ້າງລຸ່ມນີ້ພວກເຮົາ. ຫຼາຍຮ້ອຍຄົນ, ສ່ວນຫຼາຍແມ່ນເດັກນ້ອຍຊາຍ, ໄດ້ຫຼິ້ນຢູ່ໃນພື້ນທີ່ຫຼິ້ນທີ່ມີຮົ້ວຂອງທີ່ພັກອາໄສ. ເຂົາເຈົ້າເຕືອນຂ້ອຍກ່ຽວກັບເດັກຊາຍທີ່ຂ້ອຍເຫັນຢູ່ໂຮງງານເຄມີ, ແລະເດັກຊາຍທີ່ຕາຍແລ້ວທີ່ນອນຢູ່ຂ້າງຖະໜົນໃກ້ກັບລົດ Mercedes ທີ່ເສຍຫາຍຢູ່ຕໍ່ໜ້າສະຖານກົງສຸນອາເມລິກາ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສາບແຊ່ງຄວາມຄິດທີ່ຫນ້າສົງໄສຂອງຂ້ອຍ. Wu ອາດ​ຈະ​ເປັນ​ຜູ້​ໃຈ​ບຸນ​ໃຈ​ກວ້າງ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກໍ​ຍັງ​ສົງ​ໄສ​ຢູ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຢາກ​ເຊື່ອ​ວ່າ​ລາວ​ມີ​ສ່ວນ​ກ່ຽວ​ຂ້ອງ​ກັບ​ການ​ວາງ​ລະ​ເບີດ, ແຕ່​ຄວາມ​ຄິດ​ຈະ​ບໍ່​ຫາຍ​ໄປ.
  
  
  "ບາງທີເຈົ້າອາດຈະຮູ້ຈັກຄົນທີ່ຂ້ອຍກໍາລັງຊອກຫາ," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງແຮງ. "ດ້ວຍຄວາມສົນໃຈຂອງທ່ານໃນເດັກນ້ອຍ, ທ່ານອາດຈະຮູ້ຈັກ Zakir Shastri ຫນຶ່ງ." ຕາມ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໃຈ, ລາວ​ຍັງ​ພາ​ເດັກ​ນ້ອຍ​ອອກ​ຈາກ​ຖະ​ໜົນ.”
  
  
  Colonel Wu hissed ຜ່ານແຂ້ວຂອງລາວ. "ລູກຊາຍຂອງງູນີ້," ລາວເວົ້າໃນພາສາຈີນ. 'ຂ້ອຍຮູ້ຈັກລາວ. ລາວລັກພາຕົວເດັກນ້ອຍ ແລະໃຊ້ພວກມັນເພື່ອຈຸດປະສົງຂອງຕົນເອງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຊ່ວຍ​ປະ​ຢັດ​ຮອຍ​ທ​ພ​ບ​ບໍ່​ຫຼາຍ​ປານ​ໃດ​ຂອງ​ຕົນ​, ແຕ່​ວ່າ​ມີ​ຫຼາຍ​ສະ​ເຫມີ​ໄປ​.
  
  
  Choeni ຢ້ານ, ອາດຈະສົງໄສວ່າເປັນຫຍັງຂ້ອຍກ່າວເຖິງ Shastri. ມັນ​ເປັນ​ການ​ຄິດ​ໄລ່​ຄວາມ​ສ່ຽງ​ທີ່​ຈະ​ເບິ່ງ​ວ່າ Wu ຈະ​ມີ​ການ​ໂຕ້​ຕອບ​, ແຕ່​ຄວາມ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ແມ່ນ​ບໍ່​ມີ​ປະ​ໂຫຍດ​. ລາວປະຕິກິລິຍາແບບທີ່ຄົນສ່ວນໃຫຍ່ຈະເຮັດ, ແລະຂ້ອຍຍັງຕ້ອງຊອກຫາຂໍ້ຄຶດ.
  
  
  - ເປັນຫຍັງເຈົ້າຢາກເວົ້າກັບລາວ? - Wu ຖາມ. — ລາວ​ມີ​ສ່ວນ​ຮ່ວມ​ໃນ​ການ​ວາງ​ລະ​ເບີດ​ບໍ?
  
  
  ຂ້ອຍສັ່ນຫົວ. - ຂ້ອຍບໍ່ແນ່ໃຈວ່າ ... ບາງທີ.
  
  
  "ບາງທີພວກເຮົາສາມາດຊ່ວຍໄດ້," Wu ແນະນໍາ. "ເດັກນ້ອຍຢູ່ຖະຫນົນອາດຈະຮູ້ວ່າຄົນນີ້ຢູ່ໃສ."
  
  
  ລາວ​ເອົາ​ນິ້ວ​ມື​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ຄົນ​ຮັບໃຊ້​ມາ​ຢືນ​ຢູ່​ໃກ້​ລາວ. Wu ເວົ້າກັບລາວເປັນເວລາດົນນານໃນພາສາທີ່ຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈ. ລາວຍິ້ມຢ່າງມີໄຊຊະນະ ໃນຂະນະທີ່ເດັກຊາຍຄົນນັ້ນແລ່ນໄປຫາເຮືອນ.
  
  
  "ເດັກນ້ອຍຈະຖາມ," ລາວເວົ້າ. “ບໍ່​ມີ​ຄົນ​ຫຼາຍ​ຄົນ​ຄວນ​ຮູ້​ກ່ຽວ​ກັບ Zakir ນີ້. ຜູ້ທີ່ປະສົບກັບມັນ.
  
  
  ພວກເຂົາຈະພາເຈົ້າໄປຫາລາວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫົວ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ຄວາມ​ກະ​ຕັນ​ຍູ.
  
  
  "ແລະດຽວນີ້ພວກເຮົາ ກຳ ລັງຫຼີ້ນຢູ່," Wu ປະກາດ, ນຳ ພວກເຮົາໄປຫາມ້າ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຂີ່​ສັດ​ປະສາດ​ແລະ​ໄປ​ຫາ​ບ່ອນ​ທີ່​ຊັບ​ສິນ​ມີ​ຊາຍ​ແດນ​ຕິດ​ກັບ​ແມ່​ນ້ຳ. ລາວ​ໄດ້​ສະ​ແດງ​ທ່າ​ເຮືອ​ສ່ວນຕົວ​ຂອງ​ລາວ​ໃຫ້​ພວກ​ເຮົາ​ເຫັນ​ແລະ​ເຮືອ​ໄວ​ສີ່​ລຳ​ທີ່​ສະຫງ່າ​ງາມ, ຈາກ​ນັ້ນ​ພາ​ພວກ​ເຮົາ​ໄປ​ຫາ​ສະໜາມ​ກິລາ​ບານ​ເຕະ​ທີ່​ມີ​ໜ້າ​ດິນ​ໜາ ​ແລະ ລົງ​ໄປ​ສູ່​ສະໜາມກ໊ອຟ 9 ຂຸມ​ທີ່​ມີ​ສີຂຽວ​ທີ່​ສວຍ​ງາມ.
  
  
  "ເຈົ້າມີທຸກຢ່າງ," Choeni ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ, ແລະຜູ້ຊາຍຈີນນ້ອຍໄດ້ເບິ່ງຂ້ອຍ, ລໍຖ້າສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຈະເວົ້າ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຂົ້າໃຈມັນ. ລາວ​ເປັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ຕົວ​ນ້ອຍ​ທີ່​ມີ​ຕົວ​ຕົນ​ໃຫຍ່. ສະຫນາມເທັນນິດ, ສະຫນາມກ໊ອຟ, ສວນທີ່ສວຍງາມ ... ແຕ່ທັງຫມົດນີ້ບໍ່ໄດ້ຖືກນໍາໃຊ້, ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນພຽງແຕ່ trophies ເປັນພະຍານເຖິງຄວາມສໍາເລັດທາງດ້ານການເງິນຂອງລາວ. ແລະ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ​ໃນ​ຖາ​ນະ​ເປັນ​ຜູ້​ຊົມ​ຂອງ​ພຣະ​ອົງ, ເຊື້ອ​ເຊີນ​ໃຫ້ pat ລາວ​ກ່ຽວ​ກັບ​ບ່າ​ແລະ​ບອກ​ລາວ​ວິ​ທີ​ການ​ທີ່​ຍິ່ງ​ໃຫຍ່​. ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ການ​ຊ່ວຍ​ເຫຼືອ​ຂອງ​ພຣະ​ອົງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ hunches. “ໃກ້ແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງບິດເບືອນ, ເລື່ອນຂຶ້ນໄປຫາ Choeni ແລະກົ້ມລົງໄປຈູບແກ້ມຂອງນາງຢ່າງອ່ອນໂຍນ. ປະຕິກິລິຍາຂອງ Wu ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຕົກໃຈ. ລາວຫົວເຍາະເຍີ້ຍ—ຫົວເລາະທີ່ຮຸນແຮງ ແລະສຽງດັງຂອງຜູ້ຊາຍສັ້ນແບບນີ້.
  
  
  "ບາງທີ," ລາວເວົ້າແລະຂັບລົດນໍາພວກເຮົາໄປຫາເຮືອນ.
  
  
  ຢູ່ໃນເຮືອນ, ລາວໄດ້ນໍາ Choeni ແລະຂ້ອຍໄປຫາຫ້ອງແຖວທີ່ແຕກຕ່າງກັນຢູ່ຊັ້ນລຸ່ມ. ເຄື່ອງນຸ່ງສົດຖືກຈັດວາງໄວ້ໃຫ້ຂ້ອຍ ແລະຂ້ອຍອາບນໍ້າ ແລະປ່ຽນກ່ອນຈະກັບໄປຊັ້ນລຸ່ມ.
  
  
  Wu ກຳ ລັງລໍຖ້າຂ້ອຍຢູ່ໃນຫ້ອງການຂອງລາວ, ຫ້ອງສອງຊັ້ນທີ່ເຮັດດ້ວຍໄມ້ດີແລະມີຕູ້ທີ່ບັນຈຸສິ່ງພິມທີ່ພິມໄວ. ລາວນັ່ງຢູ່ໂຕະໃຫຍ່ໂຕໜຶ່ງ, ເຊິ່ງເຮັດໃຫ້ລາວເບິ່ງຄືວ່ານ້ອຍກວ່າ ແລະ ບໍ່ສຳຄັນກວ່າລາວແທ້ໆ.
  
  
  ອ້ອມແອ້ມລາວ, ນັ່ງຢູ່ເທິງໂຕະ ແລະຢູ່ພື້ນຢູ່ຕໍ່ໜ້າລາວ, ແມ່ນເດັກຍິງ. ມັນມີສິບຄົນ, ອິນເດຍບາງຄົນ, ບາງຄົນຕາເວັນອອກ, ບາງຄົນມີຜິວ ໜັງ ເບົາບາງຈົນຂ້ອຍສົງໃສວ່າພວກເຂົາເປັນສີຂາວບໍລິສຸດ.
  
  
  "ຄືກັບທີ່ຂ້ອຍເວົ້າ," Wu ເວົ້າດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ. - ຂ້ອຍມີທຸກຢ່າງ.
  
  
  ລາວໂບກມືຢ່າງສະຫງ່າງາມເທິງຫົວຂອງເດັກຍິງທີ່ຮຸນແຮງ.
  
  
  "ເລືອກຫນຶ່ງ," ລາວເວົ້າ. - ຫຼືສອງ. ເຈົ້າເປັນແຂກຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  
  ບົດທີ 9
  
  
  
  
  
  Colonel Wu ກ່າວດ້ວຍຄວາມພາກພູມໃຈວ່າ, "ຂ້ອຍໄດ້ຄົ້ນພົບໃນຕອນຕົ້ນ, ທ່ານ Carter, ວ່າມີປ້າຍບອກເສັ້ນທາງໄປສູ່ຄວາມສໍາເລັດຂອງຜູ້ຊາຍ. ທ່ານສາມາດກໍານົດບ່ອນທີ່ຄົນຢູ່ໃນເສັ້ນທາງນີ້ໂດຍສິ່ງທີ່ລາວຕ້ອງການຫຼາຍທີ່ສຸດ. ກ່ອນອື່ນ ໝົດ, ທ້ອງເຕັມ. ແລ້ວສິ່ງຕ່າງໆ... ວັດຖຸນິຍົມ, ດັ່ງທີ່ເຈົ້າເອີ້ນມັນຢູ່ໃນປະເທດຂອງເຈົ້າ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຢູ່ໃນອາການທໍາອິດຂອງຄວາມຮັ່ງມີແລະສະຖານະພາບທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່. ເຖິງແມ່ນວ່າຕໍ່ມາ - ອຸດົມສົມບູນຂອງຄວາມພໍໃຈທາງເພດ. ສໍາລັບຊາວອາຣັບທີ່ປະສົບຜົນສໍາເລັດ, ນີ້ແມ່ນ harem. ສໍາລັບຊາວຍີ່ປຸ່ນ, geishas. ສໍາລັບ mistress ອາເມລິກາອຸດົມສົມບູນ.
  
  
  — ແລະ​ສໍາ​ລັບ​ຈີນ​?
  
  
  ລາວໂບກມືອີກຄັ້ງ. - Concubines, ແນ່ນອນ. ຄືກັນກັບສິ່ງມີຊີວິດທີ່ສວຍງາມເຫຼົ່ານີ້. ປະເພດທີ່ເລືອກຢ່າງລະມັດລະວັງສໍາລັບທຸກໆລົດຊາດແລະຄວາມປາຖະຫນາ.
  
  
  - ເປັນຫຍັງ, Colonel Wu?
  
  
  'ເປັນຫຍັງ?'
  
  
  - ແມ່ນແລ້ວ, ເປັນຫຍັງເຈົ້າຈຶ່ງສະເໜີນາງສາວຂອງເຈົ້າໃຫ້ຂ້ອຍ? ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ແມ່ນ​ຫມູ່​ເພື່ອນ​ເກົ່າ​ແທ້, ປະ​ເພດ​ທີ່​ແບ່ງ​ປັນ​ຄົນ​ຮັກ. Wu ຍິ້ມແຍ້ມ. ລາວ​ກົ້ມ​ຫົວ​ແລະ​ເຮັດ​ທ່າ​ເປັນ​ຄົນ​ຖ່ອມ​ອີກ, ແຕ່​ຮິມ​ຝີ​ປາກ​ກໍ​ງຶດ. "ເພາະວ່າ Wu ຕ້ອງການໃຫ້ຂອງຂວັນແກ່ຕົວແທນໃຫຍ່ຂອງອາເມລິກາ."
  
  
  'ຕ້ອງການກະລຸນາ?'
  
  
  "ຢຸດການວາງລະເບີດນີ້," ລາວເວົ້າ. "ຊ່ວຍປະຢັດເມືອງຂອງພວກເຮົາຈາກຄວາມທຸກທໍລະມານຕື່ມອີກ."
  
  
  - ຂ້ອຍກໍາລັງເຮັດວຽກຢູ່ແລ້ວ. ນີ້ແມ່ນວຽກຂອງຂ້ອຍ. ທ່ານຕ້ອງການບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ແຕກຕ່າງກັນ.
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ. ເມື່ອເວລາຜ່ານໄປ, ຄວາມຜິດຈະຖືກສ້າງຕັ້ງຂຶ້ນ. ເຈົ້າສາມາດເຮັດມັນໄດ້. ທ່ານສາມາດສະຫນອງຫຼັກຖານ.
  
  
  “ໃຜ​ຕ້ອງ​ໂທດ? ລັດເຊຍ?
  
  
  "Maoists," ລາວເວົ້າ. “ຄອມ​ມູນິດ​ຈີນ. ໃຫ້ພວກເຂົາຮັບຜິດຊອບຕໍ່ໄພຂົ່ມຂູ່ຕໍ່ສັນຕິພາບຂອງໂລກນີ້. ເຮັດສໍາລັບຂ້ອຍແລະພວກເຂົາເປັນຂອງເຈົ້າ ... ຫນຶ່ງຫຼືທັງຫມົດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ເອົາ​ຕາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ຈາກ​ແຖວ​ທີ່​ບໍ່​ສະ​ເຫມີ​ພາບ​ຂອງ​ເດັກ​ຍິງ, ຮ່າງ​ກາຍ​ເກືອບ​ເປືອຍ​ເປົ່າ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ glistening ໃນ​ແສງ​ຕາ​ເວັນ streaming ຜ່ານ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ຂະ​ຫນາດ​ໃຫຍ່​ໃນ​ອີກ​ດ້ານ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ​ຫ້ອງ. ມັນຈະເປັນການງ່າຍພໍທີ່ຈະຕໍານິຕິຕຽນພວກຄອມມູນິດຈີນເມື່ອຂ້ອຍໄດ້ຕິດຕາມການນໍາພາຂອງພວກກໍ່ການຮ້າຍ, ແລະແນ່ນອນວ່າຂ້ອຍບໍ່ມີຄວາມສັດຊື່ຕໍ່ເພື່ອນຮ່ວມງານສີແດງຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ລາວ​ເວົ້າ​ວ່າ, “ຄວາມ​ໂປດ​ປານ​ເລັກ​ນ້ອຍ,” ສຳລັບ​ລາງວັນ​ທີ່​ໜ້າ​ຊື່ນ​ຊົມ. ຜູ້ຊາຍຄົນໃດສາມາດປະຕິເສດລາວ, ທ່ານ Carter?
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລັງ​ເລ​ໃຈ, ແລະ​ໃນ​ເວ​ລາ​ນັ້ນ, ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ຈາກ​ຍິງ​ຄົນ​ຫນຶ່ງ​ໄປ​ອີກ​ຄົນ​ຫນຶ່ງ, ປະ​ຕູ​ໄດ້​ເປີດ. ຄົນຮັບໃຊ້ທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫຼັງຂ້ອຍເວົ້າພາສາຈີນສອງສາມຄຳ, ແລະນາຍພົນ Wu ຢືນຂຶ້ນຢ່າງລະຄາຍເຄືອງ.
  
  
  "ນາງ Mehta ກັບຄືນມາ," ລາວເວົ້າ. - ພວກເຮົາຈະເຫັນນາງຢູ່ໃນຫ້ອງຮັບປະທານອາຫານ.
  
  
  ລາວຍ່າງອ້ອມໂຕະແລະຍິ້ມອີກຄັ້ງ.
  
  
  "ຄິດກ່ຽວກັບມັນ," ລາວເວົ້າ. "ສໍາລັບຄືນແຫ່ງຄວາມສຸກທີ່ເຈົ້າສາມາດມີປະສົບການ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຢຸດຢູ່ທີ່ປະຕູ. ຄວາມຄິດເກີດຂຶ້ນກັບຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ແຂນ​ຂອງ Wu ແລະ​ລາວ​ໄດ້​ຢຸດ​ເຊົາ​ເຊັ່ນ​ດຽວ​ກັນ.
  
  
  "ຕ້ອງມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງຫຼາຍທີ່ຜູ້ຊາຍຮັ່ງມີຫຼາຍຕ້ອງການ, Colonel Wu." ທ້ອງເຕັມ, ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ລາວຕ້ອງການ, ສະຖານະພາບ, ແມ່ຍິງທັງຫມົດທີ່ຮ່າງກາຍຂອງລາວສາມາດຈັດການກັບ ... ແຕ່ແມ່ນຫຍັງອີກ? ແນ່ນອນວ່າຕ້ອງມີສິ່ງອື່ນອີກທີ່ບຸກຄົນເຊັ່ນເຈົ້າປາຖະຫນາ. ນີ້ແມ່ນຫຍັງ, Colonel?
  
  
  "ແນ່ນອນ, ທ່ານ Carter." ລາວຫົວເລາະ. "ຫຼັງຈາກທັງຫມົດນີ້, ຄົນເຮົາພຽງແຕ່ສາມາດປາດຖະຫນາຄວາມແນ່ນອນ ... ຄວາມປາຖະຫນາທີ່ສຸດແລະມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກທີ່ສຸດ." ພຣະອົງໄດ້ນໍາພາຂ້າພະເຈົ້າເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງໂຖງ. ຈັບມືຂອງ Choeni, ລາວໄດ້ພານາງເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຮັບປະທານອາຫານຂະຫນາດໃຫຍ່ທີ່ມີໂຕະຍາວແລະ chandeliers ຍັກໃຫຍ່. ລາວນັ່ງຢູ່ຫົວຂອງໂຕະຄືກັບ sultan ປົກຄອງ.
  
  
  ຄໍາຕອບຂອງລາວບໍ່ໄດ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍພໍໃຈ. ບາງທີມັນເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ວ່າລາວຕ້ອງການຄວາມແນ່ນອນ. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າລາວຕ້ອງການບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ແຕກຕ່າງກັນ. ແຕ່ແມ່ນຫຍັງ?
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ມີໂອກາດທີ່ຈະຮຽກຮ້ອງໃຫ້ຊາວ. ສອງ​ສາມ​ນາ​ທີ​ຕໍ່​ມາ ໂຕະ​ຍາວ​ກໍ​ຖືກ​ບັນ​ທຸກ​ເຫຼົ້າ​ແວງ​ແລະ​ຖ້ວຍ, ແລະ​ພວກ​ເຮົາ​ກໍ​ຖືກ​ປະ​ກອບ​ດ້ວຍ​ໝາກ​ສາລີ. ສໍາລັບຜູ້ຊາຍຂະຫນາດນ້ອຍ, Wu ໄດ້ກິນຈໍານວນຫຼວງຫຼາຍແລະຍັງກິນອາຫານໃນເວລາທີ່ຜູ້ຮັບໃຊ້ໄດ້ນໍາເອົາເດັກນ້ອຍທີ່ມີຜິວເນື້ອສີຂາວຈາກສູນເດັກກໍາພ້າຢູ່ລຸ່ມສຸດຂອງພູ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເງີຍ​ໜ້າ​ໄປ​ຂ້າງ​ໜ້າ ແລະ​ຖາມ​ເດັກ​ຊາຍ​ດ້ວຍ​ນ້ຳ​ສຽງ​ທີ່​ວັດ​ແທກ​ໄດ້ ຊຶ່ງ​ບາງ​ຄັ້ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ໃຫ້​ລາວ​ເວົ້າ. ແຕ່​ເດັກ​ຊາຍ​ຜິວ​ຫນັງ​ໄດ້​ຖອນ​ຄືນ​ຈາກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ເປັນເລື່ອງແປກທີ່, Choeni ມາຊ່ວຍຂ້ອຍ.
  
  
  ນາງໄດ້ເວົ້າຢ່າງງຽບໆກັບເດັກຊາຍໃນພາສາທີ່ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍໄດ້ຍິນມາກ່ອນ ແລະເບິ່ງຄືວ່າລາວໄດ້ຮັບຄວາມໄວ້ວາງໃຈຢ່າງໄວວາ.
  
  
  "ຜູ້ຊາຍຊື່ Shastri ຢ້ານລາວຫຼາຍ," ນາງບອກຂ້ອຍ. “ຊາຍຄົນນັ້ນເອົາອາຫານໃຫ້ລາວ ແລ້ວພະຍາຍາມລໍ້ລວງລາວເຂົ້າໄປໃນລົດ. ລາວໄດ້ຫລົບຫນີແລະມາທີ່ນີ້ເພື່ອທີ່ພັກອາໄສຂອງ Colonel Wu.
  
  
  —ຖາມ​ລາວ​ວ່າ​ລາວ​ເຫັນ​ຄົນ​ນີ້​ຢູ່​ໃສ.
  
  
  Colonel Wu ແຊກແຊງ. ລາວ​ຈັບ​ຂາ​ນົກ​ຍາງ​ອອກ, ຢອດ​ນ້ຳ​ເຫຼົ້າ​ແວງ​ແດງ, ແລະ​ຖາມ​ເດັກ​ຜູ້​ຊາຍ​ຄຳ​ຖາມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ໄດ້​ສອງ​ສາມ​ຄໍາ​, ທີ່​ພຽງ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ເຂົ້າ​ໃຈ​ສິ່ງ​ທີ່​ເດັກ​ນ້ອຍ​ໄດ້​ເວົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​.
  
  
  “ຢູ່ໃນພຣະວິຫານທີ່ມີຫໍຄອຍສີແດງເຫຼື້ອມ,” ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນ.
  
  
  ລາວເວົ້າຫຼາຍ, ແຕ່ຄວາມຫມາຍໄດ້ຫລົບຫນີຂ້ອຍຈົນກ່ວາ Choeni ແປມັນສໍາລັບຂ້ອຍ.
  
  
  ນາງເວົ້າວ່າ “ລາວບໍ່ແນ່ໃຈ, ລາວຈື່ຈຳວັດ ແລະຄູບາເທົ່ານັ້ນ.”
  
  
  "ແລະຫໍຄອຍສີແດງທີ່ເຫລື້ອມ," ພັນເອກ Wu ກ່າວຕື່ມວ່າ. "ນີ້ຕ້ອງເປັນຈຸດຫມາຍປາຍທາງ."
  
  
  Wu ຍິ້ມແລະເອນກັບຄືນໄປບ່ອນຢູ່ໃນເກົ້າອີ້ຂອງລາວດ້ວຍຄວາມພູມໃຈ. ເບິ່ງຄືວ່າລາວຄິດວ່າລາວໄດ້ແກ້ໄຂຄໍາຖາມທັງຫມົດສໍາລັບຂ້ອຍ. ທ່ານກ່າວວ່າ, "ຂ້ອຍດີໃຈຫຼາຍທີ່ຈະຊ່ວຍຕົວແທນອາເມລິກາ," ລາວເວົ້າ, ລຸກຂຶ້ນຈາກໂຕະ.
  
  
  ລາວເກືອບສົ່ງພວກເຮົາອອກໄປ. ລາວ​ເອີ້ນ​ຄົນ​ຮັບໃຊ້​ຂອງ​ລາວ​ໄປ ແລະ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພາ Choeni ແລະ​ຂ້ອຍ​ຜ່ານ​ເຮືອນ​ໄປ​ຫາ​ລົດ Mercedes ທີ່​ຈອດ​ຢູ່.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາມຸ່ງຫນ້າກັບຄືນໄປບ່ອນຕົວເມືອງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມຫາຂໍ້ມູນເພີ່ມເຕີມຈາກນາງ. "ຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງຮູ້ຫຼາຍເທົ່າທີ່ເປັນໄປໄດ້," ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ, "ກ່ອນທີ່ລາຍງານຂອງນາງຕໍ່ Raju ຈະສິ້ນສຸດການເຮັດວຽກທັງຫມົດ."
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ຄັດຄ້ານ​ວ່າ “ວິຫານ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ຫຼາຍ​ແຫ່ງ​ມີ​ຫໍ​ຄອຍ. "ແລະພວກເຂົາຈໍານວນຫຼາຍແມ່ນສີແດງ. ມັນ​ເປັນ​ສິ່ງ​ສໍາ​ຄັນ?'
  
  
  “ສຳຄັນຫຼາຍ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ນີ້ແມ່ນການເຊື່ອມຕໍ່ຕໍ່ໄປໃນລະບົບຕ່ອງໂສ້." ບາງທີ Shastri ນີ້ ກຳ ລັງຫ້ອຍຢູ່ບ່ອນນັ້ນ, ບາງທີນີ້ແມ່ນ ສຳ ນັກງານໃຫຍ່ຂອງລາວ.
  
  
  ນາງສັ່ນຫົວ, ພະຍາຍາມຄິດ. “ມັນອາດຈະຢູ່ທຸກບ່ອນ. ​ແມ່ນ​ແຕ່​ວັດ​ເກົ່າ​ແກ່, ຊາກ​ຫັກ​ພັງ... ຊົນ​ນະ​ບົດ​ທັງ​ໝົດ​ກໍ​ມີ​ຈຸດໆ​ຢູ່​ນຳ.”
  
  
  ຄໍາຕອບຂອງນາງເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍໃຈຮ້າຍ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ໃຊ້​ເວ​ລາ​ຫຼາຍ​ຊົ່ວ​ໂມງ​ກັບ​ນາຍ​ພົນ​ນ້ອຍ ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສູນ​ເສຍ​ຄວາມ​ອົດ​ທົນ. ພວກ​ເຮົາ​ມາ​ຮອດ​ໃຈກາງ​ເມືອງ ​ແລະ ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຸດ​ຢູ່​ຕໍ່ໜ້າ​ສະຖານກົງສຸນ, ​ໂດຍ​ຮູ້​ວ່າ​ເວລາ​ຜ່ານ​ໄປ​ໄວ​ປານ​ໃດ.
  
  
  ຄວາມ​ເຄັ່ງ​ຕຶງ​ໃນ​ຕົວ​ເມືອງ​ຄື​ກັບ​ໄຟ​ຟ້າ​ສະ​ຖິດ​ໃນ​ມື້​ແຫ້ງ​ແລ້ງ. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າມັນຢູ່ໃນອາກາດ. ທະຫານອິນເດຍ ປະກອບອາວຸດຫຼາຍສິບຄົນ ຢືນຢູ່ຕໍ່ໜ້າສະຖານກົງສຸນ ພ້ອມກັບປືນໃຫຍ່ຍິງໃສ່ບ່າ. ທະຫານຄົນອື່ນໆຢືນຢູ່ຂ້າງຕຶກ.
  
  
  ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເວົ້າ​ກັບ Choeni ວ່າ “ຄິດ​ເຖິງ​ພຣະວິຫານ​ນັ້ນ​ກັບ​ຫໍ​ແດງ. 'ຂ້ອຍຈະກັບມາໃນໄວໆນີ້.'
  
  
  ທະຫານອິນເດຍທີ່ເປັນປະສາດໄດ້ຢຸດຂ້ອຍຢູ່ເທິງທາງຍ່າງ. ທະຫານ​ຄົນ​ທີ​ສອງ​ໄດ້​ຖາມ​ຂ້ອຍ​ຢູ່​ປະຕູ​ໂລຫະ​ແລ້ວ​ພາ​ຂ້ອຍ​ໄປ​ຫາ​ນາຍ​ທະຫານ​ທີ່​ຢືນ​ຢູ່​ທີ່​ປະຕູ. ນາຍພົນໄດ້ຖາມຂ້ອຍສອງສາມຄຳຖາມ, ຈາກນັ້ນກໍ່ໂທຫາເບີໂທລະສັບ.
  
  
  Slocum ລໍຖ້າຂ້ອຍຢູ່ປະຕູຫ້ອງການຂອງລາວ. ລາວບໍ່ໄດ້ໃສ່ເສື້ອຍືດ, ຜົມຂອງລາວຖືກກະຕຸກ, ແລະເຫື່ອອອກຢູ່ເທິງຫນ້າຜາກ, ເຖິງແມ່ນວ່າມັນເຢັນຢູ່ໃນຫ້ອງການ.
  
  
  ທ່ານກ່າວວ່າ "ພວກເຮົາ ກຳ ລັງສ້າງຄວາມເຂັ້ມແຂງໃຫ້ອາຄານ," ລາວເວົ້າຢ່າງຕື່ນເຕັ້ນ. "ພວກເຮົາຄາດວ່າຈະມີການໂຈມຕີໃນເວລາໃດກໍ່ຕາມ."
  
  
  ລາວນັ່ງຢູ່ຕັ່ງອີ້ຫລັງໂຕະຂອງລາວ. ລາວ​ເຊັດ​ເຫື່ອ​ອອກ​ຈາກ​ໜ້າ​ຄິ້ວ​ດ້ວຍ​ຜ້າ​ເຊັດ​ໜ້າ.
  
  
  ທ່ານກ່າວວ່າ "ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂໍໃຫ້ວໍຊິງຕັນສົ່ງທະຫານມາຣີນ 300 ຄົນເພື່ອປົກປ້ອງຊີວິດແລະຊັບສິນຂອງຊາວອາເມລິກາ," ລາວເວົ້າ.
  
  
  "ທະຫານເຮືອ!" - ຂ້ອຍ​ເວົ້າ.
  
  
  "ພຣະເຈົ້າອວຍພອນພວກເຮົາ, ພວກເຮົາບໍ່ສາມາດບໍ່ມີອາວຸດຢູ່ຕໍ່ຫນ້າຊາວລັດເຊຍ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນໍາ​ເອົາ​ປະ​ຊາ​ຊົນ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ມາ​ທີ່​ນີ້​ດ້ວຍ​ພອນ​ຂອງ New Delhi​.
  
  
  "ທ່ານຕ້ອງການເລີ່ມຕົ້ນສົງຄາມໂລກຄັ້ງທີ III ຢູ່ທີ່ນີ້ບໍ?"
  
  
  “ຖ້າ​ຄົນ​ຂີ້​ຄ້ານ​ຢາກ​ໄດ້…”
  
  
  "ດີເລີດ".
  
  
  ລາວເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງແຮງ.
  
  
  - ເຈົ້າບໍ່ເຄີຍໄດ້ຍິນກ່ຽວກັບກອງທັບເຮືອແດງບໍ? “ພວກເຂົາມີກອງກຳລັງທີ່ມຸ່ງໜ້າໄປຍັງອ່າວ Bengal ເພື່ອຝຶກຊ້ອມຮົບ. ເຮືອ 12 ລຳ ພາຍໃຕ້ການບັນຊາຂອງເຮືອບັນທຸກລູກສອນໄຟ.
  
  
  "ເຈົ້າຮູ້, ເຈົ້າສາມາດເຮັດແນວນັ້ນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ພວກທ່ານ, ທ່ານສາມາດສົນທະນາກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້ຢູ່ທີ່ນີ້ແລະໃນປັດຈຸບັນຈົນກ່ວາສົງຄາມນິວເຄລຍທີ່ແທ້ຈິງເລີ່ມຕົ້ນ. ເປັນຫຍັງເຈົ້າບໍ່ຢຸດແລະສຸດທ້າຍຄິດ? ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ຍ່າງ​ໄປ​ທີ່​ໂຕະ​ຂອງ​ຕົນ. Slocum recoiled.
  
  
  - ເຈົ້າໄດ້ຍິນຫຍັງອີກແດ່ກ່ຽວກັບສິບຫ້າບໍ?
  
  
  'ວັນປະກາດເອກະລາດ? ບໍ່.'
  
  
  "ເຈົ້າເວົ້າວ່າບາງທີອາດມີບາງອັນ, ຈື່ໄດ້ບໍ?" ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນວ່າສະຖານກົງສຸນລັດເຊຍຈະຖືກລະເບີດຂຶ້ນ. ກົງສຸນຂອງເຈົ້າຕ້ອງຖືກຕີໃນເວລາດຽວກັນ.
  
  
  Slocum ໄດ້ເຕືອນ. ມັນຕີລາວໂດຍກົງ.
  
  
  "ທ່ານແນ່ໃຈວ່າບາງສິ່ງບາງຢ່າງຈະເກີດຂຶ້ນໃນມື້ນີ້?"
  
  
  'ບໍ່. ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າມີຄວາມຮູ້ສຶກວ່າຄົນດຽວກັນທີ່ເຄີຍວາງລະເບີດໃນວັນທີ 15 ສິງຫາກໍາລັງວາງແຜນອັນໃຫຍ່ຫຼວງ. ມັນຈະບໍ່ຍາກສໍາລັບທ່ານທີ່ຈະຍົກຍ້າຍປະຊາຊົນອອກຈາກສະຖານກົງສຸນໃນຕອນແລງຂອງສິບສີ່.
  
  
  “ໂອ້ ພະເຈົ້າຂອງຂ້ອຍ,” ລາວເວົ້າ. "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ບໍ່ມີຫຍັງທີ່ພວກເຮົາສາມາດເຮັດໄດ້?"
  
  
  "ແນ່ນອນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ບອກຜູ້ປົກປ້ອງຂອງເຈົ້າບໍ່ໃຫ້ເດັກນ້ອຍເຂົ້າໄປໃນຖະຫນົນໃກ້ກັບສະຖານກົງສຸນ."
  
  
  'ເດັກນ້ອຍ?'
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ. ແລະຊ່ວຍຂ້າພະເຈົ້າຊອກຫາພຣະວິຫານທີ່ມີຫໍຄອຍສີແດງ. ຂ້ອຍຕ້ອງມີແຜນທີ່ທີ່ໃຫຍ່ທີ່ສຸດຂອງເມືອງທີ່ເຈົ້າມີ.
  
  
  Slocum ກົດປຸ່ມ intercom. ສອງສາມນາທີຕໍ່ມາ ເລຂາທິການໄດ້ວາງແຜນທີ່ໄວ້ເທິງໂຕະຂອງລາວ.
  
  
  ການນໍາໃຊ້ຊັບສິນຂອງ Colonel Wu ເປັນພື້ນຖານ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແຕ້ມຮູບວົງມົນທີ່ມີລັດສະໝີທີ່ເດັກຊາຍສາມາດຍ່າງຂ້າມໄດ້ໃນສອງສາມຊົ່ວໂມງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໂທຫາຊາວອິນເດຍຫຼາຍຄົນຈາກສໍານັກງານໃຫຍ່ຂອງ Slocum ແລະຂໍໃຫ້ພວກເຂົາຊີ້ບອກວັດວາອາຮາມພາຍໃນວົງມົນນີ້.
  
  
  ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ສອງ​ພຣະ​ວິ​ຫານ​ທີ່​ມີ​ຫໍ​ຄອຍ​ສີ​ແດງ.
  
  
  "ຫນຶ່ງໃນນັ້ນແມ່ນສໍາເນົາຂອງຫໍໄຊຊະນະທີ່ມີຊື່ສຽງ," ເລຂາທິການອິນເດຍອາຍຸຫ້າສິບປີຂອງນາງບອກຂ້ອຍ. “ມັນຖືກເອີ້ນວ່າ Qutub Minar. ມັນຖືກສ້າງຂຶ້ນດ້ວຍຫີນຊາຍສີແດງ ແລະ ມີຄວາມສູງຫຼາຍກວ່າສາມສິບແມັດ, ມີຂັ້ນໄດກ້ຽວວຽນນໍາໄປສູ່ທາງເທິງ.
  
  
  ມັນຖືກສ້າງຂຶ້ນກ່ອນການແບ່ງສ່ວນ. ໃນປັດຈຸບັນຍັງເຫຼືອພຽງເລັກນ້ອຍຂອງພຣະວິຫານ.
  
  
  'ແລະ​ອື່ນໆ?'
  
  
  "ນີ້ຕ້ອງເປັນວັດຂອງ Ossian ໃນພາກຕາເວັນອອກຂອງເມືອງ." ມັນແມ່ນສ່ວນຫນຶ່ງທີ່ເສຍຫາຍ; ມີຄົນຈໍານວນຫນ້ອຍໄປບ່ອນນັ້ນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂອບໃຈນາງແລະອອກໄປຂ້າງນອກບ່ອນທີ່ Choeni ລໍຖ້າຢູ່ໃນລົດ. ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບອກ​ນາງ​ສິ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮຽນ​ຮູ້, ນາງ​ໄດ້​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຫັນ​ທາງ​ໄປ​ພຣະ​ວິ​ຫານ​ແຫ່ງ​ທຳ​ອິດ​ທີ່​ຜູ້​ຍິງ​ກ່າວ​ເຖິງ.
  
  
  ເມື່ອພວກເຮົາໄປຮອດສິບຫ້ານາທີຕໍ່ມາ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນວ່າ Qutub Minar ບໍ່ເຫມາະສົມເປັນພຣະວິຫານ... ມັນບໍ່ມີຫຍັງຫຼາຍກວ່າຫໍຄອຍສີແດງສູງ. ຂ້ອຍກໍາລັງຊອກຫາສິ່ງອື່ນ, ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍບໍ່ແນ່ໃຈວ່າແມ່ນຫຍັງ. ປະເພດຂອງສໍານັກງານໃຫຍ່ທົ່ວໄປທີ່ມີສະຖານທີ່ສໍາລັບປະຊາຊົນຈໍານວນຫລາຍ - ບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ງຽບສະຫງົບ, ເຊື່ອງໄວ້, ບ່ອນທີ່ເຈົ້າຫນ້າທີ່ຈະບໍ່ເບິ່ງ.
  
  
  ວິຫານ Ossian ເບິ່ງຄືວ່າມີຄວາມໂດດເດັ່ນຫຼາຍ. ຖັນ​ແຖວ​ສີ່​ຫຼ່ຽມ​ສະ​ຫນັບ​ສະ​ຫນູນ​ຫ້ອງ​ຫີນ​, facades ຂອງ​ຕຶກ​ອາ​ຄານ​ທີ່​ພັງ​ທະ​ລາຍ​, courtyard ເປັນ heap ຂອງ​ກ້ອນ​ຫີນ​ຫຼຸດ​ລົງ​. ຢູ່ແຈໜຶ່ງມີຫໍຄອຍສີແດງສອງຊັ້ນຢືນຢູ່. ຊາກຫັກພັງໄດ້ໃຫ້ຫົນທາງໄປສູ່ພືດພັນທີ່ດົກໜາຂອງພຸ່ມໄມ້ ແລະຕົ້ນໄມ້. ຄວັນໄຟໄດ້ລຸກຂຶ້ນຜ່ານຕົ້ນໄມ້ໃນວົງວຽນທີ່ອ່ອນໂຍນ.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະໄປເບິ່ງ."
  
  
  "ຂ້ອຍໄປກັບເຈົ້າ," Choeni ເວົ້າ.
  
  
  ພວກເຮົາຍ່າງຜ່ານຊາກຫັກພັງ. ບາງພື້ນທີ່ໄດ້ຖືກເກັບກູ້ເພື່ອໃຫ້ຜູ້ເຊື່ອຖືສາມາດມາແລະຂໍພອນຈາກແຫຼ່ງນ້ໍາຂອງພວກເຂົາ.
  
  
  ລະຫວ່າງຊາກຫັກພັງ, ພວກເຮົາພົບເຫັນເສັ້ນທາງທີ່ຖືກນໍາໃຊ້ດີທີ່ນໍາພາຕາມແຄມຂອງວັດເຂົ້າໄປໃນປ່າດົງດິບ. ພວກ​ເຮົາ​ເກືອບ​ຢູ່​ທີ່​ຕົ້ນ​ໄມ້​ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຜ້າ​ເຕັ້ນ​ຂຽວ​ເຂັ້ມ​ໃຫຍ່.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ອອກ​ຈາກ​ເສັ້ນ​ທາງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຜ້າ​ໃຕ້​ດິນ​ເພື່ອ​ເບິ່ງ. ທຳອິດ​ເຮົາ​ເຫັນ​ແຕ່​ຕົ້ນ​ໄມ້​ແລະ​ຜ້າ​ເຕັ້ນ​ໃຫຍ່. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສັງເກດເຫັນຂຸມໄຟຂະຫນາດນ້ອຍແລະຖັງ. ຜູ້ຊາຍຄົນຫນຶ່ງອອກມາຈາກໃຕ້ຜ້າເຕັ້ນ, ຍືດຕົວ, ເບິ່ງໄປຮອບໆ, ໄອ, ຖົ່ມນໍ້າລາຍໃສ່ພື້ນດິນແລະກັບຄືນສູ່ພາຍໃນ. ພວກເຮົາບໍ່ເຫັນຄົນອື່ນ. ເມກຫຼາຍຄວັນໄດ້ຫົດຕົວຈາກໄຟ. ມີ​ສຽງ​ດັງ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ—ຮ້ອງ​ໄຫ້​ເຄິ່ງ​ໜຶ່ງ, ຮ້ອງໄຫ້​ເຄິ່ງ​ໜຶ່ງ​ຂອງ​ຄວາມ​ໃຈ​ຮ້າຍ​ທີ່​ມີ​ສຽງ​ດັງ​ສະ​ເທືອນ​ໃຈ. ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ແລະ​ເຫັນ​ຮູບ​ຮ່າງ​ໜຶ່ງ​ມາ​ໃກ້​ທາງ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຫາ​ກໍ​ຍ່າງ​ໄປ​ຕາມ.
  
  
  ມັນແມ່ນຜູ້ຊາຍທີ່ຍ່າງໄປຢ່າງໄວວາ, ແຕ່ຂາເລັກນ້ອຍ. ເມື່ອ​ລາວ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ວ່າ​ລາວ​ກວ້າງ​ບ່າ​ໄຫລ່ ແລະ​ແຂງ​ແຮງ, ເປັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໃຫ້​ເດັກ​ນ້ອຍ​ຢ້ານ. ຂ້າພະເຈົ້າຢາກຮູ້ຢາກເຫັນຖ້າຫາກວ່າມັນຈະເປັນ Zakir.
  
  
  ພວກເຮົາ ducked ເຂົ້າໄປໃນພຸ່ມໄມ້ໃນຂະນະທີ່ລາວຜ່ານໂດຍ. ລາວບໍ່ໄດ້ເບິ່ງໃນທິດທາງຂອງພວກເຮົາ. ຫາຍໃຈຂອງລາວບໍ່ສະບາຍ, ແລະຂ້ອຍສົງໃສວ່າລາວແລ່ນໄວ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນໄປຫາ Choeni ທັນທີທີ່ລາວຜ່ານພວກເຮົາ.
  
  
  "ກັບໄປລົດແລະລໍຖ້າຂ້ອຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຂ້ອຍຈະຕິດຕາມລາວ."
  
  
  ເສັ້ນທາງດັ່ງກ່າວໄດ້ນໍາໄປສູ່ອີກດ້ານຫນຶ່ງຂອງຊາກຫັກພັງແລະຜ່ານປ່າດົງດິບ. ບໍ່​ດົນ​ພວກ​ເຮົາ​ກໍ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ຕົວ​ເອງ​ຢູ່​ທາງ​ຫຼັງ​ວັດ​ເກົ່າ. ພຽງແຕ່ຫນຶ່ງກໍາແພງຫີນລອດຊີວິດ. ມັນຖືກສ້າງຂຶ້ນຈາກກ້ອນຫີນຂະຫນາດໃຫຍ່ແລະມີຄວາມສູງສິບແມັດແລະຍາວສາມສິບແມັດ. ຊາຍ​ຄົນ​ນັ້ນ​ໄດ້​ເອື່ອຍ​ໃສ່​ກຳ​ແພງ​ນີ້​ເພື່ອ​ຈັບ​ລົມ​ຫາຍ​ໃຈ. ຈາກ​ນັ້ນ​ລາວ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຄືນ, ບໍ່​ເຫັນ​ຜູ້​ໃດ, ແລະ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ປ່າ​ດົງ​ດິບ​ທີ່​ປົກ​ຄຸມ​ທາງ​ອອກ. ລາວຫາຍໄປຢູ່ທີ່ນັ້ນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໃຫ້ຜູ້ຊາຍສອງນາທີ, ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແລ່ນໄປທີ່ນັ້ນແລະພົບເຫັນການເປີດ.
  
  
  ມັນມືດຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຟັງ​ການ​ຫາຍ​ໃຈ​ຂອງ​ຕົນ​ເອງ​ຫນີ​ປອດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ນອກເຫນືອຈາກນັ້ນ, ບໍ່ມີສຽງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເປີດ​ໄຟ​ສາຍ​ແລະ​ຊີ້​ນໍາ beam ແຄບ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢູ່​ໃນ​ທາງ​ຜ່ານ​ດິນ​, ປະ​ມານ​ສິບ​ຂັ້ນ​ຕອນ​ທີ່​ນໍາ​ຫນ້າ​ລົງ​.
  
  
  ຢູ່ທາງລຸ່ມຂອງຂັ້ນໄດຂ້ອຍພົບເຫັນທຽນໄຂ ແລະເຄື່ອງໝາຍຂອງອາເມຣິກາ. ຮ່ອງຮອຍຂອງທຽນໄຂຢູ່ເທິງພື້ນໄດ້ນໍາໄປສູ່ທາງຂວາ. ແລວທາງຢູ່ທີ່ນີ້ສູງ, ຫຼາຍກວ່າຫົກຟຸດ, ແລະຖືກກັ່ນຈາກດິນເຜົາແຂງ, ບາງທີອາດເປັນຫີນຊາຍ. 20 ກ້າວອອກໄປ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນແສງສະຫວ່າງທີ່ມືດມົວທີ່ເຕັ້ນແລະ flickered. ອຸໂມງມີກິ່ນເໝັນເກົ່າແກ່ ແລະ ມີກິ່ນເໝັນ.
  
  
  ຂ້ອຍຄ່ອຍໆກວາດໄປຫາແສງສະຫວ່າງ. ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຍິນຫຍັງ. ແລວເສດຖະກິດໄດ້ຫັນແຫຼມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢຸດ​ເຊົາ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ຕາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປັບ​ກັບ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ໃຫມ່. ຢູ່ຕໍ່ໜ້າຂ້ອຍແມ່ນຫ້ອງສີ່ຫຼ່ຽມມົນທົນເຈັດຟຸດທີ່ມີເພດານສູງກວ່າອຸໂມງ. ສອງຖ້ວຍແມ່ນເຫັນໄດ້ຈາກຫ້ອງ. ທຳອິດ ຂ້ອຍ​ບໍ່​ເຫັນ​ວ່າ​ເກີດ​ຄວາມ​ສະຫວ່າງ​ຫຍັງ. ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ໄຟ​ທີ່​ເຕັມ​ໄປ​ດ້ວຍ​ໄຟ​ທີ່​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ເປັນ​ນ້ຳມັນ​ລຸກ​ຢູ່​ໃນ​ເຮືອ​ຢູ່​ເທິງ​ຝາ​ທັງ​ສີ່. ຫ້ອງຫວ່າງເປົ່າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຂ້າມ​ຫ້ອງ​ໄປ​ຫາ​ບ່ອນ​ເປີດ​ທີ່​ໃກ້​ທີ່​ສຸດ ແລະ​ຍ່າງ​ລົງ​ຕາມ​ແລວ​ທາງ. ຂ້ອຍຢຸດແລະເບິ່ງຮອບໆ. ມັນເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ມີໃຜໄດ້ເຫັນຂ້ອຍເທື່ອ. ອຸ​ໂມງ​ນີ້​ສັ້ນ​ແລະ​ເປີດ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ທາງ​ທີ່​ຍາວ​ກວ່າ​ເຈັດ​ສິບ​ແມັດ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ຜ່ານ​ທາງ​ໂຄ້ງ​ເລັກນ້ອຍ. ມີຫ້ອງພັກເປັນປະຈຳຢູ່ໃນອຸໂມງຫຼັກ. ເບິ່ງຄືວ່າພວກມັນຄ້າຍຄືຈຸລັງທີ່ພະສົງຜູ້ຍິ່ງໃຫຍ່ໃນໂລກນັ່ງສະມາທິ.
  
  
  ໃນ​ທີ່​ສຸດ, ອຸ​ໂມງ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ໄດ້​ຫັນ​ອີກ, ໄດ້​ກາຍ​ເປັນ​ກວ້າງ​ຂຶ້ນ​ແລະ brighter.
  
  
  ໂຄມໄຟເຮັດໃຫ້ເສັ້ນທາງຫລັງຂ້ອຍ, ແຕ່ຢູ່ຂ້າງຫນ້າຂ້ອຍເບິ່ງຄືວ່າແສງສະຫວ່າງແຕກຕ່າງກັນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນໂຄມໄຟທໍາອິດຫ້ອຍຈາກສາຍໄຟຟ້າ. ທີ່ນີ້ອຸໂມງແບ່ງອອກເປັນສອງຢ່າງ: ຂ້ອຍຫັນໄປທາງຂວາ, ບ່ອນທີ່ມີດອກໄຟໄຟຟ້າຫ້ອຍຢູ່ໄລຍະຫ່າງເຈັດແມັດ. ອີກໜ້ອຍໜຶ່ງອຸໂມງໄດ້ເປີດເປັນຫ້ອງໂຖງໃຫຍ່. ອຸໂມງແຄບລົງ ແລະພາໄປສູ່ລະບຽງນ້ອຍໆຢູ່ຝາຫຼັງຫ້ອງໂຖງ.
  
  
  ຂ້າງລຸ່ມຂ້ອຍມີກິດຈະກໍາທີ່ວຸ້ນວາຍ. ເດັກນ້ອຍຊາຍສິບຫ້າຄົນ, ສ່ວນຫຼາຍໃນໄວ 20 ປີ, ນັ່ງອ້ອມໂຕະ, ທາສີກະປ໋ອງສີດຳຢ່າງພາກພຽນ. ຄົນອື່ນໄດ້ຕັດຕ່ອນຂອງ wicks ອອກ. ເດັກ​ຊາຍ​ຄົນ​ອື່ນໆ​ໄດ້​ເອົາ​ກະ​ປ໋ອງ​ເປົ່າ ແລະ​ພາ​ມັນ​ຜ່ານ​ທາງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ອື່ນ.
  
  
  ຄື້ນ​ແຫ່ງ​ຄວາມ​ດີ​ໃຈ​ໄດ້​ຖ້ວມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບເຫັນໂຮງງານຜະລິດລະເບີດ, ຫຼືຢ່າງຫນ້ອຍຫນຶ່ງໃນສະຖານທີ່ບ່ອນທີ່ພວກກໍ່ການຮ້າຍເຮັດລະເບີດສອງໄຕມາດຂອງພວກເຂົາ. ແຕ່ຂ້ອຍຍັງຮູ້ສຶກໜາວສັ່ນເມື່ອຮູ້ວ່າເດັກນ້ອຍຊາຍຢູ່ທີ່ນີ້ມີອາຍຸຫຼາຍກວ່າຜູ້ຊາຍທີ່ຂ້ອຍເຫັນການເກັບໂພແທດຊຽມ nitrate ຢູ່ໂຮງງານເຄມີ. ພວກເຂົາເບິ່ງຄືກັບທະຫານ. ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ຈັກ​ສິ່ງ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເຮັດ, ຄື​ກັບ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ຝຶກ​ອົບ​ຮົມ.
  
  
  ບໍ່​ມີ​ໃຜ​ໄດ້​ເຫັນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຜ່ານ​ການ ledge ລະ​ບຽງ unnoticed​. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກັບຄືນໄປບ່ອນແລະພະຍາຍາມ tunnel ຊ້າຍ. ລາວລ້ຽວເລັກນ້ອຍ, ຈາກນັ້ນສືບຕໍ່ໄປໃນທິດທາງດຽວກັນກັບທາງແຍກອື່ນ. ບໍ່ດົນລາວກໍ່ຜ່ານຈຸລັງແຖວໆ. ເຫຼົ່ານີ້ໄດ້ຖືກນໍາໃຊ້. ພາຍໃນມີຖົງເຟືອງ ແລະກະເປົ໋າເປ້ເປື້ອນທີ່ອາດບັນຈຸສິ່ງຂອງໃນແຜ່ນດິນໂລກຂອງເດັກນ້ອຍຊາຍໄວລຸ້ນ.
  
  
  ອຸ​ໂມງ​ເຫຼົ່າ​ນີ້​ສາ​ມາດ​ຂະ​ຫຍາຍ​ອອກ​ເປັນ​ໄມ​ໃຕ້ Calcutta​. ຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງຊອກຫາທາງອອກຢ່າງໄວວາຫຼືກັບຄືນໄປຫາເສັ້ນທາງທີ່ຂ້ອຍຫາກໍ່ປະຕິບັດ. ບ່ອນຫວ່າງອີກບ່ອນໜຶ່ງວາງຢູ່ຕໍ່ໜ້າຂ້ອຍ. ພາຍໃນມີໂຕະ ແລະຕັ່ງນັ່ງສອງໂຕ, ແລະທາງຫລັງຂອງພວກມັນແມ່ນປະຕູໄມ້ກອບເປັນຈໍານວນ.
  
  
  ບໍ່ມີໃຜຢູ່ໃນຫ້ອງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງໄປປະຕູຢ່າງໄວວາ. ມັນບໍ່ໄດ້ຖືກລັອກ.
  
  
  ເມື່ອເປີດມັນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນແລວທາງອື່ນທີ່ນໍາໄປສູ່ຫນ້າດິນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ອອກໄປແລະກັບຄືນໄປຫາ Mercedes.
  
  
  Choeni ບໍ່ຢູ່ທີ່ນັ້ນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ເອີ້ນ​ຂອງ​ນາງ​ຈາກ​ຄວາມ​ມືດ​ທົ່ວ​ຖະ​ຫນົນ.
  
  
  - Nick, ຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນີ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ແລະ​ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ​ທີ​ຫົກ​ຄລິກ​ໃສ່​ໃນ​ສະ​ຫມອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ບາງທີມັນອາດຈະເປັນສຽງ ຫຼືການແນມເຫັນວັດຖຸໂລຫະຢູ່ໃນດວງອາທິດ. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້, ແຕ່ຂ້ອຍຮ້ອງໄຫ້ແລະຈັບ Luger ຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ແລ້ວ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກໍ​ໄດ້​ເຫັນ​ເພິ່ນ... ຊາຍ​ຊາວ​ອິນ​ເດຍ​ໂຕ​ຮ່າງ​ກາຍ ຜູ້​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕິດ​ຕາມ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ພຣະ​ວິ​ຫານ. ລາວເຂົ້າຫາຂ້ອຍຈາກທາງຫນ້າຂອງລົດ. ລາວໂບກມີດຢ່າງງຸ່ມງ່າມຢູ່ເທິງຫົວຂອງລາວ. ທັນທີ Luger ຢູ່ໃນມືຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ແນ່ນອນ, ລາວບໍ່ສາມາດຢືນປືນໄດ້, ແຕ່ລາວຍັງສືບຕໍ່ໂຈມຕີຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ແລະ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ເຕືອນ​. ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການຂ້າລາວ. ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າມັນແມ່ນ Zakir Shastri ແລະຂ້ອຍຕ້ອງການໃຫ້ລາວມີຊີວິດຢູ່. ລາວ​ຕັດ​ອາກາດ​ຕໍ່​ໜ້າ​ຂ້ອຍ​ແລະ​ໂບກມື​ອີກ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ດຶງ​ອອກ​ໄປ.
  
  
  ໃນ​ຄວາມ​ສິ້ນ​ຫວັງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິງ​ຫນຶ່ງ​ນິ້ວ​ຈາກ​ຫນ້າ​ຂອງ​ເຂົາ​ເປັນ​ການ​ເຕືອນ​ໄພ, ແລະ​ຄັ້ງ​ທີ​ສອງ​ໃນ​ແຂນ​ຂອງ​ເຂົາ. ຜົນກະທົບຂອງລູກປືນໄດ້ເຮັດໃຫ້ລາວຫມຸນແລະລົ້ມລົງ; ແຕ່​ລາວ​ໄດ້​ເຕັ້ນ​ໄປ​ຫາ​ຕີນ​ຂອງ​ລາວ​ແລະ​ເຂົ້າ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ມື​ຂອງ​ລາວ​ຫ້ອຍ​ຊ້າ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິງລາວອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ໃນເວລານີ້ຢູ່ໃນຂາ. ລາວ​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ​ໄປ​ຂ້າງ​ໜ້າ​ຄື​ກັບ​ວ່າ​ລາວ​ຖືກ​ເຄາະ.
  
  
  ໂດຍ instinctively, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກ້າວກັບຄືນໄປບ່ອນແລະເກັບຮັກສາປືນຂອງຂ້າພະເຈົ້າກຽມພ້ອມສໍາລັບການໂຈມຕີຄັ້ງທີສອງ, ແຕ່ການເຄື່ອນໄຫວດຽວທີ່ຂ້າພະເຈົ້າສາມາດເຫັນໄດ້ແມ່ນ Choeni ແລ່ນມາຫາຂ້າພະເຈົ້າຈາກອີກດ້ານຫນຶ່ງ.
  
  
  ນາງໄດ້ໂຍນຕົວເອງເຂົ້າໄປໃນແຂນຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ຍູ້ນາງອອກຈາກຂ້ອຍ. ຫລັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ pitter patter ຂອງ​ຕີນ. ເດັກ​ຊາຍ​ຈາກ​ພຣະ​ວິ​ຫານ​ໄດ້​ແລ່ນ​ອອກ​ແລະ​ປີນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ລົດ​ບັນ​ທຸກ​ເກົ່າ​ທີ່​ຢູ່​ຫລັງ​ຊາກ​ຫັກ​ພັງ.
  
  
  ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ຫນີ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ຊາຍ​ຄົນ​ນັ້ນ​ລົງ​ກ່ອນ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ສາ​ມາດ​ຕິດ​ຕາມ​ເຂົາ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ເຂົາ​ໄປ​ເທິງ​ຫລັງ​ຂອງ​ຕົນ​ດ້ວຍ​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ລາວຕາຍ. ມີຂຸມຂະໜາດຂອງກຳປັ້ນຂອງຂ້ອຍ ບ່ອນທີ່ປຸ່ມທ້ອງຂອງລາວຢູ່. Choeni ຢືນຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ, ເຫັນໄດ້ຊັດເຈນວ່າບໍ່ມີເລືອດໄຫຼ. 'ນີ້​ແມ່ນ​ໃຜ?'.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫາ​ປາ​ກະ​ເປົ໋າ​ເງິນ​ຂອງ​ຜູ້​ຊາຍ​ອອກ​ຈາກ​ຖົງ​ຂອງ​ຕົນ​ແລະ​ວາງ​ມັນ​ກັບ​ພື້ນ​ດິນ. ຊື່ໃນເອກະສານແມ່ນຈະແຈ້ງໄດ້.
  
  
  "Zakir Shastri". ໃນທີ່ສຸດຂ້ອຍກໍ່ພົບມັນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຄຸ​ເຂົ່າ​ລົງ​ຂ້າງ​ຮ່າງ​ກາຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທັນ​ທີ​ທັນ​ໃດ​ໄດ້​ເຫັນ​ຮູ​ເລືອດ​ທີ່​ແຂນ​ແລະ​ຂາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ພາດ. ຄົນອື່ນໄດ້ຍິງລາວຢູ່ທາງຫລັງ. ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ອອກ​ມາ​ຈາກ​ທາງ​ໜ້າ​ແລະ​ແຜ່​ອອກ​ໄປ​ທາງ​ໜ້າ​ຂອງ​ມັນ​ຄື​ກັບ​ດອກ​ໄມ້​ທີ່​ອອກ​ດອກ.
  
  
  ບາງຄົນຕ້ອງການຂ້າ Shastri ກ່ອນທີ່ລາວຈະເວົ້າໄດ້, ຜູ້ທີ່ກໍາລັງຢືນຢູ່ທົ່ວຖະຫນົນໃນເວລາທີ່ອິນເດຍໃຫຍ່ໄດ້ທໍາການໂຈມຕີສະລະຊີບດ້ວຍມີດ.
  
  
  ແຕ່ໃຜ?
  
  
  
  ບົດທີ 10
  
  
  
  
  
  'ເບິ່ງ!' - Choeni ຮ້ອງຂຶ້ນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ເບິ່ງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ລົດ​ບັນ​ທຸກ. ເຕັມໄປດ້ວຍເດັກນ້ອຍຊາຍ, ລາວຟ້າວລົງຖະຫນົນ, ເລັ່ງຄວາມໄວ. ລາວ​ໄດ້​ຫັນ​ໜີ​ເພື່ອ​ຫຼີກ​ລ້ຽງ​ງົວ​ສັກສິດ​ທີ່​ນອນ​ຢູ່​ໃນ​ຮ່ອງ, ແລ້ວ​ແລ່ນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ຫາ​ຝູງ​ຄົນ​ນ້ອຍໆ​ທີ່​ແລ່ນ​ອອກ​ຈາກ​ເຮືອນ​ດ້ວຍ​ສຽງ​ປືນ. ປະຊາຊົນ​ແລ່ນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ຂ້າງ​ທາງ, ລົດ​ບັນທຸກ​ໄດ້​ເສຍ​ຫຼັກ​ໄປ​ຂ້າງ​ທາງ.
  
  
  “ມາ,” ຂ້ອຍໂທຫາ Choeni. "ພວກເຮົາຕິດຕາມພຣະອົງ."
  
  
  ປ່ອງຢ້ຽມຫລັງມີຮອຍແຕກເມື່ອພວກເຮົາໂດດເຂົ້າໄປໃນລົດ Mercedes. ລູກປືນໄດ້ກວມເອົາປ່ອງຢ້ຽມທັງຫມົດດ້ວຍ cobwebs. ລູກ​ປືນ​ລູກ​ທີ​ສອງ​ໄດ້​ຕົກ​ໃສ່​ປະຕູ​ແລະ​ລົງ​ມາ​ບ່ອນ​ໃດ​ບ່ອນ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ນັ່ງ​ຂ້າງ​ລຸ່ມ​ຂ້ອຍ.
  
  
  ແນ່ນອນ, Shastri ບໍ່ແມ່ນເປົ້າຫມາຍດຽວ, ແຕ່ຕອນນີ້ຂ້ອຍບໍ່ມີເວລາທີ່ຈະກັບຄືນໄຟ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລັ່ງ, ແລະ Mercedes ໄດ້​ຍິງ​ໄປ​ຫນ້າ​ຄ້າຍ​ຄື​ລູກ​ທະ​ນູ​ຈາກ​ທະ​ນູ. ພວກ​ເຮົາ​ເກືອບ​ໄດ້​ຢຽບ​ຫົວ​ຢູ່​ແຈ ແລະ Choeni ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ, ພະຍາຍາມ​ດຶງ​ຕົວ​ເອງ​ເຂົ້າ​ກັນ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ຕາມ​ທາງ​ໂຄ້ງ, ຂັບ​ລົດ​ໄປ​ສາມ​ສິບ​ແມັດ​ຕາມ​ທາງ​ໂຄ້ງ, ແລະ​ສຸດ​ທ້າຍ​ກໍ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ສູ່​ຖະ​ໜົນ. ຂ້ອຍ​ເຫັນ​ລົດ​ບັນທຸກ​ຄັນ​ໜຶ່ງ​ແລ່ນ​ມາ​ຂ້າງ​ໜ້າ​ເຮົາ​ແລະ​ຊ້າ​ລົງ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ລົດ​ອີກ​ຄັນ​ໜຶ່ງ​ຜ່ານ​ທາງ​ໜ້າ​ພວກ​ເຮົາ.
  
  
  "ເຈົ້າປະຫລາດໃຈບໍ?" - ຂ້ອຍຖາມ Choeni.
  
  
  ນາງໄດ້ເບິ່ງຂ້ອຍແລະສັ່ນຫົວຂອງນາງ. ນາງໄດ້ສືບຕໍ່ເບິ່ງອອກໄປນອກປ່ອງຢ້ຽມ, ແຕ່ບໍ່ມີໃຜຕິດຕາມພວກເຮົາ. ນາງຢ້ານ.
  
  
  “ເບິ່ງລົດບັນທຸກ,” ຂ້ອຍສັ່ງ. "ຖ້າພວກເຮົາສູນເສຍລາວ, ພວກເຮົາສາມາດເລີ່ມຕົ້ນໃຫມ່ໄດ້." ຫຼັງ​ຈາກ​ຂັບ​ລົດ​ໄປ​ເຄິ່ງ​ທາງ​ຫລັງ​ລົດ​ບັນ​ທຸກ, ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຕາມ​ມັນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຕົວ​ເມືອງ. ເຄິ່ງຊົ່ວໂມງຕໍ່ມາ, ລົດບັນທຸກໄດ້ຢຸດຢູ່ທາງເຂົ້າຂ້າງສະໜາມບິນ ດອມໂດມ ແລະ ເດັກນ້ອຍຊາຍໄວໜຸ່ມໄດ້ໂດດອອກຈາກຫ້ອງດັ່ງກ່າວ. ຄົນ​ຂັບ​ລົດ​ເປັນ​ຄົນ​ອິນ​ເດຍ​ຊຸດ​ຕາ​ເວັນ​ຕົກ ​ໄດ້​ຂັບ​ລົດ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຕຶກ​ສະ​ຖາ​ນີ.
  
  
  ພວກເຮົາອອກຈາກ Mercedes ແລະຕິດຕາມພວກເຂົາໄປທີ່ເວທີ. ລໍຖ້າພວກເຂົາແມ່ນ DC-3 ເກົ່າທີ່ເບິ່ງຄືວ່າມັນໄດ້ບິນເຂົ້າໄປໃນມຽນມາໃນລະຫວ່າງສົງຄາມໂລກຄັ້ງທີສອງ.
  
  
  ເມື່ອພວກເຂົາເຂົ້າມາ, ຂ້ອຍໄດ້ສາບແຊ່ງພາຍໃຕ້ລົມຫາຍໃຈຂອງຂ້ອຍ. ມັນບໍ່ງ່າຍທີ່ຈະປະຕິບັດຕາມຍົນ.
  
  
  - ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ໄດ້​ຮັບ​ແຜນ​ການ​ບິນ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​? - ຂ້ອຍຖາມ Choeni. "ບາງທີ Raj ສາມາດຊ່ວຍເຈົ້າໄດ້."
  
  
  ນາງຄິດຊົ່ວໄລຍະໜຶ່ງ ກ່ອນທີ່ຈະຍ່າງໄປຫາຂັ້ນໄດຫໍຄອຍຄວບຄຸມ. ເມື່ອນາງກັບຄືນມາ, DC-3 ໄດ້ຢູ່ປາຍທາງແລ່ນແລ້ວ.
  
  
  ນາງເບິ່ງດີໃຈ ແລະຍື່ນຂໍກະແຈຊຸດໜຶ່ງໃຫ້ຂ້ອຍ.
  
  
  ນາງກ່າວວ່າ“ ພວກເຂົາຈະໄປ Raxall. “ມັນຢູ່ເທິງເນີນພູ Himalaya ໃກ້ກັບເນປານ. ມັນຫ່າງຈາກນີ້ຫຼາຍກວ່າເຈັດຮ້ອຍກິໂລແມັດ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ພວກເຮົາມີຍົນຄືກັນບໍ?"
  
  
  "Piper Comanche," ນາງຕອບ. — ເຈົ້າເຄີຍບິນຢູ່ບໍ?
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ.'
  
  
  'ຂ້ອຍ​ຄື​ກັນ.' ນາງໄດ້ຈັບມືຂ້ອຍແລະນໍາຂ້ອຍອອກໄປຂ້າງນອກ. "ມັນຈະມືດມົວໃນໄວໆນີ້," ຂ້ອຍຄັດຄ້ານ. "ທ່ານແນ່ໃຈບໍ່ວ່ານີ້ແມ່ນສະຫນາມບິນທີ່ມີແສງສະຫວ່າງ?"
  
  
  ນາງຫົວເລາະ. 'ຢ່າກັງວົນ. ພວກເຮົາຖິ້ມການແຂ່ງຂັນເພື່ອເຮັດໃຫ້ມີແສງທາງແລ່ນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລັງ​ເລ​ໃຈ, ແຕ່​ນາງ​ໄດ້​ແລ່ນ​ຕໍ່​ຫນ້າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ hangar ໄດ້. ​ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ໄປ​ຮອດ​ບ່ອນ​ນັ້ນ, ນາງ​ໄດ້​ເວົ້າ​ກັບ​ຕຳຫຼວດ​ທີ່​ປະກອບ​ອາວຸດ​ແລ້ວ ​ແລະ ​ໄດ້​ອອກ​ຄຳ​ສັ່ງ​ໃຫ້​ນາຍ​ຊ່າງ. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ມ້ວນ Comanche ແລະພວກເຮົາຂຶ້ນເຮືອ. ສິບນາທີຕໍ່ມາພວກເຮົາກໍ່ຂຶ້ນ ແລະມຸ່ງໜ້າໄປທາງທິດເໜືອ.
  
  
  ມັນ​ເປັນ​ຖ້ຽວ​ບິນ​ທີ່​ຍາວ​ໄກ ແລະ​ມັນ​ກໍ​ມືດ​ກ່ອນ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ເຫັນ​ແສງ​ໄຟ​ຂອງ​ບ້ານ. ນາງໄດ້ເວົ້າທາງວິທະຍຸ, ແລະພາກສະຫນາມຂ້າງລຸ່ມນີ້ໄດ້ຖືກສະຫວ່າງໂດຍໄຟຫນ້າລົດ. Choeni ເຮັດເປັນວົງມົນກ່ອນທີ່ນາງຈະລົດລົງລົດລົງໃສ່ຝຸ່ນທີ່ບັນຈຸຢູ່ໃນສະໜາມບິນຢ່າງໝັ້ນໃຈ. ມີເຮືອບິນອີກສອງລຳຢູ່ເທິງພື້ນດິນ ແລະໜຶ່ງໃນນັ້ນແມ່ນຍົນ DC-3 ທີ່ພວກເຮົາເຫັນບິນຂຶ້ນຈາກເມືອງກາຕາ. Choeni ດຶງເຂົ້າໄປໃນບ່ອນຈອດລົດແລະພວກເຮົາຮັບປະກັນລົດກັບ fender ແລະຫາງກ່ອນທີ່ຈະກວດເບິ່ງອອກ DC-3. ລາວຖືກປະຖິ້ມໄວ້. ບໍ່​ມີ​ສັນຍານ​ຂອງ​ລູກ​ເຮືອ ຫຼື​ເດັກ​ຊາຍ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຫັນ​ຢູ່​ໃນ​ເມືອງ Calcutta.
  
  
  ຢູ່​ໃນ​ຕຶກ​ສະ​ຖາ​ນີ​ນ້ອຍ, ມີ​ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ລັດ​ຖະ​ບານ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ນັ່ງ​ຢູ່​ຫລັງ​ເຄົາ​ເຕີ. ລາວເບິ່ງເບື່ອຈົນກ່ວາ Choeni ສະແດງບັດໃນກະເປົາຂອງນາງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວສະຫວ່າງຂຶ້ນແລະອອກມາດ້ວຍຖ້ວຍຊາ. ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາດື່ມເຄື່ອງດື່ມທີ່ອ່ອນແອ, ລາວບອກພວກເຮົາວ່າຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງກ່ອນພວກເຮົາມາຮອດ, ລົດທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍເດັກນ້ອຍຊາຍໄດ້ລົງຈອດແລະລົດບັນທຸກໄດ້ມາເອົາພວກເຂົາຂຶ້ນ.
  
  
  ລາວບໍ່ຮູ້ດີກວ່າ. ລາວພາພວກເຮົາໄປຫ້ອງຫຼັງໜຶ່ງບ່ອນທີ່ພວກເຮົາສາມາດພັກຜ່ອນຈົນຮອດຕອນເຊົ້າ.
  
  
  ຕອນ​ຮຸ່ງ​ເຊົ້າ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຕາມ​ທາງ​ດິນ​ແດນ​ໄປ​ບ້ານ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ມັກທັດສະນະຂອງບ້ານ. ເຮືອນ​ຫີນ​ບໍ່​ພໍ​ເທົ່າ​ໃດ​ຫລັງ, ເນີນ​ພູ​ທີ່​ຖືກ​ລົມ​ພັດ​ທະ​ເລ​ຊາຍ, ຖະ​ຫນົນ​ຫົນ​ທາງ​ທີ່​ມີ​ຕົ້ນ​ໄມ້​ບາງໆ​ຢູ່​ໃນ​ດິນ​ແຫ້ງ ແລະ​ຂີ້​ຝຸ່ນ​ຢູ່​ທົ່ວ​ທຸກ​ແຫ່ງ. ເສັ້ນທາງຂີ້ຝຸ່ນໄດ້ຖືກປູຢາງ, ແລະລົດບັນທຸກທີ່ຜ່ານມາສາມາດເຫັນໄດ້ຢູ່ເທິງມັນ.
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເຫັນ ພຽງ ແຕ່ ຫນຶ່ງ ໃນ ລົດ ອື່ນໆ ໃນ ເຂດ ພື້ນ ທີ່, ເປັນ Rambler ເກົ່າ, ທີ່ ເບິ່ງ ຄື ວ່າ strange ແລະ ອອກ ຈາກ ສະ ຖານ ທີ່ ສູງ ສະ ນັ້ນ ໃນ ຕີນ ພູ ຂອງ Himalayas.
  
  
  Choeni ໄດ້ໂອ້ລົມກັບເຈົ້າຂອງ Rambler. "ພວກເຮົາຕ້ອງການລົດຂອງເຈົ້າເພື່ອຄົ້ນຫາພື້ນທີ່," ນາງເວົ້າ. “ມີຫຼາຍອັນທີ່ເຮົາເບິ່ງບໍ່ເຫັນຈາກອາກາດ. ພວກເຮົາຈະຈ່າຍໃຫ້ທ່ານດີສໍາລັບການນີ້.
  
  
  ຜູ້ຊາຍບໍ່ໄດ້ສົນໃຈ. ລາວ​ເວົ້າ​ວ່າ ລົດ​ບໍ່​ສາມາດ​ເຄື່ອນ​ໄປ​ໄດ້ ​ແລະ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ຫາ​ກ້ອນ​ຫີນ​ທີ່​ລາວ​ກຳລັງ​ຕັດ.
  
  
  ຢູ່​ເຮືອນ​ອື່ນ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຖາມ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຫັນ​ລົດ​ບັນ​ທຸກ​ທີ່​ມີ​ເດັກ​ຊາຍ​ຂັບ​ລົດ​ໂດຍ​ບໍ່. ທຳອິດຜູ້ຍິງຄົນນັ້ນຟັງດ້ວຍຄວາມອົດທົນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ໃຈຮ້າຍກັບສິ່ງທີ່ Choeni ເວົ້າ. ຕາ​ຂອງ​ນາງ​ກະ​ພິບ ແລະ​ນາງ​ໄດ້​ຕົບ​ປະຕູ.
  
  
  Choeni ຮູ້ສຶກເສຍໃຈ. ນາງກ່າວວ່າ "ພວກເຂົາບໍ່ເຮັດແນວນັ້ນໃນປະເທດອິນເດຍ." "ພວກເຮົາຟັງ, ພວກເຮົາບໍ່ເຫັນດີນໍາແລະພວກເຮົາຫົວເລາະຕະຫຼອດເວລາ. ຜູ້ຍິງຄົນນັ້ນຢ້ານ. ຂ້ອຍ​ບໍ່​ມັກ.
  
  
  ໃນເຮືອນໃກ້ຄຽງພວກເຮົາປະສົບກັບການປະຕິເສດດຽວກັນ, ເຖິງແມ່ນວ່າປານກາງຫຼາຍ. ຜູ້ເຖົ້າທີ່ອາໄສຢູ່ທີ່ນັ້ນເບິ່ງຄືວ່າມີພູມຕ້ານທານກັບຄວາມຢ້ານກົວ. ລາວຢູ່ໃກ້ກັບຂຸມຝັງສົບເກີນໄປແລ້ວ. "ບໍ່ມີໃຜເວົ້າຫຍັງກ່ຽວກັບລົດບັນທຸກ," ລາວເວົ້າ. “ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຫັນ​ເຂົາ​ມາ​ກ່ອນ​ກັບ​ກຸ່ມ​ຂອງ​ເຂົາ​ໄວ​ຫນຸ່ມ. ແຕ່ຜູ້ທີ່ຖາມຄໍາຖາມຫຼາຍເກີນໄປຈະບໍ່ຢູ່ໄດ້ດົນ. ກັບໄປທີ່ Calcutta. ພຽງແຕ່ຄວາມຕາຍປົກຄອງຢູ່ທີ່ນີ້. ເຖິງແມ່ນວ່າການເວົ້າກັບເຈົ້າເຮັດໃຫ້ຄອບຄົວຂອງຂ້ອຍສົງໃສ. ຂ້ອຍກຳລັງກັບບ້ານ.'
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ຍ່າງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ແລະ​ປິດ​ປະ​ຕູ.
  
  
  Choeni ຍິ້ມແຍ້ມໃນຄວາມສັບສົນ. "ບາງທີພວກເຮົາຄວນຈະກັບຄືນ," ນາງເວົ້າ. "ພວກເຮົາໃຫ້ຄົນເຫຼົ່ານີ້ມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກ. ນີ້ແມ່ນພຽງພໍສໍາລັບພວກເຂົາໂດຍບໍ່ມີພວກເຮົາ.
  
  
  "ເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າພວກເຮົາຄວນຈະລືມກ່ຽວກັບບັນຫາທີ່ເກີດຂື້ນໃນ Calcutta?"
  
  
  - ບໍ່, ແຕ່ພວກເຮົາສາມາດບອກ Raju. ລາວສາມາດສົ່ງເຮືອໄປຫາກອງທັບຖ້າຈໍາເປັນ.
  
  
  ຂ້ອຍເວົ້າວ່າບໍ່ ແລະສືບຕໍ່ຕິດຕາມລົດບັນທຸກ. ນາງລັງເລຢູ່ພຽງເວລາດຽວກ່ອນທີ່ຈະຈັບຂ້ອຍ. ນາງໄດ້ຢຸດເຊົາການໂຕ້ຖຽງໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຍ່າງຜ່ານບ້ານ, ຕິດຕາມລໍ້ຢາງລົດບັນທຸກໄປສູ່ຄ້ອຍສູງ. ຫລັງ​ພວກ​ເຮົາ​ບ້ານ​ໄດ້​ມີ​ຊີ​ວິດ​. ພວກ​ຊາວ​ນາ​ໄດ້​ອອກ​ມາ​ຈາກ​ກະ​ດູກ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ ແລະ​ເບິ່ງ​ພວກ​ເຮົາ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ຢາກ​ຮູ້​ຢາກ​ເຫັນ. ປາກົດຂື້ນວ່າຄົນຕ່າງປະເທດ, ຢ່າງຫນ້ອຍຊາວຕາເວັນຕົກ, ແມ່ນຫາຍາກໃນເຂດນີ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໄສ​ວ່າ​ຂ່າວ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ມີ​ໜ້າ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ແຜ່​ລາມ​ໄປ​ທົ່ວ​ບໍ​ລິ​ສັດ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ສອງ​ໄມ​ພູ​ແລະ​ໄດ້​ຢຸດ​ຢູ່​ທີ່​ພຸ່ມ​ໄມ້​ສອງ​ສາມ​ທໍາ​ອິດ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຫັນ. ພວກເຮົາຢູ່ໃນ ravine ຂະຫນາດນ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ແລະ​ເບິ່ງ​ພູ​ເຂົາ​ທີ່​ມີ​ຫມວກ​ຫິ​ມະ​ນິ​ລັນ​ດອນ.
  
  
  "ມັນບໍ່ມີຄວາມຫວັງ," ຂ້ອຍເວົ້າກັບຕົວເອງຫຼາຍກວ່າ Choeni.
  
  
  ນາງຖາມ. - 'ເປັນຫຍັງ?'
  
  
  "ພວກເຮົາບໍ່ຮູ້ວ່າພວກເຮົາກໍາລັງຊອກຫາຫຍັງ." ພູເຂົາໄດ້ຍາວຫຼາຍຮ້ອຍກິໂລແມັດ. ລົດບັນທຸກນີ້ສາມາດໄປໃນທິດທາງໃດກໍ່ຕາມ. ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ມີ​ໂອ​ກາດ​ທີ່​ຈະ​ຮັກ​ສາ​ຂຶ້ນ​ກັບ​ເຂົາ​ສຸດ​ຕີນ.
  
  
  - ແລ້ວໃຫ້ກັບຄືນ? — ນາງ​ຖາມ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ຫວັງ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຕອບ. ດຽວນີ້ເວລາເປັນສັດຕູຂອງຂ້ອຍ. ຖ້າພວກເຮົາກັບຄືນມາ, ພວກເຮົາຈະສູນເສຍມື້ທັງຫມົດ. ມື້ທີສິບຫ້າແມ່ນໃກ້ເກີນໄປ.
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ສະແກນຂອບຟ້າອີກຄັ້ງ, ກ້າວໄປເທື່ອລະກ້າວ, ສຸມໃສ່ຢ່າງລະມັດລະວັງ ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນໃຫ້ສາຍຕາຂອງຂ້ອຍຍ້າຍໄປຫາພາກຕໍ່ໄປຂອງພູມສັນຖານ. ໃນ​ທີ່​ສຸດ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ມັນ ... ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ອ່ອນ​ເພຍ​ຢູ່​ໃນ​ພຸ່ມ​ໄມ້​, ປະ​ມານ​ສາມ​ຮ້ອຍ​ແມັດ​ຂ້າງ​ຫນ້າ​.
  
  
  ພວກເຮົາໄດ້ຖືກເບິ່ງ. ນີ້ແມ່ນສັນຍານທີ່ດີ. ແຕ່ຄົນທີ່ພວກເຮົາຊອກຫາສາມາດຫາຍໄປໄດ້ຢ່າງງ່າຍດາຍຈາກສາຍຕາໃນພຸ່ມໄມ້ຕ່ໍາທີ່ເຕີບໃຫຍ່ຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງໃນຕີນພູ, ແລະກອງທັບທັງຫມົດສາມາດເຊື່ອງຢູ່ໃນຮ່ອມພູແລະຮ່ອມພູທີ່ນໍາໄປສູ່ພູເຂົາ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ມີ​ໂອ​ກາດ​ໃນ​ການ​ຊອກ​ຫາ​ລົດ​ບັນ​ທຸກ​ຫຼື​ເດັກ​ຊາຍ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ຢູ່​ຫ່າງ​ໄກ​ຈາກ​ການ​ເບິ່ງ. ຄົນ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຊອກ​ຫາ​ຕ້ອງ​ມາ​ຫາ​ພວກ​ເຮົາ. ນີ້ແມ່ນຄວາມຫວັງອັນດຽວຂອງພວກເຮົາ.
  
  
  ດັ່ງນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເອົາ Luger ອອກຈາກ holster ຂອງມັນແລະແນໃສ່ຫຼາຍຫຼືຫນ້ອຍໃນທິດທາງຂອງການເຄື່ອນໄຫວທີ່ຂ້າພະເຈົ້າເຫັນຢູ່ໃນຂອບຟ້າ.
  
  
  Choeni ກືນກິນ. 'ເຈົ້າ​ເຮັດ​ຫຍັງ? ເຈົ້າ​ເປັນ​ບ້າ?'
  
  
  'ຂ້ອຍຈະພະຍາຍາມຈັບ,' ຂ້ອຍເວົ້າ.'
  
  
  "ຄົນຂັບລົດ" ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ກະ​ຕຸ້ນ​ແລະ​ປືນ​ໄດ້​ແຕກ​ຂຶ້ນ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ. "ກັບໄປເທິງຍົນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ບິນໄປ Calcutta ແລະຂໍຄວາມຊ່ວຍເຫຼືອ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ດຶງຜົນກະທົບຕໍ່ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  “ບໍ່,” ນາງໄດ້ປະທ້ວງ. ນາງໄດ້ຫຼຸດມືຂອງຂ້ອຍລົງແລະປ້ອງກັນບໍ່ໃຫ້ຂ້ອຍຍິງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. "ມັນຈະຂ້າເຈົ້າ."
  
  
  “ກັບ​ມາ,” ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢືນ​ຢັນ, ແຕ່​ນາງ​ບໍ່​ໄດ້​ຍ້າຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ Luger ໃນ holster ແລະ​ເກັບ​ເອົາ​ຂອງ​ນາງ​. ຮ່າງກາຍຂອງນາງສັ່ນຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ.
  
  
  "ບາງທີຂ້ອຍສາມາດຊ່ວຍເຈົ້າໄດ້," ນາງເວົ້າ. ຂ້ອຍໄດ້ຮັບການສຶກສາ, ເຈົ້າຮູ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢາກ​ຈະ​ຍູ້​ນາງ​ອອກ​ຈາກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ວ່າ​ມັນ​ຊ້າ​ເກີນ​ໄປ.
  
  
  ກ່ອນ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຂອງ​ເຄື່ອງ​ຈັກ, ລົດ​ບັນທຸກ​ນ້ອຍ​ຄັນ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ແລ່ນ​ຂ້າມ​ທາງ​ຈາກ​ພູ​ເຂົາ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍສີ່ຄົນທີ່ມີກະເປົ໋າກະເປົ໋າຂອງກອງທັບແລະປືນທີ່ກຽມພ້ອມໄດ້ໂດດອອກມາ. ສີ່ປືນຖືກຊີ້ໃສ່ຂ້ອຍ.
  
  
  "Hey, ນີ້ແມ່ນຫຍັງ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ indignantly​. "ປືນເຫຼົ່ານີ້ຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ?"
  
  
  ຜູ້ຊາຍອິນເດຍ ສູງ, ຜື່ນຢູ່ໃນຜ້າມ່ານໄດ້ອອກມາຈາກລົດບັນທຸກແລະເບິ່ງພວກເຮົາ.
  
  
  "ເຈົ້າໄດ້ຍິງ," ລາວເວົ້າເປັນພາສາຮິນດູແລະເວົ້າຄືນໃນພາສາອັງກິດທີ່ສົມບູນແບບ.
  
  
  “ງູ,” ຂ້ອຍຕົວະ. "Cobra. ນາງຢ້ານເມຍຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ລາວບໍ່ສົນໃຈເລື່ອງຕົວະແລະກວດເບິ່ງ Chuni ຢ່າງລະອຽດ.
  
  
  "ເຈົ້າໄດ້ບິນໄປບ້ານໃນຍົນສີແດງນ້ອຍນັ້ນບໍ?" - ເຂົາ​ຖາມ​ວ່າ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ noded.
  
  
  'ເປັນ​ຫຍັງ​ເຈົ້າ​ມາ​ທີ່​ນີ້? ພວກເຮົາຢູ່ໄກຈາກເສັ້ນທາງທ່ອງທ່ຽວຢູ່ທີ່ນີ້.
  
  
  “ພວກເຮົາກໍາລັງທ່ຽວຊົມ. ນີ້​ແມ່ນ​ຄັ້ງ​ທໍາ​ອິດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ອິນ​ເດຍ.” ຜູ້ຊາຍຢູ່ໃນຜ້າມ່ານເບິ່ງ Choeni ຢ່າງສົງໄສ, ແລະຂ້ອຍກໍ່ຮູ້ທັນທີ.
  
  
  "ຂ້ອຍໄດ້ພົບກັບພັນລະຍາຂອງຂ້ອຍຢູ່ອົງການສະຫະປະຊາຊາດໃນນິວຢອກ," ຂ້ອຍອະທິບາຍ.
  
  
  ລາວບໍ່ເຊື່ອຂ້ອຍ, ແຕ່ສືບຕໍ່ເກມສໍາລັບໃນຂະນະທີ່.
  
  
  - ເຈົ້າຢາກຂີ່ລົດກັບພວກເຮົາບໍ? ລາວຖາມຢ່າງສຸພາບ.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ," Choeni ຕົກລົງ. "ຂ້ອຍເມື່ອຍຫຼາຍ".
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ນັ້ນ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ໜ້າ​ພວກ​ເຮົາ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ເມດ​ຕາ ແລະ​ຊ່ວຍ Choney ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ບ່ອນ​ນັ່ງ​ທາງ​ໜ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປີນ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ຂ້າງ​ນາງ ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ​ວ່າ​ພວກ​ຫົວ​ຮຸນ​ແຮງ​ປີນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ທາງ​ຫລັງ.
  
  
  ເຄື່ອງຈັກກໍ່ມີຊີວິດ, ແລະສໍາລັບວິນາທີທີ່ແຕກແຍກ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນກົ້ນຂອງປືນຢູ່ໃນກະຈົກຫລັງ. ລາວຕີຂ້ອຍຢ່າງໜັກໃສ່ກະໂຫຼກຫົວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ການ​ບໍ​ລິ​ຫານ​ການ dive ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ທາງ​ຊ້າຍ​. ມັນ​ເປັນ​ການ​ຮ້າຍ​ແຮງ, ແຕ່​ໄມ້​ແຂງ​ຍັງ​ຕີ​ຂ້ອຍ​ຢ່າງ​ໜັກ​ຈົນ​ເຮັດ​ໃຫ້​ສະ​ໝອງ​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມີ​ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ​ເຈັບ​ປວດ​ທີ່​ມາ​ຢູ່​ເທິງ​ທ່ານ​ກ່ອນ​ທີ່​ການ​ເສຍ​ສະ​ຕິ​ໄດ້​ປົກ​ຫຸ້ມ​ຂອງ​ຈິດ​ໃຈ​ດ້ວຍ​ເສື້ອ​ຜ້າ velvet ອ່ອນ​ຂອງ​ຕົນ.
  
  
  ຕໍ່​ມາ, ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ຕື່ນ​ຂຶ້ນ​ກໍ​ນັ່ງ​ຄຶກ​ຄື້ນ, ຂ້ອຍ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ວ່າ​ມື​ແລະ​ຂໍ້​ຕີນ​ຖືກ​ມັດ. ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ຕໍ່​ຫນ້າ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ສອງ​ຂອງ​ຜູ້​ປະ​ກອບ​ອາ​ວຸດ​ເຝົ້າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຊີ້​ອາ​ວຸດ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ທີ່​ທ້ອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເດີນ​ທາງ​ໄປ​ໄກ​ປານ​ໃດ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ສະ​ຕິ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ຫຼາຍ​ກ​່​ວາ​ຊາວ​ນາ​ທີ. ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ຄິດ​ເຖິງ​ເລື່ອງ​ອື່ນ, ລົດ​ບັນທຸກ​ໄດ້​ເບກ​ແລະ​ຂັບ​ຜ່ານ​ປະຕູ. ທັງ​ສອງ​ດ້ານ​ມີ​ຮົ້ວ​ເຫຼັກ​ກ້າ ແລະ​ຮົ້ວ​ເຫຼັກ​ຄູ່.
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ສູງ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ຍ່າງ​ໄປ​ທາງ​ຫຼັງ​ລົດ​ບັນ​ທຸກ.
  
  
  "ຕັດເຊືອກທີ່ຂໍ້ຕີນຂອງລາວແລະເອົາລາວມາທີ່ໂຕະຂອງຂ້ອຍ," ລາວເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ furiously indignant. "ເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ, ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຕົກໃຈແລະມັດຂ້ອຍ?"
  
  
  ທະຫານ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ຕີ​ຂ້ອຍ​ໃສ່​ໜ້າ​ກັບ​ຫຼັງ​ມື. ຄົນອື່ນຫົວເລາະ.
  
  
  ພວກເຂົາຍູ້ຂ້ອຍໄປຂ້າງຫນ້າແລະຂ້ອຍໄດ້ຍິນ Choeni ຢູ່ຫລັງພວກເຮົາ. ນາງ​ໄດ້​ເວົ້າ​ກັບ​ມື​ປືນ​ສອງ​ຄົນ​ທີ່​ຖື​ນາງ​ຫຼາຍ​ຫຼື​ໜ້ອຍ, ມຸ່ງ​ໜ້າ​ໄປ​ໃນ​ທິດ​ທາງ​ທີ່​ແຕກ​ຕ່າງ​ກັນ.
  
  
  ມັນແມ່ນບາງປະເພດຂອງ gang, ເຖິງວ່າຈະມີເຄື່ອງແບບທະຫານ. ທະຫານຢູ່ໃນລົດບັນທຸກໄດ້ຍູ້ແລະ prodded ຂ້າພະເຈົ້າໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຍ່າງລະຫວ່າງພວກເຂົາໄປຫາອາຄານຕ່ໍາທີ່ມີປະຕູແຕ່ບໍ່ມີປ່ອງຢ້ຽມຢູ່ເບື້ອງຊ້າຍ. ໂຄມໄຟໜ່ວຍໜຶ່ງໄດ້ເພີ່ມຄວາມສະຫວ່າງຂອງມັນໃຫ້ກັບແສງສະຫວ່າງທີ່ໄຫຼອອກມາຈາກປະຕູ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ pushed ພາຍ​ໃນ​ແລະ​ປະ​ຕູ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ໄດ້​ປິດ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຫ້ອງ​ເບິ່ງ​ຄື​ກັບ​ຫ້ອງ​ການ​ທີ່​ມີ​ຕູ້​ເອ​ກະ​ສານ, desk, ແລະ​ເຄື່ອງ​ພິມ​ພິມ​ດີດ.
  
  
  "ເອກະສານຂອງເຈົ້າເວົ້າວ່າຊື່ຂອງເຈົ້າແມ່ນ Matson, Howard Matson," ຜູ້ຊາຍທີ່ໃສ່ຜ້າມ່ານເວົ້າວ່າ. - ຂ້ອຍຢາກຮູ້ຄວາມຈິງ. ເຈົ້າແມ່ນໃຜ ແລະເປັນຫຍັງເຈົ້າຈຶ່ງນອນຢູ່ບ່ອນນີ້?
  
  
  "ຂ້ອຍເປັນນັກທຸລະກິດ, ນັ້ນແມ່ນທັງຫມົດ."
  
  
  "ກັບສິ່ງເຫຼົ່ານີ້ບໍ?" ລາວຖື Wilhelmina ແລະ Hugo. ປາກົດຂື້ນວ່າພວກເຂົາເອົາພວກເຂົາອອກຈາກລົດຂອງຂ້ອຍ. ລາວ​ຈັດ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ປະ​ໄວ້ ແລະ​ຫັນ​ມາ​ຫາ​ຂ້ອຍ​ດ້ວຍ​ຮອຍ​ຍິ້ມ​ທີ່​ໜ້າ​ຢ້ານ. "ມາ, ທ່ານ Mattson, ທ່ານຄາດຄະເນພວກເຮົາ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕັດສິນໃຈທີ່ຈະຫລິ້ນບົດບາດຂອງອາເມລິກາທີ່ກ້າຫານໃນໄລຍະຫນຶ່ງ, ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້າພະເຈົ້າສົງໃສວ່າກອງຂອງຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ກ່ຽວກັບຂ້າພະເຈົ້າຫຼາຍກ່ວາພວກເຂົາຕ້ອງການທີ່ຈະຍອມຮັບ.
  
  
  “ເບິ່ງ,” ຂ້ອຍ​ເວົ້າ​ວ່າ, “ເຈົ້າ​ອາດ​ເປັນ​ຄົນ​ຫົວ​ໃຫຍ່​ຂອງ​ຊາວ​ອິນ​ເດຍ​ທີ່​ໂງ່​ຈ້າ​ນັ້ນ, ແຕ່​ເທົ່າ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ເປັນ​ຫ່ວງ, ເຈົ້າ​ເປັນ​ພຽງ​ຄົນ​ຂີ້​ຄ້ານ​ທີ່​ຕິດຕາມ​ຄົນ. ເຈົ້າແລະພວກລູກຈ້າງຂອງເຈົ້າເບິ່ງຄືກັບຂີ້ຕົວະ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເຫັນ ລະ ບຽບ ວິ ໄນ ຫຼາຍ ໃນ ຊອງ ຂອງ wolves ໄດ້. ຢ່າພະຍາຍາມເຂົ້າໃກ້ຂ້ອຍ, ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍຈະຕີເຈົ້າຢ່າງແຮງເຈົ້າຈະຮ້ອງໄຫ້. ດຽວນີ້ ປົດມືຂອງຂ້ອຍອອກ!
  
  
  ມັນ​ເປັນ​ການ​ແກ້​ໄຂ​ຄວາມ​ຄຽດ​ແຄ້ນ​ເກົ່າ, ແລະ​ມັນ​ໄດ້​ຮັບ​ໃຊ້​ຈຸດ​ປະ​ສົງ​ຂອງ​ມັນ. ນີ້ເຮັດໃຫ້ລາວສັບສົນແລະໃຈຮ້າຍ. ລາວຢືນຂຶ້ນແລະຕີຂ້ອຍຢ່າງຫນັກ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ຫນີ​ແລະ​ຫັນ​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ແລະ​ເຕະ​ເຂົາ​ຢ່າງ​ແຂງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຂົາເຈົ້າຕີຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ໃນຫມາກໄຂ່ຫຼັງຈາກທາງຫລັງ. ຄວາມເຈັບປວດແມ່ນຂີ້ຮ້າຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຕ້ານ​ທານ​ອີກ​ຕໍ່​ໄປ​ແລະ​ອະ​ນຸ​ຍາດ​ໃຫ້​ຜູ້​ຊາຍ​ສອງ​ຄົນ​ທີ່​ຈະ​ລາກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ຫາ​ໂຕະ. ເຂົາເຈົ້າຕັດເຊືອກ ແລະເອົາປືນໃສ່ຫົວຂ້ອຍ.
  
  
  “ຖອດເຄື່ອງນຸ່ງຂອງເຈົ້າອອກ,” ຫົວຫນ້າຂອງພວກເຂົາສັ່ງ. 'ຢ່າງເຕັມສ່ວນ.'
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ໃຈ. ເມື່ອ​ເສື້ອ​ຜ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຖືກ​ຖອດ​ອອກ, ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລາກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ເທິງ​ໂຕະ​ແລະ​ມັດ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແຂນ ແລະ​ຂາ​ແຍກ​ອອກ.
  
  
  ນາຍ​ເຮືອ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ທີ່​ໂຕະ​ແລະ​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  "ດຽວນີ້, ທ່ານ Matson," ລາວເລີ່ມຕົ້ນ, "ບາງທີເຈົ້າຢາກບອກພວກເຮົາເລັກນ້ອຍກ່ຽວກັບຕົວທ່ານເອງ." ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ໃຜ? ເຈົ້າເຮັດຫຍັງຢູ່ນີ້?'
  
  
  "ຂ້ອຍເປັນຊາວອາເມຣິກັນ," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງໝັ້ນໃຈ. - ທ່ານ​ບໍ່​ຈໍາ​ເປັນ​ຕ້ອງ​ຮູ້​ເພີ່ມ​ເຕີມ​. ຖ້າກົງສຸນສະຫະລັດຮູ້ເລື່ອງນີ້
  
  
  ລາວຫົວເລາະ. ຄືກັນກັບຜູ້ຊາຍທີ່ອ້ອມຮອບລາວ.
  
  
  - ກົງສຸນ? ໃນ Kolkata? ທ່ານເວົ້າຫຼິ້ນ, ທ່ານ Matson, ຫຼືຊື່ໃດກໍ່ຕາມຂອງທ່ານ. ພາຍໃນສອງມື້ຈະບໍ່ມີສະຖານກົງສຸນອາເມລິກາຢູ່ Calcutta ອີກຕໍ່ໄປ. ອາດຈະບໍ່ແມ່ນແຕ່ຢູ່ໃນ Calcutta ອີກຕໍ່ໄປ. ແຕ່ເຈົ້າຮູ້ທັງໝົດນີ້ແລ້ວ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?
  
  
  ຂ້ອຍ​ເວົ້າ​ວ່າ ຂ້ອຍ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ລາວ​ເວົ້າ​ຫຍັງ. ລາວ nodded ອົດທົນເກີນໄປ.
  
  
  "ແນ່ນອນ, ແນ່ນອນ," ລາວເວົ້າ, ຫັນຫນີ. ເມື່ອ​ລາວ​ຫັນ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອີກ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ມີດ​ຕັດ​ຍາວ​ໃນ​ມື​ຂອງ​ລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກໍ​ໝັ້ນ​ໃຈ​ຢ່າງ​ກະ​ທັນ​ຫັນ​ວ່າ ມັນ​ບໍ່​ແມ່ນ​ຄວາມ​ຄິດ​ທີ່​ດີ​ທີ່​ຈະ​ປ່ອຍ​ໃຫ້​ຕົວ​ເອງ​ຖືກ​ຈັບ​ຕົວ.
  
  
  - ເຈົ້າເຄີຍຮູ້ສຶກເຈັບປວດບໍ, Matson? - ຖາມຜູ້ຊາຍ. “ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ທີ່​ໜ້າ​ຢ້ານ​ກົວ​ທີ່​ທົນ​ບໍ່​ໄດ້​ທີ່​ເຮັດ​ໃຫ້​ຄວາມ​ໂສກ​ເສົ້າ​ຂອງ​ເຈົ້າ​ແຕກ​ອອກ ແລະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ເຈົ້າ​ຂໍ​ໃຫ້​ຕາຍ​ໄວ?”
  
  
  razor ໄດ້ flashed ທົ່ວ ໃບ ຫນ້າ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ; ມັນມີຄວາມຍາວຫົກນິ້ວ ແລະແຫຼມຫຼາຍຈົນມັນເຫຼື້ອມອ່ອນໆໃນແສງສະຫວ່າງໃນຕອນເຊົ້າ. ໃນເວລາທີ່ແຜ່ນໃບທໍາອິດໄດ້ສໍາຜັດກັບຜິວຫນັງຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຄິດວ່າມັນໄດ້ບັນລຸເປົ້າຫມາຍຂອງຕົນ - ຕັດໄດ້ຖືກຄວບຄຸມຫຼາຍ, ກ້ຽງ. ຂ້ອຍຫັນຫົວໄປເບິ່ງມືຊ້າຍຂອງຂ້ອຍ. ແຜ່ນໃບເລີ່ມຕົ້ນຢູ່ປາຍນິ້ວຊີ້ຂອງຂ້ອຍ, ຂ້າມຝາມືຂອງຂ້ອຍ, ຜ່ານຂໍ້ມືຂອງຂ້ອຍແລະລຸກຂຶ້ນໄປຫາບ່າຂອງຂ້ອຍ, ຫຼັງຈາກນັ້ນໂຄ້ງລົງແລະຕິດຢູ່ຂ້າງເທິງຄໍຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ຄວາມເຈັບປວດຄັ້ງທຳອິດເກີດຂຶ້ນເມື່ອຂ້ອຍເຫັນໃບມີດຕັດໃສ່ຂໍ້ມືຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍປິດຕາ, ແຕ່ມັນເລີ່ມຕົ້ນ. ຂ້ອຍຢາກຮ້ອງ.
  
  
  "ທ່ານເຄີຍໄດ້ຍິນການເສຍຊີວິດໂດຍການຕັດຫນຶ່ງພັນ, ທ່ານ Mattson?" ນີ້ແມ່ນການທໍລະມານແບບຕາເວັນອອກບູຮານ, ປົກກະຕິແລ້ວໃຊ້ໃນເວລາທີ່ຜູ້ໃດຜູ້ຫນຶ່ງຕ້ອງການຂໍ້ມູນແລະຊີວິດຂອງບຸກຄົນທີ່ກ່ຽວຂ້ອງບໍ່ມີຄ່າ. ໂອ້, ຂ້າພະເຈົ້າຈະບໍ່ເວົ້າວ່າຜູ້ຖືກເຄາະຮ້າຍຈາກການຕັດຫນຶ່ງພັນຄົນເສຍຊີວິດ. ບາງຄົນລອດຊີວິດ. ຮ່າງກາຍທັງໝົດຂອງພວກມັນຖືກປົກຄຸມດ້ວຍຮອຍແປ້ວ. ສັງເກດເຫັນວິທີການຜ່າຕັດພຽງແຕ່ຜ່ານຊັ້ນທໍາອິດຂອງຜິວຫນັງ, ດັ່ງນັ້ນພຽງແຕ່ສອງສາມຢອດຂອງເລືອດແມ່ນຜະລິດຕາມເສັ້ນຜ່າຕັດ. ກ້າວໄປຂ້າງໜ້າ, ພວກເຮົາຊອກຫາເສັ້ນທາງໃໝ່ ແລະ ດຳ ເນີນໄປຢ່າງເລິກເຊິ່ງກວ່າ. ໃນເວລາທີ່ການຕັດຍ້າຍອອກຈາກຫົວແລະຫນ້າເອິກໄປຫາອະໄວຍະວະເພດ, ແມ່ນແຕ່ຜູ້ຊາຍທີ່ເຂັ້ມແຂງທີ່ສຸດຮ້ອງ. ມີຄົນຈໍານວນຫນ້ອຍທີ່ສາມາດທົນຄວາມເຈັບປວດໄດ້."
  
  
  ການຕັດຕໍ່ໄປແມ່ນຄືກັນກັບຄັ້ງທໍາອິດ, ແຕ່ຢູ່ໃນແຂນຂວາແລະແຂນຂອງຂ້ອຍ. ເທື່ອນີ້ ດ້າມໄດ້ເລິກລົງໄປກວ່າ... ຄວາມເຈັບປວດທີ່ບວມ, ແສບໆ ທີ່ເຮັດໃຫ້ເກີດສຽງດັງຂອງຄວາມແປກໃຈຜ່ານຮູດັງຂອງລາວໂດຍບໍ່ຕັ້ງໃຈ. ແຂ້ວ ແລະ ສົບ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ clenched. ຂ້ອຍ​ຄິດ​ວ່າ, “ຖ້າ​ຂ້ອຍ​ບໍ່​ຍອມ​ເປີດ​ປາກ, ມັນ​ຈະ​ງ່າຍ​ຂຶ້ນ​ສຳລັບ​ຂ້ອຍ​ທີ່​ຈະ​ອົດ​ກັ້ນ​ສຽງ​ຮ້ອງໄຫ້​ຂອງ​ຂ້ອຍ.”
  
  
  ຜູ້ຊາຍສູງເຂົ້າໃຈວຽກຂອງລາວ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນຄວາມເບີກບານມ່ວນຊື່ນຢູ່ໃນຕາຂອງລາວ, ກ້າມຊີ້ນຮອບດັງຂອງລາວແຫນ້ນແຫນ້ນແລະ curl ຂອງຮິມຝີປາກຂອງລາວໃນຂະນະທີ່ມີດໄດ້ເຄື່ອນກັບຄືນໄປຫາຮ່າງກາຍຂອງຂ້ອຍ - ຄັ້ງນີ້ໄປຫາຄາງຂອງຂ້ອຍ - ຕິດຕາມເສັ້ນຕັດທີສາມໃນທົ່ວຫນ້າເອິກແລະກະເພາະອາຫານຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ອິນເດຍເວົ້າອີກ. ຂ້ອຍເປີດຕາຂອງຂ້ອຍ, ບໍ່ຮູ້ວ່າຂ້ອຍປິດມັນຕອນໃດ.
  
  
  "ຂອບເຂດຄວາມເຈັບປວດແມ່ນຫນ້າສົນໃຈ. ຊາວຕາເວັນຕົກບາງຄົນແຕກແຍກຢູ່ໃນຈຸດນີ້. ເຂົາເຈົ້າບອກເຈົ້າທຸກສິ່ງທີ່ເຂົາເຈົ້າຮູ້ຄັ້ງທໍາອິດ. ໃນການຕັດທີສອງ, ພວກເຂົາຮ້ອງໄຫ້ແລະອ້ອນວອນຂໍຄວາມເມດຕາ. ໂດຍການຕັດທີສາມ, ພວກເຂົາເຈົ້າກາຍເປັນ hysterical ຫຼືສູນເສຍສະຕິ. ລະດັບຄວາມເຈັບປວດຂອງເຈົ້າແມ່ນສູງກວ່າຫຼາຍ, ຫຼືການຝຶກອົບຮົມຂອງເຈົ້າດີກວ່າທີ່ຂ້ອຍຄິດ. ລາວສໍາເລັດການຕັດ. 'ດຽວນີ້ມີຄຳຖາມ. ໃຜສົ່ງເຈົ້າມາສອດແນມກັບພວກເຮົາ?
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເວົ້າຫຍັງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຊອກ​ຫາ​ທາງ​ອອກ, ວິ​ທີ​ທີ່​ຈະ​ຫນີ. ມາເຖິງຕອນນັ້ນມັນເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ມີຄວາມຫວັງ. knots ໃນເຊືອກແມ່ນຊໍານິຊໍານານ; ດ້ວຍການຍືດພວກມັນ, ຂ້ອຍຮູ້ວ່າແຂນແລະຂາຂອງຂ້ອຍບໍ່ຍັບຍັ້ງ. ໂຕ໊ະແມ່ນແຄບ ແລະອຽງໄດ້ງ່າຍ, ແຕ່ເຖິງວ່າຂ້ອຍຈະພິກຕົວໄປນັ້ນກໍ່ມີໜ້ອຍໜຶ່ງທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້.
  
  
  "ໃຜສົ່ງເຈົ້າມາສອດແນມກັບພວກເຮົາ, Matson?"
  
  
  ມີດລົງເຄິ່ງນິ້ວຈາກການຕັດແຂນຂອງຂ້ອຍ. ເວລານີ້ລາວຕັດເລິກລົງ ແລະເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຫາຍໃຈຍາກ.
  
  
  ປະຕູເປີດ. ທະ​ຫານ​ໄດ້​ຕິດ​ຫົວ​ຂອງ​ຕົນ​ໃນ. 'ໄຟ!' ລາວຮ້ອງຂຶ້ນ. ໃບຫນ້າຂອງລາວມີຄວາມຕື່ນເຕັ້ນ, ແລະລາວເຮັດຊ້ໍາສັນຍານເຕືອນ. “ໄຟ, ນາຍເຮືອ! ພາຍນອກ.'
  
  
  ນາຍເຮືອເຮັດໜ້າໃຈຮ້າຍ. ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ລາວ​ຜິດ​ຫວັງ​ທີ່​ຈະ​ຖືກ​ຂັດ​ຂວາງ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ລາວ​ເອົາ​ຫນວດ​ລົງ. "ຢ່າແລ່ນຫນີ, Matson," ລາວເວົ້າ.
  
  
  ລາວ​ແລະ​ຄົນ​ຍາມ​ແລ່ນ​ອອກ​ໄປ​ຈາກ​ປະຕູ ແລະ​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຖອນ​ຫາຍໃຈ​ຢ່າງ​ໂລ່ງ​ໃຈ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ຄິດ​ວ່າ​ມີ​ຫຍັງ​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ນອກ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດີ​ໃຈ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ພັກ​ຜ່ອນ.
  
  
  ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢາກ​ປິດ​ຕາ​ອີກ​ເທື່ອ​ໜຶ່ງ ຫຼື​ໂທ​ຫາ​ຄວາມ​ຊ່ວຍ​ເຫຼືອ, ແຕ່​ຄວາມ​ຄິດ​ທັງ​ສອງ​ບໍ່​ໄດ້​ຮັບ​ຜົນ. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເສຍວິນາທີ.
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງທົ່ວຫ້ອງ. ທຳອິດ ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນທາງອອກ, ບໍ່ມີທາງທີ່ຈະປົດປ່ອຍຕົນເອງຈາກເຊືອກທີ່ຂຸດເຂົ້າໄປໃນຜິວໜັງຂອງຂ້ອຍ. ແລ້ວ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ຄິດ​ເຖິງ​ໂຄມ​ໄຟ​ທີ່​ໄໝ້​ຢູ່​ເທິງ​ໂຕະ​ໃກ້ໆ.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍເບິ່ງໂຄມໄຟດົນເທົ່າໃດ, ຄວາມຄິດກໍ່ໄວຂຶ້ນ. ມັນເປັນການຫຼີ້ນການພະນັນ, ແຕ່ການບໍ່ລົງຮອຍກັນແມ່ນດີກ່ວາລໍຖ້າໃຫ້ນາຍເຮືອກັບຄືນມາດ້ວຍ razor ຕາຍຂອງລາວ. ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ສາ​ມາດ​ເຄາະ​ໂຄມ​ໄຟ​ແລະ​ຖິ້ມ​ເຊືອກ​ປະ​ມານ​ຂໍ້​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ເທິງ​ແປວ​ໄຟ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອາດ​ຈະ​ມີ​ໂອ​ກາດ.
  
  
  ແຕ່​ການ​ໄປ​ເຖິງ​ທີ່​ນັ້ນ​ບໍ່​ແມ່ນ​ງ່າຍ. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຍ້າຍໄດ້. bouncing ແລະ squirming, ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ສາມາດ tilt ຕາຕະລາງເລັກນ້ອຍ. ມັນ​ໃຊ້​ກຳ​ລັງ​ທັງ​ໝົດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ມ້ວນ​ແລະ​ຖິ້ມ​ລາວ​ຈົນ​ລາວ​ສະ​ເທືອນ. ແຕ່​ໃນ​ທີ່​ສຸດ​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ໄດ້ overturned ແລະ​ຫຼຸດ​ລົງ​ຂ້າງ​ຂອງ​ຕົນ​. ການຫຼຸດລົງເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຕົກໃຈແລະເພີ່ມຄວາມເຈັບປວດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄາດ​ຄະ​ເນ​ໄລ​ຍະ​ຫ່າງ​ກັບ​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ແລະ​ຊ້າ​ຍູ້​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ໄປ​ທາງ​ຂວາ​. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ມ້ວນໃສ່ກະເພາະອາຫານຂອງຂ້າພະເຈົ້າເພື່ອໃຫ້ໂຕະຢູ່ດ້ານຫລັງຂອງຂ້າພະເຈົ້າແລະຂ້າພະເຈົ້າໃຊ້ມັນເປັນແກະເຫລັກຕີກັບໂຕະ. ໂຄມໄຟໄດ້ສັ່ນສະເທືອນ, ຫຼັງຈາກນັ້ນກໍ່ຕົກລົງ. ນາງໄດ້ລົ້ມລົງກັບພື້ນດິນ ແລະລະເບີດຢູ່ໃນໜອງທີ່ຮ້ອນແຮງ.
  
  
  ໂຊກດີທີ່ໂຄມໄຟບໍ່ເຕັມຫຼາຍ, ແຕ່ຂ້ອຍຕ້ອງໄປເຮັດວຽກຢ່າງໄວວາກ່ອນທີ່ນໍ້າມັນຈະປຽກຊັ້ນຝຸ່ນ.
  
  
  ມັນ​ໄດ້​ໃຊ້​ກຳ​ລັງ​ທັງ​ໝົດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ມ້ວນ​ໃສ່​ຂ້າງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄກ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ໃຫ້​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ເທິງ​ແປວ​ໄຟ ເພື່ອ​ວ່າ​ໄຟ​ຈະ​ຄ່ອຍໆ​ມອດ​ເຊືອກ​ທີ່​ແຂງ​ແຮງ​ທີ່​ມັດ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ບໍ່​ດົນ​ໄຟ​ກໍ​ເລີ່ມ​ໄໝ້​ຂໍ້​ມື​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ຄື​ກັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ມື​ຂວາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ແຂງ​ແຮງ​ເພື່ອ​ຍ້າຍ​ມັນ​ອອກ​ຈາກ​ແປວ​ໄຟ. ເຊືອກ​ຍັງ​ໄໝ້​ຢູ່​ຕໍ່​ໄປ.
  
  
  ຄວາມເຈັບປວດເຈາະສະຫມອງຂອງຂ້ອຍ. ເຊືອກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ລຸກ​ໄໝ້, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຜົມ​ຢູ່​ທີ່​ຂໍ້​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຜິວ​ໜັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ສີ​ແດງ. ຂ້າພະເຈົ້າ jerked ມືຂວາຂອງຂ້າພະເຈົ້າອີກເທື່ອຫນຶ່ງ; ເຊືອກທີ່ຂຸດລົງໃສ່ຂໍ້ມືຂອງຂ້ອຍຢ່າງເຈັບປວດ. ອີກຄົນໜຶ່ງກະຕຸກ ແລະຂໍ້ມືຂອງຂ້ອຍຖືກປົດປ່ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ເຊືອກ​ທີ່​ເຫຼືອ​ຈາກ​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ untied knots ປະ​ມານ​ແຂນ​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ຖືກວາງໄວ້ໄດ້ດີ. ແຂນຂວາແລະຂໍ້ມືຂອງຂ້ອຍທັງຫມົດແມ່ນບາດແຜດ້ວຍຄວາມເຈັບປວດ. ແຕ່ນີ້ແມ່ນໂອກາດດຽວຂອງຂ້ອຍທີ່ຈະອອກໄປ. ໃນທີ່ສຸດ knots ໄດ້ untied; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ເຊືອກ​ອອກ​ຈາກ​ຂາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຈັບ​ເອົາ​ເສື້ອ​ຜ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ປືນສັ້ນ ແລະ ມີດຂອງຂ້ອຍຢູ່ເທິງໂຕະ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນຸ່ງ​ເສື້ອ, ໃສ່​ເກີບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ພ້ອມ​ທີ່​ຈະ​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ອິນ​ເດຍ​ສູງ​ມາ​ຜ່ານ​ປະ​ຕູ. ລາວເບິ່ງບໍ່ພໍໃຈຫຼາຍເມື່ອລາວເຫັນຂ້ອຍ ແລະປືນຊີ້ໃສ່ທ້ອງຂອງລາວ.
  
  
  ລາວເບິ່ງລາວ, ຄາດຫວັງວ່າຂ້ອຍຈະຍິງລາວ. ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ລາວສຸມໃສ່ປືນຫຼາຍຈົນເກືອບບໍ່ເຫັນມີດຢູ່ໃນມືຂອງຂ້ອຍ. ມັນເຂົ້າໄປໃນຮ່າງກາຍຂອງລາວຢູ່ຂ້າງເທິງ groin.
  
  
  ສຽງແກວ່ງດັງດັງອອກມາຈາກຮິມຝີປາກຂອງລາວ ຂະນະທີ່ລາວຍ່າງກັບຈາກແຜ່ນໃບ ແລະປົກບາດແຜດ້ວຍມືຂອງລາວ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວເລື່ອນລົງກັບພື້ນດິນ.
  
  
  ລາວບໍ່ຕາຍເມື່ອຂ້ອຍຫັນລາວໄປ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ເດັກຍິງຢູ່ໃສ?"
  
  
  "ໄປ," ລາວເວົ້າ. ເລືອດໄຫຼອອກຈາກແຈຂອງປາກຂອງລາວແລະລາວໄອ. “ນາງໄດ້ເລີ່ມໄຟຢູ່ໃນຫ້ອງຂອງນາງ. ຊ່ວຍ​ຂ້ອຍ​ແດ່. ຂ້ອຍ...'
  
  
  ແລ້ວ​ລາວ​ກໍ​ງຽບ​ໄປ​ຢ່າງ​ກະທັນຫັນ, ລາວ​ນອນ​ຢູ່​ທີ່​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້ອຍເສຍໃຈ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢາກ​ໃຫ້​ລາວ​ມີ​ຊີ​ວິດ​ຢູ່, ແຕ່​ມີດ​ບໍ່​ແມ່ນ​ອາ​ວຸດ​ທີ່​ຖືກ​ຕ້ອງ.
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງຮອບໆ. ມີປືນກົນຢູ່ໃນແຈ ແລະລະເບີດມືສອງໜ່ວຍຢູ່ເທິງຊັ້ນວາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ລູກ​ລະ​ເບີດ​ໃສ່​ກະ​ເປົ໋າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ, ຖື​ປືນ​ເຄື່ອງ​ຢູ່​ທີ່​ກຽມ​ພ້ອມ, ຍ່າງ​ໄປ​ຫາ​ປະ​ຕູ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ຊອກ​ຫາ​ສິ່ງ​ທີ່​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ທີ່​ນີ້​ທີ່​ມີ​ກ່ຽວ​ກັບ Calcutta, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຊອກ​ຫາ Choeni. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເປີດປະຕູແລະອອກໄປຂ້າງນອກ.
  
  
  
  ບົດທີສິບເອັດ
  
  
  ຂ້ອຍຍ່າງອອກໄປຢ່າງລະມັດລະວັງ. ຂ້ອຍພົບເສື້ອກັນໜາວຢູ່ໃນຫ້ອງເພື່ອເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຮູ້ສຶກເປັນສ່ວນໜຶ່ງຂອງສະພາບແວດລ້ອມຫຼາຍຂຶ້ນ. ກົ້ມຫົວລົງ, ຂ້ອຍສາມາດຍ່າງຜ່ານໄປຫາໜຶ່ງໃນຜູ້ສົ່ງເຮືອ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສູບ​ຄວັນ​ໄຟ​ຈາກ​ໄຟ​ແລະ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຮ້ອງ​ຂອງ​ຜູ້​ຊາຍ​ຕໍ່​ສູ້​ກັບ​ແປວ​ໄຟ​ທີ່​ມາ​ຈາກ​ກະ​ຕຸ້ນ​ຫຍ້າ.
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເຂົ້າ ໄປ ໃນ ເດີ່ນ ທີ່ ເຕັມ ໄປ ດ້ວຍ ອາ ຄານ ຊັ້ນ ດຽວ ທີ່ ໃຫ້ ປະ ທັບ ໃຈ ຂອງ fortress ຂອງ ອາ ເມລິ ກາ ຕາ ເວັນ ຕົກ. ​ໃນ​ນັ້ນ​ມີ​ຕຶກ​ຫລາຍ​ສິບ​ຫລັງ, ​ໃນ​ນັ້ນ​ມີ​ສາມ​ຫລັງ​ເບິ່ງ​ຄື​ກັບ​ຄ້າຍ​ທະຫານ, ​ແລະ​ນຶ່ງ​ໃນ​ນັ້ນ​ປະກົດ​ວ່າ​ເປັນ​ຫ້ອງ​ໂຖງ. ມີລົດບັນທຸກສາມຄັນໄດ້ຈອດຢູ່ຕໍ່ໜ້າຕຶກໜຶ່ງ.
  
  
  ມັນເປັນພຽງແຕ່ຍ້ອນວ່າໄຟກໍາລັງຖືກດັບລົງເທົ່ານັ້ນທີ່ຜູ້ຊາຍສິບຄົນໃນເຄື່ອງແບບນັກຮຽນບໍ່ໄດ້ສັງເກດເຫັນຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຟ້າວໄປຫາລົດບັນທຸກ. ຂ້ອຍເກືອບຢູ່ທີ່ນັ້ນ ເມື່ອຊາຍຄົນໜຶ່ງປະກົດຕົວຈາກຫຼັງລົດໃກ້ໆ. ລາວຍ່າງກົງມາຫາຂ້ອຍ, ຍົກມືຂຶ້ນເຕືອນ. ລາວ​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ຢາກ​ຮູ້, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ຖອຍ​ຫລັງ​ອອກ​ໄປ ແລະ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ຈະ​ຮ້ອງ​ຂໍ​ຄວາມ​ຊ່ວຍ​ເຫຼືອ ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໂທ​ຫາ​ລາວ. ລາວ​ເຂົ້າ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ການ​ປະ​ຫລາດ​ໃຈ​ແລະ​ຫນ້າ​ສົງ​ໃສ.
  
  
  "ຄລິກຫນຶ່ງແລະມັນສໍາເລັດ," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ຫັນໜ້າ ແລະຍ່າງໄປຂ້າງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍຊີ້ປືນໃສ່ເຈົ້າ. ຂ້ອຍເວົ້າພາສາຮິນດິຢ່າງໄວວາ, ຫວັງວ່າລາວເຂົ້າໃຈຂ້ອຍ.
  
  
  ລາວຫັນມາ, ແລະຄວາມຢ້ານກົວຢູ່ໃນໃບຫນ້າຂອງລາວແມ່ນໃຫຍ່ຫຼວງຫຼາຍທີ່ຂ້ອຍຈະໄດ້ກິ່ນຫອມຂອງລາວ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ສອງ​ຮ້ອຍ​ແມັດ​ຈົນ​ຮອດ​ຈອມ​ພູ ແລະ​ລົງ​ໄປ​ອີກ​ຟາກ​ໜຶ່ງ. ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່​ນອກ​ຄ້າຍ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍູ້​ລາວ​ລົງ​ພື້ນ.
  
  
  - ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຜູ້​ຍິງ​? ລາວຫົວຫົວ. "ນາງໄປໃສ?"
  
  
  ພຣະອົງໄດ້ຊີ້ໄປຫາຄ້ອຍທີ່ພວກເຮົາຢູ່ເທິງ. - ໃຜເປັນຜູ້ຮັບຜິດຊອບຢູ່ທີ່ນີ້?
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້," ລາວເວົ້າ, ສຽງຂອງລາວສັ່ນສະເທືອນດ້ວຍຄວາມຢ້ານ. "ຂ້ອຍພຽງແຕ່ Naga, ຜູ້ປຸງແຕ່ງ." ຂ້ອຍ​ບໍ່​ຮູ້.'
  
  
  'ສະບາຍດີ.' ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກະຕຸ້ນໃຫ້ລາວຢືນຂຶ້ນ. "ສະແດງໃຫ້ຂ້ອຍຮູ້ວ່າເດັກຍິງໄປໃສ."
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ພາ​ຂ້ອຍ​ຂຶ້ນ​ຄ້ອຍ​ຢ່າງ​ໄວ​ໃນ​ທິດ​ຕາ​ເວັນ​ຕົກ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ອອກ​ມາ​ສູ່​ພູ​ພຽງ​ຫີນ​ທີ່​ມີ​ຊາຍ​ແດນ​ຕິດ​ກັບ​ຮ່ອມ​ພູ​ນ້ອຍ. ຂ້າງລຸ່ມນີ້ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນເຮືອນຫຼາຍສິບຫຼັງ, ບາງບ່ອນຖືກໄຟໄຫມ້, ບາງບ່ອນຖືກທໍາລາຍຫມົດ. ພວກເຮົາເບິ່ງເປັນເວລາຫ້ານາທີໂດຍບໍ່ໄດ້ສັງເກດເຫັນການເຄື່ອນໄຫວໃດໆ. ລາວ​ໄດ້​ຊີ້​ໄມ້​ໄຜ່​ຂ້າມ​ຜ່ານ​ໄປ​ບ່ອນ​ໜຶ່ງ​ປະມານ​ສີ່​ຮ້ອຍ​ແມັດ​ເກີນ​ໄປ​ຈາກ​ພູ​ພຽງ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນຄໍາສັ່ງ. ຖ້າຜູ້ຍິງມາໄກນີ້, ລາວອາດຈະເຊື່ອງຢູ່ຂ້າງລຸ່ມເພື່ອລໍຖ້າຈົນມືດ.
  
  
  ພວກເຮົາເລື່ອນຈາກຫີນໄປຫາພຸ່ມໄມ້, ຈາກຫີນໄປຫາຕົ້ນໄມ້. ເມື່ອພວກເຮົາຢູ່ຫ່າງກັນສອງຮ້ອຍແມັດ, ນາກຍົກມືຂຶ້ນ. ພວກເຮົາໄດ້ຍິນບາງຄົນເວົ້າ. ພວກເຮົາຍ່າງຢ່າງລະມັດລະວັງປະມານຫ້າສິບແມັດແລະໄດ້ເຫັນພວກເຂົາ. ສະຖານີບັນຊາການຕັ້ງຢູ່ 7 ແມັດລຸ່ມຂອບຂອງພູພຽງຫີນ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ກວດ​ສອບ​ພື້ນ​ທີ່, ແຕ່​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ບໍ່​ມີ​ການ​ສົ່ງ. ງຽບໆ ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຫຍັບ​ເຂົ້າ​ໃກ້​ກັນ​ຈົນ​ກວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ຢູ່​ເທິງ​ພູ​ເຂົາ​ໂດຍ​ກົງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ pin ຈາກ grenade ມື​ທໍາ​ອິດ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ເບິ່ງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ເປົ້າ​ຫມາຍ. ຜູ້ຊາຍຫົກຄົນຢືນຢູ່ໃນ bunker ທີ່ຂຸດເລິກເຂົ້າໄປໃນຄ້ອຍ. ສອງຄົນໃນນັ້ນມີປືນກົນ. ອັນທີສາມແມ່ນການຕິດຕັ້ງວິທະຍຸຂະຫນາດນ້ອຍ. ອີກຄົນຫນຶ່ງໄດ້ເບິ່ງບ້ານຜ່ານກ້ອງສ່ອງທາງໄກ.
  
  
  ລູກ​ລະ​ເບີດ​ໄດ້​ບິນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ຫາ​ບ່ອນ​ຮັບ​ຄຳ​ສັ່ງ. ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ໄດ້​ຍິງ​ປືນ​ກົນ​ໃສ່​ບ່າ​ຂອງ​ຂ້ອຍ, ແລະ​ມັນ​ກະ​ໂດດ​ແລະ​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ລູກ​ປືນ​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຍິງ​ຄົນ. ການລະເບີດໄດ້ກາຍເປັນການປະຕິເສດ. ຜູ້ຊາຍສອງຄົນໄດ້ຖືກຂ້າຕາຍແລ້ວ. ລະ​ເບີດ​ທີ່​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ຄົນ​ອື່ນ​ມີ​ຄວາມ​ວຸ່ນວາຍ, ມີ​ເລືອດ​ອອກ. ພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ລໍຖ້າເບິ່ງວ່າມີໃຜລອດຊີວິດ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ແລ່ນ​ລົງ​ມາ​ຈາກ​ພູ, ອ້ອມ​ປ້າຍ​ບັນຊາ, ແລະ ແລ່ນ​ໄປ​ຫາ​ເຮືອນ​ຢູ່​ທາງ​ລຸ່ມ​ສີ່​ຮ້ອຍ​ເດີ່ນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນ Choeni, ຜູ້ທີ່ກໍາລັງຊ່ອນຢູ່ໃນໂງ່ນຫີນ. ຜູ້ຊາຍສີ່ຄົນຂ້າງລຸ່ມໄດ້ເອື້ອມອອກໄປຫານາງໃນຂະນະທີ່ພວກເຂົາຄົ້ນຫາພື້ນທີ່, ແຕ່ເມື່ອມີສຽງລະເບີດແລະປືນກົນ, ພວກເຂົາຕົກໃຈແລະຖອຍຫລັງ.
  
  
  ນາງເຫັນພວກເຮົາມາແລະແລ່ນມາຫາຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈັບ​ນາງ​ໄວ້​ໃນ​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໄດ້​ຮັບ​ນາງ​ຕໍ່​ໄປ. ຜົມ​ບາງ​ສ່ວນ​ຂອງ​ນາງ​ຖືກ​ຮ້ອງ​ເພງ ແລະ​ໃບ​ໜ້າ​ຂອງ​ນາງ​ຖືກ​ດຳ​ດ້ວຍ​ຂີ້​ຕົມ.
  
  
  "ຢ່າພາຂ້ອຍກັບຄືນບ້ານ," ນາງເວົ້າ, ສັ່ນສະເທືອນ. ຂ້ອຍຢຸດ. "ແຕ່ນັ້ນແມ່ນບ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະຊອກຫາບ່ອນລີ້ໄພ."
  
  
  'ບໍ່. ນີ້ ... ອັນນີ້ຂີ້ຮ້າຍເກີນໄປ. ບໍ່ມີໃຜຖືກຝັງ. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ຖືກຍິງພຽງແຕ່ແລະປະໄວ້ຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ຜູ້ຍິງ, ເດັກນ້ອຍ ແລະ ຜູ້ເຖົ້າ...
  
  
  ຂ້ອຍຫັນໄປເບິ່ງນາກ. ລາວຫົວຫົວ. 'ນີ້​ແມ່ນ​ຄວາມ​ຈິງ. ພວກເຂົາເຈົ້າອະນຸຍາດໃຫ້ປະຊາຊົນຂອງເຂົາເຈົ້າປະຕິບັດກ່ຽວກັບປະຊາຊົນທີ່ແທ້ຈິງ. "ຢູ່ນີ້ກັບນາງ," ຂ້ອຍບອກ Naga. "ຂ້ອຍຕ້ອງໄປເບິ່ງ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຟ້າວ​ແລ່ນ​ໄປ​ຂ້າງ​ຫນ້າ, ກິ່ນ​ຫອມ​ຂອງ​ເນົ່າ​ເປື່ອຍ, ເນື້ອ​ຫນັງ​ໃຄ່​ບວມ​ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ແລ່ນ​ຊາວ​ເດີ່ນ. ​ເມື່ອ​ໄປ​ຮອດ​ເຮືອນ​ຫຼັງ​ທຳ​ອິດ, ຝູງ​ນົກ​ໂຕ​ໜຶ່ງ​ບິນ​ຂຶ້ນ. ສ່ວນຊາກສົບຂອງຊາຍເຖົ້າຄົນໜຶ່ງ ແລະເດັກຊາຍຄົນໜຶ່ງນອນຢູ່ຖະໜົນ.
  
  
  ຝາຂອງເຮືອນໄດ້ຖືກ riddled ກັບຂຸມຈາກ grenades ແລະລູກປືນ. ​ເຮືອນ​ສ່ວນ​ຫຼາຍ​ແມ່ນ​ກໍ່ສ້າງ​ດ້ວຍ​ຫີນ​ແລະ​ປູນ ​ແລະ ມີ​ຂຸມ​ລູກ​ປືນ​ຫຼາຍ​ຮ້ອຍ​ຂຸມ. ໃນ​ບ້ານ​ໃກ້​ຄຽງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ສາມ​ຜູ້​ຍິງ. ຫນຶ່ງໃນຮ່າງກາຍໄດ້ຖືກຕັດເຕົ້ານົມຂອງມັນ; ອັນທີສອງບໍ່ມີຫົວ. ໃນເຮືອນຫຼັງສຸດທ້າຍ, ຜູ້ຊາຍຄົນໜຶ່ງຖືກຕອກຄຶງກັບປະຕູ ແລ້ວຖືກຍິງໃສ່ໄລຍະໃກ້.
  
  
  ຂ້ອຍ​ແລ່ນ​ກັບ​ໄປ​ໂດຍ​ບໍ່​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຄືນ​ໄປ​ຕາມ​ຖະໜົນ​ທີ່​ແຕກ​ຫັກ. ຖ້າ​ພວກ​ກອງ​ທະຫານ​ເຫຼົ່າ​ນີ້​ເຄີຍ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເມືອງ Calcutta ຈະ​ມີ​ການ​ສັງຫານ​ໝູ່.
  
  
  ເມື່ອ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ Choeni, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ພຽງ​ແຕ່ Naga ທີ່​ຫ່ຽວ​ແຫ້ງ​ຢູ່​ເທິງ​ພື້ນ​ດິນ. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຊ່ວຍລາວໄດ້. ລາວໄດ້ຖືກຂ້າຕາຍ; entrails ລາວໄດ້ຖືກ torn ອອກແລະຄໍລາວໄດ້ຖືກຕັດ. ເດັກຍິງແມ່ນບໍ່ມີບ່ອນໃດທີ່ຈະເຫັນ.
  
  
  ຖ້າພວກເຂົາມີ, ພວກເຂົາຄວນຈະໃກ້ຊິດ ...
  
  
  ທັນໃດນັ້ນ ກໍເກີດມີຮອຍແຕກຂອງປືນກົນ ແລະກ້ອນຫີນທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍລູກປືນ 2 ແມັດໄປທາງຂວາ. ຂ້ອຍຫັນໄປ, ແຕ່ບໍ່ເຫັນໃຜ. ລະ​ເບີດ​ອີກ​ລູກ​ໜຶ່ງ, ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ຕົກ​ໃສ່​ກ້ອນ​ຫີນ​ທາງ​ຊ້າຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົ້ມ​ໄປ​ທີ່​ຕົ້ນ​ໄມ້ ແລະ​ຍິງ​ແບບ​ສຸ່ມ​ເພື່ອ​ເຮັດ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ກົ້ມ​ຫົວ, ແຕ່​ຍັງ​ບໍ່​ເຫັນ​ໃຜ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນອນ​ຫມົດ​ໃນ​ທີ່​ເປີດ ...
  
  
  "ແທ້ຈິງແລ້ວ, ທ່ານ Carter, ມັນບໍ່ມີປະໂຫຍດທີ່ຈະຕ້ານທານ," ສຽງຂອງຜູ້ໃດຜູ້ ໜຶ່ງ ກ່າວຕໍ່ຂ້ອຍ. “ພວກ​ເຈົ້າ​ຖືກ​ອ້ອມ​ຮອບ​ຢ່າງ​ສິ້ນ​ເຊີງ, ມັນ​ເປັນ​ການ​ສິ້ນ​ຫວັງ​ທີ່​ຈະ​ຕ້ານ​ພວກ​ເຮົາ. ເຈົ້າສະຫຼາດເກີນໄປທີ່ຈະພະຍາຍາມ ແລະທຳລາຍສິ່ງນີ້. ເປັນ​ຫຍັງ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຖິ້ມ​ປືນ​ຂອງ​ເຈົ້າ​ແລະ​ມາ​ທີ່​ນີ້​ຢ່າງ​ງຽບໆ?
  
  
  ສຽງ​ທີ່​ແຂງ​ແຮງ, ຈັບ​ອົກ​ຈັບ​ໃຈ​ໄດ້​ມາ​ຈາກ​ໂທ​ລະ​ສັບ​ທີ່​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ດັງ​ກ້ອງ​ໄປ​ທົ່ວ​ຮ່ອມ​ພູ​ນ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫຼຸດ​ປືນ​ລົງ​ແລະ​ຢືນ​ຂຶ້ນ, ຍົກ​ມື​ຂຶ້ນ. “ກ້ອນຫີນ” ສີ່ກ້ອນຢູ່ເທິງພູໄດ້ໂດດລົງມາທີ່ຕີນຂອງພວກເຂົາ, ຖິ້ມການປິດບັງ ແລະແລ່ນມາຫາຂ້ອຍ, ແນມປືນກົນໃສ່ໜ້າເອິກຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ກອງ​ທະຫານ​ຂອງ​ອິນ​ເດຍ​ໄດ້​ມາ​ອ້ອມ​ຕົວ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ ​ແລະ ​ໄດ້​ຂັບ​ໄລ່ Hugo ​ແລະ Wilhelmina ​ໃຫ້​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ. ແລ້ວ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ກໍ່​ຍູ້​ຂ້ອຍ​ໄປ​ທາງ​ໜ້າ.
  
  
  ພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ກັບຄືນໄປ camp. ພວກ​ຍາມ​ໄດ້​ພາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຜ່ານ​ຜ່າ​ຄ້າຍ, ບ່ອນ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ທາງ​ທີ​ສອງ. ປະມານເຄິ່ງກິໂລແມັດລົງຈາກເນີນພູ, ພວກເຮົາມາຮອດຮ່ອມພູຂະຫນາດນ້ອຍ, ສາມດ້ານເປັນມຸມສາກ, ຄືກັບວ່າມີບ່ອນຂຸດຄົ້ນບໍ່ແຮ່ຢູ່ທີ່ນີ້. ມີຖ້ໍາໃຫຍ່ຢູ່ທາງຫລັງ. ໄດ້​ສ້າງ​ຮົ້ວ​ກີດ​ຂວາງ​ອັນ​ໜາ​ຢູ່​ຕໍ່ໜ້າ​ທາງ​ເຂົ້າ​ຖ້ຳ.
  
  
  ພວກ​ຍາມ​ພາ​ຂ້ອຍ​ໄປ​ທີ່​ຮົ້ວ. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ເປີດພື້ນທີ່ຂະຫນາດນ້ອຍ, ຍູ້ຂ້າພະເຈົ້າເຂົ້າໄປໃນແລະທັນທີທັນໃດປິດສາຍ barbed ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ປະ​ມານ​ສາມ​ສິບ​ຄົນ — ບາງ​ຄົນ​ເຈັບ​ປ່ວຍ, ບາງ​ຄົນ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ໄຫ້, ທັງ​ຫມົດ​ນຸ່ງ​ບໍ່​ດີ​ແລະ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ບໍ່​ໄດ້​ກິນ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຫັນ ໄປ ຫາ ຮົ້ວ ສາຍ ຫນາມ ແລະ ໄດ້ ເຫັນ ຜູ້ ຊາຍ ທີ່ ນຸ່ງ ດີ ໃນ ເຄື່ອງ ແບບ ສີ ຂຽວ ສົດ ໃສ ມີ ສາຍ ບ່າ. ພຣະອົງໄດ້ເບິ່ງຢູ່ໃນ camp ໄດ້.
  
  
  "ທ່ານ Carter." ກະລຸນາມາທີ່ນີ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ກັບ​ເຫຼັກ​ກ້າ​ໄດ້​.
  
  
  ທ່ານກ່າວວ່າ, "ພວກເຮົາໄດ້ຮັບຂ່າວຈາກ Calcutta," ລາວເວົ້າ, ເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍຄວາມຢາກຮູ້ຢາກເຫັນຜ່ານແວ່ນຕາຂອງລາວ, "ພວກເຮົາຫາກໍ່ຮູ້ຊື່ຂອງແຂກທີ່ມີກຽດຂອງພວກເຮົາ." ຂ້ອຍໄດ້ຍິນຫຼາຍກ່ຽວກັບເຈົ້າ. ຜູ້ຊາຍທີ່ບໍ່ສາມາດຖືກຂ້າຕາຍ. ບາງທີພວກເຮົາຈະໄດ້ຮັບສະຖານທີ່ໃນປື້ມປະຫວັດສາດ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສົນໃຈການເຍາະເຍີ້ຍຂອງລາວ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ສິ່ງທີ່ຈະເກີດຂຶ້ນໃນວັນທີ 15 ສິງຫາ?" 'ມັນເປັນມື້ໃຫຍ່, ບໍ່ແມ່ນບໍ?'
  
  
  ລາວຕອບແບບຂົ່ມຂູ່. - ເຈົ້າຈະບໍ່ເຫັນອັນນີ້.
  
  
  ລາວ​ຫັນ​ໜ້າ​ໄປ​ແລ້ວ​ຄິດ​ກ່ຽວ​ກັບ​ບາງ​ອັນ. "ຢ່າກັງວົນກ່ຽວກັບເດັກຍິງ," ລາວເວົ້າ. "ນາງຈະມາບ້ານຂອງເຈົ້າ." ເມື່ອລາວອອກໄປ, ຂ້ອຍພະຍາຍາມລວບລວມຄວາມຄິດຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ປາກົດຂື້ນວ່າລາວບໍ່ແມ່ນຜູ້ນໍາ. ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ຈະ​ມີ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ໃນ​ຕົວ​ເມືອງ​ແລະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ການ​ກະ​ກຽມ​ສຸດ​ທ້າຍ.
  
  
  ຂ້ອຍຕ້ອງຊອກຫາຜູ້ຊາຍຄົນນີ້. ແຕ່ທໍາອິດຂ້ອຍຕ້ອງພະຍາຍາມມີຊີວິດຢູ່, ແລະໃນເວລານັ້ນເບິ່ງຄືວ່າມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກຫຼາຍ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງຢູ່ໃນຖ້ໍາ. ປະຕູ​ທາງ​ເຂົ້າ​ມີ​ສາຍ​ໄຟ​ຟ້າ​ທີ່​ອາດ​ຈະ​ມີ​ຄວາມ​ແຮງ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ຂ້າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ ຝາ​ກໍ​ໜາ​ຫ້າ​ສິບ​ຟຸດ. ເຈົ້າສາມາດໃຊ້ເວລາຕະຫຼອດຊີວິດຂອງເຈົ້າໃສ່ພວກມັນ. ການຫລົບຫນີເບິ່ງຄືວ່າເປັນໄປບໍ່ໄດ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຢູ່​ຄົນ​ດຽວ, ແຕ່​ປະ​ຊາ​ຊົນ​ທີ່​ແບ່ງ​ປັນ​ຊະ​ຕາ​ກໍາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໄດ້​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ເພື່ອ​ຊ່ວຍ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ສ່ວນ​ໃຫຍ່​ແມ່ນ​ເຖົ້າ​ແລະ​ອ່ອນ​ເພຍ, ອາດ​ຈະ​ເປັນ​ຊາວ​ກະ​ສິ​ກອນ​ອອກ​ອາ​ໄສ​ຢູ່​ໃນ​ດິນ​ແຂງ​ຂອງ​ເນີນ​ພູ. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ກະກຽມສໍາລັບການເສຍຊີວິດດ້ວຍຄວາມສະເຫມີພາບທີ່ມີພຽງແຕ່ Hindus ມີ. ເຂົາເຈົ້ານັ່ງຂາບລົງ, ກົ້ມຫົວລົງເທິງພື້ນດິນ ແລະ ອະທິຖານຕໍ່ເທບພະເຈົ້າຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງວ່າ: “ແຮຣີ Krishna, Hare Rama.”
  
  
  ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ກຽມພ້ອມສໍາລັບຂັ້ນຕອນຕໍ່ໄປໃນວົງຈອນຍາວຂອງການເກີດໃຫມ່. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ພ້ອມ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ໃນ​ບັນ​ດາ​ພວກ​ເຂົາ, ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ປຸກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈາກ stupor ທີ່​ເປັນ​ຕາຍ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ບໍ່​ມີ​ໃຜ​ເຫັນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ມັນແມ່ນພຽງແຕ່ເວລາທີ່ຂ້ອຍໄປຮອດຊາຍຫນຸ່ມທີ່ຢືນຢູ່ກັບກໍາແພງທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຮັບຄໍາຕອບຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ລາວຫົວເລາະເມື່ອລາວເຫັນຂ້ອຍ. “ສະ​ນັ້ນ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້ outwitted ປາ​ໃຫຍ່. ເຈົ້າເປັນຄົນອັງກິດບໍ?
  
  
  "ຄົນອາເມລິກາ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  'ເຮັດຕົວທ່ານເອງຢູ່ເຮືອນ. ພວກເຮົາທຸກຄົນຈະຕາຍໃນຕອນທ່ຽງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຄຸ​ເຂົ່າ​ຢູ່​ໃກ້​ລາວ ແລະ​ຍື່ນ​ຢາ​ສູບ​ໃຫ້​ລາວ. ລາວ​ເອົາ​ມັນ​ແລະ​ຄວັນ​ໄຟ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - 'ແລະເຈົ້າຄືກັນບໍ?' - ເປັນຫຍັງພວກເຂົາຕ້ອງການຂ້າເຈົ້າ? ສ່ວນທີ່ເຫຼືອແມ່ນອາຍຸ. ເປັນຫຍັງເຂົາເຈົ້າບໍ່ຢາກເຫັນເຈົ້າ?
  
  
  "ຂ້ອຍເປັນຂອງພວກເຂົາ," ລາວເວົ້າ. “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ທົດ​ສອບ​ໃນ Calcutta​. ເຂົາ​ເຈົ້າ​ລ້ຽງ​ຂ້ອຍ​ແລະ​ດູ​ແລ​ເອື້ອຍ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນບ້ານຫນຶ່ງຢູ່ທີ່ນີ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຂ້າ​ຄົນ​ແບບ​ນັ້ນ​ໄດ້, ດັ່ງ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈຶ່ງ​ຖືກ​ຈັດ​ໃຫ້​ຢູ່​ທີ່​ນີ້​ກັບ​ຄົນ​ຂີ້​ທູດ, ຄົນ​ຂີ້​ທູດ​ແລະ​ແມ່​ຫມ້າຍ​ທີ່​ອະ​ທິ​ຖານ​ເພື່ອ​ດວງ​ວິນ​ຍານ​ຂອງ​ສາ​ມີ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ.” ລາວຢຸດແລະຫລຽວເບິ່ງກອງ. "ພວກເຂົາຈະມາໃນໄວໆນີ້, ເອົາສີ່ຫຼືຫ້າຄົນໄປບ້ານ." ຖ້າ​ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ໄວ​ພຽງ​ພໍ, ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ຖືກ​ຂ້າ​ດ້ວຍ​ປືນ​ຄົກ​ຫຼື​ປືນ. ຂ້ອຍເຄີຍເຫັນເຂົາເຈົ້າເຮັດອັນນີ້ມາກ່ອນ.
  
  
  ຊາຍ​ໜຸ່ມ​ຕົວ​ສັ່ນ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ຢ້ານ​ກົວ ແລະ​ຄວາມ​ໃຈ​ຮ້າຍ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - ເຈົ້າຮູ້ບໍວ່າເຂົາເຈົ້າກໍາລັງວາງແຜນຫຍັງ? “ເຂົາເຈົ້າຢາກເຮັດຫຍັງໃນວັນປະກາດເອກະລາດ? ເຈົ້າໄດ້ຍິນກ່ຽວກັບມັນບໍ?
  
  
  ຕາສີນ້ຳຕານຂອງລາວກະພິບໄປໃນທິດທາງຂອງຂ້ອຍຄືກັບລີ້ນຂອງ cobra. - ແນ່ນອນ, ແຕ່ເຈົ້າຮູ້ໄດ້ແນວໃດກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້? ພວກເຂົາບອກພວກເຮົາ, ແຕ່ເຈົ້າຢູ່ຂ້າງນອກ. ລາວກົ້ມຫົວແລະເບິ່ງພື້ນດິນ, ນັ່ງລົງ. "ການປະຕິວັດທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່. ຖ້າພວກເຮົາສາມາດເຮັດໄດ້, ພວກເຮົາຈະຍຶດຄອງ Calcutta ແລະທັງຫມົດຂອງ West Bengal. ພວກເຂົາເຈົ້າເວົ້າວ່າຕໍາຫຼວດຢູ່ຂ້າງຂອງເຂົາເຈົ້າ; ຊາວ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ​ແລະ​ຣັດ​ເຊຍ​ຈະ​ຍິງ​ໃສ່​ກັນ. ທັງ​ຫມົດ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຮັດ​ແມ່ນ​ການ​ລະ​ເບີດ​ຂົວ Howrah ແລະ​ສະ​ຖາ​ນີ​ລົດ​ໄຟ​, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໂຈມ​ຕີ​ຖະ​ຫນົນ Chowringhee ແລະ​ໄຟ​ໄຫມ້​ເຮືອນ​ທັງ​ຫມົດ​. Calcutta ຈະຢູ່ໃນຄວາມຕື່ນຕົກໃຈທີ່ພວກເຮົາສາມາດເດີນຂະບວນກັບຜູ້ຊາຍຮ້ອຍຄົນແລະຄອບຄອງລັດທັງຫມົດ."
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ນີ້ຈະເຮັດວຽກບໍ?"
  
  
  ຊາຍຫນຸ່ມສັ່ນຫົວຂອງລາວ. 'ຂ້ອຍ​ບໍ່​ຮູ້. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ຝຶກອົບຮົມປະຊາຊົນສໍາລັບເດືອນ. ພວກເຂົາເອີ້ນມັນວ່າກອງທັບປົດປ່ອຍ Calcutta. ປ້າຍຈະຖືກມອບໃຫ້ເມື່ອກົງສຸນລະເບີດ. ກຸ່ມຂະຫນາດນ້ອຍຈະບຸກໂຈມຕີຕໍາແຫນ່ງທີ່ສໍາຄັນ. ນີ້ອາດຈະເຮັດວຽກ. ລາວຍົກບ່າຂຶ້ນ.
  
  
  "ມັນບໍ່ສໍາຄັນກັບພວກເຮົາ," ລາວເວົ້າຕໍ່ໄປ. ​ໃນ​ແຕ່​ລະ​ເຊົ້າ, ເກມ​ສົງຄາມ​ຖືກ​ຈັດ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ໝູ່​ບ້ານ. ພວກເຂົາເຈົ້າສະເຫມີເອົາທີ່ເຂັ້ມແຂງທີ່ສຸດເພື່ອເປັນຕົວຢ່າງສໍາລັບຜູ້ຮັບໃຫມ່. ພວກເຂົາເຈົ້າຍັງໄດ້ກໍາຈັດຊາວບ້ານລຸ່ມເພື່ອປິດສຽງພວກເຂົາ.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ຍ່າງ​ໄປ​ຕາມ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ, peing ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ແຈ​ມືດ​ຂອງ​ຖ​້​ໍ​າ. - ມີວິທີທີ່ຈະອອກຈາກທີ່ນີ້ບໍ?
  
  
  ລາວສັ່ນຫົວ.
  
  
  ຂ້ອຍຊອກຫາກະເປົ໋າຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ມີຫຍັງນອກ ເໜືອ ຈາກສາຍແອວຂອງຂ້ອຍ. ກະທູ້ທີ່ຫາຍໃຈຍາກບໍ່ສາມາດຊ່ວຍຂ້ອຍໄດ້ອີກຕໍ່ໄປ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຍັງ ມີ ຄໍາ ວ່າ ໃນ ສາຍ ແອວ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ, ແຕ່ ບໍ່ ມີ ຫຍັງ ໄຟ ໄຫມ້ ຢູ່ ໃນ ຖ ້ ໍ າ ຊຸ່ມ.
  
  
  ຂ້ອຍຈະຕ້ອງເຮັດແນວນີ້ຢູ່ໃນບ້ານ. ຢູ່ທີ່ນັ້ນພວກເຮົາຈະມີສິດເສລີພາບໃນການເຄື່ອນໄຫວ, ໂອກາດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຮູບ​ຮ່າງ​ທີ່​ເຄີຍ​ເປັນ​ໄວ​ຫນຸ່ມ.
  
  
  "ຈະເກີດຫຍັງຂຶ້ນໃນບ້ານເມື່ອພວກເຮົາໄປຮອດ?"
  
  
  ລາວຫົວເຍາະເຍີ້ຍເລິກໆ.
  
  
  "ມັນບໍ່ມີຈຸດໃດທີ່ຈະຕ້ານທານກັບສິ່ງທີ່ຫຼີກລ່ຽງບໍ່ໄດ້. ທ່ານພຽງແຕ່ຕ້ອງການພັກຜ່ອນແລະອະທິຖານເພື່ອສະຖານທີ່ທີ່ດີກວ່າໃນຊີວິດຫລັງ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກົ້ມ​ຕົວ​ລົງ, ຈັບ​ລາວ​ແລະ​ດຶງ​ລາວ​ໄປ​ຫາ​ຕີນ​ຂອງ​ລາວ, ກົດ​ດັນ​ລາວ​ຢ່າງ​ແຂງ​ແຮງ​ກັບ​ກໍາ​ແພງ​ຊຸ່ມ​ຂອງ​ຖ​້​ໍ​າ.
  
  
  "ເຈົ້າຕ້ອງບອກຂ້ອຍວ່າມີຫຍັງເກີດຂື້ນຢູ່ໃນບ້ານ." ບອກຂ້ອຍວ່າຜູ້ຊາຍທີ່ມີປືນກໍາລັງເຮັດຫຍັງ, ຜູ້ຖືກເຄາະຮ້າຍຈະໄປໃສ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປົດ​ກໍາ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ມື​ຂອງ​ເຂົາ. ຕາ​ຂອງ​ພຣະ​ອົງ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ; wary, ຢ້ານ, ໃຈຮ້າຍ.
  
  
  “ເຂົາ​ເຈົ້າ​ພາ​ຄົນ​ຫ້າ​ຫາ​ຫົກ​ຄົນ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ເທິງ​ພູ​ຫີນ, ແລ້ວ​ປ່ອຍ​ເຂົາ​ເຈົ້າ, ຍິງ​ໃສ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ແລະ​ບັງ​ຄັບ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ບ້ານ. ມີເຮືອນສິບເຈັດ, ກະບະແລະ barns. ພວກເຂົາເຈົ້າຈະຕ້ອງພະຍາຍາມຊ່ອນ. ຖ້າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ທະຫານ​ອາຊີບ, ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເຮັດ​ວຽກ​ດີ, ​ໃຫ້​ຄົນ​ຂັບ​ຂີ່, ອາດ​ຈະ​ຍິງ​ຂາ​ເພື່ອ​ບໍ່​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄປ​ລີ້​ຢູ່​ເຮືອນ​ອື່ນ. ໃນເວລາທີ່ເຮືອນສຸດທ້າຍໄດ້ຖືກຄົ້ນຫາ, ທຸກຄົນຈະຖືກຍິງຫຼືສໍາເລັດຮູບດ້ວຍ bayonets. ການທົດແທນທີ່ໄວຫນຸ່ມແມ່ນຮ້າຍແຮງທີ່ສຸດ. ພວກເຂົາວາງເດີມພັນວ່າຜູ້ເຄາະຮ້າຍແຕ່ລະຄົນຈະມີຊີວິດຢູ່ໄດ້ດົນປານໃດ.
  
  
  ຂ້ອຍສັ່ນຫົວ. - ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ມີ​ອາ​ວຸດ​ຫຍັງ​?
  
  
  "ປືນຍິງ, ປືນອັດຕະໂນມັດ, ລະເບີດມືແລະມີດຍາວ."
  
  
  ຂ້ອຍ ກຳ ລັງຈະເອື່ອຍໃສ່ຝາທີ່ປຽກຊຸ່ມເມື່ອຂ້ອຍເຫັນການເຄື່ອນໄຫວຢູ່ຮົ້ວຮົ້ວເຫຼັກຢູ່ທາງເຂົ້າ.
  
  
  “ເຂົາເຈົ້າກຳລັງມາ,” ຊາຍໜຸ່ມຄົນນັ້ນເວົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - 'ເຈົ້າ​ຊື່​ຫຍັງ?'
  
  
  "ໂທຫາຂ້ອຍ Joe - ຊື່ອາເມລິກາທີ່ດີ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຫນີ​ຈາກ​ພຣະ​ອົງ​ແລະ leaned ກັບ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ​, ລໍ​ຖ້າ​. ສອງກອງໄດ້ເຂົ້າໄປ, ຕິດຕາມດ້ວຍຊາຍຫນຸ່ມສີ່ຄົນໃນເຄື່ອງນຸ່ງພົນລະເຮືອນ. ທັງຫົກຄົນມີອາວຸດອັດຕະໂນມັດ. ກອງ​ທີ່​ສູງ​ທີ່​ສຸດ​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ gestured.
  
  
  "ນອກ!" ລາວຮ້ອງຂຶ້ນ. 'ເຈົ້າເປັນຄົນທຳອິດ!'
  
  
  ຂ້ອຍຍ່າງຊ້າໆ; ປາຍ bayonet ເຈາະກົ້ນຂອງຂ້ອຍຢ່າງເຈັບປວດ. ກອງຄົນທີສອງດຶງ Joe ກັບຕີນຂອງລາວແລະຍູ້ລາວໄປສູ່ທາງອອກ. ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕາ​ບອດ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ການ​ເປີດ​ໃນ​ປະ​ຕູ​ຮົ້ວ.
  
  
  Squinting, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນຫ້າຄົນຂ້າງຂ້າພະເຈົ້າ. Joe ແມ່ນຫນຶ່ງໃນພວກເຂົາ. ມີ​ຜູ້​ຍິງ​ສາມ​ຄົນ​ແລະ​ຜູ້​ເຖົ້າ​ຜູ້​ໜຶ່ງ, ສູງ​ແຕ່​ອ່ອນ​ເພຍ. ເຖົ້າແກ່ອອກຈາກຖໍ້າແລ້ວຫັນໄປຫາຕາເວັນ ແລະນັ່ງລົງເທິງພື້ນ.
  
  
  'ລຸກ​ຂື້ນ!' - ກອງ roared. ລາວບໍ່ສົນໃຈພວກເຂົາ.
  
  
  ແຂນຂອງລາວຖືກເຈາະດ້ວຍ bayonet, ແຕ່ລາວບໍ່ໄດ້ເຄື່ອນໄຫວ. ແຜ່ນໃບໄດ້ເຈາະກ້າມຊີ້ນຂອງບ່າ. ພຽງ​ແຕ່​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ເຂົາ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ໄຫ້​. ກອງ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ, ​ແລະ​ໄວ​ລຸ້ນ 4 ຄົນ​ທີ່​ມີ​ປືນ​ກົນ​ໄດ້​ດຶງ​ມີດ​ອອກ​ແລະ​ຟ້າວ​ແລ່ນ​ເຂົ້າ​ຫາ​ຊາຍ​ເຖົ້າ.
  
  
  ແຜ່ນໃບໄດ້ລຸກຂຶ້ນແລະຈົມລົງເລິກເຂົ້າໄປໃນເນື້ອຫນັງຈົນກ່ວາຮູບເກົ່າລົ້ມລົງແລະລົ້ມລົງ. ມີດຕໍ່ເນື່ອງຢູ່ໃນແສງແດດອ່ອນໆ, ແລະແຜ່ນໃບມີສີແດງຫນຽວ. ຊາຍຄົນນັ້ນບໍ່ມີສຽງດັງອີກຕໍ່ໄປ, ມີພຽງສຽງດັງອ່ອນໆ ໃນຂະນະທີ່ລົມຫາຍໃຈສຸດທ້າຍຂອງລາວໄດ້ຫລົບໜີຈາກຮີມປາກທີ່ເປັນເລືອດຂອງລາວ.
  
  
  “ພໍແລ້ວ,” ຜູ້ເຝົ້າຍາມເວົ້າ. ລາວເວົ້າກັບຫ້າຄົນທີ່ຍັງເຫຼືອຈາກກຸ່ມຂອງພວກເຮົາ. 'ໄປ​ໄວ. ແລະ​ຢ່າ​ອອກ​ຈາກ​ເສັ້ນ, ຫຼື​ເຈົ້າ​ຈະ​ຕາຍ​ຢູ່​ບ່ອນ​ນັ້ນ. ຮັກສາໄວ້ກັບກອງ.
  
  
  ພວກ​ຊາຍ​ໜຸ່ມ​ໄດ້​ເຊັດ​ມີດ​ໃສ່​ໂສ້ງ​ຂອງ​ຜູ້​ເຖົ້າ​ຄົນ​ນັ້ນ​ແລ້ວ​ເອົາ​ເສັ້ນ​ພວກ​ເຮົາ​ຂຶ້ນ. ໄວລຸ້ນສອງຄົນຍ່າງຢູ່ທາງຫນ້າ, ແລະສອງຄົນໄດ້ປິດຂະບວນການ.
  
  
  ການ​ເດີນ​ຂະ​ບວນ​ໄປ​ຫາ​ບ້ານ​ໄດ້​ໄວ​ເກີນ​ໄປ; ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດວາງແຜນທີ່ຈະອອກຈາກສິ່ງນີ້ໄດ້. ທຸກຢ່າງເປັນໄປຕາມທີ່ Joe ເວົ້າ. ຢູ່​ເທິງ​ພູ​ຫີນ​ທີ່​ເປັນ​ຫີນ​ນັ້ນ ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຖືກ​ບອກ​ໃຫ້​ແລ່ນ​ໄປ​ຫາ​ເຮືອນ. ເມື່ອເບິ່ງລົງໄປ, ຂ້ອຍເຫັນຮູບໂດດດ່ຽວຢູ່ເທິງຄ້ອຍທາງລຸ່ມ. ມັນແມ່ນ Choeni.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄວ​ເທົ່າ​ທີ່​ຈະ​ລົງ​ພູ, ຫວັງ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ບໍ່​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ຍິງ​ຫຼັງ.
  
  
  "ແລ່ນ," ຂ້ອຍຮ້ອງ, ເຂົ້າຫານາງ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຢູ່​ຫລັງ​ກຳ​ແພງ​ຫີນ ແລະ​ຊົ່ວ​ຄາວ​ໜຶ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ປອດ​ໄພ​ກວ່າ. Joe ເລື່ອນໄປຂ້າງພວກເຮົາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖອດ​ສາຍ​ແອວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ດຶງ​ອອກ​ຈາກ​ສາຍ choke ບາງໆ​ແລະ​ຍື່ນ​ໃຫ້​ນາງ.
  
  
  "ຖ້າທ່ານມີໂອກາດ, ເອົາມັນ."
  
  
  ນາງ frowned, ແລ້ວຍິ້ມ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນ glimmers ຂອງຄວາມຫວັງໃນຕາຂອງນາງ.
  
  
  ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ຄິດ​ເຖິງ​ເລື່ອງ​ອື່ນ, ຮູບ​ສີ​ນ້ຳ​ຕານ​ສອງ​ຕົວ​ໄດ້​ໂດດ​ອອກ​ຈາກ​ແຈ​ເຮືອນ. ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນເດັກນ້ອຍຊາຍ, ອາຍຸບໍ່ເກີນສິບສາມປີ. ແຕ່ລະຄົນມີປືນ. ການຍິງຄັ້ງທຳອິດ, ຈາກນັ້ນອີກອັນໜຶ່ງ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນສຽງຫົວຫົວຮ້ອນໆດັງຂຶ້ນ ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາແລ່ນໜີໄປ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບເຫັນປະຕູແລະ ducked ພາຍໃນ, ດຶງ Choeni. ມັນເປັນເຮືອນທີ່ໃຫຍ່ທີ່ສຸດໃນບ້ານ, ມີຄ່ວນຫຍາບຄາຍຢູ່ຂ້າງຫນຶ່ງ. ຄ່ວນກວ້າງປະມານສິບຟຸດ, ພໍທີ່ຈະຊ່ອນຢູ່ໄດ້ໄລຍະໜຶ່ງ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຂຶ້ນ​ຂັ້ນ​ໄດ​ໄມ້​ແລະ​ໄດ້​ກ້າວ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ເທິງ​ກະດານ​ໄມ້​ແປກ. ມີກ່ອງໄມ້ຂະຫນາດນ້ອຍຢູ່ເທິງພື້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍູ້ Choeni ໄປ​ທີ່​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ​ທີ່​ໄກ​ແລະ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ໃຫ້​ນາງ​ນອນ​ລົງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢາກ​ຮູ້​ຢາກ​ເຫັນ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ນັກ​ສູ້​ຫນຸ່ມ​ມີ grenades ມື​. ຫຼັງ​ຈາກ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ມັນ​. ລະ​ເບີດ​ຂະໜາດ​ນ້ອຍ​ໄດ້​ບິນ​ຜ່ານ​ປ່ອງຢ້ຽມ​ຂ້າງ​ລຸ່ມ​ພວກ​ເຮົາ, ​ໄດ້​ແຕກ​ຂຶ້ນ​ເທື່ອ​ດຽວ ​ແລະ ​ໄດ້​ແຕກ​ຂຶ້ນ​ສາມ​ຟຸດ​ເໜືອ​ໜ້າ​ດິນ. ຂ້ອຍບໍ່ມີເວລາເປັດ. ບາງສ່ວນຂອງຮ່າງກາຍຂອງຂ້າພະເຈົ້າຖືກຈັບໃນຝົນ shrapnel, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ມີຄວາມຮູ້ສຶກໂລຫະຮ້ອນ. ເມື່ອຄວັນໄຟໄດ້ຄວັນອອກ, ເດັກຊາຍຄົນໜຶ່ງເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຢ່າງລະມັດລະວັງ. ດ້ວຍປືນສັ້ນອັດຕະໂນມັດຢູ່ໃນມືຂອງລາວ, ລາວຊອກຫາຫ້ອງຢ່າງໄວວາ, ຈາກນັ້ນຄວາມສົນໃຈຂອງລາວກໍ່ແຫຼມ. ທັນທີທີ່ລາວເບິ່ງຄ່ວນ, ຂ້ອຍຖິ້ມກ່ອງໄມ້.
  
  
  ລາວບໍ່ມີເວລາທີ່ຈະຫຼີກເວັ້ນມັນ. ກ່ອງ​ນັ້ນ​ໄດ້​ເອົາ​ອາວຸດ​ອອກ​ຈາກ​ມື​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ຕີ​ລາວ​ໃສ່​ທ້ອງ. ລາວ​ໄດ້​ຫັນ​ໜ້າ​ໄປ​ເຄິ່ງ​ໜຶ່ງ, ກອດ​ກະ​ເພາະ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ລົ້ມ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ, ຫາຍ​ໃຈ. ຂ້ອຍເບິ່ງເຄື່ອງ. ນີ້ອາດຈະເປັນຄວາມລອດຂອງພວກເຮົາ. ແຕ່​ຂະນະ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ກຳ​ລັງ​ຈະ​ຈັບ​ລາວ, ເດັກ​ຊາຍ​ຄົນ​ທີ​ສອງ​ແລ່ນ​ເຂົ້າ. ລາວ​ໄດ້​ເຫັນ​ສະຫາຍ​ຂອງ​ລາວ​ນອນ​ຢູ່​ເທິງ​ພື້ນ, ເບິ່ງ​ໄປ​ໃນ​ຄ່ວນ​ຢ່າງ​ມີ​ຄວາມ​ສົງ​ໄສ ​ແລະ ອາບ​ນ້ຳ​ຢູ່​ພື້ນ​ລຸ່ມ​ດ້ວຍ​ລູກ​ປືນ​ກົນ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ຊ່ວຍ​ປະ​ຢັດ​ໂດຍ​ຈຸດ​ປະ​ສົງ​ທີ່​ບໍ່​ດີ​ຂອງ​ພຣະ​ອົງ​ແລະ​ສອງ​ນິ້ວ​ຂອງ​ໄມ້​ແຂງ.
  
  
  ບໍ່​ພໍ​ເທົ່າ​ໃດ​ຊົ່ວ​ຄາວ​ຕໍ່​ມາ, ລາວ​ໄດ້​ດຶງ​ເດັກ​ຊາຍ​ທີ່​ມັກ​ນອນ​ອອກ​ມາ​ແລະ​ໄດ້​ເອົາ​ປືນ submachine.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ລົງ​ຂັ້ນ​ໄດ​ແລະ Choeni ປະ​ຕິ​ບັດ​ຕາມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ມີກ້ອນຫີນຂະໜາດໜຶ່ງກຳປັ້ນຢູ່ເທິງພື້ນ. ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ໄດ້ໃຊ້ມັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂຍນ​ກ້ອນ​ຫີນ​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ອັນ​ໄວ​ອັນ​ໜຶ່ງ, ຈາກ​ນັ້ນ​ກົດ​ດັນ​ຕົວ​ເອງ​ກັບ​ກຳ​ແພງ​ແລະ​ລໍ​ຖ້າ. ຫີນ​ໄດ້​ຕີ​ເຫຼັກ​ກ້ອນ​ໜຶ່ງ​ຈາກ​ເຮືອນ​ໃກ້​ຄຽງ ແລະ​ໄດ້​ເກີດ​ໄຟ​ໄໝ້​ໃນ​ທັນທີ. ຂັ້ນຕອນມາໃນທິດທາງຂອງພວກເຮົາ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມໃຊ້ເວລາມັນຢ່າງແທ້ຈິງ. ໃນ​ເວ​ລາ​ສຸດ​ທ້າຍ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ducked ຜ່ານ​ປະ​ຕູ​ແລະ​ຈັບ​ທະ​ຫານ​ຫນຸ່ມ​ຢ່າງ​ເຕັມ​ທີ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປົກ​ປາກ​ຂອງ​ເຂົາ​ດ້ວຍ​ມື​ຫນຶ່ງ​ແລະ​ດຶງ​ເຂົາ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມັດ​ມື​ແລະ​ຕີນ​ຂອງ​ລາວ​ດ້ວຍ​ເສື້ອ​ຂອງ​ລາວ, ແລະ Choeni ໄດ້​ເອົາ gag ໃນ​ປາກ​ຂອງ​ເຂົາ. ປືນ​ທີ່​ລາວ​ຖື​ມາ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ໃຊ້​ງານ​ໄດ້​ດີ, ແຕ່​ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ບີບ​ຮອບ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ລູກ​ປະຕູ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຄົ້ນ​ພົບ​ວ່າ​ມັນ​ຕິດ​ຂັດ. ພວກ​ເຮົາ​ແລ່ນ​ອອກ​ຈາກ​ປະ​ຕູ​ໂດຍ​ຕາ​ບອດ​ແລະ​ມຸ່ງ​ໜ້າ​ໄປ​ທາງ​ທີ່​ເດັກ​ຊາຍ​ໄດ້​ມາ​ຈາກ.
  
  
  ສຽງດັງຢູ່ຫລັງຂ້ອຍເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຫັນປືນພ້ອມ, ແຕ່ນິ້ວມືຂອງຂ້ອຍໄດ້ຜ່ອນຄາຍລົງກັບລູກປືນໃນຂະນະທີ່ Joe ລົ້ມລົງກັບພື້ນດິນ, ປືນຢູ່ໃນມື, ແລະກວາດໄປຂ້າງພວກເຮົາ.
  
  
  ໃບຫນ້າຂອງລາວແມ່ນໃຈຮ້າຍ. “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂ້າ​ຄົນ​ຫນຶ່ງ​ທີ່​ມີ​ກໍາ​ບັງ​ຄັບ​ຕາຍ; ຢ່າງຫນ້ອຍຂ້ອຍໄດ້ຮັບອາວຸດ.
  
  
  — ເຈົ້າ​ພ້ອມ​ທີ່​ຈະ​ຂຶ້ນ​ພູ​ບໍ?
  
  
  Joe ຫົວຫົວ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຜ່ານຝາທໍາອິດ, Choeni, ໃບຫນ້າຂອງນາງຈືດໆ, ດຶງແຂນຂອງຂ້ອຍ. ຜູ້​ຍິງ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ມາ​ກັບ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ນອນ​ຢູ່​ເທິງ​ຫຼັງ; ກະເພາະອາຫານຂອງນາງຖືກຈີກ, ຫນ້າເອິກຂອງນາງໄດ້ຖືກປົກຄຸມດ້ວຍເລືອດ; ຫົວໃຈຂອງນາງຢູ່ໃນຫນຶ່ງໃນມືເປີດຂອງນາງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລາກ Choeni ຜ່ານແມ່ຍິງແລະແລ່ນໄປຫາເຮືອນຕໍ່ໄປ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ປືນ​ແລະ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​ຢູ່​ຫລັງ​ພວກ​ເຮົາ.
  
  
  ພວກເຮົາໂດດຂ້າມສົບທີ່ບວມ. ໃບໜ້າຂອງນາງຖືກນົກຍາງກິນ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຢຸດ​ຢູ່​ຫລັງ​ກຳ​ແພງ, ບັດ​ນີ້​ໄດ້​ປົກ​ຄຸມ​ຢູ່​ທາງ​ໜ້າ​ແລະ​ຫລັງ, ແລະ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ຈັບ​ລົມ​ຫາຍ​ໃຈ. ໂຊນີເບິ່ງໝົດແຮງ.
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ເອົາ​ປືນ​ມາ​ຈາກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ເຮັດ​ວຽກ​ກະ​ຕຸ້ນ​ແລະ​ກົນ​ໄກ​ຊົ່ວ​ຄາວ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ກະ​ຕຸ້ນ​ໄດ້​ຄລິກ​ໃສ່​ສະ​ຖານ​ທີ່​ໃນ​ວາ​ລະ​ສານ. ນາງຍື່ນມັນຄືນໃຫ້ຂ້ອຍດ້ວຍສຽງຫາຍໃຈ.
  
  
  ນອນຢູ່ເທິງພື້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງຮອບໆຂອງກໍາແພງຫີນຢ່າງລະມັດລະວັງ. ບໍ່ມີໃຜຢູ່ຂ້າງຫນ້າຂອງພວກເຮົາ. ເນີນພູທີ່ພວກເຮົາແລ່ນລົງໄປສອງສາມນາທີກ່ອນຫນ້ານີ້ໄດ້ເພີ່ມຂຶ້ນສາມຮ້ອຍແມັດຂຶ້ນໄປເທິງສຸດ. ມັນເປັນການຖິ້ມຍາວທີ່ບໍ່ມີການປົກຫຸ້ມຂອງ. ຂ້ອຍບໍ່ແນ່ໃຈວ່າ Choeni ຈະເຮັດໄດ້, ແຕ່ນາງບອກວ່າພ້ອມແລ້ວ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ໂດດ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ແລ່ນ​ໄປ​ຕາມ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ, ພ້ອມ​ທີ່​ຈະ​ບຸກ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຄ້ອຍ​ທີ່​ຢູ່​ຂ້າງ​ຫນ້າ. ພວກເຮົາບໍ່ມີເວລາ. Choeni ໄດ້ພົບກັບເດັກນ້ອຍຜູ້ຊາຍທີ່ມີປືນຍາວ. ມືຂອງນາງມີສະຖາປັດຕະຍະກຳໄດ້ຢຽດຕີຄາຣາເຕໄປຫາຄໍ, ແລະເດັກຊາຍນັ້ນໄດ້ເສຍສະຕິກັບພື້ນດິນທີ່ມີເລືອດ. Choeni ເອົາອາວຸດຂອງລາວ.
  
  
  ຫລັງ​ເຂົາ​ແມ່ນ​ຫນຶ່ງ​ໃນ​ກອງ​ທີ່​ໄດ້​ນໍາ​ເອົາ​ພວກ​ເຮົາ. ປືນກົນຂອງລາວຖືກຊີ້ໃສ່ພວກເຮົາ.
  
  
  "ຫັນໄປ," ລາວເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິງ​ລາວ​ໄວ​ຈົນ​ບໍ່​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ການ​ເຄື່ອນ​ຍ້າຍ​ຂອງ​ປືນ. ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ຕີ​ລາວ​ໃສ່​ໜ້າ​ເອິກ ແລະ​ໄດ້​ຖິ້ມ​ລາວ​ໄປ​ສອງ​ແມັດ​ໃນ​ຂີ້ຝຸ່ນ​ສີ​ແດງ.
  
  
  ພວກເຮົາແລ່ນ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່​ພຽງ​ເຄິ່ງ​ທາງ​ຂຶ້ນ​ພູ​ເມື່ອ​ພວກ​ເຂົາ​ເລີ່ມ​ຍິງ​ໃສ່​ພວກ​ເຮົາ… ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເປັດ​ແລະ​ແລ່ນ​ຕໍ່​ໄປ, ເປັດ​ແລະ​ຫັນ​ທາງ​ອື່ນ, ແຕ່​ຍັງ​ສືບ​ຕໍ່​ຂຶ້ນ​ພູ.
  
  
  ສິບເດີ່ນຈາກທາງເທິງ, ຕົວເລກທີ່ມີປືນກົນໄດ້ລຸກຂຶ້ນແລະຍິງໃສ່ພວກເຮົາ. Joe ຍິງໃສ່ລາວ, ແຕ່ພາດ. rifle ຂອງຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເພີ່ມຂຶ້ນອີກເທື່ອຫນຶ່ງແລະ fired; ຜູ້​ຊາຍ​ໄດ້​ຫັນ​ອ້ອມ​ຕົວ​ແລະ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ພູ​ໃນ​ທິດ​ທາງ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ແລ່ນ​ຜ່ານ​ເຂົາ​ແລະ dived ຂຶ້ນ.
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ໃນ​ລົດ​ຈິບ​ໄດ້​ແປກ​ໃຈ​ກວ່າ​ພວກ​ເຮົາ. ຜູ້ບັນຊາການຄ້າຍພັກ, ຜູ້ຊາຍໃນເຄື່ອງແບບສີຂຽວສົດໃສ, ໄດ້ຫຼຸດລົງຕຸກນໍ້າຕານຂອງລາວ ແລະ ເຊັດປາກຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຄາະ​ແກ້ວ​ອອກ​ຈາກ​ມື​ຂອງ​ລາວ​ດ້ວຍ​ການ​ສັກ​ຢາ.
  
  
  ພຣະອົງໄດ້ຍົກແຂນຂອງຕົນຂຶ້ນຂ້າງເທິງຫົວຂອງຕົນ, bravado ທັງຫມົດທີ່ປ່ອຍໃຫ້ເຂົາໃນປັດຈຸບັນອາວຸດໄດ້ຊີ້ໃສ່ເຂົາ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ຫນ້າ, ຄົ້ນ​ຫາ​ມັນ​ແລະ​ພົບ​ເຫັນ​ສິ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫາຍ​ໄປ​ຫຼາຍ​ທີ່​ສຸດ ... Hugo ແລະ Wilhelmina. ມັນດີທີ່ຈະໃຫ້ພວກເຂົາກັບຄືນມາ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນໄປຫາຜູ້ບັນຊາການ.
  
  
  - ອອກ​ມາ! - ຂ້ອຍສັ່ງ.
  
  
  ເບິ່ງຄືວ່າລາວສັບສົນ.
  
  
  “ອອກຈາກລົດຈິບຄັນນີ້,” ຂ້ອຍຮ້ອງກັບລາວ. ລາວໂດດອອກໄປແລະຢືນຢູ່, ສັ່ນສະເທືອນ, ຢູ່ຕໍ່ຫນ້າຂ້ອຍ. "ຖອດເສື້ອແລະເສື້ອເຊີດຂອງເຈົ້າອອກ." ລາວ​ໜ້າ​ຕາ, ແຕ່​ເຮັດ​ຕາມ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖອດ​ແວ່ນ​ຕາ​ຂອງ​ເຂົາ​ແລະ​ຖິ້ມ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໃນ​ບັນ​ດາ​ກ້ອນ​ຫີນ.
  
  
  ລົງໄປ, ຜູ້ບັນຊາການ. ຮອດບ້ານ.'
  
  
  - ບໍ່, ເຈົ້າເຮັດບໍ່ໄດ້! ລາວຮ້ອງ. "ພວກເຂົາຈະບໍ່ຮັບຮູ້ຂ້ອຍໂດຍບໍ່ມີເຄື່ອງແບບ ... "
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຄາະ​ເຂົາ​ລົງ​ດ້ວຍ​ກໍາ​ປັ້ນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ເຂົາ​ກ່ອນ​ຄື້ນ​ຄວາມ​ກຽດ​ຊັງ​ສີ​ຂາວ​ທີ່​ມີ​ຄວາມ​ກຽດ​ຊັງ​ລ້າງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມອບ​ປືນ​ໃຫຍ່​ຂອງ Choeni, ຍົກ​ຊາຍ​ຄົນ​ນັ້ນ​ໃສ່​ຕີນ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ໂຍນ​ລາວ​ຂ້າມ​ພູ​ພຽງ. ລາວ rolled ປະມານເລັກນ້ອຍ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ Joe ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນຍິງໃກ້ແລະຫລັງລາວຈົນກ່ວາເຂົາແລ່ນຢູ່ໃນ panic ເຂົ້າໄປໃນ hell ທີ່ເຂົາໄດ້ສ້າງ. ເມື່ອ​ລາວ​ໄປ​ຮອດ​ເຮືອນ​ຫລັງ​ທຳ​ອິດ, ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ປືນ​ແລະ​ປືນ​ກົນ.
  
  
  ຂ້ອຍເອົາ Choeni ໃສ່ລົດຈີບ. Joe ນັ່ງຢູ່ທາງຫລັງແລະແລກປ່ຽນປືນຂອງລາວສໍາລັບປືນກົນຂອງຜູ້ບັນຊາການ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຂັບ​ລົດ​ໄປ​ຕາມ​ເສັ້ນ​ທາງ​ທີ່​ເຄັ່ງ​ຄັດ​ໄປ camp ໄດ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໄສ​ວ່າ ມີ​ພຽງ​ແຕ່​ຜູ້​ຊາຍ​ບໍ່​ເທົ່າ​ໃດ​ຄົນ​ເທົ່າ​ນັ້ນ​ທີ່​ຈະ​ປະ​ຕິ​ບັດ​ໜ້າ​ທີ່ ເພາະ​ວ່າ​ທະ​ຫານ​ສ່ວນ​ໃຫຍ່​ຈະ​ຢູ່​ໃນ Calcutta ລໍ​ຖ້າ​ສັນ​ຍານ​ຈະ​ໂຈມ​ຕີ.
  
  
  Choeni ເອົາປືນໃຫຍ່ຂຶ້ນເມື່ອພວກເຮົາເຂົ້າຫາຕຶກທໍາອິດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເກຍ​ທີ​ສອງ​, ເລັ່ງ​, ແລະ​ເລື່ອນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ໄລ​ຍະ​ທໍາ​ອິດ​. ຊາຍ​ສີ່​ຄົນ​ທີ່​ຢືນ​ຢູ່​ນັ້ນ​ໄດ້​ໜີ​ໄປ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ແລ່ນ​ຜ່ານ​ພວກ​ເຂົາ​ໄປ. ມີລົດບັນທຸກສອງຄັນຢູ່ຂ້າງໜ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຊີ້​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ອອກ​ແລະ Joe ໄດ້​ເຈາະ​ສອງ​ຢາງ​ໃສ່​ລົດ​ແຕ່​ລະ​ຄົນ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ແລ່ນ​ຜ່ານ​ເຂົາ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຫັນ​ແຈ​ແລະ screeched ຜ່ານ​ຮົ້ວ​ເຫຼັກ​ກ້າ.
  
  
  - ເຈົ້າຄິດວ່າຍົນຍັງຢູ່ບໍ? Choeni ຫົວຫົວ.
  
  
  "ຂ້ອຍໄດ້ຍິນຜູ້ບັນຊາການບອກບາງຄົນວ່າລາວຈະບິນໄປ Calcutta ຫຼັງຈາກມືດ." – ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈົ່ມ​. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຍົນນ້ອຍຈະຖືກນໍ້າມັນເຊື້ອໄຟແລະພ້ອມທີ່ຈະບິນຂຶ້ນ. ແຕ່ພວກເຂົາຈະມີຜູ້ສົ່ງເຄື່ອງຢູ່ສະຫນາມບິນບໍ? ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຄິດແນວນັ້ນ.
  
  
  ພວກເຮົາໄປກົງກັບສະຫນາມບິນແລະ Choeni ໄດ້ໄປຫາຜູ້ຈັດການເພື່ອບອກລາວວ່າພວກເຮົາຈະອອກທັນທີ. ລາວ​ໜ້າ​ຕາ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຂຶ້ນ​ຍົນ​ແລະ​ຂີ່​ລົດ​ແທັກ​ຊີ​ໄປ​ຈົນ​ສຸດ​ທາງ​ແລ່ນ. ຂ້ອຍຄວນຮູ້ສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນທັນທີທີ່ເຫັນລົດຈິບເລີ່ມເຄື່ອນທີ່. ລາວ​ມາ​ຫາ​ພວກ​ເຮົາ​ໃນ​ມຸມ​ແຫຼມ​ແລະ​ຢຸດ​ສອງ​ຮ້ອຍ​ເດີ່ນ​ຈາກ​ລົດ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ.
  
  
  Choeni ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ເມື່ອ​ນາງ​ເຫັນ​ລົດ​ຈິບ. ນາງໄດ້ເລັ່ງ, ອົບອຸ່ນເຄື່ອງຈັກແລະມຸ່ງຫນ້າລົງທາງແລ່ນໄປສູ່ jeep. ພວກ​ເຮົາ​ຟ້າວ​ແລ່ນ​ໄປ​ທົ່ວ​ທົ່ງ​ນາ, ແລະ​ຜູ້​ຊາຍ​ໃນ​ລົດ​ຈິບ​ກໍ​ໂດດ​ອອກ​ໄປ​ແລະ​ເອົາ​ຜ້າ​ປົກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ຈັບ tiller ເພື່ອ​ຫຼີກ​ເວັ້ນ​ການ​ຕີ jeep ໄດ້. Choney ກັດປາກລຸ່ມຂອງນາງຢ່າງແຂງກະດ້າງໃນຂະນະທີ່ນາງຄວບຄຸມ ailerons ແລະຮັກສາດັງຂອງຍົນເປັນສີ່ຫລ່ຽມຢູ່ໃຈກາງທາງແລ່ນແລະລົດ jeep. ໃນ​ເວ​ລາ​ສຸດ​ທ້າຍ​, ນາງ​ໄດ້​ດຶງ​ລົດ​ໄຖ​ນາ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​. ເຄື່ອງຈັກນ້ອຍເບິ່ງຄືວ່າແປກໃຈແທ້ໆຕໍ່ການຮ້ອງຂໍ, ແຕ່ເຮັດດີທີ່ສຸດ.
  
  
  ລາວໄດ້ໂດດລົງໃນລົມພັດຢ່າງກະທັນຫັນ... ແລ້ວຂ້ອຍເກືອບໄດ້ຍິນສຽງຫາຍໃຈຂອງຍົນ; ພວກເຮົາຍັງບໍ່ທັນມີຄວາມໄວພຽງພໍສໍາລັບການ maneuver ດັ່ງກ່າວ. ລົດໄດ້ລົງຈອດເທິງທາງແລ່ນອີກ. ແຕ່ພວກເຮົາໂດດຂ້າມລົດຈິບ ແລະຕອນນີ້ກຳລັງຮ້ອງອອກມາຕາມທາງຫຼວງໃນເສັ້ນທາງຂອງພວກເຮົາເພື່ອເປັນການເລີ່ມຕົ້ນປົກກະຕິ. ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງດັງ, ແຕ່ມັນບໍ່ເປັນອັນຕະລາຍ.
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ນັ່ງ ກັບ ຄືນ ໄປ ບ່ອນ ທີ່ ສຸດ ພວກ ເຮົາ ໄດ້ ອອກ, ຮູ້ ສຶກ ວ່າ ອາ ການ ເຈັບ ປວດ ແລະ ບາດ ແຜ ຂອງ ສອງ ສາມ ຊົ່ວ ໂມງ ທີ່ ຜ່ານ ມາ. ຂໍ້ມືຂອງຂ້ອຍໄດ້ສັ່ນສະເທືອນບ່ອນທີ່ມັນໄດ້ຖືກໄຟໄຫມ້ໂດຍແປວໄຟ. ແຜທີ່ແຂນ ແລະໜ້າເອິກຂອງຂ້ອຍເຕັມໄປດ້ວຍເຫື່ອເຄັມ, ແລະຂ້ອຍເມື່ອຍຫຼາຍຈົນຢາກນອນເປັນເວລາໜຶ່ງປີ.
  
  
  ທ່ານ Choeni ກ່າວວ່າ, "ພວກເຮົາຈະບໍ່ມີວັນໄປເຖິງ Calcutta," Choeni ກ່າວວ່າ, ໂດຍຊີ້ໄປຫາເຄື່ອງວັດແທກນໍ້າມັນ.
  
  
  "ເອົາລາວລົງທີ່ສະຫນາມບິນທີ່ໃກ້ທີ່ສຸດ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ມື້ນີ້ພວກເຮົາຈະນອນ, ແລະມື້ອື່ນພວກເຮົາຈະຕື່ມນໍ້າມັນແລະບິນໄປ Calcutta."
  
  
  ນາງຫາຍໃຈໂລ່ງໃຈ ແລະເງີຍໜ້າເພື່ອສຶກສາບັດ.
  
  
  
  ບົດທີສິບສອງ
  
  
  ມື້ຕໍ່ມາພວກເຮົາບິນຢູ່ລຸ່ມ Ganges, ແມ່ນ້ໍາທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ຂອງສາດສະຫນາ Hindu. Ganges ມີຫຼາຍສາຂາ; ຫນຶ່ງໃນນັ້ນແມ່ນແມ່ນ້ໍາ Hooghly, ເຊິ່ງໄຫຼຜ່ານ Kolkata. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ມຸ່ງ​ໜ້າ​ໄປ​ທາງ​ໃຕ້​ຕາມ​ແມ່​ນ້ຳ​ໃຫຍ່​ຈົນ​ຮອດ​ເມືອງ.
  
  
  ທັນໃດນັ້ນພວກເຮົາເຫັນບາງສິ່ງບາງຢ່າງຄ້າຍຄືຈຸດສີດໍາຢູ່ເທິງຂອບຟ້າ. ທຳອິດ ຂ້ອຍ​ຄິດ​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ​ນົກ​ທະ​ເລ, ແຕ່​ຫຼັງ​ຈາກ​ນຶ່ງ​ສ່ວນ​ສິບ​ຂອງ​ວິນາທີ ຂ້ອຍ​ຮູ້​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ​ຍົນ​ສູ້​ຮົບ, ແລ່ນ​ຜ່ານ​ອາກາດ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ໄວ​ສອງ​ເທົ່າ​ຂອງ​ສຽງ, ຖັດຈາກ Comanche. The Comanche skidded ຢ່າງຮຸນແຮງ, ຫັນເຄິ່ງຫນຶ່ງ, ແລະ Choeni ດຶງ bow ຂຶ້ນດ້ວຍຄວາມຍາກລໍາບາກກັບ tiller ໄດ້. ມັນຮູ້ສຶກຄືກັບວ່າພວກເຮົາຢູ່ໃນກາງຂອງພະຍຸຟ້າຮ້ອງທີ່ຮຸນແຮງໃນຂະນະທີ່ສາຍນ້ໍາຂອງເຮືອບິນສູ້ຮົບທີ່ຮ້ອງອອກມາໄດ້ຜ່ານພວກເຮົາ.
  
  
  Joe ກອດຂ້ອຍຢູ່ຂ້າງໆ, ຮູດັງຂອງລາວລຸກຂຶ້ນດ້ວຍຄວາມຢ້ານກົວໃນຂະນະທີ່ລົດຂູ່ວ່າຈະຖືກຕັດອອກ.
  
  
  ຈຸດສີດຳອີກສອງຈຸດປາກົດຢູ່ເທິງຂອບຟ້າ. Choeni ຫຼຸດລົງ Comanche ເຂົ້າໄປໃນການດໍານ້ໍາແລະບິນຕ່ໍາທີ່ສຸດເທົ່າທີ່ເປັນໄປໄດ້ກ່ຽວກັບຕົ້ນໄມ້. ໃນຂະນະທີ່ນັກສູ້ບິນຢູ່ເທິງຫົວ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນດາວສີແດງໃຫຍ່ແລະປີກໂຄ້ງຂອງ MiG-23. ນີ້ແມ່ນເຮືອບິນທີ່ດີທີ່ສຸດທີ່ຊາວລັດເຊຍມີ.
  
  
  Choeni ຊີ້ໄປທາງຫລັງແລະຂ້າງເທິງຜູ້ວາງລະເບີດລັດເຊຍ. ຍົນສູ້ຮົບທີ່ຮຽວຍາວອີກ 6 ລຳ ໄດ້ບິນຕາມສອງຂ້າງຂອງຜູ້ວາງລະເບີດ.
  
  
  “ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ຊາວ​ລັດ​ເຊຍ​ໄດ້​ນຳ​ເອົາ​ກຳ​ລັງ​ຫລາຍ​ຢ່າງ,” ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ວ່າ.
  
  
  Choeni ປ່ຽນໄປຫາຄວາມຖີ່ຂອງສະຫນາມບິນແລະຟັງ. ເກືອບທັນທີ, ຄື້ນຟອງອາກາດເຕັມໄປດ້ວຍການເຈລະຈາລັດເຊຍແລະອັງກິດ. ທັງສອງກຸ່ມໄດ້ຮ້ອງຂໍຄໍາແນະນໍາກ່ຽວກັບການລົງຈອດ.
  
  
  "ມີຍົນອາເມລິກາບໍ?" - Choeni ຖາມ. ພວກເຮົາເບິ່ງຮອບໆ. ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ສະ​ໜາມ​ບິນ​ດຶກ​ດຳ, ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຫັນ​ພວກ​ນັກ​ລົບ​ປີກ​ສອງ​ກຸ່ມ, 4 ຄົນ​ໃນ​ແຕ່​ລະ​ກຸ່ມ​ບິນ​ຜ່ານ​ພວກ​ເຮົາ. ເຫຼົ່າ​ນີ້​ແມ່ນ​ເຮືອ​ບິນ​ໂຈມ​ຕີ​ສອງ​ເຄື່ອງ​ຈັກ​ຂອງ​ກອງທັບ​ເຮືອ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ.
  
  
  Choeni ໄດ້ເອົາໄມໂຄຣໂຟນມືຖືແລະ, ໃນລະຫວ່າງການພັກຜ່ອນສັ້ນໆໃນການສື່ສານທາງວິທະຍຸ, ໄດ້ແຊກແຊງແລະຮ້ອງຂໍໃຫ້ມີຄໍາແນະນໍາການລົງຈອດ.
  
  
  ສັນຍານທີ່ເຂັ້ມແຂງຈາກສະຖານີສະຫນາມບິນໄດ້ດັງຂຶ້ນຜ່ານລໍາໂພງ, ໃຫ້ຄໍາແນະນໍາຂອງນາງທັນທີ.
  
  
  ສຽງອີກອັນໜຶ່ງແຊກແຊງໃນພາສາອັງກິດ. "ເຮືອບິນອາເມລິກາຈາກ USS Lexington, ພວກເຮົາແຈ້ງໃຫ້ທ່ານຮູ້ວ່າທ່ານມີການເກັບກູ້ບູລິມະສິດທີ່ຈະລົງຈອດຢູ່ໃນເສັ້ນເຈັດຂອງ runway ແປດ. ກະລຸນາ, ບໍ່ເກີນສອງເຮືອບິນຕໍ່ຄັ້ງ.
  
  
  ສັນຍານລົບກວນ ແລະ ເຮືອບິນຣັດເຊຍ ໄດ້ຖືກສັ່ງໃຫ້ລົງຈອດຢູ່ທາງແລ່ນແປດສູນພາຍໃນເວລາປະມານ 7 ນາທີ.
  
  
  Choeni ແລະຂ້ອຍເບິ່ງກັນແລະກັນ. ພວກເຮົາບໍ່ ຈຳ ເປັນຕ້ອງເວົ້າຫຍັງເພື່ອສະແດງຄວາມຢ້ານກົວທີ່ ກຳ ລັງສ້າງຢູ່ໃນຕົວເຮົາ. ສອງ​ປະ​ເທດ​ມະຫາ​ອຳນາດ​ໄດ້​ເຕົ້າ​ໂຮມ​ກຳລັງ​ຢູ່​ໃນ​ເມືອງ.
  
  
  ເຫຼົ່ານີ້ເອີ້ນວ່າການຢ້ຽມຢາມທີ່ເປັນມິດ. ຫຼືເຂົາເຈົ້າຈະໃຊ້ພາສາການທູດອື່ນເພື່ອສະແດງເຫດຜົນການບຸກລຸກຂອງອານາເຂດຂອງອິນເດຍ, ເຊິ່ງໃນປັດຈຸບັນແມ່ນຢູ່ໃນຂະຫນາດນ້ອຍ. ​ແຕ່​ຜົນ​ໄດ້​ຮັບ​ຈະ​ເປັນ​ທີ່​ໂສກ​ເສົ້າ​ຖ້າ​ສອງ​ປະ​ເທດ​ປະ​ທະ​ກັນ​ຢູ່​ໃນ​ດິນ​ແດນ​ທີ່​ເປັນ​ກາງ.
  
  
  Choeni ປະຕິບັດເຄື່ອງມືແລະຫຼຸດລົງ Comanche ນ້ອຍຢ່າງສະຫງ່າງາມກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະແຕະລົງທີ່ຫົວຂອງ runway ແລະ taxied ກັບບ່ອນຈອດຍົນ jet hangar ເອກະຊົນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ furrowed brows ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຄວາມ​ເຂັ້ມ​ຂົ້ນ. ການຕັ້ງຄໍາຖາມຂອງ Choeni ບັງຄັບໃຫ້ຂ້ອຍໃສ່ຄວາມຄິດຂອງຂ້ອຍເປັນຄໍາເວົ້າ.
  
  
  - ນີ້ແມ່ນວັນທີສິບສີ່ຂອງເດືອນສິງຫາ. ມື້ອື່ນຈະເປັນມື້ໃຫຍ່. ພວກ​ເຮົາ​ໃກ້​ຈະ​ເກີດ​ສົງຄາມ​ແລ້ວ ມັນ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ເຈັບ​ປ່ວຍ.
  
  
  Joe ບອກຂ້າພະເຈົ້າໃນລະຫວ່າງການບິນວ່າເຖິງແມ່ນວ່າລາວບໍ່ຮູ້ຫຼາຍກ່ຽວກັບຜູ້ກໍ່ການຮ້າຍ, ລາວສາມາດນໍາພວກເຮົາໄປຫາບ່ອນເກັບມ້ຽນລູກປືນຂອງພວກເຂົາຢູ່ນອກເມືອງທີ່ພວກເຂົາໄດ້ເຊື່ອງອາວຸດຂອງພວກເຂົາເພື່ອຄາດການການໂຈມຕີຄັ້ງໃຫຍ່ໃນວັນທີ 15.
  
  
  ຖ້າ​ພວກ​ເຮົາ​ສາມາດ​ທຳລາຍ​ລູກ​ປືນ​ຂອງ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້, ພວກ​ເຮົາ​ສາມາດ​ປ້ອງ​ກັນ​ບໍ່​ໃຫ້​ການ​ໂຈມ​ຕີ​ຕໍ່​ສະຖານ​ກົງສຸນ​ແລະ​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ເຫັນ​ການ​ປະ​ທະ​ກັນ​ລະຫວ່າງຣັດ​ເຊຍ​ແລະ​ສະຫະລັດ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ລົດ Mercedes ລົງ​ຕາມ​ຖະ​ໜົນ​ອື່ນ ແລະ​ໄດ້​ຂັບ​ລົດ​ໄປ​ອ້ອມ​ຕຶກ​ໃຫຍ່​ທີ່​ຊາວ​ລັດ​ເຊຍ​ໃຊ້​ສຳ​ລັບ​ວຽກ​ງານ​ການ​ທູດ​ຢູ່​ເມືອງ Calcutta. ຕາບອດໄດ້ຖືກປິດ. ຢູ່ທາງຫນ້າຂອງອາຄານໄດ້ຢືນຢູ່ແຖວຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງຂອງທະຫານເຮືອລັດເຊຍ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິງ​ປືນ​ໃສ່​ບ່າ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ ແລະ​ມີ​ລູກ​ປືນ​ຢູ່​ອ້ອມ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ. ລັດເຊຍໄດ້ກຽມພ້ອມສໍາລັບການສູ້ຮົບ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈວິທີທີ່ພວກເຮົາສາມາດເຂົ້າໃກ້ພໍທີ່ຈະຖິ້ມລະເບີດ, ແຕ່ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າຄົນທີ່ພວກເຮົາກໍາລັງຊອກຫາໄດ້ສໍາເລັດແຜນການຂອງລາວແລ້ວ. somehow ເຂົາໄດ້ຜ່ານມັນ. ແຕ່ແນວໃດ?
  
  
  ມີ​ການ​ຕັ້ງ​ດ່ານ​ກວດ​ຢູ່​ສອງ​ດ້ານ​ຂອງ​ຕຶກ​ກົງ​ສຸນ​ສະ​ຫະ​ລັດ. ທະຫານມາຣີນສະຫະລັດໃນຊຸດຕໍ່ສູ້ສີຂຽວ ໄດ້ຫັນເອົາພາຫະນະທັງໝົດໄປມາ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເອົາ Joe ແລະ Choni ໄປກັບຂ້າພະເຈົ້າແລະພວກເຮົາໄດ້ເລີ່ມຕໍ່ສູ້ກັບເສັ້ນທາງຂອງພວກເຮົາໂດຍຜ່ານສາຍປ້ອງກັນປະມານສະຖານກົງສຸນ. ເມື່ອ​ເຮົາ​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ປະຕູ​ໃຫຍ່ ແລະ​ຂຶ້ນ​ທາງ​ຍ່າງ​ໄປ​ທາງ​ໜ້າ​ປະຕູ, Slocum ໄດ້​ອອກ​ມາ​ຕ້ອນຮັບ​ພວກ​ເຮົາ.
  
  
  "ເຈົ້າມີກອງທັບທີ່ດີຢູ່ທີ່ນີ້," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ລັດຖະບານອິນເດຍຈະບໍ່ປົກປ້ອງປະເທດບໍ?"
  
  
  "ທະຫານເຮືອບໍ?" Slocum ກ່າວ. — ພວກ​ເຂົາ​ສ້າງ​ເປັນ​ກອງ​ກຽດ​ສັກ​ສີ. ພວກ​ເຮົາ​ຍັງ​ໄດ້​ນຳ​ຍົນ​ມາ​ທີ່​ນີ້... ​ເພື່ອ​ຊ່ວຍ​ຊາວ​ອິນ​ເດຍ​ສະ​ເຫຼີມ​ສະ​ຫຼອງ​ວັນ​ເອ​ກະ​ລາດ.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍິ້ມ​ຫົວ​ກັບ​ຂໍ້​ແກ້​ຕົວ​ທີ່​ລາວ​ໃຫ້​ແລະ​ສົງ​ໄສ​ວ່າ​ນິວ​ເດ​ລີ​ຈະ​ຕອບ​ໂຕ້​ແນວ​ໃດ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, Amartya Raj ໄດ້ຍ່າງລົງທາງຂວາງ.
  
  
  "ການມີທະຫານລັດເຊຍແລະອາເມລິກາແມ່ນພອນຂອງຂ້ອຍ," ຕໍາຫຼວດອິນເດຍເວົ້າຢ່າງໂຫດຮ້າຍ. "ລັດຖະບານຈໍານວນຫຼາຍສົ່ງຜູ້ແທນເພື່ອສະເຫຼີມສະຫຼອງເອກະລາດຂອງພວກເຮົາ." ລາວຢຸດແລະເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງມີຄວາມຫມາຍ. "ແຕ່ບໍ່ມີບ່ອນວາງລະເບີດຢູ່ໃນ Calcutta, ທ່ານ Carter."
  
  
  ລາວ​ເນັ້ນ​ຊື່​ຂອງ​ຂ້ອຍ ແລະ​ກົດ​ຮິມ​ສົບ​ເປັນ​ເສັ້ນ​ທີ່​ຕັ້ງ​ໃຈ​ຍາກ. Slocum ກືນກິນແລະເບິ່ງວ່າມີຄວາມຜິດ. “ຂໍໂທດ,” ລາວບອກຂ້ອຍ. "ທ່ານ Raj ... ລາວ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ວ່າ​ທ່ານ​ແມ່ນ​ໃຜ. ລາວຕ້ອງການຈັບເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຕໍາ​ຫຼວດ​ອິນ​ເດຍ​ນ​້​ໍາ​ຫນັກ​ແລະ​ຍິ້ມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍົກ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ defiantly, ພ້ອມ​ທີ່​ຈະ​ຖືກ​ໃສ່​ມື.
  
  
  “ໄປ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຈັບຂ້ອຍ."
  
  
  "ຈະບໍ່ມີບັນຫາອີກຕໍ່ໄປ," Slocum ເວົ້າດ້ວຍຄວາມໝັ້ນໃຈທີ່ຫຼອກລວງ. “ທ່ານ​ພັນ​ເອກ Wu ​ແລະ ປະຊາຊົນ​ນະຄອນ New Delhi ພວມ​ເຮັດ​ວຽກ​ເພື່ອ​ແນ​ໃສ່​ສ້າງ​ຄວາມ​ປອງ​ດອງ​ກັນ​ລະຫວ່າງ​ພວກ​ເຮົາ​ກັບ​ຊາວ​ລັດ​ເຊຍ. ແລະພວກເຮົາເອີ້ນວ່າສະຫະລັດ. ຄະນະສືບສວນຈະຖືກສົ່ງໄປພາຍໃນຫນຶ່ງອາທິດ.
  
  
  'ອາທິດ?'
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ.' Slocum ຍັງພະຍາຍາມມີຄວາມຫມັ້ນໃຈ, ແຕ່ລາວເຮັດບໍ່ໄດ້. "ຕາບໃດທີ່ບໍ່ມີການໂຈມຕີກໍ່ການຮ້າຍຕໍ່ໄປ ... " ລາວປ່ອຍໃຫ້ສຽງຂອງລາວອອກໄປ.
  
  
  Raj ບໍ່ສົນໃຈລາວ. ລາວເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງສົງໄສ, ຈາກນັ້ນຢູ່ Choeni.
  
  
  ເຂົາ​ຖາມ​ວ່າ. - “ເຈົ້າ​ມີ​ຜູ້​ນໍາ​ບໍ? ພວກເຮົາຈໍາເປັນຕ້ອງຮູ້ຂໍ້ມູນທັງຫມົດທີ່ທ່ານມີ."
  
  
  "ເຊື່ອເຂົາ," Choeni ບອກຕໍາຫຼວດອິນເດຍ bury.
  
  
  Raj ຫັນໜ້າຕາ, ແຕ່ຍ່າງນຳໜ້າພວກເຮົາໄປທີ່ຫ້ອງການຂອງ Slocum. ຂ້າພະເຈົ້າປະຫລາດໃຈທີ່ເຫັນ Alexander Sokolov ນັ່ງຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ໃບໜ້າເປັນລ່ຽມຂອງລາວແມ່ນຈິງຈັງ.
  
  
  ເຂົາ​ຖາມ​ວ່າ. - "ທ່ານຍັງມີຊີວິດຢູ່, ທ່ານ Carter?" .
  
  
  "ຢ່າງແທ້ຈິງ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  - ແລະເດັກຜູ້ຊາຍ ... ນີ້ແມ່ນໃຜ?
  
  
  'ເພື່ອນ.' ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເວົ້າຫຍັງອີກ, ແລະ Sokolov ຫລຽວເບິ່ງ Joe. Fox ລັດເຊຍໄດ້ຮັບຮູ້ຄວາມສໍາຄັນຂອງຊາວຫນຸ່ມອິນເດຍ, ແຕ່ບໍ່ໄດ້ໄປຕື່ມອີກ.
  
  
  ທ່ານ Slocum ກ່າວ​ວ່າ “ທ່ານ Sokolov ​ໄດ້​ມາ​ທີ່​ນີ້​ເພື່ອ​ອອກ​ຄຳ​ສັ່ງ​ໃຫ້​ແກ່​ທ່ານ. "ຜູ້ບັນຊາການຂອງລາວບໍ່ເຊື່ອວ່າພວກເຮົາຈິງໃຈ." ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ຄິດ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່​ເບື້ອງ​ຫລັງ​ການ​ໂຈມ​ຕີ​ຕໍ່​ຜູ້​ຕາງ​ຫນ້າ​ສັນ​ຕິ​ພາບ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໃນ Calcutta​. ເຂົາເຈົ້າຄິດວ່າມັນເປັນສ່ວນໜຶ່ງຂອງແຜນການທີ່ໃຫຍ່ກວ່າທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ພວກເຂົາອັບອາຍທົ່ວໂລກ.”
  
  
  "ນີ້ຈະບໍ່ເກີດຂຶ້ນອີກ," Sokolov ເວົ້າຢ່າງອ່ອນໂຍນ. “ຢ່າ​ໂຈມ​ຕີ​ອີກ, ຖ້າ​ບໍ່​ດັ່ງ​ນັ້ນ​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ໂຈມ​ຕີ​ຄືນ. ຂ້ອຍມີຄໍາສັ່ງ.
  
  
  ລາວ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ, ຫົວ​ຫົວ​ຢ່າງ​ແຮງ, ແລະ​ອອກ​ຈາກ​ຫ້ອງ. ໃນຂະນະທີ່ລາວອອກໄປ, Raj ກ້າວໄປຂ້າງຫນ້າ. ລາວໜ້າຕາ, ບໍ່ພະຍາຍາມປິດບັງຄວາມບໍ່ພໍໃຈຂອງລາວ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດອະນຸຍາດໃຫ້ທ່ານສືບຕໍ່ກິດຈະກໍາເອກະລາດຂອງເຈົ້າ, ທ່ານ Carter." ທ່ານດູຖູກຄວາມພາກພູມໃຈຂອງຊາດຂອງພວກເຮົາ. ບໍ່ວ່າເຈົ້າບອກຂ້ອຍທຸກສິ່ງທີ່ເຈົ້າຮູ້, ຫຼືເຈົ້າຈະຖືກສົ່ງໄປຫາສະຖານກົງສຸນຈົນກ່ວາກໍລະນີນີ້ຖືກແກ້ໄຂ.
  
  
  Choeni ຢືນຢູ່ລະຫວ່າງພວກເຮົາ. ນາງໄດ້ເວົ້າກັບຂ້ອຍໂດຍກົງ.
  
  
  "ເອົາ Raj ໄປກັບເຈົ້າ," ນາງແນະນໍາ. "ລາວສາມາດຊ່ວຍເຈົ້າໃຫ້ມີຊີວິດ."
  
  
  ລາວຄວນເອົາຂ້ອຍໄປໃສ? - Raj ຖາມຢ່າງວິຈານ. ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ຢາກໄປຫາບ່ອນເກັບມ້ຽນລູກປືນ, ແຕ່ຕໍາຫຼວດອິນເດຍເບິ່ງຄືວ່າສາມາດເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກ. ດ້ວຍເວລາຫວ່າງບໍ່ຮອດຊາວສີ່ຊົ່ວໂມງ, ຂ້ອຍບໍ່ມີເວລາປະທ້ວງ.
  
  
  "ຕົກລົງ," ຂ້ອຍເວົ້າກັບ Raj. - ແຕ່ບໍ່ມີຄໍາຖາມ. ແລະເຈົ້າໄປຄົນດຽວ. ບໍ່ມີໃຜອີກ. ບໍ່ມີເວລາທີ່ຈະເຕືອນຫ້ອງການຂອງເຈົ້າ.
  
  
  "ມັນເປັນເລື່ອງຕະຫລົກ," Raj ຄັດຄ້ານ. "ນີ້ອາດຈະເປັນການຫຼອກລວງທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍອອກຈາກສໍານັກງານໃຫຍ່ໃນຂະນະທີ່ເຈົ້າສືບຕໍ່ຂົ່ມເຫັງຊາວລັດເຊຍ. “ທຸກຢ່າງແມ່ນດີ.” “ຟັງ,” ຂ້ອຍເຫົ່າຢ່າງລະຄາຍເຄືອງ. “ຕາມ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໃຈ, ສົງ​ຄາມ​ໂລກ​ຄັ້ງ​ທີ 3 ອາດ​ຈະ​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ນະ​ຄອນ Calcutta ໃນ​ຕອນ​ບ່າຍ​ມື້​ອື່ນ. ແລະພວກເຮົາອາດຈະມີໂອກາດຫນ້ອຍທີ່ຈະປ້ອງກັນມັນ. ຖ້າທ່ານຕ້ອງການຊ່ວຍ, ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່. ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍຈະໄປຄົນດຽວ.
  
  
  Joe ແລະ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ອອກ ຈາກ ປະ ຕູ ແລ້ວ ໃນ ເວ ລາ ທີ່ ອິນ ເດຍ bury ໄດ້ ປະ ຕິ ບັດ ຕາມ ພວກ ເຮົາ. ລາວຕິດຕາມພວກເຮົາໄປທີ່ລົດແລະຂັບລົດໄປໂຮງແຮມຂອງຂ້ອຍຢ່າງງຽບໆ. ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຊົາ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ກະ​ເປົ໋າ​ທີ່ Hawk ໄດ້​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ເອົາ​ຮ້ານ​ໃຫມ່ Wilhelmina. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ Pierre, ລູກ​ລະ​ເບີດ​ອາຍ​ແກ​ັ​ສ, taped ມັນ​ກັບ​ຂາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ເອົາ​ປາກ​ກາ​ອາຍ​ແກ​ັ​ສ​ໃສ່​ໃນ​ຖົງ​ເຕົ້າ​ນົມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໃສ່ເສື້ອທີ່ສະອາດແລະເອົາຜ້າເຊັດມືທີ່ສະອາດ, ຫນຶ່ງຂອງຜ້າເຊັດມື linen ຂະຫນາດໃຫຍ່, ທີ່ Hawk ສະເຫມີມີໃນເວລາທີ່ເຂົາເຈົ້າກໍາລັງບັນຈຸກະເປົ໋າຂອງຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ທີ່ສໍານັກງານໃຫຍ່.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສະ​ຫນອງ​ໃຫ້ Raj ອາ​ວຸດ​ພິ​ເສດ​, ແຕ່​ເຂົາ​ໄດ້​ສັ່ນ​ຫົວ​ຂອງ​ຕົນ​. ລາວຂ້ອນຂ້າງມີຄວາມສຸກກັບປືນຄົກ .45 ທີ່ມີໂຄມໄຟຢ່າງໜັກຢູ່ສະໂພກຂອງລາວ.
  
  
  ຕາ​ເວັນ​ໄດ້​ຕົກ​ຢູ່​ທາງ​ທິດ​ຕາ​ເວັນ​ຕົກ​ທາງ​ຫລັງ​ເຮືອນ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ປີນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ລົດ Mercedes ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ເຮັດ​ຕາມ​ທິດ​ທາງ​ຂອງ Joe.
  
  
  ຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງຕໍ່ມາພວກເຮົາຍັງເດີນທາງຜ່ານເຂດນອກຂອງ Calcutta ໃນຂະນະທີ່ Joe ພະຍາຍາມຈື່ຈໍາບ່ອນທີ່ລາວໄດ້ເວົ້າກັບ Zakir. ໃນ​ທີ່​ສຸດ ລາວ​ຊີ້​ຂ້ອຍ​ໄປ​ຂ້າງ​ທາງ ແລະ​ໂດດ​ອອກ​ຈາກ​ລົດ​ທັນທີ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຢຸດ.
  
  
  ແມ່ນແລ້ວ, ລາວບອກຕົນເອງຢ່າງໝັ້ນໃຈ. - ບາງບ່ອນຢູ່ທີ່ນີ້. ລາວ​ໂບກ​ມື​ຊີ້​ໄປ​ຫາ​ທົ່ງ​ນາ​ທີ່​ຍາວ​ໄປ​ທາງ​ນອກ​ເມືອງ.
  
  
  ພວກເຮົາເຂົ້າໄປໃນທົ່ງນາ, ແຕ່ Amartya Raj ລັງເລ, ງຽບໆ, ດ່າຕົວເອງ, ເອີ້ນຕົວເອງວ່າໂງ່ທີ່ຈະມາກັບພວກເຮົາ. ເມື່ອຂ້ອຍເລີ່ມຍ່າງໄວເທົ່ານັ້ນທີ່ລາວຕິດຕາມຂ້ອຍ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ທາງ​ທິດ​ໃຕ້​ຮ່ວມ​ກັນ​ຈົນ​ຮອດ​ກຳ​ແພງ​ຫີນ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນມັນ," Joe ເວົ້າ.
  
  
  Raj ກ້າວໄປຂ້າງຫນ້າແລະກວດເບິ່ງກໍາແພງຢ່າງວິພາກວິຈານ. ລາວ​ເວົ້າ​ວ່າ ລາວ​ບໍ່​ໄດ້​ເຫັນ​ອັນ​ໃດ​ອັນ​ຊົ່ວ​ຮ້າຍ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຫີນ​ບູຮານ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢຸດ​ມື​ຂອງ​ເຂົາ​ພຽງ​ແຕ່​ນິ້ວ​ຈາກ​ສາຍ​ເຕືອນ​ໄພ​ທີ່​ແລ່ນ​ຕາມ​ທາງ​ເທິງ​ຂອງ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ. ສາຍໄດ້ຜ່ານຕາ screw ສອງນິ້ວຂ້າງເທິງກໍາແພງ. ມັນໄດ້ຖືກຕັ້ງຄ່າເພື່ອຕອບສະຫນອງຕໍ່ຄວາມກົດດັນທັງຂຶ້ນແລະລົງ. Raj ບໍ່​ໄດ້​ເວົ້າ​ຫຍັງ, ແຕ່​ສາຍ​ໄດ້​ຈັບ​ເຂົາ​ໂດຍ​ຄວາມ​ແປກ​ໃຈ. ມັນບໍ່ແມ່ນສິ່ງທີ່ເຈົ້າຈະພົບເຫັນຢູ່ໃນຝາເຮືອນກະສິກໍາ; ມັນແມ່ນລະບົບເຕືອນໄພທີ່ທ່ານຄາດຫວັງ.
  
  
  Joe ໄດ້ໄປທໍາອິດຫຼັງຈາກທີ່ຂ້າພະເຈົ້າ pushed ລາວ. ລາວ​ໄດ້​ກ້າວ​ຂ້າມ​ສາຍ​ໄຟ​ຢ່າງ​ລະມັດລະວັງ ແລະ​ຄ່ອຍໆ​ໂດດ​ລົງ​ພື້ນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຊ່ວຍ Raj ຂ້າມກໍາແພງແລະຕິດຕາມລາວ. Joe gestured ຈາກໄລຍະໄກ. ຂ້ອຍເຂົ້າຫາລາວ. ​ດິນ​ຢູ່​ໃນ​ກຳ​ແພງ​ໄດ້​ຫັນ​ເປັນ​ທົ່ງ​ຫຍ້າ, ​ແລະ​ເຂື່ອນ​ຂອງ​ທົ່ງ​ນາ​ກໍ່​ພັງ​ລົງ​ມາ​ແຕ່​ດົນ​ນານ. ໃນ​ແສງ​ເດືອນ​ອ່ອນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ຫຍ້າ​ແລະ​ຕົ້ນ​ໄມ້​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ແຖວ​ເກັດ​ທີ່​ຢູ່.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ຍ່າງ​ໄປ​ຕາມ​ກຳ​ແພງ, ໃຊ້​ຕົ້ນ​ໄມ້​ປົກ​ຫຸ້ມ. ທຸກໆສອງຮ້ອຍເດີ່ນພວກເຮົາຢຸດແລະຟັງ.
  
  
  ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ພວກເຮົາເກືອບພາດການສົ່ງຄົນທໍາອິດ. ລາວ​ໄດ້​ຢືນ​ຢູ່​ກັບ​ຕົ້ນ​ໄມ້ ແລະ​ບໍ່​ໄດ້​ເບິ່ງ​ທາງ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ. ລາວຟັງວິທະຍຸ transistor. ພວກເຮົາຍ້າຍອ້ອມລາວ.
  
  
  ດວງເດືອນໄດ້ຫາຍໄປທາງຫລັງເມກໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຍ່າງງຽບໆຂ້າມທົ່ງຫຍ້າທີ່ເປີດຢູ່ແລະສະແກນແຖບກວ້າງປະມານສີ່ຮ້ອຍແມັດ, ບໍ່ຮູ້ວ່າພວກເຮົາກໍາລັງຊອກຫາຫຍັງ.
  
  
  ກິ່ນເໝັນຂອງຄວັນໄຟໄດ້ດຶງດູດຄວາມສົນໃຈຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ລົມສາຍທີສອງໄດ້ສົ່ງກິ່ນຫອມຂອງຢາສູບລາຄາຖືກ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຫັນ​ໄຟ​ລຸກ​ໄໝ້​ຢູ່​ທາງ​ຊ້າຍ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ, ປະມານ​ສາມ​ຮ້ອຍ​ແມັດ​ຈາກ​ພວກ​ເຮົາ.
  
  
  ບໍ່ດົນພວກເຮົາກໍເຫັນຜູ້ຮັບໃຊ້ໃນເຄື່ອງແບບ improvised. ການ​ມີ​ພຣະ​ພັກ​ຂອງ​ພຣະ​ອົງ​ແມ່ນ​ພຽງ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່​ໃນ​ເສັ້ນ​ທາງ​ທີ່​ຖືກ​ຕ້ອງ. ແມ່ນ​ແຕ່ Raj ເນີ້ງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເລິກ​ແລະ​ໄດ້​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຢ່າງ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ຫຼາຍ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ອ້ອມ​ຮອບ​ຜູ້​ຊາຍ.
  
  
  ຍ່າງຜ່ານຕົ້ນໄມ້ໜຶ່ງກິໂລແມັດ, ພວກເຮົາເຫັນເຄື່ອງໝາຍໂຊກລາບ - ເສັ້ນທາງທີ່ແລ່ນຜ່ານຕົ້ນໄມ້ແຖວໜຶ່ງ.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ນັ້ນແມ່ນບ່ອນທີ່ພວກເຮົາເຂົ້າໄປໃນລົດບັນທຸກ," Joe ເວົ້າ, ຄວາມຕື່ນເຕັ້ນເປັນປະກາຍຢູ່ໃນຕາຂອງລາວ.
  
  
  ຫ່າງ​ຈາກ​ຫຼາຍ​ຮ້ອຍ​ແມັດ ຂ້ອຍ​ເຫັນ​ສາງ​ທີ່​ຍາວ​ແລະ​ຕ່ຳ. ຫລັງຄາຖືກປົກຄຸມດ້ວຍຫຍ້າແລະພຸ່ມໄມ້, ແລະປາຍໄດ້ຖືກເລື່ອນລົງເພື່ອບໍ່ໃຫ້ໂຄງສ້າງດັ່ງກ່າວສາມາດເຫັນໄດ້ຈາກອາກາດ.
  
  
  ພວກເຮົາຍ່າງຮອບຕຶກຢ່າງລະມັດລະວັງ. ຕໍ່ໄປ, ມີຕົ້ນໄມ້ຫຼາຍ. ເສັ້ນທາງມາຮອດຈຸດຕາຍ, ແຕ່ເມື່ອພວກເຮົາພົ້ນຈາກຕົ້ນໄມ້, ພວກເຮົາເຫັນເສັ້ນທາງຕັດຜ່ານ undergrowth. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ປະ​ຕິ​ບັດ​ຕາມ​ພຣະ​ອົງ​ແລະ​ບໍ່​ດົນ​ໄດ້​ອອກ​ມາ​ໃນ​ບ່ອນ​ຈອດ​ລົດ​ທີ່​ປົກ​ຫຸ້ມ​ຂອງ​. ຂ້າງລຸ່ມນີ້ແມ່ນລົດຈີບຂອງກອງທັບອິນເດຍຫຼາຍຄັນ, ເຊິ່ງເປັນລົດໃໝ່ທີ່ຫນ້າປະຫລາດໃຈ. ເຂົາເຈົ້າມາຢູ່ບ່ອນນີ້ໄດ້ແນວໃດ, ຢູ່ໃນຄ້າຍທີ່ຂ້ອຍຄິດວ່າເປັນຂອງຜູ້ກໍ່ການຮ້າຍ?
  
  
  'ນີ້​ແມ່ນ​ຫຍັງ?' - Raj ຖາມຢ່າງແຮງ. "ເປັນຫຍັງພວກເຮົາລໍຖ້າ?"
  
  
  "ລົດຈິບເຫຼົ່ານີ້ ... ເບິ່ງຄືວ່າໄດ້ຖືກລັກໄປຈາກກອງທັບ."
  
  
  Raj ຕອບວ່າ, “ແມ່ນແລ້ວ. ຫຼືຂາຍໃຫ້ພວກກໍ່ການຮ້າຍ. ມີການສໍ້ລາດບັງຫຼວງຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງ.”
  
  
  Joe ດຶງແຂນເສື້ອຂອງຂ້ອຍແລະຊີ້ໄປຂ້າງຫນ້າ. "ຢູ່ທີ່ນັ້ນ," ລາວເວົ້າຢ່າງເຄັ່ງຄັດ. "ຄັງເກັບລູກປືນ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຢູ່​ໃນ​ພື້ນ​ທີ່​ທີ່​ເຂົາ​ໄດ້​ຊີ້​ໄປ​ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ flickering ຢູ່​ທາງ​ຫນ້າ​ຂອງ​ຕົ້ນ​ໄມ້.
  
  
  ເຄິ່ງທາງຜ່ານໄຟສາຍຫຼັກ, ພວກເຮົາມາຮອດຕຶກຫີນຕ່ຳ. ມັນຢູ່ໃນບ່ອນເປີດ, ໂດຍບໍ່ມີການ camouflage, ແລະຂ້າພະເຈົ້າສາມາດເຫັນໄດ້ວ່າມັນໄດ້ຢູ່ທີ່ນັ້ນເປັນເວລາດົນນານ. ຖະ​ຫນົນ​ຫົນ​ທາງ​ທີ່​ນໍາ​ໄປ​ສູ່​ການ​ກໍ່​ສ້າງ​ໂດຍ​ກົງ​, ເຊິ່ງ​ສິ້ນ​ສຸດ​ລົງ​ໃນ​ປະ​ຕູ​ຂະ​ຫນາດ​ໃຫຍ່​.
  
  
  Joe ແລະຂ້ອຍຢາກຈະກ້າວຕໍ່ໄປ, ແຕ່ Raj ຄັດຄ້ານສຽງກະຊິບ.
  
  
  "ພວກເຮົາດີກວ່າທີ່ຈະກັບຄືນມາ," ລາວເວົ້າ.
  
  
  'ເປັນຫຍັງ?'
  
  
  - ໄດ້​ຮັບ​ການ​ເສີມ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເກັບ​ໄດ້​ເປັນ​ຮ້ອຍ​ຄົນ ... ເປັນ​ພັນ​ຄົນ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ຈໍາ​ເປັນ​. ພວກເຮົາອ້ອມຕຶກອາຄານແລະຈັບທຸກຄົນຢູ່ໃນນັ້ນ."
  
  
  ລາວຢືນຂຶ້ນ, ແຕ່ຂ້ອຍດຶງລາວມາຫາຂ້ອຍ.
  
  
  "ພວກເຂົາຈະໄປກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະກັບຄືນມາ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ແຕ່ພວກເຮົາບໍ່ສາມາດເຂົ້າໄປໃນບ່ອນນັ້ນຄົນດຽວ," ລາວເວົ້າ. "ພວກເຮົາຈະບໍ່ມີໂອກາດ."
  
  
  - ເຈົ້າມີຄວາມຄິດທີ່ດີກວ່າບໍ?
  
  
  "ມັນຜິດກົດຫມາຍ," ຕໍາຫຼວດທີ່ຂີ້ຮ້າຍໄດ້ຄັດຄ້ານ. ຂ້ອຍຢາກຫົວ. ແທນທີ່ຈະ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໂທຫາ Joe ແລະພວກເຮົາໄດ້ເຂົ້າໄປໃກ້ອາຄານ.
  
  
  ທະຫານຄົນໜຶ່ງທີ່ມີປືນກົນໄດ້ເຂົ້າໃກ້ພວກເຮົາໂດຍກົງ. ລາວຈະໄດ້ເຫັນພວກເຮົາໃນອີກວິນາທີຕໍ່ມາ, ແຕ່ Joe ໄດ້ຕອບໂຕ້ເກືອບ instinctively. ລາວ​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ຢ່າງ​ກ້າຫານ ແລະ​ກ່າວ​ຄຳ​ທັກທາຍ​ອັນ​ອົບ​ອຸ່ນ​ໃນ​ພາສາ​ຮິນດູ, ເຊິ່ງ​ເຮັດ​ໃຫ້​ທະຫານ​ເສຍ​ຊີວິດ​ໄປ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍໄດ້ຍ້າຍປືນ, ແຕ່ມັນຊ້າເກີນໄປ. ຂ້ອຍໂດດໃສ່ລາວແລ້ວ. ແລະເວລານີ້ຂ້ອຍມີສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການແທ້ໆ ... Pierre, ລະເບີດອາຍແກັສຂະຫນາດນ້ອຍທີ່ຢູ່ລະຫວ່າງຂາຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກະຕຸ້ນມັນຢູ່ຕໍ່ຫນ້າຂອງຜູ້ຊາຍແລະໄດ້ເຫັນການສະແດງອອກທີ່ຫນ້າປະຫລາດໃຈໃນຂະນະທີ່ລາວຫາຍໃຈເລິກກ່ອນທີ່ຈະຮູ້ວ່າສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນ.
  
  
  ລາວຕາຍເມື່ອຂ້ອຍປ່ອຍໃຫ້ລາວເລື່ອນກັບພື້ນດິນ. ມັນໃຊ້ເວລາພຽງເຄິ່ງນາທີເພື່ອເປີດກະແຈປະຕູ, ແລະຕອນນີ້ພວກເຮົາຢູ່ພາຍໃນ. ລະ​ເບີດ​ລູກ​ລະ​ເບີດ​ຫຼາຍ​ໜ່ວຍ​ຢືນ​ຢູ່​ກັບ​ກຳ​ແພງ​ທີ່​ມີ​ເຄື່ອງ​ໝາຍ​ຂອງ​ກອງທັບ​ອິນ​ເດຍ. ຕໍ່​ກັບ​ກຳ​ແພງ​ອື່ນໆ​ຢືນ​ກ່ອງ​ອາ​ວຸດ, ບາງ​ອັນ​ເປີດ, ບາງ​ຄົນ​ຍັງ​ຂຶ້ນ​ເຮືອ. ມີ​ແມ້​ແຕ່​ປືນ​ຄົກ​ແລະ bazookas ຫຼາຍ​ອັນ​ຢູ່​ທີ່​ກຳ​ແພງ​ດ້ານ​ຫຼັງ, ພຽງ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ຈັດ​ໃຫ້​ກອງ​ທັບ​ກອງ​ທັບ​ນ້ອຍ. ​ແຕ່​ຕຶກ​ອາຄານ​ສ່ວນ​ຫຼາຍ​ແມ່ນ​ເຕັມ​ໄປ​ດ້ວຍ​ລະ​ເບີດ​ທີ່​ເຮັດ​ດ້ວຍ​ເຮືອນ, ​ລະ​ເບີດ​ສອງ​ສ່ວນ​ສີ່​ທີ່​ໃຊ້​ເພື່ອ​ຫັນ​ຊາວ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ ​ແລະ ຣັດ​ເຊຍ​ຂັດ​ແຍ້​ງກັນ​ໃນ​ສອງ​ສາມ​ມື້​ຜ່ານ​ມາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ກວດ​ເບິ່ງ​ສາງ​ຢູ່​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຜູ້​ສົ່ງ​ຄົນ​ຫນຶ່ງ​ໄດ້​ປາ​ກົດ​ຢູ່​ໃນ​ປະ​ຕູ​ໃນ​ອີກ​ດ້ານ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ barracks ຍາວ​, ແຄບ​.
  
  
  ພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ຖືກເຕືອນ - ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນຫຼືໄດ້ຍິນລາວ. ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ລາວ​ພຽງ​ແຕ່​ໂດດ​ອອກ​ໄປ​ຈາກ​ເງົາ, ແນມ​ປືນ​ກົນ​ໃສ່​ສະ​ໂພກ​ຂອງ​ລາວ.
  
  
  ລາວ​ເປັນ​ຕົວ​ອ່ອນ​ແລະ​ໜຸ່ມ, ອາຍຸ​ພຽງ​ຊາວ​ປີ, ​ແລະ​ນຸ່ງ​ຊຸດ​ອາພອນ​ທີ່​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ເຄີຍ​ເຫັນ​ທະຫານ​ໃນ​ໝູ່​ບ້ານ​ນຸ່ງ​ບາງ​ຄົນ. ລາວບໍ່ລັງເລ; ລາວ​ໄດ້​ຕັ້ງ​ເປົ້າ​ໝາຍ​ແລະ​ຍິງ.
  
  
  ລາວເລືອກ Joe ກ່ອນ, ແລະເດັກຊາຍບໍ່ໄດ້ມີໂອກາດ. ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ຕີ​ລາວ​ໃສ່​ກະ​ເພາະ​ອາຫານ ແລະ​ໄດ້​ຖິ້ມ​ລາວ​ຄືນ. ລາວຕາຍກ່ອນທີ່ຈະລົ້ມລົງໃສ່ພື້ນດິນຂອງອາຄານ.
  
  
  ສອງວິນາທີຕໍ່ມາເບິ່ງຄືວ່າເປັນນິລັນດອນ. ມືຂອງຂ້ອຍຊອກຫາ Wilhelmina, ຂາຂອງຂ້ອຍງໍແລະຂ້ອຍລົ້ມລົງກັບພື້ນດິນ; ແລະ ຕາ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຢູ່ ໃນ ຫນ້າ ເອິກ ຂອງ sentry ໄດ້. ຂ້ອຍເລືອກຈຸດທີ່ຂ້ອຍຈະຕີລາວແລ້ວຖ້າຂ້ອຍຢູ່ດົນພໍ. ໃນຫນ້າເອິກ, ລະຫວ່າງ trachea ແລະຫົວໃຈ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າຂ້ອຍສາມາດເຮັດມັນໄດ້. ປືນ​ກົນ​ໄດ້​ຫັນ​ໜີ​ອອກ​ຈາກ​ຮ່າງ​ກາຍ​ເລືອດ​ຂອງ Joe ແລະ​ແນ​ໃສ່ Amartya Raj. ລູກປືນບໍ່ຫຼາຍປານໃດສໍາລັບ cop ໃຫຍ່, ສ່ວນທີ່ເຫຼືອສໍາລັບຂ້າພະເຈົ້າ; ນັ້ນ​ແມ່ນ​ທັງ​ຫມົດ sentry ໄດ້​ເຮັດ.
  
  
  ເມື່ອຫັນໜ້າໄປ, ຂ້ອຍໄດ້ແນມເບິ່ງໜ້າ Raj. ມັນແອອັດ, ແຕ່ບໍ່ມີສັນຍານຂອງຄວາມຢ້ານກົວ. ມັນເບິ່ງຄືວ່າລາວລໍຖ້າຖືກຂ້າຕາຍ. ລາວຮັກສາແຂນຂອງລາວຢູ່ຂ້າງລາວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢູ່​ໃນ​ພື້ນ​ທີ່​ແລະ rolled ສໍາ​ລັບ​ການ​ປົກ​ຫຸ້ມ​ຂອງ​ເວ​ລາ​ທີ່​ອາ​ວຸດ​ຂອງ sentry swing ໄປ​ຫາ​ກະ​ເພາະ​ອາ​ຫານ​ຂອງ Raj.
  
  
  ແຕ່ sentry ບໍ່ໄດ້ຍິງ. ຂະນະ​ທີ່​ກຳລັງ​ແນມ​ເປົ້າ, ປືນ​ໃຫຍ່​ໄດ້​ຊີ້​ໃສ່​ຕຳຫຼວດ​ສູງ.
  
  
  ເມື່ອ Raj ບໍ່​ໄດ້​ເຄື່ອນ​ໄຫວ, sentry ໄດ້​ຫັນ​ແລະ​ສືບ​ຕໍ່​ຫັນ​ກັບ​ອາ​ວຸດ​ຂອງ​ຕົນ. ແຕ່ຈັງຫວະຂອງລາວຖືກລົບກວນ, ແລະນີ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍມີໂອກາດທີ່ຈະມ້ວນຫລັງກ່ອງ. ນາຍທະຫານລັງເລໃຈ, ຢ້ານທີ່ຈະຍິງລະເບີດທີ່ອ້ອມຮອບຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້ອຍເຊື່ອອາວຸດຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິງສອງຄັ້ງ; ລູກປືນທັງສອງຖືກຕີໃສ່ໜ້າເອິກ. ລາວ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ຄັ້ງ​ໜຶ່ງ​ກ່ອນ​ຈະ​ລົ້ມ​ລົງ​ພື້ນ.
  
  
  ເມື່ອມັນໝົດແລ້ວ, ຂ້ອຍໄດ້ປີນອອກມາຈາກຫຼັງກ່ອງຢ່າງລະມັດລະວັງ. Raj ຍັງຢືນຢູ່ກາງທາງລະຫວ່າງລູກປືນ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ກັນ​ແລະ​ກັນ​ບໍ່​ໄດ້​ເຄື່ອນ​ໄຫວ. ແລ້ວ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ຊີ້​ປືນ​ໃສ່​ລາວ. ລາວເບິ່ງບໍ່ແປກໃຈ.
  
  
  “ເອົາປືນໃສ່ພື້ນ,” ຂ້ອຍບອກລາວ.
  
  
  ລາວຍິ້ມ.
  
  
  "ຕອນນີ້ເຈົ້າສັ່ງໃຫ້ບໍ, ທ່ານ Carter?" ລາວຈົ່ມ.
  
  
  "ເຈົ້າແມ່ນຫນຶ່ງໃນພວກເຂົາ," ຂ້ອຍກ່າວຫາລາວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ຄາດ​ຄະ​ເນ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ລືມ​ວິ​ທີ​ການ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່ sentry ໄດ້​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ຈະ​ຮູ້​ຈັກ​ຕໍາ​ຫຼວດ​ທີ່​ຫນັກ​ແຫນ້ນ​ແລະ​ປະ​ໃຫ້​ເຂົາ​ມີ​ຊີ​ວິດ​ຢູ່.
  
  
  ທ່ານ Raj ກ່າວວ່າ“ ເຈົ້າລືມວ່າຂ້ອຍເປັນເຈົ້າ ໜ້າ ທີ່ຕຳຫຼວດອາວຸໂສ. - ເຈົ້າຄິດວ່າໃຜຈະເຊື່ອເຈົ້າບໍ? ລາວຍິ້ມຢ່າງໝັ້ນໃຈເມື່ອຂ້ອຍບໍ່ຕອບ.
  
  
  ລາວ​ກົ້ມ​ຫົວ​ແລະ​ຟັງ​ສຽງ​ຢູ່​ທາງ​ໄກ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກໍ​ໄດ້​ຍິນ​ຄື​ກັນ — ລົດ​ບັນ​ທຸກ​ໄດ້​ປ່ຽນ​ເກຍ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ມັນ​ຂຶ້ນ​ພູ.
  
  
  "ປະຊາຊົນຂອງຂ້ອຍ," ລາວອະທິບາຍ. "ພວກເຂົາມາສໍາລັບອາວຸດ."
  
  
  - ສໍາ​ລັບ​ມື້​ອຶ່ນ?
  
  
  ແມ່ນແລ້ວ.'
  
  
  - ແຕ່ເຈົ້າຄິດວ່າເຈົ້າຈະບັນລຸຫຍັງ?
  
  
  “ພວກເຮົາກຳລັງໂຄ່ນລົ້ມລັດຖະບານຂອງລັດ. ພວກ​ເຮົາ​ສາ​ມາດ​ສ້າງ​ບັນ​ຫາ​ພຽງ​ພໍ​ສໍາ​ລັບ​ລັດ​ຖະ​ບານ​ກາງ​ໃນ​ນິວ​ເດ​ລີ​ໃນ​ການ​ປະ​ກາດ​ກົດ​ຫມາຍ​ວ່າ​ດ້ວຍ martial. ພວກເຂົາເຄີຍເຮັດສິ່ງນີ້ມາກ່ອນ. ພຽງແຕ່ເວລານີ້ພວກເຮົາຈະໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າບໍ່ມີເຈົ້າຫນ້າທີ່ທີ່ມີຊີວິດຢູ່ເພື່ອເອົາເລື່ອງເຂົ້າໄປໃນມືຂອງຕົນເອງ."
  
  
  - ຍົກເວັ້ນທ່ານ.
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ.'
  
  
  "ເຈົ້າໂຊກດີ," ຂ້ອຍເວົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຊີ້ pistol ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທີ່​ອາ​ວຸດ​ທີ່​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ພວກ​ເຮົາ. "ເຈົ້າບໍ່ມີອຸປະກອນພຽງພໍຫຼືຜູ້ຊາຍທີ່ຈະຍຶດເອົາເມືອງ, ປ່ອຍໃຫ້ລັດທັງຫມົດ."
  
  
  ລາວຍົກບ່າຂຶ້ນ. "ພວກເຮົາເຕັມໃຈທີ່ຈະມີຄວາມສ່ຽງ."
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - 'ເຮົາ?'
  
  
  "ຂ້ອຍເວົ້າພຽງພໍ," ລາວເວົ້າ.
  
  
  ລາວເບິ່ງບ່າຂອງລາວຢູ່ທີ່ປະຕູທີ່ພວກເຮົາເຂົ້າໄປ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍິນ​ລົດ​ບັນ​ທຸກ​ຢຸດ​ຢູ່​ຂ້າງ​ນອກ ແລະ​ສຽງ​ຄົນ​ໂດດ​ອອກ​ມາ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃນ​ໂປຣ​ໄຟລ​ທີ່​ມີ​ຄວາມ​ສຸກ​, ເວົ້າ​ແລະ laughing​, ເປັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ເຮັດ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ຕໍ່​ສູ້​. ເມື່ອຄົນທໍາອິດຍ່າງຜ່ານປະຕູແລະເຫັນ Raj, ລາວຍິ້ມດ້ວຍຄວາມຮັບຮູ້. ແຕ່ການສະແດງອອກຂອງລາວໄດ້ປ່ຽນແປງເມື່ອລາວເຫັນປືນຢູ່ໃນມືຂອງຂ້ອຍ. Raj ເວົ້າບາງອັນກັບລາວເປັນພາສາຮິນດູ, ແລະຜູ້ຊາຍໄດ້ຖອຍຫລັງອອກຈາກປະຕູ. ມີ​ສຽງ​ຮ້ອງ​ແລະ​ສຽງ​ດັງ​ຢູ່​ນອກ; ທັນທີທັນໃດມັນໄດ້ກາຍເປັນງຽບ.
  
  
  Amartya Raj ຮ້ອງໄຫ້ໃສ່ຂ້ອຍອີກຄັ້ງ. “ແລ້ວ, ທ່ານ Carter, ເຈົ້າຈະເຮັດຫຍັງດຽວນີ້? ເຈົ້າຖືກອ້ອມຮອບ. ແລະເຈົ້າຢູ່ໃນກາງຂອງລະເບີດຫຼາຍໂຕນ.
  
  
  “ຖ້າຂ້ອຍຕາຍ ເຈົ້າກໍຕາຍຄືກັນ” ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງງຽບໆ.
  
  
  ລາວຍົກບ່າຂຶ້ນ. “ຂ້ອຍເປັນຄົນອິນເດຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໃສ​ວ່າ​ຄວາມ​ຕາຍ​ເປັນ​ຕາ​ຢ້ານ​ສໍາ​ລັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ສໍາ​ລັບ​ທ່ານ. ດັ່ງນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າຄືນ, ທ່ານ Carter, ທ່ານຕ້ອງການເຮັດຫຍັງແທ້? ເຈົ້າຈະເອົາອາວຸດຂອງເຈົ້າໃຫ້ຂ້ອຍຫຼືເຈົ້າຈະລໍຖ້າຈົນກ່ວາຄົນຂອງຂ້ອຍຟັນພວກເຮົາທັງສອງເປັນລ້ານຊິ້ນ?
  
  
  ບົດທີສິບສາມ
  
  
  ໃນໂປ໊ກເກີ, ຖ້າເງິນໂດລາສຸດທ້າຍຂອງເຈົ້າຢູ່ໃນຕາຕະລາງ, ທ່ານສາມາດ bluff.
  
  
  ດັ່ງນັ້ນ, ຢືນຢູ່ໃນສາງທີ່ມີລົດບັນທຸກຂອງປະຊາຊົນຢູ່ຂ້າງນອກແລະລະເບີດຫຼາຍໂຕນພາຍໃນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕັດສິນໃຈທີ່ຈະຖືໂອກາດ. ມີທາງດຽວອອກ, ແລະຂ້ອຍຕ້ອງການ Raj ເປັນຜູ້ປົກປ້ອງ. ລາວ​ຕ້ອງ​ຈັບ​ທະຫານ​ລາວ ຖ້າ​ຂ້ອຍ​ຢາກ​ອອກ​ຈາກ​ທີ່​ນັ້ນ​ຢ່າງ​ມີ​ຊີວິດ. ແຕ່ເຖິງແມ່ນປາກຂອງ Luger ຊີ້ໃສ່ຫົວຂອງລາວກໍ່ເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ຢຸດລາວ. Raj ເປັນມືອາຊີບ, ເປັນຜູ້ຊ່ຽວຊານດ້ານອາວຸດ ແລະລະເບີດທີ່ມີປະສົບການ, ຄືກັບຂ້ອຍ. ແຕ່ຂ້ອຍມີປະໂຫຍດອັນຫນຶ່ງ, ຊື່ສຽງຂອງຂ້ອຍ. ດັ່ງ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂຍນ​ບັດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ແລະ​ລໍ​ຖ້າ​ຄາດ​ຫວັງ.
  
  
  "ເອົາປືນຂອງເຈົ້າແລະເບິ່ງ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  'ເພື່ອ​ຫຍັງ?'
  
  
  ລາວລັງເລ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕີລາວໃສ່ພຣະວິຫານດ້ວຍ Luger. ລາວຈົມລົງກັບພື້ນ ແລະຂ້ອຍເອົາໂມງຂອງລາວ ແລະປືນສັ້ນຂະໜາດ .45 ຈາກລາວ.
  
  
  ເມື່ອ​ລາວ​ຮູ້​ສຶກ​ແລ້ວ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫາ​ກໍ​ສຳ​ເລັດ​ວຽກ​ງານ. ມັນເປັນວຽກທີ່ຮີບດ່ວນ, ແຕ່ເບິ່ງຄືວ່າມັນຈະເຮັດວຽກ.
  
  
  ຫົວໃຈຂອງມັນທັງໝົດແມ່ນລູກລະເບີດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ເຂັມ​ຍິງ​ອອກ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ຊຸກ​ດັນ​ມັນ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ພຽງ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ເກັບ​ຮັກ​ສາ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ໃນ​ສະ​ຖານ​ທີ່​. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແຕກແກ້ວໃສ່ໂມງຂອງ Raj ແລະເອົາມືທີສອງອອກກ່ອນທີ່ຈະໃຊ້ pencil ໃສ່ຫນ້າປັດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ເອົາ​ມື​ໂມງ​ນ້ອຍ​ທີ່​ຈະ​ຍູ້ pencil ອອກ. ແລະດິນສໍທີ່ຕົກລົງຈະຖິ້ມ pin grenade ອັນຕະລາຍ. ເມື່ອສິ່ງດັ່ງກ່າວເກີດຂຶ້ນ, ພວກເຮົາມີເວລາສີ່ວິນາທີທີ່ຈະຫນີ.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍສະແດງເລື່ອງນີ້ໃຫ້ Raj ລາວຫົວຫົວ 'ເຈົ້າເວົ້າຫຼິ້ນບໍ. ນີ້ຈະບໍ່ເຮັດວຽກ.
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງແປກໃຈ. 'ກ່ຽວກັບ? ເປັນ​ຫຍັງ​ບໍ່? ມັນເຮັດວຽກຢູ່ໃນຮ່ອງກົງ. ທ່ານອາດຈະໄດ້ຍິນກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນໍາ​ໃຊ້​ນີ້​ເປັນ​ກັບ​ດັກ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ລັກ​ລອບ​ຄ້າ​ຈີນ​ອາ​ຍຸ​. ຫົວອອກຈາກຮ່າງກາຍ, ຕາມແຜນການ.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ບໍ່ເປັນຫຍັງ," Raj ຍອມຮັບ. "ມື້ຫນຶ່ງ, ບາງທີ. ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ປາກ​ກາ​ແມ່ນ​ຢູ່​ໃນ grenade ເປົ່າ ... ຖ້າ pencil ຫນັກ​ພຽງ​ພໍ ... ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ໂມງ​ແມ່ນ​ບາດ​ແຜ​ແຫນ້ນ ... ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ ...
  
  
  ຂ້ອຍຢາກຫົວ. ເຖິງວ່າຈະມີຕົວເອງ, ລາວໄດ້ດຶງກັບຄືນໄປບ່ອນ. ຂ້ອຍຕິດຕາມລາວ. ສາມແມັດ, ຫົກແມັດ; ພວກ​ເຮົາ​ຢືນ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ, ຮັກ​ສາ​ຕາ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ກ່ຽວ​ກັບ​ເຄື່ອງ​ຫັດ​ຖະ​ກໍາ​ທີ່​ຫນ້າ​ກຽດ. ລາວ​ຢືນ​ຢູ່​ເທິງ​ປ່ອງ​ເປີດ​ຂອງ​ແກະ​ຄົກ. ຖ້າ​ລູກ​ລະ​ເບີດ​ແຕກ, ລູກ​ປືນ​ຄົກ​ແລະ​ລະ​ເບີດ​ອື່ນໆ​ທັງ​ໝົດ​ໃນ​ຕຶກ​ກໍ​ຈະ​ລະ​ເບີດ​ເຊັ່ນ​ກັນ. ມັນຈະເປັນລະເບີດທີ່ມີອໍານາດ. "ແນ່ນອນພວກເຮົາສາມາດແລ່ນໄດ້ໄວ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  'ແນວໃດ?' ການແນມເບິ່ງຂອງລາວໄດ້ຖືກແກ້ໄຂຢູ່ເທິງລູກລະເບີດ.
  
  
  "ຮ່ວມກັນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ພວກເຮົາສາມາດແລ່ນໄປຫາລົດບັນທຸກໄດ້. ຂ້ອຍຢູ່ຫລັງເຈົ້າ. ທ່ານຄວນໂທຫາຄົນຂອງເຈົ້າໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາແລ່ນ. ເຈົ້າຕ້ອງບອກເຂົາເຈົ້າບໍ່ໃຫ້ຍິງ.
  
  
  "ໄປ hell," ລາວເວົ້າ.
  
  
  ພວກເຮົາແລ່ນໄປໄກເທົ່າທີ່ເປັນໄປໄດ້ຈາກລູກລະເບີດ. ພວກເຮົາຢູ່ໃກ້ປະຕູ. ຂ້ອຍໄດ້ຍິນຄົນຂອງລາວຮ້ອງໃສ່ພວກເຮົາຢູ່ນອກ. ພວກເຂົາລໍຖ້າຄໍາສັ່ງຂອງລາວ.
  
  
  "ໃຊ້ເວລາຂອງເຈົ້າ," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງສະຫງົບ. "ຂ້ອຍຫມາຍຄວາມວ່າ, ທ່ານມີເກົ້າສິບວິນາທີ."
  
  
  ລາວຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍຊົ່ວຄາວ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນເບິ່ງຄືນທີ່ລູກລະເບີດ.
  
  
  “ເຈັດສິບວິນາທີ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. ມີເວລາພຽງພໍ. ແນ່ນອນເຈົ້າບໍ່ສົນໃຈ ... ເປັນຊາວຮິນດູແລະສິ່ງນັ້ນ. ຂ້ອຍເບິ່ງໂມງຂອງຂ້ອຍ. "ຫົກສິບວິນາທີ."
  
  
  ລາວເລີ່ມເຫື່ອອອກ. ຂ້ອຍ​ຄື​ກັນ.
  
  
  "ນີ້ອາດຈະເຮັດວຽກ," ລາວຈົ່ມ. "ບາງທີມັນຈະເຮັດວຽກ."
  
  
  "ສີ່ສິບຫ້າວິນາທີ."
  
  
  ຕອນນີ້ຂ້ອຍເບິ່ງເລື່ອງນີ້ແຕກຕ່າງກັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ບານ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ໂມງ ticking​.
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ເຊື່ອວ່ານີ້ຈະເຮັດວຽກ, ເຈົ້າບໍ?" - ຂ້ອຍຖາມຕົວເອງ. 'ເຈົ້າບໍ່ເຊື່ອ...'
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຈົບປະໂຫຍກຢູ່ໃນຫົວຂອງຂ້ອຍ. ທັນໃດນັ້ນບໍ່ມີເວລາມ່ວນ.
  
  
  "ສາມສິບສອງວິນາທີ ... ສາມສິບຫນຶ່ງ."
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ພິຈາລະນາ Raj ອີກຕໍ່ໄປ. ຂ້ອຍເຮັດຄະນິດສາດສໍາລັບຕົນເອງ. “ຂໍໂທດເດີ, ຄາເຕີ,” ຕຳຫລວດຄົນນັ້ນຮ້ອງຂຶ້ນ. “ປິດສິ່ງນັ້ນ. ເພື່ອເຫັນແກ່ພຣະເຈົ້າ.' ດ້ວຍຄວາມເຕັມໃຈ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກ້າວໄປສູ່ລູກລະເບີດ. ລາວຈັບມືຂອງຂ້ອຍແລະຢຸດຂ້ອຍ. “ບໍ່, ຢ່າ,” ລາວຮ້ອງຂຶ້ນ. "ເຈົ້າສາມາດເຮັດໃຫ້ມັນສັ່ນສະເທືອນໄດ້. ເຈົ້າ​ຈະ...
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງໂມງຂອງຂ້ອຍ. "ໂອ້ພຣະເຈົ້າ, ສິບວິນາທີ ... ເກົ້າ ... ແປດ."
  
  
  'ມາແລ່ນ!' ລາວ roared. 'ໄວ!'
  
  
  ພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ຄິດເປັນວິນາທີ. ພວກເຮົາແລ່ນ. ສິດອອກຈາກປະຕູ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ເຂົາ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ເປັນ​ພາ​ສາ Hindu ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ເຂົາ​ພ້ອມ​ກັບ​ປືນ​ທີ່​ຊີ້​ໄປ​ທີ່​ຫຼັງ​ຂອງ​ເຂົາ​. ຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈສິ່ງທີ່ລາວຮ້ອງອອກມາ. ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ສາມາດຫວັງວ່າລາວສັ່ງບໍ່ໃຫ້ຍິງລາວ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນທະຫານຂອງລາວ; ບາງຄົນຊີ້ປືນໃສ່ພວກເຮົາ. ລາວຕ້ອງຮ້ອງອອກມາອີກຢ່າງໜຶ່ງ, ເພາະວ່າທັນທີທັນໃດຜູ້ຄົນເລີ່ມກະແຈກກະຈາຍ. ເຂົາເຈົ້າແລ່ນຕາມພວກເຮົາທັນທີ.
  
  
  ພວກເຮົາຢູ່ທີ່ລົດບັນທຸກເມື່ອ Raj ຫັນແລະຕີຂ້ອຍດ້ວຍແຂນກ້າມຂອງລາວ. ລາວຕີຂ້ອຍໃສ່ຄາງ, ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍສະດຸດ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິງ Luger ແລະພາດໂອກາດນີ້.
  
  
  ບາງຄົນທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫຼັງຂ້ອຍກໍ່ຍິງ, ແລະຂ້ອຍກະໂດດເຂົ້າໄປໃນລົດບັນທຸກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິງ​ສອງ​ຄັ້ງ​ໄວ​ໃສ່ Raj, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ເຂົາ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຄັງເກັບລູກປືນໄດ້ບິນຂຶ້ນສູ່ອາກາດ. ບໍ່ວ່າທັກສະຂອງຂ້ອຍໄດ້ຊ່ວຍ, ຫຼືມັນເປັນລູກປືນທີ່ຫຼົງທາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ບໍ່​ຮູ້​ຈັກ​ມັນ, ແຕ່​ວ່າ​ຕຶກ​ອາ​ຄານ​ຕ​່​ໍ​າ​ໄດ້​ແຕກ​ຂຶ້ນ​ຄື​ກັບ firecracker ຂະ​ຫນາດ​ໃຫຍ່. Flash ທໍາອິດແມ່ນແສງຕາບອດຂອງແສງສະຫວ່າງທີ່ປະໄວ້ຈຸດສີຂາວກ່ຽວກັບ retinas ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ຈາກນັ້ນກໍມີສຽງປັອບ, ສຽງດັງດັງກ້ອງຫູຂອງຂ້ອຍ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຄວາມຮ້ອນທີ່ຕີຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ໃນໃບຫນ້າແລະຄວາມກົດດັນທາງອາກາດທີ່ສົ່ງຂ້າພະເຈົ້າບິນໄປຫາລົດບັນທຸກ.
  
  
  ລະ​ເບີດ​ແລະ​ລູກ​ລະ​ເບີດ​ທີ່​ຖິ້ມ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ໃນ​ອາກາດ ​ໂດຍ​ການ​ລະ​ເບີດ​ໃນ​ເບື້ອງ​ຕົ້ນ​ໄດ້​ແຕກ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ພວກ​ມັນ​ຕົກ​ໃສ່​ພື້ນ​ດິນ. ລູກປືນປືນໄດ້ແຕກຢູ່ໃນສະແຕນກາໂຕຕາຍ ໃນຂະນະທີ່ມີເສດເສດເຫຼືອຕົກຢູ່ອ້ອມຕົວຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ຖືກ​ຖິ້ມ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ໃນ​ອາ​ກາດ ແລະ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ລາວ​ໄດ້​ແຕກ​ຫັກ​ແລະ​ແຕກ​ຫັກ​ກ່ອນ​ທີ່​ລາວ​ຈະ​ລົ້ມ​ອີກ. ຄົນອື່ນເສຍຊີວິດທັນທີ ຫຼືສະດຸດເປັນວົງມົນພາຍໃຕ້ລູກປືນລູກປືນ ຈົນກ່ວາລູກປືນໄດ້ລະເບີດຢູ່ໃກ້ພວກມັນ, ຈີກອອກເຄິ່ງໜຶ່ງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ລົດ​ບັນ​ທຸກ​ແລະ​ຂັບ​ຊື່​ຜ່ານ​ທົ່ງ​ນາ​ແຫ້ງ​ແລ້ງ​ໄປ Mercedes ໄດ້. ລະ​ເບີດ​ຍັງ​ເຮັດ​ໃຫ້​ທ້ອງ​ຟ້າ​ໃນ​ຕອນ​ແລງ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ຂ້ອຍ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ລົດ Mercedes.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ມີ​ໃຜ​ຍັງ​ມີ​ຊີ​ວິດ​ຢູ່​ໃນ​ສາງ​ລູກ​ປືນ​ຂອງ​ພວກ​ກະ​ບົດ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເມື່ອຍ​ເກີນ​ໄປ​ທີ່​ຈະ​ບົວ​ລະ​ບັດ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຂັບ​ລົດ​ໄປ​ຫຼາຍ​ກວ່າ​ກິ​ໂລ​ແມັດ​ກ່ອນ​ຈະ​ຮູ້​ວ່າ​ແຂນ​ຊ້າຍ​ອ່ອນ​ແຮງ. ບ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຈັບ, ແລະ​ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍົກ​ມື​ຂຶ້ນ​ເບິ່ງ​ນາງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ shrapnel ເຈາະ​ຜ້າ​ຂອງ jacket ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ້ານ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ບໍ່​ມີ​ເວ​ລາ​ຫຼາຍ​ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຜ່ານ​ອອກ​, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ຄວາມ​ສົງ​ໃສ​ທີ່​ຮ້າຍ​ແຮງ​ທີ່​ບັນ​ຫາ​ຍັງ​ບໍ່​ໄດ້​ແກ້​ໄຂ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ທໍາ​ລາຍ​ອຸ​ປະ​ກອນ​ຂອງ​ພວກ​ກໍ່​ການ​ຮ້າຍ​ແລະ​ອາດ​ຈະ​ຂ້າ​ຄົນ​ສໍາ​ຄັນ​ຫຼາຍ​ທີ່​ສຸດ​, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ພໍ​ໃຈ​. ມີລັກສະນະນ້ອຍໆອີກອັນໜຶ່ງທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການກວດສອບ.
  
  
  ສະນັ້ນ ຂ້ອຍ​ຈຶ່ງ​ຕ້ອງການ​ຄວາມ​ຊ່ວຍ​ເຫຼືອ, ມີ​ຄົນ​ສະໜັບສະໜູນ​ຂ້ອຍ​ຈົນ​ກວ່າ​ວິກິດ​ການ​ຈົບ​ລົງ.
  
  
  ມີບ່ອນດຽວທີ່ຂ້ອຍສາມາດໄປໄດ້. ແລະຂ້ອຍຫວັງວ່າຂ້ອຍຈະຢູ່ທີ່ນັ້ນກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະຜ່ານໄປ.
  
  
  ມືເຢັນໆຂອງ Choeni ເອົາ plaster ໃສ່ຮູບ່າຂອງຂ້ອຍຢ່າງລະມັດລະວັງ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​, ນາງ​ໄດ້​ເນີ້ງ​ໄປ​ຫນ້າ​ແລະ kiss ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບ່ອນ​ທີ່​ມັນ​ເຈັບ​ປວດ.
  
  
  ໂດຍ instinctively, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ rolled ກວ່າແລະພະຍາຍາມເອົານາງຂຶ້ນ, ແຕ່ຄວາມເຈັບປວດແມ່ນຍັງຫຼາຍເກີນໄປ.
  
  
  "ເດັກນ້ອຍທີ່ທຸກຍາກ," ນາງເວົ້າ. - ເຈົ້າໂຊກດີທີ່ເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຖືກຂ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍນັ່ງລົງແລະພະຍາຍາມເອົາລູກປືນຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ໃນອາພາດເມັນຂອງນາງຢູ່ເທິງຕຽງບ່ອນທີ່ພວກເຮົາໄດ້ມີເພດສໍາພັນບໍ່ດົນມານີ້.
  
  
  ນາງເວົ້າວ່າ "ເຈົ້າໄດ້ຕຳກັບລົດ Mercedes." "ເຈົ້າໄດ້ຜ່ານໄປໃນຂະນະທີ່ເຈົ້າເຂົ້າໄປໃນທາງຍ່າງ."
  
  
  ນາງໄດ້ອອກຈາກຕຽງແລະໄປຫາປ່ອງຢ້ຽມ. ເມື່ອນາງເປີດຜ້າມ່ານ, ແສງແດດໄດ້ເຂົ້າມາໃນຫ້ອງ.
  
  
  'ໂອ​ພະ​ເຈົ້າ!' ຂ້ອຍຫາຍໃຈຍາກ. "ມັນຕອນເຊົ້າແລ້ວ."
  
  
  - ເຈົ້າໄດ້ນອນຕະຫຼອດຄືນ. ທ່ານຕ້ອງການມັນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢາກ​ຈະ​ເອົາ​ເຄື່ອງ​ນຸ່ງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ແລະ​ນາງ​ໄດ້​ແລ່ນ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ຍູ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອອກ​ໄປ​.
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ເຂົ້າໃຈ," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ນີ້​ແມ່ນ​ຄັ້ງ​ທີ​ສິບ​ຫ້າ… ການ​ໂຈມ​ຕີ​ຄັ້ງ​ໃຫຍ່… ທີ່​ອາດ​ຈະ​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ມື້​ນີ້. ພວກເຮົາຕ້ອງຢຸດເຊົາການນີ້.
  
  
  ນາງຍິ້ມອ່ອນໆ ແລະວາງມືໃສ່ໜ້າຜາກຂອງຂ້ອຍ. - ເຈົ້າ​ບໍ່​ຈື່​ບໍ? ທ່ານ​ໄດ້​ຢຸດ​ເຊົາ​ການ​ນີ້​.
  
  
  'ແນວໃດ?'
  
  
  “ບ່ອນເກັບມ້ຽນລູກປືນຂອງພວກກໍ່ການຮ້າຍ… ເຈົ້າໄດ້ທຳລາຍມັນຄືນແລ້ວ. ພ້ອມກັບ Raj.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ frowned curiously. "ເຈົ້າໄດ້ຍິນບໍ?"
  
  
  - ຕາມທໍາມະຊາດ. ທັງ​ເມືອງ​ຮູ້. ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງລະເບີດຢູ່ທີ່ນີ້.
  
  
  ສະໝອງຂອງຂ້ອຍຮູ້ສຶກງ່ວງນອນ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ເຂົ້າໃຈສິ່ງທີ່ນາງເວົ້າຈົນກ່ວານາງໄດ້ກ່າວເຖິງ Raj ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  "Amartya ບອກຂ້ອຍທຸກຢ່າງ."
  
  
  “ຣາຊ? ດັ່ງນັ້ນເຂົາມີຊີວິດຢູ່?
  
  
  - ແມ່ນແລ້ວ, ໄດ້ຮັບບາດເຈັບ, ແຕ່ມີຊີວິດຢູ່. ຢາກໃຫ້ທ່ານໄປຮ່ວມພິທີທີ່ທຳນຽບລັດຖະບານໃນມື້ນີ້.
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ສາບແຊ່ງພາຍໃຕ້ລົມຫາຍໃຈຂອງຂ້ອຍ. ຄົນຂີ້ຄ້ານຍັງມີຊີວິດຢູ່.
  
  
  "ລາວຈະມາຮັບເຈົ້າໃນລົດ," ນາງເວົ້າ. "Escort". ທັນໃດນັ້ນຂ້ອຍເຂົ້າໃຈ. ຂ້ອຍຮູ້ຫຼາຍເກີນໄປ. The Raj ໄດ້ສົ່ງ escort ສໍາລັບຂ້າພະເຈົ້າ, ແມ່ນ, ຄູ່ຂອງ executers, ບໍ່ຕ້ອງສົງໃສ, ໃຜຈະເຮັດໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ເຄີຍເປີດປາກຂອງຂ້າພະເຈົ້າອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  'ເມື່ອ​ໃດ​?'
  
  
  'ດຽວນີ້. ທຸກເວລາ.'
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍູ້ນາງອອກໄປແລະໄປຫາປ່ອງຢ້ຽມ. ຢູ່ໃນສີ່ຫຼ່ຽມຂ້າງລຸ່ມ, ຂ້ອຍເຫັນລົດຄັນໜຶ່ງກຳລັງຫັນໄປທາງລົດ. Choeni ຄັດຄ້ານ, ແຕ່ຂ້ອຍນຸ່ງເຄື່ອງໄວ, ພະຍາຍາມອະທິບາຍສະຖານະການໃຫ້ລາວຮູ້.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ອາ​ພາດ​ເມັນ​ກ່ອນ​ທີ່​ຊາຍ​ສອງ​ຄົນ​ມາ​ຈາກ​ລົດ​ຢູ່​ໃນ​ທາງ​ຂັບ​ລົດ. ແມ່​ຍິງ Choeni ໄດ້​ພາ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄປ​ຫ້ອງ​ນອນ​ແລະ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຫນີ​ຜ່ານ​ປະ​ຕູ​ຫລັງ.
  
  
  "ຕະຫລົກ," Choeni ຈົ່ມໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາປີນເຂົ້າໄປໃນຄີມ Bentley ຂອງນາງ. “Raj ບໍ່ສາມາດເຮັດຫຍັງໄດ້ກັບພວກກໍ່ການຮ້າຍ. ລາວຈະບໍ່ສົ່ງຄົນຂອງລາວໄປຂ້າເຈົ້າ. ຂ້ອຍຮູ້ຈັກລາວ.'
  
  
  ​ແຕ່​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ນາງ​ເວົ້າ​ເຊັ່ນ​ນີ້, ຮູ​ຈາກ​ລູກ​ປືນ​ຂະໜາດ 45 ​ໄດ້​ປະກົດ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ໃນ​ກະ​ດູກ​ຂອງ​ລົດ. ອັນທີສອງປາກົດຢູ່ໃນບ່ອນຈອດລົດໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຂັບລົດ Bentley ຂຶ້ນທາງຂັບລົດໄປຫາປະຕູ.
  
  
  ເມື່ອພວກເຮົາຫັນໄປຫາຖະຫນົນ, ນາງໄດ້ເຫັນຜູ້ຊາຍຢູ່ໃນປ່ອງຢ້ຽມຫ້ອງນອນຂອງນາງ, ບ່ອນທີ່ພວກເຂົາກໍາລັງຊອກຫາພວກເຮົາ. ປືນສັ້ນຢູ່ໃນມືຂອງພວກເຂົາສືບຕໍ່ຍິງໃສ່ພວກເຮົາ.
  
  
  "ມັນເປັນຄວາມຈິງ," ນາງເວົ້າ. "ຫຼັງຈາກນັ້ນ Raj ແມ່ນຜູ້ນໍາກໍ່ການຮ້າຍ ... ຜູ້ຊາຍທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫຼັງການວາງລະເບີດບໍ?"
  
  
  “ບໍ່,” ຄໍາຕອບຂອງຂ້ອຍເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍປະຫລາດໃຈຄືກັນ, ທັນໃດນັ້ນຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າ Raj ບໍ່ແມ່ນຜູ້ນໍາຂອງພວກກໍ່ການຮ້າຍ, ບໍ່ແມ່ນຜູ້ຄວບຄຸມແຜນການທັງຫມົດ, ເຖິງແມ່ນວ່າຄວາມຈິງແລ້ວຂ້ອຍບໍ່ມີເຫດຜົນທີ່ຈະສົງໃສ - ຂ້ອຍພຽງແຕ່ຖືກລົບກວນ. ບາງສິ່ງທີ່ລາວເວົ້າ, ຫຼືບາງທີສິ່ງທີ່ຍັງຮູ້ສຶກຢູ່ອ້ອມຮອບ.
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນມັນແມ່ນໃຜ?" - Choeni ຖາມ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ມັນ. ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່​ໄກ​ຈາກ​ບ້ານ​ພຽງ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ຢ້ານ​ພວກ​ຄົນ​ທີ່ Raj ສົ່ງ​ມາ​ຂ້າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົດ​ແປ້ນ​ແກັສ​ຢ່າງ​ໜັກ. ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເອົາຕາຈາກໂມງຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ມີ ຄວາມ ສົງ ໃສ ທີ່ ຮ້າຍ ແຮງ ວ່າ ເຄິ່ງ ຫນຶ່ງ ຂອງ ເມືອງ ສາ ມາດ ເພີ່ມ ຂຶ້ນ ໃນ ອາ ກາດ ໃນ ປັດ ຈຸ ບັນ .
  
  
  Choeni ພະຍາຍາມເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍສະຫງົບລົງ. ນາງຖາມວ່າ "ຂັບຊ້າລົງໜ້ອຍໜຶ່ງ," - ພວກເຮົາບໍ່ຮີບຮ້ອນດຽວນີ້. "Raj ບໍ່ສາມາດປະຕິບັດແຜນການຂອງລາວ," ນາງຄັດຄ້ານ. "ທ່ານໄດ້ທໍາລາຍອຸປະກອນຂອງພວກເຂົາ." ທ່ານ​ໄດ້​ຂ້າ​ຄົນ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ສ່ວນ​ໃຫຍ່. ລາວ​ບໍ່​ສາມາດ​ປະຕິບັດ​ແຜນການ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້.
  
  
  ສິ່ງ​ທີ່​ນາງ​ເວົ້າ​ນັ້ນ​ມີ​ຄວາມ​ສົມ​ເຫດ​ສົມ​ຜົນ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ສະ​ຫງົບ​ລົງ. ຂ້າພະເຈົ້າຍັງມີຄໍາຖາມຫຼາຍເກີນໄປ. ແລະທັນທີທັນໃດຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ບ່ອນທີ່ຈະຊອກຫາຄໍາຕອບ. ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເວົ້າຫຍັງກັບ Choeni ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍດຶງລົດ Bentley ໄປໃສ່ຖະໜົນສາຍໃຫຍ່ ແລະແລ່ນໄປທາງໃຕ້ໄປກົງສຸນ. ມີແລ້ວບັນຍາກາດງານບຸນຢູ່ຕາມຖະຫນົນທີ່ມີທຸງຢູ່ໂຄມໄຟທັງຫມົດ. ຖະໜົນຫົນທາງເລີ່ມເຕັມໄປດ້ວຍຄົນໃສ່ເຄື່ອງນຸ່ງສີສົດໃສ ມຸ່ງໜ້າໄປຫາຕຶກລັດຖະບານໃນໃຈກາງເມືອງ Kolkata.
  
  
  "ພວກເຂົາມາສໍາລັບວັນພັກ," Choeni ເວົ້າ.
  
  
  "ພວກເຂົາເລີ່ມຕົ້ນເມື່ອໃດ?" - ຂ້ອຍຖາມຢ່າງເຄັ່ງຄັດ.
  
  
  'ເວລາສິບສອງໂມງ.'
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງໂມງຂອງຂ້ອຍ. ມັນແມ່ນສິບເຄິ່ງ.
  
  
  ເມື່ອພວກເຮົາຂັບລົດເຂົ້າໄປໃນເມືອງຕື່ມອີກ, ຝູງຊົນກໍ່ໃຫຍ່ຂຶ້ນ, ຈົນກ່ວາພວກເຮົາສາມາດເຄື່ອນຍ້າຍໄດ້ພຽງແຕ່ຈັງຫວະຂອງຫອຍ. ປະ​ຊາ​ຊົນ​ໄດ້​ມີ​ສີ​ສັນ​ໃນ​ເຄື່ອງ​ນຸ່ງ​ປະ​ເທດ​ຂອງ​ຕົນ​. ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຮ້ອງ​ຫາ​ພວກ​ເຮົາ​ດ້ວຍ​ອາລົມ​ດີ, ແຕ່​ການ​ເຫັນ​ຕົວ​ເລກ​ຂອງ​ພວກ​ເຂົາ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ປະຫຼາດ​ໃຈ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ເປັນ​ຄົນ, ແຕ່​ວ່າ​ເປັນ​ເມັດ​ຂອງ​ຂີ້​ຝຸ່ນ, ຊຶ່ງ​ກໍາ​ລັງ​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ໄຟ​ໄຫມ້​ໂດຍ​ການ​ແຂ່ງ​ຂັນ​.
  
  
  ສະຖານະ​ການ​ຢູ່​ຕໍ່ໜ້າ​ສະຖານກົງສຸນ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ​ຍັງ​ບໍ່​ໄດ້​ຫຼຸດ​ຄວາມ​ວິຕົກ​ກັງວົນ​ຂອງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ. ທະຫານມາຣີນສະຫະລັດຍັງຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ມີ​ອາ​ວຸດ​ກັບ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໄດ້​ບັນ​ທຸກ​ລູກ​ປືນ​ຫຼາຍ​, ແຕ່​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃນ​ເຄື່ອງ​ແບບ​ເຕັມ​ທີ່​ແລະ​ປະ​ຊາ​ຊົນ​ໄດ້​ແອ​ອັດ​ຢູ່​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​.
  
  
  ເຂົາເຈົ້າສູນເສຍກອງຂອງເຂົາເຈົ້າຢ່າງສົມບູນ.
  
  
  "ພວກເຂົາຮູ້ວ່າຜູ້ກໍ່ການຮ້າຍໄດ້ຖືກລົບລ້າງ," Choeni ອະທິບາຍໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຜ່ານປະຕູເຂົ້າໄປໃນເດີ່ນກົງສຸນ. "ຊາວລັດເຊຍຄືກັນ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮ້ອງ​ໄຫ້, ແຕ່​ນາງ laughed ແລະ​ເອີ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ໂມງ​ປຸກ. "ມັນຈົບແລ້ວ," ນາງເວົ້າຢ່າງໝັ້ນໃຈ. - ບໍ່ມີບັນຫາ. ພວກເຮົາຈະຈັບ Amartya ໃນໄວໆນີ້. ລາວບໍ່ສາມາດເຮັດຫຍັງໄດ້.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຂັດກັບນາງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໂດດອອກຈາກລົດແລະແລ່ນໄປຫາກົງສຸນ.
  
  
  Slocum ກໍາລັງລົງມາທາງຂັ້ນໄດເມື່ອຂ້ອຍລຸກເຂົ້າໄປຂ້າງໃນ. ຄວາມຢ້ານກົວຫາຍໄປຈາກຕາຂອງລາວ, ຄືກັບເຫື່ອອອກຈາກຫນ້າຜາກຂອງລາວ. ລາວໄດ້ກາຍເປັນນັກການທູດມືອາຊີບທີ່ສະຫງົບ, ເຢັນອີກຄັ້ງ. ລາວ frowned ເມື່ອລາວເຫັນຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍຮູ້ວ່າມັນເປັນຍ້ອນຂ້ອຍເຕືອນລາວວ່າລາວເກືອບຖືກເຄາະຮ້າຍໃນສອງສາມມື້ຜ່ານມາ, ຄິດວ່າໂລກກໍາລັງຈະລະເບີດຢູ່ໃນໂດເມນຂອງລາວ. "ໂອ້, ທ່ານ Carter," ລາວເວົ້າໂດຍບໍ່ມີການຍິ້ມ. - ເຈົ້າໄປງານລ້ຽງບໍ?
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໂທຫາລາວ. "ທະຫານມາຣິນ ... ເຂົາເຈົ້າບໍ່ຮັກສາປະຊາຊົນຢູ່ໃນອັນຕະລາຍ."
  
  
  ລາວ snorted condescendingly. - ມັນຢູ່ຫລັງ. ​ໃນ​ຄືນ​ແລ້ວ​ນີ້ ພວກ​ຜູ້​ຊາຍ​ຂອງ​ທ່ານ Raj ​ໄດ້​ສັງຫານ​ພວກ​ກໍ່​ການ​ຮ້າຍ. ຂ້ອຍສົມມຸດວ່າເຈົ້າຊ່ວຍເຂົາເຈົ້າໃນເລື່ອງນີ້.
  
  
  "ມັນຍັງສາມາດມີການໂຈມຕີ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າຢ່າງບໍ່ຢຸດຢັ້ງ. "ລູກລະເບີດລູກໜຶ່ງສາມາດຖືກຖິ້ມໃສ່ສະຖານກົງສຸນລັດເຊຍ ແລະພວກເຂົາຈະເລີ່ມຍິງ."
  
  
  "ສະຫງົບລົງ, ທ່ານ Carter," Slocum ເວົ້າ. “ດຽວນີ້ ເລື່ອງນີ້ຢູ່ໃນມືຂອງນັກຊ່ຽວຊານ… ນັກການທູດ. ແລະພວກເຮົາມີສະຖານະການພາຍໃຕ້ການຄວບຄຸມ."
  
  
  ລາວເອົາມືທີ່ໝັ້ນໃຈໃສ່ບ່າຂອງຂ້ອຍ. "ເພື່ອຄວາມຊື່ສັດ, ຕອນເຊົ້ານີ້ພວກເຮົາພຽງແຕ່ຍື່ນມືທີ່ເປັນມິດກັບລັດເຊຍ." ລາວເບິ່ງໂມງຂອງລາວ. - ໃນສິບນາທີ, ເພື່ອໃຫ້ແນ່ນອນ. ທ່ານ Sokolov ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຄະ​ນະ​ຜູ້​ແທນ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ. ຂ້ອຍຕ້ອງຮີບຮ້ອນໄປທີ່ນັ້ນ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - 'ຄະນະບໍ?'
  
  
  ລາວຍ່າງຜ່ານຂ້ອຍ. ຄົນຂັບຂອງລາວ, ທະຫານມາຣີນໃນຊຸດເຄື່ອງນຸ່ງ, ໄດ້ເປີດປະຕູແລະ Slocum ຍ່າງຂຶ້ນໄປຫາລົດຢູ່ທາງຫນ້າຂອງອາຄານ.
  
  
  "ຄວາມຄິດຂອງ Colonel Wu," ລາວຮ້ອງຂຶ້ນ.
  
  
  ລາວຢູ່ທີ່ລົດເມື່ອຂ້ອຍຈັບບ່າຂອງລາວ. “ລໍຖ້າ,” ຂ້ອຍໄດ້ເຫົ່າໃສ່ລາວ. - ມີຫຍັງຜິດກັບ Colonel Wu?
  
  
  ໃຈຮ້າຍ, ລາວຖິ້ມມືຂອງຂ້ອຍອອກໄປ. “ຟັງ, Carter, ວຽກຂອງເຈົ້າຢູ່ນີ້ສຳເລັດແລ້ວ. ເຈົ້າໄດ້ສໍາເລັດວຽກງານຂອງເຈົ້າ, ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, ເປັນວຽກທີ່ໂຫດຮ້າຍ. ສະນັ້ນໃຫ້ອອກຈາກ Calcutta ໃນຂະນະທີ່ເຈົ້າຍັງສາມາດເຮັດໄດ້.
  
  
  ລາວ​ຫັນ​ໄປ​ທາງ​ລົດ, ແຕ່​ຂ້ອຍ​ຈັບ​ລາວ​ອີກ​ເທື່ອ​ໜຶ່ງ​ແລະ​ກົດ​ດັນ​ລາວ​ຢ່າງ​ແຮງ​ກັບ​ປະຕູ. ຄົນຂັບລົດໄດ້ກ້າວໜຶ່ງໃນທິດທາງຂອງຂ້ອຍ, ຈາກນັ້ນກໍ່ຢຸດ. “ຂໍໂທດ, Slocum,” ຂ້ອຍຈົ່ມ. 'ຕອບ.' Colonel Wu ມາກັບຫຍັງ?
  
  
  ທ່ານກ່າວວ່າ "ມັນບໍ່ແມ່ນທຸລະກິດຂອງເຈົ້າ, ແຕ່ພວກເຮົາມີຄວາມຄິດທີ່ດີ." Gesture ຂອງສັນຕິພາບ. ເດັກນ້ອຍຈະເອົາດອກໄມ້ໄປສະຖານກົງສຸນລັດເຊຍ. ມັນຈະອອກອາກາດທາງໂທລະພາບທົ່ວໂລກຜ່ານດາວທຽມ.”
  
  
  ຂ້ອຍເອົາມືອອກຈາກບ່າຂອງລາວ. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເຊື່ອສິ່ງທີ່ລາວເວົ້າ. "ເດັກນ້ອຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  - ແມ່ນແລ້ວ, ຈາກທີ່ພັກອາໄສ Colonel Wu. ເດັກນ້ອຍຫຼາຍຮ້ອຍຄົນ.
  
  
  ດ້ວຍດອກໄມ້ຈາກພວກເຮົາສໍາລັບຊາວລັດເຊຍ. ດີເລີດ, ເຈົ້າຄິດບໍ່?
  
  
  “ບໍ່…” ຂ້ອຍຍ່າງກັບໄປ, ໂດຍຮູ້ວ່າລາວບໍ່ເຄີຍເຂົ້າໃຈວ່າພວກກໍ່ການຮ້າຍເຮັດວຽກຂອງເຂົາເຈົ້າແນວໃດ.
  
  
  Slocum ຫັນຮອບ, ເຂົ້າໄປໃນລົດ, ແລະປິດປະຕູຫລັງລາວ. ໃນເວລານັ້ນ, Choeni ມາແລະຢືນຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ.
  
  
  - ລາວເວົ້າວ່າຈະມີເດັກນ້ອຍ, ບໍ່ແມ່ນບໍ? ນາງກະຊິບ. “ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ສິ່ງຕ່າງໆຈະໄປ…” ນາງຢຸດຊົ່ວຄາວເພື່ອພິຈາລະນາຄວາມຄິດທີ່ຍັງບໍ່ທັນໄດ້ສ້າງຕັ້ງຂຶ້ນ. "ຂ້ອຍຫມາຍຄວາມວ່າ, ມັນຍັງບໍ່ສິ້ນສຸດ. ຍັງ​ເທື່ອ. ແລະ Colonel Wu...
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ນີ້ຕ້ອງເປັນ Colonel Wu." ແຕ່ຊາວອາເມຣິກັນຈະຖືກຕໍານິຕິຕຽນ. Slocum ... ຄົນບ້ານັ້ນ ... ລາວຫຼີ້ນເຂົ້າໄປໃນມື Colonel Wu ຕະຫຼອດທາງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແລ່ນກັບຄືນໄປຫາ Bentley ແລະ Choeni ປະຕິບັດຕາມ.
  
  
  'ເຈົ້າຈະເຮັດຫຍັງ?' ນາງຮ້ອງຂຶ້ນ.
  
  
  "ຢຸດສິ່ງນີ້ຖ້າຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ຫລັງ​ລໍ້​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ນາງ​ໄປ​ໃກ້​ປະ​ຕູ​ອື່ນໆ.
  
  
  "ບໍ່, ຂ້ອຍຈະໄປຄົນດຽວ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ນີ້ອາດຈະເປັນອັນຕະລາຍ."
  
  
  ນາງບໍ່ສົນໃຈຄໍາເຫັນຂອງຂ້ອຍແລະນັ່ງລົງ.
  
  
  "ຖ້າມັນເປັນ Colonel Wu, ເປັນຫຍັງລາວຈຶ່ງໃຫ້ຂໍ້ມູນແກ່ພວກເຮົາກ່ຽວກັບ Zakir ແລະພຣະວິຫານ?" - Choeni ຖາມ. “Zakir ໄດ້ຖືກປະນີປະນອມແລ້ວ. ພວກເຮົາຮູ້ຈັກຊື່ຂອງລາວ, ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາຕ້ອງເອົາມັນອອກ. Wu ຕ້ອງມີຄວາມຫວັງວ່າພວກເຮົາຈະຖືກຂ້າຕາຍໃນເວລາດຽວກັນ. ລາວເກືອບປະສົບຜົນສໍາເລັດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົດ buzzer ແລະ​ແລ່ນ​ອອກ​ຈາກ​ປະ​ຕູ​ກົງ​ສຸນ​. ທະ​ເລ​ໄດ້​ໂດດ​ອອກ​ຈາກ​ທາງ​ແລະ​ສາບ​ແຊ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ສຽງ​ທີ່​ສາ​ມາດ​ໄດ້​ຍິນ​ເຄິ່ງ​ທາງ​ຂອງ​ຕັນ.
  
  
  ກ່ອນໜ້າພວກເຮົາ, ຜູ້ຄົນກຳລັງຮີບແລ່ນໄປຕາມທາງຍ່າງ. ຕຳຫຼວດຄົນໜຶ່ງໄດ້ຮ້ອງຫາພວກເຮົາ ແລະ ໂບກແຂນຂອງລາວດ້ວຍຄວາມໂກດແຄ້ນ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຊ້າລົງຈົນກ່ວາພວກເຮົາຢູ່ໃກ້ກັບສະຖານກົງສຸນລັດເຊຍ.
  
  
  ຄາວໜຶ່ງ ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍຕົກໃຈຍ້ອນຫຍັງ.
  
  
  ເຊັ່ນດຽວກັນກັບຊາວອາເມລິກາ, ລັດເຊຍໄດ້ຫຼຸດລົງກອງຂອງເຂົາເຈົ້າ. ທະຫານ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ນຸ່ງ​ເຄື່ອງ​ແບບ​ເຕັມ​ຊຸດ, ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ພິ​ທີ​ຫຼາຍ​ກວ່າ​ທະຫານ. ​ແຕ່​ຂ້ອຍ​ຮູ້ສຶກ​ບໍ່​ດີ​ເມື່ອ​ໄດ້​ເຫັນ​ກອງ​ທະຫານ​ນາ​ຣີ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ​ກຳລັງ​ຢືນ​ຢູ່​ຕາມ​ຖະໜົນ​ຫົນທາງ​ຈາກ​ສະຖານ​ກົງສຸນ. Slocum ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ສະ​ຖາ​ນະ​ການ​ເປັນ​ອັນ​ຕະ​ລາຍ​ຫຼາຍ​ຂຶ້ນ​ໂດຍ​ການ​ນໍາ​ເອົາ​ໃນ​ກອງ​ທັບ​ທະ​ເລ​.
  
  
  ລົດຂອງລາວໄດ້ຂັບລົດຢູ່ທາງໜ້າຂອງພວກເຮົາ, ແລະເມື່ອຂ້ອຍດຶງໄປຂ້າງທາງ, ຄົນຂັບລົດຂອງລາວກໍພຽງແຕ່ຂັບຜ່ານປະຕູກົງສຸນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນ Alexander Sokolov ອອກຈາກປະຕູທາງຫນ້າຂອງອາຄານເພື່ອຕ້ອນຮັບແຂກຂອງລາວ.
  
  
  'ເບິ່ງ!' - Choney exclaimed. ນາງໄດ້ຊີ້ຢ່າງປ່າເຖື່ອນລົງຕາມຖະຫນົນ.
  
  
  ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປີນ​ຄ້ອຍ​ນ້ອຍ​, ມີ​ຢ່າງ​ຫນ້ອຍ​ຫນຶ່ງ​ຮ້ອຍ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​. ເດັກນ້ອຍ, ສ່ວນຫຼາຍແມ່ນມີອາຍຸຕໍ່າກວ່າສິບປີ. ກອງທັບຂະໜາດນ້ອຍ, ຮ້ອງເພງ… ຝູງຊົນ, ໄດ້ມຸ່ງໜ້າໄປຍັງສະຖານກົງສຸນລັດເຊຍ. ແລະ​ພວກ​ເຂົາ​ທັງ​ຫມົດ​ໄດ້​ຖື​ຊໍ່​ດອກ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ໃນ​ກະ​ປ໋ອງ​ສີ​ສົດ​ໃສ​.
  
  
  Slocum ໄດ້ອອກຈາກລົດແລະເບິ່ງເດັກນ້ອຍດ້ວຍຄວາມພາກພູມໃຈແລະ beaming, ຄືກັບວ່ານີ້ແມ່ນໄຊຊະນະທາງການທູດສ່ວນຕົວຂອງລາວ. ເຖິງແມ່ນວ່າ Fox ເກົ່າ Sokolov ເບິ່ງຄືວ່າຢູ່ໃນອາລົມດີ.
  
  
  ຂ້ອຍຮ້ອງວ່າ:
  
  
  "ຢຸດພວກເຂົາ!"
  
  
  ຂ້ອຍຮູ້ສຶກຄືກັບຄົນໂງ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ຖະ​ຫນົນ​ຮ້ອງ​ໄຫ້, ແລະ Choeni ປະ​ຕິ​ບັດ​ຕາມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ຍິນ Slocum ໂທຫາຂ້ອຍ. ຄົນຢູ່ຖະໜົນເບິ່ງຂ້ອຍຄືກັບວ່າຂ້ອຍເປັນບ້າ. ເຈົ້າຫນ້າທີ່ໄດ້ກ້າວໄປຂ້າງຫນ້າເພື່ອຢຸດຂ້ອຍ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍູ້​ເຂົາ​ອອກ​ໄປ​ແລະ​ຟ້າວ​ໄປ​ຫາ​ເດັກ​ນ້ອຍ​. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນ Colonel Wu. ລາວຢືນກັບຄືນໄປບ່ອນ, ເບິ່ງ, ປ່ອຍໃຫ້ໄວລຸ້ນອອກຈາກສູນເດັກກໍາພ້າຂອງລາວ.
  
  
  ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງເກີດຂຶ້ນຢ່າງໄວວາ. ເດັກນ້ອຍຕົກຕະລຶງເມື່ອເຫັນຊາຍຂາວສູງຄົນໜຶ່ງແລ່ນມາທ່າມກາງພວກເຂົາ. ເຂົາເຈົ້າຢຸດຮ້ອງເພງ ແລະຍ່າງກັບຄືນ.
  
  
  ເຈົ້າຫນ້າທີ່ຍັງພະຍາຍາມເຂົ້າຫາຂ້ອຍ, ແລະບາງຄົນຢູ່ຕາມຖະຫນົນ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເລີ່ມ ຕົ້ນ ທີ່ ຈະ snatch bouquets ຈາກ ມື ຂອງ ເດັກ ນ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຢູ່​ໃນ bouquet ຫນຶ່ງ, ບໍ່​ພົບ​ເຫັນ​ຫຍັງ​ແລະ​ໄດ້​ຖິ້ມ​ກະ​ປ໋ອງ​ໄປ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງອີກອັນຫນຶ່ງ, ແລະອີກອັນຫນຶ່ງ ...
  
  
  ເດັກນ້ອຍຮ້ອງອອກມາ. ບາງຄົນແລ່ນກັບໄປໃນທິດທາງທີ່ເຂົາເຈົ້າມາຈາກ. ຂ້ອຍບໍ່ພົບຫຍັງເລີຍຈົນກ່ວາ Choeni ໂທຫາຂ້ອຍແລະເອົາກະປ໋ອງທີ່ມີຊໍ່ດອກໄມ້ໃຫ້ຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖິ້ມ​ດອກ​ໄມ້​ໄປ​ແລະ​ເກັບ​ເອົາ​ເຖິງ​ລູກ​ລະ​ເບີດ​ທີ່​ຢູ່​ໃຕ້​ພວກ​ເຂົາ​.
  
  
  ກົງກັບສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຈິນຕະນາການ.
  
  
  Colonel Wu ຍັງສາມາດຕໍານິຕິຕຽນພະນັກງານສະຖານກົງສຸນອາເມລິກາ, ເພາະວ່າເທົ່າທີ່ຊາວລັດເຊຍຮູ້, ມັນແມ່ນ Slocum ຜູ້ທີ່ຈັດຕັ້ງການເດີນຂະບວນຂອງເດັກນ້ອຍໄປຫາສະຖານກົງສຸນ. ຖ້າ​ຫາກ​ລູກ​ລະ​ເບີດ​ແຕກ​ຂຶ້ນ, ປະຕິ​ກິລິຍາ​ຂອງຣັດ​ເຊຍ​ຈະ​ເກີດ​ຂຶ້ນ. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ມີເວລາອະທິບາຍທັງໝົດນີ້. ຕໍາຫຼວດເລີ່ມເຂົ້າຫາຂ້ອຍ. ແລະຍັງມີກຸ່ມຄົນຢູ່ຕາມຖະຫນົນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ໄດ້​ເຫັນ​ກອງ​ທັບ​ທະ​ເລ​ຂອງ​ການ​ເຄື່ອນ​ຍ້າຍ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄາດເດົາປ່າທໍາມະຊາດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ໄຟ​ມ້າ​ອອກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໄດ້​ໄຟ​ຟິວ​ສັ້ນ​ຕິດ​ອອກ​ຈາກ​ກະ​ປ໋ອງ​ໄດ້​.
  
  
  ຮ້ອງໄຫ້ຜ່ານຝູງຊົນ. ຜູ້​ຄົນ​ໄດ້​ສະ​ດຸດ​ກັບ​ຄືນ​ມາ​ແລະ​ຢຽບ​ຢ່ຳ​ກັນ​ຢ່າງ​ຮີບ​ດ່ວນ​ທີ່​ຈະ​ຫລົບ​ໜີ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ທົ່ວ, ຊອກ​ຫາ​ສະ​ຖານ​ທີ່​ຖິ້ມ​ລະ​ເບີດ, ແຕ່​ວ່າ​ມີ​ຄົນ​ເກືອບ​ທຸກ​ບ່ອນ. ໃນທີ່ສຸດຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນ Colonel Wu. ລາວຢືນຢູ່ຄົນດຽວ, ຢູ່ໃກ້ກັບທາງເຂົ້າແກ້ວໄປຫາຕຶກຫ້ອງການທີ່ທັນສະໄຫມ. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ມັນຢູ່ໄກຈາກສະຖານກົງສຸນລັດເຊຍ. ຂ້າພະເຈົ້າຫວັງວ່າ Sokolov ຈະເຂົ້າໃຈວ່າຂ້ອຍພະຍາຍາມປ້ອງກັນການໂຈມຕີໃນສໍານັກງານໃຫຍ່ຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖິ້ມ​ລະ​ເບີດ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ຄື grenade​. ນາງໄດ້ລົງຈອດຢູ່ເທິງຊີມັງຕໍ່ຫນ້າ Wu ແລະມ້ວນຕື່ມອີກ. ລາວນົກເຂົາເຂົ້າໄປໃນຕຶກກ່ອນທີ່ລະເບີດຈະລະເບີດ, ແຕ່ປ່ອງຢ້ຽມຂະຫນາດໃຫຍ່ໄດ້ແຕກຫັກແລະຝົນຕົກລົງໃສ່ລາວ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນລາວຕົກ; ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສູນ​ເສຍ​ການ​ເບິ່ງ​ຂອງ​ເຂົາ.
  
  
  ຝູງຊົນໄດ້ແລ່ນອ້ອມຂ້ອຍ. ເດັກນ້ອຍໄດ້ຖິ້ມ bouquets ຂອງເຂົາເຈົ້າແລະຮ້ອງໄຫ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ທີ່​ຕຶກ​ອາ​ຄານ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ Wu​. ຢູ່ໃນອາຄານ, ແກ້ວແຕກຢູ່ໃຕ້ຕີນຂອງຂ້ອຍ ແລະຂ້ອຍເຫັນຮ່ອງຮອຍເລືອດທີ່ມາຈາກບ່ອນທີ່ Colonel Wu ລົ້ມ.
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເຫັນ ປະ ຕູ ຟ ໄດ້ ປິດ. ຂ້ອຍຟ້າວແລ່ນຜ່ານຊ່ອງຫວ່າງແຄບລະຫວ່າງປະຕູເລື່ອນ. ຂ້ອຍໄດ້ເຮັດມັນ, ແຕ່ມັນເກືອບເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍເສຍຊີວິດ.
  
  
  
  ບົດທີສິບສີ່
  
  
  ຂະນະທີ່ຂ້ອຍໄດ້ລົ້ມລົງໃນລິຟ, ພັນເອກໄດ້ໂດດໃສ່ຂ້ອຍ. ລາວໄວ. ມືຂອງລາວຮູ້ສຶກທົ່ວຂ້ອຍ, ຊອກຫາອາວຸດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍົກ​ມື​ຂຶ້ນ​ເພື່ອ​ປົກ Wilhelmina ແລະ​ມີດ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ເຂົາ​ດຶງ​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ອອກ​ຈາກ​ກະ​ເປົ໋າ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  “ຢ່າຍ້າຍ,” ລາວຮ້ອງຂຶ້ນ.
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ໂດດ​ອອກ​ຈາກ​ຂ້ອຍ ແລະ​ໂດດ​ຂ້າມ​ຂ້ອຍ. ລາວສັ່ງວ່າ "ຫັນໄປຊ້າໆ," ລາວສັ່ງ.
  
  
  ຢ່າງລະມັດລະວັງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງຂ້າມບ່າຂອງຂ້ອຍ. ລາວ​ຢືນ​ຕົວ​ກັບ​ປະຕູ​ທີ່​ປິດ​ໄວ້, ກຽມ​ຈະ​ກົດ​ປຸ່ມ​ດ້ວຍ​ມື​ເບື້ອງ​ດຽວ​ທີ່​ຈະ​ພາ​ພວກ​ເຮົາ​ໄປ​ຫາ​ຫລັງ​ຄາ​ຂອງ​ຕຶກ. ໃບໜ້າຂອງລາວຖືກປົກດ້ວຍແກ້ວ. ຊາກແກ້ວຍັງປົ່ງອອກມາຈາກບາດແຜບາງອັນ. ເລືອດໄດ້ໄຫຼອອກຈາກໜ້າເອິກຂອງລາວ ແລະ ມີເລືອດໄຫຼອອກມາໃນກະເພາະອາຫານຂອງລາວ ເຊິ່ງຄວນຫມາຍເຖິງການຕາຍຂອງລາວ, ແຕ່ເຖິງແມ່ນປັດຈຸບັນລາວຍັງມີກຽດສັກສີອັນແນ່ນອນກ່ຽວກັບລາວ. ສອງ​ສາມ​ນາ​ທີ​ກ່ອນ​ທີ່​ລາວ​ເສຍ​ຊີ​ວິດ, ລາວ​ໄດ້​ຮັກ​ສາ​ພຶດ​ຕິ​ກຳ​ທີ່​ຊັດ​ເຈນ ແລະ​ເບີກ​ບານ​ມ່ວນ​ຊື່ນ ເຊິ່ງ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປະ​ທັບ​ໃຈ​ໃນ​ຊັບ​ສິນ​ຂອງ​ລາວ.
  
  
  ຢູ່​ໃນ​ມື​ຂອງ​ລາວ​ມີ​ປາກ​ກາ​ນ້ຳ​ພຸ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຕັມ​ໄປ​ດ້ວຍ​ອາຍ​ແກັສ​ຕາຍ. ລາວໄດ້ຖອດຫມວກອອກແລ້ວແລະເອົານິ້ວມືຂອງລາວໃສ່ຄລິບ, ພ້ອມທີ່ຈະໄຟ. ແນ່ນອນ, ລາວຮູ້ວ່າມັນເຮັດວຽກແນວໃດ.
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ແນ​ໃສ່​ຂ້ອຍ, ແລະ ຂ້ອຍ​ສົງໄສ​ວ່າ​ລາວ​ຮູ້​ຈັກ​ພະລັງ​ຂອງ​ສິ່ງ​ນີ້.
  
  
  "ຖ້າທ່ານໃຊ້ນີ້ຢູ່ໃນລິຟ," ຂ້ອຍເຕືອນລາວ, "ເຈົ້າກໍ່ຕາຍຄືກັນ."
  
  
  "ລົມຫາຍໃຈດຽວແມ່ນສິ່ງທີ່ທ່ານຕ້ອງການ," ລາວເວົ້າ. "ຂ້ອຍຮູ້ຈັກອຸປະກອນນ້ອຍໆນີ້ດີ, Carter."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ການ​ເຄື່ອນ​ຍ້າຍ​ນິ້ວ​ມື​ຂອງ​ເຂົາ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເກືອບ​ຈົ່ມ​ໃສ່​ເຂົາ.
  
  
  “ລໍຖ້າ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. - ບໍ່ມີການຮີບຮ້ອນ.
  
  
  ລາວຫົວເລາະ ແລະກະຕຸ້ນໃຫ້ຂ້ອຍຢືນຂຶ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ຢ່າງ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ແລະ​ກົດ​ດັນ​ຕົນ​ເອງ​ກັບ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ​ອື່ນໆ​ຂອງ​ລິ​ຟ.
  
  
  "ພຽງແຕ່ບອກຂ້ອຍວ່າເປັນຫຍັງ," ຂ້ອຍເວົ້າ. - ເຈົ້າຕ້ອງການບັນລຸຫຍັງ?
  
  
  "ສືບຕໍ່ເດີນຫນ້າ, Carter," ລາວອະທິບາຍ. “ເມື່ອບໍ່ດົນມານີ້ ເຈົ້າຖາມຂ້ອຍວ່າຜູ້ຊາຍແບບຂ້ອຍຕ້ອງການຫຍັງອີກ. ຂ້ອຍ​ເວົ້າ​ວ່າ​ຜູ້​ທີ່​ມີ​ທຸກ​ຢ່າງ​ພຽງ​ແຕ່​ຢາກ​ໃຫ້​ແນ່​ໃຈ.”
  
  
  - ແລະນັ້ນແມ່ນການຕົວະ?
  
  
  - ບໍ່, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ອະທິບາຍຕື່ມອີກ. ຄວາມເຂັ້ມແຂງພຽງແຕ່ເຮັດໃຫ້ຄວາມປອດໄພ. ພຽງແຕ່ຜູ້ຊາຍຢູ່ເທິງສຸດແມ່ນປອດໄພ.
  
  
  'ຂ້ອຍຍັງບໍ່ເຂົ້າໃຈ. ເຈົ້າຈະເຮັດຫຍັງກັບລະເບີດເຫຼົ່ານີ້?
  
  
  "ຄວາມວຸ່ນວາຍ," ລາວເວົ້າ. “ຊາວຣັດ​ເຊຍ​ຈະ​ຖິ້ມ​ໂທດ​ໃສ່​ຊາວ​ອາ​ເມຣິກັນ. ຈະ​ມີ​ການ​ຍິງ​ປືນ. ການຈະລາຈົນຢູ່ຕາມຖະໜົນຫົນທາງ. ສົງຄາມຂະໜາດນ້ອຍຢູ່ Calcutta. ນິວ​ເດ​ລີ​ຖືກ​ກ່າວ​ວ່າ​ໄດ້​ປະ​ກາດ​ກົດ​ໝາຍ​ຍຸ​ຕິ​ທຳ​ຄື​ເກົ່າ. Raj ຈະ​ຂຶ້ນ​ກໍາ​ລັງ​. ຕໍ່ມາພວກເຮົາຈະປະກາດເອກະລາດຂອງລັດ Bengal.”
  
  
  - ແຕ່ເຂົາຈະເຮັດວຽກສໍາລັບທ່ານ?
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ.'
  
  
  "ຫົວຄິດເພາະເຈົ້າເປັນຄົນຈີນ?"
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ອີກ​ຄັ້ງ​ໜຶ່ງ​ແລະ​ເກືອບ​ສອງ​ເທົ່າ​ໃນ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ.
  
  
  "ເຈົ້າຈະຕາຍ," ຂ້ອຍເຕືອນລາວ. "ຖ້າບໍ່ມີເຈົ້າ, ລາວຈະຄອບຄອງ."
  
  
  ລາວສັ່ນຫົວຢ່າງອ່ອນແອ. “ມີເອກະສານ. ພວກເຂົາເຈົ້າຕ້ອງໄດ້ຮັບການເປີດຫຼັງຈາກການເສຍຊີວິດຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  "ເອກະສານການມີສ່ວນຮ່ວມຂອງ Raj ໃນການສົມຮູ້ຮ່ວມຄິດ?"
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ.'
  
  
  ລາວຕັ້ງຊື່ຂຶ້ນ ແລະຍົກປືນແກັດຂຶ້ນເລັກນ້ອຍ. "ແຕ່ເຈົ້າລົ້ມເຫລວ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ເຈົ້າຈະຕາຍໂດຍໄຮ້ປະໂຫຍດ."
  
  
  ລາວກົດປຸ່ມລິຟຢູ່ຫລັງລາວ. ລິຟໄດ້ເພີ່ມຂຶ້ນຢ່າງຊ້າໆ.
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ລາວ​ໄດ້​ຫາຍ​ໃຈ​ເລິກ​ແລະ​ກົດ​ທີ່​ຈັບ​ປາກ​ກາ​ໄດ້​. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຫາຍ ໃຈ ຂອງ ອາ ກາດ ກ່ອນ ທີ່ ຈະ ຟັງ ຂອງ ອາຍ ແກ ັ ສ ໄດ້ ສ້າງ ຕັ້ງ ຂຶ້ນ ລະ ຫວ່າງ ພວກ ເຮົາ.
  
  
  ລິຟຂະໜາດນ້ອຍເຕັມໄປດ້ວຍມັນ ແລະງູອ້ອມຕົວເຮົາຄືກັບເສືອ, ພ້ອມທີ່ຈະໂຈມຕີທັນທີທີ່ພວກເຮົາເປີດປາກເພື່ອຫາຍໃຈ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຢືນ​ເບິ່ງ​ກັນ​ແລະ​ກັນ​ຢູ່​ໃນ​ການ​ສູ້​ຮົບ​ທີ່​ງຽບ​ສະ​ຫງົບ, ອົດ​ລົມ​ຫາຍ​ໃຈ. ບໍ່ມີໃຜຂອງພວກເຮົາຍ້າຍ. ບໍ່ມີການຫລົບຫນີ. ລິບທີ່ຂຶ້ນຢ່າງຊ້າໆໄດ້ຂຶ້ນໄປຊັ້ນເທິງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ໄດ້​ຮັບ​ຜ່ານ​ເຂົາ​ເພື່ອ​ຢຸດ​ລິ​ຟ​ຢູ່​ເຄິ່ງ​ກາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ໄດ້​ຫາຍ​ໃຈ​ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ສາ​ມາດ​ເປີດ​ປະ​ຕູ.
  
  
  ລາວຍິ້ມແຍ້ມແຈ່ມໃສ. ໃນປັດຈຸບັນມັນຈະງ່າຍຂຶ້ນສໍາລັບລາວທີ່ຈະເສຍຊີວິດ. ລາວຈະໄປຫາບ່ອນຝັງສົບຂອງລາວທີ່ຄິດວ່າລາວໄດ້ຊະນະການສູ້ຮົບສຸດທ້າຍ. ມັນດີກວ່າການແຂ່ງຂັນກັບຂ້ອຍຢູ່ເທິງແຜ່ນຢືນ. ຖ້າລາວສາມາດລົມຫາຍໃຈຂອງລາວໄດ້ດົນກວ່າທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້, ລາວຈະບັນລຸໄຊຊະນະສຸດທ້າຍຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອື້ອມ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ກະ​ເປົ໋າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ດຶງ​ເອົາ​ຜ້າ​ເຊັດ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອອກ, ຜ້າ​ເຊັດ​ມື​ພິ​ເສດ​ທີ່ Hawk ບອກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ເອົາ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສະ​ເຫມີ​ໄປ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ປືນ​ແກັດ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ການ​ເຜີຍ​ແຜ່.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກົດ​ມັນ​ກັບ​ປາກ​ແລະ​ດັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ inhaled ເທົ່າ​ທຽມ​ກັນ​ໂດຍ​ຜ່ານ​ເສັ້ນ​ໄຍ​ກອງ​ພິ​ເສດ​.
  
  
  ໃບຫນ້າຂອງ Wu ສະແດງໃຫ້ເຫັນຄວາມສັບສົນຄັ້ງທໍາອິດ, ຫຼັງຈາກນັ້ນຄວາມເຂົ້າໃຈ, ຫຼັງຈາກນັ້ນ horror. ລາວ blushed; ລາວ​ໄດ້​ປົກ​ປາກ​ດ້ວຍ​ມື​ຂອງ​ລາວ. ແຕ່ໃນທີ່ສຸດລາວຕ້ອງຫາຍໃຈ. ລາວຖອນຫາຍໃຈແລະໂດດໄປຫາຂ້ອຍ, ມືນ້ອຍໆຂອງລາວບີບຄໍຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຕໍ່ຕ້ານ.
  
  
  ເມື່ອນິ້ວມືຂອງລາວປິດຄໍຂອງຂ້ອຍ, ລາວຫາຍໃຈອອກ. - ຂ້ອຍສາບແຊ່ງເຈົ້າ! - ລາວ exclaimed. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ກັນ​ສໍາ​ລັບ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນິ້ວມືຂອງລາວຄ່ອຍໆຜ່ອນຄາຍແລະເລື່ອນໄປຂ້າງ. ລາວຕາຍເມື່ອລາວລົ້ມລົງກັບພື້ນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປ່ອຍ​ອາຍ​ແກ​ັ​ສ​ທີ່​ຢູ່​ໃນ​ຊັ້ນ​ເທິງ​ໄດ້​ຫາຍ​ໄປ​ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ການ​ເດີນ​ທາງ​ຊ້າ​ລົງ​. ເມື່ອ​ປະຕູ​ລິ​ຟ​ຢູ່​ຊັ້ນ​ທຳ​ອິດ​ຂອງ​ຕຶກ​ໄດ້​ເປີດ​ອອກ, ໂຊນີ​ແລ່ນ​ມາ​ຫາ​ຂ້ອຍ.
  
  
  ຢູ່ໃນຫ້ອງຮັບແຂກຂອງອາຄານ, ຝູງຊົນທີ່ສັບສົນໄດ້ເບິ່ງສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນ.
  
  
  Slocum ຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ໃບຫນ້າຂອງລາວຊຸ່ມດ້ວຍເຫື່ອອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍຄວາມໃຈຮ້າຍແລະຄວາມອັບອາຍ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສົນໃຈລາວແລະຫັນໄປຫາ Alexander Sokolov, ຜູ້ທີ່ໄດ້ອອກມາຈາກຝູງຊົນ.
  
  
  ລັດເຊຍຍິ້ມຢ່າງມີຄວາມສຸກ. ລາວ​ໄດ້​ກົ້ມ​ໜ້າ​ລົງ​ຈູບ​ແກ້ມ​ທັງ​ສອງ​ຄື​ກັບ​ພວກ​ເພື່ອນ​ບ້ານ.
  
  
  "ທ່ານໄດ້ຊ່ວຍພວກເຮົາທຸກຄົນ," ລາວເວົ້າ, ແຕະຫູຂອງຂ້ອຍດ້ວຍສົບຂອງລາວ. "ແຕ່ອອກຈາກ Calcutta ຕອນແລງນີ້." ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຍິ້ມ, ລາວຍ່າງກັບຄືນໄປບ່ອນແລະເລີ່ມຕົ້ນເວົ້າການທູດກ່ຽວກັບວິທີທີ່ຊາວອາເມລິກາແລະລັດເຊຍດໍາລົງຊີວິດຮ່ວມກັນຢ່າງສະຫງົບສຸກຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງ, ເຖິງແມ່ນວ່າຢູ່ໃນ Calcutta. ຫລັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ Amartya Raja, ແຂນ​ຊ້າຍ​ຂອງ​ລາວ​ໃສ່​ແຜ່ນ​ແພ ແລະ​ບາດ​ແຜ​ຢູ່​ເທິງ​ໃບ​ໜ້າ​ຂອງ​ລາວ​ຈາກ​ການ​ລະ​ເບີດ​ຢູ່​ບ່ອນ​ເກັບ​ມ້ຽນ​ລູກ​ປືນ. ລາວຢືນຊື່, ແຕ່ຂ້ອຍສາມາດເດົາໄດ້ຄວາມຢ້ານກົວທີ່ໄດ້ຄອບຄອງລາວ. ອີກບໍ່ດົນ ລາວຈະຖືກເປີດເຜີຍ. ມັນເປັນພຽງແຕ່ເລື່ອງຂອງເວລາ.
  
  
  ໃນທີ່ສຸດມືຂອງ Choeni ຢູ່ໃນຂອງຂ້ອຍແລະນາງໄດ້ນໍາຂ້ອຍໄປຫາ Bentley.
  
  
  ຂ້ອຍຫລຽວເບິ່ງຕຶກ ແລະຄິດເຖິງສິ່ງທີ່ Sokolov ເວົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍຕ້ອງອອກໄປ. ເຊົ້າມື້ຕໍ່ມາ ຄົນຂອງລາວຈະພະຍາຍາມຂ້າຂ້ອຍ. ເຖິງແມ່ນວ່າກ່ອນຫນ້ານີ້, Raj ສາມາດສົ່ງຜູ້ລອບສັງຫານຂອງລາວ. Calcutta ແມ່ນສະຖານທີ່ອັນຕະລາຍ; ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງ Choeni ແລະຄິດເຖິງບາງສິ່ງບາງຢ່າງ. "ເຮືອນຂອງເຈົ້າ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຕຽງນອນໄດ້ອ່ອນລົງ."
  
  
  * * *
  
  
  
  ກ່ຽວ​ກັບ​ປຶ້ມ​:
  
  
  The Great Helmsman ໄດ້ໃຫ້ຄໍາແນະນໍາທີ່ຕັດສິນຂອງກອງທັບລາວ. ວັງ Kremlin ບໍ່ສາມາດຫັນໄປໄດ້. ຟິວ​ຂອງ​ການ​ທໍາ​ລາຍ​ທັງ​ຫມົດ​ໄດ້​ຖືກ​ໄຟ​ແລ້ວ​ໃນ Calcutta​.
  
  
  ມີພຽງແຕ່ຜູ້ຊາຍຄົນດຽວເທົ່ານັ້ນທີ່ຈະຢຸດເຫດການນີ້: Nick Carter. ພາລະກິດທີ່ຕາຍແລ້ວໃນເວລາທີ່ລາວຄົ້ນພົບວ່າ opponents ລາວແມ່ນເດັກນ້ອຍ. ເດັກນ້ອຍທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍຄວາມກຽດຊັງແລະຄວາມຢາກຄາດຕະກໍາ, ນໍາພາໂດຍ Pied Piper ບ້າທີ່ເບິ່ງບໍ່ເຫັນເທົ່າທີ່ລາວເປັນອັນຕະລາຍ.
  
  
  
  
  
  ສາ​ລະ​ບານ
  ບົດທີ 2
  
  
  
  ບົດທີ 4
  
  
  
  ບົດທີ 5
  
  
  
  ບົດທີ 6
  
  
  
  ບົດທີ 7
  
  
  
  ບົດທີ 8
  
  
  
  ບົດທີ 9
  
  
  
  ບົດທີ 10
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Butcher ຂອງ Belgrade
  
  
  
  
  ຄຳອະທິບາຍປະກອບ
  
  
  
  ເປັນນັກຂ້າທີ່ຢູ່ເທິງສຸດຂອງອາຊີບເລືອດຂອງລາວ ...
  
  
  ຜູ້ຊາຍທີ່ບໍ່ຮູ້ຈັກກັບອົງການສືບລັບທີ່ເປັນມືອາຊີບໃນໂລກ. ຜູ້​ບັນຊາ​ການ​ຢູ່​ເບື້ອງ​ຫລັງ​ເຄືອ​ຂ່າຍ​ສອດ​ແນມ​ສ່ວນ​ຕົວ​ທີ່​ມີ​ມູນ​ຄ່າ​ຫຼາຍ​ຕື້​ໂດ​ລາ​ທີ່​ເອີ້ນ​ວ່າ Topcon, Inc. ຄົນໂສກເສົ້າທີ່ມີອໍານາດໂຫດຮ້າຍໄດ້ເຖິງເຄິ່ງໂລກ ...
  
  
  ໃນປາຣີ
  
  
  ຜູ້ອົບພະຍົບສີແດງຜູ້ທີ່ຄວນຈະບອກ Nick Carter ກ່ຽວກັບເກມ Topcon ຕາຍໄດ້ຖືກແທງຈົນຕາຍກ່ອນທີ່ລາວຈະເວົ້າຄໍາເວົ້າ.
  
  
  ໃນ LAUSANNE
  
  
  ຕົວແທນໄວຫນຸ່ມເຍຍລະມັນທີ່ສວຍງາມໄດ້ໃຊ້ທຸກ trick ຂອງຈິດໃຈແລະຮ່າງກາຍທີ່ໄດ້ຮັບການຝຶກອົບຮົມທີ່ດີຂອງນາງເພື່ອທໍາລາຍໂອກາດຂອງ Nick ໃນການຄົ້ນຫາ Topkon.
  
  
  ໃນ MILAN
  
  
  ເຈົ້າຫນ້າທີ່ຈີນເກືອບຢຸດ Nick ສໍາລັບຄວາມດີດ້ວຍການຟັກຄາຣາເຕ້ຕາຍ. ຕົວແທນ Chicom ຍັງລ່າຜູ້ຊາຍທີ່ດໍາເນີນການ Topcon.
  
  
  ໃນ TRIESTE
  
  
  ເມຍນ້ອຍຂອງອາຊະຍາກຳສົງຄາມຂອງນາຊີໄດ້ພົວພັນກັບ Nick ໃນເກມເຊື່ອງ ແລະຊອກຫາວິທີລະເບີດ. ແລະໃນຂະນະທີ່ນາງດຶງ Nick ອອກໄປ, ຜູ້ຊາຍອັນດັບ 1 ຂອງ Topcon ໄດ້ຫລົບຫນີອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  ໃນ BELGRADE
  
  
  ຜູ້ຊາຍທີ່ໜ້າຢ້ານກາຍເປັນຝັນຮ້າຍ ເມື່ອ Nick Carter ຄົ້ນພົບຕົວຕົນທີ່ແທ້ຈິງຂອງເຈົ້າຂອງ Topcon!
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  ບົດບັນຍາຍ
  
  
  ບົດທໍາອິດ
  
  
  ບົດທີສອງ
  
  
  ບົດທີສາມ
  
  
  ບົດທີສີ່
  
  
  ບົດທີຫ້າ
  
  
  ບົດທີຫົກ
  
  
  ບົດທີເຈັດ
  
  
  ບົດທີແປດ
  
  
  ບົດທີເກົ້າ
  
  
  ບົດທີສິບ
  
  
  ບົດທີສິບເອັດ
  
  
  ບົດທີສິບສອງ
  
  
  ບົດທີສິບສາມ
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  ຜູ້ຂ້າ
  
  
  Butcher ຂອງ Belgrade
  
  
  
  
  
  ອຸທິດຕົນໃຫ້ແກ່ສະມາຊິກຂອງອົງການສືບລັບສະຫະລັດ
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  ບົດບັນຍາຍ
  
  
  
  Orient Express ໄດ້ເລື່ອນອອກຈາກສະຖານີ Milan ຄືກັບງູສີດໍາໃຫຍ່. ດ້ວຍ​ຄວາມ​ໄວ, ລົດ​ໄຟ​ໄດ້​ແລ່ນ​ອອກ​ຈາກ​ຕົວ​ເມືອງ​ແລະ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເຂດ​ຊົນ​ນະ​ບົດ​ຂອງ​ອີ​ຕາ​ລີ​ທີ່​ຂຽວ​ອຸ່ມ​ທຸ່ມ, ສຽງ​ດັງ​ຕາມ​ເສັ້ນ​ທາງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ມັນ​ແລ່ນ​ໄປ​ຫາ Trieste.
  
  
  ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ລົດ​ໄຟ​ທີ່​ຫລັ່ງ​ໄຫລ​ໄປ​ນັ້ນ ຜູ້​ຊາຍ​ສັ້ນ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ເປັນ​ປະ​ສາດ, ມີ​ກະ​ເປົ໋າ​ສີ​ນ້ຳ​ຕານ​ຢູ່​ຕີນ. ຊື່ຂອງລາວແມ່ນ Carlo Spinetti. ລາວ​ເປັນ​ພໍ່​ຄ້າ​ທີ່​ເດີນ​ທາງ​ກັບ​ບ້ານ​ຫຼັງ​ຈາກ​ໄປ​ຢາມ​ພີ່​ນ້ອງ​ທີ່​ຫ່າງ​ໄກ. ຫລຽວອອກໄປນອກປ່ອງຢ້ຽມຂອງລົດໄຟໃນພູມສັນຖານທີ່ຟ້າວຟັ່ງ, ລາວຄິດວ່າລາວຈະດີໃຈຫລາຍທີ່ໄດ້ເຫັນເມຍ ແລະ ລູກຂອງລາວອີກ. ສໍາລັບບາງຄົນ, ການເດີນທາງອາດຈະເປັນສິ່ງທີ່ຫນ້າຕື່ນເຕັ້ນ, ແຕ່ສໍາລັບ Carlo Spinetti, ຄວາມວຸ້ນວາຍຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງຂອງຝູງຊົນແມ່ນ unnerving.
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ສູງ​ໄດ້​ເປີດ​ປະ​ຕູ​ຫ້ອງ​ໂຖງ​ແລະ​ຢືນ​ເບິ່ງ Carlo ດ້ວຍ​ຕາ​ທີ່​ເຢັນ​ແລະ​ມືດ​ມົນ​ທີ່​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ໄດ້​ຖືກ​ແກະ​ສະ​ຫລັກ​ຈາກ​ດອກ​ໄມ້. ການແນມເບິ່ງຂອງລາວຕົກໃສ່ກະເປົ໋າສີນ້ຳຕານທີ່ Carlo ບໍ່ກ້າທີ່ຈະໃສ່ກະເປົ໋າ. ຮອຍຍິ້ມອ່ອນໆໄດ້ກິ້ງມຸມປາກຂອງຊາຍຄົນນັ້ນ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນລາວກໍ່ຍ່າງທາງທີ່ເຫລືອຢູ່ໃນຫ້ອງດັ່ງກ່າວແລະນັ່ງລົງກົງກັນຂ້າມກັບ Carlo, ຂາຍາວຂອງລາວໄດ້ຢຽດອອກຕໍ່ຫນ້າລາວ.
  
  
  "ທ່ານກໍາລັງລົງໃນ Trieste, huh?" ເຂົາ​ຖາມ​ວ່າ.
  
  
  Carlo Spinetti ກະພິບຕາ ແລະປ່ຽນໄປຢູ່ໃນບ່ອນນັ່ງຂອງລາວ. ລາວປະຫລາດໃຈທີ່ຮູ້ວ່າຄົນແປກຫນ້ານີ້ຮູ້ຈັກຈຸດຫມາຍປາຍທາງຂອງລາວ. ລາວເວົ້າວ່າ: "ແມ່ນແລ້ວ, ແລະເຈົ້າ?"
  
  
  ຜູ້ຊາຍສືບຕໍ່ຍິ້ມ, ຄືກັບວ່າລາວຮູ້ກ່ຽວກັບເລື່ອງຕະຫລົກທີ່ຖືກເຊື່ອງໄວ້ຈາກ Carlo. "ຂ້ອຍຍັງລົງໃນ Trieste."
  
  
  ຫ້ານາທີຕໍ່ມາຜູ້ຊາຍໄຂມັນໄດ້ເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງດັ່ງກ່າວ. ພຣະອົງໄດ້ປິດປະຕູແລະ leaned ກັບມັນ, ການສຶກສາ Spinetti ເປັນຜູ້ຊາຍທໍາອິດໄດ້ເຮັດ. ສາຍຕາຂອງລາວຍັງຕົກໃສ່ຖົງໃສ່ຕີນຂອງ Spinetti. ແລ້ວລາວກໍຫົວຫົວໃສ່ຄົນສູງ, ຄືກັບວ່າເຂົາເຈົ້າຮູ້ຈັກກັນຕັ້ງແຕ່ດົນນານມາແລ້ວ.
  
  
  ໂດຍ instinctively, Carlo ໂກງລົງແລະຍ້າຍກະເປົ໋າ, ເຊິ່ງເບິ່ງຄືວ່າມີຄວາມສົນໃຈທັງສອງຄົນແປກຫນ້າ. ລາວບໍ່ສາມາດອະທິບາຍຄວາມສົນໃຈຂອງເຂົາເຈົ້າ. ກະເປົາເປ້ ແລະ ເປື່ອຍ, ແລະ ບໍ່ມີຄ່າຫຍັງ ນອກຈາກເຄື່ອງນຸ່ງຂອງ Carlo ແລະ ຂອງຂັວນເລັກໆນ້ອຍໆທີ່ລາວເອົາໄປໃຫ້ຄອບຄົວຂອງລາວ.
  
  
  "ເຈົ້າໄປ Trieste ຄືກັນບໍ?" - ລາວ​ຖາມ​ຄົນ​ແປກ​ໜ້າ​ຄົນ​ທີ​ສອງ​ຢ່າງ​ປະ​ສາດ.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ." ສຽງເວົ້າຫຍາບຄາຍ. ຜູ້​ຊາຍ​ໃຫຍ່​ໄດ້​ນັ່ງ​ລົງ​ໃກ້​ຄົນ​ແປກ​ໜ້າ​ຄົນ​ທຳ​ອິດ ແລະ​ເອົາ​ແຂນ​ກອດ​ໜ້າ​ເອິກ. ລາວນັ່ງຢ່າງງຽບໆ, ຕາຂອງລາວປິດ, ຄືກັບວ່າລາວນອນຫຼັບໃນຂະນະທີ່ລົດໄຟເລີ່ມເຄື່ອນທີ່.
  
  
  Carlo ປ່ຽນແປງຢ່າງບໍ່ສະບາຍ. ລາວບອກຕົນເອງວ່າລາວຕ້ອງຈິນຕະນາການເຖິງໄພຂົ່ມຂູ່ທີ່ລາວຮູ້ສຶກຢູ່ເບື້ອງຫຼັງຄໍາເວົ້າແບບສະບາຍໆຂອງເຂົາເຈົ້າ. ຜູ້​ຊາຍ​ທັງ​ສອງ​ນຸ່ງ​ເຄື່ອງ​ແພງ​ກວ່າ​ລາວ. ໃບຫນ້າຂອງພວກເຂົາເບິ່ງຄືວ່າເຄັ່ງຄັດ, ແຕ່ພວກເຂົາບໍ່ຄືກັບໂຈນທີ່ລັກເອົານັກທ່ອງທ່ຽວທີ່ບໍລິສຸດ.
  
  
  “ມີຫຍັງຜິດກັບເຈົ້າ, ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍ? ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ປະ​ສາດ​ເລັກ​ນ້ອຍ,” ຊາຍ​ສູງ​ເວົ້າ​ແບບ​ເຍາະ​ເຍີ້ຍ.
  
  
  Carlo ເອົານິ້ວມືຂອງລາວໃສ່ຄໍເພື່ອຜ່ອນຄາຍ. "ຂ້ອຍສົງໄສ - ບາງທີ
  
  
  ບາງທີເຈົ້າຮູ້ຈັກຂ້ອຍບໍ? "
  
  
  "ບໍ່, ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ເຈົ້າ."
  
  
  "ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າເຈົ້າເບິ່ງຂ້ອຍ."
  
  
  "ຂ້ອຍເບິ່ງເຈົ້າ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເບິ່ງ," ຊາຍສູງເວົ້າ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວຫົວເລາະ.
  
  
  ຄວາມກັງວົນຂອງ Carlo ໄດ້ຫັນໄປສູ່ຄວາມຢ້ານກົວຢ່າງໄວວາ. ໂດຍບອກຕົນເອງວ່າລາວບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງຢູ່ບ່ອນນີ້, ທີ່ລາວສາມາດປ່ຽນຫ້ອງໄດ້, ລາວກົ້ມຕົວລົງ ແລະຈັບກະເປົ໋າຂອງລາວຢ່າງໄວວາ. ແຕ່ໃນຂະນະທີ່ລາວເລີ່ມຍ້າຍອອກຈາກບ່ອນນັ່ງຂອງລາວ, ຜູ້ຊາຍສູງທີ່ກົງກັນຂ້າມກັບລາວໄດ້ເຕະແລະຍຶດກະເປົາໃສ່ບ່ອນ, ຂັດຂວາງເສັ້ນທາງຂອງ Carlo ດ້ວຍຕີນຂອງລາວ.
  
  
  “ຢ່າປ່ອຍໃຫ້ພວກເຮົາ, ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍ. ພວກເຮົາມີຄວາມສຸກກັບບໍລິສັດຂອງເຈົ້າ,” ລາວເວົ້າດ້ວຍສຽງຂົ່ມຂູ່.
  
  
  ທັນໃດນັ້ນ ຕາຂອງຜູ້ຊາຍໃຫຍ່ກໍເປີດຂຶ້ນ. ລາວຫລຽວເບິ່ງ Carlo. “ແມ່ນແລ້ວ, ນັ່ງລົງ. ແລະ​ຈົ່ງ​ມິດ​ງຽບ ຖ້າ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຢາກ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຜິດ​ໃຈ.”
  
  
  Carlo ຕົກຢູ່ໃນບ່ອນນັ່ງຂອງລາວ. ລາວສັ່ນ. ລາວຮູ້ສຶກມີບາງຢ່າງກວາດໄປທົ່ວແກ້ມຂອງລາວ. ລາວ​ຖູ​ມັນ​ອອກ​ດ້ວຍ​ມື​ຂອງ​ລາວ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຮູ້​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ​ເຫື່ອ​ອອກ.
  
  
  "ເປັນຫຍັງເຈົ້າເຮັດມັນ? ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍເຫັນເຈົ້າມາກ່ອນ. ເຈົ້າຕ້ອງການຫຍັງຈາກຂ້ອຍ?"
  
  
  “ຂ້ອຍບອກເຈົ້າໃຫ້ມິດງຽບ,” ຜູ້ຊາຍທີ່ຂີ້ຄ້ານຮ້ອງຂຶ້ນ.
  
  
  ສັບສົນແລະຢ້ານກົວ, Carlo ຍັງຄົງຢູ່ໃນບ່ອນນັ່ງຂອງລາວຈົນກ່ວາລົດໄຟດຶງເຂົ້າໄປໃນສະຖານີໃນ Trieste. ລາວ​ຢ້ານ​ຫຼາຍ​ພຽງ​ແຕ່​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ເມື່ອ​ຊາຍ​ໃຫຍ່​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ເຮັດ​ທ່າ​ທາງ. "ໃຫ້ໄປ. ເຈົ້າຢູ່ຂ້າງຫນ້າພວກເຮົາ."
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ສູງ​ເອື້ອມ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເສື້ອ​ຄຸມ​ຂອງ​ຕົນ. ລາວ​ເອົາ​ມີດ​ອອກ​ດ້ວຍ​ມີດ​ກວ້າງ​ສັ້ນ. “ພວກເຮົາຈະເອົາກະເປົາຂອງເຈົ້າ, ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍ. ປະຕິບັດຕົວຂອງທ່ານເອງຖ້າທ່ານຕ້ອງການດໍາລົງຊີວິດ."
  
  
  Carlo ປະທ້ວງ. “ຂ້ອຍບໍ່ມີຫຍັງມີຄ່າໃນກະເປົາຂອງຂ້ອຍ. ແນ່ນອນນີ້ແມ່ນຄວາມຜິດພາດ; ເຈົ້າເຂົ້າໃຈຜິດ."
  
  
  "ພວກເຮົາມີຜູ້ຊາຍທີ່ຖືກຕ້ອງແລະກະເປົ໋າທີ່ຖືກຕ້ອງ." ປາຍແຫຼມຂອງມີດເຈາະຄໍຂອງ Carlo. "ປິດປາກແລະໄປ."
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ Carlo ຍ່າງຊ້າໆລົງຕາມຂັ້ນໄດຂອງລົດໄຟ, ເຫື່ອອອກແລະສັ່ນສະເທືອນດ້ວຍຄວາມຢ້ານກົວ, ມັນເກີດຂຶ້ນກັບລາວວ່າບາງທີຄົນເຫຼົ່ານີ້ອາດຈະຂ້າລາວບໍ່ວ່າລາວຈະເຮັດຫຍັງກໍ່ຕາມ. Panic thundered ໃນຫົວຂອງລາວ. ລາວ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ທີ່​ເວທີ​ສະຖານີ​ແລະ​ສາຍຕາ​ຂອງ​ລາວ​ກໍ​ໄດ້​ເຫັນ​ຊຸດ​ຕຳຫຼວດ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ຢູ່​ໃນ​ຝູງ​ຊົນ. ລາວ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ໂດຍ​ສະ​ຕິ​ປັນ​ຍາ​ວ່າ, “ກະ​ລຸ​ນາ​ຊ່ວຍ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ!”
  
  
  ລາວ​ແລ່ນ​ໄປ​ຫາ​ຕຳຫຼວດ, ແຕ່​ມີດ​ແທງ​ໃສ່​ຄໍ​ຢ່າງ​ຮ້າຍ​ແຮງ. ລາວ staggered, gasping ສໍາລັບລົມຫາຍໃຈ. ເຫດຜົນແມ່ນຫຍັງ? ເປັນຫຍັງເຂົາເຈົ້າຈຶ່ງຕ້ອງການກະເປົາຂອງລາວ? ສັບສົນທີ່ສຸດ, ລາວຟ້າວຟ້າວແລ່ນຈາກຂອບຂອງເວທີ ແລະ, ດ້ວຍສຽງຮ້ອງທີ່ກາຍເປັນສຽງໂສກເສົ້າ, ໄດ້ລົ້ມລົງໃສ່ທາງລົດໄຟ...
  
  
  
  
  
  
  ບົດທໍາອິດ
  
  
  
  ຝົນອ່ອນໆໄດ້ຕົກລົງໃສ່ວໍຊິງຕັນ. ມີໝອກໜາປົກຄຸມເມືອງຄືກັບເສື້ອຄຸມສີເທົາ. ໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າເບິ່ງອອກຈາກປ່ອງຢ້ຽມຫ້ອງໂຮງແຮມຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ຂ້າພະເຈົ້າສາມາດເຫັນເກືອບເທົ່າທີ່ Pentagon ສາມາດຖິ້ມຂ້າພະເຈົ້າ. ພຽງ ແຕ່ ໃນ ກໍ ລະ ນີ, ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ພະ ຍາ ຍາມ ເພື່ອ ເຮັດ ໃຫ້ ອອກ silhouette ຂອງ ສະ ຖານ ທູດ Soviet ກ່ຽວ ກັບ ຖະ ຫນົນ ຫົນ ທາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໄສ​ວ່າ​ເດັກ​ຊາຍ​ຄົນ​ໃດ​ຂອງ​ລາວ​ບໍ່​ຄ່ອຍ​ມີ​ເວ​ລາ​ກັບ​ໂຄງ​ການ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ມອບ​ຫມາຍ​ໃຫ້​ຂັດ​ຂວາງ.
  
  
  ໂທລະສັບດັງຂຶ້ນ ແລະຂ້ອຍກໍ່ໄປຫາມັນຢ່າງໄວວາ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລໍຖ້າຂໍ້ຄວາມຈາກ David Hawk, ຜູ້ຊາຍທີ່ໂທຫາສັນຍານສໍາລັບ AX, ອົງການ cloak-and-dagger ທີ່ຈ້າງຂ້າພະເຈົ້າ. ການເຮັດວຽກມີຄວາມສ່ຽງແລະຊົ່ວໂມງບາງຄັ້ງກໍ່ຂີ້ຮ້າຍ, ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ພົບກັບຄົນທີ່ຫນ້າສົນໃຈຫຼາຍ.
  
  
  ສຽງ​ທີ່​ມາ​ໃນ​ສາຍ​ນັ້ນ​ເປັນ​ຂອງ​ຜູ້​ຊ່ວຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ຂອງ Hawk. “ຜູ້​ເຖົ້າ​ແກ່​ຢູ່​ທີ່​ກອງ​ປະ​ຊຸມ, ແລະ​ເວົ້າ​ວ່າ​ລາວ​ຈະ​ຖືກ​ມັດ​ໄວ້​ເປັນ​ເວ​ລາ​ດົນ​ນານ. ລາວ​ບອກ​ເຈົ້າ​ໃຫ້​ພັກ​ມື້​ອື່ນ​ມາ​ລົມ​ກັບ​ລາວ​ໃນ​ມື້​ອື່ນ.”
  
  
  “ຂໍຂອບໃຈ,” ຂ້ອຍເວົ້າແລະຕາງຫນ້າ, ວາງສາຍ. ເມື່ອ David Hawke ໄດ້ຕິດຢູ່ໃນກອງປະຊຸມດົນນານ, ມັນມັກຈະຫມາຍຄວາມວ່າມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງຜິດພາດໃນທ້າຍຂອງພວກເຮົາ.
  
  
  ຄວາມບໍ່ອົດທົນໄດ້ກັດຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຖອດອຸປະກອນຂອງຂ້ອຍອອກ - Luger ໃນຖົງໃສ່ບ່າ, stiletto ຢູ່ໃນແຂນຂອງຂ້ອຍ, ລະເບີດແກັສຂະຫນາດນ້ອຍທີ່ຂ້ອຍມັກຈະໃສ່ tape ກັບຂາພາຍໃນຂອງຂ້ອຍ - ແລະກ້າວເຂົ້າໄປໃນອາບນ້ໍາ. ບາງຄັ້ງກໍລະນີຂອງຂ້ອຍແມ່ນຄືກັບທະຫານ: ຮີບຟ້າວ ຫຼືລໍຖ້າ. ຂ້ອຍໄດ້ຢູ່ວໍຊິງຕັນເປັນເວລາສອງມື້ແລ້ວ, ລໍຖ້າຄໍາສັ່ງ, ແລະ Hawk ຍັງບໍ່ບອກຂ້ອຍວ່າມີຫຍັງເກີດຂື້ນ. ໃນເວລາທີ່ມັນມາເຖິງ unfathomable, Easterners ຈໍານວນຫຼາຍສາມາດຖອດຖອນບົດຮຽນຈາກຜູ້ສູງອາຍຸທີ່ບໍ່ມີປະໂຫຍດຜູ້ທີ່ດໍາເນີນການປະຕິບັດງານຂອງ AX ໄດ້.
  
  
  Hawk ໄດ້​ເອີ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ນະ​ຄອນ​ຫຼວງ​ຈາກ​ນິວ​ເດ​ລີ, ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫາ​ກໍ່​ສໍາ​ເລັດ​ການ​ເຜີຍ​ແຜ່. ການໂທຖືກໝາຍເປັນ "ບຸລິມະສິດ 2", ຊຶ່ງໝາຍຄວາມວ່າເລື່ອງຮີບດ່ວນແມ່ນກຽມພ້ອມແລ້ວ. ພຽງແຕ່ຄໍາແນະນໍາບູລິມະສິດຫນຶ່ງສາມາດເຮັດໃຫ້ຕົວແທນໄປຫາເຮືອນໄດ້ໄວຂຶ້ນ, ແລະບຸລິມະສິດຫນຶ່ງແມ່ນສະຫງວນໄວ້ສໍາລັບຂໍ້ຄວາມທີ່ຖືກສົ່ງໃນເວລາທີ່ປະທານປະເທດຢູ່ໃນສາຍດ່ວນແລະເລຂາທິການຂອງລັດໄດ້ກັດຕະປູຂອງລາວກັບ knuckles.
  
  
  ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ນັບຕັ້ງແຕ່ມາຮອດ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເວົ້າກັບ Hawk ໄດ້ພຽງແຕ່ຄັ້ງດຽວ, ແລະການສົນທະນານັ້ນແມ່ນສັ້ນໆ. ທັງ​ຫມົດ​ທີ່​ເຂົາ​ໄດ້​ບອກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ວ່າ​ເຂົາ​ມີ​ການ​ມອບ​ຫມາຍ​ມາ​ເຖິງ​ທີ່​ຢູ່​ໃນ​ຊອຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  ນີ້ອາດຈະຫມາຍຄວາມວ່າຂ້ອຍສາມາດຖືກຂ້າຕາຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ຜ້າ​ເຊັດ​ຕົວ​ອ້ອມ​ແອວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຟັງ​ຂ່າວ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໂກນ​. ມີ​ການ​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ຢ່າງ​ຫຼວງ​ຫຼາຍ​ໃນ​ໂລກ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ທີ່​ບໍ່​ໄດ້​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ມາ​ກ່ອນ, ແລະ​ສ່ວນ​ໃຫຍ່​ຂອງ​ມັນ​ບໍ່​ດີ​ຫຼາຍ. ຄຽງຄູ່ກັບສະພາບອາກາດທີ່ແຫ້ງແລ້ງ, ມັນພຽງພໍທີ່ຈະສົ່ງເພື່ອນທີ່ອຸທິດຕົນໄປແຖບສໍາລັບ bourbon ສອງເທົ່າ. ແຕ່ມັນເປັນຄືນທີ່ບໍ່ສາມາດສົດໃສໄດ້ຢ່າງຫຼວງຫຼາຍຖ້າຫາກວ່າຜູ້ຊາຍໄດ້ຮູ້ຈັກເດັກຍິງທີ່ຖືກຕ້ອງ. ແລະຂ້ອຍຮູ້ຫນຶ່ງ.
  
  
  ຊື່ຂອງນາງແມ່ນ Ellen. ນາງໄດ້ເຮັດວຽກໃຫ້ທະນາຍຄວາມລາຄາແພງຄົນນຶ່ງທີ່ຊ່ຽວຊານໃນຄະດີຂອງສານສູງສຸດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ລາວ​ເປັນ​ທະ​ນາຍ​ຄວາມ​ດີ​ປານ​ໃດ, ແຕ່​ຖ້າ​ບັນ​ດາ​ບົດ​ລາຍ​ງານ​ຫຍໍ້​ຂອງ​ລາວ​ມີ​ເຄິ່ງ​ໜຶ່ງ​ເທົ່າ​ກັບ​ເລ​ຂາ​ທິ​ການ​ຂອງ​ລາວ, ລາວ​ຄົງ​ຈະ​ບໍ່​ເສຍ​ຄະ​ດີ​ເລີຍ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເຫັນ Ellen ໃນເກືອບຫນຶ່ງປີ, ແຕ່ຍ້ອນວ່ານາງຮູ້ວ່າຂ້ອຍກໍາລັງເຮັດຫຍັງ, ຂ້ອຍບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງໃຫ້ຄໍາອະທິບາຍຍາວໆໃນເວລາທີ່ຂ້ອຍໂທຫານາງ. ນາງກ່າວວ່ານາງຈະຍົກເລີກແຜນການອື່ນໆສໍາລັບຕອນແລງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂັບລົດຂ້າມເມືອງໄປຫາອາພາດເມັນຂອງນາງໃນລົດທີ່ AX ສະຫນອງໃຫ້ຂ້ອຍ. ໝອກໜາຫຼາຍຈົນຂ້ອຍຕ້ອງຍ່າງຕາມຈັງຫວະຂອງຫອຍ.
  
  
  Ellen ໃສ່ຊຸດສີດໍາແຫນ້ນທີ່ມີສາຍຄໍ. ນາງໄດ້ເອົາເສື້ອຄຸມຂອງຂ້ອຍ, ແລ້ວເອົາແຂນຂອງນາງອ້ອມຄໍຂອງຂ້ອຍ, ກົດເຕົ້ານົມເຕັມທີ່ຂອງນາງໃສ່ກັບຂ້ອຍແລະໃຫ້ຂ້ອຍຈູບທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ສາຍຕາຂອງຮູບປັ້ນໄດ້.
  
  
  "ຢ່າເສຍເວລາຂອງເຈົ້າ," ຂ້ອຍບອກນາງ.
  
  
  “ບໍ່ເຄີຍມີຫຍັງເສຍໄປກັບເຈົ້າ. ມື້ນີ້ເຈົ້າຢູ່ທີ່ນີ້, ມື້ອື່ນເຈົ້າຈະໄປ.” ນາງຍິ້ມໃຫ້ຂ້ອຍ. "ຂ້ອຍເອົາມັນວ່າເຈົ້າຍັງເຮັດວຽກໃຫ້ກັບຊາຍເຖົ້າທີ່ຂີ້ຮ້າຍຄົນນັ້ນຢູ່, Hawk?"
  
  
  "ຄວາມຈິງ, ແຕ່ມື້ນີ້ຂ້ອຍເປັນຂອງເຈົ້າທັງຫມົດ."
  
  
  ນາງໄດ້ຍົກຄິ້ວຂຶ້ນ. "ສຽງທີ່ຫນ້າສົນໃຈຫຼາຍ, ທ່ານ Carter."
  
  
  ພວກເຮົາຕັດສິນໃຈບໍ່ອອກໄປຂ້າງນອກ. ສະພາບອາກາດແມ່ນຂີ້ຮ້າຍເກີນໄປ, ແລະນອກຈາກນັ້ນ, ຄວາມຈິງແລ້ວແມ່ນວ່າພວກເຮົາທັງສອງບໍ່ຕ້ອງການທີ່ຈະຫນີໄປໄກຈາກຫ້ອງນອນເກີນໄປ. ຫຼັງຈາກ Ellen ປີ້ງສະເຕກໃຫ້ເຮົາໜາເທົ່າໆກັບ Sunday New York Times, ພວກເຮົາໄດ້ນັ່ງດື່ມເຫຼົ້າແວງ ແລະ ເວົ້າກ່ຽວກັບສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນກັບພວກເຮົາໃນປີ ນັບຕັ້ງແຕ່ພວກເຮົາໄດ້ພົບກັນ. ນາງໄດ້ບອກຂ້ອຍກ່ຽວກັບກິດຈະກໍາຂອງນາງແລະຂ້ອຍບອກນາງວ່າຂ້ອຍເຄີຍໄປໃສ, ຖ້າບໍ່ແມ່ນທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ຂ້ອຍໄດ້ເຮັດ.
  
  
  ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ວາງ​ແກ້ວ​ລົງ​ແລະ​ຍ່າງ​ໄປ​ຫາ​ນາງ​ຢູ່​ເທິງ​ໂຊຟາ​ຍາວ. ຍິ້ມຊ້າໆ, ນາງໄດ້ດື່ມເຫຼົ້າແວງສ່ວນທີ່ເຫຼືອແລ້ວກົ້ມຕົວລົງ, ເຄື່ອງນຸ່ງສີດຳຂອງນາງໄດ້ເລື່ອນອອກຈາກໜ້າເອິກສີຂາວ, ແລະວາງແກ້ວຂອງນາງໄວ້ຂ້າງຂ້ອຍ.
  
  
  "ສຸດທ້າຍ, Nick," ນາງເວົ້າ. "ຂ້ອຍເລີ່ມຄິດວ່າເຈົ້າບໍ່ເຄີຍໄປໄກໄດ້."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫົວ​ເຍາະ​ເຍີ້ຍ​ແລະ​ປ່ອຍ​ນິ້ວ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເລື່ອນ​ລົງ​ເສື້ອ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ໃນ​ໄລ​ຍະ​ອ່ອນ​ຂອງ​ເຕົ້າ​ນົມ​ຂອງ​ນາງ. ຫົວນົມຂອງນາງແຂງກະດ້າງກັບຝາມືຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈູບ​ນາງ​ແລະ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ລີ້ນ​ໄວ​ຂອງ​ນາງ, ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ນາງ​ໄດ້​ຫັນ​ແລະ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ lap ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຮິມຝີປາກຂອງນາງ, ຂ້ອຍໄດ້ສຳຫຼວດເບິ່ງຈົນນາງຕອບດ້ວຍຄວາມກະຕືລືລົ້ນ. ເມື່ອຈູບສິ້ນສຸດລົງ, ນາງຫາຍໃຈບໍ່ອອກ, ເຕົ້ານົມຂອງນາງກໍ່ຂຶ້ນລົງ.
  
  
  "Nick, ມັນດົນເກີນໄປ."
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ແທ້ຈິງແລ້ວ," ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ.
  
  
  ຢືນຂຶ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ດຶງນາງໄປໃສ່ຕີນຂອງນາງ, ກົ້ມໄປແລະປົດປຸ່ມຫລັງຂອງຊຸດຂອງນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຊ້າ​ລົງ​ສາຍ​ຈາກ​ບ່າ​ຂອງ​ນາງ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ເປີດ​ເຜີຍ​ເຕົ້າ​ນົມ​ເຕັມ​ທີ່​ຂອງ​ນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈູບ​ນາງ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ ແລະ​ມື​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ລົງ​ໄປ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  "ຫ້ອງນອນ, ມັນຢູ່ໃສກ່ອນ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ, ຊອກ​ຫາ​ປາກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ນາງ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ພາ​ນາງ​ຜ່ານ​ປະ​ຕູ​ໄປ​ທີ່​ຕຽງ​ນອນ.
  
  
  "ດີບໍ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ​ວ່າ​, ຢືນ​ຢູ່​ເທິງ​ຂອງ​ນາງ​, ເອົາ​ເປືອກ​ຫຸ້ມ​ນອກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  "ຕົກລົງ, Nick."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສິ້ນ​ສຸດ​ການ undressing ແລະ​ໄດ້​ແຂວນ Luger ທີ່​ຫຼັງ​ຂອງ​ຕັ່ງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. Ellen ຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍຕາທີ່ມືດມົວແລະມຶນເມົາ.
  
  
  "ຂ້ອຍຫວັງວ່າເຈົ້າຈະບໍ່ໃສ່ສິ່ງນັ້ນ," ນາງເວົ້າ. "ມັນເຕືອນຂ້ອຍກ່ຽວກັບສິ່ງທີ່ທ່ານເຮັດເພື່ອຊີວິດ."
  
  
  "ບາງຄົນຕ້ອງເຮັດມັນ."
  
  
  "ຂ້ອຍ​ຮູ້. ແຕ່ມັນເປັນອັນຕະລາຍຫຼາຍ. ມາທີ່ນີ້, Nick. ໄວໆ​ແນ່. ຂ້ອຍຕ້ອງການເຈົ້າດຽວນີ້".
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃກ້ນາງ, ນາງໄດ້ລຸກອອກຈາກຊຸດຂອງນາງ ແລະໂສ້ງຂາສັ້ນສີດຳທີ່ນຸ່ງຢູ່ລຸ່ມ. ໃນ ຂະ ນະ ທີ່ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ caressing ຂາ ພາຍ ໃນ ຂອງ ນາງ, ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ kissed ເຕົ້າ ນົມ ຂອງ ນາງ. ນາງ squirmed ເປັນຖ້າຫາກວ່າການສໍາພັດຂອງຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໄຟໄຫມ້ຂອງນາງ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຂົ້າໄປໃນຂອງນາງ, ແລະນາງເຕີບໂຕພາຍໃຕ້ຂ້າພະເຈົ້າ, synchronizing ການເຄື່ອນໄຫວຂອງນາງກັບຂ້າພະເຈົ້າ. ພວກເຮົາ climaxed ຮ່ວມກັນ.
  
  
  ນາງເປັນທຸກສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຈື່ໄດ້ ແລະອື່ນໆອີກ.
  
  
  ຮ່າງກາຍຂອງພວກເຮົາຍັງເຊື່ອມຕໍ່ກັນເມື່ອຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງໂທລະສັບດັງຢູ່ໂຕະຂ້າງຕຽງ. Ellen winced, ຫຼັງຈາກນັ້ນໄດ້ກວາດອອກມາຈາກພາຍໃຕ້ຂ້ອຍແລະເອົາໂທລະສັບ. ນາງ​ໄດ້​ຟັງ​ສຽງ​ໃນ​ໂທລະ​ສັບ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຍື່ນ​ໂທລະ​ສັບ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. "ນີ້ແມ່ນຜູ້ຊາຍ."
  
  
  "ຂ້ອຍຫວັງວ່າຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຂັດຂວາງຫຍັງ," David Hawk ເວົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍບອກລາວວ່າ "ເຈົ້າໄດ້ໃກ້ຊິດກັບເຈົ້າ." "ເຈົ້າຮູ້ໄດ້ແນວໃດວ່າຂ້ອຍຢູ່ໃສ?"
  
  
  "ການຄາດເດົາທີ່ມີການສຶກສາ, ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າຈະໂທຫາມັນ, ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຂ້ອຍບອກເຈົ້າໃຫ້ພັກຜ່ອນ, Nick, ແຕ່ໃນທີ່ສຸດສິ່ງຕ່າງໆກໍ່ເລີ່ມປາກົດ. ຂ້ອຍຢາກໃຫ້ເຈົ້າໄປຮ້ານດຽວນີ້.”
  
  
  ຂ້ອຍວາງໂທລະສັບ
  
  
  ໄດ້ອອກຈາກຕຽງແລະນຸ່ງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. "ຂໍ້ຄວາມໃດໆສໍາລັບຊາຍເຖົ້າທີ່ຂີ້ຮ້າຍນັ້ນບໍ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ Ellen​, approaching ປະ​ຕູ​.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ນາງເວົ້າດ້ວຍຮອຍຍິ້ມທີ່ອ່ອນແອ. "ບອກລາວວ່າຂ້ອຍຄິດວ່າເວລາຂອງລາວແມ່ນຫນ້າປະຫລາດໃຈ."
  
  
  ຝົນໄດ້ເຊົາຕົກເມື່ອຂ້ອຍໄປຮອດຕຶກ Amalgamated Press and Wire Services ໃນ Dupont Circle. ມັນແມ່ນຮ້ານ, ດັ່ງທີ່ Hawk ເອີ້ນວ່າມັນ, ເປັນທາງຫນ້າສໍາລັບສູນປະຕິບັດງານຂອງ AX.
  
  
  ມີແຕ່ແສງໄຟຢູ່ໃນຫ້ອງການຂອງ Hawk ເທົ່ານັ້ນທີ່ເປີດຢູ່ ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຟ້າວລົງໄປຕາມແລວທາງທີ່ງຽບໆ. ຜູ້ຊາຍສອງຄົນໄດ້ນັ່ງຢູ່ໃນຫ້ອງລໍຖ້າ. ນຶ່ງໃນນັ້ນກໍ່ຈູດໂປ້ມືຂອງລາວໄປໃສ່ປະຕູອີກຂ້າງນຶ່ງ, ແລະຂ້ອຍກໍຍ່າງເຂົ້າໄປຊອກຫາ Hawk ຢູ່ໂຕະຂອງລາວ. ເບິ່ງຄືວ່າລາວບໍ່ໄດ້ນອນຫຼາຍ.
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນ, Nick, ຄືນຂອງເຈົ້າເປັນແນວໃດ?" - ລາວຖາມດ້ວຍສຽງແຫ້ງ.
  
  
  "ມັນດີຫຼາຍໃນຂະນະທີ່ມັນຢູ່." ຂ້ອຍນັ່ງລົງໂດຍບໍ່ໄດ້ຖາມ.
  
  
  "ຂ້ອຍໄດ້ແລ່ນຈາກກອງປະຊຸມຫນຶ່ງໄປຫາອີກ, ພະຍາຍາມແກ້ໄຂລາຍລະອຽດຂອງການມອບຫມາຍຂອງເຈົ້າ." ການດູຖູກຂອງ Hawke ສໍາລັບ bureaucracy ສະແດງໃຫ້ເຫັນໃນໃບຫນ້າຂອງລາວ. “ດຽວນີ້ມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງໄດ້ເກີດຂຶ້ນທີ່ເຮັດໃຫ້ມັນຮີບດ່ວນພິເສດ. ຂ້ອຍຈະໃຫ້ຂໍ້ມູນເຈົ້າໃນຕອນແລງນີ້ເພາະວ່າຂ້ອຍຢາກໃຫ້ເຈົ້າບິນໄປປາຣີໃນຕອນເຊົ້າ."
  
  
  "ຂ້ອຍຄວນເຮັດແນວໃດເມື່ອຂ້ອຍມາຮອດ?"
  
  
  Hawk ເປີດລິ້ນຊັກແລະດຶງອອກໂຟນເດີ manila. ລາວ​ໄດ້​ດຶງ​ຮູບ​ຖ່າຍ​ຫຼາຍ​ຮູບ​ອອກ​ຈາກ​ໂຟ​ເດີ. ລາວຜ່ານຮູບຖ່າຍທົ່ວໂຕະ. “ເບິ່ງນີ້. ເຄື່ອງມືນ້ອຍໆທີ່ບໍ່ມີຄວາມ ໝາຍ ທີ່ທ່ານເຫັນວ່າມີອຸປະກອນທີ່ມີຄຸນຄ່າທີ່ສຸດ.”
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສຶກສາສາມຮູບຖ່າຍຢ່າງລະມັດລະວັງ. “ແນ່ນອນນີ້ແມ່ນອຸປະກອນເອເລັກໂຕຣນິກ. ແຕ່ອັນນີ້ແມ່ນຫຍັງ?
  
  
  “ດັ່ງທີ່ເຈົ້າຮູ້, ພວກເຮົາມີລະບົບຕິດຕາມດາວທຽມທີ່ທັນສະໄໝຫຼາຍ. ມັນດີກ່ວາສິ່ງທີ່ລັດເຊຍຫຼືຈີນສາມາດສົມບູນແບບ. ຜົນສໍາເລັດຫຼາຍຂອງລະບົບຂອງພວກເຮົາແມ່ນອຸປະກອນທີ່ສະແດງຢູ່ໃນຮູບເຫຼົ່ານີ້. ມັນມີຄວາມສາມາດທີ່ຈະສູນເຂົ້າໄປໃນເປົ້າຫມາຍທີ່ເຄື່ອນຍ້າຍຂະຫນາດນ້ອຍຈາກໄລຍະໄກແລະເລືອກເອົາສຽງທີ່ນ້ອຍທີ່ສຸດຂອງເປົ້າຫມາຍນັ້ນ."
  
  
  "ຂ້ອຍສາມາດເຫັນໄດ້ວ່າເປັນຫຍັງມັນມີຄ່າ."
  
  
  Hawk ຈີກຜ້າຫໍ່ອອກຈາກ cigar ສີດໍາ. "ນີ້ອະນຸຍາດໃຫ້ພວກເຮົາຕິດຕາມທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ Soviets ໄດ້ຮັບຈາກດາວທຽມ spy ຂອງເຂົາເຈົ້າແລະບັນທຶກມັນທັງຫມົດສໍາລັບການຖອດລະຫັດຕໍ່ມາ. ເທົ່າ​ກັບ​ການ​ສືບ​ສວນ​ດາວ​ທຽມ​ກ່ຽວ​ກັບ, ນີ້​ແມ່ນ​ວັດຖຸ​ທີ່​ຕ້ອງການ​ທີ່​ສຸດ​ໃນ​ໂລກ.”
  
  
  "ແລະມັນບໍ່ໃຫຍ່ກວ່າກຳປັ້ນຂອງຜູ້ຊາຍ."
  
  
  Hawk ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ແລະ​ຈົມ​ແຂ້ວ​ຂອງ​ຕົນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ cigar ໄດ້. "ນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າມັນງ່າຍທີ່ຈະລັກແລະງ່າຍທີ່ຈະເຊື່ອງ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າເກືອບສາມາດຄາດເດົາສ່ວນທີ່ເຫຼືອ. "ມີໃຜຜູ້ຫນຶ່ງຢູ່ຂ້າງຫນຶ່ງໄດ້ຄອບຄອງອຸປະກອນຫນຶ່ງບໍ?"
  
  
  “ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ປ່ອຍ​ໃຫ້​ຊາວ​ອັງ​ກິດ​ໄດ້​ຮັບ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈໍາ​ນວນ​ຫນຶ່ງ. ຄົນ ໜຶ່ງ ຖືກລັກໃນລອນດອນ."
  
  
  "ລັດເຊຍ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  “ບໍ່,” Hawk ເວົ້າ. “ແຕ່ພວກເຂົາແນ່ໃຈວ່ານະລົກຢາກມີມັນ. ຈີນ​ເຊັ່ນ​ກັນ. ຕອນນີ້ໃຫ້ຂ້ອຍຖາມເຈົ້າຄໍາຖາມ, Nick. ເຈົ້າຮູ້ຫຍັງກ່ຽວກັບອົງການທີ່ເອີ້ນວ່າ Topcon?
  
  
  ເມື່ອ​ໄດ້​ຍິນ​ຊື່, ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົ້ມ​ໜ້າ. ປະຕິກິລິຍາຂອງຂ້ອຍຕ້ອງເປີດເຜີຍຄວາມສົນໃຈທີ່ເພີ່ມຂຶ້ນຂອງຂ້ອຍ, ເພາະວ່າ Hawk ອະນຸຍາດໃຫ້ຕົນເອງມີຮອຍຍິ້ມບາງໆແລະເມື່ອຍ.
  
  
  “Topkon,” ຂ້ອຍເວົ້າຊ້ຳ. “ຂ້ອຍຮູ້ວ່າມັນມີຢູ່. ເຊັ່ນດຽວກັນກັບທ່ານ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນຄໍານິນທາກ່ຽວກັບການຄ້າ spy.”
  
  
  “ນີ້​ແມ່ນ​ອົງ​ການ​ສືບ​ລັບ​ຂອງ​ເອ​ກະ​ຊົນ​ແລະ​ດໍາ​ເນີນ​ການ. ມີປະສິດທິພາບ. ບໍ່​ດົນ​ມາ​ນີ້​ມັນ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ຈະ​ອອກ​ມາ​ຈາກ​ໃສ, ແຕ່​ທັນ​ທີ​ມັນ​ໄດ້​ກາຍ​ເປັນ​ປັດ​ໄຈ​ໃນ​ສົງ​ຄາມ spy ລະ​ຫວ່າງ​ຕາ​ເວັນ​ອອກ​ແລະ​ຕາ​ເວັນ​ຕົກ. Topcon ລັກຄວາມລັບແລະຂາຍໃຫ້ເຂົາເຈົ້າກັບຜູ້ປະມູນສູງສຸດ. ຈົນກ່ວາໃນປັດຈຸບັນ, ມັນສ່ວນຫຼາຍແມ່ນຄວາມລັບຂອງພວກເຮົາທີ່ຖືກລັກ, ແລະສ່ວນຫຼາຍແມ່ນ Reds ຊື້ພວກມັນ."
  
  
  Hawk ເມື່ອຍແທ້. ລາວ​ເອົາ​ຊີກາ​ທີ່​ບໍ່​ມີ​ໄຟ​ໃສ່​ໃນ​ຖັງ​ຂີ້​ເທົ່າ ແລະ​ປິດ​ຕາ. "Topcon ແມ່ນອົງການຈັດຕັ້ງທີ່ມີເງົາ, Nick, ປາກົດຂື້ນວ່າຖັກແຫນ້ນແລະຄວບຄຸມຢ່າງໃກ້ຊິດ. ນີ້​ແມ່ນ​ບາງ​ທີ​ອາດ​ຈະ​ແມ່ນ​ອົງ​ການ​ຈັດ​ຕັ້ງ spy ເອ​ກະ​ຊົນ​ທີ່​ດີ​ທີ່​ສຸດ​ທີ່​ສ້າງ​ຕັ້ງ​ຂຶ້ນ​ນັບ​ຕັ້ງ​ແຕ່ Gehlen ສ້າງ​ຕັ້ງ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ເຢຍ​ລະ​ມັນ​ຫຼັງ​ຈາກ​ສົງ​ຄາມ​. ແລະພວກເຮົາບໍ່ສາມາດລະບຸຜູ້ທີ່ນໍາພາມັນ. ຂໍ້ມູນກ່ຽວກັບລາວໄດ້ຫລີກລ້ຽງພວກເຮົາ."
  
  
  "ຂ້ອຍ​ຮູ້. ຂ້ອຍສາມາດຢຸດສອງສາມບ່ອນໃນເກືອບທຸກເມືອງໃຫຍ່ໃນເອີຣົບແລະໃຫ້ທີ່ຢູ່ຂອງຫົວຫນ້າຂ່າວລັບຂອງໂຊວຽດແລະອັງກິດໃນທ້ອງຖິ່ນ, ແຕ່ Topcon ແມ່ນເລື່ອງທີ່ແຕກຕ່າງກັນ. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດບອກເຈົ້າຊື່ຂອງຜູ້ໃດທີ່ເຮັດວຽກໃຫ້ພວກເຂົາ."
  
  
  "ແລະຂ້ອຍເດົາວ່າເຈົ້າສົງໄສວ່າ AX ຈະທ້າທາຍບໍລິສັດນີ້ເມື່ອໃດແລະພະຍາຍາມຊອກຫາຜູ້ທີ່ດໍາເນີນການມັນ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ chuckled. "ຂ້ອຍຕ້ອງການວຽກ, ຖ້ານັ້ນແມ່ນເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າ."
  
  
  “Nick, Topcon ມີເຄື່ອງມືນ້ອຍໆອັນລ້ຳຄ່າທີ່ສະແດງຢູ່ໃນຮູບເຫຼົ່ານັ້ນ. ພວກເຂົາເອົາມັນໄປປະມູນ."
  
  
  Hawk ເປີດໂຟນເດີອີກເທື່ອຫນຶ່ງແລະເອົາ clipping ຫນັງສືພິມອອກ, ທີ່ເຂົາຍື່ນໃຫ້ຂ້າພະເຈົ້າ. "ກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະສືບຕໍ່, ຂ້ອຍຢາກໃຫ້ເຈົ້າອ່ານຂ່າວນີ້."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕາ​ຢ້ານ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສະ​ແກນ​ຫນັງ​ສື​ພິມ Italian ໄດ້​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ clipping​. ເລື່ອງແມ່ນສັ້ນຫຼາຍ. ມັນລາຍງານການເສຍຊີວິດຂອງນັກທ່ອງທ່ຽວທີ່ມີຊື່ວ່າ Carlo Spinetti ທີ່ຖືກແທງຈົນຕາຍ. ການ​ຄາດ​ຕະກຳ​ໄດ້​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ເທິງ​ເວທີ​ທາງ​ລົດ​ໄຟ​ໃນ​ເມືອງ Trieste. ຕໍາຫລວດ
  
  
  ໄດ້ຊອກຫາຜູ້ຊາຍສອງຄົນທີ່ກະທໍາຜິດນີ້ໃນຂະນະທີ່ລັກກະເປົາຂອງ Carlo Spinetti.
  
  
  "ອັນນີ້ແມ່ນຫຍັງກ່ຽວກັນກັບສິ່ງທີ່ເຫຼືອທີ່ເຈົ້າບອກຂ້ອຍ?" - ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖາມ Hawk.
  
  
  “ພວກ​ຂ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ສົນ​ໃຈ​ກັບ​ເນື້ອ​ໃນ​ຂອງ​ກະ​ເປົ໋າ​ຂອງ​ຜູ້​ເຄາະ​ຮ້າຍ. ພວກເຂົາຕ້ອງການສະຕິກເກີການເດີນທາງທີ່ຢູ່ເທິງກະເປົາ. ສະຕິກເກີທີ່ມີ microdot ທີ່ມີຂໍ້ມູນທີ່ມີຄຸນຄ່າ." Hawk ເອົາ clipping ແລະສັ່ນຫົວຂອງລາວ. "Carlo Spinetti ບໍ່ຮູ້ວ່າລາວກໍາລັງຖືມັນ."
  
  
  "ໂດຍບໍ່ມີຄວາມຮູ້ຂອງລາວ, ມັນຖືກນໍາໃຊ້ເພື່ອຂົນສົ່ງຂໍ້ມູນທີ່ຖືກລັກ?"
  
  
  "ຢ່າງ​ແນ່​ນອນ. ແລະ Topcon ຮັບຜິດຊອບ. ພວກເຂົາໃຊ້ທາງລົດໄຟເພື່ອລັກລອບຂໍ້ມູນ, ເອົາຄວາມລັບທີ່ຖືກລັກໄປຈາກໂລກທີ່ບໍ່ເສຍຄ່າຫລັງຜ້າມ່ານເຫຼັກ. ພວກເຂົາໃຊ້ Orient Express, ເຊິ່ງແລ່ນຈາກປາຣີໄປ Sofia ຜ່ານ Milan, Trieste ແລະ Belgrade. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຝົ້າ​ລະ​ວັງ​ຢ່າງ​ໃກ້​ຊິດ​ກ່ຽວ​ກັບ​ເສັ້ນ​ທາງ​ອາ​ກາດ, ດັ່ງ​ນັ້ນ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພັດ​ທະ​ນາ​ເສັ້ນ​ທາງ​ການ​ຂົນ​ສົ່ງ​ອື່ນ.”
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລວມເອົາຂໍ້ມູນຕ່າງໆ. "ແລະເຈົ້າຈະຄິດວ່າອຸປະກອນເອເລັກໂຕຣນິກທີ່ຖືກລັກໂດຍ Topcon ຈະຖືກຂົນສົ່ງຜ່ານການຂົນສົ່ງນີ້."
  
  
  “ສິ່ງ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ບອກ​ເຈົ້າ​ສ່ວນ​ຫຼາຍ​ແມ່ນ​ມາ​ຫາ​ພວກ​ເຮົາ​ຈາກ​ຄົນ​ອົບ​ພະ​ຍົບ Bulgarian ຊື່ Jan Skopje. ພຣະອົງໄດ້ບອກພວກເຮົາວ່າ Topcon ມີ gadget ແລະວາງແຜນທີ່ຈະສົ່ງໃຫ້ Sofia ໃນເຮືອ Orient Express. ຜູ້ຊາຍລັດເຊຍຄົນຫນຶ່ງ, ເຈົ້າຫນ້າທີ່ KGB ລະດັບສູງ, ວາງແຜນທີ່ຈະພົບກັບຕົວແທນ Topcon ຢູ່ເທິງລົດໄຟເພື່ອເຈລະຈາຂໍ້ຕົກລົງກ່ອນທີ່ຈະມາຮອດ Sofia. ເຈົ້າ, Nick, ຕ້ອງພົບກັບ Skopje ໃນປາຣີ, ໄດ້ຮັບລາຍລະອຽດອື່ນໆແລະຂັດຂວາງສິນຄ້າກ່ອນທີ່ພວກເຂົາຈະປ່ຽນມື."
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ເບິ່ງອີກຮູບຂອງອຸປະກອນ. "ດີ."
  
  
  "ຂ້ອຍໄດ້ພາເຈົ້າໄປວໍຊິງຕັນດ້ວຍຄວາມຕັ້ງໃຈທີ່ຈະມອບໃຫ້ທ່ານຊອກຫາຜູ້ຕິດຕາມ. ໃນເວລານັ້ນຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າໃຜມີມັນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ສິ່ງຂອງ Skopje ໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະທໍາລາຍ, ສະນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງເລື່ອນການຕັດສິນໃຈ."
  
  
  "ຂ້ອຍ​ເຂົ້າ​ໃຈ. ແລະດຽວນີ້ເວລາຫາຍໃຈລົງຄໍຂອງພວກເຮົາ. ຂ້ອຍຕ້ອງໄປຫາອຸປະກອນກ່ອນທີ່ຊາວລັດເຊຍຈະເຮັດ."
  
  
  "ໃນຂະນະທີ່ເຈົ້າຢູ່, ຖ້າເຈົ້າເປີດຫລັງຄາ Topcon ໂດຍບັງເອີນ, ຂ້ອຍຈະບໍ່ຜິດຫວັງທັງຫມົດ."
  
  
  "ຂ້ອຍຈະເຫັນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍສາມາດຈັດແຈງໄດ້." ຂ້ອຍ​ຕື່ນ​ນອນ. "ມີຄໍາແນະນໍາເພີ່ມເຕີມບໍ?"
  
  
  "ທ່ານຕໍ່ຕ້ານ KGB ແລະ Topcon. ແລະ ພຣະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ມີ​ໃຜ​ອີກ​ແດ່​ທີ່​ຈະ​ມາ​ໃນ​ຄວາມ​ຫວັງ​ທີ່​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ຕິດ​ຕາມ​ກວດ​ກາ​ນີ້. ສະນັ້ນຈົ່ງສັງເກດເບິ່ງຂັ້ນຕອນຂອງເຈົ້າ, Nick. ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການສູນເສຍທັງຈໍພາບແລະເຈົ້າ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສັນຍາວ່າຂ້າພະເຈົ້າຈະພະຍາຍາມຊ່ວຍປະຢັດລາວຈາກຄວາມອັບອາຍນີ້.
  
  
  
  
  ບົດທີສອງ.
  
  
  
  
  ມັນແມ່ນຕອນບ່າຍຂອງມື້ຕໍ່ມາເມື່ອຂ້ອຍມາຮອດສະຫນາມບິນ Orly ໃກ້ກັບປາຣີ. ອາກາດແມ່ນເຢັນແຕ່ຈະແຈ້ງ ແລະ ຂີ່ລົດແທັກຊີໄປໂຮງແຮມ Prince de Galles ທີ່ 33 Avenue George V ແມ່ນດີຫຼາຍ. ປາຣີເບິ່ງຄືກັນ, ຍົກເວັ້ນການຈາລະຈອນທີ່ເພີ່ມຂຶ້ນເລື້ອຍໆໃນຖະຫນົນ. ມີຕາໜ່າງນ້ອຍໃຫຍ່ຂຶ້ນຢູ່ຕາມຕົ້ນໄມ້ທີ່ວາງຢູ່ຕາມຖະໜົນຫົນທາງ. ຂ້ອຍຈື່ໄດ້ດ້ວຍຄວາມຄິດເຖິງບາງຖະໜົນທີ່ຂ້ອຍມັກຄື: Rue Réaumur ທີ່ມີລະບຽງທີ່ເຮັດດ້ວຍທາດເຫຼັກ, ເມືອງ Montparnasse ແລະ Rue du Faubourg Poissonnières ທີ່ສວຍງາມ, ເຊິ່ງເຮັດໃຫ້ Folies. ແຕ່ຕອນນີ້ຂ້ອຍບໍ່ມີເວລາສໍາລັບການນັ້ນ. ຂ້ອຍຕ້ອງຊອກຫາ Jan Skopje.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ຄວາມມືດຫຼຸດລົງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖືກກວດກາເຂົ້າໄປໃນ Prince de Galles. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໂທຫາຕົວເລກ Skopje ທີ່ລາວໃຫ້ພວກເຮົາແລະໂທຫາລາວ. ສຽງຂອງລາວເລິກ, ສຳນຽງໜັກ, ແລະເຄັ່ງຕຶງ.
  
  
  "ມາທີ່ Square ຂອງສາມ Graces ໃກ້ Foley," ລາວບອກຂ້າພະເຈົ້າ. "ເວລາເຈັດໂມງ. ໄວຍິ່ງດີ, ດັ່ງທີ່ເຈົ້າຄົນອາເມລິກາເວົ້າ.” ມີຫົວເລາະເປັນປະສາດເລັກນ້ອຍ. "ຂ້ອຍຈະຢູ່ທີ່ Duke's Bar, ຕັນຈາກໂຮງແຮມຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  "ຂ້ອຍຈະຢູ່ທີ່ນັ້ນ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ກ່ອນທີ່ຈະອອກຈາກໂຮງແຮມ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກວດເບິ່ງ Luger - Wilhelmina. ຂ້າພະເຈົ້າເຊື່ອວ່າການລະມັດລະວັງດັ່ງກ່າວເປັນເຫດຜົນຫນຶ່ງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຍັງມີຊີວິດຢູ່, ໃນຂະນະທີ່ຄູ່ຂອງ Killmasters ທີ່ນໍາຫນ້າຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖືກລະບຸໄວ້ວ່າເປັນຜູ້ທີ່ໄດ້ຮັບບາດເຈັບໃນສົງຄາມເຢັນຢູ່ໃນໂຟນເດີພິເສດທີ່ Hawk ເກັບໄວ້ໃນລິ້ນຊັກທີ່ລັອກຂອງໂຕະຂອງລາວ.
  
  
  ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ການ​ທົດ​ສອບ stiletto, ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຊື່ Hugo, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້ flexed ແຂນ​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ມີດ​ທີ່​ຮ້າຍ​ແຮງ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ອອກ​ຈາກ​ກາບ​ເຂົ້າ​ມາ​ໃນ​ມື​ຂອງ​ຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົ້ມ​ຫົວ​ກັບ​ຕົນ​ເອງ, ພໍ​ໃຈ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກຽມ​ພ້ອມ​ສໍາ​ລັບ​ສິ່ງ​ທີ່​ວາງ​ໄວ້​ຂ້າງ​ຫນ້າ​, ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ຍ່າງ​ລົງ​ຂັ້ນ​ໄດ​ແລະ​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ແສງ​ຕາ​ເວັນ​ພາກ​ຮຽນ spring ໄດ້​.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກິນອາຫານທ່ຽງໃນຕອນຕົ້ນຢູ່ທີ່ຮ້ານອາຫານ Chez des Anges ໃນ Boulevard Latour-Maubourg coq au vin, oeufs en meurette ແລະຈອກເຫຼົ້າແວງ Burgundy ທີ່ດີເລີດ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້ taxi ໄປ​ສາ​ທາ​ລະ​ນະ​ Square​.
  
  
  ເນື່ອງ​ຈາກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ພື້ນ​ທີ່​ແລະ​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ເປັນ​ພິ​ເສດ​ໃນ​ຕອນ​ແລງ​ນັ້ນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ທາງ​ທີ່​ເຫຼືອ. ຖະໜົນຫົນທາງມີລົດເຂັນຫຼາຍຄັນຢູ່ແລ້ວ, ແລະຂ້ອຍດີໃຈທີ່ໄດ້ຍ່າງຜ່ານພວກມັນໄປ ແລະຫຼົງທາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຊາວ​ໜຸ່ມ​ກຸ່ມ​ໃຫຍ່​ມ່ວນ​ຊື່ນ​ໃນ​ຕອນ​ກາງ​ຄືນ​ພາກ​ຮຽນ spring ຢູ່​ໃກ້​ກັບ​ສະ​ຖາ​ນີ​ລົດ​ໄຟ​ໃຕ້​ດິນ Belleville. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງພາຍໃຕ້ທ້ອງຟ້າທີ່ເສື່ອມໂຊມທີ່ເຄີຍກວມເອົາ Cité de Trevize ແລະພົບເຫັນຕົວເອງຢູ່ໃນສີ່ຫລ່ຽມຂະຫນາດນ້ອຍທີ່ Skopje ໄດ້ກ່າວເຖິງ. ມັນມີລັກສະນະຂອງປາຣີເກົ່າ - ບ່ອນນັ່ງສວນສາທາລະນະທີ່ມີນ້ໍາພຸ.
  
  
  ມີໂຮງແຮມສາມແຫ່ງຢູ່ເທິງສີ່ຫຼ່ຽມມົນ, ທັງຫມົດຂະຫນາດນ້ອຍ, ແລະຫນຶ່ງໃນນັ້ນແມ່ນເຮືອນຂອງ Duke's Bar. ຂ້ອຍຍ່າງເຂົ້າໄປເບິ່ງຮອບໆ. ສະຖານທີ່ໄດ້ຖືກປະຖິ້ມໄວ້ - ແນ່ນອນວິທີທີ່ Skopje ຕ້ອງການມັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ລາວ​ນັ່ງ​ຢູ່​ໂຕະ​ໃກ້​ກັບ​ປະ​ຕູ​ຫລັງ​ທີ່​ພາ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ. ຂ້ອຍເຂົ້າຫາລາວ.
  
  
  "ດອກໄມ້ກໍາລັງເບີກບານຢູ່ໃນ Tuileries," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ລາວສຶກສາໃບຫນ້າຂອງຂ້ອຍ. ລາວ​ເປັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ສູງ, ຜິວ​ໜັງ​ບາງ​ທີ່​ມີ​ໃບ​ໜ້າ​ບ້ວນ ແລະ​ມີ​ວົງ​ມົນ​ດຳ​ຢູ່​ໃຕ້​ຕາ. "ມັນຈະເປັນຕົ້ນລະດູໃບໄມ້ປົ່ງ," ລາວເວົ້າຢ່າງລະມັດລະວັງ.
  
  
  ຂ້ອຍນັ່ງຢູ່ກົງກັນຂ້າມກັບລາວຢູ່ໂຕະ. ພວກ​ເຮົາ​ເປັນ​ຄົນ​ດຽວ​ທີ່​ນີ້​ຍົກ​ເວັ້ນ​ແຕ່​ຜູ້​ລໍ​ຖ້າ​ຢູ່​ໃນ​ແຖບ. "ຂ້ອຍແມ່ນ Nick Carter," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ແລະເຈົ້າແມ່ນ Jan Skopje."
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ຍິນດີທີ່ໄດ້ຮູ້ຈັກ, ທ່ານ Carter." ລັກສະນະຂອງລາວແມ່ນກະວົນກະວາຍຫຼາຍກວ່າສຽງຂອງລາວຢູ່ໃນໂທລະສັບ. "ພວກເຮົາຈໍາເປັນຕ້ອງຮັກສາກອງປະຊຸມນີ້ສັ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຊື່ອ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອາ​ໄສ​ຢູ່. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າພວກເຂົາຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ຢາກໃຫ້ພວກເຂົາເຫັນຂ້ອຍກັບເຈົ້າ.”
  
  
  "ຕົວແທນ Bulgarian?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  "ຂ້ອຍ​ບໍ່​ແນ່​ໃຈ. ບາງທີມັນອາດຈະເປັນປະຊາຊົນ Topcon. ພວກເຂົາ…”
  
  
  waiter ມາແລະເອົາຄໍາສັ່ງຂອງພວກເຮົາ. Skopje ລໍຖ້າຈົນກ່ວາລາວເອົາເຄື່ອງດື່ມແລະອອກຈາກອີກເທື່ອຫນຶ່ງກ່ອນທີ່ຈະສືບຕໍ່ການສົນທະນາ.
  
  
  "ມີຜູ້ຊາຍຄົນຫນຶ່ງເບິ່ງໂຮງແຮມຂອງຂ້ອຍ," ລາວເວົ້າຢ່າງງຽບໆ. ລາວເບິ່ງຂ້າມບ່າຂອງລາວຢູ່ທີ່ປະຕູແກວ່ງຂອງຫ້ອງຫຼັງທີ່ຜູ້ຮັບໃຊ້ຫາກໍຫາຍໄປ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວຫັນໄປຫາຂ້ອຍ. “ອຸປະກອນທີ່ຖືກລັກໄປນັ້ນ ຈະຖືກສົ່ງຂຶ້ນຍົນ Orient Express ໃນສອງມື້ທີ່ເມືອງ Lausanne, ສະວິດເຊີແລນ. ລົດໄຟຢຸດຢູ່ທີ່ນັ້ນແຕ່ຕອນເຊົ້າ."
  
  
  "ເປັນຫຍັງ Lausanne?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  “ສໍານັກງານໃຫຍ່ຂອງ Topcon ແມ່ນຢູ່ໃນສະວິດເຊີແລນ. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າຢູ່ໃສ." ລາວເບິ່ງທາງເຂົ້າຫ້ອງໂຖງຢ່າງລະມັດລະວັງ. ຜູ້ຮັບໃຊ້ກັບຄືນໄປຫາຫ້ອງແລະເຂົ້າຫາແຖບ.
  
  
  "ໃຜຈະເອົາອຸປະກອນທີ່ຖືກລັກ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນການດໍາເນີນງານຂະຫນາດໃຫຍ່ໂດຍສະເພາະສໍາລັບ Topcon. ດັ່ງນັ້ນ, ຊັບສິນທີ່ຖືກລັກຈະຖືກມອບໃຫ້ໂດຍຫົວຫນ້າອົງການ.”
  
  
  "ແລະນີ້ແມ່ນໃຜ?"
  
  
  Skopje ເປີດປາກຂອງລາວເພື່ອເວົ້າບາງສິ່ງບາງຢ່າງ, ແຕ່ບໍ່ສາມາດເວົ້າໄດ້. ຕາຂອງລາວເປີດກວ້າງແລະປາກຂອງລາວກໍ່ເປີດຕື່ມອີກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ດັງ​ຢູ່​ຫລັງ​ປະ​ຕູ​ຫມຸນ​ຫລັງ Skopje ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ​ຫນຶ່ງ​ໃນ​ພວກ​ເຂົາ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ. ຄາງກະໄຕຂອງ Skopje ເຮັດວຽກຢ່າງງຽບໆ ໃນຂະນະທີ່ລາວຈັບມືຢ່າງໄຮ້ປະໂຫຍດຢູ່ຈຸດກາງຫຼັງຂອງລາວ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວລົ້ມລົງເທິງໂຕະ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອື້ອມ​ອອກ​ໄປ Wilhelmina, ລຸກ​ຈາກ​ຕັ່ງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ dart ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ຕິດ​ອອກ​ຈາກ​ດ້ານ​ຫລັງ​ຂອງ Skopje. "ສະໂຄບເຈ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ວ່າ​, ຍົກ​ຫົວ​ຂອງ​ຕົນ​. ແຕ່ລາວຕາຍແລ້ວ.
  
  
  ໃນຂະນະນັ້ນ, ຜູ້ຮັບໃຊ້ໄດ້ຫັນມາຫາພວກເຮົາ ແລະເຫັນສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສົນ​ໃຈ​ສຽງ​ຮ້ອງ​ຂອງ​ລາວ​ແລະ​ແລ່ນ​ຜ່ານ​ປະ​ຕູ swinging ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເຮືອນ​ຄົວ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ແລະ pantry. ປະຕູທີ່ນໍາໄປສູ່ຊອຍໄດ້ເປີດ.
  
  
  ເມື່ອຍ່າງຜ່ານທາງເຂົ້າທີ່ມືດ, ຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນຊອຍຢ່າງລະມັດລະວັງ, Luger ຢູ່ໃນມື. ມີ​ເງົາ​ຢ່າງ​ໜັກໜ່ວງ ແລະ​ໃນ​ຕອນ​ທຳອິດ​ຂ້ອຍ​ບໍ່​ສາມາດ​ເຫັນ​ຫຍັງ. ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ເຫັນ​ຮູບ​ຮ່າງ​ມືດ​ທີ່​ປະກົດ​ຢູ່​ຕາມ​ຖະໜົນ​ທີ່​ສົດ​ໃສ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ລົງ​ໃນ​ຊອຍ​ແລະ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ເຖິງ sidewalk ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຸດ​ເຊົາ​ແລະ​ເບິ່ງ​ທາງ​ຂວາ​. ຜູ້ຊາຍແລ່ນໄປຕາມທາງຕັນ, ປະຊາຊົນເບິ່ງແຍງລາວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖື Luger ໃຫຍ່​ແລະ​ຍ້າຍ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​. ພຣະອົງໄດ້ຫັນມຸມແລະຂ້າພະເຈົ້າປະຕິບັດຕາມພຣະອົງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ເຖິງ​ເຂົາ. ລາວຫັນໄປທາງອື່ນ ແລະພວກເຮົາພົບເຫັນຕົວເຮົາເອງຢູ່ rue des Bergères. ແສງ neon ທີ່ຕາບອດໄດ້ລອຍເຂົ້າໄປໃນຄວາມມືດ. ຜູ້ຊາຍຍັງແລ່ນໄປຂ້າງຫນ້າ. ຂ້ອຍສືບຕໍ່ແລ່ນຕາມລາວ. ນັກທ່ອງທ່ຽວແລະຊາວປາຣີພື້ນເມືອງຢຸດແລະເບິ່ງ. ຜູ້ຊາຍໄດ້ຫາຍໄປເຂົ້າໄປໃນຊອຍແຄບແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສູນເສຍລາວອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລ່ນ​ໄປ​ທາງ​ອອກ​ຖະ​ຫນົນ​ແລະ​ເບິ່ງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຄວາມ​ມືດ. ລາວບໍ່ມີບ່ອນໃດທີ່ຈະເຫັນ. ທັງ​ຫມົດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ແມ່ນ​ທາງ​ເຂົ້າ​ປະ​ຕູ, ສອງ​ສາມ​ຊອຍ, ແລະ​ອີກ​ຊອຍ​ຕັດ​ກັນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ດຶງ Wilhelmina ອອກມາອີກເທື່ອຫນຶ່ງແລະຍ່າງຢ່າງລະມັດລະວັງ. ລາວສາມາດຢູ່ທຸກບ່ອນ, ແລະຂໍ້ເສຍແມ່ນວ່າຂ້ອຍຕ້ອງຕິດຕາມລາວຍ້ອນຢ້ານວ່າຈະຖືກໂຈມຕີ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກວດ​ກາ​ທຸກ​ປະ​ຕູ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຜ່ານ​ໂດຍ​. ພວກເຂົາທັງຫມົດຫວ່າງເປົ່າ. ມັນເປັນໄປໄດ້ທີ່ລາວໄປຮອດຖະໜົນສີ່ແຍກກ່ອນຂ້ອຍໄປຮອດແຈ. ຂ້ອຍຜ່ານຊອຍແລະບໍ່ເຫັນຫຍັງຢູ່ໃນນັ້ນ. ຂ້ອຍຄ່ອຍໆກ້າວໄປສູ່ອັນຕໍ່ໄປ, ດຽວນີ້ແນ່ໃຈວ່າຂ້ອຍໄດ້ສູນເສຍມັນ.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນຊອຍ, ມີການເຄື່ອນໄຫວຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ. ບາງສິ່ງບາງຢ່າງຕີຂໍ້ມືຂວາຂອງຂ້ອຍຢ່າງຫນັກແຫນ້ນແລະຂ້ອຍສູນເສຍ Wilhelmina. ມືຂະຫນາດໃຫຍ່ຈັບຂ້ອຍແລະໂຄ້ງລົງ, ຂ້ອຍຕີກ້ອນຫີນ, ເຈັບຫລັງແລະບ່າ.
  
  
  ຫລຽວຂຶ້ນ, ຂ້ອຍເຫັນຮູບສອງຕົວຢືນຢູ່ຂ້າງເທິງຂ້ອຍ. ຄົນໜຶ່ງເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ມີຜົມບາງ, ຜົມໜາ, ເຊິ່ງຂ້ອຍກຳລັງແລ່ນໄປຕາມຖະໜົນຫົນທາງໃນນະຄອນຫຼວງປາຣີ, ແລະຢູ່ຂ້າງລາວແມ່ນໝູ່ຄູ່ຫົວຫົວໃຫຍ່, ຫົວລ້ານ, ຜູ້ຊາຍທີ່ຕີຂ້ອຍດ້ວຍແຜ່ນກະດານ ແລະ ຕຳຂ້ອຍກັບພື້ນ. ໂຕ​ບາງໆ​ຖື​ທໍ່​ເຫຼັກ​ໜຶ່ງ​ໃນ​ມື​ຍາວ​ໜຶ່ງ​ແມັດ​ເຄິ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໄສ​ວ່າ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລໍ້​ລວງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ທີ່​ນີ້​ເພື່ອ​ຂ້າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ໃຜ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ
  
  
  , ຫວັງວ່າຈະຢຸດໃຫ້ເຂົາເຈົ້າ. "ເປັນຫຍັງເຈົ້າຂ້າ Skopje?"
  
  
  "Ça ne vous regarde pas," ຊາຍໃຫຍ່ເວົ້າ, ບອກຂ້ອຍວ່າມັນບໍ່ແມ່ນທຸລະກິດຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "Depesh-woo," ອີກຄົນຫນຶ່ງກ່າວຕື່ມວ່າ, ຮຽກຮ້ອງໃຫ້ຜູ້ຊາຍໃຫຍ່ສືບຕໍ່.
  
  
  ລາວເຮັດ. ລາວ​ຕີ​ຂ້ອຍ​ໃສ່​ໜ້າ​ດ້ວຍ​ເກີບ​ທີ່​ມີ​ຮວງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈັບ​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຢຸດ​ເຊົາ​ການ​ມັນ​ຈະ​ບໍ່​ໄດ້​ຕີ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບິດ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແຂງ, rolling ເພື່ອ​ຮັກ​ສາ​ຄວາມ​ກົດ​ດັນ​ທີ່​ຂາ​ຂອງ​ຕົນ. ໃນເວລາຕໍ່ມາ, ລາວຫັກຂໍ້ຕີນຂອງລາວ ແລະສຽງກະດູກແຕກ. ພຣະອົງໄດ້ຮ້ອງແລະຕີ pavement ໄດ້.
  
  
  Tough ແກວ່ງທໍ່ມາໃສ່ຂ້ອຍ, ແລະເມື່ອຂ້ອຍມ້ວນອອກໄປ, ມັນດັງດັງຢູ່ທາງຍ່າງຂ້າງຂ້ອຍ. ທໍ່ນັ້ນຕົກລົງມາອີກ, ແຕ່ເທື່ອນີ້ຂ້ອຍຈັບມັນ ແລະດຶງຢ່າງໜັກ. ລາວຕົກລົງຢູ່ເທິງສຸດຂອງຂ້ອຍ, ສູນເສຍທໍ່ຂອງລາວ. ຈາກນັ້ນລາວໄດ້ພະຍາຍາມປົດປ່ອຍຕົນເອງ, ແຕ່ໃນຂະນະທີ່ລາວກໍາລັງຕີຢູ່, ຂ້ອຍຕັດຄໍຂອງລາວແລະໄດ້ຍິນສຽງແຕກຂອງກະດູກ. ລາວຕາຍເມື່ອລາວຕີທາງຍ່າງ.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍໄດ້ເຖິງຕີນຂອງຂ້ອຍ, ຄົນໃຫຍ່ກໍາລັງພະຍາຍາມກັບຄືນເຂົ້າໄປໃນເກມ. ທັນທີທີ່ລາວພະຍາຍາມເອົາຫົວເຂົ່າລົງ, ຂ້ອຍຕີລາວໃສ່ຫົວ ແລະລາວລົ້ມລົງຢູ່ທາງຍ່າງ. ຕາຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຄົ້ນ​ຫາ​ແລະ​ໄດ້​ພົບ Wilhelmina, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ທີ່​ຈະ rummage ຜ່ານ​ຖົງ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ. ບໍ່ມີບັດປະຈຳຕົວ. ນັບຕັ້ງແຕ່ພວກເຂົາເວົ້າພາສາຝຣັ່ງ, ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າມັນເປັນໄປໄດ້ຫຼາຍກວ່າວ່າພວກເຂົາເປັນຄົນ Topcon ຈາກສະວິດເຊີແລນແທນທີ່ຈະເປັນຕົວແທນ Bulgarian. Jan Skopje ຍອມຮັບກັບ AX ວ່າລາວເຮັດວຽກໃຫ້ KGB ແລະ Topcon ແລະຊ່ວຍວາງແຜນການລັກຂອງຈໍພາບ. ເມື່ອ Skopje ຫຼົບໜີ, Topkon ຫຼື KGB ຕ້ອງປິດລາວ. ປາກົດຂື້ນວ່ານີ້ແມ່ນວຽກງານຂອງ Topcon.
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເກືອບ ຍອມ ແພ້ ໃນ ການ ຊອກ ຫາ ສິ່ງ ທີ່ ມີ ຄຸນ ຄ່າ ຂອງ ຮ່າງ ກາຍ ໃນ ເວ ລາ ທີ່ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ພົບ ເຫັນ ສິ້ນ ຂອງ ເຈ້ຍ crumpled ໃນ ຖົງ ຂອງ ຜູ້ ຊາຍ skinny. ມັນແມ່ນພາສາຝຣັ່ງ: Klaus Pfaff. Gasthaus Liucerne, L. Minuit le deuze.
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ສັງ ເກດ ເຫັນ ໂຄດ ຄໍາ ສັ່ງ ຢູ່ ໃນ ພາຍ ໃນ ຂອງ jacket ລາວ; ມັນ ເປັນ HD ໃນ ເບື້ອງ ຕົ້ນ ການ ວາງ ສິ້ນ ຂອງ ເຈ້ຍ ໃນ ຖົງ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ, ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ລະ ມັດ ລະ ວັງ ກວດ ກາ ຮູບ ລັກ ສະ ນະ ຂອງ ຜູ້ ຊາຍ ບາງ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຟ້າວ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເງົາ​ຂອງ​ຕອນ​ກາງ​ຄືນ Parisian ໄດ້.
  
  
  
  
  ບົດທີສາມ
  
  
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກວດເບິ່ງໂຮງແຮມຂະຫນາດນ້ອຍຈໍານວນຫນຶ່ງໃນ Cité de Trevize ໃນຕອນເຊົ້າຂອງມື້ຕໍ່ມາແລະໂຊກດີຢູ່ທີ່ບ່ອນຈອດລົດທີສາມຂອງຂ້ອຍ. ມື້ກ່ອນມື້ວານນີ້ຜູ້ຊາຍສອງຄົນລົງທະບຽນ. ຫນຶ່ງແມ່ນບາງແລະອີກອັນຫນຶ່ງແມ່ນຂະຫນາດໃຫຍ່. ຜູ້​ຊາຍ​ບາງ​ຄົນ​ເຂົ້າ​ສູ່​ລະ​ບົບ​ເປັນ Henri Depe, ຊື່​ທີ່​ກົງ​ກັບ​ຊື່​ຕົ້ນ​ຂອງ​ເສື້ອ​ກັນ​ໜາວ​ຂອງ​ລາວ. ໃຫຍ່ແມ່ນ Navarro.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໃຫ້​ການ​ຄາດ​ຄະ​ເນ​ບາງ​ຢ່າງ​ໂດຍ​ການ​ເກັບ​ກໍາ​ຂໍ້​ມູນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. Depe ຄວນປະກົດຕົວຕໍ່ຜູ້ຊາຍທີ່ມີຊື່ວ່າ Klaus Pfaff ຫຼັງຈາກທີ່ລາວກໍາຈັດ Skopje ແລະຂ້ອຍ. ຕົວອັກສອນ L ຫຼັງຈາກ gasthaus ໃນບັນທຶກອາດຈະເປັນຕົວຫຍໍ້ຂອງ Lausanne. ຢ່າງຫນ້ອຍນັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍສົມມຸດ. Depe ແມ່ນເພື່ອພົບກັບ Pfaff ໃນເວລາທີ່ກໍານົດໄວ້, ເວລາທ່ຽງຄືນ, ແລະບອກລາວວ່າທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງຢູ່ທີ່ນີ້ໃນປາຣີ. ສົມມຸດວ່າ, Pfaff ຈະລາຍງານຕໍ່ຫົວຫນ້າ Topcon. ເວັ້ນເສຍແຕ່ Pfaff ຕົນເອງເປັນຜູ້ຊາຍໃຫຍ່.
  
  
  ຂັ້ນຕອນການປະຕິບັດແມ່ນຈະແຈ້ງສໍາລັບຂ້ອຍ. ຂ້ອຍຈະໄປເມືອງ Lausanne ເພາະວ່ານັ້ນແມ່ນບ່ອນທີ່ຈໍພາບຖືກລັກຂຶ້ນຍົນ Orient Express. ແລະຂ້ອຍຈະໄດ້ພົບກັບ Pfaff ແທນ Depe. ຖ້າ Pfaff ຕົນເອງບໍ່ໄດ້ເປັນຜູ້ບໍລິຫານ Topcon ທີ່ຖືອຸປະກອນຢູ່ເທິງລົດໄຟ, ລາວອາດຈະຮູ້ຈັກຕົວຕົນຂອງຜູ້ນໍາ. ບາງທີຂ້ອຍສາມາດຊັກຊວນໃຫ້ລາວເປີດເຜີຍຕົວຕົນລັບນີ້.
  
  
  ຂ້ອຍສາມາດຂີ່ລົດ Orient Express ໃນປາຣີທີ່ Gare de Lyon, ແຕ່ຍ້ອນວ່າຂ້ອຍຄາດວ່າຈະໃຊ້ເວລາໃນເຮືອຕໍ່ມາ, ແລະນັບຕັ້ງແຕ່ເວລາສໍາຄັນ, ຂ້ອຍໄດ້ຈ້າງລົດເພື່ອໄປ Lausanne. ຂ້ອຍເຊົ່າລົດ Mercedes-Benz 280SL, ລົດກິລາສີເຫຼືອງທີ່ຍັງມີກິ່ນຫອມໃຫມ່. ຕອນ​ເຊົ້າ​ຕອນ​ເດິກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ປາ​ຣີ​ແລະ​ໄປ Troyes ແລະ Dijon​. ອາກາດໄດ້ຮ້ອນຂຶ້ນ ແລະມັນດີທີ່ຈະຂັບລົດ. ຊົນນະບົດເປັນເນີນພູ ແລະສີຂຽວ, ແຕ່ເມື່ອພວກເຮົາເຂົ້າໃກ້ສະວິດເຊີແລນ, ມັນກາຍເປັນເນີນພູຫຼາຍຂຶ້ນ.
  
  
  ໃນ​ຕອນ​ກາງ​ຂອງ​ມື້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ້າຍ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ສະ​ວິດ​ເຊີ​ແລນ​ແລະ​ຖະ​ຫນົນ​ຫົນ​ທາງ​ໄດ້​ກາຍ​ເປັນ​ແຄບ​ແລະ winding ສໍາ​ລັບ​ການ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່. ຍອດຫິມະໄດ້ປະກົດຢູ່ໃນໄລຍະໄກ, ແຕ່ພວກມັນຍັງຄົງຢູ່ໃນພື້ນຫຼັງຕະຫຼອດທາງ. ບໍ່ໄກຈາກເມືອງ Lausanne, ໃນບັນດາເນີນພູຫຍ້າໃນເຂດອ້ອມແອ້ມ, ຂ້າພະເຈົ້າສັງເກດເຫັນລົດຄັນໜຶ່ງໄດ້ເສຍຫຼັກຕົກລົງຂ້າງທາງ. ເດັກ​ຍິງ​ຄົນ​ຫນຶ່ງ​ໄດ້​ຊອກ​ຫາ​ພາຍ​ໃຕ້​ຫົວ​ຂອງ​ຕົນ​. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຢຸດເຊົາແລະສະເຫນີການຊ່ວຍເຫຼືອຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  "ມີສິ່ງໃດແດ່ທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້ບໍ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຖາມ​ວ່າ​, ເຂົ້າ​ໃກ້ Lotus Plus 2 ສີ​ຟ້າ​ສົດ​ໃສ​.
  
  
  ນາງໄດ້ຍົກຕາຂຶ້ນແລະເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງລະມັດລະວັງ. ນາງເປັນຜິວເນື້ອສີຂາວຂາຍາວທີ່ສວຍງາມຢູ່ໃນຊຸດກະໂປງຫນັງແລະເກີບເກີບ. ຜົມ​ຂອງ​ນາງ​ບໍ່​ຍາວ​ບ່າ​ໄຫລ່ ແລະ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ບໍ່​ເປັນ​ລະ​ບຽບ. ຫຼັງຈາກທີ່ນາງໄດ້ສຸມໃສ່ຂ້າພະເຈົ້າສໍາລັບເວລາໃດຫນຶ່ງ, ໃບຫນ້າຂອງນາງໄດ້ສະຫວ່າງຂຶ້ນ.
  
  
  "ນິກ!" ລາວ​ເວົ້າ. " Nick Carter!"
  
  
  ບັດ​ນີ້​ມັນ​ເປັນ​ເວ​ລາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທີ່​ຈະ​ເບິ່ງ​ອື່ນ. "ຂ້ອຍຢ້ານເຈົ້າມີປະໂຫຍດ," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງບໍ່ແນ່ນອນ. "ຂ້ອຍບໍ່ເຊື່ອ ... "
  
  
  "Bonn, ປີທີ່ຜ່ານມາປະມານນີ້," ນາງເວົ້າໃນສໍານຽງເຍຍລະມັນ. “ກໍລະນີ Groning. Nick, ເຈົ້າບໍ່ຈື່!”
  
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າຈື່ຄືກັນ. "Ursula?"
  
  
  ນາງຍິ້ມໃຫຍ່ sexy.
  
  
  "Ursula Bergman," ຂ້າພະເຈົ້າກ່າວຕື່ມວ່າ.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ນາງຕອບດ້ວຍຮອຍຍິ້ມທີ່ອອກມາຈາກໃບໜ້າທີ່ສວຍງາມຂອງນາງ. "ດີໃຈຫຼາຍທີ່ເຈົ້າມາຊ່ວຍໝູ່ເກົ່າທີ່ຂັດສົນ."
  
  
  "ເຈົ້າມີຜົມສີນ້ໍາຕານໃນ Bonn," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ຜົມສີນ້ຳຕານສັ້ນ. ແລະຕາສີນ້ໍາຕານ."
  
  
  "ນີ້ແມ່ນຜົມທີ່ແທ້ຈິງຂອງຂ້ອຍ," ນາງເວົ້າວ່າ, ແຕະໃສ່ສາຍ flaxen. "ແລະຕາແມ່ນແວ່ນຕາ."
  
  
  Ursula laughed melodiously. ປີທີ່ຜ່ານມາພວກເຮົາໄດ້ເຮັດວຽກຮ່ວມກັນເປັນເວລາປະມານຫນຶ່ງອາທິດໃນ Bonn ແລະ Hamburg ເພື່ອເກັບກໍາຂໍ້ມູນກ່ຽວກັບຊາວເຢຍລະມັນຝ່າຍຊ້າຍຊື່ Karl Groening, ຜູ້ທີ່ສົງໃສວ່າໄດ້ສົ່ງຂໍ້ມູນທາງທະຫານຂອງເຢຍລະມັນຕາເວັນຕົກໃຫ້ກັບບຸກຄົນບາງຢ່າງໃນ East Berlin. ໃນກໍລະນີນີ້, Ursula ກໍາລັງປະຕິບັດວຽກງານພິເສດ. ໜ້າທີ່ປະຈຳການຂອງນາງແມ່ນຢູ່ກັບໜ່ວຍສືບລັບຂອງເຢຍລະມັນຕາເວັນຕົກທີ່ອຸທິດຕົນເພື່ອຕິດຕາມ ແລະ ຈັບກຸມອະດີດພວກນາຊີ ຜູ້ທີ່ໄດ້ກໍ່ອາດຊະຍາກຳສົງຄາມ. ນັ້ນແມ່ນທັງຫມົດທີ່ Akes ບອກຂ້ອຍກ່ຽວກັບນາງ, ແລະຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ມີໂອກາດຊອກຫາຂໍ້ມູນເພີ່ມເຕີມ.
  
  
  "ຂ້ອຍຢຸດເຊົາຕິດຕາມກໍລະນີ Groning ຫຼັງຈາກທີ່ພວກເຂົາໂທຫາຂ້ອຍກັບວໍຊິງຕັນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ສານໃນ Bonn ພົບວ່າລາວມີຄວາມຜິດໃນຂໍ້ກ່າວຫາບໍ?"
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ເຍາະ​ເຍີ້ຍ. "ປະຈຸບັນລາວ ກຳ ລັງອອກນອກເວລາຢູ່ໃນຄຸກເຢຍລະມັນ."
  
  
  “ດີ. ເຈົ້າມັກໄດ້ຍິນກ່ຽວກັບການສິ້ນສຸດທີ່ມີຄວາມສຸກກັບສິ່ງເຫຼົ່ານີ້ເປັນບາງຄັ້ງຄາວ. ເຈົ້າກໍາລັງເຮັດຫຍັງຢູ່ສະວິດເຊີແລນ, Ursula, ຫຼືຂ້ອຍບໍ່ຄວນຖາມ?
  
  
  ນາງໄດ້ຍັບບ່າທີ່ສວຍງາມຂອງນາງ. "ຄື​ກັນ".
  
  
  "ຂ້ອຍເຫັນ."
  
  
  "ເຈົ້າເຮັດຫຍັງຢູ່ສະວິດເຊີແລນ?"
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ chuckled. "ຄື​ກັນ".
  
  
  ພວກເຮົາທັງສອງຫົວເລາະ. ມັນດີທີ່ຈະເຫັນກັນແລະກັນ. "ມີຫຍັງຜິດພາດກັບ lotus?"
  
  
  “ຂ້ອຍຢ້ານວ່າລົດຈະເສຍຫາຍ, Nick. ເຈົ້າຄິດວ່າຂ້ອຍສາມາດຂໍຍົກເຂົ້າໄປໃນເມືອງໄດ້ບໍ?”
  
  
  “ດ້ວຍຄວາມຍິນດີ,” ຂ້ອຍຕອບ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ Mercedes, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂັບ​ລົດ​ອອກ​ໄປ​ສູ່​ຖະ​ຫນົນ​ຫົນ​ທາງ​ແລະ​ມຸ່ງ​ຫນ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຕົວ​ເມືອງ. ຫຼັງຈາກທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຮັບຄວາມກະຕືລືລົ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງນາງໃນຂະນະທີ່ນາງສືບຕໍ່ເວົ້າກ່ຽວກັບ Karl Groning ແລະເຫັນວ່າເຕົ້ານົມຂອງນາງຖືກກົດດັນໃສ່ເສື້ອເຊີດເສື້ອຂອງນາງແລະວິທີການໃສ່ກະໂປງ miniskirt ຂອງນາງສູງໃສ່ສະໂພກເຕັມທີ່ຍາວຂອງນາງ. Ursula ໄດ້ອອກດອກຕັ້ງແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບກັບນາງໃນ Bonn, ແລະຜົນໄດ້ຮັບແມ່ນປະທັບໃຈ.
  
  
  "ເຈົ້າຢູ່ Lausanne ບໍ?" Ursula ຖາມໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍປ່ຽນເປັນ downgrade twisty. ພາໂນຣາມາຂອງ Lausanne ໄດ້ເປີດຢູ່ຕໍ່ໜ້າພວກເຮົາ, ເປັນເມືອງທີ່ຕັ້ງຢູ່ເທິງເນີນພູທີ່ມີຫິມະຕົກຈາກຫິມະຕົກໃນລະດູໜາວທີ່ຜ່ານມາຢູ່ເໜືອມັນ.
  
  
  “ພຽງແຕ່ຄືນນີ້,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ບາງທີພວກເຮົາສາມາດຮ່ວມກັນສໍາລັບການດື່ມຢູ່ທີ່ ratskelere ນ້ອຍທີ່ຖ່ອມຕົວ."
  
  
  “ໂອ້, ຂ້ອຍຕ້ອງການສິ່ງນັ້ນແທ້ໆ. ແຕ່ມື້ນີ້ຂ້ອຍຫຍຸ້ງຢູ່ ແລະຂ້ອຍຕ້ອງອອກໄປມື້ອື່ນເຊົ້າ.”
  
  
  "ເຈົ້າຄິດວ່າລົດຂອງເຈົ້າຈະພ້ອມແລ້ວບໍ?"
  
  
  ນາງກ່າວວ່າ“ ຂ້ອຍ ກຳ ລັງອອກໂດຍລົດໄຟໃນຕອນເຊົ້າ.
  
  
  ໃນຕອນເຊົ້າມື້ຕໍ່ມາ, ມີລົດໄຟດຽວທີ່ອອກຈາກ Lausanne, ແລະນັ້ນແມ່ນລົດໄຟຂອງຂ້ອຍ, Orient Express. "ຫນ້າສົນໃຈ," ຂ້ອຍໃຫ້ຄໍາເຫັນ. "ຂ້ອຍຍັງອອກໂດຍລົດໄຟໃນຕອນເຊົ້າມື້ອື່ນ."
  
  
  ນາງໄດ້ເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍຕາສີຟ້າທີ່ຊັດເຈນຂອງນາງ. ພວກເຮົາທັງສອງໄດ້ຍົກຍ້ອງຄວາມສໍາຄັນຂອງຄວາມບັງເອີນນີ້. ຖ້າພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ເຮັດວຽກຮ່ວມກັນ, ຖ້າພວກເຮົາບໍ່ຮູ້ຈັກນາຍຈ້າງຂອງກັນແລະກັນ, ພວກເຮົາທັງສອງຈະສົງໃສ. ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ເຫັນ Ursula Bergman ຢູ່ບ່ອນເຮັດວຽກແລະໄວ້ວາງໃຈຄໍາຕັດສິນຂອງຂ້ອຍວ່ານາງບໍ່ແມ່ນຕົວແທນສອງເທົ່າ.
  
  
  ນາງໄດ້ຕັດສິນໃຈແລ້ວ. ຕາ​ຂອງ​ນາງ​ສ່ອງ​ແສງ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ເປັນ​ມິດ​ທີ່​ແທ້​ຈິງ. “ດີ, ມັນງາມຫຼາຍ, Nick. ພວກເຮົາສາມາດດື່ມເຄື່ອງດື່ມຮ່ວມກັນໃນເຮືອ."
  
  
  "ຂ້ອຍລໍຖ້າມັນ." ຂ້ອຍຍິ້ມ.
  
  
  ເມື່ອພວກເຮົາມາຮອດເມືອງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລົງລົດ Ursula ໄປຢູ່ທີ່ໂຮງແຮມ de la Paix ໃນ Avenue B. Constant, ຢູ່ໃນໃຈກາງຂອງເມືອງ, ແລະຈາກນັ້ນໄດ້ຂັບລົດໄປເຮືອນພັກນ້ອຍທີ່ບໍ່ມີຊື່ສຽງໃນ Place Saint-François.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍມາຮອດຫ້ອງຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍເປີດກະເປົາຂອງຂ້ອຍແລະເລີ່ມກຽມພ້ອມສໍາລັບການປະຊຸມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຕົນ​ເອງ Henri Depe ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຮັດ​ມັນ​ຈາກ​ຄວາມ​ຊົງ​ຈໍາ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເອົາກໍລະນີທີ່ guys ຈາກຜົນກະທົບພິເສດແລະພະແນກແກ້ໄຂໃຫ້ຂ້າພະເຈົ້າ. ມັນແມ່ນຊຸດ camouflage, ແລະເປັນສິ່ງປະດິດຫຼາຍ. Hawke ຕົນເອງໄດ້ເອົາໃຈໃສ່ຫຼາຍສິ່ງຮ່ວມກັນ - ລາວເປັນຜູ້ຊ່ຽວຊານດ້ານການ camouflage ໃນສະໄຫມຂອງລາວ. ຊຸດດັ່ງກ່າວປະກອບມີແຖບພາດສະຕິກ "ຜິວຫນັງ" ແລະຄອນແທັກເລນທີ່ມີສີສັນ, wigs ແລະ hairpieces, ເຊັ່ນດຽວກັນກັບຫຼາຍບ່ອນທີ່ມີຮົ່ມທີ່ແຕກຕ່າງກັນຂອງການແຕ່ງຫນ້າ. ຍັງມີຮອຍແປ້ວຈາກພາດສະຕິກທີ່ສາມາດຕິດຢູ່ກັບພາກສ່ວນໃດກໍໄດ້ຂອງໃບໜ້າ ຫຼືຮ່າງກາຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈັດ​ວາງ​ທີ່​ກໍາ​ນົດ​ໄວ້​ຢູ່​ທາງ​ຫນ້າ​ຂອງ​ກະ​ຈົກ​ຕາ​ຕະ​ລາງ dressing ໄດ້​. ທໍາອິດຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ນໍາໃຊ້ຢາງ "ຜິວຫນັງ", ການສ້າງຊັ້ນຕ່າງໆເພື່ອເຮັດໃຫ້ຂົວຂອງດັງຫນາແລະຍາວປາຍ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ດູດເອົາກະດູກຂອງແກ້ມອອກເພື່ອໃຫ້ແກ້ມເບິ່ງເປັນຮູພາຍໃຕ້ການກໍ່ສ້າງ. ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍືດ​ຫູ​ແລະ​ຄາງ​ໃຫ້​ຍາວ​ແລ້ວ, ໃບ​ໜ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກໍ​ເລີ່ມ​ຄ້າຍ​ຄື​ໜ້າ​ຂອງ Depeu. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ແຕ່ງຫນ້າທີ່ສອດຄ່ອງກັບສີຂອງລາວ, ໃສ່ແວ່ນຕາສີນ້ໍາຕານ, ແລະເລືອກ wig ສີນ້ໍາຕານອ່ອນ. ຂ້ອຍເບິ່ງຕົວເອງ
  
  
  ໃນກະຈົກ. ຂ້ອຍຈະບໍ່ຜ່ານ Depe ຖ້າໃຜເບິ່ງໃກ້ຊິດເກີນໄປ, ແຕ່ຂ້ອຍສາມາດຫລອກລວງ Pfaff ໃນເວລາສັ້ນໆ.
  
  
  ໃນເວລາສິບເອັດສາມສິບ ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂັບລົດຂ້າມຂົວ Besser ໄປທີ່ rue de la Caroline ໄປເຮືອນພັກ Lucerne. ເມື່ອຂ້ອຍເຂົ້າໄປ, ຂ້ອຍເສຍໃຈທີ່ມີລູກຄ້າເຄິ່ງຫນຶ່ງສິບຄົນຢູ່ທີ່ນັ້ນ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ມີທາງຮູ້ວ່າ Klaus Pfaff ມີລັກສະນະແນວໃດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ມີ​ຄວາມ​ຫວັງ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ຊະ​ນະ​ເຂົາ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ​ແລະ​ວ່າ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ເຂົາ​ໄປ​ເຖິງ​ເຂົາ​ຈະ​ຮັບ​ຮູ້​ໃບ​ຫນ້າ pseudo-Depe ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ສິບສອງໂມງມາຮອດ, ເວລາສໍາລັບກອງປະຊຸມ, ແລະບໍ່ມີຫຍັງເກີດຂຶ້ນ. ຄູ່ນ່ຶນັກຮຽນຫນຸ່ມເຂົ້າມາແລະເອົາໂຕະຢູ່ທາງຫນ້າ, ຂ້ອຍຂໍໂຕະຢູ່ທາງຫລັງຂອງຫ້ອງ, ຫັນຫນ້າໄປຫາປະຕູ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຫ້າມາ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນສິບ. ຂ້ອຍເລີ່ມຄິດວ່າ Pfaff ຈະບໍ່ສະແດງຫຼືວ່າລາວຢູ່ແລ້ວ. ມີພຽງແຕ່ຄົນດຽວ, ແລະມັນແມ່ນຊາວເຢຍລະມັນທີ່ມີທ້ອງຫມໍ້. ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າລາວອາດຈະເປັນ Pfaff. ກຸ່ມລູກຄ້າໃໝ່ທັງໝົດມາຮອດ, ແລະສະຖານທີ່ກໍ່ດັງຂຶ້ນ. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າຂ້ອຍຈະເຮັດແນວໃດກັບ Pfaff ໃນສະຖານະການດັ່ງກ່າວ. ໄຕມາດທີ 11 ຜ່ານມາມາຮອດ ແລະຂ້ອຍຖືກບັງຄັບໃຫ້ສັ່ງແຊນວິດ ແລະເບຍ. ຫຼັງ​ຈາກ​ຜູ້​ຮັບໃຊ້​ໄດ້​ເອົາ​ຄຳ​ສັ່ງ​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ມາ, ປະຕູ​ກໍ​ເປີດ​ອອກ ແລະ​ມີ​ຊາຍ​ສັ້ນ​ບາງ​ຄົນ​ຍ່າງ​ເຂົ້າ​ມາ. ປາກົດວ່າມີບວມຢູ່ໃຕ້ເສື້ອຄຸມຂອງລາວ. ລາວ​ຢຸດ​ຢູ່​ທີ່​ປະຕູ​ແລະ​ເບິ່ງ​ອ້ອມ​ຮອບ. ເມື່ອຕາຂອງລາວພົບຂ້ອຍ, ລາວຍ່າງກົງໄປຫາໂຕະຂອງຂ້ອຍ. ມັນຕ້ອງເປັນ Klaus Pfaff.
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ຢຸດ​ຢູ່​ໂຕະ​ຂອງ​ຂ້ອຍ ແລະ​ເບິ່ງ​ຮອບ​ຫ້ອງ​ອີກ​ກ່ອນ​ຈະ​ນັ່ງ​ລົງ. ລາວເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ເປັນປະສາດທີ່ມີຜົມສີທອງຫວີແລະມີຮອຍແປ້ວບາງໆຢູ່ຫູຊ້າຍຂອງລາວ. “Bonjour, Klaus,” ຂ້ອຍບອກລາວ.
  
  
  ລາວນັ່ງກົງກັນຂ້າມກັບຂ້ອຍ. "ຂໍອະໄພຂ້ອຍມາຊ້າ," ລາວເວົ້າ. "ແລະກະລຸນາເວົ້າພາສາອັງກິດ. ເຈົ້າຮູ້ກົດລະບຽບ."
  
  
  ລາວບໍ່ໄດ້ເບິ່ງຂ້ອຍໂດຍກົງເທື່ອ, ແລະຂ້ອຍຮູ້ສຶກຂອບໃຈ. waiter ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ແລະ​ໄດ້​ຮັບ​ຄໍາ​ສັ່ງ Pfaff ຂອງ​ໄສ້​ກອກ braised ແລະ sauerkraut. ໃນຂະນະທີ່ເຫດການນີ້ເກີດຂຶ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ດຶງ Wilhelmina ອອກຈາກຖົງເສື້ອຂອງຂ້ອຍແລະແນມໃສ່ Luger ທີ່ Pfaff. ຍັງບໍ່ມີໃຜເຫັນປືນເທື່ອ.
  
  
  waiter ອອກໄປ. Pfaff ຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍແລະຫຼັງຈາກນັ້ນເບິ່ງບ່າຂອງລາວ. "ຕົກລົງ. ມີຫຍັງເກີດຂຶ້ນໃນປາຣີ?"
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍກໍາລັງກະກຽມສໍາລັບກອງປະຊຸມນີ້, ຄວາມຄິດໄດ້ເກີດຂຶ້ນກັບຂ້ອຍວ່າ Pfaff ອາດຈະເປັນຫົວຫນ້າຂອງ Topcon, ຜູ້ທີ່ຈະເອົາລາຍການທີ່ຖືກລັກໄປ. ແຕ່​ບັດ​ນີ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ເຂົາ​ຢູ່​ຕໍ່​ຫນ້າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ເຂົາ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ເປັນ​ຜູ້​ນໍາ.
  
  
  "ຂ້ອນຂ້າງຫຼາຍໄດ້ເກີດຂຶ້ນໃນປາຣີ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າວ່າ.
  
  
  ສຽງຂອງຂ້ອຍເຮັດໃຫ້ລາວຕົກໃຈ. ລາວເລັງໃສ່ໜ້າຂ້ອຍເປັນເທື່ອທຳອິດ ແລະຕາຂອງລາວແຄບລົງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນວ່າພວກເຂົາຍົກຍ້ອງຂ້ອຍຫຼາຍປານໃດ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ໃບຫນ້າຂອງລາວໄດ້ປ່ຽນແປງໃນຂະນະທີ່ລາວເບິ່ງຫນ້າຂອງຂ້ອຍອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  "ບໍ່, ຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນ Henri Depe," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ຄວາມໂກດແຄ້ນແລະຄວາມຢ້ານຖືກສະທ້ອນຢ່າງຈະແຈ້ງຢູ່ເທິງໃບຫນ້າແຄບຂອງລາວ. "ນີ້​ແມ່ນ​ຫຍັງ?" - ລາວຖາມຢ່າງງຽບໆ.
  
  
  "ຂ້ອຍມາຈາກໃສ, ພວກເຮົາເອີ້ນວ່າຄວາມຈິງຫຼືຜົນສະທ້ອນ."
  
  
  "ເຈົ້າແມ່ນໃຜ? Henri ຢູ່ໃສ?"
  
  
  “Henri ຕາຍແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ແລະຂ້ອຍຂ້າລາວ."
  
  
  ຕາ​ຂອງ​ລາວ​ຫຼຽວ​ໄປ​ອີກ ແລະ​ມຸມ​ປາກ​ຂອງ​ລາວ​ໄດ້​ບິດ​ເບືອນ​ເລັກ​ນ້ອຍ. “ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າເຈົ້າເວົ້າຄວາມຈິງຫຼືບໍ່. ຂ້ອຍກຳລັງອອກໄປ. ການປະຊຸມຂອງຂ້ອຍຢູ່ກັບ Depe."
  
  
  ລາວເລີ່ມລຸກຂຶ້ນ, ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ຢຸດລາວ.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະບໍ່ເຮັດແນວນັ້ນ," ຂ້ອຍເຕືອນ.
  
  
  ລາວລັງເລ, ຍັງນັ່ງຢູ່ໃນຕັ່ງຂອງລາວ. ການແນມເບິ່ງຂອງລາວຕົກຢູ່ໃນມືຂວາຂອງຂ້ອຍ, ເຊິ່ງຖື Luger ພາຍໃຕ້ໂຕະ.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງງຽບໆ. “ຂ້ອຍມີປືນຊີ້ໃສ່ເຈົ້າ. ແລະຂ້ອຍຕັ້ງໃຈຈະໃຊ້ມັນຖ້າທ່ານອອກຈາກຕັ່ງນີ້.”
  
  
  Pfaff ກືນແລະເບິ່ງຂ້ອຍໃນໃບຫນ້າ. ຂ້ອຍສາມາດເຫັນຈິດໃຈຂອງລາວເຮັດວຽກ, ພະຍາຍາມຊອກຫາວ່າຂ້ອຍແມ່ນໃຜແລະພະຍາຍາມປະເມີນຈຸດປະສົງຂອງລາວ. "ເຈົ້າຈະບໍ່ກ້າຍິງປືນຢູ່ທີ່ນີ້," ລາວເວົ້າ.
  
  
  "ຂ້ອຍສາມາດຜ່ານປະຕູຫລັງໄດ້ພາຍໃນສິບຫ້າວິນາທີຂອງເຈົ້າຕີພື້ນ." ຂ້ອຍຫວັງວ່າລາວຈະໂທຫາ bluff. “ແລະ ໝູ່ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍກຳລັງລໍຖ້າຂ້ອຍຢູ່ຂ້າງນອກ. ເຈົ້າຢາກລອງຂ້ອຍບໍ?
  
  
  ຄວາມໂກດແຄ້ນຢູ່ໃນໃບຫນ້າຂອງລາວຫາຍໄປ; ຄວາມຢ້ານກົວໄດ້ຄວບຄຸມຂອງນາງ. ລາວບໍ່ແມ່ນຜູ້ຊາຍທີ່ກ້າຫານ, ເຊິ່ງເປັນສິ່ງທີ່ດີສໍາລັບຂ້ອຍ.
  
  
  "ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ຫຍັງ?" ເຂົາ​ຖາມ​ວ່າ.
  
  
  "ຂໍ້ມູນ."
  
  
  ລາວຫົວຫົວຢ່າງກະວົນກະວາຍ. "ຫ້ອງການນັກທ່ອງທ່ຽວຢູ່ຕາມຖະຫນົນ."
  
  
  ຂ້ອຍຖອນຫາຍໃຈ. "ຈົ່ງຖ່ອມຕົວກັບຂ້ອຍ, ຂ້ອຍຈະຕັດຫົວຂອງເຈົ້າອອກ."
  
  
  ຮອຍຍິ້ມຂອງລາວຫາຍໄປ. "ທ່ານຕ້ອງການຂໍ້ມູນປະເພດໃດ?"
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າພວກເຮົາຈະປຶກສາຫາລືເລື່ອງນີ້ເປັນສ່ວນຕົວດີກວ່າ," ຂ້ອຍເວົ້າ. ດ້ວຍມືທີ່ບໍ່ເສຍຄ່າຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍໄດ້ເຂົ້າໄປໃນກະເປົ໋າເສື້ອແຈັກເກັດຂອງຂ້ອຍແລະຖິ້ມຟຣັງສະວິດສະວິດໃສ່ໂຕະເພື່ອຈ່າຍຄ່າຄໍາສັ່ງຂອງພວກເຮົາ. "ອາຫານແມ່ນຢູ່ກັບຂ້ອຍ," ຂ້ອຍເວົ້າດ້ວຍຮອຍຍິ້ມເລັກນ້ອຍ. “ດຽວນີ້ ຂ້ອຍຢາກໃຫ້ເຈົ້າຢືນຂຶ້ນ ແລະຍ່າງຊ້າໆໄປຫາທາງເຂົ້າຫຼັກ. ຂ້ອຍຈະຢູ່ທາງຫຼັງເຈົ້າ, ແລະປືນນີ້ຈະຖືກຊີ້ໃສ່ຫຼັງເຈົ້າ. ເມື່ອພວກເຮົາອອກໄປຂ້າງນອກ, ຂ້ອຍຈະໃຫ້ຄໍາແນະນໍາຕື່ມອີກ. . "
  
  
  ລາວເວົ້າວ່າ, "ເຈົ້າຄິດວ່າເຈົ້າສາມາດຫນີຈາກຄວາມໂງ່ຈ້ານີ້ບໍ?"
  
  
  "ເຈົ້າດີກວ່າຂ້ອຍ."
  
  
  ຂ້ອຍເອົາ Wilhelmina ໃສ່ໃນຖົງຂອງຂ້ອຍແລະພວກເຮົາ
  
  
  ໄດ້ອອກໄປຂ້າງນອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ເຂົາ​ໄປ Mercedes ແລະ​ບອກ​ໃຫ້​ເຂົາ​ນັ່ງ​ຢູ່​ທີ່​ນັ່ງ​ຄົນ​ຂັບ​ໄດ້​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນັ່ງ​ລົງ​ໃກ້​ກັບ​ລາວ, ໂຍນ​ກະ​ແຈ​ໃຫ້​ລາວ ແລະ​ບອກ​ໃຫ້​ລາວ​ຂັບ​ລົດ​ໄປ​ທາງ​ນອກ​ເມືອງ.
  
  
  ດຽວນີ້ Pfaff ຢ້ານຫຼາຍ. ແຕ່​ລາວ​ໄດ້​ຂັບ​ລົດ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເນີນ​ພູ​ຂຽວ, ຕາມ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ສັ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພາ​ລາວ​ໄປ​ສູ່​ຖະ​ໜົນ​ດິນ​ທີ່​ໄປ​ທາງ​ຂວາ​ສູ່​ຕົ້ນ​ໄມ້ ແລະ​ສັ່ງ​ໃຫ້​ລາວ​ຢຸດ ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່​ຫ່າງ​ໄກ​ຈາກ​ຖະ​ໜົນ​ໃຫຍ່. ເມື່ອເຄື່ອງຈັກປິດ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນແລະຊີ້ Luger ໃສ່ຫົວຂອງລາວ.
  
  
  ລາວເວົ້າດັງໆວ່າ "ເຈົ້າກຳລັງຂ້າຕົວຕາຍດ້ວຍເລື່ອງລາວນີ້."
  
  
  "ຍ້ອນວ່າຫມູ່ເພື່ອນຂອງເຈົ້າຢູ່ Topcon ຈະເອົາຂ້ອຍບໍ?"
  
  
  ຮິມຝີປາກຂອງລາວຖືກປາກ. ນີ້ແມ່ນຄັ້ງທໍາອິດທີ່ຂ້າພະເຈົ້າກ່າວເຖິງອົງການຈັດຕັ້ງ. "ນັ້ນແມ່ນຖືກຕ້ອງ," ລາວເວົ້າຢ່າງຫຍໍ້ທໍ້.
  
  
  "ພວກເຮົາຈະເຫັນ, ສໍາລັບຕອນນີ້ເຈົ້າຈະຮ່ວມມືກັບຂ້ອຍ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?"
  
  
  "ເຈົ້າ​ຢາກ​ຮູ້​ຫຍັງ?"
  
  
  "ຂ້ອຍຢາກຮູ້ວ່າໃຜຈະໄປໃນ Orient Express ໃນຕອນເຊົ້າມື້ອື່ນ."
  
  
  "ຫລາຍ​ຄົນ."
  
  
  "ຂ້ອຍຮູ້ແລ້ວວ່ານາຍຈ້າງຂອງ Topcon ຈະຂົນສົ່ງອຸປະກອນທີ່ຖືກລັກໄປເທິງລົດໄຟ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ແຕ່ເຈົ້າສາມາດບອກຂ້ອຍວ່າລາວແມ່ນໃຜແລະໃຫ້ຂ້ອຍອະທິບາຍກ່ຽວກັບລາວ."
  
  
  "ເຈົ້າຕ້ອງບ້າ." ລາວເບິ່ງ incredulous.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຢູ່ໃນໂປຣໄຟລສໍາລັບການ insults. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫຼຸດລົງ Luger ໄປທາງຂ້າງຂອງໃບຫນ້າຂອງລາວ. ລາວ​ຈົ່ມ​ແລະ​ລົ້ມ​ລົງ​ຈາກ​ການ​ຕີ, ເລືອດ​ໄຫລ​ລົງ​ແກ້ມ. ລົມຫາຍໃຈຂອງລາວຕື້ນລົງໃນຂະນະທີ່ລາວຈັບບາດແຜ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຢາກເວົ້າແບບນັ້ນອີກຕໍ່ໄປ," ຂ້ອຍຈົ່ມໃສ່ລາວ. "ຂ້ອຍຕ້ອງການຄໍາຕອບຕໍ່ຄໍາຖາມທີ່ຂ້ອຍຖາມເຈົ້າ. ແລະເຈົ້າເລີ່ມເວົ້າໄວຂຶ້ນ.”
  
  
  “ຕົກລົງ,” ໃນທີ່ສຸດລາວໄດ້ຕົກລົງ. "ຂ້ອຍສາມາດສູບຢາໄດ້ບໍ?"
  
  
  ຂ້ອຍລັງເລ. "ປະສົບຜົນສໍາເລັດ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເບິ່ງ​ຢ່າງ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ເຂົາ​ເອົາ​ຫນຶ່ງ​ອອກ​ແລະ​ແສງ​ມັນ​. ລາວ​ເປີດ​ຖັງ​ຂີ້​ເຫຍື້ອ​ຢູ່​ເທິງ​ໜ້າ​ປັດ ແລະ​ໃສ່​ເຄື່ອງ​ໝາຍ​ໃສ່​ໃນ​ນັ້ນ.
  
  
  "ເຈົ້າຮັບປະກັນຄວາມປອດໄພຂອງຂ້ອຍບໍຖ້າຂ້ອຍຮ່ວມມືກັບເຈົ້າ?" - ລາວ​ຖາມ​ວ່າ​ຍັງ​ຖື​ຂີ້​ເທົ່າ​ນັ້ນ​.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນຖືກຕ້ອງ."
  
  
  “ແລ້ວ​ຂ້ອຍ​ຈະ​ໃຫ້​ຊື່​ທີ່​ເຈົ້າ​ຕ້ອງການ. ນີ້…"
  
  
  ແຕ່ Pfaff ບໍ່ໄດ້ບອກຂ້ອຍຫຍັງ. ມືຂອງລາວໄດ້ປົດລ໋ອກຂອງຖັງຂີ້ເຫຍື້ອອອກ ແລະດຶງມັນອອກຈາກກະດານ. ພຣະອົງ​ໄດ້​ຖິ້ມ​ຂີ້ເຖົ່າ​ໃສ່​ໜ້າ​ຂ້ານ້ອຍ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ຕາຂອງຂ້ອຍເຕັມໄປດ້ວຍຂີ້ເທົ່າ, ລາວຕີມືຂວາຂອງຂ້ອຍແລະໂຍນມັນອອກໄປດ້ວຍກໍາລັງ. ສໍາລັບຜູ້ຊາຍຂະຫນາດນ້ອຍລາວມີຄວາມເຂັ້ມແຂງຫຼາຍ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ປະຕູລົດໄດ້ຖືກເປີດແລະ Pfaff ແລ່ນອອກຈາກລົດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສາບ​ແຊ່ງ​ອອກ​ສຽງ​ດັງ, clearing ຕາ​ທີ່​ເປັນ​ໄຟ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້ອຍຍັງຖື Luger ຢູ່. ຂ້ອຍໄດ້ອອກຈາກລົດ. ໃນເວລານີ້, ຕາຂອງຂ້ອຍເຫັນໄດ້ຊັດເຈນພໍທີ່ຈະເຫັນ Pfaff ແລ່ນຢ່າງໄວວາໄປຫາຖະຫນົນໃຫຍ່.
  
  
  "ຢຸດ!" ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ, ແຕ່​ເຂົາ​ໄດ້​ສືບ​ຕໍ່​ເຄື່ອນ​ໄຫວ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິງລາວຢູ່ໃນຂາ. The Luger roared ແລະລູກປືນໄດ້ມົນຕີຂາ Pfaff. ຂ້ອຍພາດ.
  
  
  Pfaff ຫັນແລະນົກເຂົາເຂົ້າໄປໃນຕົ້ນໄມ້ທາງຊ້າຍຂອງຖະຫນົນຫົນທາງຝຸ່ນ. ຂ້ອຍແລ່ນຕາມລາວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ປືນ​ຄົກ​ຂອງ Pfaff ອອກ​ຈາກ​ບ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ເຂົາ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ Mercedes, ສະ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປຽບ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຜິດ​ພາດ. ໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າເຂົ້າໄປໃນການເກັບກູ້ຂະຫນາດນ້ອຍ, ການສັກຢາດັງອອກມາຈາກ Pfaff ແລະ whistled ຜ່ານຫູຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ລາວຕ້ອງມີປືນສັ້ນນ້ອຍໜຶ່ງເຊື່ອງໄວ້ຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນໜຶ່ງຂອງລາວ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າ ducked ຫລັງຕົ້ນແປກຫນາ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນ Pfaff ເດີນຫນ້າ. ຂ້ອຍເລີ່ມລະມັດລະວັງຫຼາຍຂຶ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຖື Luger ເພາະ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່​ໃກ້​ກັບ​ຖະ​ຫນົນ​ຫົນ​ທາງ​ຕົ້ນ​ຕໍ​ຫຼາຍ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ເພີ່ມ​ປືນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ສຽງ​. ນອກຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການ Pfaff ສົດ.
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ອີກ​ຊາວ​ເດີ່ນ, ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອາດ​ຈະ​ສູນ​ເສຍ​ເຂົາ, Pfaff ໄດ້​ແຕກ​ອອກ​ຈາກ​ການ​ປົກ​ຫຸ້ມ​ຂອງ​ບໍ່​ໄກ​ຈາກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ແລ່ນ​ຂ້າມ​ການ​ບຸກ​ເບີກ​ພື້ນ​ທີ່. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕັດສິນໃຈທີ່ຈະລະມັດລະວັງຫນ້ອຍ. ຂ້ອຍແລ່ນຕາມລາວ, ຫວັງວ່າລາວຈະບໍ່ໄດ້ຍິນຂ້ອຍຈົນກ່ວາມັນສາຍເກີນໄປ. ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ສອງ​ສິບ​ຕີນ​ຂອງ​ພຣະ​ອົງ, ເພິ່ນ​ໄດ້​ຫັນ​ມາ​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ລາວ​ຫາ​ກໍ​ຍົກ​ປືນ​ນ້ອຍ​ຂຶ້ນ​ເພື່ອ​ແນມ​ໃສ່​ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ຕີ​ລາວ​ໃກ້​ແອວ​ໃນ​ແສງ​ຕາ​ເວັນ plexus.
  
  
  ປືນ​ໄດ້​ຍິງ​ສອງ​ຄັ້ງ, ຫາຍ​ສາບ​ສູນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທັງ​ສອງ​ຄັ້ງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ລົ້ມ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ​ດິນ. ພວກເຮົາຂີ່ລົດສອງສາມເທື່ອ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈັບມືຂອງລາວດ້ວຍປືນ, ແລະພວກເຮົາທັງສອງໄດ້ຕໍ່ສູ້ກັບຕີນຂອງພວກເຮົາ. ຂ້ອຍຕີ Pfaff ໃສ່ໃບໜ້າ ແລະບິດມືປືນຂອງລາວ. ມັນຕົກລົງຈາກມືຂອງລາວ.
  
  
  ແຕ່ Pfaff ບໍ່ມີເຈດຕະນາທີ່ຈະຍອມແພ້. ລາວຍົກຫົວເຂົ່າລົງໃສ່ຂາຂອງຂ້ອຍຢ່າງແຮງ. ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຟື້ນ​ຕົວ​ຈາກ​ການ​ໂຈມ​ຕີ, ລາວ​ໄດ້​ປົດ​ປ່ອຍ, ໄດ້​ຫັນ​ແລະ​ແລ່ນ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕໍ່​ສູ້​ກັບ​ອາ​ການ​ເຈັບ​ປວດ​ໃນ​ກະ​ເພາະ​ອາ​ຫານ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຕິດ​ຕາມ​ພຣະ​ອົງ. ພວກເຮົາຕັດຜ່ານ underbrush ແລະສາຂາຕົ້ນໄມ້. ຂ້ອຍໄດ້ຮັບທຸກໆວິນາທີຈາກລາວ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ lunged ໃສ່ເຂົາອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ພວກ​ເຮົາ​ທັງ​ສອງ​ລົ້ມ, ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ເຂົາ, ແລະ​ກໍາ​ປັ້ນ​ຂອງ​ເຂົາ​ໄດ້​ຕີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ໃບ​ຫນ້າ​ແລະ​ຫົວ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຕົກ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຕົ້ນ​ໄມ້​ທີ່​ແຫ້ງ​ແລ້ງ, ຊຶ່ງ​ພັງ​ລົງ​ຈາກ​ການ​ກະທົບ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ. ບັດ​ນີ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ນັ້ນ​ໄດ້​ດີ, ແຕ່​ລາວ​ຍັງ​ສູ້​ກັບ​ມື​ຂອງ​ລາວ. ແລ້ວ​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຕີ​ລາວ​ໃສ່​ໃບ​ໜ້າ ແລະ​ລາວ​ກໍ​ລົ້ມ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ.
  
  
  “ດຽວນີ້, ມັນ, ບອກຊື່ໃຫ້ຂ້ອຍ,” ຂ້ອຍຮຽກຮ້ອງໃຫ້ຫາຍໃຈບໍ່ອອກ.
  
  
  Pfaff ເຂົ້າໄປໃນຖົງຂອງລາວ. ຂ້ອຍສົງໄສວ່າເປັນຫຍັງ
  
  
  ເວລານີ້ລາວມີອາວຸດໃຫມ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໃຫ້ stiletto ຫຼຸດ​ລົງ​ໃນ​ປາມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ມື​ຂອງ Pfaff ໄດ້​ອອກ​ມາ​ຈາກ​ຖົງ​ຂອງ​ເຂົາ​ແລະ​ມາ​ເຖິງ​ປາກ​ຂອງ​ເຂົາ.
  
  
  ມັນໃຊ້ເວລາສອງວິນາທີເພື່ອຮັບຮູ້ສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນ. Pfaff, ຮູ້​ວ່າ​ລາວ​ສໍາ​ເລັດ​ຮູບ, ໄດ້​ໃສ່​ແຄບ​ຊູນ cyanide ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ປາກ​ຂອງ​ຕົນ. ລາວກັດນາງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂຍນ stiletto ກັບ​ພື້ນ​ທີ່​ແລະ​ໄດ້​ລົງ​ໄປ​ທີ່​ຫົວ​ເຂົ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕໍ່​ກັບ​ເຂົາ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈັບຄາງກະໄຕຂອງລາວແລະພະຍາຍາມເປີດມັນ, ແຕ່ຄວາມພະຍາຍາມຂອງຂ້ອຍບໍ່ປະສົບຜົນສໍາເລັດ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ມັນແມ່ນທັງຫມົດ. ຕາຂອງ Pfaff ເປີດກວ້າງ ແລະຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າຮ່າງກາຍຂອງລາວເຄັ່ງຕຶງຢູ່ໃນແຂນຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປ່ອຍ​ຄາງ​ກະ​ໄຕ​ຂອງ​ຕົນ​ແລະ​ມັນ​ໄດ້​ເປີດ​. ມີກິ່ນເໝັນ. ແລ້ວ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ເຫັນ​ເລືອດ​ນ້ອຍໆ​ຢູ່​ແຈ​ປາກ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ແກ້ວ​ແຕກ​ຢູ່​ທີ່​ລີ້ນ​ຂອງ​ລາວ. ຄ່ອຍໆ, ໃບຫນ້າຂອງລາວກາຍເປັນຊ້ໍາ.
  
  
  Klaus Pfaff ຕາຍແລ້ວ.
  
  
  
  ບົດທີສີ່
  
  
  
  
  ເຄື່ອງຈັກກາຊວນຂອງ Orient Express ໄດ້ດຶງເກືອບງຽບໆເຂົ້າໄປໃນສະຖານີ Lausanne ໃນຂະນະທີ່ຕາເວັນກໍາລັງຂຶ້ນເທິງພູທີ່ຫ່າງໄກ. ມີຄົນຈໍານວນຫນ້ອຍຢູ່ໃນເວທີ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ການ​ຢຸດ​ລົດ​ໄຟ​ດ້ວຍ​ສຽງ​ດັງ ແລະ​ອ່ານ​ຄຳ​ຈາລຶກ​ຢູ່​ສອງ​ຂ້າງ​ຂອງ​ລົດ: PARIS LAUSANNE MILANO TRIESTE BELGRADE SOFIA ISTANBUL. ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນຊື່ທີ່ແປກປະຫຼາດ ແລະໄດ້ນໍາເອົາຄວາມຊົງຈໍາຂອງວຽກງານທີ່ຜ່ານມາຫຼາຍອັນຂອງຂ້ອຍກັບຄືນມາ.
  
  
  ລົດໄຟຢຸດແລະຜູ້ໂດຍສານຫຼາຍຄົນໄດ້ລົງ. ໃນເວລານີ້, ຝູງຊົນຂະຫນາດໃຫຍ່ໄດ້ເຕົ້າໂຮມກັນຢູ່ເທິງເວທີເພື່ອຂຶ້ນເຮືອ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກວດ​ສອບ​ໃບ​ຫນ້າ​ຢ່າງ​ເປັນ​ລະ​ອຽດ​. ຫນຶ່ງໃນນັ້ນອາດຈະເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ມີຕິດຕາມກວດກາ, ເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າການຫາຍຕົວໄປຂອງ Klaus Pfaff ເຮັດໃຫ້ Topcon ຄິດສອງຄັ້ງກ່ຽວກັບການຍ້າຍອຸປະກອນໃນລົດໄຟນີ້. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຄິດແນວນັ້ນ. ປາກົດຂື້ນ, ກອງປະຊຸມແລະທຸລະກິດກັບ KGB ໄດ້ວາງແຜນໄວ້ແລ້ວໃນລົດໄຟນີ້. ແຜນການເຫຼົ່ານີ້ບໍ່ສາມາດປ່ຽນແປງໄດ້ງ່າຍ.
  
  
  ແນມເບິ່ງໃບໜ້າອີກຮອບໜຶ່ງ, ຂ້ອຍເອົາກະເປົາ ແລະເລີ່ມຂຶ້ນລົດໄຟ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນສຽງດັງຢູ່ຫລັງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  "ສະບາຍດີຕອນເຊົ້າ, Nick."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນແລະເຫັນ Ursula Bergman. "Guten morgen, Ursula," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າມີຄວາມສຸກຕອນແລງຂອງເຈົ້າຢູ່ Lausanne ບໍ?"
  
  
  "ມັນງຽບດີ," ຂ້ອຍຕົວະ. ຂ້າພະເຈົ້າສັງເກດເຫັນວ່າເຖິງວ່າຈະມີຮອຍຍິ້ມຂອງນາງ, ໃບຫນ້າຂອງ Ursula ໄດ້ປ່ຽນແປງໃນມື້ນີ້. ມີຄວາມເຄັ່ງຕຶງຢູ່ທີ່ນັ້ນທີ່ບໍ່ເຄີຍມີມາກ່ອນ. “ຟັງ, ຂ້ອຍໄດ້ຍິນວ່າພວກເຮົາມີລົດກິນເຂົ້າໄປ Milan. ຂ້ອຍສາມາດໃຫ້ເຈົ້າກິນເຂົ້າເຊົ້າຢູ່ເທິງເຮືອໄດ້ບໍ?”
  
  
  ນາງລັງເລພຽງແຕ່ຄາວໜຶ່ງ ແລ້ວຍິ້ມໃຫ້ຂ້ອຍກວ້າງໆ. "ຂ້ອຍຕ້ອງການນັ້ນ."
  
  
  ໃນ​ລະ​ຫວ່າງ​ການ​ຂຶ້ນ​ເຮືອ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ເບິ່ງ​ຜູ້​ໂດຍ​ສານ​ສ່ວນ​ໃຫຍ່​ທີ່​ໄດ້​ຂຶ້ນ​ເຮືອ, ແຕ່​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ​ການ​ຍາກ​ຫຼາຍ. ເຄິ່ງຊົ່ວໂມງຕໍ່ມາພວກເຮົາໄດ້ຂັບລົດຢ່າງງຽບໆເຂົ້າໄປໃນເຂດຊົນນະບົດຂອງສະວິດ ແລະໃນໄວໆນີ້ແລ່ນດ້ວຍຄວາມໄວດີຜ່ານເນີນພູສີຂຽວ. Ursula ແລະຂ້ອຍໄດ້ພົບກັນຢູ່ໃນລົດຮັບປະທານອາຫານຢູ່ທີ່ແປດສິບສາມສິບແລະບໍ່ມີບັນຫາໃນການໄດ້ຮັບໂຕະ.
  
  
  "ພູມສັນຖານຂອງປະເທດສະວິດແມ່ນມະຫັດສະຈັນ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?" ຂ້ອຍກໍາລັງເວົ້ານ້ອຍໆ.
  
  
  Ursula ເບິ່ງຄືວ່າເປັນຫ່ວງ. “ແມ່ນແລ້ວ,” ນາງຕອບດ້ວຍຄວາມກະຕືລືລົ້ນທີ່ບໍ່ຖືກຕ້ອງ.
  
  
  "ມັນຄ້າຍຄືກັນກັບ Bavaria ຢູ່ທີ່ນີ້," ຂ້ອຍເວົ້າຕໍ່ໄປ.
  
  
  ນາງບໍ່ໄດ້ຍິນຂ້ອຍ. "ກ່ຽວກັບ. ມີຄວາມຄ້າຍຄືກັນ. ດຽວນີ້ຂ້ອຍເຫັນ".
  
  
  ຂ້ອຍຍິ້ມໃຫ້ນາງຢ່າງອ່ອນໂຍນ. "Ursula, ບາງສິ່ງບາງຢ່າງຜິດພາດ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?"
  
  
  ນາງໄດ້ເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງໄວວາດ້ວຍຕາສີຟ້າທີ່ຮຸນແຮງ. "ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າຂ້ອຍຢາກລາກເຈົ້າເຂົ້າໄປໃນບັນຫາຂອງຂ້ອຍ, Nick. ໃນຕອນທ້າຍຂອງມື້, ເຈົ້າຕ້ອງກັງວົນກ່ຽວກັບທຸລະກິດຂອງເຈົ້າ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເອົາມືຂອງນາງ. “ຟັງ, ຖ້າເຈົ້າມີບັນຫາ, ບາງທີອາດມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຂ້ອຍສາມາດຊ່ວຍໄດ້. ຈິດ​ວິນ​ຍານ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ຂອງ AX, ແຕ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຄິ່ງ​ຊົ່ວ​ໂມງ​ຫຼື​ດັ່ງ​ນັ້ນ.”
  
  
  ນາງໄດ້ເບິ່ງຂຶ້ນແລະຍິ້ມຢູ່ໃນເລື່ອງຕະຫລົກເລັກນ້ອຍ. “ຂ້ອຍ​ຄວນ​ໄດ້​ພົບ​ຊາຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໃນ​ຄືນ​ນີ້. ຕົວແທນອື່ນຂອງອົງການຂອງພວກເຮົາ. ລາວຄວນຈະຂຶ້ນລົດໄຟໃນ Lausanne ກັບຂ້ອຍແລະພວກເຮົາຄວນຈະ ... ສໍາເລັດພາລະກິດຮ່ວມກັນ."
  
  
  "ແລະລາວບໍ່ໄດ້ນັ່ງລົງບໍ?"
  
  
  ສຽງຂອງນາງກາຍເປັນຄວາມຄຽດແຄ້ນ. "ລາວ ... ຂ້ອຍພົບລາວຢູ່ໃນຫ້ອງໂຮງແຮມ ... "
  
  
  ຫມົດ​ເທົ່າ​ນີ້. ປາກົດວ່າ Ursula ແລະຕົວແທນອື່ນໆຂອງນາງໄດ້ຕິດຕາມຄົນອື່ນຂອງອະດີດ Nazis ຫຼາຍຂອງພວກເຂົາ, ແລະຄູ່ຮ່ວມງານໄດ້ໃກ້ຊິດກັບຜູ້ຖືກລ້າຂອງພວກເຂົາເກີນໄປແລະກາຍເປັນຜູ້ເຄາະຮ້າຍຕົວເອງ. "ມັນແມ່ນຫມູ່ຂອງເຈົ້າທີ່ມາຈາກ Third Reich ບໍ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  ນາງເບິ່ງຂຶ້ນແລະຕາຂອງນາງບອກຂ້າພະເຈົ້າວ່າແມ່ນ. “ຂ້ອຍບໍ່ຢ້ານ, Nick. ຕົວແທນອື່ນໆຂອງຂ້ອຍໄດ້ຖືກມອບຫມາຍໃຫ້ກໍລະນີນີ້ເພື່ອສະຫນັບສະຫນູນຂ້ອຍເທົ່ານັ້ນ. ແຕ່ຫນ້າເສຍດາຍ, ລາວຕ້ອງໄດ້ຮັບການຮັບຮູ້. ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າພວກເຂົາຮູ້ວ່າຂ້ອຍແມ່ນໃຜ."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຢາກເຂົ້າໄປໃນສິ່ງທີ່ເຈົ້າບໍ່ຄວນບອກຂ້ອຍ. ແຕ່ຂ້ອຍຄິດວ່າພວກເຮົາສາມາດຜ່ອນຄາຍກົດລະບຽບເລັກນ້ອຍ. ເຈົ້າກໍາລັງຊອກຫາອາຊະຍາກໍາສົງຄາມແລະເຈົ້າຄາດຫວັງວ່າລາວຈະຢູ່ໃນລົດໄຟນີ້. ສິດ?"
  
  
  "ຜູ້ໃຫ້ຂໍ້ມູນບອກພວກເຮົາວ່າລາວຈະຢູ່ທີ່ນີ້."
  
  
  "ທ່ານສາມາດໄດ້ຮັບການຊ່ວຍເຫຼືອອື່ນໆຖ້າທ່ານຕ້ອງການ?"
  
  
  "ບໍ່ມີໂອກາດ. ບໍ່ໄວຫຼາຍ. ແຕ່ຂ້ອຍບອກຕົວເອງວ່າບາງທີຂ້ອຍສາມາດອີງໃສ່ການຊ່ວຍເຫຼືອຂອງເຈົ້າຖ້າສະຖານະການເກີດຂື້ນ.”
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຮັບປະກັນນາງ. "ເຈົ້າສາມາດນັບໄດ້"
  
  
  
  Ursula ຫົວຫົວ. ນາງເປັນຕົວແທນທີ່ເຢັນ. ນາງມີປະສົບການຢ່າງກວ້າງຂວາງກັບ "ກໍລະນີປຽກ" - ຍ້ອນວ່າຊາວລັດເຊຍໄດ້ອະທິບາຍໃຫ້ພວກເຂົາດີ - ເຊິ່ງກ່ຽວຂ້ອງກັບວຽກງານທາງປັນຍາ.
  
  
  ຜູ້ຮັບໃຊ້ເອົາເຂົ້າໜົມປັງ ແລະກາເຟ ແລະຈາກໄປ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ໄປ​ທາງ​ຍ່າງ​ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ຕາ​ເວັນ​ອອກ​, ແນ່​ນອນ​ວ່າ​ຈີນ​, ນັ່ງ​ຄົນ​ດຽວ​. ລາວຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍອີກແລ້ວຫັນມາສົນໃຈອາຫານເຊົ້າຂອງລາວຢ່າງໄວວາ.
  
  
  ສົງໄສວ່າຜູ້ຊາຍຈີນສາມາດເປັນມືອາຊີບໄດ້, ຂ້ອຍໄດ້ຄົ້ນຫາຄວາມຊົງຈໍາຂອງຂ້ອຍສໍາລັບຊື່ທີ່ອາດຈະເຫມາະສົມກັບໃບຫນ້າທີ່ໃຫຍ່ຂອງລາວ. ນາຍຈ້າງຂອງຂ້ອຍ Hawk ມີຄວາມຕັ້ງໃຈຫຼາຍກ່ຽວກັບຄວາມລະມັດລະວັງບາງຢ່າງ, ເຊິ່ງລາວເອີ້ນວ່າພື້ນຖານຂອງການຄ້າຂອງພວກເຮົາ, ຫນຶ່ງໃນນັ້ນແມ່ນຕົວແທນຂອງການຈັດອັນດັບຂອງຂ້ອຍເປັນໄລຍະທົບທວນຄືນໄຟລ໌ຂອງຕົວແທນທີ່ມີການເຄື່ອນໄຫວຂອງອີກຝ່າຍ. ດັ່ງນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເອົາທະນາຄານຄວາມຈໍາທັງຫມົດໄປກັບຂ້ອຍ.
  
  
  ໃນກໍລະນີນີ້, ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດບອກຊື່ໄດ້. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຮັບຮູ້ຄົນຈີນໄດ້. ນີ້ບໍ່ໄດ້ຍົກເວັ້ນເຂົາເປັນ opponent. ລາວອາດຈະເປັນການທົດແທນທີ່ທາງປັນຍາທີ່ຜ່ານມາ, ຜູ້ທີ່ມີການເຄື່ອນໄຫວຕັ້ງແຕ່ຄັ້ງສຸດທ້າຍທີ່ຂ້ອຍເຮັດວຽກບ້ານ. ສໍາລັບສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຮູ້, ລາວສາມາດເຊື່ອມຕໍ່ກັບ Topcon.
  
  
  ຜູ້ຊາຍອີກຄົນຫນຶ່ງ, ເປັນຊາວຕາເວັນຕົກ, ເຂົ້າມາແລະເຂົ້າຮ່ວມກັບຈີນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ສົນ​ໃຈ, ສົງ​ໃສ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ກໍາ​ລັງ​ເວົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ສິ່ງ​ທີ່. ຄວາມຢາກຮູ້ຢາກເຫັນອາດຈະຂ້າແມວໄດ້, ແຕ່ມັນບໍ່ເຄີຍທໍາຮ້າຍໃຜໃນທຸລະກິດຂອງຂ້ອຍ. ການຂາດຄວາມຢາກຮູ້ຢາກເຫັນບາງຄັ້ງພິສູດເຖິງຄວາມຕາຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດື່ມ​ກາ​ເຟ​ແລະ​ເບິ່ງ​ເປັນ​ຄູ່​ຜົວ​ເມຍ​ໃຫມ່​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ລົດ​ກິນ​ອາ​ຫານ. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ຍ່າງລົງ aisle ແລະນັ່ງຢູ່ໂຕະຂ້າງບ່ອນທີ່ຂ້ອຍນັ່ງກັບ Ursula. ຜູ້ຍິງອາຍຸປະມານສາມສິບປີ, ມີຜົມສີນ້ຳຕານເຂັ້ມ ແລະຮູບຮ່າງດີ. ຜູ້ຊາຍມີຄວາມສູງສະເລ່ຍ, ມີຜົມສີນໍ້າຕານ ແລະ ຄາງທີ່ເຂັ້ມແຂງພາຍໃຕ້ດັງທີ່ໂດດເດັ່ນ.
  
  
  "ມັນແມ່ນຫຍັງ, Nick?" - Ursula ຖາມ.
  
  
  ຂ້ອຍສັ່ນຫົວ. "ບໍ່ມີຫຍັງ." ທະ ນາ ຄານ ຄວາມ ຈໍາ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ພຽງ ແຕ່ ເກັບ ເຖິງ ບາງ ສິ່ງ ບາງ ຢ່າງ ກ່ຽວ ກັບ ຜູ້ ຊາຍ ທີ່ ມີ ດັງ ເປັນ ຄູ ຊັດ ເຈນ. ຊື່ຂອງລາວແມ່ນ Ivan Lubyanka, ແລະລາວເປັນຕົວແທນ KGB.
  
  
  ໃນເວລານີ້ຂ້ອຍເຮັດໃຫ້ຄົນຈີນແລະສະຫາຍຂອງລາວອອກຈາກໃຈຂອງຂ້ອຍ. ຮູບລັກສະນະຂອງ Lubyanka ຫມາຍເຖິງບາງສິ່ງບາງຢ່າງ. ລາວເປັນເຈົ້າຫນ້າທີ່ KGB ລະດັບສູງ, ປະເພດຂອງບຸກຄົນທີ່ລັດເຊຍຈະສົ່ງໄປເຈລະຈາກັບອົງການຈັດຕັ້ງເຊັ່ນ Topcon.
  
  
  Lubyanka ແລະແມ່ຍິງກັບລາວເບິ່ງຄືວ່າຈະປະສົບກັບຄວາມບໍ່ສະດວກຢ່າງເປັນທາງການແລກປ່ຽນລະຫວ່າງຄົນແປກຫນ້າ. ພຶດຕິກໍາຂອງລາວແລະນາງຊີ້ໃຫ້ເຫັນວ່າພວກເຂົາຫາກໍພົບກັນ.
  
  
  ຂ້ອຍມີໄມໂຄຣໂຟນຂະຫນາດນ້ອຍຢູ່ໃນຖົງຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການໃຫ້ລາວຕິດກັບໂຕະທີ່ Lubyanka ແລະຜູ້ຍິງນັ່ງຢູ່, ແລະເພື່ອໃຫ້ຂ້ອຍກັບຄືນໄປຫາຫ້ອງຂອງຂ້ອຍແລະຟັງການສົນທະນາຂອງພວກເຂົາ. ຂ້າພະເຈົ້າແນ່ໃຈວ່າມັນຈະຫນ້າສົນໃຈທີ່ສຸດ.
  
  
  "ເຈົ້າຮູ້ຈັກຜູ້ຊາຍຄົນນີ້ບໍ, Nick?" - Ursula ຖາມຂ້ອຍ.
  
  
  "ລາວເບິ່ງຄືວ່າຄຸ້ນເຄີຍ." ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍູ້ນາງອອກໄປ. ນາງມີພຽງພໍທີ່ຈະກັງວົນ.
  
  
  "ບາງທີເຈົ້າສົນໃຈຜູ້ຍິງ," ນາງໄດ້ແນະນໍາ, ສະແດງໃຫ້ຂ້ອຍເຫັນເງົາຂອງຮອຍຍິ້ມ.
  
  
  “ຍາກ,” ຂ້ອຍໝັ້ນໃຈນາງ. "ນາງບໍ່ສາມາດຖືທຽນໄຂໃຫ້ທ່ານ."
  
  
  ຢ່າງຫນ້ອຍນັ້ນແມ່ນຄວາມຈິງ. ຫນຶ່ງໃນຄວາມຊົງຈໍາທີ່ຫນ້າພໍໃຈຂອງຄົນຮູ້ຈັກສຸດທ້າຍຂອງຂ້ອຍກັບ Ursula ລວມທັງການຢຸດຊົ່ວຄາວໃນຫ້ອງນອນ.
  
  
  ປາກົດຂື້ນວ່າຄວາມຄິດດຽວກັນເກີດຂຶ້ນກັບເດັກຍິງເຍຍລະມັນ. ນາງຫົວເຍາະເຍີ້ຍ, ຍື່ນມືໄປທົ່ວໂຕະ ແລະແຕະແຂນຂອງຂ້ອຍ. "ມັນເປັນເລື່ອງທີ່ຫນ້າອັບອາຍມັນເປັນການເດີນທາງທຸລະກິດ, Nick."
  
  
  “ບາງທີມັນອາດຈະບໍ່ພຽງແຕ່ເປັນທຸລະກິດ. ຂ້ອຍຍັງສາມາດຖອດເຄື່ອງນຸ່ງຂອງເຈົ້າອອກໄດ້,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ກໍາ​ລັງ​ສົນ​ທະ​ນາ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ໄດ້​ເບິ່ງ Lubyanka ແລະ​ຜູ້​ຍິງ. ການ​ສົນ​ທະ​ນາ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກາຍ​ເປັນ​ເຂັ້ມ​ແຂງ​ຂຶ້ນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕັດສິນໃຈແລ້ວວ່າ Lubyanka ແມ່ນຕົວແທນລັດເຊຍທີ່ຖືກມອບຫມາຍໃຫ້ຊື້ອຸປະກອນເຝົ້າລະວັງຈາກ Topcon. ແຕ່​ຜູ້​ຍິງ​ເດ? ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າ Lubyanka ເອົານາງຂຶ້ນລົດໄຟເພື່ອຄວາມມ່ວນ ແລະເກມ. ບົດລາຍງານຂອງ AX ໄດ້ກ່າວເຖິງລາວວ່າລາວເປັນນັກທຸລະກິດຢ່າງເຂັ້ມງວດ, ບໍ່ມີຈຸດອ່ອນທີ່ສັງເກດເຫັນ, ຍົກເວັ້ນບາງທີຄວາມເຊື່ອທີ່ວ່າຄອມມິວນິດເປັນສິ່ງຂອງອະນາຄົດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ bet lady ນີ້​ແມ່ນ spy ເປັນ​ເຊັ່ນ​ດຽວ​ກັນ.
  
  
  ຂະນະ​ທີ່​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ເຖິງ​ເລື່ອງ​ນີ້, ຜູ້ຍິງ​ຄົນ​ນັ້ນ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ທາງ​ຂອງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ. ຕາ​ຂອງ​ນາງ​ເຢັນ​ລົງ​ແລະ​ເຈາະ, ແລະ​ການ​ເບິ່ງ​ຂອງ​ນາງ​ແມ່ນ​ກົງ​ໄປ​ກົງ​ມາ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ຫັນຄວາມສົນໃຈຂອງນາງກັບຄືນໄປບ່ອນເຈົ້າຫນ້າທີ່ KGB, ແລະພວກເຂົາອີກເທື່ອຫນຶ່ງເຂົ້າໄປໃນການສົນທະນາ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຊັ່ງນໍ້າຫນັກເຖິງຄວາມເປັນໄປໄດ້ທີ່ແມ່ຍິງເປັນຜູ້ຕາງຫນ້າ Topcon, ວ່ານາງມີອຸປະກອນເຝົ້າລະວັງທີ່ຂ້ອຍຖືກມອບຫມາຍໃຫ້ດຶງເອົາ. ແຕ່ຂ້ອຍບອກວ່າເຈົ້ານາຍ Topcon ກໍາລັງເອົາອຸປະກອນຂຶ້ນລົດໄຟເພື່ອເຈລະຈາ. ມັນອາດຈະເປັນທີ່ແມ່ຍິງຜູ້ນີ້ແມ່ນສະຫມອງທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫຼັງອົງການຈັດຕັ້ງທີ່ເຄັ່ງຄັດທີ່ສຸດເຊັ່ນ Topcon?
  
  
  ຖ້າສິ່ງນັ້ນເກີດຂຶ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ, ນາງຈະເປັນຜູ້ຍິງທີ່ ໜ້າ ສົນໃຈທີ່ຈະພົບ.
  
  
  “Nick, ຂ້ອຍຕັດສິນໃຈບອກເຈົ້າກ່ຽວກັບຄົນທີ່ຂ້ອຍກໍາລັງຊອກຫາ. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຂໍຄວາມຊ່ວຍເຫຼືອຈາກເຈົ້າໄດ້ ຖ້າຂ້ອຍບໍ່ຢູ່ສະເໝີກັບເຈົ້າ,” Ursula ຂັດຂວາງຄວາມຄິດຂອງຂ້ອຍ. “ພວກເຮົາໄດ້ຊອກຫາລາວເປັນເວລາຊາວຫ້າປີແລ້ວ. ລາວເປັນນັກຂ້າທີ່ຂີ້ຮ້າຍທີ່ສຸດ. ເມື່ອລາວແລ່ນຄຸກຄ້າຍຄຸມຂັງໃນປະເທດໂປແລນ, ຜູ້ທີ່ເສຍຊີວິດຢ່າງໄວວາດ້ວຍມືຂອງລາວແມ່ນໂຊກດີກວ່າຜູ້ທີ່ລາວຖືກທໍລະມານ. "
  
  
  . ;
  
  
  ເດັກ​ຍິງ​ເຢຍ​ລະ​ມັນ​ໄດ້​ຫັນ​ແລະ​ເບິ່ງ​ອອກ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ຂະ​ຫນາດ​ໃຫຍ່​ທີ່​ຢູ່​ໃກ້​ກັບ​ພວກ​ເຮົາ. ຊົນນະບົດທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍຊາເລັນໄດ້ເລື່ອນຜ່ານ. ການ​ຄລິກ​ໃສ່​ລາງ​ລົດ​ໄຟ​ຢູ່​ໃຕ້​ລົດ​ໄຟ​ເປັນ​ສຽງ​ດັງ​ທີ່​ເປັນ​ສຽງ​ອັນ​ເລິກ​ເຊິ່ງ​ຂອງ​ນາງ.
  
  
  "ມັນແມ່ນຢູ່ Belgrade ທີ່ພວກເຮົາພົບເຫັນຮ່ອງຮອຍຂອງລາວ. ພວກ ເຮົາ ຜູ້ ທີ່ ໄດ້ ເຫັນ ການ ຄຸ້ມ ຄອງ ຂອງ ການ ເຮັດ ວຽກ ຂອງ ພຣະ ອົງ ເອີ້ນ ວ່າ Butcher - Butcher ຂອງ Belgrade. ລາວແມ່ນທັງອັນຕະລາຍແລະ insidious. ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ເພື່ອ​ຈັບ​ລາວ​ຫຼາຍ​ກວ່າ​ເທື່ອ, ແຕ່​ລາວ​ຍັງ​ໄດ້​ໄລ່​ພວກ​ເຮົາ​ຕໍ່​ໄປ. ລາວປ່ຽນຊື່, ບຸກຄະລິກກະພາບແລະແມ້ກະທັ້ງໃບຫນ້າຂອງລາວ. ພວກເຮົາບໍ່ຮູ້ຫຍັງກ່ຽວກັບຊີວິດຂອງລາວໃນປະຈຸບັນແລະພວກເຮົາບໍ່ຮູ້ວ່າລາວເປັນແນວໃດໃນປັດຈຸບັນ. ພວກ​ເຮົາ​ຮູ້​ວ່າ​ຜູ້​ຄົນ​ທີ່​ຮູ້​ຈັກ​ລາວ​ໃນ​ອະ​ດີດ​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ເຂົາ​ໃນ​ບໍ່​ດົນ​ມາ​ນີ້​ໃນ Belgrade​. ລາວຄາດວ່າຈະເດີນທາງກັບພວກເຮົາໃນລົດໄຟນີ້."
  
  
  “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຫັນ​ວ່າ​ນີ້​ແມ່ນ​ຫຼາຍ​ກ​່​ວາ​ພຽງ​ແຕ່​ວຽກ​ງານ​ອື່ນ. ການຈັບມັນເປັນສິ່ງສໍາຄັນຫຼາຍສໍາລັບທ່ານ."
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ລາວເຮັດຫຍັງ…” ນາງເວົ້າບໍ່ຈົບ. ນາງບໍ່ ຈຳ ເປັນຕ້ອງຈົບມັນ.
  
  
  ຂ້ອຍກືນກາເຟສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງຂ້ອຍ. “ພວກເຮົາຈະຕິດຕໍ່ກັນ, Ursula. ມັນບໍ່ແມ່ນລົດໄຟໃຫຍ່ຫຼາຍ. ຂ້ອຍຈະຢູ່ທີ່ນັ້ນຖ້າທ່ານຕ້ອງການຂ້ອຍ. ເຈົ້າກຳລັງປະກອບອາວຸດ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?”
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ."
  
  
  "ດີ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຂ້າມ​ຊ່ອງ​ທາງ​ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ Lubyanka ແລະ​ແມ່​ຍິງ​ອອກ​ໄປ​ຮ່ວມ​ກັນ.
  
  
  “ຂໍໂທດ,” ຂ້ອຍເວົ້າ, ເອົາໃບບິນສອງສາມໃບອອກຈາກກະເປົ໋າຂອງຂ້ອຍແລະວາງໄວ້ເທິງໂຕະ. ຂ້ອຍລຸກຂຶ້ນຈາກບ່ອນນັ່ງຂອງຂ້ອຍ. "ພວກເຮົາຈະພົບກັນຕໍ່ມາ."
  
  
  Lubyanka ແລະຜູ້ຍິງຜົມສີນ້ຳຕານກຳລັງອອກຈາກລົດກິນເຂົ້າ. ພວກເຂົາ ກຳ ລັງມຸ່ງ ໜ້າ ໄປສູ່ຈຸດຈົບຂອງລົດໄຟ, ບໍ່ກັບໄປຫ້ອງ A ຂ້ອຍຕິດຕາມພວກເຂົາອອກຈາກລົດ, ແນມເບິ່ງຊາຍຈີນທີ່ຍ່າງຜ່ານ. ໃບຫນ້າຂອງລາວບໍ່ຄຸ້ນເຄີຍ, ແຕ່ລາວເບິ່ງຂ້ອຍອີກເທື່ອຫນຶ່ງໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຍ່າງຜ່ານ.
  
  
  ມີບ່ອນສັງເກດການນ້ອຍໆຢູ່ທາງຫຼັງຂອງລົດໄຟ, ແລະຜູ້ຍິງທີ່ລຶກລັບ ແລະ Lubyanka ຍ່າງຊື່ໆໄປຫາມັນ. ພວກເຂົາເຈົ້າຢືນແລະສືບຕໍ່ການສົນທະນາຂອງເຂົາເຈົ້າ. ເຂົາເຈົ້າບໍ່ເຫັນຂ້ອຍເມື່ອຂ້ອຍຢືນຢູ່ໃນຫ້ອງສູບຢາຢູ່ຫລັງເຂົາເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອື້ອມ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ກະ​ເປົ໋າ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ດຶງ​ອອກ​ໄມ​ໂຄ​ຣ​ໂຟນ​ແຜ່ນ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​. ດ້ວຍອຸປະກອນນີ້, ຂ້ອຍສາມາດຊອກຫາສິ່ງທີ່ພວກເຂົາເວົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໄປກັບພວກເຂົາກັບເວທີ.
  
  
  ສຽງຂອງວິທີການຂອງຂ້ອຍໄດ້ຖືກ muffled ໂດຍການເຄື່ອນໄຫວຂອງລົດໄຟ, ແຕ່ຍັງສຽງຂອງເຂົາເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ສຽງ​ທີ່​ຊັດ​ເຈນ​ແລະ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ອ້ອມ​ຂ້າງ. ຜູ້ຍິງເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍຄວາມເປັນສັດຕູ; Lubyanka ໄດ້ສຶກສາຂ້ອຍຢ່າງລະມັດລະວັງ. ເບິ່ງຄືວ່າລາວບໍ່ຮູ້ຈັກຂ້ອຍ.
  
  
  “ສະບາຍດີຕອນເຊົ້າ,” ຂ້ອຍເວົ້າໃນສຳນຽງພາສາຝຣັ່ງ. "ມັນເປັນຕອນເຊົ້າທີ່ສວຍງາມ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?"
  
  
  ຜູ້ຍິງຄົນນັ້ນຫັນໜີຈາກຂ້ອຍດ້ວຍຄວາມອົດທົນ. Lubyanka ຈົ່ມວ່າ: "ແມ່ນແລ້ວ, ຕອນເຊົ້າທີ່ສວຍງາມ."
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ເຈົ້າໄປໄກເທົ່າໃດ?" ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທໍາ​ທ່າ​ວ່າ​ຈະ​ສູນ​ເສຍ​ການ​ດຸ່ນ​ດ່ຽງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໄດ້​ຈັບ handrail ທີ່​ໃກ້​ກັບ Lubyanka​, ວາງ​ພວງ​ກະ​ແຈ​ຢູ່​ທາງ​ລຸ່ມ​ຂອງ handrail ໄດ້​.
  
  
  ໃນປັດຈຸບັນໃບຫນ້າຂອງ Lubyanka ຍັງເປັນສັດຕູ. "ມັນທັງຫມົດແມ່ນຂຶ້ນກັບສະຖານະການ," ລາວເວົ້າ. ລາວ​ບໍ່​ຢາກ​ໃຫ້​ຜູ້​ບຸກ​ລຸກ​ມາ​ລົບກວນ​ລາວ​ເກີນ​ກວ່າ​ຜູ້​ຍິງ. ລາວ​ໄດ້​ຫັນ​ໜີ​ຈາກ​ຂ້ອຍ​ຢ່າງ​ໜາວ​ເຢັນ ແລະ ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຮອຍ​ຕີນ​ທີ່​ຖອຍ​ຫລັງ, ສ່ອງ​ແສງ​ໃນ​ແສງ​ຕາ​ເວັນ​ເຊົ້າ.
  
  
  "ດີ, ມີມື້ທີ່ດີ," ຂ້ອຍບອກພວກເຂົາ.
  
  
  Lubyanka ຫົວຫົວໂດຍບໍ່ເບິ່ງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ແລະ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ໃນ. ເມື່ອຂ້ອຍຜ່ານລົດກິນເຂົ້າ, Ursula ບໍ່ໄດ້ຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍ່າງ​ໄປ​ເຖິງ​ລົດ​ນອນ​ແລະ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເລກ​ສາມ​. ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເປີດກະເປົ໋າຂອງຂ້ອຍແລະພົບເຫັນຊຸດເຄື່ອງຮັບຂະຫນາດນ້ອຍທີ່ເຊື່ອງໄວ້ພາຍໃນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄລິກແລະຫັນຫນ້າປັດ.
  
  
  ໃນຕອນທໍາອິດ, ທັງຫມົດທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແມ່ນ static. ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ການ​ຄລິກ​ໃສ່​ລໍ້​ລົດ​ໄຟ​ຢ່າງ​ບໍ່​ຢຸດ​ຢັ້ງ ແລະ​ສຽງ​ທີ່​ຕິດ​ຢູ່​ກັບ​ມັນ.
  
  
  "ພວກເຮົາຈໍາເປັນຕ້ອງ ... ເບິ່ງອຸປະກອນ ... ເຮັດການສະເຫນີ." ມັນແມ່ນສຽງຂອງ Lubyanka.
  
  
  ຄົງທີ່ຫຼາຍກ່ວາສຽງຂອງແມ່ຍິງ.
  
  
  "...ຢ່າ​ເປີດ​ເຜີຍ​ອຸ​ປະ​ກອນ... ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ໃຫ້​ທ່ານ​ກວດ​ສອບ ... ແຕ່​ວ່າ​ມີ​ຮູບ​ພາບ​ທີ່​ດີ ... ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕໍ່​ມາ​."
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ສຽງຂອງ Lubyanka ເວົ້າລາສັ້ນໆກັບແມ່ຍິງ, ແລະການສົນທະນາໄດ້ສິ້ນສຸດລົງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ໂທລະ​ສັບ​ແລະ​ເຊື່ອງ​ມັນ​ໃນ​ກະ​ເປົ໋າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ຕອນນີ້ຂ້ອຍບໍ່ມີຄວາມສົງໃສເລີຍ. ແມ່ຍິງແມ່ນຕົວແທນ Topcon, ແລະນາງກໍາລັງຈັດການກັບ Lubyanka ເພື່ອຂາຍຈໍພາບທີ່ຖືກລັກ.
  
  
  ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ຄໍາຖາມຍັງຄົງຢູ່: ແມ່ນແມ່ຍິງຢູ່ໃນລົດໄຟຄົນດຽວຫຼືນາງເດີນທາງໄປກັບຜູ້ປະຕິບັດງານ Topcon ອື່ນ, ບາງທີຫົວຫນ້າອົງການ, ຜູ້ທີ່, ອີງຕາມການຄາດເດົາຂອງ Jan Skopje, ກໍາລັງປິດບັງຕາ. ຖ້ານາງຢູ່ຄົນດຽວຢູ່ໃນເຮືອ, ນາງອາດຈະເປັນຫົວຫນ້າ Topcon. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ນາງອາດຈະບໍ່ໄດ້ເອົາອຸປະກອນໃສ່ຄົນຂອງນາງ, ແລະມັນອາດຈະບໍ່ມີຢູ່ໃນຫ້ອງຂອງນາງ. ຂ້ອຍຕ້ອງກວດເບິ່ງໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າ.
  
  
  ອາຫານທ່ຽງເບົາໆແມ່ນໄດ້ໃຫ້ບໍລິການຢູ່ແຖບອາຫານຫວ່າງກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະມາຮອດ Milan. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບກັບ Ursula ແລະພວກເຮົາໄດ້ກິນອາຫານຮ່ວມກັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຄິດ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຄວາມ​ສຸກ​ທີ່​ນາງ​ສາ​ມາດ​ມີ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ນອນ​ຫນຶ່ງ. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ມີເວລາຄິດກ່ຽວກັບການຮ່ວມເພດເປັນເວລາດົນນານ. ຂ້ອຍ​ຍ່າງ
  
  
  ເພື່ອຊອກຫາຊ່ອງທີ່ແມ່ຍິງ Topcon ຄອບຄອງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ສໍາ​ເລັດ​ພາ​ລະ​ກິດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ລົດ​ໄຟ​ຢຸດ​ຢູ່​ໃນ Milan ແລະ​ລົດ​ກິນ​ອາ​ຫານ​ໄດ້​ຖືກ​ໂຍກ​ຍ້າຍ​ອອກ. Ursula ຍ່າງລົງຈາກລົດໄຟໄລຍະສັ້ນໆເພື່ອເບິ່ງຜູ້ໂດຍສານທີ່ອອກມາເພື່ອ stretch ຂາຂອງເຂົາເຈົ້າ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄປກັບນາງ. ຂະນະທີ່ລົດໄຟກຳລັງຈະອອກ, ຂ້ອຍເຫັນຜູ້ຍິງ Topcon ອອກມາຈາກປະຕູສະຖານີ ແລະຂຶ້ນລົດທີ່ສອງຂອງລົດນອນສອງຄັນ, ຕິດກັບ Voiture 7, ບ່ອນທີ່ຂ້ອຍພັກຢູ່. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປະໄວ້ Ursula ໃນເວທີແລະໄວຍ້າຍໄປ Voiture 5. ເຂົ້າໄປໃນແລວເສດຖະກິດ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນແມ່ຍິງຫາຍໄປເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ແລວ​ເສດ​ຖະ​ກິດ​ແລະ​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ວ່າ​ນາງ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຊ່ອງ 4. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ທີ່​ສຸດ​ຂອງ​ລົດ​ແລະ​ໄດ້​ກ້າວ​ອອກ​ໄປ​ທີ່​ເວທີ. ຜູ້ຊາຍສູງ, ຜົມສີເຂັ້ມ, ປະມານຫ້າສິບ - ແຕ່ມີລັກສະນະຫນຸ່ມ, ຜູ້ຊາຍ - ປີນເຂົ້າໄປໃນລົດ; ລາວມີ walkie-talkie ຈາກຍີ່ຫໍ້ເຢຍລະມັນທີ່ດີເລີດ, ແຕ່ມັນງຽບ. ລາວຍ່າງຜ່ານຂ້ອຍ, ຫົວຫົວສັ້ນໆ, ແລະເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງນອນ. ຂ້ອຍຈື່ໄດ້ວ່າເຫັນລາວຢູ່ສະຖານີລົດໄຟໃນ Lausanne. ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ເຂົາ​ອອກ​ໄປ​, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົງ​ຈາກ​ລົດ​ໄຟ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​ແລະ​ໄດ້​ພົບ Ursula​.
  
  
  ນາງໄດ້ເບິ່ງໃບຫນ້າ, ແຕ່ຍັງບໍ່ທັນໄດ້ພົບເຫັນຜູ້ຊາຍຂອງນາງ. ນາງໃຈຮ້າຍ.
  
  
  "ເຈົ້າຮູ້ບໍວ່າລາວຈະຢູ່ໃນເຮືອໄດ້ດົນປານໃດ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ປີນ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ເທິງ​ເຮືອ​ຮ່ວມ​ກັນ​.
  
  
  ມັນອາດຈະອອກມາໃນ Belgrade, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ແນ່ໃຈວ່າ. ບາງທີລາວໄປຮອດຈຸດທີ່ພວກເຮົາເຝົ້າເບິ່ງລາວແລະບໍ່ໄດ້ເອົາລາວຂຶ້ນເຮືອເລີຍ."
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ລົດ​ໄຟ​ທີ່​ເປັນ​ເຄື່ອງ​ແບບ​ທີ່​ຢູ່​ເທິງ​ເວທີ​ແກວ່ງ “ໄຂ່​ຕົ້ມ” ຂອງ​ລາວ, ແຜ່ນ​ດິດ​ໃສ່​ໄມ້​ທີ່​ສົ່ງ​ສັນຍານ​ໃຫ້​ລົດ​ໄຟ​ອອກ​ຈາກ​ສະຖານີ. ມີການກະຕຸກເລັກນ້ອຍ ແລະລົດໄຟໄດ້ເຄື່ອນທີ່. ຫຼາຍຄົນໄດ້ໂບກມືຈາກເວທີ.
  
  
  ຂ້ອຍຢືນຢູ່ໃກ້ກັບ Ursula. ຂ້ອຍເອົາມືໃສ່ແອວຂອງນາງ. "ເຈົ້າຄິດວ່າເຈົ້າຈະຮູ້ຈັກຜູ້ຊາຍຂອງເຈົ້າບໍຖ້າເຈົ້າເຫັນລາວ?"
  
  
  ນາງໄດ້ຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຢູ່ທີ່ສະຖານີໃນຂະນະທີ່ນາງເລື່ອນຜ່ານພວກເຮົາແລະຕົກຢູ່ຫລັງລົດໄຟ. "ໃນຖານະເປັນຜູ້ຊາຍ SS ໃນ Reich ທີສາມ, ລາວເປັນຄົນຜິວເນື້ອສີຂາວ. ລາວອາດຈະຍ້ອມຜົມຂອງລາວ. ລາວມີ mustache ໃນຄາວນັ້ນ, ແຕ່ລາວອາດຈະໂກນມັນອອກ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ມີສິ່ງທີ່ຂ້ອຍສາມາດຊອກຫາໄດ້. ລາວເປັນຜູ້ຊາຍກ່ຽວກັບຂະຫນາດຂອງເຈົ້າ. ລາວເຄີຍມີຮອຍລູກປືນຢູ່ຄໍຂອງລາວ. ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈວ່າມັນສາມາດຖືກຜ່າຕັດອອກໄດ້, ແຕ່ຂ້ອຍຍັງສາມາດຊອກຫາມັນໄດ້."
  
  
  "ມັນບໍ່ຫຼາຍປານໃດ."
  
  
  “ມີ​ອັນ​ອື່ນ. ລາວມີຂໍ້ຕໍ່ທີ່ຜິດປົກກະຕິຢູ່ໃນມືຊ້າຍຂອງລາວ. ນີ້ຈະເປັນການຍາກທີ່ຈະປ່ຽນແປງ."
  
  
  “ມັນຍັງເລັກນ້ອຍ. ແຕ່ຂ້ອຍຈະເຝົ້າເບິ່ງຜູ້ທີ່ຖືມືຊ້າຍຂອງລາວຢູ່ໃນຖົງຂອງລາວຕະຫຼອດເວລາ,” ຂ້ອຍເວົ້າແບບຕະຫຼົກ.
  
  
  Ursula ຍິ້ມໃຫ້ຂ້ອຍເລັກນ້ອຍ. "ຖ້າຂ້ອຍເຫັນຄົນທີ່ອາດຈະເປັນລາວ, Nick, ຂ້ອຍມີຄວາມຫວັງທີ່ຈະຫຼອກລວງລາວໃຫ້ປະຖິ້ມຕົວຕົນຂອງລາວ."
  
  
  ເບິ່ງຄືວ່ານາງຕັ້ງໃຈ. ແຕ່ຄວາມອຸທິດຕົນຂອງນາງຕໍ່ຫນ້າທີ່ບໍ່ແມ່ນສິ່ງດຽວທີ່ດຶງດູດຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກອດ​ນາງ​ແລະ​ນາງ​ທັນ​ທີ​ທັນ​ໃດ​ຫັນ​ໄປ​, ສົບ​ຂອງ​ນາງ parted ເລັກ​ນ້ອຍ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກົດ​ປາກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ນາງ​ແລະ​ນາງ​ໄດ້​ຕອບ​ສະ​ຫນອງ​.
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ນາງ​ໄດ້​ດຶງ​ອອກ​ໄປ. ນາງກ່າວວ່າ "ຂ້ອຍເຫັນວ່າເຈົ້າຍັງມັກຮັກສາຕົວແທນເພື່ອນຂອງເຈົ້າຢູ່ໃນຈິດໃຈທີ່ດີ," ນາງເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ສັງ ເກດ ເຫັນ ວິ ທີ ການ ເຕົ້າ ນົມ ຂອງ ນາງ ໄດ້ ຖືກ ກົດ ດັນ ກັບ sweater ທີ່ ນາງ ໄດ້ ໃສ່. "ເຈົ້າຮູ້ຈັກຂ້ອຍ, ຂ້ອຍມັກມັນເມື່ອທຸກຄົນຍິ້ມ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ນາງມີຄວາມກະວົນກະວາຍເລັກນ້ອຍ, ບາງທີກໍ່ອາຍເລັກນ້ອຍໂດຍວິທີທີ່ນາງຈູບຄືນ. “ຂ້ອຍຕ້ອງໄປຫາຫ້ອງຂອງຂ້ອຍ, Nick. ແລ້ວພົບກັນໃນພາຍຫຼັງ."
  
  
  ຂ້ອຍຍິ້ມເບົາໆ. "ຂ້ອຍກໍາລັງນັບມັນ." ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ອອກໄປ.
  
  
  ພວກເຮົາກັບຄືນໄປບ່ອນຢູ່ໃນບ່ອນເປີດ. ມັນເປັນມື້ພາກຮຽນ spring ບ່ອນມີແດດ. ຊົນນະບົດຂອງອີຕາລີໄດ້ຖືກອາບນ້ໍາທີ່ມີສີສັນສົດໃສຂອງ poppies crimson ແລະດອກໄມ້ປ່າສີຟ້າ. Venice ແມ່ນບ່ອນຈອດລົດຖັດໄປຂອງພວກເຮົາໃນຕອນບ່າຍຊ້າໆແລະຂ້ອຍຄາດວ່າຈະໄດ້ຍິນກ່ຽວກັບແມ່ຍິງ Topcon ກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະໄປທີ່ນັ້ນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ລົດ​ເມ​ມື້​ທີ່​ມີ​ທັງ​ທີ່​ນັ່ງ​ຫ້ອງ​ທໍາ​ອິດ​ແລະ​ຊັ້ນ​ສອງ​. ພາກທີສອງຂອງຫ້ອງຮຽນແມ່ນຫຼາຍ noisier ແລະພົນລະເຮືອນຫນ້ອຍກ່ວາພາກທໍາອິດ. ຊັ້ນຮຽນທີໜຶ່ງມີປະຕູລັອກ ແລະຫຼາຍບ່ອນມີຜ້າມ່ານຖືກແຕ້ມເພື່ອຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຊ້າໆ​ຈາກ​ລົດ​ໄຟ​ຄັນ​ໜຶ່ງ​ໄປ​ຫາ​ຖ້ຽວ​ໜຶ່ງ, ເບິ່ງ​ໃບ​ໜ້າ​ຂອງ​ນັກ​ທ່ອງ​ທ່ຽວ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ສົນ​ທະ​ນາ, ຫລິ້ນ​ບັດ, ຫຼື​ພຽງ​ແຕ່​ນັ່ງ​ຫຼັບ​ສະ​ນິດ, ປ່ອຍ​ໃຫ້​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຂອງ​ລົດ​ໄຟ​ໄດ້​ພາ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ນອນ​ຫຼັບ. ໃນລົດຄັນສຸດທ້າຍກ່ອນຄົນນອນ, ຂ້ອຍເຫັນຜູ້ຍິງຜົມສີນ້ຳຕານອີກຄັ້ງ. ນາງນັ່ງຢູ່ກັບຜູ້ຊາຍສອງຄົນ; ບໍ່ມີໃຜໃນນັ້ນແມ່ນ Lubyanka. ຜູ້ຊາຍຄົນໜຶ່ງຢູ່ກັບວິທະຍຸທີ່ໃຫ້ຂ້ອຍຜ່ານທາງລາວກັບໄປເທິງເຮືອໃນ Milan. ນາງໄດ້ນັ່ງແລະຖັກແສ່ວ, ເບິ່ງອອກໄປນອກປ່ອງຢ້ຽມ, ແລະເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ຮູ້ຈັກຄົນດຽວ. ຜູ້ຊາຍທີ່ມີວິທະຍຸໄດ້ຖືກ immersed ໃນຫນັງສືພິມ Italian. ຜູ້ຊາຍອີກຄົນຫນຶ່ງ, ໄຂມັນແລະຫົວລ້ານ, ກິນອາຫານທ່ຽງທີ່ລາວເອົາມາເທິງເຮືອຢ່າງມີຄວາມສຸກແລະເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ສົນໃຈອີກສອງຄົນ. ຂ້ອຍຍ່າງຜ່ານຫ້ອງພັກກ່ອນທີ່ຜູ້ຍິງຄົນນັ້ນຈະສັງເກດເຫັນຂ້ອຍ ແລະມຸ່ງໜ້າໄປສູ່ Voiture 5. ນີ້ແມ່ນໂອກາດຂອງຂ້ອຍທີ່ຈະເຂົ້າໄປເບິ່ງພາຍໃນ.
  
  
  ຊ່ອງຂອງນາງ.
  
  
  ຂ້ອຍຢູ່ຄົນດຽວຢູ່ໃນຫ້ອງໂຖງເມື່ອຂ້ອຍເຂົ້າຫາປະຕູຂອງນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຄາະ​ຄັ້ງ​ດຽວ​ເພື່ອ​ເຮັດ​ໃຫ້​ແນ່​ໃຈວ່​າ​ວ່າ​ບໍ່​ວ່າ​ຫມູ່​ເພື່ອນ​ຂອງ​ນາງ​ຫຼື​ຜູ້​ປະ​ຕູ​ບໍ່​ໄດ້​ຢູ່​ໃນ​ເຮືອນ​. ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ກະ​ແຈ​ຢ່າງ​ໄວ​ແລະ​ເຂົ້າ​ໄປ, ປິດ​ປະ​ຕູ​ຫລັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ມັນເປັນຫ້ອງນອນປົກກະຕິທີ່ມີ bunk ດຽວຢູ່ຂ້າງຫນຶ່ງຂອງຫ້ອງຂະຫນາດນ້ອຍແລະໂຕະຂ້າງຕຽງແລະກະຈົກຢູ່ອີກດ້ານຫນຶ່ງ. ມີ rack ສໍາລັບ luggage, ຄືໃນ carriages ມື້, ແລະແມ່ຍິງມີ suitcases ຫຼາຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ກະ​ເປົ໋າ​ຫນຶ່ງ​ອອກ​ໃນ​ເວ​ລາ​ແລະ​ເບິ່ງ​ຜ່ານ​ທັງ​ຫມົດ​. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ພົບເຫັນຫຍັງ, ບໍ່ແມ່ນແຕ່ຮູບຖ່າຍທີ່ນາງໄດ້ກ່າວເຖິງໃນການສົນທະນາຂອງນາງກັບ Lubyanka. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບເຫັນເອກະສານຄົນເຂົ້າເມືອງທີ່ລະບຸວ່ານາງແມ່ນ Eva Schmidt, ພົນລະເມືອງສະວິດ.
  
  
  ຂ້ອຍຜິດຫວັງກັບກະເປົາຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນການຄົ້ນຫາລະບົບຂອງຊ່ອງ, ເບິ່ງຜ່ານຜ້າປູບ່ອນແລະສິ່ງອື່ນໆທີ່ອາດຈະປິດບັງອຸປະກອນ. ຂ້ອຍເກືອບຈະສຳເລັດເມື່ອປະຕູເປີດ. ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໃນ​ສອງ​ຄົນ​ທີ່​ຢືນ​ຢູ່​ນັ້ນ​ແມ່ນ​ຄົນ​ຈີນ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຢູ່​ໃນ​ລົດ​ກິນ​ອາ​ຫານ​ກ່ອນ​ໜ້າ​ນີ້. ກັບລາວແມ່ນເພື່ອນຮ່ວມອາຫານຂອງລາວ, ຄົນຕາເວັນຕົກທີ່ມີໃບ ໜ້າ ມືດ, ມີຮອຍແຕກ.
  
  
  ຜູ້ໂຈມຕີແຕ່ລະຄົນມີລູກປືນ. ແລະ​ທຸກ​ອາ​ວຸດ​ໄດ້​ຊີ້​ມາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຍິ້ມໃຫ້ເຂົາເຈົ້າ. "ສຸພາບບຸລຸດ, ເຈົ້າຄວນເຄາະ."
  
  
  ຜູ້ຊາຍມືດຕີປະຕູ. "ເຈົ້າຕ້ອງການໃຫ້ຂ້ອຍຂ້າລາວດຽວນີ້ບໍ?" - ລາວຖາມຄົນຈີນ.
  
  
  ມີພຽງເລັກນ້ອຍທີ່ສາມາດຢຸດພວກມັນໄດ້. ປືນສັ້ນຂອງພວກເຂົາມີເຄື່ອງມິດງຽບ. ຖ້າລູກປືນບໍ່ຫຼາຍປານໃດຖືກຍິງໃສ່ຂ້ອຍ, ບໍ່ມີຜູ້ໃດຢູ່ນອກຫ້ອງຈະຮູ້.
  
  
  "ຢ່າອົດທົນ," ຄົນຈີນເວົ້າກັບຊາຍມືດເປັນພາສາອັງກິດທີ່ສົມບູນແບບ.
  
  
  ເຖິງແມ່ນວ່າໃບຫນ້າຂອງຜູ້ຊາຍຊ້ໍາແມ່ນ plump ແລະຄໍຫນາຂອງລາວຖືກປົກຄຸມດ້ວຍໄຂມັນສະສົມ, ບ່າຂອງລາວເບິ່ງຄືວ່າແຂງແຮງແລະແຂນຂອງລາວໃຫຍ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ສົງ​ໃສ​ວ່າ​ລາວ​ສາ​ມາດ​ດູ​ແລ​ຕົນ​ເອງ​ໃນ​ການ​ສູ້​ຮົບ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍຊ້ໍາແມ່ນສັ້ນແລະຫນັກ, ທ້ອງຂອງລາວ protruding. ລາວເບິ່ງຄືວ່າລາວໃຊ້ເວລາຫວ່າງຂອງລາວດື່ມເຫຼົ້າຫຼາຍເກີນໄປ. ດວງຕາເທິງໜ້າຜາກຂອງລາວຖືກຕັ້ງຢູ່ໃກ້ໆກັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັດ​ອັນ​ດັບ​ໃຫ້​ເຂົາ​ຢູ່​ເບື້ອງ​ຫລັງ​ຂອງ​ຈີນ​ເປັນ opponents, ເປັນ​ຊ້າ​ແລະ​ບາງ​ທີ​ອາດ​ມີ​ສະ​ຫລາດ​ຫນ້ອຍ​ກ​່​ວາ​ສະ​ຫາຍ​ຂອງ​ເຂົາ.
  
  
  "ເຈົ້າພົບສິ່ງທີ່ທ່ານກໍາລັງຊອກຫາບໍ?" ຄົນຈີນຖາມຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຍັບຍັ້ງ. "ເຈົ້າຄິດວ່າຂ້ອຍຊອກຫາຫຍັງ?"
  
  
  “ຄໍາຕອບນີ້ແມ່ນໂງ່ຫຼາຍ, ທ່ານ Carter. ຖ້າເຈົ້າຈະທຳທ່າວ່າເຈົ້າບໍ່ຮູ້ວ່າຂ້ອຍກຳລັງເວົ້າຫຍັງ, ຂ້ອຍອາດຈະໃຫ້ໝູ່ຂອງຂ້ອຍໄປຍິງເຈົ້າກ່ອນ."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຢາກໃຫ້ສິ່ງນັ້ນເກີດຂຶ້ນແນ່ນອນ." ຂ້ອຍເອົາຝາມືຂຶ້ນ. "ຂ້ອຍມືເປົ່າ, ດັ່ງທີ່ເຈົ້າເຫັນ."
  
  
  "ບາງທີ Eva Schmidt ບໍ່ໄດ້ໃສ່ອຸປະກອນ," ຜູ້ຊາຍຊ້ໍາເວົ້າວ່າ.
  
  
  “ແນ່ນອນນີ້ເປັນໄປໄດ້. ທ່ານຄິດແນວໃດກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້, ທ່ານ Carter? - ຖາມຈີນ.
  
  
  "ບໍ່ຮູ້. ຂ້ອຍບໍ່ມີໂອກາດໄດ້ພົບກັບນາງ Schmidt. ເຈົ້າຮູ້ຊື່ຂອງຂ້ອຍໄດ້ແນວໃດ?
  
  
  “ມັນຢູ່ໃນໄຟລ໌ຂອງພວກເຮົາ, ພ້ອມກັບຮູບຂອງເຈົ້າ. ເຈົ້າຮູ້ວ່າເຈົ້າໃກ້ຈະກາຍມາເປັນຄົນດັງໃນສາຂາຂອງພວກເຮົາແລ້ວ. ຂ້ອຍຫວັງວ່າພວກເຮົາຈະແລ່ນເຂົ້າກັນ.”
  
  
  "ໄຟລ໌ຂອງທ່ານຄວນຈະຄົບຖ້ວນກວ່າຂອງພວກເຮົາ. ຂ້ອຍພະຍາຍາມຊອກຫາເຈົ້າເມື່ອຂ້ອຍເຫັນເຈົ້າຢູ່ໃນລົດກິນເຂົ້າ. ຂ້ອຍ​ບໍ່​ສາ​ມາດ".
  
  
  ຄົນຈີນຍິ້ມ. "ບໍ່ມີຮູບຖ່າຍຂອງຂ້ອຍຢູ່ໃນໄຟລ໌ຕາເວັນຕົກ, ທ່ານ Carter."
  
  
  ອັນນີ້ໃຫ້ຂ້ອຍຄິດເຖິງບາງຢ່າງ. ນີ້ເຮັດໃຫ້ລາວຢູ່ໃນປະເພດພິເສດ.
  
  
  ຄົນຈີນນັ່ງຢູ່ເທິງຕຽງນອນຂອງ Eva Schmidt. "ພຽງພໍກ່ຽວກັບຂ້ອຍ, ທ່ານ Carter. ຂ້ອຍເປັນຄົນສຸພາບ. ຂ້າພະເຈົ້າແທນທີ່ຈະບໍ່ສົນທະນາດ້ວຍຕົນເອງ. ຂ້ອຍຢາກໃຫ້ເຈົ້າບອກພວກເຮົາວ່າເຈົ້າຮູ້ຫຼາຍປານໃດກ່ຽວກັບອົງການທີ່ເອີ້ນຕົວເອງວ່າ Topcon."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າເຫັນວ່າບໍ່ມີເຫດຜົນທີ່ຈະຮັກສາມັນເປັນຄວາມລັບ. “ໜ້ອຍຫຼາຍ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າ Eva Schmidt ເປັນຫົວຫນ້າອົງການຫຼືພຽງແຕ່ຫນຶ່ງໃນພະນັກງານ."
  
  
  "ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ນາງບໍ່ແມ່ນຫນຶ່ງຫຼືຄົນອື່ນ," ຈີນໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ. ເບິ່ງຄືວ່າລາວປະຫລາດໃຈວ່າລາວມີຂໍ້ມູນເພີ່ມເຕີມກ່ຽວກັບ Topcon ຫຼາຍກວ່າຂ້ອຍ. "ແມ່ຍິງ Schmidt ບໍ່ແມ່ນນາຍຈ້າງ, ແລະແນ່ນອນນາງເປັນຫຼາຍກ່ວາພຽງແຕ່ຜູ້ຍ່ອຍ."
  
  
  ຜູ້ຊາຍທີ່ມືດມົວທີ່ຢືນຢູ່ກັບປະຕູເລີ່ມສັ່ນສະເທືອນຢ່າງບໍ່ຢຸດຢັ້ງ. "ເຈົ້າບອກລາວຫຼາຍກວ່າທີ່ລາວບອກພວກເຮົາ," ລາວຈົ່ມກັບຄົນຈີນ.
  
  
  "ນັບຕັ້ງແຕ່ພວກເຮົາຈະຂ້າລາວ, ມັນບໍ່ສໍາຄັນ," ຄົນຈີນຕອບດ້ວຍສຽງທີ່ຫຼອກລວງຂອງລາວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ້າຍ​ຂາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ຍ້າຍ​ໄປ​ຫາ​ຜູ້​ຊາຍ​ທັງ​ສອງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ວາງ​ແຜນ​ທີ່​ຈະ​ຖືກ​ຍິງ​ຕົກ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ການ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ຂ້າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ກ່ອນ. ເມື່ອຂ້ອຍເຄື່ອນຍ້າຍຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍເລືອກຜູ້ທີ່ໃກ້ຊິດທີ່ສຸດ.
  
  
  “ເຈົ້າບໍ່ຄວນຢູ່ນີ້ຄືກັນ. Topcon ກຳ ລັງຂາຍອຸປະກອນໃຫ້ຊາວຣັດເຊຍ,” ຂ້ອຍບອກຄົນຈີນ.
  
  
  “ພວກເຂົາຍັງສະເໜີໃຫ້ພວກເຮົາ. ພວກເຮົາບໍ່ຕ້ອງການຈ່າຍລາຄາຂອງພວກເຂົາ. ພວກເຮົາຕັດສິນໃຈເອົາລາວແທນ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເງີຍ​ຫນ້າ​ໄປ​ຂ້າງ​ຫນ້າ​ເລັກ​ນ້ອຍ​, ໃຫ້​ນ​້​ໍ​າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ກັບ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ເພື່ອ​ກະ​ກຽມ​ຕົນ​ເອງ​
  
  
  ຟ້າວໄປຫາຜູ້ຊາຍຢູ່ເທິງຕຽງ. "ເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າລົດໄຟນີ້ອາດຈະລວບລວມກັບຕົວແທນທຸກປະເພດທີ່ຫວັງວ່າຈະລັກອຸປະກອນຈາກຄົນທີ່ລັກມັນໃນຄັ້ງທໍາອິດ?"
  
  
  “ນີ້ແມ່ນບັນຫາກັບສິ່ງທີ່ທ່ານນາຍທຶນເອີ້ນວ່າວິສາຫະກິດເສລີ. ມັນປຸກຈິດໃຈຂອງການແຂ່ງຂັນ,” ຊາວຈີນເວົ້າ, giggling.
  
  
  ຜູ້ຊາຍຊ້ໍາເວົ້າອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. “ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ທີ່​ດີກ​ວ່າ​ນີ້​ກັບ. ແມ່ຍິງສາມາດກັບຄືນມາໄດ້ທຸກເວລາ.”
  
  
  "ແລະພວກເຮົາຈະສືບຕໍ່ກັບເລື່ອງນີ້, ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍ. ​ແຕ່​ວ່າ​ບໍ່​ແມ່ນ​ທຸກ​ມື້​ທີ່​ເຈົ້າ​ມີ​ໂອກາດ​ເວົ້າ​ລົມ​ກັບ​ນັກ​ຂ້າ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ​ຄົນ​ນຶ່ງ. ມີສະຫາຍຂອງຂ້ອຍຈັກຄົນທີ່ທ່ານໄດ້ຮັບການກໍາຈັດຢູ່ໃນອາຊີບທີ່ມີຊື່ສຽງຂອງເຈົ້າ, ທ່ານ Carter? "
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຍັບຍັ້ງ. "ຂ້ອຍເປັນຄົນຖ່ອມຕົວຄືກັນ."
  
  
  “ເຈົ້າ​ເປັນ​ໜາມ​ຢູ່​ຝ່າຍ​ພວກ​ເຮົາ. ເມື່ອຂ້ອຍລາຍງານວ່າຂ້ອຍໄດ້ຄອບຄອງຕິດຕາມກວດກາແລະກໍາຈັດເຈົ້າ, ຂ້ອຍສາມາດໄດ້ຮັບຄໍາຍ້ອງຍໍຈາກປະທານຂອງຕົນເອງ,” ຄົນຈີນເວົ້າໃນສຽງທີ່ເປັນອັນຕະລາຍ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າພວກເຂົາເປັນຄູ່ຜົວເມຍທີ່ປະເສີດ. ຜູ້ຊາຍທີ່ມືດມົວຕ້ອງການຂ້າຂ້ອຍທັນທີຈາກຄວາມອົດທົນອັນບໍລິສຸດ, ແລະຄົນຈີນມີຄວາມສົນໃຈໃນລັດສະຫມີພາບທີ່ລາວສາມາດໄດ້ຮັບໂດຍການກັບຄືນໄປປັກກິ່ງດ້ວຍຫນັງຫົວຂອງຂ້ອຍຢູ່ເທິງສາຍແອວຂອງລາວ.
  
  
  ຄົນຈີນຊີ້ໄປຫາສະຫາຍດ້ວຍມືຊ້າຍຂອງລາວ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວໄດ້ຍົກລູກປືນໄປທາງຂວາຂອງລາວ. ລາວພ້ອມທີ່ຈະປະຫານຂ້ອຍແລະຈະບໍ່ມີຄວາມສ່ຽງ. ລາວວາງແຜນໃຫ້ທັງສອງລູກປືນໃສ່ຮ່າງກາຍຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ຂ້ອຍຕົວະເຈົ້າ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ຄົນຈີນລັງເລໃຈ, ເອົານິ້ວມືຂອງລາວໃສ່ກະທູ້. ຜູ້ຊາຍທີ່ປະຕູໄດ້ສາບານ. "ລາວຊ້າລົງ, Sheng Zi."
  
  
  “Sheng Tzu,” ຂ້ອຍຄິດ, ແລະທັນທີທັນໃດທະນາຄານຄວາມຊົງຈໍາກໍ່ເລີ່ມເຮັດວຽກ. Sheng Zi, ຕົວ​ແທນ​ຄອມ​ມິ​ວ​ນິ​ສ​ຈີນ​ທີ່​ມີ​ລັກ​ສະ​ນະ​ຜູ້​ທີ່​ໄດ້​ເຊື່ອງ​ຕົວ​ຕົນ​ຂອງ​ຕົນ​ສົບ​ຜົນ​ສໍາ​ເລັດ​ທີ່​ເຂົາ​ເບິ່ງ​ຄື​ຜີ​ຫຼາຍ​ກວ່າ​ເນື້ອ​ຫນັງ​ແລະ​ເລືອດ. ໃນ​ເວ​ລາ​ຕ່າງໆ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ເຂົາ​ພັນ​ລະ​ນາ​ເປັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ອາ​ຍຸ​; ໃນໂອກາດອື່ນໆຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນຄົນອ້າງວ່າບໍ່, ລາວມີອາຍຸພຽງແຕ່ສາມສິບຂອງລາວ. ແລະ​ບໍ່​ມີ​ຄົນ​ໃດ​ຄົນ​ນີ້​ຮູ້ຈັກ​ລາວ​ດີ. ພວກເຂົາພຽງແຕ່ແນມເບິ່ງລາວ, ເບິ່ງຄືວ່າໃສ່ ໜ້າ ກາກຕ່າງໆ. ສໍາລັບຄວາມລັບທີ່ Sheng Zi ຍັງຄົງເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ລຶກລັບແມ່ນວ່າຜູ້ທີ່ຮູ້ສິ່ງທີ່ລາວເບິ່ງແທ້ໆມີນິໄສທີ່ຫນ້າປະຫລາດໃຈທີ່ຈະເສຍຊີວິດຢ່າງໂຫດຮ້າຍ.
  
  
  ຕາຂອງຜູ້ຊາຍຈີນໄດ້ແຄບຍິ່ງຂຶ້ນເມື່ອຊື່ຫຼຸດອອກຈາກປາກຂອງຄູ່ສົນທະນາຂອງລາວ. “ຄົນໂງ່,” ລາວເວົ້າໃສ່ຊາຍມືດ. "ເຈົ້າໄດ້ຖືກເຕືອນບໍ່ໃຫ້ໃຊ້ຊື່ຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  ລາວຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍ, ການສະແດງອອກຂອງລາວບໍ່ເປັນມິດອີກຕໍ່ໄປ. "ດຽວນີ້, ທ່ານ Carter, ການເສຍຊີວິດຂອງເຈົ້າມີຄວາມເປັນໄປໄດ້ຫຼາຍກ່ວາກ່ອນ."
  
  
  “ຄົນ​ຂອງ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ອຸ​ປະ​ກອນ​ນີ້​ແທ້ໆ. ພວກເຂົາຕ້ອງເອົາປືນໃຫຍ່ອອກມາ.”
  
  
  “ບໍ່ຕ້ອງເວົ້າອີກຕໍ່ໄປ,” ລາວຖົ່ມນໍ້າລາຍໃສ່ຂ້ອຍ, ດ້ວຍໃຈຮ້າຍທີ່ຄູ່ຮ່ວມຂອງລາວເຮັດຜິດ. "ເຈົ້າເວົ້າວ່າເຈົ້າຕົວະພວກເຮົາ. ອະທິບາຍເລື່ອງນີ້ໃຫ້ຂ້ອຍຟັງ."
  
  
  “ຂ້ອຍພົບເຄື່ອງມື. ມັນຢູ່ໃນຖົງຂອງຂ້ອຍ." ຂ້ອຍຍ້າຍມືຂອງຂ້ອຍ. "ຂ້ອຍຈະສະແດງໃຫ້ທ່ານເຫັນ."
  
  
  "Carter, ເອົາມືຂອງເຈົ້າອອກອີກເທື່ອຫນຶ່ງແລະຂ້ອຍຈະກວດເບິ່ງຖົງຂອງຜູ້ຊາຍທີ່ຕາຍແລ້ວ," Shen ເວົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍຖືກແຊ່ແຂງ. ຂ້ອຍຮູ້ວ່າລາວຫມາຍເຖິງທຸກຄໍາ.
  
  
  Shen ເຮັດທ່າທາງ. "ກວດເບິ່ງຖົງຂອງລາວ," ລາວບອກຜູ້ຊາຍທີ່ປະຕູ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍທີ່ມືດມົວໄດ້ກ້າວໄປຂ້າງຫນ້າ, ແລະໃນເວລາສັ້ນໆ, ຮ່າງກາຍຂອງລາວໄດ້ຂັດຂວາງທັດສະນະຂອງ Shen, ເຮັດໃຫ້ການຂັດຂວາງການເຄື່ອນໄຫວຂອງມືຂອງຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍກົດ stiletto ເຂົ້າໄປໃນຝາມືຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ເອົາ​ຖົງ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ໄປ​ຈັບ​ເອົາ​ຮູ​ໂກ ແລະ​ຕິດ​ປາຍ​ຫນວດ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ທ້ອງ​ໄຂມັນ​ຂອງ​ລາວ. ລາວ gasped, ຕາຂອງລາວເປີດກວ້າງດ້ວຍຄວາມເຈັບປວດ. ລາວເລື່ອນໄປຂ້າງໜ້າ ແລະຂ້ອຍຈັບບ່າຂອງລາວເພື່ອໃຊ້ເປັນໄສ້.
  
  
  Shen ຍິງຂ້ອຍ. ນີ້ເຮັດໃຫ້ຜູ້ຊາຍທີ່ມືດມົວໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຈັບຮ່າງກາຍທີ່ອ່ອນເພຍຂອງລາວ. ລະເບີດໄດ້ເຮັດໃຫ້ລາວໂດດ, ເຖິງວ່າຊີວິດຈະ ໝົດ ໄປຈາກລາວກ່ອນທີ່ຈະຖືກລູກປືນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັດ​ແຂ້ວ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍູ້​ນ້ຳ​ໜັກ​ທີ່​ຕາຍ​ແລ້ວ​ໃນ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄືນ, ຖິ້ມ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ຫາ​ຕຽງ​ນອນ ແລະ​ຕົວ​ແທນ​ຈີນ. Shen dodged. ສໍາລັບຜູ້ຊາຍທີ່ມີຂະຫນາດຂອງລາວ, ລາວມີຄວາມໄວທີ່ຫນ້າປະຫລາດໃຈ. ລາວ​ໄດ້​ຍ້າຍ​ອອກ​ຈາກ​ທາງ, ແລະ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ສະ​ຫາຍ​ຂອງ​ລາວ​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ​ເທິງ​ຕຽງ.
  
  
  Shen ກໍາລັງຈະຍິງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ຂ້ອຍກ້າວຍ່າງໄປຫາລາວ ແລະໄດ້ຍິນລູກປືນງຽບຢູ່ໃນມືຂອງລາວສົ່ງສຽງດັງຂຶ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ວາງ​ລົງ, ຫັນ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ຫນ້າ​ແລະ​ລົງ​ແລະ​ເຕະ​ມັນ​ດ້ວຍ​ຂາ​ຂວາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ການສັກຢາທີສອງຂອງລາວໄດ້ພາດໂອກາດນີ້ຍ້ອນການເຄື່ອນໄຫວຂອງຂ້ອຍ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນລູກປືນຂອງຂ້ອຍ, ເຊິ່ງສອນໃຫ້ຂ້ອຍໂດຍນາຍ karate ຍີ່ປຸ່ນ, ຕີ Shen ຢ່າງໂຫດຮ້າຍໃນມື, ນິ້ວມືຂອງລາວຫັກ, ແລະລູກປືນໄດ້ບິນອອກຈາກມືຂອງລາວ.
  
  
  ກ່ອນ​ທີ່​ລາວ​ຈະ​ຮູ້​ສຶກ​ໄດ້, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກ້າວ​ໄປ​ຫາ​ລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂຍນ​ກຳ​ປັ້ນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃສ່​ໜ້າ​ທີ່​ແຂງ​ກະ​ດ້າງ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ຈັບ​ຄາງ​ກະ​ໄຕ​ຂອງ​ລາວ. ລາວ gasped ແລະ staggered, ແຕ່ ແມ່ນ ແຂງ ແຮງ ເກີນ ໄປ ທີ່ ຈະ defeated ດ້ວຍ ການ ຕີ ດຽວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບັນ​ລຸ​ໃສ່​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສໍາ​ລັບ Wilhelmina. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ Luger ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຈີນ​ໂຈມ​ຕີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ລາວຕີຂ້ອຍສີ່ຫຼ່ຽມໃສ່ຄາງດ້ວຍຟັນທີ່ເກືອບຈະຫັກຄໍ ແລະເອົາຂ້ອຍກັບຕຽງ.
  
  
  ການສູນເສຍຍອດຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍລົ້ມລົງ
  
  
  ເໜືອຮ່າງກາຍທີ່ບໍ່ມີການເຄື່ອນໄຫວຂອງຄູ່ຮ່ວມຂອງ Shen. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ rolled over, ລົງ​ພື້ນ​ທີ່, ແລະ​ໄດ້​ເອື້ອ​ອໍາ​ນວຍ​ສໍາ​ລັບ Luger ໄດ້​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ.
  
  
  ໃນເວລານີ້, Shen ໄດ້ເປີດປະຕູ. ອັດສະຈັນຢ່າງໄວວາ, ລາວຢູ່ໃນແລວເສດຖະກິດກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະຊີ້ປືນໃສ່ທິດທາງຂອງລາວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ຟ້າວ​ໄລ່​ຕາມ​ເຂົາ, ຍູ້​ເຄິ່ງ​ປະ​ຕູ​ທີ່​ເປີດ​ອອກ​ຈາກ​ທາງ. Shen ແມ່ນບໍ່ມີບ່ອນໃດທີ່ຈະເຫັນ. ໂສກເສົ້າຂ້ອຍໄດ້ກັບຄືນໄປຫາຫ້ອງຂອງຜູ້ຍິງ Schmidt. ມີຮ່າງກາຍຢູ່ທີ່ນັ້ນທີ່ຕ້ອງໄດ້ຮັບການຈັດການກັບ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕົບ​ປະ​ຕູ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລາກ​ຊາຍ​ທີ່​ຕາຍ​ໄປ​ທີ່​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ ແລະ​ໂຍນ​ລາວ​ອອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ສົບ​ຂອງ​ຮ່າງ​ກາຍ​ທີ່​ກິ້ງ​ລົງ​ມາ​ເທິງ​ພູ​ກ່ອນ​ທີ່​ລົດ​ໄຟ​ຈະ​ປະ​ໄວ້​ທາງ​ຫລັງ.
  
  
  ຂ້ອຍຫາຍໃຈແຮງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ປືນ​ຂອງ​ຜູ້​ເສຍ​ຊີ​ວິດ​ແລະ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ອາ​ວຸດ Sheng ຢູ່​ພື້ນ​ທີ່​ໃກ້​ກັບ​ຕຽງ​ນອນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂຍນ​ພວກ​ເຂົາ​ໄປ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ປິດ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ແລະ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ tidied ເຖິງ compartment ໄດ້. ຂ້ອຍບໍ່ຢາກໃຫ້ຜູ້ຍິງ Schmidt ຮູ້ວ່າຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນັ້ນ.
  
  
  ວຽກງານຂອງຂ້ອຍແມ່ນໜັກກວ່າເມື່ອຂ້ອຍຂຶ້ນລົດໄຟ. ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງຊອກຫາ Sheng Zi. ການ​ຕໍ່​ສູ້​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ໄດ້​ຊະ​ນະ​ແມ່ນ​ບໍ່​ໄດ້​ສິ້ນ​ສຸດ​ສໍາ​ລັບ​ພວກ​ເຮົາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ຕົວ​ແທນ​ທີ່​ມີ​ຊີ​ວິດ​ພຽງ​ແຕ່​ຂອງ​ໂລກ​ຟຣີ​ທີ່​ຮູ້​ຈັກ​ສິ່ງ​ທີ່​ເຂົາ​ເບິ່ງ​ຄື​. ລາວຈະບໍ່ປ່ອຍໃຫ້ຂ້ອຍເອົາຄວາມຮູ້ນີ້ໄປກັບຂ້ອຍດົນນານ.
  
  
  
  
  ບົດທີຫ້າ.
  
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຕາມ​ທາງ​ລົດ​ໄຟ​ຈາກ​ສົ້ນ​ຫນຶ່ງ​ໄປ​ອີກ​ດ້ານ​ຫນຶ່ງ​ແລະ​ບໍ່​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ຕົວ​ແທນ​ຈີນ​.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍສຳເລັດການຄົ້ນຫາ, ລົດໄຟໄດ້ຢຸດສອງຢ່າງໄວ. Sheng Zi ສາມາດໂດດໃສ່ພວກມັນໄດ້. ລາວຍັງສາມາດຢູ່ເທິງເຮືອຢູ່ໃນຫ້ອງຫນຶ່ງທີ່ຂ້ອຍເຂົ້າບໍ່ໄດ້, ຫຼືຢູ່ໃນບ່ອນອື່ນຫຼາຍສິບບ່ອນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຫວັງ​ວ່າ​ຈະ​ສໍາ​ຫຼວດ​ສະ​ຖານ​ທີ່​ທັງ​ຫມົດ​ທີ່​ຈະ​ຊ່ອນ​ຢູ່​ໃນ​ລົດ​ໄຟ​ທີ່​ເຄື່ອນ​ຍ້າຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຖອນ​ຫາຍ​ໃຈ​ແລະ​ຍອມ​ຮັບ​ສໍາ​ລັບ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​. ບໍ່​ເປັນ​ທາງ​ໃດ​ກໍ​ຕາມ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແນ່​ໃຈວ່​າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ໄດ້​ພົບ Shen ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ.
  
  
  ໃນຕອນກາງເວັນຂ້ອຍພົບເຫັນ Ursula ນັ່ງຢູ່ຄົນດຽວຢູ່ໃນຫ້ອງ. ນາງ​ຫຍຸ້ງ​ຢູ່​ໃນ​ການ​ຂຽນ​ປື້ມ​ບັນ​ທຶກ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ທີ່​ນາງ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ກະ​ເປົ໋າ​ຂອງ​ນາງ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເປີດ​ປະ​ຕູ compartment ແລະ​ເຂົ້າ​ໄປ.
  
  
  “ສະບາຍດີ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  “ໂອ້, Nick! ນັ່ງ​ລົງ. ຂ້ອຍພຽງແຕ່ພະຍາຍາມຂຽນບັນທຶກໄປຫານາຍຈ້າງຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍ​ຕ້ອງ​ບອກ​ລາວ​ວ່າ ຂ້ອຍ​ຍັງ​ເຫຼືອ​ມື​ເປົ່າ. ຂ້ອຍຈະສົ່ງໂທລະເລກໄປ Venice."
  
  
  ຂ້ອຍນັ່ງລົງຂ້າງນາງ. ມີສາມບ່ອນນັ່ງ plush ໃນແຕ່ລະດ້ານຂອງຊ່ອງ, ແຕ່ລະຫຸ້ມດ້ວຍວັດສະດຸທີ່ມີຮູບແບບສີດໍາແລະສີນ້ໍາຕານທີ່ເຮັດໃຫ້ມັນມີລັກສະນະຂອງຫ້ອງຊາເອີຣົບຈາກສະຕະວັດທີ່ຜ່ານມາ. coupe ໄດ້ຖືກສ້າງຂຶ້ນໃນຍຸກຂອງລົດໄຟ glamor, ໃນເວລາທີ່ກະສັດແລະນັກສະເຫຼີມສະຫຼອງໄດ້ຂຶ້ນເຮືອ Orient Express. ມີບ່ອນວາງກະເປົາຂະໜາດໃຫຍ່ ແລະ ນ້ອຍຢູ່ເໜືອບ່ອນນັ່ງ, ກະຈົກຢູ່ຝາແຕ່ລະບ່ອນ, ແລະ ແຕ່ລະດ້ານຂອງກະຈົກມີຮູບຖ່າຍທິວທັດຂອງເສັ້ນທາງ.
  
  
  Ursula ເອົາບັນທຶກຂອງນາງໄວ້ໃນກະເປົ໋າເງິນຂອງນາງແລະຂ້ອຍໄດ້ສັງເກດເຫັນ .22 Webley ອັດຕະໂນມັດພາຍໃນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫວັງ​ວ່າ​ນາງ​ຈະ​ບໍ່​ຈໍາ​ເປັນ​ຕ້ອງ​ປະ​ເຊີນ​ຫນ້າ​ກັບ​ຜູ້​ຊາຍ​ຂອງ​ນາງ​ທີ່​ມີ​ຂອງ​ຫຼິ້ນ​ນີ້. ນາງຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍແລະຮອຍຍິ້ມຫາຍໄປຈາກໃບຫນ້າຂອງນາງ.
  
  
  “ນິ! ເກີດ​ຫຍັງ​ຂື້ນ​ກັບ​ເຈົ້າ?"
  
  
  ນາງໄດ້ອ້າງເຖິງຮອຍແຕກທີ່ສະແດງໃຫ້ເຫັນວ່າ Shen ໄດ້ຕີຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າ chuckled. "ຂ້ອຍກໍາລັງຝຶກອາຊີບຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  "ເຈົ້າສະບາຍດີບໍ?"
  
  
  "ຂ້ອຍ​ສະ​ບາຍ​ດີ". ຂ້າພະເຈົ້າຍິນດີທີ່ນາງເປັນຫ່ວງແທ້ໆ. “ສົມມຸດວ່າບໍ່ມີລົດກິນເຂົ້າດຽວນີ້, ແຕ່ຂ້ອຍຊື້ຂວດ bourbon ໃນ Milan. ເຈົ້າຢາກເຂົ້າຮ່ວມຂ້ອຍຢູ່ໃນຫ້ອງຂອງຂ້ອຍເພື່ອດື່ມບໍ?”
  
  
  ນາງເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍຕາສີຟ້າເຢັນ. ນາງຮູ້ວ່າມັນເປັນການສະເຫນີແລະນາງຮູ້ວ່າຂ້ອຍຕ້ອງການໃຫ້ນາງຮູ້. ນາງ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຊົນນະບົດ​ທີ່​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ອີກ​ເທື່ອ​ໜຶ່ງ, ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄປ​ໃກ້​ແມ່ນ້ຳ Adriatic.
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າພະຍາຍາມລໍ້ລວງຂ້ອຍ, Nick."
  
  
  "ບໍ່ມີທາງ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ນາງ winced. “ທ່ານບໍ່ໄດ້ປ່ຽນແປງເລັກນ້ອຍ. ເຈົ້າບໍ່ເຫັນບໍວ່າຂ້ອຍເຮັດວຽກຢູ່ບໍ?
  
  
  "ເຈົ້າຕ້ອງການພັກຜ່ອນບາງເທື່ອ."
  
  
  "ມັນບໍ່ງ່າຍທີ່ຈະເຮັດໃນເວລາທີ່ທ່ານຕິດຕາມຜູ້ຊາຍເຊັ່ນ Hans Richter."
  
  
  ມັນເປັນຄັ້ງທໍາອິດທີ່ນາງກ່າວເຖິງຊື່ຂອງຜູ້ຊາຍທີ່ນາງເອີ້ນວ່າ Butcher. ຂ້ອຍພົບສິ່ງນີ້. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ອ່ານກ່ຽວກັບ Richter, ແລະສິ່ງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າອ່ານແມ່ນຫນ້າຢ້ານ.
  
  
  “ສະ​ນັ້ນ​ເຂົາ​ແມ່ນ​ຫນຶ່ງ​ທີ່​ທ່ານ​ກໍາ​ລັງ​ຫຼັງ. ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈຄວາມຕັ້ງໃຈຂອງເຈົ້າ."
  
  
  ປະຕູໄດ້ເປີດຂຶ້ນ ແລະຍິງໄວກາງຄົນໜຶ່ງຢືນຢູ່ທີ່ນັ້ນ. "ບ່ອນນັ່ງເຫຼົ່ານີ້ຖືກເອົາບໍ?" ນາງໄດ້ຖາມດ້ວຍສໍານຽງອັງກິດ, ຊີ້ໄປຫາສີ່ບ່ອນນັ່ງຫວ່າງເປົ່າ.
  
  
  "ບໍ່, ກະລຸນາເຂົ້າຮ່ວມກັບພວກເຮົາ," Ursula ເວົ້າ.
  
  
  ແມ່ຍິງໄດ້ເຂົ້າມາແລະນັ່ງລົງທີ່ບ່ອນນັ່ງປ່ອງຢ້ຽມກົງກັນຂ້າມກັບ Ursula ແລະຂ້ອຍ. ປະຕູ​ຫ້ອງ​ດັ່ງກ່າວ​ຖືກ​ເປີດ​ໄວ້, ມີ​ລົມ​ເຢັນ​ພັດ​ມາ​ຈາກ​ແລວ​ທາງ. ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ນາງ​ນັ່ງ​ລົງ​ແລ້ວ, ນາງ​ໄດ້​ເອື້ອມ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຖົງ​ເຟືອງ​ເພື່ອ​ເອົາ​ຜ້າ​ຖັກ.
  
  
  “ມື້ທີ່ດີ,” ນາງຍິ້ມ. ນາງ​ເປັນ​ຜູ້​ຍິງ​ບາງ​ຄົນ​ທີ່​ມີ​ດັງ​ຮອກ ແລະ​ຜົມ​ສີ​ຂີ້​ເຖົ່າ​ສັ້ນ. ແວ່ນຕາຂອງນາງມີພຽງແຕ່ສ່ວນລຸ່ມຂອງເລນປົກກະຕິ - ຕ່ອນນ້ອຍໆຂອງແກ້ວທີ່ໃຊ້ສໍາລັບການເຮັດວຽກໃກ້ຊິດ.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?
  
  
  "Ursula ຕົກລົງ.
  
  
  Ursula ເບິ່ງຈາກການຖັກຂອງນາງມາຫາຂ້ອຍແລະຍິ້ມ. ແມ່​ຍິງ​ໄດ້​ຫຍຸ້ງ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ຖັກ​ຕົນ​ເອງ, ບໍ່​ໄດ້​ເອົາ​ໃຈ​ໃສ່​ກັບ​ພວກ​ເຮົາ​ຕໍ່​ໄປ​ອີກ​ແລ້ວ. ຂ້ອຍກໍາລັງຈະລົມກັບ Ursula ອີກເທື່ອຫນຶ່ງເມື່ອຜູ້ຊາຍເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງ. ໂດຍ​ບໍ່​ໄດ້​ເວົ້າ​ກັບ​ຜູ້​ໃດ, ລາວ​ນັ່ງ​ຢູ່​ທີ່​ສຸດ​ຂອງ​ຫ້ອງ​ນັ້ນ, ໃກ້​ກັບ​ປະຕູ. ມັນແມ່ນຜູ້ຊາຍທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນກ່ອນຫນ້ານີ້ກັບ walkie-talkie ທີ່ລາວຍັງຖືຢູ່. ລາວວາງນາງຢູ່ເທິງບ່ອນນັ່ງຂ້າງລາວ, ດຶງຫນັງສືພິມອອກຈາກພາຍໃຕ້ແຂນຂອງລາວແລະເລີ່ມອ່ານ. ທຸກໆຄັ້ງທີ່ຂ້ອຍເຫັນຜູ້ຊາຍຄົນນີ້, ລາວຖືວິທະຍຸ, ແຕ່ລາວບໍ່ເຄີຍເປີດມັນ.
  
  
  "ເຈົ້າຮູ້ບໍວ່າພວກເຮົາຈະມາຮອດ Venice ໃນເວລາໃດ?" - ແມ່ຍິງອັງກິດຖາມ Ursula.
  
  
  Ursula ພະຍາຍາມເບິ່ງດີກວ່າຜູ້ຊາຍກັບຫນັງສືພິມ. ໃນປັດຈຸບັນນາງໄດ້ຫັນໄປຫາແມ່ຍິງອັງກິດ. "ຂ້ອຍຄາດວ່າຈະປະມານຫົກຫຼືຕໍ່ມາ."
  
  
  “ໂອ້, ນັ້ນບໍ່ແມ່ນສິ່ງທີ່ບໍ່ດີ. ພວກເຮົາທຸກຄົນຈະຕ້ອງກິນບາງຢ່າງຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ແນ່ນອນ, ເພາະວ່າບໍ່ມີລົດກິນເຂົ້າ."
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ມັນຖືກຕ້ອງ," Ursula ເວົ້າ. ຂ້ອຍເຫັນໃບໜ້າຂອງນາງປ່ຽນໄປ ຄືກັບວ່ານາງຈື່ໄດ້ບາງອັນ, ແລະຈາກນັ້ນ ນາງໄດ້ຫລຽວເບິ່ງຊາຍຄົນນັ້ນກັບວິທະຍຸຢ່າງໄວວາ.
  
  
  ແມ່ຍິງຊາວອັງກິດຄົນນີ້ກ່າວວ່າ "ຂ້ອຍຄິດວ່າມັນເປັນເລື່ອງທີ່ບໍ່ສຸພາບຮ້າຍແຮງທີ່ຈະບໍ່ສົ່ງລົດກິນເຂົ້າກັບພວກເຮົາຕະຫຼອດທາງ,"
  
  
  ດຽວນີ້ Ursula ກຳ ລັງເບິ່ງມືຊ້າຍຂອງຜູ້ຊາຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ເກີນ​ໄປ​ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ​ສິ່ງ​ທີ່​ນາງ​ກໍາ​ລັງ​ເບິ່ງ. knuckle ສຸດນິ້ວມືວົງຂອງມືທີ່ຖືຫນັງສືພິມແມ່ນຂະຫນາດໃຫຍ່ແລະ knobby. ພວກເຮົາແລກປ່ຽນ glances. knuckle ນີ້ແມ່ນຈຸດເດັ່ນຂອງ Hans Richter.
  
  
  Ursula ບໍ່ສາມາດເບິ່ງໃບຫນ້າຂອງລາວໄດ້ດີ, ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍຈຶ່ງຕັດສິນໃຈຊ່ວຍລາວ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລໍຖ້າຈົນກ່ວາຜູ້ຊາຍໄດ້ຫັນຫນ້າແລະເວົ້າກັບລາວ.
  
  
  "ຂໍໂທດ, ທ່ານ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍເອົາຫນັງສືພິມລົງແລະເບິ່ງຂ້ອຍ. "ແມ່ນບໍ?" ສຳນຽງຂອງລາວແມ່ນຄ້າຍຄືກັບ Ursula's. ລາວແມ່ນປະມານຄວາມສູງຂອງຂ້ອຍແລະມີລູກປືນທະຫານ. ຢູ່ glance ທໍາອິດ, ກ້າມ, ໃບຫນ້າອັດສະລິຍະຂອງລາວເບິ່ງຄືວ່າອາຍຸຕ່ໍາກວ່າອາຍຸຂອງລາວ.
  
  
  "ຂ້ອຍເຫັນເຈົ້າມີຫນັງສືພິມລອນດອນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ມີຜົນການແຂ່ງຂັນບານເຕະຢູ່ທີ່ນັ້ນບໍ?"
  
  
  ການແນມເບິ່ງຂອງລາວໄດ້ຍ້າຍຈາກຂ້ອຍໄປຫາ Ursula, ແລະດຽວນີ້ກັບຂ້ອຍ. ລາວ​ພັບ​ໜັງ​ສື​ພິມ​ແລະ​ຍື່ນ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ. “ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າມີ. ນີ້, ຂ້ອຍຫາກໍ່ຈົບແລ້ວ.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼີກ​ເວັ້ນ​ການ​ເບິ່ງ​ມື​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຕົນ. "ຂໍຂອບໃຈ," ຂ້ອຍເວົ້າ, ເອົາຫນັງສືພິມ. ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນຮອຍແປ້ວຢູ່ຄໍຂອງລາວ.
  
  
  ລາວເບິ່ງ Ursula ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. "ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນດີ." ລາວເອົາວິທະຍຸແລະຢືນຂຶ້ນ. "ດຽວນີ້ຖ້າທ່ານຈະແກ້ຕົວ."
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ຫັນ​ແລະ​ອອກ​ຈາກ​ຫ້ອງ​ນັ້ນ, ມຸ່ງ​ໜ້າ​ໄປ​ຫາ​ລົດ​ທີ່​ນອນ. ຂ້ອຍຫັນໄປຫາ Ursula: "ດີ?"
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້," ນາງເວົ້າ.
  
  
  ຜູ້​ຍິງ​ຄົນ​ນັ້ນ​ໄດ້​ຢຸດ​ຖັກ​ແສ່ວ ແລະ​ຟັງ​ການ​ສົນ​ທະ​ນາ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ສົນ​ໃຈ​ແທ້ໆ.
  
  
  "ບໍ່ມີມືຫຼາຍເຊັ່ນນັ້ນ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ບໍ່," Ursula ຍອມຮັບ. "ຫນ້ອຍ​ຫນຶ່ງ."
  
  
  ຂ້ອຍຢືນຢູ່. "ຂ້ອຍຈະກັບມາໃນໄວໆນີ້".
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ້າຍ​ອອກ​ໄປ​ທາງ​ຫ້ອງ​ໂຖງ​ຂອງ​ຄູ​ຝຶກ​ມື້​ນັ້ນ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ໃນ​ທິດ​ທາງ​ທີ່​ຜູ້​ຊາຍ​ໄດ້​ໄປ. ຂ້າພະເຈົ້າຈັບໄດ້ກັບລາວໃນຂະນະທີ່ລາວດຶງເຂົ້າໄປໃນ Voiture 5, ລົດທີ່ແມ່ຍິງ Topcon ແມ່ນຢູ່. ຂ້ອຍຢືນຢູ່ຫຼັງລົດໃນຂະນະທີ່ລາວຍ່າງໄປ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ ducked ປະມານແຈຂອງແລວເສດຖະກິດ. ບຶດໜຶ່ງຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງປະຕູປິດ. ລາວ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ 6.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຢືນຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕັດສິນໃຈ. ການເຄື່ອນໄຫວຕໍ່ໄປຂອງຂ້ອຍຕໍ່ກັບ Topcon ຈະມີຄວາມອ່ອນໂຍນຫນ້ອຍລົງ. ເຈົ້າຈະຕ້ອງໄປຫາ Eva Schmidt ແລະຖາມນາງວ່າອຸປະກອນຖືກລັກໄປເຊື່ອງໄວ້ຢູ່ໃສ. ໃນປັດຈຸບັນນີ້ແມ່ນເວລາທີ່ເຫມາະສົມ. ຂ້ອຍ​ເຄາະ​ປະຕູ​ຫ້ອງ​ທີ 4, ​ແຕ່​ບໍ່​ມີ​ຄຳ​ຕອບ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ແຕ່ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນງຽບຢູ່ໃນ. ຂ້ອຍຈະຕ້ອງພະຍາຍາມຕໍ່ມາ.
  
  
  ໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າກັບຄືນໄປ Ursula, ແມ່ຍິງຍັງຢູ່ກັບນາງ, ປຶກສາຫາລືກ່ຽວກັບຜົນປະໂຫຍດຂອງການເດີນທາງລົດໄຟທຽບກັບການເດີນທາງຂອງສາຍການບິນ. Ursula ດີໃຈທີ່ໄດ້ເຫັນຂ້ອຍ. "ໄປຍ່າງຫຼິ້ນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ມັນດີຢູ່ໃນເວທີ."
  
  
  "ຢ່າລືມກິນເຂົ້າຢູ່ Venice," ຜູ້ຍິງເວົ້າ.
  
  
  "ພວກເຮົາຈະບໍ່ລືມ," ຂ້ອຍບອກນາງ.
  
  
  ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ແລວ​ທາງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເວົ້າ​ວ່າ: “ມາ, ໄປ​ທີ່​ຫ້ອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.”
  
  
  ນາງໄດ້ເບິ່ງຂ້ອຍ. "ຍິ່ງໃຫຍ່."
  
  
  ເມື່ອພວກເຮົາມາຮອດຫ້ອງຂອງຂ້ອຍ, ເຊິ່ງຫ່າງຈາກ Ursula ສາມນາທີໃນລົດດຽວກັນ, ຂ້ອຍໄດ້ຖອດເສື້ອ jacket ຂອງຂ້ອຍເພື່ອຄວາມສະດວກ, ແລະ Ursula ແນມເບິ່ງ Luger ໃຫຍ່ຢູ່ໃນຖົງໃສ່. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ສັ່ນຄວາມຄິດຂອງນາງອອກໄປ.
  
  
  ນາງໄດ້ນັ່ງຢ່າງລະມັດລະວັງຢູ່ເທິງຂອບຂອງຕຽງນອນຂອງຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຖອກ bourbon ສໍາລັບພວກເຮົາແຕ່ລະຄົນ. ນາງໄດ້ເອົາຂອງນາງດ້ວຍຮອຍຍິ້ມເລັກນ້ອຍ. "ກ່ອນທີ່ເຈົ້າຈະເມົາເຫຼົ້າ, ບອກຂ້ອຍ - ເຈົ້າພົບຜູ້ຊາຍທີ່ມີວິທະຍຸບໍ?"
  
  
  "ລາວຢູ່ໃນລົດຕໍ່ໄປ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຊ່ອງ 6. ເຈົ້າຄິດວ່າເຈົ້າໄດ້ພົບເຫັນ Butcher ບໍ?"
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນຮອຍແປ້ວ," ນາງເວົ້າ.
  
  
  "ບໍ່. ແຕ່ການກໍ່ສ້າງຂອງລາວແມ່ນເຫມາະສົມ, ແລະອາຍຸຂອງລາວ."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້, ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້," ນາງເວົ້າຊ້າໆ. "ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າມັນເປັນ Richter, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ຢາກຈັບຄົນຜິດ."
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເຈົ້າມີທາງເລືອກດຽວ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ເຈົ້າໄປ
  
  
  ພະຍາຍາມຊອກຫາບາງສິ່ງບາງຢ່າງໃນສິ່ງຂອງສ່ວນຕົວຂອງລາວທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ການກໍານົດຕົວຂອງເຈົ້າໃນທາງບວກຫຼາຍຂຶ້ນ."
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ເຈົ້າເວົ້າຖືກ," ນາງຕົກລົງເຫັນດີ. "ຂ້ອຍຕ້ອງພະຍາຍາມເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຂອງລາວ."
  
  
  ຂ້ອຍຖອນຫາຍໃຈ. “ເບິ່ງ, ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈເລື່ອງນີ້. ໃຫ້ຂ້ອຍຊອກຫາຫ້ອງຂອງລາວ."
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ຮູ້ວ່າຈະຊອກຫາຫຍັງ, Nick."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄິດເລັກນ້ອຍ. "ຕົກລົງ, ໄປນຳກັນ."
  
  
  ນາງຍິ້ມ. "ນັ້ນດີກວ່າ. ທ່ານບໍ່ສາມາດຕົກຢູ່ໃນຄວາມຕື່ນເຕັ້ນຢ່າງສົມບູນ.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດື່ມ bourbon ເປັນ. "ພວກເຮົາບໍ່ສາມາດໄປໄດ້ດຽວນີ້," ຂ້ອຍບອກນາງ, ເອົາແຂນຂອງຂ້ອຍອ້ອມແອວຂອງນາງ. “Richter, ຫຼືໃຜກໍຕາມທີ່ລາວເປັນ, ໄດ້ກັບຄືນໄປຫາຫ້ອງ. ລາວຈະຢູ່ທີ່ນັ້ນເປັນໄລຍະໜຶ່ງ. ພວກເຮົາຈະຕ້ອງລໍຖ້າມັນ."
  
  
  ຕາສີຟ້າຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍ ແລະນາງເອົາ bourbon ຈອກໜຶ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ຈອກ​ຈາກ​ມື​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ວາງ​ໄວ້​ຂ້າງ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ນັ່ງ​ຢູ່​ແຂບ​ຂອງ​ຕຽງ​ນອນ​ແລະ​ດຶງ​ນາງ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ kissed ນາງສຸດຮິມຝີປາກເປັນເວລາດົນນານແລະນາງຕອບສະຫນອງ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ kissed ຄໍ ຂອງ ນາງ ພາຍ ໃຕ້ ຜົມ ຜິວ ເນື້ອ ສີ ຂາວ ຂອງ ນາງ ແລະ ລົມ ຫາຍ ໃຈ ຂອງ ນາງ escaped. “ຜ່ອນຄາຍ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ເມື່ອຈູບຄັ້ງຕໍ່ໄປສິ້ນສຸດລົງ, ນາງໄດ້ຕັດສິນໃຈທີ່ຈະມອບຕົວເອງໃຫ້ຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ນາງ​ກັບ​ຕີນ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ undress ໂດຍ​ທີ່​ບໍ່​ໄດ້​ເວົ້າ​ຄໍາ​ສັບ​ໃດ​. ທັນທີທີ່ພວກເຮົາພົບເຫັນຕົວເອງຢູ່ເທິງຕຽງ, ຮ່າງກາຍຂອງພວກເຮົາເຄັ່ງຕຶງ. ສຽງທີ່ງຽບສະຫງົບໄດ້ຫລົບໜີອອກຈາກຄໍຂອງນາງ. ເນື້ອຫນັງຂອງນາງຮ້ອນກັບການສໍາພັດຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ເທິງ​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ນາງ​. ຕາຂອງ Ursula ໄດ້ຖືກປິດ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເຫັນ ວິ ທີ ການ ແຂ້ວ ຂາວ ຂອງ ນາງ sparkled. ນາງໄດ້ຮ້ອງຄາງ ແລະເອົາແຂນຂວາຂອງນາງອ້ອມຄໍຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ສຶກວ່ານາງສັ່ນສະເທືອນ ແລະໄດ້ຍິນສຽງຖອນຫາຍໃຈຂອງນາງ, ແລະຈາກນັ້ນນາງກໍລົ້ມລົງ, ຮອຍຍິ້ມທີ່ຫຼັ່ງໄຫຼຢູ່ແຈປາກຂອງນາງ.
  
  
  ລໍ້​ລົດ​ໄຟ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ຂ້າງ​ລຸ່ມ​ພວກ​ເຮົາ ແລະ​ລົດ​ໄຟ​ໄດ້​ເຄື່ອນ​ໄປ​ຢ່າງ​ຄ່ອງ​ແຄ້ວ. ມັນເປັນຊ່ວງເວລາທີ່ດີ ແລະພວກເຮົາທັງສອງບໍ່ຕ້ອງການຂັດຂວາງມັນດ້ວຍຄໍາເວົ້າ.
  
  
  ສຸດທ້າຍ, Ursula ແຕະແກ້ມຂອງຂ້ອຍ. "ນັ້ນແມ່ນສິ່ງມະຫັດ, Nick."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຍິ້ມຄືນນາງ. "ມັນດີກ່ວາການຖັກຢູ່ໃນຊ່ອງ."
  
  
  ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ນຸ່ງ​ເຄື່ອງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເປີດ​ຜ້າ​ມ່ານ​ຢູ່​ເທິງ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ. ພວກເຮົາພົບເຫັນຕົວເຮົາເອງຢູ່ໃນພື້ນທີ່ swampy ໃກ້ Venice.
  
  
  "ດຽວນີ້, ສໍາລັບຫ້ອງນັ້ນ, ພວກເຮົາຈະຊອກຫາ ... " Ursula ເວົ້າ.
  
  
  "ໃຫ້ຂ້ອຍກວດເບິ່ງຜູ້ຊາຍຂອງເຈົ້າແລະເບິ່ງວ່າລາວຍັງຢູ່ບໍ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ແລວ​ເສດ​ຖະ​ກິດ​ແລະ​ຍ້າຍ​ຕາມ​ມັນ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ທີ່​ຄອບ​ຄອງ​ໂດຍ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ມີ walkie-talkie ໄດ້​.
  
  
  ລາວ​ເປີດ​ປະຕູ​ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ມັນ, ແລະ​ຊົ່ວ​ຄາວ​ໜຶ່ງ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຕາ​ຂອງ​ກັນ​ແລະ​ກັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຕໍ່​ໄປ​ແລະ​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ເຂົາ​ໄປ​ທີ່​ສຸດ​ຂອງ​ລົດ. ແລ້ວ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ຫັນ​ໜ້າ​ໄປ​ແລະ​ເຮັດ​ທ່າ​ວ່າ​ເບິ່ງ​ຄືນ​ຢ່າງ​ໄວ. ຊາຍຄົນນັ້ນຍັງຢືນຢູ່ໃນປະຕູເຮືອນ, ເຝົ້າເບິ່ງຂ້ອຍ.
  
  
  ຕາຂອງພວກເຮົາໄດ້ພົບອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ການແນມເບິ່ງຂອງລາວແມ່ນແຂງກະດ້າງແລະ defiant. ຈາກ​ນັ້ນ​ລາວ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ທີ່​ຫ້ອງ​ນັ້ນ ແລະ​ໄດ້​ຕົບ​ປະຕູ.
  
  
  ການຄົ້ນຫາທີ່ຂ້ອຍແນະນໍາກັບ Ursula ແມ່ນອອກຈາກຕາຕະລາງສໍາລັບຕອນນີ້. ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ຜູ້ຊາຍຄົນນີ້ເບິ່ງຄືວ່າສົງໃສຂ້ອຍ. ຖ້າລາວກາຍເປັນ Hans Richter, ຄວາມສົງໃສນີ້ແມ່ນເຂົ້າໃຈໄດ້. ເພື່ອຫຼີກເວັ້ນການຈັບຕົວໄດ້ດົນເທົ່າທີ່ Richter ເຮັດ, ຜູ້ຊາຍຕ້ອງມີຄວາມລະມັດລະວັງສູງ, ລະມັດລະວັງຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງ, ບໍ່ໄວ້ວາງໃຈກັບທຸກໆຄົນ. ລາວອາດຈະນອນກັບປືນຢູ່ໃນມືຂອງລາວ.
  
  
  "ແນ່ນອນວ່າມັນແມ່ນ Richter," ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ. Ursula ຕ້ອງໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າເພາະວ່າມັນເປັນວຽກຂອງນາງ. ນາງຕ້ອງການຫຼັກຖານສະແດງຕົວຕົນທີ່ແທ້ຈິງຂອງລາວເພື່ອຈັບລາວ. ແຕ່ສໍາລັບຈຸດປະສົງປະຕິບັດທັງຫມົດຂ້າພະເຈົ້າສົມມຸດວ່າລາວເປັນຜູ້ຂ້າຂອງ Belgrade. knuckle deformed ນີ້ ແລະ demeanor wary ຂອງ ຜູ້ ຊາຍ ໄດ້ ໃຈວ່ າ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຢືນຢູ່ດ້ານຫຼັງຂອງລົດ, Eva Schmidt ປະກົດຕົວ, ເຕືອນຂ້ອຍວ່າຂ້ອຍມີວຽກຂອງຕົນເອງ, ແລະເບິ່ງຄືວ່ານາງເປັນກຸນແຈສໍາລັບມັນ.
  
  
  ແມ່​ຍິງ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ມາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກິ່ນ​ຫອມ​ຂອງ​ນ້ຳ​ຫອມ​ຂອງ​ນາງ, ເຊິ່ງ​ເປັນ​ເພດ​ຍິງ​ຫຼາຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຂາ​ຂອງ​ນາງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ນາງ​ຍ່າງ​ລົງ​ແລວ​ທາງ​. “ບໍ່​ດີ,” ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ.
  
  
  ຢຸດຢູ່ທີ່ປະຕູຫ້ອງຂອງນາງ, ນາງໄດ້ຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍສາຍຕາປະເມີນດຽວກັນວ່ານາງໄດ້ເຫັນນາງຄັ້ງທໍາອິດ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ປົດລັອກປະຕູແລະເຂົ້າໄປໃນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກັບຄືນໄປຫາ Ursula ແລະບອກນາງວ່າຜູ້ຊາຍທີ່ຂ້ອຍຄິດວ່າເປັນ Richter ຍັງຢູ່ໃນຫ້ອງຂອງລາວ. “ພະຍາຍາມເບິ່ງປະຕູຂອງລາວ. ຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງເບິ່ງແຍງທຸລະກິດນ້ອຍໆຂອງຂ້ອຍ,” ຂ້ອຍເວົ້າ, ກວດເບິ່ງ Luger.
  
  
  "ມີທຸລະກິດຫຍັງ, Nick?"
  
  
  "ບາງຄົນເອີ້ນວ່າການຊັກຊວນ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຄາະປະຕູຂອງ Eva Schmidt ແລະນາງໄດ້ເປີດມັນທັນທີ. ນາງເບິ່ງແປກໃຈ. "ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ຫຍັງ?" - ນາງຖາມດ້ວຍສໍານຽງເຍຍລະມັນ.
  
  
  "ເຈົ້າ," ຂ້ອຍບອກນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍູ້​ນາງ​ອອກ​ໄປ​ແລະ​ໄວ​ປິດ​ປະ​ຕູ​ຫລັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຜູ້ຍິງຄົນນັ້ນເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງລະມັດລະວັງ, ແຕ່ແນ່ນອນນາງບໍ່ໄດ້ຕົກຢູ່ໃນຄວາມຕື່ນຕົກໃຈ. ນາງກ່າວວ່າ "ມີວິທີທີ່ດີກວ່າທີ່ຈະພົບກັບຄົນ," ນາງເວົ້າ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນການໂທຫາທຸລະກິດຫຼາຍກວ່າ, Eva."
  
  
  “ຖ້າທ່ານເປັນຕຳຫຼວດ, ຂ້ອຍບໍ່ມີຫຍັງປິດບັງ. ຖ້າເຈົ້າເປັນໂຈນ, ມັນມີຄ່າໜ້ອຍທີ່ຈະລັກຈາກຂ້ອຍ.”
  
  
  "ພຽງແຕ່ອຸປະກອນເອເລັກໂຕຣນິກທີ່ລັດຖະບານສ່ວນໃຫຍ່ຢາກມີ," ຂ້ອຍຕອບ. "ໃຫ້ມັນຢູ່ທີ່ນີ້.
  
  
  ຂ້ອຍຮູ້ວ່າເຈົ້າເປັນຕົວແທນ Topcon. "
  
  
  "ຕົວແທນ Topcon ແມ່ນຫຍັງ?"
  
  
  “ຂ້ອຍຍັງຮູ້ວ່າເຈົ້າລົມກັບຕົວແທນ KGB. ເຈົ້າຫວັງວ່າຈະຂາຍອຸປະກອນດັ່ງກ່າວໃຫ້ສະຫະພາບໂຊວຽດ."
  
  
  "ຕົວແທນ KGB ປະເພດໃດ?" ລາວ​ເວົ້າ. ມັນ​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ທີ່​ຈະ​ມີ​ສຽງ​ຄ້າຍ​ຄື​ການ​ບັນ​ທຶກ gramophone​.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈໍາ​ເປັນ​ຕ້ອງ​ເຮັດ​ໃຫ້​ນາງ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ຈັກ​ສິ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເວົ້າ​ວ່າ, “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຟັງ​ຫນຶ່ງ​ໃນ​ການ​ສົນ​ທະ​ນາ​ຂອງ​ທ່ານ​ກັບ​ລັດ​ເຊຍ. ຊື່ຂອງລາວແມ່ນ Lubyanka. ພວກເຮົາມີຮູບຖ່າຍຂອງລາວຢູ່ໃນແຟ້ມຂອງພວກເຮົາ."
  
  
  ຕາຂອງນາງແຄບ. "ເຈົ້າແມ່ນໃຜ, CIA?"
  
  
  "ຂ້ອຍຢູ່ໃນວຽກຂອງພວກເຂົາ."
  
  
  "ໃຫ້ເວົ້າວ່າຂ້ອຍພະຍາຍາມຂາຍບາງສິ່ງບາງຢ່າງໃຫ້ຊາວລັດເຊຍ. ເຈົ້າສະເໜີໃຫ້ຢຸດຂ້ອຍໄດ້ແນວໃດ?”
  
  
  “ດີ, ມີວິທີງ່າຍໆອັນໜຶ່ງ. ຂ້ອຍສາມາດຂ້າເຈົ້າໄດ້."
  
  
  Eva Schmidt ບໍ່ໄດ້ flinch. "ບໍ່ແມ່ນຢູ່ໃນລົດໄຟທີ່ແອອັດ, ເຈົ້າເຮັດບໍ່ໄດ້. ເຈົ້າກຳລັງຂີ້ຄ້ານ."
  
  
  ຂ້ອຍຍ້າຍມືຂອງຂ້ອຍແລະ pin ເຂົ້າໄປໃນມືຂອງຂ້ອຍ. “ເຈົ້າຄິດຜິດຫຼາຍສໍ່າໃດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂ້າ​ຄົນ​ຫນຶ່ງ​ໃນ​ລົດ​ໄຟ​ນີ້​ແລ້ວ. ຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້ງ່າຍດ້ວຍສອງຄົນ.”
  
  
  ໃບຫນ້າຂອງນາງຈືດຈາງແລະຕາຂອງນາງເປັນປະສາດ darved ກັບແຜ່ນໃບຄ້າຍຄືເຫຼື້ອມຂອງມີດ. "ຈໍພາບບໍ່ໄດ້ຢູ່ໃນຫ້ອງນີ້."
  
  
  "ມັນ​ຢູ່​ໃສ?"
  
  
  “ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດບອກເຈົ້າໄດ້. ຖ້າຂ້ອຍເວົ້າ, ປະຊາຊົນຂອງຂ້ອຍຈະຂ້າຂ້ອຍ.”
  
  
  ມືຂອງຂ້ອຍຍິງໄປຫານາງ. ໃນ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ທີ່​ໄວ​ຄັ້ງ​ໜຶ່ງ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕັດ​ປຸ່ມ​ເສື້ອ​ຜ້າ​ຂອງ​ນາງ​ອອກ​ໄປ ແລະ​ມັນ​ກໍ​ລົ້ມ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ​ເຮືອນ​ແລ້ວ​ກໍ​ມ້ວນ​ອອກ.
  
  
  "ມັນອາດຈະເປັນຄໍຂອງເຈົ້າ, ເອວາ."
  
  
  ນາງ gasped ອ່ອນໆ. ຕາຂອງນາງປະຕິບັດຕາມປຸ່ມ. “ຂ້ອຍບໍ່ມີອຸປະກອນ. ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ເຈລະຈາກັບລັດເຊຍ.”
  
  
  “ນາຍຈ້າງ Topcon ຢູ່ເທິງລົດໄຟ, ບໍ່ແມ່ນບໍ? ທ່ານເປັນຜູ້ໄກ່ເກ່ຍ, ທ່ານສົ່ງຂໍ້ສະເຫນີຂອງ KGB ໃຫ້ລາວ.”
  
  
  “ພຽງແຕ່ເປັນການລະມັດລະວັງ. ເຈົ້າຮູ້ວ່າມັນໄປໄດ້ແນວໃດ. ບໍ່ມີຄົນອື່ນທີ່ທ່ານສາມາດໄວ້ວາງໃຈໄດ້." ປາກົດຂື້ນ, Eva Schmidt ມີຄວາມຮູ້ສຶກຕະຫຼົກທີ່ຕາຍແລ້ວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິ້ມ​ໃສ່​ນາງ​ແລະ​ເອື້ອມ​ໄປ​ກັບ​ປະ​ຕູ​ຫ້ອງ​. "ຖ້າ KGB ຕັ້ງລາຄາທີ່ເຫມາະສົມ, ນາຍຈ້າງຂອງເຈົ້າຈະອອກມາຈາກຜ້າຄຸມແລະມອບຈໍພາບ. ນີ້ແມ່ນແຜນການບໍ?
  
  
  “ເຈົ້າຈະບໍ່ຫ້າມລາວບໍ່ໃຫ້ເຮັດມັນ. ບໍ່ມີໃຜຫ້າມລາວ."
  
  
  "ຂ້ອຍມີຄວາມຊ່ຽວຊານໃນຜູ້ເລີ່ມຕົ້ນ," ຂ້ອຍບອກນາງ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ມີຄົນຢູ່ໃນຫ້ອງໂຖງໄດ້ຫັນລູກບິດແລະຍູ້ປະຕູຢ່າງຫນັກ, ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍອອກຈາກການດຸ່ນດ່ຽງ.
  
  
  Eva Schmidt ປະຕິກິລິຍາຄືກັບວ່ານາງໄດ້ລໍຖ້າໂອກາດນີ້. ນາງເຕະແລະ heel ຂອງນາງຈັບ shin ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ຕີບ່າໄຫລ່ໃສ່ໜ້າເອິກຂອງຂ້ອຍ, ນາງຈັບຂໍ້ມືຂອງຂ້ອຍດ້ວຍມືທັງສອງ ແລະວາງມືຂອງຂ້ອຍໃສ່ຫົວເຂົ່າຂອງນາງ.
  
  
  ແມ່ຍິງໄດ້ຮັບບົດຮຽນຈາກຜູ້ຊ່ຽວຊານ. ນາງຄົງຈະຫັກແຂນຂອງຂ້ອຍຖ້າຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຍ້າຍກັບນາງ, ປະຕິເສດນາງແຮງດັນທີ່ນາງຕ້ອງການເພື່ອຊົດເຊີຍຄວາມເຂັ້ມແຂງທີ່ເຫນືອກວ່າຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ແຂນ​ທີ່​ເປັນ​ອິດ​ສະ​ລະ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອ້ອມ​ຄໍ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ດຶງ​ຫົວ​ຂອງ​ນາງ​ຢ່າງ​ແຂງ​ແຮງ​ທີ່​ນາງ grunted ເປັນ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ນາງ​ໄດ້​ຖືກ​ຕີ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍົກ stiletto ແລະ​ສໍາ​ຜັດ​ກັບ​ຄໍ​ຂອງ​ນາງ, ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ເຊີນ​ຫນ້າ​ກັບ​ປະ​ຕູ.
  
  
  ບໍ່ມີໃຜຢູ່ທີ່ນັ້ນ.
  
  
  “ໄປອີກ,” ຂ້ອຍບອກເອວາວ່າ, “ແລະການເດີນທາງນີ້ຈົບແລ້ວສຳລັບເຈົ້າ.”
  
  
  ນາງຢຸດເຊົາການຕໍ່ຕ້ານ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ປະ​ຕູ​ຫ້ອງ​ການ, ເຊິ່ງ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ໄດ້​ເປີດ​ເລັກ​ນ້ອຍ, ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ກັບ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຂອງ​ລົດ​ໄຟ.
  
  
  ລາກຜູ້ຍິງໄປພ້ອມກັບຂ້ອຍ, ຂ້ອຍກວດເບິ່ງແລວທາງ. ເພື່ອນຮ່ວມງານທີ່ຄາດໄວ້ຂອງ Eva ໄດ້ຫາຍໄປ.
  
  
  "ທ່ານກໍາລັງຄາດຫວັງວ່າບໍລິສັດ. ມັນແມ່ນໃຜ?" ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖາມນາງ.
  
  
  "ພາສາລັດເຊຍ. ເຈົ້າຢ້ານລາວ."
  
  
  ຂ້ອຍຕີປະຕູ. "ຂ້ອຍມີຄວາມສົງໃສວ່າເຈົ້າເວົ້າຕົວະແລະຂ້ອຍຫາກໍ່ພາດກອງປະຊຸມກັບຫົວຫນ້າ Topcon."
  
  
  “ຖ້າເປັນແນວນັ້ນ ເຈົ້າໂຊກດີ. ລາວຈະຂ້າເຈົ້າ."
  
  
  ນີ້​ແມ່ນ​ເທື່ອ​ທີ​ສອງ​ທີ່​ນາງ​ໄດ້​ບອກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ວ່າ​ຜູ້​ຊາຍ​ລຶກ​ລັບ​ເປັນ​ຄົນ​ບໍ່​ສັດ​ຊື່​ສໍ່າ​ໃດ. ບໍ່ວ່າລາວໄດ້ຮັບການຊົມເຊີຍຈາກເພື່ອນຮ່ວມງານຂອງລາວ, ຫຼື Eva ມີຄວາມສົນໃຈໃນລາວເປັນສ່ວນຕົວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ຈໍາ​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ທີ່​ຕົວ​ແທນ​ຈີນ​ໄດ້​ເວົ້າ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ເຂົາ​ໄດ້​ໂອ້​ອວດ​. ລາວເວົ້າວ່າ Eve ບໍ່ແມ່ນຜູ້ບໍລິຫານ Topcon, ແຕ່ແນ່ນອນນາງບໍ່ພຽງແຕ່ເປັນລູກຈ້າງຄົນອື່ນ.
  
  
  “ບອກຂ້ອຍກ່ຽວກັບແຟນຂອງເຈົ້າ, ອີວາ. ເລີ່ມຕົ້ນດ້ວຍຊື່ຂອງລາວ."
  
  
  “ເຈົ້າເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຫາຍໃຈຍາກ. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເວົ້າໄດ້."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປົດ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ແລະ​ນາງ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ມາ​ຄວາມ​ໂປດ​ປານ. ນາງໄດ້ເອົາແຂ້ວຂອງນາງເຂົ້າໄປໃນມືຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ມີບາງສິ່ງທີ່ທ່ານບໍ່ສາມາດຕ້ານທານໄດ້. ຫນຶ່ງໃນນັ້ນແມ່ນການກັດແຂ້ວແຫຼມ, ແລະ Eve ເບິ່ງຄືວ່າມີແຫຼມທີ່ສຸດ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສາບານແລະປ່ອຍໃຫ້ນາງໄປ.
  
  
  ຜູ້ຍິງຄົນນັ້ນໂດດອອກໄປຈາກຂ້ອຍ ແລະໂດດໄປຫາກະເປົ໋າຖັກແສ່ວທີ່ຂ້ອຍເຫັນລາວແບກຢູ່ໃນຄູຝຶກສອນໃນມື້ນັ້ນ. ນາງໄດ້ດຶງດ້ານເທິງກັບຄືນໄປບ່ອນ, ເບິ່ງພາຍໃນ.
  
  
  ຂ້ອຍຕີນາງໃສ່ແອວ. ພວກເຮົາລົ້ມລົງເທິງຕຽງ. Eva ເຕະຂ້ອຍແລະຕີຂ້ອຍຢູ່ໃນຕາ. ພວກເຮົາມ້ວນກັບພື້ນເຮືອນແລະຫົວເຂົ່າຂອງນາງຕີແລະຕີເປົ້າຫມາຍ. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກເຈັບປ່ວຍ.
  
  
  “ Damn,” ຂ້ອຍເວົ້າ. ຫມົດ​ເທົ່າ​ນີ້. ຄວາມອົດທົນຂອງຂ້ອຍໝົດແລ້ວ. ຂ້ອຍຕີຫົວຂອງຂ້ອຍຢ່າງໜັກ
  
  
  
  ແລະຫົວຂອງນາງຕີພື້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕີ​ນາງ​ດ້ວຍ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​ແລະ​ນາງ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ເລືອດ​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ໄຫຼ​ອອກ​ຈາກ​ແຈ​ຂອງ​ປາກ​ຂອງ​ນາງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ straddled ຂອງນາງ, ກົດຂາເປົ່າຂອງນາງກັບກັບຄືນໄປບ່ອນຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ເຄື່ອງນຸ່ງຂອງນາງຖືກຈີກຂາດໃນການຕໍ່ສູ້ ແລະຂ້ອຍສາມາດເຫັນສ່ວນໜຶ່ງຂອງເຕົ້ານົມ. ບາງທີນາງເບິ່ງ sexy ກວ່າແຕ່ກ່ອນ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຢູ່ໃນອາລົມສໍາລັບເກມທີ່ເປັນມິດ.
  
  
  ເອວາຍົກມືຂຶ້ນປາກຂອງນາງ ແລະເບິ່ງເລືອດທີ່ຢູ່ເທິງນັ້ນ. "ດອນເນວເຕີ!" ນາງ spat. ແຕ່ມີຄວາມຢ້ານກົວທີ່ເຂັ້ມແຂງຢູ່ໃນຕາຂອງນາງ.
  
  
  "ຖ້າຄວາມຄິດໄດ້ເກີດຂື້ນກັບເຈົ້າວ່າຂ້ອຍຈະບໍ່ຂ້າເຈົ້າເພາະວ່າເຈົ້າເປັນຜູ້ຍິງ, ໃຫ້ອອກຈາກຫົວຂອງເຈົ້າ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ Hugo ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ຕາ​ຢ້ານ​ຂອງ​ນາງ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ແຜ່ນ​ໃບ​ຄ້າຍ​ຄື​ພາຍ​ໃຕ້​ຄາງ​ຂອງ​ນາງ. “ຂ້ອຍຈະບໍ່ຂົ່ມຂູ່ເຈົ້າອີກຕໍ່ໄປ. ຂ້ອຍພຽງແຕ່ຈະເຮັດມັນ."
  
  
  “ຊື່ຂອງລາວແມ່ນ Horst Blücher. ຂ້ອຍຈະບໍ່ບອກເຈົ້າອີກຕໍ່ໄປ, ເຖິງແມ່ນວ່າມັນຫມາຍເຖິງຊີວິດຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍຈະບໍ່ທໍລະຍົດລາວ. ແຕ່ຖ້າທ່ານຕ້ອງການປະມູນກັບລັດເຊຍສໍາລັບອຸປະກອນ, ຂ້າພະເຈົ້າຈະມອບຊັ້ນໃຫ້ Horst."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄິດກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້ສໍາລັບປັດຈຸບັນ. ຂ້ອຍ​ບໍ່​ມີ​ອຳນາດ​ທີ່​ຈະ​ຈ່າຍ​ເງິນ​ເພື່ອ​ເອົາ​ອຸປະກອນ​ຄືນ​ມາ, ແຕ່​ນາງ Eve ແນ່ນອນ​ວ່າ​ຈະ​ໃຫ້​ຊີວິດ​ຂອງ​ນາງ​ເພື່ອ​ປົກ​ປ້ອງ​ເຈົ້ານາຍ​ຂອງ​ນາງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບັນ​ລຸ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ກໍ​ລະ​ນີ​ຖັກ​ໄດ້​, ບັນ​ລຸ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ມັນ​, ແລະ​ດຶງ Beretta ອອກ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ປືນ​ໃສ່​ໃນ​ຖົງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ສໍາ​ລັບ​ການ​ປະ​ກັນ​ໄພ.
  
  
  "ເຈົ້າແລະ Horst ນີ້ຕ້ອງສະດວກສະບາຍຫຼາຍ."
  
  
  “ລາວເປັນອັດສະລິຍະ. ຂ້ອຍຊົມເຊີຍລາວຫຼາຍ."
  
  
  "ແລະອີກຫນ້ອຍຫນຶ່ງ, ຂ້າພະເຈົ້າເດີມພັນ"
  
  
  ອີວາສຳຜັດປາກທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຕັດດ້ວຍມືຫຼັງຂອງຂ້ອຍ. “ແມ່ນແລ້ວ, ພວກເຮົາເປັນຄົນຮັກແພງກັນ. ນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນຫນຶ່ງທີ່ຂ້ອຍຈະຕາຍເພື່ອລາວ."
  
  
  "ລັດຖະບານຂອງຂ້ອຍອາດຈະກຽມພ້ອມທີ່ຈະໃຫ້ຂໍ້ສະເຫນີທີ່ຈະສົ່ງຄືນຈໍພາບ. ສົ່ງຂໍ້ຄວາມໄປຫາຜູ້ຊາຍຂອງເຈົ້າ."
  
  
  "ຂ້ອຍຈະເຫັນສິ່ງທີ່ລາວເວົ້າ."
  
  
  "ຂ້ອຍຈະຮູ້ເມື່ອໃດ?"
  
  
  "ຂ້ອຍເຊື່ອວ່າຂ້ອຍຈະມີຄໍາຕອບໃນຕອນແລງນີ້."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ນາງ​, ນາງ​ໄດ້​ນັ່ງ​ລົງ​ແລະ leaned ຫຼາຍ​ກັບ​ແຂບ​ຂອງ​ຕຽງ​ນອນ​ໄດ້​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ Horst ມີ​ໂອ​ກາດ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ທີ່​ຈະ​ເອົາ bait ແລະ​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ການ​ເປີດ. ​ແຕ່​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ວາງ​ແຜນ​ໄລຍະ​ຍາວ, ຫວັງ​ວ່າ​ອີ​ວາ​ຈະ​ພາ​ຂ້ອຍ​ໄປ​ຫາ​ລາວ.
  
  
  ຢູ່ນອກຫ້ອງໂຖງ, ຂ້ອຍສົງໄສວ່າຂ້ອຍໄດ້ເຮັດຜິດບໍ? ມີຄວາມເປັນໄປໄດ້ທີ່ Eva ຈະຕິດຕໍ່ກັບ Horst ໂດຍບໍ່ມີຄວາມຮູ້ຂອງຂ້ອຍ, ແລະລາວພຽງແຕ່ຕັ້ງໃຈຈະຂ້າຂ້ອຍ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າຈະມີທັງປືນໃຫຍ່ຂອງ Topkon ແລະຜູ້ລອບສັງຫານຈີນຢູ່ຫລັງຫນັງຫົວຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍບໍ່ພົບວ່າຄວາມສົດໃສດ້ານນັ້ນເປັນທີ່ດຶງດູດ.
  
  
  
  
  ບົດທີຫົກ.
  
  
  
  Ursula ບໍ່ຢູ່ທີ່ນັ້ນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປ່ອຍໃຫ້ນາງເບິ່ງປະຕູຂອງຜູ້ຊາຍທີ່ພວກເຮົາສົງໃສວ່າແມ່ນ Hans Richter, ຄະດີອາຍາສົງຄາມ Nazi ຊື່ Butcher. ນາງບໍ່ໄດ້ຢູ່ໃນທ້າຍຂອງລົດບັນທຸກທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນນາງຄັ້ງສຸດທ້າຍ, ແລະນາງບໍ່ໄດ້ຢູ່ໃນຫ້ອງຂອງນາງຫຼືຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າເດັກຍິງທີ່ມີຄວາມຕັ້ງໃຈເຊັ່ນ Ursula ຈະບໍ່ອອກຈາກຕໍາແຫນ່ງຂອງນາງໂດຍບໍ່ມີເຫດຜົນທີ່ດີ. ນາງ​ຕ້ອງ​ໄດ້​ເຫັນ​ຊາຍ​ຄົນ​ນັ້ນ​ອອກ​ຈາກ​ຫ້ອງ​ນັ້ນ ແລະ​ຕັດສິນ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ຕິດ​ຕາມ​ລາວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຸດ​ຢູ່​ຕໍ່​ຫນ້າ​ປະ​ຕູ​ຂອງ​ຜູ້​ຊາຍ​ແລະ​ໄດ້​ເຄາະ. ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຮັບການຕອບກັບ. ຂ້ອຍຫລຽວເບິ່ງແລວທາງ. ນັກທ່ອງທ່ຽວຄົນໜຶ່ງເຂົ້າໄປໃນລົດ ແລະຍ່າງມາຫາຂ້ອຍດ້ວຍຮອຍຍິ້ມໃນໃບໜ້າຂອງລາວ. ຂ້ອຍໄດ້ເຫັນລາວຢູ່ໃສກ່ອນ? ແລ້ວຂ້ອຍຈື່ໄດ້. ໃນຕົ້ນການເດີນທາງ, ລາວນັ່ງຢູ່ໃນລົດໃນມື້ດຽວກັນກັບ Eva Schmidt ແລະຜູ້ຊາຍທີ່ພວກເຮົາຄິດວ່າແມ່ນ Richter.
  
  
  ລາວທັກທາຍຂ້ອຍດ້ວຍຄວາມເບີກບານ. "ການເດີນທາງເປັນແນວໃດ?" ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ບອກ​ລາວ​ວ່າ​ທຸກ​ຢ່າງ​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້​ດີ, ລາວ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ແລະ​ຕົບ​ບ່າ​ໄຫລ່​ດ້ວຍ​ທ່າ​ທີ​ທີ່​ເປັນ​ມິດ, ແລ້ວ​ຍ່າງ​ຕໍ່.
  
  
  ຂ້ອຍຢຸດຊົ່ວຄາວ, ລໍຖ້າໃຫ້ລາວຫາຍໄປຈາກສາຍຕາ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງດັ່ງກ່າວໃນຂະນະທີ່ບໍ່ມີໃຜຢູ່ທີ່ນັ້ນແລະດໍາເນີນການຄົ້ນຫາທີ່ Ursula ຕ້ອງການ. ເມື່ອນາງຕົກລົງທຸລະກິດຂອງນາງໄວເທົ່າໃດ, ຂ້ອຍຈະຢຸດຄວາມຮູ້ສຶກຮັບຜິດຊອບຕໍ່ລາວໄວຂຶ້ນ.
  
  
  ຄົນ​ແປກ​ໜ້າ​ທີ່​ດີ​ໃຈ​ໄດ້​ຢຸດ. ພຣະອົງໄດ້ຫັນປະມານ. "ຂ້ອຍຂໍຖາມເຈົ້າໄດ້ບໍ?"
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ."
  
  
  ລາວເອົາມືທີ່ຢູ່ໃນກະເປົ໋າເສື້ອຂອງເຂົາອອກ. "ເຈົ້າຈະເຊື່ອຂ້ອຍບໍຖ້າຂ້ອຍເວົ້າວ່າຂ້ອຍຖືລູກປືນ?"
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າເປັນຫຍັງເຈົ້າຈຶ່ງຕົວະຂ້ອຍກ່ຽວກັບເລື່ອງດັ່ງກ່າວ." ຂ້ອຍປະທັບໃຈກັບທັກສະການສະແດງຂອງລາວ. ລາວເບິ່ງຄືກັບນັກທ່ອງທ່ຽວທີ່ມີຄວາມສຸກ. ລາວຍັງໃສ່ກ້ອງຖ່າຍຮູບໃສ່ສາຍແອວຂອງລາວ.
  
  
  “ຂ້ອຍຈະພາເຈົ້າໄປຫາຄົນທີ່ຕ້ອງການລົມກັບເຈົ້າ. ນັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ພວກເຮົາຕ້ອງການ - ການສົນທະນາເລັກນ້ອຍ, "ລາວເວົ້າ.
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງມີປືນ."
  
  
  “ບາງທີບໍ່ແມ່ນ, ແຕ່ຂ້ອຍມັກລະວັງ. ຂ້ອຍຈະຍ່າງທາງຫລັງເຈົ້າບໍ່ໄກ. ໃກ້ພໍທີ່ຈະຍິງ, ແຕ່ບໍ່ໃກ້ພໍທີ່ເຈົ້າຈະໂດດໃສ່ຂ້ອຍ. ຖ້າເຈົ້າປະຕິບັດຕົວເຈົ້າເອງ, ພວກເຮົາຈະເຂົ້າກັນໄດ້ດີ."
  
  
  "ຂ້ອຍພະຍາຍາມເຂົ້າກັບທຸກໆຄົນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ພວກເຮົາຈະໄປໃສ?"
  
  
  “ພຽງແຕ່ຫັນໜ້າ ແລະເລີ່ມຍ່າງ. ຂ້ອຍຈະບອກເຈົ້າວ່າເວລາໃດທີ່ຈະຢຸດ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປະພຶດຕົວແລະປະຕິບັດຕາມຄໍາສັ່ງ. ຂ້ອຍສົນໃຈຢາກຮູ້ວ່າໃຜສົ່ງລາວໃຫ້ຂ້ອຍ.
  
  
  “ດີ. ຢຸດ,” ລາວເວົ້າເມື່ອພວກເຮົາເຂົ້າໄປໃນລົດຖີບຕໍ່ໄປ.
  
  
  ຂ້ອຍຢຸດເບິ່ງຄືນ.
  
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່​ຂ້າງ​ແຖວ​ຂອງ​ຫ້ອງ​ສ່ວນ​ຕົວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ຊາຍ​ທີ່​ມີ​ຄວາມ​ສຸກ​ໄດ້​ຫັນ​ກະ​ແຈ​ໃນ​ກະ​ແຈ.
  
  
  ທ່ານກ່າວວ່າ“ ດຽວນີ້ເຈົ້າສາມາດຫັນ ໜ້າ ແລະເຂົ້າໄປຂ້າງໃນ,” ລາວເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປະ​ຕິ​ບັດ​ຕາມ​ຄໍາ​ສັ່ງ​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນ Ursula ແລະຂ້າພະເຈົ້າບ້າ.
  
  
  ເດັກຍິງໄດ້ນອນຢູ່ເທິງຕຽງ. ນາງເປືອຍກາຍໝົດ. ເຄື່ອງນຸ່ງຫົ່ມຂອງນາງໄດ້ຖືກຖອດອອກແລະຖິ້ມຮອບຫ້ອງ. ນາງຫາຍໃຈ, ແຕ່ບໍ່ມີການເຄື່ອນໄຫວ.
  
  
  ບໍ່ສົນໃຈປືນ, ຂ້ອຍຫັນໄປຫາຜູ້ຈັບຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍກະໂດດຕາມລາວ. ມືຂອງຂ້ອຍປິດຮອບຄໍຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ເຂົາ​ກັບ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ​ຂອງ compartment ໄດ້, strangling ເຂົາ. "ເຈົ້າເຮັດຫຍັງກັບນາງ?"
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ປະຕູທາງຫລັງຂອງຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເປີດ. ຂ້ອຍໄດ້ຍິນມັນ, ແຕ່ບໍ່ໄດ້ຫັນມາໃນເວລາ. knuckles ທອງເຫລືອງນໍາໄດ້ຕີຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ຫລັງຫູແລະເຄາະຂ້າພະເຈົ້າກັບພື້ນເຮືອນ.
  
  
  ຂ້ອຍພະຍາຍາມລຸກຂຶ້ນ, ແຕ່ຂ້ອຍເຮັດບໍ່ໄດ້. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າມືຂອງຂ້ອຍຖືກດຶງຫລັງຂອງຂ້ອຍ. ຈາກ​ນັ້ນ​ມີ​ຄົນ​ມັດ​ຂໍ້​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ສາຍ​ໄໝ, ດຶງ​ສາຍ​ພັນ​ຢ່າງ​ງ່າຍ​ດາຍ.
  
  
  ມືຂອງລາວໄດ້ຕົບຜົມໃສ່ບ່າ. ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ເອົາ​ຂ້ອຍ​ໄປ​ມັດ​ສາຍ​ນັ້ນ​ເວົ້າ​ວ່າ, “ຢ່າ​ເປັນ​ຫ່ວງ​ຜູ້​ສາວ. ພວກເຂົາເຈົ້າພຽງແຕ່ເອົານາງອອກ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຮັບຮູ້ສຽງນີ້ວ່າເປັນນັກທ່ອງທ່ຽວທີ່ມີຄວາມສຸກ.
  
  
  ສາຍຕາມົວຂອງຂ້ອຍເລີ່ມຈະແຈ້ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຂາ​ຂອງ​ຄົນ​ອື່ນ​ທີ່​ກໍາ​ລັງ​ຢືນ​ຢູ່​ທີ່​ປະ​ຕູ. ລາວໃສ່ເກີບຫນັງສີດໍາລາຄາແພງ. ປາກົດຂື້ນວ່າລາວເປັນຄົນທີ່ຢອກຂ້ອຍ. "ຊອກຫາວ່າລາວແມ່ນໃຜ," ລາວບອກທ່ານ Jolly.
  
  
  ແລ້ວ​ລາວ​ກໍ​ອອກ​ຈາກ​ປະຕູ​ກ່ອນ​ຂ້ອຍ​ຈະ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ໜ້າ​ລາວ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ປະຕູປິດທາງຫລັງຂອງຜູ້ຊາຍໃນເກີບສີດໍາ, ທ່ານ Cheerful ໄດ້ຫັນຂ້າພະເຈົ້າ. ລາວ​ຍັງ​ມີ​ສຽງ​ດັງ​ຄື​ກັບ​ປະທານ​ຄະນະ​ກຳມະການ​ຕ້ອນຮັບ. "ຄືກັບທີ່ຂ້ອຍເວົ້າ, ເຈົ້າຈະບໍ່ຖືກຂ້າຕາຍຖ້າທ່ານປະພຶດຕົວ."
  
  
  "ແລ້ວສາວບໍ?"
  
  
  “ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈຄວາມເປັນຫ່ວງຂອງເຈົ້າ. ນາງງາມ. ແຕ່ພວກເຮົາຕ້ອງຊອກຫາວ່ານາງແມ່ນໃຜ. ສະນັ້ນ ຂ້າພະເຈົ້າ​ຈຶ່ງ​ເອົາ​ນາງ​ອອກ, ຖອດ​ເຄື່ອງນຸ່ງ​ອອກ ແລະ​ກວດ​ເບິ່ງ​ນາງ.”
  
  
  "ເຈົ້າໄດ້ຮຽນຮູ້ຫຼາຍປານໃດ?"
  
  
  “ອົງການຂອງນາງອອກບັດປະຈໍາຕົວໃຫ້ຕົວແທນຂອງຕົນ. ຕາມທໍາມະຊາດ, ນາງມີມັນກັບນາງ.”
  
  
  ນີ້ແມ່ນບັນຫາຂອງການສື່ສານກັບອົງການທາງດ້ານການເມືອງລັບຂອງ Ursula. ພວກເຂົາເຈົ້າຍຶດຫມັ້ນກັບນິໄສ bureaucratic ທັງຫມົດທີ່ອາດຈະເປັນອັນຕະລາຍສໍາລັບການດໍາເນີນງານໃນພາກສະຫນາມ.
  
  
  "ເຈົ້າມີ ID ຄືກັນບໍ?" ຖາມຜູ້ຊາຍທີ່ມີຄວາມສຸກ.
  
  
  “ບໍ່, ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫວັງ​ວ່າ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຮັດ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເວົ້າ​ຍາວ​ພຽງ​ພໍ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໃຫ້​ເຂົາ​ຢູ່​ໃນ​ລະ​ດັບ​ຂອງ​ການ​ໂຈມ​ຕີ​ທີ່​ດີ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້ອຍສາມາດເລີ່ມຕົ້ນເກມບານໃຫມ່ທັງຫມົດດ້ວຍການຮັບໃຊ້ຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  “ພວກ​ເຈົ້າ​ສອງ​ຄົນ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ມາ​ໃນ​ລົດ​ໄຟ​ນຳ​ກັນ, ລອງ​ເປີດ​ປະຕູ, ເບິ່ງ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ຄົນ​ອື່ນ. ຖ້າທ່ານບໍ່ໄດ້ເຮັດວຽກເປັນຄູ່ຮ່ວມງານ, ທ່ານຈະອະທິບາຍແນວໃດ?”
  
  
  "ດີ," ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ເຈົ້າຄິດຫຍັງສໍາລັບຕົວເອງບໍ່ໄດ້ບໍ?"
  
  
  "ບໍ່, ຂ້ອຍຂີ້ຄ້ານ." ລາວ​ໄດ້​ດຶງ​ສາຍ​ແຮ່​ອີກ​ອັນ​ໜຶ່ງ​ອອກ​ຈາກ​ຖົງ​ຂອງ​ລາວ. "ຂ້ອຍຈະເຮັດໃຫ້ມັນຍາກສໍາລັບທ່ານທີ່ຈະຍ້າຍອອກ." ລາວ​ເອົາ​ເຊືອກ​ມັດ​ຂໍ້​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ຢ່າງ​ສຸຂຸມ, ພະຍາຍາມ​ບໍ່​ໃຫ້​ຈັບ​ລາວ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ແປກ​ໃຈ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ໂອ​ກາດ​ຂອງ​ການ​ສັກ​ຢາ​ທີ່​ສົບ​ຜົນ​ສໍາ​ເລັດ.
  
  
  ໃນແລວເສດຖະກິດ, ຜູ້ຊາຍສະແດງໃຫ້ເຫັນຄວາມລະມັດລະວັງດຽວກັນ, ບໍ່ຕ້ອງສົງໃສວ່າເກີດຈາກປະສົບການ. ບໍ່ວ່າລາວແມ່ນໃຜ, ລາວຮູ້ກົດລະບຽບຂອງເກມ.
  
  
  ສຳນຽງຂອງທ່ານ Jolly ແມ່ນພາສາເຢຍລະມັນ, ຄືກັນກັບທ່ານ Eva Schmidt. Ursula ບໍ່, ສໍາລັບເລື່ອງນັ້ນ. ນີ້​ບໍ່​ແມ່ນ​ຂໍ້​ຄຶດ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຄວາມ​ເປັນ​ສ່ວນ​ຕົວ​ຂອງ​ລາວ​ກັບ​ອົງການ​ໃດ​ໜຶ່ງ. ໃນທຸລະກິດ spy, ພາກສ່ວນຕ່າງໆມີການປ່ຽນແປງຂ້ອນຂ້າງເລື້ອຍໆ, ຜູ້ຊ່ຽວຊານຂອງທຸກຊາດແມ່ນມີການຈ້າງໃຫ້ກັບລູກຄ້າໃດກໍ່ຕາມ, ແລະສິ່ງທີ່ເຫັນໄດ້ຊັດເຈນມັກຈະກາຍເປັນເລື່ອງທີ່ບໍ່ຖືກຕ້ອງ.
  
  
  ຕົວຢ່າງ, ຜູ້ຊ່ວຍຂອງ Sheng Zi ເປັນຄົນຈີນຄືກັບ Frank Sinatra.
  
  
  ສໍາລັບທຸກສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຮູ້, ທ່ານ Jolly ສາມາດເຮັດວຽກໃຫ້ໃຜຈາກ Topcon ໄປຫາທາງປັນຍາຕາເວັນອອກຂອງເຢຍລະມັນ. ລາວຍັງສາມາດເປັນເພື່ອນຂອງ Hans Richter, ຜູ້ຊາຍ Ursula ຄາດວ່າຈະຖືກຈັບ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ສາມາດແນ່ໃຈວ່າລາວບໍ່ໄດ້ເຮັດວຽກສໍາລັບ AX ສໍາລັບເຫດຜົນທີ່ຊັດເຈນຫຼາຍ, ຫຼືສໍາລັບປັກກິ່ງ. ຖ້າລາວໄດ້ຮັບການຈ້າງໂດຍຄອມມູນິດຈີນ, Sheng Zi ຄົງຈະຢູ່ແລະຂ້ອຍອາດຈະຕາຍແລ້ວ.
  
  
  ລາວ​ເອົາ​ຂາ​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ລົງ​ແລ້ວ​ດຶງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ເພື່ອ​ທົດ​ສອບ​ຄວາມ​ເຂັ້ມ​ແຂງ​ຂອງ​ວຽກ​ງານ​ຂອງ​ລາວ. ພໍໃຈ, ລາວ straightened. “ຕອນ​ນີ້​ພວກ​ເຮົາ​ສະ​ດວກ​ສະ​ບາຍ, ພວກ​ເຮົາ​ສາ​ມາດ​ສົນ​ທະ​ນາ. ບອກຂ້ອຍທຸກຢ່າງກ່ຽວກັບຕົວທ່ານເອງ."
  
  
  "ຕັ້ງແຕ່ເລີ່ມຕົ້ນບໍ? ແລ້ວ, ຂ້ອຍເກີດຢູ່ໃນສະຫະລັດອາເມລິກາ ... "
  
  
  "ເຈົ້າເວົ້າຕະຫຼົກຫຼາຍ," ລາວເຕືອນຂ້ອຍ.
  
  
  ລາວຍ່າງຂ້າມໄປຫາຕຽງນອນແລະເບິ່ງ Ursula naked, ຜູ້ທີ່ຖືກມັດມືແລະຕີນດ້ວຍເຊືອກດຽວກັນທີ່ມັດຂ້ອຍ. ລາວຫລຽວເບິ່ງເພື່ອໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າຂ້ອຍກໍາລັງເບິ່ງທຸກການເຄື່ອນໄຫວຂອງລາວ, ຈາກນັ້ນເຈດຕະນາຕີຫົວນົມຂອງເດັກຍິງທີ່ບໍ່ຮູ້ຕົວດ້ວຍເລັບມືຂອງລາວ.
  
  
  “ຂ້ອຍຈະບໍ່ພະຍາຍາມຕີຄຳຕອບຈາກເຈົ້າ. ມັນຈະເປັນການຍາກເກີນໄປ. ຖ້າເຈົ້າບໍ່ບອກຂ້ອຍວ່າເຈົ້າແມ່ນໃຜ, ຂ້ອຍຈະເຮັດວຽກຍິງ."
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເຂົ້າໃຈສິ່ງທີ່ຂ້ອຍໄດ້ມາໂດຍການຫັກພາສີຢູ່ບ່ອນຈ່າຍ. "ຂ້ອຍໄດ້ຮັບຄໍາສັ່ງຈາກອົງການຈັດຕັ້ງທີ່ເອີ້ນວ່າ AX. ຂ້ອຍຊື່ Nick Carter."
  
  
  “ຊື່ຂອງເຈົ້າ ແລະຊື່ອົງການຂອງເຈົ້າແມ່ນຄຸ້ນເຄີຍກັບຂ້ອຍ. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈວ່າເປັນຫຍັງເຈົ້າກັບເດັກຍິງຈຶ່ງເຮັດວຽກຮ່ວມກັນ.”
  
  
  "ເຈົ້າອາດຈະບໍ່ເຊື່ອ, ແຕ່ພວກເຮົາເປັນພຽງເພື່ອນເກົ່າທີ່ເດີນທາງໃນລົດໄຟດຽວກັນ."
  
  
  “ເດັກຍິງຄົນ ໜຶ່ງ ຕິດຕາມອະດີດນາຊີ. ເຈົ້າລ່າສັດອະດີດນາຊີຄືກັນບໍ?”
  
  
  "ບໍ່ແມ່ນແທ້. ແຕ່​ຖ້າ​ຂ້ອຍ​ຕີ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ອັນ​ໜຶ່ງ ຂ້ອຍ​ຈະ​ບໍ່​ຈູບ​ແກ້ມ​ທັງ​ສອງ​ຢ່າງ​ແນ່ນອນ.”
  
  
  “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ບໍ່​ຄິດ​ແນວ​ນັ້ນ, ທ່ານ Carter. ແນວໃດກໍ່ຕາມ, ຂ້ອຍຕ້ອງໄປ." ລາວເບິ່ງໂມງຂອງລາວແລະຍ່າງໄປປະຕູຢ່າງໄວວາ. "ເພີດເພີນກັບສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງການເດີນທາງຂອງເຈົ້າ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເບິ່ງ​ປະ​ຕູ​ປິດ​ແລະ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຄລິກ​ໃສ່​ກະ​ແຈ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​, ຫ້ອງ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ງຽບ​. ຂ້ອຍເບິ່ງຮອບໆ. ບໍ່ມີກະເປົ໋າ ຫຼື ເຄື່ອງນຸ່ງ ບົ່ງບອກວ່າອາພາດເມັນນັ້ນຖືກຜູ້ໂດຍສານຄອບຄອງ. ບາງທີ Mister Jolly ມີລະຫັດຫຼັກ ແລະເລືອກບ່ອນນອນຫວ່າງເປົ່າເພື່ອຈັບພວກເຮົາໄວ້ເປັນຊະເລີຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕົກ​ຕະ​ລຶງ​ທີ່​ລາວ​ຖາມ​ຄຳ​ຖາມ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ໄດ້​ຮັບ​ບາດ​ເຈັບ. ແຕ່ຂ້ອຍຈະບໍ່ຈົ່ມ. ບັນຫາຂອງຂ້ອຍໄດ້ພາພວກເຮົາອອກຈາກບ່ອນນີ້.
  
  
  "Ursula," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຕື່ນຂຶ້ນ, Ursula."
  
  
  ເດັກຍິງບໍ່ໄດ້ຍ້າຍອອກຈາກສະຖານທີ່ຂອງນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບຸກ​ໄປ​ຫາ​ຕຽງ​ນອນ​, ຍ້າຍ​ຊ້າໆ​ແລະ​ງຸ່ມ​ງ່າມ​. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄຸເຂົ່າລົງແລະເວົ້າກັບ Ursula ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ຂົນຕາຂອງນາງກະພິບເລັກນ້ອຍ.
  
  
  ມັນ​ເປັນ​ຮູບ​ພາບ​ທີ່​ສວຍ​ງາມ​, ສົດ​ແລະ​ເຊື້ອ​ເຊີນ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກົ້ມ​ຫນ້າ​ແລະ​ສໍາ​ຜັດ​ຫົວ​ນົມ​ຂອງ​ນາງ​ດ້ວຍ​ລີ້ນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ນີ້​ແມ່ນ​ວິ​ທີ​ການ​ຫນຶ່ງ​ທີ່​ຈະ​ປຸກ​ນາງ​.
  
  
  Ursula ຍິ້ມໂດຍ instinctive. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງ stirred ສຸດ cot ໄດ້. ຕາຂອງນາງບິນເປີດ. "ນິກ!"
  
  
  "ແປກໃຈ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍແຕະຫົວນົມອີກ. ຂ້ອຍກຽດຊັງການຢຸດເຊົາ.
  
  
  "ດຽວນີ້ບໍ່ແມ່ນເວລາ ສຳ ລັບສິ່ງນີ້," ນາງໄດ້ຕຳນິຂ້ອຍ. "ເຈົ້າມາທີ່ນີ້ໄດ້ແນວໃດ?"
  
  
  “ຊາຍ​ທີ່​ກ້າ​ຫານ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ພາ​ຂ້ອຍ. ຜູ້ຊາຍທີ່ມີຄວາມສຸກກັບກ້ອງຖ່າຍຮູບຢູ່ຄໍຂອງລາວ. ເຈົ້າຄິດແນວໃດ?"
  
  
  "ຂ້ອຍກໍາລັງເບິ່ງຫ້ອງຢູ່ໃນ Voiture 5 ໃນຂະນະທີ່ເຈົ້າກໍາລັງເຮັດທຸລະກິດຂອງເຈົ້າ, ສິ່ງໃດກໍ່ຕາມ. ຜູ້ຊາຍອອກໄປ. ຕາມປົກກະຕິ, ແບກເຄື່ອງ walkie-talkie ຂອງລາວ. ລາວຢູ່ໃນຄວາມຮີບຮ້ອນຫຼາຍທີ່ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າລາວຈະພົບກັບຄົນທີ່ຂ້ອຍຕັດສິນໃຈຕິດຕາມສິ່ງທີ່ລາວຖືວ່າມີຄວາມສໍາຄັນຫຼາຍ. ລາວຕ້ອງສັງເກດເຫັນຂ້ອຍ. ລາວ​ໄດ້​ພາ​ຂ້ອຍ​ຜ່ານ​ລົດ​ຂົນ​ສົ່ງ​ທົ່ວ​ໄປ, ບ່ອນ​ທີ່​ຄົນ​ທີ່​ໜ້າ​ຊື່ນ​ຊົມ​ຄົນ​ນີ້​ມີ​ກ້ອງ​ຖ່າຍ​ຮູບ​ນັ່ງ. ພວກເຂົາຕ້ອງມີສັນຍານແລກປ່ຽນໃນບາງທາງ. ສອງຂອງພວກເຂົາຕິດຂ້ອຍຢູ່ເທິງເວທີ. ຂ້ອຍຖືກບັງຄັບໃຫ້ມາທີ່ນີ້. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຂົາຕີຂ້ອຍຢູ່ຫລັງຫູ."
  
  
  "ຂ້ອຍເຫັນໄຂ່ຫຍາງາມຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ແຕ່ເຈົ້າຍັງມີຮູບຮ່າງດີຢູ່."
  
  
  Ursula ອາຍເລັກນ້ອຍ. "ເຈົ້າເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍເສຍປຽບ."
  
  
  "ຂ້ອຍຢາກມີວິທີສ້າງລາຍໄດ້ຈາກນີ້."
  
  
  "ພະຍາຍາມສຸມໃສ່ທຸລະກິດ. ພວກເຮົາຄວນເຮັດແນວໃດຕໍ່ໄປ?"
  
  
  "ຂ້ອຍຈະຄິດເຖິງບາງສິ່ງບາງຢ່າງ," ຂ້ອຍຮັບປະກັນນາງ.
  
  
  ຂ້ອຍຄິດແລ້ວກ່ຽວກັບເຫດການໃນມື້ນັ້ນ. ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ອອກ​ຈາກ​ສະ​ຖານ​ທີ່​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລໍາ​ຄານ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຄິດ​ມັນ​ອອກ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມຈັດແຈງບົດສະຫຼຸບທີ່ໄດ້ແຕ້ມຢູ່ໃນລໍາດັບຢ່າງມີເຫດຜົນ. ຜູ້ຊາຍທີ່ມີວິທະຍຸແມ່ນ Richter, Ursula fugitive Nazi. ລາວມີຂໍ້ມືທີ່ຜິດປົກກະຕິ, ຄືກັບ Richter, ແລະລາວປະພຶດຕົວຄືກັບຜູ້ຊາຍທີ່ຄຸ້ນເຄີຍທີ່ຈະຫນີ. ຫຼັງຈາກທີ່ລາວຮູ້ຈັກ Ursula, ມັນເປັນເລື່ອງທໍາມະຊາດເທົ່ານັ້ນທີ່ລາວຈະພະຍາຍາມຊອກຫາວ່າຂ້ອຍແມ່ນໃຜ. ລາວເຫັນຂ້ອຍກັບຍິງເຍຍລະມັນ.
  
  
  Richter ຕີຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍກໍາລັງຕໍ່ສູ້ກັບຜູ້ສົມຮູ້ຮ່ວມຄິດຂອງລາວ, ທ່ານ Cheerful. ລາວເປັນຄົນທີ່ບອກທ່ານ Cheerful ໃຫ້ກໍານົດຕົວຕົນຂອງຂ້ອຍ. ​ແຕ່​ວ່າ​ເປັນ​ຫຍັງ​ຄົນ​ທີ່​ມີ​ສະຕິ​ລະວັງ​ຕົວ​ເຊັ່ນ​ນີ້ ຣິກເຕີ​ຈຶ່ງ​ປ່ອຍ​ບັນຫາ​ໃຫ້​ສະຫາຍ​ຕັດສິນ? ໃນກໍລະນີດັ່ງກ່າວ, ເປັນຫຍັງ Richter ເດີນທາງກັບຫມູ່ເພື່ອນທີ່ເບິ່ງຄືວ່າເປັນຕົວແທນທີ່ມີປະສົບການ? ບາງທີ Herr Richter ຍັງຢູ່ໃນທຸລະກິດ spy.
  
  
  “ມາ, Ursula, ແລະສ້າງບ່ອນຫວ່າງໃຫ້ຂ້ອຍ. "ຂ້ອຍຈະນອນຢູ່ເທິງຕຽງກັບເຈົ້າ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ນິກ!" - ນາງ scolded. "ບໍ່​ແມ່ນ​ຕອນ​ນີ້."
  
  
  “ເຈົ້າເຂົ້າໃຈຜິດ, ລູກ. ຂ້ອຍຈະນອນຢູ່ເທິງຕຽງເພື່ອພະຍາຍາມແກ້ມືຂອງເຈົ້າ."
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ນັ່ງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຮັດ​ວຽກ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ knots ແຫນ້ນ​ໃນ​ເຊືອກ​ທີ່​ຜູກ​ມັດ​ນາງ. ວຽກ​ງານ​ນັ້ນ​ຍາກ​ຈົນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາບ​ແຊ່ງ​ທ່ານ Jolly ເຄິ່ງ​ສິບ​ເທື່ອ.
  
  
  "Nick, ເປັນຫຍັງພວກເຂົາເອົາເຄື່ອງນຸ່ງຂອງຂ້ອຍອອກ?"
  
  
  “ບໍ່​ພຽງ​ແຕ່​ຍ້ອນ​ທັດ​ສະ​ນີ​ຍະ​ພາບ, ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ​ທີ່​ສວຍ​ງາມ. ທ່ານ Cheerful ຕ້ອງການຊອກຫາເຄື່ອງນຸ່ງຂອງເຈົ້າ."
  
  
  "ມີຫຍັງເກີດຂື້ນໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຖືກເຄາະຮ້າຍ?"
  
  
  “ບໍ່ມີຫຍັງທີ່ເຈົ້າຈະບໍ່ພາດ,” ຂ້ອຍຍິ້ມ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຖອດປໍ, ມືຂອງຂ້າພະເຈົ້າເປັນບາງຄັ້ງຄາວໄດ້ສໍາຜັດກັບຫຼັງ ແລະກົ້ນຂອງ Ursula. "ວຽກນີ້ມີຜົນປະໂຫຍດເພີ່ມເຕີມ," ຂ້ອຍບອກນາງ.
  
  
  "ພວກເຂົາພົບເຫັນຫຍັງໃນເວລາທີ່ພວກເຂົາກໍາລັງຊອກຫາຂ້ອຍ, Nick?"
  
  
  “ບັດປະຈຳຕົວຂອງເຈົ້າ. Richter ຮູ້ວ່າເຈົ້າແມ່ນໃຜ."
  
  
  ໃນ​ເວ​ລາ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ກ້ອງ​ຖ່າຍ​ຮູບ​ຂອງ​ທ່ານ Cheerful​. ລາວ
  
  
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ໃຫ້​ເຂົາ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​.
  
  
  "ເກີດ​ຫຍັງ​ຂຶ້ນ?" - Ursula ຖາມ.
  
  
  "ລາວອອກຈາກກ້ອງຖ່າຍຮູບຂອງລາວ."
  
  
  "ເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າລາວອາດຈະກັບຄືນມາສໍາລັບມັນບໍ?"
  
  
  "ບໍ່ແມ່ນໃນຊີວິດນີ້," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຜູ້ຊາຍທີ່ລະມັດລະວັງຫຼາຍບໍ່ລືມບາງສິ່ງບາງຢ່າງເຊັ່ນ: ກ້ອງຖ່າຍຮູບ."
  
  
  ບໍ່ແມ່ນເວັ້ນເສຍແຕ່ລາວຈະລືມກ່ຽວກັບມັນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ຕຽງ​ນອນ​ແລະ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ກ່ຽວ​ກັບ​ພື້ນ​ເຮືອນ​. ຂ້ອຍເລື່ອນໄປຫາກ້ອງ ເພາະມັນເປັນວິທີທີ່ໄວທີ່ສຸດທີ່ຈະໄປຮອດ.
  
  
  "Ursula, ອອກຈາກຕຽງ, ຢືນກັບຫລັງຂອງເຈົ້າໄປທີ່ປ່ອງຢ້ຽມແລະຍົກມັນຂຶ້ນ." ຂ້ອຍ​ເວົ້າ.
  
  
  ນາງສະຫຼາດພໍ. ນາງຮູ້ຈາກນ້ຳສຽງຂອງຂ້ອຍວ່ານາງບໍ່ຄວນເສຍເວລາ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນຕີນເປົ່າຂອງນາງຕີພື້ນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ນອນ​ຢູ່​ໃນ​ກະ​ເພາະ​ອາ​ຫານ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ເບິ່ງ​ກ້ອງ​ຖ່າຍ​ຮູບ​ຢູ່​ໃນ​ລະ​ດັບ​ໃກ້​ຊິດ​. ຖ້າຂ້ອຍເວົ້າຖືກ, ຂ້ອຍມີຄວາມສ່ຽງຖືກຍິງໃສ່ໃບ ໜ້າ, ແຕ່ບໍ່ມີຫຍັງທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນອຸປະກອນຈັບເວລາ ຫຼືໄດ້ຍິນສຽງໝາຍຕິກ, ແຕ່ຂ້ອຍຄິດວ່າມີອຸປະກອນລະເບີດຢູ່ພາຍໃນ."
  
  
  "ຄົນນີ້ຖິ້ມມັນໂດຍຈຸດປະສົງບໍ?" - Ursula ກ່າວ. ໃນປັດຈຸບັນນາງໄດ້ຢູ່ທີ່ປ່ອງຢ້ຽມ.
  
  
  "ໄດ້ຄົ້ນພົບວ່າເຈົ້າເປັນໃຜ, ເປັນຫຍັງ Hans Richter ຄວນປ່ອຍໃຫ້ເຈົ້າມີຊີວິດ? ຊ່ອງນີ້ຄວນຈະເປັນບ່ອນຝັງສົບຂອງພວກເຮົາ, ລູກ.”
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງຫາຍໃຈໜັກຂອງ Ursula. ນາງໄດ້ຈັບປ່ອງຢ້ຽມ, ດຶງມັນ.
  
  
  "ທ່ານ Jolly ໄດ້ເບິ່ງໂມງຂອງລາວກ່ອນທີ່ລາວຈະອອກໄປຈາກພວກເຮົາ, ຂ້ອຍຕ້ອງສົມມຸດວ່າລາວໄດ້ເປີດໃຊ້ໂມງຈັບເວລາໂດຍການກົດປຸ່ມໃສ່ກ້ອງຖ່າຍຮູບ. ຂ້ອຍສາມາດປິດມັນໄດ້ຖ້າຂ້ອຍເອົາກ້ອງຖ່າຍຮູບ, ແຕ່ຂ້ອຍມີໂອກາດ."
  
  
  ຂ້ອຍຫັນຫຼັງໄປຫາກ້ອງຖ່າຍຮູບ ແລະຈັບມັນດ້ວຍມືທັງສອງ. ຂ້ອຍກຳລັງເຫື່ອອອກ. ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ບອກ Ursula, ແຕ່ຂ້ອຍຄິດວ່າຖ້າລະເບີດໄດ້ອອກໄປໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍເຄື່ອນຍ້າຍກ້ອງຖ່າຍຮູບ, ຢ່າງຫນ້ອຍຮ່າງກາຍຂອງຂ້ອຍຈະປົກປ້ອງບາງສ່ວນຂອງການລະເບີດແລະອາດຈະຊ່ວຍຊີວິດຂອງນາງ.
  
  
  "ຍ້າຍອອກໄປຈາກປ່ອງຢ້ຽມ," ຂ້ອຍບອກນາງ.
  
  
  ນາງ​ເວົ້າ​ຊື່​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ສຽງ​ອ່ອນ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ຍ້າຍ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ.
  
  
  ບໍ່ມີການລະເບີດ.
  
  
  ຂ້ອຍກະໂດດໄປທີ່ປ່ອງຢ້ຽມລົດໄຟ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ສ່ຽງ​ຕໍ່​ການ rolling ກ່ຽວ​ກັບ​ພື້ນ​ເຮືອນ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ຫລັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​, ອີງ​ໃສ່​ກັບ​ມັນ​ແລະ slung ກ້ອງ​ຖ່າຍ​ຮູບ​ກັບ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ຈັບ​.
  
  
  ລົດໄຟໄດ້ກ້າວໄປຂ້າງຫນ້າແລະຂ້າພະເຈົ້າເບິ່ງ Ursula ແລະພວກເຮົາຍິ້ມໃຫ້ກັນແລະກັນ, ເຊິ່ງເບິ່ງຄືວ່າເປັນການບັນເທົາທຸກຂອງພວກເຮົາ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຮົາໄດ້ຍິນສຽງລະເບີດຕາມທາງລົດໄຟ. ມັນ​ໄດ້​ດັງ​ຄື​ກັບ​ລະ​ເບີດ​ມື​ອອກ​ໄປ​ອີກ​ດ້ານ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ​ພູ​.
  
  
  Ursula ກ່າວວ່າ "ຂ້ອຍດີໃຈທີ່ເຈົ້າໄດ້ເຫັນກ້ອງຖ່າຍຮູບນີ້ແລະເຂົ້າໃຈວ່າມັນແມ່ນຫຍັງ," Ursula ເວົ້າ.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ອີກສອງສາມນາທີແລະພວກເຮົາຈະລະເບີດ."
  
  
  “ຂ້ອຍເສຍໃຈຫຼາຍ, Nick. ຍ້ອນຂ້ອຍ, ຊີວິດຂອງເຈົ້າຕົກຢູ່ໃນອັນຕະລາຍ. ດຽວນີ້ Richter ຈະພະຍາຍາມຂ້າພວກເຮົາທັງສອງ."
  
  
  Ursula ພຽງແຕ່ເຫັນປາຍຂອງກ້ອນຫີນ. Hans Richter ແລະນາຍພົນ Jolly ຂອງລາວເປັນຊົນກຸ່ມນ້ອຍໃນບັນດາພວກຄາດຕະກອນຢູ່ໃນລົດໄຟນັ້ນ.
  
  
  
  
  ບົດທີເຈັດ
  
  
  
  ເມື່ອ Orient Express ຢຸດຢູ່ Venice, ຂ້ອຍໄດ້ປົດມືຂອງ Ursula. ນາງ​ໄດ້​ກຳຈັດ​ເຊືອກ​ອ້ອມ​ຂໍ້​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ໃສ່​ເຄື່ອງ​ນຸ່ງ​ພື້ນ​ຖານ​ສອງ​ສາມ​ອັນ​ກ່ອນ​ຈະ​ປົດ​ຜົມ​ອອກ.
  
  
  “ຢ່າອາຍ,” ຂ້ອຍຢອກນາງ. "ດຽວນີ້ຂ້ອຍຮູ້ທຸກຢ່າງກ່ຽວກັບເຈົ້າ."
  
  
  “ບໍ່, Nick. ເຈົ້າພຽງແຕ່ຮູ້ວ່າຂ້ອຍເບິ່ງຄືແນວໃດ. ຜູ້ຊາຍບໍ່ເຄີຍຮູ້ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງກ່ຽວກັບແມ່ຍິງ."
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ຫ້ອງ​ການ​ແລະ​ປະ​ສົມ​ກັບ​ຝູງ​ຊົນ​ອອກ​ຈາກ​ລົດ​ໄຟ​. Ursula ຟ້າວໄປເອົາແຊນວິດ, ແລະຂ້ອຍໄດ້ເອົາຕໍາແຫນ່ງທີ່ຊ່ວຍໃຫ້ຂ້ອຍສາມາດເຝົ້າເບິ່ງໃບຫນ້າທີ່ມີຄວາມຫມາຍບາງຢ່າງສໍາລັບພວກເຮົາສອງຄົນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ເຫັນ Hans Richter ແລະ​ຄູ່​ຮ່ວມ​ງານ​ຂອງ​ລາວ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ສັງ​ເກດ Sheng Zi, ຕົວ​ແທນ​ກ​ອມ​ມູ​ນິດ​ຈີນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈັບພາບຂອງ Eva Schmidt. ເຊັ່ນດຽວກັນກັບ Ursula, ນາງກໍາລັງເກັບ sandwiches.
  
  
  “ເອວາ,” ຂ້ອຍຮ້ອງເມື່ອນາງຍ່າງຜ່ານຂ້ອຍໄປ ແລະມຸ່ງໜ້າກັບໄປທີ່ລົດໄຟ, ຖົງອາຫານຢູ່ໃນມືຂອງນາງ.
  
  
  ນາງໄດ້ຢຸດເຊົາ. "ເຈົ້າໃຫ້ຂ້ອຍຈົນເຖິງຄືນນີ້, ຈື່ໄດ້ບໍ?"
  
  
  "ພຽງແຕ່ກວດເບິ່ງ, ນັ້ນແມ່ນທັງຫມົດ."
  
  
  "ຂ້ອຍຈະຕິດຕໍ່ Horst ແລະສົ່ງຂໍ້ຄວາມຄວາມສົນໃຈຂອງເຈົ້າຢູ່ໃນຈໍສະແດງຜົນ, ແຕ່ຂ້ອຍຈະບໍ່ຕິດຕໍ່ຈົນກ່ວາຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າເວລານີ້ຖືກຕ້ອງ. ເວົ້າອີກຢ່າງຫນຶ່ງ, ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຕັ້ງໃຈເປີດເຜີຍຕົວຕົນຂອງເຈົ້າຫຼືຜູ້ອື່ນທີ່ອາດຈະ. ຈະເບິ່ງ "ຫລັງຂ້ອຍ".
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນນາງໄດ້ອອກໄປກັບຝູງຊົນແລະຂ້ອຍໄດ້ຫັນຄວາມສົນໃຈຂອງຂ້ອຍໄປຫາ Ursula, ຜູ້ທີ່ມາຢູ່ຫລັງຂ້ອຍດ້ວຍ sandwiches ຂອງພວກເຮົາ.
  
  
  ນາງກ່າວວ່າ, "ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າພະຍາຍາມຊອກຫາເພື່ອນຮ່ວມຫຼີ້ນອີກ," ຈົນກ່ວາຂ້ອຍໄດ້ຍິນບົດສົນທະນາຂອງເຈົ້າ. Horst ແມ່ນໃຜ?
  
  
  “ພຽງແຕ່ຄົນທີ່ຂ້ອຍຢາກພົບ. ຈົ່ງຈື່ໄວ້ Richter, ເດັກນ້ອຍ."
  
  
  ທັນທີທີ່ລົດ Orient Express ໄດ້ອອກຈາກສະຖານີໃນທິດທາງທີ່ມັນມາ. ເພື່ອເດີນທາງໄປທິດຕາເວັນອອກອີກຄັ້ງ, ລົດໄຟຕ້ອງກັບຄືນສູ່ແຜ່ນດິນໃຫຍ່ໂດຍຜ່ານທາງດ່ວນ. ຄວາມມືດໄດ້ຫຼຸດລົງໃນຂະນະທີ່ລົດດ່ວນໄດ້ແລ່ນໄປຕາມເສັ້ນທາງສອງໄມ, ແລະພວກເຮົາເຫັນທາງຫລັງຂອງພວກເຮົາມີການສະແດງແສງສະຫວ່າງສີເຫຼືອງຕາມແຄມຝັ່ງທະເລ: ທັດສະນະຂອງ Venice ເພີ່ມຂຶ້ນຈາກຄວາມມືດຂອງທະເລ.
  
  
  
  ຫຼັງຈາກກິນອາຫານດ່ວນ, Ursula ເວົ້າວ່ານາງຕ້ອງການຕີອີກຢູ່ທີ່ Hans Richter. “ໃຫ້ລອງຂີ່ລົດຂອງລາວ. ຖ້າລາວຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ຂ້ອຍຈະຈັບລາວ. ຖ້າບໍ່, ພວກເຮົາຈະຄົ້ນຫາສິ່ງຂອງຂອງລາວແລະຊອກຫາສິ່ງທີ່ລາວເຮັດ."
  
  
  Richter ບໍ່ຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ແລະຂ້ອຍບໍ່ແປກໃຈ.
  
  
  “ດຽວນີ້ ລາວຮູ້ວ່າພວກເຂົາບໍ່ໄດ້ຂ້າພວກເຮົາ. ມັນຄວນຈະມີການລະເບີດທີ່ບໍ່ເກີດຂຶ້ນ.”
  
  
  "Nick, ເຈົ້າຄິດວ່າຂ້ອຍສູນເສຍລາວບໍ?"
  
  
  "ລາວບໍ່ໄດ້ລົງຈາກລົດໄຟໃນ Milan," ຂ້າພະເຈົ້າສັງເກດເຫັນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເລືອກ​ເອົາ lock ໄດ້​ແລະ​ພວກ​ເຮົາ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ຂອງ Butcher​.
  
  
  ຂ້ອຍເປີດໄຟຢູ່ເທິງຫົວ. ມີ​ກະ​ເປົ໋າ​ສອງ​ຕ່ອນ, ແລະ​ທັງ​ສອງ​ຢູ່​ພື້ນ, ບໍ່​ແມ່ນ​ຢູ່​ໃນ​ກະ​ເປົ໋າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເອົາກະເປົ໋າຫນຶ່ງ, ແລະ Ursula ໄປຫາອີກ. ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ເລືອກ​ເອົາ​ກະ​ແຈ​ໃນ​ກະ​ເປົ໋າ​, ພວກ​ເຮົາ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ເປີດ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​.
  
  
  ບໍ່ມີສິ່ງໃດສໍາຄັນຢູ່ໃນຖົງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄົ້ນຫາ, ແຕ່ມີຜ້າເຊັດມືທີ່ແນ່ນອນວ່າບໍ່ແມ່ນຂອງຜູ້ຊາຍທີ່ມີວິທະຍຸ. ລາວມີກິ່ນຫອມເລັກນ້ອຍຂອງນໍ້າຫອມທີ່ຂ້ອຍພົບວ່າຄຸ້ນເຄີຍ. ຂ້ອຍປິດຖົງແລະຊ່ວຍ Ursula ເບິ່ງຜ່ານອີກອັນຫນຶ່ງ. ບໍ່​ດົນ​ມາ​ນາງ​ກໍ​ເອົາ​ເຈ້ຍ​ໃບ​ນັ້ນ​ມາ.
  
  
  "ເບິ່ງນີ້," ນາງເວົ້າ. "ລາວວາງແຜນທີ່ຈະອອກໄປໃນ Belgrade." ມັນແມ່ນປີ້ລົດໄຟຂອງລາວ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ chuckled. "ມັນບໍ່ໄດ້ໃຫ້ເວລາຫຼາຍ."
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເບິ່ງ ໃນ ແຈ ຂອງ drawer ພາຍ ໃຕ້ ເສື້ອ ບາງ ແລະ ໄດ້ ພົບ ເຫັນ ສອງ ຊອງ ຂອງ ຢາ ສູບ ເອີ ຣົບ. ພວກເຂົາເຈົ້າເບິ່ງຄືວ່າເປັນປະສົມພິເສດ. "ລົດຊາດລາຄາແພງ," ຂ້າພະເຈົ້າສັງເກດເຫັນ, ສະແດງໃຫ້ເຫັນ Ursula ຫນຶ່ງໃນຊຸດ.
  
  
  ນາງໄດ້ເອົາຢາສູບຈາກຂ້ອຍແລະເບິ່ງຢູ່ໃນຊອງ. “Hans Richter ສູບຢາຍີ່ຫໍ້ພິເສດຂອງຢາສູບແບນຊິກ. ນີ້ແມ່ນຍີ່ຫໍ້."
  
  
  "ເຈົ້າຈະຕ້ອງພະຍາຍາມຈັບລາວໃນ Belgrade ເມື່ອລາວລົງຈາກລົດໄຟ."
  
  
  "ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ຢູ​ໂກ​ສະ​ລາ​ເວ ໄດ້​ໃຫ້​ຄຳ​ໝັ້ນ​ສັນ​ຍາ​ທີ່​ຈະ​ຊ່ວຍ​ໃຫ້​ທ່ານ Richter ​ໄດ້​ຮັບ​ຄວາມ​ຍຸ​ຕິ​ທຳ. ຂ້ອຍຈະຂໍໃຫ້ພວກເຂົາໄປພົບພວກເຮົາຢູ່ສະຖານີກັບ ຕຳ ຫຼວດເສື້ອຜ້າທຳມະດາສອງຄົນ."
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ຕ້ອງການຈັບກຸມຄົນດຽວບໍ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  ນາງກ່າວວ່າ "ລາວຕ້ອງຖືກຈັບທັງຊີວິດ." "ຖ້າຂ້ອຍຈັບຫມູ Nazi ນີ້ຢູ່ຄົນດຽວ, ຂ້ອຍຢ້ານວ່າຂ້ອຍຈະລະເບີດສະຫມອງຂອງລາວອອກ."
  
  
  ພວກ​ເຂົາ​ໄດ້​ເອົາ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ທີ່​ມັນ​ເປັນ​ແລະ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ຊ່ອງ. Ursula ໄປ​ທີ່​ຫ້ອງ​ຂອງ​ນາງ​ທີ່​ຈະ​ໃຊ້​ເວ​ລາ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ລົດ​ໄຟ​ທີ່​ດັງ​ກ້ອງ​ກັງ​ວົນ​.
  
  
  ພວກເຮົາຢຸດຢູ່ Trieste ຫຼັງຈາກ Venice. ໃນເວລາເກົ້າສາມສິບພວກເຮົາຄວນຈະຢູ່ໃນ Poggioreale del Corsa ຢູ່ໃນຊາຍແດນ Yugoslav. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕັດສິນໃຈວ່າຖ້າ Eva Schmidt ບໍ່ໄດ້ຕິດຕໍ່ກັບຂ້ອຍໃນເວລານັ້ນ, ຂ້ອຍຈະເລີ່ມຊອກຫານາງ.
  
  
  ຂ້ອຍກັບຄືນໄປຫາຫ້ອງຂອງຂ້ອຍໂດຍຫວັງວ່າ Eva ຈະຕິດຕໍ່ຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໃຫ້ເບີໂທລະສັບຂອງລາວເມື່ອນາງສັນຍາວ່າຈະບອກ Horst Blücherວ່າຂ້ອຍຕ້ອງການສະເຫນີລາຄາໃນຈໍພາບດາວທຽມ.
  
  
  ບໍລິສັດໄດ້ລໍຖ້າຂ້ອຍ, ແຕ່ມັນບໍ່ແມ່ນ Eva Schmidt ຫຼືແຟນຂອງນາງ. Ivan Lubyanka, ເຈົ້າຫນ້າທີ່ຮັກສາຄວາມປອດໄພ, ໄດ້ເອນກັບຕຽງຂອງຂ້ອຍ, ເອົາຫົວຂອງລາວຢູ່ເບື້ອງຊ້າຍຂອງລາວ. ໃນມືຂວາຂອງລາວ, ລາວຖືລູກປືນ Webley .455 Mark IV ພ້ອມກັບເຄື່ອງປິດສຽງ.
  
  
  "ເຂົ້າມາ," ລາວເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປິດ​ປະ​ຕູ​ຫລັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຄິດ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄວນ​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ຫຼາຍ​ກວ່າ​ນີ້.
  
  
  Lubyanka ນັ່ງລົງເທິງຕຽງ. “ດັ່ງນັ້ນເຈົ້າຄື Nick Carter. ເຈົ້າເບິ່ງບໍ່ຍາກປານນັ້ນ.”
  
  
  “ໃຜບອກເຈົ້າວ່າຂ້ອຍໃຈເຢັນ? ຂ້ອຍເປັນຫີ."
  
  
  "ຖ້າຂ້ອຍຮູ້ວ່າເຈົ້າຢູ່ໃນລົດໄຟກັບຂ້ອຍ, Carter, ຂ້ອຍຈະມາພົບເຈົ້າໄວກວ່ານີ້."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ chuckled. “ຖ້າເຈົ້າເຮັດວຽກບ້ານຂອງເຈົ້າ, ເຈົ້າຈະຮູ້ຈັກຂ້ອຍເມື່ອເຈົ້າເຫັນຂ້ອຍຢູ່ໃນລົດກິນເຂົ້າ. ຂ້ອຍຮັບຮູ້ເຈົ້າ."
  
  
  ລາວເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງລະຄາຍເຄືອງ. "ເຈົ້າຮູ້, ແນ່ນອນ, ຂ້ອຍຕ້ອງຂ້າເຈົ້າ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ hunched ຫຼາຍກວ່າ. "ເປັນຫຍັງເບື່ອ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ. "ເຈົ້າອາດຈະຂ້າຂ້ອຍຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ມາທີ່ນີ້ເພື່ອເດີມພັນ," ລາວເວົ້າຢ່າງຮາບພຽງໃນສໍານຽງຫນາ. "ຂ້ອຍມາທີ່ນີ້ເປັນລູກຄ້າດຽວແລະຂ້ອຍຕ້ອງການຮັກສາມັນໄວ້."
  
  
  "ແລ້ວຄົນຈີນ?"
  
  
  "ຂ້ອຍຈະຈັດການກັບຄູ່ແຂ່ງຫນຶ່ງຄັ້ງ," ລາວຕອບຢ່າງອ່ອນໂຍນ.
  
  
  “ຖ້າ​ເຈົ້າ​ເຮັດ​ແບບ​ນີ້ ເຈົ້າ​ຈະ​ມີ​ຮ່າງກາຍ​ຢູ່​ທົ່ວ​ທາງ​ລົດໄຟ. ເຈົ້າຄວນຄິດກ່ຽວກັບມັນ." ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ພະຍາຍາມດຶງ Hugo ເພາະວ່າຂ້ອຍຮູ້ວ່າ Lubyanka ຈະບໍ່ໃຫ້ເວລາຂ້ອຍ.
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດກ່ຽວກັບມັນ," ລາວເວົ້າ. ລາວລຸກຂຶ້ນຈາກຕຽງ. ລາວສັ້ນກວ່າຂ້ອຍສອງສາມນິ້ວ, ແລະຂ້ອຍສາມາດເຫັນໄດ້ວ່າລາວບໍ່ມັກມັນແທ້ໆ. “ເຈົ້າກັບຂ້ອຍໄປຮອດທ້າຍລົດໄຟນີ້, Carter. ພວກເຮົາຍ່າງຢ່າງລະມັດລະວັງ. ໃນລະຫວ່າງທາງ, ຂ້ອຍຈະເກັບປືນນີ້ໄວ້ໃນຖົງຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ມັນຈະແນມໃສ່ກະດູກສັນຫຼັງຂອງເຈົ້າ. ຕາມທີ່ທ່ານຮູ້, ການສັກຢາກັບກະດູກສັນຫຼັງແມ່ນເຈັບປວດຫຼາຍ. ສະນັ້ນຂ້ອຍຫວັງວ່າເຈົ້າຈະບໍ່ເຮັດຫຍັງໂງ່."
  
  
  "ມີຫຍັງເກີດຂື້ນໃນຕອນທ້າຍຂອງການຍ່າງທີ່ດີຂອງພວກເຮົາຮ່ວມກັນ?"
  
  
  "ຢ່າກັງວົນ, ມັນຈະໄວຫຼາຍ."
  
  
  "ເຈົ້າໃຈດີປານໃດ."
  
  
  "ກະລຸນາ. ເຈົ້າຈະມາກັບຂ້ອຍດຽວນີ້." ລາວໂບກປືນໃຫຍ່ໃສ່ຂ້ອຍແລະຂ້ອຍ
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ຖ້າ​ສິ່ງ​ນີ້​ເກີດ​ຂຶ້ນ, ມັນ​ຈະ​ມີ​ຮູ​ຢູ່​ໜ້າ​ເອິກ​ໃຫຍ່​ພໍ​ທີ່​ຜູ້​ຊາຍ​ຈະ​ເອົາ​ກຳ​ປັ້ນ​ຂອງ​ຕົນ​ໄປ​ໄດ້.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນແລະເປີດປະຕູ, ຫວັງວ່າຈະມີຜູ້ໃດຜູ້ຫນຶ່ງຢູ່ໃນແລວເສດຖະກິດ. ແຕ່ບໍ່ມີໃຜ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຂົ້າໄປໃນແລວເສດຖະກິດ, ແລະ Lubyanka ຕິດຕາມຂ້າພະເຈົ້າ. ປືນຍັງຖືຢູ່ຕໍ່ໜ້າລາວ, ແຕ່ເມື່ອຂ້ອຍເບິ່ງ, ລາວເອົາມັນໃສ່ໃນຖົງເສື້ອຂອງລາວ. ຂ້ອຍສາມາດເຫັນຖັງອອກຈາກພາຍໃຕ້ຜ້າແລະຊີ້ໃສ່ແອວຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ລາວ​ປິດ​ປະຕູ​ຫ້ອງ​ນັ້ນ ແລະ​ຫົວ​ຫົວ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ໄປ. ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ຂ້າງ​ໜ້າ​ຢ່າງ​ຊ້າໆ​ລົງ​ຕາມ​ແລວ​ທາງ. ລົດໄຟ rumbled ແລະ swayed ລຸ່ມພວກເຮົາ, ແຕ່ບໍ່ພຽງພໍທີ່ຈະ upset ການດຸ່ນດ່ຽງຂອງ Lubyanka ໄດ້. ລາວຮັກສາປະມານສາມຂັ້ນຕອນລະຫວ່າງພວກເຮົາ, ສະນັ້ນຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເຂົ້າຫາລາວໄດ້ງ່າຍ.
  
  
  ພວກເຮົາມາຮອດຈຸດສຸດທ້າຍຂອງ Voiture 7 ແລະຂັບລົດໄປສູ່ເວທີລະຫວ່າງມັນແລະ 5, ບ່ອນທີ່ຫ້ອງຂອງ Eva Schmidt ຕັ້ງຢູ່. ພວກເຮົາຕ້ອງຜ່ານສອງຄູ່ຂອງປະຕູ. ຜ່ານຂະບວນລົດທີສອງ, Lubyanka ແມ່ນຢູ່ທາງຫລັງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍໄດ້ເຄື່ອນທີ່.
  
  
  ດ້ວຍ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ທີ່​ແຫຼມ​ຄົມ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕົບ​ປະ​ຕູ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ Lubyanka. ປະຕູໄດ້ຕີລາວແລະລາວສູນເສຍການດຸ່ນດ່ຽງຂອງລາວແລະລົ້ມລົງກັບພື້ນຂອງເວທີ. ແຕ່ລາວບໍ່ໄດ້ສູນເສຍລູກປືນ. ລາວໄດ້ຍິງໃນຂະນະທີ່ລາວລົ້ມລົງ. ລູກ​ປືນ​ລູກ​ທຳ​ອິດ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ແກ້ວ​ແຕກ​ຢູ່​ໃນ​ປະ​ຕູ, ຜ່ານ​ມັນ, ແລະ​ພາດ​ບ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ແຄບ, ຝັງ​ຕົວ​ມັນ​ເອງ​ຢູ່​ໃນ​ກະ​ດານ​ໄມ້​ທາງ​ຫລັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ການຍິງຄັ້ງທີສອງດັງຂຶ້ນ, ແຕ່ລາວບໍ່ໄດ້ເຂົ້າມາໃກ້ຂ້ອຍ.
  
  
  ເມື່ອ Lubyanka ຟ້າວໄປຫາເວທີ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ດຶງ Wilhelmina. ການ​ຍິງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ພື້ນ​ໂລ​ຫະ​ຂອງ​ເວ​ທີ​ຕໍ່​ໄປ​ກັບ​ພາ​ສາ​ລັດ​ເຊຍ crouched, ricocheting ອ້ອມ​ຂ້າງ​ເຂົາ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ການ​ກົດ​ດັນ​ເຂົາ.
  
  
  Lubyanka ໄດ້ເປີດໄຟອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ເຄາະປະຕູປະຕູທີ່ຂ້ອຍກໍາລັງໃຊ້ສໍາລັບການປົກຫຸ້ມຂອງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າ ducked ອອກປະຕູ, ລາວ hurried ກັບຜ່ານປະຕູຂອງລົດຍົນອື່ນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນລາວໃນນາທີສຸດທ້າຍແລະສາມາດບີບສອງການສັກຢາອອກຈາກ Luger. ລູກ​ປືນ​ລູກ​ໜຶ່ງ​ຖືກ​ລູກ​ປືນ​ຍິງ​ໃສ່​ບ່າ, ແລະ​ຂ້ອຍ​ເຫັນ​ລາວ​ລົ້ມ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ​ໃນ​ລົດ​ອີກ​ຄັນ​ໜຶ່ງ.
  
  
  ມີຊ່ວງເວລາອັນຍາວນານ, ຫວ່າງເປົ່າ ໃນຂະນະທີ່ລໍ້ຢູ່ຂ້າງລຸ່ມພວກເຮົາດັງກ້ອງກັງວານ. ແລ້ວ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ເຫັນ​ມື​ທີ່​ຍົກ​ຂຶ້ນ​ກັບ​ລູກ​ຫວ່ານ. Lubyanka ຍິງໃສ່ຂ້ອຍຢ່າງໄວວາ, ແຕ່ພາດໄປຢ່າງແຮງ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຫົວ​ຂອງ​ຕົນ darting ປະ​ມານ​ທາງ​ລຸ່ມ​ຂອງ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​. ຂ້ອຍຍິງແຕ່ພາດ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວໄດ້ອອກໄປແລະແລ່ນລົງໄປຕາມແລວເສດຖະກິດທີ່ນໍາໄປສູ່ອີກທ້າຍຂອງລົດ. ລາວອາດຈະຕັດສິນໃຈແລ່ນຫນີແລະເລຍບາດແຜຂອງລາວ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ້າຍໄປຂ້າງຫນ້າຂອງເວທີຢ່າງລະມັດລະວັງແລະຂ້າມຊ່ອງຫວ່າງຢ່າງໄວວາແລະໄດ້ຂຶ້ນຕໍາແຫນ່ງທີ່ຢູ່ໃກ້ກັບປະຕູອື່ນໆ. ບໍ່ມີການສັກຢາອີກຕໍ່ໄປ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງພາຍໃນ, ແຕ່ Lubyanka ບໍ່ມີບ່ອນໃດທີ່ຈະພົບເຫັນ. ບາງທີລາວວາງຈັ່ນຈັບຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນັ້ນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເປີດປະຕູເລັກນ້ອຍເພື່ອໃຫ້ໄດ້ເບິ່ງດີກວ່າ. ບໍ່ມີຫຍັງ. ເບິ່ງຄືວ່າ Lubyanka ອອກໄປແທ້ໆ. ຂ້ອຍຄ່ອຍໆເຂົ້າໄປໃນລົດຍົນ, ຖື Luger ຢູ່ທາງຫນ້າຂອງຂ້ອຍ. ລາວບໍ່ໄດ້ຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ແລ້ວ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ຫັນ​ມຸມ​ໄປ​ແລະ​ເຫັນ​ລາວ​ປະມານ​ສອງ​ສ່ວນ​ສາມ​ຂອງ​ທາງ​ລົງ​ໄປ​ທາງ​ຫ້ອງ​ໂຖງ. ລາວຫັນມາ, ໃບຫນ້າຂອງລາວມືດມົວດ້ວຍຄວາມໂກດແຄ້ນແລະຄວາມຜິດຫວັງ, ແລະໄດ້ຍິງສອງຄັ້ງທີ່ບໍ່ຖືກຕ້ອງຈາກລູກປືນຂອງລາວທີ່ຖືກໂຫລດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົ້ມ​ຕົວ​ລົງ​ຢ່າງ​ໄວ, ແລະ​ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ດັງ​ຂຶ້ນ​ເທິງ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ສາບແຊ່ງພາຍໃຕ້ລົມຫາຍໃຈຂອງຂ້ອຍ. ໃນເວລານັ້ນ, ເມື່ອ Lubyanka ແລ່ນລົງໄປໃນແລວເສດຖະກິດ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິງໃສ່ລາວອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ​ແຕ່​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຂອງ​ລົດ​ໄຟ​ໄດ້​ທຳລາຍ​ຈຸດໝາຍ​ຂອງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ, ​ແລະ ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ເກືອບ​ຈະ​ພາດ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລັດເຊຍໄດ້ຫາຍໄປປະມານແຈ, ອອກຈາກ carriage.
  
  
  ປາກົດວ່າບໍ່ມີໃຜໄດ້ຍິນສຽງດັງຂອງສຽງດັງ. ບໍ່ມີໃຜອອກມາຈາກຫ້ອງ. ເມື່ອຂ້ອຍມາຮອດຈຸດສິ້ນສຸດຂອງລົດຍົນແລະບ່ອນທີ່ຜູ້ຊາຍ KGB ໄດ້ຫາຍໄປຈາກສາຍຕາ, ຂ້ອຍເຫັນວ່າລົດໄຟກໍາລັງເຂົ້າໄປໃນ Poggioreale del Corsa.
  
  
  Lubyanka ຈະບໍ່ລົງຢູ່ບ່ອນຢຸດໄວນີ້, ຂ້ອຍບອກຕົວເອງ. ລາວບໍ່ຕ້ອງການໃຫ້ເຈົ້າຫນ້າທີ່ຮູ້ກ່ຽວກັບການບາດເຈັບຂອງລາວ. ລາວບໍ່ສາມາດອະທິບາຍສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນ. ນອກຈາກນັ້ນ, ລາວຍັງຕ້ອງການຈໍພາບ, ເຊິ່ງລາວພະຍາຍາມຊື້ຈາກຕົວແທນ Topcon ໃນລົດໄຟ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍສອງຄົນໃນເຄື່ອງແບບໄດ້ຍ່າງມາຫາຂ້ອຍຕາມແລວທາງ. ຜູ້​ໜຶ່ງ​ເປັນ​ຜູ້​ນຳ​ລົດ​ໄຟ, ອີກ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ເປັນ​ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ດ່ານ​ພາສີ. ພວກເຮົາຢູ່ໃກ້ຊາຍແດນແລະກໍາລັງຖືກກວດກາ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ນໍາສະເຫນີບັດປະຈໍາຕົວທີ່ບໍ່ຖືກຕ້ອງສະຫນອງໃຫ້ໂດຍກອງກໍາລັງພິເສດ AX. ເຈົ້າຫນ້າທີ່ພາສີໄດ້ຫົວຫົວ, ແລະລາວແລະເຈົ້າຫນ້າທີ່ໄດ້ຍ່າງຕໍ່ໄປ.
  
  
  ລົດ​ໄຟ​ໄດ້​ເລັ່ງ​ຄວາມ​ໄວ, ມຸ່ງ​ໜ້າ​ໄປ​ສູ່​ຢູ​ໂກ​ຊາ​ລ​ເວ​ຢ່າງ​ໝັ້ນ​ໃຈ. ບ່ອນຈອດລົດຖັດໄປແມ່ນປະມານທ່ຽງຄືນຢູ່ທີ່ Povka.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ສິ່ງ​ຕໍ່​ໄປ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ໄປ​ຢ້ຽມ​ຢາມ Eva Schmidt. ແມ່ຍິງຕ້ອງເປັນຜູ້ທີ່ບອກ Lubyanka ວ່າຂ້ອຍພະຍາຍາມເອົາຈໍພາບດາວທຽມ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມເອົາຫ້ອງຂອງ Eva, ແຕ່ນາງບໍ່ໄດ້ຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ກະ​ແຈ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​ແລະ​ຍ່າງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ທີ່​ມີ Luger ໃນ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ບໍ່ມີໃຜຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ລາວ​ໄດ້​ຕັດສິນ​ໃຈ​ວ່າ​ເພາະ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ນາງ​ເປັນ​ບ່ອນ​ດຽວ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ສາມາດ​ລະບຸ​ຕົວ​ເລກ​ໄດ້, ພວກ​ສັດຕູ​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ຈະ​ຈັດ​ກອງ​ປະຊຸມ​ຢູ່​ບ່ອນ​ອື່ນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ຫ້ອງ​ການ​ແລະ​ຍ່າງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ລົດ​ຍົນ​ໃນ​ຕອນ​ກາງ​ຄືນ​, ທັງ​ຫມົດ​ທີ່​ໃຊ້​ເວ​ລາ​ຊອກ​ຫາ Lubyanka​.
  
  
  ແລະ Schmidt - ແລະຍັງຊອກຫາ Shen, ເພາະວ່າຂ້ອຍມີເຫດຜົນທີ່ຈະຄິດວ່າລາວຍັງຢູ່ໃນເຮືອແລະລ່າສັດຜິວຫນັງຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ການຄົ້ນຫາຂອງຂ້ອຍບໍ່ມີຜົນ. ບໍ່ມີພວກເຂົາຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ຫ່ວງ​ວ່າ ບາງ​ທີ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລົບ​ໜີ​ຢູ່​ຊາຍ​ແດນ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລົດໄຟມາຮອດສະຖານີ Pivka. Pivka ເປັນເມືອງຂອງແຂວງທີ່ຕັ້ງຢູ່ຈຸດຕັດກັນຂອງເສັ້ນທາງລົດໄຟ Yugoslav ຫຼາຍສາຍ. ສະຖານີແມ່ນເບື້ອງຕົ້ນ - ອາຄານສີຂີ້ເຖົ່າຍາວທີ່ມີແສງສະຫວ່າງຫນ້ອຍໃນຕອນກາງຄືນ. ມັນເຢັນຢູ່ທີ່ນັ້ນໃນພູເຂົາ. ເມື່ອລົດໄຟຢຸດ, ຝົນຕົກ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງຈາກເວທີລົດຫນຶ່ງເພື່ອເບິ່ງວ່າມີໃຜອອກມາ. ສີ່ຄົນປາກົດຢູ່ໃນເວທີ. ສາມ​ຄົນ​ໃນ​ນັ້ນ​ແມ່ນ​ຜູ້​ໂດຍ​ສານ​ທີ່​ໄດ້​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ໄປ​ກິນ​ຢູ່​ຮ້ານ​ແຊນ​ວິ​ສ​ແລະ​ຮ້ານ​ກາ​ເຟ​ໃກ້​ກັບ​ຕຶກ​ສະ​ຖາ​ນີ. ຄົນທີສີ່, ໃນທີ່ສຸດຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮັບຮູ້ໂດຍການຍ່າງທາງທີ່ຄຸ້ນເຄີຍຂອງລາວ, ແມ່ນ Ivan Lubyanka.
  
  
  ໂດຍບໍ່ເຄີຍເບິ່ງບ່າຂອງລາວ, Lubyanka ຟ້າວແລ່ນຜ່ານຕຶກສະຖານີ ແລະເຂົ້າໄປໃນຖະໜົນທີ່ມືດກວ່ານັ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລັງ​ເລ​ສໍາ​ລັບ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​. ອັນນີ້ອາດຈະເປັນການຫັນປ່ຽນຄວາມສົນໃຈຂອງຂ້ອຍ ໃນຂະນະທີ່ Schmidt ແລະ Blücher ອອກຈາກລົດຄັນອື່ນ. ແຕ່ຂ້ອຍຕ້ອງໃຊ້ໂອກາດນີ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກ້າວ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ເທິງ​ພື້ນ​ດິນ​ແລະ​ຍ້າຍ​ອອກ​ໄປ​ທາງ​ນອກ Lubyanka. ລາວອາດຈະມີຈໍພາບຖືກລັກ.
  
  
  Lubyanka ໄດ້ຫາຍໄປແລ້ວເຂົ້າໄປໃນອາຄານສີຂີ້ເຖົ່າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຟ້າວ​ໄລ່​ຕາມ​ລາວ, ຫວັງ​ວ່າ​ລົດ​ໄຟ​ຈະ​ບໍ່​ອອກ​ໄປ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ກັບ​ມາ. ພື້ນທີ່ຮັບແຂກທີ່ມືດມົວ, ເກືອບຫວ່າງເປົ່າ. ບໍ່ມີ Lubyanka - ລາວຕ້ອງອອກຈາກອາຄານແລ້ວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລ່ນ​ອອກ​ຈາກ​ປະ​ຕູ​ໄປ​ຖະ​ຫນົນ​ແລະ​ເບິ່ງ​ອ້ອມ​ຂ້າງ sidewalk ທີ່​ມືດ​ມົວ​ຂ້າງ​ນອກ. ຝົນອ່ອນໆເຮັດໃຫ້ໃບຫນ້າຂອງຂ້ອຍປຽກ - ຕອນກາງຄືນແມ່ນເຢັນແລະທຸກທໍລະມານ. ບໍ່​ມີ​ລົດ​ຫຼື​ຄົນ​ຍ່າງ​ໄປ​ບ່ອນ​ໃດ​ເລີຍ​ທີ່​ຈະ​ເຫັນ - ມີ​ແຕ່​ຮົ້ວ​ຫີນ​ສີ​ຂີ້​ເຖົ່າ, ຕຶກ​ອາຄານ​ສີ​ຂີ້​ເຖົ່າ​ແລະ​ຝົນ. Lubyanka ໄດ້ຫາຍໄປຫມົດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ວ່າ​ຈະ​ໄປ​ຫຼັງ Lubyanka ແລະ​ລືມ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ລົດ​ໄຟ, Schmidt ແລະ Blucher, ຫຼື​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ເຮືອ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ມີ​ອຸ​ປະ​ກອນ​ຖືກ​ລັກ.
  
  
  ມັນ​ເປັນ​ການ​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ບັງ​ຄັບ​ເນື່ອງ​ຈາກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ເວ​ລາ - ການ​ຝຶກ​ອົບ​ຮົມ​ນີ້​ແມ່ນ​ຄວນ​ຈະ​ອອກ​ໃນ​ສິບ​ຫຼື​ສິບ​ຫ້າ​ນາ​ທີ​. ຖ້າຂ້ອຍຕັດສິນໃຈຜິດ, ຂ້ອຍຈະກັບໄປບ່ອນທີ່ຂ້ອຍເລີ່ມຕົ້ນໃນການຄົ້ນຫາຂອງຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍອາດຈະສູນເສຍມັນຕະຫຼອດໄປ.
  
  
  ໃນ blink ຂອງ ຕາ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເລືອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ຫນ້າ​ແລະ​ຟ້າວ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ໂດຍ​ຜ່ານ​ສະ​ຖາ​ນີ​ທີ່​ມີ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ໄປ​ທີ່​ເວ​ທີ​. ແສງໄຟຂອງ Orient Express ລຽນແຖວຢູ່ຕໍ່ໜ້າຂ້ອຍ. ລົດໄຟເບິ່ງຄືວ່າເປັນ oasis ຂອງອາລະຍະທໍາໃນຖິ່ນກັນດານສີດໍານີ້. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເບິ່ງ ໄປ ຫາ ຮ້ານ ອາ ຫານ ແລະ ໄດ້ ເຫັນ ປະ ຊາ ຊົນ ຈໍາ ນວນ ຫນຶ່ງ ໃນ, ນັ່ງ ຢູ່ ໃນ ຕາ ຕະ ລາງ ໄມ້ rough ມີ ຈອກ ກາ ເຟ ຫຼື ຊາ ​​ຮ້ອນ. ເດັກນ້ອຍຊາວຢູໂກສລາເວດ, ຜູ້ທີ່ຄວນຈະນອນຢູ່ໃນຊົ່ວໂມງນັ້ນ, ໄດ້ຍ້າຍໄປທີ່ໂຕະພ້ອມຈອກຊາ. ລາວໃສ່ຜ້າກັນເປື້ອນສີຂາວ ແລະເກີບໜັງທີ່ມີສິດທິບັດ. ຫຼັງຈາກກວດເບິ່ງໃບຫນ້າຂອງລູກຄ້າແລະໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າບໍ່ມີໃຜຄຸ້ນເຄີຍກັບຂ້ອຍ, ຂ້ອຍໄດ້ໄປຫາຫ້ອງຜູ້ຊາຍ. ດ້ວຍຄວາມສະບາຍໃຈ, ຂ້ອຍສົງໄສວ່າ Lubyanka ໄດ້ໄປໃສ ແລະ ລາວຈະຕົກລົງກັບຈໍພາບຫຼືບໍ່.
  
  
  ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ຫັນ​ໜ້າ​ອອກ​ໄປ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ຢືນ​ຢູ່​ທາງ​ເຂົ້າ​ປະ​ຕູ—ໝູ່​ເກົ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ Sheng Zi. ລາວຍິ້ມເລັກນ້ອຍແລະຖືລູກປືນຢູ່ໃນມືຂວາຂອງລາວ. ມັນແມ່ນ Smith & Wesson .44 Magnum ທີ່ມີຕົວສະກັດກັ້ນຂະຫນາດໃຫຍ່.
  
  
  ທ່ານ Shen ກ່າວວ່າ "ນີ້ແມ່ນຄັ້ງສຸດທ້າຍທີ່ພວກເຮົາພົບກັນ, ທ່ານ Carter," "ເພື່ອນລັດເຊຍຂອງພວກເຮົາໄດ້ອອກຈາກລົດໄຟຢ່າງສະດວກສະບາຍ, ແລະເມື່ອຂ້ອຍກໍາຈັດເຈົ້າ, ຂ້ອຍຈະບໍ່ມີຄູ່ແຂ່ງອື່ນ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ປືນ​ແລະ​ມື​ຂອງ​ເຂົາ​ກັບ​ປືນ. "ພວກເຮົາຍັງຕ້ອງຈັດການກັບ Blucher ຕົວເອງ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ວ່າ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ພຽງ​ແຕ່​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ໄດ້​ມາ​ຈາກ​ຫລອດ​ໄຟ​ທີ່​ຫ້ອຍ​ຢູ່​ຈາກ​ເພດານ, ບໍ່​ໄກ​ຈາກ​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢືນ. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນວິທີໃດທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ບ່ອນມືດໄດ້ ໂດຍບໍ່ເອົາລູກປືນສອງ ຫຼືສາມລູກ. ແລະບໍ່ມີການປົກຫຸ້ມຢ່າງແທ້ຈິງຢູ່ໃນຫ້ອງ.
  
  
  "ແມ່ຍິງຈະເປັນເສັ້ນທາງຂອງຂ້ອຍໄປຫາອຸປະກອນ," Shen ເວົ້າຢ່າງເຢັນ. "ແຕ່ນັ້ນຈະເປັນບັນຫາຂອງຂ້ອຍ, ບໍ່ແມ່ນຂອງເຈົ້າ." ລາວຍົກປືນສັ້ນຂຶ້ນເລັກນ້ອຍ; ແລະມັນມີຈຸດປະສົງຢູ່ໃນຫົວໃຈຂອງຂ້ອຍ. ຂະນະ​ທີ່​ລາວ​ກຳລັງ​ຈະ​ດຶງ​ກະ​ແຈ, ມີ​ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ມາ​ຜ່ານ​ປະຕູ​ທາງ​ຫຼັງ​ລາວ. ລາວເປັນພະນັກງານສະຖານີ Yugoslavian.
  
  
  "ນີ້​ແມ່ນ​ຫຍັງ?" - ພຣະອົງໄດ້ຖາມ, ຊອກຫາຢູ່ໃນປືນຍາວ Shen.
  
  
  ລາວຢືນຢູ່ຫ່າງຈາກ Shen ສາມຟຸດ. Shen ຫັນໄປຫາລາວ, ໂຍນສອກຊ້າຍຂອງລາວອອກແລະຕີລາວໃສ່ໃບຫນ້າ. ມີສຽງຄຶກຄັກ ແລະສຽງດັງ, ແລະຊາຍຄົນນັ້ນໄດ້ເສຍສະຕິກັບພື້ນ.
  
  
  ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ລໍຖ້າເຈົ້າຫນ້າທີ່ຕົກລົງກັບພື້ນ. ກ່ອນທີ່ Shen ຈະຫັນກັບໄປໃຫ້ຂ້ອຍຈົບ, ຂ້ອຍຈັບສາຍໄຟຂອງຫລອດໄຟຂະຫນາດນ້ອຍຢູ່ທາງຫນ້າຂອງຂ້ອຍແລະ yank ຢ່າງໄວວາໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຫັນໄປທາງຊ້າຍຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ຫ້ອງຢູ່ໃນຄວາມມືດເກືອບທັງໝົດ, ແສງສະວ່າງພຽງອັນດຽວທີ່ມາຈາກເວທີສະຖານີຜ່ານປະຕູເປີດ. Shen ຍິງໃນທິດທາງຂອງຂ້າພະເຈົ້າແຕ່ພາດ
  
  
  
  ປືນ​ໄດ້​ຍິງ​ດັງ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ແລະ​ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ຕົກ​ໃສ່​ກຳ​ແພງ​ຊີມັງ​ທາງ​ຫລັງ​ຂ້ອຍ. ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ຫາ Shen, ລາວ​ໄດ້​ຕັ້ງ​ເປົ້າ​ໝາຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂຍນ stiletto ໄປ​ທົ່ວ​ຫ້ອງ​ທີ່​ມືດ​ມົວ​ແລະ​ມັນ​ໄດ້​ຕີ Shan ໃນ forearm ຂ້າງ​ເທິງ​ມື​ຖື revolver ໄດ້​. ມື​ມື​ບໍ່​ສະ​ບາຍ, ແລະ​ປືນ​ຄົກ​ກໍ​ບິນ​ໄປ​ທົ່ວ​ຫ້ອງ.
  
  
  Shen ຮ້ອງດັງໆ ໃນຂະນະທີ່ລາວເບິ່ງມີດຕິດຢູ່ໃນແຂນແຂນຂອງລາວ, ຕັດເສັ້ນເອັນ, ເສັ້ນເລືອດແດງ ແລະກ້າມຊີ້ນ. ລາວຫັນໄປ, ຍັງຖືມີດຢູ່ໃນມືຂອງລາວ, ເພື່ອຊອກຫາປືນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວໄດ້ກ້າວໄປຫາຂ້ອຍ, ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ຂັດຂວາງລາວ. ລາວສາບານໃນພາສາຈີນ.
  
  
  “ບໍ່ມີປືນອີກ, Shen,” ຂ້ອຍເວົ້າດ້ວຍສຽງໂຫດຮ້າຍ. "ໃຫ້ເບິ່ງສິ່ງທີ່ເຈົ້າສາມາດເຮັດໄດ້ໂດຍບໍ່ມີລາວ."
  
  
  Shen ລັ່ງເລໃຈຊົ່ວໄລຍະໜຶ່ງ, ຈາກນັ້ນກໍ່ດຶງ stiletto ຈາກ forearm ຂອງລາວດ້ວຍຄວາມເຈັບປວດ. ເລືອດໄຫຼລົງພື້ນ. ລາວ deftly grab handles ຂອງມີດດ້ວຍມືຊ້າຍຂອງລາວແລະຍ້າຍໄປມາຫາຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ໄປ​ເຖິງ​ປືນ​ຢູ່​ພື້ນ​ເຮືອນ​, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ບໍ່​ເຄີຍ​ໄດ້​ຮັບ​ມັນ​ກ່ອນ Shan​. ສໍາລັບ Wilhelmina, Luger ຂອງຂ້ອຍຈະມີສຽງຄ້າຍຄືປືນໃຫຍ່ຢູ່ສະຖານີນີ້.
  
  
  ດຽວນີ້ Shen ໄດ້ອ້ອມຮອບຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ໄດ້​ຍ່າງ​ອອກ​ຈາກ​ປືນ​ຂອງ​ຕົນ​ກ່ຽວ​ກັບ​ພື້ນ​ເຮືອນ. ລາວບໍ່ສາມາດບັນລຸໄດ້ເຊັ່ນດຽວກັນ, ແຕ່ລາວພໍໃຈຢ່າງສົມບູນກັບປະໂຫຍດໃຫມ່ຂອງລາວ. ລາວຄາດວ່າຈະຕັດຂ້ອຍເປັນຕ່ອນໆດ້ວຍ stiletto.
  
  
  Shen ເຂົ້າໄປຢ່າງວ່ອງໄວ, feinting ມີມີດ. ລາວຈັດການໄດ້ດີ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼີກ​ເວັ້ນ​ການ​ໂຈມ​ຕີ​ໄວ, ແຫຼມ, ແຕ່​ການ​ໂຈມ​ຕີ​ຄັ້ງ​ທີ​ສອງ​ໄດ້​ຕັດ​ຜ່ານ​ແຂນ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ scratched ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຮອຍຍິ້ມໄດ້ກັບຄືນສູ່ໃບຫນ້າກວ້າງຂອງລາວ. ລາວແນ່ໃຈວ່າ. ລາວ​ໄດ້​ຟັນ​ດ້ວຍ​ແຜ່ນ​ໃບ​ອື່ນ ແລະ​ຕັດ​ໜ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ຂ້ອຍ.
  
  
  ຕາ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ໃນ​ຕອນ​ນີ້​ໄດ້​ປັບ​ຕົວ​ເຂົ້າ​ກັບ​ຄວາມ​ມືດ, ແລະ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເຫັນ​ເລືອດ​ໄຫລ​ອອກ​ມາ​ຈາກ​ແຂນ​ເບື້ອງ​ຂວາ​ຂອງ Shen ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ລາວ​ໄດ້​ໄລ່​ຕາມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ວົງ​ມົນ. ລາວ​ຍັງ​ໄດ້​ເຫັນ​ເລືອດ​ຢູ່​ເທິງ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້ອຍ, ແລະ ເຫັນ​ໄດ້​ຢ່າງ​ແຈ່ມ​ແຈ້ງ​ຈາກ​ໜ້າ​ຂອງ​ລາວ​ວ່າ ລາວ​ມັກ​ສິ່ງ​ທີ່​ລາວ​ໄດ້​ເຫັນ. ລາວ​ໄດ້​ຕັດສິນ​ໃຈ​ວ່າ​ລາວ​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ຈົບ​ໃນ​ບໍ່​ເທົ່າ​ໃດ​ວິນາທີ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ Shen ໄດ້ກ້າວໃຫຍ່. ລາວ​ມາ​ຂ້າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໂດຍ​ແທງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ກະ​ເພາະ​ອາ​ຫານ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກ້າວຫນຶ່ງ, ຫັນໄປທາງຂ້າງແລະຕີລາວໃສ່ wrist ດ້ວຍມືຂວາຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ເຂົາ​ຢ່າງ​ແຂງ​ແຮງ​ແລະ​ມື​ຂອງ​ເຂົາ​ແຕກ​ອອກ​ຈາກ​ຜົນ​ກະ​ທົບ. Hugo ລົ້ມລົງກັບພື້ນດ້ວຍອຸປະຕິເຫດ.
  
  
  ກ່ອນທີ່ Shen ຈະຮູ້ເຖິງຄວາມຮູ້ສຶກຂອງລາວ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນໄປໃກ້ຊິດກັບລາວແລະຕັດຫົວແລະຄໍຂອງລາວດ້ວຍມືຂອງຂ້ອຍ. ລາວ​ກົ້ມ​ຂາບ​ລົງ​ທັງ​ສີ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຂ້າມ​ເຂົາ​ເພື່ອ​ໂຈມ​ຕີ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ, ແຕ່​ເຂົາ​ໄດ້​ກຽມ​ພ້ອມ​ສໍາ​ລັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ລາວເຕະຂ້ອຍດ້ວຍຂາຂວາຂອງລາວແລະຕີຂ້ອຍລົງ, ຕີຂ້ອຍໃສ່ຂາ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ທັງ​ສອງ​ໄດ້​ໂດດ​ຕີນ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ໃນ​ເວ​ລາ​ດຽວ​ກັນ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປຽບ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເພາະ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ເຈັບ​ປວດ​ຮ້າຍ​ແຮງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖິ້ມ​ກໍາ​ປັ້ນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃສ່​ເຂົາ, ແຕ່​ເຂົາ​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ມັນ​ທັນ​ທີ. ເຖິງວ່າຈະມີຄວາມຈິງທີ່ວ່າລາວເຈັບແຂນ, ລາວຈັບຂ້ອຍແລະໂຍນຂ້ອຍລົງເທິງບ່າຂອງລາວໃນວົງໂຄ້ງກວ້າງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ເພດານ​ແລະ​ພື້ນ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄປ​ເຖິງ​ສໍາ​ລັບ​ມັນ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ລົງ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົງ​ທີ່​ຫົວ​ເຂົ່າ​ຫນຶ່ງ​, ຍັງ​ຖື​ມັນ​. ດ້ວຍຈັງຫວະທີ່ມັນສ້າງຂຶ້ນ, ຂ້ອຍໄດ້ປີ້ນລາວກັບຫຼັງຂອງຂ້ອຍ, ພິກລາວໃຫ້ຫົວຂຶ້ນໃນອາກາດ, ແລະເອົາລາວລົງເທິງຫຼັງຂອງລາວຢູ່ເທິງພື້ນຄອນກີດ. ລາວຕີດ້ວຍສຽງດັງ ແລະຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງລົມຈາກປອດຂອງລາວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ກັບ​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ Shen​, ອອກ​ຈາກ​ລົມ​ຫາຍ​ໃຈ​, weakly ເພີ່ມ​ຂຶ້ນ​ກັບ​ຫົວ​ເຂົ່າ​ຂອງ​ຕົນ​. ແລ້ວ​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ເຕະ​ຫົວ​ລາວ​ຢ່າງ​ແຮງ ແລະ​ລາວ​ກໍ​ລົ້ມ​ລົງ​ຂ້າງ​ລາວ. ລາວພະຍາຍາມເອົາຫົວເຂົ່າຂອງລາວຄືນ, ແຕ່ຂ້ອຍລໍຖ້າລາວຢູ່. ຂະນະ​ທີ່​ລາວ​ຕໍ່ສູ້​ກັບ​ຕີນ​ຂອງ​ລາວ, ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕັ້ງ​ເປົ້າ​ຢ່າງ​ລະມັດລະວັງ, ຕີ​ຂົວ​ດັງ​ຂອງ​ລາວ​ຢ່າງ​ແຂງ​ແຮງ​ດ້ວຍ​ມື​ຂອງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ, ​ແລະ ຕີ​ເປົ້າ​ດ້ວຍ​ສຽງ​ແຕກ​ດັງ. Shen ເຍາະເຍີ້ຍແລະລົ້ມລົງກັບພື້ນຫລັງຂອງລາວ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ລາວ​ໄດ້​ສັ່ນ​ສອງ​ຄັ້ງ​ແລະ​ເສຍ​ຊີ​ວິດ​.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງອອກໄປນອກປະຕູແລະເຫັນວ່າຜູ້ນໍາກໍາລັງກະກຽມອີກເທື່ອຫນຶ່ງເພື່ອເລີ່ມຕົ້ນ Orient Express. ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ Hugo ແລະ Wilhelmina, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກະ​ຕຸ້ນ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ເຊື່ອງ​ເລືອດ​ຢູ່​ໃນ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຟ້າວ​ໄປ​ຫາ​ລົດ​ໄຟ​ໃນ​ຕອນ​ກາງ​ຄືນ​ຝົນ.
  
  
  
  
  ບົດທີແປດ.
  
  
  
  ບໍ່ດົນຫລັງຈາກລົດໄຟອອກຈາກ Pivka ຂ້ອຍພົບ Ursula ຢູ່ເທິງເວທີຫລັງ, ຢູ່ຄົນດຽວ, ກວດເບິ່ງລູກປືນຢູ່ໃນ Webley Lilliput ຂອງນາງ. ນາງຍິນດີທີ່ຈະເຫັນຂ້ອຍ.
  
  
  "ຂ້ອຍໄດ້ເຫັນເຈົ້າອອກມາແລະຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າອາດຈະມີບັນຫາຢູ່ໃນສະຖານີ," ນາງເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປ່ຽນເສື້ອແລະເສື້ອ, ດັ່ງນັ້ນບໍ່ມີຫຼັກຖານຂອງການປະເຊີນຫນ້າກັບ Shen. "ມີບາງສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນສໍາລັບຂ້ອຍ," ຂ້ອຍຍອມຮັບ. "ເຈົ້າກຽມພ້ອມສໍາລັບ Belgrade ບໍ?"
  
  
  ນາງຍິ້ມແຫນ້ນ. “ແມ່ນແລ້ວ. ຂ້ອຍຄິດວ່າມັນລົບກວນຂ້ອຍເລັກນ້ອຍ.”
  
  
  "ດີ, ເກືອບຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງ. ຂ້ອຍຂໍແນະນຳເຈົ້າໄປນອນກ່ອນ. ພວກເຮົາຈະບໍ່ມາຮອດ Belgrade ຈົນກ່ວາເກົ້າຕອນເຊົ້າ."
  
  
  "ຂ້ອຍຈະພັກຜ່ອນເລັກນ້ອຍ," ນາງເວົ້າ. "ຂ້ອຍ​ສັນ​ຍາ."
  
  
  “ດີ. ຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງເຮັດບາງສິ່ງບາງຢ່າງ. ພົບກັນຕອນເຊົ້າມື້ອື່ນ. ເຈົ້າກັບໄປຫາຫ້ອງຂອງເຈົ້າບໍ?
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍຈະໄດ້ຮັບອາກາດກ່ອນ," ນາງເວົ້າ. ນາງ​ໄດ້​ກົ້ມ​ລົງ​ແລະ​ສໍາ​ຜັດ​ສົບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ນາງ.
  
  
  ຂ້ອຍເປັນຫ່ວງເຈົ້າ, Nick."
  
  
  ຂ້ອຍຍິ້ມ. "ແລ້ວພົບກັນ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ອອກຈາກ Ursula ໃນເວທີແລະຍ່າງກັບຄືນໄປບ່ອນຜ່ານ Voiture 7, ປະຈຸບັນລົດສຸດທ້າຍ, ໄປຫາເລກ 5, ບ່ອນທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຫວັງວ່າຈະຊອກຫາ Eva Schmidt.
  
  
  ຂ້ອຍໄປຮອດທາງໄກຂອງ Voiture 7 ເມື່ອຂ້ອຍເຫັນຜູ້ຊາຍຄົນໜຶ່ງກຳລັງມຸ່ງໜ້າມາຫາຂ້ອຍຜ່ານແລວທາງນອນຕໍ່ໄປ. ມັນແມ່ນ Hans Richter. ລາວ​ບໍ່​ໄດ້​ຖື​ວິທະຍຸ​ໄປ​ກັບ​ລາວ​ອີກ​ຕໍ່​ໄປ, ແລະ​ໃບ​ໜ້າ​ຂອງ​ລາວ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ເປັນ​ທຸ​ລະ​ກິດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ducked ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ບໍ່​ເຫັນ​ແລະ​ແລ່ນ​ນໍາ​ຫນ້າ​ຂອງ​ເຂົາ, ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປົດ​ລັອກ​ປະ​ຕູ ແລະ​ຍ່າງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່ Richter ຫັນ​ແຈ​ຂອງ​ແລວ​ເສດ​ຖະ​ກິດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລໍ​ຖ້າ​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ເຂົາ​ຜ່ານ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຫ້ອງ​ການ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ເຂົາ. ລາວຍ່າງໄປຫາ Ursula, ຜູ້ທີ່ຍັງຢູ່ເທິງເວທີຫລັງ. ທຳອິດ ຂ້ອຍ​ຄິດ​ວ່າ​ມັນ​ອາດ​ເປັນ​ພຽງ​ເລື່ອງ​ບັງ​ເອີນ, ແຕ່​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ ຂ້ອຍ​ເຫັນ​ລາວ​ຢຸດ​ຢູ່​ປາຍ​ແລວ​ທາງ, ດຶງ​ເກີບ​ແຂນ​ໃຫຍ່​ອອກ​ຈາກ​ຖົງ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ເປີດ​ໃບ​ໄມ້​ອອກ. ບໍ່ມີຄວາມສົງໃສກ່ຽວກັບມັນ: ລາວຮູ້ວ່າ Ursula ຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ປາກົດຂື້ນ, ລາວຮູ້ວ່ານາງກໍາລັງລ່າສັດລາວແລະຈະຂ້ານາງ.
  
  
  Richter ຫາຍໄປປະມານແຈຂອງແລວເສດຖະກິດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ້າຍ​ຕາມ​ເຂົາ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ, ໂດຍ​ທີ່​ຮູ້​ວ່າ​ມັນ​ຈະ​ໃຊ້​ເວ​ລາ​ພຽງ​ແຕ່​ການ​ຂ້າ Ursula ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ນາງ​ບໍ່​ໄດ້​ເຫັນ​ເຂົາ​ມາ, ແລະ​ວ່າ​ຄໍາ​ຮ້ອງ​ຂອງ​ລົດ​ໄຟ​ຈະ​ຈົມ​ລົງ​ສຽງ​ໃດ​ຫນຶ່ງ​ທີ່​ເຂົາ​ເຮັດ.
  
  
  ມັນໃຊ້ເວລາພຽງເວລາດຽວກັບຂ້ອຍເພື່ອຫັນແຈຂອງແລວທາງ ແລະໄປຮອດປະຕູເວທີ. ເມື່ອຂ້າພະເຈົ້າເບິ່ງຂ້າມມັນ, ຂ້າພະເຈົ້າເຫັນວ່າ Richter ໄດ້ຈັບ Ursula ຈາກທາງຫລັງແລ້ວແລະຖືມີດແທງຄໍຂອງນາງ. ມືອີກເບື້ອງຫນຶ່ງຂອງລາວຖືກກົດໃສ່ປາກຂອງນາງ, ແລະຂ້ອຍສາມາດຈິນຕະນາການຕາຂອງນາງທີ່ກວ້າງ, ຢ້ານກົວ.
  
  
  Richter ເວົ້າກັບນັກໂທດຂອງລາວດ້ວຍສຽງທີ່ຈອງຫອງ, ຮຸນແຮງເມື່ອຂ້ອຍເປີດປະຕູຫລັງລາວ.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍຮູ້ວ່າການຕາຍເປັນສິ່ງທີ່ບໍ່ພໍໃຈ. ແຕ່ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ລັດຖະບານ Bonn ຢູ່ໃນໃຈສໍາລັບຂ້ອຍ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?”
  
  
  ມັນບໍ່ແມ່ນສະຖານະການທີ່ງ່າຍ. ຂ້ອຍບໍ່ພຽງແຕ່ຂ້າ Hans Richter ເພາະວ່າ Ursula ແລະ Bonn ຕ້ອງການໃຫ້ລາວມີຊີວິດ. ມັນສຳຄັນຕໍ່ເຂົາເຈົ້າທີ່ພະອົງອົດທົນຕໍ່ຄວາມອັບອາຍຂອງການທົດລອງສາທາລະນະ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປິດປະຕູຫລັງຂ້ອຍ, ດຶງ Wilhelmina ອອກແລະຍ່າງຂຶ້ນຫລັງ Richter ໃນຂະນະທີ່ລາວກໍາລັງຈະລາກ stiletto ຂ້າມຄໍຂອງ Ursula. ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົດ​ຫົວ​ປືນ​ກົນ​ໃສ່​ຖານ​ກະ​ໂຫຼກ​ຫົວ​ຂອງ Richter ເພື່ອ​ໃຫ້​ລາວ​ຮູ້​ສຶກ​ໄດ້​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ.
  
  
  Richter ຫັນຫົວຢ່າງໄວວາ, ຍັງກົດມີດໃສ່ຄໍຂອງ Ursula. ເມື່ອ​ລາວ​ເຫັນ​ຂ້ອຍ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ລາວ, ຄວາມ​ກຽດ​ຊັງ​ອັນ​ບໍລິສຸດ​ໄດ້​ປະກົດ​ຂຶ້ນ​ເທິງ​ໜ້າ​ກ້າມ​ແຂງ​ຂອງ​ລາວ.
  
  
  "ເຈົ້າ?" - ລາວ exclaimed.
  
  
  "ເຈົ້າເອົາມີດລົງດີກວ່າ," ຂ້ອຍເວົ້າ, ກົດ Luger ແຫນ້ນໃສ່ກະໂຫຼກຫົວຂອງລາວ.
  
  
  "ຈະເປັນແນວໃດຖ້າຂ້ອຍບໍ່?"
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້ອຍຈະຍິງເຈົ້າໃສ່ຫົວ," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງເຄັ່ງຄັດ, ຫວັງວ່າລາວຈະບໍ່ເອີ້ນລາວ.
  
  
  “ບໍ່​ແມ່ນ​ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເປີດ​ຄໍ​ຂອງ​ແມ່​ຍິງ​ນີ້​ຄື​ກັບ​ຫມາກ​ເລັ່ນ​ສຸກ. ບໍ່, ຂ້ອຍມີປະໂຫຍດຢູ່ທີ່ນີ້, ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍ. ຖ້າເຈົ້າບໍ່ເອົາປືນທັນທີ ແລະອອກຈາກເວທີນີ້, ຂ້ອຍຈະຂ້ານາງທັນທີ.
  
  
  "ເຈົ້າເຂົ້າໃຈຜິດວ່າເປັນຫຍັງຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນີ້," ລາວເວົ້າຕໍ່ໄປຢ່າງລຽບງ່າຍ. “ຂ້ອຍພຽງແຕ່ຢາກເຮັດໃຫ້ຜູ້ຍິງຢ້ານ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຫມາຍຄວາມວ່າຈະຂ້ານາງ. ແລະຂ້ອຍຈະບໍ່ຂ້ານາງດຽວນີ້ຖ້າທ່ານອອກຈາກເວທີນີ້. ຖ້າເຈົ້າບໍ່ເຮັດແນວນີ້, ຂ້ອຍຈະຖືກບັງຄັບໃຫ້ຕັດເສັ້ນກ່າງ jugular ຂອງນາງ."
  
  
  Richter ເປັນຄົນຂີ້ຕົວະທີ່ສະຫລາດ, ແຕ່ບໍ່ແມ່ນຜູ້ທີ່ເຊື່ອ. ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຖ້າຂ້ອຍອອກຈາກເວທີ, ຂ້ອຍຈະບໍ່ເຫັນ Ursula ມີຊີວິດອີກ.
  
  
  ຂ້ອຍເຫັນຕາສີຟ້າເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍຄວາມສິ້ນຫວັງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກືນ​ຕົວ​ຢ່າງ​ແຂງ​ແຮງ​ແລະ​ກົດ Luger ຍາກ​ທີ່​ສຸດ​ຂອງ​ກະ​ໂຫຼກ​ຫົວ​ຂອງ​ຕົນ.
  
  
  "ຕົກລົງ," ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ເຮັດມັນ."
  
  
  Richter ເບິ່ງຂ້ອຍ. "ເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າເຈົ້າຈະໃຫ້ຂ້ອຍຂ້ານາງບໍ?"
  
  
  “ຖືກຕ້ອງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. “ຫຼັງຈາກນີ້, ຫົວຂອງເຈົ້າຈະຫາຍໄປໃນຄວາມມືດ. ໃນປັດຈຸບັນທ່ານຕັດສິນໃຈ, Richter. ເອົາມີດຖິ້ມ ຫຼືເຈົ້າຕາຍ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫວັງ​ວ່າ​ນີ້​ເປັນ​ສຽງ​ທີ່​ຫນ້າ​ເຊື່ອ. Richter hesitated ສໍາລັບປັດຈຸບັນ, ພິຈາລະນາແລະປະເມີນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນໃບຫນ້າຂອງລາວປ່ຽນແປງແລະຜ່ອນຄາຍເລັກນ້ອຍ. ລາວເອົາມີດອອກຈາກຄໍຂອງ Ursula ແລະເອົາມືອີກຂ້າງຫນຶ່ງອອກຈາກປາກຂອງນາງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກ້າວອອກໄປຈາກ Richter, ແລະລາວໄດ້ຍ້າຍອອກໄປຈາກ Ursula ເລັກນ້ອຍ. ໃນປັດຈຸບັນນາງໄດ້ຫັນໄປຫາລາວ, ຫາຍໃຈຢ່າງຫນັກ.
  
  
  "ດີ, ເບິ່ງຄືວ່າເຈົ້າໄດ້ຈັບຂ້ອຍໃນທີ່ສຸດ," ລາວບອກ Ursula ດ້ວຍນໍ້າສຽງທີ່ຂີ້ອາຍ. "Wie schade für mich." ບໍ່ດີສໍາລັບລາວ - sarcasm ລາວແມ່ນຫນັກກວ່າທີ່ເຄີຍ.
  
  
  "ເບິ່ງຄືວ່າພວກເຮົາໄດ້ຈັບລາວໄວກວ່າທີ່ເຈົ້າຕ້ອງການ," ຂ້ອຍບອກ Ursula, ໂດຍບໍ່ໄດ້ເບິ່ງຕາຂອງຂ້ອຍອອກຈາກ Richter.
  
  
  “ພວກເຮົາຈະພາລາວໄປທີ່ຫ້ອງຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍຈະປົກປ້ອງລາວຕະຫຼອດຄືນເພື່ອບໍ່ໃຫ້ລາວເປັນອິດສະລະ,” Ursula ເວົ້າ.
  
  
  Richter ຫົວຂວັນ.
  
  
  “ຕົກລົງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການໃຫ້ຜູ້ຊາຍຄົນນີ້ຢູ່ກັບພວກເຮົາຈົນກ່ວາຕອນເຊົ້າ, ໂດຍສະເພາະໃນເວລາທີ່ຂ້ອຍກັງວົນກ່ຽວກັບ Eva Schmidt ແລະ Blucher, ແຕ່ບໍ່ມີທາງເລືອກອື່ນ. "ຍ້າຍ, Richter." ຂ້ອຍໂບກ Luger ໄປຫາປະຕູເວທີ
  
  
  
  ລາວຍັງມີມີດຢູ່ໃນມືຂອງລາວ, ແລະຂ້ອຍໄດ້ເອື້ອມອອກໄປເພື່ອເອົາມັນໃນຂະນະທີ່ລາວຍ່າງຜ່ານຂ້ອຍ. ລາວໄດ້ໃຫ້ມັນກັບຂ້ອຍບໍ່ມີບັນຫາ, ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍໂຍນມັນລົງເທິງເຮືອ, ເອົາຕາອອກຈາກມັນພຽງແຕ່ວິນາທີ, ລາວຈັບຂໍ້ມືຂວາຂອງຂ້ອຍດ້ວຍມືຂອງລາວແລະຍູ້ Luger ອອກຈາກຂ້ອຍ.
  
  
  ພວກເຮົາຕີ bulkhead ຮ່ວມກັນ, Richter ຫັນໄປ grab pistol ໄດ້. ໃນຈຸດຫນຶ່ງຂ້ອຍອາດຈະມີຄວາມສ່ຽງທີ່ຈະຍິງລາວ, ແຕ່ Ursula ຢືນຢູ່ໃນເສັ້ນໄຟຢູ່ຫລັງລາວ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນກັບ Richter ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າ spun ລາວໃນວົງມົນຂະຫນາດນ້ອຍຈົນກ່ວາກັບຄືນໄປບ່ອນຂອງລາວໄປກັບກັບຄືນໄປບ່ອນຂອງລົດໄຟ. Ursula ບໍ່ໄດ້ຢູ່ຫລັງລາວອີກຕໍ່ໄປ. ຂ້ອຍພະຍາຍາມຫັນ Luger ໄປຫາລາວ. ຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈວ່າຂ້ອຍຂ້າ Richter ຫຼືບໍ່, ແຕ່ຂ້ອຍຈະພະຍາຍາມເຮັດໃຫ້ລາວເຈັບປວດ. ຮ້ອງໄຫ້ ແລະ ເຫື່ອ ອອກ, ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ກົດ ຖັງ ປືນ ໃສ່ ຮ່າງ ກາຍ ຂອງ ລາວ. ລາວບີບມືຂອງຂ້ອຍແລະ Luger ໄດ້ຍິງ. ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ຕົກ​ໃສ່​ຫົວ​ລູກ​ປືນ ແລະ​ຖືກ​ຍິງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຕອນ​ກາງຄືນ.
  
  
  Ursula ໄດ້ພຽງແຕ່ດຶງ Webley ຂອງນາງອອກ, ແຕ່ຂ້ອຍຢູ່ລະຫວ່າງນາງກັບ Richter ແລະນາງບໍ່ສາມາດໃຊ້ສິ່ງນັ້ນຕໍ່ກັບລາວ. ດ້ວຍການກະຕຸ້ນຢ່າງກະທັນຫັນ, ໂກດຮ້າຍ ແລະໝົດຫວັງ, Richter ໂຍນຂ້ອຍອອກໄປຈາກລາວ. ຂ້າພະເຈົ້າລົ້ມລົງເທິງ Ursula ໃນເວລາສັ້ນໆ, ເຄາະ Webley ອອກຈາກມືຂອງນາງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ Richter ຍ່າງຜ່ານປະຕູ. ລາວ​ຫາຍ​ຕົວ​ໄປ​ທາງ​ຫລັງ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ຍິງ​ລູກ​ປືນ​ອີກ​ລູກ​ໜຶ່ງ​ຈາກ Luger. ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ແກ້ວ​ແຕກ​ແລະ​ຕີ​ລາວ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ລາວ​ຫັນ​ມຸມ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ໂຖງ. ຜົນກະທົບຂອງລູກປືນໄດ້ຕີລາວກັບກໍາແພງຫີນ. ແຕ່ລາວຍັງຢູ່ເທິງຕີນຂອງລາວ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວຫາຍໄປຈາກການເບິ່ງ.
  
  
  "ຂີ້ຄ້ານ!" ຂ້ອຍຮ້ອງ. "ເຈົ້າສະບາຍດີບໍ?"
  
  
  Ursula ກຳ ລັງເກັບ Webley ຂອງນາງ. "ຂ້ອຍສະບາຍດີ, Nick," ນາງເວົ້າ, ແຕ່ຂ້ອຍສາມາດເຫັນໄດ້ວ່ານາງຕົກໃຈ.
  
  
  ຂ້ອຍຈັບປະຕູ, ເປີດມັນແລະເຂົ້າໄປໃນລົດທີ່ນອນ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຫລຽວໄປມຸມຂອງແລວເສດຖະກິດ, Luger ຢູ່ໃນມື, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນ Richter ປະມານເຄິ່ງຫນຶ່ງຂອງທາງ, ແລ່ນໄປອີກດ້ານຫນຶ່ງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແນເປົ້າໃສ່ Luger ໃສ່ລາວ, ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນໄດ້ປ່ຽນໃຈ. ຜູ້ໂດຍສານສ່ວນໃຫຍ່ໄດ້ນອນຢູ່ໃນຫ້ອງພັກຂອງພວກເຂົາແລ້ວ, ແລະການສັກຢາແນ່ນອນຈະເຮັດໃຫ້ພວກເຂົາຕື່ນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫຼຸດລົງ Luger ແລະເບິ່ງ Richter ຫາຍໄປໃນຕອນທ້າຍຂອງລົດ. Ursula ຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ.
  
  
  “ຂໍໂທດ,” ຂ້ອຍບອກນາງ.
  
  
  “ຢ່າກັງວົນ, Nick. ລາວຍັງຢູ່ໃນລົດໄຟ. ຄັ້ງຕໍ່ໄປລາວຈະບໍ່ໂຊກດີຫຼາຍ. ພວກເຮົາຈະດູແລມັນ. ບາງທີພວກເຮົາສາມາດຊອກຫາລາວບໍ?
  
  
  "ໃຫ້."
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ໄປ​ຫາ​ຫ້ອງ​ຂອງ Richter, ແຕ່​ລາວ​ບໍ່​ຢູ່. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຮົາຄົ້ນຫາສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງລົດໄຟ. ລາວບໍ່ມີບ່ອນໃດທີ່ຈະເຫັນ. ປາກົດຂື້ນວ່າລາວພົບເຫັນສະຖານທີ່ເພື່ອຊ່ອນ. ເບິ່ງຄືວ່າພວກເຮົາຈະຕ້ອງອີງໃສ່ Ursula ເພື່ອຈັບລາວໃນ Belgrade ໃນຕອນເຊົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຢັນ​ວ່າ Ursula ໄປ​ທີ່​ຫ້ອງ​ຂອງ​ນາງ​ທີ່​ຈະ​ພັກ​ຜ່ອນ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່. ນາງຕ້ອງການສິ່ງນີ້ຢ່າງສິ້ນເຊີງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ມຸ່ງຫນ້າກັບຄືນໄປບ່ອນ Voiture 5, ຫວັງວ່າຈະໄດ້ພົບກັບແມ່ຍິງ Schmidt.
  
  
  ໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າມາຮອດ Voiture 5, ຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ໃນຄວາມແປກໃຈອັນໃຫຍ່ຫຼວງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ໄດ້​ກ້າວ​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ແລວ​ທາງ​ໄປ​ຫາ​ຫ້ອງ​ຂອງ Eva ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ປະ​ຕູ​ຂອງ​ນາງ​ເປີດ​ແລະ Hans Richter ໄດ້​ປາ​ກົດ​ຂຶ້ນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນມຸມແລະເລີ່ມເບິ່ງ. ລາວກຳລັງດຶງເສື້ອແຈັກເກັດຂອງລາວແລະມີຜ້າພັນບາດຢູ່ແຂນຂອງລາວ. ລາວຫລຽວເບິ່ງຮອບໆຢ່າງບໍ່ຄາດຄິດ ແລ້ວຍ່າງໜີຈາກຂ້ອຍໄປຫາລົດຂົນສົ່ງອີກຄັນນຶ່ງ.
  
  
  ປາກົດຂື້ນ, ອະດີດນາຊີໄດ້ເຊື່ອງຢູ່ໃນຫ້ອງຂອງແມ່ຍິງ Schmidt ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາກໍາລັງຊອກຫາລາວ. ລາວ​ຍັງ​ໄດ້​ຮັບ​ຜ້າ​ພັນ​ບາດ ຊຶ່ງ​ໝາຍ​ຄວາມ​ວ່າ​ເອວາ​ຕ້ອງ​ຊ່ວຍ​ລາວ.
  
  
  "ຣິກເຕີ!" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​, ອອກ​ມາ​ຈາກ hiding​.
  
  
  ລາວແລ່ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຟ້າວ​ໄລ່​ຕາມ​ລາວ​ເມື່ອ​ລາວ​ເປີດ​ປະ​ຕູ ແລະ​ຍ່າງ​ອອກ​ຈາກ​ລົດ​ຂົນ​ສົ່ງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄປ​ເຖິງ​ທ້າຍ​ຂອງ​ແລວ​ເສດ​ຖະ​ກິດ​, ດຶງ​ເປີດ​ປະ​ຕູ​ແລະ​ຕິດ​ຕາມ​ເຂົາ​.
  
  
  ແລ້ວ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ໄດ້​ພົບ​ກັບ​ຊາຍ​ທີ່​ດີ​ໃຈ​ອີກ.
  
  
  ລາວຢູ່ເທິງເວທີລະຫວ່າງລົດ. ລາວຕ້ອງໄດ້ລໍຖ້າ Richter. ລາວໄດ້ຍິນສຽງຮ້ອງຂອງຂ້ອຍ, ເຫັນ Richter ແລ່ນແລະພ້ອມທີ່ຈະພົບກັບຂ້ອຍເມື່ອຂ້ອຍລະເບີດຜ່ານປະຕູ.
  
  
  ການຖື knuckle ທອງເຫລືອງຄ້າຍຄືກັນກັບຫນຶ່ງ Richter ເຄີຍໃຊ້ໃນເມື່ອກ່ອນ, ທ່ານ Jolly ຕີຂ້າພະເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເຫັນ​ໜ້າ​ຂອງ​ລາວ​ຢູ່​ໃນ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ຂອງ​ລົດ​ຢູ່​ຫລັງ​ພວກ​ເຮົາ​ກ່ອນ​ການ​ປະ​ທ້ວງ.
  
  
  ຫົວເຂົ່າຂອງຂ້ອຍຍັບອອກ. ຄົນທີ່ໃຊ້ knuckles ທອງເຫຼືອງຮູ້ວິທີການຕີແລະບ່ອນທີ່ແນ່ນອນຂອງຟັນເພື່ອເອົາຜູ້ຖືກເຄາະຮ້າຍເຂົ້າໄປໃນບ່ອນຂອງຕົນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕື່ນ​ຂຶ້ນ curled ຂຶ້ນ​ໃນ​ເວ​ທີ​, conductor ໄດ້​ສັ່ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຖາມ​ວ່າ​ມີ​ຫຍັງ​ເກີດ​ຂຶ້ນ​.
  
  
  "ຜູ້ຊາຍຕີຂ້ອຍ."
  
  
  “ບາງທີອາດເປັນໂຈນ. ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ປະຕູ​ໄປ ຂ້ອຍ​ກໍ​ເຫັນ​ຊາຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ກົ້ມ​ໜ້າ​ເຈົ້າ. ລາວແລ່ນເຂົ້າໄປໃນລົດຕໍ່ໄປ. ຖ້າເຈົ້າສາມາດອະທິບາຍມັນ ... "
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເຫັນຫນ້າຂອງລາວ," ຂ້ອຍຕົວະ.
  
  
  Richter ແລະຫມູ່ຂອງລາວໄດ້ຫລົບຫນີອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ແຕ່ຂ້ອຍຖືວ່າຂ້ອຍໂຊກດີ. ຖ້າ ຫາກ ວ່າ ຜູ້ ນໍາ ບໍ່ ໄດ້ ສະ ແດງ ໃຫ້ ເຫັນ ເຖິງ, ທ່ານ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ປະ​ກັນ​ຜູ້​ນໍາ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ຍ່າງ. ເມື່ອຂ້ອຍສາມາດແຍກຕົວອອກຈາກລາວ, ຂ້ອຍໄດ້ກັບໄປທີ່ຫ້ອງຂອງ Eva Schmidt.
  
  
  "ນີ້​ແມ່ນ​ໃຜ?" ນາງ​ໄດ້​ໂທ​ຫາ​ໃນ​ການ​ຕອບ​ສະ​ຫນອງ​ຕໍ່​ການ​ເຄາະ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  ຂ້ອຍປ່ຽນສຽງ ແລະເວົ້າພາສາຝຣັ່ງ. "ພາເຕີ, ມາດາມ."
  
  
  ມີການຢຸດຊົ່ວຄາວ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, lock ໄດ້ຄລິກໃສ່. ປະຕູໄດ້ເປີດຂຶ້ນເລັກນ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕິດ​ຕີນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຂຸມ​ແລະ​ຕິດ Luger ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫນ້າ​ແປກ​ໃຈ​ຂອງ Eve.
  
  
  "ສິ່ງທີ່ກ່ຽວກັບຂໍ້ຕົກລົງທີ່ພວກເຮົາມີ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກ່າວ​ໃນ​ສຽງ​ຫຍາບ​ຄາຍ​.
  
  
  “ຂ້ອຍໄດ້ຕິດຕໍ່ກັບ Horst. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ມີເວລາຕິດຕໍ່ກັບເຈົ້າອີກ.”
  
  
  ຕີປະຕູ, ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ: "ເຈົ້າເວົ້າຕົວະ - ເຈົ້າຕັ້ງພາສາລັດເຊຍໃສ່ຂ້ອຍ."
  
  
  ແມ່​ຍິງ​ໄດ້​ຫຼີກ​ເວັ້ນ​ການ gaze ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. “ຖ້າລາວເຮັດໃຫ້ເຈົ້າມີບັນຫາ, ມັນແມ່ນຄວາມຄິດຂອງລາວ. ຂ້ອຍພຽງແຕ່ບອກລາວວ່າເຈົ້າໄດ້ປະມູນໃນອຸປະກອນ."
  
  
  "ງາມ. ເມື່ອເຈົ້າບອກລາວແບບນັ້ນ ເຈົ້າຮູ້ດີວ່າລາວຈະເຮັດຫຍັງ.”
  
  
  “ເຈົ້າບໍ່ສາມາດຄາດຫວັງໃຫ້ຂ້ອຍກັງວົນກ່ຽວກັບຄວາມປອດໄພຂອງເຈົ້າ. ບໍ່ແມ່ນຫຼັງຈາກທີ່ເຈົ້າຕີຂ້ອຍ."
  
  
  ຂ້ອຍຖືຄືນ. "ເຈົ້າມີຄວາມສໍາພັນຫຍັງກັບ Hans Richter?"
  
  
  ການເບິ່ງຂອງນາງກັບຄືນມາຫາຂ້ອຍ. "Hans Richter ແລະຂ້ອຍບໍ່ມີຄວາມກ່ຽວຂ້ອງໃດໆ."
  
  
  “ຂ້ອຍເຫັນລາວອອກຈາກຫ້ອງຂອງເຈົ້າ. ລາວມີບາດແຜດ້ວຍປືນ ແລະມາຫາເຈົ້າເພື່ອຂໍຄວາມຊ່ວຍເຫຼືອ. ເຈົ້າໄດ້ມັດມືຂອງລາວ."
  
  
  ການແນມເບິ່ງຂອງນາງບໍ່ຫວັ່ນໄຫວ. "ຂ້ອຍຍອມຮັບວ່ານີ້ແມ່ນຄວາມຈິງ. ແຕ່ພວກເຮົາຍັງບໍ່ມີການສື່ສານ, ນອກຈາກຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ວ່າຕົວແທນເຢຍລະມັນຕາເວັນຕົກກໍາລັງຊອກຫາລາວ. ຂ້ອຍບໍ່ຖືວ່າເປັນທຸລະກິດຂອງຂ້ອຍ. ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈັບ​ອາ​ດີດ​ນາ​ຊີ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້.”
  
  
  "ເປັນຫຍັງລາວຕ້ອງມາຫາເຈົ້າ?"
  
  
  “ສອງສາມປີກ່ອນພວກເຮົາຮູ້ຈັກກັນດີ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ລາວ​ໄດ້​ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ເຂົາ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ. ຂ້ອຍເຮັດຜິດທີ່ບອກເລກຫ້ອງຂອງຂ້ອຍກັບລາວໂດຍບໍ່ສົງໄສວ່າລາວຈະມີບັນຫາຢູ່ໃນລົດໄຟ.” ນາງຍິ້ມເລັກນ້ອຍ. "ດຽວນີ້, ຢ່າບອກຂ້ອຍວ່າເຈົ້າບໍ່ເຂົ້າໃຈວ່າຂ້ອຍ ໝາຍ ຄວາມວ່າແນວໃດເມື່ອຂ້ອຍເວົ້າວ່າຂ້ອຍເຄີຍຮູ້ຈັກລາວດີ."
  
  
  “ໃຫ້ຂ້ອຍບອກເຈົ້າກ່ຽວກັບຄວາມຄິດທີ່ຫາກໍເກີດຂຶ້ນກັບຂ້ອຍ, ເອວາ. ບາງທີ Hans Richter ເປັນນາຍຈ້າງຂອງ Topcon. ບາງທີນີ້ແມ່ນຜູ້ຊາຍທີ່ທ່ານເອີ້ນວ່າ Horst Blücher."
  
  
  “Horst ບໍ່ໄດ້ແລ່ນເມື່ອລາວຖືກຍິງ. ລາວສະຫລາດເກີນໄປສໍາລັບສິ່ງນັ້ນ."
  
  
  "ແລ້ວລາວຢູ່ໃສ ແລະເປັນຫຍັງລາວບໍ່ສະແດງ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ. "ລາວຕອບສະຫນອງແນວໃດຕໍ່ກັບຄໍາຮ້ອງຂໍການປະຊຸມຂອງຂ້ອຍ?"
  
  
  ນາງໄດ້ເອົາຢາສູບອາເມລິກາອອກຈາກຊອງແລະຈູດມັນ. "Horst ເວົ້າວ່າລາວຈະພິຈາລະນາເຈົ້າເປັນຜູ້ແຂ່ງຂັນທີ່ຖືກຕ້ອງຕາມກົດຫມາຍສໍາລັບອຸປະກອນນີ້. ແຕ່ລາວຈະຈັດການກັບເຈົ້າໃນລົດໄຟນີ້ເທົ່ານັ້ນ, ແລະການຕົກລົງຕ້ອງໄດ້ສະຫຼຸບກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະໄປຮອດ Sofia. ເຈົ້າຈະເຮັດຂໍ້ສະເໜີຂອງເຈົ້າຜ່ານຂ້ອຍ.”
  
  
  " Damn ມັນ, ຂ້ອຍຈະເຮັດມັນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຂ້ອຍພ້ອມທີ່ຈະເຮັດການສະເຫນີຂອງຂ້ອຍສໍາລັບຈໍພາບ. ແຕ່ຂ້ອຍເຮັດມັນສໍາລັບນາຍຈ້າງ Topcon ເທົ່ານັ້ນ.”
  
  
  ນາງຖອນຫາຍໃຈຢ່າງໜັກ. "ລາວຈະບໍ່ມັກມັນ, ແຕ່ຂ້ອຍຈະສົ່ງຂໍ້ຄວາມ. ຂ້ອຍຈະນັດໝາຍ ແລະເອົາຂ່າວມາໃຫ້ຫ້ອງຂອງເຈົ້າ.”
  
  
  "ຂ້ອຍສາມາດຄາດຫວັງວ່າຈະໄດ້ຍິນຈາກເຈົ້າເມື່ອໃດ?"
  
  
  "ຫຼັງຈາກຢຸດຂອງພວກເຮົາໃນ Belgrade ໃນຕອນເຊົ້າ. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຕິດຕໍ່ Horst ໃນຕອນແລງນີ້."
  
  
  “ຕົກລົງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. “​ແຕ່​ເທື່ອ​ນີ້ ກອງ​ປະຊຸມ​ຈະ​ສິ້ນ​ສຸດ​ລົງ​ດີ​ກວ່າ. ຂ້ອຍມີຄວາມອົດທົນຫຼາຍ."
  
  
  ໃນຄວາມມືດຂອງຫ້ອງຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍໄດ້ຢຽດເທິງຕຽງນອນແລະຟັງສຽງຂອງລໍ້ໃນຂະນະທີ່ລົດໄຟແລ່ນໄປ Belgrade, ແລະນີ້ແມ່ນຊ່ວງເວລາທີ່ສໍາຄັນສໍາລັບຂ້ອຍແລະ Ursula.
  
  
  Ursula ຫວັງວ່າຈະຈັບປາຂອງນາງໃນ Belgrade, ແລະຂ້ອຍຫວັງວ່າຈະໄດ້ພົບກັບຂ້ອຍ. ເຖິງວ່າຈະມີເລື່ອງທີ່ Eva Schmidt ໄດ້ບອກຂ້ອຍ, ຂ້ອຍຍັງສົງໄສວ່າຜູ້ຊາຍທີ່ຂ້ອຍກໍາລັງຊອກຫາແລະບ່ອນຂຸດຄົ້ນບໍ່ແຮ່ຂອງ Ursula ແມ່ນອັນດຽວກັນ ...
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  ເນື່ອງຈາກຄວາມຕື່ນເຕັ້ນໃນຕອນກາງຄືນແລະຄວາມເຫນື່ອຍລ້າທີ່ສຸດ, ຂ້ອຍໄດ້ນອນດົນກວ່າທີ່ຄາດໄວ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ປຸກ​ໂດຍ​ການ​ເຄາະ​ປະ​ຕູ​ຫ້ອງ​ການ. ມັນແມ່ນ Ursula. ມັນເປັນມື້ທີ່ຈະແຈ້ງຢູ່ຂ້າງນອກ ແລະພວກເຮົາກຳລັງເຂົ້າຫາເບລເກຣດ.
  
  
  "ຂ້ອຍຢາກບອກລາໃນກໍລະນີທີ່ພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ພົບກັນອີກ," ນາງບອກຂ້ອຍຢ່າງອ່ອນໂຍນ.
  
  
  ນາງບໍ່ຄ່ອຍເບິ່ງຄືກັບຕົວແທນ. ຜົມຜິວເນື້ອສີຂາວທີ່ມີຂົນອ່ອນໆຂອງນາງເຮັດໃຫ້ນາງມີລັກສະນະຂອງເດັກຍິງໄວຫນຸ່ມ, ເຊິ່ງເຫມາະສົມຫຼາຍ.
  
  
  "ເຈົ້າເປັນແນວໃດ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ຈາກ​ຕຽງ, ນາງ​ກໍ​ມາ​ຫາ​ຂ້ອຍ ແລະ​ກົດ​ຮິມ​ສົບ​ໃສ່​ຂ້ອຍ. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າຮ່າງກາຍອ່ອນໆຂອງນາງຢູ່ເທິງຫນ້າເອິກ. ຫຼັງຈາກເວລາດົນນານ, kiss ໄດ້ສິ້ນສຸດລົງແລະນາງເລີ່ມຫາຍໃຈຕື້ນ.
  
  
  ນາງກ່າວວ່າ "ສິ່ງທີ່ຂ້ອຍ ໝາຍ ຄວາມວ່າຂ້ອຍຢາກເວົ້າລາແທ້ໆ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຍິ້ມໃຫ້ນາງ. ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສອນນາງໃຫ້ສົມທົບທຸລະກິດດ້ວຍຄວາມຍິນດີເລັກນ້ອຍ. "ໄວໆນີ້ພວກເຮົາຈະຢູ່ໃນ Belgrade."
  
  
  "ມັນຈະບໍ່ໃຊ້ເວລາດົນທີ່ຈະເວົ້າລາ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິ້ມ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ, ເນີ້ງ​ລົງ​ແລະ​ສໍາ​ພັດ​ສົບ​ຂອງ​ນາງ​ດ້ວຍ​ສົບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. "ເຈົ້າມີຄວາມຊັກຊວນຫຼາຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ຂ້ອຍຫວັງວ່າຈະເປັນ." ນາງຍິ້ມ.
  
  
  ນາງ​ເອົາ​ເສື້ອ​ຄຸມ​ຂອງ​ນາງ​ລົງ ແລະ​ຖອດ​ເກີບ​ຂອງ​ນາງ​ອອກ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ເບິ່ງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ດຶງເສື້ອ sweater ຢູ່ເທິງຫົວຂອງນາງ. ເທື່ອນີ້ນາງບໍ່ໄດ້ໃສ່ຊຸດຊັ້ນໃນ. ນາງເບິ່ງທີ່ຫນ້າປະຫລາດໃຈໃນແສງແດດໃນຕອນເຊົ້າ. ໃນຂະນະທີ່ນາງເລີ່ມຖອດກະໂປງອອກ, ຂ້ອຍເລີ່ມປົດກະດຸມເສື້ອຂອງຂ້ອຍອອກ.
  
  
  ສອງສາມນາທີຕໍ່ມາພວກເຮົານອນຢູ່ເທິງຕຽງນຳກັນ. ການເປືອຍກາຍອັນອົບອຸ່ນຂອງນາງກົດດັນໃສ່ຂ້າພະເຈົ້າ ແລະຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ສຶກວ່າຮ່າງກາຍຂອງນາງທັງໝົດ
  
  
  
  ລໍຖ້າການສໍາພັດຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄ່ອຍໆ​ແລ່ນ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕາມ velvet ຂອງ​ຂາ​ຂອງ​ນາງ. ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ໄດ້​ອິດ​ເມື່ອຍ​ທີ່​ຈະ​ແຕ້ມ​ຜ້າ​ມ່ານ​ຢູ່​ເທິງ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ, ແລະ​ແສງ​ຕາ​ເວັນ​ຢູ່​ເທິງ​ຜິວ​ໜັງ​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ນາງ​ມີ​ສີ​ຂີ້​ເຖົ່າ​ສີ​ peachy ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ນາງ​ຍ້າຍ hips ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແລ່ນມືຂອງຂ້າພະເຈົ້າລະຫວ່າງຂາຂອງນາງ.
  
  
  ເຕົ້ານົມຂອງນາງຍືດມາຫາຂ້ອຍ, ຕອບສະຫນອງຕໍ່ການສໍາພັດຂອງຂ້ອຍ. ນາງ​ໄດ້​ພົບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ caressed ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຊ້າໆ​ແລະ​ຄ່ອຍໆ​ໃນ​ຈັງຫວະ​ທີ່​ອ່ອນ​ໂຍນ. ຮິມຝີປາກຂອງນາງຊອກຫາຂ້ອຍຢ່າງກະຕືລືລົ້ນ, ຊອກຫາ, ກັດແລະກົດ.
  
  
  ຈາກ​ນັ້ນ ຂ້ອຍ​ຮູ້ສຶກ​ສັ່ນ​ເລັກນ້ອຍ​ຢູ່​ໃນ​ຕົວ​ນາງ ແລະ​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້ອຍ​ລໍ​ຖ້າ​ບໍ່​ໄດ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ຫາ​ນາງ​ຢ່າງ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ແລະ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ຮ່ວມ​ກອງ​ກໍາ​ລັງ. ສຽງຄ່ໍາທີ່ສວຍງາມໄດ້ຫລົບຫນີຈາກຄວາມເລິກຂອງຄໍຂອງນາງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຕອບນາງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ obsessed ກັບຄວາມຕ້ອງການອັນຮີບດ່ວນເພື່ອຊອກຫາຄວາມພໍໃຈຂອງນາງ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ້າຍ​ໄປ​ນຳ​ກັນ​ຢ່າງ​ບໍ່​ຢຸດ​ຢັ້ງ, ແລະ ສຽງ​ທີ່​ສວຍ​ງາມ​ຈາກ​ຄໍ​ຂອງ​ນາງ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ດັງ​ຢູ່​ອ້ອມ​ຮອບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ດຽວນີ້ຂາຂອງນາງຈັບຂ້ອຍດ້ວຍຄວາມປາຖະໜາ. ຈັງຫວະເພີ່ມຂຶ້ນ ແລະແຂງແກ່ນຂຶ້ນ. ມີຫມໍ້ຕົ້ມຢູ່ໃນຂ້ອຍ, ພ້ອມທີ່ຈະລົ້ນ. ເມື່ອ​ສຽງ​ຂອງ​ນາງ​ຜະ​ສົມ​ກັບ​ສຽງ​ກະ​ຊິບ​ທີ່​ຫ່າງ​ໄກ​ຂອງ​ລົດ​ໄຟ, ກະ​ປ໋ອງ​ເລີ່ມ​ຮ້ອນ, ແລະ ນາງ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ກະ​ຈາຍ​ທີ່​ຮ້ອນ​ອົບ​ເອົ້າ​ໄປ​ສູ່​ບ່ອນ​ເລິກ​ຊຶ້ງ ແລະ ສະ​ໜິດ​ສະ​ໜົມ​ທີ່​ສຸດ​ຂອງ​ນາງ.
  
  
  “ທາງທີ່ດີເພື່ອເລີ່ມຕົ້ນມື້,” ຂ້ອຍເວົ້າ, ນອນຢູ່ຂ້າງນາງ. “ແລະ​ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ໄດ້​ເວົ້າ​ລາ. ບໍ່​ແມ່ນ​ຕອນ​ນີ້. ຂ້ອຍຈະພົບເຈົ້າຢູ່ສະຖານີຕຳຫຼວດ."
  
  
  "ລືມມັນ, Nick," ນາງຍິ້ມ. "ທ່ານມີວຽກງານຂອງຕົນເອງທີ່ຈະຄິດກ່ຽວກັບ."
  
  
  "ວຽກຂອງຂ້ອຍອາດຈະກ່ຽວຂ້ອງກັບເຈົ້າ," ຂ້ອຍຕອບ. "ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດອະທິບາຍໄດ້ໃນຕອນນີ້. ແຕ່ພວກເຮົານຸ່ງເຄື່ອງດີກວ່າ. ພວກເຮົາເກືອບຢູ່ໃນ Belgrade."
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ນຸ່ງ​ເຄື່ອງ​ຢ່າງ​ໄວ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ລົດ​ໄຟ​ຜ່ານ​ເຂດ​ນອກ​ເມືອງ Belgrade. ຕໍ່​ມາ, ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ທາງ​ລົດ​ໄຟ, ຄວາມ​ຄິດ​ທີ່​ບໍ່​ພໍ​ໃຈ​ໄດ້​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຖ້າ Horst Blücher ຕົວຈິງແລ້ວແມ່ນ Hans Richter, ແລະຖ້າ Ursula ຈັດການຈັບລາວກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະຮູ້ວ່າຈໍພາບຖືກລັກຢູ່ໃສ, ຫຼືຖ້າ Monitor ໄດ້ຖືກກັກຂັງພ້ອມກັບ Richter, ໂອກາດຂອງຂ້ອຍທີ່ຈະໄດ້ມັນກັບຄືນມາແມ່ນຫນ້ອຍ. ແນ່ນອນ, ຊາວຢູໂກສະລາເວດຈະບໍ່ມອບອຸປະກອນໃຫ້ຂ້ອຍຫຼືລັດຖະບານສະຫະລັດ.
  
  
  ໃນຄວາມຮູ້ສຶກ, Ursula ແລະຂ້າພະເຈົ້າເປັນສັດຕູກັນໃນເວລານັ້ນ, ເພາະວ່າພາລະກິດຂອງພວກເຮົາແລະເປົ້າຫມາຍທັນທີທັນໃດກົງກັນຂ້າມກັນ. ຂ້າພະເຈົ້າແນ່ໃຈວ່າເຖິງແມ່ນວ່າຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຊ່ວຍຊີວິດຂອງ Ursula, ນາງຈະບໍ່ຄິດກ່ຽວກັບການຊັກຊ້າການຈັບກຸມ Richter ໃນ Belgrade ພຽງແຕ່ຍ້ອນວ່າຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການເອົາອຸປະກອນເອເລັກໂຕຣນິກບາງອັນຂອງລາວກ່ອນທີ່ລາວຈະຖືກກັກຂັງ. ນາງຈະພິຈາລະນາວຽກງານຂອງນາງເປັນບູລິມະສິດອັນເນື່ອງມາຈາກຄວາມຮ້າຍແຮງຂອງອາຊະຍາກໍາທີ່ຜ່ານມາຂອງລາວ.
  
  
  ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ເອກະລັກສອງບໍ່ເຄີຍໄດ້ຮັບການພິສູດ. ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນວິທີທີ່ຈະລົບກວນ Ursula ຈາກເປົ້າຫມາຍຂອງນາງໂດຍບໍ່ມີການເປີດເຜີຍພາລະກິດຂອງຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍບໍ່ຢາກເຮັດມັນ. ສະນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າຕັດສິນໃຈຢູ່ກັບ Ursula ໃນລະຫວ່າງການພະຍາຍາມຈັບຂອງນາງ, ເບິ່ງ Eva Schmidt, ແລະເບິ່ງສິ່ງທີ່ຈະເຮັດວຽກຕາມຄວາມພໍໃຈຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ພວກເຮົາຜ່ານຄູຝຶກໃນມື້ນັ້ນຊ້າໆ, ແຕ່ Schmidt ແລະ Richter ບໍ່ໄດ້ຢູ່ໃນສາຍຕາ. ເມື່ອເວລາລົດໄຟເຄື່ອນຍ້າຍໄປຕາມເວທີສີຂີ້ເຖົ່າຍາວຂອງສະຖານີ Belgrade, ພວກເຮົາໄດ້ຢືນຢູ່ເທິງເວທີຂ້າງເຄື່ອງຈັກ. ມີປະຊາຊົນຈໍານວນຫຼາຍລໍຖ້າລົດໄຟ, ແລະພວກເຮົາທັງສອງໄດ້ຮັບຮູ້ວ່າ Richter ສາມາດສູນເສຍໄດ້ຢ່າງງ່າຍດາຍຫຼາຍໃນຝູງຊົນດັ່ງກ່າວ.
  
  
  ໃນທີ່ສຸດລົດໄຟກໍ່ຢຸດ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນໄປຫາ Ursula ແລະຍິ້ມໃຫ້ນາງ. "ດີ, ໃຫ້ເບິ່ງວ່າພວກເຮົາສາມາດຊອກຫາຜູ້ຊາຍຂອງເຈົ້າໃນເຄື່ອງນຸ່ງພົນລະເຮືອນ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ລົງ​ຈາກ​ລົດ​ໄຟ​ຂຶ້ນ​ສູ່​ເວທີ​ກ່ອນ​ຜູ້​ໂດຍສານ​ທີ່​ເຫຼືອ​ແລະ​ມຸ່ງ​ໜ້າ​ໄປ​ຫາ​ຕຶກ​ສະຖານີ​ທີ່​ຫຍຸ້ງ​ຫລາຍ. Ursula ກໍາລັງຊອກຫາຕໍາຫຼວດ, ແລະຂ້ອຍກໍາລັງຊອກຫາຢູ່ໃນເວທີລົດໄຟ.
  
  
  "ຂ້ອຍເຫັນພວກເຂົາ," ນາງເວົ້າ. “ຕິດຕາມ Richter ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍນໍາພາເຈົ້າ ໜ້າ ທີ່. ຖ້າຈໍາເປັນ, ພວກເຮົາຈະຄົ້ນຫາທາງຫນ້າແລະດ້ານຫລັງຂອງລົດໄຟ.”
  
  
  Ursula ຟ້າວແລ່ນຫນີ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສັງເກດເຫັນ Eva Schmidt. ນາງ​ຢູ່​ຄົນ​ດຽວ​ແລະ​ຟ້າວ​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ຝູງ​ຊົນ​ໄປ​ທາງ​ຫຼັງ​ລົດ​ໄຟ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ຕິ​ບັດ​ຕາມ Eva, ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ແລ່ນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ນັກ​ທ່ອງ​ທ່ຽວ.
  
  
  ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ Hans Richter ​ແລະ ຄູ່​ຮ່ວມ​ງານ​ຂອງ​ລາວ, ​ເປັນ​ຄົນ​ແຂງ​ກະດ້າງ​ທີ່​ໜ້າ​ຊື່ນ​ຊົມ, ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ລົດ​ຄັນ​ສຸດ​ທ້າຍ. Richter ໄດ້ຖືກະເປົາແລະວິທະຍຸທີ່ຄຸ້ນເຄີຍ.
  
  
  ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ກັບ​ລົດ​ເຂັນ​ທີ່​ມີ luggage ແລະ​ຫາຍ​ໄປ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ມັນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຂົ້າຫາພວກເຂົາດ້ວຍກະເປົ໋າຂອງຂ້ອຍທີ່ເຊື່ອງຂ້ອຍຈາກທັດສະນະຂອງພວກເຂົາແລະເຂົ້າໃກ້ພໍທີ່ຈະໄດ້ຍິນສຽງຂອງພວກເຂົາ.
  
  
  “ເຈົ້າສະຫລາດທີ່ຈະຈັບ Carter. ນີ້ຈະສິ້ນສຸດລົງໃນໄວໆນີ້." ມັນແມ່ນ Richter. "ຂ້ອຍຈະພົບກັບລັດເຊຍຢູ່ທີ່ນີ້ແລະເຮັດຂໍ້ຕົກລົງ."
  
  
  "ເຈົ້າມີອຸປະກອນບໍ?" ເອວາເວົ້າມັນ
  
  
  Richter ຫົວຫົວ. "ຢູ່ນີ້ໃນວິທະຍຸຂອງຂ້ອຍ, ບ່ອນທີ່ມັນຢູ່ຕະຫຼອດ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ດຶງ Wilhelmina ອອກຈາກພາຍໃຕ້ເສື້ອກັນຫນາວຂອງຂ້ອຍ. ມັນບໍ່ແປກໃຈທີ່ Richter ບໍ່ເຄີຍແບ່ງແຍກກັບວິທະຍຸທີ່ບໍ່ໄດ້ຫຼິ້ນ. ຈໍພາບດາວທຽມຢູ່ໃນກໍລະນີວິທະຍຸ. ເຖິງແມ່ນວ່າມັນໄດ້ຖືກ disassembled, ອຸປະກອນຈະເບິ່ງຄືວ່າສ່ວນຫນຶ່ງຂອງວົງຈອນກັບໃຜແຕ່ເປັນຜູ້ຊ່ຽວຊານ.
  
  
  ຍ່າງອ້ອມລົດເຂັນ, ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ:
  
  
  
  "ຂອບໃຈທີ່ຈັດກອງປະຊຸມ, Eva."
  
  
  Richter ໄດ້ສາບານ.
  
  
  “ຂ້ອຍຈະເອົາວິທະຍຸ, Horst. ຂ້ອຍເດົາວ່າເຈົ້າມັກຊື່ນັ້ນຕັ້ງແຕ່ເຈົ້າໃຊ້ມັນດຽວນີ້. ເມື່ອວິທະຍຸຢູ່ໃນມືຂອງຂ້ອຍ, ພວກເຮົາຈະຂຶ້ນໄປເວົ້າກັບຕໍາຫຼວດທີ່ຢາກຮູ້ຈັກເຈົ້າຄືກັນ."
  
  
  ໝູ່ຂອງລາວຢູ່ກັບລາວຈົນເຖິງທີ່ສຸດ. Eve swung purse ຂອງນາງແລະຕີຂ້າພະເຈົ້າດ້ວຍປືນ, ແລະທ່ານ Jolly ໂຈມຕີຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິງ​ຊາຍ stocky ດັ່ງ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຫຼຸດ​ລົງ. ຂ້ອຍເມື່ອຍເກີນໄປທີ່ຈະຕໍ່ສູ້ກັບລາວ.
  
  
  ລາວ panted ໃນ ຂະ ນະ ທີ່ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ປ່ອຍ ນ ້ ໍ າ ຂອງ ຕົນ ແລະ ເພີ່ມ ຂຶ້ນ ກັບ ຕີນ ຂອງ ຕົນ ອີກ ເທື່ອ ຫນຶ່ງ. ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ລາວ​ບໍ່​ປະ​ຫລາດ​ໃຈ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດຶງ​ກະ​ຕຸ້ນ​ໃສ່ Luger. "ລາວຄາດຫວັງເລື່ອງນີ້ເມື່ອລາວໂດດຕາມຂ້ອຍ," ຂ້ອຍຄິດ. ລາວພຽງແຕ່ພະຍາຍາມໃຫ້ເວລາ Richter ເພື່ອພັກຜ່ອນ.
  
  
  ອະດີດນາຊີໄດ້ສວຍໂອກາດ. ລາວ​ຟ້າວ​ແລ່ນ​ໄປ​ທີ່​ປະ​ຕູ​ສະ​ຖາ​ນີ, ຍູ້​ຄົນ​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ລາວ​ໄປ.
  
  
  Eva Schmidt ຍັງໄດ້ຫລົບຫນີ. ເມື່ອ​ນາງ​ເຫັນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິງ​ລູກ​ປືນ​ໃສ່​ຜູ້​ທີ່​ໂຈມ​ຕີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ນາງ​ກໍ​ໄດ້​ຫັນ​ໜ້າ​ໄປ​ໃນ​ຝູງ​ຊົນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ວ່າ​ນາງ​ຍ່າງ​ໄປ​ໃນ​ທິດ​ທາງ​ຂອງ​ລົດ​ໄຟ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ສົນ​ໃຈ​ວ່າ​ຈະ​ເກີດ​ຫຍັງ​ຂຶ້ນ​ກັບ​ນາງ.
  
  
  ຂ້ອຍກໍາລັງແຂ່ງຫຼັງຈາກ Hans Richter.
  
  
  ເມື່ອ​ຮອດ​ທາງ​ເຂົ້າ​ສະ​ຖາ​ນີ​ໃຫຍ່, ລາວ​ໄດ້​ຫັນ​ໜ້າ. ໃນປັດຈຸບັນລາວຖື Mauser-parabellum ໃນມືຫນຶ່ງແລະວິທະຍຸໃນອີກດ້ານຫນຶ່ງ. ລາວແນເປົ້າໃສ່ Mauser ໃສ່ຫົວຂອງຂ້ອຍແລະຍິງ. ການ​ຍິງ​ນັ້ນ​ໄດ້​ດັງ​ຂຶ້ນ​ທົ່ວ​ເວທີ, ຫາຍ​ໄປ​ທາງ​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ແຄບ. ຜູ້ຍິງສອງຄົນຮ້ອງຂຶ້ນ. ຫລັງ​ຂ້ອຍ, ຜູ້​ຊາຍ​ສູງ​ອາ​ຍຸ​ຜູ້​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ​ດິນ—ລູກ​ປືນ​ຖືກ​ລູກ​ປືນ​ໃສ່​ບ່າ. ຍັງມີສຽງຮ້ອງຢູ່. ໃນຂະນະທີ່ Richter ຫັນແລະແລ່ນເຂົ້າໄປໃນສະຖານີ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ດຶງ Luger ຂອງຂ້ອຍອອກ, ຈັບຈຸດແລະຍິງ. ນັ້ນແມ່ນເວລາທີ່ລາວປ່ຽນຫຼັກສູດແລະຂ້ອຍພາດລາວ.
  
  
  ບໍ່ມີເວລາທີ່ຈະເບິ່ງບ່ອນທີ່ Ursula ແລະຕໍາຫຼວດຢູ່. ຂ້ອຍແລ່ນໄປຫາສະຖານີຫຼັງຈາກ Richter. ມີປະຊາຊົນຫຼາຍຮ້ອຍຄົນພາຍໃນ, ແລະ Richter ໄດ້ເຄື່ອນຍ້າຍຢ່າງສະບາຍໃນບັນດາພວກເຂົາໄປສູ່ປະຕູໄກທີ່ນໍາໄປສູ່ຖະຫນົນ. ຂ້ອຍເອົາ Wilhelmina ໃສ່ໃນຖົງຂອງຂ້ອຍແລະເພີ່ມຄວາມໄວຂອງຂ້ອຍ. ຜູ້​ຄົນ​ໄດ້​ຢືນ​ເບິ່ງ, ແລະ​ບາງ​ຄົນ​ໄດ້​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ອອກ​ຈາກ​ທາງ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ. Richter ເຄາະແມ່ຍິງລົງແລະກ້າວຕໍ່ໄປ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ແລະ, ກ່ອນ​ທີ່​ເຂົາ​ຈະ​ສາ​ມາດ​ໄປ​ເຖິງ​ປະ​ຕູ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຸດ​ເຂົາ​ດ້ວຍ​ການ​ຟັນ​.
  
  
  Richter ຕີພື້ນຢ່າງຫນັກ, ແຕ່ບໍ່ໄດ້ສູນເສຍທັງ Mauser ຫຼືວິທະຍຸຂອງລາວ. ລາວ​ຫັນ​ມາ​ຍິງ​ຫົວ​ຂ້ອຍ, ແຕ່​ຂ້ອຍ​ຈັບ​ມື​ອາວຸດ​ຂອງ​ລາວ​ແລະ​ຍູ້​ລາວ​ອອກ​ໄປ. Mauser roared ໃນຫ້ອງຂະຫນາດໃຫຍ່ແລະລູກປືນໄດ້ crashed ເຂົ້າໄປໃນເພດານສູງ. ມີ​ສຽງ​ຮ້ອງ​ແລະ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ, ແລະ​ໄດ້​ມີ​ການ​ປະ​ທັບ​ໃຈ​ເພື່ອ​ໜີ​ຈາກ​ການ​ຍິງ​ປືນ.
  
  
  ພວກເຮົາມ້ວນສອງຄັ້ງ, ພະຍາຍາມຮັກສາການຄວບຄຸມ. ມືຂອງພວກເຮົາພະຍາຍາມຈັບປືນ. ລາວ​ໄດ້​ຍິງ​ອີກ​ເທື່ອ​ໜຶ່ງ ແລະ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ທາງ​ໜ້າ​ກໍ​ແຕກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ກຳ​ປັ້ນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ໂຫດ​ຮ້າຍ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ໜ້າ​ສີ່​ຫຼ່ຽມ​ມົນ​ຂອງ Richter, ແລະ​ການ​ຈັບ​ມື​ຂອງ​ລາວ​ກໍ​ໄດ້​ຜ່ອນ​ຄາຍ. Mauser ໄດ້ຫຼຸດອອກຈາກມືຂອງລາວເມື່ອຂ້ອຍຫັນມືຂອງຂ້ອຍຢ່າງໄວວາ.
  
  
  Richter ໄດ້ສາບານ, ຕີຂ້ອຍຢ່າງໂກດແຄ້ນດ້ວຍກຳປັ້ນທີ່ແໜ້ນໜາ ແລະເຊື່ອມຕໍ່ກັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ສຶກ crunch ຢູ່​ໃກ້​ຫູ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ​ເຮືອນ. ໃນເວລານັ້ນ, Richter ຢືນຂຶ້ນແລະບັນລຸສໍາລັບ Mauser.
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ດຶງ​ປືນ​ອອກ​ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ຈະ​ເຂົ້າ​ໄປ​ຫາ​ລາວ ແລະ​ເມື່ອ​ລາວ​ຫັນ​ມາ​ຫາ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ມີ​ຮອຍ​ຍິ້ມ​ນ້ອຍໆ​ປາກົດ​ຂຶ້ນ​ເທິງ​ໜ້າ​ລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ Hugo ລົງ​ໃສ່​ຝາ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ລາວ​ຊີ້ Mauser ໃສ່​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ແຕ່ທັງປືນສັ້ນ ຫຼື stiletto ຕີ.
  
  
  "Halten sie! Genug!" ມັນແມ່ນ Ursula.
  
  
  Richter ຫັນຫນີຈາກຂ້ອຍແລະເຫັນ Ursula ທີ່ມືດມົວຫຼາຍຊີ້ Webley ຢູ່ຫລັງຂອງລາວ. ສອງຂ້າງຂອງນາງ, ຕຳ ຫຼວດລັບຢູໂກສລາເວຍຢືນຢູ່ໃນເຄື່ອງນຸ່ງ ທຳ ມະດາ. ແຕ່ລະຄົນມີລູກປືນສັ້ນຢູ່ໃນມື, ແນໃສ່ Richter.
  
  
  "ກະລຸນາວາງປືນລົງ," ຜູ້ທີ່ຖືກຕ້ອງຂອງ Ursula ສັ່ງ.
  
  
  Richter grunted, ຫຼຸດລົງ Mauser ແລະເບິ່ງກັບຄືນໄປບ່ອນຂ້າພະເຈົ້າ. “ຂໍໂທດເຈົ້າ,” ລາວເວົ້າຢ່າງງຽບໆເປັນພາສາອັງກິດ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຍ່າງ​ໄປ​ຫາ​ລາວ​ແລະ​ດຶງ​ວິທະຍຸ​ອອກ​ຈາກ​ມື​ຂອງ​ລາວ. ຊາວຢູໂກສລາບໄດ້ຫົວຫົວໃສ່ຂ້ອຍ ແລະຈັບມືຂອງລາວ.
  
  
  "ພວກເຮົາຈະພາລາວໄປທີ່ດ່ານພາສີເພື່ອສອບປາກຄໍາສັ້ນໆກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະສົ່ງລາວໄປສໍານັກງານໃຫຍ່," Yugoslav ຜູ້ທີ່ໄດ້ກ່າວກ່ອນຫນ້ານັ້ນບອກ Ursula.
  
  
  ຂ້ອຍຢາກເອົາວິທະຍຸນັ້ນອອກຈາກບ່ອນນັ້ນ. "ຂ້ອຍຕ້ອງໄປລົດໄຟເພື່ອເອົາກະເປົາຂອງຂ້ອຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຂ້ອຍຈະກັບມາໃນໄວໆນີ້."
  
  
  ຢູໂກສລາເວຍຄົນດຽວກັນໄດ້ເຂົ້າຫາຂ້ອຍ. "ບໍ່ກະລຸນາ. ລົດໄຟຈະຊັກຊ້າ. ມາກັບພວກເຮົາກ່ອນ."
  
  
  ເບິ່ງຄືວ່າລາວບໍ່ຢາກໂຕ້ແຍ້ງ. “ຕົກລົງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ, ຍ່າງຕາມເຂົາເຈົ້າເຂົ້າໄປຫ້ອງຢ່າງບໍ່ເຕັມໃຈ.
  
  
  ມັນ​ເປັນ​ຫ້ອງ​ນ້ອຍ​ພໍ​ສົມຄວນ, ມີ​ແຕ່​ໂຕະ​ໂຕ​ໜຶ່ງ​ແລະ​ຕັ່ງ​ຕັ່ງ​ຊື່​ສາມ​ໂຕ. ມີປ່ອງຢ້ຽມອັນດຽວທີ່ຫັນໄປຫາຖະຫນົນ. ມັນເບິ່ງ harsh.
  
  
  ເມື່ອພວກເຮົາເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງ, Ursula ເວົ້າກັບຊາວຢູໂກສະລາເວ, ຜູ້ທີ່ຮຽກຮ້ອງໃຫ້ຂ້ອຍໄປກັບພວກເຂົາ.
  
  
  "ໂອ້, ຖົງຂອງລາວ!" ນາງຮ້ອງຂຶ້ນ. “ມັນຢູ່ໃນເວທີ. ຂ້ອຍຈະໄດ້ຮັບມັນ."
  
  
  "ດີຫຼາຍ," ຕໍາຫຼວດຕົກລົງເຫັນດີ.
  
  
  Ursula ພຽງແຕ່ຫາຍໄປແລະປິດປະຕູຫລັງຂອງນາງເມື່ອ Richter ເລີ່ມປະຕິບັດອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  ຕຳຫຼວດຍັງຈັບມືຂອງລາວຢູ່. ຜູ້​ທີ່​ຍັງ​ບໍ່​ທັນ​ເວົ້າ​ກໍ​ເອົາ​ວິທະຍຸ​ໄປ​ຈາກ​ຂ້ອຍ, ຂ້ອຍ​ເສຍໃຈ​ຫຼາຍ, ແລະ​ວາງ​ມັນ​ໄວ້​ເທິງ​ໂຕະ​ຕໍ່​ໜ້າ​ພວກ​ເຮົາ. ໃນປັດຈຸບັນລາວໄດ້ເຂົ້າໄປໃນເສື້ອກັນ ໜາວ ຂອງລາວສໍາລັບຄູ່ມືຂອງມື, ແຕ່ Richter ທັນທີທັນໃດແລະຢ່າງໂຫດຮ້າຍຫນີຈາກມືຂອງ Yugoslav ອື່ນໆແລະຕີລາວໃສ່ໃບຫນ້າຂອງລາວດ້ວຍສອກ. ຕຳຫຼວດຄົນນັ້ນໄດ້ສະດຸ້ງຖອຍຫຼັງ ແລະລົ້ມລົງກັບພື້ນຢ່າງໜັກ, ໃນຂະນະທີ່ Richter ຍູ້ອີກຄົນໜຶ່ງໃສ່ຂ້ອຍ. ຜູ້ຊາຍໄດ້ຕຳຂ້ອຍ ແລະຂ້ອຍຕ້ອງຈັບລາວເພື່ອບໍ່ໃຫ້ລາວລົ້ມລົງກັບພື້ນ.
  
  
  Richter ໂຈມຕີເຈົ້າຫນ້າທີ່ທໍາອິດແລະໄດ້ບັນລຸສໍາລັບປືນຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອື້ອມ​ອອກ​ໄປ Wilhelmina ເປັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຕີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ຟື້ນ​ຕົວ​ຂອງ​ຕົນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, Richter ປະກົດຕົວດ້ວຍລູກປືນທີ່ດັງ, ຫັນມາແລະຍິງຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າ dove ໄປຫາຕາຕະລາງແລະລາວພາດໂອກາດນີ້.
  
  
  ຕຳຫລວດ​ຜູ້​ທີ່​ໄດ້​ລົ້ມ​ເທິງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ ​ໃນ​ເວລາ​ນີ້ ​ໄດ້​ໄປ​ຫາ​ປືນ​ຂອງ​ຕົນ. Richter ຍິງໃສ່ລາວແລະຕີລາວຂວາໃສ່ຫນ້າເອິກ. ຊາຍ​ຄົນ​ນັ້ນ​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ຈາກ​ຕີນ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ຖືກ​ດັນ​ໃຫ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ດ້ວຍ​ແຮງ​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ. ຕາ​ຂອງ​ລາວ​ໄດ້​ສະທ້ອນ​ເຖິງ​ຄວາມ​ແປກ​ໃຈ​ຂອງ​ການ​ເສຍ​ຊີວິດ​ຢ່າງ​ກະທັນຫັນ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ລາວ​ລົ້ມ​ລົງ​ໃສ່​ກຳ​ແພງ​ຫີນ​ແລ້ວ​ເລື່ອນ​ລົງ​ພື້ນ.
  
  
  Richter ຍ່າງອ້ອມໂຕະຢ່າງໄວວາ, ຈັບວິທະຍຸຕາມທາງ, ແລະແລ່ນໄປຫາປ່ອງຢ້ຽມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິງ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ຈາກ​ການ​ປົກ​ຫຸ້ມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຕີ​ບ່າ​ຂອງ​ເຂົາ. ພຣະອົງໄດ້ຫັນແລະກັບຄືນໄຟ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ລາວ​ເຫັນ​ຕຳຫຼວດ​ອີກ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ເລີ່ມ​ແນມ​ໃສ່​ລາວ. ລາວໄດ້ຍິງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ຕີລາວຢູ່ໃນກະເພາະອາຫານ, ແລະຕໍາຫຼວດໄດ້ລົ້ມລົງຢູ່ເທິງໂຕະ. Richter ຫຼັງຈາກນັ້ນໄດ້ຫັນແລະ dove ຜ່ານປ່ອງຢ້ຽມ, shatters ແກ້ວໃນອາບນ້ໍາແກ້ວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິງ​ລາວ​ອີກ​ຄັ້ງ​ທີ່​ລາວ​ຫາຍ​ໄປ, ແຕ່​ພາດ​ລາວ.
  
  
  ໃນເວລານີ້ Ursula ເຂົ້າໄປໃນປະຕູ.
  
  
  “ລາວ​ໄດ້​ໜີ​ຈາກ​ພວກ​ເຮົາ,” ຂ້ອຍ​ເວົ້າ. "ໃຫ້." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຟ້າວ​ແລ່ນ​ອອກ​ຈາກ​ປະ​ຕູ​ຜ່ານ​ຜູ້​ເບິ່ງ​ຢາກ​ເຫັນ​ຢາກ​ເຫັນ​ແລະ​ມຸ່ງ​ຫນ້າ​ຜ່ານ​ສະ​ຖາ​ນີ​ໄປ​ປະ​ຕູ​ຫນ້າ​. Ursula ຢູ່ທາງຫລັງຂ້ອຍ.
  
  
  ເມື່ອໄປຮອດຈຸດສິ້ນສຸດຂອງອາຄານ, ຂ້າພະເຈົ້າເຫັນວ່າ Richter ບໍ່ມີຢູ່ແລ້ວ. ຂ້ອຍເຫັນລົດສີດຳຄັນໜຶ່ງເຄື່ອນຍ້າຍອອກໄປຈາກບ່ອນນີ້ຢ່າງໄວວາ, ເປັນທາງຂວາງທາງ, ແຕ່ບໍ່ມີທາງທີ່ຈະຮູ້ວ່າມັນເປັນ Richter.
  
  
  "ຄັ້ງຕໍ່ໄປຂ້າພະເຈົ້າເຫັນທ່ານ Richter," Ursula ເວົ້າ grimly, "ຂ້າພະເຈົ້າຈະເອົາລູກປືນໃສ່ຫົວຂອງລາວແລະຖາມຄໍາຖາມຕໍ່ມາ."
  
  
  ໃນ​ເວ​ລາ​ນັ້ນ, ສິ່ງ​ດຽວ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ຄິດ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ແມ່ນ​ວິ​ທະ​ຍຸ​ທີ່ Richter ຈັບ​ໄດ້​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ເຂົາ​ໄດ້​ຫນີ. ຄາວໜຶ່ງຂ້ອຍມີຈໍພາບ, ແຕ່ດຽວນີ້ມັນເສຍໃຫ້ຂ້ອຍອີກ. ບາງທີຕະຫຼອດໄປ.
  
  
  ແລ້ວ​ຂ້ອຍ​ຈື່​ເອວາ.
  
  
  
  
  ບົດທີເກົ້າ.
  
  
  
  "ພວກເຮົາກໍາລັງຊອກຫາຄົນດຽວກັນ," ຂ້ອຍບອກ Ursula.
  
  
  ນາງຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງຕັ້ງຄຳຖາມ ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຟ້າວຫັນຫຼັງໄປຫາທາງເຂົ້າສະຖານີ. "ເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ, Nick?"
  
  
  "ບໍ່ມີເວລາຫຼາຍສໍາລັບການອະທິບາຍໃນປັດຈຸບັນ. Richter ມີສ່ວນກ່ຽວຂ້ອງກັບການລັກຂະໂມຍອັນໃຫຍ່ຫຼວງ, ແລະລາວໄດ້ລັກເອົາສິ່ງທີ່ມີຄ່າຫຼາຍໃຫ້ກັບລັດຖະບານຂອງຂ້ອຍເພື່ອຂາຍໃຫ້ຄອມມິວນິດ. ນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນທີ່ລາວຢູ່ໃນ Orient Express."
  
  
  ຂ້ອຍສາມາດໄດ້ຍິນສຽງຂອງ siren ຕໍາຫຼວດໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາແລ່ນຜ່ານສະຖານີ. ຝູງຊົນໄດ້ເຕົ້າໂຮມກັນອ້ອມຫ້ອງທີ່ຕຳຫຼວດພະຍາຍາມກັກຂັງ Richter. ຢູ່ນອກ, Orient Express ກໍາລັງກະກຽມທີ່ຈະອອກ.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະອອກຈາກເຈົ້າຢູ່ທີ່ນີ້, Ursula. ຢ່າບອກຕໍາຫຼວດຫຍັງກ່ຽວກັບການມີສ່ວນຮ່ວມຂອງຂ້ອຍຖ້າທ່ານສາມາດຫລີກລ້ຽງມັນໄດ້. ເຊັກອິນຢູ່ທີ່ໂຮງແຮມ Majestic ທີ່ Obilicev Venac 28 ແລະຂ້ອຍຈະພົບເຈົ້າຢູ່ທີ່ນັ້ນຕໍ່ມາ. ໃນເວລານີ້, ກວດເບິ່ງໂຮງແຮມແລະພະຍາຍາມຊອກຫາ Richter. ຖ້າເຈົ້າພົບລາວ, ຢ່າພະຍາຍາມຈັບລາວ, ລໍຖ້າຂ້ອຍ."
  
  
  "ຂ້ອຍຈະພົບເຈົ້າອີກເມື່ອໃດ?" ນາງຖາມ. "ເຈົ້າຈະໄປໃສ, Nick?"
  
  
  "ມີບາງຄົນຢູ່ໃນລົດໄຟທີ່ສາມາດບອກພວກເຮົາວ່າຈະຊອກຫາ Richter ຢູ່ໃສ," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ສະ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ. ຂ້ອຍຫວັງວ່າຈະກັບມາຫາເຈົ້າໃນພາຍຫຼັງມື້ນີ້ ຫຼືມື້ອື່ນ.”
  
  
  ນາງຍິ້ມ. ນາງກ່າວວ່າ "ຂ້ອຍດີໃຈທີ່ວຽກງານຂອງພວກເຮົາຈະເຮັດໃຫ້ພວກເຮົາຢູ່ນຳກັນໄດ້ໄລຍະໜຶ່ງ," ນາງເວົ້າ. "ໂຊກດີຈົນກວ່າຂ້ອຍຈະເຫັນເຈົ້າ."
  
  
  "ມັນຄືກັນກັບເຈົ້າ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ຮອດ​ເວ​ທີ​ທີ່​ລົດ​ໄຟ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ແລະ jumped ສຸດ​ຄະ​ນະ. ນາງ Ursula ຜິວເນື້ອສີຂາວທີ່ສວຍງາມໄດ້ໂບກມືຈາກທາງເຂົ້າປະຕູ ແລ້ວຫັນໜ້າໄປທັກທາຍຕຳຫຼວດຢູໂກສະລາເວດທີ່ນຸ່ງເຄື່ອງແບບ.
  
  
  ພາຍໃນບໍ່ເທົ່າໃດວິນາທີ, ລົດໄຟໄດ້ອອກຈາກສະຖານີ ແລະເລື່ອນກັບຄືນສູ່ບ້ານຢູໂກສະລາເວ. ໃນຂະນະທີ່ຢູ່ໃນ Belgrade, ລົດໄຟໄດ້ດຶງເຂົ້າໄປໃນລົດອາຫານ, ເຊິ່ງປະຈຸບັນນີ້ແມ່ນລົດສຸດທ້າຍໃນລົດໄຟ, ຫລັງຄົນນອນ. ນີ້ເຮັດໃຫ້ມັນເປັນອີກບ່ອນຫນຶ່ງທີ່ຂ້ອຍຈະຕ້ອງຊອກຫາ Eva Schmidt, ແລະນັ້ນແມ່ນບ່ອນທີ່ຂ້ອຍພົບນາງ. ນາງຫາກໍ່ສັ່ງອາຫານເຊົ້າເມື່ອຂ້ອຍມາຮອດໂຕະຂອງນາງ.
  
  
  "ຂ້ອຍຕ້ອງເອົາລູກປືນໃສ່ເຈົ້າຢູ່ທີ່ນີ້," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ແຕ່ຂ້ອຍຈະໃຫ້ໂອກາດຄັ້ງສຸດທ້າຍແກ່ເຈົ້າ. ລຸກຂຶ້ນແລະໄປຫາຫ້ອງຂອງເຈົ້າ. ຂ້ອຍຈະຢູ່ເບື້ອງຫຼັງເຈົ້າ. ແລະເວລານີ້ບໍ່ມີ tricks. ເຈົ້າພະຍາຍາມອັນໃດຄືຄັ້ງທີ່ແລ້ວ ແລະຂ້ອຍຈະຂ້າເຈົ້າໂດຍບໍ່ສົນເລື່ອງຕື່ມອີກ.”
  
  
  ນາງລັງເລຢູ່ຊົ່ວໄລຍະໜຶ່ງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງຢືນຂຶ້ນແລະຍ່າງລົງ aisle ຂອງລົດອາຫານ. ຂ້ອຍຢຸດ
  
  
  ເອົາໃບບິນຄ່າຈໍານວນຫນ້ອຍຫນຶ່ງໃສ່ໂຕະຜູ້ຮັບໃຊ້ຂອງນາງແລະປະຕິບັດຕາມນາງ. ບໍ່​ດົນ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຢືນ​ຢູ່​ຕໍ່​ຫນ້າ​ປະ​ຕູ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ນາງ​ໃນ Voiture 5.
  
  
  "ພາຍໃນ," ຂ້ອຍສັ່ງ.
  
  
  ນາງໄດ້ປົດລັອກປະຕູ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ locked ປະ​ຕູ​ຫລັງ​ພວກ​ເຮົາ. "ດຽວນີ້, ເຈົ້າຢາກຮູ້ຫຍັງ?" - ນາງໄດ້ຖາມຢ່າງລະມັດລະວັງ.
  
  
  "ວິທີການຊອກຫາຄົນຮັກຂອງເຈົ້າ."
  
  
  ນາງຍິ້ມຢ່າງແຮງແລະແລ່ນມືຂອງນາງຜ່ານຜົມຊ້ໍາຂອງນາງ. “ມັນ​ອາດ​ຈະ​ເປັນ​ການ​ຍາກ​ຫຼາຍ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ. Hans ຈະສໍາເລັດການຂາຍຂອງລາວໃນໄວໆນີ້, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນລາວຈະກາຍເປັນຄົນຮັ່ງມີຫຼາຍ. ລາວ​ຈະ​ປ່ຽນ​ຕົວ​ຕົນ​ຂອງ​ລາວ​ອີກ​ເທື່ອ​ໜຶ່ງ ແລະ​ສືບ​ຕໍ່​ຂັບ​ໄລ່​ຄົນ​ໂງ່​ທີ່​ຢູ່​ຕາມ​ຫຼັງ​ລາວ.” ນາງຫົວເລາະ. "ແລະພວກເຮົາສາມາດຂໍຂອບໃຈລັດຖະບານຂອງເຈົ້າສໍາລັບສິ່ງທັງຫມົດນີ້."
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ມັກຖືກຫົວເຍາະເຍີ້ຍ ແລະເອີ້ນວ່າຄົນໂງ່. "ເຈົ້າມີວິທີການພະຍາຍາມໂຊກຂອງເຈົ້າ," ຂ້ອຍບອກນາງ. "Richter ຢູ່ໃສໃນ Belgrade?"
  
  
  Eva ຍິ້ມ. ນາງໄດ້ເລີ່ມ undress ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າກັບນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ນາງ​ຄາດ​ວ່າ​ຈະ​ເປັນ​ແນວ​ໃດ, ແຕ່​ບໍ່​ດົນ​ນາງ​ກໍ​ຖືກ​ປະ​ຖິ້ມ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ໂສ້ງ​ຫຼື​ເສື້ອ​ໃນ. ນາງມີຮູບເຕັມທີ່ສຸກແລ້ວ.
  
  
  "ຖ້າຂ້ອຍໃຫ້ຂໍ້ມູນນີ້ແກ່ເຈົ້າ, ຂ້ອຍຈະຍອມຮັບສິ່ງທ້າທາຍຂອງວຽກຂອງເຈົ້າ," ນາງບອກຂ້ອຍ.
  
  
  ນາງຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງຕັ້ງໃຈ ໃນຂະນະທີ່ນາງຖອດເສື້ອຊັ້ນໃນອອກ ແລະເປີດເຕົ້ານົມຂອງນາງ.
  
  
  "ເຈົ້າອາດຈະມີຄວາມເມດຕາພໍທີ່ຈະບອກຂ້ອຍວ່າສໍານັກງານໃຫຍ່ Topcon ຢູ່ໃສ," ຂ້ອຍບອກນາງໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍເບິ່ງນາງດຶງໂສ້ງ lace ສີດໍາຂອງນາງລົງຂາສີຂາວຂອງນາງ. ນາງໄດ້ພະຍາຍາມລົບກວນຂ້ອຍດ້ວຍການມີເພດສໍາພັນ, ເຊັ່ນດຽວກັບແມ່ຍິງອື່ນໆຈໍານວນຫຼາຍ.
  
  
  "ບາງທີພວກເຮົາສາມາດເຮັດໃຫ້ການປະນີປະນອມບາງປະເພດ," ນາງໄດ້ purred ກັບຂ້າພະເຈົ້າ, ຢືນ naked ຫມົດ. ນາງໄດ້ມາຫາຂ້າພະເຈົ້າແລະສໍາຜັດກັບເຕົ້ານົມຂອງນາງ.
  
  
  "ການປະນີປະນອມແມ່ນຫຍັງ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  ນາງໄດ້ກົດດັນຕົນເອງເລັກນ້ອຍຕໍ່ຂ້ອຍ. "ເຈົ້າຈະຈ່າຍຫນ້ອຍກວ່າຂໍ້ມູນທັງຫມົດທີ່ທ່ານຕ້ອງການ, ແລະຂ້ອຍຈະໃຫ້ຂອງຂວັນເລັກນ້ອຍແທນ." ນາງຄ່ອຍໆແລ່ນລີ້ນຂອງນາງໃສ່ສົບຂອງນາງ.
  
  
  "ຂ້ອຍຍັງສາມາດເອົາຂອງຂວັນໄດ້," ຂ້ອຍເຕືອນນາງ, ຮູ້ສຶກວ່າສະໂພກຂອງນາງຍ້າຍມາຫາຂ້ອຍ.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ແຕ່ມັນຈະບໍ່ຄືກັນ, ແມ່ນບໍ? ມັນບໍ່ຄືກັນເລີຍ.”
  
  
  ຂ້ອຍປ່ອຍໃຫ້ແຈຂອງປາກຂອງຂ້ອຍຍ້າຍອອກ. ນາງເປັນຄົນດີ. ລາວແລະ Richter ສ້າງທີມງານທີ່ດີ. ລາວອາດຈະໃຊ້ມັນຢູ່ໃນພາລະກິດ Topcon ອື່ນໆ. "ແລະຖ້າຂ້ອຍເຕັມໃຈທີ່ຈະປະນີປະນອມ, ເຈົ້າຈະໃຫ້ຂໍ້ມູນຫຍັງກັບຂ້ອຍ?"
  
  
  ນາງໄດ້ຍ້າຍ hips ຂອງນາງຫຼາຍ insistantly ແລະມັນແມ່ນ distracting ເປັນ hell. "ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດບອກເຈົ້າໄດ້ວ່າສໍານັກງານໃຫຍ່ຂອງ Topcon ຢູ່ໃສເພາະວ່າຂ້ອຍບໍ່ຮູ້. Richter ບໍ່ໄດ້ເອົາຂ້ອຍໄປທີ່ນັ້ນ. ແຕ່ຂ້ອຍຈະບອກເຈົ້າວ່າລາວກວດເບິ່ງໂຮງແຮມ Excelsior ໃນ Belgrade ໃນ Knjaz Milos 5. ຂ້ອຍຈະບອກເຈົ້າເພາະວ່າລາວຈະບໍ່ຢູ່ທີ່ນັ້ນດົນນານແລະເຈົ້າອາດຈະບໍ່ມີເວລາທີ່ຈະຊອກຫາລາວເລີຍ."
  
  
  hips ຂອງນາງໄດ້ຍ້າຍໄປໃກ້ຂ້າພະເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກອດ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ເນື້ອ​ຫນັງ​ທີ່​ອ່ອນ​ໂຍນ​ຍ້າຍ​ພາຍ​ໃຕ້​ການ​ສໍາ​ພັດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈັບ​ຄາງ​ຂອງ​ນາງ​ດ້ວຍ​ມື​ອື່ນໆ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ດຶງ​ນາງ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ kissed ຂອງ​ນາງ​ຢ່າງ​ຮຸນ​ແຮງ​ທີ່​ສົບ. ນາງໄດ້ຢືນຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ຫາຍໃຈຂອງນາງ, ຕາຂອງນາງ bulding. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຮູບລັກສະນະຂອງຄວາມສັບສົນແລະຄວາມຜິດຫວັງປາກົດຢູ່ໃນຕາຂອງນາງ. ເມື່ອເວລາກ່ອນນີ້ນາງຄວບຄຸມສະຖານະການໄດ້, ນາງກໍາລັງຊີ້ນໍາການປະຕິບັດ, ແຕ່ທັນທີທັນໃດນາງໄດ້ສູນເສຍການຄວບຄຸມນັ້ນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ປ່ອຍໃຫ້ຄາງຂອງນາງ. ຂ້ອຍຈັບລາວແຫນ້ນຂຶ້ນ. “ເຈົ້າກຳລັງເວົ້າຕົວະ, ທີ່ຮັກ,” ຂ້ອຍໄດ້ຢືນຢັນ.
  
  
  ຄວາມ​ວຸ້ນ​ວາຍ​ໄດ້​ພາ​ໃຫ້​ເກີດ​ຄວາມ​ຕົກ​ໃຈ. "ບໍ່..."
  
  
  "ໂອ້ຍ. ຂ້ອຍເຫັນມັນຢູ່ໃນຕາຂອງເຈົ້າ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປ່ອຍ​ອອກ​ຈາກ​ຄາງ​ຂອງ​ນາງ, ແຕ່​ຍັງ​ໄດ້​ກົດ​ດັນ​ນາງ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ມື​ອື່ນໆ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອື້ອມ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ດຶງ Wilhelmina ອອກ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ກົດ ຖັງ ໃສ່ ເຕົ້າ ນົມ ຊ້າຍ ຂອງ ນາງ ແລະ plunged ມັນ ເຂົ້າ ໄປ ໃນ ເນື້ອ ຫນັງ ອ່ອນ.
  
  
  "ມັນບໍ່ຄືກັບທີ່ເຄີຍເປັນ," ຂ້ອຍບອກນາງ. “ເທື່ອນີ້ຂ້ອຍໝົດຄວາມອົດທົນ. ບັດນີ້ ຈົ່ງຟັງຢ່າງລະມັດລະວັງ. ຂ້ອຍຈະຊອກຫາບ່ອນທີ່ Richter ເຊື່ອງຢູ່ໃນ Belgrade, ບໍ່ວ່າເຈົ້າຈະບອກຂ້ອຍຫຼືບໍ່. ເຈົ້າຢາກຕາຍແທ້ໆບໍເພື່ອເຮັດໃຫ້ສິ່ງຕ່າງໆຍາກຂຶ້ນ? ສໍາ​ລັບ​ຂ້ອຍ?"
  
  
  ຄວາມ​ຢ້ານ​ກົວ​ທີ່​ນາງ​ໄດ້​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ເຫັນ​ກ່ອນ​ນີ້​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ມາ​ໃນ​ສາຍ​ຕາ​ຂອງ​ນາງ. ຂ້ອຍສາມາດບອກໄດ້ວ່ານາງກໍາລັງຄິດກ່ຽວກັບສິ່ງທີ່ຂ້ອຍເວົ້າ. ນາງເບິ່ງປືນທີ່ກົດໃສ່ຫນ້າເອິກຂອງນາງແລະຫຼັງຈາກນັ້ນເບິ່ງເຂົ້າໄປໃນຕາຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ໂຮງແຮມ Sava," ນາງເວົ້າຢ່າງງຽບໆ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຫນ້າ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃຈວ່​າ. ໂຮງແຮມ Sava ແມ່ນສະຖານທີ່ທີ່ Richter ຈະເລືອກ - ຂະຫນາດນ້ອຍແລະງຽບສະຫງົບ.
  
  
  "ແລະສໍານັກງານໃຫຍ່ຂອງ Topcon ແມ່ນຢູ່ໃນ Lausanne, ແມ່ນບໍ?"
  
  
  ນາງໄດ້ຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງໄວວາແລະຫຼັງຈາກນັ້ນອອກໄປ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົດ​ດັນ​ຖັງ​ປືນ harder ກັບ​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ນາງ. ນາງ gasped.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ນາງຕອບໄວ. "ແຕ່ຂ້ອຍຊື່ສັດບໍ່ຮູ້ທີ່ຢູ່."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ປືນ​ແລະ​ເອົາ​ໃສ່​ໃນ holster ໄດ້. "ຂ້ອຍເຊື່ອເຈົ້າ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ແລະຕອນນີ້ຂ້ອຍຕ້ອງອອກຈາກເຈົ້າແລະໄປສະຖານີຕໍ່ໄປ."
  
  
  ນາງບໍ່ໄດ້ອອກຈາກຂ້າງຂ້ອຍ. "ເຈົ້າເຕັມໃຈທີ່ຈະຍອມຮັບສ່ວນອື່ນຂອງຂໍ້ຕົກລົງທີ່ຂ້ອຍໄດ້ສະເຫນີບໍ?"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ໄລ​ຍະ​ຂາ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ kissed ຂອງ​ນາງ​ທີ່​ສົບ. ເບິ່ງຄືວ່ານາງຫິວເຂົ້າຂ້ອຍ. ແຕ່ຂ້ອຍມີສິ່ງອື່ນຢູ່ໃນໃຈຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ແລະ​ເອົາ​ຜ້າ​ພັນ​ຄໍ​ຂອງ​ນາງ​ຈາກ​ກໍາ​ແພງ​ຂອງ​ຫ້ອງ​.
  
  
  "ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຂ້ອຍຈະມັກມັນ," ຂ້ອຍຍອມຮັບ. "ແຕ່ຂ້ອຍຕ້ອງເຮັດໃຫ້ທຸລະກິດກ່ອນທີ່ຈະມີຄວາມສຸກ, ຢ່າງຫນ້ອຍບາງຄັ້ງ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ຜ້າ​ພັນ​ຄໍ​ມາ​ໃສ່​ໜ້າ​ຂອງ​ນາງ ແລະ​ນາງ​ເບິ່ງ​ມັນ​ຢ່າງ​ຕັ້ງ​ໃຈ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ມັນ​ຜ່ານ​ປາກ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ໄດ້​ມັດ​ມັນ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ. ທັນທີທັນໃດນາງເລີ່ມດຶກຫົວ, ຕີ, ແລະເຮັດໃຫ້ສຽງດັງຜ່ານຜ້າພັນຄໍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈັບ​ຮ່າງ​ກາຍ​ທີ່​ເປືອຍ​ເປົ່າ​ຂອງ​ນາງ, ເອົາ​ນາງ​ຂຶ້ນ, ພາ​ນາງ​ໄປ​ທີ່​ນອນ​ແລະ​ໂຍນ​ນາງ​ເທິງ​ຂອງ​ນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຄວາມ​ຄາດ​ຫວັງ​ໃນ​ຕາ​ຂອງ​ນາງ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມັດ​ນາງ​ກັບ​ຕຽງ​ນອນ​ດ້ວຍ​ສາຍ​ຂອງ​ຕົນ​ເອງ​ແລະ​ເຄື່ອງ​ນຸ່ງ​ຫົ່ມ​. ບຶດໜຶ່ງນາງນອນຢູ່ເທິງຕຽງ ແລະເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງຕັ້ງໃຈ.
  
  
  "ຕາບໃດທີ່ເຈົ້າບໍ່ຂ້າມຊາຍແດນເຂົ້າໄປໃນບັນແກເລຍ, ເຈົ້າຈະບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງມີຜູ້ນໍາຫຼືຄົນຂັບລົດມາເຄາະປະຕູຂອງເຈົ້າ," ຂ້ອຍບອກນາງ. "ແລະມັນຊ້າເກີນໄປ. ເມື່ອນັ້ນຂ້ອຍຈະໄປຮອດໂຮງແຮມຊາວາ.”
  
  
  ຄວາມກຽດຊັງປະກົດຂຶ້ນໃນສາຍຕາຂອງນາງ ແລະນາງຈົ່ມບາງສິ່ງບາງຢ່າງເປັນພາສາເຢຍລະມັນຜ່ານຜ້າພັນຄໍຂອງນາງ.
  
  
  "ຢ່າກັງວົນກ່ຽວກັບການຖືກຜູກມັດ," ຂ້ອຍຍິ້ມໃຫ້ນາງ. "ພຽງແຕ່ພະຍາຍາມຄິດກ່ຽວກັບທາງເລືອກຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ໃຫ້​ນາງ​ມັດ​ເປືອຍ​ກາຍ​ໃສ່​ຕຽງ​ນອນ ແລະ​ລັອກ​ປະ​ຕູ​ຫ້ອງ​ໄວ້​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້ອຍຍ່າງໄປທີ່ Voiture 7 ແລະຫ້ອງຂອງຂ້ອຍເພື່ອເກັບກະເປົ໋ານ້ອຍໆຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍພ້ອມທີ່ຈະອອກໄປຢູ່ບ່ອນຈອດລົດຖັດໄປ, ເຊິ່ງມາບໍ່ດົນຫຼັງຈາກສຽງດັງ.
  
  
  ໃນປັດຈຸບັນຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງກັບຄືນໄປ Belgrade ໃນຄວາມຫວັງທີ່ Richter ໄດ້ໄປໂຮງແຮມ Sava, ເຖິງວ່າຈະມີຄວາມຈິງທີ່ວ່າຕໍາຫຼວດ Yugoslav ໄດ້ຊອກຫາລາວ. ຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງຊອກຫາວ່າລາວຍັງມີວິທະຍຸຢູ່.
  
  
  
  
  ບົດທີສິບ.
  
  
  
  ມັນແມ່ນປະມານຕອນທ່ຽງເມື່ອຂ້ອຍກັບຄືນໄປສະຖານີສູນກາງໃນ Belgrade ໃນລົດໄຟຊັ້ນສອງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂີ່ລົດແທັກຊີລົງຖະຫນົນ Sarajevoska ໄປຫາ Knez Mihajla Boulevard, ຜ່ານພິພິທະພັນແຫ່ງຊາດທີ່ຫນ້າປະທັບໃຈ, ເຮັດສອງສາມລ້ຽວເພື່ອໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າພວກເຮົາບໍ່ຖືກຕິດຕາມ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນມຸ່ງຫນ້າໄປຫາໂຮງແຮມ Majestic ຖະຫນົນ Obilichev Venac. Ursula ດີໃຈຫຼາຍທີ່ໄດ້ເຫັນຂ້ອຍ.
  
  
  "ໂອ້, Nick!" - ນາງເວົ້າວ່າ, ກອດຄໍຂອງຂ້ອຍດ້ວຍແຂນອ່ອນໆຂອງນາງເມື່ອຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຂອງນາງ. “ຂ້ອຍຍ່າງຢູ່ເທິງພື້ນ. ເຈົ້າເຄີຍຢູ່ໃສ?
  
  
  “ຂ້ອຍຕ້ອງເບິ່ງແຍງບາງທຸລະກິດທີ່ຍັງບໍ່ທັນສຳເລັດ. ເຈົ້າບໍ່ຄິດວ່າຂ້ອຍຈະປ່ອຍໃຫ້ເຈົ້າຢູ່ຄົນດຽວຢູ່ໃນນະຄອນຫຼວງຂອງຄອມມິວນິດທີ່ຊົ່ວຮ້າຍນີ້, ເຈົ້າບໍ?” ຂ້າພະເຈົ້າ chuckled.
  
  
  ນາງໄດ້ປິດປະຕູຫລັງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ວ່າ​ນາງ​ໄດ້​ພັກ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ທີ່​ຫລູ​ຫລາ​ຫຼາຍ​ໃນ​ລາ​ຄາ​ທີ່​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ແລະ​ວ່າ​ມັນ​ມີ​ທັດ​ສະ​ນະ​ທີ່​ສວຍ​ງາມ​ຂອງ​ຖະ​ຫນົນ. ແຕ່ໃນປັດຈຸບັນຄວາມຄິດຂອງນາງແມ່ນພຽງແຕ່ກ່ຽວກັບ Hans Richter.
  
  
  "ເຈົ້າຄົ້ນພົບຫຍັງບໍ?" ນາງຖາມ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈູດ​ຢາ​ສູບ​ແລະ​ສະ​ເຫນີ​ໃຫ້​ນາງ​ຫນຶ່ງ, ແຕ່​ນາງ​ປະ​ຕິ​ເສດ. ຕອນນີ້ຂ້ອຍເບິ່ງນາງຢ່າງຈິງຈັງ. ນາງຂ້ອນຂ້າງເຄັ່ງຕຶງ. "ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍຮູ້ວ່າ Richter ເຊື່ອງຢູ່ໃສ," ຂ້ອຍບອກນາງ. "ເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າລາວຕົກໃຈແລະແລ່ນອອກຈາກເມືອງ."
  
  
  "ມັນຢູ່ໃກ້ໆບໍ?"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລາກ​ຍາວ​ຈາກ​ຢາ​ສູບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຖື​ມັນ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ​ສໍາ​ລັບ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​. "ແມ່ນແລ້ວ, ມັນບໍ່ໄກຈາກນີ້."
  
  
  "ຢູ່ໃສ? ໂຮງແຮມ?"
  
  
  ຂ້ອຍສຶກສາໃບໜ້າຂອງ Ursula ໜ້ອຍໜຶ່ງກ່ອນທີ່ຈະເວົ້າ. ນີ້ເບິ່ງຄືວ່າເປັນເວລາທີ່ດີທີ່ຈະບອກນາງກ່ຽວກັບຈໍພາບ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ບອກ​ນາງ​ຫຼື​ຕັດ​ນາງ​ອອກ​ຈາກ​ການ​ທັງ​ຫມົດ, ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ບໍ່​ຍຸດ​ຕິ​ທໍາ.
  
  
  “ໂຮງແຮມ, ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າຊ້າໆ.
  
  
  "ອັນໃດແດ່?" ນາງໄດ້ຍ້າຍໄປຫາໂທລະສັບຢູ່ໃນ nightstand ໄດ້. "ຂ້ອຍຈະໂທຫາຕໍາຫຼວດແລະພວກເຂົາຈະພົບພວກເຮົາຢູ່ທີ່ນັ້ນ."
  
  
  ຂ້ອຍສັ່ນຫົວ. "ບໍ່, Ursula."
  
  
  ນາງໄດ້ເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍຄວາມແປກໃຈເລັກນ້ອຍໃນຕາສີຟ້າທີ່ສວຍງາມຂອງນາງ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​, ນາງ​ເອົາ​ໂທລະ​ສັບ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​. "ເປັນ​ຫຍັງ​ບໍ່?"
  
  
  "Ursula," ຂ້ອຍເລີ່ມຕົ້ນ, "ຂ້ອຍຈະເວົ້າກັບເຈົ້າ. Richter ໄດ້ລັກເອົາອຸປະກອນອີເລັກໂທຣນິກຈາກລັດຖະບານອັງກິດ, ເປັນອຸປະກອນຂອງສະຫະລັດທີ່ມີຄວາມສໍາຄັນຕໍ່ຄວາມປອດໄພຂອງຕາເວັນຕົກ. ລາວມີອຸປະກອນນີ້ກັບລາວ. ຢ່າງຫນ້ອຍລາວມີມັນເມື່ອລາວອອກຈາກສະຖານີ Grand Central ຜ່ານປ່ອງຢ້ຽມ."
  
  
  ນາງຈື່ໄດ້ຊົ່ວໄລຍະໜຶ່ງ. "ວິທະຍຸ?" ນາງຖາມ.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ, ວິທະຍຸ. ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າມີອຸປະກອນເຊື່ອງໄວ້ຢູ່ໃນນັ້ນ."
  
  
  "ນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນທີ່ລາວຖືວິທະຍຸກັບລາວໃນລົດໄຟ."
  
  
  ຂ້ອຍຍິ້ມ. “ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍເຊື່ອໃນເວລານີ້. ດຽວນີ້ ຕຳ ຫຼວດຢູໂກສະລາເວຍຍິນດີທີ່ຈະສົ່ງຕົວລາວໄປເຢຍລະມັນຕາເວັນຕົກເພື່ອພິຈາລະນາຄະດີອາຊະຍາ ກຳ ສົງຄາມ. ຄອມມິວນິສຈະມີຄວາມສຸກສະເໝີ ຖ້າພວກເຂົາຈັບຄົນຈາກລີກທີສາມ. ແຕ່ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າສາມາດເຂົ້າໃຈໄດ້ວ່າພວກເຂົາອາດຈະເບິ່ງແຕກຕ່າງກັນກ່ຽວກັບບັນຫາການສົ່ງຄືນອຸປະກອນເອເລັກໂຕຣນິກໃຫ້ຂ້ອຍ."
  
  
  "ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈ Nick," ນາງເວົ້າ.
  
  
  "ຂ້ອຍພະຍາຍາມແຍກ Richter ຈາກວິທະຍຸຂອງລາວຢູ່ສະຖານີ, ແຕ່ຂ້ອຍເຮັດບໍ່ໄດ້," ຂ້ອຍເວົ້າຕໍ່ໄປ. “ຖ້າຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ວຽກງານຂອງຂ້ອຍຈະສໍາເລັດ. ດຽວນີ້ຂ້ອຍຕ້ອງເອົາວິທະຍຸນັ້ນຄືນ.”
  
  
  "ແຕ່ Nick, ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຈັບ Richter ຖ້າບໍ່ມີຕໍາຫຼວດ," ນາງບອກຂ້ອຍ. “ການ​ໂອນ​ລາວ​ເຂົ້າ​ໄປ​ຢູ່​ໃນ​ການ​ຄຸ້ມ​ຄອງ​ຂອງ​ລັດ​ຖະ​ບານ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ຮຽກ​ຮ້ອງ​ໃຫ້​ມີ​ລະ​ບົບ​ບໍ​ລິ​ການ​ຫຼາຍ. ຕຳຫຼວດຕ້ອງມີສ່ວນຮ່ວມ."
  
  
  "ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ແຕ່ຈົ່ງຈື່ໄວ້ວ່າເຢຍລະມັນຕາເວັນຕົກແມ່ນຫນຶ່ງໃນ
  
  
  ປະເທດເສລີທີ່ຈະທົນທຸກຖ້າອຸປະກອນນີ້ຕົກຢູ່ໃນມືຂອງ KGB. ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ຂ້າພະເຈົ້າເຊື່ອວ່າ Richter ຫວັງວ່າຈະປະທ້ວງຂໍ້ຕົກລົງທີ່ຈະຂາຍອຸປະກອນກັບລັດເຊຍຢູ່ທີ່ນີ້ໃນ Belgrade. ພວກເຂົາອາດຈະໄດ້ເຮັດສິ່ງນີ້ແລ້ວ. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, Ursula, ຂ້າພະເຈົ້າຂໍໃຫ້ເຈົ້າໃຫ້ເວລາກັບ Richter ແລະວິທະຍຸຂອງລາວກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະຫັນໄປຫາ Yugoslavs ສໍາລັບການຊ່ວຍເຫຼືອໃນການຈັບກຸມລາວ."
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ຄິດ​ຊົ່ວ​ຄາວ. "ຂ້ອຍຕ້ອງການຊ່ວຍໃຫ້ທ່ານຈັບ Richter."
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ເຈົ້າສາມາດມາກັບຂ້ອຍ," ຂ້ອຍຕົກລົງ.
  
  
  ນາງຍິ້ມ. “ຕົກລົງ, Nick. ຂ້ອຍຈະລໍຖ້າກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະໂທຫາຕໍາຫຼວດ, ແຕ່ແນ່ນອນວ່າພວກເຂົາອາດມີຄວາມຄິດຂອງຕົນເອງ. ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍໄດ້ເຫັນຜູ້ຊາຍຄົນຫນຶ່ງເບິ່ງໂຮງແຮມນີ້. ຂ້ອຍຕ້ອງສົມມຸດວ່າພວກເຂົາບໍ່ສາມາດໄວ້ວາງໃຈຂ້ອຍໄດ້ຢ່າງສົມບູນ."
  
  
  "ມັນມີຄວາມຫມາຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ເຈົ້າບໍ່ແມ່ນຄອມມິວນິດທີ່ດີ."
  
  
  ນາງໄດ້ຍິ້ມໃຫ້ຂ້ອຍດ້ວຍຮອຍຍິ້ມເຍຍລະມັນກວ້າງແລະຕາສີຟ້າຂອງນາງເປັນປະກາຍ. "ຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນຍິງທີ່ດີ," ນາງເວົ້າ.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະບໍ່ເຫັນດີກັບເລື່ອງນັ້ນ."
  
  
  ນາງ​ນຸ່ງ​ເສື້ອ​ຄຸມ​ທີ່​ມັດ​ແອວ​ເພາະ​ນາງ​ຫາ​ກໍ​ອອກ​ຈາກ​ອາບ​ນ້ຳ. ນາງ​ໄດ້​ປົດ​ເສື້ອ​ຄຸມ​ຂອງ​ນາງ​ອອກ ແລະ​ປ່ອຍ​ໃຫ້​ມັນ​ເປີດ​ອອກ—ຢູ່​ລຸ່ມ​ນາງ​ເປືອຍ​ເປົ່າ. ນາງກ່າວວ່າ“ ຂ້ອຍເດົາວ່າຂ້ອຍແຕ່ງຕົວດີກວ່າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ເສັ້ນ​ໂຄ້ງ​ຂອງ​ນາງ greedily. "ຂ້ອຍ​ເຊື່ອ."
  
  
  ເສື້ອຄຸມໄດ້ຕົກລົງກັບພື້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປ່ອຍ​ໃຫ້​ເບິ່ງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ wander ໃນ​ໄລ​ຍະ​ເຕົ້າ​ນົມ​ປູ​, ແອວ​ບາງ​ແລະ swing ຂອງ hips ້​ໍ​າ​ນົມ​ແລະ​ຕົ້ນ​ຂາ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່ Eva ຢູ່​ເທິງ​ລົດ​ໄຟ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ Eva ໄດ້​ກະ​ຕຸ້ນ​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ໃນ​ຕົວ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ caressed ແລະ​ທະ​ນຸ​ຖະ​ຫນອມ​ຕາ Ursula.
  
  
  ນາງເວົ້າວ່າ, "ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ," ນາງເວົ້າວ່າ, ຍ້າຍໄປໃກ້ພວກເຮົາເພື່ອປິດໄລຍະຫ່າງລະຫວ່າງພວກເຮົາ, "ຖ້າ Richter ຢູ່ໃນໂຮງແຮມນີ້, ລາວອາດຈະຢູ່ທີ່ນັ້ນຕໍ່ໄປອີກຫນ້ອຍຫນຶ່ງ."
  
  
  "ອາດຈະເປັນ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ນາງໄດ້ເລີ່ມ nibbling ຫູຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ແລະຂ້າພະເຈົ້າໃຫ້ນາງເລີ່ມ undressing ຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  Ursula ໄດ້ຈູດໄຟພາຍໃນຂ້ອຍທີ່ສັນຍາວ່າຈະອອກຈາກການຄວບຄຸມໃນໄວໆນີ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຊ່ວຍ​ໃຫ້​ນາງ​ຖອດ​ເສື້ອ​ຜ້າ​ທີ່​ເຫລືອ​ຢູ່​ຂອງ​ນາງ​ອອກ ແລະ​ຈາກ​ນັ້ນ​ພາ​ນາງ​ໄປ​ຫາ​ຕຽງ​ຂະ​ໜານ​ໃຫຍ່​ທົ່ວ​ຫ້ອງ. ພວກເຮົາວາງລົງຮ່ວມກັນແລະສິ່ງຕໍ່ໄປທີ່ຂ້ອຍຮູ້, ນາງໄດ້ເຂົ້າມາຫາຂ້ອຍໃນຕໍາແຫນ່ງຜູ້ຊາຍ.
  
  
  ເຕົ້າ​ນົມ​ຂອງ​ນາງ​ຫ້ອຍ​ຢູ່​ເທິງ​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ arcs sheer ງາມ​. ນາງໄດ້ຈົມລົງມາໃກ້ຂ້ອຍຫຼາຍຂຶ້ນ ແລະປາຍເຕົ້ານົມຂອງນາງຄ່ອຍໆທາໃສ່ໜ້າເອິກຂອງຂ້ອຍ, ຈູບໜ້າ ແລະຄໍຂອງຂ້ອຍດ້ວຍຮິມຝີປາກທີ່ຊຸ່ມຊື່ນຂອງນາງ.
  
  
  ນາງໄດ້ລົງໄປຫາກະເພາະອາຫານຂອງຂ້ອຍ, ຈູບຂ້ອຍຢ່າງອ່ອນໂຍນ, ແລະໄຟໄຫມ້ຢູ່ໃນຂາຂອງຂ້ອຍ. ຈາກ​ນັ້ນ​ນາງ​ກໍ​ໄດ້​ລົງ​ມາ, ຈູບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ສົບ​ອັນ​ອົບ​ອຸ່ນ​ຂອງ​ນາງ ຈົນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ເອົາ​ມັນ​ໄດ້​ອີກ.
  
  
  "ດຽວນີ້, ຂີ້ຄ້ານບໍ?" ນາງຖາມ.
  
  
  “ດຽວນີ້,” ຂ້ອຍຕອບແບບຫຍາບຄາຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍູ້​ນາງ​ຂຶ້ນ​ກັບ​ຕຽງ​ນອນ​ແລະ straddled ຂອງ​ນາງ, breathless, impatent. ຂານ້ໍາຕານລຸກຂຶ້ນແລະອ້ອມຮອບຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍຈື່ໄດ້ວ່າຮູ້ສຶກວ່າພວກມັນແຫນ້ນຢູ່ຫລັງຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາເຊື່ອມຕໍ່. ໄຟໄດ້ເຕີບໃຫຍ່ຂຶ້ນເປັນ holocaust ພູເຂົາໄຟ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ມີກິ່ນຫອມຫວານ, ສຽງທີ່ສວຍງາມແລະເນື້ອຫນັງຮ້ອນໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາເຖິງຈຸດສູງສຸດ.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍເບິ່ງຢູ່ທີ່ໂຮງແຮມ Sava, ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈວ່າເປັນຫຍັງ Richter ເລືອກມັນ. ຢູ່ໃນລັດຕ່າງໆ, ມັນໄດ້ຖືກອະທິບາຍໄວ້ດີທີ່ສຸດວ່າເປັນຈັ່ນຈັບເຫັບ - ອາຄານເກົ່າ, ແລ່ນລົງມາ, ເຊິ່ງເບິ່ງຄືວ່າມັນເປັນເວລາດົນແລ້ວສໍາລັບການຮື້ຖອນໃນສ່ວນເກົ່າຂອງເມືອງ. ປ້າຍທາງນອກແມ່ນຊຸດໂຊມຫຼາຍ ຈົນເຈົ້າສາມາດຍ່າງຜ່ານມັນໄປໂດຍບໍ່ຮູ້ຕົວວ່າມັນເປັນໂຮງແຮມ. ນີ້ເບິ່ງຄືວ່າເປັນປະເພດຂອງສະຖານທີ່ທີ່ຜູ້ບໍລິຫານຈະເບິ່ງທາງອື່ນຈາກແຂກທີ່ມີຄໍາຖາມ.
  
  
  ມີພຽງຊາວຫ້ອງພັກຢູ່ໃນໂຮງແຮມ, ແລະຈາກຈໍານວນກະແຈທີ່ວາງໄວ້ໃນກ່ອງຈົດຫມາຍຢູ່ໃນໂຕະ, ຂ້ອຍສາມາດເຫັນໄດ້ວ່າພຽງແຕ່ເຄິ່ງຫນຶ່ງສິບໄດ້ຖືກເອົາໄປ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ປະ​ຫລາດ​ໃຈ​ເມື່ອ​ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ຢູ​ໂກ​ສະ​ລາ​ທີ່​ຂີ້​ຄ້ານ​ບໍ່​ໄດ້​ຂໍ​ເບິ່ງ​ໜັງ​ສື​ຜ່ານ​ແດນ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ, ແຕ່​ໄດ້​ເອົາ​ຕົວ​ເລກ​ຂອງ​ພວກ​ເຂົາ​ອອກ​ມາ​ເທົ່າ​ນັ້ນ. ທ່ານ​ຖື​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ​ພຽງ​ການ​ຊັກ​ຊວນ​ໃຫ້​ຕຳຫຼວດ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ພະນັກງານຍ່າງອ້ອມໂຕະເພື່ອເກັບກະເປົ໋າຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍໄດ້ຫລຽວເບິ່ງກ່ອງຈົດໝາຍອີກເທື່ອໜຶ່ງ ແລະ ຈົດບັນທຶກຫ້ອງທີ່ລະບຸວ່າມີຫ້ອງພັກຢູ່. ຈາກ​ນັ້ນ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຂຶ້ນ​ຂັ້ນ​ໄດ​ກັບ​ສະ​ມາ​ຄົມ. ເມື່ອລາວເປີດປະຕູແລະວາງກະເປົາຂອງຂ້ອຍລົງ, ຂ້ອຍໄດ້ໃຫ້ຄໍາແນະນໍາແກ່ລາວ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ພະນັກງານກຳລັງອອກໄປ, ປະຕູໃນແລວທາງໄດ້ເປີດຂຶ້ນ ແລະ Hans Richter ໄດ້ກ້າວອອກໄປໃນແລວເສດຖະກິດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍູ້ Ursula ອອກ​ຈາກ​ປະ​ຕູ​ແລະ​ເຊື່ອງ​ຕົວ​ເອງ​ຈາກ​ການ​ເບິ່ງ. ບຶດນຶ່ງຕໍ່ມາ, ຂ້ອຍໄດ້ຫຼຽວໄປເບິ່ງ ແລະ ເຫັນ Richter ແລະຜູ້ຊາຍສອງຄົນຢືນຢູ່ໃນແລວເສດຖະກິດ ຫັນຫຼັງມາຫາຂ້ອຍ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ກໍາ​ລັງ​ຈະ​ອອກ​ຈາກ​ຜູ້​ຊາຍ​ອີກ​ຄົນ​ທີ່​ຫ້ອງ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຫາ​ກໍ່​ໄດ້​ອອກ​ໄປ. ຜູ້ຊາຍອີກຄົນຫນຶ່ງແມ່ນ Ivan Lubyanka.
  
  
  ປາກົດຂື້ນ, Richter ສົ່ງ Lubyanka ຢູ່ທີ່ນີ້ເມື່ອລາວລົງຈາກ Orient Express ຢູ່ Povka. ໃນປັດຈຸບັນ, ເຖິງແມ່ນວ່າ Richter ເບິ່ງຄືວ່າໄດ້ພົບເຫັນບ່ອນລີ້ຊ່ອນອີກອັນຫນຶ່ງຍ້ອນເຫດການທີ່ສະຖານີ, ລາວໄດ້ມາທີ່ນີ້ກັບຄົນເຫຼົ່ານີ້, ເຊິ່ງເບິ່ງຄືວ່າຕົວແທນ Topcon, ເພື່ອປຶກສາຫາລືກ່ຽວກັບການຂາຍອຸປະກອນເຝົ້າລະວັງກັບຊາວລັດເຊຍ.
  
  
  Richter ບໍ່ໄດ້ຖືວິທະຍຸ. ບາງທີລາວບໍ່ໄວ້ວາງໃຈ KGB. ລາວແລະສະຫາຍຂອງລາວຍ່າງຕາມແລວທາງໄປສູ່ຂັ້ນໄດໃນຂະນະທີ່ Lubyanka ປິດປະຕູ.
  
  
  ຂ້ອຍຫັນໄປຫາ Ursula. "ນີ້ແມ່ນ Richter ແລະຫມູ່ເພື່ອນຂອງລາວ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ. “ຕິດຕາມພວກເຂົາ ແລະເບິ່ງບ່ອນທີ່ພວກເຂົາໄປ. ພະຍາຍາມບໍ່ໃຫ້ຕາຍ. ໃນເວລານີ້, ຂ້ອຍຈະໄປຢ້ຽມຢາມເພື່ອນລັດເຊຍຂອງຂ້ອຍຢູ່ໃນແລວເສດຖະກິດ. ຂ້ອຍຈະພົບເຈົ້າຢູ່ທີ່ Majestic ເວລາສາມ. ລໍຖ້າ. ຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງຫຼັງຈາກນັ້ນ, ແລະຖ້າຂ້ອຍບໍ່ສະແດງຕົວເອງ, ເຈົ້າຢູ່ໃນຕົວຂອງເຈົ້າເອງ."
  
  
  ນາງຫລຽວເບິ່ງໜ້າຂອງຂ້ອຍເປັນເວລາສັ້ນໆ ແລະອ່ອນໂຍນ. "ຕົກລົງ, Nick."
  
  
  ຂ້ອຍຍິ້ມ. "ແລ້ວພົບກັນ."
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ."
  
  
  Ursula ຫາຍໄປຕາມແລວເສດຖະກິດຫຼັງຈາກ Richter ແລະຜູ້ຊາຍຂອງລາວ.
  
  
  ສອງ ສາມ ນາ ທີ ຕໍ່ ມາ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເຄາະ ປະ ຕູ ຂອງ ຫ້ອງ Lubyanka. ຫຼັງຈາກຢຸດຊົ່ວຄາວ, ສຽງຂອງ Lubyanka ໄດ້ຍິນຈາກຫລັງປະຕູ. "ແມ່ນບໍ?"
  
  
  ຂ້ອຍເວົ້າພາສາແລະສຽງເວົ້າໄດ້ດີຫຼາຍ, ໂດຍສະເພາະຫຼັງຈາກໄດ້ມີໂອກາດໄດ້ຍິນເຂົາເຈົ້າ, ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍຈຶ່ງເອົາສຽງດັງອອກມາ ແລະພະຍາຍາມສຸດຄວາມສາມາດທີ່ຈະອອກສຽງຄືກັບ Hans Richter.
  
  
  “Blücher,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  lock ສຸດປະຕູໄດ້ຄລິກໃສ່ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າດຶງ Luger ອອກ. ເມື່ອ​ປະ​ຕູ​ເປີດ​ອອກ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ໃບ​ຫນ້າ​ປະ​ຫລາດ​ໃຈ​ຂອງ Lubyanka, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ລໍ​ຖ້າ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ເຊື້ອ​ເຊີນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຕະ​ປະ​ຕູ​ຢ່າງ​ຮຸນ​ແຮງ​ແລະ​ແຕກ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ. ນາງໄດ້ຕີ Lubyanka ໃສ່ຫນ້າເອິກແລະຫົວແລະເຄາະລາວກັບພື້ນເຮືອນ.
  
  
  Lubyanka ເລີ່ມຈັບ pistol, ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ຢຸດລາວ. "ແຊ່ແຂງຢູ່ທີ່ນີ້."
  
  
  ລາວຫັນໄປແລະເຫັນ Luger ແນມໃສ່ຫົວຂອງລາວ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວເບິ່ງໄລຍະຫ່າງລະຫວ່າງລາວກັບ Webley ແລະຕັດສິນໃຈວ່າມັນບໍ່ຄຸ້ມຄ່າ.
  
  
  “ແມ່ນເຈົ້າອີກແລ້ວ,” ລາວເວົ້າຢ່າງຂົມຂື່ນ.
  
  
  “ຂ້ອຍຢ້ານຫຼາຍ, ຜູ້ເຖົ້າ. ຕົກລົງ, ຢືນຂຶ້ນ. ແລະຢູ່ຫ່າງຈາກເຄື່ອງຫຼີ້ນຂອງເຈົ້າຢູ່ເທິງໂຕະ."
  
  
  Lubyanka ຄ່ອຍໆຢືນຂຶ້ນ, ເລືອດໄຫຼອອກຈາກແກ້ມແລະປາກຂອງລາວ. ຮິມຝີປາກຂອງລາວບວມແລ້ວ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໄປຫາປະຕູແລະປິດມັນ, ຕິດຕາມເບິ່ງເຈົ້າຫນ້າທີ່ KGB ຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງ. ມີຄວາມເປັນສັດຕູອັນໃຫຍ່ຫຼວງຕໍ່ຂ້ອຍໃນສາຍຕາຂອງລາວ.
  
  
  "ແລະດຽວນີ້," ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ເຈົ້າແລະຂ້ອຍຈະມີການສົນທະນາທີ່ດີ."
  
  
  “ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ທີ່​ຈະ​ເວົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ,” ລາວ​ໄດ້​ຕອບ​ຢ່າງ​ມືດ​ມົວ.
  
  
  "ຂ້ອຍ​ຄິດ​ວ່າ​ແມ່ນ".
  
  
  ລາວ​ຫົວ​ເຍາະ​ເຍີ້ຍ​ແລະ​ເອົາ​ມື​ໃສ່​ແກ້ມ. "ຂ້ອຍຢ້ານເຈົ້າມາຫາຄົນຜິດ."
  
  
  "ບາງທີ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ແຕ່ຖ້າຂ້ອຍເຮັດແບບນີ້ ເຈົ້າຈະຮູ້ສຶກບໍ່ດີຫຼາຍ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຫນ້າ​ຂອງ​ເຂົາ​ເປັນ​ຜົນ​ກະ​ທົບ​ຂອງ​ຄໍາ​ຖະ​ແຫຼງ​ການ​ນີ້ dawned ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  "ພວກເຮົາຍັງບໍ່ໄດ້ຕົກລົງເທື່ອ," ລາວບອກຂ້ອຍ. "ດັ່ງນັ້ນ, ຂ້ອຍບໍ່ມີສິ່ງທີ່ທ່ານກໍາລັງຊອກຫາ."
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. "ຖ້າ Richter ຍັງມີມັນ, ລາວຈະຮັກສາມັນຢູ່ໃສ?"
  
  
  "ຣິກເຕີ?"
  
  
  “ຂໍ​ອະ​ໄພ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ຜິດ​ພາດ. ສໍາລັບເຈົ້າລາວແມ່ນ Horst Blücher."
  
  
  Lubyanka ຄິດຊົ່ວໄລຍະໜຶ່ງ. “ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າອຸປະກອນຢູ່ໃສ. ລາວມີຄວາມລັບຫຼາຍແລະຫຼົບຫຼີກ."
  
  
  "ບາງທີລາວບໍ່ໄວ້ວາງໃຈເຈົ້າ, Lubyanka," ຂ້ອຍເວົ້າ, ຢອກລາວເລັກນ້ອຍ.
  
  
  ລາວເບິ່ງຂ້ອຍ. "ຂ້ອຍບໍ່ເຊື່ອລາວຄືກັນ."
  
  
  ແຈຂອງປາກຂອງຂ້ອຍໄດ້ຍ້າຍ. ມັນສະເຫມີເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍມີຄວາມສຸກເລັກນ້ອຍທີ່ເຫັນສອງຄົນທີ່ບໍ່ພໍໃຈທີ່ພະຍາຍາມເອົາສະຫຼາດເຊິ່ງກັນແລະກັນ. "ດີ, ສິ່ງຫນຶ່ງແມ່ນແນ່ນອນ, Lubyanka. ເຈົ້າຮູ້ບ່ອນທີ່ຈະຕິດຕໍ່ລາວ. ແລະຂ້ອຍຢາກໃຫ້ເຈົ້າບອກຂ້ອຍເລື່ອງນີ້."
  
  
  Lubyanka ຍ້າຍໄປທີ່ຕຽງນອນທີ່ບໍ່ໄດ້ສ້າງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ເຂົາ​ຢ່າງ​ໃກ້​ຊິດ​ແລະ​ຮັກ​ສາ Luger ແນ​ໃສ່​ເຂົາ. "ລາວບໍ່ໄດ້ບອກຂ້ອຍວ່າລາວຢູ່ໃສ," ລາວເວົ້າຊ້າໆ.
  
  
  “ເຈົ້າເວົ້າຕົວະ, Lubyanka. ແລະເຈົ້າຈະໄດ້ຮັບລູກປືນ 9 ມມ ຢູ່ຫົວ.” ຂ້ອຍຍ່າງເຂົ້າໃກ້ລາວຫຼາຍຂຶ້ນ. “ຂ້ອຍຕ້ອງການຄວາມຈິງ ແລະຂ້ອຍຕ້ອງການມັນດຽວນີ້. ຂ້ອຍສາມາດຊອກຫາ Richter ໄດ້ຢູ່ໃສ?
  
  
  ທັນທີທັນໃດຕາຂອງ Lubyanka ກາຍເປັນແປ້ວແລະຫມົດຫວັງ. ດ້ວຍຄວາມແປກໃຈຂອງຂ້ອຍ, ລາວເອົາໝອນໃຫຍ່ຈາກຕຽງນອນມາຫາຂ້ອຍ, ວາງມັນໄວ້ຕໍ່ໜ້າລາວ. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າລາວກໍາລັງເຮັດຫຍັງ, ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ມີໂອກາດໃດໆ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິງອອກແລະ Luger ໄດ້ລະເບີດຢູ່ໃນຫ້ອງຂະຫນາດນ້ອຍ.
  
  
  ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ຝັງ​ຕົວ​ມັນ​ເອງ​ຢູ່​ໃນ​ໝອນ​ໜາ​ແລະ​ໄປ​ບໍ່​ເຖິງ​ໜ້າ​ເອິກ​ຂອງ Lubyanka. ຂະນະດຽວກັນ, Lubyanka ໂຈມຕີຂ້ອຍ, ຍັງຖືໝອນລະຫວ່າງພວກເຮົາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕັ້ງ​ເປົ້າ​ແລະ​ຍິງ​ໃສ່​ຫົວ​ຂອງ​ເຂົາ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ, ແລະ​ການ​ຍິງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພາດ​ເປົ້າ​ຫມາຍ​ແຄບ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ເຂົາ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ເທິງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  Lubyanka ຕີຂ້ອຍໃນມືດ້ວຍປືນສັ້ນແລະຕີຂ້ອຍຢ່າງຫນັກ, ແຕ່ຂ້ອຍຍັງຖື pistol. ໃນປັດຈຸບັນບໍ່ມີໝອນ, ແລະ Lubyanka ບິດແຂນຂອງຂ້ອຍຢ່າງໂຫດຮ້າຍດ້ວຍມືທັງສອງ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຕີ​ຝາ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສູນ​ເສຍ​ປືນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຮົາທັງສອງໄດ້ເລື່ອນລົງກັບພື້ນເຮືອນ, ພະຍາຍາມຕໍ່ສູ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕີ​ໃບ​ໜ້າ​ທີ່​ມີ​ເລືອດ​ອອກ​ຂອງ Lubyanka, ແລະ​ລາວ​ກໍ​ໄດ້​ຮັບ​ບາດ​ເຈັບ​ຄືນ​ກ່ອນ​ຈະ​ໜີ​ໄປ​ຈາກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວເອື້ອມອອກໄປຫາ Webley, ຜູ້ທີ່ປະຈຸບັນຢືນຢູ່ຂ້າງລາວຢູ່ເທິງໂຕະ.
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ຈັບ​ປືນ​ໄວ້​ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ຈະ​ໄປ​ເຖິງ, ແຕ່​ລາວ​ບໍ່​ສາມາດ​ເຂົ້າ​ໄປ​ຫາ​ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ທັນ​ເວລາ​ທີ່​ຈະ​ຍິງ. ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້ ລາວ​ກໍ​ຕີ​ມັນ​ຢ່າງ​ຮ້າຍ​ແຮງ, ຕີ​ຫົວ​ຂ້ອຍ​ດ້ວຍ​ຖັງ​ນໍ້າໜັກ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ຢູ່​ທີ່​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​, ຕໍ່​ກັບ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ​. Lubyanka ຫຼັງຈາກນັ້ນໄດ້ລຸກຂຶ້ນຕີນຂອງລາວແລະຊີ້ Webley ມາໃສ່ຂ້ອຍອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ແຕ່ຂ້ອຍພົບວ່າມີຄວາມເຂັ້ມແຂງທີ່ຈະຈັບມື pistol ຂອງລາວແລະດຶງມັນກ່ອນທີ່ລາວຈະຍິງໄດ້. ລາວພາດຂ້ອຍແລະແຕກປ່ອງຢ້ຽມ.
  
  
  ແກ້ວໄດ້ແຕກອອກຢ່າງແຮງ ແລະ ຝົນຕົກລົງມາໃສ່ຂ້ອຍ ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຫັນໄປເບິ່ງຮ່າງກາຍຂອງ Lubyanka ບິນອອກໄປຂ້າງນອກ - ແຂນຂອງລາວແຜ່ອອກກວ້າງໃນຂະນະທີ່ລາວພະຍາຍາມຈັບເອົາບາງສິ່ງບາງຢ່າງ.
  
  
  ໃນ​ລະ​ຫວ່າງ​ການ​ຫຼຸດ​ລົງ​ຂອງ Lubyanka ໄດ້​ມີ​ຄວາມ​ງຽບ​ສະ​ຫງົບ​ສັ້ນ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຮ້ອງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເງີຍ​ຫນ້າ​ອອກ​ຜ່ານ​ແກ້ວ​ທີ່​ແຕກ​ຫັກ​ແລະ​ເຫັນ​ວ່າ​ເຂົາ​ໄດ້​ຕີ​ລະ​ບຽງ​ຊັ້ນ​ທີ​ສອງ​. ລາວ​ຖືກ​ປັກ​ໃສ່​ກະ​ເປົ໋າ​ເຫຼັກ, ຫັນ​ໜ້າ​ຂຶ້ນ, ​ເປີດ​ຕາ, ​ແລະ ​ເຄື່ອງ​ຈັບ​ສອງ​ອັນ​ທີ່​ຍື່ນ​ອອກ​ໄປ​ທາງ​ໜ້າ​ເອິກ​ແລະ​ທ້ອງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ scolded ຕົນເອງ. Lubyanka ຈະບໍ່ບອກຂ້ອຍຫຍັງຕອນນີ້. ໂດຍໄດ້ກັບຄືນ Wilhelmina, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ອອກຈາກຫ້ອງຂະຫນາດນ້ອຍຢ່າງໄວວາແລະຟ້າວຍ່າງໄປຕາມແລວທາງໃນຂະນະນີ້ເມື່ອສຽງຕີນຈາກຂັ້ນໄດຕົ້ນຕໍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫຼີກ​ເວັ້ນ​ການ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໂດຍ​ການ​ລົງ​ບັນ​ດາ​ການ​ບໍ​ລິ​ການ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຖະ​ຫນົນ​ຫົນ​ທາງ.
  
  
  
  
  ບົດທີສິບເອັດ.
  
  
  
  “ນີ້​ແມ່ນ​ສະ​ຖານ​ທີ່. Richter ໄດ້ໄປທີ່ນີ້ກັບຜູ້ຊາຍສອງຄົນ,” Ursula ບອກຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ນອນ​ຢູ່​ໃນ​ທາງ​ເຂົ້າ​ທີ່​ມືດ​ຢູ່​ໃນ​ຖະ​ໜົນ​ແຄບ, ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຄືນ​ຢູ່​ຕຶກ​ເກົ່າ​ທີ່​ກົງ​ກັນ​ຂ້າມ. Ursula ເປັນຫ່ວງຫຼາຍ, ແຕ່ພະຍາຍາມບໍ່ສະແດງມັນ.
  
  
  "ເຈົ້າຄິດວ່າພວກເຂົາອາດຈະສັງເກດເຫັນເຈົ້າຕິດຕາມພວກເຂົາບໍ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຄິດແນວນັ້ນ," ນາງເວົ້າ.
  
  
  ເຮືອນ​ຢູ່​ແຄມ​ທາງ​ແມ່ນ​ຕຶກ​ອາ​ຄານ​ທີ່​ຢູ່​ອາ​ໄສ. Ursula ບອກຂ້ອຍວ່າພວກເຂົາເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງກາງແຈ້ງໃນຊັ້ນທີສອງ, ແຕ່ໃນເວລານັ້ນບໍ່ມີແສງສະຫວ່າງຢູ່ທີ່ນັ້ນ.
  
  
  "ດີ, ໃຫ້ໄປທີ່ນັ້ນແລະເບິ່ງ," ຂ້ອຍແນະນໍາ.
  
  
  "ຕົກລົງ, Nick." ນາງໄດ້ເຂົ້າໄປໃນຖົງເງິນຂອງນາງສໍາລັບ Webley.
  
  
  "ຂ້ອຍຕ້ອງການໃຫ້ເຈົ້າປົກຄຸມຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນັ້ນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ມັນອາດຈະເປັນຈັ່ນຈັບ."
  
  
  "ເຈົ້າສາມາດນັບໄດ້ກັບຂ້ອຍ, Nick."
  
  
  ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ຫ້ອງ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ສົມ​ມຸດ​ວ່າ Richter ແລະ​ຄົນ​ຂອງ​ລາວ​ຢູ່, ມັນ​ໄດ້​ກາຍ​ເປັນ​ຫວ່າງ​ເປົ່າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍ່າງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ຢ່າງ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ດ້ວຍ​ປືນ, ແຕ່​ບໍ່​ມີ​ຜູ້​ໃດ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ.
  
  
  "ເຂົ້າມາ," ຂ້ອຍເວົ້າກັບ Ursula.
  
  
  ນາງໄດ້ເຂົ້າຮ່ວມກັບຂ້ອຍ, ປິດປະຕູແລະເບິ່ງຮອບໆ. ມັນເປັນຫ້ອງຂະຫນາດໃຫຍ່ທີ່ມີຫ້ອງນ້ໍາສ່ວນຕົວ. ສີໄດ້ຖືກປອກເປືອກອອກຈາກຝາແລະທໍ່ນ້ໍາເບິ່ງຄືວ່າເກົ່າແກ່. ມີຕຽງນອນຢູ່ໃນແຈ, ໂຕະໄມ້ທີ່ມີຮອຍແປ້ວ, ແລະຕັ່ງນັ່ງຊື່ສອງສາມໂຕຢູ່ຂ້າງ.
  
  
  "ບ່ອນໃດບ່ອນຫນຶ່ງ," ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໃຫ້ຄໍາເຫັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ Luger ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ໃນ holster ໄດ້. ຂ້ອຍຍ່າງຂຶ້ນຕຽງ. ມັນເບິ່ງຄືວ່າມີຜູ້ໃດຜູ້ ໜຶ່ງ ກຳ ລັງນອນຢູ່ເທິງມັນ.
  
  
  Ursula ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ "ບໍ່ມີກະເປົາຫຼືສິ່ງໃດສິ່ງ ໜຶ່ງ ຢູ່ທີ່ນີ້." "ພວກເຮົາອາດຈະສູນເສຍລາວແລ້ວ."
  
  
  “ໃຫ້ເບິ່ງຮອບໆ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ສໍາ​ຫຼວດ​ສະ​ຖານ​ທີ່​ນີ້​ໃນ​ພາກ​ສ່ວນ​. ມີຫຼັກຖານວ່າ Richter ຢູ່ທີ່ນັ້ນ - ກົ້ນຂອງຢາສູບຫນຶ່ງທີ່ລາວມັກ; ແກ້ວເຫຼົ້າແວງ, ເກືອບເປົ່າ; ແລະຢູ່ໃນກະຕ່າຂີ້ເຫຍື້ອ, ປີ້ລົດໄຟທີ່ຖືກຖິ້ມຂອງລາວ, ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນຫຍັງທີ່ຈະຊີ້ບອກວ່າລາວຈະກັບມາຫ້ອງນີ້. ແທ້ຈິງແລ້ວ, ຫຼັກຖານທັງຫມົດທີ່ຊີ້ໃຫ້ລາວປ່ອຍມັນໄວ້ທາງຫລັງທີ່ດີ.
  
  
  "ຕອນນີ້ພວກເຮົາເຮັດຫຍັງ?" - Ursula ຖາມ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້," ຂ້ອຍບອກນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ຫ້ອງ​ນ​້​ໍ​ແລະ​ຊ້າ​ເບິ່ງ​ອ້ອມ​ຂ້າງ. ມັນເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍມີບາງບ່ອນຢູ່ໃນຫ້ອງທີ່ພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ສັງເກດເຫັນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງເຂົ້າໄປໃນຊຸດປະຖົມພະຍາບານທີ່ຫວ່າງເປົ່າອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໄປຫ້ອງນ້ໍາ. ເທິງແມ່ນຢູ່ເທິງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍົກ​ຝາ​ແລະ​ເບິ່ງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ອ່າງ​.
  
  
  ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ກະ​ດາດ​ປຽກ​ຈຸ່ມ​ໜຶ່ງ​ລອຍ​ຢູ່​ໃນ​ນ້ຳ​ທີ່​ແຈ່ມ​ແຈ້ງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫາປາມັນອອກແລະເບິ່ງມັນ. ມັນ ເປັນ ພຽງ ແຕ່ ເຈ້ຍ ຈາກ ແຜ່ນ ໃຫຍ່ ທີ່ ແນ່ ນອນ ໄດ້ ຖືກ ຈີກ ແລະ ລືມ, ແຕ່ ວ່າ ມັນ ມີ ຕົວ ອັກ ສອນ ທີ່ ຂຽນ ດ້ວຍ ມື ບາງ.
  
  
  "ຂ້ອຍມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  Ursula ຍ່າງຂ້າມແລະເບິ່ງບ່າຂອງຂ້ອຍ. "ມັນ​ແມ່ນ​ຫຍັງ?"
  
  
  “ເບິ່ງຄືວ່າ Richter ພະຍາຍາມ ກຳ ຈັດມັນຢູ່ໃນຫ້ອງນ້ ຳ. ເຈົ້າສາມາດບອກໄດ້ວ່າຕົວອັກສອນເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນຫຍັງ?”
  
  
  ນາງໄດ້ເບິ່ງມັນ. "ນີ້ແມ່ນລາຍມືຂອງ Richter," ນາງເວົ້າ. ນາງຍິ້ມ, ປ່ຽນບັນທຶກເລັກນ້ອຍ. ເບິ່ງຄືວ່າມັນຖືກຂຽນເປັນ Serbo-Croatian, Nick. ບາງທີການເລີ່ມຕົ້ນຂອງຄໍາວ່າ "ຊາດ". ແລະຈົດຫມາຍສະບັບຫນຶ່ງ, ຈຸດເລີ່ມຕົ້ນຂອງຄໍາສັບອື່ນ."
  
  
  ຂ້ອຍຫລຽວເບິ່ງລາວ: “ຊາດ. ແຕ່ຄໍາທີສອງແມ່ນຫຍັງ?
  
  
  "M - U - S - ພິພິທະພັນ, ພິພິທະພັນແຫ່ງຊາດ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງນາງຢ່າງໄວວາ. "ພິພິທະພັນ. ມັນມີຫ້ອງແຕ່ງກາຍບໍ?
  
  
  "ຂ້ອຍເດົາແລ້ວ," ນາງເວົ້າ.
  
  
  "Richter ຈະບໍ່ມີເຫດຜົນທີ່ຈະໃຊ້ພິພິທະພັນສໍາລັບການປະຊຸມ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ. "ພວກເຮົາຮູ້ວ່າລາວໄດ້ພົບກັບ Lubyanka ແລ້ວຢູ່ທີ່ໂຮງແຮມ Sava ແລະອາດຈະຢູ່ທີ່ນີ້."
  
  
  "ມັນເປັນຄວາມຈິງ," Ursula ເວົ້າ, ແຕ່ບໍ່ໄດ້ຕິດຕາມຂ້ອຍ.
  
  
  "ດີ, ໃຫ້ເວົ້າວ່າເຈົ້າຕ້ອງການເກັບຮັກສາວິທະຍຸນັ້ນຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນຫນຶ່ງສໍາລັບສອງສາມມື້, ທ່ານບໍ່ສາມາດໃຊ້ບ່ອນເກັບກະເປົ໋າຢູ່ທີ່ສະຖານີ Grand Central ຫຼືສະຫນາມບິນເພາະວ່າຕໍາຫຼວດກໍາລັງເບິ່ງເຈົ້າຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ແຕ່ເປັນຫຍັງບໍ່ໃຊ້ບ່ອນເກັບກະເປົ໋າຢູ່ທີ່ບ່ອນຈອດລົດ. ສາທາລະນະສະຖານທີ່ຄ້າຍຄືພິພິທະພັນ?
  
  
  "ແຕ່ສິ່ງທີ່ຖືກປະໄວ້ຢູ່ທີ່ນັ້ນພຽງແຕ່ໄລຍະຫນຶ່ງ
  
  
  
  "ໃນຂະນະທີ່ນັກທ່ອງທ່ຽວຢູ່ໃນພິພິທະພັນ," Ursula ເຕືອນຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄິດກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້ສໍາລັບປັດຈຸບັນ. “ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຖື​ສິນ​ຄ້າ​ໄວ້​ສອງ​ສາມ​ມື້, ລໍ​ຖ້າ​ເຈົ້າ​ຂອງ​ມັນ​ກັບ​ມາ. ແຕ່ໃຫ້ເວົ້າວ່າ Richter ບໍ່ຕ້ອງການອີງໃສ່ຄວາມເປັນໄປໄດ້ດັ່ງກ່າວ. ລາວອາດຈະອອກຈາກວິທະຍຸຢູ່ຫໍພິພິທະພັນແລ້ວໂທຫາພວກເຂົາໃນມື້ຕໍ່ມາເພື່ອບອກວ່າລາວລືມເອົາມັນມາເມື່ອລາວອອກໄປ. ລາວຈະສັນຍາວ່າຈະມີວິທະຍຸພາຍໃນຊາວສີ່ຫຼືສີ່ສິບແປດຊົ່ວໂມງ. ຈາກນັ້ນລາວຈະໝັ້ນໃຈວ່າເຂົາເຈົ້າຈະເອົາໃຈໃສ່ເປັນພິເສດເພື່ອຖືມັນໄວ້ໃຫ້ລາວ.”
  
  
  “ນັ້ນແມ່ນທິດສະດີທີ່ດີ, Nick. ມັນເປັນມູນຄ່າການກວດສອບ."
  
  
  "ພວກເຮົາຈະຢູ່ຫໍພິພິທະພັນໃນຕອນເຊົ້າ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຖ້າ Richter ຮູ້ກ່ຽວກັບ Lubyanka ໃນຄືນນີ້, ລາວອາດຈະຕັດສິນໃຈອອກຈາກ Belgrade ໃນທັນທີ, ແຕ່ບໍ່ແມ່ນບໍ່ມີວິທະຍຸນີ້. ຖ້າລາວເຊື່ອງມັນຢູ່ໃນຫໍພິພິທະພັນ, ພວກເຮົາຢາກຕີລາວຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ນີ້ອາດຈະເປັນໂອກາດສຸດທ້າຍຂອງພວກເຮົາທີ່ຈະຕິດຕໍ່ກັບລາວ."
  
  
  ນາງເວົ້າວ່າ, "ໃນເວລານີ້, ເຈົ້າຕ້ອງການພັກຜ່ອນເລັກນ້ອຍ. ແລະຂ້ອຍມີຫ້ອງທີ່ສະດວກສະບາຍໂດຍສະເພາະຢູ່ທີ່ Majestic.”
  
  
  "ຂໍ້ສະເຫນີທີ່ດີ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  
  * * *
  
  
  
  ພວກເຮົາຢູ່ທີ່ພິພິທະພັນແຫ່ງຊາດໃນເວລາທີ່ມັນເປີດໃນຕອນເຊົ້າມື້ຕໍ່ມາ. ມັນເປັນມື້ລະດູໃບໄມ້ປົ່ງທີ່ມີບ່ອນມີແດດໃນ Belgrade. ຕາສີຂຽວສົດໃສໄດ້ເຕີບໃຫຍ່ຢູ່ເທິງຕົ້ນໄມ້ສູງໃນສວນສາທາລະນະ Kalamegdan. ເຮືອ Hydrofoil ໄດ້ລ່ອງເຮືອໄປໃນນ້ໍາທີ່ສະຫງົບຂອງ Danube, ແລະການຈາລະຈອນທີ່ຫຍຸ້ງຢູ່ເບິ່ງຄືວ່າມີຄວາມເຄັ່ງຕຶງຫນ້ອຍລົງ. ແຕ່ຫໍພິພິທະພັນຕົວມັນເອງ, ໃນຕອນເຊົ້າທີ່ຊັດເຈນ, ເບິ່ງຄືວ່າ monolithic ແລະສີຂີ້ເຖົ່າ; ມັນ ເປັນ ການ ເຕືອນ stark ວ່າ Ursula ແລະ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ບໍ່ ໄດ້ ຢູ່ ທີ່ ນີ້ ສໍາ ລັບ ການ ມ່ວນ ຊື່ນ.
  
  
  ພາຍໃນ, ມີເພດານສູງແລະກ່ອງສະແດງແກ້ວທີ່ບໍ່ສະອາດ, ກົງກັນຂ້າມກັບຕອນເຊົ້າທີ່ມີບ່ອນມີແດດໃນອີກດ້ານຫນຶ່ງຂອງກໍາແພງຫນາຂອງມັນ. ພວກເຮົາພົບເຫັນຫ້ອງ locker ຢ່າງໄວວາ. ຢູ​ໂກ​ສະ​ລາ​ເວ​ທີ່​ປະ​ຕິ​ບັດ​ງານ​ຍັງ​ບໍ່​ທັນ​ໄດ້​ນອນ​ຫລັບ.
  
  
  “ສະບາຍດີຕອນເຊົ້າ,” ຂ້ອຍທັກທາຍລາວ. “ເພື່ອນ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ປ່ອຍ​ວິທະຍຸ​ແບບ​ພົກພາ​ໄວ້​ທີ່​ນີ້ ແລະ​ລືມ​ເອົາ​ມັນ​ໄປ​ນຳ. ລາວໄດ້ສົ່ງພວກເຮົາໄປຮັບເອົາລາວ." ຂ້ອຍເວົ້າດ້ວຍສຳນຽງເຍຍລະມັນທີ່ດີທີ່ສຸດຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ລາວ scratched ກັບຄືນໄປບ່ອນຂອງຫົວຂອງລາວ. "ວິທະຍຸ? ນີ້​ແມ່ນ​ຫຍັງ?"
  
  
  ຂ້ອຍຕັດສິນໃຈພະຍາຍາມລົມກັບລາວໃນພາສາເຊີໂບ-ໂຄຣເອເຊຍ. "ວິທະຍຸ. ສິ່ງທີ່ລາວໃສ່ໃສ່ສາຍແອວຂອງລາວ.”
  
  
  "Ah," ລາວເວົ້າ. ລາວ​ຍ່າງ​ໄປ​ທີ່​ແຈ​ຂອງ​ຫ້ອງ​ນ້ອຍ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຖື​ລົມ​ຫາຍ​ໃຈ, ໄດ້​ໄປ​ເຖິງ​ຊັ້ນວາງ. ລາວໄດ້ດຶງວິທະຍຸ Richter ອອກ. "ຂ້ອຍມີຄົນຫນຶ່ງປະໄວ້ທີ່ນີ້ໂດຍຜູ້ຊາຍຊື່ Blücher, ຊາວສະວິດ."
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ," ຂ້ອຍເວົ້າ, ເບິ່ງ Ursula. "ຫມົດ​ເທົ່າ​ນີ້. Horst Blücher ແມ່ນຊື່ເຕັມຂອງລາວ."
  
  
  ລາວເບິ່ງທີ່ພາດ. “ແມ່ນແລ້ວ. ທ່ານມີເອກະສານ, ທ່ານ Blucher? ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າຂ້ອຍຈື່ໃບຫນ້າຂອງເຈົ້າ."
  
  
  ຂ້ອຍຄວບຄຸມຄວາມອົດທົນຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ແລ້ວ​ທີ່​ຈະ​ເອົາ​ວິ​ທະ​ຍຸ​ໂດຍ​ບັງ​ຄັບ​ໃຊ້​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ຈໍາ​ເປັນ​. "ຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນ Horst Blücher," ຂ້ອຍເວົ້າໂດຍເຈດຕະນາ. "ພວກເຮົາແມ່ນເພື່ອນຂອງລາວທີ່ໄດ້ມາຮຽກຮ້ອງວິທະຍຸໃຫ້ລາວ."
  
  
  “ກ. ແລ້ວ, ທ່ານ Blucher ຕ້ອງໄດ້ມາດ້ວຍຕົນເອງ, ທ່ານເຫັນ. ກົດລະບຽບນີ້ແມ່ນ".
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ແນ່ນອນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ແຕ່ທ່ານ Blucher ເຈັບປ່ວຍ ແລະບໍ່ສາມາດມາຫາວິທະຍຸໄດ້. ພວກເຮົາຫວັງວ່າເຈົ້າສາມາດເຂົ້າໃຈໄດ້. ເຈົ້າຈະເຮັດໃຫ້ລາວມີຄວາມໂປດປານອັນໃຫຍ່ຫຼວງຖ້າເຈົ້າຈະເອົາ Walkie-talkie ໃຫ້ພວກເຮົາ."
  
  
  ລາວເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງສົງໃສ ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຢູ່ Ursula. "ລາວໄດ້ໃຫ້ໃບຮັບເງິນແກ່ເຈົ້າບໍ?"
  
  
  ໃນປັດຈຸບັນ Ursula ໄດ້ມີບົດບາດ. “ໂອ້, ທີ່ຮັກ! ລາວໄດ້ກ່າວເຖິງວ່າພວກເຮົາຄວນເອົາແບບຟອມທີ່ຖືກຕ້ອງກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະອອກໄປ. ແຕ່ລາວລືມເອົາມັນໃຫ້ພວກເຮົາ. ລາວເຈັບຫຼາຍ." ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ຫັນສຸດ charm ໄດ້. "ຂ້ອຍຫວັງວ່າເຈົ້າຈະບໍ່ອະທິບາຍຄວາມຜິດພາດທາງດ້ານວິຊາການ. ທ່ານ Blücher ກໍ່ຢາກຟັງເພງຢູໂກສລາເວທີ່ສວຍງາມ ໃນຂະນະທີ່ລາວຢູ່ນີ້.”
  
  
  “ອ້າວ,” ຊາຍຄົນນັ້ນເວົ້າ, ຫລຽວເບິ່ງຕາສີຟ້າເຢັນໆຂອງນາງ. "ດີ, ຂ້ອຍສາມາດເຂົ້າໃຈໄດ້. ທີ່ນີ້, ທ່ານສາມາດເອົາວິທະຍຸ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ທາງ​ທີ່​ຈະ​ເກັບ​ມັນ​ຢູ່​ທີ່​ນີ້​ຢ່າງ​ໃດ​ກໍ​ຕາມ.”
  
  
  "ຂອບໃຈຫຼາຍ," ຂ້ອຍບອກລາວ.
  
  
  ລາວບໍ່ສົນໃຈຂ້ອຍແລະສົ່ງວິທະຍຸໃຫ້ Ursula. "ບອກເພື່ອນຂອງເຈົ້າໃຫ້ຫາຍດີໄວໆເພື່ອລາວຈະມີຄວາມສຸກຢູ່ທີ່ Belgrade."
  
  
  "ຂໍຂອບໃຈ,," Ursula ເວົ້າ.
  
  
  ນາງໄດ້ເອົາວິທະຍຸແລະພວກເຮົາອອກຈາກຫ້ອງ locker. ​ແຕ່​ເມື່ອ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ອອກ​ຈາກ​ຕຶກ, ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຄົ້ນ​ພົບ​ວ່າ​ໄຊຊະນະ​ຂອງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ມີ​ເວລາ​ສັ້ນໆ. ຜູ້ຊາຍສອງຄົນອອກມາຈາກຫີບໃນແລວທາງ, ແລະບໍ່ມີໃຜຢູ່ອ້ອມຮອບ. ພວກເຂົາເຈົ້າທັງສອງມີ pistols. ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນສອງຄົນ Topcon ທີ່ພວກເຮົາໄດ້ເຫັນກ່ອນຫນ້ານີ້ກັບ Richter, ປະຊາຊົນ Ursula ກໍາລັງຕິດຕາມ.
  
  
  “ກະລຸນາຢຸດ,” ຜູ້ສູງອາຍຸສັ່ງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ moaned inaudibly. ອີກສອງສາມນາທີ ແລະຈໍພາບຈະເປັນຂອງຂ້ອຍ. ຊັງຄົນພວກນີ້! ນີ້​ແມ່ນ​ຄັ້ງ​ທີ​ສອງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ເຈົ້າ​ຂອງ​ມັນ​ພຽງ​ແຕ່​ໄດ້​ເອົາ​ມັນ​ໄປ​ຈາກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. Ursula ບໍ່ໄດ້ເສຍໃຈຄືກັບຂ້ອຍ. ນາງໄດ້ສູນເສຍການຕິດຕໍ່ທັງຫມົດກັບ Richter, ເຖິງວ່າຈະມີການຟື້ນຟູວິທະຍຸ, ແລະໃນປັດຈຸບັນປະຊາຊົນເຫຼົ່ານີ້ໄດ້ຟື້ນຟູການຕິດຕໍ່ນີ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໄສ​ວ່າ​ນາງ​ຈະ​ມີ​ຊີ​ວິດ​ຢູ່​ເພື່ອ​ຮັບ​ຜົນ​ປະ​ໂຫຍດ​ຈາກ​ການ​ຫັນ​ຂອງ​ເຫດ​ການ​ນີ້.
  
  
  ຜູ້ຊາຍສັ້ນ, ຮູບສີ່ຫຼ່ຽມມົນທີ່ມີດັງຫັກໄດ້ໂບກປືນໃສ່ວິທະຍຸ. "ເອົາວິທະຍຸໃສ່ພື້ນລະຫວ່າງພວກເຮົາພ້ອມກັບກະເປົາເງິນຂອງເຈົ້າ ... -
  
  
  ລາວເບິ່ງຂ້ອຍ - ແລະດ້ວຍປືນສັ້ນຂອງເຈົ້າ.
  
  
  “ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຈົ່ງຫນີຈາກພວກເຂົາ,” ຜູ້ຊາຍທີ່ສູງກວ່າສັ່ງ.
  
  
  Ursula ຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍແລະຂ້ອຍໄດ້ຫົວລົງຢ່າງເຫັນດີ. ດ້ວຍປືນສອງກະບອກໃສ່ພວກເຮົາ, ບໍ່ມີການໂຕ້ຖຽງກັນ. ນາງໄດ້ກ້າວໄປຂ້າງຫນ້າແລະວາງກະເປົາໃສ່ walkie-talkie ແລະ Webley ຢູ່ເທິງພື້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄ່ອຍໆ​ດຶງ Luger ອອກ​ຈາກ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຊອກ​ຫາ​ໂອ​ກາດ​ທີ່​ຈະ​ນໍາ​ໃຊ້​ກັບ​ເຂົາ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ pistols ທັງ​ສອງ​ໄດ້​ສຸມ​ໃສ່​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ວາງ Luger ໄວ້​ເທິງ​ພື້ນ​ທີ່​ຢູ່​ໃກ້​ກັບ​ວິ​ທະ​ຍຸ​ແລະ​ກະ​ເປົ໋າ​ເງິນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ຂ້ອຍຍັງມີ Hugo ເຖິງແຂນຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍຈະມີໂອກາດຫນ້ອຍທີ່ຈະໃຊ້ມັນ.
  
  
  "ດີຫຼາຍ," ຕົວແທນ Topcon ກ່າວ. ລາວ​ມີ​ຜົມ​ສີ​ດຳ ແລະ​ໃບ​ໜ້າ​ບາງໆ. ລາວໄດ້ເລື່ອນໄປຫາຜູ້ຊາຍອີກຄົນຫນຶ່ງ, ຜູ້ທີ່ກ້າວໄປຂ້າງຫນ້າ, ເປີດກະເປົາເງິນຂອງ Ursula, ແລະດຶງ Webley ອອກ. ລາວເອົາໃສ່ໃນຖົງເສື້ອຂອງ Wilhelmina ເຊັ່ນກັນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວເລືອກເອົາວິທະຍຸ.
  
  
  “ດຽວນີ້ມາກັບພວກເຮົາ,” ຊາຍສູງເວົ້າ.
  
  
  Ursula ເບິ່ງຂ້ອຍອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. "ພວກເຮົາເຮັດສິ່ງທີ່ຜູ້ຊາຍເວົ້າດີກວ່າ," ຂ້ອຍບອກນາງ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຖືກ​ລາກ​ອອກ​ຈາກ​ຕຶກ​ຢ່າງ​ງຽບໆ ແລະ​ໃສ່​ລົດ​ເກັງ Fiat ສີ​ຂີ້​ເຖົ່າ. Ursula ແລະຂ້ອຍໄດ້ຖືກບອກໃຫ້ນັ່ງຢູ່ຫລັງລົດ. ຜູ້​ຊາຍ​ສູງ​ຂຶ້ນ​ຫຼັງ​ລໍ້, ແລະ​ຄົນ​ທີ່​ດັງ​ຫັກ​ໄດ້​ນັ່ງ​ຢູ່​ໃກ້​ລາວ, ພ້ອມ​ທັງ​ໃຊ້​ປືນ​ຊີ້​ໃສ່​ໜ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ຂ້ອຍ.
  
  
  "ດຽວນີ້ພວກເຮົາຈະໄປຍ່າງເລັກນ້ອຍ," ຄົນທີ່ມີປືນບອກຂ້ອຍດ້ວຍຄວາມພໍໃຈ.
  
  
  ລົດໄດ້ເຂົ້າໄປໃນການຈະລາຈອນໃນຕອນເຊົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນວ່າປະຕູຫລັງທັງສອງຖືກລັອກດ້ວຍກະແຈພິເສດ. ເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ມີທາງທີ່ຈະຕີຜູ້ຊາຍດ້ວຍປືນ. ປາກົດຂື້ນວ່າ Richter ຕັດສິນໃຈວ່າມັນດີທີ່ສຸດທີ່ຈະກໍາຈັດພວກເຮົາເພື່ອສືບຕໍ່ການເຈລະຈາໂດຍບໍ່ມີການແຊກແຊງ. ຂ້ອຍເລີ່ມເຂົ້າໃຈວິທີທີ່ລາວຫລົບໜີ ຕຳຫລວດ ແລະ ໜ່ວຍງານລັດຖະບານທຸກປະເພດມາເປັນເວລາຫຼາຍປີແລ້ວ: ລາວເປັນຄົນສະຫຼາດ, ມີປະສິດທິພາບ, ແລະບໍ່ມີຈິດສຳນຶກ.
  
  
  ພວກເຮົາອອກຈາກ Belgrade. ພວກເຮົາຂັບລົດໄປຕາມ Brankova Prizren Boulevard ຈົນກ່ວາພວກເຮົາໄປຮອດແມ່ນ້ໍາ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຕາມ Kara Dordeva ພວກເຮົາອອກຈາກເມືອງໄປທາງໃຕ້. ທັນທີທີ່ພວກເຮົາພົບເຫັນຕົວເຮົາເອງຢູ່ໃນພື້ນທີ່ເປີດ, ເປັນເນີນພູ.
  
  
  "ເຈົ້າພາພວກເຮົາໄປໃສ?" - ສຸດທ້າຍຂ້າພະເຈົ້າຖາມ.
  
  
  "ເຈົ້າຈະຮູ້ໃນໄວໆນີ້," ດັງຫັກເວົ້າວ່າ, ຍິ້ມໃສ່ຂ້ອຍຢ່າງແຮງ. ສຳນຽງຂອງລາວແມ່ນພາສາເຢຍລະມັນ, ໃນຂະນະທີ່ຜູ້ຊາຍສູງແມ່ນພາສາຝຣັ່ງ. ມັນຂ້ອນຂ້າງເປັນ outfit cosmopolitan, Topcon ນີ້.
  
  
  ການຄາດຄະເນຂອງລາວແມ່ນຖືກຕ້ອງ. ອີກສິບຫ້ານາທີຕໍ່ມາ, ຫຼັງຈາກໄດ້ຜ່ານສອງເສັ້ນທາງໃນຊົນນະບົດ, ພວກເຮົາມາຮອດເຮືອນຊົນນະບົດທີ່ງຽບສະຫງົບ. ຄົນ​ຂັບ​ລົດ​ໄດ້​ຢຸດ​ຢູ່​ຕໍ່ໜ້າ​ລາວ​ແລະ​ສັ່ງ​ໃຫ້​ພວກ​ເຮົາ​ອອກ​ໄປ.
  
  
  Ursula ແລະຂ້ອຍອອກຈາກ Fiat. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ບໍ່ ມີ ຄວາມ ຄິດ ທີ່ ພວກ ເຮົາ ໄດ້; ທັງຫມົດທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ແມ່ນວ່າພວກເຮົາຢູ່ພາກໃຕ້ຂອງເມືອງ. ມັນສົມເຫດສົມຜົນທີ່ Richter ຈະອອກຈາກ Belgrade, ນັບຕັ້ງແຕ່ຕໍາຫຼວດກໍາລັງລວບລວມເມືອງເພື່ອຊອກຫາລາວ. ມາຮອດປະຈຸ, ລາວບໍ່ສາມາດເດີນທາງໂດຍການຂົນສົ່ງສາທາລະນະ. ຂ້າພະເຈົ້າສົງໄສວ່າລາວຍັງຮູ້ກ່ຽວກັບ Lubyanka.
  
  
  “ເຂົ້າໄປໃນເຮືອນ,” ຜູ້ຊາຍສູງໄດ້ສັ່ງ, ໂບກລູກປືນ. ປືນສັ້ນທັງສອງຖືກຊີ້ໃສ່ພວກເຮົາອີກຄັ້ງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປະຕິບັດຕາມຄໍາສັ່ງ.
  
  
  ພາຍໃນເຮືອນເບິ່ງນ້ອຍກວ່າທີ່ເບິ່ງຈາກພາຍນອກ. ແຕ່ນັ້ນແມ່ນຄວາມຈໍາເປັນ Richter ທັງຫມົດ. ບຶດນຶ່ງຫຼັງຈາກມືປືນສູງເອີ້ນລາວ, Richter ເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຈາກເຮືອນຄົວ.
  
  
  "ດີ," ລາວເວົ້າເມື່ອລາວເຫັນພວກເຮົາ, "ເປັນສິ່ງທີ່ຫນ້າປະຫລາດໃຈ." ລາວ​ເອື້ອມ​ໄປ​ຫາ​ວິທະຍຸ​ຜູ້​ຊາຍ​ສູງ​ທີ່​ວາງ​ໄວ້​ເທິງ​ໂຕະ. "ເຈົ້າເກືອບໄດ້ຮັບມັນ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?"
  
  
  "ຈົນກ່ວານີ້ເຈົ້າໄດ້ກ້າວໄປຂ້າງຫນ້າພວກເຮົາຫນຶ່ງ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ແຕ່ໂຊກຂອງເຈົ້າບໍ່ສາມາດຄົງຢູ່ຕະຫຼອດໄປ, Richter."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນ mercenaries ເບິ່ງຂ້າພະເຈົ້າໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໃຊ້ຊື່ແທ້ຂອງລາວ. ປາກົດຂື້ນ, ລາວເປັນທີ່ຮູ້ຈັກກັບພວກເຂົາພຽງແຕ່ເປັນ Blucher. Richter ຍິ້ມໃຫ້ຂ້ອຍ, ແລ້ວຍ່າງຂ້າມແລະຕີຂ້ອຍໃສ່ໃບຫນ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ຢ່າງ​ແຂງ​ແຮງ​ກັບ​ພື້ນ​ເຮືອນ​. Ursula gasped ແລະ leaned over me. ເລືອດໄຫຼອອກຈາກປາກຂອງລາວ. ຂ້າພະເຈົ້ານອນຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ເບິ່ງ Richter ແລະກຽດຊັງລາວ. ຄວາມ​ກຽດ​ຊັງ​ນີ້​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ພະຍາຍາມ​ຫຼາຍ​ກວ່າ​ອີກ​ຖ້າ​ຂ້ອຍ​ມີ​ໂອກາດ​ຕໍ່​ຕ້ານ​ລາວ.
  
  
  Ursula ຫລຽວເບິ່ງ Richter. "ຊາວນາຊີ!" - ນາງ hissed.
  
  
  ໃບໜ້າຂອງ Richter ເຕັມໄປດ້ວຍຄວາມໂກດແຄ້ນ. ລາວ​ຕີ​ໜ້າ​ລາວ​ຢ່າງ​ໜັກ ແລະ​ລາວ​ກໍ​ລົ້ມ​ລົງ​ໃກ້​ຂ້ອຍ.
  
  
  Richter ໄດ້ຫັນໄປຫາຜູ້ທີ່ນໍາພວກເຮົາ. "ຕີພວກເຂົາຢູ່ບ່ອນນັ້ນ." ລາວ​ຊີ້​ໄປ​ຫາ​ຝາ​ແບ່ງ​ສ່ວນ, ບ່ອນ​ທີ່​ມີ​ແຖບ​ເຫຼັກ​ບາງໆ​ຖືກ​ເພີ່ມ​ໃສ່​ທາງ​ເຂົ້າ​ເຮືອນ​ຄົວ, ແລະ​ໃສ່​ໝໍ້​ລັງ​ສີ​ເຫຼັກ​ເກົ່າ​ຢູ່​ຝາ​ຂ້າງ. "ດັ່ງນັ້ນພວກເຂົາຖືກແຍກອອກ."
  
  
  ຜູ້ຊາຍທີ່ມີດັງຫັກໄດ້ຕ່ອງໂສ້ຂໍ້ມືທັງສອງຂອງ Ursula ກັບລັງສີ, ແລະຜູ້ຊາຍທີ່ສູງໄດ້ຕ່ອງໂສ້ຕ່ອງໂສ້ຂ້າພະເຈົ້າກັບເສົາແບ່ງສ່ວນນອກ. ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ມີ handcuffs ສຸດ wrist ແຕ່​ລະ​ຄົນ​ແລະ​ຕ່ອງ​ໂສ້​ເຊື່ອມ​ຕໍ່​ປະ​ມານ​ແຖບ. ຂ້ອຍຕ້ອງຢືນຂຶ້ນ, ແລະ Ursula ຕ້ອງນັ່ງຢູ່ເທິງພື້ນ, ເນີ້ງກັບຄືນໄປບ່ອນຂອງ radiator.
  
  
  “ຕົກລົງ, ເອົາລູກລະເບີດມາ,” Richter ສັ່ງໃຫ້ຜູ້ສູງອາຍຸພ້ອມອາວຸດ. .
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ສູງ​ໄດ້​ຫາຍ​ຕົວ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ນອນ​ນ້ອຍໆ ແລະ​ກັບ​ຄືນ​ມາ​ໃນ​ເວລາ​ຕໍ່​ມາ​ດ້ວຍ​ລະ​ເບີດ​ທີ່​ເຮັດ​ເອງ. ມັນ​ມີ​ດິນ​ເຜົາ​ພຽງ​ພໍ​ຕິດ​ຢູ່​ກັບ​ມັນ​ເພື່ອ​ລະ​ເບີດ​ເຮືອນ​ສອງ​ຫຼັງ​ເທົ່າ​ກັບ​ເຮືອນ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່. Richter ຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ, ເອົາລູກລະເບີດຈາກມືຂອງຜູ້ຊາຍສູງແລະວາງອຸປະກອນຢູ່ເທິງໂຕະຢູ່ໃຈກາງຂອງຫ້ອງ. ຫ້ອງ, ປະມານເຄິ່ງຫນຶ່ງລະຫວ່າງຂ້ອຍແລະ Ursula.
  
  
  "Andre ແມ່ນດີຫຼາຍໃນສິ່ງເຫຼົ່ານີ້," Richter ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າໃນຂະນະທີ່ລາວຕັ້ງໂມງທີ່ເຮັດໃຫ້ເກີດລູກລະເບີດ. "ແນ່ນອນ, ລູກສອນໄຟຈະຖືກຕ້ອງກວ່າ, ແຕ່ມັນມີພະລັງຫຼາຍ. ມັນບໍ່ໜ້າຈະເປັນໄປໄດ້ທີ່ເຈົ້າໜ້າທີ່ຈະສາມາດລະບຸສົບຂອງເຈົ້າໄດ້ ຫຼັງຈາກເກີດເຫດລະເບີດ ແລະໄຟໄໝ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫວັງ​ວ່າ​ຕົວ​ຢ່າງ​ນີ້​ຈະ​ເປັນ​ການ​ເຕືອນ​ໄພ​ໃຫ້​ຜູ້​ໃດ​ຜູ້​ຫນຶ່ງ​ທີ່​ອາດ​ຈະ​ມາ​ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ທ່ານ.”
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າມັນຈະເຮັດໃຫ້ພວກເຂົາຄິດ," ຂ້ອຍເວົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ລູກ​ລະ​ເບີດ​ທີ່​ຖືກ​ຕັ້ງ​ໄວ້​ຢ່າງ​ໃກ້​ຊິດ​ແລະ​ຕິດ. Richter ແມ່ນຖືກຕ້ອງ. ຖ້າສິ່ງດັ່ງກ່າວລະເບີດຂຶ້ນ, ມັນຈະບໍ່ເຫຼືອຫຼາຍທີ່ຈະຄົ້ນຫາ.
  
  
  ທ່ານ Ursula ກ່າວດ້ວຍສຽງທີ່ເຄັ່ງຕຶງວ່າ "ພວກເຮົາຈະບໍ່ມີວັນຍອມແພ້ຈົນກວ່າເຈົ້າຈະຖືກຈັບຕົວເຂົ້າໄປໃນການຄຸມຂັງຂອງປະຊາຊົນທີ່ມີຊື່ທີ່ທ່ານເຮັດໃຫ້ກຽດສັກສີ."
  
  
  Richter ເບິ່ງນາງ. "ຂ້ອຍໄດ້ຫມິ່ນປະຫມາດເຈົ້າບໍ?" - ລາວເວົ້າວ່າ caustically. "ມັນເປັນການເສຍໃຈທີ່ທ່ານບໍ່ໄດ້ຢູ່ທີ່ນັ້ນໃນເວລາທີ່ສິ່ງທັງຫມົດນີ້ເກີດຂຶ້ນ, Fräulein. The Third Reich ບໍ່ໄດ້ຂຶ້ນກັບຂ້ອຍຜູ້ດຽວເພື່ອບັນລຸເປົ້າຫມາຍຂອງມັນ. ພວກ​ເຮົາ​ທັງ​ຫມົດ​ແມ່ນ Nazis ໃນ​ເວ​ລາ​ນັ້ນ. ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ພ່າຍ​ແພ້, ຄົນ​ທີ່​ອ່ອນ​ແອ​ບໍ່​ພໍ​ເທົ່າ​ໃດ​ຄົນ​ກໍ​ບ້າ, ແລະ ຄົນ​ທີ່​ເຫລືອ​ຢູ່​ກະ​ທັນ​ຫັນ​ໄດ້​ກາຍ​ເປັນ​ພວກ​ຕ້ານ​ຟາ​ຊິດ.
  
  
  "ເຈົ້າເປັນໝານາຊີ," Ursula ຮ້ອງຂຶ້ນ.
  
  
  "ມັນເປັນຄົນອັບເດດ: ໃນປັດຈຸບັນເພື່ອເຮັດໃຫ້ເປັນເພື່ອນກັບສັດຕູໃນອະດີດ, ແລ່ນກັບສັງຄົມນິຍົມແລະທໍລະຍົດອຸດົມການເກົ່າ," ລາວສືບຕໍ່ຊ້າໆ.
  
  
  "ແລະ Nazis ສິ້ນສຸດການເຮັດວຽກກັບຄອມມິວນິດ," ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຕືອນລາວ.
  
  
  ລາວເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງຕັ້ງໃຈ. "ນີ້ແມ່ນທຸລະກິດ, ບໍລິສຸດແລະງ່າຍດາຍ. ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ຜູ້ຊາຍຄວນເຮັດເມື່ອລາວຖືກລ່າຄືກັບຫມາໂດຍຜູ້ທີ່ທໍາຮ້າຍລາວ."
  
  
  "ການຂ້າພວກເຮົາຈະບໍ່ຊ່ວຍປະຢັດທ່ານ, Herr Richter!" - Ursula ເວົ້າດັງໆ. "ເຈົ້າຈະຖືກກັກຂັງແລະເຈົ້າຈະຈ່າຍຄ່າສິ່ງທີ່ທ່ານໄດ້ເຮັດ."
  
  
  ລາວຍິ້ມຂົມຂື່ນ. "ດຽວນີ້ເຈົ້າມີເວລາບໍ່ຮອດຊາວນາທີທີ່ຈະຊອກຫາ." ໂດຍບໍ່ມີການລໍຖ້າຄໍາຕອບ, ລາວຫັນໄປຫາ minions ລາວ. “ປິດ Lamborghini. ພວກເຮົາຈະຂັບລົດ Fiat ໄປສະຖານີ Dragoman Pass ໃນ Crveni Krst. ມັນຄວນຈະປອດໄພທີ່ຈະຂຶ້ນລົດໄຟຢູ່ທີ່ນັ້ນ.”
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ, Herr Blucher,” ຊາຍສູງເວົ້າ. ທັງສອງໄດ້ຫັນແລະຍ່າງອອກໄປຂ້າງນອກ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ມືປືນໄດ້ເຂົ້າໄປໃນລົດຢູ່ນອກ, Richter ໄດ້ຫັນໄປຫາຂ້ອຍອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. “ທ່ານໄດ້ຂັດຂວາງຂໍ້ຕົກລົງຂອງຂ້ອຍກັບຊາວຣັດເຊຍຊົ່ວຄາວ. ແຕ່ພຽງແຕ່ຊົ່ວຄາວ. ດຽວນີ້ເຈົ້າຈະຈ່າຍເງິນໃຫ້ກັບຊີວິດຂອງເຈົ້າ."
  
  
  ນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າລາວຮູ້ກ່ຽວກັບ Lubyanka.
  
  
  "ເມື່ອຂ້ອຍອອກຈາກທີ່ນີ້, ບໍ່ພຽງແຕ່ຂ້ອຍຈະມີເວລາທັງຫມົດທີ່ຂ້ອຍຢາກຢູ່ໃນ Sofia ເພື່ອສືບຕໍ່ການເຈລະຈາກ່ຽວກັບການຂາຍຈໍພາບດາວທຽມ, ແຕ່ຂ້ອຍຈະອອກຈາກການເຝົ້າລະວັງຂອງລັດຖະບານ Bonn ໃນໄລຍະຫນຶ່ງ. ເຈົ້າເຫັນ, ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງເຮັດວຽກເປັນປົກກະຕິ, ດີຫຼາຍສໍາລັບຂ້ອຍ. "ລາວຍ່າງໄປຫາປະຕູ, ພາຍນອກ, ເຄື່ອງຈັກ Fiat ເລີ່ມຕົ້ນຂຶ້ນ. "Auf wiedersehen ຫຼືບາງທີຂ້ອຍຄວນເວົ້າສະບາຍດີບໍ?"
  
  
  ລາວຫັນແລະຊ້າຍ. ໃນເວລາຕໍ່ມາ Fiat ໄດ້ດຶງອອກໄປ, ສຽງຄ່ອຍໆຈາງລົງໃນຂະນະທີ່ພວກເຂົາກັບຄືນໄປຫາຖະຫນົນໃຫຍ່.
  
  
  Ursula ແລະຂ້າພະເຈົ້າເບິ່ງລູກລະເບີດ ticking ໃນເວລາດຽວກັນ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຢູ່ເຊິ່ງກັນແລະກັນ. Ursula ບິດປາກລຸ່ມຂອງນາງແລະສັ່ນຫົວຂອງນາງ. "ຂ້ອຍຄວນຂ້າ Richter ທັນທີທີ່ຂ້ອຍຮັບຮູ້ລາວ."
  
  
  "ເຢັນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ພວກເຮົາມີເວລາເຫຼືອໜ້ອຍກວ່າສິບຫ້ານາທີ. ນີ້ບໍ່ໄດ້ປ່ອຍໃຫ້ເວລາຫຼາຍສໍາລັບການຄິດເລິກເຊິ່ງ."
  
  
  ນາງ Ursula ເວົ້າວ່າ, "ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເຄື່ອນຍ້າຍໄດ້," ເອົາມືຂອງນາງໃສ່ລັງສີ.
  
  
  "ພະຍາຍາມຜ່ອນຄາຍ," ຂ້ອຍບອກນາງຢ່າງສະຫງົບ. "ຄວາມກັງວົນຂອງເຈົ້າອາດຈະຕິດເຊື້ອແລະຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງຊອກຫາບາງສິ່ງບາງຢ່າງ."
  
  
  ການຕີລູກລະເບີດໃສ່ໂຕະແມ່ນຄືກັບຫົວໃຈຂອງພວກເຮົາເຕັ້ນເປັນຄັ້ງສຸດທ້າຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແບ່ງ​ເຂດ​ອອກ​ແລະ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ເບິ່ງ​ຢູ່​ໃນ​ແຖບ​ຫລັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ຫນຶ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕິດ​ຕໍ່​ກັບ​ແລະ​ມັນ​ງໍ​ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ bounced ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ. ຂ້າພະເຈົ້າ frowned ແລະ rubbed ລະບົບຕ່ອງໂສ້ຂອງ handcuffs ກັບແຖບ. ມັນເຮັດໃຫ້ສຽງອ່ອນ, ບໍ່ຮຸນແຮງ ຫຼືສຽງດັງຄືກັບໂລຫະ. ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ແຖບບໍ່ໄດ້ເຮັດດ້ວຍໂລຫະ, ແຕ່ເຮັດດ້ວຍໄມ້, ທາສີໃຫ້ຄ້າຍຄືກັບທາດເຫຼັກສີດໍາ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈື່ Hugo. ເຂົາເຈົ້າບໍ່ພົບ Hugo, stiletto ຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ຄວາມ​ຫວັງ​ໄດ້​ພຸ່ງ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ໃນ​ໜ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ລຳ​ໄສ້​ຂອງ​ຂ້າ​ນ້ອຍ​ແໜ້ນ​ຍິ່ງ​ຂຶ້ນ. ຂ້ອຍຍ້າຍມືຂວາ, ແຕ່ບໍ່ມີຫຍັງເກີດຂຶ້ນ. ຂ້ອຍມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກຫຼາຍໃນການເຄື່ອນໄຫວຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍຫັນໜ້າໄປໜ້າກັບ Ursula ແລະເອື່ອຍຫຼັງຈາກໄມ້ບາງໆ.
  
  
  "ເຈົ້າເຮັດຫຍັງຢູ່, Nick?"
  
  
  "ພະຍາຍາມຊ່ວຍປະຢັດຊີວິດຂອງພວກເຮົາ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າສັ້ນ. ຂ້ອຍບໍ່ມີເວລາສົນທະນາ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ້າຍ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​ແລະ Hugo ເລື່ອນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຝາ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕັ້ງ​ມີດ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ຄວາມ​ເຂັ້ມ​ແຂງ. ດ້ວຍບິດແຫຼມຂອງຂໍ້ມືຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍສາມາດເອົາປາຍແຫຼມຂອງແຜ່ນໃບຂອງ Hugo ໄປຫາແຖບໄມ້ພາຍໃຕ້ແຂນຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕັດ​ແຖບ​ແລະ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ໃບ​ມີດ​ໄດ້​ເຈາະ​ໄມ້. ໄມ້ແມ່ນແຂງ, ແຕ່ມີດ
  
  
  ໄດ້ຖືກ sharpened ເປັນແຂບລະອຽດສໍາລັບການຕັດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​, ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ທີ່​ເຄັ່ງ​ຄັດ​ກັບ​ແຜ່ນ​ໃບ​ຄ້າຍ​ຄື​ແລະ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ຄູ່​ນ​່​ຶ​ຂອງ chip ຫຼຸດ​ອອກ​.
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງ Ursula. "ຂ້ອຍກໍາລັງພະຍາຍາມແບ່ງສ່ວນທີ່ຮ້າຍກາດນີ້," ຂ້ອຍອະທິບາຍ. ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນໜ້າປັດໃສ່ລູກລະເບີດ. "ຢູ່​ພຸ້ນ​ຈັກ​ໂມງ​ແລ້ວ?"
  
  
  Ursula ເວົ້າ, "ອີກສິບນາທີ," Ursula ເວົ້າ, craning ເພື່ອເບິ່ງຫນ້າປັດ.
  
  
  “ພຣະອົງເຈົ້າ,” ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າວ່າ, ໃຈຮ້າຍທີ່ເວລາຜ່ານໄປຫຼາຍໂພດ.
  
  
  ຂ້ອຍຕັດ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຕ້ອງການຕັດແຖບທັງຫມົດ. ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ຕ້ອງການພວນມັນຂຶ້ນ. ມີຊິບຫຼາຍຢູ່ເທິງພື້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢຸດ​ການ​ຟັກ​ແລະ​ດຶງ​ແຖບ​ແຂງ. ມີຮອຍແຕກເລັກນ້ອຍ, ແຕ່ຕົ້ນໄມ້ບໍ່ແຕກ. ດຽວນີ້ມືໃສ່ມືຖືກຕັດເລິກໃສ່ຂໍ້ມືຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕັດ​ບາງ​ສ່ວນ​ຫຼາຍ​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ມີ​ຮອຍ​ແຕກ​ເລິກ​ຢູ່​ໃນ​ໄມ້​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອົດ​ທົນ​ກັບ​ຄວາມ​ກົດ​ດັນ​ໃນ​ຂໍ້​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ເບິ່ງ Ursula​.
  
  
  “ເວລາ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ຫົກນາທີ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພາຍ​ໃຕ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ດຶງ​ແຂງ​ເທົ່າ​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ​ໄດ້. ມີ​ສຽງ​ແຕກ​ດັງ​ຂຶ້ນ​ເມື່ອ​ໄມ້​ຖືກ​ແຍກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົ້ມ​ຫົວ​ລົງ​ໄປ​ເທິງ​ພື້ນ​ກ່ອນ ແລະ​ເກືອບ​ຈະ​ຖືກ​ລູກ​ລະ​ເບີດ​ວາງ​ໄວ້.
  
  
  ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ຕິດ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດີ້ນ​ລົນ​ກັບ​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກເລືອດຢູ່ຂໍ້ມືຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍຢືນຢູ່ໂຕະເພື່ອເບິ່ງລູກລະເບີດ. ຖ້າຂ້ອຍຮູ້ຈັກ Richter, ແລະຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍກໍາລັງເລີ່ມຕົ້ນ, ລາວຈະຈັດວາງລະເບີດເພື່ອໃຫ້ການສັ່ນສະເທືອນຂອງມັນ, ເຊັ່ນການຍົກມັນ, ຈະລະເບີດມັນກ່ອນເວລາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອື່ອຍ​ໄປ​ເບິ່ງ​ສາຍ​ໄຟ​ແລະ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຖືກ​ຕ້ອງ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ປະ​ຖິ້ມ​ລູກ​ລະ​ເບີດ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ການ​ຍ້າຍ​ມັນ, ຫຼື somehow free Ursula ຈາກ radiator ໄດ້.
  
  
  ລະ​ເບີດ​ດັ່ງກ່າວ​ຄາດ​ວ່າ​ຈະ​ແຕກ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ເວລາ​ນາທີ​ທີ່​ແລ່ນ​ໄປ​ຮອດ​ເຄິ່ງຊົ່ວ​ໂມງ, ​ແລະ​ຍັງ​ເຫຼືອ​ພຽງ​ແຕ່​ສີ່​ນາທີ. ຂ້ອຍບໍ່ມີເວລາຫຼາຍ.
  
  
  "ພວກເຮົາຕ້ອງເຮັດໃຫ້ເຈົ້າອອກຈາກເລື່ອງນີ້," ຂ້ອຍເວົ້າ, ຫັນໄປຫາ Ursula. "ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຍ້າຍລະເບີດໄດ້."
  
  
  "ແຕ່ຂ້ອຍສາມາດປົດປ່ອຍຕົວເອງໄດ້ແນວໃດ?" - ນາງໄດ້ຖາມວ່າ, ພະຍາຍາມເພື່ອຊ່ອນ panic ໃນສຽງຂອງນາງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກົ້ມ​ໜ້າ​ເບິ່ງ​ວ່າ​ນາງ​ຖືກ​ຕ່ອງ​ໂສ້​ກັບ​ໂລ​ຫະ. ມີພຽງແຕ່ວິທີດຽວທີ່ຈະປົດປ່ອຍນາງ - ເປີດ lock ຂອງ handcuffs ໄດ້. ແຕ່ການປະຕິບັດງານນີ້ຈະໃຊ້ເວລາຫຼາຍນາທີ, ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍໄດ້ຈັບມືຢູ່ທາງຫນ້າຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ Hugo ໃນ​ກະ​ເປົ໋າ​ກາງ​ຄືນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​; ຂ້ອຍຈະບໍ່ຕ້ອງການມັນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກວດເບິ່ງ radiator ຢ່າງລະອຽດ.
  
  
  ທໍ່ຈາກຊັ້ນໃຕ້ດິນທີ່ເຊື່ອມຕໍ່ລັງສີແມ່ນເປັນ rusty ທັງຫມົດ. radiator ເບິ່ງຄືວ່າມັນບໍ່ໄດ້ຖືກນໍາໃຊ້ເປັນເວລາຫຼາຍປີ. ນອກຈາກນັ້ນ, ແຜ່ນທີ່ຖືລັງສີກັບພື້ນໄມ້ເບິ່ງຄືວ່າເກົ່າແລະວ່າງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ແລະ​ສໍາ​ຫຼວດ scene ຈາກ​ໄລ​ຍະ​ສັ້ນ. ລັງສີໄດ້ຖືກວາງໄວ້ປະມານ 30 ຊຕມຈາກຝາ. ມີບ່ອນຫວ່າງຫຼາຍສຳລັບສິ່ງທີ່ຂ້ອຍມີຢູ່ໃນໃຈ. ຂ້ອຍຕັ້ງຕົວເອງໂດຍກົງຢູ່ທາງຫນ້າຂອງຫມໍ້ໄຟແລະເບິ່ງ Ursula.
  
  
  "ດຶງຕົວເອງຮ່ວມກັນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຂ້ອຍຈະໃຫ້ເລື່ອງນີ້ເປັນຜົນກະທົບຢ່າງຫນັກ."
  
  
  "ຕົກລົງ, Nick," ນາງເວົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງໂມງຂອງຂ້ອຍ. ຍັງເຫຼືອສອງນາທີ. ຍົກຂາຂອງຂ້ອຍຂຶ້ນແລະງໍຫົວເຂົ່າຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍເຕະລັງສີດ້ວຍຕີນຂວາຂອງຂ້ອຍຢ່າງໂຫດຮ້າຍ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າເຊື່ອມຕໍ່, ມີການຂັດກັນຂອງໂລຫະແລະໄມ້, ແລະ Ursula ໄດ້ຖືກຖິ້ມກັບລັງສີ. ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງນາງດັງຢູ່ໃນຄໍ. ເມື່ອ​ເບິ່ງ​ໄປ​ເບິ່ງ​ຜົນ​ໄດ້​ຮັບ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ຂີ້​ໝ້ຽງ​ຢູ່​ເທິງ​ພື້ນ. ລັງສີໄດ້ຖືກແຍກອອກຈາກທໍ່ຢ່າງສົມບູນແລະ leaned ກັບກໍາແພງຫີນ. ແຜ່ນ​ທີ່​ຍຶດ​ມັນ​ກັບ​ພື້ນ​ໄດ້​ຖືກ​ຈີກ​ອອກ, ແຕ່​ກໍ​ຍັງ​ມີ​ໄມ້​ເນົ່າ​ເປື່ອຍ​ຕິດ​ຢູ່. ຈານໜຶ່ງຍັງຕິດຢູ່ກັບພື້ນໄມ້ຢູ່ທີ່ສະມໍ, ສະນັ້ນ ຂ້ອຍຈຶ່ງໂຍນມັນອອກອີກ ແລະປ່ອຍມັນອອກໝົດ.
  
  
  Ursula ຖືກ bruised ແລະປົກຫຸ້ມດ້ວຍ rust.
  
  
  "ຂ້ອຍຢ້ານເຈົ້າຈະຕ້ອງລາກຈຸດຈົບຂອງເຈົ້າໄປຫາເລື່ອງນີ້," ຂ້ອຍບອກລາວ. "ລຸກ​ຂື້ນ. ໄວ".
  
  
  ນາງໄດ້ພະຍາຍາມເອົາຕີນຂອງນາງ, ຍົກປາຍຫນຶ່ງຂອງ radiator ຫລັງຂອງນາງ. ມັນຍາກສໍາລັບນາງ, ແຕ່ adrenaline ຂອງນາງໄດ້ໄຫຼ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ້າຍ​ໄປ​ທາງ​ຂ້າງ​, ຈັບ​ປາຍ​ອີກ​ດ້ານ​ຫນຶ່ງ​ດ້ວຍ​ມື cuffed ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຍົກ radiator ໃນ​ລະ​ດັບ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​. ຂ້ອຍເບິ່ງໂມງໃສ່ລູກລະເບີດ. ເຫຼືອໜ້ອຍກວ່າໜຶ່ງນາທີ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ເວົ້າ. - "ໃຫ້ແລ່ນ!" "ອອກຈາກປະຕູ!"
  
  
  Ursula ຟ້າວແລ່ນອອກຈາກປະຕູເປີດ, ຍັງຄົງຕິດຢູ່ກັບຊິ້ນສ່ວນໂລຫະທີ່ມີຮູບຊົງເປັນຮູບສັນຍາລັກອັນໃຫຍ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ຕິ​ບັດ​ຕາມ​ນາງ, ຍ່າງ​ເກືອບ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ.
  
  
  "ໄປໄວຫຼາຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ຢ່າແລ່ນ. ພວກເຮົາຈໍາເປັນຕ້ອງໄປຢ່າງຫນ້ອຍຫ້າສິບເດີ່ນ. ຈົນກ່ວາຂຸມຢູ່ໃນດິນ."
  
  
  ນາງໄດ້ເຊື່ອຟັງຄໍາສັ່ງ, grunting ແລະ sweating. ມັນແມ່ນການ fucking ງຸ່ມງ່າມ. ມື້ຫນຶ່ງ Ursula ລົ້ມລົງກັບຫົວເຂົ່າຂອງນາງແລະຂ້ອຍເກືອບສູນເສຍການສິ້ນສຸດຂອງ radiator. "ລຸກຂຶ້ນ," ຂ້ອຍເວົ້າດ້ວຍສຽງທີ່ສະຫງົບ.
  
  
  ນາງໄດ້ເຮັດ. ໂມງໃນຫົວຂອງຂ້ອຍບອກຂ້ອຍວ່າພວກເຮົາມີພຽງແຕ່ປະມານສິບຫ້າວິນາທີ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ກ້າວ​ໄປ​ສູ່​ການ​ຕົກ​ຕໍ່າ​ຕື້ນ​ໃນ​ພາກ​ສະ​ຫນາມ​ທີ່​ຢູ່​ໃກ້​ກັບ​ເຮືອນ​ແລະ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ມັນ. ທັນ​ທີ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ລົ້ມ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ​ດິນ, ມີ​ການ​ລະ​ເບີດ​ທີ່​ຫູ​ຫນວກ.
  
  
  ແຍກມື້ທີ່ສະຫງົບຢູ່ຫລັງພວກເຮົາ.
  
  
  ຄື້ນຊ໊ອກໄດ້ທໍາລາຍຫູຂອງຂ້ອຍແລະສົ່ງຜົມໄປທົ່ວໃບຫນ້າຂອງພວກເຮົາ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ບານຂອງຝຸ່ນແລະສິ່ງເສດເຫຼືອໄດ້ຕົກລົງມາໃສ່ພວກເຮົາ. ໄມ້ທ່ອນຂະໜາດໃຫຍ່ໄດ້ຕົກລົງມາອ້ອມຕົວພວກເຮົາ. ບຶດຫນຶ່ງຕໍ່ມາມັນຫມົດແລ້ວແລະພວກເຮົາເບິ່ງໄປຫາເຮືອນ. ໝອກຄວັນຂະໜາດໃຫຍ່ໄດ້ພັດຂຶ້ນສູ່ທ້ອງຟ້າ, ແລະສິ່ງທີ່ເຫຼືອຢູ່ໃນເຮືອນຫຼັງນັ້ນໜ້ອຍໜຶ່ງແມ່ນເກີດໄຟໄໝ້.
  
  
  "ໂອ້, ພຣະເຈົ້າຂອງຂ້ອຍ," Ursula ຮ້ອງອອກມາ, ເບິ່ງຄືວ່າຈະຈິນຕະນາການສິ່ງທີ່ຈະເກີດຂື້ນກັບນາງຖ້າເຄື່ອງລັງສີບໍ່ລົ້ມເຫລວ. ຜົມຜິວເນື້ອສີຂາວຂອງນາງໄດ້ຖືກ disheveled ແລະໃບຫນ້າຂອງນາງໄດ້ຖືກປົກຫຸ້ມດ້ວຍຝຸ່ນ.
  
  
  "ພວກເຮົາໂຊກດີ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈັບ Hugo ແລະ​ຍ່າງ​ໄປ​ທີ່​ສຸດ​ຂອງ​ລັງ​ສີ Ursula ເພື່ອ​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ການ​ເລືອກ​ເອົາ​ກະ​ແຈ​ຂອງ cuffs ຂອງ​ນາງ. ນີ້ໃຊ້ເວລາຫຼາຍກວ່າສິບນາທີ. ເມື່ອ​ນາງ​ເປັນ​ອິດ​ສະຫຼະ​ໃນ​ທີ່​ສຸດ ນາງ​ໄດ້​ຖູ​ຂໍ້​ມື​ເປັນ​ເວລາ​ດົນ​ນານ ແລະ​ຫາຍໃຈ​ເຂົ້າ​ເລິກໆ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ໄປເຮັດວຽກກັບ Hugo ເພື່ອປົດມືຂອງຂ້ອຍອອກ. ມັນໃຊ້ເວລາຂອງນາງປະມານເວລາດຽວກັນ, ດ້ວຍມືຂອງນາງຟຣີ. ຂໍ້ມືຂອງຂ້ອຍຖືກຕັດດ້ວຍມືໃສ່, ແຕ່ເລືອດໄດ້ປົກຄຸມບາດແຜແລ້ວ.
  
  
  "ຕອນນີ້ແມ່ນຫຍັງ, Nick?" - Ursula ຖາມ.
  
  
  "ຕອນນີ້ພວກເຮົາກໍາລັງມຸ່ງຫນ້າໄປສູ່ Dragoman Pass ຫຼັງຈາກ Richter."
  
  
  ນາງກ່າວວ່າ "ພວກເຂົາມີປະໂຫຍດຫຼາຍກວ່າພວກເຮົາ." "ແລະພວກເຮົາບໍ່ມີລົດ. ພວກເຂົາເອົາບາງສ່ວນຈາກ Lamborghini."
  
  
  "ຂ້ອຍຮູ້," ຂ້ອຍເວົ້າ, ເບິ່ງລົດອິຕາລີຢູ່ນອກເຮືອນ. ແກ້ວບາງອັນຂອງມັນຖືກແຕກ ແລະສີອອກຢູ່ຂ້າງນຶ່ງໃນການລະເບີດ. “ແຕ່ Richter ໄດ້ກ່າວຢ່າງຈະແຈ້ງວ່າລາວ ກຳ ລັງກັບຄືນຢູ່ເທິງເຮືອ Orient Express ຢູ່ທາງຜ່ານ. ລາວຕັ້ງໃຈຈະຂ້າມຊາຍແດນກັບບັນແກເລຍໃນ Dimitrovgrad. ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງກັງວົນກ່ຽວກັບການໄປ Crveni Krst ເມື່ອ Richter ມາຮອດ, ແຕ່ກ່ອນທີ່ລົດໄຟຈະອອກ. ນີ້ອາດຈະເປັນໄປໄດ້ຖ້າພວກເຮົາລົງໄປຕາມຖະຫນົນໃຫຍ່ແລະຈັບລົດທັນທີ.”
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ໄປ," Ursula ເວົ້າ.
  
  
  
  
  ບົດທີສິບສອງ.
  
  
  
  ມັນແມ່ນການຍ່າງປ່າທີ່ຂ້ອນຂ້າງໄປຕາມເສັ້ນທາງ. Ursula ບໍ່ໄດ້ຈົ່ມ, ແຕ່ຂ້ອຍສາມາດບອກໄດ້ວ່າຄວາມເຄັ່ງຕຶງຂອງຊາວສີ່ຊົ່ວໂມງທີ່ຜ່ານມາໄດ້ເຮັດໃຫ້ເກີດຄວາມເສຍຫາຍຕໍ່ນາງ. ປະມານເຄິ່ງຊົ່ວໂມງຫຼັງຈາກພວກເຮົາອອກຈາກບ່ອນເກີດເຫດຂອງເຮືອນທີ່ກຳລັງຖືກໄຟໄໝ້, ພວກເຮົາມາຮອດເສັ້ນທາງດຽວທີ່ຜ່ານເຂດນີ້ຂອງປະເທດ.
  
  
  Ursula ກ່າວວ່າ "ມັນເບິ່ງຄືວ່າໂດດດ່ຽວຫຼາຍ," Ursula ເວົ້າ.
  
  
  ເສັ້ນທາງດັ່ງກ່າວໄດ້ແລ່ນໄປກົງຕາມຮ່ອມພູແມ່ນ້ຳຂອງທັງສອງທາງເທົ່າທີ່ຕາສາມາດເຫັນ, ແຕ່ບໍ່ມີລົດຕິດ. ມັນງຽບຫຼາຍຈົນເຊື່ອໄດ້ຍາກວ່າການຈະລາຈອນໃດໆທີ່ເຄີຍຜ່ານມາ.
  
  
  "ມັນເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍລືມ Richter ແລະພຽງແຕ່ມີຄວາມສຸກກັບຄວາມສະຫງົບແລະງຽບ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ," Ursula ຕົກລົງ. ນາງ​ໄດ້​ໄປ​ນັ່ງ​ຢູ່​ແຄມ​ຫຍ້າ​ແຄມ​ທາງ ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກໍ​ໄດ້​ໄປ​ຮ່ວມ​ກັບ​ນາງ​ທີ່​ນັ້ນ.
  
  
  Ursula ກົ້ມຂາບກັບຫຍ້າສູງ, ຢຽດສອກຂອງນາງໄວ້ໃຕ້ນາງ. ນາງໄດ້ປິດຕາຂອງນາງແລະຟັງນົກຢູ່ໃນທົ່ງນາໃກ້ຄຽງ. ມັນເປັນມື້ໃນລະດູໃບໄມ້ປົ່ງທີ່ມີບ່ອນມີແດດອ່ອນໆ ພ້ອມກັບວິເສດທີ່ຜ່ອນຄາຍໃນອາກາດ balmy. ຕົ້ນໄມ້ຊະນິດໜຶ່ງໄດ້ກະຊິບຢູ່ໃກ້ໆ, ມີຕົ້ນໝາກໄມ້ສີຂຽວປະດັບຢູ່ຕາມກິ່ງງ່າຂອງພວກມັນ, ແລະ ລົມພັດທີ່ເຄື່ອນທີ່ຕົ້ນໄມ້ກໍ່ຄ່ອຍໆພັດເອົາຕົ້ນຫຍ້າສູງໃນທົ່ງນາຂະໜານກັບຖະໜົນ. ມັນແມ່ນປະເພດຂອງມື້, ສະຖານທີ່ແລະບໍລິສັດທີ່ເຮັດໃຫ້ຕົວແທນສົງໄສວ່າລາວກໍາລັງເຮັດຫຍັງຢູ່ໃນອາຊີບສະເພາະຂອງລາວ.
  
  
  ສິ້ນສັ້ນ, ສີເຂັ້ມຂອງ Ursula ຂີ່ອ້ອມຮອບສະໂພກຂອງນາງ, ແລະນາງເບິ່ງດີຫຼາຍ ນອນຢູ່ບ່ອນນັ້ນ. ຫ້ອງນອນບໍ່ແມ່ນບ່ອນດຽວທີ່ເຫມາະສົມສໍາລັບການສ້າງຄວາມຮັກ, ດັ່ງທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຄົ້ນພົບໃນໂອກາດທີ່ມີຄວາມສຸກອື່ນໆ. ຂ້ອຍມັກຈະຊອກຫາສະຖານທີ່ທີ່ສົມບູນແບບໃນສະຖານະການທີ່ບໍ່ຄາດຄິດທີ່ສຸດ. ແຕ່ໂອກາດນີ້, ຍ້ອນວ່າພວກເຮົາຫວັງວ່າຈະມີລົດຈາກນາທີເຖິງນາທີ, ແມ່ນຫນ້ອຍກວ່າທີ່ເອື້ອອໍານວຍ.
  
  
  “ນິ! ນີ້ແມ່ນລົດ!" Ursula ຊີ້.
  
  
  ມັນແມ່ນລົດເກັງ Citroen ເຂົ້າມາໃກ້ພວກເຮົາດ້ວຍຄວາມໄວສູງ.
  
  
  “ຕົກລົງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຂ້ອຍຈະພະຍາຍາມຢຸດມັນ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປີນ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ສູ່​ທາງ​ໃນ​ທາງ​ແລະ​ໂບກ​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ວົງ​ໂຄ້ງ​ກວ້າງ. ລົດຄັນດັ່ງກ່າວເລີ່ມຊ້າລົງໃນທັນທີ ແລະອີກບໍ່ດົນກໍເລື່ອນໄປຂ້າງທາງຂ້າງພວກເຮົາ.
  
  
  ພາຍໃນແມ່ນຊາວອີຕາລີໄວໜຸ່ມສອງຄົນ ທີ່ກຳລັງມຸ່ງໜ້າໄປສູ່ຊາຍແດນຕົນເອງ.
  
  
  "ເຈົ້າຈະໄປ Crveni Krst ຢູ່ທາງຜ່ານ Dragoman ບໍ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  ພວກເຂົາທັງສອງເປັນຊາຍຫນຸ່ມທີ່ມີຜົມຍາວ. ຄົນຂັບລົດເບິ່ງ Ursula ແລະເບິ່ງຄືວ່າລາວມັກສິ່ງທີ່ລາວເຫັນ. "ພວກເຮົາຈະໄປ Crveni Krst ແນ່ນອນ," ລາວເວົ້າດ້ວຍສໍານຽງທີ່ເຂັ້ມແຂງ. "ກະລຸນານັ່ງລົງ."
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຮັດ​ແນວ​ນີ້, ແລະ​ລົດ​ໄດ້ roared ລົງ​ທາງ​ດ່ວນ. ຂ້ອຍດີໃຈທີ່ເຂົາເຈົ້າມັກຂັບລົດໄວ ເພາະວ່າພວກເຮົາບໍ່ມີເວລາຫຼາຍ. ແທ້ຈິງແລ້ວ, ພວກເຮົາອາດຈະພາດໂອກາດຂອງພວກເຮົາທີ່ຈະໄປເຖິງນັ້ນທັນເວລາ.
  
  
  ທໍາອິດ, ຊາວຫນຸ່ມໄດ້ flirt ກັບ Ursula. ພວກເຂົາເຈົ້າສະເຫນີໃຫ້ພວກເຮົາ cognac ແລະຕ້ອງການຢຸດແລະພັກຜ່ອນ. ແຕ່ເມື່ອພວກເຂົາເຫັນວ່າ Ursula ບໍ່ມັກການຮ່ວມເພດກຸ່ມ, ພວກເຂົາເລີ່ມເພີດເພີນກັບມື້ທີ່ມີແສງແດດອີກ. ພວກ​ເຮົາ​ໄປ​ຮອດ​ໝູ່​ບ້ານ​ພູ Crveni Krst, ບ່ອນ​ທີ່ Richter ໄດ້​ມຸ່ງ​ໜ້າ​ໄປ​ຢ່າງ​ໜ້າ​ສົງ​ໄສ, ໃນ​ເວ​ລາ​ປະ​ມານ​ສອງ​ໂມງ​ບ່າຍ. ຊາວອີຕາລີໄດ້ພາພວກເຮົາໄປຫາສະຖານີແລະພວກເຮົາ
  
  
  ຂອບໃຈພວກເຂົາຢ່າງອົບອຸ່ນສໍາລັບການເດີນທາງ. Ursula ແລະຂ້າພະເຈົ້າຫຼັງຈາກນັ້ນໄດ້ເຂົ້າໄປໃນ.
  
  
  ມັນ​ເປັນ​ບ່ອນ​ນ້ອຍໆ​ແລະ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ບໍ່​ຄ່ອຍ​ເປັນ​ຄ່ອຍ​ໄປ, ຄື​ກັບ​ສະ​ຖາ​ນີ​ຫຼາຍ​ທີ່​ສຸດ​ໃນ​ເສັ້ນ​ນີ້​ໃນ Yugoslavia. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ອ້ອມ​ຫ້ອງ​ລໍ​ຖ້າ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ​ວ່າ​ບໍ່​ມີ Richter ແລະ​ສອງ​ຄົນ​ຂອງ​ລາວ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ. ​ເບິ່ງ​ຢູ່​ທີ່​ເວທີ​ສະ​ຖາ​ນີ, ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ເຫັນ​ວ່າ​ລົດ​ໄຟ​ກຳລັງ​ເຄື່ອນ​ຍ້າຍ​ໄປ.
  
  
  “ມາ,” ຂ້ອຍເວົ້າກັບ Ursula.
  
  
  ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ລົງ​ລົດ, ລົດ​ໄຟ​ໄດ້​ແລ່ນ​ມາ​ຮອດ​ທ້າຍ​ເວ​ລາ​ແລ້ວ, ໄດ້​ເລັ່ງ​ຄວາມ​ໄວ. ມັນແມ່ນ Orient Express.
  
  
  "ຂີ້ຄ້ານ!" ຂ້ອຍ​ເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງລົງໄປໃນຕອນທ້າຍຂອງອາຄານ, ເຂົ້າໄປໃນພື້ນທີ່ເປີດບ່ອນທີ່ມີລົດສອງຄັນໄດ້ຈອດ, ແລະໄດ້ເຫັນລົດ Fiat Richter ກໍາລັງຂັບລົດຈາກບ້ານຂອງລາວໃກ້ກັບເມືອງ Belgrade.
  
  
  “ເບິ່ງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ລົດຂອງລາວ. ລາວຢູ່ໃນລົດໄຟນີ້."
  
  
  ຂ້ອຍຈັບມືຂອງ Ursula ແລະດຶງນາງໄປໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍແລ່ນໄປຕາມເວທີໄປຫາລົດ.
  
  
  "ພວກເຮົາກໍາລັງເຮັດຫຍັງ, Nick?" - ນາງໄດ້ຖາມໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາແລ່ນ.
  
  
  "ພວກເຮົາຈະເອົາ Belgrade Butcher," ຂ້ອຍບອກນາງ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຢຸດ​ຢູ່​ທີ່ Fiat ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຢູ່​ທາງ​ດ່ວນ. ຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງຈັບລົດໄຟນັ້ນ. ຖ້າ Richter ໄດ້ໄປ Bulgaria, ໂອກາດຂອງຂ້ອຍທີ່ຈະໄດ້ຮັບລາວແລະວິທະຍຸແມ່ນຫນ້ອຍແທ້ໆ. ຢູ່ທີ່ນັ້ນລາວຈະໄດ້ຮັບການຊ່ວຍເຫຼືອທີ່ຈໍາເປັນທັງຫມົດຈາກ KGB.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກະໂດດເຂົ້າໄປໃນລົດກິລາຕ່ໍາແລະຈັບສາຍໄຟພາຍໃຕ້ dashboard. ລົດໄຟຄ່ອຍໆຫາຍໄປປະມານໂຄ້ງຢູ່ໃນເສັ້ນທາງ. ຂ້ອຍເຊື່ອມຕໍ່ສາຍໄຟແລະເຄື່ອງຈັກເລີ່ມເຮັດວຽກ.
  
  
  "ເຂົ້າໄປແລ້ວໄປເລີຍ!" ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ Ursula ໃນ​ໄລ​ຍະ​ສຽງ​ຂອງ​ລົດ​ໄດ້.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປີນເຂົ້າໄປໃນບ່ອນນັ່ງຜູ້ໂດຍສານແລະ Ursula ເອົາລໍ້.
  
  
  ຂ້ອຍຊີ້ໄປບ່ອນທີ່ລົດ Orient Express ຫາຍໄປປະມານໂຄ້ງໃນຖະຫນົນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເວົ້າ​ວ່າ​, "ປະ​ຕິ​ບັດ​ຕາມ​ການ​ຝຶກ​ອົບ​ຮົມ​ສາ​ມັນ​!
  
  
  ນາງໄດ້ເບິ່ງຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ວິນາທີ. ຈາກນັ້ນ, ລົດຄັນດັ່ງກ່າວໄດ້ອອກຈາກບ່ອນຈອດລົດ ແລະ ມຸ່ງໜ້າໄປຂ້າງທາງຫຼວງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງໄປຂ້າງຫນ້າແລະເຫັນວ່າເຖິງແມ່ນວ່າມີທະນາຄານສູງຊັນຢູ່ສອງຂ້າງຂອງເສັ້ນທາງຢູ່ໃກ້ກັບບ້ານ, ມັນມີບ່ອນຫວ່າງສໍາລັບລົດກິລາແຄບຖ້າ Ursula ສາມາດຂັບລົດໄດ້ດີພໍ.
  
  
  "ຂ້າມໄປອີກຟາກຫນຶ່ງຂອງເສັ້ນທາງທີ່ສີ່ແຍກນີ້," ຂ້ອຍບອກນາງໃນຂະນະທີ່ລໍ້ຊ້າຍຂອງພວກເຮົາໄປໃສ່ຄົນນອນ. "ຂ້ອຍຕ້ອງການຢູ່ໃກ້ກັບລົດໄຟຖ້າພວກເຮົາໄດ້ຮັບມັນ."
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ເຮັດ​ຕາມ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບອກ​ນາງ, ແລະ​ບັດ​ນີ້​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຂັບ​ລົດ​ຢູ່​ເບື້ອງ​ຊ້າຍ​ຂອງ​ທາງ​ດ່ວນ. ຕາຂອງ Ursula ເປີດກວ້າງໃນຂະນະທີ່ນາງພະຍາຍາມຮັກສາການຄວບຄຸມລົດ. ສາຍພົວພັນພາຍໃຕ້ລໍ້ເບື້ອງຂວາໄດ້ສັ່ນສະເທືອນລົດຢ່າງໂຫດຮ້າຍ, ແລະຂຸມທີ່ເກີດຂື້ນພາຍໃຕ້ລໍ້ອື່ນໆ, ແຕ່ Ursula ຮັກສາ Fiat ຢູ່ຂ້າງຂອງຕິດຕາມ. ບຶດນຶ່ງຕໍ່ມາ ລົດໄຟກໍຢູ່ໃນສາຍຕາອີກ ແລະພວກເຮົາກໍເຂົ້າໃກ້ມັນແລ້ວ.
  
  
  “ໄວຂຶ້ນ,” ຂ້ອຍກະຕຸ້ນນາງ.
  
  
  Ursula ກົດ pedal ອາຍແກັສແລະພວກເຮົາ rushed ໄປ. ລົດໄຟຢູ່ໄກພຽງບໍ່ເທົ່າໃດເດີ່ນ. ມັນ glided ກ້ຽງ ເມື່ອ ທຽບ ໃສ່ ກັບ ການ ຂັບ ເຄື່ອນ ທໍາ ມະ ຊາດ ຂອງ ພວກ ເຮົາ ເອງ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຖືກ​ຕໍາ​ແລ້ວ​ລົດ​ໄດ້​ຫັນ​ຊ້າຍ​. ຄາວໜຶ່ງ ມັນເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍກຳລັງຍ່າງໄປຕາມທາງຕັນ. ແຕ່ Ursula ໄດ້ຕໍ່ສູ້ກັບການຄວບຄຸມແລະສຸດທ້າຍພວກເຮົາກໍ່ດີອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ບ່ອນຈອດລົດດ້ານຫຼັງຂອງລົດຮັບປະທານອາຫານແມ່ນຢູ່ໃນໄລຍະຊາວຟຸດ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເປີດປະຕູຂອງ Fiat ແລະເບິ່ງ Ursula.
  
  
  “ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ຂຶ້ນ​ເຮືອ, ກັບ​ໄປ​ເມືອງ​ແລະ​ພົບ​ຂ້ອຍ​ຢູ່​ທີ່​ສະຖານີ. ຂ້ອຍຈະພະຍາຍາມເອົາລາວລອດຖ້າລາວອະນຸຍາດໃຫ້ຂ້ອຍ.”
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ຢ່າງ​ວຸ່ນວາຍ, ນິ້ວມື​ຂອງ​ນາງ​ຂາວ​ໃສ່​ພວງມາ​ໄລ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງນາງຄັ້ງສຸດທ້າຍແລະຢືນຢູ່ໃນບາດກ້າວຂອງປະຕູລົດທີ່ເປີດ. ພວກເຮົາຢືນຢູ່ທາງຫລັງຂອງລົດໄຟ. ປະຕູລົດທີ່ເປີດເຮັດໃຫ້ພວກເຮົາບໍ່ເຂົ້າໃກ້ເກີນໄປ, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການຂາອີກ.
  
  
  "ໃກ້ຊິດ!" ຂ້ອຍຮ້ອງຄືນຫານາງ.
  
  
  ຂະບວນລົດໄດ້ຕຳ, ຫັນ ແລະ ໜີອອກຈາກລົດໄຟ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຮົາພົບເຫັນຕົວເຮົາເອງໂດຍກົງຢູ່ທາງຫນ້າຂອງລົດໄຟ, ປະຕູເປີດ clanging ກັບໂຄງສ້າງເວທີ. ມັນແມ່ນດຽວນີ້ຫຼືບໍ່ເຄີຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂດດ​ຂ້າມ​ສີ່​ຕີນ​ຂອງ​ແຜ່ນ​ດິນ​ຟ້າ​ທີ່​ຟ້າວ​ຟັ່ງ​, grab railing ຂອງ​ເວ​ທີ​, ແລະ​ຈັບ​ໃສ່​ມັນ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ຕົວ​ເອງ​ຂຶ້ນ​ເທິງ​ເວ​ທີ​ແລະ​ປີນ​ຂຶ້ນ​ຜ່ານ​ລາງ​ລົດ​ໄຟ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງກັບຄືນໄປບ່ອນແລະເຫັນວ່າ Ursula ກໍາລັງຊ້າລົງລົດແລ້ວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂບກ​ມື​ໄປ​ຫາ​ນາງ ແລະ​ນາງ​ໄດ້​ກະ​ພິບ​ໄຟ​ຫົວ​ຂອງ​ນາງ, ຄ່ອຍໆ​ເຄື່ອນ​ໄປ​ຫາ​ທາງ​ແຍກ​ຕໍ່​ໄປ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແກ້​ເສື້ອ​ຜ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃຫ້​ຊື່ ແລະ​ຖູ​ຜົມ​ອອກ​ຈາກ​ໜ້າ​ຜາກ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂຶ້ນເຮືອໂດຍບໍ່ໄດ້ຂ້າຕົວເອງຫຼື Ursula. ໃນປັດຈຸບັນຂ້າພະເຈົ້າຈໍາເປັນຕ້ອງໄດ້ຊອກຫາ Hans Richter ກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະໄປຮອດຊາຍແດນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຂົ້າໄປໃນລົດອາຫານແລະເບິ່ງຢ່າງໃກ້ຊິດກັບໃບຫນ້າຂອງສອງສາມຄົນທີ່ມາດື່ມເຄື່ອງດື່ມໃນຕອນບ່າຍ. ບໍ່ມີໃຜໃນນັ້ນແມ່ນ Richter ຫຼືປະຊາຊົນຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຄື່ອນ​ຍ້າຍ​ຢູ່​ອ້ອມ​ລົດ​ຢ່າງ​ເປັນ​ທາງ​ການ, ເປັນ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ຍ່າງ​ຢູ່​ເທິງ​ລົດ​ໄຟ. ຖ້າຜູ້ຄວບຄຸມໄດ້ຢຸດຂ້ອຍສໍາລັບປີ້, ຂ້ອຍສາມາດຊື້ມັນຢູ່ເທິງເຮືອ - ບາງທີປີ້ຊັ້ນສອງ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈເພາະວ່າຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຄາດຫວັງວ່າຈະພັກຜ່ອນແລະເພີດເພີນກັບການເດີນທາງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຊ້າໆ​ຜ່ານ​ລົດ​ນອນ​ສອງ​ຄົນ, ຊອກ​ຫາ​ສັນ​ຍານ​ໃດ​ຫນຶ່ງ
  
  
  Richter, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນຫຍັງ. ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນຫຍັງຢູ່ໃນລົດໂດຍສານທົ່ວໄປ. ໃນລົດໄຟຂ້າພະເຈົ້າເຫັນພຽງແຕ່ໃບຫນ້າຂອງນັກທ່ອງທ່ຽວມີຄວາມສຸກ. ຖ້າ Richter ຢູ່ເທິງເຮືອ, ລາວຫຼິ້ນມັນປອດໄພແລະເຂົ້າໄປໃນບ່ອນເຊື່ອງ. ລາວອາດຈະສາມາດໄດ້ຮັບຫນຶ່ງຫຼືຫຼາຍບ່ອນນອນສໍາລັບຕົນເອງແລະຜູ້ຊາຍຂອງລາວ, ແລະພວກເຂົາຈະຢູ່ໃນພວກເຂົາ, ລໍຖ້າການເດີນທາງໄປ Bulgaria ຢູ່ Dimitrovgrad.
  
  
  ແນວໃດກໍ່ຕາມ, ມີປະໂຫຍດທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຮັບນັບຕັ້ງແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ປະສົບກັບລົດໄຟສຸດທ້າຍ. ຕອນນີ້ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າຕົວຕົນຂອງ Hans Richter ແລະຮູ້ວ່າລາວເປັນແນວໃດ. ຂ້ອຍສາມາດອະທິບາຍມັນໃຫ້ກັບຜູ້ຄວບຄຸມລົດໄຟ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃຊ້​ເວ​ລາ​ສິບ​ນາ​ທີ​ເພື່ອ​ຊອກ​ຫາ porter ໄດ້, ແຕ່​ວ່າ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ຊ່ວຍ​ເຫຼືອ​ຫຼາຍ.
  
  
  "ໃຫ້ຂ້ອຍເບິ່ງ," ລາວເວົ້າເປັນພາສາ Serbo-Croatian, "ຂ້ອຍເຊື່ອວ່າຄົນດັ່ງກ່າວຕາມທີ່ເຈົ້າອະທິບາຍໄດ້ຂຶ້ນເຮືອຢູ່ທີ່ Crveni Krst. ແມ່ນແລ້ວ, ຕອນນີ້ຂ້ອຍຈື່ໄດ້. ຂ້ອຍຫາກໍ່ເຫັນຊາຍຄົນນີ້ເຂົ້າມາໃນຫ້ອງ 8 ໃນລົດນອນຕໍ່ໄປ.”
  
  
  ໃນເວລາຕໍ່ມາ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຢຸດຢູ່ທີ່ປະຕູ Bay 8. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ດຶງ Wilhelmina ອອກແລະກະກຽມຕົນເອງສໍາລັບສິ່ງທີ່ອາດຈະເກີດຂຶ້ນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ບອກຕົນເອງວ່າເວລານີ້ Hans Richter ຈະບໍ່ອອກໄປ; ລາວຈະບໍ່ປ່ອຍໃຫ້ລົດໄຟນີ້ມີຊີວິດຢູ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ອອກ​ຈາກ​ປະ​ຕູ​ຊົ່ວ​ຄາວ, ຍົກ​ຂາ​ຂວາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ເຕະ​ມັນ​ຢ່າງ​ຮຸນ​ແຮງ.
  
  
  ປະຕູ​ຫ້ອງ​ນັ້ນ​ພັງ​ລົງ, ແລະ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ເຮັດ​ຕາມ. Luger ແມ່ນກຽມພ້ອມທີ່ຈະຍິງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຸດ​ຢູ່​ຂວາ​ທີ່​ປະ​ຕູ​ແລະ​ເບິ່ງ​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ພາຍ​ໃນ. ມັນຫວ່າງເປົ່າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ແລະ​ປິດ​ປະ​ຕູ​ຫລັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ການຄາດເດົາຂອງຂ້ອຍທີ່ Richter ເອົາສອງຊ່ອງຫຼືຫຼາຍກວ່ານັ້ນແມ່ນຖືກຕ້ອງຢ່າງບໍ່ຕ້ອງສົງໃສ. ລາວອາດຈະຊື້ coupe ອີກຄັນນຶ່ງໃນນາມຂອງຄົນອື່ນ, ແລະລາວອາດຈະຢູ່ທີ່ນັ້ນໃນປັດຈຸບັນ, ວາງແຜນການເຄື່ອນໄຫວຕໍ່ໄປຂອງລາວທີ່ຈະຂາຍຈໍພາບດາວທຽມໃນ Sofia.
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງຮອບໆ. ບໍ່ມີກະເປົ໋າ ຫຼືວິທະຍຸ, ແຕ່ມີເສື້ອກັນໜາວຢູ່ເທິງຕຽງ. ນີ້ແມ່ນອັນດຽວກັນທີ່ Richter ເຄີຍຢູ່ໃນ.
  
  
  ຂ້ອຍສາມາດລໍຖ້າລາວຢູ່ທີ່ນີ້ຫຼືພະຍາຍາມຊອກຫາບ່ອນທີ່ລາວແລະຄົນຂອງລາວກໍາລັງເຊື່ອງຢູ່. ຂ້ອຍຫັນໄປຫາຕຽງນອນ ແລະດຶງຜ້າຫົ່ມຄືນເພື່ອໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າລາວບໍ່ໄດ້ເຊື່ອງວິທະຍຸຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນໜຶ່ງ. ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອອກ​ຈາກ​ປະ​ຕູ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຄລິກ​ຂອງ​ຈັບ​ໄດ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ຫາ​ສຽງ​ດັ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄປ​ເຖິງ​ສໍາ​ລັບ Luger reloaded.
  
  
  ຕົວແທນ Topcon ຢືນຢູ່ໃນປະຕູດ້ວຍດັງຫັກ, ແລະເພື່ອນທີ່ສູງຂອງລາວຍ່າງໄປທາງຫລັງຂອງລາວ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍທີ່ມີດັງຫັກໄດ້ເຂົ້າຫາປືນ, ແຕ່ຂ້ອຍຕີລາວ. ໃນຂະນະທີ່ມືຂອງລາວຢູ່ໃນກະເປົ໋າຂອງລາວ, ຂີ້ກະເທີ່ຂອງ Wilhelmina ກໍາລັງຊີ້ໃສ່ໃບຫນ້າທີ່ປະຫລາດໃຈຂອງລາວ. ສະຫາຍທີ່ສູງຂອງລາວບໍ່ໄດ້ພະຍາຍາມ.
  
  
  “ເອົາມືຂອງເຈົ້າອອກຈາກເສື້ອຄຸມຂອງເຈົ້າ. ຈົ່ງລະວັງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ລາວເຮັດ.
  
  
  "ດຽວນີ້ເຈົ້າທັງສອງ, ເຂົ້າມາຂ້າງໃນ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ສອງ​ບາດ​ກ້າວ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ແລະ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສັ່ງ​ໃຫ້​ຜູ້​ຊາຍ​ສູງ​ປິດ​ປະ​ຕູ​ຫລັງ​ຂອງ​ເຂົາ. ເມື່ອ​ລາວ​ເຮັດ​ແບບ​ນີ້ ຂ້ອຍ​ໄດ້​ປົດ​ອາວຸດ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ທັງ​ສອງ​ຢ່າງ​ລະມັດລະວັງ.
  
  
  "ເຈົ້າເຮັດແນວນັ້ນໄດ້ແນວໃດ?" - ຖາມດັງຫັກ. "ເຈົ້າອອກຈາກບ້ານໄດ້ແນວໃດ?"
  
  
  "ມັນບໍ່ສໍາຄັນ," ຂ້ອຍເວົ້າ, ຖືພວກເຂົາທັງສອງຢູ່ຕໍ່ຫນ້າຂ້ອຍ. "Richter ຢູ່ໃສ?"
  
  
  “ໂອ້,” ຜູ້ຊາຍສູງຫົວຂວັນ. “ເຈົ້າຕິດຕາມຄົນຜິດ, ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍ. ລາວບໍ່ໄດ້ຂຶ້ນລົດໄຟນັ້ນ.”
  
  
  ລາວຢູ່ໃກ້ຂ້ອຍທີ່ສຸດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ຂ້າງ​ຫົວ​ຂອງ​ເຂົາ​ກັບ Luger ແລະ​ເຄາະ​ເຂົາ​ອອກ. ລາວ​ຫົວ​ເຍາະ​ເຍີ້ຍ​ແລະ​ລົ້ມ​ລົງ​ກັບ​ກຳ​ແພງ​ຫ້ອງ.
  
  
  ຂ້ອຍຖາມວ່າ "ເຈົ້າຢາກເວົ້າຕົວະອີກບໍ?"
  
  
  ຜູ້ຊາຍສູງໄດ້ຕົກໃຈແລະ stunned. ຄົນອື່ນເວົ້າສໍາລັບລາວ. "ລາວຢູ່ໃນເຮືອ," ລາວເວົ້າ. “ແຕ່ພວກເຮົາບໍ່ຮູ້ວ່າຢູ່ໃສ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ປະ​ໃຫ້​ລາວ​ຢູ່​ບ່ອນ​ອື່ນ​ຂອງ​ລົດ​ໄຟ.”
  
  
  "ນີ້ແມ່ນຫ້ອງສໍາລັບຄົນຫນຶ່ງ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ເຈົ້າທັງສອງເອົາຫ້ອງແຍກຕ່າງຫາກບໍ?"
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ດັງ​ຫັກ​ລັງ​ເລ​ໃຈ, ແລະ​ຄົນ​ສູງ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ລາວ​ຢ່າງ​ມືດ​ມົວ. "ແມ່ນແລ້ວ."
  
  
  "ເລກໃດ?"
  
  
  "ຢ່າບອກລາວ!" - ຜູ້​ຊາຍ​ສູງ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ສຽງ​ດັງ​. ຂ້າພະເຈົ້າເຕະລາວຢູ່ໃນ shin ແລະລາວຮ້ອງ.
  
  
  "ສະບາຍດີບໍ?" ຂ້ອຍຖາມອີກ.
  
  
  “ນີ້​ແມ່ນ​ຫ້ອງ​ຕໍ່​ໄປ,” ຊາຍ​ຄົນ​ນັ້ນ​ເວົ້າ​ອ່ອນໆ, ຊີ້​ໂປ້​ມື​ໃສ່​ຝາ.
  
  
  "ໂງ່!" - ຜູ້​ຊາຍ​ສູງ​ເວົ້າ​ວ່າ​ຜ່ານ​ແຂ້ວ​ຂອງ​ຕົນ​.
  
  
  “ຕົກລົງ, ໄປກັນເລີຍ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. “ຢູ່ໃນເວທີ. ອອກ​ມາ."
  
  
  ຄົນ​ທີ່​ດັງ​ຫັກ​ໄດ້​ເປີດ​ປະຕູ​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ແລວ​ທາງ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍູ້​ຄົນ​ສູງ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ. ບໍ່​ມີ​ໃຜ​ຢູ່​ໃນ​ແລວ​ທາງ, ດັ່ງ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເກັບ Luger ໄປ.
  
  
  “ຍ້າຍ,” ຂ້ອຍສັ່ງ, ແທງປືນໃສ່ກະດູກຂອງຜູ້ຊາຍສູງ.
  
  
  ບຶດຫນຶ່ງຕໍ່ມາພວກເຮົາມາຮອດເວທີລະຫວ່າງລົດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຖື Luger ໃສ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ. “ຕົກລົງ, ໂດດ,” ຂ້ອຍສັ່ງ.
  
  
  ພວກເຂົາເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງຕັ້ງໃຈ.
  
  
  "ລົດໄຟແລ່ນໄວຫຼາຍ," ມືປືນເວົ້າ.
  
  
  “ບໍ່​ໄວ​ເທົ່າ​ກັບ​ລູກ​ປືນ​ນີ້,” ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຕືອນ​ລາວ.
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ລັງ​ເລ​ໃຈ​ຊົ່ວ​ຄາວ, ໂຈນ​ທີ່​ດັງ​ຫັກ​ໄດ້​ເປີດ​ປະ​ຕູ​ແລະ​ກະ​ໂດດ. ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ຕໍ່​ມາ, ຜູ້​ຊາຍ​ສູງ​ໄດ້​ຟ້າວ​ແລ່ນ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ສິ້ນ​ຫວັງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບກັບການໂຈມຕີດ້ວຍຖັງຂອງ Luger, ຕີລາວຢ່າງຫນັກໃນກະເພາະອາຫານ. ລາວ​ຮ້ອງ​ຄາງ​ໃຈ​ແລະ​ເສຍ​ສະຕິ​ຢ່າງ​ໜັກ​ຢູ່​ພື້ນ​ໂລຫະ​ທີ່​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖື Luger, ລາກ​ມັນ​ໄປ​ຫາ​ປະ​ຕູ​ເປີດ, ແລະ​ໂຍນ​ມັນ​ອອກ​ຈາກ​ລົດ​ໄຟ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຮ່າງ​ກາຍ​ທີ່​ອ່ອນ​ເພຍ​ຂອງ​ລາວ​ໄດ້​ຕີ​ກ້ອນ​ຫີນ​ແລະ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຫາຍ​ໄປ​ຈາກ​ການ​ເບິ່ງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫຍ້າ​ສູງ. ລາວອາດຈະດີກວ່າຖ້າລາວມີສະຕິ, ແຕ່ຂ້ອຍຈະບໍ່ເສຍເວລານອນຫຼາຍ. ໃນທີ່ສຸດ, ລາວພະຍາຍາມຕີຂ້ອຍເປັນຕ່ອນນ້ອຍໆ.
  
  
  ໃນປັດຈຸບັນມີ Richter. ລາວຢູ່ໃນລົດໄຟນີ້ແລະຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງຊອກຫາລາວ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຊອກຫາຕໍ່ກັບເລື່ອງນີ້.
  
  
  
  
  ບົດທີສິບສາມ
  
  
  
  ບໍ່ມີທາງເລືອກໄວ້. ບໍ່ດົນລົດໄຟຈະເຂົ້າໃກ້ Dimitrovgrad ແລະເຂົ້າສູ່ Bulgaria, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນວຽກງານຂອງຂ້ອຍຈະກາຍເປັນຄວາມຫຍຸ້ງຍາກຫຼາຍ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສາມາດພຽງແຕ່ນັ່ງລໍຖ້າ Richter ສະແດງໃຫ້ເຫັນເຖິງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ຄົ້ນ​ຫາ​ຫ້ອງ​ນອນ​ຢ່າງ​ເປັນ​ທາງ​ການ, ເຄາະ​ປະ​ຕູ​ທັງ​ຫມົດ. ຍຸດທະວິທີນີ້ສາມາດເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍມີບັນຫາກັບລູກບ້າ, ແຕ່ຂ້ອຍຕ້ອງມີຄວາມສ່ຽງ.
  
  
  ຂ້ອຍຕັດສິນໃຈໄປໄກສຸດຂອງລົດນອນຄັນທຳອິດ, ໃກ້ກວ່າກັບທາງໜ້າຂອງລົດໄຟ. ຂ້ອຍເລີ່ມຄົ້ນຫາຢູ່ໄກໆ ແລະເຮັດວຽກກັບລົດທັງສອງຄັນ. ແຕ່ແຜນການນີ້ທັນທີທັນໃດໄດ້ກາຍເປັນທີ່ບໍ່ຈໍາເປັນຢ່າງສົມບູນ. ເມື່ອຂ້ອຍໄປຮອດຈຸດປະມານເຄິ່ງທາງຂອງລົດນອນຄັນທຳອິດ, ປະຕູຫ້ອງໂຖງໄດ້ເປີດອອກ ແລະໃນແລວທາງບໍ່ພໍເທົ່າໃດຟຸດແມ່ນ Hans Richter, ແນມເບິ່ງຂ້ອຍຄືກັບຜີ.
  
  
  "ເຈົ້າ!" - ເຂົາ hesed.
  
  
  ຂ້ອຍສັງເກດເຫັນວ່າລາວຖືວິທະຍຸ.
  
  
  “ມາ, Richter,” ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຕືອນ. "ເຈົ້າຈະບໍ່ໄປຫາ Sofia ດຽວນີ້."
  
  
  ແຕ່ Richter ມີແນວຄວາມຄິດອື່ນໆ. ລາວ​ໄດ້​ຈົ່ມ​ບາງ​ຢ່າງ​ພາຍ​ໃຕ້​ລົມ​ຫາຍ​ໃຈ​ເປັນ​ພາ​ສາ​ເຢຍ​ລະ​ມັນ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ຫັນ​ແລະ​ແລ່ນ​ລົງ​ແລວ​ທາງ​ອອກ​ຈາກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ລາວ ກຳ ລັງມຸ່ງ ໜ້າ ໄປສູ່ລົດທີ່ນອນທີ່ຂ້ອຍຫາກໍ່ອອກ, ໄປສູ່ທ້າຍລົດໄຟ. ລົດໄຟແອອັດເກີນໄປທີ່ຈະພະຍາຍາມຍິງ. ແທນທີ່ຈະ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໃຫ້ແລ່ນ.
  
  
  ບໍ່​ພໍ​ເທົ່າ​ໃດ​ຊົ່ວ​ໂມງ​ຕໍ່​ມາ, Richter ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ຕົນ​ເອງ​ຢູ່​ເທິງ​ຫລັງ​ຂອງ​ລົດ​ໄຟ. ລາວໄປໄກເທົ່າທີ່ລາວສາມາດໄປໃນທິດທາງນີ້. ເມື່ອຂ້ອຍເຂົ້າຫາປະຕູດ້ວຍປືນ, ລາວລໍຖ້າຂ້ອຍ. ປະຕູໄດ້ຕົບຕີໃສ່ຂ້ອຍ ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍພະຍາຍາມຜ່ານປະຕູເປີດຢູ່ເວທີ. ຂ້ອຍເກືອບສູນເສຍການດຸ່ນດ່ຽງຂອງຂ້ອຍເມື່ອປະຕູຕີຫນ້າເອິກແລະແຂນຂອງຂ້ອຍ. Richter ຍູ້ນາງຢ່າງຫນັກແຫນ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກ້າວ​ເຂົ້າ​ໄປ​ທາງ​ປະ​ຕູ​ຢ່າງ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ Richter ຫາຍ​ໄປ​ທາງ​ຂັ້ນ​ໄດ​ທີ່​ພາ​ໄປ​ຫາ​ຫລັງ​ຄາ​ລົດ.
  
  
  "ຍອມແພ້, Richter!" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ໄລ​ຍະ​ສິ່ງ​ລົບ​ກວນ​ຂອງ​ການ​ຝຶກ​ອົບ​ຮົມ​. ແຕ່ລາວຫາຍໄປຈາກການເບິ່ງ.
  
  
  ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ເຮັດ​ໄດ້​ແຕ່​ຕິດ​ຕາມ​ພຣະ​ອົງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອື່ອຍ​ອີງ​ໃສ່​ລາງ​ລົດ​ໄຟ, ເບິ່ງ​ຂຶ້ນ​ຂັ້ນ​ໄດ, ແລະ​ໃນ​ທັນ​ທີ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ Richter ແນມ​ຫາ​ລູກ​ປືນ Belgian ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ທີ່​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ລາວ​ໄດ້​ຍິງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂັບ​ໄລ່​ກັບ​ຄືນ​ໄປ, ແລະ ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ຕົກ​ໃສ່​ພື້ນ​ທີ່​ແລ່ນ​ໄປ​ມາ​ຢູ່​ໃຕ້​ລໍ້. ຫຼັງຈາກນັ້ນ Richter ໄດ້ເລື່ອນໄປຕາມຫລັງຄາຂອງລົດໄປສູ່ທາງຫນ້າຂອງລົດໄຟ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປີນ​ຂັ້ນ​ໄດ​ຢ່າງ​ໄວ ແລະ​ປີນ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ຫາ​ທາງ​ເທິງ​ຂອງ​ລົດ​ເມ. Richter ໄດ້ຢູ່ໄກທີ່ສຸດ, ໂດດຈາກລົດອາຫານໄປຫາລົດນອນສຸດທ້າຍ. ລາວສູນເສຍການດຸ່ນດ່ຽງຊົ່ວຄາວ, ລົງຈອດຢູ່ເທິງຫຼັງຄາຂອງລົດບັນທຸກຄັນຕໍ່ໄປ, ແຕ່ກໍຍຶດໄວ້.
  
  
  ຂ້ອຍແລ່ນຕາມລາວໄປຕາມຫຼັງຄາລົດກິນເຂົ້າ. ເມື່ອ​ໄປ​ຮອດ​ທີ່​ສຸດ, ໂດຍ​ບໍ່​ໄດ້​ຢຸດ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກະ​ໂດດ​ຂ້າມ​ໄລ​ຍະ​ທາງ​ລະ​ຫວ່າງ​ລາວ​ກັບ​ລົດ​ທີ່​ນອນ ແລະ​ແລ່ນ​ຕໍ່​ໄປ.
  
  
  Richter ຫັນແລະຍິງຂ້ອຍອີກສອງຄັ້ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ເຂົາ​ເອົາ​ຈຸດ​ປະ​ສົງ​ແລະ ducked​. ການສັກຢາທັງສອງຖືກພາດ, ເຖິງແມ່ນວ່າລູກທີສອງຈະຕີຜ່ານມຸງຂອງລົດຍົນພາຍໃຕ້ຕີນຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິງ​ລູກ​ປືນ​ອອກ​ຈາກ​ລົດ​ໄຟ Luger, ແຕ່​ດ້ວຍ​ລົດ​ໄຟ​ທີ່​ເຄື່ອນ​ໄປ​ໃຕ້​ພວກ​ເຮົາ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕັ້ງ​ເປົ້າ​ບໍ່​ໄດ້, ແລະ ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ບິນ​ຜ່ານ​ຫົວ Richter ຢ່າງ​ບໍ່​ມີ​ອັນ​ຕະ​ລາຍ. ຫຼັງຈາກນັ້ນລາວໄດ້ແລ່ນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  Richter ໄດ້ໂດດຂ້າມບ່ອນອື່ນລະຫວ່າງລົດ. ລາວກຳລັງດີຂື້ນຢູ່. ຂ້າພະເຈົ້າປະຕິບັດຕາມ; ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ແລ່ນ​ແລະ​ກະ​ໂດດ​ຂ້າມ​ລົດ​ຖີບ​ຫຼາຍ​ຄັນ. Richter ເຂົ້າຫາທາງຫນ້າຂອງລົດໄຟ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ Richter ໄດ້ໂດດອີກລະຫວ່າງລົດ, ລົດໄຟໄດ້ປ່ຽນໄປແລະລາວໄດ້ລົ້ມລົງທີ່ຫົວເຂົ່າຫນຶ່ງ. ເມື່ອ​ລາວ​ຫັນ​ມາ​ເຫັນ​ຂ້ອຍ​ຍ່າງ​ມາ​ໃກ້ ລາວ​ກໍ​ແນມ​ລູກ​ປືນ​ນ້ອຍ​ອີກ​ເທື່ອ​ໜຶ່ງ ແລະ​ຍິງ​ອີກ​ສອງ​ລູກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ​ໄປ​ເທິງ​ຫລັງ​ຄາ​ຂອງ​ລົດ​ຂົນ​ສົ່ງ​ຕໍ່​ໄປ, ແລະ ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ໄມ້​ຢູ່​ເທິງ​ໂຄງ​ສ້າງ​ຊັ້ນ​ສູງ​ຂ້າງ​ຫົວ ແລະ​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. Richter ດຶງກະບອກຂອງລູກປືນເປັນຄັ້ງທີສາມ, ແຕ່ບໍ່ມີຫຍັງເກີດຂຶ້ນ. ຈາກ​ນັ້ນ ລາວ​ກໍ່​ເອົາ​ປືນ​ໃສ່​ຂ້ອຍ​ຢ່າງ​ໃຈ​ຮ້າຍ. ລາວ​ໄດ້​ໂດດ​ລົງ​ຈາກ​ຫຼັງ​ຄາ​ລົດ​ແລະ​ຫາຍ​ໄປ​ທາງ​ຂ້າງ.
  
  
  Richter ຫັນແລະແລ່ນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ, ຖື Luger, ແລະ​ຕິດ​ຕາມ​ເຂົາ. ແລ້ວ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ໄດ້​ເຫັນ​ຜ້າ​ອ້ອມ​ຢູ່​ຂ້າງ​ໜ້າ​ພູ ແລະ​ມີ​ຮູ​ດຳ​ຢູ່​ໃນ​ນັ້ນ—ອຸໂມງ. ລົດໄຟໄດ້ຕົກລົງເຂົ້າໄປໃນອຸໂມງ, ແລະ Richter ລົ້ມລົງໃນທັນທີທີ່ລົດບັນທຸກຂອງລາວຫາຍໄປໃນຄວາມມືດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ໄດ້​ຖິ້ມ​ຕົວ​ເອງ​ລົງ, ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕົກ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຄວາມ​ມືດ. ບຶດຫນຶ່ງຕໍ່ມາຂ້ອຍໄດ້ເຫັນແຜ່ນຂອງແສງສະຫວ່າງຂະຫຍາຍຕົວ
  
  
  ໃນຕອນທ້າຍແລະໄດ້ອອກມາອີກເທື່ອຫນຶ່ງຈາກທໍ່ສີດໍາເຂົ້າໄປໃນແສງແດດ.
  
  
  Richter ໄດ້ເຂົ້າໃກ້ຫົວຈັກແລ້ວ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລຸກຂຶ້ນແລະແລ່ນຕາມລາວ. ຂ້ອຍຢາກຢຸດລາວບໍ່ໃຫ້ຂຶ້ນລົດໄຟ. ລາວ​ໄດ້​ໂດດ​ຂຶ້ນ​ໃສ່​ລົດ​ຂົນ​ສົ່ງ​ລຳ​ທຳ​ອິດ​ທີ່​ຢູ່​ຫຼັງ​ຫົວ​ຈັກ ແລະ​ເຄື່ອນ​ໄປ​ຕໍ່​ໄປ. ​ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ໂດດ​ອອກ​ໄປ, ​ລົດ​ໄຟ​ໄດ້​ລອຍ​ຢູ່​ໃນ​ທາງ​ໂຄ້ງ​ແຫຼມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ໄປ​ທາງ​ຂວາ​ແລະ​ເກືອບ​ຫຼຸດ​ລົງ​ຈາກ​ມຸງ​ຂອງ​ລົດ​ໄດ້​.
  
  
  ຂ້ອຍລໍຖ້າຈົນກ່ວາລາງລົດໄຟຕັ້ງຊື່ອີກຄັ້ງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ້າຍໄປທີ່ Richter. ລົດ​ໄຟ​ໄດ້​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອ​ນ​ອີກ​ເທື່ອ​ໜຶ່ງ​ຢູ່​ໃນ​ເສັ້ນ​ທາງ​ທີ່​ເຄັ່ງ​ຕຶງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່ Richter ເຂົ້າ​ໃກ້​ໜ້າ​ລົດ. ລາວລົ້ມລົງແລະລົງວິທະຍຸ. ມັນ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ໄປ​ຫາ​ແຂບ​ຫລັງ​ຄາ​ຂອງ​ລົດ​ຂົນ​ສົ່ງ, ແຕ່ Richter ຈັບ​ມັນ​ໄວ້​ໄດ້​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ຕົກ.
  
  
  ດຽວນີ້ Richter ຢູ່ທາງໜ້າຂອງລົດຍົນ. ລາວເບິ່ງເຄື່ອງຈັກໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍເຂົ້າຫາເພື່ອປິດໄລຍະຫ່າງນ້ອຍໆລະຫວ່າງພວກເຮົາ. ລາວ​ໄດ້​ຕັດສິນ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ບໍ່​ກະ​ໂດດ​ໄປ​ຫາ​ເຄື່ອງ​ຈັກ ແລະ​ແທນ​ທີ່​ຈະ​ຍ່າງ​ໄປ​ຫາ​ຂັ້ນໄດ​ທີ່​ນຳ​ໄປ​ທາງ​ຂ້າງ​ຂອງ​ເຄື່ອງຈັກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄປ​ຫາ​ພຣະ​ອົງ​ໃນ​ທັນ​ທີ​ທີ່​ເຂົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ສຸດ​ມັນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ລາວ​ດ້ວຍ​ສຸດ​ກຳ​ລັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ລາກ​ລາວ​ຂຶ້ນ​ເທິງ​ຫລັງ​ຄາ​ລົດ. ລາວ​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຂ້ອຍ, ພະຍາຍາມ​ປົດ​ປ່ອຍ.
  
  
  "ປ່ອຍ​ຂ້ອຍ​ໄປ!" ລາວຮ້ອງ. "ເຈົ້າຄິດວ່າຂ້ອຍສ້າງສິ່ງທັງ ໝົດ ນີ້ໂດຍໄຮ້ປະໂຫຍດບໍ?"
  
  
  ຖ້ອຍ​ຄຳ​ຂອງ​ລາວ​ເກືອບ​ຈະ​ຖືກ​ລົມ​ພັດ​ໄປ​ກ່ອນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ເອົາ​ສິ່ງ​ທີ່​ລາວ​ເວົ້າ. ແຕ່ຕາຂອງລາວບອກຂ້ອຍທຸກຢ່າງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສົບ​ຜົນ​ສໍາ​ເລັດ​ບ່ອນ​ທີ່​ທຸກ​ຄົນ​ລົ້ມ​ເຫຼວ​, ແລະ Hans Richter ໄດ້​ສິ້ນ​ສຸດ​ລົງ​ດ້ວຍ​ການ​ຕິດ​. ໃນສອງສາມມື້ສັ້ນໆຂ້ອຍໄດ້ກາຍເປັນສັດຕູຂອງລາວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕົບ​ຫນ້າ​ສີ່​ຫລ່ຽມ​ຂອງ​ເຂົາ​ແລະ​ຫັກ​ດັງ​ຂອງ​ເຂົາ.
  
  
  Richter ຕົກລົງໃສ່ຫລັງຄາຂອງລົດທີ່ເຄື່ອນຍ້າຍ. ຊົນນະບົດໄດ້ເລື່ອນຜ່ານພວກເຮົາດ້ວຍຄວາມໄວທີ່ແຕກຫັກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ລາວ​ອີກ, ແຕ່​ລາວ​ໄດ້​ເຕະ​ຂາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອອກ​ຈາກ​ລຸ່ມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ໄປ​ຂ້າງ​ເຂົາ​ແລະ rolled ໄປ​ທີ່​ສຸດ​ຂອງ​ມຸງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຄວາມ​ໜາ​ຂອງ​ແຜ່ນ​ດິນ​ໂລກ, ຈັບ​ແຂບ​ຫລັງ​ຄາ​ດ້ວຍ​ມື​ແລະ​ຕີນ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຄ່ອຍໆຍ່າງອອກໄປຈາກຂອບ, Richter ໄດ້ລຸກຂຶ້ນໄປຫາຕີນຂອງລາວອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຫັນໄປລຸກຂຶ້ນ, ລາວເຕະຫົວຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລີກ​ເວັ້ນ​ຈາກ​ຄວາມ​ເສຍ​ຫາຍ, ແລະ Richter ໄດ້​ສູນ​ເສຍ​ການ​ດຸ່ນ​ດ່ຽງ​ຂອງ​ຕົນ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​ແລະ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ທີ່​ຫົວ​ເຂົ່າ​ຂອງ​ເຂົາ. ພວກເຮົາທັງສອງໄດ້ພະຍາຍາມຕີນຂອງພວກເຮົາຮ່ວມກັນ, ແຕ່ເວລານີ້ຂ້ອຍໄດ້ປະໂຫຍດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ punched ເຂົາ​ໃນ​ກະ​ເພາະ​ອາ​ຫານ​ແລະ​ເຂົາ​ໄດ້​ເພີ່ມ​ຂຶ້ນ​ສອງ​ເທົ່າ. ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ລາວ​ຢ່າງ​ໜັກ​ໃສ່​ຫົວ ແລະ​ຟັນ​ຊ້ຳ. ລາວສະດຸດກັບຄືນໄປບ່ອນແລະເກືອບລົ້ມລົງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  ຕອນນີ້ຂ້ອຍຢູ່ລະຫວ່າງ Richter ແລະຊັ້ນນໍາຂອງມຸງຂອງລົດຍົນ. ດ້ວຍ​ຄວາມ​ພະຍາຍາມ​ສຸດ​ທ້າຍ, ລາວ​ໄດ້​ແນ​ໃສ່​ວິທະຍຸ​ໃສ່​ຫົວ​ຂ້ອຍ. ເວລານີ້ຂ້ອຍເຫັນລາວມາແລະຖອຍຫລັງໃນຂະນະທີ່ Richter ເຂົ້າມາໃກ້ຂ້ອຍ. ຈັງຫວະຂອງການໂຈມຕີຂອງລາວໄດ້ເອົາລາວຜ່ານຂ້ອຍໄປໃນຕອນທ້າຍຂອງລົດແລະຂ້າມມັນ. ​ເມື່ອ​ລາວ​ບິນ​ຜ່ານ, ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ວິທະຍຸ ​ແລະ ດຶງ​ເອົາ​ມື​ຂອງ​ລາວ. Richter ລົ້ມລົງໃນພື້ນທີ່ເປີດລະຫວ່າງລົດແລະຫົວຈັກ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ມີໂອກາດທີ່ຈະຊ່ວຍປະຢັດລາວ. ຂ້ອຍເກືອບລົ້ມລົງເມື່ອຂ້ອຍຈັບວິທະຍຸ. ໃນຈຸດອື່ນ, Richter ໄດ້ຕົກລົງລະຫວ່າງລົດບັນທຸກແລະຫົວຈັກ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນໄດ້ມົນຕີຜູ້ທີ່ນອນຢູ່ຂ້າງລຸ່ມ. ໃນວິນາທີທີ່ແຕກຫັກ, ຂະບວນລົດໄດ້ມ້ວນໃສ່ຕົວຕົນທີ່ເສື່ອມໂຊມຂອງລາວ.
  
  
  ສາຍຕາບໍ່ສະບາຍ. Richter ບໍ່ມີເວລາທີ່ຈະຮ້ອງ. ສົບໄດ້ຫາຍໄປພາຍໃຕ້ລົດທີ່ເຄື່ອນຍ້າຍ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າເບິ່ງກັບຄືນໄປບ່ອນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນຂາຖືກຕັດອອກແລະສ່ວນຫນຶ່ງຂອງຮ່າງກາຍທີ່ບໍ່ສາມາດລະບຸໄດ້ຫຼຸດລົງຈາກເສັ້ນທາງ. ຊ່າງຕັດໄມ້ Belgrade ຖືກແຮັກຈົນຕາຍ.
  
  
  ລົດໄຟໄດ້ຊ້າລົງ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ໄປ​ໃກ້ Dimitrovgrad ຢ່າງ​ຊັດ​ເຈນ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຂຶ້ນ​ລົດ​ໄຟ​ໄດ້​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ມັນ​ໄປ​ເຖິງ​ທີ່​ນັ້ນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງລົງຂັ້ນໄດທີ່ Richter ພະຍາຍາມໃຊ້ກ່ອນຫນ້ານີ້, ແລະຍ້ອນວ່າລົດໄຟຊ້າລົງຫຼາຍ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກະໂດດລົງໄປຫາພື້ນທີ່ທີ່ເລັ່ງດ່ວນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມຮັກສາຂາຂອງຂ້າພະເຈົ້າພາຍໃຕ້ຂ້າພະເຈົ້າ, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າເຮັດບໍ່ໄດ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ລົງ​ສອງ​ຄັ້ງ​, scraping ເນື້ອ​ຫນັງ​ແລະ​ເນື້ອ​ເຍື່ອ tear ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ rolled​. ຈາກ​ນັ້ນ​ຢ່າງ​ອັດສະຈັນ, ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ຕົວ​ເອງ​ຢູ່​ທີ່​ຕີນ​ຂອງ​ຂົວ​ນ້ອຍໆ​ແຫ່ງ​ໜຶ່ງ ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ​ເວທີ​ເບິ່ງ​ລົດ​ໄຟ​ໄດ້​ຖອຍ​ໄປ​ຕາມ​ທາງ​ລົດ​ໄຟ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮູ້​ສຶກ​ສໍາ​ລັບ​ກະ​ດູກ​ທີ່​ແຕກ​ຫັກ, ແຕ່​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຊອກ​ຫາ​ພວກ​ເຂົາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສູນ​ເສຍ​ວິ​ທະ​ຍຸ​, ແຕ່​ວ່າ​ມັນ​ຢູ່​ຫ່າງ​ຈາກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສິບ​ຫ້າ​ຟຸດ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ຫາ​ມັນ, ແລະ​ໃນ​ຕອນ​ບ່າຍ​ຕາ​ເວັນ​ຕົກ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເປີດ​ມັນ​ຈາກ​ທາງ​ຫລັງ​ແລະ​ເບິ່ງ​ພາຍ​ໃນ. ນີ້ແມ່ນ, ດັ່ງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສະຫຼຸບ, ສ້າງຂຶ້ນໃນວິທະຍຸ, ດັ່ງນັ້ນມັນເບິ່ງຄືວ່າເປັນສ່ວນຫນຶ່ງຂອງວົງຈອນ - ອຸປະກອນຕິດຕາມດາວທຽມ.
  
  
  ຂ້ອຍປິດວິທະຍຸແລ້ວສັ່ນຫົວ. ແຂນ ແລະ ແກ້ມ ຊ້າຍ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ໄຫມ້ ບ່ອນ ທີ່ ເຂົາ ເຈົ້າ ໄດ້ ຖືກ rubbed ກັບ gravel ຕາມ ເສັ້ນ ທາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຊັດ​ຫນ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ຜ້າ​ເຊັດ​ມື​ແລະ​ເບິ່ງ​ຕາມ​ເສັ້ນ​ທາງ​ໄປ​ຫາ​ບ່ອນ​ທີ່ Richter ຫຼຸດ​ລົງ​ຈາກ​ທາງ​ລົດ​ໄຟ. ມີຈັກໄມລ໌ທີ່ດີ ແລະຂ້ອຍບໍ່ເຫັນຫຍັງເລີຍ.
  
  
  ຫ່າງອອກໄປປະມານສາມສິບແມັດ, ມີເສັ້ນທາງຂະໜານແຖວໜຶ່ງ, ແລະລົດໄຟຊ້າໆກຳລັງມາໃກ້ພວກເຂົາ. ລາວຍ່າງໄປໃນທິດທາງທີ່ຂ້ອຍຫາກໍ່ມາຈາກ, ໄປຫາທາງຜ່ານ Dragoman. ບາງບ່ອນຢູ່ຂ້າງໜ້າລົດໄຟນີ້ຈະຂ້າມໄປສູ່ເສັ້ນທາງຫຼັກ.
  
  
  ມັນ​ເປັນ​ໂຊກ​ດີ​ສໍາ​ລັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​
  
  
  ເນື່ອງຈາກວ່າມັນຈະເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍອອກຈາກພື້ນທີ່ຢ່າງຮີບດ່ວນແລະໃນທາງທີ່ຂ້ອຍຈະຫລີກລ້ຽງເຈົ້າຫນ້າທີ່. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກ້າວໄປສູ່ເສັ້ນທາງອື່ນຢ່າງໄວວາ. ໃນເວລາຕໍ່ມາ ລົດໄຟໄດ້ແລ່ນຜ່ານຂ້ອຍ, ຄ່ອຍໆເພີ່ມຄວາມໄວຊ້າໆ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລໍຖ້າຈົນກ່ວາລົດຄັນສຸດທ້າຍມາຮອດ, ຫນຶ່ງໃນລົດບັນທຸກຊັ້ນສອງ, ແລະຈາກນັ້ນກໍ່ເລີ່ມແລ່ນໄວເທົ່າທີ່ຈະໄວໄດ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ຮາວ​ຂັ້ນ​ໄດ​ຢູ່​ເທິງ​ພື້ນ​ຫລັງ​ແລະ​ຍຶດ​ໄວ້, ແລະ​ລົດ​ໄຟ​ໄດ້​ດຶງ​ຂາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອອກ​ຈາກ​ລຸ່ມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ໃນເວລາຕໍ່ມາຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຢືນຢູ່ເທິງເວທີທີ່ມີເຄື່ອງ walkie-talkie ຂອງ Hans Richter ໃນມືຂອງຂ້ອຍແລະເບິ່ງພູມສັນຖານອ້ອມຮອບ Dimitrovgrad ຫາຍໄປຈາກໄລຍະໄກ.
  
  
  ໃນເວລາໜ້ອຍກວ່າຫ້ານາທີ ລົດໄຟໄດ້ຜ່ານຈຸດທີ່ Butcher ໄດ້ພົບກັບຄວາມຕາຍທີ່ເໝາະສົມຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ສິ່ງ​ທີ່​ຄ້າຍ​ຄື​ກອງ​ເສື້ອ​ເກົ່າ​ທີ່​ນອນ​ຢູ່​ລະ​ຫວ່າງ​ລາງ​ລົດ​ໄຟ, ແຕ່​ສິ່ງ​ເສດ​ເຫຼືອ​ບໍ່​ໄດ້​ຖືກ​ລະ​ບຸ​ວ່າ​ເປັນ​ຄົນ. ສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງ Richter ວາງຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນຫນຶ່ງໃນອີກດ້ານຫນຶ່ງຂອງເສັ້ນທາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ກອງ​ທີ່​ຄິດ​ເປັນ​ເວ​ລາ​ດົນ​ນານ, ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ມັນ​ໄດ້​ຫາຍ​ໄປ​ຈາກ​ການ​ເບິ່ງ.
  
  
  Ursula ຈະບໍ່ພໍໃຈທີ່ Richter ບໍ່ໄດ້ຖືກນໍາມາໃຫ້ Bonn ສໍາລັບການທົດລອງ. ແຕ່ໃນຕອນທ້າຍຂອງການເຮັດວຽກທີ່ຫນ້າກຽດຂອງລາວ, ມີຄວາມຍຸຕິທໍາປະເພດຫນຶ່ງ - ປະເພດຂອງການຄິດໄລ່ທີ່ໂຫດຮ້າຍ.
  
  
  Ursula ແລະຂ້າພະເຈົ້າຈະໃຊ້ເວລາກາງຄືນໃນບາງຫ້ອງຂະຫນາດນ້ອຍໃນ Crveni Krst. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສໍາ​ຜັດ​ກັບ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ພວກ​ເຮົາ​ພຽງ​ແຕ່​ຄິດ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຊ່ວງ​ເວ​ລາ​ທີ່​ອົບ​ອຸ່ນ​ຮ່ວມ​ກັນ.
  
  
  ພວກເຮົາໄດ້ຮັບສິດທິນີ້.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  ກອງຄາດຕະກຳ
  
  
  ບົດທໍາອິດ
  
  
  ເມື່ອໂທລະສັບດັງໃນຊົ່ວໂມງກ່ອນອາລຸນສີເທົາ, ຂ້ອຍຮູ້ວ່າມີພຽງຄົນດຽວເທົ່ານັ້ນ - Hawk, ນາຍຈ້າງຂອງຂ້ອຍຢູ່ AX.
  
  
  ໂທລະສັບຢູ່ເທິງໂຕະນອນຢູ່ຂ້າງຕຽງນອນ, ສະນັ້ນຂ້ອຍຕ້ອງກວາດເບິ່ງ Maria von Alder, ຜູ້ທີ່ນອນຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍເພື່ອເຂົ້າຫາມັນ. Maria ກະຕຸ້ນການນອນຂອງນາງ, ຍົກຂາຫນຶ່ງຂຶ້ນເລັກນ້ອຍເພື່ອໃຫ້ nightie ສີບົວ sheer ຂອງນາງເພີ່ມຂຶ້ນຂ້າງເທິງ hips ຂອງນາງໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າເອົາໂທລະສັບ.
  
  
  "ເຈົ້າຕ້ອງກັບມາທີ່ນີ້ທັນທີ," Hawk ເວົ້າທັນທີທີ່ລາວຮັບຮູ້ສຽງຂອງຂ້ອຍ. ຖ້ອຍ​ຄຳ​ຂອງ​ພຣະ​ອົງ​ແມ່ນ​ເຄັ່ງ​ຄັດ​ແລະ​ບໍ່​ກ້າ. "ພວກເຮົາກໍາລັງເຮັດວຽກກ່ຽວກັບຂໍ້ຕົກລົງໃຫມ່. ກຽມພ້ອມທີ່ຈະອອກໄປໃນສາມສິບນາທີ."
  
  
  "ໃນສາມສິບນາທີ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ. "ເປັນແນວໃດ? ເບິ່ງຄືວ່າເຈົ້າລືມຂ້ອຍຢູ່ໃສ."
  
  
  ຂ້ອຍຢູ່ເທິງ Whiskey Cay, ເກາະນ້ອຍໆຂອງ Bahamas, ບ່ອນທີ່ Hawk ເອງໄດ້ສົ່ງຂ້ອຍໄປ. ຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງຈັດເຮືອໄປຮັບຂ້ອຍແລະນໍາຂ້ອຍໄປເກາະໃຫຍ່ກວ່າຫນຶ່ງເພື່ອຂ້ອຍສາມາດຈັບຍົນກັບຄືນສູ່ລັດຕ່າງໆ.
  
  
  Hawk ບໍ່ສາມາດລໍຖ້າທີ່ຈະໄດ້ຍິນຄໍາຕອບຂອງຂ້ອຍ. “ຈົ່ງກຽມພ້ອມທີ່ຈະອອກໄປໃນສາມສິບນາທີ,” ລາວເວົ້າຊ້ຳດ້ວຍນໍ້າສຽງທີ່ໜາວເຢັນ. "ທ່ານ James ສະຫນອງການຂົນສົ່ງຂອງທ່ານ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ nodded silence. "ທ່ານ James" ແມ່ນຊື່ລະຫັດຂອງປະທານາທິບໍດີສະຫະລັດອາເມຣິກາ.
  
  
  "ຕົກລົງ," Hawk ເວົ້າ, ຄືກັບວ່າລາວເຫັນຂ້ອຍຫົວ. "ເຮືອຈະເອົາເຈົ້າຂຶ້ນຈາກທ່າເຮືອຫຼັກຢູ່ Whiskey Cay ພາຍໃນຊາວເຈັດນາທີ." ລາວວາງສາຍ. ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ວາງ​ສາຍ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ Maria ໄດ້​ເປີດ​ຕາ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ກໍາ​ລັງ​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນຫ້ອງການຂອງຂ້ອຍໃນນິວຢອກ," ຂ້ອຍບອກນາງ. “ຂ້ອຍຢ້ານວ່າຕ້ອງກັບຄືນ. ບໍລິສັດສົ່ງເຮືອ.
  
  
  Maria ຄິດວ່າຂ້ອຍເປັນເສດຖີທີ່ມີຊື່ວ່າ Tony Dawes, ແຜ່ນປົກທີ່ຂ້ອຍໃຊ້ໃນວຽກປະຈຸບັນຂອງຂ້ອຍຢູ່ AX. ເຖິງແມ່ນວ່ານາງໄດ້ຍິນການສົນທະນາຂອງຂ້ອຍກັບ Hawk, ນາງຄົງຈະບໍ່ມີເຫດຜົນທີ່ຈະສົງໃສການປົກຫຸ້ມຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ແຕ່​ນາງ​ໂສກ​ເສົ້າ, ສົບ​ສີ​ແດງ​ສຸກ​ຂອງ​ນາງ​ກໍ​ບວມ. "ມື້ນີ້ເຈົ້າຕ້ອງກັບມາບໍ?"
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍຢ້ານ,” ຂ້ອຍເວົ້າດ້ວຍຄວາມເບີກບານ, ກຽມພ້ອມທີ່ຈະລຸກຈາກຕຽງ. "ແລະບໍ່ພຽງແຕ່ໃນມື້ນີ້, ແຕ່ໃນປັດຈຸບັນ. ຂ້ອຍ​ມີ​ເວລາ​ນຸ່ງ​ເຄື່ອງ​ກ່ອນ​ເຮືອ​ມາ​ຮອດ​ນີ້.
  
  
  ​ແຕ່​ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ຈະ​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ຈາກ​ຕຽງ, Maria ຍົກ​ມື​ຂຶ້ນ​ແລະ​ດຶງ​ແຂນ​ຂ້ອຍ​ຢ່າງ​ມ່ວນ​ຊື່ນ, ດຶງ​ຂ້ອຍ​ໄປ​ຫາ​ລາວ.
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ ຈຳ ເປັນຕ້ອງຮີບຮ້ອນ," ນາງເວົ້າຢ່າງໂຫດຮ້າຍ.
  
  
  ບໍ່ມີຄວາມສົງໃສກ່ຽວກັບມັນ, Maria von Alder ເປັນສັດທີ່ສວຍງາມ, ຂາຍາວ, ຜິວເນື້ອສີຂາວ, ຮຽວ, ມີຮ່າງກາຍທອງຄໍາທີ່ມີອັດຕາສ່ວນທີ່ງົດງາມແລະເຕົ້ານົມເຕັມ, ລຽບ, ປາຍສີບົວທີ່ວາງຢູ່ເທິງ bodice ຂອງຊຸດໂປ່ງໃສຂອງນາງ. ນາງໄດ້ເບິ່ງຮ່າງກາຍຂອງຂ້ອຍແລະສາມາດເຫັນໄດ້ວ່າຮູບລັກສະນະຂອງນາງກໍາລັງເຮັດຫຍັງກັບຂ້ອຍ. ນາງໄດ້ເລື່ອນລົງຈາກຕຽງນອນ, ຍົກສະໂພກຂອງນາງຂຶ້ນເລັກນ້ອຍ, ສະເຫນີໃຫ້ຂ້ອຍມີຮ່າງກາຍທີ່ອ່ອນໂຍນຄືກັບຈອກຄວາມຮັກທີ່ລໍຖ້າໃຫ້ເຕັມໄປ.
  
  
  ດ້ວຍ​ຄວາມ​ຕັ້ງ​ໃຈ​ທັງ​ໝົດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ຮວບ​ຮວມ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກະ​ຊິບ​ວ່າ, “ມັນ​ຈະ​ມີ​ເວ​ລາ​ອື່ນ.” ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ແລ່ນ ສົບ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ກ່ຽວ ກັບ ແກ້ມ ຂອງ ນາງ ແລະ ໄດ້ ເຂົ້າ ໄປ ໃນ ອາບ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສາມາດຈົ່ມໄດ້ວ່າຫ້າມື້ທີ່ຜ່ານມາຢູ່ທີ່ Whisky Cay ບໍ່ໄດ້ເປັນສຸກຫຼາຍ. ເກາະແມ່ນສະຫນາມເດັກຫຼິ້ນສໍາລັບຄົນຮັ່ງມີຫຼາຍ. ຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງທີ່ເຈົ້າເບິ່ງມີຄວາມຫຼູຫຼາ - ເຮືອຢອດທະເລທີ່ສະອາດ, ລ້າງແລ້ວສະມໍຢູ່ໃນນ້ຳສີຟ້າທີ່ເຫລື້ອມ; acres ຂອງ​ສະ​ຫນາມ​ຫຍ້າ​ທີ່​ມີ​ລາ​ຄາ​ແພງ​, blazing ກັບ​ດອກ fiery ສົດ​ໃສ​, stretching ອອກ​ໄປ​ທະ​ເລ​; ກຸ່ມເຮືອນວິນລາທີ່ຫຼູຫຼາ, ມີສີສັນສົດໃສຄືກັບຮູບແຕ້ມຂອງເດັກນ້ອຍ, ຕັ້ງຢູ່ເທິງມະຫາສະໝຸດອັດລັງຕິກ. ຂ້ອຍມີຄວາມສຸກທຸກຢ່າງ, ລວມທັງ Maria von Alder, ສໍາລັບຫ້າມື້ທີ່ຜ່ານມາ.
  
  
  ແຕ່ການໄປຢ້ຽມຢາມ Whisky Cay ຂອງຂ້ອຍຍັງຜິດຫວັງ; ຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນັ້ນເພື່ອເຮັດທຸລະກິດແລະບໍ່ໃກ້ຊິດກັບການແກ້ໄຂບັນຫາໃນປະຈຸບັນຂອງຂ້ອຍຫຼາຍກວ່າມື້ທີ່ Hawk ໄດ້ລາຍງານໃຫ້ຂ້ອຍສັ້ນໆຢູ່ທີ່ສໍານັກງານໃຫຍ່ AX ໃນວໍຊິງຕັນ.
  
  
  Hawk ໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນການສົນທະນາກັບ monologue ຜິດປົກກະຕິກ່ຽວກັບອັນຕະລາຍຂອງພາລະກິດໂດຍສະເພາະນີ້, ບໍ່ຫນ້າເຊື່ອທີ່ບໍ່ຫນ້າເຊື່ອ, ແລະຄວາມສໍາຄັນອັນສໍາຄັນຂອງຄວາມສໍາເລັດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ເຂົາ​ອອກ​ຈາກ​ແຈ​ຂອງ​ຕາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຄິດ​ວ່າ, ມີ​ຫຍັງ​ອີກ​ແດ່? ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄາດ​ວ່າ​ເຄິ່ງ​ຫນຶ່ງ​ທີ່​ຈະ​ໄດ້​ເຫັນ wrinkles ອ້ອມ​ຂ້າງ​ສົບ​ບາງໆ​ຂອງ​ເຂົາ​ກາຍ​ເປັນ​ຮອຍ​ຍິ້ມ. ມັນບໍ່ແມ່ນເລື້ອຍໆທີ່ Hawk, New Englander ສະຫງວນ, ພະຍາຍາມຕະຫລົກ. ແຕ່​ຂ້ອຍ​ເຫັນ​ຮອຍ​ຫ່ຽວ​ເຫຼົ່າ​ນັ້ນ​ຢູ່​ອ້ອມ​ປາກ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ຕາ​ເຈາະ​ພຽງ​ແຕ່​ຮຸນແຮງ​ຂຶ້ນ, ແລະ​ຂ້ອຍ​ຮູ້​ວ່າ​ລາວ​ຈິງ​ຈັງ.
  
  
  ລາວ​ຈັບ​ເອກະສານ​ໄວ້​ເທິງ​ໂຕະ​ແລະ​ໜ້າ​ຕາ. "ພວກເຮົາພຽງແຕ່ໄດ້ຮັບແຈ້ງ - ນີ້ແມ່ນ, ແນ່ນອນ, ຄວາມລັບສູງສຸດ - ວ່າຫົກຊົ່ວໂມງກ່ອນຫນ້ານີ້ນາຍົກລັດຖະມົນຕີອັງກິດໄດ້ຮັບໄພຂົ່ມຂູ່ຕໍ່ການລອບສັງຫານຈາກເພື່ອນທີ່ຍາວນານຂອງລາວ, ສະມາຊິກສະພາ. ຜູ້ຊາຍສອງຄົນນັ້ນຢູ່ທີ່ເຮືອນຂອງນາຍົກລັດຖະມົນຕີ ທັນທີທັນໃດ ໝູ່ຄົນນັ້ນໄດ້ດຶງປືນໃຫຍ່ອອກ, ແນມໃສ່ນາຍົກລັດຖະມົນຕີ, ແລະຈາກນັ້ນ, ຂ້ອນຂ້າງເຂົ້າໃຈບໍ່ໄດ້, ໄດ້ຫັນປືນໃສ່ຕົນເອງ ແລະລະເບີດສະໝອງຂອງຕົນເອງອອກ. ບໍ່ມີຄົນອື່ນຢູ່ທີ່ນັ້ນໃນເວລານັ້ນ, ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາອາດຈະໃຫ້ສາທາລະນະຊົນກ່ຽວກັບເລື່ອງປອມ. ແຕ່ຜົນສະທ້ອນທີ່ແທ້ຈິງຂອງເຫດການແມ່ນຮ້າຍແຮງ.”
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ noded. ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ແປກປະຫຼາດກວ່າທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄາດໄວ້, ເຖິງແມ່ນວ່າຫຼັງຈາກການກ່າວເປີດຂອງ Hawke.
  
  
  "ສະບັບພາສາອັງກິດຢ່າງເປັນທາງການອະທິບາຍວ່າມັນເປັນອຸປະຕິເຫດ," Hawke ກ່າວຕໍ່ໄປ. “ຖືກຍິງຜິດໃນຂະນະທີ່ໝູ່ກຳລັງກວດກາປືນຢູ່. ແນ່ນອນມັນຈະບໍ່
  
  
  
  
  ທ່ານ​ກ່າວ​ວ່າ ອາວຸດ​ແມ່ນ​ແນ​ໃສ່​ນາຍົກລັດຖະມົນຕີ​ເປັນ​ຄັ້ງ​ທຳ​ອິດ.”
  
  
  "ເຈົ້າຈະໃຫ້ຂ້ອຍກູ້ຢືມກັບຊາວອັງກິດເພື່ອຊ່ວຍໃນການສືບສວນຂອງພວກເຂົາບໍ?"
  
  
  Hawk ສັ່ນຫົວຂອງລາວ. “ບັນຫາແມ່ນຢູ່ໃກ້ກັບບ້ານ. ກໍລະນີທີ່ຄ້າຍຄືກັນໄດ້ຖືກລາຍງານຢູ່ໃນປະເທດຈີນ, ຝຣັ່ງ, ຍີ່ປຸ່ນແລະເຢຍລະມັນ. ໃນ​ແຕ່​ລະ​ກໍ​ລະ​ນີ, killer ຈະ​ມີ​ອໍາ​ນາດ​ທີ່​ຈະ​ຂ້າ​ຜູ້​ເຄາະ​ຮ້າຍ​ຂອງ​ຕົນ, ແຕ່​ຂ້າ​ຕົວ​ເອງ​ແທນ.
  
  
  "ເຈົ້າສາມາດຈິນຕະນາການຜົນກະທົບຂອງບົດລາຍງານເຫຼົ່ານີ້ຕໍ່ປະທານາທິບໍດີ. ລາວສາມາດເປັນເປົ້າຫມາຍຕໍ່ໄປໄດ້ຢ່າງງ່າຍດາຍ. ແລະລາວຈະບໍ່ລໍຖ້າສະມາຊິກຂອງທີມລອບສັງຫານນີ້ໄປຫາທໍານຽບຂາວ, ເຖິງແມ່ນວ່ານັກຄາດຕະກອນຈະສິ້ນສຸດການຂ້າຕົວເອງເທົ່ານັ້ນ. ວຽກ​ງານ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ໃນ​ຄັ້ງ​ນີ້​ແມ່ນ​ການ​ຄົ້ນ​ຫາ​ແລະ​ທໍາ​ລາຍ - ການ​ປະ​ຕິ​ບັດ​ການ​ປ້ອງ​ກັນ​.
  
  
  "ພວກເຮົາມີຜູ້ນໍາບໍ?"
  
  
  "ເລັກນ້ອຍ," Hawk ຍອມຮັບ. ລາວໄດ້ຈູດ cigars ລາຄາຖືກຂອງລາວ ແລະ ສູບຢູ່ໃນຄວາມງຽບເປັນເວລາໜຶ່ງນາທີ. “ຂ້ອຍມີເອກະສານການສືບສວນທັງໝົດຂອງອົງການສືບລັບຕ່າງໆໃນແຕ່ລະປະເທດ, ເຊັ່ນດຽວກັນກັບ Interpol. ຢາກຮູ້ວ່າພວກເຂົາພົບຫຍັງ? "
  
  
  ພຣະອົງໄດ້ຫມາຍຂໍ້ເທັດຈິງກ່ຽວກັບນິ້ວມືຂອງຕົນ. “ກ່ອນ​ອື່ນ​ໝົດ, ຜູ້​ຂ້າ​ຕາຍ​ທັງ​ໝົດ​ລ້ວນ​ແຕ່​ມີ​ໄຂມັນ. ອັນທີສອງ, ທຸກຄົນໄດ້ຖືກ obsessed ກັບນ້ໍາຫນັກເກີນຂອງເຂົາເຈົ້າແລະໃຊ້ເວລາຫຼາຍຄວາມພະຍາຍາມເພື່ອກໍາຈັດມັນ. ສາມຫຼືສາມຄົນຂອງພວກເຂົາໃກ້ຊິດກັບເອື້ອຍນ້ອງ Von Alder."
  
  
  ຂ້ອຍຍົກຄິ້ວຂຶ້ນ. “ເຮັດ​ໃຫ້​ປະ​ລາດ. ຂ້ອຍກໍາລັງຊອກຫາຜູ້ຊາຍໄຂມັນໃນອາຫານທີ່ມັກສາວທີ່ສວຍງາມ. ເຈົ້າບໍ່ໄດ້ເຮັດໃຫ້ງ່າຍດາຍແທ້ໆ."
  
  
  "ຂ້ອຍຮູ້," Hawk ເວົ້າ. "ຂ້ອຍ​ຂໍ​ໂທດ." ວິທີທີ່ລາວເວົ້າມັນ, ຂ້ອຍເກືອບຈະເຊື່ອລາວ. ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນລາວໄດ້ກາຍເປັນນັກທຸລະກິດທີ່ຕັດສິນໃຈອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  “ພວກເຮົາເລີ່ມຕົ້ນດ້ວຍເອື້ອຍນ້ອງ von Alder, ນັ້ນແມ່ນກັບເຈົ້າ. ນັ້ນແມ່ນຂໍ້ຄຶດທີ່ແທ້ຈິງອັນດຽວທີ່ພວກເຮົາໄດ້ຮັບ."
  
  
  ເດັກຍິງ von Alder ເປັນເລື່ອງແປກເລັກນ້ອຍຂອງຕົນເອງ. Maria, Helga ແລະ Elsa ແມ່ນຜິວເນື້ອສີຂາວ triplets ດຽວກັນທີ່ຮູ້ຈັກກັນດີກັບຜູ້ອ່ານຫນັງສືພິມຫຼືຜູ້ເບິ່ງໂທລະພາບ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃນ​ຊາວ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ແລະ​ສວຍ​ງາມ. ພວກເຂົາເຈົ້າມາສະຫະລັດຈາກເຢຍລະມັນຫຼັງຈາກສົງຄາມໂລກຄັ້ງທີສອງກັບແມ່ຂອງເຂົາເຈົ້າ, Ursula. ເຂົາເຈົ້າມີຄວາມຊ່ຽວຊານໃນສາມີເສດຖີ ແລະຄົນຮັກທີ່ເຮັດໃຫ້ເຂົາເຈົ້າຮັ່ງມີດ້ວຍຂອງຂວັນຂອງເຮືອນທີ່ກະແຈກກະຈາຍໄປທົ່ວໂລກ, ເຮືອຢອດ, ເຄື່ອງປະດັບ ແລະແມ້ແຕ່ເຮືອບິນສ່ວນຕົວ.
  
  
  ໃນການສະທ້ອນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕັດສິນໃຈວ່າການເຂົ້າຫາ von Alders ອາດຈະເປັນວິທີຫນຶ່ງທີ່ມີຄວາມສຸກທີ່ສຸດທີ່ຂ້ອຍເຄີຍເລີ່ມເຮັດວຽກ.
  
  
  ມັນພຽງພໍສໍາລັບ AX ພຽງແຕ່ສະຫນອງການປົກຫຸ້ມຂອງຂ້າພະເຈົ້າ - Tony Dawes, ນັກທຸລະກິດທີ່ຮັ່ງມີທີ່ໄດ້ສືບທອດທຸລະກິດນໍາເຂົ້າ - ສົ່ງອອກທີ່ຈະເລີນຮຸ່ງເຮືອງທີ່ມີສໍານັກງານໃຫຍ່ຢູ່ໃນນິວຢອກ. ບໍ່ດົນ, ໂດຍມີ Hawk ຢູ່ເບື້ອງຫຼັງການດຶງສາຍທີ່ຖືກຕ້ອງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖືກເຊື້ອເຊີນໃຫ້ໄປຫຼາຍພາກສ່ວນກັບເດັກຍິງ Von Alder. ເມື່ອຂ້ອຍໄດ້ພົບກັບເອື້ອຍນ້ອງ, ມັນງ່າຍພໍສົມຄວນ, ດ້ວຍການສະແດງຂອງຂັວນ ແລະຄວາມສົນໃຈ, ກາຍເປັນສ່ວນໜຶ່ງຂອງເຄືອຂ່າຍສັງຄົມຂອງເຂົາເຈົ້າ.
  
  
  Maria ແມ່ນຄັ້ງທໍາອິດ von Alder I "ຄົ້ນຄ້ວາ". ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພານາງໄປ Whisky Cay, ບ່ອນທີ່ພວກເຮົາໄດ້ໃຊ້ເວລາຫ້າມື້ທີ່ມີຄວາມສຸກໃນຄວາມຫລູຫລາ. ແຕ່ໃນຕອນເຊົ້າ Hawk ໄດ້ສັ່ງໃຫ້ຂ້ອຍກັບໄປສະຫະລັດ, ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ພົບເຫັນຜູ້ນໍາອື່ນ.
  
  
  ສອງ
  
  
  ຫນ້ອຍກວ່າຊາວນາທີຫຼັງຈາກການໂທຫາຂອງ Hawk, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ມຸ່ງຫນ້າໄປຍັງທ່າເຮືອຕົ້ນຕໍຢູ່ Whiskey Cay. Maria von Alder ຍ່າງກັບຂ້ອຍ, ຈັບມືຂອງຂ້ອຍ. ເຮືອລຳໜຶ່ງກຳລັງລໍຖ້າຢູ່ບ່ອນນັ້ນ - ເຮືອລາດຊະວັງຍາວສີ່ສິບຕີນ, ສ່ວນຫຼາຍແມ່ນສີທີ່ເປື່ອຍ ແລະ ເປັນສະໝຸນ, ເຄື່ອງຈັກກາຊວນສອງຄັນກຳລັງແລ່ນໄປມາ. ມີສີ່ຄົນຢູ່ເທິງເຮືອ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍຄົນໜຶ່ງທີ່ໃສ່ໝວກເບສບອນທີ່ຈືດໆ, ໄດ້ຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ, "ພວກເຮົາພ້ອມທີ່ຈະຍູ້ອອກ, ທ່ານ Dawes."
  
  
  “ຢູ່ກັບເຈົ້າ,” ຂ້ອຍຕອບ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ບອກ​ລາ​ກັບ Maria, ແລະ​ນາງ​ໄດ້​ຈູບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍາວ​ແລະ​ຕ້ອງ​ການ.
  
  
  “ຈື່ໄວ້, Dumplink,” ນາງເວົ້າວ່າ—ເອື້ອຍນ້ອງ von Alder ທຸກຄົນເອີ້ນຜູ້ຊາຍຂອງເຂົາເຈົ້າວ່າ “Dumplink,” “ຢູ່ໃຫ້ຫ່າງຈາກເອື້ອຍນ້ອງເຫຼົ່ານີ້ຂອງຂ້ອຍ, ບໍ່ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍຈະຕາບອດອອກ.”
  
  
  "ຂອງຂ້ອຍຫຼືຂອງພວກເຂົາ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  "ຕາທັງຫມົດ," ນາງເວົ້າ.
  
  
  ນາງໄດ້ຈູບຂ້ອຍຢ່າງໄວວາ ແລະຂ້ອຍກະໂດດລົງເທິງດາດຟ້າຂອງເຮືອລ່ອງເຮືອ. ຜູ້ຊາຍໃນໝວກເບສບອນທີ່ຈືດຈາງໄດ້ຟ້າວອອກໄປທັນທີ. ຂະນະ​ທີ່​ເຄື່ອງ​ຈັກ​ກາ​ຊວນ​ຄູ່​ແຝດ​ທີ່​ມີ​ພະລັງ​ຂອງ​ເຮືອ​ລາດຕະ​ເວນ​ເກີດ​ຂຶ້ນ, ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ເຮືອ​ລຳ​ທີ​ສອງ​ແລ່ນ​ໄປ​ຫາ​ທ່າ​ເຮືອ. ທັນໃດນັ້ນ, ລາວຫັນໜ້າໄປຫາເຮືອລາດຊະວົງຂອງຂ້ອຍ, ເຊິ່ງກຳລັງເຂົ້າໃກ້ທະເລເປີດຢ່າງໄວວາ, ຄັນທະນູຂອງມັນຕັດຜ່ານນ້ຳ, ຄັນທະນູຂອງມັນເຮັດໃຫ້ຫາງໄກ່ອອກມາຈາກສີດ. ບໍ່ດົນ Maria von Alder, ທີ່ຍັງຢືນຢູ່ໃນຕອນທ້າຍຂອງທ່າເຮືອ, ຫຼຸດລົງຂະຫນາດຂອງ doll ແລະຈາກນັ້ນຫາຍໄປຫມົດ. ສອງສາມນາທີຕໍ່ມາເກາະຕົວມັນເອງຫາຍໄປຈາກສາຍຕາ.
  
  
  ທັນໃດນັ້ນຂ້ອຍກໍ່ຮູ້ວ່າພວກເຮົາຖືກໄລ່ຕາມເຮືອອື່ນ. ຄວາມເຢັນທີ່ຄຸ້ນເຄີຍແລ່ນລົງມາຕາມກະດູກສັນຫຼັງຂອງຂ້ອຍ. ບາງຄົນເຮັດຜິດພາດຮ້າຍແຮງ - ມັນເປັນຂ້ອຍບໍ?
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມຄິດອອກ, ແລະໄວ. ເຮືອອີກລຳໜຶ່ງເປັນກຳປັ່ນສັດຕູທີ່ພະຍາຍາມເຂົ້າມາຫາຂ້ອຍ, ຫຼືຂ້ອຍຍອມໃຫ້ຕົນເອງຖືກເອົາເຮືອຜິດ, ແລະອີກລຳໜຶ່ງແມ່ນເຮືອຮອກທີ່ສົ່ງໄປ Whiskey Cay. ກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະມີໂອກາດເຮັດມັນອີກ, ຜູ້ຊາຍໃນໝວກເບສບອນບອກຂ້ອຍວ່າຂ້ອຍຢາກຮູ້ຫຍັງ.
  
  
  "ກະລຸນາຢ່າເຮັດຫຍັງໂງ່, ທ່ານ Dawes," ລາວເວົ້າ. ລາວ​ໄດ້​ຖິ້ມ​ຜ້າ​ກັນ​ນໍ້າ​ໃສ່​ດາດ​ຟ້າ​ແລະ​ຈັບ​ເອົາ​ປືນ​ທີ່​ຖືກ​ຢຽບ​ຢູ່​ໃຕ້​ມັນ. ຖັງຖືກຊີ້ໃສ່ຫນ້າເອິກຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ຢ່າງນ້ອຍ ລາວບໍ່ຮູ້ຊື່ແທ້ຂອງຂ້ອຍ. ແຕ່ຂ້ອຍຍັງບໍ່ສາມາດອະທິບາຍໄດ້ວ່າລາວຮູ້ໄດ້ແນວໃດວ່າຂ້ອຍຈະລໍຖ້າ boa constrictor ຢູ່ທ່າເຮືອຢູ່ Whiskey Cay.
  
  
  
  
  
  ທ.
  
  
  ມີ​ສຽງ​ຮ້ອງ​ຈາກ​ຊາຍ​ຄົນ​ນັ້ນ​ຢູ່​ໜ້າ​ກຳ​ປັ່ນ​ລຳ​ນີ້, ແລະ​ເຮືອ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ຫາ​ໜ້າ​ເຮືອ​ໂດຍ​ມີ​ບັນ​ຊີ​ລາຍ​ຊື່​ຢ່າງ​ກະ​ທັນ​ຫັນ​ທີ່​ເກືອບ​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ພວກ​ເຮົາ​ລົ້ມ​ອອກ​ຈາກ​ຕີນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຮົາເຫັນວ່າບັນຫາແມ່ນຫຍັງ - ວັດຖຸເງິນທີ່ແປກປະຫຼາດເຈາະນ້ໍາເກືອບໂດຍກົງຂ້າງເທິງດັງຂອງພວກເຮົາ. ເຮືອ​ທີ່​ແລ່ນ​ໄລ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍິງ​ລູກ​ສອນ​ໄຟ, ແຕ່​ລູກ​ສອນ​ໄຟ​ໄດ້​ພາດ​ພວກ​ເຮົາ​ແລະ​ບິນ​ອອກ​ສູ່​ທະ​ເລ.
  
  
  ແຕ່ຊ່ວງເວລາສັ້ນໆນັ້ນ, ເມື່ອທຸກມືຢູ່ເທິງເຮືອກຳປັ່ນສູນເສຍການດຸ່ນດ່ຽງ, ໄດ້ໃຫ້ໂອກາດຂ້ອຍຕ້ອງດຶງເອົາ Wilhelmina, Luger ທີ່ຖືກດັດແປງຂອງຂ້ອຍດ້ວຍຖັງສາມນິ້ວ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຢູ່ກັບ Maria ຢູ່ Whiskey Cay, ຂ້ອຍເຊື່ອງມັນໄວ້ໃນຫ້ອງລັບຢູ່ໃນກະເປົາຂອງຂ້ອຍ. ແຕ່ກ່ອນທີ່ຈະອອກຈາກຫ້ອງຂອງພວກເຮົາໃນຕອນເຊົ້າມື້ນັ້ນ, ໃນຂະນະທີ່ Maria ຢູ່ໃນຫ້ອງອື່ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນລ່ວງຫນ້າທີ່ຈະເອົາມັນເຂົ້າໄປໃນຖົງ crotch ທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໃສ່ໃນກາງເກງຂອງຂ້າພະເຈົ້າເພື່ອໃຫ້ຂ້າພະເຈົ້າສາມາດບັນລຸປືນໄດ້ໂດຍ unzipped ບິນຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ຜູ້ຊາຍທີ່ຖືປືນຍັງນອນຢູ່ເທິງຮົ້ວ, ຂ້ອຍໄດ້ກົ້ມຕົວລົງ, ປົດມືລາວອອກ ແລະດຶງ Luger ອອກ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ສາ ມາດ ເຫັນ ຄວາມ ແປກ ໃຈ ໃນ ໃບ ຫນ້າ ຂອງ ພຣະ ອົງ ເປັນ Luger ໄດ້ ພົ້ນ ຈາກ ແມງ ວັນ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ. ລາວ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ແກວ່ງ​ຫົວ​ປືນ​ຂຶ້ນ​ເທິງ, ນິ້ວ​ມື​ຂອງ​ລາວ​ບີບ​ລູກ​ປືນ. ພວກເຮົາຍິງໃນເວລາດຽວກັນ. ລູກປືນ 9 ມມ ຂອງ Wilhelmina ປິດຊ່ອງຫວ່າງລະຫວ່າງພວກເຮົາເຄິ່ງວິນາທີໄວຂຶ້ນ. ລູກ​ປືນ​ລູກ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ເອົາ​ໜ້າ​ຂອງ​ຊາຍ​ຄົນ​ນັ້ນ​ອອກ ແລະ​ໄດ້​ຖິ້ມ​ລາວ​ຂ້າມ​ຮົ້ວ​ໄປ​ໃນ​ທະເລ, ແລະ​ລູກ​ປືນ​ໃຫຍ່​ໄດ້​ຍິງ​ໃສ່​ຫົວ​ຫຼັງ​ຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ້າຍ​ອອກ​ໄປ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ, ຈັບ​ເສື້ອ​ຊູ​ຊີ​ດ້ວຍ​ມື​ເບື້ອງ​ຫນຶ່ງ​ແລະ​ເອົາ Luger ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ໃນ​ຖົງ​ໃສ່​ກັບ​ອີກ​ດ້ານ​ຫນຶ່ງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໂດດຂ້າມ railing ເຂົ້າໄປໃນທະເລ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເດົາ​ໄດ້​ວ່າ ຜູ້​ຄົນ​ຢູ່​ໃນ​ເຮືອ​ລຳ​ທີ​ສອງ​ໄດ້​ສົ່ງ​ສັນ​ຍານ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ອອກ​ຈາກ​ເຮືອ​ເມື່ອ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຍິງ​ລູກ​ສອນ​ໄຟ, ແລະ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ກ້ອງ​ສ່ອງ​ແສງ.
  
  
  ເຖິງວ່າຈະມີຄວາມຮ້ອນຂອງມື້, ໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຕີແລະເຂົ້າໄປໃນນ້ໍາ, ນ້ໍາແມ່ນເຢັນຫຼາຍ. ຍັງ​ຖື​ເສື້ອ​ຊູ​ຊີບ​ຢູ່, ຂ້ອຍ​ເກືອບ​ຈະ​ກະ​ໂດດ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ທັນ​ທີ ແລະ​ລອຍ​ອອກ​ຈາກ​ເຮືອ​ລ່ອງ​ເຮືອ​ໄປ​ຫາ​ເຮືອ​ລຳ​ທີ​ສອງ, ເຊິ່ງ​ຕອນ​ນີ້​ແລ່ນ​ມາ​ຫາ​ຂ້ອຍ. ຢູ່ເທິງບ່າຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍເຫັນເຮືອລາດຊະວົງເລີ່ມຫັນມາໃນການຕິດຕາມ.
  
  
  ເຮືອລຳດັ່ງກ່າວຍັງຢູ່ເຄິ່ງກາງ ເມື່ອເຮືອທີ່ໃກ້ເຂົ້າມານັ້ນໄດ້ຍິງລູກປືນຄົກອີກລູກໜຶ່ງ. ລູກ​ສອນ​ໄຟ​ຂອງ​ກອງທັບ​ເຮືອ​ລຳ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ຍິງ​ປືນ​ໃສ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ພຽງ​ແຕ່​ຫ້າ​ແມັດ​ເທົ່າ​ນັ້ນ, ແລະ​ເທື່ອ​ນີ້​ໄດ້​ຕົກ​ໃສ່​ເຮືອ​ລາດ​ຊະ​ວັງ. ມີ​ການ​ລະ​ເບີດ​ອັນ​ໂຫດ​ຮ້າຍ​ແຮງ ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ຄື້ນ​ຊ໊ອກ​ຢ່າງ​ແຮງ​ທີ່​ແຜ່​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ນ​້​ໍ​າ​ຄ້າຍ​ຄື​ກະ​ແສ​ໄຟ​ຟ້າ​ຜ່ານ​ສາຍ​ໄຟ​ສົດ​ເປົ່າ. ເຮືອລຳດັ່ງກ່າວໄດ້ແຕກອອກເປັນຕ່ອນໆ, ລ້ຽງນ້ຳກ້ອນໃຫຍ່, ຊາກຫັກພັງ ແລະ ສົບ.
  
  
  ພາຍໃນບໍ່ເທົ່າໃດວິນາທີ ເຮືອທີ່ໄລ່ຕາມມາໄດ້ດຶງມາພ້ອມໆກັນ ແລະຊ່ວຍຍົກຂ້ອຍຂຶ້ນເທິງເຮືອ. ເມື່ອຢູ່ເທິງເຮືອ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນວ່າເຮືອລໍານີ້ແມ່ນສໍາເນົາທີ່ແນ່ນອນຂອງເຮືອລ່ອງເຮືອທີ່ຫາກໍ່ຖືກທໍາລາຍ; ແມ່ນແຕ່ການປອກເປືອກ ແລະສີຂັດສີ ແລະຈຳນວນຄົນຢູ່ເທິງເຮືອ. ​ແຕ່​ເທື່ອ​ນີ້ ມີ​ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ນຶ່ງ​ໄດ້​ສະ​ແດງ​ບັດ​ທີ່​ມີ​ປະທັບ​ຕາ​ຂອງ​ສະຫະລັດ ​ແລະ​ລາຍ​ເຊັນ​ຂອງ​ປະທານາທິບໍດີ.
  
  
  "ພວກເຮົາຂໍອະໄພໃນຄວາມບໍ່ສະດວກ," ຜູ້ຊາຍເວົ້າສັ້ນໆ. “ພວກ​ເຮົາ​ມາ​ຮອດ​ທ່າ​ເຮືອ​ຢູ່ Whisky Cay ຊ້າ. ມີຄົນສ້າງຄວາມເສຍຫາຍເລັກໆນ້ອຍໆໃສ່ເຄື່ອງປັ່ນໄຟຂອງພວກເຮົາເພື່ອຊັກຊ້າພວກເຮົາ. ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ເຫັນ​ເຮືອ​ອີກ​ລຳ​ໜຶ່ງ​ອອກ​ໄປ​ນຳ​ເຈົ້າ, ພວກ​ເຮົາ​ເດົາ​ໄດ້​ວ່າ​ເກີດ​ຫຍັງ​ຂຶ້ນ.”
  
  
  “ຂໍຂອບໃຈ,” ຂ້ອຍຍິ້ມ. "ເຈົ້າໄດ້ຫາຍດີແລ້ວ."
  
  
  ລາວບໍ່ໄດ້ຍອມຮັບວ່າລາວເປັນມືອາຊີບແທ້ໆ. ແທນ​ທີ່​ຈະ​ເປັນ, ລາວ​ເວົ້າ​ວ່າ, “ເຈົ້າ​ອາດ​ຢາກ​ປ່ຽນ​ເປັນ​ເຄື່ອງນຸ່ງ​ແຫ້ງ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ໄປ​ເຖິງ​ຈຸດ​ໝາຍ​ປາຍທາງ. ຊັ້ນລຸ່ມຢູ່ໃນຫ້ອງໂດຍສານເຈົ້າຈະພົບເຫັນເຄື່ອງນຸ່ງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລົງໄປຊັ້ນລຸ່ມແລະປ່ຽນເປັນ jeans ສົດ, ເສື້ອກິລາ, ເກີບແລະຖົງຕີນ. ມັນບໍ່ແມ່ນເຄື່ອງນຸ່ງແຖວ Saville, ແຕ່ມັນສະອາດ ແລະແຫ້ງ. ໜ່ວຍກູ້ໄພຂອງຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຖາມຂ້ອຍ ຫຼືສະເໜີຂໍ້ມູນໃດໆໃຫ້ຂ້ອຍ. ມັນອາດຈະເປັນ CIA, ແຕ່ຂ້ອຍຍັງບໍ່ຮູ້ວ່າພວກເຂົາວາງແຜນແນວໃດເພື່ອໃຫ້ຂ້ອຍກັບຄືນໄປແຜ່ນດິນໃຫຍ່ດ້ວຍຄວາມໄວທີ່ Hawk ຢູ່ໃນໃຈ.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍລຸກຂຶ້ນ, ຜູ້ຊາຍຄົນດຽວກັນທີ່ເວົ້າກັບຂ້ອຍກ່ອນຫນ້ານັ້ນບອກຂ້ອຍວ່າພວກເຮົາຄວນຈະໄປຮອດຈຸດໂອນໃນເວລາປະມານຫົກນາທີ.
  
  
  ຂ້ອຍຫົວຫົວ, ແຕ່ຍັງບໍ່ເຂົ້າໃຈວ່າລາວເວົ້າຫຍັງ. ພວກເຮົາອອກຈາກສາຍຕາຂອງ Whiskey Cay ສໍາລັບບາງເວລາ, ແລະຈາກສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຮູ້ວ່າສ່ວນຫນຶ່ງຂອງມະຫາສະຫມຸດ Atlantic ນັ້ນບໍ່ມີແຜ່ນດິນອື່ນນອກເຫນືອຈາກສະຫະລັດສໍາລັບທາງທິດຕາເວັນຕົກຫຼາຍກິໂລແມັດ. ທັງໝົດທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຫັນໄດ້ແມ່ນຄື້ນພູຂອງທະເລສີຟ້າຢູ່ທຸກດ້ານ. .
  
  
  ໃນເວລາ 5 ນາທີ 50 ວິນາທີຕໍ່ມາ ພວກເຮົາໄດ້ເຫັນກຳປັ່ນບັນທຸກເຮືອບິນຂອງກອງທັບເຮືອສະຫະລັດ, ແລະຜູ້ຊາຍຢູ່ເທິງເຮືອກັບຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ພວກເຮົາຢູ່ນີ້ - ຢູ່ໃນປຸ່ມ."
  
  
  ເຮືອບິນອາຍພົ່ນລຳໜຶ່ງນັ່ງຢູ່ເທິງເຮືອບັນທຸກດ້ວຍປີກຂອງມັນພັບລົງ, ຄືກັບນົກທີ່ມືດມົວພັກຜ່ອນກ່ອນທີ່ຈະບິນຕໍ່. ສະມາຊິກລູກເຮືອບາງຄົນໄດ້ຖິ້ມຂັ້ນໄດເຊືອກລົງ ໃນຂະນະທີ່ເຮືອຂອງພວກເຮົາເຂົ້າໃກ້ຝັ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈັບ​ມື​ກັບ​ຜູ້​ກູ້​ໄພ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຂຶ້ນ​ຂັ້ນ​ໄດ. ເຮືອລຳດັ່ງກ່າວໄດ້ຍ້າຍອອກໄປ ແລະເກືອບຈະແນມບໍ່ເຫັນໃນທະເລທີ່ມີພາຍຸກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະໄປຮອດເຮືອ.
  
  
  ນາຍເຮືອໄດ້ມາພົບຂ້ອຍຢູ່ເທິງຈອມພູ, ທັກທາຍຂ້ອຍ, ເຊິ່ງຂ້ອຍໄດ້ກັບຄືນມາ, ແລະ ຟ້າວຖູຂ້ອຍໄປຫາຍົນທີ່ລໍຖ້າຢູ່ເທິງເຮືອບິນ. ເຄື່ອງຈັກ A-4 Skyhawk ແມ່ນແລ້ວ
  
  
  
  
  ຫັນສຸດ, ພະຍາຍາມທີ່ຈະລຸກຂຶ້ນໃນອາກາດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈັບ​ມື​ກັບ​ນັກ​ບິນ, ຊາຍ​ໜຸ່ມ​ຜົມ​ສີ​ແດງ, ໃສ່​ເສື້ອ​ບິນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ປີນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ນັກ​ບິນ​ຫລັງ. ນັກບິນໄດ້ຍົກໂປ້ມືໃຫ້ຂ້ອຍ ແລະພວກເຮົາກໍ່ຂຶ້ນເຮືອບັນທຸກເຮືອບິນຂຶ້ນສູ່ທ້ອງຟ້າດ້ວຍຄວາມໄວທີ່ແຕກຫັກ. ເມື່ອປະທານາທິບໍດີສະຫະລັດເປັນຕົວແທນການທ່ອງທ່ຽວສ່ວນຕົວຂອງເຈົ້າ, ທີ່ພັກອາໄສແມ່ນຊັ້ນໜຶ່ງຢ່າງເຂັ້ມງວດ...
  
  
  ສາມ
  
  
  ຖ້ຽວບິນກັບຄືນໄປລັດຕ່າງໆແມ່ນໄວແລະບໍ່ເປັນເຫດການ. ຈຸດຫມາຍປາຍທາງຂອງພວກເຮົາແມ່ນສະຫນາມບິນ JFK ໃນນິວຢອກແລະພວກເຮົາໄດ້ລົງຈອດຢູ່ໃນທາງແລ່ນທີ່ກະກຽມພິເສດຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ຫຼັງ​ຈາກ​ຕາ​ເວັນ​ແລະ​ທ້ອງ​ຟ້າ​ທີ່​ແຈ່ມ​ໃສ​ຢູ່​ທີ່ Whisky Cay, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ກຽມ​ພ້ອມ​ສໍາ​ລັບ​ຄວາມ​ເຢັນ​ເດືອນ​ມັງ​ກອນ​ທີ່​ຂົມ​ຂື່ນ​ຂອງ​ນະ​ຄອນ​ນິວ​ຢອກ.
  
  
  Hawk ກໍາລັງລໍຖ້າຢູ່ປາຍທາງແລ່ນໃນລົດລີມູຊີນທີ່ຍາວ, ມືດ. ທັນທີ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ປ່ຽນ​ຈາກ​ຍົນ​ໄປ​ຮອດ​ລົດ, ນັກ​ບິນ​ຜົມ​ສີ​ແດງ​ກໍ​ໂບກ​ມື, ຫັນ​ຍົນ​ໄປ​ອ້ອມ​ແອ້ມ​ແລະ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ຫາ​ເຮືອ​ບັນທຸກ​ເຮືອບິນ. ຢູ່ທາງຫນ້າຂອງ limousine ນັ່ງຜູ້ຊາຍສອງຄົນ - ຄົນຂັບລົດແລະ, ຂ້າພະເຈົ້າເດົາ, ຕົວແທນ AX ອື່ນ. ຂ້ອຍຮູ້ວ່າພວກເຮົາຕ້ອງປະເຊີນກັບວິກິດການທີ່ຮ້າຍແຮງ, ເພາະວ່າ Hawke ເກືອບບໍ່ເຄີຍເປີດເຜີຍຕົວຕົນຂອງຕົວແທນຫນຶ່ງໄປຫາຄົນອື່ນ. Hawk ແຕະໃສ່ແຜ່ນແກ້ວທີ່ແຍກພວກເຮົາອອກຈາກຜູ້ຊາຍທີ່ຢູ່ທາງຫນ້າ, ແລະລົດ limo ໄດ້ຂັບລົດຜ່ານສະຫນາມບິນ.
  
  
  "ດີ, N3," Hawk ເວົ້າ, ເບິ່ງອອກຈາກປ່ອງຢ້ຽມ, "ຂ້ອຍສົມມຸດວ່າເຈົ້າບໍ່ມີຂໍ້ມູນໃຫມ່ທີ່ຈະລາຍງານ."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຢ້ານ, ທ່ານ," ຂ້ອຍເວົ້າ, ແຕ່ຂ້ອຍຍັງບອກລາວກ່ຽວກັບເຮືອສໍາຮອງໃນ Whisky Cay ແລະການຊ່ວຍເຫຼືອຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກ່າວຕື່ມວ່າ: "ແນ່ນອນ, ມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະພິສູດວ່າພວກເຂົາໄດ້ຮັບຂໍ້ມູນແນວໃດ. Maria von Alder ອາດຈະບໍ່ເຂົ້າຮ່ວມເລີຍ."
  
  
  “Hmm,” ພຽງແຕ່ Hawk ຕອບ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຂັບ​ລົດ​ໄປ​ໃນ​ຄວາມ​ງຽບ​ສະ​ຫງົບ​ເປັນ​ເວ​ລາ​ບໍ່​ພໍ​ເທົ່າ​ໃດ​ວິ​ນາ​ທີ ກ່ອນ​ທີ່​ທ່ານ Hawk ໄດ້​ຫັນ​ໜ້າ​ແລະ​ເວົ້າ​ຢ່າງ​ເຄັ່ງ​ຕຶງ, “ປະ​ທານ​ພັກ​ກອມ​ມູ​ນິດ​ລັດ​ເຊຍ ມີ​ກຳ​ນົດ​ຈະ​ມາ​ຮອດ​ທີ່​ນີ້​ຢູ່ JFK ໃນ​ເວ​ລາ​ປະ​ມານ 6 ນາ​ທີ. ລາວ​ຈະ​ພົບ​ປະ​ກັບ​ຄົນ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ບາງ​ຄົນ​ໃນ​ກອງ​ປະ​ຊຸມ​ລັບ​ຢູ່​ສະ​ຫະ​ປະ​ຊາ​ຊາດ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ບິນ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ໃນ​ມື້​ອື່ນ. ພວກເຮົາໄດ້ຮັບຄວາມຮັບຜິດຊອບຕໍ່ຄວາມປອດໄພຂອງລາວໃນຂະນະທີ່ລາວຢູ່ທີ່ນີ້. ນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການເຈົ້າດ່ວນ.
  
  
  ມັນເປັນເວລາຂອງຂ້ອຍທີ່ຈະຈົ່ມວ່າ, "ຫືມ."
  
  
  ລົດລິມູຊີນໄດ້ຊ້າລົງ ແລະຕອນນີ້ໄດ້ຢຸດຢູ່ໃກ້ກັບທາງແລ່ນຂອງສະໜາມບິນແຫ່ງໜຶ່ງ, ບ່ອນທີ່ມີຜູ້ຄົນ ແລະລົດຈຳນວນຫຼວງຫຼາຍລໍຖ້າມັນຢູ່. Hawk ເນີ້ງໄປຂ້າງຫນ້າແລະຊີ້ໄປຫາ turbojet ຍັກໃຫຍ່ທີ່ລົງມາຈາກທ້ອງຟ້າ. "ຜູ້ເຂົ້າຊົມຂອງພວກເຮົາແມ່ນທັນເວລາ," ລາວໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ, ຫລຽວເບິ່ງໂມງກະເປົ໋າທີ່ລາວໃສ່ໃສ່ໂສ້ງໃສ່ເສື້ອຄຸມຂອງລາວ.
  
  
  ທັນທີ​ທີ່​ເຮືອບິນ​ຂອງຣັດ​ເຊຍ​ຢຸດ​ຢູ່​ເທິງ​ທາງ​ແລ່ນ, ພະນັກງານ​ຂອງ​ສະໜາມ​ບິນ​ກໍ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ຂັ້ນ​ໄດ​ໄປ​ເຖິງ​ປະຕູ​ຫ້ອງ​ໂດຍສານ​ແລະ​ປະທານ​ພັກ​ໂຊ​ວຽດ​ກໍ​ຍ່າງ​ອອກ​ໄປ. ລາວໄດ້ຖືກເຝົ້າເບິ່ງໂດຍເຈົ້າຫນ້າທີ່ລັດເຊຍອີກຫຼາຍໆຄົນຈາກຍົນຂະຫນາດໃຫຍ່, ແລະຢູ່ທາງຫນ້າຂອງຂັ້ນໄດ, ກຸ່ມທັງຫມົດໄດ້ຖືກລ້ອມຮອບທັນທີໂດຍຕໍາຫຼວດແລະເຈົ້າຫນ້າທີ່ຮັກສາຄວາມປອດໄພ - ທັງລັດເຊຍແລະອາເມລິກາ - ແລະຖືກນໍາໄປຫາແຖວລົດ. ​ເມື່ອ​ຂະບວນ​ແຫ່​ຂະ​ບວນ, ນຳ​ໂດຍ​ກຸ່ມ​ນັກ​ຂີ່​ລົດຈັກ​ຢູ່​ນິວຢອກ, ​ໄດ້​ອອກ​ເດີນທາງ, ລົດ​ລິ​ມູຊີນ​ຂອງ​ພວກ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂັບ​ຂີ່​ກົງ​ຫຼັງ​ລົດ​ຂອງ​ປະທານ​ໂຊ​ວຽດ. ບໍ່ດົນພວກເຮົາກໍເຂົ້າໄປເຖິງປະຕູຂອງອົງການສະຫະປະຊາຊາດ, ທຸງສາຍຍາວອັນສະຫງ່າງາມ ພັດກະພິບໄປຢ່າງໄວໃນລົມໜາວ.
  
  
  ​ເມື່ອ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຕຶກ​ນັ້ນ, ກຸ່ມ​ຄົນ​ທັງ​ໝົດ​ໄດ້​ຖືກ​ຍ້າຍ​ໄປ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ສະ​ພາ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ສ່ວນ​ຕົວ​ຢ່າງ​ໄວ. ມັນເປັນຫ້ອງໂຖງທີ່ກວ້າງຂວາງ, ບໍ່ມີປ່ອງຢ້ຽມ, ມີບ່ອນນັ່ງຖືກຈັດລຽງເປັນຊັ້ນໆ ຄ້າຍກັບບ່ອນຈອດລົດສໍາລັບຜູ້ຊົມ, ມີແທ່ນປາໄສຢູ່ໃຈກາງບ່ອນທີ່ປະທານໂຊວຽດ ແລະພັກຂອງທ່ານ, ເຊັ່ນດຽວກັນກັບທີ່ປຶກສາດ້ານຄວາມປອດໄພຂອງສະຫະລັດ ແລະຜູ້ຊ່ວຍຂອງລາວ, ໄດ້ນັ່ງຂອງເຂົາເຈົ້າ. . Hawke, ຕົວແທນຂອງ AX ອື່ນແລະຂ້າພະເຈົ້າມີບ່ອນນັ່ງແຖວຫນ້າ, ຢູ່ໃກ້ກັບຕໍາຫຼວດຄວາມປອດໄພຂອງລັດເຊຍ escoring ຜູ້ນໍາ Soviet ຈາກ Moscow. ພວກ​ເຮົາ​ມີ​ຕົວ​ແທນ​ການ​ບັງ​ຄັບ​ໃຊ້​ກົດ​ໝາຍ​ຂອງ​ເມືອງ, ລັດ ແລະ​ລັດ​ຖະ​ບານ​ກາງ​ຢູ່​ເບື້ອງ​ຫລັງ​ພວກ​ເຮົາ. ກອງປະຊຸມ, ແນ່ນອນ, ໄດ້ປິດສາທາລະນະ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍສອງຄົນໄດ້ຕິດຕໍ່ສື່ສານຜ່ານນາຍພາສາ, ເຊິ່ງແປດ້ວຍສຽງກະຊິບຈາກຫນຶ່ງໄປຫາອີກຄົນຫນຶ່ງ, ເພື່ອບໍ່ໃຫ້ສິ່ງທີ່ເວົ້າອອກມາຈາກບ່ອນທີ່ພວກເຮົານັ່ງຢູ່. ມັນຄ້າຍຄືກັບການເບິ່ງການສະແດງຂອງ pantomime ແລະຄາດເດົາສິ່ງທີ່ນັກສະແດງເວົ້າໂດຍ gestures ຂອງເຂົາເຈົ້າ.
  
  
  ໃນຕອນທໍາອິດເບິ່ງຄືວ່າຜູ້ຊາຍທັງສອງໃຈຮ້າຍແລະສົງໃສ. ມີ​ການ​ເຮັດ​ໜ້າ​ຕາ, ໜ້າ​ຕາ​ແລະ​ຕີ​ດ້ວຍ​ກຳ​ປັ້ນ​ຫຼາຍ. ບໍ່​ດົນ​ຄວາມ​ຄຽດ​ແຄ້ນ​ກໍ​ພາ​ໃຫ້​ເກີດ​ຄວາມ​ງຶດ​ງໍ້, ແລະ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ວ່າ​ຊາຍ​ສອງ​ຄົນ​ເປັນ​ມິດ​ກັນ​ຫຼາຍ​ຂຶ້ນ. ປາກົດວ່າພວກເຂົາເລີ່ມຮັບຮູ້ວ່າບໍ່ມີປະເທດໃດຢູ່ເບື້ອງຫຼັງເຫດການທີ່ແປກປະຫຼາດ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນບໍ່ດົນ, ກອງປະຊຸມໄດ້ສິ້ນສຸດລົງ, ແລະປະທານຂອງສະຫະພາບໂຊວຽດແລະທີ່ປຶກສາດ້ານຄວາມປອດໄພຂອງສະຫະລັດໄດ້ຢືນຈັບມືກັນ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຫນຶ່ງໃນສະມາຊິກຂອງພັກຂອງປະທານໂຊວຽດ - ຂ້າພະເຈົ້າຕໍ່ມາໄດ້ຮູ້ວ່າລາວເປັນເອກອັກຄະລັດຖະທູດລັດເຊຍ - ໄດ້ກ້າວໄປສູ່ການເປັນປະທານຂອງຄອມມິວນິດ. ລາວຖືລູກລະເບີດທີ່ດຶງອອກຈາກຖົງຂອງລາວ. ຜູ້ຊາຍຄົນນັ້ນໄດ້ປົດມືລະເບີດອອກ ແລະຖິ້ມມັນໃສ່ຜ້າພົມອັນດີຢູ່ຕີນຂອງຜູ້ນຳຣັດເຊຍ.
  
  
  ໃນຕອນທີ່ສອງຂອງຄວາມຢ້ານທີ່ເປັນກ້ອນທີ່ຕິດຕາມມາ, ບໍ່ມີສຽງດັງຢູ່ໃນຫ້ອງ. ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ໜ້າ​ຕາ​ຢ້ານ​ທີ່​ສຸດ​ຂອງ​ປະທານ​ໂຊ​ວຽດ ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ລາວ​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ລູກ​ລະ​ເບີດ​ທີ່​ຕາຍ​ແລ້ວ​ທີ່​ນອນ​ຢູ່​ຕີນ​ເກີບ​ຂອງ​ລາວ.
  
  
  
  
  
  ໂດຍ instinctively, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ດຶງ Luger Wilhelmina ຂອງຂ້າພະເຈົ້າອອກຈາກ holster ຂອງມັນ, ແຕ່ Hawk ຈັບແຂນຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ໃນ​ຄວາມ​ເປັນ​ຈິງ, ນັບ​ຕັ້ງ​ແຕ່​ລາວ​ໄວ​ກວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ເຫັນ​ວ່າ​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຮັດ​ໄດ້. ລູກປືນພຽງແຕ່ຈະລະເບີດລູກລະເບີດໄວຂຶ້ນ. ຜູ້ນໍາລັດເຊຍບໍ່ມີເວລາທີ່ຈະຍ້າຍອອກໄປ.
  
  
  ໃນເວລານີ້, ທຸກຄົນຢູ່ໃນຫ້ອງເປັນອໍາມະພາດ, ເອກອັກຄະລັດຖະທູດລັດເຊຍ - ຜູ້ຊາຍທີ່ຖິ້ມລູກລະເບີດວ່າງ - ຟ້າວໄປຫາລະເບີດ. ມີການລະເບີດ muffled; ແຮງຕາຍຂອງລູກລະເບີດໄດ້ຖືກສະກັດກັ້ນໂດຍຮ່າງກາຍຂອງຜູ້ຊາຍ. ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ພຣະ​ອົງ​ໄດ້​ຖືກ​ແຍກ​ອອກ​ເປັນ​ຕ່ອນ​, ຫົວ​ຂອງ​ພຣະ​ອົງ​ໄດ້​ຖືກ​ຕັດ​ອອກ​ຈາກ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ຕົນ​.
  
  
  ​ຜົນ​ຮ້າຍ​ຢ້ອນ​ຫຼັງ​ຂອງ​ການ​ລະ​ເບີດ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ປະ​ທານ​ຄະ​ນະ​ກຳ​ມະ​ການ​ແລະ​ຄົນ​ອື່ນໆ​ທີ່​ຢູ່​ທີ່​ແທ່ນ​ປາ​ໄສ​ຕົກ​ໃຈ, ແຕ່​ບໍ່​ດັ່ງ​ນັ້ນ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ກໍ​ຍັງ​ບໍ່​ໄດ້​ຮັບ​ບາດ​ເຈັບ. Hawk ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທັນ​ທີ​ທັນ​ໃດ​ໄດ້​ຍ້າຍ​ຄະ​ນະ​ຜູ້​ແທນ​ລັດ​ເຊຍ​ແລະ​ອາ​ເມລິ​ກາ​ຈາກ​ຫ້ອງ​ການ​ໄປ​ລົດ limousine ລໍ​ຖ້າ​ຢູ່​ນອກ. ໄດ້ມີການຈັດແຈງຢ່າງຮີບດ່ວນເພື່ອໃຫ້ທີ່ປຶກສາດ້ານຄວາມໝັ້ນຄົງຂອງສະຫະລັດ ແລະ ພະນັກງານຂອງລາວກັບຄືນໄປກຸງວໍຊິງຕັນ, ໃນຂະນະທີ່ຝ່າຍຣັດເຊຍໄດ້ໄປສະຖານທູດໂຊວຽດ ແລະຢູ່ທີ່ນັ້ນຈົນກວ່າພວກເຂົາຈະອອກໄປຈາກກຸງມົສກູ.
  
  
  ​ໃນ​ຂະນະ​ດຽວ​ກັນ, ໜ່ວຍ​ວາງ​ລະ​ເບີດ EMS ​ແລະ NYPD ​ໄດ້​ເລີ່​ມມາ​ຮອດ​ອົງການ​ສະຫະ​ປະຊາ​ຊາດ ​ໂດຍ​ມີ​ນັກ​ຂ່າວ ​ແລະ ນັກ​ຖ່າຍຮູບ​ທີ່​ກ່ຽວຂ້ອງ. ຫ້ອງການສະພາຄວາມໝັ້ນຄົງເອກະຊົນໄດ້ຖືກສະກັດກັ້ນໂດຍຕຳຫຼວດ ສປຊ, ແຕ່ທ່ານ Hawk ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮັບອະນຸຍາດໃຫ້ກັບຄືນເຂົ້າໄປພາຍໃນ, ບ່ອນທີ່ຊາກສົບຂອງເອກອັກຄະລັດຖະທູດລັດເຊຍ ຫຸ້ມຫໍ່ຜ້າກັນເປື້ອນ ໄດ້ຖືກບັນທຸກໄວ້ເທິງເຮືອແພ. ​ແລ້ວ, ຕຳຫຼວດ​ຮັກສາ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພຣັດ​ເຊຍ ​ແລະ ບັນດາ​ເຈົ້າໜ້າ​ທີ່​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ ພວມ​ກະກຽມ​ຕິດຕາມ​ກວດກາ​ບັນດາ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຂອງ​ທ່ານ​ເອກ​ອັກຄະ​ລັດຖະທູດ.
  
  
  ໄດ້​ມີ​ການ​ໂທ​ຫາ​ທຳ​ນຽບ​ຂາວ ແລະ ປະ​ທາ​ນາ​ທິ​ບໍ​ດີ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ລາຍ​ງານ​ໂດຍ​ຫຍໍ້​ກ່ຽວ​ກັບ​ເລື່ອງ​ນີ້. ກ່ອນ​ການ​ສົນ​ທະ​ນາ​ນີ້​ສິ້ນ​ສຸດ​ລົງ, Hawk ໄດ້​ຖືກ​ໂທ​ຫາ​ໂທລະ​ສັບ​ເພື່ອ​ເວົ້າ​ກັບ​ປະ​ທານ​ປະ​ເທດ. ເມື່ອລາວກັບຄືນມາ, ໃບຫນ້າຂອງຫົວຫນ້າ AX ແມ່ນສີຂີ້ເຖົ່າ.
  
  
  "ມັນເກືອບເປັນໄພພິບັດ," ລາວເວົ້າ, ສັ່ນຫົວຂອງລາວ. “ທ່ານ​ປະ​ທານ​ປະ​ເທດ​ໄດ້​ແຈ້ງ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ລາຍ​ງານ​ຢ່າງ​ເຕັມ​ທີ່​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຂອງ​ເອກ​ອັກ​ຄະ​ລັດ​ຖະ​ທູດ​ໂຊ​ວຽດ​ໃນ​ທັນ​ທີ​ທີ່​ການ​ສືບ​ສວນ​ເປີດ​ເຜີຍ​ອັນ​ໃດ​ໜຶ່ງ. ແຕ່ພວກເຮົາຮູ້ສິ່ງຫນຶ່ງແລ້ວ.”
  
  
  "ມັນ​ແມ່ນ​ຫຍັງ?"
  
  
  "ພຽງແຕ່ສອງຄືນກ່ອນຫນ້ານີ້," Hawk ເວົ້າວ່າ, "ເອກອັກຄະລັດຖະທູດໂຊວຽດເປັນແຂກຢູ່ໃນງານລ້ຽງທີ່ມອບໃຫ້ໂດຍ Helga von Alder ແລະແມ່ຂອງນາງຢູ່ໃນອາພາດເມັນ Park Avenue ຂອງ Helga."
  
  
  "ເຈົ້າ​ແນ່​ໃຈ​ບໍ່?" - ຂ້ອຍຖາມດ້ວຍຄວາມແປກໃຈ.
  
  
  Hawk ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ໃສ່​ຕົວ​ແທນ AX ອື່ນ​ທີ່​ໄປ​ກັບ​ພວກ​ເຮົາ​ໃນ​ລົດ​ລິ​ມູຊີນ​ຈາກ Kennedy. “ຕົວແທນ Z1 ຢູ່ໃນງານລ້ຽງ. ເນື່ອງຈາກວ່າຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ວ່າມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະຕິດຕາມແມ່ຍິງຂອງ von Alder ທັງຫມົດໃນເວລາດຽວກັນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໃຊ້ລາວໃນເລື່ອງນີ້. ຂ້ອຍຕ້ອງການໃຫ້ເຈົ້າທັງສອງໄດ້ຮ່ວມກັນເພື່ອໃຫ້ລາວສາມາດບອກເຈົ້າລາຍລະອຽດຂອງຕອນແລງນັ້ນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້ອຍຕ້ອງການໃຫ້ເຈົ້າເຮັດວຽກ Helga von Alder. ແລະ...
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ທ່ານ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  “ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າຂ້ອຍບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງເຕືອນເຈົ້າກ່ຽວກັບຄວາມຮີບດ່ວນຂອງພາລະກິດຂອງເຈົ້າ. ຕ້ອງມີການເຊື່ອມຕໍ່ບາງຢ່າງລະຫວ່າງທຸລະກິດນີ້ແລະ von Alders. ຊອກຫາລາວ, ໃດກໍ່ຕາມມັນໃຊ້ເວລາ."
  
  
  ສີ່
  
  
  Hawk ໄດ້ໄປຄົນດຽວທີ່ຫ້ອງການນິວຢອກຂອງ AX, ປ່ອຍໃຫ້ Z1 ແລະຂ້ອຍລົມກັນ. ຫຼັງຈາກໃຊ້ເວລາເກືອບໝົດມື້ຢູ່ໃນຍົນຈາກ Whiskey Cay ແລະໃນລົດທີ່ຂັບລົດຈາກ JFK, ຂ້ອຍຮູ້ສຶກຄືກັບວ່າຂ້ອຍຕ້ອງຕີຢູ່ຫ້ອງອອກກຳລັງກາຍ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແນະນໍາວ່າ Z1 ໄປຫາສະໂມສອນກິລາເພື່ອຫຼິ້ນ Handball ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາສົນທະນາ.
  
  
  ແນ່ນອນບໍ່ມີໃຜໃນພວກເຮົາຮູ້ຈັກຊື່ແທ້ຂອງຄົນອື່ນ. Z1 ຕົວເອງມີອາຍຸປະມານຂອງຂ້ອຍ, ສອງນິ້ວສັ້ນກວ່າແລະຫນັກສອງສາມປອນ, ມີຜົມສີເຟືອງແລະຜິວຫນັງທີ່ຍຸດຕິທໍາ. ທັນທີທີ່ພວກເຮົາໄດ້ປ່ຽນເຂົ້າໄປໃນເຄື່ອງແບບກິລາແລະເລີ່ມເກມ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນວ່າລາວເປັນ opponent handball ທີ່ສົມຄວນ. ລາວມີຄວາມງຸ່ມງ່າມ ແລະຕີນຮາບພຽງຢູ່ໃນສະໜາມ, ແຕ່ລາວຕີລູກດ້ວຍແຮງຕາຍ ຈົນມັນກະໂດດຂຶ້ນຄືກັບລູກປືນ ricocheting ແລະເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍເຄື່ອນຍ້າຍໄດ້.
  
  
  "ງານລ້ຽງໃນຄືນທີ່ຜ່ານມາແມ່ນຂ້ອນຂ້າງເປັນງານລ້ຽງ," ລາວໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກວດພົບສໍານຽງພາກໃຕ້ທີ່ອ່ອນເພຍໃນສຽງຂອງລາວ, ປະເພດຂອງສໍານຽງກາງໃຕ້. " von Alders ເຫຼົ່ານີ້ແນ່ນອນຮູ້ວິທີການບັນເທີງ. ມີນັກສະແດງສອງສາມຄົນ, ເອກອັກຄະລັດຖະທູດລັດເຊຍ, ນັກຂຽນອັງກິດສອງຄົນ, ນັກສິລະປິນປ໊ອບນີ້ທີ່ແຕ້ມຮູບບໍ່ມີຫຍັງນອກ ເໜືອ ຈາກຮູບພາບຂອງ jockstraps, ແລະອີກຫຼາຍສິບຄົນທີ່ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍພົບ."
  
  
  "ພວກເຂົາມີອັນໃດທີ່ເບິ່ງຄືວ່າດີໃຈກັບເອກອັກຄະລັດຖະທູດບໍ?" ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖາມໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຕີບານແລະ, ໃນການໂຈມຕີທີ່ປະສົບຜົນສໍາເລັດ, ໄດ້ຂັບມັນເຂົ້າໄປໃນກາງ Z1, ເຮັດໃຫ້ລາວບໍ່ສາມາດກັບຄືນໄດ້.
  
  
  "ເອີ!" - ລາວຈົ່ມ, ຕັ້ງຊື່ຂຶ້ນດ້ວຍຄວາມພະຍາຍາມ, ໃບຫນ້າຂອງລາວປົກຄຸມດ້ວຍເຫື່ອ. ຈາກ​ນັ້ນ, ຕອບ​ຄຳ​ຖາມ​ຂອງ​ຂ້ອຍ, ລາວ​ເວົ້າ​ວ່າ: “ມັນ​ເບິ່ງ​ຄື​ຂ້ອຍ​ວ່າ​ແຂກ​ທັງ​ໝົດ​ເປັນ​ມິດ​ຫຼາຍ​ຕໍ່​ກັນ. ມັນຄືກັບວ່າພວກເຂົາເປັນສະມາຊິກທັງໝົດຂອງສະໂມສອນສະເພາະ. ຖ້າເຈົ້າຮູ້ວ່າຂ້ອຍຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ?"
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ noded. "ແຕ່ແມ່ນ Helga ຫຼືແມ່ຂອງນາງ, Ursula, ເຄີຍຢູ່ຄົນດຽວກັບເອກອັກຄະລັດຖະທູດສໍາລັບເວລາໃດໃນຕອນແລງ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ​ວ່າ​, rushing ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ໃນ​ທົ່ວ​ເວັບ​ໄຊ​ໄດ້​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ຂໍ້​ມູນ​ອັນ​ໃດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄາດ​ວ່າ​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ຈາກ​ລາວ, ແຕ່​ການ​ນຳ​ຫຼື​ການ​ເຊື່ອມ​ຕໍ່​ລະ​ຫວ່າງ​ເອກ​ອັກ​ຄະ​ລັດ​ຖະ​ທູດ​ທີ່​ຕາຍ​ໄປ​ແລ້ວ​ກັບ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ຫຼື von Alders ອາດ​ຈະ​ຊ່ວຍ​ໄດ້.
  
  
  “ບໍ່,” Z1 ຕອບ, ເຮັດສ່ວນແບ່ງຂອງລາວໃນການແລ່ນ. "ຄວາມຈິງແລ້ວ, ຄົນລັດເຊຍໃຊ້ເວລາຫຼາຍທີ່ສຸດໃນການໂອ້ລົມກັບນັກສິລະປິນຄົນນີ້ແລະສຸດທ້າຍໄດ້ສິ້ນສຸດລົງໃນຕອນແລງໂດຍການຊື້ຮູບແຕ້ມສອງແຜ່ນທີ່ຜູ້ຊາຍເອົາມາກັບລາວ.
  
  
  
  
  
  
  ຄວາມຄິດທີ່ປ່າເຖື່ອນມາສູ່ຈິດໃຈຂອງຂ້ອຍ. "ເຈົ້າຈະຄິດແນວໃດຖ້າຂ້ອຍຂໍໃຫ້ AX ປະຕິບັດການສົບຂອງສະຫມອງຂອງຊາວລັດເຊຍທີ່ຕາຍແລ້ວ?"
  
  
  "ເປີດບໍ?" - Z1 exclaimed, ຫັນປະມານແລະເບິ່ງຂ້າພະເຈົ້າ. "ການສຶກສາກ່ຽວກັບສະຫມອງຂອງລາວສາມາດພິສູດໄດ້ຢ່າງໃດ?"
  
  
  "ມັນເປັນພຽງແຕ່ການຄາດເດົາ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເອົາມັນອອກຈາກຫົວຂອງຂ້ອຍວ່າສະຖານະການທັງຫມົດແມ່ນແປກແນວໃດ. ບໍ່ພຽງແຕ່ສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນໃນມື້ນີ້, ແຕ່ວ່າການຄາດຕະກໍາທັງຫມົດທີ່ຜ່ານມາ - ຫຼືຂ້ອຍຄວນເວົ້າວ່າການຂ້າຕົວຕາຍ. ຄົນ​ເຫຼົ່າ​ນີ້​ສ້າງ​ເປັນ​ທີມ​ຂ້າ​ທີ່​ແປກ​ທີ່​ສຸດ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ເຄີຍ​ເຫັນ. ບາງທີພວກເຂົາຖືກຕິດຢາເສບຕິດຄັ້ງທໍາອິດ, ຫຼືຖືກສະກົດຈິດ, ຫຼືຖືກລ້າງສະຫມອງ. ບາງຄົນຕ້ອງເຮັດໃຫ້ພວກເຂົາປະພຶດຕົວແບບບໍ່ສົມເຫດສົມຜົນ. ຕ້ອງມີຄໍາອະທິບາຍ. ບາງທີການກວດສົບຈະໃຫ້ຄໍາຕອບບາງຢ່າງ, ຊ່ວຍໃຫ້ພວກເຮົາເຂົ້າໃຈເຫດຜົນຂອງກໍລະນີນີ້."
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າມັນຄຸ້ມຄ່າທີ່ຈະພະຍາຍາມ." Z1 ຢັບຢັ້ງ.
  
  
  "Hawk ຕ້ອງການໃຫ້ຂ້ອຍຍ້າຍໄປຢູ່ກັບ Helga ໃນທັນທີ," ຂ້ອຍບອກລາວ. “ທັນທີທີ່ພວກເຮົາຈົບເກມ, ຂ້ອຍຈະໂທຫານາງ ແລະພະຍາຍາມຕັ້ງນັດສໍາລັບຄືນນີ້. ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າຄວນລາຍງານໃຫ້ Hawke ຢູ່ສໍານັກງານໃຫຍ່ດີກວ່າ. ໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າບອກລາວວ່າຂ້ອຍຕ້ອງການເຮັດການສົບຂອງຊາວລັດເຊຍ."
  
  
  "ແນ່ນອນ," ລາວເວົ້າ, ຂາດໂອກາດແລະສູນເສຍເກມໃຫ້ກັບຂ້ອຍ.
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ອາບ​ນ້ຳ​ແລະ​ແຕ່ງ​ຕົວ​ແລ້ວ, ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ໄປ​ທີ່​ບາ ແລະ​ມີ​ມາ​ຕິ​ນິ​ເຢັນ​ສອງ​ສາມ​ໜ່ວຍ, ແລະ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂທ​ຫາ Helga von Alder ຈາກ​ຕູ້​ໂທລະສັບ.
  
  
  "ເຂົ້າຫນົມປັງ!" ນາງຮ້ອງໄຫ້ດ້ວຍຄວາມຍິນດີທັນທີທີ່ນາງໄດ້ຍິນສຽງຂອງຂ້ອຍ. "ເຈົ້າກັບມາ. ເອື້ອຍໂງ່ຂອງຂ້ອຍໃຫ້ເຈົ້າໄປ. ແລ້ວພົບກັນຄືນນີ້ບໍ?"
  
  
  “ຂ້ອຍ​ໝາຍ​ຄວາມ​ວ່າ​ແນວ​ໃດ,” ຂ້ອຍ​ບອກ​ນາງ. "ຂ້ອຍຈະເອົາເຈົ້າປະມານແປດ."
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍຈົບການສົນທະນາ, ຕົວແທນ Z1 ແລະຂ້ອຍໄດ້ແຍກທາງກັນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ມຸ່ງຫນ້າໄປຍັງອາພາດເມັນຟຸ່ມເຟືອຍໃນ Sutton Place ທີ່ AX ໄດ້ເຊົ່າສໍາລັບຂ້າພະເຈົ້າ - ຫຼືແທນທີ່ຈະເປັນ "Tony Dawes".
  
  
  ຜົນປະໂຫຍດອັນຫນຶ່ງຂອງການໄປລີ້ຕົວສໍາລັບ AX ແມ່ນວ່າອົງການບໍ່ປະຫຍັດຄ່າໃຊ້ຈ່າຍໃນການສ້າງການປອມຕົວທີ່ເຂັ້ມແຂງສໍາລັບຕົວແທນຂອງຕົນ. ອາພາດເມັນຂອງ Tony Dawes ເປັນຕົວຢ່າງທີ່ດີ. ມັນເປັນ pad ປະລິນຍາຕີທີ່ສະຫງ່າງາມ, ສະຫງ່າງາມ, ມີອຸປະກອນເສີມທັງຫມົດທີ່ຜູ້ຊາຍສາມາດສະຫນອງໃຫ້ແກ່ຕົນເອງ. ປ້ອງກັນສຽງຢູ່ດ້ານນອກ, ສູງພໍທີ່ຈະໃຫ້ທິວທັດຂອງເມືອງ ແລະ ຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ, ແລະມີອຸປະກອນອີເລັກໂທຣນິກໃໝ່ລ່າສຸດທັງໝົດຕັ້ງແຕ່ແສງພາຍໃນເຖິງສຽງ quadraphonic. ການຮ້ອງຂໍພຽງແຕ່ຂອງຂ້ອຍແມ່ນຫ້ອງອອກກໍາລັງກາຍຂະຫນາດນ້ອຍແລະຊາວຫນ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໃຊ້ເວລາສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງມື້ຢູ່ໃນຖົງ punching ແລະ bars ຂະຫນານແລະສໍາເລັດດ້ວຍຊາວຫນ້າ. ມັນແມ່ນເຈັດສາມສິບຫ້າເວລາທີ່ຂ້ອຍໄປ Helga von Alder ໃນຊຸດທັກຊິໂດ.
  
  
  ອາພາດເມັນຂອງ Helga ແມ່ນ penthouse ໃນ Park Avenue ໃນຊຸມປີ 80, ໃນອາຄານຕໍາແຫນ່ງທີ່ເບິ່ງຄືວ່າເປັນສະໂມສອນສ່ວນຕົວຫຼາຍກ່ວາທີ່ຢູ່ອາໄສ. ຂ້ອຍຄາດຫວັງວ່ານາງຈະຢູ່ຄົນດຽວ, ແຕ່ເມື່ອຂ້ອຍໄປຮອດ, ຂ້ອຍເຫັນວ່າ Ursula ຢູ່ທີ່ນັ້ນກັບຜູ້ຊາຍຜົມສີຂີ້ເຖົ່າທີ່ມີໃບຫນ້າທີ່ຄຸ້ນເຄີຍ, ເຖິງແມ່ນວ່າຊື່ຂອງລາວຈະຫນີຂ້ອຍໄປຊົ່ວຄາວ.
  
  
  “ແຕ່ Dumplink,” Helga ທັກທາຍຂ້ອຍ, ຈູບຮິມຝີປາກຂອງຂ້ອຍດ້ວຍການຈູບ Von Alder ທີ່ເປີດປາກປົກກະຕິ ແລະດຶງຂ້ອຍເຂົ້າໄປ, “ເວົ້າສະບາຍດີກັບ Ursi”—ລູກສາວຂອງ Von Alder ເອີ້ນແມ່ Ursi—“ແລະ ຜູ້ຮັບໃຊ້ຂອງນາງ, Byron Timmons. "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮັບຮູ້ຜູ້ຊາຍຄົນນີ້ວ່າເປັນຫນຶ່ງໃນບັນດານັກທຸລະກິດນ້ໍາມັນຂອງປະເທດ. Ursula von Alder ຍັງຈູບຂ້ອຍຢູ່ເທິງສົບ, ເຊິ່ງຢູ່ໄກຈາກແມ່, ແລະ Timmons ຈັບມືຂອງຂ້ອຍຢ່າງຫນັກແຫນ້ນ.
  
  
  "Ursi ແລະ Byron ໄດ້ພຽງແຕ່ອອກໄປ," Helga ກ່າວຕື່ມວ່າ, ຍິ້ມຢ່າງມີກຽດ.
  
  
  Byron Timmons ຈົ່ມວ່າ, "ໂອ້, ແມ່ນແລ້ວ," ແລະເລີ່ມຊ່ວຍ Ursula ໃສ່ເສື້ອ mink ຂອງນາງ.
  
  
  "ພວກເຮົາໄດ້ເວົ້າກ່ຽວກັບອຸປະຕິເຫດທີ່ຮ້າຍແຮງຂອງ Vladimir Kolchak," Helga ເວົ້າ. "ເຈົ້າໄດ້ຍິນຂ່າວນັ້ນບໍ?"
  
  
  "ບໍ່, ຂ້ອຍເວົ້າ. 'ຂ້ອຍບໍ່ຢ້ານ.'
  
  
  "ລາວໄດ້ຖືກຂ້າຕາຍຢູ່ທີ່ສະຫະປະຊາຊາດໃນຕອນບ່າຍນີ້," Helga ເວົ້າຢ່າງໂສກເສົ້າ, "ໃນບາງສິ່ງບາງຢ່າງເຊັ່ນ: ການລະເບີດຂອງເຕົາອົບ."
  
  
  "ຂີ້ຮ້າຍ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າວ່າ, ສົງໄສວ່າ Hawk ໄດ້ມາກັບ "ການລະເບີດຂອງຫມໍ້ນ້ໍາ" ສໍາລັບຫນັງສືພິມຕົນເອງ.
  
  
  "Vladdy ທຸກຍາກ," Helga ເວົ້າວ່າ, "ລາວເຕັມໄປດ້ວຍຊີວິດສະເຫມີ. ຂ້ອຍຈະຄິດຮອດລາວ.
  
  
  "ເຈົ້າຮູ້ຈັກລາວບໍ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  "ໂອ້ ແມ່ນແລ້ວ," Helga ຕອບ. “ລາວເປັນເພື່ອນເກົ່າຂອງ Ursi. ລາວຢູ່ທີ່ນີ້ໃນເຮືອນ, ໃນງານລ້ຽງ, ພຽງແຕ່ສອງຄືນກ່ອນຫນ້ານີ້.
  
  
  "ພວກເຮົາທຸກຄົນຈະຄິດຮອດລາວ," Ursula ເວົ້າຊ້ຳ, ຈູບ Helga ທີ່ແກ້ມ, ແຕະຮິມຝີປາກຂອງຂ້ອຍໄປຫານາງ, ແລະມຸ່ງຫນ້າໄປຫາປະຕູ. Byron Timmons ຕິດຕາມຂ້ອຍ, ຈັບມືຂອງຂ້ອຍຢ່າງຫນັກແຫນ້ນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  ທັນທີທີ່ Helga ປິດປະຕູທາງຫລັງຂອງຄູ່ຜົວເມຍທີ່ອອກໄປ, ນາງໄດ້ຕົກເຂົ້າໄປໃນແຂນຂອງຂ້ອຍດ້ວຍສຽງກະຊິບທີ່ສະກັດກັ້ນແລະກະຊິບວ່າ, "ໂອ້, Dumplink, Byron Timmons ມີຄວາມໂກດແຄ້ນຫຼາຍກັບຂ້ອຍ - ແລະກັບທ່ານ. ຕອນ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ນັດ​ກັບ​ເຈົ້າ​ຕອນ​ບ່າຍ​ມື້​ນີ້ ຂ້ອຍ​ລືມ​ໄປ​ໝົດ​ວ່າ​ຂ້ອຍ​ຈະ​ໄປ​ໂຮງ​ລະຄອນ​ກັບ​ລາວ​ໃນ​ຕອນ​ແລງ​ນີ້. ເມື່ອຂ້ອຍຈື່ໄດ້, ຂ້ອຍຕ້ອງເຮັດການຈັດແຈງຄືນໃຫມ່ທີ່ຫມົດຫວັງແລະໂທຫາ Ursi ເພື່ອທົດແທນມັນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ບອກ Byron ວ່າເຈົ້າເປັນເພື່ອນເກົ່າທີ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເຫັນມາຫຼາຍປີແລະເຈົ້າພຽງແຕ່ຢູ່ໃນເມືອງສໍາລັບຕອນແລງ.
  
  
  “ຂ້ອຍຮູ້ວ່າລາວບໍ່ພໍໃຈກັບບາງສິ່ງບາງຢ່າງ. ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈດຽວນີ້.
  
  
  Helga ດຶງອອກໄປ, ສັ່ນຫົວຂອງນາງ. “ບາງເທື່ອຂ້ອຍອາດຂີ້ຄ້ານຫຼາຍ. ແຕ່ຂ້ອຍຢາກຢູ່ກັບເຈົ້າ."
  
  
  “ຂ້ອຍ​ດີ​ໃຈ,” ຂ້ອຍ​ບອກ​ນາງ, “ແລະ​ເວົ້າ​ຍ້ອງ. ເຈົ້າຢາກໃຫ້ຂ້ອຍພາເຈົ້າໄປໃສ?
  
  
  "ນີ້ແມ່ນຄືນທີ່ບໍ່ດີ," Helga ເວົ້າ.
  
  
  
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເວົ້າ​ຢ່າງ​ງຽບໆ, “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ບາງ​ທີ​ທ່ານ​ຈະ​ດີກ​ວ່າ​ຢູ່​ທີ່​ນີ້​ແລະ​ມີ​ຄວາມ​ສະ​ດວກ​ສະ​ບາຍ. ຖ້າທ່ານບໍ່ສົນໃຈສິ່ງທີ່ງ່າຍດາຍ, ເຊັ່ນ: ແຊມເປນແລະ caviar. ຂ້ອຍ​ຢ້ານ​ວ່າ​ນີ້​ເປັນ​ສິ່ງ​ທັງໝົດ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ມີ​ຢູ່​ໃນ​ເຮືອນ ແລະ​ບັດ​ນີ້​ພວກ​ຄົນ​ຮັບໃຊ້​ມີ​ມື້​ພັກ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຄິດເຖິງວິທີທີ່ດີກວ່າທີ່ຈະໃຊ້ເວລາຕອນແລງ."
  
  
  ນາງໄດ້ປະຫລາດໃຈຂ້ອຍ. ນາງໄດ້ນຸ່ງຊຸດຕອນແລງສີຂາວທີ່ແຫນ້ນຫນາ, ຜົມສີທອງຂອງນາງໄດ້ຖືກຈັດໃສ່ຢ່າງລະມັດລະວັງ, ແລະນາງໃສ່ສາຍຄໍເພັດຮອບຄໍຂອງນາງດ້ວຍແຫວນເພັດທີ່ກົງກັນທີ່ຫ້ອຍຈາກຕຸ່ມຫູຂອງນາງ. ນາງໄດ້ກຽມພ້ອມສໍາລັບຄືນຫນຶ່ງຢູ່ໃນຕົວເມືອງ. ​ແຕ່​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮູ້​ວ່າ​ພວກ​ຜູ້ຍິງ​ຊາວ Von Alder ອາດ​ຈະ​ນຸ່ງ​ເສື້ອ​ແບບ​ນັ້ນ​ໄປ​ນັ່ງ​ຢູ່​ອ້ອມ​ເຮືອນ​ໃນ​ຕອນ​ແລງ.
  
  
  Helga ເປີດດົນຕີແລະປິດໄຟ. ບໍ່ດົນນາງໄດ້ເອົາແຊມເປນ ແລະຄາເວຍອອກມາ, ແລະພວກເຮົານັ່ງຄຽງຂ້າງກັນຢູ່ຫ້ອງນັ່ງຫຼິ້ນທີ່ພິມເສືອດາວຢູ່ຕໍ່ໜ້າປ່ອງຢ້ຽມທີ່ສູງຈາກພື້ນຫາເພດານ ເຊິ່ງພວກເຮົາເບິ່ງແສງໄຟໃນເມືອງ ແລະ ຄວາມມືດຫິມະ.
  
  
  "ເຈົ້າຮູ້, Tony," Helga ເວົ້າອ່ອນໆ, ຫັນໄປຫາຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາທັງສອງກິນແຊມເປນເຢັນ, "ເຈົ້າບໍ່ຄືກັບຜູ້ຊາຍຄົນອື່ນທີ່ຂ້ອຍເຄີຍຮູ້ຈັກໃນຊີວິດຂອງຂ້ອຍ. ປົກກະຕິແລ້ວຂ້າພະເຈົ້າສາມາດເຂົ້າໃຈເຂົາເຈົ້າຂ້ອນຂ້າງງ່າຍດາຍ, ເຂົ້າໃຈສິ່ງທີ່ເຂົາເຈົ້າຕ້ອງການຈາກແມ່ຍິງ. ກັບເຈົ້າ, ຂ້ອຍບໍ່ແນ່ໃຈ, ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍຮູ້ຈັກເຈົ້າເປັນເວລາດົນນານ. ແລະນັ້ນແມ່ນບັນຫາ. ຂ້ອຍສົນໃຈເລື່ອງນີ້, ແລະຂ້ອຍຄິດວ່າແມ່ຍິງ Von Alder ອື່ນໆແມ່ນຄືກັນ, ລວມທັງ Ursi. ທັນທີທັນໃດນາງນັ່ງຊື່. "ເຈົ້າມັກມັນກັບ Maria ບໍ?"
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ noded ຊື່ສັດ. “ນາງງາມ. ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນທັງຫມົດຂອງທ່ານ. ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ທ່ານເປັນ triplets ດຽວກັນ.
  
  
  "ບໍ່ຄືກັນຫມົດ." ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເຫັນ smile ຂອງ ນາງ ໃນ twilight ໄດ້. ນາງ​ເອົາ​ຈອກ​ແຊມ​ເປນ​ລົງ​ແລະ​ເລື່ອນ​ລົງ​ໃສ່​ຕັ່ງ​ຍາວ, ​ກົດ​ຮ່າງກາຍ​ຂອງ​ນາງ​ໃສ່​ກັບ​ຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ສຶກເຖິງຄວາມອົບອຸ່ນຂອງຮ່າງກາຍຂອງນາງໂດຍຜ່ານເຄື່ອງນຸ່ງ. ກິ່ນຫອມທີ່ແປກປະຫຼາດຂອງນໍ້າຫອມຂອງນາງເຮັດໃຫ້ແອວຂອງຂ້ອຍຕື່ນເຕັ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫຼຸດ​ນິ້ວ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພາຍ​ໃຕ້​ສາຍ​ຂອງ dress ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ຢຸດ​ເຊົາ​ການ.
  
  
  "Helga," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ຫືມ?"
  
  
  "ຄົນນີ້, Kolchak ຫຼື Vlady, ຕາມທີ່ເຈົ້າເອີ້ນລາວ - ເຈົ້າໄດ້ເຫັນລາວຫຼາຍບໍ?"
  
  
  ນາງເຂົ້າໃຈຜິດຄໍາຖາມຂອງຂ້ອຍ. "ທ່ານບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງອິດສາລາວ, Dumplink." ນາງ​ໄດ້​ຍ້າຍ​ເຂົ້າ​ໃກ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ຂາ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ສໍາ​ພັດ.
  
  
  “ບໍ່, ແຕ່ຂ້ອຍຢາກຮູ້ຢາກເຫັນ,” ຂ້ອຍຢືນຢັນ. "ລາວໄດ້ໄປຢ້ຽມຢາມເຈົ້າຫຼືຄອບຄົວຂອງເຈົ້າເລື້ອຍໆໃນສອງສາມອາທິດຜ່ານມາບໍ?"
  
  
  ນາງໄດ້ຍັບຍັ້ງ, ຍັງກອດຂ້ອຍຢູ່. “Vlady ແມ່ນໜຶ່ງໃນຄົນເຫຼົ່ານັ້ນທີ່ຢູ່ ຫຼືຢູ່ສະເໝີສຳລັບໝູ່ຂອງຂ້ອຍ. ເຈົ້າສັງເກດເຫັນລາວເມື່ອລາວຢູ່, ເຈົ້າບໍ່ຄິດຮອດລາວເມື່ອລາວບໍ່ຢູ່." ນາງໄດ້ຍ້າຍດ້ວຍຄວາມອົດທົນ. “ແຕ່ອະດີດນີ້ຄືປັດຈຸບັນ. ປະຈຸບັນແມ່ນມີຄວາມ ສຳ ຄັນກວ່າສະ ເໝີ ໄປ.”
  
  
  ຂ້ອຍຮູ້ວ່ານັ້ນແມ່ນທັງໝົດທີ່ນາງຈະເວົ້າ. ບາງທີນາງຕ້ອງການເຊື່ອງບາງສິ່ງບາງຢ່າງ, ຫຼືບາງທີນາງກໍ່ບໍ່ມີຫຍັງເວົ້າກ່ຽວກັບ Kolchak. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າຂ້ອຍໄດ້ປະຕິບັດຄວາມຮັບຜິດຊອບຂອງຂ້ອຍໃນເວລານີ້.
  
  
  ດຽວນີ້ຂ້ອຍມີຄວາມຮັບຜິດຊອບໃນຕົວເອງທີ່ຈະບໍ່ປ່ອຍໃຫ້ໂອກາດນີ້ຜ່ານນິ້ວມືຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃຊ້​ນິ້ວ​ມື​ເຫຼົ່າ​ນີ້​ເພື່ອ​ປົດ​ສາຍ​ຂອງ​ການ​ນຸ່ງ Helga. ນາງ​ໄດ້​ດຶງ​ສາຍ​ແອວ​ທັງ​ສອງ​ລົງ​ແຂນ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ຜ້າ​ຂາວ​ອ່ອນ​ໄດ້​ຕົກ​ຮອບ​ແອວ.
  
  
  ນາງບໍ່ໄດ້ໃສ່ຊຸດຊັ້ນໃນ. ເມື່ອນາງເອນຫຼັງ, ເຕົ້ານົມທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍຮູບຮ່າງຂອງນາງກໍລຸກຂຶ້ນ, ຫົວນົມປາຍສີບົວຂອງນາງຢືນຢູ່ປາຍ. ນາງໄດ້ກົ້ມໜ້າເຂົ້າໄປພົບໜ້າຂ້ອຍຈົນປາກຂອງຂ້ອຍເຕັມໄປດ້ວຍອັນໜຶ່ງ ແລະຈາກນັ້ນກໍ່ເປັນພູໝາກໂມ. ຮ່າງ ກາຍ ຂອງ ນາງ ສັ່ນ ຢ່າງ ຮຸນ ແຮງ ໃນ ຂະ ນະ ທີ່ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຈູດ ຫົວ ນົມ ຂອງ ນາງ ດ້ວຍ ປາຍ ລີ້ນ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ, ຈົນ ສຸດ ທ້າຍ, ດ້ວຍ ການ ຖອນ ຫາຍ ໃຈ ທີ່ ສັ່ນ ສະ ເທືອນ, ນາງ ໄດ້ ເອົາ ຫົວ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ດ້ວຍ ມື ທັງ ສອງ ແລະ ເອົາ ສົບ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ມາ ຫາ ນາງ. ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຈູບກັນ, ນາງໄດ້ເອົານິ້ວມືຂອງມືເບື້ອງໜຶ່ງລົງລົງຂາຂອງຂ້ອຍ ຈົນກວ່ານາງຈະພົບເຫັນຫຼັກຖານຂອງຄວາມຕື່ນຕົວຂອງຂ້ອຍ. ມືຂອງນາງຄ້າງຢູ່ທີ່ນັ້ນຊົ່ວໄລຍະໜຶ່ງ.
  
  
  “ດີເລີດ, Dumplink, ສິ່ງມະຫັດ,” ນາງກະຊິບຫາຍໃຈບໍ່ອອກ ແລະກົດຮິມຝີປາກໃສ່ຫູຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ນາງ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ພາ​ນາງ​ໄປ​ທົ່ວ​ຫ້ອງ​ດໍາ​ລົງ​ຊີ​ວິດ, ຜ່ານ foyer, ແລະ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ນອນ. ຢູ່​ໃຈກາງ​ຫ້ອງ​ນັ້ນ​ມີ​ຕຽງ​ຮອບ​ໃຫຍ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ໃສ່​ນາງ​ແລະ​ນາງ​ໄດ້​ຖອດ​ຊຸດ​ຂອງ​ນາງ​, ຖົງ​ຕີນ​ແລະ panties bikini lace ອອກ​. ນອນຢູ່ເທິງແຜ່ນຜ້າຊາຕິນ, ນາງເອົາແຂນອອກຢ່າງກະຕືລືລົ້ນເພື່ອຊ່ວຍຂ້ອຍຖອດເຄື່ອງນຸ່ງອອກ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ເລືອດ​ໄຫລ​ຜ່ານ​ເລືອດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຕາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຮ່າງ​ກາຍ​ທີ່​ສວຍ​ງາມ​ຂອງ​ນາງ. ນາງເປັນຮູບການຖົ່ມນໍ້າລາຍຂອງນ້ອງສາວຂອງນາງມາເລຍ, ຕັ້ງແຕ່ເຕົ້ານົມທີ່ຊັດເຈນ, ໂປ່ງອອກມາຢ່າງສົມບູນ, ແລະສະໂພກທີ່ໂຄ້ງລົງໄປເຖິງສາມຫຼ່ຽມທອງຄຳນ້ອຍໆຢູ່ໃຈກາງຮ່າງກາຍຂອງນາງ. ນາງໄດ້ດຶງຂ້ອຍໄປຫານາງ, ແລະເມື່ອຮ່າງກາຍຂອງພວກເຮົາຖືກຈັບ, ນາງໄດ້ຫັນຫົວຂອງນາງໄປທາງຂ້າງແລະເວົ້າຢ່າງອ່ອນໂຍນ, "ຟັງ, Dumplink, ເຈົ້າຈະໄປບ່ອນໃດກໍ່ຕາມ, ເຈົ້າເຫັນພວກເຮົາສ້າງຄວາມຮັກ."
  
  
  ກ່ອນ​ໜ້າ​ນັ້ນ, ຂ້ອຍ​ບໍ່​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ວ່າ​ຝາ​ສາມ​ດ້ານ​ຂອງ​ຫ້ອງ, ຢູ່​ຫົວ​ຕຽງ​ແລະ​ສອງ​ດ້ານ​ລ້ວນ​ແຕ່​ຖືກ​ກະ​ຈົກ. ໃນຂະນະທີ່ຮ່າງກາຍຂອງ Helga ໄດ້ຫົດຕົວແລະ uncoiled ກັບຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ຄ້າຍຄືບາງໂຄງການຢ່າງສົມບູນແຕ່ເຄື່ອງມືຂອງຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ອ່ອນໂຍນ, ກະຈົກສະທ້ອນໃຫ້ເຫັນການເຄື່ອນໄຫວຂອງຄວາມຮູ້ສຶກ, ຄືກັບວ່າພວກເຮົາຢູ່ໃນກາງຂອງ orgy ຂະຫນາດໃຫຍ່ທີ່ພວກເຮົາເປັນກຸ່ມຜູ້ເຂົ້າຮ່ວມທັງຫມົດ.
  
  
  ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄົ້ນພົບ, ດັ່ງທີ່ Helga ບອກຂ້າພະເຈົ້າ, ວ່ານາງແລະເອື້ອຍຂອງນາງ Maria ບໍ່ຄືກັນຫມົດ. ມີຄວາມແຕກຕ່າງອັນໃຫຍ່ຫຼວງໃນວິທີທີ່ເຂົາເຈົ້າສ້າງຄວາມຮັກ. ຜູ້ຍິງທັງສອງສ້າງຄວາມຮັກດ້ວຍຈິນຕະນາການທີ່ບໍ່ມີທີ່ສິ້ນສຸດ ແລະມີຄວາມສຸກຢ່າງເປີດເຜີຍ. ແຕ່ນັ້ນແມ່ນບ່ອນທີ່ຄວາມຄ້າຍຄືກັນສິ້ນສຸດລົງ. ໃນຂະນະທີ່ Maria ແມ່ນງຽບແລະເຄັ່ງຕຶງ, ການເຄື່ອນໄຫວຂອງນາງ
  
  
  
  
  
  
  ມີຄວາມອ່ອນໂຍນທີ່ສຸດ, Helga ແມ່ນທໍາມະຊາດແລະຖືກປະຖິ້ມ, ມື, ຕົ້ນຂາແລະປາກຂອງນາງໄດ້ສໍາຫຼວດຮ່າງກາຍຂອງຂ້ອຍຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງ, ແລກປ່ຽນຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ມີຄວາມສຸກສໍາລັບແຕ່ລະຄົນທີ່ນາງໄດ້ຮັບ. ຮ່າງກາຍທັງໝົດຂອງນາງບວມຢູ່ສະເໝີ, ສັ່ນສະເທືອນ ແລະກະຕຸ້ນໃຫ້ຂ້ອຍມີຄວາມຕື່ນເຕັ້ນຫຼາຍກວ່າເກົ່າ. ມັນຄືກັບວ່າ - ແລະຝາກະຈົກໄດ້ເສີມຂະຫຍາຍຜົນກະທົບ - ຂ້ອຍກໍາລັງສ້າງຄວາມຮັກກັບແມ່ຍິງທີ່ແຕກຕ່າງກັນຫຼາຍສິບຄົນ, ແຕ່ລະຄົນມີວິທີການແລະປະຕິກິລິຍາທີ່ແຕກຕ່າງກັນ. ໃນ​ທີ່​ສຸດ, ນາງ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ສຸກ​ອັນ​ບໍລິສຸດ ແລະ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ນອນ.
  
  
  ບຶດໜຶ່ງຕໍ່ມານາງກົ້ມຫົວຂ້ອຍ. "ຂ້ອຍເຮັດໃຫ້ເຈົ້າມີຄວາມສຸກບໍ?" - ນາງໄດ້ຖາມ, ກວມເອົາໃບຫນ້າຂອງຂ້ອຍດ້ວຍການ kiss.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ແມ່ນແລ້ວ, ເຈົ້າເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍມີຄວາມສຸກ."
  
  
  "ຂ້ອຍມີຄວາມສຸກຄືກັນ," ນາງເວົ້າ. "ເຈົ້າແມ່ນຄົນທີ່ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າເປັນ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄ່ອຍໆ​ດຶງ​ນາງ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ນາງ​ນອນ​ເທິງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ກົດ​ດັນ​ຕໍ່​ກັນ​ຈາກ​ຫົວ​ເຖິງ​ຕີນ​. ພວກເຮົານອນຢູ່, ທັງສອງຂອງພວກເຮົາບໍ່ເວົ້າ. ຫຼັງ ຈາກ ນັ້ນ , ນາງ sighed ເລັກ ນ້ອຍ ໃນ ຄວາມ ແປກ ໃຈ , ທີ່ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຄາດ ວ່າ ຈະ .
  
  
  “Shh,” ຂ້ອຍກະຊິບກັບນາງ.
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ມິດ​ງຽບ​ອີກ, ແຕ່​ບໍ່​ດົນ. "ໂອ້!" ນາງຮ້ອງຂຶ້ນ. "ອ້າວ! ອ້າວ ດຸມລິງ! ໂອ້ຍ!" ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ນາງ​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ ຈົນ​ກ​່​ວາ​ນາງ​ໄດ້​ມ້ວນ​ໃສ່​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຂອງ​ນາງ​ດ້ວຍ​ສຽງ​ຄຶກ​ຄື້ນ​ທີ່​ງຽບ​ສະ​ຫງົບ​ຂອງ​ຄວາມ​ສຸກ​ແລະ​ໄດ້​ປິດ​ຕາ​ຂອງ​ນາງ.
  
  
  ໂຄງການອອກກຳລັງກາຍ ແລະ ຈິດໃຈແບບປົກກະຕິຂອງຂ້ອຍໄດ້ມາສະດວກອີກຄັ້ງ, ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍມອບຄວາມສຸກອັນສຸດທ້າຍອັນໜຶ່ງໃຫ້ກັບ Helga ທີ່ນາງບໍ່ໄດ້ຄາດຫວັງ.
  
  
  5
  
  
  Helga ເປີດຕາຂອງນາງແລະຍິ້ມອ່ອນໆໃສ່ຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍກົ້ມຫົວ. “ມັນ​ເປັນ​ສິ່ງ​ມະ​ຫັດ​ສະ​ຈັນ, ປະ​ເສີດ, ສິ່ງ​ມະ​ຫັດ,” ນາງ​ໄດ້​ກະ​ຊິບ. ນາງ​ໄດ້​ກົ້ມ​ຕົວ​ຂຶ້ນ​ຈາກ​ຕຽງ. "ພັກຜ່ອນ, Dumplink," ນາງເວົ້າວ່າ, ຈູບຂ້ອຍແລະອອກຈາກຫ້ອງ.
  
  
  ບຶດນຶ່ງຕໍ່ມາ ນາງກໍກັບມາພ້ອມຂວດແຊມເປນ ແລະສອງແກ້ວ. ນາງໄດ້ຕື່ມແກ້ວຫນຶ່ງແລະຍື່ນໃຫ້ຂ້ອຍ. "ນີ້," ນາງເວົ້າວ່າ, "ຈະເຮັດໃຫ້ເຈົ້າບໍ່ຫວ່າງໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍອາບນໍ້າ." ນາງໄດ້ຈູບຂ້ອຍອີກເທື່ອໜຶ່ງ ແລະຍ່າງເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງນ້ຳ, ຮ້ອງໄຫ້ຢ່າງມີຄວາມສຸກ. ນອນຢ່າງຟຸ່ມເຟືອຍຢູ່ເທິງຕຽງ, ຂ້ອຍໄດ້ຍິນນາງອາບນໍ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກິນ​ດື່ມ Dom Perignon ເຢັນ. ລົມ​ພັດ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ຂ້າງ​ນອກ. ຝາສີ່ຂອງຫ້ອງໄດ້ຖືກປົກຄຸມດ້ວຍ curtains, ແລະຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ວ່າທາງຫລັງຂອງ curtains ແມ່ນປະຕູໄປຫາສວນ penthouse ທີ່ອ້ອມຮອບທັງສີ່ດ້ານຂອງອາພາດເມັນ. ມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງເຄາະຢູ່ຫລັງປະຕູ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ຈອກ​ແຊມ​ເປນ​ໄວ້​ຂ້າງ​ຕຽງ, ດຶງ​ກະ​ເປົ໋າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຍ່າງ​ໄປ​ທີ່​ປະ​ຕູ. ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ດຶງ​ຜ້າກັ້ງ​ບາງ​ສ່ວນ​ອອກ​ໄປ, ຂ້ອຍ​ເຫັນ​ວ່າ​ປະຕູ​ໜຶ່ງ​ເປີດ​ອອກ​ເລັກ​ນ້ອຍ ແລະ​ກຳລັງ​ແກວ່ງ​ໄປ​ໃນ​ລົມ. ຂ້ອຍປິດປະຕູແລະລັອກມັນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ເຄິ່ງ​ຫນຶ່ງ​ໃນ​ທົ່ວ​ຫ້ອງ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ​ທີ​ຫົກ​ທີ່​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຜິດ​ພາດ, ການ​ເຕືອນ​ໄພ subconscious ຂອງ​ຄວາມ​ສ່ຽງ​ທີ່​ຈະ​ມາ​ເຖິງ, ສົ່ງ​ຂໍ້​ຄວາມ​ຂອງ​ມັນ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ໂດຍບໍ່ຮູ້ສາເຫດ, ຂ້ອຍຍົກມືທັງສອງເບື້ອງຂຶ້ນຕາມລຳຄໍ, ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ກະທຳໄວເກີນໄປ. ໃນ​ທັນ​ທີ​ດຽວ​ກັນ, ສາຍ​ເຊືອກ​ບາງໆ​ໄດ້​ປົກ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ວາງ​ໃສ່​ບ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ເສັ້ນລວດທີ່ຄວນຕິດຢູ່ໃນຄໍຂອງຂ້ອຍແທນທີ່ຈະເຈາະເລິກເຂົ້າໄປໃນຜິວຫນັງຂອງແຂນທີ່ຍືດອອກຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ຜູ້ໂຈມຕີຂອງຂ້ອຍປ່ອຍສຽງແກວ່ງອອກມາຢ່າງໜັກ ແລະສຽງດັງດັງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ ducked ແລະໂຍນບ່າຂອງຂ້າພະເຈົ້າກັບຄືນໄປບ່ອນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ວ່າ​ຜູ້​ໃດ​ຢູ່​ເບື້ອງ​ຫລັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ແຕ່​ວ່າ​ໃນ​ການ​ເປົ່າ​ຫວ່າງ​ຢ່າງ​ກະ​ທັນ​ຫັນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ໄດ້ glimpse ຂອງ​ສອງ​ຮູບ​ພາບ​ການ​ຕໍ່​ສູ້​ຢູ່​ໃນ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ Helga ຂອງ​. ຂ້າພະເຈົ້າເບິ່ງອີກເທື່ອຫນຶ່ງແລະໄດ້ເຫັນຕົວເອງແລະຜູ້ທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫລັງຂ້າພະເຈົ້າສະທ້ອນໃຫ້ເຫັນຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ຜູ້ຊາຍແມ່ນ Z1!
  
  
  ໃບຫນ້າຂອງລາວໄດ້ຖືກບິດເບືອນຈາກການໂຈມຕີ, ແຕ່ຕົວຕົນຂອງລາວບໍ່ສາມາດກໍານົດໄດ້. ນີ້​ແມ່ນ​ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ດຽວ​ກັນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼິ້ນ​ບານ​ເຕະ​ຢູ່​ສະ​ໂມ​ສອນ​ກິ​ລາ​ໃນ​ມື້​ນັ້ນ.
  
  
  ມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະເຂົ້າໃຈວ່າເປັນຫຍັງລາວພະຍາຍາມຂ້າຂ້ອຍດຽວນີ້. ທັງໝົດທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້ແມ່ນປົກປ້ອງຕົນເອງ. ແລະມັນເປັນຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ຫນ້າຢ້ານ, ຄວາມບໍ່ສະຫງົບ - ການສັງເກດເບິ່ງຜູ້ໃດຜູ້ຫນຶ່ງພະຍາຍາມຂ້າຂ້ອຍຢູ່ໃນບ່ອນກະຈົກດຽວກັນບ່ອນທີ່, ພຽງແຕ່ເວລາສັ້ນໆກ່ອນຫນ້ານີ້, ຂ້ອຍໄດ້ເຫັນຕົວເອງແລະ Helga ມ່ວນກັບເພດສໍາພັນ.
  
  
  ລາວຍັງບໍ່ສັງເກດເຫັນຝາກະຈົກແລະບໍ່ຮູ້ວ່າຂ້ອຍກໍາລັງເບິ່ງລາວຢູ່ໃນນັ້ນ. ລາວ​ເລີ່ມ​ຍົກ​ຂາ​ຂຶ້ນ​ເພື່ອ​ວາງ​ຫົວ​ເຂົ່າ​ໃສ່​ຫຼັງ​ຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຕະ​ຂາ​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ໂຫດ​ຮ້າຍ, ຕີ​ຫົວ​ເຂົ່າ​ແລະ​ຫັກ​ມັນ. ລາວ​ເຈັບ​ປວດ​ແລະ​ເລີ່ມ​ລົ້ມ, ດຶງ​ຂ້ອຍ​ໄປ​ນຳ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ wriggle ອອກ​ຈາກ​ສາຍ​ສາຍ​, ຫັນ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​. ລາວຍຶດໝັ້ນກັບສຽງດັງ, ຍັງພະຍາຍາມບີບຄໍຂ້ອຍຢູ່. ບັດ​ນີ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ໜ້າ​ຂອງ​ລາວ​ຢ່າງ​ແຈ່ມ​ແຈ້ງ. ຕາຂອງລາວເປັນແກ້ວ - ຄືກັບວ່າລາວຖືກ hypnotized ຫຼືຢາເສບຕິດ.
  
  
  ຈົນ​ເຖິງ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫວັງ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ປົກ​ປັກ​ຮັກ​ສາ​ຕົນ​ເອງ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ການ​ຂ້າ​ເຂົາ. ແຕ່ຂ້ອຍເຫັນວ່ານີ້ເປັນໄປບໍ່ໄດ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕົບ​ແຂບ​ແຂງ​ຂອງ​ມື​ຂວາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ໂຄນ​ຄໍ​ຂອງ​ເຂົາ, ສົ່ງ​ຟັກ karate ຂ້າ. ຟັນແມ່ນແຂງແຮງ ແລະສະອາດ. ຄໍ​ຂອງ​ລາວ​ໄດ້​ຫັກ​ແລະ​ຕາຍ, ອາດ​ຈະ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ສິ່ງ​ໃດ​ຂ້າ​ລາວ. ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ລາວ​ຈົມ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ​ເຮືອນ​, ຫົວ​ຂອງ​ເຂົາ​ໄດ້​ຫັນ grotesquely ໄປ​ຂ້າງ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ແລະ straddled ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ເຂົາ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນສຽງອາບນ້ໍາແລ່ນຢູ່ໃນຫ້ອງນ້ໍາ. ຜ້າພົມປູພື້ນເລິກຢູ່ໃນຫ້ອງນອນເຮັດໃຫ້ສຽງຂອງການຕໍ່ສູ້ຂອງພວກເຮົາ. ມັນເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍຈະແຈ້ງແລ້ວວ່າ Helga von Alder ໄດ້ລໍ້ລວງຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງນອນ, ໂດຍຮູ້ວ່າ Agent Z1 ກໍາລັງຈະພະຍາຍາມໃນຊີວິດຂອງຂ້ອຍ. ບໍ່ວ່ານາງຢູ່ກັບຂ້ອຍໃນຕຽງນອນໄດ້ດີປານໃດ, ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍໄດ້
  
  
  
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າລືມວ່ານາງແລະເອື້ອຍນ້ອງຂອງນາງແມ່ນນັກສະແດງທີ່ປະສົບຜົນສໍາເລັດ.
  
  
  ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຕືອນຕົນເອງ, ຍັງມີຄວາມເປັນໄປໄດ້ວ່ານາງເປັນຄົນບໍລິສຸດ. Z1 ຮູ້ວ່າຂ້ອຍໄດ້ພົບກັບ Helga ໃນຄືນນີ້ແລະສາມາດຕິດຕາມຂ້ອຍໄປທີ່ອາພາດເມັນ. ຖ້າ, ດັ່ງທີ່ຂ້ອຍສົງໃສວ່າ, ລາວໄດ້ຮັບຄໍາສັ່ງໃຫ້ຂ້າຂ້ອຍ, ລາວອາດຈະເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຈາກລະບຽງໃນຂະນະທີ່ Helga ແລະຂ້ອຍກໍາລັງສ້າງຄວາມຮັກ, ແລະນາງຈະບໍ່ຮູ້ຈັກມັນຫຼາຍກ່ວາຂ້ອຍ.
  
  
  ຖ້າມັນເປັນຄວາມຈິງ, ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດປ່ອຍໃຫ້ Helga ອອກມາຈາກອາບນ້ໍາແລະຊອກຫາຜູ້ຊາຍທີ່ຂ້ອຍຂ້ານອນຢູ່ເທິງຜ້າພົມຂອງນາງ. ບໍ່ມີຄໍາອະທິບາຍໃດໆທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ນາງພໍໃຈໄດ້ຖ້າຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຟັນຜ້າປົກຂອງຂ້ອຍ. ຖ້າຂ້ອຍເຮັດແນວນັ້ນ, AX ນໍາພຽງແຕ່ມີຢູ່ໃນກໍລະນີ, Von Alders, ຈະບໍ່ມີປະໂຫຍດ. ມີສິ່ງດຽວທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້ - ມອບຮ່າງກາຍໃຫ້ Hawk, ຜູ້ທີ່ມີທຸກວິທີທີ່ຈະກໍາຈັດມັນຢ່າງງຽບໆ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກົ້ມ​ຕົວ​ລົງ, ເອົາ​ຊາກ​ສົບ​ຂຶ້ນ​ດ້ວຍ​ແຂນ, ລາກ​ມັນ​ໄປ​ທົ່ວ​ຫ້ອງ, ຜ່ານ​ປະ​ຕູ​ລະ​ບຽງ​ແລະ​ຖິ້ມ​ມັນ​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ຖະ​ຫນົນ. ແລ້ວຂ້ອຍຟ້າວໄປຫາໂທລະສັບຂ້າງຕຽງເພື່ອໂທຫາ Hawk. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເວົ້າ​ລົມ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ການ scrambler ເປັນ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນເລື່ອງຮ້າຍແຮງ," ຂ້ອຍເວົ້າທັນທີທີ່ລາວຕອບ. ໃນສັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ບອກລາວຢ່າງແນ່ນອນວ່າສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນ, improvising ລະຫັດທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄປ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສະ​ຫຼຸບ​ໂດຍ​ການ​ເວົ້າ​ວ່າ, “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຫມູ່​ເພື່ອນ​ຈະ​ອອກ​ຈາກ​ທີ່​ນີ້​ໃນ​ໄວໆ​ນີ້. ເຈົ້າສາມາດຈັດການທໍາຄວາມສະອາດໄດ້ບໍ? »
  
  
  Hawk ເຂົ້າໃຈ. ລາວ​ເວົ້າ​ວ່າ, “ຈົ່ງ​ປ່ອຍ​ການ​ກະ​ກຽມ​ທັງ​ໝົດ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ, ແຕ່​ມາ​ພົບ​ຂ້ອຍ​ໃນ​ແລງ​ນີ້.”
  
  
  "ຂ້ອຍກໍາລັງວາງແຜນ," ຂ້ອຍຕອບແລະສິ້ນສຸດການສົນທະນາເມື່ອຂ້ອຍໄດ້ຍິນ Helga ປິດອາບນ້ໍາໃນຫ້ອງນ້ໍາ.
  
  
  ສອງສາມນາທີຕໍ່ມາ, Helga ເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງທີ່ນຸ່ງເສື້ອ negligee ສີດໍາທີ່ເປີດເຜີຍທຸກລາຍລະອຽດຂອງຮ່າງກາຍຂອງນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ຢຽດ​ອອກ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຕຽງ​ນອນ​ຂະ​ຫນາດ​ໃຫຍ່​ແລະ sipping ຈາກ​ຈອກ champagne​. ໂຊກດີ, ການເສຍຊີວິດຂອງຕົວແທນ Z1 ແມ່ນບໍ່ມີເລືອດ, ແລະບໍ່ມີຫຍັງຢູ່ໃນຫ້ອງທີ່ຈະຊີ້ບອກເຖິງການຕໍ່ສູ້ທີ່ເກີດຂື້ນຢູ່ທີ່ນັ້ນບໍ່ດົນກ່ອນຫນ້ານີ້. ຖ້າ Helga ແມ່ນສ່ວນຫນຶ່ງຂອງແຜນການແລະກັບຄືນມາໂດຍຄາດວ່າຈະພົບວ່າຂ້ອຍຕາຍ, ນາງບໍ່ໄດ້ໃຫ້ຂໍ້ຊີ້ບອກ. ແທນທີ່ຈະ, ນາງ snuggled ຢູ່ເທິງຕຽງຂ້າງຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຖອກຈອກແຊມເປນໃຫ້ລາວ.
  
  
  "ອີກແລ້ວ," ນາງເວົ້າວ່າ, ແຕະແກ້ວຂອງຂ້ອຍກັບນາງ.
  
  
  "ອີກແລ້ວ," ຂ້ອຍຕົກລົງ.
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ພວກ​ເຮົາ​ເມົາ​ເຫຼົ້າ​ແລ້ວ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົ້ມ​ຂາ​ລົງ​ຈາກ​ຕຽງ ແລະ​ເວົ້າ​ວ່າ, “ມາ​ແລ້ວ, ເຂົ້າ​ໜົມ​ປັງ, ຂ້ອຍ​ຈະ​ພາ​ເຈົ້າ​ໄປ​ກິນ​ເຂົ້າ​ແລງ. ຜູ້ຊາຍດໍາລົງຊີວິດບໍ່ພຽງແຕ່ໂດຍຄວາມຮັກ. ຢ່າງຫນ້ອຍບໍ່ແມ່ນຄົນນີ້.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ເລືອກ​ຮ້ານ​ອາ​ຫານ​ໃນ​ສະ​ຖານ​ທີ່​ພາ​ສາ​ຝຣັ່ງ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ທີ່​ມີ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ບໍ່​ໄກ​ຈາກ​ອາ​ພາດ​ເມັນ Helga. ມັນຍັງມີຫິມະຕົກຢູ່ຂ້າງນອກ, ແຕ່ຮ້ານອາຫານແມ່ນອົບອຸ່ນແລະມີຄວາມສຸກແລະການບໍລິການແລະອາຫານແມ່ນດີເລີດ. ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າກໍ່ບໍ່ຫິວ, ຍ້ອນວ່າຕະຫຼອດອາຫານຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສືບຕໍ່ຈິນຕະນາການ scene ທີ່ຂີ້ຮ້າຍທີ່ຈະເກີດຂຶ້ນໃນອາພາດເມັນຂອງ Helga ໃນຂະນະທີ່ Hawk ເຮັດຄວາມສະອາດຮ່າງກາຍຂອງຕົວແທນ AX ທີ່ຕາຍແລ້ວ.
  
  
  Helga ເບິ່ງ ຄື ວ່າ ບໍ່ ລືມ ກ່ຽວ ກັບ ຄວາມ ສົນ ໃຈ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ແລະ ໄດ້ ກິນ ດ້ວຍ ໃຈ, ສົນ ທະ ນາ ຢ່າງ ມີ ຊີ ວິດ ຢູ່ ຕະ ຫຼອດ ການ ກິນ ອາ ຫານ. ມື້ຫນຶ່ງນາງໄດ້ປອມຕົວ, ທ່າທາງດຽວກັນທີ່ Maria ເຮັດໃນເວລາທີ່ຂ້ອຍອອກຈາກນາງຢູ່ Whiskey Cay, ແລະເວົ້າວ່າ, "Dumplink, ໄປບ່ອນໃດບ່ອນຫນຶ່ງສໍາລັບທ້າຍອາທິດເພື່ອໃຫ້ພວກເຮົາສາມາດຢູ່ຄົນດຽວ. ເຈົ້າອອກໄປກັບ Maria. ດຽວນີ້ມັນຮອດເວລາຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມ່ວນ​ຊື່ນ​ກັບ​ການ​ແຂ່ງ​ຂັນ​ຫຼິ້ນ​ທີ່​ມີ​ຢູ່​ໃນ​ບັນ​ດາ​ເດັກ​ຍິງ​ໄດ້​. "ມີຫຍັງຢູ່ໃນໃຈຂອງເຈົ້າ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  ນາງເຮັດການເຄື່ອນໄຫວທີ່ບໍ່ຊັດເຈນດ້ວຍມືຂອງນາງຢູ່ໃນອາກາດ. "ເມັກຊິໂກ. ບາງທີແອສປາໂຍນ. ພາກໃຕ້ຂອງຝຣັ່ງ. ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ຍົນ jet ພຽງແຕ່ນັ່ງຢູ່ idle ໃນ hanger. ພວກເຮົາສາມາດໃຊ້ເວລາປະໂຫຍດຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ແນະນໍາມັນເປັນເລື່ອງປົກກະຕິຄືກັບວ່ານາງກໍາລັງລົມກັນກ່ຽວກັບການຂີ່ taxi ໃນທົ່ວເມືອງ." ແລະຂ້ອຍສາມາດເຫັນໄດ້ວ່ານາງຮ້າຍແຮງ.
  
  
  "ດີ," ຂ້ອຍເວົ້າ, ຮັກສາທາງເລືອກຂອງຂ້ອຍໃຫ້ເປີດເພາະວ່າຂ້ອຍຍັງບໍ່ຮູ້ວ່າຈະມີອາການແຊກຊ້ອນຫຍັງຫຼັງຈາກຕົວແທນ AX ເສຍຊີວິດ.
  
  
  Helga ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ແລະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕົກ​ຕະ​ລຶງ​ໂດຍ​ກະ​ທັນ​ຫັນ​ກາຍ​ເປັນ​ຮ້າຍ​ແຮງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ເຄີຍ​ຄາດ​ຫວັງ​ວ່າ​ອາ​ລົມ​ດັ່ງ​ກ່າວ​ຈາກ giddy von Alders ໄດ້.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະບອກເຈົ້າບາງສິ່ງບາງຢ່າງ, Tony," ນາງກະຊິບ, ນິ້ວມືຂອງນາງ intertwined ກັບຂອງຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາກິນ cognac. “ຂ້ອຍໄດ້ຮັບແຮງສັ່ນສະເທືອນຈາກເຈົ້າ, ການສັ່ນສະເທືອນຂອງພະລັງອັນມະຫາສານ. ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຊອກຫາຢູ່ໃນຜູ້ຊາຍຕະຫຼອດຊີວິດຂອງຂ້ອຍ. ຄວາມອ່ອນໂຍນຂອງຄວາມຮັກທີ່ເປັນຫ່ວງເປັນໄຍແລະຄວາມເຂັ້ມແຂງຂອງຕົວເລກທີ່ມີອໍານາດ. ບາງຄັ້ງທ່ານຊອກຫາຫນຶ່ງຫຼືອື່ນໆ. ແຕ່ທັງສອງ - ບໍ່ເຄີຍ! ນັ້ນ​ເປັນ​ການ​ດີ​ຫຼາຍ.” ນາງ​ໜ້າ​ຕາ​ແລະ​ເວົ້າ​ຊ້າໆ, “ມື້​ໜຶ່ງ​ຂ້ອຍ​ພະຍາຍາມ​ອະທິບາຍ​ສິ່ງ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ຊອກ​ຫາ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ຮູ້​ວ່າ​ລາວ​ອ່ອນ​ໂຍນ​ແຕ່​ບໍ່​ເຂັ້ມແຂງ ແລະ​ລາວ​ກໍ​ເວົ້າ​ວ່າ​ຂ້ອຍ​ຮູ້ສຶກ​ແບບ​ດຽວ​ກັນ ເພາະ​ຂ້ອຍ​ບໍ່​ເຄີຍ​ຮູ້ຈັກ​ພໍ່ .ລາວເວົ້າວ່າຂ້ອຍກໍາລັງຊອກຫາຄົນຮັກແລະພໍ່ຢູ່ໃນຄົນດຽວ ເຈົ້າເຊື່ອບໍ?
  
  
  ຂ້ອຍສັ່ນຫົວ. "ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍຄິດກ່ຽວກັບສິ່ງດັ່ງກ່າວ, ເຫດຜົນສໍາລັບຄວາມຮູ້ສຶກຂອງຂ້ອຍ. ຄວາມຮູ້ສຶກຂອງຕົນເອງແມ່ນສໍາຄັນ.”
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດຄືກັນ," ນາງຕົກລົງ. "ແຕ່ຂ້ອຍຄິດກ່ຽວກັບພໍ່ຂອງຂ້ອຍບາງຄັ້ງ, ແລະຂ້ອຍຮູ້ວ່າ Maria ແລະ Elsa ກໍ່ເຮັດຄືກັນ, ເຖິງແມ່ນວ່າພວກເຮົາບໍ່ເຄີຍເວົ້າກ່ຽວກັບລາວ."
  
  
  "ເຈົ້າຈື່ລາວບໍ່ໄດ້ບໍ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  "ບໍ່. ພຽງແຕ່ສິ່ງທີ່ Ursi ບອກພວກເຮົາ. ລາວໄດ້ຖືກຂ້າຕາຍໃນ Berlin ລະຫວ່າງການໂຈມຕີລະເບີດຂອງພັນທະມິດໃນລະຫວ່າງສົງຄາມໂລກຄັ້ງທີສອງ. ເອື້ອຍ​ນ້ອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ນ້ອຍ​ທີ່​ສຸດ, ແລະ Ursi ໄດ້​ຊ່ວຍ​ໃຫ້​ພວກ​ເຮົາ​ມີ​ຊີ​ວິດ​ພຽງ​ແຕ່​ໂດຍ​ການ​ມະ​ຫັດ​ສະ​ຈັນ.
  
  
  ນາງຍິ້ມແລະດັງຂຶ້ນອີກ. “ໂບ
  
  
  
  
  
  
  ນາງກ່າວວ່າ“ ຊີວິດແມ່ນດີຕັ້ງແຕ່ນັ້ນມາ.
  
  
  ຕໍ່ມາ, ເມື່ອຂ້ອຍເອົາ Helga ກັບຄືນໄປບ່ອນອາພາດເມັນຂອງນາງ, ຂ້ອຍຢູ່ດົນພໍເພື່ອໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າ Hawk ໄດ້ເອົາຮ່າງກາຍອອກຈາກລະບຽງ. ແນ່ນອນລາວໄດ້ດູແລມັນ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າອອກຈາກ Helga, ນາງໄດ້ເຕືອນຂ້າພະເຈົ້າອີກເທື່ອຫນຶ່ງວ່ານາງຕ້ອງການໃຫ້ພວກເຮົາໄປທ່ຽວໃນທ້າຍອາທິດຮ່ວມກັນ. ຂ້ອຍສັນຍາວ່າຈະແຈ້ງໃຫ້ນາງຮູ້. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົງ​ໄປ​ຊັ້ນ​ລຸ່ມ​ແລະ​ຂຶ້ນ taxi ໄປ​ສໍາ​ນັກ​ງານ​ໃຫຍ່ AX​.
  
  
  ຫົກ
  
  
  ຫ້ອງການ AX ຂອງນິວຢອກຕັ້ງຢູ່ໃນ Lower West Side ຂອງເມືອງ, ໃນສາງໃນບໍລິເວນທ່າເຮືອ. ຄົນຂັບລົດແທັກຊີບໍ່ພໍໃຈເມື່ອໄດ້ຍິນທີ່ຢູ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ລາວ​ຄິດ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ລັກ​ເຂົາ​ໃນ​ທາງ​ເພາະ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ເຂົາ​ຫາຍ​ໃຈ​ຫາຍ​ໃຈ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ດຶງ​ຂຶ້ນ​ເຮືອນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນມັນໄປແລະອອກ. ເມື່ອຂ້ອຍເລີ່ມຍ່າງຂ້າມທາງຍ່າງ, ລາວກົ້ມໜ້າອອກມາຈາກປ່ອງຢ້ຽມ ແລະຖາມວ່າ, “ເຈົ້າແນ່ໃຈບໍວ່ານີ້ແມ່ນບ່ອນທີ່ທ່ານຕ້ອງການ, ເພື່ອນ?”
  
  
  ຂ້ອຍໂບກລາວອອກ. ຄວາມຮູ້ສຶກຂອງລາວແມ່ນເຂົ້າໃຈໄດ້. ເຂື່ອນທັງໝົດແມ່ນມືດ ແລະຖືກປະຖິ້ມໄວ້. ອາຄານທີ່ຕັ້ງສໍານັກງານໃຫຍ່ຂອງ AX ໄດ້ມືດລົງ, ຍົກເວັ້ນຫ້ອງທີ່ມີແສງສະຫວ່າງຢູ່ທາງຫນ້າຂອງອາຄານ. ຄົນຂັບລົດແທັກຊີບໍ່ມີທາງທີ່ຈະຮູ້ວ່າປ່ອງຢ້ຽມມືດອື່ນໆໃນອາຄານໄດ້ຖືກທາສີເພື່ອປິດບັງຄວາມວຸ້ນວາຍທີ່ເກີດຂື້ນພາຍໃນຊາວສີ່ຊົ່ວໂມງຕໍ່ມື້, ແລະຜູ້ຊາຍທີ່ມີ telescopes infrared ທີ່ມີພະລັງກໍາລັງເບິ່ງຖະຫນົນຢູ່ສະເຫມີ. ແທ້ຈິງແລ້ວ, ຄົນຂັບລົດແທັກຊີບໍ່ສາມາດປອດໄພກວ່າບ່ອນໃດໃນເມືອງກວ່າຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ຢູ່ນອກອົງການຕ້ານການສືບລັບທີ່ມີອໍານາດທີ່ສຸດໃນໂລກ.
  
  
  ທະຫານຍາມກາງຄືນທີ່ໜ້າວຽກຢູ່ໃນຫ້ອງແຖວທີ່ມີແສງໄຟ, ເຊິ່ງເບິ່ງຄືກັບສາງສາງທຳມະດາ, ກົດປຸ່ມກະດິ່ງຢູ່ກ້ອງໂຕະຂອງລາວ, ແລະຂ້ອຍກໍ່ຍ່າງຜ່ານປະຕູເຫຼັກໄປຫາລິຟດ້ວຍຜູ້ຄົນ. ທະຫານຍາມທີ່ມີກ້ອງສ່ອງທາງໄກຢູ່ໃນປ່ອງຢ້ຽມຂ້າງເທິງນັ້ນໄດ້ອະນາໄມທັງຊາຍ ແລະຂ້ອຍແລ້ວ ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຍັງເຂົ້າໄປໃກ້ຕຶກ.
  
  
  "Hawk ອອກຄໍາສັ່ງທີ່ຈະພາເຈົ້າໄປຫ້ອງໃຕ້ດິນທັນທີທີ່ເຈົ້າເຂົ້າໄປໃນ," ຜູ້ປະຕິບັດການລິຟເວົ້າ. ລົດລົງ.
  
  
  Basement - ນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າ Hawk ກໍາລັງລໍຖ້າຂ້ອຍຢູ່ໃນບ່ອນຝັງສົບຂອງອົງການ. ເຊັ່ນດຽວກັນກັບອົງການສືບລັບສູງສຸດສ່ວນໃຫຍ່, AX ໄດ້ຖືກກໍານົດໃຫ້ຮັກສາບ່ອນຝັງສົບຢູ່ໃນສະຖານທີ່ຂອງຕົນເອງເພື່ອປຸງແຕ່ງສົບທີ່ບໍ່ສາມາດຖືກສົ່ງກັບຕໍາຫຼວດທັນທີ. ຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ໃນທີ່ສຸດ ສົບສ່ວນຫລາຍໄດ້ຖືກມອບໃຫ້ເຈົ້າໜ້າທີ່ ປະຕິບັດກົດໝາຍທ້ອງຖິ່ນ ພາຍຫຼັງທີ່ຖະໜົນຫົນທາງຖືກຕັດຂາດ, ດັ່ງນັ້ນ ຈຶ່ງບໍ່ມີບັນຫາທີ່ໜ້າອັບອາຍ.
  
  
  ຂ້ອຍພົບ Hawk ຢືນຢູ່ຂ້າງຮ່າງກາຍທີ່ປົກຄຸມຂອງ Z1. ກັບລາວແມ່ນນັກວິທະຍາສາດ forensic ຂອງ AX, ທ່ານດຣ Christopher.
  
  
  Hawk ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ໃສ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ຜູ້​ກວດ​ກາ​ແພດ, ຜູ້​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ເອີ້ນ​ວ່າ​ທ່ານ​ດ​ຣ. Tom, ເວົ້າ​ວ່າ, “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກວດ​ກາ​ຂັ້ນ​ຕົ້ນ, Nick. ນີ້ແມ່ນສອດຄ່ອງກັບສິ່ງທີ່ທ່ານບອກພວກເຮົາ. ການເສຍຊີວິດຂອງລາວແມ່ນຍ້ອນຄໍຫັກ."
  
  
  "ເຈົ້າພົບຫຍັງອີກບໍ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  ດຣ. ທອມ ສັ່ນຫົວ. "ບໍ່ມີຫຍັງເທື່ອ. ເປັນຫຍັງ?"
  
  
  ແທນທີ່ຈະຕອບລາວ, ຂ້ອຍລົມກັບ Hawk. "ຕົວແທນ Z1 ລາຍງານໃຫ້ທ່ານຮູ້ໃນມື້ນີ້ດ້ວຍການສະເຫນີຂອງຂ້ອຍທີ່ຈະເຮັດການກວດສົບໃນສະຫມອງຂອງເອກອັກຄະລັດຖະທູດ Kolchak?"
  
  
  "ບໍ່, ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້," Hawk ເວົ້າ. "ລາວໄດ້ກັບມາທີ່ນີ້ເພື່ອສໍານັກງານໃຫຍ່ແລະບອກຂ້ອຍວ່າເຈົ້າໄດ້ຕິດຕໍ່ກັບ Helga von Alder. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ເຫັນ​ເຂົາ​. ບໍ່ມີການກ່າວເຖິງການສົບ. ມັນ​ເປັນ​ສິ່ງ​ສໍາ​ຄັນ? »
  
  
  "ບາງທີ," ຂ້ອຍເວົ້າຊ້າໆ. "ນີ້ສາມາດເຮັດໃຫ້ພວກເຮົາມີແຮງຈູງໃຈທີ່ເປັນໄປໄດ້ສໍາລັບລາວທີ່ຈະໂຈມຕີຂ້ອຍ."
  
  
  ແຮກກົ້ມໜ້າ. "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຕິດຕາມເຈົ້າ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ວ່າມັນປອດໄພທີ່ຈະສົນທະນາຢູ່ຕໍ່ຫນ້າທ່ານດຣ Tom, ຜູ້ທີ່ມີລະດັບການເກັບກູ້ສູງສຸດສໍາລັບກິດຈະກໍາ AX ທັງຫມົດ. "ດີ, ເມື່ອລາວໂຈມຕີຂ້ອຍໃນອາພາດເມັນຂອງ Helga, ລາວເບິ່ງຕາຕົກໃຈ - ຄືກັບຜູ້ຊາຍທີ່ບໍ່ສາມາດຄວບຄຸມຕົນເອງໄດ້ - ແຕ່ການກະ ທຳ ທາງດ້ານຮ່າງກາຍຂອງລາວໄດ້ຖືກປະສານງານຢ່າງສົມບູນ."
  
  
  "ເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າ," Hawke ຂັດຂວາງ, "ເຈົ້າຄິດວ່າລາວເປັນສະມາຊິກຂອງກຸ່ມຄາດຕະກໍາບໍ?" ເທົ່າທີ່ຂ້ອຍບໍ່ມັກຄວາມຄິດຂອງຕົວແທນຂອງພວກເຮົາທີ່ຖືກອິດທິພົນຈາກນີ້ - ກໍາລັງນີ້ຫຼືໃດກໍ່ຕາມ, ຂ້ອຍຕົກລົງເຫັນດີ."
  
  
  "ແຕ່ວ່າມັນບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງອະທິບາຍວ່າເປັນຫຍັງລາວພະຍາຍາມຂ້າຂ້ອຍ," ເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າຂ້ອຍຈະເວົ້າຫຼືເຮັດບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຂົ່ມຂູ່ສິ່ງທີ່ພວກເຮົາຕໍ່ສູ້. ສິ່ງດຽວທີ່ຂ້ອຍສາມາດຄິດໄດ້ແມ່ນການແນະນໍາການສົບຂອງຂ້ອຍ. ເນື່ອງຈາກວ່າລາວບໍ່ໄດ້ສົ່ງຂໍ້ສະເຫນີໃຫ້ທ່ານ, ແຕ່ພະຍາຍາມຂ້າຂ້ອຍ, ເບິ່ງຄືວ່າມີຄວາມກ່ຽວຂ້ອງກັນ.
  
  
  "ເຈົ້າຄິດວ່າການສະແກນສະຫມອງຂອງເອກອັກຄະລັດຖະທູດຈະສະແດງແນວໃດ?" - ຖາມທ່ານຫມໍ Tom.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້," ຂ້ອຍຍອມຮັບ. "ແຕ່ພວກເຮົາສົມມຸດວ່າຜູ້ທີ່ມີສ່ວນຮ່ວມໃນເຫດການເຫຼົ່ານີ້ໄດ້ຖືກລ້າງສະຫມອງບາງຢ່າງ. ດັ່ງນັ້ນການສົບຂອງຊາວລັດເຊຍແມ່ນຄວາມເສຍຫາຍຕໍ່ກັບຫຼັກຖານສະແດງຂອງທິດສະດີການລ້າງສະຫມອງ. ພວກເຮົາອາດຈະບໍ່ພົບຫຍັງ, ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນພວກເຮົາບໍ່ມີຫຍັງທີ່ຈະສູນເສຍຖ້າພວກເຮົາພະຍາຍາມ."
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍເຫັນ,” ດຣ. ລາວເບິ່ງສົບທີ່ນອນຢູ່ເທິງຝາອັດປາກຂຸມຝັງສົບຂອງ AX. ລາວຫລຽວເບິ່ງ Hawk. "ເປັນແນວໃດ, ຫົວຫນ້າ?"
  
  
  Hawk ລັ່ງເລພຽງແຕ່ວິນາທີທີ່ແຕກແຍກ. “ໄປກ່ອນ,” ລາວເວົ້າ, ຫົວຫົວ.
  
  
  ທ່ານໝໍ ທອມ ໄດ້ດຶງແຜ່ນເຈ້ຍໃສ່ລັກສະນະທີ່ແຊ່ແຂງຂອງລາວ. "ມັນຈະໃຊ້ເວລາຂ້ອຍສອງສາມມື້," ລາວເວົ້າຢ່າງລະມັດລະວັງ, "ຂ້ອຍຈະສົ່ງບົດລາຍງານໃຫ້ເຈົ້າທັນທີທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຮັບຜົນ."
  
  
  Hawk ແລະຂ້ອຍອອກຈາກບ່ອນຝັງສົບຢ່າງງຽບໆ ແລະຂຶ້ນລິຟໄປຊັ້ນທີສອງຂອງອາຄານ. ຊັ້ນນີ້ແມ່ນສູນກາງເສັ້ນປະສາດ
  
  
  
  
  
  
  ສໍານັກງານໃຫຍ່ໃນນິວຢອກ. ພະນັກງານຫຼາຍກວ່າຫ້າສິບຄົນເຮັດວຽກຢູ່ທີ່ນັ້ນ 24 ຊົ່ວໂມງຕໍ່ມື້ຢູ່ເຄື່ອງຈັກໂທລະທັດ, ວິທະຍຸ, ແລະລະບົບໂທລະພາບວົງຈອນປິດທີ່ຕິດຕໍ່ສື່ສານກັບຫ້ອງການຂອງກໍາລັງຕໍາຫຼວດຂອງໂລກ. ແລວທາງທີ່ນໍາໄປສູ່ຫ້ອງການຂອງ Hawke ແລ່ນໄປຂ້າງຫນ້າຫ້ອງຂະຫນາດໃຫຍ່. ມີປ່ອງຢ້ຽມແກ້ວທາງດຽວຢູ່ເທິງຝາເພື່ອໃຫ້ຜູ້ທີ່ຢູ່ໃນຫ້ອງໂຖງສາມາດເບິ່ງເຫັນຫ້ອງໄດ້, ແຕ່ຜູ້ທີ່ຢູ່ໃນຫ້ອງບໍ່ສາມາດເບິ່ງເຫັນໄດ້. ນີ້ໄດ້ປ້ອງກັນບໍ່ໃຫ້ພະນັກງານ AX ຄົນອື່ນສັງເກດເຫັນຕົວແທນລັບທີ່ສະແດງຢູ່ໃນຫ້ອງການຂອງ Hawk.
  
  
  ເມື່ອພວກເຮົາຢູ່ໃນຫ້ອງການຂອງ Hawke, ຫົວຫນ້າ AX ນັ່ງຢ່າງອິດເມື່ອຍຢູ່ໃນເກົ້າອີ້ໂຕະຂອງລາວ, rummaged ຜ່ານກະເປົ໋າຂອງລາວຈົນກ່ວາລາວພົບເຫັນ cigar chewed, ແລະຕິດມັນເຂົ້າໄປໃນປາກຂອງລາວ, unlit.
  
  
  "ຂ້ອຍຕ້ອງຍອມຮັບ, Nick," ລາວເວົ້າວ່າ, "ກໍລະນີນີ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍກັງວົນ. ທ່ານຄິດແນວໃດກ່ຽວກັບການຕາຍ Von Alders?
  
  
  "ມັນຍາກທີ່ຈະເວົ້າ," ຂ້ອຍຕອບ, ເລືອກຄໍາເວົ້າຂອງຂ້ອຍຢ່າງລະມັດລະວັງ. "ເທົ່າທີ່ຂ້ອຍສາມາດ ກຳ ນົດໄດ້, ພວກມັນຄືກັບທີ່ປາກົດຢູ່ເທິງ ໜ້າ ດິນ. ແຕ່ມັນຍາກທີ່ຈະຫຼຸດຄວາມຈິງທີ່ວ່າທຸກໆຄັ້ງທີ່ມີການພັດທະນາໃຫມ່ໃນກໍລະນີ, ພວກມັນເຊື່ອມຕໍ່ກັນໃນທາງໃດທາງຫນຶ່ງ."
  
  
  "ການເວົ້າກ່ຽວກັບການພັດທະນາໃຫມ່," Hawk interjected, "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ມີໂອກາດບອກເຈົ້າກ່ຽວກັບ Monte Carlo. ພວກເຮົາຫາກໍ່ໄດ້ຮັບຂໍ້ຄວາມຈາກ Interpol ໃນມື້ນີ້.
  
  
  "Monte Carlo?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ມີກາຊີໂນຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ຜູ້ຊາຍຊື່ Tregor, ຊາວແບນຊິກ, ກໍາລັງທໍາລາຍທະນາຄານ, ນ້ອງຊາຍຂອງ Tregor ໄດ້ພະຍາຍາມແທງນາຍົກລັດຖະມົນຕີເຢຍລະມັນເມື່ອສອງສາມອາທິດກ່ອນ, ແຕ່ແທນທີ່ຈະຕິດມີດຢູ່ໃນຄໍ. ບໍ່ມີຫຍັງກ່ຽວກັບ Tregor, ແຕ່ວ່າທ່ານກໍ່ດີກວ່າທີ່ຈະໄປແລະກວດເບິ່ງມັນອອກ.
  
  
  "ການຄຸ້ມຄອງຄາສິໂນໄດ້ຢຸດເຊົາການຫຼິ້ນຊົ່ວຄາວ," Hawk ເວົ້າ. “ແຕ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕົກ​ລົງ​ທີ່​ຈະ​ດຳ​ເນີນ​ການ​ຄືນ​ໃໝ່​ໃນ​ມື້​ໜຶ່ງ. ຂ້ອຍຢາກໃຫ້ເຈົ້າຢູ່ທີ່ນັ້ນເມື່ອກາຊີໂນເປີດຄືນໃໝ່, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ຢາກໃຫ້ເຈົ້າເສຍການສໍາພັດກັບ von Alders. ເຈົ້າສາມາດຈັດການກັບທັງສອງໄດ້ບໍ? "
  
  
  "ມັນບໍ່ແມ່ນບັນຫາ," ຂ້ອຍບອກລາວ. “ໃນ​ຕອນ​ເຊົ້າ​ຂອງ​ຕອນ​ແລງ​ນີ້, Helga ໄດ້​ຂໍ​ຮ້ອງ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ເມັກ​ຊິ​ໂກ​ກັບ​ນາງ. ນາງເວົ້າວ່າພວກເຮົາສາມາດໃຊ້ຍົນສ່ວນຕົວຂອງນາງໄດ້.”
  
  
  "ແລະເຈົ້າຄິດວ່າລາວຈະເຫັນດີກັບ Monte Carlo ບໍ?" Hawk ຫົວ. "ເຈົ້າຕ້ອງໃສ່ຫຼາຍເຂົ້າໃນວຽກຂອງເຈົ້າ."
  
  
  "ມັນມີລາງວັນຂອງມັນ." "ຂ້ອຍສາມາດຈິນຕະນາການໄດ້ດີ," ລາວຕອບ, ໂບກຂ້ອຍອອກຈາກຫ້ອງການຂອງລາວ.
  
  
  ເຈັດ
  
  
  ມັນແມ່ນໄວ, ກ່ອນແປດເຊົ້າມື້ຕໍ່ມາ, ເມື່ອຂ້ອຍໂທຫາອາພາດເມັນຂອງ Helga. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ນາງ​ຈະ​ບໍ່​ໄດ້​ຕື່ນ​ແຕ່​ໄວ​ນັ້ນ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຍົກ​ເລີກ​ການ​ໂທ​ໄດ້​ອີກ​ຕໍ່​ໄປ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ບິນ​ໄປ Monte Carlo ໃນ​ມື້​ນັ້ນ.
  
  
  ສຽງ​ທີ່​ຕອບ​ມາ​ແມ່ນ​ງ່ວງ​ນອນ​ຈາກ​ການ​ນອນ. "ສະ​ບາຍ​ດີ​ສະ​ບາຍ​ດີ?"
  
  
  "Helga," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າວ່າ, "ນີ້ແມ່ນ Tony Dawes."
  
  
  "WHO?" - ນາງໄດ້ຖາມວ່າ, ຍັງເຄິ່ງຫນຶ່ງຂອງນອນຫລັບ. "ສະບາຍດີບໍ?"
  
  
  “ພຣະ​ເຈົ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ,” ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ, laughing, “ຢ່າ​ບອກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ວ່າ​ທ່ານ​ລືມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ດົນ​ຈາກ​ຄືນ​ຜ່ານ​ມາ. ນີ້ແມ່ນ Tony.
  
  
  “Ah… Tony, Dumplink,” ຄໍາຕອບຕອນນີ້ເຕັມໄປດ້ວຍຊີວິດ.
  
  
  “ເຫດຜົນ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ໂທ​ຫາ​ເຈົ້າ​ໄວ​ນັ້ນ​ແມ່ນ​ຍ້ອນ​ຂ້ອຍ​ຢາກ​ພາ​ເຈົ້າ​ໄປ​ທ່ຽວ​ໜ້ອຍ​ໜຶ່ງ—ພຽງ​ແຕ່​ເຮົາ​ສອງ​ຄົນ. ແຕ່ແທນທີ່ຈະເປັນສະເປນ, ຝຣັ່ງຫຼືເມັກຊິໂກ, ໃຫ້ເຮັດ Monte Carlo. ສຽງ​ນີ້​ເປັນ​ແນວ​ໃດ?”
  
  
  "ອັນສູງສົ່ງ," ນາງເວົ້າ. "ເຈົ້າຢາກໄປຕອນໃດ?"
  
  
  "ດຽວນີ້," ຂ້ອຍບອກນາງ, "ຕອນເຊົ້ານີ້, ໄວເທົ່າທີ່ຈະໄວໄດ້. ທ່ານເວົ້າວ່າ ຍົນພ້ອມແລ້ວ.
  
  
  "ແນ່ນອນ," ນາງເວົ້າ. "ແຕ່ເປັນຫຍັງ Monte Carlo?"
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕັດສິນໃຈແລ້ວທີ່ຈະອະທິບາຍໃຫ້ນາງຮູ້ເຫດຜົນທີ່ແທ້ຈິງສໍາລັບການເລືອກ Monte Carlo. ໃນຕອນເຊົ້າມື້ນັ້ນ, ໂທລະພາບ, ວິທະຍຸແລະຫນັງສືພິມໄດ້ເວົ້າກ່ຽວກັບການຫນີໄປຄາສິໂນ.
  
  
  "ເຈົ້າອາດຈະບໍ່ໄດ້ຍິນຂ່າວ," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ມີເງິນຫຼາຍຢູ່ໃນຄາສິໂນ. ໃນຄືນທີ່ຜ່ານມາ, ຜູ້ຈັດການໄດ້ໂຈະເກມເປັນເວລາຫນຶ່ງມື້. ຂ້ອຍຢາກຢູ່ທີ່ນັ້ນເມື່ອມັນເລີ່ມຕົ້ນອີກຄັ້ງ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ນີ້​ແມ່ນ​ພຽງ​ແຕ່​ປະ​ເພດ​ຂອງ​ສິ່ງ​ທີ່ von Alder ຕ້ອງ​ການ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮີດ​ຖືກ​ຕ້ອງ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຮ້ອງ​ຂອງ​ນາງ​ດີ​ໃຈ.
  
  
  “ໄປກັນເລີຍ,” ນາງຮ້ອງອອກມາໂດຍບໍ່ລັງເລ. “ເຈົ້າຈະກຽມພ້ອມທີ່ຈະອອກບິນໃນໄວເທົ່າໃດ? ເຈົ້າຕ້ອງການໃຫ້ຂ້ອຍໄປເອົາເຈົ້າຢູ່ເກາະລອງບໍ?
  
  
  ພວກ Von Alders ຮັກສາຍົນຂອງພວກເຂົາຢູ່ທີ່ສວນ Long Island ຂອງພວກເຂົາຢູ່ຝັ່ງເຫນືອ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄປ​ທີ່​ຊັບ​ສິນ​ສອງ​ສາມ​ຄັ້ງ​ນັບ​ຕັ້ງ​ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ກັບ​ຄອບ​ຄົວ. ດັ່ງ​ນັ້ນ, ນັບ​ຕັ້ງ​ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ມັນ​ຢູ່​ໃສ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບອກ​ນາງ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ພົບ​ກັບ​ນາງ​ທີ່​ນັ້ນ​ໃນ​ສອງ​ຊົ່ວ​ໂມງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແຈ້ງໃຫ້ Hawk ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນໄດ້ອອກກໍາລັງກາຍເລັກນ້ອຍໃນຫ້ອງອອກກໍາລັງກາຍຂະຫນາດນ້ອຍໃນອາພາດເມັນຂອງຂ້ອຍກ່ອນທີ່ຈະນຸ່ງເສື້ອແລະເອົາຖົງຂອງຂ້ອຍ. Hawk ໄດ້ສົ່ງລົດແລະຄົນຂັບລົດເພື່ອນໍາຂ້ອຍໄປເກາະລອງ, ແລະເມື່ອພວກເຮົາໄປເຖິງ, ຂ້ອຍພົບເຫັນ Helga ລໍຖ້າແລະກະກຽມຍົນຢູ່ສະຫນາມບິນສ່ວນຕົວຂອງ Von Alder.
  
  
  ໜ້ອຍກວ່າສອງຊົ່ວໂມງຫຼັງຈາກຂ້ອຍໂທຫາ Helga, ພວກເຮົາບິນຂຶ້ນດ້ວຍຍົນ Lear ແລະບິນຂ້າມມະຫາສະໝຸດອັດລັງຕິກ. Helga ແລະຂ້ອຍໄດ້ນັ່ງຢູ່ດ້ານຫລັງຂອງຫ້ອງໂດຍສານທີ່ກວ້າງຂວາງ, ເຊິ່ງມີສິ່ງອໍານວຍຄວາມສະດວກທັງຫມົດ - ເກົ້າອີ້ lounge, sofa, bar, ແມ້ແຕ່ chandelier ໄປເຊຍກັນ - ຂອງຫ້ອງດໍາລົງຊີວິດສະດວກສະບາຍ.
  
  
  ມັນເປັນມື້ທີ່ສົມບູນແບບທີ່ຈະບິນ; ທ້ອງຟ້າເປັນສີຟ້າ ແລະບໍ່ມີເມກຈາກຂອບຟ້າຫາຂອບຟ້າ - ເປັນການຕ້ອນຮັບການປ່ຽນແປງຈາກສະພາບອາກາດທີ່ມີເມກໃນຄືນທີ່ຜ່ານມາ. ທະເລທີ່ຢູ່ລຸ່ມພວກເຮົາເບິ່ງຄືກັບຜ້າພົມສີຟ້າກ້ຽງ.
  
  
  Helga ໄດ້ພາຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງນັກບິນເພື່ອພົບກັບນັກບິນ, Captain Dirk Aubrey, ແລະນັກບິນຮ່ວມ, Douglas Roberts. Aubrey ເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ສູງ, ມີກ້ານ, ມີ mustache ສີດໍາບາງໆ pencil. Roberts ເປັນຊາຍຫນຸ່ມທີ່ອ່ອນໂຍນ - ອາດຈະເປັນ
  
  
  
  
  
  
  ລາວ​ມີ​ອາຍຸ​ພຽງ​ຊາວ​ກວ່າ​ປີ​ເທົ່າ​ນັ້ນ - ມີ​ຜົມ​ສີ​ທອງ​ແລະ​ໃບ​ໜ້າ​ທີ່​ມີ​ແສງ​ເດືອນ​ເປັນ​ສີ​ແດງ.
  
  
  Aubrey ເວົ້າວ່າ, "ນາງຢູ່ໃນເສັ້ນທາງ," Aubrey ເວົ້າວ່າ, ແລະຫົວໃສ່ກະດານ, "ແລະສະພາບອາກາດແມ່ນຈະແຈ້ງ, ກົງກັບ Orly, ບ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະຕື່ມນໍ້າມັນ."
  
  
  ໃນໄລຍະສອງສາມຊົ່ວໂມງຕໍ່ໄປ, Helga ແລະຂ້ອຍໄດ້ສ້າງຄວາມບັນເທີງໃຫ້ກັບຕົວເຮົາເອງໂດຍການເບິ່ງຮູບເງົາ, ເຊິ່ງນາງໄດ້ສະແດງໂດຍການກົດປຸ່ມສອງສາມປຸ່ມ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຫຼິ້ນ backgammon. Helga ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ມີ​ຄວາມ​ອ່ອນ​ໂຍນ​ຫຼາຍ​ກ​່​ວາ​ໃນ​ຕອນ​ກາງ​ຄືນ​ກ່ອນ​ຫນ້າ​ນີ້, ແຕ່​ນາງ​ຍັງ​ເປັນ​ບໍ​ລິ​ສັດ​ທີ່​ດີ​ແລະ​ເວ​ລາ​ໄດ້​ບິນ​ໂດຍ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ຕ້ອງ​ຢູ່​ຫ່າງ​ຈາກ​ຊາຍ​ຝັ່ງ​ປະ​ເທດ​ຝຣັ່ງ​ບໍ່​ຮອດ​ຫ້າ​ສິບ​ໄມ​ລ໌ ເມື່ອ​ເຮືອ​ບິນ​ໄດ້​ບິນ​ລົງ​ສູ່​ທະ​ເລ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ການ​ເຕືອນ​ໄພ. - Helga ຮ້ອງ. ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງຢູ່ໃນຫ້ອງໂດຍສານທີ່ບໍ່ໄດ້ຕອກລົງ, ລວມທັງຂ້ອຍ ແລະ ເຮລກາ, ໄດ້ເລື່ອນຂ້າມຊັ້ນຂອງຫ້ອງໂດຍສານ ແລະ ກະທົບໃສ່ປະຕູຫ້ອງໂດຍສານທີ່ປິດລົງຢ່າງໜັກ.
  
  
  Helga ຍັງຮ້ອງສຽງດັງໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍພະຍາຍາມເປີດຂ້າງຂອງຂ້ອຍເພື່ອເປີດປະຕູຫ້ອງໂດຍສານ. ມັນໄດ້ຖືກລັອກ. ຂ້ອຍໄດ້ຢຽບ Wilhelmina, Luger ຂອງຂ້ອຍ, ຈາກຖົງບ່າຂອງຂ້ອຍ ແລະ ພັດລັອກ. ປະຕູໄດ້ເປີດຂຶ້ນ, ເປີດເຜີຍຫ້ອງໂດຍສານທີ່ຕອນນີ້ຢູ່ລຸ່ມຂ້ອຍ.
  
  
  ໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າເບິ່ງເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງນັກບິນ, ຂ້າພະເຈົ້າເຫັນວ່າ Captain Aubrey ຍັງນັ່ງຢູ່ hemp, ແຕ່ posture ລາວເບິ່ງຄືວ່າ frozen. ນັກບິນຮ່ວມ Roberts ນອນຢູ່ເທິງພື້ນ, ຕາຍ ຫຼືໝົດສະຕິ. ຍົນລຳດັ່ງກ່າວຍັງຕົກລົງສູ່ມະຫາສະໝຸດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ໄປ​ຫາ Aubrey, ຜູ້​ທີ່​ໄດ້​ຫັນ​ຫົວ​ຂອງ​ເຂົາ​ໃນ​ຊົ່ວ​ຄາວ​ເພື່ອ​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວກັບຄືນໄປຫາການຄວບຄຸມ, ມືທັງສອງຈັບພວງມາໄລ. ຊອກຫາຢູ່ໃນໃບຫນ້າຂອງລາວ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮັບຮູ້ການສະແດງອອກທີ່ເປົ່າຫວ່າງດຽວກັນທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນຢູ່ໃນໃບຫນ້າຂອງ Agent AX ໃນເວລາທີ່ລາວພະຍາຍາມຂ້າຂ້ອຍໃນອາພາດເມັນຂອງ Helga. ຕາຂອງລາວເປັນແກ້ວ, ຄືກັບວ່າລາວຢູ່ພາຍໃຕ້ການ hypnosis ຫຼືຢູ່ພາຍໃຕ້ອິດທິພົນຂອງຢາເສບຕິດ.
  
  
  ຈົນມາຮອດເວລານັ້ນ, ຂ້ອຍໄດ້ເອົານິ້ວມືແຂວນຄໍຢູ່ຂ້າງປະຕູຫ້ອງໂດຍສານ. ບັດ​ນີ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປ່ອຍ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຟ້າວ​ໄປ​ຫນ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ cabin ໄດ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອື້ອມ​ອອກ​ໄປ​ຫາ​ນັກ​ບິນ​ຢູ່​ໃນ​ການ​ຄວບ​ຄຸມ. ແນວ ໃດ ຂ້ອຍ ໄດ້ ຈັບ ແຂນ ເບື້ອງ ຫນຶ່ງ ອ້ອມ ຄໍ ລາວ ແລະ ຍົກ ລາວ ອອກ ຈາກ ລໍ້ ບາງ ສ່ວນ, ແຕ່ ລາວ ຍັງ ຍຶດ ແຫນ້ນ ກັບ ການ ຄວບ ຄຸມ ຈົນ ກວ່າ ຂ້ອຍ ດຶງ ກໍາລັງ ທັງ ຫມົດ ຂອງ ຂ້ອຍ ໃສ່ ລາວ ແລະ ໂຍນ ລາວ ກັບ ຄືນ ໄປ ໃນ ຫ້ອງ ການ.
  
  
  ຍົນໄດ້ສືບຕໍ່ຕົກລົງສູ່ທະເລ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ບ່ອນ​ນັ່ງ​ຂອງ​ນັກ​ບິນ​ແລະ​ດຶງ​ລໍ້​ແຂງ. ການສັ່ນສະເທືອນຢ່າງແຮງໄດ້ແລ່ນຜ່ານກະແສນໍ້າຈາກດັງໄປຫາຫາງ, ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນດັງກໍ່ຄ່ອຍໆລຸກຂຶ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສືບ​ຕໍ່​ດຶງ​ລໍ້, tensing ທຸກ​ກ້າມ​ເນື້ອ​ໃນ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ເອົາ​ຊະ​ນະ​ແຮງ​ໂນ້ມ​ຖ່ວງ. ໃນທີ່ສຸດ, ຍົນໄດ້ຫຼຸດລົງ - ພຽງແຕ່ສອງສາມຕີນຈາກ Atlantic. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໂຊກ​ດີ​ທີ່​ມີ​ເຮືອ​ບິນ​ພຽງ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໄດ້. ຈັດການກັບຍົນລຳນີ້, ແຕ່ມັນຍັງເປັນໄພພິບັດໃກ້ໆ.
  
  
  ສໍາລັບສອງສາມນາທີຂ້າງຫນ້າ, ຂ້ອຍກໍາລັງຫຍຸ້ງຢູ່ກັບການກວດສອບເຄື່ອງມືຂອງຂ້ອຍ, ໃນຂະນະທີ່ jet skimmed ຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງໃນທົ່ວຫນ້າດິນຂອງມະຫາສະຫມຸດ. ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ໄດ້​ເຮັດ​ວຽກ, ດັ່ງ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍູ້​ລໍ້​ໄປ​ຂ້າງ​ຫນ້າ​ແລະ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ທີ່​ຈະ​ປີນ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, Helga ຮ້ອງຊື່ຂອງຂ້ອຍຈາກຫ້ອງໂດຍສານຫລັງ.
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ຫັນໄປໃນເວລາເບິ່ງ Aubrey ເຂົ້າຫາຂ້ອຍດ້ວຍ wrench. ຖືພວງມາໄລດ້ວຍມືຫນຶ່ງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈັບ Wilhelmina ອີກເທື່ອຫນຶ່ງແລະຍິງລາວໃສ່ບ່າຂວາ. ລາວສະດຸດຖອຍຫຼັງແລະລົ້ມລົງ, ປ່ອຍໃຫ້ປະແຈເລື່ອນຈາກນິ້ວມືທີ່ເຈັບປວດຂອງລາວ. ພະຍາຍາມຮັກສາຍົນຂຶ້ນ, ຂ້ອຍຫລຽວເບິ່ງນັກບິນຄືນ. ລາວ​ໄດ້​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ທີ່​ຕີນ​ຂອງ​ລາວ​ອີກ, ແຕ່​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຫ້ອງ​ໂດຍສານ​ຫລັງ. ໃນພື້ນຫລັງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນ Helga curled ຢູ່ແຈຂອງ hut ໄດ້. ຂ້ອຍຍັງມີ Wilhelmina ໃນມືຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ຢາກຍິງອີກຖ້າ Aubrey ບໍ່ຍ້າຍໄປ Helga ຫຼືຂ້ອຍ.
  
  
  ລາວບໍ່ໄດ້. ແທນທີ່ຈະ, ລາວເມົາເຫຼົ້າແລ່ນໄປຫາປະຕູຫ້ອງໂດຍສານ, ເຊິ່ງລາວສາມາດເປີດໄດ້ເຖິງວ່າຈະມີຄວາມກົດດັນອັນໃຫຍ່ຫຼວງຕໍ່ມັນ. ບໍ່ມີການຢຸດລາວຍົກເວັ້ນການຍິງ - ແລະຖ້າຂ້ອຍພາດ, ຂ້ອຍຈະເປັນອັນຕະລາຍຕໍ່ຍົນທັງຫມົດ. Aubrey hover a shortly in the open doorway and then fled out head first. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປັ່ນ​ຍົນ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ປະ​ຕູ​ປິດ. ຂ້າງລຸ່ມນີ້ປີກຂວາ, ຂ້ອຍສາມາດເຫັນຮ່າງກາຍຂອງ Aubrey ເກືອບຢູ່ໃນການເຄື່ອນໄຫວຊ້າໆ, ແຂນແລະຂາຂອງລາວແຜ່ອອກໄປຂ້າງ, ຈົນກ່ວາລາວຕີນ້ໍາແລະຫາຍໄປພາຍໃຕ້ພື້ນຜິວທີ່ຫຍາບຄາຍ.
  
  
  Helga ເຂົ້າຮ່ວມກັບຂ້ອຍຢູ່ໃນຫ້ອງນັກບິນໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍສຸມໃສ່ຄວາມສົນໃຈຂອງຂ້ອຍໃນການບິນຍົນ. ນາງໄດ້ພະຍາຍາມຟື້ນຟູ Roberts, ນັກບິນຮ່ວມ, ຜູ້ທີ່ຍັງບໍ່ມີສະຕິຢູ່ເທິງພື້ນ. ມັນໃຊ້ເວລາດົນນານເພື່ອໃຫ້ລາວຮູ້ເຖິງຄວາມຮູ້ສຶກຂອງລາວ, ແຕ່ໃນທີ່ສຸດລາວໄດ້ຈົ່ມ, ລຸກຂຶ້ນຢ່າງບໍ່ຢຸດຢັ້ງ, ແລະເບິ່ງໄປຮອບໆ. ລາວສັ່ນຫົວ. "ເກີດຫຍັງຂຶ້ນ? ມີຫຍັງເກີດຂຶ້ນ?"
  
  
  ພຶດຕິກໍາຂອງລາວໄດ້ຢືນຢັນຄວາມສົງໃສຂອງຂ້ອຍວ່າລາວຕິດຢາເສບຕິດ. ເມື່ອລາວຟື້ນຕົວພໍທີ່ຈະເວົ້າຢ່າງສອດຄ່ອງ, ລາວບອກຂ້ອຍວ່າສິ່ງສຸດທ້າຍທີ່ລາວຈື່ໄດ້ແມ່ນ Aubrey ຍື່ນຈອກກາເຟໃຫ້ລາວ. ລາວຍັງຕົກຕະລຶງເກີນໄປທີ່ຈະຖາມກ່ຽວກັບນາຍເຮືອທີ່ຫາຍສາບສູນ, ສະນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ບອກລາວຫຍັງກ່ຽວກັບຊະຕາກໍາຂອງ Aubrey. ຂ້ອຍຈະມາກັບຄໍາອະທິບາຍຕໍ່ມາ.
  
  
  ໃນເວລານັ້ນຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕິດຕໍ່ກັບຫໍຄວບຄຸມທີ່ Orly, ເຊິ່ງພວກເຮົາກໍາລັງເຂົ້າຫາ, ແລະພວກເຮົາໄດ້ຖືກເກັບກູ້ເພື່ອລົງຈອດ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ບໍ່​ດົນ​ພວກ​ເຮົາ​ລົງ​ຈອດ ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຸດ​ຍົນ.
  
  
  
  
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເວົ້າວ່າຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ສຶກດີຂຶ້ນ.
  
  
  ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ລົງ​ຈາກ​ຍົນ, Helga ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ສັບ​ສົນ​ໃນ​ຕາ​ຂອງ​ນາງ. "ເກີດຫຍັງຂຶ້ນຢູ່ທີ່ນັ້ນ?"
  
  
  ຂ້ອຍສັ່ນຫົວ. "ມັນເປັນເລື່ອງຍາກທີ່ຈະເວົ້າ, ເບິ່ງຄືວ່າກັບຕັນຂອງເຈົ້າຖືກກອດຕົວຄວບຄຸມແລະເຂົ້າໄປໃນຄວາມຢ້ານໃນຄວາມຢ້ານກົວໃນຂະນະທີ່ຍົນເລີ່ມຕົກ. ລາວອາດຈະເປັນເຄິ່ງບ້າໃນເວລາທີ່ລາວໂຈມຕີຂ້ອຍແລະຫຼັງຈາກນັ້ນໄດ້ໂດດລົງ. Roberts, ນັກບິນຮ່ວມ. , ຈະຕ້ອງໄດ້ຜ່ານໄປ - ສໍາລັບແຮງໂນ້ມຖ່ວງ, ສິ່ງດັ່ງກ່າວບໍ່ແມ່ນເລື່ອງແປກໃນການບິນ, ແຕ່ໃຫ້ຂ້ອຍເວົ້າກັບເຈົ້າຫນ້າທີ່ເພື່ອວ່າພວກເຮົາຈະບໍ່ຕິດຢູ່ໃນລະບົບການປົກຄອງ."
  
  
  ມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະບອກໄດ້ວ່ານາງຍອມຮັບຄໍາອະທິບາຍຂອງຂ້ອຍແທ້ໆ, ແຕ່ນາງບໍ່ໄດ້ກົດດັນຂ້ອຍອີກຕໍ່ໄປ.
  
  
  ເມື່ອ "ພວກເຮົາໄດ້ໄປຮອດຕຶກອາຄານ, ພ້ອມກັບ Roberts, ຜູ້ທີ່ຍັງສັ່ນຕີນຂອງລາວ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບເຫັນຫົວຫນ້າຕໍາຫຼວດຄວາມປອດໄພຂອງ Orly ແລະຂໍໃຫ້ລາວສົ່ງຕົວແທນ AX ກັບຂ້ອຍ, ຜູ້ຊາຍທີ່ຂ້ອຍຮູ້ຈັກໃນນາມ Dammlier, ແລະຫົວຫນ້າທ້ອງຖິ່ນ. . Interpol. ເມື່ອ​ຊາຍ​ທັງ​ສອງ​ໄປ​ຮອດ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບອກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ແທ້​ຈິງ​ວ່າ​ເກີດ​ຫຍັງ​ຂຶ້ນ, ໂດຍ​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ເຫັນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໃສ​ວ່າ​ເຫດ​ການ​ກ່ຽວ​ຂ້ອງ​ກັບ​ວຽກ​ງານ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເນັ້ນຫນັກວ່າ Helga ແລະຂ້າພະເຈົ້າຈໍາເປັນຕ້ອງໄດ້ອອກທັນທີເພື່ອ Monte Carlo.
  
  
  "ໃຫ້ຂ້ອຍດູແລເລື່ອງນີ້," ຜູ້ຊາຍ Interpol ເວົ້າເມື່ອຂ້ອຍເຮັດສໍາເລັດ. “ຈະບໍ່ມີບັນຫາໃດໆ. ບາງທີຜູ້ຊ່ວຍຂອງເຈົ້າຢູ່ທີ່ນີ້," ລາວຫັນໄປຫາ Dammlier, "ສາມາດຊອກຫານັກບິນແລະນັກບິນທີ່ເຊື່ອຖືໄດ້ເພື່ອນໍາເຈົ້າໄປຫາຈຸດຫມາຍປາຍທາງຂອງເຈົ້າ."
  
  
  Dammlier ຫົວຫົວ ແລະກອງປະຊຸມໄດ້ສິ້ນສຸດລົງ. ໃນເວລາໜ້ອຍກວ່າໜຶ່ງຊົ່ວໂມງ, Helga ແລະ ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເດີນທາງໄປ Nice, ສະຖານທີ່ລົງຈອດທີ່ໃກ້ທີ່ສຸດກັບ Monte Carlo. ພວກ​ເຮົາ​ມີ​ຊາວ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ​ສອງ​ຄົນ - ອາດ​ຈະ​ເປັນ​ສ່ວນ​ໜຶ່ງ​ຂອງ​ສຳນັກງານ​ໃຫຍ່ AX ຫຼື CIA ຂອງ​ຝຣັ່ງ - ທົດ​ລອງ​ຍົນ. Dammlier ໄດ້ວາງແຜນທີ່ຈະນໍາ Roberts ກັບຄືນສູ່ລັດຕ່າງໆ, ແລະ Helga ຕົນເອງໄດ້ຮັບປະກັນລາວວ່າລາວຈະສືບຕໍ່ເຮັດວຽກຂອງນາງແລະໄດ້ຮັບເງິນເດືອນໃນຂະນະທີ່ລາວຟື້ນຕົວຈາກອຸປະຕິເຫດຂອງລາວ. ເທົ່າ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ກໍາ​ນົດ​ໄດ້, ຄໍາ​ອະ​ທິ​ບາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ—ທີ່ Roberts ໄດ້​ເສຍ​ສະ​ຕິ—ໄດ້​ຮັບ​ການ​ຍອມ​ຮັບ​ຈາກ​ທັງ Helga ແລະ​ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່.
  
  
  ຖ້ຽວບິນໄປ Nice ແມ່ນບໍ່ສະດວກ. ພວກ​ເຮົາ​ລົງ​ຈອດ​ໃນ​ຕອນ​ບ່າຍ​ເດິກ ແລະ Helga ແລະ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂຶ້ນ​ລົດ​ລິ​ມູຊີນ​ໄປ​ໂຮງ​ແຮມ de Paris, ໃກ້​ກັບ​ກາ​ຊີ​ໂນ​ໃນ Monte Carlo. Helga ໄດ້ຈັດໃຫ້ມີລົດລິມູຊີນເພື່ອລໍຖ້າພົບກັບຍົນຂອງພວກເຮົາ, ແລະຍັງໄດ້ສະຫງວນຫ້ອງໂຮງແຮມທີ່ຢູ່ຕິດກັນ. ພວກເຮົາໂຊກດີທີ່ Helga ເປັນທີ່ຮູ້ຈັກດີ; ພວກເຮົາໄດ້ຮັບການຮັບປະກັນຫ້ອງ, ເຖິງແມ່ນວ່າ Monte Carlo ແມ່ນເຕັມໄປດ້ວຍນັກທ່ອງທ່ຽວທີ່ຢາກຮູ້ຢາກເຫັນຈາກທົ່ວໂລກ. ຖະໜົນຫົນທາງແມ່ນເຕັມໄປດ້ວຍນັກທ່ອງທ່ຽວ, ເຮັດໃຫ້ນະຄອນມີຄວາມຮູ້ສຶກ carnival, ແລະບໍ່ມີຫ້ອງໂຮງແຮມຫວ່າງເປົ່າ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຂັບລົດຜ່ານຖະຫນົນຂອງ Monte Carlo, ບ່ອນທີ່ທະເລເມດິເຕີເຣນຽນໄດ້ສ່ອງແສງຄືກັບເຫລົ້າທີ່ເຮັດຈາກຊ້ໍາ, ອຸດົມສົມບູນໃນເງົາຂອງຕອນແລງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖືກເຕືອນກ່ຽວກັບເລື່ອງຮາວທີ່ແປງຂອງ Monaco ໃນປີ 303. ອີງຕາມຄວາມຫມາຍ, Corsican. ເວີຈິນໄອແລນ, Devot, ໄດ້ຖືກລົງໂທດໂດຍເຈົ້າເມືອງ Corsica ໃນເວລາທີ່ມັນຖືກຄົ້ນພົບວ່ານາງເປັນຄຣິສຕຽນ. ເຈົ້າ​ເມືອງ​ໄດ້​ຕັດສິນ​ໃຫ້​ຍິງ​ສາວ​ນັ້ນ​ຖືກ​ມັດ​ແລະ​ລາກ​ເທິງ​ຫຼັງ​ມ້າ​ໄປ​ເທິງ​ໜ້າ​ດິນ​ທີ່​ຫຍາບ​ຄາຍ, ແລ້ວ​ກໍ​ຢຽດ​ເທິງ​ລາກ​ຈົນ​ຕາຍ. ຂະນະ​ທີ່​ນາງ​ຕາຍ​ໄປ, ນົກ​ເຂົາ​ຂາວ​ຖືກ​ສັງເກດ​ເຫັນ​ຢູ່​ເທິງ​ຮ່າງກາຍ​ຂອງ​ນາງ. ໃນຄືນໜຶ່ງ, ເມື່ອພຣະສົງເອົາສົບຂອງນາງໄປວາງໄວ້ໃນເຮືອຂອງຊາວປະມົງ, ນົກເຂົາຂາວກໍປະກົດຂຶ້ນອີກ. ຊາວ​ປະມົງ​ໄດ້​ຕິດຕາມ​ນົກ​ເຂົາ​ໄປ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ນົກ​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ນ້ຳ, ນຳ​ລາວ​ໄປ​ຍັງ​ໂມນາ​ໂກ, ແລະ​ຝັງ​ສົບ​ຂອງ​ເດັກ​ຍິງ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ.
  
  
  ຂ້ອຍສົງໄສວ່າການຢູ່ Monaco ຂອງຂ້ອຍຈະເປັນສິ່ງທີ່ບໍ່ຫນ້າເຊື່ອ.
  
  
  8
  
  
  ຫ້ອງຊຸດຂອງຂ້ອຍມີທິວທັດທີ່ໜ້າຕື່ນຕາຕື່ນໃຈຂອງທະເລທີ່ເຫຼື້ອມເປັນເງົາ ແລະໜ້າຜາສູງທີ່ຍາວຢຽດເປັນກິໂລແມັດຕາມແຄມຝັ່ງທະເລທີ່ໂຄ້ງລົງ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຖອດກະເປົາຂອງຂ້ອຍ, ອາບນໍ້າ, ແລະປ່ຽນໄປ, ຂ້ອຍໄດ້ຍິນນາງ Helga ຍ່າງໄປມາໃນຫ້ອງຂອງນາງຢູ່ຂ້າງເຮືອນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ບອກ​ໄດ້​ຈາກ​ສຽງ​ຂອງ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຂອງ​ນາງ​ວ່າ​ການ​ກະ​ທໍາ​ຂອງ​ນາງ​ປະ​ມານ​ຊ​້​ໍາ​ກັນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  ການຫຼິ້ນຢູ່ຄາສິໂນກັບຄືນມາພາຍໃນສອງສາມຊົ່ວໂມງ. ແນ່ນອນ, ພວກເຮົາຈະກິນອາຫານຢູ່ໃນຮ້ານອາຫານ penthouse ຂອງໂຮງແຮມ, ເຊິ່ງມີເພດານ retractable ທີ່ເປີດອອກສູ່ທ້ອງຟ້າ. ແຕ່ຍັງມີເວລາກ່ອນອາຫານທ່ຽງ. ຂ້ອຍຮູ້ວ່າ Helga ບໍ່ສົນໃຈການທ່ຽວຊົມ, ແລະຂ້ອຍຄິດວ່າມັນຈະເປັນເລື່ອງທີ່ຫນ້າອັບອາຍຖ້າພວກເຮົາບໍ່ສະຫນຸກສະຫນານກັບເວລານີ້ຮ່ວມກັນໃນກິດຈະກໍາທີ່ມ່ວນກວ່າ. ຫວັງວ່າ Helga ຮູ້ສຶກແບບດຽວກັນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແກ້ໄຂຄວາມຫຍຸ້ງຍາກເລັກນ້ອຍແຕ່ອາດຈະເຮັດໃຫ້ບໍ່ພໍໃຈທີ່ເກີດຈາກປະຕູລັອກລະຫວ່າງພວກເຮົາໂດຍການສັ່ງແຊມເປນ, ຄາເວຍ, ແລະດອກກຸຫລາບສີແດງສາມສິບດອກໃຫ້ນາງໃນເວລາຫົກປີ. ປະມານຫນຶ່ງນາທີຫຼັງຈາກຊົ່ວໂມງ, ນາງໄດ້ເຄາະປະຕູແລະໂທຫາຂ້ອຍຢ່າງອ່ອນໂຍນ.
  
  
  “ເຈົ້າເອົາໃຈໃສ່ຫຼາຍ,” ນາງເວົ້າ, ຖືຈອກແຊມເປນອອກມາໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຂອງນາງ.
  
  
  ເມື່ອນາງເຂົ້າໄປໃກ້ປ່ອງຢ້ຽມທີ່ເບິ່ງເຫັນທະເລ, ນາງນຸ່ງເສື້ອ negligee ສີບົວອ່ອນ, ເນັ້ນໃສ່ຮ່າງກາຍຂອງນາງດ້ວຍຮູບຊົງທີ່ສວຍງາມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢຸດ​ຊົ່ວ​ຄາວ​ເພື່ອ​ຊົມ​ເບິ່ງ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ນາງ​ຜ່ານ​ຜ້າ​ບາງໆ​ຂອງ​ເສື້ອ​ຜ້າ​ຂອງ​ນາງ, ແລະ​ຈາກ​ນັ້ນ​ກໍ​ເຂົ້າ​ໄປ​ຮ່ວມ​ກັບ​ນາງ​ທີ່​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ. ດວງຕາເວັນທີ່ກຳລັງຈະຫາຍໄປບ່ອນໃດບ່ອນໜຶ່ງໃນຂອບຟ້າ, ແຕ່ໄດ້ປ່ອຍແສງສີທອງຢ່າງເລິກເຊິ່ງ, ອຸດົມສົມບູນ, ຢູ່ໃນທ້ອງຟ້າທີ່ຈະແຈ້ງ. ນ້ໍາຂອງທະເລ Mediterranean, ໃນທາງກັບກັນ, ສະທ້ອນໃຫ້ເຫັນທ້ອງຟ້າ, intensifying ແສງສະຫວ່າງ, ດັ່ງນັ້ນຫ້ອງເບິ່ງຄືວ່າມີຊີວິດຢູ່ແລະ dazzling.
  
  
  
  
  
  
  ເຊັ່ນ: ຄໍາ.
  
  
  "ວິວທີ່ສວຍງາມຫຼາຍ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?" - Helga ຖາມ, ຫັນໄປຫາຂ້ອຍ.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ, ງາມຫຼາຍ,” ຂ້ອຍຕອບ, ໂດຍເຈດຕະນາແລ່ນຕາຂອງຂ້ອຍຂຶ້ນແລະລົງຮ່າງກາຍຂອງນາງຈົນກ່ວາຂ້ອຍໄດ້ເບິ່ງນາງ. ນາງໄດ້ແລ່ນລີ້ນຂອງນາງໃສ່ສົບຂອງນາງແລະຖາມວ່າ, "ເຈົ້າມັກຂ້ອຍ, Tony?"
  
  
  "ແມ່ນຫຼາຍ."
  
  
  "ເຈົ້າມັກເອື້ອຍຂອງຂ້ອຍຫຼາຍປານໃດ?" ນາງຍືນຍັນ. ຄໍາຖາມນີ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍແປກໃຈຫຼັງຈາກຄືນທີ່ພວກເຮົາຢູ່ຮ່ວມກັນໃນນິວຢອກ, ແຕ່ແທນທີ່ຈະຕອບນາງໂດຍກົງ, ຂ້ອຍໄດ້ຍື່ນມືອອກແລະເວົ້າວ່າ, "ເຈົ້າຕ້ອງການໃຫ້ຂ້ອຍສະແດງເຈົ້າຫຼາຍປານໃດບໍ?"
  
  
  ນາງໄດ້ເຂົ້າຫາຂ້ອຍດ້ວຍການເຄື່ອນໄຫວທີ່ມີຄວາມຮູ້ສຶກ, ມີນ້ໍາ, ຕາຂອງນາງຖືກປິດລົງເຄິ່ງຫນຶ່ງແລະສົບຂອງນາງໄດ້ແບ່ງອອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈູບ​ນາງ​ແລະ​ຮ່າງ​ກາຍ​ທັງ​ຫມົດ​ຂອງ​ນາງ​ຕອບ​ສະ​ຫນອງ​ໃນ​ທັນ​ທີ, ຄ່ອຍໆ vibrating ຂຶ້ນ​ແລະ​ລົງ​ຕ້ານ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂາຂອງນາງໄດ້ກອດແລະກອດຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າຜູ້ເຊົ່າທີ່ສັ່ນສະເທືອນຂອງນາງກໍາລັງຊອກຫາຮ່າງກາຍທີ່ກະຕຸ້ນ, ຕອບສະຫນອງຂອງຂ້ອຍ. ນາງໄດ້ຮ້ອງຄາງອອກມາຢ່າງອ່ອນໂຍນ ແລະ ແກວ່ງໄປມາ, ເອົາຈອກແຊມເປນລົງ. ຂ້ອຍວາງແກ້ວຂອງຂ້ອຍຢູ່ເທິງໂຕະທີ່ໃກ້ທີ່ສຸດ. ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ຫັນ​ໄປ​ເບິ່ງ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ເຫັນ​ວ່າ​ນາງ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ຕົວ​ຈີກ​ຂອງ​ນາງ.
  
  
  ແສງສະຫວ່າງສີທອງໄດ້ປ່ຽນຮ່າງກາຍຂອງນາງເປືອຍກາຍມາເປັນຮູບປັ້ນທອງເຫລືອງທີ່ມີຊີວິດຢູ່ທີ່ແກະສະຫຼັກຢ່າງສວຍງາມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຈະ​ຖອດ​ເຄື່ອງ​ນຸ່ງ​ຫົ່ມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກ່ອນ​ທີ່​ນາງ​ຈະ​ດຶງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຕັ່ງ​ນັ່ງ lounge ກັບ​ນາງ.
  
  
  "ໄວ!" - ນາງກະຊິບອ້ອນວອນ, ຍົກສະໂພກຂຶ້ນ. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ເຂົ້າຮ່ວມກັບພວກເຮົາ.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ ແມ່ນແລ້ວ!" ນາງໄດ້ຈົ່ມຢ່າງຫາຍໃຈບໍ່ອອກ. ມືຂອງນາງຍຶດກັບບ່າ ແລະແຂນຂອງຂ້ອຍ, ແລະຕະປູຂອງນາງໄດ້ຂຸດເຂົ້າໄປໃນເນື້ອຫນັງຂອງຂ້ອຍ ໃນຂະນະທີ່ນາງກະຕຸ້ນຂ້ອຍ. ສອງສາມວິນາທີຕໍ່ມາຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າຮ່າງກາຍຂອງນາງເປີດຂຶ້ນ ແລະເໜັງຕີງຢູ່ອ້ອມຕົວຂ້ອຍ, ຫົວຂອງນາງເໜັງຕີງໄປຂ້າງໜຶ່ງດ້ວຍແຮງຈູງໃຈ ຈົນກ່ວາພວກເຮົາເຖິງຈຸດສູງສຸດຂອງຈຸດສູງສຸດທີ່ມີອາການຊັກ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາວາງຂ້າງຢູ່ເທິງຕັ່ງນັ່ງ, ນາງໄດ້ຫັນຫົວແລະເບິ່ງຂ້ອຍ. ນາງຍິ້ມອ່ອນໆ, “ດຽວນີ້ເຈົ້າຮູ້, ບໍ່ແມ່ນບໍ?”
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ noded.
  
  
  ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຂ້ອຍຄວນຄາດເດົາຫຍັງຕັ້ງແຕ່ພວກເຮົາອອກຈາກນິວຢອກ, ແຕ່ແນ່ນອນວ່າບໍ່ມີທາງທີ່ຈະເວົ້າພຽງແຕ່ສອງສາມນາທີກ່ອນຫນ້ານີ້. ຜູ້ຍິງທີ່ນອນຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນ Helga, ເພາະວ່າຂ້ອຍຄຸ້ນເຄີຍກັບວິທີການສ້າງຄວາມຮັກພິເສດຂອງນາງ. ແລະບໍ່ແມ່ນ Maria, ຜູ້ທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮູ້ຈັກຢ່າງໃກ້ຊິດ.
  
  
  "ເຈົ້າແມ່ນ Elsa."
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ນາງຍອມຮັບ. "ເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຂໍໂທດ, ເຈົ້າບໍ?"
  
  
  “ເຈົ້າຖາມຄຳຖາມແບບນີ້ໄດ້ແນວໃດ? ຫຼັງຈາກທີ່ພວກເຮົາຫາກໍ່ແບ່ງປັນຫຍັງ? "
  
  
  ນາງຫົວເລາະດ້ວຍຄວາມຍິນດີ. “Helga ຈະ​ໃຈ​ຮ້າຍ​ເມື່ອ​ນາງ​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ເຮັດ​ຫຍັງ. ຂ້ອຍໃຊ້ເວລາກາງຄືນຢູ່ອາພາດເມັນຂອງເຈົ້າຕອນເຈົ້າໂທຫາລາວຕອນເຊົ້ານີ້. ນາງຍັງນອນຢູ່ແລະບໍ່ໄດ້ຍິນຫຍັງ. ໃນເວລາທີ່ທ່ານແນະນໍາການເດີນທາງໄປ Monte Carlo, ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ຕັດສິນໃຈທີ່ຈະຫຸ້ມຫໍ່ແລະໄປແລະໃຫ້ທ່ານຄິດວ່າຂ້າພະເຈົ້າ Helga. ມັນຟັງແລ້ວມ່ວນຫຼາຍ. ນອກຈາກນັ້ນ, ເຈົ້າໄດ້ໃຊ້ເວລາພຽງພໍກັບເອື້ອຍນ້ອງສອງຄົນຂອງຂ້ອຍແລ້ວ. ຮອດເວລາຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  ຟັງຄໍາເວົ້າຂອງນາງ, ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່ານີ້ແມ່ນປະເພດຂອງ tricks ທີ່ແມ່ຍິງ von Alder ມີຄວາມສາມາດ. ແຕ່ເຖິງແມ່ນວ່າຄໍາອະທິບາຍຂອງນາງເບິ່ງຄືວ່າເປັນທີ່ສົມເຫດສົມຜົນພຽງພໍ, ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງເຕືອນຕົນເອງວ່າ von Alders ເປັນຜູ້ຕ້ອງສົງໄສໃນກໍລະນີທີ່ຂ້ອຍພະຍາຍາມແກ້ໄຂ, ແລະມັນອາດຈະມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຂີ້ຮ້າຍກ່ຽວກັບ Elsa ແທນ Helga.
  
  
  ແຕ່​ຕອນ​ນັ້ນ​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຮັດ​ໄດ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢຽດ​ກົ້ນ​ນ້ອຍ​ທີ່​ສວຍ​ງາມ​ຂອງ​ນາງ​ເບົາໆ ແລະ​ບອກ​ໃຫ້​ນາງ​ແຕ່ງ​ຕົວ.
  
  
  ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ໄປ​ຮອດ​ຄາ​ຊີ​ໂນ​ຫຼັງ​ຈາກ​ອາ​ຫານ​ທ່ຽງ, ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ມັນ​ຫຸ້ມ​ຫໍ່. ຝູງຊົນຈຳນວນຫຼວງຫຼາຍຢືນຢູ່ໃນວົງວຽນທີ່ແໜ້ນໜາອ້ອມລໍ້ຣູເລັດອັນໜຶ່ງ, ລໍຖ້າຢ່າງງຽບໆ. ພາຍໃນວົງວຽນມີຜູ້ຊາຍສາມຄົນ: croupier, ຜູ້ຊາຍທີສອງໃນ tuxedo ແລະແວ່ນຕາຊ້ໍາ - ປາກົດຂື້ນເປັນຫນຶ່ງໃນຜູ້ອໍານວຍການ - ແລະຊາວເບຢ້ຽມ Tregor, ຜູ້ຊາຍທີ່ robbed ທະນາຄານ.
  
  
  Elsa ແລະຂ້ອຍສາມາດບີບຜ່ານຝູງຊົນໄປຫາບ່ອນທີ່ຫ່າງຈາກຜູ້ຊາຍສາມຄົນພຽງແຕ່ສອງສາມຟຸດ. ທັນ​ທີ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄປ​ຮອດ, ລໍ້ roulette spinning ກົດ​ເພື່ອ​ຢຸດ​ແລະ​ຝູງ​ຊົນ​ທີ່​ເບິ່ງ​ໄດ້​ຍ້າຍ​ໄປ​ຫນ້າ​ແລະ gasped. ຕົວແທນຈໍາຫນ່າຍເອົາຊິບກ້ອນໃຫຍ່ໃນທົ່ວຕາຕະລາງໄປຫາ Tregor, ຜູ້ທີ່ສະຫງົບສຸກໃຫ້ພວກເຂົາຢູ່ຂ້າງຫນ້າຂອງລາວ.
  
  
  "ພະ​ເຈົ້າ!" - ຜູ້ຍິງທີ່ຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍກະຊິບດ້ວຍຄວາມຕື່ນເຕັ້ນ. “ລາວຫາກໍຊະນະໄດ້ເຄິ່ງລ້ານໂດລາ! ລາວຈະເຮັດຫຍັງໃນຕອນນີ້?
  
  
  Tregor ເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ໄດ້ເອົາໃຈໃສ່ກັບຄົນອ້ອມຂ້າງລາວ. ລາວ​ເປັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ມີ​ທ້ອງ​ໃຫຍ່, ມີ​ທ້ອງ​ໃຫຍ່, ດື່ມ​ນ້ຳ​ແຮ່​ທາດ​ຈອກ​ໜຶ່ງ, ທີ່​ລາວ​ເຕັມ​ຈາກ​ຂວດ​ໃສ່​ສອກ. ແວ່ນຕາມືດປົກຄຸມຕາຂອງລາວ, ແຕ່ໃນໃບຫນ້າຂອງລາວ, ດັ່ງທີ່ຂ້ອຍສັງເກດເຫັນ, ມີຫນ້າກາກທີ່ຫວ່າງເປົ່າແທ້ໆ.
  
  
  ທຸກໆຕາຢູ່ໃນຫ້ອງແມ່ນກາວໃສ່ລາວ, ລໍຖ້າເບິ່ງວ່າລາວຈະເຮັດແນວໃດຕໍ່ໄປ. ລາວເງີຍໜ້າຂຶ້ນ ແລະວາງໜ້າຜາກໃສ່ກຳປັ້ນທີ່ເຮັດດ້ວຍມືຂວາຂອງລາວ, ຄືກັບວ່າລາວກຳລັງນັ່ງສະມາທິ, ແລະຢູ່ໃນທ່ານີ້ເປັນເວລາຫຼາຍວິນາທີ. ໃນເວລານີ້, ຂ້ອຍອາດຈະເປັນຄົນດຽວໃນຝູງຊົນທີ່ເບິ່ງຜູ້ອໍານວຍການທີ່ຢືນຢູ່ກົງກັນຂ້າມ. ລາວຢູ່ໃນເກືອບຕໍາແຫນ່ງດຽວກັນກັບ Tregor! ມັນ​ເປັນ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມິດ​ງຽບ​ຕິດ​ຕໍ່​ພົວ​ພັນ​ເຊິ່ງ​ກັນ​ແລະ​ກັນ​!
  
  
  ວິນາທີຕໍ່ມາ, ຜູ້ຊາຍທັງສອງໄດ້ຍົກຫົວຂຶ້ນໃນເວລາດຽວກັນ, ແລະດ້ວຍມືທີ່ໝັ້ນຄົງ, Tregor ໄດ້ວາງຊິບທັງໝົດຂອງລາວໄວ້ເທິງສີ່ຫຼ່ຽມສີແດງຢູ່ຕໍ່ໜ້າລາວຢ່າງໝັ້ນໃຈ.
  
  
  Elsa ຈັບມືຂອງຂ້ອຍ. "ລາວຈະວາງເດີມພັນຊະນະທັງຫມົດຂອງລາວ!" ນາງກະຊິບຢ່າງບໍ່ໜ້າເຊື່ອ. "ລ້ານໂດລາ!"
  
  
  Tregor ນັ່ງກັບຄືນໄປບ່ອນຢູ່ໃນເກົ້າອີ້ຂອງລາວແລະພໍ່ຄ້າໄດ້ຍົກມືຂຶ້ນແລະເລີ່ມຕົ້ນລໍ້ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ມັນແມ່ນການ spinning
  
  
  
  
  
  
  ວິນຫົວເປັນເວລາໜຶ່ງ ຫຼື ສອງວິນາທີ. ໃນຂະນະທີ່ລາວເລີ່ມຊ້າລົງ, ຜູ້ຊົມໄດ້ເລີ່ມຮ້ອງເພງພ້ອມໆກັນ: "ສີແດງ, ສີແດງ, ສີແດງ" - ການເດີມພັນຂອງ Tregor. ໃນທີ່ສຸດລໍ້ກໍຢຸດ. ຊາວແບນຊິກໄດ້ຊະນະອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ຕົວແທນຈໍາຫນ່າຍໄດ້ຊຸກດັນຊິບອື່ນໄປຫາ stack ຕົ້ນສະບັບຂອງ Tregor. ສອງລ້ານໂດລາ! ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຜູ້ອໍານວຍການໄດ້ມາຂ້າງຫນ້າແລະປະກາດໃນສຽງຕ່ໍາກວ່າ: "ລໍ້ໄດ້ຖືກປິດສໍາລັບຕອນແລງ."
  
  
  ຝູງຊົນໄດ້ຖອຍຫລັງໃນຂະນະທີ່ Tregor ເກັບເອົາຊິບຂອງລາວໂດຍການຊ່ວຍເຫຼືອຂອງພະນັກງານຄາສິໂນຫຼາຍຄົນແລະມຸ່ງຫນ້າໄປຫາພະນັກງານເກັບເງິນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ວ່າ ຢ່າງ​ໜ້ອຍ​ມີ​ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ລັບ​ສິບ​ສອງ​ຄົນ​ຈາກ​ຕ່າງ​ປະ​ເທດ​ຕ່າງໆ, ທັງ​ໝົດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮັບ​ຮູ້, ໄດ້​ຕາມ​ຫາ​ລາວ. Tregor ບໍ່ສາມາດ, ລາວບໍ່ສາມາດໄປທຸກບ່ອນໂດຍບໍ່ມີຕົວແທນເຫຼົ່ານັ້ນຢູ່ຫລັງລາວ. ລັດ​ຖະ​ບານ​ຂອງ​ໂລກ​ບໍ່​ໄດ້​ຍອມ​ໃຫ້​ລາວ​ເລື່ອນ​ອອກ​ຈາກ​ເມືອງ​ໂດຍ​ງ່າຍ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກວມເອົາທຸກຮູບແບບການຂົນສົ່ງໄປແລະຈາກ Monte Carlo. ມີພຽງແຕ່ສາມເສັ້ນທາງທີ່ອອກຈາກຕົວເມືອງ, ແລະພວກເຂົາງ່າຍທີ່ຈະສັງເກດເຫັນ. ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ເມືອງ​ໄດ້​ເກັບ​ກຳ​ປັ່ນ​ທັງ​ໝົດ​ຢູ່​ທ່າ​ເຮືອ​ຢູ່​ພາຍ​ໃຕ້​ການ​ເຝົ້າ​ລະ​ວັງ​ຢ່າງ​ບໍ່​ຢຸດ​ຢັ້ງ ແລະ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ກໍ​ມີ​ເຮືອ​ໄວ​ທີ່​ສຸດ​ຢູ່​ໃນ​ທະ​ເລ​ເມ​ດີ​ແຕຣາ​ເນ. ບໍ່ມີໃຜສາມາດບິນໂດຍທາງອາກາດໄດ້ເພາະວ່າ Monte Carlo ບໍ່ມີພື້ນຜິວໃນລະດັບພຽງພໍທີ່ຈະສ້າງສະຫນາມບິນໄດ້. ປັດໃຈເຫຼົ່ານີ້ໄດ້ປ້ອງກັນບໍ່ໃຫ້ Tregor ຫລີກລ້ຽງຕົວແທນທີ່ຕິດຕາມລາວເພື່ອຊອກຫາບ່ອນທີ່ລາວໄດ້ຮັບເງິນທີ່ລາວຊະນະ. ຂ້ອຍບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງຕິດຕາມ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າສົນໃຈກັບຜູ້ອໍານວຍການແລະ croupier, ຜູ້ທີ່ກໍາລັງ dismantling ລໍ້ roulette - ການປະຕິບັດທົ່ວໄປໃນຕອນທ້າຍຂອງເກມໃນເວລາທີ່ເຮືອນໄດ້ຮັບການສູນເສຍອັນໃຫຍ່ຫຼວງດັ່ງກ່າວ. ລໍ້ດັ່ງກ່າວຈະຖືກຍ້າຍໄປຢູ່ຊັ້ນໃຕ້ດິນຂອງກາຊີໂນ, ບ່ອນທີ່ລໍ້ກາຊີໂນທັງຫມົດ, ທີ່ເຮັດຈາກໄມ້ດູ່, ແມ່ນຜະລິດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ລໍ້​ແຕ່​ລະ​ຄົນ​ຖືກ​ດຸ່ນ​ດ່ຽງ​ຢູ່​ພາຍ​ໃນ​ຫນຶ່ງ​ພັນ​ນິ້ວ​ແລະ​ຍ້າຍ​ໄປ​ຂ້າງ​ເທິງ​ແກ້ວ​ປະ​ເສີດ​ໄດ້​ຢ່າງ​ຖືກ​ຕ້ອງ​ເປັນ​ໂມງ.
  
  
  ແຕ່ລໍ້ສາມາດສ້ອມແປງໄດ້. ນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນທີ່ຂ້ອຍຢາກເບິ່ງຢ່າງລະອຽດກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້ໂດຍສະເພາະແລະເປັນຫຍັງຂ້ອຍຈຶ່ງຕິດຕາມຜູ້ອໍານວຍການແລະ croupier ໃນຂະນະທີ່ພວກເຂົາຍ່າງຜ່ານປະຕູຕໍ່ໄປ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍເບິ່ງພວກເຂົາຫາຍໄປຜ່ານທາງປະຕູ, ຂ້ອຍບອກ Elsa ກັບຄືນໄປໂຮງແຮມແລະລໍຖ້າຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນັ້ນ.
  
  
  ຂັ້ນໄດທີ່ນໍາໄປສູ່ຊັ້ນໃຕ້ດິນແມ່ນມືດ, ແຕ່ມີແສງສະຫວ່າງຢູ່ຂ້າງລຸ່ມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົງ​ເຄິ່ງ​ຫນຶ່ງ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ປະ​ຕູ​ໄດ້​ປິດ​ລົງ​ຂ້າງ​ເທິງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ໃນຂະນະດຽວກັນ, ແສງຕາບອດໄດ້ກະພິບ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນສຽງດັງທີ່ເຈາະ. ຫັນຢ່າງໄວວາ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນວ່າ Elsa, ກົງກັນຂ້າມກັບຄໍາແນະນໍາຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ໄດ້ປະຕິບັດຕາມຂ້າພະເຈົ້າ. ຜູ້ຊາຍຄົນນັ້ນ, ອາດຈະເປັນຜູ້ທີ່ໄດ້ຕົບປະຕູ, ຈັບມັນແຫນ້ນແລະແນມປືນໃສ່ຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນໄປຫາຫ້ອງໃຕ້ດິນແລະໄດ້ເຫັນຜູ້ອໍານວຍການຄາສິໂນແລະ croupier ຍ່າງຂຶ້ນ stairs ໄປຫາຂ້າພະເຈົ້າ. ທັງສອງໄດ້ຖືກປະກອບອາວຸດປືນ, ແລະ croupier ຍັງຖືສິ້ນຂອງທໍ່ຢູ່ໃນມືຂອງລາວ. ເມື່ອຜູ້ຊາຍສອງຄົນມາຮອດຂັ້ນລຸ່ມຂ້ອຍ, ຜູ້ອໍານວຍການໄດ້ຖອດແວ່ນຕາມືດຂອງລາວອອກ. ຕາຂອງລາວເປັນແກ້ວ, ຄືກັບວ່າລາວຢູ່ພາຍໃຕ້ການ hypnosis ຫຼືຢູ່ພາຍໃຕ້ອິດທິພົນຂອງຢາເສບຕິດ. "ຈົ່ງເບິ່ງແຍງລາວ," ລາວສັ່ງ. croupier ໄດ້ຍົກທໍ່ທາດເຫຼັກແລະທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງກາຍເປັນສີດໍາ.
  
  
  ສະຕິກັບຄືນມາຊ້າໆ, ແລະເຖິງແມ່ນວ່າເມື່ອຂ້ອຍສາມາດເຫັນແລະໄດ້ຍິນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ມັນເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍກໍາລັງເບິ່ງສິ່ງອ້ອມຂ້າງຂອງຂ້ອຍຈາກບ່ອນໄກແລະຜ່ານການກັ່ນຕອງຫມອກ. ຮ່າງກາຍ ແລະ ແຂນຂາຂອງຂ້ອຍຮູ້ສຶກໜັກ ແລະ ຂາ. ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ມື​ຫຍາບ​ຄາຍ​ໄດ້​ຍູ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ເກືອບ​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ. ຄ່ອຍໆຂ້ອຍຮູ້ເຖິງອາການຂອງອາການງ້ວງຊຶມຂອງຂ້ອຍ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍໝົດສະຕິ, ຂ້ອຍຖືກຢາຢ່າງໜັກ. ມັນຕ້ອງເປັນຫນຶ່ງໃນຢາຊຶມເສົ້າທີ່ມີປະສິດທິພາບທີ່ມີຜົນກະທົບຕໍ່ລະບົບປະສາດສ່ວນກາງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ຢ່າງ​ແຂງ​ແຮງ​ເພື່ອ​ເອົາ​ຊະ​ນະ​ອິດ​ທິ​ພົນ​ຂອງ​ຢາ​ເສບ​ຕິດ, ແຕ່​ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ຮ່າງ​ກາຍ​ທີ່​ດີ​ເລີດ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຜົນ​ສໍາ​ເລັດ​ພຽງ​ແຕ່​ບາງ​ສ່ວນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ທີ່​ໄດ້​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ເຄື່ອນ​ຍ້າຍ. ຄູປອງ ແລະ ຜູ້ອໍານວຍການໄດ້ວາງຂ້ອຍຢູ່ຫລັງລໍ້ຢູ່ບ່ອນນັ່ງທາງຫນ້າຂອງລົດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ Elsa, ຢາ​ເສບ​ຕິດ​ແລະ​ສະ​ຕິ​ສະ​ຕິ, stretched ສຸດ​ທີ່​ນັ່ງ​ຂ້າງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ມີ​ຜູ້​ຊາຍ​ຢືນ​ຢູ່​ໃນ​ທັງ​ສອງ​ປະ​ຕູ​ເປີດ. ເຄື່ອງຈັກ Mercedes ແລ່ນໄປມາ, ແຕ່ລົດບໍ່ໄດ້ເຄື່ອນທີ່.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສັງເກດເຫັນວ່າຜູ້ຊາຍຄົນຫນຶ່ງກໍາລັງປັບບາງສິ່ງບາງຢ່າງຢູ່ເທິງກະດານຊັ້ນໃຕ້ຕີນຂອງຂ້ອຍ. ທັນທີທີ່ລາວເລື່ອນອອກຈາກລົດແລະຂ້ອຍໄດ້ຍິນລາວເວົ້າວ່າ, "ຕົກລົງ, ນາງກຽມພ້ອມທີ່ຈະອອກ."
  
  
  ປະຕູລົດໄດ້ປິດລົງ. ເຄື່ອງຈັກຍັງແລ່ນຢູ່. ສະຫມອງທີ່ຕິດຢາຂອງຂ້ອຍບໍ່ສາມາດກໍານົດຄວາມຫມາຍຂອງສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນ. ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ຂ້ອຍ​ຕົກ​ຢູ່​ໃນ​ໝອກ, ຂ້ອຍ​ໄດ້​ເຫັນ​ມື​ເອື້ອມ​ຜ່ານ​ປ່ອງຢ້ຽມ​ທີ່​ເປີດ​ຢູ່​ຂ້າງ​ຂ້ອຍ ແລະ​ເປີດ​ລົດ Mercedes. ລົດແລ່ນໄປຂ້າງໜ້າ.
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ວ່າ Elsa ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ໃສ່​ໃນ Mercedes​, ເລັ່ງ​ການ​ກົດ​ດັນ​ກັບ​ກະ​ດານ​ພື້ນ​ເຮືອນ​. ດຽວນີ້ພວກເຮົາໄດ້ເລັ່ງໄປຕາມເສັ້ນທາງທີ່ມືດມົນ, ທະເລຊາຍຂອງ Monaco ດ້ວຍຄວາມໄວກວ່າຮ້ອຍໄມລ໌ຕໍ່ຊົ່ວໂມງ. ດ້ວຍ​ຄວາມ​ໄວ​ທີ່​ເລັ່ງ​ມາ​ນີ້, ລົດ Mercedes ຈະ​ລົ້ມ​ລົງ​ກ່ອນ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ໄປ​ໄກ​ເກີນ​ໄປ, ແລະ ພວກ​ເຮົາ​ທັງ​ສອງ​ຈະ​ຕາຍ. ເມື່ອຮ່າງກາຍຂອງພວກເຮົາຖືກຄົ້ນພົບ, ມັນເບິ່ງຄືວ່າພວກເຮົາເສຍຊີວິດຍ້ອນການໃຊ້ຢາເກີນຂອບເຂດ. ມັນຈະບໍ່ມີສັນຍານຂອງການຄາດຕະກໍາ.
  
  
  desperately ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ພະ ຍາ ຍາມ ທີ່ ຈະ ໄດ້ ຮັບ ການ ຄວບ ຄຸມ ຂອງ ຮ່າງ ກາຍ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ.
  
  
  ມາຮອດປະຈຸບັນພວກເຮົາໂຊກດີ ແລະລົດໄດ້ຈອດຢູ່ໃຈກາງທາງ. ແຕ່​ຈະ​ມີ​ເນີນ​ພູ​ແລະ​ທາງ​ໂຄ້ງ​ທາງ​ຫນ້າ​,
  
  
  
  
  
  
  ແລະຖ້າຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເລີ່ມຂັບລົດ, ພວກເຮົາຈະຂັບລົດອອກຈາກຖະຫນົນໃນໄວໆນີ້. ຂ້ອຍພະຍາຍາມຍົກແຂນຂຶ້ນ, ແຕ່ມັນເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍໜັກ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ມືທັງສອງລຸກຂຶ້ນຢ່າງໜັກ, ສັ່ນສະເທືອນ, ລົ້ມລົງ, ແລະຄ່ອຍໆລຸກຂຶ້ນອີກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ພູມ​ສັນ​ຖານ​ທີ່​ມືດ​ມົວ​ຜ່ານ​ໄປ​ໃນ​ຫມອກ​ຕາ​ບອດ​ຈາກ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ລົດ​. ຄວາມ​ພະຍາຍາມ​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ທີ່​ຈະ​ຍົກ​ມື​ຂຶ້ນ​ສອງ​ສາມ​ນິ້ວ​ໄປ​ຫາ​ພວງມາ​ໄລ​ເຮັດ​ໃຫ້​ເຫື່ອ​ໄຫຼ​ອອກ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນການຫັນແຫຼມໄປຂ້າງຫນ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເຫັນ​ນິ້ວ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປິດ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ພວງ​ມາ​ໄລ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ລໍ້​ຢູ່​ລຸ່ມ​ເຂົາ​ເຈົ້າ. ແນວ ໃດ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຈັດ ການ ທີ່ ຈະ ເຮັດ ໃຫ້ ມັນ ເປັນ ສອງ ສາມ ອົງ ສາ ໄປ ທາງ ຂວາ ເປັນ ລົດ ເຂົ້າ ໄປ ໃນ S -curve. ນີ້ແມ່ນພຽງພໍສໍາລັບພວກເຮົາທີ່ຈະສືບຕໍ່ໃນວິທີການຂອງພວກເຮົາ. ລົດ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ມາ​ໃນ​ທາງ​ໂຄ້ງ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ໄວ​ເສຍ​ຊີວິດ ​ແລະ ​ໄດ້​ຕຳ​ກັບ​ຄ້ອຍ​ທີ່​ສູງ​ຊັນ.
  
  
  ເສັ້ນທາງສືບຕໍ່ປີນຂຶ້ນ. ຈາກປ່ອງຢ້ຽມລົດ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນວ່າພວກເຮົາຢູ່ເທິງຫນ້າຜາ, ເຊິ່ງຈາກຂອບຂອງທາງຍ່າງໄດ້ຫຼຸດລົງເກືອບກົງກັບທະເລ. ລົດຄັນດັ່ງກ່າວໄດ້ບິນໄປຮອດເທິງໜ້າຜາ ແລ້ວຟ້າວລົງຈາກຄ້ອຍຊັນ ມຸ່ງໜ້າສູ່ຫົນທາງ ຄືກັບເປືອກໂລຫະຈາກປືນໃຫຍ່. ຢາງລົດ squealed ສຸດ pavement ໄດ້. ຍັງງຶດງົງຍ້ອນຢາເສບຕິດ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມສຸມໃສ່ໂອກາດດຽວຂອງພວກເຮົາທີ່ຈະຢູ່ລອດ: ເຮັດແນວໃດເພື່ອໃຫ້ລົດຕັ້ງຊື່ແລະຢູ່ເທິງຖະຫນົນຈົນກ່ວາມັນຫມົດອາຍແກັສ.
  
  
  ມັນເບິ່ງຄືວ່າຝັນຮ້າຍທີ່ຕໍ່ມາຈະບໍ່ມີບ່ອນສິ້ນສຸດ. ໄມຫຼັງຈາກໄມ, Mercedes roared ຜ່ານບ້ານເຮືອນ darkened ແລະ cottages, ຂຶ້ນແລະລົງຖະຫນົນຫົນທາງ winding, winding ຂອງ Cote d'Azur. Monaco ແມ່ນຢູ່ໄກ. ພວກເຮົາແລ່ນໄປຕາມ cornices, ທາງດ່ວນເຊື່ອມຕໍ່ Monaco ກັບ Nice, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນໂດຍຜ່ານ Nice ຕົວຂອງມັນເອງ, ງຽບແລະປິດສໍາລັບກາງຄືນ.
  
  
  ທາງດ່ວນນອກເມືອງ Nice ແມ່ນລະດັບທີ່ມີທະເລ - ຊຸ່ມ, slippery ແລະອັນຕະລາຍ. ດ້ານຫຼັງຂອງ Mercedes ໄດ້ເລື່ອນຈາກຂ້າງໄປຫາຂ້າງ. ຖ້າ​ຫາກ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້ drifted, ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ໄດ້​ລົງ​ທະ​ເລ. ແຕ່ Mercedes ໄດ້ແລ່ນຜ່ານ Antibes. ໃນທີ່ສຸດ, ຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນໜຶ່ງລະຫວ່າງ Antibes ແລະ Cannes, ລາວເລີ່ມສູນເສຍຄວາມໄວ ແລະຫຼັງຈາກປະມານໜຶ່ງໄມລ໌ ລາວເກືອບຈະມ້ວນ. ດ້ວຍ​ຄວາມ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ສຸດ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ພວງ​ມາ​ໄລ, ລົດ​ໄດ້​ບິນ​ໄປ​ຂ້າງ​ທາງ​ແລ້ວ​ຢຸດ. ເຄື່ອງຈັກຢຸດ. Elsa, ຍັງນັ່ງຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ, ບໍ່ເຄີຍຍ້າຍ.
  
  
  ເກົ້າ
  
  
  ແສງຕາເວັນໄດ້ສ່ອງແສງຢູ່ໃນຕາຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮ້ອງ​ຄາງ​ແລະ​ລຸກ​ຂຶ້ນ, ກັດ​ຫຼັງ​ຂອງ​ຄໍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ລົດ Mercedes ຍັງຈອດຢູ່ຂ້າງທາງ. ສິ່ງທໍາອິດທີ່ຂ້ອຍເຫັນແມ່ນວ່າ Elsa ນຸ່ງເຄື່ອງແຕ່ງຫນ້າ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນຝູງເດັກນ້ອຍຢູ່ນອກປ່ອງຢ້ຽມຢູ່ຂ້າງຂອງ Elsa, ກົດໃສ່ແກ້ວແລະເບິ່ງນາງດ້ວຍຕາກວ້າງໃນຂະນະທີ່ນາງເອົາຝຸ່ນດັງຂອງນາງ. ນາງເບິ່ງດີເລີດ - ຄືກັບວ່ານາງໄດ້ຕື່ນຈາກການນອນທີ່ສົດຊື່ນ. ລົດບັນທຸກແລະລົດໄດ້ແລ່ນດ້ວຍຄວາມໄວໄປຕາມທາງຫຼວງ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າສັງເກດເຫັນວ່າຜູ້ໂດຍສານສ່ວນໃຫຍ່ຢູ່ໃນພວກມັນກໍາລັງບີບຄໍຂອງພວກເຂົາເພື່ອເບິ່ງພວກເຮົາດີກວ່າ.
  
  
  Elsa ສັງເກດເຫັນຂ້ອຍນັ່ງລົງ, ເອົາ CD ແລະລິບສະຕິກຂອງນາງອອກໄປແລະຍິ້ມ.
  
  
  "ຄືນນີ້ພວກເຮົາມ່ວນບໍ?" - ນາງໄດ້ຖາມຢ່າງເບີກບານ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ນາງ​ຮູ້​ຈັກ​ຫຼື​ຈື່​ໄດ້​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ໃນ​ຕອນ​ກາງ​ຄືນ​ທີ່​ຜ່ານ​ມາ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຖືກ​ທຸບ​ຕີ​ຢູ່​ຂັ້ນ​ໄດ​ໃນ​ຫ້ອງ​ໃຕ້​ດິນ​ຊີ​ໂນ. ຕະຫຼອດຄືນແມ່ນຝັນຮ້າຍສໍາລັບຂ້ອຍ, ແຕ່ຂ້ອຍຕ້ອງໃຫ້ສິນເຊື່ອແມ່ຍິງ von Alder ສໍາລັບສິ່ງຫນຶ່ງ - ພວກເຂົາມີຄວາມທົນທານ.
  
  
  “ມາ,” ຂ້ອຍເວົ້າ, ກົ້ມໜ້ານາງໄປເປີດປະຕູຂ້າງນາງ. ນາງໄດ້ອອກຈາກລົດແລະຂ້ອຍຕິດຕາມນາງ. "ພວກເຮົາຈໍາເປັນຕ້ອງກັບຄືນໄປ Monte Carlo. ລົດຄັນນີ້ບໍ່ມີແກັສ."
  
  
  "ແຕ່ພວກເຮົາຈະໄປທີ່ນັ້ນໄດ້ແນວໃດ?"
  
  
  “ປ່ອຍມັນໃຫ້ຂ້ອຍ,” ຂ້ອຍເວົ້າ, ດຶງນາງມາໃກ້ຂ້ອຍຢູ່ແຄມທາງດ່ວນ. ເດັກນ້ອຍຍັງມາເຕົ້າໂຮມກັນຢູ່ອ້ອມຕົວພວກເຮົາ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ວາງ Elsa ຢູ່ທາງຫນ້າຂ້າພະເຈົ້າເພື່ອໃຫ້ນາງສາມາດເຫັນໄດ້ໄດ້ງ່າຍຈາກການສັນຈອນຜ່ານແລະຍົກໂປ້ມືໃຫ້ຜູ້ຂັບຂີ່ສາກົນ. ລົດທໍາອິດທີ່ຜ່ານຊ້າລົງ, ແລະຄົນຂັບລົດ, rumbling ເປັນພາສາຝຣັ່ງ, ໄດ້ເປີດປະຕູ.
  
  
  “Monte Carlo,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ໂອ້," ລາວເວົ້າ. Elsa ແລະ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ, ຂີ່ ຢູ່ ທາງ ຫນ້າ ຕໍ່ ໄປ ກັບ ຄົນ ຂັບ, ກັບ ຄືນ ໄປ Monte Carlo ໃນ ລົດ ບັນ ທຸກ ທີ່ ເຕັມ ໄປ ດ້ວຍ eggplants. ຄົນເຝົ້າປະຕູຢູ່ໂຮງແຮມ ເດີ ປາຣີ ບໍ່ໄດ້ຍົກຕາຂຶ້ນ ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຍັງນຸ່ງຊຸດຕອນແລງ, ຍ່າງອອກຈາກລົດບັນທຸກ, ໂບກມື ແລະຂອບໃຈຄົນຂັບລົດບັນທຸກ, ແລະແລ່ນຜ່ານຫ້ອງຮັບແຂກ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ Elsa ຢູ່​ທີ່​ປະ​ຕູ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ບອກ​ໃຫ້​ນາງ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ພັກ​ຜ່ອນ. ເມື່ອຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງໂທລະສັບດັງຂຶ້ນ. ມັນແມ່ນຕົວແທນ AX ທ້ອງຖິ່ນ, ຜູ້ຊາຍທີ່ຮູ້ຈັກກັບຂ້ອຍໃນນາມ Chiclet. ລາວບອກວ່າຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງໄປຫ້ອງການ AX ທ້ອງຖິ່ນຂອງຂ້ອຍທັນທີເພື່ອຮັບສາຍຈາກຕ່າງປະເທດ. Hawk ອາດຈະໂທຫາຈາກລັດຜ່ານ scrambler. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປ່ຽນເຄື່ອງນຸ່ງຂອງຂ້ອຍຢ່າງໄວວາ - ເຖິງແມ່ນວ່າຢູ່ໃນ Monaco, tuxedo ໃນລະຫວ່າງມື້ຈະດຶງດູດຄວາມສົນໃຈທີ່ບໍ່ຕ້ອງການຂອງຂ້ອຍ - ແລະໄດ້ໄປຫາຫ້ອງການ AX, ເຊິ່ງຕັ້ງຢູ່ໃນ villa ບໍ່ໄກຈາກໂຮງແຮມ. Chiclet ໄດ້ພົບກັບຂ້ອຍຢູ່ທີ່ປະຕູແລະດຶງຂ້ອຍອອກໄປ. ສົນທະນາ. ສະຖານທີ່ດັ່ງກ່າວໄດ້ລວບລວມກັບຕົວແທນດຽວກັນທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນຢູ່ຄາສິໂນ, ຜູ້ຄົນໄດ້ຮັບຫນ້າທີ່ຕິດຕາມ Tregor ເມື່ອລາວອອກໄປດ້ວຍການຊະນະຂອງລາວ.
  
  
  ກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະຖາມ Chicklet ກ່ຽວກັບ Tregor, ຂ້ອຍບອກລາວສັ້ນໆວ່າມີຫຍັງເກີດຂຶ້ນກັບຂ້ອຍແລະ Elsa ແລະຖາມວ່າພວກເຮົາສາມາດພົບກັບຜູ້ອໍານວຍການຄາສິໂນແລະ croupier ທັນທີ.
  
  
  
  
  
  
  Iklet ສັ່ນຫົວຂອງລາວ. "ຂ້ອຍຢ້ານວ່າມັນຈະເປັນການຍາກ," ລາວເວົ້າຢ່າງໂສກເສົ້າ. "ທັງສອງໄດ້ຫາຍໄປພ້ອມກັບ Tregor."
  
  
  "ຫາຍໄປ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ incredulously​. "Tregor ສາມາດຫາຍໄປກັບຕົວແທນທັງຫມົດເຫຼົ່ານີ້ຫຼັງຈາກລາວໄດ້ແນວໃດ?"
  
  
  Chiclet ອະທິບາຍວ່າ "ພວກເຮົາຕໍ່ຕ້ານກັບປັນຍາທີ່ສະຫລາດຫຼາຍ," Chiclet ອະທິບາຍ. "ຄືນທີ່ຜ່ານມາ, ຫຼັງຈາກ Tregor ອອກຈາກຄາສິໂນ, ລາວໄດ້ກັບຄືນໄປໂຮງແຮມຂອງລາວ. ພວກ​ເຮົາ​ມີ​ຄົນ​ເບິ່ງ​ບ່ອນ​ນັ້ນ​ຈາກ​ທາງ​ໜ້າ​ແລະ​ຫຼັງ. ຕົວແທນອື່ນໆໄດ້ຂຶ້ນຕໍາແຫນ່ງຢູ່ໃນຖະຫນົນຫົນທາງທີ່ນໍາໄປສູ່ເມືອງແລະຕາມທ່າເຮືອ. ແຕ່ Tregor, ຜູ້ອໍານວຍການກາຊີໂນແລະ croupier ໄດ້ຫລີກລ້ຽງພວກເຂົາທັງຫມົດ."
  
  
  "ພວກເຂົາເຮັດແນວໃດ?"
  
  
  Chiclet ສັ່ນຫົວຄືກັບວ່າລາວຍັງບໍ່ເຊື່ອ. “ຫ້ອງ Tregor ມີລະບຽງທີ່ເບິ່ງເຫັນທະເລ. ມື້ຫນຶ່ງ, ໃນຕອນເຊົ້າ, ເຮືອບິນເຮລິຄອບເຕີໄດ້ບິນຜ່ານເມືອງ.
  
  
  ລາວໄດ້ຍົກ Tregor ອອກຈາກລະບຽງແລະປາກົດຂື້ນວ່າເອົາຜູ້ອື່ນຢູ່ບ່ອນອື່ນໃນເມືອງແລະບິນອອກໄປ. ປະກົດການທີ່ຫນ້າປະຫລາດໃຈ."
  
  
  ຂ້ອຍ​ເຫັນ​ດີ.
  
  
  "ພວກເຮົາອາດຈະບໍ່ພົບຫຍັງເລີຍ," Chiclet ເວົ້າຕໍ່ໄປ, "ແຕ່ພວກເຮົາກໍາລັງກວດເບິ່ງຂຶ້ນແລະລົງແຄມຝັ່ງເພື່ອເບິ່ງວ່າມີໃຜໄດ້ຍິນເຮລິຄອບເຕີ. ຖ້າເປັນດັ່ງນັ້ນ, ພວກເຂົາອາດຈະບອກພວກເຮົາທິດທາງທີ່ນາງໄປ."
  
  
  "ແລະຖ້າພວກເຮົາບໍ່ພົບຜູ້ໃດທີ່ໄດ້ຍິນເຮລິຄອບເຕີ, ພວກເຮົາຈະກັບຄືນໄປບ່ອນທີ່ພວກເຮົາເລີ່ມຕົ້ນ," ຂ້າພະເຈົ້າກ່າວຕື່ມວ່າ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຕືອນ Chiclet ວ່າລາວບອກຂ້ອຍວ່າຂ້ອຍຈະໄດ້ຮັບສາຍຈາກຕ່າງປະເທດ.
  
  
  ລາວຫົວຫົວ. “Hawk ຕ້ອງການເວົ້າກັບທ່ານຜ່ານສາຍທີ່ເຂົ້າລະຫັດໄວ້. ຂ້ອຍຈະບອກຜູ້ປະຕິບັດການໃຫ້ໂທຫາກັບຄືນໄປບ່ອນ." ລາວ​ພາ​ຂ້ອຍ​ໄປ​ທີ່​ຫ້ອງ​ການ​ຊັ້ນ​ເທິງ, ແລະ​ເມື່ອ​ຮອກ​ມາ​ຮອດ​ສາຍ, ລາວ​ປະ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ຢູ່​ຄົນ​ດຽວ.
  
  
  "ຂ້ອຍໄດ້ຍິນຜູ້ຖືກລ້າຂອງເຈົ້າຫນີໄປ," Hawk ເວົ້າໂດຍບໍ່ມີຄໍາບັນຍາຍ. "ມີການພັດທະນາຕື່ມອີກບໍ?"
  
  
  “ບໍ່,” ຂ້ອຍບອກລາວກ່ອນທີ່ຈະບອກລາວກ່ຽວກັບປະສົບການຂອງຕົນເອງໃນຄືນທີ່ຜ່ານມາ.
  
  
  Hawk snorted. "ເບິ່ງຄືວ່າເຈົ້າໄດ້ໂທໃກ້ຊິດ." ລາວຢຸດຊົ່ວຄາວ, ແລະສາຍໄຟລະຫວ່າງພວກເຮົາກໍດັງຂຶ້ນໄລຍະສັ້ນໆ. ແລ້ວ​ລາວ​ກໍ​ເວົ້າ​ວ່າ, “ມີ​ບາງ​ຢ່າງ​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ທີ່​ນີ້ ທີ່​ຂ້ອຍ​ຢາກ​ໃຫ້​ເຈົ້າ​ຮູ້. ການຄາດເດົາຂອງເຈົ້າກ່ຽວກັບການກວດສົບຂອງສະໝອງຂອງ Z1 ແມ່ນຖືກຕ້ອງ. ຕົວຈິງແລ້ວ ດຣ. ທອມ ໄດ້ພົບເຫັນບາງສິ່ງບາງຢ່າງ - ແຜ່ນກ້ອງຈຸລະທັດຂະໜາດນ້ອຍຝັງຢູ່ໂຄນຂອງສະໝອງ. ພວກເຮົາບໍ່ຮູ້ວ່າມັນແມ່ນຫຍັງຫຼືມັນຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ. ພວກຄົນຈາກຫ້ອງທົດລອງກຳລັງພະຍາຍາມວິເຄາະເລື່ອງນີ້. ແລະທ່ານດຣ. Tom ບໍ່ສາມາດຄິດອອກໄດ້ວ່າລາວມາຮອດບ່ອນນັ້ນໄດ້ແນວໃດ. ບໍ່ມີຮອຍ ຫຼືອາການຂອງການຜ່າຕັດຢູ່ໃນກະໂຫຼກຫົວ."
  
  
  "ຍັງ, ມັນຕ້ອງຫມາຍຄວາມວ່າບາງສິ່ງບາງຢ່າງ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  “ບາງທີ,” Hawk ຕອບຢ່າງບໍ່ຈະແຈ້ງ. "ເມື່ອພວກເຮົາຊອກຫາເພີ່ມເຕີມ, ຖ້າພວກເຮົາເຮັດ, ຂ້ອຍຈະແຈ້ງໃຫ້ເຈົ້າຮູ້. ຕອນນີ້ເຈົ້າມີແຜນການແນວໃດ? »
  
  
  "ຂ້ອຍຕ້ອງການພະຍາຍາມຊອກຫາຮ່ອງຮອຍຂອງເຮລິຄອບເຕີແລະເງິນນີ້," ຂ້ອຍບອກລາວ. “ທັງສອງອາດຈະຍັງຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນນຶ່ງຢູ່ໃນພື້ນທີ່. ເງິນສາມາດນໍາຂ້ອຍໄປຫາຜູ້ທີ່ຢູ່ໃນແຫຼ່ງຂອງມັນທັງຫມົດ. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ນີ້ແມ່ນການນໍາພາອັນດຽວທີ່ຂ້ອຍມີມາເຖິງຕອນນັ້ນ."
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ບໍ່ເປັນຫຍັງ, ການລ່າສັດທີ່ດີ," Hawk ເວົ້າແລະວາງສາຍ.
  
  
  Chiclet ກໍາລັງລໍຖ້າຂ້ອຍຢູ່ໃນຫ້ອງຊັ້ນລຸ່ມທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍຜູ້ຊາຍເວົ້າຢ່າງໄວວາໃນໂທລະສັບເປັນພາສາຝຣັ່ງແລະອິຕາລີ. ກໍາແພງຫນຶ່ງຖືກປົກຄຸມດ້ວຍແຜນທີ່ຂະຫນາດໃຫຍ່ທີ່ພັນລະນາເຖິງ Monaco ແລະພື້ນທີ່ອ້ອມຂ້າງຈາກອ່າວ Lyon ໃນຊາຍຝັ່ງຝຣັ່ງທາງທິດຕາເວັນຕົກເຖິງອ່າວ Genoa ໃນຝັ່ງອິຕາລີທາງຕາເວັນອອກ. ເຂັມສີໄດ້ຕິດຢູ່ກັບແຜນທີ່ຢູ່ຈຸດຕ່າງໆຢູ່ນອກ Monaco.
  
  
  ທ່ານ Chiclet ກ່າວວ່າ, "ຕົວແທນຂອງຂ້ອຍມີຄວາມຄືບ ໜ້າ ບາງຢ່າງ," Chiclet ເວົ້າ, ຫົວຫົວໃສ່ຄົນຢູ່ໃນໂທລະສັບ. "ເຈົ້າເຫັນ," ລາວໄດ້ຊີ້ໄປຫາແຜນທີ່ເທິງກໍາແພງ, "ພວກເຮົາໄດ້ຕິດຕໍ່ກັບເຈົ້າຫນ້າທີ່ໃນເມືອງຕ່າງໆຕາມແຄມຝັ່ງທະເລທັງສອງທິດທາງເພື່ອຖາມຊາວທ້ອງຖິ່ນວ່າພວກເຂົາໄດ້ຍິນສຽງເຮລິຄອບເຕີໃນເວລາກາງຄືນ. ດຽວນີ້ພວກເຮົາເລີ່ມໄດ້ຮັບການໂທກັບຜົນໄດ້ຮັບ.”
  
  
  "ມີຄໍາຕອບໃນທາງບວກບໍ?"
  
  
  "ໂຊກດີ, ແມ່ນແລ້ວ," Chiclet ຕອບ, ພາຂ້ອຍໄປຫາແຜນທີ່ກໍາແພງ. ພຣະອົງໄດ້ຊີ້ໃຫ້ເຫັນ pins ໄດ້. "ມາເຖິງຕອນນັ້ນພວກເຮົາມີລາຍງານຈາກ Saint-Raphael ແລະFréjusວ່າໄດ້ຍິນສຽງເຮລິຄອບເຕີ. ບົດລາຍງານຈາກພາກຕາເວັນອອກ, ຈາກອີຕາລີ, ແມ່ນທາງລົບ. ປາກົດວ່າປະຊາຊົນຂອງພວກເຮົາມຸ່ງຫນ້າໄປທາງທິດຕາເວັນຕົກ. ໃນປັດຈຸບັນພວກເຮົາກໍາລັງສຸມໃສ່ຊາຍຝັ່ງນອກFréjus. ລາວຍິ້ມ. "ໄວໆນີ້ພວກເຮົາຈະສາມາດຊີ້ບອກບ່ອນທີ່ພວກເຂົາໄປ."
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງແຜນທີ່. ທິດຕາເວັນຕົກຂອງFréjus, ຕາມແຄມຝັ່ງທະເລທີ່ໂຄ້ງ, ແມ່ນ Saint-Tropez, Hyères, La Seine, ແລະນອກນັ້ນ, Marseille. ແຕ່ບາງສິ່ງບາງຢ່າງອື່ນຈັບຄວາມສົນໃຈຂອງຂ້ອຍຢູ່ໃນແຜນທີ່ - ກຸ່ມເກາະທີ່ນອນຢູ່ໃນ d'Hieres, ຢູ່ນອກຊາຍຝັ່ງເຄິ່ງທາງລະຫວ່າງFréjusແລະ Marseille. ຂ້ອຍເລີ່ມຄິດ.
  
  
  "ຟັງ, Chicklet," ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ມັນສໍາຄັນຫຼາຍສໍາລັບຂ້ອຍທີ່ຈະເອົາເຮລິຄອບເຕີແລະນັກບິນທັນທີ. ເຈົ້າສາມາດຈັດອັນນີ້ໄດ້ບໍ? »
  
  
  "ແນ່ນອນ. ມັນຈະໃຊ້ເວລາເລັກນ້ອຍ, ແຕ່ໃຫ້ຂ້ອຍໂທຫາ."
  
  
  ລາວ​ໃຊ້​ໂທລະສັບ​ໜ່ວຍ​ໜຶ່ງ​ແລະ​ກັບ​ຄືນ​ມາ, ຫົວ​ຫົວ. “ເຮລິຄອບເຕີຈະມາທີ່ນີ້ພາຍໃນໜຶ່ງຊົ່ວໂມງ. ມັນຈະຖືກບິນໂດຍຕົວແທນຂອງພວກເຮົາຈາກ Nice. ລາວເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງຕັ້ງຄຳຖາມ. "ເຈົ້າມີແຜນການບໍ?"
  
  
  "ເທົ່າທີ່ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈ," ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ເຮລິຄອບເຕີນີ້ບໍ່ໄດ້ບິນໄກ - ມັນບໍ່ເຄີຍວາງແຜນ, ມັນບໍ່ເຄີຍເຮັດໄດ້. ການຄາດເດົາຂອງຂ້ອຍແມ່ນວ່າມັນລົງຈອດຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນຫນຶ່ງຢູ່ໃກ້ໆບ່ອນທີ່ມັນຖືກເຊື່ອງໄວ້, ແລະເງິນນັ້ນແລະຜູ້ຊາຍອາດຈະຖືກໂອນຈາກບ່ອນນັ້ນໃນຕອນແລງນີ້."
  
  
  "ໂອນແລ້ວບໍ?" - Chiclet ຖາມງົງ. "ເພື່ອ​ຫຍັງ?"
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຍັບຍັ້ງ. "ການຄາດເດົາຂອງເຈົ້າແມ່ນດີເທົ່າກັບຂ້ອຍ. ແຕ່ຂ້ອຍຄິດວ່າພວກເຂົາຈະໃຊ້ເຮືອໄວ."
  
  
  "ເຮືອໄວ!" - ຮ້ອງ Chiclet. "ແນ່ນອນ. ມັນອາດຈະເປັນສິ່ງທີ່ເຫັນໄດ້ຊັດເຈນ." v ຊີ້ໄປຫາແຜນທີ່, ຂ້ອຍກ່າວຕື່ມວ່າ: "ແລະນັ້ນເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຄິດວ່າອາດຈະເປັນສິ່ງລົບກວນ
  
  
  
  
  
  
  
  ເຮືອ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຊອກ​ຫາ​ອາດ​ຈະ​ຖືກ​ເຊື່ອງ​ໄວ້​ຢູ່​ບ່ອນ​ໃດ​ບ່ອນ​ໜຶ່ງ​ໃນ​ໝູ່​ເກາະ​ເຫຼົ່າ​ນີ້, ໃນ​ບ່ອນ​ນອນ​ຂອງ d'Ers ຫຼື​ຢູ່​ແຄມ​ຝັ່ງ. ບໍ່ວ່າລາວຢູ່ບ່ອນໃດ, ລາວຈະເຫັນໄດ້ງ່າຍຂຶ້ນຈາກເຮລິຄອບເຕີ້ອື່ນທີ່ບິນຕໍ່າກວ່າຈາກພື້ນດິນ."
  
  
  Chicklet ຕົກລົງເຫັນດີກັບເຫດຜົນຂອງຂ້ອຍ. ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາລໍຖ້າເຮລິຄອບເຕີມາຮອດ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໂທຫາ Elsa ທີ່ໂຮງແຮມ de Paris ແລະບອກວ່າຂ້ອຍຈະຕິດຢູ່ກັບທຸລະກິດບາງຢ່າງ, ແຕ່ຂ້ອຍຢາກໃຫ້ລາວລໍຖ້າຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນັ້ນ.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະແປກໃຈເຈົ້າ," ນາງເວົ້າ, ຍິ້ມ. "ຂ້ອຍໄດ້ເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຂອງເຈົ້າ, ແຕ່ເຈົ້າບໍ່ຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ທ່ານແນ່ໃຈບໍ່ວ່າຢູ່ໃນທຸລະກິດ? "
  
  
  “ແນ່ນອນ,” ຂ້ອຍຮັບປະກັນນາງ. “ພຽງແຕ່ຢູ່ຈົນກວ່າຂ້ອຍຈະໄປຮອດ. ມັນອາດຈະເປັນມື້ຕໍ່ມາຫຼືຄືນນີ້. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຮົາຈະມີເວລາພຽງພໍສໍາລັບການແປກໃຈ.”
  
  
  10
  
  
  ນັບຕັ້ງແຕ່ການດຶງດູດຄວາມສົນໃຈຫຼາຍເກີນໄປໃນ Monaco ແມ່ນບໍ່ປະຕິບັດໄດ້, Chiclet ໄດ້ຂັບໄລ່ຂ້ອຍອອກຈາກເມືອງໄປຫາບ່ອນທີ່ຢູ່ໃນເນີນພູທີ່ພວກເຮົາລໍຖ້າ helicopter. ກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະອອກຈາກຫ້ອງການ, ມີລາຍງານຕື່ມອີກວ່າບໍ່ມີ helicopters ໄດ້ຍິນທາງຕາເວັນຕົກຂອງFréjusໃນຕອນກາງຄືນ. ເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍສາມາດຄາດເດົາໄດ້ - ເຮລິຄອບເຕີໄດ້ເອົາບ່ອນລີ້ໄພຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນຫນຶ່ງຢູ່ໃກ້ໆ.
  
  
  "ດຽວນີ້ຈົ່ງລະມັດລະວັງ," Chiclet ແນະນໍາຢ່າງກະຕືລືລົ້ນ. "ເຈົ້າບໍ່ຮູ້ວ່າເຈົ້າຈະປະເຊີນກັບບັນຫາຫຍັງ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ noded. Luger ທີ່ໄວ້ວາງໃຈຂອງຂ້ອຍ, Wilhelmina, ຢູ່ໃນຖົງບ່າຂອງຂ້ອຍ, ແລະ Hugo stiletto ຂອງຂ້ອຍຢູ່ໃນກາບຂອງມັນເອງພາຍໃຕ້ແຂນເສື້ອຂອງຂ້ອຍ, ພ້ອມທີ່ຈະເຂົ້າໄປໃນມືຂອງຂ້ອຍໃນການເຄື່ອນໄຫວເລັກນ້ອຍຂອງແຂນຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ເປັນຫ່ວງເກີນໄປກ່ຽວກັບການບໍ່ລົງຮອຍກັນ.
  
  
  ທັນທີທີ່ເຮລິຄອບເຕີທີ່ພວກເຮົາລໍຖ້າມາຮອດ. ມັນແມ່ນເຮລິຄອບເຕີ UH-1 Huey. Chicle ໄດ້ແນະນຳໃຫ້ຂ້ອຍຮູ້ຈັກກັບນັກບິນ, ຊາຍໜຸ່ມຊາວຝຣັ່ງຊື່ Marcel Clément, ຜູ້ຊາຍໂຕໃຫຍ່, ບາງ, ຍິ້ມແຍ້ມແຈ່ມໃສ.
  
  
  Chiclet ບອກລາວວ່າລາວຕ້ອງປະຕິບັດຕາມຄໍາສັ່ງຂອງຂ້ອຍແລະເຕືອນລາວວ່າວຽກງານອາດຈະເປັນອັນຕະລາຍ.
  
  
  "ອັນຕະລາຍບໍ່ໄດ້ລົບກວນຂ້ອຍ, Chicklet," ນັກບິນຫມັ້ນໃຈລາວ. "ເຈົ້າຮູ້ບໍວ່າ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປີນເຂົ້າໄປໃນເຄື່ອງຟັກ, ແຕ່ກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະອອກ, Chicklet ໄດ້ຍ່າງອ້ອມເຮືອເພື່ອໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າມັນຢູ່ໃນຄໍາສັ່ງທີ່ສົມບູນແບບ. ແລ້ວ​ພະອົງ​ກໍ​ໂບກ​ພວກ​ເຮົາ​ອອກ. Marcel ນັ່ງຢູ່ໃນດັງຂອງເຮລິຄອບເຕີແລະຂ້ອຍນັ່ງຢູ່ຫລັງລາວ, ປະຕູໄດ້ຖືກຍູ້ຄືນເພື່ອໃຫ້ຂ້ອຍມີທັດສະນະທີ່ຊັດເຈນຈາກຂ້າງລຸ່ມຜ່ານກ້ອງສ່ອງທາງໄກທີ່ມີອໍານາດ Chiclet ໄດ້ມອບໃຫ້ຂ້ອຍ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ມຸ່ງ​ໜ້າ​ໄປ​ທາງ​ທິດ​ຕາ​ເວັນ​ຕົກ​ຕາມ​ແຄມ​ຝັ່ງ​ທະ​ເລ. ຫຼັງຈາກທີ່ພວກເຮົາຜ່ານFréjus, Marcel ໄດ້ບິນຕ່ໍາໃນຂະນະທີ່ລາວແລະຂ້າພະເຈົ້າ scoured ພື້ນດິນສໍາລັບສັນຍານຂອງບ່ອນທີ່ helicopter ອາດຈະເຊື່ອງໄວ້. ພວກເຮົາໄດ້ຜ່ານຫຼາຍພື້ນທີ່ຂອງໃບໄມ້ທີ່ຫນາແຫນ້ນແລະພື້ນທີ່ອື່ນໆທີ່ມີການຊຶມເສົ້າຢູ່ໃນໂງ່ນຫີນ - ສະຖານທີ່ບ່ອນທີ່ເຮລິຄອບເຕີສາມາດເຊື່ອງໄວ້ - ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຊອກຫາສິ່ງໃດທີ່ຈະຊີ້ບອກວ່າພວກເຂົາເປັນບ່ອນຢູ່ອາໄສ. ໃນເວລານີ້ພວກເຮົາໄດ້ກວມເອົາຊາຍຝັ່ງທະເລທັງຫມົດຈາກ Monaco ໄປຫາຈຸດທີ່ໄກຈາກFréjusບ່ອນທີ່ມີລາຍງານກ່ຽວກັບເຮລິຄອບເຕີໃນເວລາກາງຄືນ. ກຸ່ມເກາະ Leité d'Hières ສາມາດເຫັນໄດ້ທາງໃຕ້.
  
  
  “ໄປ ແລະ ແກວ່ງທີ່ນັ້ນ,” ຂ້ອຍຮ້ອງໄປຫາ Marcel, ຊີ້ໄປທາງທະເລ.
  
  
  ລາວ nodded ແລະຫັນ helicopter ໄດ້. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ບິນ​ຜ່ານ​ເກາະ​ດອນ​ໃນ​ໄວໆ​ນີ້ ແລະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຄວາມ​ສູງ​ຕ່ຳ​ອີກ​ອັນ​ໜຶ່ງ​ຜ່ານ​ເຂດ​ນັ້ນ. ກ້ອງສ່ອງທາງໄກເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍສາມາດແນມເບິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ຢູ່ຂ້າງລຸ່ມ, ລວມທັງຊາວເກາະບາງຄົນທີ່ໂບກມືຢ່າງເບີກບານໃຈໃສ່ພວກເຮົາ, ແຕ່ພວກເຮົາບໍ່ເຫັນສັນຍານຂອງຍົນເຮລິຄອບເຕີທີ່ຫຼົງໄຫຼ.
  
  
  "ຕອນນີ້ແມ່ນຫຍັງ?" - Marcel ຖາມຈາກຫ້ອງນັກບິນ.
  
  
  "ອາດຈະເອົາພວກເຮົາກັບຄືນ," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງບໍ່ເຕັມໃຈ.
  
  
  Marcel ໄດ້ຫັນຍົນເຮລິຄອບເຕີໄປມາເພື່ອກັບຄືນຫາຝັ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ໄດ້​ສຶກ​ສາ​ພື້ນ​ທີ່​ທີ່​ມີ​ກ້ອງ​ສ່ອງ​ທາງ​ໄກ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທັນ​ທີ​ທັນ​ໃດ​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ຈຸດ​ສີ​ດໍາ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ໃນ​ທະ​ເລ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າສຸມໃສ່ມັນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນເກາະຂະຫນາດນ້ອຍອີກ, ໂງ່ນຫີນແລະແຫ້ງແລ້ງ, ຍົກເວັ້ນຕົ້ນໄມ້ຈໍານວນຫນ້ອຍຫນຶ່ງແລະ undergrowth sparse. ມັນມີຂະຫນາດນ້ອຍຫຼາຍທີ່ມັນບໍ່ໄດ້ຖືກຫມາຍຢູ່ໃນແຜນທີ່ໃນຫ້ອງການຂອງ Chiclet. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ມັນຍັງມີຂະຫນາດໃຫຍ່ພຽງພໍ - ລະຫວ່າງຫນຶ່ງໄມແລະເຄິ່ງຫນຶ່ງຕາລາງກິໂລແມັດ - ສໍາລັບເຮລິຄອບເຕີທີ່ຈະລົງຈອດ, ແລະຍັງໄກຈາກແຜ່ນດິນໃຫຍ່ພຽງພໍທີ່ຈະສະຫນອງການປົກຫຸ້ມທີ່ດີ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ patted Marcel ເທິງບ່າແລະຊີ້ໄປເກາະ. “ແມ່ນ​ບ່ອນ​ໃດ? ເຈົ້າຮູ້ຈັກລາວບໍ?
  
  
  "ມັນຖືກເອີ້ນວ່າ 'ຫີນຂອງຊາຕານ," Marcel ເວົ້າວ່າ, "Devil's Rock," ຊື່ໃຫ້ມັນໂດຍ underworld ຝຣັ່ງ, ຜູ້ທີ່ໃຊ້ມັນຫລາຍປີກ່ອນເປັນຈຸດຂົນສົ່ງອາວຸດແລະຢາເສບຕິດເຂົ້າມາໃນປະເທດ. ອຳນາດ​ການ​ປົກຄອງ​ໄດ້​ຢຸດຕິ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຂອງ​ຕົນ​ເປັນ​ເວລາ​ດົນ​ນານ. ມັນໄດ້ຖືກປະຖິ້ມຕັ້ງແຕ່ນັ້ນມາ, ຍົກເວັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນ, ສໍາລັບອານານິຄົມຂອງຫນູທີ່ໄດ້ infested ສະຖານທີ່. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ວ່າ ໜູ​ໄດ້​ໄປ​ຮອດ​ທີ່​ນັ້ນ​ດົນ​ນານ​ມາ​ແລ້ວ ຫຼັງ​ຈາກ​ເຮືອ​ຫຼົ້ມ ແລະ​ໄດ້​ເພີ່ມ​ຂຶ້ນ​ນັບ​ແຕ່​ນັ້ນ​ມາ.”
  
  
  "ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າພວກເຮົາຄວນເບິ່ງຢ່າງລະອຽດກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າຄິດວ່າປະຊາຊົນຂອງພວກເຮົາສາມາດເຊື່ອງຢູ່ທີ່ນັ້ນບໍ?" - Marcel ຖາມຢ່າງສົງໄສ.
  
  
  "ມັນເປັນໄປໄດ້. ມັນເປັນໄປໄດ້."
  
  
  Marcel ໄດ້ຫັນຍົນເຮລິຄອບເຕີໄປສູ່ທະເລອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ພວກເຮົາຜ່ານ Ly d'Air ອີກເທື່ອຫນຶ່ງແລະສືບຕໍ່ໄປທາງໃຕ້. ເມື່ອພວກເຮົາເຂົ້າໃກ້ Rock's Satan, ຂ້ອຍສາມາດເຫັນໄດ້ວ່າມັນເປັນບ່ອນທີ່ມືດມົວແລະຖືກຫ້າມ, ບໍ່ມີຫຍັງນອກ ເໜືອ ຈາກກ້ອນຫີນສີ ດຳ ທີ່ຈົ່ມອອກມາຈາກທະເລ, ແລະຢູ່ທີ່ນີ້ແລະມີຕົ້ນໄມ້ບາງໆແລະສ່ວນຂອງສາຍແອວ. .
  
  
  
  
  
  
  
  Marcel ຫຼຸດຍົນເຮລິຄອບເຕີລົງຈົນກວ່າພວກເຮົາຈະແຕະເທິງຍອດໄມ້ເພື່ອຖ່າຍຮູບ 360 ອົງສາຊ້າໆຂອງເກາະ. ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ພື້ນ​ດິນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ໜູ​ສີ​ດຳ​ໂຕ​ໃຫຍ່​ນັບ​ຮ້ອຍ​ໂຕ, ຢ້ານ​ກົວ​ດ້ວຍ​ສຽງ​ຂອງ​ເຄື່ອງ​ຈັກ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ, ສຽງ​ດັງ​ຢູ່​ໃນ​ກ້ອນ​ຫີນ.
  
  
  "ເຈົ້າເຫັນຫຍັງບໍ?" - ຖາມ Marcel.
  
  
  “ໜູ,” ຂ້ອຍຕອບ. "ຊອງຂອງຫນູ."
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ເກືອບ​ຈະ​ສຳ​ເລັດ​ຮູບ​ວົງ​ມົນ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ຜ່ານ​ກ້ອງ​ສ່ອງ​ທາງ​ໄກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ມັນ​ເປັນ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ທີ່​ສົດ​ໃສ, ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ຂອງ​ແສງ​ຕາ​ເວັນ​ຢູ່​ເທິງ​ໂລ​ຫະ​ທີ່​ຢູ່​ລຸ່ມ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ​ກ້ອນ​ຫີນ​ຂະ​ຫນາດ​ໃຫຍ່ outcropping ໃນ​ໃຈ​ກາງ​ຂອງ​ເກາະ. ມັນອາດຈະເປັນເຮລິຄອບເຕີທີ່ເຊື່ອງໄວ້.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ບອກ Marcel ສິ່ງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນແລະຂໍໃຫ້ລາວໄປທົ່ວສະຖານທີ່ນີ້ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ແລະ​ອຽງ​ຍົນ​ເຮ​ລິ​ຄອບ​ເຕີ​ແລະ​ພວກ​ເຮົາ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ນັ້ນ. Marseille ບິນຕ່ຳຈົນເກືອບຮອດຍອດຕົ້ນໄມ້ດ້ານລຸ່ມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແນ​ໃສ່​ກ້ອງ​ສ່ອງ​ແສງ​ຢູ່​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສຸມ​ໃສ່​ຢ່າງ​ແຂງ​ແຮງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ແມ້​ແຕ່​ຄິດ​ກ່ຽວ​ກັບ​ອັນ​ຕະ​ລາຍ​ຈົນ Marcel ຮ້ອງ​ອອກ. ທັນໃດນັ້ນ ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າຍົນເຮລິຄອບເຕີແກວ່ງ ແລະສັ່ນ.
  
  
  ວິນາທີຕໍ່ມາ, ລູກສອນໄຟອັນໜຶ່ງໄດ້ຕົກລົງມາໃສ່ພວກເຮົາ, ເຊິ່ງໄດ້ຕົກລົງໃສ່ເຮລິຄອບເຕີຈາກຂ້າງລຸ່ມ, ເບັ່ງບານແກ້ວຂອງຫ້ອງນັກບິນ, ເຈາະຮູໂລຫະຂອງເຮລິຄອບເຕີ້ ແລະຕົກໃສ່ເຄື່ອງຈັກ. ຂະນະ​ທີ່​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ກົ້ມ​ລົງ​ທາງ​ຫລັງ​ຫ້ອງ​ໂດຍສານ, ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຊາຍ​ສີ່​ຫຼື​ຫ້າ​ຄົນ​ຍິງ​ພວກ​ເຮົາ​ດ້ວຍ​ປືນ​ກົນ​ທີ່​ຍົກ​ຂຶ້ນ​ມາ​ຈາກ​ເທິງ​ຫີນ.
  
  
  "ມາເຊລ!" ຂ້ອຍຮ້ອງ, ຈັບບ່າຂອງລາວ: "ເອົາພວກເຮົາອອກຈາກນີ້."
  
  
  ເມື່ອລາວຫັນມາຫາຂ້ອຍຢູ່ໃນບ່ອນນັ່ງຂອງລາວ, ຂ້ອຍເຫັນວ່າໃບຫນ້າຂອງລາວເປັນຫນ້າກາກທີ່ມີເລືອດ. ລາວພະຍາຍາມເວົ້າບາງຢ່າງ, ແຕ່ມີເລືອດໄຫຼອອກຈາກປາກຂອງລາວ. ຕາ​ຂອງ​ລາວ​ປິດ​ລົງ ແລະ​ລາວ​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ​ຈາກ​ບ່ອນ​ນັ່ງ​ຂອງ​ລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ Wilhelmina ຈາກ​ກະ​ເປົ໋າ​ຂອງ​ມັນ, ແຕ່​ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ໄດ້​ຈຸດ​ປະ​ສົງ​ແລະ​ໄຟ​ໃສ່​ຄົນ​ຂ້າງ​ລຸ່ມ​ນີ້, ເຄື່ອງ​ຈັກ​ຂອງ helicopter ໄດ້​ແຕກ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ລູກ​ໄຟ​ອັນ​ໃຫຍ່​ຫຼວງ. ລົດ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ຫາ​ທະ​ເລ, ພ້ອມ​ດ້ວຍ​ໄຟ​ແລະ​ຄວັນ​ເປັນ​ຊັ້ນ​ອັນ​ໃຫຍ່​ຫລວງ.
  
  
  ລະດັບຄວາມສູງໄດ້ຊ່ວຍຊີວິດຂອງຂ້ອຍໄວ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ Luger ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຂອງ​ມັນ​ແລະ jumped ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ປະ​ຕູ​ທີ່​ເປີດ​ເພື່ອ​ຫຼີກ​ເວັ້ນ​ການ​ໄຟ​ກ່ອນ​ທີ່​ເຮ​ລິ​ຄອບ​ເຕີ​ຈະ​ຕົກ​ນ​້​ໍ​າ. ໄຟ​ແລະ​ຄວັນ​ໄຟ​ອ້ອມ​ເຮ​ລິ​ຄອບ​ເຕີ​ໄດ້​ບັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈາກ​ທັດ​ສະ​ນະ​ຂອງ​ຜູ້​ທີ່​ໄດ້​ຍິງ​ພວກ​ເຮົາ​ລົງ. ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ຂຶ້ນ​ໄປ, ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ວ່າ, ຍັງ​ຖືກ​ເຊື່ອງ​ໄວ້​ຈາກ​ສາຍຕາ​ຂອງ​ຜູ້​ທີ່​ຢູ່​ເທິງ​ເກາະ, ຍົນ​ເຮ​ລິ​ຄອບ​ເຕີ​ໄຟ​ທີ່​ຍັງ​ລອຍ​ຢູ່​ເທິງ​ໜ້າ​ນ້ຳ​ທະ​ເລ, ຢູ່​ລະຫວ່າງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າກັບ​ແຜ່ນດິນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຄິດ​ໄລ່​ໄລ​ຍະ​ທາງ​ໄປ​ຫາ​ເກາະ​ໄດ້​ໄວ, ດຳ​ລົງ​ນ້ຳ​ເລິກ ແລະ ລອຍ​ຢູ່​ໃຕ້​ນ້ຳ ຈົນ​ກວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ປອດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ແຕກ. ຂ້ອຍ​ລອຍ​ຕໍ່​ໄປ​ຈົນ​ຮອດ​ທີ່​ສຸດ​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຕີ​ຫີນ​ບາງ​ອັນ. ຮູ້ສຶກວ່າວິທີການຂອງຂ້ອຍຂຶ້ນໂງ່ນຫີນດ້ວຍນິ້ວມືຂອງຂ້ອຍ, ໃນທີ່ສຸດຂ້ອຍກໍ່ແຕກແຍກອອກຈາກຫນ້າດິນຂອງນ້ໍາ. ພຽງແຕ່ເອົາຫົວຂອງຂ້ອຍຢູ່ເທິງນ້ໍາ, ຂ້ອຍກົດດັນຕົວເອງກັບໂງ່ນຫີນແລະ gasped ສໍາລັບອາກາດ. ເມື່ອຂ້ອຍສາມາດຫາຍໃຈໄດ້ຕາມປົກກະຕິ, ຂ້ອຍຍົກຫົວຂຶ້ນຢ່າງລະມັດລະວັງ ແລະເບິ່ງຮອບໆ.
  
  
  ໂຊກ​ດີ, ດັ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫວັງ​ໄວ້, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ຫ່າງ​ໄກ​ຈາກ​ບ່ອນ​ເກີດ​ອຸ​ບັດ​ເຫດ​ເຮ​ລິ​ຄອບ​ເຕີ​ຕົກ. ຈາກຈຸດນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າຍັງສາມາດເຫັນຊາກສົບຂອງເຮລິຄອບເຕີທີ່ລອຍຢູ່ເທິງນ້ໍາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເບິ່ງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ມີ​ຄົນ​ຈໍາ​ນວນ​ຫນຶ່ງ​ທີ່​ໄດ້​ຢູ່​ໃນ​ເກາະ​ໄດ້​ກໍາ​ນົດ​ໄວ້​ໃນ rafts ຢາງ​ແລະ​ລອຍ​ໄປ​ຫາ​ຊາກ​ຫັກ​ພັງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ດຶງ​ອອກ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ Marcel ແລະ​ວາງ​ມັນ​ຢູ່​ໃນ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ rafts​. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຜູ້ຊາຍໄດ້ຄົ້ນຫານ້ໍາອ້ອມຮອບຊາກຫັກພັງ. ແນ່ນອນເຂົາເຈົ້າໄດ້ເຫັນຜູ້ຊາຍສອງຄົນຢູ່ໃນເຮລິຄອບເຕີ້ ແລະຫວັງວ່າຈະພົບເຫັນສົບຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ຢູ່​ໃນ​ນ​້​ໍ​າ​ຕໍາ​່​ແລະ​ຍັງ​ມີ​ບາງ​ສ່ວນ​ປົກ​ຫຸ້ມ​ຂອງ​ກ້ອນ​ຫີນ​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຢຸດ​ເຊົາ​ການ​ຊອກ​ຫາ.
  
  
  ຂະນະ​ທີ່​ພວກ​ຜູ້​ຊາຍ​ລອຍ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ຫາ​ເກາະ, ​ກອງ​ໂລຫະ​ທີ່​ເຄີຍ​ເປັນ​ເຮ​ລິ​ຄັອບ​ເຕີ​ໄດ້​ຈົມ​ລົງ​ໃຕ້​ນ້ຳ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍຶດ​ກັບ​ຫີນ​ຈົນ​ວ່າ​ພວກ​ຜູ້​ຊາຍ​ໄດ້​ດຶງ​ເຮືອ​ຢາງ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຂຶ້ນ​ຝັ່ງ​ແລະ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ທີ່​ໃຈ​ກາງ​ຂອງ​ເກາະ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄິດສັ້ນໆກ່ຽວກັບການຍ່າງລົງຫາດຊາຍໄປຫາ rafts ຫນຶ່ງເພື່ອພະຍາຍາມກັບຄືນສູ່ແຜ່ນດິນໃຫຍ່. ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້ອຍຈື່ຈໍາຄວາມຮີບດ່ວນຂອງວຽກງານຂອງຂ້ອຍ. ຄົນທີ່ຢູ່ເທິງເກາະແລະເງິນທີ່ເຂົາເຈົ້າເອົາມາຈາກກາຊີໂນສາມາດນໍາຂ້ອຍໄປສູ່ບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ສໍາຄັນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລໍ​ຖ້າ​ຈົນ​ກວ່າ​ຄວາມ​ສະ​ຫວ່າງ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຈາງ​ໄດ້​ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ຂ້າມ​ເກາະ​ເພື່ອ​ປະ​ເມີນ​ສະ​ຖາ​ນະ​ການ​.
  
  
  ຈາກສິ່ງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າສັງເກດເຫັນ, ປະກົດວ່າຜູ້ຊາຍໄດ້ໃຊ້ເກາະຊົ່ວຄາວໃນຂະນະທີ່ພວກເຂົາລໍຖ້າເຮືອມາຮັບເອົາພວກເຂົາຫຼັງຈາກມືດ.
  
  
  ສິບເອັດ
  
  
  ຕໍ່ມາອີກຊົ່ວໂມງໜຶ່ງ, ຕາເວັນຕອນກາງຄືນເລີ່ມຕົກ ແລະຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າມັນປອດໄພທີ່ຈະລອຍໄປຕາມໂງ່ນຫີນເພື່ອແຫ້ງແລ້ງໃນລົມຮ້ອນທີ່ພັດມາຈາກພາກໃຕ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປີນ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ເທິງ​ໂງ່ນ​ຫີນ ແລະ​ໄດ້​ຢຽດ​ອອກ​ຢູ່​ເທິງ​ຫ້ອຍ​ແຄບ ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ຕົກ​ໃສ່​ຂາ​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂດດ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ຕົນ​ເອງ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຕາ beady ສີ​ແດງ​ຂອງ​ຫນູ​ສີ​ດໍາ​ຂະ​ຫນາດ​ໃຫຍ່​ທີ່​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ມາ​ຈາກ​ໂງ່ນ​ຫີນ​ທີ່​ສູງ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຕະ​ລາວ, ສັ່ນ​ລາວ​ແລະ​ໂຍນ​ລາວ​ໄປ, ຖິ້ມ​ກ້ອນ​ຫີນ.
  
  
  ແລ້ວ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຮ້ອງ​ດັງ​ຢູ່​ອ້ອມ​ຕົວ​ຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ​ອາຍ​ແກ​ັ​ສ​ເຫຼື້ອມ​, ຕາ​ທີ່​ບໍ່​ໄດ້​ກະ​ພິບ​. ອາການສັ່ນເຢັນແລ່ນລົງມາຕາມກະດູກສັນຫຼັງຂອງຂ້ອຍ, ແລະມືຂອງຂ້ອຍໄດ້ເອື້ອມໄປຫາ Luger, Wilhelmina.
  
  
  
  
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ສົນ​ໃຈ​ວ່າ​ການ​ສັກ​ຢາ​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຄົນ​ໃນ​ເກາະ​ມາ​ຊອກ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ແຕ່ຫນູບໍ່ໄດ້ໂຈມຕີ. ແທນ​ທີ່​ຈະ​ເປັນ, ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ກະ​ຕື​ລື​ລົ້ນ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ, squealing softly, scratching ດ້ານ​ຂອງ​ກ້ອນ​ຫີນ​ດ້ວຍ​ຮອຍ​ທ​ພ​ບ​ຂອງ​ພວກ​ເຂົາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖອຍ​ຫລັງ​ອອກ​ໄປ​ຢ່າງ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ, ແນມ​ເບິ່ງ​ຝູງ​ຊົນ, ຈົນ​ກວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ມີ​ວັດ​ຖຸ​ໂລ​ຫະ​ແຂງ​ໄດ້​ເຈາະ​ກັບ​ຫຼັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລະ​ຫວ່າງ​ແຜ່ນ​ບ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ສຽງ​ທີ່​ແຫຼມ​ຄົມ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ວ່າ, “ຢູ່​ທີ່​ນີ້!”
  
  
  ມືຫນຶ່ງໄດ້ເອື້ອມອອກຈາກທາງຫລັງຂ້ອຍແລະເອົາ Luger. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຜູ້ຊາຍ - ມັນແມ່ນຕົວແທນຈໍາຫນ່າຍຄາຊີໂນ - ຍ່າງຢູ່ທາງຫນ້າຂອງຂ້ອຍ. ລາວຖື snub-nosed .38 ໃນມືຫນຶ່ງແລະ Luger ຂອງຂ້ອຍຢູ່ໃນອີກດ້ານຫນຶ່ງ. ລາວ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ໃສ່​ຂ້ອຍ... “ພວກ​ເຮົາ​ຄິດ​ວ່າ​ເຈົ້າ​ເຮັດ​ມັນ​ອອກ​ຈາກ​ເຮ​ລິ​ຄອບ​ເຕີ​ມີ​ຊີວິດ​ຢູ່. ພວກເຮົາກໍາລັງຊອກຫາທ່ານ. ໄປໄປ."
  
  
  ລາວ​ກົ້ມ​ຕົວ​ລົງ​ແລະ​ເກັບ​ເອົາ​ໄມ້​ອັນ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ປົກ​ຄຸມ​ດ້ວຍ​ນ້ຳມັນ​ເຊື້ອ​ໄຟ​ຢ່າງ​ແນ່ນອນ. ຈູດ​ປາຍ​ໜຶ່ງ​ຂອງ​ມັນ​ໃຫ້​ກາຍ​ເປັນ​ແປວ​ໄຟ, ລາວ​ໄດ້​ໂບກ​ມັນ​ເພື່ອ​ລ້າງ​ທາງ​ຜ່ານ​ຝູງ​ໜູ​ທີ່​ກຳລັງ​ແລ່ນ​ໜີ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ພຸ່ມ​ໄມ້.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ປີນ​ພູ​ສູງ​ຂຶ້ນ​ເທິງ​ຫີນ​ຂອງ​ເກາະ ຈົນ​ເຖິງ​ຂັ້ນ​ໄດ​ໃຫຍ່​ທີ່​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ເຫັນ​ຈາກ​ອາກາດ. ນາຍຊ່າງໄດ້ແກວ່ງປືນ ແລະ ຍູ້ຂ້ອຍໄປທາງໜ້າເຂົ້າໄປໃນຖ້ຳທີ່ມີຮູໃຫຍ່. ໂຄມໄຟຖືກວາງໄວ້ເປັນວົງຮອບທາງເຂົ້າເພື່ອບໍ່ໃຫ້ໜູອອກ, ແລະແສງໄຟຂອງພວກມັນເຮັດໃຫ້ເຮລິຄອບເຕີຢູ່ພາຍໃນ. ມີຜູ້ຊາຍອື່ນໆ - ຜູ້ອໍານວຍການຂອງຄາສິໂນ, Tregor, ແລະຜູ້ຊາຍທີ່ຈັບ Elsa ໃນຂັ້ນໄດໄປຫາຫ້ອງໃຕ້ດິນຂອງຄາສິໂນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເດົາ​ໄດ້​ວ່າ​ມັນ​ຈະ​ຕ້ອງ​ແມ່ນ​ຜູ້​ທີ່​ກໍາ​ລັງ​ທົດ​ລອງ helicopter ໄດ້.
  
  
  ຄົນອື່ນເບິ່ງຂ້ອຍໂດຍບໍ່ໄດ້ສົນໃຈຫຼາຍ, ແຕ່ຜູ້ອໍານວຍການຄາສິໂນໄດ້ຍັບຍັ້ງກັບຜູ້ຂ້າວ່າ: "ຊອກຫາລາວ, ມັດລາວແລະຕິດຕາມລາວ."
  
  
  ພໍ່ຄ້າ, ທີ່ຍັງຖືປືນ, ເຂົ້າຫາພາຍໃນເຮລິຄອບເຕີ້ແລະດຶງເຊືອກຍາວສອງສາມເຊືອກ. ຫຼັງຈາກນັ້ນລາວກໍ່ຍູ້ຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນຖ້ໍາ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍົກມືຂຶ້ນໃນຂະນະທີ່ລາວເລີ່ມຄົ້ນຫາຂ້ອຍ, ດັ່ງນັ້ນລາວຈຶ່ງພາດ stiletto, Hugo, mounted on a spring in the sleeves in the sleeve of my coat. ຫລັງ​ຈາກ​ການ​ຄົ້ນ​ຫາ​ແລ້ວ, ເພິ່ນ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢຽດ​ພື້ນ​ດິນ, ມັດ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ເຊືອກ​ຢ່າງ​ປອດ​ໄພ.
  
  
  ພວກເຮົາຈະຕ້ອງລໍຖ້າ. ໃນຈຸດນີ້, ໂດຍທີ່ພໍ່ຄ້າຢືນຢູ່ໃກ້ໆກັບປືນແລະເບິ່ງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍກໍ່ສິ້ນຫວັງ. ແຕ່ຂ້ອຍຍັງມີ Hugo ເຖິງແຂນຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ມັນມືດຢູ່ຂ້າງນອກ. ບາງຄັ້ງຜູ້ຊາຍຄົນໜຶ່ງຈະເອົາກ້ອງສ່ອງທາງໄກ ແລະ ໄຟສາຍ ແລະອອກໄປຂ້າງນອກ. ມັນບໍ່ໄດ້ໃຊ້ເວລາດົນຂ້າພະເຈົ້າເພື່ອຮັບຮູ້ວ່າພວກເຂົາເຈົ້າກໍາລັງລໍຖ້າທີ່ຈະເອົາອອກຈາກເກາະ. ທິດສະດີເບື້ອງຕົ້ນຂອງຂ້ອຍເບິ່ງຄືວ່າຖືກຕ້ອງ - ເຮືອ ກຳ ລັງຈະເອົາພວກມັນຂຶ້ນ.
  
  
  ຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງຫຼືຫຼາຍກວ່ານັ້ນໄດ້ຜ່ານໄປກ່ອນທີ່ຜູ້ເຝົ້າຍາມຄົນຫນຶ່ງຈະຮ້ອງຂຶ້ນ, ແລະອີກຄົນຫນຶ່ງ, ຍົກເວັ້ນຜູ້ຂ້າ, ຜູ້ທີ່ຍັງເຝົ້າຍາມຂ້ອຍ, ຟ້າວອອກໄປ. ຂ້ອຍໃຊ້ຊ່ວງເວລາທີ່ຄວາມສົນໃຈຂອງຜູ້ຈັບຂອງຂ້ອຍຖືກຫັນໄປຊົ່ວຄາວເພື່ອຄລິກໃສ່ພາກຮຽນ spring ໃນກາບ. Stilleto ເລື່ອນເຂົ້າໄປໃນມືຂວາຂອງຂ້ອຍທັນທີ. ພວກເຮົາຕ້ອງຕັດເຊືອກຢ່າງໄວວາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພຽງ​ແຕ່​ໄດ້​ຈັດ​ການ​ຕັດ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ແລະ​ປົດ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຜູ້​ຊາຍ​ທັງ​ສາມ​ໄດ້​ຟ້າ​ວ​ຮ້ອງ​ກັບ​ໄປ​ໃນ​ຖ​້​ໍ​າ.
  
  
  "ລາວຢູ່ທີ່ນີ້," ຜູ້ອໍານວຍການໄດ້ຮ້ອງຂຶ້ນ. "ດີ, ປະຖິ້ມເຮລິຄອບເຕີແລະກັບຄືນໄປຫາເຈົ້າ."
  
  
  "ຂ້ອຍຮູ້ໄດ້ແນວໃດວ່າເຈົ້າຈະກັບຄືນມາ?" - croupier ຖາມຢ່າງສົງໃສ.
  
  
  ຜູ້ອໍານວຍການໄດ້ເອົາກະເປົ໋າອາລູມິນຽມຂະຫນາດໃຫຍ່ຈາກເຮລິຄອບເຕີ. ພຣະອົງໄດ້ວາງມັນໄວ້ເທິງພື້ນຂອງຖ້ໍາແລະ noded ໄປຂ້າງ. “ເງິນຈະຍັງຄົງຢູ່ທີ່ນີ້. ພວກເຮົາຈະກັບມາ."
  
  
  ຜູ້ຊາຍທັງໝົດເລີ່ມຍູ້ເຮລິຄອບເຕີອອກຈາກຖໍ້າ. ໃນຂະນະທີ່ຄວາມສົນໃຈຂອງເຂົາເຈົ້າຖືກຫັນໄປ, ຂ້ອຍໄດ້ກິ້ງໄປຂ້າງຂ້ອຍ ແລະ ກົ້ມຕົວກັບຄືນໄປບ່ອນເພື່ອໃຫ້ມືຂອງຂ້ອຍສາມາດບັນລຸເຊືອກທີ່ມັດຂາຂອງຂ້ອຍ. ທັນທີທີ່ຂ້າພະເຈົ້າປ່ອຍຕົວແລະກັບຄືນສູ່ຕໍາແຫນ່ງທີ່ຜ່ານມາ, ນອນບໍ່ເຄື່ອນທີ່, ພະຍາຍາມເຮັດວຽກແຂນແລະຂາຫລັງເພື່ອຟື້ນຟູການໄຫຼວຽນ. ໃນເວລານັ້ນ, ປະຊາຊົນໄດ້ຍູ້ເຮລິຄອບເຕີອອກຈາກຖ້ໍາ, ແລະຄົນຕິດໄມ້ໄດ້ກັບຄືນມາຂ້າງຂ້ອຍ. ສຽງ​ຂອງ​ອີກ​ສາມ​ຄົນ​ໄດ້​ດັງ​ມາ​ແຕ່​ໄກ.
  
  
  ຜູ້ປົກຄອງຂອງຂ້ອຍໄດ້ຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍ. ຈາກ​ນັ້ນ​ລາວ​ໄດ້​ເອົາ​ຢາ​ສູບ​ອອກ​ຈາກ​ກະເປົ໋າ​ຂອງ​ລາວ​ແລະ​ຈູດ​ໄມ້​ຂີດ​ໄຟ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, jumped ກັບ​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ rushed ໄປ​ຫາ​ພຣະ​ອົງ​, stiletto ໃນ​ມື​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກະ​ພິບ​ມີດ​ໃສ່​ໃບ​ຫນ້າ​ຂອງ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຫນ້າ​ຢ້ານ​ກົວ​, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ plunged ປາຍ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ກະ​ເພາະ​ອາ​ຫານ​ຂອງ​ເຂົາ​ແລະ​ໄດ້​ເອື້ອ​ອໍາ​ນວຍ​ເພື່ອ pistol ດ້ວຍ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  ແທນ​ທີ່​ຈະ​ເຊື່ອ​ຟັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ລາວ​ໄດ້​ຍົກ​ປືນ​ຂຶ້ນ​ເພື່ອ​ຍິງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ stiletto ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ກະ​ເພາະ​ອາ​ຫານ​ຂອງ​ພຣະ​ອົງ​ແລະ​ເຂົາ​ໄດ້​ເພີ່ມ​ຂຶ້ນ​ສອງ​ເທົ່າ​ຢ່າງ​ງຽບໆ, ຢາສູບ​ໄຟ​ຍັງ​ຫ້ອຍ​ຈາກ​ສົບ​ຂອງ​ລາວ. ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ວາງແຜນທີ່ຈະຂ້າລາວ, ແຕ່ລາວບໍ່ມີທາງເລືອກ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ເອົາ .38 ຂອງ​ຕົນ​ແລະ Luger ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ໄປ​ທີ່​ກະ​ເປົ໋າ​ອາ​ລູ​ມິ​ນຽມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເປີດ lock ແລະ lid ໄດ້ jumped ຂຶ້ນ. ຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ໃນແສງສະຫວ່າງທີ່ສັ່ນສະເທືອນຂອງໂຄມໄຟ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງສອງລ້ານໂດລາພາຍໃນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຮັດ​ການ​ອອກ​ແຜນ​ການ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ເງິນ​ນີ້​ນັບ​ຕັ້ງ​ແຕ່​ຜູ້​ອໍາ​ນວຍ​ການ​ເອົາ​ກະ​ເປົ໋າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ມັນ​ມີ. ຂ້ອຍຟ້າວເລີ່ມປະຕິບັດມັນອອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເກັບ​ເອົາ​ໃບ​ບິນ​ຄ່າ​ເປັນ​ກ້ອນ ແລະ​ເອົາ​ຫີນ​ກ້ອນ​ໃຫຍ່​ເຕັມ​ໄປ​ຈາກ​ພື້ນ​ຖ້ຳ. ຫຼັງ ຈາກ ນັ້ນ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຈັດ ວາງ ອອກ ຊັ້ນ ຂອງ ໃບ ບິນ ຄ່າ ບໍ່ ຫຼາຍ ກ ່ ວາ ສອງ ສາມ ຮ້ອຍ ໂດ ລາ ສຸດ
  
  
  
  
  
  
  ຫີນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕົບ​ກະ​ເປົ໋າ​ແລະ​ປະ​ໄວ້​ບ່ອນ​ດຽວ​ກັນ.
  
  
  ຂ້ອຍຍັງໄດ້ຍິນສຽງຂອງຜູ້ຊາຍຄົນອື່ນໆຢູ່ທາງໄກ ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍປົດກະດຸມເສື້ອຂອງຂ້ອຍອອກຢ່າງໄວວາ, ເອົາເງິນໃສ່ໃນ, ແລະກະຕຸກໃສ່ປຸ່ມ. ເງິນສອງລ້ານໂດລາຢູ່ເທິງຫນ້າເອິກຂອງຂ້ອຍຮູ້ສຶກອຶດອັດ, ແຕ່ເຖິງວ່າຈະມີນ້ໍາຫນັກ, ຂ້ອຍກັບຄືນໄປຫາພໍ່ຄ້າທີ່ຕາຍແລ້ວ, ຈັບລາວໂດຍຄໍແລະລາກລາວຜ່ານຖ້ໍາແລະເຂົ້າໄປໃນຖະຫນົນ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍອີກ 3 ຄົນຍັງເຮັດວຽກເຮລິຄອບເຕີຢູ່ອີກຟາກໜຶ່ງຂອງຫີນຮາບພຽງໃຫຍ່ທີ່ແຕກອອກມາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ໄປ​ໃນ​ທິດ​ທາງ​ກົງ​ກັນ​ຂ້າມ, ລາກ​ສົບ​ໄປ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຈົນ​ກ​່​ວາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ເຖິງ​ພຸ່ມ​ໄມ້​ເລິກ​ບາງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເຊື່ອງ​ມັນ​ໄດ້. ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກວາດ​ເອົາ​ຫີນ​ຂຶ້ນ​ສູ່​ພື້ນ​ທີ່​ສູງ​ກວ່າ ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ສິ່ງ​ທີ່​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ຂ້າງ​ລຸ່ມ.
  
  
  ດວງຈັນເຕັມດວງໄດ້ສ່ອງແສງໃຫ້ເຫັນເຫດການຢ່າງຈະແຈ້ງ. ມາຮອດປະຈຸ, ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ pushed helicopter ເຂົ້າໄປໃນການເກັບກູ້. ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ, ນັກ​ບິນ​ໄດ້​ປີນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ມັນ​ແລະ​ຕັ້ງ​ໃບ​ເຕີຍ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ. ຍົນເຮລິຄອບເຕີເລີ່ມລຸກຂຶ້ນ, ແຕ່ເມື່ອມັນຂຶ້ນຈາກພື້ນດິນບໍ່ພໍເທົ່າໃດຕີນ, ຜູ້ຊາຍຄົນນັ້ນໄດ້ໂດດອອກມາ. ຍົນເຮລິຄອບເຕີ drone ໄດ້ບິນຂຶ້ນຢ່າງກະທັນຫັນ, ເລັ່ງຫ່າງຈາກໜ້າຜາ ແລະ ດຳນ້ຳລົງສູ່ນ້ຳທີ່ມືດມົນຢູ່ດ້ານລຸ່ມ. ມັນຈົມລົງໂດຍບໍ່ມີຮ່ອງຮອຍ.
  
  
  ຂະນະດຽວກັນ, ຜູ້ອໍານວຍການຄາສິໂນໄດ້ກັບຄືນໄປຫາຖ້ໍາ. ລາວແລ່ນອອກໄປຖືກະເປົາເດີນທາງ ແລະຮ້ອງອອກມາ. ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຂອງ​ຜູ້​ຊາຍ​ຢູ່​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ລີ້​ຊ່ອນ​ຢູ່​ຢ່າງ​ຈະ​ແຈ້ງ, ​ແລະ ​ໄດ້​ຍິນ​ຜູ້​ບັນຊາ​ການ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ວ່າ: “ລາວ​ໄດ້​ໜີ​ໄປ​ແລ້ວ! ຄົນ​ນີ້​ໄດ້​ເປັນ​ອິດ​ສະ​ລະ​ແລະ​ແລ່ນ​ຫນີ​! ລາວເອົາ Georges ກັບລາວ! »
  
  
  "ເງິນເງິນ?" - Tregor shouted ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​. "ເງິນແມ່ນປອດໄພບໍ?"
  
  
  ຜູ້ອໍານວຍການຕັ້ງກະເປົ໋າໃສ່ພື້ນດິນ ແລະພວກເຂົາສາມຄົນກໍ່ແອອັດຢູ່ອ້ອມຕົວລາວ ໃນຂະນະທີ່ລາວເປີດມັນ.
  
  
  “ມັນຢູ່ນີ້!” ລາວຮ້ອງຂຶ້ນ. ດັ່ງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຫວັງໄວ້, ລາວບໍ່ໄດ້ໃຊ້ເວລາເພື່ອກວດກາເບິ່ງເງິນທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫລັງຂອງຊັ້ນເທິງຂອງທະນາຄານ, ເພາະວ່າມະຫາຊົນຂອງກ້ອນຫີນແມ່ນປະມານເທົ່າກັບນ້ໍາຫນັກຂອງທະນາຄານທີ່ແທ້ຈິງ.
  
  
  "ໃຫ້!" - Tregor ຮ້ອງຂຶ້ນ. "ໃຫ້ອອກຈາກເກາະອັນໂຫດຮ້າຍນີ້."
  
  
  ສາມຄົນເລີ່ມໃຊ້ໄຟສາຍ. ສັນ​ຍານ​ຕອບ​ສະ​ໜອງ​ແມ່ນ​ມາ​ຈາກ​ຂອບ​ເກາະ, ແລະ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ໃຫຍ່​ໄດ້​ເປີດ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນວ່າແທນທີ່ຈະເປັນເຮືອ, ຍົນທະເລຈະນໍາພວກເຂົາໄປ. ລາວ taxied ຢູ່ໃກ້ກັບໂງ່ນຫີນແລະລໍຖ້າຢູ່ທີ່ນັ້ນ, bouncing ສຸດນ້ໍາ. ເມື່ອຜູ້ຄົນເລີ່ມລົງມາຫາຍົນ, ຂ້ອຍໄດ້ຍິນເຂົາເຈົ້າຄິດຮອດຂ້ອຍ.
  
  
  "ເຈົ້າຄິດວ່າຊາຍຄົນນັ້ນແລະ Georges ໄປໃສ?"
  
  
  "ລາວອາດຈະບັງຄັບໃຫ້ Georges ເຂົ້າໄປໃນ rafts ເພື່ອລາວສາມາດກັບຄືນໄປແຜ່ນດິນໃຫຍ່."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢູ່​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່, ສັງ​ເກດ​ເບິ່ງ​ຈົນ​ກວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄປ​ຮອດ​ຂອບ​ເກາະ, ຂຶ້ນ​ເຮືອ​ລຳ​ໜຶ່ງ, ແລະ ລອຍ​ໄປ​ຫາ​ເຮືອ​ບິນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຮູ້​ສຶກ​ປອດ​ໄພ​ຈົນ​ກວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຂຶ້ນ​ເຮືອ​ບິນ​ໄດ້​ບິນ​ອອກ​ແລະ​ຫາຍ​ໄປ​ທາງ​ພາກ​ເຫນືອ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຫວັງວ່າພວກເຂົາເຈົ້າຈະບໍ່ຄົ້ນພົບວ່າເງິນເກືອບທັງຫມົດຫາຍໄປຈົນກ່ວາພວກເຂົາໄປເຖິງຈຸດຫມາຍປາຍທາງ. ມັນຈະເປັນອັນຕະລາຍສໍາລັບພວກເຂົາທີ່ຈະກັບຄືນມາໃນເວລານັ້ນ, ເພາະວ່າພວກເຂົາບໍ່ສາມາດແນ່ໃຈວ່າຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ມາຮອດແຜ່ນດິນໃຫຍ່ເພື່ອຍຶດອໍານາດຄືນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ບໍ່​ໄດ້​ໃກ້​ຈະ​ແກ້​ໄຂ​ກໍ​ລະ​ນີ, ແຕ່​ຢ່າງ​ຫນ້ອຍ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັດ​ການ​ທີ່​ຈະ thwart ແຜນ​ການ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ.
  
  
  ສິບສອງ
  
  
  ດວງຈັນໄດ້ຕັ້ງຂຶ້ນບໍ່ດົນ ຫຼັງຈາກຍົນໄດ້ບິນຂຶ້ນ. ຕອນ​ນີ້​ມັນ​ມືດ​ຈົນ​ເກືອບ​ບໍ່​ເຫັນ​ມື​ຢູ່​ຕໍ່​ໜ້າ​ໃບ​ໜ້າ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ພະ ຍາ ຍາມ ຊອກ ຫາ ຮ່າງ ກາຍ ຂອງ croupier ບ່ອນ ທີ່ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ປະ ໄວ້ ມັນ ຢູ່ ໃນ ພຸ່ມ ໄມ້, ແຕ່ ໃນ ຄວາມ ມືດ ມັນ ໄດ້ ກາຍ ເປັນ ວຽກ ງານ ທີ່ ເປັນ ໄປ ບໍ່ ໄດ້. ເທົ່າທີ່ຂ້າພະເຈົ້າກຽດຊັງຄວາມຄິດທີ່ຈະໃຊ້ເວລາກາງຄືນຢູ່ໃນເກາະທີ່ມີຫນູນີ້, ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ວ່າມັນມີຄວາມສ່ຽງເກີນໄປທີ່ຈະຍ່າງໄປຫາແຄມຝັ່ງໃນຄວາມມືດເພື່ອຊອກຫາ rafts ຢາງຫນຶ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ໃນ​ຖ​້​ໍ​າ, ບ່ອນ​ທີ່​ສອງ​ສາມ​ຂອງ​ໄຟ​ທີ່​ຜູ້​ຊາຍ​ໄດ້​ຕັ້ງ​ໄວ້​ຍັງ​ໄຟ​ໄຫມ້.
  
  
  ເມື່ອ​ກັບ​ໄປ​ທີ່​ຖ້ຳ​ແລ້ວ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເກັບ​ກຳ​ລັງ​ສີ​ມື​ແຫ້ງ​ຕາມ​ທາງ ແລະ​ເອົາ​ໄປ​ນຳ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ແປງ​ແຫ້ງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເຕົາ​ໄຟ​ຈົນ​ໄຟ​ອ່ອນ​ລົງ ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ນັ່ງ​ກອດ​ຢູ່​ທາງ​ເຂົ້າ. ມັນ​ເປັນ​ທາງ​ດຽວ​ເທົ່າ​ນັ້ນ​ທີ່​ຈະ​ຮັກສາ​ຝູງ​ໜູ​ທີ່​ພວມ​ຢູ່​ໃນ​ທາງ​ອອກ, ແຕ່​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ສາມາດ​ເຫັນ​ຕາ​ຂອງ​ພວກ​ມັນ​ເຫລື້ອມ​ໃນ​ແສງ​ໄຟ​ນອກ​ຖ້ຳ. ຂ້ອຍຖື Luger ຂອງຂ້ອຍຢູ່ໃນມືຂອງຂ້ອຍ, ແລະເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍເມື່ອຍ, ຂ້ອຍກໍ່ບໍ່ກ້າທີ່ຈະ doze ໄປເພາະຢ້ານວ່າຫນູຈະມີຄວາມກ້າຫານແລະການໂຈມຕີ.
  
  
  ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ມີ​ເວລາ​ບໍ່​ສິ້ນ​ສຸດ​ຈົນ​ຮອດ​ຮຸ່ງ​ເຊົ້າ. ຂ້ອຍລຸກຂຶ້ນແລະພ້ອມທີ່ຈະລົງໄປນ້ໍາໃນຕອນທໍາອິດທີ່ແສງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກວດ​ເບິ່ງ​ວ່າ​ເງິນ​ນັ້ນ​ຍັງ​ຕິດ​ກະ​ຕຸ້ນ​ຢູ່​ໃຕ້​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ປອດ​ໄພ, ແລະ​ຈາກ​ນັ້ນ​ກໍ​ຖື​ໄຟ​ເຜົາ​ເພື່ອ​ຢ້ານ​ໜູ​ອອກ​ໄປ. ແນວໃດກໍ່ຕາມ, ກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະຍ້າຍລົງຈາກຂອບຂອງເກາະ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກວດເບິ່ງແປງເພື່ອຊອກຫາສົບຂອງ stickman. ຂ້ອຍບໍ່ພົບສົບ. ມີພຽງແຕ່ໂຄງກະດູກຂອງລາວທີ່ມີກະດູກທີ່ສະອາດ. ຫນູເຮັດວຽກຢູ່ໃນຄວາມມືດ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຫັນ​ໜີ​ໄປ​ຢ່າງ​ໄວ​ແລະ​ຟ້າວ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ພຸ່ມ​ໄມ້​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ໜູ​ແລ່ນ​ອອກ​ຈາກ​ທາງ​ຕໍ່ໜ້າ​ຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫາ​ກໍ​ໄປ​ຮອດ​ແຄມ​ເກາະ ແລະ​ເລີ່ມ​ຊອກ​ຫາ​ເຮືອ​ລຳ​ໜຶ່ງ ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ດັງ​ຂຶ້ນ​ມາ​ຈາກ​ນ້ຳ. ເມື່ອຂ້າພະເຈົ້າເບິ່ງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນເຮືອລ່ອງເຮືອສີຂາວຂະຫນາດໃຫຍ່ແລ່ນອ້ອມປະມານຫນຶ່ງສ່ວນສີ່ຂອງໄມ. ທຳອິດ ຂ້ອຍ​ຄິດ​ວ່າ​ຄົນ​ມາ​ແຕ່​ກາງຄືນ
  
  
  
  
  
  
  ລາວກັບມາພະຍາຍາມຊອກຫາຂ້ອຍແລະເງິນ, ແຕ່ເມື່ອຂ້ອຍສະຫງົບລົງເລັກນ້ອຍ, ຂ້ອຍເຫັນວ່າເຮືອລ່ອງເຮືອແມ່ນເຮືອຕໍາຫຼວດຈາກ Monaco. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຍິງ ຫຼາຍ ແຊງ ເຂົ້າ ໄປ ໃນ ອາ ກາດ ຢ່າງ ວ່ອງ ໄວ ຈາກ Luger ໄດ້.
  
  
  ເຮືອລຳດັ່ງກ່າວໄດ້ຍິນສັນຍານຂອງຂ້ອຍ ແລະທັນທີທັນໃດຫັນໄປຫາຝັ່ງ. ເມື່ອ​ລາວ​ຖິ້ມ​ສະ​ມໍ, ຜູ້​ຊາຍ​ສາມ​ຄົນ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ເຮືອ​ແລະ​ລ່ອງ​ເຮືອ​ມາ​ຈັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປະ​ຫລາດ​ໃຈ​ທີ່​ໄດ້​ເຫັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ຫນຶ່ງ​ແມ່ນ Chicklet. ລາວຮູ້ໄດ້ແນວໃດວ່າຈະຊອກຫາຂ້ອຍຢູ່ໃສ?
  
  
  "ດີ," Chiclet ທັກທາຍຂ້ອຍ, "ເຈົ້າໄດ້ກາຍເປັນຊີວິດອີກແລ້ວ." ພວກ​ເຮົາ​ເກືອບ​ປະ​ຖິ້ມ​ທ່ານ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​. ບອກຂ້ອຍວ່າເກີດຫຍັງຂຶ້ນ?"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃຫ້​ເຂົາ​ບັນ​ຊີ​ໂດຍ​ຫຍໍ້​ຂອງ​ເຫດ​ການ​ແລະ​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ເຂົາ​ໄດ້​ຮັບ​ທີ່​ໄດ້​ຮັບ. ກ່ອນ​ຈະ​ອອກ​ຈາກ​ເກາະ, ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ປີນ​ໂງ່ນ​ຫີນ​ລົງ​ແລະ​ຫຼຸດ​ໂຄງ​ກະດູກ​ຂອງ​ຄົນ​ໄມ້​ລົງ​ເທິງ​ເຮືອ. ແລ້ວ​ພວກ​ເຮົາ​ກໍ​ໄດ້​ຂັບ​ເຮືອ​ອອກ​ໄປ, ເຮັດ​ໃຫ້ Satane Roc ຢູ່​ເບື້ອງ​ຫລັງ​ເປັນ​ອານານິຄົມ​ຂອງ​ພວກ​ໜູ.
  
  
  ໃນເວລາທີ່ພວກເຮົາຢູ່ໃນເຮືອ cruiser ແລະກັບຄືນໄປ Monaco, Chiclet ບອກຂ້ອຍວ່າລາວພົບຂ້ອຍແນວໃດ. "ກ່ອນທີ່ທ່ານຈະແລະ Marcel ຈະຂຶ້ນໃນເຮລິຄອບເຕີມື້ວານນີ້," ລາວເວົ້າວ່າ, "ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ວາງ beeper ໃສ່ຫາງຂອງ helicopter ໄດ້. ຂ້ອຍໄດ້ຮັບສັນຍານຕັ້ງແຕ່ເຈົ້າຂຶ້ນຍົນ. ເມື່ອເຈົ້າບໍ່ກັບຄືນໃນເວລາກາງຄືນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຕືອນຕໍາຫຼວດແລະຂໍໃຫ້ພວກເຂົາອອກຈາກເຮືອໃນຕອນເຊົ້າ. ພວກເຮົາປະຕິບັດຕາມສັນຍານ pager ແລະມັນໄດ້ນໍາພວກເຮົາໄປຫາຈຸດນີ້ໃກ້ກັບເກາະທີ່ພວກເຮົາພົບເຫັນເຮລິຄອບເຕີພາຍໃຕ້ນ້ໍາ. ສຽງບີບຍັງເຮັດວຽກຢູ່. ແຕ່ຂ້ອຍຕ້ອງເວົ້າວ່າຂ້ອຍຢ້ານເຈົ້າຕາຍເມື່ອຂ້ອຍຮູ້ວ່າເຮລິຄອບເຕີໄດ້ອອກໄປທະເລ.
  
  
  "ຂ້ອຍເສຍໃຈແທ້ໆກ່ຽວກັບ Marcel," ຂ້ອຍບອກ Chiclet. "ລາວເປັນນັກບິນທີ່ດີແລະເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ກ້າຫານ."
  
  
  Chiclet ຫົວຫົວ. “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ປາ​ຖະ​ຫນາ​. ແຕ່ລາວຮູ້ຄວາມສ່ຽງ, ດັ່ງທີ່ພວກເຮົາທຸກຄົນເຮັດ."
  
  
  ເມື່ອພວກເຮົາມາຮອດ Monte Carlo, Chicklet ໄດ້ຈັດການທີ່ຈະສົ່ງເງິນຄືນໃຫ້ຄາສິໂນ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໂທຫາ Hawk ຢູ່ຕ່າງປະເທດອີກຄັ້ງໂດຍການເຂົ້າລະຫັດໂທລະເລກຈາກຫ້ອງການຂອງລາວ. ຂ້ອຍບອກ Hawk ວ່າເກີດຫຍັງຂຶ້ນ ແລະຂ້ອຍໄດ້ເງິນຄືນແນວໃດ.
  
  
  "ດີ," Hawk ເວົ້າດ້ວຍຄວາມຈິງໃຈຫຼາຍກວ່າທີ່ຂ້ອຍຄິດວ່າ, "ຢ່າງນ້ອຍສິ່ງທີ່ບໍ່ໄດ້ຕໍ່ຕ້ານພວກເຮົາ. ຖ້າຮູບແບບດັ່ງກ່າວຍັງສືບຕໍ່ຄືກັບໃນອະດີດ, ການພັດທະນາອື່ນກໍ່ອາດຈະເກີດຂື້ນໃນໄວໆນີ້. ແລະ Nick ...
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ທ່ານ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  "ຂ້ອຍຢາກໃຫ້ເຈົ້າພັກຜ່ອນມື້ຫນຶ່ງຫຼືສອງມື້, ພັກຜ່ອນ." ລາວຢຸດຊົ່ວຄາວ ແລະເວົ້າຕື່ມວ່າ: “ນັ້ນແມ່ນຄຳສັ່ງ. ຂ້ອຍຈະຕິດຕໍ່ເຈົ້າ."
  
  
  ກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະຕອບໄດ້, ລາວກໍວາງສາຍ.
  
  
  ຕຳຫຼວດ​ໄດ້​ຂົນ​ສົ່ງ​ຊາກ​ສົບ​ຂອງ​ຜູ້​ກໍ່​ເຫດ​ໄປ​ຍັງ​ບ່ອນ​ຝັງ​ສົບ​ຂອງ​ທ້ອງ​ຖິ່ນ​ແລ້ວ, ​ແລະ​ເງິນ​ໄດ້​ຖືກ​ສົ່ງ​ຄືນ​ໃຫ້​ໂຮງ​ກາ​ຊີ​ໂນ. ບໍ່ມີຫຍັງອີກສໍາລັບຂ້ອຍທີ່ຈະເຮັດຢູ່ໃນຫ້ອງການ AX. ຂ້ອຍບອກ Chiclet ວ່າຂ້ອຍຈະກັບໄປໂຮງແຮມເພື່ອນອນ.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍມາຮອດ, Elsa ກໍາລັງລໍຖ້າຂ້ອຍຢູ່ໃນຫ້ອງ. ທຳອິດ​ນາງ​ທຳ​ທ່າ​ວ່າ​ຈະ​ໃຈ​ຮ້າຍ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ, ແຕ່​ເມື່ອ​ນາງ​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ວ່າ​ຂ້ອຍ​ໝົດ​ແຮງ, ຄວາມ​ຄຽດ​ແຄ້ນ​ທີ່​ມັກ​ຫຼິ້ນ​ຂອງ​ນາງ​ເຮັດ​ໃຫ້​ເກີດ​ຄວາມ​ເປັນ​ຫ່ວງ​ເປັນ​ຫ່ວງ.
  
  
  ນາງເວົ້າວ່າ, “Dumplink ທຸກຍາກ,” ເຈົ້າເບິ່ງຄືວ່າຂີ້ຮ້າຍ. ເຈົ້າ​ເຮັດ​ຫຍັງ?"
  
  
  "ມັນເປັນກອງປະຊຸມທຸລະກິດຕະຫຼອດຄືນ," ຂ້ອຍບອກນາງໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຖອດເສື້ອກັນ ໜາວ ຂອງຂ້ອຍອອກ. "ຕອນນີ້ຂ້ອຍຕ້ອງການອາບນ້ໍາຮ້ອນທີ່ດີແລະນອນຫລັບຍາວ."
  
  
  "ແນ່ນອນ, Dumplink," ນາງເວົ້າ. “ເຈົ້າກຳລັງນຸ່ງເຄື່ອງ. ຂ້ອຍຈະກຽມອາບນໍ້າໃຫ້ເຈົ້າ.
  
  
  ກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະປະທ້ວງ, ນາງໄດ້ຫາຍໄປໃນຫ້ອງນ້ໍາແລະເປີດອາບນ້ໍາ.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍປ່ຽນເປັນເສື້ອຄຸມຂອງຂ້ອຍ, ຫ້ອງນ້ໍາແມ່ນ steaming. Elsa ອອກມາ, ແກ້ມສີບົວ, ຍູ້ຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນອາບນ້ໍາແລະປິດປະຕູ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖູ​ຜິວ​ໜັງ ແລະ ຜົມ​ທຸກ​ນິ້ວ​ດ້ວຍ​ນ້ຳ​ຮ້ອນ​ແລ້ວ​ລ້າງ​ອອກ​ດ້ວຍ​ອາບ​ນ້ຳ​ກ້ອນ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ຜ້າ​ເຊັດ​ຕົວ​ສົດ​ອ້ອມ​ແອວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ນອນ. Elsa ດຶງຜ້າຄຸມເທິງຕຽງແລະຢືນຢູ່ຂ້າງນາງ.
  
  
  “ເງີຍໜ້າລົງ,” ນາງສັ່ງ, ລູບຕຽງ. ໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າລັງເລ, ນາງໄດ້ nudged ຂ້າພະເຈົ້າເລັກນ້ອຍ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຍືດຕົວຢູ່ເທິງຕຽງນອນຢູ່ເທິງທ້ອງ, ນາງໄດ້ຖອດຜ້າເຊັດຕົວອອກແລະເວົ້າວ່າ, "ຜ່ອນຄາຍ, ຂ້ອຍກໍາລັງໃຫ້ເຈົ້ານວດ."
  
  
  ນາງໄດ້ເອົາຕຸກນ້ອຍຂອງໂລຊັ່ນທີ່ນາງໄດ້ເອົາມາຈາກຫ້ອງຂອງນາງ, ມີກິ່ນຫອມຂອງນາວທີ່ເຂັ້ມແຂງ. ຈາກ​ນັ້ນ​ນາງ​ໄດ້​ຖອດ​ເສື້ອ​ຄຸມ​ຂອງ​ນາງ​ອອກ, ກອດ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ເລີ່ມ​ທາ​ໂລ​ຊັນ​ໃສ່​ແຜ່ນ​ຫຼັງ ແລະ​ບ່າ​ໄຫລ່​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ມັນເປັນການແກ້ໄຂທີ່ມີກິ່ນເໝັນທີ່ເຮັດໃຫ້ຜິວໜັງຂອງຂ້ອຍເຈັບປວດເປັນຄັ້ງທຳອິດ ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນສົ່ງຄວາມອົບອຸ່ນທີ່ເລິກລົງໄປໃນກ້າມຊີ້ນຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ອັນນີ້ເຈົ້າໃຊ້ຫຍັງ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຖາມ​ວ່າ​, ຫັນ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ເບິ່ງ Elsa​, ຜູ້​ທີ່​ໄດ້​ເອົາ​ໃສ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  ນາງຕອບວ່າ "ມັນເປັນຢາປົວພະຍາດເກົ່າຂອງ Von Alden." "ຮັບປະກັນຜົນໄດ້ຮັບໃນທາງບວກ."
  
  
  ມືຂອງນາງລູບໄລ້ເນື້ອໜັງຂອງຂ້ອຍຄືກັບຢາປົວພະຍາດ, ເລື່ອນຂຶ້ນລົງໄດ້ງ່າຍຄືກັບລົມຫາຍໃຈທີ່ອົບອຸ່ນທົ່ວຮ່າງກາຍຂອງຂ້ອຍ. ຈາກນັ້ນ Elsa ຄຸເຂົ່າລົງ ແລະສັ່ງໃຫ້ຂ້ອຍຫັນໜ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ຫນ້າ​ໄປ​ປະ​ເຊີນ​ກັບ​ນາງ​ແລະ​ນອນ​ລົງ​ລະ​ຫວ່າງ​ຂາ​ຂອງ​ນາງ​. ນາງໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະ lubricate ດ້ານຫນ້າຂອງຮ່າງກາຍຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ການເຄື່ອນໄຫວແສງສະຫວ່າງຂອງນາງຂອງນິ້ວມືຂອງນາງເຄື່ອນຍ້າຍຈາກຫນ້າເອິກຂອງຂ້າພະເຈົ້າກັບກະເພາະອາຫານຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, groin ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ລົງຂ້າງຂອງຂາຂອງຂ້າພະເຈົ້າກັບຕີນຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ຂະນະ​ທີ່​ນາງ​ເອື້ອມ​ມາ​ຫາ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ, ຜົມ​ອ່ອນ​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ຂັດ​ກັບ​ເນື້ອ​ໜັງ​ເປົ່າ​ຫວ່າງ​ຂອງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ ​ແລະ ຮູ​ດັງ​ຂອງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າກໍ​ເຕັມ​ໄປ​ດ້ວຍ​ກິ່ນ​ຫອມ. ເປັນເວລາດົນນານ, ມັນເບິ່ງຄືວ່ານາງກໍາລັງເຮັດວຽກດ້ວຍຄວາມເຂັ້ມຂົ້ນ, ເກືອບ hypnotic, ແຕ່ທັນທີທີ່ຂ້າພະເຈົ້າສັງເກດເຫັນວ່າການຫາຍໃຈຂອງນາງໄວຂຶ້ນແລະເນື້ອຫນັງຂອງນາງກໍ່ປຽກແລະ quivering.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍົກຫົວຂອງຂ້າພະເຈົ້າແລະເບິ່ງນາງ. ຕາຂອງນາງເປີດກວ້າງແລະແຂ້ວຂອງນາງ
  
  
  
  
  
  
  ໄດ້ຖືກແຜ່ຂະຫຍາຍເພື່ອໃຫ້ປາຍຂອງລີ້ນສີບົວຂອງນາງສະແດງໃຫ້ເຫັນ. ຂ້າພະເຈົ້າກົດປາກຂອງນາງກັບຂ້າພະເຈົ້າ, rolling ຂອງນາງພາຍໃຕ້ຂ້າພະເຈົ້າ. hips ໂຄ້ງຂອງນາງ tensed. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ພົບ​ກັນ ​ແລະ ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ຮ່ວມ​ຢ່າງ​ງຽບໆ ​ແລະ​ພ້ອມ​ກັນ​ກໍ​ໄດ້​ບັນລຸ​ຈຸດ​ສູງສຸດ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ຄຳ​ເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນອນ​ຫຼາຍ​ກ​່​ວາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕື່ນ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ແຍກ​ອອກ. ນາງຢືນຢູ່ຂ້າງຕຽງ, ຖືເສື້ອຄຸມຢູ່ໃນມືຂອງນາງ. ​ແຕ່​ເມື່ອ​ນາງ​ກອດ​ຂ້ອຍ, ຂ້ອຍ​ຮູ້ສຶກ​ວ່າ​ຮ່າງກາຍ​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ຈື່​ໄດ້​ອີກ ​ແລະ ພ້ອມ​ແລ້ວ ​ແລະ ຫິວ​ອີກ. ນາງຫົວເຍາະເຍີ້ຍດ້ວຍຄວາມຕື່ນເຕັ້ນຂອງຂ້ອຍແລະກະຊິບວ່າ, "ຂ້ອຍລືມບອກເຈົ້າ, Dumplink, ວ່າບາງຄັ້ງຢາ von Alder ນີ້ກໍ່ເຮັດຫນ້າທີ່ເປັນຢາແກ້ພິດ." ນາງຈູບຂ້ອຍ. “ນອນ,” ນາງກະຊິບ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນອນ​ສໍາ​ລັບ​ຊາວ​ສີ່​ຊົ່ວ​ໂມງ​ແລະ​ສາ​ມາດ​ໄດ້​ນອນ​ດົນ​ກວ່າ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ໂທລະ​ສັບ​ບໍ່​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕື່ນ​ຂຶ້ນ. ມັນແມ່ນການໂທຫາ Hawk.
  
  
  "ຂ້ອຍຫວັງວ່າເຈົ້າຈະພັກຜ່ອນ," ລາວເວົ້າ. "ຂ້ອຍຢູ່ປາຣີ. ພົບຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນີ້ໃນຫ້ອງການໄວເທົ່າທີ່ຈະໄວໄດ້. ຂ່າວຮ້າຍຫຼາຍ, ຂ້ອຍຢ້ານ. ເຈົ້າອາດຈະໃຫ້ຜູ້ຍິງ von Alder ມານຳເຈົ້າຄືກັນ ເພື່ອເຈົ້າສາມາດເຝົ້າເບິ່ງນາງ. ຂ້ອຍຈະຈອງເຈົ້າທັງສອງຢູ່ທີ່ໂຮງແຮມ V George."
  
  
  Elsa ດີໃຈເມື່ອຂ້ອຍບອກນາງວ່າຂ້ອຍຕ້ອງການໃຫ້ລາວໄປປາຣີກັບຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໂທຫາ Chicklet ເພື່ອຂອບໃຈລາວແລະເວົ້າວ່າ goodbye, ແລະບໍ່ຮອດຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງຕໍ່ມາ Elsa ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ມຸ່ງຫນ້າກັບຄືນໄປບ່ອນ Nice ເພື່ອຈັບຍົນຂອງພວກເຮົາ.
  
  
  ສິບສາມ
  
  
  ຝົນຕົກເມື່ອພວກເຮົາລົງຈອດໃນເມືອງ Orly. ເມື່ອຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕັ້ງຖິ່ນຖານ Elsa ຢູ່ໂຮງແຮມ George V, ບ່ອນທີ່ Hawke ໄດ້ຈອງອາພາດເມັນທີ່ຢູ່ໃກ້ຄຽງສໍາລັບພວກເຮົາ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂີ່ລົດແທັກຊີໄປຫາຫ້ອງການ Paris AX, ເຊິ່ງຕັ້ງຢູ່ຂ້າງເທິງຮ້ານກາເຟໃນ Place Saint-Michel. ຫ້ອງການຢູ່ໃນສາມຊັ້ນເທິງຂອງອາຄານແລະໄດ້ຮັບການປ້ອງກັນສຽງຈາກສຽງດັງຂ້າງລຸ່ມນີ້. ເຈົ້າຂອງການສ້າງຕັ້ງແມ່ນຕົວແທນ AX ລະຫັດຊື່ Bonaparte.
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ພົບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ທີ່​ປະ​ຕູ ແລະ​ພາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ຫາ​ຂັ້ນ​ໄດ​ຫລັງ​ທີ່​ພາ​ໄປ​ຫາ​ຫ້ອງ​ການ​ຂ້າງ​ເທິງ. ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຍ່າງຜ່ານຫ້ອງຮັບປະທານອາຫານແລະບາທີ່ມີຄວັນຢາສູບ, ຂ້າພະເຈົ້າປະຫລາດໃຈທີ່ເຫັນວ່າເຖິງແມ່ນວ່າມີລູກຄ້າຈໍານວນຫຼາຍຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ຍັງມີຕໍາຫຼວດຄວາມປອດໄພປະມານສາມສິບຫຼືສີ່ສິບຄົນແລະຕົວແທນ AX ທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮັບຮູ້ຈາກການພົບກັນກ່ອນຫນ້ານີ້. ຂ້ອຍຮູ້ວ່າສິ່ງທີ່ສໍາຄັນກໍາລັງຈະເກີດຂຶ້ນ.
  
  
  Hawk ໄດ້ພົບກັບຂ້ອຍຢູ່ຊັ້ນທີສອງ. ໃບຫນ້າຂອງລາວແມ່ນຂີ້ຮ້າຍແລະລາວບໍ່ຫົວເຂົ່າໃນຂະນະທີ່ລາວນໍາຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງການສ່ວນຕົວຂອງລາວ, ປິດແລະລັອກປະຕູ.
  
  
  "ມັນເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ມີຈຸດຈົບຂອງກໍລະນີນີ້," ລາວເວົ້າ, ເອົາຊອງຈົດຫມາຍຈາກຖົງຂອງລາວແລະຍື່ນໃຫ້ຂ້ອຍ. ລາວຢືນຢູ່ກັບຂ້ອຍ, ຫລຽວເບິ່ງອອກໄປນອກປ່ອງຢ້ຽມ, ຝົນທີ່ຕົກໃສ່ກັບແກ້ວ, ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍອ່ານຈົດຫມາຍຢູ່ໃນຊອງຈົດຫມາຍ.
  
  
  ຈົດໝາຍຖືກພິມວ່າ:
  
  
  ລູກ​ສອນ​ໄຟ​ນິວ​ເຄລຍ​ຂອງ​ຈີນ​ທີ່​ຫາຍ​ສາບ​ສູນ​ໄປ​ເມື່ອ 12 ຊົ່ວ​ໂມງ​ກ່ອນ​ນີ້​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ກັບ​ຄືນ​ເປັນ​ເງິນ 2 ລ້ານ​ໂດ​ລາ. ຖ້າທ່ານຕົກລົງເຫັນດີ, ຕື່ມການປະກາດທີ່ປິດລົງໃນລອນດອນໃນເວລາສອງມື້, ອ່ານ: "ALEXANDER - ເງື່ອນໄຂທີ່ຍອມຮັບ - (ເຊັນ) KUBLAI Khan." ປະຕິບັດຕາມຄໍາແນະນໍາເພີ່ມເຕີມ.
  
  
  ບໍ່ມີທີ່ຢູ່ຢູ່ໃນຊອງຈົດໝາຍ. Hawk, ຜູ້ທີ່ໄດ້ຫັນອອກໄປຈາກປ່ອງຢ້ຽມ, ເຫັນຂ້ອຍຕາບຫນ້າເບິ່ງຊອງຈົດຫມາຍແລະອະທິບາຍວ່າ: "ຕອນເຊົ້າມື້ວານນີ້ມັນຖືກຢຽບພາຍໃຕ້ປະຕູຂອງສະຖານທູດຈີນ."
  
  
  "ມັນເປັນຄວາມຈິງທີ່ວ່າລູກສອນໄຟນິວເຄລຍຂອງຈີນໄດ້ຫາຍໄປ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  “ຈິງເກີນໄປ,” Hawk ຕອບຢ່າງຂົມຂື່ນ. “ນີ້​ໄດ້​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ບໍ່​ພໍ​ເທົ່າ​ໃດ​ຊົ່ວ​ໂມງ​ຫລັງ​ຈາກ​ທີ່​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສົ່ງ​ເງິນ​ຄືນ​ຈາກ Satane Roc. ທ່ານຈະສັງເກດເຫັນວ່າຈໍານວນເງິນທີ່ຮ້ອງຂໍແມ່ນຄືກັນກັບຈໍານວນເງິນທີ່ໄດ້ຮັບຈາກຄາສິໂນ.”
  
  
  "ເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າລູກສອນໄຟນິວເຄລຍຂອງຈີນຫາຍໄປແທ້ໆບໍ?" ຂ້າພະເຈົ້າ incredulous.
  
  
  "ແນ່ນອນ," Hawk ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ, "ບໍ່ມີຂອບເຂດຈໍາກັດຕໍ່ຄວາມສະຫລາດຂອງສັດຕູຂອງພວກເຮົາ. ຫຼັງ​ຈາກ​ປະສົບ​ການ​ຢູ່​ເກາະ​ດັ່ງກ່າວ​ບໍ່​ດົນ, ຈີນ​ໄດ້​ຍິງ​ລູກ​ສອນ​ໄຟ​ນິວ​ເຄຼຍ​ເຂົ້າ​ສູ່​ສະຖານ​ທີ່​ທົດ​ລອງ​ລັບ​ເມື່ອ​ຍົນ​ຫາຍ​ສາບ​ສູນ. ຈົນກ່ວາບັນທຶກນີ້ມາຮອດ, ຈີນຄິດວ່າຍົນໄດ້ຕົກ."
  
  
  "ລູກເຮືອແມ່ນຫຍັງ?" - ຂ້ອຍຖາມ, ສັບສົນ. "ພວກເຂົາຕ້ອງໄດ້ຮັບການກວດກາຢ່າງດີກ່ອນທີ່ຈະຖືກເລືອກສໍາລັບວຽກງານດັ່ງກ່າວ."
  
  
  “ໂອ້ ແມ່ນແລ້ວ,” Hawk ຕົກລົງ. "ແຕ່ມັນອາດຈະເປັນສິ່ງສໍາຄັນທີ່ຈະສັງເກດວ່າພຽງແຕ່ສອງສາມອາທິດກ່ອນຫນ້ານີ້, ນັກບິນຜູ້ຫນຶ່ງທີ່ໄວ້ວາງໃຈແລະສັດຊື່ທີ່ສຸດໃນກອງທັບອາກາດຈີນໄດ້ອອກຈາກປະເທດຈີນເພື່ອເດີນທາງໄປ Albania. ລາວບໍ່ໄດ້ຖືກສັງເກດເຫັນຢ່າງໃກ້ຊິດໃນຂະນະທີ່ລາວຢູ່ທີ່ນັ້ນແລະ, ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ຈີນບໍ່ສາມາດອະທິບາຍການກະ ທຳ ຂອງລາວໃນໄລຍະຫຼາຍໆມື້ຂອງການຢ້ຽມຢາມ. ພວກເຂົາຍັງກວດສອບຢູ່. ມັນເປັນໄປໄດ້ວ່າໃນລະຫວ່າງເວລານີ້ສັດຕູຂອງພວກເຮົາເຂົ້າຫາລາວ, ຜູ້ທີ່ສາມາດແຊກແຊງສະຫມອງຂອງລາວ.
  
  
  "ຄົນຈີນຈະຈ່າຍຄ່າໄຖ່ບໍ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຖາມ​ວ່າ​, ສົ່ງ​ຈົດ​ຫມາຍ​ສະ​ບັບ​ກັບ Hawk​.
  
  
  ລາວຫົວຫົວ. "ນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນທີ່ພວກເຮົາພົບກັນຢູ່ທີ່ນີ້. ໄປຊັ້ນເທິງ."
  
  
  ຢູ່​ຊັ້ນ​ເທິງ​ຂອງ​ຕຶກ, ມີ​ສຸພາບ​ສະຕີ​ຈີນ​ສີ່​ຄົນ​ໄດ້​ລໍຖ້າ, ​ເບິ່ງ​ໜ້າ​ຕາ​ມືດ​ມົວ​ແລະ​ມີ​ຄວາມ​ສົງ​ໄສ​ເລັກ​ນ້ອຍ. ການປະກົດຕົວຂອງພວກເຂົາໄດ້ອະທິບາຍເຖິງຄວາມປອດໄພຢ່າງເຂັ້ມງວດໃນອາຄານ. ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ເປັນ​ນັກ​ແປ, ແລະ​ຜ່ານ​ທາງ​ລາວ Hawk ໄດ້​ແນະ​ນຳ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອີກ​ສາມ​ຄົນ​ທີ່​ມີ​ຊື່​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮັບ​ຮູ້​ວ່າ​ເປັນ​ສະ​ມາ​ຊິກ​ຂັ້ນ​ສູງ​ຂອງ​ພັກ​ກອມ​ມູ​ນິດ​ຈີນ. ແຕ່ລະຄົນເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍເຫັນພາບທີ່ເຈາະເລິກໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຈັບມືກັນ. ຈາກນັ້ນສາມຄົນໄດ້ເວົ້າກັບຜູ້ແປເປັນພາສາຈີນຢ່າງໄວວາ.
  
  
  "ພວກເຂົາເວົ້າວ່າ," ນັກແປພາສາບອກຂ້ອຍວ່າ, "ພວກເຂົາຮູ້ສຶກເປັນກຽດທີ່ມີຕົວແທນທີ່ເຄົາລົບນັບຖືຜູ້ທີ່ຊ່ວຍພວກເຂົາໃນການກັບຄືນຂອງລູກສອນໄຟນິວເຄຼຍ. ພວກເຂົາເຈົ້າຍັງເວົ້າວ່າ
  
  
  
  
  
  
  ປະທານ​ພັກ​ໄດ້​ໂອ້​ລົມ​ກັບ​ປະ​ທາ​ນາ​ທິ​ບໍ​ດີ​ຂອງ​ທ່ານ ແລະ​ສັ່ງ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຮ່ວມ​ມື​ກັບ​ທ່ານ​ໃນ​ທຸກ​ວິ​ທີ​ທີ່​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້.”
  
  
  “ມັນເປັນກຽດອັນຍິ່ງໃຫຍ່ສຳລັບຂ້ອຍຄືກັນ,” ຂ້ອຍບອກຜູ້ແປ. "ຂ້າພະເຈົ້າຈະພະຍາຍາມໃຫ້ສົມຄວນໄດ້ຮັບຄວາມໄວ້ວາງໃຈຂອງສາທາລະນະລັດປະຊາຊົນ."
  
  
  ຫຼັງຈາກພິທີດັ່ງກ່າວ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖາມວ່າ: "ມີການຕັດສິນໃຈທີ່ຈະຈ່າຍເງິນສອງລ້ານໂດລາບໍ?"
  
  
  ນາຍ​ພາສາ​ໄດ້​ປະຊຸມ​ກັບ​ພີ່ນ້ອງ​ຮ່ວມ​ຊາດ​ອີກ​ເທື່ອ​ໜຶ່ງ, ​ແລ້ວ​ເອົາ​ຖົງ​ໜັງ​ໃຫຍ່​ໃຫ້​ຂ້ອຍ, ​ສະ​ຫລັກ​ຕົວ​ໜັງສື​ຈີນ ​ແລະ​ມີ​ກະ​ແຈ. ຜູ້ແປໄດ້ປົດລັອກມັນ ແລະເປີດມັນ, ເປີດເຜີຍຖົງເງິນໃນບັນຊີ.
  
  
  "ສອງລ້ານໂດລາ," ລາວເວົ້າ. "ຈະມີການໂຄສະນາໃນ London Times ຂອງມື້ອື່ນ, ຂຽນຕາມຄໍາແນະນໍາ."
  
  
  “ຕົກລົງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. “ລັອກເງິນຄືນອີກ. ຂ້ອຍຕ້ອງການໃຫ້ລາວຢູ່ໃນຄອບຄອງຂອງເຈົ້າຈົນກວ່າພວກເຮົາຈະໄດ້ຍິນຕື່ມອີກ.
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ຜູ້​ແປ​ແປ​ຄຳ​ເວົ້າ​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ແລ້ວ, ຊາຍ​ສາມ​ຄົນ​ໄດ້​ກົ້ມ​ຫົວ​ຢ່າງ​ຈິງ​ຈັງ ແລະ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຈັບ​ມື​ກັນ​ອີກ. Hock ບອກຂ້ອຍວ່າມີການຈັດການແລ້ວສໍາລັບຜູ້ຕາງຫນ້າຂອງຈີນທີ່ຈະຢູ່ໃນຫ້ອງດໍາລົງຊີວິດຢູ່ໃນຫ້ອງການ AX ຈົນກ່ວາມີການຕອບສະຫນອງຕໍ່ການໂຄສະນາຂອງ London Times. ດ້ວຍວິທີນີ້, ຈໍານວນເງິນຄ່າໄຖ່ຈະຖືກເກັບຮັກສາໄວ້ຢ່າງປອດໄພຈົນກ່ວາເວລາຂອງການຈ່າຍເງິນມາ.
  
  
  Hawk ກັບຄືນໄປກັບຂ້ອຍໃນ taxi ໄປໂຮງແຮມ. ມັນເປັນຕອນກາງຄືນ. ຝົນ ແລະ ອາກາດ dreary ເຫມາະ ສົມ ກັບ ໂປຣ ໄຟລ ຂອງ ພວກ ເຮົາ ຢ່າງ ສົມ ບູນ.
  
  
  Hawk ຈົ່ມວ່າ, "ຜູ້ໃດຢູ່ເບື້ອງຫຼັງນີ້, ຈະຕ້ອງມີຄວາມສຸກກັບຄວາມຫຍຸ້ງຍາກຂອງພວກເຮົາ. ນຶກ​ພາບ​ວ່າ​ລັກ​ລູກ​ສອນ​ໄຟ​ນິວ​ເຄ​ລຍ​ແລະ​ເອົາ​ຄືນ​ເປັນ​ຄ່າ​ໄຖ່! »
  
  
  "ລາວໄດ້ເລືອກຊື່ທີ່ສະຫລາດບາງຢ່າງສໍາລັບການໂຄສະນາ," ຂ້າພະເຈົ້າສັງເກດເຫັນ. "Alexander ແລະ Kublai Khan".
  
  
  "ລາວເປັນບ້າ, ແຕ່ລາວສະຫລາດຫຼາຍ," Hawk ເວົ້າ. "ສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຈະບໍ່ໃຫ້ມີລາວ." ລາວເບິ່ງຂ້ອຍ.
  
  
  ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ໄປ​ຮອດ​ໂຮງ​ແຮມ, Hawk ໄດ້​ລົງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໄປ​ທີ່​ສະ​ຖານ​ທູດ​ອາ​ເມລິ​ກາ​ທີ່​ເຂົາ​ພັກ​ຢູ່​ໃນ​ປາ​ຣີ.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍມາຮອດຫ້ອງຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍແປກໃຈທີ່ພົບບັນທຶກຈາກ Elsa. ມັນບອກວ່ານາງໄດ້ຖືກເຊື້ອເຊີນໃຫ້ໄປງານລ້ຽງໃນ Montmartre ແລະວ່ານາງໄດ້ໄປ. ນາງໄດ້ປ່ອຍໃຫ້ຂ້ອຍທີ່ຢູ່ເພື່ອຂ້ອຍສາມາດເຂົ້າຮ່ວມກັບນາງຖ້າຂ້ອຍຕ້ອງການ. ແທນທີ່ຈະ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕັດສິນໃຈທີ່ຈະມີ martinis ເຢັນສອງສາມຈອກແລະມີອາຫານທ່ຽງໃນຫ້ອງຂອງຂ້ອຍ. ກ່ອນ​ນອນ​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ໂທ​ຫາ​ຫ້ອງ​ຮັບ​ແຂກ​ເພື່ອ​ເອົາ​ສຳ​ເນົາ​ຂອງ London Times ສົ່ງ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ໃນ​ຕອນ​ເຊົ້າ​ມື້​ຕໍ່​ມາ.
  
  
  Elsa ຍັງ​ບໍ່​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ໂຮງ​ແຮມ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ສໍາ​ເນົາ​ຂອງ​ຫນັງ​ສື​ພິມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຕອນ​ເຊົ້າ​ເຊົ້າ​ມື້​ຕໍ່​ມາ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ບອກ​ໄດ້​ວ່າ​ມີ​ຫຍັງ​ສໍາ​ຄັນ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ທີ່​ນາງ​ພັກ​ຄ້າງ​ຄືນ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ການໂຄສະນາແມ່ນຢູ່ໃນ The Times ແລະຄໍາສັບແມ່ນແທ້ຕາມທີ່ລະບຸໄວ້ໃນບັນທຶກຄ່າໄຖ່. ໃນຂະນະທີ່ອ່ານມັນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈິນຕະນາການວ່າ "Alexander" ມີຄວາມຍິນດີຫຼາຍປານໃດທີ່ອ່ານມັນ. ລາວອາດຈະຢູ່ໃນປາຣີ, ຫຼືລອນດອນ, ຫຼື Monte Carlo, ຫຼື, ສໍາລັບເລື່ອງນັ້ນ, ທິເບດ.
  
  
  ຂ້ອຍກະຕືລືລົ້ນທີ່ຈະໄປຫາຫ້ອງການ AX, ເຊິ່ງຂ້ອຍຮູ້ວ່າຈະເປັນບ່ອນທໍາອິດທີ່ຈະຊອກຫາວ່າຄໍາແນະນໍາເພີ່ມເຕີມຈະອອກມາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນຸ່ງ​ຫົ່ມ​ແລະ​ອອກ​ຈາກ​ຫ້ອງ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່ Elsa ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ.
  
  
  ນາງ​ຍັງ​ຢູ່​ໃນ​ຊຸດ​ອາ​ຫານ​ແລງ​ຂອງ​ນາງ, ໂດຍ​ມີ​ເສື້ອ​ຜ້າ mink ຖິ້ມ​ໄວ້​ເທິງ​ບ່າ​ຂອງ​ນາງ. ນາງເບິ່ງງ່ວງນອນ, ແຕ່ນາງຍິ້ມແລະຈູບຂ້ອຍ, ປ່ອຍໃຫ້ເສື້ອຄຸມຂອງນາງຕົກລົງກັບພື້ນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ຫັນໄປຫາຂ້າພະເຈົ້າເພື່ອ unzip ກັບຄືນໄປບ່ອນຂອງ dress ຂອງນາງ.
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດຮອດເຈົ້າຢູ່ໃນງານລ້ຽງ, Dumplink," ນາງເວົ້າ. "ມັນມ່ວນຫຼາຍ. ຄົນຝຣັ່ງຫຼາຍ. ງານລ້ຽງຍັງດໍາເນີນຕໍ່ໄປຖ້າທ່ານຕ້ອງການໄປ."
  
  
  “ບໍ່, ຂອບໃຈ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຂ້ອຍມີທຸລະກິດທີ່ຕ້ອງເຮັດ. ນອນ, ຂ້ອຍຈະໂທຫາເຈົ້າພາຍຫຼັງ.
  
  
  "ທຸລະກິດ, ທຸລະກິດ, ທຸລະກິດ," ນາງເວົ້າວ່າ, patting ຂ້ອຍໃສ່ໃບຫນ້າ. "ຈົ່ງຈື່ໄວ້, ການເຮັດວຽກທັງຫມົດແລະການຫຼີ້ນທີ່ບໍ່ມີເຮັດໃຫ້ Tony ເປັນເດັກທີ່ໂງ່." ນາງໄດ້ກ້າວອອກຈາກເຄື່ອງນຸ່ງຂອງນາງແລະຍ່າງໄປຫາປະຕູທີ່ນໍາໄປສູ່ຫ້ອງຂອງນາງ, ເບິ່ງຄືວ່າມີຄວາມປາດຖະຫນາຫຼາຍໃນຊຸດຊັ້ນໃນແລະ pantyhose. ນາງໄດ້ຢຸດຊົ່ວຄາວຢູ່ທາງເຂົ້າປະຕູ ແລະເອີ້ນຂ້ອຍດ້ວຍນິ້ວມືຂອງນາງ. ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສັ່ນ​ຫົວ, ນາງ​ໄດ້​ຈູບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຫາຍ​ໄປ.
  
  
  14
  
  
  ທັນ​ທີ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ຮອດ​ຮ້ານ​ກາ​ເຟ​ໃນ Place Saint-Michel ແລະ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ຊັ້ນ​ເທິງ​ຂອງ​ຫ້ອງ​ການ AX, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ເຖິງ​ຄວາມ​ເຄັ່ງ​ຕຶງ​ແລະ​ຄວາມ​ສິ້ນ​ຫວັງ​ໄດ້​ແຜ່​ລາມ​ໄປ​ທົ່ວ​ທຸກ​ບ່ອນ. ແສງຕາເວັນໄດ້ສ່ອງຢູ່ຂ້າງນອກແລະມີຄວາມຮູ້ສຶກຂອງພາກຮຽນ spring ທີ່ບໍ່ຖືກຕ້ອງຢູ່ໃນອາກາດ, ແຕ່ໃດກໍ່ຕາມອາລົມທີ່ມີຄວາມສຸກສະພາບອາກາດທີ່ສ້າງຂຶ້ນໄດ້ຫາຍໄປຫລັງກໍາແພງຫີນຂອງອາຄານ.
  
  
  Hawk ຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ເບິ່ງຄືວ່າຂີ້ຮ້າຍກວ່າທີ່ລາວເບິ່ງຄືນກ່ອນ, ຄືກັບຄົນຈີນສີ່ຄົນ, ເຊັ່ນດຽວກັນກັບຕົວແທນ AX ຫຼາຍສິບຄົນແລະຜູ້ຮັກສາຄວາມປອດໄພ. ພວກເຮົາທຸກຄົນມາຮອດໄວເກີນໄປ, ແລະຄວາມອົດທົນຂອງພວກເຮົາເພີ່ມຂຶ້ນຍ້ອນວ່າຊົ່ວໂມງທີ່ຍາວນານໄດ້ສືບຕໍ່ໄປ. ມັນເປັນເວລາທ່ຽງເທົ່ານັ້ນທີ່ສຸດທ້າຍພວກເຮົາໄດ້ຮັບຂໍ້ຄວາມທີ່ພວກເຮົາລໍຖ້າ. ແລະ, ແນ່ນອນ, ໃນທາງອ້ອມ.
  
  
  ພວກເຮົາໄດ້ຮັບໂທລະສັບຈາກຫ້ອງການ Interpol Paris ແລະເວົ້າວ່າພວກເຂົາໄດ້ຮັບຊຸດຈາກ messenger ສໍາລັບນາຍຈ້າງທ້ອງຖິ່ນ. ​ເມື່ອ​ເປີດ​ຊຸດ​ດັ່ງກ່າວ, ລາວ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ກ່ອງ​ທີ່​ປະ​ທັບ​ຕາ​ແລະ​ພິມ​ພິມ​ທີ່​ຂຽນ​ວ່າ​ກ່ອງ​ດັ່ງກ່າວ​ຄວນ​ຖືກ​ສົ່ງ​ໄປ​ສະຖານທູດ​ຈີນ​ໃນ​ທັນທີ. ນັບຕັ້ງແຕ່ຫົວຫນ້າ Interpol ໄດ້ຮັບແຈ້ງເຫດກ່ຽວກັບວິກິດການ, ລາວໄດ້ໂທຫາ Hawke ທັນທີແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຟ້າວໄປຫາຫ້ອງການ AX. ໃນຂະນະດຽວກັນ, ຕົວແທນຂອງ Interpol ໄດ້ເລືອກເອົາຜູ້ສົ່ງຂ່າວທີ່ເປັນຂອງແທ້, ແລະເມື່ອພວກເຂົາຖາມລາວກ່ຽວກັບຜູ້ທີ່ເອົາຊຸດການຈັດສົ່ງໃຫ້ລາວ, ລາວໄດ້ໃຫ້ຄໍາອະທິບາຍທີ່ສາມາດກົງກັນໄດ້.
  
  
  
  
  
  ຊາວຝຣັ່ງຫຼາຍພັນຄົນ.
  
  
  ກ່ອງມີ tape. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ໄປ​ມາ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່ Hawk ສຽບ​ເທບ​ໃສ່​ເຄື່ອງ​ໃນ​ຫ້ອງ​ການ. ໃນຂະນະທີ່ຮູບເງົາກໍາລັງມ້ວນ, ມີສຽງເວົ້າວ່າ: "ນີ້ແມ່ນ Alexander. ຂ້ອຍໄດ້ຮັບຂໍ້ຄວາມຂອງເຈົ້າແລ້ວ ແລະຕອນນີ້ໃຫ້ຄຳແນະນຳຕໍ່ໄປນີ້ແກ່ເຈົ້າ. ໃນຕອນແລງຂອງວັນທີສາມສິບ, ເຮືອທີ່ບິນດ້ວຍທຸງສີຂາວທີ່ມີມັງກອນສີແດງທີ່ຕິດຢູ່ເທິງນັ້ນຈະປາກົດຢູ່ໃນທະເລ Adriatic ແລະເຂົ້າໄປໃນທ່າເຮືອໃນ Split, Yugoslavia. ຈະ​ມີ​ລູກ​ສອນ​ໄຟ​ນິວ​ເຄຼຍຂອງ​ຈີນ​ຢູ່​ເທິງ​ເຮືອ​ລຳ​ນີ້. ເຮືອລໍານຶ່ງຂອງເຈົ້າອາດຈະເຂົ້າຫາລາວດ້ວຍເງິນສອງລ້ານໂດລາ. ເມື່ອ​ເອົາ​ເງິນ​ໄປ​ມອບ​ໃຫ້​ຄົນ​ເທິງ​ເຮືອ​ແລ້ວ, ບັ້ງ​ໄຟ​ຈະ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ. ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ມີ​ຄວາມ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ສົ່ງ​ຄືນ​ລູກ​ສອນ​ໄຟ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ການ​ຈ່າຍ​ເງິນ​, ມັນ​ຈະ​ລະ​ເບີດ​.
  
  
  ຄໍາສັບຕ່າງໆໃນເທບໄດ້ບອກພວກເຮົາບໍ່ມີຫຍັງກ່ຽວກັບຜູ້ທີ່ເວົ້າເຂົາເຈົ້າ - ຫຼື, ແທນທີ່ຈະ, ກ່ຽວກັບປະຊາຊົນ, ເນື່ອງຈາກວ່າທຸກປະໂຫຍກອື່ນໆໄດ້ຖືກເວົ້າໃນສຽງທີ່ແຕກຕ່າງກັນ, ແລະສໍານຽງຂອງເຂົາເຈົ້າຕັ້ງແຕ່ອັງກິດເຖິງເຍຍລະມັນ Brooklyn. ສະຫມອງທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫລັງຂອງດິນຕອນຍັງຄົງເບິ່ງບໍ່ເຫັນ.
  
  
  ຫຼັງຈາກເທບໄດ້ຖືກຖອດຂໍ້ຄວາມແລະສໍາເນົາ, ໂທລະສັບຮີບດ່ວນເພື່ອຊອກຫາຍົນທີ່ຈະນໍາພວກເຮົາໄປຝັ່ງ Adriatic ແລະມີເຮືອຂະຫນາດໃຫຍ່, ໄວລໍຖ້າພວກເຮົາຢູ່ໃກ້ກັບ Split, Yugoslavia. ເຖິງແມ່ນວ່າຫຼັງຈາກການກະກຽມທັງຫມົດເຫຼົ່ານີ້ໄດ້ຖືກດໍາເນີນ, Hawke ກໍາລັງຫຍຸ້ງກ່ຽວກັບການວາງແຜນສໍາລັບເວລາທີ່ລູກສອນໄຟຈະຖືກພົບເຫັນ.
  
  
  ເລັກນ້ອຍຕໍ່ມາ, Hawk, ຜູ້ຕາງຫນ້າຂອງຈີນທີ່ມີຄ່າໄຖ່, ຕົວແທນ AX ຫຼາຍແລະຂ້ອຍໄດ້ໄປ Orly ແລະບິນຢູ່ເທິງຍົນເພື່ອເສຍຊີວິດໃນ Adriatic. ລັດຖະບານ Yugoslav ໄດ້ຖືກຕິດຕໍ່ຜ່ານຊ່ອງທາງການທູດແລະເມື່ອພວກເຮົາມາຮອດເຮືອທີ່ສະຫງ່າງາມແລະໄວກໍາລັງລໍຖ້າພວກເຮົາ.
  
  
  ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ທ່າ​ກຳ​ປັ່ນ ແລະ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ສະ​ມໍ​ອອກ​ຈາກ​ຝັ່ງ​ທະ​ເລ​ໃນ​ເມືອງ Split, ລົມ​ແຮງ​ທີ່​ໜາວ​ເຢັນ​ພັດ​ຈາກ​ທະ​ເລ. ບໍ່ມີເຮືອອື່ນຢູ່ໃນສາຍຕາ. ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາກ້າວໄປເຖິງດາດຟ້າ, Hawk ເລີ່ມຈົ່ມວ່າ, "ຂ້ອຍຫວັງວ່ານີ້ບໍ່ແມ່ນການຫຼອກລວງ, Nick."
  
  
  ຫຼັງ ຈາກ ສອງ ສາມ ຊົ່ວ ໂມງ ຜ່ານ ໄປ, ໃນ ຖາ ນະ ເປັນ ວັນ ເລີ່ມ ຈາງ ເຂົ້າ ໄປ ໃນ tilllight, ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເລີ່ມ ຕົ້ນ ຄິດ ວ່າ Hawk ອາດ ຈະ ຖືກ. ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້ອນຂ້າງບໍ່ຄາດຄິດ, ເຮືອສີຂາວຂະຫນາດໃຫຍ່ທີ່ມີທຸງສີຂາວປະດັບດ້ວຍມັງກອນສີແດງໄດ້ປາກົດຢູ່ທາງເຂົ້າທ່າເຮືອ. ລາວ​ໄດ້​ຖິ້ມ​ສະ​ມໍ​ອອກ​ຈາກ​ຂ້າງ​ໜ້າ​ເຮືອ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ, ແລະ​ຊາຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໃນ​ຊຸດ​ນາຍ​ເຮືອ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ຫາ​ຮາວ​ລົດ, ຍົກ​ໂທ​ລະ​ສັບ​ຂຶ້ນ ແລະ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ວ່າ, “ເອີ, ຂ້ອຍ​ຂໍ​ທັກ​ທາຍ​ເຈົ້າ​ຈາກ Alexander. ເຈົ້າມີເງິນຕາຍບໍ? »
  
  
  Hawk ໄດ້ມອບ megaphone ດຽວກັນໃຫ້ຂ້ອຍ. "ນີ້ແມ່ນການສະແດງຂອງເຈົ້າ," ລາວເວົ້າ.
  
  
  “ພວກເຮົາມີເງິນ,” ຂ້ອຍຕອບຜ່ານໂທຣະສັບ. "ພວກເຮົາພ້ອມທີ່ຈະເຮັດສໍາເລັດຂໍ້ຕົກລົງ."
  
  
  "ເຈົ້າສາມາດຂຶ້ນເຮືອໄດ້," ນາຍເຮືອໄດ້ຮ້ອງຄືນ.
  
  
  ສອງ​ສາມ​ລູກ​ເຮືອ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ເຮືອ​ຈັກ​ນ້ອຍ​ລຳ​ໜຶ່ງ​ລົງ​ເທິງ​ເຮືອ. ຊາວ​ຈີນ​ສອງ​ຄົນ, ຜູ້​ໜຶ່ງ​ຖື​ຖົງ​ເງິນ, ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຂ້າມ​ໄປ​ຫາ​ກຳ​ປັ່ນ​ອີກ​ລຳ​ໜຶ່ງ. ນາຍເຮືອ ແລະ ສະມາຊິກລູກເຮືອຫຼາຍຄົນໄດ້ຊ່ວຍພວກເຮົາຂຶ້ນເຮືອ. ຢູ່​ເທິງ​ໜ້າຜາກ​ນັ້ນ​ມີ​ວັດຖຸ​ອັນ​ໃຫຍ່​ອັນ​ໜຶ່ງ​ປົກ​ດ້ວຍ​ຜ້າ​ແພ​ທີ່​ມັດ​ໄວ້. ມັນຕ້ອງເປັນບັ້ງໄຟ, ແຕ່ຂ້ອຍຍັງລະວັງຢູ່. ມີອີກຫຼາຍໆຄົນຢູ່ເທິງເຮືອ, ແຕ່ຂ້ອຍຮັບຮູ້ພຽງແຕ່ຄົນແບນຊິກ, Tregor.
  
  
  ນາຍເຮືອຕ້ອນຮັບ ແລະສະແດງໃຫ້ພວກເຮົາເຫັນຫ້ອງໂດຍສານຂະໜາດໃຫຍ່ຢູ່ເທິງດາດຟ້າຫຼັກບ່ອນທີ່ແຊມເປນເຢັນລໍຖ້າພວກເຮົາ.
  
  
  "ເຈົ້າມີເງິນບໍ?" ເຂົາ​ຖາມ​ວ່າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ໃສ່​ຄົນ​ຈີນ​ທີ່​ຍື່ນ​ຖົງ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ສົນໃຈພວກເຮົາເຮັດຄະນິດສາດກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະມອບລູກສອນໄຟໃຫ້ທ່ານ, ເຈົ້າບໍ?" ເຂົາ​ຖາມ​ວ່າ.
  
  
  “ບໍ່,” ຂ້ອຍຕອບ.
  
  
  “ສຸພາບບຸລຸດ, ກະລຸນາເອົາແຊມເປນບາງອັນໃນຂະນະທີ່ເຈົ້າລໍຖ້າ,” ນາຍເຮືອແນະນຳ, ອອກຈາກຫ້ອງໄປພ້ອມເງິນ.
  
  
  ບໍ່​ມີ​ຄົນ​ຈີນ​ຄົນ​ໃດ​ໄດ້​ຮັບ​ແຊມ​ເປນ​ຈອກ​ໜຶ່ງ​ຈາກ​ຜູ້​ຮັບ​ຜິດ​ຊອບ, ແຕ່​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຮັບ. ມັນເປັນເຫຼົ້າແວງ vintage ທີ່ດີ, ແຊ່ເຢັນຢ່າງສົມບູນ. ຂ້ອຍດື່ມສອງແກ້ວໃນຂະນະທີ່ຄົນຈີນປ່ຽນຕັ່ງນັ່ງຢ່າງບໍ່ສະບາຍ. ເມື່ອ​ນາຍ​ເຮືອ​ກັບ​ມາ, ລາວ​ຍິ້ມ​ແລະ​ຫົວ​ຫົວ.
  
  
  "ດີຫຼາຍ, ຜູ້ຊາຍ," ລາວເວົ້າ. “ທຸກຢ່າງເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ເປັນຫຍັງ. ຖ້າເຈົ້າຈະມາກັບຂ້ອຍທີ່ເຮືອ, ພວກເຮົາສາມາດເຮັດທຸລະກິດຂອງພວກເຮົາໄດ້."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ແປກໃຈເກີນໄປເມື່ອພວກເຮົາລຸກຂຶ້ນແລະເຫັນວ່າລູກເຮືອໄດ້ເອົາຜ້າກັນເປື້ອນອອກຈາກວັດຖຸຢູ່ເທິງ foredeck. ມັນ​ເປັນ​ລູກ​ສອນ​ໄຟ​ນິວ​ເຄ​ລຍ​ທີ່​ໄດ້​ສ້າງ​ຂຶ້ນ​ແລ້ວ​ໃນ​ການ​ຍົກ​.
  
  
  ສອງ​ຄົນ​ຈີນ​ໄດ້​ກວດ​ເບິ່ງ​ລູກ​ສອນ​ໄຟ​ຢ່າງ​ມີ​ຄວາມ​ສົງ​ໄສ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ແນ່​ໃຈ​ວ່າ​ທຸກ​ຢ່າງ​ເປັນ​ລະບຽບ. ພວກ​ເຂົາ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ໃສ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ຈິງ​ຈັງ, ແລະ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ໃສ່​ກັບ​ນາຍ​ເຮືອ.
  
  
  ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ລາວ​ພໍ​ໃຈ​ເມື່ອ​ລາວ​ເອົາ​ໂທ​ລະ​ສັບ​ອີກ​ເທື່ອ​ໜຶ່ງ ແລະ​ຮ້ອງ​ຫາ​ກຳ​ປັ່ນ​ຢູ​ໂກ​ສະ​ລາ​ເວ ທີ່​ລໍ​ຖ້າ, ບອກ​ໃຫ້​ມັນ​ເຂົ້າ​ມາ​ໃກ້​ກວ່າ ເພື່ອ​ວ່າ​ລູກ​ສອນ​ໄຟ​ຈະ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ໃສ່​ເຮືອ. ສອງຄົນຈີນແລະຂ້າພະເຈົ້າຍັງຄົງຢູ່ໃນເຮືອໃນຂະນະທີ່ລູກເຮືອເຮັດວຽກ hoist, ຍົກບັ້ງໄຟຍັກຂຶ້ນສູ່ອາກາດແລະຈາກນັ້ນລົງໄປເທິງດາດຂອງເຮືອຂອງພວກເຮົາ, ບ່ອນທີ່ພວກເຮົາໄດ້ກະກຽມ cradle ໄວ້ແລ້ວ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ສາ ມາດ ເບິ່ງ ເຫັນ ຄວາມ ສະ ດວກ ສະ ບາຍ ຂອງ ໃບ ຫນ້າ Hawk ໃນ ເວ ລາ ທີ່ ເຂົາ ໄດ້ ເຫັນ ບັ້ງ ໄຟ ນັ່ງ ຢູ່ ເທິງ ດາດ ຟ້າ, ສຸດ ທ້າຍ ໄດ້ ຢ່າງ ປອດ ໄພ.
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ໄດ້​ແລກ​ປ່ຽນ​ການ​ຈັບ​ມື​ສັ້ນ​ກັບ​ກັບ​ຕັນ​ກຳ​ປັ່ນ​ສີ​ຂາວ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ທີ່​ກຳ​ປັ່ນ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ກັບ​ຄົນ​ຈີນ.
  
  
  "ບໍ່ມີບັນຫາບໍ?" - Hawk ທັນທີຖາມຂ້ອຍ.
  
  
  “ບໍ່,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ແຕ່ຖ້າຂ້ອຍຮູ້ຈັກເຈົ້າ," Hawk ເວົ້າ, ເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງຕັ້ງໃຈ, "ມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງລົບກວນເຈົ້າ."
  
  
  "ມັນແມ່ນ
  
  
  
  
  
  
  ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນງ່າຍດາຍເກີນໄປ. "ຂ້ອຍຕອບວ່າ "ພວກເຂົາຈໍາເປັນຕ້ອງຮູ້ວ່ານັບຕັ້ງແຕ່ພວກເຮົາໄດ້ຮັບບັ້ງໄຟກັບຄືນມາຢ່າງປອດໄພ, ພວກເຮົາຈະບໍ່ນັ່ງຢູ່ທີ່ນີ້ແລະປ່ອຍໃຫ້ພວກເຂົາບິນອອກໄປດ້ວຍເງິນສອງລ້ານໂດລາ."
  
  
  "ພວກເຂົາອາດຈະບໍ່ໄດ້ວາງແຜນທີ່ພວກເຮົາຈະໃຊ້," Hawk ເວົ້າ.
  
  
  "ຂ້ອຍສົງໃສ."
  
  
  "ດີ, ຢ່າງຫນ້ອຍພວກເຂົາກໍາລັງຊັ່ງນໍ້າຫນັກສະມໍທີ່ຈະອອກໄປ," Hawke ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ, ຊີ້ໃສ່ເຮືອທີ່ຫັນເຂົ້າໄປໃນທ່າເຮືອ. "ຂ້ອຍກໍາລັງປະຕິບັດແຜນການຂອງພວກເຮົາ." ລາວຖືເຄື່ອງສົ່ງວິທະຍຸຢູ່ໃນມືຂອງລາວ, ແລະລາວເລີ່ມເວົ້າຢ່າງໄວວາເຂົ້າໄປໃນມັນ, ເຕືອນເຮືອທັງຫມົດທີ່ລໍຖ້າຢູ່ນອກທ່າເຮືອ - ເຮືອອິຕາລີ, ເຮືອກເຣັກ, ເຮືອ Yugoslav, ແມ່ນແຕ່ເຮືອລ່ອງເຮືອລັດເຊຍບາງລໍາ - ທັງຫມົດທີ່ຖືກສົ່ງໄປຫາພວກເຮົາ. ສັດຕູ.
  
  
  ຂະນະ​ທີ່​ກຳ​ປັ່ນ​ສີ​ຂາວ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ຫາ​ທາງ​ເຂົ້າ​ທ່າ​ເຮືອ, ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເລີ່​ມຕິດຕາມ​ມັນ​ໄປ​ບໍ່​ໄກ. ກ່ອນ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ອອກ​ເດີນ​ທາງ​ໃນ​ທະ​ເລ​ເປີດ, ກອງ​ທັບ​ເຮືອ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ກໍ​ໄດ້​ປະກົດ​ຕົວ. ພວກ​ເຂົາ​ຍັງ​ຢູ່​ໄກ, ແລະ Hawk ຍັງ​ບໍ່​ທັນ​ໄດ້​ສັ່ງ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໃກ້. ເຮືອສີຂາວໄດ້ຢຸດຢ່າງກະທັນຫັນຢູ່ໃຈກາງທາງເຂົ້າທ່າເຮືອ. Hawk ເລີ່ມເວົ້າກັບເຄື່ອງສົ່ງສັນຍານອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ຢຸດລາວ.
  
  
  "ລໍຖ້ານາທີ," ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແນະນໍາ.
  
  
  "ເປັນຫຍັງ? ນີ້ແມ່ນຫຍັງ?"
  
  
  ຂ້ອຍສັ່ນຫົວ. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າຈະຕອບລາວແນວໃດ, ແຕ່ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າມີບາງຢ່າງຜິດພາດ. ຫຼາຍນາທີຜ່ານໄປ ແລະບໍ່ມີຫຍັງເກີດຂຶ້ນ. Hawk ແລະຂ້ອຍແນເປົ້າໃສ່ກ້ອງສ່ອງທາງໄກຂອງພວກເຮົາຢູ່ທີ່ດາດຟ້າຂອງເຮືອ - ມັນຫວ່າງເປົ່າ. Hawk ຍັງຖືເຄື່ອງສົ່ງວິທະຍຸຢູ່ໃນມືຂອງລາວ, ແລະຄວາມອົດທົນຂອງລາວກໍ່ເພີ່ມຂຶ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ທີ່​ຈະ​ສົງ​ໃສ intuition ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ກໍາ​ລັງ​ຈະ​ບອກ​ເຂົາ​ໃຫ້​ຄໍາ​ສັ່ງ​ທີ່​ຈະ​ປິດ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ນີ້​ເກີດ​ຂຶ້ນ​.
  
  
  ທັນໃດນັ້ນພວກເຮົາກໍເຫັນແປວໄຟສີສົ້ມອອກມາຈາກເຮືອສີຂາວ. ການ​ລະ​ເບີດ​ທີ່​ມີ​ສຽງ​ດັງ​ໄດ້​ຕິດ​ຕາມ. ກຳ​ປັ່ນ​ສີ​ຂາວ​ທີ່​ສວຍ​ງາມ​ຖືກ​ຈີກ​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ທະ​ເລ. ໃນເວລາພຽງວິນາທີ, ມັນໄດ້ແຕກແຍກອອກເປັນກະດານເລື່ອນຫຼາຍ. ການລະເບີດດັ່ງກ່າວແມ່ນບໍ່ຄາດຄິດ ແລະເປັນຕາຕົກໃຈຫຼາຍຈົນເກືອບທັງໝົດຂອງພວກເຮົາຖືກແຊ່ແຂງເປັນເວລາສັ້ນໆ.
  
  
  ຢ່າງໃດກໍຕາມ, Hawk ໄດ້ຟື້ນຕົວຢ່າງໄວວາແລະເຂົ້າໄປໃນການສູ້ຮົບ, ຮ້ອງອອກມາຈາກຄໍາສັ່ງສົ່ງວິທະຍຸຂອງລາວເພື່ອໃຫ້ເຮືອທີ່ລໍຖ້າທັງຫມົດມາແລະພະຍາຍາມເອົາຜູ້ລອດຊີວິດທີ່ເປັນໄປໄດ້. ​ໃນ​ຂະນະ​ດຽວ​ກັນ ເຮືອ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ກໍ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໃກ້​ບ່ອນ​ທີ່​ເຮືອ​ຈົມ​ລົງ​ຢ່າງ​ໄວ. ​ແຕ່​ເມື່ອ​ພວກ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ກຳ​ປັ່ນ​ລຳ​ອື່ນໆ​ເຂົ້າ​ໃກ້​ເຂດ​ດັ່ງກ່າວ, ບໍ່​ມີ​ຜູ້​ລອດ​ຊີວິດ. ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ເຫຼືອ​ຢູ່​ແທ້ໆ ​ແຕ່​ມີ​ກະດານ​ທີ່​ຖືກ​ເຜົາ​ໄໝ້​ແລະ​ນ້ຳມັນ​ບໍ່​ພໍ​ເທົ່າ​ໃດ. ​ແຕ່​ເຖິງ​ຢ່າງ​ໃດ​ກໍ​ຕາມ ​ການ​ຊອກ​ຫາ​ໄດ້​ສືບ​ຕໍ່​ເລິກ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຕອນ​ກາງຄືນ, ນ້ຳ​ໄດ້​ສ່ອງ​ແສງ​ໃຫ້​ເຫັນ​ດ້ວຍ​ແສງ​ໄຟ​ຊອກ​ຫາ​ຍັກ​ຈາກ​ດາດ​ຟ້າ​ຂອງ​ກຳ​ປັ່ນ​ທັງ​ໝົດ. ພວກເຮົາບໍ່ພົບຫຍັງເລີຍ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນຄວາມລຶກລັບສໍາລັບຂ້ອຍ," Hawk ເວົ້າຊ້າໆໃນຂະນະທີ່ການຄົ້ນຫາຢຸດເຊົາໃນທີ່ສຸດແລະເຮືອອື່ນໆລໍຖ້າຄໍາແນະນໍາຈາກລາວຕື່ມອີກ. "ເປັນຫຍັງພວກເຂົາຈຶ່ງໃຊ້ຄວາມພະຍາຍາມຫຼາຍເພື່ອຫາເງິນສອງລ້ານໂດລາແລະຫຼັງຈາກນັ້ນລະເບີດຕົວເອງ - ແລະເງິນ?"
  
  
  “ນັ້ນ​ແມ່ນ​ມັນ,” ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ຢ່າງ​ກະ​ທັນ​ຫັນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ຄວາມ​ຄິດ​ເຫັນ. "ພວກເຂົາບໍ່ໄດ້ລະເບີດເງິນ!"
  
  
  "ເງິນບໍ່ໄດ້ລະເບີດບໍ?" - Hawk ຕ້ອງການຄໍາຕອບ. "ແລ້ວມັນຢູ່ໃສ?"
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ແຕ່ລາວບໍ່ໄດ້ລົງໄປກັບເຮືອ. ເຂົາເຈົ້າສາມາດເອົາມັນລົງກ່ອນການລະເບີດ."
  
  
  "ແນວໃດ?" - ຮອກຖາມດ້ວຍຄວາມອົດທົນ. “ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ໃຫ້​ລາວ​ຢູ່​ພາຍ​ໃຕ້​ການ​ເຝົ້າ​ລະ​ວັງ​ຢ່າງ​ບໍ່​ຢຸດ​ຢັ້ງ​ນັບ​ແຕ່​ຕອນ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຫັນ​ລາວ​ຄັ້ງ​ທຳ​ອິດ. ວິທີນີ້ໄດ້ຖືກໂຍກຍ້າຍອອກ? »
  
  
  "ຂ້ອຍຍັງບໍ່ຮູ້," ຂ້ອຍຍອມຮັບ. "ແຕ່ພວກເຂົາເຮັດມັນ. ພວກເຂົາເຈົ້າສະເຫມີວາງແຜນທີ່ຈະເຮັດມັນດ້ວຍວິທີນີ້. ພວກ​ເຂົາ​ຄິດ​ວ່າ​ເມື່ອ​ລູກ​ສອນ​ໄຟ​ກັບ​ຄືນ​ມາ​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ມີ​ກັບ​ດັກ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ມັນ​ບໍ່​ສໍາ​ຄັນ. ສິ່ງທີ່ ສຳ ຄັນແມ່ນເງິນ. ສ່ວນທີ່ເຫຼືອ, ເຮືອແລະລູກເຮືອ, ຕ້ອງໄດ້ຮັບການເສຍສະລະ."
  
  
  "ແຕ່ມັນບ້າ," Hawk ເວົ້າ.
  
  
  "ແນ່ນອນ," ຂ້ອຍບອກລາວ, "ຄືກັບທຸກສິ່ງອື່ນໆ."
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ," Hawk ຕົກລົງ, ເວົ້າຊ້າໆ, "ບາງທີເຈົ້າເວົ້າຖືກ. ແຕ່ວ່າ, ເຂົາເຈົ້າຈັດການຖອນເງິນໄດ້ແນວໃດ? »
  
  
  "ຂ້ອຍຍັງບໍ່ຮູ້," ຂ້ອຍຕອບອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, "ແຕ່ຂ້ອຍອາດຈະຮູ້. ຄໍາຕອບຕ້ອງຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນໜຶ່ງຢູ່ຝັ່ງທະເລ Adriatic. ຂ້ອຍຢາກໃຫ້ພວກເຮົາຄົ້ນຫາມັນເທື່ອລະນິ້ວຈົນກວ່າພວກເຮົາຈະຊອກຫາຫຼັກຖານວ່າມີຜູ້ລອດຊີວິດຫຼືຜູ້ລອດຊີວິດທີ່ຫນີໄປດ້ວຍເງິນ."
  
  
  Hawk ຍັງສົງໄສຄວາມຄິດເຫັນຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ລາວຕົກລົງທີ່ຈະຂໍໃຫ້ເຮືອທີ່ຢູ່ໃກ້ຄຽງຊ່ວຍຂ້ອຍຊອກຫາຫຼັກຖານ. ພວກເຂົາເຈົ້າທັງຫມົດສະເຫນີການຊ່ວຍເຫຼືອ. Hawk ໄດ້ປະຖິ້ມຂ້ອຍຢູ່ໃນ Split ເພາະວ່າລາວຕ້ອງກັບຄືນໄປຕາຍຢູ່ໃນສະຫະລັດເພື່ອລາຍງານສ່ວນຕົວຕໍ່ປະທານາທິບໍດີ.
  
  
  ມັນໃຊ້ເວລາສອງມື້ແລະຄືນຂອງພວກເຮົາໃນການຄົ້ນຫາຊາຍຝັ່ງ Adriatic ກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະພົບເຫັນຫຼັກຖານທີ່ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າໄດ້ຢູ່ບ່ອນນັ້ນ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຮັບ ການ ແຈ້ງ ເຕືອນ ໃນ ເວ ລາ ທີ່ cruiser ກ ເຣັກ ໄດ້ ພົບ ເຫັນ ມັນ ແລະ rushed ໄປ ໃນ ເວັບ ໄຊ - ເປັນ desolate stretch ຂອງ ເນື້ອ ທີ່ ດິນ barren ທາງ ເຫນືອ ຂອງ Split .
  
  
  ຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ໄດ້ຖືກລ້າງຂຶ້ນຝັ່ງແລະບາງສ່ວນຈົມຢູ່ໃນທະເລ, ເຮືອດໍານ້ໍາຂະຫນາດນ້ອຍຄົນດຽວໄດ້ຖືກປະຖິ້ມໄວ້. ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ຮັບຄໍາຕອບກ່ຽວກັບວິທີເອົາສອງລ້ານໂດລາຈາກເຮືອ. ອາດຈະທັນທີຫຼັງຈາກທີ່ພວກເຮົາເອົາເງິນຢູ່ເທິງເຮືອເພື່ອແລກປ່ຽນກັບບັ້ງໄຟ, ມັນໄດ້ຖືກມອບໃຫ້ເຮືອດໍານ້ໍາ, ແລະເຮືອຜູ້ຊາຍຄົນດຽວໄດ້ຖືກຖິ້ມອອກຈາກການຍຶດຂອງເຮືອ.
  
  
  ມັນງ່າຍສຳລັບເຮືອດຳນ້ຳຂະໜາດນ້ອຍທີ່ຈະເລື່ອນອອກຈາກທ່າກຳປັ່ນ, ເດີນເຮືອໄປຕາມແຄມຝັ່ງທະເລ, ແລະລົງຈອດ. ຕໍ່​ມາ, ບາງ​ທີ​ໃນ​ຄືນ​ດຽວ​ກັນ, ຫຼື​ແມ່ນ​ແຕ່​ຫນຶ່ງ​ໃນ​ມື້​ຕໍ່​ໄປ​ນີ້​ຫຼື
  
  
  
  
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ນີ້​ອາດ​ຈະ​ຖືກ​ເອົາ​ຂຶ້ນ​ໂດຍ​ເຮືອ​ບິນ​ຫຼື​ເຮືອ​ອື່ນໆ​ແລະ​ຫາຍ​ໄປ​ພ້ອມ​ກັບ $2,000,000. ທັນທີທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈັດການເຈລະຈາກັບວິທະຍຸຂອງເຮືອ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໂທຫາ Hawk, ຜູ້ທີ່ໄດ້ກັບຄືນໄປນິວຢອກ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ບອກລາວສິ່ງທີ່ພວກເຮົາໄດ້ຄົ້ນພົບໃນລະຫັດ. ລາວໄດ້ຮັບຂ່າວຢ່າງເບີກບານໃຈຫຼາຍກວ່າທີ່ຂ້ອຍຄາດຫວັງແລະສັ່ງໃຫ້ຂ້ອຍກັບຄືນໄປປາຣີແລະໂທຫາລາວຈາກຫ້ອງການ AX ເພາະວ່າລາວອາດຈະມີຂ່າວສໍາລັບຂ້ອຍກ່ຽວກັບການພັດທະນາໃຫມ່.
  
  
  ຕໍ່​ມາ​ມື້​ນັ້ນ​ຢູ່​ປາ​ຣີ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຸດ​ຢູ່​ໂຮງ​ແຮມ​ເພື່ອ​ເວົ້າ​ລົມ​ກັບ Elsa ກ່ອນ​ຈະ​ໄປ​ທີ່​ຫ້ອງ​ການ AX.
  
  
  ນາງໄດ້ຈັບຂ້ອຍກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະຍ່າງຜ່ານປະຕູ, ກວມເອົາໃບຫນ້າຂອງຂ້ອຍດ້ວຍການຈູບແລະເວົ້າດ້ວຍຄວາມເປັນຫ່ວງ, "ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າມີຫຍັງເກີດຂື້ນກັບເຈົ້າ, Dumplink. ຂ້ອຍພ້ອມທີ່ຈະລາຍງານເຈົ້າກັບ ຕຳ ຫຼວດວ່າຫາຍສາບສູນ.”
  
  
  "ທຸລະກິດອີກເທື່ອຫນຶ່ງ," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ຂໍອະໄພ, ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດອອກຂໍ້ຄວາມໄດ້. ແລະຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງອອກໄປອີກ. ແຕ່ເວລານີ້ຂ້ອຍຈະກັບມາໃນໄວໆນີ້ແລະບາງທີພວກເຮົາສາມາດໃຊ້ເວລາຮ່ວມກັນ."
  
  
  ຢູ່ຫ້ອງການ AX, Bonaparte ໄດ້ເຊື່ອມຕໍ່ຂ້ອຍກັບ Hawk ຜ່ານສາຍທີ່ເຂົ້າລະຫັດໄວ້.
  
  
  "ພວກເຮົາມີຜູ້ນໍາໃຫມ່," Hawk ເວົ້າ. “ນີ້ອາດຈະເປັນສິ່ງທີ່ດີທີ່ສຸດທີ່ພວກເຮົາມີມາເຖິງຕອນນັ້ນ. ນັກຄົ້ນຄວ້າຂອງພວກເຮົາ, ຜູ້ທີ່ໄດ້ຮັບການທົດສອບຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງຂອງຜູ້ເຂົ້າຮ່ວມໃນກໍລະນີນີ້, ສຸດທ້າຍໄດ້ຄົ້ນພົບການເຊື່ອມຕໍ່ທີ່ແນ່ນອນລະຫວ່າງບາງສ່ວນຂອງພວກເຂົາ. ເຈົ້າຄົງຈື່ໄດ້ວ່າຂ້ອຍກ່າວກ່ອນໜ້ານີ້ວ່າບາງຄົນມີບັນຫານໍ້າໜັກ. ແລ້ວ, ດຽວນີ້ພວກເຮົາໄດ້ຄົ້ນພົບວ່າຢ່າງ ໜ້ອຍ ສີ່ຄົນຂອງພວກເຂົາແມ່ນຄົນເຈັບຢູ່ໃນສະປາສູນເສຍນ້ ຳ ໜັກ ໃນສະວິດເຊີແລນ."
  
  
  "ນີ້ຕ້ອງຫຼາຍກວ່າຄວາມບັງເອີນ," ຂ້ອຍຄິດ.
  
  
  "ພວກເຮົາຄິດຄືກັນ," Hawk ເວົ້າ. “ສະຖານທີ່ໃກ້ Bern, ໃນພູເຂົາ. ມັນຖືກເອີ້ນວ່າ Rejuvenation Health Spa ແລະດໍາເນີນການໂດຍທ່ານໝໍ Frederic Bosch. ເຈົ້າຄິດແນວໃດ?"
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍຈະບິນໄປສະວິດເຊີແລນດີກວ່າ," ຂ້ອຍເວົ້າ, "ແລະເບິ່ງຮອບໆ."
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍເຫັນດີ,” Hawk ເວົ້າ. "ເຈົ້າເວົ້າຫຍັງກັບຜູ້ຍິງ von Alder, Elsa?"
  
  
  "ຂ້ອຍຈະບອກລາວວ່າຂ້ອຍມີທຸລະກິດຢູ່ Bern ແລະເຊີນນາງກັບຄືນສູ່ລັດ."
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” Hawk ເວົ້າ, “ຂ້ອຍມີຜູ້ຊາຍຄົນອື່ນໆທີ່ເຝົ້າເບິ່ງສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງ von Alders. ຖ້ານາງກັບມາ, ຂ້ອຍຈະຕັ້ງຜູ້ຊາຍໃສ່ນາງຄືກັນ. ຂ້ອຍຈະຕິດຕໍ່ຫາເຈົ້າເມື່ອທ່ານມາຮອດສະວິດເຊີແລນ.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍກັບຄືນໄປໂຮງແຮມແລະເຄາະປະຕູຫ້ອງຂອງ Elsa, ຂ້ອຍພົບເຫັນຊ່າງຕັດຜົມຂອງນາງເຮັດຜົມຂອງນາງ.
  
  
  ນາງເວົ້າວ່າ, "ຂ້ອຍບໍ່ມັກເຈົ້າເຫັນຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍພະຍາຍາມເບິ່ງງາມ," ນາງເວົ້າ, ຫລຽວເບິ່ງເຄື່ອງເປົ່າຜົມ.
  
  
  "ຂ້ອຍຕ້ອງເວົ້າກັບເຈົ້າ," ຂ້ອຍບອກນາງ. "ຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງອອກໄປ Bern ໃນມື້ນີ້. ຂ້ອຍໄດ້ຮັບສາຍຈາກຫ້ອງການ ແລະຂ້ອຍຕ້ອງເບິ່ງບາງເລື່ອງ.
  
  
  "ເບີນ!" - ນາງ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ຢ່າງ​ມີ​ຄວາມ​ສຸກ​. - ແຕ່, Dumplink, ມັນເປັນສິ່ງມະຫັດ. ຂ້ອຍຈະໄປກັບເຈົ້າ. ມີສະປາທີ່ມະຫັດສະຈັນແທ້ໆຢູ່ນອກ Bern ທີ່ Ursi ແລະຂ້ອຍໄປເລື້ອຍໆ. ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ບິນ​ໄປ​ທີ່​ນັ້ນ​ໂດຍ​ເຮືອ​ບິນ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ຜ່ອນ​ຄາຍ​ອາ​ລົມ​ໃນ​ສະ​ປາ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ທ່ານ​ເຮັດ​ສິ່ງ​ຂອງ​ຂອງ​ທ່ານ.”
  
  
  "ຊື່ຫຍັງ," ຂ້ອຍຖາມວ່າ, "ຂອງຣີສອດນີ້?"
  
  
  "ມັນເອີ້ນວ່າສະປາສຸຂະພາບທີ່ຟື້ນຟູ," ນາງຕອບ, ດັ່ງທີ່ຂ້ອຍສົງໃສ. ອີກເທື່ອຫນຶ່ງມີການເຊື່ອມຕໍ່ລະຫວ່າງ von Alders ກັບກໍລະນີນີ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຫັນ​ວ່າ​ບໍ່​ມີ​ເຫດ​ຜົນ​ທີ່​ວ່າ​ຫຍັງ Elsa ບໍ່​ຄວນ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ Bern, ເພາະ​ວ່າ​ມັນ​ອາດ​ຈະ​ເພີ່ມ​ທະ​ວີ​ການ​ຄວາມ​ຜູກ​ພັນ, ສະ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕົກ​ລົງ.
  
  
  ຫຼັງຈາກທີ່ຂ້ອຍໂທຫາ Hawk ອີກເທື່ອຫນຶ່ງຈາກຫ້ອງຂອງຂ້ອຍແລະບອກລາວວ່າ Elsa ກໍາລັງມາກັບຂ້ອຍທີ່ Bern, ພວກເຮົາໄດ້ກວດເບິ່ງຫ້ອງການ George V. Paris AX ສໍາລັບຖ້ຽວບິນໄປສະວິດເຊີແລນ.
  
  
  ສິບຫ້າ
  
  
  ຕອນ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ລົງ​ຈອດ​ຢູ່​ເມືອງ Bern ອາກາດ​ໜາວ​ເຢັນ​ແລະ​ຈະ​ແຈ້ງ. Elsa ຮູ້​ຈັກ​ຫ້ອງ​ນ້ອຍ​ຢູ່​ເຂດ​ນອກ​ເມືອງ, ດັ່ງ​ນັ້ນ​ພວກ​ເຮົາ​ຈຶ່ງ​ເຊົ່າ​ຫ້ອງ​ຕິດ​ກັນ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ.
  
  
  "ພວກເຮົາຢູ່ທີ່ນີ້ສະເຫມີ," Elsa ອະທິບາຍໃຫ້ຂ້ອຍຫຼັງຈາກພວກເຮົາກວດເບິ່ງຫ້ອງແຖວຂອງພວກເຮົາ. "ມັນດີທີ່ຈະມີສະຖານທີ່ແບບນີ້ເມື່ອສະປາມີຄວາມແອອັດເກີນໄປ."
  
  
  ຂ້ອຍມັກທີ່ພັກຂອງພວກເຮົາ. ມັນ​ເປັນ​ບ່ອນ​ທີ່​ສະອາດ, ງຽບ​ສະ​ຫງົບ​ສຸກ, ມີ​ໄຟ​ທີ່​ອົບ​ອຸ່ນ​ລຸກ​ໄໝ້​ຢູ່​ໃນ​ທຸກ​ຫ້ອງ. ຜູ້ເຖົ້າຜູ້ແກ່, ຜົມສີຂີ້ເຖົ່າ, ເຈົ້າຂອງແກ້ມຫມາກໂປມແລະພັນລະຍາຂອງລາວມີຊື່ສຽງທີ່ດີເລີດ. ຈາກປ່ອງຢ້ຽມຂອງຫ້ອງຂອງຂ້ອຍ, Elsa ຊີ້ໄປຫາສະປາສຸຂະພາບ, ເຊິ່ງຕັ້ງຢູ່ເທິງຍອດພູທີ່ຫ່າງໄກ. ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ນາງ​ປະ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສໍາ​ລັບ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ນາງ​, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກວດ​ສອບ​ສະ​ປາ​ທີ່​ມີ​ກ້ອງ​ສ່ອງ​ແສງ​.
  
  
  ມັນ​ເປັນ​ຕຶກ​ອາຄານ​ໃຫຍ່​ຫຼາຍ​ຊັ້ນ​ທີ່​ອ້ອມ​ຮອບ​ໄປ​ດ້ວຍ​ຕຶກ​ນ້ອຍ​ຫຼາຍ​ຫລັງ. ພວກມັນທັງໝົດມີສີຂາວເຫຼື້ອມ, ເຊິ່ງປ່ຽນເປັນພູຫິມະທີ່ພັດອອກມາທຸກດ້ານທີ່ອ້ອມຮອບພວກມັນ. ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ສາມາດ​ເຫັນ​ຖະໜົນ​ຫົນທາງ​ໜຶ່ງ​ແລວ​ທາງ​ໜຶ່ງ​ເສັ້ນທາງ ທີ່​ພາ​ໄປ​ຫາ​ບ່ອນ​ນີ້ ​ແລະ ລົດ​ກະ​ເບິນ​ທີ່​ຖືກ​ໂຈະ​ຢູ່​ເທິງ​ລົດ​ລໍ້​ເຫຼື່ອນ​ສອງ​ສາຍ​ຢູ່​ເທິງ​ໜ້າ. ຈາກໄລຍະທາງດັ່ງກ່າວມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະເຫັນລາຍລະອຽດຫຼາຍຢ່າງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໃສ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເຂົ້າ​ໄປ​ຫາ - ຢ່າງ​ລັບ​ໆ, ຫຼື​ເປັນ​ແຂກ, ຫຼື​ບາງ​ທີ​ອາດ​ຈະ​ຜ່ານ Elsa. ແຕ່ຕອນນີ້ຂ້ອຍຈະເສຍເວລາແລະພະຍາຍາມຊອກຫາພື້ນທີ່. ນອກຈາກນັ້ນ, ຖ້າ von Alders ມີສ່ວນຮ່ວມໃນແຜນການ, Elsa ຈະເຮັດໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າຂ້ອຍຖືກຊັກຊວນໃຫ້ເຂົ້າໄປໃນມັນໄວຫຼືຫຼັງຈາກນັ້ນ.
  
  
  ໃນເວລານີ້, ມັນອາດຈະເປັນຄວາມຄິດທີ່ດີທີ່ຈະຕິດຕໍ່ກັບຕົວແທນ AX ທ້ອງຖິ່ນຂອງທ່ານ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ເຄີຍ​ໄດ້​ພົບ​ກັບ​ເຂົາ, ແຕ່ Hawk ບອກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຊື່​ຂອງ​ເຂົາ​ແລະ​ບ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ຊອກ​ຫາ​ເຂົາ. ຂ້ອຍເຄາະ
  
  
  
  
  
  ຢູ່ທີ່ປະຕູທີ່ເຊື່ອມຕໍ່ຫ້ອງຂອງຂ້ອຍກັບ Elsa's ແລະບອກນາງວ່າຂ້ອຍຈະອອກໄປອີກໄລຍະຫນຶ່ງ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍບໍ່ຢູ່, ນາງໄດ້ເຮັດຂັ້ນຕອນເຄື່ອງສໍາອາງດ້ວຍຕົນເອງແລະລໍຖ້າຂ້ອຍເມື່ອຂ້ອຍກັບຄືນມາ.
  
  
  Hans Werblen, ຜູ້ຕາງຫນ້າທ້ອງຖິ່ນຂອງ AX, ໄດ້ພົບກັບຂ້ອຍຢູ່ທີ່ປະຕູຂອງສະຕູດິໂອທີ່ອ່ອນໂຍນທີ່ໃສ່ຊື່ຂອງລາວຢູ່ຖະຫນົນຫນຶ່ງຂອງ Bern. Verblain ໄດ້ລໍຖ້າຂ້າພະເຈົ້າ. ລາວ​ເວົ້າ​ວ່າ Hawk ໄດ້​ບອກ​ລາວ​ແລ້ວ​ກ່ຽວ​ກັບ​ລາຍ​ລະ​ອຽດ​ຂອງ​ການ​ມອບ​ໝາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ທາງ​ໂທ​ລະ​ສັບ​ຈາກ​ລັດ. ລາວຢູ່ໃນການກໍາຈັດຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະຊ່ວຍໄດ້ແນວໃດ?" - ຖາມຜູ້ຊາຍຜົມຊ້ໍາໄຂມັນ.
  
  
  "ໂດຍພື້ນຖານແລ້ວ," ຂ້ອຍບອກລາວວ່າ, "ຂ້ອຍຢາກມີຂໍ້ມູນຫຼາຍເທົ່າທີ່ເປັນໄປໄດ້ກ່ຽວກັບ Rejuvenation Health Spa." ເຄີຍມີບັນຫາຢູ່ທີ່ນັ້ນບໍ? ໃຜຄວບຄຸມມັນ? ຂໍ້ມູນດັ່ງກ່າວ. "
  
  
  Verblen nodded, ລັອກປະຕູໄປຫາຫ້ອງສະຕູດິໂອຂອງລາວແລະນໍາຂ້ອຍໄປຫ້ອງໃຕ້ດິນ. ມັນເປັນຫ້ອງທີ່ກວ້າງຂວາງ, ປ້ອງກັນສຽງທີ່ມີຕູ້ເອກະສານຕາມຝາ. ມີກ້ອງຖ່າຍຮູບ, ເຄື່ອງບັນທຶກສຽງ, ໂທລະທັດ, ແລະອາວຸດທຸກປະເພດຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນບ່ອນທີ່ຂ້ອຍເຮັດວຽກຕົວຈິງຂອງຂ້ອຍ," Verblen ອະທິບາຍດ້ວຍມືຂອງລາວ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນການຕັ້ງຄ່າທີ່ແທ້ຈິງ," ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດ.
  
  
  Verblen ໄດ້ໄປຫາຫນຶ່ງໃນຕູ້. “ຂ້ອຍຢ້ານວ່າຂ້ອຍບໍ່ມີເອກະສານສະປາທີ່ກວ້າງຂວາງ. ກ່ອນທີ່ຈະໂທຫາໂທລະສັບຂອງ Hawk, ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ມີຄໍາຮ້ອງຂໍສະເພາະສໍາລັບການລວບລວມປັນຍາ. ສິ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ແມ່ນ​ປົກ​ກະ​ຕິ​ຢ່າງ​ເຂັ້ມ​ງວດ, ບໍ່​ມີ​ຫຼາຍ​ກ​່​ວາ​ສິ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ຢູ່​ໃນ​ການ​ສ້າງ​ຕັ້ງ​ອື່ນໆ​ໃນ​ຕົວ​ເມືອງ. ເທົ່າທີ່ຂ້ອຍຮູ້, ບໍ່ມີບັນຫາຫຍັງເລີຍ. ພວກເຂົາເຈົ້າມີນ້ໍາຄົງທີ່ຂອງແຂກຈາກທົ່ວໂລກ, ສ່ວນຫຼາຍແມ່ນຮັ່ງມີ. ຂ້ອຍພະຍາຍາມຖ່າຍຮູບຜູ້ເຂົ້າ-ອອກຫຼາຍເທົ່າທີ່ເປັນໄປໄດ້ດ້ວຍກ້ອງ telescopic ຂອງຂ້ອຍ. ແຕ່, ແນ່ນອນ, ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າຂ້ອຍພາດຫຼາຍ.
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ຖິ້ມ​ຮູບ​ພາບ​ໄວ້​ເທິງ​ໂຕະ ແລະ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ປະຫຼາດ​ໃຈ​ທີ່​ໄດ້​ເຫັນ​ຮູບ​ຫຼາຍ​ພັນ​ຮູບ.
  
  
  “ເຈົ້າໄດ້ເງິນເກັບຂອງເຈົ້າແນ່ນອນ, Verblain,” ຂ້ອຍເວົ້າ, ສັ່ນຫົວເພື່ອຮັບຮູ້ຄວາມຮອບຄອບຂອງລາວ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ flipped ຜ່ານ ຮູບ ພາບ ຈໍາ ນວນ ຫນ້ອຍ ແລະ ສັງ ເກດ ເຫັນ ທັງ ສີ່ von Alders ໃນ ຮູບ ພາບ ທີ່ ປະ ຕິ ບັດ ໃນ ເວ ລາ ທີ່ ແຕກ ຕ່າງ ກັນ.
  
  
  "ເຈົ້າຄິດວ່າພວກເຂົາຈະຊ່ວຍເຈົ້າໃນເລື່ອງໃດ?" - ຖາມ Verblen.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຢ້ານດຽວນີ້," ຂ້ອຍບອກລາວ. “ພວກເຂົາອາດຈະມາສະດວກໃນພາຍຫຼັງ. ສິ່ງທີ່ຂ້ອຍສົນໃຈໃນຕອນນີ້ແມ່ນສິ່ງໃດແດ່ທີ່ທ່ານສາມາດສະແດງໃຫ້ຂ້ອຍເຫັນຫຼືບອກຂ້ອຍກ່ຽວກັບພາຍໃນຂອງສະປາ. ຈະເປັນແນວໃດກ່ຽວກັບ Frederic Bosch, ທ່ານ ໝໍ ທີ່ຮັບຜິດຊອບເລື່ອງນີ້.”
  
  
  "ບໍ່ມີຫຍັງທີ່ຈະສະແດງຫຼືບອກ," Verblen ຕອບ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ວ່າ​ລາວ​ຜິດ​ຫວັງ​ໃນ​ຕົວ​ເອງ. “ເຈົ້າເຂົ້າໃຈວ່າຣີສອດເປັນສະຖານທີ່ສະເພາະ. ຍ້ອນ​ວ່າ​ມີ​ແຂກ​ທີ່​ຮັ່ງມີ​ເປັນ​ຈຳນວນ​ຫຼວງ​ຫຼາຍ, ການ​ຮັກສາ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ຈຶ່ງ​ເຂັ້ມ​ງວດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ເຄີຍ​ໄດ້​ຢູ່​ໃນ​ຕົນ​ເອງ​, ສະ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ຮູບ​ພາບ​ຂອງ​ພາຍ​ໃນ​. ຖ້າມີການຮ້ອງຂໍພິເສດຈາກ AX, ແນ່ນອນຂ້ອຍຈະຊອກຫາວິທີທາງ."
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈ, ແຕ່ວ່າທ່ານໝໍແມ່ນຫຍັງ?"
  
  
  ທ່ານ Werblen ກ່າວວ່າ“ ເຈົ້າຈະຮູ້ສຶກຜິດຫວັງອີກເທື່ອ ໜຶ່ງ ຕໍ່ການຕອບໂຕ້. “ຂ້ອຍບໍ່ມີຮູບຖ່າຍຂອງ ດຣ. Bosch ເພາະວ່າລາວບໍ່ຄ່ອຍໄດ້ອອກໄປ. ຂ້ອຍໄດ້ຍິນວ່າລາວເປັນເອີຣົບ. ລາວມາທີ່ນີ້ຫຼາຍປີກ່ອນແລະເປີດສະປາ. ໃນຕອນທໍາອິດມັນເປັນສະຖານທີ່ເລັກນ້ອຍ, ແຕ່ມັນປະສົບຜົນສໍາເລັດສະເຫມີ. ມັນໄດ້ຖືກກໍ່ສ້າງຄືນໃຫມ່ເລື້ອຍໆໃນຊຸມປີມໍ່ໆມານີ້ເພື່ອກາຍເປັນໂຄງສ້າງທີ່ໂດດເດັ່ນໃນທຸກມື້ນີ້. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ມີເອກະສານກ່ຽວກັບທ່ານຫມໍເພາະວ່າລາວບໍ່ເຄີຍມີບັນຫາໃດໆກັບເຈົ້າຫນ້າທີ່ສະວິດເຊີແລນຫຼືເຈົ້າຫນ້າທີ່ອື່ນໆ, ເທົ່າທີ່ເອກະສານ Interpol ສະແດງໃຫ້ເຫັນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລະມັດລະວັງແລະກວດເບິ່ງ.
  
  
  "ເຈົ້າອາດຈະພະຍາຍາມເຂົ້າໄປໃນສະປາໂດຍບໍ່ໄດ້ສັງເກດເຫັນ," ຂ້ອຍບອກ Verblen. "ຖ້າຂ້ອຍຕັດສິນໃຈພະຍາຍາມ, ຂ້ອຍສາມາດຂໍຄວາມຊ່ວຍເຫຼືອຈາກເຈົ້າ."
  
  
  Verblain tilted ຫົວຂອງລາວເລັກນ້ອຍ. “ຂ້ອຍ​ເຕັມ​ໃຈ​ເຮັດ​ອັນ​ໃດ​ກໍ​ຕາມ​ທີ່​ຈະ​ຊ່ວຍ​ໄດ້. ຂ້ອຍຂໍໂທດທີ່ບໍ່ສາມາດໃຫ້ຂໍ້ມູນເພີ່ມເຕີມແກ່ເຈົ້າໄດ້."
  
  
  "ບາງທີເຈົ້າໄດ້ຊ່ວຍຂ້ອຍຫຼາຍກວ່າທີ່ເຈົ້າຄິດ," ຂ້ອຍເວົ້າກັບຄວາມແປກໃຈຂອງລາວ. “ຕົວຢ່າງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮຽນຮູ້ຈາກທ່ານວ່າ ດຣ. Bosch ບໍ່ຄ່ອຍປະກົດຕົວຕໍ່ສາທາລະນະ. ນີ້ອາດຈະບໍ່ສໍາຄັນ, ແຕ່ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ມັນເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍກັງວົນເລັກນ້ອຍ. ຍ້ອນ​ຄວາມ​ສົງ​ໄສ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ຫຼາຍ​ຂຶ້ນ.”
  
  
  Verblen ໄດ້ພາຂ້ອຍກັບຄືນໄປຊັ້ນເທິງແລະຂ້ອຍປະໄວ້ລາວທີ່ປະຕູຮ້ານຂອງລາວແລະຍ່າງກັບຄືນໄປບ່ອນ chalet. ອາກາດສົດຊື່ນ ແລະສົດຊື່ນ. ມັນແມ່ນຕອນແລງແລະຮ້ານຄ້າສ່ວນໃຫຍ່ຢູ່ຕາມຖະຫນົນໄດ້ຖືກປິດແລະລັອກ. ຂ້ອຍກຳລັງມ່ວນກັບການຍ່າງ ແລະສົນໃຈກັບເບິ່ງໜ້າຕ່າງຮ້ານນ້ອຍໆຢູ່ຖະໜົນ, ສະນັ້ນ ຂ້ອຍຈຶ່ງບໍ່ໄດ້ຍິນສຽງລົດທີ່ມັນຂັບມາຂ້າງຂ້ອຍ. ໄພອັນຕະລາຍຄັ້ງທຳອິດປາກົດຂຶ້ນເມື່ອຂ້ອຍເຫັນແສງສະທ້ອນຢູ່ໃນປ່ອງຢ້ຽມແກ້ວຂອງຮ້ານຂາຍລົດມືດຄັນໜຶ່ງຢູ່ຂ້າງຖະໜົນທີ່ຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ ແລະຜູ້ຊາຍຫ້າຄົນທີ່ໂດດອອກມາຈາກປະຕູເປີດ ແລະຕອນນີ້ກຳລັງແລ່ນມາຫາຂ້ອຍ. . .
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫັນ​ໄປ​ຢ່າງ​ໄວ, ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອື້ອມ​ໄປ​ຫາ Wilhelmina ໃນ​ຖົງ​ບ່າ, ແຕ່​ທັງ​ຫ້າ​ໄດ້​ຢູ່​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ໄດ້​ແຕ້ມ Luger ໄດ້. ພວກ​ເຂົາ​ໄດ້​ໂຈມ​ຕີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈາກ​ທຸກ​ດ້ານ, ກໍາ​ປັ້ນ​ຂອງ​ພວກ​ເຂົາ​ໄດ້​ຕົບ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ການ​ຕີ​ປ່າ​ທໍາ​ມະ​ຊາດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສະ​ຫນອງ​ໃຫ້​ພຽງ​ແຕ່​ການ​ຕ້ານ​ການ token - ພຽງ​ພໍ​, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫວັງ​ວ່າ​, ທີ່​ຈະ​ຫລອກ​ລວງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ - ເພີ່ມ​ວ່າ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອ່ອນ​ເພຍ​, ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້ rocked ຈາກ​ຂ້າງ​ຄຽງ​, ແລະ​ຕາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປິດ​ໃນ​ສະ​ຕິ​ບໍ່​ຮູ້​ສຶກ​.
  
  
  "ຕົກລົງ," ຜູ້ຊາຍຄົນຫນຶ່ງເວົ້າວ່າ, "ລາວໄປ. ເອົາລາວເຂົ້າໄປໃນລົດ. ໄວ!"
  
  
  ສອງ
  
  
  
  
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ໄດ້​ເອົາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໂດຍ​ບ່າ, ອີກ​ສອງ​ຈັບ​ຂາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ພວກເຂົາເລີ່ມລາກຂ້ອຍໄປຕາມທາງຍ່າງ. ຂ້ອຍປ່ອຍໃຫ້ພວກເຂົາພາຂ້ອຍໄປຮອດເຄິ່ງທາງໄປຮອດລົດ ເມື່ອທັນທີທັນໃດຂ້ອຍກໍ່ເຕະຂາທັງສອງຂ້າງ, ຈັບຜູ້ຊາຍຄົນໜຶ່ງທີ່ແບກຂາຂ້ອຍໄວ້ ແລ້ວອີກເບື້ອງໜຶ່ງຢູ່ໜ້າ. ພວກເຂົາທັງສອງຮ້ອງຂຶ້ນ ແລະສະດຸດຖອຍຫຼັງ, ຈັບມືໃສ່ໜ້າ. ໃນເວລາດຽວກັນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍົກຕົວຂຶ້ນແລະ, ເມື່ອຂາຂອງຂ້າພະເຈົ້າເປັນອິດສະລະ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແຍກອອກຈາກມືຂອງຜູ້ຊາຍສອງຄົນທີ່ຈັບຂ້າພະເຈົ້າໂດຍບ່າ. ການເຄື່ອນໄຫວຂອງຂ້ອຍຢ່າງກະທັນຫັນເຮັດໃຫ້ພວກເຂົາແປກໃຈ. ຂ້ອຍຫັນໄປຫາລາວ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍຄົນທີຫ້າທີ່ໄດ້ນໍາພວກເຮົາໄປເຖິງລົດແມ່ນໄດ້ຄຸເຂົ່າລົງຢູ່ທີ່ປະຕູຫນຶ່ງທີ່ມີປືນສັ້ນຢູ່ໃນມືຂອງລາວ. ລາວ​ໄດ້​ຍິງ​ອອກ​ໄປ ແລະ​ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ແຕກ​ອອກ​ຈາກ​ທາງ​ຍ່າງ​ປະມານ​ນຶ່ງ​ນິ້ວ​ຫ່າງ​ຈາກ​ຂ້ອຍ. ຮອດເວລານັ້ນ, Wilhelmina ຢູ່ໃນມືຂອງຂ້ອຍແລ້ວ. ຜູ້ຊາຍຄົນນັ້ນໄດ້ມີໂອກາດຍິງອີກ 1 ນັດ ກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະເອົາຫົວຂອງ Luger ຂອງຂ້ອຍໄວ້ ແລະເອົາລູກປືນໃສ່ກະເພາະຂອງລາວ. ລາວ​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ລົດ, ຂາ​ຂອງ​ລາວ​ຕົກ​ໃສ່​ຖະໜົນ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍສີ່ຄົນທີ່ຍັງເຫຼືອໄດ້ຟ້າວໄປຫາຕໍາແຫນ່ງທີ່ແຕກຕ່າງກັນຕາມຖະຫນົນ. ຄົນໜຶ່ງຍ່າງຜ່ານປະຕູຂອງຕຶກອາຄານ, ອີກສອງຄົນໄດ້ຫັນເຂົ້າໄປໃນຊອຍ, ແລະຄົນທີສີ່ໄດ້ຟ້າວແລ່ນຕາມຫຼັງລົດທີ່ຈອດຢູ່. ຂ້ອຍຍັງຊອກຫາບ່ອນເຊື່ອງຢູ່. ສີ່ຄົນພ້ອມໆກັນໄດ້ເປີດໄຟໃສ່ຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ຄຸ​ເຂົ່າ​ລົງ​ແລະ​ໄດ້​ແນ​ໃສ່​ຂາ​ທີ່​ເປີດ​ເຜີຍ​ຂອງ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຢູ່​ຫລັງ​ລົດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ກະ​ຕຸ້ນ Wilhelmina ສອງ​ຄັ້ງ​ແລະ​ຜູ້​ຊາຍ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ແລະ lunged ໄປ​ຂ້າງ​ຫນ້າ​, ຂາ​ທັງ​ສອງ​ບິນ​ອອກ​ຈາກ​ພາຍ​ໃຕ້​ການ​ຂອງ​ເຂົາ​.
  
  
  ມີ​ການ​ຍິງ​ອີກ​ອັນ​ໜຶ່ງ​ມາ​ໃສ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈາກ​ທັງ​ສອງ​ຝ່າຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໄສ​ວ່າ​ປະ​ຊາ​ຊົນ​ສະ​ວິດ​ຮັກ​ສັນ​ຕິ​ພາບ​ຄິດ​ແນວ​ໃດ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ຍິງ​ທັງ​ຫມົດ​ໃນ​ຕົວ​ເມືອງ​ທີ່​ເປັນ​ປົກ​ກະ​ຕິ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ງຽບ. ພວກ​ໂຈນ​ໄດ້​ຈັບ​ຂ້ອຍ​ຢູ່​ລະຫວ່າງ​ລົດ​ຂອງ​ຕົນ​ແລະ​ທາງ​ເຂົ້າ​ຮ້ານ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ຢືນ​ຢູ່​ເມື່ອ​ລົດ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ມາ​ໃກ້. ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງອອກຈາກຖະຫນົນກ່ອນທີ່ພວກເຂົາຈະມາຫາຂ້ອຍ. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດແລ່ນຕາມລົດໄດ້ ເພາະເຂົາເຈົ້າສາມາດຍິງຂ້ອຍໄດ້ຢ່າງຈະແຈ້ງ, ແລະ ປະຕູຮ້ານຢູ່ຫຼັງຂ້ອຍກໍ່ຖືກປິດ ແລະ ລັອກ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນສາມຫົວຮຸນແຮງຕິດຕາມຂ້າພະເຈົ້າແລະຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງຍ້າຍອອກໄປ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິງ​ສອງ​ສາມ​ຄັ້ງ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ປິດ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ເລັກ​ນ້ອຍ. ມີພຽງແຕ່ສິ່ງດຽວທີ່ສາມາດເຮັດໄດ້. ກົ້ມຫົວລົງ ແລະ ກົ້ມແຂນເພື່ອປົກປ້ອງໃບໜ້າ, ຂ້ອຍແລ່ນລົງຂ້າງທາງ ແລະ ໂດດຜ່ານປ່ອງຢ້ຽມແກ້ວຂອງຮ້ານທີ່ຢູ່ທາງຫຼັງຂ້ອຍ. ແກ້ວ​ແຕກ​ອອກ​ເປັນ​ຕ່ອນ​ໃຫຍ່ ແລະ​ຕົກ​ໃສ່​ຖະ​ໜົນ​ທາງ​ນອກ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ພາຍ​ໃນ ແລະ​ບໍ່​ທັນ​ມີ​ອັນ​ຕະ​ລາຍ.
  
  
  ຮ້ານເປັນຮ້ານຫຼິ້ນນ້ອຍໆທີ່ມີເກມ ແລະ dolls. ມັນໄດ້ຖືກປະຖິ້ມໄວ້ປາກົດຂື້ນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແລ່ນຜ່ານມັນແລະພົບເຫັນປະຕູຫລັງ, ເຊິ່ງເປີດ. ຂ້ອຍແລ່ນເຂົ້າໄປໃນຊອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ducked over edge ຂອງ​ຕຶກ​ອາ​ຄານ​ພຽງ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ເຫັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ໄດ້​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ສະ​ກັດ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຟ້າວ​ແລ່ນ​ໄປ​ຫາ​ລົດ​ທີ່​ຈອດ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​. 3 ຄົນ​ໃນ​ພວກ​ເຂົາ​ໄດ້​ລາກ​ອີກ​ສອງ​ຄົນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ລົດ​ແລະ​ເລັ່ງ​ລົດ​ໄປ. ຮອດ​ເວລາ​ນັ້ນ ຂ້ອຍ​ກໍ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ແກ​ເຂົ້າ​ມາ. ຕໍາຫລວດກໍາລັງເດີນທາງໄປ. ຂ້ອຍໄປໂຮງແຮມຂອງຂ້ອຍແລະຍ່າງຜ່ານຖະຫນົນຫລັງຈົນກ່ວາຂ້ອຍອອກຈາກເຂດ.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນ chalet, ບໍ່ມີໃຜສົນໃຈຂ້ອຍ. ຂ້ອຍຍັງໄດ້ຍິນສຽງຮ້ອງຂອງລົດຕຳຫຼວດຢູ່ທາງໄກ, ແລະສຽງດັງຕໍ່ເນື່ອງເປັນເວລາດົນນານ.
  
  
  ທັນທີ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ຂ້ອຍ ຂ້ອຍ​ຈັບ​ແວ່ນ​ຕາ​ແລະ​ຍ່າງ​ໄປ​ທີ່​ປ່ອງຢ້ຽມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແນ​ໃສ່​ກ້ອງ​ວິ​ທັດ​ວິ​ດີ​ໂອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃນ​ຖະ​ຫນົນ​ຫົນ​ທາງ​ຂຶ້ນ​ພູ​ໄປ​ສະ​ປາ​ແລະ​ໄດ້​ຢ່າງ​ງ່າຍ​ດາຍ​ຊອກ​ຫາ​ລົດ​ທີ່​ມືດ​ມົວ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແນ່​ໃຈ​ວ່າ​ຜູ້​ຄົນ​ມາ​ຈາກ​ບ່ອນ​ນັ້ນ, ແລະ​ສິ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ໄດ້​ຢືນ​ຢັນ​ຄວາມ​ຈິງ​ນີ້.
  
  
  ແລ້ວ, ຂ້ອຍຄິດວ່າ, ໂອເຄ, ຂ້ອຍຢາກໄປສະປາ, ແຕ່ບໍ່ແມ່ນແບບນີ້.
  
  
  ເຫດການນີ້ໄດ້ພິສູດວ່າມີຄົນຮູ້ວ່າຂ້ອຍສົນໃຈໃນສະປາ ແລະຢາກພາຂ້ອຍໄປບ່ອນນັ້ນໂດຍການບັງຄັບ ຫຼືໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ໄປຮອດບ່ອນນັ້ນ. ຜູ້ຊາຍທີ່ມີຊີວິດຢູ່ - ປາກົດຂື້ນຈາກລີສອດ - ຮູ້ໄດ້ແນວໃດວ່າຂ້ອຍຢູ່ໃນ Bern? ຜ່ານ Elsa? ບາງທີ. ແຕ່ຂ້ອຍຍັງໄດ້ໂອ້ລົມກັບ Verblen, ຕົວແທນຂອງສະວິດເຊີແລນສໍາລັບ AX. ລາວອາດຈະເປັນຄົນນັ້ນບໍ? ດັ່ງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ດີຈາກປະສົບການທີ່ຜ່ານມາ, ສິ່ງໃດກໍ່ເປັນໄປໄດ້.
  
  
  ສິບຫົກ
  
  
  "Dumplink," Elsa ທັກທາຍຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ນາງຍ່າງຜ່ານປະຕູໄປຫາຫ້ອງຂອງນາງໃນເວລາຕໍ່ມາ. "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຍິນເຈົ້າກັບມາ."
  
  
  ຂ້ອຍປ່ຽນເຄື່ອງນຸ່ງຂອງຂ້ອຍ. ເທົ່າທີ່ນາງສາມາດບອກໄດ້, ຂ້ອຍເບິ່ງຄືເກົ່າ.
  
  
  "ຂ້ອຍມາໃນສອງສາມນາທີກ່ອນຫນ້ານີ້."
  
  
  "ຂ້ອຍມີຄວາມແປກໃຈທີ່ປະເສີດທີ່ສຸດສໍາລັບທ່ານ, Dumplink," ນາງຫົວເລາະ, ບິດຮອບ. ນາງໄດ້ນຸ່ງເສື້ອສີບົວ frilly negligee. ນາງໄດ້ຫັນຕີນເລັກນ້ອຍຂອງນາງ, ຊີ້ໄປຫາປະຕູທີ່ເປີດຂອງຫ້ອງຂອງນາງແລະໂທຫາ.
  
  
  ເອື້ອຍ Von Alder ອີກສອງຄົນເຂົ້າມາຜ່ານປະຕູ, ຕິດຕາມດ້ວຍແມ່ Ursi. ເອື້ອຍນ້ອງທັງສອງນຸ່ງເສື້ອສີຊົມພູ, ຄືກັນກັບຂອງ Elsa - ຫຼືແມ່ນ Elsa? - ສວມໃສ່. Ursi ໄດ້ໃສ່ເສື້ອຄຸມເຮືອນທີ່ມີຜ້າຫົ່ມ. ແນມເບິ່ງເອື້ອຍນ້ອງສາມຄົນທີ່ຢືນຢູ່ຄຽງຂ້າງ ຄືກັບວ່າເບິ່ງໃນກະຈົກສາມໜ່ວຍທີ່ສະທ້ອນພາບດຽວກັນ.
  
  
  ເດັກຍິງຄົນໜຶ່ງຫົວເລາະ ແລະເວົ້າວ່າ, “ເຈົ້າເປັນເດັກນ້ອຍທີ່ໂງ່, ແລ່ນໄປກັບ Elsa. ເຈົ້າຄິດແທ້ໆບໍວ່າເຈົ້າສາມາດຫລົບໜີຈາກຄົນອື່ນໆຂອງພວກເຮົາໄດ້ງ່າຍໆບໍ? ບັດ​ນີ້​ເຈົ້າ​ຈະ​ຈ່າຍ​ຄ່າ​ມັນ​ເພາະ​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ບໍ່​ບອກ​ເຈົ້າ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ແມ່ນ​ຜູ້​ໃດ.”
  
  
  “ເພາະວ່າເຈົ້າລ້ວນແຕ່ງາມ ແລະສະເໜ່ຄືກັນ,” ຂ້ອຍຕອບວ່າ, “ແມ່ນ
  
  
  
  
  
  ບໍ່ສໍາຄັນ. ຄວາມສຸກຂອງຂ້ອຍເພີ່ມຂຶ້ນສາມເທົ່າ."
  
  
  ມັນແມ່ນລັກສະນະທີ່ດີທັງຫມົດແລະແນ່ນອນວ່າປະເພດຂອງສິ່ງທີ່ von Alders ຈະມັກເຮັດ. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຊ່ວຍໄດ້ແຕ່ສົງໄສວ່າມັນເປັນພຽງເລື່ອງຕະຫລົກທີ່ພາພວກເຂົາມາທີ່ Bern, ຫຼືວ່າມັນເປັນຍ້ອນວ່າຂ້ອຍຢູ່ໃກ້ກັບສະປາແລະພວກເຂົາຕ້ອງການຊອກຫາວິທີທີ່ຈະຮັກສາຂ້ອຍຢູ່, ຫຼືວິທີການທີ່ຈະ ເອົາຂ້ອຍຢູ່ໃນສະຖານທີ່. ເວລາຈະສະແດງ.
  
  
  Von Alders ຕັດສິນໃຈວ່າຂ້ອຍຄວນເຊີນພວກເຂົາໄປກິນເຂົ້າທ່ຽງໃນຫ້ອງຮັບປະທານອາຫານຂອງ chalet, ເຊິ່ງພວກເຂົາບອກຂ້ອຍວ່າມີຊື່ສຽງສໍາລັບອາຫານທີ່ດີເລີດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕົກ​ລົງ​ເຫັນ​ດີ, ແລະ​ຜູ້​ຍິງ​ສີ່​ຄົນ​ໄດ້​ຫາຍ​ໄປ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ປະ​ຕູ, locking ມັນ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ. ຂ້ອຍໄດ້ຍິນເຂົາເຈົ້າຫົວ. ມັນເປັນຍ້ອນວ່າພວກເຂົາຫລອກລວງຂ້ອຍບໍ?
  
  
  ຕໍ່​ມາ, ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ທັງ​ຫ້າ​ຄົນ​ລົງ​ໄປ​ທີ່​ຫ້ອງ​ກິນ​ອາ​ຫານ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຄົ້ນ​ພົບ​ວ່າ​ຊາ​ເລ​ນີ້​ມີ​ຄວາມ​ນິ​ຍົມ​ຫຼາຍ​ປານ​ໃດ. ຫ້ອງຮັບປະທານອາຫານແມ່ນແອອັດດ້ວຍແຂກແລະຊາວທ້ອງຖິ່ນ. ແນ່ນອນ, ທັນທີທີ່ von Alders ໄດ້ຖືກອ້ອມຮອບໄປດ້ວຍຄົນທີ່ເຂົາເຈົ້າຮູ້ຈັກ, ເຊັ່ນດຽວກັນກັບເກືອບທຸກກໍລະນີເມື່ອພວກເຂົາປາກົດຢູ່ໃນສາທາລະນະ. ຕາຕະລາງຫ້າຂອງພວກເຮົາໄດ້ຫັນເປັນຕາຕະລາງຂອງອາຍແກັສຫຼືຫຼາຍກວ່ານັ້ນຢ່າງໄວວາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ແນະ​ນໍາ​ໃຫ້​ແຕ່​ລະ​ຄົນ​ທີ່​ມາ​ໃຫມ່​, ສ່ວນ​ໃຫຍ່​ແມ່ນ​ສະ​ມາ​ຊິກ​ຂອງ​ສະ​ຖານ​ທູດ​ຕ່າງ​ປະ​ເທດ​ແລະ​ອື່ນໆ​. Von Alders ບໍ່ໄດ້ຕິດຕໍ່ສື່ສານກັບປະຊາຊົນທົ່ວໄປ.
  
  
  ປະມານເຄິ່ງເວລາກິນເຂົ້າແລງ, ກໍມີສຽງເວົ້າລົມກັນ ແລະຫົວເຍາະເຍີ້ຍເກີດຂຶ້ນຢ່າງກະທັນຫັນ, ຫົວຫນ້າຂອງຜູ້ຊາຍທັງໝົດໃນຫ້ອງ, ລວມທັງຂ້ອຍ, ຫັນມາເບິ່ງສາວງາມທີ່ສຸດທີ່ເຂົ້າມານັ່ງຢູ່ຄົນດຽວຢູ່ໂຕະຂ້າງປ່ອງຢ້ຽມ. ນາງ​ເປັນ​ຫົວ​ສີ​ແດງ​ທີ່​ມີ​ຊີ​ວິດ​ຊີ​ວາ, ມີ​ຫົວ​ສີ​ແດງ​ໃນ​ຊຸດ​ຕ່ຳ​ຫູກ​ທີ່​ກອດ​ຮ່າງ​ກາຍ​ທີ່​ເປັນ​ຮູບ​ປັ້ນ​ທີ່​ດີ​ເລີດ​ຂອງ​ນາງ​ເໝືອນ​ດັ່ງ​ມັນ​ຖືກ​ທາ​ສີ​ດ້ວຍ​ແປງ.
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ຢູ່​ໃນ​ໂຕະ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ whistled discreetly. "ລາວ​ແມ່ນ​ໃຜ?"
  
  
  ເດັກນ້ອຍສາມຄົນໄດ້ສຽງດັງ ແລະເວົ້າວ່າ, “ໂອ້, ລາວເປັນພຽງພະນັກງານອະນາໄມ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນນາງຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງເມື່ອພວກເຮົາຢູ່ທີ່ນັ້ນ.
  
  
  ແມ່ຍິງ Von Alder ມີປະສົບການເກີນໄປທີ່ຈະປ່ອຍໃຫ້ຄວາມສົນໃຈຂອງຜູ້ຊາຍທີ່ຈະຫນີໄປຈາກພວກເຂົາເປັນເວລາດົນນານ, ແລະທັນທີທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສັງເກດເຫັນວ່າຜູ້ຊາຍທີ່ເຕົ້າໂຮມກັນຢູ່ໂຕະຂອງພວກເຮົາບໍ່ສົນໃຈກັບຫົວແດງ, ຍົກເວັ້ນບາງໂອກາດໃນທິດທາງຂອງນາງ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຢຸດເຊົາເລື້ອຍໆ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ຈະ​ມີ​ການ escort ກັບ​ນາງ​, ແຕ່​ວ່າ​ນາງ​ສືບ​ຕໍ່​ກິນ​ອາ​ຫານ​ຄົນ​ດຽວ​.
  
  
  ເມື່ອພວກເຮົາກິນເຂົ້າແລງແລ້ວ, ຜູ້ຊາຍຄົນໜຶ່ງທີ່ນັ່ງຢູ່ໂຕະຂອງພວກເຮົາໄດ້ເຊີນທຸກຄົນໃຫ້ເຂົ້າຮ່ວມງານສະເຫລີມສະຫລອງໃຫຍ່ທີ່ຈັດຂຶ້ນໃນຕອນແລງນັ້ນຢູ່ສະຖານທູດແຫ່ງໜຶ່ງ. Von Alders ມີຄວາມສຸກແລະຍອມຮັບ, ເຊັ່ນດຽວກັນກັບສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງຕາຕະລາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂໍ​ໂທດ, ໂດຍ​ເວົ້າ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈໍາ​ເປັນ​ຕ້ອງ​ໄດ້​ທັນ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຢູ່​ໃນ chalet ໄດ້. ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ຂ້ອຍຢາກຄິດກ່ຽວກັບສະປາຕື່ມອີກ ໜ້ອຍ ໜຶ່ງ ແລະຂ້ອຍກໍ່ພິຈາລະນາພະຍາຍາມເຂົ້າໄປໃນບ່ອນນັ້ນ. ແນ່ນອນ, ມັນຈະງ່າຍຂຶ້ນສໍາລັບຂ້ອຍທີ່ຈະເຮັດວຽກກັບ von Alders, ຜູ້ທີ່ບໍ່ດັ່ງນັ້ນຈະຫຍຸ້ງຢູ່. ເດັກນ້ອຍສາມຄົນແລະແມ່ຂອງພວກເຂົາຕ້ອງການໄປພັກແທ້ໆ, ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາຈຶ່ງເວົ້າວ່າສະບາຍດີ.
  
  
  ຂ້ອຍສັ່ງ cognac ອື່ນ. ເມື່ອ​ຜູ້​ຮັບໃຊ້​ເອົາ​ເຫຼົ້າ​ມາ​ໃຫ້, ລາວ​ໄດ້​ຍື່ນ​ໜັງສື​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ແລະ​ຊີ້​ໄປ​ໜ້າ​ຫົວ​ແດງ, ຜູ້​ທີ່​ຍັງ​ນັ່ງ​ຢູ່​ຄົນ​ດຽວ. ຂ້າພະເຈົ້າປະຫລາດໃຈ. ໃນຄວາມສັບສົນທີ່ເກີດຈາກການຈາກໄປຂອງແຂກຄົນອື່ນໆທີ່ໂຕະຂອງພວກເຮົາ, ຂ້ອຍລືມຫມົດກ່ຽວກັບເດັກຍິງຜູ້ທີ່ໄດ້ດຶງດູດຄວາມສົນໃຈຂອງຂ້ອຍກ່ອນຫນ້ານີ້.
  
  
  ຂ້ອຍເປີດບັນທຶກແລ້ວອ່ານວ່າ: “ກະລຸນາບໍ່ເຂົ້າຮ່ວມຂ້ອຍບໍ? ລົມກັບເຈົ້າທັນທີ. ຂ້ອຍຖາມວ່າເປັນຫຍັງຄຳ URGENT ຈຶ່ງຖືກຂີດກ້ອງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ແລະ​ເຫັນ​ວ່າ​ຜູ້​ຍິງ​ກໍາ​ລັງ​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ຈິງ​ຈັງ, ແລະ​ໄດ້​ຫົວ​ຫນ້າ.
  
  
  "ທ່ານ Dawes," ເດັກຍິງເວົ້າໃນສຽງອ່ອນໆ, husky, ຍື່ນມືບາງໆ, ຮຽວຂອງນາງມາຫາຂ້າພະເຈົ້າ, "ຂ້າພະເຈົ້າ Suzanne Henley ໄດ້ສໍານຽງຍາກ - ພວກເຂົາເຈົ້າເອີ້ນວ່າ Mid-Atlantic, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າຈັບໄດ້ຫຼາຍ ນໍ້າສຽງອັງກິດທີ່ແຂງແຮງ, ນາງໄດ້ຢຸດໃນຂະນະທີ່ຜູ້ຮັບໃຊ້ບໍ່ໄດ້ອອກໄປ, ແລະຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ນັ່ງລົງ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນເພີ່ມສຽງດັງວ່າ: "ກະລຸນາເຂົ້າໃຈ, ຂ້ອຍບໍ່ຄຸ້ນເຄີຍກັບຜູ້ຊາຍ, ແຕ່ມີເລື່ອງທີ່ສໍາຄັນທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງປຶກສາຫາລື ກັບເຈົ້າ.
  
  
  "ດີ, ຫ້ອງຂອງຂ້ອຍຢູ່ຊັ້ນເທິງ," ຂ້ອຍແນະນໍາ. "ມັນຄວນຈະເປັນສ່ວນຕົວພຽງພໍຖ້າມັນບໍ່ລົບກວນເຈົ້າ."
  
  
  ນາງຕອບວ່າ “ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າເຈົ້າເປັນສຸພາບບຸລຸດ, ທ່ານເດວສ໌,” ນາງຕອບ. “ແມ່ນແລ້ວ, ທຸກຢ່າງຈະດີຢູ່ໃນຫ້ອງຂອງເຈົ້າ. ຂຶ້ນໄປຊັ້ນເທິງ ແລະຂ້ອຍຈະຕິດຕາມເຈົ້າໃນອີກສອງສາມນາທີ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບອກ​ເບີ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ເພື່ອ​ອອກ​ໄປ. ເມື່ອຜູ້ຮັບໃຊ້ກັບມາທີ່ໂຕະເພື່ອດຶງຕັ່ງນັ່ງຂອງຂ້ອຍຄືນ, ນາງໄດ້ຍື່ນມືໄປຫາຂ້ອຍແລະເວົ້າວ່າ, "ດີຫຼາຍທີ່ໄດ້ພົບເຈົ້າອີກ, ແລະຂ້ອຍຈະໂທຫາເຈົ້າຖ້າຂ້ອຍຢູ່ໃນລັດ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂຶ້ນໄປຊັ້ນເທິງຂອງຫ້ອງຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ສົງໄສວ່າເຫດການຫລ້າສຸດນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ. ສິບ​ຫຼື​ສິບ​ຫ້າ​ນາ​ທີ​ຜ່ານ​ໄປ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ມີ​ການ​ເຄາະ​ປະ​ຕູ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເປີດມັນແລະ Suzanne Henley ຍ່າງເຂົ້າໄປຢ່າງໄວວາ. ຂ້ອຍປິດແລະລັອກປະຕູ. ສໍາລັບສອງສາມວິນາທີທໍາອິດນາງເບິ່ງຄືວ່າເປັນປະສາດແລະງຸ່ມງ່າມ. ນາງ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ທົ່ວ​ຫ້ອງ​ຢ່າງ​ບໍ່​ຢຸດ​ຢັ້ງ, ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ອອກ​ນອກ​ປ່ອງຢ້ຽມ​ແລະ​ເຫັນ​ສະປາ​ທີ່​ມີ​ແສງ​ໄຟ​ໃນ​ຕອນ​ກາງຄືນ.
  
  
  "ໂອ້, ນັ້ນແມ່ນບ່ອນທີ່ຂ້ອຍເຮັດວຽກ," ນາງໄດ້ຮ້ອງອອກມາ. ນາງໄດ້ສັງເກດເຫັນກ້ອງສ່ອງທາງເທິງປ່ອງຢ້ຽມ, ເອົາພວກມັນຂຶ້ນແລະສຸມໃສ່ຕຶກອາຄານ. ນາງເວົ້າວ່າ, "ນີ້ມີທັດສະນະທີ່ດີຂອງສະປາ," ນາງເວົ້າວ່າ, ຫຼຸດກ້ອງສ່ອງທາງໄກຂອງນາງແລະຫັນກັບມາຫາຂ້ອຍ.
  
  
  “ນາງ Henley, ການສົນທະນານີ້ແມ່ນຫຍັງ
  
  
  
  
  
  ກ່ຽວ​ກັບ​ຫຍັງ? ແລະກະລຸນານັ່ງລົງ.
  
  
  ນາງໄດ້ນັ່ງລົງໃນຕັ່ງນັ່ງກົງກັນຂ້າມກັບຂ້ອຍ ແລະຄິດຊົ່ວໄລຍະໜຶ່ງກ່ອນທີ່ຈະເລີ່ມ. “ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຮູ້ວ່ານີ້ຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ, ທ່ານ Dawes, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນຂ່າວລືກ່ຽວກັບທ່ານຢູ່ສະປາ. ແລະຂ້ອຍເປັນຫ່ວງ. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ເຈົ້າແທ້ໆ, ແລະຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າເຈົ້າສົນໃຈຫຍັງກັບສະຖານທີ່ນີ້, ແຕ່... ຂ້ອຍຮູ້ສຶກບໍ່ຖືກກັບມັນ. ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າຂ້າພະເຈົ້າຈະບອກທ່ານ, ນັ້ນແມ່ນທັງຫມົດ. ນາງໄດ້ຢຸດແລະສັ່ນຫົວຂອງນາງຢ່າງສິ້ນຫວັງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເວົ້າຢ່າງອ່ອນໂຍນເທົ່າທີ່ສາມາດເຮັດໄດ້, "ເຈົ້າເຫັນ, ນາງ Henley, ຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈສິ່ງທີ່ເຈົ້າພະຍາຍາມບອກຂ້ອຍ."
  
  
  ນາງໄດ້ຫາຍໃຈເຂົ້າເລິກໆ ແລະສຸດທ້າຍໄດ້ເອື່ອຍກັບຄືນໄປບ່ອນຢູ່ໃນເກົ້າອີ້ຂອງນາງ. ນາງກ່າວວ່າ, "ຂ້ອຍຄວນອະທິບາຍວ່າຂ້ອຍເຮັດວຽກຢູ່ໃນສະປາເປັນເວລາຫຼາຍປີ. ຂ້ອຍເປັນນັກໂພຊະນາການຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ແຕ່ໄລຍະໜຶ່ງຂ້ອຍບໍ່ມັກບັນຍາກາດ. ເບິ່ງຄືວ່າ...ດີ...ຂີ້ຮ້າຍ.
  
  
  "ເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າຂີ້ຮ້າຍແນວໃດ?" - ຂ້າພະເຈົ້າ insisted.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ແທ້ໆ," ນາງເວົ້າ. “ມີ​ພຽງ​ແຕ່​ການ​ກະ​ຊິບ​ແລະ​ຄວາມ​ລັບ​ຫຼາຍ. ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ຄົນ​ມາ​ແລະ​ໄປ​ໃນ​ຕອນ​ກາງ​ຄືນ. ມີ​ຍາມ​ຢູ່​ທົ່ວ​ທຸກ​ແຫ່ງ, ແຕ່​ແຂກ​ບໍ່​ຮູ້. ແຂກຄິດວ່າພວກເຂົາເປັນພຽງພະນັກງານ. ແຕ່ພວກເຂົາເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ເບິ່ງງາມຫຼາຍ. ທັງກາງເວັນແລະກາງຄືນຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງກະຊິບແລະຂ້ອຍຈື່ຊື່ຂອງເຈົ້າ, Dawes. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເດົາ​ວ່າ​ມີ​ບັນ​ຫາ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຫ້າ​ຄົນ​ຮັກ​ສາ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ສະ​ປາ​ໃນ​ລົດ​ໃນ​ຕອນ​ບ່າຍ​ນີ້. ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ເຫັນພວກເຂົາໂດຍບັງເອີນ. ຄູ່ຜົວເມຍໄດ້ຮັບບາດເຈັບ. ແລະຂ້ອຍໄດ້ຍິນຊື່ຂອງເຈົ້າຖືກກ່າວເຖິງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂທ​ໄປ​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພົບ​ທ່ານ​ຢູ່​ທີ່​ນີ້. ນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນທີ່ຂ້ອຍມານີ້ສໍາລັບຄ່ໍາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ​ຜູ້​ຮັບ​ຜິດ​ຊອບ​ວ່າ​ທ່ານ Dawes ແມ່ນ​ໃຜ​ແລະ​ລາວ​ໄດ້​ຊີ້​ໄປ​ຫາ​ທ່ານ. ຂ້ອຍພຽງແຕ່ຢາກເຕືອນເຈົ້າໃຫ້ຢູ່ຫ່າງໆ."
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍຖາມນາງຕື່ມອີກ, ຄໍາຕອບຂອງນາງເບິ່ງຄືວ່າງ່າຍດາຍພຽງພໍ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຮຽນຮູ້ຫຍັງກ່ຽວກັບກໍລະນີນີ້, ເຖິງແມ່ນວ່າພວກເຮົາໄດ້ລົມກັນເປັນເວລາດົນນານ. ນາງສາມາດຢູ່ໃນລະດັບ, ຫຼືນາງສາມາດເປັນຜູ້ຫລອກລວງທີ່ຖືກສົ່ງເພື່ອພະຍາຍາມຂັດຂວາງຂ້ອຍຈາກການນອນຫລັບ.
  
  
  ມັນ​ເປັນ​ການ​ຊ້າ​ຫຼາຍ​ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ເວົ້າ​ຈົບ​ແລ້ວ​ນາງ​ກໍ​ເບິ່ງ​ໂມງ​ຂອງ​ນາງ​ຢ່າງ​ກະທັນຫັນ​ແລະ​ປາກ​ວ່າ, “ໂອ້, ຂ້ອຍ​ມີ​ບັນຫາ​ແທ້​ໃນ​ເວລາ​ນີ້. ເວລາທ່ຽງຄືນແລ້ວ. ການຫ້າມບໍ່ໃຫ້ພະນັກງານແມ່ນໄດ້ແກ່ຍາວມາ. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດກັບໄປບ່ອນນັ້ນຄືນນີ້. ພວກເຂົາຈະຮຽກຮ້ອງໃຫ້ມີຄໍາອະທິບາຍຢ່າງລະອຽດກ່ຽວກັບບ່ອນທີ່ຂ້ອຍຢູ່. ຂ້ອຍຈະຕ້ອງຊອກຫາບ່ອນພັກເຊົາ ແລະກັບມາໃນຕອນເຊົ້າ."
  
  
  ນາງໄດ້ຕີນຂອງນາງ, ຕື່ນເຕັ້ນຫຼາຍ, ແລະມຸ່ງຫນ້າໄປສູ່ປະຕູ. ນາງໄດ້ຢຸດເຄິ່ງທາງແລະ shuddered. "ຖ້າຜູ້ໃດຈາກສະປາເຫັນຂ້ອຍຢູ່ຖະຫນົນ, ພວກເຂົາຈະເອົາຂ້ອຍແລະຖາມຂ້ອຍ."
  
  
  "ສະຖານທີ່ນີ້ຄ້າຍຄືຄຸກ."
  
  
  ນາງຫົວຫົວ. "ແມ່ນແລ້ວ, ແນ່ນອນ, ນັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍພະຍາຍາມບອກເຈົ້າ."
  
  
  ນາງໄດ້ເປີດປະຕູແລະເລີ່ມອອກໄປ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈັບ​ມື​ຂອງ​ນາງ, ດຶງ​ນາງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ, ປິດ​ແລະ​ລັອກ​ປະ​ຕູ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ.
  
  
  "ຖ້າມັນເປັນອັນຕະລາຍສໍາລັບທ່ານ," ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ບາງທີເຈົ້າຄວນໃຊ້ເວລາກາງຄືນຢູ່ທີ່ນີ້. ເຈົ້າຈະປອດໄພ.
  
  
  ນາງໄດ້ເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງຄິດເປັນເວລາດົນນານ, ອາດຈະພິຈາລະນາຜົນສະທ້ອນທັງຫມົດຂອງການເຊື້ອເຊີນຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ມີ​ເຈດ​ຕະ​ນາ ulterior ສໍາ​ລັບ​ການ​ສະ​ເຫນີ​ນີ້​ນອກ​ຈາກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ຊ່ວຍ​ເຫຼືອ. ​ແຕ່​ຖ້າ​ມີ​ອັນ​ອື່ນ​ເກີດ​ຂຶ້ນ...
  
  
  "ເຈົ້າແນ່ໃຈບໍ່ວ່າອັນນີ້ຈະບໍ່ເຮັດໃຫ້ເຈົ້າບໍ່ສະດວກ?" ນາງຖາມ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຍັບຍັ້ງ. ມີສອງຕຽງດ່ຽວ, ດັ່ງທີ່ນາງສາມາດເຫັນໄດ້ຊັດເຈນ. "ເຈົ້າສາມາດເອົາຕຽງນອນຫນຶ່ງ," ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ແລະຂ້ອຍຈະຢຽດອອກອີກຂ້າງຫນຶ່ງຈົນກ່ວາຕອນເຊົ້າ." ທ່ານຈະປອດໄພຢ່າງສົມບູນ. ຂ້ອຍໝາຍເຖິງແບບທີ່ນາງຕ້ອງການ.
  
  
  “ຕົກລົງ,” ນາງເວົ້າຊ້າໆ, ຫົວຫົວຂອງນາງ.
  
  
  ນາງໄດ້ໄປຫ້ອງນ້ໍາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກວດ​ສອບ​ການ locks ສຸດ​ປະ​ຕູ​ແລະ​ປິດ​ໄຟ​ໃນ​ຫ້ອງ​. ແລ້ວ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ຖອດ​ເກີບ​ອອກ​ໄປ​ນອນ​ເທິງ​ຕຽງ​ໜຶ່ງ. ຫ້ອງ​ຍັງ​ມີ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ເນື່ອງ​ຈາກ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ຂອງ​ວົງ​ເດືອນ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຫິ​ມະ​ຂ້າງ​ນອກ​. ນາງໄດ້ກັບຄືນມາສອງສາມນາທີຕໍ່ມາ, ນຸ່ງເສື້ອພຽງແຕ່ slip. ໃນຂະນະທີ່ນາງຍ້າຍຈາກຫ້ອງນ້ໍາໄປຫາຕຽງນອນ, ຮ່າງກາຍຂອງນາງໄດ້ຖືກສະແດງຢູ່ໃນແສງສະຫວ່າງຈາກປ່ອງຢ້ຽມແລະຂ້ອຍສາມາດເຫັນໄດ້ວ່າບໍ່ມີຫຍັງອີກຂ້າງລຸ່ມຂອງນາງ.
  
  
  ນາງ​ນອນ​ລົງ​ໃນ​ຕຽງ​ນອນ​ແລະ​ດຶງ​ຜ້າ​ຫົ່ມ​ປົກ​ຕົນ​ເອງ​. "ສະບາຍດີ, ທ່ານ Dawes." ແລະຂໍຂອບໃຈ."
  
  
  “ສະບາຍດີ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ໄປນອນດຽວນີ້."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ລະ​ພາບ​ວ່າ​ເປັນ​ເວ​ລາ​ສັ້ນ​ຄວາມ​ຄິດ​ຂອງ​ຮ່າງ​ກາຍ​ທີ່​ສວຍ​ງາມ​ນີ້​ນອນ​ຢູ່​ໃກ້​ສະ​ນັ້ນ​ໄດ້​ລົບ​ກວນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈາກ​ການ​ນອນ. ແຕ່ນາງບໍ່ໄດ້ສະເໜີການເຊື້ອເຊີນ. ບໍ່ດົນຂ້ອຍກໍ່ນອນຫລັບ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຄິດ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນອນ​ດົນ​ນານ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ປຸກ​ໂດຍ​ການ​ຮ້ອງ​ໄຫ້​ອ່ອນ​ຈາກ​ຕຽງ​ນອນ​ຂອງ​ນາງ​.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນັ່ງ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ເອນ​ໄປ​ຫາ​ຕຽງ​ນອນ. “ສຸຊານ? ນາງເຮນລີ? ເຈົ້າສະບາຍດີບໍ?"
  
  
  ນາງຍັງສືບຕໍ່ຮ້ອງໄຫ້ຢ່າງງຽບໆ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າບາງທີນາງອາດຈະຝັນຮ້າຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ຫາ​ນາງ, ນັ່ງ​ຢູ່​ແຂບ​ຂອງ​ຕຽງ​ນອນ​ແລະ​ສັ່ນ​ບ່າ​ຂອງ​ນາງ​ຄ່ອຍໆ.
  
  
  “ບໍ່ເປັນຫຍັງ,” ຂ້ອຍກະຊິບ. "ຕື່ນຂຶ້ນມາ! ທຸກຢ່າງແມ່ນດີ. ເຈົ້າຝັນຮ້າຍ."
  
  
  ແຂນຂອງນາງລຸກຂຶ້ນຢ່າງກະທັນຫັນ, ຫໍ່ຄໍຂອງຂ້ອຍ ແລະດຶງຂ້ອຍໄປຫານາງຢ່າງຮີບດ່ວນ. ຕາ​ຂອງ​ນາງ​ຍັງ​ປິດ​ຢູ່, ແລະ​ນາງ​ເລີ່ມ​ເປັນ​ໄຂ້​ປົກ​ໜ້າ​ຂ້ອຍ​ດ້ວຍ​ການ​ຈູບ. "ຖືຂ້ອຍ. ຖືຂ້ອຍ! ຮັກຂ້ອຍ!"
  
  
  ມັນຍັງຍາກທີ່ຈະບອກໄດ້ວ່ານາງນອນຫລັບຫຼືນອນຢູ່, ແຕ່ມືຂອງນາງໄດ້ຍ້າຍໄປທີ່ຮ່າງກາຍຂອງຂ້ອຍ, ມືກັບກາງເກງຂອງຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ນາງສືບຕໍ່ຈູບຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖອດ​ເຄື່ອງ​ນຸ່ງ​ໄວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໄປ​ນອນ​ກັບ​ນາງ.
  
  
  "Suzanne," ຂ້ອຍຖາມອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, "ເຈົ້າຕື່ນບໍ?"
  
  
  “ຮັກຂ້ອຍ, ກະລຸນາ,” ນາງເວົ້າຊ້ຳ. ຂ້ອຍບັງຄັບນາງ.
  
  
  ນາງຕອບຄືກັບວ່ານາງໄດ້ກະກຽມຕົນເອງສໍາລັບການກະທໍາຂອງຄວາມຮັກ.
  
  
  
  
  
  
  ຕະຫຼອດຊີວິດຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ບໍ່ເຄີຍມີໂອກາດທີ່ຈະປະຕິບັດມັນມາກ່ອນ. ຄວາມອຶດຢາກຂອງນາງແມ່ນອັນໃຫຍ່ຫຼວງ ແລະມັນເຮັດໃຫ້ນາງປະສົບກັບຄວາມຕື່ນເຕັ້ນ erotic ອີກຄັ້ງຫນຶ່ງ ຈົນກ່ວາພວກເຮົາທັງສອງຫມົດໄປຈາກການ orgams ຊ້ໍາຊ້ອນ. ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍຮູ້ຈັກຜູ້ຍິງທີ່ຕອບສະ ໜອງ ເຕັມທີ່ດ້ວຍຄວາມຮູ້ສຶກ, ທຸກໆປະສາດຂອງລາວ. ອີກເທື່ອຫນຶ່ງແລະອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ຮ່າງກາຍຂອງນາງ thrashed wildly ສຸດຕຽງນອນ, ນາງໄດ້ຫັນຫົວຂອງນາງເພື່ອ muffle ສຽງຮ້ອງຂອງນາງເພື່ອບໍ່ໃຫ້ສຽງດັງໃນທົ່ວ chalet ໄດ້.
  
  
  ຈາກ​ນັ້ນ, ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ນອນ​ຢູ່​ໃກ້, ນາງ​ໄດ້​ເປີດ​ຕາ​ແລະ​ຍິ້ມ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. "ທໍາອິດ," ນາງເວົ້າອ່ອນໆ, "ຂ້ອຍຄິດວ່າມັນເປັນພຽງແຕ່ຄວາມຝັນ. ແຕ່ມັນບໍ່ແມ່ນຄວາມຝັນ, ແລະມັນກໍ່ດີກວ່າຫຼາຍ."
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍຕົກລົງ. "ມັນແມ່ນ."
  
  
  ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ເລີ່ມ​ກົ້ມ​ອອກ​ຈາກ​ນາງ, ຂ້ອຍ​ຮູ້ສຶກ​ວ່າ​ມື​ຂອງ​ນາງ​ແຕະ​ໃສ່​ຕົ້ນ​ຂາ​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຂ້ອຍ. ມີແຫວນຢູ່ໃນນິ້ວມືຂອງນາງແລະຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າມັນຂູດເນື້ອຫນັງຂອງຂ້ອຍເລັກນ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຮູ້​ສຶກ​ເຖິງ​ຮອຍ​ຂີດ​ຂ່ວນ, ແຕ່​ເກືອບ​ທັນ​ໃດ​ຄວາມ​ອົບ​ອຸ່ນ, ຄວາມ​ສະ​ດວກ​ສະ​ບາຍ​ໄດ້​ແຜ່​ຂະ​ຫຍາຍ​ໄປ​ທົ່ວ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຄວາມ​ຄິດ​ທຳ​ອິດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ວ່າ​ນີ້​ເປັນ​ພຽງ​ຜົນ​ກະ​ທົບ​ຂອງ​ການ​ຮັກ​ແພງ​ກັນ​ມາ​ດົນ​ນານ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ. ຄວາມ​ຈິງ​ໄດ້​ຕີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຊົ່ວ​ຄາວ​ຕໍ່​ມາ, ເມື່ອ​ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ​ດັ່ງ​ກ່າວ​ໄດ້​ພາ​ໃຫ້​ມີ​ອາ​ຫານ​ຫາຍ​ໃຈ​ຢ່າງ​ແຮງ. ມັນເກີດຂຶ້ນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ - ຂ້ອຍຖືກຢາເສບຕິດ. Suzanne Henley ສັກຢາບາງຊະນິດຈາກແຫວນຂອງນາງເຂົ້າໄປໃນຮ່າງກາຍຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ເວລານີ້ຂ້ອຍຮູ້ວ່າມັນເປັນຢາທີ່ມີປະສິດທິພາບທີ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຕ້ານທານໄດ້. ຄວາມມືດໜາແໜ້ນຂຶ້ນຢ່າງໄວວາ. ສະຫມອງຂອງຂ້ອຍແລ່ນເຂົ້າໄປໃນຊ່ອງຫວ່າງສີດໍາຢ່າງໄວວາ.
  
  
  ສິບເຈັດ
  
  
  ວິໄສທັດຂອງຂ້ອຍຖືກມົວໂດຍແສງສີຂາວທີ່ມືດມົວທີ່ສ່ອງໃສ່ຕາຂອງຂ້ອຍໂດຍກົງ. ຂ້ອຍຕ້ອງເສຍສະຕິເປັນເວລາດົນນານ. ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍເປັນອຳມະພາດ. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຍ້າຍແຂນ ຫຼືຂາຂອງຂ້ອຍໄດ້. ຄ່ອຍໆ, ໃນຂະນະທີ່ວິໄສທັດຂອງຂ້ອຍໄດ້ສະຫວ່າງ, ຂ້ອຍເຫັນວ່າຂ້ອຍຢູ່ໃນຫ້ອງສີຂາວທັງຫມົດ, ຄ້າຍຄືກັບໂຮງຫມໍ, ແລະວ່າແສງສະຫວ່າງທີ່ຕາບອດແມ່ນມາຈາກໂຄມໄຟທີ່ຕິດຕັ້ງຢູ່ໃນເພດານຂ້າງເທິງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍນອນຢູ່ເທິງຫຼັງຂອງຂ້ອຍ ແລະແຂນ ແລະຂາຂອງຂ້ອຍຖືກມັດດ້ວຍສາຍໜັງຢ່າງປອດໄພ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເປີດ​ປາກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ເທິງ​ຂອງ​ປອດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ແຕ່​ວ່າ​ມັນ​ພຽງ​ແຕ່​ອອກ​ສຽງ​ຫຍາບ​ຄາຍ​. ເຖິງວ່າຈະມີສິ່ງດັ່ງກ່າວ, ສຽງຂອງຂ້ອຍໄດ້ດຶງດູດຜູ້ຊາຍຂະຫນາດໃຫຍ່ສີ່ຄົນໃນເສື້ອກັນຫນາວສີຂາວທີ່ໃສ່ກັບລະບຽບຂອງໂຮງຫມໍແລະອ້ອມຮອບຂ້ອຍ. ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຍົກ​ເທິງ​ຕຽງ​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ຂຶ້ນ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ນັ່ງ​ຊື່.
  
  
  ຈາກຕໍາແຫນ່ງໃຫມ່ຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍສາມາດເຫັນສອງຄົນຢູ່ໃນຫ້ອງ, ນອກເຫນືອຈາກສີ່ "ລະບຽບຮຽບຮ້ອຍ." ຄົນໜຶ່ງແມ່ນເພື່ອນຂອງຂ້ອຍໃນຄືນທີ່ຜ່ານມາ. ດ້ວຍຜົມສີແດງທີ່ລຸກເປັນໄຟ, Suzanne Henley ເບິ່ງງາມໃນຊຸດພະຍາບານສີຂາວ ແລະເກີບສົ້ນຕໍ່າສີຂາວ. ອີກຜູ້ໜຶ່ງເປັນຜູ້ຊາຍຜົມສີເທົາ ອາຍຸຫົກສິບປີ, ນຸ່ງເສື້ອຄຸມສີຂາວ, ໂສ້ງສີຂາວ, ເກີບສີຂາວ ແລະຖົງມືສີຂາວ. ລາວນັ່ງຢູ່ໃນລົດເຂັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ໂດຍ​ສັນ​ຍານ​ວ່າ​ຕອນ​ນີ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ທີ່ Rejuvenation Health Spa ແລະ​ວ່າ​ຜູ້​ຊາຍ​ຜູ້​ນີ້​ແມ່ນ Dr. Frederic Bosch.
  
  
  ທ່ານໝໍໄດ້ດຶງລໍ້ເຂັນເຂົ້າໃກ້ຕຽງຂອງຂ້ອຍ ແລະ ຍິ້ມໃຫ້ຂ້ອຍເປັນນ້ຳກ້ອນ, ປາກບາງໆ. Suzanne Henley ໄດ້ເບິ່ງຂ້າພະເຈົ້າເປົ່າແລະຫັນຫນີໄປ.
  
  
  "ຍິນດີຕ້ອນຮັບກັບສະປາຂອງພວກເຮົາ," ທ່ານ ໝໍ ເວົ້າໃນສຽງທີ່ຮຸນແຮງດ້ວຍ ສຳ ນຽງເຍຍລະມັນ, "ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍຢ້ານວ່າການຢ້ຽມຢາມນີ້ຈະບໍ່ປັບປຸງສຸຂະພາບຂອງເຈົ້າ." ລາວໄດ້ຢຸດຊົ່ວຄາວແລະຫຼັງຈາກນັ້ນເພີ່ມ: Nick Carter."
  
  
  ການຮັບຮູ້ຂອງລາວກ່ຽວກັບຂ້ອຍເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍມີແຮງຈູງໃຈ, ແລະບາງຄັ້ງຂ້ອຍກໍ່ຕໍ່ສູ້ກັບຄວາມໄຮ້ປະໂຍດກັບພັນທະບັດທີ່ຍຶດແຫນ້ນຂ້ອຍ.
  
  
  ທ່ານໝໍໄດ້ໂບກມືຂອງລາວ. "ມັນບໍ່ມີປະໂຫຍດຫຍັງເລີຍທີ່ຈະຕໍ່ສູ້, ທ່ານ Carter." ເຈົ້າບໍ່ມີອຳນາດຢູ່ທີ່ນີ້. ນອກຈາກນັ້ນ, ເປັນຫຍັງເຈົ້າຈຶ່ງອົດກັ້ນບໍ່ອອກ ຖ້າເຈົ້າຢາກມາທີ່ນີ້ຫຼາຍ? »
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ຫັນ​ໜ້າ​ໃນ​ລໍ້​ຍູ້​ຂອງ​ລາວ​ແລະ​ສັ່ງ​ໃຫ້​ຜູ້​ຊ່ວຍ​ສີ່​ຄົນ​ໃສ່​ເສື້ອ​ຄຸມ​ສີ​ຂາວ​ພາ​ຂ້ອຍ​ໄປ​ຊັ້ນ​ເທິງ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍໄດ້ມ້ວນຂ້ອຍຢ່າງໄວວາ, ຍັງຜູກມັດກັບຕຽງ, ຂ້າມຫ້ອງໄປຫາລິຟໃຫຍ່ທີ່ປາກົດທັນທີເມື່ອຫນຶ່ງຂອງພວກເຂົາກົດປຸ່ມ. ເຂົາເຈົ້າໄດ້ຍູ້ຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນລິຟ ແລະພວກເຮົາຮ່ວມໂດຍ Suzanne Henley ແລະທ່ານຫມໍຢູ່ໃນລໍ້ເຫຼື່ອນຂອງລາວ. ບໍ່​ມີ​ໃຜ​ຕອບ​ເມື່ອ​ລິ​ຟ​ຂຶ້ນ​ຢ່າງ​ງຽບໆ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ປີນ​ຂຶ້ນ​ຫຼາຍ​ຊັ້ນ​ກ່ອນ​ລິ​ຟ​ຢຸດ, ປະ​ຕູ​ໄດ້​ເປີດ​ອອກ ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ນຳ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ທີ່​ເປີດ​ກວ້າງ​ໃຫຍ່.
  
  
  ຫລຽວເບິ່ງອ້ອມຫ້ອງ, ຂ້ອຍເຫັນວ່າມັນຂະໜາດຂອງຕຶກສີ່ຫຼ່ຽມມົນທົນ ແລະຖືກແກ້ວຈາກພື້ນຮອດເພດານທັງສີ່ດ້ານ. ພວກເຮົາຢູ່ເທິງສຸດຂອງສະປາ, ແລະນັບຕັ້ງແຕ່ການສ້າງຕັ້ງຢູ່ເທິງພູສູງ, ກໍາແພງແກ້ວມີວິວຂອງຮ່ອມພູເລິກໃນທຸກດ້ານ. ມັນ​ເປັນ​ຕາ​ທີ່​ຕື່ນ​ເຕັ້ນ, ໂດຍ​ສະ​ເພາະ​ແມ່ນ​ໃນ​ຕອນ​ກາງ​ເວັນ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ແສງ​ຕາ​ເວັນ​ໄດ້​ສ່ອງ​ໃສ່​ຫິ​ມະ.
  
  
  ​ແຕ່​ມີ​ພາບ​ທີ່​ໜ້າ​ປະ​ທັບ​ໃຈ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ - ​ເຄື່ອງ​ຄອມ​ພິວ​ເຕີ​ທີ່​ມີ​ສຽງ​ດັງ​ອັນ​ໃຫຍ່​ໂຕ​ຢູ່​ໃຈກາງ, ​ເອົາ​ພື້ນທີ່​ສ່ວນ​ຫຼາຍ​ຂຶ້ນ. ໄຟຂອງຄອມພິວເຕີກະພິບແລະກະພິບຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງ, ແລະເຄື່ອງໄດ້ເຮັດໃຫ້ມີສຽງ whirring ທີ່ງຽບສະຫງົບ. ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນ, ນັບຕັ້ງແຕ່ຫ້ອງໄດ້ຖືກປ້ອງກັນສຽງຢ່າງຊັດເຈນ, ມັນງຽບສະຫງົບ. ທ່ານໝໍເຮັດການເຄື່ອນໄຫວດ້ວຍມືຂອງລາວ, ແລະຜູ້ຊາຍສີ່ຄົນໄດ້ຍ້າຍຕຽງຂອງຂ້ອຍໄປໃກ້ກັບເຄື່ອງຈັກ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ຜູ້ຊາຍຄົນໜຶ່ງໄດ້ຫັນມືຈັບທີ່ຕີນຕຽງຂອງຂ້ອຍ, ແລະທັນທີທັນໃດຂ້ອຍນັ່ງຕັ້ງຊື່, ຍັງຖືກມັດຢູ່, ດ້ວຍການລຸກຂຶ້ນ ແລະຂາຂອງຂ້ອຍລົງ, ຄືກັບວ່າຂ້ອຍຢູ່ໃນຕັ່ງ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍສີ່ຄົນໄດ້ກັບຄືນໄປຫາລິຟແລະອອກຈາກພວກເຮົາໃນຂະນະທີ່ທ່ານຫມໍໂບກມືຂອງລາວອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  Suzanne Henley ຢືນຢູ່ໃກ້ໆ
  
  
  
  
  
  
  ລາວເປີດຄອມພີວເຕີ ແລະເລີ່ມຫັນ ແລະຫັນໜ້າປັດ ໃນຂະນະທີ່ທ່ານໝໍໄດ້ລໍ້ຕົນເອງຢູ່ໃນລົດເຂັນຂອງລາວ ຈົນກວ່າລາວຈະຢູ່ຕໍ່ໜ້າຂ້ອຍ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນ, ທ່ານ Carter," ລາວເວົ້າວ່າ, ໂບກມື, ຊີ້ໃສ່ຄອມພິວເຕີ, "ຄໍາຕອບທີ່ເຈົ້າກໍາລັງຊອກຫາ. ມີອໍານາດຢູ່ເບື້ອງຫຼັງສິ່ງທີ່ທ່ານເຄີຍເອີ້ນວ່າ "ກອງພົນຂ້າ". ນີ້ແມ່ນ, ແລະທ່ານຍັງບໍ່ເຂົ້າໃຈວ່າມັນຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ, ເຈົ້າ? »
  
  
  ລາວເວົ້າຖືກ. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າຄອມພິວເຕີແມ່ນຫຍັງ ແລະມັນເຮັດໃຫ້ເກີດວິກິດການໂລກໄດ້ແນວໃດ.
  
  
  "ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ໃຜ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ. "ທັງຫມົດນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ?"
  
  
  ທ່ານຫມໍຫັນຫນີຈາກຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍສັງເກດເຫັນຄັ້ງທໍາອິດວ່າລໍ້ເຫຼື່ອນຂອງລາວຖືກຂັບເຄື່ອນດ້ວຍເຄື່ອງຈັກຢ່າງສົມບູນ, ເບິ່ງຄືວ່າຖືກຄວບຄຸມໂດຍການຄວບຄຸມທີ່ລາວສາມາດດໍາເນີນການໄດ້ໂດຍບໍ່ຕ້ອງໃຊ້ແຮງງານຄູ່ມື. ລາວຫົວເຍາະເຍີ້ຍໃນຂະນະທີ່ລາວ whistle ຮອບຫ້ອງ. ແລ້ວ​ລາວ​ກໍ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ນັ່ງ.
  
  
  ລາວເວົ້າວ່າ, "ອະນຸຍາດໃຫ້ຂ້ອຍແນະນໍາຕົວເອງ," ລາວເວົ້າ, ປອມຕົວຈາກແອວ. “ຂ້ອຍແນະນຳຕົນເອງດ້ວຍຊື່ແທ້ຂອງຂ້ອຍ, ແລະບໍ່ແມ່ນຊື່ທີ່ທຸກຄົນຮູ້ຈັກຂ້ອຍ, ດຣ. ເຟຣດເດີຣິກ ບອຊ. ຊື່ນີ້ຈະຄຸ້ນເຄີຍກັບເຈົ້າ - ຂ້ອຍແມ່ນດຣ Felix von Alder. ຂ້າພະເຈົ້າເຫັນ eyebrows ຍົກຂຶ້ນມາ, ທ່ານ Carter. ເຈົ້າຮູ້ຈັກພັນລະຍາຂອງຂ້ອຍແລະລູກສາວສາມຄົນທີ່ສວຍງາມຂອງຂ້ອຍ. ແຕ່ນັ້ນເປັນພຽງສ່ວນນ້ອຍໆຂອງເລື່ອງ.”
  
  
  ລາວຢຸດຊົ່ວຄາວ ແລະເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງຕັ້ງຄຳຖາມ. “ກ່ອນທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຈະບອກທ່ານເລື່ອງຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ທ່ານ Carter, ຂ້າພະເຈົ້າຢາກໃຫ້ທ່ານເຂົ້າໃຈວ່າເປັນຫຍັງຂ້າພະເຈົ້າບອກທ່ານ. ເຈົ້າເຫັນ, ເຈົ້າຢູ່ໃນອໍານາດຂອງຂ້ອຍ - ທາງດ້ານຮ່າງກາຍ, ແລະໃນໄວໆນີ້ເຈົ້າຈະຢູ່ໃນອໍານາດຂອງຂ້ອຍຢ່າງສົມບູນ - ທາງດ້ານຮ່າງກາຍແລະຈິດໃຈ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮັບ​ປະ​ກັນ​ທ່ານ​, ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ສາ​ມາດ​ຢຸດ​ເຊົາ​ການ​ນີ້​, ແລະ​ໃນ​ໄວໆ​ນີ້​ທ່ານ​ຈະ​ເຫັນ​ນີ້​ສໍາ​ລັບ​ຕົວ​ທ່ານ​ເອງ​. ແຕ່ກ່ອນນັ້ນ, ຂ້ອຍຢາກໃຫ້ເຈົ້າໄດ້ຍິນສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນ. ເຈົ້າ, ກັບຜົນສໍາເລັດທີ່ຜ່ານມາຂອງເຈົ້າ, ເຫມາະສົມກັບເລື່ອງທີ່ງົດງາມທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງບອກ. ຂ້ອຍຢາກໃຫ້ເຈົ້າຢູ່ບ່ອນນີ້ຢ່າງມີຊີວິດໃນເວລານີ້ ເພາະເຈົ້າເປັນຄົນທີ່ສາມາດຮູ້ບຸນຄຸນແທ້ໆໃນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍເຮັດໄດ້. ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນ,” ລາວຫັນມານັ່ງຢູ່ຕັ່ງນັ່ງອີກ, “ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນ, ວຽກງານຂອງຂ້ອຍຈະຄືກັບການສ້າງຜົນງານອັນຍິ່ງໃຫຍ່, ດົນຕີປະສານສຽງທີ່ບໍ່ມີໃຜຊື່ນຊົມກັບດົນຕີທີ່ດີບໍ່ເຄີຍໄດ້ຍິນ, ຫຼືຮູບແຕ້ມທີ່ບໍ່ມີໃຜເຄີຍເຫັນ.” ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໃຈ?"
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ noded. ຄໍາອະທິບາຍອັນໃດ, ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ, ສໍາລັບຄວາມບ້າທີ່ປາກົດຂື້ນນີ້?
  
  
  ດຣ. ເຟລິກ ວອນ ແອວເດີ ນັ່ງຢູ່ໃນລົດເຂັນຂອງລາວຊົ່ວຄາວ ກ່ອນທີ່ຈະເງີຍໜ້າມາຫາຂ້ອຍເພື່ອລົມກັນ.
  
  
  ລາວເປັນນັກວິທະຍາສາດທີ່ເກັ່ງກ້າໃນເຢຍລະມັນ, ເຮັດວຽກໃຫ້ Adolf Hitler ເພື່ອຄວບຄຸມພຶດຕິກໍາຂອງມະນຸດ. ການທົດລອງຂອງ 30s ແລະ 40s ມີສ່ວນຮ່ວມພຽງແຕ່ສັດແລະແມ່ນ crude ຫຼາຍ, ການນໍາໃຊ້ສານເຄມີແລະເຕັກນິກການຜ່າຕັດເພື່ອປ່ຽນແປງແລະ manipulate ສະຫມອງ.
  
  
  "ຂ້ອຍປະສົບຄວາມສໍາເລັດບາງຢ່າງ," von Alder ເວົ້າດ້ວຍຄວາມພາກພູມໃຈ, "ເຖິງແມ່ນວ່າໃນເວລານັ້ນ. Der Fueher ຕົກແຕ່ງຂ້າພະເຈົ້າຫຼາຍຄັ້ງ.
  
  
  ຂ້ອຍພ້ອມທີ່ຈະກ້າວໄປສູ່ປະຊາຊົນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ມັນຊ້າເກີນໄປ - ສົງຄາມສິ້ນສຸດລົງ. ມີການໂຈມຕີຂອງພັນທະມິດຢູ່ເບີລິນ, ບ່ອນທີ່ຂ້ອຍເຮັດວຽກ ... - ລາວມິດງຽບແລະຖອດເສື້ອຄຸມສີຂາວຂອງລາວອອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ວ່າ​ມື​ຂອງ​ຖົງ​ມື​ສີ​ຂາວ​ຂອງ​ຕົນ​ແມ່ນ​ປອມ. ລາວຍ້າຍບ່າຂອງລາວແລະມືທັງສອງຕົກລົງກັບພື້ນ. "ຂ້ອຍສູນເສຍແຂນທັງສອງຂອງຂ້ອຍໃນການໂຈມຕີ."
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນບໍ່ດົນ, ລາວສືບຕໍ່, ສົງຄາມສິ້ນສຸດລົງ. ເມື່ອຊາວລັດເຊຍມາ Berlin, ພວກເຂົາຊອກຫາລາວເພາະວ່າພວກເຂົາຮູ້ກ່ຽວກັບການທົດລອງຂອງລາວ. ເມື່ອລາວຖືກພົບເຫັນ, ລາວໄດ້ຖືກນໍາໄປ USSR. ໃນຄວາມສັບສົນຂອງເວລາ, ຊາວເຢຍລະມັນຄິດວ່າລາວຕາຍແລ້ວ. ບໍ່​ມີ​ການ​ບັນ​ທຶກ​ການ​ສືບ​ຕໍ່​ມີ​ຢູ່​ຂອງ​ທ່ານ​ດ​ຣ Felix von Alder.
  
  
  ໃນມອດໂກ, ລາວໄດ້ສືບຕໍ່ວຽກງານຂອງລາວ, ແຕ່ລາວມີຂະບວນການໄຟຟ້າທີ່ສັບສົນຫຼາຍໃນການກໍາຈັດຂອງລາວ. ຊາວລັດເຊຍສ້າງແຂນແລະມືປອມສໍາລັບລາວ, ແລະລາວປະສົບຜົນສໍາເລັດທີ່ງົດງາມ.
  
  
  ທ່ານກ່າວຕື່ມວ່າ, "ແຕ່ຊາວຣັດເຊຍ," ບໍ່ເຄີຍຢຸດທີ່ຈະສົງໃສຂ້ອຍ." ລາວ​ຢຸດ​ອີກ​ເທື່ອ​ໜຶ່ງ ແລະ​ຍ້າຍ​ສະ​ໂພກ​ໄປ​ໃສ່​ບ່ອນ​ນັ່ງ​ລໍ້​ຍູ້. ຂາທັງສອງ, ທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນໃນປັດຈຸບັນແມ່ນປອມ, ລົ້ມລົງກັບພື້ນ.
  
  
  “ພວກ​ເຂົາ​ຕັດ​ຂາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສະ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຫນີ. ພວກເຂົາຮູ້ວ່າຂ້ອຍເປັນສັດຕູຂອງພວກເຂົາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຄີຍ​ເຊື່ອ​ໃນ​ການ​ດີກ​ວ່າ​ຂອງ​ປະ​ຊາ​ຊົນ​ເຢຍ​ລະ​ມັນ. ວຽກງານທັງໝົດຂອງຂ້ອຍແມ່ນເພື່ອຊ່ວຍໃຫ້ລັດເຢຍລະມັນປົກຄອງໂລກ - ແລະຕອນນີ້ຂ້ອຍໄດ້ປັບປຸງວິທີການຂອງຂ້ອຍຢ່າງສົມບູນ, ຄວາມຝັນຂອງຂ້ອຍຈະເປັນຈິງ.
  
  
  "ແຕ່ກັບໄປຫາຊາວລັດເຊຍ - ພວກເຂົາໄດ້ຄົ້ນຄວ້າປະຫວັດສາດຂອງ Reich ທີສາມແລະຄົ້ນພົບຄວາມອຸທິດຕົນສ່ວນຕົວຂອງຂ້ອຍຕໍ່ Hitler. ແຕ່ນັ້ນບໍ່ໄດ້ຢຸດພວກເຂົາຈາກການໃຊ້ຄວາມຮູ້ທາງວິທະຍາສາດຂອງຂ້ອຍ. ພວກເຂົາເຊື່ອວ່າຂ້ອຍໃກ້ຈະປະສົບຜົນສຳເລັດໃນການທົດລອງຂອງຂ້ອຍ. ສະນັ້ນ ພວກ​ເຂົາ​ຈຶ່ງ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ຢູ່​ໂດດ​ດ່ຽວ; ຂ້ອຍບໍ່ມີຫຍັງນອກເໜືອໄປຈາກວຽກຂອງຂ້ອຍ.”
  
  
  Von Alder ນັ່ງຢູ່ເທິງຕັ່ງຂອງລາວຢູ່ຕໍ່ຫນ້າຂ້ອຍ, ເນື້ອຕົວຂອງລາວບໍ່ມີແຂນແລະຂາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເຫັນ​ວ່າ​ລາວ​ໄດ້​ຮັບ​ຄວາມ​ກຽດ​ຊັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຕົກ​ໃຈ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ເຂົາ. ລາວຫົວຂວັນຢ່າງຂົມຂື່ນ ແລະ, ໃຊ້ກ້າມຊີ້ນຫຼັງຂອງລາວ, ສົ່ງລໍ້ເຂັນ zigzag ໄປທົ່ວຫ້ອງ ແລະກັບມາຫາຂ້ອຍ, ພິສູດວ່າເຖິງແມ່ນວ່າຕອນນີ້ລາວຢູ່ໄກຈາກຄວາມສິ້ນຫວັງ.
  
  
  ການຢຸດເຊົາອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ລາວໄດ້ສືບຕໍ່ເລື່ອງລາວ. ໃນລັດເຊຍ, ໃນທີ່ສຸດລາວໄດ້ພັດທະນາທິດສະດີການຄຸ້ມຄອງຄົນຢ່າງປະສົບຜົນສໍາເລັດ, ນັບຕັ້ງແຕ່ນັ້ນມາສອງການພັດທະນາໃຫມ່ໄດ້ຖືກນໍາສະເຫນີສູ່ໂລກ - ຄອມພິວເຕີແລະ transistors ຂະຫນາດນ້ອຍ.
  
  
  "ເມື່ອຂ້ອຍຄົ້ນພົບສອງອົງປະກອບນີ້," von Alder ບອກຂ້ອຍວ່າ, "ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຂ້ອຍມີສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການ. ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ຄອມພິວເຕີແມ່ນພຽງແຕ່ສະຫມອງກົນຈັກທີ່ສາມາດຖືກດໍາເນີນໂຄງການເພື່ອເຮັດສິ່ງທີ່
  
  
  
  
  
  
  ທຸກຄັ້ງທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການ - ສະໝອງນອກຮ່າງກາຍ. ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ວ່າໂດຍການວາງ transistor ຂະຫນາດນ້ອຍຢູ່ໃນສະຫມອງຂອງມະນຸດ, ຂ້າພະເຈົ້າສາມາດສົ່ງຄໍາສັ່ງຈາກຄອມພິວເຕີໄປຫາ transistor ໄດ້. ຫົວຂໍ້ຂອງຂ້ອຍຈະຢູ່ພາຍໃຕ້ການຄວບຄຸມຢ່າງແທ້ຈິງຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  ແຕ່ລາວຍັງມີບັນຫາ: ລາວບໍ່ຮູ້ວິທີໃສ່ transistor, ແມ່ນແຕ່ transistor mirror-dot, ເຂົ້າໄປໃນສະຫມອງຂອງມະນຸດ. ລາວສືບຕໍ່ທົດລອງໂດຍບໍ່ເຄີຍເປີດເຜີຍທິດສະດີຂອງລາວຕໍ່ຊາວລັດເຊຍ.
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​, ນັກ​ວິ​ທະ​ຍາ​ສາດ​ຈີນ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ໄປ​ຢ້ຽມ​ຢາມ​ກູ​ໂກ​ເພື່ອ​ແລກ​ປ່ຽນ​ຂໍ້​ມູນ​ຂ່າວ​ສານ​. Von Alder ຕັດສິນໃຈປ່ຽນຂ້າງ. ມັນເບິ່ງຄືວ່າຄົນຈີນບໍ່ຮູ້ຫຍັງກ່ຽວກັບພື້ນຖານທາງດ້ານການເມືອງຂອງລາວແລະລາວຈະຖືກປະຕິບັດດີຂຶ້ນ. ລາວກາຍເປັນເພື່ອນກັບນັກຟິສິກຈີນແລະຜ່ານລາວໄດ້ຖືກລັກລອບອອກຈາກລັດເຊຍ. ມັນງ່າຍ. ແຂນ ແລະຂາທຽມຂອງທ້າວ Von Alders ໄດ້ຖືກຖອດອອກ ແລະລາວຖືກວາງໄວ້ຢູ່ລຸ່ມສຸດຂອງກະຕ່າເຄື່ອງມືວິທະຍາສາດທີ່ກຳລັງຖືກສົ່ງໄປປັກກິ່ງ.
  
  
  "ເມື່ອຂ້ອຍຢູ່ໃນປະເທດຈີນ," von Alder ເວົ້າຕໍ່ໄປວ່າ, "ຂ້ອຍພົບວິທີແກ້ໄຂ. ມັນງ່າຍດາຍເຮັດໃຫ້ປະລາດ. ເຈົ້າເດົາໄດ້ບໍ? »
  
  
  ກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະເວົ້າຫຍັງ, ລາວຕອບຕົວເອງວ່າ: "ຝັງເຂັມ."
  
  
  ລາວສືບຕໍ່ເລົ່າເລື່ອງລາວດ້ວຍລົມຫາຍໃຈທີ່ບ້າໆ. ໂດຍໃຊ້ສິລະປະການຝັງເຂັມທາງດ້ານການແພດບູຮານຂອງຈີນ, ລາວສາມາດຝັງຕົວ transistor microdot ໃນສະຫມອງຂອງມະນຸດໄດ້. transistor ໄດ້ຖືກຂັບເຄື່ອນໂດຍຄອມພິວເຕີ, ແລະ von Alders ໄດ້ຄວບຄຸມບຸກຄົນຢ່າງສົມບູນ.
  
  
  ໃນລັດເຊຍ, von Alder ຮັກສາການຄົ້ນພົບຂອງລາວເປັນຄວາມລັບ. ​ເມື່ອ​ໂອກາດ​ໄດ້​ນຳ​ສະ​ເໜີ​ຕົວ​ເອງ, ​ເພິ່ນ​ໄດ້​ປູກ​ເຄື່ອງ​ຖ່າຍ​ທອດ​ໄມ​ໂຄຣ​ດອດ​ໃສ່​ສະໝອງ​ຂອງ​ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ພັກ​ກອມ​ມູນິດ​ທີ່​ເມົາ​ມົວ, ​ເປັນ​ສະມາຊິກ​ລັດຖະສະພາ​ສູງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນລາວໄດ້ເປີດໃຊ້ transistor ໂດຍໃຊ້ຄອມພິວເຕີທີ່ຕັ້ງໄວ້ກ່ອນໂຄງການ, ແລະຈີນໄດ້ຊ່ວຍ von Alder ຫນີໄປສະວິດເຊີແລນ.
  
  
  "ໂຊກບໍ່ດີ," von Alder ຖອນຫາຍໃຈແບບເຍາະເຍີ້ຍ, "ຊາວຈີນທີ່ທຸກຍາກໄດ້ຖືກຂ້າຕາຍໃນຂະນະທີ່ກັບຄືນໄປບ້ານເກີດຂອງລາວ."
  
  
  ທັນທີທີ່ລາວມາຮອດສະວິດເຊີແລນ, von Alder ໄດ້ຕິດຕໍ່ກັບພັນລະຍາຂອງລາວ. ລາວບໍ່ຮູ້ວ່ານາງໄດ້ເກີດລູກສາວຂອງພວກເຂົາບໍ່ດົນຫລັງຈາກຊາວລັດເຊຍໄດ້ເອົາ von Alder ໄປ. Ursula ສືບຕໍ່ຮັກສາຕົວຕົນຂອງຜົວຂອງນາງເປັນຄວາມລັບເນື່ອງຈາກການພົວພັນກັບ Hitler, ແຕ່ນາງໄດ້ສະຫນອງທຶນໃຫ້ລາວເພື່ອເປີດສະປາ. ຄອບຄົວຂອງລາວບໍ່ຮູ້ເຖິງການທົດລອງຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງຂອງລາວ, ແລະລູກສາວຂອງລາວບໍ່ເຄີຍສົງໃສວ່າ "Dr. Bosch” ເປັນພໍ່ຂອງພວກເຂົາ.
  
  
  ຣີສອດຈະເລີນຮຸ່ງເຮືອງ, ດຶງດູດລູກຄ້າທີ່ຮັ່ງມີ ແລະ ມີອິດທິພົນຈາກທົ່ວໂລກ. Von Alder ໄດ້ໃຊ້ເວລາຫຼາຍປີໃນການກໍ່ສ້າງກອງການລອບສັງຫານຂອງລາວໂດຍການຝັງ transistor microdot ເຂົ້າໄປໃນສະຫມອງຂອງຄົນເຈັບທີ່ເລືອກຢ່າງລະມັດລະວັງຢູ່ໃນຄລີນິກ. ເມື່ອທ່ານຫມໍກຽມພ້ອມ, ລາວພຽງແຕ່ເປີດໃຊ້ຫຸ່ນຍົນຂອງມະນຸດຜ່ານຄອມພິວເຕີ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ມິດງຽບໃນລະຫວ່າງການບັນຍາຍອັນຍາວນານຂອງລາວ, ສ່ວນຫນຶ່ງແມ່ນຍ້ອນ von Alder ເວົ້າບໍ່ຢຸດ, ແລະສ່ວນຫນຶ່ງແມ່ນຍ້ອນເລື່ອງລາວທີ່ບໍ່ຫນ້າເຊື່ອເກີນໄປທີ່ຈະສະແດງຄວາມຄິດເຫັນ. ລາວມີຄວາມໂກດແຄ້ນຢ່າງຈະແຈ້ງ, ແຕ່ໄດ້ພິສູດຢ່າງໄວວາວ່າລາວບໍ່ແມ່ນຄົນໂງ່.
  
  
  ຄືກັບວ່າອ່ານຄວາມຄິດຂອງຂ້ອຍ, ລາວ snapped: "ເຈົ້າບໍ່ເຊື່ອຂ້ອຍ. ເຈົ້າຄິດວ່າເຈົ້າກຳລັງຟັງສຽງປ່າຂອງຊາຍເຖົ້າຄົນໜຶ່ງບ້າ.
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ຫາ​ຄອມ​ພິວ​ເຕີ​ຂະໜາດ​ໃຫຍ່​ແລະ​ເວົ້າ​ວ່າ, “ຟັງ, ທ່ານ Carter. ຟັງຢ່າງລະມັດລະວັງ.” ລາວໄດ້ເລື່ອນໄປຫາ Suzanne Henley, ຜູ້ທີ່ກົດປຸ່ມ, ໃນທັນໃດນັ້ນສຽງຂອງປະທານາທິບໍດີສະຫະລັດກໍເຕັມຫ້ອງ, ລາວກໍາລັງປຶກສາຫາລືກ່ຽວກັບການເພີ່ມຂື້ນຂອງການຄ້າກັບຣັດເຊຍແລະຈີນ, ໃນຂະນະທີ່ສຽງຂອງລາວຍັງສືບຕໍ່, ສຽງດັງຂອງ von Alder. ເກືອບຈົມນ້ຳມັນອອກ.
  
  
  ທ່ານ von Alder ກ່າວວ່າ "transistors ບໍ່ພຽງແຕ່ສົ່ງຄໍາສັ່ງຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ພວກເຂົາຍັງເຮັດຫນ້າທີ່ເປັນຜູ້ຮັບ. ຂ້ອຍໄດ້ຍິນການສົນທະນາທີ່ເກີດຂຶ້ນທົ່ວໂລກ. ດຽວນີ້ເຈົ້າໄດ້ຍິນປະທານາທິບໍດີຂອງເຈົ້າເວົ້າຜ່ານ transistor ເຂົ້າໄປໃນສະ ໝອງ ຂອງເຈົ້າ ໜ້າ ທີ່ລະດັບສູງຂອງກະຊວງການຕ່າງປະເທດຂອງເຈົ້າ. ພວກເຂົາຢູ່ໃນກອງປະຊຸມຄະນະລັດຖະບານ."
  
  
  Von Alder ໃຫ້ສັນຍານກັບ Suzanne ແລະນາງກົດປຸ່ມສອງສາມປຸ່ມ. ການ​ສົນ​ທະ​ນາ​ຈາກ​ລັດ​ເຊຍ​, ຈີນ​, ປະ​ເທດ​ອັງ​ກິດ​ເຕັມ​ຫ້ອງ​ຫນຶ່ງ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​.
  
  
  ດຽວນີ້ຂ້ອຍຮູ້ວິທີທີ່ von Alder ເບິ່ງທຸກການກະ ທຳ ຂອງຂ້ອຍ, ເອົາຊະນະຂ້ອຍໃນທຸກທິດທາງ. ລາວຕ້ອງມີເຄື່ອງສົ່ງສັນຍານໃນສະຫມອງຂອງຕົວແທນ Z1 ແລະ Verblen ແລະອາດຈະເປັນພະນັກງານ AX ອື່ນໆ.
  
  
  “ບໍ່ມີໃຜສາມາດຢຸດຂ້ອຍໄດ້,” von Alder ໂອ້ອວດ. “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັດ​ຕັ້ງ​ການ​ຄາດ​ຕະ​ກໍາ​ການ​ຂ້າ​ຕົວ​ຕາຍ​ເຫຼົ່າ​ນີ້​ເພື່ອ​ວ່າ​ຈະ​ບໍ່​ມີ​ຄໍາ​ຖາມ​ທີ່​ເຫຼືອ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມາ​ກັບ​ການ​ຄາດ​ຕະ​ກໍາ​ຂະ​ຫນາດ​ໃຫຍ່. ເມື່ອຂ້ອຍຂົ່ມຂູ່ດຽວນີ້, ພວກເຂົາຈະເຊື່ອຂ້ອຍ. ແລະເຮັດຕາມທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການ."
  
  
  ຕາຂອງລາວເປັນປະກາຍ, ທ່ານຫມໍໄດ້ລໍ້ຍູ້ລໍ້ຍູ້ເພື່ອໃຫ້ໃບຫນ້າຂອງພວກເຮົາຢູ່ຫ່າງກັນພຽງແຕ່ສອງສາມນິ້ວ. “ດຽວນີ້ພວກເຮົາຈະປຶກສາຫາລືກ່ຽວກັບອະນາຄົດຂອງເຈົ້າ, ທ່ານ Carter. ໃນຂະນະທີ່ເຈົ້າເສຍສະຕິ, ຂ້ອຍໄດ້ໃສ່ເຄື່ອງ transistor ເຂົ້າໄປໃນສະຫມອງຂອງເຈົ້າ. ໃນເວລານີ້, ຜູ້ຊ່ວຍຂອງຂ້ອຍ,” ລາວຫົວຫົວກັບ Suzanne, “ຈະເປີດໃຊ້ມັນ. ຈາກ​ນີ້​ໄປ, ເຈົ້າ​ຈະ​ຢູ່​ໃນ​ຄວາມ​ເມດ​ຕາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ສິ້ນ​ເຊີງ, ເຊື່ອ​ຟັງ​ເທບ​ໂປຣ​ແກຣມ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ວາງ​ໄວ້​ໃນ​ຄອມ​ພິວ​ເຕີ.”
  
  
  ວອນ ແອວເດີ ນັ່ງເບິ່ງໜ້າຂ້ອຍຊົ່ວໄລຍະໜຶ່ງ. ລາວມີຄວາມສຸກກັບຄວາມສິ້ນຫວັງຂອງຂ້ອຍຢ່າງຈະແຈ້ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ຈັກ​ພະ​ລັງ​ງານ​ຂອງ​ມັນ​ເກີນ​ໄປ ແລະ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ເຫື່ອ​ອອກ​ທົ່ວ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ວອນ ແອລເດີ ຫັນໜີຈາກຂ້ອຍ ແລະຫົວຫົວໃສ່ສາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຕົວ​ເອງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ມື​ຂອງ​ນາງ​ເອື້ອມ​ສໍາ​ລັບ​ປຸ່ມ​ໃນ​ຄອມ​ພິວ​ເຕີ. ນາງໄດ້ແຕະປຸ່ມ. ແສງໄຟຊຸດໜຶ່ງກະພິບຂຶ້ນ ແລະລົດກໍ່ເລີ່ມດັງຫຼາຍຂຶ້ນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລໍຖ້າຢ່າງເຄັ່ງຄັດ, ບໍ່ຮູ້ວ່າຈະຄາດຫວັງຫຍັງ. ຂ້ອຍຈະຜ່ານບໍ? ຂ້ອຍຈະສູນເສຍຄວາມຊົງຈຳທັງໝົດຂອງຂ້ອຍ
  
  
  
  
  
  ຂອງອະດີດ? ຈະເກີດຫຍັງຂຶ້ນ? ບໍ່ດົນດອກໄຟກໍຢຸດກະພິບ.
  
  
  "ໂທນຊິສເຕີຂອງ Nick Carter ໄດ້ຖືກເປີດໃຊ້ແລ້ວ, ທ່ານດຣ von Alder," ເດັກຍິງເວົ້າຢ່າງເຢັນ. "ຫນ້າທີ່ແມ່ນສົມບູນແບບ."
  
  
  ຂ້ອຍນັ່ງ motionless ໃນຕັ່ງ. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ສຶກຫຍັງເລີຍ - ສະໝອງຂອງຂ້ອຍເຮັດວຽກຢ່າງຈະແຈ້ງຄືເກົ່າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ມີ​ຫຍັງ​ເກີດ​ຂຶ້ນ, ແຕ່​ແນ່​ນອນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຢູ່​ພາຍ​ໃຕ້​ການ​ຄວບ​ຄຸມ​ຂອງ Von Alder. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມເຮັດຫນ້າກາກທີ່ແຂງຂອງໃບຫນ້າຂອງຂ້າພະເຈົ້າເພື່ອວ່າລາວຈະບໍ່ກວດພົບຫຍັງ.
  
  
  ປາກົດຂື້ນວ່າ Von Alder ຄິດວ່າການປະຕິບັດງານແມ່ນປະສົບຜົນສໍາເລັດ. ລາວ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຂ້ອຍ​ເກືອບ​ບໍ່​ໄດ້​ເລີຍ ແລະ​ຍ່າງ​ອ້ອມ​ຫ້ອງ​ຢ່າງ​ຕື່ນ​ເຕັ້ນ, ເວົ້າ​ກັບ​ຕົວ​ເອງ. “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບັນ​ລຸ​ຜົນ​ສໍາ​ເລັດ​! ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​! »
  
  
  ລາວ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຫາ​ຊູ​ຊານ​ແລະ​ເວົ້າ​ເກືອບ​ດູ​ຖູກ​ວ່າ: “ຂໍ​ໃຫ້​ລາວ​ໄປ.”
  
  
  ເດັກ​ຍິງ​ໄດ້​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ ແລະ​ເລີ່ມ​ພວນ​ສາຍ​ທີ່​ຈັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ຫນ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ກໍ​ລະ​ນີ​ທີ່​ນາງ​ໄດ້​ເຫັນ​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ທີ່​ຈະ​ແຈ້ງ​ໃຫ້​ນາງ, ແຕ່​ວ່າ​ນາງ​ບໍ່​ໄດ້​ແມ້​ແຕ່​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ສຸດ​ທ້າຍ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ອິດ​ສະ​ຫຼະ, ນາງ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຄອມ​ພິວ​ເຕີ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຮູ້ວ່າຈະເຮັດແນວໃດໃນເວລານັ້ນ, ສະນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ນັ່ງຢູ່ທີ່ນັ້ນໃນຂະນະທີ່ von Alder ສືບຕໍ່ຟ້າວກັບຄືນໄປບ່ອນ, rambling ກ່ຽວກັບແຜນການຂອງລາວ.
  
  
  ທັນໃດນັ້ນ, ໃນທ່າມກາງຄົນທີ່ເປັນພະຍາດເບົາຫວານ, ລາວມິດງຽບ ແລະຟ້າວແລ່ນມາຫາຂ້ອຍໃນລົດເຂັນຂອງລາວ, ເສັ້ນປະສາດເທິງໃບໜ້າຂອງລາວກໍ່ບິດບ້ຽວໂດຍບໍ່ສາມາດຄວບຄຸມໄດ້.
  
  
  ເກືອບ​ຕອນ​ດຽວ​ກັນ, ຊູ​ຊານ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ໃສ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ວ່າ: “ເບິ່ງ, Nick! ລາວຮູ້ວ່າເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຖືກຄວບຄຸມ. ລາວຮູ້! ລາວເຫັນຕາຂອງເຈົ້າ! »
  
  
  ຄຳເຕືອນຂອງນາງມາທັນເວລາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂດດ​ຈາກ​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ນັ່ງ​ຢູ່​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ລໍ້​ຍູ້​ຂອງ Von Alder ມາ crashed ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຫັນ​ວ່າ​ຊ້າ​ເກີນ​ໄປ​ທີ່​ກະ​ເປົ໋າ​ສອງ​ອັນ​ຕິດ​ອອກ​ມາ​ຈາກ​ບ່ອນ​ວາງ​ແຂນ​ຂອງ​ຄົນ​ລໍ້​ຍູ້. ຖັງນໍ້າໜຶ່ງໄດ້ຈູດແປວໄຟອັນໜຶ່ງ, ໃນຂະນະທີ່ກະແສອາຍແກັສທີ່ຕາບອດອອກມາຈາກອີກໜ່ວຍໜຶ່ງ. ຖ້າ​ຂ້ອຍ​ບໍ່​ໄດ້​ເຕັ້ນ​ໄປ​ໃນ​ເວລາ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ເຮັດ ຂ້ອຍ​ກໍ​ຈະ​ໄໝ້​ເປັນ​ຂີ້ເຖົ່າ. ເຖິງວ່າຈະມີສິ່ງນີ້, ບາງສ່ວນຂອງບ່າຊ້າຍແລະແຂນຂອງຂ້ອຍຖືກໄຟໄຫມ້ຢ່າງຮຸນແຮງ, ແລະຂ້ອຍຕາບອດເຄິ່ງຫນຶ່ງໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຫລີກໄປທາງຫນຶ່ງ.
  
  
  ວອນ ແອວເດີ ຫັນລົດເຂັນໄປມາຢ່າງໂກດແຄ້ນ ແລະຟ້າວແລ່ນມາຫາຂ້ອຍອີກ, ປາກເປື່ອຍທັງສອງກະບອງເປວໄຟທີ່ຕາຍແລ້ວ ແລະແກ໊ສທີ່ດັງຂຶ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ, ບິດ​ແລະ​ຫັນ​ໄປ​ທົ່ວ​ຫ້ອງ​ດັ່ງ​ກ່າວ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ລາວ​ໄດ້​ຍູ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ລໍ້​ຍູ້. ຫລັງ​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ຖືກ​ໄຟ​ໄໝ້​ອີກ​ເທື່ອ​ໜຶ່ງ ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ໜີ​ຈາກ​ລາວ​ໄດ້ ເພາະ​ເທື່ອ​ນີ້​ລາວ​ເຄື່ອນ​ໄປ​ໄວ​ເກີນ​ໄປ. ຂ້ອຍໃກ້ຈະໝົດແຮງແລ້ວ, ແຕ່ກ່ອນທີ່ລາວຈະຫັນຕັ່ງນັ່ງອີກ, ຂ້ອຍຟ້າວແລ່ນຕາມລາວໄປ.
  
  
  ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ລາວ​ກຳ​ລັງ​ໝຸນ​ຕັ່ງ​ນັ່ງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກະ​ໂດດ​ເທິງ​ຫຼັງ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ກອດ​ຄໍ​ລາວ. ລໍ້​ຍູ້​ຍັງ​ແລ່ນ​ໄປ​ໜ້າ, ດຶງ​ຂ້ອຍ​ໄປ​ນຳ. ດ້ວຍມືທີ່ບໍ່ເສຍຄ່າຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍໄດ້ຂຸດນິ້ວມືຂອງຂ້ອຍເລິກເຂົ້າໄປໃນຄໍຂອງ von Alder ຈົນກ່ວາຂ້ອຍໄປຫາເສັ້ນປະສາດທີ່ຂ້ອຍກໍາລັງຊອກຫາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃຊ້​ຄວາມ​ກົດ​ດັນ​ແລະ​ຊົ່ວ​ຄາວ​ເປັນ​ອໍາ​ມະ​ພາດ​ເຂົາ. ໃນປັດຈຸບັນລາວບໍ່ສາມາດເຄື່ອນທີ່, ແມ້ແຕ່ກ້າມເນື້ອ, ເພື່ອພະຍາຍາມຊ້າລົງລົດຂອງລາວ. ໂດຍໃຊ້ນ້ຳໜັກທັງໝົດຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍໄດ້ຫັນລໍ້ຍູ້ໄວ ແລະ ແນມມັນຊື່ໆໃສ່ຝາແກ້ວ.
  
  
  ລໍ້ເຫຼື່ອນໄດ້ແລ່ນໄປຫາເປົ້າໝາຍຂອງມັນດ້ວຍຄວາມໄວເຕັມທີ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ເບິ່ງ​ກຳ​ແພງ​ໃກ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້ໆ​ຈົນ​ກວ່າ, ເມື່ອ​ລົດ​ເຂັນ​ໄດ້​ຕຳ​ແກ້ວ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ. ເກົ້າອີ້ທີ່ບັນຈຸຮ່າງກາຍຂອງ von Alder ໄດ້ຕີກັບແກ້ວແລະໄດ້ຫຼຸດລົງຫົວ heels ເຂົ້າໄປໃນຮ່ອມພູຂ້າງລຸ່ມນີ້.
  
  
  Suzanne Henley ຟ້າວແລ່ນມາຊ່ວຍຂ້ອຍ. ຂ້ອຍເບິ່ງນາງ. "ເຈົ້າຊ່ວຍຂ້ອຍ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?"
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ນາງຕອບ, ຍຶດຕິດກັບຂ້ອຍ. "ຂ້ອຍຈະອະທິບາຍມັນຕໍ່ມາ."
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ສອງ​ຄົນ​ໄດ້​ຢືນ​ຢູ່​ທີ່​ແຂບ​ຂອງ​ຫ້ອງ​ຢ່າງ​ງຽບໆ, ເບິ່ງ​ໄປ​ໃນ​ເຫວເລິກ​ທາງ​ລຸ່ມ. ຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ຫຼາຍຮ້ອຍຕີນຂ້າງລຸ່ມ, ຮ່າງກາຍຂອງ von Alder ວາງຢູ່ເທິງກ້ອນຂອງ glacier, ລໍ້ເຫຼື່ອນທີ່ແຕກຫັກຂອງລາວຢູ່ຂ້າງລາວ. ຈາກດ້ານເທິງ, ຮ່າງກາຍເບິ່ງຄືກັບຕຸ໊ກກະຕານ້ອຍໆທີ່ແຕກຫັກ, ແຂນ ແລະຂາຖືກຈີກຂາດ. Suzanne flinched ແລະຂ້າພະເຈົ້າດຶງນາງອອກຈາກປ່ອງຢ້ຽມ.
  
  
  "ຄອມພິວເຕີ," ນາງເວົ້າວ່າ, ທັນທີທັນໃດຈື່ໄດ້. "ຂ້ອຍຕ້ອງປິດມັນ."
  
  
  ນາງຟ້າວໄປທົ່ວຫ້ອງ ແລະກົດປຸ່ມຕ່າງໆ. ແຖວຂອງແສງໄດ້ອອກໄປແລະ buzzing ໄດ້ຫັນໄປສູ່ hum ຕ່ໍາ. ດ້ວຍ​ຄວາມ​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ສຸດ​ທ້າຍ​, ລົດ​ໄດ້​ຢຸດ​ເຊົາ​ທັງ​ຫມົດ​ແລະ froze​.
  
  
  Suzanne ເບິ່ງຂ້າພະເຈົ້າ. ນາງເວົ້າວ່າ, "ມັນທັງຫມົດດຽວນີ້,". “ຄອມພິວເຕີຖືກປິດ. ບໍ່ມີ transistors ໃດໆທີ່ຈະເຮັດວຽກ, ແລະຜູ້ຖືກເຄາະຮ້າຍທັງຫມົດຂອງ Dr. Von Alder ຈະຟື້ນຟູບຸກຄະລິກກະພາບຂອງເຂົາເຈົ້າ. ເມື່ອເວລາຜ່ານໄປ, microdot transistors - ລວມທັງສິ່ງທີ່ຢູ່ໃນສະຫມອງຂອງເຈົ້າ - ຈະລະລາຍພຽງແຕ່." ຂ້າພະເຈົ້າ noded. ມັນຈົບແລ້ວ.
  
  
  18
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ຄອມ​ພິວ​ເຕີ​ໄດ້​ຢຸດ​ເຊົາ​ການ​, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂທ​ຫາ Hawk ໃນ​ລັດ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃຫ້​ເຂົາ​ບັນ​ຊີ​ສັ້ນ, ຢ່າງ​ເຕັມ​ທີ່​ຂອງ​ສິ່ງ​ທີ່​ເກີດ​ຂຶ້ນ. ເມື່ອຂ້ອຍສໍາເລັດ, ລາວແນະນໍາໃຫ້ຂ້ອຍຢູ່ສະປາ. ລາວ​ຈະ​ເຮັດ​ບົດ​ລາຍ​ງານ​ສະບັບ​ເຕັມ​ຕໍ່​ປະ​ທາ​ນາ​ທິ​ບໍ​ດີ​ແລະ​ຜູ້​ຕາງ​ຫນ້າ​ຂອງ​ລັດ​ຖະ​ບານ​ອື່ນໆ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຂົາທັງຫມົດຈະມາຮອດສະວິດເຊີແລນເພື່ອເປັນພະຍານເຖິງການທໍາລາຍສຸດທ້າຍຂອງຄອມພິວເຕີ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ Suzanne ແລະຂ້ອຍລໍຖ້າ, ນາງໄດ້ເລົ່າເລື່ອງຂອງນາງໃຫ້ຂ້ອຍຟັງ. ນາງໄດ້ເຮັດວຽກໃຫ້ von Alder ສໍາລັບສອງປີ. ນາງເປັນຄົນອັງກິດ, ມາຫາລາວໂດຍຜ່ານການໂຄສະນາລັບສໍາລັບການຊ່ວຍເຫຼືອທີ່ຕ້ອງການໃນຫນັງສືພິມລອນດອນ. ນາງໄດ້ເປັນນັກວິຊາການຫ້ອງທົດລອງໃນລອນດອນແລະມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ແຕກຕ່າງກັນທີ່ຈະເຮັດຢູ່ທີ່ສະປາ.
  
  
  ນາງເກືອບເປັນນັກໂທດຕັ້ງແຕ່ມື້ທີ່ນາງມາຮອດ. ມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະຫລົບຫນີ. ເຖິງແມ່ນວ່າໃນຄືນນັ້ນໃນເວລາທີ່ນາງມາຫ້ອງໂຮງແຮມຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ຖ້າຫາກວ່ານາງບໍ່ໄດ້ knocked ຂ້າພະເຈົ້າອອກ, ຄົນທີ່ມີ
  
  
  
  
  
  ນາງ - ຫນຶ່ງໃນ thugs ຂອງ von Alder - ຈະສໍາເລັດວຽກຂອງນາງ.
  
  
  ການປະສົມປະສານຂອງຄວາມກຽດຊັງແລະຄວາມສິ້ນຫວັງເຮັດໃຫ້ນາງເອົາການຜະຈົນໄພບ້ານີ້ຢູ່ໃນຄອມພິວເຕີ. ນາງຫວັງວ່າ, ນາງໄດ້ອະທິຖານ, ວ່າການປົດປ່ອຍຂ້າພະເຈົ້າຈະຊ່ວຍນາງ.
  
  
  ສອງສາມຊົ່ວໂມງຕໍ່ມາ, Hawk ແລະກຸ່ມຂອງລາວເລີ່ມມາຮອດ. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ incredulous ໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າບອກລາຍລະອຽດທັງຫມົດຂອງເລື່ອງ von Alder. ຂ້ອຍຄິດວ່າຖ້າ Suzanne ບໍ່ໄດ້ຢູ່ທີ່ນັ້ນເພື່ອສະຫນັບສະຫນູນກວາງ roe - ແລະຖ້າຂ້ອຍບໍ່ມີຊື່ສຽງໃນພາກສະຫນາມ - ຂ້ອຍຈະຖືກໄລ່ອອກເປັນຄົນທີ່ແປກປະຫຼາດ. ແລະແນ່ນອນມີຄອມພິວເຕີເພື່ອສະຫນອງຫຼັກຖານ.
  
  
  ໂດຍປະຕິບັດຕາມຄໍາສັ່ງຈາກປະທານາທິບໍດີ, Hawk ໄດ້ຜູກມັດອໍານາດການປົກຄອງສະວິດດ້ວຍເຄື່ອງຈັກຍັກໃຫຍ່. ໃນມື້ຕໍ່ມາ, ລີສອດໄດ້ຖືກອະນາໄມຂອງປະຊາຊົນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຜູ້ຊ່ຽວຊານໄດ້ຖືກເອີ້ນເຂົ້າມາເພື່ອ disassemble ຄອມພິວເຕີ. ຫຼັກຖານທັງຫມົດຂອງແຜນການຂອງດຣ von Alder ໃນການປົກຄອງໂລກ - ຄອມພິວເຕີແລະສະປາ - ຖືກທໍາລາຍ. ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ທ່ານ​ຫມໍ​ໄດ້​ຖືກ​ນໍາ​ໄປ Berlin ໃນ​ຕອນ​ກາງ​ຄືນ​ແລະ​ໄດ້​ວາງ​ໄວ້​ໃນ​ດິນ​ຕອນ​ຂອງ​ຄອບ​ຄົວ von Alder. ພຽງແຕ່ Ursula ໄດ້ຖືກແຈ້ງໃຫ້ຊາບກ່ຽວກັບການເສຍຊີວິດຂອງລາວ, ແລະນາງໄດ້ຮຽກຮ້ອງໃຫ້ລູກສາວຂອງນາງບໍ່ເຄີຍຮູ້ເຖິງການມີຢູ່ຂອງພໍ່ຂອງພວກເຂົາຫຼັງຈາກສົງຄາມໂລກຄັ້ງທີສອງ.
  
  
  ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ໄດ້​ບອກ​ກັບ​ຊາວ​ເມືອງ Bern ວ່າ​ຣີ​ສອດ​ຕ້ອງ​ຖືກ​ທຳລາຍ​ຍ້ອນ​ວ່າ​ໂຄງ​ສ້າງ​ດັ່ງ​ກ່າວ​ໄດ້​ຮັບ​ຖື​ວ່າ​ບໍ່​ປອດ​ໄພ. ໃນປັດຈຸບັນກໍລະນີດັ່ງກ່າວໄດ້ຖືກປິດລົງແລະທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງໄດ້ກວມເອົາ, Hawke, Suzanne ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບກັນຢູ່ທີ່ chalet ບ່ອນທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຍັງມີບ່ອນຫວ່າງສໍາລັບເຄື່ອງດື່ມລາ. Hawk ໄດ້ບິນກັບຄືນໃນຄືນນັ້ນ, ແຕ່ລາວໄດ້ເຊື້ອເຊີນຂ້າພະເຈົ້າຢ່າງໃຫຍ່ຫຼວງໃຫ້ຢູ່ອີກມື້ຫນຶ່ງ.
  
  
  "ດີ, Nick," ລາວເວົ້າ, ແນມແວ່ນຕາກັບຂ້ອຍ, "ພວກເຮົາສາມາດເຮັດຄະແນນໄດ້ອີກຫນຶ່ງສໍາລັບ AX." ນັ້ນເປັນທີ່ໃກ້ທີ່ສຸດທີ່ຂ້ອຍສາມາດໄປຫາ Hawk ຍ້ອງຍໍນາງ.
  
  
  ຕໍ່​ມາ, ຫລັງ​ຈາກ​ຍົນ​ຂອງ Hawk ອອກ​ໄປ, Suzanne ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນອນ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ເຮົາ​ໄດ້​ມີ​ຄວາມ​ຮັກ​ອີກ​ເທື່ອ​ໜຶ່ງ ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ນາງ​ໄປ​ໃກ້ ແລະ​ເວົ້າ​ວ່າ, “ເຈົ້າ​ຮູ້​ບໍ, ຂ້ອຍ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ຂ້ອຍ​ຮັກ​ເຈົ້າ​ຕໍ່​ໄປ​ຕະຫຼອດ​ຊີ​ວິດ. ຄວາມຮູ້ສຶກອັນຕະລາຍ.
  
  
  ນາງໄດ້ກົ້ມຕົວຂຶ້ນສອກ, ກົ້ມຂາບໃສ່ຂ້ອຍ ແລະຍິ້ມອ່ອນໆ. "ບາງທີ, Dumplink," ນາງໄດ້ກະຊິບ, "ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ຈະເກີດຂຶ້ນກັບເຈົ້າ. ຢ່າລືມວ່າເຈົ້າຍັງມີ transistor ທີ່ສ້າງຂຶ້ນໃນສະຫມອງຂອງເຈົ້າ, ແລະຂ້ອຍຮູ້ເກືອບເທົ່າທີ່ດຣ von Alder ກ່ຽວກັບການຄວບຄຸມຄົນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຄອມ​ພິວ​ເຕີ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ແລະ​ໂຄງ​ການ​ທ່ານ​ເພື່ອ​ວ່າ​ທ່ານ​ຈະ​ມີ​ຄວາມ​ຮັກ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທັງ​ກາງ​ເວັນ​ແລະ​ກາງ​ຄືນ.”
  
  
  "ເຈົ້າຄິດວ່ານີ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຢ້ານບໍ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຖາມ​ວ່າ​, kissing ຂອງ​ນາງ​.
  
  
  ຈົບ
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  ຜູ້ຮັບບັນຊີ
  
  
  
  
  ຄໍາບັນຍາຍ
  
  
  
  ຕົວແທນຂອງກຣີກ, ຫມູ່ເກົ່າຂອງ Carter's, ໄດ້ເຮັດວຽກຢູ່ຫລັງຜ້າມ່ານເຫຼັກແຕ່ຕ້ອງການທີ່ຈະອອກໄປແລະຕ້ອງການຄວາມຊ່ວຍເຫຼືອຈາກ AX ເພື່ອເຮັດເຊັ່ນນັ້ນ.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  ບົດທໍາອິດ
  
  
  ບົດທີສອງ
  
  
  ບົດທີສາມ
  
  
  ບົດທີສີ່
  
  
  ບົດທີຫ້າ
  
  
  ບົດທີຫົກ
  
  
  ບົດທີເຈັດ
  
  
  ບົດທີແປດ
  
  
  ບົດທີເກົ້າ
  
  
  ບົດທີສິບ
  
  
  ບົດທີສິບເອັດ
  
  
  ບົດທີສິບສອງ
  
  
  ບົດທີສິບສາມ
  
  
  ບົດທີສິບສີ່
  
  
  ບົດທີສິບຫ້າ
  
  
  ບົດທີສິບຫົກ
  
  
  ບົດທີສິບເຈັດ
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  ຜູ້ຂ້າ
  
  
  ຜູ້ຮັບບັນຊີ
  
  
  
  
  
  ອຸທິດຕົນໃຫ້ແກ່ສະມາຊິກຂອງອົງການສືບລັບສະຫະລັດ
  
  
  
  
  
  
  ບົດທໍາອິດ
  
  
  
  
  
  ມັນບໍ່ໄກຈາກວໍຊິງຕັນໄປຫາທະນາຄານນອກ; ມັນເບິ່ງຄືວ່າເປັນແບບນັ້ນ. ເນື່ອງຈາກມັນເປັນການພັກຜ່ອນ, ພວກເຮົາກັບຄືນໄປເລັກນ້ອຍແລະຂັບລົດຂ້າມຂົວ Annapolis Bay ຂ້າມ Chesapeake ໄປຫາ Eastern Shore, ຫຼັງຈາກນັ້ນປະຕິບັດຕາມທາງດ່ວນຜ່ານເຂດຊົນນະບົດທີ່ງົດງາມເທົ່າກັບເສັ້ນທາງລະຫວ່າງ Indianapolis ແລະ Terre Haute. ເຄີຍເປັນເຮືອຂ້າມຟາກທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ຈາກ Cape Charles ໄປ Norfolk - ດົນພໍທີ່ຈະພັກຜ່ອນ, ກິນເຂົ້າໃນຫ້ອງອາຫານແລະເບິ່ງການຈະລາຈອນທາງທະເລລະຫວ່າງ Atlantic ແລະ Gulf. ແຕ່ບໍ່ມີຫຍັງຫຼາຍ. ໃນປັດຈຸບັນມີຂົວທີ່ຊັບຊ້ອນ, ຄ້າຍຄືແຖບຊີມັງຂ້າມນ້ໍາ, ແລະອຸໂມງດໍານ້ໍາທີ່ຫນ້າຕົກໃຈສອງເທົ່າທີ່ຄາດວ່າຈະອະນຸຍາດໃຫ້ເຮືອຜ່ານໄດ້ໂດຍບໍ່ມີການລົບກວນການສັນຈອນ. ບັນຫາແມ່ນວ່າ ທຸກໆຄັ້ງທີ່ລົມພາຍຸພັດມາ, ເຮືອລຳດັ່ງກ່າວຈະບໍ່ມີທ່າທາງ, ເຮັດໃຫ້ເສົາຂົວຫັກ ແລະປິດໂຄງສ້າງທັງໝົດເປັນເວລາຫຼາຍອາທິດ. ບາງຄັ້ງຂ້ອຍສົງໄສວ່າຄົນເຫຼົ່ານັ້ນທີ່ມາຈາກ Cape ໄປຫາ Norfolk ຮັບມືກັບແນວໃດ, ແຕ່ນັ້ນແມ່ນບັນຫາຂອງພວກເຂົາ.
  
  
  ສິ່ງທີ່ດີທີ່ສຸດທີ່ຈະເຮັດໃນເວລາຂັບລົດຜ່ານ Norfolk ແມ່ນການປິດຕາຂອງທ່ານ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ໃນຂະນະທີ່ທ່ານມຸ່ງຫນ້າໄປທາງໃຕ້, ລືມກ່ຽວກັບ Swamp ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ Dismal ໄປທາງຂວາແລະສຸມໃສ່ລະບົບຕ່ອງໂສ້ໃຫຍ່ຂອງເກາະດອນນີ້ເຊິ່ງປະກອບເປັນເຄິ່ງຫນຶ່ງຂອງພາກເຫນືອຂອງ coast North Carolina. ເມື່ອທ່ານຕີທະນາຄານຊັ້ນນອກອ້ອມຮອບ Kitty Hawk, ເຈົ້າຈະຮູ້ສຶກຄືກັບວ່າເຈົ້າຢູ່ໄກອອກໄປໃນທະເລ, ດ້ວຍແຖບດິນຊາຍແລະໂມເທວແຄບໆເພື່ອບໍ່ໃຫ້ເຈົ້າອອກຈາກນ້ໍາ. ຕົວຈິງແລ້ວເຈົ້າຢູ່ໄກອອກໄປທາງທະເລ, ແຕ່ບໍ່ເຊື່ອວ່າເລື່ອງໄຮ້ສາລະສໍານັກງານການທ່ອງທ່ຽວກ່ຽວກັບ Cape Hatteras ເປັນຈຸດຕາເວັນອອກທີ່ສຸດຂອງສະຫະລັດ; Philadelphia ແມ່ນດີຫຼາຍຮ້ອຍໄມຕໍ່ຫນ້າ, ພຽງແຕ່ສໍາລັບການເລີ່ມຕົ້ນ.
  
  
  ແຕ່ພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ຢຸດຢູ່ໃນ Hatteras. ມີນັກທ່ອງທ່ຽວຈໍານວນຫຼາຍເກີນໄປ, ແລະ Monica ແລະຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ໃຊ້ເວລາທ້າຍອາທິດຍາວນັ້ນເພື່ອ hang out ກັບຊໍ່ຂອງຖ່າຍຮູບ. ຫຼັງຈາກທີ່ຂັບລົດຕະຫຼອດໄປໃນເສັ້ນທາງດ່ວນຊື່ດຽວ, ພວກເຮົາໄປເຖິງເຮືອຂ້າມຟາກໄປ Ocracoke, ຈຸດຈອດສຸດທ້າຍຂອງ Outer Banks. ລະດູໃບໄມ້ປົ່ງໃນທ້າຍລະດູໃບໄມ້ປົ່ງແມ່ນຈະແຈ້ງແຕ່ມືດມົວ, ມີໝອກບາງໆເຮັດໃຫ້ແສງຕາເວັນເກືອບຖືກກົດຂີ່.
  
  
  ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ໄປ​ຮອດ, ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ອອກ​ຈາກ​ລົດ Mustang ສີ​ເຫລືອງ​ທີ່​ເຊົ່າ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ ແລະ​ຢືນ​ຢູ່​ທີ່​ຄັນ​ທະ​ນູ​ຂອງ​ເຮືອ; ມີລົມແຮງພໍທີ່ຈະຖິ້ມສີດພົ່ນໃສ່ໃບໜ້າຂອງພວກເຮົາ, ແຕ່ມັນສົດຊື່ນກວ່າທີ່ໜ້າລຳຄານ. ໂມນິກາເປັນສາວປະເພດໜຶ່ງທີ່ບໍ່ໄດ້ກັງວົນກ່ຽວກັບການແຕ່ງໜ້າຂອງນາງ—ຫຼືສິ່ງອື່ນໃດ—ຊຶ່ງເປັນເຫດຜົນໜຶ່ງທີ່ຂ້ອຍພານາງໄປທ່ຽວງານນ້ອຍໆນີ້.
  
  
  ນາຍຈ້າງຂອງຂ້ອຍໃນວໍຊິງຕັນບໍ່ພໍໃຈກັບການເລືອກຂອງຂ້ອຍສໍາລັບທ້າຍອາທິດຍາວ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ຈະ​ບອກ​ເຂົາ​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພັກ​ເພາະ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ເຄີຍ​ໄດ້​ໄປ Ocracoke ກ່ອນ; ນີ້ບໍ່ແມ່ນສິ່ງທີ່ນັກທ່ອງທ່ຽວຕ້ອງການ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສັນ​ຍາ​ຫຼາຍ​ຫຼື​ຫນ້ອຍ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ບອກ​ເຂົາ​ໃນ​ທັນ​ທີ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ພົບ​ເຫັນ​ໂມ​ເທວ, ແຕ່​ພວກ​ເຮົາ​ທັງ​ສອງ​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອາດ​ຈະ​ລືມ. ມັນດີທີ່ຮູ້ວ່າເຈົ້າຕ້ອງການ, ແຕ່ເຈົ້າຕ້ອງແຕ້ມເສັ້ນຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນໜຶ່ງ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຢຸດ​ເຊົາ​ຢູ່​ບ່ອນ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ຢູ່​ນອກ​ຕົວ​ເມືອງ​ໃນ​ເມືອງ Ocracoke, ກຸ່ມ​ເຮືອນ​ແລະ​ຮ້ານ​ຄ້າ​ທີ່​ຕັ້ງ​ຢູ່​ອ້ອມ​ທ່າ​ເຮືອ​ເປັນ​ວົງ​ມົນ​ທີ່​ດີ​ເລີດ. ຂ້ອຍຍິນດີທີ່ພົບວ່າບໍ່ມີໂທລະສັບຢູ່ໃນຫ້ອງ, ແຕ່ພວກເຮົາມີເຄື່ອງເຮັດນໍ້າກ້ອນຢູ່ຂ້າງນອກ. ເມື່ອສອງສາມປີກ່ອນເພື່ອນຂອງຂ້ອຍໄດ້ຂຽນບົດຄວາມກ່ຽວກັບເກາະທີ່ງຽບສະຫງົບນີ້, ແລະນັບຕັ້ງແຕ່ມັນເນັ້ນຫນັກເຖິງຄວາມສົນໃຈຕົ້ນຕໍໃນຊີວິດ, ຂ້ອຍຮູ້ວ່າ Ocracoke ບໍ່ພຽງແຕ່ແຫ້ງ, ແຕ່ບໍ່ມີແມ່ນແຕ່ຄົນທີ່ຈະເອົາມາໃຫ້ທ່ານພິເສດ. ຕຸກ ຫຼື ສອງ. ແຕ່ພວກເຮົາມາຮອດໄດ້ດີ, ແລະ Monica ແລະຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ມີຄວາມກັງວົນຍ້ອນວ່າພວກເຮົາເລີ່ມຕົ້ນການພັກຜ່ອນສອງສາມມື້ຂອງພວກເຮົາ.
  
  
  Monica ເຮັດວຽກຢູ່ສະປາໃນ Bethesda, ແລະຫນຶ່ງເບິ່ງວ່າຮ່າງກາຍຂະຫນາດນ້ອຍແຕ່ມີຊີວິດຊີວາທີ່ສວຍງາມແມ່ນການໂຄສະນາທັງຫມົດນີ້ຕ້ອງການ. ໃນເວລາຊາວຫ້າ, ຫຼັງຈາກການແຕ່ງງານທີ່ແຕກຫັກ, ນາງມີຈິດໃຈທີ່ໂງ່ຈ້າຂອງໄວລຸ້ນ, ແຕ່ນາງມີຄວາມເຂົ້າໃຈທີ່ຂ້ອຍຊື່ນຊົມ. ນາງບໍ່ເຄີຍຖາມກ່ຽວກັບຮອຍແປ້ວຂອງຂ້ອຍ, ຂີ້ຮ້າຍທີ່ແມ້ແຕ່ແພດຜ່າຕັດ AXE ກໍ່ບໍ່ສາມາດເອົາອອກຫມົດ. ສະຖານທີ່ທີ່ນາງເຮັດວຽກແມ່ນເຫມາະສົມສໍາລັບປະເພດບາດແຜນີ້.
  
  
  ລູກຄ້າຂອງວໍຊິງຕັນປະກອບມີທອງເຫລືອງຂອງທະຫານ, ນັກການທູດແລະດາວທຽມຂອງພວກເຂົາ, ຜູ້ຊາຍແລະແມ່ຍິງຈາກບັນດາພະແນກການຂອງລັດຖະບານທີ່ຫົວຂໍ້ຕ່າງໆບໍ່ໄດ້ເວົ້າຫຍັງກ່ຽວກັບຫນ້າທີ່ທີ່ແທ້ຈິງຂອງພວກເຂົາ. ໃນຄໍາສັບຕ່າງໆອື່ນໆ, ຄໍາຖາມບໍ່ໄດ້ຖືກຊຸກຍູ້, ເຊິ່ງເປັນເຫດຜົນຕົ້ນຕໍທີ່ເຈົ້ານາຍຂອງຂ້ອຍໄດ້ແຕ່ງຕັ້ງຂ້ອຍໃນຕໍາແຫນ່ງນີ້ຫຼັງຈາກຫນຶ່ງໃນວຽກຂອງຂ້ອຍເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຢູ່ໃນສະພາບທີ່ບໍ່ດີ.
  
  
  Monica ແລະຂ້ອຍໄດ້ລອຍນໍ້າສັ້ນໆຢູ່ໃນມະຫາສະໝຸດອັດລັງຕິກທີ່ເຢັນສະບາຍ, ຕິດຕາມມາດ້ວຍການອາບແດດຢ່າງສະບາຍ, ຈາກນັ້ນລອຍນໍ້າສັ້ນໆອີກອັນໜຶ່ງ ແລະ ກັບຄືນໄປໂມເທວຢ່າງຮີບດ່ວນ ເມື່ອຕາເວັນເລີ່ມມຸ່ງໜ້າໄປຫາ Pamlico Sound ໃນອີກຟາກໜຶ່ງຂອງເກາະ. ຫຼັງ​ຈາກ​ອາບ​ນ້ຳ​ແລ້ວ, ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ໃຊ້​ເວ​ລາ​ເປັນ​ຊົ່ວ​ໂມງ​ທີ່​ໜ້າ​ຕື່ນ​ເຕັ້ນ​ໃນ​ການ​ນອນ​ແລ້ວ​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ເພື່ອ​ຊອກ​ຫາ​ບ່ອນ​ກິນ​ເຂົ້າ​ແລງ. ບໍ່ມີທາງເລືອກຫຼາຍ, ແຕ່ປາສົດທີ່ບ່ອນທີ່ພວກເຮົາເລືອກແມ່ນໄດ້ຖືກກະກຽມດີ, ຖ້າບໍ່ຫນ້າປະທັບໃຈ, ແລະພວກເຮົາກໍ່ບໍ່ສາມາດຈົ່ມໄດ້.
  
  
  ນີ້ໄດ້ດໍາເນີນຕໍ່ໄປສໍາລັບສອງສາມມື້; ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເດີນ​ທາງ​ໄປ​ຫາດ​ຊາຍ, ຢຸດ​ເປັນ​ບາງ​ໂອ​ກາດ​ເພື່ອ​ເວົ້າ​ລົມ​ກັບ​ນັກ​ທ່ອງ​ທ່ຽວ, ກວດ​ເບິ່ງ​ຮ້ານ​ຂາຍ​ເຄື່ອງ​ທີ່​ລະ​ນຶກ ແລະ​ໄດ້​ຕົກ​ລົງ​ເຫັນ​ດີ​ວ່າ​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ມີ​ຄ່າ​ໃນ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ. ສະພາບອາກາດບໍ່ເຄີຍປ່ຽນແປງ, ສະເຫມີມີ haze ເລັກນ້ອຍເຮັດໃຫ້ທ້ອງຟ້າສີຟ້າມີສີຂີ້ເຖົ່າ້ໍານົມ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນໃນຂະນະທີ່ມັນເລີ່ມຕົກຕໍ່າລົງຂອງພວກເຮົາທັງສອງ. ໃນ ຕອນ ທ່ຽງ ຂອງ ມື້ ທີ ສາມ ພວກ ເຮົາ ໄດ້ ຕົກ ລົງ ເຫັນ ດີ ວ່າ ມັນ ເປັນ ເວ ລາ ທີ່ ຈະ ກັບ ຄືນ ມາ; ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຢຸດ​ຢູ່​ບ່ອນ​ອື່ນ​ຕາມ​ແຄມ​ຝັ່ງ​ທະ​ເລ​ໃນ​ຕອນ​ກາງ​ຄືນ - ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ໄດ້​ຮີບ​ດ່ວນ, ພວກ​ເຮົາ​ພຽງ​ແຕ່​ຢາກ​ເດີນ​ໜ້າ​ຕໍ່.
  
  
  ພວກເຮົາໄດ້ຍິນກ່ຽວກັບ Ocracoke ponies, ແນວພັນປ່າທໍາມະຊາດທີ່ຄ້າຍຄືກັນກັບທີ່ພົບເຫັນຢູ່ໃນເກາະ Chincoteague, ຢູ່ນອກລັດ Virginia, ແຕ່ບໍ່ໄດ້ພົບເຫັນຫນຶ່ງຈົນກ່ວາພວກເຮົາຢູ່ໃນເຮືອຂ້າມຟາກ. ຈາກ​ນັ້ນ, ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ຂັບ​ລົດ​ໄປ​ຕາມ​ທາງ​ປູຢາງ​ແຄບ​ສອງ​ເລນ​ຜ່ານ​ຂຸມ​ທີ່​ມ້ວນ, ໂມ​ນິ​ກາ​ກໍ​ຊີ້​ໄປ​ທາງ​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ຢ່າງ​ກະທັນຫັນ.
  
  
  ນາງຮ້ອງຂຶ້ນ. "ເບິ່ງ!" “ໂປນີ! ເປັນຝູງ!
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຫັນ ຫົວ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ທັນ ທີ ທັນ ໃດ ເພື່ອ ເຫັນ ຄູ່ ຂອງ hindquarters ມ້າ ຫາຍ ໄປ ທາງ ຫລັງ ຂອງ dune ສູງ , ມີ ແປງ , ກວມ ເອົາ . "ພວກເຂົາຫມົດໄປ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ໂອ້, ກະລຸນາຢຸດ, Nick," ເດັກຍິງໄດ້ຢືນຢັນ. "ໃຫ້ເບິ່ງວ່າພວກເຮົາສາມາດຊອກຫາພວກເຂົາອີກເທື່ອຫນຶ່ງ."
  
  
  "ພວກເຂົາເປັນປ່າ, ພວກເຂົາຈະບໍ່ປ່ອຍໃຫ້ເຈົ້າຢູ່ໃກ້ພວກເຂົາ." ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ວ່າ Monica ແມ່ນ Crazy ກ່ຽວກັບມ້າ; ນາງ​ໄດ້​ຂີ່​ເຮືອ​ເປັນ​ປະຈຳ​ໄປ​ທີ່​ຄອກ​ສັດ​ໃນ​ລັດ Maryland. ສຳ ລັບຂ້ອຍ, ມ້າແມ່ນພຽງແຕ່ວິທີທີ່ໄວກວ່າທີ່ຈະຂ້າມ ໜ້າ ດິນກ່ວາການຍ່າງຖ້ານັ້ນເປັນທາງເລືອກດຽວທີ່ເຈົ້າມີ.
  
  
  "ໃຫ້ລອງມັນຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ." ນາງໄດ້ເອົາມືຂອງນາງວາງໃສ່ຫົວເຂົ່າຂອງຂ້ອຍແລະໃຫ້ຂ້ອຍຍິ້ມທີ່ຫຼິ້ນທີ່ບອກຂ້ອຍວ່ານາງຮູ້ດີວ່ານາງໄດ້ຮັບທາງຂອງນາງ. "ພວກເຮົາບໍ່ຮີບຮ້ອນແລະບໍ່ໄດ້ເບິ່ງພາກສ່ວນນັ້ນຂອງເກາະ."
  
  
  ຖືກຕ້ອງແທ້ໆ, ຂ້ອຍຍອມຮັບກັບຕົວເອງ, ດຶງໄປຂ້າງທາງແລະຢຸດລົດ. ເມື່ອເຄື່ອງຈັກປິດ, ມີສຽງດຽວຄືລົມພັດອ່ອນໆທີ່ພັດຜ່ານພຸ່ມໄມ້ສີນ້ຳຕານແດງທີ່ບໍ່ສະອາດທີ່ບໍ່ສາມາດເຕີບໃຫຍ່ຢູ່ໃນດິນຊາຍໄດ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ໂມ​ນິ​ກາ, ດ້ວຍ​ດັງ​ທີ່​ເງີຍ​ຂຶ້ນ ແລະ​ຕາ​ທີ່​ສົດ​ໃສ, ແກ້ມ​ສີ​ດຳ​ຂອງ​ນາງ​ພຽງ​ແຕ່​ເລີ່ມ​ລອກ​ອອກ​ໄປ​ຕາມ​ແຄມ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງເຕົ້ານົມທີ່ອວບໆທີ່ຫນ້າອັດສະຈັນຂອງນາງ, ເຊິ່ງເຄັ່ງຕຶງກັບເສື້ອຍືດອ່ອນໆ, ແລະຢູ່ກັບໂສ້ງຂາສັ້ນເສື່ອມເສີຍທີ່ຕິດຢູ່ສະໂພກຂອງນາງຄືກັບການໂອບກອດຂອງຄູ່ຮັກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ມື​ຂອງ​ນາງ​ຈາກ​ຫົວ​ເຂົ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ kissed ມັນ​ສັ້ນ.
  
  
  “ດີ. ໃຫ້ເລີ່ມການໂຈມຕີຄັ້ງໃຫຍ່,” ຂ້ອຍເວົ້າ, ເປີດປະຕູຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ.
  
  
  “ເອົາກ້ອງຖ່າຍຮູບ. ຂ້ອຍຢາກຖ່າຍຮູບ."
  
  
  "ເຂົ້າໃຈແລ້ວ."
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ທັງ​ສອງ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຕີນ​ເປົ່າ​ຂ້າມ​ຊາຍ​ທີ່​ຫນັກ​ແຫນ້ນ​ໃນ​ທິດ​ທາງ​ຂອງ​ສຽງ. ລະຫວ່າງ dunes ສູງທັງສອງຂ້າງຂອງພວກເຮົາມີເສັ້ນທາງຂອງການຈັດລຽງ - ຫຼືຢ່າງຫນ້ອຍເປັນແຖບຂອງດິນຊາຍທີ່ບໍ່ມີພຸ່ມໄມ້ຂະຫຍາຍຕົວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຝົ້າ​ລະ​ວັງ​ຢູ່​ບ່ອນ​ທີ່​ມ້າ​ໄດ້​ຫາຍ​ໄປ, ແຕ່​ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ບຸກ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ບ່ອນ​ເປີດ​ຢູ່​ແຄມ​ຝັ່ງ, ພວກ​ເຂົາ​ບໍ່​ເຫັນ​ບ່ອນ​ໃດ.
  
  
  ໂມນິກາກຳລັງແລ່ນໄປຂ້າງໜ້າ, ສະແກນພື້ນ; ທັນໃດນັ້ນ ນາງໄດ້ລົ້ມລົງຫົວເຂົ່າຄືກັບນັກສືບຊາວອິນເດຍ. "ເບິ່ງ!" ນາງ squealed. "ຮອຍຕີນກາ!"
  
  
  "ເຈົ້າຄາດຫວັງຫຍັງ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຖາມ​ວ່າ​, shuffling ຕາມ​ຊາຍ​ທີ່​ຮ້ອນ​ໄປ​ຫາ​ນາງ​. "ຕິດຕາມຢາງ?"
  
  
  "ບໍ່ໂງ່." ນາງໄດ້ຢືນຂຶ້ນແລະເບິ່ງຢູ່ໃນແຖບຊື່ຍາວຂອງຫາດຊາຍ. "ແຕ່ພວກເຮົາສາມາດຕິດຕາມພວກເຂົາ."
  
  
  "ແນ່ນອນ. ຈາກ​ນີ້​ເຖິງ​ລະ​ດູ​ຫນາວ​ຕໍ່​ໄປ​. ແລະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ມີ​ໂອ​ກາດ​ເທົ່າ​ໃດ​ທີ່​ຈະ​ຈັບ​ໄດ້?
  
  
  “ເອີ…” ນາງຫັນຫົວ, ຕາສີຟ້າແຄບລົງ. "ພວກເຂົາຕ້ອງໄປບ່ອນໃດບ່ອນຫນຶ່ງນອກເຫນືອການ dunes." ນາງຈັບມືຂອງຂ້ອຍແລະເລີ່ມດຶງ. "ມາ, Nick."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃຫ້​ນາງ​ເອົາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ນາງ. ນາງໄດ້ມຸ່ງຫນ້າລົງຫາດຊາຍ, ໄປບ່ອນທີ່ມີຊາຍແຂງແລະຊຸ່ມຈາກຄື້ນຟອງນ້ອຍຂອງສຽງ. ນາງ​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເບິ່ງ​ຝູງ​ແກະ​ຢ່າງ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ, ຈາກ​ນັ້ນ​ກໍ​ຢຸດ​ຢ່າງ​ກະທັນຫັນ ແລະ​ຊີ້​ໄປ​ໃນ​ໜ້າ​ນ້ຳ.
  
  
  “ເບິ່ງ! ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ຫັນໄປທີ່ນັ້ນ." ນາງໄດ້ແລ່ນ, ແລະມັນ, ຂ້າພະເຈົ້າ trotted ຕາມນາງ. ຄວາມກະຕືລືລົ້ນແບບນີ້ສາມາດຕິດເຊື້ອໄດ້.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ເສັ້ນທາງຫາຍໄປເຂົ້າໄປໃນແປງຫນາຢູ່ຫລັງ dunes, ຂ້ອຍສາມາດຢຸດຕົວເອງຈາກການບອກນາງວ່າ, "ຂ້ອຍບອກເຈົ້າແລ້ວ," ສ່ວນຫນຶ່ງແມ່ນຍ້ອນວ່າຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເຮັດແນວນັ້ນຍົກເວັ້ນຢູ່ໃນຫົວຂອງຂ້ອຍ. Monica ຢຸດ
  
  
  ນາງເອົານິ້ວມືໃສ່ຮິມຝີປາກຂອງນາງຢ່າງແຮງ ແລະຖອນຫາຍໃຈ.
  
  
  “ຂ້ອຍສົງໄສວ່າທາງໃດ…” ນາງເລີ່ມ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນການຄາດເດົາ."
  
  
  ນາງຫົວຫົວ. "ບາງທີເຈົ້າເວົ້າຖືກ." ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນນາງ beamed. “ແຕ່ເບິ່ງ! ພວກ​ເຮົາ​ສາ​ມາດ​ປີນ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ເທິງ​ຂອງ dune monstrous ນີ້​ແລະ​ຢ່າງ​ຫນ້ອຍ​ເບິ່ງ​ໄປ​ອ້ອມ​ຂ້າງ. ບາງ​ທີ​ພວກ​ເຮົາ​ສາ​ມາດ​ຊອກ​ຫາ​ພວກ​ເຂົາ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ!”
  
  
  ມັນ​ເປັນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທີ່​ຈະ​ຖອນ​ຕົວ, ແຕ່​ເນື່ອງ​ຈາກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄປ​ໄກ​ນີ້​ກັບ​ນາງ, ບໍ່​ມີ​ຈຸດ​ທີ່​ຈະ​ຕ້ານ​ທານ. ນາງ​ໄດ້​ປີນ​ໜ້າ​ຜາ​ທີ່​ສູງ​ຊັນ​ຄື​ກັບ​ຜູ້​ປ້ອງ​ກັນ, ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂາ​ຂອງ​ນາງ​ເປັນ​ຮູບ​ຮ່າງ​ໃນ​ລະດູ​ການ, ​ແລະ ຖ້າ​ຫາກ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າຍັງ​ນ້ອຍ​ກວ່າ​ອີກ​ສອງ​ສາມ​ປີ, ຂ້າພະ​ເຈົ້າຮູ້ສຶກ​ມີ​ພັນທະ​ທີ່​ຈະ​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ນາງ​ເຫັນ​ວ່າ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າສາມາດ​ເຮັດ​ໄດ້. ແທນທີ່ຈະ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປີນຂຶ້ນໃນຈັງຫວະທີ່ສົມເຫດສົມຜົນກວ່າ; ເສັ້ນວຽກຂອງຂ້ອຍມີຄວາມຕ້ອງການທາງດ້ານຮ່າງກາຍພຽງພໍທີ່ຂ້ອຍບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງສະແດງອອກ. ນອກຈາກນັ້ນ, ຂ້ອຍບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງພິສູດຫຍັງກັບ Monica.
  
  
  ນາງໄດ້ຢືນຢູ່ປາຍຕີນຂອງນາງ, ລົມພັດອ່ອນໆ ພັດຜົມສີທອງຂອງນາງ, ແລະຄ່ອຍໆຫັນໄປສະແກນພື້ນລຸ່ມ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເຫັນ ບໍ່ ມີ ຫຍັງ ຢູ່ ໃນ tangle ບໍ່ ມີ ທີ່ ສຸດ ຂອງ ພຸ່ມ ໄມ້ ແລະ ຕົ້ນ ໄມ້ stunted ລະ ຫວ່າງ ສອງ ແຖວ ຂອງ dunes ໄດ້. ອາດ​ຈະ​ມີ​ການ​ແບ່ງ​ຖັງ​ທີ່​ເຊື່ອງ​ຕົວ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ, ບໍ່​ໃຫ້​ເວົ້າ​ເຖິງ​ຝູງ​ມ້າ.
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າພວກເຮົາສູນເສຍພວກເຂົາແນ່ນອນ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ໂມນິກາຫົວຫົວ. “ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ຂີ້​ຮ້າຍ! ຂ້ອຍພຽງແຕ່ຢາກເຫັນພວກເຂົາໃກ້ຊິດ."
  
  
  "ດີ, ຄັ້ງຕໍ່ໄປ." ຂ້າພະເຈົ້າເບິ່ງຕື່ມອີກ, ຢູ່ເທິງຫົວຂອງນາງຢູ່ທາງປູຢາງໃນໄລຍະທາງ. ຂ້ອຍສາມາດເຫັນລົດ Mustang ສີເຫຼືອງຈອດຢູ່ບ່ອນທີ່ຂ້ອຍໄດ້ປະໄວ້, ແຕ່ບໍ່ມີລົດ, ບໍ່ມີຄົນ, ບໍ່ມີແມ້ແຕ່ seagull ທີ່ສູນເສຍໄປໃນສາຍຕາ. ຫລັງພວກເຮົາ, ດ້ວຍສຽງທີ່ຍືດເຍື້ອໄປສູ່ທະວີບທີ່ເບິ່ງບໍ່ເຫັນ, ບາງທີຢູ່ຫ່າງອອກໄປປະມານ 20 ກິໂລແມັດ, ເຮືອຫຼິ້ນຄູ່ໜຶ່ງໄດ້ລ່ອງລອຍຂ້າມນ້ຳ, ແຕ່ພວກມັນບໍ່ມີຫຍັງກ່ຽວພັນກັບສະຖານທີ່ຫ່າງໄກ ແລະໂດດດ່ຽວນີ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ Monica, ຜູ້​ທີ່​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ການ​ເບິ່ງ​ທີ່​ເປັນ​ທີ່​ຄຸ້ນ​ເຄີຍ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ນາງ yawned, stretched, ແລະ ruffled ຜົມຂອງນາງດ້ວຍມືຂອງນາງ. ເຕົ້ານົມອັນເຕັມທີ່ຂອງນາງລຸກຂຶ້ນພາຍໃຕ້ເສື້ອຂອງນາງ, ຫົວນົມຂອງນາງໄດ້ກໍານົດຢ່າງຈະແຈ້ງ. ນາງຍິ້ມຢ່າງນອນຫຼັບ ແລະຂ້ອຍໄດ້ບີບອັດກະເປົ໋າກ້ອງໜັງເພື່ອບໍ່ໃຫ້ດິນຊາຍອອກ.
  
  
  ດ້ານເທິງຂອງ dune ໄດ້ເປັນຮູ - ຖ້ວຍຂອງດິນຊາຍອ່ອນທີ່ໃນເບື້ອງຕົ້ນຮ້ອນກັບເນື້ອຫນັງເປົ່າ. ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເມື່ອສະໂພກເຫຼົ່ານັ້ນເລີ່ມເຄື່ອນໄຫວຢ່າງເປັນຈັງຫວະຢູ່ລຸ່ມຂ້ອຍ, ຂ້ອຍລືມຄວາມຮ້ອນ ແລະທຸກຢ່າງອື່ນໝົດ ຍົກເວັ້ນສິ່ງທີ່ພວກເຮົາກຳລັງເຮັດ. ນາງ​ເປັນ​ຜູ້​ຍິງ​ທີ່​ມີ​ຄວາມ​ມັກ​, passionate​, ມີ​ສ່ວນ​ຮ່ວມ​ຢ່າງ​ສົມ​ບູນ​; ນາງໄດ້ຍົກຂາຂອງນາງຂຶ້ນແລະຫໍ່ພວກເຂົາຮອບແອວຂອງຂ້ອຍ, ກົດຂ້ອຍໄປຫານາງດ້ວຍຄວາມເຂັ້ມແຂງທີ່ຫນ້າປະຫລາດໃຈ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນກໍ່ເລີ່ມ jerk ຢ່າງຮຸນແຮງ, ພະຍາຍາມດຶງຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນນາງ. ຈາກ​ນັ້ນ​ນາງ​ໄດ້​ປ່ອຍ​ສຽງ​ດັງ​ທີ່​ຍາວ​ນານ​ຂອງ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ແລະ​ຄວາມ​ສຸກ​ທີ່​ງຽບໆ, ແລະ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຄ່ອຍໆ​ລົງ​ມາ​ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ໝົດ​ກຳລັງ​ໃຈ.
  
  
  "ນັ້ນແມ່ນດີ," ນາງຈົ່ມ.
  
  
  “ອັດສະຈັນ,” ຂ້າພະເຈົ້າຕົກລົງເຫັນດີ, ຕອນນີ້ຮູ້ເຖິງວິທີທີ່ແສງຕາເວັນກໍາລັງເຜົາຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  "ຂ້ອຍຫວັງວ່າຂ້ອຍຈະຢູ່ທີ່ນີ້ ໝົດ ມື້." ມືຂອງນາງຍັງອ້ອມຄໍຂອງຂ້ອຍ ແລະຕາຂອງນາງໄດ້ເປີດຂຶ້ນເລັກນ້ອຍ ໃນຂະນະທີ່ນາງຍິ້ມໃຫ້ຂ້ອຍ.
  
  
  "ມີບ່ອນອື່ນ." ມັນ​ບໍ່​ແມ່ນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ຢູ່, ແຕ່​ມີ​ການ​ຮຽກ​ຮ້ອງ​ໃຫ້​ເກີດ​ຄວາມ​ຢາກ​ຮູ້​ຢາກ​ເຫັນ​ໃນ​ຕົວ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອງ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ເຂົ້າ​ໃຈ. ຈົນກ່ວາຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນສຽງໄກໃກ້ເຂົ້າມາ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ໄປ​ທາງ​ຊ້າຍ​, ໄປ​ຫາ​ທ້າຍ​ຂອງ​ເກາະ​ບ່ອນ​ທີ່​ຈອດ ferry ໄດ້​. ໃນອາກາດ, ບໍ່ເກີນຫນຶ່ງຮ້ອຍຕີນຂ້າງເທິງພື້ນດິນ, helicopter ໄດ້ເຄື່ອນຍ້າຍຊ້າໆໃນທິດທາງທົ່ວໄປຂອງພວກເຮົາ. ມັນໄດ້ສັ່ນສະເທືອນໄປມາຢ່າງຄ່ອຍໆ, ເຫັນໄດ້ຊັດເຈນວ່າສະແກນທາງດຳສອງເລນ. ເມື່ອມັນມາເຖິງລົດພວງມະໄລສີເຫຼືອງຂອງຂ້ອຍ, ມັນຊ້າຍິ່ງຂຶ້ນ, ເລື່ອນລົງ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຫຼຸດລົງເລັກນ້ອຍ, ຄືກັບວ່າຕ້ອງການເບິ່ງໃກ້ໆ.
  
  
  ໂດຍບໍ່ມີພິທີການ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ດຶງອອກຈາກໂອບກອດຂອງ Monica ແລະເຕັ້ນໄປຫາຕີນຂອງຂ້າພະເຈົ້າ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ກະ​ເປົ໋າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່ helicopter tilted ທັນ​ທີ​ທັນ​ໃດ​ແລະ​ມຸ່ງ​ຫນ້າ​ໄປ​ຫາ dune ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ.
  
  
  "ນີ້​ແມ່ນ​ຫຍັງ?" - ໂມນິກາຖາມວ່າ, ຕື່ນຕົກໃຈເຄິ່ງໜຶ່ງ, ຢຽບແຂນສອກ.
  
  
  “ລົດ Mustang ສີເຫຼືອງ,” ຂ້ອຍເວົ້າດ່າ, ຕຳໜິອົງການເຊົ່າທີ່ບໍ່ໃຫ້ຂ້ອຍມີລົດທີ່ບໍ່ຄ່ອຍຊັດເຈນ.
  
  
  "ເຈົ້າເວົ້າຫຍັງ, Nick?" ເດັກ​ຍິງ​ໄດ້​ກົ້ມ​ໄປ​ເບິ່ງ​ທ້ອງ​ຟ້າ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ເຮ​ລິ​ຄອບ​ເຕີ​ໄດ້​ມາ​ໃກ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ບານ​ວ່າ, naked ແລະ​ທັງ​ຫມົດ, ນາງ​ກໍາ​ລັງ​ຈະ​ໂບກ​ມື​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ yanked ນາງ​ແລະ​ໂຍນ​ນາງ​ອອກ​ຈາກ​ທະ​ນາ​ຄານ​ທີ່​ສູງ​ຊັນ​ຂອງ dune ໄດ້. ມັນ​ບໍ່​ແມ່ນ​ວິ​ທີ​ການ​ທີ່​ຈະ​ປະ​ຕິ​ບັດ​ຕໍ່​ຜູ້​ຍິງ​ທີ່​ທ່ານ​ຫາ​ກໍ່​ຮັກ​ໃຫ້, ແຕ່​ວ່າ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ dove ສໍາ​ລັບ​ນາງ, ມັນ​ເປັນ​ສິ່ງ​ສຸດ​ທ້າຍ​ໃນ​ຈິດ​ໃຈ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ໃນເວລາທີ່ຍົນແປກກໍາລັງຊອກຫາຂ້ອຍ, ຂ້ອຍບໍ່ໂບກ - ຂ້ອຍເປັດ.
  
  
  
  
  
  
  ບົດທີສອງ
  
  
  
  
  
  ເຖິງວ່າຈະມີການປົກຫຸ້ມຂອງທັງຫມົດພາຍໃນໄລຍະສັ້ນ, ບ່ອນທີ່ພວກເຮົາແມ່ນບໍ່ພຽງພໍທີ່ຈະຊ່ອນ rabbit ໄດ້. ເວລານີ້ແມ່ນເວລາຂອງຂ້ອຍທີ່ຈະແລ່ນ, ລາກ Monica ຫລັງຂ້ອຍ; ແນວ ໃດ ນາງ ໄດ້ ຈັບ ເສື້ອ ຜ້າ ຂອງ ນາງ ໃນ ຂະນະ ທີ່ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຍູ້ ນາງ ໄປ ເທິງ ດອນ, ເສື້ອ ຖັກ ຖັກ ຢູ່ ຫລັງ ຂອງ ນາງ ຄື ກັບ ທຸງ. ບໍ່​ແມ່ນ​ວ່າ​ມັນ​ສໍາ​ຄັນ​; ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ຜູ້ຊາຍໃນເຮລິຄອບເຕີບໍ່ສາມາດພາດພວກເຮົາ.
  
  
  ມັນ​ບິນ​ມາ​ຕ່ຳ​ກວ່າ​ພວກ​ເຮົາ, ລົມ​ຈາກ rotor ໄດ້​ຍົກ​ດິນ​ຊາຍ
  
  
  ຢູ່ໃນໃບຫນ້າຂອງພວກເຮົາ. Monica stumbled, ພະຍາຍາມປິດຕາຂອງນາງ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຸດ​ເຊົາ​ການ​ຊ່ວຍ​ເຫຼືອ​ນາງ, ເບິ່ງ​ຄືນ, ແລະ​ໃນ​ເວ​ລາ​ນັ້ນ helicopter ໄດ້​ລົງ​ພື້ນ​ທີ່​ສອງ​ສາມ​ສິບ​ຕີນ​ຕໍ່​ຫນ້າ​ພວກ​ເຮົາ.
  
  
  ມັນແມ່ນເວລາທີ່ຈະຢຸດແລ່ນ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ squinted ຢູ່ ແສງ ແດດ ສະ ທ້ອນ ໃຫ້ ເຫັນ off ແຜ່ນ whistling ໄດ້, instinctively ວາງ ຕົວ ເອງ ລະ ຫວ່າງ ເດັກ ຍິງ ແລະ helicopter ໄດ້; ແລະນີ້ບໍ່ພຽງແຕ່ເພື່ອຊ່ອນ nakedness ໄດ້. ປະຕູທີ່ຢູ່ໃກ້ໆຂອງຟອງຢາງປລາສຕິກໄດ້ເປີດຂຶ້ນ ແລະຜູ້ຊາຍຄົນໜຶ່ງຄ່ອຍໆຍ່າງອອກໄປ. ລາວເປັນພຽງຮູບເງົາ, ແຕ່ທັນທີທີ່ລາວຍ້າຍໄປມາຫາຂ້ອຍ, ຂ້ອຍຜ່ອນຄາຍ.
  
  
  “ເຂົ້າໄປໃນຂອງຂອງເຈົ້າ, ທີ່ຮັກ,” ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈົ່ມກັບເດັກຍິງແລະລໍຖ້າ David Hawk ເຂົ້າຫາຢ່າງລະມັດລະວັງ. ໂຊກດີສຳລັບລາວ, ໂມນິກາເປັນສາວປະເພດໜຶ່ງທີ່ໃຊ້ເວລາປະມານໜຶ່ງວິນາທີເຄິ່ງເພື່ອແຕ່ງຕົວ, ສະນັ້ນ ລາວຈຶ່ງບໍ່ຕ້ອງເບິ່ງໄປໄກອີກຕໍ່ໄປ.
  
  
  "ຕົກລົງ," ລາວເວົ້າສຸດທ້າຍ, ບໍ່ໄດ້ຫາຍໃຈຍາກ. ບໍ່ພຽງແຕ່ຫົວຫນ້າ AX ເບິ່ງຄືວ່າລາວຄວນຈະປະກາດ hellfire ແລະ brimstone ກັບຝູງແກະຂອງລາວຢູ່ໃນບ້ານ New England, ແຕ່ບາງຄັ້ງລາວກໍ່ເຮັດຄືກັບຫນຶ່ງ - ເຂົ້າໃຈໃນທີ່ປະທັບຂອງແມ່ຍິງ naked.
  
  
  ໃນ​ການ​ຢຸດ​ພັກ​ທີ່​ຕິດ​ຕາມ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃສ່​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  "ສິ່ງທີ່ນໍາເຈົ້າໄປຫາ Ocracoke ທີ່ສວຍງາມ?"
  
  
  “ເຈົ້າ,” ລາວເວົ້າຢ່າງກົງໄປກົງມາ. "ເປັນຫຍັງເຈົ້າບໍ່ອອກຂໍ້ຄວາມກ່ຽວກັບບ່ອນທີ່ເຈົ້າພັກຢູ່ທີ່ນີ້?"
  
  
  "ເພາະວ່າເມື່ອຂ້ອຍອອກຈາກວໍຊິງຕັນ, ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້."
  
  
  "ເຈົ້າຮູ້ເມື່ອໃດ?"
  
  
  "ມັນບໍ່ສໍາຄັນສໍາລັບສອງສາມມື້."
  
  
  ສາຍຕາທີ່ເຫຼື້ອມໆຂອງລາວໄດ້ຫຼຽວຈາກຂ້ອຍໄປຫາໂມນິກາ, ແລ້ວກັບມາຫາຂ້ອຍ. "ທ່ານຄວນຮູ້ດີກວ່າ, Carter."
  
  
  ບໍ່ມີການຂັດແຍ້ງກັບລາວ. ຂໍ້ແກ້ຕົວດຽວຂອງຂ້ອຍແມ່ນວ່າຂ້ອຍໄດ້ຂັດຂວາງວັນພັກສັ້ນຂອງຂ້ອຍຫຼາຍເກີນໄປ, ແຕ່ນັ້ນບໍ່ແມ່ນຂໍ້ແກ້ຕົວເລີຍ. ພວກເຮົາເປັນອົງການຈັດຕັ້ງຂະຫນາດນ້ອຍແລະໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການ, ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການ.
  
  
  “ຂໍໂທດ,” ຂ້ອຍເວົ້າສັ້ນໆ. "ຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ພວກເຮົາພຽງແຕ່ມຸ່ງຫນ້າກັບຄືນໄປບ່ອນ DC ໃນເວລາທີ່ທ່ານ ... uh ... ສັງເກດເຫັນພວກເຮົາ."
  
  
  ລາວຫົວຂວັນ. "Mmm, ໂຊກດີສໍາລັບພວກເຮົາທຸກຄົນທີ່ພວກເຮົາໄດ້ເຮັດ, ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ, ຖ້າທ່ານໄດ້ໄປບ່ອນອື່ນນອກເຫນືອຈາກເກາະນີ້ໃນຕອນທ້າຍຂອງໂລກ, ຂ້າພະເຈົ້າສົງໃສວ່າພວກເຮົາຈະຕິດຕໍ່ກັນ, ແຕ່ມັນກໍ່ຄຸ້ມຄ່າທີ່ຈະພະຍາຍາມ, ແລະມັນເຮັດວຽກ. ເຈົ້າຕ້ອງສົ່ງສາວໄປລໍຖ້າເຈົ້າຢູ່ລົດ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຖາມ​ວ່າ​ເປັນ​ຫຍັງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ໄດ້​ຫັນ​ແລະ​ຫົວ​ຫນ້າ​ໃສ່ Monica. ເພື່ອສິນເຊື່ອຂອງນາງ, ນາງບໍ່ໄດ້ຖອກທ້ອງຫຼືປະທ້ວງ. ນາງພຽງແຕ່ໂບກມືແລະແລ່ນຫນີ.
  
  
  Hawk ບໍ່ໄດ້ເສຍເວລາໃນການທົດສອບເບື້ອງຕົ້ນ. “ພວກເຮົາຕ້ອງການເຈົ້າໃນວໍຊິງຕັນດຽວນີ້, Nick; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ບໍ່​ລົງ​ລາຍ​ລະ​ອຽດ​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຫ້ອງ​ການ, ແຕ່​ຄວາມ​ຈິງ​ທີ່​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມາ​ທີ່​ນີ້​ດ້ວຍ​ຕົນ​ເອງ​ຄວນ​ຈະ​ບອກ​ທ່ານ​ວ່າ​ນີ້​ແມ່ນ​ສໍາ​ຄັນ​ແນວ​ໃດ.”
  
  
  "ເຂົ້າໃຈ." ບໍ່​ແມ່ນ​ວ່າ​ຊາຍ​ເຖົ້າ​ຄົນ​ນີ້​ເປັນ​ພຽງ​ຜູ້​ບັນຊາ​ການ​ຕຳ​ແໜ່​ງ, ​ແຕ່​ບໍ່​ແມ່ນ​ເລື້ອຍໆ​ທີ່​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຫົວໜ້າ​ອົງການ​ສືບ​ລັບ​ທີ່​ສຳຄັນ​ທີ່​ສຸດ​ຂອງ​ໂລກ​ເຮັດ​ວຽກ.
  
  
  "ເດັກຍິງຂັບລົດບໍ?"
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ."
  
  
  “ດີ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງສາມາດກັບຄືນລົດໄປວໍຊິງຕັນ. ເຈົ້າບິນກັບຂ້ອຍ."
  
  
  "ຂ້ອຍສາມາດຂັບລົດແລະໄປທີ່ນັ້ນໃນເວລາກາງຄືນ."
  
  
  "ຊ້າ​ເກີນ​ໄປ. ຮອດຕອນແລງເຈົ້າຈະໄປ.”
  
  
  "ຢູ່ໃສ?"
  
  
  “ຕໍ່ມາ. ເຂົ້າໄປໃນ helicopter ແລະພວກເຮົາຈະເອົາເຈົ້າລົງໃນລົດຂອງເຈົ້າ ... ໂຊກດີ, ລົດທີ່ໂດດເດັ່ນ."
  
  
  ຂ້ອຍສັ່ນຫົວ. “ຂ້ອຍ​ຈະ​ຍ່າງ​ໄປ; ມັນໜ້ອຍທີ່ສຸດທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້ ຫຼັງຈາກບັງຄັບໃຫ້ເດັກຍິງເຮັດ."
  
  
  Hawk ເບິ່ງຂ້ອຍເປັນວິນາທີ, ດູດທໍ່ເຢັນ. "ຢ່າບອກຂ້ອຍ," ລາວເວົ້າ, ບິດຮິມຝີປາກຂອງລາວ, ເຊິ່ງເຮັດຫນ້າທີ່ເປັນຮອຍຍິ້ມ. "ມື້ນີ້ເຈົ້າກາຍເປັນສຸພາບບຸລຸດບໍ?"
  
  
  ບໍ່ມີຈຸດໃດໃນການຕອບ.
  
  
  ໂມນິກາໄດ້ເອົາຂ່າວຢ່າງສົມຄວນ, ເຖິງແມ່ນວ່ານາງໄດ້ບອກຢ່າງຈະແຈ້ງວ່ານາງບໍ່ມັກຄວາມຄິດທີ່ຈະຂາດສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງວັນພັກຂອງພວກເຮົາ. "ພົບເຈົ້າໄວເທົ່າທີ່ຈະເຮັດໄດ້," ຂ້ອຍບອກນາງ, ຊຶ່ງຫມາຍຄວາມວ່າທຸກຄໍາ; ເດັກຍິງເຊັ່ນ Monica ເປັນສິ່ງທີ່ຫາຍາກ, ໂດຍສະເພາະສໍາລັບຜູ້ຊາຍໃນທຸລະກິດຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ກະ​ເປົ໋າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, kissed goodbye ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ຂຶ້ນ helicopter ໄດ້​. ນາງ​ໂບກມື​ໜຶ່ງ​ເທື່ອ​ແລ້ວ​ກໍ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ພ້ອມ​ທີ່​ຈະ​ແລ່ນ​ໄປ​ວໍ​ຊິງ​ຕັນ. ວິທີທີ່ນາງຂັບລົດ, ຂ້ອຍຈະບໍ່ລົງທືນກັບນາງຖ້າມັນບໍ່ດົນ, ຂີ່ເຮືອຂ້າມຟາກຊ້າ.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Hawk ບໍ່ໄດ້ເວົ້າຫຍັງກັບຂ້ອຍຈົນກ່ວາພວກເຮົາຢູ່ໃນຫ້ອງການຂອງລາວຢູ່ທີ່ສໍານັກງານໃຫຍ່ຂອງ AX ໃນ Dupont Circle. ດ້ານຫລັງຂອງບໍລິການຂ່າວໂລກມີຫ້ອງການນ້ອຍໆທີ່ສັບສົນ, ທາສີເປັນຮົ່ມສີຂຽວຈືດໆຂອງຄຸກສີຂຽວແລະເຮັດໃຫ້ມີແສງເປັນແຖວທີ່ບໍ່ມີທີ່ສິ້ນສຸດຂອງທໍ່ neon ຈືດໆ. Hawk ມີຫນຶ່ງໃນຫ້ອງການປ່ອງຢ້ຽມຈໍານວນຫນ້ອຍ, ແຕ່ວ່າບໍ່ໄດ້ເຮັດໃຫ້ມັນມ່ວນຫຼາຍ; ລາວ​ຢືນ​ຢູ່​ຕໍ່ໜ້າ​ກຳ​ແພງ​ດິນ​ຈີ່​ເປົ່າ​ຫວ່າງ​ທີ່​ເກືອບ​ບໍ່​ເຖິງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນັ່ງ​ລົງ​ໃນ​ຕັ່ງ​ແຂງ​, ຊື່​ກົງ​ກັນ​ຂ້າມ​ກັບ​ໂຕະ​ເຫຼັກ​ງ່າຍ​ດາຍ​ຂອງ​ຕົນ​. ຕາມປົກກະຕິ, ລາວມີພຽງແຕ່ໂຟນເດີທີ່ວາງຊ້ອນກັນຢ່າງເປັນລະບຽບຮຽບຮ້ອຍຢູ່ກັບລາວ, ສອງໂທລະສັບສີດໍາທໍາມະດາ, ບວກກັບຫນຶ່ງທີ່ເຈົ້າເບິ່ງບໍ່ເຫັນ, ສີແດງຢູ່ໃນຫ້ອງພິເສດທີ່ສ້າງຢູ່ໃນໂຕະຂອງລາວ. ເຊັ່ນດຽວກັນກັບ Hawk, ຫ້ອງການມີຈຸດປະສົງພຽງແຕ່
  
  
  ສໍາລັບທຸລະກິດ. ບໍ່​ມີ​ໃຜ​ເຄີຍ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ຊຸກ​ຍູ້​ໃຫ້ linger ແລະ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຫ່າງ​ໄກ​ເວ​ລາ​ຂອງ​ມື້​ທີ່​ນັ້ນ.
  
  
  "ເຈົ້າກໍາລັງເລີ່ມປະສາດ, N3," ຜູ້ຊາຍອາຍຸໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ.
  
  
  "ສິ່ງທີ່ເຮັດໃຫ້ເຈົ້າເວົ້າແນວນັ້ນ?"
  
  
  "ພຽງແຕ່ຍ້ອນວ່າ ... ໃຫ້ພຽງແຕ່ເວົ້າວ່າ ... voyeur ໄດ້ຕັດສິນໃຈທີ່ຈະເບິ່ງຢ່າງໃກ້ຊິດກ່ຽວກັບສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນເທິງຂອງ dune ໄດ້, ທ່ານເຮັດຄືກັບວ່າທ່ານຢ້ານສໍາລັບຊີວິດຂອງທ່ານ."
  
  
  “ຖ້າທ່ານບໍ່ໄດ້ກວດເບິ່ງລົດຂອງຂ້ອຍກ່ອນ, ຂ້ອຍອາດຈະເຂົ້າໃຈຜິດເຈົ້າເປັນ Peeping Tom ອື່ນ. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນນັກວາງສະແດງ, ສະນັ້ນຂ້ອຍຈະອອກຈາກບ່ອນນັ້ນບໍ່ວ່າຂ້ອຍຈະຄິດເຈົ້າເປັນໃຜ.”
  
  
  Hawk ໄດ້​ຫົວ​ຢ່າງ​ແຮງ, ຕີ​ໄມ້​ຕີ້​ໃນ​ເຮືອນຄົວ, ແລະ​ຖື​ມັນ​ໃສ່​ໂຖ​ນ້ຳ​ທີ່​ມີ​ກິ່ນ​ເໝັນ. "ຄັ້ງສຸດທ້າຍທີ່ເຈົ້າໄປເຮືອ, Nick?"
  
  
  ຂ້ອຍຕ້ອງຄິດເລັກນ້ອຍ. “ຄັ້ງສຸດທ້າຍທີ່ຂ້ອຍຢູ່ Bahamas. ສີ່ເດືອນກ່ອນ."
  
  
  "ກ່ຽວກັບຫຍັງ?"
  
  
  "ພຽງແຕ່ຫນຶ່ງໃນ catamarans ນ້ອຍທີ່ໂຮງແຮມເຊົ່າອອກ."
  
  
  "ບໍ່ມີຫຍັງອີກບໍ?"
  
  
  “ບໍ່… ໃຫ້ຂ້ອຍຄິດ. ບໍ່ແມ່ນຕັ້ງແຕ່ລະດູຮ້ອນທີ່ຜ່ານມາ. ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍມີເຮືອຢັອດສີ່ສິບສອງຕີນຢູ່ຝັ່ງຕາເວັນອອກ. ພວກເຮົາໃຊ້ເວລາຫຼາຍມື້ໄປທ່ຽວຊົມ Chesapeake ໃນລາວ.”
  
  
  "ເຈົ້າຊີ້ນໍາເຮືອດ້ວຍຕົວເອງບໍ?"
  
  
  "ແນ່ນອນ. ເຈົ້າຮູ້ວ່າຂ້ອຍສາມາດລອຍໄດ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ບໍ່​ຂ້າມ​ການ​ແຂ່ງ​ຂັນ 12 ກິ​ໂລ​ແມັດ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ຈັດ​ການ​ເກືອບ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ທີ່​ຄົນ​ຫນຶ່ງ​ສາ​ມາດ​ຈັດ​ການ​ໄດ້.”
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ມັນຢູ່ໃນໄຟລ໌ຂອງເຈົ້າ. ການນໍາທາງບໍ?"
  
  
  "ມັນຢູ່ໃນເອກະສານຄືກັນ."
  
  
  ລາວຫົວຫົວ. "Alex Zenopolis."
  
  
  ຂ້ອຍເລີ່ມເວົ້າບາງສິ່ງບາງຢ່າງກ່ຽວກັບໄຟລ໌ຂອງຂ້ອຍອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນຊື່ໄດ້ເຈາະຂ້ອຍແລະຢຸດຂ້ອຍຄືກັບກໍາແພງຫີນ. “ອາເລັກ,” ຂ້ອຍຫາຍໃຈ. "ມັນເປັນເວລາຫຼາຍປີທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຍິນຊື່ນັ້ນ."
  
  
  “ດີ, ລາວຢູ່ໃນລາຍງານເປັນບາງຄັ້ງຄາວນັບຕັ້ງແຕ່ລາວຫຼົງຜິດໄປກັບ Reds. ປາກົດຂື້ນວ່າລາວໄດ້ດໍາລົງຊີວິດທີ່ດີໃນອຸປະກອນສະຕິປັນຍາຂອງພວກເຂົາ."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຈື່ວ່າເຫັນບົດລາຍງານເຫຼົ່ານີ້."
  
  
  "ຂໍຂອບໃຈທີ່ທ່ານຢູ່ໃນພາກສະຫນາມ, ທ່ານບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງອ່ານທຸກໆບົດລາຍງານ."
  
  
  ຂ້ອຍຮູ້ສຶກຂອບໃຈ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເວົ້າເລື່ອງມັນ. “ມັນ​ເປັນ​ການ​ເສຍ​ໃຈ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ເຫັນ​ເຂົາ​ເຈົ້າ; Alex ແລະຂ້ອຍເປັນເພື່ອນກັນມາໄລຍະໜຶ່ງ.”
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍຈື່ໄດ້."
  
  
  "ແລ້ວລາວດຽວນີ້?"
  
  
  "ແນ່ນອນລາວຕ້ອງການທີ່ຈະອອກໄປ."
  
  
  ມັນແມ່ນການຫັນຂອງຂ້າພະເຈົ້າທີ່ຈະ nod; ຂ້ອຍບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງຖາມຄໍາຖາມ.
  
  
  “ໃນຄືນທີ່ຜ່ານມາ,” Hawke ເວົ້າຕໍ່ໄປວ່າ, “ຜູ້ຊາຍຂອງພວກເຮົາຄົນໜຶ່ງທີ່ປະຈຳການຢູ່ໃນປະເທດເກຼັກຕາມຊາຍແດນ Albanian ໄດ້ຮັບຂໍ້ຄວາມທີ່ອ້າງວ່າມາຈາກ Zenopolis. ມັນໄດ້ຖືກຍົກຍ້າຍທັນທີທີ່ນີ້." Hawk ເປີດໂຟນເດີເທິງແລະຜ່ານເຈ້ຍບາງໆທົ່ວໂຕະ.
  
  
  ຂໍ້ຄວາມແມ່ນເຂົ້າໃຈໄດ້ cryptic; ມັນເວົ້າພຽງແຕ່ວ່າ Alex Zenopolis, ອະດີດເຈົ້າຫນ້າທີ່ສືບລັບ Greek, ຈະຕິດຕໍ່ກັບຕົວແທນຂອງສະຫະລັດໃນປະເທດເກຣັກເປັນສ່ວນຕົວພາຍໃນຫນຶ່ງອາທິດຫຼືຫຼາຍກວ່ານັ້ນ. ເວລາແລະສະຖານທີ່ປະຕິບັດຕາມ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ມັນຈະໃຫ້ສັນຍານຢືນຢັນທີ່ຈະອອກອາກາດໃນຄວາມຖີ່ມາດຕະຖານໃນເວລາທີ່ກໍານົດ.
  
  
  ຂ້ອຍສົ່ງຄືນໃຫ້ເຈົ້ານາຍ. "ພວກເຮົາມີຄວາມຄິດວ່າລາວຢູ່ໃສ?"
  
  
  "ສຸດທ້າຍທີ່ພວກເຮົາໄດ້ຍິນ, ລາວກໍາລັງຮັບໃຊ້ຢູ່ໃນກຸ່ມຕິດຕໍ່ພົວພັນບາງປະເພດທີ່ດໍາເນີນການລະຫວ່າງຢູໂກສະລາເວຍແລະ Albania." Hawk ອະນຸຍາດໃຫ້ຕົນເອງຍິ້ມເຢັນ. "ທ່ານສາມາດຈິນຕະນາການຄວາມອ່ອນໂຍນຂອງການປະຕິບັດງານແບບນີ້."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຈື່ Alex ເປັນນັກການທູດ."
  
  
  "ບໍ່. ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ພວກເຮົາອາດຈະຮູ້ຫນ້ອຍກ່ຽວກັບສິ່ງທີ່ເກີດຂື້ນໃນ Albania ກ່ວາພວກເຮົາກ່ຽວກັບຈີນແດງ."
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນເຈົ້າຄິດວ່າລາວມີສິ່ງທີ່ສໍາຄັນທີ່ຈະບອກພວກເຮົາບໍ?"
  
  
  “ມີຄວາມເປັນໄປໄດ້ສະເໝີ. ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ທັງຫມົດທີ່ລາວເວົ້າແມ່ນລາວຕ້ອງການຕິດຕໍ່ພວກເຮົາ. ສ່ວນບຸກຄົນ".
  
  
  “ ນັ້ນ ໝາຍ ຄວາມວ່າປະເຊີນ ໜ້າ. ໃນປະເທດເກຣັກ".
  
  
  "ແລະບາງທີລາວພຽງແຕ່ຕ້ອງການທີ່ຈະກັບຄືນໄປບ່ອນເຂົ້າໄປໃນພັບ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຍັບຍັ້ງ. “ດີ. ໃນທາງໃດກໍ່ຕາມ, ລາວຄວນຈະມີສິ່ງທີ່ຫນ້າສົນໃຈທີ່ຈະບອກພວກເຮົາ.”
  
  
  "ບາງທີຫຼາຍ."
  
  
  "ເຈົ້າມີສິ່ງອື່ນໃດນອກຈາກຂໍ້ຄວາມນີ້ບໍ?"
  
  
  "ບໍ່ແມ່ນແທ້. ແຕ່ຂ້ອຍກໍ່ຢາກໄດ້ຮັບອັນຕໍ່ໄປທີ່ລາວສົ່ງມາ.”
  
  
  "ໃນ​ຂະ​ນະ​ດຽວ​ກັນ?"
  
  
  "ໃນຂະນະນີ້, ເຈົ້າຈະໄດ້ຮັບຫຼັກສູດອຸປະຕິເຫດໃນການແລ່ນເຮືອແລະການນໍາທາງ."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈ".
  
  
  Hawk ລຸກຂຶ້ນຈາກເກົ້າອີ້ຫມຸນທີ່ເໜັງຕີງຂອງລາວ ແລະຍ່າງຂ້າມໄປຫາແຖວຕູ້ເອກະສານເຫຼັກສີເທົາທີ່ເປັນເຄື່ອງຕົບແຕ່ງຂອງຫ້ອງການ. ລາວ​ໄດ້​ດຶງ​ແຜນ​ທີ່​ທີ່​ພັບ​ອອກ​ຈາກ​ລິ້ນ​ຊັກ ແລະ​ເອົາ​ມັນ​ໄປ​ໃສ່​ໂຕະ​ປະ​ຊຸມ​ທີ່​ຖືກ​ໄຟ​ໄໝ້​ທາງ​ຫລັງ​ຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຂົ້າຮ່ວມກັບລາວ
  
  
  "ນີ້," ລາວເວົ້າວ່າ, "ແມ່ນລັດ Balkan. ເກຼັກ, ອານບານີ, ຢູໂກສະລາເວຍ, ບຸນກາຣີ ແລະ ໂຣມາເນຍ. ບັດ​ນີ້​ຄົນ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ, ຜູ້​ທີ່​ໄດ້​ຮັບ​ຂ່າວ​ສານ, ໄດ້​ຖືກ​ວາງ​ໄວ້​ຢູ່​ທີ່​ນີ້.” ລາວ​ຊີ້​ໄປ​ບ່ອນ​ໜຶ່ງ​ໃກ້​ກັບ​ຊາຍ​ແດນ​ຂອງ​ຢູ​ໂກ​ສະ​ລາ​ເວ, ອານ​ບາ​ເນຍ ແລະ​ເກຼັກ. “ເຈົ້າຈະສັງເກດເຫັນວ່າມີທະເລສາບໃຫຍ່ຢູ່ບ່ອນນີ້ ແລະທັງສາມປະເທດມີຊາຍຝັ່ງຮ່ວມກັນ. ຢູ່ໃນປະເທດພູດອຍຫຼາຍ."
  
  
  ລາວບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງອະທິບາຍ. "ມີການຈະລາຈອນຂ້າມຊາຍແດນຫຼາຍບໍ?"
  
  
  "ເປັນເລື່ອງແປກທີ່ເລັກນ້ອຍ, ພິຈາລະນາ
  
  
  ຄວາມຫຍຸ້ງຍາກໃນການປົກປ້ອງພື້ນທີ່. ​ແຕ່​ເຂດ​ດັ່ງກ່າວ​ຈະ​ສ້າງ​ໂອກາດ​ຫຼາຍ​ຢ່າງ​ໃຫ້​ແກ່​ຜູ້​ມີ​ຄຸນ​ນະພາ​ບ ​ແລະ ມີ​ປະສົບ​ການ.”
  
  
  “ແລ້ວ​ຜູ້​ສົ່ງ​ຂ່າວ​ເດ? ສິ່ງໃດຈາກລາວ?
  
  
  Hawk ສັ່ນຫົວຂອງລາວ, ຂ້ອຍຄິດຢ່າງໂສກເສົ້າເລັກນ້ອຍ. “ນີ້​ແມ່ນ​ຫຼາຍ​ຫຼື​ຫນ້ອຍ​ເປັນ​ການ​ຟັງ​ເປີດ. ບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງເວົ້າ, ບໍ່ໄດ້ຖືກຄຸ້ມຄອງໂດຍ AX. ເບິ່ງຄືວ່າຜູ້ສົ່ງຂ່າວຮູ້ວ່າລາວຢູ່ໃສແລະ ... ອ້າວ ... ພຽງແຕ່ເລື່ອນບັນທຶກພາຍໃຕ້ປະຕູ."
  
  
  ຕອນນີ້ຂ້ອຍຮູ້ວ່າລາວມີຄວາມອັບອາຍ, ເຖິງແມ່ນວ່າການປະຕິບັດງານຈະບໍ່ຢູ່ພາຍໃຕ້ການຄວບຄຸມຂອງພວກເຮົາ. ສະນັ້ນ ຂ້າພະເຈົ້າ​ຈຶ່ງ​ບໍ່​ໄດ້​ເວົ້າ​ຫຍັງ ແລະ​ໃຫ້​ລາວ​ສືບຕໍ່.
  
  
  "ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ເນື່ອງຈາກລັກສະນະຂອງການເຮັດວຽກທີ່ Zenopolis ເຮັດ, ມັນຈະສົມເຫດສົມຜົນທີ່ຈະສົມມຸດວ່າລາວຢູ່ບ່ອນໃດຫນຶ່ງໃນພາກພື້ນນີ້." ລາວຊີ້ນິ້ວທີ່ເປື້ອນດ້ວຍຢາສູບເຂົ້າໄປໃນທະເລສາບ.
  
  
  "ຢ່າບອກຂ້ອຍວ່າຂ້ອຍຕ້ອງລອຍຢູ່ເທິງມັນ."
  
  
  "ບໍ່​ແມ່ນ​ທັງ​ຫມົດ. ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ຖ້າ Zenopolis ຕັ້ງໃຈທີ່ຈະເຂົ້າໄປໃນພາກສະຫນາມນີ້, ພວກເຮົາບໍ່ສາມາດມີສິ່ງໃດກ່ຽວຂ້ອງກັບລາວ. ບໍ່ຢູ່ທີ່ນັ້ນ."
  
  
  "ເປັນຫຍັງ?"
  
  
  “ເບິ່ງ​ບ່ອນ​ນີ້. ​ໃນ​ທິດ​ທາງ​ໜຶ່ງ, ​ແມ່ນ​ປະ​ເທດ​ທີ່​ຕໍ່ຕ້ານ​ຝ່າຍ​ຕາ​ເວັນ​ຕົກ​ຢ່າງ​ຮຸນ​ແຮງ​ເທົ່າ​ກັບ​ປະ​ເທດ​ອື່ນໆ​ໃນ​ໂລກ. ຕໍ່ໄປແມ່ນປະເທດຢູໂກສະລາເວຍ, ທີ່ເອື້ອອໍານວຍສໍາລັບພວກເຮົາໃນມື້ນີ້, ແຕ່ແນ່ນອນວ່າຍັງເປັນພັນທະມິດຂອງອີກຝ່າຍຫນຶ່ງ. ແລະປະເທດເກຣັກ. ພັນທະມິດຂອງພວກເຮົາ, ແມ່ນແລ້ວ, ແຕ່ການພົວພັນຂອງພວກເຮົາພາຍໃຕ້ລັດຖະບານໃນປະຈຸບັນແມ່ນມີຄວາມເຄັ່ງຕຶງຢ່າງຈະແຈ້ງ. ແລະຈິນຕະນາການວ່າອານານິຄົມເຫຼົ່ານັ້ນທີ່ປົກຄອງມັນຢາກໄດ້ຄົນເຊັ່ນ Zenopolis ຫຼາຍປານໃດ.”
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍເຂົ້າໃຈ, ວິທີດຽວທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ລາວອອກໄປຢ່າງໄວວາເມື່ອລາວຂ້າມຊາຍແດນແມ່ນທາງອາກາດ, ແລະນັ້ນຫມາຍຄວາມວ່າການບິນຍາວຜ່ານ Albania ຫຼື Greece, ແລະພວກເຂົາທັງສອງຈະບໍ່ເປັນຫ່ວງຫຼາຍທີ່ຈະປ່ອຍໃຫ້ພວກເຮົາໄປທີ່ນັ້ນ. "ໄປກັບລາງວັນ."
  
  
  "ແລະຖ້າຊາວກຣີກພົບວ່າຕົວແທນຂອງສະຫະລັດມີສ່ວນກ່ຽວຂ້ອງ, ບັນຫາໃຫຍ່ກວ່າອາດຈະເກີດຂື້ນ."
  
  
  "ຢ່າງ​ແນ່​ນອນ."
  
  
  "ຊຶ່ງເຮັດໃຫ້ພວກເຮົາກັບຄືນສູ່ບົດຮຽນການແລ່ນເຮືອ."
  
  
  Hawke ແລ່ນນິ້ວມືຂອງລາວໄປຕາມຊາຍຝັ່ງຕາເວັນຕົກຂອງປະເທດເກຣັກ. "ເມື່ອພວກເຮົາຕິດຕໍ່ກັບ Zenopolis ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ພວກເຮົາຈະຮຽກຮ້ອງໃຫ້ລາວຂ້າມຜ່ານ Albania ໃກ້ກັບທະເລເທົ່າທີ່ເປັນໄປໄດ້. ນີ້ແມ່ນວິທີດຽວທີ່ພວກເຮົາສາມາດຕິດຕໍ່ກັບລາວໃນຂັ້ນຕອນນີ້."
  
  
  "ຈະເຮັດແນວໃດຖ້າລາວມີຂໍ້ມູນທີ່ສໍາຄັນສໍາລັບພວກເຮົາ?"
  
  
  “ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຮົາອາດຈະຕ້ອງປ່ຽນແນວຄິດຂອງພວກເຮົາ. ໃນເວລານີ້, ທ່ານຄວນກຽມພ້ອມທີ່ຈະພົບກັບລາວຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນຫນຶ່ງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເຈົ້າເອົາມັນໄປ Taranto, ເຊິ່ງຢູ່ໃນ heel ຂອງເກີບ Italian."
  
  
  “ຕົກລົງ, ແຕ່ເປັນຫຍັງຂ້ອຍ? ຕົວແທນໃດສາມາດເຮັດວຽກໄດ້, ແລະຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າຂ້ອຍເປັນຜູ້ດຽວທີ່ສາມາດຊີ້ນໍາເຮືອໃບຜ່ານ ... ແມ່ນຫຍັງ?” ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກວດເບິ່ງຂະຫນາດ mileage; ແຜນທີ່ສະແດງໃຫ້ເຫັນຊິ້ນສ່ວນຂອງພາກຕາເວັນອອກສຽງໃຕ້ຂອງອີຕາລີ. “ບາງທີເຈັດສິບຫ້າໄມ? ບໍ່ເກີນຮ້ອຍບໍ?” ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ທີ່​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ຄວາມ​ລໍາ​ຄານ​ເລັກ​ນ້ອຍ​, ຈື່​ຈໍາ​ການ​ບິນ​ທີ່​ຫນ້າ​ອາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ທົ່ວ​ຊາຍ​ທີ່​ມີ Monica naked ໃນ tow​.
  
  
  "ໂອ້, ພວກເຮົາມີຕົວແທນຫນຶ່ງຫຼືສອງຄົນທີ່ມີຄຸນສົມບັດໃນເລື່ອງນີ້ຫຼາຍກ່ວາເຈົ້າ. ແຕ່ບໍ່ມີໃຜໃນພວກເຂົາຮູ້ຈັກ Alex Zenopolis ໂດຍສາຍຕາ."
  
  
  ມັນໃຊ້ເວລາໄລຍະໜຶ່ງເພື່ອຮັບຮູ້ສິ່ງນີ້. “ແຕ່ຟັງ,” ຂ້ອຍຄັດຄ້ານ, “ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເຫັນຊາຍຄົນນີ້ມາສິບຫ້າປີແລ້ວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ເຂົາ​ຢູ່​ໃນ​ຖະ​ຫນົນ​ຫົນ​ທາງ​ແລະ​ບໍ່​ຈໍາ​ເປັນ​ຕ້ອງ​ໄດ້​ຮັບ​ມັນ.”
  
  
  “ໃຫ້ເຮົາຫວັງວ່ານັ້ນບໍ່ແມ່ນກໍລະນີ. ມື້​ນີ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຜ່ານ​ໄຟລ​໌​ສ່ວນ​ບຸກ​ຄົນ​ຂອງ​ທ່ານ​, ແລະ​ໃນ​ໄລ​ຍະ​ນີ້​ຮູບ​ລັກ​ສະ​ນະ​ຂອງ​ທ່ານ​ບໍ່​ໄດ້​ມີ​ການ​ປ່ຽນ​ແປງ​ຢ່າງ​ໃດ​ທີ່​ຈະ​ແຈ້ງ​.
  
  
  ຖ້າ​ຜູ້​ເຖົ້າ​ຄົນ​ນັ້ນ​ພະຍາຍາມ​ເວົ້າ​ຈົ່ມ​ຂ້ອຍ, ລາວ​ບໍ່​ສາມາດ​ເລືອກ​ວິທີ​ທີ່​ດີກ​ວ່າ​ເກົ່າ. ໃນເມື່ອກ່ອນ, ຂ້ອຍເປັນຜູ້ຊາຍໃນໄວ 20 ປີຂອງຂ້ອຍ, ບໍ່ດົນຫຼັງຈາກການຝຶກອົບຮົມ, ແລະຂ້ອນຂ້າງຫມັ້ນໃຈຕົນເອງກ່ຽວກັບຮູບລັກສະນະແລະສະພາບທາງດ້ານຮ່າງກາຍຂອງຂ້ອຍ. ຕັ້ງແຕ່ນັ້ນມາ, ຂ້ອຍຮັກສາຮູບຮ່າງຂອງຕົວເອງ, ແລະເທົ່າທີ່ເບິ່ງໄປ, ຂ້ອຍເດົາວ່າຂ້ອຍມີໃບຫນ້າອັນຫນຶ່ງທີ່ບໍ່ມີອາຍຸຫຼາຍ. ຜົມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ໜາ ແລະ​ສີ​ດຳ, ຍາວ​ກວ່າ​ທີ່​ມີ​ຢູ່​ໃນ​ສະ​ໄໝ Eisenhower ໃນ​ຕອນ​ຕົ້ນ​ນັ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ນ​້​ໍາ​ຫນັກ​ສິບ​ປອນ​ຫຼາຍ​ກ​່​ວາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃນ​ຕອນ​ນັ້ນ​, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ມັນ​ໂດຍ​ຈຸດ​ປະ​ສົງ​ໂດຍ​ຜ່ານ​ໂຄງ​ການ​ການ​ຝຶກ​ອົບ​ຮົມ​ຄວາມ​ເຂັ້ມ​ແຂງ​, ແລະ​ບໍ່​ມີ​ອອນ​ສ​ຫຼາຍ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຕ້ອງ​ການ​. ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ນີ້​ຄື​ກັບ​ການ bragging​, ສະ​ນັ້ນ​ຈະ​ເປັນ​ມັນ​; ບຸກຄົນທີ່ເຮັດວຽກຫນັກເພື່ອໃຫ້ມີຮູບຮ່າງຄວນຈະມີຄວາມພູມໃຈເລັກນ້ອຍ.
  
  
  “ຕົກລົງ,” ຂ້ອຍເຫັນດີກັບ Hawk. "ດັ່ງນັ້ນບາງທີຂ້ອຍອາດຈະຮັບຮູ້ Alex."
  
  
  "ແລະເຖິງແມ່ນວ່າທ່ານບໍ່, ແນ່ນອນທ່ານສາມາດກໍານົດລາວໂດຍການເວົ້າກ່ຽວກັບເວລາເກົ່າ."
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ແນ່ໃຈກ່ຽວກັບມັນ; ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ຝ່າຍ​ອື່ນ​ເອົາ​ມາ​ແທນ​ທີ່​ຈະ​, ເຂົາ​ຈະ​ຕ້ອງ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ແຈ້ງ​ໃຫ້​ຊາບ​. ແຕ່ຂ້ອຍຈະບໍ່ໂຕ້ຖຽງ. "ແລ້ວແມ່ນຫຍັງຕໍ່ໄປ, ທ່ານ?"
  
  
  Hawk ກັບຄືນໄປຫາໂຕະຂອງລາວ. “ເມື່ອເຈົ້າຫໍ່ເຄື່ອງນຸ່ງບາງອັນ, ເຈົ້າຈະບິນເທິງສາຍການບິນການຄ້າໄປ Providence. ການຈອງໄດ້ຖືກເຮັດສໍາລັບທ່ານໃນນາມຂອງ Daniel McKee. ເລຂາທິການຂອງຂ້ອຍມີບັດເຄຣດິດແລະເອກະສານປະຈໍາຕົວອື່ນໆ.”
  
  
  "ການໃຫ້ບໍ?" ຄວາມແປກໃຈຂອງຂ້ອຍຕ້ອງເຫັນໄດ້ຊັດເຈນ.
  
  
  Hawk ຍິ້ມແລະຊີ້ຂ້ອຍໄປທີ່ປະຕູ. "ຈຸດຫມາຍປາຍທາງສຸດທ້າຍຂອງເຈົ້າແມ່ນ Newport, ແຕ່ຢູ່ໃນເມືອງທີ່ເຈົ້າກຽດຊັງ, ເຈົ້າຈະຖືກພົບຢູ່ສະຫນາມບິນໂດຍຜູ້ຊາຍຊື່
  
  
  ນາທານີເອນ ເຟຣດເດີຣິກ. ລາວຈະແຈ້ງໃຫ້ເຈົ້າຮູ້ຕື່ມອີກ. "
  
  
  "ລາວແມ່ນຫນຶ່ງໃນຕົວແທນຂອງພວກເຮົາບໍ?"
  
  
  "ບໍ່​ແມ່ນ​ທັງ​ຫມົດ. ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ລາວເປັນນາມສະກຸນຂອງລາວແທ້ໆ."
  
  
  "ນີ້​ແມ່ນ​ຫຍັງ?" ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄວ້​ວາງ​ໃຈ​ຜູ້​ຊາຍ​ອາ​ຍຸ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ເຂົາ​ຍິ້ມ.
  
  
  "ດີ, ແນ່ນອນ, ຄູສອນໂຮງຮຽນ New England ທີ່ກິນເບັ້ຍບໍານານ."
  
  
  
  
  
  
  ບົດທີສາມ
  
  
  
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນສະຖານີ, ລາວກໍາລັງລໍຖ້າຂ້ອຍ, ຜູ້ຊາຍສູງທີ່ມີໃບຫນ້າແດງແລະຜົມຊ້ໍາທີ່ມີສີຂີ້ເຖົ່າອ່ອນໆ. ການຈັບມືຂອງລາວແມ່ນໃຈ ແລະ ໜັກແໜ້ນ, ແຕ່ຄວາມຮູ້ສຶກຂອງຝາມືທີ່ເຮັດດ້ວຍໜັງຂອງລາວເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍມີຄວາມປະທັບໃຈທີ່ລາວສາມາດບີບກ້ອນເງິນເຂົ້າໄປໃນມ້ວນຫຼຽນ. ລາວມີໃບຫນ້າທີ່ເບີກບານມ່ວນຊື່ນ, ຂີ້ຄ້ານ, ຕາຂອງລາວເຕັ້ນລໍາຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງ, ແລະກາງທີ່ສະດວກສະບາຍຂອງລາວບໍ່ກວ້າງກວ່າບ່າກວ້າງຂອງລາວ. ເຖິງແມ່ນວ່າກ່ອນທີ່ລາວຈະເວົ້າ, ຂ້ອຍຮູ້ວ່າເປັນຫຍັງລາວເຮັດວຽກໃຫ້ AX; Nathaniel Frederick ແມ່ນຢ່າງຊັດເຈນເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ເຄີຍຢູ່ທີ່ນັ້ນກ່ອນແລະຮັກທຸກໆນາທີຂອງມັນ.
  
  
  "ເຈົ້າໂຊກດີ," ລາວເວົ້າໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຍ່າງອອກຈາກສະຖານີແລະໄປຫາສະຖານີລົດເກົ່າຂອງລາວທີ່ຈອດຢູ່ນອກທາງເຂົ້າ. “ຍົນຂອງເຈົ້າມາຮອດຕາມເວລາ. ຖ້ຽວ​ບິນ​ຈາກ​ວໍ​ຊິງ​ຕັນ​ຕາມ​ປົກ​ກະ​ຕິ​ແມ່ນ​ຈະ​ມາ​ເຖິງ​ຊ້າ​ຢ່າງ​ຫນ້ອຍ​ຫນຶ່ງ​ຊົ່ວ​ໂມງ.”
  
  
  "ບາງທີເຈົ້າໂຊກດີ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ທ່ານບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງລໍຖ້າ."
  
  
  "ໂອ້, ຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈລໍຖ້າ." ລາວ patted ກະເປົ໋າສີດໍາທີ່ລາວຖືພາຍໃຕ້ແຂນຂອງລາວ. "ຂ້ອຍພ້ອມທີ່ຈະຢູ່ສະເຫມີໃນເວລາທີ່ບໍ່ມີວຽກເຮັດ."
  
  
  ຖ້າຂໍ້ສັງເກດນີ້ຫມາຍເຖິງເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຢາກຮູ້ຢາກເຫັນ, ມັນເຮັດວຽກ. ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕັດສິນໃຈທີ່ຈະຢຸດຈົນກ່ວາຂ້າພະເຈົ້າມີຮູບພາບທີ່ຊັດເຈນກວ່າຂອງຜູ້ຊາຍ, ຜູ້ທີ່ເບິ່ງຄືຫຍັງແຕ່ເປັນບໍານານຂອງ New England. ໃນຂະນະທີ່ລາວເລີ່ມເຄື່ອງຈັກທີ່ມີສຽງດັງ ແຕ່ເຮັດວຽກໄດ້ລຽບງ່າຍ, ຂ້ອຍໄດ້ໃຊ້ເວລາເລັກນ້ອຍເພື່ອສຶກສາປະຫວັດຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄາດ​ຄະ​ເນ​ວ່າ​ບໍ່​ມີ​ຫຼາຍ​ກ​່​ວາ​ກາງ​ຫ້າ​ສິບ​, ທີ່​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​. ກິນເບັ້ຍບໍານານ? ລາວ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ລາວ​ສາ​ມາດ​ສືບ​ຕໍ່​ໄປ​ໄດ້​ຈົນ​ຮອດ​ອາ​ຍຸ​ແປດ​ສິບ​ປີ, ແລະ​ບາງ​ທີ​ເຖິງ​ແມ່ນ​ໃນ​ຕອນ​ນັ້ນ.
  
  
  ລາວຂັບລົດຢ່າງໝັ້ນໃຈ ແລະ ຄ່ອຍເປັນຄ່ອຍໄປ, ເຈລະຈາຕາມຖະໜົນຫົນທາງ ແລະ ທາງຫຼວງ ຈົນພວກເຮົາອອກຈາກເມືອງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ເກືອບ​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ກ່ຽວ​ກັບ​ພາກ​ສ່ວນ​ຂອງ​ປະ​ເທດ​ນີ້, ເວັ້ນ​ເສຍ​ແຕ່​ວ່າ​ມື້​ຫນຶ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ສົ່ງ​ໄປ Brown ເພື່ອ​ຮຽນ​ພິ​ເສດ. ມັນແມ່ນກາງລະດູຫນາວ, ແລະລະດູຫນາວໃນ Providence ເຮັດໃຫ້ພວກເຂົາປາດຖະຫນາຢູ່ບ່ອນອື່ນ. ຄັ້ງໜຶ່ງຂ້ອຍເຄີຍຢູ່ Newport, ເດີນທາງກັບໝູ່ເພື່ອນຢູ່ເທິງເຮືອທີ່ສາມາດເອີ້ນວ່າ yacht ໄດ້ຢ່າງຖືກຕ້ອງ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເອົາມັນໄປຮອດຝັ່ງໃນເວລາພັກຄືນ.
  
  
  "ການອອກກໍາລັງກາຍປະເພດໃດ?" - ຂ້ອຍຖາມວ່າເປັນຜູ້ເປີດ.
  
  
  ນາທານີເອນເບິ່ງຂ້ອຍ. ລາວບໍ່ແມ່ນຄົນແບບທີ່ເຈົ້າເອີ້ນ Nat "ເອີ, ເຈົ້າຈະຢູ່ເຮືອນຂ້ອຍ ຂ້ອຍຈະພາເຈົ້າໄປທະເລທຸກໆມື້ຈົນກວ່າເຈົ້າຈະຢູ່ໃນຫມວກຄືກັບຢູ່ເຮືອນ, ຫຼືຢູ່ໃນລໍ້. ຈາກ​ນັ້ນ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຕ້ອງ​ຮູ້​ອີກ​ຢ່າງ​ຫນຶ່ງ ... "
  
  
  "ການນໍາທາງ," ຂ້ອຍຂັດຂວາງ.
  
  
  "ໂອ້, ມັນກ່ຽວຂ້ອງກັບການແລ່ນເຮືອ, ແລະຖ້າທ່ານຕ້ອງການການປັບປຸງທິດສະດີເລັກນ້ອຍ, ຂ້ອຍແນ່ນອນວ່າຂ້ອຍສາມາດຊ່ວຍເຈົ້າໄດ້. ແຕ່ນັ້ນແມ່ນສ່ວນທີ່ງ່າຍ."
  
  
  "ນີ້ແມ່ນຖືກຕ້ອງບໍ?"
  
  
  ລາວຍິ້ມ, ໃບໜ້າຂອງລາວຖືກແສງໄຟຢູ່ເທິງໜ້າປັດ. "ທ່ານຈະຕ້ອງຈື່ຈໍາລາຍລະອຽດ - ຂະຫນາດ, rigging, ອຸປະກອນທາງເລືອກ, ແລະໂດຍສະເພາະລາຄາ - ຂອງເກືອບທຸກ sailboats ໃນປັດຈຸບັນຂາຍໃນສະຫະລັດແລະພາກສ່ວນອື່ນໆຂອງໂລກ."
  
  
  "ທັງຫມົດນີ້? ເປັນຫຍັງ?"
  
  
  ນາທານີເອນຫົວຫົວ. "ເດວິດບອກຂ້ອຍວ່າລາວບໍ່ມີເວລາບອກເຈົ້າຢ່າງລະອຽດ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າລາວບໍ່ໄດ້ບອກເຈົ້າຫຍັງ."
  
  
  ຜູ້ຊາຍທີ່ຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍແປກໃຈທຸກຄັ້ງທີ່ລາວເປີດປາກ. ລາວເປັນຄົນດຽວທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຍິນໂທຫາຜູ້ນໍາດ້ວຍຊື່.
  
  
  "ລາວເວົ້າວ່າເຈົ້າຈະໃຫ້ຂ້ອຍລາຍລະອຽດ."
  
  
  "ແນ່ນອນ, ພຽງແຕ່ຢູ່ໃນສ່ວນຂອງການດໍາເນີນງານນີ້. ແລະນີ້ແມ່ນເພື່ອເຮັດໃຫ້ທ່ານເປັນສໍາເນົາອັດສະລິຍະຂອງນາຍຫນ້າເຮືອ yacht, ທ່ານ Daniel McKee. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າເປັນຫຍັງແລະຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍຄາດຫວັງວ່າຈະຮູ້ວ່າມັນແມ່ນຫຍັງສໍາລັບ "ຂ້ອຍບໍ່ຄວນຮູ້ກ່ຽວກັບການປະຕິບັດງານຂອງເຈົ້າ, ກະລຸນາຢ່າບອກຂ້ອຍ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ເຈດ​ຕະ​ນາ​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ​ສິ່ງ​ນີ້, ແຕ່​ຄວາມ​ຢາກ​ຮູ້​ຢາກ​ເຫັນ​ຂອງ​ຕົນ​ເອງ​ໄດ້​ຂັບ​ໄລ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ຊອກ​ຫາ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໄດ້​ກ່ຽວ​ກັບ cherub overgrown ນີ້. "ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈວ່າເຈົ້າເຄີຍເຮັດວຽກກັບ Hawk ມາກ່ອນ."
  
  
  "ໂອ້, ແນ່ນອນ," ລາວຍອມຮັບ. "ພວກເຮົາກັບຄືນໄປບ່ອນສົງຄາມໂລກຄັ້ງທໍາອິດ, ໃນເວລາທີ່ພວກເຮົາທັງສອງເຮັດວຽກຢູ່ໃນກອງທັບເຮືອ. ດີ, ຢ່າງຫນ້ອຍຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຮັດວຽກ; David ແມ່ນ ... ບໍ່ໄດ້ຢູ່ໃນພະນັກງານ, ດັ່ງທີ່ພວກເຮົາເຄີຍເວົ້າ."
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ. ແລະຕອນນີ້ເຈົ້າສອນຢູ່ໂຮງຮຽນບໍ?"
  
  
  "ບໍ່​ມີ​ອີກ​ແລ້ວ. ຂ້ອຍໄດ້ອອກບໍານານເມື່ອສອງສາມປີກ່ອນ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງລາວຢ່າງເປີດເຜີຍ, ໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າລາວເຂົ້າໃຈເລື່ອງນີ້. "ເບິ່ງຄືວ່າເຈົ້າຍັງນ້ອຍທີ່ຈະອອກກິນເບ້ຍບໍານານ," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງກົງໄປກົງມາ, ພະຍາຍາມເຂົ້າໃຈປະຕິກິລິຍາ.
  
  
  ລາວພຽງແຕ່ noded ໃນຂໍ້ຕົກລົງ. "ນີ້​ແມ່ນ​ຄວາມ​ຈິງ. ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ຫ້າສິບເກົ້າ. ແຕ່ເມື່ອພັນລະຍາຂອງຂ້ອຍເສຍຊີວິດ, ຕໍາແຫນ່ງຂອງຂ້ອຍຢູ່ໃນໂບດ St. Dunstan ໄດ້ກາຍເປັນເລື່ອງທີ່ງຸ່ມງ່າມ."
  
  
  "ນີ້ແມ່ນໂຮງຮຽນບໍ?"
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ, ເຈົ້າເຫັນ, ເດັກຊາຍໃນໂຮງຮຽນກຽມມີແນວໂນ້ມທີ່ຈະຕິດພັນກັບພັນລະຍາຂອງຫົວຫນ້າບ້ານ.
  
  
  . ພັນລະຍາຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ຂ້າພະເຈົ້າສາມາດເວົ້າໂດຍບໍ່ມີການໂອ້ອວດ, ບາງທີອາດເປັນ favorite ຂອງພັນລະຍາຂອງຄະນະວິຊາທັງຫມົດ, ແລະໃນເວລາທີ່ນາງຈາກໄປ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບເຫັນວ່າມີຫຼາຍເກີນໄປ ... ດີ, ໃຫ້ເວົ້າວ່າ, ຄວາມເຫັນອົກເຫັນໃຈສໍາລັບຂ້າພະເຈົ້າ. ມັນ​ເປັນ​ການ​ຍາກ​ຫຼາຍ​ທີ່​ຈະ​ສອນ, ແລະ​ມັນ​ເປັນ​ການ​ເບື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທີ່​ເດັກ​ຊາຍ​ມາ​ຫ້ອງ​ຮຽນ​ພຽງ​ແຕ່​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ດັ່ງນັ້ນ ... ຂ້ອຍອອກກິນເບັ້ຍບໍານານ."
  
  
  ລາວ​ເວົ້າ​ຢ່າງ​ແຫ້ງ​ແລ້ງ, ດ້ວຍ​ຮອຍ​ຍິ້ມ​ທີ່​ຮິມ​ສົບ​ເລັກ​ນ້ອຍ, ແຕ່​ລາວ​ໄດ້​ກົ້ມ​ຕາ​ໜຶ່ງ​ຄັ້ງ​ແລ້ວ​ດັງ​ກ້ອງ​ຄໍ.
  
  
  "ເຈົ້າ... ເອີ... ຍັງອາໄສຢູ່ໃນວິທະຍາເຂດບໍ?" ຂ້າພະເຈົ້າສົນໃຈຫນ້ອຍບ່ອນທີ່ລາວອາໄສຢູ່ກ່ວາວ່າມັນອາດຈະສົ່ງຜົນກະທົບຕໍ່ການປົກຫຸ້ມຂອງຂ້ອຍ; ສິ່ງສຸດທ້າຍທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການຄືການຈັດການກັບກຸ່ມເດັກນ້ອຍນັກຮຽນທີ່ຂີ້ຄ້ານ.
  
  
  "ໂອ​ບໍ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຊົ່າ​ເຮືອນ​ຢູ່​ໃກ້​ກັບ​ສະ​ໂມ​ສອນ yacht ສຸດ Sakonnet​. ບໍ່ໃຫຍ່ຫຼາຍ, ແຕ່ມັນເຫມາະສົມກັບຄວາມຕ້ອງການຂອງຂ້ອຍ, ແລະມັນຢູ່ໃກ້ກັບວິທະຍາເຂດພຽງພໍທີ່ຂ້ອຍສາມາດຄາດຫວັງວ່າຫມູ່ເພື່ອນຈະຢຸດໂດຍບາງຄັ້ງ. ແລະຂ້ອຍຫຍຸ້ງແທ້ໆ, ທ່ານ Carter, ຂໍໂທດຂ້ອຍ, ທ່ານ McKee. ເຈົ້າຮູ້ບໍ, ການກິນເບັ້ຍບໍານານແມ່ນເວລາຂອງຊີວິດທີ່ຜູ້ຊາຍຊອກຫາໂອກາດທີ່ຈະເຮັດທຸກສິ່ງທີ່ລາວເຄີຍຢຸດໄວ້ກ່ອນຫນ້ານີ້.”
  
  
  ໂອເຄ, ສະນັ້ນລາວຮູ້ຈັກຊື່ແທ້ຂອງຂ້ອຍ. ມັນບໍ່ແປກໃຈ, ໂດຍສະເພາະຫຼັງຈາກໄດ້ຮຽນຮູ້ວ່າລາວໃກ້ຊິດກັບ Hawke. ແຕ່ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າລາວເວົ້າກັບຂ້ອຍຢ່າງເສລີເກີນໄປ ແລະຂ້ອຍກໍ່ສົງໄສວ່າລາວຈະໄປໄກປານໃດ.
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າເຄີຍເຮັດສິ່ງນີ້ມາກ່ອນກັບ Hawk," ຂ້ອຍໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດ.
  
  
  ລາວຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງໄວວາ. "ບໍ່ແນ່ນອນໃນທາງນັ້ນ. ນັ້ນແມ່ນ, ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເຮັດໂຮງຮຽນ seamanship ປົກກະຕິສໍາລັບຕົວແທນ AX, ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍໄດ້ສອນພື້ນຖານໃຫ້ກັບເພື່ອນຮ່ວມງານຂອງເຈົ້າຫນຶ່ງຫຼືສອງຄົນໃນບາງຄັ້ງຄາວ."
  
  
  "ແຕ່ເຈົ້າ ... ຕິດຕໍ່ກັນຕະຫຼອດປີນີ້."
  
  
  ລາວຍິ້ມ. "ທ່ານກໍາລັງສືບສວນການເຊື່ອມຕໍ່ຂອງພວກເຮົາ, ທ່ານ McKee."
  
  
  ກົງໄປກົງມາ, ມັນເບິ່ງຄືວ່າເປັນຄວາມຄິດທີ່ດີ. “ຂ້ອຍມັກຮູ້ຫຼາຍເທົ່າທີ່ເປັນໄປໄດ້ກ່ຽວກັບຄົນທີ່ຂ້ອຍກຳລັງພົວພັນກັບ. ໂດຍສະເພາະໃນເວລາທີ່ລາວເປັນເພື່ອນເກົ່າຂອງນາຍຈ້າງຂອງຂ້ອຍຢ່າງຊັດເຈນ.”
  
  
  ນາທານີເອນຫົວຫົວ. "ດີ, ບໍ່ມີເຫດຜົນທີ່ຈະບອກເຈົ້າເລັກນ້ອຍ, ຂ້ອຍມີພອນສະຫວັນນ້ອຍໆໃນດ້ານຕ່າງໆທີ່ດາວິດສາມາດຂຸດຄົ້ນໄດ້ໃນເວລາທີ່ຂ້ອຍມີຢູ່. ນອກຈາກເຮືອແລະເຮືອ, ຂ້ອຍເປັນຊ່າງຖ່າຍຮູບທີ່ດີ, ຂອບໃຈກອງທັບເຮືອ. ແລະການຝຶກອົບຮົມ.” ທີ່ເຂົາເຈົ້າໃຫ້ຂ້ອຍຫລາຍປີກ່ອນ, ແລະຂ້ອຍເດີນທາງ; ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍຍັງສອນຢູ່, ຂ້ອຍເຄີຍຂີ່ເຮືອໄປເອີຣົບ, ໄປ Caribbean, ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້າມມະຫາສະຫມຸດປາຊີຟິກ, ໃນຊ່ວງເວລາອັນຍາວນານທີ່ຄູສອນຢູ່ໃນໂຮງຮຽນ - ພຣະເຈົ້າ, ເກືອບສິບປີກ່ອນ - ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເອົາພັນລະຍາແລະລູກສາວສອງຄົນຂອງຂ້ອຍ, ຜູ້ທີ່ເຕີບໂຕຂຶ້ນແລະອອກຈາກຮັງ, ຢູ່ເທິງເຮືອໄປທົ່ວໂລກ David ໄດ້ຂໍໃຫ້ຂ້ອຍເບິ່ງບາງສິ່ງ, ເຮັດການຕິດຕໍ່ ... ດີ, ເຈົ້າ ຮູ້ວ່າຂ້ອຍຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ, ເຈົ້າຈະບໍ່ຖາມຂ້ອຍສໍາລັບລາຍລະອຽດ."
  
  
  "ພວກເຂົາຄວນຈະຢູ່ໃນເອກະສານຂອງອົງການ."
  
  
  "ຂ້ອຍຫວັງວ່າບໍ່ມີ. ວຽກງານນ້ອຍໆທີ່ຂ້ອຍເຮັດໃຫ້ເຈົ້ານາຍຂອງເຈົ້າເປັນເລື່ອງສ່ວນຕົວ. ສໍາລັບຫມູ່ເກົ່າ. ແລະຄືກັບເພື່ອນເກົ່າ, David ຮັບປະກັນຂ້ອຍວ່າຊື່ຂອງຂ້ອຍຈະບໍ່ປາກົດຢູ່ໃນໄຟລ໌ AX ໃດໆ, ເຖິງແມ່ນວ່າໃນຮູບແບບທີ່ຖືກເຂົ້າລະຫັດ. ຂ້ອຍເຊື່ອລາວ. ມັນ​ແມ່ນ​ບໍ່? "
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ noded. ແລະ​ໃນ​ຂະນະ​ດຽວ​ກັນ, ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄວ້​ວາງ​ໃຈ​ຊາຍ​ຄົນ​ນີ້​ເທົ່າ​ກັບ​ທຸກ​ຄົນ​ທີ່​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ເຄີຍ​ພົບ​ໃນ​ຊີວິດ. ແນ່ນອນ, ເຊິ່ງເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍເບື່ອໜ່າຍ, ເພາະວ່າສ່ວນໃຫຍ່ຂອງອາຊີບຂອງຂ້ອຍຖືກສົງໄສທຸກຄົນທີ່ຂ້ອຍເຂົ້າມາພົວພັນກັບ.
  
  
  "ມັນເບິ່ງຄືວ່າເປັນຝາປິດ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ເຈົ້າ, ພັນລະຍາ, ເດັກນ້ອຍ, ເດີນທາງໄປທົ່ວໂລກ. ເຈົ້າໄປທ່າເຮືອໃດແດ່?
  
  
  ນາທານີເອນໄດ້ສັ່ນນິ້ວມືທີ່ຕຳໜິ່ໃສ່ຂ້ອຍ. “ດຽວນີ້, Nick, ຢ່າຍູ້ມັນ. ນັ້ນ​ແມ່ນ​ຫຼາຍ​ປີ​ຜ່ານ​ມາ, ແລະ​ທຸກ​ສິ່ງ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ດາວິດ​ກໍ​ຈົບ​ໄປ​ດົນ​ແລ້ວ. ນອກຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮັກສາຄວາມສະອາດສະເຫມີ, ບໍ່ເຄີຍຖືກກໍານົດວ່າເປັນຕົວແທນ. ດັ່ງນັ້ນມັນຄວນຈະເປັນດັ່ງນັ້ນ. "
  
  
  “ໃນກໍລະນີນັ້ນ,” ຂ້ອຍເວົ້າແບບອິດສາ, “ເຈົ້າຢ່າເອີ້ນຂ້ອຍວ່າ Daniel McKee.”
  
  
  "ໂອ້, ຂ້ອຍຈະບໍ່ລືມ."
  
  
  "ຂ້ອຍ... ເປັນນາຍໜ້າເຮືອຢອດບໍ?"
  
  
  “ນີ້ແມ່ນຄວາມຄິດ. ເປັນ​ຫຍັງ​ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ລໍ​ຖ້າ​ຈົນ​ກວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ໄປ​ເຖິງ​ເຮືອນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ປຶກ​ສາ​ຫາ​ລື​ຕໍ່​ໄປ​ນີ້? ມັນເລີ່ມມີຝົນຕົກ, ແລະ wipers ທີ່ຫນ້າລໍາຄານພຽງແຕ່ smear ນ້ໍາໃສ່ກະຈົກ."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  ອາພາດເມັນທີ່ມີປະສິດທິພາບຂອງຂ້ອຍຈະເຫມາະກັບເຮືອນຄົວຂອງເຮືອນ "ບໍ່ໃຫຍ່ຫຼາຍ" ຂອງ Nathaniel Frederick. ມັນ​ເປັນ​ຕຶກ​ອາ​ຄານ​ສອງ​ຊັ້ນ, ປູ​ດ້ວຍ​ກະ​ດານ​ຂາວ, ມີ​ລະ​ບຽງ​ປົກ​ຄຸມ​ກວ້າງ​ຂວາງ​ແລ່ນ​ໄປ​ຕາມ​ທາງ​ຫລັງ ແລະ​ເຫັນ​ນ້ຳ​ກວ້າງ​ຂວາງ. ຝົນຕົກເມື່ອພວກເຮົາມາຮອດ ແລະຂ້ອຍບໍ່ແນ່ໃຈວ່າພວກເຮົາຢູ່ໃສ. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈ Nathaniel.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍຖືກສະແດງຢູ່ຊັ້ນເທິງແລະເຮັດຄວາມສະອາດຫ້ອງຂອງຂ້ອຍ, ເຈົ້າພາບຂອງຂ້ອຍໄດ້ຈູດໄຟຢູ່ໃນຫ້ອງນັ່ງສະດວກສະບາຍຂະຫນາດໃຫຍ່, ເຊິ່ງເບິ່ງຄືວ່າເປັນການສຶກສາ. ປຶ້ມ ແລະ ເອກະສານວາງຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງ; ຝາເບື້ອງໜຶ່ງຖືກປູດ້ວຍໄມ້ປ່ອງ, ເຊິ່ງໄດ້ຕິດຄັດມາດ້ວຍຮູບຂະຫຍາຍຂອງເຮືອບາງຮູບທີ່ດີທີ່ສຸດທີ່ຂ້ອຍເຄີຍເຫັນ. ຮູບ​ພາບ​ຂອງ​ເດັກ​ນ້ອຍ​ໃນ​ໄລ​ຍະ​ຕ່າງໆ​ຂອງ​ການ​ເຕີບ​ໃຫຍ່​ໄດ້​ຖືກ​ກະ​ແຈກ​ກະ​ຈາຍ​ຢູ່​ໃນ​ຊັ້ນ​ວາງ​ແລະ​ໃນ​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ສຸ່ມ​, ແລະ​ຢູ່​ຝາ​ອີກ​ຫນຶ່ງ​ໄດ້​ແຂວນ​ຮູບ​ແຕ້ມ​ຂອງ​ແມ່​ຍິງ​, ສີ​ຂີ້​ເຖົ່າ​ແຕ່​ສວຍ​ງາມ​ຢ່າງ​ພາກ​ພູມ​ໃຈ​. ມັນເປັນພຽງແຕ່ຮູບຫົວ ແລະບ່າ.
  
  
  • ຂ້ອຍຮູ້ວ່ານາງເປັນຜູ້ຍິງປະເພດທີ່ຈະຫັນສາຍຕາອອກຈາກ Playboy Bunny Parade. ຄວາມເຄົາລົບຂອງຂ້າພະເຈົ້າສໍາລັບ Nathaniel Frederick ໄດ້ເພີ່ມຂຶ້ນຫຼາຍ notches; ຖ້າຂ້ອຍສູນເສຍຄົນແບບນັ້ນ, ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່ານະລົກຈະບໍ່ຍິ້ມ.
  
  
  "ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈວ່າເຈົ້າເປັນນັກດື່ມ bourbon," ລາວເວົ້າ.
  
  
  "ເບິ່ງຄືວ່າເຈົ້າຮູ້ຫຼາຍກ່ຽວກັບຂ້ອຍ."
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ." ລາວ​ຢືນ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ເກົ່າ​ທີ່​ອ່ອນ​ນຸ່ມ ແລະ​ໄດ້​ຖອກ​ຈາກ​ໝໍ້​ແກ້ວ​ໄປ​ໃນ​ແກ້ວ​ໃຫຍ່.
  
  
  "ນ້ໍາ?"
  
  
  "ພຽງແຕ່ລະເບີດ, ຂອບໃຈ."
  
  
  ພວກເຮົາເອົາເຄື່ອງດື່ມຂອງພວກເຮົາ - ຂ້ອຍຄິດວ່າມັນເປັນເຊຣີ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ແນ່ໃຈວ່າ - ເຂົ້າໄປໃນເຮືອນຄົວ, ບ່ອນທີ່ລາວເປີດກະປ໋ອງສອງສາມຈອກແລະຕີອາຫານຄ່ໍາທີ່ມີລົດຊາດຄືກັບກະປ໋ອງ. ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍ້ອງ​ຍໍ​ລາວ, ລາວ​ໄດ້​ຍົກ​ຍ້ອງ​ອອກ.
  
  
  “ໃນເວລາທີ່ທ່ານຢູ່ໃນທະເລເປັນເວລາຫຼາຍອາທິດໃນເຮືອນ້ອຍ, ທ່ານ McKee, ທ່ານມາພ້ອມກັບສິ່ງທີ່ຫນ້າສົນໃຈຫຼາຍປະເພດທີ່ມີຖົ່ວເຫຼືອງ, ຖົ່ວແລະຊີ້ນງົວ. ຖ້າ​ບໍ່​ດັ່ງ​ນັ້ນ ເຈົ້າ​ຈະ​ມີ​ການ​ຂັດ​ແຍ້ງ​ກັນ​ຢູ່​ເທິງ​ກຳ​ປັ່ນ.”
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​, ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ອອກ​ໄປ​ສູ່​ລະ​ບຽງ​ຫລັງ​. ຝົນ​ຍັງ​ຕົກ​ຢູ່, ແລະ​ເຖິງ​ວ່າ​ຕອນ​ກາງ​ຄືນ​ຈະ​ໜາວ​ເຢັນ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ອົບ​ອຸ່ນ ແລະ ໄດ້​ຮັບ​ການ​ປົກ​ປ້ອງ​ຢູ່​ໃຕ້​ຫລັງ​ຄາ​ເລິກ. ຊາຍ​ແຖບ​ນ້ອຍໆ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ລົງ​ໄປ​ຫາ​ແຄມ​ນ້ຳ, ບ່ອນ​ທີ່​ຄື້ນ​ຄວາມ​ມືດ​ໄດ້​ພັດ​ຜ່ານ​ຝັ່ງ​ຢ່າງ​ກະຕືລືລົ້ນ.
  
  
  Nathaniel ຊີ້ໄປທາງຂວາຂອງພວກເຮົາ. "ສະໂມສອນເຮືອຢອດ. ສະຖານທີ່ນ້ອຍໆ ແລະພວກເຮົາຈະບໍ່ໄປບ່ອນນັ້ນທັນທີ. ສໍາລັບເຫດຜົນທີ່ຊັດເຈນ, ຂ້ອຍຮັກສາເຮືອຂອງຂ້ອຍຢູ່ທີ່ທ່າເຮືອຢູ່ຫລັງມັນ. ໃນສອງສາມມື້, ເມື່ອຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າເຈົ້າສາມາດຜ່ານການທົດສອບຢູ່ທີ່ນັ້ນໃນຖານະນາຍຫນ້າເຮືອຢອດ, ພວກເຮົາຈະທົດສອບເຈົ້າຢູ່ສະໂມສອນ."
  
  
  "ທົດສອບ?"
  
  
  "ເປັນ​ຫຍັງ​ບໍ່? ເຈົ້າຄິດບໍວ່າຂ້ອຍຈະໃຫ້ເຈົ້າເສັງຕົກໂດຍບໍ່ໄດ້ສອບເສັງຈົບຊັ້ນບໍ?”
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຄິດກ່ຽວກັບມັນ, ແຕ່ຂ້ອຍຕ້ອງຍອມຮັບວ່າມັນເບິ່ງຄືວ່າເປັນຄວາມຄິດທີ່ດີ. ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ຂ້ອຍຍັງບໍ່ຮູ້ວ່າເປັນຫຍັງ. ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  “ໂອ້, ມັນຊ້າເກີນໄປທີ່ຈະສົນທະນາຄືນນີ້, ທ່ານ McKee. ກັບມາໄວໆ."
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ຫາ​ຫ້ອງ​ດໍາ​ລົງ​ຊີ​ວິດ, ບ່ອນ​ທີ່​ລາວ​ໄດ້​ເອົາ​ຫນັງ​ສື​ຈາກ shelf ໄດ້. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ສັງ ເກດ ເຫັນ ວ່າ ຈໍາ ນວນ ຫນຶ່ງ ທີ່ ຄ້າຍ ຄື ກັນ ຢືນ ຢູ່ ໃກ້ ຄຽງ; ຢ່າງ ຫນ້ອຍ jackets ຂີ້ ຝຸ່ນ ຍັງ ຄື ກັນ.
  
  
  ທ່ານ Nathaniel ກ່າວວ່າ "ມີຄວາມສ່ຽງຕໍ່ການຟັງສຽງທີ່ບໍ່ສຸພາບທີ່ສຸດ, ຂ້ອຍຂໍແນະ ນຳ ໃຫ້ເຈົ້າເອົາເລື່ອງນີ້ໄປອ່ານກ່ອນນອນ." "ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍຂຽນມັນເອງ, ມັນບໍ່ດີ."
  
  
  ຫົວຂໍ້ແມ່ນ Lines & Spars, ແລະຢູ່ໃນມືຂອງຂ້ອຍມັນຮູ້ສຶກຫນັກເທົ່າກັບບັນຊີໂທລະສັບ Manhattan.
  
  
  Nathaniel ກ່າວວ່າ "ພຽງແຕ່ເພື່ອໃຫ້ເຈົ້າເປັນກໍາລັງໃຈ," Nathaniel ເວົ້າ. "ເອົາຕົວເຈົ້າເອງເຂົ້າໄປໃນລາຍລະອຽດເລັກໆນ້ອຍໆຂອງການຂຸດເຈາະແລະປະຕິບັດການເຮືອໃບໃນຂະນະທີ່ເຈົ້າສາມາດຕື່ນຕົວໄດ້. ແຕ່ຈົ່ງລະມັດລະວັງ, ທ່ານ McKee."
  
  
  ມີບັນທຶກທີ່ແຕກຕ່າງກັນໃນສຽງຂອງລາວທີ່ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍເຄັ່ງຕຶງ. "ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ?"
  
  
  ລາວຍິ້ມ. “ຢ່າໃຫ້ໜັງສືຕົກໃສ່ໃບໜ້າຂອງເຈົ້າ ໃນຂະນະທີ່ເຈົ້າກຳລັງນອນຫຼັບຢູ່. ມັນໜັກພໍທີ່ຈະແຕກດັງຂອງເຈົ້າ."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  ສອງ​ສາມ​ມື້​ຕໍ່​ໄປ​ນີ້​ໄດ້​ກາຍ​ເປັນ madhouse ຂອງ​ຄວາມ​ເມື່ອຍ​ລ້າ​ທາງ​ຮ່າງ​ກາຍ​ແລະ​ຈິດ​ໃຈ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຂີ່​ເຮືອ​ນ່ານ​ນ້ຳ​ສາມ​ສິບ​ເກົ້າ​ຟຸດ​ຂອງ​ນາທານີເອນ ຂຶ້ນ​ລົງ​ໄປ​ຕາມ​ແມ່​ນ້ຳ​ສະ​ຄອນ​ເນັດ, ຊຶ່ງ​ບໍ່​ແມ່ນ​ແມ່​ນ້ຳ​ເລີຍ, ແຕ່​ເປັນ​ແມ່​ນ້ຳ​ທີ່​ນ້ຳ​ໄດ້​ໄຫລ​ລົງ​ມາ​ຄື​ກັບ​ນ້ຳ​ທີ່​ໄຫລ​ລົງ​ມາ​ຄື​ກັນ​ກັບ​ແມ່​ນ້ຳ Colorado. ເອີ... ອາດຈະບໍ່ຫຼາຍ, ແຕ່ມັນເປັນເລື່ອງທີ່ທ້າທາຍຫຼາຍທີ່ຈະແລ່ນດ້ວຍລົມແຮງທີ່ຂ້ອນຂ້າງຍຸຕິທໍາ, ເຮືອທັງຫມົດບິນ, ແລະຊອກຫາຕົວເອງລອຍ. ໃນຈຸດຫນຶ່ງ, ແມ່ນແຕ່ Nathaniel ຍອມຮັບຄວາມພ່າຍແພ້ແລະໄດ້ເປີດເຄື່ອງຈັກຊ່ວຍເພື່ອຊ່ວຍພວກເຮົາໄປຫາທ່າເຮືອ. ນີ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຮູ້ສຶກດີຂຶ້ນ. ຄວາມລຶກລັບທີ່ແນ່ນອນອ້ອມຮອບນັກເຮືອທີ່ມີປະສົບການ; ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ຮັບ​ຄວາມ​ປະ​ທັບ​ໃຈ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຢາກ​ຈະ​ລອຍ​ໄປ​ຕະຫຼອດ​ໄປ​ກວ່າ​ການ​ໃຊ້​ເຄື່ອງ​ຈັກ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ, ແຕ່ Nathaniel ບໍ່​ໄດ້​ຂໍ​ໂທດ.
  
  
  ທ່ານກ່າວວ່າ, "ຖ້າທ່ານຕ້ອງການໄປບ່ອນໃດບ່ອນ ໜຶ່ງ," ລາວເວົ້າ, "ໄປທີ່ນັ້ນດີທີ່ສຸດທີ່ເຈົ້າເຮັດໄດ້. ພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ເຊື້ອຊາດຫຼືໂອ້ອວດ."
  
  
  ເພື່ອທົດສອບການນໍາທາງຂອງຂ້ອຍແລະການຄວບຄຸມໂດຍລວມຂອງເຮືອ, ພວກເຮົາໄດ້ໄປການລ່ອງເຮືອທີ່ໃຊ້ເວລາສອງສາມມື້. ທໍາອິດແມ່ນ Cuttyhunk, ເຊິ່ງບໍ່ໄກປານໃດ, ແຕ່ Nathaniel ໄດ້ຄິດຢ່າງລະມັດລະວັງວ່າມື້ຫນຶ່ງທີ່ມີຫມອກຫນາແຫນ້ນທີ່ມັນເກືອບຈະມ້ວນເປັນບານນ້ອຍໆແລະເກັບໄວ້. ລາວນັ່ງຢູ່ໃນຫ້ອງນັກບິນ, ບໍ່ໃກ້ຂ້ອຍເກີນໄປ, ອ່ານຫນັງສືໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຕໍ່ສູ້ກັບລົມແລະນ້ໍາຖ້ວມ, ແລະຄວາມຈິງທີ່ວ່າຂ້ອຍເກືອບບໍ່ສາມາດເຫັນ bow ຂອງ ketch ໄດ້. ຂ້ອຍພູມໃຈໃນຕົວຂ້ອຍຫຼາຍເມື່ອພວກເຮົາສ້າງ buoy marking ເສັງເຂົ້າທ່າເຮືອ, ແຕ່ instructor crafty ຂອງຂ້າພະເຈົ້າມີຄວາມແປກໃຈເລັກນ້ອຍໃນຮ້ານສໍາລັບຂ້າພະເຈົ້າ; ລາວບໍ່ໄດ້ກ່າວເຖິງວ່າມີຄື້ນຟອງຂະ ໜາດ ໃຫຍ່ແຕກຢູ່ທາງເຂົ້າທ່າເຮືອແລະເມື່ອພວກເຮົາມາຮອດພວກເຂົາກໍ່ໃຫຍ່ພໍທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ນ້ ຳ ປາກຂອງຜູ້ surfer ໄດ້.
  
  
  ສະນັ້ນ ຂ້ອຍ​ຈຶ່ງ​ເຮັດ​ສິ່ງ​ທີ່​ສະຫລາດ​ແລະ​ລົງ​ເຮືອ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ການ​ຊ່ວຍ​ເຫຼືອ​ຈາກ​ນາທານີເອນ ແລະ​ໄດ້​ເປີດ​ເຄື່ອງຈັກ​ຊ່ວຍ. ລາວ​ບໍ່​ໄດ້​ເວົ້າ​ຫຍັງ, ແຕ່​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຮັບ​ຄວາມ​ປະ​ທັບ​ໃຈ​ທີ່​ລາວ​ຈະ​ເຮັດ​ຄື​ກັນ.
  
  
  ຈາກບ່ອນນັ້ນ, ພວກເຮົາມຸ່ງຫນ້າໄປຍັງສວນອະງຸ່ນຂອງ Martha, ໃຊ້ເວລາກາງຄືນຢູ່ເທິງເຮືອໃນ Edgartown Harbor, ແລະອອກເດີນທາງໃນຕອນເຊົ້າຂອງມື້ຕໍ່ມາເພື່ອ Block Island, ສະຖານທີ່ Cruise Marine Yacht.
  
  
  ບໍ່​ມີ​ສະ​ຖານ​ທີ່​ທີ່​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮຽນຮູ້ບາງຢ່າງກ່ຽວກັບການລອຍນ້ໍາແລະການຊົດເຊີຍທີ່ບໍ່ສາມາດຮຽນຮູ້ໄດ້ໃນຫຼາຍສິບປີ, ແລະໃນເວລາທີ່ຫນ້າຜາສີແດງທີ່ສູງ, ຈືດໆຂອງເກາະໄດ້ເຂົ້າມາເບິ່ງ, ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ສຶກສະບາຍໃຈຫຼາຍກ່ວາຄວາມພໍໃຈ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ອ້ອມ​ເກາະ​ແລະ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ໜອງ​ເກືອ​ໃຫຍ່, ທ່າ​ເຮືອ​ທຳ​ມະ​ຊາດ​ຢູ່​ທາງ​ທິດ​ຕາ​ເວັນ​ຕົກ. ມັນ​ຍັງ​ສະຫວ່າງ​ຢູ່, ຕອນ​ຄ່ຳ, ແລະ ນາທານີເອນ​ໄດ້​ເຊີນ​ພວກ​ເຮົາ​ຂຶ້ນ​ຝັ່ງ.
  
  
  "ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າພວກເຮົາສາມາດກັບຄືນໄປ Newport ໃນຄືນນີ້," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ.
  
  
  "ໃຊ້ເວລາຂອງເຈົ້າ. ເຈົ້າເຄີຍຢູ່ທີ່ນີ້ບໍ?"
  
  
  "ບໍ່ເຄີຍ."
  
  
  “ນີ້ແມ່ນສະຖານທີ່ທີ່ຫນ້າສົນໃຈ. ເອົາລົດຖີບສອງຄັນໄປທ່ຽວ.”
  
  
  "ລົດຖີບ?"
  
  
  “ແນ່ນອນ! ມັນເປັນວິທີດຽວທີ່ຈະເດີນທາງໃນເວລາທີ່ທ່ານບໍ່ໄດ້ຢູ່ເທິງນ້ໍາ."
  
  
  ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາຈຶ່ງຂຶ້ນຝັ່ງ, ຈອດຢູ່ທີ່ທ່າເຮືອສູງ, ເຊິ່ງສ້າງຂຶ້ນຕົ້ນຕໍເພື່ອຮອງຮັບເຮືອຂ້າມຟາກລະດູຮ້ອນທີ່ແລ່ນລະຫວ່າງເກາະກັບແຜ່ນດິນໃຫຍ່. ຮ້ານຄ້ານ້ອຍໆ ແລະຮ້ານຂາຍອາຫານເບິ່ງຄືວ່າຖືກປິດ, ແຕ່ Nathaniel ເຄາະປະຕູຂອງຕຶກອາຄານທີ່ເສື່ອມໂຊມ. ແມ່ຍິງໄດ້ເປີດມັນ; ນາງ​ມີ​ໃບ​ໜ້າ​ສີ​ມ່ວງ, ຊຶ່ງ​ໝາຍ​ຄວາມ​ວ່າ​ນາງ​ໄດ້​ເມົາ​ເຫຼົ້າ​ຕະຫຼອດ​ຊີ​ວິດ ຫຼື​ເປັນ​ພະ​ຍາດ​ຮ້າຍ​ແຮງ​ບາງ​ຢ່າງ. ຢ່າງໃດກໍດີ, ນາງໄດ້ສຽງດັງເມື່ອນາງເຫັນນາທານີເອນ, ກອດລາວ, ແລະຈາກນັ້ນໄດ້ພາພວກເຮົາໄປທີ່ຫຼັງອາຄານບ່ອນທີ່ມີລົດຖີບສອງຮ້ອຍຄັນຖືກເກັບໄວ້ໃນບ່ອນເກັບມ້ຽນ, ວາງຊ້ອນກັນຢູ່ດ້ານເທິງ.
  
  
  “ເອົາອັນທີ່ທ່ານຕ້ອງການ, ທ່ານ Frederick. ໃນຂະນະທີ່ພວກເຂົາແລ່ນ, ແມ່ນບໍ?
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ດຶງ​ເອົາ​ລົດ​ຖີບ​ສອງ​ຄັນ​ອອກ​ຈາກ​ກອງ​ແລະ​ກວດ​ສອບ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ.
  
  
  "ພວກເຂົາຈະເຮັດ, ນາງ Gormsen," Nathaniel ເວົ້າ. "ພວກເຮົາອາດຈະກັບມາໃນສອງສາມຊົ່ວໂມງ."
  
  
  "ເຈົ້າຢູ່ກາງຄືນຫຼືເຈົ້າໄປ?"
  
  
  "ພວກເຮົາຍັງບໍ່ໄດ້ຕັດສິນໃຈເທື່ອ. ເຈົ້າຢາກລ້ຽງພວກເຮົາບໍ?
  
  
  ຜູ້ຍິງຍິ້ມດ້ວຍໃຈ. “ໂອ້ ພຣະເຈົ້າ, ບໍ່, ທ່ານ Frederick. ຊ່ວງເວລານີ້ຂອງປີພວກເຮົາໂດຍພື້ນຖານແລ້ວດໍາລົງຊີວິດຢູ່ໃນຫມາຮ້ອນແຊ່ແຂງທີ່ບໍ່ໄດ້ຂາຍໃນລະດູຮ້ອນທີ່ຜ່ານມາ. ເຈົ້າຍິນດີຕ້ອນຮັບ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າເຈົ້າຕ້ອງການມັນ."
  
  
  "ຂ້ອຍຈະບໍ່ໂຕ້ຖຽງກັບເລື່ອງນີ້," Nathaniel ເວົ້າ, ເອົາຂາຂອງລາວລົງໃສ່ບ່ອນນັ່ງຂອງລົດຖີບຂອງລາວ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຂັບ​ລົດ​ໄປ​ຕາມ​ຖະ​ໜົນ​ໃຫຍ່, ເປັນ​ເສັ້ນ​ທາງ​ປູ​ຢາງ​ທີ່​ຫວ່າງ​ເປົ່າ, ປິດ​ໂຮງ​ແຮມ​ເກົ່າໆ ແລະ​ເຮືອນ​ພັກ​ໃນ​ຍາມ​ລະ​ດູ​ຮ້ອນ, ອັນ​ໃດ​ກໍ​ຕາມ​ອາດ​ຈະ​ມີ​ຜີ​ບັນ​ພະ​ບູ​ລຸດ​ລີ້​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ຕາ​ບອດ. ເກາະ Block ເປັນພື້ນທີ່ສູງ; ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຂັບ​ຜ່ານ​ສິ່ງ​ທີ່​ຄ້າຍ​ຄື moors ພາ​ສາ​ອັງ​ກິດ​, ຈຸດ​ທີ່​ມີ​ຫນອງ​ສີ​ຂີ້​ເຖົ່າ​. ແຕ່ພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ໂດດດ່ຽວຢ່າງສົມບູນ; ເມື່ອ​ເຮົາ​ຢູ່​ເຄິ່ງ​ທາງ​ຂອງ​ເກາະ ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ພົບ​ກັບ​ຄູ່​ຜົວ​ເມຍ​ໜຸ່ມ​ຄູ່​ໜຶ່ງ​ຢູ່​ເທິງ​ລົດ​ຖີບ​ຄັນ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ຂີ່​ລົດ​ຖີບ​ຢ່າງ​ບໍ່​ຢຸດ​ຢັ້ງ ແລະ​ມີ​ເວ​ລາ​ທີ່​ດີ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເດີນ​ທາງ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ, ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂບກ​ມື​ແລະ​ຫົວ​ເຍາະ​ເຍີ້ຍ, ແລະ​ຈາກ​ນັ້ນ​ກໍ​ຫາຍ​ໄປ​ໃນ​ຕອນ​ຄ່ຳ​ຂອງ​ການ​ເຕົ້າ​ໂຮມ.
  
  
  ຂ້ອຍບອກ Nathaniel ວ່າ "ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າມີໃຜຢູ່ທີ່ນີ້ໃນລະດູການນອກລະດູ,".
  
  
  “ໂອ້, ມີເລື່ອງແປກໆຢູ່ສະເໝີ. ຂ້ອຍມັກເບິ່ງພວກເຂົາ."
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຂັບ​ລົດ​ໄປ​ຈົນ​ຮອດ​ຈຸດ​ສຸດ​ທ້າຍ​ຂອງ​ເກາະ, ເປັນ​ໜ້າ​ຜາ​ສູງ​ທີ່​ເຫັນ​ມະ​ຫາ​ສະ​ໝຸດ​ອັດ​ລັງ​ຕິກ. ຈາກບ່ອນທີ່ພວກເຮົາຢືນຢູ່ນັ້ນມີທັດສະນີຍະພາບທີ່ປະທັບໃຈ, ບາງທີອາດມີຮ້ອຍຕີນຂ້າງລຸ່ມ, ໃນຂະນະທີ່ຄື້ນຟອງໄດ້ຕົກລົງມາຢ່າງບໍ່ຢຸດຢັ້ງຕໍ່ກັບຝັ່ງຫີນຢູ່ດ້ານລຸ່ມ. ໄກໄປທາງຊ້າຍຂອງພວກເຮົາແມ່ນປະປາ, ແສງຂອງມັນພຽງແຕ່ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະວົງໃນກາງຄືນທີ່ເລິກລົງ. Nathaniel ແລະຂ້ອຍຢືນຢູ່ສອງສາມນາທີ, ຫາຍໃຈເອົາອາກາດທີ່ເຢັນ, ສະອາດຈາກບ່ອນໃດບ່ອນຫນຶ່ງເຊັ່ນ: Azores. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຮົາກັບຄືນໄປຫາລົດຖີບຂອງພວກເຮົາ.
  
  
  ຍ້ອນ​ສຽງ​ລົມ​ແລະ​ຄື້ນ​ທະ​ເລ, ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ລົດ​ທີ່​ມາ​ໃກ້; ບັດ​ນີ້​ລາວ​ໄດ້​ຢືນ​ຢູ່​ກັບ​ໄຟ​ໜ້າ​ຂອງ​ລາວ​ທີ່​ປິດ, ແລະ​ຕາກ​ໄຟ​ທີ່​ແຕກ​ຫັກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ຢູ່​ເທິງ​ລົດ​ຖີບ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ. ມີຊາຍຄົນໜຶ່ງຢືນຢູ່ຂ້າງປະຕູຜູ້ຂັບຂີ່ທີ່ເປີດຢູ່, ແລະຂ້ອຍສາມາດເຫັນໜ້າມົວຢູ່ຫຼັງແວ່ນໜ້າລົດ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ສົນໃຈມັນຫຼາຍ. ຂ້ອຍສົນໃຈຫຼາຍປືນທີ່ຜູ້ຊາຍຊີ້ໄປໃນທິດທາງຂອງພວກເຮົາ.
  
  
  "ທ່ານ Frederick?" - ລາວຖາມດ້ວຍສຽງອ່ອນໆຕໍ່ກັບລົມ.
  
  
  "ໂອ້, ພຣະເຈົ້າ," Nathaniel ເວົ້າຢ່າງອ່ອນໂຍນ.
  
  
  "ເຈົ້າ​ຈື່​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ບໍ່?"
  
  
  "ຂ້ອຍຢ້ານດັ່ງນັ້ນ." ນາທານີເອນບໍ່ໄດ້ຍ້າຍ; ລາວຈັບແຂນສອງຂ້າງຂອງລາວແລະເບິ່ງຄືວ່າເກືອບຜ່ອນຄາຍ. "ເຖິງແມ່ນວ່າມັນດົນນານມາແລ້ວ ... "
  
  
  "ດົນກວ່ານີ້ສໍາລັບຂ້ອຍ." ລາວ​ຍ້າຍ​ປືນ​ອອກ​ເລັກ​ນ້ອຍ, ເຊິ່ງ​ຂ້ອຍ​ບໍ່​ມັກ. "ພວກເຂົາບໍ່ເຊື່ອຂ້ອຍ, ເຈົ້າຮູ້. ພວກເຂົາຄິດວ່າຂ້ອຍເຮັດວຽກເພື່ອປະຊາຊົນຂອງເຈົ້າ, ບໍ່ແມ່ນພວກເຂົາ, ແລະມັນເປັນເວລາຫຼາຍກວ່າຫນຶ່ງປີກ່ອນທີ່ພວກເຂົາຈະປ່ອຍໃຫ້ຂ້ອຍໄປ."
  
  
  "ເຈົ້າຕ້ອງມີເວລາຍາກ."
  
  
  “ມັນແມ່ນນະລົກແທ້ໆ! ຕະຫຼອດປີທີ່ຕົກຢູ່ໃນເຮືອໂຮງງານນັ້ນແລະມັນບໍ່ແມ່ນການລ່ອງເຮືອທີ່ມີຄວາມສຸກ!"
  
  
  "ບໍ່, ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນມັນແບບນັ້ນ, Graves." ນາທານີເອນໄດ້ກ້າວເຄິ່ງໜຶ່ງໄປຫາຊາຍຄົນນັ້ນ ແລະຊີ້ໃສ່ປືນຍິງ. "ເຈົ້າຈະໃຊ້ສິ່ງນີ້ບໍ?"
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ມາທີ່ນີ້ເພື່ອຜ່ອນຄາຍໃນອາກາດສົດ."
  
  
  ບັດ​ນີ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເຫັນ​ໄດ້​ວ່າ​ລາວ​ເປັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ໃນ​ໄວ​ສາມ​ສິບ​ປີ, ມີ​ນິ້ວ​ມື​ໃຫຍ່​ແລະ​ໃບ​ຫນ້າ​ມີ​ຮອຍ​ຫ່ຽວ​ແຫ້ງ, roughened ໂດຍ​ລົມ​ແລະ​ນ​້​ໍ​າ. ກ້າມບ່າທີ່ໜ້າປະທັບໃຈຂອງລາວບວມຂຶ້ນພາຍໃຕ້ເສື້ອກັນລົມ tatty ລາວ.
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນເຈົ້າພົບພວກເຮົາຢູ່ທີ່ນີ້ໂດຍບັງເອີນ?" ນາທານີເອນ
  
  
  ຍ້າຍໄປ. ອີກເຄິ່ງກ້າວ.
  
  
  “ຂ້ອຍຢູ່ເທິງເກາະໄດ້ສອງສາມອາທິດນັບຕັ້ງແຕ່ພວກເຂົາປ່ອຍໃຫ້ຂ້ອຍໄປ. ເມຍຂອງຂ້ອຍແມ່ນມາຈາກນີ້ ... "
  
  
  "ໂອ້, ແນ່ນອນ, ແລະນາງ Gormsen ແມ່ນແມ່ເຖົ້າຂອງເຈົ້າ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?"
  
  
  "ເຈົ້າເຂົ້າໃຈທຸກຢ່າງດີ." Graves ກ້າວໄປຂ້າງຫນ້າ. "ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າແລະຫມູ່ຂອງເຈົ້າຄວນກັບຄືນໄປຫາແຄມຫນ້າຜາ."
  
  
  "ເຈົ້າຈະຍິງພວກເຮົາຫຼືເຈົ້າຄິດວ່າເຈົ້າສາມາດເຮັດໃຫ້ພວກເຮົາໂດດ?"
  
  
  “ມັນຈະບໍ່ສ້າງຄວາມແຕກຕ່າງຫຍັງກັບຂ້ອຍ, ທ່ານ Frederick. ຂ້ອຍຈະໄປຢາມເຈົ້າຢູ່ Newport, ແຕ່ມື້ນີ້ເຈົ້າຊ່ວຍຂ້ອຍຈາກສິ່ງນັ້ນ.”
  
  
  "ຖ້າຂ້ອຍຮູ້ວ່າຫມູ່ເພື່ອນຫາປາສີແດງຂອງພວກເຮົາໄດ້ປ່ອຍໃຫ້ເຈົ້າໄປ, ຂ້ອຍອາດຈະປ່ຽນເສັ້ນທາງຂອງຂ້ອຍ." ນາທານີເອນໄດ້ຮັກສາຮອຍຍິ້ມເຄິ່ງອາລົມດີນັ້ນໄວ້ເທິງໜ້າຂອງລາວ, ສະຫງົບຄືກັບວ່າລາວຢືນຢູ່ຕໍ່ໜ້າຫ້ອງຮຽນທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍນັກຮຽນທີ່ກະຕືລືລົ້ນ.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າເຂົາເຈົ້າຈະສົ່ງໂທລະເລກໃຫ້ເຈົ້າ. ເຈົ້າຕັ້ງຂ້ອຍໄດ້ດີຫຼາຍ, ທ່ານ Frederick, ແລະຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍລືມຫຍັງເລີຍ. ເຫດຜົນດຽວທີ່ພວກເຂົາບໍ່ຂ້າຂ້ອຍແມ່ນ ... "
  
  
  "ເພາະວ່າເຈົ້າບໍ່ສໍາຄັນໂດຍສະເພາະ, ເຈົ້າບໍ?" ການປ່ຽນແປງໃນສຽງຂອງ Nathaniel ແມ່ນຂໍ້ສັງເກດ; ໃນປັດຈຸບັນມີການເຍາະເຍີ້ຍຢູ່ໃນນັ້ນ.
  
  
  ມັນໄດ້ຮັບການຕິກິຣິຍາ. Graves ກ້າວໄປຂ້າງຫນ້າລາວ, ໃບຫນ້າຂອງລາວໄຫລອອກເຖິງແມ່ນວ່າຢູ່ໃນຄວາມມືດທີ່ເພີ່ມຂຶ້ນ. ລາວໄດ້ຍົກປືນຍິງຂຶ້ນເພື່ອໃຊ້ເປັນສະໂມສອນ, ແລະຄູສອນບໍານານໄດ້ເອົາປືນໃສ່ມັນ. ລາວ​ໄດ້​ຂຸດ​ນິ້ວ​ມື​ທີ່​ມຶນໆ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ທ້ອງ​ຂອງ​ລາວ, ໂດຍ​ໃຊ້​ແຂນ​ແຂນ​ອື່ນ​ຂອງ​ລາວ​ເພື່ອ​ສະກັດ​ກັ້ນ​ການ​ຍິງ​ປືນ​ຄົກ. Graves ເພີ່ມຂຶ້ນສອງເທົ່າ, ຕາຂອງລາວເປີດຂຶ້ນ. Nathaniel ຕີລາວໃນຈຸດດຽວກັນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ໃນເວລານີ້ flipping ແຂນຂອງລາວແລະເກືອບຍົກຜູ້ຊາຍອອກຈາກຕີນຂອງລາວ, ເອົານິ້ວມືຂອງລາວຢູ່ໃຕ້ sternum ລາວ. Graves ພະຍາຍາມຮ້ອງອອກມາ, ແຕ່ສິ່ງທີ່ອອກມາຈາກປາກທີ່ເປີດກ້ວາງຂອງລາວແມ່ນສຽງທີ່ບີບບັງຄັບຂອງຄວາມເຈັບປ່ວຍ.
  
  
  ນາທານີເອນໄດ້ເອົາປືນຍິງຈາກມືຂອງລາວ, ປ່ອຍໃຫ້ຊາຍຄົນນັ້ນລົ້ມລົງກັບພື້ນ. ມີຮອຍຍິ້ມຂອງຄວາມພໍໃຈແລະຄວາມເສຍໃຈທີ່ປະສົມຢູ່ໃນໃບຫນ້າຂອງລາວໃນຂະນະທີ່ລາວເບິ່ງ Graves ດ້ວຍຄວາມເຈັບປວດຢ່າງຫນັກ - ແລະລາວເບິ່ງດົນເກີນໄປ.
  
  
  ປະຕູ​ລົດ​ອີກ​ຄັນ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ເປີດ​ອອກ ແລະ​ມີ​ຜູ້​ຍິງ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ອອກ​ໄປ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ສາ ມາດ ບອກ ໄດ້ ວ່າ ມັນ ເປັນ ແມ່ ຍິງ ເພາະ ວ່າ ນາງ ມີ rollers ຢາງ ສີ ບົວ ໃນ ຜົມ ຂອງ ນາງ; ຖ້າ​ບໍ່​ດັ່ງ​ນັ້ນ ນາງ​ກໍ​ນຸ່ງ​ຫຼາຍ​ຫຼື​ໜ້ອຍ​ຄື​ກັບ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ນອນ​ຢູ່​ຕີນ​ຂອງ​ນາທານີເອນ. ນາງມີປືນ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຄື​ກັນ. Wilhelmina, Luger ຜູ້ທີ່ເປັນສ່ວນຫນຶ່ງຂອງຂ້ອຍເທົ່າກັບມືຂວາຂອງຂ້ອຍ, ໄດ້ໂດດອອກຈາກຖົງບ່າຂອງນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ນົກ​ເຂົາ​ຢູ່​ນາ​ທາ​ນີ​ເອນ, ຖິ້ມ​ລາວ​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ແມ່​ຍິງ​ຊີ້​ລູກ​ປືນ​ໃຫຍ່​ເກົ່າ​ໄປ​ທາງ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ. ຍ້ອນ​ລົມ​ແຮງ​ແລະ​ກະ​ຕຸ້ນ, ຂ້ອຍ​ເກືອບ​ບໍ່​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຍິງ, ແຕ່​ຂ້ອຍ​ຮູ້ສຶກ​ເຈັບ​ປວດ​ເມື່ອ​ລູກ​ປືນ​ຖືກ​ລູກ​ປືນ​ໃສ່​ບ່າ.
  
  
  ແມ່ຍິງຫຼືບໍ່ມີແມ່ຍິງ, ຂ້າພະເຈົ້າຍິງຂອງນາງ. ຫນຶ່ງການສັກຢາທີ່ຊັດເຈນຊື່ໄປຫາຫົວໃຈ; ນາງໃກ້ຊິດເກີນໄປສໍາລັບຂ້າພະເຈົ້າທີ່ຈະພາດ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ພຽງແຕ່ຈະທໍາຮ້າຍນາງ.
  
  
  ນາງໄດ້ລົ້ມລົງຄືກັບກ້ອນຫີນ, ລູກປືນໄດ້ຕົກລົງຈາກນິ້ວມືຂອງນາງຄືກັບເຄື່ອງຫຼີ້ນທີ່ນາງຮູ້ສຶກອິດເມື່ອຍໃນທັນທີທັນໃດ. Nathaniel ຢູ່ເທິງຕີນຂອງລາວ, ຍິງປືນຂອງລາວໄປໃນທິດທາງຂອງ Graves.
  
  
  “ງາມຫຼາຍ, ນາຍ... ອາ... Mackey. ເບິ່ງຄືວ່ານາງຮູ້ວ່ານາງ ກຳ ລັງເຮັດຫຍັງກັບອາວຸດນັ້ນ.” ລາວ​ເອື່ອຍ​ຂຶ້ນ​ເທິງ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ຜູ້​ຍິງ ແລະ​ສັ່ນ​ຫົວ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວເອົາປືນຂອງນາງແລະໃສ່ໃນສາຍແອວຂອງນາງ. "ຕອນນີ້ພວກເຮົາມີບັນຫາເລັກນ້ອຍ."
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ."
  
  
  Graves ຍັງດຶກຫົວຢູ່ຕີນຂອງຂ້ອຍ, ພະຍາຍາມລຸກຂຶ້ນ, ແຕ່ລາວເວົ້າບໍ່ໄດ້, ເກີນກວ່າທີ່ລາວຈະເວົ້າໄດ້.
  
  
  "ມັນເປັນຄວາມອັບອາຍທີ່ລາວເອົາເມຍຂອງລາວເຂົ້າໄປໃນເລື່ອງນີ້," Nathaniel ເວົ້າ. “ຫຼືຢ່າງຫນ້ອຍນັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍສົມມຸດວ່ານາງເປັນ. ແມ່ນບໍ, Graves?" ລາວກົ້ມຕົວລົງໃສ່ລາວ.
  
  
  Graves ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ, ໜ້າ​ຂອງ​ລາວ​ບິດ​ເບືອນ, ຄໍ​ຂອງ​ລາວ​ຖືກ​ກົ້ມ.
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າເຈົ້າບໍ່ຄ່ອຍຈະໃຫ້ອະໄພຂ້ອຍສໍາລັບການເສຍຊີວິດຂອງນາງ." ລາວສັ່ນຫົວດ້ວຍຄວາມເສຍໃຈ. “ບໍ່, ອາດຈະບໍ່ແມ່ນຫຼັງຈາກການສະແດງຂອງເຈົ້າຄືນນີ້. ສະນັ້ນ...” ລາວຍັບຍັ້ງ. "ຂໍອະໄພ, Graves." ລາວໄດ້ເຂົ້າຫາຫນ້າເອິກຂອງຜູ້ຊາຍ, ຂຸດນິ້ວມືຂອງລາວພາຍໃຕ້ກະດູກແຂນແລະສືບຕໍ່ຍູ້ - ສູງແລະສູງກວ່າ, ກວດຫົວໃຈຈົນກ່ວາມືຂອງລາວເກືອບຖືກຝັງຢູ່ໃນເນື້ອຫນັງ. Graves howled softly, ເຕະຂາລາວ; Nathaniel ເບິ່ງຢ່າງສະບາຍ, ບໍ່ປ່ອຍຄວາມກົດດັນຂອງລາວ. ແລ້ວ​ຊາຍ​ຄົນ​ນັ້ນ​ກໍ​ມິດ​ງຽບ​ແລະ​ບໍ່​ເຄື່ອນ​ໄຫວ.
  
  
  ຄູ​ບໍານານ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ເຊັດ​ໜ້າ​ຜາກ​ດ້ວຍ​ມື. “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ລາວ​ຕາຍ​ແລ້ວ​ຫຼື​ບໍ່, ແຕ່​ມັນ​ບໍ່​ສໍາ​ຄັນ​ແທ້ໆ. ເຈົ້າ​ຊ່ວຍ​ຂ້ອຍ​ໃຫ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ທີ່​ລົດ​ທີ່​ທຸກ​ຍາກ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບໍ?”
  
  
  ມັນ​ບໍ່​ແມ່ນ​ອຸ​ປະ​ຕິ​ເຫດ​ທີ່​ຫນ້າ​ເຊື່ອ​ຖື​ທີ່​ສຸດ​ທີ່​ເຄີຍ​ຈັດ​ຂຶ້ນ​, ແຕ່​ຄວາມ​ຈິງ​ທີ່​ວ່າ​ການ​ສົ່ງ​ຍານ​ອັດ​ຕະ​ໂນ​ມັດ Chevy ຂອງ​ເກົ່າ​ມີ​ແນວ​ໂນ້ມ​ທີ່​ຈະ​ຕັດ​ອອກ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ເລື່ອງ​ທັງ​ຫມົດ​ເປັນ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ເຊື່ອ​. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເປີດ​ໄຟ​, ຂັບ​ລົດ​ໄປ​ທີ່​ແຂບ​ຂອງ​ຫນ້າ​ຜາ​ແລະ​ໄດ້​ຍູ້​ມັນ​ຂຶ້ນ​ເຮືອ​. Nathaniel ບໍ່ ໄດ້ ລໍ ຖ້າ ເພື່ອ ເຫັນ ນາງ ຕີ ໂງ່ນ ຫີນ ຂ້າງ ລຸ່ມ ນີ້; ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ມັນມືດເກີນໄປທີ່ຈະເຫັນສິ່ງໃດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ໄປ​ຫາ​ປະ​ປາ​ໄດ້​.
  
  
  "ຢ່າກັງວົນ," ລາວເວົ້າ. “ຖ້າ​ຫາກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ຫຍັງ, ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ມາ​ທີ່​ນີ້​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ. ເຂົາເຈົ້າເປັນຫ່ວງກ່ຽວກັບສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນຢູ່ທະເລ, ບໍ່ແມ່ນຢູ່ຝັ່ງ. ມັນເຖິງເວລາແລ້ວທີ່ຈະຄືນລົດຖີບໃຫ້ນາງ Gormsen ບໍ?”
  
  
  ການຂັບລົດຢູ່ໃນຄວາມມືດບໍ່ແມ່ນເລື່ອງງ່າຍ; ແສງລົດຖີບຂອງຂ້ອຍ
  
  
  ບໍ່​ໄດ້​ຕົກ​ໄປ​ໄກ​ກວ່າ​ລໍ້​ໜ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ Nathaniel ບໍ່​ໄດ້​ເຮັດ​ວຽກ​ເລີຍ. ແຕ່ເບິ່ງຄືວ່າລາວຈະຮູ້ວ່າລາວຈະໄປໃສ, ແລະໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຂັບລົດຊ້າໆອ້ອມເກາະ, ລາວບອກຂ້ອຍວ່າ Graves ແມ່ນຫຍັງ.
  
  
  “ລາວ​ເປັນ​ຊາວ​ປະ​ມົງ, ​ເປັນ​ຄົນ​ເຮືອ, ສິ່ງ​ໃດ​ກໍ​ຕາມ​ທີ່​ເຈົ້າ​ຢາກ​ເອີ້ນ​ລາວ. ລາວເຮັດວຽກຕົ້ນຕໍຢູ່ Montauk, ຢູ່ເທິງສຸດຂອງ Long Island. ຢູ່ທີ່ນັ້ນ." ລາວຊີ້ໄປທາງຊ້າຍ, ບ່ອນທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ວ່າມີນ້ໍາ stretching ແຍກ Block Island ຈາກແຜ່ນດິນໃຫຍ່. “ຫົງແດງໄດ້ເລືອກລາວສອງສາມປີກ່ອນ. ການເຮັດວຽກປົກກະຕິ, ທ່ານຈະໂທຫາມັນຢູ່ໃນທຸລະກິດ spy ໄດ້. ວຽກງານຂອງລາວແມ່ນພຽງແຕ່ຮັກສາຕາຂອງລາວ. ສໍາລັບຕົວຢ່າງ, ມີເຮືອດໍານ້ໍາຈໍານວນຫຼາຍຢູ່ທີ່ນີ້; ເຂົ້າເຖິງ Atlantic ຈາກຖານທັບຍ່ອຍ New London. ມີສິ່ງອື່ນໆຄືກັນ. Graves ເຮັດວຽກຢູ່ໃນເຮືອ charter, ແລະຂ້ອນຂ້າງສອງສາມຄົນທີ່ມີການເຊື່ອມຕໍ່ທີ່ສໍາຄັນໃນລັດຖະບານໄດ້ມາທີ່ນີ້ສໍາລັບການພັກຜ່ອນສອງສາມມື້. ເຖິງແມ່ນວ່າ Nixon ໄດ້ເຮັດມັນໃນເວລາທີ່ລາວໂຄສະນາໃນປີ 68, ເຈົ້າຮູ້. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ຫມູ່ເພື່ອນຂອງພວກເຮົາໃນວໍຊິງຕັນໄດ້ສົ່ງຂ້ອຍໄປ Graves, ແລະນັບຕັ້ງແຕ່ຂ້ອຍຢູ່ໃນມືແລະຮູ້ພຽງເລັກນ້ອຍກ່ຽວກັບເຮືອ, ຂ້ອຍໄດ້ຖືກມອບຫມາຍ ... ເພື່ອເຮັດໃຫ້ລາວເປັນກາງ." ລາວຍິ້ມໃຫ້ຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຂີ່ຄຽງຂ້າງ. "ປົກກະຕິແລ້ວຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ມອບຫມາຍຢ່າງຫ້າວຫັນ, ແຕ່ມັນກໍ່ເກີດຂຶ້ນທີ່ຂ້ອຍສາມາດໃຊ້ເງິນທີ່ Hawk ສະເຫນີ."
  
  
  "ເລື່ອງຫຍັງກັບເຮືອໂຮງງານ?" ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ, dodging pothole ຂະ​ຫນາດ​ສະ​ນຸກ​ເກີ​ໃນ​ສວນ​ຫຼັງ​ເຮືອນ.
  
  
  "ໂອ້, ແມ່ນແລ້ວ, ນັ້ນແມ່ນວິທີທີ່ພວກເຂົາເຮັດມັນ. ດັ່ງທີ່ທ່ານຄວນຮູ້, ເຮືອຫາປາຂອງຫຼາຍປະເທດ, ໂດຍສະເພາະລັດເຊຍ, ດໍາເນີນການພຽງແຕ່ສອງສາມກິໂລແມັດຈາກຝັ່ງຂອງພວກເຮົາ. ການແຂ່ງຂັນອັນໃດທີ່ນີ້ແມ່ນເສດຖະກິດຫຼາຍກວ່າອຸດົມການ, ເພື່ອໃຫ້ມີການພົວພັນລະຫວ່າງເຮືອທີ່ແຕກຕ່າງກັນ, ບໍ່ວ່າຈະເປັນເຊື້ອຊາດຫຼືການເມືອງ. ສະນັ້ນມັນບໍ່ຍາກສໍາລັບ Graves ທີ່ຈະສົ່ງລາຍງານຂອງລາວໄປຫາເຮືອລັດເຊຍຫນຶ່ງຫຼືເຮືອອື່ນ. ແຕ່ບາງຄັ້ງລາວມີຂໍ້ຄວາມດ່ວນ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນລາວຈະສົ່ງສັນຍານ - ທັນທີຈາກຫນ້າຜາເຫຼົ່ານັ້ນບ່ອນທີ່ເບກຂອງລາວລົ້ມເຫລວແລະລາວແລະພັນລະຍາຂອງລາວໄດ້ລົ້ມລົງຈົນເສຍຊີວິດ ... "
  
  
  "ກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້," ຂ້ອຍຂັດຂວາງ. "ບາງທີການເສຍຊີວິດຂອງລາວສາມາດຖືກສະແດງວ່າເປັນອຸປະຕິເຫດ, ແຕ່ວ່າການເສຍຊີວິດຂອງນາງແມ່ນຫຍັງ? ມີລູກປືນ 9 ມິນລິແມັດຢູ່ໃນນັ້ນ.”
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ບໍ່ງາມຫຼາຍ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ໃນຊ່ວງເວລາຂອງປີນີ້, ສ່ວນຫນຶ່ງຂອງຊາຍຝັ່ງທະເລນີ້ແມ່ນທະເລຊາຍຫຼາຍ, ຖ້າລົດຢູ່ພາຍໃຕ້ນ້ໍາ - ແລະມັນຄວນຈະເປັນ - ມັນຈະບໍ່ພຽງພໍໃນເວລາທີ່ການຄົ້ນພົບອຸປະຕິເຫດ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ປະ​ສົບ​ກັບ​ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ທ້ອງ​ຖິ່ນ ເພື່ອ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໄສ​ວ່າ​ມີ​ຫຍັງ​ນອກ​ຈາກ​ອຸ​ບັດ​ຕິ​ເຫດ. ຖ້າພວກເຂົາເຮັດ, ມັນໃຊ້ເວລາເພື່ອນຂອງພວກເຮົາໃນວໍຊິງຕັນເຮັດມັນ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງເວົ້າຫຍັງ; ນາຍໂຮງຮຽນທີ່ອ່ອນໂຍນຄົນນີ້ທີ່ສາມາດຂ້າດ້ວຍເລືອດເຢັນແມ່ນຢູ່ໄກກວ່າຂ້ອຍ.
  
  
  “ຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ,” Nathaniel ສືບຕໍ່ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາເລີ່ມຕົ້ນການສືບເຊື້ອສາຍຂອງພວກເຮົາລົງໄປສູ່ກຸ່ມຕຶກອາຄານແລະບ່ອນຈອດເຮືອທີ່ຢູ່ຂ້າງນອກ, “ຂ້ອຍສາມາດຊັກຊວນ Graves ວ່າຂ້ອຍເຫັນອົກເຫັນໃຈ. ມັນບໍ່ຍາກ; ລາວມີຈິດໃຈປະເພດນີ້ - ລາວເຊື່ອວ່າຄູອາຈານໃນໂຮງຮຽນທັງຫມົດແມ່ນຄອມມິວນິດໃນລະດັບຫນຶ່ງຫຼືຄົນອື່ນ. ໃນ​ທີ່​ສຸດ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຊັກ​ຊວນ​ໃຫ້​ເຂົາ​ສົ່ງ​ຂໍ້​ຄວາມ​ທີ່​ເຮືອ​ຫາ​ປາ​ລໍາ​ຫນຶ່ງ​ຈະ​ຢູ່​ໃນ​ນ​້​ໍ​າ​ອາ​ນາ​ເຂດ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ — ຊຶ່ງ​ແນ່​ນອນ​ວ່າ, ຫ້າມ​ຢ່າງ​ເຂັ້ມ​ງວດ. ເຮືອ​ຍາມ​ຝັ່ງ​ຢູ່​ໃກ້ໆ​ກັນ ແລະ​ມີ​ການ​ວາງ​ແຜນ​ໄວ້​ຢ່າງ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ - ແລະ​ບໍ່​ໄດ້​ຮັບ​ຜົນ​ດີ - ແລ່ນ​ໄປ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທຳ​ທ່າ​ຈະ​ຈັບ Graves. ລາວໄດ້ຫລົບຫນີ, ລົງໄປຫາທ່າເຮືອອີກຟາກຫນຶ່ງຂອງເກາະນີ້ແລະລັກເຮືອມໍເຕີເພື່ອຫນີໄປ. ສົມມຸດວ່າລາວໄດ້ພົບເຫັນເຮືອ trawlers ສີແດງຫນຶ່ງແລະຖືກນໍາໄປຫາເຮືອໂຮງງານທີ່ເຮັດຫຼາຍກ່ວາພຽງແຕ່ການປຸງແຕ່ງປາ. ດ້ວຍຄວາມຊື່ສັດ, ພວກເຮົາຄາດຫວັງໃຫ້ພວກເຂົາເອົາມັນກັບຄືນໄປຫາແມ່ລັດເຊຍ, ແຕ່ປາກົດຂື້ນວ່າອຸປະກອນຂອງພວກເຂົາມີຄວາມຊັບຊ້ອນຫຼາຍກວ່າທີ່ພວກເຮົາຄິດ. "
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ຕຶກ​ທີ່​ຊຸດ​ໂຊມ​ຢູ່​ໃກ້​ທ່າ​ເຮືອ. "ເປັນຫຍັງຕ້ອງໄປຫາບັນຫາທັງຫມົດນີ້?" ຂ້ອຍ​ຖາມ. “ມັນບໍ່ງ່າຍກວ່າທີ່ຈະຈັບຄົນນີ້ບໍ? ຫຼືລົບລ້າງມັນ?
  
  
  "ດີ, ເຈົ້າຮູ້ຈັກຜູ້ຊາຍໃນວໍຊິງຕັນ; ລາວບໍ່ໄດ້ອະທິບາຍສິ່ງທີ່ລາວບໍ່ຄວນ. ແຕ່ທິດສະດີຂອງຂ້ອຍແມ່ນວ່າຖ້າພວກເຮົາຈັບ Graves ແລະພະຍາຍາມລາວ, ມັນຈະເປັນການອອກກໍາລັງກາຍທີ່ບໍ່ມີຈຸດຫມາຍ. ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ລາວເປັນພຽງແຕ່ທ້ອງຖິ່ນ. ຊາວປະມົງທີ່ເຮັດວຽກເປື້ອນເລັກນ້ອຍຢູ່ຂ້າງສໍາລັບເງິນພິເສດສານສາມາດເຮັດໃຫ້ລາວເປັນ martyr, ແລະມື້ນີ້ພວກເຮົາມີຫຼາຍກ່ວາພຽງພໍຂອງພວກເຂົາ, ຖ້າພວກເຮົາສາມາດເຮັດໃຫ້ສານຂອງສິ່ງອື່ນນອກເຫນືອຈາກ ຄວາມຈິງທີ່ວ່າລາວເປັນຕົວແທນສອງເທົ່າ, ເຊິ່ງພວກເຮົາເບິ່ງຄືວ່າໄດ້ເຮັດໃນຂອບເຂດໃດຫນຶ່ງ, ພວກເຂົາຈະຕ້ອງໃຊ້ເວລາແລະຄວາມພະຍາຍາມຫຼາຍໃນການກວດສອບການເຮັດວຽກໂດຍລວມຂອງພວກເຂົາເພື່ອໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າພວກເຂົາບໍ່ຄືກັບ Graves.
  
  
  ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຄາດຫວັງ, ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍຈຶ່ງປະຖິ້ມຫົວຂໍ້. "ນາງແມ່ນຫຍັງ?" ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຊ້າ​ລົງ​ຢູ່​ຕໍ່​ໜ້າ​ຮ້ານ​ຂາຍ​ລົດ​ຖີບ​ແລະ​ຮ້ານ​ຂາຍ​ລົດ​ຖີບ​ທີ່​ປິດ​ປະຕູ​ຂອງ​ນາງ Gormsen.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະບໍ່ກັງວົນ," Nathaniel ເວົ້າ. "ພວກເຮົາບໍ່ມີຫຼັກຖານຂອງການມີສ່ວນຮ່ວມຂອງນາງ."
  
  
  "ມີຄົນບອກ Graves ວ່າພວກເຮົາຢູ່ເທິງເກາະ."
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ແນ່ນອນ, ແຕ່ມື້ກ່ອນ
  
  
  ຖ້າມັນເປັນຂອງນາງ, ມັນບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງແຊກແຊງນາງ. ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ຜູ້ຂີ່ເຮືອທີ່ເຊົ່າລົດຖີບແມ່ນຫາຍາກໃນເວລານີ້ຂອງປີນີ້."
  
  
  “ສະບາຍດີ…”
  
  
  “ແຕ່ຂ້ອຍຂໍແນະນຳໃຫ້ເຮົາກັບຄືນໄປຫາເຮືອຂອງພວກເຮົາ ແລະກັບບ້ານຄືນນີ້. ບໍ່ມີຈຸດໃດໃນການສົມມຸດຕິຖານຫຼາຍເກີນໄປ, ມີບໍ?”
  
  
  
  
  
  
  ບົດທີສີ່.
  
  
  
  
  
  ເມື່ອພວກເຮົາກັບຄືນສູ່ທ່າເຮືອໃນຕອນແລງຂອງມື້ນັ້ນ, Nathaniel ເບິ່ງຄືວ່າຈະລືມກ່ຽວກັບເຫດການນ້ອຍໆທີ່ຂີ້ຮ້າຍຢູ່ Block Island. ລາວມີຄວາມງຽບສະຫງົບ ແລະ ມີຄວາມເປັນຕົວຕົນເທົ່າທີ່ເຄີຍເປັນເມື່ອພວກເຮົາເຂົ້າໄປໃນເຮືອນທີ່ມືດມົວ, ແລະ ເມື່ອຂ້ອຍແນມໄປທົ່ວຫ້ອງ, ລາວເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍການສະແດງອາລົມຕະຫຼົກ.
  
  
  "ເຈົ້າຮູ້, ທ່ານບໍ່ສາມາດຢູ່ໃນຄວາມຢ້ານກົວຂອງການຄາດຕະກໍາຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງ," ລາວສັງເກດເຫັນ. "ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນ, ຈຸດຂອງການດໍາລົງຊີວິດແມ່ນຫຍັງ? ພວກເຮົາເຮັດວຽກເລັກນ້ອຍທີ່ຫນ້າລັງກຽດທີ່ພວກເຮົາເຮັດແລະກຽມພ້ອມຫຼາຍຫຼືຫນ້ອຍສໍາລັບຜົນສະທ້ອນ. ຫຼາຍຄົນໃນໂລກນີ້ເຮັດຄືກັນ. ແລະພຽງແຕ່ຈິນຕະນາການ. ທ່ານ McKee, ມັນຈະເປັນແນວໃດຖ້າພວກເຮົາທຸກຄົນເປັນຫ່ວງກ່ຽວກັບວ່າໃຜອາດຈະຫລອກລວງຢູ່ມຸມຕໍ່ໄປ. ເປັນຫຍັງ, ໃຜອາດຈະມີສິດເລືອກຕັ້ງເປັນປະທານາທິບໍດີ? ເຈົ້າຈະເຂົ້າຮ່ວມກັບຂ້ອຍເພື່ອແຊນວິດແລະກາເຟບໍ? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  ສໍາລັບສອງສາມມື້ຂ້າງຫນ້າ, ໃນເວລາທີ່ພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ແລ່ນເຮືອ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສຶກສາລາຍການແລະ clipping ເກົ່າແກ່ສ່ວນໃຫຍ່ກ່ຽວກັບງານວາງສະແດງເຮືອນິວຢອກ. Nathaniel ມີລິ້ນຊັກເອກະສານທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍການອອກແບບການເຮັດວຽກຂອງເຮືອເຮືອທຸກປະເພດທີ່ສາມາດຄິດໄດ້, ຕັ້ງແຕ່ນັກແລ່ນເຮືອໄປຈົນເຖິງເຮືອຂ້າມທະເລ, ພ້ອມກັບຮູບຖ່າຍແລະການໂຄສະນາຈາກຫນັງສືພິມທົ່ວປະເທດ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ໄປ​ຢ້ຽມ​ຢາມ​ທ່າ​ກຳ​ປັ່ນ​ຫຼາຍ​ແຫ່ງ​ໃນ​ຂົງ​ເຂດ, ກວດ​ກາ​ເຮືອ​ລຳ​ທີ່​ຖືກ​ປະ​ຖິ້ມ​ໄວ້ ແລະ​ພາຍ​ໃນ​ຂອງ​ເຮືອ​ອີກ​ຫຼາຍ​ລຳ. ສອງສາມເທື່ອລາວໄດ້ພາຂ້ອຍໄປ Christie's, ຮ້ານອາຫານຂະຫນາດໃຫຍ່ຢູ່ໃນທ່າເຮືອ Newport ບ່ອນທີ່ການບໍລິການແລະອາຫານແມ່ນດີເລີດແລະບ່ອນທີ່ທ່ານອາດຈະແລ່ນເຂົ້າໄປໃນເຮືອ yachtsman Vanderbilt ທີ່ສູນເສຍຫຼືເຄື່ອງຫມາຍ furry ຈາກຫນຶ່ງໃນຖານກອງທັບເຮືອທ້ອງຖິ່ນ. Nathaniel ຮູ້ຈັກພວກເຂົາທັງຫມົດ, ແລະຫຼັງຈາກການໄປຢ້ຽມຢາມສອງສາມຄັ້ງຂ້ອຍກໍ່ໄດ້ຮັບການສ້າງຕັ້ງຂຶ້ນເປັນແຖວຫນ້າສໍາລັບ Daniel McKee, ນາຍຫນ້າເຮືອຢອດຢູ່ຝັ່ງຕາເວັນຕົກຂອງ Florida. ຂ້ອຍກໍ່ເລີ່ມເຊື່ອມັນເອງ.
  
  
  "ການສອບເສັງ" ຢູ່ສະໂມສອນເຮືອຢອດບໍ່ແມ່ນເລື່ອງງ່າຍ. ສະມາຊິກແມ່ນຜູ້ຊາຍທີ່ຮູ້ຈັກເຮືອຂອງເຂົາເຈົ້າ; ພວກມັນບໍ່ໄດ້ເປັນສ່ວນໜຶ່ງຂອງຄັອກເທນມາຣີນາ, ແລະໝວກເຮືອຢອດພຽງອັນດຽວທີ່ຂ້ອຍເຫັນແມ່ນຖືກຕອກໃສ່ຝາເທິງແຖບ. Nathaniel ໄດ້ນໍາພາການສົນທະນາຮອບໂຕະມົນຂະຫນາດໃຫຍ່, ໂດຍບໍ່ຄາດຝັນ - ໂດຍເຈດຕະນາຮ້າຍ, ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ - ເຂົ້າໄປໃນພື້ນທີ່ດ້ານວິຊາການທີ່ຂ້ອຍຖືກບັງຄັບໃຫ້ຄໍາຕອບບາງຢ່າງ. ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າຂ້າພະເຈົ້າຜ່ານເພາະວ່າບໍ່ມີໃຜໃນຝູງຊົນເບິ່ງຮົ່ມ. ຢ່າງ ໃດ ກໍ ຕາມ, ໃນ ເວ ລາ ທີ່ ພວກ ເຮົາ ອອກ - ຊ້າ ຫຼາຍ - Nathaniel patted ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ກ່ຽວ ກັບ ບ່າ ແລະ ເບິ່ງ ຄວາມ ຍິນ ດີ ຫຼາຍ. ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຂອງ​ເຂົາ, ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້ stumbled ຫຼາຍ​ສຸດ​ດິນ​ຊາຍ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ໃນ​ພວກ​ເຮົາ​ທີ່​ໄດ້​ສະ​ຫນັບ​ສະ​ຫນູນ​ຄົນ​ອື່ນ.
  
  
  ມັນ​ຍັງ​ມືດ​ຢູ່​ຕອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ປຸກ​ໂດຍ​ການ​ເຄາະ​ປະຕູ​ທີ່​ແຫຼມ​ຄົມ. ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໝຸນ​ໄປ—ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຂ້າມ​ໂບ​ໂບ​ຢູ່​ສະ​ໂມ​ສອນ​ນັ້ນ—ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂດດ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ທັນ​ທີ.
  
  
  "ນີ້​ແມ່ນ​ຫຍັງ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮຽກ​ຮ້ອງ​ໃຫ້​.
  
  
  "ນິກ!"
  
  
  "ຂ້ອຍຄືແດນ!" ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເວົ້າ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ແມ່ນແລ້ວ," Nathaniel ເວົ້າ. "ແຕ່ເຈົ້າຕ້ອງລຸກຂຶ້ນແລະຍ້າຍ."
  
  
  "ດຽວນີ້?" ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໄສ​ວ່າ​ມີ​ຫຍັງ​ອີກ​ແດ່​ທີ່​ເຂົາ​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໂດຍ​ຜ່ານ​ການ.
  
  
  “ອັນ​ນີ້​ເປັນ​ເລື່ອງ​ຮີບ​ດ່ວນ. ທ່ານ ຈຳ ເປັນຕ້ອງຈັບຖ້ຽວບິນໄປ Tampa, ແລະພວກເຮົາບໍ່ມີເວລາໄປສະ ໜາມ ບິນ.”
  
  
  "Tampa?"
  
  
  "ຂ້ອຍ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ຍ້ອນ​ຫຍັງ. David ພຽງ ແຕ່ ເອີ້ນ ວ່າ ແລະ ນີ້ ແມ່ນ ບູ ລິ ມະ ສິດ ສູງ ສຸດ. ດຽວນີ້ແຕ່ງຕົວ. ໄວໆ​ແນ່!"
  
  
  “Tampa,” ຂ້ອຍຄິດ, ຖອດຊຸດນອນຂອງຂ້ອຍອອກ. ນີ້ໄດ້ກາຍເປັນຫນຶ່ງໃນວຽກງານທີ່ສັບສົນທີ່ສຸດທີ່ຂ້ອຍເຄີຍປະຕິບັດ. ແລະຖ້າວຽກຢູ່ໃນປະເທດເກຼັກ, ຂ້ອຍແນ່ນອນບໍ່ໄດ້ເຂົ້າມາໃກ້ມັນ.
  
  
  
  
  
  
  ບົດທີຫ້າ.
  
  
  
  
  
  ການຕິດຕໍ່ແມ່ນງ່າຍ; ຂໍ້ຄວາມເຖິງ Daniel McKee ຢູ່ສະຫນາມບິນ Tampa ແຈ້ງໃຫ້ຂ້ອຍຮູ້ວ່າການຈອງໄດ້ຖືກເຮັດໃນນາມຂອງຂ້ອຍຢູ່ໂມເທວໃກ້ຄຽງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກວດ​ສອບ​ໃນ​ແລະ​ໄດ້​ມີ​ພຽງ​ແຕ່​ມີ shave ໄວ - ບໍ່​ມີ​ໂອ​ກາດ​ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ອອກ​ຈາກ​ເຮືອນ​ຂອງ Nathaniel - ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ມີ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ເຄາະ​ປະ​ຕູ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລັງ​ເລ​ໃຈ​ແລະ​ເບິ່ງ​ກະ​ເປົ໋າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ໃນ​ຊ່ອງ​ພິ​ເສດ​ທີ່​ວາງ Wilhelmina. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າຂ້ອຍຕ້ອງການ Luger ແບບງ່າຍດາຍ, ບໍ່ພຽງແຕ່ເທົ່ານັ້ນ. ເທົ່າທີ່ຂ້ອຍຮູ້, ບໍ່ມີເຫດຜົນທີ່ຈະຊອກຫາຂ້ອຍເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າຂ້ອຍເປັນມິດ. ບໍ່​ແມ່ນ​ຕອນ​ນີ້. ແນວໃດກໍ່ຕາມ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເປີດປະຕູຢ່າງລະມັດລະວັງ ແລະ ຮູ້ສຶກສະບາຍໃຈທີ່ແປກປະຫຼາດ ເມື່ອຂ້າພະເຈົ້າເຫັນ Hawk ຢືນຢູ່ທີ່ນັ້ນ.
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ມາ​ໂດຍ​ບໍ່​ໄດ້​ກ່າວ​ຄຳ​ທັກທາຍ, ນັ່ງ​ລົງ​ເທິງ​ຕຽງ​ໃຫຍ່​ຄູ່​ໜຶ່ງ ແລະ​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຊັດ​ໂຟມ​ລົງ​ໄປ, ຫັນ​ຕັ່ງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ຂ້າງ​ໜ້າ​ໂຕະ​ໄມ້​ປອມ, ແລະ ນັ່ງ​ລົງ​ເທິງ​ນັ້ນ, ຫັນ​ໜ້າ​ໄປ​ຫາ​ລາວ.
  
  
  "ຫ້ອງນີ້ໄດ້ຖືກກວດກາຢ່າງລະອຽດ," Hawk ເວົ້າ. "ຫນຶ່ງໃນວິສະວະກອນອີເລັກໂທຣນິກຂອງພວກເຮົາໃຊ້ເວລາຢູ່ທີ່ນີ້ໃນຕອນກາງຄືນທີ່ຜ່ານມາແລະຢູ່ພາຍໃຕ້ການເຝົ້າລະວັງນັບຕັ້ງແຕ່ນັ້ນມາ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າອັດຕະໂນມັດເບິ່ງກໍາແພງຫລັງຂອງລາວ; ໃນທຸກມື້ນີ້, ເບິ່ງຄືວ່າໂມເທວສ່ວນຫຼາຍແມ່ນສ້າງຂຶ້ນຈາກຜ້າກັ້ງ, ແລະແມ່ນແຕ່ຜູ້ສູງອາຍຸທີ່ບໍ່ມີເຄື່ອງຊ່ວຍຟັງສາມາດໄດ້ຍິນທຸກຢ່າງທີ່ເກີດຂື້ນໃນບລັອກຕໍ່ໄປ.
  
  
  “ຢ່າກັງວົນ,” ຊາຍເຖົ້າເວົ້າ. “ພວກ ເຮົາ ໄດ້ ຈອງ ຫ້ອງ ທັງ ສອງ ດ້ານ; ບໍ່ມີໃຜຈະໄດ້ຍິນສິ່ງທີ່ພວກເຮົາເວົ້າ.”
  
  
  ນີ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍພໍໃຈ; ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ເຄີຍສົງໃສຄວາມສາມາດຂອງຫົວຫນ້າທີ່ຈະຄິດໂດຍຜ່ານທຸກລາຍລະອຽດ.
  
  
  ທ່ານກ່າວວ່າ "Zenopolis ເຮັດຕາມທາງຂອງພວກເຮົາ," ລາວເວົ້າໂດຍບໍ່ມີຄໍາບັນຍາຍຕື່ມອີກ. “ວັນ​ທີ່​ແນ່​ນອນ​ຍັງ​ບໍ່​ທັນ​ໄດ້​ກໍາ​ນົດ​, ແຕ່​ວ່າ​ມັນ​ຈະ​ເປັນ​ພາຍ​ໃນ​ຫນຶ່ງ​ອາ​ທິດ​. ລາວຈະຂ້າມຊາຍແດນເຂົ້າໄປໃນ Albania ແລະມຸ່ງຫນ້າໄປຍັງ Corfu. ເວລາແລະສະຖານທີ່ຂອງກອງປະຊຸມຈະຖືກກໍານົດໃນເວລານັ້ນ.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ frowned. "ຂ້ອຍຈະຕິດຕໍ່ລາວໄດ້ແນວໃດ?"
  
  
  "ຜ່ານເອື້ອຍຂອງລາວ."
  
  
  Hawk ເວົ້າເລື່ອງນີ້ຢ່າງແຫ້ງແລ້ງທີ່ທໍາອິດພວກເຂົາບໍ່ໄດ້ສັງເກດເຫັນມັນ. "ເປັນແນວໃດອີກເທື່ອຫນຶ່ງ?"
  
  
  “ນ້ອງສາວຂອງລາວ. ຊື່ຂອງນາງແມ່ນ Christina, ແລະນາງເປັນພີ່ນ້ອງລາວດຽວທີ່ມີຊີວິດຢູ່. ປະຈຸບັນນາງເຮັດວຽກເປັນພະຍາບານນັກສຶກສາໃນ Athens, ແຕ່ໄດ້ພັກຜ່ອນຢູ່ໃນ West Coast. ເຈົ້າເອົານາງໄປ, ແລະ ... ຂ້ອຍບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງເຂົ້າໄປໃນລາຍລະອຽດ."
  
  
  ແຕ່ລາວໄດ້ເຮັດແນວໃດກໍ່ຕາມ. Christina, ຍ້ອນວ່າມັນໄດ້ຫັນອອກ, ມີອາຍຸຊາວສອງປີແລະບໍ່ເຄີຍເຫັນ Alex ນັບຕັ້ງແຕ່ລາວຫນີໄປສິບຫ້າປີກ່ອນ. ແຕ່ Alex, ອີງຕາມການ Hawk, ຕ້ອງການໃຫ້ເອື້ອຍຂອງລາວຢູ່ໃນກອງປະຊຸມຂອງພວກເຮົາ; ລາວມີຄວາມສົງໃສຢ່າງຈິງຈັງ, ແລະຫຼັງຈາກການເຈລະຈາເບື້ອງຕົ້ນກັບປະຊາຊົນຂອງພວກເຮົາ, ລາວໄດ້ຮຽກຮ້ອງໃຫ້ Christina ມີສ່ວນຮ່ວມໃນຂໍ້ຕົກລົງ. ລາວເວົ້າວ່ານາງເປັນຄົນດຽວທີ່ລາວສາມາດໄວ້ວາງໃຈໄດ້, ແລະ Hawke ແລະຂ້ອຍໄດ້ຕົກລົງກັນວ່າລາວກໍາລັງໃຊ້ນາງເປັນບ່ອນປ້ອງກັນລະຫວ່າງຕົນເອງແລະການທໍລະຍົດທີ່ເປັນໄປໄດ້ໂດຍລັດຖະບານກເຣັກ.
  
  
  Hawk ຍອມຮັບວ່າ "ຂ້ອຍຈະບໍ່ ທຳ ທ່າເຂົ້າໃຈຢ່າງແນ່ນອນວ່າລາວເຮັດຫຍັງ, ແຕ່ເບິ່ງຄືວ່າພວກເຮົາຄວນໄປກັບລາວເທົ່າທີ່ເປັນໄປໄດ້."
  
  
  ວຽກ​ງານ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ງ່າຍ​ດາຍ: ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ບິນ​ໄປ Athens, ຈ້າງ​ລົດ, ແລະ​ໃຊ້​ເວ​ລາ​ສອງ​ສາມ​ມື້​ເພື່ອ​ຊອກ​ຫາ​ເດີ່ນ​ເຮືອ​ຕາມ​ແຄມ​ຝັ່ງ. ໃນ Pyrgos ຂ້ອຍໄດ້ເອົາເດັກຍິງຄົນຫນຶ່ງ ("ຂ້ອນຂ້າງດຶງດູດ, ຂ້ອຍຖືກບອກ," Hawk ຮັບປະກັນຂ້ອຍ) ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນໄດ້ເຊົ່າເຮືອໃບສໍາລັບການລ່ອງເຮືອສັ້ນໆໄປ Corfu. ຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ໃນເກາະທີ່ຫ່າງໄກຈາກ Albania ຫຼາຍກ່ວາຈາກປະເທດເກຣັກ, ພວກເຮົາສອງຄົນຈະຕິດຕໍ່ກັບ Alex Zenopolis.
  
  
  "ພວກເຮົາໄດ້ເວົ້າກັບລາວຫຼາຍຄັ້ງນັບຕັ້ງແຕ່ພວກເຮົາໄດ້ເວົ້າກັບເຈົ້າຄັ້ງສຸດທ້າຍ," Hawk ອະທິບາຍ. "ພວກເຮົາບໍ່ສົນໃຈວ່າລາວຈະໄປຮອດໃສ, ແຕ່ຕອນນີ້ລາວຊີ້ໃຫ້ເຫັນວ່າລາວມີຂໍ້ມູນທີ່ສໍາຄັນທີ່ລາວສາມາດສົ່ງໃຫ້ພວກເຮົາໄດ້, ບາງທີ, ບາງທີອາດບໍ່, ແຕ່ເຈົ້າຈະຕ້ອງພະຍາຍາມເອົາລາວອອກໄປຕາມແຜນການ; ພວກເຮົາຕ້ອງ. ສົມມຸດວ່າລາວເວົ້າຄວາມຈິງຈົນກວ່າພວກເຮົາຈະຊອກຫາວິທີອື່ນ."
  
  
  "ຂ້ອຍຍັງເວົ້າວ່າ, ເປັນຫຍັງບໍ່ເອົາລາວໄປ Taranto ໂດຍເຮືອໄວ? ທຸລະກິດເຮືອໃບນີ້ສາມາດໃຊ້ເວລາສອງສາມມື້.”
  
  
  ເຖົ້າແກ່ສັ່ນຫົວ. “ມັນ​ເປັນ​ສິ່ງ​ສໍາ​ຄັນ​ທີ່​ທ່ານ​ບໍ່​ໄດ້​ປ່ອຍ​ໃຫ້​ຄວາມ​ສົນ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ດຶງ​ດູດ​ທ່ານ​ຫຼື Zenopolis ໃນ​ທາງ​ໃດ​ທາງ​ຫນຶ່ງ. ພະອົງໝັ້ນໃຈພວກເຮົາວ່າຄວາມສຳເລັດຂອງລາວຈະບໍ່ຖືກສັງເກດເຫັນເປັນເວລາຢ່າງໜ້ອຍສອງສາມມື້, ແຕ່ລາວຢືນຢັນວ່າຄວາມພະຍາຍາມຂອງພວກເຮົາໃນນາມຂອງລາວຈະຕ້ອງຖືກສັງເກດເຫັນຢ່າງສິ້ນເຊີງ. ມີອົງປະກອບຂອງເວລາທີ່ກ່ຽວຂ້ອງເຊິ່ງລາວບໍ່ໄດ້ອະທິບາຍຢ່າງເຕັມສ່ວນ; ພວກເຮົາຄວນຈະເຄົາລົບຄໍາແນະນໍາຂອງລາວສໍາລັບໃນປັດຈຸບັນ. ບໍ່, Nick, ເຈົ້າຈະເອົາເຮືອໃບທີ່ເຊົ່າຂອງເຈົ້າໄປ Taranto ດ້ວຍທາງລັບ. ເຈົ້າຈະບໍ່ເຮັດຫຍັງເພື່ອດຶງດູດຄວາມສົນໃຈຂອງເຈົ້າຫນ້າທີ່ໃນປະເທດເກຣັກຫຼືປະເທດອື່ນໆຈົນກ່ວາ Zenopolis ປອດໄພກັບພວກເຮົາ. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ,” ລາວເວົ້າຕື່ມດ້ວຍຮອຍຍິ້ມເລັກນ້ອຍ, "ຖ້າມັນມາກັບການແລ່ນຂ້າມນ້ໍາ, ບໍ່ມີເຮືອຈັກທີ່ເຈົ້າສາມາດໄປໄດ້ຈະສາມາດແລ່ນເຮືອແລະຍົນທີ່ລັດຖະບານຕ່າງໆຈະສົ່ງມາຕາມເຈົ້າ."
  
  
  ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ລາວໄດ້ຊັກຊວນຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ນັ້ນ​ແມ່ນ​ມັນ, ແຕ່ Hawk ມີ​ຄວາມ​ແປກ​ໃຈ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ອີກ​ໃນ​ຮ້ານ​ສໍາ​ລັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  "ໂດຍທາງ," ລາວເວົ້າ, ກໍາລັງເບິ່ງກະເປົ໋າທີ່ເປີດຂອງຂ້ອຍຢູ່ເທິງຊັ້ນໃສ່ກັບກໍາແພງ. “ທ່ານຈະບໍ່ມີອາວຸດປືນໃດໆໃນພາລະກິດນີ້. ຫຼືສິ່ງອື່ນໆທີ່ອາດຈະຖືກກ່າວຫາຖ້າທ່ານຖືກຈັບແລະສອບສວນ.”
  
  
  "ບໍ່ມີຫຍັງບໍ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮຽກ​ຮ້ອງ​ໃຫ້​.
  
  
  “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ທ່ານ​ສາ​ມາດ​ຖື​ມີດ​ຂອງ​ທ່ານ, ແຕ່​ວ່າ​ບໍ່​ແມ່ນ​ໃນ​ກາບ​ແຂນ​ທີ່​ທ່ານ​ໃຊ້. ໃນຖານະນັກແລ່ນເຮືອ, ທ່ານຄວນມີແຜ່ນໃບບາງຊະນິດ, ເຖິງແມ່ນວ່າຂອງທ່ານບໍ່ຫນ້າຈະພົບເຫັນຢູ່ໃນເຮືອສ່ວນໃຫຍ່. ສຸດທ້າຍ, ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ທ່ານອາດຈະຕ້ອງການມັນ."
  
  
  "ເຈົ້າຄິດແນວນັ້ນບໍ?"
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ເບິ່ງ, Nick, ພວກເຮົາຕ້ອງພິຈາລະນາຄວາມເປັນໄປໄດ້ວ່າການດໍາເນີນງານທັງຫມົດນີ້ແມ່ນປະເພດຂອງຈັ່ນຈັບທີ່ກໍານົດໂດຍອີກດ້ານຫນຶ່ງ. ດັ່ງ​ທີ່​ທ່ານ​ຮູ້​ແລ້ວ, ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່​ໃນ​ໄລຍະ​ທີ່​ມີ​ການ​ເຈລະຈາ​ລະ​ອຽດ​ທີ່​ສຸດ​ກັບຣັດ​ເຊຍ​ແລະ​ຈີນ. ແທ້ຈິງແລ້ວ, ມີການຢຸດຊະງັກແບບທີ່ບໍ່ໄດ້ເວົ້າຕໍ່ການປະຕິບັດງານຂອງພວກເຮົາຕໍ່ກັບປະເທດເຫຼົ່ານີ້ ແລະດາວທຽມຂອງພວກເຂົາ. ຖ້າທ່ານຕັດສິນໃຈໃນລະຫວ່າງເສັ້ນທາງຈາກ Corfu ໄປ Taranto ວ່າ Zenopolis ກໍາລັງເຮັດວຽກເພື່ອຈຸດປະສົງຂອງພວກເຂົາເພື່ອເຮັດໃຫ້ພວກເຮົາເບິ່ງບໍ່ດີ, ໃຫ້ເວົ້າວ່າ, ຫຼັງຈາກນັ້ນທ່ານຈະເຫັນມັນວ່າລາວ ... ຫາຍໄປໃນທະເລ."
  
  
  ອັນນີ້ບໍ່ໄດ້ລົບກວນຂ້ອຍ; ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຮັບການຈັດອັນດັບ Killmaster ເພາະວ່າຂ້ອຍສັ່ນສະເທືອນກັບຄວາມຄິດທີ່ຈະເອົາມີດເຂົ້າໄປໃນຕົວແທນຂອງສັດຕູ, ເຖິງແມ່ນວ່າລາວຈະເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ເຄີຍເປັນເພື່ອນ.
  
  
  
  “ຕົກລົງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ, ຢືນຂຶ້ນເພື່ອໄປຫາກະເປົາຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເອົາ Luger ອອກແລະຍື່ນໃຫ້ Hawk. "ເບິ່ງແຍງລາວ, ລາວຮັບໃຊ້ຂ້ອຍໄດ້ດີ."
  
  
  ທ່ານກ່າວວ່າ, "ເມື່ອທ່ານກັບຄືນມາ, ມັນຈະກຽມພ້ອມ," ລາວເວົ້າ, ເອົາອາວຸດໄວ້ໃນກະເປົ໋າຂອງລາວ.
  
  
  ຂ້ອຍນັ່ງລົງອີກ. "ອັນ​ອື່ນ."
  
  
  Hawk ກົ້ມໜ້າຕາບວມໃສ່ຂ້ອຍ.
  
  
  "ຂ້ອຍເຮັດຫຍັງຢູ່ Tampa?"
  
  
  "ແນ່ນອນ. ຂ້ອຍຈະອະທິບາຍເລື່ອງນີ້. ທ່ານຈະຢູ່ທີ່ນີ້ເປັນເວລາສອງມື້ແລະໄດ້ຮູ້ຈັກກັບ marinas ແລະນາຍຫນ້າເຮືອ yacht ທີ່ແຕກຕ່າງກັນ.” ລາວ​ເອົາ​ຊອງ​ນ້ອຍໆ​ຈາກ​ກະ​ເປົ໋າ​ຂອງ​ລາວ​ໄປ​ວາງ​ໄວ້​ເທິງ​ຕຽງ​ໃກ້ໆ​ລາວ. “ນີ້ແມ່ນລາຍຊື່ນາຍໜ້າທີ່ອອກທຸລະກິດເມື່ອບໍ່ດົນມານີ້, ເຈົ້າເຮັດວຽກທັງສາມຄົນ ແລະ ດຽວນີ້ໄດ້ພັກຜ່ອນເພື່ອພະຍາຍາມເລີ່ມທຸລະກິດຂອງຕົນເອງ, ພວກເຮົາອາດຈະລະມັດລະວັງເກີນໄປ, ແຕ່ຖ້າໃຜຖາມເຈົ້າວ່າເຈົ້າແມ່ນໃຜ. ເຮັດວຽກສໍາລັບ, ທ່ານສາມາດໃຫ້ຂໍ້ມູນທີ່ບໍ່ງ່າຍທີ່ຈະກວດສອບໃນຄວາມເປັນຈິງ, ການດໍາເນີນງານນີ້ຈະໃຊ້ເວລາພຽງແຕ່ສອງສາມມື້ເທົ່ານັ້ນ.
  
  
  "ຄົນຂີ່ເຮືອແມ່ນໃກ້ຊິດຫຼາຍທົ່ວໂລກ," ຂ້ອຍຕົກລົງ. Nathaniel Frederick ຊັກຊວນຂ້ອຍກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້.
  
  
  "ຢ່າງ​ແນ່​ນອນ. ໃນຂະນະທີ່ທ່ານເດີນທາງໄປຕາມຊາຍຝັ່ງຂອງປະເທດເກຣັກ, ທ່ານອາດຈະພົບກັບຊາວອາເມຣິກັນອື່ນໆທີ່ຮູ້ຈັກພື້ນທີ່. ມັນດີກວ່າທີ່ຈະມີຊີວິດຊີວາຫຼາຍກວ່າການເວົ້າຕະຫຼົກແລະຫຼົງທາງ, ແມ່ນບໍ?”
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຮັດຕາມທີ່ Hawk ບອກຂ້າພະເຈົ້າ, ໃຊ້ເວລາໃນແຕ່ລະຊົ່ວໂມງຂອງກາງເວັນ, ແລະຫຼາຍໆຄົນພາຍຫຼັງທີ່ມືດ, ຍ່າງໄປມານາ, ຫ້ອງວາງສະແດງແລະບ່ອນຈອດເຮືອຄືກັບນາຍຫນ້າເຮືອຢອດທີ່ຫວ່າງງານ. ໃນ​ລະ​ຫວ່າງ​ການ​ເດີນ​ທາງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮຽນ​ຮູ້​ຊື່​ຂອງ​ຜູ້​ບໍ​ລິ​ຫານ​ແລະ​ນັກ​ຂາຍ​, captains harbor ແລະ guys ຜູ້​ທີ່​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ປະ​ຕິ​ບັດ​ສະ​ຖາ​ນີ​ນ​້​ໍາ​ມັນ​ຢູ່​ໃນ​ທ່າ​ເຮືອ​ຕ່າງໆ​. ບາງທີລາຍລະອຽດທັງຫມົດຈະບໍ່ຈໍາເປັນ, ແຕ່ຖ້າຄົນອາເມລິກາບາງຄົນເວົ້າວ່າ, Piraeus ເລີ່ມຕົ້ນຈື່ຈໍາກັບຂ້ອຍກ່ຽວກັບລັກສະນະເກົ່າທີ່ບ້າທີ່ເຮັດວຽກຢູ່ໃນເດີ່ນເຮືອໃກ້ກັບ Clearwater, ຂ້ອຍຈະພ້ອມທີ່ຈະບອກເລື່ອງຂອງຂ້ອຍກ່ຽວກັບລາວ.
  
  
  ໃນ​ຕອນ​ທ້າຍ​ຂອງ​ມື້​ທີ​ສອງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂັບ​ລົດ​ຜ່ານ​ແຫຼມ Florida ໄປ Miami, ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂຶ້ນ​ຍົນ​ທີ່​ພາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ Madrid ໃນ​ຕອນ​ເຊົ້າ​ຂອງ​ມື້​ຕໍ່​ມາ. ຢູ່ທີ່ນັ້ນຂ້ອຍມີຖ້ຽວບິນເຊື່ອມຕໍ່ໄປ Athens, ແລະມັນກໍມືດມົວເມື່ອຂ້ອຍເດີນທາງຜ່ານດ່ານພາສີ - ພວກເຂົາບໍ່ພໍໃຈກັບມີດສອງຄົມທີ່ຂ້ອຍຖືຢູ່ໃນກະເປົາຂອງຂ້ອຍເມື່ອພວກເຂົາຮູ້ເລື່ອງຂອງຂ້ອຍ - ແລະຍ່າງອອກໄປ. ຊອກຫາ taxi ໄດ້. ໃນຕອນກາງຄືນມີຄວາມຊັດເຈນ peculiar ທີ່, ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ, ສາມາດພົບເຫັນພຽງແຕ່ໃນປະເທດເກຣັກແລະ Levant; ມັນຄືກັບວ່າທ້ອງຟ້າໄດ້ຈັບເອົາ ແລະກັ່ນເອົາກິ່ນຫອມແປກໆຂອງຕົ້ນໝາກກອກ ແລະຕົ້ນໝາກເດື່ອປະສົມກັບຖ່ານຫີນທີ່ເຜົາໄໝ້ ແລະລູກແກະທີ່ປີ້ງແລ້ວ, ແລ້ວເຮັດໃຫ້ພວກມັນເຢັນລົງໜ້ອຍໜຶ່ງ ເພື່ອບໍ່ໃຫ້ພວກມັນເບື່ອ. ມັນແມ່ນປະເພດຂອງນໍ້າຫອມທີ່ຫຍາບຄາຍທີ່ບໍ່ມີແມ່ຍິງສາມາດໃສ່ໄດ້, ແຕ່ Athens ເຮັດມັນດ້ວຍຮູບແບບແລະຄວາມສະຫງ່າງາມ.
  
  
  ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກວດເບິ່ງຢູ່ໃນ Hilton, ສູນເສຍມັນທັງຫມົດກັບ sluggishness ຂອງລະບົບເຄື່ອງປັບອາກາດອາເມລິກາ. ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ເມື່ອຂ້ອຍເປີດໂທລະພາບຢູ່ໃນຫ້ອງຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍໄດ້ຮັບ Gunsmoke. ນີ້ແມ່ນ cradle ຂອງອາລະຍະທໍາຕາເວັນຕົກ.
  
  
  ໃນ​ຕອນ​ເຊົ້າ​ມື້​ຕໍ່​ມາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປິ່ນ​ປົວ​ຕົນ​ເອງ​ກັບ​ການ​ທ່ອງ​ທ່ຽວ​ໄວ​ຂອງ​ເມືອງ. ມັນຂີ້ຮ້າຍທີ່ຈະເວົ້າ, ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ເດີນທາງໄປຫຼາຍທີ່ເມືອງຕ່າງໆຂອງໂລກໄດ້ເລີ່ມມີຄວາມຄ້າຍຄືກັບຂ້ອຍທີ່ຫນ້າຜິດຫວັງ. ຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງທີ່ເຈົ້າໄປນັ້ນ ເບິ່ງຄືວ່າມີການຊ້ອນກັນຂອງອາເມຣິກາ; ພະນັກງານຂາຍຜ້າພົມທີ່ອ່ອນໂຍນເວົ້າພາສາອັງກິດແລະໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າເຈົ້າຮູ້ກ່ຽວກັບອ້າຍຂອງລາວຢູ່ Akron, ແລະໃນຂະນະທີ່ເຈົ້າອາດຈະບໍ່ເຫັນປ້າຍ Coca-Cola ຢູ່ຖະຫນົນໃດກໍ່ຕາມ, ມີຄວາມຮູ້ສຶກສະເຫມີວ່າມັນຢູ່ອ້ອມຮອບ.
  
  
  ສະນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າ cynical. ຂ້ອຍກໍ່ລຳຄານຄືກັນ. ວຽກງານນີ້ເບິ່ງຄືວ່າງ່າຍເກີນໄປສໍາລັບຂ້າພະເຈົ້າ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າຈໍາເປັນຕ້ອງໄດ້ສູບນ້ໍາຂຶ້ນຄືກັບແຊ້ມ Super Bowl ການກະກຽມສໍາລັບເກມທັງຫມົດດາວວິທະຍາໄລ. ເກມຄວນຈະມີຄວາມມ່ວນສະເຫມີສໍາລັບຜູ້ຊ່ຽວຊານ, ຊຶ່ງຫມາຍຄວາມວ່າພວກເຂົາຄວນຈະລະມັດລະວັງໂດຍສະເພາະບໍ່ໃຫ້ມັນເປັນເລື່ອງເລັກນ້ອຍ. ບັນຫາຂອງຂ້ອຍບໍ່ຄືກັນ, ແຕ່ຊີວິດປະຈໍາວັນຂ້ອຍຕ້ອງຜ່ານໄປອີກສອງສາມມື້ຂ້າງຫນ້າ, ພົບກັບສາວທີ່ມີຄວາມຫວັງ, ສາມາດເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຮູ້ສຶກຂີ້ອາຍໃນຫົວໄດ້ງ່າຍໆຖ້າຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນ ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ. .
  
  
  ນອກຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າພາດ Wilhelmina. ໃນເວລານັ້ນຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຮູ້ວ່າຫຼາຍປານໃດ; ຂ້ອຍຕ້ອງຊອກຫາທັນທີ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຊົ່າລົດ Volkswagen ຈາກອົງການ Hertz ທ້ອງຖິ່ນແລະເລີ່ມຕົ້ນການທ່ອງທ່ຽວຂອງຂ້າພະເຈົ້າເປັນນາຍຫນ້າເຮືອຢອດ. Piraeus ແມ່ນການຢຸດຢ່າງມີເຫດຜົນຄັ້ງທຳອິດຂອງຂ້ອຍ ແລະຂ້ອຍໃຊ້ເວລາມື້ໜຶ່ງທີ່ຍ່າງໄປຕາມທ່າເຮືອຂອງເມືອງທ່າເຮືອທີ່ຫຍຸ້ງໆນີ້. ການຫຼິ້ນນັກທຸລະກິດ-ນັກທ່ອງທ່ຽວ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖາມຄໍາຖາມ, ປອມຕົວທີ່ຈະສຶກສາການອອກແບບແລະອຸປະກອນທີ່ມີຄວາມຊໍານານທີ່ຂ້າພະເຈົ້າແນ່ໃຈວ່າ Nathaniel ຈະຕົບມື. ບໍ່ມີໃຜທີ່ຂ້ອຍໄດ້ພົບກັບຄໍາຖາມກ່ຽວກັບການປົກຫຸ້ມຂອງຂ້ອຍ; ຂ້ອຍແມ່ນ Daniel McKee, ໃນວັນພັກຢູ່ໃນສ່ວນຫນຶ່ງຂອງໂລກທີ່ບາງຄົນເອີ້ນວ່າອຸທິຍານຂອງນັກເຮືອ. ສິ່ງທີ່ຕະຫລົກແມ່ນວ່າຂ້ອຍເຄີຍໄປໂລກນີ້ພຽງແຕ່ຄັ້ງດຽວ, ແລະມັນເປັນອຸທິຍານສໍາລັບນັກແລ່ນເຮືອ, ແຕ່ບໍ່ແມ່ນໃນຄວາມຫມາຍທີ່ເຂົາເຈົ້າເຂົ້າໃຈໃນປັດຈຸບັນ. ເພື່ອອະທິບາຍວ່າຂ້ອຍແມ່ນໃຜ
  
  
  ການ​ເຂົ້າ​ຮ່ວມ​ກັບ​ກອງທັບ​ສະຫະລັດ ​ເມື່ອ​ສິບ​ຫ້າ​ປີ​ກ່ອນ​ໜ້າ​ນີ້​ຈະ​ເປັນ​ການ​ຍາກ​ເກີນ​ໄປ. ພຽງແຕ່ເວົ້າວ່ານີ້ແມ່ນສ່ວນຫນຶ່ງຂອງການຝຶກອົບຮົມຂັ້ນສູງຂອງຂ້ອຍກັບ AX ແລະແມ່ນແຕ່ກອງທັບສາມາດບິດກົດລະບຽບບາງຢ່າງເມື່ອມັນເບິ່ງຄືວ່າເຫມາະສົມ. ເວລາດຽວທີ່ຂ້ອຍຢູ່ໃນເອກະພາບໃນຊ່ວງເວລານີ້ແມ່ນໃນລະຫວ່າງໂຮງຮຽນ counterintelligence ຢູ່ Fort Holabird ໃນ Baltimore. ມັນສ່ວນຫຼາຍແມ່ນສໍາລັບການສະແດງ, ສິ່ງທໍາອິດທີ່ພວກເຮົາໄດ້ຖືກສອນແມ່ນວິທີການພິມ, ເພາະວ່າຕົວແທນຕ້ອງຕື່ມຂໍ້ມູນໃສ່ບົດລາຍງານທັງຫມົດ, ແລະຂ້ອຍໃສ່ເສັ້ນດ່າງຮ້ອຍຕີທີສອງທີ່ບໍ່ມີອັນຕະລາຍ. ຕໍ່​ມາ, ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຖືກ​ມອບ​ໝາຍ​ໃຫ້​ໄປ​ຮັບ​ຕຳ​ແໜ່ງ​ຢູ່​ເຢຍ​ລະ​ມັນ​ຕາ​ເວັນ​ຕົກ, ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ທີ່​ຂໍ​ຮູ້​ຕຳ​ແໜ່ງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ບອກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ນາຍ​ພົນ. ນັ້ນແມ່ນວິທີທີ່ CIC ເຮັດວຽກໃນເວລານັ້ນ, ແລະຂ້ອຍຮູ້ວ່າຫນຶ່ງຫຼືສອງບໍລິສັດທີ່ເຮັດວຽກຢູ່ໃນເຄື່ອງນຸ່ງທໍາມະດາ, ຖ້າຖືກຖາມ, ຍັງຖື "ອັນດັບ" ທີ່ສໍາຄັນ.
  
  
  ແຕ່ການຈັດອັນດັບບໍ່ມີຫຍັງກ່ຽວຂ້ອງກັບວິທີທີ່ຂ້ອຍໄດ້ພົບກັບ Alex Zenopolis ຫຼືການປະຕິບັດງານທີ່ພວກເຮົາປະຕິບັດຮ່ວມກັນ. ໃນສັ້ນ, ກອງທັບຂອງພວກເຮົາຖືກຂົ່ມເຫັງໂດຍກຸ່ມພໍ່ຄ້າເຮໂຣອິນທີ່ນໍາເອົາວັດຖຸນີ້ເຂົ້າໄປໃນເຢຍລະມັນແລະຂາຍມັນໃຫ້ກັບກອງທັບຂອງພວກເຮົາ. ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ຄື​ຢູ່​ຫວຽດ​ນາມ​ໃນ​ຊຸມ​ປີ​ມໍ່ໆ​ມາ​ນີ້, ແຕ່​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ມັນ​ຍັງ​ຮ້າຍ​ແຮງ. ມັນໄດ້ຖືກຄົ້ນພົບວ່າມີທະຫານຈໍານວນຫນ້ອຍຫນຶ່ງເປັນຜູ້ສະຫນອງ, ແລະພວກເຂົາໄດ້ຮັບມັນຈາກສອງລູກເຮືອກເຣັກທີ່ມີການເຊື່ອມຕໍ່ຢູ່ໃນຕຸລະກີ. ຈຸດແລກປ່ຽນແມ່ນ Naxos, ເກາະທີ່ໃຫຍ່ທີ່ສຸດຂອງ Cyclades.
  
  
  ທະຫານຄົນໜຶ່ງ, ເປັນທະຫານໜຸ່ມ, ໄດ້ວຽກໜຶ່ງທີ່ສະດວກສະບາຍທີ່ທະຫານທຸກຄົນຝັນເຖິງ; ທ່ານ​ໄດ້​ທົດ​ລອງ​ຍົນ​ຈັກ​ແຝດ​ຂະໜາດ​ນ້ອຍ​ລຳ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ຂົນ​ສົ່ງ​ວີ​ໄອ​ພີ, ຜູ້​ບໍລິຫານ​ລະດັບ​ສູງ​ແລະ​ພົນລະ​ເຮືອນ​ໄປ​ຍັງ​ບ່ອນ​ມີ​ແດດ​ຢູ່​ໃນ​ບ່ອນ​ຕ່າງໆ​ເຊັ່ນ​ໝູ່​ເກາະ​ກຣີກ​ແລະ​ເລ​ບາ​ນອນ. ມັນບໍ່ຍາກທີ່ຈະກັບຄືນໄປ Munich ຫວ່າງເປົ່າເພື່ອລົງຈອດຢູ່ສະຫນາມບິນຂະຫນາດນ້ອຍໃນ Naxos ແລະເອົາຝຸ່ນສີຂາວ. ລາວບໍ່ມີລະບຽບການດ້ານພາສີ ແລະ ກົນຈັກໜ້ອຍໜຶ່ງຢູ່ໃນຖານຂອງລາວໄດ້ມີສ່ວນຮ່ວມໃນການເຮັດທຸລະກໍາ; ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ຢາ​ເສບ​ຕິດ​ແລະ​ເອົາ​ມັນ​ອອກ​ໃຫ້​ຜູ້​ຄ້າ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ແຂ່ງຂັນໃນການແຂ່ງຂັນທີ່ມີຄຸນສົມບັດ; ນີ້ແມ່ນວຽກງານຕົ້ນຕໍຂອງສະມາຊິກ CIC, ແຕ່ເມື່ອເຫັນໄດ້ຊັດເຈນວ່າທະຫານຂອງກເຣັກໄດ້ມີສ່ວນຮ່ວມ, ມັນໄດ້ກາຍເປັນເລື່ອງທີ່ຫນ້າລໍາຄານສໍາລັບຕໍາຫຼວດທະຫານ. ເວົ້າຢ່າງເຂັ້ມງວດ, ນີ້ບໍ່ແມ່ນວຽກຂອງ CIC ທັງສອງ; ພາລະກິດຂອງກອງທັບແມ່ນເພື່ອຢຸດການຂົ່ມຂູ່ທີ່ເຊື່ອງໄວ້ໃດໆຕໍ່ກອງທັບ, ແຕ່ນີ້ແມ່ນການຕີຄວາມຫມາຍຢ່າງກວ້າງຂວາງ. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖືກນໍາໄປເຮັດວຽກເພື່ອເອົາຜູ້ລັກລອບຂົນສົ່ງຢາເສບຕິດອອກໄປແລະຮັບປະກັນວ່າບໍ່ມີໃຜໃນການຄຸ້ມຄອງໃດໆທີ່ເຮັດໃຫ້ເກີດຄວາມວຸ້ນວາຍກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້. ຫຼືໄດ້ຍິນກ່ຽວກັບມັນ, ຖ້າຂ້ອຍສາມາດໄດ້ຍິນມັນ.
  
  
  ມັນເປັນວຽກ killer; ຂ້ອຍຮູ້ເລື່ອງນີ້ທັນທີທີ່ບົດສະຫຼຸບຂອງຂ້ອຍສິ້ນສຸດລົງ. ແລະໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບກັບ Alex Zenopolis ໃນ Beirut, ສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງເຮັດແມ່ນເບິ່ງລາວເພື່ອຮູ້ວ່າລາວເປັນຄົນທີ່ດີທີ່ຈະເຮັດວຽກກັບຂ້ອຍ. Alex ເປັນງົວຂອງຜູ້ຊາຍ, ສູງກ່ວາຂ້າພະເຈົ້າເລັກນ້ອຍ, ຫົກຟຸດຫນຶ່ງ, ແລະຄວາມກວ້າງທີ່ຈະກົງກັນ. ລາວກໍາລັງຮັບໃຊ້ຢູ່ໃນກອງທັບເຮືອຂອງປະເທດຂອງລາວໃນເວລານັ້ນ, ແຕ່ໃນຊຸດພົນລະເຮືອນຊ້ໍາຂອງລາວ, ລາວເບິ່ງຄືວ່າບາງສິ່ງບາງຢ່າງອອກຈາກຮູບເງົາ Humphrey Bogart: ຜົມສີດໍາແລະຫນວດ, ຕາທີ່ໂຫດຮ້າຍທີ່ເບິ່ງຄືວ່າພວກເຂົາສາມາດເອົາເຈົ້າກັບກໍາແພງຫີນແລະປ່ອຍໃຫ້ເຈົ້າຫ້ອຍ. ຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ຈົນ​ກວ່າ​ເຂົາ​ໄດ້​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ປ່ອຍ​ໃຫ້​ທ່ານ​ໄປ​.
  
  
  "ເຈົ້າແມ່ນ Carter," ລາວເວົ້າເມື່ອພວກເຮົາພົບກັນໃນຄາເຟທີ່ບໍ່ມີສຽງດັງ. ບັນທຶກ Sinatra ກໍາລັງຫຼີ້ນຢູ່ໃນ jukebox, ແລະນັກເຕັ້ນລໍາທ້ອງນ້ອຍກໍາລັງພະຍາຍາມແຂ່ງຂັນກັບດົນຕີ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຍອມຮັບວ່າຂ້າພະເຈົ້າແມ່ນ; ໃນສະໄໝນັ້ນ ຂ້ອຍຍັງສາມາດໃຊ້ຊື່ຂອງຂ້ອຍໄດ້.
  
  
  "ງ່າຍດາຍຫຼາຍ." ພາສາອັງກິດຂອງລາວດີ, ແຕ່ລາວບໍ່ໄດ້ສູນເສຍຄໍາສັບ. "ສອງຄົນຂອງພວກເຮົາໄດ້ພົບກັບຊາວອາເມລິກາສອງຄົນຢູ່ທີ່ສະຫນາມບິນ. ເຈົ້າແລະຂ້ອຍກໍາລັງທໍາລາຍພວກເຂົາ."
  
  
  "ພວກເຮົາຈະຮູ້ໄດ້ແນວໃດເມື່ອຍົນອາເມລິກາມາຮອດ?"
  
  
  “ມີບ່ອນໜຶ່ງທີ່ມອງຂ້າມບ່ອນຈອດລົດ. The goatherd's hut, furnished ໂດຍພວກເຮົາ; ລາວໄດ້ເຂົ້າໂຮງ ໝໍ, ຄົນທຸກຍາກ.” Alex laughed, ສະແດງໃຫ້ເຫັນຊ່ອງຫວ່າງຂະຫນາດໃຫຍ່ລະຫວ່າງແຂ້ວທາງຫນ້າຂອງລາວ. "ບັນຫາກະເພາະອາຫານເລັກນ້ອຍ, ບາງສິ່ງບາງຢ່າງໃນນ້ໍາດື່ມຂອງລາວ. ລາວເປັນຄົນເຖົ້າ, ແຕ່ລາວຈະດີຂຶ້ນ."
  
  
  "ແລະພວກເຮົາຈະລໍຖ້າດົນປານໃດ?"
  
  
  Alex shrugged ບ່າໃຫຍ່ຂອງລາວ. “ຈົນກ່ວາພວກເຂົາມາ. ເຈົ້າຟ້າວບໍ?"
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຂັບ​ເຮືອ​ເກົ່າ​ແກ່​ທີ່​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ໄດ້​ຢຸດ​ຢູ່​ເກາະ​ທັງ​ໝົດ​ຂອງ Cyclades, ໂດຍ​ບໍ່​ໄດ້​ເວົ້າ​ເຖິງ Crete, ກ່ອນ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ໄປ​ຮອດ Naxos. ພວກ​ເຮົາ​ຄວນ​ເປັນ​ນັກ​ທ່ອງ​ທ່ຽວ, ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ລົງ​ຈາກ​ເຮືອ​ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ໄດ້​ເວົ້າ​ກັບ​ກັນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກວດເບິ່ງສິ່ງທີ່ຄວນຈະເປັນໂຮງແຮມໃນເມືອງທ່າເຮືອແລະຫຼັງຈາກນັ້ນໄດ້ຫຼິ້ນເປັນຊາວອາເມລິກາທີ່ແປກປະຫຼາດທີ່ຢາກໄປຍ່າງປ່າໃນພູເຂົາ, ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ, ກັບພວກຮິບປິ້ນໃນທຸກມື້ນີ້ທີ່ສະຫນຸກສະຫນານທົ່ວໂລກດ້ວຍກະເປົາເປ້ຂອງພວກເຂົາ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບເຫັນ Alex ໃນເຮືອນຂອງ goatherd ທີ່ເບິ່ງຂ້າມແຖບທີ່ດິນ. ໂຊກດີທີ່ລາວມີຊຸດບັດທີ່ຂາດໄປ ແຕ່ສາມາດຮັບໃຊ້ໄດ້ ແລະສາມາດເອົາ ouzo ຈໍານວນຫຼວງຫຼາຍໄປພ້ອມກັບອາວຸດທີ່ພວກເຮົາຕ້ອງການ. ການລໍຖ້າ, ເຊິ່ງໃຊ້ເວລາຫຼາຍກວ່າສອງມື້, ບໍ່ແມ່ນເລື່ອງທີ່ບໍ່ດີ, ແຕ່ຖ້າພວກເຮົາຫຼີ້ນ pinochle ດ້ວຍເງິນທີ່ແທ້ຈິງ, ຂ້ອຍຍັງຄົງເປັນໜີ້ Alexei Zenopolis ເກືອບທຸກຢ່າງທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຮັບຕັ້ງແຕ່ນັ້ນມາ.
  
  
  ສະຫນາມບິນແມ່ນຢູ່ໃນຮ່ອມພູແຄບຍາວຂ້າງລຸ່ມນີ້ພວກເຮົາ; ມັນຖືກສ້າງຂຶ້ນໂດຍຊາວເຢຍລະມັນໃນລະຫວ່າງ
  
  
  ໃນ​ໄລ​ຍະ​ສົງ​ຄາມ​ແລະ​ໄດ້​ຖືກ​ຮັກ​ສາ​ໄວ້​ໃນ​ສະ​ພາບ​ທີ່​ດີ​ຫຼາຍ​ຫຼື​ຫນ້ອຍ​ໂດຍ​ການ​ລ້ຽງ​ແກະ​ແລະ​ແບ້​. ຢູ່​ທີ່​ໄກ​ສຸດ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ມີ​ໜ້າ​ຜາ​ສູງ​ຊັນ; ຢູ່ຂອບມີຖ້ຳທຳມະຊາດໃຫຍ່, ທາງເຂົ້າທີ່ເຮົາສາມາດເຫັນໄດ້ຊັດເຈນ.
  
  
  "ພວກລູກເຮືອໄປບ່ອນນັ້ນ," Alex ອະທິບາຍ. "ປະຊາຊົນຂອງພວກເຮົາ, ຜູ້ປົກປ້ອງຝັ່ງຂອງພວກເຮົາ." ລາວ​ຖົ່ມ​ນ້ຳ​ລາຍ​ໃສ່​ພື້ນ​ດິນ​ຂອງ​ກະ​ຕື. “ພວກ​ເຮົາ​ຊາວ​ກຣີກ​ມີ​ຊາຍ​ແດນ​ຫຼາຍ​ແຫ່ງ​ເພື່ອ​ປ້ອງ​ກັນ; ເບິ່ງແຜນທີ່ໃດນຶ່ງ, Nick. ແລະ​ຄິດ​ວ່າ​ຜີ​ຮ້າຍ​ເຫຼົ່າ​ນີ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ອາຊີບ​ຂອງ​ເຂົາ​ເປັນ​ມົນທິນ...” ລາວ​ຖົ່ມ​ນ້ຳ​ລາຍ​ອີກ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ວ່າ Alex ເປັນ idealist ເປັນ. ນີ້ bothered ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​; ເຖິງ ແມ່ນ ວ່າ ຫຼັງ ຈາກ ນັ້ນ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ມັກ ທີ່ ຈະ ເຮັດ ວຽກ ຮ່ວມ ກັບ cynics ເພາະ ວ່າ ພວກ ເຂົາ ເຈົ້າ ແມ່ນ ຫຼາຍ ທີ່ ເຊື່ອ ຖື ໄດ້.
  
  
  ຕອນກາງຄືນແມ່ນຍາກທີ່ສຸດເພາະວ່າພວກເຮົາບໍ່ສາມາດໃຊ້ແສງໄດ້. Alex ແລະຂ້ອຍກໍ່ບໍ່ໄດ້ລົມກັນຫຼາຍ. ບາງເທື່ອຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ອອກໄປຂ້າງນອກເພື່ອຊົມຄວາມສະຫວ່າງຂອງແຜ່ນດິນໂລກພາຍໃຕ້ດວງຈັນທີ່ເຫຼື້ອມ. ແລະມັນເປັນຄືນທີ່ສາມທີ່ຂ້ອຍໄດ້ເຫັນຕົວເລກເຄື່ອນທີ່ໃນຕອນທ້າຍຂອງທາງແລ່ນ, ເພີ່ມຂຶ້ນຜ່ານຂອບຂອງຫນ້າຜາ, ຄືກັບນັກປີນຂຶ້ນເຖິງຈຸດສູງສຸດຂອງ Everest.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ hut ແລະ wake ເຖິງ Alex. “ພວກເຂົາຢູ່ທີ່ນີ້,” ຂ້ອຍກະຊິບ. "ພວກຂອງເຈົ້າ, ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າ."
  
  
  Alex ໂບກມືຂອງລາວແລະມ້ວນພາຍໃຕ້ຜ້າຫົ່ມ. "ຕົກລົງ, ບໍ່ເປັນຫຍັງ, ຊາຍຫນຸ່ມ." ລາວມີອາຍຸຫຼາຍກວ່າຂ້ອຍສິບປີ. "ພວກເຂົາຈະລໍຖ້າ, ຄືກັນກັບພວກເຮົາ. ຍົນ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ​ບໍ່​ໄດ້​ປະກົດ​ຕົວ​ຈົນ​ຮອດ​ຮຸ່ງ​ເຊົ້າ. ເຈົ້າບໍ່ສາມາດລົງຈອດຢູ່ທີ່ນີ້ໃນຕອນກາງຄືນໄດ້.”
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຈະບໍ່ສາບານ, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ Alex ໄດ້ snoring ທັນທີທີ່ລາວເວົ້າຄໍາສຸດທ້າຍຂອງລາວ.
  
  
  ບາງທີຂ້າພະເຈົ້ານອນເຄິ່ງຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງຄືນ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕື່ນ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ໄດ້​ເຄື່ອນ​ຍ້າຍ​ຢູ່​ອ້ອມ​ກະ​ຕ່າ​ກ່ອນ​ອາ​ລຸນ, eagerly ລໍ​ຖ້າ​ໃຫ້​ຕາ​ເວັນ​ຈະ​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ທີ່​ຈະ​ສ່ອງ​ໃຫ້​ພວກ​ເຮົາ. ດວງເດືອນໄດ້ຫາຍໄປດົນນານ ແລະຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສາມາດເຫັນລຸ່ມສຸດຂອງຮ່ອມພູໄດ້.
  
  
  "ພວກເຮົາເລີ່ມຕົ້ນດຽວນີ້." ສຽງທີ່ສະຫງົບສຸກຂອງ Alex ໃນກະຕູບທີ່ງຽບສະຫງົບນັ້ນແມ່ນລົ້ນເຫຼືອຫຼາຍຈົນຂ້ອຍເກືອບຈະໂດດອອກຈາກຜິວໜັງ. "ເຄິ່ງຊົ່ວໂມງຈົນເຖິງກາງເວັນ." ລາວຢູ່ຕີນຂອງລາວ, ນຸ່ງເສື້ອຫນັງສີດໍາຫນັກ, ຖົງໃສ່ກັບລູກປືນ. ຢູ່ໃຕ້ລາວໄດ້ຖືປືນຄົກ Colt .45, ແຕ່ສ່ວນຫຼາຍແລ້ວລາວອາໄສປືນໃຫຍ່ M-1, ເຊິ່ງລາວຫ້ອຍໃສ່ບ່າຂອງລາວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມີ​ຫນຶ່ງ​ເຊັ່ນ​ດຽວ​ກັນ​. ຂ້ອຍຍັງມີ Wilhelmina Luger, ເຊິ່ງຂ້ອຍໄດ້ມາເມື່ອບໍ່ດົນມານີ້ໃນເຢຍລະມັນແລະເຊິ່ງໃນຄວາມຫມາຍ, ໄດ້ກາຍເປັນສ່ວນຫນຶ່ງຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຄື່ອນ​ຍ້າຍ​ຢ່າງ​ລະມັດລະວັງ​ໄປ​ຕາມ​ແຄມ​ຮ່ອມ​ທີ່​ໃກ້ໆ, ອ້ອມ​ໄປ​ຫາ​ເນີນ​ພູ​ຢູ່​ເທິງ​ທາງ​ເຂົ້າ​ຖ້ຳ. ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່​ຫ່າງ​ໄກ​ພຽງ​ພໍ​ຈາກ​ຂອບ​ທີ່​ບໍ່​ມີ​ຜູ້​ໃດ​ຂ້າງ​ລຸ່ມ​ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ພວກ​ເຮົາ​ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ຈະ​ມີ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​, ແລະ​ການ​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ແລະ instinct ຂອງ Alex ໄດ້​ບອກ​ພວກ​ເຮົາ​ບ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ຢຸດ​ເຊົາ​.
  
  
  “ຢູ່ນີ້,” ລາວກະຊິບ, ຊີ້ໄປຫາຂອບ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ກວາດ​ໄປ​ຕາມ​ພື້ນ​ທີ່​ບໍ່​ສະ​ເໝີ​ພາບ, ຄື​ໃບ​ໄມ້, ແລະ​ໃນ​ທີ່​ສຸດ​ກໍ​ໄດ້​ເຫັນ​ທົ່ງ​ນາ​ຂ້າງ​ລຸ່ມ. ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່​ປະມານ​ຫົກ​ສິບ​ຟຸດ​ແລະ​ບໍ່​ມີ​ທາງ​ລົງ​ເທົ່າ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ສາມາດ​ເຫັນ.
  
  
  "ຄື​ພວກ​ເຮົາ…?" ຂ້ອຍເລີ່ມຕົ້ນ, ແຕ່ Alex ເອົານິ້ວມືຂອງລາວໃສ່ປາກຂອງລາວ, ແລະແຂ້ວຂອງລາວກໍ່ flashed ໃນຄວາມມືດ.
  
  
  ຈາກກະເປົ໋າຫຼາຍອັນໜຶ່ງຂອງລາວ ລາວດຶງເຊືອກໄນລອນບາງໆອອກ. ມີລູກລະເບີດທີ່ຕິດຢູ່ປາຍເບື້ອງໜຶ່ງ ແລະລາວວາງອີກສອງໜ່ວຍໃສ່ພື້ນດິນໃກ້ໆກັບລາວ.
  
  
  ທ່ານກ່າວວ່າ, "ຍົນ ກຳ ລັງມາຈາກບ່ອນນັ້ນ," ໂດຍຊີ້ໄປທາງຂວາຂອງພວກເຮົາເຂົ້າໄປໃນບ່ອນຫວ່າງສີ ດຳ ທີ່ຢູ່ນອກຂອບຂອງສະ ໜາມ. "ວິທີດຽວ. ໃນເວລາທີ່ລາວລົງຈອດ, ລາວຄວນ taxi ໄປບ່ອນໄກແລະລ້ຽວ, ແມ່ນບໍ? ສະນັ້ນເມື່ອພວກເຂົາລົງຈອດ ... ພວກເຂົາບໍ່ສາມາດອອກໄປໄດ້."
  
  
  ລາວເລີ່ມຄ່ອຍໆຫຼຸດເສັ້ນບາງໆລົງຕາມກຳແພງຫີນຂອງໜ້າຜາ ຈົນໃນທີ່ສຸດດ້ວຍລູກລະເບີດທີ່ຕິດຢູ່ເໜືອທາງເຂົ້າຖ້ຳ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວຢຸດຊົ່ວຄາວ, ແກວ່ງນິ້ວມືໄສ້ກອກຂອງລາວ, ເຮັດການຄິດໄລ່ທາງຈິດ, ແລະກັບອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ລາວເຮັດເຄື່ອງຫມາຍໃສ່ໄນລອນແລະຕັດມັນດ້ວຍມີດ. “ແທ້ຈິງແລ້ວ,” ລາວປະກາດແລະເອົາເສັ້ນທີ່ເຫລືອມາຕິດໃສ່ກັບພຸ່ມໄມ້ນ້ອຍໆສອງສາມຕີນຈາກຂອບ.
  
  
  "ຕອນນີ້ແມ່ນຫຍັງ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ. ບໍ່ມີໃຜບອກພວກເຮົາວ່າໃຜຈະຮັບຜິດຊອບການປະຕິບັດງານນີ້, ແຕ່ Alex ເບິ່ງຄືວ່າຮູ້ວ່າລາວກໍາລັງເຮັດຫຍັງ, ແລະຂ້ອຍເຕັມໃຈທີ່ຈະຮຽນຮູ້.
  
  
  "ມັນເປັນສິ່ງທີ່ບໍ່ດີທີ່ຈະລົງ, ແຕ່ຂ້ອຍສາມາດລົງໄດ້." ລາວ​ໃສ່​ຖົງ​ມື​ທີ່​ໜາ, ຫໍ່​ເຊືອກ​ຍາວ​ທີ່​ໝັ້ນ​ຢູ່​ຮອບ​ຂາ​ຂອງ​ລາວ, ແລະ​ໂຍນ​ເຊືອກ​ໃສ່​ບ່າ. “ດຽວນີ້ເຈົ້າກັບໄປບ່ອນໄກຂອງທົ່ງນາ. ເສັ້ນທາງນ້ອຍໆທີ່ແບ້ອາໄສຢູ່ນຳເຈົ້າລົງມາ. ເມື່ອເຈົ້າໄດ້ຍິນສຽງລູກລະເບີດແຕກຢູ່ໃນຖໍ້າ, ເຈົ້າລົງໄປ ແລະຊັກຊວນຄົນເທິງຍົນວ່າເຂົາເຈົ້າບໍ່ມີບ່ອນໃດທີ່ຈະໄປ. ເຂົ້າໃຈບໍ?
  
  
  ຂ້ອຍ​ກໍ​ຄິດ​ແນວ​ນັ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຊື່ອ​ຟັງ​ໄດ້​ແລ່ນ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ມາ. ມັນບໍ່ຍາກທີ່ຈະຊອກຫາເສັ້ນທາງທີ່ Alex ໄດ້ເວົ້າກ່ຽວກັບ, ເຖິງແມ່ນວ່າການເບິ່ງມັນຢູ່ໃນແສງສະຫວ່າງສີຂີ້ເຖົ່າຂອງອາລຸນທີ່ບໍ່ຖືກຕ້ອງເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຮູ້ສຶກເສຍໃຈກັບແບ້. ປ່ອຍ Ml ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນອນ​ລົງ​ຢູ່​ແຂບ​ຂອງ cliff ແລະ​ລໍ​ຖ້າ​.
  
  
  ທຳອິດ ມັນ​ເປັນ​ຄື​ກັບ​ສຽງ​ດັງ​ຂອງ​ແມງວັນ​ຢ່າງ​ບໍ່​ຢຸດ​ຢັ້ງ, ແລະ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕໍ່​ສູ້​ກັບ​ການ​ລໍ້​ລວງ​ທີ່​ຈະ​ຕີ​ມັນ ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ dozed ອອກ. ຕາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເປີດ​ອອກ ແລະ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ດວງ​ຕາ​ເວັນ​ສີ​ສົ້ມ​ທີ່​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ຈາກ​ທະ​ເລ​ທີ່​ຫ່າງ​ໄກ.
  
  
  ຢູ່ເຄິ່ງກາງຂອງດິສກ໌ມີຈຸດມືດທີ່ສືບຕໍ່ຂະຫຍາຍຂະໜາດ, ມຸ່ງໜ້າໄປຫາບ່ອນທີ່ຂ້ອຍນອນຢູ່. ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ສຶກວ່າຕົນເອງໄດ້ກອດກະເພາະອາຫານຢ່າງໄວວາ ແລະ ບັງຄັບຕົນເອງໃຫ້ຢູ່ໃນບ່ອນຢູ່ ໃນຂະນະທີ່ຍົນເຄື່ອງຈັກຄູ່ບິນໄດ້ເຂົ້າມາເບິ່ງ, ມຸ່ງໜ້າໄປສູ່ການລົງຈອດຢູ່ປາຍທົ່ງນາ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຕາມ​ແຂບ​ຂອງ cliff ໄດ້​ໄປ​ຫາ​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ Alex ໄດ້. ມັນ​ບໍ່​ໄດ້​ເຫັນ​ເລີຍ​ຈົນ​ວ່າ​ລໍ້​ຂອງ​ຍົນ​ໄດ້​ແຕະ​ໃສ່​ຫຍ້າ, ແຕ່​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຮູບ​ຮ່າງ​ທີ່​ໃຫຍ່​ໂຕ​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ຖິ້ມ​ເສັ້ນ​ທາງ​ສີຂາວ​ບາງໆ​ຍາວ​ອອກ​ໄປ. ນາງໄດ້ບິນຜ່ານທາງອາກາດ, ຫຼຸດລົງຢ່າງໄວວາພາຍໃຕ້ນ້ໍາຫນັກທີ່ແຕກຫັກທີ່ຕິດກັບປາຍຂອງມັນ, ແລະສຸດທ້າຍໄດ້ຕົກລົງເຂົ້າໄປໃນການເປີດຂອງຖ້ໍາ.
  
  
  ມີການຢຸດຊົ່ວຄາວ, ດົນເກີນໄປ, ແລະຂ້ອຍເລີ່ມຄິດ. ສີ່ວິນາທີແມ່ນບໍ່ຫຼາຍ, ແຕ່ຄັ້ງໜຶ່ງຂ້ອຍເຄີຍມີຄູສອນດຶງລູກລະເບີດອອກຈາກລູກລະເບີດແລ້ວໂຍນມັນໃສ່ຂ້ອຍຢ່າງສະບາຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັດ​ວາງ​ມັນ​ໃຫ້​ສະ​ອາດ​ແລະ​ໄດ້​ຍິງ​ມັນ​ຜ່ານ parapet ສີ​ມັງ​ແລະ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຂຸມ​ການ​ປະ​ຕິ​ບັດ​ເປັນ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ຄົນ​ກາງ​ໃນ​ການ​ຫຼິ້ນ​ສອງ. ສອກຂອງຂ້ອຍເຈັບປວດເປັນເວລາຫຼາຍມື້ຫຼັງຈາກນັ້ນ - ລູກລະເບີດແມ່ນຫນັກ, ຈື່ - ແຕ່ສິ່ງທີ່ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍເບື່ອຫນ່າຍທີ່ສຸດແມ່ນລູກຊາຍຂອງ bitch ຜູ້ທີ່ເລີ່ມຕົ້ນເລື່ອງທັງຫມົດນີ້ແລະຊອກຫາວິທີທີ່ດີທີ່ສຸດທີ່ຈະຂ້າຄົນຂີ້ຕົວະ. ໂຊກດີສໍາລັບລາວ, ແລະອາດຈະເປັນສໍາລັບຂ້ອຍ, ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍເຫັນລາວອີກເທື່ອຫນຶ່ງຫຼັງຈາກມື້ນັ້ນ.
  
  
  ​ທາງ​ເຂົ້າ​ຖ້ຳ​ໄດ້​ເກີດ​ການ​ລະ​ເບີດ​ທີ່​ດັງ​ຂຶ້ນ​ຢ່າງ​ໜ້າ​ຕົກ​ໃຈ, ​ມີ​ຄວັນ​ໄຟ​ຂະໜາດ​ໃຫຍ່​ແລະ​ຝົນ​ຕົກ​ຄ້າງ​ທີ່​ໄຫລ​ອອກ​ມາ​ສູ່​ທົ່ງ​ນາ​ສີຂຽວ. ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ຍ້າຍ​ອອກ​ໄປ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ Alex ຖິ້ມ​ຕົວ​ເອງ​ອອກ​ຈາກ​ແຄມ​ໜ້າ​ຜາ, ຕີ​ບັນ​ດາ​ກ້ອນ​ຫີນ, ແລະ ລົງ​ມາ​ເຖິງ​ພື້ນ​ຢ່າງ​ໄວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປີນ​ທາງ​ທີ່​ສູງ​ຊັນ, ຕິດ​ກັບ​ພຸ່ມ​ໄມ້​ທີ່​ບໍ່​ເປ່​ເພ, ແລະ ຕີ​ພື້ນ​ຮ່ອມ​ພູ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລ່ນ. ຍົນອະເມຣິກາເຄື່ອງຈັກແຝດໄດ້ຂີ່ລົດແທັກຊີ່ມາຫາຂ້ອຍດ້ວຍເຄື່ອງຈັກຂອງມັນດັງຂຶ້ນ, ແຕ່ໃນຂະນະນີ້ຂ້ອຍບໍ່ຢ້ານທີ່ຈະຖືກສັງເກດເຫັນ; ການລະເບີດທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫລັງພວກເຂົາຕ້ອງໄດ້ຮັບຄວາມສົນໃຈຢ່າງເຕັມທີ່ຂອງພວກເຂົາ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ຍົນໄດ້ຊ້າລົງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແລ່ນເຂົ້າໄປໃນຊ່ອງຫວ່າງຂະຫນາດນ້ອຍໃນກໍາແພງຫີນ, ລໍຖ້າຈົນກ່ວາມັນເລີ່ມຫັນ, ຫຼັງຈາກນັ້ນໄດ້ອອກມາແລະຍິງສອງສາມຄັ້ງທັນທີທີ່ດັງຂອງຍົນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ໃບ​ຫນ້າ​ຢ້ານ​ກົວ, ຈືດໆ​ຜ່ານ​ແວ່ນ​ຕາ, ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ. ປະຕູດ້ານຂ້າງເລີ່ມເປີດຂຶ້ນ ໃນຂະນະທີ່ນັກບິນສືບຕໍ່ລ້ຽວ, ເລີ່ມເຄື່ອງຈັກເພື່ອບິນຂຶ້ນ.
  
  
  ມີ​ຄຳ​ສັ່ງ​ບໍ່​ໃຫ້​ຍິງ​ຍົນ​ຕົກ ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ຊ່ວຍ​ໄດ້; ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ມັນເປັນຊັບສິນຂອງລັດຖະບານສະຫະລັດ. ສະນັ້ນ ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ທາງ​ຫລັງ​ຫາງ​ຂອງ​ລາວ, ​ອອກ​ຈາກ​ມື​ຂອງ​ພວກ​ໂຈນ​ທີ່​ຢູ່​ທີ່​ປະຕູ​ຂ້າງ. ການລະເບີດຢ່າງກະທັນຫັນຂອງເສົາສອງເສົາເກືອບເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍອອກຈາກຕີນຂອງຂ້ອຍ, ຂີ້ຝຸ່ນຂຶ້ນແລະເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຕາບອດໃນທັນທີ. ເມື່ອຂ້ອຍສາມາດເຫັນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ຍົນໄດ້ເຄື່ອນຍ້າຍອອກໄປຈາກຂ້ອຍຢ່າງໄວວາ; ຂ້ອຍມີ M-1 ຢູ່ເທິງບ່າຂອງຂ້ອຍ, ພ້ອມທີ່ຈະຍິງເປັນທາງເລືອກສຸດທ້າຍ, ເມື່ອ Alex ໄດ້ບິນອອກຈາກຖ້ໍາທີ່ລົ້ມລົງແລະເຂົ້າໄປໃນເສັ້ນທາງຂອງຍົນທີ່ເຂົ້າມາ.
  
  
  ໃນແສງສະຫວ່າງຕົ້ນໆ, ລາວເບິ່ງຄືກັບພູເຂົາຂະຫນາດນ້ອຍ, ທັງຫມົດເປັນສີດໍາ, ແຂນຍົກຂຶ້ນ, ຄືກັບນັກຮົບເກົ່າບາງຄົນທີ່ພະຍາຍາມຕ້ານກັບຄວາມໂກດແຄ້ນຂອງເທວະດາ. ຂະນະ​ທີ່​ຍົນ​ແລ່ນ​ມາ​ຫາ​ລາວ, ການ​ປະ​ທະ​ກັນ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ໃກ້​ຈະ​ມາ​ເຖິງ, ​ແຕ່​ໃນ​ເວລາ​ສຸດ​ທ້າຍ​ມັນ​ໄດ້​ປ່ຽນ​ແປງ, ​ເຮັດ​ໃຫ້​ເຄື່ອງ​ຈັກ​ຂອງ​ມັນ​ເສຍ​ຊີວິດ ​ແລະ​ຕິດ​ເບຣກ. Alex dove ພາຍໃຕ້ propeller spinning, rolling ຫ່າງຈາກລໍ້.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແລ່ນຂ້າມພາກສະຫນາມໄປສູ່ກຣີກໃຫຍ່ແລະຍົນແລະໄດ້ເຫັນປືນບິນອອກຈາກປະຕູຂ້າງກ່ອນທີ່ Alex ຈະເຮັດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຸດ​ເຊົາ, ຄຸ​ເຂົ່າ​ລົງ​ແລະ​ຍົກ Ml ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຍົນ​ໄດ້​ມາ​ພັກ​ຜ່ອນ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ຕໍາ​ທີ່​ແຂບ​ຂອງ cliff ໄດ້. ຊາຍຄົນນັ້ນຕິດຫົວອອກ ແລະຊີ້ປືນໃສ່ຄູ່ຮັກຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ມັນ​ເປັນ​ເປົ້າ​ໝາຍ​ນ້ອຍໆ ​ແລະ ຍົນ​ຍັງ​ໄດ້​ຫລົບ​ໜີ​ຈາກ​ການ​ລ້ຽວ​ແຫຼມ​ແລະ​ຢຸດ​ຢ່າງ​ກະທັນຫັນ, ​ແຕ່​ບໍ່​ມີ​ເວລາ​ທີ່​ຈະ​ແນ​ເປົ້າ​ໃສ່​ຢ່າງ​ລະມັດລະວັງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິງ​ຫນຶ່ງ​, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ອີກ​. ຜູ້​ຊາຍ​ຢູ່​ທາງ​ປະຕູ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ເຖິງ​ແມ່ນ​ຈາກ​ໄລ​ຍະ​ທາງ​ນີ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກໍ​ໄດ້​ເຫັນ​ຄວາມ​ປະ​ຫລາດ​ໃຈ​ທີ່​ສຸດ​ຢູ່​ເທິງ​ໃບ​ໜ້າ​ຂອງ​ລາວ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ເລືອດ​ໄຫລ​ອອກ​ຈາກ​ຄໍ​ຂອງ​ລາວ. ລາວ​ເລີ່ມ​ຊີ້​ປືນ​ໃສ່​ທາງ​ຂອງ​ຂ້ອຍ, ແຕ່​ທັນ​ໃດ​ນັ້ນ​ມັນ​ກໍ​ຕ້ອງ​ໜັກ​ເທົ່າ​ກັບ​ທະ​ວານ. ມືຂອງລາວລົ້ມລົງ, ປືນໄດ້ຕົກລົງຈາກມືຂອງລາວ, ແລະລາວຄ່ອຍໆຕົກລົງຜ່ານປະຕູໄປຫາພື້ນ.
  
  
  Alex ຍ່າງໃສ່ຊາຍຄົນນັ້ນໃນຂະນະທີ່ລາວໂດດເຂົ້າໄປໃນບູດ. ມີສຽງຮ້ອງທີ່ສູງ, ສຽງດັງ, ຈາກນັ້ນສຽງຫົວເຍາະເຍີ້ຍ; ສອງ​ສາມ​ວິນາທີ​ຕໍ່​ມາ, ອີກ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ບິນ​ອອກ​ໄປ​ແລະ​ລົງ​ໜ້າ​ລົງ​ເທິງ​ພື້ນ​ຫີນ. Alex ຢືນຢູ່ທາງຫລັງຂອງລາວຢູ່ໃນປະຕູ, ຖື M-l ເກົ້າປອນຂອງລາວເບົາໆຄືກັບ baton ຂອງຕໍາຫຼວດ. ຈາກ​ນັ້ນ ລາວ​ກໍ​ເອີ້ນ​ຫາ​ຂ້ອຍ, ແຕ່​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ແລ້ວ ແລະ​ກຳລັງ​ຍ່າງ​ໄປ​ຫາ​ຍົນ.
  
  
  "ການຍິງທີ່ດີ," ລາວເວົ້າ. "ເຈົ້າເວົ້າດີເກືອບຂ້ານັກບິນ."
  
  
  "ເຈົ້າ​ຫມາຍ​ຄວາມ​ວ່າ​ແນວ​ໃດ?" ພວກ​ເຮົາ​ທັງ​ສອງ​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເບິ່ງ​ຜູ້​ຊາຍ writhe ສຸດ​ພື້ນ​ດິນ; ອັນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍິງ​ບໍ່​ໄດ້​ຍ້າຍ​ອອກ.
  
  
  “ຮາ! ລູກ​ປືນ​ຂອງ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຜ່ານ​ຄໍ​ຂອງ​ລາວ​ໄປ​ໃສ່​ຍົນ, ຕັດ​ຫູ​ຂອງ​ນັກ​ບິນ​ຄົນ​ນີ້ ແລະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ແວ່ນ​ຕາ​ແຕກ. ເປັນ​ຕາ​ອີ່​ຕົນ".
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ. ຄວາມເສຍຫາຍອື່ນໆບໍ?"
  
  
  “ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນໃຜ. ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າການສັກຢາທີສອງຂອງເຈົ້າຕີລາວຢູ່ໃນຫນ້າເອິກ. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ມັນບໍ່ຜ່ານ."
  
  
  "ຫຼືບາງທີ
  
  
  ຂ້ອຍພາດເຄື່ອງຫມາຍຢ່າງສົມບູນ. "
  
  
  Alex ສັ່ນຫົວຂອງລາວ. “ບໍ່, ເຈົ້າບໍ່ໄດ້ພາດ, Nick Carter. ແລະຂ້ອຍຈະບໍ່ມີວັນລືມສິ່ງນີ້, ເຈົ້າຮູ້ບໍ?” ລາວເບິ່ງນັກບິນ, ຜູ້ທີ່ພະຍາຍາມລົງຈອດ. "ທ່ານຕ້ອງການໃຫ້ຜູ້ຊາຍຄົນນີ້ມີຊີວິດຢູ່ບໍ?"
  
  
  "ຖ້າລາວບໍ່ໄດ້ຮັບບາດເຈັບເກີນໄປ, ຂ້ອຍຄິດວ່າພວກເຮົາສາມາດໃຊ້ລາວຢູ່ໃນສໍານັກງານໃຫຍ່." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົ້ມ​ລົງ​ແລະ​ຈັບ​ຜູ້​ຊາຍ. ລາວນຸ່ງເຄື່ອງແບບກອງທັບທີ່ມີເສັ້ນດ່າງຂອງນາຍພົນ, ແລະຂ້ອຍຮູ້ໃບຫນ້າຂອງລາວເຊັ່ນດຽວກັນກັບຂ້ອຍເອງຈາກການສຶກສາເອກະສານຂອງລາວ. “Ragan,” ຂ້ອຍຈົ່ມ. “ເຈົ້າຢາກຢູ່ຫຼືຕາຍຢູ່ນີ້ບໍ? ນີ້ແມ່ນທາງເລືອກຂອງເຈົ້າ."
  
  
  "Cheezus, ແມ່ນແລ້ວ!" ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ໄດ້​ວ່າ​ລາວ​ບໍ່​ມີ​ຫຼາຍ​ກ​່​ວາ​ເດັກ​ນ້ອຍ​ແລະ​ເບິ່ງ​ອ່ອນ​ກວ່າ​ຮູບ​ຂອງ​ຕົນ​. ລາວເບິ່ງ Alex ແລະສັ່ນຫົວດ້ວຍຄວາມແປກໃຈ. "ຈິດ!" ລາວຈົ່ມ. "ຄົນນີ້ບ້າ."
  
  
  Alex ໄດ້ຫົວເລາະ ແລະໄດ້ຄຸເຂົ່າລົງຂ້າງໆລາວ, ມືປືນຂອງລາວແຕະໃສ່ໜ້າທະຫານໜຸ່ມ. "ເດັກສະຫຼາດ," ລາວເວົ້າ. "ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຖ້າທ່ານຕີຂ້ອຍ, ຍົນຂອງເຈົ້າຈະແຕກຄືກັບຂ້ອຍ. ແລະເຈົ້າຈະບິນລົງ." ລາວ​ເຮັດ​ທ່າ​ທາງ​ທີ່​ສຸຂຸມ​ດ້ວຍ​ມື, ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ບ່າ​ໄຫລ່​ຢູ່​ແຄມ​ໜ້າ​ຜາ. "ແລະນີ້ແມ່ນວິທີທີ່ເຈົ້າມີຊີວິດຢູ່, huh? ເດັກ​ດີ". ລາວ​ໄດ້​ຕົບ​ໜ້າ​ຫຼັງ,​ແລ້ວ​ຈັບ​ບ່າ​ໄຫລ່​ແລະ​ດຶງ​ທະຫານ​ໄປ​ໃສ່​ຕີນ.
  
  
  "ກ່ຽວກັບຖ້ໍາ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  "ທຸກຄົນຕາຍແລ້ວ." ລາວ patted butt ຂອງ rifle ລາວ. “ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ເຈົ້າ​ອອກ​ໄປ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ໃຊ້​ລະ​ເບີດ​ຫຼາຍ​ຂຶ້ນ​ເພື່ອ​ປະ​ທັບ​ຕາ​ຖ້ຳ. ເຮັດໃຫ້ເປັນ tomb ງາມ. ເປັນແນວໃດກ່ຽວກັບອັນນີ້? ລາວ nudged ຜູ້ຕາຍດ້ວຍ toe ລາວ.
  
  
  "ບໍ່. ແທນທີ່ຈະເອົາມັນກັບຂ້ອຍ. ແຕ່ເຈົ້າຈະອອກຈາກບ່ອນນີ້ໄດ້ແນວໃດ?”
  
  
  "ນີ້ແມ່ນສ່ວນຫນຶ່ງຂອງປະເທດຂອງຂ້ອຍ, Nick Carter. ຢ່າກັງວົນກ່ຽວກັບຂ້ອຍ, huh? ດຽວນີ້ຂ້ອຍຊ່ວຍເຈົ້າມັດເດັກຊາຍຄົນນີ້ໄວ້ເພື່ອບໍ່ໃຫ້ເຈົ້າມີບັນຫາຫຍັງໃນລະຫວ່າງການບິນ.”
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ອອກ​ຈາກ Ragan ໂດຍ​ມັດ​ໄວ້​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ນັ່ງ​ຂອງ​ນັກ​ບິນ​ຢ່າງ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ກ່ຽວ​ກັບ​ເຂົາ. ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ຜູ້​ຊາຍ​ອີກ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ຊື່ Alex ໄດ້​ຫ້ອຍ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ຄື​ກັບ​ນ້ຳ​ໜັກ. ກ່ອນ​ຂ້ອຍ​ເຂົ້າ​ໄປ​ນັ້ນ ລາວ​ກໍ​ເອົາ​ຖົງ​ນ້ອຍ​ສອງ​ສາມ​ຖົງ​ອອກ​ມາ.
  
  
  “ເອົາທັງສອງ; ເຈົ້າຊາວອາເມຣິກັນ, ເຈົ້າຕ້ອງການຫຼັກຖານ. ພວກເຮົາ, ພວກເຮົາບໍ່ຮູ້ຫຍັງກ່ຽວກັບການລັກລອບຢາເສບຕິດ, ແມ່ນບໍ?” ລາວ​ຕົບ​ຫຼັງ​ຂ້ອຍ. “ມີການເດີນທາງທີ່ດີ, Nick Carter. ຖ້າເຈົ້າເປັນນັກບິນເກັ່ງຄືກັບເຈົ້າເປັນນັກຍິງ, ເຈົ້າຈະບໍ່ມີບັນຫາຫຍັງດອກ, ແມ່ນບໍ?”
  
  
  ສຸດ ທ້າຍ ທີ່ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເຫັນ ຂອງ ພຣະ ອົງ, ລາວ ໄດ້ trudging ກັບ ຄືນ ໄປ ບ່ອນ Cave ມີ rifle ລາວ ບາດ ເຈັບ ແລະ slung over shoulder ລາວ; ລາວເບິ່ງຄືກັບນາຍພານກັບບ້ານຫຼັງຈາກມື້ທີ່ປະສົບຜົນສໍາເລັດ. ລາວ​ບໍ່​ໄດ້​ຫັນ​ມາ​ໂບກ​ມື​ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ຂຶ້ນ​ໄປ.
  
  
  
  
  
  
  ບົດທີຫົກ
  
  
  
  
  
  ເມື່ອກາງຄືນຕົກຢູ່ຝັ່ງຂອງປະເທດເກຼັກ, ທັນທີທັນໃດກໍ່ມືດມົວ. ຂ້ອຍພົບໂຮງແຮມງາມຢູ່ໃກ້ກັບທ່າເຮືອ, ແນະນຳໃຫ້ຂ້ອຍໂດຍກັບຕັນເຮືອ charter ທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເວົ້າກັບກ່ອນຫນ້ານີ້. ພຣະອົງໄດ້ສະເຫນີໃຫ້ຂ້າພະເຈົ້າສະແດງ nightclubs ໄດ້, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າຫັນເຂົາລົງເປັນ kindly ທີ່ເປັນໄປໄດ້; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ມີ​ຈິດ​ໃຈ​ສໍາ​ລັບ​ວຽກ​ງານ​ທີ່​ຍັງ​ບໍ່​ທັນ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ແລະ​ບໍ່​ຕ້ອງ​ການ​ສິ່ງ​ລົບ​ກວນ​ທີ່​ເປັນ​ມິດ.
  
  
  ຫ້ອງຂອງຂ້ອຍສະອາດ ແລະເປັນລະບຽບ. ບໍ່ມີໂທລະທັດ, ເຊິ່ງຂ້ອຍຮູ້ສຶກຂອບໃຈຢ່າງອ່ອນໂຍນ. ມັນເປັນມື້ທີ່ຍາວນານ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຄຸ້ນເຄີຍກັບແສງແດດທີ່ສົດໃສ, ເຊິ່ງສາມາດລະບາຍຄວາມເຂັ້ມແຂງຂອງບຸກຄົນກ່ອນທີ່ລາວຈະຮູ້. ໃນຕອນເຊົ້າຂ້ອຍໄປ Pyrgos ເພື່ອພົບກັບເດັກຍິງ, ແລະຂ້ອຍກໍ່ຢາກໄປ.
  
  
  ຂ້ອຍກິນເຂົ້າທ່ຽງຢູ່ຮ້ານນ້ອຍໆແຫ່ງໜຶ່ງຢູ່ໃກ້ໆ. ມີ​ຊາວ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ​ກຸ່ມ​ໜຶ່ງ​ນັ່ງ​ຢູ່​ໃກ້ໆ, ແລະ​ຜູ້​ຍິງ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໃນ​ຝູງ​ຊົນ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຂ້ອຍ. ນາງເບິ່ງດີ, tanned ໃນວິທີການ, ຄືກັບວ່ານາງອົບຜິວຫນັງຂອງນາງທຸກໆຊົ່ວໂມງທີ່ມີແສງສະຫວ່າງແລະປະໄວ້ເຕົາອົບເປັນເວລາດົນນານ. ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສົນໃຈນາງ, ສຶກສາຄູ່ມືການລ່ອງເຮືອທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເກັບຢູ່ຫ້ອງການການທ່ອງທ່ຽວ Athens.
  
  
  ແມ່ຍິງຈະບໍ່ຖືກປະໄວ້ໂດຍບໍ່ມີການເອົາໃຈໃສ່. ຈາກມຸມຂອງຕາຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍໄດ້ເຫັນນາງຢືນຂຶ້ນແລະ stagger ສຸດ clogs ໄມ້ heeled ສູງທີ່ແມ່ຍິງໃສ່ໃນທຸກມື້ນີ້. ນາງໄດ້ຢືນຢູ່ກົງກັນຂ້າມກັບຂ້ອຍຢູ່ໂຕະ, ຫລຽວເບິ່ງແລະຫນ້າຕາ, ຄືກັບວ່າຂ້ອຍເປັນຕົວຢ່າງທີ່ແປກປະຫລາດທີ່ນາງໄດ້ພົບຢູ່ໃນປ່າ.
  
  
  "ຂ້ອຍ​ສາ​ມາດ​ຊ່ວຍ​ເຈົ້າ​ໄດ້?" - ຂ້ອຍຖາມຢ່າງສຸພາບ. ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ລຸກຂຶ້ນ.
  
  
  ນາງສັ່ນຜົມສີນ້ຳຕານທີ່ຖືກຈູບອອກແດດ. "ຂ້ອຍ​ບໍ່​ຮູ້." ນາງໄດ້ຊີ້ນິ້ວມືທີ່ກ່າວຫາຂ້ອຍ. “Galveston. ສາມ, ສີ່ປີກ່ອນ. ເຈົ້າເປັນໝູ່ຂອງ Sue-Ellen, ບໍ່ແມ່ນບໍ?”
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ froze, ພະຍາຍາມທີ່ຈະບໍ່ສະແດງໃຫ້ເຫັນມັນ. "ຂ້ອຍຢ້ານເຈົ້າຄິດກ່ຽວກັບຄົນອື່ນ."
  
  
  ນາງ frowned ແມ້ກະທັ້ງຫຼາຍ. “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ບານ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ເຄີຍ​ລືມ​ໃບ​ຫນ້າ​ດຽວ. ແລະແນ່ນອນບໍ່ມັກຂອງເຈົ້າ." ຮອຍຍິ້ມໄວເພື່ອສະແດງໃຫ້ເຫັນວ່ານາງຊື່ນຊົມຂ້ອຍ. “ມາ, ບັດນີ້. ຊື່... Nick? ແມ່ນແລ້ວ. ມັນແມ່ນ, ໃຫ້ຂ້າພະເຈົ້ານາທີ; ຂ້ອຍຈະມາກັບຄົນສຸດທ້າຍ.”
  
  
  "ຂ້ອຍຂໍອະໄພ, ຂ້ອຍຊື່ Daniel McKee."
  
  
  ນາງ​ຫົວ​ຫົວ​ເຂົ້າ​ໃຈ. “ແມ່ນແລ້ວ. ແລະຂ້ອຍແມ່ນ Jackie Onassis. ເກີດ​ຫຍັງ​ຂື້ນ​ກັບ​ເຈົ້າ? ເຈົ້າຢູ່ນີ້ກັບເມຍຂອງເຈົ້າຫຼືຫຍັງ?”
  
  
  "ບໍ່, ແຕ່ ... "
  
  
  “ຕະຫລົກ, ພວກເຮົາຢູ່ກັບ Sue-Ellen ໃນມື້ນີ້. ຢູ່ເທິງເຮືອຢອດຂອງນາງ? ເມື່ອນາງເວົ້າ, ເຈົ້າຈະເຫັນສຳນຽງຂອງຜູ້ຍິງ
  
  
  ແມ່ນ​ກາຍ​ເປັນ​ພາກ​ໃຕ້​ຫຼາຍ​ຂຶ້ນ​. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ແປກໃຈ; ຄວາມຄິດຂອງ Sue-Ellen ແມ່ນພຽງພໍທີ່ຈະເອົາເຂົ້າສາລີ tortilla ໃນປາກຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນແທ້ໆ..."
  
  
  ນາງສືບຕໍ່ຄືກັບວ່ານາງບໍ່ໄດ້ຍິນຂ້ອຍ. "ເຈົ້າຮູ້ວ່າຫຼັງຈາກນັ້ນນາງສຸດທ້າຍໄດ້ຢ່າຮ້າງ, ແຕ່ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າຮູ້ເລື່ອງນີ້ນັບຕັ້ງແຕ່ເຈົ້າແລະ Sue-Ellen ເປັນເພື່ອນສະໜິດກັນ, ແນ່ນອນ, ໄດ້ແຕ່ງງານອີກຄັ້ງ, ແຕ່ຜົວເກົ່າຂອງຊາວກຣີກຂອງນາງບໍ່ຄ່ອຍໃຊ້ເວລາກັບນາງເລີຍ. ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ Sue-Ellen ຈະດີໃຈຫຼາຍທີ່ໄດ້ຍິນວ່າທ່ານຢູ່ໃນພາກສ່ວນເຫຼົ່ານີ້."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ຜູ້​ອື່ນ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​, ບໍ່​ພຽງ​ແຕ່​ສ່ວນ​ທີ່​ເຫຼືອ​ຂອງ​ບໍ​ລິ​ສັດ​ຂອງ​ແມ່​ຍິງ​ທີ່​ສົນ​ໃຈ​, ແຕ່​ຍັງ​ປະ​ຊາ​ຊົນ​ຢູ່​ໃນ​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ໃກ້​ຄຽງ​ຫຼາຍ​. ຂ້ອຍ​ຕື່ນ​ນອນ. "ເຊື່ອຂ້ອຍ, ແມ່, ຂ້ອຍແມ່ນ Daniel McKee." ຂ້ອຍເອົາບັດອອກຈາກກະເປົາເງິນຂອງຂ້ອຍ. “ຕົວຈິງແລ້ວ, ຂ້ອຍເປັນນາຍໜ້າເຮືອຢອດ. ບາງທີເພື່ອນຂອງເຈົ້າ Sue-Ellen ອາດຈະສົນໃຈທີ່ຈະເວົ້າກັບຂ້ອຍ. ເຮືອຂອງນາງຢູ່ໃສແທ້?”
  
  
  ນາງໄດ້ເບິ່ງບັດສີຂາວຢ່າງດູຖູກ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​, ນາງ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຫນ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ຕາ​ຂອງ​ນາງ​ບໍ່​ໄດ້​ສຸມ​ໃສ່​ການ​. ໃນ​ທີ່​ສຸດ​ນາງ​ໄດ້​ສັ່ນ​ຫົວ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ໄດ້​ກ້າວ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ. “ຂ້ອຍສາມາດສາບານໄດ້ວ່າມັນແມ່ນເຈົ້າ, Nick Somebody. ມີແຕ່ Sue-Ellen ເທົ່ານັ້ນທີ່ບໍ່ໄດ້ນັດໝາຍກັບພະນັກງານຂາຍເຮືອຄົນໃດ. ເຖິງແມ່ນວ່າໃນທ້າຍອາທິດ."
  
  
  “ເອີ…” ຂ້ອຍຮູ້ສຶກອາຍ ແລະສຸດທ້າຍກໍເອົານາມບັດຄືນໃສ່ກະເປົາເງິນຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ແມ່​ຍິງ​ໄດ້​ສັ່ນ​ນິ້ວ​ຂອງ​ນາງ​ໃສ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. "ແຕ່ບາງທີນັ້ນບໍ່ແມ່ນສິ່ງທີ່ທ່ານເວົ້າ, ແມ່ນບໍ? ຂ້ອຍຈື່ Nick, ລາວເປັນຄົນຂີ້ຕົວະ, ລາວບໍ່ໄດ້ໃຫ້ເວລາກັບໃຜ. ໃຊ້ເວລາຂອງທ່ານ, ທ່ານ Yacht Broker; Sue-Ellen ເວົ້າວ່ານາງອາດຈະຢູ່ທີ່ນີ້ຕໍ່ມາ. ແລ້ວພວກເຮົາຈະຮູ້ແນ່ນອນ, huh? " ນາງໄດ້ກວາດກັບຄືນໄປບ່ອນໂຕະຂອງນາງ.
  
  
  ຂ້ອຍຕ້ອງການອອກຈາກທີ່ນີ້ຢ່າງໄວວາ, ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ບັງຄັບໃຫ້ອາຫານຂອງຂ້ອຍສໍາເລັດຮູບ, ບໍ່ໄດ້ເອົາໃຈໃສ່ກັບຮູບລັກສະນະຂອງຜູ້ຊາຍແລະແມ່ຍິງອື່ນໆໃນບໍລິສັດ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ຊໍ່​ສົບ​ຜົນ​ສໍາ​ເລັດ, ສ່ວນ​ໃຫຍ່​ແມ່ນ​ຢູ່​ໃນ​ສາມ​ສິບ​ແລະ forties ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕັດ​ສິນ, ປະ​ເພດ​ທີ່​ປະ​ກົດ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ໃນ​ພຽງ​ແຕ່​ກ່ຽວ​ກັບ​ສະ​ຖານ​ທີ່​ທ່ອງ​ທ່ຽວ​ໃນ​ໂລກ. ປະເພດຂອງຄົນທີ່ຈະເປັນຫມູ່ເພື່ອນແບບທໍາມະດາກັບໃຜຜູ້ຫນຶ່ງເຊັ່ນ Sue-Ellen Baylor, ຫຼືນາມສະກຸນຂອງນາງໃດກໍ່ຕາມໃນມື້ນີ້, ແລະໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າຫມູ່ເພື່ອນຂອງພວກເຂົາທຸກຄົນຮູ້ຈັກມັນ.
  
  
  ແຕ່ຕອນແລງນັ້ນບໍ່ມີທາງທີ່ຈະຄິດກ່ຽວກັບ Sue-Ellen ຫຼືຫມູ່ເພື່ອນຂອງນາງ, ສະນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າເຮັດໃຫ້ນາງອອກຈາກຄວາມຄິດຂອງຂ້າພະເຈົ້າທັນທີທີ່ຂ້າພະເຈົ້າອອກຈາກ tavern ຫຼັງຈາກຍິ້ມແລະຫົວຫົວໃສ່ແມ່ຍິງທີ່ພັກອາເມລິກາ. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າສາຍຕາທີ່ນາງຕີຢູ່ຫຼັງຂອງຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຍ່າງອອກໄປໃນອາກາດກາງຄືນທີ່ຈະແຈ້ງ.
  
  
  ມັນເຢັນດີ ແລະ ມີລົມແຮງພັດມາຈາກນ້ຳ. ມີ​ກຳ​ປັ່ນ​ເດີນ​ເຮືອ​ຂະ​ໜາດ​ໃຫຍ່​ລຳ​ໜຶ່ງ​ຈອດ​ຢູ່​ທ່າ​ກຳ​ປັ່ນ, ໄຟ​ທັງ​ໝົດ​ໄດ້​ເປີດ​ຢູ່, ແລະ ເຖິງ​ແມ່ນ​ຢູ່​ທາງ​ໄກ​ນີ້ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກໍ​ສາ​ມາດ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຂອງ​ແຖບ​ຫີນ. “ບ້າ,” ຂ້ອຍຄິດ. ຄົນມາຈາກທົ່ວໂລກເພື່ອເບິ່ງປະເທດເກຣັກແລະຢູ່ເທິງເຮືອຂອງພວກເຂົາເພື່ອຟັງເພງອາເມລິກາ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຊ້າໆ, outwardly carelessly, ແຕ່​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ໄດ້​ດັງ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ໃນ. ກໍລະນີຂອງ Sue-Ellen ແມ່ນລົບກວນຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍພົບວ່າຕົວເອງກວດເບິ່ງຊອຍຊ້ໍາໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຜ່ານພວກມັນ. ທ່າເຮືອຕົວມັນເອງໄດ້ສະຫວ່າງດີ, ແລະເຖິງແມ່ນວ່າໃນເວລາກາງຄືນນີ້ກໍ່ມີກິດຈະກໍາພຽງພໍເພື່ອເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍສະດວກສະບາຍ. ເຖິງ ຢ່າງ ໃດ ກໍ ຕາມ, ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຊື່ນ ຊົມ ທີ່ ປະ ທັບ ຂອງ Hugo, ຕອນ ນີ້ ນັ່ງ ສະ ດວກ ສະ ບາຍ ໃນ ກາບ ແຂນ ຂອງ ລາວ. ພຽງແຕ່ຄວາມຈິງທີ່ວ່າມີຄົນຢູ່ໃກ້ໆຜູ້ທີ່ຮູ້ວ່າຂ້ອຍແມ່ນໃຜແທ້ໆ, ແລະໂດຍສະເພາະຊື່ຂອງຂ້ອຍ, ແມ່ນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການທີ່ຈະປັບຄວາມຮູ້ສຶກຂອງຂ້ອຍໄປສູ່ຄວາມສູງທີ່ຂ້ອຍຮູ້ດີ.
  
  
  ໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າກັບຄືນໄປໂຮງແຮມ, ບໍ່ມີຈິດວິນຍານຫນຶ່ງໄດ້ເຂົ້າມາໃກ້, ແລະໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຢືນຢູ່ໃນປະຕູເພື່ອໃຊ້ເວລາພັກຜ່ອນສຸດທ້າຍຫນຶ່ງເບິ່ງປະມານສີ່ຫລ່ຽມນ້ອຍທີ່ງຽບສະຫງົບ, ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ສັງເກດເຫັນການເຄື່ອນໄຫວທີ່ຫນ້າສົງໄສເລັກນ້ອຍ. ໃນ​ທີ່​ສຸດ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົ້ມ​ຫົວ, ຍ່າງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ ແລະ​ຂຶ້ນ​ບັນ​ດາ​ຂັ້ນ​ໄດ​ທີ່​ກວ້າງ​ຂວາງ​ໄປ​ຫາ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ເຂົາເຈົ້າລໍຖ້າຂ້ອຍເມື່ອຂ້ອຍປົດລັອກປະຕູ ແລະເຂົາເຈົ້າກໍ່ງາມ. ບໍ່ມີໄພຂົ່ມຂູ່, ເກືອບບໍ່ມີຄໍາສັບຕ່າງໆ; ຫນຶ່ງໃນນັ້ນໄດ້ປິດປະຕູເມື່ອຂ້ອຍເຂົ້າໄປ, ອີກຄົນຫນຶ່ງເປີດໄຟທົ່ວຫ້ອງ. ຜູ້​ຊາຍ​ທັງ​ສອງ​ໄດ້​ຖືກ​ສ້າງ​ຂຶ້ນ​ຢ່າງ​ໜັກ, ນຸ່ງ​ຊຸດ​ສີ​ດຳ​ປົກ​ກະ​ຕິ, ແລະ​ອາ​ວຸດ​ອັດ​ຕະ​ໂນ​ມັດ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຖື​ນັ້ນ​ແມ່ນ​ນ້ອຍ​ແຕ່​ຕາຍ.
  
  
  ຂ້ອຍລໍຖ້າໃຫ້ຄົນໜຶ່ງເວົ້າ, ສັງເກດເຫັນວ່າກະເປົ໋າຂອງຂ້ອຍເປີດຢູ່ເທິງຕຽງໃກ້ກັບປ່ອງຢ້ຽມທີ່ສຸດ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ລົບກວນການ unpacking, ແລະຈາກສິ່ງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າສາມາດເຫັນໄດ້, ນັກທ່ອງທ່ຽວສອງຄົນຂອງຂ້າພະເຈົ້າລະມັດລະວັງຫຼາຍໃນການຊອກຫາຂອງເຂົາເຈົ້າ. ສະອາດເກີນໄປ.
  
  
  "ທ່ານ Daniel McKee?" ຜູ້ຊາຍທີ່ໄກຈາກຂ້ອຍເວົ້າ; ລາວສູງກ່ວາຄົນອື່ນເລັກນ້ອຍ, ຜົມສີເຂັ້ມຂອງລາວຕັດສັ້ນ, ແຕ່ມີ mustache ຫຼຸດລົງທີ່ສວຍງາມ.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍຕອບສະເໝີກັນ, ສະບາຍໃຈເລັກນ້ອຍທີ່ເຂົາເຈົ້າບໍ່ໄດ້ໃຊ້ຊື່ແທ້ຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ເຈົ້າກັບມາໄວ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ສາ​ບານ​ຕົວ​ຊາຍ​ໄດ້​ຍິ້ມ, ແຕ່​ວ່າ​ມີ mustache ນັ້ນ​ມັນ​ເປັນ​ການ​ຍາກ​ທີ່​ຈະ​ໃຫ້​ແນ່​ໃຈວ່​າ.
  
  
  "ແນ່ນອນ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ລາວ​ດຶງ​ກະ​ເປົ໋າ​ເງິນ​ທີ່​ສວມ​ໃສ່​ອອກ​ຈາກ​ກະເປົ໋າ​ຫຼັງ​ຂອງ​ລາວ​ແລະ​ເປີດ​ມັນ. ຂ້ອຍເຫັນຮູບມົວ ແລະບັດທີ່ເປັນທາງການ ພາຍໃຕ້ຖົງຢາງທີ່ມີຮອຍຂີດຂ່ວນ ແລະເປັນສີເຫຼືອງ, ແລ້ວລາວກໍເອົາມັນໄປຖິ້ມອີກ.
  
  
  "ທ່ານກໍາລັງຊອກຫາການເຊື່ອມຕໍ່ທຸລະກິດບາງຢ່າງ, ທ່ານ McKee?" - ຖາມຜູ້ຊາຍ. ຄູ່ຮ່ວມງານຂອງລາວ, ຢືນຢູ່ທາງຫນ້າຂອງຫນ້າເອິກໄມ້ squat ຂອງ drawers ຢູ່ຕີນ
  
  
  ນອນ, ບໍ່​ໄດ້​ເວົ້າ​ຫຼື​ຍ້າຍ.
  
  
  "ບໍ່ແມ່ນແທ້."
  
  
  "ເຈົ້າແມ່ນ ... ນາຍຫນ້າເຮືອຢອດ." ມັນບໍ່ແມ່ນຄໍາຖາມ.
  
  
  "ຖືກຕ້ອງ."
  
  
  "ທ່ານຕ້ອງການຊື້ຫຼືຂາຍເຮືອໃນປະເທດເກຣັກບໍ?"
  
  
  “ບໍ່,” ຂ້ອຍຕອບຢ່າງລະມັດລະວັງ. "ຂ້ອຍພຽງແຕ່ເບິ່ງຮອບໆ. ຄືກັບການພັກຜ່ອນລວມກັບທຸລະກິດຂະຫນາດນ້ອຍ.”
  
  
  "ເຈົ້າເຫັນຄວາມສົນໃຈຫຼາຍໃນອຸດສາຫະກໍານ້ໍາຂອງພວກເຮົາບໍ?"
  
  
  "ແນ່ນອນ. ບໍ່ຫນ້າສົນໃຈບໍ?"
  
  
  ຜູ້ຊາຍຫົວເລາະ, ປາກຂອງລາວເປີດກວ້າງ; ໃນເວລານີ້, ເມື່ອຂ້ອຍເຫັນຊ່ອງຫວ່າງລະຫວ່າງແຂ້ວດ້ານຫນ້າຂອງລາວ, ຂ້ອຍໄດ້ເຕືອນ Alex Zenopolis ຢ່າງແຂງແຮງ. ແຕ່ Alex, ຂ້ອຍບອກຕົວເອງ, ສູງ 6 ນິ້ວ ...
  
  
  "ເຈົ້າຈະຢູ່ໃນປະເທດນີ້ດົນນານບໍ?" - ຜູ້ຊາຍສືບຕໍ່, laughing.
  
  
  "ບໍ່ຮູ້. ອີກສອງສາມມື້, ບາງທີຂ້ອຍບໍ່ມີແຜນການຫຼາຍ.”
  
  
  "ເຈົ້າ​ແນ່​ນອນ. ປະເທດຂອງພວກເຮົາແມ່ນປະເທດທີ່ພັກຜ່ອນ ... ສໍາລັບນັກທ່ອງທ່ຽວ." ຕາ​ທີ່​ມືດ​ມົວ​ຂອງ​ລາວ​ຫັນ​ເປັນ​ລົມ​ພະ​ຍຸ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ລາວ​ເວົ້າ​ສອງ​ສາມ​ຄຳ​ສຸດ​ທ້າຍ, ແລະ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ປືນ​ທີ່​ລາວ​ຍັງ​ຄົງ​ແນມ​ໃສ່​ກາງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າຕ້ອງການຫຍັງແທ້?" ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂໍ​, ພະ​ຍາ​ຍາມ​ສຽງ​ປະ​ສາດ​ຫຼາຍ​ກ​່​ວາ​ການ​ຮຽກ​ຮ້ອງ​.
  
  
  ລາວໂບກມືຂອງລາວດ້ວຍປືນສັ້ນ, ແຕ່ນີ້ບໍ່ໄດ້ໃຫ້ຂ້ອຍມີຄວາມຄິດເລັກນ້ອຍກ່ຽວກັບຄວາມພະຍາຍາມທີ່ຈະຍຶດລາວ; ຄູ່ນອນຂອງລາວຕັ້ງຢູ່ໄກຈາກລາວພໍສົມຄວນ ແລະບໍ່ມີທາງທີ່ຂ້ອຍສາມາດເອົາພວກມັນທັງສອງໄປໄດ້ໂດຍບໍ່ເຮັດໃຫ້ຜິວໜັງຂອງຂ້ອຍມີຮອຍແປ້ວອີກຢ່າງໜ້ອຍໜຶ່ງບາດ. ນອກຈາກນັ້ນ, ບໍ່ມີເຫດຜົນສໍາລັບການນີ້. ບໍ່ເຖິງຕອນນັ້ນ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍທີ່ມີ mustache ໄດ້ shrugged. “ເພື່ອຊອກຮູ້ເພີ່ມເຕີມກ່ຽວກັບທ່ານ, ທ່ານ McKee. ເມື່ອຄົນຕ່າງປະເທດຜູ້ໃດ, ຂໍໂທດ, ອາເມລິກາ, ມາປະເທດນີ້ແລະສອບຖາມ, ມັນເຮັດໃຫ້ເກີດຄວາມຢາກຮູ້ຢາກເຫັນຂອງລັດຖະບານຂອງຂ້ອຍຕາມທໍາມະຊາດ.”
  
  
  "ເຈົ້າສາມາດຊອກຫາໄດ້ໂດຍການຖາມ," ຂ້ອຍຊີ້ອອກ.
  
  
  “ໂອ້, ບາງທີ. ແຕ່ປະເທດຂອງຂ້ອຍ ... ກະລຸນາເຂົ້າໃຈ, ທ່ານ McKee, ພວກເຮົາຢູ່ໃນຕໍາແຫນ່ງທີ່ລະມັດລະວັງຫຼາຍ, ອ້ອມຮອບໄປດ້ວຍກໍາລັງໃນທຸກດ້ານທີ່ບໍ່ເປັນມິດກັບພວກເຮົາ. ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາໄດ້ຖືກບັງຄັບໃຫ້ສົງໃສທຸກຄົນ, ແລະເຊື່ອຂ້າພະເຈົ້າ, ທ່ານ, ພວກເຮົາເສຍໃຈຫຼາຍກ່ວາທ່ານ. ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາໃຊ້ວິທີການໂດຍກົງທີ່ສຸດ, ເຖິງແມ່ນວ່າ crude ເພື່ອຊອກຫາສິ່ງທີ່ພວກເຮົາຄິດວ່າພວກເຮົາຄວນຈະຮູ້. ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໃຈ? "
  
  
  “ແນ່ນອນ,” ຂ້ອຍເວົ້າແບບສົ້ມ. "ແລະຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າໄດ້ຮຽນຮູ້ພຽງພໍແລ້ວ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?"
  
  
  "ເອີ ... ບາງທີ." ເພື່ອ​ສະແດງ​ຄວາມ​ສັດ​ຊື່​ທີ່​ດີ ລາວ​ໄດ້​ວາງ​ປືນ​ຄົກ​ໃສ່​ໃນ​ຖົງ​ໃສ່​ສາຍ​ແອວ. "ມີພຽງແຕ່ສິ່ງດຽວ."
  
  
  "ໂອ້?" ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ວ່າ​ຄູ່​ຮ່ວມ​ງານ​ຂອງ​ລາວ​ຍັງ​ຖື​ປືນ​ຢູ່, ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ມັນ​ບໍ່​ໄດ້​ຊີ້​ມາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  “ຖ້າເຈົ້າບໍ່ສົນໃຈ…” ລາວກົ້ມແຂນອອກໃຫ້ກວ້າງ, ສະແດງນໍ້າໃຈດີ, ແລະຍ້າຍອ້ອມຕຽງມາຫາຂ້ອຍ. "ຄົ້ນຫາພຽງເລັກນ້ອຍ? ຜູ້ຊາຍຂອງເຈົ້າ?"
  
  
  ພຣະຄຣິດ! ມັນ​ເປັນ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ, ມີ Hugo sheathed ສຸດ forearm ຊ້າຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້ອຍໄດ້ຖອຍຄືນອີກບາດກ້າວໜຶ່ງ. "ຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈວ່າເປັນຫຍັງອັນນີ້ຈຶ່ງຈໍາເປັນ," ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, ການເຮັດແບບຢ່າງທີ່ດີທີ່ສຸດຂອງຂ້ອຍກັບນັກທ່ອງທ່ຽວອາເມລິກາທີ່ໃຈຮ້າຍເລັກນ້ອຍ. "ພຣະເຈົ້າຮູ້ວ່າຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ລັກລອບເຮືອອອກຈາກປະເທດຂອງເຈົ້າ!"
  
  
  "ແນ່ນອນບໍ່. ຢ່າງໃດກໍຕາມ." ລາວຍັງຍ່າງມາຫາຂ້ອຍຢູ່. "ມັນເຮັດໃຫ້ພວກເຮົາທຸກຄົນພໍໃຈ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?"
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈວ່າເປັນຫຍັງ ...?"
  
  
  ຄູ່ນອນຂອງຂ້ອຍໄດ້ຍົກປືນຂຶ້ນອີກ, ຊີ້ມັນໄປໃນທິດທາງຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ທ່ານຍິນດີຕ້ອນຮັບ, ທ່ານ McKee," ເຈົ້າຂອງຮ້ານ mustachioed ກ່າວ. "ພວກເຮົາບໍ່ຕ້ອງການທີ່ຈະຢືນຢັນ."
  
  
  ລາວຍ່າງອ້ອມຕີນຕຽງ, ແຂນຢຽດອອກຢ່າງສະບາຍ, ເບິ່ງເປັນມິດຄືກັບແຮດ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຢືນໄດ້. - "ຖື​ໄວ້!"
  
  
  "ແມ່ນບໍ?" mustache ໄດ້ຢຸດເຊົາ, ແຕ່ເບິ່ງຄືວ່າລາວບໍ່ໄດ້ຢູ່ໃນການສູນເສຍ.
  
  
  “ເຈົ້າເວົ້າວ່າເຈົ້າເປັນຕຳຫຼວດ ຫຼືເປັນແນວນັ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ໃກ້​ຊິດ​ກັບ​ບັດ​ທີ່​ທ່ານ​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບໍ?”
  
  
  ອັນນີ້ຢຸດລາວ. ລາວ​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຄູ່​ນອນ​ຂອງ​ລາວ​ຢ່າງ​ໄວ ແລະ​ກ້າວ​ໄປ​ຫາ​ຂ້ອຍ. ຄວາມຜິດພາດຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ເຄິ່ງ​ກ້າວ​ໄປ​ທາງ​ຂວາ​ມື​, ເອົາ​ເຂົາ​ຢູ່​ລະ​ຫວ່າງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຜູ້​ທີ່​ຖື​ປືນ​. ກ່ອນ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຮູ້​ເຖິງ​ສິ່ງ​ທີ່​ເກີດ​ຂຶ້ນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ Mustache ໂດຍ​ກຳ​ມື, ບິດ​ມັນ​ແລະ​ກົດ​ໃສ່​ໜ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ລາວແຂງແລະຫນັກ, ແຕ່ຂ້ອຍເຮັດໃຫ້ລາວຂາ.
  
  
  "ທ່ານ McKee..." ລາວຫາຍໃຈ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າດີໃຈທີ່ໄດ້ຍິນເລື່ອງນີ້; ບໍ່​ວ່າ​ຈະ​ເກີດ​ຫຍັງ​ຂຶ້ນ, ລາວ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້ອຍ​ແມ່ນ​ໃຜ​ແທ້ໆ.
  
  
  “ກະເປົ໋າເງິນ,” ຂ້ອຍກອດຫູຂອງລາວ.
  
  
  ລາວເລີ່ມຂຸດຢູ່ໃນຖົງສະໂພກຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕັ້ງ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ຈັບ​ລາວ​ຈົນ​ບໍ່​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ວ່າ​ຜູ້​ຊາຍ​ອີກ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ກຳ​ລັງ​ເຮັດ​ຫຍັງ. ບໍ່ໄດ້ຢູ່ໃນທໍາອິດ. ແລ້ວ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ເຫັນ​ລາວ​ເອົາ​ເຄື່ອງ​ມິດ​ງຽບ​ໃສ່​ຖັງ​ປືນ​ຂອງ​ລາວ. ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ຈະ​ຕອບ​ໂຕ້, ລາວ​ໄດ້​ຕັ້ງ​ເປົ້າ​ຢ່າງ​ລະມັດລະວັງ​ແລະ​ຍິງ​ສອງ​ລູກ​ໃສ່​ໜ້າ​ເອິກ​ໃຫຍ່​ຂອງ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ກຳລັງ​ຈັບ​ຢູ່. ຂ້າພະເຈົ້າມີຄວາມລະອາຍທີ່ຈະເວົ້າວ່າປະຕິກິລິຍາທໍາອິດຂອງຂ້າພະເຈົ້າແມ່ນການບັນເທົາທຸກທີ່ບໍ່ມີລູກປືນດຽວຜ່ານຮ່າງກາຍຂອງຂ້າພະເຈົ້າຫຼືຕີຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  mustache ລາວ sagged , ໃນ ທັນ ທີ ທັນ ໃດ ນ ້ ໍ າ ຂອງ ຕົນ ສອງ ເທົ່າ ໃນ ມື ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ . ຂ້າພະເຈົ້າປ່ອຍໃຫ້ມັນຕົກ; ແນ່ນອນ, ມັນບໍ່ໄດ້ເປັນປະໂຫຍດເປັນໄສ້ສໍາລັບຂ້ອຍ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍອີກຄົນຫນຶ່ງໄດ້ໂບກມືກັບຄືນ. “ຂ້ອຍຈະເອົາລາວໄປ. ຢ່າກັງວົນ ... ທ່ານ McKee."
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ມັກວິທີທີ່ລາວຍິ້ມໃຫ້ຂ້ອຍ, ໂດຍສະເພາະເມື່ອຂ້ອຍເຫັນແຂ້ວໂລຫະທີ່ຕິດຂອບປາກຢາງ.
  
  
  ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ເປັນຈັ່ງໃດ," ຂ້ອຍພະຍາຍາມກັບຄືນສູ່ບົດບາດຂອງຂ້ອຍໃນຖານະນັກທຸລະກິດ-ນັກທ່ອງທ່ຽວ. ມັນເປັນທີ່ຊັດເຈນວ່າລາວບໍ່ໄດ້ຕັ້ງໃຈທີ່ຈະຍິງຂ້ອຍ.
  
  
  "ບາງຄັ້ງເລື່ອງຕະຫລົກເກີດຂຶ້ນ, ທ່ານ McKee," ລາວເວົ້າ, ໂຄ້ງລົງເທິງຮ່າງກາຍທີ່ບໍ່ມີຊີວິດຢູ່ທີ່ຕີນຂອງຂ້ອຍ. ເລືອດໄຫຼອອກມາຈາກຮອຍຈີກທີ່ໜ້າເອິກຂອງເຮົາ, ແຕ່ທັງໝົດນັ້ນຖືກດູດດ້ວຍຜ້າຂອງເສື້ອກັນໜາວຂອງລາວ.
  
  
  “ເອີ-ຫຶ,” ຂ້ອຍຕອບ, ຍື່ນແຂນຊ້າຍອອກເລັກນ້ອຍ ໃນກໍລະນີທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການ Hugo ໃນເວລາສັ້ນໆ. ມັນແມ່ນຕອນນັ້ນທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການ Wilhelmina ຫຼາຍທີ່ຂ້ອຍສາມາດລົດຊາດຂອງນາງ. "ເຈົ້າຈະເຮັດຫຍັງ?"
  
  
  ພວກ​ໂຈນ​ໄດ້​ຫລຽວ​ຂຶ້ນ, ຕາ​ນ້ອຍໆ​ຂອງ​ລາວ​ຕາຍ​ຄື​ກັບ​ງູ. "ທ່ານຢາກຮູ້, ທ່ານ McKee?"
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເວົ້າຫຍັງ.
  
  
  ລາວ​ຍົກ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຕາຍ​ໄປ​ນັ້ນ​ໃສ່​ຕີນ​ຂອງ​ລາວ, ງໍ​ຮ່າງ​ກາຍ​ອັນ​ໜາ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ໂຍນ​ມັດ​ຕາກ​ໃສ່​ບ່າ​ຂອງ​ລາວ. "ມີທາງຫນີໄຟ," ລາວປະກາດ, ຄືກັບວ່າຂ້ອຍບໍ່ຮູ້, ແລະມຸ່ງຫນ້າໄປສູ່ປ່ອງຢ້ຽມທີ່ເບິ່ງເຫັນສີ່ຫຼ່ຽມນ້ອຍໆຂ້າງລຸ່ມນີ້. ຫຼັງ​ຈາກ​ຢຸດ​ຊົ່ວ​ຄາວ​ໜຶ່ງ, ລາວ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຂ້າມ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ໄປ​ໃສ່​ແຖບ​ເຫຼັກ. ຮ່າງ ກາຍ ທີ່ ບ່າ ຂອງ ລາວ ຕີ ກັບ ປ່ອງ ຢ້ຽມ ທີ່ ຍົກ ຂຶ້ນ ມາ ຢ່າງ ເຈັບ ປວດ, ແຕ່ Mustache ບໍ່ ສາ ມາດ ປະ ທ້ວງ ໄດ້.
  
  
  ໂຈນໄດ້ຢຸດເວລາໜຶ່ງວິນາທີຫຼັງຈາກທີ່ພາລະຂອງລາວຢູ່ຂ້າງນອກ, ແລະເມື່ອລາວເບິ່ງຂ້ອຍ, ຮອຍຍິ້ມຂອງລາວເກືອບເປັນມິດ.
  
  
  "ພວກເຮົາຈະພົບເຈົ້າອີກໃນມື້ຫນຶ່ງ, ເອີ, ທ່ານ McKee?" ລາວ patted Usatiy ຮ່າງກາຍຂອງ rump ໄດ້. "ຄັ້ງຕໍ່ໄປພວກເຮົາຈະບໍ່ເຮັດຜິດພາດໂງ່, huh?"
  
  
  
  
  
  
  ບົດທີເຈັດ.
  
  
  
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄປ​ທີ່​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ແລະ​ສັງ​ເກດ​ເບິ່ງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ພວກ​ໂຈນ​ສະ​ຫງວນ​ໄດ້​ປີນ​ຂຶ້ນ​ທາງ​ຫນີ​ໄຟ​ຄື​ລີງ​, ແນ່​ນອນ​ວ່າ​ໄດ້​ລະ​ນຶກ​ເຖິງ​ພາ​ລະ​ທີ່​ເຂົາ​ໄດ້​ຮັບ​. ຖ້າພຽງແຕ່ຂ້ອຍມີ Wilhelmina ... ແຕ່ບໍ່ແມ່ນ, ຂ້ອຍເວົ້າກັບຕົວເອງ, ມັນຈະເປັນແນວໃດ? ສິ່ງສຸດທ້າຍທີ່ຂ້ອຍຢາກຢູ່ນີ້ແມ່ນເພື່ອດຶງດູດຄວາມສົນໃຈໃຫ້ກັບຕົນເອງ. ໂດຍສະເພາະແມ່ນຄວາມເອົາໃຈໃສ່ຂອງເຈົ້າຫນ້າທີ່.
  
  
  ແລະ, ແນ່ນອນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮູ້ວ່າໂຈ໊ກສອງຄົນທີ່ລັກລອບເຂົ້າຫ້ອງຂອງຂ້ອຍບໍ່ມີຫຍັງກ່ຽວຂ້ອງກັບລັດຖະບານ; ຕົວແທນທາງດ້ານກົດຫມາຍທີ່ເຮັດວຽກຢູ່ໃນປະເທດຂອງພວກເຂົາບໍ່ຍິງຄູ່ຮ່ວມງານຂອງພວກເຂົາໃນເວລາທີ່ພວກເຂົາມີບັນຫາ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກວດເບິ່ງກະເປົາຂອງຂ້ອຍແລະສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງຫ້ອງ, ລວມທັງຫ້ອງນ້ໍາເບື້ອງຕົ້ນ. ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ຫາຍ​ໄປ, ແລະ​ເນື່ອງ​ຈາກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ incriminating, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ບໍ່​ໄດ້​ກັງ​ວົນ​ຫຼາຍ​ເກີນ​ໄປ​ກ່ຽວ​ກັບ​ມັນ. ຍົກເວັ້ນຂ້ອຍຕ້ອງສົງໄສວ່າຄູ່ຜົວເມຍນີ້ແມ່ນໃຜແລະເປັນຫຍັງພວກເຂົາຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ຂ້ອຍຕ້ອງການເບິ່ງບັດທີ່ Usatiy ສະແດງໃຫ້ເຫັນຂ້ອຍ, ແຕ່ມັນຊ້າເກີນໄປແລ້ວ. ແລະມັນອາດຈະບໍ່ສໍາຄັນ. ບາງຄົນ, ອົງການຈັດຕັ້ງຈໍານວນຫນຶ່ງມີຄວາມສົນໃຈໃນ Daniel McKee, ນາຍຫນ້າເຮືອ yacht, ແລະມັນພຽງພໍທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍກັງວົນ. ຫຼາຍກວ່າທີ່ເຄີຍ, ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍ undressed ແລະກຽມພ້ອມສໍາລັບການນອນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພາດໂອກາດນີ້ Wilhelmina.
  
  
  ວັນທີໄດ້ຖືກກໍານົດສໍາລັບມື້ຕໍ່ມາແລະຂ້ອຍຕື່ນແຕ່ເຊົ້າສໍາລັບການຂັບລົດສາມຊົ່ວໂມງທີ່ງ່າຍດາຍປະມານ Peloponnese. ແຫຼມພູທີ່ກວ້າງໃຫຍ່ໄພສານມີສີຂຽວ ແລະ ຂາວທັງໝົດ, ມີເນີນພູສີຂຽວຂຽວອຸ່ມທຸ່ມ ແລະ ເປັນກຸ່ມເຮືອນຂອງດິນເຜົາ; ເສັ້ນທາງແມ່ນດີແລະຂ້າພະເຈົ້າປາດຖະຫນາວ່າຂ້າພະເຈົ້າມີເວລາທີ່ຈະ linger ແລະເປັນນັກທ່ອງທ່ຽວທີ່ຊື່ສັດ. ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອົດ​ທົນ​ເກີນ​ໄປ, ກະ​ຕື​ລື​ລົ້ນ​ເກີນ​ໄປ​ທີ່​ຈະ​ໄປ​ເຖິງ​ຈຸດ​ຫມາຍ​ປາຍ​ທາງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ; ຄວາມຊົງຈຳຂອງສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນໃນຫ້ອງຂອງຂ້ອຍໃນຄືນກ່ອນໜ້ານັ້ນ ຢູ່ໃນໃຈຂອງຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າມັນເປັນສິ່ງສຳຄັນຫຼາຍທີ່ຈະຕິດຕໍ່ກັບ Christina. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຮົາສາມາດໄດ້ຮັບ, ຍ້ອນວ່າພວກເຂົາເວົ້າວ່າ, ການສະແດງຢູ່ເທິງຖະຫນົນ.
  
  
  Pyrgos ເປັນເມືອງທີ່ງຽບສະຫງົບທີ່ມີທ່າເຮືອທໍາມະຊາດທີ່ສວຍງາມ. ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ​ຫຍັງ​ອີກ, ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຍ່າງ​ເລາະ​ຕາມ​ທ່າ​ເຮືອ​ຈົນ​ພົບ​ບ່ອນ​ເຊົ່າ​ເຮືອ​ໃບ​ໜຶ່ງ​ຫຼື​ສອງ​ອາທິດ. Elgon Xephrates ແມ່ນເຈົ້າຂອງສະຖານທີ່ທີ່ດີ, ເປັນຜູ້ຊາຍຂະຫນາດນ້ອຍທີ່ມີແຂ້ວ tombstone, ເຊິ່ງລາວສະເຫມີສະແດງໃຫ້ເຫັນໃນຮອຍຍິ້ມທີ່ງົດງາມ.
  
  
  ພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ຕົກລົງທັນທີ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ໄດ້​ໃຊ້​ເວ​ລາ​ມັນ​ງ່າຍ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແນ່​ໃຈວ່​າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ໄດ້​ຮັບ​ສິ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ບໍ່​ມີ. Elgon ຫມັ້ນໃຈຂ້ອຍວ່າລາວຈະມີເຮືອທະເລສໍາລັບຂ້ອຍເມື່ອຂ້ອຍຢາກເອົາຫນຶ່ງ. ນີ້ແມ່ນຫນຶ່ງໃນຄໍາຖາມທີ່ສໍາຄັນ.
  
  
  ໂຮງແຮມອື່ນ, ບໍ່ແຕກຕ່າງຈາກໂຮງແຮມໃນ Piraeus, ເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າມັນມີຕຽງນອນຂະຫນາດໃຫຍ່ຫນຶ່ງແລະອາບນ້ໍາແມ່ນຕັ້ງຢູ່ໃນຫ້ອງໂຖງ. ດີ, ຂ້ອຍພັກພຽງຄືນດຽວ, ແລະອາດຈະບໍ່ຄືນນັ້ນ.
  
  
  ມັນແມ່ນຕອນບ່າຍແລ້ວແລະຂ້ອຍໄດ້ເຮັດກິດຈະກໍາການທ່ອງທ່ຽວຂອງຂ້ອຍດົນເທົ່າທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້ເມື່ອຂ້ອຍມາຮອດ Zakynthos Tavern. ມັນ​ເປັນ​ການ​ສ້າງ​ຕັ້ງ​ເປີດ​ອາ​ກາດ​ຂະ​ຫນາດ​ໃຫຍ່​ທີ່​ມີ​ທັດ​ສະ​ນະ​ທີ່​ສວຍ​ງາມ​ຂອງ​ທ່າ​ເຮືອ​ແລະ​ເກາະ​ພູ​ເຂົາ​ຂະ​ຫນາດ​ໃຫຍ່​ຫຼາຍ​ໄມ​ອອກ​ຝັ່ງ​ທະ​ເລ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນັ່ງ​ລົງ​ທີ່​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ໂລ​ຫະ​ຢູ່​ເທິງ​ລະ​ບຽງ, ໄດ້​ຖອດ​ຫມວກ​ເຮືອ​Yacht ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທີ່​ຖືກ​ບາດ​ແຜ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ວາງ​ມັນ​ຢູ່​ທີ່​ນັ່ງ​ຂ້າງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຕໍ່​ມາ, ດວງ​ຕາ​ເວັນ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ຂ້າມ​ທະ​ເລ Ionian, ຕົກ​ຢູ່​ຫລັງ​ເກີບ​ຂອງ​ອີ​ຕາ​ລີ, ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ໄປ​ໃນ​ສອງ​ສາມ​ມື້. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລໍຖ້າ Christina ດ້ວຍຄວາມອົດທົນຫຼາຍເທົ່າທີ່ເປັນໄປໄດ້, ຫວັງວ່ານາງຈະບໍ່ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍລໍຖ້າດົນເກີນໄປ. ມັນ​ເປັນ​ເລື່ອງ​ງຶດງໍ້​ທີ່​ຕ້ອງ​ໄດ້​ຮັບ​ມື​ກັບ​ຍິງ​ທີ່​ແປກ​ປະຫຼາດ​ບາງ​ຄົນ​ທີ່​ຮູ້​ລາຍ​ລະ​ອຽດ​ຂອງ​ພາລະກິດ​ນີ້​ຫຼາຍ​ກວ່າ​ຂ້ອຍ.
  
  
  ໂດຍສະເພາະຫຼັງຈາກນັ້ນແລ່ນ-in ກັບສອງ pros ໃນຫ້ອງໂຮງແຮມຂອງຂ້າພະເຈົ້າຄືນກ່ອນ.
  
  
  ຈາກ tavern ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ເຮືອ​ນ​້​ໍ​າ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຢູ່​ໃນ​ທ່າ​ເຮືອ​ໃນ​ຕອນ​ກາງ​ຄືນ​. ມັນບໍ່ໄດ້ແອອັດ, ແຕ່ເຮືອທຸກປະເພດໄດ້ມາຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງ. ເຮືອແລ່ນທີ່ມີຮູສີດຳປະກົດຕົວ, ດຶງຍິງສາວຄົນໜຶ່ງຢູ່ເທິງສະກີນ້ຳ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ເຮືອ​ຫາ​ປາ​ແຖວ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ຕິດ​ຢູ່​ກັບ​ແຄມ​ຝັ່ງ. ເດັກຍິງໄດ້ຍົກແຂນຂຶ້ນເທິງຫົວຂອງນາງ, ຜົມສີເຂັ້ມໄຫຼຢູ່ຫລັງຂອງນາງ, ແລະການສະແດງຂອງຄວາມຕື່ນເຕັ້ນໃນໃບຫນ້າຂອງນາງ splashed. ຢູ່ໃນເຮືອ, ທັງຄົນຂັບ ແລະຜູ້ຊາຍອີກຄົນໜຶ່ງທີ່ກຳລັງເບິ່ງນັກສະກີຈາກລຳເຮືອໄດ້ຍິ້ມໃຫ້ກຳລັງໃຈນາງ. ຊາວ​ປະມົງ​ບາງ​ຄົນ​ຢູ່​ເທິງ​ທ່າ​ເຮືອ​ເບິ່ງ​ຈາກ​ວຽກ​ງານ; ບາງ​ຄົນ​ຢືນ​ຊົມ​ເຊີຍ​ອັດ​ຕະ​ໂນ​ມັດ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຮ່າງ​ກາຍ​ທີ່​ນຸ່ງ​ຊຸດ​ບີ​ກີ​ນີ​ສີ​ທອງ​ດຳ​ແລ່ນ​ຜ່ານ​ເຂົາ​ເຈົ້າ, ແລະ​ກໍ​ມີ​ສຽງ​ຊົມ​ເຊີຍ​ຢ່າງ​ຟົດ​ຟື້ນ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຜູ້ຊາຍຜົມສີເທົາ, ນຸ່ງເສື້ອໃສ່ໝວກດ້ວຍເຄື່ອງໝາຍການຄ້າສີຄຳທີ່ໜ້າປະທັບໃຈ ແລ່ນໄປຂ້າງໜ້າເຂື່ອນ, ດ້ວຍຄວາມໂກດແຄ້ນ. ຜູ້ຊາຍທີ່ຂັບລົດເຮືອບໍ່ໄດ້ສັງເກດເຫັນລາວໃນຕອນທໍາອິດ, ແຕ່ instinct ບາງຢ່າງເຮັດໃຫ້ລາວເອົາໃຈໃສ່ກັບບ່ອນທີ່ລາວຈະໄປ; ລາວ​ຫັນ​ໜ້າ​ຢ່າງ​ໄວ, ພ້ອມ​ກັນ​ຊ້າ​ລົງ​ເມື່ອ​ເຫັນ​ວ່າ​ລາວ​ມາ​ໃກ້​ທ່າ​ເຮືອ.
  
  
  “ຄົນໂງ່,” ຂ້ອຍຈົ່ມກັບຕົນເອງ. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ພວກເຂົາເຈົ້າຈໍາເປັນຕ້ອງຮູ້ເພີ່ມເຕີມຕໍ່ກັບ jet ski ໃນທ່າເຮືອ.
  
  
  ເດັກຍິງພະຍາຍາມສັ້ນເຊືອກ tow; ເບິ່ງຄືວ່ານາງເປັນພຽງຜູ້ດຽວໃນສາມຄົນທີ່ມີຄວາມສຸກທີ່ຮູ້ວ່ານາງກໍາລັງເຮັດຫຍັງ, ແລະເຖິງວ່າຈະມີການປ່ຽນແປງໃນຄວາມໄວແລະທິດທາງຂອງເຮືອ, ນາງເບິ່ງຄືວ່າຈະຄວບຄຸມສະຖານະການ.
  
  
  ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ, ສໍາລັບເຫດຜົນບາງຢ່າງທີ່ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້, ນາງພຽງແຕ່ລົ້ມລົງ. ນາງໄດ້ລົງໄປໃນນ້ໍາ, ຍົກຕົວເອງອອກຈາກສະກີໂດຍອັດຕະໂນມັດແລະປ່ອຍເຊືອກດຶງ. ສຽງຕົບມືຢຸດ, ແຕ່ເຈົ້າໜ້າທີ່ທ່າເຮືອຍັງສືບຕໍ່ສັ່ນກຳປັ້ນໃສ່ຄົນຢູ່ເທິງເຮືອ. ລາວເກືອບຈະຢຸດ, ເຄື່ອງຈັກຂອງລາວດັງຂຶ້ນ, ເຮັດໃຫ້ວົງວຽນຊ້າໆແລະເຂົ້າຫາເດັກຍິງ.
  
  
  ນາງໄດ້ຍ່າງເບົາໆຜ່ານນ້ໍາ, ຍຶດຕິດກັບສະກີຂອງນາງ, ແຕ່ເມື່ອເຮືອມາຮອດ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນສຽງຂອງນາງຂຶ້ນດ້ວຍຄວາມໃຈຮ້າຍ. ຂ້ອຍ​ຮູ້​ພາສາ​ເກັຣກ​ບາງ​ຢ່າງ, ແຕ່​ຂ້ອຍ​ແນ່​ໃຈ​ວ່າ​ສິ່ງ​ທີ່​ລາວ​ເວົ້າ​ນັ້ນ​ບໍ່​ສາມາດ​ພົບ​ໄດ້​ໃນ​ບົດ​ເລື່ອງ​ມາດຕະຖານ​ໃດໆ. ນາງ pushed ski ນ້ໍາໄປຫາຜູ້ຊາຍຢູ່ stern ໄດ້; ລາວ​ເອົາ​ພວກ​ເຂົາ​ດ້ວຍ​ການ​ເບິ່ງ​ໜ້າ​ງຶດ​ງໍ້​ຢູ່​ເທິງ​ໜ້າ​ຂອງ​ລາວ. ​ແຕ່​ເມື່ອ​ລາວ​ຍື່ນ​ມື​ອອກ​ໄປ​ຊ່ວຍ​ນາງ​ຂຶ້ນ​ເຮືອ, ນາງ​ໄດ້​ກົ້ມ​ຫົວ, ຫັນ, ​ແລະ​ລອຍ​ໄປ​ຫາ​ຂັ້ນ​ໄດ​ໄມ້​ທີ່​ຫຍາບ​ຄາຍ​ຢູ່​ຕາມ​ແຄມ​ນ້ຳ.
  
  
  ຄົນຂັບລົດໄດ້ແລ່ນໄປທາງຫຼັງຂອງນາງຢ່າງລະມັດລະວັງ, ທັງສອງຄົນອ້ອນວອນຢ່າງເປີດເຜີຍ. ນາງໄດ້ບໍ່ສົນໃຈພວກເຂົາ, ໃບຫນ້າຂອງນາງສະທ້ອນເຖິງການດູຖູກທີ່ຈອງຫອງຂອງນາງ. ເມື່ອ​ນາງ​ໄປ​ເຖິງ​ຂັ້ນ​ໄດ ແລະ​ເລີ່ມ​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ຈາກ​ນ້ຳ, ຜູ້​ຊາຍ​ຢູ່​ຂ້າງ​ໜ້າ​ໄດ້​ເອື້ອມ​ອອກ​ໄປ​ຫາ​ນາງ​ອີກ; ນາງ​ໄດ້​ຈັບ​ມື​ຂອງ​ລາວ​ອອກ, ລະບາຍ​ນ້ຳ​ຈາກ​ຜົມ​ທີ່​ໄຫລ​ອອກ​ໄປ​ຈົນ​ລາວ​ແຕກ​ອອກ​ໝົດ, ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ປີນ​ຂັ້ນ​ໄດ​ອີກ​ສອງ​ສາມ​ຂັ້ນ ຈົນ​ກວ່າ​ນາງ​ຈະ​ຢູ່​ເທິງ​ພວກ​ເຂົາ. ໃນເວລານັ້ນ, ນາງໄດ້ຫັນແລະເວົ້າບາງສິ່ງບາງຢ່າງ, ຕັດມັນອອກຄືກັບ sergeant ກໍາລັງອອກຄໍາສັ່ງກັບ rookie inept ທີ່ສຸດຢູ່ໃນ platoon ລາວ. ທັງ​ສອງ​ຄົນ​ເບິ່ງ​ໜ້າ​ທໍ້​ຖອຍ​ໃຈ​ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ sullen; ລະຫວ່າງເຂົາເຈົ້າເຂົາເຈົ້າເອົາເຄື່ອງນຸ່ງ ແລະຖົງເຟືອງໃຫຍ່ໃຫ້ເດັກຍິງ. ເມື່ອມີພວກມັນຢູ່ແລ້ວ, ນາງໄດ້ຫັນໜີ, ໂດຍບໍ່ໄດ້ເບິ່ງຄຳລາ, ແລະ ປີນຂຶ້ນໄປເທິງໜ້ານ້ຳຢ່າງໄວ.
  
  
  ເຊັ່ນດຽວກັນກັບຜູ້ອຸປະຖໍາໃນຮ້ານອາຫານອື່ນໆ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລຸກຂຶ້ນຈາກໂຕະເພື່ອເບິ່ງແຍງເດັກຍິງໄດ້ດີກວ່າ. ຈາກ ບ່ອນ ທີ່ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຢືນ ຢູ່ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເຫັນ ທັດ ສະ ນະ ທີ່ ຈະ ແຈ້ງ ຂອງ ທຸກ ສິ່ງ ທຸກ ຢ່າງ ທີ່ ເກີດ ຂຶ້ນ, ແລະ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຢືນ ຢູ່ ໃກ້ ຄຽງ ໃນ ເວ ລາ ທີ່ ນາງ ໄດ້ ໄປ ເຖິງ ເທິງ ຂອງ ຝັງ ຫີນ ກວ້າງ. ນາງໄດ້ຢຸດຊົ່ວຄາວ, ໂດຍເຈດຕະນາບໍ່ໄດ້ເບິ່ງຄືນ, ຈົນກ່ວານາງໄດ້ຍິນສຽງດັງກະທັນຫັນຂອງເຄື່ອງຈັກອອກນອກ, ໃນຂະນະທີ່ລົດເຂັນຮ້ອນສອງຄົນຂອງນາງໄດ້ກັບຄືນມາຈາກທ່າເຮືອເພື່ອຊອກຫາສິ່ງທີ່ສູນເສຍໄປ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ວາງຖົງເຟືອງໄວ້ທີ່ຕີນຂອງນາງ, ຍົກແຂນຂອງນາງ, ແລະໂຍນເສື້ອ terry ເທິງຫົວຂອງນາງ, squirming ພຽງພໍຈົນກ່ວາເຄື່ອງນຸ່ງຫົ່ມແມ່ນຢູ່ພາກໃຕ້ຂອງ hips ຂອງນາງ. ນາງໄດ້ດຶງຜົມທີ່ຊຸ່ມຊື່ນ, ຊຸ່ມຊື່ນອອກຈາກຄໍເສື້ອຂອງນາງ, ຍື່ນມືເຂົ້າໄປໃນຖົງຂອງນາງ, ແລະດຶງແວ່ນຕາສີດຳອັນໜຶ່ງອອກມາ. ພຽງ ແຕ່ ຫຼັງ ຈາກ ທີ່ ນາງ ໄດ້ ເຮັດ ໃຫ້ ເຂົາ ເຈົ້າ ກ່ຽວ ກັບ ການ ທີ່ ນາງ ໄດ້ ເບິ່ງ ມາ ທີ່ ພວກ ເຮົາ, ຜູ້ ທີ່ ຢືນ ແລະ ເບິ່ງ ນາງ.
  
  
  ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ຖ່ອມ​ຕົວ​ທີ່​ບໍ່​ຖືກ​ຕ້ອງ​ຫຼື indifference ຫຍິ່ງ​ໃນ​ທັດ​ສະ​ນະ​ຄະ​ຂອງ​ນາງ; ນາງພຽງແຕ່ຍິ້ມອ່ອນໆ, ຍັບຍັ້ງ, ແລະເອົາກະເປົາຂອງນາງ. ເມື່ອນາງຍ່າງຜ່ານຂ້ອຍໄປໃກ້ໆ ຈົນຂ້ອຍສາມາດມີກິ່ນຫອມຂອງນໍ້າເກືອ ແລະ ໂລຊັນທາຜິວທີ່ທາຜິວໜັງຂອງນາງ, ນາງລັງເລໃນວິນາທີທີ່ແຕກແຍກ, ຈາກນັ້ນສືບຕໍ່ຊື່ໄປຫາຮ້ານກິນດື່ມ.
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ເບິ່ງນາງ—ຂ້ອຍຄົງຈະເປົ່າຜ້າປົກຂອງຂ້ອຍຖ້າຂ້ອຍບໍ່ມີ, ເພາະວ່າທຸກຄົນແນມເບິ່ງນາງຢ່າງແນ່ນອນ—ເມື່ອນາງຍ່າງຂຶ້ນສອງຂັ້ນຕອນທີ່ກວ້າງ ແລະຕື້ນໆ ໄປຫາລະບຽງຫີນ ແລະເອົາໂຕະທີ່ບໍ່ມີຄັນຮົ່ມເພື່ອປົກປ້ອງ. ຕົນເອງຈາກແດດ. ມີ waiter ຢູ່ທີ່ນັ້ນກ່ອນທີ່ນາງຈະນັ່ງລົງ, ແລະໃນຂະນະທີ່ລາວກັບຄືນໄປຫາພາຍໃນທີ່ມືດມົວຂອງ tavern ເພື່ອເອົາຄໍາສັ່ງຂອງນາງ, ຂ້ອຍຄ່ອຍໆຍ່າງກັບຄືນໄປຫາໂຕະຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ເສຍ​ໃຈ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ທີ່​ນາງ​ບໍ່​ໄດ້​ເລືອກ​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ຕໍ່​ໄປ, ແຕ່​ຄວາມ​ສາ​ມາດ​ທີ່​ໄດ້​ເຕືອນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ວ່າ
  
  
  • ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ມາທີ່ນີ້ພຽງແຕ່ເພື່ອຊົມເຊີຍເທບທິດານ້ໍາທ້ອງຖິ່ນ.
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ດື່ມ​ເຫຼົ້າ​ແວງ​ທ້ອງ​ຖິ່ນ​ໜຶ່ງ​ຈອກ, ຈີກ​ໝາກ​ອະງຸ່ນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຊີມ​ແລ້ວ, ແລະ​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ຕິດ​ກັບ​ໂອ​ໂຊ; ຢ່າງ​ໜ້ອຍ​ສານ​ທີ່​ມີ​ນ້ຳ​ນົມ​ຈືດ​ຈາງ​ໄດ້​ສົ່ງ​ສັນ​ຍານ​ເຕືອນ​ໄພ​ຂອງ​ມັນ​ເອງ​ກ່ອນ​ທີ່​ທ່ານ​ກືນ​ມັນ. ພວກເຮົານັ່ງເພື່ອວ່າພວກເຮົາຈະໄດ້ເບິ່ງເຊິ່ງກັນແລະກັນໂດຍບໍ່ມີການເຮັດໃຫ້ເປັນອັນໃຫຍ່ຫຼວງກ່ຽວກັບມັນ, ແລະຫຼັງຈາກໃນຂະນະທີ່ເປັນທີ່ຈະແຈ້ງວ່ານາງມັກຈະ glance ໃນທິດທາງຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ໂອເຄ, ຂ້ອຍສາມາດຍອມຮັບໄດ້; ຄົນດຽວໃນສະຖານທີ່ໃນປັດຈຸບັນແມ່ນຄູ່ຜົວເມຍນັກທ່ອງທ່ຽວຈໍານວນຫນ້ອຍແລະນັກທຸລະກິດທ້ອງຖິ່ນຈໍານວນຫນ້ອຍ, ຕັດສິນໂດຍການຕົບແຕ່ງຢ່າງເປັນທາງການ, ບໍ່ມີຜູ້ໃດທີ່ຈະສົນໃຈເດັກຍິງຫຼືຜູ້ທີ່ມີຄວາມກ້າຫານທີ່ຈະເຂົ້າຫານາງຫຼັງຈາກການສະແດງດັ່ງກ່າວ. ໃນເວລານ້ໍາກ່ອນຫນ້ານີ້.
  
  
  ຂາເປົ່າຍາວອັນໜຶ່ງຂອງນາງໄດ້ບິດບ້ຽວດ້ວຍຄວາມອົດທົນ. ທຸກໆສອງສາມວິນາທີ ນາງປຸຍຜົມທີ່ປຽກ ແລະ ຕາກແດດໃຫ້ແຫ້ງ; ຈາກບ່ອນທີ່ຂ້ອຍນັ່ງ, ຂ້ອຍສາມາດເຫັນຈຸດເດັ່ນຂອງທອງແດງຢູ່ເທິງຜ້າມ່ານສີດໍາ, ແລະທຸກໆຄັ້ງທີ່ນາງຍົກແຂນຂຶ້ນ, ເຕົ້ານົມຂອງນາງຢືນອອກມາຢ່າງເດັ່ນຊັດຕໍ່ກັບຜ້າອັນແຫນ້ນຫນາຂອງຊຸດນອນຂອງນາງ. ຂ້ອຍຫັນໜີ; ສິ່ງສຸດທ້າຍທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການແມ່ນການລົບກວນແບບນີ້. ນອກ​ຈາກ​ນັ້ນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບອກ​ຕົນ​ເອງ, ນາງ​ອາດ​ຈະ​ເປັນ​ເດັກ​ຍິງ​ທີ່​ຫ້ອງ​ພັກ​ອາ​ທິດ​ສູງ​ທີ່​ຊອກ​ຫາ​ສະ​ຫນັບ​ສະ​ຫນູນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກວດກາເບິ່ງສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງ tavern ຢ່າງລະອຽດແລະ, ໂດຍບໍ່ມີການ immoesty ໃດ, ມາສະຫລຸບວ່າຂ້າພະເຈົ້າມີຄວາມສົດໃສດ້ານທີ່ດີທີ່ສຸດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ໂມງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຢູ່​ທີ່​ຕາ​ເວັນ​ຕົກ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ໃນ​ທະ​ເລ. ທັງສອງເວົ້າວ່າມັນຊ້າເກີນໄປ, ແລະຂ້ອຍສົງໄສວ່າເວລາຕິດຕໍ່ຂອງຂ້ອຍຈະປາກົດ.
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ຮອດ​ຕີນ​ຂອງ​ນາງ, ມີ​ຢາ​ສູບ​ສີ​ຄຳ​ທີ່​ຫ້ອຍ​ຢູ່​ຈາກ​ປາກ​ຂອງ​ນາງ. ນາງຢືນຢູ່ຊົ່ວໄລຍະໜຶ່ງ, ຫລຽວເບິ່ງອ້ອມຮອບຂົວ, ຄືກັບວ່າຊອກຫາສິ່ງໃດສິ່ງໜຶ່ງ, ຈາກນັ້ນນາງກໍຫັນ ແລະ ຍ່າງ, ຍັງຕີນເປົ່າ, ເຂົ້າໄປໃນບ່ອນມືດຂອງຮ້ານກິນດື່ມ. ຍ່າງຜ່ານໂຕະຂອງຂ້ອຍ, ນາງຍິ້ມຢ່າງບໍ່ຫວັງດີ, ໂດຍບໍ່ໄດ້ເບິ່ງຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍົກ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ປັບ​ແວ່ນ​ຕາ​ກັນ​ແດດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ແລະ waiter hover ໃກ້​ຄຽງ​ໄດ້ gesture ເປັນ​ຄໍາ​ສັ່ງ​; ບຶດຫນຶ່ງຕໍ່ມາມີ ouzo ອື່ນຢູ່ທາງຫນ້າຂອງຂ້ອຍ. ລາວເປັນຜູ້ຊາຍໄວຫນຸ່ມ, ເກືອບບໍ່ຢູ່ໃນໄວຫນຸ່ມຂອງລາວ, ແລະໃນຂະນະທີ່ລາວວາງເຄື່ອງດື່ມລົງ, ລາວຫລຽວເບິ່ງໂຕະຂອງເດັກຍິງ, ຫຼັງຈາກນັ້ນຢູ່ດ້ານຫລັງຂອງ tavern, eyebrows ລາວ furrowed ຄືກັບວ່າລາວກໍາລັງຮຽນແບບ Groucho Marx. ກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະຮູ້ວ່າລາວກຳລັງເຮັດຫຍັງຢູ່, ລາວຍັງເອົາຈອກເຫຼົ້າທີ່ສາວດື່ມລົງລົງ ແລະຟ້າວອອກໄປກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະປະທ້ວງ.
  
  
  ນາງໄດ້ກັບຄືນມາເກືອບທັນທີຫຼັງຈາກທີ່ລາວອອກໄປ, ນັ່ງລົງໃນບ່ອນນັ່ງກົງກັນຂ້າມກັບຂ້ອຍ. ກ່ອນ​ຈະ​ເວົ້າ, ນາງ​ໄດ້​ກິນ​ເຫຼົ້າ​ແວງ​ໜຶ່ງ​ຈອກ, ປ່ອຍ​ຕົວ​ລົງ, ຖອນ​ຄວາມ​ກະຕັນຍູ​ຢ່າງ​ຮີບ​ດ່ວນ, ​ແລະ​ເອງ​ໜ້າ​ກັບ​ຕັ່ງ​ນັ່ງ. ພຽງແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນນາງໄດ້ເບິ່ງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າມີລົດບໍ?" ນາງຖາມ. ນາງມີການອອກສຽງສູງ, ແຕ່ເບິ່ງຄືວ່າສະດວກສະບາຍກັບພາສາອັງກິດ.
  
  
  "ຂ້ອຍມີຫນຶ່ງ," ຂ້ອຍຕົກລົງ. ລົດ Volkswagen ໄດ້ຈອດຢູ່ໃກ້ໆ, ໃນມຸມເບິ່ງເຕັມຂອງໂຕະຂອງພວກເຮົາ.
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າມັນຄວນຈະເປັນຂອງເຈົ້າ," ນາງເວົ້າຢ່າງແຫ້ງແລ້ງ. "ຕົວເລກການເຊົ່າແລະຄວາມຈິງທີ່ວ່າເຈົ້າເປັນອາເມລິກາ."
  
  
  "ມັນສະແດງໃຫ້ເຫັນຫຼາຍບໍ?"
  
  
  ນາງ shrugged, ສະແດງໃຫ້ເຫັນ indifference. "ໂອ້, ເຈົ້າສາມາດຮຽນຮູ້ທີ່ຈະຮັບຮູ້." ນາງຫລຽວເບິ່ງໂຕະອື່ນໆທີ່ຢູ່ໃກ້ຄຽງ. "ສິ່ງທີ່ມີມາຈາກອັງກິດ." ນາງ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ເລັກ​ນ້ອຍ, ຊີ້​ໃຫ້​ເຫັນ​ຄູ່​ຜົວ​ເມຍ​ໄວ​ກາງ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ນັ່ງ​ກິນ​ເຫຼົ້າ​ແວງ​ຢູ່​ໂຕະ​ທີ່​ມີ​ຮົ່ມ. “ເພິ່ນໄດ້ກິນເບັ້ຍບໍານານ ແລະອຸທິດຕົນໃຫ້ກັບເຫຼົ້າຂາວ; ເບິ່ງແກ້ມ ruby ​​​​ເຫຼົ່າ​ນັ້ນ! ແລະແມ່ຍິງຜູ້ໃດທີ່ມີລັກສະນະດັ່ງກ່າວ, ມີໃບຫນ້າຄ້າຍຄືຂວານ, ແລະໃນຊຸດ tweed ທີ່ສວຍງາມ, ຢູ່ໃນແສງແດດຂອງ Pyrgos! ເຈົ້າສາມາດຈິນຕະນາການໄດ້ບໍວ່າພວກເຂົາມາຈາກ…” ນາງໂບກມືຂຶ້ນໃນອາກາດດ້ວຍຄວາມຜິດຫວັງ. "ອາເຈນຕິນາ?"
  
  
  ຂ້ອຍຕ້ອງຍິ້ມ. "ສ່ວນຫຼາຍແມ່ນບໍ່ມີ."
  
  
  ນາງໄດ້ເອົາສອກຂອງນາງວາງໄວ້ເທິງໂຕະ ແລະເງີຍໜ້າມາຫາຂ້ອຍ, ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍມີຮອຍຍິ້ມເຕັມທີ່, ຄືກັບວ່ານາງຫາກໍ່ຄົ້ນພົບສິ່ງທີ່ມີສະເໜ່ທັງໝົດ. "ດັ່ງນັ້ນເຈົ້າມີລົດບໍ?" ນາງໄດ້ຫລຽວເບິ່ງລົດ Volkswagen.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ນັ້ນແມ່ນຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນບາງທີເຈົ້າອາດຈະບໍ່ສົນໃຈ ... ຂ້ອຍສູນເສຍການຂົນສົ່ງຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  "ນັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍສັງເກດເຫັນ."
  
  
  "ມັນເປັນຫາດຊາຍສາທາລະນະຂະຫນາດນ້ອຍ, ບໍ່ໄກ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ເທິງ​ເຮືອ, ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຊີນ​ຂ້ອຍ​ໄປ​ຫຼິ້ນ​ສະ​ກີ​ນ້ຳ​ກັບ​ເຂົາ​ເຈົ້າ, ແລະ ຂ້ອຍ​ກໍ​ເວົ້າ​ວ່າ​ບໍ່​ເປັນ​ຫຍັງ.” ບ່າ​ຂອງ​ນາງ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ໄດ້​ເພີ່ມ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ຫຼຸດ​ລົງ​ຄ້າຍ​ຄື pistons ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ກໍາ​ນົດ​ໄວ້​ຂອງ​ລໍ້​ຫົວ​ຈັກ. “ແຕ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ຈະ​ແລ່ນ​ເຮືອ​ລຳ​ນີ້​ແນວ​ໃດ, ເຈົ້າ​ຮູ້​ບໍ? ຄົນໂງ່! ຄືກັບວ່າ, ຢູ່ທ່າເຮືອ... ເຈົ້າເຫັນບໍ?
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ."
  
  
  “ສະ ນັ້ນ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ປະ ໄວ້ ໃຫ້ ເຂົາ ເຈົ້າ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ເຊື່ອ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ຈະ​ພາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ໂຮງ​ແຮມ​ນ້ອຍ​ຢູ່​ຫາດ​ຊາຍ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພັກ​ຢູ່. ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍ ... ເຈົ້າເອີ້ນມັນວ່າແນວໃດ? ຖືກປະຖິ້ມ?
  
  
  "ບໍ່ແນ່ນອນ, ແຕ່ເຈົ້າມີຄວາມຄິດທີ່ຖືກຕ້ອງ."
  
  
  ນາງໄດ້ເອື່ອຍຂ້າມໂຕະມາຫາຂ້ອຍ. “ການເດີນແບບມາດຕະຖານ,” ຂ້ອຍຄິດຕອນທີ່ເຕົ້ານົມຂອງນາງກົດດັນກັບເນື້ອຜ້າສີຂຽວຂອງເສື້ອຂອງລາວ. "ເຈົ້າຢູ່ໃນ Pyrgos ດົນປານໃດ?" ນາງຖາມ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຄາດຫວັງວ່າຈະຢູ່ທີ່ນີ້ດົນ."
  
  
  "ໂອ້. ເຈົ້າໄປໃສຈາກນີ້?"
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ້າຍກັບຄືນໄປບ່ອນເລັກນ້ອຍຢູ່ໃນເກົ້າອີ້ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ນາງໄດ້ຖາມຄໍາຖາມຫຼາຍເກີນໄປເຖິງແມ່ນວ່າສໍາລັບໂສເພນີ. "ຂ້ອຍຍັງບໍ່ໄດ້ຕັດສິນໃຈເທື່ອ," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງລະມັດລະວັງ.
  
  
  “ບາງທີ…” ນາງໄດ້ຫຍັບເຂົ້າໃກ້ຂ້ອຍຫຼາຍຂຶ້ນ, ຄືກັບວ່າບໍ່ມີໂຕະ. ຕາຂອງນາງ sparkled ເປັນຖ້າຫາກວ່າພວກເຂົາເຈົ້າມີຮູບແບບພາຍໃນຂອງເຂົາເຈົ້າເອງ. "Corfu ຈະບໍ່ດີບໍ?"
  
  
  "ນີ້ແມ່ນຄວາມເປັນໄປໄດ້," ຂ້ອຍຍອມຮັບ. ບໍ່ມີຈຸດໃດໃນການຕົວະ.
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນບາງທີເຈົ້າຕ້ອງການເພື່ອນບໍ?"
  
  
  ຄໍາຖາມແມ່ນບໍ່ຄາດຄິດ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ມີຄໍາຕອບ. ຂ້ອຍເບິ່ງນາງເປັນເວລາດົນນານກ່ອນທີ່ຈະຕອບ. "ເຈົ້າຢາກໄປ Corfu ບໍ?"
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈ."
  
  
  "ເພື່ອ​ຫຍັງ?"
  
  
  ມັນແມ່ນການຫັນຂອງນາງລັງເລ. ນາງໄດ້ຫັນໜີ ແລະຍັບບ່າອັນປະເສີດເຫຼົ່ານັ້ນຢ່າງບໍ່ສົນໃຈ. "ນີ້ແມ່ນສະຖານທີ່ທີ່ດີ".
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນມັນແມ່ນ."
  
  
  ທັນໃດນັ້ນ ນາງກໍຍິ້ມ, ຄືກັບສາວນ້ອຍທີ່ຖືກຕົວະຢ່າງບໍ່ເປັນອັນຕະລາຍ. "ແຕ່ Corfu ແມ່ນດີກວ່າຫຼາຍ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?"
  
  
  ຂ້ອຍຮູ້ສຶກຮູ້ສຶກປວດຫົວ. "ອາດຈະເປັນ..."
  
  
  ນາງໄດ້ເອື້ອມໄປທົ່ວໂຕະແລະແຕະແຂນຂອງຂ້ອຍ. "ເຈົ້າຈະບໍ່ສົນໃຈຖ້າຂ້ອຍມີເພື່ອນຢູ່ສອງສາມມື້, ເຈົ້າບໍ?" ຮອຍຍິ້ມຂອງນາງກໍ່ກວ້າງຂຶ້ນ. "ທ່ານ McKee?"
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ກ່າວເຖິງຊື່ຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  
  
  
  
  ບົດທີແປດ
  
  
  
  
  
  ມັນ​ບໍ່​ແມ່ນ​ການ​ຕິດ​ຕໍ່​ທີ່​ອ່ອນ​ໂຍນ​ທີ່​ສຸດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຄີຍ​ເຮັດ​ມາ, ແລະ​ມັນ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫຍຸ້ງ​ຢູ່​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຂັບ​ລົດ​ສາວ​ໄປ​ໂຮງ​ແຮມ​ບ່ອນ​ທີ່​ນາງ​ໄດ້​ປະ​ຖິ້ມ​ເຄື່ອງ​ນຸ່ງ​ຂອງ​ນາງ. ພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ສົນທະນາຫຼາຍຢູ່ໃນລົດ; ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຊຸກຍູ້ໃຫ້ນາງແລະນາງບໍ່ໄດ້ແນະນໍາ. ແຕ່ກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະໄປຮອດຫາດຊາຍສາທາລະນະທີ່ອ້ອມຮອບໄປດ້ວຍໂຮງແຮມລະດັບສອງຂະຫນາດນ້ອຍບ່ອນທີ່ນາງອອກເດີນທາງໄປສະກີນ້ໍາຂອງນາງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຊ້າລົງເພື່ອເບິ່ງນາງ.
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນເຈົ້າແມ່ນ Christina," ຂ້ອຍເວົ້າ. ນາງຍັງບໍ່ໄດ້ບອກຂ້າພະເຈົ້າວ່າເທື່ອ.
  
  
  "ແນ່ນອນ. ເຈົ້າມີເຮືອບໍ?"
  
  
  "ຂ້ອຍມີຫນຶ່ງເຊົ່າ, ແມ່ນແລ້ວ."
  
  
  “ຫຼັງຈາກນັ້ນບາງທີພວກເຮົາຄວນ…. ນັ້ນບໍ່ແມ່ນວິທີທີ່ເຈົ້າໃຊ້ເວລາຫວ່າງຂອງເຈົ້າບໍ?”
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ frowned: “ບາງທີ. ຂຶ້ນກັບສິ່ງທີ່ທ່ານຫມາຍຄວາມວ່າ."
  
  
  "ຂ້ອຍຫມາຍຄວາມວ່າພວກເຮົາຕ້ອງເຫັນໄດ້ໃນສາທາລະນະ, ແນ່ນອນດຶງດູດເຊິ່ງກັນແລະກັນ." ນາງເອົາມືຂອງຂ້ອຍວາງໄວ້ເທິງຂາເປົ່າທີ່ອົບອຸ່ນຂອງນາງ. "ນັ້ນແມ່ນ, ບໍ່? ນັກ​ທ່ອງ​ທ່ຽວ​ອາ​ເມລິ​ກາ​, ແມ່​ຍິງ​ກ​ຣີ​ສ​ໃນ​ການ​ພັກ​. ອັນ​ນີ້​ບໍ່​ແມ່ນ​ຕາມ​ແຜນ​ບໍ?”
  
  
  ແນ່ນອນນາງຮູ້ຫຼາຍກ່ຽວກັບແຜນການຫຼາຍກວ່າທີ່ຂ້ອຍໄດ້ເຮັດ, ແຕ່ມັນມີຄວາມຫມາຍ. "ເຈົ້າໄດ້ຍິນຫຍັງຈາກ Alex?" - ຂ້ອຍຖາມໂດຍກົງ.
  
  
  ມັນ​ເປັນ​ຄື​ກັບ​ວ່າ​ຜິວ​ຫນັງ​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ເປັນ​ຫີນ​ອ່ອນ​ຢ່າງ​ກະ​ທັນ​ຫັນ, ເຢັນ​ຄື​ກັບ​ຂຸມ​ຝັງ​ສົບ, ແຕ່​ນາງ​ບໍ່​ໄດ້​ຍ້າຍ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອອກ​ໄປ. "ພວກເຮົາຈະເວົ້າກ່ຽວກັບມັນຕໍ່ມາ".
  
  
  "ເປັນຫຍັງບໍ່ຕອນນີ້?"
  
  
  ຮອຍຍິ້ມຂອງນາງເປັນຄືກັບໜ້າກາກຄວາມຕາຍ. "ເພາະວ່າເຈົ້າແລະຂ້ອຍ, ທ່ານ Daniel McKee, ບໍ່ຮູ້ຫຍັງກ່ຽວກັບ Alex. ພວກເຮົາສະເຫຼີມສະຫຼອງການຮູ້ຈັກກັນໃນປັດຈຸບັນ, ແລະມື້ອື່ນ, ເມື່ອພວກເຮົາໄປເຮືອນ້ອຍຂອງພວກເຮົາໄປ Corfu, ພວກເຮົາຈະມີເວລາຫຼາຍທີ່ຈະເວົ້າກ່ຽວກັບມັນ."
  
  
  ສໍາລັບນັກສມັກເລ່ນ, ນາງເບິ່ງຄືວ່າມີຄວາມຄິດທີ່ດີກ່ຽວກັບວິທີການເຮັດວຽກຢູ່ໃນທຸລະກິດຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍຄວນໄປກັບນາງ. ຢ່າງຫນ້ອຍສໍາລັບໃນປັດຈຸບັນ.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  ໂຮງແຮມຂອງນາງເປັນສະຖານທີ່ນ້ອຍໆທີ່ບໍ່ໜ້າສົນໃຈກັບ stucco ສີບົວ ແລະລະບຽງກ້ວາງຂວາງເບິ່ງຫາດຊາຍແຄບ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຜ່ານ​ການ​ກິນ​ດື່ມ​ຢູ່​ໂຕະ​ໜຶ່ງ​ເທິງ​ລະ​ບຽງ, ຈັບ​ມື​ກັນ​ແລະ​ເບິ່ງ​ຕາ​ຂອງ​ກັນ​ແລະ​ກັນ​ຫຼາຍ. ບາງຄັ້ງຂ້ອຍໄດ້ກວດເບິ່ງວ່າມີໃຜສົນໃຈພວກເຮົາ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນໃຜທີ່ສະແດງຄວາມສົນໃຈກັບ Christina ຫຼາຍກວ່າທີ່ຄາດໄວ້. ໃນ​ທີ່​ສຸດ, ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຕາ​ເວັນ​ກໍາ​ລັງ​ຈະ​ຈົມ​ລົງ​ໃນ​ທະ​ເລ, ນາງ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ, ຍົກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  "ພວກເຮົາຈະກິນເຂົ້າທ່ຽງບໍ?"
  
  
  "ແນ່ນອນ."
  
  
  “ແນ່ນອນ,” ນາງເວົ້າຊ້ຳ. “ມາຮັບຂ້ອຍໃນໜຶ່ງຊົ່ວໂມງເຄິ່ງ. ບາງທີ… ເຈົ້າສາມາດຈັດໃຫ້ພວກເຮົາຂີ່ເຮືອໃນມື້ອື່ນເຊົ້າໄດ້ບໍ?”
  
  
  "ຂ້ອຍ​ບໍ່​ຮູ້." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປິດ​ຫູ​ຂອງ​ນາງ​ຕາມ​ທີ່​ຄາດ​ໄວ້, ແຕ່​ສ່ວນ​ໃຫຍ່​ແມ່ນ​ຍ້ອນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ແນ່​ໃຈວ່​າ​ບໍ່​ມີ​ໃຜ​ໄດ້​ຍິນ​ສິ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ. “ໃຊ້ເວລາຂອງເຈົ້າ, ທີ່ຮັກ. ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການຈັດແຈງການອອກໄປມື້ອື່ນຈົນກວ່າມັນຈະແຈ້ງວ່າເຈົ້າຈະມາກັບຂ້ອຍ.”
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນໃຫ້ພວກເຮົາເຮັດໃຫ້ມັນຊັດເຈນໃນປັດຈຸບັນ." ນາງໄດ້ຕີຂາຂອງຂ້ອຍຢ່າງຈະແຈ້ງທີ່ສຸດ, ຍົກຂາຂອງນາງຂຶ້ນເລັກນ້ອຍເພື່ອທາຫົວເຂົ່າເປົ່າໃສ່ຂາຂອງຂ້ອຍ. ມັນເປັນພຽງທ່າທາງສັ້ນໆ, ແຕ່ບໍ່ມີໃຜສາມາດພາດມັນໄດ້. ຫຼືຜົນສະທ້ອນຂອງມັນ.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າ, ແລະຂ້ອຍຕ້ອງລ້າງຄໍກ່ອນທີ່ຈະມີຄໍາອື່ນອອກມາ. "ພວກເຮົາຈະອອກໄປໃນຕອນເຊົ້າ."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  ນາງເບິ່ງດີຢູ່ໃນຊຸດສີຟ້າຂອງນາງຢູ່ໃນຊຸດ bikini ຂອງນາງ; ມັນເຫັນໄດ້ຊັດເຈນວ່າມັນເປັນສິ່ງທີ່ຊື້ຈາກສາງ, ແຕ່ Christina ຮູ້ວິທີການເຮັດໃຫ້ເຄື່ອງນຸ່ງຂອງນາງເບິ່ງຄືກັບວ່າມັນຖືກສ້າງຂື້ນສໍາລັບນາງໂດຍ Givenchy. ພວກເຮົາໄດ້ໄປຮ້ານອາຫານຂະຫນາດນ້ອຍຢູ່ໃກ້ກັບໂຮງແຮມຂອງນາງ; ບໍ່ມີຫຍັງພິເສດກ່ຽວກັບມັນ ແລະເທົ່າທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຫັນໄດ້ວ່າບໍ່ມີນັກທ່ອງທ່ຽວຕ່າງປະເທດຄົນອື່ນໆຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ເມື່ອຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າບໍ່ມີໃຜສາມາດໄດ້ຍິນພວກເຮົາ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖາມນາງ
  
  
  ແມ່ນຫຍັງຄືເຫດຜົນວ່າເປັນຫຍັງພວກເຮົາຢູ່ໃນສະຖານທີ່ສະເພາະນີ້.
  
  
  ນາງ blushed ເລັກ ນ້ອຍ ຜ່ານ tan ຂອງ ນາງ.
  
  
  ນາງກ່າວວ່າ“ ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ເມືອງນີ້ແທ້ໆ. "ຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນີ້ເປັນຄັ້ງທໍາອິດ".
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄິດກ່ຽວກັບມັນສອງສາມວິນາທີ, ແລ້ວເອື່ອຍກັບຄືນໄປບ່ອນຢູ່ໃນເກົ້າອີ້ຂອງຂ້ອຍແລະຍິ້ມໃຫ້ນາງທົ່ວໂຕະ. "ພຽງແຕ່ນັກທ່ອງທ່ຽວສອງສາມຄົນ, ແມ່ນບໍ?"
  
  
  "ແມ່ນ…"
  
  
  ມັນເປັນເວລາຂອງຂ້ອຍທີ່ຈະຍ້າຍສິ່ງຕ່າງໆ. ຈາກ​ຊອງ​ມະ​ນີ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖິ້ມ​ໄວ້​ຂ້າງ​ຕັ່ງ​ນັ່ງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ບັດ​ນັ້ນ​ອອກ​ແລະ​ເປີດ​ມັນ​ອອກ. "ສະແດງໃຫ້ຂ້ອຍເຫັນບາງຢ່າງກ່ຽວກັບຝັ່ງທະເລນີ້," ຂ້ອຍເວົ້າດ້ວຍສຽງທີ່ງຽບໆ. “ຫຼືບອກຂ້ອຍໃນສິ່ງທີ່ເຈົ້າບໍ່ຮູ້. ແນວໃດກໍ່ຕາມ".
  
  
  ມັນເປັນແຜນທີ່ຂອງຝັ່ງຕາເວັນຕົກຂອງປະເທດເກຣັກ - ຈາກ Peloponnese ໄປຫາຫມູ່ເກາະ Zakynthos; Kefalonia; Ithaca, ບ່ອນທີ່ Ulysses ແລ່ນເຮືອເພື່ອເຮັດສົງຄາມກັບ Troy, ແລະຫຼັງຈາກປີທັງຫມົດເຫຼົ່ານີ້ໄດ້ກັບຄືນໄປຫາພັນລະຍາທີ່ຊື່ສັດທີ່ສຸດໃນປະຫວັດສາດ, Leucas; ແລະເກາະນ້ອຍອື່ນໆຈໍານວນຫຼາຍແລະທ່າເຮືອແຜ່ນດິນໃຫຍ່, ຈົນກ່ວາ Corfu ປະກົດຕົວ, ຮູບຮ່າງຄ້າຍຄືຕັດທອນລາຍຈ່າຍທີ່ມີ handle deformed, ແຜ່ນໃບຄ້າຍຄືຂອງຊຶ່ງໃນນັ້ນໄດ້ແນໃສ່ coast ຂອງ Albania ໄດ້.
  
  
  "ນັ້ນຈະເປັນການລ່ອງເຮືອທີ່ດີ," ເດັກຍິງເວົ້າຢ່າງລະມັດລະວັງ.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ. ບ່ອນໃດທີ່ເຈົ້າມັກຈະຢຸດຕາມທາງ?"
  
  
  "ບໍ່. ບໍ່ຢູ່ໃນກໍລະນີໃດໂດຍສະເພາະ. ແຕ່ຂ້ອຍຄິດວ່າບາງທີ ... ສາມມື້ອາດຈະເປັນເວລາທີ່ດີ.”
  
  
  ບໍ່​ແມ່ນ​ເທື່ອ​ທຳ​ອິດ​ໃນ​ລະ​ຫວ່າງ​ການ​ເຜີຍ​ແຜ່​ນີ້, ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຄັ່ງ​ຄັດ. ຄວາມລ່າຊ້າຫຼາຍ, ເວລາຫຼາຍຂື້ນເມື່ອບໍ່ມີຫຍັງເກີດຂຶ້ນ.
  
  
  "ເຈົ້າແນ່ໃຈບໍວ່າເຈົ້າຢາກມາກັບຂ້ອຍ?" ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກັບຄືນສູ່ບົດບາດອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  ນາງໄດ້ສຸມໃສ່ຕາໃຫຍ່ຂອງນາງຊ້ໍາໃສ່ຂ້າພະເຈົ້າ. "ແຕ່, ແນ່ນອນ, Daniel McKee."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  ຫຼັງຈາກອາຫານທ່ຽງພວກເຮົາຍ່າງ, ຍ່າງຜ່ານຊອຍແຄບທີ່ອ້ອມຮອບໄປດ້ວຍແຖວໆຂອງເຮືອນຊ້ໍາໆທີ່ເບິ່ງຄືວ່າຈະລອຍຢູ່ເຫນືອພວກເຮົາ, ເຮັດໃຫ້ທ້ອງຟ້າ Ionian ທີ່ຈະແຈ້ງ. Christina ຍ່າງອ່ອນໆຂ້າງຂ້ອຍ, ຂາຂອງນາງກົດດັນໃສ່ຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍຕ້ອງເຕືອນຕົນເອງຢູ່ສະເຫມີວ່າຕ້ອງລະວັງສໍາລັບຫາງທີ່ເປັນໄປໄດ້.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນໃຜ. ຂ້ອຍບໍ່ມັກມັນ.
  
  
  "ເຈົ້າ ... ເອີ ... ຢູ່ໂຮງແຮມດົນພໍທີ່ຈະໄດ້ຍິນຈາກ ...?"
  
  
  ນາງໄດ້ກົດຮິມຝີປາກຂອງນາງໃສ່ຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ຮິມຝີປາກຂອງນາງເຢັນລົງ ແລະມີສຽງເຕືອນ. "ຢ່າເວົ້າດຽວນີ້," ນາງຈົ່ມ. "ຄືນນີ້ແມ່ນສໍາລັບພວກເຮົາ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ບອກ​ໄດ້​ວ່າ​ນາງ​ໄດ້​ເວົ້າ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫຼື​ແມງ​ໄມ້​ບາງ​ທີ່​ປູກ​ກ່ຽວ​ກັບ​ນາງ​. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຄັດຄ້ານໄດ້.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ຕາມ​ແຄມ​ຝັ່ງ​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ນາງ​ຄັ້ງ​ທຳ​ອິດ, ໄດ້​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ບໍ່​ໄປ​ຢ້ຽມ​ຢາມ​ຮ້ານ​ອາ​ຫານ​ບ່ອນ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ພົບ​ກັນ​ອີກ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ມຸ່ງ​ໜ້າ​ໄປ​ຫາ​ໂຮງ​ແຮມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຊຶ່ງ​ຢູ່​ຫ່າງ​ໄກ​ພຽງ​ແຕ່​ສອງ​ສາມ​ທ່ອນ​ເທົ່າ​ນັ້ນ. ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ທາງ​ເຂົ້າ​ທີ່​ມີ​ແສງ​ສະ​ໝອງ, ລົດ Mercedes ສີ​ນ້ຳ​ຕານ​ໄດ້​ດຶງ​ອອກ​ຈາກ​ຊອຍ, ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ມາ​ຫາ​ພວກ​ເຮົາ ແລະ ທັນ​ໃດ​ນັ້ນ​ກໍ​ຊ້າ​ລົງ. ລາວຍ່າງໂດຍການກວາດ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ລົດ​ຢ່າງ​ອິດ​ເມື່ອຍ, ແຕ່​ບໍ່​ເຫັນ​ຫຍັງ​ຢູ່​ໃນ​ບ່ອນ​ນັ່ງ​ຫຼັງ​ນອກ​ຈາກ​ຮູບ​ຮ່າງ​ທີ່​ບໍ່​ແຈ້ງ​ຂາວ. ຄົນຂັບລົດ, ດ້ວຍໝວກຂອງລາວດຶງລົງໃສ່ຕາຂອງລາວ, ເບິ່ງໄປຂ້າງໜ້າຢ່າງສະຫງົບ. ເມື່ອ​ລົດ​ເມ​ເອັນ​ຊີ​ສ໌​ຢູ່​ຫ່າງ​ຈາກ​ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ໄກ, ມັນ​ໄດ້​ດຶງ​ໄປ​ຂ້າງ​ຖະໜົນ​ທີ່​ຢູ່​ທາງ​ກົງກັນຂ້າມ​ຂອງ​ຖະໜົນ. ມີລົດຄັນອື່ນຈອດຢູ່ໃກ້ໆ, ແລະຂ້ອຍກັບຄຣິສຕິນາເປັນພຽງຄົນຍ່າງທາງຍ່າງເທົ່ານັ້ນ.
  
  
  ເດັກຍິງຈັບມືຂອງຂ້ອຍ, ບັງຄັບໃຫ້ຂ້ອຍຢຸດ. "ມາກີ!" - ນາງກະຊິບຢ່າງບໍ່ຢຸດຢັ້ງ. "ຄົນເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນໃຜ?"
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ຈັກໃຜ." ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເວົ້າຢ່າງງຽບໆ; ມັນເປັນການບໍ່ດີພໍທີ່ຈະຈັດການກັບນັກສມັກເລ່ນທໍາມະດາໂດຍບໍ່ມີການ scaring crap ອອກຈາກນາງ.
  
  
  "ແຕ່ພວກເຂົາເຫັນພວກເຮົາແລະຢຸດ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ນາງ​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ, ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ນາງ​ກົດ​ດັນ​ໃສ່​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. "ເປັນຫຍັງພວກເຂົາລໍຖ້າຢູ່ທີ່ນັ້ນ?"
  
  
  ລົດ Mercedes ແມ່ນຢູ່ທາງໜ້າປະຕູທາງເຂົ້າໂຮງແຮມ, ເຄື່ອງຈັກຂອງມັນໄດ້ສັ່ນສະເທືອນຢ່າງອ່ອນໂຍນ ແລະ ມີອາຍນ້ຳບາງໆອອກມາຈາກທໍ່ລະບາຍອາກາດ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນໄປຫາເດັກຍິງແລະກອດນາງ. “ຢ່າກັງວົນກັບທຸກຄົນທີ່ເຈົ້າເຫັນ, Christina. ຄືນນີ້ແມ່ນຂອງພວກເຮົາ ... ຖ້າພຽງແຕ່."
  
  
  "ຖ້າພຽງແຕ່ແມ່ນຫຍັງ?"
  
  
  “ເຈົ້າບໍ່ມີຜົວ, ເຈົ້າບໍ? ຫຼືເພື່ອນຊາຍ?
  
  
  ນາງໄດ້ສັ່ນຫົວ, ຄົ້ນຫາຕາຂອງຂ້ອຍຢ່າງຕັ້ງຄໍາຖາມ. "ບໍ່. ຂ້ອຍຈະໄປພັກຜ່ອນຄົນດຽວຖ້າຂ້ອຍມີບໍ?"
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ nodded ໃນຂໍ້ຕົກລົງ. “ດັ່ງນັ້ນເປັນຫຍັງຕ້ອງຢ້ານ? ຫ້ອງຂອງຂ້ອຍຈະສະຫງົບ, ຫຼັງຈາກນັ້ນ ... "
  
  
  ເດັກຍິງໄດ້ຕັດຄໍາເວົ້າຂອງຂ້ອຍດ້ວຍການຈູບຢ່າງແຮງ, ທັນທີທັນໃດ. ມັນເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍແປກໃຈ, ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ຟື້ນຕົວຢ່າງໄວວາແລະຈັບນາງແຫນ້ນໃສ່ຂ້ອຍ. ຫຼັງຈາກເວລາໃດຫນຶ່ງ, ນາງໄດ້ເອົາປາກຂອງນາງອອກຈາກຂ້ອຍແລະເລີ່ມແຕະຄໍຂອງຂ້ອຍ, ກົດຮິມຝີປາກຂອງນາງໃສ່ຫູຂອງຂ້ອຍ. "ມັນປອດໄພບໍທີ່ຈະສົນທະນາຢູ່ໃນຫ້ອງຂອງເຈົ້າ?" ນາງຈົ່ມ.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະບໍ່ລົງພະນັນ." ບໍ່ມີຈຸດໃດໃນການກ່າວເຖິງແຂກຂອງຂ້ອຍຈາກມື້ວານນີ້, ເຖິງແມ່ນວ່າພວກເຂົາຢູ່ເຄິ່ງປະເທດ.
  
  
  ນາງຄ່ອຍໆດຶງອອກໄປເພື່ອແນມເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍຕາທີ່ເປັ່ງປັງ ແລະປາກຂອງນາງກໍ່ເປີດອອກດ້ວຍຮອຍຍິ້ມທີ່ງົດງາມ. “ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາຈະມີຄືນນີ້, Daniel McKee. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນພວກເຮົາຈະເຫັນ ... "
  
  
  ໃນ ເວ ລາ ທີ່ ພວກ ເຮົາ ເຂົ້າ ໄປ ໃນ ໂຮງ ແຮມ, ລົດ Mercedes ສີນ ້ ໍ າ ຍັງ ຢູ່ ໃນ ສະ ຖານ ທີ່, ຄື squat ມັງ ກອນ ເຊື່ອງ ໄວ້ ຫາຍ ໃຈ ຄວັນ ຢາ ສູບ.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  ຄຣິສຕິນາບໍ່ຂີ້ອາຍ ຫຼືບໍ່ມີໃຈອົດທົນ, ແຕ່
  
  
  ນາງຍັງບໍ່ໄດ້ indifferent ກັບການຮ່ວມເພດ. ນາງ​ເປັນ​ຜູ້​ຍິງ​ທີ່​ບໍ່​ສາມາດ​ຢູ່​ກັບ​ສິ່ງ​ໃດ​ເລີຍ, ບໍ່​ວ່າ​ຈະ​ຖູ​ແຂ້ວ​ຫຼື​ຮັກ​ຄົນ​ແປກ​ໜ້າ. ນາງນັ່ງເບົາໆຢູ່ແຂບຂອງຕຽງນອນທີ່ມອງຂ້າມຫ້ອງ ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຖອກແບຣນດີໃສ່ສອງແກ້ວ. ນາງໄດ້ເອົາຂອງນາງ, ລົດຊາດມັນ, ແລະແລ່ນລີ້ນຂອງນາງຜ່ານສົບຂອງນາງຄ້າຍຄືແມວ.
  
  
  ເກົ້າອີ້ດຽວຢູ່ໃນຫ້ອງແມ່ນຕໍ່າເກີນໄປແລະຢູ່ໃນສະຖານທີ່ທີ່ບໍ່ດີ. ການຝ່າຝືນກົດລະບຽບອັນໜຶ່ງຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍນັ່ງລົງເທິງ windowsill ກວ້າງ, ໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າຜ້າມ່ານປ່ອງຢ້ຽມຖືກປິດຢ່າງແຫນ້ນຫນາ; ແມ້ແຕ່ຕອນນັ້ນ, ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຮູບຊົງຂອງຂ້ອຍເປັນເປົ້າໝາຍທີ່ເໝາະສົມສຳລັບການລັກລອບ, ແລະຂ້ອຍເຊື່ອໃນສະຖາປະນິກຂອງຂ້ອຍວ່າບໍ່ມີໃຜຢາກໃຫ້ຂ້ອຍຕາຍ. ລາວ​ບໍ່​ຕ້ອງ​ການ​ເທື່ອ.
  
  
  “ຕົກລົງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ, ຍົກຈອກໜາຢູ່ໃນຫ້ອງໂຮງແຮມຂຶ້ນໃນເຕົາອົບ.
  
  
  "ສະບາຍດີບໍ?"
  
  
  ນີ້​ແມ່ນ​ການ​ເບິ່ງ​ທີ່​ດີ​ແທ້​ຄັ້ງ​ທໍາ​ອິດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ Christina Zenopolis; ອີກ ເທື່ອ ຫນຶ່ງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ blinded ໂດຍ ແສງ ແດດ ຫຼາຍ ເກີນ ໄປ ແລະ ທັງ ຫມົດ ທີ່ ຊຸ່ມ, browned ເນື້ອ ຫນັງ; ແສງໄຟໃນຮ້ານອາຫານເຄີຍມືດມົວ, ແລະມີໂຕະຢູ່ລະຫວ່າງພວກເຮົາ. ຢູ່ທີ່ນີ້, ແສງສະຫວ່າງແມ່ນມືດ, ແຕ່ບໍ່ຫຼາຍເກີນໄປ, ແລະບໍ່ມີຫຍັງກີດຂວາງທັດສະນະ. ເຖິງແມ່ນວ່າກອງທັບເຮືອຂອງນາງ, dress unembellished ເກືອບຈະເປີດເຜີຍໃຫ້ເຫັນເປັນ bikini ກາງເວັນ, ແລະໃນບາງທາງທີ່ຫນ້າຕື່ນເຕັ້ນຫຼາຍ. ດ້ວຍຜົມສີ ດຳ ໜາ ແລະຊຸດກວ້າງ, ຕາສີຟ້າທີ່ໂດດເດັ່ນ, ນາງເປັນສົມບັດທີ່ມີສາຍຕາ, ແລະມາຮອດປະຈຸບັນນາງໄດ້ສະແດງສະຕິປັນຍາແລະຈິດໃຈທີ່ກົງກັບຮູບລັກສະນະ. ຄາວໜຶ່ງຂ້ອຍເສຍໃຈທີ່ເຮົາບໍ່ເປັນດັ່ງທີ່ເຮົາເຫັນ ແລະທັນທີທັນໃດບອກຕົນເອງໃຫ້ເຊົາເປັນຄົນໂງ່.
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນ, ເຈົ້າເປັນນັກຮຽນ," ຂ້ອຍໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ, ດໍາເນີນການສົນທະນາໃນວິທີທີ່ທຸກຄົນທີ່ຟັງອາດຈະຄາດຫວັງວ່ານັກທ່ອງທ່ຽວຈະຖາມເດັກຍິງທີ່ລາວເອົາມາແລະນໍາໄປຫາຫ້ອງຂອງລາວ.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ."
  
  
  "ເຈົ້າ​ຮຽນ​ຫຍັງ?"
  
  
  ນາງໄດ້ຍັບຍັ້ງແລະເອົາແບຣນດີຈິບຍາວ. "ຄັ້ງຫນຶ່ງຂ້ອຍຢາກກາຍເປັນພະຍາບານ, ແຕ່ຂ້ອຍຕ້ອງຍອມແພ້."
  
  
  "ເພື່ອ​ຫຍັງ?"
  
  
  "ມັນແມ່ນ ... " ນາງ frowned. "ດີ, ໃນທີ່ສຸດຂ້ອຍຍອມຮັບກັບຕົວເອງວ່າຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຢູ່ກັບຄົນເຈັບຕະຫຼອດຊີວິດຂອງຂ້ອຍ. ເຈົ້າ​ຮູ້​ບໍ່?
  
  
  "ຂ້ອຍສົມມຸດວ່າ."
  
  
  "ແລະດັ່ງນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າ ... ດີ, ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ຮຽນຮູ້. ບາງທີຂ້ອຍອາດຈະເປັນນັກຊີວະວິທະຍາ, ບາງທີນັກໂບຮານຄະດີ. ບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງຟ້າວຕັດສິນໃຈ, ແມ່ນບໍ?”
  
  
  "ຂ້ອຍສົມມຸດວ່າພໍ່ແມ່ຂອງເຈົ້າຢາກໃຫ້ເຈົ້າໄດ້ຮັບປະລິນຍາ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ເລື່ອງ​ນີ້​ດ້ວຍ​ຮອຍ​ຍິ້ມ​ທີ່​ຮູ້​ຈັກ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ຮູ້​ວ່າ​ນາງ​ບໍ່​ມີ​ພໍ່​ແມ່.
  
  
  Christina ເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງຕັ້ງໃຈ. "ຂ້ອຍບໍ່ມີພໍ່ແມ່, Mackey. ແນ່ນອນເຈົ້າເຮັດ; ຂ້ອຍຕ້ອງບອກເຈົ້າກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້ກ່ອນ.”
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ noded. "ຂ້ອຍເຊື່ອວ່າເຈົ້າໄດ້ເຮັດ. ຂໍ​ໂທດ. ແຕ່ເຈົ້າ ... ເອີ ... ເຈົ້າເຮັດຊີວິດໄດ້ແນວໃດ?"
  
  
  "ໂອ້, ຂ້ອຍເຮັດວຽກຢູ່ໃນຮ້ານໃນ Athens. ມັນໃກ້ກັບ Hilton ຫຼາຍ. ພວກເຂົາຈ່າຍເງິນໃຫ້ຂ້ອຍດີຫຼາຍສໍາລັບມື້ພັກຜ່ອນທີ່ຂ້ອຍບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງໄປຫ້ອງຮຽນ.” ນາງໄດ້ເງີຍຫນ້າໄປຂ້າງຫນ້າ, ເສັ້ນຄໍເລັກນ້ອຍຂອງຊຸດຂອງນາງເປີດເຜີຍພຽງແຕ່ສ່ວນຫນຶ່ງ. "ມັນບໍ່ດີບໍທີ່ຂ້ອຍຈະໄປພັກຜ່ອນໃນຕອນນີ້?"
  
  
  "ມັນບໍ່ສາມາດດີກວ່າ," ຂ້ອຍຕອບແລະ, ເຂົ້າໃຈຄໍາເວົ້າຂອງຂ້ອຍ, ຢືນຂຶ້ນແລະນັ່ງລົງຂ້າງນາງຢູ່ເທິງຕຽງ. ນາງ​ບໍ່​ໄດ້​ເຄື່ອນ​ຍ້າຍ​ຫຼື​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ປະ​ຫລາດ​ໃຈ, ແຕ່​ວ່າ​ບໍ່​ມີ caresses ອັດ​ຕະ​ໂນ​ມັດ​ທັງ. ຂ້ອຍມັກສາວຄົນນີ້ຫຼາຍຂຶ້ນ.
  
  
  "ແລະທ່ານ, McKee, ໄດ້ພົບເຫັນສິ່ງທີ່ທ່ານກໍາລັງຊອກຫາຢູ່ໃນປະເທດເກຣັກ?"
  
  
  "ໃນລັກສະນະ".
  
  
  ນາງຫົວເລາະ. "ຂ້ອຍເວົ້າກ່ຽວກັບທຸລະກິດຂອງທ່ານ."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເວົ້າແນວນັ້ນບໍ?" ຂ້ອຍຍິ້ມກັບນາງ. "ດີ, ຕົວຈິງແລ້ວ, ຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນີ້ພຽງແຕ່ສອງສາມມື້, ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ພົບກັບບາງຄົນ, ເບິ່ງເຮືອ. ຂ້າພະເຈົ້າມີຄວາມຄິດບາງຢ່າງວ່າບາງທີຂ້າພະເຈົ້າສາມາດຊອກຫາ genius ໃນການອອກແບບ yacht ໃນປະເທດຂອງທ່ານ, ຜູ້ທີ່ສາມາດມາພ້ອມກັບສິ່ງໃຫມ່ແລະຕື່ນເຕັ້ນ. ສໍາລັບໃນປັດຈຸບັນ ... ແຕ່ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍຊອກຫາສິ່ງທີ່ຂ້ອຍກໍາລັງຊອກຫາຫຼືບໍ່, ຂ້ອຍຈະຮຽນຮູ້ບາງຢ່າງກ່ຽວກັບປະເທດເກຣັກ. ຂ້ອຍມັກມັນຫຼາຍທີ່ສຸດ."
  
  
  ເວລານີ້ນາງຈູບຂ້ອຍດ້ວຍສົບເຢັນໆ ແລະອ່ອນໆ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ກອດ​ນາງ, ແຕ່​ນາງ​ໄດ້​ດຶງ​ອອກ, ບໍ່​ຫຼາຍ, ພຽງ​ແຕ່​ພຽງ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ບໍ່​ແມ່ນ​ເວ​ລາ.
  
  
  ລາວ​ເວົ້າ. "ດັ່ງນັ້ນເຈົ້າຈະແລ່ນເຮືອໃນມື້ອື່ນບໍ?"
  
  
  “ນີ້ແມ່ນຄວາມຄິດ. ມັນເປັນເລື່ອງຕະຫລົກທີ່ໃນປະເທດຂອງຂ້ອຍ, ແລະອາດຈະເປັນຂອງເຈົ້າຄືກັນ, ເມື່ອຄົນຢູ່ເທິງເຮືອເຫັນຜູ້ຊາຍມາຮອດລົດແລະເລີ່ມຖາມຄໍາຖາມ, ເຂົາເຈົ້າບໍ່ມັກເວົ້າຫຼາຍ. ແຕ່ເມື່ອຄົນດຽວກັນປາກົດຢູ່ໃນເຮືອແລະຖາມຄໍາຖາມດຽວກັນເຂົາເຈົ້າຈະຕອບ."
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈວ່າມັນເປັນໄປໄດ້ແນວໃດ." ນາງໄດ້ດື່ມເຫຼົ້າແບຣນດີອີກ. "ແລະເຈົ້າຕ້ອງການເອົາຂ້ອຍກັບເຈົ້າຢ່າງຊື່ສັດບໍ?"
  
  
  ດຽວນີ້ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່ານາງເວົ້າກ່ຽວກັບຄວາມຜິດພາດທີ່ເປັນໄປໄດ້, ເພາະວ່ານາງຮູ້ດີວ່າຂ້ອຍຕ້ອງເອົານາງໄປກັບຂ້ອຍ. "ຂ້ອຍຢາກແທ້ໆ. ພຽງແຕ່ສາມຫຼືສີ່ມື້, ພຽງແຕ່ sailing coastal. ຊ້າໆ".
  
  
  ນາງເບິ່ງຄືວ່າຈະຄິດກ່ຽວກັບມັນ; ແລ້ວນາງກໍຫົວຊ້າໆ. “ແມ່ນແລ້ວ. ນັ້ນຈະເປັນການດີຫຼາຍ.” ດ້ວຍ​ຄຳ​ເວົ້າ​ເຫຼົ່າ​ນີ້​ນາງ​ໄດ້​ລຸກ​ຢືນ​ຂຶ້ນ, ເອົາ​ແກ້ວ​ແບຣນ​ດີ​ທີ່​ເປົ່າ​ຫວ່າງ​ໄວ້​ໃສ່​ໜ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ລິ້ນ​ຊັກ​ທີ່​ໃກ້​ທີ່​ສຸດ, ແລະ​ຍົກ​ເສື້ອ​ຜ້າ​ຂົນ​ແກະ​ຂາວ​ທີ່​ນາງ​ນຸ່ງ​ໃສ່​ກັບ​ຄວາມ​ເຢັນ​ຂອງ​ຕອນ​ແລງ. "ຂ້ອຍຕ້ອງກັບໄປໂຮງແຮມຂອງຂ້ອຍ, Mackey."
  
  
  ຄວາມແປກໃຈຂອງຂ້ອຍຕ້ອງມີຄວາມຊັດເຈນ, ແຕ່ນາງໄດ້ສະກັດກັ້ນການປະທ້ວງຂອງຂ້ອຍດ້ວຍຫນ້າຢ້ານກົວ. "ເຈົ້າຕ້ອງບໍ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ວ່າ unconvincingly​.
  
  
  "ໂອ້ຍ. ມັນງາມຫຼາຍ, Mackey. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າພວກເຮົາຮູ້ຈັກກັນດີໃນເວລາສັ້ນໆ ແລະມີຫຼາຍອັນທີ່ຕ້ອງລໍຖ້າ. ບໍ່?" ນາງໄດ້ເງີຍຫົວໄປຂ້າງໆ ແລະຍິ້ມໃຫ້ຂ້ອຍຢ່າງຫຍາບຄາຍ. "ເມື່ອພວກເຮົາຢູ່ຄົນດຽວຢູ່ໃນທະເລ, ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າພວກເຮົາຈະຊອກຫາບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຈະສົນທະນາ."
  
  
  ນາງໄດ້ຖ່າຍທອດຂໍ້ຄວາມແລະຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈ. Christina ບໍ່ຕ້ອງການໃຫ້ຂ້ອຍພານາງກັບຄືນໄປໂຮງແຮມ, ແຕ່ຂ້ອຍໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າບໍ່ມີລົດ Mercedes ສີນ້ໍາຕານຂ້າມຖະຫນົນກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະເອົານາງລົງໃນ taxi. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຈົນ​ກວ່າ​ນາງ​ອອກ​ຈາກ​ສາຍ​ຕາ ແລະ​ບໍ່​ເຫັນ​ຮ່ອງ​ຮອຍ​ຂອງ​ຫາງ​ທີ່​ດຶງ​ນາງ​ຂຶ້ນ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ຮູ້​ສຶກ​ບໍ່​ສະບາຍ​ໃຈ​ໃນ​ກະ​ເພາະ​ອາ​ຫານ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ; Christina ແມ່ນທາງດຽວຂອງຂ້ອຍທີ່ຈະຕິດຕໍ່ Alex, ແລະຖ້າມີຫຍັງເກີດຂື້ນກັບນາງ ...
  
  
  ສິ່ງທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້ໃນປັດຈຸບັນແມ່ນຫວັງວ່ານາງຮູ້ວ່ານາງກໍາລັງເຮັດຫຍັງ, ເພາະວ່າຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າບໍ່ມີນະລົກ.
  
  
  
  
  
  
  ບົດທີເກົ້າ
  
  
  
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍມາຮອດຕອນເຊົ້າຂອງມື້ຕໍ່ມາ, Elgon Xephrates ກໍາລັງລໍຖ້າຂ້ອຍ, ແຕ່ລາວບໍ່ແມ່ນຄົນທີ່ເປັນມິດ, ຍິ້ມແຍ້ມແຈ່ມໃສທີ່ຂ້ອຍໄດ້ພົບໃນມື້ກ່ອນ. ລາວ​ສັ່ນ​ຫົວ​ຢ່າງ​ໂສກ​ເສົ້າ​ເມື່ອ​ລາວ​ເຫັນ​ຂ້ອຍ​ອອກ​ຈາກ​ລົດ​ແລະ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ການ​ນ້ອຍໆ​ທີ່​ວຸ່ນວາຍ​ຂອງ​ລາວ.
  
  
  “ຂໍໂທດ, ຂ້ອຍຜິດຫວັງ,” ລາວເລິ່ມຕົ້ນຢ່າງເສີຍໆ, ແນມເບິ່ງຖົງຜ້າສີຂາວທີ່ຂ້ອຍຖືຢູ່. “ເຮືອຂອງເຈົ້າຈະບໍ່ພ້ອມທີ່ຈະເດີນເຮືອໃນມື້ນີ້. ມື້ອື່ນ, ບາງທີໃນສອງຫຼືສາມມື້. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດບອກໄດ້."
  
  
  "ເກີດຫຍັງຂຶ້ນ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮຽກ​ຮ້ອງ​ໃຫ້​.
  
  
  "ອຸປະຕິເຫດໃນຄືນທີ່ຜ່ານມາ." ລາວກົ້ມຫົວ ແລະຊີ້ບ່າໄຫລ່ຢ່າງບໍ່ຊັດເຈນ. ຜ່ານປ່ອງຢ້ຽມທາງຫລັງຂອງລາວ, ຂ້ອຍສາມາດເຫັນເດີ່ນເຮືອທີ່ຄຶກຄັກ, ທ່າເຮືອແລະອ່າວນ້ອຍໆທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫຼັງເຊິ່ງມີເຮືອຫຼາຍສິບລໍາ, ສ່ວນຫຼາຍແມ່ນຂະຫນາດນ້ອຍ, ຖືກຈອດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ກະ​ແສ​ຍາວ​ສາມ​ສິບ​ສອງ​ຟຸດ​ທີ່​ລາວ​ໄດ້​ກະ​ພິບ​ໃສ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ມື້​ກ່ອນ, ໄດ້​ກົດ​ດັນ​ກັບ​ທ່າ​ເຮືອ​ຄື​ກັບ​ງູ​ຍາວ, ຫນາ​ຂອງ​ທໍ່​ຮົ່ວ​ອອກ​ຈາກ​ຂ້າງ​ແລະ​ລົງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ cabin ໄດ້.
  
  
  "ເກີດ​ຫຍັງ​ຂຶ້ນ?"
  
  
  “ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ ມີຄົນມາຊ້າ. Argos ຂອງທ່ານຕ້ອງໄດ້ຮັບການ rammed ຂ້ອນຂ້າງບໍ່ດີ; ຕອນເຊົ້ານີ້ພວກເຮົາພົບເຫັນມັນກັບນ້ໍາຫຼາຍ, ກະດານຈໍານວນຫຼາຍໄດ້ໂດດໄປຂ້າງຫນ້າ. ພຣະອົງໄດ້ຊີ້ໃຫ້ເຫັນນີ້ໂດຍບໍ່ຈໍາເປັນ.
  
  
  "ມັນບໍ່ສາມາດຖືກທໍາລາຍຫຼາຍເກີນໄປເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າມັນຈົມລົງໃນຄືນ."
  
  
  “ອາດຈະບໍ່ມີ; ພວກເຮົາຈະຕ້ອງເອົານາງອອກໄປເພື່ອໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າ.”
  
  
  “ຂ້ອຍສາມາດໄປເບິ່ງໄດ້ບໍ? ບາງທີຂ້ອຍອາດມີຄວາມຄິດ ... "
  
  
  ຕາຂອງລາວເຢັນ. "ເຈົ້າຮູ້ຈັກເຮືອຂອງຂ້ອຍຫຼາຍກວ່າຂ້ອຍບໍ, ທ່ານ McKee?"
  
  
  “ແນ່ນອນບໍ່; ນັ້ນບໍ່ແມ່ນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຫມາຍເຖິງ. ເບິ່ງແມ, ເຈົ້າບອກວ່າເຈົ້າມີເຮືອອີກລຳໜຶ່ງທີ່ຂ້ອຍສາມາດເອົາໄປໄດ້. ອັນນີ້ແມ່ນຫຍັງ?
  
  
  "ອ້າວ, ແຕ່ຫລັງຈາກເຈົ້າອອກໄປມື້ວານນີ້, ຜູ້ຊາຍສອງຄົນໄດ້ມາແລະເຊົ່າມັນ. ເຈົ້າເວົ້າວ່າເຈົ້າມັກ Argos ແນວໃດກໍ່ຕາມ."
  
  
  ຂ້ອຍ​ເຮັດ; ມັນນ້ອຍກວ່າ, ງ່າຍຕໍ່ການຈັດການດ້ວຍມືດຽວ, ແລະໂດຍລວມເບິ່ງດີກວ່າ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ ... "ພວກເຂົາເອົານາງແລ້ວບໍ?"
  
  
  “Scylla? ຍັງບໍ່ທັນ, ບໍ່."
  
  
  "ຂ້ອຍຕ້ອງການເຮືອ," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງຮາບພຽງ.
  
  
  Zephrat ເບິ່ງ​ປະ​ຫລາດ​ໃຈ. "ແຕ່ທ່ານເວົ້າວ່າບໍ່ມີການເລັ່ງ, ທ່ານ McKee."
  
  
  "ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງໄດ້ປ່ຽນແປງ. ຂ້ອຍຢາກເຮັດທຸລະກິດກັບເຈົ້າ, ແຕ່ຖ້າເຈົ້າບໍ່ຮັກສາຄໍາເວົ້າຂອງເຈົ້າ, ຂ້ອຍຈະຕ້ອງໄປບ່ອນອື່ນ, ທ່ານ Xefhrates."
  
  
  ຖ້າຂ້ອຍຄາດຫວັງເລື່ອງນີ້ຈາກຄົນນີ້, ແຕ່ຫນ້າເສຍດາຍ, ຂ້ອຍຜິດ. ລາວພຽງແຕ່ເບິ່ງຂ້ອຍເປັນເວລາດົນນານ, ຫຼັງຈາກນັ້ນ shruged. "ມັນເປັນສິດຂອງເຈົ້າ".
  
  
  “ເບິ່ງ, ຂ້ອຍຈະຈ່າຍຄ່າໃດກໍ່ຕາມທີ່ເຈົ້າຂໍ Scylla. ໃຫ້ຄົນອື່ນລໍຖ້າມື້ຫນຶ່ງຈົນກ່ວາ Argos ໄດ້ຮັບການສ້ອມແປງ."
  
  
  "ນີ້ເປັນສິ່ງສໍາຄັນຫຼາຍສໍາລັບທ່ານ, ທ່ານ McKee?"
  
  
  "ມັນ​ເປັນ​ສິ່ງ​ສໍາ​ຄັນ." ຂ້າພະເຈົ້າ chuckled. "ໄວໆນີ້ເຈົ້າຈະເຂົ້າໃຈວ່າເປັນຫຍັງ."
  
  
  Xephrates ເບິ່ງຢ່າງມີຄວາມຄິດ, ຕາຂອງລາວມືດ, ແລະຈາກນັ້ນໃບຫນ້າທີ່ມີຫນວດຊ້ໍາຂອງລາວໄດ້ສະຫວ່າງຂຶ້ນດ້ວຍຮອຍຍິ້ມຢ່າງກະທັນຫັນ. “ໂອ! ບາງທີຂ້ອຍເຂົ້າໃຈ." ລາວ​ໄດ້​ປາດ​ແຂ້ວ​ດ້ວຍ​ສົ້ນ​ຂອງ​ສໍ. "ບາງທີສຸພາບບຸລຸດຄົນອື່ນຈະເຂົ້າໃຈຄືກັນ."
  
  
  "ພວກເຂົາເວົ້າວ່າພວກເຂົາຈະເລີ່ມຕົ້ນເມື່ອໃດ?"
  
  
  "ພຽງແຕ່ມື້ນີ້, ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ຍ້ອນວ່າພວກເຂົາມາຊ້າໃນມື້ວານນີ້, ຂ້ອຍບໍ່ມີໂອກາດທີ່ຈະເອົາພວກເຂົາອອກໄປເທິງເຮືອ, ປົກກະຕິແລ້ວຂ້ອຍຕ້ອງແນ່ໃຈວ່າຜູ້ໃດຜູ້ນຶ່ງຮູ້ວິທີການຈັດການເຮືອທີ່ຂ້ອຍມັກທີ່ສຸດກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະປ່ອຍພວກເຂົາ. ໃຫ້ເຂົາເຈົ້າເອົາມັນ, ຍົກເວັ້ນໃນເວລາທີ່ເຂົາເຈົ້າມີເຊັ່ນນັ້ນ ... ຂ້າພະເຈົ້າຈະເວົ້າວ່າ, ອໍານາດເຊັ່ນທ່ານ, ທ່ານ McKee?
  
  
  ໃນ​ບັນດາ​ເອກະສານ​ອື່ນໆ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຮັບ​ນັ້ນ​ແມ່ນ​ສຳເນົາ​ໃບ​ຢັ້ງຢືນ​ທີ່​ລະບຸ​ວ່າ​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຂ້າມ​ມະຫາ​ສະໝຸດ​ອັດ​ແລນ​ຕິກ​ສອງ​ຄັ້ງ​ໃນ​ການ​ແຂ່ງ​ເຮືອ​ນ້ອຍ, ຄັ້ງ​ໜຶ່ງ​ເປັນ​ນັກ​ນຳ​ທາງ ແລະ​ຄັ້ງ​ໜຶ່ງ​ເປັນ​ກັບ​ຕັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ດີ​ໃຈ​ທີ່ Xephrates ບໍ່​ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂໍ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ນໍາ​ພາ Scylla, sloop ເປັນ beamed ກ​້​ວາງ​ທີ່​ມີ​ຫ້ອງ​ພຽງ​ພໍ​ໃນ cabin ສໍາ​ລັບ​ຝູງ​ແບ້​ທີ່​ຈະ​ບັນ​ທຸກ​ເປັນ​ສິນ​ຄ້າ, ອ້ອມ​ຮອບ​ອ່າວ​ທີ່​ແອ​ອັດ.
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍສາມາດເອົາ Scylla ແທນໄດ້ບໍ?" - ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າວ່າ, ເຖິງສໍາລັບ wallet ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  ເຈົ້າຂອງໂຮງງານຜະລິດເຮືອສັ່ນຫົວຂອງລາວ. “ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເຮັດໄດ້, ທ່ານ McKee. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມອບ​ຊັ້ນ​ໃຫ້​ສຸ​ພາບ​ສະ​ຕີ​ອີກ​ສອງ​ຄົນ.”
  
  
  "ແຕ່ເຈົ້າສັນຍາກັບຂ້ອຍ."
  
  
  "ມື້ຈະມາໃນໄວໆນີ້ເມື່ອທ່ານຢາກເອົາ Argos."
  
  
  “ເຈົ້າເອີ້ນຄົນອື່ນໆເຫຼົ່ານີ້ໄດ້ບໍ? ຢ່າງໜ້ອຍ, ໃຫ້ຖາມເຂົາເຈົ້າວ່າ ເຂົາເຈົ້າຢາກເລື່ອນການເດີນທາງເປັນມື້ໜຶ່ງ ຫຼື ບໍ່?” ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ຫົວ​ໃຈ, ເກືອບ​ຈະ​ຂໍ​ທານ​ແບບ​ນັ້ນ, ແຕ່​ບໍ່​ມີ​ບ່ອນ​ອື່ນ​ໃນ Pyrgos ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເຊົ່າ​ເຮືອ​ໄດ້​ທັນ​ທີ. ທາງເລືອກດຽວແມ່ນການກັບຄືນໄປ Piraeus, ບ່ອນທີ່ Royal Greek Yacht Club ສາມາດຈັດ charters ໃນເກືອບທຸກທ່າເຮືອທີ່ເຂົາເຈົ້າມີ. ແຕ່ນີ້ບໍ່ພຽງແຕ່ຫມາຍເຖິງການຊັກຊ້າຢ່າງຫນ້ອຍຫນຶ່ງມື້, ແຕ່ສໍາຄັນກວ່ານັ້ນ, ມັນຈະກໍາຈັດຄວາມກັງວົນຂອງຂ້ອຍກ່ຽວກັບການເລີ່ມຕົ້ນການລ່ອງເຮືອ "ສະບາຍ" ຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  Xephrates ຫັນໜ້າຕາ, ພິກເອກະສານບາງອັນຢູ່ໃນຮັງໜູຂອງລາວຢູ່ເທິງໂຕະ, ໄດ້ພົບເຫັນສິ່ງທີ່ລາວຊອກຫາຢູ່, ແລະສຸດທ້າຍກໍ່ຖອນຫາຍໃຈອອກ. "ຂ້ອຍ​ຂໍ​ໂທດ​ແທ້ໆ. ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າຂ້ອຍຂຽນລົງໂຮງແຮມຂອງພວກເຂົາ."
  
  
  ລາວນັ່ງຢູ່ບ່ອນນັ້ນຄືກັບແມງມຸມທີ່ແຂງກະດ້າງ, ໂສກເສົ້າແຕ່ບໍ່ໄດ້ໃຫ້ອະໄພ, ແລະຂ້ອຍເລີ່ມຄິດວ່າພາລະກິດນີ້ແມ່ນຄວາມລົ້ມເຫລວຢ່າງສົມບູນເມື່ອ Christina ມາຮອດ.
  
  
  Xephrates ເກືອບຈະໂດດລົງເມື່ອຍິງສາວເຂົ້າໄປ, ໃບຫນ້າທີ່ມືດມົວຂອງລາວແຕກອອກເປັນຮອຍຍິ້ມທີ່ໂງ່ຂອງຄວາມກະຕັນຍູ. ນຸ່ງເສື້ອສັ້ນສີຟ້າຈືດໆ, ເສື້ອເຊີດຄໍລູກເຮືອທີ່ມີເສັ້ນດ່າງແລະຄວາມກະຕືລືລົ້ນໃນວັນພັກ, ນາງພຽງພໍທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ຜູ້ຊາຍຍາກ.
  
  
  "ພວກເຮົາພ້ອມແລ້ວບໍ?" - ນາງໄດ້ຖາມ, pecking ຂ້າພະເຈົ້າກ່ຽວກັບແກ້ມແລະຫຼຸດລົງສອງຖົງ canvas ສຸດຊັ້ນຂີ້ຝຸ່ນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ບອກນາງສັ້ນໆກ່ຽວກັບອາການແຊກຊ້ອນ. ປະຕິກິລິຍາຂອງ Christina ແມ່ນສົມບູນແບບ; ນາງໄດ້ຫັນໄປຫາ Zephrat, pouting ພຽງພໍ.
  
  
  “ແຕ່ມັນບໍ່ຍຸຕິທຳ! ການພັກຜ່ອນຂອງຂ້ອຍຈະສິ້ນສຸດລົງໃນສອງສາມມື້, ແລະພວກເຂົາໄດ້ສັນຍາກັບຂ້ອຍໃນການລ່ອງເຮືອເລັກນ້ອຍ."
  
  
  Xephrates ຕື່ນເຕັ້ນຢ່າງຈະແຈ້ງ. ລາວ​ໄດ້​ເວົ້າ​ກັບ​ຜູ້​ຍິງ​ເປັນ​ພາ​ສາ​ກເຣັກ, ແລະ​ນາງ​ໄດ້​ຕອບ; ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເຂົ້າໃຈພວກມັນໄດ້. ​ແຕ່​ບໍ່​ວ່າ​ນາງ​ຈະ​ເວົ້າ​ແນວ​ໃດ​ກໍ​ຕາມ, Christine ມີ​ພະລັງ​ຊັກ​ຈູງ​ໃຈ​ທີ່​ຂ້າພະ​ເຈົ້າບໍ່​ສາມາດ​ເຂົ້າ​ໃຈ​ໄດ້; ຫຼັງຈາກນັ້ນບໍ່ພໍເທົ່າໃດນາທີ, Xephrates ໄດ້ຫົວ, ໂສກເສົ້າເລັກນ້ອຍ, ແຕ່ຍັບຍັ້ງ, ແລະພວກເຮົາຖືເຄື່ອງມືຂອງພວກເຮົາໄປຫາທ່າເຮືອ.
  
  
  ໝູ່ຂອງລາວຄົນໜຶ່ງໄດ້ເອົາ Scylla ມາຈາກບ່ອນຈອດເຮືອ, ແລະຫລັງຈາກທີ່ລາວໄດ້ກວດເບິ່ງຂ້ອຍສຳລັບເຄື່ອງເຈາະ ແລະ ເກຍ, ຮອຍເລື່ອນໄດ້ຖືກຈັດຫາ ແລະ ພວກເຮົາເກັບເຄື່ອງມືຂອງພວກເຮົາໄວ້ຂ້າງລຸ່ມ. Xephrates ໄດ້ດໍາເນີນການປະຕິບັດງານທີ່ມີປະສິດຕິຜົນ, ແລະມັນບໍ່ຮອດຕອນທ່ຽງທີ່ພວກເຮົາຫນີຈາກທ່າເຮືອ. ເຮັດວຽກພາຍໃຕ້ພະລັງງານຂອງເຄື່ອງຈັກໃນເຮືອທີ່ມີຟ້າຮ້ອງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງຜ່ານກຸ່ມເຮືອທີ່ຈອດຢູ່ໃນອ່າວ, ຮູ້ສຶກວ່າຕາກແດດຊ້າ. ພຽງ ແຕ່ ໃນ ເວ ລາ ທີ່ ພວກ ເຮົາ ຢູ່ ໄກ ຈາກ buoy marking ທາງ ເຂົ້າ ໄປ ອ່າວ ໄດ້ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຂັບ ລົດ ໃຫ້ Christina ແລະ ໄປ ຂ້າງ ຫນ້າ.
  
  
  ຈິບຂຶ້ນກ່ອນ; ມັນ​ເປັນ​ການ​ປັບ​ຕົວ​ເອງ​, ເຮັດ​ໃຫ້​ການ sailing solo ງ່າຍ​ຂຶ້ນ​ຫຼາຍ​. Christina ບອກຂ້ອຍວ່ານາງໄດ້ແລ່ນເຮືອບາງ, ແຕ່ວ່າພຽງແຕ່ຢູ່ໃນເຮືອຂະຫນາດນ້ອຍ, ດັ່ງນັ້ນ, ຍົກເວັ້ນໃນກໍລະນີສຸກເສີນ, ຂ້ອຍຄາດວ່າຈະເຮັດຫຍັງທີ່ຮ້າຍແຮງກັບຕົວເອງ. ໃນຂະນະທີ່ຈິບເລີ່ມຕື່ມ, ຂ້ອຍຫັນໄປບອກຍິງສາວໃຫ້ຍົກມືຂຶ້ນເປັນລົມ. ນາງ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ, ຫັນ​ໝວກ​ແລະ​ຖື​ມັນ, ສັ່ນ​ຢ່າງ​ຮ້າຍ​ແຮງ, ຈົນ​ກົ້ມ​ຫົວ​ຫມຸນ​ໄປ​ມາ​ແລະ​ເລີ່ມ​ກະ​ບອງ​ກະບອງ. ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ພໍ​ໃຈ​ທີ່​ນາງ​ໃຫ້​ພວກ​ເຮົາ​ເຄື່ອນ​ຍ້າຍ​ຢ່າງ​ໝັ້ນ​ໃຈ​ຫຼາຍ​ຫຼື​ໜ້ອຍ​ໄປ​ໃນ​ທິດ​ທາງ​ທີ່​ຖືກ​ຕ້ອງ, ຂ້ອຍ​ກໍ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ແລະ​ຍົກ​ສາຍ​ຫຼັກ​ໜັກ. ມັນບໍ່ງ່າຍດ້ວຍຕົວຂ້ອຍເອງ, ແມ້ແຕ່ມີ winch, ແຕ່ສຸດທ້າຍຂ້ອຍໄດ້ຍູ້ຜ້າໃບທີ່ຫນັກແຫນ້ນໃສ່ເທິງສຸດຂອງ mast ແລະລ້າງ halyard.
  
  
  Scylla ກໍາລັງສັ່ນສະເທືອນໃນຄື້ນທີ່ມີຄວາມແຮງປານກາງ, ແລະຂ້ອຍຕ້ອງເຕັ້ນລໍາເລັກນ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍແລ່ນໄປຕາມເສັ້ນທາງແຄບຜ່ານຫລັງຄາຫ້ອງໂດຍສານ. ເມື່ອຂ້ອຍກັບຄືນໄປຫາຫ້ອງໂດຍສານທີ່ກວ້າງຂວາງ, Christina ມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກໃນການຊີ້ນໍາເຮືອ; ຂ້ອຍນັ່ງຢູ່ຂ້າງນາງ ແລະປິດເຄື່ອງຈັກ. ຄວາມງຽບແມ່ນງາມ.
  
  
  "ມັນເປັນເຮືອໃຫຍ່," ນາງເວົ້າຢ່າງງຽບໆ, ແນມເບິ່ງຫນ້າຜາໃຫຍ່ໃນຂະນະທີ່ລົມໄດ້ເລີ່ມເຂົ້າມາ.
  
  
  “ໃຫຍ່ພໍ,” ຂ້ອຍຕົກລົງ, ເອົາພວງມາໄລຈາກນາງ.
  
  
  ມື້ນັ້ນແມ່ນຈະແຈ້ງ ແລະ ມີລົມພັດແຮງ, ມີການສັນຈອນທາງເຮືອປານກາງ ແລະ ຂ້ອນຂ້າງດີ. ເຖິງແມ່ນຢູ່ໃກ້ກັບຝັ່ງນັ້ນກໍ່ມີຄວາມຮູ້ສຶກເຖິງຄວາມເລິກທີ່ບໍ່ມີຂອບເຂດຈໍາກັດຢູ່ໃຕ້ເຮືອຂອງພວກເຮົາ, ນ້ໍາສີຟ້າເລິກປ່ຽນເປັນໂຟມອ່ອນໆໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຜ່ານຄື້ນຟອງ. Christina ຍົກມືຂອງນາງຂຶ້ນເພື່ອຍູ້ຜົມຫນາ, ເຫຼື້ອມ; ໃນແສງແດດຂ້ອຍສາມາດເຫັນຈຸດເດັ່ນຂອງທອງແດງຢູ່ໃນນັ້ນ. ນາງໄດ້ຫາຍໃຈເລິກໆ, ດູດລົມແລະອາກາດເຄັມ, ດ້ວຍຕາຂອງນາງປິດ; ເມື່ອ​ນາງ​ເປີດ​ມັນ​ອີກ, ນາງ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຂ້ອຍ​ຢ່າງ​ຊື່ໆ.
  
  
  “ຕົກລົງ,” ນາງເວົ້າ.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ."
  
  
  ນາງເບິ່ງຄືນ; ທາງເຂົ້າອ່າວແມ່ນພຽງແຕ່ອີກສ່ວນໜຶ່ງທີ່ບໍ່ສາມາດແຍກອອກໄດ້ຂອງຊາຍຝັ່ງທະເລ. "ໃນທີ່ສຸດພວກເຮົາຢູ່ຄົນດຽວ." ນາງຍິ້ມ. "ຂ້ອຍຫມາຍຄວາມວ່າຄົນດຽວແທ້ໆ."
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ທາງ​ທີ່​ເປີດ​ນຳ​ໄປ​ສູ່​ຫ້ອງ​ໂດຍສານ​ໃຫຍ່ ແລະ​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ນາງ​ຢ່າງ​ສະໜິດສະໜົມ. “ເຈົ້າສາມາດຈັບໝວກໄດ້ໜ້ອຍໜຶ່ງບໍ? ຂ້ອຍຕ້ອງການກວດເບິ່ງບາງສິ່ງຂ້າງລຸ່ມນີ້."
  
  
  ຄຣິສຕິນາຫົວຫົວຂຶ້ນແລ້ວເອົາໝວກອີກຄັ້ງ. ດິນແດນທີ່ເຫັນໄດ້ພຽງແຕ່ນອກເໜືອຈາກແຜ່ນດິນໃຫຍ່ທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫຼັງພວກເຮົາແມ່ນ Zakynthos, ແລະເກາະດັ່ງກ່າວວາງໄວ້ຫຼາຍກິໂລແມັດເພື່ອຢູ່ເທິງເຮືອ.
  
  
  ໂດຍທົ່ວໄປ, ແນ່ນອນ, ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງເບິ່ງຄືວ່າດີ, ຍົກເວັ້ນຄວາມແປກໃຈບາງຢ່າງບໍ່ສາມາດດຶງພວກເຮົາເຂົ້າໄປໃນບັນຫາໃດໆກັບເຮືອ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລົງໄປຊັ້ນລຸ່ມເພື່ອຊອກຫາບັນຫາອື່ນໆ.
  
  
  ບາງ​ທີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ຄວາມ​ກະ​ຕື​ລື​ລົ້ນ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ທົ່ວ​ທັງ​ຫມົດ​ພາຍ​ໃນ​ຂອງ​ເຮືອ​ຊອກ​ຫາ​ບັນ​ຫາ​ໃດ​ຫນຶ່ງ. ມັນເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ມີໃຜສາມາດຕິດຕັ້ງອຸປະກອນຟັງໃດໆຢູ່ໃນ Scylla, ແຕ່ບໍ່ມີຈຸດທີ່ຈະມີຄວາມສ່ຽງ. ຊັ້ນລຸ່ມມັນກວ້າງຂວາງເປັນເລື່ອງແປກທີ່, ມີຫ້ອງໂດຍສານແມ່ບົດທີ່ຂ້ອຍສາມາດຢືນໄດ້ເກືອບຕັ້ງຊື່. ຄັງດັ່ງກ່າວມີຄວາມໜາແໜ້ນ ແລະ ໃໝ່ກວ່າເຮືອຢ່າງຈະແຈ້ງ, ມີຫຼັງຄາພາດສະຕິກ ແລະ ອ່າງນ້ຳສະແຕນເລດຂະໜາດນ້ອຍ. ມີຕູ້ເຢັນໄຟຟ້າ, ທີ່ຂ້ອຍບອກ Xephrates ຂ້ອຍບໍ່ມີຄວາມຕັ້ງໃຈທີ່ຈະໃຊ້; ນັ້ນ ໝາຍ ຄວາມວ່າແລ່ນເຄື່ອງຈັກເພື່ອຮັກສາແບັດເຕີຣີ, ແລະນັ້ນບໍ່ແມ່ນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍ ກຳ ລັງຈະໄປ. ດັ່ງທີ່ມັນເຄີຍເປັນ, ຕູ້ເຢັນເດີມທີ່ເກົ່າແກ່ກໍ່ຍັງຢູ່, ແລະມັນມີກ້ອນຫ້າສິບປອນເພື່ອໃຫ້ເບຍເຢັນ.
  
  
  ນອກຈາກນີ້ຢູ່ໃນຫ້ອງໂດຍສານຕົ້ນຕໍມີບ່ອນຈອດເຮືອເທິງແລະລຸ່ມຢູ່ດ້ານຂ້າງຂອງທ່າເຮືອ, ແລະອີກດ້ານຫນຶ່ງມີໂຕະທີ່ມີບ່ອນນັ່ງ padded ໃນແຕ່ລະດ້ານ; dinette ສາມາດຫຼຸດລົງເພື່ອເຮັດໃຫ້ສິ່ງທັງຫມົດເຂົ້າໄປໃນຕຽງຄູ່.
  
  
  ກ່ອນໜ້ານັ້ນ, ຜ່ານທາງແຄບສັ້ນໆທີ່ຖັດໄປດ້ວຍຫົວຫົວ ແລະ ຕູ້ເກັບມ້ຽນທີ່ແຂວນຢູ່, ແມ່ນຫ້ອງໂດຍສານອີກຫ້ອງໜຶ່ງ, ເຊິ່ງຄົນສອງຄົນນອນຢູ່ເທິງຕຽງໂຄ້ງເລັກນ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ໄດ້​ເກືອບ​ກວາດ​ເຂົ້າ​ໄປ​ພາຍ​ໃນ, ເປັນ​ລະ​ດັບ​ຄວາມ​ສູງ​ຂ້າງ​ລຸ່ມ​ນີ້ foredeck ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ຢ່າງ​ຫຼວງ​ຫຼາຍ. ໝວກທີ່ປົກຫຸ້ມດ້ວຍ Plexiglas ແມ່ນແຫຼ່ງແສງພຽງຢ່າງດຽວ, ແລະຂ້ອຍໄດ້ຍົກມັນຂຶ້ນເລັກນ້ອຍເພື່ອໃຫ້ອາກາດຢູ່ໃນຫ້ອງປຽກຊຸ່ມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຮັດ​ບັນ​ທຶກ​ຈິດ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ປິດ​ມັນ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ອາ​ກາດ​ຫັນ​ບໍ່​ດີ​; ເຖິງແມ່ນວ່າພວກເຮົາມີປັ໊ມ bilge ອັດຕະໂນມັດ, ບໍ່ມີຈຸດທີ່ຈະເອົານ້ໍາໂດຍບໍ່ຈໍາເປັນ.
  
  
  ມັນໃຊ້ເວລາເກືອບຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງເພື່ອໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າ Scylla ສະອາດ. ມັນເປັນເລື່ອງໂງ່, ຂ້ອຍບອກຕົວເອງວ່າ, ໃຫ້ລະມັດລະວັງຫຼາຍ, ແຕ່ຫນຶ່ງໃນສິ່ງທໍາອິດທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຮຽນຮູ້ໃນທຸລະກິດ spy ແມ່ນການບໍ່ເຄີຍເອົາສິ່ງໃດມາໃຫ້. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ມີຜູ້ຊາຍສອງຄົນທີ່ໄດ້ພະຍາຍາມ charter Scylla ມື້ກ່ອນ, ບໍ່ໄດ້ກ່າວເຖິງ "ອຸປະຕິເຫດ" ທີ່ເຮັດໃຫ້ເຮືອອື່ນເສຍຫາຍ. ບໍ່, ມັນຄຸ້ມຄ່າໜຶ່ງຊົ່ວໂມງ. ຂ້ອຍເປີດເບຍສອງຈອກແລ້ວເອົາມັນກັບໄປຫ້ອງໂດຍສານ.
  
  
  "ຂ້ອຍຢ້ານເຈົ້ານອນຫລັບ," Christina ເວົ້າ.
  
  
  “ພຽງແຕ່ເຮັດໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າທຸກຢ່າງບໍ່ເປັນຫຍັງ. ດຽວນີ້ພວກເຮົາສາມາດລົມກັນໄດ້." ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ນັ່ງຢູ່ຫ່າງຈາກນາງ, ຢູ່ໃນຂອບເຂດ; ມັນແມ່ນເວລາທີ່ຈະລົງໄປຫາທຸລະກິດ.
  
  
  "ບໍ່... ຄວາມຜິດບໍ?" - ນາງໄດ້ຖາມຢ່າງງ່າຍດາຍ.
  
  
  “ບໍ່,” ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງກົງໄປກົງມາ.
  
  
  "ເຈົ້າຢາກຂັບລົດບໍ?"
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າເບິ່ງໄປ starboard. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ໄປ​ໃກ້​ຈຸດ​ໜຶ່ງ​ຢູ່​ປາຍ​ໃຕ້​ສຸດ​ຂອງ Zakynthos, ຊຶ່ງ​ໝາຍ​ຄວາມ​ວ່າ​ອີກ​ບໍ່​ດົນ​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ຕ້ອງ​ປ່ຽນ​ເສັ້ນ​ທາງ ແລະ​ມຸ່ງ​ໜ້າ​ໄປ​ທາງ​ທິດ​ຕາ​ເວັນ​ຕົກ​ສຽງ​ເໜືອ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກວດເບິ່ງລົມ; ພວກ ເຮົາ ຢູ່ ໃນ ໄລ ຍະ ທີ່ ຍິ່ງ ໃຫຍ່, ລົມ ໄດ້ ຖືກ ພັດ ມາ ເກືອບ ຈາກ ພາກ ເຫນືອ; ການປ່ຽນແປງແນ່ນອນຄວນຈະຫມາຍຄວາມວ່າບໍ່ມີຫຍັງຫຼາຍກ່ວາການປ່ຽນແປງໃນການຕັ້ງຄ່າຂອງ mainsail ໄດ້. ເຮືອ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ໜ້າ​ຢ່າງ​ບໍ່​ຢຸດ​ຢັ້ງ, ມີ​ຄວາມ​ສຸກ​ຢ່າງ​ຈະ​ແຈ້ງ​ຢູ່​ພາຍ​ໃຕ້​ການ​ແລ່ນ​ດ້ວຍ​ຈັກ.
  
  
  "ປ່ອຍໃຫ້ການຄວບຄຸມຕົວເອງ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ເຈົ້າກໍາລັງເຮັດດີ."
  
  
  "ຕອນນີ້ພວກເຮົາສາມາດລົມກັນໄດ້ບໍ?"
  
  
  "ຖ້າທ່ານຕ້ອງການ."
  
  
  ນາງໄດ້ຫັນຫນີ, ບໍ່ເອົາຕາຂອງນາງອອກຈາກເຂັມທິດທີ່ຕິດຢູ່ທາງຫນ້າຂອງລໍ້.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ສະບາຍດີ?"
  
  
  "ຂ້ອຍຄວນເວົ້າຫຍັງ?"
  
  
  ຂ້ອຍເລີ່ມຕົ້ນຊື່. - "ເປັນຫຍັງເຈົ້າຈຶ່ງຢ້ານລົດຄັນນັ້ນຄືນນີ້?"
  
  
  "ລົດ?" ນາງໄດ້ຢຸດເວລາ.
  
  
  “ໃກ້ກັບໂຮງແຮມຂອງຂ້ອຍ. ມີເຫດຜົນອັນໃດທີ່ເຈົ້າຄວນຖືກເບິ່ງ?”
  
  
  ຕາຂອງນາງເປີດກວ້າງໃນຂະນະທີ່ນາງເບິ່ງຂ້ອຍ. "ແນ່ນອນ! ເຈົ້າບໍ່ຮູ້ບໍ?"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຖອນ​ຫາຍ​ໃຈ​ແລະ​ຈັບ​ແຂນ​ເປົ່າ​ຂອງ​ນາງ​ເບົາໆ. “ຟັງ, Christina, ພວກເຮົາຄິດບາງອັນດີກວ່າ. ເຈົ້າຢູ່ໃນການເດີນທາງນີ້ເພາະວ່າອ້າຍຂອງເຈົ້າໄດ້ຢືນຢັນມັນ. ​ແຕ່​ມາ​ຮອດ​ປະຈຸ​ບັນ​ຍັງ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ເຈົ້າ​ມີ​ການ​ຕິດ​ຕໍ່​ກັບ​ລາວ​ຫຼາຍ​ປານ​ໃດ​ແລະ​ເປັນ​ແນວ​ໃດ. . ຂ້ອຍຈະຊື່ສັດ; ຂ້ອຍ​ບໍ່​ມັກ. Alex ເປັນເພື່ອນເກົ່າແລະຂ້ອຍຂໍໂທດທີ່ລາວເຮັດໃຫ້ເຈົ້າມີສ່ວນຮ່ວມໃນເລື່ອງນີ້, ແຕ່ແນ່ນອນລາວບໍ່ສາມາດເວົ້າອອກມາໄດ້. ສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງຮູ້ກ່ອນແມ່ນເຈົ້າມີສ່ວນຮ່ວມໃນທຸລະກິດນີ້ແນວໃດ."
  
  
  ນາງໄດ້ເລຍຮິມຝີປາກຂອງນາງ, ຫລຽວເບິ່ງເຂັມທິດອີກເທື່ອໜຶ່ງ, ແລະຈາກນັ້ນຢືນຂຶ້ນເພື່ອກວດເບິ່ງການຕັ້ງຂອງສາຍທາງ. ໃນທີ່ສຸດນາງກໍຍັບ. “ດີ. ສິ່ງທໍາອິດທີ່ຂ້ອຍຮູ້ກ່ຽວກັບ Alex ... ກັບຄືນມາ ... ແມ່ນວ່າຄົນຫນຶ່ງຂອງເຈົ້າມາຫາຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍກໍາລັງອອກຈາກຮ້ານ. ລາວບອກຂ້ອຍວ່າ Alex ຈະຕິດຕໍ່ຫາເຈົ້າ.” ນາງໄດ້ຫັນໄປຫາຂ້ອຍ. “ເຈົ້າຄວນຮູ້, Mackey, ວ່າຂ້ອຍບໍ່ຄ່ອຍຮູ້ຈັກອ້າຍຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍອາຍຸໄດ້ເຈັດປີເທົ່ານັ້ນ ເມື່ອລາວຂ້າມໄປອີກຟາກໜຶ່ງ. ແລະກ່ອນຫນ້ານັ້ນລາວຢູ່ສະເຫມີ, ສະນັ້ນຂ້ອຍໄດ້ເຫັນລາວຫນ້ອຍທີ່ສຸດ, ເຄີຍ. ແມ່ຕາຍແລະພໍ່ຂອງພວກເຮົາເສຍຊີວິດຫຼາຍປີກ່ອນຕອນຂ້ອຍເປັນເດັກນ້ອຍ. ສະນັ້ນຂ້ອຍເດົາວ່າ... ລາວຮູ້ສຶກວ່າຂ້ອຍເປັນຄົນດຽວໃນຄອບຄົວທີ່ເຫລືອຢູ່... ລາວເຊື່ອຂ້ອຍໄດ້ບໍ? "ນາງໄດ້ສິ້ນສຸດລົງໃນບັນທຶກຄໍາຖາມ, ເຊິ່ງບໍ່ໄດ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຫມັ້ນໃຈແທ້ໆ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈມັນ. "ເຈົ້າມີການພົວພັນອັນໃດກັບລາວຕັ້ງແຕ່ນັ້ນມາ?"
  
  
  "ສອງ, ສາມຄັ້ງທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຮັບຂໍ້ຄວາມ; ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າລາວເອົາມັນມາຫາຂ້ອຍໄດ້ແນວໃດ, ຂ້ອຍຫາກໍ່ຄົ້ນພົບພວກມັນ.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍກັບບ້ານຈາກຫ້ອງຮຽນຫຼືເຮັດວຽກ."
  
  
  "ແມ່ນຫຍັງຢູ່ໃນພວກມັນ?"
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ມີພວກມັນຢູ່ກັບຂ້ອຍ. ລາວໄດ້ແນະນໍາໃຫ້ຂ້ອຍເຜົາພວກມັນ."
  
  
  ຂອບໃຈພະເຈົ້າສໍາລັບການນີ້ຢ່າງຫນ້ອຍ, ຂ້ອຍບອກຕົວເອງ. "ແຕ່ເຈົ້າຈື່ພວກເຂົາໄດ້."
  
  
  "ແນ່ນອນ. ລາວບອກວ່າລາວຈະກັບຄືນມາ, ຕົວແທນຂອງອາເມລິກາຈະພົບກັບລາວແລະລາວຕ້ອງການຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນັ້ນ."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈວ່າເປັນຫຍັງເຈົ້າບໍ່ພົບລາວ."
  
  
  "ແລະຂ້ອຍຄືກັນ."
  
  
  "ລາວຕ້ອງການເອົາເຈົ້າໄປກັບລາວບໍ?"
  
  
  “ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດບອກໄດ້. ເທົ່າທີ່ຂ້ອຍຮູ້, ຂ້ອຍວາງແຜນທີ່ຈະໄປ Corfu, ພົບກັບ Alex ຢູ່ທີ່ນັ້ນແລະຫຼັງຈາກນັ້ນກັບຄືນໄປ Athens. ການພັກຜ່ອນຈະສິ້ນສຸດລົງ." ນາງຍິ້ມແບບບໍ່ສົນໃຈ. “ເທົ່າ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ໄດ້​ຢ່າງ​ບໍ່​ແນ່​ນອນ, ອ້າຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ສະ​ເຫມີ​ໄປ​ເປັນ​ຄົນ​ດື້​ດ້ານ, ສະ​ເຫມີ​ຕ້ອງ​ການ​ທາງ​ຂອງ​ຕົນ. ບາງທີລາວພຽງແຕ່ຢາກເຫັນສະມາຊິກຄອບຄົວສຸດທ້າຍທີ່ຍັງເຫຼືອ.”
  
  
  ມັນຈະແຈ້ງດີວ່າພວກເຮົາຈະບໍ່ໄປໃສ, ສະນັ້ນຂ້ອຍຈຶ່ງປ່ຽນທິດທາງ. “ໃຫ້ເຮົາກັບໄປທີ່ລົດສີນ້ຳຕານໃນຄືນທີ່ຜ່ານມາ. ເຈົ້າຢ້ານ. ເປັນຫຍັງ?"
  
  
  "ຂ້ອຍ​ບໍ່​ຮູ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ເຄີຍ​ມີ​ສ່ວນ​ຮ່ວມ​ໃນ​ເລື່ອງ​ນີ້​ມາ​ກ່ອນ, ສະ​ນັ້ນ​ບາງ​ທີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ຄວາມ​ຮູ້​ເກີນ​ໄປ ... ສິ່ງ​ເຫຼົ່າ​ນີ້.”
  
  
  "ນີ້ແມ່ນຄໍາຖາມທີ່ໂງ່, ແຕ່ຂ້ອຍຕ້ອງຖາມມັນ. ເຈົ້າບໍ່ໄດ້ບອກໃຜກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້ບໍ? ຂ້ອຍຫມາຍຄວາມວ່າ, ບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ເຈົ້າໄດ້ຍິນຈາກອ້າຍຂອງເຈົ້າຫຼັງຈາກປີທັງຫມົດນີ້ບໍ?”
  
  
  ນາງ​ສັ່ນ​ຫົວ​ຢ່າງ​ເດັດດ່ຽວ, ຈາກນັ້ນ​ຕ້ອງ​ຖູ​ເສັ້ນ​ຜົມ​ອອກ​ຈາກ​ປາກ. "ບໍ່. ຂ້ອຍ... ຂ້ອຍບໍ່ມີໝູ່ສະໜິດ, Mackey. ບໍ່ມີໃຜທີ່ຂ້ອຍຈະລົມກັບ."
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງນາງ. “ນີ້​ເປັນ​ເລື່ອງ​ແປກ​ເລັກ​ນ້ອຍ,” ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ຢ່າງ​ກົງ​ໄປ​ກົງ​ມາ. "ບໍ່ມີຫມູ່ສະຫນິດບໍ?"
  
  
  ນາງ blushed ພາຍ ໃຕ້ tan ຂອງ ນາງ. "ໂອ້, ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈດີ, ຂ້ອຍ ... ຈົນກ່ວາບໍ່ດົນມານີ້ໄດ້ພົວພັນກັບຊາຍຫນຸ່ມ. ຂ້ອຍບໍ່ມີລາວອີກຕໍ່ໄປ. ແລະຂ້ອຍກໍ່ບໍ່ມີແຟນທີ່ໃກ້ຊິດ. ວຽກເຮັດງານທໍາຂອງຂ້ອຍແລະມະຫາວິທະຍາໄລໃຫມ່; ຂ້ອຍ. ໄດ້ປ່ຽນແປງຊີວິດຂອງຂ້ອຍຫຼາຍ, ສະນັ້ນບໍ່ມີໃຜທີ່ຂ້ອຍຈະເວົ້າແນວນັ້ນ."
  
  
  "ແຕ່ເຈົ້າຍັງຢ້ານຢູ່."
  
  
  ນາງໄດ້ຍັບຍັ້ງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. “ເຈົ້າເປັນ spy, Mackey, ແລະຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່ານັ້ນບໍ່ແມ່ນຊື່ແທ້ຂອງເຈົ້າ, ແຕ່ມັນບໍ່ສໍາຄັນ; ເຈົ້າ​ບໍ່​ສົງ​ໄສ​ວ່າ​ລົດ​ຄັນ​ນັ້ນ​ໃນ​ຄືນ​ຜ່ານ​ມາ​ບໍ?”
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ແຕ່ບໍ່ຈໍາເປັນ. ນີ້ແມ່ນການປະຕິບັດງານລັບສູງສຸດ, Christina; ບໍ່ມີໃຜຄວນຮູ້ຫຍັງກ່ຽວກັບມັນຍົກເວັ້ນຜູ້ທີ່ມີສ່ວນຮ່ວມໃນມັນ.”
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍສົມມຸດວ່າ ... "
  
  
  “ຕົກລົງ, ໃຫ້ເຮົາລືມມັນ. ບາງ​ທີ​ບາງ​ຄົນ​ໄດ້​ຮົ່ວ​ໄຫລ​ລາຍ​ລະ​ອຽດ​ຂອງ​ການ​ດໍາ​ເນີນ​ງານ​ນີ້​. ວຽກ​ງານ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ແມ່ນ​ຍັງ​ເຮັດ​ໃຫ້​ບັນ​ຫາ​ທີ່​ສຸດ​. ພວກເຮົາມີສອງສາມມື້ຢູ່ໃນທະເລເພື່ອສົນທະນາ, ສະນັ້ນເລີ່ມຕົ້ນໂດຍການບອກຂ້ອຍວ່າ Alex ຄວນຕິດຕໍ່ກັບເຈົ້າແນວໃດ. ໃນ Corfu."
  
  
  ນາງລັງເລໃຈ, ຕໍ່ສູ້ກັບໝວກກັນກະທົບ ຂະນະທີ່ Scylla ສັ່ນສະເທືອນຂອງເຮືອຈັກໃຫຍ່. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ຖອນຫາຍໃຈແລະລົ້ມລົງໃສ່ lifebuoy ສີສົ້ມທີ່ນາງກໍາລັງໃຊ້ເປັນ backrest. “ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຕົກ​ລົງ​ກ່ຽວ​ກັບ​ວັນ​ເວ​ລາ​ຂອງ​ກອງ​ປະ​ຊຸມ. ນີ້ແມ່ນ tavern ໃນ Corfu."
  
  
  "ໂອ້, ເຢັນ!" ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. "ບ່ອນທີ່ທຸກຄົນຊອກຫາລາວຄາດວ່າຈະຊອກຫາລາວ, ຈາກ Albania."
  
  
  "ໂອ້, ແຕ່ບໍ່ມີໃຜຈະຊອກຫາລາວ, Mackey."
  
  
  "ເຈົ້າ​ຫມາຍ​ຄວາມ​ວ່າ​ແນວ​ໃດ?"
  
  
  "ໃນຂໍ້ຄວາມສຸດທ້າຍຂອງລາວ, ລາວບອກຂ້ອຍວ່າເວລາແມ່ນສໍາຄັນ. "ຢ່າງຫນ້ອຍສອງຫຼືສາມມື້ຫຼັງຈາກທີ່ລາວອອກໄປ, ພວກເຂົາຈະບໍ່ຮູ້ວ່າລາວຫາຍໄປ."
  
  
  "ແລະລາວຈະປະສົບຜົນສໍາເລັດແນວໃດ?"
  
  
  “ລາວ​ບໍ່​ໄດ້​ເວົ້າ. ຂໍ້ຄວາມຂອງລາວສັ້ນ."
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ. Corfu." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລຸກ​ຂຶ້ນ, ລົງ​ໄປ​ຊັ້ນ​ລຸ່ມ​ແລະ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຂອງ​ບັດ​ທີ່​ພັບ. ເມື່ອຂ້ອຍພົບ Corfu ຢູ່ເທິງມັນ, ທຸກຢ່າງທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງເຮັດຄືການເບິ່ງໄວໆເພື່ອຮູ້ວ່າມັນຜິດພາດທັງຫມົດ. "ພວກເຮົາຈະບໍ່ໄປທີ່ນັ້ນ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ນາງເບິ່ງບ່ອນທີ່ຂ້ອຍກໍາລັງຊີ້. "ເປັນຫຍັງ?"
  
  
  “ເພາະ​ວ່າ​ເມື່ອ​ອ້າຍ​ຂອງ​ເຈົ້າ​ກັບ​ຂ້ອຍ​ອອກ​ໄປ, ພວກ​ເຮົາ​ມີ​ທາງ​ແລ່ນ​ໄກ, ສິບ​ຫ້າ​ຫຼື​ຊາວ​ໄມ​ໄປ​ທາງ​ໃດ​ທາງ, ຈົນ​ກວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ໄປ​ເຖິງ​ທະ​ເລ​ເປີດ. ສິ່ງໃດກໍ່ຕາມທີ່ລາວເວົ້າ, ບາງຄົນອາດຈະຊອກຫາ Alex ກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະຍ້າຍໄປ Taranto."
  
  
  ນາງໄດ້ເບິ່ງແຜນທີ່. Corfu, ເມືອງຕົ້ນຕໍຂອງ Corfu, ຕັ້ງຢູ່ເຄິ່ງທາງລຽບຕາມຊາຍຝັ່ງຕາເວັນອອກຂອງເກາະ. ຝັ່ງ​ທະ​ເລ​ຂອງ​ເກຼັກ​ແລະ​ອານ​ບາ​ເນຍ​ແມ່ນ​ພຽງ​ແຕ່​ບໍ່​ເທົ່າ​ໃດ​ໄມ​ຈາກ​ນ້ຳ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ເຈດ​ຕະ​ນາ​ທີ່​ຈະ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ຫລົບ​ໜີ​ຈາກ​ທັງ​ສອງ​ປະ​ເທດ​ໃນ​ເຮືອ​ທີ່​ເຮັດ​ໄດ້​ພຽງ​ແຕ່ 4 ຫາ 5 knots. ຢ່າງຫນ້ອຍບໍ່ແມ່ນມາຈາກບ່ອນນັ້ນ; ມັນຈະໃຊ້ເວລາດົນພໍສົມຄວນທີ່ຈະອອກຈາກ Corfu ແລະເຂົ້າໄປໃນນ້ໍາເປີດ. ບາງທີຖ້າຫາກວ່າຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ໄປຢ້ຽມຢາມໂດຍສອງ heavyweights, ຫນຶ່ງໃນຜູ້ທີ່ໄດ້ເສຍຊີວິດ, ສອງຄືນທີ່ຜ່ານມາ, ຂ້າພະເຈົ້າອາດຈະມີຄວາມສ່ຽງ. ແຕ່ໃນປັດຈຸບັນນີ້ແມ່ນອອກຈາກຄໍາຖາມ.
  
  
  "ແຕ່ສິ່ງທີ່ພວກເຮົາສາມາດເຮັດໄດ້ອີກ?" - ຖາມ Christina.
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງຕາຕະລາງເປັນເວລາດົນນານ. ຢູ່ແຄມທະເລຂອງ Corfu ມີເມືອງນ້ອຍໆທີ່ເອີ້ນວ່າ Agios Matthaios. "ເຈົ້າຮູ້ຈັກສະຖານທີ່ນີ້ບໍ?"
  
  
  Christina ສັ່ນຫົວຂອງນາງ. "ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍໄປ Corfu."
  
  
  “ດີ, ພວກເຮົາຈະແລ່ນເຮືອໄປທີ່ນັ້ນແລະອອກຈາກເຮືອນີ້. ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າພວກເຮົາສາມາດຊອກຫາລົດເພື່ອນໍາພວກເຮົາໄປ Corfu ໄດ້.”
  
  
  "ແຕ່... Makki?"
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ?"
  
  
  "ເປັນຫຍັງພວກເຮົາຈະໄປສະຖານທີ່ເຊັ່ນ Agios Matthaios?
  
  
  ເຈົ້າຄວນຈະເປັນນັກທ່ອງທ່ຽວ, ແລະຂ້ອຍ ... ດີ. ບໍ່ມີນັກທ່ອງທ່ຽວຄົນດຽວທີ່ຈະຂີ່ເຮືອໄປສະຖານທີ່ຫ່າງໄກສອກຫຼີກແລະໄປ Corfu. ເວັ້ນ ເສຍ ແຕ່ ວ່າ ພວກ ເຮົາ ໄດ້ ຢູ່ ໃນ hurry ຫຼາຍ ເກີນ ໄປ. "
  
  
  ນາງເວົ້າຖືກ. ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ຫຼິ້ນ​ນີ້​ອອກ​ໄປ​ທີ່​ສຸດ​, ໂດຍ​ສະ​ເພາະ​ແມ່ນ​ໃນ​ຂັ້ນ​ຕອນ​ທີ່​ສໍາ​ຄັນ​, ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ​ຫຍັງ​ນອກ​ຈາກ​ທໍາ​ມະ​ດາ​. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂະຫຍາຍຕາຕະລາງຕື່ມອີກສອງສາມອັນແລະກວດເບິ່ງບາງອັນ. “ຕົກລົງ, Christina, ເຈົ້າເວົ້າຖືກ. ຄືນນີ້ພວກເຮົາຈະຢຸດຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນນຶ່ງໃນ Selfalonia. ນີ້ແມ່ນເກາະໃຫຍ່ຕໍ່ໄປຫຼັງຈາກ Zakynthos. ຕອນແລງມື້ອື່ນ Preveza ແລະມື້ຕໍ່ມາ Agios Matthaios. ແຕ່​ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ໄປ​ເຖິງ​ທີ່​ນັ້ນ​ພວກ​ເຮົາ​ມີ​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ຂອງ​ບັນ​ຫາ​ກັບ​ເຮືອ​; ນີ້ຈະເປັນຂໍ້ແກ້ຕົວຂອງພວກເຮົາແລະຂ້ອຍຈະເຮັດໃຫ້ທຸກຢ່າງເບິ່ງຄືວ່າຖືກກົດຫມາຍ. ຄືນຢູ່ Corfu ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນກັບຄືນໄປບ່ອນ ... "
  
  
  ນາງໄດ້ສັ່ນຫົວຂອງນາງຢ່າງແຮງຈົນຂ້ອຍຕ້ອງປິດປາກ. "ເກີດ​ຫຍັງ​ຂຶ້ນ?"
  
  
  "ບໍ່!" ນາງ gasped. "ບໍ່, ບໍ່ມີ!"
  
  
  “ແຕ່ເປັນຫຍັງບໍ່? ນີ້​ແມ່ນ​ບ່ອນ​ທີ່​ໜ້າ​ກຽດ​ຊັງ​ທີ່​ດີ​ທີ່​ສຸດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເຫັນ, ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ​ການ​ຍາກ​ທີ່​ຈະ​ອອກ​ສຽງ.”
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຫມາຍຄວາມວ່າຢູ່ທີ່ນັ້ນ." ນາງໄດ້ຊີ້ໄປຫາແຜນທີ່. "ບໍ່ແມ່ນ Agios Matthaios." ນິ້ວມືຂອງນາງໄດ້ຍ້າຍຂຶ້ນຝັ່ງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. "ຢູ່ທີ່ນັ້ນ."
  
  
  "Preveza? ມີຫຍັງຜິດພາດກັບວ່າ?"
  
  
  ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ເຫດ​ຜົນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເລີ່ມ​ຮູ້​ວ່າ​ນາງ​ໄດ້​ຝັງ​ໃບ​ໜ້າ​ຂອງ​ນາງ​ໄວ້​ທີ່​ບ່າ​ໄຫລ່​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ກອດ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. "ບໍ່, Mackey, ຫຼືຊື່ໃດກໍ່ຕາມຂອງເຈົ້າ. ກະລຸນາ! ບ່ອນໃດກໍຕາມທີ່ພວກເຮົາຢຸດ, ໃຫ້ມັນບໍ່ເຄີຍເປັນ Preveza!
  
  
  
  
  
  
  ບົດທີສິບ.
  
  
  
  
  
  ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາໄດ້ຂ້າມ Preveza. ການຄັດຄ້ານຂອງ Christina ແມ່ນ hystery ສະນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າຕັດສິນໃຈທີ່ຈະບໍ່ສືບສວນ, ຢ່າງຫນ້ອຍບໍ່ແມ່ນຫຼັງຈາກນັ້ນ. ຫລັງຈາກນັ້ນ, ເບິ່ງຄືວ່ານາງມີຄວາມລະອາຍໃນການລະເບີດຂອງນາງ, ຄືກັບວ່ານາງຕ້ອງການເອົາມັນຄືນ. ​ແຕ່​ນາງ​ໝາຍ​ເຖິງ​ອັນ​ໃດ​ກໍ​ຕາມ, ຂ້າພະ​ເຈົ້າຮູ້ສຶກ​ຂອບ​ໃຈ; ມັນສະແດງໃຫ້ເຫັນວ່ານາງຢູ່ພາຍໃຕ້ຄວາມກົດດັນແລະບໍ່ມີຕໍ່ໄປອີກແລ້ວ goddess jet ski gorgeous ຜູ້ທີ່ອາດຈະສຸ່ມເອົານັກທ່ອງທ່ຽວອາເມລິກາແລະໄປ cruise ພຽງເລັກນ້ອຍ. ມັນເຮັດໃຫ້ສິ່ງຕ່າງໆກັບຄືນມາໃນທັດສະນະແລະນັ້ນແມ່ນດີສໍາລັບຂ້ອຍ.
  
  
  ພວກເຮົາໃຊ້ເວລາສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງມື້ທໍາອິດທີ່ເພີດເພີນກັບທະເລເປີດ, ຢູ່ຫ່າງຈາກ Zakynthos ແລະ, ໃນຂະນະທີ່ຕາເວັນເລີ່ມຕົກຢູ່ໃນທະເລເມດິເຕີເລນຽນ, ພວກເຮົາມຸ່ງຫນ້າໄປຍັງ Argostylion, ເມືອງຕົ້ນຕໍຂອງ Kefalonia. ຢູ່ທີ່ທ່າເຮືອ, ພວກເຮົາເອົາອາຫານກະປ໋ອງ, ນໍ້າກ້ອນ, ເຫຼົ້າຫຼາຍອັນໃຫ້ຫ້ອງໂຖງ, ຫຼັງຈາກນັ້ນໄດ້ພົບເຫັນຮ້ານອາຫານບ່ອນທີ່ພວກເຮົາກິນເຂົ້າແລງທີ່ມືດມົວ. Christina ມິດງຽບ, ສຸມໃສ່ອາຫານທີ່ມີຜັກ ແລະເຄື່ອງເທດທີ່ບໍ່ສາມາດແຍກອອກໄດ້ ໃນຂະນະທີ່ແສງຕາເວັນຫາຍໄປຢູ່ນອກປ່ອງຢ້ຽມ.
  
  
  ນາງເວົ້າວ່າ, "ຂ້ອຍຄິດ, ພວກເຮົາຈະນອນຢູ່ເທິງເຮືອບໍ?"
  
  
  "ນັ້ນແມ່ນແຜນການ."
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ." ນາງເວົ້າເລື່ອງນີ້ດ້ວຍການຖອນຫາຍໃຈ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນບັນຫາບໍ?"
  
  
  "ບໍ່." ນາງເວົ້າມັນໄວເກີນໄປ. "ພວກເຮົາສາມາດເຂົ້າໄປໃນທ່າເຮືອແລະຖິ້ມສະມໍໄດ້ບໍ?"
  
  
  "ອາດຈະເປັນ. ຂ້ອຍຈະກວດເບິ່ງກັບຕັນເຮືອ; ພວກເຮົາສາມາດຊອກຫາບ່ອນນອນທີ່ບໍ່ເສຍຄ່າ.”
  
  
  "ພວກເຮົາພຽງແຕ່ ... ສືບຕໍ່ກັບມັນບໍ?"
  
  
  "ທ່ານເວົ້າວ່າພວກເຮົາມີສາມມື້. ຮີບຮ້ອນຫຍັງ?
  
  
  “ເຈົ້າເຄີຍລອຍນໍ້າຕອນກາງຄືນບໍ? ໃນທະເລເປີດມີ sails ເຕັມໄປດ້ວຍລົມແສງສະຫວ່າງ?
  
  
  ຄໍາເວົ້າທີ່ແປກປະຫຼາດມາຈາກ Christina. “ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍຕອບ.
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຮົາບໍ່ສາມາດ, Mackey?" ມືຂອງນາງເລື່ອນໄປທົ່ວໂຕະ ແລະແຕະແຂນຂອງຂ້ອຍດ້ວຍນິ້ວມືຂອງນາງ. ເຂົາເຈົ້າສະຫງົບ, ສັ່ນເລັກນ້ອຍ.
  
  
  "ເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າເຈົ້າຢາກລອຍຕະຫຼອດຄືນບໍ?"
  
  
  "ມັນຈະດີ."
  
  
  "ເປັນ​ຫຍັງ​ບໍ່?"
  
  
  ໃນເວລານັ້ນ, ຜູ້ຮັບໃຊ້ໄດ້ເອົາກາເຟຕຸລະກີມາໃຫ້ພວກເຮົາ, ແລະໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍກໍາລັງກັ່ນກອງຂີ້ຕົມຈາກດ້ານລຸ່ມຂອງຈອກຜ່ານແຂ້ວຂອງຂ້ອຍ, Christina ຢືນຂຶ້ນເພື່ອມຸ່ງຫມັ້ນກັບຕົວເອງ. ເມື່ອນາງກັບຄືນມາ, ດ້ວຍຄວາມຕື່ນເຕັ້ນ, ນາງໄດ້ລົ້ມລົງໃສ່ເກົ້າອີ້ຢ່າງແຮງ, ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່ານາງຈະທໍາລາຍມັນ.
  
  
  "ມາກີ!" - ນາງ hissed. "ມີບາງຄົນຢູ່ທີ່ນັ້ນ!"
  
  
  "ເອີ-ຫຶ. ຄົນປະເພດໃດ?"
  
  
  “ຜູ້ຊາຍ! ຢືນ​ກັບ​ກຳ​ແພງ​ນອກ​ຫ້ອງ​ຍິງ!”
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນ?"
  
  
  “ແຕ່​ຂ້ອຍ​ເຄີຍ​ເຫັນ​ລາວ​ມາ​ກ່ອນ! ໃນຄືນທີ່ຜ່ານມາໃນ Pyrgos!”
  
  
  ນີ້ຈັບຄວາມສົນໃຈຂອງຂ້ອຍ. "ຢູ່ໃສໃນ Pyrgos?"
  
  
  “ມັນແມ່ນ…” ນາງລັງເລ, ເອົານິ້ວມືໃສ່ປາກຂອງນາງແລະກ້ຽວເລັບຂອງນາງ. "ຢູ່ໃນໂຮງແຮມຂອງຂ້ອຍຫຼັງຈາກທີ່ຂ້ອຍອອກຈາກເຈົ້າ. ເມື່ອຂ້ອຍມາຮອດ, ລາວກໍາລັງລົມກັບພະນັກງານຕ້ອນຮັບ.”
  
  
  ຂ້ອຍ​ຕື່ນ​ນອນ. "ລາວຍັງຢູ່ບໍ?"
  
  
  “ບໍ່! ເມື່ອຂ້ອຍອອກໄປ, ລາວອອກໄປ. ແມັກກີ້! ເຂົາເຈົ້າຈະຕິດຕາມພວກເຮົາແບບນັ້ນໄດ້ແນວໃດ?”
  
  
  "ຢ່າແນ່ໃຈວ່າລາວຕິດຕາມພວກເຮົາ."
  
  
  "ແຕ່ລາວຄວນຈະຢູ່ທີ່ນັ້ນ!"
  
  
  "ດີດີ. ຜ່ອນຄາຍ". ລຸກຂຶ້ນ. "ໃຫ້ຂ້ອຍໄປຢາມຕົວເອງໜ້ອຍໜຶ່ງ."
  
  
  ​ແຕ່​ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ທາງ​ນ້ອຍ​ທີ່​ອອກ​ຈາກ​ຫ້ອງ​ອາຫານ​ຫຼັກ, ບໍ່​ມີ​ໃຜ​ຢູ່​ບ່ອນ​ນັ້ນ, ​ແລະ ຂ້ອຍ​ກໍ​ເຫັນ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ຜູ້​ຊາຍ​ຫວ່າງ​ເປົ່າ. ເມື່ອຂ້ອຍກັບຄືນມາ, Christina ກໍາລັງເບິ່ງທິດທາງຂອງຂ້ອຍດ້ວຍຄວາມເປັນຫ່ວງ, ແລະຂ້ອຍສັ່ນຫົວໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍນັ່ງລົງ. "ບໍ່ມີໃຜ. ເຈົ້າແນ່ໃຈບໍວ່າມັນແມ່ນຜູ້ຊາຍຄົນດຽວກັບທີ່ເຈົ້າເຫັນຢູ່ໂຮງແຮມຂອງເຈົ້າ?”
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ."
  
  
  "ອະທິບາຍລາວ."
  
  
  ນາງລັງເລ, ກັດປາກຂອງນາງ. “ລາວ...ສັ້ນກວ່າເຈົ້າ, ແຕ່ກວ້າງຫຼາຍ. ຊຸດຊ້ໍາ, ຜົມຊ້ໍາ. Balding, ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ, ແຕ່ເຂົາ
  
  
  ໃສ່ໝວກ, ສະນັ້ນຂ້ອຍບໍ່ແນ່ໃຈໄດ້."
  
  
  "ລາວ​ໄດ້​ເຮັດ​ຫຍັງ?"
  
  
  “ລາວພຽງແຕ່ ... ຢືນຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ຂ້ອຍລົມກັບພະນັກງານຕ້ອນຮັບ..."
  
  
  "ພາ​ສາ​ຫຍັງ?"
  
  
  "ໂອ້, ໃນພາສາກເຣັກ."
  
  
  "ລາວເວົ້າກັບເຈົ້າບໍ? ລາວເຮັດຫຍັງບໍ?"
  
  
  “ບໍ່, ບໍ່ມີຫຍັງຄືກັນ. ລາວພຽງແຕ່ເບິ່ງ; ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າລາວແນມເບິ່ງຂ້ອຍຕະຫຼອດທາງຂຶ້ນຂັ້ນໄດ.”
  
  
  ຂ້ອຍຫົວເລາະ. "ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຕໍານິຕິຕຽນລາວ."
  
  
  "ແຕ່ລາວຢູ່ທີ່ນີ້!"
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ມັນບໍ່ແມ່ນເລື່ອງຕະຫລົກ, ແມ່ນບໍ? ຕົກລົງ, Christina, ມັນເປັນການລອຍຕະຫຼອດຄືນ. ແຕ່ເຈົ້າຈະຕ້ອງໄດ້ສ້າງຄວາມບັນເທີງໃຫ້ຂ້ອຍຢູ່ໃນຫົວຖ້າຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເປີດຕາຂອງຂ້ອຍໄດ້."
  
  
  ນາງຍິ້ມ. "ຂ້ອຍສັນຍາ, Mackey, ຂ້ອຍຈະເຮັດທຸກຢ່າງທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້ເພື່ອໃຫ້ເຈົ້າຕື່ນ."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  ເມື່ອພວກເຮົາມຸ່ງໜ້າກັບຄືນສູ່ເຮືອ, ມົນສະເໜ່ຂອງຄວາມຫຼົງໄຫຼຂອງ Christina ໄດ້ຈາງຫາຍໄປ; ທຸກໆບາດກ້າວທີ່ນາງເບິ່ງບ່າໄຫລ່ຂອງນາງຈົນຂ້ອຍຕ້ອງບອກໃຫ້ນາງເອົາມັນອອກໄປ. ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ຂຶ້ນ​ເຮືອ​ແລະ​ບຸກ​ເບີກ​ທ່າ​ເຮືອ, ນາງ​ໄດ້​ກວດກາ​ເບິ່ງ​ເຮືອ​ທຸກ​ລຳ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຜ່ານ​ໄປ​ຢ່າງ​ລະມັດລະວັງ, ​ແລະ​ຕິດຕາມ​ເບິ່ງ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທີ່​ເຄື່ອນ​ໄຫວ. ເກືອບມືດແລ້ວ, ແຕ່ເຮືອອີກຫຼາຍລຳຍັງແລ່ນໄປມາຢູ່. ນຶ່ງໃນນັ້ນກໍ່ແມ່ນເຮືອຈັກຂະໜາດດີທີ່ເລື່ອນມາໃກ້ພວກເຮົາ, ເຕັມໄປດ້ວຍຜູ້ຮ້ອງອອກມາຢ່າງຟົດຟື້ນ ເຊິ່ງບໍ່ໄດ້ສົນໃຈວ່າງານລ້ຽງຈະຖືກຈັດຂຶ້ນຢູ່ໃສ. ບາງ​ຄົນ​ກໍ​ໂບກ​ມື​ໃສ່​ພວກ​ເຮົາ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂບກ​ມື​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ, ແຕ່ Christina ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ຈະ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ອອກ​ຈາກ​ການ​ເບິ່ງ.
  
  
  "ລືມ​ມັນ​ສາ!" - ຂ້າພະເຈົ້າ snapped. “ເຈົ້າພຽງແຕ່ດຶງດູດຄວາມສົນໃຈໃຫ້ພວກເຮົາ. ພວກເຂົາບໍ່ແມ່ນປະເພດທີ່ຖືກຕ້ອງ."
  
  
  ນາງໄດ້ຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍ, ແລ້ວເງີຍໜ້າຂຶ້ນ ແລະໂບກມືຢ່າງອ່ອນແຮງຢູ່ເຮືອລ່ອງທີ່ກຳລັງຖອຍຫຼັງ. ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາເບິ່ງ, ເຮືອໄວໄດ້ມຸ່ງຫນ້າໄປຫາເຮືອຢອດມໍເຕີຂະຫນາດໃຫຍ່, ເກືອບເທົ່າກັບເຮືອລ່ອງເຮືອ, ເຊິ່ງກໍາລັງແລ່ນອອກໄປໃນທະເລ. ຮູປະຕູທຸກແຫ່ງໄດ້ຖືກແສງ, ແລະແມ້ແຕ່ຈາກໄລຍະນີ້ຂ້າພະເຈົ້າສາມາດໄດ້ຍິນສຽງດົນຕີ Rock ເລັກນ້ອຍ wafting ໃນທົ່ວນ້ໍາ.
  
  
  "ເບິ່ງຄືງານລ້ຽງ," ຂ້ອຍໃຫ້ຂໍ້ສັງເກດວ່າ.
  
  
  ຄຣິສຕິນາຫົວຫົວ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ເຮືອ​ຈັກ​ຄ່ອຍໆ​ເຄື່ອນ​ໄປ​ຄຽງ​ຄູ່​ກັບ​ເຮືອ​ຢອດ. ສາຍເຄເບີ້ນໄດ້ຖືກຫຼຸດລົງແລະຕິດ, ແລະເຮືອຂະຫນາດນ້ອຍ, ຍັງເຕັມ, ໄດ້ຖືກຍົກຂຶ້ນມາໃນລະດັບຊັ້ນນໍາ. ມີ​ສຽງ​ຫົວ​ຮ້ອງໄຫ້, ແລະ​ຜ່ານ​ກ້ອງ​ແວ່ນ​ຕາ​ຂອງ​ຂ້ອຍ ຂ້ອຍ​ໄດ້​ເຫັນ​ຜູ້​ຍິງ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ຢືນ​ຂຶ້ນ, ເກືອບ​ຈະ​ຕົກ​ຢູ່​ເທິງ​ເຮືອ.
  
  
  “ຄົນໂງ່,” ຂ້ອຍຈົ່ມ.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ເດັກຍິງທີ່ຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍຕົກລົງເຫັນດີ. "ນັກທ່ອງທ່ຽວ".
  
  
  ຂ້ອຍຍິ້ມໃສ່ນາງ. "ມັກ​ຂ້ອຍ."
  
  
  “ບໍ່, Mackey. ເຈົ້າເປັນ spy."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ winced. “ຕົກລົງ, ຈາກນັ້ນຜູ້ຊ່ວຍ Spy. ເອົາລໍ້ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍລົງໄປຊັ້ນລຸ່ມແລະເອົາເສື້ອກັນຫນາວທີ່ອົບອຸ່ນໃຫ້ພວກເຮົາ. ໜາວ.”
  
  
  ຮອຍຍິ້ມຂອງນາງເຕັມໄປດ້ວຍຄວາມໝາຍ. "ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ເຢັນເລີຍ."
  
  
  ນາງໄດ້ໃສ່ເສື້ອເຊີດສີອ່ອນ, ໃສ່ກະດຸມໃສ່ຊຸດລອຍນ້ຳຂອງນາງແບບທຳມະດາ, ແລະໃສ່ໂສ້ງຂາສັ້ນສີຟ້າຈືດໆ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມສະແດງໃຫ້ເຫັນຫຼາຍປານໃດຂ້າພະເຈົ້າຊື່ນຊົມຮູບລັກສະນະຂອງນາງ. “ຂໍ​ໃຫ້​ປ່ອຍ​ມັນ​ໄວ້​ແບບ​ນັ້ນ,” ຂ້ອຍ​ເວົ້າ​ແລະ​ລົງ​ໄປ​ຊັ້ນ​ລຸ່ມ.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍກັບຄືນມາ, ນາງຖືກກົ້ມຕົວຢູ່ເທິງບ່ອນນັ່ງທີ່ສ້າງໃນກວ້າງທີ່ແລ່ນຕາມຄວາມຍາວຂອງຫ້ອງໂດຍສານ, ຂາຂອງນາງໄດ້ກອດຢູ່ໃຕ້ນາງ ແລະຫົວຂອງນາງໄດ້ຢຽດສອກ.
  
  
  “ມັນ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ສະ​ດວກ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຕ້ອງ​ການ​ໃຫ້​ທ່ານ​ຂັບ​ເຮືອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຕອນ​ກາງ​ຄືນ. ມັນງ່າຍເກີນໄປທີ່ຈະນອນຢູ່ໃນຕໍາແຫນ່ງນີ້."
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ, Captain,” ນາງຕອບ, ທັກທາຍຂ້ອຍໜ້ອຍໜຶ່ງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂຍນ​ເສື້ອ​ກັນ​ໜາວ​ໃຫ້​ນາງ ແລະ​ຖິ້ມ​ຜ້າ​ຫົ່ມ​ໃສ່​ບ່ອນ​ນັ່ງ​ໃກ້ໆ​ກັບ​ນາງ, ແລ້ວ​ຍ່າງ​ໄປ​ໜ້າ​ເພື່ອ​ກວດ​ເບິ່ງ​ກະ​ເປົ໋າ. ມັນຖືກລົມດີ, ແລະເມື່ອຂ້ອຍກວດເບິ່ງມັນ, ຂ້ອຍພົບວ່າເຄື່ອງປັບຕົວຂອງມັນເອງບໍ່ໄດ້ເສຍຫາຍ. ສະມໍໄດ້ຖືກຈັດໃສ່ໃນບ່ອນທີ່ພ້ອມທີ່ຈະໄປ overboard ຖ້າພວກເຮົາຕ້ອງຢຸດ, ເຖິງແມ່ນວ່າບໍ່ມີສະຖານທີ່ຫຼາຍໃນນ້ໍາເລິກເຫຼົ່ານີ້ບ່ອນທີ່ສາຍຂອງພວກເຮົາຈະໄປເຖິງລຸ່ມສຸດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ຈໍາ​ທີ່​ຈະ​ປິດ hatch ທາງ​ຫນ້າ​, ຈິດ​ໃຈ​ຍອມ​ຮັບ Nathaniel Franklin pat ຢູ່​ດ້ານ​ຫຼັງ​, ແລະ​ໄດ້​ກວາດ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຫ້ອງ​ໂດຍສານ​.
  
  
  "ທຸກຢ່າງດີ, Skipper?" - ຖາມ Christina.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ນາງ curiously. "ເບິ່ງຄືວ່າເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງຮູບເງົາກອງທັບເຮືອຫຼາຍເກີນໄປ."
  
  
  "ຂ້ອຍໄດ້ຖືກສອນໃຫ້ລອຍໂດຍເຄື່ອງຫມາຍອາເມລິກາ."
  
  
  “ຮາ! ເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າລູກອ່ອນເຫຼົ່ານີ້ສາມາດລອຍໄດ້ແທ້ບໍ?”
  
  
  “ດີ, ມັນແມ່ນເຮືອນ້ອຍໆ. ບໍ່ມີບ່ອນຫວ່າງພຽງພໍສໍາລັບພວກເຮົາທັງສອງ.”
  
  
  "ມັນຄວນຈະສະດວກສະບາຍ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ໄປ​ທີ່​ນັ່ງ​ຂ້າງ​ຂອງ​ນາງ tucked ຂາ​.
  
  
  ທັນໃດນັ້ນ, ນາງໄດ້ນັ່ງຊື່, ຮັກສາຕາຂອງນາງຢູ່ໃນແສງສະຫວ່າງ strobe starboard. "ນີ້​ແມ່ນ​ຫຍັງ?"
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງກວດເບິ່ງຕາຕະລາງຂອງຂ້ອຍ. “ນີ້​ແມ່ນ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ຢູ່​ເທິງ​ຈອມ​ພູ ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຫັນ​ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ເຂົ້າ​ມາ​ໃນ​ທ່າ​ເຮືອ. ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ປະ​ຖິ້ມ​ລາວ​ໄວ້, ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ມຸ່ງ​ໜ້າ​ໄປ​ທາງ​ເໜືອ​ອີກ.”
  
  
  "ຈະແຈ້ງ. ເຈົ້າເວົ້າຖືກ, Mackey, ດຽວນີ້ບໍ່ແມ່ນເວລາທີ່ຈະລືມ. ເຈົ້ານອນບໍ່? ເຈົ້າມີມື້ດົນນານແລ້ວ."
  
  
  ສຽງຂອງນາງດັງເກືອບເປັນສຽງດັງໃນຂະນະທີ່ນາງເວົ້າ, ແນມໄປຂ້າງໜ້າ, ມືທັງສອງຂ້າງໃສ່ລໍ້ເວົ້າ.
  
  
  "ບໍ່, ບໍ່ແມ່ນດຽວນີ້, ຂ້ອຍ ກຳ ລັງນັ່ງຢູ່.
  
  
  ແລະ ... ເພີດເພີນກັບທັດສະນະ."
  
  
  Christina ບໍ່ໄດ້ສັງເກດເຫັນຄໍາເວົ້າທີ່ໂງ່.
  
  
  ສໍາລັບເວລາດົນນານທັງສອງຂອງພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ເວົ້າ; ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະ squirm, ມີຄວາມຮູ້ສຶກ gaze ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  "ເປັນຫຍັງເຈົ້າເບິ່ງຂ້ອຍແບບນັ້ນ?" - ນາງຖາມຢ່າງລະຄາຍເຄືອງ.
  
  
  “ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າເຈົ້າຈະໃຈ. ໃນຄືນທີ່ຜ່ານມາຢູ່ຖະຫນົນເຈົ້າເປັນ ... ເດັກຍິງທີ່ແຕກຕ່າງກັນຫມົດ."
  
  
  "ມັນໄດ້ຜົນ."
  
  
  "ຄືກັນກັບຜູ້ຊາຍໃນ Mercedes ສີນ້ໍາຕານບໍ?"
  
  
  "ແນ່ນອນ."
  
  
  "ແລະຕອນນີ້ພວກເຂົາຫມົດໄປບໍ?"
  
  
  ນາງໄດ້ຫັນຫົວຂອງນາງມາຫາຂ້າພະເຈົ້າ, ແລະໃນຄວາມມືດທີ່ເຕົ້າໂຮມກັນ, ຕາຂອງນາງແມ່ນສະຫງົບແລະສະຫງົບ. “Makki, ຂ້ອຍອາດຈະຢາກເຂົ້ານອນກັບເຈົ້າ. ສໍາລັບໃນຂະນະທີ່. ຖ້າຂ້ອຍຕ້ອງເຮັດຄວາມຮັກກັບເຈົ້າເພື່ອຊັກຊວນໃຜຜູ້ຫນຶ່ງວ່າພວກເຮົາເປັນໃຜທີ່ພວກເຮົາທໍາທ່າເປັນ, ຂ້ອຍຈະບໍ່ລັງເລ. ຂ້ອຍມັກຮັກໝູ່ຮ່ວມຫ້ອງຮຽນມາໄລຍະໜຶ່ງ, ແລະຂ້ອຍສາມາດເວົ້າໄດ້ຢ່າງຊື່ສັດວ່າລາວບໍ່ມີບ່ອນໃດຢູ່ໃກ້ເຈົ້າທີ່ໜ້າສົນໃຈ. ແລະທັນ ... - ນາງ shrugged ແລະເບິ່ງຂຶ້ນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ຫຼັງຈາກນັ້ນກັບຄືນໄປບ່ອນຂ້າພະເຈົ້າ. “ຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນໂສເພນີທີ່ຈະຕົກຢູ່ໃນຕຽງນອນກັບນັກທ່ອງທ່ຽວຊາວອາເມຣິກັນຄົນທຳອິດ, ຫຼືສອດແນມ, ສິ່ງໃດກໍ່ຕາມທີ່ເຈົ້າຕ້ອງການເອີ້ນຕົວເອງ. ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໃຈ?"
  
  
  "ແນ່ນອນ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ້າຍ​ອອກ​ຫ່າງ​ຈາກ​ນາງ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ, ແຕ່​ບໍ່​ຢູ່​ໃນ​ທີ່​ສຸດ. "ມັນຍັງອະທິບາຍວ່າເປັນຫຍັງທ່ານທັນທີທັນໃດຕັດສິນໃຈລອຍນ້ໍາຕະຫຼອດຄືນ."
  
  
  ມັນມືດເກີນໄປທີ່ຈະເບິ່ງວ່ານາງອາຍ, ແຕ່ຂ້ອຍສາມາດບອກໄດ້ຈາກວິທີທີ່ນາງອຽງຫົວຂອງນາງວ່ານາງມີຄວາມອາຍ.
  
  
  “ມັນເປັນຄວາມຈິງ, Mackey. ສ່ວນໜຶ່ງ. ຖ້າຂ້ອຍຕ້ອງການຄວາມຕັ້ງໃຈຂອງຂ້ອຍ, ມັນບໍ່ມີຈຸດທີ່ຈະມີຄວາມສ່ຽງຕໍ່ການລໍ້ລວງທີ່ບໍ່ຈໍາເປັນ."
  
  
  "ແຕ່ພຽງແຕ່ບາງສ່ວນບໍ?"
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄິດເລັກນ້ອຍນັບຕັ້ງແຕ່ພວກເຮົາເວົ້າກ່ອນຫນ້າໃນມື້ນີ້.”
  
  
  "ກ່ຽວ​ກັບ​ຫຍັງ?"
  
  
  "ກ່ຽວກັບວິທີທີ່ທ່ານປ່ຽນແຜນການຂອງພວກເຮົາ."
  
  
  "ເຈົ້າ​ຫມາຍ​ຄວາມ​ວ່າ​ແນວ​ໃດ?"
  
  
  “Alex… ລາວລະມັດລະວັງຫຼາຍ. ສົງໃສ. ຂ້ອຍພຽງແຕ່ຮູ້ເລື່ອງນີ້ຈາກຂໍ້ຄວາມສັ້ນໆທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຮັບຈາກລາວ.”
  
  
  "ຂ້ອຍໄດ້ສ້າງຄວາມປະທັບໃຈນັ້ນ."
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ ... ມັນຈະບໍ່ສະຫລາດທີ່ຈະເຮັດການປ່ຽນແປງດັ່ງກ່າວ."
  
  
  "ເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າພວກເຮົາຄວນຈະໄປ Corfu ຕາມແຜນການ?"
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າມັນຈະດີກວ່າ, ແມ່ນແລ້ວ."
  
  
  ສິ່ງທີ່ຕະຫລົກແມ່ນວ່າຂ້ອຍຄິດແບບດຽວກັນກັບຕົວເອງແລະຕັດສິນໃຈວ່າຂ້ອຍມີຄວາມລະມັດລະວັງເກີນໄປ. ຖ້າມີການລະເມີດຄວາມປອດໄພຫຼືການຂົ່ມເຫັງບາງປະເພດ, ມັນຈະບໍ່ເຮັດໃຫ້ມີຄວາມແຕກຕ່າງຫຼາຍບໍ່ວ່າພວກເຮົາຈະຢູ່ລະຫວ່າງ Corfu ກັບແຜ່ນດິນໃຫຍ່ຫຼືຢູ່ໃນທະເລສູງ; ພວກເຂົາຈະຈັບພວກເຮົາໃນທາງໃດກໍ່ຕາມ.
  
  
  "ຂ້ອຍຄືກັນ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ຕາ​ຂອງ​ນາງ​ເປີດ​ກວ້າງ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ແປກ​ໃຈ, ເໝືອນ​ກັບ​ວ່າ​ນາງ​ຄາດ​ວ່າ​ຈະ​ມີ​ການ​ຜິດ​ຖຽງ​ກັນ. "ເຈົ້າ​ເຮັດ?"
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ອະທິບາຍເຫດຜົນຂອງຂ້ອຍ. ນາງຫົວຫົວ.
  
  
  “ບັນຫາແມ່ນ,” ຂ້ອຍເວົ້າຕໍ່ໄປວ່າ, “ພວກເຮົາຈະມີມື້ໜຶ່ງທີ່ຈະຂ້າ ຫຼັງຈາກທີ່ພວກເຮົາໄປຮອດ Corfu ດ້ວຍຄວາມໄວທີ່ພວກເຮົາຈະໄປ.
  
  
  ຂ້ອຍຮູ້ສຶກເຄັ່ງຕຶງກັບຊື່ຂອງນາງ ແລະສົງໄສອີກວ່າ ເປັນຫຍັງນາງຈຶ່ງບໍ່ຢາກເຂົ້າໄປໃກ້ບ່ອນນັ້ນ.
  
  
  "ແຕ່," ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເວົ້າຕໍ່ໄປ, "ນັບຕັ້ງແຕ່ເຫດການນີ້ເກີດຂຶ້ນ, ສະຖານີຕໍ່ໄປ, ນອກຈາກ Corfu, ຄວນຈະເປັນ Paxos. ບາງທີພວກເຮົາສາມາດຢູ່ທີ່ນັ້ນມື້ອື່ນ, ແຕ່ຕາບໃດທີ່ເຈົ້າຄິດວ່າພວກເຮົາຖືກຕິດຕາມ, ຂ້ອຍບໍ່ມັກຢູ່ໃນທ່າເຮືອຫນຶ່ງດົນເກີນໄປ."
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈ. ໂອ້, ບາງທີຂ້ອຍກໍາລັງຈິນຕະນາການບາງສິ່ງບາງຢ່າງ, Mackey, ແຕ່ນັບຕັ້ງແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ເຫັນຜູ້ຊາຍຄົນນີ້ຢູ່ໃນ tavern ໃນ Argostylion, ຂ້ອຍບໍ່ຄິດ, ບໍ່ແມ່ນແທ້ໆ."
  
  
  ບາງທີມັນແມ່ນເວລາທີ່ຈະບອກນາງກ່ຽວກັບການປະຊຸມຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ຄິດ. ຍັງ​ເທື່ອ. ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ເຫັນ​ສາວ​ຄົນ​ນີ້​ຫຼາຍ​ຂຶ້ນ, ນາງ​ກໍ​ສັບສົນ​ຫຼາຍ​ຂຶ້ນ, ແລະ ສິ່ງ​ນີ້​ຍັງ​ນຳ​ໃຊ້​ກັບ​ພາລະກິດ​ນຳ​ອີກ.
  
  
  "ຕົກລົງ," ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ພວກເຮົາຈະກັງວົນກ່ຽວກັບມັນໃນມື້ອື່ນ. ຕອນນີ້ບອກຂ້ອຍວ່າ Alex ວາງແຜນທີ່ຈະຕິດຕໍ່ເຈົ້າແນວໃດໃນຄັ້ງຕໍ່ໄປ.”
  
  
  “ຂ້ອຍ... ຂ້ອຍບໍ່ຄວນບອກໃຜ. ແມ່ນແຕ່ເຈົ້າ."
  
  
  “ນີ້​ແມ່ນ​ໂງ່. ເຈົ້າເວົ້າບາງສິ່ງບາງຢ່າງກ່ຽວກັບ tavern ໃນ Corfu, ແຕ່ບໍ່ມີຫຍັງອີກ. ໃຫ້ເວົ້າວ່າເຈົ້າຕົກຢູ່ເທິງເຮືອຫຼືບາງສິ່ງບາງຢ່າງ."
  
  
  ນາງຍິ້ມ. "ຂ້ອຍລອຍຄືກັບປາ."
  
  
  “ມັນ​ຈະ​ບໍ່​ດີ​ຫຼາຍ​ຖ້າ​ເຈົ້າ​ລົ້ມ​ໃນ​ຕອນ​ກາງ​ຄືນ​ຕອນ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ນອນ​ຢູ່​ຊັ້ນ​ລຸ່ມ. ເຈົ້າບໍ່ສາມາດຈັບເຮືອພາຍໃຕ້ເຮືອ, ເຊື່ອຂ້ອຍ."
  
  
  "ມັນຈະບໍ່ເກີດຂຶ້ນ, Mackey."
  
  
  “ຢ່າ​ໝັ້ນ​ໃຈ​ເກີນ​ໄປ. ແນວໃດກໍ່ຕາມ, ຂ້ອຍຈະນອນຢູ່ທີ່ນີ້."
  
  
  "ເຈົ້າຈະເຢັນ."
  
  
  “ຢ່າງ​ຫນ້ອຍ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ມີ​ບໍ​ລິ​ສັດ. ມັນໂດດດ່ຽວຢູ່ທີ່ນັ້ນ."
  
  
  ນາງຫົວເລາະ.
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນ, ກັບຄືນໄປບ່ອນທຸລະກິດ. ການຕິດຕໍ່ຂອງທ່ານກັບ Alex."
  
  
  “ແທ້ຈິງແລ້ວ, Mackey. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດບອກໄດ້."
  
  
  “ເຈົ້າຄິດອີກແລ້ວ, ທີ່ຮັກ. ຖ້າຄົນຕິດຕາມພວກເຮົາ, ພວກເຮົາສາມາດແຍກອອກຈາກກັນຫຼືຮ້າຍແຮງກວ່າເກົ່າ."
  
  
  ນາງລັງເລ, ກັດປາກຂອງນາງ. ໃນທີ່ສຸດ ນາງຄ່ອຍໆສັ່ນຫົວຂອງນາງ. "ບາງທີມື້ອື່ນ. ໃຫ້ຂ້ອຍຄິດກ່ຽວກັບມັນ, Mackey.”
  
  
  "ບອກຂ້ອຍກົງ, Christina." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ສັ່ງ​ໃຫ້​ໄປ​ພົບ Alex, ເອົາ​ເຂົາ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ພາ​ເຂົາ​ໄປ​ອີ​ຕາ​ລີ. ດຽວນີ້ເຈົ້າເປັນພຽງຜູ້ດຽວທີ່ຂ້ອຍຕິດຕໍ່ກັບລາວ, ສະນັ້ນພວກເຮົາຄວນໄວ້ວາງໃຈເຊິ່ງກັນແລະກັນຫຼືຫັນມາທີ່ນີ້ແລະເວົ້າວ່າ fuck ມັນ."
  
  
  ນາງສະດຸດຕາ, ຕາຂອງນາງກວ້າງດ້ວຍຄວາມຢ້ານ.
  
  
  "ເຈົ້າຈະບໍ່!"
  
  
  "ມັນ, ຂ້ອຍຈະເຮັດ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້ bluffing, ແຕ່​ການ​ຕັດ​ສິນ​ໂດຍ​ການ​ຕິ​ກິ​ຣິ​ຍາ​ຂອງ​ນາງ, ນາງ​ໄດ້​ຮັບ​ຄວາມ​ເຊື່ອ​ບາງ​ສ່ວນ.
  
  
  “ກະລຸນາ, Mackey. ນີ້ແມ່ນທັງຫມົດໃຫມ່ສໍາລັບຂ້າພະເຈົ້າ; ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າຈະເຮັດແນວໃດ, ໃຜຈະເຊື່ອຟັງ. ພວກເຮົາຄວນຈະມີຄວາມຂັດແຍ້ງບໍ?
  
  
  "ທາງເລືອກແມ່ນຂອງເຈົ້າ," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງແນ່ນອນ.
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້ອຍຈະບອກເຈົ້າ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລໍຖ້າຈົນກ່ວາຄວາມງຽບແມ່ນຫນາພຽງພໍທີ່ຈະຕັດດ້ວຍມີດ.
  
  
  "ມື້ອື່ນ," Christina ເວົ້າຢ່າງງຽບໆ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ນາງ, ແລ້ວ​ຖອນ​ຫາຍ​ໃຈ, ຢຽດ​ອອກ​ເທິງ​ບ່ອນ​ນັ່ງ​ທີ່​ອ່ອນ, ແລະ​ເອົາ​ເຄື່ອງ​ຊ່ວຍ​ຊີ​ວິດ​ເປັນ​ໝອນ. "ປຸກຂ້ອຍເມື່ອເຈົ້າເມື່ອຍ," ຂ້ອຍຈົ່ມ.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ," ນາງເວົ້າຢ່າງອ່ອນໂຍນ.
  
  
  "ແລະຮັກສາຕາຢ່າງໃກ້ຊິດຢູ່ໃນເຂັມທິດ."
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ທ່ານ".
  
  
  
  
  
  
  ບົດທີສິບເອັດ.
  
  
  
  
  
  ຕອນ​ເຊົ້າ​ແມ່ນ​ມີ​ລົມ​ແຮງ, ມີ​ເມກ​ທີ່​ມືດ​ມົວ​ຟ້າ​ທີ່​ຟ້າວ​ຕົກ​ລົງ. ໃນ​ຕອນ​ກາງ​ເວັນ​ມີ​ການ​ຕັດ​ໄມ້​ຢ່າງ​ໜັກ​ໜ່ວງ, ແລະ​ເຮືອ​ໜັກ​ທີ່​ມີ​ແປ້ນ​ກວ້າງ​ກໍ​ລອຍ​ໄປ​ມາ ແລະ​ຈົມ​ລົງ​ຄື​ກັບ​ມ້າ​ທີ່​ແລ່ນ​ໜີ. ຄຣິສຕິນານອນຢູ່ຂ້າງລຸ່ມ, ແຕ່ບໍ່ດົນກໍອອກມາຢູ່ເທິງດາດຟ້າອີກຄັ້ງ, ຈືດໆ ແລະ ວຸ້ນວາຍ.
  
  
  "ພວກເຮົາສະບາຍດີບໍ?" - ນາງໄດ້ຖາມ, ຊອກຫາຢ່າງກະຕືລືລົ້ນຢູ່ໃນຟັງໄດ້.
  
  
  "ບໍ່ມີຫຍັງຕ້ອງເປັນຫ່ວງ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ສຽງ​ດັງ​ຂຶ້ນ​ຂອງ​ລົມ​, roar ແລະ creaking ຂອງ​ອຸ​ປະ​ກອນ​. ການ​ປ່ຽນ​ແປງ​ຢ່າງ​ກະ​ທັນ​ຫັນ​ຂອງ​ພະ​ລັງ​ງານ​ລົມ​ເຮັດ​ໃຫ້​ເຮືອ mainsail ທີ່​ຍິ່ງ​ໃຫຍ່ flap ຄື​ກັບ tethered​, eagle crazed​; ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຕໍ່ ສູ້ ກັບ ຫມວກ ກັນ ກະ ທົບ ຈົນ ກ ່ ວາ ພວກ ເຮົາ ແນ່ ນອນ ທີ່ ມີ ລົມ, ທີ່ ເຕັມ ໄປ sail ໄດ້ ອີກ ເທື່ອ ຫນຶ່ງ.
  
  
  ຄຣິສຕິນາເງີຍໜ້າຢູ່ເທິງຫລັງຄາຂອງຫ້ອງໂດຍສານ ແລະເບິ່ງໄປຮອບໆດ້ວຍຕາບ້າເລັກນ້ອຍ. "ພວກເຮົາຢູ່ໃສ? ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນດິນ."
  
  
  "ໂອ້, ມັນຢູ່ທີ່ນັ້ນບາງບ່ອນ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂບກ​ມື​ໄປ​ທາງ​ຂ້າງ​ເທິງ​ເຮືອ​ຢ່າງ​ບໍ່​ແນ່​ນອນ.
  
  
  "ແຕ່ເຈົ້າບໍ່ຮູ້ບໍ?" ມີບັນທຶກເລັກນ້ອຍຂອງ panic ໃນສຽງຂອງນາງ.
  
  
  "ຢ່າກັງວົນ". ຂ້ອຍເບິ່ງໂມງຂອງຂ້ອຍ; ມັນແມ່ນປະມານຫົກໃນຕອນເຊົ້າ. ໃນຄືນຫນຶ່ງຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄາດຄະເນຄວາມໄວຂອງພວກເຮົາແລະຕັດສິນໃຈວ່າພວກເຮົາປະມານກົງກັນຂ້າມກັບ Preveza, ແຕ່ນີ້ແມ່ນປະມານຫຼາຍ. ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ບອກສາວ. "ຖ້າມັນເບິ່ງຄືວ່າພວກເຮົາມີບັນຫາ, ສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງເຮັດແມ່ນໄປທາງທິດຕາເວັນອອກແລະພວກເຮົາຈະເຫັນດິນ." ນີ້ບໍ່ແມ່ນຄວາມສົດໃສດ້ານທີ່ໜ້າສົນໃຈຫຼາຍໃນຂະນະນີ້, ຍ້ອນວ່າກະແສລົມກຳລັງພັດມາຈາກທິດທາງນັ້ນ ແລະ ຕ້ອງການການຕີຍາວທີ່ໜ້າເບື່ອໜ່າຍຫຼາຍຄັ້ງເພື່ອເອົາຊະນະ. ຂໍຂອບໃຈກັບ Nathaniel, ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ພຽງພໍທີ່ຈະຮັບຮູ້ວ່າເຄື່ອງຈັກຊ່ວຍພະລັງງານຕ່ໍາຈະບໍ່ຊ່ວຍໃນທະເລດັ່ງກ່າວ; ໂດຍບໍ່ມີຜົນກະທົບສະຖຽນລະພາບຂອງລົມໃນ sails, Scylla ຈະຍ້າຍຂຶ້ນແລະລົງຫຼາຍກ່ວາໄປຂ້າງຫນ້າ.
  
  
  “ແຕ່...ພວກເຮົາບໍ່ສາມາດຊອກຮູ້ວ່າພວກເຮົາຢູ່ໃສ? ດ້ວຍນີ້...ເຈົ້າເອີ້ນວ່າຫຍັງ? Trident?"
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ chuckled. "Sextant". ຂ້ອຍເບິ່ງຂຶ້ນ. "ແລະຈົນກ່ວາມີດວງອາທິດທີ່ຈະຕົກລົງ, ຄໍາຕອບແມ່ນບໍ່."
  
  
  ນາງ frowned, ເປັນຫ່ວງຢ່າງຈະແຈ້ງ, ເອົາມືຂອງນາງອອກຈາກຫລັງຄາຂອງ cabin ແລະ stumbled ກັບຄືນໄປບ່ອນທັນທີ, ເກືອບຕົກເຂົ້າໄປໃນ passage ເປີດທາງຫລັງຂອງນາງ.
  
  
  ຂ້ອຍຮ້ອງ. - "ເບິ່ງ!" “ໃຫ້ເຮົາບໍ່ຫັກຂາຂອງພວກເຮົາໃນການລ່ອງເຮືອນ້ອຍນີ້. ມາທີ່ນີ້ແລະນັ່ງລົງ.”
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ເຮັດ​ຕາມ​ທີ່​ນາງ​ໄດ້​ບອກ, ແກວ່ງ​ໄປ​ທົ່ວ​ຫ້ອງ​ນັກ​ບິນ​ທີ່​ເປີດ ແລະ​ເກືອບ​ຈະ​ຕົກ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຖັງ​ເຂັມ​ທິດ. ຂ້າພະເຈົ້າຈັບມືຂອງນາງແລະດຶງນາງມາຫາຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  “ຢູ່​ບ່ອນ​ທີ່​ເຈົ້າ​ຢູ່. ເພື່ອ​ເຫັນ​ແກ່​ພຣະ​ເຈົ້າ, ຢ່າ​ທຳລາຍ​ເຂັມ​ທິດ, ເພາະ​ເຖິງ​ແມ່ນ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ເລີ່ມ​ກັງວົນ.”
  
  
  ນາງຍິ້ມສັ້ນໆ ແລະ ຖູຜົມອອກຈາກໜ້າຂອງນາງ. ຜິວໜັງຂອງນາງປຽກຊຸ່ມ, ແລະມັນບໍ່ແມ່ນມາຈາກການກະແຈກກະຈາຍທີ່ຕົກລົງມາຂ້າງນາງເປັນບາງຄັ້ງຄາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ເບິ່ງ​.
  
  
  "ຮູ້ສຶກບໍ່ສະບາຍເລັກນ້ອຍບໍ?"
  
  
  “ຂ້ອຍຮູ້ສຶກບໍ່ສະບາຍບໍ? ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ຄຳນີ້.”
  
  
  "ເຈັບປວດ."
  
  
  “ເອີ… ໜ້ອຍໜຶ່ງ. ມັນອັດແໜ້ນ ແລະ ເຮືອກະໂດດຫຼາຍ.”
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ດີ, ຢູ່ທີ່ນີ້ຈົນກ່ວາພວກເຮົາອອກຈາກທີ່ນີ້. ຖອຍຫລັງລໍ້."
  
  
  "ຂ້ອຍ?" ນາງໄດ້ເອົາມືຂອງນາງອອກຄືກັບວ່ານາງຢ້ານທີ່ຈະແຕະຕ້ອງຂອງນາງ.
  
  
  "ເປັນ​ຫຍັງ​ບໍ່? ການປິ່ນປົວອາການເມົາທະເລທີ່ດີທີ່ສຸດຂອງໂລກເພື່ອຮັກສາສິ່ງທີ່ຢູ່ເທິງເຮືອ."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເມົາທະເລ!"
  
  
  “ອັນໃດທີ່ເຈົ້າເອີ້ນມັນ. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ຂ້ອຍຮັບປະກັນວ່າເຈົ້າຈະຮູ້ສຶກດີພາຍໃນສອງສາມນາທີ. ຍອມຮັບມັນ. ຂ້ອຍມີວຽກເຮັດ."
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ເຮັດ​ຕາມ​ທີ່​ນາງ​ໄດ້​ບອກ, ເລື່ອນ​ໄປ​ຫາ​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລາ​ອອກ ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢືນ​ຂຶ້ນ. ນາງຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງສົງໄສຊົ່ວຄາວ, ແລ້ວຫາຍໃຈເຂົ້າເລິກໆ ແລະຈັບພວງມາໄລດ້ວຍມືທັງສອງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລົງໄປຫາຫ້ອງໂດຍສານ.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍກັບຄືນມາສອງສາມນາທີຕໍ່ມາ, ນາງຍິ້ມອ່ອນໆ, ຍົກຫົວຂຶ້ນເພື່ອຈັບລົມ ແລະສີດເຄັມ. ການປິ່ນປົວໄດ້ເຮັດວຽກໄວກວ່າທີ່ຂ້ອຍຄິດ.
  
  
  "ເຈົ້າຢາກເວົ້າບໍ?"
  
  
  "ເວົ້າບໍ?"
  
  
  "Uh-huh. ເຈົ້າຮູ້."
  
  
  "ໂອ້ຍ." ນາງໄດ້ລຸກຂຶ້ນຈາກບ່ອນນັ່ງຂອງນາງເພື່ອເຂົ້າໄປເບິ່ງໜ້າປັດເຂັມທິດທີ່ດີຂຶ້ນ. “ບໍ່ດົນ, ເອີ, Mackey? ຂ້ອຍຫຍຸ້ງໜ້ອຍໜຶ່ງ."
  
  
  ຂ້ອຍປ່ອຍໃຫ້ມັນຜ່ານໄປ.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  ຮອດຕອນທ່ຽງແລ້ວ
  
  
  ງຽບແລະບ່ອນມີແດດອີກເທື່ອຫນຶ່ງ; ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຄຸ້ມ ຄອງ ດ້ວຍ ການ ຊ່ວຍ ເຫຼືອ ຂອງ sextant ແລະ ອະ ທິ ຖານ ວ່າ ການ ນໍາ ທິດ ຂັ້ນ ຕອນ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຢ່າງ ຫນ້ອຍ ແມ່ນ ຖືກ ຕ້ອງ ສົມ ເຫດ ສົມ ຜົນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕົກ​ຕະ​ລຶງ​ທີ່​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ໄປ​ໄກ​ກວ່າ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄາດ​ວ່າ​ຈະ​; Preveza ຄວນນອນເກືອບໄປທາງຕາເວັນອອກຂອງພວກເຮົາ. ມັນເປັນເກາະຂະຫນາດນ້ອຍ, ຄວາມຍາວບໍ່ເກີນສີ່ຫຼືຫ້າໄມ, ແລະຈະບໍ່ຍາກທີ່ຈະພາດ. ລົມ​ພັດ​ຍັງ​ພັດ​ມາ​ຈາກ​ທິດ​ຕາ​ເວັນ​ອອກ, ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ນ້ຳ​ທະ​ເລ​ຈະ​ສະ​ຫງົບ​ລົງ, ແຕ່​ກໍ​ຍັງ​ມີ​ລົມ​ພັດ​ແຮງ​ຢູ່. ດ້ວຍການຖອນຫາຍໃຈ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນການຜູກມັດຄັ້ງທໍາອິດຂອງພວກເຮົາ. ມັນບໍ່ແມ່ນມື້ສໍາລັບຄວາມສຸກຫຼືແມ່ນແຕ່ສໍາລັບການເຮັດວຽກ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໄປຂ້າງລຸ່ມນີ້, ກໍານົດແຜນທີ່ຂອງພື້ນທີ່ຂອງພວກເຮົາຢູ່ໃນຕາຕະລາງກວ້າງຢູ່ໃນຫ້ອງໂດຍສານຕົ້ນຕໍແລະສັງເກດເຫັນຕໍາແຫນ່ງໃນປະຈຸບັນຂອງພວກເຮົາ. ຕັ້ງແຕ່ນັ້ນມາ, ຂ້ອຍຈະຕ້ອງໝາຍຄວາມບ່ຽງເບນຂອງພວກເຮົາໃຫ້ຖືກຕ້ອງເມື່ອພວກເຮົາເຄື່ອນໄປມາໃນລົມ, ຕິດຕາມເວລາທີ່ແນ່ນອນຂອງແຕ່ລະແກັດ, ແລະຫວັງວ່າການປະເມີນໄລຍະທາງທີ່ເດີນທາງຂອງຂ້ອຍແມ່ນຖືກຕ້ອງສົມຄວນ. ມັນຈະບໍ່ເປັນເລື່ອງງ່າຍເຖິງແມ່ນວ່າຈະມີມືທີ່ມີປະສົບການຢູ່ໃນຫົວ, ແຕ່ສິ່ງທີ່ Christina ຂຽນສໍາລັບຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນັ້ນເຮັດໃຫ້ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງສັບສົນຫຼາຍແລະບໍ່ແນ່ນອນ; ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ນາງບໍ່ເຄີຍອອກຈາກສາຍຕາຂອງຝັ່ງກ່ອນ. ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ຂ້ອຍເອງກໍ່ບໍ່ມີປະສົບການຫຼາຍໃນການນໍາທາງທາງໄກ.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  ໃນ ຕອນ ແລງ ພວກ ເຮົາ ໄດ້ ພົບ ເຫັນ ຕົວ ເອງ ຢູ່ ໃນ ເກາະ ຂະ ຫນາດ ນ້ອຍ ສຸດ bow ໄດ້. ມື້ນັ້ນໄດ້ປ່ຽນເປັນສີທອງ ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາມຸ່ງໜ້າເຂົ້າໄປໃນທ່າເຮືອນ້ອຍທີ່ສວຍງາມຂອງເມືອງ Porto Gaio. ຢູ່ glance ທໍາອິດມັນເບິ່ງຄືວ່າເປັນສະຖານທີ່ primitive, undeveloped; ທັງ ຫມົດ ທີ່ ພວກ ເຮົາ ສາ ມາດ ເຫັນ ໄດ້ ແມ່ນ groves ສີ ເງິນ ແກມ ສີ ເງິນ ແກມ ສີ ຂຽວ stretching ໃນ ທຸກ ທິດ ທາງ ທີ່ ພວກ ເຮົາ ສາ ມາດ ເຫັນ ໄດ້. ຈາກ​ນັ້ນ, ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້, ພວກ​ເຮົາ​ສາ​ມາດ​ສ້າງ​ຕຶກ​ອາ​ຄານ​ຕ່ຳ, ສີ​ຂາວ, ສີ​ນ້ຳ​ຕານ ແລະ​ສີ​ບົວ, ດ້ວຍ​ກະ​ດານ​ເປົ່າ​ຂອງ​ເຮືອ​ທີ່​ຈອດ​ຢູ່​ໃນ​ທ່າ​ກຳ​ປັ່ນ.
  
  
  ເມືອງນ້ອຍແຕ່ແອອັດ; ​ເຮືອນ​ສ່ວນ​ຫຼາຍ​ຍາວ​ໄປ​ຕາມ​ແຄມ​ນ້ຳ. ຖໍ້າຫີນມີຊາຍແດນຕິດກັບທ່າເຮືອ; ຢູ່​ແຄມ​ຝັ່ງ​ນັ້ນ​ມີ​ຮ້ານ​ຄ້າ​ນ້ອຍໆ, ຮ້ານ​ກິນ​ດື່ມ ແລະ​ໂຮງ​ແຮມ​ນ້ອຍໆ​ຈຳ​ນວນ​ໜຶ່ງ. ໂດຍບໍ່ມີການສົນທະນາກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້, Christina ຕົກລົງທີ່ຈະໃຊ້ເວລາກາງຄືນຢູ່ເທິງເຮືອ Scylla; ນາຍ​ເຮືອ​ໄດ້​ມອບ​ບ່ອນ​ຈອດ​ເຮືອ​ໃຫ້​ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່​ຫ່າງ​ຈາກ​ຝັ່ງ ຊຶ່ງ​ເໝາະ​ສົມ​ກັບ​ຂ້ອຍ. ເຮືອ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ບັນ​ທຸກ​ເຮືອ​ບິນ​ນ້ອຍ​ທີ່​ຜູກ​ມັດ​ກັບ​ດາ​ວິດ​ຢູ່​ດ້ານ​ໜ້າ​ເຮືອ, ແລະ ການ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເຮືອ​ນ້ອຍ​ຂະ​ໜາດ​ຂອງ​ອ່າງ​ອາບ​ນ້ຳ​ນັ້ນ​ແມ່ນ​ເປັນ​ການ​ສົມ​ດຸນ​ແລະ​ກຳ​ນົດ​ເວ​ລາ. ໃນເວລາທີ່ພວກເຮົາສອງຄົນເຂົ້າໄປໃນມັນ, ພວກເຮົາຕ່ໍາຢູ່ໃນນ້ໍາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຄາດວ່າຈະຖືກ swamps ກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະສາມາດເຮັດໃຫ້ມັນເປັນສອງສາມຮ້ອຍເດີ່ນໄປຫາທ່າເຮືອ.
  
  
  "ໂຊກດີທີ່ບໍ່ມີນັກສະກີນ້ໍາຢູ່ທີ່ນີ້," ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໃຫ້ຄໍາເຫັນ.
  
  
  "ໂອ້?" ໃນປັດຈຸບັນ Christina ເບິ່ງຄືວ່າມີຄວາມສຸກ, ລືມຫມົດກ່ຽວກັບຄວາມກັງວົນໃນຕອນເຊົ້າແລະຄວາມຢ້ານກົວຂອງຄືນກ່ອນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປ່ຽນນ້ໍາຫນັກຂອງຂ້ອຍເລັກນ້ອຍ; ເຮືອ​ໄດ້​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ແລະ​ມີ​ນ​້​ໍ​າ spilled ຂ້າງ​. ເດັກຍິງເບິ່ງເປັນຕາຕົກໃຈ, ຫຼັງຈາກນັ້ນຫົວເລາະ.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈວ່າເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ. ບາງທີພວກເຮົາຄວນກັບໄປເຮືອກ່ອນທີ່ມັນຈະມືດ, huh?”
  
  
  “ຈະບໍ່ມີຄວາມແຕກຕ່າງ; ພວກເຮົາອາດຈະຈົມລົງໃນມື້ຫຼືກາງຄືນ."
  
  
  "ແລະພວກເຮົາສາມາດລອຍໄດ້ຕະຫຼອດເວລາ."
  
  
  "ແນ່ນອນ." ຫົວເຂົ່າຂອງພວກເຮົາຖືກຜູກມັດ, ບໍ່ມີຫຍັງທີ່ພວກເຮົາສາມາດເຮັດໄດ້, ແລະມັນຮູ້ສຶກຄືກັບວ່ານາງກໍາລັງໃຊ້ຄວາມກົດດັນເພີ່ມເຕີມເລັກນ້ອຍ. ອາດຈະເປັນ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ເປັນ​ເວລາ​ດົນ​ນານ​ຜ່ານ​ຕົວ​ເມືອງ​ນ້ອຍໆ ​ແລະ ຍ່າງ​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ນອກ, ​ເຮັດ​ໃຫ້​ນັກ​ທ່ອງ​ທ່ຽວ​ມີ​ການ​ແກ້ແຄ້ນ. ຊົນນະບົດແມ່ນສີຂຽວແລະໂງ່ນຫີນ, ສູງຂື້ນຈາກທະເລຄືກັບເທິງຂອງພູເຂົາທີ່ຈົມລົງ, ເຊິ່ງໃນຕົວຈິງແລ້ວ, ເກາະກເຣັກສ່ວນໃຫຍ່. ຈາກເສັ້ນທາງທີ່ມີຂີ້ຝຸ່ນ, ພວກເຮົາສາມາດເບິ່ງຂຶ້ນແລະເຫັນເນີນພູທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍກ້ອນຫີນ, ຂະຫນາດຂອງບ້ານເຮືອນ, ຢືນຢູ່ລະຫວ່າງພວກເຂົາ, ທີ່ຢູ່ອາໄສໃນບາງກໍລະນີຖືກຈໍາແນກໂດຍສີ່ຫລ່ຽມທີ່ມືດມົວທີ່ຫມາຍປ່ອງຢ້ຽມຂອງພວກເຂົາ. ລົດຄັນໜຶ່ງທີ່ມີສຽງດັງ, ຄ້າຍກັບລົດ Citroen ກ່ອນສົງຄາມ, ໄດ້ຂັບຜ່ານພວກເຮົາ, ເຕັມໄປດ້ວຍຜູ້ໃຫຍ່ ແລະເດັກນ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົມ​ມຸດ​ວ່າ​ປະ​ຊາ​ຊົນ​ອຸ​ດົມ​ສົມ​ບູນ​ທ້ອງ​ຖິ່ນ​; ຄົນອື່ນທີ່ພວກເຮົາເຫັນຢູ່ຕາມຖະຫນົນແມ່ນທັງຍ່າງຫຼືຂັບລົດລໍ້ມ້າ. ພວກເຂົາສ່ວນໃຫຍ່ບໍ່ສົນໃຈພວກເຮົາ; ຜູ້ຊາຍແມ່ນສັ້ນແລະ stocky, ຈໍານວນຫຼາຍທີ່ມີ mustaches ໃຫຍ່, ແມ່ຍິງໃນຊຸດຕີນຊາວກະສິກອນສີດໍາມາດຕະຖານ, ປົກກະຕິແລ້ວມີ shawls ຈັບຄູ່ທີ່ເກືອບກວມເອົາໃບຫນ້າຂອງເຂົາເຈົ້າ. ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍງຶດງໍ້ກ່ຽວກັບປະເທດເກຼັກຕັ້ງແຕ່ຕອນທໍາອິດທີ່ຂ້ອຍເລີ່ມອ່ານກ່ຽວກັບມັນ: ເປັນຫຍັງແຜ່ນດິນທີ່ມີບ່ອນມີແດດ, ມີອາກາດທີ່ມີລົມແຮງແລະນ້ໍາປະກາຍ, ຄວນມີແມ່ຍິງແລະຜູ້ຊາຍຫຼາຍຮ້ອຍຄົນຢູ່ໃນຄວາມໂສກເສົ້າຕະຫຼອດໄປ. ຖ້າຂ້ອຍເປັນປັດຊະຍາ, ຂ້ອຍສາມາດຖາມ Christina ກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້, ແຕ່ຂ້ອຍມີຄວາມຄິດອື່ນ. ການແລ່ນເຮືອສ້າງຄວາມຢາກອາຫານທີ່ສາມາດເຮັດໃຫ້ຜູ້ກິນທີ່ມັກກິນທີ່ມັກທີ່ສຸດໃຫ້ກາຍເປັນຄົນຂີ້ຄ້ານ, ແລະຂ້ອຍກໍ່ຫິວໂຫຍ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ tavern ທີ່​ເບິ່ງ​ຂ້າມ​ແຄມ​ນ​້​ໍ​າ, ແລະ​ຄ​່​ໍ​າ​ແມ່ນ​ດີ​ຫຼາຍ​ທີ່​ເຮັດ​ໃຫ້​ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ຕອນ​ກາງ​ຄືນ. ສະຖານທີ່ດັ່ງກ່າວແມ່ນມີຈຸດປະສົງຢ່າງຊັດເຈນສໍາລັບການເດີນທາງ yachtsmen; ເມນູເປັນພາສາອັງກິດບາງສ່ວນ, ຕົກແຕ່ງດ້ວຍສະມໍ ແລະຫອຍນາງລົມ. ທຳອິດ ພວກ​ເຮົາ​ເປັນ​ຄົນ​ດຽວ​ຢູ່​ໃນ​ບ່ອນ​ນີ້, ແຕ່​ບໍ່​ດົນ​ກຸ່ມ​ຊາຍ​ຍິງ​ທີ່​ມີ​ໃບ​ໜ້າ​ສີ​ແດງ ແລະ​ແຂນ​ທີ່​ແຂງ​ແຮງ​ໃນ​ເສື້ອ​ເຮືອ​ກໍ​ລຸກ​ຂຶ້ນ.
  
  
  ຈາກ​ບົດ​ສົນ​ທະ​ນາ​ຂອງ​ບົດ​ຄວາມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ​ກຸ່ມ​ປະ​ສົມ​ຂອງ​ອາ​ເມລິ​ກາ​ແລະ Brits​, ລວມ​ທັງ​ແມ່​ຍິງ​ອິ​ຕາ​ລີ​ແລະ​ສອງ​ຄົນ​ຝຣັ່ງ​ທີ່​ຈະ​ແຈ້ງ​. "ບໍ່ມີຫຍັງພິເສດ," ຂ້ອຍເວົ້າກັບຕົວເອງແລະເບິ່ງ Christina.
  
  
  ນາງໄດ້ແນມໄປຂ້າງຫນ້າ, ຄືກັບວ່າມີບາງອັນຢູ່ເທິງບ່າຊ້າຍຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ຂ້ອຍສາມາດບອກໄດ້ດ້ວຍຄາງ ແລະ ຫາຍໃຈຕື້ນໆຂອງນາງວ່ານາງເຄັ່ງຕຶງ.
  
  
  "ນີ້​ແມ່ນ​ຫຍັງ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຖາມ​ວ່າ​, ເນີ້ງ​ໄປ​ຂ້າງ​ຫນ້າ​ເພື່ອ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ໄດ້​ຍິນ​.
  
  
  "ຂ້ອຍ ... ບໍ່ມີຫຍັງ." ນາງຍິ້ມສັ້ນໆ. "ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍສົງໃສທຸກຄົນ. ຂ້ອຍຈະດີໃຈເມື່ອມັນຈົບລົງ."
  
  
  "ເຈົ້າ​ຈະ?"
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄປ​ເຖິງ​ໃນ​ທົ່ວ​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ສໍາ​ລັບ​ມື​ຂອງ​ນາງ​. "ຂ້ອຍບໍ່ແນ່ໃຈວ່າຂ້ອຍຈະມີຄວາມສຸກ."
  
  
  ນາງໄດ້ເບິ່ງຂ້ອຍເປັນເວລາດົນນານ. “ບໍ່,” ນາງເວົ້າໃນທີ່ສຸດ. "ຂ້ອຍອາດຈະບໍ່ຄືກັນ."
  
  
  ບໍ່​ມີ​ໃຜ​ເວົ້າ​ກັບ​ພວກ​ເຮົາ​ຈົນ​ກວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ກິນ​ກາ​ເຟ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ, ແຕ່​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຄົນ​ຝຣັ່ງ​ຄົນ​ຫນຶ່ງ​ໃນ​ທົ່ວ​ຫ້ອງ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ເຈດ​ຕະ​ນາ​ຍ່າງ​ມາ​ຫາ​ໂຕະ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ. ລາວເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ມີຜົມບາງໆທີ່ມີດິນຊາຍ ແລະຮອຍຍິ້ມທີ່ຂີ້ອາຍທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍຄວາມຫມັ້ນໃຈ.
  
  
  "ຂໍໂທດຂ້ອຍ," ລາວເວົ້າ, ສ່ວນຫຼາຍແມ່ນເບິ່ງ Christina. "ເຈົ້າແມ່ນອາເມລິກາບໍ?"
  
  
  "ຂ້ອຍແມ່ນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ນາງບໍ່ແມ່ນ."
  
  
  "ຫມູ່ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍແລະຂ້ອຍສົງໄສວ່າເຈົ້າຢາກຮ່ວມດື່ມກັບພວກເຮົາບໍ?" ລາວຍັງເບິ່ງ Christina;
  
  
  ນາງໄດ້ສັ່ນຫົວຂອງນາງຢ່າງຫນັກແຫນ້ນ. “ຂ້ອຍເສຍໃຈຫຼາຍ,” ນາງເວົ້າດ້ວຍຄວາມສຸພາບເຢັນ. "ແຕ່ພວກເຮົາຄວນໄປນອນໄວ, ມັນເປັນມື້ທີ່ຍາວນານ." ນາງໄດ້ລຸກຂຶ້ນດ້ວຍພຣະຄຸນອັນເປັນນໍ້າຂອງເຈົ້າຍິງທີ່ປະຕິເສດການເປັນຄູ່ທີ່ສົມຄວນ. “ເຈົ້າຈະຈ່າຍເຊັກ, Daniel? ພວກເຮົາຕ້ອງໄປ. ຂ້ອຍຈະກັບຄືນມາໃນອີກນາທີ."
  
  
  ຊາວຝຣັ່ງໄດ້ຖອຍຫລັງ, ຢ່າງຊັດເຈນພະຍາຍາມຮັກສາຄວາມສະຫງົບທີ່ບໍ່ເປັນຫ່ວງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິ້ມ​ໃຫ້​ຕົນ​ເອງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ວາງ​ອອກ drachmas​; ເດັກຍິງຍັງປະຫລາດໃຈຂ້ອຍ. ເມື່ອເບິ່ງນາງຍ່າງໄປຫາຫ້ອງນ້ໍາ, ຂ້າພະເຈົ້າມັກເບິ່ງທັດສະນະ, ເຖິງແມ່ນຈາກທາງຫລັງ, ຂອງໂສ້ງສີຂາວທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍເສື້ອຍືດສີຟ້າອ່ອນໆ. ຊຸດທີ່ງ່າຍດາຍເຮັດໃຫ້ມັນຊັດເຈນວ່ານາງບໍ່ໄດ້ໃສ່ຫຍັງ, ແລະທັນທີທັນໃດ, ຈື່ຈໍາຄືນທີ່ຜ່ານມາ, ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຄາດຫວັງ.
  
  
  ຜູ້ຮັບໃຊ້ມາ, ເອົາເງິນຂອງຂ້ອຍແລະໃຫ້ມັນກັບແມ່ຍິງທີ່ມີຂົນອ່ອນໆ, ຜົມຫອກ, ທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫຼັງບັນຊີເງິນສົດ. ລາວຄິດກ່ຽວກັບມັນເປັນເວລາດົນ, ແລະຂ້ອຍເລີ່ມສູນເສຍຄວາມອົດທົນ. ເມື່ອລາວກັບຄືນມາໃນທີ່ສຸດ, ຂ້ອຍໄດ້ຢູ່ຕີນຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ເມື່ອລາວອອກໄປ, ຂ້ອຍນັ່ງລົງອີກ. Christina ຍັງບໍ່ກັບຄືນມາ.
  
  
  "ບາງທີມັນເປັນຄວາມອົດທົນຂອງຂ້ອຍ," ຂ້ອຍເວົ້າກັບຕົວເອງແລະເຈດຕະນາບໍ່ໄດ້ເບິ່ງໂມງຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກວດເບິ່ງຕາຕະລາງຢູ່ໃນຕອນທ້າຍຂອງຫ້ອງ; ພວກ​ເຂົາ​ເບິ່ງ​ໄປ​ທາງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ຊາວ​ຝຣັ່ງ​ຫນຸ່ມ​ໄດ້​ຍິ້ມ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບັງ​ຄັບ​ຕົນ​ເອງ​ໃຫ້​ນັ່ງ​ຢູ່, ດື່ມ​ກາ​ເຟ​ຄັ້ງ​ສຸດ​ທ້າຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ລໍາ​ໄສ້​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້ clenched ເປັນ​ນາ​ທີ​ທີ່​ຜ່ານ​ໄປ. ຂ້າພະ​ເຈົ້າຈື່​ໄດ້​ຄວາມ​ວິຕົກ​ກັງວົນ​ຂອງ​ນາງ​ເມື່ອ​ນາງ​ໄດ້​ເຫັນ​ຊາຍ​ຄົນ​ນັ້ນ​ຢູ່​ໃນ​ຮ້ານ​ອາຫານ​ໃນ​ເມືອງ Argostylion ​ແລະ​ເລີ່​ມຮູ້ສຶກ​ກັງວົນ​ຄື​ກັບ​ກ່ອນ.
  
  
  ຜູ້ຍິງທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫຼັງບັນຊີເງິນສົດເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງຕັ້ງຄຳຖາມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ອ້ອມ​ຂ້າງ, ສຸດ​ທ້າຍ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ຍ່າງ​ໄປ​ຫາ​ນາງ.
  
  
  "ຂ້ອຍຫວັງວ່າເຈົ້າຈະເວົ້າພາສາອັງກິດ."
  
  
  "ແຕ່ແນ່ນອນ," ນາງຕອບ.
  
  
  "ຍິງຫນຸ່ມ". ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຊີ້ໄປຫາຫ້ອງນ້ໍາ - ຫຼືຢ່າງຫນ້ອຍແລວທາງທີ່ນໍາໄປສູ່ມັນ. "ພວກເຮົາມີມື້ທີ່ຍາວນານໃນການແລ່ນເຮືອແລະນາງອາດຈະບໍ່ສະບາຍ ... "
  
  
  “ແຕ່ແນ່ນອນ,” ນາງໄດ້ເວົ້າຊ້ຳແລ້ວຍົກຊຸດເສື້ອສີດຳຈາກອາຈົມສູງເພື່ອຍ່າງເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຂອງຜູ້ຍິງ. ນາງກັບຄືນມາອີກບໍ່ດົນ, ຍັບຍັ້ງ. "ບໍ່ມີໃຜຢູ່ທີ່ນັ້ນ," ນາງເວົ້າ.
  
  
  "ຢູ່ໃສ...?"
  
  
  "ບາງທີປະຕູຫລັງ." ນາງໄດ້ຫລຽວເບິ່ງໂຕະ, ບ່ອນທີ່ຄົນຝຣັ່ງເບິ່ງຫນ້າສົງໄສ, ຄືກັບຜູ້ຊາຍທີ່ມີທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງຕົກລົງແລະບໍ່ຮີບຮ້ອນທີ່ຈະເອົາສິ່ງຂອງເຂົ້າກັນ. ຕ່ອນຮ່ວມກັນ.
  
  
  ຍົກເວັ້ນຂ້ອຍບໍ່ເຊື່ອມັນເປັນເວລານຶ່ງນາທີ. ບໍ່​ມີ​ໃຜ​ອອກ​ຈາກ​ໂຕະ​ນັ້ນ, ແລະ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ບໍ່​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້​ທີ່ Christina ຈະ​ຖິ້ມ​ຂ້ອຍ​ໄປ​ໃນ​ຕອນ​ແລງ​ເພື່ອ​ເປັນ​ຄົນ​ສຸ່ມ. ຢ່າງຫນ້ອຍບໍ່ແມ່ນຕອນນີ້. ຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈລາວ.
  
  
  “ຂໍຂອບໃຈ,” ຂ້ອຍເວົ້າກັບຜູ້ຍິງຄົນນັ້ນ ແລະຟ້າວອອກໄປຈາກຮ້ານອາຫານ. ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ມາ​ເຖິງ​ບ່ອນ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ເຮືອ​ໄປ, ຂ້ອຍ​ບໍ່​ແປກ​ໃຈ​ທີ່​ໄດ້​ພົບ​ມັນ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ; ແນ່ນອນວ່ານາງບໍ່ໄດ້ກັບຄືນໄປຫາເຮືອຜູ້ດຽວ. ​ແຕ່​ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ທ່າ​ເຮືອ​ທີ່​ມືດ​ມົວ, ຂ້ອຍ​ສາມາດ​ເຫັນ​ຮູບ​ຮ່າງ​ມືດ​ທີ່​ລອຍ​ໄປ​ໃກ້​ກັບ Scylla. ມັນ​ເປັນ​ເຮືອ​ນ້ອຍ​ລຳ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ມີ​ເຄື່ອງ​ຈັກ​ອອກ​ນອກ, ຄັນ​ທະ​ນູ​ຂອງ​ມັນ​ຕັ້ງ​ຢູ່​ກັບ​ເຮືອ​ຂອງ​ເຮືອ, ແລະ​ຈາກ​ທາງ​ທີ່​ມັນ​ໄດ້​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ແລະ​ຈົມ​ລົງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຄວາມ​ປະ​ທັບ​ໃຈ​ທີ່​ມັນ​ໄດ້​ຖືກ​ປະ​ໄວ້​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ​ພຽງ​ບໍ່​ເທົ່າ​ໃດ​ນາ​ທີ​ຜ່ານ​ມາ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າເບິ່ງ, ແສງສະຫວ່າງກະພິບຜ່ານປະຕູຂອງຫ້ອງໂດຍສານຕົ້ນຕໍ, ແລະບໍ່ມີຄວາມສົງໃສວ່າຍັງຄົງຢູ່.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເຮືອ, ລົງ​ເຮືອ, ແລະ ລອຍ​ໄວ​ເທົ່າ​ທີ່​ຈະ​ສາ​ມາດ​ຂ້າມ​ທ່າ​ເຮືອ​ທີ່​ແອ​ອັດ. ສຽງ​ແກ​ດັງ​ກ້ອງ​ກັງວານ​ດັງ​ກ້ອງ​ຫູ​ຂ້ອຍ ແຕ່​ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ຢຸດ​ຄິດ​ຫາ​ວິທີ​ແກ້​ສຽງ​ດັງ​ນັ້ນ ເຮືອ​ຈັກ​ກໍ​ແລ່ນ​ຜ່ານ​ໄປ. ເສັ້ນທາງຂອງລາວເກືອບຈະຫລົ້ມຂ້ອຍ, ແຕ່ຂ້ອຍຮັກສາການຄວບຄຸມແລະໃຊ້ສິ່ງລົບກວນເພື່ອຜ່ານສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງມັນ.
  
  
  ໄລຍະທາງໄປຫາ Scylla.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມັດ​ຕົນ​ເອງ​ກັບ​ຄັນ​ທະ​ນູ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ປີນ​ອອກ​ໄປ​ທີ່ foredeck ໄດ້. ພື້ນຜິວແມ່ນປຽກຊຸ່ມດ້ວຍນໍ້າຄ້າງ, ແລະເມື່ອຂ້ອຍນອນຢູ່ບ່ອນນັ້ນ ຂ້ອຍຮູ້ສຶກເຖິງຄວາມຊຸ່ມຊື່ນທີ່ໄຫລຜ່ານເສື້ອຂອງຂ້ອຍ. ມັນບໍ່ໄດ້ລົບກວນຂ້ອຍ; ສິ່ງທີ່ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍກັງວົນຫຼາຍກວ່ານັ້ນແມ່ນວ່າແສງສະຫວ່າງບໍ່ໄດ້ມາຜ່ານຝາປິດ plexiglass ຢູ່ທາງຫນ້າຂອງດັງຂອງຂ້ອຍ. ນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າປະຕູລະຫວ່າງ cabins ໄດ້ຖືກປິດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເປີດ hatch ໄດ້​ເລັກ​ນ້ອຍ, ຮູ້​ບຸນ​ຄຸນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ທໍາ​ລາຍ​ມັນ​ລົງ​ຈາກ​ພາຍ​ໃນ​ກ່ອນ​ຫນ້າ​ນີ້. ມັນ swung ຂຶ້ນຢ່າງງຽບໆ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈົມລົງລະຫວ່າງສອງ bunks ແຄບຂ້າງລຸ່ມນີ້. hatch ໄດ້ປິດອີກເທື່ອຫນຶ່ງແລະຂ້າພະເຈົ້າຊ້າລົງຈົນກ່ວາມັນ slammed ປິດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກ້າວ​ໄປ​ທາງ​ປະ​ຕູ, ກວດ​ເບິ່ງ Hugo ໃນ​ກາບ​ແຂນ​ຂອງ​ຕົນ, ແລະ​ເອົາ​ຫູ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ກະ​ດານ​ໄມ້​ບາງ.
  
  
  ຖ້າພາສາກຣີກຂອງຂ້ອຍດີກວ່າ, ຂ້ອຍສາມາດບອກສິ່ງທີ່ພວກເຂົາເວົ້າ, ແຕ່ຄໍາເວົ້າຂອງຜູ້ຊາຍອອກມາໄວເກີນໄປສໍາລັບຂ້ອຍທີ່ຈະຈັບຫຼາຍກວ່າສອງສາມບົດຂອງການສົນທະນາ. ແຕ່ສຽງຂອງລາວເຮັດໃຫ້ມັນຊັດເຈນວ່າລາວກໍາລັງຂົ່ມຂູ່ບາງຄົນ, ແລະເມື່ອຂ້ອຍໄດ້ຍິນຄໍາຕອບຂອງ Christina, ບໍ່ມີຄວາມສົງໃສວ່າແມ່ນໃຜ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຕົບ​ແຫຼມ​ແລະ​ສຽງ​ຮ້ອງ​ທີ່ muffled. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ທີ່​ຈະ​ເອົາ​ມີດ​ໃນ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ດິນ​ຈີ່​ຫຼາຍ​ໂຕນ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ເທິງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ລາວ​ມາ​ຜ່ານ​ປ່ອງ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ຫາ​ກໍ​ປິດ. ໃນ ຄວາມ ມືດ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເຫັນ ບໍ່ ມີ ຫຍັງ ນອກ ຈາກ ເງົາ bulky ກົດ ຢູ່ ໃນ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ; ຢູ່ໃນພື້ນທີ່ແຄບລະຫວ່າງ bunks ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສາມາດແມ້ແຕ່ມ້ວນໄປຫາບຸກຄົນນັ້ນ. ລົມຫາຍໃຈຂອງຜັກທຽມເກືອບເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍ choked, ແລະມັນເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍມີຄວາມເຂັ້ມແຂງຂອງຄວາມສິ້ນຫວັງ. ຂ້ອຍກະໂດດຂຶ້ນຄືກັບໝາກຂາມທີ່ແຂວນຢູ່ໃຕ້ອາຈົມ, ພະຍາຍາມສັ່ນຄົນທີ່ມີກິ່ນເໝັນອອກຈາກຫຼັງຂອງຂ້ອຍ. ຫົວຂອງລາວຕີເພດານຕ່ໍາ; ລາວ chuckled ຢ່າງ ຮຸນ ແຮງ ໃນ ຂະ ນະ ທີ່ ມື ຂອງ ລາວ ຍັງ ບີບ ຄໍ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ເຂົາ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​ແລະ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ການ​ໂຍນ​ເຂົາ​ໄປ​ທີ່​ຫນຶ່ງ​ຂອງ​ຕຽງ​ນອນ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ປະ​ຕູ swung ເປີດ.
  
  
  ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ພັກ​ຕົ້ນ​ຕໍ​ມືດ​ມົວ, ແຕ່​ຫຼັງ​ຈາກ​ຄວາມ​ມືດ​ຄົບ​ຖ້ວນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕາ​ບອດ​ໄປ​ຊົ່ວ​ຄາວ. ທັງ​ຫມົດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ແມ່ນ silhouette ແລະ glint ຂອງ​ໂລ​ຫະ​ໃນ​ມື​ຂອງ​ພຣະ​ອົງ​. ຂ້ອຍເຕະແຕ່ບໍ່ສາມາດບັນລຸລາວ. ມີການຄລິກທີ່ສັ່ນສະເທືອນຂອງຜົນກະທົບຕໍ່ຖືກດຶງກັບຄືນ; ຂ້ອຍຫັນໜ້າໄປ, ພະຍາຍາມດຶງຜູ້ຊາຍໃສ່ຫຼັງລະຫວ່າງຂ້ອຍກັບປືນ, ແຕ່ຂ້ອຍຮູ້ວ່າມັນຊ້າເກີນໄປ.
  
  
  ການສັກຢາດັ່ງກ່າວເປັນຄືກັບການຕົບມືຂອງຟ້າຮ້ອງໃນພື້ນທີ່ທີ່ແອອັດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ froze ສໍາ​ລັບ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​, ລໍ​ຖ້າ​ເພື່ອ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ຕີ​. ​ແຕ່​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ, ບໍ່​ແມ່ນ​ແຕ່​ການ​ເຈັບ​ປວດ​ໃນ​ຕອນ​ຕົ້ນ​ທີ່​ມາ​ກ່ອນ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ທີ່​ຮ້າຍ​ແຮງ. ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຮູບ​ເງົາ​ຢູ່​ທາງ​ປະຕູ​ອີກ, ຂ້ອຍ​ກໍ​ເຫັນ​ວ່າ​ມັນ​ງຶດ​ງໍ້. ຜູ້​ທີ່​ໂຈມ​ຕີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປົດ​ມື​ຂອງ​ລາວ​ອອກ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປົດ​ປ່ອຍ​, ແນ​ໃສ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ປືນ​ອອກ​ຈາກ​ມື​ຂອງ​ລາວ​ແລະ​ໄດ້​ຍູ້​ລາວ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ. ໃນ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ຢູ່​ນອກ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ Christina, ມື​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ຖືກ tangled ໃນ​ຜົມ​ຂອງ​ເຂົາ, ນາງ​ໄດ້​ດຶງ​ມັນ​ດ້ວຍ​ສຸດ​ກໍາ​ລັງ​ຂອງ​ນາງ. ​ແຕ່​ໃນ​ການ​ຕໍ່ສູ້​ກັນ, ມື​ທີ່​ເປັນ​ອິດ​ສະຫຼະ​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ບິນ​ໄປ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ໄດ້​ຕີ​ໂຄມ​ໄຟ​ນ້ຳມັນ, ​ເຮັດ​ໃຫ້​ມັນ​ອອກ​ຈາກ​ໂຄມ​ໄຟ.
  
  
  ນໍ້າ​ໄຟ​ທີ່​ມີ​ໄຟ​ໄດ້​ຮົ່ວ​ໄຫລ​ໄປ​ທົ່ວ​ໂຕະ, ຈາກ​ນັ້ນ​ລົງ​ເທິງ​ດາດ​ຟ້າ, ເລຍ​ກະດານ​ມາ​ຫາ​ພວກ​ເຮົາ​ໃນ​ຄວາມ​ມືດ​ຢ່າງ​ກະທັນຫັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ນັ້ນ​ອອກ​ໄປ, ບັດ​ນີ້​ບໍ່​ໄດ້​ເອົາ​ໃຈ​ໃສ່​ເຖິງ Christina. ໄຟໄຫມ້ຢູ່ໃນເຮືອບາງທີອາດເປັນສິ່ງທີ່ຮ້າຍແຮງທີ່ສຸດໃນໂລກ, ໂດຍສະເພາະໃນເວລາທີ່ທ່ານຕິດຢູ່ດ້ານລຸ່ມແລະໄຟກໍາລັງມຸ່ງຫນ້າເຂົ້າໄປໃນຖັງອາຍແກັສ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ຜ້າ​ຫົ່ມ​ຈາກ bunks ແລະ​ໂຍນ​ມັນ​ໄປ​ໃສ່​ບ່ອນ​ທີ່​ໃຫຍ່​ທີ່​ສຸດ​ການ​ເຜົາ​ໄຫມ້​; ຂະນະ​ທີ່​ພວກ​ເຂົາ​ລຸກ​ໄໝ້, ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເປີດ​ນ້ຳ​ໃນ​ບ່ອນ​ຫລົ້ມ​ຈົມ, ຈາກ​ນັ້ນ​ນົກ​ເຂົາ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຕູ້​ຜ້າ​ຫ້ອຍ​ຂະໜາດ​ໃຫຍ່​ແລ້ວ​ດຶງ​ເຄື່ອງ​ມື​ດິນ​ຟ້າ​ອາກາດ​ທີ່​ບໍ່​ດີ​ອອກ​ໄປ​ຖິ້ມ​ໃສ່​ບ່ອນ​ອື່ນໆ. ທຸລະກິດທັງຫມົດບໍ່ສາມາດໃຊ້ເວລາຫຼາຍກວ່າຫນຶ່ງນາທີແລະເຄິ່ງຫນຶ່ງ - ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາຈະສູນເສຍເຮືອແລະບາງທີຊີວິດຂອງພວກເຮົາ - ແຕ່ເມື່ອຂ້ອຍດັບໄຟສຸດທ້າຍ, ລູກຄ້າຂອງພວກເຮົາກໍ່ຫາຍໄປ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ອອກ​ເຮືອ​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ ແລະ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ປີນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ cockpit ແຕ່ crashed ເຂົ້າ​ໄປ Christina.
  
  
  "ມາກີ!" - ນາງ squealed, ກອດຂ້າພະເຈົ້າປະມານຄໍ. "ໂອ້ພຣະເຈົ້າ! Makki!"
  
  
  "ແນ່ນອນແນ່ນອນ." ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ patted ມັນ absentmindedly, ຟັງສຽງຕາຍຂອງເຄື່ອງຈັກ. "ເກີດຫຍັງຂຶ້ນທີ່ນີ້?"
  
  
  "ຂ້ອຍ ... ເຂົາເຈົ້າເອົາຂ້ອຍຈາກ tavern. ຜູ້ຊາຍມີປືນແລະ ... "
  
  
  "ຕົກ​ລົງ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍູ້​ນາງ​ອອກ​ໄປ, ພຽງ​ແຕ່​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ລົງ​ແລະ​ກວດ​ກາ​ເບິ່ງ​ດາດ​ຟ້າ​ທີ່​ຢູ່​ລຸ່ມ​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. "ເອົາໄຟສາຍໃຫ້ຂ້ອຍ, ເຈົ້າຈະບໍ?"
  
  
  ເຖິງວ່າຈະມີໄຟໄຫມ້ທັງຫມົດແລະຄວາມສັບສົນ, ມີຄວາມເສຍຫາຍເລັກນ້ອຍ. ໂຊກດີ, ຕາຕະລາງທີ່ຖືກຕີໂດຍຄື້ນທໍາອິດຂອງການເຜົາໄຫມ້ kerosene ຖືກປົກຄຸມດ້ວຍ mica; ການປັດສອງສາມເທື່ອດ້ວຍຜ້າຈະກຳຈັດຮອຍເປື້ອນ. ແຜ່ນແພຊັ້ນດາດຟ້າ, ເຊິ່ງແລ່ນຜ່ານກາງຫ້ອງໂດຍສານ, ມີຄວາມຊຸ່ມຊື່ນຢູ່ສະເໝີຈາກນໍ້າທີ່ໄຫຼລົງມາຢູ່ຂ້າງລຸ່ມ, ແລະ ມີພຽງສີທີ່ເກີດຮອຍແປ້ວ. ຫຼັງຈາກເຮັດໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າບໍ່ມີອັນໃດລຸກຂຶ້ນເທິງເຮືອ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເປີດໄຟໃສ່ Christina.
  
  
  “ຂໍໂທດ,” ຂ້ອຍເວົ້າສັ້ນໆ. "ນັບຕັ້ງແຕ່ການຂົ່ມເຫັງຈາກໄປ, ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າມັນຈະດີກວ່າທີ່ຈະໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ລະເບີດກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະເລີ່ມຖາມຄໍາຖາມ."
  
  
  ເດັກຍິງຫົວຫົວຢ່າງໜັກ, ຫຼຸດຫົວລົງລະຫວ່າງ
  
  
  
  ບ່າໃນຂະນະທີ່ນາງນັ່ງຢູ່ເທິງທ່າເຮືອຂ້າງທ່າເຮືອ. "ຂ້ອຍ​ເຂົ້າ​ໃຈ."
  
  
  "ເຈົ້າຕ້ອງການຊ່ວຍຂ້ອຍດຽວນີ້ບໍ?"
  
  
  "ຊ່ວຍ​ເຈົ້າ?"
  
  
  “ພວກເຮົາຈະບໍ່ຢຸດຢູ່ທີ່ນີ້ຄືນນີ້, ທີ່ຮັກ. ໄປ, ໃຫ້ເລືອກເອົາທ່າເຮືອອື່ນ - ເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າເຈົ້າຕ້ອງການແລ່ນເຮືອຕະຫຼອດຄືນ."
  
  
  "ໂອ້ພຣະເຈົ້າບໍ່, McKeel." ນາງໄດ້ກວມເອົາໃບຫນ້າຂອງນາງດ້ວຍມືຂອງນາງ. "ຫຼາຍໆ…"
  
  
  "ດີ, ຢ່າເຂົ້າໄປໃນຖ້ໍາດຽວນີ້. ໄປ. ດຶງ​ເຮືອ​ອອກ​ຈາກ​ຄັນ​ທະ​ນູ​ແລະ​ມັດ​ມັນ​ໄວ້​ກັບ​ເສົາ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ເຄື່ອງ​ຈັກ.”
  
  
  ໃນບາງວິທີທາງ, ມັນຈະເປັນການດີກວ່າທີ່ຈະແລ່ນເຮືອອອກໄປໃນຄືນນັ້ນ, ແຕ່ຂ້ອຍເລີ່ມຮູ້ສຶກວຸ້ນວາຍກັບການປະຕິບັດງານນີ້. ຖ້າພວກເຂົາຕ້ອງການຂ້າຫຼືຈັບພວກເຮົາ, ພວກເຂົາສາມາດເຮັດໄດ້. ໂດຍສະເພາະຢູ່ທະເລເປີດ. ດັ່ງນັ້ນບາງທີບ່ອນອື່ນສໍາລັບສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງຄືນຈະປອດໄພຄືກັນ. ແນວໃດກໍ່ຕາມ, ຂ້ອຍເມື່ອຍຄືກັນ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ທ່າ​ເຮືອ​ຢູ່​ຂອບ​ດ້ານ​ນອກ​ຂອງ​ທ່າ​ເຮືອ, ຖືກ​ມັດ​ໄວ້​ແລະ​ສຳ​ເລັດ​ການ​ເກັບ​ກູ້​ມັນ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ແສງ​ໄຟ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ວົງ​ເລັບ, ແລະ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່ Christina ລ້າງ​ເຄົາ​ເຕີ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກວດ​ສອບ​ສ່ວນ​ທີ່​ເຫຼືອ​ຂອງ​ຫ້ອງ​ໂດຍສານ​ຢ່າງ​ລະ​ອຽດ, ເອົາ​ແກ້ວ​ທີ່​ແຕກ​ຫັກ​ອອກ​ແລະ​ສິ່ງ​ເສດ​ເຫຼືອ​ອື່ນໆ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ປືນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົບ​ອອກ​ຈາກ​ມື​ຂອງ​ຜູ້​ຊາຍ​, ເປັນ revolver .32 caliber ເກົ່າ​ທີ່​ມີ​ຕອກ​ອີກ​ໃນ​ກະ​ບອກ​. ໄຮ້ປະໂຍດ, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າເອົາໃສ່ໃນ shelf ໃນ galley ພຽງແຕ່ໃນກໍລະນີ.
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ຖາມຄໍາຖາມໃດໆ," Christina ເວົ້າຢ່າງງຽບໆ.
  
  
  "ຂ້ອຍໄດ້ລໍຖ້າເຈົ້າ."
  
  
  "ເຈົ້າຕ້ອງການໃຫ້ຂ້ອຍເວົ້າຫຍັງ?"
  
  
  "ບາງທີສິ່ງທີ່ hell ໄດ້ເກີດຂຶ້ນ."
  
  
  "ນີ້ເບິ່ງຄືວ່າ ... ໂງ່."
  
  
  "ໂງ່?"
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ເຈົ້າເຫັນ, ຜູ້ຊາຍທີ່ມີປືນໄດ້ຈັບຂ້ອຍຢູ່ໃນ tavern. ຄົນຫຍາບຄາຍບໍ່ດີກວ່າຄົນຂົ່ມເຫັງ ເຈົ້າຮູ້ບໍ? ລາວ​ແລະ​ສະຫາຍ​ໄດ້​ບັງຄັບ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ທີ່​ເຮືອ...”
  
  
  "ເປັນຫຍັງ? ແລະເປັນຫຍັງຢູ່ທີ່ນີ້?"
  
  
  “ນັ້ນຄືສິ່ງທີ່ໂງ່ຫຼາຍ. ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ຄົນ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ​ທີ່​ຮັ່ງມີ​ທີ່​ກຳລັງ​ຊອກ​ຫາ​ເຮືອ​ເພື່ອ​ຊື້. ເຂົາເຈົ້າຄິດວ່າເຈົ້າມີເງິນຫຼາຍທີ່ເຊື່ອງໄວ້ຢູ່ເທິງເຮືອ, ແລະເຂົາເຈົ້າພະຍາຍາມໃຫ້ຂ້ອຍບອກວ່າເມື່ອໃດ… ເຈົ້າໄດ້ປະກົດຕົວ. "
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງນາງແບບບໍ່ສົງໄສ. ນາງເບິ່ງດີໃຈຫຼາຍເທົ່າທີ່ເຄີຍມີ, ແລະດ້ວຍຜົມຂອງນາງລົງຕໍ່ຫນ້າຂອງນາງ, ນາງໄດ້ກະຕຸ້ນໃຫ້ເຫັນອົກເຫັນໃຈແລະຮັບປະກັນຄວາມເປັນຫ່ວງເປັນໄຍ. ເມື່ອຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເວົ້າຫຍັງ, ນາງໄດ້ເບິ່ງຂ້ອຍ. "ເກີດຫຍັງຂຶ້ນ, Mackey?"
  
  
  "ບໍ່ມີຫຍັງ," ຂ້ອຍເວົ້າ, ເກືອບເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຫມັ້ນໃຈໄດ້. ມັນອາດຈະເປັນຄວາມຈິງຫຼັງຈາກທັງຫມົດ. ແລະເປັນຫຍັງເອື້ອຍຂອງ Alex Zenopolis ຄວນຫຼີ້ນເກມທີ່ຫຍຸ້ງຍາກກັບຂ້ອຍ? ຂ້ອຍສາມາດຍິ້ມດ້ວຍຄວາມເຫັນອົກເຫັນໃຈ. “ແລ້ວ, ມັນໝົດແລ້ວດຽວນີ້. ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າມັນແມ່ນຫນຶ່ງໃນສິ່ງເຫຼົ່ານັ້ນ. ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ແນວ​ໃດ?"
  
  
  ຄ່ອຍໆຍົກຫົວຂຶ້ນ ແລະນາງຖູຜົມອອກຈາກໜ້າ. ແມ່ຍິງສ່ວນໃຫຍ່ຈະຕ້ອງໃຊ້ເວລາຫຼາຍຊົ່ວໂມງໃນຮ້ານເສີມສວຍເພື່ອບັນລຸການປ່ຽນແປງລັກສະນະດຽວກັນ.
  
  
  "ຄືກັບຜ້າຄຸມກາງຄືນບໍ?" ນາງເວົ້າແລະຍິ້ມ.
  
  
  ຢູ່ເທິງເຮືອມີຖ່ານກ້ອນແລະຂວດຂອງ bourbon, ທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບເຫັນຢູ່ໃນ Athens. ມັນເບິ່ງຄືວ່າເປັນເວລາທີ່ດີທີ່ຈະຈັດຮຽງອັນນີ້ອອກ.
  
  
  "ມັນຈະເປັນແນວໃດ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຖາມ​ວ່າ​, ເອົາ​ທັງ​ສອງ​ຂວດ​.
  
  
  "Ah! ທ່ານມີ bourbon!" ຕາຂອງນາງເຕັ້ນຢູ່ໃນແສງສະຫວ່າງທີ່ມືດມົວ.
  
  
  "ຢ່າບອກຂ້ອຍວ່າເຈົ້າໄດ້ຮຽນຮູ້ຫຍັງແຕກຕ່າງຈາກເຄື່ອງຫມາຍຂອງອາເມລິກາ."
  
  
  "ພວກເຮົາຮຽນຮູ້ຫຼາຍຢ່າງຈາກຊາວອາເມລິກາ." ນາງນັ່ງຢູ່ເທິງຕຽງແຄບກົງກັນຂ້າມກັບໂຕະ ແລະເບິ່ງຂ້ອຍ. ຄໍຂອງຂ້ອຍແຫ້ງ ແລະຂ້ອຍຕ້ອງການດື່ມ.
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກິນ​ສອງ​ສາມ​ຈອກ​ສຸ​ຂະ​ພາບ, ນາງ patted ຕຽງ​ຂ້າງ​ຂອງ​ນາງ. "ນັ່ງລົງ, Mackey."
  
  
  ຂ້ອຍ​ເຮັດ. ມືຂອງນາງວາງລົງເທິງຂາຂອງຂ້ອຍຢ່າງສະບາຍ, ແລະຄວາມອົບອຸ່ນຂອງນາງເບິ່ງຄືວ່າຈະແຜ່ລາມຜ່ານເສື້ອເຊີດບາງໆ, ສີເຂັ້ມທີ່ນາງໃສ່. ຂ້ອຍລ້າງຄໍ.
  
  
  "ນີ້... Paxos."
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ນາງໄດ້ຈົ່ມ ແລະ ຈິບຊ້າໆ.
  
  
  “ດຽວນີ້,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ນາງໄດ້ຫັນໄປຫາຂ້ອຍດ້ວຍຄວາມແປກໃຈທີ່ຫນ້າປະຫລາດໃຈ. "ທັນທີບໍ?"
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ເຈົ້າສັນຍາ. ກ່ຽວກັບການຕິດຕໍ່ຂອງທ່ານກັບ Alex."
  
  
  ນາງ​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຊົ່ວ​ຄາວ,​ແລ້ວ​ຄ່ອຍໆ​ສັ່ນ​ຫົວ. "ພວກເຮົາຄວນ? ໃນປັດຈຸບັນ?"
  
  
  "ເວລາທີ່ດີທີ່ສຸດແມ່ນຫຍັງ?"
  
  
  "ໂອ້... ຕໍ່ມາບໍ?" ນາງໄດ້ຍ້າຍເຂົ້າໄປໃກ້ໆ ແລະບາງປຸ່ມຢູ່ດ້ານເທິງຂອງເສື້ອເຊີດຂອງນາງສາມາດຍົກເລີກໄດ້. ເນື້ອໜັງແຊບໆທີ່ຮູຂຸມຂົນ ແລະມືຊ້າຍຂອງຂ້ອຍໄດ້ລຸກຂື້ນມາເພື່ອເອົາເຕົ້ານົມທີ່ກົດໃສ່ໜ້າເອິກຂອງຂ້ອຍຄ່ອຍໆ. “ແມ່ນແລ້ວ,” ນາງຫາຍໃຈ. "ແມ່ນ…"
  
  
  "ເກີດ​ຫຍັງ​ຂື້ນ​ກັບ​ເຈົ້າ?" - ຂ້ອຍ​ຖາມ. "ຄືນທີ່ຜ່ານມາເຈົ້າໄດ້ຫຼິ້ນຍິງສາວ, ມື້ນີ້ເຈົ້າເປັນໂສເພນີອີກເທື່ອຫນຶ່ງ."
  
  
  ນາງ​ບໍ່​ໄດ້ react ໃນ​ວິ​ທີ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄາດ​ວ່າ​ຈະ​; ຕາຂອງນາງຍັງຫຼຸດລົງໃນຂະນະທີ່ນາງເອົາມືຂອງຂ້ອຍແລະວາງມັນໃສ່ຫນ້າເອິກຂອງນາງ. “ຢ່າພະຍາຍາມເຂົ້າໃຈຂ້ອຍທັນທີ, Mackey. ເຊື່ອ​ຂ້ອຍ. ໄວ້ວາງໃຈ instinct ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ."
  
  
  "ສະຕິປັນຍາຂອງເຈົ້າ?"
  
  
  “ຕໍ່ມາ, Mackey. ແຕ່ດຽວນີ້…” ປຸ່ມອື່ນເປີດ, ຈາກນັ້ນອີກປຸ່ມໜຶ່ງ; ໃນເວລາດຽວກັນ, ນາງໄດ້ເງີຍຫນ້າໄປຂ້າງຫນ້າແລະຄ່ອຍໆກົດຮິມຝີປາກຂອງນາງກັບຂ້ອຍ. ສໍາລັບປັດຈຸບັນຄໍາຖາມຂອງຂ້ອຍຖືກລືມ.
  
  
  ລີ້ນ​ຂອງ​ນາງ darted ໄປ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ສໍາ​ຫຼວດ, ເຖິງ. ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫຼຸດ​ລົງ​ພາຍ​ໃນ​
  
  
  ເຂົ້າໄປໃນເສື້ອເຊີດຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າຫົວນົມເຕີບໃຫຍ່ແລະແຂງຢູ່ໃຕ້ນິ້ວມືຂອງຂ້ອຍ. ນາງໄດ້ຫາຍໃຈເອົາ, ແລ້ວເອົາມືຂອງນາງລົງຂາຂອງຂ້ອຍ. ຄວາມ​ສົນ​ໃຈ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ຈະ​ແຈ້ງ​ແລະ​ນາງ chuckled ເລິກ​ໃນ​ຄໍ​ຂອງ​ນາງ.
  
  
  ຖິ້ມເສື້ອເຊີດຂອງນາງຄືນ, ຂ້ອຍຈູບບ່າໄຫລ່ຂອງນາງ, ເລິກ, ຮອຍແຕກເປັນເງົາ, ເຕົ້ານົມເບື້ອງໜຶ່ງ, ຈາກນັ້ນອີກເບື້ອງໜຶ່ງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຢືນກັບຄືນໄປບ່ອນເບິ່ງແລະຊົມເຊີຍ; ຫົວນົມຢືນບໍ່ເຄື່ອນທີ່ ແລະຊື່, ຍົກຂຶ້ນເລັກນ້ອຍ, ຄືກັບວ່າພວກມັນກຳລັງເຂົ້າຫາປາກຂອງຂ້ອຍ. hips ຂອງ Christina ຍ້າຍ ຊ້າໆ ແລະ ມື ຂອງ ນາງ slipped ເຂົ້າ ໄປ ໃນ ແອວ ຂອງ pants ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດຶງ​ກະ​ເພາະ​ອາ​ຫານ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ນາງ​ມີ​ພື້ນ​ທີ່​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ແລະ​ນາງ​ໄດ້​ຮັບ​ປະ​ໂຫຍດ​ຈາກ​ມັນ ...
  
  
  ຢ່າຖາມຂ້ອຍວ່າຂ້ອຍປິດໄຟຫ້ອງໂດຍສານແນວໃດ - ຄົນຢູ່ໃນເຮືອແມ່ນມີຄວາມເປັນຫ່ວງເປັນໄຍຫຼາຍທີ່ພວກເຂົາພຽງແຕ່ໂດດເຂົ້າໄປໃນ - ແລະຫັນໂຕະແລະເບາະນອນເປັນຕຽງ, ແຕ່ພາຍໃນວິນາທີທີ່ພວກເຮົານອນຢູ່ຮ່ວມກັນ, ນາງ. ຮ່າງກາຍກົດດັນຕໍ່ນາງ. ຈາກຕີນໄປຫາບ່າ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຄົ້ນ​ຫາ​ກັນ​ກັບ​ຄວາມ​ອຶດ​ຢາກ​ທີ່​ເພີ່ມ​ຂຶ້ນ, ແລະ​ລີ້ນ​ຂອງ​ນາງ​ແມ່ນ​ທຸ​ລະ​ກິດ​ແລະ deft; ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເມື່ອມັນເບິ່ງຄືວ່າພວກເຮົາທັງສອງຈະລະເບີດອອກຈາກຄວາມປາຖະຫນາອັນແຮງກ້ານີ້, ນາງໄດ້ເປີດຕົນເອງໃຫ້ຂ້ອຍ.
  
  
  ນາງ gasped ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າ pushed ຊ້າໆ; ນາງເວົ້າບາງສິ່ງທີ່ຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈ ແລະພະຍາຍາມດຶງຂ້ອຍໃຫ້ເລິກກວ່າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕ້ານ​ທານ​ພຽງ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ເຫັນ​ຜູ້​ທີ່​ເປັນ​ຜູ້​ຮັບ​ຜິດ​ຊອບ​, ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ການ​ຍາວ​, ຊ້າ​, ເຈາະ​ເລິກ​ກັບ​ແຕ່​ລະ​ເສັ້ນ​ເລືອດ​ຕັນ​. ນາງໄດ້ຍົກຂາຂອງນາງຂຶ້ນ ແລະ ຫໍ່ພວກມັນໄວ້ຮອບຫຼັງຂອງຂ້ອຍ, ດຶງສະໂພກຂອງນາງຂຶ້ນເພື່ອຕອບສະໜອງຄວາມດັນທີ່ເພີ່ມຂຶ້ນຂອງຂ້ອຍ. ນາງເລີ່ມຮ້ອງໄຫ້, ດຶງຂ້ອຍໄປຫານາງເພື່ອຈູບຂ້ອຍດ້ວຍຄວາມໂຫດຮ້າຍເພີ່ມຂຶ້ນຍ້ອນວ່າການເຄື່ອນໄຫວຂອງນາງໄວຂຶ້ນແລະມີຄວາມວຸ່ນວາຍຫຼາຍຂຶ້ນ.
  
  
  ເມື່ອເຫດການນີ້ເກີດຂຶ້ນ, ນາງໄດ້ເອົາຫົວຂອງນາງກັບຄືນໄປບ່ອນ, ຕາແລະປາກເປີດກວ້າງ, ມືຈັບກັບບ່າຂອງຂ້ອຍ, hips ຂອງນາງ pounding ຄື pistons. ເບິ່ງຄືວ່າມັນຄົງຢູ່ຕະຫຼອດໄປ, ການຖອນຫາຍໃຈເຊິ່ງກັນແລະກັນຂອງພວກເຮົາໄດ້ປະສົມປະສານໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍລະເບີດຢູ່ໃນຕົວນາງ, ແລະໃນທີ່ສຸດພວກເຮົາທັງສອງຫມົດໄປ, ຂ້ອຍໄດ້ນອນຢູ່ທົ່ວນາງ, ຮັບຮູ້ເຖິງຄວາມອ່ອນເພຍທີ່ແຊບຊ້ອຍແລະຄວາມຊຸ່ມຊື່ນຂອງຮ່າງກາຍທີ່ຊຸ່ມດ້ວຍເຫື່ອຂອງພວກເຮົາ. ມັນໃຊ້ເວລາດົນກ່ອນທີ່ນາງຈະເວົ້າ.
  
  
  "ມາກີ?" - ນາງເວົ້າໃນສຽງ hoarse.
  
  
  "ແມ່ນບໍ?"
  
  
  "ຂອບ​ໃຈ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ chuckled. "ຂອບ​ໃຈ"
  
  
  "ບໍ່. ເຈົ້າບໍ່ສາມາດເຂົ້າໃຈໄດ້." ມີບັນທຶກທີ່ແປກປະຫຼາດຂອງການລາອອກໃນສຽງຂອງນາງ.
  
  
  "ລອງຂ້ອຍ."
  
  
  ນາງໄດ້ສັ່ນຫົວຂອງນາງ. "ບໍ່, ຂ້ອຍເວົ້າບໍ່ໄດ້."
  
  
  "ແມ່ນຫຍັງ, ຫຍັງ?"
  
  
  "ສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການ".
  
  
  ນາງໄດ້ຍ່າງເປັນວົງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ານການລະຄາຍເຄືອງຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ບາງ​ສ່ວນ​ອອກ​ຈາກ​ນາງ, ແຕ່​ນາງ​ໄດ້​ຍຶດ​ໝັ້ນ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ເຂັ້ມ​ແຂງ​ທີ່​ໜ້າ​ອັດ​ສະ​ຈັນ.
  
  
  "ບໍ່! ຢ່າປ່ອຍໃຫ້ຂ້ອຍ!"
  
  
  “ຂ້ອຍບໍ່ໄປໃສ. ມີທາງຍາວໄກທີ່ຈະໄປຈົນຮອດກາງຄືນ, Christina." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອື່ອຍ​ອີງ​ໃສ່​ແຂບ​ຂອງ​ຕຽງ​ນອນ, ພົບ​ແກ້ວ​ຢູ່​ພື້ນ​ເຮືອນ, ເອົາ​ມັນ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ໄດ້​ດື່ມ​ຍາວ​ຂອງ bourbon. ເມື່ອ​ນ້ຳ​ໄຫລ​ລົງ​ຄໍ​ຫາ​ກະ​ເພາະ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ເຖິງ​ຄວາມ​ເຂັ້ມ​ແຂງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ຄືນ​ມາ...
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ເດັກຍິງຫາຍໃຈ, ເອື້ອມໄປຈັບແກ້ວ ແລະຍົກຫົວຂຶ້ນເພື່ອດື່ມ. "ນີ້ແມ່ນຄືນຂອງພວກເຮົາ, ແລະຂ້ອຍຢ້ານວ່ານີ້ຈະເປັນຄືນດຽວຂອງພວກເຮົາ, Mackey."
  
  
  ນາງເວົ້າຖືກ, ຍ້ອນວ່າຂ້ອຍຮູ້ວ່າມັນບໍ່ດີຢ່າງໄວວາ, ແຕ່ເຖິງແມ່ນວ່າ Christina ບໍ່ຮູ້ວ່າລາວຖືກຕ້ອງແນວໃດ.
  
  
  
  
  
  
  ບົດທີສິບສອງ.
  
  
  
  
  
  ເຂົາເຈົ້າໄດ້ລໍຖ້າພວກເຮົາຢູ່ເມືອງ Corfu, ມາຮອດລົດ Mercedes ສີນ້ຳຕານ ທີ່ຈອດຢູ່ບ່ອນທີ່ເຫັນໄດ້ຊັດເຈນຢູ່ທ່າເຮືອຫຼັກ. ຜູ້ຊາຍສອງຄົນ, ທີ່ບໍ່ສາມາດແຍກໄດ້ຈາກຊຸດສີເຂັ້ມ ແລະ ໝວກ ທີ່ປິດບັງໜ້າສ່ວນໃຫຍ່, ນັ່ງເບິ່ງຢ່າງບໍ່ຢຸດຢັ້ງ, ໃນຂະນະທີ່ Christina ແລະຂ້ອຍຍ່າງຕາມເສັ້ນທາງຍ່າງ, ນັກທ່ອງທ່ຽວທະເລຄູ່ໜຶ່ງໄດ້ເມື່ອຍລ້າຈາກຄືນແຫ່ງຄວາມຮັກ ແລະມື້ທີ່ຍາວນານຂອງການແລ່ນເຮືອໃນບາງບ່ອນ. ທະເລ. ບາງຄົນເອີ້ນວ່າມັນທີ່ສວຍງາມທີ່ສຸດຂອງເກາະກເຣັກທັງຫມົດ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ເລືອກ​ບ່ອນ​ຈອດ​ເຮືອ​ຢູ່​ພາກ​ເໜືອ​ສຸດ​ຂອງ​ທ່າ​ກຳ​ປັ່ນ, ຫ່າງ​ຈາກ​ໃຈກາງ​ທີ່​ຄຶກຄື້ນ. ຢູ່​ເທິງ​ໜ້າ​ນ້ຳ, ຢູ່​ທົ່ວ​ທຸກ​ແຫ່ງ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ເບິ່ງ​ກໍ​ມີ​ເຮືອ​ທຸກ​ຂະ​ໜາດ ແລະ ທຸກ​ປະ​ເພດ, ຈາກ​ເຮືອ​ໃບ​ນ້ອຍໆ​ໄປ​ເຖິງ​ເຮືອ​ຫາ​ປາ​ທ້ອງ​ຖິ່ນ ແລະ​ເຮືອ​ຢອດ​ທີ່​ເດີນ​ໄປ​ໃນ​ມະ​ຫາ​ສະ​ໝຸດ​ໃຫຍ່. ແສງຕາເວັນຍາມແລງໄດ້ສ່ອງແສງເປັນຮົ່ມຍາວໆ ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຍ່າງຜ່ານແຖວຮ້ານຂາຍເສື້ອຜ້າພື້ນເມືອງ, ເຄື່ອງປະດັບ, ສິລະປະ, ອາຫານທຸກປະເພດ, ກິ່ນຫອມທີ່ປະສົມກັບອາກາດເກືອ ແລະ ກິ່ນເໝັນຂອງເຂດພູດອຍທີ່ແຜ່ລາມໄປທົ່ວເມືອງ. Scooters hummed, ຜູ້ຂາຍໄດ້ຮ້ອງຂຶ້ນແລະດົນຕີມາຈາກປະຕູເປີດຂອງສະຖານທີ່ອາຫານອື່ນໆທັງຫມົດ. ພວກ​ເຮົາ​ເກືອບ​ຈະ​ເລີ່ມ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ບັນ​ຍາ​ກາດ​ວັນ​ພັກ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ Mercedes.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈັບມືຂອງ Christina ເຕືອນ, ຮຽກຮ້ອງໃຫ້ນາງສືບຕໍ່ເຄື່ອນໄຫວໂດຍບໍ່ມີການຊ້າລົງ. ທຳອິດ​ນາງ​ບໍ່​ເຂົ້າ​ໃຈ, ແຕ່​ເມື່ອ​ເຫັນ​ລົດ, ນາງ​ກໍ​ຄຽດ; ຂ້າພະເຈົ້າດຶງນາງໄປຂ້າງຫນ້າ.
  
  
  “ຢ່າເບິ່ງພວກເຂົາ. ສືບຕໍ່ເຄື່ອນໄຫວ."
  
  
  “ແຕ່... ເຂົາເຈົ້າມາທີ່ນີ້ໄດ້ແນວໃດ? ໃນລົດນັ້ນ?
  
  
  "ມີເຮືອຂ້າມຟາກ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?"
  
  
  "ກ່ຽວກັບ. ແມ່ນແລ້ວ. ແຕ່ເປັນຫຍັງພວກເຂົາພຽງແຕ່ ... ນັ່ງຢູ່ທີ່ນີ້?”
  
  
  "ສໍາຄັນກວ່ານັ້ນ, ພວກເຂົາເຈົ້າຮູ້ໄດ້ແນວໃດວ່າພວກເຮົາຈະຢູ່ທີ່ນີ້?" ພວກເຮົາເກືອບຢູ່ທາງຫນ້າຂອງລົດ. ຜູ້ຊາຍທີ່ຢູ່ຂ້າງໃນຊ້າໆຫັນຫົວຂອງພວກເຂົາຕາມພວກເຮົາ
  
  
  ຜ່ານໄປ, ແຕ່ການສະແດງອອກໃນໃບຫນ້າຂອງພວກເຂົາບໍ່ປ່ຽນແປງ.
  
  
  ຄຣິສຕິນາບ່າບ່າລາອອກ. "ທຸກຄົນມາ Corfu. ຫຼື…ເຈົ້າບອກຄົນນັ້ນບໍວ່າເຈົ້າເຊົ່າເຮືອຢູ່ໃສ?”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຄິດ​ສໍາ​ລັບ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​. "ບາງທີ. ຢ່າງນ້ອຍຂ້ອຍເວົ້າວ່າຂ້ອຍອາດຈະໄປທາງທິດເຫນືອ.”
  
  
  "ເຈົ້າຄວນບອກລາວບໍ?"
  
  
  “ອັນນີ້ບໍ່ສາມາດຫຼີກລ່ຽງໄດ້. ລາວຢາກຮູ້ວ່າຂ້ອຍຈະໄປໃສ, ແລະຖ້າຂ້ອຍເວົ້າວ່າຂ້ອຍຢາກຂີ່ເຮືອ Cyclades, ລາວຄິດວ່າມັນເປັນເລື່ອງແປກ.”
  
  
  "ເປັນຫຍັງນີ້?"
  
  
  "ເບິ່ງແຜນທີ່. Pyrgos ຕັ້ງຢູ່ໄກຈາກທະເລ Aegean; ມັນຈະເຮັດໃຫ້ຄວາມຮູ້ສຶກຫຼາຍກວ່າທີ່ຈະເຊົ່າເຮືອໃນ Piraeus ຖ້າຂ້ອຍວາງແຜນທີ່ຈະໄປບ່ອນນັ້ນ.”
  
  
  "ແນ່ນອນ. ແລະຄົນເຫຼົ່ານີ້ ... ອາດຈະເປັນຜູ້ທີ່ພະຍາຍາມເຊົ່າອັນນີ້ບໍ?”
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ແລະອາດຈະເສຍຫາຍອັນໜຶ່ງທີ່ຂ້ອຍກຳລັງຈະເອົາມາແຕ່ເດີມ. ແຕ່ມັນບໍ່ມີຄວາມຫມາຍຫຼາຍ.” ອັນນີ້ຜິດ. ຖ້າພວກເຂົາຕ້ອງການ Alex, ແລະຕອນນີ້ຂ້ອຍຫມັ້ນໃຈວ່າບໍ່ວ່າ Hawk ບອກຂ້ອຍ, ມັນຕ້ອງມີການຮົ່ວໄຫຼຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນຫນຶ່ງ, ເປັນຫຍັງພວກເຂົາຈຶ່ງພະຍາຍາມຮັກສາພວກເຮົາຢູ່ໃນ Pyrgos? ຄໍາຕອບດຽວທີ່ຂ້ອຍສາມາດຄິດໄດ້ແມ່ນວ່າຖ້າພວກເຮົາສືບຕໍ່ເດີນທາງດ້ວຍລົດ, ມັນຈະງ່າຍຕໍ່ການຕິດຕາມພວກເຮົາ. ນີ້ບໍ່ແມ່ນຄໍາຕອບທີ່ພໍໃຈຫຼາຍ.
  
  
  ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ໄກ​ທາງ​ຫລັງ​ລົດ Mercedes, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພາ​ເດັກ​ຍິງ​ໄປ​ທີ່​ຕູ້​ນ້ອຍ​ທີ່​ມີ​ຜ້າ​ພັນ​ຄໍ​ທີ່​ມີ​ສີ​ສັນ​ທີ່​ໜ້າ​ປະ​ທັບ​ໃຈ. "ຊື້ຫນຶ່ງ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຊື້ສອງ, ແຕ່ຢ່າຟ້າວ."
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ນາງກໍາລັງເກັບສິນຄ້າ, ຂ້າພະເຈົ້າ, ດ້ວຍຄວາມຍິນດີຂອງແມ່ບ້ານ-ແມ່ບ້ານທີ່ມີຮອຍຂີດຂ່ວນ, ໄດ້ຫລຽວເບິ່ງອ້ອມຮອບຂົວຢ່າງມີຄວາມສຸກ. ຄົນ​ໃນ​ລົດ Mercedes ບໍ່​ໄດ້​ເຄື່ອນ​ຍ້າຍ, ແຕ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ລົບກວນ​ຂ້ອຍ​ຫຼາຍ​ເກີນ​ໄປ; ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ຕົນ​ເອງ​ສັງ​ເກດ​ຫຼາຍ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແນ່​ໃຈວ່​າ​ຈະ​ຕ້ອງ​ມີ​ຄົນ​ອື່ນ. ​ແຕ່​ມີ​ຝູງ​ຊົນ​ທີ່​ມີ​ຄວາມ​ຫຍຸ້ງ​ຍາກ, ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຢ່າງ​ບໍ່​ຢຸດ​ຢັ້ງ ຈົນ​ເກືອບ​ເປັນ​ໄປ​ບໍ່​ໄດ້​ທີ່​ຈະ​ເລືອກ​ເອົາ​ຄົນ​ທີ່​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ມີ​ຄວາມ​ສົງ​ໄສ​ໜ້ອຍ​ທີ່​ສຸດ; ມີຊາວຢູໂຣບທີ່ນຸ່ງຊຸດສີເຂັ້ມຫຼາຍເທົ່າກັບນັກທ່ອງທ່ຽວທີ່ນຸ່ງເສື້ອສົດໃສ, ແລະໂອກາດຂອງຂ້ອຍທີ່ຈະຊອກຫາຜູ້ຊາຍທີ່ຂ້າຄູ່ນອນຂອງລາວຢູ່ໃນຫ້ອງຂອງຂ້ອຍແມ່ນຂ້ອນຂ້າງອ່ອນໂຍນ.
  
  
  ແລະຕະຫຼອດມື້ Christina dodged ຄໍາຖາມຂອງຂ້າພະເຈົ້າກ່ຽວກັບການຕິດຕໍ່ຂອງນາງກັບ Alex.
  
  
  ເມື່ອນາງເອົາຜ້າພັນຄໍສອງຜືນອອກ, ພວກເຮົາກໍ່ກ້າວຕໍ່ໄປ. ເມື່ອຂ້າພະເຈົ້າຈັບມືຂອງນາງເບົາໆ, ເດັກຍິງໄດ້ສັ່ນສະເທືອນ.
  
  
  "ນີ້​ແມ່ນ​ຫຍັງ?"
  
  
  "ຂ້ອຍ ... ຄິດວ່າຂ້ອຍເຢັນ."
  
  
  "ແລະ...?"
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າມັນເຖິງເວລາແລ້ວ." ນາງໄດ້ຈັບມືຂອງຂ້ອຍ, ຫັນຂໍ້ມືຂອງຂ້ອຍແລະເບິ່ງໂມງຂອງຂ້ອຍ. “ແມ່ນແລ້ວ. ພວກເຮົາຕ້ອງໄປ."
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າມັນບໍ່ຮອດມື້ອື່ນ."
  
  
  "ມື້ນີ້ຂ້ອຍຕ້ອງ ... ຕິດຕໍ່."
  
  
  "ແຕ່ພວກເຮົາບໍ່ຄວນຈະຢູ່ທີ່ນີ້ໃນມື້ນີ້."
  
  
  "ແຕ່ພວກເຮົາ." ຮອຍຍິ້ມຂອງນາງແມ່ນແທ້ ແລະ smug ເກີນໄປທີ່ຈະເຫມາະສົມກັບຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າເປັນໝານ້ອຍທີ່ຂີ້ຕົວະ." ຂ້ອຍຫົວເລາະ. "ພວກ​ເຮົາ​ກໍາ​ລັງ​ໄປ?"
  
  
  "ບໍ່. ພວກເຮົາຈະຂຶ້ນລົດແທັກຊີ." ນາງ​ໄດ້​ຊີ້​ໄປ​ທາງ​ໜ້າ​ໄປ​ຫາ​ແຈ​ທີ່​ຫຍຸ້ງ​ຢູ່​ບ່ອນ​ທີ່​ຖະ​ໜົນ​ກວ້າງ​ໃຫຍ່​ໄດ້​ນຳ​ຈາກ​ທາງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເມືອງ. "ຕ້ອງມີຫນຶ່ງຂອງພວກເຂົາ."
  
  
  ອີກເທື່ອຫນຶ່ງນາງ surprised ຂ້າພະເຈົ້າ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄາດ​ວ່າ​ຈະ​ມີ​ການ​ຫຼີກ​ລ່ຽງ​ຫຼາຍ, ແຕ່​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ນາງ​ປາ​ກົດ​ຂື້ນ​ໄດ້​ເອົາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ນາງ​ຫຼັງ​ຈາກ​ທັງ​ຫມົດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ເວົ້າ​ວ່າ​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​, ແຕ່​ໄດ້​ກົດ​ມື​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​; Hugo ຕົກລົງສະດວກສະບາຍເຂົ້າໄປໃນກາບ.
  
  
  ຢູ່ແຈນັ້ນມີລົດແທັກຊີເຄິ່ງຄັນຈອດຢູ່ຕໍ່ໜ້າໂຮງແຮມເກົ່າແກ່ຂະໜາດໃຫຍ່ທີ່ກວ້າງໃຫຍ່ໄພສານ ເຊິ່ງເບິ່ງຄືກັບຊາກຫັກພັງທີ່ບູລະນະຂອງວັດກຣີກທີ່ມີໜ້າຜາຫິນອ່ອນທີ່ເສື່ອມໂຊມຕາມອາຍຸ. "ຫນຶ່ງໂດຍສະເພາະບໍ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ​ວ່າ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ເຂົ້າ​ໃກ້​ແຈ​.
  
  
  “ໂອ…” Christina ຢຸດ, ປິດຕາຂອງນາງແລະໂບກນິ້ວຊີ້ຂອງນາງເປັນວົງນ້ອຍໆ, ແລ້ວຊີ້. "ອັນນີ້," ນາງເວົ້າວ່າ, ເປີດຕາຂອງນາງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  ມັນແມ່ນລົດ Ford ເກົ່າທີ່ມີຂີ້ຝຸ່ນ, ຂັບລົດໂດຍຄົນຂັບລົດເບື່ອທີ່ກໍາລັງເອົາແຂ້ວຂອງລາວຢ່າງບໍ່ຢຸດຢັ້ງແລະບໍ່ສົນໃຈກັບຄົນຍ່າງຜ່ານ. ຄົນຂັບອີກຫຼາຍຄົນຢືນຢູ່ຂ້າງຖະໜົນນອກລົດແທັກຊີ່, ກົ້ມຫົວ ແລະເຮັດທ່າທາງ, ແຕ່ນາງຄຣິສຕີນາລອຍຜ່ານເຂົາເຈົ້າເພື່ອເປີດປະຕູຫຼັງທີ່ນາງເລືອກ. ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ບວມ​ຢູ່​ຫລັງ​ລໍ້​ຢ່າງ​ບໍ່​ເຕັມ​ໃຈ​ຫລຽວ​ຂຶ້ນ; ເບິ່ງຄືວ່າລາວບໍ່ຢາກເອົາຜູ້ໂດຍສານເລີຍ. "ມັນຕ້ອງເປັນຄົນຂັບລົດແທັກຊີຈາກນິວຢອກ," ຂ້ອຍຄິດໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຕິດຕາມ Christina ເຂົ້າໄປໃນລົດທີ່ຂີ້ຮ້າຍ.
  
  
  ຄົນຂັບລົດບໍ່ໄດ້ເບິ່ງຄືນ, ແຕ່ຖອນຫາຍໃຈແລະຫັນຫນ້າຢ່າງຫນັກແຫນ້ນຢູ່ໃນບ່ອນນັ່ງຂອງລາວ. ຄຣິສຕິນາເງີຍໜ້າໄປຂ້າງໜ້າ ແລະເວົ້າບາງຢ່າງໄວເປັນພາສາກເຣັກ. ລາວ​ຫົວ​ຫົວ​ຢ່າງ​ບໍ່​ເຕັມ​ໃຈ, ​ເລີ່​ມຕົ້ນ​ເຄື່ອງ​ຈັກ ​ແລະ ​ເອົາ​ມັນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເກຍ.
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​, ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຜ່ານ​ການ​ຈະ​ລາ​ຈອນ​ທີ່​ຫນາ​ແຫນ້ນ​ຕາມ​ຖະ​ຫນົນ​ທີ່​ກວ້າງ​ຂວາງ​; ທັນທີທັນໃດມັນແຄບລົງ ແລະແຖວຮ້ານຄ້າທີ່ສະຫງ່າງາມເຮັດໃຫ້ທາງໄປຫາເຮືອນທ່ອນໄມ້ທີ່ສ້າງຂຶ້ນຢູ່ຂ້າງໆກັນ ພ້ອມກັບຄຳຊີ້ບອກຂອງເດີ່ນບ້ານທີ່ເຢັນສະບາຍຢູ່ທາງຫຼັງຕຶກອາຄານອັນກວ້າງໃຫຍ່. ຜູ້​ຍິງ​ນຸ່ງ​ຊຸດ​ສີ​ດຳ, ຂີ່​ລາ​ເກົ່າ, ຍ່າງ​ມາ​ຫາ​ພວກ​ເຮົາ, ລືມ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ນາງ. ເມື່ອພວກເຮົາຜ່ານມັນໄປ, ຄົນຂັບລົດໄດ້ຖົ່ມອອກທາງປ່ອງຢ້ຽມ ແລະ ຈົ່ມບາງອັນ; ຂ້ອຍບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງຮູ້ພາສາເພື່ອເຂົ້າໃຈສິ່ງທີ່ລາວເວົ້າ.
  
  
  ຖະ​ຫນົນ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ທີ່​ຈະ​ສູງ​ຊັນ​; ເຮືອນຢູ່ໄກຈາກຖະໜົນ
  
  
  ແລະ ພວກ ເຮົາ ໄດ້ ເຫັນ ເດັກ ນ້ອຍ ຫຼິ້ນ ຢູ່ ໃນ ເດີ່ນ ຂີ້ ຝຸ່ນ, ໄກ່ pecking ຢູ່ ທີ່ ດິນ, ຫມາ ທີ່ ບ້ານ ເຮືອນ indifferent ເກີນ ໄປ ທີ່ ຈະ ເຮັດ ຫຼາຍ ກ ່ ວາ ຍົກ ຫົວ ຂອງ ເຂົາ ເຈົ້າ ແລະ ເບິ່ງ ລົດ ທີ່ ຜ່ານ ໄປ. ບໍ່​ດົນ​ເມືອງ​ນັ້ນ​ກໍ​ຢູ່​ທາງ​ຫຼັງ​ພວກ​ເຮົາ, ແລະ​ຖະໜົນ​ທີ່​ປູ​ຢາງ​ໄດ້​ເປີດ​ໄປ​ສູ່​ເສັ້ນທາງ​ດິນ​ທີ່​ລຽບ​ທີ່​ເລີ່ມ​ມີ​ລົມ​ພັດ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ເທິງ​ພູ​ທີ່​ມີ​ຕົ້ນ​ໄມ້​ທີ່​ສູງ​ຊັນ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຂີ່​ລົດ​ໄປ​ໃນ​ຄວາມ​ງຽບ​ສະ​ຫງົບ​ຈົນ​ຮອດ​ເສັ້ນ​ທາງ. ຄົນຂັບລົດໄດ້ຊ້າລົງເມື່ອພວກເຮົາເຂົ້າໄປໃກ້ປ່ານ້ອຍໆທີ່ອ້ອມຮອບສິ່ງທີ່ເບິ່ງຄືວ່າເປັນພຣະວິຫານຫຼືບາງທີອຸບໂມງ. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ມັນຖືກເຮັດດ້ວຍຫິນອ່ອນສີຂາວ, ມີຖັນຢູ່ດ້ານຫນ້າຂອງຮູບປັ້ນທີ່ມີອ່າງອາບນ້ໍາຢູ່ດ້ານຫນ້າທີ່ຄ້າຍຄືກັບອາບນ້ໍານົກ. ຄົນຂັບ taxi ໄດ້ຂັບລົດຜ່ານໄປ, ຫຼັງຈາກນັ້ນໄດ້ຫັນຊ້າຍຢ່າງແຈ່ມແຈ້ງແລະຢຸດຢູ່ທີ່ສີ່ແຍກຂະຫນາດນ້ອຍ.
  
  
  "ໂອ້, ທັດສະນະທີ່ສວຍງາມແທ້ໆ!" - Christina exclaimed.
  
  
  ຈາກບ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈອດລົດ, ພວກເຮົາສາມາດເຫັນໄດ້ທົ່ວເມືອງແລະທ່າເຮືອຂ້າງລຸ່ມນີ້ຄືກັບຮູບໂປດກາດໃນແສງສະຫວ່າງສີທອງ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈກັບທິວທັດທີ່ງົດງາມໃນຈຸດນີ້. ຂ້ອຍກົ້ມຕົວໄປກະຊິບກັບຄຣິສຕີນາ. "ລາວເວົ້າພາສາອັງກິດບໍ?"
  
  
  ນາງໄດ້ຍັບ. "ຂ້ອຍ​ບໍ່​ຮູ້."
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ມີໂອກາດ. "ສະຖານທີ່ນີ້?" ຂ້ອຍລຳຄານ; ມັນເປັນສະຖານທີ່ hellish ສໍາລັບການຕິດຕໍ່ໃດໆ. ຖະໜົນຫົນທາງບໍ່ຫຍຸ້ງຫຼາຍ, ແຕ່ການສັນຈອນໄປມາແມ່ນຂ້ອນຂ້າງສະໝໍ່າສະເໝີ.
  
  
  ຂະນະ​ທີ່​ເວົ້າ​ກັບ​ຜູ້​ສາວ, ຂ້ອຍ​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ວ່າ​ຄົນ​ຂັບ​ລົດ​ແທັກ​ຊີ​ຄ່ອຍໆ​ຫັນ​ມາ​ເບິ່ງ​ພວກ​ເຮົາ. ໄມ້ຖູແຂ້ວຍັງຢູ່ໃນປາກຂອງລາວແລະລາວຍິ້ມຊ້າໆ.
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນ," ລາວເວົ້າ. “ພວກເຂົາສົ່ງເຈົ້າ. ທ່ານເບິ່ງບໍ່ເປັນຫນຶ່ງ iota ທີ່ແຕກຕ່າງກັນຫຼັງຈາກປີທັງຫມົດນີ້, Nick Carter."
  
  
  
  
  
  
  ບົດທີສິບສາມ.
  
  
  
  
  
  ກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະເວົ້າຫຍັງໄດ້, ລາວໄດ້ປີ້ນລົດ, ດຶງອອກໄປຫາຖະຫນົນແລະສືບຕໍ່ທາງຂອງລາວ. Christina ເບິ່ງ​ເປັນ​ປະ​ຫລາດ​ໃຈ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​. ນາງໄດ້ບີບມືຂອງຂ້ອຍແຫນ້ນ, ເບິ່ງດ້ວຍປາກຂອງນາງເປີດຢູ່ດ້ານຫລັງຂອງຫົວຂອງຜູ້ຂັບຂີ່.
  
  
  “ອາ…” ນາງເລີ່ມ, ແຕ່ຂ້ອຍມິດງຽບກັບນາງດ້ວຍສາຍຕາສັ້ນໆ.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວມັນແມ່ນຂ້ອຍ." ຄົນຂັບລົດໄດ້ເອົາຫມວກ checkered ຮາບພຽງທີ່ລາວໃສ່; ຫົວ​ຂອງ​ລາວ​ເປັນ​ຫົວ​ລ້ານ, ແຕ່​ບັດ​ນີ້​ລາວ​ນັ່ງ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ລໍ້, ເຖິງ​ແມ່ນ​ຈາກ​ທາງ​ຫລັງ, ແລະ​ອີກ​ສິບ​ຫ້າ​ປີ​ຕໍ່​ມາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຄວາມ​ເຂັ້ມ​ແຂງ​ຂອງ​ງົວ​ຢູ່​ໃນ​ຄໍ ແລະ​ບ່າ​ຂອງ​ລາວ. "ນາຊອດ". ພຣະອົງໄດ້ຕັ້ງຊື່ປີແລະເດືອນ. "ເຈົ້າແລະຂ້ອຍ, Nick. ລະເບີດຝັງດິນຢູ່ໃນຖ້ໍາ. ຂ້ອຍຢຸດຍົນ, ເຈົ້າຍິງຜູ້ຊາຍທີ່ຈະຂ້າຂ້ອຍ. ແລ້ວ, ເຂົາເຈົ້າຈະເຮັດຫຍັງກັບນາຍທະຫານຄົນນັ້ນ ເມື່ອທ່ານພາລາວກັບຄືນໄປເຢຍລະມັນ?”
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຕອບ. ຢ່າງຫນ້ອຍບໍ່ແມ່ນຄໍາຖາມຂອງລາວ. "ຂ້ອຍຢາກເບິ່ງຫນ້າຂອງເຈົ້າດີກວ່າ," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງລະມັດລະວັງ.
  
  
  "ແນ່ນອນ. ໄວໆ​ນີ້​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ເປັນ​ບ່ອນ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ກໍາ​ລັງ​ຈະ, ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫັນ​ອ້ອມ​ຂ້າງ. ສິບຫ້າປີ, ຂ້ອຍໄດ້ປ່ຽນແປງ, ແມ່ນບໍ?”
  
  
  ເວົ້າຍາກ. ທັງຫມົດທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນໃນເວລາທີ່ພວກເຮົາເຂົ້າໄປໃນ taxi ແມ່ນໃບຫນ້າຫນັກທີ່ມີ mustache ສີດໍາຫນາປົກກະຕິ. ຂ້າພະເຈົ້າແນ່ນອນບໍ່ໄດ້ຄາດຫວັງວ່າຈະພົບເຫັນ Alex Zenopolis ຢູ່ແຈຖະຫນົນໃນໃຈກາງເມືອງ Corfu, ແລະແນ່ນອນວ່າບໍ່ແມ່ນມື້ນີ້.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະແຈ້ງໃຫ້ເຈົ້າຮູ້. ພວກເຮົາຈະໄປໃສ?"
  
  
  “ເຈົ້າກັບນ້ອງສາວຂອງຂ້ອຍຈະໄປດື່ມຢູ່ສະຖານທີ່ທ່ອງທ່ຽວທີ່ບໍ່ໄກຈາກນີ້. ມີຄວາມປະທັບໃຈຫຼາຍ, ແຖບອາເມລິກາທີ່ມີ martinis ແລະ daiquiris. ເຈົ້າຍັງມັກ bourbon, Nick ບໍ?”
  
  
  ຂ້ອຍຈື່ໄດ້ເລື່ອງນັກບິນສົງຄາມໂລກຄັ້ງທີ 2 ໄດ້ບອກຂ້ອຍກ່ຽວກັບການຖືກຍິງຕົກໃນເຢຍລະມັນ, ແລະເມື່ອລາວຖືກຈັບຕົວເພື່ອສອບຖາມຫຼັງຈາກທີ່ລາວຖືກຈັບ, ຜູ້ຊາຍຂ້າມໂຕະຈາກລາວບອກລາວກ່ຽວກັບຕົວເອງ, ເຖິງແມ່ນວ່າລາວລືມ. .
  
  
  "ຂ້ອຍຊື່ Daniel McKee," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງສະຫງົບ. "ຂ້ອຍເປັນນາຍຫນ້າເຮືອຢອດຈາກ Florida ແລະ daiquiri ສຽງດີແທ້ໆ."
  
  
  ຄົນຂັບລົດຫົວຂວັນໃຈ, ບ່າບ່າໃຫຍ່ຂອງລາວ ແລະເລັ່ງຮອບໂຄ້ງ ໃນຂະນະທີ່ຖະໜົນເລີ່ມປີນຂຶ້ນອີກ. ລາວມິດງຽບຈົນກ່ວາພວກເຮົາເຂົ້າໄປໃນທາງຂັບລົດທີ່ມີຮົ່ມເປັນພຸ່ມໄມ້ທີ່ນໍາໄປສູ່ຮ້ານອາຫານຕ່ໍາ, ກວ້າງຂວາງທີ່ເກືອບຖືກເຊື່ອງໄວ້ຈາກຖະຫນົນ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຢຸດ​ຢູ່​ຕໍ່ໜ້າ​ລະບຽງ​ທີ່​ມືດ​ມົວ, ​ແລະ ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ຜູ້​ຮັບໃຊ້​ເລີ່​ມລົງ​ຂັ້ນ​ໄດ​ທີ່​ກວ້າງ​ຂວາງ​ມາ​ຫາ​ພວກ​ເຮົາ, ຄົນ​ຂັບ​ໄດ້​ຫັນ​ມາ​ຫາ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ. ລາວຍິ້ມ, ສະແດງໃຫ້ເຫັນຊ່ອງຫວ່າງກວ້າງລະຫວ່າງແຂ້ວດ້ານຫນ້າຂອງລາວ.
  
  
  “ຂ້ອຍໄດ້ລໍຖ້າເປັນເວລາເຄິ່ງຊົ່ວໂມງ. ບໍ່ຫຼາຍ. ເຈົ້າມີຄືນໃຫຍ່ຢູ່ຂ້າງໜ້າເຈົ້າ.”
  
  
  ຜູ້ຮັບໃຊ້ເປີດປະຕູ; Christina ແລະ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ອອກ ແລະ ເຂົ້າ ໄປ ໃນ. Alex, ໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕັດສິນໃຈຂ້າພະເຈົ້າເຊັ່ນດຽວກັນອາດຈະເອີ້ນລາວວ່າ, ແມ່ນຖືກຕ້ອງກ່ຽວກັບທັດສະນະຈາກລະບຽງທີ່ປິດລ້ອມ, ເບິ່ງເຫັນຄ້ອຍຢູ່ຂ້າງໄກຂອງຮ້ານອາຫານ. ທຽນ​ໄຂ​ໄດ້​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ບ່ອນ​ຖື​ກັນ​ລົມ​ຢູ່​ເທິງ​ໂຕະ​ແຕ່​ລະ​ໂຕ, ແລະ​ໃນ​ຄວາມ​ມືດ​ທີ່​ນັບ​ມື້​ນັບ​ໃຫຍ່​ຂຶ້ນ, ນ້ຳ​ຢູ່​ທາງ​ລຸ່ມ​ກາຍ​ເປັນ​ສີ​ເງິນ​ທີ່​ເຫລື້ອມ​ເປັນ​ສີ​ເງິນ, ປ່ຽນ​ເປັນ​ຂີ້​ຝຸ່ນ, ແລະ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຄ່ອຍໆ​ປ່ຽນ​ເປັນ​ສີ​ດຳ. ຈາກບ່ອນທີ່ພວກເຮົານັ່ງ, ແສງເມືອງເບິ່ງບໍ່ເຫັນ, ແຕ່ຢູ່ໃນທ່າເຮືອມີແສງໄຟນ້ອຍໆຫຼາຍຮ້ອຍດວງ, ຄືກັບຝູງຝູງຂອງດອກໄຟ. ພວກ​ເຮົາ​ທັງ​ສອງ​ບໍ່​ໄດ້​ເວົ້າ​ລົມ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຄິດ​ວ່າ Christina ໄດ້​ເອົາ​ໃຈ​ໃສ່​ກັບ​ທັດ​ສະ​ນະ​ທີ່​ທັງ​ຫມົດ.
  
  
  Alex ໄດ້ລໍຖ້າພວກເຮົາຢູ່ທາງເຂົ້າ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ສູ່​ຖະ​ຫນົນ​ຫົນ​ທາງ​ກ່ອນ​ທີ່​ທ່ານ​ຈະ​ເວົ້າ​.
  
  
  “ເຈົ້າຍັງສົງໄສຢູ່ບໍ?
  
  
  ຂ້ອຍແມ່ນຫຍັງ, Nick Carter? "
  
  
  "ພຽງແຕ່ເລັກນ້ອຍ," ຂ້ອຍຍອມຮັບ.
  
  
  “ດີ. ຂ້ອຍ​ບອກ​ເຈົ້າ​ວ່າ, ຄົນ​ຂອງ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ບອກ​ວ່າ ເຈົ້າ​ຈະ​ໄປ​ພົບ​ຂ້ອຍ. ການປະກັນໄພທີ່ດີ; ຖ້າຂ້ອຍບໍ່ຄື Alex Zenopolis, ໃຜຄວນຮູ້ແຕ່ເຈົ້າ, huh?”
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ."
  
  
  ລາວ​ປ່ຽນ​ບ່ອນ​ນັ່ງ​ຕໍ່​ໜ້າ​ພວກ​ເຮົາ. “Christina, ເອື້ອຍຂອງຂ້ອຍ. ຂໍໂທດ, ຂ້ອຍບໍ່ເວົ້າກັບເຈົ້າຫຼາຍ. ຂ້ອຍຈື່ເຈົ້າຕອນຍັງນ້ອຍ.”
  
  
  ນາງໄດ້ຕອບລາວບາງສິ່ງບາງຢ່າງໃນພາສາຂອງພວກເຂົາ. ລາວຫົວເລາະ.
  
  
  “ບໍ່, ພວກເຮົາເວົ້າພາສາອັງກິດ. ດີກວ່າ Nick, huh?”
  
  
  ສໍາລັບໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງມີຄວາມສ່ຽງ. “ຕົກລົງ, Alex. ພວກເຮົາຄວນເຮັດແນວໃດຕໍ່ໄປ? ເປັນຫຍັງເຈົ້າຈຶ່ງມາຢູ່ນີ້?
  
  
  "ໃນທຸລະກິດຂອງພວກເຮົາ, ພວກເຮົາບໍ່ຕິດກັບຕາຕະລາງທີ່ແນ່ນອນ. ຈື່​ໄດ້​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ລໍ​ຖ້າ​ພວກ​ລັກ​ລອບ​ຄ້າ​ຂາຍ​ພວກ​ນີ້​ສາມ​ມື້​ບໍ?”
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ."
  
  
  “ສະ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ອອກ​ຈາກ Albania ມື້​ກ່ອນ​ຫນ້າ​ນັ້ນ. ບໍ່​ເປັນ​ຫຍັງ; ພວກ​ເຮົາ​ຄວນ​ຈະ​ໄດ້​ພົບ​ກັນ​ແບບ​ນີ້​ໃນ​ມື້​ອື່ນ​. ຢູ່ໃນສະຖານທີ່ດຽວກັນ, ໃນເວລາດຽວກັນ. ນ້ອຍ Christina, ນາງບໍ່ຮູ້ຫຍັງ, huh, ເອື້ອຍ?
  
  
  "ມັນຖືກຕ້ອງ."
  
  
  "ພວກເຮົາອອກໄປຄືນນີ້ບໍ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  "ບໍ່, ເຈົ້າແລະເອື້ອຍຂອງຂ້ອຍ, ເຈົ້າໄດ້ລວມເອົາຄວາມໂລແມນຕິກຂອງເຈົ້າກັບຄືນໃຫຍ່ໃນເມືອງ, ເຈົ້າເຕັ້ນ, ເຈົ້າກິນ, ເຈົ້າຈັບມືກັນ, ແລະມື້ອື່ນເຈົ້າເວົ້າລາທີ່ໂສກເສົ້າໃນຂະນະທີ່ເຈົ້າຂີ່ເຮືອແລະນັກຮຽນນ້ອຍກັບ Athens ກັບ. ຫົວໃຈຫັກເລັກນ້ອຍ.” ຖືກຕ້ອງບໍ?
  
  
  ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຫມາຍເຖິງ. ໃນກໍລະນີທີ່ພວກເຮົາຖືກເຂົ້າໃຈຜິດວ່າພວກເຮົາຖືກປະຕິບັດຕາມ, ແນວຄວາມຄິດແມ່ນເພື່ອເຮັດໃຫ້ເລື່ອງສັ້ນຂອງພວກເຮົາເປັນທີ່ຫນ້າເຊື່ອຖືທີ່ເປັນໄປໄດ້.
  
  
  "ເຈົ້າກໍາລັງເຮັດຫຍັງຢູ່, Alex?"
  
  
  “ຄືນ​ນີ້ ຂ້ອຍ​ຈະ​ຍ້າຍ​ເຈົ້າ​ສອງ​ຄົນ​ໄປ​ບ່ອນ​ໜຶ່ງ. ແລ້ວ​ຂ້ອຍ​ກັບ​ເຈົ້າ​ໄປ​ທີ່​ເຮືອ​ຂອງເຈົ້າ. ເຈົ້າຈະສະແດງໃຫ້ຂ້ອຍເຫັນບ່ອນທີ່ນາງຖືກຈອດ. ຂ້ອຍຈະຢູ່ເທິງເຮືອກ່ອນອາລຸນ ແລະບໍ່ມີໃຜເຫັນຂ້ອຍ. ຂ້ອຍເປັນຄົນຂີ້ຄ້ານ, ບໍ່ແມ່ນບໍ? "
  
  
  "ເຈົ້າຈະເຮັດແນວໃດນີ້?"
  
  
  ລາວ shruged. “ຂ້ອຍກຳລັງລອຍ. ຂ້ອຍສາມາດເປັນຄືກັບປາທີ່ເບິ່ງບໍ່ເຫັນຢູ່ໃນນ້ໍາໃນຄວາມມືດ.”
  
  
  ຂ້ອຍມິດງຽບເປັນບາງເວລາ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຜ່ານ​ພຣະ​ວິ​ຫານ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ; ລົດຫຼາຍຄັນໄດ້ຈອດຢູ່ບ່ອນສັງເກດການກົງກັນຂ້າມ, ແລະຄູ່ຜົວເມຍຄູ່ໜຶ່ງຢືນຈັບມືກັນຢູ່ຕໍ່ໜ້າຖັນແຖວ. ຂ້າພະເຈົ້າ envied ເຂົາເຈົ້າ; ມືຂອງ Christina ເຢັນຢູ່ໃນຂ້ອຍ.
  
  
  "ເຈົ້າມາລົດແທັກຊີໄດ້ແນວໃດ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  "ຂ້ອຍມີຜູ້ຕິດຕໍ່ຢູ່ທີ່ນີ້, ຫມູ່ຂອງຂ້ອຍ. ມີຄົນອື່ນຢູ່ໃນເກາະນີ້ທີ່ຂ້ອຍສາມາດໄວ້ວາງໃຈໄດ້. ຕ້ອງການຮູ້ເພີ່ມເຕີມ?
  
  
  "ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ "ບໍ່.
  
  
  "ຕົກລົງ, ບໍ່ມີບັນຫາບໍ?"
  
  
  "ຂ້ອຍຫວັງວ່າຈະບໍ່." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ພໍ​ໃຈ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເກັບ​ຮັກ​ສາ​ຄວາມ​ສົງ​ໃສ​ຂອງ​ຕົນ​ເອງ.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  ມັນເປັນຕອນກາງຄືນທີ່ມືດທີ່ສຸດຂອງການສະເຫລີມສະຫລອງທີ່ຂ້ອຍເຄີຍໃຊ້ເວລາ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຮັບ​ປະທານ​ອາຫານ​ຢູ່​ທີ່ "Pavilion" ກາງ​ແຈ້ງ​ພາຍ​ໃຕ້​ເຄືອ​ໄມ້​ທີ່​ມີ​ຂອບ​ຮູບ​ເງົາ​ທີ່​ເບິ່ງ​ໄປ​ຫາ​ຫາດ​ຊາຍ​ສະ​ເພາະ​ທີ່​ສຸດ​ຂອງ​ເກາະ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ກິນ​ລາບ​ສະ​ເຕີ​ທີ່​ເອົາ​ຊີວິດ​ມາ​ຈາກ​ນ້ຳ​ໃນ​ຄອກ​ຂອງ​ພວກ​ມັນ​ບໍ່​ພໍ​ເທົ່າ​ໃດ​ຕີນ​ຈາກ​ໂຕະ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ. ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ, ຝູງ​ຊົນ​ໄດ້​ສະ​ຫວ່າງ, ແລະ​ທຸກ​ຄົນ​ຮູ້. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮັບຮູ້ຢ່າງນ້ອຍສອງດາວຮູບເງົາ, ລວມທັງນັກສະແດງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໃຈໃນໄວລຸ້ນ. ທັງໝົດນີ້ຫຼາຍປີຕໍ່ມາ, ນາງເບິ່ງໃກ້ຊິດກວ່າທີ່ນາງເຮັດໃນເມື່ອນັ້ນ.
  
  
  ຕໍ່​ມາ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ໄປ disco ຢູ່​ທີ່​ໂຮງ​ແຮມ Palace, ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ twirled ກັບ Christina ໃນ​ພື້ນ​ທີ່​ເຕັ້ນ​ລໍາ​ຕໍ່​ຕ້ານ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ມັນບັນຈຸຫຼາຍທີ່ມັນບໍ່ສໍາຄັນວ່າພວກເຮົາເຮັດຫຍັງ, ແຕ່ເຖິງແມ່ນວ່າໃນຝູງຊົນນີ້, ເດັກຍິງໄດ້ດຶງດູດຄວາມສົນໃຈຂອງຜູ້ຊາຍຫຼາຍກວ່າຄວາມສົນໃຈຂອງນາງ. ຂ້ອຍບໍ່ມັກມັນ, ແຕ່ບໍ່ແມ່ນຍ້ອນເຫດຜົນປົກກະຕິ; ມີຄວາມຮູ້ສຶກຂອງຄວາມສິ້ນຫວັງທີ່ຄວບຄຸມໃນການເຄື່ອນໄຫວແລະການສະແດງອອກທາງຫນ້າຂອງນາງ, ຄືກັບວ່ານາງກໍາລັງຟັງສຽງຂອງໄພພິບັດ. ໃຜກໍຕາມທີ່ແນມເບິ່ງນາງຢ່າງໃກ້ຊິດຄົງຈະຄິດວ່ານາງຕິດຢາເສບຕິດບາງປະເພດ, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າມັນບໍ່ທຳມະດາເກີນໄປໃນຝູງຊົນນີ້.
  
  
  ມີບ່ອນອື່ນ, ແລະອີກຫຼາຍໆບ່ອນ, ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພ້ອມກັບ Alex ທີ່ບໍ່ຢຸດຢັ້ງໄດ້ຂັບລົດພວກເຮົາໄປທົ່ວເມືອງທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍຄວາມວຸ້ນວາຍ. ສອງເທື່ອຂ້າພະເຈົ້າສັງເກດເຫັນລົດເຍີດສີນ້ໍາຕານ, ແຕ່ມັນບໍ່ໄດ້ລົບກວນຂ້າພະເຈົ້າຫຼາຍເກີນໄປ; ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຊອກຫາຜູ້ສັງເກດການອື່ນໆ. ຫຼາຍໆຄັ້ງທີ່ຂ້ອຍໄດ້ເຕືອນ Alex, ແຕ່ຜູ້ຊາຍຄົນນີ້ມີຄວາມ ໝັ້ນ ໃຈໃນຕົວເອງຫຼາຍ, ດັ່ງທີ່ຂ້ອຍຈື່ໄດ້ຢ່າງຈະແຈ້ງ, ມີຄວາມສາມາດທີ່ ໜ້າ ກຽດຊັງທີ່ຂ້ອຍຕັດສິນໃຈງຽບ. ຂ້ອຍເວົ້າຖືກ ແລະຜິດ.
  
  
  ເວລາສອງໂມງເຊົ້າ, Alex ປະກາດວ່າເຖິງເວລາທີ່ຈະໄປເຮືອ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຢືນ​ຢູ່​ເທິງ​ໜ້າ​ນ້ຳ​ທີ່​ມີ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ດີ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ເງິນ​ເຈ້ຍ​ໄປ​ໃຫ້ “ຄົນ​ຂັບ” ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ ແລະ​ຂໍ​ໃຫ້​ລາວ​ກັບ​ຄືນ​ໃນ​ຕອນ​ເຊົ້າ. ຊາຍ​ໜຸ່ມ​ທີ່​ລໍຖ້າ​ຢູ່​ເທິງ​ເຮືອ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ພວກ​ເຮົາ​ຢ່າງ​ບໍ່​ສົນ​ໃຈ, ເຫງົາ​ເຫງົາ.
  
  
  “ບໍ່,” Alex ຖົ່ມນໍ້າລາຍ. "ມື້ອື່ນຂ້ອຍຈະຂ້າມເກາະໄປຫາແມ່ຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  “ດີ. ຍັງມີຄົນຂັບຄົນອື່ນໆຄືກັນ.”
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ." ລາວ​ໄດ້​ສະແດງ​ຄວາມ​ລັງກຽດ​ໂດຍ​ເຈດ​ຕະນາ​ທີ່​ຈະ​ນັບ​ເງິນ, ຈົ່ມ​ແລະ​ຖອຍ​ຫຼັງ​ໄປ​ຢ່າງ​ໄວ ຈົນ​ຂ້ອຍ​ຕ້ອງ​ໂດດ​ອອກ​ຈາກ​ທາງ. Christina ແລະ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ສັງ ເກດ ເບິ່ງ ເຂົາ ຂັບ ລົດ ໄປ, ຫຼັງ ຈາກ ນັ້ນ ຍິ້ມ ທີ່ ໂສກ ເສົ້າ ໃຫ້ ກັນ ແລະ ກັນ ໃນ ຂະ ນະ ທີ່ ພວກ ເຮົາ ໄດ້ ກ້າວ ໄປ ເທິງ ເຮືອ ຢູ່ ທີ່ ຈອດ.
  
  
  ໃນການເດີນທາງສັ້ນໆທີ່ພວກເຮົາໄດ້ເຮັດ
  
  
  ຊື້ເຄື່ອງຢູ່ສູນການຄ້າ, ສ່ວນຫຼາຍແມ່ນສໍາລັບ spy ທີ່ຍ່າງຫລັງພວກເຮົາ.
  
  
  "ລາວບໍ່ດີ," Christina ເວົ້າ.
  
  
  "ຕົກ​ລົງ. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ມັນເປັນຕອນກາງຄືນທີ່ດີ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?”
  
  
  ໃນການຕອບໂຕ້, ນາງໄດ້ຈູບຂ້ອຍຢ່າງອ່ອນໂຍນໃສ່ແກ້ມ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນດ້ວຍຄວາມມັກຫຼາຍ, ພຽງແຕ່ຢູ່ລຸ່ມຄາງຂອງຂ້ອຍ. "ແຕ່," ນາງເວົ້າຢ່າງໂສກເສົ້າຫຼັງຈາກເວລາໃດຫນຶ່ງ, "ພວກເຮົາຍັງບໍ່ຕ້ອງການລາວໃນມື້ອື່ນ. ຖ້ຽວບິນຂອງຂ້ອຍອອກເວລາໃດ? ຢູ່ສອງ?"
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດຄືກັນ." ຕອນແລງມື້ໜຶ່ງ ນາງໄດ້ຕອບໂທລະສັບ ແລະຈອງຖ້ຽວບິນກັບໄປ Athens. "ຂ້ອຍຫວັງວ່າເຈົ້າຈະຢູ່ມື້ອື່ນຫຼືດັ່ງນັ້ນ."
  
  
  "ແຕ່ນີ້ເປັນໄປບໍ່ໄດ້. ແລະເຈົ້າກໍ່ຕ້ອງຂີ່ເຮືອໄປອີຕາລີ.”
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຮີບຮ້ອນ." ຂ້າພະເຈົ້າ rubbed ບ່າຂອງນາງ, ກອດນາງແລະດຶງນາງໃກ້ຊິດ. ຜູ້ຮັກສາເຮືອຂອງເຮືອໄດ້ເຮັດໃຫ້ເຄື່ອງຈັກຊ້າລົງ, ຄວາມສົນໃຈຢ່າງເຕັມທີ່ຂອງລາວໄດ້ສຸມໃສ່ການເຂົ້າຫາ Scylla ໃນຂະນະທີ່ມັນຂີ່ຢູ່ບ່ອນຈອດເຮືອຂອງນາງ.
  
  
  "ແຕ່​ວ່າ​ຂ້ອຍ. ແຕ່ຫນ້າເສຍດາຍ." Christina ຖອນຫາຍໃຈແລະຖອນຕົວອອກຈາກຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ເຮືອຢຸດຢູ່ຂ້າງຫນ້າບ່ອນມືດ; ພຽງແຕ່ໄຟແລ່ນໄດ້ເປີດ, ດອກໄຟຕ່ໍາທີ່ລະບາຍຫມໍ້ໄຟຂອງຫມໍ້ໄຟຫນ້ອຍຫຼາຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈ່າຍ​ໃຫ້​ຄົນ​ຂັບ​ເຮືອ​ແລະ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ລົງ​ໄປ. ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງໂດຍສານທີ່ມືດມົວ, ນາງຄຣິສຕິນາຢຸດທັນທີທັນໃດຕໍ່ຫນ້າຂ້ອຍຢູ່ເທິງທາງລາດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ - “ນີ້​ແມ່ນ​ຫຍັງ?”, ມື​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອັດ​ຕະ​ໂນ​ມັດ​ຫັນ​ອອກ​ຈາກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, Hugo ພ້ອມ​ທີ່​ຈະ​ຕີ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈາກ​ກາບ​ດອກ.
  
  
  "ຂ້ອຍ ... ບໍ່ມີຫຍັງ." ນາງໄດ້ເຂົ້າໄປໃນ cabin.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງປະມານຢ່າງໄວວາ; ບໍ່ມີແສງສະຫວ່າງຫຼາຍຈາກທ່າເຮືອ, ແຕ່ບໍ່ມີບ່ອນໃດທີ່ຈະປິດບັງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສືບ​ຕໍ່​ເດີນ​ຫນ້າ, ກວດ​ກາ​ເບິ່ງ​ຫົວ​ແລະ locker ຫ້ອຍ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ cabin ອື່ນໆ. ບໍ່​ມີ​ໃຜ. ບໍ່​ມີ​ໃຜ. ເມື່ອຂ້ອຍກັບມາ, ນາງຄຣິສຕິນາກຳລັງຈູດໂຄມໄຟໃສ່ໂຄມໄຟໜ່ວຍໜຶ່ງ.
  
  
  "ພວກເຮົາຈະບໍ່ຕ້ອງການພວກເຂົາໃນຄືນນີ້," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ແຕ່..."
  
  
  "ຖ້າ Alex ຈະລອຍອອກມາຢູ່ທີ່ນີ້ແລະໂດດລົງເຮືອ, ໃຫ້ເຮົາບໍ່ສົນໃຈລາວ. ດີບໍ?"
  
  
  "ໂອ້, ຂ້ອຍໂງ່ແນວໃດ." ນາງໄດ້ປິດແສງສະຫວ່າງແລະຫັນໄປຫາຂ້ອຍໃນພື້ນທີ່ແຄບລະຫວ່າງ bunks ແລະໂຕະ. ຄາວໜຶ່ງນາງຢູ່ໃນແຂນຂອງຂ້ອຍ, ຫົວຂອງນາງກົດໃສ່ຫນ້າເອິກຂອງຂ້ອຍ, ແລະຜ່ານຜ້າບາງໆຂອງເສື້ອຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍຮູ້ສຶກນ້ໍາຕາຮ້ອນໃນກະທັນຫັນ.
  
  
  "ນີ້​ແມ່ນ​ຫຍັງ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫມັ້ນ​ໃຈ​, ຄ່ອຍໆ stroking ຜົມ​ຂອງ​ນາງ​.
  
  
  “ໂອ້... ຫຼາຍສິ່ງຫຼາຍຢ່າງ, Mackey. ຫຼື Nick Carter ຫຼືໃຜກໍຕາມທີ່ທ່ານເປັນ." ນາງປິດຕາຂອງນາງແລະ sniffed. “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເວົ້າ​ໃນ​ຄືນ​ຜ່ານ​ມາ​ວ່າ​ນີ້​ແມ່ນ​ເວ​ລາ​ດຽວ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ຮ່ວມ​ກັນ. ແລະຂ້ອຍເວົ້າຖືກ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າມັນຈະເກີດຂຶ້ນຍ້ອນເລື່ອງນີ້. ມື້ ນີ້ ທັງ ຫມົດ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຫວັງ ວ່າ ... instinct ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ແມ່ນ ຜິດ ພາດ . ແຕ່ມັນຖືກຕ້ອງ, ບໍ່ແມ່ນບໍ? "
  
  
  ບາງຄັ້ງກ່ອນໜ້ານີ້ ຂ້ອຍເມື່ອຍກັບກະດູກ ຫຼັງຈາກແລ່ນເຮືອມາເປັນເວລາຫຼາຍມື້ ແລະຕອນແລງຂອງງານບຸນ, ແຕ່ເມື່ອພວກເຮົາຢືນຢູ່ນຳກັນໃນພື້ນທີ່ແຄບນີ້, ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າຄວາມເມື່ອຍລ້າໝົດໄປ. "ລາວຈະບໍ່ຢູ່ທີ່ນີ້ສອງສາມຊົ່ວໂມງ," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງອ່ອນໂຍນ.
  
  
  ນາງຈັບຂ້ອຍໄວ້ຊົ່ວຊົ່ວໄລຍະໜຶ່ງ ແລ້ວດຶງອອກໄປຢ່າງກະທັນຫັນ: “ເຮົາສາມາດເອົາ bourbon, Mackey ໄດ້ບໍ? ແລະໃຫ້ນັ່ງຢູ່ທີ່ນີ້ຄົນດຽວໃນຄວາມມືດຈົນກ່ວາ Alex ມາ. ບໍ່​ວ່າ​ຂ້ອຍ​ຮູ້ສຶກ​ແນວ​ໃດ​ຕໍ່​ເຈົ້າ, ຂ້ອຍ​ບໍ່​ຢາກ​ມີ​ຄວາມ​ຮັກ​ເມື່ອ​ອ້າຍ​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ສາມາດ​ຮ່ວມ​ກັບ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ໃນ​ເວລາ​ໃດ​ໜຶ່ງ.”
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  ມັນເກືອບຮອດຫ້າຕອນທີ່ Alex ງຽບໆປີນຂຶ້ນຜ່ານ stern ຂອງເຮືອ, skirting the dinghy ແລະ crawling ຜ່ານ cabin ໄປ gangway ໄດ້. ຂ້ອຍຖື Hugo ຢູ່ໃນມືຂອງຂ້ອຍເມື່ອຫົວຂອງລາວປາກົດຜ່ານຂຸມ.
  
  
  "ລໍຖ້ານາທີ!" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ hissed, ປ່ອຍ​ໃຫ້​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ທີ່​ບໍ່​ມີ​ການ flare; ຢູ່ເທິງແຜ່ນໃບ.
  
  
  "ມັນເປັນພຽງແຕ່ຂ້ອຍ, Nick." Alex ຍູ້ຖົງກັນນ້ຳສີດຳຢູ່ຕໍ່ໜ້າລາວ ແລະລົງຈາກຂັ້ນໄດສັ້ນໆໄປຫາຫ້ອງໂດຍສານ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຊີ້​ໄຟ​ສາຍ​ທີ່​ເຂົາ​ສໍາ​ລັບ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​; ລາວນຸ່ງຊຸດຜ້າເຊັດຕົວທີ່ປົກຄຸມທຸກຢ່າງຍົກເວັ້ນໃບໜ້າຂອງລາວ. ຂ້ອຍປິດໄຟ.
  
  
  "ພວກເຂົາບໍ່ເຫັນເຈົ້າບໍ?"
  
  
  "ນີ້ເປັນໄປບໍ່ໄດ້. ເຈົ້າ​ໄດ້​ວາງ​ເຮືອ​ລຳ​ນີ້​ໄວ້​ບ່ອນ​ທີ່​ດີ, ເພື່ອນ​ເອີຍ; ຄົນດຽວທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງຜ່ານແມ່ນເຮືອນ້ອຍ. ບໍ່ມີໃຜຢູ່ເທິງເຮືອໃນຕອນກາງຄືນ."
  
  
  ມັນບໍ່ແມ່ນອຸບັດຕິເຫດ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງບອກລາວ. "ເຈົ້າຕ້ອງການເຄື່ອງນຸ່ງແຫ້ງບໍ?"
  
  
  ລາວຊີ້ໄປຫາກະເປົາຢູ່ເທິງດາດຟ້າຢູ່ຕໍ່ໜ້າລາວ. "ຂ້ອຍ​ມີ. ບາງທີຜ້າເຊັດຕົວ. ສອງຜ້າເຊັດຕົວ." ລາວຢືນຂຶ້ນ, ຮ່າງກາຍຂອງລາວເກືອບເຕັມພື້ນທີ່ຢູ່ໃນຫ້ອງໂດຍສານ. "ຂ້ອຍເປັນຜູ້ຊາຍໃຫຍ່ໃນເວລາທີ່ທ່ານຮູ້ຈັກຂ້ອຍຄັ້ງທໍາອິດ, Nick. ດຽວນີ້ຂ້ອຍໃຫຍ່ຂຶ້ນເລັກນ້ອຍ." ລາວເລີ່ມຖອດຊຸດຜ້າເຊັດຕົວຂອງລາວອອກ, ບໍ່ສົນໃຈນ້ອງສາວຂອງລາວ. ຂ້ອຍໄປຫາຫົວຂອງຂ້ອຍເພື່ອເອົາຜ້າເຊັດຕົວ.
  
  
  ເມື່ອລາວແຫ້ງແລະນຸ່ງເຄື່ອງນຸ່ງແຫ້ງ, ພວກເຮົານັ່ງຢູ່ໃນຫ້ອງໂດຍສານຕົ້ນຕໍທີ່ມີເຄື່ອງດື່ມຢູ່ໃນມື. ທ້ອງຟ້າຢູ່ນອກປ່ອງຢ້ຽມເລີ່ມປ່ຽນເປັນສີເທົາແລ້ວ, ແຕ່ຄວາມເມື່ອຍລ້າທີ່ເຄີຍເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍສອງສາມຊົ່ວໂມງກ່ອນນີ້ເບິ່ງຄືວ່າຈະຫາຍໄປຕະຫຼອດການ.
  
  
  "ພວກເຮົາມີເວລາ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ເວລາທີ່ຈະສົນທະນາ."
  
  
  Alex ເອົາ gulp monstrous ທີ່ drained ຈອກ bourbon ລາວແລະ poured ຫຼາຍ. “ບໍ່ເວົ້າ. ເຈົ້າແລະຂ້ອຍ, ພວກເຮົາມີເວລາຫຼາຍ, Nick. ໃນລະຫວ່າງນີ້, ພວກເຮົາຈະນອນຫຼັບ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເມື່ອທ່ານໄປເອົາປີ້ສໍາລັບເອື້ອຍນ້ອຍຂອງຂ້ອຍ, Christina ແລະຂ້ອຍ, ພວກເຮົາຈະມີເວລາບາງຢ່າງ
  
  
  ຮ່ວມກັນ. ຕົກ​ລົງ?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂຶ້ນ​ຝັ່ງ​ຢູ່​ເທິງ​ເຮືອ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ຫຼັງ​ຈາກ​ເກົ້າ. ຫ້ອງການສາຍການບິນແມ່ນຢູ່ໃນໄລຍະທີ່ຍ່າງໄດ້, ສະນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ລົບກວນຊອກຫາ taxi. ມື້ນັ້ນມີເມກແຕ່ບໍ່ມີລົມ; ນ້ຳ​ທີ່​ໄຫລ​ລົງ​ໃສ່​ກອງ​ຫີນ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ສີ​ຂີ້​ເຖົ່າ​ແລະ​ບໍ່​ມີ​ຊີ​ວິດ. ມັນເຫມາະສົມກັບອາລົມຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ຮັບເອົາປີ້ຂອງ Christina, ຂ້ອຍໄດ້ຍ່າງໄປຕາມແຄມທາງຢ່າງບໍ່ມີເປົ້າໝາຍ. ໃນເຊົ້າມື້ນີ້ມີລົດເຂັນຫຼາຍຄັນ. ໄວເກີນໄປ. ​ແຕ່​ລົດ Mercedes ສີ​ນ້ຳຕານ​ໄດ້​ຈອດ​ຢູ່​ບ່ອນ​ທີ່​ສາມາດ​ແນມ​ເຫັນ​ໄດ້, ຈາກ​ບ່ອນ​ທີ່​ຄົນ​ຂັບ​ແລະ​ຄູ່​ຂອງ​ລາວ​ສາມາດ​ເຫັນ​ເຮືອ​ຂອງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ. ມັນບໍ່ໄດ້ລົບກວນຂ້ອຍ; ຖ້າພວກເຂົາບໍ່ໄດ້ໃຊ້ກ້ອງສ່ອງທາງໄກ, ພວກເຂົາບໍ່ສາມາດບອກໄດ້ວ່າມີຫຍັງເກີດຂື້ນຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ແລະຖ້າພວກເຂົາສາມາດເຮັດໄດ້, ມັນຈະບໍ່ແຕກຕ່າງກັນ. Alex ໄດ້ປີນເຂົ້າໄປໃນ locker ລະບົບຕ່ອງໂສ້ຢູ່ທາງຫນ້າຂອງ cabin ຂ້າງຫນ້າ, ເຮັດໃຫ້ຕົນເອງເປັນຮັງຢູ່ໃນຊ່ອງແຄບຂອງການເຊື່ອມຕໍ່ໂລຫະປຽກແລະປະກາດວ່າເຂົາຈະບໍ່ອອກມາຈົນກ່ວາພວກເຮົາເອົາລົງທະເລກ່ຽວກັບທາງໄປ Taranto. “ເມື່ອເຈົ້າຊ່ອນ, ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍ, ເຈົ້າເຊື່ອງ. ຝັນດີ".
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ listlessly rummaged ຜ່ານ ຮ້ານ ຂາຍ ເຄື່ອງ ທີ່ ລະ ນຶກ, ຊອກ ຫາ ບາງ ສິ່ງ ບາງ ຢ່າງ ເພື່ອ ໃຫ້ Christina. ທຸກຢ່າງເບິ່ງຄືວ່າຖືກຕ້ອງ. ຂ້ອຍ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ທາງ​ໄປ​ຫາ​ໂຮງ​ແຮມ​ເກົ່າ​ໃຫຍ່​ທີ່​ຢູ່​ບໍ່​ໄກ​ຈາກ​ບ່ອນ​ຈອດ​ລົດ Scylla. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕົກ​ລົງ​ທີ່​ຈະ​ຢູ່​ຫ່າງ​ໄກ​ຈົນ​ກວ່າ​ອ້າຍ​ເອື້ອຍ​ນ້ອງ​ໄດ້​ພົບ​ກັນ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໄສ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ສົນ​ທະ​ນາ​ກ່ຽວ​ກັບ​ສິ່ງ​ທີ່​ຫຼັງ​ຈາກ​ປີ​ທັງ​ຫມົດ​ນີ້.
  
  
  ແຖບເປີດແລະຂ້ອຍຍ່າງເຂົ້າໄປ, ລູກຄ້າຄົນດຽວຢູ່ໃນຫ້ອງທີ່ມີເພດານສູງ. Bartender ແນະນໍາ Bloody Mary, ລາວຮູ້ຈັກນັກທ່ອງທ່ຽວທີ່ຫິວໂຫຍເມື່ອລາວເຫັນຫນຶ່ງ, ແຕ່ຂ້ອຍຕັດສິນໃຈຕິດກັບ bourbon. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ບໍ່ ໄດ້ ດື່ມ ໃນ ຕອນ ເຊົ້າ ຕາມ ປົກ ກະ ຕິ, ແຕ່ ວ່າ ເທົ່າ ທີ່ ເປັນ ຂອງ ຮ່າງ ກາຍ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ແມ່ນ ກ່ຽວ ກັບ ການ, ວ່າ ແມ່ນ ພຽງ ແຕ່ ໃນ ຕອນ ກາງ ຄືນ ທີ່ ຜ່ານ ມາ; ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ນອນເລີຍ.
  
  
  ຂ້ອຍມີໂມງຊ້າໆໜ້ອຍໜຶ່ງ ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍກຳລັງເບິ່ງໂມງໄຟຟ້າທີ່ໃຊ້ແຂວນໃສ່ຝາຫ້ອງໃນໂຮງຮຽນ ແລະອາດຈະຍັງເຮັດຢູ່, ຄລິກໃສ່ໜ້າປັດ. ຍັງບໍ່ທັນຮອດສິບເອັດໂມງ ເມື່ອສຽງດັງເຂົ້າໄປໃນແຖບ, ຫລຽວເບິ່ງຮອບໆ ແລະຢຸດຢູ່ຂ້ອຍ.
  
  
  "ທ່ານ Carter?"
  
  
  ຂ້ອຍເກືອບຈະເວົ້າວ່າແມ່ນແລ້ວ ກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະຮູ້ສິ່ງທີ່ລາວເວົ້າ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສັ່ນຫົວຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າ... ບໍ່ແມ່ນທ່ານ Carter ບໍ?" ລາວ​ເປັນ​ເດັກ​ນ້ອຍ​ທີ່​ມີ​ສຸ​ຂະ​ພາບ​ແຂງ​ກະ​ດ້າງ​ທີ່​ມີ​ພາ​ສາ​ອັງ​ກິດ​ທີ່​ບໍ່​ໄດ້​ຮັບ​.
  
  
  "ຂ້ອຍຢ້ານບໍ່. ຊື່ແມ່ນ Mackey."
  
  
  “ແຕ່ສຸພາບບຸລຸດຢູ່ແຖບນັ້ນໄດ້ຮັບສາຍ. ຜູ້ຍິງເວົ້າວ່າຊື່ຂອງລາວແມ່ນ Carter." ລາວເບິ່ງອີກຮອບ, ໂດຍເນັ້ນວ່າຂ້ອຍເປັນຄົນດຽວຢູ່ທີ່ນີ້.
  
  
  ຜູ້ຍິງ. “ຄົນໂງ່,” ຂ້ອຍເວົ້າດ້ວຍຄວາມບໍ່ພໍໃຈ. ນາງຕ້ອງຢູ່ເທິງດາດຟ້າແລະເຫັນຂ້ອຍຍ່າງເຂົ້າໄປໃນໂຮງແຮມ. ແລະຂ້ອຍສາມາດຢູ່ໃສໄດ້ນອກຈາກບາ? ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສະ​ກັດ​ກັ້ນ​ຄວາມ​ຄຽດ​ແຄ້ນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຮູ້​ວ່າ​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ຕ້ອງ​ໄດ້​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ເພື່ອ​ເຮັດ​ໃຫ້​ນາງ​ໂທ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ໃນ​ສະ​ພາບ​ທີ່​ເປັນ​ຫ່ວງ​ທີ່​ນາງ​ຢູ່, ນາງ​ໄດ້​ເຮັດ​ຜິດ​ພາດ​ໂງ່.
  
  
  “ເອີ,” ຂ້ອຍເວົ້າດ້ວຍຄວາມຍິນດີ, ຢືນຂຶ້ນ, “ຂ້ອຍຈະຮັບສາຍຖ້າຜູ້ຍິງຢືນຢັນ. ສະແດງທາງໃຫ້ຂ້ອຍເບິ່ງ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂຍນ​ເງິນ​ໃສ່​ເຄົາ​ເຕີ​ແລະ​ປະ​ຕິ​ບັດ​ຕາມ bellhop ໄດ້.
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ເຫັນ​ໂທລະ​ສັບ​ເຮືອນ​ແຖວ​ໜຶ່ງ​ຢູ່​ຕາມ​ຫ້ອງ​ໂຖງ​ແຄບ ທີ່​ພາ​ໄປ​ຫາ​ຫ້ອງ​ທົ່ວ​ໄປ ແລະ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ໂຮງ​ແຮມ. ທ່ານກ່າວວ່າ“ ເອົາໂທລະສັບໃດ ໜຶ່ງ ແລະຜູ້ປະຕິບັດງານຈະເຊື່ອມຕໍ່ທ່ານ. ຂ້ອຍລໍຖ້າຈົນກ່ວາລາວຍ່າງອອກໄປ, ຫຼັງຈາກນັ້ນກໍ່ເອົາໂທລະສັບ. ຜູ້ປະຕິບັດງານທັນທີທັນໃດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບອກ​ນາງ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ໃຜ, wincing ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ຊື່​ທີ່​ຖືກ​ຕ້ອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ນາງ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂໍ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລໍ​ຖ້າ​ຊົ່ວ​ຄາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອນ​ກັບ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ​, ເມື່ອຍ​ແລະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ກຽດ​ຊັງ​ໂດຍ​ການ​ດໍາ​ເນີນ​ງານ sloppy ທັງ​ຫມົດ​ນີ້​.
  
  
  ສຽງ​ທີ່​ງຽບ​ສະ​ຫງົບ​ຂອງ​ການ​ເປີດ​ປະ​ຕູ​ຫລັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຍິນ​ໃນ​ຕອນ​ທໍາ​ອິດ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນສຽງດັງຂອງເກີບ, rustle ລັກສະນະຂອງເຄື່ອງນຸ່ງຫົ່ມໃນເວລາທີ່ມືຖືກຍົກຂຶ້ນມາ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເລີ່ມ ຕົ້ນ ທີ່ ຈະ ປະ ມານ, ເຄື່ອງ ຮັບ ໂທລະ ສັບ poked ເຂົ້າ ໄປ ໃນ ມື ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ, ແຕ່ ວ່າ ມັນ ແມ່ນ ແລ້ວ ຊ້າ ເກີນ ໄປ; ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ຕີ​ກະ​ໂຫຼກ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ​ທີ່​ຫົວ​ເຂົ່າ. ຄວາມເຈັບປວດຢ່າງດຽວທີ່ຂ້ອຍຮູ້ສຶກແມ່ນການຕິດຕໍ່ກັບພື້ນຫີນຫິນອ່ອນແລະຂ້ອຍກັງວົນກ່ຽວກັບການບາດເຈັບທີ່ຫົວເຂົ່າເຫຼົ່ານັ້ນຈາກມື້ບານເຕະໃນໂຮງຮຽນມັດທະຍົມຂອງຂ້ອຍເມື່ອເຕະຄັ້ງທີສອງມາແລະບໍ່ມີຫຍັງທີ່ຕ້ອງກັງວົນ.
  
  
  
  
  
  
  ບົດທີສິບສີ່.
  
  
  
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເສຍເວລາພະຍາຍາມຄິດອອກວ່າຂ້ອຍຢູ່ໃສ. ສິ່ງທໍາອິດທີ່ຂ້ອຍໄດ້ເຮັດແມ່ນກວດເບິ່ງມີດແລະ, ເພື່ອຄວາມແປກໃຈຂອງຂ້ອຍ, ພົບວ່າ Hugo ຍັງຢູ່ໃນກາບພາຍໃຕ້ແຂນເສື້ອຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຖືກ​ມັດ​ແລະ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ຈະ​ໄດ້​ນອນ​ຢູ່​ໃນ​ບາງ​ປະ​ເພດ​ຂອງ​ຕຽງ​ນອນ. ຂ້າພະເຈົ້າເປີດຕາຂອງຂ້າພະເຈົ້າດ້ວຍຄວາມເຈັບປວດ; ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ, ຄື​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ໃນ​ມື້​ທີ່​ມີ​ເມກ ...
  
  
  ຕອນບ່າຍ! ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ໂມງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຮ້ອງ​ໄຫ້. ມັນເປັນເວລາສອງໂມງແລ້ວ, ແລະຂ້ອຍຕ້ອງກັບມາຢູ່ Scylla ໃນຕອນທ່ຽງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ລຸກ​ຂຶ້ນ, ແຕ່​ມີ​ມື​ໄດ້​ຍູ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ນອນ. ຕາຂອງຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ສຸມໃສ່; ທັງໝົດທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຫັນໄດ້ແມ່ນຫົວທີ່ມົວຢູ່ເໜືອຂ້ອຍໃນລະດັບຄວາມສູງທີ່ບໍ່ໜ້າເຊື່ອ, ເຕັ້ນແຮງໆ ດ້ວຍການຕີຢູ່ຫຼັງຫົວຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນອນ​ຢູ່​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່, ຢາກ​ຈະ​ສະ​ຫງົບ​ລົງ​ແລະ​ເບິ່ງ​ວ່າ hell ໄດ້​ເກີດ​ຂຶ້ນ. ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ຍູ້​ມື​ອອກ, ແຕ່​ມັນ​ແຂງ​ແລະ​ແຫນ້ນ​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ມືນ້ອຍ...
  
  
  ຂ້ອຍເປີດຕາກວ້າງ; ໃບຫນ້າຂ້າງເທິງຂ້າພະເຈົ້າເລີ່ມເລື່ອນເຂົ້າໄປໃນຈຸດສຸມ, ໃບຫນ້າທີ່ອ້ອມຮອບດ້ວຍ halo ຂອງ curls ຜິວເນື້ອສີຂາວອ່ອນ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນສົບໂຄ້ງລົງໃນຮອຍຍິ້ມ, ຂ້າງເທິງພວກເຂົາມີດັງໂຄ້ງເລັກນ້ອຍ, ແລະຕາຊ້ໍາເປັນປະກາຍ, ບໍ່ມີຄວາມເປັນມິດຫຼາຍກ່ວາຮອຍຍິ້ມນັ້ນ.
  
  
  “Sue-Ellen,” ຂ້ອຍກົ້ມຫົວ. "ເປັນຈັ່ງໃດ…?"
  
  
  “ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ​ຄື​ເດັກ​ດີ, ທີ່​ຮັກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຢາກ​ໃຫ້​ທ່ານ​ໂດດ​ຂຶ້ນ​ລົງ​ຢ່າງ​ຮຸນ​ແຮງ​ແລະ​ຫນ້າ​ກຽດ​ຫຼາຍ.”
  
  
  “ເອົາມືຂອງເຈົ້າອອກຈາກຫນ້າເອິກທີ່ຂີ້ຮ້າຍຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍຕ້ອງການນັ່ງລົງ. ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໄດ້".
  
  
  "ຕົກລົງ, ທີ່ຮັກ, ເຈົ້າລອງມັນ. ແຕ່ຊ້າຫຼາຍ, ເຈົ້າໄດ້ຍິນບໍ?”
  
  
  ມືສີນ້ໍາຕານທີ່ເຂັ້ມແຂງຂອງນາງໄດ້ປ່ອຍຄວາມກົດດັນໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້ານັ່ງລົງ. ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ນອນຢູ່ເທິງຕຽງ, ແຕ່ຢູ່ເທິງຕຽງສີຂາວຂະຫນາດໃຫຍ່ທີ່ສາມາດນອນໄດ້ເຖິງຫົກຄົນໂດຍທີ່ບໍ່ແຄບ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງຮອບໆຢ່າງລະມັດລະວັງ; ຖ້າມັນບໍ່ແມ່ນສໍາລັບປ່ອງຢ້ຽມຮອບ, ພວກເຮົາອາດຈະພົບເຫັນຕົວເຮົາເອງຢູ່ໃນຫ້ອງຮັບແຂກທົ່ວໄປໃນ Park Avenue. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າຮັບຮູ້ວ່າການສັ່ນສະເທືອນທີ່ອ່ອນໂຍນຢູ່ລຸ່ມຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ແມ່ນພຽງແຕ່ຫົວຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  "ເຮືອຂອງເຈົ້າບໍ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  “ໄວເທົ່າທີ່ຄວນ, Nick? ແມ່ນແລ້ວ, ນັ້ນແມ່ນເຮືອຂອງຂ້ອຍ. ຫຼືຜົວຂອງຂ້ອຍ, ລາວແມ່ນໃຜ.”
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໃຈຮ້າຍເກີນໄປທີ່ຈະຍິ້ມ. “ມີຫຍັງເກີດຂຶ້ນຢູ່ນີ້, Sue-Ellen? ໃຜຕີຂ້ອຍ?
  
  
  "ໂອ້, ຫນຶ່ງໃນ watchdogs ຂອງຂ້ອຍ, ຫົວຂອງເຈົ້າເປັນແນວໃດ, ທີ່ຮັກ?"
  
  
  "ເຈົ້າຄາດຫວັງຫຍັງ?" ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ພະ ຍາ ຍາມ ທີ່ ຈະ ລຸກ ຂຶ້ນ, ແຕ່ ນາງ pushed ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ກັບ ຄືນ ໄປ ບ່ອນ sofa ດ້ວຍ ນິ້ວ ຊີ້ ຂອງ ນາງ. ຂ້ອຍຈື່ໄດ້ວ່າ Sue-Ellen ເປັນແຊ້ມ rodeo ວິທະຍາໄລຂອງເດັກຍິງ Texas ທັງຫມົດໃນຂະນະທີ່ຢູ່ SMU, ແລະນາງບໍ່ໄດ້ເປັນຜົວເມຍໃນສິບປີຫຼືສາມຜົວທີ່ຂ້ອຍຮູ້ຈັກ.
  
  
  "ໂຊກຮ້າຍ. ເຈົ້າຢາກໄດ້ເບີບອນບໍ?"
  
  
  "ບໍ່​ແມ່ນ​ຕອນ​ນີ້."
  
  
  "ຕອນເຊົ້ານີ້ພຽງພໍກັບເຈົ້າບໍ?"
  
  
  "ບໍ່ແມ່ນແທ້."
  
  
  "ດີ, ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ເບິ່ງຄືວ່າໃນເວລາທີ່ທ່ານໄດ້ຜ່ານໂທລະສັບຂອງໂຮງແຮມ. Lapping ຢູ່ແຖບແລະທັງຫມົດນັ້ນ. ໂຊກດີທີ່ໝາເຝົ້າຍາມຂອງຂ້ອຍໂຕໜຶ່ງມາດຶງເຈົ້າອອກມາກ່ອນທີ່ຕຳຫຼວດຈະມາຈັບເຈົ້າເພື່ອ......"
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນຫນຶ່ງໃນຫມາປ້ອງກັນຂອງເຈົ້າຕີຂ້ອຍ." ຂ້ອຍລັກເບິ່ງໂມງຂອງຂ້ອຍອີກຄັ້ງ; ມັນບໍ່ມີມາກ່ອນ.
  
  
  “ໂອ້, ຢ່າກັງວົນ, ນໍ້າເຜິ້ງ. ສາວກຣີກນ້ອຍຂອງເຈົ້າກຳລັງລໍຖ້າເຈົ້າກັບໄປຢູ່ໃນອ່າງອາບນໍ້າເກົ່າໆທີ່ເຈົ້າຍ່າງເຂົ້າໄປ. ພ້ອມທີ່ຈະຖືກມັດ, ນາງສືບຕໍ່ອອກມາຢູ່ເທິງດາດຟ້າແລະເບິ່ງໄປຫາທ່າເຮືອ, ຄືກັບເມຍຂອງນາຍເຮືອປາວານຄົນຫນຶ່ງທີ່ຍ່າງກັບແມ່ຫມ້າຍ."
  
  
  "ໃຫ້!" - ຂ້າພະເຈົ້າ snapped. "ເຈົ້າຕ້ອງການຫຍັງຈາກຂ້ອຍ?"
  
  
  grin ຂອງນາງແມ່ນ impurities ບໍລິສຸດທີ່ມີ hint ຂອງ whore ບໍລິສຸດ. ນາງໄດ້ນຸ່ງເສື້ອ bikini ລຸ່ມແລະເສື້ອທີ່ນາງບໍ່ໄດ້ bother ປຸ່ມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ໄດ້​ວ່າ​ເຕົ້າ​ນົມ​ຂອງ​ນາງ​ແມ່ນ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ແຕ່​ແຂງ, ຄື​ເຄິ່ງ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ​ຫມາກ​ໂມ. ໃນເວລາສາມສິບຫຼືຫຼາຍກວ່ານັ້ນ, ນາງມີກ້າມທ້ອງຂອງນັກກາຍຍະກັມມືອາຊີບ, ແລະເຖິງແມ່ນວ່າຂາຂອງນາງມີຮູບຮ່າງທີ່ສວຍງາມ, ແຕ່ພວກມັນມີຄວາມເຂັ້ມແຂງຂອງນັກຂີ່ມ້າຕະຫຼອດຊີວິດທີ່ນາງເປັນ. Sue-Ellen ສູງເກືອບຫ້າຟຸດ, ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ພົບເຫັນຫຼາຍກວ່າຫນຶ່ງຄັ້ງເພື່ອເອົາຊະນະນາງ, ຂ້ອຍຕ້ອງລືມວ່ານາງເປັນເດັກຍິງ. ນາງມັກມັນ.
  
  
  ນາງໄດ້ລົ້ມລົງໃສ່ບ່ອນນອນຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ, ປ່ອຍເສື້ອຂອງນາງອອກມາເພື່ອເປີດເຜີຍເຕົ້ານົມຂອງນາງ. "ເຈົ້າເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍມີບັນຫາຫຼາຍໃນຄືນທີ່ຜ່ານມາ, Nick. ເຈົ້າຮູ້ບໍ?"
  
  
  "ຂ້ອຍຄືບໍ?"
  
  
  “ເອີ… ອັນນັ້ນແມ່ນຫຍັງ? ສອງ​ສາມ​ມື້​ທີ່​ຜ່ານ​ມາ​ຫມູ່​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ທ່ານ ... ນັ້ນ​ແມ່ນ​ບ່ອນ​ທີ່? Piraeus?
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ noded. ເຈັບ. "ຂ້ອຍ​ຈື່."
  
  
  "ດີ, Rhonda, ນາງເວົ້າວ່າເຈົ້າເຮັດທ່າບໍ່ຈື່ນາງ. ຫຼືຂ້ອຍ. ແຕ່ຈາກວິທີທີ່ນາງອະທິບາຍເຈົ້າ, ຂ້ອຍຮູ້ວ່າມັນຕ້ອງເປັນ Nick Carter. ສິດ? ບໍ່ມີໃຜຄືເຈົ້າ, ທີ່ຮັກ.”
  
  
  “ຂ້ອຍ…” ມັນຍາກທີ່ຈະຮູ້ວ່າຈະເວົ້າຫຍັງ. Sue-Ellen ຮູ້ວ່າຂ້ອຍກໍາລັງເຮັດບາງສິ່ງບາງຢ່າງສໍາລັບລັດຖະບານເພາະວ່າສໍາລັບເວລາທີ່ພໍ່ຂອງນາງເປັນສະມາຊິກວຽງຈັນຝົນຢູ່ໃນຄະນະກໍາມະຫນຶ່ງທີ່ຈັດການກັບ CIA ແລະອົງການຄວາມປອດໄພອື່ນໆ. "ເຈົ້າຮູ້, ມີບາງຄັ້ງທີ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເວົ້າສະບາຍດີກັບເພື່ອນເກົ່າ."
  
  
  "ເອີ, ບໍ່ແມ່ນສໍາລັບຫມູ່ເພື່ອນເກົ່າເຊັ່ນ Rhonda ທີ່ບໍ່ຮູ້ຫຼາຍກ່ຽວກັບຫມາກຖົ່ວ. ແຕ່ເມື່ອທ່ານສະແດງໃບຫນ້າທີ່ສວຍງາມທົ່ວປະເທດເກຣັກຄືກັບເຈົ້າ, ຂ້ອຍຮູ້ວ່າເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຢູ່ໃນພາລະກິດລັບຫຼືບາງສິ່ງບາງຢ່າງ." ບໍ່ວ່າເຈົ້າຈະເຮັດຫຍັງໃຫ້ລຸງແຊມ ຜູ້ຊາຍທີ່ໜ້າຕາດີຄືເຈົ້າຄວນໃຊ້ການປອມຕົວ, ເພາະວ່າຄົນບໍ່ດີເຫຼົ່ານັ້ນຢູ່ໃນວັງ Kremlin ຫຼືບ່ອນອື່ນ, ເຂົາເຈົ້າຢູ່ຫຼັງເຈົ້າ.” ນາງໄດ້ຊີ້ນິ້ວມືຂອງນາງມາຫາຂ້າພະເຈົ້າແລະຄລິກໃສ່ຄ້ອນຕີ. "ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍໄດ້ລົມກັນເລັກນ້ອຍໃນຄືນນັ້ນ, ບອກພວກເຂົາວ່າດີ ... ດີ ... ຫມູ່ຂອງເຈົ້າ. Bourbon ໂອ້ອວດ, ເຈົ້າຮູ້ບໍ?”
  
  
  ຂ້ອຍ​ຮູ້. ດີເກີນໄປ. ຂ້ອຍເກືອບຕົກຫລຸມຮັກກັບ Sue-Ellen ສອງສາມເທື່ອ, ແຕ່ແຕ່ລະຄັ້ງທີ່ດື່ມເຫຼົ້າ, ນິໄສຂອງສາວນ້ອຍທີ່ອຸດົມສົມບູນຂອງນາງໄດ້ຊ່ວຍຂ້ອຍໄວ້.
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນໃນຄືນທີ່ຜ່ານມາເມື່ອພວກເຮົາທຸກຄົນໄດ້ເຫັນເຈົ້າໂດດເຕັ້ນລໍາກັບສາວກຣີກທີ່ຫນ້າກຽດຄົນນັ້ນແລະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ເວົ້າສະບາຍດີ, ດີ, ມັນເຜົາຂ້ອຍ."
  
  
  "ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນເຈົ້າ!"
  
  
  “ບໍ່? ເຖິງ ແມ່ນ ວ່າ ໃນ ເວ ລາ ທີ່ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ພັກ ຜ່ອນ ກົ້ນ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຕໍ່ ກັບ ຂອງ ທ່ານ ສໍາ ລັບ ສອງ ສາມ ນາ ທີ ແນ່ ນອນ? ຢູ່ທີ່ disco ນັ້ນ, ຂ້ອຍລືມອັນໃດ?”
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າ ... ພວກເຂົາທັງຫມົດແມ່ນແອອັດຫຼາຍ."
  
  
  “ບໍ່ແອອັດ, ເພື່ອນ! ຖ້າເຈົ້າບໍ່ຮູ້ກົ້ນຂອງຂ້ອຍ, ແມ່ນໃຜ?" ນາງໄດ້ເຂົ້າມາໃກ້ຂ້ອຍຫຼາຍຂຶ້ນ
  
  
  "ແລ້ວ...ຜົວຂອງເຈົ້າເດ?"
  
  
  “ໂອ້, ລາວ. Achilleion, ລາວຈະຊື້ເຮືອຈາກຍີ່ປຸ່ນຫຼືບ່ອນອື່ນ. ລາວບໍ່ໄດ້ຢູ່ອ້ອມຂ້າງຂ້ອຍຫຼາຍກວ່າເຄິ່ງຫນຶ່ງສິບເທື່ອນັບຕັ້ງແຕ່ພວກເຮົາແຕ່ງງານ."
  
  
  “ສະ​ນັ້ນ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈາກ​ທີ່​ນີ້​? ກັບຫມາກອງ? ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ໄດ້​ຢ່າງ​ໄວ​ວາ​; Oddly ພຽງພໍ, ຮອຍແຕກໃນກະໂຫຼກຫົວ counteracts ຜົນກະທົບຂອງການຂາດການນອນແລະ bourbon ຫຼາຍເກີນໄປ.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ລາວໄດ້ໃຫ້ເຮືອຢອດເກົ່າແກ່ແກ່ຂ້ອຍລຳນີ້ ແລະລູກເຮືອທີ່ຈ່າຍເງິນໃຫ້ຂ້ອຍຫຼິ້ນຄົນຫູໜວກ ແລະຄົນຫູໜວກ, ແຕ່ມີສອງຄົນທີ່ມີນໍ້າໜັກຫຼາຍທີ່ເບິ່ງຂ້ອຍຫຼາຍທີ່ສຸດ, ບໍ່ວ່າຂ້ອຍຈະໄປໃສ.” ນາງໄດ້ຍິ້ມແລະ snuggled ໃກ້ຊິດກັບຂ້າພະເຈົ້າ. "ແຕ່ບໍ່ຢູ່ທີ່ນີ້."
  
  
  "ເຈົ້າມີຫຍັງຢູ່ໃນໃຈ?"
  
  
  “ໂອ້, ລາວຄິດວ່າລາວຫຼອກລວງຂ້ອຍ, ແຕ່ຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງທີ່ຂ້ອຍເຂົ້າມາໃນທ່າເຮືອຢູ່ທີ່ນີ້ຂ້ອຍເຫັນພວກເຂົາ. ເຂົາເຈົ້າ ແລະລົດສີນ້ຳຕານເກົ່າແກ່ຄັນນັ້ນ.”
  
  
  "ໃຫຍ່... Mercedes?"
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ເຈົ້າໄດ້ສັງເກດເຫັນສິ່ງນີ້ຄືກັນບໍ? ທຸກຄົນສັງເກດເຫັນ."
  
  
  "ເຈົ້າຢູ່ໃນ ... Pyrgos ສອງຄືນທີ່ຜ່ານມາບໍ?"
  
  
  "ຂ້ອຍວາງແຜນ, ແຕ່ຂ້ອຍເຮັດບໍ່ໄດ້. ເປັນຫຍັງ? ແມ່ນບໍ?"
  
  
  "ສໍາລັບໃນຂະນະທີ່."
  
  
  "ເຈົ້າໄດ້ຮັບ slut ຂອງເຈົ້າຢູ່ໃສ?"
  
  
  “ນາງບໍ່ແມ່ນໂສເພນີ. ແລະນາງບໍ່ນ້ອຍ.”
  
  
  “ບໍ່, ນາງບໍ່ນ້ອຍ. ແຕ່ຂ້ອຍສາມາດຂ້ານາງດ້ວຍມືຫນຶ່ງທີ່ມັດຢູ່ຫລັງຂອງຂ້ອຍ.” ນາງ fiddled ກັບ buckle ສາຍແອວຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  "ຂ້ອຍຕ້ອງອອກຈາກບ່ອນນີ້."
  
  
  "ບໍ່ເຄີຍ. ພວກເຮົາກໍາລັງມີງານລ້ຽງ, Nick Carter. ພັກສ່ວນຕົວ, ດຽວນີ້. ແລະຕໍ່ມາ ໝູ່ຂອງຂ້ອຍທັງໝົດຈະກັບມາຢູ່ເທິງເຮືອ ແລະຂ້ອຍຈະສະແດງໃຫ້ພວກເຂົາຮູ້ວ່າບໍ່ມີໃຜລະເລີຍ Sue-Ellen Barlow. ກັບເພື່ອນຂອງນາງທັງຫມົດ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ດຶງອອກຈາກນາງ. "ເຈົ້າໝາຍເຖິງອັນນັ້ນ ເຈົ້າເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຕົກໃຈ ແລະພາຂ້ອຍມາທີ່ນີ້?"
  
  
  “ດີ... ນັ້ນອາດຈະເຢັນໜ້ອຍໜຶ່ງ, ທີ່ຮັກ. ແຕ່​ຂ້ອຍ​ຢູ່​ກັບ​ຄົນ​ເຫຼົ່າ​ນີ້​ຕະຫຼອດ​ຄືນ ແລະ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ເຫັນ​ພວກ​ເຂົາ​ຍິ້ມ​ຍ້ອນ​ວ່າ​ຂ້ອຍ​ເວົ້າ​ໂອ້​ອວດ​ເຈົ້າ​ແລະ​ເຈົ້າ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ເບິ່ງ​ຄື​ຄົນ​ໂງ່​ຕໍ່​ໜ້າ​ທຸກ​ຄົນ. ສະນັ້ນເມື່ອຜູ້ເຝົ້າຍາມຂອງຂ້ອຍບອກວ່າເຂົາເຈົ້າເຫັນເຈົ້າເຂົ້າໄປໃນແຖບຂອງໂຮງແຮມ, ຂ້ອຍກໍ່ເຮັດຕາມແຮງກະຕຸ້ນ. ນັກເຝົ້າຍາມເຫຼົ່ານີ້, ພວກເຂົາດີສໍາລັບບາງສິ່ງບາງຢ່າງ, ບໍ່ແມ່ນບໍ? "
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍຄິດວ່າພວກເຂົາຢູ່ໃສ, ດຽວນີ້ພວກເຂົາຢູ່ໃສ?"
  
  
  "ໂອ້, ຂ້ອຍມີຫນຶ່ງຢູ່ທີ່ນັ້ນຢູ່ນອກປະຕູ." ນາງໄດ້ໂບກມືຂອງນາງຢ່າງບໍ່ຈະແຈ້ງ. "ໃນກໍລະນີທີ່ທ່ານບໍ່ສາມາດລໍຖ້າທີ່ຈະກັບຄືນໄປຫາ pie ກເຣັກຂອງເຈົ້າ."
  
  
  "ນາງມີຍົນທີ່ຈະຈັບ."
  
  
  "ດີ, ນາງສາມາດລໍຖ້າມື້ອື່ນ, ບໍ່ໄດ້ບໍ?"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ວ່າ​ການ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ຫາ​ເຫດ​ຜົນ​ກັບ Sue-Ellen ແມ່ນ​ສິ້ນ​ຫວັງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ, ເອົາ​ມື clawed ຂອງ​ນາງ, ແລະ​ໄວ​ຍ່າງ​ໄປ​ທີ່​ປະ​ຕູ. ເປີດມັນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນໃບຫນ້າຫຍາບຄາຍຂອງຜູ້ຊາຍຫນຶ່ງໃນລົດ Mercedes ສີນ້ໍາຕານກໍາລັງເບິ່ງຂ້າພະເຈົ້າ. ລາວຖືປືນສັ້ນຂະໜາດ .45 ຢູ່ໃນມືຂອງລາວ, ແນມໃສ່ໜ້າເອິກຂອງຂ້ອຍ. ເບິ່ງຄືວ່າລາວຕ້ອງການໃຊ້ມັນ. ຂ້ອຍປິດປະຕູອີກຄັ້ງ.
  
  
  “ທີ່​ຮັກ, ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ຂ້ອຍ​ຈະ​ໃຫ້​ເຈົ້າ​ໜີ​ໄປ​ຈາກ​ຂ້ອຍ​ບໍ ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ສ້າງ​ຄວາມ​ຫຍຸ້ງ​ຍາກ​ທັງ​ໝົດ​ນີ້? ມາ." ນາງໄດ້ນອນຢູ່ເທິງຕຽງສີຂາວ, ເສື້ອຂອງນາງຢູ່ເທິງຜ້າພົມຂ້າງຂອງນາງ, ມືຂອງນາງໄດ້ຮັດເຂົ້າໄປໃນແອວຂອງ bikini ຕ່ໍາສຸດຂອງນາງ.
  
  
  ມີເວລາທີ່ Sue-Ellen ມີຄວາມມ່ວນແລະຕະຫລົກ, ໂຫດຮ້າຍແຕ່ດີ. ມັນເຫັນໄດ້ຊັດເຈນວ່ານາງໄດ້ປ່ຽນແປງ, ເຮັດໃຫ້ມັນອ່ອນໂຍນ; ຂ້ອຍສາມາດມີຄວາມມ່ວນກັບນາງ, ແຕ່ເກມຂອງນາງເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍປິດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ຫາ​ນາງ​ແລະ​ຖອດ bikini ຂອງ​ນາງ​. ນາງ arched hips ແຄບຂອງນາງທີ່ເຂັ້ມແຂງເພື່ອຊ່ວຍ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນນາງໃສ່ທ້ອງຂອງນາງ.
  
  
  “ມມ. ເຈົ້າຢາກເລີ່ມຕົ້ນຄືກັບງົວເກົ່າແລະງົວບໍ?”
  
  
  "ເປັນ​ຫຍັງ​ບໍ່?" ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປົດ​ກະ​ເປົ໋າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ບໍ່​ລົດ​ລະ, ແລະ ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຫັນ​ວ່າ​ຕາ​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ປິດ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍົກ​ເສື້ອ​ຂອງ​ນາງ​ໄວ. "ໃຫ້ມືຂອງເຈົ້າ," ຂ້ອຍສັ່ງ, ແຕະຂາພາຍໃນຂອງນາງເພື່ອບໍ່ໃຫ້ນາງລືມສິ່ງທີ່ນາງຄິດວ່າຂ້ອຍກໍາລັງເຮັດ. ນາງ​ໄດ້​ເຮັດ​ຕາມ​ທີ່​ນາງ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ບອກ​ໄວ້, ກົ້ມ​ໄປ​ໃນ​ຄວາມ​ຄາດ​ຫວັງ.
  
  
  ດ້ວຍ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຢ່າງ​ກະ​ທັນ​ຫັນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ຂໍ້​ມື​ຂອງ​ນາງ ແລະ​ເອົາ​ຜ້າ​ຫໍ່​ໃຫ້​ນາງ. ກ່ອນທີ່ນາງຈະຮູ້ວ່າເກີດຫຍັງຂຶ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮັກສາຄວາມປອດໄພໃຫ້ນາງ, ແຂນຂອງນາງຍົກຂຶ້ນສູງຢູ່ຫລັງຂອງນາງຢ່າງເຈັບປວດ.
  
  
  "ນິກ!" ນາງຮ້ອງໄຫ້. "ລູກຊາຍຂອງ bitch!"
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ຕໍ່ສູ້, ດັ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄາດ​ວ່າ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແກວ່ງ​ໃສ່​ຕີນ​ຂອງ​ນາງ; ນາງມີຂະຫນາດນ້ອຍພໍທີ່ຂ້ອຍຈະສາມາດຢືນນາງຢູ່ເທິງຕີນຂອງນາງໂດຍບໍ່ມີຄວາມເຄັ່ງຕຶງ, ແລະໃນຕໍາແຫນ່ງນີ້ນາງບໍ່ສາມາດໃຊ້ຄວາມເຂັ້ມແຂງຂອງນາງຕໍ່ກັບຂ້ອຍ.
  
  
  "ດຽວນີ້ຂໍໃຫ້ເອົານະລົກອອກຈາກທີ່ນີ້, Sue-Ellen," ຂ້ອຍດັງຢູ່ໃນຫູຂອງນາງ. "ຂ້ອຍມີສິ່ງທີ່ຕ້ອງເຮັດ, ພວກເຮົາສາມາດຫຼິ້ນໄດ້ອີກ."
  
  
  "ບັກ!" - ນາງ squealed, ຕໍ່ສູ້ກັບຂ້າພະເຈົ້າໄປດ້ວຍ heels ຂອງນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ນາງ​ສູງ​ຂຶ້ນ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ແລະ​ນາງ gasped ໃນ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ. "ດີໂນ!" - ນາງຮ້ອງຂຶ້ນ. "ດີໂນ, ມານີ້!"
  
  
  ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍບໍ່ຄິດກ່ຽວກັບ. ປະຕູ​ໄດ້​ເປີດ​ອອກ​ແລະ​ໝາ​ເຝົ້າ​ຕົວ​ໜຶ່ງ​ບິນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ. ເຖິງແມ່ນວ່າ Sue-Ellen ຢູ່ຕໍ່ຫນ້າຂ້ອຍ, ນາງບໍ່ໃຫຍ່ພໍທີ່ຈະສ້າງໄສ້ໃດໆ, ບໍ່ແມ່ນຢູ່ໃນໄລຍະນັ້ນ.
  
  
  "ຍິງລູກຊາຍຂອງ bitch!" ເດັກຍິງຮ້ອງຂຶ້ນ. "ຟັນຫົວມັນອອກ!"
  
  
  Dino ຍິ້ມໃນຂະນະທີ່ລາວຄ່ອຍໆຍົກປືນສັ້ນ .45 ຂອງລາວຂຶ້ນ. ລາວ​ມີ​ເວລາ​ພຽງ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ຕັ້ງ​ເປົ້າ​ແລະ​ດຶງ​ກະ​ຕຸ້ນ.
  
  
  ແຕ່ບໍ່ຫຼາຍເທົ່າທີ່ລາວຄິດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັບ​ຍັ້ງ​ແລະ​ປ່ອຍ​ມື​ຊ້າຍ​ຂອງ Hugo. ຍັງຖື Sue-Ellen ດ້ວຍມືອີກເບື້ອງຫນຶ່ງຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍໄດ້ໂຍນມີດສອງຄົມໃສ່ຄໍຂອງລາວ; ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ລໍຖ້າເບິ່ງວ່າມັນຕີເປົ້າຫມາຍ, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າດຶງເດັກຍິງລົງແລະຂ້າງໃນຂະນະທີ່ຍິງດັງຂຶ້ນຢູ່ໃນພື້ນທີ່ຈໍາກັດ.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍເງີຍໜ້າຂຶ້ນ, ໝາເຝົ້າຍາມຍັງຕັ້ງຊື່ດ້ວຍຄວາມແປກໃຈທີ່ໜ້າຕາຂອງລາວ. ລາວເບິ່ງການສູບຢາ .45 ໃນມືຂອງລາວ, ຫຼັງຈາກນັ້ນຄ່ອຍໆຍົກອີກດ້ານຫນຶ່ງເພື່ອແຕະທີ່ຈັບທີ່ອອກມາຈາກຄໍຂອງລາວ. ຄາວໜຶ່ງຂ້ອຍຄິດວ່າລາວຈະຍິງອີກຄັ້ງ, ແຕ່ກະທັນຫັນຂອງເລືອດຈາກຮູທີ່ເຮັດດ້ວຍມີດຂອງຂ້ອຍໄດ້ແກ້ໄຂທຸກຢ່າງ. ລາວ​ຄ່ອຍໆ​ລົ້ມ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ​ແລະ​ລົງ​ມາ​ຢ່າງ​ງຽບໆ​ເທິງ​ຜ້າ​ພົມ​ໜາ.
  
  
  ຂ້ອຍຍັງຖື Sue-Ellen ຢູ່ໃນແຂນຂອງຂ້ອຍເມື່ອຂ້ອຍຍ່າງໄປເບິ່ງຊາກສົບໃຫມ່. ທຳອິດ​ຂ້ອຍ​ດຶງ​ປືນ​ອອກ​ຈາກ​ນິ້ວ​ມື​ຂອງ​ລາວ, ເລີ່ມ​ຖິ້ມ​ມັນ​ໄປ ແລະ​ປ່ຽນ​ໃຈ. ອັນນີ້ອາດຈະເປັນປະໂຫຍດ ແລະຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງຜ່ານດ່ານພາສີໃນການເດີນທາງຕໍ່ໄປຂອງຂ້ອຍ. ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າດຶງມີດອອກຈາກຄໍຂອງ Dino; ມັນ​ໄດ້​ເກີດ​ສຽງ​ແກວ່ງ​ແກວ່ງ​ອອກ​ມາ ແລະ​ມີ​ເລືອດ​ໄຫລ​ອອກ​ໄປ​ອີກ.
  
  
  “ຂໍໂທດເຈົ້າ, Nick Carter,” Sue-Ellen ຮ້ອງໄຫ້. "ເບິ່ງສິ່ງທີ່ເຈົ້າໄດ້ເຮັດກັບຜ້າພົມຕິດຝາຂອງຂ້ອຍ!"
  
  
  ແຕ່ເຖິງແມ່ນສາວເທັກຊັດທີ່ອຸດົມສົມບູນ, ເຢັນກໍ່ຕົກໃຈກັບສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນ, ແລະຂ້ອຍໄດ້ປະໂຫຍດຈາກມັນ. ທຳອິດ ຂ້ອຍ​ເຕະ​ຫາງ​ນາງ, ບໍ່​ຄ່ອຍ​ເກີນ​ໄປ, ແລະ​ບັງຄັບ​ນາງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ໃນ​ສິ່ງ​ທີ່​ຄິດ​ວ່າ​ເປັນ​ເຄື່ອງນຸ່ງ​ຂອງ​ນາງ. ນາງ​ເຊື່ອ​ຟັງ​ຢ່າງ​ດຸ​ໝັ່ນ, ເວົ້າ​ບໍ່​ອອກ​ມາ​ຊົ່ວ​ຄາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກວດ​ເບິ່ງ​ກະ​ເປົ໋າ​ຂອງ​ຜູ້​ເສຍ​ຊີ​ວິດ​ເປັນ​ປົກ​ກະ​ຕິ, ແຕ່​ບໍ່​ພົບ​ເຫັນ​ຫຍັງ​ທີ່​ຈະ​ຊີ້​ບອກ​ວ່າ​ເຂົາ​ແມ່ນ​ຫຍັງ​ນອກ​ຈາກ​ທີ່ Sue-Ellen ເວົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າຈະເຮັດແນວໃດກ່ຽວກັບມັນ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ​ນາງ​, ຊີ້​ໄປ​ທີ່ corpse ໄດ້​.
  
  
  "ຂ້ອຍ? ເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າຂ້ອຍແນວໃດ?"
  
  
  “ລາວເປັນເດັກນ້ອຍຂອງເຈົ້າ. ຢູ່ເທິງເຮືອຂອງເຈົ້າ"
  
  
  "ດີ, ເຈົ້າຂ້າລາວ!"
  
  
  “ເພື່ອ​ປ້ອງ​ກັນ​ຕົວ. ຫຼັງຈາກທີ່ເຈົ້າລັກພາຕົວຂ້ອຍໄປ."
  
  
  “ຮາ! Achillion, ລາວຈະເບິ່ງແຍງບັນຫານີ້."
  
  
  “ພຽງແຕ່ລາວຢູ່ໃນປະເທດຍີ່ປຸ່ນ. ເຈົ້າຮູ້ບໍ່, ໝາເຝົ້າເຈົ້າຈະເລີ່ມມີກິ່ນຫອມກ່ອນທີ່ຜົວຂອງເຈົ້າຈະກັບມາ.”
  
  
  ນາງໄດ້ເບິ່ງຮ່າງກາຍທີ່ໃຫຍ່ໂຕຢູ່ເທິງຜ້າພົມ ແລະ ກົ້ມເລັບ. "ແມ່ນແລ້ວ..."
  
  
  "ທີມງານຂອງເຈົ້າຢູ່ໃສ?"
  
  
  "ໂດຍພື້ນຖານແລ້ວ, ຂ້ອຍເອົາພວກເຂົາອອກຈາກຝັ່ງ. ຍົກເວັ້ນຜູ້ຊາຍສອງສາມຄົນຢູ່ໃນຫ້ອງເຄື່ອງຈັກແລະຫນຶ່ງໃນຫ້ອງນ້ໍາ."
  
  
  "ພວກເຂົາບໍ່ໄດ້ຍິນບໍ?"
  
  
  "ຂ້ອຍ​ບອກ​ເຈົ້າ​ແລ້ວ. ເຂົາເຈົ້າເປັນຄົນຫູໜວກ ແລະ ເປັນຕາບອດ. ໂອ້ຍ, ບໍ່ຮູ້ຫນັງສື, Nick; ພວກ ເຂົາ ເຈົ້າ ໄດ້ ຖືກ ສອນ ພຽງ ແຕ່ ເພື່ອ ບໍ່ ສົນ ໃຈ ທຸກ ສິ່ງ ທຸກ ຢ່າງ ທີ່ ເກີດ ຂຶ້ນ ໃນ ອາບ ນໍ້າ ເກົ່າ ໃຫຍ່ ນັ້ນ. ເຈົ້າຮູ້ບໍ?" ນາງໄດ້ສູນເສຍສໍານຽງ Texas ສ່ວນໃຫຍ່ຂອງນາງ, ແລະຢ່າງແປກປະຫລາດ, ຂ້າພະເຈົ້າມັກນາງດີກວ່າສໍາລັບມັນ.
  
  
  "ເຈົ້າຈະຟັງບໍ? ຄໍາແນະນໍາຂອງຫມູ່ເກົ່າບໍ?"
  
  
  "ອາດຈະເປັນ."
  
  
  “ຈົ່ງ​ເອົາ​ລູກ​ເຮືອ​ຫູ​ໜວກ​ແລະ​ຄົນ​ໂງ່​ຂອງ​ເຈົ້າ​ອອກ​ຈາກ​ທ່າ​ເຮືອ​ນີ້. ຖິ້ມຮ່າງກາຍ ຫຼືອັນໃດອັນໜຶ່ງທີ່ເຈົ້າຄິດວ່າດີທີ່ສຸດ, ແຕ່ຖ້າເຈົ້າລາຍງານໃຫ້ຕຳຫຼວດ, ເຈົ້າຈະມີບັນຫາເທົ່ານັ້ນ. ຜູ້ຊາຍຄົນນີ້ມີພີ່ນ້ອງບໍ? ? "
  
  
  "ຂ້ອຍຄວນຮູ້ໄດ້ແນວໃດ?"
  
  
  ຂ້ອຍຄິດອອກ. “ດີ. ເຮັດຕາມທີ່ຂ້ອຍບອກເຈົ້າ. ດຽວນີ້ມັນຂຶ້ນກັບເຈົ້າ, Sue-Ellen."
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ…” ນາງຍັງຫລຽວເບິ່ງສົບ, ແລະນາງເບິ່ງຄືກັບສາວນ້ອຍທີ່ເລີ່ມມ່ວນກັບຕົນເອງ. ຊຶ່ງ​ເປັນ​ຂະໜາດ​ໃຫຍ່​ຂອງ​ນາງ.
  
  
  “ມີເຮືອທີ່ຂ້ອຍເອົາໄປໄດ້ບໍ? ພວກເຮົາຄວນກັບຄືນໄປບ່ອນ sloop?
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ຜູກມັດຢູ່ທີ່ນັ້ນຢູ່ໃກ້ໆ." ນາງໄດ້ໂບກມືຂອງນາງຢ່າງບໍ່ຈະແຈ້ງ.
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້ອຍຈະໄປ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ເຖິງ pistol ຫນັກ.
  
  
  ທັນໃດນັ້ນ ນາງຟ້າວແລ່ນມາຫາຂ້ອຍ ແລະກອດຂ້ອຍຮອບແອວ. “ໂອ້, Nick! ຂ້ອຍເສຍໃຈຫຼາຍ, ຂ້ອຍຂໍໂທດ!”
  
  
  "ຂ້ອຍ​ຄື​ກັນ."
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ຢູ່ແລະຊ່ວຍບໍ?"
  
  
  "ບໍ່ມີທາງ, ທີ່ຮັກ."
  
  
  "ດ້ວຍຄວາມຊື່ສັດ?"
  
  
  "ດ້ວຍຄວາມຊື່ສັດ. ແລະຖ້າທ່ານເຄີຍເຫັນຂ້ອຍອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ຢູ່ບ່ອນໃດໃນໂລກ, ເຈົ້າຄິດດີກ່ວາເກົ່າກ່ອນທີ່ທ່ານຈະດຶງ stunts ນັ້ນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.” ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້ tapped ນາງ​ສຸດ​ດັງ​ທີ່​ມີ muzzle ຂອງ .45 ໄດ້​.
  
  
  ນາງໄດ້ຈູບໂລຫະທີ່ອົບອຸ່ນແລະເບິ່ງຂ້ອຍ. ມີນ້ໍາຕາທີ່ແທ້ຈິງຢູ່ໃນຕາຂອງນາງ. "ເປັນແນວໃດກ່ຽວກັບ Bari ໃນອາທິດຕໍ່ໄປ?"
  
  
  "ແມ່ນ​ຫຍັງ?"
  
  
  "ຂ້ອຍຫມາຍຄວາມວ່າ, ຂ້ອຍໄດ້ພົບກັບບາງຄົນຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ແລະຖ້າທ່ານຍັງຢູ່ໃນສ່ວນຂອງໂລກນີ້ແລະ ... ແລະທ່ານບໍ່ໄດ້ເຮັດວຽກ."
  
  
  "ໂອ້, ສໍາລັບ sake ຂອງພຣະຄຣິດ!" ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້ອຍຕ້ອງຫົວເລາະ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈູບ​ຫົວ​ຂອງ​ນາງ, ນາງ​ເປັນ​ຫົວ​ແດງ​ຄັ້ງ​ສຸດ​ທ້າຍ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ນາງ, patted ກົ້ນ​ແຂງ marble ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ຍ່າງ​ໄປ​ທີ່​ປະ​ຕູ. "ບາງທີ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂດຍ​ເຮືອ​ໄປ Scylla ໄດ້; ມັນແມ່ນຕອນກາງເວັນ, ທ້ອງຟ້າຂ້າງເທິງຍັງມືດມົວ, ແລະເຮືອເບິ່ງຄືວ່າງຽບສະຫງົບ. ເມື່ອ​ຂຶ້ນ​ເຮືອ​ແລ້ວ, ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ເຮືອ​ໄປ; ບາງຄົນຈະເອົາມັນຂຶ້ນຢູ່ໃນທ່າເຮືອທີ່ຫຍຸ້ງຢູ່, ແລະຂ້ອຍສົງໄສວ່າມັນມີຄວາມສໍາຄັນຫຼາຍກັບ Sue-Ellen ຫຼືຜົວທີ່ບໍ່ໄດ້ຢູ່ຂອງນາງວ່າມັນຈະກັບຄືນມາຫາເຂົາເຈົ້າຫຼືບໍ່. ມີຫຼາຍຫຼາຍ.
  
  
  "ສະບາຍດີ Kristina?"
  
  
  ອະນິຈາ, ບໍ່ມີສັນຍານຂອງຊີວິດຢູ່ທີ່ນັ້ນໃນຄວາມມືດສີຂີ້ເຖົ່າ. ເມື່ອ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ປະຕູ, ຂ້ອຍ​ໄດ້​ດຶງ​ປືນ​ສັ້ນ​ຂະໜາດ .45 ຈາກ​ກະເປົ໋າ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້ອຍ, ແຕ່​ຂ້ອຍ​ຊ້າ​ເກີນ​ໄປ. ຫລຽວເບິ່ງພາຍໃນ, ຂ້ອຍພົບວ່າຕົນເອງເບິ່ງເຂົ້າໄປໃນອຸໂມງສີດໍາແຫ່ງຄວາມຕາຍເປັນເທື່ອທີສອງໃນມື້ນັ້ນ.
  
  
  
  
  
  
  ບົດທີສິບຫ້າ.
  
  
  
  
  
  “ເຮັດໃຫ້ມັນຊ້າແທ້ໆ, Nick. ຂ້ອຍຈະຂ້າເຈົ້າຖ້າເຈົ້າບໍ່ເຮັດ." Alex ໄດ້ເບິ່ງຂ້າພະເຈົ້າຈາກຫ້ອງໂດຍສານຕົ້ນຕໍທີ່ມີລູກປືນຢູ່ໃນມືຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ສົງ​ໃສ​ເຂົາ​ສໍາ​ລັບ​ວິ​ນາ​ທີ​ແລະ​ເຮັດ​ຕາມ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ບອກ​.
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ຕ້ອງການນີ້," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ຕອນນີ້ຂ້ອຍຮູ້. ເຈົ້າທໍາລາຍທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງ. ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງ!"
  
  
  "ຂ້ອຍຫວັງວ່າຈະບໍ່." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ລົງ​ບັນ​ດາ​ຂັ້ນ​ໄດ​ສັ້ນ​ຢ່າງ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ລາວ​ໄດ້​ຖອຍ​ຫລັງ​ໄປ​ເພື່ອ​ຮັກ​ສາ​ໄລ​ຍະ​ຫ່າງ​ລະ​ຫວ່າງ​ພວກ​ເຮົາ. ນີ້​ເປັນ​ຄັ້ງ​ທຳ​ອິດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ລາວ​ຢືນ​ຢູ່​ໃນ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ທີ່​ເໝາະ​ສົມ, ແລະ ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ລາວ​ຈະ​ໜາ​ຢູ່​ເຄິ່ງ​ກາງ​ກວ່າ​ທີ່​ລາວ​ໄດ້​ມາ​ເມື່ອ​ສິບ​ຫ້າ​ປີ​ກ່ອນ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຖືກ​ລໍ້​ລວງ​ໃຫ້​ພະຍາຍາມ​ຈັບ​ເອົາ​ລາວ. ເຖິງແມ່ນວ່າລາວບໍ່ມີປືນ. "Christina ຢູ່ໃສ?"
  
  
  "ຕໍ່".
  
  
  "ຟັງ, Alex, ມີບັນຫາ ... "
  
  
  "Macky? Nick?" ສຽງຂອງ Christina ມາຈາກຫ້ອງໂດຍສານທາງໜ້າ, ແລະອີກບໍ່ດົນນາງກໍປະກົດຕົວຂຶ້ນ. "ເກີດ​ຫຍັງ​ຂື້ນ​ກັບ​ເຈົ້າ?"
  
  
  ເຈົ້າຈະອະທິບາຍແນວໃດໃຫ້ຜູ້ຊາຍທີ່ໝົດຫວັງ ແລະຍິງສາວທີ່ເຈົ້າຮັກເຄິ່ງໜຶ່ງວ່າເຈົ້າຖືກລັກພາຕົວໄປໂດຍຄົນລວຍທີ່ຂີ້ຄ້ານ ເພາະ... ຂ້ອຍເຮັດດີທີ່ສຸດແລ້ວ. ໃນທີ່ສຸດ, Alex ຍິ້ມ, ແລະ Christina ເບິ່ງຄືວ່າມີຄວາມສົງໃສ.
  
  
  "ເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າຄົນຢູ່ໃນລົດກໍາລັງເບິ່ງນາງບໍ?"
  
  
  "ແລະຂ້ອຍຄິດເລັກນ້ອຍ. ໂຮງແຮມໃນ Pyrgos."
  
  
  ນາງ​ຫົວ​ຫົວ​ແລະ​ຮອຍ​ຍິ້ມ​ຂອງ​ນາງ​ບໍ່​ພໍ​ໃຈ. "ດັ່ງນັ້ນ, ເຈົ້າເຮັດໃຫ້ຫົວໃຈຫັກບໍ່ວ່າທ່ານຈະໄປບ່ອນໃດກໍ່ຕາມ, ແມ່ນບໍ Nick Carter?"
  
  
  ອ້າຍ​ຂອງ​ນາງ​ຫັນ​ຫົວ​ຢ່າງ​ແຈ່ມ​ແຈ້ງ ແລະ​ບອກ​ໃຫ້​ນາງ​ປິດ​ປາກ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວເອົາປືນອອກໄປ.
  
  
  "ໃຫ້ກັບຄືນສູ່ທຸລະກິດ, Alex," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ມັນຊ້າເກີນໄປທີ່ຈະເອົາ Christina ກັບຄືນໄປ Athens ໃນມື້ນີ້ໂດຍບໍ່ໄດ້ເບິ່ງເປັນເລື່ອງຕະຫລົກ ... "
  
  
  “ນາງໄດ້ຢູ່ເທິງຝັ່ງເພື່ອຍົກເລີກການຈອງຂອງນາງ. ດຽວນີ້ມື້ອື່ນຕອນທ່ຽງ. ຈົນກ່ວານັ້ນ, ພວກເຮົາທຸກຄົນຈະຢູ່ໃນເຮືອ. ເຈົ້າເວົ້າວ່າ ເຈົ້າຖືກພາຕົວໄປທີ່ເຮືອຢອດຂອງຜູ້ຍິງຄົນນີ້ ຄືກັບວ່າເຈົ້າໄດ້ຜ່ານໄປໃນຂະນະທີ່ເມົາເຫຼົ້າ. ອັດສະຈັນ. Christina ຢູ່ໃນ panic. ເຈົ້າບໍ່ສະບາຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ຄືນ​ດີ​ກັບ​ພວກ​ເຮົາ​ທັງ​ຫມົດ​.” ລາວ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ຫາ​ບ່ອນ​ລີ້​ຊ່ອນ​ຂອງ​ຕົນ​ຢູ່​ໃນ locker ລະ​ບົບ​ຕ່ອງ​ໂສ້​ໄດ້​.
  
  
  "ບາງທີພວກເຮົາສາມາດໃຊ້ເວລາທີ່ດີກວ່ານີ້," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດເມື່ອທ່ານເວົ້າວ່າຂ້ອຍທໍາລາຍທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງ?"
  
  
  “ບາງທີບໍ່ແມ່ນທັງໝົດ. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ເຈົ້າແລະຂ້ອຍບໍ່ສາມາດລົມກັນໄດ້ຈົນກ່ວາພວກເຮົາໄປທະເລ. ແມ່ນ​ແຕ່​ນ້ອງ​ສາວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຕ້ອງ​ຮູ້​ວ່າ​ສິ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ເວົ້າ​ກັບ​ປະ​ຊາ​ຊົນ​ຂອງ​ທ່ານ; ອັນຕະລາຍແມ່ນຍິ່ງໃຫຍ່ເກີນໄປສໍາລັບນາງ.”
  
  
  "ແລ້ວເພື່ອເຫັນແກ່ພຣະເຈົ້າ, ເປັນຫຍັງເຈົ້າຈຶ່ງເອົານາງເຂົ້າມາໃນເລື່ອງນີ້?" ມັນເປັນເວລາຂອງຂ້ອຍທີ່ຈະໃຈຮ້າຍ.
  
  
  ລາວຕັ້ງຊື່ຂຶ້ນ, ຕື່ມໃສ່ທ້າຍຫ້ອງໂດຍສານຂອງລາວຄືກັບຄົນດັງທີ່ອອກມາຈາກຂວດວິເສດ. “ເພາະວ່ານາງເປັນຄອບຄົວຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າອາດຈະບໍ່ໄດ້ເຫັນນາງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ; ໃຜໃນໂລກນີ້ສາມາດບອກໄດ້? ທ່ານເຂົ້າໃຈບໍ່, Nick Carter, ສິ່ງນີ້ເປັນໄປໄດ້ແນວໃດ?”
  
  
  ເກືອບ​ທັງ​ຫມົດ. ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍມີຄອບຄົວທີ່ຈະເວົ້າກ່ຽວກັບ, ແຕ່ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈດີ.
  
  
  ຄວາມມືດມາດ້ວຍຄວາມໄວອັນເມດຕາໃນມື້ມີເມກນັ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນອນ​ເປັນ​ເວ​ລາ​ຫຼາຍ​ຊົ່ວ​ໂມງ, ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ Christina ຟ້າວ​ແລ່ນ​ໄປ​ທົ່ວ​ຫ້ອງ​ໂດຍສານ​ໃນ​ການ​ລະ​ຄາຍ​ເຄືອງ, ແລະ​ໃນ​ທີ່​ສຸດ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລຸກ​ຂຶ້ນ, ມັນ​ເປັນ​ຕອນ​ກາງ​ຄືນ, ສີ​ດໍາ​ເປັນ​ໃນ​ກະ​ບອກ​ປືນ.
  
  
  "ຄຣິສຕິນາ?"
  
  
  "ແມ່ນບໍ?" ນາງຢູ່ເທິງດາດຟ້າ, ນັ່ງຢູ່ລໍ້ດ້ວຍຜ້າບ່າສີດຳທີ່ຫໍ່ບ່າໄຫລ່, ຄືກັບຍິງຊາວນາເກົ່າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຂົ້າຫານາງ.
  
  
  “ເຈົ້າບໍ່ຈຳເປັນໃຈຮ້າຍຂ້ອຍ. ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການເຈົ້າແລະຂ້ອຍແຍກກັນ."
  
  
  “ໂອ້, ນັ້ນບໍ່ແມ່ນຈຸດ, N... McKee. ​ແຕ່​ວ່າ​ມື້​ນີ້​ຂ້ອຍ​ພ້ອມ​ແລ້ວ​ທີ່​ຈະ​ຈາກ​ໄປ, ​ໄປ​ຈາກ​ເຈົ້າ, ​ໄປ​ຈາກ​ນ້ອງ​ຊາຍ​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຮູ້ຈັກ​ພຽງ​ບໍ່​ເທົ່າ​ໃດ​ຊົ່ວ​ໂມງ​ສັ້ນໆ... ​ແລະ​ຕອນ​ນີ້. ມັນເປັນຄວາມຄາດຫວັງ. ຄໍາໃດ? Anticlimax? "
  
  
  "ມັນເປັນຄໍາພາສາເກຣັກທີ່ດີ."
  
  
  ສິ່ງນີ້ໄດ້ນໍາເອົາຮອຍຍິ້ມອັນເປັນຜີຮ້າຍໃຫ້ກັບສົບຂອງນາງ. "ຂ້ອຍຄວນຮູ້, ບໍ່ແມ່ນບໍ"
  
  
  "ຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ເຈົ້າບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງກັງວົນກ່ຽວກັບຄົນເຫຼົ່ານັ້ນໃນລົດ Mercedes ສີນ້ໍາຕານອີກຕໍ່ໄປ." ພວກເຂົາບໍ່ໄດ້ຕິດຕາມເຈົ້າ; ທ່ານສາມາດກັບຄືນໄປ Athens ແລະ ... ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງຈະດີ.”
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ບາງທີ". ນາງໄດ້ຫັນໄປຫາຂ້ອຍດ້ວຍໃບຫນ້າທີ່ເຄັ່ງຕຶງ. "ແຕ່ Mackey ... ແຕກຕ່າງກັນ ... ຢູ່ tavern ແລະໂຮງແຮມຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  "ເຈົ້າແນ່ໃຈບໍວ່າມັນບໍ່ແມ່ນຄົນດຽວກັນ?"
  
  
  “ເປັນຫຍັງອັນນີ້ຄວນເປັນ? ເປັນ​ຫຍັງ​ຜູ້​ເຝົ້າ​ຍາມ​ຂອງ​ແມ່​ຍິງ​ຄົນ​ນັ້ນ​ຈຶ່ງ​ຕິດ​ຕາມ​ຂ້ອຍ?”
  
  
  "ໂອ້, ອາດຈະເປັນເພາະວ່າຂ້ອຍບໍ່ມີຫຍັງເຮັດ," ຂ້ອຍເວົ້າເບົາໆ, ບໍ່ເຊື່ອຄໍາເວົ້າຂອງຂ້ອຍເປັນເວລາຫນຶ່ງນາທີ.
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ເຊື່ອຂ້ອຍ."
  
  
  "ແນ່ນອນຂ້ອຍເຊື່ອ."
  
  
  "ໂອ​ບໍ່. ເຈົ້າເປັນ spy; ເຈົ້າຄາດຫວັງເລື່ອງເຫຼົ່ານີ້, ແລະເມື່ອພວກເຂົາພະຍາຍາມຂ້າເຈົ້າດ້ວຍປືນ, ເຈົ້າໃຊ້ຮ່າງກາຍຂອງແມ່ຍິງເພື່ອປົກປ້ອງຕົວເອງໃນຂະນະທີ່ເຈົ້າຂ້າພວກເຂົາ."
  
  
  ໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າບອກ Alex ເລື່ອງຂອງບັນຫາຂອງຂ້າພະເຈົ້າກັບ Sue-Ellen, ຂ້າພະເຈົ້າລືມຫມົດກ່ຽວກັບການມີ Christina; ຕອນນີ້ຂ້ອຍເສຍໃຈທີ່ຂ້ອຍໄດ້ເຂົ້າໄປໃນລາຍລະອຽດທັງຫມົດ.
  
  
  "ມາ,," ຂ້າພະເຈົ້າຮຽກຮ້ອງໃຫ້ລາວ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນທຸລະກິດອັນຕະລາຍ, Christina. ຈົ່ງດີໃຈທີ່ມື້ອື່ນຕອນທ່ຽງເຈົ້າຈະອອກມາຈາກມັນ.”
  
  
  "ຂ້ອຍ? ຂ້ອຍຈະຮູ້ຫຍັງບໍ?"
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈວ່າເປັນຫຍັງບໍ່ ... "
  
  
  ການຕັດສິນໂດຍວິທີທີ່ນາງມີປະຕິກິລິຍາ, ພວກເຮົາຕ້ອງໄດ້ຍິນມັນທັງຫມົດໃນເວລາດຽວກັນ: ວິທີການທີ່ງຽບສະຫງົບຂອງເຮືອໄປສູ່ bow ຂອງພວກເຮົາ, ການຍູ້ທີ່ອ່ອນໂຍນແລະການຂູດລວດໄວຂອງເກີບຫນັງທີ່ເຮັດດ້ວຍເກີບເທິງຫນ້າຜາກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ອອກ​ຈາກ​ທີ່​ນັ່ງ​ແລະ crouched ລົງ​, ເຖິງ​ສໍາ​ລັບ​ການ .45 ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ເວ​ລາ​ດຽວ​ກັນ​. ມີ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ພຽງ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ເຫັນ​ຕົວ​ເລກ​ທີ່​ບໍ່​ຊັດເຈນ​ຢູ່​ທາງ​ໜ້າ​ຂອງ​ກະ​ດານ​ໜາ, ເຄື່ອນ​ໄປ​ທາງ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ຢ່າງ​ຊ້າໆ.
  
  
  "ນິກ...!" Christina hissed.
  
  
  ສິ່ງສຸດທ້າຍທີ່ຂ້ອຍຢາກເຮັດແມ່ນຍິງ; ສຽງ​ໃນ​ທ່າ​ເຮືອ​ທີ່​ງຽບ​ສະ​ຫງົບ​ຄື​ກັບ​ການ​ຍິງ​ປືນ​ໃຫຍ່. ຂ້ອຍເອົາ Hugo ຢູ່ໃນມືຊ້າຍຂອງຂ້ອຍແລະລໍຖ້າ.
  
  
  "ທ່ານ McKee." ມີ​ສຽງ​ໜຶ່ງ​ມາ​ຈາກ​ອີກ​ດ້ານ​ໜຶ່ງ​ຂອງ​ເສົາ​ຄຳ, ອ່ອນ​ນຸ້ມ​ແຕ່​ແຈ່ມ​ແຈ້ງ;
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຕອບ.
  
  
  “ເດັກຍິງຢູ່ຕໍ່ໜ້າຕາຂອງຂ້ອຍ. ເຈົ້າຕອບ, ຫຼືນາງຕາຍ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງຂ້າມບ່າຂອງຂ້ອຍ. Christina ຍັງຄົງຄ້າງຢູ່ຫລັງລໍ້, ກົດມືຂອງນາງໄປຫາຄໍຂອງນາງ:
  
  
  “ຕົກລົງ,” ຂ້ອຍຕອບ.
  
  
  "ພວກເຮົາພຽງແຕ່ຕ້ອງການເວົ້າກັບນາງ. ຖ້າເຈົ້າບໍ່ຍ້າຍ, ພວກເຮົາຈະບໍ່ຍ້າຍ. ເຈົ້າ​ເຫັນ​ດີ​ບໍ່?
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຮັບຮູ້ສຽງ; ລາວຢູ່ໃນຫ້ອງຂອງຂ້ອຍໃນ Pyrgos ສອງສາມຄືນກ່ອນຫນ້ານີ້, ຂໍໂທດໃນຂະນະທີ່ເຈົ້າຂອງຂອງລາວໄດ້ລາກສົບໄປສູ່ທາງຫນີໄຟ.
  
  
  "ເຈົ້າຕ້ອງການຫຍັງຈາກນາງ?"
  
  
  “ພຽງແຕ່ສອງສາມຄໍາ. ຖ້າເຈົ້າມີປືນ, ກະລຸນາໃຫ້ມັນ, ທ່ານ McKee. ພວກເຮົາບໍ່ຕ້ອງການຄວາມລົບກວນ, ພວກເຮົາບໍ?”
  
  
  "ແລ້ວມາລົມກັນ."
  
  
  "ຢູ່ຄົນດຽວ. ນາງ Zenopolis, ເຈົ້າຂໍອອກຫນ້າບໍ?”
  
  
  Christina ເລີ່ມຢືນຂຶ້ນ, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກະຕຸ້ນໃຫ້ນາງຢູ່.
  
  
  “ນາງ​ຈະ​ບອກ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ນັ່ງ​ຢູ່. ເຈົ້າບອກຂ້ອຍວ່າເຈົ້າເປັນຕຳຫຼວດບໍ?”
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນເຈົ້າຈື່ຂ້ອຍໄດ້, ທ່ານ McKee?"
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ."
  
  
  "ດີ​ຫຼາຍ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ທ່ານຈະບໍ່ມີການຄັດຄ້ານ. ນາງ Zenopolis?
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ເງົາ​ອີກ​ອັນ​ໜຶ່ງ​ເຄື່ອນ​ໄປ​ຕາມ​ເສັ້ນ​ທາງ​ທາງ​ຜ່ານ ແລະ​ເລີ່ມ​ປ່ອຍ​ລົດ .45 ອອກ​ໄປ​ທາງ​ຂອງ​ລາວ. ບໍ່ມີສຽງລົບກວນ, ບໍ່ມີສຽງ, ຂ້ອຍຈະບໍ່ປ່ອຍໃຫ້ພວກເຂົາເອົາພວກເຮົາໄປ.
  
  
  “ບໍ່, ທ່ານ McKee,” ຜູ້ຊາຍທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫຼັງກະດາດຊາຍເວົ້າ. “ຂ້ອຍເຫັນເຈົ້າດີຫຼາຍ. ຍອມແພ້ດຽວນີ້."
  
  
  ຂ້ອຍ​ເຮັດ. ບາງທີຂ້ອຍສາມາດຂ້າຄົນຫນຶ່ງ, ແຕ່ບໍ່ແມ່ນທັງສອງ. ແຕ່​ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ວາງ​ປືນ​ໄວ້​ເທິງ​ດາດ​ຟ້າ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ມີ​ໄຟ​ສາຍ​ຢູ່​ໃຕ້​ມື. ຂ້ອຍບໍ່ເບື່ອທີ່ຈະຄິດກ່ຽວກັບວ່າຜູ້ຊາຍຄົນໃດສາມາດເຫັນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍກໍາລັງເຮັດ, ແຕ່ຂ້ອຍເອົາມັນຂຶ້ນແລະເປີດ beam ສີ່ຫ້ອງ.
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ເທິງ​ເສົາ​ຫີນ​ໄດ້​ປົກ​ຕາ​ຂອງ​ລາວ​ດ້ວຍ​ມື​ຂອງ​ລາວ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປ່ຽນ​ແສງ​ໄປ​ຫາ​ບ່ອນ​ອື່ນ​ຢ່າງ​ໄວ. ລາວ​ໄດ້​ຕາ​ບອດ​ຊົ່ວ​ຄາວ​ໜຶ່ງ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ສະ​ຫຼັບ​ສະ​ເທືອນ​ກັບ​ຄືນ​ມາ ແລະ​ລົ້ມ​ລົງ. ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ກະ​ແຈກ​ກະ​ຈາຍ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຊີ້​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຄົນ​ອື່ນ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ເອື້ອມ​ໄປ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ເພື່ອ​ດຶງ Christina ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ບູດ​ຫລັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  "ຖິ້ມປືນ!" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບັນ​ຊາ​, ຫຼຸດ​ລົງ​ສຽງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ແລະ​ໄດ້​ອອກ 45 caliber​. ລາວ​ເຮັດ​ຕາມ​ທີ່​ລາວ​ບອກ, ອາວຸດ​ຂອງ​ລາວ​ໄດ້​ຕົກ​ໃສ່​ຫລັງ​ຄາ​ຫ້ອງ​ໂດຍສານ​ດ້ວຍ​ສຽງ​ດັງ. ລາວຍັງຈັບມືຂອງລາວຢູ່ທາງຫນ້າຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ຍ່າງ​ໄປ​ຫາ​ເຂົາ​ກັບ Hugo ໃນ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຖ້າຂ້ອຍກຽມພ້ອມທີ່ຈະຍິງລາວ, ລາວຄົງຈະຕາຍ, ແຕ່ດ້ວຍການເຄື່ອນໄຫວຢ່າງກະທັນຫັນ, ລາວຫັນແລະໂດດໄປຂ້າງ. ມີການກະດ້າງໃຫຍ່, ຈາກນັ້ນກໍ່ມິດງຽບ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ເບິ່ງ​ບ່ອນ​ທີ່​ພຣະ​ອົງ​ໄດ້​ຢູ່​; ແສງສະຫວ່າງຂອງຂ້ອຍຈັບການເຄື່ອນໄຫວບາງຢ່າງພາຍໃຕ້ນ້ໍາແລະຫຼັງຈາກນັ້ນສູນເສຍມັນ. ຂ້ອຍກ້າວໄປຂ້າງຫນ້າ, ແຕ່ Christina ຈັບແຂນຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ນິກ! Nick!" ສຳ ລັບຂ້ອຍ, ສຽງຂອງນາງໄດ້ສົ່ງໄປຢ່າງ ໜ້ອຍ ສອງສາມກິໂລແມັດຂ້າມນ້ໍາ, ຟັງດ້ວຍຫູ ໜຶ່ງ ພັນຄົນ. "ມັນແມ່ນຜູ້ຊາຍ! ຜູ້ທີ່ກໍາລັງໄລ່ຂ້ອຍ!"
  
  
  "ອັນໃດແດ່?"
  
  
  “ນັ້ນ... ອັນທຳອິດ. ຜູ້ທີ່ລົ້ມກ່ອນ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປິດ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ບໍ່​ສົນ​ໃຈ​ສຽງ​ຂອງ​ເຮືອ​ໄດ້​ກົດ​ອອກ​ຈາກ​ທະ​ນູ​ຂອງ Scylla ເພາະ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ໄດ້​ຢ່າງ​ຊັດ​ເຈນ​ທີ່​ສຸດ​ໃບ​ຫນ້າ​ຂອງ​ຜູ້​ທີ່​ໄດ້​ຖືກ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ທໍາ​ອິດ​. ລາວມີ mustache drooping ທີ່ສວຍງາມ, ແລະພຽງແຕ່ສອງສາມຄືນກ່ອນຫນ້ານີ້ລາວໄດ້ເສຍຊີວິດຢູ່ໃນແຂນຂອງຂ້ອຍ, ຖືກຍິງໃສ່ຫນ້າເອິກໂດຍຄູ່ຮ່ວມງານຂອງລາວ.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນເຈົ້າເຄີຍຢູ່ໃສ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂໍ​ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປີນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ cabin ຕໍ່​ໄປ​ແລະ​ເປີດ​ປະ​ຕູ​ຂອງ locker ລະ​ບົບ​ຕ່ອງ​ໂສ້​ໄດ້​.
  
  
  "ຂ້ອຍ? ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຢູ່ທີ່ນີ້. ເຈົ້າ​ຈື່​ບໍ່?
  
  
  "ແນ່ນອນ. ດັ່ງ​ນັ້ນ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຂ້າ​ນ້ອງ​ສາວ​ທີ່​ມີ​ຄ່າ​ຂອງ​ເຈົ້າ ແລະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃນ​ຂຸມ​ນີ້​ຄື​ກັບ​ໜູ​ບໍ?”
  
  
  "ຖ້າພວກເຂົາຂ້າເຈົ້າທັງສອງ, ບາງທີຂ້ອຍອາດຈະຂຶ້ນໄປທາງຫນ້າແລະຂ້າພວກເຂົາ, ແມ່ນແລ້ວ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ບໍ່ມີວິທີອື່ນ. ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າມີຄວາມນັບຖືຫຼາຍສໍາລັບທ່ານ, Nick Carter; ຂ້ອຍໄດ້ຍິນເກີບໂງ່ເຫຼົ່ານັ້ນແລະຂ້ອຍຮູ້ວ່າເຈົ້າສາມາດຈັດການກັບພວກມັນໄດ້ໂດຍບໍ່ຕ້ອງເປີດ."
  
  
  “ເຈົ້າສາມາດຂ້າພວກເຂົາດ້ວຍມີດ. ຫລັງ. ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການຍິງ, ສະນັ້ນພວກເຂົາຈຶ່ງອອກໄປ."
  
  
  ເປັນຄັ້ງທໍາອິດ, Alex ເບິ່ງບໍ່ແນ່ໃຈວ່າ. “ແມ່ນແລ້ວ. ບາງທີເຈົ້າເວົ້າຖືກ. ແຕ່...” ລາວຫລຽວເບິ່ງນ້ອງສາວຂອງລາວ, ຜູ້ທີ່ກອດບ່າຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ນິກ?" ລາວ​ເວົ້າ. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກລຳຄານທີ່ນາງໃຊ້ຊື່ແທ້ຂອງຂ້ອຍ; ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ພວກເຮົາມີຮ່ວມກັນ, ຕອນນີ້ຂ້ອຍຮູ້ສຶກບໍ່ດີ.
  
  
  ແລະ​ບັດ​ນີ້​ມັນ​ເບິ່ງ​ຄື​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ໄດ້​ຮູ້​ຈັກ​ກັນ​ເລີຍ.
  
  
  "ນີ້​ແມ່ນ​ຫຍັງ?"
  
  
  “ຢ່າປ່ອຍໃຫ້ຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນີ້, Nick. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດກັບໄປ Athens ດຽວນີ້, ບໍ່ເຄີຍ.”
  
  
  "ຟັງ, ນີ້ເປັນໄປບໍ່ໄດ້ ... "
  
  
  "ແຕ່ເປັນຫຍັງບໍ່, Nick?" Alex ໄດ້ແຊກແຊງ. “ເອື້ອຍຂອງຂ້ອຍ, ນາງຢູ່ໃນອັນຕະລາຍ, huh? ພວກເຮົາຕ້ອງເອົານາງໄປກັບພວກເຮົາ."
  
  
  "Alex, ຈາກນີ້, ຖ້າພວກເຮົາໂຊກດີ, ມັນຈະເປັນການດີສອງມື້ກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະໄປ Taranto. ຄວາມຄິດທັງຫມົດຂອງການປະຕິບັດງານນີ້ແມ່ນວ່າພວກເຮົາບໍ່ເຮັດຫຍັງທີ່ຈະລົບກວນພວກເຮົາຈາກຖະຫນົນຫົນທາງ. ຖ້າ Cristina ມາກັບພວກເຮົາ, ກັບຂ້ອຍ, ມັນອາດຈະລະເບີດມັນທັງຫມົດ."
  
  
  "ແລະຖ້ານາງຢູ່, ນາງອາດຈະຕາຍ, ບໍ່, ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດປ່ອຍໃຫ້ສິ່ງນັ້ນເກີດຂື້ນ, ມັນແມ່ນຄວາມຜິດຂອງຂ້ອຍ, ແມ່ນແລ້ວ, ທີ່ຂ້ອຍເອົານາງເຂົ້າໄປໃນເລື່ອງນີ້, ແຕ່ດຽວນີ້ພວກເຮົາສອງຄົນຕ້ອງເຮັດທຸກຢ່າງທີ່ເປັນໄປໄດ້. ແນ່ໃຈວ່ານາງບໍ່ໄດ້ທົນທຸກຍ້ອນມັນ."
  
  
  ມືຂອງນາງສັ່ນຢູ່ເທິງຫລັງຂອງຂ້ອຍ, ແລະນັ້ນຕັດສິນໃຈຂ້ອຍຫຼາຍກວ່າເຫດຜົນຂອງ Alex. “ດີ. ໃຫ້ຂອງໄປ. ດຽວ​ນີ້".
  
  
  
  
  
  
  ສິບຫົກ
  
  
  
  
  
  ຂ້ອຍອອກຈາກທ່າເຮືອພາຍໃຕ້ໄຟແລ່ນໂດຍໃຊ້ອຸປະກອນຊ່ວຍເທິງເຮືອ. ໃນເວລາທີ່ບໍ່ມີເຮືອອື່ນຢູ່ໃນສາຍຕາ, Alex ໄດ້ເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງນັກບິນແລະນັ່ງຢູ່ຕີນຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ຮູ້ນ້ໍາເຫຼົ່ານີ້," ລາວປະກາດ. “ສາຍໄຟບອກເຈົ້າວ່າບໍ່ໄປໃສ. ຂ້ອຍຈະບອກເຈົ້າວ່າຈະໄປໃສ."
  
  
  ພາຍ​ໃຕ້​ການ​ຊີ້​ນຳ​ຂອງ​ເພິ່ນ, ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ຕາມ​ຊ່ອງ​ທາງ​ລັບ​ທີ່​ຕັ້ງ​ຢູ່​ລະ​ຫວ່າງ​ເກາະ​ແລະ​ແຜ່ນ​ດິນ​ໃຫຍ່; ແສງສະຫວ່າງກຸ່ມໜຶ່ງ, ລາວບອກຂ້າພະເຈົ້າ, ເປັນຈຸດຊາຍແດນລະຫວ່າງປະເທດອານບານີ ແລະເກຼັກ. “ເຂົາ​ເຈົ້າ​ມີ​ປ້ອມ​ປ້ອງ​ກັນ! ບໍ່ມີ eel ໂຕດຽວສາມາດຜ່ານພວກມັນໄດ້ໃນຄືນທີ່ມືດມົວທີ່ສຸດໃນໂລກ.”
  
  
  "ເຈົ້າເຮັດແນວໃດມັນ?"
  
  
  "ບໍ່ຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍ. ​ແຕ່​ບ່ອນ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ຄົນ​ແລະ​ອຸປະກອນ​ເປັນ​ຈຳນວນ​ຫຼວງ​ຫຼາຍ​ເພື່ອ​ປົກ​ປ້ອງ​ຊາຍ​ແດນ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ, ​ແລ້ວ​ກໍ​ຕ້ອງ​ມີ​ບ່ອນ​ອື່ນ​ທີ່​ບໍ່​ສາມາດ​ມີ​ຫຼາຍ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ. ອາດຈະບໍ່ພຽງພໍ, huh?”
  
  
  "ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າຊາຍຝັ່ງ Albanian ໄດ້ຖືກປົກປ້ອງດີຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງ."
  
  
  “ບໍ່​ຮ້າຍ​ແຮງ. ແຕ່ອາດຈະບໍ່ດີພໍ."
  
  
  "ຊາຍແດນທາງເຫນືອເປັນແນວໃດ?"
  
  
  "ກ?"
  
  
  “ຄຽງຄູ່ຢູໂກສະລາເວຍ? ແລະຢູ່ໃນພາກສ່ວນນັ້ນຂອງປະເທດເກຣັກ?
  
  
  Alex straightened ຂຶ້ນ. "ເຈົ້າຮູ້ກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້, Nick Carter?"
  
  
  “ພໍ,” ຂ້ອຍຕົວະ. “ເຈົ້າບອກວ່າເຈົ້າມີສິ່ງສຳຄັນທີ່ຈະບອກພວກເຮົາເມື່ອເຈົ້າອອກມາ. ເຈົ້າໄປແລ້ວ. ນີ້​ແມ່ນ​ຫຍັງ?"
  
  
  ລາວຍິ້ມແລະຊີ້ໄປຂ້າງຫນ້າ. "ເມື່ອພວກເຮົາຜ່ານຊ່ອງແຄບນີ້ບ່ອນທີ່ພວກເຮົາຢູ່ພາຍໃຕ້ປືນກົນຂອງ Albanian ຢ່າງໃກ້ຊິດເພື່ອໃຫ້ເຈົ້າສາມາດມີກິ່ນຫອມຂີ້ຝຸ່ນຢູ່ໃນຖັງຂອງພວກເຂົາ, ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້ອຍຈະບອກເຈົ້າຫນຶ່ງຫຼືສອງຢ່າງ. ມັນເຖິງເວລາແລ້ວທີ່ເຈົ້າຈະຊອກຫາ."
  
  
  ລາວຖືກຕ້ອງທີ່ລາວຢູ່ໃກ້ກັບຊາຍຝັ່ງ Albanian; ເມື່ອ​ລາວ​ຊີ້​ໄປ​ຫາ​ໄຟ​ນຳ​ທາງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເກືອບ​ສາ​ມາດ​ໄປ​ເຖິງ​ຝັ່ງ​ທັງ​ສອງ​ດ້ານ. ເຮືອບັນທຸກທີ່ເຂົ້າມາໃນຊ່ອງທາງຈາກອີກດ້ານຫນຶ່ງຢ້ານ crap ອອກຈາກຂ້າພະເຈົ້າສໍາລັບໃນຂະນະທີ່; ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ບໍ່​ມີ​ບ່ອນ​ຫວ່າງ​ເລີຍ​ແມ່ນ​ແຕ່​ເຮືອ​ນ້ອຍ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ. Alex ແນະນໍາໃຫ້ຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈມັນ.
  
  
  ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ອອກ​ຈາກ​ຊ່ອງ​ແຄບ​ທາງ​ຫລັງ​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ທະເລ​ເປີດ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເກືອບ​ຖອນ​ຫາຍ​ໃຈ​ອີກ, ແຕ່​ກໍ​ບໍ່​ດີ​ໃຈ​ໄວ​ເກີນ​ໄປ. ລົມໄດ້ແຮງຂຶ້ນ ແລະທັນທີທີ່ພວກເຮົາອອກຈາກຮົ້ວກີດຂວາງຂອງ Corfu, ມັນໄດ້ພັດເຂົ້າໃສ່ແຂ້ວຂອງພວກເຮົາໂດຍກົງ. ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາເລີ່ມປະສົບກັບຄວາມເສຍຫາຍຢ່າງຫນັກ, Alex ໄດ້ໄປຂ້າງຫນ້າເພື່ອຍົກສູງບົດບາດຂອງ jib, ຫຼັງຈາກນັ້ນພື້ນຖານ. ລາວເຮັດຄືກັບວ່າເຈົ້າຈະຖິ້ມແຮັມເບີເກີສອງສາມອັນໃສ່ເຕົາປີ້ງ ແລະຢືນຄືນເບິ່ງພວກມັນ.
  
  
  “ພວກເຮົາກໍາລັງແລ່ນເຮືອ, Nick Carter. ເຈົ້າເປັນທະຫານເຮືອທີ່ດີບໍ?
  
  
  "ຂ້ອຍກໍາລັງຮັບມືກັບ."
  
  
  “ດີ. ນີ້ຍັງເປັນການລ່ອງເຮືອທີ່ມີຄວາມສຸກຂອງເຈົ້າ, ແລະເມື່ອອາລຸນມາ, ຂ້ອຍຕ້ອງລົງໄປອີກ. ຖ້າໃຜໄດ້ເຂົ້າໃກ້... ນ້ອງສາວຄົນງາມຂອງຂ້ອຍບໍ່ສາມາດແບ່ງແຍກກັບເຈົ້າໄດ້, ແມ່ນບໍ? ເຈົ້າ​ໂບກມື​ໃສ່​ນາງ​ແລະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ດີ​ໃຈ, ແລະ​ຖ້າ​ພວກເຂົາ​ເບິ່ງ​ບໍ່​ເປັນ​ມິດ ເຈົ້າ​ກໍ​ຈະ​ຍິງ​ຕາຍ.”
  
  
  "ອາເລັກ?"
  
  
  "ແມ່ນບໍ?"
  
  
  “ທັງໝົດນີ້ແມ່ນຫຍັງ? ພວກເຮົາອອກຈາກຊ່ອງແຄບ."
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ແລະຂ້ອຍຕ້ອງບອກເຈົ້າ, ເພາະວ່າຖ້າຂ້ອຍບໍ່ເຮັດ, ເຈົ້າຈໍາເປັນຕ້ອງຮູ້. ເຈົ້າຮູ້ບໍວ່າຂ້ອຍເປັນໃຜໃນປີທີ່ຜ່ານມານີ້?”
  
  
  "ຜູ້ອົບພະຍົບ."
  
  
  "ໂອ້, ແມ່ນແລ້ວ, ແຕ່ຢ່າສົງໃສຫຼາຍ, ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍ. ໃນປະເທດຂອງຂ້ອຍ ... ດີ, ເບິ່ງມັນໃນມື້ນີ້. ຄອມມິວນິສເປັນໄພຂົ່ມຂູ່ທີ່ໃຫຍ່ກວ່າອັນນຶ່ງຂອງພວກທີ່ສັດຊື່ຕໍ່ລັດຖະບານປັດຈຸບັນບໍ? ຫຼືຜູ້ທີ່ເປັນພຽງແຕ່ຄອມມິວນິດໃນອະດີດ? ບໍ່. ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ແກ້ຕົວ, Nick, ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈມັນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄົ້ນພົບການສໍ້ລາດບັງຫຼວງທີ່ບໍ່ສາມາດຍອມຮັບໄດ້ໃນປະເທດຂອງຂ້ອຍ, ແລະດັ່ງນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໄປ Albania, ບ່ອນທີ່ພວກເຂົາມີຄວາມສຸກຫລາຍທີ່ຈະໃຊ້ບໍລິການຂອງຂ້ອຍ. ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນຄົນທີ່ເຂັ້ມແຂງ, Albanians ເຫຼົ່ານີ້, ຜູ້ທີ່ບາງຄັ້ງເອີ້ນວ່າ Mongols. ເອີຣົບ. ແຕກຕ່າງຈາກຄົນອື່ນ, ເຈົ້າຮູ້ບໍ? "
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຂົ້າໃຈເລື່ອງນີ້, vaguely. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ມີ​ຄວາມ​ເຂັ້ມ​ແຂງ, ເປັນ​ຄວາມ​ລັບ, ເປັນ​ສັດຕູ​ກັບ​ຄົນ​ພາຍ​ນອກ​ແລະ​ນັກ​ສູ້​ທີ່​ໂຫດ​ຮ້າຍ, ຕ້ານ​ທານ​ຜູ້​ພິ​ຊິດ​ທີ່​ຈະ​ເປັນ​ເວ​ລາ​ຫຼາຍ​ສັດ​ຕະ​ວັດ. ຫຼາຍກວ່າເຄິ່ງຫນຶ່ງຂອງປະຊາຊົນເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນຊາວມຸດສະລິມ, ແລະພວກເຂົາຕໍ່ສູ້ຢູ່ໃນພູເຂົາຂອງພວກເຂົາຢ່າງ fanatically ອ້າຍນ້ອງຂອງເຂົາເຈົ້າຢູ່ໃນປະເທດທະເລຊາຍຂອງຕາເວັນອອກກາງ.
  
  
  "ເກີດ​ຫຍັງ​ຂຶ້ນ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ. "ສິ່ງທີ່ເຮັດໃຫ້ເຈົ້າກັບຄືນມາ."
  
  
  "ດີ, ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍ, ມັນຈະໃຊ້ເວລາຫຼາຍອາທິດເພື່ອບອກເຈົ້າກ່ຽວກັບມັນ, ເຈົ້າເຫັນ, ຄອມມິວນິດແມ່ນຄວາມສະເຫມີພາບທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່; ເຖິງແມ່ນວ່າໃນ Albania ມັນປ່ຽນນັກຮົບທີ່ມີຄວາມພູມໃຈເປັນ bureaucrats ນ້ອຍ. ແຕ່ນັ້ນບໍ່ໄດ້ຕອບຄໍາຖາມຂອງເຈົ້າ, ມັນບໍ?"
  
  
  "ບໍ່."
  
  
  “ດັ່ງ​ນັ້ນ​ເຮົາ​ຈະ​ບອກ​ເຈົ້າ, ແລະ ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ຟັງ​ຢ່າງ​ລະ​ມັດ​ລະວັງ. ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ອັນ​ຍິ່ງ​ໃຫຍ່​ຂອງ​ລັດ​ທິ​ກອມ​ມູ​ນິດ​ໂລກ​ໄດ້​ຢຸດ​ເຊົາ​ການ​ປະ​ຕິ​ບັດ; ປະທານ​ປະ​ເທດ​ຂອງ​ທ່ານ​ພົບ​ປະ​ກັບ​ຜູ້ນຳ​ຈີນ ​ແລະ​ມົສກູ, ​ແລະ​ສົງຄາມ​ຫວຽດນາມ​ໄດ້​ສິ້ນ​ສຸດ​ລົງ. ສໍາ​ລັບ​ດຽວ​ນີ້". ລາວຍິ້ມ. “ແມ່ນແລ້ວ. ແຕ່ມີສະມາຊິກຂອງການເຄື່ອນໄຫວທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ນີ້ຜູ້ທີ່ບໍ່ມັກການພັດທະນານີ້, ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍ. ພວກເຂົາຍັງຟັງ Marx, Lenin, Stalin ແລະເຊື່ອວ່າລັດທິຄອມມິວນິດຄວນຈະຂະຫຍາຍອອກໄປເລື້ອຍໆຈົນກ່ວາລະບົບຈະຄວບຄຸມໂລກທັງຫມົດ. . ເມື່ອກ່ອນ, ເຊື່ອຂ້ອຍ, ຂ້ອຍເກືອບເປັນຫນຶ່ງໃນພວກເຂົາ. ແຕ່ບໍ່ແມ່ນດຽວນີ້, Nick, ບໍ່ແມ່ນດຽວນີ້. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ພວກເຂົາຍັງຄົງມີການເຄື່ອນໄຫວ, ພັດລົມເຫຼົ່ານີ້, ແລະພວກເຂົາກໍາລັງກະກຽມການກະ ທຳ ທີ່ ໜ້າ ອັດສະຈັນທີ່ສາມາດກ້າວໄປສູ່ສາເຫດຂອງພວກເຂົາໄດ້ດີກວ່າ. ຊາວ​ຫວຽດ​ນາມ.”
  
  
  "ນີ້​ແມ່ນ​ຫຍັງ?"
  
  
  “ເຈົ້າຮູ້ຈັກທະເລສາບສອງແຫ່ງຢູ່ຊາຍແດນລະຫວ່າງ Albania ແລະ Yugoslavia ບໍ? ໃກ້ປະເທດເກຣັກ?
  
  
  "ຂ້ອຍເຮັດ." ຂ້າພະເຈົ້າຈື່ການບັນຍາຍຂອງ Hawk ກ່ຽວກັບແຜນທີ່ໄດ້ດີ.
  
  
  “ດຽວນີ້ມີກອງທັບຢູ່. ເຂົາເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຂຶ້ນກັບປະເທດໃດ; ພວກເຂົາເປັນຊາວກຣີກ, ອານບານີ, ຢູໂກສະລາເວ, ແຕ່ພວກເຂົາແມ່ນຄອມມິວນິດທີ່ອຸທິດຕົນຂອງໂຮງຮຽນຍາກເກົ່າ. ໃນ ... ແມ່ນ ... ສອງມື້ພວກເຂົາຈະເລີ່ມເຮັດວຽກ. ການ​ໂຈມ​ຕີ​ແບບ​ກອງ​ທະຫານ​ຈາກ​ເຂດ​ທີ່​ເປັນ​ກາງ​ລະຫວ່າງ​ສາມ​ປະ​ເທດ​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ມະຫາ​ອຳນາດ​ໂລກ​ສັບສົນ​ຢ່າງ​ສິ້ນ​ເຊີງ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຖືກ​ນຳພາ, ດັ່ງ​ທີ່​ພວກ​ເຈົ້າ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ​ໄດ້​ສ້າງ​ສຳ​ນວນ​ນີ້​ຢ່າງ​ດີ, ໂດຍ​ຊາວ​ຫວຽດ​ນາມ…”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປ່ອຍ​ພວງ​ມາ​ໄລ​ແລະ​ຫັນ​ໄປ​ໂດຍ​ໄວ​ເພື່ອ​ເບິ່ງ​ຫນ້າ​ທີ່​ກວ້າງ​ຂວາງ​, ສະ​ຫງົບ​ຂອງ Alex. "ແມ່ນ​ຫຍັງ!?"
  
  
  “ຖືກຕ້ອງ, ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍ. ໃຜມີເຄື່ອງພ້ອມເຮັດສົງຄາມແບບນັ້ນດີກວ່າຫວຽດກົງ? ດ້ວຍ​ອາວຸດ​ອັນ​ດັ້ງ​ເດີມ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ແລະ​ທະຫານ​ນ້ອຍ​ທີ່​ບໍ່​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ລ້ຽງ​ດູ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ, ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕໍ່ສູ້​ກັບ​ຊາວ​ຝຣັ່ງ​ແລະ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ​ຢ່າງ​ບໍ່​ຢຸດ​ຢັ້ງ​ດົນ​ເທົ່າ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຈື່​ໄດ້. . ມັນ​ເປັນ​ການ​ຄິດ​ບໍ່​ໄດ້​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ສົ່ງ​ຄວາມ​ຮູ້​ແລະ​ອຸດົມ​ການ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄປ​ໃຫ້​ກຸ່ມ​ທີ່​ເຕົ້າ​ໂຮມ​ກັນ​ຢູ່​ໃນ​ເຂດ​ຫ່າງ​ໄກ​ສອກ​ຫຼີກ​ລະຫວ່າງ​ທະເລສາບ Ohrid ແລະ Prespa? ຄິດ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຄວາມ​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້​! ດ້ານໜຶ່ງ, ພັນທະມິດທີ່ແຂງກະດ້າງຂອງສະຫະລັດ, ເຖິງວ່າຈະມີລະບອບຜະເດັດການທາງທະຫານໃນທຸກມື້ນີ້; ອີກປະການຫນຶ່ງ, ລະບອບຄອມມິວນິດ repressive ທີ່ສຸດໃນໂລກຕາເວັນຕົກ, ແລະໃນທີສາມ, ໃນ Yugoslavia, ເຂົ້າກັນໄດ້ກັບຕາເວັນຕົກຫຼາຍກ່ວາກັບລັດເຊຍ. ໃຜຈະປະຕິບັດຕໍ່ພວກເຂົາເມື່ອການໂຈມຕີຂອງພວກເຂົາເລີ່ມຕົ້ນ? ພວກ​ເຂົາ​ຈະ​ນໍາ​ພາ​ຈາກ​ປະ​ເທດ​ໃດ​ແລະ​ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ຊອກ​ຫາ​, ອໍາ​ນາດ​ທີ່​ຍິ່ງ​ໃຫຍ່​ຈະ​ເຮັດ​ແນວ​ໃດ​? ສະຫະລັດຈະຖິ້ມລະເບີດພວກມັນບໍ? ລັດ​ເຊຍ​ຈະ​ສົ່ງ​ລົດ​ຖັງ​ຜ່ານ​ຢູ​ໂກ​ສະ​ລາ​ເວ​? ບໍ່ມີໝູ່ຂອງຂ້ອຍ. ຍັງ, ບາງສິ່ງບາງຢ່າງຕ້ອງເຮັດ, huh? ເນື່ອງຈາກວ່າຄຽງຄູ່ກັບການໂຄສະນາຂອງ terror ແລະການເສຍຊີວິດນີ້ຈະເປັນການໂຄສະນາການໂຄສະນາທີ່ຈະບໍ່ອະນຸຍາດໃຫ້ໂລກທີ່ຈະບໍ່ສົນໃຈສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນຢູ່ໃນມຸມນ້ອຍຂອງໂລກຂອງພວກເຮົາ. ຕ້ອງ​ໄດ້​ດຳ​ເນີນ​ການ​ກະທຳ​ບໍ່​ໄວ​ຫຼື​ພາຍ​ຫຼັງ, ​ແລະ ສິ່ງ​ນີ້​ຕ້ອງ​ເຮັດ​ໃຫ້​ເກີດ​ຄວາມ​ຂັດ​ແຍ່ງ​ກັນ​ລະຫວ່າງ​ປະ​ເທດ​ຕາ​ເວັນ​ຕົກ ​ແລະ ອຳນາດ​ຄອມ​ມິ​ວນິສ”.
  
  
  “ຟັງ​ເບິ່ງ​ຂີ້​ຮ້າຍ​ຫຼາຍ,” ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍອມ​ຮັບ. "ແຕ່ເຈົ້າຮູ້ເລື່ອງນີ້ໄດ້ແນວໃດ?"
  
  
  "ຂ້ອຍ?" Alex ຫົວເລາະ. "ເພາະວ່າຂ້ອຍ, ຫມູ່ຂອງຂ້ອຍ, ໄດ້ຊ່ວຍສ້າງມັນທັງຫມົດຈົນກ່ວາຂ້ອຍຮູ້ວ່າຂ້ອຍກໍາລັງເຮັດຫຍັງ."
  
  
  "ເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າເຈົ້າບໍ່ຮູ້ບໍ?"
  
  
  “ຢ່າເປັນຄົນບໍ່ຄ່ອຍເຊື່ອງ່າຍໆ, Nick. ຂ້ອຍເປັນຜູ້ຊ່ຽວຊານໃນຂະແຫນງການຂອງຂ້ອຍ, ແລະຄືກັບຜູ້ຊ່ຽວຊານຫລາຍຄົນ, ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຖືກບອກຫຼາຍກວ່າທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການທີ່ຈະຮູ້ກ່ຽວກັບຈຸດປະສົງລວມຂອງແຜນການໃດໆ."
  
  
  "ແຕ່ເຈົ້າຮູ້ບໍ?"
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ຂ້ອຍພົບ. ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ດໍາ​ລົງ​ຊີ​ວິດ​ກັບ​ຄວາມ​ຮູ້​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ. ສະນັ້ນ…” ພຣະອົງໄດ້ຫລຽວເບິ່ງທ້ອງຟ້າທີ່ມືດມົວ, ເໜືອເຮົາ. "ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍຢູ່ນີ້."
  
  
  ກ່ອນ​ຮຸ່ງ​ເຊົ້າ ລາວ​ໄດ້​ຂຶ້ນ​ຫຼັງ​ລໍ້, ແຕ່​ຂ້ອຍ​ບໍ່​ໄດ້​ພະຍາຍາມ​ນອນ. ມີຄຳຖາມຫຼາຍເກີນໄປທີ່ຈະຖາມ.
  
  
  "ທ່ານບອກຕົວແທນຂອງພວກເຮົາໃນປະເທດເກຣັກວ່າບໍ່ມີໃຜຈະຄິດຮອດທ່ານໃນ Albania ສໍາລັບສອງສາມມື້. ທ່ານເຮັດແນວໃດມັນ?
  
  
  "ດີ, ມັນບໍ່ຍາກປານໃດ, ມັນເປັນປະເທດທີ່ມີພູເຂົາທັງຫມົດ, ເຈົ້າຮູ້, ເສັ້ນທາງບໍ່ດີຫຼາຍ, ຂ້ອຍມີອິດສະລະພາບຫຼາຍທີ່ຈະເດີນທາງກັບຫນ້າທີ່ຂອງຂ້ອຍ. ກັບຄືນໄປບ່ອນແລະຜ່ານພູເຂົາ; ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍມີ. ໄດ້ໄປອາເມລິກາໃຕ້, ແຕ່ຈາກສິ່ງທີ່ຂ້ອຍໄດ້ອ່ານ, ມີປະເທດເຊັ່ນ: ຊິລີແລະເປຣູທີ່ມີເງື່ອນໄຂດຽວກັນຕະຫຼອດເວລາ, ລົດແລະລົດເມອອກຈາກຖະຫນົນຫົນທາງເພື່ອໄປລົງພູເຂົາທີ່ຫ່າງໄກຫຼາຍ ເລື້ອຍໆ.
  
  
  "ແຕ່ພວກເຂົາຈະຊອກຫາເຈົ້າ, ບໍ່ແມ່ນບໍ? ແມ່ນແຕ່ຢູ່ຂ້າງພູບໍ?
  
  
  "ໂອ້ ແມ່ນແລ້ວ, ຄົນຂັບລົດຂອງຂ້ອຍກັບຂ້ອຍ, ພວກເຮົາໄດ້ໄປເອົາຊາຍເຖົ້າຄົນຫນຶ່ງໃນການເດີນທາງຄັ້ງສຸດທ້າຍຂອງພວກເຮົາ. ຜູ້ຊາຍເຖົ້າໃຫຍ່, ເກືອບເທົ່າກັບຂ້ອຍ. ຂ້ອຍສັນຍາກັບລາວວ່າຂີ່ລົດໄປຝັ່ງ; ຂ້ອຍມີຫມູ່ເພື່ອນຫຼາຍຄົນໃນຫມູ່ຊາວ Albania. ການເດີນທາງຂອງຂ້ອຍ, ເຈົ້າຮູ້ບໍ?” ຂ້ອຍໂຍນເສື້ອກັນ ໜາວ ຂອງຂ້ອຍໃສ່ບ່າຂອງລາວເພື່ອເຮັດໃຫ້ລາວອົບອຸ່ນຢູ່ໃນພູເຂົາທີ່ເຢັນ, ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເອົາເອກະສານ.
  
  
  ອອກຈາກຖົງ, ມັນບໍ່ດົນປານໃດຂອງການເດີນທາງ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຄົນຂັບລົດຂອງຂ້ອຍເຮັດໃຫ້ລ້ຽວຜິດແລະຂ້ອຍສາມາດໂດດອອກກ່ອນທີ່ລົດຈະຂ້າມພູເຂົາ. ມີໄຟຫຼາຍຢູ່ດ້ານລຸ່ມ. ຜູ້ເຖົ້າຈະບໍ່ແຊ່ແຂງອີກ, ເອີ? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢູ່​ໃນ​ຫົວ​ຫນ້າ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ, ຕໍ່​ສູ້​ກັບ​ທະ​ເລ​ຢ່າງ​ຮຸນ​ແຮງ, ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່ Christina ມາ​ເທິງ​ເຮືອ. ໃບຫນ້າຂອງນາງມີອາການບວມ, ແລະມັນບໍ່ແມ່ນຈາກການນອນ. ນາງ​ບໍ່​ໄດ້​ເວົ້າ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ໄດ້​ເອົາ​ຈອກ​ກາ​ເຟ​ແລະ​ເອົາ​ໃຈ​ໃສ່​ກັບ​ຫລັງ​ຄາ​ຂອງ​ຫ້ອງ​ໂດຍສານ, ເບິ່ງ​ໄປ​ຂ້າງ​ຫນ້າ.
  
  
  “ສະບາຍດີ,” ຂ້ອຍຮ້ອງຄ່ອຍໆ.
  
  
  ມັນໃຊ້ເວລາດົນນານທີ່ຈະຕອບນາງ, ແຕ່ໃນຄວາມງຽບສະຫງົບໃນທີ່ສຸດນາງໄດ້ຫັນຫນ້າມາຫາຂ້ອຍ.
  
  
  "ເຈົ້ານອນດີບໍ?"
  
  
  "ຂ້ອຍສົມມຸດວ່າ,," ນາງເວົ້າຢ່າງບໍ່ສົນໃຈ. "ພວກເຮົາຈະໄປ Taranto ໄວເທົ່າໃດ?"
  
  
  “ອາດຈະເປັນຕອນເຊົ້າມື້ອື່ນ. ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ໄດ້​ໂຊກ​ດີ​ກັບ​ດິນ​ຟ້າ​ອາ​ກາດ​ໃນ​ເຮືອ​ລ່ອງ​ເຮືອ​ລຳ​ນີ້.”
  
  
  "ບໍ່, ພວກເຮົາຍັງບໍ່ໄດ້ເຮັດມັນເທື່ອ." ນາງ​ໄດ້​ລົງ​ມາ​ຊັ້ນ​ລຸ່ມ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ຄຳ​ເວົ້າ​ອີກ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ຄົນ​ດຽວ​ເປັນ​ເວ​ລາ​ຫຼາຍ​ຊົ່ວ​ໂມງ ຈົນ​ກວ່າ​ຕາ​ເວັນ​ອອກ​ມາ​ອີກ.
  
  
  Alex ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕົກ​ຕະ​ລຶງ​ໂດຍ​ການ​ອອກ​ມາ​ເທິງ​ດາດ​ຟ້າ​ໃນ​ຕອນ​ກາງ​ເວັນ, ແຕ່​ການ​ອະ​ທິ​ບາຍ​ຂອງ​ເຂົາ​ໄດ້​ມີ​ຄວາມ​ຫມາຍ. “ຟັງ, ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍ, ພວກເຮົາກໍາລັງເຄິ່ງທາງໄປອິຕາລີ, huh? ຖ້າພວກເຂົາຄິດວ່າຂ້ອຍຢູ່ເທິງເຮືອ ... ເອີ!" ລາວ​ໄດ້​ເຄື່ອນ​ຍ້າຍ​ນັກ​ວາງ​ລະ​ເບີດ​ດຳ​ນ້ຳ​ດ້ວຍ​ມື. “ຂ້ອຍບໍ່ມັກຢູ່ບ່ອນນັ້ນເມື່ອແສງຕາເວັນກຳລັງສ່ອງແສງ. ບໍ່ແມ່ນຖ້າຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງ."
  
  
  ໄວໆນີ້ Christina ໄດ້ເຂົ້າຮ່ວມກັບພວກເຮົາ, ເອົາຈອກກາເຟ ແລະ ຈານແພັກເກັດສະແປມ ແລະ ເນີຍແຂງ feta ທີ່ວາງໄວ້ຢ່າງເປັນລະບຽບ. Alex cheered ເມື່ອລາວເຫັນສິ່ງນີ້.
  
  
  "ດຽວນີ້ນີ້ແມ່ນເອື້ອຍກເຣັກທີ່ດີຂອງຂ້ອຍ!" - ລາວ roared, grabbing ມື ແລະ stuffing ຊີ້ນ ແລະ cheese ເຂົ້າ ໄປ ໃນ ປາກ ລາວ. Christina ຍິ້ມອ່ອນໆ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຮັດ​ໃຫ້​ນາງ​ຂັບ​ລົດ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລົງ​ໄປ​ຊັ້ນ​ລຸ່ມ​ເພື່ອ shave ແລະ​ປ່ຽນ​ເຄື່ອງ​ນຸ່ງ​ຫົ່ມ.
  
  
  ຂ້ອຍ ກຳ ລັງຂູດໂຟມທີ່ເຫລືອຢູ່ໃຕ້ດັງຂອງຂ້ອຍເມື່ອຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງດັງຢູ່ໄກຂອງເຄື່ອງຈັກທີ່ມີປະສິດທິພາບ. ຕີນເປັດໄປທົ່ວຫ້ອງນັກບິນ ແລະຂ້ອຍເບິ່ງອອກໄປນອກປະຕູ ພໍເຫັນເປັດ Alex ເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງໂດຍສານຫຼັກ.
  
  
  "ນີ້​ແມ່ນ​ຫຍັງ?"
  
  
  “ເຮືອ​ຈັກ​ຂະ​ຫນາດ​ໃຫຍ່. ມັນ ກຳ ລັງມາຫາພວກເຮົາໂດຍກົງ." ລາວ​ເອົາ​ຫມູນ​ວຽນ​ມາ​ຈາກ​ຊັ້ນວາງ​ເທິງ​ບ່ອນ​ຫລົ້ມ​ຈົມ, ກວດ​ສອບ​ການ​ເກັບ​ຄ່າ, ແລະ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ທາງ​ຄູ່.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ມີດ​ໂກນ​ຫນວດ, ເຊັດ​ຄີມ​ໂກນ​ຫນວດ​ອອກ​ຈາກ​ປາກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ດຶງ​ອອກ .45. ອາວຸດທີ່ຂີ້ຮ້າຍຢູ່ຫຼາຍກວ່າຊາວຟຸດ, ແຕ່ນັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍມີ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍູ້ Alex ຜ່ານໄປແລະຂຶ້ນເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງນັກບິນ, ບ່ອນທີ່ Christina ປ່ອຍໃຫ້ຫມວກກັນກະທົບເຂົ້າໄປໃນລົມ, ແນມເບິ່ງເຮືອທີ່ overtake ພວກເຮົາ.
  
  
  “ໃຫ້ລາວເຄື່ອນຍ້າຍ,” ຂ້ອຍສັ່ງ ແລະເອົາປືນໃສ່ໃສ່ເສື້ອ.
  
  
  ມັນ​ເປັນ​ເຮືອ​ລ່ອງ​ເຮືອ​ຂະໜາດ​ໃຫຍ່​ທີ່​ມີ​ເຮືອ​ດຳ, ຕັດ​ຄື້ນ​ຄື​ກັບ​ວ່າ​ບໍ່​ມີ. ຈາກມຸມຂອງພວກເຮົາ, ທັງໝົດທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຫັນແມ່ນຄັນທະນູ ແລະສ່ວນນ້ອຍໆຂອງຫ້ອງນັກບິນພ້ອມດ້ວຍໄຟສ່ອງແສງຂະໜາດໃຫຍ່ຕິດຢູ່ເທິງມັນ. ລາວໄດ້ເຂົ້າມາຫາພວກເຮົາຄືກັບກອງກາງທີ່ໄລ່ຕີກອງທີ່ໂຊກດີ ແລະບໍ່ສາມາດລົງຈາກຫຍ້າໄດ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສາບ​ແຊ່ງ Hawk ແລະ​ແຜນ​ການ​ເຮືອ​ໃບ​ທັງ​ໝົດ​ຂອງ​ລາວ​ອີກ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ປືນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຖື​ມັນ​ໂດຍ​ຂາ, hiding ມັນ​ຈາກ​ການ​ເບິ່ງ. ເຮືອ​ໄດ້​ແລ່ນ​ຂຶ້ນ​ມາ​ໃກ້​ຝັ່ງ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ຫລາຍ​ເກີນ​ໄປ ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ຊ້າ​ລົງ​ໜ້ອຍ​ນຶ່ງ​ແລະ​ເໜັງ​ຕີງ​ໄປ​ທາງ​ຂ້າງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພ້ອມ​ທີ່​ຈະ​ຍົກ​ປືນ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ຍິງ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຢູ່​ຫລັງ​ລໍ້.
  
  
  "ສະບາຍດີ, ຄວາມງາມ!" - ລາວຮ້ອງຜ່ານສີດທີ່ຍົກຂຶ້ນມາໂດຍຮ່າງກາຍຂອງລາວ. "ຄັ້ງຕໍ່ໄປເຈົ້າຢູ່ Paxos, ປ່ອຍໃຫ້ຊາວອາເມລິກາທີ່ໂງ່ນັ້ນຢູ່ຄົນດຽວ, ບໍ່ເປັນຫຍັງ?"
  
  
  ຊາວຝຣັ່ງທີ່ມີຜົມ mop ແລະຮອຍຍິ້ມທີ່ຂີ້ອາຍ, ຫມັ້ນໃຈຕົນເອງໄດ້ໂບກມືຂອງລາວ, ຈູບໃຫ້ Christina ແລະກະແຈກກະຈາຍນ້ໍາຫຼາຍເຂົ້າໄປໃນທິດທາງຂອງພວກເຮົາ, ເລີ່ມຕົ້ນເຄື່ອງຈັກຂອງລາວແລະອອກຈາກມຸມຂວາໄປສູ່ເສັ້ນທາງຂອງພວກເຮົາ.
  
  
  “ລູກເຂີຍ,” ຂ້ອຍອ້າປາກ, ເອົາປືນໃສ່ສາຍແອວຂອງຂ້ອຍ. "ຂ້ອຍແນ່ນອນວ່າລາວຈະໄປ Bari."
  
  
  "ແມ່ນ​ຫຍັງ?" - ຖາມ Christina. ນາງມີອາການຈືດໆແລະສັ່ນ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຕໍານິຕິຕຽນນາງ.
  
  
  "ບໍ່ສໍາຄັນ. ຂ້ອຍຈະເອົາລໍ້."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  ພວກເຮົາຍັງບໍ່ໄດ້ເຮັດໃຫ້ມັນຂຶ້ນຝັ່ງກ່ອນທີ່ຈະມືດ, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ວ່າພວກເຮົາຢູ່ໃນ heel ຂອງເກີບ Italian ໄດ້. ຕາບໃດທີ່ບໍ່ມີສັນຍານຂອງການສະແຫວງຫາ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕັດສິນໃຈວ່າຂ້ອຍສາມາດຜ່ອນຄາຍໄດ້; ຂ້ອຍໄປທີ່ຫ້ອງໂດຍສານຂ້າງໜ້າເພື່ອເບິ່ງວ່າຂ້ອຍສາມາດນອນໄດ້ສີ່ຫາຫ້າຊົ່ວໂມງຫຼືບໍ່. ໄລຍະໜຶ່ງຂ້ອຍໄດ້ຍິນນາງຄຣິສຕີນາຢູ່ໃນຫ້ອງໂດຍສານຫຼັກເຮັດກາເຟ ແລະເອົາຈານປລາສຕິກໃສ່, ເຮັດອະນາໄມທີ່ຜູ້ຍິງທຸກຄົນເກີດມາບໍ່ຮູ້ວິທີເຮັດ. ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ໄດ້​ຍິນ​ນາງ​ຍ່າງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ຫາ​ຫ້ອງ​ໂດຍສານ​ແລະ​ມີ​ຄວາມ​ງຽບ​ສະ​ຫງົບ​ໝົດ ເວັ້ນ​ເສຍ​ແຕ່​ມີ​ຄື້ນ​ທະ​ເລ​ທີ່​ແຕກ​ຂຶ້ນ​ມາ​ຈາກ​ຫົວ​ເຮືອ​ໜຶ່ງ​ນິ້ວ​ເທົ່າ​ນັ້ນ...
  
  
  ມັນເປັນຝັນຮ້າຍແລະຄວາມຄິດທໍາອິດຂອງຂ້ອຍແມ່ນວ່າມັນຈະເກີດຂຶ້ນ. ມີລົມຫາຍໃຈເຢັນຢູ່ເທິງໃບຫນ້າຂອງຂ້ອຍ, ເຫລໍກເຢັນຢູ່ໃນຄໍຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ແຍກ​ອອກ​ຈາກ​ການ​ນອນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ໃນ​ຄວາມ​ມືດ pitch ຝັນ​ຮ້າຍ​ບໍ່​ໄດ້​ໄປ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ແຂບ​ຂອງ​ແຜ່ນ​ໃບ​ຄ້າຍ​ຄື​ຕັດ​ຜ່ານ​ເນື້ອ​ຫນັງ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຝັນ​.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ jumped ອອກ​ຈາກ​ມີດ. ເພາະຄວາມໂຫດຮ້າຍຂອງຂ້ອຍ
  
  
  ຄວາມພະຍາຍາມ, ຂ້ອຍຖືກຕີໃສ່ຫົວໂດຍກະດູກຂ້າງທີ່ແຂງກະດ້າງຂອງເຮືອຢູ່ຂ້າງບ່ອນຈອດເຮືອແຄບ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕົກ​ຕະ​ລຶງ​ແລະ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ຜົມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກະ​ຕຸ້ນ​ແລະ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ. ມີດເລີ່ມເຈາະເລິກເຂົ້າໄປໃນຫມາກໂປມຂອງອາດາມຂອງຂ້ອຍແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຫາຍໄປດ້ວຍສຽງດັງລະເບີດຈາກບ່ອນໃດບ່ອນຫນຶ່ງຫລັງຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ວ່າ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ແມ່ນ​ໄຟ​ສາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ໃນ​ຄວາມ​ສະ​ຫວ່າງ ghostly ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ສອງ​ໃບ​ຫນ້າ​ບິດ​ງໍ​ມາ​ຈາກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ພວກມັນບໍ່ຄືກັບສິ່ງທີ່ຂ້ອຍເຄີຍເຫັນມາກ່ອນ: ຕາກວ້າງ, ປາກເຄັ່ງຕຶງ, ບໍ່ມີສຽງ, ມີພຽງສຽງດັງ, ຄືກັບລົດເກົ່າທີ່ກຳລັງຈະຫາຍໃຈເຂົ້າລົມຫາຍໃຈສຸດທ້າຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນັ່ງ​ຕັ້ງ​ຊື່, ຈັບ​ປືນ​ສັ້ນ​ຂະ​ຫນາດ .45 ແລະ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ມັນ​ຍັງ​ໄດ້ tucked ຢ່າງ​ປອດ​ໄພ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ສາຍ​ແອວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  "ຢ່າກັງວົນ, Nick," Alex ຮ້ອງໄຫ້. "ນາງບໍ່ເຂົ້າໃຈມັນ."
  
  
  ລາວຈັບນ້ອງສາວຂອງລາວໄວ້ຂ້າງຄໍດ້ວຍແຂນໄມ້ໂອເຄນຂອງລາວ, ແລະໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍເບິ່ງ, ລາວບິດນິ້ວມືຂອງລາວຢ່າງເຢັນຊາຈົນກ່ວານາງເອົາມີດຈາກມືຂອງລາວ, Hugo.
  
  
  ຂ້ອຍ​ເວົ້າ. - "ແມ່ນຫຍັງ heck?"
  
  
  "ຕື່ນຂຶ້ນ, Nick." ລາວ​ໄດ້​ຍູ້​ເດັກ​ຍິງ​ຜ່ານ​ກະ​ຕ່າ​ແຄບ​ໄປ​ເທິງ​ຕຽງ​ອື່ນ: “ເຈົ້າ​ຢາກ​ຈະ​ຂ້າ​ລາວ​ຫຼື​ວ່າ​ຂ້ອຍ​ຈະ?”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ນາງ​ຢູ່​ໃນ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ, ໃບ​ຫນ້າ​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ເຊື່ອງ​ໄວ້​ໂດຍ curtain ຫນາ​ຂອງ​ຜົມ. "ຂ້ານາງບໍ?"
  
  
  "ແນ່ນອນ."
  
  
  "ເອື້ອຍຂອງເຈົ້າ?" ຂ້ອຍຍັງນອນຫຼັບຢູ່ເຄິ່ງໜຶ່ງ.
  
  
  "ເອື້ອຍ?" ລາວ snorted ແລະຈັບຄາງຂອງນາງ, ບັງຄັບໃຫ້ນາງເບິ່ງຂຶ້ນຢູ່ໃນແສງສະຫວ່າງ. “ນາງບໍ່ແມ່ນເອື້ອຍຂອງຂ້ອຍ, Nick Carter. ແລະດຽວນີ້ນາງ ກຳ ລັງຈະຕາຍ."
  
  
  
  
  
  
  ບົດທີສິບເຈັດ
  
  
  
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ນາງເວົ້າ. "ຂ້າ​ຂ້ອຍ." ຫົວຂອງນາງຕົກລົງໃສ່ຕີນຫມີຂອງ Alex, ຄືກັບວ່ານາງບໍ່ສາມາດຖືມັນໄດ້ອີກຕໍ່ໄປຫຼືບໍ່ຕ້ອງການ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ມື​ຂອງ​ນ້ອງ​ຊາຍ​ຂອງ​ນາງ​ອອກ​ໄປ​ແລະ​ດຶງ​ມີດ​ຈາກ​ດາດ​ຟ້າ​ຄ້ອຍ​ທີ່​ມີ​ຢູ່​ລະ​ຫວ່າງ​ພວກ​ເຮົາ. "ບໍ່ແມ່ນເອື້ອຍຂອງເຈົ້າ, Alex?"
  
  
  "ແນ່ນອນບໍ່."
  
  
  "ເຈົ້າ​ຮູ້​ໄດ້​ແນວ​ໃດ?"
  
  
  "ຂ້ອຍຮູ້ມັນນາທີທໍາອິດທີ່ຂ້ອຍເຫັນນາງຍ່າງໄປຫາ taxi ຂອງຂ້ອຍ. ເອື້ອຍຂອງຂ້ອຍຍັງເປັນເດັກນ້ອຍເມື່ອຂ້ອຍໄດ້ເຫັນລາວຄັ້ງສຸດທ້າຍ, ແຕ່ນາງເບິ່ງຄືກັບຂ້ອຍ. ງາມ, ແມ່ນ, ແຕ່ມີຂາຫນາແລະຮ່າງກາຍຄ້າຍຄືຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ບໍ່ໃຫຍ່ປານໃດ, ບາງທີ. , ແຕ່ນາງບໍ່ສາມາດກາຍເປັນຄົນທີ່ສົມບູນແບບໄດ້.” ລາວແລ່ນດິນສໍອ່ອນໆຕາມລວງຍາວຂອງຮ່າງກາຍທີ່ແອອັດຂອງເດັກຍິງເພື່ອເນັ້ນມັນ, ແລະຂ້ອຍຕ້ອງຍອມຮັບວ່າບໍ່ມີຄວາມຄ້າຍຄືກັນຫຼາຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ນາງ​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. "ເຈົ້າພະຍາຍາມຂ້າຂ້ອຍບໍ?"
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ." ນາງເວົ້າເລື່ອງນີ້ໂດຍບໍ່ລັງເລ.
  
  
  "ເພື່ອ​ຫຍັງ?"
  
  
  "ເພາະວ່າຂ້ອຍຕ້ອງ."
  
  
  "ແລະ Alexa ຄືກັນບໍ?"
  
  
  "ແນ່ນອນ." ນາງບໍ່ມີຫຍັງທີ່ຈະຍຶດຄືນ.
  
  
  "ແນວໃດ?"
  
  
  "ເມື່ອເຈົ້າຕາຍ, ຂ້ອຍຈະຍິງລາວ." ນາງໄດ້ຊີ້ໄປຫາສາຍແອວຂອງຂ້ອຍ, ບ່ອນທີ່ມີປືນສັ້ນຂະໜາດ .45 ຖືກຕິດຢູ່.
  
  
  "ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນແມ່ນຫຍັງ?"
  
  
  "ໂອ້, ຂ້າຂ້ອຍ! ກະລຸນາ!"
  
  
  "ມາ, Christina. ແລ້ວແມ່ນຫຍັງ?"
  
  
  ນາງໄດ້ຫາຍໃຈເລິກ. “ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ… ຂ້ອຍຕ້ອງຖິ້ມນ້ອງຊາຍຂອງຂ້ອຍ… ສົບຂອງ Alex ຢູ່ເທິງເຮືອ ແລະສົ່ງຂອງເຈົ້າໄປຝັ່ງຂອງອີຕາລີ. Taranto, ຖ້າເປັນໄປໄດ້, ແຕ່ບ່ອນໃດກໍ່ຕາມ."
  
  
  "ຈຸດປະສົງແມ່ນຫຍັງ?" ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ຂຸດ​ຄົ້ນ​ມັນ​ຫຼາຍ​ປານ​ໃດ​, ແຕ່​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ມັນ​ເປັນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຈະ​ຊອກ​ຫາ​ຄວາມ​ຈິງ​.
  
  
  "ຂ້ອຍ ... ຂ້ອຍຄວນຈະເວົ້າວ່າ Alex ຜິດພາດກ່ຽວກັບຂໍ້ມູນ. ວ່າທ່ານທັງສອງໄດ້ຕໍ່ສູ້ກັນ, ຂ້າເຊິ່ງກັນ ແລະ ກັນ ແລະ ... ດີ, ບໍ່ເປັນຫຍັງ. ມັນຈະແຈ້ງບໍ?
  
  
  "ເຈົ້າເຮັດວຽກໃຫ້ອີກຝ່າຍບໍ?"
  
  
  "ບໍ່ແມ່ນທາງເລືອກ!" ນາງໄດ້ຍົກຫົວຂຶ້ນ, ເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງປ່າເຖື່ອນ, ຫຼັງຈາກນັ້ນຢູ່ Alex, ຫຼັງຈາກນັ້ນເຂົ້າໄປໃນຄວາມເລິກຂອງ locker ຕ່ອງໂສ້ທີ່ເປີດ. ນາງຮ້ອງໄຫ້ “ຂ້ອຍເຮັດຫຍັງໄດ້ອີກ?”
  
  
  ມັນແມ່ນ Alex ຜູ້ທີ່ສະແດງຄວາມເຫັນອົກເຫັນໃຈ. "ພວກເຂົາໃສ່ຫຍັງກັບເຈົ້າ?" ເຂົາ​ຖາມ​ວ່າ.
  
  
  “ລູກຊາຍຂອງຂ້ອຍ,” ນາງຈົ່ມ.
  
  
  "ລູກຊາຍ?"
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ຂ້ອຍແມ່ນ... ຂ້ອຍມາຈາກບັນແກເລຍ. ພໍ່​ແມ່​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ຊາວ​ກຣີກ, ແຕ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອົບ​ພະ​ຍົບ​ໃນ​ລະ​ຫວ່າງ​ສົງ​ຄາມ​ກາງ​ເມືອງ. ຂ້ອຍເກີດໃນປະເທດທີ່ເປື້ອນນີ້, ແຕ່ຂ້ອຍເຕີບໃຫຍ່ເປັນພາສາເກຣັກ.”
  
  
  "ແລ້ວລູກຊາຍຂອງເຈົ້າເດ?"
  
  
  “ຂ້ອຍ​ມີ​ລູກ​ຄົນ​ໜຶ່ງ. ໃນປັດຈຸບັນລາວມີອາຍຸສີ່ປີ. ມັນເປັນເຈົ້າຂອງຂອງລັດ. ແລະ​ຂ້ອຍ....".
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ Hugo ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ໃນ​ກາບ​ຂອງ​ຕົນ, ການ​ກວດ​ກາ .45, ແລະ​ໄດ້​ວາງ​ໃຫ້​ເຂົາ​ສຸດ bunk ຂ້າງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. "ຄຣິສຕິນາ? ຊື່ຂອງເຈົ້າບໍ?"
  
  
  "ໂອ້, ນັ້ນແມ່ນບັນຫາ!"
  
  
  "ມັນແມ່ນບໍ?"
  
  
  ນາງໄດ້ຍົກຫົວຂຶ້ນ, ຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍ, ແລ້ວຢູ່ Alex. “ຂ້ອຍແມ່ນ Christina Kalixos. ຂ້ອຍອາຍຸຊາວສີ່ປີ. ຕອນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ອາ​ຍຸ​ເກົ້າ​ປີ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ລູກ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ຜົວ. ລັດໄດ້ເອົາມັນໄປຈາກຂ້ອຍ. ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນລາວ. ເມື່ອ​ແມ່​ກັບ​ພໍ່​ຕາຍ ຂ້ອຍ​ກໍ​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ເລີຍ. ຊ້າຍ, ສະນັ້ນ ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ້າຍຂ້າມຊາຍແດນໄປປະເທດເກຣັກ, ບ່ອນທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຫວັງວ່າ ຂ້າພະເຈົ້າຈະເປັນອິດສະລະ ແລະບາງອັນໄດ້ລູກຊາຍຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ສໍາລັບເກືອບຫນຶ່ງປີຂ້າພະເຈົ້າອາໄສຢູ່ໃນ horror ເນື່ອງຈາກວ່າຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ມີເອກະສານ; ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້ອຍຢູ່ໃນ Preveza." ນາງໄດ້ເບິ່ງຂ້ອຍ. “ຢູ່ Preveza, ຂ້ອຍຢູ່ເທິງຫາດຊາຍໃນເວລາທີ່ເດັກຍິງຫນຸ່ມຈົມນ້ໍາ. ມີ​ຝູງ​ຊົນ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ, ແລະ​ສິ່ງ​ຂອງ​ຂອງ​ນາງ​ຢູ່​ໃກ້ໆ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງແລະເຫັນວ່ານາງຊື່ Christina. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເອົາພວກເຂົາແລະກາຍເປັນ Christina Zenopolis. ໄດ້ອອກຈາກໂຮງຮຽນພະຍາບານ, ແມ່ນແຕ່ປະໄວ້ກັບຄົນຮັກຂອງຂ້ອຍແລະຍ້າຍໄປບ່ອນອື່ນຂອງ Athens ເພື່ອບໍ່ໃຫ້ຜູ້ໃດສົງໃສວ່າຕົວຕົນຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ແລະມັນເຮັດວຽກຈົນກ່ວາພວກເຂົາພົບຂ້ອຍ.”
  
  
  "ພວກເຂົາ?" - ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ." ນາງໄດ້ຫລຽວເບິ່ງ Alex. "ມັນແມ່ນ ... ຫຍັງ? ສອງເດືອນກ່ອນ? ຫົກອາທິດ? ພວກເຂົາພົບຂ້ອຍແລະພວກເຂົາບອກຂ້ອຍວ່າຂ້ອຍແມ່ນໃຜແລະທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງກ່ຽວກັບລູກຊາຍຂອງຂ້ອຍຢູ່ໃນເຮືອນຂອງລັດ. ແລະສິ່ງທີ່ຈະເກີດຂຶ້ນຖ້າຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຮ່ວມມືກັບພວກເຂົາ. ຂ້ອຍຮູ້ໜ້ອຍຫຼາຍກ່ຽວກັບ Christina Zenopolis, ແຕ່ດຽວນີ້ຂ້ອຍຮູ້ຈັກນາງດີກວ່າຂ້ອຍຮູ້ຈັກຕົນເອງ. ພວກເຂົາເຈົ້າຮູ້ວ່າທ່ານກໍາລັງອອກມາ, Alex. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຄິດ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ຈັກ​ຢ່າງ​ແທ້​ຈິງ​ວິ​ທີ​ການ​ນໍາ​ໃຊ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ແຕ່​ວ່າ​ມັນ​ເຮັດ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໂຊກ​ດີ​ຫຼາຍ​, ບໍ່​ແມ່ນ​? "
  
  
  Alex ດຶງປາຍຂອງ mustache ລາວ. “ແມ່ນແລ້ວ. ເຂົາເຈົ້າໂຊກດີຫຼາຍ. ຈະ​ເປັນ​ແນວ​ໃດ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຢືນ​ຢັນ​ການ​ຕິດ​ຕໍ່​ຫາ​ທ່ານ?”
  
  
  “ຂ້ອຍເດົາວ່າເຂົາເຈົ້າຮູ້ທຸກການເຄື່ອນໄຫວຂອງເຈົ້າ. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດບອກໄດ້. ແຕ່ຂ້ອຍຮູ້ ...” ນາງໄດ້ຫັນໄປຫາຂ້ອຍ. “ນິກ? ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຕົກ​ຈາກ​ເຮືອ​ເມື່ອ​ພວກ​ເຂົາ​ໂຈມ​ຕີ​ພວກ​ເຮົາ? ເຈົ້າຄິດວ່າລາວຖືກຂ້າຕາຍສອງສາມຄືນກ່ອນຫນ້ານີ້."
  
  
  "ບໍ່​ແມ່ນ​ຂ້ອຍ. ຄູ່ຮ່ວມງານຂອງລາວ."
  
  
  "ໂອ້ຍ. ແຕ່ພວກເຂົາບອກຂ້ອຍວ່າມັນຄວນຈະເຮັດແນວໃດດ້ວຍລູກປືນຂີ້ເຜີ້ງທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍເລືອດ, ຄືກັບນັກ magicians ບາງຄົນໃຊ້? ພວກເຂົາຮູ້ວ່າທ່ານບໍ່ສາມາດຖືກຫຼອກລວງດ້ວຍມືເປົ່າ."
  
  
  "ມັນເບິ່ງຄືວ່ານະລົກສໍາລັບຂ້ອຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ເປັນຫຍັງພວກເຂົາບໍ່ພຽງແຕ່ແທງ Alex ແລະເຮັດກັບມັນ?"
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເວົ້າໄດ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ​ສໍາ​ເລັດ​ວຽກ​ງານ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ ... "
  
  
  "ຄູ່ຜົວເມຍຂອງການຄາດຕະກໍາ"
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ! ສອງ​ຄົນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ຈັກ​ການ​ເສຍ​ຊີ​ວິດ​ຂອງ​ລູກ​ຊາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ! ເຈົ້າຈະເລືອກແຕກຕ່າງກັນບໍ?
  
  
  "ຕົກ​ລົງ​ຕົກ​ລົງ." ມັນເປັນການຍາກທີ່ຈະບໍ່ຕອບສະໜອງຕໍ່ຄວາມມັກຂອງນາງ, ແຕ່ເມື່ອຂ້າພະເຈົ້ານັ່ງຢູ່ຂ້າງພວກເຂົາ, ຂ້າພະເຈົ້າເຫັນ Alex ຕີບ່າຂອງອະດີດເອື້ອຍຂອງລາວຢ່າງຄິດ. somehow ມັນໄດ້ກາຍເປັນງ່າຍຂຶ້ນສໍາລັບຂ້າພະເຈົ້າເພື່ອສືບຕໍ່. “ຂໍ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ກົງ​ໄປ​ກົງ​ມາ. ບໍ່ມີໃຜເບິ່ງເຈົ້າຕອນທີ່ເຮົາຢູ່ນຳກັນບໍ?”
  
  
  "ບໍ່​ບໍ່. ເຂົາເຈົ້າໄດ້ເຮັດໃຫ້ມັນຂຶ້ນເພື່ອເຮັດໃຫ້ເຈົ້າຄິດວ່າຂ້ອຍຢູ່ໃນອັນຕະລາຍ. ແລະຜູ້ທີ່ຂຶ້ນເຮືອໃນຄືນທີ່ຜ່ານມາ ... ແມ່ນແລ້ວ, ເຈົ້າຮູ້.”
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເຈົ້າຈະຕ້ອງມາກັບພວກເຮົາໃນການເດີນທາງ."
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ."
  
  
  "ແລະຂ້າພວກເຮົາ."
  
  
  ເປັນເວລາດົນນານ, ສຽງດຽວໃນພື້ນທີ່ແຄບແມ່ນການຫາຍໃຈແຫຼມຂອງ Christina. ຫຼັງຈາກນັ້ນ Alex ໄດ້ລ້າງຄໍຂອງລາວຄືກັບແຂ້ purring ສໍາລັບຄ່ໍາປະຈໍາເດືອນຂອງມັນ.
  
  
  "ເຈົ້າມີຄວາມສຸກບໍ, Nick Carter?"
  
  
  "ຫຼາຍຫຼືຫນ້ອຍ."
  
  
  "ແລ້ວເປັນຫຍັງເຈົ້າບໍ່ຂຶ້ນໄປບ່ອນນັ້ນ ແລະເບິ່ງວ່າເຮືອລຳນັ້ນໄປໃສ?"
  
  
  ພຽງ ແຕ່ ຫຼັງ ຈາກ ອາ ລຸນ ພວກ ເຮົາ ໄດ້ ຂ້າມ heel ຂອງ ເກີບ Italian ແລະ ໄດ້ ເຄິ່ງ ຫນຶ່ງ ຂອງ Taranto ໃນ ເວ ລາ ທີ່ helicopter ທໍາ ອິດ ບິນ overhead. ໃນລະຫວ່າງກາງຄືນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ວາງສາຍຊູສີສົ້ມສາມລໍາຢູ່ເທິງໜ້າຜາດັ່ງທີ່ພວກເຮົາໄດ້ຕົກລົງກັນ, ແລະ ເມື່ອເຮລິຄອບເຕີໄດ້ພົບເຫັນພວກເຮົາ, ມືບິນອອກມາບອກພວກເຮົາວ່າມັນຖືກມັດໄວ້ກັບ Scylla. ໜ້ອຍກວ່າໜຶ່ງຊົ່ວໂມງຕໍ່ມາ, ຍົນເຮລິຄອບເຕີອີກລຳໜຶ່ງ, ຫຼືອາດເປັນເຄື່ອງດຽວກັນ, ໄດ້ລົງຈອດໃນອ່າວກວ້າງໃກ້ໆກັບລາວ ເພື່ອໄປຮັບເອົາ Alex ແລະ Christina. Hawk ແລະເຮືອຫຼຸດລົງຈາກ helicopter ໄດ້ຢູ່ກັບຂ້າພະເຈົ້າ. ອາກາດໄດ້ຫັນມາບໍ່ດີອີກ, ແລະກ່ອນທີ່ເຈົ້ານາຍຂອງຂ້ອຍຈະຢູ່ໃນຫ້ອງໂດຍສານຫຼາຍກວ່າຫ້ານາທີ, ໃບຫນ້າຂອງລາວເລີ່ມກົງກັບສີຂຽວຂອງນ້ໍາທີ່ລອຍຢູ່ອ້ອມຮອບພວກເຮົາ.
  
  
  "ມັນຈະດົນປານໃດກ່ອນທີ່ເຈົ້າຈະເອົາສິ່ງດັ່ງກ່າວມາສູ່ທ່າເຮືອ?" ເຂົາ​ຖາມ​ວ່າ.
  
  
  "ບາງທີສອງສາມຊົ່ວໂມງ."
  
  
  ລາວຢຸດຊົ່ວຄາວກ່ອນທີ່ຈະຕອບ. "ໂອ້​ຂ້ອຍ​ເຂົ້າ​ໃຈ​ແລ້ວ."
  
  
  "ເຈົ້າຕ້ອງການເວົ້າກັບຂ້ອຍກ່ຽວກັບບາງສິ່ງບາງຢ່າງບໍ?"
  
  
  “ດີ, ບາງທີ. ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈວ່າສາວຄົນນັ້ນກາຍເປັນໜຶ່ງໃນພວກເຂົາບໍ?”
  
  
  “ນາງເປັນແບບນັ້ນ. ຂ້ອຍຈະບໍ່ລົງພະນັນໃນຕອນນີ້.”
  
  
  "ໂອ້?"
  
  
  "ຄວາມຮັກໃຫມ່." ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນວິທີທີ່ Christina ແລະ Alex ເບິ່ງກັນແລະກັນກ່ອນທີ່ພວກເຂົາຈະຂຶ້ນເຮລິຄອບເຕີ.
  
  
  "ແຕ່... ເຂົາເຈົ້າເປັນອ້າຍເອື້ອຍນ້ອງ!"
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕື່ມຂໍ້ມູນໃສ່ໃນລາຍລະອຽດ. Hawk ຫົວຫົວຢ່າງສະຫລາດ. "ບາງທີນາງສາມາດຊ່ວຍພວກເຮົາຄືກັນ."
  
  
  "ຖ້າທ່ານສາມາດເຮັດຫຍັງກັບລູກຂອງນາງ."
  
  
  “ມັນເປັນໄປໄດ້. ຂ້ອຍຕ້ອງເຮັດວຽກນີ້."
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ລອຍ​ຢູ່​ໃນ​ຄວາມ​ມິດ​ງຽບ​ຊົ່ວ​ຄາວ​ກ່ອນ​ທີ່​ລາວ​ຈະ​ເວົ້າ​ອີກ. “ສະບາຍດີ, N3? ບໍ່ມີບາດແຜບໍ? ບໍ່ມີຮອຍແຕກບໍ?
  
  
  "ບໍ່ມີຫຍັງທີ່ຈະເວົ້າກ່ຽວກັບ. ຫຼາຍ".
  
  
  “ດີ. ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ວໍ​ຊິງ​ຕັນ​ໃນ​ຕອນ​ແລງ​ນີ້, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈໍາ​ເປັນ​ຕ້ອງ​ໄດ້​ເວົ້າ​ກັບ​ທ່ານ​ກ່ຽວ​ກັບ ... "
  
  
  "ລໍຖ້ານາທີ."
  
  
  "ແມ່ນບໍ?"
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ patted ພວງມາໄລ. "ຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງໄດ້ກັບຄືນໄປເທິງເຮືອ."
  
  
  "ມັນສາມາດໄດ້ຮັບການດູແລ."
  
  
  “ຂ້ອຍຢາກເຮັດມັນເອງ. ຂ້ອຍອາດຈະຕ້ອງກັບມາທີ່ນີ້ໃນມື້ໜຶ່ງ.”
  
  
  “ສະບາຍດີ…”
  
  
  "ແມ່ນບໍ?"
  
  
  “ໂອ້, ຂ້ອຍເດົາເຈົ້າເວົ້າຖືກ. ມັນຈະໃຊ້ເວລາດົນປານໃດ?
  
  
  "ສອງ​ສາມ​ມື້. ຂຶ້ນກັບສະພາບອາກາດ."
  
  
  “ດີ. ແຕ່ບໍ່ໃຊ້ເວລາຫຼາຍກ່ວາຄວາມຈໍາເປັນ, Nick. ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ".
  
  
  "ຂ້ອຍຈະບໍ່," ຂ້ອຍສັນຍາແລະເລີ່ມວາງແຜນຫຼັກສູດສໍາລັບ Bari. ຂ້ອຍເກືອບຕິດ Christina ເປັນໄລຍະໜຶ່ງ, ແຕ່ Sue-Ellen ບໍ່ເຄີຍເອົາມີດແທງຄໍຂອງຂ້ອຍ. ມັນເປັນເວລາທີ່ຈະມີຄວາມມ່ວນບາງ. ນີ້ແມ່ນວິທີການຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  
  
  
  
  ລະຫັດ
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  ລະຫັດ
  
  
  ອຸທິດຕົນເພື່ອປະຊາຊົນຂອງອົງການສືບລັບສະຫະລັດ
  
  
  
  ບົດບັນຍາຍ
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ໄປງານສົບຂອງ Kirby. ໃນເວລານັ້ນ ຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ສິງກະໂປ, ນຸ່ງເຄື່ອງໃສ່ຫນວດ ແລະ ແວ່ນຕາ ແລະ ວາງຕົວເປັນຜູ້ຫຼົບໜີລູກສອນໄຟຢ່າງກະຕືລືລົ້ນທີ່ຈະຂາຍຄວາມລັບຂອງອາເມຣິກາໃຫ້ພວກຄອມມູນິດຈີນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫຼິ້ນ​ສ່ວນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດີ​ພຽງ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ລົບ​ລ້າງ​ຫນຶ່ງ​ໃນ​ຕົວ​ແທນ​ທີ່​ສໍາ​ຄັນ​ຂອງ Mao ແລະ hack ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ທໍ່​ຂໍ້​ມູນ​ຂ່າວ​ສານ​ທີ່​ເຂົາ​ໄດ້​ຕັ້ງ​ຂຶ້ນ​ເພື່ອ​ເອົາ​ສອງ​ລູກ​ປືນ​ຢູ່​ຂ້າງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ລະ​ຫັດ telegram ຂໍ​ຊົມ​ເຊີຍ​ຈາກ Hawk, genius ນໍາ​ຫນ້າ​ຂອງ​ຫນ່ວຍ​ງານ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຮັດ​ວຽກ. ສໍາລັບ. ພວກເຮົາເອີ້ນມັນວ່າ AX. ພວກເຮົາເປັນຄົນດີ.
  
  
  ເມື່ອ​ຂ່າວ​ຫຼ້າ​ສຸດ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ເສຍ​ຊີ​ວິດ​ຂອງ​ນາງ Kirby ໄດ້​ເຂົ້າ​ເຖິງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ປິ່ນ​ປົວ​ຢູ່​ໂຮງ​ໝໍ​ແຫ່ງ​ໜຶ່ງ​ຂອງ​ອັງ​ກິດ ຢູ່​ຝັ່ງ​ທະ​ເລ​ທາງ​ເໜືອ​ຂອງ​ແຫຼມ​ມາ​ເລ. Hawke ມີຄວາມສໍາພັນພຽງພໍກັບຊາວອັງກິດເພື່ອຊອກຫາຂ້ອຍເປັນທ່ານຫມໍທີ່ດີ, ຕຽງນອນອ່ອນໆແລະນາງພະຍາບານທີ່ສວຍງາມ. ຂ່າວກ່ຽວກັບ Kirby ທໍາລາຍທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງ.
  
  
  Kirby ແມ່ນຫນຶ່ງໃນຕົວແທນຊັ້ນນໍາຂອງ AX, ສະຫລາດແລະເຊື່ອຖືໄດ້. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຮັດ​ວຽກ​ຮ່ວມ​ກັນ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ມອບ​ໝາຍ​ທີ່​ຍາກ​ບາງ​ຢ່າງ​ໃນ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ​ລາ​ຕິນ ທີ່​ໄດ້​ທົດ​ສອບ​ເຈົ້າ​ແທ້ໆ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ລືມ​ວ່າ Kirby, ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ແຂງ​ກະ​ດ້າງ​ທີ່​ມີ clutch ແລະ​ເປັນ​ນັກ​ບິນ helicopter ທີ່​ມີ​ປະ​ສົບ​ການ, ໄດ້​ດຶງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈາກ​ເຮືອ​ໃນ​ນ​້​ໍ​າ Cuban ກ່ອນ​ທີ່​ເຮືອ​ຈະ​ແຕກ​ອອກ​ເປັນ​ຕ່ອນ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ກວ່າ​ປິດ​ສະ.
  
  
  ໃນປັດຈຸບັນລາວໄດ້ຖືກຂ້າຕາຍແລະ AX ບໍ່ຮູ້ວ່າຜູ້ທີ່ຂ້າລາວແມ່ນໃຜ. ຊອກຫາພວກເຂົາແມ່ນວຽກງານຕໍ່ໄປຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ບົດທໍາອິດ.
  
  
  ຍົນໄດ້ພາຂ້ອຍໄປສະຫນາມບິນສ່ວນຕົວໃນ Florida Keys. ມີລົດຄັນໜຶ່ງລໍຖ້າຢູ່, ຜູ້ຊາຍຕົວສູງຄົນໜຶ່ງທີ່ມີໜ້າບໍ່ສະແດງອອກ, ຢືນຢູ່ກັບຜ້າປົກ. ຂ້ອຍຮັບຮູ້ລາວ. ລາວເປັນຫນຶ່ງໃນສອງຕົວແທນ AX ທີ່ເຮັດວຽກເປັນ bodyguards ຂອງ Hawk. ຊື່ຂອງລາວແມ່ນ Smith.
  
  
  ມັນໄດ້ກາຍເປັນມື້ຫນຶ່ງທີ່ເວົ້າຫຼາຍທີ່ສຸດຂອງ Smith. ລາວເວົ້າພຽງແຕ່ສິບແປດຄໍາໃນຂະນະທີ່ລາວຂັບລົດຂ້ອຍໄປຫາ Hawk.
  
  
  ລາວ​ເວົ້າ​ວ່າ “ຜູ້​ເຖົ້າ​ແກ່​ຈະ​ຕິດ​ແຂ້ວ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ຕາມ​ຖະໜົນ​ຫົນທາງ​ທີ່​ເປົ່າ​ປ່ຽວ​ດຽວ​ກັນ, ເຂັມ​ວັດ​ແທກ​ຄວາມໄວ​ຂອງ​ລົດ​ລິ​ມູ​ຊີນ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ຫາ 70.
  
  
  ເຫດຜົນສໍາລັບຄວາມໂຊກຮ້າຍຂອງ Hawk ແມ່ນບໍ່ຍາກທີ່ຈະຊອກຫາ. ບໍ່ມີໃຜຈະພໍໃຈຫຼັງຈາກສູນເສຍຕົວແທນເຊັ່ນ David Kirby.
  
  
  ລົດລິມອດໄດ້ຮອບໂຄ້ງ ແລະຂ້ອຍເຫັນເຮືອນຫຼັງໜຶ່ງທີ່ໂດດດ່ຽວຕັ້ງຢູ່ທ້າຍຖະໜົນປູຢາງ. ຫລັງບ້ານເຂົ້າໄປໃນອ່າວທີ່ງຽບສະຫງົບ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄົ້ນຫາທ່າເຮືອທີ່ຫວ່າງເປົ່າ. ອ່າວເມັກຊິໂກໄດ້ສ່ອງແສງມາແຕ່ໄກຄືກັບແກ້ວສີທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍແສງຕາເວັນ.
  
  
  ລົມ​ພັດ​ພັດ​ໄປ​ທົ່ວ​ເກາະ, ເຮັດ​ໃຫ້​ຜົມ​ຂາວ​ຂອງ​ຮອກ. ລາວລໍຖ້າຢູ່ນອກບ້ານເມື່ອພວກເຮົາມາຮອດ. ສໍາເນົາຂອງ Smith, ຜູ້ປະຕິບັດງານທີສອງທີ່ບໍ່ມີໃບຫນ້າທີ່ສະແດງອອກ, ຜູ້ທີ່ມັກຈະພົບເຫັນຢູ່ໃກ້ກັບ Hawke, ຢືນຢູ່ຂ້າງປະຕູ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນບ່ອນທີ່ການຄາດຕະກໍາເກີດຂຶ້ນ," Hawk ເວົ້າ, ໂບກມືຢ່າງໄວວາແລະໃຈຮ້າຍໄປຫາເຮືອນ. "ຂ້ອຍຈະພາເຈົ້າເຂົ້າໄປພາຍໃນນາທີ."
  
  
  "ຂອບໃຈທີ່ສົ່ງໃຫ້ຂ້ອຍ."
  
  
  “ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ກະຕຸ້ນເຈົ້າໃຫ້ຕົກເປັນເຫຍື່ອ, Nick. ຂ້ອຍສົ່ງໃຫ້ເຈົ້າເພາະຂ້ອຍຕ້ອງການເຈົ້າ."
  
  
  ລາວເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງຕັ້ງໃຈແລະສືບຕໍ່. “ພວກເຮົາໄດ້ຈັດການຟື້ນຟູບາງສ່ວນ. ພວກຂ້າໄດ້ຂັບລົດບັນທຸກຂະໜາດນ້ອຍ. ພວກເຂົາຢຸດຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ລາວຊີ້ອອກ, ແລະຕັດສາຍໂທລະສັບທີ່ນໍາໄປສູ່ເຮືອນ. ຈາກນັ້ນເຂົາເຈົ້າໄດ້ເຂົ້າໄປຫາເຮືອນ ແລະ ຊັກຊວນໃຫ້ຜູ້ໃດຜູ້ໜຶ່ງຍອມຮັບວ່າພວກເຂົາເປັນຜູ້ສົ່ງສັນຍານ, ອາດຈະເປັນຍ້ອນການກວດກາໂທລະສັບ. ພວກ​ເຮົາ​ຄິດ​ວ່າ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ນຸ່ງ​ຄື linemen​. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ເອົາ Kirby ແລະຜູ້ຊາຍ Kirby ໄດ້ນໍາເອົາໄປພົບດ້ວຍຄວາມແປກໃຈ, ແລະໄດ້ຂ້າພວກເຂົາແລະອີກສອງຄົນທີ່ຢູ່ໃນບ້ານໃນເວລານັ້ນ. ມີຄວາມຂົມຂື່ນໃນສຽງຂອງລາວໃນຂະນະທີ່ລາວກ່າວຕື່ມວ່າ, "ພວກເຮົາຍັງບໍ່ຮູ້ວ່າພວກເຂົາແມ່ນໃຜແລະພຽງແຕ່ສາມາດຄາດເດົາໄດ້ດ້ວຍແຮງຈູງໃຈຂອງພວກເຂົາ."
  
  
  "ພວກເຮົາຊອກຫາຈັກຄົນ?"
  
  
  "ເປັນການຄາດເດົາທີ່ມີການສຶກສາ, ຂ້ອຍຈະເວົ້າສີ່. ຢ່າງ​ໜ້ອຍ​ສອງ​ຄົນ​ໃນ​ນັ້ນ​ໄດ້​ປະກອບ​ອາວຸດ​ປືນ​ກົນ. ຄົນໜຶ່ງມີປືນຍິງ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ເສັ້ນ​ທາງ​ທີ່​ນຶ່ງ​ໃນ​ນັ້ນ​ໄດ້​ອ້ອມ​ຮອບ​ເຮືອນ​ເພື່ອ​ເຂົ້າ​ໃກ້​ມັນ​ຈາກ​ທາງ​ຫລັງ. ລາວ​ໄດ້​ທຳລາຍ​ປະຕູ​ຫລັງ​ແລະ​ຂ້າ​ຄົນ​ທີ່​ຢູ່​ໃນ​ໄຟ​ໄໝ້. ມັນເປັນວຽກທີ່ຂີ້ຮ້າຍ."
  
  
  ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ຍ່າງ​ໄປ​ຫາ​ເຮືອນ, ລົມ​ພັດ​ມາ​ຫາ​ພວກ​ເຮົາ, ສະ​ມິດ​ໄດ້​ຕາມ​ມາ​ຢ່າງ​ງຽບໆ.
  
  
  "ການມອບໝາຍຂອງ Kirby ແມ່ນຫຍັງ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  “ລາວມາທີ່ນີ້ເພື່ອລົມກັບຜູ້ຊາຍທີ່ເຊົ່າເຮືອນຢູ່. ຜູ້ຊາຍຄົນນັ້ນແມ່ນ Frank Abruz."
  
  
  ຊື່ນີ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຢຸດເຄິ່ງທາງ. "Frank Abruz ຈາກ Mafia?"
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ, ແລະບໍ່ມີໃຜອີກ. ຕໍານານ Frank Abruz. ຫນຶ່ງໃນສອງສາມຄົນທີ່ mafia ເຄີຍຕົກລົງທີ່ຈະອອກກິນເບັ້ຍບໍານານຢ່າງມີກຽດ. ລາວ​ໄດ້​ຮັບ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ຫົວ​ໃຈ​ແລະ​ໄດ້​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ໃຊ້​ເວ​ລາ​ສຸດ​ທ້າຍ​ຂອງ​ຕົນ​ໃນ Sicily. ຄະ​ນະ​ກຳ​ມະ​ການ​ມາ​ເຟຍ​ໄດ້​ລົງ​ຄະ​ແນນ​ສຽງ​ໃຫ້​ລາວ​ອອກ​ບຳ​ນານ ແລະ​ໄດ້​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ຈ່າຍ​ເງິນ​ບໍາ​ນານ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ໃຫ້​ລາວ​ເພື່ອ​ບໍ​ລິ​ການ​ທີ່​ສັດ​ຊື່​ຂອງ​ລາວ.” Hawk ອະນຸຍາດໃຫ້ຕົນເອງຍິ້ມບາງໆ. ເງິນບໍານານແມ່ນຂ້ອນຂ້າງດີກວ່າໂມງຄໍາ. ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ສອງແສນຕໍ່ປີ. ພວກເຮົາໄດ້ຮຽນຮູ້ວ່າ Abruz ຈະອອກຈາກປະເທດພາຍໃນສອງສາມອາທິດແລະ Kirby ໄດ້ຕິດຕໍ່ກັບລາວ."
  
  
  "ຂ້ອຍສົນໃຈຢາກຮູ້ວ່າພວກເຂົາເວົ້າກ່ຽວກັບຫຍັງ, ຕົວແທນ AX ແລະອະດີດ mafia capo."
  
  
  “ການເດີນທາງຂອງ Abruz, Nick. ລາວ​ເປັນ​ຜູ້​ທີ່​ໄດ້​ຮັບ​ຄວາມ​ໄວ້​ເນື້ອ​ເຊື່ອ​ໃຈ​ຈາກ​ບັນດາ​ຝ່າຍ​ທີ່​ປະ​ທະ​ກັນ​ຢູ່​ພາຍ​ໃນ​ພວກ​ອ້າຍ​ນ້ອງ, ​ແລະ ​ເມື່ອ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ມີ​ວຽກ​ງານ​ທີ່​ລະອຽດ​ອ່ອນ​ເພື່ອ​ຮັບ​ມື​ກັບ​ຕ່າງປະ​ເທດ, ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສົ່ງ​ລາວ​ໄປ​ເລື້ອຍໆ.” Hawk ຈັບມືຂອງຂ້ອຍ. "ດຽວນີ້ໄປເຮືອນ."
  
  
  
  
  
  bodyguard ອີກຄົນຫນຶ່ງຊື່ Corbett ໄດ້ເປີດປະຕູໃຫ້ພວກເຮົາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເກືອບ flinched ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ. ສະຖານ​ທີ່​ດັ່ງກ່າວ​ໄດ້​ປິດ​ເປັນ​ເວລາ​ຫຼາຍ​ເດືອນ​ແລ້ວ, ​ແຕ່​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ຍັງ​ມີ​ກິ່ນ​ຫອມ​ຂອງ​ຄວາມ​ຕາຍ.
  
  
  “Frank Abruz ເປັນບຸກຄົນທີ່ຫນ້າສົນໃຈ, ເປັນບຸກຄົນ. ຂ້າພະເຈົ້າຈະບໍ່ເວົ້າວ່າຂ້າພະເຈົ້າເຄົາລົບພຣະອົງ. ບັນທຶກຂອງລາວແມ່ນເລືອດເກີນໄປ, Hawk ສືບຕໍ່, ແຕ່ລາວແມ່ນຫນຶ່ງໃນບັນດາຜູ້ນໍາທີ່ເວົ້າຕໍ່ຕ້ານການມີສ່ວນຮ່ວມຂອງ Mafia ໃນການຄ້າຢາເສບຕິດລະຫວ່າງປະເທດ. ລາວໄດ້ຕໍ່ສູ້ຢ່າງດຸເດືອດເປັນເວລາ 2 ປີຜ່ານມາ ເມື່ອກຸ່ມມາເຟຍ ສາຂາອາເມຣິກາ ໄດ້ສະເໜີໃຫ້ຂໍ້ຕົກລົງໂດຍກຸ່ມເອເຊຍ ທີ່ຄວບຄຸມພື້ນທີ່ຝິ່ນໃນອິນດູຈີນ.”
  
  
  "ນີ້ແມ່ນກ່ອນການໂຈມຕີຫົວໃຈທີ່ນໍາໄປສູ່ການບໍານານຂອງລາວບໍ?"
  
  
  “ຖືກຕ້ອງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເມື່ອ Abruz ຈັດການປ່ຽນຕໍາແຫນ່ງຂອງ guerrillas ຄອມມິວນິດໃນຂໍ້ຕົກລົງ, ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງໄດ້ຜ່ານຫລັງຄາ. ລາວໄດ້ສະເໜີຜົນການຄົ້ນພົບຂອງລາວຕໍ່ສະພາສູງຂອງ Mafia ແລະເຊື້ອເຊີນໃຫ້ເຂົາເຈົ້າພິຈາລະນາຄືນຂໍ້ສະເໜີດັ່ງກ່າວ. ​ເທື່ອ​ນີ້ ການ​ລົງ​ຄະ​ແນນ​ສຽງ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເງື່ອນ​ໄຂ​ຂອງ​ທ່ານ. ມີຄວາມຂັດແຍ້ງ, ແຕ່ຄະນະ ກຳ ມະການໄດ້ຕັດສິນໃຈຍົກເລີກຂໍ້ຕົກລົງ."
  
  
  "ຂ້ອຍ​ເຂົ້າ​ໃຈ. Abruz ມີຂໍ້ມູນກ່ຽວກັບການປູກຝິ່ນທີ່ພວກເຮົາສາມາດນໍາໃຊ້ໄດ້. Kirby ພະຍາຍາມຊັກຊວນໃຫ້ລາວເອົາມັນໃຫ້ພວກເຮົາ."
  
  
  "ຄຸນງາມຄວາມດີຂອງ Abruz ມີຈໍານວນຫນ້ອຍ, ແຕ່ຫນຶ່ງໃນນັ້ນແມ່ນຄວາມເຊື່ອທີ່ວ່າຄອມມິວນິດບໍ່ແມ່ນຄື້ນຂອງອະນາຄົດ. ມີເຫດຜົນທີ່ຫວັງວ່າລາວຈະຮ່ວມມືກັບພວກເຮົາ. ນອກຈາກນັ້ນ, Kirby ສົງໃສວ່າ Abruz ມີຂໍ້ມູນບາງຢ່າງກ່ຽວກັບພວກຄອມມູນິດ. ບາງທີການຕິດຕໍ່ມາເຟຍຂອງພວກເຂົາໄດ້ເຊື່ອມຕໍ່ກັບພວກເຂົາບໍ່ພຽງແຕ່ໃນຂະແຫນງການຢາ."
  
  
  "ທຸລະກິດປະເພດໃດ?"
  
  
  “Kirby ບໍ່ຮູ້. Abruz ພຽງແຕ່ບອກວ່າລາວຮູ້ບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ AX ອາດຈະຫນ້າສົນໃຈຫຼາຍ."
  
  
  Hawk ໄດ້ ພາ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ເຂົ້າ ໄປ ໃນ ຫ້ອງ ທີ່ ຝາ ແມ່ນ riddled ມີ ຮູ ລູກ ປືນ. ລາວໂບກມືດ້ວຍຄວາມໃຈຮ້າຍ. “ຜູ້ຂ້າບໍ່ມີຄວາມສ່ຽງ, ດັ່ງທີ່ເຈົ້າເຫັນ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສີດ​ສານ​ກົ່ວ​ພຽງ​ພໍ​ຢູ່​ທີ່​ນີ້ ເພື່ອ​ຂ້າ​ຄົນ​ຫຼາຍ​ສິບ​ຄົນ.”
  
  
  “Abruz ມີຊື່ສຽງທີ່ເຄັ່ງຄັດ. ຫົວໃຈວາຍ ຫຼືບໍ່ມີຫົວໃຈວາຍ, ລາວບໍ່ແມ່ນຄົນປະເພດທີ່ຈະຫຼິ້ນນຳ.
  
  
  Hawk ຫົວຫົວ. "ພວກເຂົາໄວແລະມີປະສິດທິພາບ, ຂ້ອຍຍອມຮັບວ່າ. ແລະເລືອດເຢັນແທ້ໆ."
  
  
  "ເຈົ້າເວົ້າວ່າອີກສອງຄົນເປັນແຟນຂອງ Abruz?"
  
  
  "ຕົວກອງສ່ວນຕົວຂອງລາວ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເປີດປ່ອງຢ້ຽມແລະປ່ອຍໃຫ້ຢູ່ໃນ breeze ໄດ້. ຂ້ອຍຄິດຮອດ Mafia capo ເກົ່າ ແລະໝູ່ຂອງຂ້ອຍ Kirby ນອນຢູ່ເທິງພື້ນ ຮ່າງກາຍຂອງເຂົາເຈົ້າຖືກລູກປືນແຕກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ລົມ​ຫາຍ​ໃຈ​ເລິກ​ຂອງ​ອາ​ກາດ​ເຢັນ​ທີ່​ໄຫລ​ໄປ​ທົ່ວ​ໃບ​ຫນ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  "ມາເຟຍຮູ້ສຶກແນວໃດກ່ຽວກັບການຕາຍຂອງ Abruz?"
  
  
  "ປົກກະຕິແລ້ວແຫຼ່ງທີ່ເຊື່ອຖືໄດ້ຂອງຂ້ອຍເວົ້າວ່າພວກເຂົາເປັນຕາຢ້ານທີ່ຜູ້ອາວຸໂສທີ່ເຊື່ອຖືໄດ້ຄົນຫນຶ່ງໄດ້ຖືກເອົາລົງ. ແຕ່ຈົ່ງຈື່ໄວ້ວ່າທັດສະນະຂອງ Abruz ໄດ້ຖືກປະຕິເສດໂດຍບາງຄົນແລະວ່າລາວໄດ້ສ້າງສັດຕູໃນເວລາຂອງລາວ. ສິ່ງທີ່ສໍາຄັນສໍາລັບຂ້ອຍແມ່ນຜູ້ຫນຶ່ງ. ຕົວແທນຊັ້ນສູງຂອງພວກເຮົາຖືກຂ້າຕາຍພາຍໃຕ້ສະຖານະການທີ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດອະທິບາຍໄດ້, ຂ້ອຍຈະບໍ່ຍອມແພ້ຫຼາຍກວ່າເຈົ້າ, ຂ້ອຍຕ້ອງການໃຫ້ພົບຜູ້ຂ້າ.
  
  
  "ມີສາມຄວາມເປັນໄປໄດ້," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຕົວແທນຂອງຄອມມິວນິດ, ສັດຕູເກົ່າຂອງ Abruz, ຫຼືຜູ້ທີ່ບໍ່ມັກລາວຈໍາກັດການຄ້າຂາຍຢາເສບຕິດໃນອາຊີ."
  
  
  Hawk ໄດ້ກະແຈກກະຈາຍຂີ້ເຖົ່າ cigar ໃສ່ໂສ້ງຂອງລາວແລະຂັດມັນອອກໄປ. "ສີ່ຄວາມເປັນໄປໄດ້. ຈືຂໍ້ມູນການໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກ່າວເຖິງເງິນບໍານານ $ 200,000 ຂອງ Abruz? ລາວມີການຈ່າຍເງິນປີທໍາອິດຢູ່ໃນເຮືອນຂອງລາວ. ນາງໄດ້ຫາຍຕົວໄປພ້ອມກັບຜູ້ຂ້າ.”
  
  
  "ຂ້າຫນຶ່ງໃນ capos ທີ່ຫນ້າຢ້ານກົວທີ່ສຸດໃນ mafia? ມັນຕ້ອງໃຊ້ຄົນບ້າທີ່ຈະມີຄວາມຄິດແບບນັ້ນ."
  
  
  Hawk ຢືນຂຶ້ນທັນທີ. “ເບິ່ງຮູລູກປືນເຫຼົ່ານີ້. ເຈົ້າຄິດວ່າຜູ້ຮັບຜິດຊອບມີສະຕິດີບໍ?”
  
  
  ລາວເວົ້າຖືກ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕິດຕາມ Hawk ຢູ່ນອກ. “ຂ້ອຍ​ໄດ້​ເຫັນ​ເຮືອນ​ແລະ​ໄດ້​ຍິນ​ເລື່ອງ, ແຕ່​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຟ້າວ​ມາ​ທີ່​ນີ້​ຍ້ອນ​ເລື່ອງ​ນັ້ນ. ມີ​ຫຍັງ​ອີກ?"
  
  
  “ມີ​ອີກ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ຢູ່​ໃນ​ບ້ານ​ທີ່​ໄດ້​ຫລົບ​ໜີ​ການ​ສັງຫານ​ໝູ່. ໃນທີ່ສຸດພວກເຮົາໄດ້ພົບເຫັນນາງ."
  
  
  * * *
  
  
  ເດັກຍິງເບິ່ງຄືວ່າເປັນລ້ານໂດລາກ່ອນອັດຕາເງິນເຟີ້. ນາງເປັນຜິວເນື້ອສີຂາວ, ຫນຸ່ມແລະຂາຍາວ. ເຖິງ ແມ່ນ ວ່າ ນາງ ໄດ້ ນຸ່ງ ເສື້ອ ຜ້າ ທີ່ ມີ ຄໍ ໄດ້ ຫັນ ຂຶ້ນ, ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ສັງ ເກດ ເຫັນ ໃບ ຫນ້າ ຂອງ ນາງ ໃນ ຂະ ນະ ທີ່ ນາງ ໄດ້ ຍ່າງ ອອກ ຈາກ ຮ້ານ ອາ ຫານ ໄປ ຕາມ ຖະ ຫນົນ. ນາງມີ cheekbones ສູງ, ເປັນຄູຊັດເຈນແລະກ້ວາງ, ຕາຊ້ໍາ - ເປັນຊຸດ fragile ຂອງລັກສະນະ, ບໍ່ໄດ້ຫມາຍໂດຍ cynicism ແລະຄວາມແຂງກະດ້າງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຄາດຫວັງ.
  
  
  "ແຊ່ແຂງຢູ່ທີ່ນີ້," Hawk ບອກຜູ້ຊາຍທີ່ປະຕິບັດການໂປເຈັກເຕີ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ນັ່ງ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ການ​ຄາດ​ຄະ​ເນ​ທີ່​ມືດ​ຢູ່​ທີ່​ຫນຶ່ງ​ຂອງ​ຖານ​ທີ່​ຕົ້ນ​ຕໍ​ຂອງ AX​, ການ​ສຶກ​ສາ​ຮູບ​ພາບ​ຍັງ​ຢູ່​ໃນ​ຫນ້າ​ຈໍ​ໄດ້​. "ຊື່ຂອງນາງແມ່ນ Sheila Brant, ແຕ່ນາງບໍ່ໄດ້ເອີ້ນຕົນເອງນັ້ນອີກຕໍ່ໄປ," Hawk ເວົ້າ. "ມັນໃຊ້ເວລາພວກເຮົາດົນນານເພື່ອຊອກຫານາງ."
  
  
  ຂ້ອຍພົບວ່າມັນຍາກທີ່ຈະເຊື່ອສິ່ງທີ່ Hawke ບອກຂ້ອຍກ່ຽວກັບ Sheila Brant. ມັນບໍ່ດີກັບໃບຫນ້າບາງໆແລະຕາອ່ອນໆ.
  
  
  "ເຈົ້າແນ່ໃຈບໍວ່ານາງເປັນນາງສາວຂອງ Frank Abruz?"
  
  
  "ໂດຍບໍ່ຕ້ອງສົງໃສ. ແຕ່ພວກເຮົາຮູ້ຫນ້ອຍທີ່ສຸດກ່ຽວກັບວ່ານາງເປັນໃຜກ່ອນທີ່ Abruz ຈະໄປເອົານາງຢູ່ໃນ Vegas."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຖອນຫາຍໃຈດ້ວຍຄວາມຜິດຫວັງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຄິດ​ວ່າ​ມີ​ກົດ​ຫມາຍ​ທີ່​ເວົ້າ​ວ່າ​ເດັກ​ຍິງ​ທີ່​ສວຍ​ງາມ​ອາ​ຍຸ​ຊາວ​ສອງ​ປີ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຊອກ​ຫາ​ຄວາມ​ສຸກ​ໃນ​ຕຽງ​ນອນ​ຂອງ mafia capo ຜູ້​ສູງ​ອາ​ຍຸ​ໄດ້​. "mafioso ເກົ່າມີລົດຊາດ."
  
  
  “ໃນ​ຄວາມ​ເປັນ​ຈິງ​ແມ່ນ​ຄ້າຍ​ຄື​ກັນ​ກັບ​ຂອງ​ທ່ານ,” Hawk ເວົ້າ​ໃນ​ສຽງ​ທີ່​ບໍ່​ພໍ​ໃຈ. ຈາກ​ນັ້ນ ລາວ​ເວົ້າ​ຕໍ່​ໄປ​ວ່າ: “ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຮູ້​ວ່າ Sheila ອາ​ໄສ​ຢູ່​ໃນ​ບ້ານ​ເຮືອນ​ໃນ​ລັດ Florida ກັບ Abruz ແລະ​ບໍ່​ໄດ້​ຢູ່​ໃນ​ບັນດາ​ຄົນ​ຕາຍ, ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຊອກ​ຫາ​ນາງ.
  
  
  
  
  
  
  ນາງໄດ້ເຊື່ອງເສັ້ນທາງຂອງນາງໄດ້ດີ."
  
  
  “ນາງແລ່ນມາຈາກໃຜ? AH, ກົດຫມາຍ, mafia ໄດ້?
  
  
  “ບາງທີອາດມາຈາກທັງສາມ. ແລະບາງທີອາດມີຄົນອື່ນ. ເຈົ້າຈະດີໃຈທີ່ຮູ້ວ່າຂ້ອຍຈະຈັດໃຫ້ເຈົ້າຖາມ Sheila ຄໍາຖາມນີ້.”
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຊອກຫາຕໍ່ກັບມັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ໜ້າ​ປັດ​ທີ່​ສ່ອງ​ແສງ​ຂອງ​ໂມງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ຄໍາ​ແນະ​ນໍາ​ແມ່ນ​ຈໍາ​ເປັນ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ທີ່​ຈະ​ມີ​ຄວາມ​ອົດ​ທົນ​ແຫຼມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ລໍ​ຖ້າ​ທີ່​ຈະ​ຕີ​ຖະ​ຫນົນ​ຫົນ​ທາງ​ແລະ​ປະ​ຕິ​ບັດ​ຕາມ​ຮອຍ​ຂອງ killers David Kirby​. ເສັ້ນທາງນີ້ໜາວເກີນໄປສຳລັບຂ້ອຍແລ້ວ.
  
  
  “ຮູບເງົາເລື່ອງນີ້ຖືກຖ່າຍຢູ່ໃນເມືອງນ້ອຍໆໃນລັດໄອດາໂຮ ຊື່ວ່າ Bonham. Sheila Brant ໄດ້ອາໄສຢູ່ທີ່ນັ້ນເປັນເວລາສອງເດືອນຜ່ານມາ. ທ່ານ​ຈະ​ມີ​ການ​ປົກ​ຫຸ້ມ​ຂອງ​ເພື່ອ​ອະ​ທິ​ບາຍ​ຮູບ​ລັກ​ສະ​ນະ​ກະ​ທັນ​ຫັນ​ຂອງ​ທ່ານ​. ພວກເຮົາບໍ່ຕ້ອງການທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ເດັກຍິງຢ້ານໃນເວລາທີ່ນາງແລ່ນຫນີ. ອີກເທື່ອ ໜຶ່ງ, Hawk ບອກຂ້ອຍ, "ແຕ່ຫລັງຈາກເຈົ້າມາຮອດ, ເຈົ້າຈະຕ້ອງລະເບີດມັນ."
  
  
  "ໃຫ້ເບິ່ງຮູບເງົາສ່ວນທີ່ເຫຼືອ," ຂ້ອຍແນະນໍາ.
  
  
  ໂປເຈັກເຕີເປີດອີກຄັ້ງ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່ Sheila Brant ຍ່າງ​ໄປ​ຫາ​ລົດ​ທີ່​ຈອດ​ຢູ່​ຂອງ​ນາງ​ດ້ວຍ​ມື​ເບື້ອງ​ດຽວ​ໃນ​ຖົງ​ເສື້ອ​ຄຸມ​ຂອງ​ນາງ. ມີພຣະຄຸນຂອງນ້ໍາໃນການເຄື່ອນໄຫວຂອງນາງ. ເມື່ອ​ນາງ​ເປີດ​ປະຕູ​ລົດ, ຫົວ​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ກະ​ຕຸ້ນ​ຢ່າງ​ແຮງ, ເໝືອນ​ກັບ​ວ່າ​ນາງ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ທີ່​ເຮັດ​ໃຫ້​ນາງ​ເປັນ​ປະ​ສາດ. ເມື່ອ​ນາງ​ຮູ້​ວ່າ​ສຽງ​ນັ້ນ​ບໍ່​ເປັນ​ອັນ​ຕະ​ລາຍ, ການ​ບັນ​ເທົາ​ທຸກ​ຖືກ​ລ້າງ​ອອກ​ຈາກ​ໜ້າ​ຂອງ​ນາງ.
  
  
  ນາງໄດ້ເຂົ້າໄປໃນລົດແລະຂັບລົດອອກໄປ, ກ້ອງຖ່າຍຮູບຕິດຕາມນາງຈົນກ່ວານາງຫັນມຸມ.
  
  
  “ຊາຍ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຖ່າຍ​ຮູບ​ເງົາ​ຈາກ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ໂຮງ​ແຮມ​ຂ້າມ​ຖະ​ໜົນ​ຈາກ​ຮ້ານ​ອາ​ຫານ. ເດັກຍິງເຮັດວຽກຢູ່ທີ່ນັ້ນເປັນພະນັກງານຮັບໃຊ້,” Hawk ເວົ້າ. ນີ້ແມ່ນແປດມື້ກ່ອນຫນ້ານີ້. ຜູ້ຊາຍຂອງພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ພະຍາຍາມສ້າງຕັ້ງການຕິດຕໍ່. ມັນເປັນວຽກຂອງເຈົ້າ. ສ້າງຕັ້ງການພົວພັນກັບ Sheila ແລະ, ຖ້າຈໍາເປັນ, ຄວາມສໍາພັນ. ພວກເຮົາຈໍາເປັນຕ້ອງຮູ້ສິ່ງທີ່ນາງຮູ້. ທັງໝົດນີ້."
  
  
  ໂປເຈັກເຕີປິດລົງ ແລະໄຟກໍເປີດຂຶ້ນ, ເຮັດໃຫ້ຫ້ອງມີຄວາມສະຫວ່າງເຕັມທີ່.
  
  
  "ດີ, ຮູບເງົາໄດ້ເວົ້າຫຍັງກັບທ່ານບໍ?" - Hawk ຖາມຂ້ອຍ.
  
  
  “ເຈົ້າເວົ້າຖືກ. ນາງຢ້ານ. ນາງເກັບຮັກສາອາວຸດໄວ້ໃນຖົງເສື້ອຄຸມເບື້ອງຂວາຂອງນາງ. ບວກກັບນາງມີຂາທີ່ດີ.”
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າຈະສັງເກດເຫັນສິ່ງທັງ ໝົດ ນີ້," Hawk ເວົ້າຢ່າງແຫ້ງ. "ໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າເຈົ້າເບິ່ງແຂນຂວາຂອງນາງແລະຂາຂອງນາງ."
  
  
  ລາວເອົາໂຟນເດີທີ່ລາວຖືຢູ່ເທິງຕັກໃຫ້ຂ້ອຍ. ມັນມີໄຟລ໌ AX ໃນ Sheila ແລະບົດສະຫຼຸບກ່ຽວກັບການປົກຫຸ້ມຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍມີເວລາເຫຼືອຂອງມື້ເພື່ອຈື່ຈໍາພວກມັນ, ກະກຽມບັດປະຈໍາຕົວປອມ, ແລະຄຸ້ນເຄີຍກັບອຸປະກອນພິເສດທີ່ຂ້ອຍຈະນໍາຂ້ອຍໄປລັດໄອດາໂຮ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປະໄວ້ເອກະສານຂອງ Sheila Brant ຢູ່ທີ່ຫ້ອງດໍາລົງຊີວິດທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮັບມອບຫມາຍ, ຫຼັງຈາກນັ້ນໄດ້ຈັບບັດປະຈໍາຕົວປອມຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. The Ned Harper ຮູບພາບຢູ່ໃນໃບຂັບຂີ່ຂອງລາວເບິ່ງຄືກັບ Nick Carter. ລາວມີໃບຫນ້າທີ່ເຄັ່ງຄັດ, ແຕ່ຂ້ອຍມັກມັນ. ຄຽງຄູ່ກັບການລະບຸຕົວຕົນຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍໄດ້ຮັບກະເປົ໋າທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍສິ່ງຂອງສ່ວນຕົວທີ່ເໝາະສົມກັບບົດບາດທີ່ຂ້ອຍຈະຫຼິ້ນໃນລັດໄອດາໂຮ. ເຄື່ອງນຸ່ງຫົ່ມດັ່ງກ່າວບໍ່ໄດ້ເບິ່ງໃຫມ່ຫຼືຖືກປັບແຕ່ງ, ແຕ່ພວກມັນເຫມາະສົມກັບຂ້ອຍຢ່າງສົມບູນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໃຊ້ເວລາຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງຢູ່ໃນຄັງອາວຸດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກວດ​ກາ​ເບິ່ງ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​, ຊຶ່ງ​ໃນ​ບັນ​ດາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອື່ນໆ​, ມີ​ປືນ​ຍາວ​ພະ​ລັງ​ງານ​ສູງ​. ສົມທົບກັບ sidearm ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ນີ້ເຮັດໃຫ້ຂ້າພະເຈົ້າ firepower ຄືກັນກັບບາງພະແນກຕໍາຫຼວດ.
  
  
  ຈຸດຈອດອື່ນຂອງຂ້ອຍແມ່ນພະແນກເອເລັກໂຕຣນິກຂອງຖານ. ຕາມຄໍາສັ່ງຂອງ Hawk, ຜູ້ຊ່ຽວຊານຂອງພວກເຮົາໄດ້ປະກອບຊຸດສໍາລັບຂ້ອຍ. ມັນຄ້າຍຄືຊຸດໂກນຫນວດ, ແຕ່ມັນມີອຸປະກອນຟັງທີ່ລະອຽດອ່ອນ, ກ້ອງຖ່າຍຮູບ ແລະເຄື່ອງບັນທຶກເທບນ້ອຍໆ. ຂ້ອຍສົງໄສວ່າຂ້ອຍຕ້ອງການອຸປະກອນນີ້, ແຕ່ Hawk ບໍ່ໄດ້ເບິ່ງຂ້າມສິ່ງໃດກໍ່ຕາມ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໄປຢ້ຽມຢາມອີກຫນຶ່ງເພື່ອເຮັດ - ໄປ barn ບ່ອນທີ່ຊ່າງກົນຈັກກໍາລັງເຮັດວຽກຢູ່ໃນລົດທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຂັບລົດໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າກາຍເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ມີຊື່ວ່າ Ned Harper. ຫນຶ່ງໃນກົນຈັກແມ່ນຜູ້ຊາຍທີ່ເຂັ້ມແຂງ, ສັ້ນໃນສີ່ສິບຂອງລາວ, ຜູ້ທີ່ເວົ້າວ່າລາວໄດ້ຍິນຫຼາຍກ່ຽວກັບ Nick Carter ແລະຢາກພົບຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ບໍ່​ບອກ​ເຂົາ​ວ່າ​ເຄິ່ງ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ​ສິ່ງ​ທີ່​ເຂົາ​ໄດ້​ຍິນ​ອາດ​ຈະ​ບໍ່​ເປັນ​ຄວາມ​ຈິງ.
  
  
  "ພວກເຮົາໄດ້ສັ່ງໃຫ້ເຈົ້າເອົາລົດທີ່ເບິ່ງຄືວ່າມັນຊື້ຈາກມືສອງລາຄາຖືກ, ແຕ່ມັນກໍ່ບໍ່ດີ," ລາວເວົ້າດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ. “ນັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ພວກເຮົາໄດ້ເຮັດ. ສາວນ້ອຍຄົນນີ້ບໍ່ງາມ, ແຕ່ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າຈະຫຼົງຮັກລາວ. ນາງຕອບຄືກັບໂສເພນີຝຣັ່ງ."
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ອີກ​ດ້ານ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ barn ໄດ້. ຊ່າງ​ຊີ້​ໄປ​ທາງ​ສ່ວນ​ນ້ອຍ​ທີ່​ມີ​ສິ່ງ​ກີດ​ຂວາງ. “ນັ້ນ​ແມ່ນ​ບ່ອນ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ທົດ​ລອງ​ມັນ​ອອກ. ຄົນຂັບລົດທົດສອບຈະທົດສອບມັນເອງ.”
  
  
  ລົດ Ford ອາຍຸສາມປີທີ່ມີຮອຍເປື້ອນແລະຮອຍແຕກໃສ່ຫນຶ່ງຂອງ fenders ຂອງຕົນ purred ໃນຕອນທ້າຍຂອງເສັ້ນທາງອຸປະສັກ. ຄົນຂັບລົດຢູ່ໃນໝວກກັນກະທົບໄດ້ໂບກມືໃສ່ພວກເຮົາ ແລະກົດດັນແກັສຢ່າງແຮງ. ລົດ​ໄດ້​ອອກ​ໄປ​ຄ້າຍ​ຄື​ແມວ​ຖືກ​ນ້ຳ​ຮ້ອນ​ເຜົາ.
  
  
  "ຂ້ອຍສັນຍາວ່າເຈົ້າສາມາດເອົາ 120 ຊົ່ວໂມງອອກຈາກລາວໃນເວລາສັ້ນໆ," ຊ່າງກົນນ້ອຍເວົ້າດ້ວຍຄວາມພູມໃຈ. "ພວກເຮົາປັບມັນຄືກັບ violin ຄອນເສີດ."
  
  
  ລົດໄດ້ແຂ່ງກັບອຸປະສັກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ລາວ​ຈະ​ໄປ​ເຖິງ​ບ່ອນ​ນັ້ນ​ກ່ອນ, ແຕ່​ໃນ​ນາ​ທີ​ສຸດ​ທ້າຍ​ຄົນ​ຂັບ​ລົດ​ໄດ້​ຕັດ​ຢາງ. ລາວໄດ້ຂັບລົດໃນ zigzags ຕາມຫຼັກສູດ, ຢາງລົດ squeaking. ໃນຕອນທ້າຍຂອງການແຂ່ງຂັນ, ລາວຕີເບຣກແລະເອົາລົດເຂົ້າໄປໃນການປັ່ນປ່ວນໂດຍເຈດຕະນາ, ຫັນມັນໄປກັບ Hollywood stuntman flair ກ່ອນທີ່ຈະຊື່ຂຶ້ນແລະຂັບລົດກັບຄືນໄປບ່ອນມາຫາພວກເຮົາ.
  
  
  "ຊາຍຄົນນີ້ຄວນໄປ Indianapolis," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ຮອຍຍິ້ມຂອງນາຍຊ່າງໄດ້ກວ້າງຂຶ້ນ.
  
  
  
  
  
  "ເຈົ້າມັກຄວາມແປກໃຈບໍ, Carter?"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ເຖິງ​ສິ່ງ​ທີ່​ລາວ​ໝາຍ​ເຖິງ ເມື່ອ​ຄົນ​ຂັບ​ລົດ​ອອກ​ຈາກ​ລົດ, ໄດ້​ຖອດ​ໝວກ​ກັນ​ກະທົບ​ອອກ ແລະ ສັ່ນ​ຜົມ​ສີ​ແດງ​ສົດ​ໃສ. ເຖິງແມ່ນວ່າຮ່າງກາຍຂອງນາງຖືກເຊື່ອງໄວ້ໂດຍຮູບຮ່າງທີ່ບໍ່ມີຮູບຮ່າງຂອງນາງ, ບໍ່ມີຄວາມສົງໃສວ່າຜູ້ຂັບຂີ່ການທົດສອບແມ່ນແມ່ຍິງ. .
  
  
  ແກ້ມຂອງນາງ flushed, ນາງຍ່າງມາຫາພວກເຮົາ, ສັ່ນຫມວກກັນກະທົບຂອງນາງຢູ່ໃນມືຂອງນາງ.
  
  
  "ເຈົ້າຄິດແນວໃດ, N3?" ນາງເວົ້າວ່າ, ໃຊ້ອັນດັບຜູ້ລອບສັງຫານຂອງຂ້ອຍແທນຊື່ຂອງຂ້ອຍ. ໃນ​ບັນ​ດາ​ເດັກ​ຍິງ​ທີ່​ເບິ່ງ​ເປັນ​ຫນ້າ​ໂດດ​ເດັ່ນ​ຂອງ​ນາງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ຊຸກ​ຍູ້​ໃຫ້​ມີ​ຄວາມ​ຄຸ້ນ​ເຄີຍ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ຫຼາຍ​ກວ່າ​ນັ້ນ.
  
  
  "ກ່ຽວກັບລົດຫຼືຄົນຂັບ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  ໄຟລຸກຂຶ້ນຢູ່ໃນຕາສີຂຽວຂອງນາງ. "ລົດ, ແນ່ນອນ. ຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈເຈົ້າຄິດແນວໃດກ່ຽວກັບຄົນຂັບລົດ.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ນາຍ​ຊ່າງ, ຜູ້​ທີ່​ກົ້ມ​ຫົວ​ແລະ​ຖອຍ​ຫລັງ​ທາງ​ການ​ທູດ. ລາວບໍ່ຕ້ອງການທີ່ຈະເປັນພະຍານໃນເວລາທີ່ຫົວສີແດງທີ່ສວຍງາມນີ້ຕັດ Nick Carter ທີ່ມີຊື່ສຽງເປັນຕ່ອນນ້ອຍໆດ້ວຍການດູຖູກຂອງນາງ.
  
  
  "ຂ້ອຍເຮັດຫຍັງກັບເຈົ້າ?" - ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖາມນາງ, ສັບສົນເລັກນ້ອຍ.
  
  
  "ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ເລີຍ. ໃຫ້ເບິ່ງວ່າມັນຄົງຢູ່ແບບນັ້ນ, N3.”
  
  
  ແລະອີກເທື່ອຫນຶ່ງ - title ແທນຊື່. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເອົາ ສິ່ງ ນີ້ ແລະ sparkle ຂອງ ໄຟ ໃນ ຕາ ຂອງ ນາງ ເປັນ ສິ່ງ ທ້າ ທາຍ. "ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າໄດ້ສະແດງອອກເລັກນ້ອຍໃນເວລາທີ່ທ່ານຂັບລົດ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ມັນແມ່ນສໍາລັບຂ້ອຍບໍ?"
  
  
  “ແນ່ນອນ ເຈົ້າຄິດແນວນັ້ນ. ເຈົ້າອາດຈະແປກໃຈທີ່ເຫັນຜູ້ຍິງຄົນໜຶ່ງສາມາດຂັບລົດໄດ້ດີກວ່າເຈົ້າ.” ຮິມຝີປາກທີ່ມີຄວາມພູມໃຈຂອງນາງ curled, ແຕ່ນີ້ເຮັດໃຫ້ປາກເຕັມຂອງນາງມີຄວາມດຶງດູດກວ່າເກົ່າ. “ຂໍໃຫ້ເຮົາເຂົ້າໃຈຢ່າງຈະແຈ້ງໃນຕອນນີ້, N3. ເດັກຍິງບາງຄົນຢູ່ທີ່ນີ້ອາດຈະນະມັດສະການເຈົ້າເປັນນັກກິລາຫ້ອງນອນ, ແຕ່ຊື່ສຽງຂອງເຈົ້າບໍ່ໄດ້ປະທັບໃຈຂ້ອຍ."
  
  
  "ສິ່ງທີ່ປະທັບໃຈເຈົ້າ - ການປະຕິບັດ? ບາງທີພວກເຮົາສາມາດມີການສະແດງ."
  
  
  ນາງຫົວເລາະຄືກັບວ່າຂໍ້ສະເໜີເຮັດໃຫ້ນາງຫົວ. ນາງໄດ້ດຶງ zipper ໃສ່ກະເປົາຂອງນາງ. "ເຈົ້າຮູ້ບໍວ່າພວກເຂົາບອກຂ້ອຍ, N3? ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ບອກ​ວ່າ ຖ້າ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃນ​ຍົນ​ທີ່​ຕົກ ເຈົ້າ​ກໍ​ຍັງ​ຈະ​ຊອກ​ຫາ​ເວລາ​ທີ່​ຈະ​ສະເໜີ​ໃຫ້​ຜູ້​ຮັບໃຊ້​ໃນ​ເຮືອບິນ​ໄດ້.”
  
  
  ມັນເປັນຄວາມຈິງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ບອກນາງ. - ແທ້ຈິງແລ້ວ, ນັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ນາງໄດ້ຖິ້ມ jumpsuit ອອກຈາກບ່າຂອງນາງແລະ wriggled ອອກຈາກມັນ, ການຄຸ້ມຄອງເພື່ອເຮັດໃຫ້ຂັ້ນຕອນການຕື່ນເຕັ້ນເປັນ striptease ເປັນ. ພາຍໃຕ້ເຄື່ອງນຸ່ງເຮັດວຽກຂອງນາງ, ນາງໄດ້ໃສ່ກາງເກງທີ່ແຫນ້ນຫນາແລະເສື້ອກັນຫນາວທີ່ຕິດກັບເສັ້ນໂຄ້ງຂອງນາງຄືກັບຜິວຫນັງ.
  
  
  “ຂ້ອຍນັບຖືເຈົ້າເປັນມືອາຊີບ. ຫົວຂໍ້ N3 ຫມາຍເຖິງບາງສິ່ງບາງຢ່າງ,” ນາງເວົ້າ. "ແຕ່ໃຫ້ພວກເຮົາຮັກສາການສົນທະນານີ້ເປັນມືອາຊີບ, ພວກເຮົາບໍ?"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຄິດ​ເຖິງ​ສິ່ງ​ໃດ​ທີ່​ຈະ​ສົນ​ໃຈ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫນ້ອຍ, ຍົກ​ເວັ້ນ​ບາງ​ທີ​ອາດ​ຈະ​ໃຫ້​ຄໍາ​ບັນ​ຍາຍ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຄວາມ​ອົດ​ທົນ​ທີ່​ເຮືອນ​ແມ່​ຍິງ​ຂອງ​ອາ​ຍຸ.
  
  
  "ລົດໄດ້ຈັດການໄດ້ດີສໍາລັບທ່ານ, ແຕ່ຂ້ອຍຢາກຈະທົດສອບມັນດ້ວຍຕົວເອງ," ຂ້ອຍບອກນາງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປີນ​ຂຶ້ນ​ພາຍ​ໃຕ້​ການ​ຊີ້​ນໍາ​ພາ​, woke ເຖິງ​ເຄື່ອງ​ຈັກ​ແລະ​ປີ້ນ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສໍາ​ເລັດ​ວິ​ຊາ​ໄວ​ເປັນ​ເດັກ​ຍິງ​ແລະ​ສິ້ນ​ສຸດ​ລົງ​ດ້ວຍ​ການ​ຫ້າມ​ລໍ້​ລົດ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ການ​ເຮັດ​ໃຫ້​ສອງ​ແຫຼມ​. ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ອອກ​ມາ, ຂ້ອຍ​ໄດ້​ໂຍນ​ກະແຈ​ໃຫ້​ນາງ​ແລະ​ເວົ້າ​ວ່າ, “ຈະ​ເຮັດ​ແນວ​ນັ້ນ,” ຂ້ອຍ​ຄິດ​ວ່າ, ລາວ​ຈະ​ຖົ່ມ​ນໍ້າລາຍ​ໃສ່​ໜ້າ​ຂ້ອຍ.
  
  
  "ດຽວນີ້, ໃຜສະແດງອອກ?" - ນາງເວົ້າວ່າ, ແຕ່ມີ hint ຂອງແປກໃຈປະສົມກັບ sarcasm ໃນສຽງຂອງນາງ.
  
  
  “ລົດ​ບໍ່​ດີ​ປານ​ໃດ, ​ແຕ່​ມັນ​ມີ​ຫຼາຍ​ຢູ່​ໃຕ້​ກະ​ເປົ໋າ. ເຈົ້າເບິ່ງຄືກັບຜູ້ຍິງໃຫຍ່, ແຕ່ອາດຈະບໍ່ຫຼາຍປານໃດ. ຂ້ອຍຢາກຖາມຄຳຖາມນີ້ພໍສົມຄວນ.” ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂຍນ​ກະ​ແຈ​ຊ​້​ໍາ​ກັນ​ກັບ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ມື​ຂອງ​ນາງ. "ຖ້າທ່ານຕ້ອງການໃຊ້ມັນ, ມັນຕ້ອງເປັນຄືນນີ້. ຂ້ອຍອອກຈາກຖານໃນຕອນເຊົ້າ."
  
  
  "ສິ່ງທີ່ເຮັດໃຫ້ເຈົ້າຄິດວ່າຂ້ອຍຈະພິຈາລະນາໃຊ້ມັນ?"
  
  
  "ບາງທີເຈົ້າອາດຈະຢາກຮູ້ຢາກເຫັນຄືກັບຂ້ອຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ກັບຄືນໄປບ່ອນຢູ່ໃນຫ້ອງໂດຍສານຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍໄດ້ດຶງເສື້ອ jacket ຂອງຂ້ອຍອອກ, ເປີດເຜີຍ Luger ທີ່ຖືກຕັດລົງໃນຖັງອອກດ່ວນພາຍໃຕ້ແຂນຊ້າຍຂອງຂ້ອຍ. ອາວຸດທີ່ຂ້າພະເຈົ້າທົດສອບໃນ AX ແຕກຕ່າງກັນຈາກພາລະກິດໄປຫາພາລະກິດ, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ເຄີຍບໍ່ມີ sidearm: Luger, ເຊິ່ງຂ້າພະເຈົ້າມີຊື່ວ່າ Wilhelmina; stiletto, Hugo, in sleeve; ແລະລູກລະເບີດແກ໊ສຂະໜາດນ້ອຍ, Pierre, ໄດ້ຕິດໃສ່ບໍລິເວນຂາຂອງລາວ. ລະເບີດສາມາດຂ້າທຸກຄົນຢູ່ໃນຫ້ອງປິດພາຍໃນວິນາທີ; ທັງ​ຫມົດ​ມັນ​ໄດ້​ເປັນ​ການ​ຫັນ​ແຫຼມ​ເພື່ອ​ທໍາ​ລາຍ​ແກະ​ຂອງ​ມັນ​.
  
  
  ເປີດລິ້ນຊັກໂຕະ, ຂ້ອຍເອົາໂຟນເດີທີ່ Hawk ໄດ້ມອບໃຫ້ຂ້ອຍອອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂຍນ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ປົກ​ຫຸ້ມ​ຂອງ​ແລະ frowned ໃນ​ລະ​ຄາຍ​ເຄືອງ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ໄດ້​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ໄວ້​ສໍາ​ເນົາ​ຂອງ​ການ​ປົກ​ຫຸ້ມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ເທິງ​ຂອງ​ໄຟລ​໌​. ຕອນ​ນີ້​ໜ້າ​ທຳ​ອິດ​ແມ່ນ​ເຈ້ຍ​ທີ່​ອະ​ທິ​ບາຍ​ຮູບ​ຮ່າງ​ຂອງ​ນາງ Sheila ແລະ​ຮູບ​ເງົາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ກ່ອນ​ໜ້າ​ນັ້ນ.
  
  
  ຂ້ອຍບອກຕົວເອງວ່າຂ້ອຍຕ້ອງຜິດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ flipped ຜ່ານ​ເນື້ອ​ໃນ​ຂອງ​ໂຟນ​ເດີ​, ແຕ່​ວ່າ​ບໍ່​ມີ​ສັນ​ຍານ​ຂອງ​ເລື່ອງ​ຫນຶ່ງ​ຫນ້າ​. "ດີ, ດຽວນີ້ບໍ່ມີຫຍັງຕ້ອງກັງວົນ," ຂ້ອຍຄິດ. ມັນຈະເປັນການຍາກສໍາລັບຄົນພາຍນອກທີ່ຈະແຊກຊຶມເຂົ້າຖານ AX ຍ້ອນວ່າມັນຈະເປັນການລັກລອບເອົາເຮືອຈັກເຂົ້າໄປໃນສະຫນາມກິລາບານເຕະ.
  
  
  ຍັງມີຄວາມກັງວົນເລັກນ້ອຍ, ຂ້ອຍເລີ່ມອ່ານເອກະສານກ່ຽວກັບສາວ Brant. ດັ່ງທີ່ Hawk ເວົ້າ, ບໍ່ມີລາຍລະອຽດກ່ຽວກັບອະດີດຂອງນາງ. ນາງສາມາດເກີດໄດ້ໃນທ້າຍອາທິດທີ່ Frank Abrous ໄດ້ເອົານາງຢູ່ໃນ Las Vegas. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ຫຼັງຈາກ AX ໄດ້ຕັ້ງຂອງນາງຢູ່ໃນລັດ Idaho, ຂໍ້ມູນແມ່ນສໍາເລັດຢ່າງສິ້ນເຊີງ - ຊົ່ວໂມງທີ່ນາງເຮັດວຽກເປັນພະນັກງານຮັບໃຊ້, ເວລາທີ່ນາງມັກຈະເຂົ້ານອນ, ແລະແມ້ແຕ່ຮູບແຕ້ມ pencil ຂອງແຜນຊັ້ນຂອງເຮືອນທີ່ນາງເຊົ່າ.
  
  
  
  
  
  ຫຼາຍຄັ້ງທີ່ຂ້ອຍຢາກມີຄວາມຊົງຈໍາໃນການຖ່າຍຮູບ. ເນື່ອງຈາກຂ້ອຍບໍ່ມີ, ຂ້ອຍໄດ້ພັດທະນາວິທີການຂອງຕົນເອງເພື່ອແກ້ໄຂຂໍ້ເທັດຈິງທີ່ສໍາຄັນໃນຫົວຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍເອົາປື້ມບັນທຶກໃສ່ໃນກະເປົ໋າທີ່ເອົາມາກັບຂ້ອຍ ແລະອ່ານຄືນໃໝ່, ເບິ່ງແຜນພື້ນເຮືອນຂອງ Sheila, ແລ້ວຢຽດອອກເທິງຕຽງ, ລ້າງທຸກຢ່າງອອກຈາກຄວາມຄິດຂອງຂ້ອຍ ຍົກເວັ້ນເອກະສານທີ່ຂ້ອຍກຳລັງອ່ານ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ໄດ້ dozed ໄປ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕື່ນ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ຄວາມ​ມືດ, ໄດ້​ຮັບ​ການ​ແຈ້ງ​ເຕືອນ​ໂດຍ​ສຽງ​ອ່ອນ​ສະ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ລະ​ບຸ​ມັນ.
  
  
  ມັນມາອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ພຽງແຕ່ສຽງ scratching faint, ໂລຫະສໍາຜັດກັບໂລຫະ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂດດ​ອອກ​ຈາກ​ຕຽງ​ນອນ​ແລະ​ລົງ​ຈອດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທີ່​ມີ Luger ໃນ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  ປະຕູໄດ້ເປີດຂຶ້ນ ແລະ ແສງສີເຫລືອງໄດ້ແລ່ນໄປທົ່ວພື້ນ. ຫົວແດງເວົ້າວ່າ, "ເຈົ້າມີການສະທ້ອນໄວ, N3."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຜ່ອນ​ຄາຍ, ຮູ້​ວ່າ​ສຽງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ແມ່ນ​ກະ​ແຈ​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ຫັນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ປະ​ຕູ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ອາຍທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈັບປືນຢູ່ໃນມືຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ສະຕິປັນຍາທີ່ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍລຸກຈາກຕຽງໄດ້ຊ່ວຍຊີວິດຂອງຂ້ອຍຫຼາຍກວ່າຫນຶ່ງຄັ້ງ.
  
  
  "ເປີດໄຟ. ປຸ່ມຢູ່ເທິງຝາຫລັງເຈົ້າ,” ຂ້ອຍບອກຍິງສາວ.
  
  
  ນາງໄດ້ flicked ສະວິດ, ຫຼັງຈາກນັ້ນໂຍນຂ້າພະເຈົ້າທີ່ສໍາຄັນ. "ຖ້າທ່ານອອກຈາກມື້ອື່ນ, ຂ້ອຍຈະບໍ່ຕ້ອງການມັນອີກຕໍ່ໄປ, ແມ່ນບໍ?"
  
  
  ຂ້ອຍຖືກະແຈ, ຍິ້ມ. "ດັ່ງນັ້ນເຈົ້າໄດ້ຢາກຮູ້ຢາກເຫັນ."
  
  
  ນາງໄດ້ຍັບ. "ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍພຽງແຕ່ຕ້ອງການຮູ້ວ່າທຸກສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຖືກບອກກ່ຽວກັບເຈົ້າແມ່ນຄວາມຈິງ."
  
  
  "ເປັນຫຍັງເຈົ້າບໍ່ປິດປະຕູແລະແນະນໍາຕົວເອງ?" ຂ້ອຍ​ເວົ້າ.
  
  
  ນາງປິດມັນ, ບໍ່ເອົາຕາຂອງນາງອອກຈາກຂ້ອຍ. ສິ່ງທ້າທາຍຍັງຄົງສ່ອງແສງຢູ່ໃນຄວາມເລິກສີຂຽວຂອງພວກເຂົາ.
  
  
  "Patricia Steele," ນາງເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖອດ​ສາຍ​ບ່າ​ອອກ, ແຂວນ​ມັນ​ໄວ້​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ຕັ່ງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ຖື Luger ໄດ້. "ທ່ານໄດ້ເຮັດວຽກຢູ່ AX ດົນປານໃດ?"
  
  
  “ປະມານໜຶ່ງປີ. ດຽວນີ້ຖາມຂ້ອຍວ່າສາວງາມຄືຂ້ອຍເຂົ້າມາໃນທຸລະກິດນີ້ໄດ້ແນວໃດ.”
  
  
  “ໃຫ້ຂ້ອຍຄາດເດົາ. ເຈົ້າຕ້ອງການພິສູດວ່າເຈົ້າສາມາດເຮັດຫຍັງທີ່ຜູ້ຊາຍເຮັດໄດ້.”
  
  
  "ໂອ້, ເຈົ້າຂີ້ຕົວະ," ນາງເວົ້າໂດຍບໍ່ມີຄວາມຊົ່ວຮ້າຍທີ່ສັງເກດເຫັນ.
  
  
  “ຂ້ອຍມີເຫຼົ້າຂາວໜຶ່ງຕຸກ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. “ຂອງຂວັນຈາກເຈົ້ານາຍຂອງພວກເຮົາ. ຂ້ອຍສາມາດເປີດມັນໄດ້ບໍ?
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ມາທີ່ນີ້ເພື່ອດື່ມ," ນາງເວົ້າ. ນາງໄດ້ດຶງເສື້ອກັນ ໜາວ ຢູ່ເທິງຫົວຂອງນາງແລະໂຍນມັນຢູ່ເທິງຕັ່ງ.
  
  
  ນາງໄດ້ນຸ່ງເສື້ອຊັ້ນໃນ lace ສີດໍາ. ດີ, ເຄິ່ງ bra. ຈອກຂອງນາງໄດ້ລົ້ນ. “ໄດ້ມອບໃຫ້ດີ” ແມ່ນໜຶ່ງໃນຄຳອະທິບາຍທີ່ບໍ່ພຽງພໍທີ່ເຂົ້າມາໃນໃຈເມື່ອຂ້ອຍເບິ່ງນາງ.
  
  
  ສັ່ນຜົມສີແດງສົດໃສຂອງນາງ, ນາງຍິ້ມໃຫ້ຂ້ອຍ. ຮອຍຍິ້ມໄດ້ເຍາະເຍີ້ຍບາງສ່ວນ, ສ່ວນຫນຶ່ງແມ່ນສັນຍາ.
  
  
  ຂ້ອຍຈື່ສາຍຂອງນາງຕັ້ງແຕ່ມື້ນັ້ນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຮັດຊ້ໍານີ້. "ດຽວນີ້ໃຜເວົ້າໂອ້ອວດ?"
  
  
  "ຂ້ອຍແມ່ນ," ນາງຍອມຮັບ. "ແຕ່ເຈົ້າມັກມັນ."
  
  
  ຍັງຍິ້ມຢູ່, ນາງໄດ້ດຶງຕົວບິນຂອງໂສ້ງຂອງນາງລົງ ແລະປີນຂຶ້ນຈາກບ່ອນທີ່ເຂົາເຈົ້າໄດ້ວາງໄວ້ຢູ່ຕີນຂອງນາງ. ດຽວນີ້ນາງນຸ່ງເສື້ອຊຸດຊັ້ນໃນສີ ດຳ ແລະສາຍແຂນສີດຳຢູ່ດ້ານລຸ່ມ.
  
  
  ນາງສະຫງົບຍ່າງໄປທີ່ຕຽງນອນແລະນັ່ງລົງເທິງແຂບ. ນາງໄດ້ຖອດຊຸດຊັ້ນໃນຂອງນາງອອກ ແລະດຶງມັນອອກຈາກເຕົ້ານົມໃຫຍ່ຂອງນາງ. ດ້ວຍ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຂອງ​ມື​ໜ້ອຍ​ໜຶ່ງ, ນາງ​ໄດ້​ເອົາ​ເສື້ອ​ຜ້າ​ໃສ່​ເທິງ​ຫົວ​ຕຽງ​ແລ້ວ​ວາງ​ລົງ​ເທິງ​ໝອນ​ຂອງ​ຂ້ອຍ.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະອອກກາງເກງໃສ່ເຈົ້າ," ນາງເວົ້າ. "ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າຢາກຈະເອົາພວກມັນອອກຈາກຂ້ອຍ."
  
  
  ໃນປັດຈຸບັນມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ນອກເຫນືອການທ້າທາຍໃນສາຍຕາຂອງນາງ. ຄວາມຕື່ນເຕັ້ນ, ຄວາມປາຖະຫນາ.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍຖອດເຄື່ອງນຸ່ງອອກ ແລະນາງເຫັນສົ້ນຕີນ stiletto ແລະລະເບີດອາຍແກັສ, ນາງຮ້ອງອອກມາວ່າ, "ໂອ້ພຣະເຈົ້າ, ເຈົ້າເປັນອາວຸດທີ່ຍ່າງ."
  
  
  ຂ້ອຍຍິ້ມຂີ້ຄ້ານ. "ເຈົ້າຫໍ່ສອງແກນຕົວເອງ."
  
  
  ສຽງຫົວຂອງນາງເປັນສຽງດັງ ແລະບໍ່ມີການຫ້າມ. ນາງສາມາດພິສູດໄດ້ວ່ານາງມີຄວາມເທົ່າທຽມກັບຜູ້ຊາຍຄົນໃດກໍ່ຕາມ, ແຕ່ແນ່ນອນວ່ານາງບໍ່ສົນໃຈກັບການຖືກປະຕິບັດເປັນວັດຖຸທາງເພດ. "ມາ, N3," ນາງໄດ້ຮຽກຮ້ອງໃຫ້.
  
  
  "Nick," ຂ້ອຍບອກນາງ. "ຕຽງນອນບໍ່ແມ່ນສະຖານທີ່ສໍາລັບພິທີການ."
  
  
  “ນິກ. Nick,” ນາງເວົ້າວ່າ, “ຂ້ອຍພ້ອມແລ້ວ.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈີກ panties lace ອອກ. ນາງເວົ້າຖືກ. ຂ້ອຍມັກເຮັດສິ່ງນີ້.
  
  
  Pat ເປັນເດັກຍິງທີ່ເຂັ້ມແຂງ. ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາກອດກັນ, ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ສຶກວ່າກ້າມຊີ້ນຢູ່ຫລັງຂອງນາງສັ່ນ. ປາກຂອງນາງອ່ອນແລະອົບອຸ່ນແລະລີ້ນຂອງນາງແມ່ນໄວແລະໄວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຝັງ​ໃບ​ຫນ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ນາງ​, ແລະ​ນິ້ວ​ມື​ຂອງ​ນາງ​ຈັບ​ຜົມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ​ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ຫລິ້ນ​ຫົວ​ນົມ​ແຂງ​ຂອງ​ນາງ, ນາງ​ໄດ້​ກົ້ມ​ຫົວ​ແລະ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ຄື​ກັບ​ແມວ​ທີ່​ຫິວ​ໂຫຍ.
  
  
  ມື ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ slid ລົງ ໄປ ຫາ ກົ້ນ ຂອງ ນາງ ແລະ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຍົກ ນາງ ຂຶ້ນ ເພື່ອ ຕອບ ສະ ຫນອງ thrust ຄັ້ງ ທໍາ ອິດ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ເລິກ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ນາງ​ແລະ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ moan ຂອງ​ນາງ​. ຮ່າງກາຍຂອງນາງກົດດັນໃສ່ຂ້ອຍ. ໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າເລັ່ງການເຄື່ອນໄຫວຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ນາງສັ່ນສະເທືອນແລະສັ່ນຕຽງນອນ. ນາງມີຄວາມເຂັ້ມແຂງທີ່ມີຄວາມຍືດຫຍຸ່ນຂອງສັດ.
  
  
  “Nick,” ນາງຫາຍໃຈ. "ໃຫ້ສໍາເລັດມັນຮ່ວມກັນ."
  
  
  ເທົ່າທີ່ຂ້ອຍກັງວົນ, ເວລາຂອງນາງແມ່ນສົມບູນແບບ. ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນສົມບູນແບບ.
  
  
  ມືຂອງນາງເລື່ອນໄປຕາມຂາຂອງຂ້ອຍ, ສຳຫຼວດເບິ່ງ. “ກ້າມຊີ້ນ. ທ່ານເປັນຊີ້ນທີ່ແທ້ຈິງ, ທ່ານ Carter."
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນເຈົ້າ."
  
  
  “ຂ້ອຍບໍ່ພ້ອມສຳລັບເລື່ອງນີ້. ເຈົ້າຍັງດີກ່ວາຂ້ອຍຖືກບອກ.”
  
  
  "ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈດັ່ງນັ້ນ. ຂ້ອຍສົມຄວນໄດ້ຮັບຫຼາຍກ່ວາຄວາມນັບຖືດ້ານວິຊາຊີບຂອງເຈົ້າ."
  
  
  ນາງຫົວເລາະ. "ຂ້ອຍສາມາດນອນຢູ່ທີ່ນີ້ຄືນນີ້ບໍ?"
  
  
  "ເຈົ້າສາມາດພັກຄືນໄດ້," ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າເຈົ້າຈະນອນຫຼາຍປານໃດ."
  
  
  ສອງ
  
  
  ໃນຕອນເຊົ້າຂ້ອຍຕື່ນແຕ່ເຊົ້າແລະເລີ່ມກຽມພ້ອມຈົນກ່ວາຫົວແດງຕື່ນຂຶ້ນແລະມ້ວນຢູ່ເທິງຕຽງ.
  
  
  "Nick," ນາງເວົ້າວ່າ, "ມັນດີຫຼາຍ. ໂດຍສະເພາະຄັ້ງສຸດທ້າຍ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕິດ​ລູກ​ລະ​ເບີດ​ອາຍ​ແກ​ັ​ສ​ໃສ່​ຂາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ຄືນສຸດທ້າຍແມ່ນຄືນສຸດທ້າຍ. ມື້ນີ້ທຸກຢ່າງເປັນປົກກະຕິ. ຂ້ອຍ ກຳ ລັງ buckling ຂຶ້ນ
  
  
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມັດ stiletto ກັບ forearm ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ການ​ທົດ​ສອບ​ກົນ​ໄກ​ພາກ​ຮຽນ spring ໄດ້​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຽດ​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ມີດ​ບາງ​ເລື່ອນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ພ້ອມ​ທີ່​ຈະ​ໄປ​. "ເບິ່ງໃບຫນ້າຂອງເຈົ້າເປັນຕາຢ້ານເລັກນ້ອຍ," Pat ເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃຫ້​ນາງ​ຮອຍ​ຍິ້ມ​ທີ່​ບໍ່​ເຂົ້າ​ເຖິງ​ຕາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. "ຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນເດັກນ້ອຍທີ່ຢູ່ຂ້າງໆ."
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໃສ່ເຄື່ອງນຸ່ງທີ່ເຫມາະສົມກັບບົດບາດຂອງ Ned Harper, ໃສ່ Luger, ໂຍນເສື້ອ zip-up ໃສ່ມັນ, ແລະເບິ່ງຕົວເອງໃນກະຈົກ. ເທົ່າ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ບອກ​ໄດ້, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ຄົນ​ຂັບ​ລົດ​ບັນ​ທຸກ​ເມົາ​ເຫຼົ້າ. ເມື່ອຂ້ອຍຍ້າຍໄປເມືອງທີ່ Sheila Brant ລີ້ຊ່ອນຢູ່, ຂ້ອຍບອກວ່າຂ້ອຍຊອກຫາວຽກ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຄວນຖາມນີ້," Pat ເວົ້າວ່າ, "ແຕ່ສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນກັບ N1 ແລະ N2?"
  
  
  “ໂຊກ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຫມົດ​ໄປ,” ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບອກ​ນາງ. “ຄືກັບ David Kirby,” ຂ້ອຍຄິດ.
  
  
  ຂ້ອຍຕີກະເປົ໋າທີ່ AX ໄດ້ສະໜອງໃຫ້ຂ້ອຍ. ຂ້ອຍພ້ອມທີ່ຈະອອກໄປ. ທັງໝົດທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງເຮັດຄືເວົ້າລາ.
  
  
  ສີແດງຊ່ວຍຂ້າພະເຈົ້າບັນຫາ. "ຂ້ອຍ​ຮູ້. ເຮືອທີ່ຜ່ານໃນຕອນກາງຄືນແລະທັງຫມົດນັ້ນ. ໂຊກດີ, Nick."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂັບລົດໄປ Bonham, Idaho ໃນຕອນບ່າຍສອງໂມງ. ເມືອງ​ນີ້​ມີ​ຜູ້​ຢູ່​ອາ​ໄສ 4,700 ຄົນ, ແລະ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ 4,695 ຄົນ​ໃນ​ນັ້ນ​ໄດ້​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ຢູ່​ເຮືອນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນເຂົ້າໄປໃນສະຖານີອາຍແກັສທີ່ໂຄສະນາການບໍລິການທັນທີແລະຂັບລົດເຖິງຖັງ. ການບໍລິການທັນທີບໍ່ໄດ້ຖືກປະຕິບັດ. ຂ້ອຍ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ລົດ​ແລະ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ຊາຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ນັ່ງ​ຢູ່​ໂຕະ​ທີ່​ມີ​ຂີ້ຝຸ່ນ, ແຜນທີ່​ຖະໜົນ, ກະປ໋ອງ​ກະປ໋ອງ, ແລະ​ອາ​ໄຫລ່​ລົດ​ທີ່​ຫຸ້ມ​ຫໍ່​ໄວ້. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ rapped knuckles ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ກ່ຽວ ກັບ ແຂບ ທີ່ ສະ ອາດ ຂອງ ຕາ ຕະ ລາງ.
  
  
  ຕາຂອງລາວມີຮອຍແຕກ. "ແມ່ນແລ້ວ, ທ່ານ?" ລາວ yawned.
  
  
  ຂ້ອຍຊີ້ໄປຫາລົດຂອງຂ້ອຍ. "ຂ້ອຍຕ້ອງການອາຍແກັສ."
  
  
  "ໂອ້," ລາວເວົ້າ, ຄືກັບວ່າຄວາມເປັນໄປໄດ້ດັ່ງກ່າວບໍ່ເຄີຍເກີດຂື້ນກັບລາວ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ລາວດຶງທໍ່ອອກ ແລະໃສ່ຫົວໃສ່ຖັງຟອດທີ່ເກືອບຈະຫວ່າງເປົ່າ, ຂ້ອຍໄດ້ຢືນຢູ່ໃກ້ໆ ແລະເບິ່ງຖະໜົນທີ່ນອນຫຼັບຢູ່, ສ່ອງແສງຈາກແສງຕາເວັນຈືດໆຂອງລະດູໃບໄມ້ປົ່ງ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນໄຟຈະລາຈອນ ຫຼືປ້າຍນີອອນ. Bonham ເບິ່ງຄືກັບຮູບແຕ້ມ Norman Rockwell ຂອງເມືອງນ້ອຍໆ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ອອກ​ຈາກ​ສະ​ຖານ​ທີ່​ທີ່​ມີ​ອາ​ວຸດ​ຕາຍ​ທັງ​ຫມົດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມັດ​ກັບ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຖືກ​ລັອກ​ຢູ່​ໃນ​ລໍາ​ຕົ້ນ​ຂອງ​ລົດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. Bonham ບໍ່ໄດ້ເບິ່ງຄືກັບສະຖານທີ່ທີ່ອະດີດເມຍຂອງຜູ້ນໍາ mafia ມັກທີ່ຈະເຊື່ອງ. ນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນທີ່ Sheila Brant ເລືອກລາວ. "ໃຫ້ສິນເຊື່ອຂອງນາງສໍາລັບສະຫມອງຂອງນາງ," ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ straightened ບ່າທີ່ເມື່ອຍຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂັບລົດໄວແລະເປັນເວລາຫຼາຍຊົ່ວໂມງທຸກໆມື້ນັບຕັ້ງແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າອອກຈາກຖານ AX ໃນຊາຍຝັ່ງ Carolina. ຕໍ່ມາໃນມື້ນັ້ນຂ້ອຍຈະຕິດຕໍ່ກັບຕົວແທນ AX ທີ່ຕິດຕາມ Sheila ເພື່ອໃຫ້ແນ່ໃຈວ່ານາງບໍ່ໄດ້ພາດພວກເຮົາ.
  
  
  ຜູ້ຮັບໃຊ້ຢູ່ສະຖານີບໍລິການເລີ່ມເຊັດແວ່ນໜ້າລົດ. ລາວຈົ່ມວ່າ "ເຈົ້າມີແມງໄມ້ຕາຍພຽງພໍຢູ່ທີ່ນີ້ເພື່ອຕື່ມໃສ່ຖັງ," ລາວຈົ່ມ. "ເຈົ້າຕ້ອງຂັບລົດຕະຫຼອດຄືນ."
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. ລາວເປັນຜູ້ສັງເກດການ, ຖ້າບໍ່ແມ່ນທັນທີທັນໃດ.
  
  
  "ນັກທ່ອງທ່ຽວ?"
  
  
  “ບໍ່, ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ຫົວຂອງລາວຫັນໄປແລະຕາຂອງລາວບໍ່ໄດ້ນອນຫລັບອີກຕໍ່ໄປ.
  
  
  "ຂ້ອຍເປັນຄົນຂັບລົດບັນທຸກ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຂ້ອຍຫວັງວ່າຈະຊອກຫາວຽກຢູ່ທີ່ນີ້."
  
  
  "ມີເຫດຜົນສະເພາະທີ່ທ່ານເລືອກ Bonham ບໍ?"
  
  
  "ຂ້ອຍມັກເມືອງນ້ອຍໆ."
  
  
  "ມີຫຼາຍເມືອງນ້ອຍອື່ນໆ."
  
  
  “ Damn,” ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ. ລາວຢາກຮູ້ຢາກເຫັນແນ່ນອນ. ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ຂ້ອຍມັກລັກສະນະນີ້."
  
  
  ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ລາວ​ກຳ​ລັງ​ກວດ​ເບິ່ງ​ລະ​ດັບ​ນ້ຳ​ມັນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ຜູ້​ຊາຍ ແລະ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ສະ​ລັກ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ປະ​ຕູ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສີດ​ນ​້​ໍ​າ​ເຢັນ​ໃສ່​ໃບ​ຫນ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ຂ້ອຍເມື່ອຍກັບການຖືກກາວໃສ່ບ່ອນນັ່ງລົດເປັນເວລາດົນ, ຂ້ອຍບອກຕົວເອງວ່າ, ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍຈະບໍ່ລະຄາຍເຄືອງກັບການສອບຖາມຂອງຜູ້ຮັບໃຊ້.
  
  
  ລາວເຄາະປະຕູ. "ສະບາຍດີ, ຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງໄດ້ພົບເຈົ້າ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ unzipped jacket ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ໄດ້​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ໄປ​ຫາ Luger, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ເປີດ​ປະ​ຕູ. "ແລ້ວບໍ?"
  
  
  "ກ່ຽວກັບ Sheila Brant," ລາວເວົ້າ, ຫຼັງຈາກນັ້ນຍິ້ມ. "ຂ້ອຍແມ່ນຕົວແທນທີ່ເຈົ້າຄວນພົບ, N3."
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍເຫັນການຕິດຕໍ່ຂອງຂ້ອຍແລະບໍ່ມີໂອກາດ. "ເຈົ້າ​ກໍາ​ລັງ​ເວົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຫຍັງ?"
  
  
  ຕີປະຕູ, ລາວເອື້ອມເຂົ້າໄປໃນກະເປົ໋າຂອງລາວ ແລະ ດຶງເອົາສີມ້ານທີ່ຄ້າຍຄືກັບຂອງຂ້ອຍ. ລາວມອບມັນໃຫ້ຂ້ອຍ. “ຂ້ອຍໄດ້ລົມກັບສອງສາມຄົນທີ່ເຄີຍເຮັດວຽກກັບທ່ານໃນອະດີດ, Carter. ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າຂ້າພະເຈົ້າຮັບຮູ້ທ່ານຈາກຄໍາອະທິບາຍຂອງເຂົາເຈົ້າ. ສິນລະປະ. ບາງ tricks ຂອງ Hawk, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ບອກຕົນເອງ. ໂດຍວິທີທາງການ, ຂ້ອຍຊື່ Meredith.
  
  
  ຂ້ອຍຫັນໄຟເບົາກວ່າ. ສິ່ງທີ່ເບິ່ງຄືວ່າເປັນເລກລໍາດັບຂອງຜູ້ຜະລິດຢູ່ດ້ານລຸ່ມແມ່ນລະຫັດທີ່ລະບຸເຈົ້າຂອງເປັນພະນັກງານ AX. “ຕົກລົງ, Meredith. ແຕ່ຖ້າຂ້ອຍເປັນເຈົ້າ, ຂ້ອຍຈະລະມັດລະວັງຫຼາຍກວ່ານີ້. ຢ່າລືມວ່າສາເຫດຂອງທຸລະກິດທັງຫມົດນີ້ແມ່ນການສູນເສຍຕົວແທນທີ່ດີ." ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຮຽກຮ້ອງໃຫ້ຊາວກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້. ມັນບໍ່ແມ່ນສໍາລັບຂ້າພະເຈົ້າທີ່ຈະ chew ສຸດມັນ: "ມີຫຍັງໃຫມ່ກ່ຽວກັບເດັກຍິງ Sheila ຂອງພວກເຮົາ?"
  
  
  "ນາງຍັງຢູ່ທີ່ນີ້ແລະຫຼິ້ນມັນເຢັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ບໍ່​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໃກ້​ເກີນ​ໄປ​ເພື່ອ​ບໍ່​ໃຫ້​ເກີດ​ຄວາມ​ສົງ​ໃສ​ຂອງ​ນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ເຮັດ​ວຽກ​ນີ້​ເພາະ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ້ານ​ວ່າ​ຊາວ​ເມືອງ​ຈະ​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ທີ່​ຈະ​ສົງ​ໃສ​ວ່າ​ເປັນ​ຫຍັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຊັກ​ຊ້າ​. ພວກເຮົາຈະຢູ່ໂຮງແຮມ. ແລ້ວພົບກັນໃນຄືນນີ້ ແລະເວົ້າລົມກັນຕື່ມ.” ລາວລັງເລໃຈ “ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈວ່າຂ້ອຍຈະເປັນວຽກຫຼັກໃນໜ້າທີ່ນີ້, ແລະຂ້ອຍຫວັງວ່າຈະໄດ້ເຮັດວຽກກັບເຈົ້າ ຢ່າຕັດສິນຂ້ອຍໃນສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນເລື້ອຍໆ ແບບສຸ່ມ."
  
  
  "ຂ້ອຍຫວັງວ່າຈະບໍ່," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂັບ​ຊ້າ​ລົງ​ຕາມ​ຖະ​ຫນົນ​ຕົ້ນ​ຕໍ​ຂອງ​ເມືອງ​
  
  
  
  
  
  ​ໂດຍ​ສັງ​ເກດ​ເຖິງ​ທີ່​ຕັ້ງ​ຂອງ​ສອງ​ຫ້ອງ​ຕຳຫຼວດ, ຫ້ອງການ​ໄປສະນີ ​ແລະ ​ເມືອງ​ເສດຖະກິດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ທ່ານ​ສາ​ມາດ​ຫຸ້ມ​ຫໍ່​ທັງ​ເມືອງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ shoebox ໄດ້​. ລະຫວ່າງຕຶກໃຫຍ່ສອງຕຶກແມ່ນແຖບ nook ທີ່ມີ "ເບຍເຢັນ" ຂຽນຢູ່ເທິງປ່ອງຢ້ຽມ. ສີ່ໜ້າຮ້ານຢູ່ລຸ່ມນີ້ ຂ້ອຍພົບໂຮງແຮມແຫ່ງໜຶ່ງ, ເປັນທີ່ລະນຶກຂອງວັນເວລາທີ່ Bonham ເປັນສະຖານີລົດໄຟ, ໃຫຍ່ກວ່າ ແລະມີຄວາມຈະເລີນຮຸ່ງເຮືອງກວ່າ. ຕຶກສອງຊັ້ນດຽວນີ້ຕ້ອງການການທາສີ ແລະຂ້ອຍເຫັນວ່າບາງປ່ອງຢ້ຽມດ້ານເທິງຂາດໜ້າຈໍ.
  
  
  ອອກຈາກລົດ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກວດກາເບິ່ງຮ້ານອາຫານຂ້າມຖະຫນົນຢ່າງລະມັດລະວັງຈາກໂຮງແຮມ. Sheila Brant ໄດ້ເຂົ້າໜ້າທີ່ພຽງແຕ່ເວລາ 16:00 ໂມງເທົ່ານັ້ນ. ແລະ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ສິ່ງ​ທີ່​ບໍ່​ໄດ້​ດີ, ນາງ​ຈະ​ບໍ່​ໄດ້​ຮັບ​ຄວາມ​ຈໍາ​ເປັນ​ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ໃນ​ຕອນ​ນັ້ນ. ບໍ່ມີຜູ້ເຂົ້າຊົມຢູ່ໃນການສ້າງຕັ້ງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຮັບແຂກຂອງໂຮງແຮມທີ່ມີແສງສະຫວ່າງຫນ້ອຍ, ບ່ອນທີ່ເຄື່ອງເຟີນີເຈີຖືກປົກຄຸມຢູ່ໃນຂີ້ຝຸ່ນຫນຶ່ງສ່ວນສີ່ຂອງນິ້ວແລະອາການຂອງອາຍຸ. ບໍ່​ມີ​ລິ​ຟ, ພຽງ​ແຕ່​ຂຶ້ນ​ຂັ້ນ​ໄດ, ແລະ​ຕົ້ນ​ໄມ້​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຜ່ານ​ນັ້ນ​ຕ້ອງ​ການ​ນ້ຳ​ເທົ່າ​ທີ່ Bonham ຕ້ອງ​ການ​ຊີ​ວິດ​ໃໝ່.
  
  
  ພະນັກງານທັກທາຍຂ້ອຍຄືກັບວ່າລາວເປັນນັກການເມືອງຕ້ອນຮັບການລົງຄະແນນສຽງທີ່ຕັດສິນ. ລາວ​ເວົ້າ​ວ່າ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປິດ​ຫ້ອງ​ກິນ​ອາ​ຫານ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ດົນ​ນານ​ມາ​ແລ້ວ, ແຕ່​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ກິນ​ອາ​ຫານ​ທີ່​ດີ​ຢູ່​ຮ້ານ​ອາ​ຫານ​ໃນ​ທົ່ວ​ຖະ​ຫນົນ. "ລອງມັນ, ເຈົ້າຈະມັກມັນ," ລາວເວົ້າ.
  
  
  ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖອດ​ເຄື່ອງ​ນຸ່ງ​ຫົ່ມ​ແລະ​ອຸ​ປະ​ກອນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໄດ້​ອາບ​ນ​້​ໍາ. ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ມັນ​ບໍ່​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ໃນ​ລັກ​ສະ​ນະ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ທັງ​ຫມົດ​ພາຍ​ໃນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ coiled ຄື​ພາກ​ຮຽນ spring ໄດ້. ຄວາມຄິດຢູ່ໃນຫົວຂອງຂ້ອຍແມ່ນວ່າຂ້ອຍຢູ່ກັບເດັກຍິງຜູ້ທີ່ສາມາດໃຫ້ຄໍາຕອບຂ້ອຍກ່ຽວກັບການເສຍຊີວິດຂອງ David Kirby.
  
  
  ຈາກປ່ອງຢ້ຽມຊັ້ນສອງຂ້ອຍມີທັດສະນະທີ່ດີຂອງຮ້ານອາຫານ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຕິດກະດຸມເສື້ອຂອງຂ້ອຍແລະໃສ່ໂສ້ງຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍຄິດກ່ຽວກັບ Sheila Brant. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສົງ​ໃສ​ວ່າ​ນາງ​ສາ​ມາດ​ຫນີ​ຈາກ​ບ້ານ​ທີ່​ຢູ່​ໃນ Keys ຄົນ​ດຽວ​, ຫຼື​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ killers ສໍາ​ລັບ​ເຫດ​ຜົນ​ບາງ​ຢ່າງ​ໃຫ້​ນາງ​ອອກ​ຈາກ​ຊີ​ວິດ​.
  
  
  Meredith ໄດ້ໃຫ້ເລກຫ້ອງຂອງນາງໃຫ້ຂ້ອຍ, ເຊິ່ງເປັນປະຕູສອງສາມປະຕູຈາກຂ້ອຍ. ຂ້ອຍຍ່າງໄປຫາລາວຕາມແລວທາງ. Meredith ກາຍເປັນບົດຄວາມທີ່ແທ້ຈິງ, ແຕ່ຂ້ອຍເປັນປະເພດທີ່ຫນ້າສົງໄສແລະຂ້ອຍຈະກວດເບິ່ງມັນ.
  
  
  ຂໍຂອບໃຈກັບການຝຶກອົບຮົມ AX ແລະປະສົບການມືຫຼາຍ, ຂ້ອຍໄດ້ກາຍເປັນຜູ້ຊ່ຽວຊານໃນການເລືອກລັອກ. ປະຕູໄປຫາຫ້ອງໂຮງແຮມບໍ່ມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກ. ເດັກຊາຍອາຍຸສິບສອງປີສາມາດເປີດກະແຈດ້ວຍດັກກະເປົ໋າໄດ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ລູກ​ບິດ​ແລະ​ງຽບ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ. ຜູ້ຊາຍນັ່ງຢູ່ໃນເກົ້າອີ້ຢູ່ທາງປ່ອງຢ້ຽມ. ລາວຍິ້ມກວ້າງໆໃສ່ຂ້ອຍ. "ມັນຈະງ່າຍຄືການເຄາະ."
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຄິດເຖິງການເລີ່ມຕົ້ນທີ່ສະຫຼາດ. ສິ່ງທີ່ຂ້ອຍສາມາດຈັດການໄດ້ແມ່ນ, "ເຈົ້າແມ່ນໃຜ?"
  
  
  "ແນ່ນອນ, Meredith. ແລະເຈົ້າຕ້ອງເປັນ Nick Carter."
  
  
  ຖ້າລາວບໍ່ແມ່ນ Meredith, ລາວເປັນຄົນຂີ້ຕົວະທີ່ດີ. ເບິ່ງຄືວ່າລາວສະບາຍໃຈ. "ຂ້ອຍໄດ້ລໍຖ້າເຈົ້າ. ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າຫາກໍ່ຍ່າງເຂົ້າມາ,” ລາວເວົ້າ. "ເຈົ້າໄດ້ເຫັນສາວແລ້ວບໍ?"
  
  
  "ຍັງ​ເທື່ອ."
  
  
  ຖ້າລາວຮູ້ວ່າລາວເປັນ Meredith ທີສອງທີ່ຂ້ອຍໄດ້ພົບໃນຊົ່ວໂມງທີ່ຜ່ານມາ, ລາວຈະບໍ່ສະບາຍໃຈ, ຂ້ອຍຄິດວ່າ. ຂ້ອຍເອົາຢາສູບອອກ. "ມີແສງສະຫວ່າງບໍ?"
  
  
  "ແນ່ນອນ." ລາວຮູ້ສຶກຢູ່ໃນກະເປົ໋າຂອງເສື້ອຄຸມສີນ້ໍາຕານທີ່ມີຮອຍຍັບ. ລາວ​ເປັນ​ຄົນ​ຕຸ້ຍ​ທີ່​ເລີ່ມ​ຫົວ​ລ້ານ​ແລະ​ມີ​ນໍ້າໜັກ, ແຕ່​ຮູບ​ຮ່າງ​ຂອງ​ລາວ​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ໝາຍ​ຫຍັງ. ຕົວແທນ AX ເຂົ້າມາໃນທຸກຂະຫນາດ, ຮູບຮ່າງແລະອາຍຸ. "ຢູ່ທີ່ນັ້ນ, Carter."
  
  
  ລາວມອບປື້ມການແຂ່ງຂັນໃຫ້ຂ້ອຍ.
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ມີໄຟມ້າບໍ?" - ຂ້ອຍຖາມແບບບໍ່ສະບາຍ, ຈູດຢາສູບ
  
  
  “ຢ່າເອົາມັນໄປນຳເຈົ້າ. ສິ່ງ​ທີ່​ຊົ່ວ​ຮ້າຍ​ສະ​ເໝີ​ໄປ​ໝົດ​ນ້ຳມັນ.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິ້ມ​ແລະ​ໂຍນ​ເຂົາ​ຈັບ​ຄູ່. "ຂ້ອຍຄິດວ່າຖ້າຂ້ອຍສາມາດເລືອກລັອກ, ເຈົ້າກໍ່ສາມາດເຮັດໄດ້."
  
  
  ລາວຂ້າມຂາຂອງລາວແລະເອນກັບຄືນໄປບ່ອນຢູ່ໃນເກົ້າອີ້ຂອງລາວ, ເອົາມືຂອງລາວຢູ່ເທິງຫົວເຂົ່າຂອງລາວ. ຕາຂອງລາວບໍ່ໄດ້ອອກຈາກຂ້ອຍຕັ້ງແຕ່ຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງ. "ເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າເຈົ້າບໍ່ເຊື່ອວ່າຂ້ອຍແມ່ນ Meredith?"
  
  
  ປົດກະຕຸກຂອງຂ້ອຍອອກ, ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ຂ້ອຍຮູ້ດີວ່າມັນບໍ່ແມ່ນຄວາມຈິງ."
  
  
  ຮອຍຍິ້ມທີ່ຜ່ອນຄາຍຂອງລາວຍັງມີຢູ່. ລາວມີການຄວບຄຸມຕົນເອງພຽງພໍ. "ຂ້ອຍເຮັດຫຍັງຜິດ?"
  
  
  "ສິ່ງທີ່ ສຳ ຄັນແມ່ນເຈົ້າໄດ້ເຮັດມັນ. ຄວາມຈິງແລ້ວເຈົ້າແມ່ນໃຜ?”
  
  
  ລາວ​ເວົ້າ​ວ່າ “ຂ້ອຍ​ແມ່ນ​ຜູ້​ທີ່​ມີ​ໃບ​ຢັ້ງ​ຢືນ​ການ​ຕາຍ​ຂອງ​ເຈົ້າ. ດ້ວຍການເຄື່ອນໄຫວທີ່ຄ່ອງແຄ້ວ, ລາວຍົກຂາໂສ້ງຂອງລາວດ້ວຍມືດຽວ. ກັບອີກອັນຫນຶ່ງ, ລາວດຶງລູກປືນອອກຈາກກາບທີ່ຕິດກັບ shin ລາວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ທີ່​ຫົວ​ເຂົ່າ​ຫນຶ່ງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ເຂົາ​ໄດ້​ສະ​ແດງ​ອອກ. ລູກຫວ່ານຂອງລາວມີເຄື່ອງປິດສຽງ, ແລະຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງໄອງຽບໆ ໃນຂະນະທີ່ປືນດັງອອກໄປ. ລູກປືນໄດ້ຕີຝາ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າງໍມືຂອງຂ້າພະເຈົ້າແລະ stiletto ໄດ້ເຂົ້າໄປໃນມືຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ເຂົາ​ໄດ້​ຍ້າຍ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ເບິ່ງ. ມີດແທງເຂົ້າໄປໃນຄໍຂອງລາວ ແລະສັ່ນຄືກັບລູກດອກ ຕາ​ຂອງ​ລາວ​ແຂງ​ກະດ້າງ ແລະ​ລາວ​ກົ້ມ​ໄປ​ເບິ່ງ​ຄື​ກັບ​ວ່າ​ລາວ​ຈະ​ເບິ່ງ​ຢູ່​ໃຕ້​ຕັ່ງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈັບລາວໃນຂະນະທີ່ລາວຈົມລົງກັບພື້ນ. ລາວໜັກ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍືດມັນແລະຄົ້ນຫາມັນ. ລາວມີເງິນຫ້າພັນໂດລາຢູ່ໃນກະເປົ໋າເງິນຂອງລາວແລະເອກະສານບາງຢ່າງທີ່ບອກວ່າລາວຊື່ Coogan ແລະລາວມາຈາກ Denver. ມັນບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງມີຄວາມຫມາຍຫຍັງ. ເອກະສານຂອງລາວອາດຈະບໍ່ຖືກຕ້ອງຄືກັບຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍເອົາໃບຂັບຂີ່ຂອງລາວໄວ້ໃນກະເປົ໋າຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍ​ຕື່ນ​ນອນ. ສິ່ງຕ່າງໆເລີ່ມບໍ່ດີ. ມີຄົນຮູ້ວ່າເປັນຫຍັງຂ້ອຍຢູ່ທີ່ Bonham, ຄວາມປອດໄພຂອງ AX ໄດ້ຖືກຫຼຸດຫນ້ອຍລົງຢ່າງຈະແຈ້ງ.
  
  
  ຂ້ອຍຕ້ອງເຮັດບາງສິ່ງບາງຢ່າງກັບຮ່າງກາຍ. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດປ່ອຍໃຫ້ມັນຢູ່ໃນຫ້ອງຂອງ Meredith ທີ່ແທ້ຈິງ. ເຮັດໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າແລວເສດຖະກິດ
  
  
  
  
  
  ຫວ່າງເປົ່າ, ຂ້ອຍເລືອກປະຕູແບບສຸ່ມແລະເປີດ lock. ປາກົດວ່າບໍ່ມີໃຜຢູ່ໃນຫ້ອງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ Coogan ຂຶ້ນ​ມາ, ພາ​ເຂົາ​ໄປ​ທົ່ວ​ຫ້ອງ​ໂຖງ​ແລະ​ໄດ້​ວາງ​ໄວ້​ເທິງ​ຕຽງ​ນອນ.
  
  
  "ບໍ່ມີສະພາການຄ້າໃດສົນໃຈທີ່ຈະຈ້າງຂ້ອຍ," ຂ້ອຍຄິດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃນ​ເມືອງ​ບໍ່​ຮອດ​ສອງ​ຊົ່ວ​ໂມງ, ແລະ​ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ເສຍ​ຊີ​ວິດ​ແລ້ວ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລົງໄປຊັ້ນລຸ່ມແລະໄດ້ສົນທະນາຢ່າງເປັນມິດກັບພະນັກງານຕ້ອນຮັບ, ຜູ້ທີ່ຍິນດີຕ້ອນຮັບໂອກາດທີ່ຈະລຸດລົງຄໍາປິດສະຫນາຄໍາຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບອກ​ລາວ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ກັບ​ຜູ້​ຊາຍ​ຢູ່​ໃນ​ແລວ​ເສດ​ຖະ​ກິດ​, ເປັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ໃບ​ຫນ້າ​ກົມ​, ສົດ​ຊື່ນ​.
  
  
  “ນີ້ແມ່ນທ່ານ Hobbs. ພະນັກງານຂາຍ. ເຊັກອິນມື້ນີ້. ຫ້ອງ 206."
  
  
  "ທ່ານ Hobbs ຂາຍຫຍັງ?"
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ເຊື່ອສິ່ງທີ່ລາວເວົ້າ."
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ຫ້າ​ນາ​ທີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ການ​ສົນ​ທະ​ນາ​, ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຂັ້ນ​ໄດ​ແລະ​ເລືອກ​ເອົາ​ກະ​ແຈ​ອື່ນ​. ຫ້ອງ 206 ຫວ່າງເປົ່າຍົກເວັ້ນກ່ອງຕົວຢ່າງ. ທ່ານ Hobbs ເກືອບຈະລົງຈອດເມື່ອລາວເລີ່ມລໍຖ້າຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ກະ​ເປົ໋າ​ໃສ່​ຕຽງ​ນອນ​ແລະ​ເປີດ​ມັນ​. ຕົວ​ຢ່າງ​ດຽວ​ທີ່​ມີ​ຢູ່​ນັ້ນ​ແມ່ນ​ປືນ​ສັ້ນ​ທີ່​ຖືກ​ປົດ​ອອກ​ດ້ວຍ​ເຄື່ອງ​ຕ້ານ ແລະ​ຂອບ​ເຂດ. ທ່ານ Hobbs ຊຶ່ງເອີ້ນກັນວ່າ ທ່ານ Coogan ແລະ Meredith ໄດ້ຂາຍຄວາມຕາຍ. ປືນໃຫຍ່ທີ່ມີນໍ້າມັນດີແມ່ນບາງສິ່ງບາງຢ່າງຄ້າຍຄືອຸປະກອນຂອງນັກຂ້າມືອາຊີບ.
  
  
  ຂ້ອຍສາມາດເດົາແຜນການເກມຂອງລາວໄດ້. ລາວຄວນຈະຂັດຂວາງຂ້ອຍແລະຂ້າຂ້ອຍທັນທີທີ່ຂ້ອຍມາຮອດ, ເອົາເດັກຍິງອອກຈາກປ່ອງຢ້ຽມໂຮງແຮມເມື່ອນາງມາຮອດບ່ອນເຮັດວຽກ, ແລ້ວອອກຈາກ Bonham ດ້ວຍຄວາມໄວ. ການຕົວະກ່ຽວກັບວ່າລາວເປັນ Meredith ແມ່ນການຈັບຕົວຂ້ອຍທັນທີແລະອາດຈະຊອກຫາວ່າຂ້ອຍກໍາລັງລົມກັບເດັກຍິງ. ທ່ານ Hobbs, ຫຼືທ່ານ Coogan, ເປັນມືອາຊີບອັດສະລິຍະ, ຫົວເຢັນ ແລະມີຄວາມຮູ້ກ່ຽວກັບຫັດຖະກໍາຂອງລາວ. ແຕ່ເຖິງແມ່ນວ່າທີ່ດີທີ່ສຸດມີມື້ທີ່ບໍ່ດີ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າງຽບໆອອກຈາກຫ້ອງ 206 ແລະລົງຂັ້ນໄດ. ນັບຕັ້ງແຕ່ໂທລະສັບຈາກຫ້ອງຕ່າງໆໄດ້ຜ່ານສະວິດບອດຂອງໂຮງແຮມ, ຂ້ອຍໄດ້ໃຊ້ໂທລະສັບຈ່າຍເງິນຢູ່ໃນຫ້ອງຮັບແຂກເພື່ອໂທຫາ Meredith ຢູ່ປໍ້ານໍ້າມັນ. “ຢ່າຍ່າງໄປຕາມຊອຍມືດ. ຝ່າຍຄ້ານໄດ້ໂຈມຕີເມືອງ,” ຂ້ອຍບອກລາວໃນຂະນະທີ່ລາວເຂົ້າຫາແຖວ.
  
  
  “ຂີ້ຄ້ານ. ເຈົ້າມີການແກ້ໄຂໃຫ້ເຂົາເຈົ້າບໍ? ຂ້ອຍ ໝາຍ ຄວາມວ່າພວກເຂົາແມ່ນໃຜ?”
  
  
  "ພວກເຂົາບໍ່ແມ່ນນັກສມັກເລ່ນ."
  
  
  "ດີ, ບໍ່ມີເຫດຜົນທີ່ຈະແປກໃຈ," ລາວເວົ້າ. "ຖ້າພວກເຮົາສາມາດຊອກຫາເດັກຍິງ, ພວກເຂົາກໍ່ສາມາດເຮັດໄດ້."
  
  
  "ຂ້ອຍຢ້ານວ່າພວກເຮົາພາພວກເຂົາໄປຫານາງ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າສາມາດຈິນຕະນາການປະຕິກິລິຢາຂອງ Hawk ເມື່ອຂ້າພະເຈົ້າບອກລາວວ່າຜູ້ໃດຜູ້ຫນຶ່ງຕ້ອງເຂົ້າໄປໃນໄຕມາດຂອງຂ້ອຍຢູ່ທີ່ AX Base, ເບິ່ງຜ່ານເອກະສານຂອງ Sheila Brant, ແລະນໍາໃຊ້ຂໍ້ມູນຂອງພວກເຮົາເພື່ອຕິດຕໍ່ກັບເດັກຍິງ. ມັນຈະລະເບີດຄືກັບບັ້ງໄຟດອກ.
  
  
  ເຫດການຂອງມື້ນັ້ນມີການປ່ຽນແປງສະຖານະການຢ່າງຫຼວງຫຼາຍ. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຫຼິ້ນບັດຢ່າງຊ້າໆ ແລະອົດທົນໄດ້ຕາມທີ່ Hawk ແນະນຳ. ຊີວິດຂອງ Sheila ຢູ່ໃນອັນຕະລາຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ໄດ້​ສ້າງ​ຕັ້ງ​ການ​ຕິດ​ຕໍ່​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ແລະ​ໄດ້​ຮັບ​ຄວາມ​ໄວ້​ວາງ​ໃຈ​ຂອງ​ນາງ.
  
  
  ຂ້ອຍຢືນຢູ່ນອກໂຮງແຮມເມື່ອນາງມາຮອດຮ້ານອາຫານ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເບິ່ງ ນາງ ເປີດ ປະ ຕູ ຂອງ Volvo ສີ ແດງ ແລະ ຈັບ glimpse ຂອງ ຂາ ກ້ຽງ ເປັນ ຂະ ນະ ທີ່ ນາງ slid ອອກ ຈາກ ລົດ. ຂາແມ່ນດີເທົ່າທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຈື່ໄດ້, ການຍ່າງ sexy ດີກວ່າ.
  
  
  ນາງໄດ້ຫັນຄວາມສົນໃຈມາຫາຂ້ອຍ ໃນຂະນະທີ່ນາງເຄື່ອນຍ້າຍໄປມາໃນລົດດ້ວຍບາດກ້າວທີ່ຍາວນານ, ສະຫງ່າງາມ. ແນ່ນອນ, ສາຍຕາຂອງຄົນແປກໜ້າໄດ້ລົບກວນນາງ. ນາງໄດ້ຢຸດ, ເບິ່ງຂ້າພະເຈົ້າ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າກັບຄືນ glance ຂອງນາງດ້ວຍຮອຍຍິ້ມທີ່ມີສະເຫນ່ທີ່ສຸດ.
  
  
  ຫຼັງຈາກທີ່ນາງຫາຍໄປໃນຮ້ານອາຫານ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສູບຢາ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຕ້ອງ ການ ທີ່ ຈະ ໃຫ້ ເວ ລາ ຂອງ ນາງ ຫຼົ່ນ ລົງ ເປືອກ ຫຸ້ມ ນອກ ຂອງ ນາງ ແລະ ເລີ່ມ ຕົ້ນ ລໍ ຖ້າ ຢູ່ ໃນ ຕາ ຕະ ລາງ. ເມື່ອຂ້ອຍຢຸດ, ລົດຈັກສາມຄັນໄດ້ແລ່ນເຂົ້າໄປໃນເມືອງ. Rockers ແມ່ນຢູ່ນອກສະຖານທີ່ໃນ Bonham ຄືກັບຂ້ອຍ. ເຂົາເຈົ້າໄດ້ຂັບລົດຜ່ານໂຮງແຮມ, ເບິ່ງຂ້ອຍຜ່ານແວ່ນຕາທີ່ປົກຄຸມດ້ວຍໜ້າມີໜວດ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໃສ່​ເສື້ອ​ກັນ​ໜາວ​ທີ່​ມີ​ຜີ​ມານ​ຮ້າຍ​ທາ​ສີ​ດ້ານ​ຫລັງ. ຈຸດຫມາຍປາຍທາງຂອງພວກເຂົາແມ່ນແຖບ. ລົມກັນດັງໆ, ເຂົາເຈົ້າລົງພູ ແລະເຂົ້າໄປຂ້າງໃນ. ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ວ່າພວກເຂົາບໍ່ໄດ້ອາໄສຢູ່ໃນ Bonham. ບໍ່ມີຄວາມຕື່ນເຕັ້ນພຽງພໍໃນຕົວເມືອງສໍາລັບຮູບລັກສະນະຂອງເຂົາເຈົ້າ.
  
  
  "ອາຊະຍາກໍາແລະຄົນທີ່ບໍ່ມີທີ່ຢູ່ອາໄສ," ພະນັກງານເວົ້າດ້ວຍຄວາມກຽດຊັງ. ລາວ​ໄດ້​ຢືນ​ຕໍ່​ຕ້ານ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃນ​ປະ​ຕູ. “ເຂົາເຈົ້າເປັນສ່ວນໜຶ່ງຂອງກຸ່ມແກ໊ງທີ່ເຂົ້າມາທີ່ນີ້ສອງສາມເທື່ອຕໍ່ປີ. ເຂົາເຈົ້າເອີ້ນຕົນເອງວ່າເປັນລູກຂອງຊາຕານ. ເຂົາເຈົ້າຕັ້ງຄ້າຍຢູ່ທີ່ສະໜາມກິລາເກົ່າ. ຊາວ​ເມືອງ​ຢາກ​ຂັບ​ໄລ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ອອກ​ຈາກ​ເຂດ​ດິນ​ແດນ, ແຕ່​ຕຳຫຼວດ​ບໍ່​ເຮັດ​ແບບ​ນີ້. ຂ້ອຍຕ້ອງການເລີ່ມການກໍ່ຄວາມວຸ້ນວາຍ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖິ້ມ​ຢາ​ສູບ​ໄປ. ຖ້າ bikers ເປັນປະຈໍາ, ນັ້ນຫມາຍຄວາມວ່າພວກເຂົາບໍ່ໄດ້ລົບກວນຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂ້າມຖະຫນົນແລະມຸ່ງຫນ້າໄປສູ່ຮ້ານອາຫານບ່ອນທີ່ສິ່ງທີ່ກໍາລັງເລີ່ມຕົ້ນ. ຂ້ອຍໄດ້ນັບລູກຄ້າທັງໝົດສີ່ຄົນ. ທັງ​ຫມົດ​ແມ່ນ​ຜູ້​ຊາຍ, ແລະ​ສາມ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ເອົາ​ຕາ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈາກ Sheila. ອັນທີສີ່, ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ, ຕ້ອງເປັນຄົນຕາບອດເຄິ່ງໜຶ່ງ.
  
  
  ຂ້ອຍເອົາຕາຕະລາງແຈຢູ່ຫ່າງຈາກລູກຄ້າອື່ນ. ເຖິງແມ່ນວ່າກ່ອນທີ່ Sheila ຍ້າຍໄປມາຫາຂ້ອຍ, ຂ້ອຍຈັບຕາຂອງນາງເລື່ອນໄປໃນທິດທາງຂອງຂ້ອຍ, ປະເມີນຂ້ອຍ.
  
  
  “ຍິນດີຕ້ອນຮັບສູ່ Bonham. ທ່ານກໍາລັງວາງແຜນທີ່ຈະຢູ່ເປັນເວລາດົນນານບໍ? - ນາງເວົ້າວ່າໃນເວລາທີ່ນາງມາກັບຕາຕະລາງຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  "ມັນຂຶ້ນກັບເຈົ້າ, Sheila."
  
  
  ການສະແດງອອກເທິງໃບຫນ້າທີ່ອ່ອນແອຂອງນາງ froze. "ຂ້ອຍຊື່ Susan."
  
  
  "ນີ້ແມ່ນ Sheila Brant, ແລະຈົນກ່ວາ Frank Abruz ຖືກຂ້າ, ເຈົ້າເປັນເມຍຂອງລາວ." ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກະ​ພິບ​ໄປ​ທົ່ວ​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ pinned wrist ຂອງ​ນາງ. “ຢ່າຢືນຊື່. ເອົາຮອຍຍິ້ມໃສ່ໃບຫນ້າທີ່ສວຍງາມນັ້ນແລະທໍາທ່າວ່າພວກເຮົາເວົ້າກ່ຽວກັບສິ່ງທີ່ຢູ່ໃນເມນູ."
  
  
  “ມັນຈະບໍ່ງ່າຍທີ່ຈະຍິ້ມ. ເຈົ້າຈະທໍາລາຍກະດູກຢູ່ໃນຂໍ້ມືຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປົດ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ແຕ່​ບໍ່​ໄດ້​ປ່ອຍ​ອອກ​ໄປ​. “ຄົນ​ທີ່​ເຈົ້າ​ແລ່ນ​ມາ​ນັ້ນ​ຮູ້​ວ່າ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃສ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຈິນ​ຕະ​ນາ​ການ​ເປັນ​ຫຍັງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຢາກ​ຈະ​ລົບ​ລ້າງ​ທ່ານ, ແຕ່​ວ່າ​ມັນ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ມັນ​ຫມາຍ​ຄວາມ​ວ່າ. ທ່ານຕ້ອງການຄວາມຊ່ວຍເຫຼືອ."
  
  
  
  
  
  
  "ແລະເຈົ້າຈະເອົາມັນໃຫ້ຂ້ອຍບໍ?" ປາກທີ່ສວຍງາມຂອງນາງ curled. ນີ້ແມ່ນເລື່ອງຂອງຊີວິດຂອງຂ້ອຍ. ຜູ້ຊາຍຈະຊ່ວຍຂ້ອຍສະເຫມີ. ແລະ​ການ​ຊ່ວຍ​ເຫຼືອ​ຫຼາຍ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ, ບັນ​ຫາ​ຫຼາຍ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ຫຼາຍ.”
  
  
  "ຂ້ອຍແມ່ນຜູ້ທີ່ຈະປ່ຽນແປງທັງຫມົດນີ້."
  
  
  “ຂ້ອຍສົງໄສວ່າເຈົ້າແມ່ນໃຜ. ຕອນນີ້ຂ້ອຍຮູ້. ເຈົ້າຕ້ອງເປັນຕົວຊ່ວຍສ້າງ Mandrake."
  
  
  "ຊື່ແມ່ນ Ned."
  
  
  "ດີ, Ned Mage, ຂ້ອຍຈະຕ້ອງການສິ່ງມະຫັດສະຈັນສອງຢ່າງເພື່ອລົບລ້າງຄວາມຫຍຸ້ງຍາກໃນຊີວິດຂອງຂ້ອຍ." ເຖິງວ່າຈະມີສິ່ງທີ່ນາງເວົ້າ, ຄວາມສົນໃຈເກີດຂື້ນໃນຕາຊ້ໍາ. "ແນ່ນອນວ່າທ່ານຕ້ອງການບາງສິ່ງບາງຢ່າງກັບຄືນມາ."
  
  
  "ພວກເຮົາຈະປຶກສາຫາລືຂໍ້ກໍານົດຕໍ່ມາ."
  
  
  "ໂອ້, ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າພວກເຮົາຈະ," ນາງເວົ້າດ້ວຍສຽງທີ່ຮຸນແຮງ.
  
  
  ທຸລະກິດຫຼືບໍ່ມີທຸລະກິດ, ຂ້ອຍຫິວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບອກ​ນາງ​ໃຫ້​ເອົາ​ສະ​ເຕກ​ຫນາ​ແລະ​ກາ​ເຟ​ດໍາ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າເຊື່ອບໍວ່າຂ້ອຍຈະບໍ່ຫນີໄປສໍາລັບເລື່ອງນີ້?"
  
  
  "Cinderella ບໍ່ໄດ້ແລ່ນຫນີຈາກແມ່ເທວະດາຂອງນາງ, ນາງບໍ?"
  
  
  ນາງຫົວເລາະ. "ຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນ Cinderella."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່ານາງອາດຈະມີສ່ວນຮ່ວມ. ນາງເບິ່ງຄືກັບເດັກຍິງທີ່ເຈົ້າຊາຍເອົາເກີບແຕະແລະເອົາໄປ, ເຖິງແມ່ນວ່າເກີບແຕະຈະບໍ່ເຫມາະ. ພຽງແຕ່ເຈົ້າຊາຍ Charming ຂອງນາງໄດ້ກາຍເປັນ Frank Abruz, mafia capo.
  
  
  ເມື່ອນາງກັບມາພ້ອມກັບກາເຟຂອງຂ້ອຍ, ນາງໄດ້ແຕະຕ້ອງຂ້ອຍໂດຍການວາງຈອກຢູ່ຂ້າງມືຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ຄວາມ​ຫມາຍ​ວ່າ​ນີ້​ເປັນ​ສັນ​ຍານ​ທີ່​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ຮ່ວມ​ກັນ.
  
  
  “ເບິ່ງຄືວ່າເຈົ້າບໍ່ຄ່ອງແຄ້ວ. ແລະເຈົ້າບໍ່ແມ່ນເພື່ອນຂອງ Abruz. ແລ້ວເຈົ້າແມ່ນໃຜ?" ນາງຖາມ.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະອະທິບາຍມັນຕໍ່ມາ."
  
  
  ປະຕູ​ໄດ້​ຕຳ​ລົງ ​ແລະ​ມີ​ຄົນ​ຂີ່​ລົດຖີບ​ສາມ​ຄົນ​ຍ່າງ​ເຂົ້າ​ມາ, ​ເອົາ​ກິ່ນ​ເໝັນ​ມາ​ນຳ. ທັງສອງຄົນບໍ່ໄດ້ແຕະໃສ່ສະບູ່ກ້ອນໜຶ່ງເປັນເວລາຫຼາຍອາທິດ. ຜູ້ຊາຍທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫຼັງບັນຊີເງິນສົດ, ອາດຈະເປັນເຈົ້າຂອງຮ້ານອາຫານ, ເບິ່ງສາມຄົນດ້ວຍຄວາມບໍ່ພໍໃຈ. ລາວສາມາດດໍາລົງຊີວິດໂດຍບໍ່ມີທຸລະກິດຂອງເຂົາເຈົ້າຢ່າງຫນ້ອຍເກົ້າສິບປີຂ້າງຫນ້າ.
  
  
  ເຂົາເຈົ້າຕັດສິນໃຈນັ່ງຢູ່ໂຕະຂ້າງຂ້ອຍ. ເຂົາເຈົ້າເວົ້າດັງໆ, ຫົວເຍາະເຍີ້ຍເລື່ອງຕະຫລົກຂອງແຕ່ລະຄົນ. ເພື່ອເຮັດໃຫ້ຕົນເອງມ່ວນຊື່ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມກໍານົດວ່າອັນໃດທີ່ຂີ້ຮ້າຍທີ່ສຸດ. ການແຂ່ງຂັນໄດ້ສິ້ນສຸດລົງດ້ວຍການຈັບສະຫຼາກລະຫວ່າງຄົນທີ່ມີຮອຍແປ້ວມີດແລ່ນລົງແກ້ມຂອງລາວ ແລະຜູ້ນັ່ງໃກ້ຂ້ອຍທີ່ສຸດ, ຜູ້ຊາຍທີ່ນຸ່ງເສື້ອດ້ວຍລູກປັດ, ສາຍແຂນຫົວສີເທົາ ແລະສາຍແຂນໜັງ. ຫນຶ່ງໃນກາງ, ມີຜົມຍາວແລະຈັບຫນວດສີທອງແດງ, ເບິ່ງຄືວ່າເປັນທີ່ນໍາສະເຫນີທີ່ສຸດ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ Sheila ປະຕິບັດຕາມຄໍາສັ່ງຂອງພວກເຂົາ, Scarface ແລ່ນມືລົງຂາຂອງນາງ. ນາງໄດ້ເຮັດຜິດດ້ວຍຄວາມສະບາຍໃຈ. Copperbeard ໄດ້ຢຽດມືຂອງສະຫາຍຂອງລາວ. "ເຮັດຕົວຂອງເຈົ້າ," ລາວເວົ້າຢ່າງເທົ່າທຽມກັນ.
  
  
  ຄົນ​ທີ່​ນັ່ງ​ຢູ່​ຂ້າງ​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຈັບ​ຕາ​ຂ້ອຍ​ແລະ​ເບິ່ງ​ແຂ້ວ​ຂອງ​ລາວ​ບາງ​ອັນ​ທີ່​ຂາດ​ໄປ. "ເຈົ້າເບິ່ງຫຍັງ, ເຈົ້ານາຍ?"
  
  
  "ກ່ຽວກັບເຈົ້າ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຂ້ອຍຊົມເຊີຍວຽກງານແຂ້ວຂອງເຈົ້າ." “ຄັ້ງໜຶ່ງ ຕຳຫຼວດຄົນໜຶ່ງໄດ້ຍ່າງໃສ່ໜ້າຂ້ອຍ. ເຈົ້າຕ້ອງການຄືກັນບໍ?
  
  
  “ບໍ່ແທ້,” ຂ້ອຍເວົ້າ, ຕ້ານທານກັບຄວາມລໍ້ໃຈທີ່ຈະເອົາຈອກກາເຟລົງຄໍຂອງລາວ.
  
  
  Copperbeard ຈັບເພື່ອນຂອງລາວໂດຍບ່າ. ລາວບີບຢ່າງແຮງ ຈົນຜູ້ຊາຍທີ່ແຂ້ວຂາດນັ້ນເສີຍ. "ຢ່າລັງເລກັບຜູ້ຊາຍ, Georgie. ລາວອາດຈະຄິດວ່າເຈົ້າຈິງຈັງ. ສິ່ງສຸດທ້າຍທີ່ພວກເຮົາຕ້ອງການແມ່ນຄວາມເຂົ້າໃຈຜິດ. ສິດ?"
  
  
  “ຖືກຕ້ອງ,” Georgie ເວົ້າຊ້ຳ. ເບິ່ງຄືວ່າລາວບໍ່ຈິງໃຈ. ລາວເບິ່ງຄືກັບຜູ້ຊາຍທີ່ຢ້ານດ້ວຍມືຂອງລາວຢູ່ເທິງບ່າຂອງລາວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຮັດ​ສະ​ເຕກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ງຽບໆ ແລະ​ບອກ Sheila ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ລໍ​ຖ້າ​ໃຫ້​ນາງ​ອອກ​ຈາກ​ວຽກ​ໃນ​ຕອນ​ທ່ຽງ​ຄືນ. ກັບໄປທີ່ຫ້ອງໂຮງແຮມຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍນັ່ງນັ່ງຢູ່ຕັ່ງນັ່ງຂ້າງປ່ອງຢ້ຽມເພື່ອແນມເບິ່ງຮ້ານອາຫານ. ເທົ່າ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້, ຄາດ​ຕະ​ກໍາ​ຜູ້​ເສຍ​ຊີ​ວິດ​ມີ​ຜູ້​ສົມ​ຮູ້​ຮ່ວມ​ຄິດ​ທີ່​ຈະ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ຊ່ວຍ​ເດັກ​ຍິງ​ໄດ້​.
  
  
  ໃນເວລາກາງຄືນ, ຄົນຂີ່ລົດຖີບໄດ້ອອກມາ ແລະຍ່າງໄປຕາມຖະໜົນ, ຍັງຄົງອວດດີ ແລະຫົວເລາະ. ມີພຽງແຕ່ຄົນທີ່ມີຫນວດສີທອງແດງຢູ່ງຽບໆ, ຍ່າງລະຫວ່າງຄົນອື່ນ, ຫົວສູງກວ່າພວກເຂົາ, ເຄື່ອນທີ່ລຽບງ່າຍ, ຄືກັບຜູ້ນໍາ. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ກັບຄືນໄປຫາແຖບ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງພວກເຂົາຈົນກ່ວາພວກເຂົາອອກຈາກສາຍຕາ.
  
  
  ດົນນານກ່ອນທີ່ Sheila ມາຮອດ, ຂ້ອຍເລີ່ມກັງວົນວ່າ Meredith ຈະບໍ່ສະແດງຫຼືໂທຫາ. ໂດຍບໍ່ເອົາສາຍຕາອອກຈາກປະຕູຮ້ານອາຫານ, ຂ້ອຍວາງໂທລະສັບໄວ້ເທິງຕັກຂອງຂ້ອຍ ແລະຂໍໃຫ້ພະນັກງານຍາມກາງຄືນໃຫ້ສາຍທາງນອກໃຫ້ຂ້ອຍ. ຂ້ອຍໂທຫາໝາຍເລກປ້ຳນ້ຳມັນ ແລະບໍ່ໄດ້ຮັບຄຳຕອບ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນັ່ງ​ຢູ່​ໃນ​ຄວາມ​ມືດ, ຟັງ​ສຽງ​ດັງ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ສິ່ງ​ທີ່​ໄດ້​ມີ​ການ​ປ່ຽນ​ແປງ​ຢ່າງ​ຫຼວງ​ຫຼາຍ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ.
  
  
  Sheila ຍ່າງອອກຈາກຮ້ານອາຫານດ້ວຍຈັງຫວະໄວ, ແນມເບິ່ງຮອບໆໃນຂະນະທີ່ນາງມຸ່ງຫນ້າໄປຫາລົດ Volvo ຢູ່ທາງໂຄ້ງ. ມັນເລີ່ມມີຝົນຕົກເລັກນ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຢອດ​ກອບ​ເປັນ​ຈໍາ​ນວນ​ກ່ຽວ​ກັບ​ແກ້ວ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​. Sheila ນຸ່ງເສື້ອຍາວທີ່ນາງໃສ່ໃນຮູບເງົາຂອງ Meredith. ຂ້ອຍສາມາດເດົາໄດ້ວ່ານາງມີປືນຢູ່ໃນຖົງຂອງນາງ.
  
  
  “ລູກ, ເຈົ້າຂີ້ຄ້ານ,” ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງອ່ອນໂຍນ.
  
  
  ມັນບໍ່ແມ່ນເວລາທ່ຽງຄືນ; ມັນພຽງແຕ່ 22:00. ນາງໄດ້ອອກໄປໄວ - ຂ້ອຍໄດ້ພຽງພໍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂຍນ​ຕັ່ງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ແລະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ມັນ​ກັບ​ປະ​ຕູ​ໃນ​ສາມ​ບາດ​ກ້າວ​ໄວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ລົງ​ຂັ້ນ​ໄດ​ຢ່າງ​ໄວ, ຜ່ານ​ສະ​ມາ​ຄົມ​ທີ່​ຢ້ານ​ກົວ, ແລະ​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ຖະ​ຫນົນ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່ Sheila ຂັບ​ລົດ​ໄປ.
  
  
  ສຽງຂອງເຄື່ອງຈັກໃນລົດຈັກທີ່ເລີ່ມປະສົມປະສານກັບກໍາມະຈອນຂອງເຄື່ອງຈັກ Volvo. ຄົນຂັບລົດຈັກໄດ້ຂັບລົດໂດຍບໍ່ໄດ້ສັງເກດເຫັນຂ້ອຍ. ພວກເຂົາຕິດຕາມລົດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ສີ​ແດງ​ຂອງ​ໄຟ​ຫາງ​ກະ​ພິບ​ຢູ່​ໃນ​ແຈ​ທີ່​ໄກ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລ່ນ​ໄປ​ຫາ Ford ທຸບ​ຕີ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  
  
  
  ຂ້ອຍຈັບພວກເຂົາໄດ້ໃນຂະນະທີ່ພວກເຂົາແລ່ນອອກຈາກເມືອງເພື່ອໄລ່ຕາມລົດ Volvo ທີ່ເດີນທາງໃກ້ກັບຄວາມໄວທີ່ຈຳກັດໄວ້. ເມື່ອ​ເມືອງ​ຖືກ​ປະ​ໄວ້​ທາງ​ຫລັງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສາບ​ແຊ່ງ. Sheila tuned ໃນສິ່ງທີ່ bikers ຫມາຍຄວາມວ່າ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເອົາແກັດ Ford ຕື່ມອີກແລະເຂົ້າຫາພວກເຂົາ, ແລະເຫັນວ່າຜູ້ນໍາຢືນຢູ່ຂ້າງໆລົດ Volvo ແລະໂບກມືໃຫ້ເດັກຍິງຢຸດ. ນາງບໍ່ສົນໃຈລາວ ແລະພະຍາຍາມເລັ່ງອອກຈາກລົດຂອງນາງ.
  
  
  ເມື່ອ​ໂຄມ​ໄຟ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕົກ​ໃສ່​ພວກ​ເຂົາ, ພວກ​ເຂົາ​ຮູ້​ວ່າ​ມີ​ຄົນ​ຕິດ​ໄຟ​ຢູ່​ງານ​ລ້ຽງ. ຄົນຂັບລົດຈັກຄົນໜຶ່ງໄດ້ຫັນຫຼັງ, ໄຖນາເຂົ້າທາງຂອງຂ້ອຍຢ່າງກະທັນຫັນ ຈົນຂ້ອຍໄດ້ຕຳເບຣກເພື່ອບໍ່ໃຫ້ເກີດການປະທະກັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ໜ້າ​ຕາ​ຂີ້​ຮ້າຍ​ຂອງ​ຊາຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ຊື່ ຈໍ​ຈີ ຕອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກິ້ງ​ລົງ​ທາງ​ຍ່າງ​ທີ່​ຝົນ​ຕົກ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ gritted ແຂ້ວ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ແລະ ໄດ້ ເຂົ້າ ໄປ ໃນ tailspin ເປັນ, ເລີ່ມ ຕົ້ນ Ford ອີກ ເທື່ອ ຫນຶ່ງ. ຂ້ອຍສືບຕໍ່ການແລ່ນ.
  
  
  ແສງຫົວຂອງຂ້ອຍຈັບ Georgie ກ່ອນ. ລາວຕີລະຫວ່າງຂ້ອຍກັບຄົນອື່ນໆ, ຮັກສາຈັງຫວະທີ່ຊ້າລົງເພື່ອເບິ່ງວ່າຂ້ອຍຈະຢູ່ກັບເຂົາເຈົ້າ. ລາວເບິ່ງຄືນ, ເປີດເຜີຍແຂ້ວທີ່ຂາດຫາຍໄປໃນຮອຍຍິ້ມທີ່ຂີ້ຮ້າຍ. ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ເກືອບ​ດີ​ໃຈ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຕົກ Ford. ດຽວນີ້ລາວມີໂອກາດກັບຂ້ອຍອີກ.
  
  
  ລາວຫັນລົດຈັກແລະດຶງໂສ້ສັ້ນອອກຈາກບ່ອນໃດບ່ອນໜຶ່ງທາງຫລັງບ່ອນນັ່ງ. ດ້ວຍຕ່ອງໂສ້ຫ້ອຍຢູ່ໃນມືຂອງລາວ, ລາວຈັບລົດຈັກແລະຟ້າວແລ່ນມາຫາຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຕີເບຣກ ຫຼືຊ້າລົງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຟ້າວ​ແລ່ນ​ໄປ​ໜ້າ​ຢ່າງ​ບໍ່​ຢຸດ​ຢັ້ງ, ແສງ​ໄຟ​ສາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈູດ​ຄືນ. Georgie ເຂົ້າມາໃກ້. ເມື່ອ​ລາວ​ເຫັນ​ວ່າ​ຂ້ອຍ​ຈະ​ຢູ່​ໃນ​ທາງ​ນັ້ນ ເຖິງ​ວ່າ​ລາວ​ຈະ​ໄປ​ທາງ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ຕາມ ລາວ​ໄດ້​ຂັບ​ໄລ່​ລົດຈັກ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ອີກ​ເລນ​ໜຶ່ງ​ຂອງ​ທາງ​ຫຼວງ.
  
  
  ຂ້ອຍສາມາດຫັນລົດແລະຕີລາວ, ແຕ່ຂ້ອຍຢ້ານທີ່ຈະເຮັດມັນຢູ່ເທິງທາງປູຢາງ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຕ້ອງການເຂົ້າໄປໃນ skid ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ໃຫ້ Ford ອາຍແກັສຫຼາຍ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເລັ່ງແທນ. Georgie flashed ຜ່ານປ່ອງຢ້ຽມຂອງຂ້ອຍແລະຂ້ອຍເຫັນມືຂອງລາວເຄື່ອນທີ່. ພຣະອົງໄດ້ແຕກຕ່ອງໂສ້ຄື whip.
  
  
  ການລະເບີດຂອງຄວາມໄວຢ່າງກະທັນຫັນທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ບັງຄັບອອກຈາກລົດເຮັດໃຫ້ Georgie ສູນເສຍທາງຂອງນາງ. ສາຍຕ່ອງໂສ້ໄດ້ທຸບລົງໃສ່ປ່ອງຢ້ຽມຫລັງຂ້ອຍຢ່າງແຮງ, ບໍ່ແມ່ນຢູ່ຂ້າງໜ້າຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສະ​ແດງ​ຄວາມ​ສະ​ດວກ​ສະ​ບາຍ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ແຕກ​ຂອງ​ແກ້ວ. ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ຈະ​ເພີ່ມ​ໄລຍະ​ຫ່າງ​ລະຫວ່າງ​ພວກ​ເຮົາ ເພາະ​ລາວ​ຕ້ອງ​ຊ້າ​ລົງ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ລົດ​ຖີບ​ກັບ​ມາ​ອີກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ໂຄມ​ໄຟ​ຂອງ​ລາວ​ຫ້ອຍ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລ່ນ​ໄປ​ທົ່ວ​ໂຄມ​ແລະ​ຂຶ້ນ​ພູ.
  
  
  ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ເທິງ​ພູ, ຂ້ອຍ​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ນາງ Sheila ແລະ​ຜູ້​ທີ່​ຕາມ​ມາ. ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຂີ່​ລົດ​ຖີບ​ເປັນ​ຜູ້​ນຳ​ແລ່ນ​ໄປ​ຂ້າງ​ລົດ Volvo. ລາວ​ໄດ້​ຈັບ​ລົດ​ຄັນ​ດັ່ງກ່າວ ​ແລະ ​ໄດ້​ເໜັງ​ຕີງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເສັ້ນທາງ​ຂອງ​ຜູ້​ຂັບ​ຂີ່, ບັງຄັບ​ໃຫ້​ນາງ​ດຶງ​ໄປ​ຂ້າງ​ທາງ ​ເພື່ອ​ຫຼີກ​ເວັ້ນການ​ຕຳ​ກັນ.
  
  
  ນາງໄດ້ຖືກຈັບໄດ້ຫຼາຍໃນການຕໍ່ສູ້ກັບນັກຂີ່ລົດຖີບທີ່ນາງບໍ່ສາມາດເຮັດຕໍ່ໄປໄດ້. ໃນຂະນະທີ່ມັນດຶງອອກຈາກຖະຫນົນຫົນທາງ, ລົດ Volvo ໄດ້ bounced ແລະ dodged ຄ້າຍຄືເຮືອເຈ້ຍໃນກະແສລະບາຍນ້ໍາໄວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ້ານ​ວ່າ​ມັນ​ຈະ​ປາຍ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ມັນ​ໄດ້​ປະ​ທັບ​ໃນ ditch ໄດ້, ແຕ່ jolt ພຽງ​ແຕ່​ຊ້າ​ລົງ. Sheila ສະຫລາດພໍທີ່ຈະຫຼີກລ່ຽງເບຣກຢ່າງກະທັນຫັນ. ການຕັດສິນໂດຍການສັ່ນສະເທືອນຂອງລົດ, ຂ້າພະເຈົ້າເດົາວ່ານາງໄດ້ປ່ຽນມັນເຂົ້າໄປໃນເກຍຊ້າກວ່າ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງ sawed ສຸດຫ້າມລໍ້. ລົດ Volvo ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ແລະ​ຫຼຸດ​ລົງ, ແຕ່​ບໍ່​ໄດ້​ມ້ວນ.
  
  
  ເມື່ອສຸດທ້າຍນາງຢຸດລົດໃນສະໜາມເປີດ, ຄົນຂີ່ລົດຖີບໄດ້ຫັນມາ. ຫນຶ່ງໃນພວກເຂົາໄດ້ໂດດຂ້າມຂຸມ, ອອກກໍາລັງກາຍທີ່ສວຍງາມສໍາລັບການຂີ່ມ້າ, ແລະແລ່ນຂ້າມພາກສະຫນາມໄປສູ່ລົດທີ່ລາວກໍາລັງຕິດຕາມ. ລໍ້​ຂອງ​ມັນ​ເກີດ​ຂີ້​ຕົມ.
  
  
  ລົດຖີບຄົນທີສອງບໍ່ມີຄວາມກ້າຫານທີ່ຈະໂດດລົງໄປໃນຂຸມ. ລາວ​ຢຸດ​ຢູ່​ຂ້າງ​ຖະໜົນ​ແລະ​ເຫັນ​ຂ້ອຍ​ອອກ​ມາ​ໃນ​ຕອນ​ກາງຄືນ. ລາວໄດ້ປິດເຄື່ອງຈັກ ແລະ ໄດ້ລົງຈາກລົດຈັກ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຊ້າ​ລົງ​ແລະ​ເບິ່ງ​ໃນ​ກະ​ຈົກ rearview ເພື່ອ​ກວດ​ກາ​ເບິ່ງ​ຈໍ​ເຈຍ. ລາວຍັງຢູ່ຫາງຂອງຂ້ອຍ ແລະກຳລັງເລັ່ງ. ລາວຈະຕິດຕາມຂ້ອຍໃນໄວໆນີ້.
  
  
  ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ຂ້າງ​ຖະໜົນ​ໃກ້​ກັບ​ສະໜາມ​ແລ້ວ​ປິດ​ລົດ. ເມື່ອຂ້ອຍອອກມາ, ຂ້ອຍເປີດໄຟໜ້າ. ຄົນຂັບລົດຈັກທີ່ລໍຖ້າແມ່ນຄົນທີ່ມີຮອຍແປ້ວແລ່ນລົງແກ້ມຂອງລາວ. ລາວ​ເອື້ອມ​ເຖິງ​ເສື້ອ​ນອກ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ດຶງ​ມີດ​ອອກ. ເມື່ອ​ລາວ​ມາ​ໃກ້​ຂ້ອຍ, ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ໄດ້​ກະ​ພິບ​ໃສ່​ໃບ​ໄມ້.
  
  
  "ທ່ານເອີຍ, ເຈົ້າກັບໄປຢູ່ໃນລົດແລະເອົານາລົກອອກຈາກທີ່ນີ້ດີກວ່າ."
  
  
  "ຖ້າຂ້ອຍບໍ່ເຮັດບໍ?"
  
  
  "ຂ້ອຍຈະຕັດເຈົ້າເຊັ່ນ bacon ກຽມພ້ອມສໍາລັບແຊ່ຂົ້ວ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ງໍ​ຫນຶ່ງ​ຫົວ​ເຂົ່າ​ແລະ​ເຄິ່ງ​ຫນຶ່ງ​ໄດ້​ຫັນ​ປະ​ມານ. ຂາຊ້າຍຂອງຂ້ອຍບິນອອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ເຖິງ​ການ​ຕິດ​ຕໍ່​ແຫຼມ​ທີ່​ມີ​ຫົວ​ເຂົ່າ​ຂອງ​ຕົນ. ແມ່ບົດ karate ພາສາຍີ່ປຸ່ນໄດ້ສອນຂ້ອຍກ່ຽວກັບການເຄື່ອນໄຫວນີ້ແລະມັນເປັນການອອກກໍາລັງກາຍທີ່ດີ. Scarface ຫຼຸດລົງຄືກັບວ່າດິນໄດ້ຖືກ ripped ອອກຈາກພາຍໃຕ້ຕີນຂອງລາວ.
  
  
  ລຸກຂຶ້ນໄປຫາຫົວຂອງລາວ, ລາວເຮັດຜ່ານດ້ວຍມີດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ້າຍ​ອອກ​ແລະ​ແຜ່ນ​ໃບ​ຄ້າຍ​ຄື lashed ອອກ​ຕໍ່​ຫນ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ນິ້ວ​ຈາກ​ກະ​ເພາະ​ອາ​ຫານ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈັບ​ແຂນ​ຂອງ​ລາວ​ດ້ວຍ​ມື​ທັງ​ສອງ, ວາງ​ມັນ​ລົງ​ໃສ່​ຫົວ​ເຂົ່າ​ຂອງ​ລາວ​ແລະ​ຫັກ​ມັນ. Scarface howled.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ມີດ​ຂອງ​ຕົນ​ແລະ​ໂຍນ​ມັນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຄວາມ​ມືດ​ອີກ​ດ້ານ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ​ທາງ​ດ່ວນ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, Georgie ມາຮອດ. ລາວ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແກວ່ງ​ໂສ້​ຂອງ​ຕົນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ຖ້າ​ຫາກ​ເຂົາ​ຕີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃບ​ຫນ້າ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ເປັນ​ຕາ​ບອດ​ຫຼື​ມີ​ຮອຍ​ແປ້ວ​ຕະ​ຫຼອດ​ຊີ​ວິດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ຕ່ອງ​ໂສ້ howl ເປັນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ducked ລົງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, Georgie ໄດ້ຜ່ານຂ້ອຍ. ກ່ອນ​ທີ່​ລາວ​ຈະ​ຫັນ​ໄປ​ມາ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້ unzipped
  
  
  
  
  
  ແລະດຶງ Luger ອອກ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິງ​ລາວ​ຈາກ saddle ແລະ​ລົດ​ຖີບ​ໄດ້​ສືບ​ຕໍ່​ເຄື່ອນ​ໄຫວ, careening ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ພາກ​ກາງ​ຂອງ​ທາງ​ດ່ວນ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ຫຼຸດ​ລົງ​ຂ້າງ​ຂອງ​ມັນ​ແລະ​ເລື່ອນ​ອອກ.
  
  
  ໂດຍບໍ່ໄດ້ແນມເບິ່ງ Georgie, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງກັບຄືນໄປຫາລົດ, ເອົາມັນໃສ່ໃນດ້ານກົງກັນຂ້າມແລະເຮັດໃຫ້ມີແສງພາກສະຫນາມດ້ວຍໄຟຫນ້າ.
  
  
  Copperbeard ໄດ້ລົງຈອດ ແລະ ຕີກຳປັ້ນຂອງລາວໃສ່ປ່ອງຢ້ຽມລົດຂອງ Sheila. ລາວ​ໄດ້​ຢຸດ​ເຊົາ​ເມື່ອ​ແສງ​ສີ​ເຫຼືອງ​ຂອງ​ໄຟ​ໜ້າ​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ສ່ອງ​ແສງ​ໃຫ້​ລາວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ລົດ Ford ໃນ​ຄວາມ​ໄວ​ຕ​່​ໍ​າ​ແລະ​ຂັບ​ລົດ​ໄປ​ໃນ ditch ໄດ້​. ການຟື້ນຕົວໄດ້ຍົກຂ້າພະເຈົ້າອອກຈາກກົ້ນຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. Copperbeard ແລ່ນກັບຄືນໄປຫາລົດຖີບຂອງລາວ. ຂ້ອຍມາກ່ອນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນລໍ້ໃນນາທີສຸດທ້າຍເພື່ອໃຫ້ພຽງແຕ່ bumper ຂອງຂ້າພະເຈົ້າມົນຕີລົດຖີບ, ແຕ່ຜົນກະທົບເຮັດໃຫ້ລົດ spin. ຕອນນີ້ Copperbeard ກໍາລັງແລ່ນໄປຫາໝູ່ຂອງລາວ, ອາດຈະຫວັງວ່າຈະໄປຮອດລົດຈັກຂອງເຂົາເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ລົດ Ford ດັ່ງ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ໄດ້​ຊັດ​ເຈນ​ຢູ່​ໃນ headlights​. ຂ້ອຍ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ລົດ, ແນມ​ໃສ່​ລົດ Luger ແລະ​ຍິງ​ຊາຍ​ທີ່​ແລ່ນ​ໜີ​ໄປ​ທີ່​ຂາ.
  
  
  Sheila Brant ເປີດປະຕູລົດຂອງນາງ. ນາງຖືລູກປືນຂະໜາດ .38 ຢູ່ໃນມືຂອງນາງ. Copperbeard ບໍ່ຮູ້ມັນ, ແຕ່ຂ້ອຍສາມາດຊ່ວຍຊີວິດຂອງລາວໄດ້.
  
  
  "ທ່ານເອີຍ," Sheila ເວົ້າດ້ວຍຄວາມເຄົາລົບ, "ເຈົ້າເປັນສິ່ງອື່ນ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແນ​ໃສ່ Luger ທີ່​ຢາງ​ຫລັງ​ເບື້ອງ​ຊ້າຍ​ຂອງ Volvo ແລະ punched ຂຸມ​ໃນ​ມັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຜ່ານ Sheila, ຜູ້​ທີ່​ກໍາ​ລັງ​ເບິ່ງ​ນາງ, ແລະ​ໄດ້​ຍິງ​ໃສ່​ຢາງ​ຫນ້າ​ຊ້າຍ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍົກ hood ແລະ​ດຶງ​ສາຍ​ໄຟ​ອອກ​.
  
  
  "ເຈົ້າ​ເປັນ​ບ້າ​ຫວາ?" ນາງຮຽກຮ້ອງ.
  
  
  "ມື້ຫນຶ່ງເຈົ້າໄດ້ຫນີຈາກຂ້ອຍ. ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າເຈົ້າຈະບໍ່ເຮັດແບບນີ້ອີກ."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າຂ້ອຍສາມາດໄວ້ວາງໃຈເຈົ້າໄດ້ບໍ. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າເຈົ້າແມ່ນໃຜ."
  
  
  "ຂ້ອຍ​ບອກ​ເຈົ້າ​ແລ້ວ. ຊື່ແມ່ນ Ned."
  
  
  “ຂ້ອຍເຄີຍແລ່ນ. ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່ານີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ຕ້ອງເຮັດ."
  
  
  “ເຈົ້າອາດຈະໃຊ້ປືນນັ້ນ,” ຂ້ອຍເວົ້າ, “ແຕ່ເຈົ້າສາມາດຈັດການລູກເສືອສາມຄົນໄດ້ບໍ? ໃຊ້ຫົວຂອງເຈົ້າ, Sheila. ທ່ານຕ້ອງການການປົກປ້ອງ."
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ເອົາ​ກະ​ແຈ​ອອກ​ຈາກ​ລົດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອງ​ແລະ​ເອົາ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຖົງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລ້ວ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ຫາ Copperbeard, ຜູ້​ທີ່​ນອນ​ຢູ່​ກັບ​ພື້ນ​ດິນ, cluting ຂາ​ຂອງ​ຕົນ.
  
  
  "ເຈົ້າຈະມີຊີວິດຢູ່," ຂ້ອຍບອກລາວ. "ຖ້າຂ້ອຍເລືອກທີ່ຈະປ່ອຍໃຫ້ເຈົ້າ."
  
  
  ລາວເລຍປາກຂອງລາວ. "ມັນຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ?"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອື່ອຍ​ໄປ​ແລະ​ຕິດ​ປາຍ​ຂອງ Luger ລະ​ຫວ່າງ​ eyebrows bushy ລາວ​. "ບອກຂ້ອຍເຫດຜົນສໍາລັບກິດຈະກໍາກາງຄືນ."
  
  
  “ພວກເຮົາຕ້ອງການຜິວເນື້ອສີຂາວ. ມີ​ຫຍັງ​ອີກ?"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ poked ເຂົາ​ດ້ວຍ​ຖັງ​ຂອງ pistol ໄດ້. “ຂ້ອຍຄິດວ່າມີອັນອື່ນທີ່ເຈົ້າສາມາດບອກຂ້ອຍໄດ້. ບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຫນ້າສົນໃຈຫຼາຍ."
  
  
  "ອ້າຍ, ຂ້ອຍຈະບອກເຈົ້າທຸກຢ່າງທີ່ເຈົ້າຢາກໄດ້ຍິນ. ແຕ່ຄວາມຈິງແມ່ນ, ພວກເຮົາຕ້ອງການກວ້າງ. ນາງໄດ້ດຶງດູດພວກເຮົາຢູ່ໃນຫ້ອງຮັບປະທານອາຫານ, ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາຈຶ່ງຕັດສິນໃຈ hang out ແລະມ່ວນຊື່ນກັບນາງຫຼັງຈາກນາງອອກຈາກວຽກ."
  
  
  "ບໍ່ມີໃຜຈ້າງເຈົ້າໃຫ້ເບິ່ງແຍງນາງບໍ?"
  
  
  "ຄືໃຜ?" ລາວຈັດການຮອຍຍິ້ມທີ່ສັ່ນສະເທືອນ. "ອ້າຍ, ພວກເຮົາໄດ້ຮັບຕົວເອງແນວໃດ?"
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ແນ່ໃຈວ່າຂ້ອຍເຊື່ອລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເວົ້າ​ວ່າ, “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ເບື່ອ​ທີ່​ຈະ​ອ້ອມ​ຮອບ​ທ່ານ freaks ແລະ​ນໍາ​ທ່ານ​ເຂົ້າ​ຄຸກ. ແຕ່ຢູ່ຫ່າງຈາກສາຍຕາຂອງຂ້ອຍ. ຖ້າຂ້ອຍຕີພວກເຂົາອີກ, ຂ້ອຍຈະຂ້າເຈົ້າ."
  
  
  "ອ້າຍ, ຂ້ອຍຈະຫຼີກເວັ້ນເຈົ້າມັກຮ່າງ."
  
  
  Sheila ຢືນຢູ່ທີ່ປະຕູເປີດຂອງລົດຂອງຂ້ອຍ. "ເຈົ້າສອງຄົນເວົ້າຫຍັງ?" - ນາງ​ຖາມ​ວ່າ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​.
  
  
  "ຂ້ອຍບອກລາວຊື່ຫມໍຂອງຂ້ອຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ເຂົ້າໄປໃນລົດ. ພວກເຮົາກັບໄປ Bonham."
  
  
  ນາງລັງເລ, ແລ້ວເຊື່ອຟັງຂ້ອຍ. ນາງໄດ້ເລື່ອນລົງໃຕ້ພວງມາໄລ ແລະຍ່າງຂ້າມໄປຫາບ່ອນນັ່ງຜູ້ໂດຍສານ, ສິ້ນກະໂປງຂອງນາງຂຶ້ນຂາຂອງນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິ້ມ​ໃສ່​ນາງ, ຈັບ Luger, ແລະ​ນັ່ງ​ຢູ່​ໃນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ຕີກຳປັ້ນ .38 calibre ຂອງນາງໃສ່ ribs ຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ນາງກ່າວວ່າ "ຂ້ອຍຮູ້ວ່າມັນເປັນວິທີທີ່ບໍ່ດີທີ່ຈະສະແດງຄວາມກະຕັນຍູ," ແຕ່ເດັກຍິງຕ້ອງເບິ່ງແຍງຕົນເອງ.
  
  
  ສາມ
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລະ​ເມີດ​ຫນຶ່ງ​ໃນ​ກົດ​ລະ​ບຽບ​ເກົ່າ​ແກ່​ທີ່​ສຸດ​ໃນ​ຫນັງ​ສື​ຂອງ​ຕົນ​ເອງ​. ຕົວແທນທີ່ສະຫຼາດບໍ່ເຄີຍຖືປືນຂອງລາວໃນຂະນະທີ່ຄົນອື່ນຖືລາວ. ຕອນນີ້ຂ້ອຍພົບວ່າຕົນເອງຢູ່ໃນທ່າທີ່ງຸ່ມງ່າມຢ່າງດີທີ່ສຸດ. ໃນກໍລະນີທີ່ຮ້າຍແຮງທີ່ສຸດ, ມັນອາດຈະເປັນອັນຕະລາຍເຖິງຕາຍ.
  
  
  "ຂ້ອຍສົມຄວນໄດ້ຮັບສິ່ງນີ້ສໍາລັບຄວາມບໍ່ລະມັດລະວັງຂອງຂ້ອຍ," ຂ້ອຍຍອມຮັບກັບເດັກຍິງຜູ້ທີ່ກໍາລັງຍູ້ລູກປືນພາຍໃຕ້ກະດູກຂອງຂ້ອຍ, "ແຕ່ຂ້ອຍຢາກອະທິບາຍໃຫ້ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈ."
  
  
  “ກະແຈ, Ned. ຂ້ອຍຕ້ອງການກະແຈລົດຂອງເຈົ້າ. ແລ້ວຂ້ອຍຢາກໃຫ້ເຈົ້າອອກໄປ. ຂ້ອຍຈະບໍ່ກັບຄືນໄປ Bonham. ບາງຄົນອາດຈະລໍຖ້າຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນັ້ນ."
  
  
  "ເຈົ້າຈະໄປຈາກຂ້ອຍ ແລະບິນໄປເອງອີກບໍ?"
  
  
  “ຂ້ອຍຈະສ່ຽງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລອດ​ມາ​ຈົນ​ເຖິງ​ທຸກ​ມື້​ນີ້.”
  
  
  "ເຈົ້າຄົງຈະລອດຕາຍຄືນນີ້ ຖ້າຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ປະກົດຕົວ."
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍກໍາລັງໂຕ້ຖຽງກັບນາງ, ຂ້ອຍກໍາລັງປະເມີນສະຖານະການຂອງຂ້ອຍ. ມືຂວາຂອງຂ້ອຍ, ຢູ່ໃກ້ນາງທີ່ສຸດ, ວາງເບົາໆຢູ່ເທິງພວງມາໄລ. ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຂ້ອຍສາມາດແກວ່ງແຂນນັ້ນໄປໃສ່ຟັກຄາຣາເຕໄດ້ໄວປານໃດທີ່ຈະຕີຄໍສີຂາວທີ່ສວຍງາມຂອງ Sheila Brant ຄືກັບຂວານຂອງນັກປະຫານ. ​ແຕ່​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາມາດ​ສ່ຽງ​ທີ່​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ບາດ​ເຈັບ​ສາຫັດ​ຂອງ​ເດັກ​ຍິງ​ຄົນ​ນັ້ນ, ​ແລະ ນອກ​ຈາກ​ນີ້, ການ​ຕີ​ລູກ​ປືນ​ຍັງ​ອາດ​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ນາງ​ດຶງ​ລູກ​ປືນ​ແລະ​ລູກ​ປືນ​ໃສ່​ຂ້ອຍ​ໃນ​ໄລຍະ​ໃກ້. ຂ້ອຍບໍ່ມັກຄວາມເປັນໄປໄດ້ເຫຼົ່ານີ້.
  
  
  ສຽງຂອງ Sheila ດັງຂຶ້ນ. “ຂ້ອຍຢາກບໍ່ຍິງເຈົ້າ. ແຕ່ຂ້ອຍຈະເຮັດມັນຖ້າຂ້ອຍຕ້ອງເຮັດ."
  
  
  “ຍິງ, ລູກ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ໃຫ້ກະແຈເຈົ້າ."
  
  
  ພວກເຮົານັ່ງຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ທັງສອງຂອງພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ເຄື່ອນຍ້າຍ, ໃນຂະນະທີ່ນາງຕັດສິນໃຈວ່ານາງຈະດຶງຜົນກະທົບຕໍ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ເປັນ​ລູກ​ປັດ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ຂອງ​ເຫື່ອ​ອອກ​ຕາມ​ເສັ້ນ​ຜົມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ Sheila Brant ດີພໍທີ່ຈະເອົາຊີວິດຂອງຂ້ອຍຢູ່ໃນມືຂອງນາງ. ນາງອາດຈະມີສ່ວນຮ່ວມໃນການເສຍຊີວິດຂອງຕົວແທນ AX David Kirby; ນາງອາດຈະມີຄວາມວິຕົກກັງວົນພຽງພໍທີ່ຈະຂ້າຂ້າພະເຈົ້າອອກຈາກຄວາມຢ້ານກົວ;
  
  
  
  
  
  
  hell, ເທົ່າທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້, ນາງກຽດຊັງຜູ້ຊາຍທັງຫມົດແລະຍິນດີທີ່ຈະເອົາລູກປືນໃສ່ໃນຫນຶ່ງ. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດປ່ອຍໃຫ້ນາງອອກໄປອີກ. ມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງຢູ່ໃນຫົວຂອງນາງທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງມີ, ຄວາມລັບທີ່ສໍາຄັນທີ່ຜູ້ໃດຜູ້ຫນຶ່ງຕັດສິນໃຈໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າ Sheila ບໍ່ເຄີຍແບ່ງປັນມັນກັບ AX.
  
  
  "ເຈົ້າມີປະສາດຫຼາຍ," ນາງເວົ້າໃນທີ່ສຸດ.
  
  
  ຫາຍໃຈບໍ່ສະດວກ, ນາງໄດ້ດຶງປືນຈາກຂ້າງຂ້ອຍ ແລະເອງໄປນັ່ງຢູ່ບ່ອນນັ່ງຂອງນາງ. “ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍຈະຕ້ອງມັດເຈົ້າດ້ວຍເຊືອກ. ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າຂ້ອຍມີສິ່ງທີ່ມັນຕ້ອງຂ້າເຈົ້າ."
  
  
  "ຂ້ອຍດີໃຈທີ່ໄດ້ຍິນມັນ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ກະ​ແຈ​ອອກ​ແລະ​ໄດ້​ຫັນ​ລົດ​ປະ​ມານ.
  
  
  "ເຈົ້າຈະພາຂ້ອຍໄປໃສ?"
  
  
  “ດຽວນີ້, ກັບຄືນໄປບ່ອນ Bonham. ທັນທີທີ່ຂ້ອຍສາມາດຈັດລະບຽບທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງ, ໄປບ່ອນທີ່ຊີວິດຂອງເຈົ້າຈະບໍ່ຢູ່ໃນອັນຕະລາຍ.”
  
  
  ໂດດຂ້າມສະຫນາມ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຜ່ານ Copperbeard, ຜູ້ທີ່ເລີ່ມກວາດໄປຫາຫມູ່ເພື່ອນຂອງລາວ, ລາກຂາທີ່ບາດເຈັບຂອງລາວ. Scarface ນັ່ງຢູ່ຂ້າງທາງ, ຈັບແຂນຫັກຂອງລາວ, ແລະຜູ້ຊາຍຊື່ Georgie ນອນ curled ໃນບານ motionless. "ກຸ່ມທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ຂອງຜູ້ຊາຍອາເມລິກາທັງຫມົດ," ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ. ໃນຂະນະທີ່ລົດໄດ້ເລື່ອນຂ້າມຮ່ອງໄປສູ່ທາງດ່ວນ, Sheila ເວົ້າວ່າ, "ເຈົ້າບໍ່ໄດ້ໄປເບິ່ງຜູ້ຊາຍທີ່ຖືກຍິງເພື່ອເບິ່ງວ່າລາວເສຍຊີວິດບໍ?"
  
  
  “ບໍ່,” ຂ້ອຍບອກນາງ. "ຂ້ອຍຮູ້ວ່າລາວຕາຍແລ້ວ"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍູ້​ຄັນ​ເລັ່ງ​ແລະ​ລົດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທີ່​ຖືກ​ບາດ​ແຜ​ໄດ້​ອອກ​ຄ້າຍ​ຄື​ທາງ​ແລ່ນ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ກົນ​ໄກ AX ນ້ອຍ​ຈະ​ມີ​ຄວາມ​ພູມ​ໃຈ​ກັບ​ວິ​ທີ​ການ​ທີ່​ເດັກ​ນ້ອຍ​ຂອງ​ຕົນ​ປະ​ຕິ​ບັດ​ໃນ​ຄືນ​ນີ້. ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ເຄື່ອງແມ່ນສິ່ງດຽວທີ່ເຮັດວຽກຕາມແຜນການທີ່ຄິດດີຂອງ Hawk.
  
  
  ຂ້ອຍຢາກຈະພາ Sheila ໄປບ່ອນປອດໄພພາຍໃຕ້ອຳນາດຂອງ AX, ແຕ່ທຳອິດຂ້ອຍຕ້ອງໂທຫາ Hawk ແລະຕັ້ງລາວ. ຂ້ອຍຍັງຕ້ອງການຊອກຫາສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນກັບ Meredith, ເປັນຫຍັງລາວບໍ່ສະແດງຢູ່ໃນໂຮງແຮມ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍໃຊ້ປືນນີ້," Sheila ເວົ້າ. “ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍຍິງໃຜ. ບາງທີນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນທີ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຍິງເຈົ້າໄດ້.”
  
  
  "ຂ້ອຍຫວັງວ່າເຈົ້າຈະມີເຫດຜົນອື່ນ. ບາງທີເຈົ້າອາດຈະຕົກຫລຸມຮັກຂ້ອຍ."
  
  
  "ຍັງບໍ່ທັນ," ນາງເວົ້າວ່າ. "ແຕ່ຂ້ອຍຄິດວ່າມັນອາດຈະເກີດຂຶ້ນ."
  
  
  ມືຂອງຂ້ອຍແຕະຂາທີ່ອົບອຸ່ນຂອງນາງ. ເບິ່ງຄືວ່ານາງບໍ່ໄດ້ໃຈ. "ເອົາປືນໃຫ້ຂ້ອຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ຫລັງຈາກລັງເລຢູ່ບໍ່ດົນ, ນາງໄດ້ເອົາອາວຸດລົງໃສ່ຝາມືຂອງຂ້ອຍ. ໃນ​ຖາ​ນະ​ເປັນ​ສັນ​ຍານ​ຂອງ​ຄວາມ​ຫມັ້ນ​ໃຈ​, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມີ​ຄວາມ​ຄືບ​ຫນ້າ​ບາງ​.
  
  
  "ເປັນຫຍັງທ່ານຕ້ອງການມັນ?" ນາງໄດ້ຖາມຂ້ອຍ.
  
  
  “ພຽງແຕ່ເປັນການລະມັດລະວັງ. ໃນກໍລະນີທີ່ເຈົ້າຕົກໃຈພໍທີ່ຈະແນເປົ້າໃສ່ຂ້ອຍອີກຄັ້ງ.”
  
  
  ຂ້ອຍເອົາເລກ .38 ໃສ່ໃນກະເປົ໋າຊ້າຍຂອງຂ້ອຍ. ເຂັມວັດແທກຄວາມໄວໄດ້ສັ່ນສະເທືອນຢູ່ທີ່ 70 ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາແລ່ນກັບໄປເມືອງ.
  
  
  “ຊາຍສາມຄົນນີ້. ພວກເຂົາຖືກສົ່ງເພື່ອຂ້າຂ້ອຍ, Ned?"
  
  
  "ຜູ້ນໍາຂອງພວກເຂົາເວົ້າວ່າບໍ່." ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສາມາດສະແດງອອກຂອງນາງຢູ່ໃນລົດທີ່ມືດມົວ. "ລາວເວົ້າວ່າທັງຫມົດທີ່ເຂົາເຈົ້າຫມາຍເຖິງແມ່ນການຂົ່ມຂືນທີ່ເປັນມິດເລັກນ້ອຍ."
  
  
  "ເຈົ້າມີຫຍັງຢູ່ໃນໃຈສໍາລັບຂ້ອຍ?"
  
  
  "ບາງອັນ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ມານ​ການ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຍາວ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ການ​ຊ້າ​ລົງ. "ການຂົ່ມຂືນບໍ່ແມ່ນຫນຶ່ງຂອງພວກເຂົາ."
  
  
  "ພາຍໃຕ້ສະຖານະການບາງຢ່າງນີ້ຈະບໍ່ຈໍາເປັນ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ chuckled ໃນຄວາມມືດ. "ເຈົ້າໄດ້ພົບກັບ Frank Abruz ໄດ້ແນວໃດ?"
  
  
  “ຂ້ອຍລົ້ມເຫລວໃນ Las Vegas ຫຼັງຈາກທີ່ຂ້ອຍລົ້ມເຫລວໃນການເປັນນັກເຕັ້ນລໍາ. ລາວມາກັບລາວ. ລາວມີອາຍຸພຽງພໍທີ່ຈະເປັນພໍ່ຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ລາວມີເງິນ."
  
  
  "ເຈົ້າຮູ້ບໍວ່າລາວກໍາລັງເຮັດຫຍັງ?"
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເກີດມື້ວານນີ້." ນາງໄດ້ມິດງຽບເປັນເວລາດົນນານ. “ມີສາວງາມຫຼາຍໆຄົນໃນ Las Vegas ທີ່ພະຍາຍາມພັກຜ່ອນຢ່າງໃຫຍ່ຫຼວງ. ຂ້າພະເຈົ້າເປັນພຽງແຕ່ຫນຶ່ງໃນຈໍານວນຫຼາຍ. ເມື່ອຂ້ອຍຄົ້ນພົບວ່າໃບຫນ້າຂອງຂ້ອຍແມ່ນສະພາບຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍເລີ່ມໃຊ້ຮ່າງກາຍຂອງຂ້ອຍ.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ໄຟ​ມືດ​ລົງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ລົດ​ເມ Greyhound ຜ່ານ​ພວກ​ເຮົາ.
  
  
  Sheila ກ່າວວ່າ“ ຂ້ອຍຢາກໄປລົດເມຄັນນັ້ນ. “ຕົກລົງ, Ned, ຂ້ອຍໄດ້ບອກເຈົ້າສ່ວນຫນຶ່ງຂອງເລື່ອງຂອງຂ້ອຍ. ເຈົ້າຄິດວ່າເຈົ້າຄວນບອກຂ້ອຍຂອງເຈົ້າບໍ?”
  
  
  "ທ່ານຕ້ອງການສ່ວນໃດກ່ອນ?"
  
  
  "ເຈົ້າແມ່ນໃຜ, ເປັນຫຍັງເຈົ້າຈຶ່ງອອກມາຈາກບ່ອນໃດໃນຊີວິດຂອງຂ້ອຍ, ແລະເຈົ້າຮູ້ໄດ້ແນວໃດກ່ຽວກັບຄວາມສໍາພັນຂອງຂ້ອຍກັບ Frank Abruz."
  
  
  "ໃຫ້ເວົ້າວ່າຂ້ອຍເຮັດວຽກສໍາລັບອົງການຈັດຕັ້ງທີ່ມີຄວາມສົນໃຈໃນການຄົ້ນຫາຜູ້ຂ້າຂອງ Frank Abruz."
  
  
  "ແຕ່ເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຢູ່ໃນ mafia." ນັ້ນແມ່ນເຄິ່ງຫນຶ່ງຂອງຄໍາຖາມ.
  
  
  "ບໍ່. ບາງ​ທີ​ເຈົ້າ​ຈື່​ຜູ້​ຊາຍ​ຊື່ David Kirby. ລາວເປັນເພື່ອນຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  “ຂ້ອຍຈື່ຊື່. ລາວມາເບິ່ງ Abruz. ນັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຮູ້ກ່ຽວກັບທ່ານ Kirby ຂອງທ່ານ. "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຖາມ Aruz ໃດໆກ່ຽວກັບທຸລະກິດຂອງລາວ."
  
  
  “ສີ່​ຄົນ​ໄດ້​ເສຍ​ຊີ​ວິດ​ຢູ່​ໃນ​ບ້ານ​ນັ້ນ, ແຕ່​ເຈົ້າ​ຍັງ​ມີ​ຊີ​ວິດ​ຢູ່, Sheila. ເຈົ້າຈັດການມັນແນວໃດ?"
  
  
  ນາງບໍ່ໄດ້ຕອບຂ້ອຍ. ແທນທີ່ຈະ, ນາງເວົ້າວ່າ, "ເຈົ້າຕ້ອງການໃຫ້ຂ້ອຍຊີ້ໃຫ້ເຫັນຜູ້ຂ້າ. ໃນການກັບຄືນ, ອົງການຂອງເຈົ້າຈະສັນຍາວ່າຈະປົກປ້ອງຂ້ອຍ. ນີ້ແມ່ນຂໍ້ຕົກລົງບໍ?
  
  
  "ມັນເປັນຂໍ້ຕົກລົງ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ໄຟ​ຂອງ Bonham ຢູ່​ຂ້າງ​ຫນ້າ​ແລະ​ຊ້າ​ລົງ. "ເຈົ້າເວົ້າຫຍັງ?"
  
  
  "ຂ້ອຍຈະຄິດ".
  
  
  "ວິທີທີ່ຂ້ອຍເຫັນມັນ, ລູກ, ເຈົ້າບໍ່ມີທາງເລືອກ."
  
  
  ເມືອງ​ໄປ​ນອນ​ໄວ. ມີແຕ່ຮ້ານອາຫານ, ບາ ແລະໂຮງແຮມເທົ່ານັ້ນທີ່ຍັງເປີດຢູ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຸດ​ເຊົາ​ຢູ່​ສະ​ຖາ​ນີ​ອາຍ​ແກ​ັ​ສ​ທີ່​ມືດ​ມົວ​. "ຄົນເຫຼົ່ານີ້ມັກຈະປິດເວລາໃດ?"
  
  
  “ປະມານແປດໂມງ. ເຈົ້າຖາມເປັນຫຍັງ?"
  
  
  ນີ້ໝາຍຄວາມວ່າ Meredith ຊ້າຢ່າງໜ້ອຍໜຶ່ງຊົ່ວໂມງເຄິ່ງກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະອອກຈາກໂຮງແຮມເພື່ອໄລ່ຄົນຂີ່ລົດຖີບ. ດ້ວຍໄຟສາຍຢູ່ໃນມືຫນຶ່ງແລະ Luger ໃນອີກດ້ານຫນຶ່ງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ອອກຈາກລົດແລະຍ່າງໄປທົ່ວສະຖານີ. ໃນ​ທີ່​ສຸດ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ Meredith ນອນ​ຢູ່​ໃນ​ປ່າ​ຫຍ້າ, ປະມານ​ສິບ​ຫ້າ​ບາດ​ຈາກ​ຖັງ​ນ້ຳມັນ​ທີ່​ປະ​ຖິ້ມ​ໄວ້.
  
  
  ລາວເວົ້າວ່າລາວຈະລະມັດລະວັງ
  
  
  
  
  
  ແຕ່ລາວບໍ່ໄດ້ລະມັດລະວັງພຽງພໍ. ຄໍຂອງລາວຖືກຕັດ.
  
  
  Sheila ຂຶ້ນມາທາງຫລັງຂ້ອຍ. ນາງ​ໄດ້​ຫາຍ​ໃຈ​ເມື່ອ​ນາງ​ໄດ້​ເຫັນ​ຮ່າງ​ກາຍ​ທີ່​ບິດ​ເບືອນ​ຖືກ​ກົດ​ດັນ​ໃສ່​ກັບ​ແສງ​ໄຟ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. “ຂ້ອຍຮູ້ຈັກຜູ້ຊາຍຄົນນີ້. ລາວເຮັດວຽກຢູ່ສະຖານີ."
  
  
  ຂ້ອຍປິດໄຟ. "ແມ່ນແລ້ວ."
  
  
  "ແຕ່ລາວບໍ່ໄດ້ເຮັດວຽກຢູ່ທີ່ນີ້ດົນນານ. ລາວແມ່ນໃຜແທ້ໆ, Ned?"
  
  
  “ເພື່ອນຄົນອື່ນໆຂອງຂ້ອຍ. ລາວເບິ່ງເຈົ້າຢູ່."
  
  
  "ແລະຕອນນີ້ລາວຕາຍແລ້ວ." ສຽງຂອງນາງສູງ ແລະມີຄວາມຕື່ນຕົກໃຈຢູ່ໃນນັ້ນ. "ເຈົ້າຈະປົກປ້ອງຂ້ອຍແນວໃດເມື່ອປະຊາຊົນຂອງເຈົ້າຕົກຢູ່ໃນອັນຕະລາຍ?"
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າມັນເປັນຄໍາຖາມທີ່ຍຸດຕິທໍາ.
  
  
  Sheila ຫັນຫນີຈາກຂ້ອຍແລະແລ່ນຂ້າມບ່ອນຫວ່າງ, ເຂົ່າລົງໃນຫຍ້າ. ສ່ວນຫຼາຍອາດຈະ, ນາງບໍ່ຮູ້ວ່ານາງຈະໄປໃສ. ນາງພຽງແຕ່ຮູ້ວ່ານາງຕ້ອງການທີ່ຈະອອກໄປ.
  
  
  ຂ້ອຍຟ້າວແລ່ນຕາມນາງ. ຫຍ້າປຽກໄດ້ຕີຂາໂສ້ງຂອງຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍແລ່ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ເດັກ​ຍິງ​ເຄາະ​ດັງ​ຂຶ້ນ​ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ກັບ​ນາງ. Lunging ໄປຂ້າງຫນ້າ, ຂ້າພະເຈົ້າຈັບມືຂອງນາງແລະດຶງນາງມາຫາຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  “ໃຫ້ຂ້ອຍໄປ,” ນາງຫາຍໃຈຢ່າງໜັກ. “ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການການປົກປ້ອງຂອງເຈົ້າ. ຂ້ອຍດີກວ່າຖ້າບໍ່ມີນາງ."
  
  
  ຕະປູຂອງນາງຂຸດເຂົ້າໄປໃນໃບຫນ້າຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ຂ້ອຍຈັບຂໍ້ມືອີກຂ້າງຫນຶ່ງຂອງນາງ. ເຕົ້າ ນົມ ຂອງ ນາງ ໄດ້ ຖືກ ກົດ ດັນ ໃສ່ ຫນ້າ ເອິກ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ແລະ ລົມ ຫາຍ ໃຈ ຂອງ ນາງ ໄດ້ ຮ້ອນ ຢູ່ ຄໍ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໃນ ຂະ ນະ ທີ່ ນາງ ພະ ຍາ ຍາມ ຫນີ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກອດນາງແລະເຮັດໃຫ້ນາງຢືນຢູ່.
  
  
  “Meredith ໄດ້ເຮັດຜິດພາດ. ຂ້ອຍຈະບໍ່ເຮັດ." ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເວົ້າຢ່າງງຽບໆ, ຫວັງວ່າຈະເຮັດໃຫ້ນາງສະຫງົບລົງ. “ຂ້ອຍຈະພາເຈົ້າອອກຈາກເມືອງນີ້ຄືນນີ້. ພວກເຮົາຈະໄປບ່ອນຂອງເຈົ້າ, ຂ້ອຍຈະຈັດແຈງທຸກຢ່າງ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນພວກເຮົາຈະປະຖິ້ມ Bonham ໄວ້ທາງຫລັງ."
  
  
  "ເນດ." ນາງ​ເວົ້າ​ຊື່​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ສຽງ​ຕ່ຳ​ແລະ​ອ່ອນ​ໂຍນ​ຄື​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. "ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຜູ້ຊາຍມັກຫຍັງ." ບໍ່ມີການຕໍ່ຕ້ານອີກຕໍ່ໄປ, ນາງໄດ້ຢືນຢູ່ຫນ້າເອິກຂອງນາງມາຫາຂ້ອຍ, ສະໂພກຂອງນາງໄປຫາຂ້ອຍ. “ຂ້ອຍຈະດີກັບເຈົ້າ. ໂອ້ ດີຫຼາຍ. ແຕ່ກະລຸນາປ່ອຍຂ້ອຍໄປ."
  
  
  ການສະເຫນີຂອງນາງບໍ່ໄດ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຜິດຫວັງ. ນາງ ໝົດ ຫວັງ ແລະ ໄດ້ ຮັບ ໃຊ້ ທີ່ ດີ ທີ່ ສຸດ ຂອງ ນາງ, ແລະ ຂ້າພະ ເຈົ້າບໍ່ ສາມາດ ຕໍາ ນິ ນາງ ສໍາລັບ ເລື່ອງ ນັ້ນ.
  
  
  “ເຈົ້າເຮັດໃຫ້ສຽງທີ່ໜ້າສົນໃຈ. ແຕ່ວຽກຂອງຂ້ອຍແມ່ນຊອກຫາສິ່ງທີ່ເຈົ້າຮູ້. ຂ້ອຍຍັງບໍ່ສາມາດປ່ອຍໃຫ້ເຈົ້າຫນີໄປຄົນດຽວ. ມັນຈະຖິ້ມເຈົ້າເຂົ້າໄປໃນປ່າທໍາມະຊາດ. ມີຄົນຈິງຈັງຫຼາຍກ່ຽວກັບການເອົາເຈົ້າອອກຈາກທາງ. ຮ້າຍແຮງພໍທີ່ຈະລົ້ມ Meredith ລົງແລະພະຍາຍາມເຮັດເຊັ່ນດຽວກັນກັບຂ້ອຍ. ຮ້າຍແຮງພໍທີ່ຈະສົ່ງຜູ້ລອບສັງຫານຕາມເຈົ້າ, Sheila. ມື້ນີ້ຂ້ອຍແລ່ນໄປຫາລາວຢູ່ໂຮງແຮມ. ລາວກຳລັງບັນຈຸປືນ ແລະຕັ້ງໃຈຈະເອົາເຈົ້າອອກຈາກປ່ອງຢ້ຽມໂຮງແຮມເມື່ອທ່ານມາຮອດບ່ອນເຮັດວຽກ."
  
  
  ນາງ froze ໃນແຂນຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. "ເຈົ້າຄິດວ່າຜູ້ຂ້າຂອງ Abruz ເຮັດສິ່ງທັງຫມົດນີ້ບໍ?"
  
  
  "ມັນເປັນຄວາມຈິງ. ເຈົ້າເປັນພຽງຜູ້ດຽວທີ່ສາມາດລະບຸຕົວເຂົາເຈົ້າໄດ້."
  
  
  ການຫົວເລາະທີ່ຂົມຂື່ນຫນີຈາກນາງ. “ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າໃຜສົ່ງຜູ້ລອບສັງຫານ, ແຕ່ຂ້ອຍສາມາດບອກເຈົ້າໄດ້ຢ່າງແນ່ນອນ. ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນຄົນທີ່ບໍ່ຖືກຕ້ອງທີ່ຍິງ Frank Abruz ແລະ Kirby. ບໍ່, ແທ້. ພວກເຂົາຕ້ອງການໃຫ້ຂ້ອຍມີຊີວິດຢູ່."
  
  
  "ເດັກນ້ອຍ, ເຈົ້າເຕັມໄປດ້ວຍຄວາມແປກໃຈເລັກນ້ອຍ." ຫໍ່ນິ້ວມືຂອງຂ້ອຍແຫນ້ນໃສ່ຂໍ້ມືຂອງນາງ, ຂ້ອຍດຶງນາງໄປຫາລົດແລະຍູ້ນາງເຂົ້າໄປໃນມັນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກຽດ​ຊັງ​ທີ່​ຈະ​ອອກ​ຈາກ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ Meredith ທີ່​ມັນ​ຢູ່, ແຕ່ killer ລາວ​ຍັງ​ສາ​ມາດ​ຢູ່​ອ້ອມ​ຂ້າງ, ຊອກ​ຫາ​ພວກ​ເຮົາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈໍາ​ເປັນ​ຕ້ອງ​ໄດ້​ຮັບ​ເດັກ​ຍິງ​ໄດ້​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ໄວ​ເທົ່າ​ທີ່​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້​.
  
  
  "ບອກຂ້ອຍກ່ຽວກັບມັນ, Sheila," ຂ້ອຍເວົ້າ, ເລີ່ມລົດ.
  
  
  "ທ່ານຈະບໍ່ມີຄວາມສຸກ."
  
  
  “ຂ້ອຍອາດຈະບໍ່. ບອກຂ້ອຍເລີຍ."
  
  
  “Frank Abruz ບໍ່ໄດ້ເອົາຂ້ອຍໄປ Las Vegas ໂດຍບັງເອີນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແນະນໍາລາວ. ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ນີ້​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ໄດ້​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ເວົ້າ​ວ່າ Abruz ຢູ່​ໃນ​ຕົວ​ເມືອງ​ແລະ​ມັກ​ປະ​ເພດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ລາວບອກວ່າລາວສາມາດຈັດກອງປະຊຸມສໍາລັບພວກເຮົາ, ເຊິ່ງລາວໄດ້ເຮັດ. ມັນພຽງແຕ່ຕໍ່ມາ, ຫຼັງຈາກ Frank ຕັດສິນໃຈວ່າລາວຕ້ອງການຮັກສາຂ້ອຍ, ຜູ້ຊາຍຄົນນັ້ນໄດ້ຕິດຕໍ່ຂ້ອຍອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ລາວບອກວ່າຂ້ອຍເປັນໜີ້ລາວແລະລາວພ້ອມທີ່ຈະເອົາເງິນ."
  
  
  "ເຈົ້າຄິດວ່າລາວປູກເຈົ້າກັບ Abruz ເພື່ອໃຫ້ເຈົ້າສາມາດສອດແນມໄດ້ບໍ?"
  
  
  “ບາງສິ່ງບາງຢ່າງເຊັ່ນນັ້ນ. ລາວຮູ້ວ່າພວກມາເຟຍຈະສົ່ງເງິນ 200,000 ໂດລາໃຫ້ກັບບ້ານຂອງ Abruz. ລາວຮຽກຮ້ອງໃຫ້ຂ້ອຍບອກລາວວ່າເງິນຈະມາຮອດເວລາໃດ. ລາວ​ເວົ້າ​ວ່າ​ມັນ​ຈະ​ເປັນ​ການ​ລັກລອບ, ຂ້ອຍ​ເຊື່ອ​ລາວ. ຂ້ອຍຢ້ານວ່າລາວຈະຂ້າຂ້ອຍ ຖ້າຂ້ອຍບໍ່ເຮັດຕາມທີ່ລາວເວົ້າ. ສະນັ້ນ ຂ້ອຍ​ຈຶ່ງ​ໂທ​ຫາ​ລາວ​ເມື່ອ​ເງິນ​ມາ.”
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່ອຍເລື່ອງຂອງນາງໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຂັບລົດໄປເຮືອນຂອງນາງ.
  
  
  "ເຈົ້າຮູ້ສິ່ງທີ່ຂ້ອຍເວົ້າກ່ຽວກັບ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?" - ນາງຖາມດ້ວຍສຽງປ່າ. "ເຈົ້າຮູ້ວ່າມັນຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດເມື່ອຂ້ອຍໂທຫາ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປົດລັອກປະຕູເຮືອນຂອງນາງ ແລະເປີດໄຟຢູ່ໃນຫ້ອງຮັບແຂກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ມີ Luger ໃນ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໄປ​ໂທລະ​ສັບ​.
  
  
  Sheila ກ່າວວ່າ "ຂ້ອຍໄດ້ວາງຂອບ Abruz. “ພວກເຂົາ​ໄດ້​ມາ​ຂ້າ​ລາວ, ທະຫານ​ຍາມ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ຊາຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ຊື່ Kirby. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ຍິງພວກເຂົາທັງຫມົດ. ມັນແມ່ນການສັງຫານໝູ່."
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ຮູ້ວ່າເຂົາເຈົ້າຈະເຮັດຫຍັງ," ຂ້ອຍບອກນາງ.
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ໃຫ້ເບີສຸກເສີນແກ່ຜູ້ປະຕິບັດການທາງໄກ. ບໍ່ວ່າ Hawk ໄປໃສ, ເຊິ່ງກວມເອົາພື້ນທີ່ກວ້າງ, ເດັກຍິງຜູ້ທີ່ຮັບສາຍ 911 ຮູ້ວິທີທີ່ຈະເຂົ້າຫາລາວຢ່າງໄວວາ.
  
  
  Sheila ເປີດ closet ແລະດຶງອອກຂວດຂອງ bourbon. “ຂ້ອຍບອກຕົວເອງເລື່ອງນີ້. ແຕ່ນັ້ນບໍ່ໄດ້ຊ່ວຍແທ້ໆ. Frank Abruz ເປັນ mafioso, ແຕ່ເຂົາປະຕິບັດກັບຂ້າພະເຈົ້າ decently. ຂ້ອຍຂ້າລາວ." ນາງໄດ້ເອົາຂວດຂຶ້ນ. "ເຈົ້າຕ້ອງການເອົາສິ່ງນີ້ອອກບໍ?"
  
  
  ຂ້ອຍສັ່ນຫົວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມີ​ເດັກ​ຍິງ​ຊື່ Hoka ໃນ​ເສັ້ນ​. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເວົ້າຄໍາລະຫັດທີ່ເຮັດໃຫ້ນາງເຊື່ອວ່າຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ແມ່ນຜູ້ປອມແປງ: "Aberdeen Blue." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບອກ​ຜູ້​ຍິງ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ເວົ້າ​ກັບ​ຜູ້​ຊາຍ​ຜູ້​ນີ້.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະສົ່ງຕໍ່ຂໍ້ຄວາມ, N3," ນາງເວົ້າ
  
  
  
  
  
  
  ໃນສຽງທີ່ຊັດເຈນ, ມີປະສິດທິພາບ. “ໃຫ້ເບີຂອງເຈົ້າແລະວາງສາຍ. ລາວຈະໂທຫາເຈົ້າຄືນພາຍໃນສິບຫ້ານາທີ."
  
  
  "ໄວໆ​ແນ່. ເວລາກໍາລັງຈູດເສື້ອຄຸມຂອງຂ້ອຍ.”
  
  
  ຂ້ອຍວາງສາຍ. Sheila ເອົາແກ້ວໄປເຮືອນຄົວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕິດ​ຕາມ​ນາງ​ແລະ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ນາງ​ຢືນ​ຢູ່​ທີ່​ບ່ອນ​ຫລົ້ມ​ຈົມ​ຮ້ອງ​ໄຫ້.
  
  
  ນາງ rubbed ຕາຂອງນາງ. ນາງ​ໄດ້​ເອົາ​ຈອກ​ໜຶ່ງ​ອອກ, ຖອກ​ສອງ​ນິ້ວ​ຂອງ​ເບີ​ບອນ, ແລະ ດື່ມ​ມັນ​ຄື​ກັບ​ການ​ດື່ມ​ຊາ. “ນີ້ Kirby. ເຈົ້າຮູ້ຈັກລາວດີສໍ່າໃດ?
  
  
  "ພວກເຮົາເຄີຍເປັນເພື່ອນ."
  
  
  "ລາວເລືອກມື້ທີ່ຜິດພາດທີ່ຈະໄປຢ້ຽມຢາມ Frank Abrus." ນາງໄດ້ຖິ້ມແກ້ວລົງແລະມັນແຕກຢູ່ເທິງພື້ນ. ນາງໄດ້ຝັງໃບຫນ້າຂອງນາງຢູ່ໃນເສື້ອຂອງຂ້ອຍ. "ໃຜສາມາດສົ່ງຜູ້ລອບສັງຫານ, Ned? ມາເຟຍ?"
  
  
  "ອາດຈະເປັນ. ບາງທີພວກເຂົາພົບວ່າເຈົ້າສ້າງຕົວຜູ້ສູງອາຍຸທີ່ເຄົາລົບນັບຖືຂອງພວກເຂົາ.”
  
  
  "ຂ້ອຍຢ້ານວ່າພວກເຂົາຈະເຮັດມັນ. ຂ້ອຍ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໜີ​ໄປ​ຈາກ​ພວກ​ເຂົາ​ແລະ​ຈາກ​ພວກ​ຂ້າ​ອາ​ບູ​ສ.” ນິ້ວມືຂອງນາງຂຸດເຂົ້າໄປໃນແຂນຂອງຂ້ອຍ. "ເຈົ້າຕໍາຫນິຂ້ອຍສໍາລັບການຕາຍສີ່ຄົນນີ້, ບໍ່ແມ່ນບໍ?"
  
  
  "ບໍ່ຫຼາຍເທົ່າທີ່ເຈົ້າຕໍາຫນິຕົວເອງ."
  
  
  ນາງໄດ້ດຶງຂ້ອຍ, ກົດຮິມຝີປາກຂອງນາງໃສ່ຂອງຂ້ອຍ. ສົບຂອງນາງອົບອຸ່ນ. "Ned, ເອົາຂ້ອຍໄປຫ້ອງນອນ."
  
  
  "ຂ້ອຍກໍາລັງລໍຖ້າໂທລະສັບ."
  
  
  “ເຈົ້າຄິດທີ່ຈະສ້າງຄວາມຮັກກັບຂ້ອຍ. ເຮັດມັນດຽວນີ້. ຂ້ອຍຕ້ອງການມັນດຽວນີ້."
  
  
  ມັນ​ເປັນ​ຄວາມ​ຈິງ​ທີ່​ຄວາມ​ຄິດ​ນີ້​ໄດ້​ຂ້າມ​ຈິດ​ໃຈ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫຼາຍ​ຄັ້ງ​. ປະມານຫນຶ່ງອາຍແກັສ. ຄັ້ງທໍາອິດທີ່ຂ້ອຍເຫັນນາງຢູ່ໃນຮູບເງົາທີ່ສ້າງໂດຍ Meredith. ແຕ່ມີຄໍາຖາມທີ່ບໍ່ມີຄໍາຕອບລະຫວ່າງພວກເຮົາ.
  
  
  ຂ້ອຍຕີຜົມສີທອງອ່ອນຂອງ Sheila. "ຕໍ່ມາ."
  
  
  “ນີ້ຈະເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຮູ້ສຶກດີຂຶ້ນ. ກະລຸນາ".
  
  
  "ຕໍ່ມາ," ຂ້ອຍສັນຍາອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ເພື່ອພິສູດວ່າຂ້ອຍໝາຍເຖິງມັນ, ຂ້ອຍໄດ້ເອື່ອຍໄປຫາສົບຂອງນາງ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຮູ້ ສຶກ ວ່າ ສົບ ຂອງ ນາງ ເປັນ ສ່ວນ ຫນຶ່ງ ແລະ ຮູ້ ສຶກ ວ່າ ລີ້ນ ໄວ ຂອງ ນາງ. ມື ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຂຶ້ນ ໄປ ຫາ ເຕົ້າ ນົມ ມົນ ຂອງ ນາງ. ນາງບໍ່ໄດ້ໃສ່ຊຸດຊັ້ນໃນ.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງດັງ, ຂ້ອຍຫັນໜີຈາກນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົດ​ປຸ່ມ​ສະ​ຫຼັບ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຝາ​ແລະ​ໄດ້​ເປີດ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ຢູ່​ໃນ​ປະ​ຕູ​ຫລັງ​. ມັນງຽບຢູ່ໃນເດີ່ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ໄປ​ທາງ​ນອກ​ກັບ Luger ຢູ່​ທີ່​ກຽມ​ພ້ອມ​ແລະ​ຟັງ, ການ​ທົດ​ສອບ​ອາ​ກາດ​ຄ້າຍ​ຄື hound ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ລ່າ​ສັດ. ມີບາງຢ່າງຜິດພາດ. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າມັນ. Sheila ເຊົ່າເຮືອນຢູ່ cul-de-sac. ປະເທດເພື່ອນບ້ານທີ່ໃກ້ຊິດທີ່ສຸດແມ່ນຢູ່ໄກເກີນໄປທີ່ຈະໄດ້ຍິນສິ່ງອື່ນນອກເຫນືອຈາກການລະເບີດ. ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ທີ່​ມີ​ແສງ​ໄຟ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ສ້າງ​ເປັນ​ສີ່​ຫຼ່ຽມ​ສີ​ສົ້ມ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ຢູ່​ໃນ​ເງົາ​ຫນາ​ຢູ່​ຂ້າງ​ລຸ່ມ​ນີ້. Sheila ຕ້ອງການຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ, ແຕ່ຄວາມເປັນສ່ວນຕົວສາມາດເປັນຈັ່ນຈັບ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຄິດ​ວ່າ​ມັນ​ຈະ​ເປັນ​ການ​ງ່າຍ​ດາຍ​ສໍາ​ລັບ​ຜູ້​ໃດ​ຜູ້​ຫນຶ່ງ​ທີ່​ຈະ​ຕັດ​ພວກ​ເຮົາ​.
  
  
  ໂທລະສັບດັງຂຶ້ນພາຍໃນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖອຍ​ຫລັງ​ໄປ​ຫາ​ປະ​ຕູ​ແລະ bolted ມັນ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ເຮືອນ​ຄົວ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ດໍາ​ລົງ​ຊີ​ວິດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ໂທລະ​ສັບ​ອອກ​ຈາກ cradle ໄດ້​.
  
  
  ສຽງຜູ້ຍິງທີ່ຊັດເຈນ ແລະ ມີປະສິດທິພາບເວົ້າວ່າ, “ຖືສາຍ, N3. ທ່ານ Hawk ກໍາລັງມາ."
  
  
  "ເກີດຫຍັງຂຶ້ນ, Nick?" ເຂົາ​ຖາມ​ວ່າ.
  
  
  “ຂ້ອຍມີຊຸດທີ່ເຈົ້າສົ່ງຂ້ອຍໄປຮັບ. ຂ້ອຍພ້ອມທີ່ຈະຈັດສົ່ງ."
  
  
  "ທ່ານບັນລຸຜົນໄດ້ຮັບຢ່າງໄວວາ."
  
  
  "ພວກເຂົາໄດ້ຊ່ວຍຂ້ອຍ. Denver ບໍ່ເປັນຫຍັງບໍ?”
  
  
  “ພານາງໄປທີ່ນັ້ນ. ຂ້ອຍຈະໂທຫາລ່ວງໜ້າ ແລະຈັດທຸກຢ່າງໃຫ້ເຈົ້າ. ລັກສະນະຂອງການຕໍ່ຕ້ານຂອງເຈົ້າ, Nick ແມ່ນຫຍັງ?
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດໃຫ້ ຄຳ ຖະແຫຼງທີ່ຈະແຈ້ງແກ່ເຈົ້າກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້ເທື່ອ. ແຕ່ຄວາມຮ້ອນແມ່ນຮຸນແຮງຫຼາຍ. ຂ້າພະເຈົ້າເຊື່ອວ່າພວກເຮົາອາດຈະພົວພັນກັບສອງກຸ່ມທີ່ແຕກຕ່າງກັນ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "Meredith ອອກໄປ."
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຮົາບໍ່ຄວນເສຍເວລາເວົ້າ. ອອກໄປຈາກບ່ອນນັ້ນ." ລາວວາງສາຍ.
  
  
  ຂ້ອຍບອກ Sheila ວ່າ "ຖ້າທ່ານຕ້ອງການເອົາສິ່ງຂອງບາງຢ່າງໄປກັບເຈົ້າ, ຈົ່ງຫຸ້ມຫໍ່ມັນ," ຂ້ອຍບອກ Sheila. "ພວກເຮົາກໍາລັງອອກໄປ. ທຸກຢ່າງຈະດີ."
  
  
  "ເຈົ້າເຊື່ອແທ້ໆບໍ, Ned?"
  
  
  "ແນ່ນອນຂ້ອຍຮູ້. ແລະຂ້ອຍເປັນສາດສະດາທີ່ດີ." ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມສະຫງົບປະສາດຂອງນາງ. ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ຂ້ອຍຈະບໍ່ຈ່າຍຄ່າ! ປອດໄພຈົນກ່ວາພວກເຮົາຖືກລ້ອມຮອບດ້ວຍຄົນທີ່ຂ້ອຍໄວ້ວາງໃຈ.
  
  
  “ເຈົ້າຄວນຖາມຂ້ອຍອີກໜຶ່ງຄຳຖາມ. ເຈົ້າຈະຖາມມັນຕອນໃດ?
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍຈະໃຫ້ເຈົ້າບອກຂ້ອຍທາງຂອງເຈົ້າ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  “ດີ. ບາງທີເຈົ້າອາດຈະສົງໄສວ່າເປັນຫຍັງນັກຂ້າຂອງ Abruz ຕ້ອງການໃຫ້ຂ້ອຍມີຊີວິດ? ຄໍາຕອບແມ່ນພວກເຂົາຄິດວ່າຂ້ອຍມີ 200,000 ໂດລາ."
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ນາງກໍາລັງຫຸ້ມຫໍ່, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຢືນຢູ່ປ່ອງຢ້ຽມແລະເບິ່ງຖະຫນົນທີ່ມືດມົວຜ່ານຮອຍແຕກໃນຜ້າມ່ານ. ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນລົດ, ບໍ່ມີໄຟ, ບໍ່ມີການເຄື່ອນໄຫວ. ສຽງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນກ່ອນຫນ້ານັ້ນອາດຈະເປັນສຽງຂອງຫມາຫຼືແມວ, ໄອມໍເຕີໃນໄລຍະໄກ, ອາຍແກັສສິ່ງຂອງ. ແຕ່ຄວາມກັງວົນຂອງຂ້ອຍຍັງຄົງຢູ່.
  
  
  Sheila ຢູ່ໃນຫ້ອງນອນດົນເກີນໄປ. ຂ້ອຍປິດຜ້າມ່ານແລ້ວຍ່າງໄປທີ່ປະຕູຫ້ອງນອນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນລູກບິດແລະເປີດປະຕູໃນຄວາມມືດ.
  
  
  ສົງໄສວ່າເປັນຫຍັງນາງປິດໄຟ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍູ້ປະຕູໃຫ້ກວ້າງຂຶ້ນດ້ວຍຕີນ. "ຊີລາ?"
  
  
  "ຂ້ອຍລໍຖ້າເຈົ້າ, Ned."
  
  
  ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ຈາກ​ຫ້ອງ​ຫລັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ໄປ​ເທິງ​ຕຽງ​ນອນ​ທີ່​ນາງ​ນອນ. ຮ່າງ ກາຍ naked ຂອງ ນາງ ເປັນ ຈຸດ ສີ ຂາວ ກ່ຽວ ກັບ coverlet ສີ ຟ້າ ຂອງ ຕຽງ ນອນ ໄດ້ .
  
  
  ນາງກ່າວວ່າ "ມີອີກຢ່າງ ໜຶ່ງ ທີ່ຕ້ອງເບິ່ງແຍງ," "ມາທີ່ນີ້ແລະສ້າງຄວາມຮັກກັບຂ້ອຍ, ທີ່ຮັກ."
  
  
  ນາງງາມ, ວຽກງານສິລະປະ.
  
  
  ນາງເວົ້າວ່າ, "ມັນຈະບໍ່ໃຊ້ເວລາດົນ, ທີ່ຮັກ," ນາງເວົ້າ, ສຽງຂອງນາງຕ່ໍາແລະຫຍາບ. "ຂ້ອຍຮ້ອນຫຼາຍຂ້ອຍກໍາລັງເປົ່າຟິວ."
  
  
  ນາງເປັນຜິວເນື້ອສີຂາວຫມົດ, ສິ່ງທີ່ແທ້ຈິງ. ຂາລຽບໜຶ່ງຖືກມັດໄວ້, ນາງຫັນໜ້າອອກ ແລະ ຍື່ນແຂນອອກ. ແສງສະຫວ່າງທີ່ຜ່ານປະຕູເປີດໄດ້ caressed ເຕົ້ານົມຂອງນາງຢ່າງເຕັມທີ່.
  
  
  "ເພື່ອເຫັນແກ່ພຣະເຈົ້າ, Ned, ເອົາປືນລົງແລະມາທີ່ນີ້."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ສອງ​ບາດ​ກ້າວ​ໄປ​ຫາ​ນາງ, ຕາມ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ຄື​ກັບ​ແມວ​ທີ່​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ຮົ້ວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໃຫ້​ອອກ outline vague ຂອງ​ເຟີ​ນີ​ເຈີ​ໃນ​ແຈ darkened ຂອງ​ຫ້ອງ​. ປະຕູຫ້ອງນ້ໍາທາງຊ້າຍຂອງຂ້ອຍຖືກປິດແລະປ່ອງຢ້ຽມຖືກແຕ້ມ. ແມ່ຍິງບາງຄົນມັກເຮັດມັນ
  
  
  
  
  
  
  ໃນຄວາມມືດ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າ Sheila ຈະເປັນຫນຶ່ງໃນພວກເຂົາ. ເມື່ອຂ້ອຍເຂົ້າໃກ້ຕຽງນອນ, ມີການເຕືອນໄພຢູ່ທາງຫຼັງຂອງຈິດໃຈຂອງຂ້ອຍຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງ.
  
  
  "ຂ້ອຍບອກເຈົ້າວ່າມັນລໍຖ້າໄດ້," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ຕໍ່ມາອາດຈະຊ້າເກີນໄປ."
  
  
  ສຽງຂອງນາງອາດຈະມີການປ່ຽນແປງເລັກນ້ອຍ, ແຕ່ບາງທີຂ້ອຍອາດຈະຜິດ. ບາງທີຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ຄິດວ່າມີຂໍ້ຄວາມຢູ່ໃນຄໍາເວົ້າຂອງນາງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຢືນຢູ່ເຫນືອນາງ. ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງຫາຍໃຈຂອງນາງ. ຮ້າຍແຮງ, ຕື່ນເຕັ້ນ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ແລ່ນ ມື ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໃນ ໄລ ຍະ ເຕົ້າ ນົມ ຂອງ ນາງ ແລະ ມີ ເຫື່ອ ອອກ ກ່ຽວ ກັບ ພວກ ເຂົາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສໍາ​ຜັດ​ທ້ອງ​ບາງ​ຂອງ​ນາງ​ດ້ວຍ​ປາຍ​ນິ້ວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ນາງ​ສັ່ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ວ່າ​ນາງ​ກໍາ​ລັງ​ແຫນ້ນ​ປານ​ໃດ.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າ, ຍັງແຕະຕ້ອງນາງຢູ່. "ຂ້ອຍຄິດວ່າພວກເຮົາຄວນເຮັດມັນດຽວນີ້."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ກ້າມ​ຊີ້ນ​ກະ​ເພາະ​ອາ​ຫານ​ຂອງ​ນາງ​ເຕັ້ນ​ໄປ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ກົດ​ດັນ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ນາງ​ໄດ້​ຖອນ​ຫາຍ​ໃຈ​ເລິກ​, ຄວາມ​ຢ້ານ​ກົວ​. ນີ້ກໍ່ເປັນການເຕືອນໄພ, ເທົ່າທີ່ນາງສາມາດບອກຂ້ອຍໄດ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ມັນ​ໄວ​ກວ່າ​ທີ່​ຈຳ​ເປັນ​ທີ່​ຈະ​ຫັນ​ໜ້າ​ແລະ​ກ້າວ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ຫາ​ປະ​ຕູ. Sheila ຫຼິ້ນບົດບາດ, ແລະນາງຫຼິ້ນໄດ້ດີ, ເພາະວ່າຊີວິດຂອງນາງແມ່ນຂຶ້ນກັບມັນ. ມີຄົນບຸກລຸກຢູ່ໃນຫ້ອງນອນມືດ.
  
  
  ຂ້ອຍສົງໄສວ່າລາວຢູ່ໃສ, ຂ້ອຍເບິ່ງຮອບໆ. ໃນເວລາດຽວກັນ, ຕໍ່ຜູ້ຊົມທີ່ເຊື່ອງໄວ້ຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ເຈົ້າເຊື່ອຫຼາຍ, ລູກ. ບອກຂ້ອຍອີກຄັ້ງວ່າເຈົ້າຕ້ອງການໃຫ້ຂ້ອຍໄປນອນກັບເຈົ້າຫຼາຍປານໃດ.”
  
  
  "ເຈົ້າຮູ້ຫຼາຍປານໃດ, Ned." ນາງພະຍາຍາມເຮັດໃຫ້ສຽງຂອງນາງຫຼິ້ນ.
  
  
  ມີ​ໂຄມ​ໄຟ​ຢູ່​ຂ້າງ​ໂຕະ​ຂ້າງ​ຕຽງ, ແຕ່​ຖ້າ​ຂ້ອຍ​ດຶງ​ສາຍ​ໄຟ, ແສງ​ກະ​ພິບ​ກະ​ທັນ​ຫັນ​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ຕາ​ບອດ​ດົນ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ຂ້າ​ຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າປະຕິເສດສິ່ງນັ້ນ.
  
  
  "ຖອດເຄື່ອງນຸ່ງຂອງເຈົ້າອອກ, ທີ່ຮັກ," Sheila purred. "ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້ອຍຈະບອກເຈົ້າທຸກຢ່າງທີ່ເຈົ້າມັກ."
  
  
  "ຂ້ອຍເດີມພັນ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ນາງໄດ້ຖືກບອກໃຫ້ undress ຂ້າພະເຈົ້າ, ແລະນີ້ບໍ່ແມ່ນບໍ່ດີຢູ່ໃນສ່ວນຂອງ opponent ເຊື່ອງໄວ້ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ຜູ້ຊາຍບໍ່ຄ່ອຍຖືປືນໃນຂະນະທີ່ເອົາກ່ອງອອກ.
  
  
  ເອື້ອມອອກໄປຫາ Sheila, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເລື່ອນມືຂອງຂ້າພະເຈົ້າພາຍໃຕ້ການກັບຄືນໄປບ່ອນຂອງນາງແລະຍົກນາງຂຶ້ນຈາກຕຽງ, ປາກຂອງຂ້າພະເຈົ້າເຂົ້າໄປໃນຮູຄໍຂອງນາງ. ຮິມຝີປາກຂອງຂ້ອຍຈັບຫູຂອງນາງ ແລະຂ້ອຍກະຊິບວ່າ "ລາວຢູ່ໃສ?"
  
  
  ລາວ​ຢູ່​ໃກ້​ຫຼາຍ​ຈົນ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ກະ​ຊິບ. ລາວຢືນຢູ່ອີກດ້ານຫນຶ່ງຂອງຕຽງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂຍນ​ເດັກ​ຍິງ​ທີ່​ເປືອຍ​ເປົ່າ​ໄປ​ຂ້າງ​ນອກ ແລະ​ດຶງ Luger ອອກ​ຈາກ​ຖົງ​ຂອງ​ມັນ, ແຕ່​ວ່າ​ບໍ່​ມີ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຈະ​ຍິງ. ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ທີ​ສອງ​ໄດ້​ໂຈມ​ຕີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈາກ​ທາງ​ຫລັງ, ຈັບ​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ຂ້າງ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຄາດຫວັງວ່າຈະຕໍ່ສູ້ກັບທີມ.
  
  
  “ຈັບລາວໄວ້,” ຊາຍໃຫຍ່ຢູ່ອີກດ້ານໜຶ່ງຂອງຕຽງໄດ້ຈົ່ມໃຫ້ໝູ່ຂອງລາວ.
  
  
  ແຕ້ມ heel ຂອງຂ້ອຍກັບຄືນໄປບ່ອນ, ຂ້ອຍຈັບຜູ້ຊາຍທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫຼັງຂ້ອຍໂດຍ shin, ແລະລາວ cursed, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດທໍາລາຍການຈັບຂອງລາວໄດ້. ລາວຮູ້ວ່າລາວກໍາລັງເຮັດຫຍັງ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍໃຫຍ່ປີນຂຶ້ນຕຽງແລະຕີຂ້ອຍໃສ່ໃບຫນ້າດ້ວຍປືນສັ້ນ .357 Magnum. ລາວເຂັ້ມແຂງ. ການ​ຕີ​ປາກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈີກ​ແຂ້ວ​ອອກ, ແລະ​ຕັດ​ແກ້ມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍົກ​ຂາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ເຕະ​ຊາຍ​ໃຫຍ່​ທີ່ groin, ແຕ່​ເຂົາ​ຄາດ​ຫວັງ​ການ​ບາດ​ກ້າວ​ນີ້​ແລະ​ຟ້າວ​ອອກ. ລາວ​ໄວ​ເທົ່າ​ກັບ​ນັກ​ມວຍ.
  
  
  ເພື່ອຄວາມແປກໃຈຂອງຂ້ອຍ, ລາວຫົວເລາະ. "ເບິ່ງຄືວ່າພວກເຮົາມີມື, Jake."
  
  
  Jake grunted, ພະຍາຍາມຈັບຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ປະ​ມານ​ແລະ​ຖິ້ມ​ມັນ​ເທິງ nightstand ໄດ້. ໂຄມໄຟຕົກລົງກັບພື້ນ, ແຕ່ Jake ຍຶດໄວ້.
  
  
  ຜູ້ຊາຍໃຫຍ່ມາຕີຂ້ອຍອີກ. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກຄືກັບວ່າຂ້ອຍແລ່ນເຂົ້າໄປໃນກໍາແພງ.
  
  
  "ຢ່າຂ້າລາວ," ຂ້ອຍໄດ້ຍິນ Sheila ຮ້ອງໄຫ້. "ກະລຸນາຢ່າຂ້າລາວ."
  
  
  ປະຕູ​ຫ້ອງ​ນ້ຳ​ເປີດ​ອອກ ແລະ​ມີ​ຊາຍ​ອີກ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ນອນ. ຫົວເຂົ່າຂອງຂ້ອຍງໍລົງລຸ່ມຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຊາຍໃຫຍ່ຕີຂ້ອຍເປັນເທື່ອທີສອງ. ຫົວຂອງຂ້ອຍດັງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫາຍ​ໃຈ​ແລະ​ຟ້າວ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ, ຕີ Jake ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ headboard. ລາວ​ເຈັບ​ປວດ​ໃຈ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ມື​ຂອງ​ລາວ​ແລະ​ຍົກ Luger ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຂຶ້ນ.
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ທີ​ສາມ​ໄດ້​ໂຈມ​ຕີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈາກ​ທາງ​ຂ້າງ ແລະ​ຕີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃສ່​ຫົວ​ດ້ວຍ​ປືນ​ຄົກ. ຂ້າພະເຈົ້າ swayed sideways, ຫຼຸດລົງ Luger, ແລະຈະຫຼຸດລົງຖ້າຫາກວ່າມືຂອງຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ພົບເສື້ອຄຸມຂອງຜູ້ຊາຍໃຫຍ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ fabric tear ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈັບ​ມັນ.
  
  
  ທ່ານກ່າວວ່າ“ Damn, ນີ້ແມ່ນຂອບເຂດ ຈຳ ກັດ. ລາວ​ຕີ​ຂ້ອຍ​ຢ່າງ​ໜັກ ຈົນ​ຂ້ອຍ​ຖືກ​ຕີນ​ຖິ້ມ, ລົງ​ມາ​ເທິງ​ພື້ນ​ທີ່​ບ່າ​ໄຫລ່​ຂອງ​ຂ້ອຍ ແລະ​ເລື່ອນ​ໄປ​ຕາມ​ກຳແພງ.
  
  
  ຂ້ອຍພະຍາຍາມລຸກຂຶ້ນ, ແຕ່ຂ້ອຍເຮັດບໍ່ໄດ້. ຂ້ອຍເສຍສະຕິ.
  
  
  ປີນ​ຂຶ້ນ​ຈາກ​ຂຸມ​ດໍາ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແຄບ​ຕາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ເດົາ​ໄດ້​ດົນ​ປານ​ໃດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕື່ນ​ນອນ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ນອນ, ນອນ​ກ່ຽວ​ກັບ​ທ້ອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ພື້ນ.
  
  
  ຜູ້ບຸກລຸກໄດ້ດຶງເສື້ອແຈັກເກັດຂອງຂ້ອຍອອກຈາກບ່າຂອງຂ້ອຍແລະລົງແຂນຂອງຂ້ອຍເພື່ອຜູກມັດພວກເຂົາ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນໄດ້ມັດຂໍ້ມືຂອງຂ້ອຍຢູ່ຫລັງຂ້ອຍດ້ວຍແຖບແຜ່ນ. ຂາຂອງຂ້ອຍຖືກມັດດ້ວຍວິທີດຽວກັນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ້າຍມືຂອງຂ້າພະເຈົ້າພຽງພໍທີ່ຈະຮູ້ວ່າເຂົາເຈົ້າໄດ້ເຮັດວຽກຢ່າງລະອຽດ. ຂ້ອຍຈະບໍ່ຫຼຸດອອກຈາກພັນທະບັດຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ເຈົ້າມີຄຸກກີ້ເຢັນໆຢູ່ນີ້, doll," ຊາຍໃຫຍ່ເວົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮັບຮູ້ສຽງທີ່ຫຍາບຄາຍຂອງລາວ. ລາວ​ມາ​ຫາ​ຂ້ອຍ​ແລະ​ຕົບ​ຕີນ​ຂ້າງ​ຂ້ອຍ​ເພື່ອ​ກວດ​ເບິ່ງ​ວ່າ​ຂ້ອຍ​ຍັງ​ບໍ່​ໄດ້​ສະຕິ. ຂ້ອຍປ່ອຍໃຫ້ລາວຄິດວ່າຂ້ອຍເສຍສະຕິ.
  
  
  "ປ່ອຍໃຫ້ລາວຢູ່ຄົນດຽວ," Sheila ເວົ້າ. "ມັນບໍ່ແມ່ນຄວາມຜິດຂອງລາວທີ່ລາວມາຢູ່ທີ່ນີ້."
  
  
  ຜູ້ຊາຍໃຫຍ່ຫົວເລາະ. ລາວມີຄວາມຮູ້ສຶກແປກປະຫຼາດ. ຄລິກຕາອີກຄັ້ງ, ຂ້ອຍແນມເບິ່ງເມື່ອລາວຫັນໜີຈາກຂ້ອຍ. ໂດຍບໍ່ມີການເລື່ອນຫົວຂອງຂ້ອຍຫຼືເປີດເຜີຍຕົວເອງ, ຂ້ອຍສາມາດເຫັນຕີນແລະຂາຂອງລາວເທົ່ານັ້ນ. ຂາໃນໂສ້ງຝ້າຍສີເຂັ້ມແມ່ນຂະໜາດຂອງເຄື່ອງນອນ. ມີເກີບຜ້າໃບຢູ່ຕີນຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ພວກເຮົາມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກໃນການຊອກຫາເຈົ້າ, doll, ແຕ່ດຽວນີ້ພວກເຮົາກັບມາ
  
  
  
  
  
  ການກັບມາຮ່ວມກັນອີກຄັ້ງຈະມ່ວນ. ເຈົ້າຍັງຮັກຂ້ອຍຢູ່ບໍ? “ຈາກສຽງສັ່ນສະເທືອນຂອງຕີນແລະສຽງຂອງ Sheila ຖົ່ມນໍ້າລາຍຄືກັບແມວ, ຂ້ອຍເດົາວ່າຜູ້ຊາຍຄົນນີ້ໄດ້ແຕະຕ້ອງນາງ. ລາວຫົວຫົວເວົ້າວ່າ, "ເຈົ້າຈະກາຍເປັນຄົນເປັນມິດ." ກ່ອນທີ່ກາງຄືນຈະສິ້ນສຸດລົງ, ເຈົ້າຈະເປັນມິດຫຼາຍກວ່າເກົ່າ. "
  
  
  ມັນຮູ້ສຶກຄືກັບໄພຂົ່ມຂູ່.
  
  
  “ຂ້ອຍຊ່ວຍເຈົ້າເຮັດໃຫ້ລາວແປກໃຈ. ມັນບໍ່ມີຄວາມຫມາຍຫຍັງບໍ? - Sheila ຖາມ.
  
  
  "ຢ່າຕົວະຂ້ອຍ, doll. ເຈົ້າໄດ້ຫຼິ້ນສາກການມີເພດສຳພັນໜ້ອຍໜຶ່ງຈົນສົມບູນແບບ ເພາະວ່າເຈົ້າຮູ້ວ່າການລົ້ມລົງນັ້ນຈະເຮັດໃຫ້ແຟນຂອງເຈົ້າມີຂຸມໃຫຍ່ຢູ່ໃນທ້ອງຂອງລາວ.” ສຽງຂອງລາວກາຍເປັນຈິງຈັງຫຼາຍ. “ເຈົ້າໄດ້ວາງສາຍບໍ? ເຈົ້າຫລອກລວງພົນລະເມືອງ, doll ບໍ?”
  
  
  "ບໍ່. ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ບໍ່ຕ້ອງການໃຫ້ລາວຖືກຂ້າໂດຍໄຮ້ປະໂຫຍດ."
  
  
  ນາງຍັງມີບົດບາດ, ຫຼີ້ນສໍາລັບຊີວິດຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ການ​ເບິ່ງ​ແຄບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ, ພະ​ຍາ​ຍາມ​ຊອກ​ຫາ​ສະ​ຫາຍ​ຂອງ​ຜູ້​ຊາຍ​ໃຫຍ່. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສັງເກດເຫັນຫນຶ່ງໃນພວກເຂົາເບື້ອງຂວາ, ນັ່ງຢູ່ພື້ນ. ເຊັ່ນດຽວກັນກັບຜູ້ຊາຍໃຫຍ່, ລາວໃສ່ເຄື່ອງນຸ່ງຊ້ໍາແລະເກີບເກີບ. ຫຼັກຊັບຖືກດຶງຢູ່ເທິງຫົວຂອງລາວ, ບິດເບືອນລັກສະນະຂອງໃບຫນ້າຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ໄດ້​ວ່າ Hawke ໄດ້​ເວົ້າ​ວ່າ killers ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຊອກ​ຫາ​ແມ່ນ​ເປັນ​ອາ​ຊີບ​ເຢັນ, ປະ​ສິດ​ທິ​ພາບ. ຜູ້ຊາຍຄົນນີ້ແລະຍັກໃຫຍ່ທີ່ມີສຽງດັງຢ່າງແນ່ນອນສົມຄວນໄດ້ຮັບຄໍາອະທິບາຍ.
  
  
  ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ເຮືອນ, ກະ​ກຽມ​ທີ່​ຈະ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ມັນ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ການ​ປຸກ​ຊາວ​ອາ​ໃສ. ຍົກເວັ້ນສຽງດັງອັນໜຶ່ງທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຍິນ, ສຽງທີ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຈັບໄດ້, ພວກມັນປະສົບຜົນສໍາເລັດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົມ​ມຸດ​ວ່າ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ຫ້ອງ​ນ​້​ໍ​າ​, ອາດ​ຈະ​ດຶງ​ອອກ​ໂດຍ​ຜ່ານ​ການ​ແບ່ງ​ປັນ​. ພວກເຂົາຈັບ Sheila ໃນຂະນະທີ່ນາງເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງນອນແລະຫຼັງຈາກນັ້ນບັງຄັບໃຫ້ນາງຖອດເຄື່ອງນຸ່ງຂອງນາງອອກແລະສັ່ງໃຫ້ນາງລໍ້ລວງຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນຕຽງນອນແລະເອົາຂ້ອຍດ້ວຍຄວາມແປກໃຈ.
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ນັ່ງ​ຢູ່​ຂ້າງ​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຊອກ​ຫາ​ກະເປົ໋າ​ຂອງ​ຂ້ອຍ ແລະ​ເອົາ​ສິ່ງ​ຂອງ​ມັນ​ຖິ້ມ​ໃສ່​ພື້ນ. ລາວ combed ຜ່ານພວກເຂົາດ້ວຍມືຂອງລາວ, ຍູ້ສິ່ງທີ່ບໍ່ສົນໃຈລາວ. ລາວເບິ່ງ AX ຂອງຂ້ອຍເບົາກວ່າແລະເອົາໃສ່ໃນຖົງໂສ້ງຂອງລາວ. ເປີດກະເປົາເງິນຂອງຂ້ອຍ, ລາວກວດເບິ່ງເອກະສານຂອງຂ້ອຍ. ລາວ​ເອົາ​ເງິນ​ໄປ​ໃສ່​ຖົງ​ເງິນ ແລະ​ເອົາ​ກະເປົາ​ເງິນ​ໃສ່​ບ່າ​ຂອງ​ລາວ. "Hey, Moose, ຈັບເຂົາ."
  
  
  "Ned Harper," ຊາຍໃຫຍ່ເວົ້າວ່າ, ອ່ານໃບຂັບຂີ່ຂອງຂ້ອຍ. ລາວຍິ້ມ. “ຕາມນີ້, ລາວເປັນຄົນຂັບລົດບັນທຸກ. ຄົນຂັບລົດຈັກບັນຈຸ Lugers ໃສ່ຖົງບ່າ?”
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ວິເຄາະການສົນທະນາ. ຄົນເຫຼົ່ານີ້ບໍ່ຮູ້ວ່າຂ້ອຍເປັນຕົວແທນຂອງ AX, ສະນັ້ນພວກເຂົາບໍ່ໄດ້ເຊື່ອມຕໍ່ກັບ killer ຢູ່ໂຮງແຮມ. ສໍາລັບເຫດຜົນດຽວກັນ, ພວກເຂົາອາດຈະບໍ່ຮັບຜິດຊອບຕໍ່ການຄາດຕະກໍາຂອງ Meredith. ນີ້ຢືນຢັນທິດສະດີຂອງຂ້ອຍວ່າຂ້ອຍກໍາລັງຈັດການກັບສັດຕູສອງກຸ່ມທີ່ແຕກຕ່າງກັນ.
  
  
  Sheila ເວົ້າວ່າ: "ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດບອກເຈົ້າໄດ້ວ່າເປັນຫຍັງລາວມີປືນ. ຂ້ອຍຫາກໍ່ພົບລາວມື້ນີ້. ລາວລົມກັບຂ້ອຍຢູ່ໃນຮ້ານອາຫານ. ຂ້ອຍມັກຮູບແບບຂອງລາວ, ສະນັ້ນຂ້ອຍຈຶ່ງໃຫ້ລາວເອົາຂ້ອຍກັບບ້ານ."
  
  
  "ທ່ານຕ້ອງການເພດສໍາພັນ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?"
  
  
  ນາງບອກ Moose ຢ່າງດຸເດືອດວ່າ "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ກິນເລີຍ. "ຂ້ອຍຫຍຸ້ງເກີນໄປທີ່ຈະແລ່ນຫນີຈາກເຈົ້າເພື່ອດໍາລົງຊີວິດປົກກະຕິ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ້າຍ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ furtively, ພະ​ຍາ​ຍາມ​ປົດ​ປ່ອຍ pin ໃນ​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ບໍ່ມີໂອກາດ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ດຶງ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລົງ​ໄກ​ພຽງ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ເປີດ​ເຜີຍ​ໃຫ້​ເຫັນ​ບ່ອນ​ເຊື່ອງ​ຂອງ​ມີດ, ແຕ່​ອຸ​ບັດ​ຕິ​ເຫດ​ການ​ຄຸ້ມ​ຄອງ​ການ​ກີດ​ຂວາງ​ການ​ນໍາ​ໃຊ້​ຂອງ​ມັນ.
  
  
  "ນົກຊະນິດນີ້ບໍ່ແມ່ນຄົນຂັບລົດ," ຜູ້ຊາຍທີ່ນັ່ງຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍເວົ້າ. "ທັງຫມົດນີ້ຊີ້ໃຫ້ເຫັນວ່າລາວເປັນ, ແຕ່ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າລາວບໍ່ແມ່ນ. ເຈົ້າໄດ້ເຫັນວິທີທີ່ລາວປະພຶດ."
  
  
  “ບາງທີພວກມາເຟຍໄດ້ສົ່ງລາວ. ມັນຈະເປັນຫົວເລາະ." ຜູ້​ຊາຍ​ໃຫຍ່​ໄດ້​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ກົ້ມ​ລົງ. ພຣະອົງໄດ້ຫັນຂ້າພະເຈົ້າແລະຕີຂ້າພະເຈົ້າໃນໃບຫນ້າ.
  
  
  ອາຍ, ຄືກັບວ່າຂ້ອຍໄດ້ສະຕິຄືນມາ, ຂ້ອຍເປີດຕາກວ້າງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ໃບ​ຫນ້າ​ທີ່​ເປັນ​ຫນ້າ​ກາກ​ຂອງ​ຫຼັກ​ຊັບ​, ບ່າ​ກວ້າງ​ຂວາງ​, ຄໍ bullish​. ມື​ທີ່​ຈັບ​ໜ້າ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄື​ກັບ​ສອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ນ້ອຍ.
  
  
  ກ່ອງຫຼັກຊັບເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍສັບສົນໃນຕອນທໍາອິດ. ເປັນ​ຫຍັງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈຶ່ງ​ປິດ​ບັງ​ລັກ​ສະ​ນະ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເມື່ອ Sheila ຮູ້​ຈັກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ແຈ່ມ​ແຈ້ງ? ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້ອຍ​ຮູ້​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ພົບ​ໃຜ​ອີກ​ເມື່ອ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເຮືອນ. ຫນ້າກາກແມ່ນເປັນຂໍ້ລະມັດລະວັງອີກອັນຫນຶ່ງທີ່ເຮັດໃຫ້ພວກເຂົາເປັນຜູ້ຊ່ຽວຊານໃນພາກສະຫນາມຂອງພວກເຂົາ.
  
  
  "ເຈົ້າຮູ້ສຶກແນວໃດ, stud?" - ຜູ້ຊາຍໃຫຍ່ຖາມຂ້ອຍ.
  
  
  ຜົມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປຽກ​ຊຸ່ມ​ຈາກ​ເລືອດ​ໄຫລ​ອອກ​ຈາກ​ເສັ້ນ​ຜ່າ​ຕັດ​ໃກ້​ຫູ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຈັບ​ປວດ. ເມື່ອຂ້ອຍເວົ້າ, ສຽງຂອງຂ້ອຍດັງຄືກັບຂ້ອຍໃສ່ປາກມວຍ. "ຂ້ອຍຮູ້ສຶກດີຫຼາຍ."
  
  
  ຜູ້ຊາຍໃຫຍ່ໄດ້ເຂົ້າໄປໃນເສື້ອຄຸມຂອງລາວ, ດຶງປືນອອກຈາກສາຍແອວຂອງລາວແລະຕີຫມາກໂປມຂອງອາດາມຂອງຂ້ອຍ, ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍ choke. “ຂ້ອຍ​ມີ​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ທີ່​ຫຍຸ້ງ​ຫລາຍ ແລະ​ຂ້ອຍ​ສາ​ມາດ​ໃຫ້​ເຈົ້າ​ຫວ່າງ​ພຽງ​ໜຶ່ງ​ນາ​ທີ. ເຈົ້າເປັນຜູ້ລອບສັງຫານບໍ? ມາເຟຍສົ່ງເຈົ້າມາທີ່ນີ້ດ້ວຍສັນຍາກັບຜິວເນື້ອສີຂາວບໍ?”
  
  
  ພະຍາຍາມຈັບລົມຫາຍໃຈຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍຫລຽວເບິ່ງ Sheila, ຜູ້ທີ່ນັ່ງຢູ່ໃນຕັ່ງ, ຍັງເປືອຍກາຍຢູ່, ແຕ່ມີຊາກຂອງແຜ່ນທີ່ຈີກຂາດໄດ້ກົດດັນນາງ, ບາງສ່ວນປົກຄຸມຮ່າງກາຍຂອງນາງ. ໃບຫນ້າທີ່ອ່ອນແອຂອງນາງແມ່ນຈືດໆ, ຕາຊ້ໍາຂອງນາງເຕັມໄປດ້ວຍຄວາມຢ້ານກົວ. ນາງເປັນຫ່ວງບໍ່ພຽງແຕ່ກ່ຽວກັບຕົນເອງ, ແຕ່ຍັງກ່ຽວກັບຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  "ເວົ້າ, ຫຼືເຈົ້າໄດ້ຍິນແລ້ວ," Moose ບອກຂ້ອຍ.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງຫຍາບຄາຍ.
  
  
  ມົວ​ຫົວ​ຫົວ​ແລະ​ປ່ອຍ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ປ່ອຍ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕົກ. “ເຈົ້າໄດ້ຍິນແນວນັ້ນບໍ, Sheila? ເຈົ້າມີບັນຫາກັບພວກມາເຟຍ."
  
  
  "ມັນແມ່ນເຈົ້າທີ່ຂ້າ Abruz."
  
  
  “ແຕ່ພວກເຂົາບໍ່ຮູ້ເລື່ອງນັ້ນ. ພວກ​ເຂົາ​ພຽງ​ແຕ່​ຮູ້​ວ່າ​ທ່ານ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ​ແລະ​ທ່ານ​ບໍ່​ໄດ້​ຖືກ​ຂ້າ, ດັ່ງ​ນັ້ນ​ທ່ານ​ຕ້ອງ​ໄດ້​ໃຫ້​ເຂົາ​ໄປ.” ຝູງໝູຫົວເລາະດັງໆ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍທີສາມ
  
  
  
  
  
  ປາກົດຢູ່ປະຕູຫ້ອງນອນ. ລາວ​ໄດ້​ແຕ່ງ​ຕົວ​ຄື​ກັບ​ຄົນ​ອື່ນ. “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປິດ​ຕາ​ບອດ​ທັງ​ຫມົດ​ແລະ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ໄວ​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ເຮືອນ. ເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ມີເງິນໃດໆຢູ່ທີ່ນີ້.”
  
  
  "ຖ້າເປັນດັ່ງນັ້ນ, ນາງໄດ້ເຊື່ອງມັນດີ. Sheila ເປັນເດັກຍິງທີ່ສະຫຼາດ. ແລະເຈົ້າ, doll?
  
  
  "ສົດໃສເກີນໄປທີ່ຈະທ້າທາຍທ່ານ. ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ລັກເງິນ. ຂ້ອຍບອກເຈົ້າເລື່ອງນີ້."
  
  
  “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ໄວ້​ນີ້​ກັບ​ທ່ານ. ທ່ານໄດ້ຮັບຜິດຊອບຕໍ່ເລື່ອງນີ້."
  
  
  “ມົວ, ຖ້າຂ້ອຍມີພວກມັນ, ຂ້ອຍຈະເອົາພວກມັນໃຫ້ກັບເຈົ້າ. ເຈົ້າບໍ່ເຫັນບໍວ່າຂ້ອຍຢ້ານຕາຍບໍ?”
  
  
  "ເຈົ້າຢ້ານ, ບໍ່ເປັນຫຍັງ, ແຕ່ 200,000 ໂດລາຈະຜ່ານຫຼາຍ. ໃຜຮູ້ເລື່ອງນີ້ດີກວ່າຂ້ອຍ? ລາວ​ຊີ້​ໄປ​ຊາຍ​ຄົນ​ນັ້ນ​ຢູ່​ທາງ​ປະຕູ. “ໄປຕາມເສັ້ນທາງ, ເອົາລົດຂອງພວກເຮົາແລະຂັບລົດໄປເຮືອນ. ພວກເຮົາອາດຈະຢູ່ທີ່ນີ້ຫຼາຍທີ່ສຸດໃນຕອນກາງຄືນ, ແຕ່ Sheila ຈະໃຫ້ສິ່ງທີ່ພວກເຮົາຕ້ອງການ."
  
  
  "ຈະເຮັດແນວໃດຖ້ານາງບໍ່ເວົ້າ?"
  
  
  “Sid, ຂ້ອຍກຽດຊັງມັນເມື່ອຜູ້ຊາຍເບິ່ງດ້ານມືດຂອງສິ່ງຕ່າງໆ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ໃຊ້​ເວ​ລາ​ຫຼາຍ​ເດືອນ​ໃນ​ການ​ຕິດ​ຕາມ​ເດັກ​ຍິງ​, ແລະ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ນາງ​. ສິ່ງ​ທີ່​ຕ້ອງ​ເຮັດ​ສໍາ​ລັບ​ທ່ານ​ທີ່​ຈະ​ເຂົ້າ​ໃຈ​ວ່າ​ສິ່ງ​ທີ່​ມີ​ການ​ປ່ຽນ​ແປງ​? ດີກວ່າ?"
  
  
  "ສອງແສນ bucks ຈະຊ່ວຍ," Sid ເວົ້າ.
  
  
  "ຖ້ານາງບໍ່ບອກພວກເຮົາ, ຂ້ອຍສາບານຕໍ່ພຣະເຈົ້າວ່າພວກເຮົາຈະຕິດຕາມນາງຜ່ານຫ້າລັດ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຂ້າ​ສີ່​ຄົນ​ເພື່ອ​ສອງ​ແສນ​ຄົນ​ນີ້, ແລະ​ມັນ​ເປັນ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ.”
  
  
  ມົວໄດ້ຈັບເອົາແຜ່ນໃບຈາກສາວທີ່ກຳລັງຫວັ່ນໄຫວ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວຈັບຜົມຂອງນາງແລະດຶງນາງອອກຈາກຕັ່ງ.
  
  
  ເທື່ອສຸດທ້າຍທີ່ຂ້ອຍເຫັນນາງ, ເຂົາເຈົ້າໄດ້ລາກນາງອອກຈາກຫ້ອງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ Sheila ຮ້ອງ​ອອກ​ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ສຽງ​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ຖືກ​ຕັດ​ອອກ​. ນາງຢູ່ໃນເຮືອນຄົວຂອງພວກເຂົາ. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າພວກເຂົາເຮັດຫຍັງກັບນາງ, ແຕ່ຂ້ອຍສາມາດຈິນຕະນາການໄດ້.
  
  
  ຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງຊອກຫາບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຈະທໍາລາຍພັນທະບັດຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ໄດ້​ວ່າ​ໂຄມ​ໄຟ​ທີ່​ແຕກ​ຫັກ​ທີ່​ໄດ້​ຕົກ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ​ທີ່​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຊະ​ນະ​ຫນຶ່ງ​ໃນ killers ກັບ​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ຂ້າງ​ຕຽງ​ນອນ. ຫັນໄປ, ຂ້ອຍສາມາດຫລຽວເບິ່ງໃຕ້ຕຽງໄປອີກດ້ານຫນຶ່ງ. ໂຄມໄຟທີ່ແຕກຫັກແມ່ນຍັງຢູ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ rolled ສຸດ​ຕຽງ​ນອນ​ແລະ​ພາຍ​ໃຕ້​ມັນ​. ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກິ້ງ​ອອກ​ອີກ​ດ້ານ​ໜຶ່ງ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃກ້​ໂຄມ​ໄຟ.
  
  
  ຊິ້ນສ່ວນໜຶ່ງຂອງໂຄມໄຟເບິ່ງແຫຼມພໍທີ່ຈະຕັດແຜ່ນທີ່ຜູກມັດມືຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຢູ່​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ສະ​ຫຼັບ​ແລະ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ຕ່ອນ​ແກ້ວ​ມີ​ຮອຍ​ແຕກ​. ເນື່ອງ ຈາກ ວ່າ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ບໍ່ ເຫັນ ສິ່ງ ທີ່ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ກໍາ ລັງ ເຮັດ , ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ອາດ ຈະ ຕັດ ມື ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ , ແຕ່ ວ່າ ມັນ ບໍ່ ສາ ມາດ ຊ່ວຍ ໄດ້ .
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນັ່ງ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ sawing ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ຫນຶ່ງ​ກັບ​ຄືນ​ມາ.
  
  
  "ເບິ່ງເຈົ້າ," ລາວເວົ້າ. ມັນແມ່ນ Sid ຜູ້ທີ່ຖືກສົ່ງໂດຍ Moose ເພື່ອເອົາລົດ. “ເຈົ້າເປັນຄົນໂງ່ທີ່ໂງ່. ມັນຈະໃຊ້ເວລາຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງເພື່ອປົດປ່ອຍຕົວເອງດ້ວຍວິທີນີ້.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ Sheila ຮ້ອງ​ອີກ, ສຽງ​ຂອງ​ນາງ​ເຕັມ​ໄປ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ແລະ​ຄວາມ​ຢ້ານ​ກົວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ gritted ແຂ້ວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ເຮັດ​ວຽກ​ຢູ່​ໃນ​ຕ່ອງ​ໂສ້​, cluting ສິ້ນ​ຂອງ​ແກ້ວ​ໃນ​ນິ້ວ​ມື​ເລືອດ​ອອກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ຈົນກ່ວາຜູ້ຊາຍທີ່ຢູ່ໃນປະຕູໄດ້ຢຸດຂ້າພະເຈົ້າ, ຂ້າພະເຈົ້າສືບຕໍ່ພະຍາຍາມປົດປ່ອຍຕົນເອງ.
  
  
  “ຍິງ​ສາວ​ບອກ​ເຈົ້າ​ຄວາມ​ຈິງ. ມັນບໍ່ມີຈຸດໃດທີ່ຈະທໍລະມານນາງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  “ເຈົ້າບໍ່ເຂົ້າໃຈ Moose. ລາວມັກສິ່ງເຫຼົ່ານີ້. ເຖິງແມ່ນວ່າລາວເຊື່ອນາງ, ລາວອາດຈະເຮັດສິ່ງດຽວກັນ.”
  
  
  "ລາວຕ້ອງໄດ້ຮັບຄວາມເສຍຫາຍຢ່າງຫຼວງຫຼາຍໃນ Florida ໃນເວລາທີ່ທ່ານຍິງໃສ່ເຮືອນຂອງ Abruz."
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ, ເຂົາເຈົ້າທັງສີ່ຄົນໄດ້ນອນຢູ່ບ່ອນນັ້ນຕາຍ, ແລະ Moose ໄດ້ຈັບປືນຍິງຈາກຂ້ອຍ ແລະເອົາລູກປືນໃສ່ອີກ. ຫົວຕະຫຼອດ. ລາວເປັນຄົນບ້າ, ມົວຄົນນັ້ນ.” Sid ເວົ້າເລື່ອງນີ້ໃນນໍ້າສຽງທີ່ຄົນສ່ວນໃຫຍ່ຈະໃຊ້ຖ້າພວກເຂົາເວົ້າວ່າເພື່ອນແມ່ນຊີວິດຂອງພັກ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຕັດ knuckle ຂອງຂ້າພະເຈົ້າແລະ winced. "ເປັນຫຍັງເຈົ້າຍັງເອົາເງິນໃຫ້ເດັກຍິງ?"
  
  
  “ພວກເຮົາຕ້ອງປິດບັງພວກມັນ. ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ໄດ້​ຮັບ​ຄວາມ​ຮັ່ງ​ມີ​ໃນ​ພຽງ​ແຕ່​ຄືນ​, ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​? ສໍາລັບຫົກເດືອນຫຼັງຈາກການຄາດຕະກໍາເຫຼົ່ານັ້ນ, ເງິນໂດລາທີ່ແປກປະຫຼາດໃດໆທີ່ຫຼຸດລົງຢູ່ໃນໂລກໃຕ້ດິນຈະຖືກລາຍງານໃຫ້ປະຊາຊົນຜູ້ທີ່ແລ່ນມາເຟຍ. . "
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເກືອບ​ລືມ​ການ​ຕົວະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບອກ Musu, ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ນັກ​ຕີ​ມື​ອາ​ຊີບ​ຖືກ​ສົ່ງ​ໄປ​ດູ​ແລ Sheila Brant. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເວົ້າ​ວ່າ, “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ເຮັດ​ຕາມ​ສັນ​ຍາ. ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຢູ່ໃນກຸ່ມ mafia."
  
  
  “ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ລະ​ເມີດ​ກົດ​ໝາຍ​ສອງ​ຂອງ​ກຸ່ມ​ມາ​ເຟຍ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ລັກ​ເອົາ​ເງິນ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບາງ​ສ່ວນ​ແລະ​ຂ້າ​ຕົວ​ປະກັນ​ທີ່​ສົມຄວນ​ໄດ້​ຮັບ. ພວກເຂົາຊອກຫາພວກເຮົາຫຼາຍກວ່າຕຳຫຼວດ. ແລະເດັກຍິງຄືກັນ. ພວກ​ເຮົາ​ຄິດ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ມີ​ລູກ​ສາວ ແລະ​ເງິນ​ໄດ້​ຖືກ​ເຊື່ອງ​ໄວ້​ໃນ​ບ່ອນ​ປອດ​ໄພ, ແຕ່​ນາງ​ກໍ​ຫາຍ​ສາບ​ສູນ​ໄປ.”
  
  
  ການສົນທະນາໄດ້ໃຫ້ເວລາອັນມີຄ່າແກ່ຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍພະຍາຍາມຍືດເວລາມັນອອກໄປ. “ຂ້ອຍຢາກຮູ້ວ່າເຈົ້າສາມາດຊອກຫາຜູ້ຍິງໄດ້ແນວໃດ. ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍມີເສັ້ນທາງພາຍໃນຢູ່ທີ່ນັ້ນ.”
  
  
  Sid ມາຫາຂ້ອຍ. ແທ້ຈິງແລ້ວ, ລາວຕີຂ້ອຍຢູ່ໃນກະດູກຂ້າງ. “ຢຸດພະຍາຍາມ. ທ່ານບໍ່ສາມາດຫລົບຫນີ, ເພື່ອນ." ລາວເອົາລູກປືນອອກ ແລະຕິດຕັ້ງເຄື່ອງປິດສຽງໃສ່ມັນ. “ Moose ສະເຫມີໃຫ້ຂ້ອຍເຮັດວຽກທີ່ລາວບໍ່ສົນໃຈ. ລາວໄດ້ຮັບເດັກຍິງ, ແລະຂ້ອຍໄດ້ຮັບເຈົ້າ."
  
  
  ຂ້ອຍຮູ້ວ່າລາວເຂົ້າມາໃນຫ້ອງເພື່ອຂ້າຂ້ອຍ. ເຊື່ອວ່າຂ້ອຍເຮັດວຽກໃຫ້ພວກມາເຟຍ, ພວກເຂົາຈະບໍ່ປ່ອຍໃຫ້ຂ້ອຍມີຊີວິດເພື່ອບອກເຈົ້ານາຍຂອງຂ້ອຍກ່ຽວກັບສິ່ງທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຮຽນຮູ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ wriggled ທົ່ວ​ພື້ນ​ເຮືອນ​ໄປ​ຫາ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ມີ​ປືນ​, ການ​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ອອກ​, ຕ້ານ​ການ​. ລາວພຽງແຕ່ຖອຍຫລັງ, ດູຖູກຄວາມພະຍາຍາມທີ່ບໍ່ມີປະໂຫຍດຂອງຂ້ອຍທີ່ຈະເຂົ້າຫາລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຖັງ​ຂອງ revolver ລຸກ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ແນ​ໃສ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄື​ກັບ​ຕາ​ເຢັນ​ແລະ​ຕາຍ. ລົ້ມຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍກິ້ງໄປຫາຜູ້ຍິງ, ພະຍາຍາມຖິ້ມລາວອອກຈາກຍອດ. ລາວ​ໄດ້​ຖອຍ​ໜີ​ໄປ​ອີກ, ລູກ​ປືນ​ບໍ່​ຫວັ່ນ​ໄຫວ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວຍິງຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ດັງ​ຂອງ​ອາ​ວຸດ​ທີ່​ມິດ​ງຽບ​ແລະ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ເຈາະ​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄື​ກັບ rivet ຮ້ອນ. ພຣະອົງໄດ້ຍິງຂ້າພະເຈົ້າອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ຂ້ອຍລົ້ມ
  
  
  
  
  
  ມີ​ການ​ແທງ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ລູກ​ປືນ​ລູກ​ທີ​ສອງ​ໄດ້​ແທງ​ຄໍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ຕອນ​ນີ້​ມັນ​ຮູ້ສຶກ​ວ່າ​ເປັນ​ສ່ວນ​ໜຶ່ງ​ຂອງ​ຄວາມ​ຝັນ. ການສັກຢາດັ່ງກ່າວເບິ່ງຄືກັບເຜິ້ງ, ບໍ່ມີຫຍັງອີກ.
  
  
  ນອນຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ, ເສື້ອຂອງຂ້ອຍມີເລືອດປົກຄຸມ, ຂ້ອຍເບິ່ງ Sid ຍ່າງມາຫາຂ້ອຍ, ເກືອບງຽບໆຍ່າງຢູ່ຕີນ creeping ລາວ. ວິໄສທັດຂອງຂ້ອຍບໍ່ຊັດເຈນ. ເມື່ອລາວເຂົ້າຫາຂ້ອຍ, ລາວເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ມີຫຍັງນອກ ເໜືອ ຈາກຮູບຮ່າງທີ່ບໍ່ຈະແຈ້ງ.
  
  
  ລາວ​ເອົາ​ຕີນ​ໃສ່​ຂ້ອຍ ແລະ​ຍູ້​ຂ້ອຍ​ໃສ່​ຫຼັງ​ຂ້ອຍ. ຂ້ອຍເບິ່ງລາວຢ່າງສິ້ນຫວັງ. ລາວຊີ້ລູກປືນອີກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ລາວ​ຈະ​ເຮັດ​ລັດ​ຖະ​ປະ​ຫານ​ຄັ້ງ​ສຸດ​ທ້າຍ, ເປັນ​ລູກ​ປືນ​ລະ​ຫວ່າງ​ຕາ, ແຕ່​ເຂົາ​ຫຼຸດ​ລົງ​ອາ​ວຸດ. ລາວ​ຕັດສິນ​ໃຈ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ເລືອດ​ອອກ​ຈົນ​ຕາຍ.
  
  
  ຕາຂອງຂ້ອຍເບິ່ງເພດານ. ຂ້ອຍເປັນອຳມະພາດຍ້ອນຄວາມອ່ອນເພຍ. Sid ກົ້ມຕົວຂຶ້ນ ແລະປົດກະດຸມເສື້ອຂອງຂ້ອຍເພື່ອເບິ່ງບາດແຜຢູ່ໜ້າເອິກຂອງຂ້ອຍ. ເບິ່ງຄືວ່າລາວພໍໃຈ. ລາວອອກໄປ.
  
  
  ດຽວນີ້ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເຫັນເພດານໄດ້. ຄວາມມືດໄດ້ເຂົ້າໄປໃນມຸມຂອງຈິດໃຈຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄິດກ່ຽວກັບ Hawk ແລະວິທີທີ່ລາວຈະຕອບສະຫນອງເມື່ອລາວພົບວ່າລາວສູນເສຍ Killmaster. ຂ້າພະເຈົ້າສົມມຸດວ່າລາວໄດ້ວາງຈົດຫມາຍຊົມເຊີຍ posthumous ໃນເອກະສານຂອງຂ້າພະເຈົ້າກ່ອນທີ່ຈະປິດມັນຕະຫຼອດໄປ - epitaph ສໍາລັບຕົວແທນທີ່ຖືກຂ້າຕາຍໃນຫນ້າທີ່.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຄິດ​ກ່ຽວ​ກັບ Pat Steele, ຫົວ​ສີ​ແດງ​ຜູ້​ທີ່​ຂໍ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໂຊກ. ມັນໃຊ້ເວລາຂອງນາງເປັນເວລາດົນນານເພື່ອຮຽນຮູ້ວ່າຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕິດຕາມ N1 ແລະ N2 ແລະ David Kirby ເຂົ້າໄປໃນອັນດັບຂອງຜູ້ທີ່ໂຊກບໍ່ດີ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຄິດ​ກ່ຽວ​ກັບ Kirby ແລະ Sheila Brant ແລະ​ບອກ​ຕົນ​ເອງ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ລົງ​ໂດຍ​ການ​ຂ້າ​ຕົວ​ເອງ ....
  
  
  ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຄືກັບນັກລອຍນ້ໍາຂຶ້ນສູ່ອາກາດ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແຍກອອກຈາກຄວາມມືດທີ່ຫຸ້ມຫໍ່ຂ້ອຍ. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດອະທິບາຍມັນໄດ້, ແຕ່ຂ້ອຍຍັງມີຊີວິດຢູ່. ຕາຂອງຂ້ອຍຕົກລົງຢູ່ເທິງເພດານແລະສຸມໃສ່ມັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ຄິດ​ຂອງ​ເວ​ລາ​, ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ຄິດ​ວ່າ​ດົນ​ປານ​ໃດ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສະ​ຕິ​.
  
  
  ຄວາມງຽບທີ່ມືດມົວໄດ້ຄອບຄອງຢູ່ໃນເຮືອນ. ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ມາ​ໃນ​ຫ້ອງ​, ເປັນ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ​ອາ​ລຸນ​ຢູ່​ນອກ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​. ຜູ້ຂ້າໄດ້ປະໄວ້, ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍຢູ່ຄົນດຽວ.
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງລົດ. ຈາກສຽງຂອງເຄື່ອງຈັກ, ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ວ່າມັນໄດ້ຢຸດຢູ່ໃກ້ກັບເຮືອນ. ປະຕູລົດໄດ້ຕຳ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ວາງຢູ່ທີ່ນັ້ນແລະຟັງ, ຫວັງວ່າ. ປະຕູທາງຫນ້າເປີດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ footsteps ໃນ​ຫ້ອງ​ດໍາ​ລົງ​ຊີ​ວິດ. ພວກເຂົາເຈົ້າຍ້າຍໄປເຮືອນຄົວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຮັດ​ວຽກ​ປາກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ແຕ່​ບໍ່​ໄດ້​ອອກ​ສຽງ​. ຂ້ອຍອ່ອນແອເກີນໄປ. ເມື່ອຂ້ອຍພະຍາຍາມຍ້າຍ, ເພດານເບິ່ງຄືວ່າຢູ່ໃນຖ້ໍາແລະຂ້ອຍເກືອບສູນເສຍສະຕິ.
  
  
  ອີກເທື່ອຫນຶ່ງຂັ້ນຕອນ, ຫນັກແຫນ້ນແລະຫນັກ. ມີ​ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ປະກົດ​ຢູ່​ທີ່​ປະຕູ​ແລະ​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຂ້ອຍ. ລາວນຸ່ງຊຸດເສື້ອຍືດແລະຫມວກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ສຽງ​, grunt ທີ່​ເຄັ່ງ​ຕຶງ​.
  
  
  ລາວໄດ້ຍິນຂ້ອຍ. ລາວເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງແລະເບິ່ງຂ້ອຍລົງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນຕາສີຂີ້ເຖົ່າເຢັນຢູ່ໃນໃບຫນ້າທີ່ບໍ່ມີການສະແດງອອກ, ມີ pockmarked. ໃນ​ທີ່​ສຸດ ລາວ​ໄດ້​ຄຸ​ເຂົ່າ​ລົງ​ໃກ້​ຂ້ອຍ. ລາວ​ໄດ້​ເອົາ​ມີດ​ອອກ, ຕັດ​ໜ້າ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້ອຍ ແລະ​ກວດ​ເບິ່ງ​ບາດ​ແຜ. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດບອກໄດ້ວ່າລາວສົນໃຈທີ່ຈະຊ່ວຍຂ້ອຍ ຫຼືພຽງແຕ່ສົງໄສວ່າຂ້ອຍເຫຼືອຢູ່ດົນປານໃດ.
  
  
  "ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ໃຜ?" - ລາວເວົ້າສຸດທ້າຍ. ລາວມີສຳນຽງ Sicilian ອ່ອນໆ.
  
  
  ປາກຂອງຂ້ອຍສ້າງເປັນຄໍາ. "Harper."
  
  
  ລາວລຸກຂຶ້ນ, ໄປຫ້ອງນ້ໍາແລະກັບຄືນມາດ້ວຍຊຸດປະຖົມພະຍາບານ. ລາວຮູ້ເລື່ອງໜຶ່ງ ຫຼືສອງເລື່ອງກ່ຽວກັບບາດແຜຈາກປືນ. ລາວ​ຢຸດ​ເລືອດ​ອອກ​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ຢ່າງ​ໄວ, ຈາກ​ນັ້ນ​ຕັດ​ແຜ່ນ​ນັ້ນ​ອອກ ແລະ​ເລີ່ມ​ເອົາ​ແຖບ​ອ້ອມ​ໜ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ເປັນ​ຜ້າ​ພັນ​ບາດ. ລາວບໍ່ໄດ້ສັງເກດເຫັນບາດແຜຢູ່ຄໍຂອງຂ້ອຍ, ສະນັ້ນຂ້ອຍຖືວ່າມັນເປັນພຽງແຕ່ບາດແຜ ແລະບໍ່ຮ້າຍແຮງພໍທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ເກີດຄວາມກັງວົນ.
  
  
  "ໃຜຍິງເຈົ້າ, Harper?"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສັ່ນ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ເຫັນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ຈັກ​. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເວົ້າກ່ຽວກັບສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນ.
  
  
  ລາວສຶກສາຂ້ອຍເປັນເວລາໜຶ່ງນາທີ, ຄືກັບວ່າຕັດສິນໃຈເຮັດຫຍັງກັບຂ້ອຍ, ຈາກນັ້ນຕັດແຖບຜ້າທີ່ຜູກມັດຂໍ້ມື ແລະ ຂໍ້ຕີນຂອງຂ້ອຍ. ໃບໜ້າຂອງລາວທີ່ມີຮອຍຂີດຂ່ວນນັ້ນມີຄວາມຄຸ້ນເຄີຍ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດວາງມັນໄວ້ໄດ້.
  
  
  ລຸກຂຶ້ນ, ລາວເບິ່ງຮອບຫ້ອງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ຫຼັງຈາກນັ້ນອອກຈາກເຮືອນ, ບໍ່ເວົ້າກັບຂ້ອຍອີກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ລົດ​ຂອງ​ເຂົາ​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ແລະ​ຂັບ​ລົດ​ໄປ.
  
  
  ຊື່​ນີ້​ມາ​ເຖິງ​ໃຈ​ຂ້ອຍ​ຢ່າງ​ກະທັນຫັນ. Valante. Marco Valante. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນຮູບຂອງລາວຢູ່ໃນຫນັງສືພິມໃນລະຫວ່າງການສືບສວນຂອງພະແນກຍຸຕິທໍາກ່ຽວກັບອາຊະຍາກໍາທີ່ມີການຈັດຕັ້ງ. ລາວໄດ້ຖືກລາຍງານວ່າເປັນຫນຶ່ງໃນຜູ້ທີ່ຢູ່ເທິງສຸດ.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍຈື່ໄດ້ວ່າລາວໃຊ້ເວລາຫຼາຍນາທີຢູ່ໃນເຮືອນຄົວກ່ອນທີ່ລາວຈະພົບເຫັນຂ້ອຍ, ຂ້ອຍໄດ້ລຸກຂຶ້ນທັງສີ່. ການລວບລວມຂໍ້ມູນຕ້ອງໃຊ້ຄວາມພະຍາຍາມຫຼາຍ. ຂ້ອຍຄ່ອຍໆຍ່າງໄປຫາປະຕູເມື່ອມືຂອງຂ້ອຍແຕະໃສ່ປື້ມທີ່ຢູ່. ນິ້ວມືຂອງຂ້ອຍປິດອ້ອມລາວ.
  
  
  ຂ້ອຍຍັງຕ້ອງພັກຜ່ອນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນອນ​ຢູ່​ຂ້າງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຕໍ່​ສູ້​ກັບ dizziness, ແລະ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ການ​ສຶກ​ສາ​ຫນັງ​ສື. ມັນຕ້ອງໄດ້ຫຼຸດອອກຈາກກະເປົ໋າຜູ້ບຸກລຸກອັນໜຶ່ງໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາກຳລັງປະສົບກັບຄວາມຫຍຸ້ງຍາກ. ຈື່ຈໍາວິທີທີ່ຂ້ອຍຈີກເສື້ອຄຸມຂອງ Moose, ຂ້ອຍໄດ້ຕັດສິນໃຈວ່າປຶ້ມນັ້ນເປັນຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ມັນ​ໃສ່​ໃນ​ຖົງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ກວາດ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ຢຸດ​ພັກ​ສາມ​ເທື່ອ​ກ່ອນ​ທີ່​ສຸດ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ມັນ​ໄປ​ເຮືອນ​ຄົວ.
  
  
  ຢຽດ ອອກ ໃນ ທາງ ປະຕູ, ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຍົກ ຫົວ ຂຶ້ນ ແລະ ຫລຽວ ເບິ່ງ Sheila, ຜູ້ ທີ່ ນອນ ຢູ່ ໃກ້ ຕັ່ງ ນັ່ງ ທີ່ ນາງ ໄດ້ ມັດ. ຜ້າ​ຜືນ​ທີ່​ໄດ້​ຜູກ​ມັດ​ນາງ​ຍັງ​ຫ້ອຍ​ຢູ່​ຈາກ​ແຂນ​ຂອງ​ຕັ່ງ​ນັ່ງ ແລະ​ຈາກ​ແຜ່ນ​ຮອງ​ລຸ່ມ.
  
  
  ຂ້ອຍພົບສຽງຂອງຂ້ອຍ. "ຊີລາ?"
  
  
  ຄວາມຈິງທີ່ວ່ານາງບໍ່ໄດ້ຍ້າຍຫຼືຕອບສະຫນອງບໍ່ໄດ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍແປກໃຈ. ແຕ່​ຂ້ອຍ​ເວົ້າ​ຊື່​ນາງ​ອີກ​ດ້ວຍ​ສຽງ​ທີ່​ເຕັມ​ໄປ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ ແລະ​ຄວາມ​ຄຽດ​ແຄ້ນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກວາດໄປຫານາງ. ໃບຫນ້າທີ່ອ່ອນເພຍແມ່ນ bruised ແລະເລືອດ. ພວກ​ໂຈນ​ຕີ​ນາງ​ຢ່າງ​ຮ້າຍ​ແຮງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສໍາ​ຜັດ​ຂໍ້​ມື outstretched ຂອງ​ເດັກ​ຍິງ​ໄດ້​. ມັນເຢັນ. ຂ້າພະເຈົ້າປິດຕາຂອງຂ້າພະເຈົ້າສໍາລັບນາທີ, ນໍາ
  
  
  
  
  
  
  ຮັກສາອາລົມພາຍໃຕ້ການຄວບຄຸມ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ດຶງຕົວເອງໄປສູ່ຮ່າງກາຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ວ່າ​ນາງ​ໄດ້​ຖືກ​ຂ້າ​ຕາຍ​ໂດຍ​ການ​ໂຈມ​ຕີ​ຢ່າງ​ແຮງ​ທີ່​ມັນ​ຫັກ​ຄໍ​ຂອງ​ນາງ. ຜູ້ດຽວທີ່ສາມາດສົ່ງຄວາມເສຍຫາຍດັ່ງກ່າວໄດ້ແມ່ນ Elk. "ລູກຊາຍຂອງ bitch," ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ຜິດ​ເພາະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນໍາ​ເອົາ​ນາງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ແລະ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ປົກ​ປັກ​ຮັກ​ສາ​ນາງ. ຂ້າພະເຈົ້າຍັງມີຊີວິດຢູ່, ແລະນາງໄດ້ເສຍຊີວິດ. ແຕ່ຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ເຂັ້ມແຂງທີ່ສຸດທີ່ຈັບຂ້ອຍ, ເຕັມໄປດ້ວຍຄວາມຕັ້ງໃຈ, ແມ່ນຄວາມໂກດແຄ້ນ. ຂ້ອຍຈະອອກມາຈາກນີ້ແລະເອົາ Moose ແລະຫມູ່ເພື່ອນຂອງລາວ, ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍຈະເຮັດມັນບໍ່ພຽງແຕ່ສໍາລັບ Dave Kirby ເທົ່ານັ້ນແຕ່ສໍາລັບ Sheila ເຊັ່ນກັນ.
  
  
  ບາງບ່ອນຂ້ອຍຄົ້ນພົບພະລັງຫຼາຍກວ່າທີ່ຄິດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອື້ອມ​ອອກ, ຈັບ​ແຂບ​ຂອງ​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ເຮືອນ​ຄົວ, ແລະ​ໄດ້​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ກັບ​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ດ້ວຍຄວາມຕື່ນຕົວ, ຂ້ອຍຫລຽວເບິ່ງຮອບໆ ແລະ ຍ່າງໄປທີ່ປ່ອງຢ້ຽມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈີກ​ຜ້າ​ມ່ານ​ອອກ​ແລະ​ປົກ​ຮ່າງ​ກາຍ​ເປືອຍ​ເປົ່າ​ຂອງ​ຜູ້​ຍິງ​ກັບ​ເຂົາ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ​ໃນ​ຕັ່ງ​ນັ່ງ​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ຄວາມ​ເຂັ້ມ​ແຂງ​ພຽງ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ເດີນ​ທາງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ດໍາ​ລົງ​ຊີ​ວິດ​ແລະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ການ​ເດີນ​ທາງ​ຊ້າ​ຢ່າງ​ຫຼວງ​ຫຼາຍ​ກັບ​ໂທລະ​ສັບ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ໂທລະ​ສັບ​ອອກ​ຈາກ hook ແລະ​ກົດ​ຫມາຍ​ເລກ​ຜູ້​ປະ​ຕິ​ບັດ​ການ.
  
  
  ຄໍາເວົ້າທີ່ຂີ້ຕົວະຂອງຂ້ອຍບໍ່ມີຄວາມຫມາຍຫຼາຍ, ແຕ່ຂ້ອຍສາມາດບົ່ງບອກວ່າຂ້ອຍຕ້ອງການຄວາມຊ່ວຍເຫຼືອ. ເມື່ອຕຳຫຼວດສອງຄົນຂອງທ້າວ Bonham ມາຮອດເຮືອນ, ຂ້ອຍໝົດສະຕິຢູ່ເທິງພື້ນ, ທໍ່ນັ້ນຈັບໄວ້ຢູ່ໃນມືຂອງຂ້ອຍຢ່າງແໜ້ນໜາ ຈົນລາວມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກໃນການປົດປ່ອຍມັນ.
  
  
  * * *
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ໃຫມ່​ກັບ​ພະ​ນັກ​ງານ​ໂຮງ​ຫມໍ​ຢູ່​ໃນ​ພື້ນ​ທີ່​ໃກ້​ກັບ Bonham​. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ປິ່ນປົວບາດແຜຈາກປືນຫຼາຍ, ຍົກເວັ້ນໃນລະດູການລ່າສັດ, ໃນເວລາທີ່ນັກກິລາທີ່ເຮັດວຽກຫຼາຍເກີນໄປມັກຈະສາມາດຍິງນັກລ່າອີກຫນຶ່ງຫຼືສອງຄົນ, ແລະຂ້ອຍມີຄວາມດຶງດູດໃຈເພີ່ມເຕີມຂອງການເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ມີຄວາມສຸກທີ່ສຸດທີ່ພວກເຂົາເຄີຍພົບ.
  
  
  “ລູກປືນລູກໜຶ່ງພຽງແຕ່ຈີກຜິວໜັງຢູ່ຄໍຂອງເຈົ້າ. ເຈົ້າອາດຈະຮ້າຍແຮງກວ່າເກົ່າໃນການຫຼີ້ນບານເຕະແຕະ,” ທ່ານ ໝໍ ກ່າວ. "ແຕ່ເຈົ້າໂຊກດີຫຼາຍກັບສິ່ງທີ່ຕີເຈົ້າຢູ່ໃນຫນ້າເອິກ." ລາວ​ເອົາ​ຖົງ​ບ່າ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ໃສ່. "ນີ້ເຮັດໃຫ້ລູກປືນຊ້າລົງແລະຫັນມັນອອກຈາກອະໄວຍະວະທີ່ສໍາຄັນຂອງເຈົ້າ. ລູກປືນໄດ້ຜ່ານຫນັງແລະຖືກຫລົບຫນີຈາກເສັ້ນທາງຂອງມັນ. ເຈົ້າມີເລືອດອອກພຽງພໍທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ຜູ້ຍິງເຊື່ອວ່າລາວໄດ້ຂ້າເຈົ້າ. ເຈົ້າໂຊກດີ, ທ່ານ Harper."
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. ຂ້ອຍໂຊກດີ, ແຕ່ Sheila ຕາຍ.
  
  
  “ຊາວສະມາລີທີ່ດີຂອງເຈົ້າກໍຊ່ວຍຄືກັນ. ພຣະອົງໄດ້ຫຸ້ມຫໍ່ທ່ານຢ່າງສົມບູນ. ຂ້ອຍສົງໄສວ່າລາວມີການຝຶກອົບຮົມທາງການແພດບໍ.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫົວ​ເຍາະ​ເຍີ້ຍ​ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ຄົນ​ຮ້າຍ Marco Valante ເອີ້ນ​ວ່າ Good Samaritan.
  
  
  ມື້ ແລະ ເຄິ່ງ ຫນຶ່ງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ໃຊ້ ເວ ລາ ຢູ່ ໃນ ໂຮງ ຫມໍ ໄດ້ ເຮັດ ໃຫ້ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ກັບ ຄືນ ມາ ເປັນ ປົກ ກະ ຕິ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ອ່ອນ​ແອ​ແຕ່​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ໃກ້​ຄຽງ. ທ່ານໝໍບອກວ່າຂ້ອຍສາມາດຍ້າຍອອກໄປທົ່ວຫ້ອງຂອງຂ້ອຍໄດ້ ແລະຖ້າທຸກຢ່າງດີ ຂ້ອຍສາມາດອອກຈາກໂຮງໝໍພາຍໃນໜຶ່ງອາທິດ. ລາວບໍ່ຮູ້ມັນ, ແຕ່ຂ້ອຍວາງແຜນທີ່ຈະກວດເບິ່ງມັນແບບບໍ່ເປັນທາງການໃນສາມສິບນາທີ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ທີ່​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ແລະ​ເບິ່ງ​ອອກ​ທີ່​ບ່ອນ​ຈອດ​ລົດ​ໂຮງ​ຫມໍ​. ຟອດທີ່ຕິດຂັດກັບເຄື່ອງຈັກທີ່ຕົ້ມແລ້ວກຳລັງລໍຖ້າຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນໍາ​ເຂົາ​ຈາກ Bonham ໃນ​ຕອນ​ເຊົ້າ​ນີ້. ແອກແລະສະຫາຍຂອງລາວຢູ່ຫ່າງຈາກຂ້ອຍເກືອບສອງມື້. ຂ້າພະເຈົ້າຈະບໍ່ປ່ອຍໃຫ້ເສັ້ນທາງຂອງພວກເຂົາເຢັນລົງ.
  
  
  ທ່ານ ໝໍ ກ່າວວ່າ“ ມັນເປັນເວລາດົນແລ້ວນັບຕັ້ງແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ເຫັນຜູ້ຊາຍຢູ່ໃນສະພາບທາງຮ່າງກາຍຂອງເຈົ້າ. ການທຸບຕີທີ່ເຈົ້າໄດ້ຮັບນັ້ນໄດ້ບັງຄັບໃຫ້ຂ້ອຍອອກຈາກເຈົ້າເປັນເວລາຫຼາຍມື້. ແຕ່ຢ່າກົດດັນຕົນເອງໄວເກີນໄປ. ເຈົ້າອາດພົບວ່າເຈົ້າບໍ່ແຂງແຮງຄືເຈົ້າຄິດ."
  
  
  "ຂ້ອຍຈະລະມັດລະວັງ, Doc." ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຄິດກ່ຽວກັບສິ່ງທີ່ຂ້ອຍເວົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄິດກ່ຽວກັບ Los.
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ທ່ານ​ຫມໍ​ອອກ​ຈາກ​ຫ້ອງ​ນັ້ນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖອດ​ຊຸດ​ຂອງ​ໂຮງ​ຫມໍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໃສ່​ເສື້ອ​ຜ້າ​ຕາມ​ຖະ​ຫນົນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕິດ​ໃສ່​ອຸ​ປະ​ກອນ​ບ່າ​ທີ່​ມີ​ບາດ​ແຜ​ຂອງ​ລູກ​ປືນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, charm ໂຊກ​ດີ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ແລະ​ກວດ​ກາ Luger ໄດ້​.
  
  
  ແຜນການຂອງຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ປະສານງານກັບ Hawk. ພວກເຮົາຍັງບໍ່ທັນມີໂອກາດທີ່ຈະປຶກສາຫາລືກ່ຽວກັບເຫດການທີ່ Bonham ໃນລາຍລະອຽດ. ມື້ຫນຶ່ງພວກເຮົາໄດ້ລົມກັນທາງໂທລະສັບນັບຕັ້ງແຕ່ຕໍາຫຼວດໄດ້ນໍາຂ້ອຍໄປໂຮງຫມໍ, ເຊິ່ງເປັນສິ່ງຈໍາເປັນເພາະວ່າການປະກົດຕົວຂອງຂ້ອຍຢູ່ໃນເຮືອນກັບເດັກຍິງທີ່ຖືກຄາດຕະກໍາຮຽກຮ້ອງໃຫ້ມີຄໍາອະທິບາຍບາງຢ່າງ.
  
  
  ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ຕໍາຫຼວດ Bonham ຂູ່ວ່າຈະຈັບຂ້ອຍ. ພວກ​ເຂົາ​ໂສກ​ເສົ້າ​ຫລາຍ​ທີ່​ມື້​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ຮອດ​ເມືອງ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມີ​ຄື້ນ​ຟອງ​ການ​ເສຍ​ຊີ​ວິດ. ແຕ່ Hawk ດຶງສາຍບາງ, ແລະທັນທີທັນໃດບໍ່ມີຄໍາຖາມ, ບໍ່ມີຄວາມກົດດັນຫຼາຍ. ບໍ່ມີບົດຄວາມຢູ່ໃນຫນັງສືພິມ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ໂຮງ​ຫມໍ​ລົງ​ຂັ້ນ​ໄດ​ຫລັງ​. ຂ້ອຍ ກຳ ລັງຍ່າງຜ່ານບ່ອນຈອດລົດຢ່າງໄວວາເມື່ອລົດຄັນ ໜຶ່ງ ໄດ້ປິດທາງດ່ວນແລະດຶງມາໃກ້ຂ້ອຍ. ປະຕູໄດ້ເປີດແລະ Hawk ເວົ້າວ່າ, "Nick, ຂ້ອຍດີໃຈທີ່ເຈົ້າລຸກຂຶ້ນ."
  
  
  ຫວັງວ່າຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເບິ່ງຄືກັບເດັກນັກຮຽນທີ່ຕິດຢູ່ກັບ hook, ຂ້ອຍໄດ້ຟັງສັນຍານຂອງລາວແລະເຂົ້າໄປໃນລົດລີມູຊີນ.
  
  
  "ຂ້ອຍສົມມຸດວ່າເຈົ້າວາງແຜນທີ່ຈະໂທຫາຂ້ອຍ. ແນ່ນອນ, ເຈົ້າຈະບໍ່ອອກຈາກໂຮງ ໝໍ ແລະສືບຕໍ່ໄປອີກໂດຍບໍ່ບອກຂ້ອຍ.”
  
  
  "ແນ່ນອນບໍ່," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ຢ້ານວ່າຂ້ອຍຈະ veto ແນວຄວາມຄິດນີ້ແລະເວົ້າວ່າເຈົ້າບໍ່ສາມາດທີ່ຈະໄລ່ຈັບກຸ່ມຂ້າຄົນ?"
  
  
  "ບໍ່, ທ່ານ," ຂ້າພະເຈົ້າຕອບດ້ວຍຄວາມເຄົາລົບໃນສຽງຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. "ເຈົ້າຮູ້, ຂ້ອຍຈະລາອອກຈາກວຽກຂອງຂ້ອຍຖ້າຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ສຶກວ່າຂ້ອຍສາມາດຈັດການກັບສິ່ງນີ້ໄດ້."
  
  
  "ໃນເວລາທີ່ທ່ານມີອາຍຸເກີນໄປສໍາລັບວຽກເຮັດງານທໍານີ້, Nick, ຂ້າພະເຈົ້າຈະແນະນໍາໃຫ້ທ່ານສໍາລັບການບໍລິການທາງການທູດ," Hawk sighed. "ຂ້ອຍຢູ່ Denver
  
  
  
  
  
  
  ເນື່ອງຈາກວ່າຂ້າພະເຈົ້າສົງໃສວ່າເຈົ້າຈະດຶງບາງສິ່ງບາງຢ່າງເຊັ່ນນີ້, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຂົ້າຫາ. ເຈົ້າຕ້ອງການຄົນທີ່ຖືກມອບໝາຍໃຫ້ເປັນຜູ້ເສີມກຳລັງຂອງເຈົ້າບໍ? "
  
  
  “ບໍ່, ທ່ານ. ຂ້ອຍຢາກເຮັດອັນນີ້ຄົນດຽວ."
  
  
  Hawk ເລື່ອນກະດານແກ້ວກັນສຽງລະຫວ່າງພວກເຮົາກັບຜູ້ຊາຍສອງຄົນຢູ່ໃນບ່ອນນັ່ງທາງຫນ້າ.
  
  
  "ມັນບໍ່ແມ່ນພຽງແຕ່ການແກ້ແຄ້ນ Kirby ອີກຕໍ່ໄປ, ມັນແມ່ນ, Nick?"
  
  
  ຂ້ອຍສັ່ນຫົວ. “ຍັງມີເດັກຍິງຄົນໜຶ່ງ. ແຕ່ມັນມີຫຼາຍກວ່າການແກ້ແຄ້ນສ່ວນຕົວ. ຜູ້​ທີ່​ເປັນ​ຜູ້​ນຳ​ພາ​ຜູ້​ຂ້າ​ແມ່ນ​ເປັນ​ຄົນ​ໂສກ​ເສົ້າ​ທີ່​ຈະ​ຂ້າ​ຄົນ​ຕໍ່​ໄປ ຖ້າ​ຫາກ​ບໍ່​ຖືກ​ຢຸດ​ເຊົາ.”
  
  
  Hawk ຫັນກະດານຢູ່ທາງຫນ້າຂອງລາວແລະດຶງເຄື່ອງບັນທຶກເທບອອກ. ລາວກົດປຸ່ມ. ໃນສຽງທີ່ເປັນທາງການລາວເວົ້າວ່າ, "ໃຫ້ຂ້ອຍລາຍງານ, N3."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເລົ່າຄືນເຫດການທີ່ເກີດຂຶ້ນນັບຕັ້ງແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າມາຮອດ Bonham, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ Hawk ໄດ້ປິດເຄື່ອງບັນທຶກ. “ອັນນັ້ນຈະເບິ່ງແຍງພາກສ່ວນທີ່ເປັນທາງການ. ສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງສິ່ງທີ່ເວົ້າແມ່ນຢ່າງເຂັ້ມງວດລະຫວ່າງພວກເຮົາສອງຄົນ. ຂ້ອຍຈະໃຫ້ເຈົ້າສືບຕໍ່ເລື່ອງນີ້ຕາມເງື່ອນໄຂຂອງເຈົ້າ. ເອົາຄົນຂີ້ຕົວະເຫຼົ່ານັ້ນໄປ, Nick."
  
  
  "ທ່ານຮັບຮູ້ວ່າຄວາມປອດໄພຂອງພວກເຮົາໄດ້ຖືກລະເມີດຢູ່ທີ່ຖານທັບຢູ່ແຄມຝັ່ງ Carolina, ບໍ່ແມ່ນບໍ?"
  
  
  "ຂ້ອຍຈະດູແລມັນ," Hawk ເວົ້າຢ່າງໂຫດຮ້າຍ.
  
  
  “ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ ຕົວແທນກຸ່ມ mafia ໄດ້ແຊກຊຶມເຂົ້າຖານ. ພວກເຂົາເຈົ້າກໍາລັງຊອກຫາຂໍ້ມູນທີ່ພວກເຮົາໄດ້ເກັບກໍາກ່ຽວກັບເດັກຍິງ, ແລະພວກເຂົາກໍາລັງຊອກຫາ killers Frank Abruz. ເຂົາເຈົ້າບໍ່ສາມາດອະນຸຍາດໃຫ້ກຸ່ມຄົນຂັດຄ້ານຂ້າຜູ້ຊາຍທີ່ເຂົາເຈົ້າໄດ້ສັນຍາໄວ້ວ່າຄວາມປອດໄພ ແລະເງິນບໍານານ. ນີ້ແມ່ນສິ່ງທ້າທາຍໂດຍກົງແລະເປັນການດູຖູກ.”
  
  
  "ຂ້ອຍເຫັນດີ," Hawk ເວົ້າ. "ຂ້ອຍໄດ້ມາສະຫລຸບດຽວກັນ."
  
  
  “ມີບາງຊິ້ນສ່ວນທີ່ຂາດຫາຍໄປກັບປິດສະໜາ. ຄືກັບວ່າເປັນຫຍັງນັກຄາດຕະກອນທີ່ເບິ່ງຄືວ່າເຮັດວຽກໃຫ້ພວກມາເຟຍພະຍາຍາມຂ້າຂ້ອຍ, ແຕ່ Marco Valante ຊ່ວຍຂ້ອຍ. ຖາມຜູ້ຊ່ຽວຊານ mafia ຂອງທ່ານກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້. ບາງທີເຂົາເຈົ້າສາມາດສ້າງທິດສະດີໄດ້.”
  
  
  "ພິຈາລະນາມັນເຮັດແລ້ວ."
  
  
  "ຜູ້ທີ່ຂ້າ Abruz ແລະ Kirby ປະຈຸບັນກໍາລັງຊອກຫາເງິນເລືອດຂອງພວກເຂົາ. ຂ້າພະເຈົ້າເຊື່ອຫມັ້ນວ່າ Sheila ບອກພວກເຂົາຄວາມຈິງແລະວ່ານາງບໍ່ຮູ້ວ່າມີຫຍັງເກີດຂຶ້ນກັບເງິນ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຂ້າ​ນາງ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ເຫດ​ຜົນ​ທີ່​ດີ, ຍົກ​ເວັ້ນ​ແຕ່​ວ່າ Moose ໄດ້​ຂ້າ. ໂດຍວິທີທາງການ, ມີສາມຂອງພວກເຂົາ, ບໍ່ແມ່ນສີ່."
  
  
  "ຜົນສະທ້ອນອັນໃດທີ່ຄວນຕິດຕາມມາຈາກນີ້?" - Hawk ຖາມ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນປື້ມທີ່ຢູ່ທີ່ Moose ຖິ້ມໃນເວລາທີ່ພວກເຮົາສູ້ກັນໃນຄືນທີ່ຜ່ານມາ. ມີເຈັດຊື່ຢູ່ໃນນັ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ໄປ​ຢ້ຽມ​ຢາມ​ແຕ່​ລະ​ຄົນ​ເຫຼົ່າ​ນີ້. ບາງທີໜຶ່ງໃນພວກມັນຈະພາຂ້ອຍໄປຫາ Moose.”
  
  
  "ເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າ Moose ແລະຜູ້ສົມຮູ້ຮ່ວມຄິດຂອງລາວຫຼື mafia ຈັບເຈົ້າກ່ອນ." Hawk ຫັນຜ່ານປື້ມທີ່ຢູ່. "ພວກເຂົາແມ່ນຊື່ຂອງແມ່ຍິງ, ພວກເຂົາທັງຫມົດ."
  
  
  “ແລະທຸກຄົນຢູ່ໃນເມືອງຂອງຕົນເອງ. Moose ມີແຟນຢູ່ທົ່ວແຜນທີ່.”
  
  
  “ຂ້ອຍຈະກວດເບິ່ງໄຟລ໌ FBI. ບາງທີເຂົາເຈົ້າອາດຈະບອກພວກເຮົາບາງສິ່ງບາງຢ່າງກ່ຽວກັບ Moose ແລະຫມູ່ເພື່ອນຂອງລາວ. ອີງຕາມຄໍາອະທິບາຍຂອງທ່ານ, ມັນແມ່ນກ່ຽວກັບຂະຫນາດຂອງ Jolly Green Giant. ນີ້ແມ່ນຈຸດເລີ່ມຕົ້ນ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໄປຫາປື້ມທີ່ຢູ່, ແຕ່ Hawk ບໍ່ໄດ້ຮີບຮ້ອນທີ່ຈະສົ່ງຄືນມັນ: "Nick, ນີ້ແມ່ນຫຼາຍກ່ວາບັນຊີລາຍຊື່ຂອງຊື່. ຖ້າມັນເປັນລາຍການຂອງລັກສະນະທາງເພດ. ເຈົ້າໄດ້ອ່ານຄຳເຫັນເຫຼົ່ານັ້ນທີ່ Moose ຂຽນກ່ຽວກັບເດັກຍິງເຈັດຄົນບໍ?”
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ສິ່ງທີ່ມີນ້ໍາຫຼາຍ."
  
  
  "ມັນອະທິບາຍສິ່ງທີ່ພວກເຂົາແຕ່ລະຄົນເຮັດໄດ້ດີທີ່ສຸດທາງເພດ. 'Trudy ໃນ L.A.
  
  
  "ສ່ວນຕົວ, ຂ້ອຍມັກຄໍາແນະນໍາທີ່ລາວໃຫ້ Cora ໃນ Vegas. ຂ້ອຍຈະບອກເຈົ້າວ່າແນວໃດ, ຂ້ອຍຈະແຈ້ງໃຫ້ເຈົ້າຮູ້ວ່າການບັນທຶກຂອງ Moose ຖືກຕ້ອງປານໃດ."
  
  
  "ເຈົ້າເປັນຕົວຢ່າງທາງດ້ານຮ່າງກາຍທີ່ແຂງກະດ້າງ, ເດັກຊາຍຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນວ່າເຈົ້າສາມາດຄົ້ນຫາວິຊາໃດ ໜຶ່ງ ໃນຄວາມເລິກໄດ້ໂດຍສ່ວນຕົວໂດຍບໍ່ຕ້ອງໃສ່ຕົວເຈົ້າລົງໄປຫາກະດູກ," Hawk ເວົ້າດ້ວຍສຽງທີ່ເບີກບານ. "ຕົວຢ່າງ, ມົນສະເໜ່ຂອງ Barbara ແມ່ນແຕ່ວ່າ Muse ບໍ່ສາມາດພັນລະນາໄດ້. ລາວພຽງແຕ່ underlined ຊື່ຂອງນາງແລະໃສ່ exclamation ຫລັງມັນ.”
  
  
  "ບາງທີລາວເຮັດໄດ້ເພາະວ່ານາງເປັນເວີຈິນໄອແລນຄົນດຽວໃນກຸ່ມ."
  
  
  ທ່ານ Hawk ກ່າວວ່າ "ຂ້ອຍສົງໃສວ່າ Moose ຮູ້ຈັກຜູ້ບໍລິສຸດ." "ຂ້າພະເຈົ້າເດົາບໍ່ຈໍາເປັນທີ່ຈະຊີ້ໃຫ້ເຫັນວ່າເດັກຍິງທັງຫມົດນີ້ອາດຈະມີສ່ວນຮ່ວມໃນ underworld ແລະສ່ວນຫຼາຍອາດຈະກ່ຽວຂ້ອງກັບ gangsters ຜູ້ທີ່ຈະບໍ່ລັງເລທີ່ຈະຂ້າທ່ານຖ້າຫາກວ່າພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ຮັບການສົງໃສ?"
  
  
  "ມັນຈະເປັນການເດີນທາງທີ່ມ່ວນ, ບໍ່ເປັນຫຍັງ."
  
  
  Hawk ປິດປື້ມແລະຍື່ນໃຫ້ຂ້ອຍ. “ມີຫຍັງອີກແດ່, Nick? ມີ​ຫຍັງ​ຈັບ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບໍ?”
  
  
  “ບໍ່,” ຂ້ອຍຕົວະ. "ຫມົດ​ເທົ່າ​ນີ້. ຂ້ອຍຈະຕິດຕໍ່."
  
  
  ລາວ​ເວົ້າ​ຊື່​ຂ້ອຍ​ອີກ​ຕອນ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ລົງ​ຈາກ​ລົດ. “ນາງ Sheila ສ້າງຄວາມປະທັບໃຈອັນໃຫຍ່ຫຼວງຕໍ່ເຈົ້າ, ບໍ່ແມ່ນບໍ? ນາງເປັນແນວໃດ?
  
  
  “ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດບອກໄດ້. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ຈັກນາງດີ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ກ່າວເຖິງວ່າຊື່ຫນຶ່ງໃນຫນັງສືຂອງ Moose ອາດຈະເປັນຂອງເດັກຍິງທີ່ພວກເຮົາຮູ້ຈັກໃນນາມ Sheila Brant. Axe ບໍ່ສາມາດສະແດງເຖິງອະດີດຂອງນາງໄດ້, ແຕ່ນາງຕ້ອງມີຫນຶ່ງກ່ອນທີ່ນາງໄດ້ພົບກັບ Frank Abruz.
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ haunted ໂດຍ ຜີ Sheila ຂອງ, ເຊັ່ນ ດຽວ ກັນ ກັບ killers ຂອງ ນາງ.
  
  
  5
  
  
  ຖ້າມີຂໍ້ບົກຜ່ອງອັນໃຫຍ່ຫຼວງຕໍ່ວຽກຂອງຂ້ອຍ, ນອກ ເໜືອ ໄປຈາກຊົ່ວໂມງແລະອັດຕາການຕາຍທີ່ສູງ, ມັນແມ່ນການທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງໃຊ້ເວລາຢູ່ຕ່າງປະເທດຫຼາຍກ່ວາຂອງຂ້ອຍເອງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ເຫັນ El Pueblo Nuestra Senora la Reinda de Los Angeles de Porciuncula, ຮູ້ຈັກກັບພວກເຮົາສ່ວນໃຫຍ່ເປັນ Los Angeles, ໃນສອງປີ. ນະຄອນບໍ່ໄດ້ມີການປ່ຽນແປງທັງຫມົດສໍາລັບການທີ່ດີກວ່າ. ສະ​ພາບ​ອາ​ກາດ, ສະ​ນັ້ນ​ຄ້າຍ​ຄື​ກັນ​ກັບ​ປະ​ເທດ​ໃນ​ເມ​ດິ​ເຕີ​ເລ​ນຽນ, ແມ່ນ​ຍັງ​ສວຍ​ງາມ, ແລະ​ຜູ້​ຍິງ​ເຊັ່ນ​ດຽວ​ກັນ. ແຕ່ການສັນຈອນ ແລະ ໝອກຄວັນເພີ່ມຂຶ້ນ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຍ່າງເຂົ້າໄປໃນຕູ້ໂທລະສັບຂອງຮ້ານຂາຍຢາ, ຂ້ອຍສົງໄສວ່າ Trudy ...
  
  
  
  
  
  ຜູ້ທີ່ຈັດອັນດັບຫນ້າຂອງ Moose's sexy Who's Who ຈະຖືກປຽບທຽບກັບຜູ້ດື່ມເຫຼົ້າບາງຄົນທີ່ນັ່ງຢູ່ຂ້າງນ້ໍາພຸໂຊດາ, ລໍຖ້າການຄົ້ນພົບ. ຄວາມ​ຝັນ​ອັນ​ຍິ່ງ​ໃຫຍ່​ຂອງ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ​ຂອງ stardom ບໍ່​ເຄີຍ​ຕາຍ.
  
  
  ​ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ຖາມ Trudy, ສຽງ​ຂອງ​ຜູ້ຍິງ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ຮັບ​ໂທລະສັບ, ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຮູ້ສຶກ​ຜິດ​ຫວັງ. "ຂ້ອຍຈະໂທຫານາງ." ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍລໍຖ້າ, ຂ້ອຍເບິ່ງຂາຂອງເດັກຍິງຢູ່ທີ່ນໍ້າພຸໂຊດາ ແລະເປີດປະຕູບູດເພື່ອໃຫ້ຂ້ອຍສາມາດໃຊ້ເຄື່ອງປັບອາກາດໄດ້. ມື້ນັບມື້ນັບຮ້ອນຂຶ້ນ ແລະຂ້ອຍໃສ່ຜ້າຫໍ່ໜ້າເອິກຫຼາຍ.
  
  
  Trudy sounded sultry, ແຕ່ບາງທີຄວາມຄິດເຫັນຂອງຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮັບອິດທິພົນໂດຍຄໍາອະທິບາຍສັ້ນໆຂອງ Moose ກ່ຽວກັບພອນສະຫວັນຂອງນາງຢູ່ໃນຫ້ອງນອນ. ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ບອກ​ລາວ​ວ່າ​ມີ​ໝູ່​ແນະນຳ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ຕິດ​ຕໍ່​ຫາ​ລາວ, ລາວ​ໄດ້​ເຊີນ​ຂ້ອຍ​ໃຫ້​ມາ. ມັນງ່າຍຄືກັບການຕົກຈາກອາຈົມບາ. ນາງກ່າວວ່າ“ ຂ້ອຍບ້າທີ່ຈະພົບກັບຄົນ ໃໝ່.
  
  
  ທັນທີທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄົ້ນພົບເຫດຜົນ. ການພົບປະກັບຄົນໃໝ່ແມ່ນສິ່ງຂອງ Trudy. ນາງໄດ້ເຮັດວຽກຢູ່ໃນ brothel. ນາງ​ພາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຂຶ້ນ​ຂັ້ນ​ໄດ, ຈັບ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ເວົ້າ​ເປັນ​ເສັ້ນ​ສີ​ຟ້າ.
  
  
  “ເຈົ້າມາແນະນຳຫຼາຍ. ຂ້ອຍໄດ້ເບີຂອງເຈົ້າຈາກ Moose,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  “ເອລກ? ໂອ, ແນ່ນອນ". ນາງໄດ້ດຶງຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງແລະດຶງ zipper ຂອງກາງເກງຂອງຂ້ອຍລົງໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຍັງເບິ່ງຮອບໆ. “ຂ້ອຍຕ້ອງກວດເບິ່ງເຈົ້າ, ທີ່ຮັກ, ແລະໃຫ້ເຈົ້າອາບນໍ້າທີ່ດີ. ແມ່​ຍິງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຮັດ​ວຽກ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ເວົ້າ​ວ່າ​ຄວາມ​ສະ​ອາດ​ແມ່ນ​ຕໍ່​ກັບ​ຄວາມ​ຈະ​ເລີນ​ຮຸ່ງ​ເຮືອງ.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼີກ​ເວັ້ນ​ການ​ກໍາ​ແຫນ້ນ deft ຂອງ​ນາງ. “ນາງຕ້ອງເປັນນັກປັດຊະຍາທີ່ແທ້ຈິງ. ຂ້ອຍຢາກພົບນາງໃນມື້ ໜຶ່ງ."
  
  
  “ບໍ່, ເຈົ້າຈະບໍ່ໄດ້. ນາງເຢັນເປັນຫົວໃຈຂອງປາທີ່ກູ້ຢືມເງິນ. ແມ່ຕູ້ສ່ວນຫຼາຍແມ່ນເຢັນ. ຮູບເງົາເຫຼົ່ານັ້ນບ່ອນທີ່ພວກເຂົາມີຫົວໃຈຄໍາແມ່ນເປັນເລື່ອງໄຮ້ສາລະຂອງ Hollywood. ມີຫຍັງຜິດກັບເຈົ້າ, ທີ່ຮັກ? ແຕະຕ້ອງ? "
  
  
  "ຢ່າງນ້ອຍຂ້ອຍພົບຄົນທີ່ຈະລົມກັບ," ຂ້ອຍຄິດ. ຖ້າຂ້ອຍຖາມລາວວ່າໄປສະຫນາມກິລາໄດ້ແນວໃດ, ລາວອາດຈະໄດ້ເພີ່ມລາຍການ baseball ແລະບັນທຶກຂອງປີທີ່ຜ່ານມາ.
  
  
  Trudy ກອດຂ້ອຍ. ນາງເປັນສາວໃຫຍ່, ຜິວເນື້ອສີຂາວຈາກຮ້ານເສີມສວຍ, ແລະນາງຕ້ອງການ plaster ຫຼາຍ. ຫົວນົມຂອງນາງຕີໜ້າເອິກຂອງຂ້ອຍຄືກັບລູກປືນ.
  
  
  "ເກີດຫຍັງຂຶ້ນກັບໃບຫນ້າຂອງເຈົ້າ, ທີ່ຮັກ?" ນາງ​ໄດ້​ແຕະຕ້ອງ​ຕັດ​ຢູ່​ຂອບ​ປາກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ເຂັມ​ຂັດ​ທີ່​ທ່ານ​ໝໍ​ໄດ້​ໃສ່​ເທິງ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. "ເຈົ້າເບິ່ງຄືວ່າເຈົ້າຕົກຢູ່ໃນເຄື່ອງປະສົມຊີມັງ."
  
  
  "ຂ້ອຍ​ໄດ້​ເກີດ​ອຸ​ບັດ​ຕິ​ເຫດ *
  
  
  "ຂ້ອຍ​ຂໍ​ໂທດ." ມືຂອງນາງຈັບຂ້ອຍອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. "ໂອ້, ເຈົ້າເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ແທ້ຈິງ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?"
  
  
  ນາງອາດຈະເວົ້າເລື່ອງນີ້ກັບລູກຄ້າທັງຫມົດຂອງນາງ, ແຕ່ມັນເບິ່ງຄືວ່ານາງຫມາຍເຖິງມັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖອຍ​ຫລັງ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ແລະ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ unzip zipper ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ໂດຍ​ທີ່​ຮູ້​ວ່າ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ Hawk ເຫັນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ, ເຂົາ​ຈະ laugh.
  
  
  “ຂ້ອຍຢາກຖາມເຈົ້າກ່ຽວກັບ Los. ເຈົ້າໄດ້ເຫັນລາວຄັ້ງສຸດທ້າຍເມື່ອໃດ?
  
  
  “ຂ້ອຍກໍ່ບໍ່ຈື່. ນີ້ແມ່ນເຫດຜົນທີ່ເຈົ້າມາທີ່ນີ້, ເພື່ອຮູ້ວ່າ Elk ຢູ່ໃສ?”
  
  
  “ເຈົ້າເປັນຍິງທີ່ສະຫຼາດ. ເຈົ້າເຫັນຂ້ອຍໃນທັນທີ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?” ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍົກຍ້ອງ​ດ້ວຍ​ສຸດ​ຄວາມ​ສາ​ມາດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. “ຂ້ອຍກໍາລັງຊອກຫາຕົວຕະຫລົກໃຫຍ່. ພວກເຮົາສູນເສຍການສໍາພັດ, ເຈົ້າຮູ້ວ່າຂ້ອຍຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ?”
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ຫຍັບ​ເຂົ້າ​ມາ​ໃກ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ໄດ້​ເອົາ​ແຂນ​ຊ້າຍ​ອ້ອມ​ແອວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ມືຂວາຂອງນາງພົບ zipper ຂອງຂ້ອຍອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ນາງ​ໄວ​ກວ່າ​ການ​ຈັບ​ກະ​ເປົ໋າ. “ນັບຕັ້ງແຕ່ເຈົ້າມາຢູ່ນີ້, ເຈົ້າອາດຈະມີຄວາມສຸກກັບການຢ້ຽມຢາມຂອງເຈົ້າຄືກັນ. ເຈົ້າເປັນແນວໃດ?
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈັບ​ມື​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ຫັນ​ມັນ​ຕົ້ນ​ມື​ຂຶ້ນ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ສາມ​ຊາວ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ນິ້ວ​ມື curled ຂອງ​ນາງ. "ບອກຂ້ອຍກ່ຽວກັບ Moose."
  
  
  ຄວາມເປັນມິດຂອງນາງຫຼຸດລົງຢ່າງຫຼວງຫຼາຍ. ນາງໄດ້ພັບໃບເກັບເງິນຢ່າງລະມັດລະວັງແລະເອົາມັນເຂົ້າໄປໃນສາຍແອວຂອງຂ້ອຍ: "ຂ້ອຍຂາຍເພດ, ບໍ່ແມ່ນຂໍ້ມູນ."
  
  
  “Moose ແລະຂ້ອຍແມ່ນເພື່ອນເກົ່າ. ແຕ່ພວກເຮົາສູນເສຍການສໍາພັດ, ດັ່ງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ. ເບິ່ງ, ລາວໄດ້ໃຫ້ເບີໂທລະສັບຂອງເຈົ້າ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?”
  
  
  “ເຈົ້າສາມາດຕົວະກ່ຽວກັບມັນ. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ຂ້ອຍບໍ່ຈື່ເທື່ອສຸດທ້າຍທີ່ຂ້ອຍໄດ້ເຫັນ Moose, ແລະຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າລາວຢູ່ໃສ. ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ລາວ​ເປັນ​ນ້ອງ​ຊາຍ​ທີ່​ຫາຍ​ສາບ​ສູນ​ໄປ​ດົນ​ນານ​ຂອງ​ເຈົ້າ, ຂ້ອຍ​ກໍ​ບໍ່​ຢາກ​ເວົ້າ​ເຖິງ​ລາວ.”
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ອອກ ສອງ ຊາວ ຫຼາຍ, folded ທັງ ຫມົດ ຫ້າ ແລະ stuffed ໃຫ້ ເຂົາ ເຈົ້າ ເຂົ້າ ໄປ ໃນ blouse ຕ ່ ໍ າ ຂອງ ນາງ. "ເຈົ້າ​ແນ່​ໃຈ​ບໍ່?"
  
  
  “ຂ້ອຍແນ່ໃຈແທ້ໆ. Moose ມັກເຮັດໃຫ້ຄົນສັບສົນ, ແລະລາວກໍ່ດີ. ບໍ່ມີໃຜເວົ້າກ່ຽວກັບລາວກັບຄົນແປກຫນ້າ."
  
  
  “ໃຫ້ທີ່ຢູ່ເກົ່າຂອງເຈົ້າໃຫ້ຂ້ອຍ, ແມ່ນແຕ່ເບີໂທລະສັບຂອງເຈົ້າ. ຂ້ອຍຈະບໍ່ບອກເຈົ້າວ່າຂ້ອຍໄປໃສ.”
  
  
  Trudy rummaged ລະຫວ່າງເຕົ້ານົມຂະຫນາດໃຫຍ່ຂອງນາງແລະດຶງອອກໃບບິນຄ່າ. ນາງ smoothed ອອກ wrinkles ຂອງເຂົາເຈົ້າ. “ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເຫັນລາວມາຫຼາຍເດືອນແລ້ວ, ອາດຈະເປັນປີ. ດ້ວຍຄວາມຊື່ສັດ. ແລະຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍຮູ້ທີ່ຢູ່. ລາວມາທີ່ນີ້ເປັນບາງຄັ້ງຄາວ, ນັ້ນແມ່ນທັງຫມົດ.”
  
  
  "ລາວມີຊື່, ບໍ່ແມ່ນບໍ?"
  
  
  “ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າເປັນໝູ່ຂອງລາວ. ເພື່ອນຮູ້ຈັກຊື່ຂອງກັນແລະກັນ." ນາງໄດ້ຖິ້ມໃບບິນຄ່າໃຫ້ຂ້ອຍແລະພວກເຂົາລົ້ມລົງກັບພື້ນເຮືອນ. “ເຈົ້າບໍ່ຄືກັບໝູ່ຂອງລາວ. ເບິ່ງຄືວ່າເຈົ້າຊື່ສັດເກີນໄປ. ເອົາສິນບົນແລະສົ່ງຄືນ."
  
  
  ດ້ວຍຄວາມລົ້ມເຫລວໃນການເຈລະຈາ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມວິທີການໂດຍກົງກວ່າ. ຂ້ອຍດຶງເສື້ອແຈັກເກັດຂອງຂ້ອຍຄືນເພື່ອໃຫ້ນາງສາມາດເຫັນ Luger ໃນກາບໜັງຂອງມັນ. "ຂ້ອຍຕ້ອງການຊື່, Trudy."
  
  
  ນາງເລຍປາກລຸ່ມຂອງນາງ. "ເຈົ້າເປັນຕຳຫຼວດບໍ?"
  
  
  "ບໍ່, ພຽງແຕ່ຜູ້ຊາຍທີ່ຊອກຫາ Moose."
  
  
  "Jones ແມ່ນຊື່ຂອງລາວ." ນາງຫົວຫົວຢ່າງກະວົນກະວາຍ. "ເຈົ້າອາດຈະບໍ່ເຊື່ອຂ້ອຍ, ແຕ່ນີ້ແມ່ນຄວາມຈິງທີ່ຊື່ສັດ. ຊື່ຂອງລາວແມ່ນ Edward Jones. ແລະນັ້ນແມ່ນທັງໝົດທີ່ຂ້ອຍສາມາດບອກເຈົ້າໄດ້."
  
  
  “ຂໍຂອບໃຈ,” ຂ້ອຍເວົ້າ, ເຂົ້າຫາປະຕູ. "ເຈົ້າສາມາດຮັກສາສິນບົນໄດ້."
  
  
  ຂ້ອຍລໍຖ້າຢູ່ນອກເຮືອນເປັນເວລາສາມຊົ່ວໂມງ, ລົ້ມລົງໃນບ່ອນນັ່ງລົດຂອງຂ້ອຍ, ແລະພະຍາຍາມເບິ່ງບໍ່ເຫັນ. ຂ້ອຍຢູ່ໃກ້ເຮືອນ
  
  
  
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພ້ອມ​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຕົວ​ເອງ​ຜິດ​ພາດ​ກັບ​ການ​ວິ​ເຄາະ​ລັກ​ສະ​ນະ​ໃນ​ທີ່​ສຸດ Trudy ໄດ້​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ເຫັນ​ເຖິງ​ແລະ​ຊົມ​ເຊີຍ taxi ໄດ້​.
  
  
  Carter, ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ, ມັນເປັນການດີທີ່ທ່ານບໍ່ແມ່ນຈິດວິນຍານຂອງ gullible.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕິດ​ຕາມ​ລົດ​ແທັກ​ຊີ, ເຊິ່ງ​ພາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຂ້າມ​ຕົວ​ເມືອງ​ໄປ​ຫາ​ຕຶກ​ອາ​ພາດ​ເມັນ​ລາ​ຄາ​ຖືກ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕິດຕາມ Trudy ພາຍໃນເວລາທີ່ຈະເຫັນນາງແລ່ນຂຶ້ນຂັ້ນໄດ. ໃນຕອນທ້າຍຂອງຫ້ອງໂຖງຍາວ, ຜິວເນື້ອສີຂາວ busty ໄດ້ເຄາະປະຕູ. ບໍ່​ໄດ້​ຮັບ​ຄໍາ​ຕອບ, ນາງ​ໄດ້​ເຄາະ​ຮ້າຍ​ແຮງ​ຂຶ້ນ. ແລ້ວ​ນາງ​ກໍ​ຫັນ​ມາ​ເບິ່ງ​ຂ້ອຍ ແລະ​ຕາ​ກໍ​ເປີດ​ກວ້າງ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ແປກ​ໃຈ.
  
  
  ຂ້ອຍບອກນາງວ່າ "ບໍ່ມີຄວາມຈິງຫຍັງກັບເລື່ອງຂອງເຈົ້າ," ແຕ່ຂ້ອຍມີຄ່າເງິນຂອງຂ້ອຍ. ເຈົ້າພາຂ້ອຍມາທີ່ນີ້."
  
  
  "ສະຫລາດຄືນະລົກ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?" ນາງ spat.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມປະຕູ. “ແນ່ນອນ, Moose ບໍ່ຢູ່ເຮືອນ. ເຈົ້າແນະນຳໃຫ້ເຮົາເຮັດຫຍັງກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້?
  
  
  ນາງໄດ້ແລ່ນໄປຫາຖ້ຽວຕໍ່ໄປຂອງຂັ້ນໄດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄລ່​ນາງ​ໄປ​ທີ່​ມຸງ​ແລະ cornered ນາງ. ນາງ​ໄດ້​ຕໍ່ສູ້​ແລະ​ຂູດ​ໃບ​ໜ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ພະ​ຍາ​ຍາມ​ຄຸ​ເຂົ່າ​ລົງ​ທີ່​ຂາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ ກ່າວ​ຄຳ​ສາບ​ແຊ່ງ​ຫລາຍ​ຄຳ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຍິນ​ໃນ​ຫລາຍ​ປີ. ເນື່ອງຈາກການເດີນທາງທີ່ຫຼາກຫຼາຍຂອງຂ້ອຍ, ນີ້ໄດ້ເວົ້າປະລິມານກ່ຽວກັບຄໍາສັບຂອງນາງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ຂໍ້​ມື​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ຊຸກ​ດັນ​ໃຫ້​ນາງ​ກັບ​ແຂບ​ຂອງ​ມຸງ. "ດຽວນີ້ມາຟັງຄວາມຈິງກ່ຽວກັບ Moose."
  
  
  “ເຈົ້າຈະບໍ່ຍູ້ຂ້ອຍອອກໄປ. ລາວຈະ, ແຕ່ເຈົ້າຈະບໍ່.”
  
  
  “ຢ່ານັບໃສ່ມັນ, Trudy. ຝູງ​ງົວ​ໄດ້​ຂ້າ​ເພື່ອນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ຕີ​ເດັກ​ຍິງ​ໃຫ້​ຕາຍ. ຂ້ອຍຈະພົບລາວ, ແລະຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈສິ່ງທີ່ຂ້ອຍເຮັດຕາມທາງ."
  
  
  ນາງຫາຍໃຈຢ່າງໜັກ. “ນີ້​ແມ່ນ​ຄວາມ​ຈິງ​ກ່ຽວ​ກັບ​ເດັກ​ຍິງ? ເຈົ້າພໍແລ້ວບໍ?”
  
  
  “ເດັກຍິງຊື່ Sheila. ເຈົ້າເຄີຍໄດ້ຍິນ Moose ກ່າວເຖິງນາງບໍ?”
  
  
  "ບໍ່ເຄີຍ. ແລະຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ເຫັນລາວບໍ່ດົນມານີ້. ລາວອາໄສຢູ່ໃນອາພາດເມັນນັ້ນເມື່ອຂ້ອຍຮູ້ຈັກລາວ. ຂ້ອຍຄິດວ່າລາວຢາກຮູ້ວ່າເຈົ້າກໍາລັງຊອກຫາລາວ. ນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນດຽວທີ່ຂ້ອຍມາ. ຂ້າພະເຈົ້າສາບານວ່າມັນແມ່ນ."
  
  
  "ລາວເອີ້ນຕົວເອງວ່າ Edward Jones, ຫຼືເຈົ້າເຮັດສິ່ງນັ້ນບໍ?"
  
  
  “ລາວໃຊ້ຊື່ນັ້ນເມື່ອຂ້ອຍຮູ້ຈັກລາວ. ລາວອາດຈະໃຊ້ຫຼາຍສິບຄົນ. ຖ້າ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ເຊື່ອ​ຂ້ອຍ​ກັບ​ໄປ​ເຮືອນ​ແລະ​ຖາມ​ສາວ​ອື່ນໆ. ພວກເຂົາເຈົ້າຈະບອກທ່ານສິ່ງດຽວກັນ. ລາວເປັນໂຈນ. ລາວ​ອວດ​ອ້າງ​ວ່າ​ລາວ​ໄດ້​ເຮັດ​ບາງ​ສິ່ງ​ທີ່​ຍິ່ງ​ໃຫຍ່.”
  
  
  ຂ້ອຍປ່ອຍໃຫ້ນາງໄປ. "ຍິ່ງໃຫຍ່."
  
  
  "ຂ້ອຍໄປໄດ້ບໍ?"
  
  
  "ບິນໄປ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  Trudy ຫລຽວເບິ່ງຄືນໃນຂະນະທີ່ນາງເຂົ້າໄປຫາຂັ້ນໄດ.
  
  
  "ລາວຕີນາງຈົນຕາຍບໍ?"
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. ສຽງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ສຽງ​ຮົກ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບເຫັນວ່າ lock ລາຄາຖືກຢູ່ໃນປະຕູອາພາດເມັນແມ່ນງ່າຍທີ່ຈະເລືອກເອົາ. ຫ້ອງຫວ່າງເປົ່າ, ມີຂີ້ຝຸ່ນຢູ່ເທິງເຄື່ອງເຟີນີເຈີ. ເຈົ້າຂອງຄົນສຸດທ້າຍຈາກໄປເປັນເວລາດົນແລ້ວ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງອ້ອມຮອບດ້ວຍຄວາມກຽດຊັງ. ຂ້າພະເຈົ້າຫວັງວ່າສໍາລັບການເພີ່ມເຕີມ.
  
  
  ບໍລິສັດໄດ້ລໍຖ້າຂ້ອຍຢູ່ທີ່ຕີນຂອງຂັ້ນໄດ. ຂ້ອຍພະຍາຍາມບໍ່ສະແດງຄວາມແປກໃຈຂອງຂ້ອຍເມື່ອຂ້ອຍເຫັນນາງ.
  
  
  "ສິ່ງທີ່ທ່ານເວົ້າເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຄິດ," Trudy ເວົ້າ.
  
  
  "ນີ້ບໍ?"
  
  
  "ຂ້ອຍຫມາຍເຖິງເດັກຍິງ. ນາງເປັນແຟນຂອງເຈົ້າບໍ?
  
  
  "ບໍ່, ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ "ແຕ່ນາງບໍ່ສົມຄວນທີ່ຈະຕາຍແບບນັ້ນ."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດບອກເຈົ້າກ່ຽວກັບ Moose ຫຼາຍກວ່າທີ່ຂ້ອຍໄດ້ບອກເຈົ້າແລ້ວ. ແຕ່ຂ້ອຍສາມາດບອກເຈົ້າຊື່ອື່ນ. ເຈົ້າຮູ້ບໍວ່າພວກໂຈນດຳເນີນງານແນວໃດ? ຂໍ້ຕົກລົງ, ເຂົາເຈົ້າໄປຫາຜູ້ໃດຜູ້ນຶ່ງໃນ mafia ຫຼືຜູ້ຊາຍທີ່ໃຫ້ເງິນ robberies ສໍາລັບສ່ວນຫນຶ່ງຂອງ loot ໄດ້. ມີ​ຊາຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ຢູ່​ໃນ​ລັດ Los Angeles ຊື່ Haskell. ເງິນສໍາລັບການລັກລອບ."
  
  
  "ຂໍຂອບໃຈ, Trudy."
  
  
  "ລືມ​ມັນ​ສາ. ແລະຂ້າພະເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າແທ້. ລືມສິ່ງທີ່ຂ້ອຍບອກເຈົ້າ."
  
  
  ປ້າຍຢູ່ປະຕູຂອງ Haskell ກ່າວວ່າລາວຢູ່ໃນອະສັງຫາລິມະສັບ. ຜ້າພົມໜາຢູ່ໃນຫ້ອງໂຖງໄດ້ຊີ້ບອກວ່າລາວຫາເງິນໄດ້ຈາກນີ້ ຫຼືເປັນການປຸກລະດົມຂ້າງ. ເລ ຂາ ທິ ການ ທີ່ ເຕັມ ໃຈ ຂອງ ພຣະ ອົງ ໄດ້ ໃຫ້ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຮອຍ ຍິ້ມ ທີ່ ເຕັມ ໄປ ດ້ວຍ ແຂ້ວ ແລະ ບໍ່ ມີ ຄວາມ ຈິງ ໃຈ, ແລະ ເວົ້າ ວ່າ ທ່ານ Haskell ບໍ່ ໄດ້ ເຫັນ ໃຜ ໂດຍ ບໍ່ ມີ ການ ນັດ ຫມາຍ.
  
  
  "ການນັດພົບແນວໃດ?"
  
  
  ນາງໄດ້ສະແດງໃຫ້ເຫັນແຂ້ວຂອງນາງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ນາງຄວນໂຄສະນາຢາສີຟັນ. "ຖ້າຜູ້ຊາຍບໍ່ຮູ້ຈັກທ່ານ Haskell, ລາວບໍ່ຄ່ອຍຈະເຮັດ."
  
  
  "ຂ້ອຍຮູ້ຈັກ Edward Jones," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ນີ້ຈະພຽງພໍບໍ?"
  
  
  ນາງໄດ້ເກັບເອົາເອກະສານບາງອັນແລະເຂົ້າໄປບອກຊື່ກັບນາຍຈ້າງຂອງນາງເປັນສ່ວນຕົວ. ເມື່ອນາງກັບຄືນ, ນາງເວົ້າວ່າທ່ານ Haskell ມີຄວາມຫຍຸ້ງຫລາຍໃນມື້ນີ້ແລະ, ດັ່ງທີ່ມັນອອກມາ, ບໍ່ເຄີຍໄດ້ຍິນ Edward Jones.
  
  
  "ໃນຄໍາສັບຕ່າງໆອື່ນໆ, ຂ້ອຍຕ້ອງອອກໄປ."
  
  
  ຮອຍຍິ້ມໄດ້ເບີກບານອີກຄັ້ງ, ຄັ້ງນີ້ມີຊາວສີ່ກະຣັດ. "ເຈົ້າໄດ້ຮັບມັນ, buster."
  
  
  Cadillac ສີດໍານັ່ງຢູ່ໂຄ້ງໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຍ່າງອອກຈາກອາຄານເຂົ້າໄປໃນແສງແດດຂອງຄາລິຟໍເນຍ. ຢູ່ທີ່ລໍ້ນັ່ງຄົນຂັບໃນເຄື່ອງແບບທີ່ມີໃບຫນ້າຄ້າຍຄືກັນກັບຜູ້ຊາຍຈາກຊັ້ນທີສອງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກົ້ມ​ຕົວ​ໄປ​ເວົ້າ​ກັບ​ລາວ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຜ່ານ Caddy ໄດ້. “ເຈົ້າ​ບໍ່​ຄວນ​ໃສ່​ເຄື່ອງ​ແບບ​ທີ່​ເໝາະ​ສົມ. ອັນນີ້ເຮັດໃຫ້ຮູຢູ່ໃຕ້ມືຂອງເຈົ້າໂດດເດັ່ນຄືກັບຢາງລົດ.”
  
  
  ລາວຍິ້ມແລະ patted bulge ໄດ້. "ນັ້ນແມ່ນບ່ອນທີ່ຂ້ອຍປະຕິບັດຄໍາແນະນໍາຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  ຂ້ອຍຈອດເຄິ່ງທ່ອນຫ່າງແລະລໍຖ້າ. ຄົນຂັບລົດໄດ້ມາຢ່າງຈະແຈ້ງສໍາລັບ Haskell. ສິບນາທີຕໍ່ມາ, ຜູ້ຊາຍຜິວເນື້ອສີຂາທີ່ມີຮູບຮ່າງຄ້າຍຄືລາວກໍາລັງຖືຫມາກໂມພາຍໃຕ້ເສື້ອຄຸມຂອງລາວໄດ້ປະກົດຕົວແລະເຂົ້າໄປໃນລົດ.
  
  
  ເມື່ອ Caddy ຜ່ານໄປ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕົກຢູ່ຫລັງລາວ. ຈຸດຫມາຍປາຍທາງຂອງພວກເຮົາໄດ້ກາຍມາເປັນສະໂມສອນປະເທດທີ່ສວຍງາມໃນເຂດຊານເມືອງ. ຜູ້ຊາຍໄຂມັນເປັນນັກກ໊ອຟ. ຂ້ອຍໃຊ້ເວລາເກືອບໝົດມື້ເບິ່ງມັນຜ່ານກ້ອງສ່ອງທາງໄກ. ລາວ​ໄດ້​ຂັບ​ລົດ​ຂອງ​ແມ່​ເຖົ້າ. ເມື່ອໃນທີ່ສຸດລາວກໍ່ກັບຄືນໄປຫາສະໂມສອນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕົກເປັນເຫຍື່ອຂອງຄວາມເບື່ອຫນ່າຍທີ່ຮ້າຍແຮງ.
  
  
  ມັນເຖິງເວລາທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ການເຄື່ອນໄຫວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ກ້ອງ​ວິ​ທັດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຍ່າງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ບ່ອນ​ຈອດ​ລົດ.
  
  
  
  
  
  . ຍ້າຍອອກໄປທາງຫລັງຂອງລົດຄັນນຶ່ງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງຂຶ້ນທາງຫລັງຄົນຂັບລົດ, ຜູ້ທີ່ເອື່ອຍໃສ່ກະໂປງຂອງ Caddy ດ້ວຍແຂນຂອງລາວຂ້າມໄປ.
  
  
  “ສະບາຍດີ,” ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງອ່ອນໂຍນ.
  
  
  ລາວ​ຫັນ​ໜ້າ​ໄປ​ຢ່າງ​ແຮງ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕົບ​ໜ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ແສງ​ຕາ​ເວັນ​ຂອງ​ລາວ. ຂ້ອຍດຶງລາວໄປລະຫວ່າງລົດສອງຄັນເພື່ອວ່າພວກເຮົາຈະບໍ່ດຶງດູດຄວາມສົນໃຈ ແລະຕີລາວອີກ. ຕາ​ຂອງ​ລາວ​ຫລຽວ​ໄປ​ມາ​ຄື​ກັບ​ຫີນ​ອ່ອນ, ແລະ​ມື​ທີ່​ໂງ່​ຂອງ​ລາວ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ອອກ​ຈາກ​ກະ​ທູ້​ຂອງ​ເສື້ອ​ກັນ​ໜາວ.
  
  
  "ໃຫ້ເບິ່ງຄໍາແນະນໍາຂອງເຈົ້າ," ຂ້ອຍເວົ້າແລະດຶງເສື້ອແຈັກເກັດຂອງຂ້ອຍຢ່າງຫນັກແຫນ້ນ. ປຸ່ມຝົນຕົກລົງຂ້າງລົດ Cadillac. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ປືນ​ສັ້ນ​ຂະ​ຫນາດ .38 ຈາກ holster ພາຍ​ໃຕ້​ແຂນ​ຂອງ​ຕົນ.
  
  
  "ຕອນນີ້ພວກເຮົາຈະລໍຖ້ານາຍຈ້າງຂອງເຈົ້າ," ຂ້ອຍບອກລາວ.
  
  
  ເມື່ອ Haskell ອອກຈາກສະໂມສອນ, ຄົນຂັບລົດນັ່ງຢູ່ຫລັງລໍ້ຢ່າງເຄັ່ງຄັດ. ທ່າທາງຂອງລາວແມ່ນຍ້ອນປືນທີ່ຂ້ອຍຕິດຢູ່ໃນຄໍຂອງລາວ.
  
  
  "Max, ເຈົ້າມີບັນຫາຫຍັງ?" - Haskell ຖາມ, ມາໃກ້ຊິດ.
  
  
  "ກະເພາະອາຫານຂອງລາວເຈັບ," ຂ້ອຍເວົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍູ້ປະຕູຂວາຂອງລົດດ້ວຍຕີນຂອງຂ້ອຍ. "ນັ່ງລົງ, ທ່ານ Haskell."
  
  
  ຜູ້ຊາຍໄຂມັນໄດ້ເບິ່ງຂ້າພະເຈົ້າຈາກບ່ອນນັ່ງຫລັງ. ລາວມີຜິວໜັງຕີກ໊ອຟທີ່ລຽບ, ແຕ່ຕອນນີ້ລາວເບິ່ງເລັກນ້ອຍ. "ນັ້ນບໍ່ໄດ້ຊ່ວຍການຕັດສິນຂອງເຈົ້າ," ລາວຈົ່ມ. "ຂ້ອຍເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ມີອິດທິພົນບາງຢ່າງ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລໍຖ້າເປັນເວລາດົນນານແລະຖືກທໍລະມານໂດຍຄວາມອົດທົນ. "ລົງໃນລົດ, ທ່ານ Haskell, ຫຼືຂ້ອຍຈະເອົາເລືອດຂອງຜູ້ຂັບຂີ່ຂອງເຈົ້າໄປໃສ່ບ່ອນນັ່ງຫນັງລາຄາແພງເຫຼົ່ານັ້ນ."
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ລົດ​ແລະ​ເອນ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ນັ່ງ, ຈົ່ມ. ເອົານິ້ວມືທີ່ອວບໆເຂົ້າກັນ, ລາວເວົ້າວ່າ, "ເຈົ້າມີເຫດຜົນທີ່ດີຫຼາຍສໍາລັບການດໍາເນີນການນີ້."
  
  
  "ຄວາມສໍາເລັດສ້າງຄວາມຫມັ້ນໃຈຕົນເອງ, ທ່ານ Haskell," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ. "ຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນຄົນຂີ້ຕົວະລາຄາຖືກແລະຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈວ່າເຈົ້າມີຄວາມສໍາຄັນແນວໃດກັບຂ້ອຍ."
  
  
  ດວງຕານ້ອຍໆຂອງລາວເໜັງຕີງຢ່າງກະຕືລືລົ້ນ, ແຕ່ລາວຮັກສາຄວາມສະຫງົບຂອງລາວໄວ້. "ຂ້ອຍສົມມຸດວ່າເຈົ້າເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ອ້າງວ່າເປັນເພື່ອນຂອງ Edward Jones."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເວົ້າວ່າຂ້ອຍເປັນເພື່ອນຂອງລາວ. ຂ້ອຍບອກວ່າຂ້ອຍຮູ້ຈັກລາວ. ຂ້ອຍຕ້ອງການຂໍ້ມູນບາງຢ່າງຈາກເຈົ້າກ່ຽວກັບບ່ອນທີ່ຈະຊອກຫາທ່ານ Jones."
  
  
  "ພວກເຮົາບໍ່ເຄີຍແລກປ່ຽນທີ່ຢູ່."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າເຫັນວ່າບໍ່ມີເຫດຜົນທີ່ຈະຈັດການກັບ Haskell ດ້ວຍຖົງມືສີຂາວ. ເຖິງວ່າຈະມີຄົນຂັບລົດ Cadillac ຂອງລາວ, ຫ້ອງການທີ່ມີພົມປູພື້ນຂອງລາວແລະສະມາຊິກສະໂມສອນໃນປະເທດຂອງລາວ, ລາວແມ່ນຫຼາຍກ່ວານັກ gangster ທີ່ຊັບຊ້ອນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົດ​ດັນ muzzle ຂອງ revolver ກັບ kneecap ລາວ. ການ​ຕີ​ທີ່​ແຫຼມ​ຄົມ​ເຮັດ​ໃຫ້​ເກີດ​ການ​ໂຈມ​ຕີ​ຂອງ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ.
  
  
  "ເຈົ້າແມ່ນໃຜ?" ລາວຢາກຮູ້.
  
  
  "ຂ້ອຍແມ່ນຜູ້ທີ່ຖາມເຈົ້າຄໍາຖາມກ່ຽວກັບ Edward Jones."
  
  
  “ລາວບໍ່ໄດ້ຢູ່ Los Angeles ເປັນເວລາຫຼາຍເດືອນແລ້ວ. ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຈັດການກັບລາວດົນກວ່ານັ້ນ."
  
  
  "ໃຜເຮັດວຽກກັບ Jones? ລາວມີໝູ່ຄູ່ທີ່ລາວໃຊ້ຢູ່ບ່ອນເຮັດວຽກ. ຂ້ອຍຢາກຮູ້ຊື່ຂອງເຂົາເຈົ້າ."
  
  
  ລາວ winced ແລະ rubbed ຫົວເຂົ່າຂອງລາວ. “ຖ້າເຈົ້າຮູ້ຈັກຊາຍຄົນນີ້ຄືກັນກັບຂ້ອຍ, ເຈົ້າຈະບໍ່ສົນໃຈຊອກຫາລາວ. . ລາວມັກຂ້າຄົນ."
  
  
  "ນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນທີ່ຂ້ອຍຊອກຫາລາວ."
  
  
  “ຂ້ອຍ​ບໍ່​ສາມາດ​ບອກ​ເຈົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ໝູ່​ຂອງ​ລາວ​ໄດ້ ເພາະ​ຂ້ອຍ​ເຮັດ​ກັບ​ລາວ​ຄົນ​ດຽວ. ລາວມີຄວາມລະມັດລະວັງຫຼາຍກ່ຽວກັບລາຍລະອຽດດັ່ງກ່າວ. ລາວຢຸດເຊົາມາຫາຂ້ອຍເພື່ອຂໍທຶນເພາະວ່າລາວຊອກຫາຜູ້ສະຫນັບສະຫນູນອື່ນ. ຂ້ອຍຄິດວ່າຄົນຢູ່ໃນອົງການ."
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ອອກຈາກລົດ. ອີກສູນ. ມື້ທີ່ເສຍໄປ, ຍົກເວັ້ນຄວາມສຸກທີ່ຈະໄດ້ຮູ້ຈັກກັບນາຍ Haskell ດີກວ່າ, ເຊິ່ງຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້ໂດຍບໍ່ມີການ.
  
  
  "ເຈົ້າຈະບໍ່ບອກຂ້ອຍວ່າເຈົ້າແມ່ນໃຜ?" - ຖາມ Haskell.
  
  
  "ເປັນຫຍັງຂ້ອຍຄວນ? ເຈົ້າບໍ່ໄດ້ບອກຂ້ອຍຫຍັງເລີຍ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖິ້ມ​ປືນ​ຄົກ​ຂອງ​ຄົນ​ຂັບ​ຂອງ​ລາວ​ໃສ່​ກະ​ປ໋ອງ​ທີ່​ຢູ່​ຕາມ​ຖະ​ໜົນ.
  
  
  ໃນຄືນນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໂທຫາ Hawk ຈາກຫ້ອງພັກໂມເທວຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. "ໃຫ້ປຽບທຽບບັນທຶກ," ຂ້ອຍເວົ້າໃນຂະນະທີ່ລາວຍ່າງໄປຫາແຖວ.
  
  
  "ຂ້ອຍມີຂໍ້ມູນບາງຢ່າງກ່ຽວກັບຜູ້ຊາຍທີ່ພະຍາຍາມຂ້າເຈົ້າຢູ່ທີ່ໂຮງແຮມໃນ Bonham. ກ່ອນອື່ນ ໝົດ, ຊື່ຂອງລາວແມ່ນ Coogan. ລາວມີບັນທຶກຂອງຕໍາຫຼວດ. ລາວເປັນ mercenary, ຫນຶ່ງໃນທີ່ດີທີ່ສຸດ. FBI ເບິ່ງຄືວ່າແປກໃຈເລັກນ້ອຍທີ່ເຈົ້າສາມາດເອົາຊະນະລາວໄດ້." ມີຄວາມພໍໃຈຢ່າງຈະແຈ້ງໃນສຽງຂອງ Hawk.
  
  
  "ໃຜເປັນຜູ້ສັ່ງໃຫ້ລາວ?"
  
  
  “ລາວເປັນຜູ້ຮັບເໝົາເອກະລາດ. ລາວໄດ້ຈ້າງຕົນເອງໃຫ້ກັບຜູ້ໃດກໍ່ຕາມທີ່ສາມາດຈ່າຍຄ່າທໍານຽມໃຫ້ລາວ, ເຊິ່ງແມ່ນສູງ. FBI ກ່າວວ່າມັນບໍ່ແມ່ນສ່ວນຫນຶ່ງຂອງເງິນເດືອນປົກກະຕິຂອງ Mafia."
  
  
  "ແລ້ວ Valante?"
  
  
  "ລາວເປັນເພື່ອນທີ່ໃກ້ຊິດທີ່ສຸດຂອງ Frank Abruz."
  
  
  “ຂ້ອຍຢ້ານວ່າຂ້ອຍບໍ່ມີພຽງພໍ. ບໍ່ມີໝູຢູ່ໃນ Los Angeles."
  
  
  Hawk ລ້າງຄໍຂອງລາວໃຫ້ນາງ "ແລ້ວ Trudy ແມ່ນຫຍັງ? ນາງມີຊີວິດຢູ່ເພື່ອເບິ່ງໃບບິນຄ່າບໍ?”
  
  
  ບໍ່ມີຄວາມສົງໃສກ່ຽວກັບມັນ. ນາຍຈ້າງຂອງຂ້ອຍມີຄຸນນະພາບຜູ້ຊາຍອາຍຸເປື້ອນກ່ຽວກັບລາວ.
  
  
  ຫົກ
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄປ​ນອນ​ໄວ​ແລະ​ນອນ​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ອາ​ລຸນ​. ສຽງ​ດັງ​ໜຶ່ງ​ປຸກ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ຕື່ນ. ຕາຂອງຂ້ອຍແຄບ, ຂ້ອຍນອນຢູ່ບ່ອນນັ້ນແລະຟັງ, ນິ້ວມືຂອງຂ້ອຍຈັບມືຂອງ Luger. ຈາກ​ນັ້ນ ຂ້ອຍ​ຮູ້ສຶກ​ເຖິງ​ຄວາມ​ອົບ​ອຸ່ນ​ຢ່າງ​ກະທັນຫັນ​ມາ​ຫາ​ໃບ​ໜ້າ.
  
  
  ການຖິ້ມເອກະສານອອກໄປ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນລົງແລະລົ້ມລົງກັບພື້ນໃນບ່ອນນອນ, Wilhelmina ໃນມືຂອງຂ້ອຍ. ແປວໄຟສີສົ້ມໄດ້ຈູດຝາຫ້ອງໂມເທວຂອງຂ້ອຍ. ສຽງ​ດັງ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຍິນ​ແມ່ນ​ຍ້ອນ​ຜ້າ​ມ່ານ​ຢູ່​ເທິງ​ປະຕູ​ໂຖງ​ແກ້ວ​ເກີດ​ໄຟ​ໄໝ້. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ເປັນ​ສີ​ດຳ​ແລ້ວ, ແລະ​ໄຟ​ກໍ​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ເທິງ​ກຳ​ແພງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ທໍ່​ດັບ​ເພີງ​ຢູ່​ເທິງ​ກຳ​ແພງ​ໃນ​ຫ້ອງ​ໂຖງ ແລະ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ກໍ​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ຈາກ​ຄວາມ​ຮ້ອນ. ໜ່ວຍດັບເພີງໄດ້ດັບເພີງອອກຢ່າງໄວວາ. ຂ້ອຍຊະນະ, ແຕ່ຖ້າຂ້ອຍໄດ້ນອນອີກຫ້ານາທີ, ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງຈະແຕກຕ່າງກັນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖິ້ມເຄື່ອງດັບເພີງ, ເອົາ Luger ອີກເທື່ອຫນຶ່ງແລະຈີກມັນອອກ
  
  
  
  
  
  ຜ້າມ່ານ charred. ມີ​ຄົນ​ຕັດ​ຮູ​ປະຕູ​ແກ້ວ​ຢ່າງ​ເປັນ​ລະບຽບ ແລະ​ເອື້ອມ​ອອກ​ໄປ​ເພື່ອ​ຈູດ​ຜ້າ​ມ່ານ. ມັນເປັນວຽກທີ່ເປັນມືອາຊີບທີ່ປະເສີດ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຢືນຊົມເຊີຍຂຸມ, ລູກປືນລູກປືນໄດ້ເຈາະປະຕູຢູ່ໃກ້ກັບຫົວຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ຜ່ານ​ໄປ​ແລະ​ຕີ​ກໍາ​ແພງ​ຫ່າງ​ໄກ. ວິນາທີຕໍ່ມາຂ້ອຍນອນຢູ່ເທິງພື້ນ.
  
  
  ມື​ປືນ​ໄດ້​ລີ້​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ກຳ​ແພງ​ດິນ​ຈີ່​ຕ່ຳ​ຢູ່​ອີກ​ດ້ານ​ໜຶ່ງ​ຂອງ​ເດີ່ນ​ອ້ອມ​ແອ້ມ ແລະ​ສະ​ນ້ຳ. ໃນ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ທີ່​ມືດ​ມົວ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ຖັງ​ປືນ​ຂອງ​ຕົນ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ເຂົາ​ຕິດ​ມັນ​ຜ່ານ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ. ເນື່ອງຈາກວ່າຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຍິນສຽງຍິງ, rifle ຕ້ອງໄດ້ຮັບການຕິດຕັ້ງດ້ວຍ silencer. ຜູ້ຊາຍຄົນນັ້ນເປັນມືອາຊີບໃນທຸກວິທີທາງ, ຍົກເວັ້ນລາວພາດຫົວຂອງຂ້ອຍໂດຍຫົກນິ້ວ. ບາງທີຂ້ອຍຍ້າຍເລັກນ້ອຍເມື່ອລາວດຶງກະບອກ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄຟ​ຂອງ​ເຂົາ​ເພາະ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ເຂົາ​ຢ່າງ​ຊັດ​ເຈນ. ລາວບໍ່ສາມາດເຂົ້າເຖິງຂ້ອຍໄດ້. ພວກເຮົາຫຼິ້ນເກມລໍຖ້າ, ພວກເຮົາແຕ່ລະຄົນຫວັງວ່າສໍາລັບການເປີດ. ຄວາມອົດທົນຂອງລາວໄດ້ລື່ນກາຍຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍຕັດສິນໃຈຍ້າຍ. ກອດພື້ນ, ຂ້ອຍເລີ່ມຖອຍຫຼັງ.
  
  
  ໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ໄກຈາກປະຕູ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຢືນຂຶ້ນ. ຂ້ອຍດຶງໂສ້ງຂອງຂ້ອຍ. ຍ່າງຢ່າງງຽບໆ, ຕີນເປົ່າ, ຂ້ອຍແລ່ນລົງຕາມຫ້ອງໂຖງທີ່ມີພົມປູພື້ນ ແລະຂຶ້ນຂັ້ນໄດໄປຊັ້ນທີສອງຂອງໂມເທວ. "ຖ້າຂ້ອຍໂຊກດີ, ຂ້ອຍສາມາດຍິງລາວຈາກຂ້າງເທິງ," ຂ້ອຍຄິດ. ແຕ່​ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ລະ​ບຽງ​ຊັ້ນ​ສອງ, ລາວ​ຫາຍ​ຕົວ​ໄປ​ຈາກ​ບ່ອນ​ລີ້​ຊ່ອນ​ຂອງ​ລາວ.
  
  
  ພຸ່ມໄມ້ຢູ່ໃນພື້ນທີ່ໂມເທວໄດ້ໃຫ້ການປົກຫຸ້ມທີ່ດີ, ແຕ່ຜູ້ຍິງຕ້ອງ dart ລະຫວ່າງພວກເຂົາ. ອີກບໍ່ດົນຂ້ອຍຈະເຫັນລາວ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລໍຖ້າ, ສັ່ນເລັກນ້ອຍໃນອາກາດເຢັນ. ນອກ​ເໜືອ​ຈາກ​ໂສ້ງ​ຂາ​ຍາວ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ໃສ່​ຜ້າ​ພັນ​ບາດ​ທົ່ວ​ໜ້າ​ເອິກ.
  
  
  ໃນ​ທີ່​ສຸດ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ຮູບ​ຮ່າງ​ທີ່​ແຕກ​ຫັກ​ແລ່ນ​ຫນີ​ຈາກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຍິງ​ລາວ​ໄດ້, ລາວ​ໄດ້​ໂດດ​ໄປ​ຂ້າງ​ນອກ​ຂອງ​ຕຶກ.
  
  
  ຂ້ອຍຍ່າງລົງຕາມຂັ້ນໄດຢ່າງໄວວາ, ແລ່ນຜ່ານແຖວເຄື່ອງດື່ມທີ່ໃຊ້ເງິນຫຼຽນ, ແລະເລັ່ງເຂົ້າໄປໃນບ່ອນຈອດລົດ. ຜູ້ຊາຍຂອງຂ້ອຍກໍາລັງຖອຍຫລັງ. ລາວໄດ້ປີນຂ້າມຮົ້ວສາຍໜຶ່ງ ແລ້ວໂດດເຂົ້າໄປໃນລົດທີ່ຈອດຢູ່ຂ້າງທາງນອກເຮືອນພັກໂມເທວ. ລາວເລີ່ມເຄື່ອງຈັກແລະເລັ່ງທັນທີ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ໄດ້​ຍິງ​ອອກ, ແຕ່​ວ່າ​ມັນ​ອາດ​ຈະ​ບໍ່​ໄດ້​ຢຸດ​ເຊົາ​ເຂົາ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ດຶງ​ດູດ​ຝູງ​ຊົນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຖາມ​ຕົນ​ເອງ​ຄໍາ​ຖາມ​ທີ່​ຈະ​ແຈ້ງ. ຜູ້ຂ້າທີ່ມີທ່າແຮງຮູ້ໄດ້ແນວໃດວ່າຈະຊອກຫາຂ້ອຍຢູ່ໃສ?
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ອາ​ຫານ​ເຊົ້າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອອກ​ຈາກ​ໂມ​ເທວ​ແລະ​ຂັບ​ລົດ​ຜ່ານ​ຕົວ​ເມືອງ​ໄປ​ເຮືອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ Trudy.
  
  
  ຜູ້ຊາຍຈີນທີ່ເຂັ້ມແຂງໄດ້ພົບກັບຂ້ອຍຢູ່ທີ່ປະຕູ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ເຫັນ​ລາວ​ໃນ​ການ​ຢ້ຽມ​ຢາມ​ຄັ້ງ​ທໍາ​ອິດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ບໍ່​ໄດ້​ເສຍ​ໃຈ​ມັນ. ມັນຖືກສ້າງຂຶ້ນຄືກັບລົດໄຖນາ ແລະເບິ່ງບໍ່ເປັນມິດ.
  
  
  "ເຈົ້າຕ້ອງການຫຍັງໃນຊ່ວງເວລານີ້?" - ລາວຖາມຢ່າງໂກດແຄ້ນ.
  
  
  "ໄວເກີນໄປສໍາລັບທຸລະກິດບໍ?"
  
  
  “ຖ້າທ່ານບໍ່ມີກອງປະຊຸມ. ແຕ່ເຈົ້າບໍ່.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົ້າ​ບ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ປະ​ຕູ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ເຂົາ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ປິດ​ມັນ​ຢູ່​ຫນ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້ອຍຍິ້ມໃຫ້ລາວ. "ບອກ Trudy ວ່ານາງມີເພື່ອນຢູ່."
  
  
  "Trudy ບໍ່ເຫັນໃຜໃນມື້ນີ້."
  
  
  “ເຈົ້າຜິດເລື່ອງນັ້ນ,” ຂ້ອຍບອກລາວ. "ນາງເຫັນຂ້ອຍ."
  
  
  “ທ່ານເອີຍ, ຢ່າພະຍາຍາມໂຫດຮ້າຍກັບຂ້ອຍ. ຂ້ອຍສາມາດຖິ້ມເຈົ້າເຂົ້າໄປໃນບລັອກຕໍ່ໄປ.”
  
  
  “ບາງທີເຈົ້າສາມາດ. ແຕ່ເມື່ອຂ້ອຍກັບຄືນມາ, ຂ້ອຍຈະຕ້ອງສະແດງນະລົກ.”
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ກົ້ມ​ຫົວ​ແລະ​ຫົວ​ຫົວ​ຂຶ້ນ, ເໝືອນ​ສຽງ​ດັງ​ຂອງ​ເຄື່ອງ​ຈັກ​ນອກ. “ຂ້ອຍເຄີຍເປັນນັກມວຍປ້ຳອາຊີບ. Mighty Shan, Terror of the East, ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້າພະເຈົ້າເກີດຢູ່ທີ່ນີ້ໃນ Los Angeles. ເຈົ້າເຄີຍເບິ່ງມວຍປ້ຳຢູ່ໂທລະທັດບໍ?”
  
  
  "ຂ້ອຍພະຍາຍາມບໍ່ເຮັດແນວນັ້ນ."
  
  
  “ຟັງ, ຄົນຍາກ, ຂ້ອຍເຮັດວຽກຢູ່ນີ້ເທົ່ານັ້ນ. ແຕ່ຂ້ອຍຈະສົ່ງຂໍ້ຄວາມຂອງເຈົ້າຖ້າທ່ານຕ້ອງການລໍຖ້າ."
  
  
  "ຂໍຂອບໃຈ."
  
  
  "ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນດີ. ເຈົ້າເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຫົວ."
  
  
  ລາວ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ເຂົ້າ​ໄປ​ແລະ​ຍ່າງ​ໄປ, ຍັງ​ຫົວ​ເຍາະ​ເຍີ້ຍ. ລາວ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ຫລັງ​ໜຶ່ງ​ຢູ່​ຊັ້ນ​ທຳ​ອິດ, ປິດ​ປະ​ຕູ​ທາງ​ຫລັງ. ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງ, ຜູ້ຍິງຄົນໜຶ່ງ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍລໍຖ້າ, ຂ້ອຍສົງໄສວ່າເປັນຫຍັງເດັກຍິງທີ່ຫວ່າງມື້ວານນີ້ຈຶ່ງຍາກທີ່ຈະເຫັນໃນມື້ນີ້.
  
  
  ຜິວເນື້ອສີຂາວປາກົດຢູ່ເທິງຂັ້ນໄດທີ່ Trudy ໄດ້ນໍາພາຂ້ອຍໃນມື້ກ່ອນ. ນາງເບິ່ງຫຼາຍຄືກັບ Trudy, ຍົກເວັ້ນນາງຍັງນ້ອຍກວ່າແລະຫນັກຢູ່ໃນສະໂພກ. ນາງໄດ້ນຸ່ງເສື້ອ negligee, ເຊິ່ງ hardly matters.
  
  
  Yawning ແລະ stretching, ນາງໄດ້ໂທຫາຂ້າພະເຈົ້າ: "ເຈົ້າຕ້ອງການຫຍັງ, ທີ່ຮັກ?" ນ້ຳ​ສຽງ​ຂອງ​ນາງ​ຊີ້​ໃຫ້​ເຫັນ​ວ່າ​ອັນ​ໃດ​ກໍ​ຕາມ, ນາງ​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້ອຍ​ຈະ​ໄດ້​ມັນ​ໄປ​ໃສ.
  
  
  ຄວາມຢ້ານຂອງຕາເວັນອອກໄດ້ກັບຄືນມາແລະຖືກຂັດຂວາງ. “ຫາຍ​ໄປ,” ລາວ​ຮ້ອງ​ໃສ່​ຜູ້​ສາວ. ປາກົດຂື້ນວ່າລາວບໍ່ມີຄວາມຂົມຂື່ນອີກຕໍ່ໄປ. ລາວຊີ້ໂປ້ຂອງລາວໃສ່ຂ້ອຍ. "ມາ, ຄົນຍາກ."
  
  
  ຂ້ອຍ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ມ້ຽນ​ຜ້າ​ມ່ານ​ກັນ​ແດດ​ໄວ້. ທູບລາຄາຖືກເຮັດໃຫ້ອາກາດເປັນມົນລະພິດ, ແລະເຄື່ອງເຟີນີເຈີແມ່ນປະສົມຂອງໄມ້ສັກແລະ Hollywood grotesque. ຊາຍ​ຈີນ​ໃຫຍ່​ຄົນ​ນັ້ນ​ປິດ​ປະຕູ​ຫລັງ​ຂ້ອຍ​ແລະ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ກົດ​ລັອກ.
  
  
  ຜູ້ຍິງທີ່ລໍຖ້າຂ້ອຍເບິ່ງບໍ່ມີຫຍັງຄືກັບ Trudy. ນາງຢູ່ໃນສາມສິບຂອງນາງແລະຕ້ອງມີ Oriental ບາງບ່ອນຢູ່ໃນບັນພະບຸລຸດຂອງນາງ. ຕາຂອງນາງເສີບເລັກນ້ອຍ ແລະຜິວໜັງຂອງນາງມີສີອອກເຫຼືອງ. ຜົມສີດໍາຂອງນາງໄດ້ຖືກຕັດໃກ້ກັບຫົວຂອງນາງ. ເສື້ອຄຸມສີໝາກກ້ຽງທີ່ເຫຼື້ອມເປັນເງົາຕິດຢູ່ກັບຮ່າງກາຍທີ່ຮຽວຍາວຂອງນາງ, ແລະເລັບຍາວຂອງນາງຖືກທາສີເງິນ. ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ທີ່​ມືດ​ມົວ, ຕາ​ຂອງ​ນາງ​ສ່ອງ​ແສງ​ເໝືອນ​ດວງ​ຕາ​ຂອງ​ແມວ​ສະຫຍາມ​ທີ່​ກິ້ງ​ຢູ່​ໜ້າ​ບ່າ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນລາວ, Alida?" - Shan ຖາມ.
  
  
  "ແນ່ນອນວ່າມັນແມ່ນລາວ."
  
  
  "ເຈົ້າ​ບໍ່
  
  
  
  
  
  
  ຫມູ່ຂອງ Trudy, ທ່ານ. "ລາວຈັບແຂນຂອງຂ້ອຍ, ລວບລວມມືທີ່ມີນິ້ວມືຫນາຂອງລາວ." ຂ້ອຍສາມາດຫັກຄໍຂອງເຈົ້າໄດ້."
  
  
  ແມວຢູ່ເທິງຕັກຂອງຜູ້ຍິງຍົກຫົວຂຶ້ນຄືກັບວ່າໄດ້ຍິນສຽງຂູ່. ລີ້ນ​ນ້ອຍໆ​ຂອງ​ລາວ​ເລື່ອນ​ໄປ​ທົ່ວ​ຟັກ​ຂອງ​ລາວ.
  
  
  “ລໍຖ້ານາທີ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ເຫດຜົນສໍາລັບການເປັນສັດຕູແມ່ນຫຍັງ?"
  
  
  ຜູ້ຍິງຕີແມວ ແລະເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງໃຈຮ້າຍ. “ຂ້ອຍແລ່ນເຮືອນນີ້. ເຈົ້າມາທີ່ນີ້ມື້ວານນີ້ພາຍໃຕ້ການປອມແປງ. ເຈົ້າເຮັດໃຫ້ພວກເຮົາມີບັນຫາ."
  
  
  "ມີເລື່ອງຫຍັງ?"
  
  
  "ປະເພດທີ່ຮ້າຍແຮງທີ່ສຸດ. Trudy ໄດ້ເຮັດຜິດພາດເມື່ອນາງບໍ່ໄດ້ບອກຂ້ອຍກ່ຽວກັບເຈົ້າຕັ້ງແຕ່ຕົ້ນ. ຂ້ອຍຈະບໍ່ປ່ອຍໃຫ້ເຈົ້າເຫັນລາວອີກ. ເລື່ອງນີ້ເຈົ້າກ່ຽວຂ້ອງບໍ່ແມ່ນທຸລະກິດຂອງເຈົ້າ."
  
  
  ຄົນຈີນວາງມືຂອງລາວຢ່າງໜັກໃສ່ບ່າຂອງຂ້ອຍ. "ຕອນນີ້ລາວເປັນຂອງຂ້ອຍບໍ?"
  
  
  "ຍັງບໍ່ທັນ," Alida ບອກລາວ. ນາງໄດ້ຊີ້ໃສ່ຂ້ອຍດ້ວຍເລັບມືຍາວ. “ເຈົ້າ​ໄດ້​ເວົ້າ​ກັບ​ຜູ້​ຍິງ​ໂດຍ​ເວົ້າ​ວ່າ Moose ຕີ​ຜູ້​ຍິງ​ຈົນ​ຕາຍ. ບາງທີເຈົ້າຕົວະ. ບາງທີເຈົ້າມີເຫດຜົນອື່ນທີ່ຈະຊອກຫາລາວ.”
  
  
  "ພວກເຂົາຈະເປັນແນວໃດ?"
  
  
  "ຕົວຢ່າງ, ສອງແສນໂດລາ."
  
  
  ມັນເປັນພຽງແຕ່ເວລາກ່ອນທີ່ນາງຈະປ່ອຍ Shang ຕໍ່ຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ອອກໄປໂດຍບໍ່ມີການເວົ້າກັບ Trudy. ດັ່ງ​ນັ້ນ, ດ້ວຍ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ກັບ​ຫຼັງ​ຢ່າງ​ຮຸນ​ແຮງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ສອກ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ກະ​ເພາະ​ອາ​ຫານ​ແຂງ​ຂອງ Shan. ລາວ​ຮ້ອງໄຫ້​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ແລະ​ແປກ​ໃຈ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນໄປແລະຕີລາວດ້ວຍຫົວເຂົ່າຂອງຂ້ອຍ. ໃບຫນ້າຂອງລາວແມ່ນສິ່ງໃດກໍ່ຕາມທີ່ລຶກລັບ. ເສັ້ນຂອງຄວາມເຈັບປວດແລ່ນໄປຫາຕາຂອງລາວ, ແລະລາວໂຄ້ງລົງຄືກັບຜູ້ຊາຍທີ່ມີຕີນສະໂມສອນພະຍາຍາມບີບຫມາກວຸ້ນລະຫວ່າງຫົວເຂົ່າຂອງລາວ.
  
  
  ເມື່ອ​ລາວ​ເອື້ອມ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕົບ​ມື​ແລ້ວ​ຕີ​ລາວ​ດ້ວຍ​ຂອບ​ມື​ຂວາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ລະເບີດທີ່ແຍກກະດານຕີລາວຢູ່ຂ້າງຂອງຄໍຫນາຂອງລາວ. ຕາຂອງລາວບວມ ແລະລົມຫາຍໃຈຂອງລາວດັງຜ່ານແຂ້ວຂອງລາວ. ຈັບລາວດ້ວຍເສື້ອຄຸມ, ຂ້ອຍດຶງລາວອອກຈາກຍອດແລະໂຍນລາວໃສ່ຂາຂອງຂ້ອຍ. ລາວ​ລົ້ມ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ​ຄື​ກັບ​ເປຍໂນ​ທີ່​ໄດ້​ຕົກ​ສອງ​ເລື່ອງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ດຶງ Luger ອອກ. "Trudy ຢູ່ໃສ?"
  
  
  Alida ຢືນຂຶ້ນແລະໂຍນແມວໃສ່ໃບຫນ້າຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລົບ​ໜີ​ໄປ, ແລະ​ພວກ​ສະ​ຫຍາມ​ກໍ​ບິນ​ຜ່ານ​ໄປ, ​ໂດຍ​ຄວາມ​ໂກດ​ແຄ້ນ. ລາວໄດ້ລົງຈອດຢູ່ເທິງຫຼັງຂອງ Shang ແລະເລີ່ມປີນຂຶ້ນ. ຊາວຈີນພະຍາຍາມຍູ້ລາວອອກໄປ, ແລະແມວໄດ້ຈົມຮອຍທພບເຂົ້າໄປໃນຫົວຂອງຜູ້ຊາຍ.
  
  
  ຜູ້ທຸກຍາກ Shan ຮ້ອງດັງພໍທີ່ຈະແຕກແກ້ວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ cat ສຸດ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ກັບ Luger ໄດ້. ລາວ meowed ແລະ jumped ໄປຕາຕະລາງທີ່ໃກ້ທີ່ສຸດ.
  
  
  "ເຈົ້າສະບາຍດີບໍ?" ຂ້ອຍຖາມ Shan, ແຕ່ລາວບໍ່ຟັງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນໄປຫາ Alida ແລະນາງໄດ້ເປີດລິ້ນຊັກໂຕະ. ຂ້ອຍ​ມີ​ຄວາມ​ຄິດ​ທີ່​ຜູ້ຍິງ​ຄົນ​ນັ້ນ​ບໍ່​ໄດ້​ຊອກ​ຫາ​ປຶ້ມ​ແຂກ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ເສື້ອ​ຜ້າ​ທີ່​ແຫນ້ນ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ມັນ​ຈີກ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ນາງ squirted. ໃນເວລາທີ່ນາງຫັນໄປ, ນາງມີ .38 Beretta ຢູ່ໃນມືຂອງນາງ.
  
  
  ນາງໄດ້ເອີ້ນຂ້ອຍດ້ວຍຊື່ທີ່ນາງບໍ່ໄດ້ຮັບຮູ້ຈາກບັນພະບຸລຸດຈີນຂອງນາງ. ມັນແມ່ນ 100 ເປີເຊັນຂອງອາເມລິກາສາບານ. ກ່ອນທີ່ນາງຈະສາມາດດຶງກະບອກ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕີນາງໃສ່ຂໍ້ມືດ້ວຍ Luger ຫນັກ, ແລະ Beretta ໄດ້ໂດດອອກຈາກນິ້ວມືຂອງນາງແລະຕີກັບກໍາແພງຫີນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃສ່​ປາຍ​ຂອງ Luger ຂວາ​ລະ​ຫວ່າງ​ຕາ​ກຽດ​ຊັງ​ຂອງ​ນາງ. "ຄໍາຖາມແມ່ນ, Trudy ຢູ່ໃສ?"
  
  
  Alida ເອົາຂ້ອຍຂຶ້ນຊັ້ນເທິງ. ເດັກຍິງໄດ້ນັ່ງຢູ່ເທິງຕຽງແລະຫຼີ້ນ solitaire. ນາງເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງມືດ. “ເບິ່ງວ່າໃຜຢູ່ນີ້. talisman ຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  “ຂ້ອຍພະຍາຍາມເຮັດໃຫ້ລາວຢູ່ຫ່າງຈາກເຈົ້າ. ເອົາຄໍາແນະນໍາຂອງຂ້ອຍແລະຢ່າບອກລາວຫຍັງ,” Alida ເວົ້າ.
  
  
  Trudy ມີຕາດໍາໃນມື້ຫນຶ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ຫາ​ນາງ​ແລະ​ຍົກ​ຄາງ​ຂອງ​ນາງ. "ໃຜເຮັດວຽກໃຫ້ທ່ານ?"
  
  
  “ຜູ້ຊາຍຊື່ Oscar. Oscar Snodgrass."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່ານັ້ນແມ່ນຊື່ຂອງລາວ."
  
  
  “ມີຂ່າວລືວ່າ Mafia capo ຖືກຂ້າຕາຍ ແລະເງິນຈຳນວນນຶ່ງຂອງ Mafia ຖືກລັກໄປ. elk ເປັນປ່າທໍາມະຊາດພຽງພໍທີ່ຈະດຶງ prank ດັ່ງກ່າວ. ແລະທ່ານໄດ້ມາຊອກຫາ Moose. Alicia ເວົ້າວ່າມັນເປັນການບັງເອີນທີ່ແປກປະຫລາດ."
  
  
  “ຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈເລື່ອງເງິນ. ຂ້ອຍບອກເຈົ້າວ່າເປັນຫຍັງຂ້ອຍຕ້ອງການ Moose.”
  
  
  ເດັກຍິງໄດ້ເບິ່ງ Alida. "ຂ້ອຍຈະເຮັດແນວໃດ? ຂ້ອຍເຊື່ອລາວ."
  
  
  "ຂ້ອຍໄປ Haskell. ລາວ​ບໍ່​ໄດ້​ບອກ​ຫຍັງ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ຮູ້. ​ແຕ່​ມີ​ຄົນ​ພະຍາຍາມ​ຈະ​ຂ້າ​ຂ້ອຍ, ​ແລະ​ບັດ​ນີ້​ຂ້ອຍ​ພົບ​ເຈົ້າ​ແລະ​ເຈົ້າ​ສາວ​ໃຈ​ດີ​ຄົນ​ນີ້​ຢູ່​ທີ່​ນີ້​ຢ່າງ​ງຶດງໍ້. ເລື່ອງແມ່ນຫຍັງ, Trudy?
  
  
  ນາງໄດ້ວາງບັດຢູ່ເທິງຕຽງ. "Alida, ຂ້ອຍຈະບອກລາວ."
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​, hurry ຂຶ້ນ​. ຂ້ອຍຕ້ອງການໃຫ້ລາວອອກຈາກບ່ອນນີ້. ຂ້ອຍບໍ່ຢາກມີບັນຫາກັບພວກມາເຟຍອີກຕໍ່ໄປ.”
  
  
  ທ່ານ Trudy ກ່າວວ່າ“ ຜູ້ຊາຍສອງຄົນມາທີ່ນີ້ໃນຄືນທີ່ຜ່ານມາ. "ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດບອກເຈົ້າຊື່ຂອງເຂົາເຈົ້າ, ແຕ່ຂ້ອຍສາມາດບອກເຈົ້າວ່າພວກເຂົາເຮັດວຽກໃຫ້ໃຜ."
  
  
  "ມາເຟຍ".
  
  
  “ນັ້ນແມ່ນໃຜ. ພວກເຂົາຮູ້ວ່າເຈົ້າຢູ່ທີ່ນັ້ນເພື່ອເບິ່ງຂ້ອຍ. ພວກເຂົາຢາກຮູ້ວ່າທ່ານຕ້ອງການຫຍັງ. freak ສັ້ນຕີຂ້ອຍແລະຂ້ອຍຢ້ານ. ຂ້ອຍບອກລາວວ່າເຈົ້າກໍາລັງຊອກຫາ Moose."
  
  
  ຂ້ອຍຄິດວ່າພວກເຂົາຕິດຕາມຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພາ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ມາ​ທີ່​ນີ້​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນໍາ​ເອົາ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄປ Idaho. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອົດ​ທົນ​ແລະ​ອົດ​ທົນ, ແລະ ບັດ​ນີ້​ພວກ​ເຂົາ​ຮູ້​ສິ່ງ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ເຄີຍ​ຮູ້​ມາ​ກ່ອນ, ວ່າ Elk ເປັນ​ໂຈນ​ຂອງ​ພວກ​ເຂົາ.
  
  
  "ພວກເຂົາຈະເຜົາເຈົ້າ," Alida ເວົ້າ. "ຂ້ອຍຫວັງວ່າພວກເຂົາຈະເຜົາເຈົ້າດີ."
  
  
  ຂ້ອຍລົງຂັ້ນໄດ. Shang ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ໄດ້ຈັບແຂນຂອງເກົ້າອີ້ຂອງຕົນແລະ grimaced ເປັນຜູ້ຊາຍຜິວເນື້ອສີຂາວໃນ negligee ໃຊ້ໄອໂອດີນໃສ່ຜົມຂອງຕົນ. ແມວສະຫຍາມນັ່ງເລຍຕີນຂອງລາວ ແລະເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍຄວາມໃຈຮ້າຍ ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຍ່າງຜ່ານ. “ແມວງາມ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. ລາວເປັນຕາຢ້ານແທ້ໆຂອງຕາເວັນອອກ.
  
  
  ເຈັດ
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ Los Angeles ໃນ​ເວ​ລາ​ສິບ​ໂມງ​ເຊົ້າ​ມຸ່ງ​ຫນ້າ​ໄປ​ທາງ​ໃຕ້. ຊື່ທີສອງໃນປື້ມສີດໍານ້ອຍຂອງ Moose ແມ່ນ Teresa, ແລະ Teresa ຢູ່ໃນ San Diego. ຂ້ອຍຫວັງວ່າຈະລົມກັບນາງກ່ອນມື້ສຸດທ້າຍ.
  
  
  
  
  
  ການແຂ່ງຂັນໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນແລ້ວ. Mafia ຮູ້ເກືອບເທົ່າທີ່ຂ້ອຍຮູ້. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ສົ່ງ​ທະ​ຫານ​ໄປ​ລ່າ​ສັດ Moose ໄດ້. ປະໂຫຍດດຽວຂອງຂ້ອຍແມ່ນປື້ມສີດໍາເລັກນ້ອຍທີ່ມີເຈັດຊື່.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ໃນ​ກະ​ຈົກ rearview​, ພະ​ຍາ​ຍາມ​ເພື່ອ​ກໍາ​ນົດ​ລົດ​ທີ່​ຈະ​ຕິດ​ຕາມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ຂ້ອຍສົມມຸດວ່າມັນເປັນລົດເກັງ Buick ສີນ້ຳຕານ. ຄົນຂັບລົດໄດ້ພະຍາຍາມເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍສັບສົນ: ລາວປ່ອຍໃຫ້ລົດອີກຄັນໜຶ່ງເຂົ້າມາລະຫວ່າງພວກເຮົາໄລຍະສັ້ນໆ, ແລະເມື່ອຂ້ອຍຊ້າລົງ, ລາວແລ່ນໄປຂ້າງໜ້າຫຼາຍກິໂລແມັດ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ລາວຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປິດເສັ້ນທາງໃຫຍ່ໄປສູ່ເສັ້ນທາງຂ້າງທໍາອິດທີ່ມີຢູ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ສະ​ຖາ​ນີ​ບໍ​ລິ​ການ​ແລະ​ບອກ​ຜູ້​ບໍ​ລິ​ການ​ໃຫ້​ຕື່ມ​ຂໍ້​ມູນ​ໃສ່ Ford ແລະ​ກວດ​ກາ​ເບິ່ງ​ພາຍ​ໃຕ້​ການ hood ໄດ້​. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຂົ້າໄປໃນແລະເປີດເຄື່ອງດື່ມຂອງປາ.
  
  
  Buick ສີນ້ຳຕານໄດ້ປະກົດຕົວຂຶ້ນກ່ອນທີ່ຜູ້ຮັບໃຊ້ຈະກວດເຊັກນ້ຳມັນໃຫ້ສຳເລັດ. ຜູ້ຊາຍສອງຄົນນັ່ງຢູ່ໃນບ່ອນນັ່ງທາງຫນ້າ. ຄົນໜຶ່ງຫັນໄປເບິ່ງລົດຟອດ, ແຕ່ເຂົາເຈົ້າຍ່າງຕໍ່ໄປ. ພວກເຂົາຍັງຫວັງວ່າພວກເຂົາບໍ່ໄດ້ສັງເກດເຫັນ.
  
  
  ຍັງຖືຂວດເຄື່ອງດື່ມຢູ່, ຂ້ອຍຍ່າງອອກໄປທາງຂ້າງຂອງສະຖານີ ແລະຂຶ້ນພູທາງນອກ. ເຈົ້າໜ້າ ທີ່ ເອີ້ນ ຫາ ຂ້ອຍ, ແຕ່ ຂ້ອຍ ຍ່າງ ຕໍ່ ໄປ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຸດ​ຢູ່​ໃນ​ກຸ່ມ​ຂອງ​ຕົ້ນ​ໄມ້​ແລະ squated ລົງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນສະຖານີຢ່າງຊັດເຈນ, ແຕ່ບໍ່ມີໃຜເຫັນຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນັ້ນ.
  
  
  ຄົນຂັບລົດສີນ້ຳຕານນັ່ງຢູ່ຊື່ໆ, ລໍຖ້າໃຫ້ຂ້ອຍປະກົດຕົວອີກຄັ້ງ. ເມື່ອຂ້ອຍບໍ່ໄດ້, ລາວຈະຫັນມາແລະກັບຄືນມາ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດື່ມ​ນ້ຳ​ຈົບ​ແລ້ວ ແລະ​ເບິ່ງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຜູ້​ບໍ​ລິ​ຫານ​ປົດ​ກະ​ດູກ​ລົດ Ford ອອກ. ພຶດຕິກໍາຂອງຂ້ອຍເຮັດໃຫ້ລາວສັບສົນ, ແຕ່ລາວມີລົດຂອງຂ້ອຍ. ລາວບໍ່ໄດ້ກັງວົນກ່ຽວກັບໃບບິນຄ່າຂອງຂ້ອຍໝົດ.
  
  
  Buick ກັບມາແລ້ວ. ໂຈນສອງຄົນໄດ້ປຶກສາຜູ້ຊາຍຢູ່ສະຖານີບໍລິການ. ລາວຊີ້ໄປໃນທິດທາງທີ່ຂ້ອຍໄປ. mafiosi ປຶກສາຫາລືນີ້. ແລ້ວ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ກໍ​ແລ່ນ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ເທິງ​ພູ. ພວກ​ເຂົາ​ຢ້ານ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ຖິ້ມ Ford ແລະ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ຫນີ​ຈາກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ຕີນ.
  
  
  “ມາ, ເດັກຊາຍ,” ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ.
  
  
  ເມື່ອພວກເຂົາເຂົ້າມາໃກ້, ຫາຍໃຈຢ່າງໜັກ ແລະຖືກສາບແຊ່ງ, ຂ້ອຍໄດ້ເລື່ອນໄປຫຼັງຕົ້ນໄມ້. ຜູ້ຊາຍສູງມີຮູບຮ່າງດີກວ່າ. ລາວ​ແມ່ນ​ສາມ​ກ້າວ​ກ່ອນ​ໝູ່​ຂອງ​ລາວ. ລາວແລ່ນຜ່ານບ່ອນລີ້ຊ່ອນຂອງຂ້ອຍ, ແລ່ນໄປຕາມແຄມຂອງປ່າ. ຊາຍ​ສັ້ນ​ຄົນ​ນັ້ນ​ຮ້ອງ​ຕາມ​ຫຼັງ​ວ່າ, “ເອີ, ໂຈ. ຊ້າ​ລົງ. ເຈົ້າຄິດວ່ານີ້ແມ່ນໂອລິມປິກບໍ?
  
  
  ຖືຂວດຢູ່ປາຍນ້ອຍໆ, ຂ້ອຍຍ່າງອອກມາຈາກຫຼັງຕົ້ນໄມ້. "Hey, shorty," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ລາວຢຸດຄືກັບວ່າລາວໄດ້ສະດຸດກັບສາຍເສື້ອຜ້າ. "ໂຈ!" ລາວຮ້ອງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ລາວ​ໃສ່​ຫົວ​ຂວດ​ເບຍ​ເປົ່າ ແລະ​ລາວ​ກໍ​ລົ້ມ​ລົງ​ໃນ​ກອງ.
  
  
  Joe ຢຸດຊົ່ວຄາວ. ລາວເບິ່ງຄືນແລະເຫັນຂ້ອຍຍ່າງໄປຫາລາວ. ມືຂອງລາວໄດ້ກະພິບພາຍໃຕ້ເສື້ອຄຸມຂອງລາວ ແລະປະກົດຕົວຄືນພ້ອມກັບປືນສັ້ນຂະໜາດ .45. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວລັງເລ. ລາວບໍ່ໄດ້ຍິງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຖາມວ່າເປັນຫຍັງລາວຖືໄຟ. ຂ້ອຍຈັບໃສ່ມັນ.
  
  
  ໂຈນໄດ້ຫໍ່ຂາອ້ອມຂ້ອຍ ແລະຕີຫົວຂ້ອຍດ້ວຍ .45. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ທົ່ວ​ໃນ​ປ່າ​ຫຍ້າ​ແລະ​ພຸ່ມ​ໄມ້​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຕໍ່​ສູ້. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈັບຂໍ້ມືຂອງລາວແລະດຶງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ທໍາລາຍມັນ. ສຽງ​ນັ້ນ​ຄື​ກັບ​ໄມ້​ແຫ້ງ​ແຕກ. ໂຈນຮ້ອງຄາງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕີລາວສອງຄັ້ງແລະກວາດຫນີ.
  
  
  ລາວ​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ເຄາະ Luger ອອກ​ຈາກ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້ອຍຍິງລາວລົງ. ລາວ​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ອີກ, ຂໍ້​ມື​ຫັກ​ຂອງ​ລາວ​ຖືກ​ມັດ, ແລະ​ຕີ​ຂ້ອຍ​ດ້ວຍ​ມື​ດີ​ຂອງ​ລາວ. ລາວເຢັນ. ລາວສືບຕໍ່ມາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສິ້ນ​ສຸດ​ລົງ​ເຖິງ​ການ​ຖິ້ມ​ເຂົາ​ດ້ວຍ​ໄມ້​ກາງ​ແຂນ​ສິດ.
  
  
  ຄວາມອົດທົນຂອງລາວແມ່ນເຮັດໃຫ້ປະລາດ. ລາວ​ໄດ້​ຕໍ່ສູ້​ກັບ​ຕີນ​ຂອງ​ລາວ​ອີກ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ເມື່ອຍ. ມັນ​ເປັນ​ການ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ແຮງ​ຫຼາຍ​ທີ່​ສຸດ​ນັບ​ຕັ້ງ​ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ຍິງ​, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ພະ​ລັງ​ງານ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫມົດ​ໄປ​. ເມື່ອປຽບທຽບກັບ Joe, Mighty Shan ແມ່ນເປົ້າຫມາຍທີ່ງ່າຍ.
  
  
  "ງານລ້ຽງສິ້ນສຸດລົງ," ຂ້ອຍບອກລາວ. Hugo ເລື່ອນເຂົ້າໄປໃນຝາມືຂອງຂ້ອຍ. "ຂ້ອຍໄດ້ຊ່ວຍປະຢັດເຈົ້າສໍາລັບການເວົ້າ, ແຕ່ຂ້ອຍອາດຈະປ່ຽນໃຈ."
  
  
  ແສງແດດສ່ອງແສງໃສ່ແຜ່ນໃບ stiletto ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍກ້າວໄປຫາລາວ. Joe ຍົກມືດີຂອງລາວ. “ຂ້ອຍ​ຈະ​ບໍ່​ເອົາ​ສິ່ງ​ນີ້​ໄປ​ຈາກ​ເຈົ້າ. ລົມ​ກັນ​ເທາະ".
  
  
  "ເຈົ້າຄົນໃດທີ່ເຮັດວຽກກັບ Trudy?"
  
  
  “ຄົນ​ທີ່​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕະ​ປູ. ແຕ່ຂ້ອຍຈະເຮັດມັນ. ທຸລະກິດແມ່ນທຸລະກິດ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ແລະ​ເອົາ​ປາຍ​ຂອງ​ມີດ​ໃສ່​ຫມາກ​ໂປມ​ຂອງ​ອາ​ດາມ​ຂອງ​ເຂົາ. "ເຈົ້ານາຍຂອງເຈົ້າແມ່ນໃຜ?"
  
  
  “ວາ​ລັນ​ເຕ. Marco Valante."
  
  
  "ແລະເຈົ້າຄວນເວົ້າຫຍັງກັບລາວໃນຄັ້ງສຸດທ້າຍ?"
  
  
  “ເຈົ້າກຳລັງຊອກຫາໂຈນຊື່ Moose. ພວກເຮົາໄດ້ຮັບສິ່ງນີ້ຈາກເດັກຍິງ. Valante ບອກພວກເຮົາໃຫ້ຢູ່ກັບທ່ານ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເກັບ​ກໍາ​ອາ​ວຸດ​, tucked the .45 ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ສາຍ​ແອວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, sheathed stiletto​, ແລະ​ຍ່າງ​ເຂົາ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ Shorty ທີ່​ມີ Luger ຢູ່​ຫລັງ​ຂອງ​ເຂົາ​.
  
  
  Joe ເບິ່ງຄູ່ຮ່ວມງານຂອງລາວ. “ມື້ອື່ນລາວຈະເຈັບຫົວ. Valante ເຕືອນພວກເຮົາວ່າທ່ານບໍ່ໄດ້ຍູ້ແຮງ."
  
  
  "ເຈົ້າຕິດຕາມຂ້ອຍມາດົນປານໃດ?"
  
  
  "ພວກເຮົາໄດ້ພົບເຫັນເຈົ້າຢູ່ Los Angeles, ແຕ່ນັບຕັ້ງແຕ່ເຈົ້າອອກຈາກໂຮງ ໝໍ, ມີຄົນມາຫາເຈົ້າ. Valante ສືບຕໍ່ປ່ຽນທະຫານ."
  
  
  Valante ເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ສະຫຼາດ. ຖ້າລາວຕິດຢູ່ກັບທະຫານກຸ່ມໜຶ່ງ, ຂ້ອຍຄົງຈະສັງເກດເຫັນເຂົາເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ Shorty ແລະ​ດຶງ​ປືນ​ຈາກ​ຖົງ​ບ່າ​ຂອງ​ເຂົາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕັ້ງ​ຊື່​ຂຶ້ນ​ແລະ​ເບິ່ງ Joe, ສົງ​ໃສ​ຫຼາຍ​ປານ​ໃດ​ທີ່​ເຂົາ​ຮູ້. ລາວເປັນໄວຫນຸ່ມຊາວອິຕາລີທີ່ງາມ, ນຸ່ງສິ້ນແລະລາຄາແພງ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ບໍ່ ສາ ມາດ ເຊື່ອ ວ່າ ລາວ ເປັນ ພຽງ ແຕ່ ເປັນ bandits ແລ່ນ ຂອງ ໂຮງ ງານ . ລາວເປັນຄົນແຂງກະດ້າງ, ເຄັ່ງຄັດເກີນໄປ, ຢືນຢູ່ທີ່ນັ້ນດ້ວຍຂໍ້ມືທີ່ແຕກຫັກ, dangled, ແຕ່ຮັກສາອາການຂອງຄວາມເຈັບປວດໃດໆ, ຍົກເວັ້ນຮອຍຍັບປະມານຕາຊ້ໍາຂອງລາວ.
  
  
  "ຂ້ອຍຍົກຍ້ອງທີ່ Valante ເອົາພອນສະຫວັນຂອງເຈົ້າໃສ່ຫາງຂອງຂ້ອຍ. ເຈົ້າຕ້ອງເປັນອັນດັບຫນຶ່ງຂອງລາວ."
  
  
  
  
  
  
  "ຂ້ອຍຢູ່ຈົນກ່ວານີ້ເກີດຂຶ້ນ. ບາງທີຂ້ອຍຈະບໍ່ມີຢູ່ແລ້ວ."
  
  
  "ໃຜຂ້າ Meredith?" ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖາມຄໍາຖາມຢ່າງກະທັນຫັນ, ຫວັງວ່າຈະໄດ້ຮັບປະຕິກິລິຍາທີ່ຈະບອກຂ້ອຍວ່າລາວກໍາລັງຕົວະ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ frowned ໃນຄວາມສັບສົນ. ລາວກອດຂໍ້ມືທີ່ຫັກຂອງລາວໃສ່ທ້ອງຂອງລາວ, ບິດບ້ຽວເລັກນ້ອຍ. "ແມ່ນໃຜແມ່ນ Meredith?"
  
  
  “ລາວໄດ້ເຮັດວຽກຢູ່ສະຖານີບໍລິການໃນລັດໄອດາໂຮ. ມີຄົນຕັດຄໍຂອງລາວ."
  
  
  "ບໍ່​ແມ່ນ​ຂ້ອຍ. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ໃຜ. Valante ຢູ່ໃນລັດ Idaho, ແຕ່ລາວບໍ່ເຫັນການກະທຳໃດໆ. ເມື່ອ​ລາວ​ໄປ​ຮອດ​ກໍ​ໝົດ​ແລ້ວ. ຈາກ​ເລືອດ​ຈົນ​ເຖິງ​ຕາຍ.”
  
  
  “ລາວມີປະໂຫຍດຕໍ່ຂ້ອຍ. ລາວຢາກຮູ້ວ່າຂ້ອຍຮູ້ຫຍັງ."
  
  
  ນີ້ເຮັດວຽກຄືກັນ. ລາວຕ້ອງລໍຖ້າຈົນກ່ວາຂ້ອຍອອກຈາກໂຮງ ໝໍ ແລະໃຫ້ຂ້ອຍຖອດສາຍແຂນ, ແຕ່ເດັກຊາຍຂອງລາວຢູ່ກັບຂ້ອຍດົນພໍທີ່ຈະໄດ້ຊື່ວ່າ Moose. ໃນ​ຖາ​ນະ​ເປັນ​ສິ່ງ​ທີ່​ຢືນ​ຢູ່, ການ​ເດີນ​ທາງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ Los Angeles ໄດ້​ກາຍ​ເປັນ​ຜົນ​ກໍາ​ໄລ​ຫຼາຍ​ສໍາ​ລັບ Mafia ກ​່​ວາ​ສໍາ​ລັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. Hawke ຈະບໍ່ມີຄວາມສຸກຫຼາຍກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້.
  
  
  "Valante ອາດຈະມີເຫດຜົນຂອງຕົນເອງສໍາລັບການຊ່ວຍໃຫ້ທ່ານມີຊີວິດຢູ່," Joe ເວົ້າ. "ຂ້ອຍຈະບໍ່ຂ້າລາວ."
  
  
  "ເຈົ້າຢາກມີສິດທິພິເສດຄືກັນບໍ?"
  
  
  "ມີຊີວິດຢູ່, ເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າ?" ລາວຫົວຫົວຢ່າງກະວົນກະວາຍ. "ຂ້ອຍໄດ້ຕອບຄໍາຖາມຂອງເຈົ້າທັງຫມົດ, ຜູ້ຊາຍ. ເຈົ້າຕ້ອງການຫຍັງອີກ?
  
  
  "ເຈົ້າຍັງບໍ່ໄດ້ບອກຂ້ອຍຄວາມລັບອັນໃຫຍ່ຫຼວງໃດໆ. ບໍ່ມີຫຍັງທີ່ Valante ຈະໃຈໃຫ້ຂ້ອຍຮູ້, ເນື່ອງຈາກສະຖານະການ. ຄໍາຖາມທີ່ຫຍຸ້ງຍາກເກີດຂື້ນ." ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແນເປົ້າໃສ່ Luger ຢູ່ໃນຫົວໃຈຂອງລາວ. “ຕອນ​ນີ້​ຄິດ​ໃຫ້​ດີ. Valante ຮູ້ຈັກຂ້ອຍໄດ້ແນວໃດ?”
  
  
  “ລາວ​ໄປ​ຮ່ວມ​ກອງ​ປະ​ຊຸມ​ຂອງ​ຄະ​ນະ​ບໍ​ລິ​ຫານ​ຂັ້ນ​ສູງ​ຂອງ​ອົງ​ການ​ຈັດ​ຕັ້ງ. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ເວົ້າກ່ຽວກັບການຄາດຕະກໍາຂອງ Frank Abruz. ຊື່ຂອງເຈົ້າຖືກວາງຢູ່ເທິງໂຕະ. ຄະ​ນະ​ໄດ້​ລົງ​ຄະ​ແນນ​ສຽງ​ເພື່ອ​ມອບ​ຫມາຍ​ກໍ​ລະ​ນີ​ໃຫ້ Valante​. ລາວມີຄວາມສົນໃຈເປັນພິເສດ. ລາວແລະ Abruz ໃກ້ຊິດ."
  
  
  “ມີຊາຍອີກຄົນໜຶ່ງຢູ່ເມືອງບອນຮາມ ລັດໄອດາໂຮ. ລາວໄປທີ່ນັ້ນເພື່ອຕີເດັກຍິງ. ລາວພະຍາຍາມຂ້າຂ້ອຍ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຖື Luger ສະ​ຫມໍ່າ​ສະ​ເຫມີ​, ຍັງ​ມີ​ຈຸດ​ປະ​ສົງ​ສໍາ​ລັບ​ຫົວ​ໃຈ​ຂອງ​ຕົນ​. "ເຈົ້າຮູ້ຫຍັງກ່ຽວກັບ Coogan?"
  
  
  “ມາເຟຍບໍ່ໄດ້ສົ່ງລາວ. ພວກເຂົາສົ່ງ Valante.”
  
  
  "ຕອນນີ້ Valante ຈະເຮັດຫຍັງ?"
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດອ່ານຈິດໃຈຂອງລາວ, ຜູ້ຊາຍ." Joe ເລີ່ມເວົ້າດ້ວຍສຽງທີ່ຍາກຂຶ້ນ. "ຂ້ອຍສາມາດຄາດເດົາໄດ້, ບາງສ່ວນ. ລາວຈະຮ້ອງຂໍໃຫ້ມີກອງປະຊຸມຄະນະກໍາມະການ. ລາວຈະເອີ້ນຊື່ຂອງ Moose. ຄຳ​ນີ້​ຈະ​ໄປ​ເຖິງ​ທຸກ​ຄອບ​ຄົວ​ໃນ​ທົ່ວ​ປະ​ເທດ, ແລະ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ເລີ່ມ​ທຳ​ການ​ຮວບ​ຮວມ​ບ່ອນ​ທີ່​ພວກ​ຄົນ​ຂີ້​ຮ້າຍ​ອາດ​ລີ້​ຊ່ອນ​ຢູ່.”
  
  
  "ຂ້ອຍຖືວ່າເຈົ້າເຄີຍໄດ້ຍິນກ່ຽວກັບ Moose ກ່ອນທີ່ Trudy ບອກເຈົ້າຊື່ຂອງລາວ."
  
  
  “ພຽງແຕ່ນິນທາ. ໃຫ້ເວົ້າກ່ຽວກັບອາຊີບ. ລາວເປັນ psychopath. ມື້ນີ້, ອົງການຈັດຕັ້ງພະຍາຍາມຢູ່ຫ່າງຈາກປະເພດຂອງລາວ. ນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນທີ່ລາວປະຕິບັດດ້ວຍຕົນເອງ. ແຕ່ຂ່າວລືກ່ຽວກັບຜູ້ຊາຍຄົນດັ່ງກ່າວກໍາລັງບິນໄປມາ.”
  
  
  “ນັ້ນດີ, Joe. ເຈົ້າຊ່ວຍຂ້ອຍຫຼາຍ." ຮິມຝີປາກຂອງຂ້ອຍໄດ້ແຍກອອກຈາກແຂ້ວຂອງຂ້ອຍໃນຮອຍຍິ້ມເຢັນໆ. “ມັນ​ຍັງ​ຄົງ​ຕ້ອງ​ໄປ​ເຖິງ​ຈຸດ​ໜຶ່ງ​ອີກ. ຜູ້ໃດໃນພວກເຈົ້າພະຍາຍາມຂ້າຂ້ອຍໃນຕອນເຊົ້ານີ້?”
  
  
  "ຂ້ອຍຫຼື Shorty, ເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າ? Valante ບອກພວກເຮົາໃຫ້ຢູ່ກັບທ່ານ, ແຕ່ພວກເຮົາບໍ່ມີຄໍາສັ່ງທີ່ຈະຂ້າ. ພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ເຮັດແນວນັ້ນ."
  
  
  “ຢ່າຕົວະຂ້ອຍ, Joe. ຜູ້ຊາຍຄົນນີ້ເປັນມືອາຊີບ, ຄືກັນກັບເຈົ້າ.”
  
  
  Joe ເຫື່ອອອກ. “ບ່ອນໃດບ່ອນນຶ່ງໃນດາດຟ້ານີ້ ມີໂຈກເກີ. Meredith ແລະ Coogan ບໍ່ແມ່ນຄົນທີ່ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ຫຍັງເລີຍ. ຄະນະກໍາມະການບໍລິຫານບໍ່ຕ້ອງການໃຫ້ແຟນຂອງ Abruz ຕາຍກ່ອນທີ່ນາງຈະຮ້ອງເພງໃຫ້ພວກເຂົາ. ຂ້ອຍບອກເຈົ້າຄໍາສັ່ງຂອງຂ້ອຍຈາກ Valante. ລາວບອກວ່າຢູ່ກັບຊາຍຄົນນີ້ Carter, ລາວສະຫຼາດ, ລາວສາມາດຊ່ວຍພວກເຮົາຊອກຫາ Moose. ລາວ​ເວົ້າ​ວ່າ​ຂ້ອຍ​ຈະ​ບໍ່​ກ່ຽວ​ຂ້ອງ​ກັບ​ເຈົ້າ​ເວັ້ນ​ເສຍ​ແຕ່​ວ່າ​ມັນ​ມີ​ຄວາມ​ຈໍາ​ເປັນ​ແທ້ໆ. ຂ້ອຍມີໂອກາດບໍ່ດົນມານີ້ບໍ? "
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. “ແນ່ນອນ ເຈົ້າໄດ້ເຮັດ. ແລະເຈົ້າເວົ້າຖືກ. ມີໂຈກເກີຢູ່ໃນເຮືອ."
  
  
  ລາວຢູ່ທີ່ນັ້ນຕັ້ງແຕ່ Bonham. ຜູ້ຊາຍຜູ້ທີ່ຮູ້ສິ່ງທີ່ mafia ຮູ້ແລະຮູ້ຫຼາຍກ່ຽວກັບ AX. ຜູ້ຊາຍທີ່ຈ້າງ Coogan ໄດ້ຕັດຄໍ Meredith ແລະວາງໃສ່ກັບດັກສໍາລັບຂ້ອຍຢູ່ທີ່ໂມເທວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ Luger ແລະ​ປະ​ໃຫ້ Joe ແລະ​ຄູ່​ຮ່ວມ​ງານ​ຂອງ​ເຂົາ​ໄດ້​ສະ​ຕິ​ຢູ່​ເທິງ​ເນີນ​ພູ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈ່າຍເງິນໃຫ້ຜູ້ຮັກສາຕາກວ້າງສໍາລັບອາຍແກັສທີ່ລາວໃສ່ໃນລົດຟອດ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍົກ hood ຂອງ Buick ແລະດຶງສາຍໄຟອອກ.
  
  
  "ພວກເຂົາຈະຢູ່ໃກ້ໆ," ຂ້ອຍເວົ້າ. ແຕ່ພວກເຂົາບໍ່ໄດ້ອອກຈາກສະຖານີໃນເວລາເພື່ອຕິດຕາມຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂັບລົດທີ່ຍັງເຫຼືອ 110 ໄມໄປ San Diego ດ້ວຍເຄື່ອງວັດແທກຄວາມໄວໃນຂອບເຂດຈໍາກັດ. ໃນຕອນທ່ຽງຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ໃນສາຍຕາຂອງອ່າວ. ເຮືອນົກທະເລອ້ອມຮອບດ້ວຍສະໄຕ ແລະພຣະຄຸນໃນລົມ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຮີບຮ້ອນກິນເຂົ້າທ່ຽງ, ຂ້ອຍໄດ້ເຮັດແຜນການຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍຕ້ອງໂທຫາ Hawk. ມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການໃຫ້ລາວກວດເບິ່ງແຫຼ່ງ AX.
  
  
  ແຕ່ທໍາອິດມີ Teresa, ຜູ້ທີ່ໄດ້ດົນໃຈໃນ passage ອັນທີສອງຈາກຫນັງສືດໍາຂອງ Moose. ດຽວນີ້ຂ້ອຍຮູ້ດ້ວຍໃຈວ່າເບີໂທລະສັບທັງໝົດຢູ່ໃນປຶ້ມທີ່ຂ້ອຍກຳລັງໂທຫາ. Teresa ແລະເວົ້າກັບແມ່ຍິງໃນສຽງເຫຼົ້າຂາວ.
  
  
  "ເຈົ້າຕ້ອງການນັດພົບ Teresa ບໍ?"
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ." ຄໍາຖາມບໍ່ໄດ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍແປກໃຈ. ມີໂອກາດດີທີ່ສາວໃນປຶ້ມທຸກຄົນເປັນໂສເພນີ ຫຼື ເອີ້ນສາວ.
  
  
  "ເຈົ້າມີລົດຊາດພິເສດບໍ, ທີ່ຮັກ?"
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຢາກສົນທະນາພວກເຂົາທາງໂທລະສັບ."
  
  
  ນາງຫົວເລາະ ແລະໃຫ້ທີ່ຢູ່ໃຫ້ຂ້ອຍ. ມັນແມ່ນຢູ່ໃນພື້ນທີ່ແລ່ນລົງໃກ້ກັບແຄມນ້ໍາ, ຢູ່ກາງຖະຫນົນທີ່ເບິ່ງຄືວ່າເຊີນກັບຕັນຄຸກ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລັອກ​ປະ​ຕູ​ຂອງ Ford ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ, wondering ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ການ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ນີ້​ຈະ​ໃຫ້​ລົດ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ຄືນ. ໄຕມາດນີ້
  
  
  
  
  
  ບໍ່ແມ່ນສ່ວນຫນຶ່ງຂອງເມືອງທີ່ຜູ້ຊາຍໄປໂບດ.
  
  
  ຕຶກທີ່ຂ້ອຍໄປໃກ້ແມ່ນເປັນຕາບ່າທີ່ຄວນຈະຖືກພັງລົງມາຫຼາຍປີກ່ອນ, ແຕ່ buzzer ທີ່ຕິດຕັ້ງຢູ່ໃນກອບປະຕູທີ່ສວມໃສ່ແມ່ນເຮັດວຽກ. ແມ່​ຍິງ​ຜົມ​ສີ​ເຫຼືອງ​ເບິ່ງ​ໄປ​ຂ້າງ​ນອກ, ແລ້ວ​ເບິ່ງ​ໄປ​ທົ່ວ​ຖະ​ໜົນ, ເໝືອນ​ດັ່ງ​ຢາກ​ໃຫ້​ແນ່​ໃຈ​ວ່າ​ບໍ່​ໄດ້​ເອົາ​ກະ​ວີ​ເຂົ້າ​ໄປ​ນຳ.
  
  
  "ຂ້ອຍໂທຫາ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຂ້ອຍມາຮອດ Teresa."
  
  
  ນາງສົງໃສ. ບາງທີຂ້ອຍບໍ່ຄືລູກຄ້າປົກກະຕິຂອງນາງ. "ເຈົ້າບໍ່ແມ່ນເພື່ອນປົກກະຕິຂອງ Teresa."
  
  
  “ຂ້ອຍຢາກເປັນໜຶ່ງໃນພວກມັນ. ຂ້ອຍໄດ້ຍິນຫຼາຍກ່ຽວກັບນາງ."
  
  
  ແມ່ຍິງຕັດສິນໃຈຍິ້ມ. ແຂ້ວບໍ່ດີທີ່ສຸດ. ຜົມ​ສີ​ເຫຼືອງ​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ຖືກ​ຍ້ອມ​ເປັນ​ເວ​ລາ​ດົນ​ນານ​ມາ​ແລ້ວ, ແລະ​ບໍ່​ດີ, ແລະ​ຕາ​ທີ່​ທາ​ສີ​ຂອງ​ນາງ​ຄື​ກັບ​ປີກ​ເຈຍ. ນາງ​ໄດ້​ເປີດ​ປະ​ຕູ​ໃຫ້​ກວ້າງ​ຂຶ້ນ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບີບ​ຜ່ານ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ສະ​ລັກ.
  
  
  "ເຈົ້າຄາດວ່າຈະມີການໂຈມຕີບໍ?"
  
  
  “ມື້​ນີ້​ເຈົ້າ​ບໍ່​ເຄີຍ​ຮູ້. ມັນ​ບໍ່​ງ່າຍ​ທີ່​ຈະ​ດຳ​ລົງ​ຊີ​ວິດ​ທີ່​ຊື່​ສັດ​ອີກ​ຕໍ່​ໄປ.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແນ່​ໃຈ​ວ່າ ນາງ​ບໍ່​ຮູ້​ຫຍັງ​ເລີຍ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ດຳ​ລົງ​ຊີ​ວິດ​ທີ່​ສັດ​ຊື່, ຫຼື​ແມ່ນ​ແຕ່​ກ່ຽວ​ກັບ​ຜູ້​ທີ່​ເຮັດ. ນາງໄດ້ໃສ່ເກີບສີຂາວ, ກາງເກງທີ່ແຫນ້ນ, ແລະເສື້ອ pullover ທີ່ມີເສັ້ນດ່າງມ້າລາຍດຶງແຫນ້ນຫນ້າເອິກທີ່ກວ້າງຂວາງຂອງນາງ. ເສື້ອເຊີດຖືກຕົກແຕ່ງດ້ວຍຫົວນົມໃຫຍ່ຄືກັບກ້ອນຫີນ.
  
  
  "ເຈົ້າເປັນເດັກທີ່ດີ," ນາງເວົ້າວ່າ, ແລ່ນຕາເບິ່ງຂ້ອຍ. "ຂ້ອຍເຊື່ອວ່າເຈົ້າຫນ້າຮັກແທ້ໆ."
  
  
  ພວກເຂົາເອີ້ນຂ້ອຍວ່າຫຍັງ, ແຕ່ບໍ່ເຄີຍຫວານ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບັງ​ຄັບ grin ເປັນ, ຫຼິ້ນ​ບົດ​ບາດ​ຕາມ​ການ​ກໍາ​ນົດ​ໂດຍ​ສະ​ຖາ​ນະ​ການ. ຜູ້ຍິງຄົນນີ້ແນ່ນອນບໍ່ແມ່ນປະເພດທີ່ຈະສົນໃຈໃຫ້ຂໍ້ມູນແກ່ຄົນແປກໜ້າ.
  
  
  "ມານີ້ Rondo," ນາງເວົ້າວ່າ, ເອົາມືຂອງນາງວາງໃສ່ບ່າຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ນິ້ວມືຂອງນາງແມ່ນຂະຫນາດຂອງໄສ້ກອກ.
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ປະ​ຕູ​ຢູ່​ຕີນ​ຂັ້ນ​ໄດ​ທີ່​ພາ​ໄປ​ເຖິງ​ຊັ້ນ​ທີ​ສອງ​ຂອງ​ເຮືອນ. ແຂນເສື້ອຂອງລາວຖືກຕັດອອກ ແລະເປີດເຜີຍບ່າກວ້າງຂອງລາວ. studs ໂລຫະ glittered ສຸດສາຍແອວກ້ວາງຂອງຕົນ. ກາງເກງຂອງລາວພໍດີພໍດີກັບຜູ້ຍິງ, ເປີດເຜີຍໃຫ້ເຫັນຂາທີ່ແຂງແຮງຂອງລາວ. ລາວມີໃບຫນ້າຂອງດວງຈັນ, ແລະໄຂມັນປາກົດຢູ່ມຸມຂອງຕານ້ອຍໆຂອງລາວ.
  
  
  "ບອກພວກເຮົາສິ່ງທີ່ທ່ານຕ້ອງການໃຫ້ Teresa ເຮັດສໍາລັບທ່ານ, ທີ່ຮັກ," ລາວແນະນໍາ, ເປີດເຜີຍແຂ້ວທີ່ມີຮູບຮ່າງຮ້າຍແຮງກວ່າແມ່ຍິງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ສຶກ​ເຈັບ​ປວດ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຢູ່ໃນ brothel ທໍາມະດາ. ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ບໍ່​ມີ​ໃຜ​ຢູ່​ໃນ​ບ້ານ​ນອກ​ຈາກ​ພວກ​ເຮົາ​ສາມ​ຄົນ​ແລະ​ເດັກ​ຍິງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ເຫັນ.
  
  
  "ຂ້ອຍຢາກເຫັນນາງກ່ອນ."
  
  
  “ນາງເປັນລູກໄກ່ທີ່ດີ. ເຈົ້າຈະບໍ່ຜິດຫວັງ."
  
  
  "ໃຫ້ລາວລຸກຂຶ້ນ, Rondo," ແມ່ຍິງເວົ້າ. "ມັນເປັນຄໍາຮ້ອງຂໍທີ່ສົມເຫດສົມຜົນ."
  
  
  Rondo ສັ່ນຫົວຂອງລາວ. “ຂ້ອຍມີຄວາມຮູ້ສຶກວ່າລາວເປັນສຽງດັງ. ລາວ​ບໍ່​ໄດ້​ໃຫ້​ຄຳ​ແນະນຳ​ແກ່​ເຈົ້າ​ບໍ, ລາວ​ບໍ?”
  
  
  “ເມົາ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "Moose ໄດ້ໃຫ້ເບີໂທລະສັບຂອງຂ້ອຍ Teresa."
  
  
  "ຊື່ດີ". ລາວຍື່ນມືຂອງລາວອອກ. “ເອົາຫ້າສິບຢູ່ທີ່ນີ້. ມັນຄ້າຍຄືການປົກຫຸ້ມຂອງເງິນ. ວຽກເຮັດງານທໍາຫ້າສິບໂດລາແມ່ນ trick ລາຄາຖືກທີ່ສຸດ chick ນີ້ສາມາດດຶງໄດ້."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຂ້າມ​ແຂນ​ຂອງ​ລາວ​ແລະ​ລາວ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຂຶ້ນ​ຂັ້ນ​ໄດ creaky ເພື່ອ​ເວົ້າ​ກັບ Teresa​, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ໂບກ​ມື​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈາກ​ການ​ລົງ​ຈອດ​. "ນາງເວົ້າວ່າລຸກຂຶ້ນ."
  
  
  ສິ່ງ​ທຳ​ອິດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປີດ​ປະ​ຕູ​ຫ້ອງ​ນອນ​ແມ່ນ​ມີ​ກະ​ບະ​ແລະ​ສາຍ​ແອວ​ທີ່​ວາງ​ໄວ້​ເທິງ​ໂຕະ​ໄມ້. ສິ່ງທີສອງແມ່ນເດັກຍິງ. ນາງງາມແທ້ໆ.
  
  
  "ເຈົ້າຊື່ຫຍັງ, ທີ່ຮັກ?" ນາງເວົ້າດ້ວຍສຽງຫຍາບຄາຍ.
  
  
  ແຜ່ນບາງໆແມ່ນເຄື່ອງນຸ່ງອັນດຽວຂອງນາງ. ນາງ​ໄດ້​ເອື່ອຍ​ຢູ່​ເທິງ​ໝອນ​ຊ້ອນ​ເທິງ​ຕຽງ​ທີ່​ບໍ່​ໄດ້​ສ້າງ. ເຟີນິເຈີໃນຫ້ອງທີ່ມືດມົວແມ່ນເກົ່າແລະ shabby. ມີ​ແຕ່​ຫວີ​ຫວີ​ແລະ​ອ່າງ​ລ້າງ​ທີ່​ມີ​ຮອຍ​ແຕກ​ຢູ່​ໃນ​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ລິ້ນ​ຊັກ, ແລະ​ຜ້າ​ກັ້ງ​ທີ່​ເສື່ອມ​ເສຍ​ໄດ້​ມີ​ກິ່ນ​ຫອມ​ຂີ້​ຝຸ່ນ. ສິ່ງດຽວຂອງຄຸນຄ່າຢູ່ທີ່ນີ້ແມ່ນ Teresa. ນາງ​ມີ​ຜົມ​ສີ​ດຳ, ຜິວ​ໜັງ​ໝາກ​ກອກ​ແລະ​ແກ້ມ​ສູງ​ທີ່​ຍົກ​ຜິວ​ໜ້າ​ບາງໆ​ຂອງ​ນາງ. ຮ່າງ ກາຍ ຂອງ ນາງ ຍັງ ອ່ອນ ແລະ lithe, ແລະ ນາງ ເບິ່ງ ຄື ວ່າ ນາງ ເປັນ ທຸກ ສິ່ງ ທຸກ ຢ່າງ Moose ເວົ້າ ໃນ ປື້ມ ບັນ ທຶກ ສີ ດໍາ ຂອງ ຕົນ.
  
  
  ແຕ່ລາວບໍ່ໄດ້ກ່າວເຖິງ whips.
  
  
  "Ned," ຂ້ອຍບອກນາງ. "ຂ້ອຍຊື່ Ned."
  
  
  "ເກມຂອງເຈົ້າແມ່ນຫຍັງ?"
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງຢູ່ໃນຕາຕະລາງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ບັດ​ນີ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃນ​ບ້ານ​ແບບ​ໃດ, ແລະ​ເກມ​ທີ່​ໄດ້​ຫຼິ້ນ​ຢູ່​ນີ້​ແມ່ນ​ຍາກ​ແທ້ໆ. ຂ້ອຍ​ຄິດ​ວ່າ. ເນື່ອງຈາກຄວາມມັກຂອງ Moose, ມັນໄດ້ຖືກຕັດສິນໃຈວ່າລາວຈະໃສ່ຈໍານວນສະຖານທີ່ດັ່ງກ່າວ. ພຽງແຕ່ເດັກຍິງບໍ່ເຂົ້າໃຈ. ນາງດີເກີນໄປທີ່ຈະຢູ່ທີ່ນີ້.
  
  
  "ເຈົ້າຈະແປກໃຈເມື່ອຂ້ອຍບອກເຈົ້າກ່ຽວກັບເກມຂອງຂ້ອຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ຂ້ອຍມັກຄວາມແປກໃຈ". ມີຄວາມບິດເບືອນຢູ່ໃນຮອຍຍິ້ມຂອງນາງ. ນາງແມ່ນຫນຶ່ງໃນແມ່ຍິງເຫຼົ່ານັ້ນທີ່ Faust ມີຈິດວິນຍານ.
  
  
  "ຂ້ອຍຢາກຮູ້ວ່າ Moose ຢູ່ໃສ."
  
  
  “ຂ້ອຍແປກໃຈ, ບໍ່ເປັນຫຍັງ. ແລະຜິດຫວັງເລັກນ້ອຍ."
  
  
  "ຂ້ອຍຕ້ອງຊອກຫາລາວ, Teresa."
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ໄດ້ບອກ Rondo ກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້. ຖ້າເຈົ້າບອກລາວ, ລາວຈະບໍ່ປ່ອຍໃຫ້ເຈົ້າເຫັນຂ້ອຍ."
  
  
  "ນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນທີ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ກ່າວເຖິງມັນ."
  
  
  Teresa ເອົາຢາສູບມ້ວນໃສ່ປາກຂອງນາງແລະຕີໄມ້ຄ້ອນຢູ່ເທິງພື້ນໄມ້. ຊຸດກະໂປ່ງຫຼຸດບ່າໄຫລ່ອອກ, ເຜີຍເຕົ້ານົມຮອບນ້ອຍໆ. ນາງໄດ້ຍິ້ມໃຫ້ຂ້ອຍອີກຄັ້ງ. "ຝູງແກະອອກຈາກເມືອງ."
  
  
  ກິ່ນ​ຫອມ​ທີ່​ດັງ​ກ້ອງ​ໄປ​ທົ່ວ​ຫ້ອງ​ນັ້ນ ບອກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ວ່າ​ຢາ​ສູບ​ຂອງ​ນາງ​ບໍ່​ແມ່ນ​ແບບ​ທີ່​ນາງ​ຈະ​ໃຫ້​ຫົວ​ໜ້າ​ຕຳຫຼວດ. ຂ້ອຍຍ່າງຂຶ້ນຕຽງ. "ຖ້າທ່ານຕ້ອງການຊອກຫາ Moose, ທ່ານຈະໄປໃສ?"
  
  
  "ໃນ hell. ນີ້ແມ່ນບ່ອນທີ່ລາວຄວນຈະຢູ່." ນາງຫົວເລາະ, ສະແດງໃຫ້ເຫັນແຂ້ວຂອງນາງ. ພວກເຂົາສະອາດ, ກ້ຽງແລະສີຂາວ. ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງກ່ຽວກັບນາງແມ່ນດີເລີດ, ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງຍົກເວັ້ນຜູ້ທີ່ນາງເປັນ.
  
  
  "ລາວມີຫມູ່ເພື່ອນຢູ່ San Diego ທີ່ຂ້ອຍສາມາດຊອກຫາໄດ້ບໍ?"
  
  
  "ຂ້ອຍເບິ່ງຄົນແລະທັນທີ, ເທື່ອທໍາອິດ, ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຂ້ອຍຈະມັກພວກເຂົາຫຼືບໍ່. ຂ້ອຍ​ມັກ​ເຈົ້າ". ນາງເອນຫົວຂອງນາງໃສ່ຂາຂອງຂ້ອຍ. ສຽງຂອງນາງອ່ອນ. "ຖ້າມັນສໍາຄັນ, ຂ້ອຍຈະຊ່ວຍເຈົ້າ. ເປັນຫຍັງເຈົ້າພະຍາຍາມຊອກຫາ Moose?" "ລາວໄດ້ຂ້າຫລາຍຄົນ."
  
  
  
  
  
  
  ນາງໄດ້ຍົກຫົວຂອງນາງຂຶ້ນ. “ເຈົ້າບໍ່ແມ່ນຕຳຫຼວດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ຮັບ​ຮູ້​ເຈົ້າ​ຫນ້າ​ທີ່​ຕໍາ​ຫຼວດ​ໂດຍ​ວິ​ທີ​ການ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຍ່າງ.” ນາງໄດ້ຕີຂາຂອງຂ້ອຍ. "ເຈົ້າບໍ່ມີຄວາມຮູ້ສຶກຄືກັບຕໍາຫຼວດ."
  
  
  "ລາວໄດ້ຂ້າເພື່ອນຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  ປະຕູຫ້ອງນອນໄດ້ເປີດອອກ. Rondo ແລະແມ່ຍິງຜົມສີເຫຼືອງເຂົ້າໄປໃນ.
  
  
  Teresa straightened ຂຶ້ນ, ປາກທີ່ສວຍງາມຂອງນາງ curling. "ທ່ານຄວນລໍຖ້າ, Rondo!" ນາງໄດ້ຮ້ອງວ່າ, "ຂ້ອຍສາມາດເຮັດໃຫ້ລາວບອກຂ້ອຍຕື່ມອີກ."
  
  
  "ພວກເຮົາໄດ້ຍິນພຽງພໍ." ລາວເອົາ whip ທີ່ໃຫຍ່ທີ່ສຸດຈາກຕາຕະລາງ. "ທ່ານເອີຍ, ຖ້າ Moose ພົບເຫັນວ່າຫນຶ່ງໃນພວກເຮົາມີເຈົ້າຢູ່ໃນຫາງຂອງພວກເຮົາ, ພວກເຮົາທຸກຄົນຈະຂໍອະໄພ."
  
  
  "ຢ່າກັງວົນ. ຂ້ອຍຈະບໍ່ບອກລາວ."
  
  
  "ຈະບໍ່ມີຫຍັງບອກ." ລາວ​ໄດ້​ຕີ​ກະບອງ​ຂອງ​ລາວ​ອອກ​ໄປ​ຫາ​ຂ້ອຍ. “ຂ້ອຍ​ໄດ້​ເຫັນ​ກະ​ເປົ໋າ​ເງິນ​ຂອງ​ເຈົ້າ​ຕອນ​ທີ່​ເຈົ້າ​ແກະ​ອອກ​ຫ້າ​ສິບ. ທ່ານມີເງິນທີ່ດີ.”
  
  
  "ເອົາມັນ, Rondo!" - ແມ່ຍິງຜົມສີເຫຼືອງເວົ້າວ່າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເຕັມ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ຂ້າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ແທ້​ຈິງ​ເພື່ອ​ເງິນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​, ຫຼື​ແມ້​ກະ​ທັ້ງ​ພຽງ​ແຕ່​ເປັນ​ການ​ເອື້ອ​ອໍາ​ນວຍ​ໃຫ້ Moose​.
  
  
  Rondo ດຶງ whip ກັບຄືນໄປບ່ອນແລະຂ້າພະເຈົ້າເອົາເຖິງເກົ້າອີ້ທີ່ຕັ້ງຊື່ຢູ່ຂ້າງຕຽງ. whip ເຈາະອາກາດແລະຫໍ່ຕົວມັນເອງປະມານຂາຂອງເກົ້າອີ້ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຍົກມັນຂຶ້ນເພື່ອປົກປ້ອງໃບຫນ້າຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. Rondo ໄດ້ສາບແຊ່ງແລະພະຍາຍາມດຶງ whip ອອກ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ສອງ​ບາດ​ກ້າວ​ໄປ​ຫາ​ລາວ ແລະ​ໄດ້​ຕີ​ຕັ່ງ​ນັ່ງ​ເທິງ​ຫົວ​ຂອງ​ລາວ. ມັນແຍກແລະລາວລົ້ມລົງກັບຫົວເຂົ່າຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕີ​ລາວ​ໃສ່​ໃບ​ໜ້າ ແລະ​ເລືອດ​ກໍ​ໄຫລ​ອອກ.
  
  
  ດ້ວຍສຽງຮ້ອງ, Teresa ໄດ້ໂດດລົງໄປເທິງຕຽງ, ຮອດໃຕ້ໝອນ ແລະດຶງເຄື່ອງອັດໂນມັດ .25 calibre Bauer ອອກ. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ກຽມພ້ອມສໍາລັບການຫຍັງ, gang ນີ້.
  
  
  Teresa ບໍ່ໄດ້ບອກຂ້ອຍໃຫ້ຢືນຢູ່ຫຼືຍົກມືຂອງຂ້ອຍ. ນາງໄດ້ແນມປືນແລະດຶງຜົນກະທົບຕໍ່. ລູກປືນໄດ້ຕີຝາ. ນາງກະວົນກະວາຍເກີນໄປທີ່ຈະຍິງຊື່.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພິຈາລະນາຄວາມຄິດເຫັນຂອງຂ້າພະເຈົ້າກ່ຽວກັບເດັກຍິງຢ່າງໄວວາ. ນາງງາມ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ຢາກຕີນາງຢູ່ໃນຊອຍມືດ.
  
  
  "ຍິງລາວ, Teresa," ຜົມສີເຫຼືອງຮຽກຮ້ອງໃຫ້. ນາງໄດ້ເປັນ cheerleader ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕີ​ນາງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ແລະ dived ຫຼັງ​ຈາກ​ເດັກ​ຍິງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ຕຽງ​ນອນ​ກັບ​ກະ​ເພາະ​ອາ​ຫານ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ມັນ​ລົ້ມ​ລົງ​ພາຍ​ໃຕ້​ນ​້​ໍ​າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. Teresa ລົ້ມໄປຂ້າງຫນຶ່ງ, stomping ຕີນຂອງນາງ. ນາງບໍ່ໄດ້ໃສ່ຫຍັງພາຍໃຕ້ການລວມຂອງນາງ. ແຮງຂອງການໂດດຂອງຂ້ອຍໄດ້ພາຂ້ອຍຂ້າມຕຽງຄືກັບ hockey puck ເລື່ອນຂ້າມນ້ໍາກ້ອນ, ແລະຂ້ອຍໄດ້ລົງຈອດ. ລະດູໃບໄມ້ຫຼົ່ນເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍອ່ອນລົງ, ແຕ່ຍິງສາວເຮັດສຽງຄືກັບນົກທີ່ເຈັບປ່ວຍ.
  
  
  ປືນສັ້ນຢູ່ໃນກະເປົ໋າເສື້ອຄຸມຂອງນາງໄດ້ບິນອອກຈາກມືຂອງນາງ ແລະບິນໄປທົ່ວພື້ນ. Rondo ເຊັດດັງເລືອດຂອງລາວ, ລຸກຂຶ້ນໄປຫາຕີນຂອງລາວ, ແລະ staggered.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄປ​ເຖິງ​ສໍາ​ລັບ Luger ໄດ້, ແຕ່​ຜົມ​ສີ​ເຫຼືອງ jumped ສຸດ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ນາງຈະຕ້ອງມີນໍ້າໜັກ 160. ຂ້ອຍຫັນໜ້າໄປ ແລະ ໂຍນນາງໃສ່ບ່າຂອງຂ້ອຍ ແລະນາງລົ້ມລົງເທິງຕຽງ.
  
  
  Rondo ພະຍາຍາມເອົາປືນກົນຂະຫນາດນ້ອຍຂຶ້ນ. ເບິ່ງຄືວ່າລາວມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກທີ່ຈະເຫັນມັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈັບ​ຄໍ​ລາວ​ດ້ວຍ​ມື​ເບື້ອງ​ດຽວ ແລະ​ຍູ້​ລາວ​ໄປ​ຂ້າງ​ໜ້າ ຈົນ​ຫົວ​ຂອງ​ລາວ​ຖືກ​ກຳ​ແພງ. ມັນ​ຮົ່ວ​ໃສ່​ໃບ​ໜ້າ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ນອນ​ບໍ່​ຫຼັບ.
  
  
  ຜົມສີເຫຼືອງຢືນຢູ່ເທິງຕຽງທີ່ແຕກຫັກ ແລະຮ້ອງອອກມາ. “ຣອນໂດ. ລາວໄດ້ທຳຮ້າຍເຈົ້າບໍ, Rondo?”
  
  
  “ບໍ່, ທີ່ຮັກ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ລາວມັກຕີຫົວຂອງລາວກັບກໍາແພງ."
  
  
  “ຄົນຂີ້ຄ້ານ. ຖ້າເຈົ້າທຳຮ້າຍ Rondo..."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ Luger ອອກ​ແລະ​ສຽງ​ຂອງ​ນາງ​ແຕກ​ໃນ​ກາງ​ປະ​ໂຫຍກ​. "ເຈົ້າເວົ້າຫຍັງ, ທີ່ຮັກ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ​ດ້ວຍ​ສຽງ sarcastic​.
  
  
  ນາງນັ່ງລົງເທິງຕຽງແລະເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງງຽບໆ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈັບ Rondo ທີ່ຕົກຕະລຶງໂດຍແອວ, ລາກລາວໄປຫາໃຈກາງຂອງຫ້ອງແລະຫັນຫນ້າລາວຂຶ້ນ.
  
  
  "ຢ່າຍິງ Rondo!" ແມ່ຍິງຮ້ອງອອກມາ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຊີ້ Luger ຊື່​ຢູ່​ທີ່​ຫນ້າ​ກຽດ​ຊັງ Rondo. ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ເປັນຫຍັງຂ້ອຍບໍ່ຍິງລາວ, doll?"
  
  
  “ຂ້ອຍຈະບອກເຈົ້າກ່ຽວກັບ Los. ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ທ່ານຕ້ອງການ, ບໍ່ແມ່ນບໍ? ລາວໄດ້ອອກຈາກເມືອງສອງສາມເດືອນກ່ອນຫນ້ານີ້. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຊື່ອງ​ການ​ລັກ​ລອບ​ຈາກ​ການ​ລັກ​ລອບ​ກັບ​ເດັກ​ຍິງ​ບາງ​ຄົນ, ແລະ​ນາງ​ໄດ້​ແລ່ນ​ຫນີ​ກັບ​ມັນ. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ລ່າສັດຂອງນາງ."
  
  
  "ເຈົ້າເວົ້າວ່າພວກເຂົາແມ່ນ, ບໍ່ແມ່ນບໍ, ທີ່ຮັກ?"
  
  
  “Moose, Jack Hoyle ແລະຜູ້ຊາຍທີສາມ. Hoyle ເປັນຜູ້ຊາຍສັ້ນ, ສູງປະມານບ່າຂອງ Rondo. ລາວມີ tattoo ຢູ່ທີ່ນີ້.” ນາງແຕະແຂນຊ້າຍຂອງນາງ. "ພວກເຮົາບໍ່ເຄີຍເຫັນບຸກຄົນທີສາມ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂຸດເຂົ້າໄປໃນກະເປົ໋າຂອງ Rondo ແລະໄດ້ຮັບເງິນຫ້າສິບໂດລາກ່ອນທີ່ຈະອອກໄປ.
  
  
  8
  
  
  ຂ້ອຍຫາກໍ່ມາຮອດ San Francisco ແລະ Hawk ຢູ່ໃນໂທລະສັບ.
  
  
  “ເຈົ້າເຄີຍໄປ San Diego ບໍ? ອັນໃດເປັນຕົວເລກທີ່ຮ້ອນແຮງຢູ່ໃນປຶ້ມດຳນ້ອຍຢູ່ນັ້ນ?” - ເຂົາຖາມໃນສຽງ sardonic ທີ່ສຸດ.
  
  
  “ເທເຣຊາ. ສາວງາມ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ແລະຫວານເປັນງູປະກາລັງ."
  
  
  "ຂ້ອຍຄວນໄດ້ຍິນກ່ຽວກັບນາງໃນມື້ຫນຶ່ງ. ແຕ່ສໍາລັບໃນປັດຈຸບັນ, ໃຫ້ເຮົາມາເຖິງຈຸດ. ເຈົ້າມີຄວາມຄືບໜ້າບໍ?
  
  
  "ຂ້ອຍມີຊື່ແລະຄໍາອະທິບາຍຂອງສະມາຊິກຂອງກຸ່ມ Moose. ຊື່ຂອງລາວແມ່ນ Jake Hoyle."
  
  
  "ພວກເຮົາສາມາດກວດເບິ່ງລາວໃນເອກະສານບັງຄັບໃຊ້ກົດຫມາຍ, ແຕ່ເສັ້ນທາງນີ້ບໍ່ໄດ້ບອກພວກເຮົາຫຼາຍກ່ຽວກັບ Moose. ນັກຄົ້ນຄວ້າໄດ້ກວດກາກັບ FBI ແລະດໍາເນີນການຄົ້ນຫາຄອມພິວເຕີກ່ຽວກັບຊື່ Edward Jones. ບໍ່ມີຫຍັງ. ບົດສະຫຼຸບໂດຍອີງໃສ່ຄໍາອະທິບາຍແບບສະເກັດເງິນທີ່ທ່ານໃຫ້ພວກເຮົາໃຫ້ຜົນໄດ້ຮັບດຽວກັນ."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ແປກໃຈ, ຜູ້ຊາຍຄົນນີ້ເບິ່ງຄືວ່າລາວເກັ່ງຫຼາຍໃນສິ່ງທີ່ລາວເຮັດ, ດີຫຼາຍທີ່ລາວອາດຈະບໍ່ຖືກຈັບໂດຍກົດຫມາຍ.
  
  
  
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ບອກ​ທ່ານ​ໄດ້​ຈໍາ​ນວນ​ຫຼາຍ​ການ​ລັກ​ຂະ​ໂມຍ​ທີ່​ຍັງ​ບໍ່​ທັນ​ແກ້​ໄຂ​ໃນ​ທົ່ວ​ປະ​ເທດ​ແມ່ນ​ວຽກ​ງານ​ຂອງ​ຕົນ​ໄດ້​.”
  
  
  "ດີ, N3, ຕໍ່ໄປແມ່ນຫຍັງ?"
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ບອກລາວກ່ຽວກັບການໂຈມຕີຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ທີ່ໂມເທວແລະຂໍ້ມູນທີ່ຂ້າພະເຈົ້າບີບອອກຈາກ Lieutenant Marco Valante. "ມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ພະແນກຄົ້ນຄ້ວາສາມາດເຮັດໄດ້ສໍາລັບຂ້ອຍ. ຊອກຫາຊື່ຂອງສັດຕູທີ່ບໍ່ດີທີ່ສຸດຂອງ Frank Abruz, ໂດຍສະເພາະແມ່ນສັດຕູໃນອະດີດຂອງລາວທີ່ປະຈຸບັນອາດຈະນັ່ງຢູ່ໃນຄະນະບໍລິຫານຂອງ Mafia."
  
  
  "ຂ້ອຍສາມາດບອກເຈົ້າໄດ້ໂດຍກົງຈາກຫົວຂອງຂ້ອຍ, ມັນແມ່ນສ່ວນຫນຶ່ງຂອງເອກະສານຂອງ Abruz ທີ່ສະສົມໄວ້ກ່ອນທີ່ທ່ານຈະເຂົ້າມາໃນຮູບ. ມີຜູ້ຊາຍຊື່ Loggia, ຜູ້ທີ່ເປັນຄູ່ແຂ່ງຂອງ Abruz ໃນເວລາທີ່ພວກເຂົາເປັນ thugs ຫນຸ່ມຢູ່ທາງຂຶ້ນ. ແລະ Rossi. ພວກເຂົາທັງສອງ. ຢູ່ໃນສະພາປົກຄອງຂອງ mafia"
  
  
  ຊື່ອັນໜຶ່ງແມ່ນຄຸ້ນເຄີຍ. "Lew Rossi?"
  
  
  “ທ່ານດຣ. ການພະນັນ, ໂສເພນີ ແລະ ຢາເສບຕິດ. ລາວແລະ Abruz ມີທັດສະນະທີ່ແຕກຕ່າງກັນກ່ຽວກັບຂໍ້ຕົກລົງອາຊີແລະເຄີຍຂັດແຍ້ງກັນກ່ຽວກັບບັນຫາຢາເສບຕິດ,” Hawk ເວົ້າ. "Nick, ບອກຂ້ອຍວ່າເຈົ້າກໍາລັງຄິດແນວໃດ."
  
  
  "Ace ນີ້ຢູ່ໃນຊອງ, ຜູ້ຊາຍທີ່ຂ້າ Meredith, ໄດ້ສົ່ງຜູ້ລອບສັງຫານໄປ Bonham ເພື່ອຂ້າເດັກຍິງ, ແລະຍິງຂ້ອຍຢູ່ທີ່ໂມເທວ. ຂ້ອຍຄິດວ່າລາວຢູ່ໃນລະດັບສູງສຸດຂອງອົງການ. ລາວຕ້ອງຢູ່ໃນກອງປະຊຸມທີ່ Valante. ໄດ້ຍິນກ່ຽວກັບຂ້ອຍ, ນີ້ແມ່ນຄໍາອະທິບາຍທີ່ດີທີ່ສຸດຂອງຄວາມຮູ້ຂອງລາວກ່ຽວກັບ mafia ແລະອົງການຈັດຕັ້ງຂອງພວກເຮົາ."
  
  
  "ຖ້າທ່ານເວົ້າຖືກ, ຈຸດປະສົງຂອງມັນແມ່ນຫຍັງ?"
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າລາວຕັ້ງ Moose ເພື່ອຂ້າ Frank Abruz. $200,000 ແມ່ນ​ການ​ຈ່າຍ​ຄ່າ. ລາວ​ເວົ້າ​ກັບ​ໂມເຊ​ວ່າ, “ຂ້ອຍ​ຮູ້​ວ່າ​ເຈົ້າ​ຈະ​ໄດ້​ສອງ​ແສນ​ຄົນ​ຢູ່​ໃສ ຖ້າ​ເຈົ້າ​ເຮັດ​ວຽກ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ.” ໃນປັດຈຸບັນລາວຢູ່ໃນສະຖານະການທີ່ສິ້ນຫວັງ. ລາວ​ບໍ່​ສາມາດ​ໃຫ້​ພີ່ນ້ອງ​ຮ່ວມ​ຊາດ​ຊອກ​ຫາ​ລາວ​ໄດ້. ລາວບໍ່ຕ້ອງການ Sheila Brant ເວົ້າກັບໃຜ, ແລະລາວບໍ່ຕ້ອງການໃຫ້ພວກເຮົາຈັບ Moose."
  
  
  "ມັນຈະອະທິບາຍບາງເຫດການທີ່ເກີດຂຶ້ນ," Hawk ຕົກລົງ. "ແຕ່ໃນປັດຈຸບັນ, ທາງເລືອກທີ່ດີທີ່ສຸດຂອງພວກເຮົາແມ່ນປື້ມສີດໍານ້ອຍ."
  
  
  "ຂ້ອຍກໍາລັງເຮັດວຽກກັບມັນ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  * * *
  
  
  ໂທລະສັບຢູ່ຂ້າງຕຽງດັງຂຶ້ນຢ່າງແຮງ. ຂ້ອຍນັ່ງລົງ. ຫ້ອງໂຮງແຮມມືດ. ຂ້ອຍເອົາເຄື່ອງຮັບໂທລະສັບໃສ່ຫູຂອງຂ້ອຍ. ມັນແມ່ນຜູ້ປະຕິບັດງານທີ່ເຕືອນຂ້ອຍວ່າຂ້ອຍອອກຈາກການໂທສໍາລັບ 20:00.
  
  
  “ຂໍຂອບໃຈ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. ນັ່ງຢູ່ເທິງແຂບຂອງຕຽງ, ຂ້ອຍເປີດໂຄມໄຟແລະເບິ່ງພາຍໃຕ້ຜ້າພັນບາດທີ່ຫນ້າເອິກຂອງຂ້ອຍ. ຜິວໜັງປິ່ນປົວໄດ້ດີ, ແຕ່ຂ້ອຍມີບາດແຜທີ່ບໍ່ສາມາດສັງເກດໄດ້.
  
  
  ຂ້ອຍຝັນກ່ຽວກັບ Sheila Brant. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ຊີ​ວິດ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ນາງ​ຢູ່​ໃນ​ເຮືອນ​ຄົວ​ຂອງ​ເຮືອນ​ໃນ Bonham. ນັບຕັ້ງແຕ່ນາງເສຍຊີວິດ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄິດກ່ຽວກັບນາງເລື້ອຍໆກ່ວາຢາກໃຫ້ໃຜຮູ້. ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍໄດ້ຮູ້ຈັກນາງໃນເວລາສັ້ນໆ, ບາງສິ່ງບາງຢ່າງແລ່ນລະຫວ່າງພວກເຮົາ, ໄຟຟ້າທີ່ສ່ວນຫຼາຍແມ່ນທາງເພດ, ແຕ່ສັນຍາກັບບາງສິ່ງບາງຢ່າງຫຼາຍ.
  
  
  ຈາກປ່ອງຢ້ຽມຫ້ອງໂຮງແຮມຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍໄດ້ເຫັນແສງສະຫວ່າງຂອງຂົວ Golden Gate. ບັດ​ນີ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມາ​ຊອກ​ຫາ​ເດັກ​ຍິງ​ທີ່​ຊື່ Penny, ຫວັງ​ວ່າ​ນາງ​ຈະ​ໃຫ້​ຂໍ້​ມູນ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ບ່ອນ​ຢູ່​ຂອງ​ຜູ້​ທີ່​ຂ້າ Sheila ແລະ David Kirby.
  
  
  Penny ແມ່ນຊື່ທີສາມທີ່ Moose ຂຽນໄວ້ໃນປື້ມສີດໍານ້ອຍໆທີ່ນໍາຂ້ອຍໄປຫາ Trudy ແລະ Therese. “ເງິນໜຶ່ງ. ຫົວນົມໃຫຍ່,” Moose ຂຽນຢູ່ເທິງສຸດຂອງຫນ້າ, ເຊິ່ງລາວອຸທິດຕົນໃຫ້ກັບເດັກຍິງ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສາມາດຈິນຕະນາການວ່ານາງດີກ່ວາ Trudy. ພາຍໃຕ້ຄໍາເຫັນນີ້, Moose ໄດ້ລະບຸການກະທໍາທາງເພດທີ່ Penny ປະຕິບັດດ້ວຍທັກສະໂດຍສະເພາະ. ຖ້າ Moose ເປັນຜູ້ພິພາກສາທີ່ມີຄວາມຊໍານິຊໍານານ, ແລະເບິ່ງຄືວ່າລາວເປັນ, Penny ແມ່ນເກືອບວ່າຫາຍາກເປັນ Stradivarius.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ເອົາ​ຫນັງ​ສື​ແລະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ນຸ່ງ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນອນ​ສໍາ​ລັບ​ຫ້າ​ຊົ່ວ​ໂມງ​ແລະ​ຮູ້​ສຶກ​ຕື່ນ​ຕົວ​ແລະ​ຕື່ນ​ຕົວ. ມັນຈະເປັນຄືນທີ່ບໍ່ສາມາດລືມໄດ້. ຄືນນີ້ຂ້ອຍໄປໂຮງອາຫານຂອງ Liz Burdick.
  
  
  Mansion, ສ້າງຂຶ້ນຫຼັງຈາກແຜ່ນດິນໄຫວແລະໄຟໄຫມ້ທີ່ທໍາລາຍ San Francisco ໃນ 1906, ຕັ້ງຢູ່ເທິງສຸດຂອງພູ. ມັນເປັນ brothel ທີ່ມີຊື່ສຽງທີ່ສຸດຂອງເມືອງ, ແລະແມ່ຍິງຜູ້ທີ່ແລ່ນມັນແມ່ນນິທານໃນເວລາຂອງນາງ. ມື້ຫນຶ່ງ, ນັກຂຽນບົດລະຄອນຕ້ອງການເຮັດໃຫ້ເລື່ອງຊີວິດຂອງນາງເປັນພື້ນຖານສໍາລັບດົນຕີ Broadway. ລາຍງານວ່າ Liz Burdick ຂອບໃຈລາວ, ແຕ່ນາງບໍ່ຕ້ອງການການເຜີຍແຜ່. ແມ່​ໃຊ້​ໄດ້​ເປີດ​ປະ​ຕູ​ແລະ​ນໍາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ແຕ້ມ​ຮູບ​ແບບ​ເກົ່າ​ທີ່​ມີ​ຫ້ອຍ​ສີ​ແດງ​ທີ່​ສົດ​ໃສ​ແຂວນ​ໄວ້​. ເຟີນິເຈີແມ່ນວັດຖຸບູຮານ ແລະຜ້າພົມໜາເປັນນິ້ວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໄສ​ວ່າ​ເຮືອນ​ຂອງ​ເຈົ້າ​ແຂວງ​ໃນ​ເມືອງ Sacramento ໄດ້​ຮັບ​ການ​ຕົກ​ແຕ່ງ​ແລ້ວ.
  
  
  Liz Burdick ເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງ, ແມ່ບ້ານໄດ້ປິດປະຕູສອງດ້ານຫລັງຂອງນາງແລະປ່ອຍໃຫ້ພວກເຮົາຢູ່ຄົນດຽວ. ຂ້ອຍພະຍາຍາມບໍ່ເບິ່ງຕາບອດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄາດ​ວ່າ​ຈະ​ໄດ້​ເຫັນ​ຜູ້​ຍິງ​ສູງ​ອາ​ຍຸ​. Liz Burdick ມີພຽງແຕ່ຢູ່ໃນສາມສິບຂອງນາງ.
  
  
  ເສື້ອຍືດຍາວຂອງນາງໄດ້ເລື່ອນໄປທົ່ວຜ້າພົມໃນຂະນະທີ່ນາງເຄື່ອນເຂົ້າມາຫາຂ້ອຍ, ຍື່ນມືທີ່ເຢັນ, ອ່ອນໆຂອງນາງແລະເບິ່ງຂ້ອຍໃນສາຍຕາ. “ເຈົ້າໄວໜ້ອຍໜຶ່ງ, ແຕ່ຂ້ອຍຈະໂທຫາສາວໆບາງຄົນ. ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າຂ້ອຍມີບາງຢ່າງທີ່ເຈົ້າຈະມັກ,” ນາງເວົ້າ.
  
  
  "ໄດ້ຕົກລົງເຫັນດີວ່າຂ້ອຍຈະເຫັນ Penny."
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ພວກເຮົາໄດ້ເວົ້າກ່ຽວກັບນາງໃນເວລາທີ່ທ່ານໂທຫາ, ແຕ່ນາງຈະບໍ່ຢູ່ທີ່ນີ້ໃນມື້ນີ້. ຂ້ອຍຫວັງວ່າເຈົ້າຈະລອງຄົນອື່ນ,” ນາງຍິ້ມ.
  
  
  ຕາຂອງນາງເປັນສີ jade ເຢັນແລະປະເມີນ, ເຖິງແມ່ນວ່ານາງຍິ້ມ. ຂ້ອຍສົງໄສວ່າຂ້ອຍຄວນສະເໜີຕຽງນອນໃຫ້ລາວບໍ? ຂ້ອຍ​ເວົ້າ​ວ່າ​ຂ້ອຍ​ເປັນ​ນັກ​ທຸລະກິດ​ທີ່​ເຂົ້າ​ຮ່ວມ​ການ​ປະຊຸມ​ໃຫຍ່ ແລະ​ມີ​ໝູ່​ແນະນຳ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ໄປ​ຢາມ​ເຮືອນ​ຂອງ​ລາວ.
  
  
  “Penny ເປັນໜຶ່ງໃນເດັກຍິງທີ່ນິຍົມກັນຫຼາຍທີ່ສຸດຂອງພວກເຮົາ, ແຕ່ພວກເຮົາມີຄົນອື່ນທີ່ໜ້າສົນໃຈຄືກັນ. ຂ້ອຍສາມາດເລືອກເຈົ້າໄດ້ຖ້າທ່ານໄວ້ວາງໃຈຄວາມຄິດເຫັນຂອງຂ້ອຍ,” ນາງສະເຫນີ.
  
  
  "ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າເຈົ້າມີລົດຊາດທີ່ດີເລີດ, ນາງ Burdick."
  
  
  
  
  
  
  "ນາງ Burdick," ນາງໄດ້ແກ້ໄຂຂ້ອຍ. "ຂ້ອຍເປັນແມ່ຫມ້າຍ." ຜົມສີທອງຍາວ, ຂີ້ເທົ່າຂອງນາງເຫຼື້ອມໃນແສງສະຫວ່າງ ແລະນາງເຄື່ອນໄປດ້ວຍຄວາມສະໜິດສະໜົມໃນຂະນະທີ່ນາງຍ່າງໄປທີ່ຕັ່ງນັ່ງ ແລະນັ່ງລົງ.
  
  
  "ແຕ່ຂ້ອຍສົນໃຈ Penny ເທົ່ານັ້ນ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃຫ້​ນາງ​ໃນ​ສິ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ເປັນ​ຮອຍ​ຍິ້ມ​ຄື​ຊິ. "ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍເຮັດໄດ້ດີກັບນາງ."
  
  
  "ໃນກໍລະນີນັ້ນ, ທ່ານພຽງແຕ່ຕ້ອງລໍຖ້າຈົນກ່ວາຄັ້ງຕໍ່ໄປທີ່ທ່ານມາຮອດ San Francisco."
  
  
  "ເກີດຫຍັງຂຶ້ນກັບຄືນມື້ອື່ນ?"
  
  
  "ຂ້ອຍຢ້ານ Penny ຈະບໍ່ຢູ່ທີ່ນີ້."
  
  
  "ທ່ານນາງ Burdick, ຂໍໃຫ້ເຈົ້າຫນ້າທີ່ດັບເພີງທີ່ໄປຢ້ຽມຢາມ. ບອກຂ້ອຍວ່າຂ້ອຍສາມາດຕິດຕໍ່ Penny ໄດ້ແນວໃດ. ຖ້ານາງບໍ່ໄດ້ອາໄສຢູ່ທີ່ນີ້, ໃຫ້ຂ້ອຍທີ່ຢູ່ຂອງນາງ. ຂ້ອຍສາມາດໂທຫານາງແລະອາດຈະຈັດແຈງບາງສິ່ງບາງຢ່າງ.”
  
  
  "ເຈົ້າຮູ້, ພວກເຮົາມີກົດລະບຽບຢູ່ທີ່ນີ້. ພວກເຮົາບໍ່ເປີດເຜີຍຂໍ້ມູນດັ່ງກ່າວກ່ຽວກັບເດັກຍິງຂອງພວກເຮົາ. ເຂົາເຈົ້າມີສິດມີຊີວິດຂອງຕົນເອງເມື່ອເຂົາເຈົ້າບໍ່ໄດ້ເຮັດວຽກ.”
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍອົດທົນຫຼາຍ, ນາງກໍ່ເຢັນລົງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເກີດ​ຄວາມ​ສົງ​ໄສ​ຢ່າງ​ກະ​ທັນ​ຫັນ, “ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ປ້ອງ​ກັນ​ບໍ່​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຫັນ​ນາງ​ບໍ?”
  
  
  ນາງຍິ້ມແລະບໍ່ຕອບ, ແຕ່ພຶດຕິກໍາຂອງນາງແມ່ນຕອບສະຫນອງພຽງພໍ.
  
  
  ຜູ້ຮັບໃຊ້ເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງ, ເຄາະຢ່າງລະມັດລະວັງ. ນາງໄດ້ເອົາຖາດພ້ອມກັບເຄື່ອງດື່ມສອງອັນອອກມາ. ຂ້ອຍນັ່ງຢູ່ບ່ອນນັ້ນ, ແກ້ວຢູ່ໃນມື, ສົງໄສວ່າເປັນຫຍັງ Madame ໃຫ້ການປິ່ນປົວ VIP ແກ່ຂ້ອຍເມື່ອນາງບໍ່ມີຄວາມຕັ້ງໃຈທີ່ຈະໃຫ້ຂ້ອຍເຫັນ Penny.
  
  
  “ເມື່ອຂ້ອຍໂທຫາ, ຂ້ອຍຂໍເວົ້າກັບ Penny, ແຕ່ຂ້ອຍຈັບເຈົ້າ. ເປັນຫຍັງຄືນາງ Burdick?”
  
  
  “ເພາະວ່າແນ່ນອນນາງບໍ່ໄດ້ຢູ່ທີ່ນີ້. ໃນເວລານັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່ານາງຈະກັບຄືນມາໃນມື້ຕໍ່ມາ. ຂ້ອຍຜິດ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສັ່ນ​ກ້ອນ​ໃນ​ຈອກ​, ແຕ່​ບໍ່​ໄດ້​ດື່ມ​. "ລາວ​ຢູ່​ໃສ?"
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າມັນເປັນທຸລະກິດຂອງເຈົ້າ." ນາງ​ບໍ່​ໄດ້​ຍົກ​ສຽງ​ຂຶ້ນ, ແຕ່​ຕາ​ຂອງ​ນາງ​ເປັນ​ເຫຼັກ​ໃນ​ຕອນ​ນີ້.
  
  
  (ໜ້າຕາ, ຂ້ອຍວາງຈອກລົງ, ຂ້ອຍບໍ່ໄວ້ໃຈນາງ. "ເດັກຍິງຂອງພວກເຮົາໄປພັກຜ່ອນ, ເຈົ້າຮູ້, ພວກເຂົາໄປຢ້ຽມຢາມຍາດພີ່ນ້ອງ, ພວກເຂົາເຈັບປ່ວຍ, ພວກເຂົາຄືກັນກັບຄົນອື່ນ, ເຖິງແມ່ນວ່າເຈົ້າຈະໄດ້ຍິນຫຍັງ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າກຽດຊັງການດຶງປືນອອກມາໃນສະພາບແວດລ້ອມທີ່ສະຫງ່າງາມຂອງຮ້ານກາເຟທີ່ເຢັນທີ່ສຸດຂອງ San Francisco, ແຕ່ເບິ່ງຄືວ່າມີຄວາມຈໍາເປັນ.
  
  
  Liz Burdick ຍົກ eyebrows ຂອງນາງເປັນ Luger ເລື່ອນເຂົ້າໄປໃນມືຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ນາງເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ແປກໃຈ.
  
  
  "ຕອນນີ້ພວກເຮົາເຂົ້າສູ່ທຸລະກິດທີ່ແທ້ຈິງ, ບໍ່ແມ່ນພວກເຮົາ, ທ່ານ Harper?"
  
  
  "ປືນຄວນແຈ້ງໃຫ້ເຈົ້າຮູ້ວ່າຂ້ອຍຫມາຍເຖິງທຸລະກິດ. ຢ່າງຮຸນແຮງ."
  
  
  “Penny ໄດ້ປະຖິ້ມພວກເຮົາໄປໄລຍະໜຶ່ງ. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເວົ້າໄດ້ແນ່ນອນ."
  
  
  ການຈັດການກັບນາງແມ່ນຄືກັບການຈັດການກັບແມ່ຍິງທີ່ຖືກປົກຄຸມດ້ວຍກໍາແພງກ້ອນ.
  
  
  ນາງເອົາແກ້ວລົງ. ທຸກໆການເຄື່ອນໄຫວຂອງນາງແມ່ນຄືກັບບົດກະວີ. "ເຈົ້າຕ້ອງການບອກຂ້ອຍວ່າເປັນຫຍັງເຈົ້າຖືປືນ, ທ່ານ Harper?"
  
  
  "ປະຊາຊົນສືບຕໍ່ພະຍາຍາມເອົາລູກປືນໃສ່ຂ້ອຍ."
  
  
  “ຂ້ອຍເສຍໃຈທີ່ໄດ້ຍິນມັນ. ແຕ່​ເຮົາ​ຢູ່​ໃນ​ສະໄໝ​ທີ່​ໂຫດ​ຮ້າຍ. ດຽວນີ້ເຈົ້າໄດ້ຊີ້ປືນໃສ່ຂ້ອຍ, ຂ້ອຍຄວນເຮັດແນວໃດ?”
  
  
  "ຂ້ອຍຫວັງວ່າມັນຈະສັ່ນເຈົ້າຂຶ້ນເລັກນ້ອຍ. ຂ້ອຍປະເມີນເຈົ້າໜ້ອຍລົງ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ຖື Luger ໄດ້. “ຂ້ອຍກໍາລັງຊອກຫາຄົນທີ່ມີຊື່ Penny ໃນປື້ມທີ່ຢູ່ຂອງລາວ. ຜູ້ຊາຍຂະຫນາດໃຫຍ່ທີ່ມີຊື່ວ່າ Moose, ແລະບາງຄັ້ງ Edward Jones. ລາວເປັນຕົວລະຄອນທີ່ເຢັນ."
  
  
  "ບໍ່ເຄີຍມີຄົນແບບນີ້ຢູ່ໃນເຮືອນນີ້."
  
  
  "ຂ້ອຍຕ້ອງການຖາມ Penny ກ່ຽວກັບລາວ."
  
  
  "ຂໍ​ໂທດ. ອັນນີ້ບໍ່ສາມາດຈັດລຽງໄດ້. ເຈົ້າຄວນອອກໄປດີກວ່າ, ທ່ານ Harper."
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຍ້າຍ. ຂ້ອຍຢືນເບິ່ງນາງແລະເວົ້າວ່າ, "ຕັ້ງຊື່ລາຄາ."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຂາຍຂໍ້ມູນ."
  
  
  ຂ້ອຍຍິ້ມໃສ່ນາງ. "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເວົ້າກ່ຽວກັບຂໍ້ມູນ."
  
  
  ເວລານີ້ນາງແປກໃຈ. "ເຈົ້າຫມາຍເຖິງຫນຶ່ງໃນເດັກຍິງຂອງຂ້ອຍບໍ?"
  
  
  “ບໍ່, ນາງ Burdick. ບໍ່ມີເດັກຍິງຂອງເຈົ້າ."
  
  
  ນາງເຂົ້າໃຈ. ແລະມັນ, ນາງຍິ້ມແລະໄດ້ພົບກັບຕາຂອງຂ້ອຍ. “ມັນຈະມີລາຄາແພງຫຼາຍ. ທີ່ດີທີ່ສຸດແມ່ນລາຄາແພງສະ ເໝີ ໄປ."
  
  
  "ຂ້ອຍຕ້ອງການທີ່ດີທີ່ສຸດ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຽດ​ອອກ​ເທິງ​ຕຽງ​ນອນ​ແລະ​ເບິ່ງ Liz undress. ແຂນຂາຂອງນາງເປັນສີນ້ຳຕານສີທອງໃນແສງສະຫວ່າງຂອງໂຄມໄຟບູຮານ. ແອວຂອງນາງແມ່ນບາງແລະບ່າຂອງນາງນ້ອຍ, ແຕ່ເຕົ້ານົມຂອງນາງໃຫຍ່ແລະເຕັມ. ພວກເຂົາເຈົ້າ swayed ໃນຂະນະທີ່ນາງຍ້າຍມາຫາຂ້າພະເຈົ້າ. ເຊັ່ນດຽວກັນກັບໃບຫນ້າຂອງນາງ, ຮ່າງກາຍຂອງນາງຢູ່ໃນສະພາບທີ່ດີເລີດ.
  
  
  “ເຈົ້າຄິດວ່າອັນນີ້ຈະເຮັດໃຫ້ເຈົ້າເຮັດຫຍັງ? ຂ້ອຍ ໝາຍ ຄວາມວ່າ, ນອກ ເໜືອ ຈາກສິ່ງທີ່ຈະແຈ້ງ."
  
  
  “ເຈົ້າສົນໃຈຂ້ອຍ. ຂ້ອຍຢາກຮູ້ວ່າອັນໃດເຮັດໃຫ້ເຈົ້າຕິດ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ນາງຫົວເຍາະເຍີ້ຍ. “ເຈົ້າຈະບໍ່ຮູ້ເລື່ອງຍິງໂສເພນີ ຖ້າເຈົ້າພາລາວໄປນອນ. ໂສເພນີແມ່ນນັກສະແດງ, ແລະຕຽງນອນແມ່ນເວທີ." ນາງເອນມາຫາຂ້ອຍ ແລະກົດຮິມຝີປາກຂອງນາງໃສ່ຂອງຂ້ອຍ. ລີ້ນ​ຂອງ​ນາງ​ເລື່ອນ​ລົງ​ລະຫວ່າງ​ສົບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ມື​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ລົງ​ຕາມ​ຂາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. “ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນໂສເພນີ. ເຈົ້າເຂົ້າໃຈເລື່ອງນີ້ບໍ?
  
  
  "ບໍ່ແມ່ນແທ້ໆ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ໃຫ້ບໍລິການລູກຄ້າຂອງຂ້ອຍ. ເດັກຍິງຂອງຂ້ອຍເຮັດແບບນີ້. ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຂາຍ."
  
  
  "ແລ້ວເປັນຫຍັງເຈົ້າຈຶ່ງຍອມຮັບຂໍ້ສະເໜີຂອງຂ້ອຍ?"
  
  
  "ມັນບໍ່ແມ່ນຄໍາແນະນໍາ," ນາງເວົ້າ. "ມັນເປັນສິ່ງທ້າທາຍ."
  
  
  ຂ້ອຍໂຍນນາງໃສ່ຕຽງ. ມືຂອງຂ້ອຍໄດ້ເລື່ອນໄປທົ່ວຮ່າງກາຍຂອງນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ນິ້ວ​ມື​ຂອງ​ນາງ​ກົດ​ປຸ່ມ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້ອຍຊ່ວຍລາວໂດຍການເອົາມັນອອກ. ເມື່ອ​ນາງ​ເຫັນ​ບາດ​ແຜ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ນາງ​ບໍ່​ໄດ້​ຖາມ​ຫຍັງ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍສ້າງຄວາມຮັກກັບນາງ, ລັກສະນະທີ່ສະຫງວນຂອງນາງໄດ້ກາຍເປັນສີແດງ. ລີ້ນ​ຂອງ​ນາງ​ຕິດ​ອອກ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ມື​ໄດ້​ຕີ​ຫຼັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ກະ​ທັນ​ຫັນ, ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ດ້ວຍ​ສຽງ​ຮ້ອງ​ໄຫ້​ປ່າ​ທໍາ​ມະ​ຊາດ​ໄດ້​ແລ່ນ​ມາ​ຈາກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ...
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນມັນເປັນແນວໃດ?" ນາງຖາມ.
  
  
  "ຄືກັບທີ່ເຈົ້າເວົ້າ, ເຈົ້າແມ່ນດີທີ່ສຸດ."
  
  
  - ດັ່ງນັ້ນທ່ານ, Ned Harper. ນອກຈາກນັ້ນ, ເຈົ້າແມ່ນໃຜ? Bandit, cop, ຫຍັງ?
  
  
  "ໃກ້ຊິດກັບຕໍາຫຼວດ."
  
  
  ນາງໄດ້ແຕະໃສ່ຜ້າພັນບາດ. "ມັນເປັນບາດແຜຈາກລູກປືນ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?"
  
  
  "ຊົມເຊີຍເພື່ອນຂອງຄົນທີ່ເຈົ້າອ້າງວ່າເຈົ້າບໍ່ເຄີຍພົບ." "ເຈົ້າຄິດວ່າຂ້ອຍຈະຊ່ວຍເຈົ້າຍ້ອນເຈົ້ານອນກັບຂ້ອຍບໍ?" “ຂ້ອຍຈະຊອກຫາລາວດ້ວຍ ຫຼືບໍ່ມີການຊ່ວຍເຫຼືອຂອງເຈົ້າ. ລາວໄດ້ສັງຫານຢ່າງໜ້ອຍຫ້າຄົນ. ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ກາຍ​ເປັນ​ໝູ່​ສະໜິດ​ຂອງ​ຂ້ອຍ. ຜູ້​ໜຶ່ງ​ເປັນ​ຍິງ​ທີ່​ສວຍ​ງາມ. ລາວຫັກຄໍຂອງນາງ."
  
  
  
  
  
  “ຢຸດມັນ,” ນາງເວົ້າດ້ວຍສຽງທີ່ຮຸນແຮງ. “ຝູງໝູມາທີ່ນີ້ສອງເທື່ອ. ລາວບໍ່ແມ່ນລູກຄ້າທົ່ວໄປຂອງຂ້ອຍ. ລາວເວົ້າຫຍາບຄາຍແລະໂຫດຮ້າຍແລະຂ້ອຍສາມາດບອກໄດ້ວ່າລາວເປັນອາຊະຍາກໍາ. ແຕ່ລາວຮູ້ຈັກ Penny ກ່ອນທີ່ນາງຈະເລີ່ມຕົ້ນຢູ່ທີ່ນີ້. ນາງເວົ້າວ່າລາວເປັນເພື່ອນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ບອກນາງວ່າບໍ່ມີຫຍັງດີກ່ຽວກັບນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດີ​ໃຈ​ເມື່ອ​ລາວ​ບໍ່​ໄດ້​ສະ​ແດງ​ຕົວ​ອີກ​ຫຼັງ​ຈາກ​ການ​ຢ້ຽມ​ຢາມ​ຄັ້ງ​ທີ​ສອງ.”
  
  
  ຂ້ອຍຈູບຄໍຂອງນາງ. "ນາງຢູ່ໃສ, Liz?"
  
  
  “ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ປ້ອງກັນ Moose. ຂ້ອຍຊ່ວຍ Penny. ນາງເວົ້າວ່ານາງບໍ່ຢາກເຫັນເຈົ້າ, ວ່າມັນເປັນອັນຕະລາຍຕໍ່ຊີວິດຂອງນາງ.”
  
  
  "ນາງຮູ້ເລື່ອງນີ້ໄດ້ແນວໃດ?"
  
  
  "ນາງບໍ່ໄດ້ເຂົ້າໄປໃນລາຍລະອຽດ. ນາງໄດ້ອອກໄປຢ່າງຮີບຮ້ອນທັນທີທີ່ຂ້ອຍສັນຍາວ່າຂ້ອຍຈະບໍ່ເອົາມັນອອກ.” Liz squirmed ໃນແຂນຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. “ບາງທີ Moose ມີການຕິດຕໍ່ກັບນາງ. ເຈົ້າຄິດກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້ບໍ?
  
  
  "ບາງທີ."
  
  
  “ຂ້ອຍຮູ້ວ່ານາງພັກຢູ່ໃສ. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າຂ້ອຍຢາກບອກເຈົ້າຫຼືບໍ່. ຂໍ້ມູນສາມາດຂ້າເຈົ້າໄດ້ຖ້າ Moose ຢູ່ກັບມັນ.”
  
  
  "ບອກຂ້ອຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ນາງຖອນຫາຍໃຈວ່າ: “ມັນເປັນເຮືອນພັກລະດູຮ້ອນທີ່ເກົ່າແກ່ຢູ່ນອກເມືອງ. ຂ້າພະເຈົ້າຈະອະທິບາຍເສັ້ນທາງສໍາລັບທ່ານ." ນາງໄດ້ຢືນຂຶ້ນແລະຍ່າງໄປຫາໂຕະເກົ່າ. ນາງໄດ້ຍ້າຍທີ່ສວຍງາມ. ນາງມີກົ້ນຂະຫນາດນ້ອຍ, ແຫນ້ນ, ຄ້າຍຄືເດັກຍິງໄວຫນຸ່ມ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ນາງ​ຢືນ​ຢູ່​ທີ່​ຕາ​ຕະ​ລາງ, ຂຽນ​ຢູ່​ໃນ​ເຈ້ຍ​ສີ​ຟ້າ​ທີ່​ມີ​ຄວາມ​ງາມ. ເຕົ້ານົມອັນເຕັມທີ່ຂອງນາງ swayed ໃນຂະນະທີ່ນາງຍ້າຍ. ແສງສະຫວ່າງຫຼິ້ນຢູ່ເທິງບ່າກ້ຽງຂອງນາງ. ນາງເປັນຜິວເນື້ອສີຂາວທີ່ແທ້ຈິງ, ເປັນສີທອງລະຫວ່າງຂາຂອງນາງ.
  
  
  ໂດຍບໍ່ມີສຽງທີ່ຂ້ອຍລຸກອອກຈາກຕຽງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກອດ​ນາງ​ແລະ caressed ເຕົ້າ​ນົມ​ຂອງ​ນາງ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ເອົາ ເຂົາ ເຈົ້າ ໃນ ມື ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ແລະ ຫຼິ້ນ ກັບ ຫົວ ນົມ ຂອງ ນາງ, ຮູ້ ສຶກ ວ່າ ພວກ ເຂົາ ກາຍ ເປັນ ແຂງ ອີກ ເທື່ອ ຫນຶ່ງ.
  
  
  ດ້ວຍ​ການ​ກົ້ມ​ຫົວ, ນາງ​ຢືນ​ບໍ່​ເຄື່ອນ​ໄຫວ, ມ່ວນ​ຊື່ນ​ກັບ​ການ​ເບິ່ງ​ແຍງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າສາມາດມີກິ່ນຫອມຜົມຂອງນາງ, ກິ່ນຫອມຂອງນ້ໍາຫອມຢູ່ໃນຮ່າງກາຍຂອງນາງ.
  
  
  "ຂ້ອຍດີໃຈທີ່ຂ້ອຍມາ San Francisco," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ຄ່ອຍໆ, ນາງເອນກັບຂ້ອຍ, ແລ້ວຫັນຫົວລົງໃສ່ບ່າຂອງຂ້ອຍ. "ເຈົ້າມີເວລາເທົ່າໃດ, Ned?"
  
  
  "ຂ້ອນຂ້າງຫຼາຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ມື​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ຈັບ​ໜ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄ່ອຍໆ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ນາງ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ພາ​ນາງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ນອນ ...
  
  
  ເຮືອນທີ່ Penny ຢູ່ແມ່ນສູງຢູ່ເທິງໜ້າຜາໃກ້ກັບ San Francisco. ທິດທາງຂອງ Liz ແມ່ນງ່າຍທີ່ຈະປະຕິບັດຕາມ. ຂ້ອຍຈອດລົດຫ້າສິບແມັດຈາກເຮືອນຂ້າງຖະໜົນທີ່ເປົ່າປ່ຽວ, ອອກຈາກລົດ ແລະປິດປະຕູຢ່າງງຽບໆ. ອາກາດກາງຄືນແມ່ນເຢັນແລະປຽກ, ດິນປຽກຈາກຝົນໃນລະດູຮ້ອນ. ສອງຟາກທາງຂອງຂ້ອຍ, ປ່າດົງໜາແໜ້ນ, ມີພຸ່ມໄມ້ຕາມແຄມທາງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ລົດ​ຢູ່​ໃກ້​ປະ​ຕູ​ຫນ້າ​ຂອງ​ເຮືອນ​. ໃກ້ເຂົ້າມາດ້ວຍຄວາມລະມັດລະວັງ, ຂ້ອຍໄດ້ຂີ່ລົດເກີນ ແລະ ນັ່ງລົງຢູ່ກ້ອງປ່ອງຢ້ຽມເຮືອນທີ່ມີແສງໄຟອັນໜຶ່ງຂອງເຮືອນ. ສອງຄົນກຳລັງລົມກັນຢູ່ພາຍໃນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນສຽງຂອງເຂົາເຈົ້າ, ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສາມາດອອກຄໍາຂອງເຂົາເຈົ້າ. ສຽງໜຶ່ງເປັນຂອງຜູ້ຊາຍຄົນໜຶ່ງ.
  
  
  Luger ຂອງຂ້ອຍຢູ່ໃນມື, ຂ້ອຍຫັນມຸມຂອງເຮືອນ. ທັນທີທັນໃດຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ສຶກປະສາດ. ການຄົ້ນຫາຂອງຂ້ອຍຈະສິ້ນສຸດລົງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ສຸດ tiptoes​, ເຄື່ອນ​ຍ້າຍ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ໃນ​ເງົາ​ໄດ້​. ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ປະຕູ​ເຮືອນ, ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ດັງ​ຂຶ້ນ. ປະຊາຊົນໄດ້ອອກມາ. ຫັນໄປ, ຂ້ອຍເລີ່ມຊອກຫາທີ່ພັກອາໄສ. ຮອຍຕີນຂອງຜູ້ຊາຍ, ດັງແລະແຫຼມ, ກະແຈກກະຈາຍຢູ່ທີ່ປະຕູ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຟ້າວ​ແລ່ນ​ໄປ​ຫາ​ລົດ​ທີ່​ຈອດ​ໄວ້ ແລະ​ໄດ້​ໄປ​ທາງ​ຫຼັງ​ມັນ.
  
  
  ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ໄດ້​ຖ້ວມ​ໃນ​ຕອນ​ກາງ​ຄືນ, ແຕ້ມ​ເປັນ​ສີ​ເຫຼືອງ​ໄປ​ທົ່ວ​ພື້ນ​ດິນ. ຮູບ​ຮ່າງ​ຂອງ​ຜູ້​ຊາຍ​ໄດ້​ແຕກ​ອອກ​ຜ່ານ​ທາງ​ປະ​ຕູ​. ມັນບໍ່ແມ່ນ Moose. ລາວບໍ່ແມ່ນຂະຫນາດຂອງຍັກໃຫຍ່ທີ່ມີສຽງ thunderous. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກຜິດຫວັງຢ່າງແຮງ.
  
  
  “ລັອກປະຕູ,” ຊາຍຄົນນັ້ນເວົ້າກັບຄູ່ຮັກຂອງລາວ, ເດັກຍິງຄົນໜຶ່ງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນພຽງສັ້ນໆ. ພຣະອົງໄດ້ລົງຂັ້ນຕອນ. ຮູບ​ແບບ stocky ຂອງ​ພຣະ​ອົງ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ຄຸ້ນ​ເຄີຍ. ມັນຄືກັນກັບຂັ້ນຕອນທີ່ບໍ່ສະເຫມີກັນຂອງລາວໃນຂະນະທີ່ລາວເຂົ້າຫາລົດ.
  
  
  ລາວບໍ່ໄດ້ແນມເບິ່ງທາງທີ່ລົດຟອດຂອງຂ້ອຍຈອດຢູ່ແຄມທາງ. ລາວເປີດປະຕູລົດຂອງລາວແລະເຂົ້າໄປໃນມັນ. ປະຕູ​ເຮືອນ​ໄດ້​ປິດ​ລົງ ແລະ​ຜູ້​ສາວ​ກໍ​ຫາຍ​ຕົວ​ໄປ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍໄດ້ຫັນກະແຈໄຟ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ວ່າ​ເຄື່ອງ​ຈັກ​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ແລະ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ລົດ​ເລີ່ມ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຊ້າ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຜູ້​ຊາຍ​ໄດ້​ປ່ຽນ​ເກຍ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ການ​ປີ້ນ​ກັນ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ມື​ຈັບ​ປະ​ຕູ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ກະ​ໂດດ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ລົດ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຜູ້​ຊາຍ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຈາກ​ເຮືອນ.
  
  
  ລາວຕີເບກ. "ແມ່ນຫຍັງ heck?"
  
  
  "ຂ້ອຍມີປືນ, ສະນັ້ນຜ່ອນຄາຍ. ເປີດໄຟຢູ່ເທິງຫົວ. ຂ້ອຍຢາກເຫັນເຈົ້າເປັນແນວໃດ."
  
  
  ລາວ​ມີ​ຜົມ​ສີ​ດຳ​ແລະ​ໃບ​ໜ້າ​ເຄັ່ງ​ຕຶງ. ລາວ​ໃສ່​ເສື້ອ​ແຂນ​ສັ້ນ ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຮອຍ​ສັກ​ຢູ່​ເທິງ​ແຂນ​ຂອງ​ລາວ.
  
  
  "ຊື່ Jake Hoyle, ບໍ່ແມ່ນບໍ?"
  
  
  "ເຈົ້າຄວນຈະຕາຍ," ລາວເວົ້າ. "Sid ເອົາລູກປືນໃສ່ເຈົ້າ."
  
  
  "ຂ້ອຍຈື່ເຫດການ." ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕີລາວໃສ່ໃບຫນ້າດ້ວຍ Luger. ເຂັ້ມແຂງພຽງພໍທີ່ຈະໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າຂ້ອຍມີຄວາມສົນໃຈຢ່າງເຕັມທີ່ຂອງລາວ. "Moose ຢູ່ໃສ?"
  
  
  “ເຈົ້າບໍ່ຢາກເຫັນລາວ. ເຈົ້າອອກຈາກລີກຂອງເຈົ້າແລ້ວ. Moose ກິນຄົນຄືເຈົ້າເປັນຂອງຫວານ."
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າລາວມັກຕີຜູ້ຍິງ."
  
  
  "ເບິ່ງ, ສິ່ງທີ່ສະຫລາດທີ່ສຸດທີ່ເຈົ້າສາມາດເຮັດໄດ້ແມ່ນຈະອອກຈາກລົດຄັນນີ້ໃນປັດຈຸບັນແລະຂັບລົດໄປບ່ອນໃດຫນຶ່ງຫຼາຍພັນກິໂລແມັດ."
  
  
  ໃນຄືນນັ້ນໃນລັດໄອດາໂຮໄດ້ລຸກລາມຢູ່ໃນຫົວຂອງຂ້ອຍ, ສົດໃສອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍມີຄວາມຄຽດແຄ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ໄດ້​ວ່າ Sid ເອົາ​ລູກ​ປືນ​ມາ​ໃສ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ສະ​ຫງົບ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ວາງ​ໄວ້​ແລະ​ສິ້ນ​ຫວັງ.
  
  
  
  
  
  
  ຂ້ອຍຈື່ Sheila Brant ແລະ David Kirby.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົດ​ດັນ Luger ຢ່າງ​ແຂງ​ແຮງ​ກັບ​ຄໍ​ຂອງ​ຕົນ​ທີ່​ເຂົາ​ໄດ້ gasped. “ຂ້ອຍຖາມເຈົ້າຄຳຖາມ. ຖ້າເຈົ້າບໍ່ຕອບ, ຂ້ອຍຈະຟັນສະໝອງຂອງເຈົ້າອອກໄປທົ່ວບ່ອນນັ່ງຂອງລົດຄັນນີ້.”
  
  
  ລາວເວົ້າຢ່າງຫຍາບຄາຍ, "ຂ້ອຍກໍາລັງນັດກັບ Moose ດຽວນີ້."
  
  
  “ດີ. ຂ້ອຍຈະໄປກັບເຈົ້າ."
  
  
  "ນີ້ແມ່ນງານສົບຂອງເຈົ້າ." ຢ່າງຫນ້ອຍນັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ລາວຫວັງ.
  
  
  ລາວ​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ທາງ​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ເປັນ​ເວລາ​ໜຶ່ງ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ກຳລັງ​ຂັບ​ລົດ. “ຝູງ​ນົກ​ຮູ້​ກ່ຽວ​ກັບ​ເຈົ້າ. ລາວຮູ້ວ່າເຈົ້າເປັນຕົວແທນຂອງລັດຖະບານກາງບາງຊະນິດ."
  
  
  "ລາວຮູ້ໄດ້ແນວໃດ?"
  
  
  "ລາວມີສາຍພົວພັນ. ພຣະອົງໄດ້ໃຫ້ພວກເຂົາມີສິດທິສູງສຸດຂອງອົງການຈັດຕັ້ງ. ເຈົ້າຈະໄດ້ຮັບຂອງເຈົ້າ, ເຈົ້ານາຍ. ເຈົ້າ ກຳ ລັງ ດຳ ລົງຊີວິດຕາມເວລາທີ່ຢືມ."
  
  
  ຂ້ອຍເອົາຢາສູບໃສ່ປາກ. “ເຈົ້າມີເຄື່ອງອ່ອນຂອງຂ້ອຍ. ເຈົ້າຖ່າຍຮູບກັບຂ້ອຍຢູ່ Bonham.”
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ລືມຫຍັງ, ເຈົ້າບໍ?" ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ເດັກ​ຍິງ​ໄດ້.”
  
  
  ຂ້ອຍຕົກຢູ່ໃນ dashboard. “ຂັບ​ໄວ​ຂຶ້ນ. ຂ້ອຍຢາກເຫັນ Moose ອີກເທື່ອ ໜຶ່ງ.”
  
  
  ການສາບແຊ່ງ, Hoyle ໄດ້ກົດດັນແກັສທີ່ຍາກຂຶ້ນ. “Rondo ເວົ້າຖືກ. ເຈົ້າເປັນບ້າ."
  
  
  "Rondo ບອກຂ້ອຍວ່າລາວບໍ່ຮູ້ວ່າເຈົ້າຢູ່ໃສ."
  
  
  “ລາວ​ບໍ່​ໄດ້, ແຕ່​ພວກ​ເຮົາ​ມີ​ເພື່ອນ​ຮ່ວມ​ກັນ. ລາວເອີ້ນວ່າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ທ່ານ​ຈະ​ມາ San Francisco ເພື່ອ​ເບິ່ງ Penny. ເຈົ້າພົບເຫັນປຶ້ມທີ່ຢູ່ນີ້ເສຍໂດຍ Moose. "
  
  
  "ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງເບິ່ງອີກຕໍ່ໄປ, ຂ້ອຍບໍ?"
  
  
  "ບໍ່. ນີ້ແມ່ນຈຸດຈົບຂອງການເດີນທາງຂອງເຈົ້າ, ນາຍ.”
  
  
  ໂດຍບໍ່ປ່ຽນນ້ຳສຽງຂອງລາວ, Hoyle ໄດ້ຫັນພວງມາໄລ. ເມື່ອລົດໄດ້ຫັນ, ຂ້ອຍຖືກໂຍນເຂົ້າໄປໃນ dashboard.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ເຫັນ​ລາວ​ເອົາ​ມື​ໃສ່​ເສື້ອ​ຄຸມ​ຂອງ​ລາວ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ແສງ​ກະ​ພິບ​ຂອງ​ການ​ຍິງ ແລະ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ລາວ​ດຶງ​ກະ​ຕຸ້ນ. ລາວໄວ. ລາວໄວຫຼາຍ. ແຕ່ລູກປືນໄດ້ພາດເປົ້າໝາຍ. ຂ້ອຍໄດ້ລົ້ມລົງກັບພື້ນຂອງລົດ. ຂ້ອຍບໍ່ມີເວລາຄິດຫຍັງເລີຍ. ຂ້ອຍຍິງຄືນ. Luger ລະເບີດດັງຢູ່ໃນລົດທີ່ປິດ. Hoyle ໄດ້ຮ້ອງສຽງດັງອອກມາຈາກຄໍຂອງລາວ ແລະລົ້ມລົງໃສ່ພວງມາໄລ.
  
  
  ລົດ​ຄັນ​ດັ່ງກ່າວ​ໄດ້​ຂັບ​ຂີ່​ຢູ່​ທາງ​ຂ້າງ​ທາງ​ທີ່​ເປີດ​ບໍ່​ມີ​ທາງ​ໂຄ້ງ. Hoyle ເລືອກສະຖານທີ່ຢ່າງລະມັດລະວັງ. ຖ້າທຸກຢ່າງເປັນໄປຕາມທີ່ລາວວາງແຜນໄວ້, ລາວຄົງຈະຂ້າຂ້ອຍດ້ວຍການສັກຢາໄວອັນດຽວ ແລະສາມາດຮັກສາລົດບໍ່ໃຫ້ອອກຈາກຖະໜົນໄດ້. ແຕ່ແຜນການຂອງລາວບໍ່ໄດ້ຜົນ.
  
  
  ລົດທີ່ຂັບລົດເອງໄດ້ຫັນຊ້າຍ ແລະ ແລ່ນຂ້າມທາງ. ມັນ​ໄດ້​ຕົກ​ໃສ່​ຂຸມ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ພະຍາຍາມ​ໄປ​ເຖິງ​ພວງມາ​ໄລ ແລະ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ຖືກ​ໂຍນ​ລົງ​ໃສ່​ສົບ​ຂອງ Hoyle. ໂດດອອກຈາກຂຸມ, ລົດໄດ້ແລ່ນຜ່ານທາງລຸ່ມ ແລະ ສຸດທ້າຍກໍ່ຢຸດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປະ​ຫລາດ​ໃຈ​ທີ່​ມັນ​ບໍ່​ໄດ້​ມ້ວນ​ຫຼາຍ​ກວ່າ​.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕັ້ງຊື່ຂຶ້ນ, ກົດ Hoyle ເຂົ້າໄປໃນບ່ອນນັ່ງແລະຮູ້ສຶກວ່າກໍາມະຈອນຂອງລາວ. ລາວບໍ່ຢູ່. ລາວຕາຍ. ຂ້ອຍບໍ່ມີທາງເລືອກນອກຈາກຈະຍິງລາວ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໂສກເສົ້າໂດຍການພັດທະນາ. ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການໃຫ້ລາວຕາຍ. ຂ້ອຍຢາກໄປຫາ Moose.
  
  
  ຂ້ອຍວາງ Luger ລົງແລະດຶງຮ່າງກາຍຂອງ Hoyle ອອກຈາກລົດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ເຄື່ອງ​ຈັກ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​ລົດ​ໄດ້​ບິນ​ອອກ​ຈາກ ditch ແລະ​ໄດ້​ໄປ​ກົດ sidewalk ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ. ຂ້ອຍຂັບລົດກັບບ້ານ.
  
  
  ຂ້ອຍຕ້ອງໄດ້ຮັບ Penny ເພື່ອບອກຂ້ອຍສະຖານທີ່ຂອງ Moose ຫຼືຂ້ອຍຈະສິ້ນສຸດບ່ອນທີ່ຂ້ອຍເລີ່ມຕົ້ນ.
  
  
  ແສງໄຟຍັງຢູ່ໃນເຮືອນ. ຂ້ອຍຍ່າງອ້ອມລາວ ແລະພົບປ່ອງຢ້ຽມຫ້ອງນອນເປີດ. ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນ Penny, ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ຍິນນາງ. ນາງໄດ້ອາບນ້ໍາ. ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງນ້ໍາໄຫຼ.
  
  
  ຂ້ອຍນັ່ງຢູ່ທາງຫລັງ ແລະຖອດເກີບອອກ, ແລ້ວເອົາກະແຈໃສ່ປະຕູ. ຂ້ອຍຍ່າງງຽບໆຜ່ານເຮືອນຄົວ ແລະຫ້ອງຮັບແຂກເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງນອນ.
  
  
  Penny ຮ້ອງເພງຢູ່ໃນອາບນ້ໍາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້ melody ໄດ້​. Penny ບໍ່ແມ່ນ Barbra Streisand. ສີມ້ານຂອງຂ້ອຍຢູ່ເທິງຫນ້າເອິກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຖິ້ມ​ມັນ​ໃນ​ຖົງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ນັ່ງ​ລົງ​ເພື່ອ​ລໍ​ຖ້າ​ໃຫ້​ນາງ​ສໍາ​ເລັດ.
  
  
  ເມື່ອນາງອອກມາຈາກຫ້ອງນ້ຳ, ນາງໃສ່ໝວກອາບນ້ຳ, ເກີບແຕະ ແລະ ບໍ່ມີຫຍັງອີກ. ພວກເຮົາເບິ່ງກັນແລະກັນ. ຄວາມແປກໃຈແມ່ນເຊິ່ງກັນແລະກັນ. ນາງ​ບໍ່​ໄດ້​ຄາດ​ຫວັງ​ວ່າ​ຈະ​ໄດ້​ເຫັນ​ຄົນ​ແປກ​ໜ້າ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ນອນ​ຂອງ​ນາງ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຄາດ​ຫວັງ​ວ່າ​ຈະ​ໄດ້​ເຫັນ​ນາງ​ໃນ​ຊຸດ​ວັນ​ເກີດ.
  
  
  ບັນທຶກທີ່ Moose ສ້າງກ່ຽວກັບເຕົ້ານົມຂອງນາງແມ່ນຖືກຕ້ອງ. ພວກເຂົາເປັນພິເສດ. ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງກ່ຽວກັບຮ່າງກາຍຂອງນາງແມ່ນພິເສດ. ນາງໄດ້ເຮັດໃຫ້ Raquel Welch ຄ້າຍຄືເດັກນ້ອຍໄວລຸ້ນ.
  
  
  "Hey, ເຈົ້າເຂົ້າໄປໃນແນວໃດ?" ລາວ​ເວົ້າ.
  
  
  “ຢູ່ປະຕູຫລັງ. ຂ້ອຍເລືອກລັອກ."
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ແມ່ນໂຈນ, ເຈົ້າບໍ?"
  
  
  “ຂ້ອຍແມ່ນ Ned Harper. ຜູ້ຊາຍທີ່ເຈົ້າບໍ່ຢາກເຫັນ."
  
  
  "ຜູ້ທີ່ລົມກັບ Liz ໃນໂທລະສັບ?" ນາງໄດ້ຖອດຫມວກອາບນ້ໍາຂອງນາງແລະສັ່ນຜົມຂອງນາງອອກ. "ເຈົ້າຕ້ອງເປັນຜູ້ປະຕິບັດການບາງຢ່າງຖ້າທ່ານເຮັດໃຫ້ນາງບອກເຈົ້າຊອກຫາຂ້ອຍ."
  
  
  "ພວກເຮົາພົບເຫັນພາສາທົ່ວໄປ."
  
  
  “ເຈົ້າຮູ້ເຫດຜົນວ່າເປັນຫຍັງຂ້ອຍບໍ່ຢາກເຫັນເຈົ້າ. Hoyle ບອກຂ້ອຍວ່າເຈົ້າແຊກແຊງໃນສິ່ງທີ່ບໍ່ແມ່ນທຸລະກິດຂອງເຈົ້າ. ລາວ​ເວົ້າ​ວ່າ ຖ້າ​ເຈົ້າ​ປະກົດ​ຕົວ ຂ້ອຍ​ຄວນ​ຫຼີກ​ລ່ຽງ​ເຈົ້າ ແລະ​ບອກ​ໃຫ້​ລາວ​ຮູ້.”
  
  
  "ແລະເຈົ້າຈັດການມັນຢ່າງລະມັດລະວັງ."
  
  
  “ບໍ່​ງາມ​ພຽງ​ພໍ. ເປັນທີ່ຈະແຈ້ງ." ນາງໄດ້ເປີດຕູ້ເສື້ອຜ້າ ແລະເອົາເສື້ອຄຸມອອກ. "ຕົກລົງຖ້າຂ້ອຍໃສ່ນີ້ບໍ? ຂ້ອຍກຽດຊັງການເວົ້າກ່ຽວກັບທຸລະກິດໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍເປືອຍກາຍ. ຕໍ່ມາ, ຖ້າທ່ານຕ້ອງການ, ຂ້ອຍຈະເອົາມັນອອກອີກ."
  
  
  "ຂ້ອຍສົງໃສວ່າພວກເຮົາເປັນມິດນັ້ນ."
  
  
  "ເຈົ້າ​ບໍ່​ເຄີຍ​ຮູ້. ເຈົ້າເກີດຂຶ້ນກັບ Hoyle ບໍ?”
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  “ຂ້ອຍຢ້ານມັນ. ເກີດຫຍັງຂຶ້ນກັບລາວ? ບໍ່ມີຫຍັງດີ, ຂ້ອຍໄດ້ເດີມພັນ.”
  
  
  "ລາວຈະບໍ່ກັບຄືນມາ".
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ຮັບ​ເອົາ​ຂ່າວ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ການ​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ
  
  
  
  
  
  
  . "ລາວເວົ້າວ່າລາວສາມາດເບິ່ງແຍງເຈົ້າເອງໄດ້. ຂ້ອຍບໍ່ເຊື່ອລາວ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ຂ້າ​ທ່ານ​ຫນຶ່ງ​ຄັ້ງ​ແລະ​ທ່ານ​ລອດ​ມັນ​. ເຈົ້າໄດ້ເຮັດມັນກັບ Rondo. ຂ້ອຍບອກວ່າເຈົ້າເກັ່ງຫຼາຍ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໃສ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄວນ​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ flattered​. ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ເຈົ້າຮູ້ຫຼາຍກ່ຽວກັບຂ້ອຍ."
  
  
  “ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ Hoyle ຮູ້. ລາວເປັນນັກເວົ້າໃຫຍ່." ນາງ​ໄດ້​ກະ​ຕຸ້ນ​ເສື້ອ​ຄຸມ​ຂອງ​ນາງ ແລະ​ຢືນ​ຢູ່​ຕໍ່​ໜ້າ​ຕັ່ງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. "ເຈົ້າເວົ້າຕົວເອງຫຼາຍ."
  
  
  ນາງຍອມຮັບວ່າ "ຂ້ອຍເວົ້າຫຼາຍເລື້ອຍໆເມື່ອຂ້ອຍຢ້ານ," "ຂ້ອຍຢ້ານເຈົ້າຈະຂ້າຂ້ອຍຄືກັນ."
  
  
  ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ຂ້ອຍບໍ່ຄ່ອຍຈະຂ້າແມ່ຍິງ."
  
  
  "ເຈົ້າຢາກດື່ມບໍ? ຂ້ອຍມີເຫຼົ້າຢູ່ຫ້ອງອື່ນ.”
  
  
  "ບໍ່​ຂອບ​ໃຈ."
  
  
  ນາງ​ຍ່າງ​ໄປ​ຫາ​ຕັ່ງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ປົດ​ກະ​ດູກ​ເສື້ອ​ຂອງ​ນາງ​ອອກ. ເມື່ອຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເຄື່ອນໄຫວ, ນາງໄດ້ຈັບມືຂອງຂ້ອຍແລະວາງມັນໃສ່ຮ່າງກາຍຂອງນາງ. ປາກົດຂື້ນວ່ານາງເຊື່ອວ່າການປ້ອງກັນທີ່ດີທີ່ສຸດແມ່ນການກະທໍາຜິດທີ່ດີ.
  
  
  “ໃຫ້ເຮົາຕໍ່ລອງກັນ,” ນາງເວົ້າຢ່າງອ່ອນໂຍນ.
  
  
  "ພວກເຮົາຊື້ຂາຍກ່ຽວກັບຫຍັງ?"
  
  
  "ຊີວິດຂອງຂ້ອຍແລະສິ່ງທີ່ຂ້ອຍສາມາດໄດ້ຮັບ."
  
  
  "ຂ້ອຍຢາກຮູ້ວ່າ Moose ຢູ່ໃສ."
  
  
  ຍິ້ມເລັກນ້ອຍ, ນາງດຶງເສື້ອຄຸມຂອງນາງອອກອີກ. “Hoyle ມາ San Francisco ຄົນດຽວ. ຝູງໝູຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນໜຶ່ງຢູ່ທາງ.”
  
  
  “ນັ້ນບໍ່ແມ່ນສິ່ງທີ່ Hoyle ເວົ້າ. ລາວເວົ້າວ່າ Moose ຢູ່ທີ່ນີ້."
  
  
  “ລາວຕົວະເຈົ້າ. ຝູງໝູບໍ່ໄດ້ມາ. ລາວອະນຸຍາດໃຫ້ Hoyle ມາຄົນດຽວ. ນີ້ແມ່ນຄວາມຜິດພາດ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຄາດ​ຄະ​ເນ​ຕ່ຳ​ກວ່າ​ເຈົ້າ.”
  
  
  ເບິ່ງຄືວ່າ Hoyle ໄດ້ສ້າງເລື່ອງລາວກ່ຽວກັບເວລາທີ່ລາວຂັບລົດຂ້ອຍໄປພົບກັບ Moose. ລາວປະມູນເວລາຂອງລາວ, ລໍຖ້າໂອກາດທີ່ຈະຈັບປືນ.
  
  
  "ໃຜເຊື່ອມຕໍ່ກັບ Moose ໃນ mafia?" - ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖາມ Penny.
  
  
  “ລາວບໍ່ເຄີຍບອກໃຜກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້. ແນ່ນອນ, ມີບຸກຄົນທີ່ມີນ້ໍາຫນັກຫຼາຍກັບຜູ້ທີ່ລາວປະຕິບັດ. ອົງການຈັດຕັ້ງທັງຫມົດບໍ່ອະນຸມັດ Moose ເພາະວ່າພວກເຂົາຄິດວ່າລາວເປັນບ້າແລະຄວບຄຸມ. ​ແຕ່​ມີ​ຜູ້​ຊາຍ​ຜູ້​ໜຶ່ງ​ຢູ່​ດ້ານ​ເທິງ​ທີ່​ໄດ້​ສະໜອງ​ທຶນ​ໃຫ້​ແກ່​ການ​ລັກລອບ​ບາງ​ຢ່າງ​ໃຫ້ Moose, ​ເປັນ​ການ​ຕົກລົງ​ສ່ວນ​ຕົວ​ລະຫວ່າງ​ສອງ​ຄົນ. Moose ກ່າວວ່າພວກເຂົາໄດ້ເຮັດຄວາມໂປດປານເຊິ່ງກັນແລະກັນ."
  
  
  “ເຈົ້າຮູ້ບາງສິ່ງບາງຢ່າງ, Penny? ເຈົ້າເວົ້າຫຼາຍ ແຕ່ເຈົ້າບອກຂ້ອຍໜ້ອຍຫຼາຍ.”
  
  
  ນາງກັດປາກຂອງນາງ. “ຂ້ອຍເຮັດທຸກຢ່າງທີ່ສາມາດຊ່ວຍເຈົ້າໄດ້. ຂ້ອຍຕ້ອງການຮັກສາຜິວຫນັງຂອງຂ້ອຍ." ນາງ ruffled ຜົມຂອງນາງ. "ໃຫ້ຂ້ອຍຄິດ. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ຖອຍຫລັງ, ພະຍາຍາມຕິດຕາມເສັ້ນທາງຂອງ Sheila Brant. ພວກເຂົາພະຍາຍາມຊອກຫາເງິນທີ່ນາງລັກ. ແຕ່ຂ້ອຍສາບານກັບເຈົ້າ, Hoyle ບໍ່ໄດ້ບອກຂ້ອຍວ່າ Moose ແລະ Craddock ຢູ່ໃສດຽວນີ້.”
  
  
  “Craddock,” ຂ້ອຍເວົ້າຊ້ຳ. "ບອກຂ້ອຍກ່ຽວກັບ Craddock."
  
  
  “Sid Craddock ແມ່ນບຸກຄົນທີສາມທີ່ກ່ຽວຂ້ອງກັບການລັກລອບຂອງ Moose. ລາວໄດ້ເຂົ້າຮ່ວມໃນການຄາດຕະກໍາຂອງ Abruz. ລາວ​ເປັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ຮຽວ​ມີ​ຜົມ​ຫຍອງ ແລະ​ໃບ​ໜ້າ​ທີ່​ເປັນ​ເດັກ​ນ້ອຍ. ນັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຈື່ໄດ້ກ່ຽວກັບລາວ."
  
  
  ນາງໄດ້ໃຫ້ຂໍ້ມູນທີ່ເປັນປະໂຫຍດບາງຢ່າງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຊຸກຍູ້ໃຫ້ນາງ. "Hoyle ຕ້ອງໄວ້ວາງໃຈເຈົ້າຫຼາຍ."
  
  
  “ລາວເວົ້າໂອ້ອວດ - ພະຍາຍາມເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍປະທັບໃຈ. ລາວຕິດຢູ່ກັບຂ້ອຍເຖິງແມ່ນວ່າໃນເວລາທີ່ຂ້ອຍເປັນວຽກທີ່ມັກຂອງ Moose,” ນາງເວົ້າ. “ລາວສະແດງລົດຊາດທີ່ດີ, Harper. ຂ້ອຍເປັນທີ່ນິຍົມໃນຝູງຊົນນີ້."
  
  
  "ຂ້ອຍ​ເຊື່ອ."
  
  
  "ຂ້ອຍສາມາດສະເຫນີໃຫ້ທ່ານໄດ້ບໍ?"
  
  
  ຂ້ອຍຍິ້ມໃສ່ນາງ. "ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າເຮັດແລ້ວ."
  
  
  “ມີເງິນກ້ອນໃຫຍ່ຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນໜຶ່ງ. ສອງແສນໂດລາ. ນັ້ນແມ່ນຫຼາຍປານໃດທີ່ພວກເຂົາໄດ້ຮັບເມື່ອພວກເຂົາຂ້າ Abruz.” ນາງ pursed ສົບ ຂອງ ນາງ. "ມັນເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຢາກຄິດກ່ຽວກັບມັນ, ຂ້ອຍຢາກປ່ຽນມັນທັງຫມົດເປັນເງິນແລະມ້ວນເປືອຍກາຍຢູ່ໃນນັ້ນ, ໃບບິນສອງແສນໂດລາ, ເຈົ້າເອົາໃບບິນສອງແສນໂດລາໃສ່ຂ້ອຍໄດ້ບໍ? - ທີ່ນອນໂດລາ, ຄົນຮັກ. ?"
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ມີຈິນຕະນາການຂອງເຈົ້າ."
  
  
  “ພວກເຂົາເອົາມັນໄປໃຫ້ Sheila. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແຍກ​ຕົວ​ອອກ​ຫຼັງ​ຈາກ​ເຮັດ​ວຽກ​ຢູ່ Florida ແລະ​ມອບ​ໃຫ້​ນາງ. Hoyle ບອກຂ້ອຍວ່າ."
  
  
  “Moose ແລະ ໝູ່ຂອງລາວຜິດຕໍ່ Sheila. ນາງບໍ່ໄດ້ແລ່ນຫນີດ້ວຍເງິນ."
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນກັບມັນ?"
  
  
  “ນາງບໍ່ເຄີຍມີໂອກາດບອກຂ້ອຍ. ຂ້ອຍເດົາວ່າມັນຖືກເອົາມາຈາກນາງ. ນາງຢ້ານທີ່ຈະແລ່ນເຂົ້າໄປໃນ Elk, ດັ່ງນັ້ນນາງຈຶ່ງແລ່ນຫນີໄປ.”
  
  
  ປາກົດຂື້ນວ່າຂ້ອຍໄດ້ຮຽນຮູ້ທຸກຢ່າງທີ່ຂ້ອຍຈະໄປຈາກ Penny. ຂ້ອຍລຸກຂຶ້ນຈາກຕັ່ງນັ່ງຂອງຂ້ອຍ. ນາງໄດ້ຕິດຕາມຂ້ອຍໄປຫາຂັ້ນຕອນຫລັງທີ່ຂ້ອຍໃສ່ເກີບຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ນາງບໍ່ໄດ້ຖາມຂ້ອຍອີກກ່ຽວກັບ Hoyle. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ນາງ​ບໍ່​ໄດ້​ໂສກ​ເສົ້າ​ຢ່າງ​ແທ້​ຈິງ​ສໍາ​ລັບ​ເຂົາ.
  
  
  “Hey, ຟັງ, Harper. ສົມມຸດວ່າເຈົ້າສາມາດຊອກຫາເງິນໄດ້ ໃນຂະນະທີ່ເຈົ້າກຳລັງພະຍາຍາມຫາຮອບ Moose. ເຈົ້າກໍາລັງເຮັດຫຍັງກັບເຂົາເຈົ້າ?
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຄິດກ່ຽວກັບເລື່ອງນັ້ນ".
  
  
  “ສອງແສນ. ມັນ​ມະ​ຫັດ​ສະ​ຈັນ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ laced ເກີບຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. "ເຈົ້າຈະແນະນໍາຂ້ອຍໃຫ້ມັນກັບເຈົ້າບໍ?"
  
  
  “ດີ, ພວກເຮົາຍັງສາມາດແບ່ງປັນມັນໄດ້. ນີ້ແມ່ນເງິນ mafia. ຟັງ, ຂ້ອຍຮູ້ກ່ຽວກັບຫນັງສື Moose ທີ່ເຈົ້າມີ. ເຈົ້າກໍາລັງຊອກຫາເດັກຍິງທີ່ມີຊື່ຢູ່ໃນນັ້ນ. ຂ້ອຍສາມາດຊ່ວຍເຈົ້າໄດ້. ຂ້ອຍຮູ້ວິທີການຂອງຂ້ອຍ. ມັນງາມຫຼາຍຢູ່ອ້ອມແອ້ມເຮືອນພັກ.”
  
  
  "ເຈົ້າເວົ້າວ່າເຈົ້າຢ້ານຂ້ອຍ."
  
  
  “ສໍາລັບສອງແສນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ແຜ່ນ​ຖ່ານ​ຫີນ​ທີ່​ລຸກ​ໄໝ້, ເຕັ້ນ​ເປືອຍ​ກາຍ​ຢູ່​ເທິງ​ສະ​ໜາມ​ຫຍ້າ​ທຳ​ນຽບ​ຂາວ, ແລະ ຮັບ​ໃຊ້​ກອງ​ກຳ​ລັງ​ທະຫານ​ມ້າ​ທີ 1. ເອົາຂ້ອຍໄປກັບເຈົ້າ. Harper, ໃຫ້ຊອກຫາເງິນ. ມີຫຼາຍຢ່າງທີ່ພວກເຮົາສາມາດເຮັດໄດ້ກ່ຽວກັບມັນ. ແລະຂ້ອຍສາມາດໃຫ້ເຈົ້າມີເພດສຳພັນແບບທີ່ເຈົ້າບໍ່ເຄີຍມີມາກ່ອນ."
  
  
  “ບໍ່, ຂອບໃຈ,” ຂ້ອຍບອກນາງ. "ເຈົ້າລືມ Hoyle ງ່າຍເກີນໄປ."
  
  
  ເກົ້າ
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ຫາ​ຫນັງ​ສື​ດໍາ​ນ້ອຍ​ແລະ​ບັນ​ຊີ​ລາຍ​ຊື່​, ຊຶ່ງ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ໄດ້​ຖືກ​ແຄບ​ລົງ​ເປັນ​ສີ່​. ພວກເຂົາແມ່ນ Janice, Eva, Barbara ແລະ Cora. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕັດສິນໃຈໄປ Portland ແລະຊອກຫາ Janice ກ່ອນ. ຖ້າຂ້ອຍໄດ້ແຕ້ມບ່ອນຫວ່າງຢູ່ບ່ອນນັ້ນ, ຂ້ອຍຈະກັບໄປ Reno, ໄປ Denver, ແລະ Las Vegas, ບ່ອນທີ່ມີເດັກຍິງຄົນອື່ນໆ.
  
  
  Moose ຮູ້ວ່າຂ້ອຍມີປື້ມທີ່ຢູ່ຂອງລາວ. ລາວຮູ້ວ່າຂ້ອຍກໍາລັງມາ
  
  
  
  
  
  ອີງຕາມບັນຊີລາຍຊື່ຂອງເດັກຍິງ, ຫວັງວ່າຈະຊອກຫາບ່ອນຢູ່ຂອງລາວ. ເມື່ອລາວຮູ້ວ່າຂ້ອຍຂ້າຫມູ່ຂອງລາວ Hoyle, ລາວຈະບໍ່ນັ່ງຢູ່, ຂ້ອຍຄິດ. ບາງບ່ອນຕາມທາງ, ໃນຫນຶ່ງໃນສີ່ເມືອງນີ້, ຂ້ອຍຈະພົບ Moose, ຫຼືລາວຈະພົບຂ້ອຍ.
  
  
  ໂຮງລ້ຽງສັດ Portland ເປັນເຮືອນເກົ່າແກ່ທີ່ຕັ້ງຢູ່ໃນເຂດທີ່ຢູ່ອາໄສທີ່ເສື່ອມໂຊມໃກ້ໆກັບເມືອງບັນຈຸຊີ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຄາະ​ປະ​ຕູ​ໃນ​ຕອນ​ເຊົ້າ​ແລະ​ຂໍ Janice. ເດັກຍິງເຫງົາທີ່ມີຜົມຫຍາບຄາຍໄດ້ໂບກມືມາຫາຂ້ອຍ.
  
  
  ຮ້ານກາເຟຕອນເຊົ້າບໍ່ມີກິ່ນຫອມຄືກັບສວນດອກກຸຫຼາບ. ມັນມີກິ່ນຫອມໃນຄືນທີ່ຜ່ານມາ, ຮ່າງກາຍແລະການຮ່ວມເພດ, ແລະບາງຄັ້ງກໍ່ດື່ມເຫຼົ້າ, ແລະຖ້າຜູ້ຮັບໃຊ້ກໍາລັງທໍາຄວາມສະອາດ, ກິ່ນແມ່ນຄ້າຍຄືຫ້ອງນ້ໍາຂອງກອງທັບ.
  
  
  ເດັກຍິງທີ່ມີຜົມຫຍາບຄາຍທີ່ຕິດພັນກັບຄົນຮັບໃຊ້, ຊຸດນອນສັ້ນຂອງນາງລອຍກັບການເຄື່ອນໄຫວຂອງສະໂພກຂອງນາງ. ຄົນຮັບໃຊ້ເບິ່ງຂ້ອຍຂ້າມ, ສົງໄສຢ່າງແນ່ນອນວ່າເປັນຫຍັງຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເອົາຄວາມຢາກຂອງຂ້ອຍໄປຈົນຮອດກາງຄືນ.
  
  
  ເຄາະປະຕູ, ເດັກຍິງເວົ້າວ່າ: “Janice. ນີ້ແມ່ນຜູ້ທີ່ໂທຫາ."
  
  
  Janice ຕອບແບບນອນຫລັບ. "ຍິ່ງໃຫຍ່." ເດັກຍິງທີ່ພາຂ້ອຍໄປປະຕູໄດ້ຍິ້ມ, ຕົບແກ້ມຂ້ອຍ ແລະຍ່າງລົງໄປອີກທາງຍ່າງ.
  
  
  ຜິວເນື້ອສີຂາຍາວໃນຊຸດນອນສີເຫຼືອງເປີດປະຕູ ແລະຈູດກຳປັ້ນທີ່ໂຄ້ງເຂົ້າໄປໃນຕາຂອງນາງ. ນາງ​ບໍ່​ໄດ້​ກະ​ຕຸ້ນ​ກະ​ຕຸ້ນ​ກະ​ຕຸ້ນ​ເທິງ​ຊຸດ​ນອນ​ຂອງ​ນາງ​. "ເຈົ້າເວົ້າວ່າເຈົ້າກໍາລັງຊອກຫາ Moose?"
  
  
  "ນີ້ແມ່ນຖືກຕ້ອງ."
  
  
  ນາງໄດ້ເປີດປະຕູໃຫ້ກວ້າງຂຶ້ນ. "ເຂົ້າມາ."
  
  
  ການສະທ້ອນຂອງຂ້ອຍໄດ້ຍ້າຍໄປຢູ່ໃນກະຈົກເຕັມຄວາມຍາວໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງ. ກະຈົກອີກອັນຫນຶ່ງໄດ້ຖືກຕິດຕັ້ງຢູ່ໃນເພດານຂ້າງເທິງຕຽງຄູ່ຮອບ. ຢູ່ໃນຕຽງນອນມີຜິວເນື້ອສີຂາວເປືອຍກາຍທີ່ຫັນໜ້າມາເບິ່ງຂ້ອຍ, ແຜ່ນແພຜ້າໄໝຫຼຽວໄປທົ່ວຮ່າງກາຍສີຂາວຂອງນາງ.
  
  
  "ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍ Delia."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ nodded ແລະຜິວເນື້ອສີຂາວໄດ້ noded ກັບຄືນໄປບ່ອນ.
  
  
  “Moose ໄດ້ຈ້າງພວກເຮົາໃຫ້ໄປສະແດງສອງສາມຢ່າງສໍາລັບລາວແລະຫມູ່ເພື່ອນຂອງລາວ. "ລາວບໍ່ແມ່ນປະເພດຂອງຂ້ອຍແທ້ໆ," Janice ເວົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າໄດ້ຍິນຈາກລາວດົນປານໃດ?"
  
  
  “ເດືອນມັງກອນ,” ຜິວເນື້ອສີຂາວເວົ້າ. "ມັນກັບຄືນມາໃນເດືອນມັງກອນ."
  
  
  "ລາວໄດ້ເອົາຄົນທີ່ລາວຢາກຈະປະທັບໃຈກັບລາວ." Janice ຍິ້ມ. "ຂ້ອຍຄິດວ່າພວກເຮົາປະທັບໃຈລາວ, ບໍ່ແມ່ນບໍ, Delia?"
  
  
  "ທ່ານກໍາລັງວາງເດີມພັນ."
  
  
  "ຜູ້ຊາຍນີ້ແມ່ນໃຜ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  "ທ່ານ Smith," Janice ເວົ້າ. “ທ່ານ Smith ທີ່ມີຊື່ສຽງ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ໄປ​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ພີ່​ນ້ອງ​ລາວ​ຫລາຍ​ຄົນ.”
  
  
  Delia giggled. "ລາວບໍ່ຕ້ອງການຊື່ຈິງຂອງລາວ."
  
  
  "ລາວເບິ່ງຄືແນວໃດ?"
  
  
  "ສູງແລະບາງ. ລາວໃສ່ແວ່ນຕາ. ຖ້າລາວບໍ່ໄດ້ຢູ່ກັບ Moose, ຂ້ອຍຄິດວ່າລາວເປັນນັກບັນຊີ."
  
  
  "ນັບຕັ້ງແຕ່ລາວຢູ່ກັບ Moose, ເຈົ້າຄິດແນວໃດ?"
  
  
  ຜິວເນື້ອສີຂາວໄດ້ພັກຜ່ອນຄາງຂອງນາງຢູ່ໃນມືຂອງນາງ. “ມາ, ບັດນີ້. ຖ້າທ່ານກໍາລັງຊອກຫາ Moose, ທ່ານຮູ້ວ່າລາວມີຄູ່ຮ່ວມງານທຸລະກິດປະເພດໃດ."
  
  
  “ທ່ານ Smith ເປັນຜູ້ຊາຍຂອງອົງການຈັດຕັ້ງ. ສໍາຄັນ,” Janice ເວົ້າ. ນາງນັ່ງລົງເທິງຕຽງໃກ້ກັບຜິວເນື້ອສີຂາວ. ເຫຼົ່ານີ້ຈະເຮັດໃຫ້ bookends ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່.
  
  
  ບໍ່ເຫມືອນກັບບາງຄົນທີ່ຂ້ອຍຖາມກ່ຽວກັບ Los, ພວກເຂົາເຕັມໃຈທີ່ຈະຊ່ວຍຂ້ອຍ, ແຕ່ຂ້ອຍພົບວ່າພວກເຂົາບໍ່ມີຂໍ້ມູນເພີ່ມເຕີມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂອບ​ໃຈ​ເຂົາ​ເຈົ້າ ແລະ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຊື້ອ​ເຊີນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ຄືນ​ມາ​ບາງ​ຄັ້ງ.
  
  
  "ຖາມຂ້ອຍຫຼື Delia," Janice ເວົ້າ. "ພວກເຮົາມັກເຮັດວຽກເປັນທີມ."
  
  
  ສາມສິບນາທີຫຼັງຈາກທີ່ຂ້າພະເຈົ້າອອກຈາກ Portland, Lincoln roared ລົງຖະຫນົນຫົນທາງເປີດທາງຫລັງຂ້າພະເຈົ້າ. ຄົນຂັບໄດ້ເຂົ້າໄປໃນເສັ້ນທາງທີ່ overtaking ແລະເລັ່ງຕໍ່ໄປກັບ Ford ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນໃບຫນ້າແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຖັງຂອງປືນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ພວງ​ມາ​ໄລ, crashed Ford ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ລົດ​ທີ່​ຫນັກ​ກວ່າ​ແລະ ducked ລົງ​ໃນ​ເວ​ລາ​ດຽວ​ກັນ.
  
  
  ລະ​ເບີດ​ລູກ​ສອນ​ໄຟ​ໄດ້​ອອກ​ໄປ​ທາງ​ປ່ອງຢ້ຽມ, ​ແຕ່​ພາດ​ໄປ.
  
  
  Lincoln ແມ່ນໃຫຍ່ເກີນໄປສໍາລັບລົດໂດຍສານຂອງຂ້ອຍທີ່ຈະຖິ້ມເຂົ້າໄປໃນ skid. ຄົນ​ຂັບ​ໄດ້​ຢຽບ​ລາວ​ໃສ່​ຖະໜົນ​ແລະ​ຢຽບ​ລໍ້​ຂອງ​ຕົນ. Fender ໄດ້ຕິດຕໍ່ກັບ fender ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ Ford ໄດ້ອອກຈາກ sidewalk, skided ໃສ່ shoulders ແລະເຂົ້າໄປໃນພື້ນທີ່ກິນເຂົ້າປ່າພຽງແຕ່ອອກຈາກທາງດ່ວນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຽບ​ເບຣກ​ຢ່າງ​ແຮງ​ເທົ່າ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກ້າ ແລະ​ເຂົ້າ​ເກຍ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ລົດ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ມາ​ຕຳ​ຖັງ​ຂີ້​ເຫຍື້ອ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ clenched ແຂ້ວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ຄວບ​ຄຸມ skid ໄດ້​. ພາຫະນະໄດ້ໝຸນອີກ ແລະ ຕຳກັບໂຕະກິນເຂົ້າປ່າ ກ່ອນທີ່ຈະປີ້ນໄປຂ້າງທາງ.
  
  
  ຂ້ອຍຕ້ອງມີຊີວິດຢູ່ຢ່າງຖືກຕ້ອງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້ pushed ປະ​ຕູ​ແລະ​ໄດ້​ຮັບ​ອອກ​ຈາກ​ການ​ບໍ່​ໄດ້​ຮັບ​ບາດ​ເຈັບ​.
  
  
  Lincoln ສືບຕໍ່ຂັບລົດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ເຂົາ​ຫາຍ​ໄປ​ຈາກ​ການ​ເບິ່ງ​ເທິງ​ພູ​. ມີສອງຄົນນັ່ງຢູ່ບ່ອນນັ່ງທາງຫນ້າ, ຄົນຂັບລົດແລະຜູ້ຊາຍປະກອບອາວຸດ. ໃບໜ້າທີ່ຂ້ອຍເຫັນກ່ອນທີ່ປືນຍິງຈະອອກໄປແມ່ນອັນໜຶ່ງທີ່ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍເຫັນຢ່າງຈະແຈ້ງຈົນເຖິງທຸກມື້ນີ້, ແຕ່ຂ້ອຍຮູ້ວ່າມັນເປັນຂອງ Moose. ລາວຍິ້ມໃນຂະນະທີ່ລາວດຶງກະບອກ.
  
  
  ລົດຟອດເສຍຫາຍ. ຂ້ອຍຕ້ອງປ່ອຍໃຫ້ມັນຢູ່ໃນ garage. ຂ້ອຍໄດ້ເຊົ່າລົດອີກຄັນໜຶ່ງ ແລະຂັບໄປຣີໂນ, ຢຸດຢູ່ຕາມທາງເທົ່ານັ້ນເພື່ອກິນເຂົ້າ ແລະໂທຫາ ແຮກ.
  
  
  “ຂ້ອຍເຂົ້າຫາ Moose. ລາວຮູ້ສຶກວ່າຂ້ອຍຫາຍໃຈຢູ່ຄໍຂອງລາວແລະລາວບໍ່ມັກມັນ. ລາວພະຍາຍາມຂ້າຂ້ອຍໃນມື້ນີ້."
  
  
  "Nick, ຈົ່ງລະມັດລະວັງ."
  
  
  "ຈາກນີ້ໄປ, ຂ້ອຍຈະບໍ່ຕິດຕໍ່ເຈົ້າເລື້ອຍໆ. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າຂ້ອຍຈະຫຍຸ້ງຫຼາຍ.”
  
  
  "ທ່ານຕ້ອງການຂໍ້ມູນທີ່ພວກເຮົາໄດ້ເກັບກໍາກ່ຽວກັບ Jake Hoyle ບໍ?"
  
  
  "ບໍ່, ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ "ລາວຕາຍ."
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ມີບັນຫາໃນການຊອກຫາ Eva ໃນ Reno. ຄ້າຍລົດພ່ວງທີ່ມືດຢູ່ໃນເຂດນອກເມືອງ. ມີເດັກຍິງສາມຄົນແລະແມ່ມານ, ແຕ່ລະຄົນມີ trailer ຂອງຕົນເອງ. Eva ກໍາລັງສ້າງຄວາມບັນເທີງໃຫ້ກັບລູກຄ້າ ແລະຂ້ອຍຕ້ອງລໍຖ້າມາດາມ, ເວົ້າເລັກນ້ອຍກ່ຽວກັບຄວາມບໍ່ສົນໃຈເຊິ່ງກັນແລະກັນ. ຫ້ອງການແມ່ນຮ້ອນແລະ stuffy, ແລະ Madam ແມ່ນແມ່ຍິງອາຍຸ.
  
  
  
  
  
  ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ທໍາ​ທ່າ​ບໍ່​ດັ່ງ​ນັ້ນ​. wig ຜິວເນື້ອສີຂາວຂອງນາງບໍ່ກົງກັນແລະເລັບສີແດງຂອງນາງໄດ້ຖືກ ragged.
  
  
  ເມື່ອຂ້າພະເຈົ້າກ້າວໄປເຖິງການເວົ້າກ່ຽວກັບ Los, ຄໍາບັນຍາຍຂອງນາງໄດ້ກາຍເປັນການເຄື່ອນໄຫວຫຼາຍຂຶ້ນ. ນາງຈື່ໄດ້ thug ໃຫຍ່; ນາງບໍ່ສາມາດແນະນໍາໃຫ້ລາວເປັນລູກຄ້າຫຼືເປັນຄົນທີ່ມີກຽດ. ລາວຕີເດັກຍິງຂອງລາວຄົນໜຶ່ງຍ້ອນລາວມັກຄວາມຮຸນແຮງເລັກນ້ອຍປະສົມກັບເພດຂອງລາວ. Madame ເປີດໃຈ, ແຕ່ນາງບໍ່ສາມາດທົນທານຕໍ່ພຶດຕິກໍາດັ່ງກ່າວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ untied ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ມາດາມເວົ້າຕໍ່ໄປ, ເວົ້າແບບດຽວກັນຊ້ຳແລ້ວຊ້ຳອີກ. ໃນທີ່ສຸດ, ລູກຄ້າຂອງ Eva ໄດ້ອອກຈາກລົດພ່ວງ ແລະ ມຸ່ງໜ້າໄປທີ່ລົດຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ໄວ້ Madam ຍັງ​ເວົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ຮ່ວມ​ເພດ strange​.
  
  
  ອີວາເປັນສາວຜົມແດງເຊິ່ງກາຍເປັນຄົນຕຸ້ຍ ແລະຕົກຢູ່ໃນຄວາມຜິດຫວັງ. ນາງກ່າວວ່າມີການແຂ່ງຂັນຫຼາຍເກີນໄປໃນ Reno ແລະສະຖານທີ່ອື່ນໆທີ່ຂ້ອຍຢາກກ່າວເຖິງ. ຫຼາຍຄົນຢ່າຮ້າງໃຫ້ມັນໄປ. ມີ​ຄົນ​ຮັກ​ຫຼາຍ​ເກີນ​ໄປ​ໃນ​ທົ່ວ​ປະ​ເທດ, ເສລີພາບ​ທາງ​ເພດ​ໃໝ່​ນີ້​ຫຼາຍ​ເກີນ​ໄປ. “Hippies ຈະເຮັດມັນດ້ວຍເຫດຜົນໃດກໍ່ຕາມຫຼືບໍ່ມີເຫດຜົນໃດໆ. ຂ້ອຍຊັງຄົນຮິບປີ,” ນາງເວົ້າ.
  
  
  ການສົນທະນາແລະບັນຍາກາດເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຕົກໃຈ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈ່າຍ​ໃຫ້​ແມ່​ແລ້ວ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ອີກ​ຊາວ​ແລະ​ເອົາ​ມັນ​ໄປ​ເທິງ​ຕຽງ. Eva ເກັບພວກມັນຄືກັບເຄື່ອງດູດຝຸ່ນ. ນາງເວົ້າວ່າ, ແນ່ນອນ, ນາງຈື່ Moose ໄດ້. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ພົບໃນເວລາທີ່ນາງຢູ່ໃນ Denver, ໃນຊ່ວງເວລາທີ່ດີກວ່າ.
  
  
  "ຂ້ອຍມັກຈະຄິດກ່ຽວກັບການກັບຄືນ," ນາງເວົ້າ. "ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນດີຂຶ້ນ, ລວມທັງຂ້ອຍ." ນາງຍິ້ມດ້ວຍຄວາມຜິດ. ນາງຮູ້ວ່ານາງບໍ່ໄດ້ດູແລຕົນເອງ. ນາງມັກກິນອາຫານດີເກີນໄປແລະອອກກໍາລັງກາຍພຽງແຕ່ນາງເຮັດແມ່ນກັບຄືນໄປບ່ອນຂອງນາງ.
  
  
  ການ​ສົນ​ທະ​ນາ​ແມ່ນ​ຄ້າຍ​ຄື​ນ​້​ໍ​າ​ທີ່​ໄຫຼ​ໄປ​ໃນ​ທິດ​ທາງ​ທີ່​ຜິດ​ພາດ​. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຕືອນນາງວ່າຂ້ອຍມີຄວາມສົນໃຈໃນ Moose. "ຂ້ອຍເສຍໃຈຫຼາຍ," ນາງໄດ້ຂໍໂທດອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ນາງໄດ້ຢືນຂຶ້ນ, ເປີດສອງກະປ໋ອງຂອງເບຍແລະຍື່ນໃຫ້ຂ້າພະເຈົ້າຫນຶ່ງ. "ບໍ່ດົນມານີ້ບໍ່ມີ Moose ໃດ."
  
  
  ມີເວລາຫນຶ່ງທີ່ນາງກໍາລັງຫລົງໄຫລກັບລາວແລະໃນເວລາທີ່ລາວຄິດວ່ານາງເປັນສິ່ງພິເສດ. ແຕ່ຄວາມສໍາພັນບໍ່ດົນ, ແລະລາວຕິດຕໍ່ກັນເປັນສ່ວນໃຫຍ່ສໍາລັບເພງເກົ່າ. ຄັ້ງສຸດທ້າຍທີ່ລາວຢຸດແມ່ນໃນຕົ້ນປີນີ້.
  
  
  “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ Denver ທັນ​ທີ​ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ເຂົາ​ໄດ້​ພົບ​ກັບ​ເດັກ​ຍິງ​ຄົນ​ອື່ນ​ນັ້ນ​ແລະ​ຢຸດ​ເຊົາ​ການ​ມາ. ນາງເປັນ waitress. ຈາກເມືອງນ້ອຍໆໃກ້ເມືອງ Denver. ນາງເປັນປະເພດທີ່ Moose ມັກ. ຂ້ອຍຈື່ໄດ້ວ່ານາງຢາກມີເງິນຫຼາຍ.” ເອວາຫົວເຍາະເຍີ້ຍ “ຂ້ອຍເດົາວ່າລາວບໍ່ໄດ້ບອກລາວວ່າລາວຈະເຮັດແນວໃດ ຕໍ່ມາຂ້ອຍໄດ້ຍິນວ່າລາວເອົານາງຢູ່ໃນເຮືອນ.”
  
  
  monologue ຂອງນາງບໍ່ເບື່ອຂ້ອຍອີກຕໍ່ໄປ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ວ່າ, “ເດັກ​ຍິງ​ຜູ້​ນີ້​ແມ່ນ​ຜິວ​ເນື້ອ​ສີ​ຂາວ? ເຈົ້າຈື່ຊື່ຂອງນາງບໍ?
  
  
  “ຊື່, ບໍ່. ນາງມີສິ່ງທີ່ຂ້ອຍເອີ້ນວ່າເປັນລັກສະນະຊັ້ນສູງ. ແກ້ມສູງ, ຕາດຳໃຫຍ່. ເຈົ້າຄິດວ່ານາງເປັນແບບຢ່າງ."
  
  
  ນາງໄດ້ເວົ້າກ່ຽວກັບ Sheila Brant.
  
  
  "ເກີດ​ຫຍັງ​ຂຶ້ນ?" - ອີວາຖາມ, ຈັບເອົາການສະແດງອອກໃນໃບໜ້າຂອງຂ້ອຍທີ່ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ກ່ຽວກັບ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ເອນ​ກັບ​ປະ​ຕູ trailer ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ມັນ. "ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າເຈົ້າຮູ້ສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນກັບນາງ."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍໄດ້ຍິນ. ບາງທີ Moose ໄດ້ປະຖິ້ມນາງແລະກ້າວຕໍ່ໄປ, ຄືກັບທີ່ລາວເຮັດກັບຂ້ອຍ.”
  
  
  "Moose ໄດ້ເຊື່ອມຕໍ່ຂະຫນາດໃຫຍ່ຕໍ່ມາ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ. “ລາວຕ້ອງຢູ່ອ້ອມຄົນທີ່ມີອຳນາດ. ​ໃນ​ອົງການ."
  
  
  ເອວາ​ເວົ້າ​ວ່າ “ນີ້​ແມ່ນ​ຂ່າວ​ສຳລັບ​ຂ້ອຍ. "ບໍ່ມີເຄືອຫຼາຍຢູ່ທີ່ນີ້."
  
  
  cowboy ໄດ້ຍ່າງລະຫວ່າງລົດພ່ວງ, ຫມວກຂອງລາວໄດ້ດຶງລົງເພື່ອປິດບັງຕາຂອງລາວ. ລາວຖືຖົງຊື້ເຄື່ອງສີຂຽວ. ຂ້ອຍເບິ່ງລາວເຂົ້າຫາຂ້ອຍ.
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ໄດ້ເວົ້າວ່າເປັນຫຍັງເຈົ້າຊອກຫາ Moose," Eve ເວົ້າ. ນາງຢືນຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ, ເປີດເບຍອີກກະປ໋ອງ.
  
  
  ງົວຄວາຍຢຸດ. ໝວກຂອງລາວແມ່ນໃໝ່ ແລະເປັນຕາຢ້ານ. ລາວ​ເອື້ອມ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຖົງ​ໄປ​ຊື້​ເຄື່ອງ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ດຶງ​ປືນ​ທີ່​ຕັດ​ອອກ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ lunged ໄປ​ຂ້າງ​ຄຽງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ເຂົາ​ຍົກ​ອາ​ວຸດ​ຂອງ​ຕົນ​ແລະ​ຊີ້​ມັນ​ມາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ເອ​ວາ​ກັບ​ບ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໄດ້​ຂັບ​ໄລ່​ນາງ​ອອກ​ຈາກ​ເສັ້ນ​ຂອງ​ໄຟ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ປືນ​ໄດ້​ຍິງ​ໄປ. ຂີ້ກົ່ວໄຫຼຜ່ານປະຕູລົດພ່ວງ ແລະ ຕຳກັບກຳແພງຄືກັບໝາກເຫັບ.
  
  
  ຍ່າງຂ້າມໄປປ່ອງຢ້ຽມ, ຂ້ອຍດຶງຜ້າມ່ານຄືນ. cowboy ໄດ້ reloading. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແຕກແກ້ວດ້ວຍຖັງຂອງ Luger ແລະຍິງລາວ. ລາວສູນເສຍຫມວກຂອງລາວໃນຂະນະທີ່ແລ່ນເພື່ອປົກຫຸ້ມ.
  
  
  "ໂອ້ພະເຈົ້າ! ມີຫຍັງເກີດຂຶ້ນ?" - Eva ກ່າວ.
  
  
  ຂ້ອຍແລ່ນໄປຫາປະຕູໃນຂະນະທີ່ງົວບອຍລີ້ຢູ່ຫຼັງລົດພ່ວງຂອງແມ່ມານ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົງ​ໄປ​ທີ່​ດິນ​ຄື​ກັບ​ນັກ​ລອຍ​ດໍາ​ລົງ​ໃນ​ນ​້​ໍ​າ​ຕື້ນ​. ໃນນາທີສຸດທ້າຍຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນໄປ, ຕີຕົວເອງໃສ່ບ່າແລະ rolled ກວ່າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິງ​ລູກ​ປືນ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ນັ່ງ​ລົງ​ແລະ​ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ປະ​ໄວ້​ນິ້ວ trailer ຈາກ​ຫນ້າ cowboy ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ເຂົາ peeked ປະ​ມານ​ແຈ​. ລາວຫາຍໄປຈາກສາຍຕາ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຕັ້ນ​ໄປ​ຫາ​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ zigzagged ໄປ​ຫາ​ບ່ອນ​ເຊື່ອງ​ຂອງ​ຕົນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລ່ນ, ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ຫ້າມ​ເຂົາ​ຈາກ​ການ​ປ່ອຍ​ປືນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ປະ​ມານ​ແລະ​ເອນ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ​ຂອງ trailer ໄດ້.
  
  
  ເປັນ​ເວລາ​ໜຶ່ງ​ນາທີ​ທີ່​ລາວ​ບໍ່​ໄດ້​ອອກ​ສຽງ. ແລ້ວຂ້ອຍໄດ້ຍິນແມ່ຍີງ. ເດັກຍິງໄດ້ເບິ່ງອອກຈາກລົດພ່ວງ. ຄົນໜຶ່ງຮ້ອງອອກມາຢູ່ເທິງສຸດຂອງສຽງຂອງລາວ. Madame ມາປະມານແຈຂອງ trailer ໄດ້, wig ຂອງນາງ slipping ໃສ່ຫົວຂອງນາງ.
  
  
  cowboy ໄດ້ຍ່າງທາງຫລັງຂອງນາງ, ໃຊ້ນາງເປັນໄສ້.
  
  
  ລາວກອດນາງດ້ວຍປືນຍິງຢູ່ໃນມືຫນຶ່ງ, ພ້ອມທີ່ຈະຍິງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຊີ້ Luger ລົງ​ແລະ​ຍິງ​ລະ​ຫວ່າງ​ຂາ​ຂອງ Madam, tearing ອອກ​ສ່ວນ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ​ເກີບ cowboy. ບາງນິ້ວມືຍັງຄົງຢູ່ກັບລາວ. ສຽງຮ້ອງຂອງລາວຖືກ eclipsed ໂດຍແມ່ຍິງ
  
  
  
  
  ມາດາມໂດດອອກຈາກແຂນຂອງລາວໃນຂະນະທີ່ລາວລົ້ມລົງ. ນາງ hurried ພາຍໃຕ້ trailer ໄດ້, ເຊິ່ງ lifted off ດິນ.
  
  
  ຢຽດໜ້າຫຼັງຂອງລາວ, ຄົນງົວເສີຍຫັນ, ພະຍາຍາມຊີ້ປືນຍິງໃສ່ຂ້ອຍ. ລູກປືນຕໍ່ໄປຂອງຂ້ອຍໄດ້ຕີລາວໃສ່ຫົວ.
  
  
  ເດັກຍິງໄດ້ຟ້າວອອກຈາກລົດພ່ວງຂອງພວກເຂົາ, ອ້ອມຮອບຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຄຸເຂົ່າລົງໃກ້ກັບມືປືນທີ່ຕາຍແລ້ວ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສາມາດບອກໄດ້ຈາກສິ່ງທີ່ເຫລືອຢູ່ໃນໃບຫນ້າຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຽວ​ເບິ່ງ​ກະ​ເປົ໋າ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ກະ​ເປົ໋າ​ເງິນ​ທີ່​ມີ​ໃບ​ຂັບ​ຂີ່​ອອກ​ໃຫ້ Sidney L. Crandall ໃນ​ລັດ California. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ການ​ສ້າງ​ຮຽວ​ຂອງ​ເຂົາ​ແມ່ນ​ຖືກ​ຕ້ອງ. ລາວອາດຈະເປັນຄູ່ຮ່ວມງານອື່ນໆຂອງ Moose, ຜູ້ທີ່ວາງລູກປືນຢູ່ໃນລັດ Idaho.
  
  
  ຂ້ອຍເອົາກະເປົາເງິນຄືນໃສ່ກະເປົ໋າຂອງລາວ. ໂສ້ງ, ເສື້ອ ແລະ ເກີບຂອງລາວແມ່ນໃໝ່. ລາວຊື້ເຄື່ອງນຸ່ງສໍາລັບວຽກນີ້ເພື່ອຫັນໄປສູ່ຄວາມສົງໃສ.
  
  
  “ຂ້ອຍເຄີຍເຫັນຄົນນີ້ມາກ່ອນ. ລາວຢູ່ທີ່ນີ້ເປັນມື້ສຸດທ້າຍຫຼືດັ່ງນັ້ນ,” ເດັກຍິງໃນຊຸດກະໂປງສີດໍາເວົ້າ. "ລາວໄດ້ຂັບລົດກະບະຢູ່ທີ່ນັ້ນ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ເຂົາ​ແລະ Moose ໄດ້​ແຍກ​ອອກ. Moose ໄດ້ໄປ Portland ແລະ Sid ມາທີ່ນີ້. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມາ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສໍາ​ເລັດ​ໂດຍ​ໄວ​.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຟ້າວ​ໄປ​ຫາ​ລົດ​ກະ​ບະ​ແລະ​ຊອກ​ຫາ​ມັນ​ຢ່າງ​ໄວ, ຫວັງ​ວ່າ​ຈະ​ພົບ​ຂໍ້​ຄຶດ​ບາງ​ຢ່າງ​ທີ່​ຈະ​ພາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ Moose. ບໍ່ສຳເລັດ. ເອກະສານຢູ່ໃນຊ່ອງໃສ່ຖົງມືສະແດງໃຫ້ເຫັນວ່າລົດບັນທຸກໄດ້ຖືກເຊົ່າສອງມື້ກ່ອນຫນ້ານີ້ໃນ Reno.
  
  
  ມາດາມມາຫາຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍລົງໃນລົດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ siren ຂອງ​ຕໍາ​ຫຼວດ​ຢູ່​ໃນ​ໄລ​ຍະ​ຫ່າງ​. Madame ເວົ້າວ່າ, "ເຈົ້າຢູ່ດີກວ່າແລະອະທິບາຍເລື່ອງນີ້ໃຫ້ຕໍາຫຼວດ."
  
  
  "ເຈົ້າດູແລເລື່ອງນີ້ສໍາລັບຂ້ອຍ," ຂ້ອຍບອກນາງ.
  
  
  * * *
  
  
  ຂ້ອຍມາຮອດ Denver ເວລາ 8:30 ໂມງແລງ. ແລະກິນ steak ຫນາ, ລ້າງລົງດ້ວຍກາເຟສີດໍາສອງຈອກ. ຂ້ອຍໄດ້ນອນພຽງແຕ່ຄືນດຽວນັບຕັ້ງແຕ່ອອກຈາກໂຮງ ໝໍ ໃນລັດໄອດາໂຮ, ແລະທ່ານ ໝໍ ທີ່ບອກຂ້ອຍໃຫ້ກິນງ່າຍຈະຕົກໃຈເມື່ອຮູ້ວ່າຂ້ອຍເປັນແນວໃດ.
  
  
  ເທົ່າ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້, Moose ຍັງ​ຢູ່​ໃນ​ຕົວ​ເມືອງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕັດ​ກຸ່ມ​ຄົນ​ຂອງ​ລາວ​ລົງ​ສອງ​ຄົນ, ແຕ່​ລາວ​ໄດ້​ເອົາ​ຜູ້​ສົມ​ຮູ້​ຮ່ວມ​ຄິດ​ອີກ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ຫຼັງ​ຈາກ Bonham, ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຂັບ​ລົດ Lincoln ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່ Moose ໄດ້​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ຍິງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ນອກ Portland.
  
  
  ໃນເວລາຫວ່າງຂອງຂ້ອຍຂ້ອຍຄິດກ່ຽວກັບຜູ້ຊາຍຄົນນີ້. ນັກສືບສວນຂອງ AX, ຫຼັງຈາກການກວດສອບເຫດການຄາດຕະກໍາໃນ Key West, ທິດສະດີວ່ານັກຂ້າສີ່ຄົນໄດ້ໂຈມຕີເຮືອນບ່ອນທີ່ David Kirby ກໍາລັງພົບກັບ Frank Abruz. ມີພຽງແຕ່ຜູ້ຊາຍສອງຄົນມາກັບ Moose ກັບ Bonham, ແຕ່ອາດຈະມີສະມາຊິກ gang ອີກຄົນຫນຶ່ງຢູ່ທີ່ນັ້ນຕະຫຼອດ.
  
  
  ຂ້ອຍມີປັດໃຈອື່ນໆທີ່ຕ້ອງພິຈາລະນາໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍພະຍາຍາມປະເມີນຄວາມເປັນໄປໄດ້ຕໍ່ກັບຂ້ອຍ. ມີ ace ທີ່ລຶກລັບຢູ່ໃນດາດຟ້າ, ຜູ້ຊາຍທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຍັງບໍ່ທັນໄດ້ກໍານົດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃຈວ່​າ​ຕົນ​ເອງ​ວ່າ​ເຂົາ​ເປັນ​ເຈົ້າ​ນາຍ​ຂອງ​ຝູງ​ຊົນ​ທີ່​ຊີ້​ໄປ​ຫາ Frank Abruz​, ແລະ​ວ່າ​ເຂົາ​ແມ່ນ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ບັນ​ຍາຍ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໂດຍ​ຄູ່​ຜົວ​ເມຍ Janice ແລະ Delia​, ເປັນ​ບຸກ​ຄົນ​ທີ່​ສໍາ​ຄັນ​ໃນ​ອົງ​ການ​ທີ່ Moose ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ປະ​ທັບ​ໃຈ​. ເດັກຍິງເວົ້າວ່າລາວສູງ, ໃສ່ແວ່ນຕາແລະເບິ່ງຄືກັບນັກບັນຊີ.
  
  
  ໃນທີ່ສຸດ, ມີ Marco Valante, ເພື່ອນເກົ່າຂອງ Frank Abruz. ມື້ຫນຶ່ງ Valante ໄດ້ໃຫ້ຂ້ອຍຊ່ວຍ, ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ຕີເດັກຊາຍສອງຄົນຂອງລາວແລະໂຍນພວກເຂົາອອກຈາກເສັ້ນທາງຂອງຂ້ອຍ. Valante ອາດຈະບໍ່ມີໃຈດີກັບຂ້ອຍຖ້າພວກເຮົາພົບກັນອີກ.
  
  
  "ດີ, ບໍ່ມີໃຜບອກຂ້ອຍວ່ານີ້ຈະເປັນວຽກທີ່ງ່າຍ," ຂ້ອຍຄິດວ່າ.
  
  
  ຂ້ອຍຈ່າຍຄ່າອາຫານຄ່ໍາຂອງຂ້ອຍແລະຢຸດຢູ່ຕູ້ໂທລະສັບໃນຫ້ອງຮັບແຂກຂອງຮ້ານອາຫານເພື່ອໂທຫາ Barbara, ເດັກຍິງທີ່ຂ້ອຍມາຫາ Denver ເພື່ອຮັບ.
  
  
  Barbara ແມ່ນຜູ້ດຽວໃນເຈັດເດັກຍິງທີ່ມີລາຍຊື່ຢູ່ໃນປື້ມສີດໍານ້ອຍທີ່ Moose ບໍ່ໄດ້ອະທິບາຍຢ່າງລະອຽດພຽງພໍ. ຊື່ຂອງນາງໄດ້ຖືກ underlined, ແລະ Moose ປະຕິບັດຕາມມັນດ້ວຍ string ຂອງ exclamation ຈຸດ, ເປັນຖ້າຫາກວ່ານາງ defied ຄໍາບັນຍາຍ. ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່ານາງມີຄວາມພິເສດຢູ່ໃນຫ້ອງນອນທີ່ Moose ບໍ່ສາມາດຊື່ນຊົມກັບການປະຕິບັດຂອງນາງ, ຫຼັງຈາກນັ້ນນາງຄວນຈະຈັດອັນດັບສູງໃນບັນດາສິ່ງມະຫັດສະຈັນທໍາມະຊາດຂອງອາເມລິກາເຫນືອ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ຍອມ​ຮັບ​ວ່າ​ຄວາມ​ຢາກ​ຮູ້​ຢາກ​ເຫັນ​ໄດ້ gnawing ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົດ​ຫມາຍ​ເລກ​ຈາກ​ຫນັງ​ສື​ໄດ້​. ຫຼັງ​ຈາກ​ສຽງ​ດັງ​ໜຶ່ງ, ການ​ບັນ​ທຶກ​ໄດ້​ຂັດ​ຂວາງ​ໃນ​ລະ​ຫວ່າງ​ການ​ໂທ​ເພື່ອ​ແຈ້ງ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ວ່າ​ເບີ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂທ​ໄປ​ບໍ່​ໄດ້​ຖືກ​ໃຊ້​ອີກ​ແລ້ວ. ນີ້ແມ່ນຄວາມຜິດຫວັງອັນໃຫຍ່ຫຼວງ, ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້າພະເຈົ້າເຄິ່ງຫນຶ່ງຄາດວ່າຈະມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກໃນການເຊື່ອມຕໍ່ກັບເດັກຍິງບາງຄົນໃນຫນັງສື. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ທັງ​ຫມົດ​ໄດ້​ຖືກ​ເອີ້ນ​ວ່າ​ເດັກ​ຍິງ​ຫຼື​ໂສ​ເພ​ນີ​, ແລະ​ອາ​ຊີບ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ໂທລະ​ສັບ​ມື​ຖື​.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢືນ​ຢູ່​ທີ່​ຕູ້​ໂທລະ​ສັບ​ແລະ​ຖາມ​ຕົວ​ເອງ​ວ່າ​ຈະ​ເຮັດ​ແນວ​ໃດ​ຕໍ່​ໄປ​. ຂ້ອຍບໍ່ມີທາງຮູ້ເວລາໃດທີ່ Moose ຂຽນເລກຂອງ Barbara. ບາງທີເດັກຍິງໄດ້ອອກຈາກຕົວເມືອງ. ເຖິງແມ່ນວ່ານາງພຽງແຕ່ໄດ້ປ່ຽນທີ່ຢູ່, ຂ້ອຍກໍ່ຢູ່ໃນຈຸດຕາຍຢ່າງຈະແຈ້ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ນາມ​ສະ​ກຸນ​ຂອງ​ນາງ​ຫຼື​ນາງ​ເປັນ​ແນວ​ໃດ​. ຂ້ອຍໄດ້ມີໂອກາດໄປ Las Vegas ແລະພະຍາຍາມຕິດຕໍ່ Cora, ເດັກຍິງຄົນສຸດທ້າຍໃນບັນຊີລາຍຊື່, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ຢາກຍອມແພ້ຢ່າງໄວວາ.
  
  
  ຂ້ອຍຕັດສິນໃຈປຶກສາຜູ້ຊ່ຽວຊານ. ຂ້ອຍຈັບ taxi ໄດ້. "ຂ້ອຍກໍາລັງຊອກຫາຄົນທີ່ຮູ້ຈັກ brothels ທ້ອງຖິ່ນ," ຂ້ອຍບອກຄົນຂັບລົດທີ່ຂີ້ຕົວະ.
  
  
  “ໃຫ້ເຮົາເບິ່ງ. brothel ແມ່ນ brothel ທີ່ສວຍງາມ, ແມ່ນບໍ?”
  
  
  "ໃນທາງດ້ານວິຊາການມັນບໍ່ຄວນເປັນສິ່ງມະຫັດສະຈັນ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  “ເຈົ້າ​ມີ​ຄົນ​ຂອງ​ເຈົ້າ​ເອງ. Emmett Ripley, ຕາມທີ່ຂຽນໄວ້ໃນໃບອະນຸຍາດ. ເຈົ້າສາມາດເອີ້ນຂ້ອຍແດງໄດ້."
  
  
  "ຕົກລົງ, ແດງ, ເຈົ້າຮູ້ຈັກໂສເພນີບໍ?
  
  
  
  
  
  
  Barbara Amed? "
  
  
  ລາວຄິດກ່ຽວກັບມັນ. “ບໍ່ຜິດຫວັງ. ແຕ່ຂ້ອຍຮູ້ຈັກຄູ່ຜົວເມຍທີ່ຢາກໃຫ້ເຈົ້າເອີ້ນເຂົາເຈົ້າວ່າ Barbara, ຖ້າເຈົ້າມັກ.”
  
  
  "ຂ້ອຍກໍາລັງຊອກຫາສາວສະເພາະ." ຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງນັກບິນ. "ພາຂ້ອຍໄປຫາຜູ້ທີ່ຮູ້ວິຊາທີ່ດີກວ່າເຈົ້າ."
  
  
  ລາວຄິດກ່ຽວກັບມັນ. "ດີ, ມີຄວາມເປັນໄປໄດ້ຫນຶ່ງ." ລາວໄດ້ພາຂ້ອຍໄປຫາ Millie's Bar. “ເຂົ້າໄປໃນບ່ອນນັ້ນ ແລະລົມກັບ bartender ທີ່ຄ້າຍຄືຊ້າງໄດ້ຍ່າງໃສ່ໃບຫນ້າຂອງຕົນ. ຂ້ອຍຈະລໍຖ້າເຈົ້າ."
  
  
  ບໍ່ມີຄວາມຜິດຫຍັງທີ່ Bartender Red ຫມາຍເຖິງ. ລາວເບິ່ງຄືກັບອະດີດນັກມວຍ. ຂ້ອຍບອກລາວ Ripley ແນະນໍາລາວ.
  
  
  ພຣະອົງໄດ້ໃຫ້ຂ້າພະເຈົ້າ bourbon ແລະນ້ໍາ. "ເຈົ້າມັກໃຜ: blondes, brunettes ຫຼື redheads?"
  
  
  "ຂ້ອຍມັກ Barbara."
  
  
  "ຖ້າທ່ານຫມາຍເຖິງ Barbara the Bazum Girl, ນາງຢູ່ນອກເມືອງ. ເຈົ້າຮູ້ບໍ່, ນາງເຄີຍເປັນນັກລອກແບບ. Hustling ພຽງແຕ່ໄດ້ເຮັດວຽກບໍ່ເຕັມເວລາຂອງນາງ.”
  
  
  ຂ້ອຍຍອມຮັບວ່າຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າ Barbara ມີລັກສະນະແນວໃດ.
  
  
  "ດີ, ນອກຈາກ Baz, ຂ້ອຍສາມາດຄິດເຖິງ Barbara ຄົນອື່ນທີ່ສາມາດເປັນແຟນຂອງເຈົ້າ." ລາວໄປຫາໂທລະສັບແລະເວົ້າລົມ, ກັບມາແລະຂຽນທີ່ຢູ່ໃນກ່ອງຈັບຄູ່. "ນາງເວົ້າວ່າຈະມາ."
  
  
  "ນາງເປັນແນວໃດ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຖາມ​ວ່າ​, ການ​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ຈາກ​ອາ​ຈົມ bar ໄດ້​.
  
  
  "Venus de Milo ແມ່ນອົບອຸ່ນ," ລາວເວົ້າ.
  
  
  Red Ripley ໄດ້ຂັບລົດຂ້ອຍໄປຫາທີ່ຢູ່, ເຊິ່ງໄດ້ກາຍເປັນອາຄານເກົ່າຢູ່ໃນພື້ນທີ່ທີ່ມີຮ້ານກາເຟ, ບາແລະຄາເຟຫຼາຍ. ຂ້ອຍອອກໄປແລະຈ່າຍຄ່າໂດຍສານ. “ເອົາໄປ, ສີແດງ. ຂ້ອຍສາມາດຢູ່ໄດ້ໄລຍະໜຶ່ງ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ລົງ​ຫ້ອງ​ໂຖງ​ທີ່​ຕ້ອງ​ການ​ທາ​ສີ​ແລະ​ເຄາະ​ປະ​ຕູ​ໃນ​ທີ່​ສຸດ. Barbara ຢູ່ໃນໄວ 20 ປີຂອງນາງ. ນາງໄດ້ໃສ່ເສື້ອກັນຫນາວ deerskin, ກາງເກງສີກາກີແລະ sandals. ຝາຂອງອາພາດເມັນຂະຫນາດນ້ອຍໄດ້ຖືກຕົກແຕ່ງດ້ວຍໂປສເຕີຂອງແຖບ Rock.
  
  
  "ການບັນເທົາທຸກ," ນາງເວົ້າວ່າ. "ຄົນສຸດທ້າຍ Charlie ທີ່ສົ່ງມານີ້ແມ່ນອາຍຸຫຼາຍກວ່າ Henry Kissinger."
  
  
  "ເຈົ້າຈະໄດ້ຮັບເງິນເທົ່າໃດ?" ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖາມນາງ.
  
  
  “ຮ້ອຍໂດລາ. ບາງຄົນຄິດວ່າມັນຫຼາຍເກີນໄປ, ແຕ່ຂ້ອຍເຮັດວຽກຢູ່ມະຫາວິທະຍາໄລ." ນາງຍິ້ມ. "ເຮັດສອງແລະເຈົ້າສາມາດຢູ່ໄດ້ຕະຫຼອດຄືນ."
  
  
  "ຄວາມພິເສດຂອງເຈົ້າແມ່ນຫຍັງ?"
  
  
  "ການພົວພັນລະຫວ່າງປະເທດ," ນາງໄດ້ຢຸດ.
  
  
  “ຂ້ອຍ​ຈະ​ໃຫ້​ເຈົ້າ​ເປັນ​ຮ້ອຍ​ຂໍ້​ມູນ​, ບໍ່​ມີ​ເກມ​ທີ່​ຕ້ອງ​ການ​. ຂ້ອຍກໍາລັງຊອກຫາ Moose."
  
  
  “ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ມັນ​ຈະ​ເປັນ​ວັນ​ທີ່​ມ່ວນ​ຊື່ນ. ດີ. ຮ້ອຍແມ່ນຮ້ອຍ. ເອົາເງິນໃຫ້ຂ້ອຍ ແລະຂ້ອຍຈະໃຫ້ທີ່ຢູ່ຂອງ Moose ໃຫ້ເຈົ້າ.”
  
  
  ມັນງ່າຍເກີນໄປ. ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າວ່າ, "ລາວຢູ່ໃນຕົວເມືອງບໍ?"
  
  
  “ລາວໄດ້ເຂົ້າມາໃນມື້ວານນີ້. ໃຫ້ເບິ່ງເງິນສົດ,” ນາງຢືນຢັນ.
  
  
  ຂ້ອຍຖອນເງິນອອກ, ດີໃຈທີ່ບໍ່ໄດ້ຍື່ນໃບບິນຢ່າງເປັນທາງການ. ມີຄົນຢູ່ໃນພະແນກ AX clerical ຜູ້ທີ່ພຽງແຕ່ບໍ່ເຂົ້າໃຈ.
  
  
  Barbara ພັບບັນຊີລາຍການຢ່າງລະມັດລະວັງແລະເອົາໃສ່ໃນຖົງໂສ້ງຂອງນາງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ໂຍນປື້ມໂທລະສັບໃຫ້ຂ້ອຍ. “Muz ໂທຫາແລະຂໍໃຫ້ຂ້ອຍມາ. ຂ້ອຍຍັງບໍ່ໄດ້ໄປເທື່ອ, ແຕ່ຂ້ອຍຂຽນທີ່ຢູ່ໃສ່ໜ້າປົກ.”
  
  
  ຂ້ອຍຈີກທີ່ຢູ່ອອກຈາກປຶ້ມ. "ຂ້ອຍແປກໃຈທີ່ເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຖາມວ່າເປັນຫຍັງຂ້ອຍຊອກຫາລາວ."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈ. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຈິນຕະນາການວ່າເຈົ້າເປັນສະມາຊິກຂອງກອງທັບລູກເສືອຂອງລາວ, ແຕ່ນັ້ນບໍ່ແມ່ນທຸລະກິດຂອງຂ້ອຍ. ຢ່າບອກລາວວ່າຂ້ອຍສົ່ງເຈົ້າໄປ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່ານາງອາດຈະຄ້າຍຄື Venus de Milo, ແຕ່ນາງມີຫົວໃຈຄ້າຍຄືທະນາຄານ Chase Manhattan.
  
  
  ຂະນະ​ທີ່​ຂ້າພະ​ເຈົ້າຫັນ​ໄປ​ຈາກ​ນັ້ນ, ນາງ​ໄດ້​ເອົາ​ຖັງ​ຂີ້​ເທົ່າ​ແກ້ວ​ອັນ​ໜັກ​ມາ​ຈາກ​ສຸດ​ທ້າຍ ​ແລະ ຕີ​ຫົວ​ໃສ່​ມັນ. ຟັນແມ່ນດີ. ຂ້ອຍພົບວ່າຕົນເອງຫົວເຂົ່າສັ່ນຫົວ, ພະຍາຍາມລ້າງມັນ.
  
  
  ນາງຍັງຮູ້ຈັກ karate. ນາງໄດ້ກະໂດດຢູ່ເທິງຫລັງຂອງຂ້ອຍແລະຕີຂ້ອຍຢູ່ເທິງຫົວກັບແຂບຂອງມືຂອງນາງ. ຂ້ອຍຜ່ານອອກ.
  
  
  ຂ້ອຍຕື່ນນອນນອນຢູ່ເທິງພື້ນ. ເສື້ອຄຸມຂອງຂ້ອຍຖືກຖອດອອກ ແລະ Wilhelmina ໄດ້ຖືກເອົາອອກຈາກຖົງຢາງພາຍໃຕ້ແຂນຂອງຂ້ອຍ. ເມື່ອຂ້ອຍບອກຕົນເອງວ່າຂ້ອຍໂງ່ພຽງໃດທີ່ປ່ອຍໃຫ້ນາງພາຂ້ອຍໄປດ້ວຍຄວາມແປກໃຈ, ຂ້ອຍກໍກິ້ງເຂົ້າຂ້າງຂ້ອຍ.
  
  
  Barbara ກໍາລັງລົມກັບຜູ້ໃດຜູ້ຫນຶ່ງຢູ່ໃນໂທລະສັບ. "ລາວຢູ່ທີ່ນີ້," ນາງເວົ້າ. "ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງຢູ່ພາຍໃຕ້ການຄວບຄຸມ".
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ວ່າ​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ມ້ວນ​ຂຶ້ນ. ນາງຍັງໄດ້ເອົາ stiletto ອອກຈາກກາບຂອງມັນ. ບາງທີຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ໂງ່, ນາງພຽງແຕ່ສະຫຼາດ. ນັກສອດແນມມືອາຊີບຫຼາຍຄົນໄດ້ຄົ້ນຫາຂ້ອຍແລະບໍ່ໄດ້ສັງເກດເຫັນມີດຂະຫນາດນ້ອຍນີ້. Barbara ບໍ່ໄດ້ເຮັດສິ່ງນີ້.
  
  
  ນາງເບິ່ງຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍນັ່ງລົງ. ນາງໄດ້ເອົາ Luger ທີ່ນາງຖືຢູ່ໃນມືຂອງນາງແລະຊີ້ໃສ່ຫົວຂອງຂ້ອຍ. ຕາຂອງນາງເຕືອນຂ້ອຍວ່າຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈ. ຂ້ອຍນັ່ງ motionless.
  
  
  “ຕົກລົງ,” ນາງເວົ້າກັບຄົນທີ່ຢູ່ອີກແຖວໜຶ່ງ ແລະວາງສາຍ.
  
  
  "Elk?" ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖາມນາງ.
  
  
  ນາງກ່າວວ່າ "ເຈົ້າຮູ້ຫຼາຍກ່ຽວກັບບ່ອນຢູ່ຂອງ Moose ຄືກັບຂ້ອຍ," ນາງເວົ້າ. "ຂ້ອຍຂຽນທີ່ຢູ່ໃນປື້ມໂທລະສັບນັ້ນເມື່ອຫົກເດືອນກ່ອນ."
  
  
  ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວິນຫົວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ວ່າ, “ສະ​ນັ້ນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ນັກ​ໂທດ​ຂອງ​ທ່ານ. ເຈົ້າບອກຂ້ອຍໄດ້ວ່າເປັນຫຍັງ?
  
  
  "ຂ້ອຍເກັບກໍາ spy."
  
  
  ຕາຂອງຂ້ອຍເລີ່ມມົວ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແລ່ນມືຂອງຂ້າພະເຈົ້າໃນໄລຍະເຂົາເຈົ້າ. ສົງໃສຢ່າງກະທັນຫັນ, ຂ້ອຍກວດເບິ່ງມືທັງສອງ. ເຂັມສັກຢາຢູ່ເບື້ອງຂວາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ແລະ​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ເຂັມ hypodermic ຢູ່​ທີ່​ວາງ​ແຂນ​ຂອງ​ຕັ່ງ​ໄດ້​.
  
  
  ທ່ານ Barbara ກ່າວວ່າ“ ບໍ່ມີຫຍັງຮ້າຍແຮງກ່ຽວກັບມັນ. “ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຂ້ອຍກໍາລັງເຮັດຫຍັງ. ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຮຽນການພົວພັນສາກົນແທ້ໆ. ຂ້ອຍເປັນນັກຮຽນພະຍາບານ."
  
  
  "ເຈົ້າແມ່ນຫຍັງອີກ?"
  
  
  "ເຈົ້າຈະແປກໃຈ," ນາງເວົ້າດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ. “ຂ້ອຍໄດ້ລໍຖ້າເຈົ້າເປັນເວລາຫຼາຍມື້, ທ່ານ Carter. ຂ້ອຍເລີ່ມຄິດວ່າເຈົ້າຈະບໍ່ປາກົດຕົວ.” ຫ້ອງ tilted, ຫຼັງຈາກນັ້ນຄ່ອຍໆຫັນໄປທາງຫນຶ່ງແລະຈາກນັ້ນອີກ. ຂ້ອຍເລື່ອນໄປຂ້າງຂ້ອຍ. "ເຈົ້າຈະຕາຍ," Barbara ເວົ້າ. "ພຽງແຕ່ຜ່ອນຄາຍແລະປ່ອຍໃຫ້ຢາເຮັດວຽກ. ເຈົ້າ ກຳ ລັງແລ່ນໄປທົ່ວປະເທດຍິງຄົນແລະຕີພວກເຂົາ, ເຈົ້າຍັງຕ້ອງພັກຜ່ອນຢູ່.” “ແນວໃດ…” ມັນເປັນເລື່ອງຍາກສໍາລັບຂ້ອຍທີ່ຈະເວົ້າ. ຄໍາເວົ້າຂອງຂ້ອຍຖືກເວົ້າຕົວະ. "ເຈົ້າ​ຮູ້​ໄດ້​ແນວ​ໃດ?" "ຂ້ອຍແມ່ນລູກສາວຂອງ Marco Valante," ນາງເວົ້າ
  
  
  10
  
  
  ມັນໃຊ້ເວລາດົນນານ, ແຕ່ໃນທີ່ສຸດຂ້ອຍກໍ່ອອກມາຈາກຂຸມເລິກຂອງຄວາມມືດແລະເປີດຕາຂອງຂ້ອຍ. ແສງແດດຍາມເຊົ້າໄດ້ສ່ອງຜ່ານປ່ອງຢ້ຽມຂອງອາພາດເມັນຂອງເດັກຍິງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແຄບ​ຕາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຫັນ​ຫນີ​ຈາກ​ເຂົາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ອາ​ການ​ເຈັບ​ຫົວ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ທີ່​ສາ​ມາດ​ເປັນ hangover ຈາກ​ຢາ Barbara Valente ໄດ້​ສັກ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫຼື​ການ​ຟັນ​ທີ່​ຂີ້​ເທົ່າ​ທີ່​ຫນັກ​ໄດ້​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງມີການຊົດເຊີຍຂອງມັນ. ຢ່າງຫນ້ອຍຕອນນີ້ຂ້ອຍຮູ້ວ່າເປັນຫຍັງ Moose ເອົາ exclamation ຈຸດຫຼັງຈາກຊື່ຂອງນາງຢູ່ໃນຫນັງສືຂອງລາວ. ມັນບໍ່ແມ່ນທຸກໆມື້ທີ່ໂຈນລາຄາຖືກເຊັ່ນ Moose ຈົບລົງກັບລູກສາວຂອງນາຍຈ້າງຂອງກຸ່ມຄົນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ດົນ​ຕີ Rock ຫຼິ້ນ​ຢູ່​ໃນ​ວິ​ທະ​ຍຸ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ອື່ນໆ​. ປະລິມານແມ່ນສູງ. ມັນບໍ່ໄດ້ຊ່ວຍອາການເຈັບຫົວຂອງຂ້ອຍເລີຍ. ມື​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ຖືກ​ມັດ​ກັບ​ຕັ່ງ​ໄມ້​ທີ່​ຂ້ອຍ​ນັ່ງ​ຢູ່. ຂໍ້ຕີນຂອງຂ້ອຍຖືກມັດໄວ້ກັບແຖບຂ້າງລຸ່ມ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມຍ້າຍ, ແຕ່ບໍ່ໄດ້ຜົນ. ຜູ້ຊ່ຽວຊານເອົາຂ້ອຍຢູ່ໃນເກົ້າອີ້ເພື່ອໃຫ້ຂ້ອຍສາມາດຢູ່ໄດ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປິດ​ຕາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຄວາມ​ຄິດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ລໍາ​ດັບ. ຢາ​ເສບ​ຕິດ​ລົບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອອກ​ທັງ​ຄືນ​. ການເອີ້ນຂອງ Barbara ຄວນຈະເປັນໄລຍະໄກ. ນີ້ອະທິບາຍວ່ານາງເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍນອນຫຼາຍກວ່າແປດຊົ່ວໂມງ.
  
  
  ການເປີດເຜີຍວ່າ Barbara ເປັນລູກສາວຂອງ Valante ແມ່ນຕົກໃຈ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໃສ​ວ່າ​ເດັກ​ຍິງ​ໄດ້​ສິ້ນ​ສຸດ​ລົງ​ໃນ Denver ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ພໍ່​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ຖືກ​ລາຍ​ງານ​ວ່າ​ປະ​ຕິ​ບັດ​ງານ​ຢູ່​ໃນ East Coast. ຄວາມຊົງຈໍາຂອງຂ້ອຍກ່ຽວກັບສິ່ງທີ່ຂ້ອຍໄດ້ອ່ານກ່ຽວກັບຫນ່ວຍງານ Mafia ແມ່ນ fuzzy, ແຕ່ຂ້ອຍຮູ້ວ່າ Lew (Doctor) Rossi ຮັບຜິດຊອບໃນອານາເຂດຂອງ Denver Mafia.
  
  
  ຂ້ອຍເປີດຕາຂອງຂ້ອຍແລະໂທຫາສາວ. "ບາບາຣາ!"
  
  
  ປະລິມານວິທະຍຸຫຼຸດລົງເລັກນ້ອຍ. Barbara ຍ່າງຜ່ານປະຕູດ້ວຍຈອກກາເຟຢູ່ໃນມືຂອງນາງ. ຕອນເຊົ້ານີ້ນາງເບິ່ງຫນ້ອຍລົງຫຼາຍຄືກັບຜະລິດຕະພັນຂອງ counterculture ຂອງອາເມລິກາ. ນາງ​ໄດ້​ນຸ່ງ​ຊຸດ​ສີ​ຂຽວ​ທີ່​ສະຫງ່າ​ງາມ, ແລະ​ຜົມ​ສີ​ດຳ​ຂອງ​ນາງ​ຖືກ​ດຶງ​ເຂົ້າ​ມາ​ເປັນ​ຜ້າ​ມັດ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ຫົວ​ຂອງ​ນາງ.
  
  
  "ມື້ນີ້ເຈົ້າແຕກຕ່າງກັນຫມົດ. ເຈົ້າຄວນຈະເປັນນັກສະແດງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ຖ້າຂ້ອຍກາຍເປັນນັກສະແດງ, ຜູ້ຄົນກໍ່ເລີ່ມຕົກໃຈສໍາລັບຂ້ອຍ, ໃຫ້ຂ້ອຍມີບົດບາດທີ່ມີນ້ໍາໃຈເມື່ອພວກເຂົາຮູ້ວ່າຂ້ອຍແມ່ນໃຜ." ນາງ​ໄດ້​ກິນ​ກາ​ເຟ​ຈອກ​ໜຶ່ງ​ແລະ​ເບິ່ງ​ຂ້ອຍ​ດ້ວຍ​ຕາ​ສີ​ຟ້າ. “ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຜ່ານ​ໄລຍະ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ມັກ​ຄວາມ​ເອົາ​ໃຈ​ໃສ່​ແບບ​ນັ້ນ, ແລ້ວ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ໃຫຍ່​ຂຶ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມາ​ທີ່​ນີ້​ເພື່ອ​ຫນີ​ຈາກ​ອິດ​ທິ​ພົນ​ຂອງ​ພໍ່​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຜູ້​ຄົນ​ທີ່​ໄດ້​ຍິນ​ກ່ຽວ​ກັບ​ພຣະ​ອົງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປ່ຽນນາມສະກຸນຂອງຂ້ອຍແລະເລີ່ມຮຽນເພື່ອກາຍເປັນພະຍາບານ. "
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນຄືນທີ່ຜ່ານມາເຈົ້າໄດ້ໃຫ້ຄວາມຈິງຫນຶ່ງອັນແກ່ຂ້ອຍ."
  
  
  ນາງໄດ້ໃຫ້ຂ້ອຍຍິ້ມຢ່າງໜັກແໜ້ນ. ນາງເກືອບຄ້າຍຄືເດັກຍິງທີ່ຢູ່ຂ້າງບ້ານເມື່ອນາງເຮັດມັນ. ຄວາມແຕກຕ່າງພຽງແຕ່ວ່າເດັກຍິງສ່ວນໃຫຍ່ໃນບ້ານບໍ່ໄດ້ຖືກຕັດອອກສໍາລັບ Playboy centerfold.
  
  
  “ຂ້ອຍຂໍໂທດທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງຕີເຈົ້າດ້ວຍຖັງຂີ້ເທົ່າ, ແຕ່ຂ້ອຍຢ້ານວ່າຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຈັບເຈົ້າໄດ້ ເວັ້ນເສຍແຕ່ເຈົ້າຈະຕົກໃຈ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບອກ​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ​ການ​ຍາກ​ທີ່​ຈະ​ສະ​ກັດ​ກັ້ນ​ທ່ານ​ແລະ​ອອກ​ໄປ. ຄູສອນຄາຣາເຕຂອງຂ້ອຍເວົ້າວ່າຂ້ອຍເປັນນັກຮຽນທີ່ດີທີ່ສຸດຂອງລາວ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ເຂັ້ມແຂງໂດຍສະເພາະແລະຮູ້ສຶກຄືກັບວ່າຂ້ອຍຕ້ອງການຂອບເລັກນ້ອຍນັ້ນ."
  
  
  "ເຈົ້າໄດ້ປະຕິບັດຂ້ອຍຄືກັບຄູສອນເກົ່າ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ນາງໄດ້ເຂົ້າມາໃກ້ໆ ແລະແຕະໃສ່ຫົວຂອງຂ້ອຍເບົາໆດ້ວຍນິ້ວມືຂອງນາງ. “ເຊືອກ​ນີ້​ຈະ​ແຕກ. ແລະເບິ່ງຄືວ່າເຈົ້າບໍ່ມີອາການກະທົບກະເທືອນ.”
  
  
  "ການກະທົບກະເທືອນງ່າຍໆແມ່ນຄວາມກັງວົນຫນ້ອຍທີ່ສຸດຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  "ທ່ານຄິດວ່າມີຄົນວາງແຜນທີ່ຈະຂ້າທ່ານ, ທ່ານ Carter?"
  
  
  "ຫຼາຍໆຄົນໄດ້ພະຍາຍາມ."
  
  
  “ຢ່າ​ກັງ​ວົນ​ກ່ຽວ​ກັບ​ມັນ. ເຈົ້າຢູ່ໃນມືທີ່ດີກັບ Valante." ນາງໄດ້ເອົາຈອກກາເຟມາໃສ່ປາກຂອງຂ້ອຍ. "ນີ້. ເອົາຊິບ. ສໍາລັບໃນປັດຈຸບັນ, ນີ້ແມ່ນດີທີ່ສຸດທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້ສໍາລັບທ່ານ. ຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງໄປຫ້ອງຮຽນ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກືນ​ກາ​ເຟ​ຮ້ອນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ: “ທ່ານ​ແລະ Moose. ການປະສົມປະສານນີ້ເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ເປັນທໍາມະຊາດ.”
  
  
  “ຕອນນັ້ນຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າ Moose ແມ່ນໃຜ. ຂ້ອຍໝາຍເຖິງສິ່ງທີ່ລາວເປັນຢູ່ພາຍໃນ. ຄວາມ​ຈິງ​ທີ່​ວ່າ​ລາວ​ເປັນ​ຄົນ​ຂີ້ລັກ​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ແຕກ​ຕ່າງ​ກັບ​ຂ້ອຍ. ນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດສໍາລັບລູກສາວຂອງ Marco Valante? "
  
  
  ນາງໄດ້ເອົາຈອກໃສ່ປາກຂອງຂ້ອຍອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  ຜູ້​ປະກາດ​ວິທະຍຸ​ໄດ້​ບຸກ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ສຽງ​ດົນຕີ​ແລະ​ປະກາດ​ໂມງ​ເວລາ. ມັນແມ່ນເວລາ 8:30 ໂມງເຊົ້າ, ລາວເລີ່ມລາຍງານຂ່າວ, ລວມທັງການຍິງຢູ່ໃນລົດພ່ວງໃນ Reno. ລາວ​ບໍ່​ໄດ້​ອະທິບາຍ​ວ່າ​ຄ້າຍ​ຄື​ແນວ​ໃດ.
  
  
  Barbara Valante ກ່າວວ່າ "Moose ເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍເປັນ ໜຶ່ງ ໃນຄົນຫາຍາກເຫຼົ່ານັ້ນທີ່ດຳລົງຊີວິດໂດຍບໍ່ໄດ້ເພິ່ງພາອາໄສໃຜ," Barbara Valante ເວົ້າ. “ລາວເຂັ້ມແຂງ ແລະໝັ້ນໃຈຕົນເອງ, ລາວບໍ່ຢ້ານໃຜ ຫຼືອັນໃດຢູ່ເທິງແຜ່ນດິນໂລກສີຂຽວຂອງພະເຈົ້າ. ຕໍ່​ມາ, ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ຮູ້ຈັກ​ລາວ​ດີ​ພໍ, ຂ້ອຍ​ຮູ້​ວ່າ​ກຳລັງ​ຂອງ​ລາວ​ອາດ​ກາຍເປັນ​ຄວາມ​ໂຫດຮ້າຍ. ຜົນໄດ້ຮັບຂອງຊີວິດ fantastic ໄດ້. ລາວກ້າຫານ, ດີ, ເປັນບ້າ."
  
  
  "ທຸກຄົນເບິ່ງຄືວ່າເຫັນດີກັບເລື່ອງນີ້."
  
  
  Barbara Valante ເປັນຍິງທີ່ສະຫຼາດ ແລະສຸຂຸມ. Sexy ຄືກັນ. ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ລືມ​ວ່າ​ນາງ​ໄດ້​ວາງ​ກັບ​ດັກ​ສໍາ​ລັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຖ້າຂ້ອຍສາມາດປ່ອຍມືຂອງຂ້ອຍໄດ້, ຂ້ອຍຈະບໍ່ເປັນມິດຫຼາຍ. ນາງໄດ້ເອົາຈອກກາເຟຄືນໃຫ້ເຮືອນຄົວ.
  
  
  
  
  
  . ວິທະຍຸຖືກປິດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ອີກ​ປະ​ຕູ​ເປີດ, ຊຶ່ງ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ໄດ້​ນໍາ​ໄປ​ສູ່​ຂັ້ນ​ໄດ​ຫລັງ​ຂອງ​ອາ​ພາດ​ເມັນ. ສຽງກະຊິບ. Barbara ຖອກນ້ໍາໃສ່ອ່າງເຮືອນຄົວ, ປາກົດຂື້ນວ່າ rinsing ຈອກຂອງນາງ, ຫຼັງຈາກນັ້ນກັບຄືນ.
  
  
  “ຂ້ອຍຕ້ອງໄປ, ທ່ານ Carter. ພໍ່ຂອງຂ້ອຍຈະຢູ່ທີ່ນີ້ໃນໄວໆນີ້ເພື່ອລົມກັບເຈົ້າ. ໃນເວລານີ້, ມີຄົນຢູ່ໃນເຮືອນຄົວເພື່ອຮັກສາບໍລິສັດຂອງເຈົ້າ."
  
  
  ນາງໄດ້ໂທຫາລາວ. ລາວຍ່າງເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງແລະຍິ້ມໃຫ້ຂ້ອຍ. ລາວຖອດເສື້ອຄຸມຂອງລາວອອກ ແລະຂ້ອຍເຫັນວ່າລາວມີລູກປືນ .38 Smith & Wesson ຢູ່ເທິງບ່າຂອງລາວ. ລາວ​ຍັງ​ມີ​ເຄື່ອງ​ປັ້ນ​ດິນ​ເຜົາ​ໃສ່​ຂໍ້​ມື. ຂ້ອຍຈື່ຊື່ຂອງລາວຄື Joe. ລາວເຮັດວຽກໃຫ້ Valanthe.
  
  
  “ຂ້ອຍຮູ້ວ່າເຈົ້າຮູ້ສຶກແນວໃດ, Carter. ສັບສົນ. ເຈົ້າຕົວແທນ AX ຄວນຈະເປັນທີ່ດີທີ່ສຸດຂອງທີ່ດີທີ່ສຸດ, ແຕ່ສາວນ້ອຍຄົນຫນຶ່ງໄດ້ເອົາເຈົ້າເອງ."
  
  
  "ນາງບໍ່ນ້ອຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ. ມີບ່ອນທີ່ມັນບໍ່ນ້ອຍເລີຍ."
  
  
  Barbara Valante ຫົວຫົວ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ເອົາກະເປົາເງິນຂອງນາງແລະຍ່າງອອກຈາກປະຕູຂອງອາພາດເມັນ, ປ່ອຍໃຫ້ຂ້ອຍຢູ່ຄົນດຽວກັບນາຍຮ້ອຍຂອງພໍ່ຂອງນາງ.
  
  
  “ຂ້ອຍຮູ້ສຶກອັບອາຍເລັກນ້ອຍກ່ຽວກັບວິທີທີ່ເຈົ້າພາຂ້ອຍໄປຄາລິຟໍເນຍ. ນີ້ອາດຈະທໍາລາຍອະນາຄົດຂອງຊາຍຫນຸ່ມທີ່ມີຄວາມທະເຍີທະຍານ,” Joe ເວົ້າ.
  
  
  "ຂໍ​ໂທດ. ມັນເບິ່ງຄືວ່າຖືກຕ້ອງໃນເວລານັ້ນ.”
  
  
  Joe ລຸກຂຶ້ນແລະເບິ່ງໂມງຂອງລາວ. ປາກົດຂື້ນວ່າ Valante ຈະມາຮອດທຸກເວລາ.
  
  
  "ເຈົ້າມາທີ່ນີ້ໄດ້ແນວໃດ?" ຂ້ອຍຖາມລາວ. "ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍສູນເສຍເຈົ້າ."
  
  
  “Valante ເຂົ້າໃຈເລື່ອງນີ້. ລາວບອກວ່າເຈົ້າມີລາຍຊື່ແຟນຂອງ Moose, ເກົ່າແລະໃຫມ່. ບາງທີ Barbara ຢູ່ໃນບັນຊີລາຍຊື່. ສະນັ້ນ ຫຼັງຈາກທີ່ເຈົ້າເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຕົກໃຈໃນຄາລິຟໍເນຍ, ລາວໄດ້ສົ່ງຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນີ້ເພື່ອພະຍາຍາມຂັດຂວາງເຈົ້າ. "ລາວ rummaged ໃນກະເປົ໋າຂອງຕົນແລະດຶງອອກຫນັງສືສີດໍານ້ອຍຂອງ Moose." ດຽວນີ້ຂ້ອຍຮູ້ວ່າເຈົ້າເອົາຊື່ຂອງເຈົ້າມາຈາກໃສໃນຄືນທີ່ຜ່ານມາ.
  
  
  “ເຈົ້າຢູ່ທີ່ນີ້ໃນອາພາດເມັນຕອນທີ່ຂ້ອຍລົມກັບສາວ.
  
  
  "ປະຕູຕໍ່ໄປ. Barbara ໂທຫາຂ້ອຍຫຼັງຈາກທີ່ນາງເອົາເຈົ້ານອນ.” ລາວຫົວຂວັນອີກ. “ເດັກຍິງທີ່ສົມບູນແບບ. ຂ້ອຍຕ້ອງການຄົນຄືນາງ."
  
  
  "ພວກເຮົາທັງສອງຄວນ."
  
  
  "ເມື່ອນາງມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງກັບ Moose ແລະ Valante ຮູ້ກ່ຽວກັບມັນ, ມີການລະເບີດທີ່ສາມາດໄດ້ຍິນໄປທົ່ວ Poughkeepsie. Valante ກໍ່ລະເບີດກ້ອນຫີນຂອງລາວ. ຂ້ອຍຄິດວ່າລາວຈະຂ້າຄົນ. ມັນຈະດີກວ່າຖ້າລາວມີ. "
  
  
  "ຂ້ອຍຮູ້ວ່າເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ." ຂ້ອຍໄດ້ກວດເບິ່ງພັນທະບັດຂອງຂ້ອຍອີກເທື່ອໜຶ່ງ. ມັນບໍ່ມີປະໂຫຍດຫຍັງເລີຍ. ຖ້າ​ຂ້ອຍ​ໄປ​ເປັນ​ອິດ​ສະຫຼະ, ຜູ້​ຄົນ​ຈະ​ຕ້ອງ​ປົດ​ປ່ອຍ​ຂ້ອຍ.
  
  
  Joe ກ່າວຕໍ່ໄປວ່າ "ເມື່ອ Valante ກໍານົດກົດລະບຽບສໍາລັບນາງ, ນາງໄດ້ໃຫ້ລາວກິນຄໍາເວົ້າຂອງລາວ." “ນາງໄດ້ບອກລາວວ່າລາວບໍ່ໄດ້ຄວບຄຸມຊີວິດຂອງລາວອີກຕໍ່ໄປ. ແຕ່ມັນເຮັດວຽກ. Barbara ປະຖິ້ມ Moose. ຕົນເອງ, ແລະ Valante ໃຫ້ອະໄພນາງ. ດຽວນີ້ລາວຍັງພູມໃຈທີ່ໄດ້ຢູ່ກັບລາວ.”
  
  
  ນາຍຮ້ອຍໜຸ່ມ Valante ໄດ້ຄິດຫຼາຍຢ່າງແນ່ນອນກ່ຽວກັບເຈົ້ານາຍຂອງລາວ. ແລະລາວຄິດຫຼາຍກ່ຽວກັບລູກສາວຂອງນາຍຈ້າງ.
  
  
  ລາວ​ເບິ່ງ​ໂມງ​ຂອງ​ລາວ​ອີກ, ຢືນ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ເບິ່ງ​ອອກ​ຈາກ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ຢູ່​ທາງ​ລຸ່ມ. "ພວກເຂົາຢູ່ທີ່ນັ້ນ."
  
  
  ໄດ້ຍິນສຽງຕີນຍ່າງຢູ່ໃນແລວເສດຖະກິດ. Joe ຟ້າວໄປເປີດປະຕູ. ລາວ​ກະຕືລືລົ້ນ​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ເຈົ້າ​ນາຍ​ພໍ​ໃຈ​ເປັນ​ທີ່​ຈະ​ແຈ້ງ. Valante ເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງແລະຢຸດ, ເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງໃຈຮ້າຍ. ຜູ້ຊາຍສອງຄົນໄດ້ແຕກແຍກກັບລາວ. ຄົນ​ໜຶ່ງ​ເອົ້າ​ໜ້າ​ປະຕູ​ແລະ​ກົ້ມ​ແຂນ​ໃສ່​ໜ້າ​ເອິກ​ໜາ. ອີກຜູ້ໜຶ່ງມານັ່ງໃກ້ປະຕູເຮືອນຄົວ.
  
  
  “Carter, ເຈົ້າເປັນການທົດສອບສໍາລັບຂ້ອຍ. ໃນຄືນນັ້ນຢູ່ລັດໄອດາໂຮ ເຈົ້າໄດ້ເລືອດອອກຄືກັບໝູທີ່ຕິດຢູ່ ແລະຂ້ອຍໄດ້ສຽບຮູລູກປືນ. ຂ້ອຍປ່ອຍໃຫ້ເຈົ້າມີຊີວິດຢູ່. ເຈົ້າໄດ້ຕອບແທນຂ້ອຍໂດຍການຕີປະຊາຊົນຂອງຂ້ອຍແລະເຂົ້າໄປໃນວິທີການຂອງຂ້ອຍ, "Valante ເວົ້າ.
  
  
  "ທ່ານມີເຫດຜົນຂອງທ່ານສໍາລັບການຫຼີ້ນ Good Samaritan." ເຈົ້າຄິດວ່າຂ້ອຍສາມາດນໍາເຈົ້າໄປຫາຜູ້ຄາດຕະກໍາ Abruz ໄດ້. ເຈົ້າບໍ່ຮູ້ໃນເວລານັ້ນວ່າ Moose ມີສ່ວນຮ່ວມ."
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ນັ່ງ​ໄດ້​ຈູດ​ຊີ​ກາ​ກັບ​ກະ​ແສ​ເງິນ. "ເດັກສະຫຼາດ, ບໍ່ແມ່ນທ່ານ, Marco?"
  
  
  “ສະຫຼາດຫຼາຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຈະ​ຊອກ​ຫາ​ສິ່ງ​ທີ່​ເຂົາ​ໄດ້​ຮຽນ​ຮູ້​ອີກ​ແດ່​ທີ່​. "
  
  
  "ລູກສາວຂອງເຈົ້າສັນຍາວ່າຂ້ອຍຈະບໍ່ເຈັບປວດ," ຂ້ອຍບອກ Valante.
  
  
  “ດັ່ງນັ້ນ, ຂ້ອຍໄດ້ເວົ້າຫຍັງກ່ຽວກັບຄວາມຮຸນແຮງບໍ? ພວກເຮົາພຽງແຕ່ຕ້ອງການຖາມສອງສາມຄໍາຖາມ." Valante ຍ່າງຂ້າມແລະເອົາຜ້າມ່ານໃສ່ປ່ອງຢ້ຽມ. ນີ້​ແມ່ນ​ເປັນ​ໄພ​ພິ​ບັດ​ທີ່​ບໍ່​ດີ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ມີເວລາສໍາລັບເກມ, Marco. ຂໍ​ໃຫ້​ລາວ​ຈົບ​ດຽວນີ້,” ຊາຍ​ທີ່​ນັ່ງ​ຢູ່​ເທິງ​ຕັ່ງ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຊາຍ​ຄົນ​ນັ້ນ​ຢູ່​ໃນ​ຕັ່ງ​ຢ່າງ​ລັບໆ ຕັ້ງ​ແຕ່​ຕອນ​ທີ່​ລາວ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ອາ​ພາດ​ເມັນ. ຂ້ອຍຢາກຮູ້ວ່າລາວແມ່ນໃຜແທ້ໆ. ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຢືນ​ຢູ່​ໜ້າ​ປະ​ຕູ​ແມ່ນ​ເປັນ​ພວກ​ໂຈນ​ມາ​ເຟຍ​ທີ່​ແລ່ນ​ໄປ​ມາ​ໃນ​ໂຮງ​ສີ, ມີ​ໃບ​ໜ້າ​ທີ່​ຫຍາບ​ຄາຍ ແລະ​ຕາ​ຈືດໆ. ແຕ່ຜູ້ຊາຍຢູ່ໃນເກົ້າອີ້ໄດ້ນຸ່ງເສື້ອລາຄາແພງ, ມີ cufflinks ເງິນແລະເກີບແຂ້. ເບິ່ງຄືວ່າລາວເປັນເຈົ້ານາຍທີ່ມີລະດັບເທົ່າທຽມກັນກັບ Valanthe. ຂ້ອຍສົນໃຈລາວເປັນພິເສດ ເພາະລາວສູງ, ຈ່ອຍຜອມ ແລະໃສ່ແວ່ນຕາ. ນອກ​ຈາກ​ເຄື່ອງ​ນຸ່ງ​ທີ່​ສວຍ​ງາມ​ຂອງ​ລາວ, ລາວ​ເບິ່ງ​ຄື​ກັບ​ນັກ​ບັນ​ຊີ, ບໍ່​ແມ່ນ​ຄົນ​ຂີ້​ຕົວະ. ລາວເບິ່ງຄືກັບຜູ້ຊາຍທີ່ເດັກຍິງ Portland ສອງຄົນເອີ້ນວ່າຫມູ່ຂອງ Moose.
  
  
  “ຂ້ອຍໄດ້ພາເຈົ້າໄປກັບຂ້ອຍ ເພາະວ່ານີ້ແມ່ນດິນແດນຂອງເຈົ້າ, Liu. ແຕ່ຂ້ອຍກໍາລັງແລ່ນການສະແດງນີ້. ແລະຂ້ອຍຢາກຮູ້ວ່າ Carter ຮຽນຮູ້ຫຍັງໃນລະຫວ່າງການເດີນທາງຂອງລາວ,” Valente ເວົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍຈັບຊື່. ຂ້ອຍຈັບຊື່. ຜູ້ຊາຍຢູ່ໃນເກົ້າອີ້ແມ່ນ Lew Rossi.
  
  
  
  
  
  ທ່ານໝໍ Lew. ສັດຕູເກົ່າຂອງ Frank Abruz.
  
  
  ດຶງປື້ມສີດໍາອອກ, Joe ໄດ້ມອບມັນໃຫ້ Valantha. "ຂ້ອຍພົບສິ່ງນີ້ຈາກ Carter. ມັນເປັນຂອງ Moose. ນີ້ແມ່ນບ່ອນທີ່ Carter ໄດ້ຮັບຊື່ຂອງເດັກຍິງ."
  
  
  "ທ່ານໄດ້ຮັບສິ່ງນີ້ໄດ້ແນວໃດ, Carter?"
  
  
  "ຝູງມ້າໄດ້ສູນເສຍມັນໃນຂະນະທີ່ຂູດ."
  
  
  Valante flipped ຜ່ານຫນ້າ. Rossi ເນີ້ງໄປຂ້າງຫນ້າ. ຕາຂອງລາວຢູ່ຫລັງແວ່ນຕາຂອງລາວເປັນເງົາຄືກັບໂລຫະສີ ດຳ ທີ່ສົດໃສ. ຖ້າຊື່ຂອງລາວຫຼືນາມແຝງຂອງລາວຖືກພົບເຫັນຢູ່ໃນຫນັງສື, ມັນຈະເປັນເກມສໍາລັບລາວ. Valante ຈະສົງໃສໃນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຫາກໍ່ຮູ້ - Rossi ຈ້າງ Moose ເພື່ອຂ້າ Abruz.
  
  
  "ພຽງແຕ່ຊື່ຂອງເດັກຍິງ," Valante ເວົ້າ, ແລະ Rossi ເບິ່ງຄືວ່າຈະຜ່ອນຄາຍ. Valante ຍ່າງໄປຫາຫນ້າທີ່ມີຊື່ Barbara ຢູ່ເທິງມັນ. ລາວ​ໄດ້​ຈີກ​ມັນ​ອອກ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ໃຈ​ຮ້າຍ​ແລະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ມັນ​ແຕກ. "ຄົນຂີ້ຄ້ານ". ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວເບິ່ງຂ້ອຍອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ພຽງແຕ່ເພື່ອກວດກາເບິ່ງ, Carter? "
  
  
  ຂ້ອຍປິດປາກໄວ້.
  
  
  "ເຈົ້າໄດ້ຫຍຸ້ງຫຼາຍເມື່ອໄວໆນີ້ - ມ້າງຮ້ານຂາຍຢາ, ເຮັດໃຫ້ຄົນສັບສົນແລະຂ້າສອງສາມຄົນ ... ແຕ່ເຈົ້າບໍ່ມີ Moose ຫຼືເງິນ, ຂ້ອຍເດົາ."
  
  
  "ບໍ່ມີເງິນເຫຼືອ. Moose ບໍ່ມີພວກມັນ. ຜູ້ຊາຍສອງຄົນທີ່ຂ້ອຍຂ້າແມ່ນມີສ່ວນຮ່ວມໃນການຄາດຕະກໍາຂອງ Abruz. ພວກເຂົາຢູ່ໃນ Bonham ກັບ Moose ໃນເວລາທີ່ລາວຂ້າເດັກຍິງຂອງ Brant,” ຂ້ອຍບອກ Valante.
  
  
  "ຂ້ອຍໄດ້ຮັບມັນ. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດປ່ອຍໃຫ້ເຈົ້າໄດ້ຮັບ Moose. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕັ້ງ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ມີ​ຄວາມ​ສຸກ​ໃນ​ການ​ເກັບ​ກໍາ​ຫນີ້​ສິນ​ເລືອດ​ທີ່​ເປັນ​ໜີ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. Frank Abruz ແມ່ນຫມູ່ເກົ່າທີ່ສຸດຂອງຂ້ອຍ. ພວກເຮົາກັບຄືນ. ໃຊ້ເວລາຢູ່ທີ່ນີ້ກັບ Lew ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍໄປ Vegas ຫຼັງຈາກ Moose."
  
  
  Rossi ຢືນຂຶ້ນ, ຖື cigar ຂອງລາວຢູ່ໃນແຈຂອງປາກຂອງລາວ. "ແລະຂ້ອຍຈະດູແລເຈົ້າ," ລາວຍິ້ມ.
  
  
  Valante ອາດຈະບໍ່ຢາກໃຫ້ຂ້ອຍຕາຍ, ແຕ່ Rossi ແນ່ໃຈວ່າ. ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າລາວຈະເອົາລູກປືນໃສ່ຕາຂອງຂ້ອຍທັນທີທີ່ Valante ອອກໄປ. ບໍ່ມີຄວາມຮູ້ສຶກຍາກ. ພຽງແຕ່ບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຈະດູແລ.
  
  
  "ເຈົ້າເຂົ້າໃຈບາງຢ່າງ, ແຕ່ບໍ່ແມ່ນທັງຫມົດ," ຂ້ອຍບອກ Valante. "ທ່ານພາດສິ່ງທີ່ສໍາຄັນທີ່ສຸດ."
  
  
  "ມັນ​ແມ່ນ​ຫຍັງ?"
  
  
  "ລາວກໍາລັງຊ້າລົງ, Marco. ເຈົ້າໄປດີກວ່າຖ້າທ່ານຕ້ອງການຈັບ Moose,” Rossi ເວົ້າ.
  
  
  "ແມ່ນຫຍັງຜິດ, Rossi, ເຈົ້າຢ້ານທີ່ຈະໄດ້ຍິນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍເວົ້າບໍ? ຂ້ອຍມີເບີຂອງເຈົ້າ."
  
  
  "ເຈົ້າ​ກໍາ​ລັງ​ເວົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຫຍັງ?" - Valante ຮຽກຮ້ອງ.
  
  
  "ກ່ຽວກັບຄວາມຈິງທີ່ວ່າ Frank Abruz ຖືກສັ່ງ. ນີ້​ບໍ່​ແມ່ນ​ພຽງ​ແຕ່​ການ​ໂຈນ​ທີ່ Moose ດຶງ​ອອກ​ໄປ​ໃນ Florida. ນີ້​ແມ່ນ​ຄວາມ​ເສຍ​ຫາຍ​ກັບ​ຫມູ່​ເພື່ອນ​ຂອງ​ທ່ານ​. Rossi ໄດ້ຕັ້ງ Moose ໃສ່ Abruz, ແລະນັບຕັ້ງແຕ່ນັ້ນມາລາວໄດ້ເຮັດວຽກຕໍ່ຕ້ານທ່ານປະຊາຊົນ, ພະຍາຍາມປ້ອງກັນບໍ່ໃຫ້ທ່ານຊອກຫາ. "
  
  
  Lew Rossi ໄດ້ກ້າວຖອຍຫລັງແລະຢືນຢູ່ຂ້າງ Valante ຫລັງ Joe. ທັນໃດນັ້ນ ລາວຕີ Joe ຢູ່ທາງຫລັງ. ຊາຍຫນຸ່ມເປີດປາກແລະ gasped. ລາວ​ໄດ້​ກ້າວ​ເຂົ້າ​ໄປ​ຫາ​ຕັ່ງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ໄດ້​ຍື່ນ​ມື​ອອກ​ດ້ວຍ​ເຄື່ອງ​ປັ້ນ​ດິນ​ເຜົາ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວລົ້ມລົງແລະຂ້າພະເຈົ້າເຫັນມີດຢູ່ລະຫວ່າງແຜ່ນບ່າຂອງລາວ.
  
  
  Marco Valante ຫັນໜ້າຢ່າງແຮງ. ຂ້ອຍຮ້ອງໃສ່ລາວ. "ບໍ່, Valante. ຄົນອື່ນ!"
  
  
  ລາວຮູ້ວ່າລາວໄດ້ເຮັດຜິດ, ແຕ່ມັນຊ້າເກີນໄປ. ຜູ້ຊາຍທີ່ປະຕູ, ເດັກຊາຍ Rossi, ໄດ້ຍິງໃສ່ລາວ, ແລະຮ່າງກາຍຂອງລາວກະຕຸກໃນຂະນະທີ່ລູກປືນຖືກຕີລາວ. Valante ໄດ້ stubbornly ປະຕິເສດທີ່ຈະລົ້ມ. ລາວ​ໄດ້​ຫັນ​ໜ້າ​ເຕັມ​ທີ່, ແຕ້ມ​ປືນ​ຂອງ​ຕົນ, ແລະ​ປະ​ເຊີນ​ໜ້າ​ກັບ​ຜູ້​ຊາຍ, ຜູ້​ທີ່​ຕິດ​ລູກ​ປືນ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍທີ່ປະຕູໄດ້ດຶງກະທູ້ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ປືນຂອງລາວ, ພ້ອມກັບເຄື່ອງປິດສຽງ, ເຮັດໃຫ້ສຽງຂອງນໍ້າລາຍ. ລູກປືນຖືກຕີ Valante ຄືກັບກຳປັ້ນເຂົ້າເນື້ອໜັງ. Valante ໃນທີ່ສຸດກໍ່ເລີ່ມລົ້ມລົງ, ແຕ່ໄດ້ຍິງຕົວເອງ. ແລ້ວ​ລາວ​ກໍ​ລົ້ມ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ​ທີ່​ໃກ້​ຕັ່ງ​ຂອງ​ຂ້ອຍ.
  
  
  Bandit Rossi ເນີ້ງກັບປະຕູ, ຂາຂອງລາວແຜ່ລາມ, ຄືກັບວ່າລາວຫວັງວ່າຈະຄວບຄຸມຕົວເອງແລະບໍ່ລົ້ມ. ລາວເຮັດວຽກຂອງລາວ. ລາວໄດ້ຊ່ວຍປະຢັດນາຍຈ້າງຂອງລາວ. ແຕ່ລາວກໍາລັງຈະຕາຍ. ການສັກຢາຂອງ Valante ຕີລາວຢູ່ໃນກະເພາະອາຫານ. ລາວຄ່ອຍໆເລື່ອນອອກໄປຈາກປະຕູ, ຄືກັບຄົນເມົາເຫຼົ້າທີ່ຕັດສິນໃຈນັ່ງຢູ່ເທິງພື້ນ. ຫົວເຂົ່າຂອງລາວຖືກຫ້ອຍລົງ. ຂາຂອງລາວໄດ້ເລື່ອນໄປຂ້າງໜ້າຢ່າງກະທັນຫັນ ແລະລາວລົ້ມລົງໃນຮ່ອງທີ່ໂຄ້ງ.
  
  
  ລີວ ຣອສຊີ ດຶງມີດອອກຈາກຫຼັງຂອງໂຈ ແລະເຊັດມັນໃສ່ເສື້ອຄຸມຂອງໂຈນສະເຕີ. ລາວມ້ວນຕາຂອງ Joe ເພື່ອໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າລາວຕາຍ. ຫຼັງຈາກນັ້ນລາວໄດ້ກ້າວຂ້າມ Joe ແລະເຕະ Marco Valante. ລາວ nudged ມັນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ຫຼັງຈາກນັ້ນເບິ່ງຂ້າພະເຈົ້າ. "ຜິດຫວັງ, Carter?"
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  Rossi ສຸດທ້າຍໄດ້ກວດເບິ່ງຜູ້ຊາຍຂອງລາວ. ລາວບໍ່ໄດ້ຮູ້ສຶກເສົ້າໃຈເມື່ອລາວຢືນຢັນວ່າຍິງປືນຕາຍ. ມີ​ການ​ທົດ​ແທນ​ຫຼາຍ​ປະ​ມານ. "ເຈົ້າ​ຮູ້​ໄດ້​ແນວ​ໃດ?" ລາວຖາມຂ້ອຍ.
  
  
  “ຫຼາຍໆຊິ້ນໄດ້ຕົກລົງກັນ. ບາງຄົນໃນກຸ່ມ mafia ສົ່ງ Coogan ເພື່ອຂ້າຂ້ອຍແລະເດັກຍິງໃນ Bonham. ມັນບໍ່ແມ່ນ Valante - ລາວຕ້ອງການບັງຄັບໃຫ້ເດັກຍິງເວົ້າ, ແຕ່ຂ້ອຍຢາກເອົາລາວໄປຫາຜູ້ຂ້າຂອງ Abruz. ເມື່ອຂ້ອຍຄົ້ນພົບວ່າ Moose ມີເພື່ອນຢູ່ໃນກຸ່ມ mafia. ຂ້ອຍເອົາສອງແລະສອງເຂົ້າກັນ. Aruz ທໍາລາຍຂໍ້ຕົກລົງຢາເສບຕິດກັບພວກຄອມມູນິດຈີນ. ຂ້ອຍເດົາວ່ານັ້ນແມ່ນຂໍ້ຕົກລົງຂອງເຈົ້າ. ແຕ່ເຈົ້າຕ້ອງການໃຫ້ Abruz ຕາຍຍ້ອນເຫດຜົນທີ່ສໍາຄັນກວ່າພຽງແຕ່ຄວາມໂກດແຄ້ນ. "ຕອນນີ້ຂ້ອຍມີການຄາດເດົາ." ລາວຄົ້ນພົບຄວາມສໍາພັນລັບຂອງເຈົ້າກັບຄອມມິວນິດແລະຈະເວົ້າເຈົ້າຢ້ານວ່າພວກເຮົາຈະຊອກຫາສິ່ງທີ່ມັນກ່ຽວກັບ, ແລະດັ່ງນັ້ນເຈົ້າຈຶ່ງກໍາຈັດ Abruz ແລະ Kirby , Meredith ແລະຂ້ອຍຕ້ອງຈັດການກັບມັນກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະຄົ້ນພົບບາງສິ່ງບາງຢ່າງ, ເຈົ້າຕ້ອງຂ້າ Meredith ຕົວເອງ - ຜູ້ຂ້າຂອງລາວໃຊ້ມີດ."
  
  
  
  
  
  .
  
  
  “ເຂົາເຈົ້າບໍ່ເອີ້ນຂ້ອຍວ່າ ໝໍ ເພາະວ່າຂ້ອຍຮຽນແພດສາດ. ໃນສະ ໄໝ ກ່ອນ, ຂ້ອຍໄດ້ເຮັດການຜ່າຕັດທັນທີຫຼາຍ.” ລາວ​ຕີ​ມີດ​ແລະ​ເອົາ​ໃສ່​ໃນ​ຖົງ​ຂອງ​ລາວ: “ຂ້ອຍ​ເກືອບ​ຈັບ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໂຮງ​ແຮມ. ເຈົ້າເປັນຜູ້ໂຊກດີ, Carter."
  
  
  "ມັນແມ່ນຍ້ອນວ່າຂ້ອຍບໍລິສຸດຂອງຫົວໃຈ."
  
  
  “ເຈົ້າຍັງຢາກຮູ້ຢາກເຫັນຫຼາຍ. ເນື່ອງຈາກເຈົ້າບໍ່ມີເຈດຕະນາທີ່ຈະປ່ອຍໃຫ້ອາພາດເມັນນີ້ມີຊີວິດຢູ່, ຂ້ອຍອາດຈະບອກເຈົ້າສ່ວນທີ່ເຫຼືອຄືກັນ.” ລາວ​ນັ່ງ​ລົງ​ທີ່​ຕັ່ງ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ຈູດ​ຢາ​ສູບ​ອີກ. “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ສາຍ​ພົວ​ພັນ​ທີ່​ດີ​ກັບ​ຈີນ​ເຫຼົ່າ​ນີ້. ການ​ຄ້າ​ຢາ​ເສບ​ຕິດ​ເປັນ​ພຽງ​ແຕ່​ການ​ປົກ​ຫຸ້ມ​ຂອງ - ຂໍ້​ແກ້​ຕົວ​ສໍາ​ລັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທີ່​ຈະ​ພົບ​ກັບ​ເຂົາ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນໍາ​ໃຊ້​ປະ​ຊາ​ຊົນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ infiltrate AX ແລະ​ສົ່ງ​ຂໍ້​ມູນ​ໃຫ້​ພວກ​ຄອມ​ມິ​ວ​ນິດ​. ຄົນໜຶ່ງຂອງຂ້ອຍຢູ່ທີ່ຖານຂອງເຈົ້າໃນລັດຄາໂຣໄລນາ ໄດ້ຮຽນຮູ້ເຖິງບ່ອນຢູ່ຂອງ Sheila Brant ຈາກໄຟລ໌ຂອງເຈົ້າ. ພວກຄອມມິວນິສຈ່າຍເງິນໃຫ້ຂ້ອຍດ້ວຍຢາຄຸນນະພາບສູງ. ຂ້ອຍມີຫຼັກຊັບທີ່ດີທີ່ສຸດໃນປະເທດ. ຕາມທໍາມະຊາດ, mafia ຈະບໍ່ມີຄວາມສຸກທີ່ຈະຮຽນຮູ້ກ່ຽວກັບເລື່ອງສ່ວນຕົວຂອງຂ້ອຍ. Abruz ມີຄວາມສົງໃສ, ສະນັ້ນລາວຕ້ອງອອກໄປ."
  
  
  "ເຈົ້າວາງແຜນທີ່ຈະອະທິບາຍເຫດການນີ້ຕໍ່ອົງການແນວໃດ? ວຽກງານທີ່ທ່ານເຮັດກັບ Joe ປະຕິບັດການເລີ່ມຕົ້ນຂອງເຈົ້າ."
  
  
  “ເຈົ້າໄດ້ເຮັດມັນ, Carter. ເຈົ້າດີກັບມີດ. ເຈົ້າຍັງໄດ້ຂ້າ Valante ແລະລູກຊາຍຂອງຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ນີ້ແມ່ນເລື່ອງຂອງຂ້ອຍ, ແລະ Barbara Valante ຈະສະຫນັບສະຫນູນມັນ."
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ໂທ​ຫາ Barbara ຢູ່​ໂຮງ​ໝໍ ແລະ​ບອກ​ນາງ​ວ່າ ພໍ່​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ຮັບ​ບາດ​ເຈັບ ແລະ​ນາງ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ທີ່​ອາ​ພາດ​ເມັນ​ໂດຍ​ໄວ. ລາວຫ້ອຍຂຶ້ນແລະນັ່ງລົງ, ຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍຮອຍຍິ້ມທີ່ອ່ອນໂຍນຢູ່ເທິງຮິມຝີປາກບາງໆຂອງລາວ.
  
  
  "ເຈົ້າໄດ້ໃຫ້ຂ້ອຍເວລາຫນຶ່ງ, ຜູ້ຊາຍ AX. ແຕ່ດຽວນີ້ຂ້ອຍມີເຈົ້າແລ້ວ.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຫື່ອ​ອອກ​ແລະ​ດຶງ​ເຊືອກ​ຢ່າງ​ສິ້ນ​ຫວັງ. ບາງທີຂ້ອຍຕ້ອງບອກ Hawk ສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຫາກໍ່ຮຽນຮູ້. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການທີ່ຈະຢູ່ພາຍໃນຫນຶ່ງຮ້ອຍໄມຂອງຜູ້ຊາຍອາຍຸໃນເວລາທີ່ລາວພົບວ່າ AX ໄດ້ຖືກ infiltrated ໂດຍ mafiosos ທີ່ເຮັດວຽກໃຫ້ຈີນແດງ.
  
  
  Rossi ຢືນຂຶ້ນ. ລາວ​ດຶງ​ຜ້າ​ເຊັດ​ມື​ຈາກ​ຖົງ​ຂອງ​ລາວ​ອອກ​ມາ​ໃສ່​ປາກ​ຂອງ​ຂ້ອຍ. “Barbara ຄວນຢູ່ທີ່ນີ້ໃນປະມານສິບນາທີ. ຂ້ອຍບໍ່ຢາກໃຫ້ເຈົ້າຮ້ອງ ຫຼືເວົ້າລົມກັນ.”
  
  
  ສິບສອງນາທີຕໍ່ມາ, ນາງໄດ້ແລ່ນລົງໄປໃນແລວເສດຖະກິດແລະ ducked ເຂົ້າໄປໃນອາພາດເມັນ. ນາງ​ໄດ້​ປ່ຽນ​ໄປ​ເປັນ​ສີ​ຈືດໆ ເມື່ອ​ນາງ​ໄດ້​ເຫັນ​ເຫດການ​ທີ່​ຮ້າຍ​ແຮງ: ສາມ​ສົບ, ສົບ​ໜຶ່ງ​ເປັນ​ຂອງ​ພໍ່​ຂອງ​ນາງ. ແມ່ຍິງຈໍານວນຫຼາຍຈະ faint. ນາງພຽງແຕ່ເຮັດໃຫ້ສຽງ stranged ຂອງຄວາມເຈັບປວດ.
  
  
  Rossi ຕີປະຕູແລະເອົາມືຂອງລາວປິດປາກ. ເຂົາເຈົ້າພະຍາຍາມຈົນລາວເອົາມີດແທງຄໍຂອງນາງ.
  
  
  "ຂ້ອຍຮູ້ວ່ານີ້ຍາກສໍາລັບທ່ານ, Barbara," ລາວເວົ້າໃນສຽງອ່ອນຂອງລາວ, "ແຕ່ເຈົ້າຕ້ອງສະຫງົບແລະປະພຶດຕົວ. ຊີວິດຂອງເຈົ້າແລະຊີວິດຂອງ Carter ແມ່ນຂຶ້ນກັບມັນ."
  
  
  ນາງໄດ້ຫົວຫົວແລະ Rossi ປ່ອຍນາງ. ນາງໄດ້ຮ້ອງໄຫ້ອອກມາຈາກຄໍຂອງນາງ, ຕາຂອງນາງຂໍໃຫ້ຂ້ອຍອະທິບາຍສິ່ງທີ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດໃຫ້ນາງ.
  
  
  "ຂ້ອຍຕ້ອງການໃຫ້ເຈົ້າຕອບໂທລະສັບ," Rossi ບອກນາງ.
  
  
  "ຂ້ອຍຄວນໂທຫາໃຜ?" - ນາງ​ຖາມ​ຢ່າງ​ຮືດ​.
  
  
  “ໃຜກໍຕາມ, ຕາບໃດທີ່ລາວຍັງເປັນສະມາຊິກຂອງຄະນະບໍລິຫານງານ. ຂ້ອຍຂໍແນະນໍາ Sal Terlizzi ຫຼື Don Corvone. ໃຫ້ເຮັດມັນ Terlizzi. ລາວຄິດຫຼາຍກ່ຽວກັບເຈົ້າສະເໝີ. ລາວຈະເຊື່ອທຸກສິ່ງທີ່ເຈົ້າເວົ້າ."
  
  
  Barbara snorted ແລະ inhaled ຢ່າງຮຸນແຮງ. ຕາ​ຂອງ​ນາງ​ຫລຽວ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ເວົ້າ​ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ຈະ​ມີ​ປາກ​ເປົ່າ, ແຕ່​ກໍ​ເຫັນ​ວ່າ​ຕົນ​ເອງ​ພຽງ​ແຕ່​ເປັນ​ສະ​ເພາະ.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະເວົ້າຫຍັງ, Rossi?" - ນາງ​ຖາມ​ດ້ວຍ​ສຽງ​ທີ່​ກະ​ທັນ​ຫັນ​ໄດ້​ກາຍ​ເປັນ​ຮ້າຍ​ແຮງ​ຂຶ້ນ​.
  
  
  “ວ່າ Nick Carter ໄດ້ຂ້າພໍ່ຂອງເຈົ້າແລະ Joe, ແລະວ່າຂ້ອຍພະຍາຍາມຂ້າລາວ. ມັນຈະບໍ່ເປັນຫຍັງຖ້າທ່ານມີບັນຫາໃນການເວົ້າ. ນີ້ຈະເຮັດໃຫ້ລາວຫນ້າເຊື່ອຖື. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ທ່ານວາງສາຍໂດຍບໍ່ມີການໃຫ້ລາຍລະອຽດໃດໆ. "
  
  
  Rossi ເກັບອາວຸດທັງຫມົດຢູ່ໃນຫ້ອງແລະວາງໄວ້ເທິງໂຕະ. ລາວໄດ້ເອົາ Browning Valante ທີ່ລາວຖືມາ. "ດຽວນີ້, Barbara, ຖ້າເຈົ້າບໍ່ສົ່ງຂໍ້ຄວາມຢ່າງແນ່ນອນຕາມທີ່ຂ້ອຍຖ່າຍທອດມັນໃຫ້ເຈົ້າ, ຂ້ອຍຈະຍິງ Carter ໃສ່ໃບ ໜ້າ."
  
  
  ແຜນ​ການ​ຂອງ​ພຣະ​ອົງ​ໄດ້​ເປັນ​ຮູບ​ຮ່າງ. ນາຍຈ້າງ mob Barbara ຄວນຈະໂທຫາຈະກືນກິນເລື່ອງຂອງນາງ. ຫຼັງຈາກທີ່ນາງວາງສາຍ, Rossi ຈະຂ້າພວກເຮົາທັງສອງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນລາວຈະບອກພວກມາເຟຍວ່າຂ້ອຍຂ້າເດັກຍິງກ່ອນທີ່ລາວຈະຂ້າຂ້ອຍ. ລາວຕ້ອງໄດ້ຄິດອອກບາງລາຍລະອຽດເພີ່ມເຕີມເພື່ອເຮັດໃຫ້ພາກສ່ວນສຸດທ້າຍທີ່ຫນ້າເຊື່ອຖື, ແຕ່ຈຸດແມ່ນຈະແຈ້ງ.
  
  
  ຂ້ອຍຈັບຕາ Barbara ແລະສັ່ນຫົວຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍຫວັງວ່ານາງເຂົ້າໃຈ. ເມື່ອ​ນາງ​ໂທ​ຈົບ, ພວກ​ເຮົາ​ທັງ​ສອງ​ກໍ​ຕາຍ.
  
  
  ນາງໄດ້ໄປຫາໂທລະສັບ. Rossi ຕິດຕາມນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປີ້ນ​ຕັ່ງ​ນັ່ງ​ແລະ​ລົ້ມ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ, ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ສຸດ​ທີ່​ຈະ​ຫັກ​ມັນ​ເພື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ປົດ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລົ້ມ​ເຫລວ, ແຕ່​ຜົນ​ກະ​ທົບ​ກັບ​ພື້ນ​ເຮືອນ​ເຮັດ​ໃຫ້ Rossi jerk ຫົວ​ຂອງ​ຕົນ. ເມື່ອສາຍຕາຂອງລາວອອກຈາກ Barbara, ນາງໄດ້ຈັບເຂັມທີ່ນາງໃຊ້ໃນຄືນກ່ອນຫນ້າແລະແທງມັນເຂົ້າໄປໃນບ່າຂອງລາວຢ່າງຫນັກແຫນ້ນເທົ່າທີ່ນາງສາມາດເຮັດໄດ້.
  
  
  ຄວາມເຈັບປວດຢ່າງກະທັນຫັນເຮັດໃຫ້ Rossi ຮ້ອງອອກມາ. ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສະ​ແດງ​ຄວາມ​ຕື່ນ​ເຕັ້ນ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ອຸ​ປະ​ກອນ​ທີ່​ຢືນ​ຢູ່​ໃນ​ມື​ຂອງ​ລາວ​ຄື​ກັບ quill porcupine ໄດ້. Rossi ໄດ້ສາບແຊ່ງແລະດຶງມັນອອກ. ໃນຂະນະທີ່ລາວກໍາລັງເຮັດສິ່ງນີ້, ເດັກຍິງໄດ້ຕີລາວດ້ວຍໂທລະສັບຂອງນາງ. ລາວ​ລົ້ມ​ເທິງ​ກຳ​ແພງ, ແລະ​ນາງ​ແລ່ນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເຮືອນຄົວ ແລະ​ໄດ້​ຕົບ​ປະຕູ. ເຖິງວ່າຈະມີຄວາມໂສກເສົ້າຂອງນາງ, ເດັກຍິງໄດ້ຄິດຢ່າງໄວວາ. ແລ່ນຫນີດີກວ່າພະຍາຍາມຢູ່ແລະຕໍ່ສູ້ກັບ Rossi.
  
  
  Rossi ສັ່ນຫົວຂອງລາວຢ່າງບໍ່ແນ່ນອນ. ລາວ​ໃຈ​ຮ້າຍ​ຫຼາຍ​ຈົນ​ຄິດ​ວ່າ​ລາວ​ຈະ​ຍິງ​ຂ້ອຍ​ເພື່ອ​ເອົາ​ອາກາດ​ອອກ​ຈາກ​ມົດ​ລູກ.
  
  
  
  
  
  ຈາກ​ນັ້ນ​ພວກ​ເຮົາ​ທັງ​ສອງ​ກໍ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ປະ​ຕູ​ສູ່​ຂັ້ນ​ໄດ​ຫລັງ. ລາວຮູ້ວ່າລາວຕ້ອງການຢຸດ Barbara, ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນແຜນການຂອງລາວຈະແຕກຫັກ. ລາວ​ແລ່ນ​ໄປ​ທີ່​ປະຕູ​ທີ່​ນາງ​ປິດ​ໄວ້, ຍູ້​ມັນ​ອອກ​ດ້ວຍ​ບ່າ, ແລະ​ແລ່ນ​ຜ່ານ​ເຮືອນຄົວ. ຂ້ອຍໄດ້ຍິນລາວລົງມາທາງຂັ້ນໄດ.
  
  
  ລີ້ນຊັກເປີດຢູ່ໃນເຮືອນຄົວ. Barbara ລະເບີດເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງດ້ວຍມີດ butcher. ນາງຫາຍໃຈຢ່າງໜັກ. “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕົບ​ປະ​ຕູ​ຫລັງ​ແລະ ducked ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ closet ດອກ​ແຂມ. ລາວແລ່ນຜ່ານຂ້ອຍ,” ນາງເວົ້າ, ປ່ອຍຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ມີດ​ຈາກ​ນາງ​ແລະ​ຕັດ​ເຊືອກ​ທີ່​ຜູກ​ມັດ​ຂໍ້​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ປືນ​ສັ້ນ​ທີ່​ສອງ​ທີ່​ງຽບ​ສະ​ຫງົບ​ແລະ​ແລ່ນ​ຜ່ານ​ເຮືອນ​ຄົວ​ໄປ​ຫາ​ຂັ້ນ​ໄດ.
  
  
  Rossi ໄດ້ອອກໄປຂ້າງນອກແລະ ducked ກັບຄືນໄປບ່ອນຢູ່ໃນໃນເວລາທີ່ເຂົາບໍ່ເຫັນເດັກຍິງ. ລາວ​ໄດ້​ຫລຽວ​ຂຶ້ນ​ເມື່ອ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ປະກົດ​ຕົວ​ຂຶ້ນ​ລົງ​ຈອດ​ຢູ່​ຊັ້ນ​ສອງ.
  
  
  ລູກ​ປືນ​ຂອງ​ລາວ​ໄດ້​ຍິງ​ລູກ​ປືນ​ອອກ​ຈາກ​ຂ້າງ​ປະຕູ​ທີ່​ເປີດ​ທາງ​ຫລັງ​ຂ້ອຍ. ລະເບີດຝັງດິນຈີກແຂນເສື້ອຂອງລາວ.
  
  
  ລາວເປີດປະຕູທີ່ນໍາໄປສູ່ຖະຫນົນແລະກະໂດດເຂົ້າໄປໃນມັນ. ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ລົງ​ຮອດ​ຊັ້ນ​ຖະໜົນ, ລາວ​ໄດ້​ຫາຍ​ຕົວ​ໄປ​ຢູ່​ຂ້າງ​ເຮືອນ.
  
  
  ສິບເອັດ
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍກັບຄືນໄປຫາອາພາດເມັນ, Barbara ກໍາລັງຄຸເຂົ່າຢູ່ຂ້າງພໍ່ຂອງນາງ. ຄວາມເຈັບປວດສະແດງໃຫ້ເຫັນຢູ່ໃນໃບຫນ້າຈືດໆຂອງນາງ.
  
  
  “ຂ້ອຍຮູ້ວ່າອັນນີ້ຈະໃຊ້ເວລາຫຼາຍຈາກເຈົ້າ, ແຕ່ຂ້ອຍຕ້ອງການຄວາມຊ່ວຍເຫຼືອຂອງເຈົ້າ. ຂ້ອຍຕ້ອງຊອກຫາ Rossi ຢ່າງໄວວາ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າຄິດຫຍັງ?"
  
  
  "ລາວຈະບໍ່ຍອມແພ້ແລະແລ່ນ. ລາວຈະເອົາເລື່ອງອື່ນມາບອກອົງການ. ຍົກຕົວຢ່າງ, ເຈົ້າໄດ້ທໍລະຍົດພໍ່ຂອງເຈົ້າແລະຮ່ວມມືກັບຂ້ອຍ.”
  
  
  ນາງໄດ້ຢືນຂຶ້ນ. "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຮົາຕ້ອງຢຸດລາວກ່ອນທີ່ລາວຈະຕິດຕໍ່ກັບພວກເຂົາ."
  
  
  "ຢ່າງ​ແນ່​ນອນ."
  
  
  ນາງໄດ້ຂັບລົດ Fiat ຂະຫນາດນ້ອຍ. ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຂັບລົດອອກໄປຈາກຕຶກອາພາດເມັນ, ນາງເວົ້າວ່າ: "Rossi ມີຊັບສິນໃນເຂດຊານເມືອງ. ຂ້ອຍຄິດວ່າລາວຈະໄປທີ່ນັ້ນ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນໍາ​ນາງ​ໄປ​ທີ່​ຖະ​ຫນົນ​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ລົດ​ເຊົ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຄືນ​ທີ່​ຜ່ານ​ມາ. ລົດຍັງຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ມີປີ້ຈອດຢູ່ໜ້າແວ່ນລົດ.
  
  
  "ເຈົ້າຂັບລົດ," ຂ້ອຍສັ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນັ່ງ​ຢູ່​ຂ້າງ​ນາງ, ປະກອບ​ປືນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກວດ​ສອບ​ຢູ່​ຖານ​ທັບ AX ໃນ​ລັດ South Carolina.
  
  
  ເຮືອນຂອງ Rossi ຢືນຢູ່ເທິງພູ. ປະຕູ​ເຫຼັກ​ປົກ​ປ້ອງ​ທາງ​ເຂົ້າ, ແລະ​ຮົ້ວ​ສູງ​ອ້ອມ​ບໍລິເວນ.
  
  
  Barbara ກ່າວວ່າ "ຖ້າທ່ານບຸກເຂົ້າໄປໃນປະຕູ, ສັນຍານເຕືອນຈະປິດ," Barbara ເວົ້າ. "ເຈົ້າຕ້ອງໂທຫາເຮືອນແລະຂໍໃຫ້ໄດ້ຮັບການຍອມຮັບ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ພາຍ​ໃຕ້​ການ​ຊີ້​ນໍາ​ແລະ​ເອົາ​ບ່ອນ​ຂອງ​ນາງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂັບລົດຜ່ານປະຕູ, ເປີດ lock ແລະເຄາະມັນລົງ. ລົດ​ໄດ້​ຂັບ​ລົດ​ລົງ​ໄປ​ທາງ​ທີ່​ປູ​ຢາງ, ສ່ວນ​ໜຶ່ງ​ຂອງ​ປະຕູ​ຍັງ​ຫ້ອຍ​ຢູ່​ເທິງ​ໜ້າ​ປັດ. ຝາອັດປາກມົດລູກຂູດຢາງລົດ, ມີສຽງຄ້າຍຄືເຫັນແກະສະຫຼັກ.
  
  
  ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ຂັບ​ລົດ​ຜ່ານ​ໄປ, ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ແຕ່ງ​ຕົວ​ເປັນ​ຊາວ​ສວນ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ໃສ່​ພວກ​ເຮົາ. ຊາຍຄົນທີສອງແລ່ນຜ່ານພຸ່ມໄມ້ດ້ວຍປືນຢູ່ໃນມືຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍົກ​ປືນ​ໃຫຍ່​ຂຶ້ນ​ດ້ວຍ​ມື​ຫນຶ່ງ, ຂ້າມ​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຕິດ​ຖັງ​ນໍ້າ​ມ​ອອກ​ຈາກ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ກະ​ຕຸ້ນ​ແລະ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ແລ່ນ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ຫາ​ຫນອງ​ໄດ້​.
  
  
  "ນັ້ນແມ່ນລົດຂອງ Rossi," Barbara ຮ້ອງ, ຊີ້ໄປຫາ Cadillac ຢູ່ໃນທາງຂັບລົດ. "ລາວຢູ່ທີ່ນີ້, ບໍ່ເປັນຫຍັງ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກະ​ໂດດ​ອອກ​ຈາກ​ລົດ​ແລະ​ໄດ້​ຍິງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຖັງ​ແກ​ັ​ສ​ຂອງ Cadillac. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສູບ​ລູກ​ປືນ​ອີກ​ສອງ​ລູກ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ດຶງ AX ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສີ​ມ້ານ​ແລະ​ໂຍນ​ມັນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ອາຍ​ແກ​ັ​ສ​ທີ່​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ທີ່​ຈະ​ຮົ່ວ​ອອກ​ຈາກ​ຖັງ​ໄດ້​.
  
  
  "ເຈົ້າ​ເຮັດ​ຫຍັງ?" - ເດັກຍິງຖາມໃນຄວາມປະຫລາດໃຈ.
  
  
  "ໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າລາວບໍ່ສາມາດຫນີໄປ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ແປວ​ໄຟ​ໄດ້​ລຸກ​ລາມ​ໄປ​ທົ່ວ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ລົດ Cadillac, ແລະ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຖັງ​ກໍ​ລະ​ເບີດ. ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໃນ​ເຄື່ອງ​ແບບ​ຂອງ​ຜູ້​ຂັບ​ຂີ່​ໄດ້​ປະກົດ​ຕົວ​ຢູ່​ເທິງ​ຂັ້ນ​ໄດ​ທີ່​ລົງ​ມາ​ຈາກ​ອາ​ພາດ​ເມັນ​ທາງ​ເທິງ​ບ່ອນ​ຈອດ​ລົດ.
  
  
  "ນິກ!" - ເດັກຍິງໄດ້ຮ້ອງຂຶ້ນ, ຊີ້ໃສ່ພຣະອົງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອື່ອຍ​ອີງ​ໃສ່​ກະ​ດູກ​ຂອງ​ລົດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ເອົາ​ປືນ​ມາ​ໃສ່​ບ່ອນ​ທີ່​ແລະ​ລູກ​ປືນ​ໃສ່​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ຄົນ​ຂັບ​ໄດ້​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ລາວ​ຍັງ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ດຶງ​ເອົາ revolver ຈາກ​ພາຍ​ໃຕ້​ເສື້ອ​ຂອງ​ເຂົາ.
  
  
  ມີລູກປືນດັງຢູ່ປີກຂ້າງຂ້ອຍ. ມີຄົນຢູ່ໃນເຮືອນໄດ້ຍິງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົ້ມ​ລົງ​ແລະ​ແລ່ນ​ໄປ​ອີກ​ດ້ານ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ​ລົດ, ບ່ອນ​ທີ່ Barbara ໄດ້ squatting ແລ້ວ. ປືນອີກອັນຫນຶ່ງໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນ. ມີຜູ້ຊາຍຢ່າງຫນ້ອຍສອງຄົນຢູ່ໃນເຮືອນ.
  
  
  ຖືປືນໃສ່ຫົວເຂົ່າຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍເບິ່ງຍິງສາວ. ນາງຫາຍໃຈຢ່າງໜັກ ແລະສີໄດ້ກັບຄືນສູ່ໃບໜ້າຂອງນາງ.
  
  
  "Barbara," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າວ່າ, "ບໍ່ມີຫຍັງຜິດພາດກັບທ່ານ."
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນເຈົ້າແມ່ນ, Nick."
  
  
  “ຂ້ອຍຢາກໃຫ້ເຈົ້າໜີຈາກລົດໄປລີ້ຢູ່ໃນພຸ່ມໄມ້ດອກກຸຫຼາບ,” ຂ້ອຍບອກນາງ. "ເຈົ້າສາມາດຍິງປືນໄດ້ບໍ?"
  
  
  "ແນ່ນອນຂ້ອຍສາມາດ."
  
  
  ຂ້ອຍເອົາ Luger ຂອງຂ້ອຍຢູ່ໃນມືຂອງນາງ. “ຍິງ​ເຮືອນ. ທ່ານບໍ່ ຈຳ ເປັນຕ້ອງມີເປົ້າ ໝາຍ. ພຽງແຕ່ຍິງ. ຂ້ອຍຕ້ອງການປົກຫຸ້ມ."
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກວາດຜ່ານປະຕູລົດທີ່ເປີດແລະຫັນກະແຈ. ຂ້ອຍເລີ່ມເຄື່ອງຈັກ, ນອນຢູ່ຂ້າງຂອງຂ້ອຍຢູ່ເທິງບ່ອນນັ່ງ, ກົດ pedal ເລັ່ງດ້ວຍມືຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄປ​ເຖິງ​ແລະ​ເອົາ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ເກຍ​ແລະ​ລົດ​ໄດ້​ມ້ວນ​ລົງ​ທາງ​ຂັບ​ລົດ​ໄປ​ທາງ​ຫນ້າ​ຂອງ​ເຮືອນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ rolled ອອກ​ໄປ​ໃນ​ສະ​ຫນາມ​ຫຍ້າ​ແລະ​, ເຮັດ​ໃຫ້​ທາງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຜ່ານ​ພຸ່ມ​ໄມ້​, ໄດ້​ສິ້ນ​ສຸດ​ລົງ​ກັບ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກວາດ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ຂອງ​ເຮືອນ​. ຢູ່ດ້ານຫຼັງມີເດີ່ນເຮືອນ ແລະລະບຽງທີ່ຕິດຄັດມາ. Lew Rossi ດໍາລົງຊີວິດຢູ່ໃນແບບ.
  
  
  ນັ່ງນັ່ງຫີນນ້ອຍໆ, ຂ້ອຍໂຍນມັນໃສ່ແກ້ວ. ຜູ້ຊາຍຄົນຫນຶ່ງແລ່ນອອກໄປຊອກຫາຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລໍຖ້າກັບກັບຄືນໄປບ່ອນຂອງຂ້າພະເຈົ້າກັບກໍາແພງຫີນ. ໃນ​ທີ່​ສຸດ​ລາວ​ໄດ້​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ເດີ່ນ. ເມື່ອລາວຜ່ານຂ້ອຍໄປ
  
  
  
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າອອກມາແລະຕີລາວດ້ວຍກົ້ນຂອງປືນຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເຮືອນ​ຜ່ານ​ປະ​ຕູ​ແກ້ວ​ທີ່​ແຕກ​ຫັກ​ແລະ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ຜູ້​ຍິງ​ໃນ​ຊຸດ​ສີ​ແດງ​ນັ່ງ​ຢູ່​ໃນ​ແຈ​. ນາງ​ມີ​ອາຍຸ​ໃນ​ສາມ​ສິບ​ປີ​ແລະ​ຢ້ານ​ຫຼາຍ​ຈົນ​ຮ່າງກາຍ​ຂອງ​ນາງ​ສັ່ນ​ສະເທືອນ.
  
  
  "ເຈົ້າແມ່ນໃຜ?" - ນາງເວົ້າໃນສຽງສັ່ນສະເທືອນ.
  
  
  "ຂ້ອຍແມ່ນ Nick Carter. ເຈົ້າແມ່ນເມຍຂອງ Rossi ຫຼືເມຍຂອງລາວບໍ?”
  
  
  "ບໍ່​ມີ​ໃຜ. ຂ້ອຍມາຈາກ Vegas. ແລະຖ້າຂ້ອຍອອກຈາກບ່ອນນີ້, ຂ້ອຍຈະບໍ່ກັບມາ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ຂະ​ຫນາດ​ໃຫຍ່​ກວ່າ, ຜູ້​ຊາຍ​ໄດ້​ໂດດ​ອອກ​ຈາກ​ແລວ​ທາງ​ແລະ​ໄດ້​ຍິງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິງ​ປືນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈາກ​ສະ​ໂພກ​ແລະ​ລູກ​ປືນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ vase ກ່ຽວ​ກັບ​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ຍາວ​ໄປ​ທາງ​ຂວາ​ຂອງ​ຜູ້​ຊາຍ. ລາວກະໂດດຄືນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປີ້ນ​ໂຕະ​ຍາວ​ແລະ​ຍູ້​ມັນ​ເພື່ອ​ກີດ​ຂວາງ​ທາງ​ເຂົ້າ​ແລວ​ທາງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ນໍາໃຊ້ມັນເປັນໄສ້.
  
  
  ຊາຍຄົນນັ້ນຍິງລູກປືນສອງລູກໃສ່ບ່າຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ນອນ​ຢູ່​ຂ້າງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຮ້ອງ​ໄຫ້. ຂ້ອຍນັບເປັນສິບກ່ອນທີ່ລາວຈະເອົາເຫຍື່ອ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນເຂົາເຂົ້າມາໃກ້ຂ້າພະເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລໍ​ຖ້າ​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ເຂົາ​ມາ​ເຖິງ​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ແລະ​ເອນ​ໄປ​ຫາ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແກວ່ງ​ປືນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໄດ້​ລົບ​ປືນ​ຫມູນ​ອອກ​ຈາກ​ມື​ຂອງ​ເຂົາ.
  
  
  ລາວຈັບຜົມດ້ວຍຜົມ, ເຊິ່ງເປັນສິ່ງທີ່ດີທີ່ສຸດ. ສຽງ​ຮ້ອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ແມ່ນ​ຜິດ​ຄື​ກັບ​ສຽງ​ຄຶກ​ຄື້ນ. ຂ້ອຍ​ຄິດ​ວ່າ​ລາວ​ຈະ​ເອົາ​ຜົມ​ອອກ​ຈາກ​ຮາກ. ລຸກຂຶ້ນ, ຂ້ອຍຕີລາວໃສ່ຄາງດ້ວຍກົ້ນຂອງປືນ. ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກ້າວ​ຂ້າມ​ມັນ​ໄປ ແລະ​ຍ່າງ​ໄປ​ຕາມ​ແລວ​ທາງ​ທີ່​ມີ​ປະ​ຕູ.
  
  
  “Rossi,” ຂ້ອຍຮ້ອງຂຶ້ນ. "ເຈົ້າຂີ້ຕົວະເກີນໄປທີ່ຈະອອກມາບໍ?"
  
  
  ບໍ່​ມີ​ຄໍາ​ຕອບ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເປີດ​ປະ​ຕູ​ໄປ​ຫ້ອງ​ນອນ​ເປົ່າ​ແລະ​ຍ້າຍ​ອອກ​ໄປ​.
  
  
  “Rossi,” ຂ້ອຍຮ້ອງຂຶ້ນ. "ເຈົ້າຕ້ອງຂ້າຜູ້ຊາຍຈາກທາງຫລັງ, ຄື Joe?"
  
  
  ຄວາມງຽບ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມປະຕູອື່ນ. ຫ້ອງນ້ຳ. ຜູ້ຍິງໃນຊຸດແມ່ບ້ານນຸ່ງເຄື່ອງຢູ່ໃນຫ້ອງນ້ຳ.
  
  
  “ເຈົ້າມີບ່ອນດີໆຢູ່ທີ່ນີ້, Rossi,” ຂ້ອຍຮ້ອງຂຶ້ນ. “ຂ້ອຍຈະບອກເຈົ້າວ່າຂ້ອຍຈະເຮັດແນວໃດກັບນາງ. ຂ້ອຍຈະຈູດໄຟຖ້າເຈົ້າບໍ່ອອກມາ."
  
  
  ລາວອອກໄປ. ລາວ​ໄດ້​ໂດດ​ອອກ​ຈາກ​ຕູ້​ຜ້າ​ປ່ານ, ຕີ​ປະ​ຕູ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ເຄາະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ພື້ນ​ດິນ, ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໂຈມ​ຕີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ມີດກະພິບໃນຂະນະທີ່ລາວເອົາມັນເຂົ້າໄປໃນຄໍຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກະ​ຕຸ້ນ, ຈັບ​ຂໍ້​ມື​ຂອງ​ລາວ​ດ້ວຍ​ມື​ທັງ​ສອງ​ແລະ​ເລີ່ມ​ງໍ​ແຂນ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ. ລາວ​ລົ້ມ​ລົງ​ແລະ​ຫັກ​ເປັນ​ອິດ​ສະຫຼະ, ຂັບ​ກຳ​ປັ້ນ​ເຂົ້າ​ໃສ່​ກະດູກ​ຂ້າງ​ຂອງ​ຂ້ອຍ. ຈາກ​ນັ້ນ​ລາວ​ກໍ​ແທງ​ອີກ, ຕັດ​ຮູ​ຍາວ​ຢູ່​ຂາ​ໂສ້ງ​ຂາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກິ້ງ​ໄປ.
  
  
  ພວກເຮົາໄດ້ພົບກັນຢູ່ໃນຫ້ອງໂຖງ, ຫາຍໃຈຢ່າງແຮງ. ລາວຢູ່ເທິງຫົວເຂົ່າຂອງລາວແລະຂ້ອຍຢູ່ເທິງຂອງຂ້ອຍ, ແລະປືນທີ່ຂ້ອຍລຸດລົງວາງຢູ່ເທິງພື້ນລະຫວ່າງພວກເຮົາ.
  
  
  "ເອົາມັນຂຶ້ນ, Carter," ລາວເວົ້າ. "ພະຍາຍາມຍົກມັນແລະຂ້ອຍຈະຕັດມືຂອງເຈົ້າ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເອົາ Hugo ກ່ອນທີ່ຈະອອກຈາກອາພາດເມັນຂອງ Barbara. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ມີດ​ໃສ່​ໃນ​ປາມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່ Rossi ໄດ້​ເຫັນ​ນີ້, ລາວ​ໄດ້​ຍົກ​ມື​ຂຶ້ນ​ເພື່ອ​ຖິ້ມ​ມີດ​ຂອງ​ຕົນ.
  
  
  Barbara ຍິງລາວ. ນາງໄດ້ເຂົ້າໄປໃນເຮືອນແລະຢືນຢູ່ໃນຕອນທ້າຍຂອງແລວເສດຖະກິດ. ນາງໄດ້ເອົາ Luger, ຈັບມັນແຫນ້ນດ້ວຍມືທັງສອງ, ແລະຍິງລາວຢູ່ດ້ານຫລັງຂອງຫົວ. ນາງຄ່ອຍໆເຂົ້າຫາພວກເຮົາແລະຢຸດ, ເບິ່ງຊາຍຕາຍ. ໃນທີ່ສຸດ ນາງໄດ້ຫັນໜ້າມາຫາຂ້ອຍດ້ວຍສາຍຕາທີ່ເສີຍໆ ແລະເວົ້າວ່າ, "ລະຫັດ... ລາວໄດ້ທຳລາຍລະຫັດພີ່ນ້ອງ... ຄົນຂີ້ຕົວະ."
  
  
  ໃນຕອນເຊົ້າມື້ຕໍ່ມາ, ພວກເຮົາກ່າວສະບາຍດີໃນສີດໍາ. ຜົມ​ຍາວ​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ຖືກ​ດຶງ​ກັບ​ຄືນ​ມາ​ເປັນ​ຜົມ​ບໍລິສຸດ​ຢູ່​ຄໍ​ຂອງ​ນາງ, ແລະ​ໜ້າ​ທີ່​ຈືດໆ​ຂອງ​ນາງ​ແມ່ນ​ບໍ່​ມີ​ການ​ແຕ່ງ​ໜ້າ.
  
  
  "ຂ້ອຍສົມມຸດວ່າເຈົ້າຈະໄປ Las Vegas ດຽວນີ້ເພື່ອພະຍາຍາມຊອກຫາເສັ້ນທາງຂອງ Moose," ນາງເວົ້າ.
  
  
  "ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າລາວຈະລໍຖ້າຂ້ອຍ."
  
  
  “ເຈົ້າໄດ້ອ່ານໜັງສືພິມບໍ? ຕໍາຫຼວດບໍ່ສາມາດເຂົ້າໃຈສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ມີ​ສົງ​ຄາມ​ຂອງ​ກຸ່ມ​ແກ​ັ​ນ​ບາງ​ປະ​ເພດ​ທີ່​ຈະ​ເກີດ​ຂຶ້ນ."
  
  
  "ພວກເຮົາອອກໄປໃນເວລານັ້ນ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "Nick, ຂ້ອຍມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຈະເວົ້າ."
  
  
  "ທ່ານຫມາຍຄວາມວ່າບາງສິ່ງບາງຢ່າງເຊັ່ນ: ບາງທີພວກເຮົາສາມາດພົບກັນໃຫມ່ເມື່ອສິ່ງທີ່ດີຂຶ້ນບໍ?
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງເວົ້າເລື່ອງນີ້ເລີຍ."
  
  
  ຈໍານວນທີ່ Moose ຂຽນລົງສໍາລັບ Cora ໃນ Las Vegas ແມ່ນຂອງສວນສັດ, ເປັນ brothel ທີ່ຖືກຕ້ອງຕາມກົດຫມາຍດໍາເນີນການໂດຍແມ່ຍິງຊື່ Arlene Bradley. ​ເມື່ອ​ນາງ​ໄດ້​ຮຽນ​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າບໍ່​ຢາກ​ທົດ​ລອງ​ພອນ​ສະຫວັນ​ຂອງ​ຍິງ​ສາວ, ​ແມ່ຍິງ Bradley ​ໄດ້​ພາ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ການ​ທີ່​ມີ​ເຄື່ອງ​ເຟີ​ນີ​ເຈີ​ທີ່​ອ່ອນ​ເພຍ ​ແລະ ນັ່ງ​ລົງ​ໃນ​ຕັ່ງ​ຫມຸນ.
  
  
  “Cora ໄດ້ອອກຈາກທີ່ນີ້ໃນຂະນະທີ່ກ່ອນຫນ້ານີ້. ນາງບໍ່ໄດ້ຫມາຍຄວາມວ່າສໍາລັບເລື່ອງນີ້ແລະນາງໄດ້ພົບເຫັນຊີວິດທີ່ແຕກຕ່າງກັນ."
  
  
  "ເຈົ້າຈື່ຜູ້ຊາຍຊື່ Moose ໄດ້ບໍ?"
  
  
  “ລາວແລະອີກສາມຄົນມາທີ່ນີ້ເພື່ອເຂົ້າໄປເບິ່ງ Cora. ຕາມທໍາມະຊາດ, ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຖາມພວກເຂົາ. ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ພວກ​ນີ້​ແມ່ນ​ຄົນ​ທີ່​ນາງ​ບໍ່​ຄວນ​ຈະ​ໄດ້ messed ກັບ. ດັ່ງທີ່ຂ້ອຍເວົ້າ, ຂ້ອຍມັກນາງ. ອົງປະກອບຂອງມັນຢູ່ໃນສະຖານທີ່ດັ່ງກ່າວ."
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ເອົາ​ຮູບ​ຖ່າຍ​ອອກ​ຈາກ​ລິ້ນ​ຊັກ​ໂຕະ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ຍື່ນ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. “ຂ້ອຍເອົາມັນ. ນີ້​ແມ່ນ​ຜູ້​ຍິງ​ທີ່​ທ່ານ​ກໍາ​ລັງ​ເວົ້າ​ເຖິງ​?
  
  
  ມັນແມ່ນ Sheila Brant.
  
  
  “ເຈົ້າຕ້ອງການຫຍັງ, ທ່ານ Harper? ຫົວຂໍ້ຂອງຄໍາຖາມເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນຫຍັງ? - ແມ່ຍິງຖາມ.
  
  
  “ເປືອກຕາຍແລ້ວ. ດັ່ງທີ່ທ່ານເວົ້າ, ນາງໄດ້ພົວພັນກັບຄົນທີ່ບໍ່ຖືກຕ້ອງ. ພຽງແຕ່ຂ້ອຍຮູ້ວ່ານາງເປັນ Sheila Brant."
  
  
  ນາງກະພິບ. ຂ່າວດັ່ງກ່າວເບິ່ງຄືວ່າຈະຕີນາງຢ່າງຫນັກ. ເມື່ອ​ນາງ​ເວົ້າ​ອີກ, ສຽງ​ຂອງ​ນາງ​ກໍ​ເປັນ​ຮ້າງ. "ເຈົ້າຄວນບອກຂ້ອຍກ່ອນ ໜ້າ ນີ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມັກ​ນາງ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫມາຍ​ຄວາມ​ວ່າ​ມັນ​. ຜູ້ຊາຍທີ່ຮູ້ຈັກໃນນາມ Moose ຮັບຜິດຊອບຕໍ່ການເສຍຊີວິດຂອງນາງບໍ?”
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ."
  
  
  “ລາວຢູ່ Las Vegas. ຂ້ອຍໄດ້ເຫັນລາວຢູ່ຄາສິໂນໃນຄືນທີ່ຜ່ານມາ."
  
  
  "ຖ້າ Moose ປາກົດຢູ່ທີ່ນີ້, ເຈົ້າຈະໂທຫາຂ້ອຍຢູ່ໂຮງແຮມຂອງຂ້ອຍບໍ?"
  
  
  "ແນ່ນອນ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລ່າ Elk ໃນຄືນນັ້ນຢູ່ໃນຄາສິໂນ, ສະໂມສອນແລະໂຮງແຮມ
  
  
  
  
  
  ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ພົບມັນ.
  
  
  Arlene Bradley ໂທຫາຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍກິນເຂົ້າເຊົ້າ. “ລາວໄດ້ຕິດຕໍ່ຂ້ອຍ. ເຈົ້າສາມາດອອກໄປໄດ້ບໍ?"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂັບ​ລົດ​ພາຍ​ໃຕ້​ແສງ​ຕາ​ເວັນ scorching ກັບ ranch ໄດ້. ກໍາມະຈອນຂອງຂ້ອຍໄວ, adrenaline ຂອງຂ້ອຍໄດ້ຜ່ານມຸງ. ການຄົ້ນຫາຂອງຂ້ອຍໄດ້ສິ້ນສຸດລົງ.
  
  
  “ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ​ກ່ຽວ​ກັບ​ທ່ານ, ຄື​ກັນ​ກັບ​ທີ່​ທ່ານ​ໄດ້​ຖາມ​ກ່ຽວ​ກັບ​ພວກ​ເຂົາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກ່າວ​ວ່າ​ທ່ານ​ຢູ່​ທີ່​ນີ້​ແລະ​ຈະ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​. ພວກເຂົາຕ້ອງການໃຫ້ຂ້ອຍວາງໃສ່ກັບດັກຂອງເຈົ້າ,” Arlene Bradley ເວົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າຍອມຮັບຂໍ້ສະເໜີບໍ?"
  
  
  ນາງຍິ້ມເປັນເທື່ອທຳອິດ. ຮອຍຍິ້ມແມ່ນບາງ, ແຂງແລະຍັບຍັ້ງ. "ຂ້ອຍຄິດວ່າພວກເຂົາຄິດວ່າບາງຄົນໃນທຸລະກິດຂອງຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຄັດຄ້ານພວກເຂົາໄດ້. ເຂົາເຈົ້າໄດ້ສະເໜີໃຫ້ຂ້ອຍ 10,000 ໂດລາ ເພື່ອປ່ອຍໃຫ້ເຈົ້າຢູ່ຄົນດຽວ ເພື່ອເຂົາເຈົ້າສາມາດຂ້າເຈົ້າໄດ້.”
  
  
  "ພວກເຂົາຕ້ອງພົບເງິນ."
  
  
  "ເງິນ?" - ນາງເວົ້າວ່າ, frowning.
  
  
  "ບໍ່ສໍາຄັນ. ບອກພວກເຂົາວ່າເຈົ້າຈະເຮັດມັນ. ບອກພວກເຂົາວ່າເຈົ້າຈະໃສ່ກັບດັກສໍາລັບພວກເຂົາ."
  
  
  "ແລະເຈົ້າຈະຈັບພວກເຂົາແທນ."
  
  
  "ຂ້ອຍຈະພະຍາຍາມ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ໃນ​ທາງ​ໄປ​ສວນ​ສັດ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຜ່ານ​ເມືອງ​ຜີ​ເກົ່າ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຂັບ​ລົດ​ໄປ​ຫາ​ມັນ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເລືອກ​ທາງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຜ່ານ​ຂີ້​ຝຸ່ນ​ຈົນ​ກວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ຕຶກ​ອາ​ຄານ​ທີ່​ເບິ່ງ​ເຫມາະ​ສົມ​ກັບ​ສິ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ປືນ​ອອກ​ຈາກ​ລົດ​ແລະ​ເຊື່ອງ​ມັນ​ຢູ່​ໃນ rafters ໃກ້​ກັບ​ປະ​ຕູ.
  
  
  "ຂ້ອຍຖາມວ່າເປັນຫຍັງເຈົ້າເຮັດແບບນີ້?" - Arlene ກ່າວ.
  
  
  “ຂ້ອຍ​ມີ​ປືນ​ຄົກ, ເຊິ່ງ​ພຽງ​ພໍ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ປ້ອງ​ກັນ​ຢູ່​ໃນ​ລະ​ດັບ​ໃກ້. ແຕ່ພວກເຂົາອາດຈະພະຍາຍາມຂ້າຂ້ອຍຈາກໄລຍະໄກ."
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຖະ​ໜົນ​ທະ​ເລ​ຊາຍ. ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ອາ​ກາດ​ໄດ້​ສ່ອງ​ແສງ​ໄປ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ຮ້ອນ, ນາງ​ສັ່ນ. “ສະຖານທີ່ທີ່ສົມບູນແບບສໍາລັບການຍິງ. ຄືກັນກັບໃນຮູບເງົາ. ພຽງແຕ່ນີ້ບໍ່ແມ່ນ fiction."
  
  
  “ເຈົ້າມີມ້າຫຼາຍໂຕຢູ່ໃນສວນຂອງເຈົ້າ. ບອກ Moose ວ່າເຈົ້າຈະພາຂ້ອຍໄປຍ່າງຫຼິ້ນຕອນບ່າຍນີ້. ເຈົ້າ​ຈະ​ພາ​ຂ້ອຍ​ມາ​ທີ່​ນີ້, ແລ້ວ​ແລ່ນ​ໜີ​ໄປ​ກັບ​ມ້າ ແລະ​ປ່ອຍ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ຍ່າງ​ໄປ.”
  
  
  “ສຽງດີເລີດ. ສໍາ​ລັບ​ພວກ​ເຂົາ".
  
  
  “ຂ້ອຍ​ຢາກ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເຊື່ອ. ເຂົາເຈົ້າຈະຕິດຕໍ່ຫາເຈົ້າອີກເມື່ອໃດ?”
  
  
  “ຝູງໝູບອກວ່າຈະມາຮອດຕອນທ່ຽງ. ຕາຕະລາງຈະເຫມາະສົມກັບລາວ. ມັນຄືກັນທີ່ຂ້ອຍປ່ອຍໃຫ້ເຈົ້າຢູ່ທີ່ນີ້ໂດຍບໍ່ມີມ້າ."
  
  
  ກັບໄປທີ່ສວນສັດ, ນາງໄດ້ຖອກເຄື່ອງດື່ມໃຫ້ຂ້ອຍແລະເອົາຈອກຂອງນາງມາໃຫ້ຂ້ອຍ. "ເພື່ອຄວາມສໍາເລັດ."
  
  
  "ຕໍ່ອາຊະຍາກໍາ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ.
  
  
  ນາງໄດ້ຍິ້ມເປັນຄັ້ງທີສອງນັບຕັ້ງແຕ່ການປະຊຸມຂອງພວກເຮົາ. “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍຶດ​ໝັ້ນ​ຢູ່​ເພາະ​ມັນ​ດີ​ທີ່​ສຸດ​ສຳ​ລັບ​ທຸ​ລະ​ກິດ. ແຕ່ຂ້ອຍສາມາດເຫັນອົກເຫັນໃຈປະຊາຊົນຫຼາຍ. ເຊັ່ນດຽວກັນກັບ Cora. ສະ​ບາຍ​ດີ​ບໍ".
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖອກ​ໃຫ້​ພວກ​ເຮົາ​ອີກ​ຫນຶ່ງ​. "ຫຼັງຈາກນັ້ນກັບມິດຕະພາບ."
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຂັບ​ລົດ​ໄປ​ເມືອງ​ຜີ​ທີ່​ແດດ​ຮ້ອນ​ຈົນ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ຕິດ​ຢູ່​ກັບ​ຫຼັງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ dismounted.
  
  
  "ເຈົ້າເຫັນພວກມັນໄດ້ບໍ, Ned?"
  
  
  “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ glimmer ຂອງ​ແສງ​ຕາ​ເວັນ. ເຂົາເຈົ້າອາດຈະເບິ່ງຜ່ານກ້ອງສ່ອງທາງໄກ. ມາ, ເອົາໄປ. ພວກເຂົາຈະຢູ່ໃກ້ໆ. ພວກເຂົາເຈົ້າຈະບໍ່ຕ້ອງການທີ່ຈະພາດກອງປະຊຸມ."
  
  
  ນາງ bolted, ອອກຈາກມ້າຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ນີ້ບໍ່ແມ່ນສ່ວນຫນຶ່ງຂອງແຜນການ. ແຕ່ມັນບໍ່ສໍາຄັນ. Moose ຍັງ​ຈະ​ມາ​. ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຂ້ອຍສາມາດນັບໄດ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນັ່ງ​ລົງ​ຢູ່​ເທິງ​ລະ​ບຽງ​ຂອງ​ຮ້ານ​ຄ້າ​ທີ່​ປະ​ຖິ້ມ​ໄວ້​ດົນ​ນານ​ແລະ​ສູບ​ຢາ​ສູບ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນລົດ - Lincoln ທີ່ຄຸ້ນເຄີຍ. ລາວ​ໄດ້​ຢຸດ​ຢູ່​ທ້າຍ​ຖະໜົນ ແລະ​ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ອອກ​ມາ. ຜູ້ຊາຍຂະຫນາດໃຫຍ່. ລາວ​ຢືນ​ເບິ່ງ​ຂ້ອຍ, ແລະ​ຂ້ອຍ​ຮູ້ສຶກ​ວ່າ​ຫົວໃຈ​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ແໜ້ນ.
  
  
  ມ້າຂອງຂ້ອຍເຮັດໃຫ້ສຽງດັງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ສັດ​ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ​ພວກ​ໂຈນ​ອີກ​ຄົນ​ຫນຶ່ງ​ມາ​ຈາກ​ທິດ​ທາງ​ກົງ​ກັນ​ຂ້າມ. ລາວຍ່າງ, ນໍາພາມ້າຂອງລາວ. ຕີນ​ຂອງ​ລາວ​ໄດ້​ແກວ່ງ​ຂີ້​ຝຸ່ນ​ອອກ​ເປັນ​ກ້ຽວ​ນ້ອຍໆ.
  
  
  ພວກເຂົາວາງແຜນທີ່ຈະຈັບຂ້ອຍຢູ່ໃນໄຟໄຫມ້.
  
  
  ຂ້ອຍຖິ້ມກົ້ນຢາສູບ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຢືນຂຶ້ນແລະຍ້າຍລະຫວ່າງສອງອາຄານ. ຢືນ​ຢູ່​ກັບ​ກຳ​ແພງ​ຂອງ​ກະ​ຕ່າ​ແຫ່ງ​ໜຶ່ງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລໍ​ຖ້າ​ໃຫ້​ຄົນ​ຍ່າງ​ກ້າວ​ໜຶ່ງ. ມັນບໍ່ໄດ້ໃຊ້ເວລາດົນ. ຝູງມ້າມາອ້ອມແຈ.
  
  
  "ເຈົ້າມັກສາວຂອງຂ້ອຍແນວໃດ, Harper?"
  
  
  "ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນດີກັບຄູ່ຜົວເມຍ / *
  
  
  “ແຕ່ບໍ່ງາມຄື Sheila? ນາງເປັນທີ່ຮັກແພງ. ຂ້ອຍຂໍໂທດແທ້ໆທີ່ຂ້ອຍຫັກຄໍຂອງນາງ. ພວກເຮົາຢູ່ຮ່ວມກັນຫຼາຍຄັ້ງ. ແຕ່ເງິນກ້ອນໃຫຍ່ຈະເຮັດໃຫ້ຫົວຂອງແມ່ຍິງແລະບິດເບືອນຄວາມຄິດຂອງນາງ.”
  
  
  "ນາງບໍ່ໄດ້ລັກເຈົ້າ."
  
  
  ຝູງ​ມ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ມາ​ໃກ້​ກວ່າ. “ແລ້ວໃຜເຮັດມັນ? ຂ້ອຍໄດ້ໃຫ້ນາງເຮັດວຽກຢູ່ເຮືອນ Arlene, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍບອກຄົນອື່ນກ່ຽວກັບເງິນ. ແລ້ວ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຫາຍ​ໄປ​ໄດ້​ແນວ​ໃດ​ຄື​ກັບ​ນາງ​ເວົ້າ?”
  
  
  ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫ້ອຍ​ຢູ່​ຂ້າງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ເພື່ອ​ວ່າ Moose ບໍ່​ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ້າຍ, ຫັນ Luger ໄປ, ແລະຄາງກະໄຕຂອງ Moose ຫຼຸດລົງດ້ວຍຄວາມແປກໃຈ.
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່ານາງເຮັດຜິດໂດຍການບອກ Arlene," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ມາ, Harper!"
  
  
  ມີ​ຊາຍ​ອີກ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ຍ່າງ​ອ້ອມ​ເຮືອນ​ແລະ​ຂຶ້ນ​ມາ​ທາງ​ຫຼັງ​ຂ້ອຍ. ລາວນັ່ງນັ່ງຢູ່, ປືນຂອງລາວຖືກຊີ້ໃສ່ຂ້ອຍ. "ຂ້ອຍເວົ້າວ່າເຊົາມັນ, ເຈົ້າດູດ."
  
  
  “ຢ່າຍິງລາວ,” Moose ຮ້ອງຂຶ້ນ. "ຂ້ອຍຢາກໄດ້ຍິນສິ່ງທີ່ລາວເວົ້າກ່ຽວກັບເງິນ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖິ້ມ Luger ແລະ​ສະ​ຫນັບ​ສະ​ຫນູນ​ໄປ​ຫາ hut ໄດ້. “Arlene ຊະນະ Sheila ແລະໄດ້ຮັບຄວາມໄວ້ວາງໃຈຂອງນາງ. ນາງໄດ້ບອກຂ້ອຍວ່າເຈົ້າສະເຫນີໃຫ້ລາວ $10,000 ສໍາລັບການຕິດຕັ້ງນີ້. ຖືກຕ້ອງແລ້ວ, Moose, ຫຼືນາງບອກເຈົ້າວ່າມັນເປັນຄວາມໂປດປານຂອງຫມູ່ເກົ່າບໍ?”
  
  
  "ນາງເວົ້າວ່າມັນເປັນຄວາມໂປດປານ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນແລະ ducked ຜ່ານປ່ອງຢ້ຽມເປີດຂອງ hut ໄດ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ບ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ກະ​ດານ​ທີ່​ເນົ່າ​ເປື່ອຍ, ແລະ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ທາງ, ຖົ່ມ​ຂີ້​ຝຸ່ນ​ອອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ Moose ແລະ​ຜູ້​ຊາຍ​ອີກ​ຄົນ​ຫນຶ່ງ​ຮ້ອງ​ໃສ່​ກັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ, ແລ່ນ​ໄປ​ຫາ rafters ແລະ​ໄດ້​ໄປ​ເຖິງ​ສໍາ​ລັບ​ປືນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ໄດ້​ມີ. ຂ້ອຍຄວນຮູ້ວ່າລາວຈະໄປ. Arlene ກັບຄືນໄປບ່ອນແລະຍ້າຍມັນ. ນາງໄດ້ຫລອກຂ້ອຍແທ້ໆ.
  
  
  ບັນຫາແມ່ນວ່າຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່ານາງມີສ່ວນຮ່ວມຈົນກ່ວາ Moose ເອົາເງິນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. Moose ເວົ້າວ່າລາວໄດ້ຮັບ Sheila ເຮັດວຽກຢູ່ໃນເຮືອນ,
  
  
  
  
  
  ເມື່ອພວກເຂົາເຮັດໃຫ້ Arlene ເປັນຄົນຂີ້ຕົວະ, ຢ່າງຫນ້ອຍໂດຍການລະເວັ້ນ. Moose ກ່າວວ່າລາວຍັງບໍ່ພົບເງິນ, ຊຶ່ງຫມາຍຄວາມວ່າລາວບໍ່ສາມາດສະເຫນີໃຫ້ Arlene $ 10,000. ນີ້ເຮັດໃຫ້ນາງເປັນຄົນຂີ້ຕົວະສອງຄັ້ງ. ແລະ​ນາງ​ໄດ້​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເສັ້ນ​ນີ້​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ຫຼາຍ​ປານ​ໃດ​ທີ່​ນາງ​ຮູ້​ສຶກ​ກ່ຽວ​ກັບ Sheila ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ນາງ​ບອກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ວ່າ​ນາງ​ຈະ​ລໍ​ຖ້າ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອອກ​ຈາກ​ຈັ່ນ​ຈັບ​ນີ້​ມີ​ຊີ​ວິດ. ອາດ​ຈະ​ມີ pistol ເປັນ​.
  
  
  ຝູງໝູແລ່ນໄປຕາມລະບຽງຂອງເຮືອນ. ລາວເບິ່ງຄືກັບຄວາຍ. ລາວ​ແລ່ນ​ຜ່ານ​ປະຕູ​ໂດຍ​ບໍ່​ໄດ້​ຢຸດ ແລະ​ລົ້ມ​ລົງ​ພື້ນ. ນ້ ຳ ໜັກ ຂອງມັນແມ່ນຫຼາຍກ່ວາກະດານທີ່ເນົ່າເປື່ອຍສາມາດຮອງຮັບໄດ້. ລາວຖືກປັກຢູ່ໃນຂຸມ. ພຣະອົງໄດ້ສາບານແລະ writh, ຊອກຫາຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ຫາ​ລາວ​ແລະ​ຕີ​ລາວ​ໃສ່​ໜ້າ​ກັບ​ກະດານ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ເອົາ​ມາ. ລະເບີດແຮງຫຼາຍຈົນກະດານແຕກ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍອີກຄົນຫນຶ່ງໄດ້ປີນຜ່ານປ່ອງຢ້ຽມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂຍນ stiletto ໃສ່​ລາວ, ແຕ່​ໄປ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ແລະ​ພາດ​ໂອ​ກາດ. ຂ້າພະເຈົ້າ dodged ປະຕູ. ຖ້າເພື່ອນ Moose ບໍ່ໄດ້ເອົາມັນ, Luger ຂອງຂ້ອຍຍັງຈະນອນຢູ່ຂ້າງນອກ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ trotted ປະມານແຈ. ປືນຍັງຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ກົ້ມໃສ່ມັນ. Arlene ຢືນຢູ່ລະຫວ່າງອາຄານ, ຖືມ້າປະສາດຢູ່ໃນມືຫນຶ່ງແລະ Mauser ນ້ໍາຫນັກກາງຢູ່ໃນອີກດ້ານຫນຶ່ງ.
  
  
  “ໄປ​ເອົາ​ເຂົາ. ຂ້ອຍກັບມາຊ່ວຍເຈົ້າ,” ນາງເວົ້າ.
  
  
  “ບໍ່, ເຈົ້າກັບໄປເຊັກອິນກັບເດັກຊາຍ ແລະເບິ່ງວ່າທຸກຢ່າງເປັນໄປຕາມແຜນການຫຼືບໍ່. ອັນນີ້ຜິດ. ຂ້ອຍຍັງມີຊີວິດຢູ່ແລະພວກເຂົາຮູ້ຄວາມຈິງ. ເຈົ້າລັກເງິນຈາກ Sheila. ນາງ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໜີ​ໄປ​ເມື່ອ​ນາງ​ພົບ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຫາຍ​ສາບ​ສູນ. , ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍຮູ້ວ່າເຈົ້າມີສິ່ງນີ້. ນາງໄວ້ໃຈເຈົ້າ. "
  
  
  ນາງໄດ້ຍິງຈາກປືນກົນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປະໄວ້ fiat ໃນຂີ້ຝຸ່ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຈະ​ເຫັນ​ຄູ່​ຮ່ວມ​ຂອງ Moose ເນີ້ງ​ອອກ​ຈາກ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ແລະ​ຍິງ​ໃສ່ Arlene. ລູກປືນແມ່ນຂະໜາດ .45 ແລະ ຈີກໃບໜ້າຂອງນາງອອກ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ຟ້າວ​ທີ່​ຜູ້​ຊາຍ, ດຶງ​ເຂົາ​ອອກ​ຈາກ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕົບ​ຫນ້າ​ລາວ​ແລະ​ຈັບ​ມື​ປືນ​ຂອງ​ຕົນ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ rolled ລົງ​ຖະ​ຫນົນ​ຂີ້​ຝຸ່ນ. Moose ອອກມາຈາກມຸມ. ລາວ​ເອົາ​ກ້ອນ​ຫີນ​ຂຶ້ນ, ຍົກ​ມັນ​ໄວ້​ເທິງ​ຫົວ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ກ້າວ​ມາ​ຫາ​ຂ້ອຍ.
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ຂ້າງ​ລຸ່ມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ຊີ້​ປືນ​ໄປ​ໃນ​ທິດ​ທາງ​ທີ່​ຖືກ​ຕ້ອງ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ຂໍ້​ມື​ຂອງ​ເຂົາ. ຂ້ອຍຕີລາວອີກ. ຂ້ອຍຮູ້ວ່າ Moose ຈະມາ. ໃນ​ເວ​ລາ​ສຸດ​ທ້າຍ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ rolled ໄປ. ຝູງ​ແກະ​ໄດ້​ປ່ອຍ​ຫີນ​ອອກ. ຜູ້ຊາຍອີກຄົນຫນຶ່ງນັ່ງຢູ່ ແລະກ້ອນຫີນໄດ້ຕີລາວດ້ວຍສຽງທີ່ຮ້າຍກາດ, ຄືກັບມີດຕັດຊີ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ສົງ​ໃສ​ວ່າ​ຜູ້​ຊາຍ​ຜູ້​ນີ້​ໄດ້​ເສຍ​ຊີ​ວິດ​. ໂດຍບໍ່ຕ້ອງສົງໃສ.
  
  
  Moose ເບິ່ງສັບສົນກັບເຫດການນີ້. ລາວ​ສັ່ນ​ຫົວ​ຢ່າງ​ບໍ່​ເຊື່ອ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວເຂົ້າຫາເພື່ອນຂອງລາວ. ລາວຈີກ .45 ຈາກນິ້ວມືຂອງຜູ້ຊາຍ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກວາດໄປຫາ Luger. ຫັນໄປ, ຂ້ອຍຍິງ Moose ໃສ່ຫນ້າເອິກ. ສອງເທື່ອ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິງ​ລາວ​ເປັນ​ເທື່ອ​ທີ​ສາມ​ເມື່ອ​ລາວ​ຢືນ​ຂຶ້ນ, ຕາ​ຂອງ​ລາວ​ແລະ​ປາກ​ຂອງ​ລາວ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຄື​ກັບ​ວ່າ​ລາວ​ຢາກ​ຈະ​ເວົ້າ​ຫຍັງ.
  
  
  ໃນ​ທີ່​ສຸດ​ເຂົາ​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ​ແລະ froze ໃນ​ຂີ້​ຝຸ່ນ. ຂ້ອຍຄ່ອຍໆລຸກຂຶ້ນໄປຫາຕີນຂອງຂ້ອຍ. ເມືອງຜີເບິ່ງຄືວ່າເກືອບງຽບ, ຄືກັບປ່າຊ້າ. ຂ້ອຍເປັນພຽງຄົນດຽວໃນນັ້ນທີ່ລອດຊີວິດ. ການລ່າສັດທີ່ຍາວນານໄດ້ສິ້ນສຸດລົງແລະວຽກຂອງຂ້ອຍໄດ້ສໍາເລັດ, ຍົກເວັ້ນຂ້ອຍບອກ Hawk ກ່ຽວກັບ infiltrators ຂອງຖານ AX. ແຕ່ມື້ອື່ນຈະແຕກຕ່າງກັນ.
  
  
  Epilogue
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບເຫັນ Hawk ຂ້າງສະລອຍນ້ໍາຢູ່ທີ່ສະໂມສອນຂອງລາວໃນເຂດຊົນນະບົດຂອງ Virginia ທີ່ໃບໄມ້ໃກ້ກັບວໍຊິງຕັນ. ລາວເອົາອາບແດດທີ່ຈໍາເປັນຫຼາຍ. ສອກ ແລະ ຫົວເຂົ່າຂອງກະດູກມີລັກສະນະຄ້າຍຄືງາຊ້າງປະຕູ.
  
  
  "ການເຮັດຄວາມສະອາດເປັນແນວໃດ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  “ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ດູ​ແລ. ພວກ​ເຮົາ​ຕ້ອງ​ປິດ​ຖານ​ທັບ​ໃນ​ລັດ Carolina ແລະ Denver, ແຕ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ຄວບ​ຄຸມ​ພວກ​ນັກ​ສືບ​ມາ​ເຟຍ​ທັງ​ໝົດ. ໂຊກດີ, ການປະຕິບັດງານແມ່ນຢູ່ໃນຂັ້ນຕອນຕົ້ນແລະພວກເຂົາບໍ່ໄດ້ຜ່ານຂໍ້ມູນທີ່ສໍາຄັນໃດໆ. "
  
  
  “ໂດຍທົ່ວໄປ, ພວກມາເຟຍບໍ່ຮູ້ຫຍັງກ່ຽວກັບຂໍ້ຕົກລົງຂອງ Rossi ກັບພວກຄອມມູນິດ ຫຼືວ່າລາວມີສ່ວນຮ່ວມໃນການສອດແນມຂອງ AX. Abruz ອາດຈະບໍ່ຮູ້ຫຼາຍ. ລາວພຽງແຕ່ສົງໃສ. ແຕ່ຄວາມສົງໃສອາດເປັນອັນຕະລາຍເຖິງຕາຍໄດ້ເມື່ອທ່ານປະສົມກັບຄົນເຊັ່ນ Lew Rossi."
  
  
  Hawk ເປີດຕາຫນຶ່ງ.
  
  
  “ມັນເປັນເລື່ອງທີ່ແພງ ແລະນອງເລືອດ, Nick, ແຕ່ມັນເປັນວຽກຂອງພວກເຮົາ, ຂອງເຈົ້າ ແລະຂອງຂ້ອຍ. ມັນເປັນວຽກທີ່ເປື້ອນເປິທີ່ເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຮັບຫຼຽນ.”
  
  
  "ຂ້ອຍຮູ້," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າພ້ອມທີ່ຈະອອກໄປລອນດອນມື້ອື່ນບໍ?"
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ທ່ານ."
  
  
  “ນິກ,” ລາວເອີ້ນເມື່ອຂ້ອຍຍ່າງອອກໄປ. ລາວນັ່ງຢູ່ເທິງຕັ່ງນັ່ງ. "ຜູ້ຍິງລໍຖ້າເຈົ້າຢູ່ໃນລົດແມ່ນໃຜ?"
  
  
  "ຜູ້ໃຫ້ຂໍ້ມູນທີ່ເຊື່ອຖືໄດ້"
  
  
  "ເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າລູກສາວຂອງ Valant?" ລາວ​ເວົ້າ​ວ່າ .
  
  
  * * *
  
  
  Barbara ລໍຖ້າຢ່າງອົດທົນ. “ໄປບ່ອນໃດບ່ອນໜຶ່ງ ແລະໄປນອນ, Nick. ມື້ອື່ນຈະມາໄວຫຼາຍ." ນາງໄດ້ຍ້າຍໄປໃກ້ຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍອອກຈາກສະໂມສອນ. "ນາຍຈ້າງຂອງເຈົ້າແປກໃຈບໍ?" "ໂອ້, ແນ່ນອນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ລາວເກືອບເວົ້າບໍ່ໄດ້."
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  ຕົວແທນ - ຄູ່ຮ່ວມງານ
  
  
  
  Nick Carter.
  
  
  ຕົວແທນ - ຄູ່ຮ່ວມງານ
  
  
  ອຸທິດຕົນໃຫ້ແກ່ສະມາຊິກຂອງອົງການສືບລັບສະຫະລັດ
  
  
  
  ບົດທໍາອິດ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ຕິດຕາມເກມອັນຕະລາຍ, ບາງຄັ້ງນັກລ່າພົບວ່າລາວໄດ້ປ່ຽນບົດບາດກັບຜູ້ຖືກລ້າໂດຍບໍ່ຮູ້ຕົວແລະກາຍເປັນຜູ້ຖືກເຄາະຮ້າຍ. ສັດປ່າຫຼາຍຊະນິດມີຄວາມຄ່ອງແຄ້ວທີ່ຈຳເປັນສຳລັບການສະແຫວງຫາ, ເຊັ່ນ: ໂຈນຂ້າສັດຂອງ Mato Grosso, ເຊິ່ງເຊື່ອງເສັ້ນທາງຂອງຕົນເອງເພື່ອສັບສົນ ແລະຂ້າໝາລ່າສັດດ້ວຍຮອຍທພບດຽວ, ສະເໝີໄປຂ້າໝາໂຕສຸດທ້າຍໃນຊອງກ່ອນ. ແລະ robber ຊ້າງ Dabi, ຜູ້ທີ່ໄດ້ພັດທະນານິໄສທີ່ຫນ້າກຽດຊັງທີ່ຈະຈີກແຂນຂາອອກຈາກຜູ້ຕິດຕາມຂອງມະນຸດ.
  
  
  ແນ່ນອນ, ຜູ້ຊາຍແມ່ນຄົນຂີ້ຄ້ານທີ່ສຸດ, ແລະຂ້ອຍໄດ້ໄຕ່ຕອງຄວາມຈິງນີ້ຢ່າງລະມັດລະວັງໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຍ່າງໄປຕາມເສັ້ນທາງປ່າໄມ້ທີ່ມືດມົວ. ມັນເປັນສະຖານທີ່ທີ່ເຫມາະສົມສໍາລັບການ ambush; ແລະຂ້ອຍຮູ້ວ່າມັນຖືກວາງແຜນແບບນັ້ນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງຢ່າງລະມັດລະວັງ, ຊ້າໆ, ເບິ່ງຕົ້ນໄມ້ແລະພຸ່ມໄມ້ເພື່ອການເຄື່ອນໄຫວ, ຟັງສຽງເລັກນ້ອຍ. Luger ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, Wilhelmina, ຈັດ​ວາງ​ກຽມ​ພ້ອມ​ຢູ່​ໃນ holster ຂອງ​ຕົນ, ແຕ່​ວ່າ​ບໍ່​ມີ​ອຸ​ປະ​ກອນ. Hugo stiletto ວາງຢູ່ໃນກາບ suede strapped ກັບ forearm ຂວາຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ພາຍໃຕ້ເສື້ອ jacket ທີ່ຂ້າພະເຈົ້ານຸ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫາ​ກໍ່​ໄດ້​ຜ່ານ​ງ່າ overhanging ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ເຖິງແມ່ນວ່າກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະຫັນໄປ, ຂ້ອຍຮູ້ວ່າມັນຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ - ຜູ້ຊາຍຄົນຫນຶ່ງໄດ້ຕົກລົງຈາກຕົ້ນໄມ້ໄປຫາພື້ນຫລັງຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຫັນ ພຽງ ແຕ່ ໃນ ເວ ລາ ທີ່ ຈະ ເຫັນ ມື ລົງ ມາ ກັບ ມີດ ຢູ່ ໃນ ມັນ. ໃບມີດບາງໆແຫຼມຖືກຊີ້ຊື່ຢູ່ໜ້າເອິກຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ຍົກແຂນຊ້າຍຂອງຂ້ອຍເພື່ອສະກັດມັນ, ຂ້ອຍຈັບຂໍ້ມືຂອງຜູ້ຊາຍ. ໃນຂະນະດຽວກັນ, ຂ້ອຍໄດ້ເອົານິ້ວຊີ້ ແລະນິ້ວກາງຂອງມືຂວາເຂົ້າໄປໃສ່ຕາຂອງຜູ້ຊາຍ. ແຕ່ລາວກົດມືທີ່ບໍ່ເສຍຄ່າຂອງລາວໄປຫາຂົວຂອງດັງຂອງລາວໃນເວລາທີ່ຈະຊ່ວຍປະຢັດຕາຂອງລາວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ຂໍ້​ມື​ອີກ​ເບື້ອງ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ​ລາວ​ດ້ວຍ​ມື​ທັງ​ສອງ, ຫັນ​ແລະ​ອອກ​ຈາກ​ເຂົາ, ແລະ​ດຶງ​ແຂງ, ເນີ້ງ​ໄປ​ຂ້າງ​ຫນ້າ. ຜູ້ຊາຍໄດ້ບິນຂ້າມບ່າຂອງຂ້ອຍແລະຕີພື້ນຫລັງຂອງລາວ. ມີດບິນອອກຈາກມືຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ tensed ກ້າມ​ເນື້ອ​ໃນ forearm ສິດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ແລະ stiletto ຫຼຸດ​ລົງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ປາມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ກ່ອນທີ່ຊາຍຄົນນັ້ນຈະເຄື່ອນຍ້າຍໄດ້, ຂ້ອຍໄດ້ຕິດສົ້ນຂາບາງໆຢູ່ໃຕ້ຄາງຂອງລາວ ແລະຖືມັນໄວ້ບ່ອນນັ້ນ.
  
  
  "ໂຊກດີຄັ້ງຕໍ່ໄປ," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງງຽບໆ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ເອົາ​ມີດ​ລົງ​ໃຕ້​ຄາງ​ຂອງ​ຜູ້​ຊາຍ​ຕາມ​ປົກ​ກະ​ຕິ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ເຂົາ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຕາ​ຂອງ​ເຂົາ​ແຄບ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ທັນໃດນັ້ນລາວກໍຍິ້ມ. "ດີຫຼາຍ, N3," ລາວເວົ້າ.
  
  
  "ຄໍາແນະນໍາໃດໆບໍ?" - ຂ້ອຍຖາມ, ເອົາ stiletto ອອກຈາກຄໍຂອງລາວ.
  
  
  ລາວ​ນັ່ງ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ຖູ​ຕົວ​ເອງ​ອອກ. "ດີ, ຂ້ອຍສາມາດບອກໄດ້ວ່າເຈົ້າຄວນໃຊ້ hip ຫຼາຍໃນການຖິ້ມຂອງເຈົ້າ. ແລະວ່າ stiletto ຂອງເຈົ້າບໍ່ແມ່ນບັນຫາແລະຖືກພິຈາລະນາວ່າຕ່ໍາກວ່າຄູ່ Trapper ຂອງເຢຍລະມັນທີ່ເຈົ້າຫາກໍ່ເອົາມາຈາກຂ້ອຍ. ແຕ່ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າທຸກຄົນຮູ້, ແນວໃດກໍ່ຕາມ. ແລະເບິ່ງຄືວ່າເຈົ້າຈະເຮັດວຽກໃຫ້ສໍາເລັດ, ບໍ່ວ່າຈະເປັນແນວໃດ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ Hugo ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ໃນ​ກາບ​ຂອງ​ຕົນ. “ຂໍຂອບໃຈ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຜ່ານການທົດສອບຄັ້ງທໍາອິດໃນຫຼັກສູດການຝຶກອົບຮົມຂັ້ນສູງ. opponent ຂອງຂ້ອຍແມ່ນຜູ້ຊ່ວຍຄູສອນ aikido ຢູ່ AX Academy, ແລະຂ້ອຍຕ້ອງຍອມຮັບວ່າລາວເຮັດໄດ້ດີຫຼາຍ, ໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າຂ້ອຍຈື່ພື້ນຖານຂອງການປ້ອງກັນຕົນເອງ. ພວກເຮົາຢູ່ໃນພື້ນທີ່ຂອງໂຮງຮຽນລັບ super ສໍາລັບຕົວແທນ AX.
  
  
  ລາວບອກຂ້ອຍວ່າ "ຕອນນີ້ສືບຕໍ່ໄປຕາມເສັ້ນທາງນີ້ຈົນກວ່າເຈົ້າຈະມາຮອດຈຸດຕັດກັບເສັ້ນທາງທີ່ນໍາໄປສູ່ສູນຝຶກອົບຮົມ," ລາວບອກຂ້ອຍ. "ຄາດຫວັງຫຍັງ."
  
  
  “ຂ້ອຍມັກມັນສະເໝີ,” ຂ້ອຍຕອບ, ຍິ້ມ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ໄວ້​ທີ່​ນັ້ນ​ແລະ​ຍ່າງ​ໄປ​ຕາມ​ທາງ​ທີ່ winding ໄດ້. ດວງເດືອນໄດ້ເລື່ອນອອກມາຈາກຫຼັງເມກ, ເຮັດໃຫ້ມີແສງສີເງິນເປັນຕາຢ້ານ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ້າຍອອກຢ່າງລະມັດລະວັງ, ກຽມພ້ອມສໍາລັບສິ່ງໃດ. ເມື່ອ​ໄປ​ຮອດ​ທາງ​ແຍກ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຸດ​ເຊົາ​ຊົ່ວ​ຄາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ບໍ່​ມີ​ສຽງ​ແມງ​ໄມ້​, ຊຶ່ງ​ຫມາຍ​ຄວາມ​ວ່າ​ມີ​ໂອ​ກາດ​ທີ່​ມີ​ຄົນ​ອື່ນ​ຢູ່​ໃກ້​. ຂ້ອຍຫາກໍ່ເລີ່ມເສັ້ນທາງທີ່ນຳໄປສູ່ສູນຝຶກຊ້ອມ ເມື່ອຊາຍຄົນໜຶ່ງໂດດອອກຈາກຄວາມມືດມາສູ່ເສັ້ນທາງທີ່ຢູ່ຕໍ່ໜ້າຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ Luger ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອອກ​ແລະ​ສໍາ​ເລັດ​ການ​ຜູ້​ຊາຍ​ລົງ​ໄປ​ທີ່​ອາ​ວຸດ​ຂອງ​ຕົນ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແນ​ໃສ່ Luger ຢູ່​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ຕົນ​ແລະ​ດຶງ​ກະ​ຕຸ້ນ​. ມີການຄລິກໃສ່ຫ້ອງຫວ່າງເປົ່າ.
  
  
  "ເຈົ້າຕາຍແລ້ວ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ລູກປືນ 9mm ກັບຫົວໃຈ."
  
  
  ຮູບ​ຮ່າງ​ໃນ​ຊຸດ​ສີ​ມືດ​ຫົວ​ຫົວ​ເຍາະ​ເຍີ້ຍ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ວ່າ​ລາວ​ນຸ່ງ​ເສື້ອ​ຜ້າ​ປົກ​ໜ້າ. ຫົວເລາະ ແລະ ຖົງຢາງນັ້ນເຮັດໃຫ້ຫົວຂອງຂ້ອຍໝຸນໄປ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຍັງພະຍາຍາມຫາມັນຢູ່, ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງດັງຢູ່ທາງຫຼັງຂ້ອຍ. ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ນີ້​ເປັນ​ພຽງ​ຄົນ​ຂີ້​ຕົວະ. ແຕ່ບໍ່ມີຈຸດໃດ. ຄູສອນບໍ່ເຄີຍເຮັດວຽກເປັນທີມຕໍ່ເຈົ້າ, ຫຼືອອກກໍາລັງກາຍໃນຕອນກາງຄືນ.
  
  
  ກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະຫັນໜ້າໄປຫາຊາຍຄົນທີສອງ, ຂ້ອຍຮູ້ສຶກເຈັບປວດຢ່າງກະທັນຫັນ, ແຫຼມຄົມແຕກຢູ່ໂຄນກະໂຫຼກຫົວຂອງຂ້ອຍ. ແສງສະຫວ່າງກະພິບໃສ່ຂ້ອຍໃນຄວາມມືດ. ຫົວເຂົ່າຂອງຂ້ອຍຖືກໂຄ້ງລົງ ແລະ ພື້ນດິນກໍ່ກະທົບໃສ່ຫົວຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຄຶກ​ຄື້ນ​ຢູ່​ບ່ອນ​ໃດ​ບ່ອນ, ສຽງ​ຫືດ, ແລະ​ມັນ​ມາ​ຈາກ​ຄໍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອງ.
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງ. - "ມັນແມ່ນລາວບໍ?"
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ, ນັ້ນແມ່ນລາວ,” ຊາຍອີກຄົນໜຶ່ງຕອບດ້ວຍສຳນຽງບາງອັນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເປີດ​ຕາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ​ສອງ​ຮູບ​ຮ່າງ​ທີ່​ມືດ​ມົວ​ລອຍ​ຢູ່​ໃນ​ຄວາມ​ມືດ. ພວກເຂົາທັງສອງ
  
  
  ໃສ່ໜ້າກາກ. ຂ້ອຍຈັດການຖາມ. - "ນີ້​ແມ່ນ​ຫຍັງ?"
  
  
  "ຊີວິດຈິງ, ທ່ານ Carter," ລາວເວົ້າດ້ວຍສໍານຽງ. "ບໍ່ແມ່ນເກມໂຮງຮຽນຄືກັບທີ່ເຈົ້າຄິດ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫຼຽວ​ເບິ່ງ​ຕາ​ທີ່​ມີ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ເບິ່ງ​ຮູບ​ຮ່າງ​ຂອງ​ໃບ​ຫນ້າ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ຖົງ​ຢາງ​, ແຕ່​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ​ຄວາມ​ມືດ​ເກີນ​ໄປ​ທີ່​ຈະ​ເບິ່ງ​ຫຍັງ​ໄດ້​. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ມັນບໍ່ໄດ້ໃຊ້ການຫັກລົບໃດໆທີ່ສະຫຼາດເພື່ອຄິດວ່າເຫຼົ່ານີ້ບໍ່ແມ່ນຄູສອນຈາກສະຖາບັນການຝຶກອົບຮົມ. ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ພະຍາຍາມທີ່ຈະເດົາວ່າພວກເຂົາເຂົ້າໄປໃນພື້ນທີ່ໃນເວລາທີ່ຄົນຫນຶ່ງຂອງພວກເຂົາເຕະຂ້ອຍຢ່າງຫນັກແຫນ້ນຢູ່ຂ້າງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ chuckled ແລະ cursed ພາຍໃຕ້ລົມຫາຍໃຈຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ຄວາມເຈັບປວດແມ່ນ excruciating. ຜູ້ຊາຍທີ່ມີສຳນຽງຊີ້ບອກ Colt Cobra 38 Special ໃສ່ໃບໜ້າຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ມັນເປັນພຽງແຕ່ເພື່ອເຮັດໃຫ້ເຈົ້າຫມັ້ນໃຈວ່ານີ້ບໍ່ແມ່ນເກມ, ທ່ານ Carter," ຜູ້ທີ່ມີ Colt ບອກຂ້າພະເຈົ້າ. ຜູ້ຊາຍອີກຄົນໜຶ່ງຫາຍໃຈຕື້ນໆ ແລະເບິ່ງຄືວ່າລາວຢາກຈະຖອດຖອນບົດຮຽນຄືນ.
  
  
  ລາວ​ເອົາ​ປືນ​ສັ້ນ​ໃສ່​ໃນ​ຖົງ​ຂອງ​ລາວ​ຄືນ ແລະ​ດຶງ​ຊອງ​ສີ​ດຳ​ອອກ​ຈາກ​ເສື້ອ​ຂອງ​ລາວ. ສຽງດັງຢູ່ໃນຄໍຂອງລາວ, ລາວຖິ້ມຊອງຈົດໝາຍທີ່ຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍລົງພື້ນ.
  
  
  ຄົນທີ່ມີສຳນຽງເວົ້າອີກ. "ຂໍ້ຄວາມນີ້ແມ່ນສໍາລັບຜູ້ນໍາຂອງເຈົ້າ, ທ່ານ Carter. ນີ້ກ່ຽວຂ້ອງກັບກອງປະຊຸມທີ່ຈະມາເຖິງໃນ Caracas. ຂ້າພະເຈົ້າຂໍແນະນໍາໃຫ້ປະຊາຊົນຂອງທ່ານອ່ານມັນຢ່າງລະມັດລະວັງແລະຈິງຈັງ.”
  
  
  ຈິດ​ໃຈ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໝູນ​ວຽນ​ໄປ​ໃນ​ຄວາມ​ມືດ​ທີ່​ເຕັມ​ໄປ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ. ກອງ​ປະ​ຊຸມ​ດັ່ງ​ກ່າວ​ແມ່ນ​ການ​ພົບ​ປະ​ລະ​ຫວ່າງ​ຮອງ​ປະ​ທາ​ນາ​ທິ​ບໍ​ດີ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ​ກັບ​ປະ​ທາ​ນາ​ທິ​ບໍ​ດີ ເວ​ເນ​ຊູ​ເອ​ລາ, ຈະ​ຈັດ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ນະ​ຄອນ Palacio de Miraflores, ທຳ​ນຽບ​ຂາວ, ໃນ​ສອງ​ອາ​ທິດ​ຂ້າງ​ໜ້າ. ນີ້​ແມ່ນ​ເຫດການ​ການ​ເມືອງ​ທີ່​ສຳຄັນ​ທີ່​ຈະ​ເພີ່ມ​ທະວີ​ການ​ພົວພັນ​ດ້ານ​ເສດຖະກິດ​ແລະ​ການ​ເມືອງ​ລະຫວ່າງ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ​ກັບ​ເວ​ເນ​ຊູ​ເອລາ.
  
  
  ຂ້ອຍຢາກຖາມຄຳຖາມເພື່ອໃຫ້ເຂົາເຈົ້າລົມກັນອີກໜ້ອຍໜຶ່ງ. ແຕ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສິ້ນ​ສຸດ​ການ​ສົນ​ທະ​ນາ. ຜູ້​ທີ່​ເຕະ​ຂ້ອຍ​ກ່ອນ​ໜ້າ​ນີ້​ແມ່ນ​ຈະ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ເຕະ​ເທື່ອ​ສຸດ​ທ້າຍ​ກ່ອນ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈາກ​ໄປ. ບັນຫາຂອງລາວແມ່ນວ່າລາວຮັກວຽກຂອງລາວຫລາຍເກີນໄປ. ເວລານີ້ລາວຊີ້ເກີບໜັກໃສ່ຫົວຂ້ອຍ. ຂ້ອຍຈັບຂາຂອງລາວແລະບິດລາວຢ່າງໂຫດຮ້າຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ກະ​ດູກ​ແຕກ​ແລະ​ເຂົາ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​, ການ​ສູນ​ເສຍ​ການ​ດຸ່ນ​ດ່ຽງ​ຂອງ​ຕົນ​ແລະ​ຫຼຸດ​ລົງ​ຢ່າງ​ຫຼວງ​ຫຼາຍ​ເທິງ​ຂອງ​ສະ​ຫາຍ​ຂອງ​ຕົນ​. ຜູ້ຊາຍອີກຄົນຫນຶ່ງດຶງກັບຄືນໄປບ່ອນແລະພວກເຂົາທັງສອງລົ້ມລົງ.
  
  
  "ໂງ່!" - ຜູ້ຊາຍທີ່ມີ Colt ໄດ້ຮ້ອງຂຶ້ນ, ພະຍາຍາມເພື່ອໃຫ້ໄດ້ຮັບການຕີນຂອງຕົນ, ພະຍາຍາມເປົ້າຫມາຍ.
  
  
  ໃນເວລານັ້ນຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ເທິງຕີນຂອງຂ້າພະເຈົ້າແລະ somehow ລາວໄດ້ຮັບລະຫວ່າງຂ້າພະເຈົ້າແລະປືນ, ເຊິ່ງດີກັບຂ້າພະເຈົ້າ. ລາວຕີຂ້ອຍດ້ວຍກຳປັ້ນໃຫຍ່ໃສ່ໃບໜ້າ, ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ເປັດ ແລະມັນກະໂດດອອກຈາກຄາງກະໄຕຂອງຂ້ອຍ. ຜູ້ຊາຍທີ່ມີປືນໄດ້ໂດດຂຶ້ນແລະແລ່ນເຂົ້າໄປໃນເງົາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ຊາຍ​ຄົນ​ອື່ນ, ຕີ​ພຣະ​ວິ​ຫານ​ຂອງ​ຕົນ​ດ້ວຍ​ກໍາ​ປັ້ນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ລາວ​ລົ້ມ​ເທິງ​ຫຼັງ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ໂຍນ​ຕົວ​ເອງ​ລົງ​ເທິງ​ລາວ, ແຕ່​ລາວ​ເອົາ​ຕີນ​ໃສ່​ກະ​ເພາະ​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ແລະ​ຍູ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ໄປ ແລະ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ພຸ່ມ​ໄມ້.
  
  
  ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ລືມ​ວ່າ​ລາວ​ມັກ​ເຕະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫຼາຍ​ປານ​ໃດ, ແລະ​ມັນ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ພະ​ລັງ​ງານ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ. ຂ້ອຍປ່ອຍໃຫ້ stiletto ຕົກຢູ່ໃນມືຂອງຂ້ອຍແລະໂຍນມັນຕາມລາວ. ມັນຕີລາວຢູ່ທາງຫລັງໃນຂະນະທີ່ລາວເຂົ້າໄປໃນພຸ່ມໄມ້ທີ່ຫນາແຫນ້ນ. ລາວ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ, ຈັບ​ຫຼັງ​ຂອງ​ຕົນ​ແລະ​ຟ້າວ​ແລ່ນ​ໄປ​ໜ້າ, ຫາຍ​ຕົວ​ໄປ​ໃນ​ພຸ່ມ​ໄມ້.
  
  
  ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ລົ້ມ​ລົງ, ຜູ້​ສອນ​ໄດ້​ຍ່າງ​ອອກ​ຈາກ​ເງົາ​ຫລັງ​ຂ້ອຍ. “ເຮີ້ຍ,” ລາວ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ, “ມີ​ຫຍັງ​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ທີ່​ນີ້?”
  
  
  ລາວ​ຍ່າງ​ໄປ​ເຖິງ​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢືນ​ຢູ່ ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ stiletto ຕິດ​ອອກ​ຈາກ​ຫຼັງ​ຂອງ​ພວກ​ໂຈນ. ລາວ​ເວົ້າ​ວ່າ. - "ພຣະເຢຊູ!" "ເກີດຫຍັງຂຶ້ນ?"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖອດ​ຜ້າ​ອັດ​ດັງ​ຂອງ​ຜູ້​ຊາຍ​ອອກ​ແລະ​ເຫັນ​ວ່າ​ລາວ​ຕາຍ​ແລ້ວ. ໃບໜ້າບໍ່ຄຸ້ນເຄີຍ. "ພວກເຮົາມີນັກທ່ອງທ່ຽວ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ເຫຼືອຫນຶ່ງ."
  
  
  "ເຈົ້າຂ້າຄົນນີ້ບໍ?" ລາວເບິ່ງບໍ່ສະບາຍເລັກນ້ອຍ.
  
  
  ຜູ້ສອນ AX ແມ່ນຜູ້ຊ່ຽວຊານດ້ານການປ້ອງກັນຕົນເອງ, ແຕ່ພວກເຂົາສ່ວນໃຫຍ່ບໍ່ໄດ້ໃຊ້ເວລາຫຼາຍໃນພາກສະຫນາມ. ເຂົາ​ເຈົ້າ​ສອນ​ເຮົາ​ໃຫ້​ນັ່ງ​ຫຼັງ, ແຕ່​ບໍ່​ເຄີຍ​ເຮັດ​ວຽກ​ທີ່​ເປື້ອນ​ເປິ.
  
  
  “ເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍໄດ້ເຮັດມັນ,” ຂ້ອຍເວົ້າ, ຍ່າງຜ່ານຜູ້ຊ່ຽວຊານຄາຣາເຕດ້ວຍຄາງກະໄຕຂອງຂ້ອຍເພື່ອເອົາຊອງຈົດຫມາຍທີ່ຜູ້ໂຈມຕີຂອງຂ້ອຍໄດ້ຝາກໄວ້ກັບຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເປີດ​ມັນ​ແລະ​ເກືອບ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ອ່ານ​ຂໍ້​ຄວາມ​ໃນ​ແສງ​ເດືອນ​ສະ​ຫວ່າງ​.
  
  
  ໃນກອງປະຊຸມທີ່ຈະມາເຖິງໃນ Caracas, ລັດຖະບານສະຫະລັດແລະໂດຍສະເພາະເຄືອຂ່າຍສືບລັບ AX ຈະຖືກເຮັດໃຫ້ອັບອາຍແລະອັບອາຍຢ່າງຮ້າຍແຮງ. ນີ້ແມ່ນສິ່ງທ້າທາຍທີ່ເປີດເຜີຍສໍາລັບ AX: ເພື່ອກໍານົດວ່າຄວາມອັບອາຍໃນຮູບແບບໃດແລະຈະປະຕິບັດແນວໃດ, ແລະເພື່ອປ້ອງກັນມັນຖ້າທ່ານສາມາດເຮັດໄດ້. ເມື່ອທ່ານສູນເສຍ, ໂລກຈະເຫັນຄວາມບໍ່ມີປະສິດທິພາບຂອງ AX ແລະຄວາມບໍ່ມີປະສິດຕິຜົນຂອງລັດຖະບານສະຫະລັດໃນວຽກງານຂອງໂລກ.
  
  
  ເຊັນພຽງແຕ່ "Spoilers". ຂໍ້ຄວາມທັງໝົດ, ລວມທັງລາຍເຊັນ, ໄດ້ຖືກມັດເຂົ້າກັນຈາກການຕັດໃນວາລະສານ.
  
  
  ຄູສອນຄາຣາເຕທີ່ໜ້າຈືດໆເຂົ້າມາໃກ້ຂ້ອຍ, ແນມເບິ່ງຊາຍທີ່ຕາຍແລ້ວ. ເມື່ອລາວເວົ້າ, ສຽງຂອງລາວເຢັນ. "ຄົນເຫຼົ່ານີ້ອອກຈາກສິ່ງນີ້ບໍ?"
  
  
  “ຖືກຕ້ອງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ຂ້ອຍສາມາດເຫັນສິ່ງນີ້ໄດ້ບໍ?" - ລາວຖາມໃນສຽງຂອງຄູສອນ.
  
  
  “ຂ້ອຍບໍ່ຢ້ານ,” ຂ້ອຍຕອບ.
  
  
  ໃບຫນ້າຂອງລາວເຕັມໄປດ້ວຍຄວາມໂກດແຄ້ນ. “ດຽວນີ້ ຟັງ, Carter. ເຫດການ​ໂຊກ​ຮ້າຍ​ນີ້​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ໜ້າ​ໂຮງຮຽນ, ເຈົ້າ​ຢາກ​ເຮັດ​ຫຍັງ. "
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ເຈ້ຍ​ໃສ່​ໃນ​ກະ​ເປົ໋າ jacket ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. "David Hawk ຈະໄດ້ຮັບບົດລາຍງານຢ່າງເຕັມທີ່."
  
  
  ທຸກໆຄົນທີ່ AX ໄດ້ລາຍງານໃຫ້ Hawk, ແມ່ນແຕ່ນາຍຈ້າງຂອງຜູ້ຊາຍທີ່ສູນຝຶກອົບຮົມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໄສ​ວ່າ​ຜູ້​ສອນ​ບໍ່​ພໍ​ໃຈ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລາຍ​ງານ​ໂດຍ​ກົງ​ກັບ Hawk​. ເມື່ອຂ້ອຍຍ່າງຜ່ານລາວໄປເອົາ stiletto ຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍຄິດວ່າລາວຈະຢຸດຂ້ອຍ.
  
  
  "ເຈົ້າຄິດວ່າເຈົ້າສາມາດເອົາເອກະສານນີ້ຈາກຂ້ອຍບໍ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຖາມ​ດ້ວຍ grin sarcastic​.
  
  
  ລາວລັງເລຢູ່ຊົ່ວໄລຍະໜຶ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ລາວ​ກະ​ຕື​ລື​ລົ້ນ​ທີ່​ຈະ​ຮັບ​ການ​ທ້າ​ທາຍ, ແຕ່​ວ່າ​ເຂົາ​ຮູ້​ຈັກ​ອັນ​ດັບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຄວາມຈິງອັນດຽວນີ້ເຮັດໃຫ້ລາວຢ້ານ, ເຖິງວ່າຈະມີສາຍແອວສີດໍາຂອງລາວຢູ່ໃນຄາຣາເຕ.
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ຂ້າງ​ທາງ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ stiletto ອອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຮັດ​ຄວາມ​ສະ​ອາດ​ແຜ່ນ​ໃບ​ຄ້າຍ​ຄື​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຂອງ​ຄົນ​ຕາຍ​ແລະ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ກາບ​ຂອງ​ມັນ. “ເຈົ້າສາມາດເອົາສົບໄປສູນຝຶກຊ້ອມໄດ້,” ຂ້ອຍເວົ້າ, “ແຕ່ປ່ອຍໃຫ້ມັນຢູ່ທີ່ນັ້ນຈົນກວ່າເຈົ້າຈະໄດ້ຍິນຄຳສັ່ງຈາກ Hawk. ແລະຢ່າເອົາຫຍັງອອກຈາກຖົງຂອງລາວ.”
  
  
  ຄູສອນພຽງແຕ່ເບິ່ງຂ້ອຍ, ຄວາມໂກດແຄ້ນທີ່ຂຽນຢູ່ທົ່ວໃບຫນ້າຂອງລາວ.
  
  
  "ສໍາລັບໃນປັດຈຸບັນ, ການອອກກໍາລັງກາຍແມ່ນສິ້ນສຸດລົງ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ. "ມື້ນີ້ບໍ່ມີການລີ້ຕົວຢູ່ໃນເງົາອີກຕໍ່ໄປ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ຫນີ​ແລະ​ມຸ່ງ​ຫນ້າ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ອາ​ຄານ​. ຂ້ອຍຄວນໂທຫາ Hawk ທັນທີ.
  
  
  * * *
  
  
  ສອງ​ສາມ​ມື້​ຕໍ່​ມາ, Hawk ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນັ່ງ​ປະ​ມານ​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ການ​ປະ​ຊຸມ mahogany ຍາວ​ຢູ່​ສໍາ​ນັກ​ງານ​ໃຫຍ່ AX ກັບ​ຫົວ​ຫນ້າ CIA, ຫົວ​ຫນ້າ​ອົງ​ການ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ແຫ່ງ​ຊາດ, ຫົວ​ຫນ້າ​ຫ້ອງ​ການ​ລັບ, ແລະ​ຜູ້​ອໍາ​ນວຍ​ການ​ຕໍາ​ຫຼວດ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ Venezuelan. Hawk ໄດ້ຂໍໃຫ້ຄົນເຫຼົ່ານີ້ພົບກັບພວກເຮົາເພາະວ່າອົງການຂອງພວກເຂົາຈະສະຫນອງຄວາມປອດໄພໃຫ້ແກ່ກອງປະຊຸມ Caracas.
  
  
  Hawk ຢູ່​ທີ່​ຫົວ​ຂອງ​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ແລະ​ໄດ້​ເວົ້າ​ຜ່ານ​ການ​ສູບ​ສີ​ກາ​ທີ່​ໃຫຍ່​, ມີ​ກິ່ນ​ຫອມ​. ທ່ານກ່າວວ່າ "ເຈົ້າທຸກຄົນມີສໍາເນົາຂໍ້ຄວາມ, ຜູ້ຊາຍ," ລາວເວົ້າ. "ຖ້າທ່ານໃດຕ້ອງການເບິ່ງຕົ້ນສະບັບອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ຂ້ອຍມີມັນຢູ່ທີ່ນີ້." ຮ່າງກາຍທີ່ອ່ອນເພຍຂອງລາວເບິ່ງຄືວ່າມີພະລັງງານໄຟຟ້າ, ແລະຕາແຂງ, ກ້ອນຂອງລາວເບິ່ງອອກຈາກບ່ອນຢູ່ໃນໃບຫນ້າທີ່ມີຄວາມສຸກຂອງຊາວກະສິກອນ Connecticut. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສັງເກດເຫັນ, ດັ່ງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຮັດຫຼາຍຄັ້ງກ່ອນ, ເມື່ອ Hawk ເວົ້າ, ຜູ້ຄົນໄດ້ຟັງຢ່າງຕັ້ງໃຈ - ແມ່ນແຕ່ຄົນທີ່ມີຊື່ສຽງເຫຼົ່ານີ້.
  
  
  "ບໍ່ມີຂໍ້ມູນກ່ຽວກັບຜູ້ທີ່ຂຽນນີ້?" - ຖາມຫົວຫນ້າ CIA. ລາວ​ເປັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ສູງ, ມີ​ຜົມ​ສີ​ແດງ​ທີ່​ມີ​ຕາ​ສີ​ຟ້າ​ເຈາະ ແລະ​ມີ​ທ່າ​ທາງ​ເປັນ​ນາຍ​ພົນ​ຫ້າ​ດາວ.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະໃຫ້ N3 ຕອບຄໍາຖາມນັ້ນ," Hawk ເວົ້າ, ເອົາ cigar ໃສ່ປາກຂອງລາວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ folded ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ຕໍ່​ຫນ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຕາ​ຕະ​ລາງ. ຂ້ອຍກຽດຊັງກອງປະຊຸມ bureaucratic ເຫຼົ່ານີ້, ໂດຍສະເພາະໃນເວລາທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງຕອບຄໍາຖາມທີ່ສະຫລາດຫຼາຍ.
  
  
  "ມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະຕິດຕາມອຸປະກອນທີ່ພວກເຂົາໃຊ້ສໍາລັບຂໍ້ຄວາມຂອງມັນເອງ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ພວກເຮົາໄດ້ກວດເບິ່ງກະດາດ, ຊອງຈົດຫມາຍ, ການຕັດແລະກາວ, ແລະສິ່ງເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນສິ່ງທົ່ວໄປທີ່ພວກເຂົາສາມາດຊື້ໄດ້ຢູ່ຮ້ານໃດກໍ່ຕາມໃນຫລາຍພັນຮ້ານໃນພື້ນທີ່."
  
  
  "ແລ້ວຜູ້ຊາຍເອງ?" - ຫົວຫນ້າບໍລິການລັບຖາມຢ່າງບໍ່ອົດທົນ. ລາວມີຂົນອ່ອນໆ ແລະ ມີຂົນອ່ອນໆ, ມີເສັ້ນດ່າງສີຂີ້ເຖົ່າຢູ່ວັດຂອງລາວ. ລາວເບິ່ງເປັນປະສາດຫຼາຍ.
  
  
  “ຊາຍ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຂ້າ​ໄດ້​ກາຍ​ເປັນ​ຄົນ​ຂາຍ​ເກີບ​ຢູ່​ຮ້ານ​ຄ້າ​ໃຫຍ່​ແຫ່ງ​ນຶ່ງ​ໃນ​ນະ​ຄອນ​ຫລວງ​ວໍ​ຊິງ​ຕັນ. ບໍ່ມີຂໍ້ຄຶດ. ລາວບໍ່ມີບັນທຶກໃດໆກັບພະແນກຂອງພວກເຮົາຫຼືຕໍາຫຼວດ. ແລະສິ່ງທີ່ຂ້ອຍສາມາດບອກເຈົ້າກ່ຽວກັບຫມູ່ຂອງລາວແມ່ນວ່າລາວເປັນຜູ້ຊາຍສູງທີ່ມີສໍານຽງເອີຣົບ."
  
  
  "ພາສາລັດເຊຍ?" - ຖາມຕົວແທນ NSA. ລາວ​ເປັນ​ຜູ້​ສູງ​ອາຍຸ​ທີ່​ມີ​ຜົມ​ຂາວ​ແລະ​ຄາງ​ຍາວ. ລາວກຳລັງແຕ້ມໃສ່ແຜ່ນບັນທຶກຢູ່ຕໍ່ໜ້າລາວ, ແຕ່ລາວກຳລັງແນມເບິ່ງໜ້າຂ້ອຍຢ່າງຕັ້ງໃຈ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເວົ້າແນ່ນອນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ບາງທີມັນເປັນສຳນຽງ Balkan. ແລະແນ່ນອນວ່າມັນອາດຈະເປັນການປອມແປງ."
  
  
  ຊາວເວເນຊູເອລາໄດ້ແຕະນິ້ວມືຂອງລາວຢູ່ເທິງໂຕະ. ລາວ​ເປັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ຂະ​ໜາດ​ໃຫຍ່​ທີ່​ມີ​ໃບ​ໜ້າ​ໝາກ​ກອກ ແລະ​ຄິ້ວ​ສີ​ດຳ​ເປັນ​ພຸ່ມ. ລາວ​ເປັນ​ຜູ້​ທີ່​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ປ້ອງ​ກັນ​ລັດຖະບານ​ເວ​ເນ​ຊູ​ເອລາ​ຢ່າງ​ສຳ​ເລັດ​ຜົນ ​ໃນ​ລະຫວ່າງ​ການ​ພະຍາຍາມ​ກໍ່​ລັດຖະປະຫານ​ຫຼາຍ​ຄັ້ງ​ກ່ອນ​ໜ້າ​ນີ້, ​ແລະ​ປັດຈຸບັນ​ລາວ​ມີ​ຄວາມ​ເປັນ​ຫ່ວງ​ຢ່າງ​ແນ່ນອນ. "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຮົາບໍ່ຮູ້ວ່າໃຜຢູ່ເບື້ອງຫຼັງຂໍ້ຄວາມນີ້," ລາວເວົ້າຊ້າໆໃນສໍານຽງຫນາ.
  
  
  Hawk ຍອມຮັບວ່າ "ຂ້ອຍຢ້ານວ່ານັ້ນແມ່ນສະຖານະການໃນປະຈຸບັນ". "ແມ້ແຕ່ລາຍເຊັນກໍ່ບໍ່ມີຄວາມໝາຍຫຍັງກັບພວກເຮົາ."
  
  
  "ຖ້າມັນຂຶ້ນກັບຂ້ອຍ, ຂ້ອຍຈະບໍ່ກັງວົນກ່ຽວກັບມັນ," ຫົວໜ້າ NSA ກ່າວ. "ນີ້ອາດຈະເປັນການຫຼອກລວງບາງຢ່າງ."
  
  
  "ຫຼືພຽງແຕ່ບາງຄົນທີ່ມີຄວາມໂກດແຄ້ນຕໍ່ AX," ຫົວຫນ້າບໍລິການລັບໃຫ້ຄໍາເຫັນ. "ນັກສມັກເລ່ນທີ່ງ່າຍຕໍ່ການຈັດການກັບຖ້າພວກເຂົາສະແດງຢູ່ໃນ Caracas."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າຊາວລັດເຊຍຫຼືຈີນແດງຈະເຮັດພາລະກິດແບບນັ້ນ," ຜູ້ຊາຍ CIA ເວົ້າຊ້າໆ. "ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນມັນເກືອບເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະຄາດເດົາວ່າ KGB ແລະ L5 ຈະປະຕິບັດຕົວແນວໃດໃນສະຖານະການໃດຫນຶ່ງ."
  
  
  ທ່ານ Hawk ກ່າວ​ວ່າ “ຄວາມ​ຈິງ​ທີ່​ແຂງ​ກະດ້າງ​ແລະ​ເຢັນ​ຢູ່​ນັ້ນ​ຍັງ​ຄົງ​ມີ​ການ​ຂົ່ມ​ຂູ່​ຕໍ່​ກອງ​ປະ​ຊຸມ. ບັນທຶກເວົ້າເຖິງຄວາມອັບອາຍແລະຄວາມອັບອາຍ, ບໍ່ພຽງແຕ່ເຮັດໃຫ້ຫຼົງໄຫຼ. ແລະມັນຖືກແກ້ໄຂໂດຍສະເພາະກັບ AX. ສຸພາບສະຕີ? "
  
  
  ມີຄວາມງຽບສະຫງົບສັ້ນ. ສຸດທ້າຍ, ຫົວຫນ້າ CIA ໄດ້ເວົ້າອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ທ່ານກ່າວວ່າ, "ປະຊາຊົນຂອງເຈົ້າມັກຈະໄປບ່ອນທີ່ມີຄວາມພະຍາຍາມລອບສັງຫານ," ລາວເວົ້າ, "ເພື່ອສະກັດຜູ້ປະຫານຊີວິດຂອງພວກເຂົາກັບເຈົ້າ." ລາວເບິ່ງຂ້ອຍ
  
  
  “ຖືກຕ້ອງ,” Hawk ເວົ້າ, ນອນກັບຕັ່ງນັ່ງຂອງລາວແລະເບິ່ງຮອບໂຕະ. "ສະນັ້ນ ຖ້າ AX ຈະຢູ່ໃນກອງປະຊຸມນີ້, ມັນເປັນໄປໄດ້ທັງຫມົດທີ່ມີຄົນວາງແຜນທີ່ຈະລອບສັງຫານຮອງປະທານາທິບໍດີຂອງພວກເຮົາຫຼືປະທານາທິບໍດີ Venezuela, ຫຼືທັງສອງ."
  
  
  ການສົນທະນາແມ່ນຢູ່ໃນ swing ເຕັມຢູ່ໃນຕາຕະລາງ. ຫົວ​ໜ້າ​ໜ່ວຍ​ບໍ​ລິ​ການ​ລັບ​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ນາງ​ຮອກ​ຢ່າງ​ເຄັ່ງ​ຕຶງ. ທ່ານ David ກ່າວວ່າ "ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນວິທີທີ່ພວກເຮົາສາມາດສະຫຼຸບໄດ້ຈາກບັນທຶກ, David," ລາວເວົ້າ. "ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າເວົ້າເກີນຄວາມສຳຄັນຂອງມັນ."
  
  
  ຜູ້ຊາຍ NSA ລຸກຂຶ້ນຈາກເກົ້າອີ້ຂອງລາວແລະເລີ່ມຍ່າງໄປມາຢູ່ໃກ້ກັບໂຕະຍາວ, ມືຂອງລາວໄດ້ຕົບຫລັງຂອງລາວ. ລາວເບິ່ງຄືກັບນາຍພັນຊາວອັງກິດບໍານານທີ່ຍ່າງຢູ່ໃນຫ້ອງ. "ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າພວກເຮົາທຸກຄົນເອົາເລື່ອງນີ້ຢ່າງຈິງຈັງ," ລາວໂຕ້ຖຽງ. "ບັນທຶກທີ່ຂີ້ຮ້າຍອາດຈະເປັນການຢອກກັນ."
  
  
  ຈົນກ່ວາໃນປັດຈຸບັນຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ມິດງຽບໂດຍເຈດຕະນາ. Hawk ຕ້ອງການຢາກຟັງຄວາມຄິດເຫັນຂອງທຸກໆຄົນກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະສະແດງຄວາມຄິດເຫັນຂອງພວກເຮົາ. ແຕ່​ບັດ​ນີ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ມັນ​ເຖິງ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ເວົ້າ​ເຖິງ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນການວາງແຜນທີ່ດີເກີນໄປທີ່ຈະເປັນເລື່ອງຕະຫລົກ," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງງຽບໆ. “ຈື່ໄວ້ວ່າ, ຄົນເຫຼົ່ານີ້ສາມາດເຂົ້າຫາສະຖານທີ່ຝຶກອົບຮົມ AX ໄດ້. ແລະ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ຊື່​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ການ​ຄຸ້ມ​ຄອງ​ເພື່ອ​ຊອກ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ. ຜູ້ທີ່ມີສໍານຽງຜູ້ໃຫ້ບັນທຶກໃຫ້ຂ້ອຍເວົ້າແທ້ໆວ່າ: ຂ້ອຍແນະນໍາໃຫ້ປະຊາຊົນຂອງເຈົ້າອ່ານເລື່ອງນີ້ຢ່າງລະມັດລະວັງແລະຈິງຈັງ. "ຂ້ອຍເບິ່ງຮອບໆໂຕະ." ລາວບໍ່ຄືກັບວ່າລາວເວົ້າຕະຫຼົກ."
  
  
  ເຈົ້າ ໜ້າ ທີ່ບໍລິການລັບກ່າວວ່າ "ຖ້າຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຂ້າຄົນໃນສະຖານະການນັ້ນ, ຂ້ອຍກໍ່ຢາກຕີຄວາມ ໝາຍ ທຸກຢ່າງຢ່າງຈິງຈັງ,".
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສາມາດທີ່ຈະສູນເສຍອາລົມຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. “ຜູ້ຊາຍຄົນໜຶ່ງໄດ້ເອົາປືນຊີ້ໃສ່ຂ້ອຍ, ແລະອີກຄົນໜຶ່ງກຳລັງຕໍ່ສູ້ຂ້ອຍ,” ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງເຢັນຊາ. "ຖ້າທ່ານໄດ້ຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ທ່ານອາດຈະໄດ້ເອົາມັນຢ່າງຈິງຈັງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃຊ້​ມີດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພາະ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈໍາ​ເປັນ​ຕ້ອງ​ຢຸດ​ຜູ້​ຊາຍ, ບໍ່​ແມ່ນ​ຍ້ອນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມັກ​ຈະ​ຂ້າ.”
  
  
  ຫົວຫນ້າບໍລິການລັບພຽງແຕ່ຍົກຕາຂຶ້ນແລະຍິ້ມໃຫ້ຂ້ອຍຢ່າງບໍ່ພໍໃຈ. "ບໍ່ມີການວິພາກວິຈານການຕັດສິນຂອງເຈົ້າແມ່ນໄດ້ມຸ້ງໄປຫາເຈົ້າ, ທ່ານ Carter. ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ພະຍາຍາມຊີ້ໃຫ້ເຫັນວ່າອົງການສືບລັບໄດ້ຮັບການບັນທຶກດັ່ງກ່າວເປັນປະຈໍາ. ພວກເຮົາພຽງແຕ່ບໍ່ສາມາດທີ່ຈະເອົາພວກເຂົາທັງຫມົດຢ່າງຈິງຈັງ."
  
  
  ຊາວເວເນຊູເອລາໄດ້ລ້າງຄໍຂອງລາວ. "ນັ້ນແມ່ນຄວາມຈິງ, ແຕ່ອັນນີ້ເບິ່ງຄືວ່າແຕກຕ່າງກັນກັບຂ້ອຍ, ແລະບ່ອນທີ່ມີຄວາມເປັນໄປໄດ້ຂອງຄວາມພະຍາຍາມໃນຊີວິດຂອງປະທານາທິບໍດີຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດມີຄວາມສ່ຽງໄດ້. ຂ້ອຍຕັ້ງໃຈທີ່ຈະຮັກສາຄວາມປອດໄພສອງເທົ່າຢູ່ທີ່ພະລາຊະວັງ Miraflores ໃນລະຫວ່າງການປະຊຸມ. ຮອງປະທານາທິບໍດີອາດຈະຖືກຂົ່ມຂູ່ອັນຕະລາຍ, ຂ້າພະເຈົ້າຂໍແນະນໍາໃຫ້ທ່ານລະມັດລະວັງເປັນພິເສດ."
  
  
  "ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ໄດ້ໂອ້ລົມກັບຮອງປະທານາທິບໍດີ," ຫົວໜ້າ CIA ກ່າວ. “ມັນບໍ່ລົບກວນລາວເລີຍ. ຂ້ອຍບອກລາວວ່າທັງສີ່ອົງການຈະຍັງມີຄົນຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ແລະລາວຄິດວ່າພຽງພໍແລ້ວ."
  
  
  Hawk ຫລຽວເບິ່ງຄືນກັບຜູ້ຊາຍບໍລິການລັບ, ຜູ້ທີ່ເອົາມືຈັບມືຂອງລາວກົດໃສ່ປາກຂອງລາວ. ເຖິງວ່າຈະມີຂໍ້ສັງເກດທີ່ໂຫດຮ້າຍຂອງລາວ, ລາວຮັບຮູ້ຢ່າງຈະແຈ້ງວ່າລາວໄດ້ຮັບຜິດຊອບຕົ້ນຕໍສໍາລັບຊີວິດແລະສະຫວັດດີການສ່ວນຕົວຂອງຮອງປະທານາທິບໍດີ.
  
  
  "ເຈົ້າຄິດແນວໃດ?" - Hawk ຖາມເຂົາ.
  
  
  ລາວເບິ່ງ Hawk ຢ່າງຈິງຈັງ. "ດີ, ຂ້ອຍຕ້ອງຍອມຮັບວ່າພວກເຮົາກໍາລັງເວົ້າກ່ຽວກັບຊີວິດຂອງຜູ້ນໍາກອງປະຊຸມຢູ່ທີ່ນີ້, ຢ່າງຫນ້ອຍອາດຈະເປັນໄປໄດ້. ຂ້າພະເຈົ້າຈະຊອກຫາຄົນເພີ່ມເຕີມສໍາລັບການເດີນທາງໄປ Caracas ເພື່ອໃຫ້ກົງກັບຄວາມປອດໄພໃນເວເນຊູເອລາ.”
  
  
  “ຕົກລົງ,” Hawk ເວົ້າ, ກືນຊິກາຂອງລາວ. ລາວແລ່ນມືຂອງລາວຜ່ານຜົມສີຂີ້ເຖົ່າຂອງລາວ, ຫຼັງຈາກນັ້ນເອົາ cigar ອອກຈາກປາກຂອງລາວ. "ສໍາລັບ AX, ປົກກະຕິພວກເຮົາຈະບໍ່ມີຕົວແທນໃນປະເທດນັ້ນຢູ່ໃນກອງປະຊຸມ. ແຕ່ນັບຕັ້ງແຕ່ AX ໄດ້ຖືກກ່າວເຖິງໂດຍສະເພາະໃນບັນທຶກ, ຂ້ອຍກໍາລັງສົ່ງຜູ້ຊາຍຕົ້ນຕໍຂອງຂ້ອຍ - Nick Carter - ໄປກອງປະຊຸມ." ລາວໂບກມືໃສ່ຂ້ອຍ. "ຮອງປະທານາທິບໍດີຄິດວ່າມັນຈະດີຖ້າຂ້ອຍໄປກັບລາວ, ສະນັ້ນຂ້ອຍຈະໄປຄືກັນ."
  
  
  ຫົວຫນ້າ CIA ເບິ່ງຈາກຂ້ອຍໄປຫາ Hawk. "ພວກເຮົາຈະເຫັນມັນວ່າພວກເຮົາທັງສອງໄດ້ຮັບການຍອມຮັບ."
  
  
  ຜູ້ຊາຍ NSA ຄ່ອຍໆສັ່ນຫົວຂອງລາວ. "ຂ້ອຍຍັງຄິດວ່າເຈົ້າຢູ່ໃນການໄລ່ລ່າ goose ປ່າ," ລາວເວົ້າ.
  
  
  "ບາງທີ,," Hawk ຍອມຮັບ. "ແລະແນ່ນອນມີຄວາມເປັນໄປໄດ້ທີສາມ." ລາວຢຸດຊົ່ວຄາວ, ເພີດເພີນກັບການລໍຖ້າ. "ໃສ່ກັບດັກ," ລາວເວົ້າຕໍ່ໄປ, ເອົາຊິກາເຢັນໃສ່ໃນປາກຂອງລາວຄືນ. "ບັນທຶກກ່າວວ່າມັນຈະເປັນ AX ທີ່ຈະໄດ້ຮັບການອັບອາຍ. ແລະທັງຫມົດນີ້ແມ່ນການໂທເປີດກັບ AX. ບາງທີບາງຄົນຕ້ອງການ N3 ຫຼືຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນັ້ນສໍາລັບແຮງຈູງໃຈທີ່ບໍ່ດີ."
  
  
  "ແລ້ວເປັນຫຍັງໄປ?" - ຕົວແທນ NSA ຄັດຄ້ານ. "ຂ້ອຍຄິດວ່ານີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ເຈົ້າຈະມີຄວາມສຸກທີ່ຈະນັ່ງຢູ່ບ່ອນອື່ນ."
  
  
  Hawk ກໍາລັງກືນຊິກາ. "ຍົກເວັ້ນນັ້ນບໍ່ແມ່ນວິທີທີ່ຂ້ອຍປະຕິບັດ," ລາວເວົ້າ. "ຂ້ອຍບໍ່ມັກຄວາມຄິດທີ່ຈະຝັງຫົວຂອງພວກເຮົາລົງໃນດິນຊາຍແລະຫວັງວ່າໄພຂົ່ມຂູ່ຈະຫາຍໄປຫຼືວ່າຄົນອື່ນຈະດູແລທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງສໍາລັບພວກເຮົາ."
  
  
  ເຈົ້າ ໜ້າ ທີ່ເວເນຊູເອລາກ່າວວ່າ "ພວກເຮົາຍິນດີຕ້ອນຮັບການປະກົດຕົວຂອງເຈົ້າ, Señor Hawk,".
  
  
  ຜູ້ຊາຍຈາກ CIA ຫັນມາເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງສະຫຼາດແລະຈິງຈັງ. ທ່ານກ່າວວ່າ "ຂ້ອຍຫວັງວ່າການເດີນທາງຂອງເຈົ້າຈະບໍ່ເປັນເຫດການ," ລາວເວົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍຍິ້ມໃສ່ລາວ. "ເຊື່ອຫຼືບໍ່, ຂ້ອຍກໍ່ຫວັງຄືກັນ."
  
  
  ບົດທີສອງ.
  
  
  ມັນເປັນອາທິດສັກສິດໃນ Caracas, ແລະເມືອງທັງຫມົດໄດ້ເຕົ້າໂຮມກັນສໍາລັບງານບຸນ. ມີການຕໍ່ສູ້ງົວ, ຂະບວນແຫ່ທີ່ມີສີສັນທີ່ລອຍຕົວ ແລະທຸກຄົນໃນຊຸດເຄື່ອງແຕ່ງກາຍທີ່ມີສີສັນ, ງານຄອນເສີດ ແລະງານວາງສະແດງ
  
  
  , ແລະເຕັ້ນລໍາຢູ່ໃນສີ່ຫລ່ຽມ. Caracas ມີຄວາມມ່ວນກັບຜົມຂອງລາວລົງ. ແຕ່ມັນບໍ່ຄືກັບທີ່ສົດໃສ, ອາລົມ carnival ບ້າທີ່ຢູ່ກັບຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍເຂົ້າຫ້ອງຂອງຂ້ອຍຢູ່ທີ່ໂຮງແຮມ El Conde ພຽງແຕ່ຫົກມື້ກ່ອນກອງປະຊຸມ. ມັນ​ເປັນ​ຄວາມ​ຮູ້ສຶກ​ທີ່​ໜາວ​ເຢັນ​ທີ່​ໜ້າ​ຢ້ານ​ກົວ​ຂອງ​ລົມ​ພັດ​ທີ່​ພັດ​ຜ່ານ​ຖະໜົນ​ຫົນທາງ​ແຄບ​ຂອງ​ເມືອງ​ເກົ່າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ​ທີ່​ຫນ້າ​ຢ້ານ​ທີ່​ນະ​ຄອນ​ໄດ້​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ບອກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ທີ່​ການ​ສະ​ເຫຼີມ​ສະ​ຫຼອງ​ໄດ້​ເຊື່ອງ​ໄວ້​ຈາກ​ການ​ສັງ​ເກດ​ການ​ເປັນ​ປົກ​ກະ​ຕິ​. ບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຊົ່ວຮ້າຍ.
  
  
  Hawk ໄດ້​ອອກ​ໄປ​ກ່ອນ​ຫນ້າ​ນັ້ນ​ແລະ​ຢູ່​ໃນ​ຕົວ​ເມືອງ​. ລາວຄິດວ່າມັນເປັນການດີກວ່າສໍາລັບພວກເຮົາທີ່ຈະເດີນທາງແຍກຕ່າງຫາກແລະຢູ່ໃນໂຮງແຮມທີ່ແຕກຕ່າງກັນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄວນ​ຈະ​ຕິດ​ຕໍ່​ຫາ Hawk ຢູ່​ຮ້ານ​ອາ​ຫານ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ໃກ້​ກັບ​ຫ້ອງ​ການ American Express ໃນ​ເວ​ລາ​ເກົ້າ​ໂມງ​ຂອງ​ຕອນ​ແລງ. ນີ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍສອງສາມຊົ່ວໂມງກັບຕົວຂ້ອຍເອງ, ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍໄປ kiosk ຢູ່ແຈແລະຊື້ຫນັງສືພິມແລະແຜ່ນ bullfighting. ຂ້ອຍເອົາເອກະສານກັບຂ້ອຍໄປຮ້ານກາເຟແຄມທາງ, ແຕ່ຍ້ອນລົມແຮງ ຂ້ອຍຈຶ່ງຕັດສິນໃຈນັ່ງຢູ່ຂ້າງໃນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສັ່ງໃຫ້ Campari ແລະດື່ມມັນໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າອ່ານບົດເລື່ອງທັງຫມົດກ່ຽວກັບກອງປະຊຸມ, ສົງໄສວ່າເວທີສົນທະນານີ້ຈະເຮັດໃຫ້ຫົວຂໍ້ທີ່ແທ້ຈິງກ່ອນທີ່ມັນຈະຫມົດໄປ.
  
  
  ສໍາເລັດຮູບກັບຫນັງສືພິມ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສຶກສາຂ່າວການຕໍ່ສູ້ກັບງົວ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ມັກ ສະ ເຫມີ ໄປ ເປັນ bullfight ດີ. ໃນເວລາທີ່ທ່ານຢູ່ໃນທຸລະກິດຂອງການຂ້າແລະພະຍາຍາມທີ່ຈະບໍ່ຖືກຂ້າຕາຍ, ແລະທ່ານກໍາລັງຫຼີ້ນກັບຄວາມຕາຍ - ການເສຍຊີວິດທີ່ຮຸນແຮງ - bullfighting ມີ fascination ພິເສດ. ເຈົ້າໄປ, ຈ່າຍເງິນແລະນັ່ງຢູ່ໃນ barrera - ຢູ່ແຖວຫນ້າ. ແລະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ຈະ​ມີ​ຄວາມ​ຕາຍ​ໃນ​ສະ​ຫນາມ​ກິ​ລາ​, ບາງ​ທີ​ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ການ​ເສຍ​ຊີ​ວິດ​ຂອງ​ບຸກ​ຄົນ​. ແຕ່ບໍ່ວ່າຄວາມຕາຍຈະຕີງົວຫຼືຜູ້ຊາຍ, ເຈົ້າຮູ້ວ່າ - ຢ່າງຫນ້ອຍໃນເວລານີ້ - ເຈົ້າຈະອອກມາມີຊີວິດ. ບໍ່​ວ່າ​ຜູ້​ໃດ​ຈະ​ຕາຍ, ມັນ​ບໍ່​ແມ່ນ​ເຈົ້າ​ຫຼື​ສັດ​ຕູ​ທີ່​ຈະ​ຖືກ​ຂ້າ. ສະນັ້ນທ່ານນັ່ງຢູ່ໃນບ່ອນນັ່ງທີ່ໄດ້ຮັບຄ່າຈ້າງແລະເອົາມັນທັງຫມົດເຂົ້າໄປໃນຄວາມຮູ້ສຶກຂອງ detachment ວ່າທ່ານຮູ້ວ່າທ່ານຈະຕ້ອງຍອມແພ້ເມື່ອທ່ານກັບຄືນສູ່ໂລກນອກສະຫນາມກິລາ. ແຕ່ໃນລະຫວ່າງການສະແດງຕົວຈິງແລ້ວທ່ານສາມາດມີຄວາມສຸກຄວາມຕາຍ, smug ແລະ alienated ຈາກຄວາມຕາຍທີ່ haunts ທ່ານຢູ່ໃນຖະຫນົນຫົນທາງ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍກໍາລັງອ່ານຫນັງສືພິມກ່ຽວກັບການສູ້ກັນງົວ, ຂ້ອຍຫລຽວເບິ່ງແລະສັງເກດເຫັນຜູ້ຊາຍຄົນຫນຶ່ງກໍາລັງເບິ່ງຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງຫນັງສືພິມຢ່າງໄວວາ. ຂ້ອຍບໍ່ຢາກໃຫ້ຊາຍຄົນນັ້ນຮູ້ວ່າຂ້ອຍເຫັນລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນັ່ງ​ຢູ່​ໃນ​ຫນ້າ​ແລະ​ໄດ້​ດື່ມ Campari, ເບິ່ງ​ຜູ້​ຊາຍ​ອອກ​ຈາກ​ແຈ​ຂອງ​ຕາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ລາວນັ່ງຢູ່ໂຕະນອກ, ເບິ່ງຂ້ອຍຜ່ານປ່ອງຢ້ຽມ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ເຄີຍເຫັນໃບຫນ້າຂອງລາວມາກ່ອນ, ແຕ່ມັນເກີດຂຶ້ນກັບຂ້ອຍວ່າການກໍ່ສ້າງໂດຍລວມຂອງລາວແມ່ນຄ້າຍຄືກັບຜູ້ຊາຍທີ່ມີປືນທີ່ໂຈມຕີຂ້ອຍຢູ່ໃນສູນຝຶກອົບຮົມ. ມັນອາດຈະເປັນຜູ້ຊາຍດຽວກັນ.
  
  
  ແຕ່ອາດຈະເປັນພັນຄົນແບບນີ້ຢູ່ໃນ Caracas. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈັບການເຄື່ອນໄຫວແລະເບິ່ງຂຶ້ນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ຊາຍ​ຄົນ​ນັ້ນ​ຖິ້ມ​ເງິນ​ຈຳນວນ​ໜຶ່ງ​ລົງ​ເທິງ​ໂຕະ​ຂະນະ​ທີ່​ລາວ​ກຽມ​ຈະ​ອອກ​ໄປ. ຢືນຂຶ້ນ, ລາວຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍອີກຢ່າງໄວ.
  
  
  ຫລັງ​ຈາກ​ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ນັ້ນ​ອອກ​ໄປ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂຍນ​ຫຼຽນ​ສອງ​ສາມ​ຫຼຽນ​ລົງ​ເທິງ​ໂຕະ, ເອົາ​ເຈ້ຍ​ໃສ່​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ຕິດ​ຕາມ​ລາວ​ໄປ. ເມື່ອຂ້ອຍໄປຮອດຖະໜົນ, ການສັນຈອນໜາແໜ້ນໄດ້ປິດບັງວິໄສທັດຂອງລາວ. ເມື່ອ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຢຸດ​ເຊົາ, ລາວ​ບໍ່​ມີ​ບ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ເຫັນ.
  
  
  ຕໍ່ມາ, ຢູ່ຮ້ານອາຫານໃກ້ກັບຫ້ອງການ American Express, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ບອກ Hawk ກ່ຽວກັບເຫດການດັ່ງກ່າວ. ຕາມທໍາມະດາ, ລາວກໍາລັງກ້ຽວຢາສູບຍາວໆ. Hawk ເປັນຜູ້ຮັກຊາດທີ່ແທ້ຈິງ, ແຕ່ເມື່ອລາວມີໂອກາດທີ່ຖືກຕ້ອງທີ່ຈະຈັບມືຂອງລາວກ່ຽວກັບ cigar Cuban, ລາວກໍ່ບໍ່ສາມາດຜ່ານມັນໄດ້.
  
  
  "ຫນ້າສົນໃຈຫຼາຍ," ລາວເວົ້າຢ່າງຄິດ, ເປົ່າຄວັນໄຟເຂົ້າໄປໃນທິດທາງຂອງຂ້ອຍ. "ແນ່ນອນ, ມັນອາດຈະບໍ່ມີຄວາມຫມາຍຫຍັງເລີຍ, ແຕ່ຂ້ອຍຄິດວ່າພວກເຮົາດໍາເນີນການດ້ວຍຄວາມລະມັດລະວັງທີ່ສຸດ."
  
  
  "ທ່ານໄດ້ໄປພະລາຊະວັງສີຂາວ, ທ່ານ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  “ຂ້ອຍ​ເຂົ້າ​ມາ​ກ່ອນ​ໜ້າ​ນີ້​ມື້​ນີ້. ມີຄົນຈໍານວນຫຼາຍຢູ່ທີ່ນັ້ນ, Nick, ແຕ່ມີອົງການຈັດຕັ້ງຫນ້ອຍຫຼາຍ. ຄົນຮັກສາຄວາມປອດໄພເບິ່ງຄືວ່າມີຄວາມຕື່ນເຕັ້ນຫຼາຍກ່ຽວກັບງານບຸນຫຼາຍກ່ວາກອງປະຊຸມ. ຂ້ອຍມີຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ບໍ່ດີ."
  
  
  "ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ໄປບ່ອນນັ້ນ," ຂ້ອຍຍອມຮັບ.
  
  
  “ຂ້ອຍ​ຢາກ​ໃຫ້​ເຈົ້າ​ໄປ​ພະ​ລາດ​ຊະ​ວັງ​ໃນ​ມື້​ອື່ນ ແລະ​ເບິ່ງ​ຮອບ​ຕົວ​ດົນ​ນານ​ທີ່​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ຫຍຸ້ງ​ຍາກ. ທ່ານມີດັງກະຕືລືລົ້ນສໍາລັບບັນຫາ. ໃຊ້ມັນແລະລາຍງານກັບຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນີ້ໃນຕອນບ່າຍມື້ອື່ນ."
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ເວລາໃດຮອງປະທານຂອງພວກເຮົາຈະມາຮອດກັບຜູ້ແທນຂອງລາວ?"
  
  
  “ຕອນແລງມື້ອື່ນ. ພວກບໍລິການລັບຂອງພວກເຮົາຈະຢູ່ກັບລາວ. ຫົວຫນ້າຈະມາເອງ, ແຕ່ລາວຄວນຈະໄປ Hawaii ກັບປະທານາທິບໍດີ."
  
  
  "ທ່ານຮອງປະທານປະເທດວາງແຜນແນວໃດ?"
  
  
  “ຈະ​ມີ​ການ​ຢ້ຽມ​ຢາມ​ຫຼາຍ​ມື້​ໃນ​ແລະ​ອ້ອມ​ຮອບ Caracas ກັບ​ປະ​ທາ​ນາ​ທິ​ບໍ​ດີ​ແລະ​ເຈົ້າ​ຫນ້າ​ທີ່​ອື່ນໆ. ງານລ້ຽງ, ຕ້ອນຮັບ ແລະການໂອ້ລົມສ່ວນຕົວກັບປະທານາທິບໍດີ ເວເນຊູເອລາ ກໍ່ຈະຖືກຈັດຂື້ນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ກອງປະຊຸມຈະປະກອບມີການເຈລະຈາເປີດກັບການບໍລິຫານຂອງປະທານາທິບໍດີເວເນຊູເອລາ. ແນ່ນອນ, ຈະມີຂ່າວ. ກອງ​ປະ​ຊຸມ​ຈະ​ມີ​ພາກ​ເຊົ້າ​ແລະ​ຕອນ​ບ່າຍ. ຂ້ອຍຕ້ອງການໃຫ້ມັນສັ້ນກວ່າ."
  
  
  Hawk ແລ່ນມືຜ່ານຜົມສີຂີ້ເຖົ່າຂອງລາວແລະເບິ່ງຈອກກາເຟຫນາທີ່ລາວສັ່ງກ່ອນຫນ້ານີ້. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ນັ່ງ​ຢູ່​ໃນ​ຕູ້​ນ້ອຍ​ຂ້າງ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​. ມີຄົນຈໍານວນຫຼາຍຢູ່ໃນຮ້ານອາຫານຂະຫນາດນ້ອຍ, ແລະການສົນທະນາໃນແອສປາໂຍນໄດ້ຄອບຄອງອ້ອມຮອບພວກເຮົາ.
  
  
  "ເວລາໃດຮອງປະທານາທິບໍດີຈະປາກົດຕົວຄັ້ງທໍາອິດຂອງລາວຢູ່ທີ່ນີ້?"
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  Hawk ສັ່ນຂີ້ເຖົ່າອອກຈາກຊີກາຂອງລາວ ແລະຫລຽວເບິ່ງຖະໜົນແຄບທີ່ມືດມົວ. "ຕອນແລງມື້ອື່ນລາວມີອາຫານຄ່ຳທີ່ວາງແຜນໄວ້ເປັນກຽດຢູ່ທີ່ Palacio de Miraflores. ຈະມີການເຕັ້ນຫຼັງຈາກຄ່ໍາ."
  
  
  "ຂ້ອຍຢາກເຂົ້າຮ່ວມການຕ້ອນຮັບ, ທ່ານ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  Hawk ເວົ້າວ່າ, "ຂ້ອຍມີຄໍາເຊີນສໍາລັບພວກເຮົາແລ້ວ," Hawk ເວົ້າ, ກືນຊິກາ. "ຄວາມຈິງແລ້ວ, ພວກເຮົາມີອະນຸຍາດໃຫ້ເຂົ້າຮ່ວມທຸກເຫດການທີ່ວາງແຜນໄວ້ສໍາລັບຮອງປະທານາທິບໍດີ. ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າພວກເຮົາຈໍາເປັນຕ້ອງເຂົ້າຮ່ວມທັງຫມົດ, ເພາະວ່າໄພຂົ່ມຂູ່ແມ່ນກັບກອງປະຊຸມຕົວເອງແລະນັບຕັ້ງແຕ່ພວກເຈົ້າຫນ້າທີ່ລັບຈະຢູ່ທີ່ນັ້ນ. 24 ຊົ່ວໂມງຕໍ່ມື້, ຕິດກັບບຸກຄົນຂອງຮອງປະທານາທິບໍດີ, ແຕ່ພວກເຮົາຕ້ອງຢູ່ທີ່ນັ້ນສໍາລັບເຫດການທໍາອິດ, ເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າມັນມີຄວາມຈໍາເປັນທີ່ຈະພົບກັບອົງການລັບດ້ວຍຕົນເອງ."
  
  
  "ພວກເຮົາຈະໄປແຍກຕ່າງຫາກບໍ?"
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ທຸກໆຄົນຍົກເວັ້ນພະນັກງານຮັກສາຄວາມປອດໄພຈະຄິດວ່າພວກເຮົາເປັນສະມາຊິກຂອງສະຖານທູດຢູ່ທີ່ນີ້ໃນ Caracas. ຮອງປະທານາທິບໍດີຮູ້ຈັກການປົກຫຸ້ມຂອງຂອງພວກເຮົາແລະຈະຫລິ້ນກັບມັນ.”
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນຮອຍຍັບທີ່ເປັນຫ່ວງຢູ່ອ້ອມຕາທີ່ເຈາະຂອງ Hawke. "ເຈົ້າຮູ້," ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ມັນເປັນໄປໄດ້ຫຼາຍທີ່ຜູ້ຂຽນຂອງຄໍາເຕືອນນີ້ບໍ່ໄດ້ວາງແຜນອັນໃດທີ່ຮຸນແຮງກວ່າການເດີນຂະບວນປະທ້ວງຢູ່ຕໍ່ຫນ້າພະລາຊະວັງສີຂາວ."
  
  
  "ຫຼືອາດຈະເປັນພຽງແຕ່ເລື່ອງຕະຫລົກໃຫຍ່ທີ່ຜູ້ໃດຜູ້ຫນຶ່ງນັ່ງແລະຫົວເລາະໃສ່ພວກເຮົາຢູ່ໃນແຂນຂອງພວກເຂົາ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຍັບຍັ້ງ. - "ອາດຈະເປັນ." ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າຈະບໍ່ເຊື່ອມັນສໍາລັບປັດຈຸບັນ.
  
  
  “ເຈົ້າພະຍາຍາມປອບໃຈຂ້ອຍ, Nick. ຂ້ອຍຕ້ອງເຖົ້າແລ້ວ.”
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ chuckled. "ຂ້ອຍພຽງແຕ່ຕ້ອງການໃຫ້ທ່ານຜ່ອນຄາຍ, ທ່ານ."
  
  
  Hawk ເອົາ cigar ອອກຈາກປາກຂອງລາວອີກເທື່ອຫນຶ່ງແລະໂຍນມັນເຂົ້າໄປໃນຖັງຂີ້ເຫຍື້ອຂະຫນາດນ້ອຍ. "ຂ້ອຍພຽງແຕ່ຢາກກໍາຈັດຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ຂີ້ຮ້າຍວ່າບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ເປັນອັນຕະລາຍຈະເກີດຂື້ນແລະເຮັດໃຫ້ພວກເຮົາແປກໃຈ."
  
  
  ລາວເບິ່ງຕາຕະລາງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ຂ້ອຍຢາກເວົ້າບາງຢ່າງເພື່ອຜ່ອນຄາຍອາລົມ, ແຕ່ຂ້ອຍຄິດຫຍັງບໍ່ໄດ້. ຄວາມຮູ້ສຶກນີ້ກໍ່ສົ່ງຜົນກະທົບຕໍ່ຂ້ອຍ.
  
  
  ເຊົ້າມື້ຕໍ່ມາຂ້ອຍໄດ້ຂີ່ລົດແທັກຊີໄປ Palacio de Miraflores. ມັນເປັນຕຶກໃຫຍ່ທີ່ມີປະມານຫນຶ່ງພັນຫ້ອງ. ກອງ​ປະ​ຊຸມ​ແມ່ນ​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ຈັດ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ຮັບ​ແຂກ​ທີ່​ຍິ່ງ​ໃຫຍ່. ການຕ້ອນຮັບ, ຄ່ໍາແລະງານລ້ຽງຈະຖືກຈັດຂຶ້ນໃນຫ້ອງລ້ຽງແລະຫ້ອງ ballroom ໃຫຍ່.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ເຫັນ​ໃບ​ຢັ້ງ​ຢືນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ທາງ​ເຂົ້າ​ຫຼັກ​ແລະ​ສາ​ມາດ​ເຂົ້າ​ໄດ້​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ຫຍຸ້ງ​ຍາກ. ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ມັນງ່າຍເກີນໄປ. ຕໍາຫລວດເວເນຊູເອລາທີ່ປະຕິບັດຫນ້າທີ່ເບິ່ງຄືວ່າກະຕືລືລົ້ນເກີນໄປທີ່ຈະກະລຸນາ. ພະລາຊະວັງຖືກປິດບໍ່ໃຫ້ປະຊາຊົນເຂົ້າປະຊຸມ, ແຕ່ພາຍໃນມັນເຕັມໄປດ້ວຍຄົນທີ່ມີບັດພິເສດຫຼືຢູ່ໃນບາງທາງທີ່ກ່ຽວຂ້ອງກັບກອງປະຊຸມ.
  
  
  ມີຄໍາສັ່ງທີ່ແທ້ຈິງພາຍໃນ. ຂ້າພະເຈົ້າປະທັບໃຈ. ເຂົາເຈົ້າຍັງໄດ້ປະໄວ້ໃຫ້ຜູ້ແນະນຳໜ້າທີ່ເພື່ອຊ່ວຍນັກທ່ອງທ່ຽວທີ່ເປັນທາງການຊອກຫາເສັ້ນທາງຂອງເຂົາເຈົ້າ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຢືນເບິ່ງຜ້າໃບຂະຫນາດໃຫຍ່ຂອງນັກສິລະປິນຊາວອາເມລິກາລາຕິນທີ່ບໍ່ຮູ້ຈັກ, ຜູ້ນໍາພາໄດ້ເຂົ້າມາຫາຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  "Perdóneme, senor. Siento molstarle.
  
  
  “ບໍ່ເປັນຫຍັງ,” ຂ້ອຍຕອບເປັນພາສາສະເປນ. "ເຈົ້າບໍ່ໄດ້ລົບກວນຂ້ອຍ."
  
  
  "ຂ້ອຍພຽງແຕ່ຕ້ອງການຊີ້ໃຫ້ເຫັນວ່າຢູ່ໃນຫ້ອງໂຖງແມ່ນ Picasso," ຜູ້ຊາຍຍິ້ມ. ລາວໃສ່ເຄື່ອງແບບສີເທົາ ແລະໝວກທີ່ເຕືອນຂ້ອຍກ່ຽວກັບພາສາລາຕິນຂອງ Hawk.
  
  
  “Gracias,” ຂ້ອຍເວົ້າ. “ຂ້ອຍແນ່ນອນຈະເຫັນລາວກ່ອນທີ່ຈະອອກໄປ. ຕຳຫຼວດຕັ້ງສຳນັກງານໃຫຍ່ຢູ່ໃນວັງບໍ?”
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ລາວເວົ້າ. “ຢູ່ໃນຫ້ອງແຖວຂອງລັດ. ຍ່າງລົງຊື່ແລວທາງນີ້ແລະເຈົ້າຈະເຂົ້າໄປໃນມັນ.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂອບ​ໃຈ​ລາວ ແລະ ໄດ້​ຍ່າງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ໃຫຍ່​ທີ່​ໃຊ້​ເປັນ​ສໍາ​ນັກ​ງານ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ. ບັນຍາກາດແມ່ນວຸ້ນວາຍ, ແຕ່ຖ້າເປັນໄປໄດ້, ຜ່ອນຄາຍ. ໂທລະສັບດັງຂຶ້ນ, ເຈົ້າໜ້າທີ່ກຳລັງສົນທະນາກັນຢ່າງຈິງຈັງ, ແຕ່ຜູ້ຊາຍຄົນອື່ນໆໄດ້ເວົ້າຕະຫຼົກ, ຫົວເລາະ ແລະເວົ້າກ່ຽວກັບງານບຸນ ຫຼືການສູ້ຮົບໃນວັນອາທິດ. ເບິ່ງຄືວ່າມີຄວາມສັບສົນຫຼາຍ. ບໍ່ດົນຮອງປະທານາທິບໍດີໄດ້ຖືກຄາດຫວັງ, ແລະກອງກໍາລັງພະຍາຍາມລວບລວມກຸ່ມເພື່ອໄປສະຫນາມບິນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໂອ້ລົມກັບ CIA ສອງຄົນທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ຈັກ, ແຕ່ພວກເຂົາເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ສົນໃຈກັບກອງປະຊຸມ. ຫນຶ່ງໃນພວກເຂົາໃຊ້ເວລາຫ້ານາທີເວົ້າກັບຂ້ອຍກ່ຽວກັບນັກເຕັ້ນລໍາທີ່ລາວພົບໃນຄືນກ່ອນ. ບໍ່ມີໃຜເຊື່ອໃນໄພຂົ່ມຂູ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ຫ້ອງ​ແລະ​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ເລ​ຊ​, ເບິ່ງ​ຫນ້າ​. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າຂ້ອຍຄາດຫວັງຫຍັງ, ສະນັ້ນເບິ່ງ - ບາງທີຄົນທີ່ເບິ່ງຂ້ອຍຢູ່ໃນຮ້ານອາຫານ, ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້. ​ແຕ່​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ພະຍາຍາມ​ປະ​ເມີນ​ສະຖານະ​ການ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ມີ​ຄວາມ​ເຂົ້າ​ໃຈ​ກ່ຽວ​ກັບ​ພະ​ລາຊະ​ວັງ​ແລະ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ຂອງ​ມັນ, ​ເຊັ່ນ​ດຽວ​ກັບ Hawke. ແຕ່ຫນ້າເສຍດາຍ, ປະສົບການຂອງຂ້ອຍບໍ່ດີກວ່າຂອງລາວ. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກຄືກັບວ່າຂ້ອຍກຳລັງນັ່ງຢູ່ເທິງລູກລະເບີດເວລາທີ່ກຳລັງຈະລະເບີດເມື່ອທຸກຄົນຄາດຫວັງໜ້ອຍທີ່ສຸດ. ມັນເປັນຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ບໍ່ພໍໃຈ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍກໍາລັງອອກໄປ, ຫນຶ່ງໃນຕົວແທນ CIA ໄດ້ຈັບຂ້ອຍ.
  
  
  ລາວບອກຂ້ອຍວ່າ "ຕຳຫຼວດຮັກສາຄວາມປອດໄພຂອງເວເນຊູເອລາໄດ້ຈັບກຸມກຸ່ມຫົວຮຸນແຮງ ແລະເຂົາເຈົ້າຈະຮັກສາພວກມັນໄວ້ໃນຫ້ອງຈົນກວ່ານີ້ຈະໝົດໄປ," ລາວບອກຂ້ອຍ. “ບໍ່ມີຫຍັງຈາກວໍຊິງຕັນ, ບໍ່ມີຜູ້ນໍາພາການໂຈມຕີຂອງເຈົ້າ. ສິ່ງຕ່າງໆເບິ່ງຄືວ່າງຽບຢູ່ໃນທຸກດ້ານ. ບັນຫາແມ່ນວ່າຮອງປະທານາທິບໍດີບໍ່ໄດ້ເອົາບັນທຶກຢ່າງຈິງຈັງ.
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງລາວ. "ດີ, ສິ່ງທີ່ຂ້ອຍສາມາດຄິດໄດ້, ມີເຫດຜົນອັນຫນຶ່ງສໍາລັບສິ່ງນັ້ນ."
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ?"
  
  
  "ພວກເຮົາແມ່ນຜູ້ຊ່ຽວຊານ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າຢ່າງແຈ່ມແຈ້ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ແລະ​ຍ່າງ​ອອກ​ໄປ​ຈາກ​ພຣະ​ອົງ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ເວົ້າ​ໄດ້​ອີກ​ຄໍາ. ເດັກຊາຍຄົນໃໝ່ທີ່ສະຫຼາດ, ປະເຊີນໜ້າກັບຄວາມຫຼົງໄຫຼທີ່ CIA ກຳລັງຮັບສະໝັກຢູ່ນັ້ນບໍ່ໄດ້ປະທັບໃຈຂ້ອຍແທ້ໆ.
  
  
  ຮອງ​ປະ​ທາ​ນາ​ທິ​ບໍ​ດີ​ໄດ້​ມາ​ເຖິງ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ເຫດ​ການ​. ຖະໜົນຫົນທາງໄປໂຮງແຮມທີ່ລາວ ແລະ ໝູ່ເພື່ອນພັກຢູ່ນັ້ນ ເຕັມໄປດ້ວຍພວກທັກທາຍທີ່ໂບກທຸງອາເມຣິກາ ແລະ ເວເນຊູເອລາ. ຂ້ອຍຢູ່ທີ່ໂຮງແຮມເພື່ອເບິ່ງການມາຮອດແລະບໍ່ມີສຽງດັງ. ຫົວຫນ້າບໍລິການລັບຮັກສາຄໍາສັນຍາຂອງລາວກ່ຽວກັບຜູ້ຊາຍພິເສດ. ຕົວແທນຂອງລາວຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງ. ຢ່າງຫນ້ອຍພວກເຂົາເບິ່ງຄືວ່າຈະເຮັດວຽກຂອງພວກເຂົາຢ່າງຈິງຈັງ.
  
  
  ຕອນແລງນັ້ນຂ້ອຍໃສ່ຊຸດທັກຊິໂດຂອງຂ້ອຍ ແລະຂຶ້ນລົດແທັກຊີ່ກັບຄືນໄປ Palacio de Miraflores. ມັນຄືກັບຕອນກາງຄືນ Oscar ໃນ Hollywood. ຖະໜົນຫົນທາງເຕັມໄປດ້ວຍຜູ້ຄົນ, ການສັນຈອນເປັນໄປບໍ່ໄດ້. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງທາງຍາວສຸດທ້າຍໄປຫາພະລາຊະວັງ. ໃນເວລານີ້, ປະຕູທາງຫນ້າໄດ້ຖືກສະກັດໂດຍເຈົ້າຫນ້າທີ່ຮັກສາຄວາມປອດໄພ. ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ຮັບ​ແຂກ​ທີ່​ມີ​ເພດານ​ສູງ, ຮອງ​ປະທານ​ປະ​ເທດ​ຢືນ​ຢູ່​ອ້ອມ​ຮອບ​ດ້ວຍ​ສະມາຊິກ​ນັກ​ຂ່າວ​ຈຳນວນ​ໜຶ່ງ.
  
  
  ຮອງ​ປະ​ທານ​ປະ​ເທດ​ເປັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ສູງ​ແລະ​ເຂົາ towered ຫຼາຍ​ທີ່​ສຸດ​ຂອງ​ປະ​ຊາ​ຊົນ​ຢູ່​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ເຂົາ. ລາວ​ເປັນ​ຄົນ​ສູງ​ສົ່ງ​ຜົມ​ສີ​ຂີ້​ເຖົ່າ, ງຽບ​ສະ​ຫງົບ​ແລະ​ສະ​ຫງວນ. ພຽງແຕ່ຜູ້ທີ່ຢູ່ໃກ້ລາວທີ່ສຸດໄດ້ຍິນສຽງຂອງລາວໃນເວລາທີ່ລາວຕອບຄໍາຖາມຈາກນັກຂ່າວ. ຖັດຈາກລາວຢືນພັນລະຍາຜົມສີເຂັ້ມທີ່ສວຍງາມຂອງລາວຢູ່ໃນຊຸດສີຟ້າຍາວໄຫຼ. ຂ້ອຍພົບວ່າຕົນເອງສຶກສາໃບໜ້າອີກຄັ້ງ, ແຕ່ບໍ່ເຫັນອັນໃດໜ້າສົງໄສ. ຂ້ອຍເລີ່ມສົງໄສວ່າຫົວໜ້າ NSA ຖືກຕ້ອງບໍ? ບາງທີ Hawk ແລະຂ້ອຍໄດ້ເອົາມັນຢ່າງຮຸນແຮງເກີນໄປ. ບາງທີຜູ້ຊາຍໃນຮ້ານອາຫານແມ່ນພຽງແຕ່ຊາວເວເນຊູເອລາທີ່ພຽງແຕ່ມັກເບິ່ງຄົນຕ່າງປະເທດ. ຫຼືບາງທີຄົນເຫຼົ່ານັ້ນຢູ່ໃນສູນຝຶກອົບຮົມພຽງແຕ່ພະຍາຍາມເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຢ້ານດ້ວຍປືນນັ້ນ. ອາດຈະເປັນ.
  
  
  ງານລ້ຽງແມ່ນຍິ່ງໃຫຍ່, ແຕ່ບໍ່ສະດວກ. ປະທານາທິບໍດີ​ເວ​ເນ​ຊູ​ເອລາ​ໄດ້​ປະກົດ​ຕົວ​ໃນ​ຊຸດ​ທະຫານ​ເຕັມ​ໜ້າ​ເອິກ​ທີ່​ເຕັມ​ໄປ​ດ້ວຍ​ຫຼຽນ. ຮອງ​ປະ​ທານ​ປະ​ເທດ​ນັ່ງ​ທາງ​ຂວາ​, ຢູ່​ທີ່​ຫົວ​ຂອງ​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ການ​ລ້ຽງ​ຍາວ​. ອາຫານແມ່ນການປະສົມທີ່ດີເລີດຂອງອາຫານທະວີບແລະເວເນຊູເອລາແລະເຫຼົ້າແວງແມ່ນດີກວ່າ.
  
  
  ໃນຄ່ໍາ, ຍິງສາວງາມຄົນຫນຶ່ງນັ່ງຢູ່ກົງກັນຂ້າມກັບຂ້ອຍ. ນາງ​ເປັນ​ຜູ້​ຍິງ​ທີ່​ສວຍ​ງາມ​ທີ່​ສຸດ​ຢູ່​ໃນ​ຕາ​ຕະ​ລາງ: curvaceous, ຮຽວ, ມີ​ຜົມ​ຊ​້​ໍ​າ​ຍາວ​ແລະ​ຕາ​ສີ​ຟ້າ​ຊ​້​ໍ​າ​ຢ່າງ​ເດັ່ນ​ຊັດ. ນາງໄດ້ໃສ່ຊຸດ crepe ສີດໍາທີ່ມີ neckline plunging ທີ່ສະແດງໃຫ້ເຫັນການເລີ່ມຕົ້ນຂອງຮູບ breathtaking ຂອງນາງ. ນາງໄດ້ຈັບຕາຂອງຂ້ອຍຫຼາຍຄັ້ງໃນຂະນະທີ່ກິນອາຫານແລະຍິ້ມໃຫ້ຂ້ອຍຫນຶ່ງຄັ້ງ. ຕໍ່​ມາ​ໃນ​ຫ້ອງ​ບານ​ເຕະ​ນາງ​ໄດ້​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ແນະ​ນໍາ​ຕົນ​ເອງ.
  
  
  "ຂ້ອຍແມ່ນ Ilse Hoffmann," ນາງເວົ້າໃນພາສາອັງກິດທີ່ເນັ້ນຫນັກເລັກນ້ອຍ.
  
  
  ນາງໄດ້ຍິ້ມໃຫ້ຂ້ອຍກວ້າງໆ, ແລະຂ້ອຍກໍ່ບໍ່ສາມາດຄິດໄດ້ວ່າ ຍິ່ງເຈົ້າເຫັນລາວຫຼາຍເທົ່າໃດ, ລາວກໍຍິ່ງເບິ່ງດີຂຶ້ນ. ເຄື່ອງນຸ່ງສີດໍາທີ່ແຫນ້ນຫນາໄດ້ເນັ້ນຫນັກເຖິງການໃຄ່ບວມຂອງເຕົ້ານົມເຕັມຂອງນາງແລະເສັ້ນໂຄ້ງຂອງສະໂພກຂອງນາງ. ນາງ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ໃສ່​ຫຍັງ​ພາຍ​ໃຕ້​ການ​ນຸ່ງ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ຫົວ​ນົມ​ມີ​ລໍາ​ຕັ້ງ​ຊື່​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ຢ່າງ​ຊັດ​ເຈນ​ເຫັນ​ໄດ້​ໂດຍ​ຜ່ານ​ຜ້າ​ທີ່​ຕິດ​ກັນ. ນາງສູງກ່ວາທີ່ຂ້ອຍຈິນຕະນາການ, ແລະຂາຂອງນາງຍາວແລະບາງ.
  
  
  "ຂ້ອຍດີໃຈທີ່ໄດ້ພົບເຈົ້າ, Ilsa," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຂ້ອຍແມ່ນ Scott Matthews."
  
  
  “ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຕັ້ງໃຈເບິ່ງເຈົ້າໃນລະຫວ່າງອາຫານທ່ຽງ, ແຕ່ໃບໜ້າຂອງເຈົ້າເບິ່ງຄືວ່າຄຸ້ນເຄີຍ. ຂ້ອຍເຮັດວຽກຢູ່ສະຖານທູດເຢຍລະມັນ. ຂ້ອຍສາມາດເຫັນເຈົ້າຢູ່ທີ່ນັ້ນບໍ?
  
  
  "ມັນເປັນໄປໄດ້," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຂ້ອຍເຮັດວຽກຢູ່ສະຖານທູດອາເມລິກາ, ບໍ່ດົນມານີ້ໄດ້ຍົກຍ້າຍຈາກປາຣີ."
  
  
  "ໂອ້, ຂ້ອຍຮັກປາຣີ!" ນາງຍິ້ມອີກຄັ້ງ. ຕາຂອງນາງກວ້າງແລະບໍລິສຸດ, ແລະຮອຍຍິ້ມຂອງນາງດຶງດູດຜູ້ຊາຍທີ່ມີເລືອດຢູ່ໃນເສັ້ນເລືອດຂອງລາວ. ນາງເປັນສາວງາມທີ່ບໍ່ຫນ້າເຊື່ອ. "ຫຼາຍກ່ວາຢູ່ໃນບ້ານເກີດຂອງຂ້ອຍຂອງ Hamburg."
  
  
  "ຂ້ອຍມີເວລາທີ່ດີໃນ Hamburg ຄືກັນ," ຂ້ອຍເວົ້າ, ສັບສົນກັບສຽງເວົ້າຂອງນາງ. ມັນສ່ວນຫຼາຍແມ່ນເຍຍລະມັນ, ແຕ່ເບິ່ງຄືວ່າມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງອື່ນ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ດົນຕີໄດ້ຖືກຫຼີ້ນແລະຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ເສຍເວລາຄິດກ່ຽວກັບມັນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖາມນາງ. - "ເຈົ້າຢາກເຕັ້ນບໍ່?"
  
  
  "ຫຼາຍ," ນາງເວົ້າ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ຊັ້ນ​ເຕັ້ນ​ລໍາ​ທີ່​ແອ​ອັດ. ແຖບນ້ອຍກຳລັງຫຼິ້ນຢູ່ປາຍໜຶ່ງຂອງຫ້ອງໂຖງໃຫຍ່. ຜູ້​ຄົນ​ໄດ້​ຢືນ​ແລະ​ເວົ້າ​ລົມ​ກັນ​ເປັນ​ກຸ່ມ​ນ້ອຍ​ແລະ​ໄດ້​ມ້ຽນ​ມັດ​ຢູ່​ອ້ອມ​ຊັ້ນ​ເຕັ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ Ilsa ໃກ້​ຊິດ​ຫຼາຍ​ແລະ​ນາງ​ບໍ່​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ບໍ່​ສົນ​ໃຈ. ນາງກົດຮ່າງກາຍທີ່ອົບອຸ່ນຂອງນາງໃສ່ກັບຂ້ອຍແລະຍິ້ມໃສ່ຕາຂອງຂ້ອຍ. ຜົນກະທົບແມ່ນ sensational.
  
  
  ​ໃນ​ເວລາ​ກາງ​ເພງ, ຮອງ​ປະທານາທິບໍດີ ​ແລະ ປະທານາທິບໍດີ Venezuela ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ຫ້ອງ​ປະຊຸມ​ເພື່ອ​ສົນທະນາ​ເປັນ​ສ່ວນ​ຕົວ. ກຸ່ມຜູ້ຊາຍໃນເຄື່ອງນຸ່ງພົນລະເຮືອນໄປກັບເຂົາເຈົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງພວກເຂົາສໍາລັບນາທີ, ແລະ Ilsa ສັງເກດເຫັນ.
  
  
  ນາງກ່າວວ່າ, "ຂ້ອຍໄດ້ພົບກັບຮອງປະທານາທິບໍດີຂອງເຈົ້າ," ແລະຂ້ອຍກໍ່ມັກລາວ. ລາວເປັນນັກການທູດທີ່ແທ້ຈິງ, ແຕກຕ່າງຈາກຮູບພາບຂອງ "ອາເມລິກາທີ່ມີລັກສະນະກາຕູນ."
  
  
  “ຂ້ອຍ​ເຊື່ອ​ວ່າ​ລາວ​ມັກ​ເຈົ້າ​ຄື​ກັນ,” ຂ້ອຍ​ຍິ້ມ.
  
  
  ນາງຕອບຢ່າງຈິງຈັງວ່າ "ລາວເບິ່ງຄືວ່າເປັນຄົນສຸພາບບຸລຸດ, ເປັນຄົນທີ່ອ່ອນໄຫວ."
  
  
  ດົນຕີຢຸດ. ພວກເຮົາຢືນປະເຊີນຫນ້າກັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ທີ່​ຈະ​ປາ​ຖະ​ຫນາ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ເວ​ລາ​ຫຼາຍ​ສໍາ​ລັບ​ຕົນ​ເອງ​ໃນ Caracas. Ilse ອາດຈະເປັນຄວາມຫຼາກຫຼາຍທີ່ມີຄວາມສຸກຫຼາຍ. "ດີ," ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ຂ້ອຍມັກມັນ."
  
  
  "ເຈົ້າເປັນນັກເຕັ້ນລໍາທີ່ດີຫຼາຍ, Scott," ນາງເວົ້າ. “ເຈົ້າມີຄວາມຮູ້ສຶກເປັນນັກຕໍ່ສູ້ຫຼາຍ.
  
  
  ເຈົ້າມັກ bullfights ບໍ? "
  
  
  "ຂ້ອຍເບິ່ງພວກເຂົາທຸກຄັ້ງທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ນາງຍິ້ມ. - "ອ້າວ, ແຟນການສູ້ງົວອີກຄົນໜຶ່ງ!" “ຂ້ອຍຈະໄປສູ້ງົວໃນຕອນບ່າຍມື້ອື່ນ. Carlos Nunez ແມ່ນນັກຕໍ່ສູ້ທີ່ຮັກແພງຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  "ຂ້ອຍມັກ El Cordobes," ຂ້ອຍເວົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ຄຳ​ປາ​ໄສ​ຂອງ​ນາງ​ແມ່ນ​ຄຳ​ເຊື້ອ​ເຊີນ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ສິ່ງ​ທີ່​ດີ​ກວ່າ​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ​ກວ່າ​ການ​ເບິ່ງ​ການ​ສູ້​ຮົບ. ນອກ​ຈາກ​ນັ້ນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມີ​ຄວາມ​ສົງ​ໄສ​ໂດຍ​ກຳ​ເນີດ​ຂອງ​ແມ່​ຍິງ​ທີ່​ໄວ​ທີ່​ຈະ​ລິ​ເລີ່ມ​ໃນ​ລະ​ຫວ່າງ​ການ​ປະ​ຊຸມ​ຄັ້ງ​ທຳ​ອິດ.
  
  
  ນາງກະຕືລືລົ້ນວ່າ "El Cordobes ແມ່ນຄົນທີສອງຂອງຂ້ອຍ." ຕາສີຟ້າຂອງນາງໄດ້ເປີດເຜີຍສິ່ງທີ່ຂ້ອຍສົງໃສມາຕະຫຼອດ—ນາງມັກຂ້ອຍຫຼາຍເທົ່າທີ່ຂ້ອຍມັກຂ້ອຍ. "ທ່ານ​ຕ້ອງ​ໄປ. ມັນຈະເປັນການຕໍ່ສູ້ທີ່ມະຫັດສະຈັນ."
  
  
  ຕາຂອງຂ້ອຍໄດ້ພົບກັບນາງ. "ເຈົ້າຈະນັ່ງຢູ່ໃສ?"
  
  
  ນາງກ່າວວ່າ“ ຢູ່ແຖວ ໜ້າ ຢູ່ດ້ານຮົ່ມ,” ນາງເວົ້າ. "ຂ້ອຍຈະຢູ່ຄົນດຽວ."
  
  
  "ຂ້ອຍຈະໄປຖ້າຂ້ອຍມີໂອກາດ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຂ້ອຍຢາກເຫັນເຈົ້າຢູ່ທີ່ນັ້ນ."
  
  
  "ຂ້ອຍຢາກເຫັນເຈົ້າຄືກັນ, Scott."
  
  
  ຂ້ອຍກຳລັງຈະຖາມລາວເຕັ້ນອີກຕອນທີ່ຂ້ອຍເຫັນຜູ້ຊາຍຄົນໜຶ່ງອອກຈາກຫ້ອງບານ. ຂ້ອຍໄດ້ເບິ່ງໃບໜ້າຂອງລາວພຽງໜຶ່ງສ່ວນສີ່, ແຕ່ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າມັນແມ່ນຜູ້ຊາຍທີ່ນັ່ງເບິ່ງຂ້ອຍຢູ່ໃນຄາເຟ.
  
  
  “ໃຫ້ອະໄພຂ້ອຍ, Ilsa,” ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງແຮງ ແລະຍ່າງຕາມຊາຍຄົນນັ້ນໄປ.
  
  
  ລາວໄດ້ຜ່ານປະຕູກວ້າງແລ້ວ. ບາງ​ຄົນ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ທາງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຢຸດ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ແລວ​ທາງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ເຫັນ​ດ້ານ​ຫລັງ​ຂອງ​ຜູ້​ຊາຍ​ຜູ້​ໜຶ່ງ​ທີ່​ພວມ​ຍ່າງ​ໄປ​ຫາ​ທາງ​ເຂົ້າ​ໃຫຍ່​ຂອງ​ພະ​ລາ​ຊະ​ວັງ.
  
  
  ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ໄປ​ຮອດ ລາວ​ຢູ່​ນອກ​ແລ້ວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍ່າງ​ໄວ​ຜ່ານ​ກຸ່ມ​ແຂກ​ຢູ່​ທາງ​ເຂົ້າ ແລະ​ລົງ​ຜ່ານ​ກອງ​ຍາມ​ຢູ່​ຂັ້ນ​ໄດ. ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍເຫັນຊາຍຄົນນີ້ຢູ່ໃສ. ລາວຫາຍໄປ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ລົງ​ຂັ້ນ​ຕອນ​ຂອງ​ການ​ກັບ​ພື້ນ​ທີ່​ແລະ​ເບິ່ງ​ຜ່ານ​ມາ​ສອງ​ຄູ່​ຜົວ​ເມຍ​ທີ່​ຍ່າງ​ຢູ່​ທ້າຍ​ຂອງ​ການ​ກໍ່​ສ້າງ. ຮູບ​ເງົາ​ມືດ​ພຽງ​ແຕ່​ຫັນ​ມຸມ​ໄປ​ຫາ​ພະ​ລາ​ຊະ​ວັງ​ແລະ​ສວນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຟ້າວ​ແລ່ນ​ໄປ​ຕາມ​ເສັ້ນ​ທາງ ແລະ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ເຫັນ. ຂ້ອຍຢຸດສັ້ນໆບ່ອນທີ່ຜູ້ຊາຍຫັນມຸມ. ເສັ້ນທາງອື່ນແລ່ນໄປຕາມຂ້າງຂອງອາຄານ, ແຕ່ບໍ່ມີຜູ້ໃດຢູ່ເທິງນັ້ນ.
  
  
  ການສາບແຊ່ງພາຍໃຕ້ລົມຫາຍໃຈຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍແລ່ນລົງໄປຕາມເສັ້ນທາງ, ຮັກສາຕາຂອງຂ້ອຍຢູ່ໃນສວນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ປະ​ມານ​ຊາວ​ຫລາ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຜູ້​ຊາຍ​ສອງ​ຄົນ​ໄດ້​ຍ່າງ​ອອກ​ຈາກ​ເງົາ​ຢູ່​ທາງ​ຫນ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຄົນໜຶ່ງມີປືນສັ້ນຢູ່ໃນມືຂອງລາວ.
  
  
  "ບໍ່ມີ vaya tan de prisa!" ຄົນທີ່ມີປືນເວົ້າ. "Espere un minuto, popshot." ລາວບອກຂ້ອຍໃຫ້ຮັກສາມັນຢູ່ທີ່ນີ້.
  
  
  ປາກົດຂື້ນວ່າມັນແມ່ນເຈົ້າ ໜ້າ ທີ່ຮັກສາຄວາມປອດໄພຂອງເວເນຊູເອລາສອງຄົນ. ພວກ​ເຂົາ​ບໍ່​ໄດ້​ຮູ້​ຈັກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໂດຍ​ການ​ເຫັນ. ຄົນທີ່ມີປືນແມ່ນຫຍິ່ງເກີນໄປ.
  
  
  "ຂ້ອຍເຮັດວຽກສໍາລັບການສືບລັບອາເມລິກາ," ຂ້ອຍເວົ້າໃນແອສປາໂຍນ. "ເຈົ້າເຫັນຜູ້ຊາຍມາທີ່ນີ້ບໍ?"
  
  
  "ປັນຍາຂອງອາເມລິກາ?" - ຊ​້​ໍາ​ຜູ້​ທີ່​ມີ​ປືນ​ໄດ້​. "ບາງທີ. ຍົກມືຂອງເຈົ້າຂຶ້ນເທິງຫົວຂອງເຈົ້າ, ກະລຸນາ."
  
  
  "ເບິ່ງ, damn ມັນ!" ຂ້ອຍ​ເວົ້າ. “ຂ້ອຍພະຍາຍາມຈັບຄົນທີ່ຍ່າງຕາມເສັ້ນທາງນີ້. ລາວເລື່ອນອອກໄປໃນຂະນະທີ່ເຈົ້າຈັບຂ້ອຍຢູ່."
  
  
  "ຍັງ," ຄົນທີ່ມີປືນເວົ້າວ່າ, "ຂ້ອຍຕ້ອງກວດເບິ່ງເຈົ້າ."
  
  
  "ຕົກລົງ, ເບິ່ງ, ຂ້ອຍຈະສະແດງເອກະສານຂອງຂ້ອຍ," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງໂກດແຄ້ນ.
  
  
  ອີກຄົນໜຶ່ງຍ່າງມາຫາຂ້ອຍຢ່າງງຽບໆດ້ວຍການສະແດງໜ້າບຶດໆ. ຂ້ອຍເຂົ້າເຖິງບັດປະຈຳຕົວຂອງຂ້ອຍ. ທັນທີທີ່ລາວມາຮອດ. ລາວ​ຕີ​ຂ້ອຍ​ໃສ່​ໜ້າ​ທັນທີ, ຕີ​ຂ້ອຍ​ກັບ​ພື້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ເຂົາ​ສອງ​ຄົນ​ໃນ​ຄວາມ​ບໍ່​ເຊື່ອ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ວ່າ​ຕໍາ​ຫຼວດ​ລັບ​ເວ​ເນ​ຊູ​ເອ​ລາ​ແມ່ນ​ຂ້ອນ​ຂ້າງ​ເຄັ່ງ​ຄັດ​, ແຕ່​ນີ້​ແມ່ນ ridiculous​.
  
  
  "ເຈົ້າໄດ້ຖືກບອກໃຫ້ຮັກສາມືຂອງເຈົ້າ!" ຜູ້ຊາຍທີ່ຕີຂ້ອຍເວົ້າວ່າ. "ພວກເຮົາຈະຊອກຫາທ່ານສໍາລັບການລະບຸຕົວຕົນ."
  
  
  ຄົນ​ທີ່​ຖື​ປືນ​ຖື​ຫມູນ​ວຽນ​ມາ​ໃກ້​ໜ້າ​ຂ້ອຍ. "ດຽວນີ້ເຈົ້າຈະນັ່ງແບບນີ້, ດ້ວຍມືຂອງເຈົ້າຢູ່ເທິງທາງຍ່າງ, ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຊອກຫາເຈົ້າ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພຽງພໍ. ຂ້ອຍເມື່ອຍກັບການເຮັດວຽກກັບທະຫານຂອງເຈົ້າໜ້າທີ່ຮັກສາຄວາມປອດໄພທີ່ຫຍາບຄາຍ, ແລະ ໂດຍສະເພາະແລ້ວ ຂ້ອຍເມື່ອຍກັບຄວາມໂງ່ຈ້າຂອງຕຳຫຼວດ 2 ຄົນນີ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຕະ​ຂໍ້​ຕີນ​ຂອງ gunslinger ແລະ​ກະ​ດູກ cracked loudly. ໃນເວລາດຽວກັນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈັບມືຂອງລາວດ້ວຍປືນແລະດຶງມັນຢ່າງຫນັກແຫນ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ສົນ​ໃຈ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ປືນ​ອອກ​ໄປ​ແລະ​ທຸກ​ຄົນ​ມີ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ຫົວ​ໃຈ. ແຕ່ມັນບໍ່ໄດ້ຜົນ. ຕຳຫຼວດ​ຄົນ​ນັ້ນ​ໄດ້​ແລ່ນ​ຂ້າມ​ຂ້ອຍ ແລະ​ຕີ​ຂ້ອຍ​ໃສ່​ໜ້າ​ຢ່າງ​ແຮງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ປືນ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ເຂົາ​ບິນ​ຜ່ານ​ມາ​ແລະ​ໄດ້​ດຶງ​ມັນ​ຈາກ​ມື​ຂອງ​ເຂົາ. ຜູ້ຊາຍອີກຄົນຫນຶ່ງແລ່ນມາຫາຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ rolled ອອກ​ຈາກ​ເຂົາ​ແລະ​ເຂົາ​ໄດ້​ຕີ pavement ໄດ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ປືນ​ໃສ່​ກັບ​ຫົວ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ລາວ​ກໍ​ລົ້ມ​ລົງ​ຂ້າງ​ຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຄຸ​ເຂົ່າ​ລົງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ທໍາ​ອິດ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ຕີນ​ຂອງ​ຕົນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕິດ​ຫມູນ​ວຽນ​ຢູ່​ໃນ​ຫນ້າ​ຂອງ​ເຂົາ​ແລະ​ເຂົາ froze.
  
  
  ດ້ວຍອີກມືໜຶ່ງຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍໄດ້ດຶງບັດປະຈຳຕົວຂອງຂ້ອຍອອກຈາກກະເປົ໋າຂອງຂ້ອຍ ແລະຖືມັນໃສ່ໜ້າຂອງລາວເພື່ອໃຫ້ລາວອ່ານມັນ. ຕໍາຫລວດຄົນທີສອງພະຍາຍາມລຸກຂຶ້ນ, ພະຍາຍາມສຸມໃສ່ຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້ອຍຖາມຄົນທໍາອິດ. - "ເຈົ້າອ່ານພາສາອັງກິດບໍ?"
  
  
  ລາວຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍເປັນເວລາໜຶ່ງນາທີ, ຫາຍໃຈເຂົ້າຢ່າງໜັກ, ແລ້ວຫລຽວເບິ່ງສະຫາຍທີ່ບວມຂອງລາວ. ເມື່ອລາວເບິ່ງຂ້ອຍອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ການລາອອກໃຫມ່ປາກົດຢູ່ໃນໃບຫນ້າຂອງລາວ. “ແມ່ນແລ້ວ,” ລາວເວົ້າ. ລາວກວດເບິ່ງບັດຂອງຂ້ອຍຢ່າງໄວວາ. "ເຈົ້າຢູ່ກັບ AX ບໍ?"
  
  
  "ນັ້ນຄືສິ່ງທີ່ຂ້ອຍພະຍາຍາມບອກເຈົ້າ," ຂ້ອຍເວົ້າດ້ວຍຄວາມອົດທົນທັນທີ.
  
  
  ພຣະອົງໄດ້ຍົກ eyebrows ຊ້ໍາຂອງຕົນ. "ປະກົດວ່າມີຄວາມຜິດພາດ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ, ແລະ​ເຂົາ​ໄດ້​ດີ້ນ​ລົນ​ກັບ​ຕີນ​ຂອງ​ຕົນ. "ດຽວນີ້ໃຫ້ເບິ່ງບັດຂອງເຈົ້າ," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງງຽບໆ. ລາວ​ເອົາ​ມັນ​ອອກ​ແລະ​ຍື່ນ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍກໍາລັງກວດເບິ່ງ, ລາວຊ່ວຍເພື່ອນຂອງລາວຂຶ້ນ. ຜູ້ຊາຍບໍ່ສາມາດເອົານ້ໍາຫນັກໃດໆໃສ່ຂາຂວາຂອງລາວ. ເມື່ອ​ລາວ​ຮູ້​ວ່າ​ຂໍ້​ຕີນ​ຂອງ​ລາວ​ຖືກ​ຫັກ, ຄວາມ​ເປັນ​ສັດຕູ​ບາງ​ສ່ວນ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ມາ​ຢູ່​ໜ້າ​ຂອງ​ລາວ.
  
  
  ຢັ້ງຢືນບັດປະຈຳຕົວແລ້ວ. ແມ່ນແລ້ວ, ມັນແມ່ນຕໍາຫຼວດລັບ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສົ່ງ​ຄືນ​ບັດ​ພ້ອມ​ກັບ​ປືນ​ຂອງ​ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ທີ​ສອງ. ລາວຍອມຮັບມັນຢ່າງງຽບໆ.
  
  
  “ຕົກລົງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ພວກເຮົາທັງສອງມີຄວາມສຸກໃນປັດຈຸບັນ." ຂ້ອຍເລີ່ມອອກໄປ.
  
  
  "ເຈົ້າຈະລາຍງານເລື່ອງນີ້ບໍ?" - ຖາມຜູ້ຊາຍທີ່ມີປືນ.
  
  
  ຂ້ອຍຖອນຫາຍໃຈ. “ບໍ່ ຖ້າເຈົ້າຢຸດຊີ້ສິ່ງນັ້ນມາຫາຂ້ອຍ,” ຂ້ອຍເວົ້າ, ຊີ້ໄປຫາປືນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ແລະ​ມຸ່ງ​ຫນ້າ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ທາງ​ຫນ້າ​ຂອງ​ພະ​ລາ​ຊະ​ວັງ. ຜູ້ຊາຍທີ່ລຶກລັບໄດ້ຫາຍໄປອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ແລະການເປັນສ່ວນນຶ່ງຂອງລະບົບຄວາມປອດໄພນີ້ກໍ່ເລີ່ມມີປະສາດຂອງຂ້ອຍແທ້ໆ.
  
  
  ບົດທີສາມ.
  
  
  ໃນຕອນເຊົ້າມື້ຕໍ່ມາ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂໍໃຫ້ Collins, ຕົວແທນທີ່ຮັບຜິດຊອບຂອງການປະຕິບັດງານ CIA, ໃຫ້ຕິດຕໍ່ກັບສະຖານທູດເຢຍລະມັນຕາເວັນຕົກເພື່ອເບິ່ງວ່າເດັກຍິງທີ່ມີຊື່ວ່າ Ilse Hoffmann ເຮັດວຽກຢູ່ທີ່ນັ້ນຫຼືບໍ່. ມັນແມ່ນວັນອາທິດແລະຫ້ອງການຖືກປິດ, ແຕ່ Collins ຮູ້ຈັກເອກອັກຄະລັດຖະທູດເຢຍລະມັນເປັນສ່ວນຕົວແລະສາມາດໂທຫາລາວຢູ່ເຮືອນ.
  
  
  ເອກອັກຄະລັດຖະທູດກ່າວວ່າຍິງສາວຊື່ Ilse Hoffmann ເຮັດວຽກຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ແລະໃຫ້ຄໍາອະທິບາຍທີ່ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຫມັ້ນໃຈວ່ານາງແມ່ນເດັກຍິງທີ່ຂ້ອຍໄດ້ພົບໃນຄືນກ່ອນ. ທ່ານ​ເອກ​ອັກຄະ​ລັດຖະທູດ​ໄດ້​ສົ່ງ​ຮອງ​ຜູ້​ແທນ​ຂອງ​ຕົນ​ໄປ​ຕ້ອນຮັບ ​ແລະ ​ໄດ້​ບອກ​ລາວ​ວ່າ ຈະ​ເອົາ​ພະນັກງານ​ໄປ​ນຳ​ອີກ 1 ຄົນ. ອາດຈະເປັນ Ilsa ສະແດງຄວາມປາຖະຫນາທີ່ຈະໄປ, ແລະລາວໄດ້ເອົານາງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ຈື່​ຈໍາ​ຜູ້​ທີ່​ນັ່ງ​ຕໍ່​ໄປ Ilsa ໃນ​ຄ​່​ໍ​າ. ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າຂ້າພະເຈົ້າຈື່ໄດ້ວ່ານາງໄດ້ຖືກລ້ອມຮອບດ້ວຍຜູ້ຊາຍໄວກາງຄົນ. ຫນຶ່ງໃນນັ້ນສາມາດມາຈາກສະຖານທູດ. ຄວາມຈິງທີ່ວ່າຕໍ່ມານາງໄດ້ເຂົ້າຫາຂ້ອຍ, ຄົນດຽວ, ບໍ່ແມ່ນເລື່ອງທີ່ໂດດເດັ່ນ. ມັນເປັນເລື່ອງທໍາມະຊາດທີ່ນາງຕ້ອງການຊອກຫາບໍລິສັດທີ່ຫນ້າສົນໃຈຫຼາຍ.
  
  
  Collins ພະຍາຍາມຕິດຕໍ່ກັບພະນັກງານຢູ່ເຮືອນຂອງລາວ, ແຕ່ບໍ່ມີຄໍາຕອບ. ຜູ້ຊາຍຄົນນີ້ອາດຈະມີຄວາມມ່ວນໃນມື້ພັກຂອງລາວ.
  
  
  ເດັກຍິງເບິ່ງຄືວ່າຈິງ, ແຕ່ນັ້ນບໍ່ໄດ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍສົງໃສຫນ້ອຍລົງ. ຂ້ອຍຍັງມີຄວາມຮູ້ສຶກບໍ່ດີກ່ຽວກັບການມອບຫມາຍນີ້. Hawke ໄດ້ໃຫ້ຄໍາແນະນໍາຫຼາຍໆຢ່າງຕໍ່ CIA ແລະຕໍາຫຼວດຄວາມປອດໄພ Venezuelan. ໃນປັດຈຸບັນຄວາມປອດໄພເບິ່ງຄືວ່າເຂັ້ມແຂງ, ແຕ່ຄວາມຮູ້ສຶກບໍ່ໄດ້ຫາຍໄປ. Hawk ມີມັນຄືກັນ. ການຄາດເດົາບໍ່ແມ່ນວິທະຍາສາດຫຼາຍ, ແຕ່ໃນທຸລະກິດຂອງຂ້ອຍເຈົ້າຮຽນຮູ້ທີ່ຈະເອົາໃຈໃສ່ກັບ intuition ຂອງເຈົ້າ. ພວກມັນອາດຈະພັດທະນາຈາກຂໍ້ເທັດຈິງອັນນ້ອຍໆທີ່ບໍ່ພຽງພໍທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ເຈົ້າຕົກໃຈໃນລະດັບສະຕິ, ແຕ່ມີສັນຍານບອກລ່ວງໜ້າທີ່ຈະເປີດໄຟແດງຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນໜຶ່ງຢູ່ພາຍໃນຕົວເຈົ້າ. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າອັນນີ້ແມ່ນຫຍັງ. ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ຮູ້ວ່າຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຊ່ວຍຊີວິດຂອງຂ້າພະເຈົ້າຫຼາຍຄັ້ງໂດຍການປະຕິບັດຕາມ hunches ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  ບາງທີມັນອາດຈະບໍ່ມີຫຍັງກ່ຽວຂ້ອງກັບເດັກຍິງຫຼືແມ້ກະທັ້ງຜູ້ຊາຍທີ່ຂ້ອຍເຫັນຢູ່ໃນຄາເຟ, ຫຼືບາງທີຢູ່ໃນວັງ. ມັນອາດຈະເປັນສິ່ງທີ່ບໍ່ກ່ຽວຂ້ອງ, ເຊື່ອງເລິກຢູ່ໃນເງົາຂອງຈິດໃຕ້ສຳນຶກຂອງຂ້ອຍ. ແຕ່ເດັກຍິງແລະຜູ້ຊາຍທີ່ລຶກລັບແມ່ນເຫດຜົນພຽງພໍສໍາລັບການ wariness, foreboding ຫຼືການຂາດ foreboding ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກິນເຂົ້າທ່ຽງຢູ່ຮ້ານກາເຟໃກ້ກັບ Plaza Ibarra ແລະບໍ່ໄກຈາກ Avenida Baralt. ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກິນ​ອາ​ຫານ, ຂະ​ບວນ​ແຫ່​ໄດ້​ຜ່ານ​ໄປ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ທັດ​ສະ​ນະ​ທີ່​ດີ​ຂອງ​ມັນ. ມີນັກເຕັ້ນລໍາໃນຊຸດ, ລອຍ, ຫົວ papier-mâchéຢູ່ເທິງເສົາແລະ headbands. ຜູ້​ຄົນ​ໄດ້​ມີ​ຄວາມ​ມ່ວນ​ຊື່ນ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ທີ່​ຈະ​ຜ່ອນ​ຄາຍ​ອາ​ລົມ​ເລັກ​ນ້ອຍ.
  
  
  ໃນຕອນບ່າຍຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບກັບ Hawk ຢູ່ຮ້ານອາຫານ, ຕາມສັນຍາ. ລາວນັ່ງຢູ່ຂ້າງນອກໃນແສງແດດ, ນຸ່ງເສື້ອກິລາທີ່ມີຄໍເປີດສີຟ້າສົດໃສ ແລະຜ້າພັນຄໍສີຟ້າທີ່ມີຕອດວ່າງ. ລາວໃສ່ເບເຣັດສີຟ້າເຂັ້ມຢູ່ເທິງຫົວຂອງລາວ, ກົ້ມຕົວໄປຂ້າງໜຶ່ງຢ່າງເບີກບານ. ລາວເບິ່ງຄືກັບຕົວລະຄອນ Hemmingway ອາຍຸ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສະ​ກັດ​ກັ້ນ​ຮອຍ​ຍິ້ມ​ແລະ​ນັ່ງ​ລົງ​ກົງ​ກັນ​ຂ້າມ​ກັບ​ເຂົາ​ຢູ່​ໃນ​ໂຕະ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ.
  
  
  “ເຮັດ​ໃຫ້​ຕົວ​ທ່ານ​ເອງ​ສະ​ດວກ​ສະ​ບາຍ, Nick, ແລະ​ບໍ່​ໃຫ້​ຄໍາ​ເຫັນ​ໃດໆ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ outfit ໄດ້. ຂ້ອຍພະຍາຍາມປະສົມປະສານກັບຝູງຊົນທີ່ງານບຸນ."
  
  
  ພາຍໃຕ້ beret ແມ່ນ Hawk ເກົ່າດຽວກັນ. ລາວ​ໄດ້​ດຶງ​ຊີ​ກາ​ກູ​ບາ​ຍາວ​ອັນ​ໜຶ່ງ​ອອກ, ເອົາ​ປາຍ​ໜຶ່ງ​ບາດ​ອອກ​ແລະ​ຖົ່ມ​ນ້ຳ​ລາຍ​ອອກ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວເອົາຊິກາເຂົ້າໄປໃນປາກຂອງລາວແລະຫັນມັນຊ້າໆ, ປຽກມັນ. cigar ເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ເຫມາະສົມກັບ beret ແລະເສື້ອ. ໃນ​ທີ່​ສຸດ ລາວ​ໄດ້​ຈູດ​ມັນ ແລະ​ເລີ່ມ​ຖືກ​ດຶງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຊີວິດ​ທີ່​ເຫລື້ອມ. ມັນ​ເປັນ​ບາງ​ສິ່ງ​ທີ່​ເປັນ​ພິທີ​ກຳ​ສຳ​ລັບ​ລາວ, ແລະ​ມັນ​ບໍ່​ເຄີຍ​ຢຸດ​ເຊົາ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປະ​ຫລາດ​ໃຈ.
  
  
  "ເຈົ້າງາມ, ເຈົ້າ," ຂ້ອຍເວົ້າ, ເຖິງວ່າຈະມີການຕັກເຕືອນຂອງລາວ.
  
  
  ລາວເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງຕັ້ງໃຈ. “ບໍ່ງາມຄືກັບຄວາມງາມຜົມດຳທີ່ເຈົ້າເຕັ້ນກັບຄືນທີ່ຜ່ານມາ. ທ່ານຄິດວ່ານີ້ແມ່ນການພັກຜ່ອນທີ່ຈ່າຍບໍ?
  
  
  "ນາງໄດ້ຢືນຢັນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ເບິ່ງຄືວ່ານາງມີຄວາມສົນໃຈຫຼາຍ."
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍຮູ້," ລາວເວົ້າ. "ເຈົ້າມີຫຼືເຈົ້າບໍ່ມີ." ລາວຍິ້ມຢ່າງວຸ້ນວາຍ.
  
  
  "ຕົວຈິງແລ້ວ, ນາງເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຕົກໃຈ," ຂ້ອຍເວົ້າ, ຈື່ໄດ້. "ຂ້ອຍໄດ້ກວດເບິ່ງນາງໃນຕອນເຊົ້ານີ້, ແຕ່ນາງເບິ່ງຄືວ່າດີ."
  
  
  "ມີຫຍັງອີກແດ່ທີ່ໜ້າສົນໃຈຢູ່ໜ້າວຽກບໍ?" - ລາວເວົ້າວ່າ, ກືນຊິກາຂອງລາວຢ່າງພາກພຽນ. "ຂ້ອຍຫມາຍຄວາມວ່າ, ນອກເຫນືອຈາກເດັກຍິງບໍ?"
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ບອກລາວກ່ຽວກັບຜູ້ຊາຍຄົນນີ້ແລະກ່ຽວກັບການພົບປະຂອງຂ້ອຍກັບຕໍາຫຼວດຄວາມປອດໄພ Venezuelan. "ແນ່ນອນ, ຂ້ອຍບໍ່ແນ່ໃຈວ່າມັນແມ່ນຄົນດຽວກັນ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  - ຫຼື, ຖ້າເປັນເຊັ່ນນັ້ນ, ລາວມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຈະເຮັດກັບການຂົ່ມຂູ່. ບໍ່ມີຫຍັງຜິດປົກກະຕິກັບຜູ້ຊາຍທີ່ໄປຮ້ານກາເຟດຽວກັນແລະນັດກັບຂ້ອຍໃນມື້ດຽວກັນ. ບາງທີຂ້ອຍພຽງແຕ່ກັງວົນ."
  
  
  waiter ມາແລະພວກເຮົາທັງສອງສັ່ງ Pernod. ພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ສືບຕໍ່ການສົນທະນາຂອງພວກເຮົາຈົນກ່ວາລາວເອົາເຄື່ອງດື່ມແລະອອກໄປ.
  
  
  "ເດັກຍິງໄດ້ຂໍໃຫ້ຂ້ອຍພົບນາງຢູ່ໃນການສູ້ຮົບໃນຕອນບ່າຍນີ້," ຂ້ອຍເວົ້າໃນຂະນະທີ່ລາວອອກໄປ.
  
  
  ຂົນຕາຂອງ Hawk ລຸກຂຶ້ນ. "ຢ່າງ​ແທ້​ຈິງ?"
  
  
  "ນາງເວົ້າວ່ານາງເປັນແຟນ."
  
  
  Hawk ເລີ່ມກ້ຽວຊິກາ, ໃບໜ້າເສື່ອມສະຫຼາຍ, ຮ່າງກາຍຂອງກະດູກກົ້ມລົງເທິງໂຕະ. "ເຈົ້າເວົ້າຫຍັງກັບນາງ?"
  
  
  “ຂ້ອຍບອກນາງວ່າຂ້ອຍຈະໄປບ່ອນນັ້ນຖ້າຂ້ອຍສາມາດ. ແຕ່ຂ້ອຍມີຄວາມຄິດອື່ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ພະ​ລາ​ຊະ​ວັງ​ໃນ​ຕອນ​ບ່າຍ​ນີ້​ເພື່ອ​ເບິ່ງ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ຊອກ​ຫາ​ສິ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ຈັກ​ຄວາມ​ລຶກ​ລັບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.”
  
  
  "ມັນເປັນທັດສະນະທີ່ສົດຊື່ນ," ລາວເວົ້າ, ພະຍາຍາມບໍ່ຍິ້ມ. "ບາງຄັ້ງຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າເຈົ້າມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກໃນການເຮັດວຽກກັບຊີວິດການຮ່ວມເພດຂອງເຈົ້າ."
  
  
  "ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນພຽງແຕ່ເລື່ອງທີ່ບໍ່ຖືກຕ້ອງທີ່ຖືກເຜີຍແຜ່ໂດຍເຈົ້າຫນ້າທີ່ KGB ທີ່ໂຫດຮ້າຍເພື່ອເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍກຽດຊັງ," ຂ້ອຍຍິ້ມ.
  
  
  ລາວຫົວຂວັນ. “ໃນ​ຄວາມ​ເປັນ​ຈິງ, ໃນເວລາທີ່ທ່ານລົງໄປທຸລະກິດ, ທ່ານມີຄວາມອົດທົນຫຼາຍ. ແຕ່ຂ້ອຍຢາກໃຫ້ເຈົ້າລະມັດລະວັງໂດຍສະເພາະໃນເລື່ອງນີ້. ນີ້ອາດຈະເປັນອັນຕະລາຍຫຼາຍສໍາລັບທ່ານ."
  
  
  "ທິດສະດີໃດໆບໍ?"
  
  
  ລາວນັ່ງຄິດເປັນນາທີກ່ອນທີ່ຈະເວົ້າ. ແສງຕາເວັນຕອນບ່າຍທີ່ອົບອຸ່ນໄດ້ສ່ອງໃສ່ຜົມສີຂີ້ເຖົ່າຂອງລາວ ແລະ ທາສີໜ້າຂອງລາວເປັນສີທີ່ມີແສງແດດ. "ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ພິ​ເສດ. ແຕ່ຖ້າຜູ້ທີ່ໂຈມຕີເຈົ້າຢູ່ໃນສູນຝຶກອົບຮົມແມ່ນມາຈາກ KGB, ແລະຖ້າລາວກາຍເປັນຄົນດຽວກັບທີ່ເຈົ້າເຫັນຢູ່ນີ້ສອງຄັ້ງ, ມັນອາດຈະຫມາຍຄວາມວ່າພວກເຂົາຕັ້ງເຈົ້າສໍາລັບບາງສິ່ງບາງຢ່າງ."
  
  
  "ຖ້າຂ້ອຍໂຊກດີ, ພວກເຂົາສາມາດຂ້າຂ້ອຍຢູ່ໃນໂຮງຮຽນ."
  
  
  "ບາງທີມັນອາດຈະບໍ່ເຫມາະສົມກັບຈຸດປະສົງຂອງພວກເຂົາ," ລາວເວົ້າຊ້າໆ. ລາວເບິ່ງຂ້ອຍ. "ການສູ້ຮົບເລີ່ມຕົ້ນເວລາໃດ?"
  
  
  "ຢູ່ສີ່. ນີ້ຕ້ອງເປັນເຫດການດຽວໃນເວເນຊູເອລາທີ່ເລີ່ມຕົ້ນຕາມເວລາ."
  
  
  ລາວຫລຽວເບິ່ງໂມງມືຂອງລາວ. "ທ່ານມີເວລາຫຼາຍທີ່ຈະເຮັດສິ່ງນີ້."
  
  
  "ເຈົ້າຕ້ອງການໃຫ້ຂ້ອຍໄປພົບຍິງສາວຢູ່ໃນການສູ້ຮົບບໍ?"
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ ຂ້ອຍຮູ້. ຂ້ອຍຄິດວ່າພວກເຮົາຊອກຫາສິ່ງທີ່ລາວສົນໃຈຂອງເຈົ້າດີກວ່າ. ຖ້າມັນບໍລິສຸດສໍາລັບຄວາມຮັກ, ດີ, ມີຄວາມສຸກ, ແຕ່ລະມັດລະວັງ. ຖ້າມັນບໍ່ແມ່ນ, ພວກເຮົາຢາກຮູ້ກ່ຽວກັບມັນ."
  
  
  “ຕົກລົງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ນີ້ແມ່ນການສູ້ຮົບ."
  
  
  "ກັບມາຫາຂ້ອຍໃນຕອນເຊົ້າມື້ອື່ນ, ຂ້ອຍຈະເຫັນ Picasso ຢູ່ Museo de Bellas Artes ໃນເວລາ 10 ໂມງເຊົ້າຂອງມື້ອື່ນ.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະຢູ່ທີ່ນັ້ນ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ຖ້າທ່ານບໍ່ເຄີຍໄປ Nuevo Circo ເວລາ 3:30 ໂມງແລງ. ໃນວັນອາທິດໃນລະຫວ່າງງານບຸນ, ທ່ານຈະບໍ່ເຄີຍຮູ້ວ່າຄວາມວຸ່ນວາຍທັງຫມົດມີລັກສະນະແນວໃດ. ມີ fans ຫຼາຍ milling ກ່ຽວກັບວ່າມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະຍ່າງຈາກຈຸດຫນຶ່ງໄປອີກຈຸດຫນຶ່ງໂດຍບໍ່ມີການຕໍ່ສູ້ກັບວິທີການຂອງທ່ານຜ່ານເຂົາເຈົ້າ. ມີນັກຄາດຄະເນຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງ, ຂາຍປີ້ໃນລາຄາສອງຫາສາມເທົ່າຂອງລາຄາປົກກະຕິ. ຮ້ານຄ້າຕ່າງໆໄດ້ປິດລ້ອມພື້ນທີ່ເປີດຢູ່ຕໍ່ໜ້າສະໜາມກິລາ, ແລະມີຜູ້ລັກລອບກະເປົ໋າຫຼາຍຮ້ອຍຄົນເຮັດວຽກໜັກ. ຂ້ອຍມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກໃນການຊອກຫາ scalper ທີ່ມີປີ້ໄປຫາພາກຊ້ໍາຂອງ barrera ບ່ອນທີ່ Ilse ເວົ້າວ່ານາງຈະນັ່ງ. ປີ້ແຖວໜ້າບໍ່ແມ່ນເລື່ອງງ່າຍທີ່ຈະໄດ້ຮັບໃນຊ່ວງງານບຸນ. ແຕ່ໃນທີ່ສຸດຂ້ອຍໄດ້ຮັບປີ້ແລະເຂົ້າ.
  
  
  ບັນຍາກາດພາຍໃນແມ່ນແຕກຕ່າງກັນຫມົດ. ມັນຍັງບໍ່ມີສຽງດັງ, ແຕ່ມີບັນຍາກາດຂອງຄວາມຄາດຫວັງທີ່ງຽບຢູ່ໃນຝູງຊົນ, ບໍ່ຄືກັບເວລາກ່ອນເກມໃນການແຂ່ງຂັນບານເຕະອາເມລິກາ. ຂ້ອຍພົບຈຸດຂອງຂ້ອຍ, ເຊິ່ງຢູ່ຂ້າງສະໜາມກິລາ, ບ່ອນທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຫັນທຸກຢ່າງໃກ້ໆ. ​ໃນ​ຂະນະ​ນັ້ນ ສຽງ​ບັ້ງ​ໄຟ​ໄດ້​ດັງ​ຂຶ້ນ ​ແລະ ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ນຶ່ງ​ທີ່​ຂີ່​ມ້າ​ໄດ້​ຂ້າມ​ສະໜາມກິລາ ​ແລະ ຖອດ​ໝວກ​ອອກ​ໄປ​ຫາ​ປ່ອງ​ປະທານາທິບໍດີ. ລາວເປັນເຈົ້າຫນ້າທີ່ທີ່ຮັບຜິດຊອບແລະໄດ້ຮັບການອະນຸຍາດຈາກປະທານາທິບໍດີສະຫນາມກິລາເພື່ອສືບຕໍ່ການສູ້ຮົບ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ປະ​ມານ Ilsa ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ສອງ​ສາມ​ນາ​ທີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ນາງ​ນັ່ງ​ພຽງ​ແຕ່​ສອງ​ພາກ​ສ່ວນ​ຫ່າງ. ນາງບໍ່ເຫັນຂ້ອຍ. ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ເຊົ່າ​ໝອນ​ໄດ້​ຍ່າງ​ລົງ​ທາງ​ຂ້າງ​ຂ້ອຍ ແລະ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ຈັບ​ເອົາ​ຫມອນ​ໜຶ່ງ. ໂດຍບໍ່ມີເບາະ, ເຄື່ອງຟອກຫີນເຫຼົ່ານີ້ສາມາດບໍ່ສະບາຍ. ສອງສາມນາທີສອງບ່ອນນັ່ງຂ້າງຂ້ອຍຫວ່າງເປົ່າ, ແຕ່ແລ້ວຄູ່ຜົວເມຍຊາວອັງກິດຄົນໜຶ່ງມາເອົາເຂົາເຈົ້າ. ຂະບວນແຫ່ bullfighter ສິ້ນສຸດລົງແລະວົງດົນຕີຢຸດການຫຼີ້ນ. ຄວາມງຽບໄດ້ຄອບຄອງຢູ່ໃນສະຫນາມກິລາ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງ Ilsa ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ແລະເບິ່ງຄືວ່ານາງກໍາລັງຊອກຫາຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  ແລ້ວ​ປະຕູ​ກໍ​ເປີດ​ອອກ ແລະ​ງົວ​ດຳ​ໂຕ​ໃຫຍ່​ກໍ​ບິນ​ອອກ​ໄປ​ດ້ວຍ​ສຽງ​ດັງ. ພວກ bull fighters ຢືນຢູ່ຫລັງສິ່ງກີດຂວາງແລະເບິ່ງຫນ້າຕາຢ້ານໃນຂະນະທີ່ bull ໂຈມຕີໄສ້ຂອງ burladero ຢູ່ທາງຫນ້າຂອງພວກເຂົາ, crashed ກັບຕົ້ນໄມ້ແລະແຕກອອກດັງໆ. Ilsa favorite, Nunez, ແມ່ນຫນຶ່ງໃນຜູ້ຊາຍທີ່ເບິ່ງ. ລາວເປັນ bullfighter ທໍາອິດໃນບັນຊີລາຍການ.
  
  
  ຜູ້ຍິງອັງກິດຄົນໜຶ່ງທີ່ຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍເບິ່ງຄືວ່າມີທຸກຢ່າງເປັນລະບຽບ, ແນມເບິ່ງບ່ອນເປີດປະຕູ ແລະ rodillazos ທີ່ມີກາບແດງໃຫຍ່, ເພາະວ່າທຸກຢ່າງມີສີສັນ ແລະສວຍງາມຫຼາຍ. ແລະນາງກໍ່ມັກ banderilleros ທີ່ສວຍງາມ. ແຕ່ນາງເລີ່ມມີອາການຈືດຈາງເມື່ອງົວໄດ້ລົ້ມມ້າຂອງ picador ແລະເກືອບຈະຂ້າ picador. Nunes ຕໍ່ສູ້ກັບງົວແລະ cape ຂອງລາວແມ່ນງາມ.
  
  
  ແຕ່ flashy ເລັກນ້ອຍ. ໃນ​ທີ່​ສຸດ​ລາວ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ການ​ຂ້າ​ແລະ​ເລືອດ​ໄຫຼ. ໃນ​ການ​ທົດ​ລອງ​ຄັ້ງ​ທຳ​ອິດ​ຂອງ​ລາວ, ດາບ​ໄດ້​ຕີ​ກະ​ດູກ​ແລະ​ລາວ​ຕ້ອງ​ດຶງ​ມັນ​ອອກ. ແຕ່ຄວາມພະຍາຍາມຄັ້ງທີສອງໄດ້ກາຍເປັນຜົນສໍາເລັດຫຼາຍ - ແຜ່ນໃບເຂົ້າໄປໃນສະອາດ. Cuadrilla ຂອງ Nunez ແລ່ນໄລ່ງົວເປັນວົງມົນຈົນກ່ວາລາວລົ້ມລົງກັບຫົວເຂົ່າຂອງລາວແລະ matador ຈົບລາວດ້ວຍດາດທີ່ໂຄນກະໂຫຼກຂອງລາວ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ທີມງານຂອງ mues ໄດ້ອອກມາແລະ dragged carcass crimson-spattered ຜ່ານພວກເຮົາ, ອອກຈາກວົງການ. ຮອດ​ເວລາ​ນັ້ນ​ຜູ້ຍິງ​ອັງກິດ​ກໍ​ພໍ​ແລ້ວ. ນາງສີຂຽວແທ້ໆເມື່ອຜົວຂອງນາງເອົານາງໄປ.
  
  
  Nunes ນະມັດສະການຮອບວົງ. ລາວໄດ້ຮັບລາງວັນຈາກການເຄົາລົບຊື່ສຽງຂອງລາວຫຼາຍກວ່າການເຮັດວຽກຂອງລາວ. ລາວບໍ່ສົມຄວນໄດ້ຮັບມັນສໍາລັບການຕໍ່ສູ້ນີ້. cape ຂອງລາວແມ່ນຂ້ອນຂ້າງດີ, ແຕ່ລາວໄດ້ຂ້າງົວທີ່ບໍ່ດີ. ແທນທີ່ຈະຂ້າມ horns, ເຊິ່ງເປັນສິ່ງຈໍາເປັນສໍາລັບການຂ້າທີ່ດີແຕ່ຕ້ອງການຄວາມກ້າຫານຈໍານວນຫນຶ່ງຢູ່ໃນສ່ວນຂອງ bullfighter, Nunez ໄດ້ stabbed ສັດເຊັ່ນ: ຝຶກຫັດຂອງ butcher ໄດ້.
  
  
  ເມື່ອສຽງຮ້ອງໄດ້ເສຍຊີວິດລົງເລັກນ້ອຍ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໂທຫາ Ilse. ນາງໄດ້ຫັນໄປຫາສຽງຂອງຂ້ອຍແລະຂ້ອຍໄດ້ໂບກມືໄປຫານາງ.
  
  
  “ມີບ່ອນນັ່ງຫວ່າງຢູ່ບ່ອນນີ້ ຖ້າເຈົ້າຢາກເຂົ້າຮ່ວມຂ້ອຍ,” ຂ້ອຍຮ້ອງຂຶ້ນ.
  
  
  ນາງ​ບໍ່​ໄດ້​ລໍ​ຖ້າ​ການ​ເຊື້ອ​ເຊີນ​ຄັ້ງ​ທີ​ສອງ, ແຕ່​ໄດ້​ມຸ່ງ​ໜ້າ​ໄປ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທັນ​ທີ. Ilse ໃສ່ກະໂປງສັ້ນ suede ແລະເສື້ອກັນຫນາວທີ່ຈັບຄູ່ໃສ່ເສື້ອກັນຫນາວສີຂາວ. ໃນຂະນະທີ່ນາງເຄື່ອນຍ້າຍ, ກະໂປງໄດ້ສະແດງໃຫ້ເຫັນຂາຍາວຂອງນາງ, tanned.
  
  
  ນາງເວົ້າວ່າ, "ຂ້ອຍຢ້ານ bullfighter favorite ຂອງຂ້ອຍມີມື້ທີ່ບໍ່ດີ," ນາງເວົ້າວ່າ, ນັ່ງລົງຂ້າງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍເອົາໝອນຂອງຂ້ອຍໃຫ້ລາວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍິ້ມ wryly. - "ພວກເຮົາເຮັດຜິດພາດບາງຄັ້ງບໍ?"
  
  
  ນາງຍິ້ມຄືນແລະເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຕາບອດ. ບາງທີລາວອາດຈະປະສົບຜົນສໍາເລັດຫຼາຍກວ່າໃນງົວທີສອງຂອງລາວ."
  
  
  "ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າມັນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ຂ້ອຍຂໍໂທດທີ່ຂ້ອຍອອກໄປໄວໃນຄືນທີ່ຜ່ານມາ. ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ຈັກ, ແລະ​ເຂົາ​ຈະ​ອອກ​ໄປ.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຫນ້າ​ຂອງ​ນາງ, ລໍ​ຖ້າ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ຕິ​ກິ​ຣິ​ຍາ, ແຕ່​ວ່າ​ບໍ່​ມີ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແນ່​ໃຈວ່​າ​ນາງ​ໄດ້​ເຫັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ນີ້​ເຊັ່ນ​ດຽວ​ກັນ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໃສ​ວ່າ​ນາງ​ຮູ້​ຈັກ​ເຂົາ. ແຕ່ຖ້ານາງເຮັດ, ນາງບໍ່ໄດ້ສະແດງມັນ.
  
  
  "ຂ້ອຍຮູ້ວ່າທຸລະກິດມີຄວາມສໍາຄັນກວ່າການສື່ສານ," ນາງເວົ້າ. "ເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າການສື່ສານແມ່ນທຸລະກິດ."
  
  
  ຂ້ອຍຍິ້ມ. "ເວົ້າ​ໄດ້​ດີ."
  
  
  ເຈົ້າສາມາດບອກໄດ້ເມື່ອຜູ້ຍິງຕ້ອງການໄປນອນນຳເຈົ້າ, ເຖິງແມ່ນວ່າລາວຈະພະຍາຍາມເຊື່ອງມັນຈາກເຈົ້າກໍຕາມ. ມັນສ່ວນຫຼາຍແມ່ນວິທີທີ່ນາງເບິ່ງເຈົ້າແລະທ່າທາງທີ່ນາງເຮັດດ້ວຍມືແລະຮ່າງກາຍຂອງນາງ. ບາງຄັ້ງນາງຈະສູນເສຍອາລົມເມື່ອການສົນທະນາຂອງນາງບໍ່ເປັນທີ່ຊັກຈູງໃຈ. ນາງສາມາດບອກເຈົ້າໃຫ້ຫາຍສາບສູນຫຼືອະທິບາຍທິດສະດີຫລ້າສຸດຂອງ thermodynamics. ແຕ່ຮ່າງກາຍຂອງນາງ, ເຄມີຂອງນາງສະເຫມີເຮັດໃຫ້ນາງໄປ. Ilsa ສືບຕໍ່ເວົ້າກ່ຽວກັບຈຸດລະອຽດຂອງການສູ້ກັນງົວ, ແຕ່ຂ້ອຍສາມາດບອກໄດ້ວ່ານາງຕ້ອງການຂ້ອຍຫຼາຍເທົ່າທີ່ຂ້ອຍໄດ້ເຮັດ. ເຖິງແມ່ນວ່ານາງມີແຮງຈູງໃຈທີ່ຮ້າຍກາດທີ່ຢາກຈະເຫັນຂ້ອຍ, ຂ້ອຍພົບວ່າຕົວເອງລໍຖ້າຕອນແລງນີ້.
  
  
  bullfighter ທີສອງແມ່ນພຽງແຕ່ອອກມາແຕະ bull ຂອງຕົນ, ເປັນ bull ທີ່ສວຍງາມຂະຫນາດໃຫຍ່ຈາກຫນຶ່ງຂອງ ranches ທີ່ດີທີ່ສຸດ. bullfighter ເປັນຄົນທີ່ບໍ່ຮູ້ຈັກ, ແຕ່ລາວມີຄວາມສ່ຽງທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ຝູງຊົນພໍໃຈ.
  
  
  "Ole! Ole!" - ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​.
  
  
  "ລາວດີ," Ilse ເວົ້າ.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ." ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນລາວເຮັດ mariposa, ເຮັດໃຫ້ cape ລາວ flutter ຄື butterfly. "ເຈົ້າຮູ້ຈັກນັກຕໍ່ສູ້ອັນໃດບໍ?"
  
  
  "ບໍ່ໄດ້ຢູ່ໃນບຸກຄົນ," ນາງເວົ້າ. "ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍມັກເບິ່ງພວກເຂົາສະແດງ, ພວກມັນບໍ່ແມ່ນປະເພດຂອງຂ້ອຍ, ເຈົ້າຮູ້. ປົກກະຕິແລ້ວຂ້ອຍບໍ່ມັກຜູ້ຊາຍລາຕິນ."
  
  
  "ເຈົ້າຢູ່ສະຖານທູດດົນປານໃດ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຖາມ​ວ່າ​, ການ​ປ່ຽນ​ແປງ​ວິ​ຊາ​ການ​.
  
  
  "ນັບຕັ້ງແຕ່ຂ້ອຍມາຮອດ Caracas, ເກືອບຫນຶ່ງປີກ່ອນ. ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍຢາກເຫັນໂລກ."
  
  
  "ແລະດຽວນີ້ບໍ່?"
  
  
  ນາງໄດ້ຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍຕາສີຟ້າຂອງນາງແລະຫຼັງຈາກນັ້ນເບິ່ງກັບຄືນໄປບ່ອນຢູ່ໃນວົງແຫວນ. "ມັນອາດຈະເປັນ ... ໂດດດ່ຽວສໍາລັບເດັກຍິງຢູ່ໃນເມືອງຕ່າງປະເທດຂະຫນາດນີ້."
  
  
  ຖ້າມັນບໍ່ແມ່ນແສງສີຂຽວ, ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍເຫັນມັນ. "ເຈົ້າໄດ້ໄປຕ້ອນຮັບຄືນທີ່ຜ່ານມາກັບປະລິນຍາຕີ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ອ້າວ, Ludwig." ນາງຫົວເລາະ. “ລາວເປັນຄົນດີ, ແຕ່ລາວມັກເກັບຜີເສື້ອ ແລະອ່ານປຶ້ມປະຫວັດສາດບູຮານ. ຂ້ອຍບໍ່ແນ່ໃຈວ່າລາວມັກເດັກຍິງ."
  
  
  ພວກເຮົາແລກປ່ຽນຮອຍຍິ້ມ. ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ເຈົ້າເຮັດວຽກໃຫ້ລາວບໍ?" ຂ້ອຍຮູ້ວ່າ Ilse Hoffmann ບໍ່ໄດ້ເຮັດວຽກສໍາລັບລາວ.
  
  
  ນາງບໍ່ໄດ້ເບິ່ງຂ້າພະເຈົ້າ, ແຕ່ສືບຕໍ່ເບິ່ງ bullfighter ໄດ້. “ບໍ່, ບໍ່ແມ່ນ Ludwig. ກ່ຽວກັບຜູ້ຊາຍຊື່ Steiner."
  
  
  ຄໍາຕອບແມ່ນຖືກຕ້ອງ, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າຍັງບໍ່ພໍໃຈ. “ຂ້ອຍຮູ້ຈັກ Hamburg ດີ. ເຈົ້າອາໄສຢູ່ບ່ອນໃດ?
  
  
  “ຢູ່​ທາງ​ທິດ​ເໜືອ​ຂອງ​ເມືອງ. ໃນ Friedrichstrasse. ໃກ້ກັບສວນສາທາລະນະ."
  
  
  "ໂອ້ຍ. ຂ້ອຍຮູ້ພື້ນທີ່. ເຈົ້າອາໄສຢູ່ກັບພໍ່ແມ່ຂອງເຈົ້າບໍ?”
  
  
  ນາງກ່າວວ່າ "ພໍ່ແມ່ຂອງຂ້ອຍໄດ້ເສຍຊີວິດໃນອຸປະຕິເຫດລົດຍົນຕອນຂ້ອຍຍັງນ້ອຍ," ນາງເວົ້າ.
  
  
  ອັນນີ້ກໍ່ເປັນຄວາມຈິງ. ເອກອັກຄະລັດຖະທູດໄດ້ກ່າວຕໍ່ Collins ວ່າ Ilse Hoffmann ເປັນເດັກກໍາພ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຂໍ​ໂທດ.
  
  
  ພວກເຮົາເບິ່ງການສູ້ຮົບງົວ. ຂ້ອຍຊື້ເຄື່ອງດື່ມສອງຈອກຈາກຜູ້ຂາຍແລະ Ilsa ເບິ່ງຄືວ່າມັກມັນແທ້ໆ. Nunes ປະກົດຕົວຄືນໃຫມ່ແລະປະຕິບັດໄດ້ດີກ່ວາຄວາມພະຍາຍາມຄັ້ງທໍາອິດຂອງລາວ. ມີງົວສອງໂຕເຫຼືອຢູ່, ແລະຂ່າວລືວ່າພວກມັນເປັນລູກງົວທີ່ຍັງບໍ່ທັນແກ່ແລ້ວຈາກຟາມປະເພດທີສອງ.
  
  
  "ເປັນຫຍັງພວກເຮົາບໍ່ອອກດຽວນີ້ແລະໄປດື່ມຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນຫນຶ່ງ?" - ນາງແນະນໍາ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ໄປ​ໃນ​ຕາ​ສີ​ຟ້າ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ​ຄໍາ​ເຊີນ​ທີ່​ນັ້ນ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ. "ດີຫຼາຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ກິນ​ດື່ມ​ຢູ່​ຮ້ານ​ຄາ​ເຟ່​ໃກ້​ຄຽງ ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຊີນ Ilse ໄປ​ກິນ​ເຂົ້າ​ແລງ​ຢູ່ El Jardín, ຢູ່ Avenida Almeda. ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຄ່​ໍ​າ​ສໍາ​ເລັດ​ຮູບ, ນາງ​ໄດ້​ເຊື້ອ​ເຊີນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ອາ​ພາດ​ເມັນ​ຂອງ​ນາງ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ດື່ມ. ເນື່ອງ​ຈາກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ບໍ່​ເຂົ້າ​ໃຈ​ນາງ​ແລະ​ເນື່ອງ​ຈາກ​ວ່າ​ຄໍາ​ຫມັ້ນ​ສັນ​ຍາ​ທີ່​ຊັກ​ຈູງ​ໃຈ​ໃນ​ສາຍ​ຕາ​ຂອງ​ນາງ​ສໍາ​ຜັດ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແທ້ໆ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄປ.
  
  
  ນາງມີອາພາດເມັນໃຫຍ່ຢູ່ໃກ້ກັບ Plaza Miranda. ມັນໄດ້ຖືກຕົກແຕ່ງໃນແບບແອສປາໂຍນເກົ່າແລະຕົກແຕ່ງດ້ວຍວັດຖຸບູຮານອັນດີງາມ. ມີລະບຽງນ້ອຍໆທີ່ມອງຂ້າມຖະໜົນແຄບ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຍ່າງເຂົ້າໄປຂ້າງໃນ, Ilsa ໄດ້ຫັນໄປຫາຂ້ອຍແລະ, ຢືນຢູ່ໃກ້ໆ, ເວົ້າວ່າ, "ດີ, ພວກເຮົາຢູ່ທີ່ນີ້, Scott."
  
  
  ຮິມຝີປາກຂອງນາງອ່ອນ ແລະເຕັມທີ່ ແລະເຂົ້າເຖິງໄດ້ງ່າຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປິດ​ໄລ​ຍະ​ຫ່າງ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ແລະ kissed ຂອງ​ນາງ. ນາງໄດ້ຕອບຢ່າງອົບອຸ່ນ, ຄືກັບວ່ານາງໄດ້ລໍຖ້າຫມົດມື້. ນາງ​ໄດ້​ດຶງ​ອອກ​ໄປ​ຢ່າງ​ບໍ່​ເຕັມ​ໃຈ.
  
  
  "ເຮັດໃຫ້ພວກເຮົາດື່ມໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍປ່ຽນ," ນາງເວົ້າ.
  
  
  ນາງຫາຍໄປໃນຫ້ອງນອນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖອກ​ໃຫ້​ພວກ​ເຮົາ​ຄູ່ນ​່​ຶ cognacs ຈາກ decanter ໄປ​ເຊຍ​ກັນ, ແລະ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສໍາ​ເລັດ Ilsa ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ມາ. ນາງໄດ້ໃສ່ເສື້ອຄຸມຍາວ, ແຫນ້ນແຫນ້ນທີ່ບໍ່ປະຖິ້ມສິ່ງທີ່ຈິນຕະນາການ. ນາງໄດ້ປິດຜ້າມ່ານ, ແລ້ວມາຫາຂ້ອຍແລະດື່ມ cognac.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖອດ​ເສື້ອ​ອອກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ນາງ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ນອນ​ແລະ​ບໍ່​ໄດ້ bother ເພື່ອ​ເຊື່ອງ Luger ແລະ stiletto​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ການ​ສະ​ແດງ​ອອກ​ໃນ​ຫນ້າ​ຂອງ​ນາງ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ນາງ​ໄດ້​ເຫັນ​ເຂົາ​ເຈົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າຫວັງວ່າມັນຈະເປັນຄວາມແປກໃຈ, ແລະມັນແມ່ນ. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດແນ່ໃຈວ່າມັນເປັນຂອງແທ້.
  
  
  "ທັງຫມົດນີ້ແມ່ນຫຍັງ, Scott?" ລາວ​ເວົ້າ.
  
  
  "ໂອ້, ພຽງແຕ່ປືນ," ຂ້ອຍເວົ້າແບບບໍ່ສະບາຍ. "ພວກເຮົາຕ້ອງລະມັດລະວັງເປັນພິເສດຢູ່ສະຖານທູດໃນເວລາທີ່ມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງເຊັ່ນ: ກອງປະຊຸມນີ້ເກີດຂຶ້ນ."
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ແນ່ນອນ,” ນາງເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ທຸກ​ລາຍ​ລະ​ອຽດ​ຂອງ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ນາງ​ໂດຍ​ຜ່ານ​ຜ້າ​ຫນາ​ຂອງ robe ຂອງ​ນາງ. ຂ້ອຍເອົາແກ້ວຂອງຂ້ອຍລົງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ພະ​ຍາ​ຍາມ​, ແຕ່​ສໍາ​ລັບ​ເຫດ​ຜົນ​ບາງ​ຢ່າງ​ມັນ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ບໍ່​ສໍາ​ຄັນ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​. Ilsa ເອົາຈິບແລະເອົາລົງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກອດແອວບາງໆຂອງນາງແລະດຶງນາງມາຫາຂ້ອຍ. somehow robe ໄດ້ເສີມຂະຫຍາຍຜົນກະທົບ. ບໍ່ມີເສັ້ນໂຄ້ງດຽວຫຼືງໍຂອງເນື້ອຫນັງໄດ້ຖືກເຊື່ອງໄວ້ຈາກການສໍາພັດຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈູບ​ນາງ​ອີກ​ເທື່ອ​ໜຶ່ງ ແລະ​ນາງ​ກໍ​ກົດ​ດັນ​ຕົນ​ເອງ​ຕໍ່​ຕ້ານ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ບໍ່​ຢຸດ​ຢັ້ງ ເມື່ອ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຄື່ອນ​ໄປ​ທົ່ວ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ນາງ.
  
  
  "ໂອ້, Scott," ນາງເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົ້ມ​ຕົວ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ຄ່ອຍໆ​ຖອດ​ເສື້ອ​ຄຸມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອອກ, ປ່ອຍ​ໃຫ້​ມັນ​ຕົກ​ໃສ່​ພື້ນ. ນາງ​ຢືນ​ບໍ່​ໄຫວ, ເບິ່ງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຕາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ນາງ​ຍິ່ງ​ເປັນ​ຕາ​ປະ​ທັບ​ໃຈ​ຫລາຍ​ກວ່າ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ວາດ​ພາບ​ໄດ້. ລົມຫາຍໃຈຂອງນາງໄດ້ຕື້ນ ແລະເຕົ້ານົມທີ່ເຕັມ, ຮອບໆຂອງນາງໄດ້ເຄື່ອນຍ້າຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖອດ​ກະ​ເປົ໋າ​ແລະ​ກາບ​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອອກ​ແລະ​ຖິ້ມ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ທີ່​ຢູ່​ໃກ້​ກັບ couch ກວ້າງ​ຫລັງ​ພວກ​ເຮົາ. ນາງໄດ້ຊ່ວຍຂ້າພະເຈົ້າ undress, ຫຼັງຈາກນັ້ນຍ່າງໄປ sofa ແລະນອນລົງເທິງມັນ.
  
  
  “ມາທີ່ນີ້, Scott,” ນາງໄດ້ກະຊິບ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໄປຫານາງ. ພວກເຮົານອນຮ່ວມກັນຢູ່ເທິງໂຊຟາ, ແລະກິ່ນຫອມທີ່ຫນ້າຕື່ນເຕັ້ນຂອງນໍ້າຫອມຂອງນາງໄດ້ເຕີມລົງມາໃນຮູດັງຂອງຂ້ອຍ. ເນື້ອຫນັງທີ່ອົບອຸ່ນຂອງນາງຢູ່ໃນມືຂອງຂ້ອຍແລະລົດຊາດຫວານຂອງນາງຢູ່ໃນປາກຂອງຂ້ອຍ. ນາງໄດ້ເຄື່ອນຕົວມາຫາຂ້ອຍຢ່າງບໍ່ຢຸດຢັ້ງ ໃນຂະນະທີ່ມື ແລະຮິມຝີປາກຂອງຂ້ອຍໄດ້ປົກປິດໜ້າເອິກທີ່ບວມຂອງເພິ່ນ, ຈູດຫົວນົມທີ່ຕັ້ງຊື່ຂອງນາງ. ມືຂອງນາງວາງໃສ່ຂ້ອຍ ແລະນາງກໍາລັງນໍາຂ້ອຍໄປຫານາງ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຄວາມຫວານຮ້ອນໄດ້ມາໃສ່ຂ້ອຍ. hips ຂອງນາງ rocked ມາຫາຂ້າພະເຈົ້າແລະຂາຂອງນາງປິດປະມານກັບຄືນໄປບ່ອນຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ນາງ​ໄດ້​ເຮັດ​ສຽງ​ທີ່​ມີ​ອາລົມ​ໃນ​ຄໍ​ຂອງ​ນາງ ເມື່ອ​ຄວາມ​ມັກ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ເພີ່ມ​ຂຶ້ນ. ຈາກ​ນັ້ນ​ນາງ​ກໍ​ຮ້ອງ​ສຽງ​ດັງ​ອອກ​ມາ ແລະ​ເນື້ອ​ໜັງ​ອ່ອນ​ຂອງ​ນາງ​ກໍ​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ຢ່າງ​ຮຸນ​ແຮງ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແຕກ​ອອກ​ຢູ່​ໃນ​ນາງ.
  
  
  ເລັກນ້ອຍຕໍ່ມາ, Ilsa ລຸກຂຶ້ນເພື່ອເອົາມັນກາບາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພັກ​ຜ່ອນ​ແລະ​ກິນ​ອາ​ຫານ​ດີ​ກ່ຽວ​ກັບ couch ໄດ້, stretched ອອກ​ເພື່ອ​ຄວາມ​ສູງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຖ້ານີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ Ilse ສະເຫນີເພື່ອຕອບສະຫນອງຄວາມສົງໃສຂອງຂ້ອຍ, ຫຼັງຈາກນັ້ນບໍ່ມີຈຸດໃດທີ່ຈະສືບຕໍ່ກັງວົນກ່ຽວກັບນາງ.
  
  
  ຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສັງເກດເບິ່ງນາງຢ່າງໃກ້ຊິດແລະໃນເວລາດຽວກັນບໍ່ໄດ້ເອົາຕາຂອງຂ້ອຍອອກຈາກອາວຸດຂອງຂ້ອຍຢູ່ເທິງໂຕະທີ່ໃກ້ທີ່ສຸດ. ຂ້ອຍໃຫ້ Ilse ດື່ມ cognac ຂອງນາງກ່ອນທີ່ຈະດື່ມຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ເຈົ້າ​ມັກ​ບໍ?" - ນາງໄດ້ຖາມຂ້ອຍຫຼັງຈາກທີ່ຂ້ອຍເອົາຊິບ.
  
  
  "ດື່ມຫຼືມ່ວນ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ. ນັ້ນແມ່ນເວລາທີ່ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວິນຫົວເລັກນ້ອຍ.
  
  
  “ມ່ວນ,” ນາງຍິ້ມຄືນ.
  
  
  "ມັນແມ່ນຫ້ອງຮຽນທໍາອິດ." ເມື່ອຂ້ອຍນັ່ງຢູ່ແຂບຂອງໂຊຟາໃກ້ໆກັບນາງ, ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າແຂນຂອງຂ້ອຍໜັກຂຶ້ນ.
  
  
  "ຂ້ອຍກໍ່ມັກມັນຄືກັນ."
  
  
  ຂ້ອຍເລີ່ມເຄັ່ງຕຶງແທ້ໆ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວິນ​ຫົວ​ແລະ​ອ່ອນ​ແອ​, ແລະ​ບໍ່​ມີ​ເຫດ​ຜົນ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ນີ້​. ເວັ້ນເສຍແຕ່ Ilse drugged ຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  “ເປັນຈັ່ງໃດ…” ຂ້ອຍເວົ້າ. ຄໍາເວົ້າບໍ່ພໍດີ.
  
  
  Ilsa ບໍ່ໄດ້ເວົ້າຫຍັງ. ນາງໄດ້ຍ້າຍອອກໄປຈາກຂ້ອຍເລັກນ້ອຍ.
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທັນ​ທີ​ທັນ​ໃດ​ໄດ້​ກາຍ​ເປັນ​ໃຈ​ຮ້າຍ​ຫຼາຍ — ກັບ​ນາງ​ແລະ​ຕົນ​ເອງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປ່ອຍ​ໃຫ້​ກອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລົງ, ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ຈະ​ມີ​ຄໍາ​ເຕືອນ Hawk ແລະ​ຄວາມ​ສົງ​ໃສ​ຂອງ​ຕົນ​ເອງ.
  
  
  "ບັກ!" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເວົ້າ loudly​, ແລະ​ຄໍາ​ສັບ​ຕ່າງໆ​ໄດ້​ດັງ​ແປກ​ໃນ​ຫູ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຕີ ນາງ ຢ່າງ ແຂງ ແຮງ ໃນ ໃບ ຫນ້າ ແລະ ນາງ ໄດ້ ຫຼຸດ ລົງ ໃສ່ sofa ມີ sigh muffled.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ແລະ staggered ຢ່າງ​ເມົາ​ມົວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈັບ​ເສື້ອ​ຜ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ດຶງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ. "ຊື່ແທ້ຂອງເຈົ້າແມ່ນຫຍັງ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ​ວ່າ​, ພະ​ຍາ​ຍາມ zip ເຖິງ pants ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  ນາງໄດ້ເບິ່ງອາວຸດຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ມີຄວາມກ້າຫານທີ່ຈະພະຍາຍາມເອົາຫນຶ່ງໃນນັ້ນ. ນາງໄດ້ເຊັດເລືອດອອກຈາກປາກຂອງນາງ. "ຂ້ອຍຊື່ Tanya Savich," ນາງເວົ້າ.
  
  
  ຕອນນີ້ຂ້ອຍມີເກີບໃສ່. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກ້າວໄປຫາໂຕະ, Luger ແລະ stiletto ວາງຢູ່ທີ່ນັ້ນແລະເກືອບຕົກໃສ່ໃບຫນ້າຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ໂຕະ, ແຕ່​ໄດ້​ເຄາະ​ມັນ​ແລະ​ມັນ​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອື່ອຍ​ອີງ​ໃສ່​ທີ່​ວາງ​ແຂນ​ຂອງ sofa​, ຢືນ​ກ​່​ວາ​ຜູ້​ຍິງ​ຊື່ Tanya Savich​.
  
  
  "ແລະເຈົ້າເຮັດວຽກໃຫ້ KGB," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ຂ້ອຍເສຍໃຈແທ້ໆ, ທ່ານ Carter,” ນາງເວົ້າຢ່າງງຽບໆ. "ຂ້ອຍ​ມັກ​ເຈົ້າ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ນາງ​ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ​ສອງ Tans. "ມັນແມ່ນ cognac, ບໍ່ແມ່ນບໍ? ແຕ່ເຈົ້າດື່ມມັນເອງ. ແລະຂ້ອຍເບິ່ງເຈົ້າຕອນເຈົ້າໄປແວ່ນຕາ. ເຈົ້າເຮັດຫຍັງ, ສັກຢາແກ້ຕົວກ່ອນໜ້ານີ້?”
  
  
  "ມັນບໍ່ແມ່ນ cognac," ນາງເວົ້າເກືອບທຸກທໍລະມານ. “ມັນແມ່ນລິບສະຕິກ. ແລະຂ້ອຍມີພູມຕ້ານທານ hypnotic ຕໍ່ຜົນກະທົບທີ່ເປັນພິດຂອງມັນ.”
  
  
  "ສະກົດຈິດ…?" ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຈົບຄໍາຖາມໄດ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ຄວາມ​ມືດ​ມາ​ປົກ​ຄຸມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ​ເຮືອນ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈປືນອີກຕໍ່ໄປ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ເອົາ​ຊະ​ນະ​ຄວາມ​ດໍາ​ແລະ​ອອກ​ຈາກ​ອາ​ພາດ​ເມັນ. ຖ້າຂ້ອຍສາມາດໄປຫາຫ້ອງໂຖງໄດ້, ຜູ້ໃດຜູ້ຫນຶ່ງສາມາດຊ່ວຍຂ້ອຍໄດ້. ແນວ ໃດ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ພົບ ເຫັນ ຄວາມ ເຂັ້ມ ແຂງ ພຽງ ພໍ ທີ່ ຈະ ໄດ້ ຮັບ ຕີນ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ແລະ stumble ໄປ ຫາ ປະ ຕູ.
  
  
  ທັນ​ທີ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ມັນ, ມັນ​ໄດ້​ເປີດ​ແລະ​ຜູ້​ຊາຍ​ສອງ​ຄົນ​ຢືນ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ. ໂຈນຫົວຫົວສັ້ນຄົນໜຶ່ງມີຮອຍຍິ້ມ. ອີກຜູ້ໜຶ່ງແມ່ນຜູ້ຊາຍທີ່ຂ້ອຍເຫັນຢູ່ໃນຮ້ານກາເຟ ແລະໃນພະລາຊະວັງ, ອາດຈະເປັນຜູ້ທີ່ເກັບປືນສັ້ນໄວ້ກັບຂ້ອຍຢູ່ໂຮງຮຽນຝຶກຊ້ອມໃນວໍຊິງຕັນ. ໃບຫນ້າຂອງເຂົາເຈົ້າມົວຍ້ອນວ່າຢາເລີ່ມມີຜົນ. ສູງກ່ວາສອງຄົນ, ຜູ້ທີ່ໄດ້ທໍລະມານຂ້ອຍຕັ້ງແຕ່ວໍຊິງຕັນ, ຍ່າງມາຫາຂ້ອຍ.
  
  
  "ທ່ານເບິ່ງຄືວ່າເປັນພຽງເລັກນ້ອຍອອກຈາກໃຈຂອງທ່ານ, ທ່ານ Carter."
  
  
  ຂ້ອຍກົ້ມຫົວໃສ່ລາວຢ່າງງຸ່ມງ່າມ. ລາວ​ຫຼົບ​ໜີ​ຢ່າງ​ງ່າຍ​ດາຍ, ແລະ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ​ໃສ່​ຄູ່​ມື​ຂອງ​ລາວ, ຜູ້​ໄດ້​ຈັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ສະ​ໜັບ​ສະ​ໜູນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຊົ່ວ​ຄາວ, ແລ້ວ​ຕີ​ຫົວ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ໜັກ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ອາ​ພາດ​ເມັນ​ແລະ landed ກັບ​ພື້ນ​ເຮືອນ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ. ໃນ ຂະນະ ທີ່ ຜູ້ ຊາຍ ໂຕ ສັ້ນ, ໂຕ ແຂງ ໂຕ ຢືນ ຢູ່ ເທິງ ຂ້ອຍ, ຂ້ອຍ ໄດ້ ຈັບ ຂາ ຂອງ ລາວ ແລະ ດຶງ ມັນ ອອກ ຈາກ ໃຕ້ ລາວ. ລາວ​ລົ້ມ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ​ທີ່​ໃກ້​ກັບ​ຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຄ່ອຍໄດ້ຍິນຄໍາສາບແຊ່ງຂອງລັດເຊຍ. ມີ​ຜູ້​ຊາຍ​ສູງ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ມາ​ເຕະ​ຂ້ອຍ​ຢູ່​ຂ້າງ.
  
  
  "ຢ່າເຮັດໃຫ້ລາວເຈັບປວດ," ຂ້ອຍໄດ້ຍິນເດັກຍິງເວົ້າ. "ບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງເຮັດໃຫ້ລາວເຈັບປວດ." ສຽງ​ນັ້ນ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ມາ​ຈາກ​ອີກ​ດ້ານ​ໜຶ່ງ​ຂອງ​ອຸ​ໂມງ​ຍາວ, ຫຼື​ບາງ​ທີ​ແມ່ນ​ມາ​ຈາກ​ອີກ​ເບື້ອງ​ໜຶ່ງ​ຂອງ​ໂລກ.
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ສູງ​ໄດ້​ສາບານ​ຢ່າງ​ດັງ​ໃສ່​ຜູ້​ຍິງ. ຜູ້ຊາຍ stocky jumped ກັບຕີນຂອງຕົນ. ວິນຫົວໄດ້ຮ້າຍແຮງຂຶ້ນແລະຮ້າຍແຮງກວ່າເກົ່າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ທີ່​ຫົວ​ເຂົ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ຢ່າງ​ຫນັກ​ໃສ່​ຂ້າງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້ອຍ​ຄິດ​ຢູ່​ສະເໝີ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ມາ​ຂ້າ​ຂ້ອຍ. ມັນເປັນການວາງແຜນທີ່ຈະລອບສັງຫານຕົວແທນສູງສຸດຂອງ AX, ແລະມັນປະສົບຜົນສໍາເລັດ. ແຕ່ຜູ້ຊາຍທັງສອງບໍ່ມີອາວຸດ.
  
  
  "ເຈົ້າຄິດວ່າສິ່ງທີ່ພວກເຮົາຈະເຮັດກັບລາວຈະບໍ່ເຮັດໃຫ້ລາວເຈັບປວດບໍ?" ພາສາລັດເຊຍທີ່ແຂງກະດ້າງຫົວເຍາະເຍີ້ຍ. ລາວເຕະຂ້ອຍຢ່າງໜັກໃສ່ກະດູກຂ້າງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮ້ອງ​ໄຫ້​ແລະ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສາວຄົນໜຶ່ງຊື່ Ilse Hoffmann ຫຼື Tanya Savich ເວົ້າຄຳເວົ້າທີ່ເລືອກໄດ້ດີກັບຜູ້ຊາຍທີ່ຂີ້ຄ້ານ. ຈາກ​ນັ້ນ​ສຽງ​ນັ້ນ​ໄດ້​ຕາຍ​ໄປ ແລະ​ເລີ່ມ​ຮ້ອງ​ດັງ​ໃນ​ຫູ​ຂອງ​ຂ້ອຍ.
  
  
  ນາທີຕໍ່ມາຄວາມມືດໄດ້ກັບຄືນມາ, ແລະເວລານີ້ມັນບໍ່ສາມາດທີ່ຈະຍູ້ມັນອອກໄປໄດ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕົກ​ຢ່າງ​ກະ​ທັນ​ຫັນ, ຫຼຸດ​ລົງ​ໂດຍ​ຜ່ານ​ຊ່ອງ​ສີ​ດໍາ​ທີ່​ບໍ່​ມີ​ລຸ່ມ​ສຸດ, ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄ່ອຍໆ spinning ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ.
  
  
  ບົດທີສີ່.
  
  
  ເມື່ອຕື່ນນອນ, ຂ້ອຍນອນຢູ່ເທິງພື້ນຢູ່ໃນຫ້ອງທີ່ມີແສງແຈ້ງ, ມີຢາຂ້າເຊື້ອໂລກປະມານສິບແມັດມົນທົນ. ຫ້ອງຫວ່າງເປົ່າຍົກເວັ້ນຕຽງນອນສີຂາວ. ຂະນະ​ທີ່​ຂ້າພະ​ເຈົ້າຫລຽວ​ເບິ່ງ​ພວກ​ເຂົາ, ​ໄຟ​ເພດານ​ໄດ້​ສ່ອງ​ແສງ​ໃສ່​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າຢ່າງ​ໜັກໜ່ວງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດີ້ນ​ລົນ​ທີ່​ຈະ​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ທັນ​ທີ​ທັນ​ໃດ​ຮູ້​ສຶກ​ເຈັບ​ປວດ​ຢູ່​ຂ້າງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ເຕະ. ຂ້ອຍກວດເບິ່ງກະດູກຫັກຂອງຂ້ອຍ. ມີຮອຍແຕກທີ່ຂີ້ຮ້າຍ, ແຕ່ບໍ່ມີຫຍັງແຕກ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າເຂົາເຈົ້າເອົາຂ້ອຍມາບ່ອນນີ້ໄດ້ແນວໃດ. ທຳອິດ ຂ້ອຍຈື່ບໍ່ໄດ້ເຖິງເຫດການທີ່ນຳໄປສູ່ຄວາມມືດ, ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນ ເຫດການກັບຍິງສາວກໍຄ່ອຍໆກັບຄືນມາ. Damn smart ຂອງເຂົາເຈົ້າທີ່ຈະຢາເສບຕິດ lipstick ຂອງນາງ. ແຕ່ນາງເວົ້າຫຍັງກ່ຽວກັບພູມຕ້ານທານຂອງນາງ? ແລະເປັນຫຍັງຕອນນີ້ຂ້ອຍຈື່ໄດ້ວ່າສຽງທີ່ສະບາຍຂອງນາງເວົ້າກັບຂ້ອຍໃນຄວາມມືດທີ່ລົ້ນເຫຼືອ, ສຽງທີ່ກະຕຸ້ນໃຈຂອງນາງ, ທີ່ບໍ່ສາມາດຕ້ານທານໄດ້ທີ່ບອກຂ້ອຍໃຫ້ນອນຫລັບຢ່າງສະຫງົບ? ຈຸດ​ທີ່​ເປັນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ຕັດ​ການ​ເຊື່ອມ​ຕໍ່​ຢ່າງ​ສົມ​ບູນ​, ສະ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ພັກ​ຜ່ອນ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ບໍ່​ແມ່ນ​ສໍາ​ລັບ​ອາ​ການ​ເຈັບ​ປວດ throbbing ໃນ​ຂ້າງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  ດ້ວຍຄວາມຫຍຸ້ງຍາກບາງຢ່າງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຢືນຂຶ້ນ, ຍ່າງໄປຫາຕຽງນອນແລະນັ່ງຢູ່ເທິງຂອບ, ຖູໃບຫນ້າຂອງຂ້ອຍດ້ວຍມືຂອງຂ້ອຍ, ພະຍາຍາມລ້າງຫົວຂອງຂ້ອຍ. ຢາໃດກໍ່ຕາມທີ່ພວກເຂົາໃຊ້ກັບຂ້ອຍແມ່ນຊົ່ວຄາວແລະບໍ່ເປັນອັນຕະລາຍ. ດ້ວຍເຫດຜົນບາງຢ່າງທີ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເຂົ້າໃຈ, ພວກເຂົາຕ້ອງການໃຫ້ຂ້ອຍປອດໄພແລະດີ. ບາງທີ, ເຖິງແມ່ນວ່າກ່ອນທີ່ມັນຈະສິ້ນສຸດລົງ, ຂ້ອຍອາດຈະປາດຖະຫນາວ່າພວກເຂົາເອົາລູກປືນໃສ່ຫນ້າຜາກຂອງຂ້ອຍຢູ່ໃນຫ້ອງແຖວຂອງເດັກຍິງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ເນື້ອ​ຫນັງ​ທີ່​ອົບ​ອຸ່ນ​ຂອງ Tanya ຢູ່​ລຸ່ມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ sofa. ການຮ່ວມເພດເປັນອາວຸດໄດ້ຮັບຄວາມນິຍົມສະເຫມີໃນ KGB. ແຕ່ນັ້ນຈະບໍ່ພຽງພໍທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຜ່ານໄປໂດຍບໍ່ມີຜະລິດຕະພັນຄວາມງາມໃຫມ່. ມີຂ່າວລືວ່າຊາວລັດເຊຍກໍາລັງເຮັດວຽກກ່ຽວກັບຢາເສບຕິດຫຼາຍຮ້ອຍຄົນແລະວ່າພວກເຂົາເຈົ້າແມ່ນຫຼາຍປີຂ້າງຫນ້າຂອງຕາເວັນຕົກໃນເຂດນີ້. ຂ້າພະເຈົ້າອາດຈະເປັນຕົວແທນສັດຕູທໍາອິດທີ່ພວກເຂົາໃຊ້ຢາຕ້ານ. ຂ້ອຍບໍ່ຢາກປະສົບກັບຄວາມສຳຄັນນີ້.
  
  
  ເມື່ອເບິ່ງຄືນ, ຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈພຶດຕິກໍາຂອງ Tanya ເປັນແບບປົກກະຕິສໍາລັບຕົວແທນ KGB ທໍາມະດາ.
  
  
  ມີຄວາມພະຍາຍາມນີ້ເພື່ອປົກປ້ອງຂ້າພະເຈົ້າຈາກການຖືກທຸບຕີໂດຍຜູ້ຊາຍແລະການກ່າວເຖິງ ... ປະເພດຂອງການ hypnosis ບາງ. ພູມຕ້ານທານ hypnotic, ນັ້ນແມ່ນທັງຫມົດ. ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍໄດ້ຍິນຄໍານີ້ມາກ່ອນ. ຈິດ​ໃຈ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ຜ່ານ​ທຸກ​ຄວາມ​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້ ແລະ​ຄວາມ​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້ ແລະ​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ໝົດ, ແລະ ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ຢ່າງ​ຮຸນ​ແຮງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ມີ​ຄວາມ​ສັບ​ສົນ​ຫມົດ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຢູ່​ທີ່​ປະ​ຕູ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ tensed ອັດຕະໂນມັດ. ປະຕູໄດ້ເປີດຂຶ້ນ ແລະຜູ້ຊາຍສອງຄົນເຂົ້າໄປ, ຜູ້ທີ່ປາກົດຢູ່ໃນຫ້ອງແຖວຂອງ Tanya. ຄົນຕຸ້ຍ, ຫົວລ້ານມີຮອຍຍິ້ມທີ່ຂີ້ຮ້າຍຄືກັນ. ໂຕສູງຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍຄວາມອົດທົນ.
  
  
  "ເອີ," ຄົນສູງເວົ້າວ່າ, "ຂ້ອຍຫວັງວ່າເຈົ້າໄດ້ພັກຜ່ອນທີ່ດີ." ນີ້​ແມ່ນ​ສຽງ​ຂອງ​ຜູ້​ທີ່​ໂຈມ​ຕີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ວໍ​ຊິງ​ຕັນ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ເວົ້າ. - "ມັນແມ່ນເຈົ້າທີ່ມີໃບໜ້າຂອງເຈົ້າຢູ່ວໍຊິງຕັນ."
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ມັນແມ່ນຂ້ອຍ," ລາວເວົ້າຢ່າງປະຕິເສດ. “ຊາຍ​ທີ່​ເຈົ້າ​ຂ້າ​ເປັນ​ພຽງ​ຄົນ​ອາ​ເມຣິກັນ​ທີ່​ເຮັດ​ວຽກ​ໃຫ້​ພວກ​ເຮົາ. ລາວໃຊ້ຈ່າຍໄດ້."
  
  
  "ແລະເຈົ້າຕິດຕາມຂ້ອຍຢູ່ Caracas."
  
  
  "ແນ່ນອນ. ພວກເຮົາບໍ່ຕ້ອງການທີ່ຈະສູນເສຍການຕິດຕໍ່ກ່ອນທີ່ດຣ Savich ມີໂອກາດທີ່ຈະລໍ້ລວງທ່ານເຂົ້າໄປໃນຈັ່ນຈັບ."
  
  
  "ດຣ.ສາວິກ?"
  
  
  "ເຈົ້າຈະເຫັນນາງໃນໄວໆນີ້," ລາວເວົ້າ. “ດຽວນີ້ລຸກຂຶ້ນ, ທ່ານ Carter. ທ່ານມີນັດຢູ່ໃນຫ້ອງທົດລອງຂອງພວກເຮົາ."
  
  
  "ຫ້ອງທົດລອງ?" ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ປະ​ເມີນ​ໄລ​ຍະ​ຫ່າງ​ແລະ​ຕໍາ​ແຫນ່ງ​ຂອງ​ແຕ່​ລະ​ຄົນ, wondering ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ຜ່ານ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄປ​ທີ່​ປະ​ຕູ. "ຂ້ອຍຢູ່ໃສ?"
  
  
  ຜູ້ຊາຍສູງຍິ້ມ. “ເຈົ້າຍັງຢູ່ໃນ Caracas. ພວກເຮົາຫາກໍ່ພາເຈົ້າໄປຫາສະຖານທີ່ KGB ໃໝ່, Carter, ສ້າງຂຶ້ນໂດຍສະເພາະສໍາລັບທ່ານ."
  
  
  ຜູ້ຊາຍທີ່ແຂງກະດ້າງຮ້ອງຂຶ້ນ. - "ເຈົ້າເວົ້າຫຼາຍ!"
  
  
  ຜູ້ຊາຍສູງບໍ່ໄດ້ເບິ່ງເຂົາ. "ມັນບໍ່ສໍາຄັນ," ລາວເວົ້າຢ່າງເຢັນ.
  
  
  ຂ້ອຍສົງໄສວ່າມັນຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ. ຖ້າພວກເຂົາຕັ້ງໃຈຂ້າຂ້ອຍ, ເປັນຫຍັງພວກເຂົາຍັງບໍ່ເຮັດມັນເທື່ອ? ມາຮອດປະຈຸບັນ, ບໍ່ມີອັນໃດອັນໜຶ່ງອັນນີ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈໄດ້.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ເຈົ້າຈະເຮັດຫຍັງກັບຂ້ອຍ?"
  
  
  “ເຈົ້າຈະຮູ້ໃນໄວໆນີ້. ໄປ. ແລະຢ່າເຮັດໃຫ້ພວກເຮົາມີບັນຫາໃດໆ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄປ​ທີ່​ປະ​ຕູ​ແລະ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຕິດ​ຕາມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ອ້ອມ​ຮອບ​ແລວ​ທາງ​ສີ​ຂາວ, ຫວັງ​ວ່າ​ຈະ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ປະ​ຕູ​ທີ່​ຄ້າຍ​ຄື​ທາງ​ອອກ. ມັນ​ເປັນ​ຫ້ອງ​ໂຖງ​ສັ້ນ​ທີ່​ມີ​ປະ​ຕູ​ຢູ່​ໃນ​ສົ້ນ​ຂອງ​ແຕ່​ລະ​ຄົນ​ແລະ​ສອງ​ສາມ​ອື່ນໆ​ຢູ່​ໃນ​ກາງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕັດສິນໃຈວ່າປະຕູສຸດທ້າຍຄວນຈະເປັນທາງອອກ. ພວກເຂົາຖືກປິດ, ແຕ່ບາງສິ່ງບາງຢ່າງບອກຂ້ອຍວ່າພວກເຂົາຈະບໍ່ຖືກເປີດ. ກ່ອນອື່ນ ໝົດ, ຊາວລັດເຊຍບໍ່ມີກະແຈກັບພວກເຂົາ.
  
  
  ນີ້ອາດຈະເປັນໂອກາດດຽວຂອງຂ້ອຍທີ່ຈະຫນີ. ບໍ່ມີການຮັບປະກັນວ່າຂ້ອຍຈະຢູ່ໃນຮູບຮ່າງໃດທີ່ຈະພະຍາຍາມມັນໃນຫ້ານາທີ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຫັນ​ແລະ​ຍ່າງ​ໄປ​ຫາ​ປະ​ຕູ​ທີ່​ສຸດ​ຂອງ​ແລວ​ເສດ​ຖະ​ກິດ. ນັ້ນແມ່ນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມ.
  
  
  ທັນໃດນັ້ນຂ້ອຍກໍ່ຢຸດແລະໂຈມຕີຜູ້ຊາຍທີ່ແຂງກະດ້າງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ຜູ້ທີ່ມີຄວາມສຸກກັບການຈັບຕົວຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຂາ​ຊ້າຍ​ຂອງ​ລາວ​ຢ່າງ​ໜັກ​ໜ່ວງ ແລະ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ກະ​ທັ່ງ ແລະ​ສຽງ​ຮ້ອງ​ເຈັບ​ປວດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕີ​ລາວ​ໃສ່​ໜ້າ​ກວ້າງ​ດ້ວຍ​ສອກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ດັງ​ຂອງ​ລາວ​ແປນ. ລາວຕີຝາຂ້າງລາວ.
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ສູງ​ໄດ້​ສາບ​ແຊ່ງ​ແລະ​ຈັບ​ປືນ​ໃສ່​ເສື້ອ​ຂອງ​ຕົນ. ລາວ​ໄດ້​ດຶງ​ປືນ​ອອກ​ມາ ແລະ​ເບິ່ງ​ຄື​ກັບ​ລູກ​ປືນ​ທີ່​ລາວ​ແນມ​ໃສ່​ຫົວ​ຂ້ອຍ​ໃນ​ວໍ​ຊິງ​ຕັນ. ຄົນຮູ້ຈັກບໍ່ໄດ້ໃຫ້ຂ້ອຍຮູ້ສຶກສະບາຍໃຈ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈັບ​ມື​ດ້ວຍ​ປືນ, ແລະ​ອີກ​ດ້ານ​ຫນຶ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ເຂົາ​ໃນ​ຕາ. ລາວ​ໄດ້​ສະກັດ​ການ​ຟັນ​ແລະ​ໄດ້​ຄຸເຂົ່າ​ລົງ​ທີ່​ຂາ​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ຢ່າງ​ໄວ. ເມື່ອມັນຕີ, ຂ້ອຍຮູ້ສຶກເຈັບປວດທີ່ຂີ້ຮ້າຍແລະການໂຈມຕີທີ່ຮຸນແຮງຂອງອາການປວດຮາກ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ chuckled ແລະ ສູນ ເສຍ ມື ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ກັບ ປືນ . ປະຕິກິລິຍາຂອງຂ້ອຍຊ້າລົງຍ້ອນຜົນຂ້າງຄຽງຂອງຢາ, ແລະນີ້ເຮັດໃຫ້ມັນເປັນປະໂຫຍດທີ່ສໍາຄັນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແກວ່ງ​ມື​ໄປ​ທີ່​ຄໍ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ລາວ​ກໍ​ປ້ອຍ​ໄປ​ບາງ​ສ່ວນ. ແຕ່​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ໝາກ​ໂປມ​ຂອງ​ອາດາມ. ລາວ gasped ແລະຕົກລົງກັບກໍາແພງຫີນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນໄປແລະມຸ່ງຫນ້າໄປສູ່ປະຕູໃນຕອນທ້າຍຂອງແລວເສດຖະກິດ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເຕັ້ນ ໄປ ຫາ ຕົວ ເລກ stooped ຂອງ ຜູ້ ຊາຍ stocky ຜູ້ ທີ່ ພຽງ ແຕ່ ພະ ຍາ ຍາມ ເພື່ອ ຈະ ໄດ້ ຮັບ ຕີນ ຂອງ ຕົນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫວັງ​ວ່າ​ຜູ້​ຊາຍ​ສູງ​ຈະ​ໃຊ້​ເວ​ລາ​ນາ​ທີ​ເພື່ອ​ປະ​ກອບ​ຕົນ​ເອງ, ແຕ່​ຄວາມ​ຄາດ​ຫວັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ສັ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພຽງ​ແຕ່​ເຄິ່ງ​ທາງ​ກັບ​ປະ​ຕູ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່ revolver ໄດ້​ໄປ​.
  
  
  “ຢຸດ, Carter. ຫຼືລູກປືນອັນຕໍ່ໄປຈະເຈາະສະໝອງຂອງເຈົ້າ.”
  
  
  ມັນເປັນໄພຂົ່ມຂູ່ທີ່ຫນ້າເຊື່ອຖື. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຸດ​ເຊົາ​ແລະ​ຢືນ​ກັບ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ, ບໍ່​ໄດ້​ເບິ່ງ​ເຂົາ. ໂອກາດທີ່ຈະຫນີຂອງຂ້ອຍໄດ້ຫຼຸດລົງ. ນາທີຕໍ່ມາ, ຜູ້ຊາຍສູງຄົນໜຶ່ງມາຫາຂ້ອຍ ແລະຕິດລູກປືນໃສ່ກະດູກຂ້າງຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ເຈົ້າເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ຂີ້ຮ້າຍຫຼາຍ, Carter," ລາວເວົ້າຢ່າງບໍ່ຫາຍໃຈ, ເອົາມືໄປຫາຄໍຂອງລາວ.
  
  
  ຕົວແທນ KGB ຄົນອື່ນໄດ້ເຂົ້າຫາພວກເຮົາ. "ຖ້າມັນບໍ່ແມ່ນສໍາລັບພວກເຂົາ," ລາວເວົ້າຢ່າງໄວວາໃນພາສາລັດເຊຍ, ຊີ້ໂປ້ຂອງລາວໄປຫາສ່ວນອື່ນຂອງອາຄານ, "ຂ້ອຍຈະຂ້າລາວຢູ່ທີ່ນີ້ແລະດຽວນີ້. ຊ້າແລະເຈັບປວດ."
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຖື​ສິນ​ຄ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ຫມູນ​ວຽນ​ຂອງ​ຕົນ​ອອກ​ແລະ​ຍົກ​ມັນ​ຂຶ້ນ​ມາ​ຕີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທີ່​ຫົວ​ແລະ​ໃບ​ຫນ້າ.
  
  
  "ບໍ່!" - ກ່າວວ່າຜູ້ຊາຍສູງ. "ຄິດກ່ຽວກັບພາລະກິດ."
  
  
  ຜູ້ຊາຍທີ່ແຂງກະດ້າງລັງເລໃຈ, ແນມເບິ່ງທຳມະຊາດໃນສາຍຕາຂອງລາວ. ເລືອດ​ໄຫຼ​ອອກ​ຈາກ​ດັງ​ເທິງ​ສົບ​ໄປ​ຮອດ​ຄາງ. ດັງແມ່ນບວມຢູ່ໃບຫນ້າຂອງລາວ. ຂ້ອຍ​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ລາວ​ແລະ​ເສຍໃຈ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ສາມາດ​ຂ້າ​ລາວ​ໄດ້. ມັນຈະໃຊ້ເວລາພຽງແຕ່ນາທີຫຼາຍກວ່ານີ້ ແລະມັນຈະເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍພໍໃຈຫຼາຍ.
  
  
  ແຕ່​ຊາຍ​ຄົນ​ນັ້ນ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ປືນ​ລົງ.
  
  
  “ມາ,” ຄົນສູງເວົ້າ. "ພວກເຂົາຍັງລໍຖ້າພວກເຮົາຢູ່ໃນຫ້ອງທົດລອງ."
  
  
  * * *
  
  
  ເຂົາເຈົ້າມັດຂ້ອຍກັບຕັ່ງໄມ້ຂະໜາດໃຫຍ່. ຂ້ອຍຢູ່ໃນຫ້ອງທົດລອງ. ມັນເປັນຫ້ອງຂະຫນາດໃຫຍ່ທີ່ເຕືອນຂ້ອຍກ່ຽວກັບຫ້ອງປະຕິບັດການຢູ່ໃນໂຮງຫມໍອາເມລິກາຂະຫນາດໃຫຍ່, ຍົກເວັ້ນບໍ່ມີໂຕະປະຕິບັດການຢູ່ໃນສາຍຕາ. ບາງທີເກົ້າອີ້ທີ່ຂ້ອຍຕິດຢູ່ເພື່ອຮັບໃຊ້ຈຸດປະສົງດຽວກັນ. ມີອຸປະກອນອີເລັກໂທຣນິກຫຼາຍຊິ້ນຢູ່ໃນຫ້ອງ, ມີໄຟສີທີ່ກະພິບໃສ່ແຜງຄວບຄຸມ. ນັກວິຊາການສອງຄົນເຮັດວຽກຢູ່ໃນເຄື່ອງຈັກ, ແຕ່ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍກໍ່ຢູ່ຄົນດຽວ. ຕົວແທນອອກຈາກຫ້ອງ, ມັດຂ້ອຍໃສ່ຕັ່ງນັ່ງ.
  
  
  ເກົ້າອີ້ນີ້ແມ່ນເຄື່ອງຈັກໃນຕົວຂອງມັນເອງ. ມັນຄືກັບເກົ້າອີ້ໄຟຟ້າ, ແຕ່ສາຍໄຟແມ່ນສັບສົນຫຼາຍ. ມີແມ້ກະທັ້ງ headdress ທີ່ມີ electrodes ຕິດອອກຈາກມັນ. ທຳອິດຂ້ອຍຄິດວ່າມັນເປັນລະບົບອຸປະກອນການທໍລະມານບາງຊະນິດ, ແຕ່ມັນບໍ່ມີຄວາມໝາຍຫຍັງເລີຍ. ເຖິງແມ່ນວ່າຊາວລັດເຊຍບໍ່ໄດ້ໄປເຖິງຄວາມຍາວດັ່ງກ່າວເພື່ອພຽງແຕ່ທໍລະມານຄົນ, ເຖິງແມ່ນວ່າຈະໄດ້ຮັບຄວາມລັບສູງສຸດ. ນອກນັ້ນຍັງມີວິທີການ primitive ຫຼາຍທີ່ສາມາດເຮັດວຽກນີ້ເຊັ່ນດຽວກັນກັບເຄື່ອງຈັກໃດ. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ຕົວແທນບໍ່ໄດ້ຮັກສາຄວາມລັບຂອງລັດຢ່າງເລິກເຊິ່ງບໍ່ວ່າຈະຢູ່ໃນລັດເຊຍຫຼືຕາເວັນຕົກ. ຂ້ອຍບໍ່ມີຂໍ້ຍົກເວັ້ນ. ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ຕົວແທນ AX ມີເຫດຜົນຫນ້ອຍກ່ວາສ່ວນໃຫຍ່ທີ່ຈະຮັກສາຂໍ້ມູນທີ່ຖືກຈັດປະເພດ, ຍ້ອນວ່າພາລະກິດ AX ແມ່ນກ່ຽວກັບການກະທໍາທາງດ້ານຮ່າງກາຍສະເພາະກັບຝ່າຍອື່ນຫຼາຍກ່ວາກ່ຽວກັບການສືບສວນແລະການລວບລວມຂໍ້ມູນ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຍັງພະຍາຍາມຊອກຫາທຸກຢ່າງຢູ່, ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງປະຕູທາງຫລັງຂ້ອຍເປີດ ແລະມີຄົນສາມຄົນເຂົ້າມາໃນຫ້ອງ. Tanya ແມ່ນຫນຶ່ງໃນພວກເຂົາ. ນາງນຸ່ງເສື້ອຄຸມສີຂາວ ແລະແວ່ນຕາທີ່ມີຂອບເຂົາ. ຜົມ​ຂອງ​ນາງ​ຖືກ​ມັດ​ໄວ້​ໃນ​ຖົງ​ຢາງ ແລະ​ນາງ​ເບິ່ງ​ຄື​ມົວ​ໝອງ ແລະ​ຕັ້ງ​ໃຈ. ນາງໄດ້ພົບກັບຕາຂອງຂ້ອຍແລະເບິ່ງເຂົ້າໄປໃນພວກມັນເປັນເວລາດົນນານກ່ອນທີ່ຈະເວົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ນາງ​ໄດ້​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ບອກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ວ່າ​ນາງ​ເສຍ​ໃຈ​ທັງ​ຫມົດ​ນີ້, ແຕ່​ຫນ້າ​ທີ່​ມາ​ກ່ອນ.
  
  
  "ທ່ານຮູ້ສຶກແນວໃດ, ທ່ານ Carter?" - ນາງ​ຖາມ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ຕົວ​ຕົນ​.
  
  
  "ບໍ່ດີ, ພິຈາລະນາສະຖານະການ," ຂ້ອຍຕອບ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍສອງຄົນອ້ອມຮອບນາງ. ຄົນຫນຶ່ງຄຸ້ນເຄີຍກັບຂ້ອຍເພາະວ່າຂ້ອຍຫາກໍ່ອ່ານເອກະສານຂອງລາວກ່ອນທີ່ຈະອອກຈາກວໍຊິງຕັນ. ນີ້ແມ່ນ Oleg Dimitrov, ຊາວ KGB ໃນ Caracas ແລະຜູ້ຊາຍທີ່ຮັບຜິດຊອບສໍາລັບທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ເກີດຂຶ້ນຢູ່ທີ່ນີ້. ລາວມີຄວາມສູງສະເລ່ຍ, ມີຜົມສີຂີ້ເຖົ່າແລະມີ mole ໃຫຍ່ຢູ່ແກ້ມເບື້ອງຂວາຂອງລາວ. ຕາຂອງລາວແຂງແລະເຢັນ.
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນ, ທ່ານເປັນ Nick Carter ທີ່ມີຊື່ສຽງ," Dimitrov ເວົ້າ.
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າບໍ່ມີຈຸດໃດທີ່ຈະປະຕິເສດມັນ," ຂ້ອຍຕອບ.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ, ມັນບໍ່ມີປະໂຫຍດ. ຂ້ອຍແມ່ນ Oleg Dimitrov, ດັ່ງທີ່ເຈົ້າອາດຈະຮູ້ແລ້ວ. ສາວ​ຫວານ​ຄົນ​ນີ້​ທີ່​ຊ່ວຍ​ພວກ​ເຮົາ​ຈັບ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ດຣ Tanya Savich, ນັກ​ພຶດ​ຕິ​ກໍາ​ທີ່​ສວຍ​ງາມ​ທີ່​ສຸດ​ຂອງ​ລັດ​ເຊຍ. ແລະສຸພາບບຸລຸດຄົນນີ້ແມ່ນເພື່ອນຮ່ວມງານຂອງນາງ, ດຣ. Anton Kalinin.”
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ຜົມ​ສີ​ຂີ້​ເຖົ່າ​ໃນ​ເສື້ອ​ຄຸມ​ສີ​ຂາວ​ອີກ​ດ້ານ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ Tanya ໄດ້​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃນ​ແວ່ນ​ຕາ​ຂອງ​ຕົນ​ແລະ​ຫົວ​ຫົວ. ການແນມເບິ່ງຂອງລາວເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຮູ້ສຶກຄືກັບອາມີບາພາຍໃຕ້ກ້ອງຈຸລະທັດ. ຂ້ອຍເບິ່ງຈາກລາວໄປຫາ Tanya.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ຜູ້ປະພຶດຕົວ?"
  
  
  “ຖືກຕ້ອງ, Nick. ຂ້ອຍຫວັງວ່າເຈົ້າຈະບໍ່ສົນໃຈຖ້າຂ້ອຍໂທຫາເຈົ້າ Nick."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຟັງ​ສຽງ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໃຈ​ວ່າ​ເປັນ​ຫຍັງ​ມັນ​ບໍ່​ເປັນ​ສຽງ​ເຍຍ​ລະ​ມັນ​. ມັນແມ່ນສຽງພາສາລັດເຊຍທີ່ພະຍາຍາມຮຽນແບບພາສາອັງກິດດ້ວຍສໍານຽງເຍຍລະມັນ. ມັນບໍ່ສົມບູນແບບ, ແຕ່ມັນພຽງພໍທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍເດົາໄດ້.
  
  
  "ເຈົ້າສາມາດໂທຫາຂ້ອຍໃດກໍ່ຕາມເຈົ້າຕ້ອງການ," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າມັນເປັນເລື່ອງໃຫຍ່. ເຖິງແມ່ນວ່າມັນຈະດີທີ່ຈະຮູ້ວ່າເຈົ້າຈະເຮັດຫຍັງ. ຄວາມຢາກຮູ້ຢາກເຫັນຂອງຂ້ອຍດີຂຶ້ນ. ເຈົ້າສາມຄົນໄດ້ສ້າງພັນທະສັນຍາຂອງແມ່ມົດ KGB ຫຼືບາງສິ່ງບາງຢ່າງບໍ?”
  
  
  Tanya ຍິ້ມ, ແຕ່ໃບຫນ້າຂອງຜູ້ຊາຍຍັງຄົງເປັນຫີນ. Dimitrov ເວົ້າທໍາອິດໃນສຽງທີ່ເຄັ່ງຕຶງ, ສຽງສູງ. “ວິລະຊົນຊາວອາເມຣິກັນຄລາສສິກ, ເອີ, ທ່ານ Carter? ເປັນເລື່ອງຕະຫລົກທີ່ຂີ້ຮ້າຍໃນການປະເຊີນກັບອັນຕະລາຍ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງ Dimitrov. “ມັນດີກວ່າການຮ້ອງໄຫ້,” ຂ້ອຍຕອບດ້ວຍຄວາມໃຈຮ້າຍ.
  
  
  ທ່ານໝໍ Kalinin ບອກລາວວ່າ "ພວກເຮົາຈະມາຮອດນີ້ດຽວນີ້, Oleg,"
  
  
  Dimitrov chuckled ແລະຊ້າຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ປະ​ຕູ​ຫ້ອງ​ທົດ​ລອງ​ເປີດ​ແລະ​ປິດ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ລາວ​ອອກ​ໄປ. ນັກວິຊາການສອງຄົນຢູ່ເຄື່ອງຈັກບໍ່ໄດ້ເອົາໃຈໃສ່ພວກເຮົາ. Kalinin ລຸກຂຶ້ນແລະຕິດໄຟສາຍຢູ່ໃນຕາຂອງຂ້ອຍ. ໃນຂະນະທີ່ເຮັດວຽກ, ລາວເວົ້າກັບຂ້ອຍດ້ວຍສຽງຕ່ໍາ.
  
  
  "ທ່ານດຣ Savich ຊ່ຽວຊານໃນການຄວບຄຸມພຶດຕິກໍາ," ລາວເວົ້າຊ້າໆ, ເບິ່ງເຂົ້າໄປໃນຕາຂອງຂ້ອຍ. "ນາງແມ່ນຫນຶ່ງໃນຜູ້ຊ່ຽວຊານຊັ້ນນໍາຂອງລັດເຊຍໃນດ້ານການຄວບຄຸມຈິດໃຈຂອງຢາເສບຕິດ, ການປິ່ນປົວດ້ວຍການສະກົດຈິດແລະເຕັກນິກການຄວບຄຸມພຶດຕິກໍາທົ່ວໄປ."
  
  
  ລາວປິດແສງສະຫວ່າງແລະຂ້ອຍເບິ່ງ Tanya.
  
  
  "ມັນເປັນຄວາມຈິງ, Nick," ນາງເວົ້າ. “ພວກເຮົາໄດ້ທົດລອງຄວບຄຸມພຶດຕິກຳຂອງມະນຸດເປັນເວລາຫຼາຍປີແລ້ວ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຮັດການຄົ້ນຄວ້າຫຼາຍໃນຂົງເຂດນີ້. ທ່ານດຣ Kalinin ໄດ້ເຮັດວຽກຢ່າງໃກ້ຊິດກັບກຸ່ມຂອງພວກເຮົາ, ບັນທຶກແລະວິເຄາະຜົນກະທົບທາງດ້ານຮ່າງກາຍຂອງການປິ່ນປົວຄົນເຈັບຂອງພວກເຮົາ, ລາວເປັນແພດທີ່ໂດດເດັ່ນໃນປະເທດຂອງພວກເຮົາ."
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. "ເຈົ້າວາງແຜນທີ່ຈະເຮັດການທົດລອງພຶດຕິກຳກັບຂ້ອຍບໍ?"
  
  
  ນາງຕອບວ່າ, "ເຈົ້າຈະເປັນຜູ້ຊາຍຄົນທໍາອິດທີ່ຖືກຄວບຄຸມໂດຍວິທີການກ້າວຫນ້າຂອງພວກເຮົາ," ນາງຕອບ, ສຽງຂອງນາງສະແດງໃຫ້ເຫັນຄວາມບໍ່ແນ່ນອນຂອງນາງ. ຕອນນີ້ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າ Tanya ບໍ່ຮູ້ວ່ານາງຈະຕ້ອງໃຊ້ຄວາມຮູ້ແລະທັກສະຂອງນາງໃນເລື່ອງທີ່ຫນ້າຢ້ານດັ່ງກ່າວ. ຕາສີຟ້າຂອງນາງຖືກເຊື່ອງໄວ້ຢູ່ຫລັງແວ່ນຕາທີ່ມີຂອບ.
  
  
  "ເຈົ້າຈະ ... ໃຊ້ຂ້ອຍແນວໃດ?"
  
  
  Tanya ເບິ່ງເຂົ້າໄປໃນຕາຂອງຂ້ອຍຢ່າງໄວວາແລະຫັນຫນີອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  Kalinin ເຂົ້າມາຊ່ວຍເຫຼືອຂອງນາງ. "ພວກເຮົາຈະທໍາລາຍ Nick Carter," ລາວເວົ້າ. “ຢ່າງ​ໜ້ອຍ​ຊົ່ວ​ຄາວ. ທ່ານຈະບໍ່ມີເປັນ Nick Carter ອີກຕໍ່ໄປ."
  
  
  ຂ້ອຍພຽງແຕ່ເບິ່ງລາວ. ບາງທີຂ້ອຍເວົ້າຖືກ - ລູກປືນສຸດທ້າຍໃນອາພາດເມັນຂອງ Tanya ອາດຈະດີກວ່າສໍາລັບຂ້ອຍໃນໄລຍະຍາວ.
  
  
  "ບໍ່ມີແລ້ວບໍ?"
  
  
  "ພວກເຮົາຈະເຮັດການປ່ຽນບຸກຄະລິກກະພາບ," Kalinin ເວົ້າຕໍ່ໄປ. "ເຈົ້າຈະກາຍເປັນຄົນທີ່ແຕກຕ່າງກັນຫມົດ. ແລະບຸກຄົນນີ້ຈະຖືກດໍາເນີນໂຄງການໂດຍພວກເຮົາ, ທ່ານ Carter. ທ່ານ, ເຊັ່ນຄອມພິວເຕີ, ຈະໄດ້ຮັບການດໍາເນີນໂຄງການໂດຍນັກວິຊາການ. ເຈົ້າເລີ່ມເຂົ້າໃຈບໍ?
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງຈາກລາວໄປຫາ Tanya. “ໂອ້ ພະເຈົ້າຂອງຂ້ອຍ, Tanya,” ຂ້ອຍກະຊິບ.
  
  
  ຕາສີຟ້າໄດ້ພົບກັບຂ້ອຍ. ນາງໄດ້ກົດໃບຫນ້າທີ່ສວຍງາມຂອງນາງໄປຫາຂ້ອຍແລະເອົາແກ້ວຈາກໂຕະຢູ່ໃກ້ໆ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນ nambulin," ນາງເວົ້າວ່າເປັນເລື່ອງຈິງ, "ຢາປົວພະຍາດທີ່ພັດທະນາໂດຍຫ້ອງທົດລອງຂອງພວກເຮົາບໍ່ດົນມານີ້. ມັນເປັນສິ່ງທີ່ເຈົ້າຈະເອີ້ນວ່າຢາທີ່ປ່ຽນແປງຈິດໃຈ. ມັນມີຄຸນສົມບັດຄ້າຍຄືກັນກັບ LSD, ແຕ່ຜົນກະທົບຂອງຢາຂອງພວກເຮົາແມ່ນຈໍາກັດຫຼາຍ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດລໍຖ້າທີ່ຈະໄດ້ຍິນ," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງໂຫດຮ້າຍ.
  
  
  ນາງບໍ່ສົນໃຈຂໍ້ສັງເກດແລະສືບຕໍ່. “ເມື່ອ nambulin ຖືກບໍລິຫານ, ຂະບວນການຄິດຖືກລົບກວນໃນລະດັບພື້ນຖານແລະການປ່ຽນແປງບຸກຄະລິກກະພາບ. ຜູ້​ໃຊ້​ຢາ​ກາຍ​ເປັນ​ທີ່​ຍອມ​ຮັບ​ຫຼາຍ​ແລະ​ມີ​ປະ​ສົບ​ການ​ເພີ່ມ​ຂຶ້ນ​ຄໍາ​ແນະ​ນໍາ.”
  
  
  “ຂໍ້ສະເໜີ,” ຂ້ອຍຄິດ. "ດັ່ງນັ້ນມັນ."
  
  
  "ບາງສ່ວນ," Tanya ເວົ້າ. "ໃນຂະນະທີ່ຢູ່ພາຍໃຕ້ອິດທິພົນຂອງຢາ, ທ່ານຈະຍອມຮັບຢ່າງສູງຕໍ່ກັບຄໍາແນະນໍາຂອງຫມໍປິ່ນປົວທີ່ມີຄຸນວຸດທິ. ແລະວິທີການຄວບຄຸມພຶດຕິກໍາທີ່ພັດທະນາໃນໄລຍະປີຂອງການຄົ້ນຄວ້າຂອງພວກເຮົາ."
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ເພື່ອຈຸດປະສົງຫຍັງ?"
  
  
  Tanya ຫັນໜີ.
  
  
  "ບໍ່ມີຈຸດຫມາຍທີ່ຈະເຂົ້າໄປໃນລາຍລະອຽດ," Kalinin ເວົ້າວ່າ, ເອົາຂວດຈາກ Tanya ແລະຕື່ມຢາໃສ່ນ້ໍາ. "ຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ທ່ານຈະບໍ່ຈື່ສິ່ງທີ່ພວກເຮົາເວົ້າໃນການສົນທະນານີ້."
  
  
  ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ກ່ຽວ​ກັບ​ໃບ​ຫນ້າ smug ລາວ​ກໍ່​ໃຈ​ຮ້າຍ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. "ຫ່າ​ມຶງ!" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ກັບ​ເຂົາ​.
  
  
  ຕາ​ຂອງ​ລາວ​ໄດ້​ກະ​ພິບ​ໄປ​ພົບ​ຂ້ອຍ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ຕົນ​ເອງ​ໄດ້​ເຫັນ​ຄວາມ​ຢ້ານ​ກົວ​ທີ່​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ຢູ່​ໃນ​ພວກ​ເຂົາ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ເຂົາ​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. "ກະລຸນາ, ບໍ່ມີລະຄອນ, ທ່ານ Carter. ເຈົ້າພຽງແຕ່ຈະສ້າງຄວາມຫຍຸ້ງຍາກຫຼາຍຂື້ນສໍາລັບຕົວທ່ານເອງ."
  
  
  Tanya ລຸກຂຶ້ນຈາກຕັ່ງນັ່ງ ແລະມາລົມກັບຊ່າງຊ່າງຄົນໜຶ່ງ. Kalinin ຖື syringe ຢູ່ທາງຫນ້າຂອງເຂົາ, ຍູ້ plunger ເພື່ອອະນາໄມອຸປະກອນຂອງຟອງອາກາດ.
  
  
  ຄວາມ​ສິ້ນ​ຫວັງ​ທີ່​ຮ້າຍ​ແຮງ​ຍຶດ​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ມັນ​ເປັນ​ສິ່ງ​ທີ່​ໃກ້​ຊິດ​ກັບ​ຄວາມ​ຕື່ນ​ຕົກ​ໃຈ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຄີຍ​ໄດ້​ປະ​ສົບ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ເຄີຍ​ຢ້ານ​ກົວ​ຂອງ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ທາງ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຫຼື​ຄວາມ​ຕາຍ, ແຕ່​ວ່າ​ນີ້​ແມ່ນ​ແຕກ​ຕ່າງ​ກັນ. ແທ້ຈິງແລ້ວ, ພວກເຂົາເຈົ້າກໍາລັງຈະຂ້າຂ້ອຍ, ທໍາລາຍຕົວຕົນຂອງຂ້ອຍ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນໃຊ້ຮ່າງກາຍຂອງຂ້ອຍເພື່ອຈຸດປະສົງທີ່ຊົ່ວຮ້າຍຂອງຕົນເອງ. ພຽງ​ແຕ່​ຄິດ​ກ່ຽວ​ກັບ​ມັນ​ໄດ້​ສົ່ງ​ຄວາມ​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ກະ​ດູກ​ສັນ​ຫຼັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ແລະໃນປັດຈຸບັນຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ວ່າໄພຂົ່ມຂູ່ທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ອັບອາຍ AX ບໍ່ແມ່ນຫວ່າງເປົ່າ. ມັນໃຊ້ເວລາຫຼາຍເດືອນ ຫຼືຫຼາຍປີເພື່ອກະກຽມແຜນການນີ້ - ບໍ່ວ່າມັນເປັນແນວໃດ. ແລະດ້ວຍຕົວແທນ AX ນໍາພາເຮັດມັນ, ພວກເຂົາເກືອບຈະຢູ່ເຮືອນ.
  
  
  ມີນັກວິຊາການມາຊ່ວຍ Kalinin. Tanya ຫັນແລະເບິ່ງພວກເຮົາໃນທົ່ວຫ້ອງ. ຊ່າງ​ໄດ້​ມັດ​ທໍ່​ຢາງ​ໃສ່​ບ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ໄດ້​ມ້ວນ​ແຂນ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ເສັ້ນ​ກ່າງ​ໃບ​ອອກ​ຈາກ forearm ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. Nambulin ເຂົ້າໄປໃນເສັ້ນເລືອດໂດຍກົງ.
  
  
  ຫົວ​ໃຈ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຕັ້ນ​ລໍາ. ເມື່ອ Kalinin ເຂົ້າຫາຂ້ອຍດ້ວຍເຂັມ, ຂ້ອຍເລີ່ມຕໍ່ສູ້ກັບສາຍຫນັງຢ່າງສິ້ນຫວັງ, ພະຍາຍາມສຸດຄວາມສາມາດເພື່ອທໍາລາຍພວກມັນ. ຖ້າຂ້ອຍສາມາດອອກຈາກຕັ່ງນີ້, ຂ້ອຍສາມາດເບິ່ງແຍງຜູ້ຊາຍເຫຼົ່ານີ້ໄດ້ຢ່າງງ່າຍດາຍ. ແຕ່ພັນທະບັດທີ່ເຂັ້ມແຂງເກີນໄປ.
  
  
  ບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງຕໍ່ສູ້, ທ່ານ Carter,” Kalinin ເວົ້າຢ່າງອ່ອນໂຍນ, ຈັບແຂນຂອງຂ້ອຍ. "ມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ແທ້ໆທີ່ຈະແລ່ນໃນເວລານີ້."
  
  
  ເຂັມລົງມາ ແລະ ນາຍຊ່າງໄດ້ຈັບບ່າຂອງຂ້ອຍເພື່ອບໍ່ໃຫ້ຂ້ອຍເຄື່ອນຍ້າຍ. ມີຄວາມຍິນດີເລັກນ້ອຍໃນໃບຫນ້າຂອງ Kalinin ໃນຂະນະທີ່ລາວຕິດເຂັມເຂົ້າໄປໃນເສັ້ນກ່າງທີ່ຂະຫຍາຍອອກແລ້ວກົດດັນເຂັມຂອງເຂັມສັກຢາ.
  
  
  ບົດທີຫ້າ.
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເອົ າ ຊະ ນະ ດ້ວຍ ຄວາມ ຮູ້ ສຶກ ຂອງ euphoria ເປັນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຮ່າງກາຍຂອງຂ້ອຍເລີ່ມມີອາການຄັນ. ການຫາຍໃຈຂອງຂ້ອຍຊ້າລົງຢ່າງເຫັນໄດ້ຊັດ ແລະຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າມີເຫື່ອໄຫຼອອກຈາກໜ້າຜາກ ແລະ ປາກເທິງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ສົນ​ໃຈ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ຢາ​ເສບ​ຕິດ, ແລະ​ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ​ຢ້ານ​ກົວ​ຂອງ panic ໄດ້​ຫາຍ​ໄປ. ຂ້ອຍຍັງຈື່ໄດ້ທຸກສິ່ງທີ່ເຂົາເຈົ້າບອກຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍຮູ້ວ່າເຂົາເຈົ້າຈະໃຊ້ຂ້ອຍໃນການທົດລອງທີ່ຂີ້ຮ້າຍບາງອັນດ້ວຍຄວາມຢ້ານ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈອີກຕໍ່ໄປ. ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຂ້ອຍຄວນຈະເປັນ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕໍ່​ສູ້​ກັບ​ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ​ນີ້​ສໍາ​ລັບ​ສອງ​ສາມ​ນາ​ທີ, ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ rekind ຄວາມ​ໃຈ​ຮ້າຍ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮູ້​ສຶກ​ຢູ່​ໃນ​ຕົວ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ເຫຼືອ. ບໍ່​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເຮັດ​ອັນ​ໃດ​ກໍ​ຕາມ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດີ​ກັບ​ມັນ. ມັນໂງ່ທີ່ຈະຕໍ່ສູ້ກັບມັນ, ກັງວົນກ່ຽວກັບມັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢູ່​ໃນ​ຄວາມ​ເມດ​ຕາ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ, ແລະ​ພະ​ລັງ​ງານ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ enormous. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຍອມ​ຮັບ​ມັນ​ແລະ​ບາງ​ທີ​ບາງ​ທີ​ຢູ່​ລອດ. ໃນທີ່ສຸດ, ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ສໍາຄັນແທ້ໆໃນໄລຍະຍາວ.
  
  
  ໃບຫນ້າຂອງພວກເຂົາບິດຢູ່ທາງຫນ້າຂອງຂ້ອຍ - Tanya ແລະ Kalinina - ແລະພວກເຂົາເບິ່ງ
  
  
  ຢູ່ກັບຂ້ອຍຄືກັບວ່າຂ້ອຍເປັນຫມູກີເນຍຢູ່ໃນ cage, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ມີ​ວຽກ​ເຮັດ​ງານ​ທໍາ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເຮັດ​ມັນ.
  
  
  Kalinin ຍື່ນມືອອກໄປຫາໃບຫນ້າຂອງຂ້ອຍແລະຍົກຫນັງຕາຂອງຂ້ອຍຂຶ້ນ. ລາວ​ຫົວ​ຫົວ​ໃສ່ Tanya ແລະ​ຈາກ​ໄປ. Tanya ລຸກຂຶ້ນປະເຊີນຫນ້າກັບຂ້ອຍ. ນາງນັ່ງໃກ້ຊິດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ໃນ​ຕາ​ສີ​ຟ້າ​ເປັນ​ປະ​ກາຍ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ຄົ້ນ​ພົບ​ມິ​ຕິ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພາດ​ໄປ​ກ່ອນ​ຫນ້າ​ນີ້.
  
  
  "ດຽວນີ້ເຈົ້າຮູ້ສຶກຜ່ອນຄາຍຫຼາຍ, ສະບາຍໃຈຫຼາຍ," ນາງບອກຂ້ອຍດ້ວຍສຽງທີ່ອ່ອນໂຍນ, ມີຄວາມຮູ້ສຶກ. ສຽງແລະສຽງດັງໄດ້ເພີ່ມຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ດີຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າ, ຫລຽວເບິ່ງໜອງນ້ຳສີຟ້າເຂັ້ມຂອງຕາຂອງນາງ.
  
  
  “ເມື່ອເຈົ້າເບິ່ງໃນຕາຂອງຂ້ອຍ, ຕາຂອງເຈົ້າເມື່ອຍ. ໜັງຕາຂອງເຈົ້າໜັກຫຼາຍ ແລະເຈົ້າຢາກປິດມັນ."
  
  
  ໜັງຕາຂອງຂ້ອຍເລີ່ມສັ່ນ.
  
  
  “ມັນຍາກທີ່ຈະເປີດຕາຂອງຂ້ອຍດຽວນີ້. ເມື່ອຂ້ອຍນັບເຖິງຫ້າ, ເຈົ້າຈະປິດຕາຂອງເຈົ້າເພາະວ່າເຈົ້າຕ້ອງການ. ເຈົ້າຈະຮູ້ສຶກສະບາຍໃຈເມື່ອເຈົ້າປິດຕາຂອງເຈົ້າ. ເມື່ອທ່ານປິດພວກມັນ, ເຈົ້າຈະຄ່ອຍໆຕົກຢູ່ໃນສະພາບທີ່ເລິກເຊິ່ງ. ຫນຶ່ງ. ເຈົ້ານອນຫຼັບຫຼາຍ. ສອງ. ໜັງຕາຂອງເຈົ້າໜັກຫຼາຍ. ສາມ. ເຈົ້າຮູ້ສຶກສະບາຍໃຈ ແລະ ຍອມໃຈຢ່າງເລິກເຊິ່ງ. ສີ່. ເມື່ອຕາຂອງເຈົ້າປິດ, ເຈົ້າຈະອະນຸຍາດໃຫ້ສຽງຂອງຂ້ອຍນໍາພາເຈົ້າໃນຄໍາຕອບແລະການກະທໍາຂອງເຈົ້າ. ຫ້າ”.
  
  
  ຕາຂອງຂ້ອຍເບິ່ງຄືວ່າປິດຕາມຄວາມເຫັນດີຂອງຕົນເອງ. ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຂ້ອຍບໍ່ສາມາດປິດພວກມັນໄດ້, ແຕ່ຂ້ອຍກໍ່ບໍ່ຢາກພະຍາຍາມ.
  
  
  "ດຽວນີ້ເຈົ້າຢູ່ໃນສະພາບທີ່ສະກົດຈິດແລະຈະຕອບສະ ໜອງ ຕໍ່ສຽງຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  ນາງໄດ້ເວົ້າໃນສຽງ monotone ອ່ອນໆ, ງຽບໆ, ເຊິ່ງມີຄວາມໂນ້ມອຽງທີ່ສຸດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ຕົນ​ເອງ​ດຶງ​ດູດ​ໃຈ​ຢ່າງ​ເລິກ​ຊຶ້ງ​ກັບ​ສຽງ​ທີ່​ສວຍ​ງາມ​ຂອງ​ນາງ—ສຽງ​ທີ່​ສະ​ເທືອນ​ໃຈ, ຊັກ​ຈູງ—ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢາກ​ເຮັດ​ອັນ​ໃດ​ກໍ​ຕາມ​ທີ່​ມັນ​ຂໍ​ຈາກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໃຈ?" - ນາງຖາມ.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈ."
  
  
  “ດີ. ດຽວນີ້ພວກເຮົາຈະເອົາອຸປະກອນແຫວນນີ້ໃສ່ຫົວຂອງເຈົ້າແລະຕິດ electrodes." ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າມີຄົນຍ້າຍອຸປະກອນໃສ່ຫົວຂອງຂ້ອຍ. ມັນຄ້າຍຄື headband, ແລະຂ້າພະເຈົ້າຈື່ maze ຂອງສາຍໄຟທີ່ອອກມາຈາກມັນ.
  
  
  "ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍເວົ້າກັບເຈົ້າ, Nick, ເຈົ້າຈະໄດ້ຮັບຂໍ້ມູນສຽງຈາກເຄື່ອງ. ສິ່ງ​ທີ່​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ແລະ​ໄດ້​ຍິນ​ຈະ​ເປັນ​ສຸກ​ແລະ​ຈະ​ຊ່ວຍ​ໃຫ້​ເຈົ້າ​ບັນ​ລຸ​ສະ​ຖາ​ນະ​ພາບ​ທີ່​ເລິກ​ຊຶ້ງ​ຂອງ​ຄວາມ​ເປັນ​ຕາ​ໄດ້​ຍິນ.” ບາງບ່ອນຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນສຽງກົດປຸ່ມ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນມີນ້ໍາ whirlpool ຂອງສີທີ່ສວຍງາມໂຈມຕີຄວາມດໍາ Tanya ໄດ້ສ້າງ. ພ້ອມ​ກັບ​ດອກ​ໄມ້​ໄດ້​ມາ​ເຖິງ​ສຽງ​ເພງ​ອັນ​ອ່ອນ​ໂຍນ, ສຽງ​ເພງ​ທີ່​ສວຍ​ງາມ​ທີ່​ບໍ່​ເຄີຍ​ໄດ້​ຍິນ​ມາ​ກ່ອນ. ແລະສຽງຂອງ Tanya ມາພ້ອມກັບທັດສະນະທີ່ສວຍງາມແລະສຽງ.
  
  
  "ກ້າມຊີ້ນທັງ ໝົດ ຢູ່ໃນຮ່າງກາຍຂອງເຈົ້າຄ່ອຍໆຜ່ອນຄາຍ, ຜ່ອນຄາຍໄດ້ງ່າຍ, ແລະເຈົ້າໄດ້ເອົາຊະນະດ້ວຍຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ມີຄວາມສຸກຫຼາຍ. ເຈົ້າຢູ່ໃນຂັ້ນໄດເລື່ອນທີ່ກຳລັງເຄື່ອນລົງ. ຂາແຕ່ລະເບື້ອງຄ່ອຍໆຫຼຸດເຈົ້າລົງ ແລະເຈົ້າຮູ້ສຶກຜ່ອນຄາຍຫຼາຍຂຶ້ນ. "
  
  
  ເຄື່ອງຈັກໄດ້ສ້າງ escalator ສໍາລັບຂ້າພະເຈົ້າ, ແລະໃນສະໄລ້ກ້ຽງຂ້າພະເຈົ້າຖືກປະຕິບັດລົງຜ່ານ labyrinth ຂອງສີເຂົ້າໄປໃນຄວາມມືດອ່ອນ.
  
  
  “ເຈົ້າເຂົ້າໄປໃກ້ທາງລຸ່ມຂອງຂັ້ນໄດເລື່ອນ ແລະເຂົ້າໄປໃນຄວາມຫຼັ່ງໄຫຼທີ່ເລິກເຊິ່ງຫຼາຍ. ເຈົ້າຮັບຮູ້ສຽງຂອງຂ້ອຍຢ່າງສົມບູນ.” ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ພື້ນ​ຫີນ​ແລະ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ຕົນ​ເອງ​ຢູ່​ໃນ​ຄວາມ​ມືດ​ອັນ​ຮຸ່ງ​ໂລດ​ທີ່​ເປັນ​ອິດ​ສະ​ຫຼະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ເຄີຍ​ຕ້ອງ​ການ​ອອກ​ໄປ.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະຂໍໃຫ້ເຈົ້ານັບເປັນຫ້າ, ແຕ່ເຈົ້າຈະພາດເລກສາມ. ເຈົ້າຈະບໍ່ສາມາດອອກສຽງເລກສາມໄດ້. ດຽວນີ້ນັບເປັນຫ້າ."
  
  
  ສົບຂອງຂ້ອຍຍ້າຍ. "ຫນຶ່ງ, ສອງ, ສີ່, ຫ້າ." ປາກ ແລະສະໝອງຂອງຂ້ອຍບໍ່ມີຫຍັງຄືກັນກັບເລກສາມ.
  
  
  "ດີຫຼາຍ," Tanya ເວົ້າ. "ດຽວນີ້ບອກຂ້ອຍຊື່ຂອງເຈົ້າແລະເຈົ້າແມ່ນໃຜ."
  
  
  ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ທີ່​ເລິກ​ຊຶ້ງ​ຢູ່​ໃນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕ້ານ​ທານ, ແຕ່​ສຸ​ລະ​ສຽງ​ອັນ​ຍິ່ງ​ໃຫຍ່​ນີ້​ໄດ້​ຖາມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ສະ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕອບ​ວ່າ: “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ Nick Carter. ຂ້ອຍເຮັດວຽກຢູ່ AX, ບ່ອນທີ່ຊື່ລະຫັດຂອງຂ້ອຍແມ່ນ N ... "ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຈື່ຈໍານວນ, ແລະການຈັດອັນດັບຂອງ Killmaster." ຕໍ່ໄປຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໃຫ້ຂໍ້ມູນລາຍລະອຽດເພີ່ມເຕີມກ່ຽວກັບການກໍານົດ.
  
  
  “ດີ. ບັດນີ້ ຈົ່ງຟັງຂ້ອຍຢ່າງລະມັດລະວັງ. ເຈົ້າ​ຈະ​ລືມ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ທີ່​ເຈົ້າ​ຫາ​ກໍ​ບອກ​ຂ້ອຍ ແລະ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ກ່ຽວ​ກັບ​ອະດີດ​ຂອງ​ເຈົ້າ. ໃນເວລານີ້, ເຈົ້າພັດທະນາຄວາມຫມອງເສື່ອມຢ່າງສົມບູນ.
  
  
  ສິ່ງແປກປະຫຼາດເກີດຂຶ້ນ. ຄວາມສັ່ນສະເທືອນທີ່ແປກປະຫຼາດເຂົ້າມາຫາຂ້ອຍ, ແລະເມື່ອມັນຜ່ານໄປ, ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວິນຫົວ. ເມື່ອຜົນກະທົບທາງກາຍຫາຍໄປ, ຂ້ອຍຮູ້ສຶກແຕກຕ່າງກັນ. ມັນ​ເປັນ​ຄວາມ​ແຕກ​ຕ່າງ​ທີ່​ອ່ອນ​ໂຍນ, ແຕ່​ມັນ​ຮູ້​ສຶກ​ຄື​ວ່າ​ໂລກ​ທັງ​ຫມົດ​ທີ່​ຢູ່​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫາຍ​ໄປ. ບໍ່ມີຫຍັງເຫຼືອຢູ່ໃນຈັກກະວານ ນອກຈາກຮ່າງກາຍທີ່ລອຍຕົວຂອງຂ້ອຍ ແລະສຽງຂອງ Tanya.
  
  
  "ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ໃຜ?"
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄິດສໍາລັບນາທີ. ມັນບໍ່ໄດ້ຜົນ. ຂ້ອຍພະຍາຍາມສຸດຄວາມສາມາດແລ້ວ, ແຕ່ກໍ່ຍັງຕອບບໍ່ໄດ້. ຂ້ອຍບໍ່ມີບຸກຄະລິກກະພາບ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ສັດ​ທີ່​ລອຍ​ຢູ່​ໃນ​ຄວາມ​ມືດ​ທີ່​ກວ້າງ​ໃຫຍ່​, ລໍ​ຖ້າ​ທີ່​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ຕັ້ງ​ຊື່​, ການ​ຈັດ​ແລະ​ການ​ຈັດ​ປະ​ເພດ​.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າ​ອາ​ໄສ​ຢູ່​ໃສ?"
  
  
  “ໃນຄວາມມືດນີ້,” ຂ້ອຍຕອບ.
  
  
  "ເຈົ້າມາຈາກໃສ?"
  
  
  "ຂ້ອຍ​ບໍ່​ຮູ້."
  
  
  “ດີ. ຂ້ອຍຈະໂຫຼດຄວາມຊົງຈຳຂອງເຈົ້າຄືນໃໝ່. ບັດ​ນີ້ ເຈົ້າ​ຈະ​ເຫັນ​ຮູບ​ຂອງ​ຜູ້​ຊາຍ​ຢູ່​ຕໍ່​ໜ້າ​ເຈົ້າ.” ເຄື່ອງຈັກ whirred ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນຜູ້ຊາຍ. ລາວສູງ, ມີຜົມຊ້ໍາແລະຕາສີຂີ້ເຖົ່າ. "ຜູ້ຊາຍຄົນນັ້ນແມ່ນເຈົ້າ," ນາງເວົ້າຕໍ່ໄປ. "ເຈົ້າແມ່ນ Rafael Chavez."
  
  
  “Rafael Chavez,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າເປັນຊາວເວເນຊູເອລາທີ່ໃຊ້ເວລາຫຼາຍປີຢູ່ໃນສະຫະລັດ, ເຈົ້າເກີດມາ
  
  
  ໃນ Margarita ແລະໄດ້ຮັບການສຶກສາໃນ Caracas. ທ່ານ​ໄດ້​ເຮັດ​ວຽກ​ໃນ​ຫຼາຍ​ດ້ານ, ແຕ່​ປະ​ຈຸ​ບັນ​ທ່ານ​ເປັນ​ນັກ​ປະ​ຕິ​ວັດ​ຢ່າງ​ຫ້າວ​ຫັນ.”
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າອາໄສຢູ່ໃນອາພາດເມັນຢູ່ທີ່ 36 Avenida Bolivar ທີ່ນີ້ໃນ Caracas."
  
  
  "Avenida Bolivar, 36."
  
  
  ນາງໄດ້ສືບຕໍ່ບອກຂ້ອຍວ່າຂ້ອຍບໍ່ມີຄອບຄົວຫຼືຫມູ່ເພື່ອນ, ແລະຄົນທີ່ຂ້ອຍພົວພັນກັບກໍ່ມີຈໍານວນຫນ້ອຍທີ່ຢູ່ໃນອາຄານນີ້ທີ່ເປັນ comrades ໃນການປະຕິວັດ.
  
  
  "ເຈົ້າຈະຮຽນຮູ້ເພີ່ມເຕີມກ່ຽວກັບຕົວທ່ານເອງຕໍ່ມາ," ນາງເວົ້າໃນທີ່ສຸດ. "ໃນເວລານີ້, ທ່ານຄວນພັກຜ່ອນ. ຂ້າພະເຈົ້າຈະນັບລົງຈາກຫ້າກັບຄືນໄປບ່ອນ. ເມື່ອເຈົ້ານັບ, ເຈົ້າຈະຄ່ອຍໆອອກຈາກຕາຂອງເຈົ້າແລະກັບຄືນສູ່ສະຕິ. ຫ້າ. ເຈົ້າຂຶ້ນໄປທາງຂັ້ນໄດອີກ. ສີ່. ເຈົ້າພັກຜ່ອນຢ່າງສົມບູນ. ພັກຜ່ອນ, ແຕ່ເຈົ້າຮູ້ຫຼາຍຂຶ້ນ. ສາມ. ເມື່ອຕາຂອງເຈົ້າເປີດຢູ່ໃນການນັບຂອງຫນຶ່ງ, ເຈົ້າຈະບໍ່ຈື່ຫຍັງເລີຍກ່ອນທີ່ຈະປິດຕາຂອງເຈົ້າ, ບໍ່ມີຫຍັງເລີຍ. ສອງ. ເມື່ອຕາຂອງເຈົ້າເປີດ, ເຈົ້າຈະຈື່ພຽງແຕ່ສິ່ງທີ່ຂ້ອຍເວົ້າກ່ຽວກັບເຈົ້າເປັນ Rafael Chavez. ເຈົ້າຈະບໍ່ຈື່ຫຍັງເລີຍຈົນກວ່າຄວາມຈຳເສື່ອມຈະສຳເລັດ. ຫນຶ່ງ ".
  
  
  ຂ້ອຍເປີດຕາຂອງຂ້ອຍ. ມີ​ຍິງ​ສາວ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ນັ່ງ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ ແລະ​ຂ້ອຍ​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້ອຍ​ເຄີຍ​ເຫັນ​ໜ້າ​ນັ້ນ​ມາ​ກ່ອນ, ແຕ່​ຂ້ອຍ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ຢູ່​ໃນ​ສະພາບການ​ໃດ. ມັນຕ້ອງເປັນບໍ່ດົນກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະປິດຕາ. ຂ້ອຍສັງເກດເຫັນທັນທີວ່ານາງບໍ່ໄດ້ມາຈາກເວເນຊູເອລາ, ແລະມັນເຮັດໃຫ້ຄວາມສົນໃຈຂອງຂ້ອຍຫນ້ອຍລົງໃນໃບຫນ້າທີ່ສວຍງາມ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເວົ້າກັບນາງເປັນພາສາສະເປນທີ່ຄ່ອງແຄ້ວ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ແລ້ວບໍ?"
  
  
  “ເຈົ້າຮູ້ສຶກສະບາຍໃຈໜ້ອຍໜຶ່ງ, Señor Chavez. ເຈົ້າໄດ້ປະສົບອຸບັດຕິເຫດ ແລະ ຕີຫົວຂອງເຈົ້າ, ແລະພວກເຮົາຈະດູແລເຈົ້າພາຍໃນສອງສາມມື້. ທ່ານຮູ້ຈັກສະຫາຍປະຕິວັດຂອງທ່ານແທ້ໆບໍ? "
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງອ້ອມຫ້ອງ. ຊ່າງ​ໄດ້​ຖອດ​ສາຍ​ພັນ​ທີ່​ມັດ​ຂ້ອຍ​ໄວ້​ກັບ​ຕັ່ງ ແລະ​ເອົາ​ບາງ​ອັນ​ອອກ​ຈາກ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້ອຍ. "ເປັນຫຍັງ ... ແມ່ນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. ສິ່ງທີ່ເປັນ, ຂ້າພະເຈົ້າຈື່ເກືອບບໍ່ມີຫຍັງ.
  
  
  “ນີ້​ແມ່ນ​ທ່ານ​ໝໍ Kalinin, ​ແລະ ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ Tanya Savich, ໝູ່​ເພື່ອນ​ລັດ​ເຊຍ ຂອງ​ທ່ານ​ໃນ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ປະຕິວັດ. comrades ອື່ນໆເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນ Menendez ແລະ Salgado. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ເຄື່ອນໄຫວກັບທ່ານສໍາລັບບາງເວລາ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ພາ​ທ່ານ​ມາ​ທີ່​ນີ້​, ຄລີ​ນິກ​ເອ​ກະ​ຊົນ​ນີ້​, ເພື່ອ​ປິ່ນ​ປົວ​ທ່ານ​. ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ກອງປະຊຸມແມ່ນພຽງແຕ່ປະມານແຈ."
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ກອງປະຊຸມ?"
  
  
  Tanya ຍິ້ມ. “ຢ່າພະຍາຍາມຈື່ທຸກຢ່າງໃນເວລາດຽວກັນ. ເຈົ້າຕ້ອງໄປຫ້ອງຂອງເຈົ້າແລະພັກຜ່ອນ.”
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງໂງ່. "ພັກຜ່ອນ. ຂ້ອຍ​ເມື່ອຍ​ຫຼາຍ".
  
  
  * * *
  
  
  ຫ້ອງທີ່ຂ້ອຍພາໄປນັ້ນງຽບສະຫງົບດີ. ມີຕຽງນອນພຽງແຕ່ນອນ, ແຕ່ພາຍໃຕ້ສະຖານະການທີ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຄາດຫວັງວ່າຕຽງນອນຂອງໂຮງຫມໍ. ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ຂ້າພະເຈົ້າເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ຕ້ອງການໂດຍກົດຫມາຍ, ບໍ່ແມ່ນບໍ? ດ້ວຍຄວາມຊື່ສັດ, ຂ້ອຍຈື່ບໍ່ໄດ້ຫຼາຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປາດ​ຖະ​ຫນາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ​ຜູ້​ຍິງ​ວ່າ​ອຸ​ປະ​ຕິ​ເຫດ​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ໄດ້​ແນວ​ໃດ​ເພາະ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຈື່​ມັນ​. ສິ່ງຫນຶ່ງແມ່ນຈະແຈ້ງ - ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການ comrades ເພື່ອປິ່ນປົວຂ້າພະເຈົ້າ. ຂ້ອຍຕ້ອງການພວກມັນແທ້ໆ. ເຂົາເຈົ້າບໍ່ຮູ້ວ່າຄວາມຈຳເສື່ອມຂອງຂ້ອຍຮ້າຍແຮງປານໃດ. ແລ້ວ, ມັນຈະຈະແຈ້ງຂຶ້ນໃນສອງສາມຊົ່ວໂມງ. ການນອນຫລັບທີ່ດີຈະແກ້ໄຂຂ້ອຍ. ​ແຕ່​ສິ່ງ​ທີ່​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ເບື່ອ​ໜ່າຍ​ນັ້ນ​ແມ່ນ​ຂ້ອຍ​ຈື່​ບໍ່​ໄດ້​ວ່າ​ກອງ​ປະຊຸມ​ສຳຄັນ​ທີ່​ຍິງ​ສາວ​ເວົ້າ​ເຖິງ. ຈິດ​ໃຈ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫວັ່ນ​ໄຫວ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ຈື່, ແຕ່​ໃນ​ທີ່​ສຸດ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນອນ​ຫລັບ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕື່ນ​ຂຶ້ນ​ຢ່າງ​ກະ​ທັນ​ຫັນ​ໃນ​ຕອນ​ກາງ​ຄືນ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕົກ​ຕະ​ລຶງ​ຫຼື​ເປັນ​ພຽງ​ແຕ່​ຄວາມ​ຝັນ​ແປກ​? ມັນຕ້ອງເປັນຄວາມຝັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃນ​ປະ​ເທດ​ຕ່າງ​ປະ​ເທດ​ບາງ, ໃນ​ປະ​ເທດ​ທະ​ເລ​ຊາຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ລົງ​ຕາມ​ຖະ​ຫນົນ cobbled ຊ​້​ໍ​າ​ແລະ​ແລ່ນ​ໄລ່​ຊາຍ​ຄົນ​ຫນຶ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຖື​ປືນ​ສັ້ນ​ສີ​ດຳ​ທີ່​ເຮັດ​ດ້ວຍ​ເຢຍ​ລະ​ມັນ​ສີ​ດຳ​ຢູ່​ໃນ​ມື, ອາດ​ຈະ​ເປັນ​ລູກ​ປືນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິງ​ຊາຍ​ຄົນ​ນີ້​ແລະ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ຂ້າ​ລາວ. ລາວ​ຫັນ​ມາ​ຍິງ​ຂ້ອຍ, ແລະ ຂ້ອຍ​ຮູ້ສຶກ​ເຈັບ​ປວດ​ຢູ່​ຂ້າງ​ຂ້ອຍ. ປືນສັ້ນຢູ່ໃນມືຂອງຂ້ອຍທັນທີທັນໃດຫັນເປັນຂວານທີ່ມີດ້າມສັ້ນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າຕື່ນຂຶ້ນ.
  
  
  ມັນເປັນຄວາມຝັນທີ່ແປກປະຫຼາດ. ຂ້ອຍບໍ່ຈື່ວ່າຢູ່ໃນປະເທດອື່ນນອກ ເໜືອ ຈາກເວເນຊູເອລາແລະອາເມລິກາ. ແລະຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍຍິງຜູ້ຊາຍໃນຊີວິດຂອງຂ້ອຍ. ຫຼືຂ້ອຍ? ບໍ່ມີອັນໃດອັນນີ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈໄດ້.
  
  
  ເມື່ອ​ເຊົ້າ​ມາ​ກໍ​ເອົາ​ຖາດ​ອາຫານ​ມາ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ ແລະ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ກິນ​ຢ່າງ​ໂລບມາກ. ເມື່ອຂ້ອຍສໍາເລັດ, ຂ້ອຍກວດເບິ່ງໃບຫນ້າຂອງຂ້ອຍໃນກະຈົກ. ຢ່າງຫນ້ອຍມັນຄຸ້ນເຄີຍ. ແຕ່ປະກົດວ່າໃບໜ້ານີ້ບໍ່ໄດ້ຂຶ້ນກັບທ່ານ Rafael Chavez. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ເຄື່ອງ​ນຸ່ງ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ມາ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ບໍ່​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ມັນ. ກະເປົ໋າເປ້ເປົ່າ, ບໍ່ມີການລະບຸຕົວຕົນ. ປະມານຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງຕໍ່ມາ, Menendez ໄດ້ມາແລະພາຂ້ອຍກັບຄືນໄປບ່ອນຫ້ອງທີ່ມີເກົ້າອີ້ທີ່ມີສາຍແລະອຸປະກອນອື່ນໆ.
  
  
  "ສະບາຍດີຕອນເຊົ້າ, Señor Chavez," ເດັກຍິງຜູ້ທີ່ເອີ້ນຕົນເອງ Tanya ທັກທາຍຂ້ອຍ. "ທ່ານກຽມພ້ອມສໍາລັບການປິ່ນປົວໃຫມ່ບໍ?"
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍເດົາແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າ, ເບິ່ງລົດ. "ແຕ່ວ່າທັງຫມົດນີ້ມີຄວາມຈໍາເປັນບໍ? ຂ້ອຍຢາກຮູ້ວ່າຂ້ອຍໄດ້ຮັບການປິ່ນປົວຫຍັງ."
  
  
  "ກະລຸນາ," Tanya ເວົ້າວ່າ, ສະແດງໃຫ້ເຫັນຂ້າພະເຈົ້າເກົ້າອີ້ຂະຫນາດໃຫຍ່. "ທ່ານຕ້ອງໄວ້ວາງໃຈພວກເຮົາ, Señor Chavez. ພວກເຮົາເປັນເພື່ອນຂອງເຈົ້າ."
  
  
  ຂ້ອຍນັ່ງຢູ່ຕັ່ງ, ແຕ່ຂ້ອຍຮູ້ສຶກບໍ່ສະບາຍໃຈ. ຂ້ອຍຕ້ອງການອອກຈາກອາຄານນີ້, ຍ່າງໄປຕາມຖະຫນົນຂອງ Caracas, ກັບຄືນໄປຫາອາພາດເມັນຂອງຂ້ອຍຢູ່ Avenida Bolivar. ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າສະຖານທີ່ທີ່ຄຸ້ນເຄີຍເຫຼົ່ານີ້ຈະຟື້ນຟູຄວາມຊົງຈໍາຂອງຂ້ອຍແລະເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍມີສຸຂະພາບດີ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສັນ​ຍາ​ກັບ​ຕົນ​ເອງ​ວ່າ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ກິດ​ຈະ​ກໍາ​ນີ້​ບໍ່​ໄດ້​ຮັບ​ຜົນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ກັບ​ບ້ານ​ທັນ​ທີ.
  
  
  “ດຽວນີ້ ພັກຜ່ອນ,” ຊາຍຄົນໜຶ່ງຊື່ ຄາລີນິນ ບອກຂ້ອຍ.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະໃຫ້ຢາ sedative ອ່ອນໆໃຫ້ເຈົ້າ." ລາວຕິດເຂັມສັກຢາໃສ່ແຂນຂອງຂ້ອຍແລະໃຫ້ຂ້ອຍສັກຢາໃສ່ໃຕ້ຜິວໜັງ.
  
  
  ຊື່ກະພິບຜ່ານຫົວຂອງຂ້ອຍ. ນາບູລິນ. ຂ້ອຍເຄີຍໄດ້ຍິນເລື່ອງນີ້ຢູ່ໃສ? ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ຄິດ​ກ່ຽວ​ກັບ​ເລື່ອງ​ນີ້​ຫຼາຍ​ຂຶ້ນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເລີ່ມ​ມີ​ຄວາມ​ສຸກ​ທີ່​ສຸດ​ມາ​ເທິງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສູນ​ເສຍ​ຄວາມ​ສົນ​ໃຈ​ໃນ​ຄໍາ​ສັບ​ຕ່າງໆ​ແລະ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ.
  
  
  ມີຄົນປັບ headdress ຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ໃຈ. ນາທີຕໍ່ມາຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງຂອງ Tanya.
  
  
  “ເຈົ້າຢາກປິດຕາຂອງເຈົ້າ. ເຈົ້າປິດພວກມັນໃນຈໍານວນຫ້າ.” ນາງນັບແລະຕາຂອງຂ້ອຍປິດ. ທັນທີທັນໃດສີໄດ້ກະພິບໃນຄວາມມືດ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນສຽງດົນຕີທີ່ແປກປະຫລາດ, ເຊິ່ງສໍາລັບບາງເຫດຜົນເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍຄຸ້ນເຄີຍ. ສຽງ​ນັ້ນ​ໄດ້​ມິດ​ງຽບ, ແຕ່​ສີ​ສັນ​ແລະ​ສຽງ​ດົນ​ຕີ​ຍັງ​ຄົງ​ດຶງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລົງ​ມາ. ມັນຮູ້ສຶກຄືກັບຂ້ອຍຢູ່ເທິງຂັ້ນໄດເລື່ອນ. ແລ້ວ​ສຽງ​ອີກ​ສຽງ​ໜຶ່ງ​ກໍ​ມາ​ຈາກ​ຫົວ​ຂ້ອຍ. ສຽງບອກຂ້ອຍທຸກຢ່າງກ່ຽວກັບຕົວຂ້ອຍເອງ. ທຸກໆລາຍລະອຽດເລັກນ້ອຍ, ຕັ້ງແຕ່ວັນເດືອນປີເກີດຂອງຂ້ອຍຈົນເຖິງການເຄື່ອນໄຫວທີ່ຜ່ານມາຂອງຂ້ອຍໃນການເຄື່ອນໄຫວຂອງຝ່າຍຊ້າຍເພື່ອປົດປ່ອຍເວເນຊູເອລາຈາກລັດທິ tyrannical ຂອງສະຫະລັດ. ມີຮູບພາບຂອງ scenes ສະເພາະ. ເມື່ອມັນຫມົດແລ້ວ, ຂ້ອຍມີຮູບພາບລາຍລະອຽດຂອງອະດີດຂອງຂ້ອຍ. amnesia ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຮັບ ການ ປິ່ນ ປົວ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າເປັນສະມາຊິກຂອງກຸ່ມການເມືອງທີ່ເອີ້ນວ່າ Vigilante, ເປົ້າຫມາຍແມ່ນເພື່ອໂຄ່ນລົ້ມລັດຖະບານເວເນຊູເອລາແລະຕິດຕັ້ງລະບອບຊ້າຍໂດຍການຊ່ວຍເຫຼືອຂອງລັດເຊຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ເຂົ້າ​ຮ່ວມ​ເມື່ອ​ຫລາຍ​ເດືອນ​ກ່ອນ, ແລະ​ສອງ​ສາມ​ມື້​ກ່ອນ​ນີ້ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ບາດ​ເຈັບ​ໃນ​ລະ​ຫວ່າງ​ການ​ປະ​ທ້ວງ​ຢູ່​ສະ​ຖານ​ທູດ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ.
  
  
  Tanya ເວົ້າອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. “ຜູ້ນຳ​ຂອງ​ທ່ານ​ໄດ້​ຮຽກຮ້ອງ​ໃຫ້​ພວກ​ເຮົາ​ແຈ້ງ​ໃຫ້​ພວກ​ທ່ານ​ຊາບ​ວ່າ ລະດັບ​ຂອງ​ພວກ​ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ໄດ້​ຫລຸດ​ລົງ​ຍ້ອນ​ການ​ປະ​ຖິ້ມ​ຄວາມ​ຢ້ານ​ກົວ​ຕໍ່ໜ້າ​ຍຸດ​ທະ​ສາດ​ຂອງ​ຕຳຫຼວດ​ທີ່​ໂຫດຮ້າຍ.
  
  
  ນາງກ່າວຕື່ມວ່າ "ເວເນຊູເອລາໄດ້ຂື້ນກັບສະຫະລັດເກີນໄປ." “ສະຫະລັດຊື້ປະມານ 40 ເປີເຊັນຂອງການສົ່ງອອກນ້ຳມັນຂອງເວເນຊູເອລາ, ເຮັດໃຫ້ຊາວອາເມຣິກັນ ມີຄວາມເຄັ່ງຕຶງທາງດ້ານເສດຖະກິດຕໍ່ເວເນຊູເອລາ. ປະທານາທິບໍດີ​ເວ​ເນ​ຊູ​ເອລາ​ແລະ​ລັດຖະບານ​ທຶນ​ນິຍົມ​ຂອງ​ທ່ານ​ຕ້ອງ​ຖືກ​ທຳລາຍ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ມອບ​ປະ​ເທດ​ທັງ​ໝົດ​ໃຫ້​ແກ່​ຊາວ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ. ໄດ້ມີການພັດທະນາແຜນການ. ອອກແບບດ້ວຍໃຈໃນກອງປະຊຸມ Caracas ທີ່ຈະມາເຖິງ.
  
  
  “ກອງ​ປະ​ຊຸມ​ຈະ​ເປັນ​ການ​ພົບ​ປະ​ລະ​ຫວ່າງ​ປະ​ທາ​ນາ​ທິ​ບໍ​ດີ Venezuela ແລະ​ຮອງ​ປະ​ທາ​ນາ​ທິ​ບໍ​ດີ​ອາ​ເມລິ​ກາ. ມັນຈະສະຫນອງໂອກາດທີ່ເປັນເອກະລັກທີ່ຈະໂຈມຕີທັງສອງຂອງສັດຕູເຫຼົ່ານີ້ຂອງປະຊາຊົນ. ຕໍ່​ມາ​ທ່ານ​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ແຈ້ງ​ໃຫ້​ຊາບ​ກ່ຽວ​ກັບ​ລັກ​ສະ​ນະ​ຂອງ​ແຜນ​ການ​ແລະ​ລາຍ​ລະ​ອຽດ​ຂອງ​ວິ​ທີ​ການ​ທີ່​ຈະ​ດໍາ​ເນີນ​ການ​. ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໃຈ? "
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈ."
  
  
  “ດີ. ເມື່ອ​ເຈົ້າ​ຕື່ນ​ຂຶ້ນ ເຈົ້າ​ຈະ​ຈື່​ຈຳ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທີ່​ເຮົາ​ບອກ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢ່າງ​ລະ​ອຽດ ແລະ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທີ່​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ຕົກ​ຢູ່​ໃນ​ຄວາມ​ມືດ. ຖ້າໃຈຂອງເຈົ້າມີຄຳຖາມກ່ຽວກັບລາຍລະອຽດ, ຈິດໃຕ້ສຳນຶກຂອງເຈົ້າຈະໃຫ້ຄຳຕອບ ແລະຕື່ມຊ່ອງຫວ່າງທີ່ອາດຈະລົບກວນເຈົ້າ. ທ່ານຈະບໍ່ຕັ້ງຄໍາຖາມກ່ຽວກັບຕົວຕົນຂອງເຈົ້າເປັນ Rafael Chavez ແລະທ່ານຈະບໍ່ຕັ້ງຄໍາຖາມກ່ຽວກັບຄວາມຖືກຕ້ອງຂອງປັດຊະຍາທາງດ້ານການເມືອງຂອງລາວ."
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ສອງ​ສາມ​ນາ​ທີ, ຕາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເປີດ​ຕາມ​ທໍາ​ມະ​ຊາດ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ຈໍາ​ວ່າ Tanya ນັບ​ລົງ​ຈາກ​ຫ້າ​ຫາ​ຫນຶ່ງ. ຂ້ອຍຍັງຈື່ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງກ່ຽວກັບຊີວິດທີ່ຜ່ານມາຂອງຂ້ອຍ. ສິ່ງໃດກໍ່ຕາມທີ່ພວກເຂົາເຮັດກັບຂ້ອຍ, ມັນເຮັດວຽກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຟື້ນ​ຕົວ​ຢ່າງ​ເຕັມ​ທີ່​ຈາກ amnesia​.
  
  
  Tanya ຍິ້ມ. - "ເຈົ້າຮູ້ສຶກແນວໃດ, ເພື່ອນ?"
  
  
  “ດີຫຼາຍ,” ຂ້ອຍຕອບ. “ຢາເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຈື່ໄດ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ມີ​ສ່ວນ​ຮ່ວມ​ໃນ​ພາ​ລະ​ກິດ​ຕໍ່​ຕ້ານ​ກອງ​ປະ​ຊຸມ Caracas, ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ມັນ. ຂ້ອຍຈະພ້ອມບໍ?"
  
  
  "ເຈົ້າຈະກຽມພ້ອມ," ນາງເວົ້າ.
  
  
  Kalinin ຫັນໜີ ແລະຍ່າງໄປຫາຊ່າງຢູ່ໄກຂອງຫ້ອງ, ປ່ອຍໃຫ້ Tanya ແລະຂ້ອຍຢູ່ຄົນດຽວ. "ເຈົ້າກັບຂ້ອຍ ... ພວກເຮົາຮູ້ຈັກກັນດີກ່ວາຂ້ອຍຈື່?" ຂ້ອຍ​ຖາມ. ຂ້ອຍມີຮູບພາບສັ້ນໆຂອງ Tanya ນອນເປືອຍກາຍຢູ່ເທິງໂຊຟາ.
  
  
  ມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງຢູ່ໃນຕາຂອງນາງ, ຫຼັງຈາກນັ້ນໃບຫນ້າຂອງນາງໄດ້ແຕກອອກເປັນຮອຍຍິ້ມເລັກນ້ອຍ. “ຂ້ອຍຫວັງວ່າເຈົ້າຈະຈື່ໄດ້. ພວກເຮົາໄດ້ມີຕອນແລງຮ່ວມກັນ. ເຈົ້າ​ບໍ່​ຈື່​ບໍ?"
  
  
  "ບໍ່ແມ່ນແທ້ໆ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ເຫັນຄວາມຊົງຈຳອັນແນ່ນອນ, ຂ້ອຍຫວັງວ່າຂ້ອຍຈະຈື່ໄດ້ຫຼາຍກວ່ານີ້."
  
  
  ນາງຫົວເຍາະເຍີ້ຍ. "ບາງທີພວກເຮົາສາມາດໃຊ້ເວລາສອງສາມນາທີຮ່ວມກັນອີກເທື່ອຫນຶ່ງກ່ອນທີ່ທ່ານຈະອອກຈາກຄລີນິກ."
  
  
  "ນີ້ແມ່ນບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ລໍຄອຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ດີ​ຫມົດ, ແຕ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຢືນ​ຢັນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ພັກ​ຜ່ອນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄິດເລັກນ້ອຍກ່ຽວກັບ Tanya. ແປກ. ພາລະກິດຂອງຂ້ອຍແມ່ນສິ່ງທີ່ສໍາຄັນທີ່ສຸດໃນຊີວິດຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຢຸດຄິດກ່ຽວກັບເດັກຍິງທີ່ພິເສດນີ້.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍບໍ່ຄິດກ່ຽວກັບ Tanya, ຂ້ອຍພະຍາຍາມສ້າງຄືນອະດີດທີ່ຂ້ອຍເກືອບລືມຍ້ອນອຸປະຕິເຫດ. ແລະເມື່ອຂ້ອຍພະຍາຍາມຈື່, ຂ້ອຍຈື່ເຫດການນ້ອຍໆ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ດ້ວຍ​ຕີນ​ເປົ່າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເຮືອນ​ດິນ​ເຜົາ​ຢູ່​ນອກ​ເມືອງ Margarita. ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້ອຍ​ຈື່​ໄດ້​ວ່າ​ເຮືອນ​ຫຼັງ​ນີ້​ເປັນ​ເຮືອນ​ຂອງ​ຂ້ອຍ, ແລະ​ຜູ້ຍິງ​ຜົມ​ສີ​ດຳ​ທີ່​ສວຍ​ງາມ​ຊື່ Maria ແມ່ນ​ແມ່​ຂອງ​ຂ້ອຍ. ນາງ​ແລະ​ພໍ່​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເສຍ​ຊີ​ວິດ​ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ອາ​ຍຸ​ເກົ້າ​ປີ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ບໍ່​ດົນ ຂ້ອຍ​ກໍ​ມາ​ທີ່​ເມືອງ​ຄາຣາກັສ ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ອາໄສ​ຢູ່​ກັບ​ພີ່​ນ້ອງ ແລະ​ຮຽນ​ໜັງສື​ເພື່ອ​ເປັນ​ລັດຖະກອນ.
  
  
  ຍັງມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ແປກປະຫຼາດກ່ຽວກັບມັນທັງຫມົດ. ຂ້ອຍຈື່ໄດ້ບາງສິ່ງຈາກອະດີດຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ສິ່ງເຫຼົ່ານີ້ເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ເປັນຈິງ, ຮູບພາບທາງຈິດໄດ້ຈາງລົງ ແລະ ມືດມົວ. ແລະເມື່ອຂ້ອຍເຊົາຄິດກ່ຽວກັບພວກມັນຢ່າງມີສະຕິ, ພວກມັນພຽງແຕ່ຫາຍໄປໃນຄວາມຫຼົງໄຫຼ ແລະເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ແມ່ນສ່ວນໜຶ່ງຂອງຂ້ອຍແທ້ໆ.
  
  
  ເປັນເລື່ອງແປກທີ່, ຄວາມຊົງຈໍາທີ່ມີຊີວິດຊີວາທີ່ສຸດຂອງຂ້ອຍແມ່ນສອງສາມປີທີ່ຂ້ອຍໃຊ້ເວລາໃນອາເມລິກາເຮັດວຽກຢູ່ໃນບ່ອນຈອດລົດ.
  
  
  ຂ້ອຍໃຊ້ເວລາໝົດມື້ຢູ່ໃນຫ້ອງຂອງຂ້ອຍ. ຄືນນັ້ນ Tanya ມາຫາຂ້ອຍ. ນາງໄດ້ເຂົ້າໄປໃນຢ່າງງຽບໆແລະປິດປະຕູທາງຫລັງຂອງນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ຈາກ​ແຂບ​ຂອງ​ຕຽງ​ນອນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອ່ານ​ຫນັງ​ສື​ພິມ​ກ່ຽວ​ກັບ​ກອງ​ປະ​ຊຸມ Caracas. ນາງມີ stethoscope ແລະຖືແທັບເລັດຢູ່ໃນມືຂອງນາງ.
  
  
  "ຂ້ອຍສາມາດຮູ້ສຶກວ່າກໍາມະຈອນຂອງເຈົ້າບໍ?" ນາງຖາມ.
  
  
  "ແນ່ນອນ."
  
  
  ນາງໄດ້ຈັບຂໍ້ມືຂອງຂ້ອຍດ້ວຍມືອ່ອນໆຂອງນາງ. ຕາຂອງພວກເຮົາໄດ້ພົບແລະນາງຫັນຫນີໄປຢ່າງໄວວາ. ນາງໄດ້ເຮັດເຄື່ອງຫມາຍໃນຕາຕະລາງຂອງນາງ, ຫຼັງຈາກນັ້ນວາງ stethoscope ໃສ່ຫນ້າເອິກຂອງຂ້ອຍແລະຟັງຫນຶ່ງນາທີ.
  
  
  "ເຈົ້າຮູ້ສຶກປວດຮາກບໍ?"
  
  
  "ບໍ່."
  
  
  "ເຈົ້າເຫື່ອອອກໃນເວລານອນບໍ?"
  
  
  "ບໍ່ແມ່ນຂ້ອຍຈື່."
  
  
  ການແນມເບິ່ງຂອງຂ້ອຍໄດ້ຍ້າຍຈາກຮິມຝີປາກອັນເຕັມທີ່ຂອງນາງໄປຫາເສັ້ນໂຄ້ງທີ່ມີຄວາມຮູ້ສຶກກ່ຽວກັບຮ່າງກາຍຂອງນາງ. ແລະອີກເທື່ອຫນຶ່ງຮູບພາບ teasing flashed ຜ່ານຫົວຂອງຂ້າພະເຈົ້າ - Tanya naked ສຸດ sofa. ຄໍາຖາມຕໍ່ໄປຂອງນາງເບິ່ງຄືວ່າ psychic.
  
  
  "ເຈົ້າເວົ້າວ່າເຈົ້າຈື່ໄດ້ ... ຄວາມໃກ້ຊິດລະຫວ່າງພວກເຮົາ, Raphael."
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍຈື່ໄດ້."
  
  
  "ເຈົ້າບອກຂ້ອຍໄດ້ບໍວ່າເຈົ້າຈື່ໄດ້ບໍ?"
  
  
  ຂ້ອຍຍິ້ມ. "ບໍ່. ມັນແມ່ນເຈົ້າ. ສຸດ couch ໄດ້."
  
  
  ຕາສີຟ້າທີ່ສວຍງາມຂອງນາງຫລີກລ້ຽງການເບິ່ງຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ຢາ​ເມັດ​ແລະ stethoscope ຈາກ​ນາງ​ແລະ​ຖິ້ມ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ພື້ນ​ເຮືອນ. ແລ້ວຂ້ອຍຄ່ອຍໆດຶງນາງມາຫາຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈູບ​ນາງ​ແລະ​ນາງ​ໄດ້​ຕອບ​ສະ​ຫນອງ​.
  
  
  "ເຈົ້ານອນກັບຂ້ອຍແທ້ໆ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?" - ຂ້ອຍຖາມຢ່າງງຽບໆ.
  
  
  ນາງພະຍາຍາມຍ້າຍອອກໄປ, ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ຈັບມືຂອງນາງໄວ້. "Rafael, ເຈົ້າບໍ່ແມ່ນຄົນຮັກ," ນາງຄັດຄ້ານ. “ເຈົ້າເປັນນັກປະຕິວັດ. ເຈົ້າບໍ່ມີເວລາສຳລັບຜູ້ຍິງ."
  
  
  "ຂ້ອຍຕ້ອງຊອກຫາເວລາຢ່າງຫນ້ອຍຫນຶ່ງຄັ້ງ," ຂ້ອຍເຕືອນນາງ.
  
  
  ຕາຂອງນາງໄດ້ພົບເຫັນຂອງຂ້ອຍ. "ແມ່ນແລ້ວຄັ້ງດຽວ". ນາງເບິ່ງຄືວ່າຈະຈື່ຈໍາ. “ບໍ່​ດົນ​ກ່ອນ​ການ​ປະ​ທ້ວງ​ຢູ່​ສະ​ຖານ​ທູດ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ. ຂ້ອຍເອົາບັນທຶກໄປຫາຫ້ອງຂອງເຈົ້າແລະເຈົ້າໄດ້ຂໍໃຫ້ຂ້ອຍຢູ່.”
  
  
  "ແລະພວກເຮົາໄດ້ຈູບແລະຂ້ອຍໄດ້ຈັບເຈົ້າໃກ້ຊິດ," ຂ້ອຍເວົ້າ, ຄ່ອຍໆແລ່ນມືຂອງຂ້ອຍໄປຕາມຄວາມຍາວຂອງຮ່າງກາຍຂອງນາງ.
  
  
  "Raphael, ກະລຸນາ ... " ນາງປະທ້ວງຢ່າງອ່ອນໂຍນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປົດ​ກະ​ຕຸ້ນ​ເຄື່ອງ​ແບບ​ຂອງ​ນາງ​ໃສ່​ແອວ​ຂອງ​ນາງ ແລະ​ເອົາ​ມື​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ, ຖື​ນາງ​ໄວ້​ໃກ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ caressed ເຕົ້າ ນົມ ຂອງ ນາງ ແລະ ຮູ້ ສຶກ ວ່າ ຫົວ ນົມ ຂອງ ນາງ ແຂງ ຢູ່ ພາຍ ໃຕ້ ການ ສໍາ ພັດ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ.
  
  
  "Raphael..."
  
  
  ພວກເຮົາ kissed ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ນາງໄດ້ຢຸດເຊົາການຕໍ່ຕ້ານແລະຕອບສະຫນອງກັບ caress ຂອງຂ້າພະເຈົ້າດ້ວຍຄວາມ passion ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ໃນກະທັນຫັນ, ຮ່າງກາຍຂອງນາງ tensed desperately ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າສໍາຫຼວດປາກຂອງນາງ. ເມື່ອ kiss ສິ້ນສຸດລົງ, ພວກເຮົາທັງສອງຫາຍໃຈບໍ່ສະບາຍແລະຫິວຫຼາຍ.
  
  
  "ໂອ້ພຣະເຈົ້າ, Raphael," ນາງໄດ້ຫາຍໃຈ.
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ຖອດ​ເຄື່ອງ​ແບບ​ຂອງ​ນາງ​ອອກ​ແລະ​ເອົາ​ມັນ​ລົງ​ເທິງ​ພື້ນ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເບິ່ງ ໃນ ຂະ ນະ ທີ່ ນາງ ໄດ້ ດຶງ panties ຂອງ ນາງ ລົງ ຂາ ກ້ຽງ ຍາວ ຂອງ ນາງ. ນາງໄດ້ຍ່າງໄປຫາຕຽງນອນແລະຍືດຕົວ, ຮ່າງກາຍຂອງນາງສັ່ນດ້ວຍຄວາມຕື່ນເຕັ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປົດ​ເສື້ອ​ຜ້າ​ຢ່າງ​ໄວ ແລະ​ນອນ​ຢູ່​ໃກ້​ນາງ. ນິ້ວ ແລະ ສົບ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ສໍາ ພັດ ທຸກ ນິ້ວ ຂອງ ເນື້ອ ຫນັງ ທີ່ ຮ້ອນ , ສັ່ນ ຂອງ ນາງ .
  
  
  ທັນໃດນັ້ນ, ນາງພະຍາຍາມຍ້າຍອອກໄປ, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າຈັບນາງແຫນ້ນ. "ຂ້ອຍເຮັດຫຍັງກັບເຈົ້າ?" ນາງຮ້ອງຂຶ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສະ​ກັດ​ກັ້ນ​ຄຳ​ເວົ້າ​ຂອງ​ນາງ​ດ້ວຍ​ການ​ດຶງ​ລີ້ນ​ເຂົ້າ​ສູ່​ປາກ​ຂອງ​ນາງ​ເລິກໆ. ນາງເລີ່ມຕອບຄືນອີກ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່ານາງໝາຍເຖິງຫຍັງ ແລະຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈ. ທັງໝົດທີ່ຂ້ອຍຄິດໄດ້ແມ່ນຮ່າງກາຍທີ່ອົບອຸ່ນ, ສຸກແລ້ວຂອງນາງ. ນາງ​ຮ້ອງ​ຄາງ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ປາດ​ຖະ​ໜາ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກົ້ມ​ໃສ່​ນາງ. ຂາຂອງນາງເປີດຂຶ້ນສໍາລັບຂ້າພະເຈົ້າ ແລະຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ສຶກວ່າເລັບຂອງນາງຂຸດເຂົ້າໄປໃນກັບຄືນໄປບ່ອນຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ຂອງ​ນາງ​ຢ່າງ​ແຂງ​ແຮງ​ແລະ​ນາງ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ສຸກ. ກັບຄືນໄປບ່ອນນັ້ນມັນແມ່ນຄວາມມືດທັງຫມົດ, ຄວາມຮີບດ່ວນແລະ passion unbridled ການຂະຫຍາຍຕົວ.
  
  
  ບົດທີຫົກ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ມັດ​ກັບ​ຕັ່ງ​ນັ່ງ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​ແລະ​ຫ້ອງ​ນັ້ນ​ແມ່ນ​ມືດ​ຫມົດ​. ເຂົາເຈົ້າໄດ້ສັກຢາໃຫ້ຂ້ອຍອີກ, ແຕ່ເທື່ອນີ້ບໍ່ມີສຽງອ້ອນວອນ. ພຽງແຕ່ຢາປະຕິບັດຢູ່ໃນຂ້ອຍ. Tanya ແລະ Kalinin ບໍ່ຢູ່ໃນຫ້ອງ.
  
  
  ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ກ່າວເຖິງບາງສິ່ງບາງຢ່າງກ່ຽວກັບ "ໄລຍະສຸດທ້າຍ". ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນພວກເຂົາເວົ້າໃນພາສາລັດເຊຍ, ແລະສໍາລັບບາງເຫດຜົນຂ້າພະເຈົ້າເຂົ້າໃຈທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງ, ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຈື່ເຄີຍຮຽນພາສາລັດເຊຍ.
  
  
  ຂະນະ​ທີ່​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ນັ່ງ​ລົງ​ໃນ​ຕັ່ງ, ມີ​ຮູບ​ພາບ​ໜຶ່ງ​ປະກົດ​ຢູ່​ຕໍ່ໜ້າ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຄວາມ​ມືດ. ມັນແມ່ນປະທານາທິບໍດີແລະລາວກໍາລັງກ່າວຄໍາປາໄສທາງດ້ານການເມືອງ. ລາວ​ຢູ່​ຫ່າງ​ຈາກ​ຂ້ອຍ​ພຽງ​ແຕ່​ຊາວ​ຟຸດ ແລະ​ກຳລັງ​ເຮັດ​ໜ້າ​ຕາ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ລາວ​ເວົ້າ. ລາວເວົ້າສິ່ງທີ່ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍເສຍໃຈແທ້ໆ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແຕກອອກໃນເຫື່ອເຢັນ. ຄວາມ​ຕື່ນ​ເຕັ້ນ​ໄດ້​ພາ​ໃຫ້​ເກີດ​ຄວາມ​ໂກດ​ແຄ້ນ​ຢ່າງ​ຮຸນ​ແຮງ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ຄຳ​ເວົ້າ​ຂອງ​ປະ​ທາ​ນາ​ທິ​ບໍ​ດີ​ໄດ້​ກາຍ​ເປັນ​ການ​ກະ​ທຳ​ຮ້າຍ​ແຮງ, ສຽງ​ດັງ​ຂຶ້ນ. ໃບໜ້າຂອງລາວຄ່ອຍໆບິດເບືອນ ແລະບິດເບືອນຢ່າງໜ້າຢ້ານ. ພາຍໃນຫນຶ່ງນາທີ, ໃບຫນ້າແມ່ນທັງຫມົດທີ່ຍັງຄົງຢູ່ໃນຮູບ. ມັນເລີ່ມຂະຫຍາຍອອກ, ກາຍເປັນໃຫຍ່ຂຶ້ນ ແລະ ຂີ້ຮ້າຍຂຶ້ນເມື່ອພິດໄດ້ຖອກອອກມາຈາກສົບຂອງມັນ. ໃບໜ້າຢູ່ໃກ້ໆຈົນຄິດວ່າຂ້ອຍສາມາດເອື້ອມມືອອກແລະໂຈມຕີມັນ.
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງຮ້ອງຢູ່ໃນຫ້ອງ ແລະຮູ້ວ່າມັນມາຈາກຄໍຂອງຂ້ອຍເອງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອື້ອມ​ເຖິງ​ໃບ​ໜ້າ​ທີ່​ຮ້າຍ​ແຮງ​ນັ້ນ, ພະ​ຍາ​ຍາມ​ຈີກ​ເນື້ອ​ໜັງ​ດ້ວຍ​ມື​ເປົ່າ, ຂູດ​ດ້ວຍ​ນິ້ວ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດບັນລຸໄດ້. ການຮ້ອງໄຫ້ແມ່ນສຽງຮ້ອງໄຫ້ຂອງຄວາມຜິດຫວັງແລະຄວາມສິ້ນຫວັງທີ່ຫນ້າເສົ້າໃຈທີ່ບໍ່ສາມາດເຂົ້າຫາໃບຫນ້າທີ່ຂີ້ຮ້າຍແລະທໍາລາຍມັນ. ຫຼັງຈາກນາທີ, ສຽງໄດ້ເສຍຊີວິດລົງແລະຄວາມງຽບສະຫງົບໄດ້ຄອບຄອງ, ໃບຫນ້າທີ່ບິດເບືອນຍັງສືບຕໍ່ເຄື່ອນຍ້າຍໄປຂ້າງຫນ້າຂ້ອຍ.
  
  
  ທັນທີທັນໃດ
  
  
  ສຽງຂອງ Tanya ມາຈາກຄວາມມືດ. “ນີ້ແມ່ນສັດຕູຂອງເຈົ້າ. ນີ້ແມ່ນຜູ້ຊາຍທີ່ຢືນຢູ່ລະຫວ່າງປະຊາຊົນຂອງທ່ານແລະອິດສະລະພາບ. ລາວ​ເປັນ​ສັດ​ທີ່​ຊົ່ວ​ຮ້າຍ, ຂີ້​ຮ້າຍ, ແລະ​ມັນ​ຫາ​ກິນ​ຊາກ​ສົບ​ຂອງ​ຄົນ​ຂອງ​ລາວ. ເຈົ້າ​ບໍ່​ມັກ​ແລະ​ຢ້ານ​ກົວ​ລາວ​ສະເໝີ, ແຕ່​ບັດ​ນີ້​ເຈົ້າ​ຖືກ​ທຳລາຍ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ກຽດ​ຊັງ​ທີ່​ໂຫດ​ຮ້າຍ. ເຈົ້າກຽດຊັງລາວຫຼາຍກວ່າເຈົ້າເຄີຍກຽດຊັງໃຜຫຼືສິ່ງໃດໃນຊີວິດຂອງເຈົ້າ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກໍາ​ລັງ​ຈະ​ແຕກ​ອອກ​ຈາກ​ຄວາມ​ກຽດ​ຊັງ​ແລະ​ຄວາມ​ກຽດ​ຊັງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ສໍາ​ລັບ​ໃບ​ຫນ້າ​ບິດ​ເບືອນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ຈຳ​ຄຳ​ເວົ້າ​ທີ່​ຊົ່ວ​ຮ້າຍ​ຂອງ​ປະ​ທາ​ນາ​ທິ​ບໍ​ດີ ແລະ ໄດ້​ຈັບ​ກຳ​ປັ້ນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈົນ​ຕະ​ປູ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈີກ​ຝາ​ມື.
  
  
  ໃນ​ທີ່​ສຸດ​ຮູບ​ພາບ​ທີ່​ໄດ້​ຫາຍ​ໄປ​ໃນ​ຄວາມ​ມືດ​ແລະ​ໄດ້​ຖືກ​ທົດ​ແທນ​ໂດຍ​ຮູບ​ພາບ​ອື່ນ. ທໍາອິດມັນບໍ່ຄຸ້ນເຄີຍກັບຂ້ອຍ, ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້ອຍຈື່ມັນຈາກຫນັງສືພິມ. ມັນແມ່ນຮອງປະທານາທິບໍດີອາເມລິກາ. ລາວເວົ້າພາສາອັງກິດ, ແຕ່ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈລາວຢ່າງສົມບູນ. ທ່ານ​ໄດ້​ອະທິບາຍ​ວ່າ ທ່ານ​ຈະ​ເຮັດ​ວຽກ​ຢ່າງ​ໃກ້​ຊິດ​ກັບ​ລັດຖະບານ​ເວ​ເນ​ຊູ​ເອລາ, ສະຫະລັດ​ຈະ​ສະ​ເໜີ​ການ​ຊ່ວຍ​ເຫຼືອ​ດ້ານ​ເສດຖະກິດ​ແລະ​ການ​ທະຫານ​ຕື່ມ​ອີກ ​ເພື່ອ​ຮັບປະກັນ​ໃຫ້​ປະທານາທິບໍດີ​ເວ​ເນ​ຊູ​ເອລາ​ດຳລົງ​ຕຳ​ແໜ່​ງຢູ່. ໃນຂະນະທີ່ລາວເວົ້າ, ໃບໜ້າຂອງລາວປ່ຽນໄປ. ຕາ​ຂອງ​ລາວ​ນັບ​ມື້​ນັບ​ຄຽດ​ແຄ້ນ, ແລະ​ຄຳ​ເວົ້າ​ທີ່​ໜ້າ​ກຽດ​ຊັງ​ອອກ​ຈາກ​ປາກ​ຂອງ​ລາວ.
  
  
  ເມື່ອ​ໄຟ​ມາ​ໃນ​ທີ່​ສຸດ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກໍ​ເຫື່ອ​ອອກ. ຊ່າງ​ເອົາ​ຂ້ອຍ​ອອກ​ຈາກ​ຕັ່ງ​ນັ່ງ ແລະ​ພາ​ຂ້ອຍ​ກັບ​ໄປ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ຂ້ອຍ. ຢາ​ເສບ​ຕິດ​ແລະ​ອາ​ລົມ overwhelming ຫມົດ drained ພະ​ລັງ​ງານ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂາຂອງຂ້ອຍອ່ອນເພຍຫຼາຍຈົນເກືອບຍ່າງບໍ່ໄດ້.
  
  
  ກັບຄືນໄປບ່ອນຢູ່ໃນຫ້ອງຂອງຂ້ອຍ, ນັກວິຊາການຊ່ວຍຂ້ອຍນັ່ງຢູ່ເທິງຕຽງແລະເບິ່ງລົງມາຂ້ອຍ.
  
  
  ເຂົາ​ຖາມ​ວ່າ. - "ເຈົ້າສະບາຍດີບໍ?"
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດຄືກັນ."
  
  
  ລາວເວົ້າດ້ວຍຄວາມກະລຸນາ. - "ນີ້ແມ່ນສິ່ງຈໍາເປັນທັງຫມົດສໍາລັບພາລະກິດຂອງເຈົ້າ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫາຍໃຈເລິກ. "Tanya Savich ຢູ່ໃສ?"
  
  
  "ນາງຫຍຸ້ງກັບໂຄງການ."
  
  
  "ຂ້ອຍຕ້ອງເບິ່ງນາງ."
  
  
  "ຂ້ອຍຢ້ານວ່ານີ້ເປັນໄປບໍ່ໄດ້."
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງລາວ. ມັນແມ່ນໄວຫນຸ່ມຊາວ Venezuelan ຊື່ Salgado. ໃບຫນ້າຂອງລາວເບິ່ງຊື່ສັດ. ອາດຈະເປັນຍ້ອນຄວາມຊື່ສັດທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຮັດໃຫ້ບາງສິ່ງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຮູ້ວ່າຂ້າພະເຈົ້າຄິດ.
  
  
  “ຂ້ອຍ​ແມ່ນ​ຜູ້​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ວ່າ​ຂ້ອຍ​ແມ່ນ​ແທ້​ບໍ? ສິ່ງ​ທັງ​ໝົດ​ນີ້​ແມ່ນ​ມີ​ຄວາມ​ຈຳ​ເປັນ​ແທ້ໆ​ໃນ​ການ​ປະ​ຕິ​ວັດ​ຂອງ​ປະ​ຊາ​ຊົນ?”
  
  
  ຕາຂອງລາວແຄບໃສ່ຂ້ອຍ. "ເຈົ້າສົງໃສມັນບໍ?" - ລາວຖາມຢ່າງກະຕືລືລົ້ນ.
  
  
  “ຂ້ອຍ... ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້. ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າບໍ່ມີ. ບາງຄັ້ງຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າຂ້ອຍເປັນບ້າ."
  
  
  “ເຈົ້າບໍ່ບ້າ. ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ດຽວນີ້ເຈົ້າມີສຸຂະພາບດີແລ້ວ.” ສຽງຂອງລາວໄດ້ຜ່ອນຄາຍ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ຂ້ອຍມາຢູ່ຄລີນິກດົນປານໃດ?"
  
  
  ລາວລັງເລ, ຄືກັບສົງໄສວ່າຈະຕອບຂ້ອຍຫຼືບໍ່. "ເພື່ອນໄດ້ພາເຈົ້າມື້ກ່ອນຕອນແລງມື້ວານນີ້."
  
  
  "ຂ້ອຍພ້ອມທີ່ຈະອອກໄປເມື່ອໃດ?"
  
  
  "ມື້​ນີ້."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍົກ​ຕົວ​ເອງ​ຢ່າງ​ອ່ອນ​ແອ​ຢູ່​ທີ່​ສອກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. - "ຢ່າງ​ແທ້​ຈິງ?"
  
  
  “ຂັ້ນຕອນສຸດທ້າຍຈະສິ້ນສຸດໃນພາຍຫຼັງໃນມື້ນີ້. ທ່ານຈະມີກອງປະຊຸມປະຖົມນິເທດຫຼາຍຄັ້ງ. ອັນຕໍ່ໄປຈະບໍ່ເປັນສຸກຫຼາຍສໍາລັບທ່ານ, ແຕ່ມັນຈະຫມົດກ່ອນທີ່ທ່ານຈະຮູ້ມັນ. ນີ້ແມ່ນພາກສ່ວນທີ່ຈໍາເປັນຢ່າງແທ້ຈິງຂອງການກະກຽມກອງປະຊຸມຂອງທ່ານ."
  
  
  "ນີ້ແມ່ນການເຮັດວຽກປະເພດໃດ?"
  
  
  "ພວກເຂົາຈະບອກທ່ານຕໍ່ມາໃນມື້ນີ້."
  
  
  ທັນໃດນັ້ນປະຕູກໍ່ເປີດອອກ ແລະທ່ານໝໍ Kalinin ເຂົ້າໄປ. ລາວຫລຽວເບິ່ງນາຍຊ່າງ. "ນີ້​ແມ່ນ​ຫຍັງ? ເປັນຫຍັງເຈົ້າຍັງຢູ່ກັບ Señor Chavez?”
  
  
  ນັກວິຊາການເບິ່ງຢ້ານ. - "ລາວຕ້ອງການເວົ້າເລັກນ້ອຍ."
  
  
  "ກັບໄປເຮັດວຽກ," Kalinin ເວົ້າສັ້ນໆ.
  
  
  "ເຈົ້າ​ແນ່​ນອນ." Salgado ຫັນແລະອອກຈາກຫ້ອງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ເປັນ Kalinin ເຂົ້າ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ມັກຄວາມຄິດທີ່ວ່າຊາວລັດເຊຍປົກຄອງຢູ່ທີ່ນີ້ແລະວ່າປະເທດຂອງຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຮັບອະນຸຍາດໃຫ້ສົນທະນາກັບຂ້ອຍ. ຊາວເວເນຊູເອລາຕ້ອງຄວບຄຸມການປະຕິວັດຂອງລາວ, ແຕ່ Kalinin ຖືວ່າ Salgado ເປັນຄົນຕໍ່າກວ່າ.
  
  
  Kalinin ຍິ້ມໃຫ້ຂ້ອຍຢ່າງເຄັ່ງຄັດ. "ຂ້ອຍເສຍໃຈຫຼາຍທີ່ໄດ້ເອົາ Salgado ຈາກເຈົ້າຢ່າງກະທັນຫັນ, Señor Chavez, ແຕ່ລາວມີຄວາມຮັບຜິດຊອບຢູ່ບ່ອນອື່ນ. ເຈົ້າສະບາຍດີບໍ?"
  
  
  “ດີຫຼາຍ,” ຂ້ອຍຕອບ.
  
  
  ລາວຮູ້ສຶກເຖິງກຳມະຈອນຂອງຂ້ອຍ ແລະບໍ່ໄດ້ເວົ້າຫຍັງມາໄລຍະໜຶ່ງ.
  
  
  "ດີ​ຫຼາຍ. ເຈົ້າຄວນພັກຜ່ອນ ແລ້ວພວກເຮົາຈະມາຮັບເຈົ້າຫຼັງອາຫານທ່ຽງ. ເຈົ້າມີວຽກໜັກຢູ່ຂ້າງໜ້າເຈົ້າ.”
  
  
  "ຂ້ອຍສາມາດອອກຈາກບ່ອນນີ້ໃນຕອນເດິກຄືນນີ້ບໍ?"
  
  
  ຄໍາຖາມຂອງຂ້ອຍເຮັດໃຫ້ລາວແປກໃຈ. ແຕ່ຫຼັງຈາກຢຸດຊົ່ວຄາວ ລາວຕອບວ່າ: “ແມ່ນແລ້ວ. ຄືນນີ້ເຈົ້າຈະກຽມພ້ອມ."
  
  
  “ຕົກລົງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຂ້ອຍກຽດຊັງການກັກຂັງ."
  
  
  "ພວກເຮົາທຸກຄົນເຮັດຄືກັນ," ລາວເວົ້າໂດຍເຈດຕະນາ. “ແຕ່​ພວກ​ເຮົາ​ຕ້ອງ​ເສຍ​ສະ​ລະ​ເພື່ອ​ຜົນ​ປະ​ໂຫຍດ​ຂອງ​ການ​ປະ​ຕິ​ວັດ. ຖືກຕ້ອງບໍ?
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ noded. ຄາລິນິນຍິ້ມຢ່າງເຄັ່ງຕຶງ ແລະຈາກໄປ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ນອນຫລັບສໍາລັບໃນຂະນະທີ່. ທັນໃດນັ້ນຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງຮ້ອງອອກມາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນັ່ງ​ຕັ້ງ​ຫນ້າ​ທີ່​ນອນ​, sweating ແລະ​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລ່ນ​ມື​ທີ່​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ໃນ​ປາກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ເບິ່ງ​ຢູ່​ໃນ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ​ກົງ​ກັນ​ຂ້າມ​. ມັນບໍ່ຄືກັບຂ້ອຍທີ່ຈະຢ້ານ - ຂ້ອຍຮູ້ຫຼາຍກ່ຽວກັບຕົວເອງ. ເຂົາເຈົ້າຕ້ອງເອົາຢາໃຫ້ຂ້ອຍ. ຂ້ອຍຝັນຮ້າຍອີກ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ໃບ​ຫນ້າ​ທີ່​ຫນ້າ​ກຽດ​ຈາກ​ຫ້ອງ​ທີ່​ມືດ​ມົວ​ແລະ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ແຫຼມ​, ໃຈ​ຮ້າຍ​. ທັງຫມົດນີ້ໄດ້ຖືກປະສົມກັບຮູບພາບຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ຕາມ​ຊອຍ​ຊ​້​ໍ​າ​ທີ່​ມີ Luger ໃນ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ມຸມ​ຫນຶ່ງ​ແລະ​ທັນ​ທີ​ທັນ​ໃດ​ນັ້ນ​ມີ​ໃບ​ຫນ້າ​ບິດ​ໃຫຍ່​, ໄດ້​ມາ​ຢູ່​ຕໍ່​ຫນ້າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ລາວເບິ່ງຄືກັບປະທານາທິບໍດີ, ແຕ່ມັນເປັນໃບຫນ້າທີ່ຜິດປົກກະຕິທີ່ຫ້ອຍຢູ່ໃນຄວາມມືດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິງ Luger ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ, ແຕ່​ໃບ​ຫນ້າ​ທີ່​ຫນ້າ​ກຽດ​ຊັງ​ພຽງ​ແຕ່​ຫົວ​ເຍາະ​ເຍີ້ຍ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ປາກເປີດ, ຂູ່ວ່າຈະກືນຂ້ອຍ. ແຂ້ວແຫຼມຍາວໄດ້ເຂົ້າຫາຂ້ອຍ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮ້ອງອອກມາ.
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ອາ​ຫານ​ທ່ຽງ​ທີ່​ເບົາ​ບາງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ນໍາ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ເຄື່ອງ​ຈັກ — ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເອີ້ນ​ມັນ​ວ່າ​ຫ້ອງ​ປະ​ຖົມ​ນິ​ເທດ​. ນັກວິຊາການໄດ້ເຕືອນຂ້າພະເຈົ້າວ່າກອງປະຊຸມນີ້ຈະແຕກຕ່າງກັນແລະລາວບໍ່ໄດ້ເວົ້າເກີນຈິງ. Tanya ໄດ້ພົບກັບຂ້ອຍຢູ່ໃນຫ້ອງໃນຂະນະທີ່ນັກວິຊາການໄດ້ມັດຂ້ອຍກັບເກົ້າອີ້.
  
  
  ນາງກ່າວວ່າ "ມັນຈະເປັນສິ່ງທີ່ບໍ່ພໍໃຈ. "ແຕ່ມັນຈະສິ້ນສຸດລົງກ່ອນທີ່ທ່ານຈະຮູ້ມັນ."
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດກ່ຽວກັບເຈົ້າກ່ອນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຂ້ອຍຖາມເຈົ້າ, ແຕ່ພວກເຂົາບອກວ່າເຈົ້າຫຍຸ້ງເກີນໄປທີ່ຈະເຫັນຂ້ອຍ."
  
  
  ພວກຜູ້ຊາຍໄດ້ມັດສາຍແອວໃຫ້ຂ້ອຍສຳເລັດ ແລະຍ່າງເຂົ້າໄປໃກ້ລົດຄັນນຶ່ງ. ພວກເຂົາບໍ່ໄດ້ໃຊ້ມັນມາກ່ອນ. ລາວມີແຜງຄວບຄຸມຂະໜາດນ້ອຍ, ແຕ່ມີແສງສີກະພິບຫຼາຍສິບດວງຢູ່ເທິງເຄົາເຕີຂອງລາວ.
  
  
  "ສິ່ງທີ່ພວກເຂົາບອກເຈົ້າແມ່ນຄວາມຈິງ," Tanya ຕອບ.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະພົບເຈົ້າອີກບໍຫຼັງຈາກທີ່ຂ້ອຍອອກຈາກບ່ອນນີ້?"
  
  
  ນາງໄດ້ຫັນຫນີໄປ. "ບາງທີ. ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນຂຶ້ນກັບຜົນໄດ້ຮັບຂອງພາລະກິດ."
  
  
  “ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ຫຍັງກ່ຽວກັບພາລະກິດ,” ຂ້ອຍເຕືອນນາງ.
  
  
  "ໄວໆນີ້ເຈົ້າຈະຮູ້."
  
  
  ເວລານີ້ພວກເຂົາໃຊ້ອຸປະກອນທີ່ແຕກຕ່າງກັນ - ແຖບໂລຫະລວດໃສ່ຫນ້າເອິກແລະ headdress ໃຫມ່. Tanya ໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າທຸກຢ່າງເປັນໄປຕາມທີ່ມັນຄວນຈະເປັນແລະອອກຈາກຫ້ອງ.
  
  
  ເຂົາເຈົ້າປິດໄຟ ແລະຂ້ອຍກໍເຫັນຮູບອີກສອງສາມຮູບໃນຄວາມມືດ. ຮູບ​ພາບ​ຕ່າງໆ​ມີ​ຄວາມ​ຈິງ​ຫຼາຍ​ກວ່າ​ຮູບ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ໃນ​ຕອນ​ເຊົ້າ​ນັ້ນ. ໃນເວລານີ້, ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ສັກຢາ, ແຕ່ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຜົນກະທົບຂອງຢາໃນຕອນເຊົ້າຍັງບໍ່ທັນໄດ້ຫມົດໄປ.
  
  
  ປະທານປະເທດໄດ້ປາກົດຢູ່ໃນຫ້ອງ. ລາວຍ່າງຜ່ານຝູງຊົນ, ໂບກແຂນຂອງລາວດ້ວຍຄວາມໃຈຮ້າຍແລະຍິ້ມ. ທັນທີທີ່ຮູບພາບປາກົດ, ຜ້າພັນບາດເລີ່ມເຮັດບາງຢ່າງກັບຂ້ອຍ. ຄວາມ​ກົດ​ດັນ​ທີ່​ຮ້າຍ​ແຮງ​ໄດ້​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ໃນ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ໄດ້​ກາຍ​ເປັນ​ເກືອບ​ທົນ​ບໍ່​ໄດ້. ເມື່ອຂ້ອຍເບິ່ງຮູບເຄື່ອນໄຫວ, ຄວາມທຸກທໍລະມານກໍ່ຮຸນແຮງຂຶ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ປົດ​ປ່ອຍ​ຕົນ​ເອງ, ເປີດ​ແລະ​ປິດ​ປາກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ squinting ໃນ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ. ມັນພຽງແຕ່ຮ້າຍແຮງກວ່າເກົ່າຈົນກ່ວາຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າຫົວຂອງຂ້ອຍຈະລະເບີດ. ສຽງຮ້ອງອອກມາຈາກຄໍຂອງຂ້ອຍ. ຜູ້ຊາຍຄົນນັ້ນໄດ້ແຍກອອກຈາກຝູງຊົນ ແລະແລ່ນໄປຫາປະທານາທິບໍດີ, ໂບກປືນໃຫຍ່. ແຜ່ນ​ໃບ​ທີ່​ເຊື່ອມ​ຕໍ່, ຕັດ​ຫົວ​ຂອງ​ປະ​ທາ​ນາ​ທິ​ບໍ​ດີ, ແລະ​ຫົວ​ຂອງ​ເພິ່ນ​ໄດ້​ບິນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຝູງ​ຊົນ, ເລືອດ​ໄຫລ​ໄປ​ທົ່ວ​ທຸກ​ແຫ່ງ. ປະຊາຊົນຫົວເລາະແລະຫົວເລາະ.
  
  
  ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ໄດ້​ຫາຍ​ໄປ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ພຽງ​ແຕ່​ຄວາມ​ຫວ່າງ​ເປົ່າ​ຫວານ​ຂອງ​ຄວາມ​ສະ​ດວກ​ທາງ​ຮ່າງ​ກາຍ. ປະ​ທານ​ປະ​ເທດ​ໄດ້​ເສຍ​ຊີ​ວິດ​ແລະ​ໂລກ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ຊ່ວຍ​ໃຫ້​ລອດ​ຈາກ tyranny ລາວ​.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຫວັງວ່າກອງປະຊຸມໄດ້ສິ້ນສຸດລົງ, ແຕ່ມັນບໍ່ໄດ້. ອີກສາກໜຶ່ງເຕັມຫ້ອງ ໃນຂະນະທີ່ປະທານາທິບໍດີ ກ່າວຄຳປາໄສຕໍ່ສາທາລະນະຊົນ. ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ໄດ້​ມາ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ leaned ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ມັນ, curling ເຖິງ​ພາຍ​ໃນ​ເພື່ອ​ຕ້ານ​ມັນ. ແຕ່ມັນເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍປະຫລາດໃຈ. ເວລານີ້ຄວາມກົດດັນທີ່ຂີ້ຮ້າຍຢູ່ໃນຫົວຂອງຂ້ອຍແມ່ນມາພ້ອມກັບຄວາມເຈັບປວດແຫຼມຢູ່ໃນຫນ້າເອິກຂອງຂ້ອຍ, ຄືກັບວ່າຂ້ອຍກໍາລັງເປັນໂຣກຫົວໃຈ. ຂ້ອຍໄດ້ຍິນຕົວເອງຮ້ອງ, ແຕ່ຄວາມເຈັບປວດບໍ່ໄດ້ຫາຍໄປ. ຜູ້ຊາຍຄົນນັ້ນໄດ້ຊີ້ປືນໃສ່ປະທານາທິບໍດີ ແລະ ຈີກຫົວຂອງລາວອອກດ້ວຍລູກປືນ. ຄວາມເຈັບປວດໄດ້ຫຼຸດລົງທັນທີ.
  
  
  ​ແຕ່​ອີກ​ຫ້ອງ​ນັ້ນ​ເຕັມ​ໄປ​ດ້ວຍ​ຮູບ​ພາບ, ​ເວລາ​ນີ້​ຂອງ​ຮອງ​ປະທານາທິບໍດີ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ. ລາວຂັບລົດ Cadillac ສີດໍາໃນຂະບວນແຫ່ຢ່າງເປັນທາງການ, ແລະຂ້ອຍຮູ້ວ່າປະທານາທິບໍດີ Venezuela ກໍາລັງຂັບລົດຢູ່ທາງຫນ້າຂອງລາວຢູ່ໃນລົດ. ຮອງ​ປະ​ທາ​ນາ​ທິ​ບໍ​ດີ​ໄດ້​ໃສ່​ຊຸດ​ປັກ​ແສ່ວ​ທີ່​ມີ​ລາ​ຄາ​ແພງ ແລະ​ໄດ້​ສະ​ແດງ​ທ່າ​ທີ​ຕໍ່​ຝູງ​ຊົນ. ຄວາມກົດດັນມາອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ແຕ່ເທື່ອນີ້ບໍ່ມີ constriction ໃນຫນ້າເອິກ, ພຽງແຕ່ເຈັບຫົວຢ່າງຮ້າຍແຮງ. ໃນ​ການ​ລະ​ເບີດ​ຢ່າງ​ກະ​ທັນ​ຫັນ​ຂອງ​ຄວັນ​ໄຟ​ແລະ​ເສດ​, ລົດ​ຂອງ​ຮອງ​ປະ​ທາ​ນາ​ທິ​ບໍ​ດີ​ໄດ້​ຖືກ​ທໍາ​ລາຍ​ໂດຍ​ລະ​ເບີດ​ທີ່​ເບິ່ງ​ບໍ່​ເຫັນ​, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທຸກ​ຄົນ​ໃນ​ລົດ​. ການລະເບີດທີ່ຮຸນແຮງຄັ້ງທີສອງໄດ້ເກີດຂຶ້ນໃນຫ້ອງ, ແລະລົດຂອງປະທານາທິບໍດີເວເນຊູເອລາໄດ້ຖືກທໍາລາຍ. ຄວາມເຈັບປວດແມ່ນຫມົດໄປຕະຫຼອດການ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ຕັ່ງ​ໄດ້​ເມື່ອ​ເຂົາ​ເຈົ້າ unfastened ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ປິດ​ອຸ​ປະ​ກອນ. ທ່ານຫມໍ Kalinin ຢູ່ໃກ້ຂ້ອຍ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນ Tanya.
  
  
  "ສິ່ງທີ່ຮ້າຍແຮງທີ່ສຸດແມ່ນສິ້ນສຸດລົງ," ລາວບອກຂ້ອຍ.
  
  
  ເມື່ອລາວຟັງຂ້ອຍດ້ວຍ stethoscope ຂອງລາວຈົບ, ລາວຊ່ວຍຂ້ອຍອອກຈາກຕັ່ງແລະນໍາຂ້ອຍລົງຈາກຫ້ອງໂຖງໄປຫາຫ້ອງສະແດງພາບປົກກະຕິ. ມີຫນ້າຈໍທີ່ສ້າງຢູ່ໃນກໍາແພງໄກແລະຕູ້ໂປເຈັກເຕີຢູ່ຫລັງຫ້ອງ.
  
  
  Kalinin ເອົາ Luger ທີ່ບັນຈຸຢູ່ໃນມືຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ເຂົາ​ເປົ່າ, ຍັງ​ງຶດໆ​ຈາກ​ກອງ​ປະ​ຊຸມ​ທີ່​ໂຫດ​ຮ້າຍ. ນີ້ແມ່ນປືນທີ່ຂ້ອຍຍິງໃນຝັນຮ້າຍຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ຢາໄດ້ສິ້ນສຸດລົງແລ້ວ," Kalinin ບອກຂ້ອຍວ່າ, "ແລະປະຕິກິລິຍາຂອງເຈົ້າຕໍ່ສິ່ງກະຕຸ້ນຕ່າງໆໃນລະຫວ່າງສ່ວນຂອງການກະກຽມນີ້ຈະເປັນທໍາມະຊາດຢ່າງສົມບູນ. ເຈົ້າຈະຖືປືນແລະເຮັດສິ່ງທີ່ທ່ານຕ້ອງການ. . "
  
  
  ຂ້ອຍພຽງແຕ່ເບິ່ງປືນໃຫຍ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ pistol ເຍຍ​ລະ​ມັນ, ແຕ່​ສໍາ​ລັບ​ເຫດ​ຜົນ​ບາງ​ຢ່າງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກ່ຽວ​ຂ້ອງ​ກັບ​ສະ​ຫະ​ລັດ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍພະຍາຍາມເຂົ້າໃຈເລື່ອງນີ້, ຫ້ອງກໍ່ມືດມົວແລະຮູບເງົາໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນ. ນີ້ແມ່ນຮູບຖ່າຍຕົວຈິງ, ອາດຈະຖືກຖ່າຍໃນສອງສາມມື້ຜ່ານມາໃນລະຫວ່າງການປະຊຸມກ່ອນກອງປະຊຸມ. ຮູບເງົາໄດ້ສະແດງໃຫ້ເຫັນປະທານປະເທດຍ່າງຕາມເສັ້ນທາງຢູ່ທາງຫນ້າຂອງ
  
  
  Palacio de Miraflores, ຖັດຈາກລາວແມ່ນຮອງປະທານາທິບໍດີອາເມລິກາ. ມີ​ນັກ​ກ້ອງ​ຖ່າຍ​ຮູບ​ຢູ່​ອ້ອມ​ຮອບ​ແລະ​ປະ​ທາ​ນາ​ທິ​ບໍ​ດີ​ໄດ້​ເວົ້າ​ຢ່າງ​ບໍ່​ຢຸດ​ຢັ້ງ​ກັບ​ແຂກ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ​ຂອງ​ເພິ່ນ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ຕົວເລກຢູ່ໃນຫນ້າຈໍເບິ່ງຄືວ່າຈະຍ້າຍເຂົ້າມາໃກ້ຂ້ອຍ, ຄວາມຮູ້ສຶກກຽດຊັງທີ່ລົ້ນເຫຼືອໄດ້ລຸກຂຶ້ນຢູ່ໃນຫນ້າເອິກຂອງຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍຮູ້ສຶກບໍ່ສະບາຍຢູ່ໃນຫົວ, ຄວາມຮູ້ສຶກບໍ່ສະບາຍຫຼາຍ. ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ໄດ້​ເພີ່ມ​ຂຶ້ນ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ​ຂອງ​ຄວາມ​ກຽດ​ຊັງ​ທີ່​ສົມ​ບູນ. ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນໜ້າຈໍອີກຕໍ່ໄປ. ຜູ້ຊາຍທີ່ຍ່າງມາຫາຂ້ອຍໄດ້ກາຍເປັນຈິງຫຼາຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍົກ​ມື​ຂວາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍົກ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ຊີ້​ມັນ​ຢູ່​ທີ່​ສອງ​ຕົວ​ເລກ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແນເປົ້າໃສ່ປະທານາທິບໍດີກ່ອນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ກຽດ​ຊັງ​ແລະ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ, ແລະ​ເຫື່ອ​ໄຫຼ​ລົງ​ຫນ້າ​ຜາກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ດຶງຜົນກະທົບຕໍ່. ຕົວ​ເລກ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຢ່າງ​ສະ​ຫງົບ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າ furious. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິງ​ປືນ​ຄົກ​ເທື່ອ​ແລ້ວ​ເທື່ອ​ໜຶ່ງ, ແລະ​ຮູ​ດຳ​ໄດ້​ສ້າງ​ເປັນ​ຮູບ​ແບບ​ໜາ​ແໜ້ນ​ຢູ່​ໜ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ປະ​ທານ​ປະ​ເທດ. ນາທີຕໍ່ມາຂ້ອຍໄດ້ດຶງກະທູ້ຢູ່ໃນຫ້ອງຫວ່າງເປົ່າ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ຕົວເລກທັງສອງສືບຕໍ່ເຂົ້າຫາຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂຍນ​ປືນ​ໃສ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ແລ້ວ​ຟ້າວ​ແລ່ນ​ໄປ​ຫາ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ຄຽດ​ແຄ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ຕົວ​ເອງ​ຢ່າງ​ແຂງ​ແຮງ​ແລະ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ຢ່າງ​ແຂງ​ກ່ຽວ​ກັບ​ພື້ນ​ເຮືອນ.
  
  
  ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ມາ​, Kalinin ຊ່ວຍ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຂຶ້ນ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ອອກ​ຈາກ​ລົມ​ຫາຍ​ໃຈ​ແລະ​ຫມົດ​. ໃນປັດຈຸບັນທີ່ຮູບເງົາໄດ້ສິ້ນສຸດລົງ, ຄວາມເຈັບປວດແລະຄວາມໃຈຮ້າຍໄດ້ອອກຈາກຂ້ອຍ.
  
  
  "ດີຫຼາຍ," Kalinin ເວົ້າຫວານ. "ດີ, ຕົວຈິງແລ້ວ."
  
  
  "ຂ້ອຍຕ້ອງການ ... ອອກຈາກທີ່ນີ້," ຂ້ອຍບອກລາວ.
  
  
  “ຕົກລົງ,” ລາວເວົ້າ. “ພວກເຮົາຈະບໍ່ຕ້ອງການເຈົ້າຈົນຮອດມື້ນີ້, ເມື່ອເຈົ້າມີກອງປະຊຸມຄັ້ງສຸດທ້າຍຂອງເຈົ້າ. ເຈົ້າສາມາດກັບໄປຫ້ອງຂອງເຈົ້າໄດ້."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ພາ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຫ້ອງ​ສີ​ຂາວ​ທີ່​ມີ cot ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນອນ​ລົງ​ຢ່າງ​ຫນັກ​ແຫນ້ນ. ມັນເບິ່ງຄືວ່າເຈັບປວດຫຼາຍມື້, ນອນບໍ່ຫລັບໄດ້ຜ່ານໄປນັບຕັ້ງແຕ່ຂ້ອຍຕື່ນຂຶ້ນໃນຕອນເຊົ້ານັ້ນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ນອນຫລັບສໍາລັບໃນຂະນະທີ່. ແຕ່ເວລານີ້ບໍ່ມີຝັນຮ້າຍ. ແທນທີ່ຈະ, ຂ້ອຍມີຄວາມຝັນລະອຽດຫຼາຍກ່ຽວກັບ Tanya. ນາງເປືອຍກາຍຢູ່ໃນແຂນຂອງຂ້ອຍ. ຄວາມອ່ອນນຸ້ມອົບອຸ່ນຂອງຮ່າງກາຍຂອງນາງໄດ້ບໍລິໂພກຂ້າພະເຈົ້າ, ບໍລິໂພກຂ້າພະເຈົ້າດ້ວຍຄວາມປາຖະຫນາ. ຄວາມຮູ້ສຶກທັງໝົດໄດ້ຕື່ນຂຶ້ນມາ - ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງອັນງົດງາມຂອງນາງ ແລະຮູ້ສຶກເຖິງກິ່ນຫອມຂອງນໍ້າຫອມຂອງນາງ. ແລະຕະຫຼອດຄວາມຝັນ, ໃນຄວາມຮ້ອນຂອງ passion, ນາງສືບຕໍ່ບອກຂ້ອຍວ່າ: "ຂ້ອຍຂໍອະໄພ, Nick. ຂໍໂທດ, Nick."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສາມາດເຂົ້າໃຈວ່າເປັນຫຍັງນາງຈຶ່ງໃຊ້ຊື່ຕ່າງປະເທດນີ້, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ແກ້ໄຂຂອງນາງ. ຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈສິ່ງທີ່ນາງເອີ້ນຂ້ອຍ. ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ສໍາ​ຄັນ​ນອກ​ຈາກ​ເນື້ອ​ຫນັງ​ທີ່​ຮ້ອນ​ທີ່​ຕ້ອງ​ການ writhing ລຸ່ມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ທັນ ທີ ທັນ ໃດ ໄດ້ ນັ່ງ ຂຶ້ນ . ຂ້ອຍຄິດກ່ຽວກັບ Tanya ແລະການໃຊ້ຊື່ຕ່າງປະເທດຂອງນາງ. ນິກ. ມັນຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ? ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຝັນ​ເຖິງ Luger ທີ່ Kalinin stuck ໃນ​ກໍາ​ປັ້ນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍນອນຢູ່ບ່ອນນັ້ນ, ລໍຖ້າພວກເຂົານໍາຂ້ອຍໄປຫາກອງປະຊຸມສຸດທ້າຍ, ຂ້ອຍສົງໄສວ່າມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງຫຼາຍໃນສອງສາມມື້ຜ່ານມາທີ່ຂ້ອຍຮູ້, ຫຼາຍກວ່າທີ່ຄົນເຫຼົ່ານີ້ບອກຂ້ອຍ. ແຕ່ພວກເຂົາຕ້ອງຖືກກົດຫມາຍ. ພວກເຂົາຮູ້ທຸກຢ່າງກ່ຽວກັບຂ້ອຍ, ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງກ່ຽວກັບປັດຊະຍາຂອງຂ້ອຍແລະການເຮັດວຽກຂອງຂ້ອຍກັບການເຄື່ອນໄຫວ. ພວກເຮົາທຸກຄົນເຮັດວຽກສໍາລັບເຫດຜົນດຽວກັນ, ແລະຂ້ອຍຕ້ອງໄວ້ວາງໃຈພວກເຂົາ.
  
  
  ໃນເວລາທີ່ພວກເຂົາມາຫາຂ້ອຍ, ພວກເຂົາເວົ້າວ່າມັນແມ່ນຕອນແລງໄວແລະພວກເຂົາຈະໃຫ້ຂ້ອຍອອກໄປໃນສອງສາມຊົ່ວໂມງຫຼັງຈາກອາຫານທີ່ດີ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ພາ​ໄປ​ຫ້ອງ​ປະ​ຖົມ​ນິ​ເທດ, ແຕ່​ບໍ່​ໄດ້​ຖືກ​ມັດ​ໃສ່​ຕັ່ງ​ມີ​ຂະ​ຫນາດ​ໃຫຍ່. ແທນທີ່ຈະ, ພວກເຂົາຂໍໃຫ້ຂ້ອຍນັ່ງຢູ່ໃນເກົ້າອີ້ປົກກະຕິຢູ່ໃກ້ກັບ Salgado. ຫຼັງຈາກນັ້ນບໍ່ດົນລາວໄດ້ອອກໄປ, ແລະ Tanya ແລະ Kalinin ໄດ້ເຂົ້າໄປໃນຜູ້ຊາຍທີສາມ, ຄົນລັດເຊຍຊື່ Oleg Dimitrov.
  
  
  "Senor Dimitrov ເຮັດວຽກຢ່າງໃກ້ຊິດກັບຜູ້ນໍາຂອງການເຄື່ອນໄຫວ," Kalinin ອະທິບາຍໃຫ້ຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງຈາກຜູ້ຊາຍໄປຫາ Tanya. ນາງ​ໄດ້​ເອົາ​ເອ​ກະ​ສານ stacks ພາຍ​ໃຕ້​ແຂນ​ຂອງ​ນາງ. ນາງຍິ້ມໃຫ້ຂ້ອຍຢ່າງບໍ່ແນ່ນອນ.
  
  
  "ພວກເຮົາຈະເລີ່ມຕົ້ນບໍ?" - ນາງ​ຖາມ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ຕົວ​ຕົນ​.
  
  
  “ຕົກລົງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ໃຫ້ເລີ່ມຕົ້ນ."
  
  
  ເຂົາເຈົ້າໄດ້ດຶງເກົ້າອີ້ສາມຕົວຂຶ້ນ ແລະນັ່ງລົງມາຫາຂ້ອຍ, ຜູ້ຊາຍທີ່ຢູ່ສອງຂ້າງຂອງ Tanya. ນາງໄດ້ວາງເອກະສານໃສ່ lap ຂອງນາງ. Dimitrov ເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງຕັ້ງໃຈ, ຄືກັບວ່າພະຍາຍາມປະເມີນຄວາມຄິດແລະຄວາມຮູ້ສຶກຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ພວກເຮົາຂໍໃຫ້ເຈົ້າໄດ້ຮັບການປິ່ນປົວອີກເທື່ອຫນຶ່ງ," Tanya ເວົ້າ. "ຫຼັງຈາກນັ້ນເຈົ້າຈະກຽມພ້ອມ."
  
  
  Kalinin ກໍາລັງກະກຽມເຂັມສັກຢາ. ລາວ​ເງີຍ​ໜ້າ​ຈາກ​ຕັ່ງ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ສັກ​ຢາ. ທ່ານກ່າວວ່າ "ທ່ານຈະໄດ້ຮັບຢາ sedative ພຽງເລັກນ້ອຍໃນເວລານີ້, ເພາະວ່າພວກເຮົາຈະປ່ອຍທ່ານທັນທີຫຼັງຈາກກອງປະຊຸມສິ້ນສຸດລົງ." ນ້ໍາເຂົ້າໄປໃນເສັ້ນເລືອດຂອງຂ້ອຍແລະລາວດຶງເຂັມອອກແລະກົດລູກຝ້າຍໃສ່ກັບບາດແຜນ້ອຍໆ.
  
  
  "ດຽວນີ້," Tanya ເວົ້າໃນສຽງງຽບຂອງນາງ, "ເຈົ້າຮູ້ສຶກຜ່ອນຄາຍແລະສະຫງົບຫຼາຍ." ສຽງ​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ດັງ​ຂຶ້ນ, ເຮັດ​ໃຫ້​ສະ​ໝອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄອດ, ແລະ​ບໍ່​ດົນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກໍ​ມີ​ຄວາມ​ເມດ​ຕາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍອມ​ຮັບ​ຫມົດ​.
  
  
  “ຄັ້ງ​ນີ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຂໍ​ໃຫ້​ທ່ານ​ເປີດ​ຕາ​ຂອງ​ທ່ານ, ແຕ່​ວ່າ​ທ່ານ​ບໍ່​ຕ້ອງ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ຄວາມ​ເລິກ​ລັບ​ຂອງ​ທ່ານ. ເມື່ອນັບເປັນຫ້າເຈົ້າຈະເປີດຕາຂອງເຈົ້າແຕ່ຢູ່ໃນສະພາບທີ່ຖືກສະກົດຈິດ.”
  
  
  ນາງນັບຊ້າໆ. ເມື່ອນາງເວົ້າຫ້າ, ຕາຂອງຂ້ອຍເປີດ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງຈາກຫນ້າຫນຶ່ງໄປຫາອີກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ຈັກ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ທີ່​ຢູ່​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ຢູ່​ໃນ​ສະ​ພາບ​ຂອງ​ຄວາມ​ສຸກ​ທີ່​ສຸດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຜ່ອນ​ຄາຍ​ຫມົດ​ແລະ​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ຫມົດ​ໃນ​ຄວາມ​ເມດ​ຕາ​ຂອງ​ສຽງ​ນີ້​.
  
  
  "ທ່ານໄດ້ຖືກເລືອກສໍາລັບພາລະກິດທີ່ສໍາຄັນທີ່ສຸດ."
  
  
  ພາລະກິດນີ້, ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ການປະຕິວັດປະຕິບັດ, "Tanya ເວົ້າຢ່າງຈິງຈັງ. - ມື້ຫຼັງຈາກມື້ອື່ນກອງປະຊຸມ Caracas ຈະຈັດຂຶ້ນ. ຈະມີພາກເຊົ້າ ແລະ ພາກບ່າຍ. ປະ​ທາ​ນາ​ທິ​ບໍ​ດີ​ເວ​ເນ​ຊູ​ເອ​ລາ, ຮອງ​ປະ​ທາ​ນາ​ທິ​ບໍ​ດີ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ​ແລະ​ຜູ້​ມີ​ກຽດ​ອື່ນໆ​ຈະ​ມີ​. ກອງປະຊຸມຈະຈັດຂຶ້ນທີ່ Palacio de Miraflores.
  
  
  “ເຈົ້າ​ຈະ​ເຂົ້າ​ຮ່ວມ​ກອງ​ປະ​ຊຸມ​ຕອນ​ບ່າຍ​ກ່ອນ​ກອງ​ປະ​ຊຸມ​ຈະ​ຈັດ​ຂຶ້ນ​ຄືນ​ໃໝ່. ທ່ານຈະໄດ້ຮັບ carafe ຂອງນ້ໍາ, ທີ່ທ່ານສາມາດເອົາເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຂອງທ່ານ. ເມື່ອກອງປະຊຸມສືບຕໍ່, ອຸປະກອນທີ່ເຊື່ອງໄວ້ໃນເຄື່ອງຊັກຜ້າຈະຂ້າທຸກຄົນຢູ່ໃນຫ້ອງນີ້."
  
  
  ການສັ່ນສະເທືອນຂອງຄວາມສຸກແລ່ນຜ່ານຂ້ອຍ.
  
  
  “ເຈົ້າ​ຈະ​ບໍ່​ໃຊ້​ອາວຸດ​ເພື່ອ​ຂ້າ​ສັດຕູ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ, ດັ່ງ​ທີ່​ເຈົ້າ​ພະຍາຍາມ​ເຮັດ​ກ່ອນ. ແຕ່ເຈົ້າຈະຂ້າພວກເຂົາ. ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໃຈ?"
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈ."
  
  
  “ໃບໜ້າຂອງເຈົ້າຈະເບິ່ງຕ່າງອອກໄປເມື່ອເຈົ້າຕື່ນຈາກຕາຕົກໃຈນີ້. ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ທ່ານ​ເບິ່ງ​ຄື​ກັບ​ນັກ​ສືບ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ​ຊື່ Nick Carter.”
  
  
  “Nick Carter,” ຂ້ອຍເວົ້າຊ້ຳ. ນິກ! ນັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ Tanya ເອີ້ນຂ້ອຍໃນຄວາມຝັນ. ມັນເປັນ premonition ເປັນ, ຄືກັບຄວາມຝັນກ່ຽວກັບ Luger ໄດ້.
  
  
  “ເຈົ້າ​ຈະ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຕຶກ​ນັ້ນ​ຄື Nick Carter, ສະມາຊິກ​ໃນ​ກຸ່ມ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ເອົາ​ເຄື່ອງ​ຊັກ​ຜ້າ​ທີ່​ເຊື່ອງ​ໄວ້​ໃຫ້​ເຈົ້າ, ເຈົ້າ​ຈະ​ເອົາ​ເຄື່ອງ decanter ໄປ​ທີ່​ຫ້ອງ​ປະຊຸມ ແລະ​ວາງ​ມັນ​ໄວ້​ເທິງ​ໂຕະ ເຈົ້າ​ຈະ​ສາມາດ​ເຮັດ​ໄດ້​ເພາະ​ມັນ. ແມ່ນ Nick Carter, ຜູ້ທີ່ພວກເຮົາໄດ້ກໍາຈັດ, ຜູ້ທີ່ມີລະດັບສູງສຸດຂອງການເຂົ້າເຖິງກອງປະຊຸມ."
  
  
  "ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ສໍາລັບສອງມື້ຕໍ່ໄປທ່ານຈະທໍາທ່າເປັນ Nick Carter. ຕອນນີ້ຂ້ອຍຈະເລີ່ມອ່ານຈາກເອກະສານກ່ຽວກັບຕົວແທນນີ້, ແລະເຈົ້າຕ້ອງຈື່ທຸກລາຍລະອຽດເພື່ອໃຫ້ເຈົ້າສາມາດປອມຕົວເປັນ Carter ໄດ້. ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ທ່ານມີຄວາມຮູ້ທີ່ແນ່ນອນກ່ຽວກັບບຸກຄົນນີ້ເລິກຢູ່ໃນຕົວທ່ານ. ທ່ານພຽງແຕ່ສາມາດໃຊ້ຄວາມຮູ້ນີ້ພຽງພໍເພື່ອປະຕິບັດຮູບແທນຕົວຂອງເຈົ້າ, ແລະບໍ່ມີອີກແລ້ວ."
  
  
  ນາງໄດ້ອ່ານເອກະສານຢູ່ເທິງ lap ຂອງນາງ. ມັນບໍ່ຍາກທີ່ຈະຈື່ຈໍາຂໍ້ມູນ. somehow ມັນເບິ່ງຄືວ່າຄຸ້ນເຄີຍກັບຂ້າພະເຈົ້າຫຼາຍ.
  
  
  "ມັນແມ່ນຂ້ອຍຜູ້ທີ່ທໍາທ່າເປັນ Ilsa Hoffman," Tanya ສະຫຼຸບ. “ເມື່ອພວກເຮົາປ່ອຍຕົວເຈົ້າແລ້ວ, ເຈົ້າຈະລາຍງານເລື່ອງນີ້ໃຫ້ນາຍ Carters, David Hawke ທັນທີ. ລາວຈະຖາມວ່າເປັນຫຍັງເຈົ້າບໍ່ຕິດຕໍ່ມາສອງມື້, ແລະລາວຈະຖາມກ່ຽວກັບຂ້ອຍ, ເຊິ່ງລາວຮູ້ຈັກເປັນ Ilse Hoffmann. ເຈົ້າຈະບອກວ່າເຈົ້າໄປເຮືອນວິນລ່າກັບຂ້ອຍສອງສາມມື້ເພາະວ່າເຈົ້າຕ້ອງການທົດສອບຂ້ອຍ, ແຕ່ດຽວນີ້ເຈົ້າເຊື່ອວ່າຂ້ອຍຢູ່ເຫນືອຄວາມສົງໃສ."
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ເຫນືອຄວາມສົງໃສ" ຂໍ້​ມູນ​ໄດ້​ຖືກ​ລາຍ​ລັກ​ອັກ​ສອນ indelibly ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ສະ​ຫມອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າຈະປອມຕົວ Nick Carter ດ້ວຍຄວາມຊໍານິຊໍານານຕາມທີ່ເຈົ້າຮູ້, ເຮັດໃນສິ່ງທີ່ຄາດຫວັງຂອງເຈົ້າຈົນກ່ວາຕອນທ່ຽງຂອງມື້ຂອງກອງປະຊຸມ, ເຈົ້າຈະບໍ່ສົນໃຈຄໍາສັ່ງໃດໆທີ່ເຂົາເຈົ້າອາດຈະໃຫ້ເຈົ້າແລະສືບຕໍ່ໄປຫາພະລາຊະວັງ. ເຈົ້າຕ້ອງຢູ່ໃນແລວເສດຖະກິດ. ຢູ່​ທີ່​ທາງ​ເຂົ້າ​ຫ້ອງ​ປະ​ຊຸມ​ໃຫຍ່​ໃນ​ຕອນ​ບ່າຍ​ຫນຶ່ງ​ໂມງ​ໃນ​ເວ​ລາ​ນີ້​, ຜູ້​ຊາຍ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ເຂົ້າ​ໄປ​ຫາ​ທ່ານ​ຈະ​ນຸ່ງ​ເສື້ອ​ສີ​ຟ້າ​ເຂັ້ມ​ແລະ​ເປັນ​ສີ​ແດງ​ທີ່​ມີ carnation ສີ​ຂາວ​ກ່ຽວ​ກັບ lapel ໄດ້​ ມອບເຄື່ອງຊັກຜ້ານີ້ໃຫ້ເຈົ້າ, ເຊິ່ງຈະເປັນເຄື່ອງໜຶ່ງທີ່ໃຊ້ຢູ່ໃນໂຕະປະຊຸມ." ນາງໄດ້ເອົາເຄື່ອງ decanter ທີ່ສວຍງາມຂະຫນາດໃຫຍ່ຈາກ Dimitrov. "ພາຍໃນມັນ, ພາຍໃຕ້ລຸ່ມທີ່ບໍ່ຖືກຕ້ອງ, ຈະມີອຸປະກອນນີ້."
  
  
  ນາງໄດ້ເອົາເຄື່ອງມືເອເລັກໂຕຣນິກອອກຢ່າງລະມັດລະວັງ. ມັນຄ້າຍຄືວິທະຍຸ transistor ທີ່ສວຍງາມ.
  
  
  “ອຸປະກອນຖືກຄວບຄຸມໂດຍໃຊ້ການຄວບຄຸມໄລຍະໄກ. ມັນປ່ອຍສຽງໃນໄລຍະຄວາມຖີ່ກວ້າງ, ກວ້າງກວ່າສິ່ງທີ່ພັດທະນາຜ່ານມາ. ໃນລະດັບຄວາມຖີ່ແລະລະດັບສຽງທີ່ແນ່ນອນ, ສຽງທໍາລາຍເນື້ອເຍື່ອປະສາດສ່ວນກາງ. ການເປີດເຜີຍສັ້ນຫຼາຍເຮັດໃຫ້ການເສຍຊີວິດທີ່ເຈັບປວດ."
  
  
  ນາງໄດ້ປ່ຽນ gadget ໃນ decanter ໄດ້. "ອຸປະກອນຈະຖືກປັບຄວາມຖີ່ທີ່ຖືກຕ້ອງໂດຍການຄວບຄຸມໄລຍະໄກເມື່ອກອງປະຊຸມຂອງມື້ເລີ່ມຕົ້ນ. ພາຍໃນສອງສາມນາທີ, ມັນຈະຂ້າທຸກຄົນພາຍໃນຫ້ອງ, ແຕ່ຈະບໍ່ສົ່ງຜົນກະທົບຕໍ່ຄົນນອກຫ້ອງ, ເມື່ອມັນເຮັດວຽກຂອງມັນ, ມັນຈະປ່ອຍອອກມາ. ສຽງ​ທີ່​ຕ່ຳ​ກວ່າ​ທີ່​ຍັງ​ຈະ​ມີ​ສຽງ​ສູງ​ຢູ່​ໃນ​ຫູ​ຂອງ​ເຈົ້າ ເຈົ້າ​ຈະ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ນີ້​ຢູ່​ນອກ​ຫ້ອງ​ປະຊຸມ​ບ່ອນ​ທີ່​ເຈົ້າ​ຈະ​ຢູ່.”
  
  
  “ຂ້ອຍຈະໄດ້ຍິນສຽງຈາກນອກຫ້ອງປະຊຸມ,” ຂ້ອຍເວົ້າຊ້ຳ.
  
  
  “ຫຼັງ​ຈາກ​ຜູ້​ຊາຍ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ເອົາ​ໝໍ້​ຕົ້ມ​ນ້ຳ​ໃຫ້​ເຈົ້າ, ເຈົ້າ​ຈະ​ເຂົ້າ​ໄປ​ຫາ​ພວກ​ຍາມ​ທີ່​ປະ​ຕູ​ຫ້ອງ ແລະ​ບອກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ວ່າ ພະ​ນັກ​ງານ​ພະ​ລາ​ຊະ​ວັງ​ໄດ້​ຂໍ​ໃຫ້​ເຈົ້າ​ເອົາ​ໝໍ້​ຕົ້ມ​ນ້ຳ​ໃຫ້​ເຈົ້າ​ແລ້ວ, ເພາະ​ວ່າ Nick Carter. ມີ​ການ​ອະ​ນຸ​ຍາດ​ໃຫ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ປະ​ຊຸມ​ໃຫຍ່​, ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ອະ​ນຸ​ຍາດ​ໃຫ້​ທ່ານ​ເອົາ decanter ພາຍ​ໃນ​ແລະ​ວາງ​ມັນ​ຢູ່​ໃນ​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ປະ​ໄວ້​ກັບ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ​, ແລະ​ເອົາ decanter ອື່ນໆ​ໄປ​ຫ້ອງ​ການ​ບໍ​ລິ​ການ​ທີ່​ໃກ້​ທີ່​ສຸດ​ໃນ​ຫ້ອງ​ໂຖງ​ທີ່​ທ່ານ​ຈະ​ຢູ່​ຫ່າງ​ຈາກ ພື້ນທີ່ທັນທີຈົນກວ່າເຈົ້າຈະເຫັນທຸກຄົນໄດ້ເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງປະຊຸມໃນຕອນບ່າຍ.
  
  
  “ເມື່ອທ່ານໄດ້ຍິນສຽງດັງດັງມາຈາກຫ້ອງ, ທ່ານຈະຮູ້ວ່າອຸປະກອນໄດ້ເຮັດວຽກຂອງມັນແລ້ວ. ບັດນີ້ ຈົ່ງຟັງຢ່າງລະມັດລະວັງ.” Dimitrov ຢືນຂຶ້ນແລະຫັນຫນ້າປັດໃສ່ເຄື່ອງຂະຫນາດນ້ອຍເທິງໂຕະໃກ້ຄຽງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຮ້ອງ​ສຽງ​ດັງ​ທີ່​ເຕືອນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ສຽງ​ຂອງ​ເຮືອ​ບິນ​ບາງ.
  
  
  "ນັ້ນແມ່ນສຽງທີ່ເຈົ້າຈະໄດ້ຍິນ."
  
  
  ສຽງຂອງລາວຢຸດຊົ່ວຄາວ. "ເມື່ອທ່ານໄດ້ຍິນເລື່ອງນີ້," ນາງເວົ້າຊ້າໆ, "ເຈົ້າຈະຈື່ຈໍາທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ຝັງຢູ່ໃນຈິດໃຕ້ສໍານຶກຂອງເຈົ້າ. ເຈົ້າ​ຈະ​ຈື່​ທຸກ​ສິ່ງ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ບອກ​ກ່ອນ​ໜ້າ​ນີ້​ບໍ່​ໃຫ້​ຈື່. ເຈົ້າຈະຈື່ທຸກຢ່າງທີ່ເກີດຂຶ້ນກ່ອນເຈົ້າໄປຄລີນິກນີ້. ແຕ່ເຈົ້າຈະບໍ່ຈື່ສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນທີ່ນີ້. ນີ້ຈະເປີດເຜີຍຄວາມຈິງແກ່ເຈົ້າ, ແຕ່ຈະນໍາໄປສູ່ຄວາມສັບສົນທີ່ຮ້າຍແຮງ. ເຈົ້າຍອມຮັບກັບຜູ້ທໍາອິດທີ່ເວົ້າກັບເຈົ້າວ່າເຈົ້າໄດ້ປູກອຸປະກອນການເສຍຊີວິດຢູ່ໃນຫ້ອງປະຊຸມ. ທຸກຢ່າງຈະແຈ້ງບໍ? "
  
  
  "ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນຈະແຈ້ງ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ.
  
  
  "ນອກຈາກນັ້ນ, ເມື່ອຜູ້ຊາຍຂອງພວກເຮົາເອົາເຄື່ອງຊັກຜ້າໃຫ້ເຈົ້າ, ລາວຈະເວົ້າວ່າ: 'Viva la revolución!' ຖ້ອຍ​ຄຳ​ເຫຼົ່າ​ນີ້​ຈະ​ເພີ່ມ​ຄວາມ​ເຂັ້ມ​ແຂງ​ໃຫ້​ແກ່​ຄວາມ​ຕັ້ງ​ໃຈ​ຂອງ​ທ່ານ​ທີ່​ຈະ​ຂ້າ​ປະ​ທາ​ນາ​ທິ​ບໍ​ດີ​ເວ​ເນ​ຊູ​ເອ​ລາ ແລະ​ຊາວ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ, ແລະ​ທ່ານ​ຈະ​ຮູ້​ສຶກ​ເຖິງ​ຄວາມ​ກະ​ຕຸ້ນ​ຢ່າງ​ລົ້ນ​ເຫຼືອ​ທີ່​ຈະ​ເອົາ​ຕູ້​ຊັກ​ຜ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ, ດັ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຮັດ. ໄດ້ສັ່ງສອນເຈົ້າ."
  
  
  "Viva la revolutión," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  Kalinin ຢືນ ຂຶ້ນ, ໄປ ທີ່ ຕາ ຕະ ລາງ ແລະ ເອົາ Luger ທີ່ ລາວ ໄດ້ ໃຫ້ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ອອກ ແລະ stiletto sheathed. ລາວມອບອາວຸດໃຫ້ຂ້ອຍ.
  
  
  "ເອົາປືນລົງ," Tanya ເວົ້າ. "ຮອຍແຕກຢູ່ເທິງແຂນຄວນຕິດຢູ່ແຂນຂວາຂອງເຈົ້າ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປະຕິບັດຕາມຄໍາແນະນໍາຂອງນາງ. ອາວຸດເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ສະດວກແລະຫຍຸ້ງຍາກກັບຂ້ອຍ. Kalinin ເອົາເສື້ອກັນ ໜາວ ແລະສາຍຮັດໃຫ້ຂ້ອຍ, ແລະ Tanya ສັ່ງໃຫ້ຂ້ອຍໃສ່ອາວຸດ.
  
  
  "ປືນແມ່ນຂອງ Nick Carter," Tanya ເວົ້າ. “ເຈົ້າຈະຮູ້ວິທີໃຊ້ພວກມັນ. ເຄື່ອງນຸ່ງກໍເປັນຂອງລາວຄືກັນ.”
  
  
  Dimitrov ກົ້ມຕົວລົງແລະກະຊິບບາງສິ່ງບາງຢ່າງຢູ່ໃນຫູຂອງ Tanya. ນາງຫົວຫົວ.
  
  
  "ທ່ານຈະບໍ່ພະຍາຍາມກັບຄືນໄປຫາອາພາດເມັນຂອງເຈົ້າຢູ່ Avenida Bolivar. ເຈົ້າຈະບໍ່ເຂົ້າຮ່ວມກັບ Lynches ຫຼືຜູ້ໃດທີ່ກ່ຽວຂ້ອງກັບພາລະກິດນີ້, ບໍ່ແມ່ນແຕ່ພະນັກງານຂອງຄລີນິກນີ້."
  
  
  “ດີຫຼາຍ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ດຽວນີ້, Rafael Chavez, ເຈົ້າຈະອອກມາຈາກການສະກົດຈິດເມື່ອຂ້ອຍນັບຈາກຫ້າຫາຫນຶ່ງ. ເຈົ້າ​ຈະ​ເວົ້າ​ພາ​ສາ​ອັງ​ກິດ​ໄດ້​ຢ່າງ​ຄ່ອງ​ແຄ້ວ​ແລະ​ນີ້​ແມ່ນ​ພາ​ສາ​ທີ່​ທ່ານ​ຈະ​ນໍາ​ໃຊ້​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ທ່ານ​ສໍາ​ເລັດ​ພາ​ລະ​ກິດ​ຂອງ​ທ່ານ​. ເຈົ້າຈະພ້ອມທີ່ຈະເຮັດສໍາເລັດພາລະກິດແລະເຈົ້າຈະປະຕິບັດຕາມຄໍາແນະນໍາຂອງຂ້ອຍຢ່າງແນ່ນອນ.
  
  
  “ຂ້ອຍຈະເລີ່ມນັບດຽວນີ້. ຫ້າ. ທ່ານແມ່ນ Rafael Chavez, ແລະທ່ານຈະປ່ຽນເສັ້ນທາງຂອງປະຫວັດສາດ Venezuelan ທີ່ທັນສະໄຫມ. ສີ່. ປະທານາທິບໍດີ ​ແລະ​ຮອງ​ປະ​ທາ​ນາ​ທິ​ບໍ​ດີ​ສະ​ຫະ​ລັດ​ຂອງ​ທ່ານ​ເປັນ​ສັດ​ຕູ​ມະ​ຕະ​ຂອງ​ທ່ານ. ສາມ. ທ່ານບໍ່ໄດ້ຄິດກ່ຽວກັບມັນ. , ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ເປົ້າ​ຫມາຍ​, ແຕ່​ວ່າ​ຈະ​ຂ້າ​ຊາຍ​ສອງ​ຄົນ​ນີ້​ວິ​ທີ​ການ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ວາງ​ແຜນ​ໄວ້​. ສອງ. ໃນເວລາທີ່ທ່ານຕື່ນຂຶ້ນ, ທ່ານຈະບໍ່ຮູ້ວ່າທ່ານຢູ່ພາຍໃຕ້ການ hypnosis. ເຈົ້າຈະບໍ່ຈື່ຊື່ຂອງຜູ້ທີ່ຢູ່ກັບເຈົ້າ, ແຕ່ເຈົ້າຈະຮູ້ວ່າພວກເຮົາແມ່ນເພື່ອນຂອງປະຕິວັດຜູ້ທີ່ກະກຽມເຈົ້າສໍາລັບພາລະກິດຂອງເຈົ້າ."
  
  
  ເມື່ອນາງມາຮອດອັນດັບຫນຶ່ງ, ສາມຄົນຢູ່ທາງຫນ້າຂອງຂ້ອຍເບິ່ງຄືວ່າມົວເປັນເວລາຫນຶ່ງນາທີແລະຫຼັງຈາກນັ້ນກໍ່ເຂົ້າໄປໃນຈຸດສຸມອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງຈາກຫນ້າຫນຶ່ງໄປຫາອີກ.
  
  
  "ເຈົ້າຮູ້ສຶກດີບໍ, Raphael?" - ຖາມແມ່ຍິງຫນຸ່ມຫວານ.
  
  
  "ຂ້ອຍຮູ້ສຶກດີ," ຂ້ອຍຕອບລາວເປັນພາສາອັງກິດ. ເປັນເລື່ອງແປກທີ່, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເວົ້າມັນໂດຍບໍ່ມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກ.
  
  
  "ເຈົ້າຈະເປັນໃຜໃນສອງມື້ຕໍ່ໄປ?"
  
  
  "Nick Carter, Spy ອາເມລິກາ."
  
  
  "ເຈົ້າຈະເຮັດຫຍັງຫຼັງຈາກທີ່ເຈົ້າອອກຈາກບ່ອນນີ້?"
  
  
  “ລາຍງານໃຫ້ຜູ້ຊາຍຊື່ David Hawk. ຂ້ອຍຈະບອກລາວວ່າຂ້ອຍຢູ່ກັບທ່ານ - ກັບ Ilse Hoffmann - ໃນລະຫວ່າງການບໍ່ຢູ່ຂອງ Carter."
  
  
  “ດີ. ໄປເບິ່ງຕົວເອງ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໄປຫາບ່ອນແລກປ່ຽນຄວາມ. ເມື່ອຂ້ອຍເຫັນໃບຫນ້າຂອງຂ້ອຍ, ມັນເບິ່ງຄືວ່າແຕກຕ່າງກັນ. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ປ່ຽນຮູບລັກສະນະຂອງຂ້ອຍເພື່ອໃຫ້ຂ້ອຍເບິ່ງຄືກັບ Nick Carter. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອື້ອມ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ດຶງ Luger ອອກ. ຊື່ Wilhelmina ກະພິບຢູ່ໃນໃຈຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າເປັນຫຍັງ. ຢ່າງຫນ້ອຍມັນເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ສໍາຄັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ອອກ​ສະ​ລັອດ​ແລະ​ໃສ່​ໄສ້​ຕອງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ຂອງ pistol ໄດ້​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕົກ​ຕະ​ລຶງ​ໃນ​ຄວາມ​ສາ​ມາດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ການ​ຈັດ​ການ​ອາ​ວຸດ​.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນກັບຄືນໄປບ່ອນສາມຂອງພວກເຂົາ. "ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ຈັກຊື່ຂອງເຈົ້າ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍໄດ້ຍິ້ມຢ່າງຈະແຈ້ງດ້ວຍຄວາມພໍໃຈ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ເດັກຍິງໄດ້ເວົ້າ. “ເຈົ້າຮູ້ວ່າພວກເຮົາເປັນເພື່ອນຂອງເຈົ້າ. ແລະເພື່ອນຂອງປະຕິວັດ."
  
  
  ຂ້ອຍລັງເລ. “ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແນມ​ປືນ​ໃສ່​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ທົ່ວ​ຫ້ອງ​ແລະ squinted ຕາມ​ຖັງ. ມັນເປັນເຄື່ອງມືທີ່ປະເສີດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ມັນ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ໃນ holster ໄດ້​.
  
  
  "ເບິ່ງຄືວ່າເຈົ້າພ້ອມແລ້ວ," ເດັກຍິງເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ເບິ່ງ​ນາງ​ສໍາ​ລັບ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​. ຂ້ອຍຮູ້ວ່າມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງລະຫວ່າງພວກເຮົາ, ແຕ່ຂ້ອຍຈື່ຊື່ຂອງນາງບໍ່ໄດ້. "ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍພ້ອມແລ້ວ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮູ້​ສຶກ​ເຖິງ​ຄວາມ​ປາດ​ຖະ​ໜາ​ຢ່າງ​ກະ​ທັນ​ຫັນ​ທີ່​ຈະ​ອອກ​ຈາກ​ທີ່​ນັ້ນ, ເພື່ອ​ເຮັດ​ສິ່ງ​ທີ່​ສຳ​ຄັນ​ທີ່​ສຸດ​ໃນ​ຊີ​ວິດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ—ພາ​ລະ​ກິດ​ທີ່​ຄົນ​ເຫລົ່າ​ນີ້​ໄດ້​ກະ​ກຽມ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍໃນຊຸດທຸລະກິດເວົ້າ. ສຽງ​ຂອງ​ເພິ່ນ​ຟັງ​ຄື​ວ່າ​ເປັນ​ປະ​ຊາ​ທິ​ປະ​ໄຕ. “ແລ້ວໄປ, Raphael. ໄປປະຊຸມຢູ່ Caracas ແລະຂ້າສັດຕູຂອງເຈົ້າ."
  
  
  "ພິຈາລະນາວ່າມັນເຮັດແລ້ວ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ບົດທີເຈັດ.
  
  
  "ເຈົ້າເຄີຍຢູ່ໃສ?"
  
  
  David Hawke ຍ່າງອ້ອມຫ້ອງໂຮງແຮມດ້ວຍຄວາມໂກດແຄ້ນ. ຜົມ​ສີ​ຂີ້​ເຖົ່າ​ຂອງ​ພຣະ​ອົງ​ໄດ້​ຖືກ​ກະ​ຕຸ້ນ, ແລະ wrinkles ເລິກ​ໄດ້​ສ້າງ​ຕັ້ງ​ຂຶ້ນ​ປະ​ມານ​ຕາ​ສີ​ຟ້າ​ເຢັນ​ຂອງ​ພຣະ​ອົງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຮູ້​ວ່າ​ອາ​ເມລິ​ກາ​ສາ​ມາດ​ທີ່​ຈະ​ເຫມາະ​ຂອງ​ຄວາມ​ໃຈ​ຮ້າຍ​ດັ່ງ​ກ່າວ​.
  
  
  "ຂ້ອຍຢູ່ກັບເດັກຍິງ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  “ຍິງໜຸ່ມ! ສໍາລັບສອງມື້? ໃນ​ລະ​ຫວ່າງ​ການ​ພັກ​ທີ່​ບໍ່​ທັນ​ເວ​ລາ​ຂອງ​ທ່ານ​, ມີ​ເຫດ​ການ​ທີ່​ສໍາ​ຄັນ​ໄດ້​ເກີດ​ຂຶ້ນ​. ມັນຈະບໍ່ເປັນຄວາມຄິດທີ່ບໍ່ດີ ຖ້າທ່ານມາທີ່ນີ້ເພື່ອສັ່ງສອນ.”
  
  
  "ນາງເບິ່ງຄືວ່າມີຄວາມສົນໃຈໄວເກີນໄປ," ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ "ຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງຊອກຫາວ່ານາງຖືກໃຊ້ກັບພວກເຮົາຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ນາງໄດ້ເຊື້ອເຊີນຂ້ອຍໄປເຮືອນວິນລ່າສໍາລັບສອງສາມມື້ແລະຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຕິດຕໍ່ກັບເຈົ້າໄດ້ກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະອອກໄປ. "ຫຼັງຈາກພວກເຮົາໄປເຮືອນວິນລາ, ຂ້ອຍບໍ່ມີທາງຕິດຕໍ່ເຈົ້າ."
  
  
  Hawk ແຄບຕາໃສ່ຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍຢ້ານວ່າລາວສາມາດເບິ່ງເຫັນໄດ້ໂດຍການປອມຕົວຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າລາວຮູ້ວ່າຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນ Nick Carter ແລະລາວພຽງແຕ່ຫຼີ້ນເກມກັບຂ້ອຍ.
  
  
  "ນັ້ນແມ່ນເລື່ອງທັງຫມົດບໍ?" - ລາວຖາມຢ່າງລະມັດລະວັງ.
  
  
  ລາວບໍ່ເຊື່ອ. ຂ້ອຍຕ້ອງ improvise. “ດີ, ຖ້າເຈົ້າຕ້ອງຮູ້, ຂ້ອຍເຈັບ. ທໍາອິດຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າເດັກຍິງໄດ້ເບື່ອຂ້ອຍ, ແຕ່ມັນເປັນພຽງແຕ່ກໍລະນີທີ່ບໍ່ດີຂອງພະຍາດນັກທ່ອງທ່ຽວ. ຂ້ອຍຈະບໍ່ເອົາຫຍັງດີມາໃຫ້ເຈົ້າ ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍສາມາດຕິດຕໍ່ໄດ້."
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ, ຕາຂອງລາວໄດ້ຕິດໃສ່ໃບຫນ້າຂອງຂ້ອຍ. ໃນທີ່ສຸດພວກເຂົາອ່ອນລົງເລັກນ້ອຍ. “ພະເຈົ້າ. ພວກເຮົາຢູ່ໃນຈຸດສຸດຍອດຂອງພາລະກິດທີ່ໃຫຍ່ທີ່ສຸດຂອງພວກເຮົາໃນຮອບຫຼາຍປີ, ແລະທ່ານຕັດສິນໃຈທີ່ຈະເຈັບປ່ວຍ. ດີ, ບາງທີມັນເປັນຄວາມຜິດຂອງຂ້ອຍ. ບາງທີຂ້ອຍໄດ້ຍູ້ເຈົ້າແຮງເກີນໄປ.”
  
  
  "ຂ້ອຍເສຍໃຈຫຼາຍ, ທ່ານ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ແຕ່ຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງກວດເບິ່ງເດັກຍິງ. ດຽວນີ້ຂ້ອຍໝັ້ນໃຈວ່ານາງຢູ່ເໜືອຄວາມສົງໃສ.”
  
  
  "ດີ, ຂ້ອຍຄິດວ່າມັນເປັນບາງສິ່ງບາງຢ່າງ, ເຖິງແມ່ນວ່າມັນເປັນສິ່ງທີ່ບໍ່ດີ."
  
  
  “ບາງທີມັນອາດຈະເປັນການລ່າສັດປ່າ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ຂ້ອຍກັບໄປເຮັດວຽກ. ມີ​ຫຍັງ​ໃຫມ່?"
  
  
  Hawk ດຶງ cigar Cuban ຍາວອອກ. ລາວ​ບິດ​ສຸດ​ທ້າຍ​ແລະ​ມ້ວນ​ມັນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ປາກ​ຂອງ​ຕົນ, ແຕ່​ບໍ່​ໄດ້​ແສງ​ມັນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ມີຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ເຂັ້ມແຂງຂອງ déjà vu - Hawk ໃນສະຖານທີ່ອື່ນ, ເຮັດສິ່ງດຽວກັນ. ທັງ​ຫມົດ premonitions ແລະ flashes ຂອງ​ຄວາມ​ຊົງ​ຈໍາ​ເຄິ່ງ​ຫນຶ່ງ​ທີ່​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປະ​ສາດ​.
  
  
  “ຮອງ​ປະ​ທານ​ປະ​ເທດ​ໄດ້​ເປັນ​ບ້າ​. ລາວ​ເວົ້າ​ວ່າ ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຂ້າມ​ໄປ​ຫາ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ແລ້ວ. ລາວໄດ້ຈັບພະນັກງານ CIA ຫຼາຍຄົນ ແລະສົ່ງພວກເຈົ້າໜ້າທີ່ລັບເພີ່ມເຕີມກັບບ້ານ. ເວົ້າວ່າມັນເປັນສິ່ງທີ່ບໍ່ພໍໃຈສໍາລັບນັກຂ່າວທີ່ຈະມີກອງທັບປ້ອງກັນຄວາມປອດໄພຢູ່ອ້ອມຮອບ, ຄືກັບວ່າພວກເຮົາບໍ່ໄວ້ວາງໃຈຕໍາຫຼວດເວເນຊູເອລາ."
  
  
  "ນີ້ແມ່ນບໍ່ດີຫຼາຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ. ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນດີ. ມີຄົນອາເມລິກາໜ້ອຍກວ່າຄົນທີ່ຂ້ອຍປະຕິບັດຢູ່, ວຽກຂອງຂ້ອຍຈະງ່າຍຂຶ້ນເມື່ອຂ້ອຍມາຮອດກອງປະຊຸມ.
  
  
  “ດີ, ຍັງມີຫຼາຍຄົນຢູ່ໃນພະລາຊະວັງທີ່ມີປືນສັ້ນຢູ່ໃນຖົງຂອງພວກເຂົາ. ຂ້ອຍໂທຫາ N7 ເມື່ອຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າອາດຈະຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນໜຶ່ງຢູ່ລຸ່ມຂຸມ 6 ຟຸດ.”
  
  
  ເປັນເທື່ອທຳອິດ, ຂ້ອຍຮູ້ວ່າເຫດຜົນອັນໜຶ່ງທີ່ Hawk ໃຈຮ້າຍຫຼາຍແມ່ນຍ້ອນວ່າລາວເປັນຫ່ວງຂ້ອຍແທ້ໆ. ຫຼືແທນທີ່ຈະ, ກ່ຽວກັບ Nick Carter. ຄວາມເປັນຈິງນີ້ໄດ້ສໍາຜັດກັບຂ້ອຍຢ່າງໃດກໍ່ຕາມແລະຂ້ອຍໄດ້ພົບເຫັນຕົວເອງສົງໄສວ່າ Carter ໄດ້ພົບກັບຊະຕາກໍາຂອງລາວຢູ່ໃນມືຂອງຝູງຊົນ lynch.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "N7 ແມ່ນ Clay Vincent?"
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ລາວໄດ້ເຂົ້າໄປໃນໂຮງແຮມທີສາມ, Las Americas. ຂ້ອຍບອກລາວໃຫ້ກວດເບິ່ງການຫາຍຕົວຂອງເຈົ້າ." - ລາວເວົ້າວ່າ sarcastically. "ດຽວນີ້ລາວສາມາດກ້າວໄປສູ່ບັນຫາທີ່ ສຳ ຄັນກວ່າ. ໃນຄືນນີ້, ຮອງປະທານາທິບໍດີກໍາລັງເຂົ້າຮ່ວມງານລ້ຽງພິເສດໃນສວນຂອງສະຖານທູດອາເມລິກາ. ປະທານາທິບໍດີ​ເວ​ເນ​ຊູ​ເອລາ​ຈະ​ປະກົດ​ຕົວ​ຢ່າງ​ແນ່ນອນ. ນັບຕັ້ງແຕ່ກອງປະຊຸມແມ່ນມື້ອື່ນ, ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການທີ່ຈະເລີ່ມຕົ້ນການລະມັດລະວັງເປັນພິເສດ, ໂດຍສະເພາະກ່ຽວກັບເຫດການໃດໆທີ່ບໍ່ລວມຢູ່ໃນຕາຕະລາງເດີມ. "ລາວກໍາລັງກ້ຽວຢາສູບ.
  
  
  ການ​ກ່າວ​ເຖິງ​ສັດຕູ​ຂອງ​ຜູ້​ຄົນ​ເຫຼົ່າ​ນີ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ຕື່ນ​ເຕັ້ນ. ຄື້ນຄວາມກຽດຊັງອັນຮ້ອນແຮງມາສູ່ຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍຕ້ອງພະຍາຍາມສຸດຄວາມສາມາດເພື່ອຍຶດມັນໄວ້. ການເຄື່ອນໄຫວທີ່ຜິດພາດຫນຶ່ງກັບ Hawk ສາມາດທໍາລາຍພາລະກິດໄດ້.
  
  
  "ຕົກລົງ, ຂ້ອຍຈະຢູ່ທີ່ນັ້ນ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ເປັນຫຍັງ, Nick?" - Hawk ທັນທີທັນໃດຖາມ.
  
  
  "ແນ່ນອນ, ເປັນຫຍັງບໍ່?"
  
  
  "ຂ້ອຍ​ບໍ່​ຮູ້. ທ່ານພຽງແຕ່ເບິ່ງແຕກຕ່າງກັນສໍາລັບປັດຈຸບັນ. ໃບໜ້າຂອງເຈົ້າມີການປ່ຽນແປງ. ເຈົ້າແນ່ໃຈບໍ່ວ່າເຈົ້າຍັງບໍ່ໄດ້ເຈັບເທື່ອ?
  
  
  ຂ້ອຍຍອມຮັບຂໍ້ແກ້ຕົວຢ່າງໄວວາ. "ມັນອາດຈະເປັນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນຕົວເອງໃນມື້ນີ້." ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າໃນເວລາໃດກໍ່ຕາມລາວຈະເປີດເຜີຍການປອມຕົວຂອງຂ້ອຍແລະຂ້ອຍຈະຕ້ອງຂ້າລາວດ້ວຍ Luger ໃນຖົງຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການຂ້າລາວ. ເບິ່ງຄືວ່າລາວເປັນຄົນດີ, ເຖິງແມ່ນວ່າລາວເປັນສັດຕູ. ແຕ່ຜູ້ໃດທີ່ຢືນຢູ່ໃນວິທີການຂອງພາລະກິດຂອງຂ້າພະເຈົ້າຈະຕ້ອງຖືກກໍາຈັດ - ບໍ່ມີທາງເລືອກ.
  
  
  "ດີ, ເຈົ້າບໍ່ແມ່ນຕົວເຈົ້າເອງ," Hawk ເວົ້າຊ້າໆ. "ຂ້ອຍຈະສົ່ງເຈົ້າໄປສະຖານທູດເພື່ອກວດກາເບິ່ງຜູ້ຊ່ວຍສອງຄົນທີ່ຈະຢູ່ທີ່ພະລາຊະວັງໃນມື້ອື່ນ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າເຈົ້າພ້ອມແລ້ວ. ເຈົ້າຄວນພັກຜ່ອນຈົນກ່ວາຕອນແລງນີ້."
  
  
  "ນັ້ນບໍ່ຈໍາເປັນ, ທ່ານ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ. "ຂ້ອຍຍິນດີທີ່ຈະໄປສະຖານທູດແລະ ... "
  
  
  “ມັນ, N3! ເຈົ້າຮູ້ດີກວ່າທີ່ຈະໂຕ້ຖຽງກັບຂ້ອຍ. ພຽງ​ແຕ່​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຂອງ​ທ່ານ​ແລະ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ທ່ານ​ຈໍາ​ເປັນ​. ຂ້ອຍຈະໂທຫາເຈົ້າເມື່ອຮອດເວລາໄປສະຖານທູດ.”
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ທ່ານ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າຢ່າງອ່ອນໂຍນ, ຂອບໃຈສໍາລັບໂອກາດທີ່ຈະຫຼີກເວັ້ນການພົວພັນກັບຊາວອາເມຣິກັນຫຼາຍກວ່າສິ່ງທີ່ຈໍາເປັນແທ້ໆ.
  
  
  "ແລະຢ່າໄປຫຍຸ້ງກັບສາວຂີ້ຮ້າຍຄົນນັ້ນ," Hawk ຮ້ອງໃສ່ຂ້ອຍ.
  
  
  * * *
  
  
  ສວນຂອງສະຖານທູດແມ່ນສວຍງາມທຸກເວລາ, ແຕ່ໃນຕອນແລງນັ້ນມັນງົດງາມເປັນພິເສດ. ມີໂຄມໄຟຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງ. ມີ barbecues flaming ແລະຕາຕະລາງທີ່ມີອາຫານສໍາລັບແຂກ. ໃນຕອນທ້າຍຂອງສວນມີເວທີທີ່ວົງດົນຕີໄດ້ຫຼິ້ນຕະຫຼອດຕອນແລງ.
  
  
  Hawk ແລະ Vincent ຢູ່ກັບຂ້ອຍ, ແຕ່ພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ລົມກັນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບກັບ Vincent ໃນຫ້ອງນ້ໍາກ່ອນຫນ້ານີ້. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ແລກ​ປ່ຽນ​ຄໍາ​ທັກ​ທາຍ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ບໍ່​ພໍ​ໃຈ. ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຂ້ອຍຄວນຮູ້ຈັກລາວ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ກຽມພ້ອມທີ່ຈະພົບກັບຕົວແທນ AX ອື່ນ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ bluff ວິ ທີ ການ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໂດຍ ຜ່ານ ການ ສົນ ທະ ນາ ຂອງ ພວກ ເຮົາ, ແລະ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຢ້ານ ວ່າ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ບໍ່ ໄດ້ ໃຈວ່ າ. Vincent ໄດ້ເວົ້າສັ້ນໆກ່ຽວກັບສໍານັກງານໃຫຍ່ AX ແລະວຽກທີ່ຜ່ານມາທີ່ພວກເຮົາໄດ້ເຮັດວຽກຮ່ວມກັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃຫ້​ເຂົາ​ສົນ​ທະ​ນາ​ແລະ​ພຽງ​ແຕ່​ຕົກ​ລົງ​ເຫັນ​ດີ​ກັບ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ທີ່​ເຂົາ​ເວົ້າ​.
  
  
  ຮອງ​ປະ​ທານ​ປະ​ເທດ​ໄດ້​ປາ​ກົດ​ຂຶ້ນ​ຂ້ອນ​ຂ້າງ​ຕົ້ນ​ໃນ​ຕອນ​ແລງ​. ຂ້ອຍພະຍາຍາມຫຼີກລ້ຽງລາວຢ່າງສົມບູນ. ໃບໜ້າ ແລະ ສຽງຂອງລາວໄດ້ກະຕຸ້ນອາລົມອັນແຮງກ້າໃນຕົວຂ້ອຍ ຈົນຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າຂ້ອຍຈະເປົ່າຝາຂອງຂ້ອຍຖ້າຂ້ອຍພົບລາວຕໍ່ຫນ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ເຖິງ​ວົງ​ດົນ​ຕີ​ແລະ​ພຽງ​ແຕ່​ຟັງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຫຼິ້ນ​. ດົນຕີແມ່ນທີ່ສວຍງາມແລະຂ້າພະເຈົ້າຫວັງວ່າຈະໄດ້ມື້ທີ່ບ້ານເກີດເມືອງນອນຂອງຂ້າພະເຈົ້າຈະໄດ້ຮັບການປົດປ່ອຍຈາກ tyranny. ເປັນເທື່ອທຳອິດໃນຫຼາຍຊົ່ວໂມງ, ຂ້ອຍເລີ່ມຜ່ອນຄາຍ.
  
  
  ແຕ່ໂຊກບໍ່ໄດ້ຖືອອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຫລັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ມັນ​ເປັນ​ສຽງ​ທີ່​ຮ້າຍ​ແຮງ​ຂອງ​ຮອງ​ປະ​ທາ​ນາ​ທິ​ບໍ​ດີ​ອາ​ເມລິ​ກາ.
  
  
  "ທ່ານ Carter."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ, ເບິ່ງ​ຫນ້າ​ຂອງ​ເຂົາ​ແລະ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ຄວາມ​ກົດ​ດັນ​ທີ່​ຮ້າຍ​ແຮງ​ໃນ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕໍ່​ສູ້​ກັບ​ຄວາມ​ກຽດ​ຊັງ. ຢືນຢູ່ລະຫວ່າງຮອງປະທານແມ່ນເຈົ້າໜ້າ ທີ່ບໍລິການລັບສອງຄົນທີ່ຫົວຫົວໃສ່ຂ້ອຍ.
  
  
  "ທ່ານຮອງປະທານາທິບໍດີ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າຢ່າງໂຫດຮ້າຍ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າເຈົ້າໄດ້ພົບກັບປະທານາທິບໍດີ," ຜີຮ້າຍເວົ້າ. ລາວ​ຊີ້​ຮູບ​ທີ່​ໃກ້​ເຂົ້າ​ມາ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກຽດ​ຊັງ​ຫລາຍ​ກວ່າ​ສິ່ງ​ໃດ​ໃນ​ໂລກ. ລາວເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ກົງໄປກົງມາ ແລະມີຄວາມເຄົາລົບ, ເປັນຜູ້ຊາຍອາຍຸທີ່ເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ເປັນອັນຕະລາຍກັບຮອຍຍິ້ມກວ້າງ ແລະໜ້າເອິກທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍໂບ ແລະຫຼຽນ. ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ຈັກ​ສິ່ງ​ທີ່​ລາວ​ເປັນ​ຕົວ​ແທນ, ແລະ​ມັນ​ເຮັດ​ໃຫ້​ກະ​ເພາະ​ອາ​ຫານ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ churn. ລາວມາຢືນຢູ່ຂ້າງພວກເຮົາ. ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ຕຳ​ຫຼວດ​ນຸ່ງ​ຫົ່ມ​ສອງ​ຄົນ ແລະ​ພະ​ນັກ​ງານ​ແພດ​ຢູ່​ເບື້ອງ​ຫລັງ.
  
  
  "ທ່ານປະທານາທິບໍດີ, ນີ້ແມ່ນ ໜຶ່ງ ໃນໄວໜຸ່ມທີ່ດີທີ່ສຸດໃນການບໍລິການທາງປັນຍາຂອງພວກເຮົາ," "ທ່ານ Carter."
  
  
  "ມັນດີໃຈທີ່ໄດ້ພົບກັບທ່ານ, ທ່ານ Carter."
  
  
  ຄວາມໃກ້ຊິດຂອງໃບຫນ້ານີ້ເຮັດໃຫ້ຄວາມໂກດແຄ້ນຂອງຂ້ອຍເກືອບບໍ່ສາມາດຄວບຄຸມໄດ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕໍ່​ສູ້​ກັບ​ຄວາມ​ກະ​ຕື​ລື​ລົ້ນ​ຢ່າງ​ລົ້ນ​ເຫຼືອ​ທີ່​ຈະ​ຈູດ​ເຂົາ​ແລະ​ຈີກ​ເຂົາ​ເປັນ​ຕ່ອນ​ດ້ວຍ​ມື​ເປົ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ເຫື່ອ​ອອກ​ຢູ່​ໜ້າ​ຜາກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ມີ​ຄວາມ​ເຂັ້ມ​ແຂງ​ຢູ່​ໃນ​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຊຶ່ງ​ສືບ​ຕໍ່​ຂະ​ຫຍາຍ​ຕົວ​ແລະ​ຂະ​ຫຍາຍ​ຕົວ. ຫົວຂອງຂ້ອຍເຈັບຫຼາຍ ຂ້ອຍຄິດວ່າມັນຈະລະເບີດ.
  
  
  “ຂ້ອຍ… ຂ້ອຍ…” ຂ້ອຍອ້າປາກ ແລະຫັນໜີຈາກຊາຍສອງຄົນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈໍາ​ເປັນ​ຕ້ອງ​ດຶງ​ຕົນ​ເອງ​ຮ່ວມ​ກັນ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ຈະ​ເຮັດ​ແນວ​ໃດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ດ້ວຍ​ໃບ​ຫນ້າ​ມືດ​ມົນ. “ດ້ວຍຄວາມຍິນດີ, ທ່ານປະທານ,” ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ.
  
  
  ທຸກຄົນເບິ່ງຂ້ອຍຄືກັບວ່າຂ້ອຍບ້າ. ເຈົ້າຫນ້າທີ່ຮັກສາຄວາມປອດໄພໄດ້ສຶກສາຂ້ອຍຢ່າງລະມັດລະວັງ.
  
  
  "ເຈົ້າສະບາຍດີບໍ, ຊາຍໜຸ່ມ?" - ຖາມປະທານປະເທດ.
  
  
  ຕາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ເພື່ອ​ຕອບ​ສະ​ຫນອງ​ການ​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຂອງ​ພຣະ​ອົງ. “ໂອ້ ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າໄວ. "ຂ້ອຍຈະດີ. ຂ້ອຍຫາກໍ່ຕໍ່ສູ້ກັບນັກທ່ອງທ່ຽວບາງຄົນ.”
  
  
  ຮອງ​ປະ​ທານ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ໜ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ. "ທ່ານຄວນຈະພັກຜ່ອນດີກວ່າ, ທ່ານ Carter," ລາວເວົ້າຢ່າງງຽບໆ. ນາ​ທີ​ຕໍ່​ມາ ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄປ​ສົນ​ທະ​ນາ​ກັບ​ເອກ​ອັກ​ຄະ​ລັດ​ຖະ​ທູດ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ.
  
  
  ໃນ​ຄວາມ​ສິ້ນ​ຫວັງ​ຢ່າງ​ກະ​ທັນ​ຫັນ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ຕາມ​ເຂົາ​ເຈົ້າ. ມືຂອງຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນເສື້ອກັນຫນາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ດຶງ Lugers ອອກ​ແລະ​ຍິງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຫົວ. ​ແຕ່​ເມື່ອ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້ສຶກ​ເຖິງ​ໂລຫະ​ເຢັນ​ຂອງ​ປືນ​ໃສ່​ມື​ຂອງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ, ຂ້າພະ​ເຈົ້າຮູ້ສຶກ​ເຖິງ​ຄວາມ​ຮູ້ສຶກ. ນີ້ບໍ່ແມ່ນແຜນການ ແລະຂ້ອຍຕ້ອງເຊື່ອຟັງຄຳສັ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອອກ​ແລະ​ເຊັດ​ເຫື່ອ​ອອກ​ກ່ຽວ​ກັບ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສັ່ນທົ່ວ. ຂ້ອຍເບິ່ງໄປຮອບໆເພື່ອເບິ່ງວ່າມີໃຜສັງເກດເຫັນການກະທໍາຂອງຂ້ອຍ, ແລະເມື່ອຂ້ອຍຫັນໄປຫາຕຶກ, ຂ້ອຍເຫັນເພື່ອນຮ່ວມງານ AX ຂອງຂ້ອຍ Clay Vincent ກໍາລັງເບິ່ງຂ້ອຍ. ລາວເບິ່ງຢູ່ຕະຫຼອດເວລາ.
  
  
  ດ້ວຍຄວາມຕື່ນຕົກໃຈຕໍ່ສູ້, ຂ້ອຍຟ້າວໄປຫຼັງຕຶກສະຖານທູດ, ໄປຫ້ອງຜູ້ຊາຍ. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກບໍ່ສະບາຍ ແລະຢ້ານວ່າຂ້ອຍຈະຮາກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ແລະ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ມັນ​ຈະ​ແຕກ​ອອກ​.
  
  
  ຢູ່ໃນຫ້ອງນ້ຳ, ຂ້ອຍເອົານ້ຳເຢັນລົງໃສ່ຫົວຂອງຂ້ອຍ ແລະ ກົ້ມລົງໃສ່ອ່າງລ້າງໜ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ໃບ​ຫນ້າ​ອອກ​ຈາກ​ຈິດ​ໃຈ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ອາ​ການ​ເຈັບ​ປວດ​ແລະ​ປວດ​ຮາກ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ສະ​ບາຍ. ເມື່ອຂ້ອຍຫັນໄປຫາຜ້າເຊັດໂຕ, Vincent ຢູ່ບ່ອນນັ້ນ.
  
  
  "ມີຫຍັງຜິດກັບເຈົ້າ, Nick?" ເຂົາ​ຖາມ​ວ່າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ຫນີ​ຈາກ​ເຂົາ​ແລະ​ຕາກ​ແດດ​ໃຫ້​ແຫ້ງ​ດ້ວຍ​ຕົນ​ເອງ. "ຂ້ອຍຕ້ອງກິນບາງຢ່າງຜິດ," ຂ້ອຍຕອບ. "ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍຍັງຢູ່ຫນ້ອຍຫນຶ່ງ."
  
  
  "ເຈົ້າເບິ່ງຂີ້ຮ້າຍ," ລາວຢືນຢັນ.
  
  
  "ຂ້ອຍຮູ້ສຶກດີຕອນນີ້."
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ຄິດວ່າເຈົ້າຄວນໄປພົບທ່ານໝໍສະຖານທູດ."
  
  
  “ບໍ່. ຂ້ອຍສະບາຍດີແທ້ໆ."
  
  
  ມີຄວາມງຽບສະຫງົບດົນນານໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຫວີຜົມຢ່າງປະມານ.
  
  
  "ຂ້ອຍມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຈະດື່ມໃນຄາເຟນັ້ນໃນ Beirut ໃນເວລາທີ່ພວກເຮົາເຮັດວຽກຮ່ວມກັນ," ລາວເວົ້າ. “ຈື່ໄດ້ບໍ? ເຈົ້າໄດ້ຊ່ວຍຂ້ອຍອອກຈາກເລື່ອງນີ້. ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ພະຍາຍາມທີ່ຈະກັບຄືນຄວາມໂປດປານ."
  
  
  ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ຢູ່​ໃນ​ສະ​ຫມອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕິ​ກິ​ຣິ​ຍາ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກ່າວ​ເຖິງ​ເຫດ​ການ Beirut. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມີ​ວິ​ໄສ​ທັດ​ໂດຍ​ຫຍໍ້​ຂອງ Clay Vincent ຕົກ​ໃສ່​ກັບ​ກໍາ​ແພງ brick ເກົ່າ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຊ່ວຍ​ໃຫ້​ເຂົາ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຕີນ​ຂອງ​ເຂົາ. ໃນວິນາທີທີ່ແຕກຫັກ, scene ໄດ້ຫາຍໄປແລະຂ້າພະເຈົ້າສົງໄສວ່າຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈິນຕະນາການມັນທັງຫມົດ.
  
  
  ມັນເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຕົກໃຈ. ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍພົບ Clay Vincent ໃນຊີວິດຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍຈະຈື່ໄດ້ແນວໃດວ່າຂ້ອຍຢູ່ກັບລາວໃນເບຣຸດ? ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ເຄີຍ​ຢູ່​ນອກ​ເວ​ເນ​ຊູ​ເອ​ລາ​ຍົກ​ເວັ້ນ​ແຕ່​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃນ​ສະ​ຫະ​ລັດ. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ຫຍັງກ່ຽວກັບເລບານອນ. ຫຼືຂ້ອຍຍັງຢູ່ທີ່ນັ້ນບໍ?
  
  
  ຂ້ອຍຮູ້ສຶກອີກຄັ້ງວ່າໃນອະດີດຂອງຂ້ອຍໄດ້ເຊື່ອງບາງສິ່ງບາງຢ່າງຈາກຂ້ອຍຢູ່ທີ່ຄລີນິກ. ບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ສໍາຄັນຫຼາຍ. ແຕ່ບາງທີຂ້ອຍຜິດ. ບາງທີຢາໄດ້ກະຕຸ້ນຈິນຕະນາການຂອງຂ້ອຍເພື່ອໃຫ້ຂ້ອຍສາມາດມີ scenes ທີ່ຈະຊ່ວຍໃຫ້ຂ້ອຍມີບົດບາດຂອງ Nick Carter.
  
  
  “ຂໍໂທດ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຂ້ອຍຂອບໃຈຄວາມສົນໃຈຂອງເຈົ້າ, Clay."
  
  
  ລາວຍິ້ມສັ້ນໆ, ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນຄວາມກັງວົນຂອງລາວກັບຄືນມາ. "ນິກ, ເຈົ້າເຮັດຫຍັງຢູ່ບ່ອນນັ້ນຫຼັງຈາກທີ່ເຂົາເຈົ້າເລີ່ມເວົ້າກັບເຈົ້າ?"
  
  
  "ເຈົ້າມີຫຍັງຢູ່ໃນໃຈ?" - ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖາມປ້ອງກັນ.
  
  
  "ດີ, ສໍາລັບນາທີມັນເບິ່ງຄືວ່າທ່ານກໍາລັງໄປຫາ Luger ຂອງທ່ານ. ເກີດ​ຫຍັງ​ຂຶ້ນ?"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ທາງ​ຈິດ​ໃຈ​ໂດຍ​ຜ່ານ​ຄໍາ​ຕອບ​ທີ່​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້​ຫຼາຍ​. “ໂອ້, ນີ້. ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍກັງວົນຫຼາຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ໄດ້​ເອື້ອມ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຕົນ​ແລະ​ສໍາ​ລັບ​ນາ​ທີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ລາວ​ໄດ້​ໄປ​ເຖິງ​ສໍາ​ລັບ​ປືນ. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກຄືກັບຄົນໂງ່ເມື່ອລາວດຶງຜ້າເຊັດມືອອກ.”
  
  
  ຕາຂອງພວກເຮົາໄດ້ພົບແລະຖືກລັອກໃນຂະນະທີ່ Vincent ປະເມີນຄໍາຕອບຂອງຂ້ອຍ. ຖ້າລາວທ້າທາຍຂ້ອຍ, ຂ້ອຍຈະຕ້ອງຂ້າລາວຢູ່ນີ້, ແລະນັ້ນກໍ່ຫມາຍເຖິງບັນຫາໃຫຍ່.
  
  
  “ຕົກລົງ, ເພື່ອນ,” ລາວເວົ້າ. ສຽງຂອງລາວອ່ອນລົງ. "ເຈົ້າພັກຜ່ອນດີກວ່າ, ດັ່ງນັ້ນເຈົ້າຈະຮູ້ສຶກດີຂຶ້ນໃນມື້ອື່ນ."
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງລາວ. ລາວເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ມີຜົມສີແດງ, ອາຍຸປະມານສາມສິບສອງປີ. ລາວມີໃບຫນ້າທີ່ເປີດເຜີຍ, ຊື່ສັດ, ແຕ່ຂ້ອຍຮູ້ວ່າລາວອາດຈະເຄັ່ງຄັດ.
  
  
  “ຂອບໃຈ, Clay,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ລືມ​ມັນ​ສາ."
  
  
  ສໍາລັບສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງຕອນແລງຂ້າພະເຈົ້າພະຍາຍາມຢູ່ຫ່າງຈາກກິດຈະກໍາຕົ້ນຕໍ. Hawk ປາກົດຢູ່ໃນບາງຈຸດໃນຂະນະທີ່ທຸກຄົນກໍາລັງຊອກຫາຢູ່ໃນກຸ່ມນັກເຕັ້ນລໍາແລະຢືນຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ.
  
  
  "ທຸກຢ່າງເບິ່ງຄືວ່າປົກກະຕິບໍ?" - ລາວຖາມໂດຍບໍ່ເບິ່ງຂ້ອຍ.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ທ່ານ," ຂ້າພະເຈົ້າຕອບ. ຂ້ອຍສົງໄສວ່າ Vincent ບອກລາວກ່ຽວກັບຂ້ອຍບໍ?
  
  
  "ມັນເບິ່ງຄືວ່າເຈົ້າບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງຢູ່ທີ່ນີ້ດົນນານ, Nick," ລາວເວົ້າ. "ຂ້ອຍກໍ່ສົ່ງ Vincent ກັບໄປທີ່ໂຮງແຮມຂອງລາວຄືກັນ. ແຕ່​ຂ້ອຍ​ຈະ​ພົບ​ເຈົ້າ​ໃນ​ເຊົ້າ​ມື້ອື່ນ​ທີ່​ວັງ. ເຖິງແມ່ນວ່າທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງເບິ່ງຄືວ່າດີ, ຂ້ອຍຍັງມີຄວາມຮູ້ສຶກນີ້ກ່ຽວກັບການເຕືອນໄພ. ເຈົ້າສັງເກດເຫັນຄົນນັ້ນທີ່ຕິດຕາມເຈົ້າບໍ? "
  
  
  ເຫດການທີ່ບໍ່ຄຸ້ນເຄີຍອີກອັນໜຶ່ງໄດ້ປະກົດຂຶ້ນໃນໃຈຂອງຂ້ອຍ—ຊາຍຄົນໜຶ່ງຢືນຢູ່ໃນຫ້ອງສີຂາວຖືປືນຂ້ອຍ. ບໍ່, ມັນແມ່ນແລວທາງ, ບໍ່ແມ່ນຫ້ອງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສໍາ​ຜັດ​ຫນ້າ​ຜາກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ Hawk stared ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  "ບໍ່. ບໍ່, ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນລາວ.” ຂ້ອຍຮູ້ໄດ້ແນວໃດວ່າລາວກຳລັງເວົ້າເຖິງຄົນປະເພດໃດ? ໃນເອກະສານທີ່ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍອ່ານໃຫ້ຂ້ອຍ, ບໍ່ມີຫຍັງຖືກກ່າວເຖິງ. ເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າຂ້ອຍລືມ.
  
  
  "ນິກ, ເຈົ້າແນ່ໃຈບໍ່?" - Hawk ຖາມ. "ກັບ Vincent ຢູ່ທີ່ນີ້, ຂ້ອຍອາດຈະເຮັດໂດຍບໍ່ມີເຈົ້າຢູ່ໃນກອງປະຊຸມ."
  
  
  "ຂ້ອຍ​ສະ​ບາຍ​ດີ!" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ວ່າ​ບາງ​ຢ່າງ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ໄປ​ເບິ່ງ Hawk ແລະ​ລາວ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ມືດ​ມົວ, ກຳ​ລັງ​ກົ້ມ​ໃສ່​ຊີ​ກາ​ທີ່​ບໍ່​ມີ​ໄຟ. "ຂໍ​ໂທດ. ແຕ່ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າຂ້ອຍຕ້ອງການຢູ່ໃນກອງປະຊຸມແລະຂ້ອຍຕ້ອງການຢູ່ທີ່ນັ້ນ.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ບໍ່​ໄດ້​ຍິນ​ຄວາມ​ຕົກ​ໃຈ​ດິບ​ໃນ​ສຽງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ຖ້າ Hawk ເອົາຂ້ອຍອອກຈາກຄວາມປອດໄພ, ຂ້ອຍຈະບໍ່ສາມາດເຮັດພາລະກິດຂອງຂ້ອຍໄດ້.
  
  
  “ຕົກລົງ,” ລາວເວົ້າໃນທີ່ສຸດ. "ພົບເຈົ້າມື້ອື່ນ, ລູກຊາຍ."
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງລາວບໍ່ໄດ້. - "ຖືກຕ້ອງ."
  
  
  Hawk ຍ່າງຜ່ານສວນແລະຂ້ອຍອອກໄປ. ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການກັບໄປໂຮງແຮມ. ຂ້ອຍຕ້ອງການເຄື່ອງດື່ມ. ຂ້ອຍໄດ້ຂີ່ລົດແທັກຊີໄປ El Jardín ເພາະວ່າຂ້ອຍຮູ້ສຶກໂດດດ່ຽວ ແລະດ້ວຍເຫດຜົນບາງຢ່າງທີ່ຂ້ອຍຕິດພັນກັບສະຖານທີ່ນີ້ກັບສາວຢູ່ຄລີນິກ. ເມື່ອຂ້ອຍຍ່າງເຂົ້າໄປຂ້າງໃນ, ຂ້ອຍແປກໃຈທີ່ເຫັນນາງນັ່ງຢູ່ໂຕະແຈ. ນາງຢູ່ຄົນດຽວ, ດື່ມເຫຼົ້າແວງຈອກໜຶ່ງ. ນາງໄດ້ເຫັນຂ້ອຍທັນທີ.
  
  
  ເຈົ້າຈະບໍ່ຕິດຕໍ່ Lynches ຫຼືໃຜທີ່ກ່ຽວຂ້ອງກັບພາລະກິດນີ້, ບໍ່ແມ່ນແຕ່ພະນັກງານຂອງຄລີນິກນີ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ຫນີ​ຈາກ​ນາງ​ແລະ​ຍ່າງ​ໄປ​ທີ່​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ທີ່​ສຸດ​ຂອງ​ຫ້ອງ​ນັ້ນ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ຄວາມ​ປາ​ຖະ​ຫນາ​ທີ່​ຮ້າຍ​ແຮງ​ທີ່​ຈະ​ໄປ​ຫາ​ນາງ, ບອກ​ນາງ​ກ່ຽວ​ກັບ​ບັນ​ຫາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ເອົາ​ນາງ​ໄປ​ນອນ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ແຕ່​ນາງ​ເອງ​ໄດ້​ຫ້າມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ເຮັດ​ໃຫ້​ການ​ຕິດ​ຕໍ່. waiter ມາແລະຂ້າພະເຈົ້າສັ່ງ cognac. ເມື່ອ​ລາວ​ອອກ​ໄປ, ຂ້ອຍ​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ນາງ​ຢືນ​ຢູ່​ໃກ້​ໂຕະ​ຂອງ​ຂ້ອຍ.
  
  
  "ສະບາຍດີ, Rafael." ນາງນັ່ງລົງຂ້າງຂ້ອຍ. ນາງຍິ່ງງາມກວ່າທີ່ຂ້ອຍຈື່ໄດ້.
  
  
  ທັນທີທັນໃດຊື່ຂອງນາງໄດ້ມາຫາຂ້າພະເຈົ້າຈາກຄວາມເລິກຂອງ subconscious ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. "ຊື່ຂອງເຈົ້າແມ່ນ ... Tanya." ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງເຂົ້າໄປໃນຕາຂອງນາງ. "ຂ້ອຍບໍ່ຄວນຮູ້ວ່າ, ຂ້ອຍຄວນບໍ?"
  
  
  “ບໍ່, ແຕ່ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍຮູ້ວ່າເປັນຫຍັງເຈົ້າເຮັດມັນ. ທຸກຢ່າງແມ່ນດີ."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຄວນຢູ່ກັບເຈົ້າ, ຂ້ອຍຄວນບໍ?"
  
  
  “ຂ້ອຍຖືກຖາມໃຫ້ຕິດຕໍ່ເຈົ້າ. ເພື່ອເບິ່ງວ່າທ່ານຮູ້ສຶກແນວໃດແລະໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າທ່ານຖືກຍອມຮັບເປັນ Nick Carter."
  
  
  "ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈຜິດລາວ," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ແຕ່ຜູ້ທີ່ເອີ້ນວ່າ Hawk ແມ່ນເປັນຫ່ວງເກີນໄປກ່ຽວກັບສະຫວັດດີການຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ນໍາ​ສະ​ເຫນີ​ໃຫ້​ປະ​ທານ​ໃນ​ຕອນ​ແລງ​ນີ້​ແລະ​ມັນ​ເປັນ​ການ​ຫຍາບ​ຄາຍ pretty ສໍາ​ລັບ​ນາ​ທີ. ແຕ່ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍເຊື່ອ Hawk ວ່າຂ້ອຍບໍ່ເປັນຫຍັງ. "
  
  
  ໃບຫນ້າທີ່ສວຍງາມຂອງ Tanya ຊ້ໍາ. “Hawk ແມ່ນຄົນດຽວທີ່ສາມາດເອົາລູກອອກພາລະກິດທັງໝົດນີ້. ເຈົ້າຕ້ອງໂນ້ມນ້າວລາວໃນທຸກວິທີທາງທີ່ເປັນໄປໄດ້ວ່າເຈົ້າເປັນ Nick Carter ແລະເຈົ້າສາມາດເຮັດສຳເລັດໜ້າທີ່ມອບໝາຍຂອງເຈົ້າຢູ່ໃນກອງປະຊຸມໄດ້." ສຽງ​ຂອງ​ນາງ​ເຄັ່ງ​ຕຶງ​ແລະ​ບໍ່​ກ້າ. "ມັນເປັນສິ່ງສໍາຄັນທີ່ເຈົ້າສາມາດເຂົ້າເຖິງຫ້ອງປະຊຸມໃນເວລາພັກຜ່ອນອາຫານທ່ຽງຂອງເຈົ້າ."
  
  
  "ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈ, Tanya," ຂ້ອຍເວົ້າ. ຂ້ອຍ​ຕ້ອງ​ການ
  
  
  ກອດຂອງນາງແລະຈູບນາງ. "ມາຫ້ອງຂອງຂ້ອຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ສໍາລັບບາງເວລາ. ມັນສໍາຄັນສໍາລັບຂ້ອຍ."
  
  
  ນາງເວົ້າຢ່າງອ່ອນໂຍນວ່າ, "ນົກເຄົ້າອາດຈະເບິ່ງເຈົ້າ,"
  
  
  “ບໍ່, ນັ້ນບໍ່ແມ່ນຄວາມຈິງ. ກະລຸນາມາທີ່ນີ້ຈັກໜ້ອຍ."
  
  
  ນາງລັງເລຢູ່ຊົ່ວໄລຍະໜຶ່ງ, ຈາກນັ້ນກໍເອື້ອມອອກໄປແຕະໃບໜ້າຂອງຂ້ອຍຄ່ອຍໆ. ຂ້ອຍຮູ້ວ່ານາງຕ້ອງການຂ້ອຍ. "ຂ້ອຍຈະຢູ່ທີ່ນັ້ນໃນເຄິ່ງຊົ່ວໂມງ."
  
  
  "ຂ້ອຍ​ຈະ​ລໍ​ຖ້າ."
  
  
  ສີ່ສິບຫ້ານາທີຕໍ່ມາພວກເຮົາຢືນຢູ່ໃນຄວາມມືດຂອງຫ້ອງໂຮງແຮມຂອງຂ້ອຍ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກອດ Tanya ປະມານ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ kissed ຂອງ ນາງ ແລະ ລີ້ນ ຂອງ ນາງ slid ເຂົ້າ ໄປ ໃນ ປາກ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ . ນາງກົດ hips ຂອງນາງຕໍ່ຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  "ໂອ້, Raphael," ນາງຫາຍໃຈ.
  
  
  “ຖອດເຄື່ອງນຸ່ງຂອງເຈົ້າອອກ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ."
  
  
  ພວກເຮົາ undressed ໃນຄວາມມືດ. ສອງສາມວິນາທີຕໍ່ມາພວກເຮົາທັງສອງເປືອຍກາຍ ແລະເບິ່ງກັນຢ່າງຫິວໂຫຍ. Tanya ເປັນຜູ້ຍິງທີ່ສວຍງາມທີ່ສຸດທີ່ຂ້ອຍເຄີຍເຫັນ. ຕາຂອງຂ້ອຍໄດ້ເອົາເຕົ້ານົມຮອບເຕັມ, ແອວບາງໆ, ສະໂພກໂຄ້ງແລະຂາລຽບຍາວ. ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ໃຈ​ໂດຍ​ສຽງ​ອ່ອນ​ຂອງ​ນາງ, sensual. ສຽງ​ທີ່​ເວົ້າ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ອ່ອນ​ໂຍນ​ແລະ convincing ໃນ​ຄລີ​ນິກ. ມີການສະກົດຈິດພິເສດລະຫວ່າງພວກເຮົາເນື່ອງຈາກຄວາມສໍາພັນພິເສດນີ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປາ​ຖະ​ຫນາ​ສໍາ​ລັບ​ຮ່າງ​ກາຍ​ທີ່​ເປັນ​ຂອງ​ສຽງ​ທີ່​ຂັບ​ໄລ່​, ຈູງ​ໃຈ​, ສຽງ​ທີ່​ມີ​ອໍາ​ນາດ​ດັ່ງ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ທີ່​ຕຽງ​ນອນ​ນໍາ​ກັນ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈູບ​ນາງ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ, ດຶງ​ນາງ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ເຕົ້າ​ນົມ​ທີ່​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ຝຶກ​ອົບ​ຮົມ​ກົດ​ດັນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຍ້າຍ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕາມ​ເສັ້ນ​ໂຄ້ງ​ຂອງ​ສະ​ໂພກ​ຂອງ​ນາງ.
  
  
  ພວກເຮົາທັງສອງຫາຍໃຈຢ່າງໜັກ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ປ່ອຍ ອອກ ມາ ແລະ ນາງ ນອນ ລົງ ເທິງ ຕຽງ ນອນ , ເຕັມ , ໂຄ້ງ ສີ ຄີມ ຂອງ ນາງ ເບິ່ງ ສີ ຄີມ ຕ້ານ ກັບ ຄວາມ ຂາວ ຂອງ ແຜ່ນ . ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ຈໍາ​ເວ​ລາ​ທີ່​ມີ​ຄວາມ​ກະ​ຕື​ລື​ລົ້ນ​ໃນ​ຫ້ອງ​ໂຮງ​ຫມໍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ທັນໃດນັ້ນຂ້ອຍມີຄວາມຊົງຈໍາອີກຢ່າງຫນຶ່ງ, ຈາກຄວາມຝັນທີ່ຂ້ອຍມີຢູ່ໃນຄລີນິກ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເຫັນ Tanya stretched ສຸດ sofa ແທນ ທີ່ ຈະ ເປັນ ຕຽງ ນອນ, ຮ່າງ ກາຍ ທັງ ຫມົດ ຂອງ ນາງ ໄດ້ ເຊື້ອ ເຊີນ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ເຂົ້າ ຮ່ວມ ກັບ ນາງ. ມັນເປັນພຽງແຕ່ຄວາມຝັນບໍ? ຫຼືເລື່ອງນີ້ເກີດຂຶ້ນແທ້ໆບໍ? ຂ້ອຍສັບສົນຫຼາຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຕຽງ​ນອນ​ແລະ​ນອນ​ຢູ່​ໃກ້​ກັບ​ນາງ, ຫັນ​ຫນ້າ​ກັບ​ນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສໍາ​ພັດ​ສົບ​ຂອງ​ນາງ​ທີ່​ເປັນ​ການ​ເຜົາ​ໄຫມ້​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ແລ່ນ​ສົບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕາມ​ຄໍ​ແລະ​ບ່າ​ຂອງ​ນາງ​.
  
  
  "ເຈົ້າມີອາພາດເມັນຢູ່ Caracas ບໍ?" - ຂ້າພະເຈົ້າຖາມລະຫວ່າງ kisses.
  
  
  "ເປັນຫຍັງເຈົ້າຄິດແນວນັ້ນ," ນາງຕອບວ່າ, ປະຫລາດໃຈ.
  
  
  "ເຈົ້າມີໂຊຟາກວ້າງຢູ່ໃນອາພາດເມັນຂອງເຈົ້າບໍ?"
  
  
  ນາງໄດ້ເບິ່ງຂ້ອຍແລະຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍເຫັນຄວາມຢ້ານກົວໃນຕາຂອງນາງ. "ຍ້ອນ​ຫຍັງ​ເຈົ້າ​ຈິ່ງ​ຖາມ?"
  
  
  ຂ້ອຍ​ເວົ້າ. - "ນັ້ນແມ່ນບ່ອນທີ່ພວກເຮົາສ້າງຄວາມຮັກຄັ້ງທໍາອິດ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?" “ໄປຄລີນິກ. ດັ່ງທີ່ເຈົ້າບອກຂ້ອຍ, ນີ້ບໍ່ແມ່ນຢູ່ໃນອາພາດເມັນຂອງຂ້ອຍ. ບໍ່ມີໂຊຟາແບບນີ້ຢູ່ໃນອາພາດເມັນຂອງຂ້ອຍ.” ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ສະແດງໃຫ້ຂ້ອຍເຫັນຮູບສອງສາມຮູບຂອງອາພາດເມັນຂອງຂ້ອຍຢູ່ Avenido Bolivar.
  
  
  Tanya ເບິ່ງໃຈ. "ມັນ​ເປັນ​ສິ່ງ​ສໍາ​ຄັນ?" ນາງຖາມ.
  
  
  "ບໍ່ແມ່ນແທ້," ຂ້ອຍເວົ້າ, ຈູບນາງ. "ມັນເກີດຂຶ້ນກັບຂ້ອຍເມື່ອຂ້ອຍເຫັນເຈົ້າຢູ່ທີ່ນີ້."
  
  
  ໃບຫນ້າຂອງນາງຜ່ອນຄາຍອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. “ເຈົ້າເວົ້າຖືກ, Raphael. ນີ້ແມ່ນອາພາດເມັນຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍພຽງແຕ່ກວດເບິ່ງເຈົ້າຢູ່ຄລີນິກເພື່ອເບິ່ງວ່າເຈົ້າຈື່ໄດ້ບໍ.”
  
  
  "ຍ້ອນພາລະກິດບໍ?"
  
  
  "ຍ້ອນຄວາມຫຍາບຄາຍຂອງຜູ້ຍິງຂອງຂ້ອຍ." ນາງຍິ້ມແລະກົດດັນຕົນເອງຢ່າງບໍ່ຢຸດຢັ້ງຕໍ່ຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຊົາ​ກັງ​ວົນ​ກ່ຽວ​ກັບ​ມັນ​ແລະ​ລືມ​ກ່ຽວ​ກັບ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ຍົກ​ເວັ້ນ​ຄວາມ​ຮີບ​ດ່ວນ​ຂອງ​ຄວາມ​ປາ​ຖະ​ຫນາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຄວາມ​ອ່ອນ​ຂອງ​ເນື້ອ​ຫນັງ​ຂອງ​ນາງ.
  
  
  ບົດທີແປດ
  
  
  ໃນຕອນເຊົ້າມື້ຕໍ່ມາ Hawk, Vincent ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໄປພະລາຊະວັງສີຂາວ. ກໍາລັງຮັກສາຄວາມປອດໄພປົກກະຕິສ່ວນໃຫຍ່ຢູ່ທີ່ນັ້ນຕະຫຼອດຄືນ. ຮອດເວລາ 6 ໂມງແລງ ມັນກໍ່ເປັນບ້ານບ້າແລ້ວ. Hawk ບອກ Vincent ແລະ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໃຫ້ ກວດ ເບິ່ງ ຫ້ອງ ປະ ຊຸມ ແລະ ຫ້ອງ ຢູ່ ຕິດ ກັນ ກ່ອນ ເກົ້າ ສາມ ສິບ, ໃນ ເວ ລາ ທີ່ ກອງ ປະ ຊຸມ ໄດ້ ຖືກ ກໍາ ນົດ ຈະ ເລີ່ມ ຕົ້ນ. ຂ້ອຍກັງວົນຫຼາຍ. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກແປກປະຫຼາດໃນການກວດກາຄວາມປອດໄພທັງໝົດນີ້, ເຄື່ອນຍ້າຍໄດ້ງ່າຍໃນບັນດາຜູ້ຄົນທີ່ຢູ່ບ່ອນນັ້ນເພື່ອຈຸດປະສົງດຽວທີ່ຢຸດຂ້ອຍ. ຖ້າຂ້ອຍບໍ່ກະຕືລືລົ້ນ, ຂ້ອຍຈະເພີດເພີນກັບຄວາມອິດສາຂອງມັນ. ພະນັກງານຮັກສາຄວາມປອດໄພໄດ້ຫົວຫົວແລະຍິ້ມໃຫ້ຂ້ອຍ, ໂດຍບໍ່ຮູ້ວ່າຂ້ອຍເປັນຜູ້ທີ່ເຮັດໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າບໍ່ມີໃຜອອກຈາກຫ້ອງປະຊຸມ.
  
  
  ຕະຫຼອດຕອນເຊົ້າ, ໃບຫນ້າຈາກຫ້ອງປະຖົມນິເທດໄດ້ກັບຄືນມາຫາຂ້ອຍອີກເທື່ອຫນຶ່ງແລະອີກຄັ້ງ, ແລະໃນແຕ່ລະຄັ້ງທີ່ເຫດການນີ້ເກີດຂຶ້ນ, ຂ້ອຍໄດ້ອອກເຫື່ອເຢັນ. ຄວາມ​ຮຸນ​ແຮງ​ຂອງ​ຄວາມ​ກຽດ​ຊັງ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແຕກ​ແຍກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ສືບ​ຕໍ່​, ເຮັດ​ວຽກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ກໍາ​ຈັດ​ໂລກ​ຂອງ​ຄົນ​ຊົ່ວ​ຮ້າຍ​ສອງ​ນີ້​.
  
  
  ທ່ານ Hawk ບອກຂ້າພະເຈົ້າວ່າ, “ແລ້ວ, ມັນແມ່ນໜຶ່ງຊົ່ວໂມງກ່ອນທີ່ກອງປະຊຸມຈະເລີ່ມຂຶ້ນ,” ແລະພວກເຮົາບໍ່ມີຫຍັງທີ່ຕ້ອງເຮັດຫຼາຍກວ່າທີ່ພວກເຮົາມີເວລາອອກຈາກວໍຊິງຕັນ. ນອກ​ຈາກ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຊອກ​ຫາ​ຜູ້​ຊາຍ​ສູງ​ທີ່​ບໍ່​ມີ​ແຕ່​ທ່ານ​ໄດ້​ເຫັນ. . "
  
  
  "ມັນບໍ່ແມ່ນຄວາມຜິດຂອງຂ້ອຍ," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງແຮງ.
  
  
  Hawk ໄດ້ສຶກສາໃບຫນ້າຂອງຂ້ອຍຢ່າງລະມັດລະວັງ, ແລະຂ້ອຍຮູ້ວ່າຂ້ອຍໄດ້ເຮັດມັນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫລີກລ້ຽງຕາເຈາະຂອງລາວ.
  
  
  "ຜູ້ທີ່ hell ເວົ້າແນວນັ້ນ?" - ລາວ snapped ກັບຄືນໄປບ່ອນ.
  
  
  “ຂ້ອຍ... ຂ້ອຍຂໍໂທດ, ເຈົ້າ. ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍກັງວົນເລັກນ້ອຍກ່ຽວກັບກອງປະຊຸມ."
  
  
  "ມັນບໍ່ຄືກັບເຈົ້າເລີຍ, Nick," ລາວເວົ້າຢ່າງຈິງຈັງ. “ເຈົ້າຮັກສາຄວາມເຢັນຂອງເຈົ້າສະເໝີ. ນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນທີ່ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າດີທີ່ສຸດ. ມີເລື່ອງຫຍັງກັບເຈົ້າ? ເຈົ້າຮູ້ວ່າເຈົ້າສາມາດຈັບຄູ່ຂ້ອຍໄດ້."
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງລາວ. ມັນມີຜົນກະທົບທີ່ແປກປະຫຼາດຕໍ່ຂ້ອຍແລະຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈວ່າເປັນຫຍັງ. ຂ້ອຍມັກຜູ້ຊາຍຄົນນີ້, ແລະດ້ວຍເຫດຜົນບາງຢ່າງຂ້ອຍຮູ້ສຶກໃກ້ຊິດກັບລາວຫຼາຍ, ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍເຫັນລາວກ່ອນຕອນເຊົ້າມື້ວານນີ້. ມັນເປັນເລື່ອງແປກ.
  
  
  "ຂ້ອຍສະບາຍດີ, ເຈົ້າ," ຂ້ອຍເວົ້າ. - ເຈົ້າສາມາດນັບຂ້ອຍໄດ້.
  
  
  "ເຈົ້າ​ແນ່​ໃຈ​ບໍ່?"
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າ."
  
  
  “ດີ. ຖ້າເຈົ້າພົບຫຍັງ, ເຈົ້າສາມາດຊອກຫາຂ້ອຍຢູ່ສໍານັກງານໃຫຍ່."
  
  
  ເມື່ອລາວອອກໄປ, ຂ້ອຍຢາກຕີຝາ. ຂ້ອຍອາດຈະຄ້າຍຄື Nick Carter, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ປະຕິບັດຄືກັບລາວ. ແລະ Hawk ສັງເກດເຫັນ. ຖ້າຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ລະມັດລະວັງຫຼາຍກວ່ານີ້, ຂ້ອຍຈະລົ້ມເຫລວໃນພາລະກິດທັງຫມົດ.
  
  
  ຮອດ​ເວລາ​ຈັດ​ກອງ​ປະຊຸມ, ພະ​ລາຊະ​ວັງ​ບໍ່​ສະບາຍ​ໃຈ. ຫ້ອງໂຖງໄດ້ເຕັມໄປດ້ວຍຄົນ. ມີນັກຂ່າວຫຼາຍຮ້ອຍຄົນຈາກທົ່ວໂລກ. ດອກໄຟສາຍໄດ້ໝົດທຸກນາທີ ແລະມີການຮ້ອງອອກມາ ແລະທ່າທາງຫຼາຍຢ່າງ. ເມື່ອ​ຜູ້​ບໍລິຫານ​ໄປ​ຮອດ​ຫ້ອງ​ປະຊຸມ, ຝູງ​ຊົນ​ທີ່ຢູ່​ອ້ອມ​ຮອບ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໜາ​ແໜ້ນ​ຈົນ​ບໍ່​ສາມາດ​ເຫັນ​ໄດ້.
  
  
  ເມື່ອເຫັນພວກເຂົາຢູ່ໃນຂອບເຂດໃກ້ໆ, ຂ້ອຍຮູ້ສຶກເປັນສັດຕູຕໍ່ພວກເຂົາ, ຄວາມກຽດຊັງທີ່ເປີດເຜີຍ, ທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງຫັນຫນີ. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເບິ່ງເຂົາເຈົ້າເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງໄດ້. ສອງ​ສາມ​ນາ​ທີ​ຕໍ່​ມາ​ທຸກ​ຄົນ​ຢູ່​ພາຍ​ໃນ​ແລະ​ປະ​ຕູ​ສອງ​ຂະ​ຫນາດ​ໃຫຍ່​ໄດ້​ປິດ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ. ກອງປະຊຸມໄດ້ເລີ່ມຂຶ້ນ.
  
  
  ເມື່ອ​ໄປ​ຮອດ​ວັງ​ແລະ​ກວດ​ເບິ່ງ​ຫ້ອງ​ປະ​ຊຸມ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ຕູ້​ນ້ຳ​ຢູ່​ເທິງ​ໂຕະ​ໝາກ​ມະ​ໂຮ​ກາ​ນີ​ຍາວ. ມັນຄືກັນກັບສິ່ງທີ່ເຂົາເຈົ້າໃຫ້ຂ້ອຍຕໍ່ມາ, ໃນລະຫວ່າງການພັກຜ່ອນ. ມັນວາງຢູ່ເທິງຖາດພ້ອມກັບແວ່ນຕາກະຈົກເປັນອາຍແກັສ. ຮອດຕອນທ່ຽງ, ນ້ຳທີ່ຍັງເຫຼືອຢູ່ໃນໝໍ້ໜຶ້ງຈະເສື່ອມເສຍ, ແລະ ພະນັກງານພະລາດຊະວັງຈະນຳເອົານ້ຳຈືດມາສູ່ພາກບ່າຍຕາມທຳມະຊາດ.
  
  
  ຕອນເຊົ້າໄດ້ແກ່ຍາວເຖິງຫນຶ່ງປີ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຂຶ້ນ​ລົງ​ຕາມ​ແລວ​ທາງ​ຍາວ​ຢ່າງ​ບໍ່​ຢຸດ​ຢັ້ງ. ກອງ​ຄົນ​ອື່ນໆ​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຂ້ອຍ. ຫ້ອງໂຖງແມ່ນເຕັມໄປດ້ວຍພວກມັນ. ກອງ​ທະຫານ​ເວ​ເນ​ຊູ​ເອລາ 2 ຄົນ, ​ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່ CIA ຄົນ​ໜຶ່ງ ​ແລະ ​ເຈົ້າໜ້າ​ທີ່​ສືບ​ລັບ​ຄົນ​ໜຶ່ງ ຢືນ​ຍາມ​ຢູ່​ທາງ​ເຂົ້າ​ຫ້ອງ​ປະຊຸມ. ພວກເຂົາແຕ່ລະຄົນຮູ້ຈັກ Nick Carter, ແລະບໍ່ມີໃຜເບິ່ງຂ້ອຍເມື່ອຂ້ອຍເບິ່ງຮອບຫ້ອງກ່ອນຫນ້ານີ້.
  
  
  ປະມານສິບເອັດສາມສິບ, ເຄິ່ງຊົ່ວໂມງກ່ອນການພັກຜ່ອນ, ແລວທາງນອກຫ້ອງປະຊຸມໄດ້ເລີ່ມເຕັມໄປອີກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ໄດ້​ຄວາມ​ເຄັ່ງ​ຕຶງ​ທີ່​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ເຈັບ​ປວດ. ແຕ່ເວລານີ້ຄວາມເຈັບປວດເກືອບເປັນສຸກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ລາວ​ຈະ​ຫາຍ​ສາບ​ສູນ​ໄປ​ໃນ​ທັນ​ທີ​ຫລັງ​ຈາກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສຳ​ເລັດ​ພາ​ລະ​ກິດ.
  
  
  ບໍ່ດົນກ່ອນທີ່ຈະພັກຜ່ອນ, ຕົວແທນ CIA ໄດ້ມາຫາຂ້ອຍ. ລາວຮູ້ຈັກຂ້ອຍຢ່າງແນ່ນອນ, ແລະຂ້ອຍຕ້ອງຮູ້ຈັກລາວ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສຸມໃສ່, ແລະໃບຫນ້າຂອງລາວໄດ້ກາຍເປັນທີ່ຄຸ້ນເຄີຍກັບຂ້າພະເຈົ້າ, ເຖິງແມ່ນວ່າ, ແນ່ນອນ, ມັນບໍ່ແມ່ນ. ມັນແມ່ນເງື່ອນໄຂທັງຫມົດແລະຂ້ອຍບໍ່ມີເວລາທີ່ຈະກັງວົນກ່ຽວກັບວິທີການເຮັດວຽກ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ການພົບກັນເຫຼົ່ານີ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍກັງວົນ. ຄວາມຜິດພາດອັນໜຶ່ງສາມາດທຳລາຍພາລະກິດທັງໝົດ.
  
  
  "ເຈົ້າໄປໃສ, Carter?" - ຖາມຜູ້ຊາຍ. "ພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ເຫັນເຈົ້າຢູ່ທີ່ນີ້ສອງສາມມື້ແລ້ວ."
  
  
  "ກ່ຽວກັບ. ຂ້ອຍກໍາລັງກວດເບິ່ງບຸກຄົນທີ່ຫນ້າສົງໄສສອງສາມຄົນ,” ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງເຄັ່ງຄັດ, ພະຍາຍາມສຸດຄວາມສາມາດເພື່ອສຽງທໍາມະຊາດ.
  
  
  "ໃຜ?"
  
  
  "ຂ້ອຍໄດ້ເຫັນຜູ້ຊາຍທີ່ສົງໃສຢູ່ໃນການຕ້ອນຮັບໃນຄືນກ່ອນ, ແຕ່ມັນກໍ່ກາຍເປັນຈຸດຕາຍ."
  
  
  “ໂອ້, ຂ້ອຍໄດ້ຍິນກ່ຽວກັບມັນ. ຂ້າພະເຈົ້າຍັງໄດ້ຍິນວ່າເຈົ້າໄດ້ນອນກັບເດັກຍິງເຍຍລະມັນສໍາລັບໃນຂະນະທີ່. ມີຄວາມຈິງອັນນີ້ບໍ? - ລາວຍິ້ມ.
  
  
  ຮອຍຍິ້ມໃນທັນທີທັນໃດໄດ້ເຕືອນຂ້າພະເຈົ້າກ່ຽວກັບໃບຫນ້າຂອງຮອງປະທານາທິບໍດີອາເມລິກາໃນເວລາທີ່ລາວແນະນໍາຂ້າພະເຈົ້າກັບປະທານາທິບໍດີ. "ເປັນຫຍັງເຈົ້າບໍ່ຫຼົງທາງ, ເຈົ້າໂງ່ຈ້າ!" - ຂ້ອຍຈົ່ມ.
  
  
  ທັນໃດນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າສັງເກດເຫັນ Hawk ແລະ Vincent ຢືນຢູ່ຫ່າງຈາກຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ພໍເທົ່າໃດຕີນ, ຫລຽວເບິ່ງຂ້າພະເຈົ້າ. ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນເຂົາເຈົ້າມາ.
  
  
  "ເຈົ້າຄວນຮັກສາອັນນີ້ໄວ້ເທິງສາຍຮັດ," ຜູ້ຊາຍ CIA ເວົ້າດ້ວຍຄວາມໂກດແຄ້ນໃນຂະນະທີ່ລາວຍ່າງຜ່ານ Hawk ແລະ Vincent ແລະລົງໄປຫາຫ້ອງໂຖງ.
  
  
  Hawk ຢືນຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ສຶກສາຂ້ອຍເປັນເວລາຫນຶ່ງນາທີ. ເມື່ອລາວເວົ້າ, ສຽງຂອງລາວແມ່ນສະຫງົບແລະງຽບ. "ມາກັບພວກເຮົາ, Nick," ລາວເວົ້າ.
  
  
  "ຂ້ອຍຢາກຢູ່ທີ່ນີ້ເມື່ອພວກເຂົາອອກມາ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ອາດຈະມີບັນຫາ."
  
  
  "ດີ, ຂ້ອຍເວົ້າວ່າມາກັບພວກເຮົາ!"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ rubbed ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ປາກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້ອຍມີບັນຫາ, ເຫຼືອເວລາປະມານໜຶ່ງຊົ່ວໂມງ ຈົນກວ່າຂ້ອຍໄດ້ພົບກັບຜູ້ທີ່ຈະເອົາເຄື່ອງຊັກຜ້າໃຫ້ຂ້ອຍ. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຍອມແພ້ກັບ Hawk. ລາວບໍ່ໄດ້ໃຫ້ຂ້ອຍເລືອກ.
  
  
  “ຕົກລົງ,” ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງງຽບໆ.
  
  
  Hawk ໄດ້ພາພວກເຮົາໄປຫາຫ້ອງສ່ວນຕົວທີ່ຫວ່າງເປົ່າຢູ່ໃກ້ກັບສໍານັກງານໃຫຍ່ຄວາມປອດໄພ. ເມື່ອພວກເຮົາຢູ່ໃນພາຍໃນ, Hawk ປິດແລະລັອກປະຕູ, ຫຼັງຈາກນັ້ນຫັນໄປຫາຂ້ອຍ. ວິນເຊັນຢືນຢູ່ຂ້າງໆ, ເບິ່ງໜ້າອາຍຫຼາຍ.
  
  
  “ດຽວນີ້,” Hawk ເວົ້າດ້ວຍສຽງຕ່ຳ. “ມີຫຍັງເກີດຂຶ້ນຢູ່ນີ້? ຂ້ອຍເອົາທຸກຢ່າງທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້ຈາກເຈົ້າ, Nick. ເຈົ້າກໍາລັງເຮັດຄືກັບຄົນຂີ້ຄ້ານ."
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງ Vincent ດ້ວຍຄວາມໃຈຮ້າຍ. "ເຈົ້າບອກລາວກ່ຽວກັບເຫດການໃນງານລ້ຽງ."
  
  
  "ບໍ່, ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້," Vincent ເວົ້າປ້ອງກັນ. "ແຕ່ຂ້ອຍຕ້ອງເຮັດ."
  
  
  "ເຫດການຫຍັງ?" - Hawk ຖາມ.
  
  
  Vincent ກ່າວວ່າ "ພຽງແຕ່ເປັນການລະເບີດອາລົມເລັກນ້ອຍ," Vincent ເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເລຍ​ສົບ​ແຫ້ງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ຂ້ອຍດີໃຈທີ່ລາວບໍ່ໄດ້ກ່າວເຖິງຄວາມພະຍາຍາມຂອງຂ້ອຍທີ່ຈະເອົາ Luger ອອກ. hawk ແມ່ນແຫຼມ. ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າລາວສົງໄສຕົວຕົນຂອງຂ້ອຍແລ້ວ. ບາງທີລາວສັງເກດເຫັນຂໍ້ບົກພ່ອງບາງຢ່າງໃນການປອມຕົວຂອງຂ້ອຍ. ບາງທີພວກເຂົາປະໄວ້ mole ຫຼືຮອຍແປ້ວຫຼືບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ໃຫ້ຂ້ອຍໄປ. ບໍ່, ມັນຕ້ອງເປັນຄວາມຜິດຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ປະຕິບັດຄືກັບ Nick Carter.
  
  
  "ຕົກລົງ, ນີ້ແມ່ນຫຍັງ?
  
  
  - ຮອກຖາມດ້ວຍຄວາມອົດທົນ. - ເປັນ​ຫຍັງ​ເຈົ້າ​ຈຶ່ງ​ມີ​ຄວາມ​ປະ​ສາດ​ທຸກ​ເວ​ລາ​? ເຈົ້າບໍ່ແມ່ນຄົນດຽວກັນຕັ້ງແຕ່ເຈົ້າກັບມາຈາກເຮືອນວິນລານັ້ນ."
  
  
  ຄໍາຕອບແມ່ນງ່າຍດາຍ. ຂ້ອຍເປັນຄົນຕ່າງກັນ. Rafael Chavez. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດບອກລາວໄດ້. ລາວແມ່ນຫນຶ່ງໃນສັດຕູ. ທັງສອງຕົວແທນຂອງ AH ນີ້ແມ່ນສັດຕູຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  “ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ບໍ່ຮູ້, ທ່ານ. ບາງທີມັນອາດເປັນຍ້ອນຄວາມອຸກອັ່ງຢ່າງໜັກໜ່ວງ, ໂດຍທີ່ຝູງຄົນກຳລັງມ້ຽນມັດ, ສຽງດັງ ແລະ ຄວາມວຸ້ນວາຍ. ແລະສິ່ງທີ່ຮ້າຍແຮງທີ່ສຸດແມ່ນການຮູ້ວ່າບາງສິ່ງບາງຢ່າງສາມາດເກີດຂຶ້ນໃນນາທີໃດກໍ່ຕາມ, ແລະພວກເຮົາຈະບໍ່ສາມາດເຮັດຫຍັງກັບມັນ. ວຽກຄວາມປອດໄພນີ້ບໍ່ແມ່ນແບບຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  ຜູ້ຊາຍທັງສອງໄດ້ມິດງຽບເປັນເວລາໜຶ່ງນາທີ. Hawk ຫັນຫນີແລະຍ່າງໄປຫາປ່ອງຢ້ຽມ. "ຂ້ອຍຢ້ານວ່າບໍ່ພຽງພໍ, Nick." ລາວຫັນໄປຫາຂ້ອຍ. ຮ່າງ​ກາຍ​ທີ່​ອ່ອນ​ເພຍ​ຂອງ​ລາວ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ຫົດ​ຕົວ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ເສື້ອ​ເສື້ອ​ຜ້າ tweed, ແລະ​ຕາ​ທີ່​ໜາວ​ເຢັນ​ຂອງ​ລາວ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ແນມ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. "ເກີດຫຍັງຂຶ້ນໃນສອງມື້ນັ້ນເມື່ອທ່ານໄປ?"
  
  
  "ຕາມສິ່ງທີ່ຂ້ອຍບອກເຈົ້າ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ຂ້ອຍກຽດຊັງທີ່ຈະເວົ້າມັນ, Nick, ແຕ່ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າກໍາລັງເຊື່ອງບາງສິ່ງບາງຢ່າງຈາກຂ້ອຍ. ອັນນີ້ບໍ່ຄືກັບເຈົ້າຄືກັນ. ພວກເຮົາເປີດໃຈກັນສະເໝີ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?”
  
  
  ຄວາມກົດດັນໃນຫົວແລະຫນ້າເອິກຂອງຂ້ອຍກໍາລັງເຕີບໃຫຍ່. ເຫຼືອເວລາໜ້ອຍກວ່າໜຶ່ງຊົ່ວໂມງກ່ອນຂ້ອຍຕ້ອງຊອກຫາຕົວເອງຢູ່ໃນແລວທາງນີ້. ແລະ David Hawk ຕ້ອງການທີ່ຈະສົນທະນາແລະສົນທະນາ.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ພວກເຮົາມີຄວາມຊື່ສັດສະ ເໝີ ໄປ."
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ໃຫ້ເວົ້າກົງໄປກົງມາ," Hawk ເວົ້າ. "ຂ້ອຍຄິດວ່າມີບາງຢ່າງເກີດຂື້ນໃນເວລາທີ່ທ່ານຫາຍໄປ, ແລະຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈວ່າເປັນຫຍັງເຈົ້າບໍ່ບອກຂ້ອຍກ່ຽວກັບມັນ, ຂ້ອຍຮູ້ວ່າເຈົ້າຕ້ອງມີເຫດຜົນທີ່ຈະຍຶດຫມັ້ນ, ແຕ່ມັນຈະດີກວ່າສໍາລັບພວກເຮົາທັງສອງຖ້າເຈົ້າເປັນເຈົ້າປະກາດ. ນີ້ແມ່ນກ່ຽວກັບແຟນຂອງ Hoffman ບໍ?
  
  
  ຂ້ອຍຫລຽວເບິ່ງລາວ. “ບໍ່, ມັນບໍ່ມີຫຍັງກ່ຽວຂ້ອງກັບເດັກຍິງ. ອັນນີ້ມັນຄວນຈະເປັນແນວໃດ? ຂ້ອຍບອກເຈົ້າວ່ານາງຈະແຈ້ງ. ເຈົ້າເຊື່ອແທ້ໆບໍວ່າຂ້ອຍຕົວະເຈົ້າ? ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ໄຫ້, ແຕ່​ວ່າ​ມັນ​ແມ່ນ​ແລ້ວ​ສາຍ​ເກີນ​ໄປ.
  
  
  "ສະຫງົບລົງ, Nick," Vincent ເວົ້າຢ່າງງຽບໆ.
  
  
  Hawk ບໍ່​ໄດ້​ເວົ້າ​ຫຍັງ​ສໍາ​ລັບ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​. ລາວຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍອີກຄັ້ງ, ເຈາະຂ້ອຍດ້ວຍຕາທີ່ເຄັ່ງຕຶງ, ເຢັນໆຂອງລາວ. ຄວາມກົດດັນໃນຫົວແລະຫນ້າເອິກຂອງຂ້ອຍເພີ່ມຂຶ້ນຢ່າງເປັນອັນຕະລາຍ, ແລະຂ້ອຍຮູ້ສຶກຄືກັບລູກລະເບີດທີ່ກໍາລັງຈະລະເບີດ.
  
  
  "Nick," Hawk ເວົ້າຊ້າໆ, "ຂ້ອຍກໍາລັງເອົາເຈົ້າອອກຈາກກໍລະນີນີ້." ທັນທີທັນໃດໃບຫນ້າຂອງລາວເບິ່ງເກົ່າແລະເມື່ອຍ.
  
  
  ຄວາມເຢັນຕີຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນໄປຫາການເບິ່ງຂອງລາວ. “ເຈົ້າເຮັດບໍ່ໄດ້,” ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງດຸເດືອດ. "ທ່ານຕ້ອງການຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນີ້."
  
  
  "ກະລຸນາເຊື່ອຂ້ອຍເມື່ອຂ້ອຍເວົ້າວ່າຂ້ອຍບໍ່ຢາກ. ເຈົ້າເປັນອັນດັບໜຶ່ງໃນລາຍຊື່ຂອງຂ້ອຍ ແລະເຈົ້າຮູ້ຈັກມັນ. ບັນທຶກການຕິດຕາມຂອງທ່ານເວົ້າສໍາລັບຕົວມັນເອງ. ແຕ່ມີບາງຢ່າງຜິດພາດຢູ່ທີ່ນີ້. ຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ຂ້ອຍມີເມື່ອຂ້ອຍມາຮອດ Caracas - ຄວາມຮູ້ສຶກຂີ້ຮ້າຍທີ່ບາງສິ່ງບາງຢ່າງຜິດພາດ - ຍັງຢູ່ກັບຂ້ອຍ. ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ມັນໄດ້ເຂັ້ມແຂງຂຶ້ນຫຼາຍໃນສອງສາມມື້ທີ່ຜ່ານມາ." ລາວເບິ່ງຢູ່ Vincent. "ເຈົ້າຮູ້ສຶກຄືກັນ, ບໍ່ແມ່ນບໍ, Clay?"
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ທ່ານ," Vincent ເວົ້າ. "ຂ້ອຍສາມາດຮູ້ສຶກໄດ້."
  
  
  "ເຈົ້າສະເຫມີໃຫ້ຄຸນຄ່າ intuition, Nick. ເຈົ້າເອງບອກຂ້ອຍກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້ຫຼາຍເທື່ອ. ດີ, ຂ້ອຍຄືກັນ. ແລະຕອນນີ້ຂ້ອຍມີຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ເຂັ້ມແຂງທີ່ສຸດວ່າເຈົ້າບໍ່ຄວນເປັນສ່ວນຫນຶ່ງຂອງເລື່ອງນີ້. ຈຸດປະສົງຫຼາຍ. ເພື່ອຜົນປະໂຫຍດຂອງຕົນເອງ, ແລະເພື່ອຜົນດີຂອງກອງປະຊຸມ."
  
  
  “ທ່ານເອີຍ, ໃຫ້ຂ້ອຍສະແດງໃຫ້ເຈົ້າຮູ້ວ່າຂ້ອຍບໍ່ເປັນຫຍັງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ພຽງແຕ່ໃຫ້ຂ້ອຍພັກຜ່ອນ."
  
  
  ໜ້າຕາຂອງລາວຖອກຂຶ້ນ: “ເປັນຫຍັງຕອນທ່ຽງ?”
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເບິ່ງລາວໃນຕາ. “ນີ້ເບິ່ງຄືວ່າເປັນຊ່ວງເວລາທີ່ອັນຕະລາຍໂດຍສະເພາະ. ເມື່ອ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ປະ​ຊຸມ​ຢ່າງ​ປອດ​ໄພ, ມັນ​ຄົງ​ຈະ​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ຜິດ​ພາດ. ຂ້ອຍຈະໄປ ຖ້າເຈົ້າຢາກໃຫ້ຂ້ອຍອອກໄປ.”
  
  
  "ຂ້ອຍຢາກໃຫ້ເຈົ້າອອກໄປດຽວນີ້," Hawk ເວົ້າຢ່າງເຢັນ. “Vincent, ໄປໂທຫາຫນຶ່ງຂອງກອງ Venezuelan. ຂ້ອຍກໍາລັງສົ່ງຄົນຫນຶ່ງກັບຄືນໄປບ່ອນໂຮງແຮມກັບ Nick, ເພື່ອໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າລາວໄປຮອດບ່ອນນັ້ນບໍ່ເປັນຫຍັງ."
  
  
  "ມັນບໍ່ບັງຄັບ!" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ວ່າ​ຢ່າງ​ໃຈ​ຮ້າຍ​.
  
  
  "ໃຫ້ອະໄພຂ້ອຍ, Nick, ແຕ່ຂ້ອຍຄິດວ່າມັນແມ່ນ," Hawk ເວົ້າ. ສຽງຂອງລາວແມ່ນແຫຼມ, ຄືກັບຕາຂອງລາວ.
  
  
  Vincent ມຸ່ງຫນ້າໄປຫາປະຕູແລະຂ້າພະເຈົ້າຕົກໃຈຢ່າງກະທັນຫັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ໃຫ້​ຄົນ​ເຫຼົ່າ​ນີ້​ຢຸດ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈາກ​ການ​ເຮັດ​ວຽກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສໍາ​ເລັດ. ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ຄລິກ​ໃສ່​ພາຍ​ໃນ​ແລະ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ລົບ​ລ້າງ​. ຂ້ອຍຮູ້ສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງເຮັດ. ຂ້ອຍຕ້ອງຂ້າພວກເຂົາ. ຄວາມຕັ້ງໃຈທີ່ແຂງກະດ້າງ, ເຢັນໄດ້ຕື່ມໃສ່ຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄວ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ດຶງ Luger ອອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແນ​ໃສ່​ມັນ Hawk​, ແຕ່​ເວົ້າ​ກັບ Vincent​. “ຢູ່ບ່ອນນີ້,” ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງແຮງ.
  
  
  ພວກເຂົາທັງສອງເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍຄວາມຕົກໃຈ.
  
  
  "ເຈົ້າ​ເປັນ​ບ້າ?" - Hawk ຖາມ incredulously.
  
  
  Vincent ໄດ້ຫັນຫນີອອກຈາກປະຕູ. "ມາທີ່ນີ້ເພື່ອໃຫ້ຂ້ອຍໄດ້ເຫັນເຈົ້າ," ຂ້ອຍເວົ້າ. ທັນທີ​ທີ່​ລາວ​ເຮັດ​ແບບ​ນີ້ ຂ້ອຍ​ຈະ​ຂ້າ​ພວກເຂົາ​ທັງສອງ. ແຕ່ຂ້ອຍຕ້ອງປະຕິບັດຢ່າງໄວວາ.
  
  
  "ມັນແມ່ນຫຍັງ, Nick?" - Vincent ຖາມດ້ວຍສຽງຕ່ໍາ, ເຄັ່ງຕຶງ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ເວົ້າ. - "ຂ້ອຍຊື່ Rafael Chavez." “ຂ້ອຍເປັນຜູ້ແກ້ແຄ້ນ. ໃນປັດຈຸບັນມັນບໍ່ສໍາຄັນຖ້າຫາກວ່າທ່ານຮູ້ຈັກ. Nick Carter ຕາຍແລ້ວ ແລະຂ້ອຍກຳລັງປອມຕົວລາວ. ພາຍໃນຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງ, ຂ້າພະເຈົ້າຈະສໍາເລັດພາລະກິດຂອງຂ້າພະເຈົ້າແລະຜູ້ເຂົ້າຮ່ວມກອງປະຊຸມທັງຫມົດຈະຕາຍ. ບໍ່ມີຫຍັງສາມາດຂັດຂວາງຂ້ອຍໄດ້, ສະນັ້ນຈົ່ງກ້າວໄປຂ້າງຫນ້າຂ້ອຍຄືກັບທີ່ຂ້ອຍເວົ້າ."
  
  
  Hawk ແລະ Vincent ແລກປ່ຽນ glances.
  
  
  "ຂ້ອຍໄດ້ເຫັນ tattoo ລັບຢູ່ແຂນຂວາຂອງເຈົ້າໃນຂະນະທີ່ເຈົ້າເຮັດອາຫານໃນຕອນເຊົ້ານີ້," Hawk ເວົ້າຊ້າໆ. “ບໍ່, ເຈົ້າບໍ່ແມ່ນຄົນປອມ. ເພື່ອເຫັນແກ່ພຣະເຈົ້າ, Nick, ເອົາສິ່ງນັ້ນລົງແລະເວົ້າກັບພວກເຮົາ."
  
  
  ຄຳ​ເວົ້າ​ຂອງ​ລາວ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ຄຽດ​ແຄ້ນ. ຂ້ອຍແນມປືນໃສ່ໜ້າເອິກຂອງລາວ. ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້ອຍໄດ້ເຫັນ Vincent ຟ້າວມາຫາຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ພົບ​ລາວ, ແຕ່​ເປັນ​ເວລາ​ທີ່​ສອງ​ທີ່​ແບ່ງ​ປັນ​ຊ້າ​ເກີນ​ໄປ. ສິ່ງຕໍ່ໄປທີ່ຂ້ອຍຮູ້, ລາວຢູ່ເທິງສຸດຂອງຂ້ອຍແລະພວກເຮົາລົ້ມລົງຢູ່ເທິງພື້ນ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຕີ, ກຳປັ້ນຊີ້ນຂອງ Vincent ໄດ້ຕີໃສ່ໜ້າຂອງຂ້ອຍ. ມັນ​ເປັນ​ຄວາມ​ເສຍ​ຫາຍ​ອັນ​ໜັກ​ໜ່ວງ ແລະ​ມັນ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕົກ​ຕະ​ລຶງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ສຶກວ່າ Luger ຖືກບິດອອກຈາກມືຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍຶດ​ຫມັ້ນ​ໃນ​ທີ່​ສຸດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໄດ້, ແຕ່ Vincent ມີ​ປະ​ໂຫຍດ. ປືນໄດ້ຕົກລົງກັບພື້ນເຮືອນ. ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ຮັບຄວາມເຂັ້ມແຂງຂອງຂ້ອຍຄືນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ lunged ໃສ່ Vincent ແລະ​ເຕະ​ເຂົາ​ຢ່າງ​ແຂງ​ທີ່ groin.
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ກົ້ມ​ຫົວ​ກັບ​ຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສັງເກດເຫັນ Luger, ຫຼັງຈາກນັ້ນໄປເຮັດວຽກກັບມັນ.
  
  
  “ຢ່າເຮັດອັນນີ້, Nick. ຂ້ອຍຈະຕ້ອງຍິງ." Hawk ຢືນຢູ່ເຫນືອພວກເຮົາ, ຖື Beretta ຂອງລາວໃສ່ຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຜ່ານ muffler ຍາວ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຕາ​ຂອງ​ເຂົາ​ແລະ​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ວ່າ​ເຂົາ​ແມ່ນ​ຮ້າຍ​ແຮງ​ຫຼາຍ. ຂ້ອຍຢືນຂຶ້ນຊ້າໆ.
  
  
  "ເຈົ້າຄິດວ່າເຈົ້າສາມາດຢຸດຂ້ອຍກັບສິ່ງນີ້ບໍ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ​ດ້ວຍ​ສຽງ​ຂົ່ມ​ຂູ່​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ວ່າ​ເປັນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  "ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້," ລາວເວົ້າຢ່າງສະຫງົບ. "ແຕ່ຢ່າເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍເຮັດ."
  
  
  "ຂ້ອຍຈະເອົາຂອງຫຼິ້ນນີ້ຈາກເຈົ້າແລະຂ້າເຈົ້າກັບມັນ," ຂ້ອຍຮ້ອງໄຫ້. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກ້າວໄປຫາລາວ.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະຍິງ, Nick," Hawk ເວົ້າ. ແຕ່ຂ້ອຍສາມາດເຫັນຄວາມຢ້ານໃນສາຍຕາຂອງລາວ - ລາວຢ້ານວ່າລາວບໍ່ສາມາດຂ້າຂ້ອຍໄດ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ຈະ​ໂທ​ຫາ bluff ລາວ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ Vincent stagger ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຕີນ​ຂອງ​ເຂົາ. ໃນຂະນະທີ່ Hawk ແນມປືນໃສ່ໜ້າເອິກຂອງຂ້ອຍຢ່າງລະມັດລະວັງ, Vincent ຍ່າງມາຫາຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ມັນ​ແລະ​ດຶງ​ມັນ​ຢູ່​ທາງ​ຫນ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ປ້ອງ​ກັນ​ຕົນ​ເອງ​ຈາກ Beretta Hawk. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍູ້ Vincent ຢ່າງ​ແຂງ​ແຮງ​ແລະ​ເຂົາ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ຢ່າງ​ຫຼວງ​ຫຼາຍ​ເທິງ​ຂອງ Hawk​. ຜູ້​ຊາຍ​ທັງ​ສອງ​ສະ​ດຸດ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ແລະ​ປືນ​ໄດ້​ອອກ, ເຮັດ​ໃຫ້​ສຽງ​ອ່ອນ. ລູກປືນໄດ້ຕີເພດານ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ້າຍ​ອອກ​ໄປ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ, slaming ມື​ຂວາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຄໍ Vincent ແລະ​ເຂົາ​ໄດ້​ບິນ​ຫນີ​ຈາກ Hawk, clearing ທາງ​ສໍາ​ລັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ໃນຂະນະທີ່ Hawk ຫຼຸດປືນລົງເພື່ອແນໃສ່ອີກ, ຂ້ອຍຈັບມືປືນຂອງລາວແລະດຶງ, ບິດຢ່າງແຂງແຮງໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍດຶງລາວມາຫາຂ້ອຍ. ລາວບິນຂ້າມສະໂພກຂອງຂ້ອຍແລະລົ້ມລົງກັບພື້ນ, Beretta ຕີກໍາແພງຫລັງລາວ. ລາວຕົກຕະລຶງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄປ​ເຖິງ​ສໍາ​ລັບ Luger ໄດ້​, ແຕ່​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ Vincent ໄດ້​ຈັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົ້ມ, ແຕ່​ທັນ​ທີ​ທັນ​ໃດ​ມາ​ເຖິງ​ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໄດ້​ໂຍນ hook ຊ້າຍ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ໃບ​ຫນ້າ​ກວ້າງ​ຂອງ Vincent. ກະດູກແກ້ມຂອງລາວແຕກ ແລະ ລາວລີ້ນຈາກຜົນກະທົບ. ມັນເຮັດໃຫ້ລາວເຈັບປວດ, ແຕ່ລາວບໍ່ສໍາເລັດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ມື​ຂອງ​ຕົນ​ໄປ​ພາຍ​ໃຕ້​ເສື້ອ​ກັນ​ຫນາວ​ຂອງ​ຕົນ. ໃນ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຄັ້ງ​ໜຶ່ງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ຕີນ​ມື​ໃສ່​ຝາ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ສົ່ງ​ມັນ​ບິນ​ໄປ​ຕາມ​ທີ່ Vincent ໄດ້​ຕັ້ງ​ເປົ້າ​ໝາຍ. ມີດແທງກະດູກຂ້າງຂອງລາວ ແລະລາວຫາຍໃຈອອກ, ຕາຂອງລາວເປີດກວ້າງ ແລະລາວລົ້ມລົງຂ້າງລາວ.
  
  
  "ໂອ້ພຣະເຈົ້າ, Nick!" - Hawk ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​, ເບິ່ງ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ Vincent ໃນ​ຄວາມ​ບໍ່​ເຊື່ອ​ຖື​. Hawk ໄດ້ສະຕິຄືນ, ແຕ່ຍັງອ່ອນເພຍເກີນໄປທີ່ຈະຍ້າຍອອກ. ຂ້ອຍຈັບ Luger ແລະແນມໃສ່ຫົວຂອງລາວຢ່າງລະມັດລະວັງ. ລາວຕ້ອງຕາຍ. ບໍ່ມີທາງອື່ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບີບ​ນິ້ວ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຜົນ​ກະ​ທົບ​, ແຕ່​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ຢຸດ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. Hawk ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ defiantly ແລະ​ໃຈ​ຮ້າຍ — ແລະ offended.
  
  
  ຄວາມ​ກຽດ​ຊັງ​ແລະ​ຄວາມ​ໂກດ​ແຄ້ນ​ເຕັມ​ໄປ​ໃນ​ໜ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຊາຍຄົນນີ້ຢືນຢູ່ໃນທາງຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍຕ້ອງກໍາຈັດລາວ. ນິ້ວມືຂອງຂ້ອຍບີບໂລຫະແຂງຂອງກະຕຸກອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ໃບ​ໜ້າ​ທີ່​ມີ​ຮອຍ​ຫ່ຽວ​ແຫ້ງ​ແລະ​ໜາວ​ຈັດ, ຕົກ​ຕະ​ລຶງ​ດ້ວຍ​ອາ​ລົມ​ທີ່​ບໍ່​ຄາດ​ຄິດ. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າເປັນຫຍັງ, ແຕ່ຂ້ອຍຮັກແລະເຄົາລົບຜູ້ຊາຍຄົນນີ້ຫລາຍເກີນໄປທີ່ຈະຍິງ. ແລະທັນຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງດຶງຜົນກະທົບຕໍ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ເຫື່ອ​ເຢັນ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ອາລົມ​ທີ່​ຂັດ​ແຍ່ງ​ກັນ​ໄດ້​ປົກ​ຄຸມ​ສະໝອງ​ທີ່​ເປັນ​ໄຂ້​ຂອງ​ຂ້ອຍ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ເລຍ ສົບ ແຫ້ງ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ແລະ ຈຸດ ປະ ສົງ ອີກ ເທື່ອ ຫນຶ່ງ. ໜ້າທີ່ຂອງຂ້ອຍຈະແຈ້ງ. David Hawk ຄວນຈະເສຍຊີວິດ.
  
  
  ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເຮັດໄດ້. ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ບໍ່ສາມາດດຶງຜົນກະທົບຕໍ່. ບາງທີຂ້ອຍບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງຂ້າລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ມັດ​ລາວ​ໄວ້ ແລະ​ໃຫ້​ລາວ​ຢູ່​ຫ່າງ​ໄກ​ຈົນ​ກວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສຳ​ເລັດ​ພາ​ລະ​ກິດ.
  
  
  Hawk ເບິ່ງໜ້າຂ້ອຍ. ລາວບໍ່ໄດ້ປະຫລາດໃຈຫຼາຍເມື່ອຂ້ອຍຫຼຸດປືນລົງ.
  
  
  "ຂ້ອຍຮູ້ວ່າເຈົ້າຈະບໍ່ຂ້າຂ້ອຍ," ລາວເວົ້າຢ່າງງຽບໆ.
  
  
  ຂ້ອຍຮ້ອງ. - "ຫຸບ​ປາກ!" ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຜິດ​ຫວັງ​ເກີນ​ໄປ​ແລະ​ສັບ​ສົນ​ທີ່​ຈະ​ຄິດ​ຢ່າງ​ຈະ​ແຈ້ງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມັດ​ມື​ແລະ​ຕີນ​ຂອງ Hawk ດ້ວຍ​ສາຍ​ຄໍ​ແລະ​ສາຍ​ແອວ​ຂອງ​ຕົນ. ຄວາມຄິດຂອງຂ້ອຍກໍາລັງແຂ່ງ, ຂ້ອຍກໍາລັງຕໍ່ສູ້ກັບຕົວແທນ AX, ບໍ່ແມ່ນນັກປະຕິວັດນັກສມັກເລ່ນ. ແລະຂ້ອຍໄດ້ຜູກມັດ Hawk ຂຶ້ນຄືກັບນັກສົ່ງເສີມ, ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍຮູ້ວ່າຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍເຮັດຫຍັງແບບນີ້ມາກ່ອນ. ແລະ​ມີ​ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ​ແປກ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮູ້​ສຶກ​ສໍາ​ລັບ​ຜູ້​ຊາຍ​ອາ​ຍຸ. ມັນບໍ່ມີຄວາມຮູ້ສຶກຫຍັງຫຼາຍກວ່າຄວາມຊົງຈໍາທີ່ບໍ່ຮູ້ຈັກ ແລະຄວາມຝັນບ້າໆທີ່ຂ້ອຍມີໃນສອງສາມມື້ຜ່ານມາ.
  
  
  ຂ້ອຍຮູ້ສຶກອີກວ່າມີບາງຢ່າງຜິດພາດກັບສິ່ງທັງໝົດນີ້ - ກັບຄົນຢູ່ຄລີນິກ, ພາລະກິດທີ່ຂ້ອຍຢູ່, ແລະກັບຂ້ອຍ. ແຕ່ບໍ່ມີເວລາທີ່ຈະຄິດອອກ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລາກ Hawk ເຂົ້າໄປໃນ closet. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້ gag ເຂົາ​ເພາະ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ຫ້ອງ​ນັ້ນ​ໄດ້​ຢ່າງ​ສົມ​ບູນ soundproof. ລາວພຽງແຕ່ເບິ່ງຂ້ອຍ.
  
  
  "ເຈົ້າຕິດຢາເສບຕິດຫຼືບາງສິ່ງບາງຢ່າງ," ລາວເວົ້າ.
  
  
  "ຈົ່ງງຽບແລະຂ້ອຍຈະບໍ່ຂ້າເຈົ້າ," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງແຮງ.
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ຢາກຂ້າຂ້ອຍ. ເຈົ້າເຊື່ອແທ້ໆບໍວ່າເຈົ້າເປັນຜູ້ຊາຍຊື່ Chavez?"
  
  
  "ຂ້ອຍແມ່ນ Chavez."
  
  
  "ນັ້ນບໍ່ແມ່ນຄວາມຈິງ," ລາວເວົ້າຢ່າງເດັດຂາດ. “ເຈົ້າຄື Nick Carter. Damn ມັນ, ເຈົ້າແມ່ນ Nick Carter!"
  
  
  ມັນເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍວິນຫົວ. ອາການເຈັບຫົວກຳລັງກັບຄືນມາ—ເປັນອາການເຈັບຫົວທີ່ຈະຫາຍໄປເມື່ອຂ້ອຍຂ້າສັດຕູຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍເບິ່ງໂມງຂອງຂ້ອຍແລະເຫັນວ່າຂ້ອຍມີເວລາປະມານເຄິ່ງຊົ່ວໂມງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂັບ​ໄລ່ Hawk ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ closet ໄດ້, slammed ແລະ locked ປະ​ຕູ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ Vincent ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ປະ​ຕູ. ລາວເບິ່ງຕາຍແລ້ວ, ແລະດ້ວຍເຫດຜົນບ້າບາງອັນ ຂ້ອຍຮູ້ສຶກບໍ່ດີແທ້ໆ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ແລວ​ເສດ​ຖະ​ກິດ​ແລະ​ປະ​ຫລາດ​ໃຈ​ທີ່​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ວ່າ​ມັນ​ເກືອບ​ເປົ່າ. ຕຳຫຼວດ ເວເນຊູເອລາຄົນໜຶ່ງ ພວມເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຮັກສາຄວາມປອດໄພ ຢູ່ອີກເບື້ອງໜຶ່ງຂອງຫ້ອງໂຖງ. ລາວບໍ່ເຫັນຂ້ອຍ. ປາກົດວ່າບໍ່ມີໃຜໄດ້ຍິນພວກເຮົາ. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ຢາກແລ່ນໄປຫາໃຜ. ຄົນຮັກສາຄວາມປອດໄພອາດຈະສົງໄສວ່າຂ້ອຍມາຈາກໃສ, ຫຼືບາງຄົນທີ່ເຫັນຂ້ອຍຍ່າງລົງຫ້ອງໂຖງກັບ Hawk ແລະ Vincent ອາດຈະເລີ່ມເອົາສອງຄົນແລະສອງຄົນຮ່ວມກັນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕັດສິນໃຈອອກຈາກວັງຜ່ານທາງເຂົ້າຂ້າງ. ຂ້ອຍສາມາດຍ່າງຜ່ານສວນແລະກັບຄືນຜ່ານທາງເຂົ້າຕົ້ນຕໍ. ຫວັງເປັນຢ່າງຍິ່ງວ່າຝູງຊົນຈະກະແຈກກະຈາຍໄປໃນຊ່ວງເວລາທ່ຽງຄືນ. ແລະໃຜກໍ່ຕາມທີ່ເຫັນຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນພຽງແຕ່ສົມມຸດວ່າຂ້ອຍໄດ້ອອກໄປສໍາລັບອາຫານທ່ຽງໄວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ອ້ອມ​ຮອບ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ, ຍ່າງ​ລົງ​ແລວ​ທາງ​ຢ່າງ​ສະ​ຫງົບ​ແລະ​ອອກ​ໄປ​ທາງ​ປະ​ຕູ​ຂ້າງ.
  
  
  ບົດທີເກົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍເອົາ Hawk ແລະ Vincent ອອກຈາກໃຈຂອງຂ້ອຍ. ໂມງຂອງຂ້ອຍເວົ້າສິບສອງສາມສິບຫ້າ, ພຽງແຕ່ຊາວຫ້ານາທີຈົນກ່ວາຂ້ອຍໄດ້ພົບກັບຜູ້ຕິດຕໍ່ຂອງຂ້ອຍຢູ່ນອກຫ້ອງປະຊຸມ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຢ່າງ​ໄວ​ຜ່ານ​ສວນ​ໄປ​ທາງ​ຫນ້າ​ຂອງ​ພະ​ລາ​ຊະ​ວັງ. ເຖິງແມ່ນວ່າໃນຊ່ວງເວລາທີ່ຂ້ອນຂ້າງສະຫງົບນີ້, ມີຄົນຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງ. ລົດ​ໃຫຍ່​ເຕັມ​ໄປ​ຕາມ​ຖະໜົນ​ຫົນທາງ​ທີ່​ມຸ່ງ​ໜ້າ​ໄປ​ເຖິງ​ສະໜາມ​ຫຼວງ. ຖະໜົນຫົນທາງຖືກກີດຂວາງ, ແຕ່ເຈົ້າໜ້າທີ່ຮັກສາຄວາມປອດໄພໄດ້ອະນຸຍາດໃຫ້ລົດທີ່ມີຄວາມປອດໄພສູງຜ່ານ.
  
  
  ຂະນະ​ທີ່​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ຍ່າງ​ໄປ​ທົ່ວ​ຕຶກ, ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຫລາຍ​ຮ້ອຍ​ຄົນ​ພາກັນ​ແລ່ນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ທົ່ວ​ເຂດ, ລໍຖ້າ​ຜູ້​ມີ​ກຽດ​ປະກົດ​ຕົວ.
  
  
  ຂ້ອຍຫາກໍ່ເລີ່ມລົງໄປຫາຝູງຊົນ ເມື່ອມີຊາຍຄົນໜຶ່ງເຂົ້າມາຫາຂ້ອຍຈາກຂ້າງທາງ, ກີດຂວາງທາງຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ເຂົາ​ແລະ​ຮັບ​ຮູ້​ວ່າ​ເຂົາ​ແມ່ນ​ຜູ້​ຊາຍ CIA ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ກ່ອນ​ຫນ້າ​ນີ້. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດລະເລີຍລາວ. ນີ້ຈະເຮັດໃຫ້ລາວມີຄວາມສົງໃສຫຼາຍຂຶ້ນ.
  
  
  "ເວົ້າວ່າ, Carter, ຂ້ອຍສາມາດລົມກັບເຈົ້າໄດ້ບໍ?"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ໜ້າ​ໄປ​ຫາ​ລາວ​ຢ່າງ​ກະ​ທັນ​ຫັນ, ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ບໍ່​ສົນ​ໃຈ​ຄວາມ​ກົດ​ດັນ​ທີ່​ເພີ່ມ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ໃນ​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້ throbbing ໃນ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ. "ແມ່ນບໍ?"
  
  
  “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ຢາກ​ຈະ​ເວົ້າ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຂໍ​ອະ​ໄພ​ສໍາ​ລັບ​ຂໍ້​ສັງ​ເກດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຮັດ. ຂ້ອຍບໍ່ໂທດເຈົ້າທີ່ໃຈຮ້າຍ.”
  
  
  "ໂອ້, ມັນບໍ່ເປັນຫຍັງ," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕອບ​ໂຕ້​ເກີນ​ໄປ. ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ເປັນປະສາດເລັກນ້ອຍ. ຄວາມຜິດຂອງຂ້ອຍ." ຂ້ອຍເລີ່ມຍ່າງໜີຈາກລາວ.
  
  
  "ແລ້ວບໍ່ມີຄວາມຮູ້ສຶກຍາກບໍ?" ເຂົາ​ຖາມ​ວ່າ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນກັບຄືນໄປບ່ອນ. “ບໍ່, ບໍ່ມີຄວາມຜິດ. ຢ່າກັງວົນກ່ຽວກັບມັນ."
  
  
  "ດີ." ລາວຍື່ນມືຂອງລາວອອກ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເອົາມັນແລະຖືມັນສໍາລັບນາທີ.
  
  
  ລາວຍິ້ມກວ້າງດ້ວຍຄວາມສະບາຍໃຈ. “ເຈົ້າຮູ້, ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈວ່າຄວາມຮັບຜິດຊອບປະເພດນີ້ສາມາດມາຫາເຈົ້າໄດ້ແນວໃດ. ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າມັນລໍຖ້າແລະເບິ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ບໍ​ລິ​ການ​ລັບ​ເຮັດ​ແນວ​ໃດ​ມັນ​ແຕ່​ມື້​ຕໍ່​ມື້, ເດືອນ​ຕໍ່​ເດືອນ.”
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງໂມງຂອງຂ້ອຍ. ມັນແມ່ນຊາວຫາຫນຶ່ງ. ຂ້ອຍພະຍາຍາມບໍ່ສະແດງຄວາມຮູ້ສຶກຂອງຂ້ອຍ. “ແມ່ນແລ້ວ, ເຂົາເຈົ້າມີວຽກໜັກ. ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການນີ້ແນ່ນອນ. ດີ, ຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງໄດ້ພົບກັບເພື່ອນຮ່ວມງານ. ແລ້ວພົບກັນໃນພາຍຫຼັງ."
  
  
  "ແນ່ນອນ, ດີ," ລາວເວົ້າ. "ສະຫງົບລົງ, Carter."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ແລະ​ຍ່າງ​ຕໍ່​ໄປ​ຕາມ​ທາງ​ທີ່​ຍາວ​ໄກ. ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ​ຂອງ​ການ​ເຜີຍ​ແຜ່​ມີ​ຄວາມ​ເຂັ້ມ​ແຂງ​ຢູ່​ໃນ​ຕົວ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ຈົນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຄິດ​ເຖິງ​ສິ່ງ​ອື່ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຮູ້​ສຶກ​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ຢູ່​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ນອກ​ຈາກ​ວິ​ທີ​ການ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຜ່ານ​ຝູງ​ຊົນ​ທີ່​ຫນາ​ແຫນ້ນ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າເຂົ້າໄປໃກ້ທາງເຂົ້າ, ມີຜູ້ແທນກຸ່ມໜຶ່ງໄດ້ກີດຂວາງທາງຍ່າງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍູ້​ຜ່ານ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ແລະ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄື​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ບ້າ. ແຕ່ໃນປັດຈຸບັນບໍ່ມີເວລາສໍາລັບຄວາມສະດວກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອ້ອມ​ກຸ່ມ​ນັກ​ຂ່າວ​ໄປ​ໃກ້​ຂັ້ນ​ໄດ​ຫຼັກ ແລະ​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ເຂົາ​ເຈົ້າ. ຝູງຊົນນັບມື້ນັບໜາແໜ້ນຂຶ້ນ.
  
  
  ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ໄປ​ເຖິງ​ຂັ້ນ​ໄດ ແລະ​ເລີ່ມ​ປີນ​ເຂົາ​ເຈົ້າ, ຂ້ອຍ​ກໍ​ຖືກ​ຝູງ​ຊົນ​ສະກັດ​ກັ້ນ. ຂ້າພະເຈົ້າບີບຜ່ານພວກມັນດ້ວຍສອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົດ​ດັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ຫນຶ່ງ​ກັບ​ຄົນ​ອື່ນ​ແລະ​ເຂົາ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ທີ່​ອະ​ນາ​ໄມ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕົກ​ໃສ່​ຜູ້​ຍິງ, ເກືອບ​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ນາງ​ເສຍ​ຊີ​ວິດ. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ລົບກວນເບິ່ງຄືນ.
  
  
  ຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງໄປແລວທາງໃຫ້ທັນເວລາ.
  
  
  "Hey, ເບິ່ງ, ຄົນ!" ມີຄົນຮ້ອງຂຶ້ນຫຼັງຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້ອຍຄ່ອຍໆຍ່າງຂຶ້ນຂັ້ນໄດ. “ໃຫ້ຂ້ອຍຜ່ານໄປ,” ຂ້ອຍຮຽກຮ້ອງ. "ໃຫ້ຂ້ອຍຜ່ານໄປ, ເສຍໃຈ." ໃນກໍລະນີນີ້, ຂ້ອຍຈະບໍ່ໄປຮອດເວລາ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ຂັບ​ໄລ່​ໂດຍ​ຄວາມ​ຮີບ​ດ່ວນ​ຂອງ​ພາ​ລະ​ກິດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ບໍ່​ໄດ້​ເອົາ​ໃຈ​ໃສ່​ກັບ​ສິ່ງ​ອື່ນ​ນອກ​ເຫນືອ​ໄປ​ຈາກ​ການ​ບັງ​ຄັບ​ໃຫ້​ໄປ​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ໄປ. ຢູ່​ເທິງ​ຂັ້ນ​ໄດ​ຝູງ​ຊົນ​ກໍ​ຍັງ​ໜາ​ແໜ້ນ, ແລະ​ພວກ​ຍາມ​ກໍ​ກັກ​ຂັງ​ທຸກ​ຄົນ.
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ tripped ແລະ bumped ເຂົ້າ ໄປ ໃນ ພວກ ເຂົາ. ເຈົ້າ ໜ້າ ທີ່ຮັກສາຄວາມປອດໄພຂອງເວເນຊູເອລາໄດ້ຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຍ່າງຜ່ານລາວ. ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈໍາ​ເປັນ​ຕ້ອງ​ໄປ​ພະ​ລາ​ຊະ​ວັງ. ການຕິດຕໍ່ຂອງຂ້ອຍຈະລໍຖ້າຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນັ້ນໃນຕອນບ່າຍຫນຶ່ງໂມງ. ແລະລາວບໍ່ສາມາດລໍຖ້າໄດ້. ໄລຍະເວລາຕ້ອງສົມບູນແບບ.
  
  
  "ຂໍໂທດ," ຂ້ອຍເວົ້າ, ເຂົ້າຫາພວກເຂົາ. "ກະລຸນາໃຫ້ຂ້ອຍຜ່ານ!" ແຕ່ບໍ່ມີໃຜຍ້າຍ. ທຸກ​ຄົນ​ຫຍຸ້ງ​ຫລາຍ​ເກີນ​ໄປ​ທີ່​ຈະ​ເວົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ກອງ​ປະ​ຊຸມ ແລະ​ວຽກ​ງານ​ຂອງ​ໂລກ ຈົນ​ກະ​ທັ້ງ​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ການ​ປະ​ທັບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ພວກ​ເຂົາ, ເຮັດ​ໃຫ້​ທາງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໂດຍ​ຜ່ານ​ມະ​ຫາ​ຊົນ​ຂອງ​ຮ່າງ​ກາຍ.
  
  
  "Hey, ຜ່ອນຄາຍ!" - ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ຫນຶ່ງ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​.
  
  
  ຂ້ອຍຍ່າງຜ່ານລາວໄປໂດຍບໍ່ຕອບ. ຂ້ອຍເກືອບຍ່າງຜ່ານພື້ນທີ່ແອອັດຢູ່ທາງຫນ້າປະຕູ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ໂມງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ເຫັນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ພຽງ​ແຕ່​ສິບ​ເຈັດ​ນາ​ທີ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເດີນ​ທາງ​ໄປ​ທີ່​ປະ​ຕູ, ບ່ອນ​ທີ່​ຕໍາ​ຫຼວດ​ຫຼາຍ​ຄົນ​ກໍາ​ລັງ​ເຝົ້າ.
  
  
  "ແມ່ນບໍ?" - ກ່າວວ່າ Venezuelan ໃນເຄື່ອງແບບທະຫານ. ທັງລາວແລະຜູ້ຊາຍໃນເຄື່ອງນຸ່ງພົນລະເຮືອນທີ່ນັ່ງຢູ່ກັບລາວບໍ່ໄດ້ຮັບຮູ້ຂ້ອຍ.
  
  
  "ຂ້ອຍຢູ່ກັບ AX," ຂ້ອຍເວົ້າ. "Carter."
  
  
  "ຂ້ອຍສາມາດເບິ່ງບັດປະຈໍາຕົວຂອງເຈົ້າໄດ້ກະລຸນາ".
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຜູ້​ຊາຍ​ລົງ​ແລະ​ແລ່ນ​ຜ່ານ​ເຂົາ. ການສັ່ນສະເທືອນຢູ່ໃນຫົວຂອງຂ້ອຍເກືອບບໍ່ສາມາດທົນໄດ້. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກຢູ່ໃນກະເປົ໋າຂອງຂ້ອຍແລະພົບເຫັນກະເປົາເງິນຂອງ Nick Carter. ຂ້ອຍເປີດມັນແລະພົບ ID ຂອງຂ້ອຍ. ແລະຜ່ານພິເສດໄປພະລາຊະວັງ. ຂ້ອຍໄດ້ສະແດງໃຫ້ເຈົ້າ ໜ້າ ທີ່.
  
  
  "Hmm," ລາວເວົ້າ. ລາວເບິ່ງຮູບໃນບັດແລ້ວສຶກສາໃບໜ້າຂອງຂ້ອຍຢ່າງໃກ້ຊິດ. ຖ້າ Hawk ແລະ Vincent ບໍ່ສາມາດບອກໄດ້ວ່າຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນ Nick Carter, ຜູ້ຊາຍຄົນນັ້ນຈະບໍ່ສາມາດເຫັນການປອມຕົວຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ທ່ານສາມາດຮີບຮ້ອນ, ກະລຸນາ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ວ່າ​ຄວາມ​ອົດ​ທົນ​.
  
  
  ຖ້າມີຫຍັງ, ການຮ້ອງຂໍເບິ່ງຄືວ່າຈະເຮັດໃຫ້ລາວຊ້າລົງ. ລາວໄດ້ສຶກສາແຜນທີ່ຄືກັບວ່າມີຂໍ້ບົກພ່ອງບາງຢ່າງຢູ່ໃນມັນພຽງແຕ່ລໍຖ້າໃຫ້ລາວຄົ້ນພົບ. ປາກົດຂື້ນວ່າຂ້ອຍໄດ້ຂົ່ມເຫັງລາວດ້ວຍຄວາມອົດທົນຂອງຂ້ອຍແລະລາວກໍາລັງຈະສອນບົດຮຽນໃຫ້ຂ້ອຍ.
  
  
  "ທ່ານຢູ່ໃສ, ທ່ານ Carter?"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ແຮງ​ກະ​ຕຸ້ນ​ທີ່​ເກືອບ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຄວບ​ຄຸມ​ທີ່​ຈະ​ດີດ​ໃບ​ຫນ້າ smug ລາວ​. ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ນີ້​ຈະ​ສິ້ນ​ສຸດ​ພາ​ລະ​ກິດ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ.
  
  
  "ມັນບໍ່ສໍາຄັນ?" - ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າວ່າ, clenching fists ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ພະຍາຍາມຄວບຄຸມຕົນເອງ.
  
  
  "ບໍ່ໂດຍສະເພາະ," ລາວເວົ້າສົ້ມ.
  
  
  "ໂຮງແຮມ El Conde," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "Gracias, muchas gracias," ລາວເວົ້າ sarcastically.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢາກ​ເວົ້າ​ກັບ​ລາວ​ໃນ​ພາ​ສາ​ກໍາ​ເນີດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ເພື່ອ​ບອກ​ເຂົາ​ວ່າ​ເຂົາ​ເປັນ​ຄົນ​ໂງ່, ເປັນ​ເຄື່ອງ​ມື​ທີ່​ບໍ່​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ເຈດ​ຕະ​ນາ​ຮ້າຍ​ແຮງ. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ເວົ້າຫຍັງ.
  
  
  "ບັດຂອງເຈົ້າ, ທ່ານ Carter." ພຣະອົງໄດ້ກັບຄືນໃຫ້ເຂົາເຈົ້າກັບຂ້າພະເຈົ້າ. "ເຈົ້າສາມາດເຂົ້າໄປໃນວັງ."
  
  
  “ຂອບໃຈຫຼາຍໆ,” ຂ້ອຍເວົ້າດ້ວຍຄວາມໂມໂຫ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ກະ​ເປົ໋າ​ເງິນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ hurried ຜ່ານ​ກອງ​ຢູ່​ໃນ​.
  
  
  ມັນງຽບກວ່າພາຍໃນ. ມີຄົນຢູ່ໃນຫ້ອງຮັບແຂກສອງສາມຄົນ, ແຕ່ພວກມັນໄດ້ແຜ່ລາມອອກໄປ ແລະຂ້ອຍບໍ່ມີບັນຫາຫຍັງທີ່ຈະຜ່ານໄດ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມຸ່ງ​ໜ້າ​ໄປ​ຫາ​ຫ້ອງ​ຮັບ​ແຂກ​ໃຫຍ່, ເຊິ່ງ​ຖືກ​ນຳ​ໃຊ້​ສຳ​ລັບ​ກອງ​ປະ​ຊຸມ.
  
  
  ມີ​ການ​ກວດ​ສອບ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ອີກ​ເທື່ອ​ໜຶ່ງ ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ສ່ວນ​ນີ້​ຂອງ​ພະ​ລາ​ຊະ​ວັງ, ແຕ່​ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ຮູ້​ຈັກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈຶ່ງ​ຮີບ​ດ່ວນ. ຂ້ອຍຍ່າງລົງຈາກແລວທາງໄປຫາຫ້ອງປະຊຸມ. ຂ້ອຍເກືອບຢູ່ທີ່ນັ້ນ.
  
  
  ​ໃນ​ເວລາ​ນັ້ນ, ຫົວໜ້າ​ຕຳຫຼວດ​ຮັກສາ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ຂອງ​ເວ​ເນ​ຊູ​ເອລາ​ໄດ້​ອອກ​ມາ​ຈາກ​ທາງ​ປະຕູ​ພຽງ​ບໍ່​ເທົ່າ​ໃດ​ເດີ່ນ​ຈາກ​ຫ້ອງ​ປະຊຸມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ເປັນ​ຟອງ​ໃນ​ກະ​ເພາະ​ອາ​ຫານ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຄວາມ​ກົດ​ດັນ​ໃນ​ຫົວ​ແລະ​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພີ່ມ​ຂຶ້ນ. ໃນ​ຖາ​ນະ​ເປັນ​ຫົວ​ຫນ້າ​ຂອງ​ຕໍາ​ຫຼວດ​ລັບ​ທີ່​ໂຫດ​ຮ້າຍ, ລາວ​ເກືອບ​ເປັນ​ຫນ້າ​ກຽດ​ຊັງ​ເປັນ​ປະ​ທານ​ປະ​ເທດ​ເອງ.
  
  
  "ອ່າ, ທ່ານ Carter!" - ລາວເວົ້າເມື່ອລາວເຫັນຂ້ອຍ.
  
  
  "Señor Santiago," ຂ້ອຍຕອບວ່າ, ພະຍາຍາມຮັກສາຄວາມເຢັນຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  “ທຸກຢ່າງເປັນໄປດ້ວຍດີ, ບໍ່ແມ່ນບໍ? ມັນປະກົດວ່າຄວາມລະມັດລະວັງຂອງພວກເຮົາບໍ່ຈໍາເປັນຫຼັງຈາກທັງຫມົດ."
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນ, ເບິ່ງຄືວ່າ, ທ່ານ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າຢ່າງຫນັກແຫນ້ນ. ໂມງຖືກຕີຢູ່ໃນຫົວຂອງຂ້ອຍ. ມັນຕ້ອງເປັນແປດນາທີຫາໜຶ່ງ. ຂ້ອຍຕ້ອງອອກຈາກລາວ.
  
  
  "ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າທຸກຢ່າງຈະດີ," ລາວເວົ້າ. “ຂ້ອຍມີຄວາມຮູ້ສຶກດີ. ເຈົ້າໄດ້ເຫັນ Senor Hawk ບໍ?
  
  
  "ບໍ່ແມ່ນແຕ່ຕອນເຊົ້າ," ຂ້ອຍຕົວະ, ສົງໄສວ່າໃບຫນ້າຂອງຂ້ອຍເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍອອກໄປ.
  
  
  “ດີ, ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າຂ້ອຍຈະພົບລາວ. ແລ້ວພົບກັນເພື່ອສະແດງຄວາມຍິນດີກັບເຈົ້າໃນມື້ທີ່ປະສົບຜົນສໍາເລັດດັ່ງກ່າວ." ພຣະອົງໄດ້ຍິ້ມແລະ patted ຂ້າພະເຈົ້າກ່ຽວກັບບ່າ.
  
  
  "ດີຫຼາຍ, ທ່ານ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ.
  
  
  ລາວໄດ້ກັບຄືນໄປຫາຫ້ອງການ, ເຊິ່ງເບິ່ງຄືວ່າເປັນເອກະສານຄັດຕິດກັບສໍານັກງານໃຫຍ່ຄວາມປອດໄພ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖອນ​ຫາຍ​ໃຈ​ແລະ​ຍ່າງ​ລົງ​ຈາກ​ແລວ​ທາງ​ໄປ​ຫ້ອງ​ປະ​ຊຸມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ໂມງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ມັນ​ເວົ້າ​ວ່າ​ຫ້າ​ຕໍ່​ຫນຶ່ງ​.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຢູ່​ທາງ​ຫນ້າ​ຂອງ​ປະ​ຕູ​ເປີດ​ຕາມ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ບອກ​. ຢູ່​ອີກ​ເບື້ອງ​ໜຶ່ງ​ຂອງ​ແລວ​ທາງ​ນັ້ນ​ມີ​ກອງ​ທະຫານ​ສີ່​ຄົນ​ປະຈຳ​ການ, ຄື​ກັນ​ກັບ​ຜູ້​ທີ່​ໄປ​ໃນ​ຕອນ​ເຊົ້າ. ເຂົາເຈົ້າຮູ້ຈັກຂ້ອຍ, ສະນັ້ນມັນບໍ່ຍາກສໍາລັບຂ້ອຍທີ່ຈະຜ່ານເຂົາເຈົ້າ. ຍັງເຫຼືອອີກສອງນາທີ. ຜູ້ຊ່ວຍຄົນໜຶ່ງຍ່າງລົງໄປຕາມແລວທາງ ແລະສະແດງຂໍ້ມູນປະຈຳຕົວຂອງລາວ. ພວກ​ຍາມ​ໃຫ້​ລາວ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ. ມີ​ຄົນ​ຮັກສາ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ຢູ່​ທົ່ວ​ທຸກ​ແຫ່ງ, ຍ່າງ​ໄປ​ຕາມ​ແລວ​ທາງ​ແລະ​ຢືນ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ປະຊຸມ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ລົງ​ແລວ​ທາງ​. ຂ້ອຍເຈັບປວດຫຼາຍ. ຄວາມກົດດັນແລະຄວາມກົດດັນໃນຫົວຂອງຂ້ອຍເພີ່ມຂຶ້ນຢ່າງໄວວາໃນຂະນະທີ່ນາທີຜ່ານໄປ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ຈະ​ບໍ່​ຫາຍ​ໄປ​ຈົນ​ກວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ທໍາ​ລາຍ​ສັດ​ຕູ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ແຕ່​ຂ້ອຍ​ມີ​ຄວາມ​ຮູ້ສຶກ​ຮ້າຍ​ແຮງ​ທີ່​ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ຜິດ​ພາດ. ມັນ​ເປັນ​ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ​ພາຍ​ໃນ, ເປັນ vague, nagging ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ​ທີ່​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ມາ​ຈາກ​ແຈ​ທີ່​ເຊື່ອງ​ໄວ້​ຂອງ​ສະ​ຫມອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ມັນບໍ່ມີຄວາມຫມາຍ - ຄືກັນກັບທຸກສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນໃນສອງສາມມື້ຜ່ານມາ. ​ແຕ່​ວ່າ​ຮູ້ສຶກ​ແນວ​ໃດ​ກໍ​ຕາມ, ມັນ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ທໍລະມານ​ຈິດ​ສຳນຶກ​ຂອງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ, ​ເຖິງ​ແມ່ນ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ຂ້າພະ​ເຈົ້າຈົມ​ຢູ່​ໃນ​ຄວາມ​ຮີບ​ດ່ວນ​ຂອງ​ພາລະກິດ​ຂອງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກຄືກັບວ່າມີການສູ້ຮົບທີ່ຂີ້ຮ້າຍເກີດຂຶ້ນຢູ່ໃນຫົວຂອງຂ້ອຍເຊິ່ງຈະເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍເປັນບ້າຖ້າມັນບໍ່ຢຸດໃນໄວໆນີ້.
  
  
  ຂ້ອຍເລີ່ມສົງໄສວ່າການຕິດຕໍ່ຂອງຂ້ອຍຖືກຊັກຊ້າ.
  
  
  ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນລາວ - ຊາວເວເນຊູເອລາທີ່ມີຜົມຊ້ໍາໃນຊຸດສີຟ້າຊ້ໍາແບບອະນຸລັກແລະຜ້າສີແດງ, ຍ່າງມາຫາຂ້ອຍຕາມແລວເສດຖະກິດ. ລາວ​ເບິ່ງ​ຄື​ກັບ​ຄົນ​ທຳ​ມະ​ດາ​ຂອງ​ພະ​ນັກ​ງານ​ພະ​ລາ​ຊະ​ວັງ, ແຕ່​ມີ​ກາ​ນາ​ສັນ​ສີ​ຂາວ​ຢູ່​ເທິງ​ໜ້າ​ຜາ ແລະ​ເຄື່ອງ​ຊັກ​ຜ້າ​ໃນ​ມື.
  
  
  ຫົວ​ໃຈ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຕັ້ນ​ລໍາ​ທໍາ​ມະ​ຊາດ​ຕໍ່​ກັບ ribs ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ນາ​ທີ​ຕໍ່​ມາ ລາວ​ໄດ້​ຢູ່​ຄຽງ​ຂ້າງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຍື່ນ​ເຄື່ອງ​ຊັກ​ຜ້າ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. "ທ່ານ Senor Carter, ຜູ້ ອຳ ນວຍການກອງປະຊຸມ, ໄດ້ຂໍໃຫ້ຂ້ອຍເອົານ້ ຳ ດື່ມສົດໃສ່ຫ້ອງປະຊຸມໃນຊ່ວງເວລາທ່ຽງ." ລາວ​ເວົ້າ​ດັງ​ຫຼາຍ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ທຸກ​ຄົນ​ທີ່ຢູ່​ອ້ອມ​ຮອບ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍິນ. "ນັບຕັ້ງແຕ່ເຈົ້າມີການເກັບກູ້ພິເສດ, ເຈົ້າສາມາດຍອມຮັບມັນສໍາລັບຂ້ອຍໄດ້ບໍ?"
  
  
  “ໂອ້ ດີ. "ຂ້ອຍຈະເອົາມັນ," ຂ້ອຍເວົ້າດ້ວຍຄວາມເຄົາລົບ.
  
  
  "Gracias," ລາວເວົ້າ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ໃນສຽງກະຊິບແຫຼມ: "Viva la revolución!"
  
  
  ຊາຍຄົນນັ້ນຍ່າງກັບຄືນລົງຕາມແລວທາງຢ່າງໄວວາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢືນ​ຢູ່​ກັບ decanter ໃນ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ເອົາ​ຊະ​ນະ​ໂດຍ​ຄວາມ​ສົງ​ໃສ​ທີ່​ຮ້າຍ​ແຮງ​ແລະ​ຄວາມ​ສັບ​ສົນ. ຂ້ອຍຕ້ອງເອົາອຸປະກອນເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງ. ມັນຊ້າເກີນໄປທີ່ຈະຄິດກ່ຽວກັບຄວາມຮູ້ສຶກອື່ນໆ. ສິ່ງ​ທີ່​ສຳຄັນ​ທີ່​ສຸດ​ໃນ​ຊີວິດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ການ​ເອົາ​ເຄື່ອງ​ຕົ້ມ​ນ້ຳ​ໃສ່​ຫ້ອງ​ປະ​ຊຸມ ແລະ​ວາງ​ໄວ້​ເທິງ​ໂຕະ.
  
  
  ຂ້ອຍໄປປະຕູ.
  
  
  "Hey, Carter," ຜູ້ຊາຍ CIA ຢູ່ທີ່ນັ້ນເວົ້າວ່າ. "ເຈົ້າໄດ້ຫຍັງຢູ່ທີ່ນັ້ນ?"
  
  
  “ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ຜູ້​ອໍາ​ນວຍ​ການ​ກອງ​ປະ​ຊຸມ​ຕ້ອງ​ການ​ນ​້​ໍ​າ​ສົດ​ໃນ​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ກອງ​ປະ​ຊຸມ,” ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເວົ້າ​ຢ່າງ​ກະ​ທັນ​ຫັນ. "ແລະຂ້ອຍເປັນເດັກທີ່ເຮັດວຽກ."
  
  
  ຕົວແທນຂອງ CIA ໄດ້ເບິ່ງຢູ່ໃນເຄື່ອງຊັກຜ້າ. ຜູ້ຊາຍບໍລິການລັບໄດ້ຍິ້ມໃຫ້ຂ້ອຍ, ຈາກນັ້ນກໍ່ເບິ່ງເຄື່ອງຊັກຜ້າ. ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ພໍ​ໃຈ. ຕຳຫລວດເວເນຊູເອລາໄດ້ຫົວຫົວໃຫ້ຂ້ອຍເອົາເຄື່ອງຊັກຜ້າເຂົ້າຫ້ອງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ decanter ພາຍ​ໃນ. ເຈົ້າ ໜ້າ ທີ່ບໍລິການລັບອີກຄົນ ໜຶ່ງ ຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍເອົາເຄື່ອງເປົ່າເກືອບເປົ່າອອກຈາກໂຕະແລະປ່ຽນມັນດ້ວຍເຄື່ອງທີ່ເອົາມາກັບຂ້ອຍ.
  
  
  ເຂົາ​ຖາມ​ວ່າ. - "ທັງຫມົດນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ?"
  
  
  ຂ້ອຍຍິ້ມໃສ່ລາວ. "ເຈົ້າບໍ່ຕ້ອງການໃຫ້ຜູ້ເຂົ້າຮ່ວມກອງປະຊຸມດື່ມນ້ໍາຈືດໆ, ເຈົ້າບໍ?"
  
  
  ລາວເບິ່ງເຄື່ອງຊັກຜ້າ ແລະເບິ່ງຂ້ອຍ, ແລ້ວຍິ້ມຄືນ. "ດີໃຈທີ່ໄດ້ເຫັນພວກເຂົາໃຊ້ຄົນ AX ຂອງເຈົ້າຢ່າງສ້າງສັນ."
  
  
  “ຕະຫລົກຫຼາຍ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ໝໍ້​ຕົ້ມ​ນ້ຳ​ເກົ່າ​ມາ​ມັດ​ມັນ​ໄວ້​ໃຕ້​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລ້ວ​ເບິ່ງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫາ​ກໍ​ວາງ​ໄວ້​ກາງ​ໂຕະ​ປະ​ຊຸມ. ແລະຂ້ອຍໄດ້ຍິນຄໍາເວົ້າທີ່ດັງຢູ່ໃນຫົວຂອງຂ້ອຍ:
  
  
  ເມື່ອເວລາກາງເວັນເລີ່ມຕົ້ນ, ອຸປະກອນຈະຖືກປັບເປັນຄວາມຖີ່ທີ່ຕ້ອງການໂດຍໃຊ້ການຄວບຄຸມໄລຍະໄກ. ໃນສອງສາມນາທີລາວຈະຂ້າທຸກຄົນພາຍໃນຫູຟັງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນແລະອອກຈາກຫ້ອງ.
  
  
  ຂ້າງນອກຂ້ອຍໄດ້ຢຸດຢູ່ໃກ້ກັບກອງ. "ຂ້ອຍສົງໄສວ່າຂ້ອຍຄວນເຮັດແນວໃດກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບອກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​, feigning impatience​.
  
  
  "ມີຫ້ອງເກັບຮັກສາຢູ່ໃນຫ້ອງໂຖງ," ຄົນຫນຶ່ງ Venezuelan ເວົ້າ.
  
  
  "ບາງທີເຈົ້າສາມາດກວາດພື້ນໄດ້, Carter," ຜູ້ຊາຍ CIA ຢືນຢູ່ຂ້າງປະຕູໄດ້ຫົວເລາະ. "ມັນອາດຈະມີດອກແຂມຢູ່ໃນຕູ້," ລາວຍິ້ມຢ່າງກວ້າງຂວາງ.
  
  
  "ນີ້​ແມ່ນ​ຫຍັງ. CIA ຕະຫລົກຊົ່ວໂມງ? - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ​ສົ້ມ​, ເປັນ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເມື່ອຍ​ຂອງ joke ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດສົນໃຈສິ່ງທີ່ເຂົາເຈົ້າເວົ້າ ຫຼືເຮັດໄດ້ໜ້ອຍລົງ ຕາບໃດທີ່ເຂົາເຈົ້າບໍ່ຮູ້ວ່າການລະເມີດຄວາມປອດໄພທີ່ໃຫຍ່ທີ່ສຸດໃນຮອບຫຼາຍປີແມ່ນເກີດຂຶ້ນພາຍໃຕ້ດັງຂອງເຂົາເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ຕູ້​ເຢັນ​ອາ​ຍຸ​ລົງ​ແລວ​ທາງ​ໄປ​ຫາ closet ໄດ້. ຜູ້ຊ່ວຍ ແລະເຈົ້າໜ້າທີ່ເລີ່ມກັບຄືນໄປຫາຫ້ອງປະຊຸມ. ຂ້ອຍເບິ່ງໂມງຂອງຂ້ອຍ ແລະພົບວ່າມັນເປັນເວລາໜຶ່ງສ່ວນສີ່ແລ້ວ. ດວງດາວຂອງການສະແດງ, ປະທານາທິບໍດີເວເນຊູເອລາແລະຮອງປະທານາທິບໍດີສະຫະລັດ, ຈະມາຮອດໃນສອງສາມນາທີ. ແລະກອງປະຊຸມໃນຕອນບ່າຍຈະເລີ່ມຕົ້ນໃນໄວໆນີ້. ແລະບໍ່ມີໃຜຢູ່ໃນຫ້ອງປະຊຸມຈະສົງໃສວ່າສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງຊີວິດຂອງລາວສາມາດວັດແທກໄດ້ໃນນາທີ.
  
  
  ທຸກຢ່າງໄດ້ໄປຕາມແຜນການ.
  
  
  ບົດທີສິບ.
  
  
  ຖິ້ມ​ຕູ້​ອັດ​ລົມ​ໄປ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ຫ້ອງ​ປະ​ຊຸມ. ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ປະທານາທິບໍດີ​ເວ​ເນ​ຊູ​ເອລາ ​ແລະ ຮອງ​ປະທານາທິບໍດີ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ​ຍ່າງ​ຢູ່​ຕາມ​ແລວ​ທາງ​ຂອງ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ, ດ້ວຍ​ມື​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ​ວາງ​ໃສ່​ບ່າ​ຂອງ​ເວ​ເນ​ຊູ​ເອລາ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ອ້ອມ​ຮອບ​ໄປ​ດ້ວຍ​ຕົວ​ແທນ​ບໍ​ລິ​ການ​ລັບ. ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຫາຍ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ປະ​ຊຸມ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຕັມ​ໄປ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ກຽດ​ຊັງ ແລະ ຄວາມ​ກຽດ​ຊັງ.
  
  
  ພາຍໃນ, ນັກຖ່າຍຮູບໄດ້ຖ່າຍຮູບສອງສາມນາທີສຸດທ້າຍກ່ອນທີ່ກອງປະຊຸມຈະເລີ້ມຄືນ. ມີ​ຂ່າວ​ລື​ວ່າ​ໄດ້​ບັນ​ລຸ​ຂໍ້​ຕົກ​ລົງ​ດ້ານ​ເສດ​ຖະ​ກິດ​ທີ່​ສຳ​ຄັນ​ໃນ​ກອງ​ປະ​ຊຸມ​ຕອນ​ເຊົ້າ. ບໍ່ຕ້ອງສົງໃສ, ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ພົວພັນກັບການຊ່ວຍເຫຼືອທາງດ້ານການເງິນແກ່ລະບອບຂອງເວເນຊູເອລາເພື່ອແລກປ່ຽນກັບການອະນຸຍາດໃຫ້ເປັນເຈົ້າພາບຖານທັບທະຫານອາເມລິກາ. ໂດຍບໍ່ມີການແຊກແຊງຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, tyranny monstroy ນີ້ຈະສືບຕໍ່ຕະຫຼອດໄປ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫາ​ກໍ​ເອົາ​ບ່ອນ​ຢູ່​ຕໍ່​ໜ້າ​ປະ​ຕູ​ທີ່​ຍັງ​ເປີດ​ຢູ່ ເມື່ອ​ທັນ​ໃດ​ນັ້ນ ຫົວ​ໜ້າ​ຕຳ​ຫຼວດ​ຮັກ​ສາ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ເວ​ເນ​ຊູ​ເອ​ລາ​ກໍ​ມາ​ປະກົດ​ຢູ່​ຂ້າງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ເວລານີ້ໃບຫນ້າຂອງລາວແມ່ນຂີ້ຮ້າຍ.
  
  
  "ທ່ານ Carter, ຫນຶ່ງໃນຕົວແທນ NSA ຂອງເຈົ້າພຽງແຕ່ແຈ້ງໃຫ້ຂ້ອຍຮູ້ວ່າເຈົ້າໃຊ້ເວລາສອງສາມນາທີຢູ່ໃນຫ້ອງປະຊຸມ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ສຶກ​ເຈັບ​ປວດ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ຄໍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຄວາມ​ກົດ​ດັນ​ໃນ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເພີ່ມ​ຂຶ້ນ​ອີກ, ແລະ​ພຣະ​ວິ​ຫານ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ຢ່າງ​ຮ້າຍ​ແຮງ.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ທ່ານ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າວ່າ. ຈິດໃຈຂອງຂ້ອຍແລ່ນໄປຂ້າງຫນ້າ. ບາງທີເຂົາເຈົ້າໄດ້ກວດເບິ່ງ ແລະພົບວ່າ ຜູ້ອໍານວຍການກອງປະຊຸມບໍ່ໄດ້ສັ່ງນ້ໍາຈືດ.
  
  
  ຫຼືຕົວແທນທີ່ລະມັດລະວັງສາມາດຊອກຫາອຸປະກອນໄດ້ໂດຍການກວດເບິ່ງເຄື່ອງ decanter. ພວກເຂົາອາດຈະເອົາອຸປະກອນອອກຈາກຫ້ອງແລ້ວ.
  
  
  ເຂົາ​ຖາມ​ວ່າ. - "ທຸກຢ່າງເບິ່ງຄືວ່າປົກກະຕິຂອງເຈົ້າບໍ?"
  
  
  ຄວາມແໜ້ນໜ້າເອິກຂອງຂ້ອຍໄດ້ຜ່ອນຄາຍລົງເລັກນ້ອຍ. “ແມ່ນແລ້ວ. ທຸກຢ່າງເບິ່ງຄືວ່າດີ."
  
  
  “ດີ. ເຈົ້າສາມາດມາກັບຂ້ອຍໄດ້ບໍ່? ຂ້ອຍຢາກໃຫ້ເຈົ້າເຂົ້າໄປເບິ່ງລາຍຊື່ຄົນທີ່ມີຄວາມປອດໄພໃນການປັບປຸງນີ້. ມັນບໍ່ໄດ້ໃຊ້ເວລາຫຼາຍ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້​ທີ່​ຈະ devied ຈາກ​ຄໍາ​ແນະ​ນໍາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຂອບ​ເຂດ​ນັ້ນ. ປະຕູຫ້ອງປະຊຸມຍັງບໍ່ປິດເທື່ອ. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈວິທີທີ່ຂ້ອຍສາມາດປະຕິເສດ. ເມື່ອຫົວ ໜ້າ ຕຳ ຫຼວດຄວາມປອດໄພ Venezuelan ຂໍໃຫ້ເຈົ້າເຮັດບາງສິ່ງບາງຢ່າງ, ເຈົ້າໄດ້ເຮັດມັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕິດ​ຕາມ​ເຂົາ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເອ​ກະ​ສານ​ຮັກ​ສາ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ໃກ້​ຫ້ອງ​ປະ​ຊຸມ. ມີຕຳຫຼວດຊາວເວເນຊູເອລາຄົນໜຶ່ງຢູ່ທີ່ນັ້ນເມື່ອພວກເຮົາເຂົ້າໄປ, ແຕ່ລາວກໍ່ອອກໄປທັນທີ, ປ່ອຍໃຫ້ຂ້ອຍຢູ່ຄົນດຽວກັບຜູ້ຊາຍທີ່ຂ້ອຍກຽດຊັງເກືອບເທົ່າທີ່ຂ້ອຍກຳລັງຈະທຳລາຍ.
  
  
  "ມັນເປັນບັນຊີລາຍຊື່." ການອ່ານໄວແມ່ນພຽງພໍທີ່ຈະ ... "
  
  
  ໂທລະສັບຢູ່ໂຕະຂອງລາວດັງຂຶ້ນ. ລາວຍ່າງໄປຕອບມັນ ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍສຶກສາລາຍການ, ພະຍາຍາມຄວບຄຸມອາລົມຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ໃບຫນ້າຂອງລາວສົດໃສ. "ອ່າ, Señor Hawk!"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ຮອງ​ເຫຼັກ​ໄດ້​ມັດ​ອ້ອມ​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  ໃບຫນ້າຂອງ Venezuelan ມີການປ່ຽນແປງ. "ອັນໃດ!"
  
  
  ບໍ່ມີຄວາມສົງໃສກ່ຽວກັບມັນ. ຝູງນົກກະທາໄດ້ຮັບອິດສະລະ ແລະຕອນນີ້ກຳລັງໂທມາຈາກອີກສ່ວນໜຶ່ງຂອງພະລາຊະວັງ, ບໍ່ເຊື່ອໝັ້ນວ່າຕົນເອງຈະມາທີ່ນີ້ທັນເວລາ. ລາວເດົາວ່າຂ້ອຍຈະດຶງບາງສິ່ງບາງຢ່າງອອກໃນລະຫວ່າງການພັກຜ່ອນທີ່ພຽງແຕ່ສິ້ນສຸດລົງ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເຊື່ອໄດ້!" - Venezuelan ກ່າວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄປ​ເຖິງ​ສໍາ​ລັບ Luger ແລະ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຂຶ້ນ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ເຂົາ. "ແຕ່ Señor Carter ຢູ່ທີ່ນີ້ກັບ ... "
  
  
  ລາວຫັນມາຫາຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍເອົາມືຈັບ Luger ເຂົ້າໄປທີ່ຫົວຂອງລາວ. ລາວລົ້ມລົງກັບພື້ນຢ່າງໜັກ ແລະນອນໝົດສະຕິ. ມີເຄື່ອງຮັບໂທລະສັບຫ້ອຍຢູ່ຂ້າງໂຕະ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນສຽງຂອງ Hawk ຈາກອີກດ້ານຫນຶ່ງ.
  
  
  “ສະບາຍດີ? ເກີດ​ຫຍັງ​ຂຶ້ນ? ເຈົ້າ​ຢູ່​ນີ້​ບໍ?"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກ້າວ​ຂ້າມ​ຮ່າງ​ກາຍ inert ແລະ​ເອົາ​ທໍ່​ໃນ​ສະ​ຖານ​ທີ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ທີ່​ປະ​ຕູ​ແລະ​ເບິ່ງ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ລົງ​ຫ້ອງ​ໂຖງ​ໄດ້​. ບໍ່ມີໃຜຢູ່ອ້ອມຮອບ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ແລວ​ເສດ​ຖະ​ກິດ, ໄວ​ປິດ​ປະ​ຕູ​ຫລັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂໍໃຫ້ຫວັງວ່າບໍ່ມີໃຜເຂົ້າມາໃນເອກະສານຊ້ອນທ້າຍດ້ານຄວາມປອດໄພສໍາລັບໃນຂະນະທີ່.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ຫ້ອງ​ປະ​ຊຸມ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ປິດ​ປະ​ຕູ. ໃນສອງສາມນາທີກອງປະຊຸມຈະສືບຕໍ່ແລະອຸປະກອນທີ່ຕາຍແລ້ວຈະຖືກເປີດໃຊ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢືນ​ຢູ່​ໃນ​ແລວ​ເສດ​ຖະ​ກິດ, ເຄັ່ງ​ຕຶງ​ແລະ​ຮູ້​ຈັກ​ຄວາມ​ກົດ​ດັນ​ທີ່​ຮ້າຍ​ແຮງ. ມັນຈະຫາຍໄປໃນໄວໆນີ້ - ຫຼັງຈາກອຸປະກອນໄດ້ເຮັດວຽກຂອງມັນ. ຕົວແທນບໍລິການລັບໄດ້ຍ່າງອອກຈາກຫ້ອງປະຊຸມແລະໄດ້ຫົວເຂົ່າໄປຫາກອງ. ລາວມາຫາຂ້ອຍ.
  
  
  "ສະບາຍດີ, Carter," ລາວເວົ້າໃນສຽງທີ່ເປັນມິດ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ noded.
  
  
  “ດີ, ພວກເຂົາຢູ່ໃນເສັ້ນທາງຂອງພວກເຂົາຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ຂ້ອຍຈະດີໃຈເມື່ອມັນຈົບລົງ."
  
  
  "ຂ້ອຍຄືກັນ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ໃຫ້​ເຂົາ​ໄປ, ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ຢືນ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ​ແລະ​ລໍ​ຖ້າ​ຄົນ​ດຽວ. ໃນໄວໆນີ້ຈະມີສັນຍານແລະຂ້ອຍຈະຮູ້ວ່າມັນສິ້ນສຸດລົງ. ບາງຄົນອາດຈະໂດດອອກມາຈາກຫ້ອງເພື່ອຂໍຄວາມຊ່ວຍເຫຼືອ, ບາງທີມີກອງກຳລັງຢືນຢູ່ທາງນອກປະຕູ. ​ແຕ່​ປະທານາທິບໍດີ​ເວ​ເນ​ຊູ​ເອລາ ​ແລະ​ຮອງ​ປະທານາທິບໍດີ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ​ບໍ່​ລອດ​ຊີວິດ - ບໍ່​ມີ​ຜູ້​ໃດ​ຢູ່​ໃນ​ໂຕະ.
  
  
  "ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງເບິ່ງຄືວ່າງຽບ," ຜູ້ຊາຍເວົ້າວ່າ. "ງຽບເກີນໄປສໍາລັບລົດຊາດຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍມີຄວາມຮູ້ສຶກແປກປະຫລາດ. ເຈົ້າມີບໍ?
  
  
  "ບໍ່ແມ່ນມື້ນີ້," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ແຕ່ຂ້ອຍກັງວົນແທ້ໆເມື່ອຂ້ອຍມາຮອດນີ້ຄັ້ງທໍາອິດ."
  
  
  “ດີ, ຂ້ອຍມີມັນ. ຢູ່ດ້ານຫລັງຂອງຫົວຂອງຂ້ອຍ. ແຕ່ມັນບໍ່ເປັນຫຍັງ."
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າພວກເຮົາຈະມີມື້ທີ່ບໍ່ເປັນປະໂຫຍດ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  “ເອີ, ຂ້ອຍເດົາວ່າຂ້ອຍໄປກວດກາກັບຕຳຫຼວດຮັກສາຄວາມປອດໄພດີກວ່າ. ແລ້ວພົບກັນໃນພາຍຫຼັງ, Carter."
  
  
  “ຖືກຕ້ອງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ລາວຍ່າງລົງໄປຕາມແລວທາງໄປຫາເອກະສານຊ້ອນທ້າຍຄວາມປອດໄພ. ລູກປັດນ້ອຍໆຂອງເຫື່ອເກີດຢູ່ເທິງປາກຂອງຂ້ອຍ. ຖ້າລາວພົບເຫັນຫົວຫນ້າຮັກສາຄວາມປອດໄພຂອງ Venezuela ນອນຢູ່ໃນນັ້ນບໍ່ມີສະຕິ, ລາວອາດຈະພະຍາຍາມຢຸດກອງປະຊຸມແລະສິ່ງນັ້ນຈະທໍາລາຍທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງ. ຂ້ອຍສົງໄສວ່າຂ້ອຍຄວນຕິດຕາມລາວບໍ ແຕ່ຂ້ອຍມີຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ເຂັ້ມແຂງວ່າຂ້ອຍຄວນຢູ່ບ່ອນທີ່ຂ້ອຍຢູ່. ຄໍາສັ່ງແມ່ນຄໍາສັ່ງ. ຕົວແທນ NSA ຍ່າງລົງມາທາງຫ້ອງໂຖງຈາກທິດທາງກົງກັນຂ້າມ ແລະຢຸດເພື່ອໂອ້ລົມກັບເຈົ້າໜ້າທີ່ລັບ. ຂ້ອຍໄດ້ຮັບການເຕືອນໄພສັ້ນໆ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫາຍ​ໃຈ​ສັ່ນ​ແລະ​ເບິ່ງ​ຢູ່​ທີ່​ປະ​ຕູ​ຫ້ອງ​ປະ​ຊຸມ​. ພາຍໃນ, ກອງປະຊຸມຂອງມື້ແມ່ນເລີ່ມຕົ້ນ. ອຸປະກອນຈະຖືກເປີດໃຊ້ໄດ້ທຸກເວລາ.
  
  
  ທັນໃດນັ້ນກໍໄດ້ຍິນສຽງເຈາະດັງຢູ່ເໜືອຕຶກ. ມັນ​ເປັນ​ສຽງ​ຮ້ອງ​ໄຫ້​ຂອງ​ເຮືອ​ບິນ​ທີ່​ບິນ​ຢູ່​ເທິງ​ພະ​ລາ​ຊະ​ວັງ​ໃນ​ການ​ທັກ​ທາຍ​ກອງ​ປະ​ຊຸມ Caracas. ສຽງ​ໄດ້​ເຈາະ​ຫູ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ທີ່​ແປກ​ປະ​ຫລາດ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ໃນ​ຕົວ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຈິດ​ໃຈ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ crashed ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ກະ​ຕຸ້ນ​ຂອງ scenes, ຄໍາ​ສັບ​ຕ່າງໆ​ແລະ​ຮູບ​ພາບ​ຈິດ​ໃຈ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນຕົວເອງດ້ວຍປືນສັ້ນ Luger. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນເມືອງຕ່າງປະເທດແລະອາພາດເມັນທີ່ຄວນຈະຢູ່ໃນອາເມລິກາ. ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ໄດ້​ວາງ​ໃສ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ໝູນ​ວຽນ​ໄປ​ມາ​ໃນ​ສະ​ຫມອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ອາ​ການ​ປວດ​ຮາກ​ແລະ​ວິນ​ຫົວ.
  
  
  ບາງສິ່ງບາງຢ່າງເລິກຢູ່ໃນ
  
  
  ມັນສະແດງໃຫ້ເຫັນຂ້ອຍວ່າມັນເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍໄປຫາປ່ອງຢ້ຽມເພື່ອໃຫ້ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ​ແຕ່​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ກັກ​ຂັງ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ຮູ້ສຶກ​ທີ່​ເຂັ້ມ​ແຂງ​ໃນ​ໜ້າ​ທີ່. ເຂົາ​ເຈົ້າ​ສັ່ງ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ຢູ່​ນອກ​ຫ້ອງ​ປະຊຸມ. ເຖິງວ່າຈະມີຄໍາສັ່ງເຫຼົ່ານີ້, ຂ້ອຍຕ້ອງໄປຫາປ່ອງຢ້ຽມແລະຊ້າໆ, ງຸ່ມງ່າມ, ຂ້ອຍຍ່າງໄປຕາມແລວທາງໄປຫາບ່ອນຈອດລົດທີ່ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຂ້ອຍຈະພົບລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລັງ​ເລ​ໃຈ​ຄັ້ງ​ໜຶ່ງ ແລະ​ເກືອບ​ຈະ​ຫັນ​ໜ້າ​ໄປ​ຫາ​ຕຳ​ແໜ່ງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ນອກ​ຫ້ອງ​ປະ​ຊຸມ, ແຕ່​ແລ້ວ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ທີ່​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍູ້​ລາວ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ເຮືອ​ບິນ​ໄດ້​ບິນ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ສູ່​ວົງ​ການ​ພະ​ລາ​ຊະ​ວັງ​ເປັນ​ເທື່ອ​ທີ​ສອງ.
  
  
  ຕອນ​ທຳ​ອິດ, ເມື່ອ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ວັງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຍິນ​ຫຍັງ. ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ໃນເວລາທີ່ພວກເຂົາເກືອບໂດຍກົງຢູ່ເທິງຫົວ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນສຽງດັງ, ສຽງດັງຂອງເຄື່ອງຈັກຂອງພວກເຂົາ. ມັນ​ໄດ້​ກາຍ​ເປັນ​ສຽງ​ດັງ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບິນ​ໄປ​ທົ່ວ​ຕຶກ, ແສງ​ແດດ​ສະຫວ່າງ.
  
  
  ເວລານີ້ສຽງຂອງຍົນເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຕົກໃຈຢ່າງໃຫຍ່. ມັນຄືກັບຄື້ນຊ໊ອກຂະໜາດໃຫຍ່ໄດ້ຜ່ານຮ່າງກາຍທັງໝົດຂອງຂ້ອຍ. ທັນໃດນັ້ນຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງທີ່ສວຍງາມຂອງ Tanya:
  
  
  ເມື່ອມັນເຮັດວຽກຂອງມັນແລ້ວ, ອຸປະກອນຈະຜະລິດສຽງຕ່ໍາກວ່າທີ່ຈະຍັງສຽງສູງຫຼາຍຕໍ່ຫູຂອງເຈົ້າ.
  
  
  ສຽງຂອງຍົນຍັງສັ່ນຢູ່ໃນຫົວຂອງຂ້ອຍ. ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ເຈາະ​ຢູ່​ໃນ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ເກືອບ​ຄື​ກັນ​ກັບ jets ໄດ້​ພຽງ​ແຕ່​ເຮັດ.
  
  
  ນີ້ແມ່ນສຽງທີ່ເຈົ້າຈະໄດ້ຍິນ. ເມື່ອ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ເລື່ອງ​ນີ້ ເຈົ້າ​ຈະ​ຈື່​ທຸກ​ສິ່ງ​ທີ່​ເຊື່ອງ​ໄວ້​ໃນ​ຈິດ​ໃຕ້​ສຳ​ນຶກ​ຂອງ​ເຈົ້າ.
  
  
  ທັນໃດນັ້ນ ຄວາມຈິງກໍເກີດຂຶ້ນກັບຂ້ອຍຈາກທຸກດ້ານ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ອ້ອມ​ຂ້າງ, stunned ແລະສັບສົນ terribly. ສິ່ງທີ່ hell ໄດ້ເກີດຂຶ້ນ? ເປັນຫຍັງຂ້ອຍຈຶ່ງທຳທ່າເປັນນັກປະຕິວັດຊື່ Chavez? ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ Nick Carter, ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຮັດ​ວຽກ​ໃຫ້ AX, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ທີ່​ນີ້ ... ທັນ​ໃດ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ຈໍາ​ການ​ສູ້​ຮົບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ Vincent ແລະ Hawk, ແລະ ... ໂອ​ພຣະ​ເຈົ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ!
  
  
  ຍົນ​ຫາຍ​ສາບ​ສູນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອື່ອຍ​ອີງ​ຢ່າງ​ອ່ອນ​ແອ​ກັບ windowsill ໄດ້. ທັງໝົດນີ້ແມ່ນຫຍັງ? ເປັນຫຍັງຂ້ອຍຈຶ່ງຖືວ່າຕົວຕົນຂອງຊາວເວເນຊູເອລາທີ່ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍໄດ້ຍິນມາກ່ອນ? ສິ່ງທີ່ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຕໍ່ສູ້ກັບ Hawk ແລະ Vincent ໃນເວລາທີ່ພວກເຂົາພຽງແຕ່ພະຍາຍາມ ... ເອົາຂ້ອຍອອກຈາກພາລະກິດ. ລ້າງແຄ້ນ! ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນຳ​ເຄື່ອງ​ຕົ້ມ​ນ້ຳ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ປະ​ຊຸມ​ພຽງ​ແຕ່​ບໍ່​ເທົ່າ​ໃດ​ນາ​ທີ​ກ່ອນ​ນີ້ ແລະ​ຮູ້​ວ່າ​ມັນ​ມີ​ອຸ​ປະ​ກອນ​ທີ່​ຈະ​ຂ້າ​ທຸກ​ຄົນ​ໃນ​ຫ້ອງ.
  
  
  ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງກັບຄືນມາຢ່າງໄວວາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ພຽງ​ແຕ່​ການ​ວາງ​ສະ​ແດງ - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທີ່​ຈິງ​ແລ້ວ​ເຊື່ອ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ຊື່ Chavez​. ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ຂ້ອຍໄດ້ເຮັດໃນສອງມື້ທີ່ຜ່ານມາແມ່ນມີຈຸດປະສົງເພື່ອຂ້າປະທານາທິບໍດີເວເນຊູເອລາແລະຮອງປະທານາທິບໍດີສະຫະລັດ - ຜູ້ຊາຍສອງຄົນທີ່ຂ້ອຍຖືກສົ່ງໄປຫາ Caracas ເພື່ອປົກປ້ອງ! ຂ້ອຍຈື່ຫຍັງບໍ່ໄດ້ກ່ອນ, ແຕ່ຄືນທີ່ຜ່ານມາຂ້ອຍໄດ້ພົບກັບ Ilse Hoffmann ອີກເທື່ອຫນຶ່ງແລະເອີ້ນນາງ Tanya - ຊື່ພາສາລັດເຊຍ. ແລະນາງຮູ້ກ່ຽວກັບພາລະກິດອັນຕາຍຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ແມ່ນແລ້ວ! ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສາມາດຈື່ສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນກັບຂ້າພະເຈົ້າໃນລະຫວ່າງເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໄປອາພາດເມັນຂອງນາງສອງສາມມື້ກ່ອນຫນ້ານີ້ແລະເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າກັບຄືນມາ, ເຊື່ອວ່າຂ້າພະເຈົ້າແມ່ນ Rafael Chavez. ແຕ່​ຂ້ອຍ​ຈື່​ບາງ​ສິ່ງ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຄືນ​ນັ້ນ​ຢູ່​ໃນ​ອາ​ພາດ​ເມັນ​ຂອງ​ນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ໄດ້​ວ່າ​ມີ​ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ dizzy ແລະ​ປວດ​ຮາກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ແລ່ນ​ຫນີ​, ແຕ່​ຜູ້​ຊາຍ​ສອງ​ຄົນ​ໄດ້​ຢຸດ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ຂ້ອຍຕ້ອງຕິດຢາເສບຕິດ. ແລະ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຮັດ​ບາງ​ຢ່າງ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປະ​ຕິ​ບັດ​ແບບ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຮັດ​ຈາກ​ນັ້ນ​ມາ. ນີ້ແມ່ນຄວາມອັບອາຍທີ່ພວກເຂົາເວົ້າຢູ່ໃນຂໍ້ຄວາມ. ເຂົາເຈົ້າໄດ້ໃຊ້ຂ້າພະເຈົ້າເພື່ອລອບສັງຫານເຈົ້າໜ້າທີ່ລະດັບສູງຂອງກອງປະຊຸມ. ແລະ "ພວກເຂົາ" ແມ່ນ KGB. Tanya ຍອມຮັບເລື່ອງນີ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ຈໍາ​ການ​ອະ​ທິ​ບາຍ​ການ​ຫາຍ​ໄປ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ Hawk​, ແຕ່​ນີ້​ແມ່ນ​ເລື່ອງ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບອກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ບອກ​ເຂົາ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ຊົງ​ຈໍາ​ຢ່າງ​ແທ້​ຈິງ​ຂອງ​ສອງ​ມື້​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄປ, ແລະ​ແນ່​ນອນ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ມັນ​ເປັນ​ແນວ​ນັ້ນ. ນີ້ຕ້ອງເປັນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ບັງຄັບໃຫ້ຮັບບົດບາດຂອງ Rafael Chavez.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແລ່ນອອກຈາກບ່ອນຈອດລົດ, ປະມານແຈ, ເຂົ້າໄປໃນແລວເສດຖະກິດຕົ້ນຕໍ. ຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງໄປຫ້ອງປະຊຸມ. ອຸ​ປະ​ກອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ວາງ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ວຽກ​ໄດ້​ແລ້ວ ແລະ​ຂ້າ​ທຸກ​ຄົນ​ພາຍ​ໃນ​ສຽງ​ຫູ.
  
  
  ​ເມື່ອ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ປະຕູ​ໃຫຍ່, ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ປ້ອງ​ກັນ​ໂດຍ​ຊາຍ 3 ຄົນ, ຕຳຫຼວດ​ເວ​ເນ​ຊູ​ເອລາ 2 ຄົນ ​ແລະ ​ເຈົ້າໜ້າ​ທີ່​ຮັກສາ​ຄວາມ​ລັບ. ຕົວແທນ CIA ຜູ້ທີ່ໄດ້ຢູ່ທີ່ນັ້ນກ່ອນຫນ້ານີ້ໄດ້ອອກໄປ, ອາດຈະເປັນເວລາພັກຜ່ອນສັ້ນໆ. ໜ່ວຍບໍລິການລັບ ແລະ ພະນັກງານ NSA ທີ່ໄດ້ລົມກັນຢູ່ເບື້ອງຫຼັງປະຕູທີ່ປິດລັບຂອງເອກະສານຊ້ອນທ້າຍດ້ານຄວາມປອດໄພ ດຽວນີ້ໄດ້ຫາຍໄປ, ແລະ ປະຕູຍັງປິດຢູ່. ປາກົດວ່າຜູ້ຊາຍຂອງອົງການສືບລັບໄດ້ຖືກລົບກວນກ່ອນທີ່ຈະຊອກຫາຫົວຫນ້າຕໍາຫຼວດຄວາມປອດໄພ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ້ານ​ຄົນ​ຍາມ​ຢູ່​ທີ່​ປະ​ຕູ​ຫ້ອງ​ປະ​ຊຸມ.
  
  
  "ຂ້ອຍຕ້ອງເຂົ້າໄປໃນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ມີອາວຸດຢູ່ໃນນັ້ນ, ແລະຖ້າຂ້ອຍບໍ່ດຶງມັນອອກໄວ, ມັນຈະຂ້າທຸກຄົນໃນຫ້ອງ."
  
  
  ຂ້ອຍເລີ່ມຍູ້ພວກເຂົາຜ່ານໄປ, ແຕ່ຊາວເວເນຊູເອລາຄົນໜຶ່ງໄດ້ຂັດຂວາງເສັ້ນທາງຂອງຂ້ອຍ. "ຂ້ອຍຂໍໂທດຂອງເຈົ້າ, Señor Carter, ແຕ່ພວກເຮົາຢູ່ພາຍໃຕ້ຄໍາສັ່ງຢ່າງເຂັ້ມງວດບໍ່ໃຫ້ຂັດຂວາງກອງປະຊຸມ."
  
  
  ຂ້ອຍຮ້ອງ. - "ອອກຈາກທາງ, idiot!"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍູ້​ກອງ​ອອກ​ໄປ, ແຕ່​ສະ​ຫາຍ​ຂອງ​ເຂົາ​ໄດ້​ດຶງ​ປືນ​ສັ້ນ​ອອກ​ແລະ​ຢຸດ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. "ກະລຸນາ, Señor Carter," ລາວເວົ້າຢ່າງງຽບໆ.
  
  
  "ເກີດຫຍັງຂຶ້ນ, Carter?" - ຕົວແທນບໍລິການລັບຖາມຢ່າງເປັນຫ່ວງ.
  
  
  ຂ້ອຍຫັນໄປຫາລາວດ້ວຍຄວາມອົດທົນ. "ຈື່ຮ້ານນໍ້າທີ່ຂ້ອຍເອົາໄປກ່ອນໜ້ານີ້ບໍ?"
  
  
  ລາວຄິດຊົ່ວໄລຍະໜຶ່ງ. "ໂອ້ຍ." ຕາຂອງລາວແຄບລົງ. "ລູກລະເບີດອັນນີ້ແມ່ນຫຍັງ?"
  
  
  "ບໍ່, ແຕ່ບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ບໍ່ດີ, ອາດຈະຮ້າຍແຮງກວ່າເກົ່າ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຂ້ອຍຕ້ອງໄດ້ຮັບສິ່ງທີ່ບໍ່ດີດຽວນີ້."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນເປັນຄັ້ງທີສາມ, ແລະ Venezuelan ໄດ້ກົດດັນລູກປືນຢ່າງຫນັກແຫນ້ນກັບກັບຄືນໄປບ່ອນຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. "ເປັນຫຍັງເຈົ້າຈິ່ງເອົາໝໍ້ຕົ້ມໃສ່ຫ້ອງ, ທ່ານຄາເຕີ?"
  
  
  ມັນເຫັນໄດ້ຊັດເຈນວ່າພວກເຂົາຈະເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍອະທິບາຍທຸກຢ່າງກ່ອນທີ່ພວກເຂົາຈະປ່ອຍໃຫ້ຂ້ອຍເຂົ້າມາ. ແຕ່ບໍ່ມີເວລາສໍາລັບການນັ້ນ. ໃນປັດຈຸບັນ, ກົນໄກການສາບແຊ່ງອາດຈະໄດ້ຮັບການເປີດໃຊ້ແລ້ວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ປະ​ມານ, throwing ແຂນ​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ. ມືຂອງຂ້ອຍຈັບມືຂອງຊາວເວເນຊູເອລາດ້ວຍອາວຸດ, ແລະປືນໄດ້ຕົກລົງຈາກມືຂອງລາວແລະລົ້ມລົງກັບພື້ນເຮືອນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພັກ​ສອກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຫນ້າ​ມີ meaty ຂອງ​ເຂົາ​ແລະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ການ​ເຊື່ອມ​ຕໍ່​ທີ່​ຫມັ້ນ​ຄົງ. ມີຮອຍແຕກຂອງກະດູກຈືດໆ, ລາວຮ້ອງດັງໆ, ຫຼັງຈາກນັ້ນໄດ້ລົ້ມລົງກັບກໍາແພງຫີນແລະເລື່ອນລົງກັບພື້ນເຮືອນ, ບ່ອນທີ່ລາວນັ່ງງຶດງໍ້ແລະຮ້ອງໄຫ້.
  
  
  "Nick, ສໍາລັບ sake ຂອງພຣະເຈົ້າ!" ຂ້ອຍໄດ້ຍິນຜູ້ຊາຍບໍລິການລັບຮ້ອງ.
  
  
  ລາວ​ຟ້າວ​ແລ່ນ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ພົບ​ລາວ, ຕີ​ລາວ​ໃສ່​ໜ້າ​ດ້ວຍ​ມື​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ ລາວ​ກໍ​ລົ້ມ.
  
  
  ອີກຄົນເວເນຊູເອລາໄດ້ດຶງປືນຂອງລາວອອກ ແລະແນ່ນອນຈະໃຊ້ມັນຕໍ່ຂ້ອຍ. ລາວແນມໃສ່ຫນ້າເອິກຂອງຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍກໍ່ຈັບມືຂອງຂ້ອຍດ້ວຍປືນຢ່າງສິ້ນຫວັງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍູ້​ປືນ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ທາງ​ຂວາ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ລາວ​ໄດ້​ດຶງ​ກະ​ຕຸ້ນ. ລາຍ​ງານ​ໄດ້​ດັງ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ຫ້ອງ​ໂຖງ​ແລະ​ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ຍິງ​ໃສ່​ເພດານ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຮ້ອງ​ຈາກ​ທີ່​ສຸດ​ຂອງ​ແລວ​ເສດ​ຖະ​ກິດ. ໃນນາທີກອງທັງຫມົດຈະຢູ່ເຫນືອຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບິດ​ມື​ຂອງ​ເວ​ເນ​ຊູ​ເອ​ລາ​ທີ່​ມີ pistol ຢ່າງ​ແຫນ້ນ​ແຟ້ນ​ແລະ​ໃນ​ທີ່​ສຸດ​ການ​ຄຸ້ມ​ຄອງ​ທີ່​ຈະ​ເອົາ revolver ຈາກ​ເຂົາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປ່ອຍ​ໃຫ້​ເຂົາ​ຕົກ​ແລະ​ຕິດ​ຫົວ​ເຂົ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ groin ລາວ. ຜູ້ຊາຍສອງເທົ່າ, ຮ້ອງອອກມາດ້ວຍຄວາມເຈັບ. ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ລາວ​ຍັງ​ຈັບ​ແຂນ​ຂອງ​ລາວ​ຢູ່, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕົບ​ມື​ລົງ​ໃສ່​ຫົວ​ຂອງ​ລາວ ແລະ ກົ້ມ​ຕົວ​ລາວ, ສົ່ງ​ໃຫ້​ລາວ​ບິນ​ໄປ​ຫາ​ປະ​ຕູ​ຫ້ອງ​ປະ​ຊຸມ.
  
  
  ຊາວເວເນຊູເອລາຄົນທໍາອິດເລີ່ມລຸກຂຶ້ນ, ແຕ່ຂ້ອຍເຕະລາວເຂົ້າຂ້າງແລະລາວລົ້ມລົງຢ່າງຫນັກ. ຂ້ອຍເລີ່ມເປີດປະຕູ, ແຕ່ພວກມັນຖືກລັອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ເຕະ​ເຂົາ​ເຈົ້າ.
  
  
  "ລໍຖ້າ, Carter."
  
  
  ມັນແມ່ນຜູ້ຊາຍບໍລິການລັບ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນໄປຫາລາວພຽງແຕ່ນາທີ. ລາວແນມໃສ່ໜ້າເອິກຂອງຂ້ອຍ.38 Smith & Wesson. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ປືນ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ເຂົາ.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະໄປຫ້ອງນັ້ນ," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງສະຫງົບ. “ຖ້າ​ຂ້ອຍ​ບໍ່​ເຮັດ​ສິ່ງ​ນີ້, ທຸກ​ຄົນ​ທີ່​ນັ້ນ​ຈະ​ຕາຍ. ເຈົ້າຈະຕ້ອງຈູດສິ່ງຮ້າຍເພື່ອຢຸດຂ້ອຍ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ຫນີ​ຈາກ​ເຂົາ, ຍົກ​ຂາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ເຕະ​ປະ​ຕູ​ຢ່າງ​ແຂງ​ແຮງ. ພວກ​ເຂົາ​ໄດ້​ແກວ່ງ​ອອກ​ດ້ວຍ​ສຽງ​ດັງ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ປະ​ຊຸມ.
  
  
  ປະຕູໄດ້ຕີຊາຍບໍລິການລັບ ແລະ ເຄາະລາວກັບພື້ນ. ກອງ​ຄົນ​ອື່ນໆ​ທັງ​ໝົດ​ໄດ້​ຍ່າງ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ ຜູ້​ເຂົ້າ​ຮ່ວມ​ກອງ​ປະ​ຊຸມ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ເປັນ​ຫ່ວງ.
  
  
  "ອັນນີ້ແມ່ນຫຍັງ?" - shouted ຜູ້​ຊາຍ​ກ່ຽວ​ກັບ​ພື້ນ​ເຮືອນ​. ລາວເຫັນກອງຢູ່ເທິງພື້ນໃນແລວເສດຖະກິດ.
  
  
  ປະທານາທິບໍດີ​ເວ​ເນ​ຊູ​ເອລາ​ທີ່​ສະຫງ່າ​ງາມ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າດ້ວຍ​ຄວາມ​ສົນ​ໃຈ. ຮອງປະທານາທິບໍດີອາເມຣິກາເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍຄວາມຕົກໃຈ ແລະຢ້ານກົວ.
  
  
  "ທັງຫມົດນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ?" ມັນແມ່ນຜູ້ຊ່ວຍອາເມລິກາທີ່ຢືນຂຶ້ນຈາກໂຕະ. ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ເກີດ​ຄວາມ​ຕື່ນ​ຕົກ​ໃຈ​ໃນ​ເບື້ອງ​ຕົ້ນ, ທຸກ​ຄົນ​ໃນ​ກອງ​ປະ​ຊຸມ​ກໍ​ຄຽດ​ແຄ້ນ.
  
  
  "ກະລຸນາສະຫງົບ," ຂ້ອຍເວົ້າດ້ວຍສຽງທີ່ຫນັກແຫນ້ນ. “ເຄື່ອງປັ້ນດິນເຜົານີ້ຢູ່ເທິງໂຕະບັນຈຸອາວຸດຕາຍ. ໜ້າທີ່ຂອງມັນແມ່ນຂ້າທຸກຄົນຢູ່ໃນຫ້ອງນີ້."
  
  
  ບົດທີສິບເອັດ.
  
  
  ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ມີ​ສຽງ​ດັງ​ແລະ​ບໍ່​ເປັນ​ລະ​ບຽບ. ຜູ້ຊາຍຫຼາຍຄົນໄດ້ລຸກຂຶ້ນຢ່າງໄວວາ ແລະໂດດອອກຈາກບ່ອນນັ່ງຂອງພວກເຂົາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ແລະ leaned over the table.
  
  
  “ເອົາລາວໄປ,” ຊາວເວເນຊູເອລາຮ້ອງອອກມາຈາກແລວທາງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເກືອບ​ຈະ​ໄປ​ຮອດ​ຕູ້​ອັດ​ລົມ ເມື່ອ​ຜູ້​ຊາຍ​ເວ​ເນ​ຊູ​ເອ​ລາ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໃນ​ຊຸດ​ພົນ​ລະ​ເຮືອນ​ຈັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈາກ​ທາງ​ຫລັງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ໄປ​ເຖິງ decanter ໄດ້​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ປະ​ມານ​ແລະ​ການ​ຕໍ່​ສູ້​ຢ່າງ​ສິ້ນ​ເຊີງ​ເພື່ອ​ປົດ​ປ່ອຍ​ຕົນ​ເອງ.
  
  
  ນັ້ນແມ່ນເວລາທີ່ອຸປະກອນຖືກເປີດໃຊ້. ທຸກຄົນໃນຫ້ອງຮູ້ສຶກວ່າມັນ - ຂ້ອຍສາມາດບອກໄດ້ດ້ວຍໃບຫນ້າຂອງເຂົາເຈົ້າ. ບໍ່ມີສຽງ. ອຸ​ປະ​ກອນ​ເຮັດ​ໃຫ້​ສຽງ​ຢູ່​ໃນ​ຄວາມ​ຖີ່​ທີ່​ທ່ານ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ບອກ​ໄດ້​ວ່າ​ທ່ານ​ໄດ້​ຍິນ​ຫຼື​ພຽງ​ແຕ່​ຮູ້​ສຶກ​. ແຕ່ສິ່ງຫນຶ່ງແມ່ນຈະແຈ້ງ - ມັນມີຜົນກະທົບເສັ້ນປະສາດໃນຮ່າງກາຍຂອງພວກເຮົາ. ສຽງ​ໄດ້​ຊຶມ​ເຂົ້າ​ໄປ​ເຖິງ​ຫຼັກ​ຂອງ​ສະ​ຫມອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຈີກ​ແລະ​ຂູດ​ເສັ້ນ​ປະ​ສາດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ສັ່ນ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ເມດ​ຕາ, ເຮັດ​ໃຫ້​ເກີດ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ excruciating ແລະ​ປວດ​ຮາກ. ຄວາມເຈັບປວດເລີ່ມຕົ້ນຢູ່ໃນຫົວແລະຫນ້າເອິກຂອງຂ້ອຍ, ຄືກັບຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ຂີ້ຮ້າຍທີ່ຂ້ອຍມີໃນສອງມື້ທີ່ຜ່ານມາ, ແຕ່ພາຍໃນວິນາທີມັນກໍ່ຮ້າຍແຮງຂຶ້ນ. ຜູ້ຊາຍສອງສາມຄົນຢູ່ໂຕະວາງມືໃສ່ຫົວຂອງເຂົາເຈົ້າຢ່າງຕັ້ງໃຈ, ແລະຜູ້ໜຶ່ງໄດ້ລົ້ມລົງໄປເທິງໂຕະ.
  
  
  "ໃຫ້ຂ້ອຍໄປ, damn ມັນ!" ຂ້ອຍຮ້ອງໃສ່ຊາວເວເນຊູເອລາ.
  
  
  ລາວປ່ອຍຂ້ອຍອອກຈາກມືຂອງລາວດົນພໍທີ່ຈະຕີຂ້ອຍໃສ່ໃບຫນ້າ. ມັນຕີຂ້ອຍຢ່າງໜັກ ແລະຂ້ອຍລົ້ມລົງເທິງໂຕະ. ​ແຕ່​ໃນ​ເວລາ​ນີ້, ກອງ​ໄດ້​ຮູ້ສຶກ​ເຖິງ​ຜົນ​ກະທົບ​ຂອງ​ເຄື່ອງ​ຈັກ​ຕາຍ. ລາວຈັບຫົວຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ເຂົາ​ຢ່າງ​ແຂງ​ໃນ​ຫນ້າ​ແລະ​ລາວ​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ບໍ່​ສົນ​ໃຈ​ອາ​ການ​ເຈັບ​ປວດ excruciating ເພີ່ມ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ໃນ​ຫົວ​ແລະ​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຕໍ່​ສູ້​ກັບ​ອາ​ການ​ປວດ​ຮາກ​ທີ່​ເອົາ​ຊະ​ນະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລັງ​ເລ​ໃຈ​ປີນ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ເທິງ​ໂຕະ, ຈັບ​ຕູ້​ນ້ຳ,
  
  
  ແລະ stumbled ກັບເຂົາໄປອີກດ້ານຫນຶ່ງຂອງຕາຕະລາງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕີ​ພື້ນ​ເຮືອນ​ແລະ​ຫຼຸດ​ລົງ decanter ໄດ້​. ດ້ວຍ​ຄວາມ​ຫຍຸ້ງ​ຍາກ​ທີ່​ສຸດ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກວາດ​ເຂົ້າ​ໄປ​ຫາ​ລາວ ແລະ​ເອົາ​ລາວ​ຂຶ້ນ​ມາ​ອີກ, ຈາກ​ນັ້ນ​ກໍ​ສະ​ເທືອນ​ກັບ​ຕີນ​ອີກ.
  
  
  ໃນໄລຍະທີ່ໃກ້ຊິດດັ່ງກ່າວ, ຜົນກະທົບຂອງອຸປະກອນແມ່ນມີອໍານາດຫຼາຍກວ່າເກົ່າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້ staggering. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ປະ​ທາ​ນາ​ທິ​ບໍ​ດີ​ເວ​ເນ​ຊູ​ເອ​ລາ ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ​ວ່າ​ລາວ​ກຳລັງ​ເອື່ອຍ​ຢູ່​ຕັ່ງ​ຂອງ​ຕົນ​ດ້ວຍ​ຕາ​ທີ່​ເຫຼື້ອມ. ຮອງ​ປະທານາທິບໍດີ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ​ໄດ້​ພະຍາຍາມ​ຢ່າງ​ສິ້ນ​ເຊີງ​ທີ່​ຈະ​ລາ​ອອກ​ຈາກ​ຕັ່ງ​ນັ່ງ. ທຸກຄົນໃນຫ້ອງໄດ້ເຈັບປ່ວຍໄວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂ້າມ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ແລະ​ແຕກ​ແກ້ວ​ນໍາ​ທີ່​ມີ decanter ເປັນ. ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ຈະຖິ້ມມັນຜ່ານແກ້ວທີ່ແຕກຫັກໃນເວລາທີ່ Hawk ລະເບີດເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງ.
  
  
  “ຢຸດ​ສິ່ງ​ທີ່​ເຈົ້າ​ກຳ​ລັງ​ເຮັດ ຫຼື​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ລະ​ເບີດ​ຂຸມ​ຜ່ານ​ຫົວ​ຂອງ​ເຈົ້າ. ຂ້ອຍ​ຈິງ​ຈັງ".
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ, ແລະ​ເຂົາ​ໄດ້​ແນ​ໃສ່ Beretta ລາວ​ມາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນການສະແດງອອກຂອງລາວປ່ຽນແປງເມື່ອລາວຮູ້ສຶກວ່າການສັ່ນສະເທືອນຈາກລົດ.
  
  
  "ມັນເປັນອາວຸດ ultrasonic," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງອ່ອນໂຍນ. "ຂ້ອຍກໍາລັງກໍາຈັດມັນ."
  
  
  ໂດຍບໍ່ລໍຖ້າໃຫ້ລາວດຶງກະແຈ, ຂ້ອຍໄດ້ຫັນຫຼັງໄປຫາລາວ ແລະ ໂຍນເຄື່ອງຊັກຜ້າຜ່ານແກ້ວທີ່ແຕກຫັກ. ມັນ​ໄດ້​ແຕກ​ແກ້ວ​ຫຼາຍ​ກວ່າ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ໄປ​ທາງ​ດ້ານ​ລຸ່ມ​, ແຕກ​ເປັນ​ຕ່ອນ​.
  
  
  ເມື່ອຍ, ຂ້ອຍຫັນໄປຫາ Hawk. ຂ້ອຍອ່ອນເພຍຫຼາຍຈົນຕ້ອງເອນກັບ windowsill. ທັນໃດນັ້ນຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າຄວາມເຈັບປວດໄດ້ຫຼຸດລົງ ແລະກະເພາະອາຫານຂອງຂ້ອຍເລີ່ມສະຫງົບລົງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ອ້ອມ​ຫ້ອງ​ແລະ​ເຫັນ​ວ່າ​ຄົນ​ອື່ນ​ໄດ້​ສະ​ບາຍ​ໃຈ​ເຊັ່ນ​ດຽວ​ກັນ. ພວກເຂົາເລີ່ມສະແດງອາການຂອງຊີວິດ. ປະທານາທິບໍດີ​ເວ​ເນ​ຊູ​ເອລາ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ເວລາ​ນັ່ງ​ຢູ່​ໃນ​ຕັ່ງ​ນັ່ງ, ຮອງ​ປະທານາທິບໍດີ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ​ໄດ້​ເອົາ​ມື​ຈັບ​ໜ້າ​ຜາກ​ຂອງ​ທ່ານ. ຂ້ອຍໝັ້ນໃຈວ່າເຂົາເຈົ້າຈະດີ. ເຂົາເຈົ້າບໍ່ໄດ້ເປີດເຜີຍດົນພໍທີ່ຈະໄດ້ຮັບບາດເຈັບສາຫັດ. ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າສົງໃສວ່າພວກເຮົາທຸກຄົນຈະຫິວສໍາລັບສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງມື້.
  
  
  ຫ້ອງຄ່ອຍໆກັບຄືນສູ່ສະພາບປົກກະຕິ. ຜູ້​ເຂົ້າ​ຮ່ວມ​ກອງ​ປະ​ຊຸມ​ໄດ້​ຟື້ນ​ຕົວ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ, ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ເຊິ່ງ​ກັນ​ແລະ​ກັນ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ, ຄວາມ​ວຸ້ນ​ວາຍ​ຢູ່​ເທິງ​ໜ້າ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ.
  
  
  Hawk ກໍາລັງຍ່າງມາຫາຂ້ອຍ, ຊີ້ Beretta ລາວຢູ່ຫນ້າເອິກຂອງຂ້ອຍ. ທະຫານ​ຍາມ​ຄູ່​ໜຶ່ງ​ຢືນ​ຂ້າງ​ລາວ. ລາວຢືນຢູ່ຕໍ່ໜ້າຂ້ອຍ, ຍັງຖືປືນໃສ່ຂ້ອຍ. ຄົນ​ທີ່​ຢູ່​ກັບ​ລາວ​ເບິ່ງ​ຄື​ກັບ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຍິງ​ດ້ວຍ​ການ​ກະຕຸ້ນ​ໃຈ​ໜ້ອຍ​ທີ່​ສຸດ.
  
  
  "ທໍາອິດເຈົ້າຖິ້ມມີດໃສ່ເພື່ອນຮ່ວມງານຂອງເຈົ້າ, ຫມູ່ເກົ່າຂອງເຈົ້າ, ແລະຂົ່ມຂູ່ຊີວິດຂອງຂ້ອຍ," Hawk ຮ້ອງອອກມາດ້ວຍຄວາມໂກດແຄ້ນ. "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເຈົ້າເຮັດໃຫ້ຫົວ ໜ້າ ຕຳ ຫຼວດຮັກສາຄວາມປອດໄພເວເນຊູເອລາຕົກຕະລຶງ. ແລະດຽວນີ້!”
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ຕາມ​ທາງ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ກຸ່ມ, ໃບ​ຫນ້າ​ຂອງ​ເຂົາ​ຍັງ contorted ຈາກ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ທີ່​ເຂົາ​ໄດ້​ຮັບ. "ລາວອ້າງວ່າມີປືນຢູ່ໃນຮ້ານນ້ໍາ," ຊາຍຄົນນີ້ເວົ້າ. “ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຂີ້ຮ້າຍເລີ່ມຕົ້ນຢູ່ທີ່ນີ້. ເມື່ອ​ລາວ​ກຳຈັດ​ເຄື່ອງ​ດັບ​ເພີງ, ສິ່ງ​ທັງ​ໝົດ​ນີ້​ກໍ​ຢຸດ​ເຊົາ.”
  
  
  “ຖືກຕ້ອງ,” ຄົນອາເມລິກາທີ່ນັ່ງຢູ່ໂຕະເວົ້າ. "ມັນຢຸດນາທີທີ່ລາວໂຍນເຄື່ອງຊັກຜ້າອອກທາງປ່ອງຢ້ຽມ."
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນສິ່ງທີ່ຢູ່ໃນເຄື່ອງຊັກຜ້າ, Nick?" - Hawk ຖາມ. "ຫຼືທ່ານຍັງຄິດວ່າຕົນເອງເປັນນັກປະຕິວັດທີ່ມີຊື່ວ່າ Rafael Chavez?"
  
  
  "Vincent ເປັນແນວໃດ, ທ່ານ?" - ຂ້ອຍຖາມ, ບໍ່ສົນໃຈຄໍາຖາມຂອງລາວ. "ຂ້ອຍ…?"
  
  
  "ຂ້າລາວບໍ?" Hawk ສໍາເລັດສໍາລັບຂ້ອຍ. "ບໍ່. ລາວຈະດີ. ເຈົ້າພາດຕັບຂອງລາວປະມານເຄິ່ງນິ້ວ.”
  
  
  “ຂອບໃຈພະເຈົ້າ,” ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງໂງ່. ບັດ​ນີ້​ກອງ​ປະ​ຊຸມ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ຊ່ວຍ​ໃຫ້​ລອດ, ພ້ອມ​ກັບ​ຊີ​ວິດ​ຂອງ​ຜູ້​ນຳ​ຂອງ​ມັນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ເມື່ອຍ​ໝົດ. ຂ້ອຍຕ້ອງການນອນປະມານຫນຶ່ງອາທິດ. ແລະຂ້ອຍພົບວ່າຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈສິ່ງທີ່ພວກເຂົາຄິດກ່ຽວກັບຄໍາອະທິບາຍຂອງຂ້ອຍ. “ບໍ່, ເຈົ້າ, ດຽວນີ້ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈວ່າຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນ Chavez. ຂ້ອຍຄິດວ່າຄວາມຊົງຈໍາຂອງຂ້ອຍກັບຄືນມາກ່ອນໄວອັນຄວນເມື່ອເຮືອບິນບິນໂດຍ. ພວກເຂົາຕ້ອງການໃຫ້ຂ້ອຍຈື່, ແຕ່ບໍ່ແມ່ນຈົນກ່ວາຂ້ອຍໄດ້ຍິນສັນຍານຄວາມຖີ່ຕ່ໍາຈາກອຸປະກອນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້ອຍຕ້ອງຮູ້ວ່າຂ້ອຍແມ່ນໃຜແລະເຂົ້າໃຈສິ່ງທີ່ຂ້ອຍໄດ້ເຮັດ *.
  
  
  "ພວກເຂົາ?" - Hawk ເວົ້າວ່າ, ການສຶກສາໃບຫນ້າຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  "ຄົນທີ່ກັກຂັງຂ້ອຍເປັນເວລາສອງມື້," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  Hawk ໄດ້ສຶກສາຕາຂອງຂ້ອຍແລະເຫັນໄດ້ຊັດເຈນວ່າຂ້ອຍກໍາລັງສະແດງຄືກັບ Nick Carter ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ລາວຖືປືນຂອງລາວ ແລະໂບກມືຜູ້ອື່ນອອກໄປ. ຮອງປະທານໄດ້ເຂົ້າຫາພວກເຮົາ.
  
  
  "ມີຫຍັງເກີດຂຶ້ນທີ່ນີ້?" ລາວຖາມພວກເຮົາ.
  
  
  ປະທານາທິບໍດີ​ເວ​ເນ​ຊູ​ເອລາ​ໄດ້​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ຈາກ​ຕັ່ງ​ນັ່ງ. ລາວຕອບຮອງປະທານຫຼາຍກວ່າສິ່ງລົບກວນຢູ່ໃນຫ້ອງ. “ເບິ່ງຄືວ່າຊາຍໜຸ່ມຄົນນີ້ຫາກໍຊ່ວຍຊີວິດຂອງພວກເຮົາ. ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນ, ຮອງປະທານSeñor.”
  
  
  ຮອງປະທານາທິບໍດີໄດ້ເບິ່ງຈາກປະທານາທິບໍດີ Venezuela ມາຫາຂ້ອຍ. “ແມ່ນແລ້ວ,” ລາວເວົ້າຊ້າໆ. “ຂ້ອຍຄິດວ່າມັນສະຫຼຸບໄດ້ດີຫຼາຍ. ແຕ່ສິ່ງທີ່ຊົ່ວຮ້າຍທີ່ເຈົ້າຖິ້ມອອກຈາກປ່ອງຢ້ຽມ, Nick?"
  
  
  “ຂ້ອຍບໍ່ແນ່ໃຈ, ເຈົ້າ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ແຕ່ຖ້າພວກເຮົາສາມາດມີຄວາມເປັນສ່ວນຕົວໃນເວລາສັ້ນໆ, ຂ້ອຍຍິນດີທີ່ຈະແບ່ງປັນທິດສະດີຂອງຂ້ອຍກັບເຈົ້າ."
  
  
  ປະທານາທິບໍດີ ເວເນຊູເອລາ ກ່າວວ່າ “ຄວາມຄິດທີ່ດີ. "ສຸພາບບຸລຸດ, ກອງປະຊຸມນີ້ຈະເລື່ອນອອກໄປເປັນເວລາຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນພວກເຮົາຈະປະຊຸມອີກຄັ້ງນີ້ເພື່ອເຮັດທຸລະກິດຂອງພວກເຮົາໃຫ້ສໍາເລັດ."
  
  
  ພວກເຮົາໄດ້ມີການປະຊຸມສ່ວນຕົວຫຼາຍ. ປະທານາທິບໍດີເວເນຊູເອລາ, ຮອງປະທານາທິບໍດີສະຫະລັດທ່ານ Hawk ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງໄປຫາເອກະສານຊ້ອນທ້າຍດ້ານຄວາມປອດໄພໃນຂະນະທີ່ທຸກຄົນຖືກຂໍໃຫ້ອອກໄປ. ຫົວ​ໜ້າ​ຕຳຫຼວດ​ຮັກສາ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ຂອງ​ເວ​ເນ​ຊູ​ເອລາ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ປິ່ນປົວ​ລ່ວງ​ໜ້າ​ແລ້ວ.
  
  
  ສອງ​ສາມ​ນາ​ທີ​ຕໍ່​ມາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ປະ​ໄວ້​ໃຫ້​ຢູ່​ຄົນ​ດຽວ​ກັບ​ທັງ​ສອງ​ກຽດ​ສັກ​ສີ​ແລະ Hawk​.
  
  
  ປະທານາທິບໍດີເວເນຊູເອລາກ່າວວ່າ, "ເຈົ້າໄດ້ປະຕິບັດຢ່າງໄວວາ, ຜູ້ຊາຍໄວຫນຸ່ມ," ປະທານາທິບໍດີເວເນຊູເອລາເວົ້າວ່າ, ມືຂອງລາວໃສ່ຫລັງຂອງລາວ.
  
  
  "ຂໍຂອບໃຈ, ທ່ານ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ.
  
  
  "ຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, Carter," ຮອງປະທານກ່າວວ່າ, "ທ່ານມີຄໍາອະທິບາຍຫຼາຍຢ່າງທີ່ຕ້ອງເຮັດ. ມີ​ຄົນ​ບອກ​ຂ້ອຍ​ວ່າ​ແມ່ນ​ເຈົ້າ​ທີ່​ເອົາ​ໝໍ້​ຕົ້ມ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ.”
  
  
  “ຂ້ອຍຢ້ານວ່າຖືກຕ້ອງ, ເຈົ້າ,” ຂ້ອຍຕອບ.
  
  
  Hawk ຍິ້ມແຍ້ມ. "ປະກົດວ່າ Carter ໄດ້ຖືກລັກພາຕົວໄປແລະນໍາໄປສູ່ການເຊື່ອວ່າລາວເປັນນັກປະຕິວັດ Venezuelan ມີຈຸດປະສົງທີ່ຈະຂ້າເຈົ້າ," ລາວເວົ້າຢ່າງສົ້ມ. ລາວຈູດຊິກາຍາວ ແລະເລີ່ມແລ່ນໄປທົ່ວຫ້ອງ, ນຸ່ງເສື້ອເສື້ອຍືດຂອງລາວ.
  
  
  ປະທານາທິບໍດີ ເວເນຊູເອລາ ກ່າວວ່າ “ໜ້າສົນໃຈຫຼາຍ. "ແລະຕອນນີ້ຄວາມສາມາດປົກກະຕິຂອງເຈົ້າກັບຄືນມາ, Señor Carter?"
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ທ່ານ."
  
  
  ຮອງ​ປະ​ທາ​ນາ​ທິ​ບໍ​ດີ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ ນັ່ງ​ຢູ່​ແຄມ​ໂຕະ. “ສິ່ງ​ທັງ​ໝົດ​ນີ້​ເປັນ​ທີ່​ໜ້າ​ຊື່ນ​ຊົມ​ຫລາຍ​ສຳ​ລັບ​ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ໂຖງ​ນີ້. ​ແຕ່​ເມື່ອ​ສື່​ມວນ​ຊົນ​ຮູ້​ກ່ຽວ​ກັບ​ເລື່ອງ​ນີ້, ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຮ້ອງ​ໂຮ​ວ່າ ​ເຈົ້າໜ້າ​ທີ່​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ​ໄດ້​ທຳ​ລາຍ​ກອງ​ປະຊຸມ ​ແລະ ພະຍາຍາມ​ສັງຫານ​ປະທານາທິບໍດີ ​ແລະ ຂ້າພະ​ເຈົ້າ.”
  
  
  "ຂ້ອຍເຫັນດີ," Hawk ເວົ້າ. "ມັນບໍ່ງ່າຍທີ່ຈະອະທິບາຍ."
  
  
  "ມັນຂ້າມຄວາມຄິດຂອງຂ້ອຍຄືກັນ, ທ່ານ," ຂ້ອຍບອກຮອງປະທານາທິບໍດີ. "ແຕ່ພວກເຮົາມີຄວາມສົດໃສດ້ານສອງສາມຄົນທີ່ຮັບຜິດຊອບແທ້ໆຕໍ່ເລື່ອງນີ້."
  
  
  "ແລະພວກເຂົາແມ່ນໃຜ?" - ຖາມປະທານປະເທດ.
  
  
  ຂ້ອຍຈື່ສິ່ງທີ່ Tanya ເວົ້າໃນຄືນນັ້ນຢູ່ໃນອາພາດເມັນຂອງນາງ, ກ່ອນທີ່ຢາຈະເອົາຂ້ອຍອອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ Hawk ສໍາ​ລັບ​ການ​ອະ​ນຸ​ຍາດ​ໃຫ້​ບອກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ແລະ​ເຂົາ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ. "KGB," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ແມ່ນ demonio!" ໄດ້​ຈົ່ມ​ໃຫ້​ປະ​ທາ​ນາ​ທິ​ບໍ​ດີ.
  
  
  "ຖືຫນັງສືພິມເປັນເວລາຊາວສີ່ຊົ່ວໂມງ," ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ຂ້ອຍຈະພະຍາຍາມຊອກຫາພວກເຂົາ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນີ້​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ເຫັນ​ວ່າ​ຫນັງ​ສື​ພິມ​ທັງ​ໂລກ​ຈະ​ໄດ້​ຮູ້​ເລື່ອງ​. ເລື່ອງຈິງ."
  
  
  Hawk ໄດ້ສຶກສາໃບຫນ້າຂອງຂ້ອຍເປັນເວລາຫນຶ່ງນາທີ, ຫຼັງຈາກນັ້ນເບິ່ງຮອງປະທານາທິບໍດີ. "ພວກເຮົາສາມາດມີເວລາຫຼາຍບໍ?"
  
  
  ທ່ານ​ຮອງ​ປະ​ທານ​ປະ​ເທດ​ໄດ້​ຍົກ​ຕາ​ຂຶ້ນ. ທ່ານກ່າວວ່າ, "ດ້ວຍການຊ່ວຍເຫຼືອຂອງລັດຖະບານ Venezuelan," ກ່າວຕໍ່ປະທານາທິບໍດີ.
  
  
  ປະທານເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງມີສະຕິ. “ຂ້ອຍເຊື່ອຊາຍໜຸ່ມຄົນນີ້. ຂ້າພະເຈົ້າຈະຮ່ວມມືຢ່າງເຕັມທີ່ກັບທ່ານ. ກະລຸນາແຈ້ງໃຫ້ຂ້ອຍຊາບ. ດຽວນີ້, ຮອງປະທານອາວຸໂສ, ຂ້ອຍຕ້ອງເບິ່ງພະນັກງານຂອງຂ້ອຍກ່ອນທີ່ກອງປະຊຸມຈະເລີ້ມຄືນ. ແລ້ວພົບກັນທີ່ຫ້ອງປະຊຸມ. ທ່ານ Carter, ຖ້າ​ຫາກ​ທ່ານ​ສາ​ມາດ​ແກ້​ໄຂ​ຕົວ​ທ່ານ​ເອງ, ທ່ານ​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ກຽດ​ສັກ​ສີ​ສູງ​ສຸດ​ຂອງ​ປະ​ເທດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.”
  
  
  ກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະປະທ້ວງ, ລາວອອກໄປ. ຮອງປະທານໄດ້ຢືນຂຶ້ນຈາກໂຕະແລະຍ່າງມາຫາຂ້ອຍ. "ຕອນນີ້ມັນທັງຫມົດຢູ່ໃນຄອບຄົວ, Nick, ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າຂ້ອຍມີຄວາມຄິດສຸດທ້າຍທີ່ຈະສະເຫນີ."
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍຮູ້ວ່າມັນແມ່ນຫຍັງ," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ຂ້ອຍມີເວລາຊາວສີ່ຊົ່ວໂມງເພື່ອໄວ້ໃຈ. ເພາະວ່າຂ້ອຍສາມາດເປັນຜູ້ຫຼົບໜີໄດ້ແທ້ໆ. ຫຼືອາດຈະເປັນພຽງແຕ່ Crazy. ເມື່ອເວລາຂອງຂ້ອຍ ໝົດ ໄປ, ຂ້ອຍເອງ."
  
  
  "ບາງສິ່ງບາງຢ່າງເຊັ່ນນັ້ນ, Nick. ດຽວນີ້ເຈົ້າເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍປົກກະຕິ. ແຕ່ຄວາມປອດໄພແມ່ນຄວາມປອດໄພ. ຕ້ອງມີຄວາມສົງໃສໃນໃຈຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍຫວັງວ່າເຈົ້າຈະບໍ່ສົນໃຈຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງກົງໄປກົງມາ."
  
  
  "ຂ້ອຍ​ເຂົ້າ​ໃຈ. ຂ້ອຍຈະຮູ້ສຶກຄືກັນ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະວາງເດີມພັນກັບ Carter," Hawk ເວົ້າຢ່າງກະທັນຫັນ, ໂດຍບໍ່ຕ້ອງເບິ່ງຂ້ອຍ. "ຂ້ອຍເຊື່ອລາວຢ່າງບໍ່ເປີດເຜີຍ."
  
  
  "ແນ່ນອນ," ຮອງປະທານກ່າວວ່າ. “ແຕ່​ໄປ​ກ່ອນ, David. ນັກຂ່າວຈະບໍ່ລໍຖ້າຕະຫຼອດໄປ."
  
  
  ຮອງປະທານອອກຈາກຫ້ອງ. ຂ້ອຍແລະ Hawk ຢູ່ຄົນດຽວ. ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ງຽບ​ສະ​ຫງົບ​ເປັນ​ເວ​ລາ​ດົນ​ນານ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເວົ້າ​ໃນ​ທີ່​ສຸດ.
  
  
  “ເບິ່ງ, ຂ້ອຍເສຍໃຈແທ້ໆ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຖ້າຂ້ອຍລະມັດລະວັງກັບເດັກຍິງ ... "
  
  
  “ຢຸດມັນ, Nick. ເຈົ້າຮູ້ວ່າພວກເຮົາບໍ່ສາມາດປົກປ້ອງຕົວເຮົາເອງຈາກສະຖານະການທີ່ບໍ່ໄດ້ຄາດໄວ້ທັງຫມົດ. ແນວໃດກໍ່ຕາມ, ຂ້ອຍຂໍໃຫ້ເຈົ້າກວດເບິ່ງນາງ. ນາງໄດ້ນັບກ່ຽວກັບມັນ. ບໍ່ມີໃຜສາມາດຫລົບຫນີຈາກດັກທີ່ເຈົ້າຕົກຢູ່ໃນ. ມັນ​ໄດ້​ຖືກ​ວາງ​ແຜນ​ທີ່​ດີ​ຫຼາຍ​ແລະ​ມັນ​ໄດ້​ຮັບ​ການ conceived ໂດຍ​ຜູ້​ຊ່ຽວ​ຊານ​. ດຽວນີ້, ໃຫ້ພວກເຮົາສ້າງສິ່ງທີ່ເກີດຂື້ນຄືນ ໃໝ່."
  
  
  “ດີ, ຂ້ອຍສາມາດຄາດເດົາໄດ້ວ່າຂ້ອຍຖືກຕິດຢາແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ ... ອາດຈະຖືກສະກົດຈິດ, ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຈື່​ຫຍັງ​ຈາກ​ຕອນ​ແລງ​ໃນ​ອາ​ພາດ​ເມັນ​ຂອງ​ເດັກ​ຍິງ​ໄດ້​. ຢາເສບຕິດຢູ່ໃນຂອງນາງ ... lipstick."
  
  
  Hawk ຍິ້ມ. “ນັ້ນ​ແມ່ນ​ເຫດຜົນ​ທີ່​ເຈົ້າ​ຕຳໜິ​ຕົວ​ເອງ. ຢ່າໂງ່, ເດັກຊາຍຂອງຂ້ອຍ. ແຕ່ຖ້າພວກເຮົາສົມມຸດວ່າເດັກຍິງຄົນນີ້ແມ່ນຕົວແທນຂອງ KGB, ແລະພວກເຂົາໄດ້ພາເຈົ້າໄປບ່ອນງຽບໆເພື່ອສະກົດຈິດເຈົ້າ - ເປັນຫຍັງພວກເຂົາຈຶ່ງຮັກສາເຈົ້າເປັນເວລາສອງມື້. ການ Hypnosis ຕ້ອງການພຽງແຕ່ສອງສາມຊົ່ວໂມງເທົ່ານັ້ນ. ແລະເຂົາເຈົ້າຈະບັງຄັບເຈົ້າໃຫ້ເຮັດສິ່ງທີ່ຂັດກັບຫຼັກສິນທໍາຂອງເຈົ້າໄດ້ແນວໃດ? ການສະກົດຈິດບໍ່ໄດ້ເຮັດວຽກແບບນັ້ນ."
  
  
  "ດີ, ຂ້ອຍພຽງແຕ່ຄາດເດົາ, ແຕ່ຖ້າພວກເຂົາປ່ຽນແປງບຸກຄະລິກກະພາບຂອງຂ້ອຍ, ບຸກຄະລິກກະພາບທັງຫມົດຂອງຂ້ອຍ, ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຈັນຍາບັນຂອງຂ້ອຍກໍ່ຈະປ່ຽນໄປພ້ອມໆກັນ, ຖ້າຂ້ອຍຍອມຮັບຄວາມຈິງທີ່ວ່າຂ້ອຍເປັນນັກປະຕິວັດທີ່ເຊື່ອໃນການໂຄ່ນລົ້ມລາວຢ່າງໂຫດຮ້າຍ. ລັດຖະບານ, ຄວາມຄິດນີ້ຈະເຮັດວຽກແລະພວກເຮົາຮູ້ວ່າຊາວລັດເຊຍໃຊ້ເຕັກນິກການຄວບຄຸມພຶດຕິກໍາທີ່ສາມາດທໍາລາຍສົມບັດສິນແລະຄວາມຊື່ສັດຂອງບຸກຄົນຢ່າງສົມບູນແລະເຮັດໃຫ້ລາວເປັນທາດຂອງການຕອບສະຫນອງທີ່ມີເງື່ອນໄຂ ການປະສົມປະສານຂອງ hypnosis ແລະການຄວບຄຸມພຶດຕິກໍາສາມາດເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຂ້ອຍເປັນ Chavez. "
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ," Hawk ເວົ້າຢ່າງລະມັດລະວັງ. "ແລະມັນເປັນຄວາມຄິດທີ່ສະຫຼາດແທ້ໆ. ເອົາຕົວແທນລະດັບສູງຂອງອາເມລິກາ, ຫັນລາວເປັນນັກຂ້າ, ແລະຫັນລາວອອກເພື່ອເຮັດວຽກເປື້ອນສໍາລັບທ່ານ.
  
  
  ​ແລ້ວ​ໃຫ້​ລາວ​ແລະ​ປະ​ເທດ​ຕົນ​ຮັບ​ຜິດ​ຊອບ. ດຽວນີ້ຂ້ອຍເລີ່ມເຂົ້າໃຈໄພຂົ່ມຂູ່ໃນການເຕືອນໄພນີ້."
  
  
  "ທີ່ຂຽນໄວ້ເພື່ອໃຫ້ພວກເຮົາຢູ່ທີ່ນີ້," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ຢ່າງ​ແນ່​ນອນ. ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫຼຸດລົງສໍາລັບມັນ hook, ເສັ້ນແລະ sinker. ຖ້າຜູ້ໃດຈະຕໍານິ, Nick, ມັນແມ່ນຂ້ອຍ."
  
  
  "ຂ້ອຍອ່ານບັນທຶກຄືກັນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ບາງທີພວກເຮົາຄວນຢຸດເຊົາການຕໍານິຕິຕຽນແລະເລີ່ມຄິດກ່ຽວກັບການສໍາເລັດວຽກງານນີ້. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ທຳລາຍ​ແຜນການ​ອັນ​ໃຫຍ່​ຫລວງ​ຂອງ​ພວກ​ເຂົາ, ​ແຕ່​ບັດ​ນີ້​ພວກ​ເຮົາ​ຕ້ອງ​ຈັບ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ." ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງຢູ່ໃນພື້ນເຮືອນ. “ຂ້ອຍ​ມີ​ຄວາມ​ຄິດ​ອັນ​ນີ້​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ກຳລັງ​ຕົບ​ໜ້າ​ຫຼັງ​ຫົວ​ເລາະ​ແລະ​ບາງ​ທີ​ມ່ວນ​ຊື່ນ​ກັບ​ມັນ. ແລ້ວ, ຄວາມມ່ວນໃນຄ່າໃຊ້ຈ່າຍຂອງຂ້ອຍສິ້ນສຸດລົງ. ເມື່ອຂ້ອຍພົບເຂົາເຈົ້າ, ເຂົາເຈົ້າຈະບໍ່ຫົວ.”
  
  
  ທ່ານ Hawk ກ່າວວ່າ "ຂ້ອຍສົງໃສວ່າເຈົ້າໄດ້ເອົາໃຈໃສ່ພວກເຂົາແລ້ວ," Hawk ເວົ້າວ່າ, "ຫຼັງຈາກທີ່ເຈົ້າຂັດຂວາງຄວາມພະຍາຍາມລອບສັງຫານຂອງພວກເຂົາ. ເຈົ້າຮູ້ໄດ້ແນວໃດວ່າສາວຄົນນີ້ມາຈາກ KGB?
  
  
  "ເພາະວ່ານາງບອກຂ້ອຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ຫຼືຢ່າງຫນ້ອຍນາງຍອມຮັບມັນເມື່ອຂ້ອຍຖາມນາງ. ມັນແມ່ນກ່ອນທີ່ຈະກິນຢາ, ໃນເວລາທີ່ຢາໄດ້ລົບຂ້ອຍອອກ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ຊື່ທີ່ແທ້ຈິງຂອງນາງແມ່ນ Tanya Savich, ແລະມີຄໍາແນະນໍາຂອງພາສາລັດເຊຍໃນສໍານຽງເຍຍລະມັນຂອງນາງ. "
  
  
  "ນີ້ແມ່ນທັງຫມົດທີ່ເຈົ້າສາມາດຈື່ກ່ຽວກັບນາງ?"
  
  
  "ສໍາ​ລັບ​ດຽວ​ນີ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ອາ​ພາດ​ເມັນ​ເພື່ອ​ກວດ​ກາ, ແລະ​ສະ​ຖານ​ທູດ​ເຢຍ​ລະ​ມັນ, ແລະ​ຮ້ານ​ອາ​ຫານ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ນາງ. ນອກຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າຍັງຈື່ຈໍາຄລີນິກ, ຜູ້ຊາຍໃສ່ເສື້ອຄຸມສີຂາວແລະ Tanya, ຜູ້ທີ່ໃຫ້ຄໍາແນະນໍາກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້ໃຫ້ຂ້ອຍ.” ຂ້ອຍບໍ່ຈື່ຊື່ຂອງເຂົາເຈົ້າຫຼືສິ່ງທີ່ເຂົາເຈົ້າເຮັດກັບຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ຂ້ອຍຖືກປິດຕາເມື່ອຂ້ອຍອອກຈາກຄລີນິກ, ສະນັ້ນຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າມັນຢູ່ໃສ.”
  
  
  Hawk ຍິ້ມແຍ້ມ. "ດີ, ຢ່າງຫນ້ອຍເຈົ້າໄດ້ຫຼີກເວັ້ນຄວາມໂສກເສົ້າທີ່ພວກເຂົາວາງແຜນ, Nick. ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ວ່າ​ເຈົ້າ​ອອກ​ຈາກ​ຄວາມ​ຕົກ​ໃຈ​ກ່ອນ​ໄວ​ອັນ​ຄວນ​ບໍ?”
  
  
  “ ຍົນທີ່ບິນຜ່ານໄດ້ສົ່ງສຽງທີ່ຄ້າຍຄືກັບສຽງທີ່ຂ້ອຍຄວນໄດ້ຍິນຈາກລົດ, ສຽງນີ້, ພ້ອມກັບຂໍ້ຄວາມເຕືອນທີ່ຈິດໃຕ້ສຳນຶກຂອງຂ້ອຍໄດ້ສົ່ງມາເມື່ອສອງມື້ຜ່ານມາ, ບັງຄັບໃຫ້ຂ້ອຍໄປທີ່ປ່ອງຢ້ຽມເພື່ອຟັງສຽງ. . KGB ຕ້ອງມີຄວາມຕ້ອງການ, ເພື່ອວ່າຂ້າພະເຈົ້າຈະກັບຄືນຫາຕົວຕົນທີ່ແທ້ຈິງຂອງຂ້າພະເຈົ້າຫຼັງຈາກການຄາດຕະກໍາ. ຖ້າຂ້ອຍປະຕິເສດບໍ່ໄດ້ ພຽງ ແຕ່ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຮັບ ຮູ້ ວ່າ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເປັນ ບ້າ KGB ບໍ່ ຕ້ອງ ການ ນີ້ ພວກ ເຂົາ ເຈົ້າ ຕ້ອງ ການ ທີ່ ຈະ ເຮັດ ໃຫ້ ພວກ ເຮົາ ອັບ ອາຍ, ແລະ ພວກ ເຂົາ ເຈົ້າ ເກືອບ ສໍາ ເລັດ.
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ເປັນຫຍັງ, Nick?" - Hawk ຖາມ, ເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງລະມັດລະວັງ.
  
  
  "ຂ້ອຍສະບາຍດີ," ຂ້ອຍຮັບປະກັນລາວ. "ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້ອຍຕ້ອງປະຕິບັດ."
  
  
  ລາວຫົວຂວັນ. "ຕົກລົງ. ເດັກຍິງແມ່ນຕົວລະຄອນຕົ້ນຕໍຂອງພວກເຮົາບໍ?"
  
  
  “ຄົນດຽວ. ແຕ່ຂ້ອຍຈື່ບາງສິ່ງບາງຢ່າງກ່ຽວກັບຜູ້ຊາຍທີ່ລຶກລັບນີ້. ບາງສິ່ງບາງຢ່າງໃຫມ່. ຂ້ອຍຄິດວ່າລາວຢູ່ໃນຄລີນິກ."
  
  
  Hawk ໄດ້ລາກຈາກຊິກາທີ່ມີກິ່ນຫອມຂອງລາວ ແລະ ພັດເອົາຄວັນອອກເປັນວົງ. “ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນຕົວເລກ. ດີ, ທ່ານຄວນດໍາເນີນການທົດສອບບາງຢ່າງກ່ອນ, ແຕ່ພວກເຮົາບໍ່ມີເວລາສໍາລັບການນັ້ນໃນປັດຈຸບັນ. ສືບຕໍ່ຖ້າທ່ານຮູ້ສຶກວ່າກຽມພ້ອມ."
  
  
  "ຂ້ອຍກຽມພ້ອມສໍາລັບການນີ້," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ແຕ່​ໃຫ້​ຕຳຫຼວດ​ແລະ​ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ຄົນ​ອື່ນໆ​ຢູ່​ຫ່າງ​ໄກ​ຈົນ​ກວ່າ 24 ຊົ່ວ​ໂມງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ໝົດ​ໄປ. ນັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຖາມ. ຂ້ອຍບໍ່ຢາກເດີນທາງກັບຜູ້ຊ່ວຍ.”
  
  
  "ຕົກລົງ, Nick," Hawk ເວົ້າ.
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້ອຍຈະພົບເຈົ້າຢູ່ໂຮງແຮມຂອງເຈົ້າ."
  
  
  * * *
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ນັ່ງຢູ່ໂຕະ mahogany ຂະຫນາດໃຫຍ່ໂດຍທ່ານ Ludwig Schmidt, ຮອງເອກອັກຄະລັດຖະທູດຂອງເຢຍລະມັນຕາເວັນຕົກ, ຜູ້ທີ່ຈະພາ Tanya ໄປຕ້ອນຮັບໃນຄືນທີ່ຂ້າພະເຈົ້າພົບນາງ. Schmidt ກຳ ລັງນອນຢູ່ໃນເກົ້າອີ້ສູງຂອງລາວ, ຖືຢາສູບຍາວຢູ່ໃນມືຂວາຂອງລາວ.
  
  
  "ໂອ້ຍ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເອົາ Fraulein Hoffmann ໄປຕ້ອນຮັບ. ນາງຕ້ອງການເຂົ້າຮ່ວມກິດຈະກໍາການທູດ. ນາງເປັນຍິງທີ່ສະຫຼາດ, ເຈົ້າຮູ້. ນາງໄດ້ໂທຫາເຈັບທັນທີຫຼັງຈາກການນັດຫມາຍ. ປາກົດຂື້ນວ່ານາງໄດ້ກິນບາງສິ່ງບາງຢ່າງຢູ່ໃນການຕໍ່ສູ້ກັບງົວທີ່ເຮັດໃຫ້ກະເພາະອາຫານຂອງນາງ upset. ຂີ້ຮ້າຍ. ນາງຍັງບໍ່ໄດ້ກັບຄືນໄປເຮັດວຽກ."
  
  
  "ນາງຢູ່ທີ່ນີ້ກັບເຈົ້າດົນປານໃດ?" ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  "ບໍ່ດົນ. ສາວ Hamburg, ຖ້າຂ້ອຍບໍ່ຜິດ. ພໍ່ຂອງນາງເປັນຊາວລັດເຊຍ."
  
  
  "ນັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ນາງບອກເຈົ້າບໍ?"
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ນາງເວົ້າພາສາເຢຍລະມັນດ້ວຍສໍານຽງເລັກນ້ອຍເນື່ອງຈາກສະຖານະພາບການແຕ່ງງານຂອງນາງ. ຄອບຄົວຂອງນາງເວົ້າພາສາລັດເຊຍຢູ່ເຮືອນ.”
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ," ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈ."
  
  
  Herr Schmidt ເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ມີເພດສໍາພັນບາງໆ, ອາຍຸປະມານສີ່ສິບ, ເບິ່ງຄືວ່າມີຄວາມສຸກຫລາຍກັບບົດບາດຂອງລາວໃນຊີວິດ. ເຂົາ​ຖາມ​ວ່າ. - "ສາວທີ່ຮັກ, ເຈົ້າເຫັນດີບໍ?"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ຈໍາ​ເວ​ລາ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ນັ່ງ​ກັບ​ນາງ​ກ່ຽວ​ກັບ sofa, ຕຽງ​ນອນ​ແລະ​ຕຽງ​ນອນ. “ສາວງາມຫຼາຍ. ຂ້ອຍສາມາດຕິດຕໍ່ລາວຕາມທີ່ຢູ່ທີ່ຢູ່ໃນໄຟລ໌ຂອງເຈົ້າໄດ້ບໍ?” ມັນ​ເປັນ​ບ່ອນ​ດຽວ​ກັນ​ທີ່​ນາງ​ໄດ້​ພາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຕອນ​ກາງ​ຄືນ​ທີ່​ນາງ​ຢາ​ເສບ​ຕິດ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  “ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າເຈົ້າສາມາດເຮັດໄດ້. ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ນາງບໍ່ສະບາຍ."
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ຖ້າຂ້ອຍບໍ່ພົບມັນຢູ່ເຮືອນ ເຈົ້າຮູ້ບໍ່ວ່າຂ້ອຍສາມາດຊອກຫາບ່ອນອື່ນໄດ້ບໍ? ຮ້ານອາຫານ, ຮ້ານກາເຟ ຫຼືສະຖານທີ່ພິເສດເພື່ອພັກຜ່ອນບໍ?”
  
  
  "ແຕ່ຂ້ອຍບອກເຈົ້າວ່າເດັກຍິງບໍ່ສະບາຍ."
  
  
  “ກະລຸນາ,” ຂ້ອຍເວົ້າດ້ວຍຄວາມອົດທົນ.
  
  
  ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ລາວ​ລຳ​ຄານ​ຕໍ່​ຄວາມ​ອົດ​ທົນ​ຂອງ​ຂ້ອຍ. “ເອີ, ບາງຄັ້ງຂ້ອຍເອງໄດ້ພານາງໄປກິນເຂົ້າທ່ຽງຢູ່ຮ້ານນ້ອຍໆແຫ່ງໜຶ່ງທີ່ບໍ່ໄກຈາກນີ້. ຂ້ອຍບໍ່ຈື່ຊື່, ແຕ່ນາງມັກ Venezuelan Hallaca ແລະພວກເຂົາຮັບໃຊ້ມັນຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ນີ້ແມ່ນອາຫານທີ່ເຮັດຈາກເຂົ້າສາລີ."
  
  
  "ຂ້ອຍຮູ້," ຂ້ອຍເວົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ໄດ້​ວ່າ Tanya ໄດ້​ສັ່ງ​ນີ້​ຈາກ El Jardin ຫຼັງ​ຈາກ​ການ bullfight ໄດ້​.
  
  
  Schmidt ຫລຽວເບິ່ງ Seylin ຢ່າງຂີ້ອາຍ...
  
  
  ລາວເວົ້າຢ່າງເປັນຄວາມລັບວ່າ "ຕົວຈິງແລ້ວ, ຂ້ອຍຄິດວ່າເດັກຍິງຖືກດຶງດູດຂ້ອຍ." "ການເປັນປະລິນຍາຕີຢູ່ໃນເມືອງນີ້ແມ່ນປະສົບການທີ່ຫນ້າຍິນດີ."
  
  
  "ຂ້ອຍສົມມຸດວ່າ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ດີ, ຂ້ອຍຈະພະຍາຍາມຊອກຫານາງຢູ່ເຮືອນ, Herr Schmidt. ສະ​ບາຍ​ດີ​ຕອນ​ສວາຍ".
  
  
  ລາວບໍ່ໄດ້ລຸກຂຶ້ນ. "ດ້ວຍຄວາມຍິນດີ," ລາວເວົ້າ. ລາວເບິ່ງເພດານອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ອາດຈະຝັນກາງເວັນກ່ຽວກັບທ່າແຮງທາງເພດຂອງລາວເປັນຜູ້ຊາຍໂສດຈາກ Caracas.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຄາດຫວັງວ່າຈະພົບ Tanya ໃນອາພາດເມັນຂອງນາງ. ນາງຈະຕ້ອງໄດ້ຕົກລົງທີ່ຈະອອກຈາກລາວໃນນາທີທີ່ໄລຍະສຸດທ້າຍຂອງການປະຕິບັດງານໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນ - ການຈັບຕົວຂອງຂ້ອຍ. ແຕ່ຂ້ອຍຫວັງວ່າຈະພົບເຫັນຂໍ້ຄຶດບາງຢ່າງຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ຢູ່​ຊັ້ນ​ທຳ​ອິດ​ຂອງ​ຕຶກ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ກັບ​ຊາຍ​ຊາວ​ເວ​ເນ​ຊູ​ເອ​ລາ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ບໍ່​ເວົ້າ​ພາ​ສາ​ອັງ​ກິດ.
  
  
  "Buenos tardes, señor," ນາງເວົ້າດັງໆ, ຍິ້ມຢ່າງກວ້າງຂວາງ.
  
  
  “Buenos tardes,” ຂ້ອຍຕອບ. "ຂ້ອຍກໍາລັງຊອກຫາຍິງຫນຸ່ມທີ່ມີຊື່ວ່າ Ilse Hoffmann."
  
  
  “ໂອ້ ແມ່ນແລ້ວ. ແຕ່ນາງບໍ່ໄດ້ອາໄສຢູ່ທີ່ນີ້ອີກຕໍ່ໄປ. ນາງໄດ້ຍ້າຍຢ່າງກະທັນຫັນ, ສອງສາມມື້ກ່ອນຫນ້ານີ້. ຄົນຕ່າງປະເທດທີ່ຜິດປົກກະຕິ, ຖ້າເຈົ້າຈະແກ້ຕົວຂ້ອຍທີ່ເວົ້າແນວນັ້ນ.”
  
  
  ຂ້ອຍຍິ້ມ. "ນາງໄດ້ເອົາທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງກັບນາງບໍ?"
  
  
  “ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ກວດເບິ່ງອາພາດເມັນຢ່າງລະອຽດ. ຢູ່ທີ່ນີ້ມີຫຼາຍຫ້ອງແຖວ ແລະຂ້ອຍເປັນຜູ້ຍິງທີ່ຫຍຸ້ງຢູ່.”
  
  
  "ເຈົ້າໃຈບໍຖ້າຂ້ອຍເບິ່ງຊັ້ນເທິງ?"
  
  
  ນາງໄດ້ເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງຕັ້ງໃຈ. “ມັນ​ຂັດ​ກັບ​ກົດ​ລະ​ບຽບ. ເຈົ້າແມ່ນໃຜ, ກະລຸນາບອກຂ້ອຍແດ່?”
  
  
  “ເປັນພຽງໝູ່ຂອງນາງ Hoffmann,” ຂ້ອຍເວົ້າ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເຂົ້າ ໄປ ໃນ ຖົງ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ແລະ ສະ ເຫນີ ໃຫ້ ແມ່ ຍິງ ມື ຂອງ bolivars.
  
  
  ນາງຫລຽວເບິ່ງພວກເຂົາ, ແລ້ວກັບມາຫາຂ້ອຍ. ນາງ​ເອື້ອມ​ອອກ​ໄປ​ເອົາ​ເງິນ, ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ບ່າ​ຂອງ​ນາງ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ໂຖງ. "ນີ້ແມ່ນເລກແປດ," ນາງເວົ້າ. "ປະຕູບໍ່ໄດ້ລັອກ."
  
  
  “ຂໍຂອບໃຈ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍຍ່າງຂຶ້ນຂັ້ນໄດໄປຫາອາພາດເມັນຂອງນາງ. ດ້ວຍ​ຄວາມ​ໂຊກ​ດີ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ຢຸດ Tanya ແລະ​ສະ​ຫາຍ​ຂອງ​ນາງ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ຂຶ້ນ​ຍົນ​ໄປ Moscow. ແຕ່ຂ້ອຍກັງວົນ - ພວກເຂົາອາດຈະຮູ້ແລ້ວວ່າແຜນການຂອງພວກເຂົາລົ້ມເຫລວ.
  
  
  ຊັ້ນເທິງຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນອາພາດເມັນ. ຄວາມຊົງຈໍາໄດ້ມາຖ້ວມຂ້ອຍ, ຫນຶ່ງຫຼັງຈາກນັ້ນ. ໂຊຟາກວ້າງຢືນຢູ່ກາງຫ້ອງ, ຄືກັບຄືນນັ້ນເມື່ອ Tanya ຊື້ຂາຍຮ່າງກາຍຂອງນາງເພື່ອຈັບຕົວຕົວແທນຊາວອາເມລິກາ. ຂ້ອຍປິດປະຕູຫລັງຂ້ອຍແລະເບິ່ງຮອບໆ. ໃນປັດຈຸບັນທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນແຕກຕ່າງກັນ. ລາວຂາດຊີວິດ, ຊີວິດຊີວາທີ່ Tanya ໃຫ້ລາວ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ rummaged ຜ່ານ drawers ຂອງ desk ຂະ ຫນາດ ນ້ອຍ ແລະ ໄດ້ ພົບ ເຫັນ ບໍ່ ມີ ຫຍັງ ເວັ້ນ ເສຍ ແຕ່ ຄູ່ ຂອງ ປີ້ ໂຮງ ລະຄອນ. ເຂົາເຈົ້າຈະບໍ່ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍດີຫຼາຍໃນອີກຊາວສີ່ຊົ່ວໂມງຂ້າງໜ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງຜ່ານສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງອາພາດເມັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ນອນ​ແລະ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ໂຄງ​ການ bullfighting crumpled ໃນ​ກະ​ຕ່າ​ຂີ້​ເຫຍື້ອ​ໄດ້​. ຂ້າພະເຈົ້າຮັບຮູ້ການຂຽນດ້ວຍມືຂອງ Tanya ເພາະວ່ານາງໄດ້ບັນທຶກໃນໂຄງການໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ກັບນາງຢູ່ທີ່ bullfight. ພຽງແຕ່ເປັນການເຕືອນໃຫ້ໄປເອົາເຄື່ອງຂອງກິນຂອງທ່ານ. ມັນບໍ່ມີປະໂຫຍດຫຍັງກັບຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ຖິ້ມ​ມັນ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ກະ​ຕ່າ​ຂີ້​ເຫຍື້ອ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ໃນ​ຫ້ອງ​ດໍາ​ລົງ​ຊີ​ວິດ​. ປະຕູສູ່ແລວທາງເປີດ ແລະປິດຢ່າງງຽບໆ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອື້ອມ​ອອກ​ໄປ Wilhelmina ແລະ​ກົດ​ດັນ​ຕົນ​ເອງ​ກັບ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ​ຕໍ່​ກັບ​ປະ​ຕູ. ມີຄວາມງຽບຢູ່ໃນຫ້ອງອື່ນ. ມີຄົນຕິດຕາມຂ້ອຍ. ບາງຄົນທີ່ກໍາລັງເບິ່ງຕຶກອາພາດເມັນແລະຢ້ານວ່າຂ້ອຍຈະເຂົ້າໃກ້ເກີນໄປເພື່ອຄວາມສະດວກສະບາຍ. ບາງທີມັນແມ່ນ Tanya ຕົວເອງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ creak ເກືອບ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຟັງ​ໄດ້​ຂອງ​ຄະ​ນະ​ກໍາ​ມະ​ພາຍ​ໃຕ້​ຜ້າ​ພົມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສະ​ຖານ​ທີ່​ແນ່​ນອນ​ຂອງ​ຄະ​ນະ​ນີ້​ເນື່ອງ​ຈາກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກ້າວ​ໄປ​ທີ່​ມັນ​ເອງ​ກ່ອນ​. ເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ມີເຫດຜົນທີ່ຈະເລື່ອນການປະເຊີນຫນ້າ. ຂ້ອຍຍ່າງອອກໄປທາງປະຕູ.
  
  
  ຢູ່ໃຈກາງຂອງຫ້ອງຢືນມີຜູ້ຊາຍປືນ. ລາວເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ລຶກລັບຂອງຂ້ອຍ, ແລະປືນແມ່ນອັນດຽວກັນທີ່ລາວຊີ້ໃສ່ຫົວຂອງຂ້ອຍໃນວໍຊິງຕັນ, ແລະຂ້ອຍຈື່ໄດ້ວ່າເຫັນຢູ່ໃນແລວທາງສີຂາວໃນຫ້ອງທົດລອງ KGB. ລາວຫັນໄປເມື່ອລາວໄດ້ຍິນຂ້ອຍ.
  
  
  “ໃຫ້ມັນຂຶ້ນ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ແຕ່ລາວມີແນວຄວາມຄິດອື່ນໆ. ລາວໄລ່ອອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ວ່າ​ເຂົາ​ຈະ​ຍິງ​ແຕກ​ທີ່​ສອງ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ສັກ​ຢາ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ dived ກັບ​ພື້ນ​ເຮືອນ. ປືນດັງດັງຢູ່ໃນຫ້ອງ ແລະລູກປືນໄດ້ຕີໃສ່ຝາທາງຫຼັງຂ້ອຍ ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຕີພື້ນ. ປືນ​ໄດ້​ດັງ​ຂຶ້ນ​ອີກ​ເທື່ອ​ໜຶ່ງ​ແລະ​ຫັກ​ຕົ້ນ​ໄມ້​ທີ່​ຢູ່​ຂ້າງ​ຂ້ອຍ ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ກົ້ມ​ໜ້າ​ແລະ​ເລີ່ມ​ຍິງ. ຂ້ອຍຍິງສາມເທື່ອ. ລູກ​ປືນ​ລູກ​ທຳ​ອິດ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ຢູ່​ເບື້ອງ​ຫລັງ​ຜູ້​ຍິງ​ປືນ​ແຕກ. ອັນທີສອງໄດ້ເຂົ້າໄປໃນຫນ້າເອິກຂອງລາວແລະໂຍນລາວກັບຄືນໄປບ່ອນກັບກໍາແພງຫີນ. ລູກ​ປືນ​ລູກ​ທີ​ສາມ​ໄດ້​ຕີ​ລາວ​ໃສ່​ໃບ​ໜ້າ, ​ຢູ່​ໃຕ້​ກະດູກ​ຄໍ​ຂອງ​ລາວ, ​ແລະ​ໄດ້​ບິນ​ໄປ​ຫາ​ຫົວ​ຂອງ​ລາວ, ​ເຮັດ​ໃຫ້​ກຳ​ແພງ​ມີ​ຮອຍ​ແດງ. ລາວ​ຕີ​ພື້ນ​ຢ່າງ​ແຂງ​ແຮງ, ແຕ່​ບໍ່​ໄດ້​ຮູ້​ສຶກ. ຜູ້​ຊາຍ​ຜູ້​ທີ່​ຕິດ​ຕາມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕະ​ຫລອດ​ເວ​ລາ​ການ​ປະ​ຕິ​ບັດ​ທັງ​ຫມົດ​ນີ້​ໄດ້​ເສຍ​ຊີ​ວິດ​ກ່ອນ​ທີ່​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ເຂົາ​ຈະ​ຮູ້​ມັນ.
  
  
  "ຂີ້ຄ້ານ!" ຂ້ອຍຈົ່ມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມີ​ພະ​ຍານ​ທີ່​ມີ​ຊີ​ວິດ, ເປັນ​ຜູ້​ທີ່​ສາ​ມາດ​ບອກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ. ແຕ່ຂ້ອຍຕ້ອງຂ້າລາວ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລຸກຂຶ້ນຢ່າງໄວວາກັບຕີນຂອງຂ້ອຍ. ຄົນຢູ່ໃນອາຄານໄດ້ຍິນສຽງດັງ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຍ່າງ ຂຶ້ນ ກັບ ຮູບ ຮ່າງ ງ່າຍ ແລະ ເບິ່ງ ເຂົ້າ ໄປ ໃນ ຖົງ ຂອງ ຕົນ. ບໍ່ມີຫຍັງ. ບໍ່ມີການລະບຸຕົວຕົນ, ບໍ່ຖືກຕ້ອງ ຫຼື ອື່ນໆ. ​ແຕ່​ຢູ່​ເທິງ​ເຈ້ຍ​ນັ້ນ​ມີ​ຂໍ້​ຄວາມ​ນ້ອຍໆ​ທີ່​ຂຽນ​ໄວ້.
  
  
  "T. La Masia. 1930."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ເຈ້ຍ​ໃນ​ຖົງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໄປ​ທີ່​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຕີນ​ແລະ​ສຽງ​ຢູ່​ໃນ​ແລວ​ທາງ​.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເປີດ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ແລະ​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ການ​ຫນີ​ໄຟ​ໄດ້​. ສອງ​ສາມ​ນາ​ທີ​ຕໍ່​ມາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ຕົນ​ເອງ​ຢູ່​ໃນ​ພື້ນ​ດິນ, ເຮັດ​ໃຫ້​ຕຶກ​ອາ​ຄານ​ຢູ່​ຫ່າງ​ຈາກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍອອກໄປຂ້າງນອກ, ມັນເລີ່ມມືດ. ຂໍ້ຄວາມໃນບັນທຶກໄດ້ຫຼິ້ນເລື້ອຍໆຢູ່ໃນຫົວຂອງຂ້ອຍ. ມີຮ້ານອາຫານທີ່ມີຊື່ວ່າ La Masia ຢູ່ Avenida Casanova. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທັນ​ທີ​ທັນ​ໃດ​ຢຸດ​ເຊົາ​ການ​, ຈື່​ຈໍາ​. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນກ່ຽວກັບສະຖານທີ່ນີ້ເນື່ອງຈາກວ່າມັນມີຊື່ສຽງສໍາລັບການ Hallaca ຂອງຕົນ, ອາຫານ Venezuelan Tanya favorite ຂອງ, ຖ້າຫາກວ່າພຽງແຕ່ນາງໄດ້ບອກຂ້າພະເຈົ້າແລະເພື່ອນຂອງນາງ Ludwig ຄວາມຈິງ. ມັນອາດຈະເປັນ, ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ, "T" ຢືນຢູ່ Tanya, ແລະຜູ້ຊາຍທີ່ລຶກລັບ, ເບິ່ງຄືວ່າຕົວແທນລັດເຊຍ, ມີຈຸດປະສົງທີ່ຈະພົບກັບ Tanya ຢູ່ທີ່ນັ້ນໃນເວລາ 7:30 ໂມງ - ຫຼື 7:30 ໂມງແລງ? ມັນເປັນການນໍາພາດຽວທີ່ຂ້ອຍມີເພື່ອໃຫ້ຂ້ອຍສາມາດຕິດຕາມນາງ.
  
  
  ຂ້ອຍມາຮອດຮ້ານອາຫານໄວ. Tanya ແມ່ນບໍ່ມີບ່ອນໃດທີ່ຈະເຫັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນັ່ງ​ລົງ​ທີ່​ໂຕະ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ເຮືອນ, ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ unobtrusively, ແລະ​ລໍ​ຖ້າ. ເວລາ 7:32 Tanya ເຂົ້າມາ.
  
  
  ນາງງາມຄືກັບທີ່ຂ້ອຍຈື່ນາງ. ນີ້ບໍ່ແມ່ນພາບລວງຕາ. ຜູ້ຮັບໃຊ້ພານາງໄປຫາໂຕະຢູ່ຕໍ່ໜ້າທາງເຂົ້າ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ຢືນຂຶ້ນແລະຍ່າງລົງໄປໃນຫ້ອງໂຖງຂະຫນາດນ້ອຍໄປສູ່ຫ້ອງຂອງແມ່ຍິງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລຸກຂຶ້ນແລະຕິດຕາມນາງ.
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ຫາຍ​ຕົວ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ທີ່​ມີ​ຊື່​ວ່າ "Ladies" ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ຫີບ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລໍຖ້ານາງຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ດີໃຈທີ່ພວກເຮົາຈະຢູ່ຄົນດຽວແລະຫ່າງໄກຈາກຄົນຢູ່ໃນຫ້ອງອາຫານໃນເວລາທີ່ນາງອອກມາ. ນາທີຕໍ່ມາ ປະຕູໄດ້ເປີດຂຶ້ນ ແລະພວກເຮົາກໍໄດ້ພົບໜ້າກັນ.
  
  
  ກ່ອນ​ທີ່​ນາງ​ຈະ​ຕອບ​ໂຕ້​ໄດ້, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ນາງ​ແລະ​ຍູ້​ນາງ​ເຂົ້າ​ກັບ​ກຳ​ແພງ. ນາງ gasped loudly.
  
  
  ລາວ​ເວົ້າ. "ເຈົ້າ!" "ເຈົ້າ​ເຮັດ​ຫຍັງ? ປ່ອຍຂ້ອຍໄປຫຼືຂ້ອຍຈະຮ້ອງ.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕົບ​ໜ້າ​ຂອງ​ນາງ​ດ້ວຍ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍຈົ່ມໃສ່ນາງ. - "ທ່ານຄິດວ່ານີ້ແມ່ນເກມບາງປະເພດໃນຈິດຕະວິທະຍາທົດລອງບໍ?" "ເຈົ້າແລະຂ້ອຍມີຄະແນນທີ່ຈະຕົກລົງ."
  
  
  "ຖ້າທ່ານເວົ້າດັ່ງນັ້ນ, Nick," ນາງເວົ້າ. ນາງຈັບໃບຫນ້າຂອງນາງດ້ວຍມືຂອງນາງ. ສຽງຂອງນາງອ່ອນລົງ.
  
  
  “ນັ້ນຄືສິ່ງທີ່ຂ້ອຍເວົ້າ, ທີ່ຮັກ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. ຂ້ອຍປ່ອຍໃຫ້ stiletto ຕົກຢູ່ໃນຝາມືຂວາຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ເຈົ້າຈະ...ຂ້າຂ້ອຍບໍ?"
  
  
  "ບໍ່ແມ່ນເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າທ່ານເຮັດໃຫ້ມັນມີຄວາມຈໍາເປັນແທ້ໆ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ. “ເຈົ້າກັບຂ້ອຍກຳລັງອອກຈາກບ່ອນນີ້ໄປນຳກັນ. ແລະທ່ານຈະປະຕິບັດຄືກັບວ່າທ່ານກໍາລັງມີເວລາທີ່ດີ. ຫຼື​ເຈົ້າ​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ມັນ​ຢູ່​ໃນ ribs ໄດ້​. ເຊື່ອຂ້ອຍເມື່ອຂ້ອຍເວົ້າວ່າຂ້ອຍຈະຂ້າເຈົ້າຖ້າເຈົ້າພະຍາຍາມຫຍັງ."
  
  
  "ເຈົ້າລືມເວລາທີ່ພວກເຮົາຢູ່ຮ່ວມກັນບໍ?" - ນາງໄດ້ຖາມໃນສຽງ sensual ວ່າ.
  
  
  “ຢ່າຕົວະຂ້ອຍ, ລູກ. ທຸກຢ່າງທີ່ທ່ານເຮັດແມ່ນພຽງແຕ່ທຸລະກິດ. ໃນປັດຈຸບັນຍ້າຍ. ແລະປະຕິບັດຢ່າງມີຄວາມສຸກ."
  
  
  ນາງຖອນຫາຍໃຈ. "ຕົກລົງ, Nick."
  
  
  ພວກເຮົາອອກຈາກຮ້ານອາຫານໂດຍບໍ່ມີບັນຫາໃດໆ. ນາງມາໂດຍລົດ, ສະນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າເຮັດໃຫ້ນາງຂັບລົດຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂັບ​ລົດ. ລົດໄດ້ຢືນຢູ່ຄົນດຽວຢູ່ໃນຊອຍມືດ.
  
  
  "ດຽວນີ້, ເຈົ້າພົບໃຜຢູ່ຮ້ານອາຫານ?"
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດບອກເຈົ້າໄດ້."
  
  
  ຂ້ອຍເອົາມີດໃສ່ນາງ. "ຂໍໂທດ, ເຈົ້າເຮັດບໍ່ໄດ້."
  
  
  ນາງເບິ່ງຢ້ານ. - "ລາວເປັນຕົວແທນ."
  
  
  "KGB?"
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ."
  
  
  "ແລະເຈົ້າຄືກັນບໍ?"
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ແຕ່ພຽງແຕ່ຂໍຂອບໃຈກັບຄວາມຮູ້ພິເສດຂອງຂ້ອຍ - ເພາະວ່າຂ້ອຍເປັນນັກວິທະຍາສາດ. ຂ້ອຍເຫມາະກັບເປົ້າຫມາຍຂອງພວກເຂົາ."
  
  
  ຂ້ອຍເລີ່ມລົດແລ້ວຂັບໄປທີ່ Avenida Casanova. ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ຂ້ອຍຄວນໄປຄລີນິກຢູ່ໃສ?" "ແລະຢ່າຫຼິ້ນເກມກັບຂ້ອຍ."
  
  
  "ຖ້າຂ້ອຍພາເຈົ້າໄປ, ພວກເຂົາຈະຂ້າພວກເຮົາທັງສອງ!" - ນາງເວົ້າວ່າເກືອບມີນ້ໍາຕາໃນຕາຂອງນາງ.
  
  
  "ທາງໃດ?" - ຂ້ອຍຊ້ຳ.
  
  
  ນາງຮູ້ສຶກເສຍໃຈຫຼາຍ. "ລ້ຽວຂວາແລະໄປຕາມເສັ້ນທາງຈົນກວ່າຂ້ອຍຈະບອກເຈົ້າວ່າຈະລ້ຽວອີກບ່ອນໃດ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນເປັນ.
  
  
  "ຢູຣີຢູ່ໃສ?" ນາງຖາມ. "ຜູ້ທີ່ຄວນຈະພົບກັບຂ້ອຍ."
  
  
  “ລາວຕາຍແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າໂດຍບໍ່ເບິ່ງນາງ.
  
  
  ນາງໄດ້ຫັນແລະເບິ່ງຂ້າພະເຈົ້າສໍາລັບນາທີ. ເມື່ອ​ນາງ​ຫລຽວ​ໄປ​ໜ້າ​ອີກ, ຕາ​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ສ່ອງ​ແສງ​ໄປ. "ຂ້ອຍບອກພວກເຂົາວ່າເຈົ້າເປັນອັນຕະລາຍເກີນໄປ," ນາງເວົ້າເກືອບບໍ່ມີສຽງ. "ດຽວນີ້ເຈົ້າໄດ້ທໍາລາຍແຜນການອັນໃຫຍ່ຫຼວງຂອງພວກເຂົາ."
  
  
  "ດີ, ບາງທີມັນອາດຈະບໍ່ຍິ່ງໃຫຍ່," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງລະມັດລະວັງ. "ມັນແມ່ນ Dimitrov ຜູ້ທີ່ຮັບຜິດຊອບໂຄງການຕົ້ນສະບັບນີ້ບໍ?"
  
  
  ນາງຕົກໃຈເມື່ອຮູ້ວ່າຂ້ອຍຮູ້ຈັກຊື່ຂອງ Dimitrov. ນາງເປັນຈົວທີ່ແທ້ຈິງໃນທຸລະກິດຂອງນາງ, ເຖິງວ່າຈະມີຄວາມສາມາດທີ່ດີເລີດຂອງນາງ. "ເຈົ້າຮູ້ຫຼາຍເກີນໄປ," ນາງເວົ້າ.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະພົບລາວຢູ່ໃນຄລີນິກທີ່ເອີ້ນວ່ານີ້ບໍ?"
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້," ນາງເວົ້າ. “ບາງທີລາວໄດ້ອອກໄປແລ້ວ. ລ້ຽວຊ້າຍຢູ່ຖະໜົນຖັດໄປ."
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ໃຫ້​ຄໍາ​ແນະ​ນໍາ​ຕໍ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ຕິ​ບັດ​ຕາມ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​. ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຫັນໄປທາງຂວາຢ່າງແຈ່ມແຈ້ງ, ນາງໄດ້ຫັນໄປຫາຂ້ອຍ. "ຂ້ອຍ​ຢາກ​ຮູ້. ມີບາງຢ່າງຜິດພາດບໍ? ເຈົ້າອອກມາຈາກການສະກົດຈິດຕອນໃດ ແລະແນວໃດ?”
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງນາງແລະຍິ້ມ. “ຂ້ອຍບ້າພະຍາຍາມເດົາຄວາມຈິງໃນສອງສາມມື້ທີ່ຜ່ານມາ. ດຽວນີ້ຂ້ອຍຈະໃຫ້ເຈົ້າບອກໂຊກຂອງເຈົ້າເປັນໄລຍະໜຶ່ງ.”
  
  
  ຢູ່ທີ່ທາງແຍກຕໍ່ໄປ, ພວກເຮົາໄດ້ລ້ຽວຊ້າຍສຸດທ້າຍ, ແລະ Tanya ບອກຂ້ອຍໃຫ້ຢຸດຢູ່ຫນ້າເຮືອນເກົ່າ. ຊັ້ນ​ລຸ່ມ​ເບິ່ງ​ຄື​ກັບ​ຮ້ານ​ທີ່​ບໍ່​ໄດ້​ໃຊ້, ແລະ​ຊັ້ນ​ເທິງ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ປະ​ຖິ້ມ​ໄວ້.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນມັນ," ນາງເວົ້າຢ່າງງຽບໆ.
  
  
  ຂ້ອຍປິດເຄື່ອງຈັກ. ຫລຽວເບິ່ງໃນກະຈົກເບິ່ງຫຼັງ, ຂ້ອຍເຫັນລົດອີກຄັນໜຶ່ງດຶງມາທາງຫຼັງພວກເຮົາ. ເປັນ​ເວລາ​ໜຶ່ງ​ນາ​ທີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ມັນ​ອາດ​ຈະ​ເປັນ​ຫມູ່​ເພື່ອນ​ຂອງ Tanya, ແຕ່​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ໃບ​ຫນ້າ​ສີ່​ຫຼ່ຽມ​ມົນ​ຫຼັງ​ຂອງ​ລໍ້. Hawk ຢືມຜູ້ຊາຍ CIA ເພື່ອຕິດຕາມຂ້ອຍ.
  
  
  ຄວາມ​ໃຈ​ຮ້າຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຕໍາ​ນິ​ພຣະ​ອົງ, ພິ​ຈາ​ລະ​ນາ​ວິ​ທີ​ການ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ປະ​ຕິ​ບັດ​ບໍ່​ດົນ​ມາ​ນີ້. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕັດສິນໃຈທີ່ຈະບໍ່ສົນໃຈ watchdog ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  “ອອກມາ,” ຂ້ອຍບອກ Tanya, ໂບກປືນໃສ່ນາງ.
  
  
  ພວກເຮົາໄດ້ອອກ. Tanya ມີຄວາມເຄັ່ງຕຶງແລະຢ້ານຫຼາຍ.
  
  
  “Nick, ຢ່າເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍມາກັບເຈົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສະແດງໃຫ້ທ່ານເຫັນສໍານັກງານໃຫຍ່. ກະລຸນາຊ່ວຍປະຢັດຂ້ອຍ. ຈື່ເວລາທີ່ພວກເຮົາໃຊ້ເວລາຮ່ວມກັນ. ເຈົ້າບໍ່ສາມາດລືມມັນດຽວນີ້."
  
  
  “ໂອ້, ຂ້ອຍສາມາດ,” ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງເຢັນຊາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈູດ​ນາງ​ດ້ວຍ Luger ແລະ​ນາງ​ໄດ້​ຍ່າງ​ອ້ອມ​ຕຶກ​ໄປ​ຫາ​ປະ​ຕູ​ຂ້າງ.
  
  
  ບໍ່ມີອັນໃດອັນໜຶ່ງອັນນີ້ຄຸ້ນເຄີຍ. ເມື່ອ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ພາ​ຂ້ອຍ​ເຂົ້າ​ມາ, ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ວາງ​ຢາ​ເສບ​ຕິດ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ຢ່າງ​ໜັກ, ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ອອກ​ມາ ຂ້ອຍ​ຖືກ​ຕາ​ບອດ. ແຕ່ຂ້ອຍຈື່ໄລຍະທາງປະມານຈາກຖະຫນົນໄປຫາປະຕູຂ້າງ, ແລະມັນກໍ່ຄືກັນ. ພາຍໃນ, ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຍ່າງລົງຂັ້ນໄດທີ່ສູງຊັນໄປຫາຊັ້ນລຸ່ມ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ນັບຈໍານວນຂັ້ນຕອນດຽວກັນກັບຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ນັບໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າອອກຈາກຫ້ອງການຊ່ວຍເຫຼືອ. ບໍ່ມີຄວາມສົງໃສກ່ຽວກັບມັນ - Tanya ກໍາລັງນໍາຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນຂຸມສິງ.
  
  
  ບົດທີສິບສອງ.
  
  
  ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ແລວ​ທາງ​ສີ​ຂາວ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຈື່​ຈຳ​ເຫດ​ການ​ສ່ວນ​ຕົວ​ຫລາຍ​ຂຶ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຄີຍ​ຢືນ​ຢູ່​ໃນ​ແລວ​ເສດ​ຖະ​ກິດ​ນີ້​, ແລະ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫາ​ກໍ່​ຂ້າ​ຢູ່​ໃນ​ອາ​ພາດ​ເມັນ​ຂອງ Tanya ໄດ້​ຖື​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ທີ່​ນີ້​.
  
  
  "ເຈົ້າຈື່ໄດ້," Tanya ເວົ້າ.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ມີຫ້ອງ, ຫ້ອງປະຖົມນິເທດ. ຂ້ອຍຖືກມັດໃສ່ເກົ້າອີ້."
  
  
  "ມັນຢູ່ຂ້າງຫນ້າ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ້າຍອອກໄປທາງລຸ່ມ. “ມີຊາຍອີກຄົນໜຶ່ງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ທ່ານແລະລາວເຮັດວຽກຮ່ວມກັນ. ຂ້ອຍຈື່ຊື່ Kalinin ໄດ້."
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” Tanya ເວົ້າຢ່າງໜັກ.
  
  
  ຂ້ອຍເປີດປະຕູທີ່ Tanya ຊີ້ໄປ, ຖື Luger ຂອງຂ້ອຍພ້ອມ. ຂ້ອຍຍ່າງເຂົ້າໄປຂ້າງໃນກັບ Tanya ຢູ່ທາງຫນ້າຂ້ອຍ. ຄວາມຊົງຈໍາມາຖ້ວມຂ້ອຍ. ການສັກຢາໃຕ້ຜິວໜັງ. ການສະກົດຈິດ. ກອງປະຊຸມສຽງ. ແມ່ນແລ້ວ, ພວກເຂົາເຮັດໄດ້ດີກັບຂ້ອຍ.
  
  
  ເກົ້າອີ້ທີ່ມີສາຍເຊືອກແລະສາຍຍັງຢືນຢູ່ໃນໃຈກາງຂອງຫ້ອງ. ມີອຸປະກອນທີ່ແຂວນຢູ່ເທິງຝາ, ແຕ່ສ່ວນໜຶ່ງໄດ້ຖືກຖອດອອກແລ້ວບາງສ່ວນ. ນັກວິຊາການຢືນຢູ່ໃກ້ໆ. ຂ້ອຍຮັບຮູ້ລາວ. ຊື່ Menendez ມາຫາຂ້ອຍ. ລາວ​ໄດ້​ຫັນ​ມາ​ເບິ່ງ​ຂ້ອຍ​ແບບ​ເປົ່າໆ​ເປັນ​ເວລາ​ໜຶ່ງ​ນາທີ.
  
  
  "Mil rayos!" - ລາວເວົ້າວ່າ, cursing darkly ໃນເວລາທີ່ເຂົາຮູ້ວ່າ fortress ໃຕ້ດິນຂອງຕົນໄດ້ຖືກເຈາະ.
  
  
  “ຢູ່ນີ້,” ຂ້ອຍເວົ້າ, ຍ່າງສອງກ້າວໄປຫາລາວ.
  
  
  ແຕ່ລາວຕົກໃຈ. ລາວເລີ່ມ rummaging ຜ່ານ drawer closet ຂອງເຂົາແລະດຶງປືນອອກ. ມັນເບິ່ງຄືວ່າເປັນປືນໂຈມຕີ Beretta ມາດຕະຖານ. ເມື່ອລາວຫັນມາຫາຂ້ອຍ, ຂ້ອຍຍິງ Luger ແລະຕີລາວໃສ່ຫົວໃຈ. ລາວ​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ລົດ​ທີ່​ຖືກ​ມ້າງ​ອອກ​ເປັນ​ບາງ​ສ່ວນ, ຢຽດ​ອອກ​ໄປ​ເທິງ​ກອງ​ແຂນ ແລະ​ຂາ, ຕາ​ຂອງ​ລາວ​ແນມ​ເບິ່ງ​ເພດານ. ຂາຂອງລາວເໜັງຕີງຄັ້ງດຽວ ແລະລາວຕາຍ.
  
  
  ນາທີຕໍ່ມາຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງຂອງ Tanya ຢູ່ຫລັງຂ້ອຍ. "ດຽວນີ້ເຖິງເວລາຂອງເຈົ້າ, Nick."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ແລະ​ເຫັນ​ວ່າ​ນາງ​ໄດ້​ຈັບ​ປືນ​ແລະ​ໄດ້​ແນ​ໃສ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ເບິ່ງ​ນາງ​ຢ່າງ​ໃກ້​ຊິດ​ເນື່ອງ​ຈາກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ບໍ່​ໄດ້​ເຫັນ​ນາງ​ເປັນ​ຍິງ. ນີ້​ເປັນ​ຄັ້ງ​ທີ​ສອງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຜິດ​ພາດ​ກ່ຽວ​ກັບ​ນາງ. ນາງມີການສະແດງອອກທີ່ໂສກເສົ້າແຕ່ຫນັກແຫນ້ນຢູ່ໃນໃບຫນ້າຂອງນາງ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຍົກ Luger, ປືນສັ້ນຂອງນາງໄດ້ອອກໄປໃນຫ້ອງແລະລູກປືນໄດ້ຕີຂ້າພະເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໝຸນ​ໄປ​ມາ, ຕົກ​ໃສ່​ຕັ່ງ​ໃຫຍ່​ໂຕ​ໜຶ່ງ ແລະ​ລົ້ມ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ. ໂຊກດີທີ່ການສັກຢາຂອງນາງບໍ່ດີແລະນາງຕີຂ້ອຍໃສ່ບ່າຊ້າຍແທນຫນ້າເອິກ. ຂ້ອຍຍັງມີ Luger.
  
  
  Tanya ໄດ້ຕັ້ງເປົ້າອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ວ່າເວລານີ້ຈຸດປະສົງຂອງນາງຈະດີກວ່າ. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຫຼິ້ນເກມເຫຼົ່ານີ້ກັບນາງໄດ້. ນາງໄດ້ຕັດສິນໃຈຈັດການແຂ່ງຂັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິງ Luger ແລະ​ຕີ​ນາງ​ເພື່ອ​ການ​ສັກ​ຢາ​ຄັ້ງ​ທີ​ສອງ. Tanya ຈັບທ້ອງຂອງນາງແລະ, ສະດຸດກັບຄືນໄປບ່ອນ, ລົ້ມລົງກັບພື້ນເຮືອນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຢືນຂຶ້ນແລະຍ່າງໄປຫານາງ. ນາງນອນຢູ່ເທິງຫຼັງຂອງນາງ, ຈັບມືຂອງນາງໄປຫາຈຸດທີ່ມີເລືອດຢູ່ໃນທ້ອງຂອງນາງ. ຂ້ອຍໄດ້ສາບແຊ່ງພາຍໃຕ້ລົມຫາຍໃຈຂອງຂ້ອຍ. ມີ​ຄວາມ​ຕື່ນ​ຕົກ​ໃຈ​ຢ່າງ​ເລິກ​ເຊິ່ງ​ຢູ່​ໃນ​ຕາ​ຂອງ​ນາງ​ແລ້ວ. ນາງໄດ້ພະຍາຍາມບໍ່ສໍາເລັດຜົນທີ່ຈະຫາຍໃຈເທົ່າທຽມກັນ.
  
  
  "ເປັນຫຍັງເຈົ້າຈື່ງຕ້ອງເຮັດແບບນັ້ນ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຖາມ​ວ່າ sadly​.
  
  
  “ຂ້ອຍ...ຢ້ານເກີນໄປ, Nick. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສາມາດກັບຄືນໄປ ... Moscow, ຄວາມລົ້ມເຫຼວທີ່ສົມບູນ. ຂ້ອຍ... ຂ້ອຍຂໍໂທດແທ້ໆ. ຂ້ອຍມັກເຈົ້າຫຼາຍ." ຫົວຂອງນາງຫັນໄປທາງຂ້າງແລະນາງຕາຍແລ້ວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ໃສ່​ນາງ​ສໍາ​ລັບ​ນາ​ທີ​, ຈື່​ຈໍາ​. ເຖິງແມ່ນວ່າຫຼັງຈາກການເສຍຊີວິດ, ໃບຫນ້າຂອງນາງແມ່ນງາມ. ເປັນການສູນເສຍອັນໃດ໋! ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖື Luger, ຢືນ​ຂຶ້ນ, ແລະ​ຍ່າງ​ໄປ​ທີ່ closet ບ່ອນ​ທີ່​ວິ​ຊາ​ການ​ໄດ້​ດຶງ​ເອົາ pistol ອອກ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເປີດ drawers ຫຼາຍແລະພົບເຫັນບັນທຶກກ່ຽວກັບສະພາບທາງດ້ານຮ່າງກາຍຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ເຫຼົ່ານັ້ນ, ພ້ອມກັບເຄື່ອງຈັກເຫຼົ່ານີ້, ມີເລື່ອງທີ່ຈະບອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຮ້ອງ​ຂໍ​ໃຫ້​ຜູ້​ຖ່າຍ​ຮູບ​ຂ່າວ​ທີ່​ຖືກ​ສົ່ງ​ມາ​ທີ່​ນີ້​. ຮາດແວຕົວມັນເອງຈະເປັນຫົວຂໍ້. ໃນປັດຈຸບັນຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮັບການ justified ປະຕິບັດ. ແລະມັນຈະເປັນວັງ Kremlin, ບໍ່ແມ່ນວໍຊິງຕັນ, ທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ອັບອາຍ.
  
  
  ແຕ່ Dimitrov ຢູ່ໃສ? ຖ້າລາວແລ່ນຫນີດຽວນີ້, ສິ່ງທັງຫມົດຈະປ່ອຍໃຫ້ລົດຊາດທີ່ບໍ່ດີຢູ່ໃນປາກຂອງລາວ. ວຽກເຮັດງານທໍາຂອງຂ້ອຍແມ່ນຫຼາຍກ່ວາພຽງແຕ່ເຮັດໃຫ້ Kremlin ອາຍ. ຂ້ອຍຕ້ອງສະແດງ KGB ວ່າພວກເຂົາໄປໄກເກີນໄປ. ມັນເປັນເລື່ອງຂອງຫຼັກການວິຊາຊີບ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ footsteps ໃນ​ແລວ​ທາງ​.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕົບ​ຕູ້​ຊັກ​ຜ້າ​ແລະ​ຈັບ​ປືນ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ. ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງຢູ່ໃນແລວເສດຖະກິດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ເຖິງ​ປະ​ຕູ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຜູ້​ຊາຍ​ໄດ້​ແລ່ນ​ລົງ​ມາ​ໃນ​ຫ້ອງ​ການ. ມັນແມ່ນ Kalinin, ເພື່ອນຮ່ວມງານຂອງ Tanya, ແລ່ນ clumsily ກັບ suitcase ຫນັກຢູ່ໃນມືຂອງລາວ. ລາວເກືອບຢູ່ປາຍແລວທາງ.
  
  
  ຂ້ອຍຮ້ອງຂຶ້ນ. - "ຢຸດ!"
  
  
  ແຕ່ລາວຍັງສືບຕໍ່ແລ່ນ. ຫນູໄດ້ອອກຈາກເຮືອທີ່ຈົມລົງຢ່າງໄວວາ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິງ Luger ແລະຕີລາວຢູ່ໃນຂາຂວາ. ລາວ​ຢຽດ​ອອກ​ເທິງ​ພື້ນ, ບໍ່​ເຖິງ​ທາງ​ອອກ​ທີ່​ພາ​ໄປ​ເຖິງ​ຂັ້ນ​ໄດ.
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງຢູ່ຫລັງຂ້ອຍ. ຫັນໄປ, ຂ້ອຍເຫັນຜູ້ຊາຍອີກຄົນຫນຶ່ງ, ສັ້ນ, ມີຮູບຮ່າງຄ້າຍຄື Khrushchev - ຜູ້ຊາຍອີກຄົນຫນຶ່ງຈາກພະແນກການຊຸ່ມ KGB. ລາວກຳລັງແນມລູກປືນໃສ່ຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ກົດ​ດັນ​ກັບ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ເຂົາ​ໄດ້​ຍິງ, ແລະ​ການ​ສັກ​ຢາ​ໄດ້​ຕີ​ກໍາ​ແພງ​ພຽງ​ແຕ່​ນິ້ວ​ຈາກ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຈາກ​ນັ້ນ ຂ້ອຍ​ກໍ​ເຫັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ອີກ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ໂຖງ​ທາງ​ຫຼັງ​ຜູ້​ຍິງ, ຜູ້​ຊາຍ​ສູງ​ກວ່າ​ມີ​ຜົມ​ສີ​ຂີ້​ເຖົ່າ ແລະ​ກະ​ເປົ໋າ​ຖົງ​ບີ້​ຢູ່​ໃຕ້​ແຂນ. ມັນແມ່ນ Oleg Dimitrov, ກ້ອງຖ່າຍຮູບທີ່ຢູ່ອາໃສທີ່ຮັບຜິດຊອບສໍາລັບຄວາມພະຍາຍາມລອບສັງຫານ. ລາວເປັນຄົນທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການແທ້ໆ, ຜູ້ທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງເຈລະຈາກັບ KGB ກ່ອນທີ່ KGB ເຂົ້າໃຈແທ້ໆວ່າພວກເຂົາບໍ່ສາມາດຫຼິ້ນເກມກັບ AX ໄດ້. ລາວແລ່ນລົງໄປຕາມແລວທາງຢ່າງໄວທີ່ສຸດ, ອາດຈະເປັນທາງອອກທີສອງ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍ KGB ຍິງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າ ducked ໃນຂະນະທີ່ລູກປືນໄດ້ whizzed ຜ່ານຫົວຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ຂ້ອຍຍິງຄືນ, ແຕ່ພາດ. ລາວ​ໄດ້​ຕັ້ງ​ເປົ້າ​ເປັນ​ເທື່ອ​ທີ​ສາມ, ແຕ່​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຍິງ​ກ່ອນ​ແລະ​ຕີ​ລາວ​ໃສ່​ຂາ. ລາວຮ້ອງອອກມາດ້ວຍຄວາມເຈັບປວດ ແລະລົ້ມລົງ. ແຕ່ໃນເວລານັ້ນ Dimitrov ໄດ້ຫາຍຕົວໄປໃນຕອນທ້າຍຂອງແລວເສດຖະກິດ.
  
  
  ຂ້ອຍແລ່ນໄປຫາຕົວແທນທີ່ລົ້ມລົງ. ລາວ writhed ສຸດພື້ນເຮືອນ, ເຫື່ອໄຫຼລົງໃບຫນ້າຂອງລາວ, ສຽງຫຍາບມາຈາກຄໍຂອງລາວ. ລາວລືມກ່ຽວກັບ pistol ຢູ່ໃນມືຂວາຂອງລາວຢ່າງສົມບູນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຄາະ​ມັນ​ອອກ​ຈາກ​ມື​ຂອງ​ພຣະ​ອົງ​ແລະ​ແລ່ນ​ລົງ​ແລວ​ທາງ​. ລາວອາດຈະມີຊີວິດຢູ່ເພື່ອເບິ່ງການທົດລອງ. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າລາວຈະມີຄວາມສຸກກັບມັນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕິດ​ຕາມ Dimitrov ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ຫນຶ່ງ​ທີ່​ສຸດ​ຂອງ​ແລວ​ເສດ​ຖະ​ກິດ, ແຕ່​ພາຍ​ໃນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ເປີດ​ເບິ່ງ​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ຊອຍ. Dimitrov ບໍ່ຢູ່ທີ່ນັ້ນ.
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ກວາດ ຜ່ານ ປ່ອງ ຢ້ຽມ ເຂົ້າ ໄປ ໃນ ຊອຍ ຊ ້ ໍ າ ພຽງ ແຕ່ ທັນ ເວ ລາ ເພື່ອ ເຫັນ ລົດ ເກັງ ສີ ດໍາ ບິນ ອອກ ຈາກ ທີ່ ສຸດ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແລ່ນອອກໄປຂ້າງນອກແລະໄດ້ພົບກັບຜູ້ຊາຍຈາກ CIA ຢູ່ທີ່ນັ້ນ.
  
  
  ລາວ​ເວົ້າ​ວ່າ. - "ເປັນແນວໃດ, Carter?"
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງໄປທາງທີ່ລົດເກັງສີດຳ ກຳ ລັງຂັບລົດລົງໄປຕາມເສັ້ນທາງ. ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າລາວກໍາລັງເດີນທາງໄປສະຫນາມບິນ. ຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງຕໍ່ມາມີຖ້ຽວບິນໄປ Rome. Dimitrov ອາດຈະບິນໄປກັບພວກເຂົາ.
  
  
  "ມີຊາວຣັດເຊຍຫຼາຍຄົນເສຍຊີວິດແລະບາດເຈັບຢູ່ທີ່ນັ້ນ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ. “ໄປ​ແລະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ແນ່​ໃຈວ່​າ​ການ​ມີ​ຊີ​ວິດ​ຢູ່​ໃນ​ສະ​ຖານ​ທີ່. ຂ້ອຍຈະໄປສະຫນາມບິນເພື່ອໄປຮັບນາຍຈ້າງຂອງພວກເຂົາ."
  
  
  ລາວເບິ່ງເລືອດທີ່ໄຫຼເຂົ້າໄປໃນແຂນຂອງຂ້ອຍຈາກແຂນເສື້ອຂອງຂ້ອຍ. "ພຣະເຈົ້າຂອງຂ້ອຍ, ເປັນຫຍັງເຈົ້າບໍ່ເອົາຂ້ອຍໄປກັບເຈົ້າ?"
  
  
  “ໜ້າ​ທີ່​ຂອງ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ພຽງ​ແຕ່​ເບິ່ງ​ແຍງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ບໍ່​ແມ່ນ​ການ​ໂຈມ​ຕີ​ປ້ອມ. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ຄໍາອະທິບາຍຈະໃຊ້ເວລາດົນເກີນໄປ. ແລ້ວພົບກັນຢູ່ໃນການສອບສວນ.”
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຂົ້າໄປໃນລົດຂອງ Tanya ແລະຂັບລົດອອກໄປ. ຖ້າຂ້ອຍຜິດແລະ Dimitrov ບໍ່ໄດ້ຢູ່ໃນສະຫນາມບິນ, ຂ້ອຍຈະສູນເສຍຫຍັງ. ຂ້າພະເຈົ້າສາມາດອອກແຈ້ງການເຕືອນທົ່ວໄປສໍາລັບລາວແລະມີສ່ວນຮ່ວມກັບຕໍາຫຼວດ Venezuelan ໃນກໍລະນີ. ແຕ່ຂ້ອຍເກືອບແນ່ໃຈວ່າການຄາດເດົາຂອງຂ້ອຍຖືກຕ້ອງ.
  
  
  20 ນາທີຕໍ່ມາຂ້ອຍຢູ່ທີ່ສະຫນາມບິນ. ເມື່ອຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນອາຄານຢູ່ປາຍຍອດ, ຂ້ອຍຈື່ໄດ້ວ່າມັນໃຫຍ່ປານໃດ. ມັນຖືກສ້າງຂຶ້ນໃນຫຼາຍລະດັບ. ເຖິງແມ່ນວ່າ Dimitrov ໄດ້ຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ມັນຈະເປັນການງ່າຍຫຼາຍສໍາລັບຂ້ອຍທີ່ຈະສູນເສຍລາວ. ຖ້າພຽງແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຄາດເດົາກ່ຽວກັບການບິນໄປ Rome. ມັນແມ່ນຖ້ຽວບິນຂອງ TWA ທີ່ໄດ້ກໍານົດຈະອອກໃນເຄິ່ງຊົ່ວໂມງ. ຂ້ອຍຍ່າງໄປຮອດບ່ອນຂາຍປີ້. Dimitrov ແມ່ນບໍ່ມີບ່ອນໃດທີ່ຈະເຫັນ, ສະນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖາມຕົວແທນກ່ຽວກັບລາວ, ອະທິບາຍຢ່າງລະອຽດ.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ເຫມາະ​ກັບ​ຄໍາ​ອະ​ທິ​ບາຍ​ນັ້ນ​ແມ່ນ​ຢູ່​ທີ່​ນີ້​, ຍົກ​ເວັ້ນ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ມີ mustache ໄດ້​. ລາວຢູ່ທີ່ນີ້ພຽງແຕ່ສອງສາມນາທີກ່ອນຫນ້ານີ້."
  
  
  "ລາວມີກະເປົາບໍ?"
  
  
  "ລາວບໍ່ໄດ້ກວດເບິ່ງ, ທ່ານ."
  
  
  ຂ້ອຍຄິດອອກ. ແລະ mustache ຈະງ່າຍສໍາລັບ Dimitrov.
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າລາວເວົ້າຊື່ ... Giorgio Carlotti," ພະນັກງານເວົ້າ. "ລາວມີຫນັງສືຜ່ານແດນອິຕາລີ."
  
  
  "ແລະລາວພຽງແຕ່ອອກໄປບໍ?"
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ທ່ານ."
  
  
  ຂ້ອຍຂອບໃຈລາວ. Dimitrov ໄດ້ຢູ່ທີ່ນີ້, ດຽວນີ້ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າມັນ. ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ສາມາດຍ່າງໄປເຖິງປະຕູຮົ້ວແລະລໍຖ້າໃຫ້ລາວປະກົດຕົວ, ແຕ່ນັ້ນກໍ່ຍັງໂຊກດີເລັກນ້ອຍ. ນອກ​ນີ້, ຍັງ​ຈະ​ມີ​ນັກ​ທ່ອງ​ທ່ຽວ​ມາ​ເຕົ້າ​ໂຮມ​ກັນ​ຢູ່​ທີ່​ປະ​ຕູ. ຖ້າ Dimitrov ໄດ້ຕັດສິນໃຈຕໍ່ສູ້, ສິ່ງຕ່າງໆອາດຈະສັບສົນຫຼາຍ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງປະມານຮ້ານວາລະສານທີ່ໃກ້ທີ່ສຸດ, ແຕ່ Dimitrov ບໍ່ຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງໄປຫາປ່ອງຢ້ຽມແລກປ່ຽນເງິນຕາ. ຂ້ອຍກໍ່ລົງໄປຫ້ອງເກັບກະເປົ໋າແລ້ວຖາມ ເບິ່ງຄືວ່າ Dimitrov ຫາຍໄປ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ໄດ້​ຫັນ​ແຈ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ເຂົາ.
  
  
  ລາວກຳລັງມຸ່ງໜ້າໄປທີ່ຫ້ອງຂອງຜູ້ຊາຍໂດຍມີກະເປົ໋າໃສ່ກ້ອງແຂນຂອງລາວ. ລາວບໍ່ເຫັນຂ້ອຍ. mustache ສີ​ຂີ້​ເຖົ່າ​ປ່ຽນ​ຮູບ​ລັກ​ສະ​ນະ​ໂດຍ​ລວມ​ຂອງ​ຕົນ​. ມັນເປັນການປອມຕົວຂະຫນາດນ້ອຍ, ແຕ່ລາວບໍ່ມີເວລາສໍາລັບການທີ່ດີກວ່າ.
  
  
  Dimitrov ເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງນ້ໍາແລະປະຕູໄດ້ຕົບຫລັງລາວ. ຫວັງວ່າຫ້ອງນ້ຳບໍ່ແອອັດ.
  
  
  ຂ້ອຍດຶງ Luger ອອກເມື່ອຂ້ອຍເປີດປະຕູ.
  
  
  ພາຍໃນ, Dimitrov ກໍາລັງຈະລ້າງມືຂອງລາວຢູ່ບ່ອນຫລົ້ມຈົມໃນທົ່ວຫ້ອງຂະຫນາດນ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ໄປ​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ແລະ​ດີ​ໃຈ​ທີ່​ເຫັນ​ວ່າ​ບໍ່​ມີ​ຄົນ​ອື່ນ​ໃນ​ຫ້ອງ​ນັ້ນ​.
  
  
  . Dimitrov ເບິ່ງໃນກະຈົກແລະເຫັນການສະທ້ອນຂອງຂ້ອຍຢູ່ໃນນັ້ນ. ໃບຫນ້າຂອງລາວກາຍເປັນສີຂີ້ເຖົ່າດ້ວຍຄວາມຢ້ານ.
  
  
  ລາວ​ຫັນ​ໜ້າ​ມາ​ຫາ​ຂ້ອຍ, ເອົາ​ມື​ໃສ່​ເສື້ອ​ກັນ​ໜາວ ແລະ​ຫັນ​ໜ້າ​ໄປ. ລາວພະຍາຍາມເອົາປືນຂອງລາວມາຢ່າງສິ້ນຫວັງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ກະ​ຕຸ້ນ​ກ່ຽວ​ກັບ Luger ແລະ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຄລິກ​ຈືດໆ.
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງປືນ. ຂ້ອຍຮູ້ວ່າກ້ອງຖ່າຍຮູບຖືກໂຫລດ. ມັນພຽງແຕ່ misfired - ເປັນໄສ້ຕອງ faulty, ທີ່ເກີດຂຶ້ນພຽງແຕ່ຄັ້ງດຽວໃນລ້ານ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈັບ ejector ດ້ວຍ​ມື​ຊ້າຍ​ເລືອດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ແຕ່ບໍ່ມີເວລາ. Dimitrov ດຶງ Mauser Parabellum ຂະຫນາດໃຫຍ່ອອກແລະໄດ້ແນມໃສ່ຫນ້າເອິກຂອງຂ້ອຍຢ່າງລະມັດລະວັງ. ລາວກົ້ມຕົວຕໍ່າ.
  
  
  ຂ້ອຍກົ້ມລົງເທິງພື້ນກະເບື້ອງ. ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ຕົກ​ໃສ່​ກະ​ເບື້ອງ​ໃກ້​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ ricocheted ທົ່ວ​ຫ້ອງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃຫ້ Hugo ເລື່ອນ​ໃສ່​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນໄປຫາ Dimitrov ແລະເປີດ stiletto. ມັນ slammed ເຂົ້າໄປໃນຂາເທິງຂອງຕົນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫວັງ​ວ່າ​ສໍາ​ລັບ​ການ torso​, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເດົາ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໂຊກ​ດີ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ພາຍ​ໃຕ້​ສະ​ຖາ​ນະ​ການ​. Dimitrov ຮ້ອງຂຶ້ນໃນຂະນະທີ່ stiletto ຕີລາວແລະ Mauser ຂອງລາວລົ້ມລົງກັບພື້ນ. ລາວ​ໄດ້​ດຶງ​ມີດ​ຍາວ​ອອກ​ແລະ​ໄດ້​ເອື້ອມ​ເຖິງ​ປືນ​ສັ້ນ​ທີ່​ເສຍ​ໄປ.
  
  
  ໃນ​ຂະ​ນະ​ດຽວ​ກັນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂັບ​ໄລ່​ຮອບ​ທີ່​ບໍ່​ດີ​ຈາກ Luger ແລະ​ມັນ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ​ທີ່​ມີ​ອຸ​ປະ​ຕິ​ເຫດ. ຂ້ອຍແນມໃສ່ Dimitrov ຄືກັນກັບທີ່ລາວແນມໃສ່ Mauser. ເມື່ອ​ເອື້ອມ​ໄປ​ຫາ​ມັນ, ລາວ​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ແລະ​ເຫັນ​ວ່າ​ລາວ​ບໍ່​ມີ​ໂອກາດ.
  
  
  ລາວຍົກມືຂຶ້ນ ແລະຖອຍຫຼັງອອກຈາກປືນ. ເມື່ອເຫັນການສະແດງອອກໃນໃບຫນ້າຂອງຂ້ອຍ, ລາວເວົ້າທັນທີທັນໃດ. “ຕົກລົງ, ທ່ານ Carter. ເຈົ້າ​ຊະ​ນະ. ຂ້ອຍຍອມຈຳນົນເຈົ້າ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ກັບ​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ພຣະ​ອົງ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ເຊັ່ນ​ດຽວ​ກັນ. ພວກເຮົາຢືນຢູ່ທົ່ວຫ້ອງຈາກກັນແລະກັນ, ຕາຂອງພວກເຮົາຖືກລັອກ. ແຂນຊ້າຍຂອງຂ້ອຍເລີ່ມເຈັບປວດຢ່າງຮ້າຍແຮງ.
  
  
  "ເຈົ້າໄດ້ເຮັດຜິດພາດໃຫຍ່, Dimitrov," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ເຈົ້າເລືອກ AX ເພື່ອເຮັດໃຫ້ພວກເຮົາອັບອາຍ."
  
  
  ລາວ​ເວົ້າ​ວ່າ “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮຽກ​ຮ້ອງ​ໃຫ້​ສົ່ງ​ຕົວ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃຫ້​ຕຳຫຼວດ. “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍອມ​ແພ້…” ລາວ​ຊ້າ​ລົງ​ມື​ຂອງ​ຕົນ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຢ່າງ​ກະ​ທັນ​ຫັນ​ໄດ້​ເອື້ອມ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຖົງ​ຂອງ​ຕົນ​ແລະ Derringer ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ໄດ້​ປາ​ກົດ​ຢູ່​ໃນ​ມື​ຂອງ​ຕົນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ກະ​ຕຸ້ນ Luger ແລະ​ຄັ້ງ​ນີ້​ປືນ​ໄດ້​ຍິງ. ລູກປືນໄດ້ຈັບ Dimitrov ຢູ່ຂ້າງເທິງຫົວໃຈແລະໂຍນລາວກັບຄືນ. ຕາຂອງລາວຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍກວ້າງຊົ່ວຄາວ, ແລະຈາກນັ້ນລາວກໍ່ຈັບເອົາຜ້າເຊັດຕົວທີ່ຢູ່ຂ້າງໆລາວຢ່າງວຸ້ນວາຍ. ໃນຂະນະທີ່ລາວລົ້ມລົງ, ຜ້າເຊັດໂຕໄດ້ບິນອອກມາຈາກເຄື່ອງແຈກຈ່າຍ ໂດຍມີແຜ່ນຍາວເຄິ່ງໜຶ່ງປົກຄຸມຮ່າງກາຍຂອງລາວທີ່ບໍ່ເຄື່ອນໄຫວ.
  
  
  "ເຈົ້ານາຍວັງ Kremlin ຂອງເຈົ້າອາດຈະຄິດກ່ຽວກັບເລື່ອງນັ້ນໃນຄັ້ງຕໍ່ໄປທີ່ເຂົາເຈົ້າມີແຜນການໃຫຍ່," ຂ້ອຍບອກສົບ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ Luger ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ໃນ holster ໄດ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ເອົາ​ຫົວ Hugo ເມື່ອ​ຕຳຫຼວດ​ສອງ​ຄົນ​ບຸກ​ເຂົ້າ​ໄປ​ທາງ​ປະ​ຕູ​ດ້ວຍ​ປືນ​ສັ້ນ​ທີ່​ດຶງ​ໄວ້. ພວກເຂົາເບິ່ງ Dimitrov ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍຕາທີ່ມືດມົວ.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວບໍ?" ຄົນນຶ່ງຮ້ອງຂຶ້ນ.
  
  
  ຂ້ອຍສະແດງບັດປະຈຳຕົວໃຫ້ລາວ. “ໂທຫາຫົວໜ້າຕຳຫຼວດຮັກສາຄວາມປອດໄພ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ບອກລາວວ່າຜູ້ສົມຮູ້ຮ່ວມຄິດຂອງລັດເຊຍທັງຫມົດໄດ້ຖືກກັກຂັງ."
  
  
  “Si, Señor Carter,” ຊາຍຄົນນັ້ນເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ອອກຈາກຫ້ອງແລະຍ່າງຜ່ານຝູງຊົນຂອງນັກທ່ອງທ່ຽວທີ່ຢາກຮູ້ຢາກເຫັນໄປຫາເຄົາເຕີທີ່ໃກ້ທີ່ສຸດທີ່ຂ້ອຍສາມາດໂທຫາໄດ້. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈື່ຈໍາສະຖານທີ່ຂອງສໍານັກງານໃຫຍ່ KGB ໃຕ້ດິນ, ເປັນຫ້ອງທົດລອງທີ່ແປກປະຫລາດບ່ອນທີ່ມີການທົດລອງທີ່ຫນ້າອັດສະຈັນໄດ້ດໍາເນີນຢູ່ໃນຫມູກີເນຍຂອງມະນຸດ - ກ່ຽວກັບຂ້ອຍ. Hawk ຈະຕ້ອງການທີ່ຈະຍ້າຍໄປທີ່ນັ້ນເພື່ອບັນເທົາຜູ້ຊາຍ CIA ແລະບອກຕໍາຫຼວດສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນ. ລາວ​ໝັ້ນ​ໃຈ​ວ່າ​ສື່​ມວນ​ຊົນ​ໄດ້​ລາຍ​ງານ​ເລື່ອງ​ຢ່າງ​ຖືກຕ້ອງ.
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ຮັບເບີໂທລະສັບຈາກຕົວແທນປີ້, ແຕ່ຢຸດຊົ່ວຄາວກ່ອນຈະໂທຫາເບີ. ຂ້ອຍບໍ່ມັກພາລະກິດທີ່ຈົບລົງດ້ວຍການສະແດງເທິງເວທີ. ຈະມີກອງປະຊຸມຄວາມປອດໄພຫຼາຍຂຶ້ນ ແລະຂ້ອຍຈະຕ້ອງເລົ່າເລື່ອງຂອງຂ້ອຍໃຫ້ກັບຄົນຈຳນວນຫຼາຍ. ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການມັນດຽວນີ້. ຂ້ອຍຕ້ອງການຕອນແລງກັບສາວຄື Tanya Savich. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ haunted ໂດຍ sight ຂອງ ຮ່າງ ກາຍ ຂອງ ນາງ lifeless, ຍັງ ງາມ ໃນ ການ ເສຍ ຊີ ວິດ. KGB ຫຼືບໍ່, ນາງເປັນພິເສດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ລົມ​ຫາຍ​ໃຈ​ເລິກ​ແລະ​ປ່ອຍ​ມັນ​ອອກ​ຊ້າ​. ດີ, ບາງທີຖ້າຂ້ອຍໂຊກດີ, brunette ອື່ນທີ່ມີຕາສີຟ້າເລິກແລະສຽງ purring sensual ຈະປາກົດ. ແລະບາງທີນາງອາດຈະບໍ່ເປັນຕົວແທນຂອງສັດຕູ ແລະຂ້າພະເຈົ້າຈະບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງຂ້ານາງ. ມັນແມ່ນບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຜ່ານໄປໃນສອງສາມອາທິດຂ້າງຫນ້າຂອງຄວາມຫຍຸ້ງຍາກທາງດ້ານ bureaucratic.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ເອົາ​ໂທລະ​ສັບ​ແລະ​ກົດ​ຫມາຍ​ເລກ​ຂອງ Hawk​.
  
  
  ຄໍາບັນຍາຍ
  
  
  "ພວກເຮົາຈະຝັງເຈົ້າ!"
  
  
  ໄພຂົ່ມຂູ່ຄອມມິວນິສບໍ່ເຄີຍເປັນຈິງ! ບໍ່ດົນ AX ໄດ້ມອບໃຫ້ Killmaster ກັບພາລະກິດໃຫມ່ຂອງລາວຫຼາຍກ່ວາຂໍ້ຄວາມທີ່ມາຮອດຈາກພວກເຂົາ - ພວກເຂົາຂົ່ມຂູ່ທີ່ຈະທໍາລາຍອິດທິພົນຕໍ່ໂລກຂອງອາເມລິກາ.
  
  
  ປາກົດຂື້ນວ່ານີ້ແມ່ນວຽກທີ່ຕາຍທີ່ສຸດຂອງ Nick Carter ໃນການເຮັດວຽກຂອງລາວ. Killmaster ແມ່ນຈຸດຫມາຍປາຍທາງທີ່ຈະມີບົດບາດສໍາຄັນໃນແຜນການຮ້າຍກາດ, ຜູ້ນໍາຂອງ AX. ພວກເຂົາເຮັດຫຍັງກັບລາວ? ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ຫັນຕົວແທນທີ່ມີຄຸນຄ່າທີ່ສຸດຂອງ AX ກັບກໍາລັງທີ່ລາວສັນຍາວ່າຈະປົກປ້ອງບໍ? ມັນບໍ່ແມ່ນຈົນກ່ວາ Nick ຕົກຢູ່ພາຍໃຕ້ການສະກົດຄໍາຂອງ operative ລັດເຊຍ sensual ວ່າລາວໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະເຂົ້າໃຈວິທີການທີ່ລາວຖືກນໍາໃຊ້. ແຕ່ມັນຊ້າເກີນໄປບໍ? ຈິດໃຈຂອງລາວເປັນຂອງ KGB ແລ້ວບໍ?
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  ຊົ່ວໂມງຂອງ wolf ໄດ້
  
  
  ແປໂດຍ Lev Shklovsky ໃນຄວາມຊົງຈໍາຂອງລູກຊາຍຂອງລາວ Anton
  
  
  ຊື່ຕົ້ນສະບັບ: Hour Of The Wolf
  
  
  ບົດທໍາອິດ
  
  
  ຍົນສູ້ຮົບລຳໜຶ່ງໄດ້ແກວ່ງມາຜ່ານຂ້ອຍ, ຈີກອອກຫົນທາງຕໍ່ໜ້າຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສາບ​ແຊ່ງ​ນັກ​ບິນ ແລະ ບັນ​ພະ​ບຸ​ລຸດ​ຂອງ​ລາວ​ທັງ​ໝົດ ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ພວງ​ມາ​ໄລ​ລົດ Citroen ດ້ວຍ​ສຸດ​ກຳ​ລັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້ອຍສາມາດປະຫຍັດຄວາມພະຍາຍາມນັ້ນໄດ້. ເສັ້ນທາງດັ່ງກ່າວບໍ່ມີຫຍັງນອກເໜືອໄປຈາກເສັ້ນທາງລົດເຂັນເລິກຕໍ່ກັບກຳແພງພູ, ແລະຮ່ອງທີ່ມີອາຍຸເກົ່າແກ່ທີ່ຖືເປັນສະກູໃສ່ຢາງລົດ 11cv ຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ໄປ​ໄດ້​ພຽງ​ແຕ່​ທາງ​ດຽວ​, ແລະ​ມີ ruts ໃນ​ທິດ​ທາງ​ນັ້ນ​. ການພິຈາລະນາ boulders ຢູ່ເບື້ອງຂວາແລະ chasm ເລິກຢູ່ເບື້ອງຊ້າຍ, ນີ້ແມ່ນດີ. ປ່າ​ໄມ້​ບາງໆ​ທີ່​ມືດ​ມົວ​ໄດ້​ປົກ​ຫຸ້ມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ສົ້ນ​ຊື່​ບາງໆ, ແລະ​ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ຊ່ອນ​ຕົວ​ຈາກ​ນັກ​ສູ້​ພາຍ​ໃຕ້​ໃບ​ໄມ້​ສີ​ດຳ, ແຕ່​ມັນ​ຈະ​ເປັນ​ໄຊ​ຊະ​ນະ Pyrrhic. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ໄລ່​ຕາມ​ກອງ​ຂອງ​ທະ​ຫານ Yugoslav, ແລະ​ພຣະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ມີ​ຈໍາ​ນວນ​ຫຼາຍ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຜ່ານ​ພູ​ເຂົາ​ເພື່ອ​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ລົດ Citroen ໄດ້​ຕີ​ກ້ອນ​ຫີນ​ໃຫຍ່​ຢູ່​ເທິງ​ຖະໜົນ ແລະ​ໄດ້​ໂຍນ​ຂ້ອຍ​ໄປ​ທາງ​ປະຕູ. ເມື່ອລົດຕົກລົງມາອີກ, ທໍ່ລະບາຍອາກາດທີ່ເຫຼືອອອກມາ. salon ເຕັມໄປດ້ວຍທາດອາຍຜິດ. ສະກູ ແລະ ແກ່ນໝາກໄມ້ແຕກອອກຢ່າງໄວວາ ແລະ ໂອກາດດຽວທີ່ຂ້ອຍມີຄືການຂັບລົດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຂຶ້ນ​ໂດຍ​ຜ່ານ windshield ທີ່​ແຕກ​ຫັກ. ຍົນສູ້ຮົບລຳໜຶ່ງບິນສະຫຼຽງ. ຮ່າງກາຍຂອງລາວໄດ້ສ່ອງແສງຢູ່ໃນແສງເດືອນ ແລະກາຍເປັນຮູບຊົງທີ່ເຫຼື້ອມເປັນເງົາ ໃນຂະນະທີ່ລາວລົງມາເພື່ອຍິງລະເບີດໃສ່ຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າຂ້ອຍສາມາດເຄື່ອນຍ້າຍໄດ້ຫຼາຍກວ່າສອງສາມວິນາທີ. ໂດຍວິທີທາງການ, ຂ້າພະເຈົ້າຄວນຈະເສຍຊີວິດເປັນເວລາດົນນານມາແລ້ວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕໍ່​ສູ້​ກັບ​ຜູ້​ສະ​ແຫວງ​ຫາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ເວ​ລາ​ເກືອບ​ຫນຶ່ງ​ຊົ່ວ​ໂມງ, ແລະ​ສິ່ງ​ດຽວ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັດ​ການ​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ສັບ​ສົນ​ການ​ປະ​ຖົມ​ນິ​ເທດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ລົງ​ໄປ​ທຸກ​ຂ້າງ​ທາງ​ທີ່​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້, ແລະ​ວິ​ທີ​ທາງ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ແຄບ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ້ານ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຫາຍ​ໄປ​ໃນ​ຄວາມ​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ຄິດ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃສ, ນອກ​ເຫນືອ​ໄປ​ຈາກ​ຫນ້າ​ຜາ​ສູງ​ຊັນ​ບາງ​ບ່ອນ​ໃນ Dinaric Alps. ມັນ​ຄົງ​ຈະ​ຖືກ​ປົກ​ຄຸມ​ຢູ່​ໃນ​ຮ່ອມ​ພູ, ແຕ່​ທັງ​ໝົດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ແມ່ນ​ທະ​ຫານ, ລູກ​ປືນ ແລະ​ເຮືອ​ບິນ​ທີ່​ຮ້າຍ​ແຮງ​ນັ້ນ. ໃນຂະນະທີ່ສິ່ງທີ່ຢືນຢູ່ໃນຕອນນີ້, ມັນຈະເປັນຈຸດສິ້ນສຸດຂອງພາລະກິດຂອງຂ້ອຍແລະ AX ອາດຈະສູນເສຍຕົວແທນ N3, ແລະຂ້ອຍຍັງຈື່ໄດ້ວ່າເລື່ອງນີ້ໄດ້ເກີດຂຶ້ນແລ້ວກັບ NI ແລະ N2, ເມື່ອຫລາຍປີກ່ອນຢູ່ໃນສະຖານທີ່ຕ່າງໆ.
  
  
  ນັກຕໍ່ສູ້ໄດ້ບິນມາທັກທາຍຂ້ອຍດ້ວຍການສັກຢາດ້ວຍຄວາມເມດຕາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂັບ​ລົດ​ໄວ​ເທົ່າ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ໃນ​ທິດ​ທາງ​ຂອງ​ໄຟ​ຂອງ​ເຂົາ. ລົດເກົ່າ 11cv ສັ່ນສະເທືອນໃຈຮ້າຍ. Citroen 11cv ໄດ້ຖືກຜະລິດຈາກ 1938 ຫາ 1954 ແລະວິທີທີ່ມັນຕອບສະຫນອງຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າຂ້ອຍມີຕົ້ນແບບ. ແສງໄຟຢູ່ໜ້າແຜງໜ້າປັດທີ່ອອກມານັ້ນບໍ່ເຄີຍເຮັດວຽກ, ສະນັ້ນຂ້ອຍບໍ່ສາມາດບອກໄດ້ວ່າຂ້ອຍໄປໄວເທົ່າໃດ. ຢ່າງຫນ້ອຍທ່ານສາມາດໂທຫາກ່ຽວກັບອາຍແກັສ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຄິດ​ວ່າ​ມັນ​ຈະ​ພຽງ​ພໍ, ແຕ່​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ​ໂອ​ກາດ​ດຽວ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ກັບ​ການ​ທີ່​ໃກ້​ກັບ​ຍົນ​ດໍາ​ນ​້​ໍາ​ເພື່ອ​ຍິງ salvos ຂອງ​ຕົນ.
  
  
  Citroen ໄດ້ສັ່ນສະເທືອນໃນການປະທ້ວງແລະສຽງດັງຂອງທໍ່ລະບາຍອາກາດເຮັດໃຫ້ສຽງດັງທີ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຍິນຕົວເອງຄິດ. ລົມ​ພັດ​ຜ່ານ​ແວ່ນ​ຕາ​ທີ່​ເປີດ, ຫູ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຖືກ​ແຊ່​ແຂງ ແລະ​ຜົມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກິ້ງ​ຢູ່​ອ້ອມ​ໜ້າ. ຍົນດຽວນີ້ໄດ້ໃກ້ຫຼາຍຈົນຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າມັນຈະຖືກກືນເຂົ້າໄປດ້ວຍການດູດອາກາດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົດ​ເບກ​ຫນັກ​ເທົ່າ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໄດ້. ປືນກົນຂະໜາດ .50 ໄດ້ຍິງລະເບີດອອກຈາກປີກຂອງນັກສູ້. ຖະ​ຫນົນ​ຫົນ​ທາງ​ຢູ່​ທາງ​ຫນ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈີກ​, ແລະ​ລົດ​ໄດ້​ປົກ​ຫຸ້ມ​ໃນ​ຝົນ​ຂອງ​ກ້ອນ​ຫີນ​ແລະ​ກ້ອນ​ຫີນ​ຂອງ​ແຜ່ນ​ດິນ​ແຂງ​. ລົດ​ໄດ້​ກະ​ໂດດ​ແລະ​ໜີ​ລູກ​ປືນ​ອອກ, ແລະ​ຈາກ​ການ​ປ່ອຍ​ອາຍ​ນ້ຳ​ຢ່າງ​ກະ​ທັນ​ຫັນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ພວກ​ມັນ​ໄດ້​ຕີ​ລັງ​ສີ. ນ້ຳ​ທີ່​ຕົ້ມ​ໄດ້​ໄຫລ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ຂ້າງ​ເທິງ ແລະ​ໄຫລ​ລົງ​ມາ​ເທິງ​ໜ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ເມກ​ຂອງ​ອາຍ​ທີ່​ຮ້ອນ​ອົບ​ເອົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກົດ​ດັນ​ອາຍ​ແກ​ັ​ສ​ແລະ​ເກັບ​ກໍາ​ຄວາມ​ໄວ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​. ມີ​ລົມ​ພັດ​ແຮງ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ນາຍ​ພານ​ບິນ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ມີ​ຄວາມ​ງຽບ​ສະ​ຫງົບ​ທີ່​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ສະ​ເໝີ. ຂ້ອຍຟັງລົມຫາຍໃຈຄ່ອຍໆອອກຈາກປອດ. ຊັກຊ້າຊົ່ວຄາວ.
  
  
  ​ແຕ່ F-86 ​ໄດ້​ຫັນ​ມາ​ໂຈມ​ຕີ​ອີກ​ຄັ້ງ​ໜຶ່ງ, ​ແລະ ຂ້າພະ​ເຈົ້າຮູ້​ວ່າ​ນັກ​ບິນ​ຈະ​ຕີ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ດົນ​ຫຼື​ຫຼັງ. ແມ່ນແລ້ວ, F-86, Saber. ຢູ​ໂກ​ສະ​ລາ​ວ​ມີ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ນອກ​ຈາກ 150 F-84s. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ ສິ່ງ​ທີ່​ຕີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫລາຍ​ທີ່​ສຸດ​ແມ່ນ​ການ​ຮັບ​ຮູ້​ວ່າ ຂອງ​ຂວັນ​ຂອງ​ລຸງ Sam ແມ່ນ​ກຳ​ລັງ​ຈະ​ສິ້ນ​ສຸດ​ລົງ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ພວກ Yugoslavs ໃຊ້ Saber ເພື່ອຕໍ່ສູ້ກັບ partisans ໃນ gorges ແຄບເພາະວ່າ supersonic F-X4 ແລະ MIG 2I ເຄື່ອນທີ່ໄວເກີນໄປສໍາລັບລະດັບຄວາມສູງ. Saber ແມ່ນນັກສູ້ທີ່ດີທີ່ສຸດສະເໝີ, ແຕ່ຄວາມເໜືອຂອງອາກາດບໍ່ສຳຄັນຢູ່ບ່ອນນີ້, ບໍ່ແມ່ນກັບ Citroen ເກົ່າ.
  
  
  ເຫດຜົນດຽວທີ່ຂ້ອຍຢູ່ລອດແມ່ນຍ້ອນວ່າຂ້ອຍຮູ້ບາງສິ່ງບາງຢ່າງຈາກການອອກແບບຂອງປືນກົນຂອງລາວ, ເຊັ່ນການຈໍາກັດຈໍານວນຮອບໃນວາລະສານ, ເຊິ່ງຈະຫວ່າງເປົ່າຫຼັງຈາກສາມສິບວິນາທີຂອງການຍິງຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງ. ນັກ​ບິນ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ສອນ​ໃຫ້​ຍິງ​ລູກ​ປືນ​ໃນ​ລະ​ຫວ່າງ​ນຶ່ງ​ຫຼື​ສອງ​ວິ​ນາ​ທີ. ແຕ່ຄວາມຕັ້ງໃຈຂອງ Saber ເອົາປືນກົນ .50 calibre ສີ່ອັນໃສ່ດັງຍ້ອນການຫົດຕົວ. ດັ່ງນັ້ນມີແນວໂນ້ມທີ່ຈະຍິງຢູ່ທາງຫນ້າຂອງເປົ້າຫມາຍ. ດັ່ງນັ້ນນັກບິນ Slavic ໄດ້ຍິງຢູ່ບ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະໄປຖ້າຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຕີເບກແລະຍ້າຍດ້ວຍຄວາມໄວດຽວກັນ. ຂໍຂອບໃຈກັບຄວາມຮູ້ຂອງຂ້ອຍກ່ຽວກັບການປະສົມປະສານຂອງການລະເບີດສັ້ນແລະການດໍານ້ໍາດັງ, ຂ້ອຍລອດຊີວິດຈາກການໂຈມຕີສີ່ຄັ້ງຕິດຕໍ່ກັນ, ແຕ່ຂ້ອຍສົງໃສວ່າມັນຈະເຮັດວຽກຈົນກ່ວານໍ້າມັນຫມົດແລະນັກບິນຖືກບັງຄັບໃຫ້ກັບຄືນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ແຈ​ແລະ​ເງົາ​ໃນ​ຕອນ​ກາງ​ຄືນ​ຂອງ​ຕົ້ນ​ໄມ້​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ມີ Saber ຢູ່ເທິງຂ້ອຍຈາກທາງຫລັງ, ລໍຖ້າໃຫ້ຂ້ອຍກ້າວອອກໄປຕາມເສັ້ນທາງເສັ້ນຊື່ເພື່ອປະທ້ວງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກົ້ມ​ໜ້າ​ພວງ​ມາ​ໄລ ແລະ​ຮູ້​ສຶກ​ເຖິງ​ນ້ຳ​ເຫື່ອ​ທີ່​ໄຫລ​ລົງ​ໃບ​ໜ້າ, ກ້າມ​ຊີ້ນ​ຫຼັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຄັ່ງ​ຕຶງ​ຄື​ກັບ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ເຖິງ​ຜົນ​ກະ​ທົບ​ຂອງ​ລູກ​ປືນ. ຖ້ານັກບິນໄດ້ຕັດສິນໃຈພະຍາຍາມໂຈມຕີຈາກທາງຫລັງ, ໄລຍະທີ່ຄາດຄະເນຂອງຂ້ອຍຈະຫຼຸດລົງປະມານເຄິ່ງຫນຶ່ງ. Citroen ພຽງແຕ່ບໍ່ມີຄວາມໄວທີ່ຈະສ້າງຄວາມແຕກຕ່າງ.
  
  
  ຖະ ຫນົນ ຫົນ ທາງ ໄດ້ ບາດ ເຈັບ ໂດຍ ຜ່ານ ການ ຫັນແຫຼມ ຫຼາຍ . ເຄື່ອງຈັກໄອ, ຮ້ອນຈາກການຂາດນ້ໍາ, ແລະຊ້າລົງໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍປີນພູອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ຂ້ອຍສາມາດອອກໄປແລະແລ່ນໄວຂຶ້ນ, ຫຼືຂ້ອຍຄິດໃນຄວາມສິ້ນຫວັງ. ຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນັ້ນເຄິ່ງທາງ, ພະຍາຍາມພະຍາຍາມສຸດທ້າຍ.
  
  
  ບາງບ່ອນຢູ່ໃກ້ກັບພຸ່ມໄມ້ການຍິງໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນ. ລູກປືນໄດ້ເຈາະຜ່ານທາງຂ້າງຂອງລົດ Citroen ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖືກສີດພົ່ນດ້ວຍແກ້ວຈາກປ່ອງຢ້ຽມຂ້າງຄຽງ, ເຊິ່ງໄດ້ຈີກຜ້າຄຸມອອກເປັນຊິ້ນສ່ວນ. ທະຫານ​ຢືນ​ຢູ່​ຕາມ​ຖະໜົນ​ຫົນທາງ​ດ້ວຍ​ປືນ​ໃຫຍ່​ອັດຕະໂນ​ມັດ​ທີ່​ຕາຍ​ແລ້ວ. ການ​ອອກ​ຈາກ​ລົດ​ໝາຍ​ເຖິງ​ການ​ຂ້າ​ຕົວ​ຕາຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເງີຍ​ໜ້າ​ລົງ​ເລິກ​ກວ່າ​ເກົ່າ, ພາຍ​ໃຕ້​ຂອບ​ກະ​ແສ​ລົມ​ແຄບ, ເມື່ອ​ສຽງ​ດັງ​ຕໍ່​ມາ​ໄດ້​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ລົດ. ຈາກ​ນີ້​ໄປ, ລົດ​ເຂັນ​ຕ້ອງ​ປະຕິບັດ​ການ​ຊີ້​ນຳ​ທັງ​ໝົດ.
  
  
  ເສັ້ນທາງຖືກນໍ້າຖ້ວມດ້ວຍແສງເດືອນເຢັນ. ຈາກຕໍາແຫນ່ງຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດບອກໄດ້ວ່າເສັ້ນທາງຈະຊັດເຈນດົນປານໃດ, ແຕ່ຂ້ອຍມີຄວາມຮູ້ສຶກໂສກເສົ້າທີ່ມັນໃຊ້ເວລາດົນພໍທີ່ Saber ຈະໂຈມຕີອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ໄດ້ຍິນສຽງດັງຂຶ້ນຢູ່ໃນປ່າ, ກະແຈກກະຈາຍຢູ່ໃນປັດຈຸບັນ, ສະແດງໃຫ້ເຫັນວ່າກໍາລັງຕົ້ນຕໍຂອງທະຫານຍັງບໍ່ທັນມາຮອດ. ມັນບໍ່ສໍາຄັນຫຼາຍ: ຂ້ອຍຖືກດັກບໍ່ວ່າເຈົ້າຈະເບິ່ງມັນແນວໃດ.
  
  
  ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ໄດ້​ກັ່ນ​ຕອງ​ຜ່ານ​ຕົ້ນ​ໄມ້​ແລະ​ໄປ​ເຖິງ​ກະ​ດູກ​ແລະ​ຫລັງ​ຄາ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ທີ່​ຫ່າງ​ໄກ​ສອກ​ຫຼີກ​ຂອງ jet fighter ເປັນ​ທີ່​ມັນ​ເຂົ້າ​ໃກ້. ໃນກະຈົກເບິ່ງຫຼັງທີ່ແຕກຫັກ, ຂ້ອຍໄດ້ແນມເຫັນຍົນທີ່ກຳລັງໃກ້ເຂົ້າມາ. ຮູບ​ພາບ​ທີ່​ເຕັມ​ໄປ​ໃນ​ກະ​ຈົກ​ດັ່ງ​ທີ່​ໄຟ​ຟ້າ​ໄດ້​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ເທິງ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າອີກເທື່ອຫນຶ່ງພະຍາຍາມຕັດສິນໄລຍະຫ່າງ, ທີ່ໃຊ້ເວລານີ້ອີງໃສ່ intuition ຂອງຂ້າພະເຈົ້າເປັນສ່ວນໃຫຍ່, ແລະໄດ້ປ່ຽນຍຸດທະວິທີທີ່ຜ່ານມາຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ໂດຍເຈດຕະນາຊັກຊ້າຈົນກ່ວາເວລາສຸດທ້າຍແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຕີອາຍແກັສອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. Citroen ເປັນຊາວຝຣັ່ງທີ່ດື້ດ້ານ. ລາວປະຕິເສດທີ່ຈະຍອມແພ້. ລາວ​ມຸ່ງ​ໜ້າ​ໄປ​ໜ້າ​ດ້ວຍ​ກຳລັງ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ຄິດ​ວ່າ​ລາວ​ໃຊ້​ມາ​ດົນ​ນານ​ແລ້ວ.
  
  
  ແຕ່ນີ້ບໍ່ພຽງພໍ. ເວລານີ້ນັກບິນໄດ້ຊົດເຊີຍການມ້ວນດັງໄດ້ຢ່າງຖືກຕ້ອງເທົ່າທີ່ຈະເປັນໄປໄດ້, ແລະລູກປືນທີ່ໃສ່ດ້ວຍເຫຼັກກ້າໄດ້ຈີກເອົາລົດ Citroen ຈາກດ້ານຂ້າງໄປຫາໜ້າລັງສີ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນພວງມາໄລໄປທາງຂວາ, ຕັ້ງຂວາງກັບ ruts, ດັ່ງນັ້ນການໂຈມຕີສ່ວນໃຫຍ່ແມ່ນຖືກດູດຊຶມໂດຍຮ່າງກາຍເກືອບຕັ້ງຂອງລົດ. ​ແຕ່​ແຜງ​ເຄື່ອງ​ມື​ຖືກ​ທຳລາຍ​ຢ່າງ​ສິ້ນ​ຫວັງ, ​ແລະ ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ກໍ່​ຖືກ​ຝາ​ອັດ​ປາກ. ແປວໄຟລຸກລາມໄປຕາມກະດານພື້ນ. ໄຟ​ໄດ້​ຮ້ອນ​ຂຶ້ນ ແລະ​ມີ​ຄວັນ​ຄວັນ​ທີ່​ໜາ ແລະ​ມີ​ນ້ຳມັນ​ຫຸ້ມ​ຂ້ອຍ. Citroen ກໍາລັງເສຍຊີວິດ. ຢາງລົດໄດ້ຖືກຈີກເປັນຊິ້ນສ່ວນ ແລະຖັງນໍ້າມັນກໍຮົ່ວ. ເພົາໜ້າທາງຊ້າຍກະດ້າງອອກ, ແລະ ທຸກຢ່າງຢູ່ລຸ່ມນີ້ຖືກຈີກຂາດ.
  
  
  ຂອບທີ່ບໍ່ມີຢາງລົດເລື່ອນໄປຕາມ ruts. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຄວບຄຸມໄດ້ອີກຕໍ່ໄປ. ມີເລືອດໄຫຼລົງແກ້ມຫຼາຍ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດບອກໄດ້ວ່າຂ້ອຍໄດ້ຮັບບາດເຈັບໜັກປານໃດ. ຂະນະນີ້ລົດຄັນດັ່ງກ່າວໄດ້ກິ້ງລົງຄ້ອຍ, ໂລຫະທີ່ຈີກຂາດຮ້ອງໄຫ້ດ້ວຍຄວາມໂກດແຄ້ນ ແລະຕາບອດ, ແລະຄ່ອຍໆເລີ່ມຕົກລົງຈາກຂອບຂອງພູລົງໄປໃນຮ່ອມພູ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕິດ​ກັບ​ບ່ອນ​ນັ່ງ​ຢ່າງ​ສິ້ນ​ເຊີງ, ກັດ​ສົບ​ຈາກ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ຕາ​ບອດ​ຂອງ​ບາດ​ແຜ. Citroen ສັ່ນຢ່າງໂຫດຮ້າຍແລະໂຍນຂ້ອຍໄປໃນທິດທາງອື່ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ປະ​ຕູ​ດ້ວຍ​ເກີບ​ທີ່​ຫນັກ​ແຫນ້ນ​ແລະ​ມັນ swung ເປີດ​. ໂຊກດີທີ່ 11cv ມີ hinges ຫລັງດັ່ງນັ້ນ swings ປະຕູເປີດໃນລົມ. ມັນແມ່ນສິ່ງດຽວທີ່ຊ່ວຍຊີວິດຂອງຂ້ອຍ. ສິ່ງຕໍ່ໄປທີ່ຂ້ອຍຮູ້, ຂ້ອຍໄດ້ລົ້ມລົງແລະແລ່ນໄປຕາມເສັ້ນທາງທີ່ຫຍຸ້ງຍາກ, ຍຶດເອົາເສັ້ນທາງເພື່ອບໍ່ໃຫ້ຕົກລົງຈາກແຂບທີ່ຫ່າງຈາກຂ້ອຍສິບຊັງຕີແມັດ.
  
  
  ລົດໄດ້ເລື່ອນໄປຕາມແຄມຂອງ, ຕຳກັບຫີນ, ພຸ່ມໄມ້ ແລະ ຕົ້ນໄມ້, ມ້ວນກັບໄປຂ້າງໜ້າ ແລະ ຕົກໄປທາງລຸ່ມຂອງຮ່ອມພູເລິກ. ເມື່ອ​ນາງ​ໄປ​ເຖິງ​ລຸ່ມ​ຂອງ​ຫິນ​ຫີນ, ນາງ​ໄດ້​ລະ​ເບີດ​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ທະເລ​ແປວ​ໄຟ​ແດງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລ່ນ​ໄປ​ໃນ​ພຸ່ມ​ໄມ້, ເຊັດ​ເລືອດ​ອອກ​ຈາກ​ຜິວ​ໜັງ​ທີ່​ຈີກ​ຂາດ, ກະ​ເພາະ​ອາ​ຫານ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປ່ຽນ​ເປັນ​ອາ​ການ​ຊ໊ອກ ແລະ​ປວດ​ຮາກ. ທ້ອງຟ້າກາຍເປັນສີແດງຜ່ານຮ່າງກາຍທີ່ເຜົາໄຫມ້ຂອງ Citroen ຂ້າງລຸ່ມນີ້. ຂ້ອຍຕ້ອງຮີບຮ້ອນ. ແລະຖ້າຂ້ອຍບໍ່ຮີບຮ້ອນ, ຂ້ອຍຈະມີທະຫານຫຼາຍຮ້ອຍຄົນຢູ່ອ້ອມຮອບຂ້ອຍ, ດຶງດູດເອົາການລະເບີດຂອງລົດ. ແຕ່ສໍາລັບຫນຶ່ງນາທີຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງຢຸດເພື່ອຈັບລົມຫາຍໃຈຂອງຂ້າພະເຈົ້າ ... ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າ crawled ຕື່ມອີກໂດຍຜ່ານພຸ່ມໄມ້.
  
  
  ລະເບີດອາຍແກັສນ້ອຍໆຂອງຂ້ອຍຍັງຖືກຕິດຢູ່ຂາຂອງຂ້ອຍ, ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າສິ່ງທີ່ຂີ້ຮ້າຍຈະຊ່ວຍໄດ້ຫຼາຍໃນພື້ນທີ່ເປີດດັ່ງກ່າວ. ເກີບ​ແຂນ​ຂາ​ແຫຼມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ເອົາ​ອອກ​ຈາກ​ກາບ​ຂອງ​ມັນ ແລະ ບັດ​ນີ້​ໄດ້​ວາງ​ໄວ້​ໃນ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເປົ່າ Luger ຂອງຂ້າພະເຈົ້າໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຜ່ານດ່ານທາງຕາເວັນອອກສຽງເຫນືອຂອງ Metkovic, ແລະໃນປັດຈຸບັນ pistol ໄດ້ຢູ່ທີ່ນັ້ນໃນບັນດາຊາກໄຟໄຫມ້ຂອງ 11cv. ແຕ່ມັນບໍ່ມີຄວາມແຕກຕ່າງຫຼາຍ. ອາ​ວຸດ​ທັງ​ໝົດ​ຂອງ AX ຈະ​ບໍ່​ມີ​ປະ​ໂຫຍດ​ຖ້າ​ຫາກ​ພວກ​ທະ​ຫານ​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ. ມີພວກເຂົາຫຼາຍເກີນໄປທີ່ຈະຕໍ່ສູ້.
  
  
  Metkovic ແມ່ນຈຸດເລີ່ມຕົ້ນຂອງຝັນຮ້າຍຂອງຂ້ອຍ. ກ່ອນ​ນີ້​ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ໄດ້​ດຳ​ເນີນ​ໄປ​ຢ່າງ​ສະ​ດວກ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໄປຮອດຢູໂກສະລາເວຍດ້ວຍເຮືອ trawler ອິຕາລີ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນລອຍໄປຫາຝັ່ງ. Metkovic ແມ່ນຂ້ອນຂ້າງຢູ່ໃນດິນ, ເປັນເມືອງກະສິກໍາໃຫມ່ບາງບ່ອນຢູ່ໃນຕີນພູຂອງ Dinaric Alps, ລະບົບຕ່ອງໂສ້ທີ່ແຍກຊາຍຝັ່ງ Dalmatian ຈາກ Bosnia ແລະ Herzegovina. ໃນ Metkovic, ຜູ້ຕິດຕໍ່ໄດ້ສະຫນອງເອກະສານ, ເຄື່ອງນຸ່ງຫົ່ມແລະລົດໃຫ້ຂ້ອຍ. ການຕິດຕໍ່ແມ່ນຊາວໂຄຣເອເຊຍທີ່ງຽບສະຫງົບທີ່ມີໃບຫນ້າທີ່ບໍ່ມີການສະແດງອອກ, ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍວາງເດີມພັນວ່າການສະແດງອອກນັ້ນຈະປ່ຽນແປງເມື່ອລາວຄົ້ນພົບສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນກັບ Citroen ທີ່ມີຊື່ສຽງຂອງລາວ. ເອກະສານຕ່າງໆເບິ່ງດີ, ແຕ່ເກີບເຮັດວຽກຂອງຂ້ອຍເຫມາະກັບເກີບແຕະຂອງນັກສະແດງລະຄອນຕະຫລົກ, ແລະໂສ້ງຂາສັ້ນ, ເສື້ອກັນຫນາວ, ແລະເສື້ອຫນັງຫນາແຫນ້ນແຫນ້ນແຫນ້ນແຫນ້ນຄືກັບ corset rib whale.
  
  
  ເອກະສານຂອງຜູ້ຢູ່ອາໄສຖາວອນ, ເຖິງແມ່ນວ່າພວກເຂົາເບິ່ງຂ້ອນຂ້າງຖືກຕ້ອງ, ບໍ່ໄດ້ຜ່ານຕໍາແຫນ່ງຄວາມປອດໄພຢູ່ດ່ານ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ຕໍ່​ສູ້​ກັບ​ທາງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໂດຍ​ຜ່ານ​ທົ່ງ​ສາ​ລີ​ໄປ​ຫາ​ທາງ​ອື່ນ​, ແລະ​ຈາກ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​. ແລະ​ແຕ່​ພວກ​ທະຫານ​ກໍ​ບໍ່​ຍອມ​ແພ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫວັງ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຄິດ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເສຍ​ຊີ​ວິດ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ລົດ​ລະ​ເບີດ, ແຕ່​ໂຊກ​ບໍ່​ໄດ້​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້ອຍສາມາດເຫັນໂຄມໄຟທີ່ໃກ້ເຂົ້າມາແລ້ວ ແລະບາງເທື່ອຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງຮ້ອງຂອງນາຍທະຫານ, ເຊິ່ງຟັງຄືກັບຄຳສັ່ງຊອກຫາ. ເຈົ້າສາມາດເວົ້າວ່າຂ້ອຍຍັງແລ່ນຢູ່.
  
  
  ປ່າ​ໄມ້​ງຽບ​ສະ​ຫງົບ, ຍົກ​ເວັ້ນ​ແຕ່​ສຽງ​ດັງ​ຂອງ​ທະ​ຫານ​ແລະ​ໝາ​ເຫົ່າ​ເປັນ​ບາງ​ຄາວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ອີກ​ບໍ່​ດົນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ໄປ​ເຖິງ​ເຂດ​ທີ່​ມີ​ພືດ​ຜັກ​ບາງ​ສ່ວນ, ເພາະ​ວ່າ​ປ່າ​ໄມ້​ຢູ່​ທີ່​ນີ້​ປົກ​ກະ​ຕິ​ແລ້ວ​ບໍ່​ເກີນ​ສອງ​ສາມ​ກິ​ໂລ​ແມັດ​ມົນ​ທົນ, ເພາະ​ດິນ​ແຫ້ງ​ເກີນ​ໄປ. ແຕ່ໃນຄວາມມືດ, ປ່າໄມ້ຍັງໃຫ້ຄວາມປະທັບໃຈຂອງພື້ນທີ່ກວ້າງໃຫຍ່. ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ມັນ​ເຕີບ​ໂຕ​ຢ່າງ​ບໍ່​ຢຸດ​ຢັ້ງ​ຢູ່​ຕາມ​ເນີນ​ພູ​ນ້ອຍ ແລະ​ຮ່ອມ​ພູ​ທີ່​ເຕັມ​ໄປ​ດ້ວຍ​ຕົ້ນ​ໂອກ​ເກົ່າ​ທີ່​ຫ່ຽວ​ແຫ້ງ. ຕົ້ນໄມ້ໄດ້ຮັບຮູບແບບທີ່ໂຫດຮ້າຍຍ້ອນວ່າຄວາມຕ້ອງການທີ່ຈະຊອກຫາທາງລົງໄດ້ເຕີບໃຫຍ່ຂຶ້ນພາຍໃນຂ້ອຍ, ແຕ່ມັນຍັງບໍ່ມີເສັ້ນທາງ.
  
  
  ຂ້ອຍຕ້ອງລົງໄປຊັ້ນລຸ່ມ. ຖະໜົນຫົນທາງເຕັມໄປດ້ວຍທະຫານ, ແລະຫຼາຍກຸ່ມຂອງພວກເຂົາໄດ້ແລ່ນຜ່ານເນີນພູອີກຟາກໜຶ່ງ. ບໍ່ມີທາງເລືອກນອກຈາກຈະລົງໄປ. ແຕ່ພູເຂົາຍັງຄົງຢູ່, ຄືກັບວ່າເຍາະເຍີ້ຍຂ້ອຍ, ສູງຊັນເກີນໄປ, ລື່ນເກີນໄປແລະເປົ່າເກີນໄປທີ່ຈະພະຍາຍາມມັນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ເມື່ອຍ​ແລະ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ຈາກ​ການ​ບາດ​ເຈັບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກາຍ​ເປັນ​ທົນ​ທານ​ບໍ່​ໄດ້. ມັນເປັນການຍາກທີ່ຈະຫາຍໃຈ. ຂ້ອຍຢຸດຢູ່ເທິງສັນພູ. ທັນໃດນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນສຽງຈົ່ມຈືດໆຂອງນ້ໍາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ມັນ​ມາ​ຈາກ​ບາງ​ບ່ອນ​ຢູ່​ຕໍ່​ຫນ້າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ສິ່ງ​ດຽວ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ໄດ້​ເຫັນ​ແມ່ນ​ການ​ຊຶມ​ເສົ້າ​ແຄບ​ທີ່​ປີນ​ຂຶ້ນ​ໂງ່ນ​ຫີນ​ແລະ overgrown ພູ. ຖ້າ​ມີ​ນ້ຳ​ຢູ່​ບ່ອນ​ນັ້ນ​ກໍ​ຕ້ອງ​ເປັນ​ແມ່​ນ້ຳ: ສຽງ​ນັ້ນ​ແຮງ​ເກີນ​ໄປ​ສຳລັບ​ສາຍ​ນ້ຳ. ແລະ​ແມ່​ນ້ຳ​ໝາຍ​ເຖິງ​ຮ່ອມ​ພູ​ທີ່​ເລິກ​ກວ່າ​ອີກ, ເຊິ່ງ​ອາດ​ຈະ​ຕັດ​ຜ່ານ​ທົ່ງ​ຫຍ້າ​ພູ​ໄປ​ທາງ​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ນີ້ ໝາຍ ຄວາມ ສຳ ລັບຂ້ອຍວ່າຄ້ອຍຈະມີຫີນຢູ່ຢ່າງຫນ້ອຍສອງດ້ານຂອງສີ່ດ້ານ, ສະນັ້ນຂ້ອຍບໍ່ສາມາດໄປບ່ອນໃດໄດ້ນອກ ເໜືອ ຈາກແຂນຂອງທະຫານແລະຫມາຂອງພວກເຂົາ.
  
  
  ດຽວນີ້ຂ້ອຍໄດ້ຍິນໝາເຫົ່າຄືກັນ. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ນໍາເອົາຫມາ, ອາດຈະເອົາມາຈາກກອງຊາຍແດນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ລົງ​ຕາມ​ຄ້ອຍ, ຂ້າມ​ຄວາມ​ຊຶມ​ເສົ້າ​ເລັກ​ນ້ອຍ ແລະ, ໃຊ້​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄື​ຮອຍ​ຕະ​ປູ, ປີນ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ເຖິງ​ຈຸດ​ສູງ​ສຸດ​ສຸດ​ທ້າຍ. ສຽງຂອງໝາທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫຼັງຂ້ອຍດັງຂຶ້ນ. ໃນ​ນາມ​ຂອງ​ພຣະ​ເຢ​ຊູ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຮັດ​ຕາມ​ເສັ້ນ​ທາງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແນວ​ໃດ? ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ມີ instinct ດີ ...
  
  
  ການສືບເຊື້ອສາຍສຸດທ້າຍແມ່ນຊັນຫຼາຍ ແລະປົກຄຸມດ້ວຍກ້ອນຫີນໃຫຍ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ມື​ທີ່​ຖືກ​ໄຟ​ເຜົາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແຫນ້ນ​ແລະ​ໄດ້​ສູງ​ຂຶ້ນ​ຂ້າງ​ເທິງ keels ໄດ້. ຈາກ​ນັ້ນ​ລາວ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ທາງ​ຂວາ​ຢ່າງ​ແຈ່ມ​ແຈ້ງ ແລະ​ສະ​ດຸດ, ແລ່ນ​ໄປ​ຕາມ​ທາງ​ໂຄ້ງ. ເປັນເວລາໜຶ່ງນາທີສຽງຂອງນ້ຳໄດ້ຢຸດລົງ, ກ້ອນຫີນບາງໆກໍ່ລຸກຂຶ້ນ ແລະຫາຍໄປອີກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ແຂບ​ຂອງ​ປ່າ​ແລະ, ຕາມ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄາດ​ວ່າ, ໄດ້​ໄປ​ເຖິງ​ຫນ້າ​ຜາ​ທີ່​ຕັດ​ເສັ້ນ​ທາງ​ສຸດ​ທ້າຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ຫນີ. ມັນເກືອບເປັນແນວຕັ້ງ ແລະ slippery ແລະເຂົ້າໄປໃນ ravine ທີ່ມີຄວາມມືດດັ່ງນັ້ນພຽງແຕ່ສຽງຂອງນ້ໍາຢູ່ຂ້າງລຸ່ມຂ້າພະເຈົ້າຊີ້ບອກສິ່ງທີ່ລໍຖ້າຂ້າພະເຈົ້າໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າເຄີຍມາຮອດລຸ່ມຂອງມັນ.
  
  
  ສັ່ນສະເທືອນດ້ວຍຄວາມເຈັບປວດໃນໜ້າເອິກ ແລະຫົວຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍຢືນຢູ່ໃນຄວາມສິ້ນຫວັງ, ແນມເບິ່ງໄປໃນທັງສອງທິດທາງຢູ່ທີ່ຮ່ອມພູ. ດວງເດືອນໄດ້ອອກມາຈາກຫຼັງເມກ ແລະໄດ້ສ່ອງແສງຢ່າງເຕັມທີ່ອີກຄັ້ງ. ຮ້ອຍແມັດໄປທາງຂວາຂອງຂ້ອຍ ແລະເປັນຈໍານວນແມັດດຽວກັນຢູ່ຂ້າງລຸ່ມ ຂ້ອຍເຫັນຊາກຫັກພັງຂອງທໍ່ນ້ໍາ Roman. ເກືອບທັງໝົດທີ່ຍັງເຫຼືອແມ່ນເປັນກ້ອນຫີນຫຼາຍອັນ, ຄ້າຍກັບເສົາຫີນ, ທີ່ເພີ່ມຂຶ້ນຢູ່ເໜືອແຖວຂອງແຂ້ວຫີນການິດ ແລະ ພືດທີ່ເປັນເສັ້ນໄຍ. ມັນຈະເປັນຄືກັບການຂ້າມນ້ໍາຕົກ Niagara ໃນເຊືອກທີ່ແຕກຫັກ, ເຊິ່ງຈະເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍເປັນເປົ້າຫມາຍທີ່ເຫມາະສົມສໍາລັບທະຫານ. ຖ້າ, ແນ່ນອນ, ຂ້ອຍສາມາດລົງໄປບ່ອນນັ້ນເພື່ອພະຍາຍາມ.
  
  
  ໂຄ້ງລົງ, ຂ້ອຍແລ່ນໄປຕາມຂອບ, ກົດແຂນຊ້າຍໄປຫາຮ່າງກາຍຂອງຂ້ອຍເພື່ອຕ້ານກັບຄວາມເຈັບປວດທີ່ແຫຼມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໄສ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັກ rib ຫຼື​ພຽງ​ແຕ່ torn ກ້າມ​ຊີ້ນ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມ້ວນ​ອອກ​ຈາກ​ລົດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເກືອບ​ຈະ​ໄປ​ຮອດ​ຈຸດ​ໜຶ່ງ​ໂດຍ​ກົງ​ຢູ່​ເທິງ​ທໍ່​ນ້ຳ ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຕີນ​ຍ່າງ​ມາ​ໃກ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເງີຍ​ຫນ້າ​ໃສ່​ກະ​ເພາະ​ອາ​ຫານ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ກົດ​ດັນ​ຕົວ​ເອງ​ກັບ​ພື້ນ​ຖານ, ກິນ​ລົມ​ຫາຍ​ໃຈ​ແສງ​ຜ່ານ​ປາກ​ເປີດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ທັງ​ສອງ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ຕື່ນ​ເຕັ້ນ​ທີ່​ເຄັ່ງ​ຕຶງ, ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃກ້​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ກະ​ຊິບ​ທີ່​ງຽບ​ສະ​ຫງົບ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ຖືປືນ submachine M61 ພາສາເຊັກໂກ. ຜູ້ຊາຍໄດ້ກ້າວໄປອີກສອງສາມກ້າວ ແລະຢຸດ, ກັງວົນໃຈ ແລະບໍ່ຕ້ອງສົງໃສວ່າພວກເຂົາຢູ່ບ່ອນອື່ນໃນຄືນນັ້ນ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢູ່​ໃນ​ການ​ໄລ່​ລ່າ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ດົນ​ເກີນ​ໄປ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ການ​ໃຫ້​ຕົນ​ເອງ​ໄປ​ໂດຍ​ການ​ເຮັດ​ໃຫ້​ສິ່ງ​ລົບ​ກວນ.
  
  
  ດ້ວຍຄວາມງຽບໆ, ຂ້ອຍໄດ້ປີນເຂົ້າໄປໃນເງົາທີ່ເລິກກວ່ານັ້ນ ແລະຍ່າງຂ້າມໄປກົດຕົວເອງກັບຕົ້ນໄມ້. ເຂົາເຈົ້າເຂົ້າມາໃກ້ຂ້ອຍ, ຜູ້ຊາຍໂຕນ້ອຍກົ້ມໜ້າໄປຂ້າງໜ້າເລັກນ້ອຍ, ຄືກັບວ່າລາວຢາກເຈາະຄວາມມືດດ້ວຍຕາຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ຄົງ​ບໍ່​ມີ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຢ່າງ​ສິ້ນ​ເຊີງ, ແລະ​ລາວ​ບໍ່​ໄດ້​ເຫັນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈົນ​ກວ່າ​ລາວ​ເກືອບ​ຈະ​ຕີນ​ຂ້າ​ນ້ອຍ. ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອື້ອມ​ອອກ​ດ້ວຍ​ມື​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຈັບ​ຄາງ​ຂອງ​ເຂົາ​ແລະ yank ຫົວ​ຂອງ​ເຂົາ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ. ດ້ວຍ​ມື​ຂວາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົດ stiletto ກັບ​ຄໍ​ຂອງ​ຕົນ.
  
  
  ທະຫານ​ຄົນ​ນັ້ນ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ສຽງ​ດັງ​ແລະ​ລົ້ມ​ລົງ, ເລືອດ​ອອກ​ເສື້ອ​ຜ້າ​ຂອງ​ລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ຫາ​ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ທີ​ສອງ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ໄດ້​ຈຸດ​ທີ່​ມີ M61 ຂອງ​ຕົນ​ແລະ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ເທິງ​ຂອງ​ເຂົາ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂຍນ​ມີດ​ໃສ່​ເຂົາ​. ລາວ intuitively ຫັນຫນີ, ເຮັດໃຫ້ comrade ຕາຍຂອງລາວຕົກລົງລະຫວ່າງພວກເຮົາແລະຕີລາວດ້ວຍຖັງຂອງ rifle ລາວ. ໄດ້​ມີ​ສຽງ​ຈີກ​ຈີກ, ຄຳ​ສາບ​ແຊ່ງ​ທີ່​ຖືກ​ກົດ​ດັນ, ແລະ​ຈາກ​ນັ້ນ​ມີດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ເຄື່ອງ​ໝາຍ​ຂອງ​ມັນ​ຢູ່​ໃນ​ຫົວ​ໃຈ​ຂອງ​ລາວ. ລາວ​ໄດ້​ຮ້ອງໄຫ້​ຢ່າງ​ອ່ອນ​ໂຍນ​ແລະ​ລົ້ມ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ​ທີ່​ໃກ້​ກັບ​ສະຫາຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ເອົາ​ອາ​ວຸດ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ປ່ອຍ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄປ​ບ່ອນ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຢູ່. ມັນຈະເປັນການດີທີ່ຈະມີປືນກົນ, ແຕ່ຖ້າຂ້ອຍເອົາມັນຂຶ້ນ ຂ້ອຍຄົງຈະເມື່ອຍຍິ່ງຂຶ້ນ, ແລະ ການແບກມັນອາດຈະເຮັດໃຫ້ການເດີນເຮືອຂອງຂ້ອຍຊ້າລົງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ທີ່​ແຂບ​ຂອງ ravine ແລະ​ເບິ່ງ​ລົງ. ຄອງ​ນ້ຳ​ຄັ້ງ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ສືບ​ຕໍ່​ຂ້າມ​ພູ​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢືນ​ຢູ່, ແຕ່​ໃນ​ຫລາຍ​ປີ​ຜ່ານ​ມາ​ມັນ​ໄດ້​ຖືກ​ອຸດ​ຕັນ, ບາງ​ທີ​ແມ່ນ​ຍ້ອນ​ດິນ​ເຈື່ອນ​ຢ່າງ​ໃຫຍ່. ຂ້າພະເຈົ້າຍັງບໍ່ທັນໄດ້ອອກແຜ່ນພັບຂອງດິນທີ່ເຫດການນີ້ເກີດຂຶ້ນ, ແລະມຸມແຫຼມລະຫວ່າງຊັ້ນທີ່ແຕກຕ່າງກັນນອນຢູ່ເທິງສຸດຂອງທໍ່ນ້ໍາ. ສູງຊັນເທົ່າທີ່ຄ້ອຍຊັນນີ້, ມັນດີກວ່າຝາທີ່ຕັ້ງຢູ່ຂ້າງສອງຂ້າງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ຄ້ອຍ​ທີ່​ເປັນ​ອັນ​ຕະ​ລາຍ​ໄວ​ເທົ່າ​ທີ່​ຈະ​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້, ຕິດ​ກັບ​ກ້ອນ​ຫີນ​ແລະ​ຈັບ​ຕົ້ນ​ໄມ້​ແລະ​ເບ້ຍ​ໄມ້​ເພື່ອ​ບໍ່​ໃຫ້​ຫຼຸດ​ລົງ. ເຖິງວ່າຈະມີຄວາມພະຍາຍາມຂອງຂ້ອຍ, ການພັງທະລາຍຂອງໂງ່ນຫີນແລະຂີ້ຕົມໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນ, ແລະຂ້ອຍສາມາດລົດຊາດຂອງທໍ່ນ້ໍາ. ຄາວໜຶ່ງຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍໄດ້ຫັກຂໍ້ຕີນຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ມັນສະຫນັບສະຫນູນນ້ໍາຫນັກຂອງຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຢືນຂຶ້ນແລະເລື່ອນລົງຮອບໆຫີນປູນຢ່າງລະມັດລະວັງ. ທໍ່ນ້ໍາຂ້າມ gorge ກັບ ruins ວັດຖຸບູຮານທີ່ສາມາດພັງລົງພາຍໃຕ້ຂ້າພະເຈົ້າໃນທຸກເວລາ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ການ​ກວາດ​ທັງ​ສີ່​. ຂ້ອຍຕ້ອງເລືອກເສັ້ນທາງຂອງຂ້ອຍຢ່າງລະມັດລະວັງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢູ່​ທາງ​ຫນ້າ​ປະ​ມານ​ສິບ​ແມັດ​ຂອງ​ຖັນ​ຊ່ວຍ​ເຫຼືອ​ຂະ​ຫນາດ​ໃຫຍ່​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ສຽງ​ດັງ​ທີ່​ເຈາະ​ຈາກ​ພູ​ຂ້າງ​ເທິງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ທະຫານຕາຍໄດ້ຖືກພົບເຫັນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນພວກເຂົາແລ່ນຜ່ານພຸ່ມໄມ້ແລະໃບໄມ້ທີ່ຫຼຸດລົງ; ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ສຽງຮ້ອງຫຼາຍຂື້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ​ທະ​ຫານ​ຢືນ​ຢູ່​ແຄມ​ຂອງ ravine ໄດ້. M61 ທັງໝົດຂອງພວກມັນເລີ່ມຍິງໃນເວລາດຽວກັນ... ຊິ້ນສ່ວນຂອງຫີນການິດ, ຊິ້ນສ່ວນຂອງກະດາດ ແລະ ຕົ້ນໄມ້ໄດ້ຕົກໃສ່ຂ້ອຍ ຄືກັບຝົນຕົກໜັກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົດ​ດັນ​ຕົນ​ເອງ​ກັບ​ໂງ່ນ​ຫີນ, ທີ່​ພັກ​ອາ​ໄສ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ຊອກ​ຫາ, ແລະ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ໄດ້​ກວາດ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ, ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ໄປ​ໃສ. ເກີບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລື່ອນ, ເຮັດ​ໃຫ້​ບາງ​ສ່ວນ​ຂອງ​ທໍ່​ນ​້​ໍ​າ​ທີ່​ແຕກ​ຫັກ​ອອກ. ລູກ​ປືນ​ໃຫຍ່​ແລະ​ຊິ້ນ​ສ່ວນ​ທີ່​ແຕກ​ຫັກ​ໄດ້​ແລ່ນ​ຜ່ານ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄື​ກັບ​ຝູງ​ເຜິ້ງ​ທີ່​ໃຈ​ຮ້າຍ. ມີ​ຄົນ​ຫຼາຍ​ຄົນ​ລົ້ມ​ລົງ​ຕາມ​ຄ້ອຍ. ນັກຕໍ່ສູ້ສອງຄົນໄດ້ຢຸດຢູ່ຕົ້ນຂອງ ledge ແລະເລີ່ມຍິງຈາກປືນກົນຂອງເຂົາເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕິດ​ກັບ​ກ້ອນ​ຫີນ​ຢ່າງ​ສິ້ນ​ເຊີງ, ຫົວ​ໃຈ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຕັ້ນ​ກັບ​ກະດູກ​ຂ້າງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ການຍິງຢຸດໄວເທົ່າທີ່ມັນເລີ່ມຕົ້ນ. ຂ້ອຍນອນບໍ່ຫຼັບ. ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໃນ​ສອງ​ຄົນ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຫົວ​ຫົວ​ເຍາະ​ເຍີ້ຍ, ທຳ​ລາຍ​ຄວາມ​ງຽບ​ສະ​ຫງົບ, ແລະ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຢາກ​ໂຈມ​ຕີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ລາວໄດ້ໃສ່ວາລະສານ ໃໝ່ ເຂົ້າໄປໃນປືນ submachine ຂອງລາວ. ມີດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລື່ນ​ກາຍ​ເລືອດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຊັດ​ມັນ​ຢ່າງ​ງຽບໆ​ທີ່​ຂາ​ໂສ້ງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ບີບ​ມັນ​ໃຫ້​ແຫນ້ນ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ລໍ​ຖ້າ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຂົ້າ​ໃກ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ຊາຍ​ຄົນ​ນັ້ນ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ມາ​ໃກ້​ເພື່ອ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈົບ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ຄົງ motionless. ໂອກາດດຽວຂອງຂ້ອຍແມ່ນວ່າລາວຈະມີຄວາມໝັ້ນໃຈໃນຕົວເອງເກີນໄປ ຫຼັງຈາກລະເບີດຈາກປືນກົນນັ້ນ. ໃນ​ຄວາມ​ມືດ​ມັນ​ເປັນ​ການ​ຍາກ​ທີ່​ຈະ​ບອກ​ໄດ້​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ມີ​ຊີ​ວິດ​ຢູ່​ຫຼື​ຕາຍ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ຄິດ​ໄລ່​ກ່ຽວ​ກັບ​ອົງ​ປະ​ກອບ​ຂອງ​ຄວາມ​ແປກ​ໃຈ.
  
  
  ຕອນ​ນີ້​ລາວ​ຢູ່​ເຄິ່ງ​ທາງ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ນອນ. ວາລະສານຂອງ M61 ຂອງລາວໄດ້ຖືກຂະຫຍາຍໄປຂ້າງຫນ້າ, ແລະລາວ swayed ເລັກນ້ອຍໃນຂະນະທີ່ລາວຍ່າງ. ຕາ​ຂອງ​ລາວ​ຫວັ່ນ​ໄຫວ​ຢ່າງ​ປະ​ສາດ​ແລະ​ຢ້ານ​ກົວ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລໍ​ຖ້າ​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ລາວ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ເຄິ່ງ​ຫນຶ່ງ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ໂດດ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ໂຍນ stiletto.
  
  
  ການຖິ້ມຈາກຂ້າງເທິງແມ່ນແຂງແລະດີ, ແລະແຜ່ນໃບຄ້າຍຄືຫາຍໄປເຂົ້າໄປໃນຫນ້າເອິກຂອງທະຫານເບື້ອງຊ້າຍ. ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ລາວ​ເຄັ່ງ​ຕຶງ ແລະ​ຂ້ອຍ​ຢ້ານ​ວ່າ​ລາວ​ຈະ​ຕົກ​ຈາກ​ທໍ່​ນ້ຳ ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ຈະ​ໄປ​ເຖິງ​ລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ລາວ​ແລະ​ຈັດ​ການ​ດຶງ​ມີດ​ອອກ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ທີ່​ຈະ​ລົ້ມ. ມີດອອກມາສະອາດ. ລາວຫັນມາເບິ່ງຂ້ອຍໂດຍກົງ. ຄວາມ​ວຸ້ນວາຍ​ແລະ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ໄດ້​ປະກົດ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ສາຍຕາ​ຂອງ​ລາວ, ຈາກ​ນັ້ນ​ຄວາມ​ຫວ່າງ​ເປົ່າ​ທີ່​ມືດ​ມົວ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ປືນ​ກົນ​ໄດ້​ຍິງ​ປືນ​ໃສ່​ອີກ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໃຊ້ຮ່າງກາຍຂອງລາວເປັນໄສ້. ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ຕີ​ລາວ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ ແລະ​ສັ່ນ​ລາວ​ຄື​ກັບ​ໂຕ​ກະ​ຕຸ້ນ​ຂີ້​ເຫຍື້ອ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມເລື່ອນກັບລາວຕາມທໍ່ນ້ໍາ, ແຕ່ວ່າມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະຖືລາວແລະຮັກສາຍອດເງິນຂອງຂ້ອຍໃນເວລາດຽວກັນ. ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ຕົກ​ໃສ່​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮູ້​ສຶກ​ເຈັບ​ປວດ​ດັ່ງ​ທີ່​ມັນ​ແທງ​ຂ້າງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ນິ້ວມືຂອງຂ້ອຍສູນເສຍການຈັບຂອງພວກເຂົາ. ທະຫານ​ຄົນ​ນັ້ນ​ບິດ​ໄປ​ຂ້າງ​ທາງ​ແລ້ວ​ກໍ​ຕົກ​ຈາກ​ທໍ່​ນ້ຳ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສູນເສຍຄວາມສົມດູນຂອງຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ໃນຫນ້າດິນທີ່ບໍ່ສະເຫມີກັນ. ຂ້າພະເຈົ້າ staggered ແລະພະຍາຍາມຈັບ, ແຕ່ມັນຫມົດຫວັງ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າເລື່ອນຂ້າມຂອບ, ຂ້າພະເຈົ້າຈັບມັນດ້ວຍຄວາມເຂັ້ມແຂງທັງຫມົດທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຍັງມີຢູ່. ລົມໜາວພັດຜ່ານຊ່ອງຄອດ. ນິ້ວ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຈັບ​ປວດ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຈັບ​ໄດ້​ອີກ​ຕໍ່​ໄປ. ນ້ຳ​ໄຫລ​ລົງ​ມາ​ຈາກ​ຮອຍ​ແຕກ​ຢູ່​ເທິງ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຄື​ກັບ​ວ່າ​ມັນ​ຖືກ​ກົດ​ດັນ​ອອກ​ຈາກ​ກ້ອນ​ຫີນ​ໂດຍ​ການ​ຈັບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ນາງຄ່ອຍໆເລື່ອນລົງແລະເອົາປາກຂອງຂ້ອຍໃຫ້ຊຸ່ມຊື່ນ. ນີ້ແມ່ນນ້ໍາຫວານທີ່ສຸດທີ່ຂ້ອຍເຄີຍໄດ້ຊີມ.
  
  
  ແລ້ວ​ກ້ອນ​ຫີນ​ກໍ​ພັງ​ລົງ​ພາຍ​ໃຕ້​ຄວາມ​ກົດ​ດັນ​ຂອງ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ ...
  
  
  
  
  
  ບົດທີ 2
  
  
  
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມາ​ມີ​ສະ​ຕິ​ໃນ​ທະ​ເລ​ຂອງ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ, ປ່ຽນ​ເປັນ instinctive panic ຕາ​ບອດ, ແລະ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ກ້ຽງ, ໄມ້​ແຂງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ວ່າຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ລົ້ມລົງແລະທະຫານຂອງ Yugoslav ບໍ່ໄດ້ຢູ່ໃນ heels ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍພະຍາຍາມສັ່ນຫົວ, ແຕ່ມັນໜັກ. ຕາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ໄດ້​ປິດ​ກາວ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ເປີດ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ. ຄ່ອຍໆ, ຄວາມ​ຄິດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສອດ​ຄ່ອງ​ກັບ​ການ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຊັ້ນ​ຫນາ​ຂອງ​ຄວາມ​ຊົງ​ຈໍາ repressed. ຂ້າພະເຈົ້າຈື່ໄດ້ຖິ້ມ Citroen ເກົ່າພາຍໃຕ້ລູກປືນ. ຂ້າພະ​ເຈົ້າຈື່​ໄດ້​ໂອກາດ​ນ້ອຍໆ​ທີ່​ທໍ່​ນ້ຳ​ໄດ້​ມອບ​ໃຫ້​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ, ​ແລະ ການ​ຕໍ່ສູ້​ທີ່​ບໍ່​ຮູ້ສຶກ​ຕົວ​ທີ່​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໜີ​ຈາກ​ຜູ້​ຕິດຕາມ​ຂອງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ ​ເມື່ອ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ທະ​ກັນ​ຂ້າມ​ມັນ. ແລະ​ສິ້ນ​ສຸດ​ຄວາມ​ເມດ​ຕາ​ເມື່ອ​ນິ້ວ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫຼຸດ​ລົງ​ຈາກ​ກ້ອນ​ຫີນ. ຄວາມຮູ້ສຶກຂອງການຫຼຸດລົງ, ດ້ວຍຄວາມຄິດທີ່ຊັດເຈນສຸດທ້າຍ, ວິທີທີ່ຂ້ອຍຢາກຈະຂ້າຜູ້ທີ່ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຕົກຢູ່ໃນການຫຼຸດລົງນີ້. ມັນຕ້ອງເປັນຈັ່ນຈັບ; ບໍ່ມີຄໍາຕອບອື່ນ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ກໍ​ມີ​ໝອກ​ລົງ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ນ້ຳ​ກ້ອນ​ໄຫລ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ຈົມ​ນ້ຳ​ຕາຍ. ຊ່ວງໜຶ່ງຂອງຄວາມໜາວ ແລະ ຄວາມຊຸ່ມຊື່ນ, ຄວາມແຂງກະດ້າງຂອງມັນ ແລະບໍ່ມີຫຍັງອີກ.
  
  
  ບໍ່ມີຫຍັງ, ມາເຖິງຕອນນັ້ນ. ເຫື່ອຕິດໃສ່ໜ້າເອິກຂອງຂ້ອຍ. ຕອນນີ້ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າມັນ. ຂ້ອຍບໍ່ມີເຫດຜົນທີ່ຈະມີຊີວິດຢູ່, ແຕ່ຂ້ອຍແມ່ນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ມີຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ສະບາຍຂອງນິ້ວມືອ່ອນໆ stroking ຜິວຫນັງຂອງຂ້ອຍແລະຄວາມຮູ້ສຶກຂອງຜ້າປຽກໃສ່ໃບຫນ້າຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  “Ssst,” ສຽງກະຊິບ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ສຽງອ່ອນໃນ Serbo-Croatian ສືບຕໍ່: "ງຽບ. ເຈົ້າປອດໄພແລ້ວດຽວນີ້.
  
  
  ຢູ່ໄກໆຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງຜູ້ຍິງອີກຄົນໜຶ່ງ, ເຊິ່ງເວົ້າສັ້ນໆວ່າ: “ປິດປາກ, Arvia!”
  
  
  ຄ່ອຍໆເປີດຕາຂອງຂ້ອຍແລະສັງເກດເຫັນວ່າຂ້ອຍກໍາລັງເບິ່ງຫນ້າຫນຸ່ມ. ເດັກຍິງໄດ້ຄຸເຂົ່າຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ, ເກືອບກອດຂ້ອຍ, ກອດຂ້ອຍ. ນາງ​ຍັງ​ໜຸ່ມ, ອາຍຸ​ປະມານ​ຊາວ​ປີ, ນຸ່ງ​ເສື້ອ​ກະໂປງ​ສີຟ້າ​ເຂັ້ມ​ແລະ​ເສື້ອ​ປັກ​ແສ່ວ​ສີຟ້າ​ອ່ອນ. ຜົມຍາວ, ຊື່ຂອງນາງແມ່ນສີຂອງທອງແດງຂັດ. "ບາງທີຂ້ອຍຕາຍແລະນີ້ແມ່ນສະຫວັນ," ຂ້ອຍຄິດ.
  
  
  ເດັກຍິງໄດ້ຫັນຫົວຂອງນາງແລະເວົ້າໃສ່ບ່າຂອງນາງ: "ແມ່, ແມ່, ສຸດທ້າຍລາວໄດ້ຕື່ນນອນແລ້ວ."
  
  
  "ແລ້ວໄປຊອກຫາພໍ່ຂອງເຈົ້າທັນທີ."
  
  
  ເດັກຍິງໄດ້ເບິ່ງຂ້າພະເຈົ້າອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ນາງໄດ້ກົດຜ້າໃສ່ຫນ້າຜາກຂອງນາງກ່ອນທີ່ຈະຢືນຂຶ້ນ. ນາງໄດ້ເຊັດມືຂອງນາງກ່ຽວກັບກະໂປງຍາວຂອງນາງ. ຜົມ​ຂອງ​ນາງ​ຮອດ​ບ່າ​ໄຫລ່​ແລະ​ກິ້ງ​ອ້ອມ​ເຕົ້າ​ນົມ​ອັນ​ເຕັມ​ທີ່​ຂອງ​ນາງ.
  
  
  ນາງຖາມ. - "ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ໃຜ?"
  
  
  ກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະຕອບໄດ້, ແມ່ຂອງນາງໄດ້ຮ້ອງຂຶ້ນວ່າ, "Arvia, ໄປໂທຫາພໍ່ຂອງເຈົ້າທັນທີ."
  
  
  ເດັກຍິງ stretched ແລະ hurried ກັບປະຕູ. ການເບິ່ງຂອງຂ້ອຍປະຕິບັດຕາມເສັ້ນທີ່ສວຍງາມຂອງຮ່າງກາຍຫນຸ່ມຂອງນາງ, ເສັ້ນຂອງຫນ້າເອິກແລະຂາຂອງນາງ. ນາງ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ປະຕູ​ອອກ​ໄປ ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ວ່າ​ເປັນ​ຕອນ​ກາງ​ເວັນ. ແຕ່ແສງຕາເວັນບໍ່ຄ່ອຍໄດ້ເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງສີ່ຫຼ່ຽມມົນນ້ອຍນີ້. ມັນ​ຕ້ອງ​ເປັນ​ຫ້ອງ​ກະ​ສິ​ກໍາ​, ເຮັດ​ໃຫ້​ພື້ນ​ເຮືອນ​ໄມ້​, ກໍາ​ແພງ​ໄມ້​ແລະ​ຫລັງ​ຄາ​ວ່າ​. ມັນຖືກຕົກແຕ່ງບໍ່ດີດ້ວຍເຟີນິເຈີທີ່ເຮັດດ້ວຍເຮືອນທີ່ຫຍາບຄາຍ, ມືດແລະເກົ່າ. ກົງກັນຂ້າມກັບຂ້ອຍມີເຕົາໄຟ, ບ່ອນທີ່ມີຜູ້ຍິງໂຕສັ້ນ, ຂາສັ້ນກຳລັງປັ່ນໄຟໃນກະຕຸກ. ຜົມຂອງນາງເປັນສີຂີ້ເທົ່າຂີ້ເທົ່າ, ຜູກມັດຢ່າງແໜ້ນໜາເປັນປົ້ນຢູ່ຫລັງໃບໜ້າມົນ, ບວມ. ແມ່​ຍິງ​ຊາວ​ກະ​ສິ​ກອນ​ນໍາ​ໄປ​ສູ່​ຊີ​ວິດ​ທີ່​ເມື່ອຍ​, ແລະ​ປີ​ໄດ້​ຮັບ​ຄວາມ​ເສຍ​ຫາຍ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​. ນາງບໍ່ສົນໃຈການປະກົດຕົວຂອງຂ້ອຍຢ່າງສົມບູນ ແລະບໍ່ໄດ້ເວົ້າຫຍັງກັບຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນອນ​ຢຽດ​ອອກ​ກັບ​ກຳ​ແພງ, ຫໍ່​ຜ້າ​ຫົ່ມ​ຜົມ​ມ້າ​ສອງ​ສາມ​ຜືນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ຈາກ​ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ tingling ໃນ​ຜິວ​ຫນັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ naked​. ຂ້ອຍເຫັນເຄື່ອງນຸ່ງປຽກຂອງຂ້ອຍຢູ່ເທິງເຊືອກຢູ່ເທິງຫົວຂອງຜູ້ຍິງ.
  
  
  ສໍາລັບເວລາດົນນານບໍ່ມີສຽງນອກຈາກການເຄື່ອນໄຫວຂອງແມ່ຍິງອາຍຸ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ປະຕູໄດ້ເປີດແລະ Arvia ຍ່າງເຂົ້າໄປ, ຕິດຕາມດ້ວຍຜູ້ຊາຍທີ່ມີຜົມສີຂີ້ເຖົ່າສີດໍາ, ຜົມຍາວແລະຫູສີແດງຂະຫນາດໃຫຍ່. ໄຟຈາກເຕົາໄຟເຮັດໃຫ້ໃບຫນ້າຂອງລາວມີຄວາມບັນເທົາແຫຼມ, ເນັ້ນຫນັກໃສ່ເສັ້ນແຫຼມແລະມຸມ, ຕາຕັ້ງເລິກແລະປາກແຄບ. ລາວພຽງແຕ່ເວົ້າໃນເວລາທີ່ລາວຢືນຢູ່ທາງຫນ້າຂອງຂ້ອຍ, ແລະຈາກນັ້ນກໍ່ຍັງລັງເລ, ທໍາອິດຫາຍໃຈເລິກ.
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນເຈົ້າຕື່ນແລ້ວ," ລາວເວົ້າໃນທີ່ສຸດ. “ພວກເຮົາເປັນຫ່ວງຫຼາຍ. ເຈົ້າ. ..ນອນຫລັບດົນນານ.
  
  
  ເຈົ້າຮູ້ສຶກແນວໃດຕອນນີ້?' - Arvia ຖາມ, ເອົາ poultice ໄດ້.
  
  
  "ຂ້ອຍຮູ້ສຶກດີຂຶ້ນ," ຂ້ອຍເວົ້າ, ຈັດການຍິ້ມໃສ່ຫນ້າຂອງຂ້ອຍ. - ບອກຂ້ອຍ, ຂ້ອຍຢູ່ໃສ?
  
  
  ນີ້ແມ່ນບ້ານ Dzzan ເທິງແມ່ນ້ໍາ Neretva.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຂ້ອນຂ້າງພໍໃຈກັບຂໍ້ມູນນີ້. Metkovic ຍັງຢູ່ເທິງ Neretva, ກ່ອນທີ່ແມ່ນ້ໍາໄດ້ປ່ຽນເປັນ delta ຂະຫນາດໃຫຍ່. ແລະ​ເນື່ອງ​ຈາກ​ວ່າ​ແມ່ນ້ຳ​ມີ​ຄວາມ​ຍາວ​ພຽງ​ບໍ່​ເທົ່າ​ໃດ​ຮ້ອຍ​ໄມ, ນັ້ນ​ໝາຍ​ຄວາມ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ຢູ່​ໃນ​ເຂດ​ເຜີຍ​ແຜ່​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ກັບ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ​ແລະ​ຖາມ​ວ່າ, “Jzan ເປັນ​ບ້ານ​ນ້ອຍ?”
  
  
  ປາກຂອງຜູ້ຊາຍອາຍຸ curled ເປັນ smile ສົ້ມ.
  
  
  ຫນຶ່ງໃນນ້ອຍທີ່ສຸດ. ແລະມັນນ້ອຍລົງ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນຫຼາຍກວ່າ Mostar ບໍ?" Mostar ແມ່ນບ້ານພູເຂົາຂະຫນາດນ້ອຍປະມານສາມສິບກິໂລແມັດຈາກ Metkovic.
  
  
  "ພວກເຮົາຢູ່ທີ່ນີ້, ເຄິ່ງທາງລະຫວ່າງ Mostar ແລະ Konjic, ບ່ອນທີ່ເສັ້ນທາງອອກຈາກແມ່ນ້ໍາ."
  
  
  ຂ້ອຍເລຍສົບຂອງຂ້ອຍ. - ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາຢູ່ໃກ້ Aptos?
  
  
  ຕາຂອງເດັກຍິງໄດ້ເປີດຂຶ້ນດ້ວຍຄວາມຢ້ານກົວ, ແລະເບິ່ງຄືວ່ານາງຈະກາຍເປັນສີຈືດໆພາຍໃຕ້ຜິວຫນັງທີ່ມີສີນ້ໍາຕານຂອງນາງ. ດ້ວຍຕາໜ້າຕາ, ພໍ່ເງີຍປາກ ແລະສັ່ນຫົວຢ່າງຄິດ. “ແມ່ນແລ້ວ,” ລາວເວົ້າຢ່າງອ່ອນໂຍນ, ແລ້ວຍົກມືທີ່ມີເນື້ອແຂງຂຶ້ນ. - ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າພວກເຮົາໄດ້ສົນທະນາພຽງພໍ.
  
  
  "ຫຼາຍເກີນໄປ, Josip," ພັນລະຍາຂອງລາວກ່າວຕື່ມວ່າ. ນາງມາຫາຂ້ອຍດ້ວຍຈອກໜັກທີ່ບັນຈຸແກງໜື້ງ. ນາງໄດ້ຍື່ນຈອກໃຫ້ຂ້ອຍ ແລະຂ້ອຍໄດ້ກົ້ມສອກເພື່ອເອົາມັນໄປ. ຕາຂອງນາງມີຄວາມພູມໃຈແລະຄາງກະໄຕຂອງນາງເຄັ່ງຕຶງ. “ຫລາຍ​ເກີນ​ໄປ,” ນາງ​ດັງ​ຂຶ້ນ, ຫັນ​ມາ​ອີກ. - ແລະມັນຈະບໍ່ເຮັດໄດ້ດີຫຼາຍ.
  
  
  "ປິດ, ແມ່ຍິງ," ຜູ້ຊາຍສັ່ງ. ແລ້ວກັບຂ້ອຍ: "ກິນ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນພັກຜ່ອນ." .. ຄືນນີ້ເຈົ້າຕ້ອງອອກຈາກ Jzan, ເຈົ້າແມ່ນໃຜ.
  
  
  “ບໍ່,” Arvia ຫາຍໃຈ. - ລາວຍັງອ່ອນແອເກີນໄປ.
  
  
  "ບໍ່ມີຫຍັງທີ່ເຈົ້າສາມາດເຮັດໄດ້."
  
  
  "ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈ," ຂ້ອຍເວົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຊີມລົດຊາດທີ່ຕົ້ມ. ມັນ​ເປັນ​ແກງ​ຫມາກ​ຖົ່ວ​ທີ່​ແຊບ​ຊ້ອຍ​ທີ່​ມີ​ຕ່ອນ​ທັງ​ຫມົດ​ຂອງ​ລູກ​ແກະ​ແລະ​ຫມາກ​ເລັ່ນ​, ແລະ​ມັນ​ເຜົາ​ໄຫມ້​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຢັນ​, ທ້ອງ​ເປົ່າ​. "ເຈົ້າໄດ້ມີຄວາມສ່ຽງອັນໃຫຍ່ຫຼວງໂດຍການປິດບັງຂ້ອຍ," ຂ້ອຍເວົ້າຕໍ່ໄປ. "ມັນພຽງພໍແລ້ວທີ່ເຈົ້າຊ່ວຍຊີວິດຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  "ພວກເຮົາອາດຈະຊ່ວຍຊີວິດຂອງເຈົ້າ." ມັນໄວເກີນໄປທີ່ຈະບອກ. ຫນ້ອຍກວ່າຫນຶ່ງເດືອນກ່ອນຫນ້ານີ້, ຂ້ອຍຈະໄດ້ເອົາຄວາມສ່ຽງຢ່າງຍິນດີ, ບໍ່ວ່າມັນຈະໃຊ້ເວລາດົນນານ, ແຕ່ຕອນນີ້. . ລາວຂັດຂວາງຕົນເອງ, ສັບສົນທັນທີທັນໃດ.
  
  
  Arvia ສໍາເລັດຄວາມຄິດສໍາລັບລາວ. ສຽງ​ຂອງ​ນາງ​ດັງ​ຂຶ້ນ​ຢ່າງ​ຮີບ​ດ່ວນ ແລະ​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ. "ມື້ອື່ນຫຼືມື້ອື່ນຈະບໍ່ມີ Dzhan ອີກຕໍ່ໄປ."
  
  
  ຂ້ອຍມິດງຽບເປັນບາງເວລາ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສຶກສາຜູ້ຊາຍແລະລູກສາວຂອງລາວໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າສືບຕໍ່ກິນອາຫານ. ເມື່ອດື່ມຢາຢອດຄັ້ງສຸດທ້າຍ, ຂ້ອຍວາງຈອກໃສ່ຜ້າປູບ່ອນນອນແລ້ວຖາມຢ່າງສະຫງົບວ່າ: “ມີຫຍັງເກີດຂຶ້ນຢູ່ນີ້?”
  
  
  ຊາຍ​ຄົນ​ນັ້ນ​ກອດ​ແຂ້ວ​ແລະ​ດັງ​ຜ່ານ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ວ່າ: “ອັນ​ນີ້​ບໍ່​ແມ່ນ​ການ​ສູ້​ຮົບ​ຂອງ​ເຈົ້າ.”
  
  
  “ຟັງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ເຈົ້າໄດ້ຊ່ວຍຊີວິດຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍຍັງບໍ່ຮູ້ວິທີ." ເຈົ້າເຊື່ອງຂ້ອຍ ແລະເບິ່ງແຍງຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍຮູ້ວ່າຈະເກີດຫຍັງຂຶ້ນກັບເຈົ້າ ແລະຄອບຄົວຂອງເຈົ້າ ຖ້າເຈົ້າຖືກຈັບ. ສະນັ້ນຢ່າບອກຂ້ອຍວ່ານີ້ບໍ່ແມ່ນການຕໍ່ສູ້ຂອງຂ້ອຍ. ນີ້​ບໍ່​ແມ່ນ​ການ​ສູ້​ຮົບ,” ແມ່​ຍິງ​ໂດຍ​ໄຟ​ເວົ້າ​ວ່າ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ໃຈ​ຮ້າຍ.
  
  
  ໂຈເຊັບ, ເຈົ້າເປັນຄົນໂງ່. ນີ້ບໍ່ແມ່ນການສູ້ຮົບອີກຕໍ່ໄປ. ການສູ້ຮົບສິ້ນສຸດລົງ.
  
  
  “ບອກຂ້ອຍກ່ຽວກັບມັນ,” ຂ້ອຍຢືນຢັນ.
  
  
  "ມັນດີກວ່າທີ່ຈະເປັນຄົນແປກຫນ້າເຊິ່ງກັນແລະກັນ," ລາວຕອບແບບດື້ດ້ານ.
  
  
  ດີ, ຂ້ອຍສາມາດເປັນຄົນດື້ດ້ານຄືກັບໃຜ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ເປັນຫຍັງບ້ານຂອງເຈົ້າຖືກທໍາລາຍ?" "ຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງຮູ້, ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍຈະບໍ່ອອກໄປ." ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍບໍ່ສາມາດອອກໄປໄດ້.
  
  
  ຜູ້ຊາຍຍົກມືຂຶ້ນທ້ອງຟ້າດ້ວຍຄວາມສິ້ນຫວັງ, ຖອນຫາຍໃຈດ້ວຍຄວາມເສຍໃຈ. "ມັນບໍ່ມີຄວາມລັບທີ່ປະເທດຕ້ອງການນ້ໍາຢ່າງຮ້າຍແຮງ. ທີ່ນີ້ໃນ Jzan ພວກເຮົາມີທົ່ງພຽງຂະຫນາດໃຫຍ່ຢູ່ຕິດກັບແມ່ນ້ໍາບ່ອນທີ່ພວກເຮົາປູກສາລີແລະເຫຼົ້າແວງ. ​ເພື່ອ​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ເຫັນ​ຄວາມ​ຜາ​ສຸກ​ຂອງ​ພວກ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ, ພວກ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ມັກ​ກໍ່ສ້າງ​ດ້ວຍ​ໄມ້​ກ່ວາ​ຫີນ, ​ແລະ ພວກ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ພາກ​ພູມ​ໃຈ​ກັບ​ຮີດຄອງ​ປະ​ເພນີ​ຂອງ​ທ້ອງ​ຖິ່ນ​ນີ້.”
  
  
  “ສືບຕໍ່ໄປ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ດຽວນີ້ Serbia ຕ້ອງການປ່ຽນ Jzan ເຂົ້າໄປໃນຄ້າຍທະຫານເພາະວ່າມີນ້ໍາຢູ່ທີ່ນັ້ນແລະສາມາດເຂົ້າເຖິງຄ່າຍຕົ້ນຕໍໃນ Sarajevo ໄດ້ງ່າຍດາຍ."
  
  
  ເມື່ອລາວເວົ້າແບບດູຖູກຫຼາຍກ່ຽວກັບ “ເຊີເບຍ,” ຂ້ອຍຕ້ອງຕໍ່ສູ້ບໍ່ໃຫ້ຫົວ. ຊາວ​ເຊີ​ບ​ປະກອບ​ເປັນ 42% ຂອງ​ປະຊາກອນ​ຢູ​ໂກ​ລາ​ເວ, ດັ່ງ​ນັ້ນ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈຶ່ງ​ຄວບ​ຄຸມ​ການ​ເມືອງ​ແລະ​ລັດຖະບານ. ຊົນເຜົ່າອື່ນໆ, Croats, Slovenes, Bosnians, Montenegrins ແລະ Macedonians, ກຽດຊັງ Serbs. ປະ​ເທດ​ນີ້​ແມ່ນ​ການ​ແກ້​ໄຂ​ຂອງ​ກຸ່ມ​ເອກະລາດ ​ແລະ ຄວາມ​ມຸ່ງ​ຫວັງ​ຂອງ​ພາກ​ພື້ນ. ມັນບໍ່ແປກໃຈທີ່ Josip ເອີ້ນວ່າພວກທະຫານ Yugoslav Serbs ໂດຍຫຍໍ້, ສະແດງໃຫ້ເຫັນວ່າລາວຖືວ່າພວກເຂົາເປັນຜູ້ບຸກລຸກຫຼາຍກ່ວາຂ້ອຍ. ແຕ່ໃນປັດຈຸບັນບໍ່ມີເວລາສໍາລັບການຫົວເລາະ. ສະຖານະການແມ່ນຮ້າຍແຮງເກີນໄປສໍາລັບການນັ້ນ. "ພວກເຂົາຍຶດອໍານາດເພື່ອຕໍ່ສູ້ກັບການຕໍ່ຕ້ານ?"
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ.' ພວກເຮົາທັງສອງຮູ້ວ່າພື້ນຖານ Resistance ແມ່ນຢູ່ໃນ Aptos.
  
  
  - ຈະເກີດຫຍັງຂຶ້ນກັບເຈົ້າ?
  
  
  ໃບຫນ້າຂອງ Josip ເກົ່າເບິ່ງຄືກັບວ່າມັນໄດ້ຖືກແກະສະຫຼັກຈາກ granite; ສຽງຂອງລາວເຄັ່ງຕຶງ ແລະເຕັມໄປດ້ວຍຄວາມກຽດຊັງ. “ພວກເຂົາ​ໄດ້​ຕັ້ງ​ຢູ່​ໃນ​ຄ້າຍ​ທີ່​ຫ່າງ​ໄກ​ຫຼາຍ​ກິໂລແມັດ. ພວກເຂົາຈະຂ້າພວກເຮົາຄືກັບສັດ. ນີ້ແມ່ນຄວາມຕາຍຂອງພວກເຮົາ. Josip ສືບຕໍ່ໃນນໍ້າສຽງທີ່ສະຫງົບລົງວ່າ: "ຜູ້ອາໄສຢູ່ຄົນຫນຶ່ງພົບວ່າເຈົ້າເສຍສະຕິ, ຖືກຖິ້ມລົງໃສ່ຝັ່ງແມ່ນ້ໍາ." ຊາວນາພາເຈົ້າມາທີ່ນີ້ ເພາະຂ້ອຍມີບ່ອນພັກເຊົາເຈົ້າ. ທະຫານໄດ້ຊອກຫາເຈົ້າ. ພວກເຮົາຈະຊ່ວຍໃຫ້ໃຜເຊື່ອງຈາກເຂົາເຈົ້າ.
  
  
  ຄອບຄົວ​ບໍ່​ສະບາຍ​ໃຈ, ​ເໝືອນ​ກັບ​ການ​ເວົ້າ​ເຖິງ​ການ​ຍົກຍ້າຍ​ທີ່​ຖືກ​ບັງຄັບ​ໃຫ້​ຂະ​ໂມຍ​ຄວາມ​ກ້າຫານ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ. ໂຢເຊບ​ຢຸດ​ແລະ​ຫັນ​ໜ້າ. ລາວ​ຢືນ​ຢູ່​ຊົ່ວ​ຄາວ, ຖືກ​ຂອບ​ປະຕູ. ແສງຕາເວັນຢູ່ທາງຫລັງຂອງລາວໄດ້ໂຍນເງົາອັນສະຫງ່າງາມລົງເທິງພື້ນທີ່ສວມໃສ່ໂດຍບັນພະບຸລຸດຂອງລາວວາງໄວ້. ລາວ​ເວົ້າ​ວ່າ “ລັອກ​ປະ​ຕູ​ດ້ວຍ​ກະ​ບອງ​ນັ້ນ. “ຂ້ອຍຈະເຄາະສາມເທື່ອຊ້າໆ. ບໍ່ໃຫ້ຄົນອື່ນເຂົ້າມາ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຂົາທັງຫມົດອອກຈາກ.
  
  
  ເມື່ອ​ຕີນ​ຂອງ​ເຂົາ​ຕາຍ​ໄປ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ລັອກ​ປະ​ຕູ​ຕາມ​ທີ່​ລາວ​ເວົ້າ. ລຳວົງກົມໜາພໍດີໃສ່ກັບໄມ້ຄ້ອນຂ້າງສອງຂ້າງຂອງປະຕູ ແລະເບິ່ງແຂງແຮງພໍທີ່ຈະທົນຕໍ່ການໂຈມຕີທີ່ໂຫດຮ້າຍຫຼາຍ. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າເຄື່ອງນຸ່ງຂອງຂ້ອຍແລະພົບວ່າພວກມັນຍັງປຽກຢູ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢາກ​ອອກ​ໄປ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ບາດ​ເຈັບ, bruised ຮ້າຍ​ແຮງ​ແລະ​ເຈັບ​ປວດ​ຢ່າງ​ຫຼວງ​ຫຼາຍ. ກ້າມ​ຊີ້ນ​ທຸກ​ຄົນ​ຢູ່​ໃນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ tensed ແລະ​ເຈັບ​ປວດ.
  
  
  ຢູ່ກາງຫ້ອງ, ດ້ວຍຄວາມລັງເລໃຈ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງຜ່ານ 108 ຂັ້ນໄດຂອງ Tai Chi Chuan, ຮູບແບບ Esoteric ຂອງ Koen Fo. ຂ້ອຍໃຊ້ເວລາຊາວນາທີເພື່ອເຮັດພິທີກຳທັງໝົດໃຫ້ສຳເລັດ, ແຕ່ຈາກນັ້ນຂ້ອຍຮູ້ສຶກສົດຊື່ນ ແລະ ໄດ້ຮັບການດົນໃຈ ແລະ ຫຼັງຈາກພັກຜ່ອນບໍ່ດົນ ຂ້ອຍກໍເຮັດຊ້ຳອີກ. ຫຼັງ​ຈາກ​ຄັ້ງ​ທີ​ສາມ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຜ້າ​ຫົ່ມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໄດ້​ຕົກ​ຢູ່​ໃນ trance zen. ປ່ອຍອອກຈາກຮ່າງກາຍແລະຄວາມຮູ້ສຶກພາຍນອກຂອງຂ້ອຍ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສະທ້ອນເຖິງໂຊກຊະຕາຂອງ Jzan ແລະພາລະກິດທີ່ລົ້ມເຫລວຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ພາລະກິດຕົວມັນເອງເບິ່ງທີ່ຫນ້າສົງໄສຕັ້ງແຕ່ເລີ່ມຕົ້ນ. ..
  
  
  ເຈົ້າມີຊື່ສຽງເປັນໝາປ່າ, N3,” Hawk ບອກຂ້ອຍດ້ວຍໃບ ໜ້າ ທີ່ບໍ່ສົນໃຈ. "ເຈົ້າຈະມັກສິ່ງທ້າທາຍໃຫມ່ນີ້."
  
  
  ເມື່ອເຈົ້ານາຍຂອງຂ້ອຍໃຊ້ຄວາມຕະຫຼົກ, ລາວມັກເວົ້າເຍາະເຍີ້ຍເລື້ອຍໆ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕົບ​ບານ​ຕໍ່​ຫນ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຮູ້​ວ່າ​ບໍ່​ມີ​ຈຸດ​ທີ່​ຈະ​ຕອບ. ບານຕີຫຍ້າອ້ອມຂຸມທີສິບສອງ. ຫຍ້າທີ່ແຕກຫັກຂະໜາດໃຫຍ່ໄດ້ບິນຂຶ້ນແລະລົງໃສ່ເກີບຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັດ​ແຂ້ວ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂຸດ​ຜ່ານ​ຫຍ້າ​ເພື່ອ​ຊອກ​ຫາ​ບານ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ພວກເຮົາຢູ່ທີ່ Delaware Golf & Country Club, ກົງກັນຂ້າມກັບ Potomac ໄກຈາກຫ້ອງການ AX ໃນວໍຊິງຕັນ. ແລະພວກເຮົາທຳທ່າວ່າເປັນກຸ່ມຄົນທຳມະດາເພື່ອຜົນປະໂຫຍດຂອງເກມນີ້. ສໍາລັບຂ້ອຍມັນງ່າຍດາຍ: ຂ້ອຍບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງທໍາທ່າ.
  
  
  "ເຈົ້າເຄີຍໄດ້ຍິນຂອງ Polgar Milan ບໍ?" - Hawk ຖາມ, ປະຕິບັດຕາມຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ pushed daffodils ກັບ ສະ ໂມ ສອນ Golf ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ. "ຂ້ອຍເຄີຍຮູ້ຈັກ Milan ໃນເຢຍລະມັນ," ຂ້ອຍຕອບ. “ລາວຕ້ອງມີອາຍຸເກືອບຫົກສິບປີແລ້ວ. ສຸດທ້າຍທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນກ່ຽວກັບລາວແມ່ນວ່າລາວກໍາລັງນໍາພາບາງປະເພດຂອງການເຄື່ອນໄຫວເອກະລາດ Croatian ໃນພູເຂົາຂອງ Yugoslavia native ລາວ.
  
  
  — Polgar Milan ຍັງເປັນຕົວແທນ AX. ພວກເຮົາຊ່ວຍກວມເອົາຄ່າໃຊ້ຈ່າຍຂອງລາວ, ຖ້າທ່ານຮູ້ວ່າຂ້ອຍຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ. ພວກເຮົາບໍ່ເຄີຍຮູ້ຈັກວົງດົນຕີຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ປະ​ຊາ​ຊົນ​ລາວ​ແມ່ນ​ຜູ້​ຮັກ​ຊາດ​ແທ້​ຫຼື​ເປັນ​ພຽງ​ກຸ່ມ​ໂຈນ​ທີ່​ຂ້າ​ແລະ​ປຸ້ນ​ຈີ້​ພາຍ​ໃຕ້​ຄຳ​ຂວັນ​ທີ່​ເຕັມ​ໄປ​ດ້ວຍ​ອິດ​ສະ​ລະ​ພາບ​ແລະ​ການ​ປະ​ຕິ​ວັດ. ມັນພຽງພໍທີ່ Milan ຢູ່ທີ່ນັ້ນດ້ວຍອາວຸດ, ເຊິ່ງລາວໄດ້ນໍາເອົາມາຈາກຄ້າຍຂອງລາວຢູ່ Aptos ເປັນບາງຄັ້ງຄາວ.
  
  
  - ແມ່ນຫຍັງ, ທ່ານ? ເຈົ້າໝາຍຄວາມວ່າ Milan ຕາຍແລ້ວ ແລະກຸ່ມຂອງລາວຍັງເຄື່ອນໄຫວຢູ່ບໍ?
  
  
  'ຢ່າງ​ແນ່​ນອນ. ລາວ​ໄດ້​ຖືກ​ຍິງ​ຕາຍ​ໃນ​ການ​ສູ້​ລົບ​ກັບ​ທະຫານ​ຢູ​ໂກ​ສລາ​ເວ ສິບ​ມື້​ກ່ອນ. ມັນເປັນການປະທະກັນທີ່ບໍ່ມີຫຍັງກ່ຽວຂ້ອງກັບພວກເຮົາ. ເຈົ້າພົບລູກຂອງເຈົ້າແລ້ວບໍ? - ລາວຖາມຢ່າງສະບາຍ.
  
  
  'ບໍ່.'
  
  
  "ເຈົ້າສາມາດເອົາສອງຈຸດໂທດນັ້ນໄດ້ສະເໝີ."
  
  
  "ຂ້ອຍຈະຊອກຫາລູກນີ້."
  
  
  ລາວຍົກບ່າຂຶ້ນ. - 'ເປັນໄປໄດ້, ປະຊາຊົນຂອງ Milan ຍັງໃຊ້ຖານໃນ Aptos.
  
  
  Aptos ແມ່ນຮັງນົກອິນຊີຢູ່ໃນພູເຂົາ. ນີ້​ແມ່ນ​ຄ້າຍ​ຂ້າ​ທາດ​ຂອງ​ຊາວ​ໂລ​ມັນ, ຕັ້ງ​ຊື່​ຕາມ​ບ່ອນ​ຂຸດ​ຫີນ​ເດີມ​ທີ່​ຕັ້ງ​ຢູ່​ນັ້ນ​ກ່ອນ​ໜ້າ​ນັ້ນ, ໃນ​ສະ​ໄໝ​ລາດ​ຊະ​ວົງ​ກຣີກ.” ດີຖ້າທ່ານມັກປະຫວັດສາດບູຮານ. ທັງໝົດນີ້ເຮັດຫຍັງກັບໝາປ່າ?
  
  
  - ຢ່າໃຈຮ້ອນ, Nick. ເຈົ້າຈະບໍ່ພົບລູກນັ້ນອີກ." Hawk ໄດ້​ເອື່ອຍ​ອີງ​ໃສ່​ຕົ້ນ​ໄມ້​ແລະ defiantly ເອົາ cigar ອອກ​ຈາກ cellophane​, ເອົາ​ໃສ່​ໃນ​ປາກ​ຂອງ​ຕົນ​ແລະ​ຈູດ​ມັນ​. ລາວສືບຕໍ່ຢູ່ໃນເມກຄວັນທີ່ເໝັນ. “Milan ມີໝາປ່າສີຂາວເຄິ່ງປ່າເປັນສັດລ້ຽງ. ເປັນທາງເລືອກທີ່ແປກ, ແຕ່ຫຼາຍຫຼືຫນ້ອຍທີ່ເຫມາະສົມຖ້າຫາກວ່າທ່ານຮູ້ຈັກຜູ້ຊາຍ. wolf ນີ້ໄປກັບລາວຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງ, ແລະບໍ່ພຽງແຕ່ອອກຈາກການອຸທິດຕົນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ Milan ເຮັດ​ແນວ​ໃດ​ມັນ, ແຕ່​ເຂົາ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ມີ​ການ​ຕັດ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ໃນ​ຮອຍ​ຂອງ​ຜິວ​ຫນັງ​ທີ່​ຄໍ wolf ໄດ້. ມັນຄ້າຍຄືຖົງຮາບພຽງຂະຫນາດນ້ອຍ. ບໍ່​ສາ​ມາດ​ເຫັນ​ນາງ​ໄດ້​ຍ້ອນ​ຂົນ​ຂອງ​ນາງ, ແລະ​ຫມາ​ປ່າ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ຈະ​ປົກ​ປ້ອງ​ນາງ. Milan ໃຊ້ຖົງນີ້ເພື່ອຂົນສົ່ງຂໍ້ມູນປະເພດ.
  
  
  ນີ້ແມ່ນຜິດປົກກະຕິຫຼາຍ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?
  
  
  ຂ້ອຍເຄີຍຄິດຄືກັນ, ແຕ່ Milan, ໃນທາງທີ່ບິດເບືອນຂອງລາວ, ຄິດວ່າມັນເປັນຄວາມຄິດທີ່ດີ.”
  
  
  - ລາວຕາຍແລ້ວບໍ?
  
  
  "ດຽວນີ້ໝາປ່າຢູ່ກັບແມ່ໝ້າຍຂອງລາວ."
  
  
  ພັນລະຍາຂອງທ້າຍ Milan ນີ້ຢູ່ໃສ?
  
  
  “ໃນ Aptos. ບ່ອນອື່ນ?
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຸດ​ເຊົາ, ອີງ​ໃສ່​ຈັບ​ຂອງ​ສະ​ໂມ​ສອນ Golf ແລະ​ຮູ້​ສຶກ​ເມື່ອຍ​ຢ່າງ​ກະ​ທັນ​ຫັນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຮັດວຽກໃຫ້ Hawke ຢູ່ AH ດົນເກີນໄປທີ່ຈະບໍ່ຮູ້ວ່າມັນຈະນໍາໄປສູ່ບ່ອນໃດ. - ບໍ່, ຢ່າບອກຂ້ອຍ. ໃຫ້ຂ້ອຍເດົາ. ມີຂໍ້ມູນຢູ່ໃນເຄື່ອງນຸ່ງຂອງ wolf ໃນເວລາທີ່ Milan ໄດ້ເສຍຊີວິດ, ແລະພວກເຮົາຕ້ອງການມັນໃນປັດຈຸບັນ. ຕອນນີ້ຂ້ອຍຕ້ອງໄປຫາ Aptos ເພື່ອເອົານາງ.
  
  
  - ຢ່າງ​ແນ່​ນອນ.
  
  
  ແຕ່ຜູ້ຍິງຄົນນີ້ຮູ້ບໍວ່າຂ້ອຍຄວນມາ?
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ. ນາງໄດ້ລໍຖ້າເຈົ້າເປັນເວລາສອງມື້.
  
  
  "ເປັນຫຍັງຂ້ອຍຈຶ່ງເປັນຄົນສຸດທ້າຍທີ່ໄດ້ຍິນຂໍ້ມູນນີ້ສະເໝີ?"
  
  
  'ມາ. "ຂ້ອຍພົບລູກຂອງເຈົ້າ," Hawk ເວົ້າ, ຍົກຕີນຂອງລາວອອກຈາກບ່ອນທີ່ມັນຖືກກົດດັນລົງສູ່ພື້ນດິນ. "ເມື່ອພວກເຮົາກັບຄືນ, ຂ້ອຍຈະແຕ້ມແຜນທີ່ Aptos ໃຫ້ທ່ານແລະບອກທ່ານກ່ຽວກັບວິທີການຕິດຕໍ່ກັບຜູ້ຊາຍຂອງພວກເຮົາໃນ Metkovic." ..'
  
  
  ແລະດັ່ງນັ້ນມັນແມ່ນ: ຈາກ Metkovic ເຖິງ Dzzan aqueduct. ມັນຟັງຄືບ້າ, ແຕ່ພາລະກິດຂອງຂ້ອຍ, ເຖິງວ່າເກືອບຈະລົ້ມເຫລວ ແລະ ໃກ້ຈະສູນພັນຢ່າງຈະແຈ້ງ, ແຕ່ກໍຍັງດຳເນີນຕໍ່ໄປ. ມື້ວານນີ້ມັນບໍ່ແມ່ນພຽງແຕ່ຈຸດກວດກາຢູ່ໃກ້ກັບ Metkovic. ມັນເປັນດ່ານກວດຄົນດຽວທີ່ສະໜັບສະໜູນໂດຍທະຫານ, ໝາ ແລະເຮືອບິນສູ້ຮົບ. ມີບາງຄົນໄດ້ເຕືອນຊາວຢູໂກສະລາເວດວ່າຂ້ອຍ ກຳ ລັງຈະມາ, ເຊິ່ງ ໝາຍ ຄວາມວ່າການປົກຫຸ້ມຂອງຂ້ອຍຖືກລະເບີດແລະເອກະສານຂອງຂ້ອຍດຽວນີ້ເປັນອັນຕະລາຍເກີນໄປທີ່ຈະໃຊ້. Aptos ສາມາດເປັນຈັ່ນຈັບໄດ້, ແລະຂ້ອຍບໍ່ມີທາງທີ່ຈະຮູ້ກ່ຽວກັບມັນ. ຂ້ອຍຕ້ອງລະມັດລະວັງຫຼາຍ, ແຕ່ຄືນນີ້ຂ້ອຍຕ້ອງໄປຫາ Aptos.
  
  
  ມີການເຄາະປະຕູສາມຄັ້ງ. - 'ສະບາຍດີ. ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ຂ້ອຍ​ບໍ່?'
  
  
  ຂ້ອຍຮັບຮູ້ສຽງຂອງ Arvia, ແຕ່ບໍ່ໄດ້ຕອບ.
  
  
  "ຂ້ອຍຢູ່ຄົນດຽວ," ນາງເວົ້າ. "ກະລຸນາໃຫ້ຂ້ອຍເຂົ້າ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫໍ່​ຕົວ​ເອງ​ໃນ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ​ຜ້າ​ຫົ່ມ​ແລະ crept ກັບ​ປະ​ຕູ. ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ຫູ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ໄມ້​ເຢັນ​ແລະ​ຕັ້ງ​ໃຈ​ຟັງ, ແຕ່​ບໍ່​ໄດ້​ຍິນ​ສິ່ງ​ທີ່​ຫນ້າ​ສົງ​ໃສ. ທັງ​ເກີບ​ເກີບ​ທີ່​ແຂງ​ກະດ້າງ​ບໍ່​ແມ່ນ​ສຽງ​ດັງ​ຂອງ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຢືນ​ຢູ່​ຂ້າງ​ນາງ.
  
  
  'ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ຫຍັງ?'
  
  
  'ຂ້ອຍ . ...ຂ້ອຍເອົາຜ້າພັນບາດໃໝ່ມາໃຫ້ເຈົ້າ,” ນາງເວົ້າ, ບິດເບືອນ, ຄືກັບສັບສົນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມັດ​ຜ້າ​ອ້ອມ​ແອວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລ້ວ, ແຕ່​ມັນ​ໄດ້​ວ່າງ​ອອກ​ຈາກ​ການ​ອອກ​ກຳ​ລັງ​ກາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ ໄດ້​ມີ​ເລືອດ​ເປື້ອນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ໄດ້​ວ່າ​ເຈັບ​ປວດ​ຢູ່​ຂ້າງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຕອນ​ກາງ​ຄືນ​ຜ່ານ​ມາ​ແລະ​ຄວາມ​ຢ້ານ​ກົວ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັກ rib ໄດ້. ແຕ່ນັ້ນບໍ່ແມ່ນກໍລະນີ. ໂຊກດີ, ລູກປືນພຽງແຕ່ມີຮອຍຂີດຂ່ວນ. ຜິວໜັງຍັງຄົງເປັນສີເຫຼືອງອ່ອນ, ສີມ່ວງອ່ອນໆ, ຢ່າງໜ້ອຍບໍ່ມີສີຊົມພູທີ່ຂີ້ຮ້າຍ, ແລະຜ້າພັນບາດຕ້ອງໄດ້ປ່ຽນກ່ອນຂ້ອຍໄປຕື່ມອີກ. “ຕົກລົງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. - ແຕ່ຢ່າເຂົ້າມາຈົນກ່ວາຂ້ອຍເວົ້າດັ່ງນັ້ນ.
  
  
  "ຕາມທີ່ເຈົ້າຕ້ອງການ," ນາງຕອບ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ flap ແລະ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຜ້າ​ຫົ່ມ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າ yawned ແລະປະຕູໄດ້ເປີດກ້ວາງພຽງພໍທີ່ຈະປ່ອຍໃຫ້ນາງຜ່ານ. ນາງທັນທີປິດມັນອີກເທື່ອຫນຶ່ງແລະທົດແທນ beam ໃນສະຖານທີ່.
  
  
  "ໂອ້," ນາງຖອນຫາຍໃຈ, ເຂົ້າຫາຂ້ອຍ. ປາຍລີ້ນຂອງນາງຫຼຸດອອກ ແລະເຮັດໃຫ້ປາກຂອງນາງຊຸ່ມຊື່ນ. ມີ sparkle ສົດໃສຢູ່ໃນຕາຂອງນາງ. "ພວກເຮົາຢູ່ຄົນດຽວ, ເຈົ້າຮູ້ບໍ?"
  
  
  - ລໍຖ້ານາທີ, Arvia. ພໍ່ຂອງເຈົ້າຮູ້ວ່າເຈົ້າຢູ່ນີ້ບໍ?
  
  
  “ລາວຫຍຸ້ງຫຼາຍ. ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການລົບກວນລາວ.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ. ແລະແມ່ຂອງເຈົ້າບໍ?'
  
  
  — ນາງ​ກໍ​ຫຍຸ້ງ​ນຳ​ອີກ.
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ຄຸ​ເຂົ່າ​ລົງ​ຂ້າງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຍື່ນ​ມື​ຂອງ​ນາງ. 'ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໃຈ​ບໍ່? ຂ້ອຍເອົາຜ້າພັນບາດມາໃຫ້ເຈົ້າ. ໃນມືຂອງນາງແມ່ນຊຸດໃຫຍ່ແລະຜ້າພັນບາດສີຂາວ. - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ bandage ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ທ່ານ​. ແລ້ວເຈົ້າຈະຮູ້ສຶກດີຂຶ້ນຫຼາຍ.
  
  
  "ຂໍຂອບໃຈ," ຂ້ອຍເວົ້າ, ຍິ້ມໃຫ້ນາງ. ນາງຢູ່ໃກ້ໆຈົນຮູ້ສຶກວ່າເຕົ້ານົມອົບອຸ່ນຂອງນາງຢູ່ເທິງໃບຫນ້າຂອງຂ້ອຍເພື່ອສູດດົມກິ່ນຫອມຂອງຜິວຫນັງທີ່ສົດຊື່ນຂອງນາງ. ນາງໄດ້ດຶງແຜ່ນໃສ່ແອວຂອງຂ້ອຍແລະເລີ່ມຖອດຜ້າພັນບາດຢ່າງລະມັດລະວັງ, ນິ້ວມືຂອງນາງເລື່ອນໄປທົ່ວຜິວຫນັງເປົ່າຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ຂ້ອຍເຄີຍຢູ່ນີ້ຄົນດຽວ," Arvia ເວົ້າ, ດຶງຜ້າທີ່ຟອກ. "ແລະ guys ແມ່ນຫນ້າເບື່ອຫຼາຍ. ມັນເບື່ອເຈົ້າມາຈາກໃສ?
  
  
  'ບໍ່ເຄີຍ. ແຕ່ຈົນກ່ວາໃນປັດຈຸບັນຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ເບື່ອຫຼາຍໃນ Dzhan
  
  
  "ມັນເປັນຄວາມຈິງຖ້າທ່ານເປັນແມ່ຍິງ," ນາງເວົ້າ. “ໝູ່​ເພື່ອນ​ທັງ​ໝົດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແຕ່ງ​ງານ​ແລ້ວ ແລະ​ມີ​ລູກ​ໜຶ່ງ​ຫຼື​ສອງ​ຄົນ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກໍ​ຢາກ​ໃຫ້​ຕົວ​ເອງ​ຄື​ກັນ. ຂ້ອຍເຄີຍຮັກກັນມາກ່ອນ ແລະມີໂອກາດໄດ້ແຕ່ງງານນຳອີກ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ຢາກແຕ່ງງານກັບຜູ້ຊາຍຈາກ Jzan. ພວກ​ເຂົາ​ເປັນ​ຄື​ກັບ​ແກະ, ແລະ​ທ່ານ…..'
  
  
  ມື​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ໄໝ້​ຜິວ​ໜັງ​ເປົ່າ​ຫວ່າງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈົມ​ລົງ​ດ້ວຍ​ຕົນ​ເອງ, ດຳ​ນ້ຳ​ຢູ່​ໃຕ້​ຜ້າ​ຫົ່ມ ແລະ​ໝູນ​ອ້ອມ​ກະ​ເພາະ​ອາ​ຫານ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ນາງໄດ້ແຕະຂ້ອຍເທື່ອດຽວ, ເບົາຫຼາຍ. ຂ້ອຍຖືລົມຫາຍໃຈຂອງຂ້ອຍ. ແລ້ວ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ເອົາ​ຜ້າ​ຫົ່ມ​ອອກ​ໄປ​ທາງ​ນອກ ແລະ​ຕາ​ຂອງ​ນາງ​ກໍ​ໝອງ​ລົງ ແລະ​ເຕັມ​ໄປ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ປາຖະໜາ ເມື່ອ​ນາງ​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຂ້ອຍ.
  
  
  ນາງຫົວເລາະໃນຂະນະທີ່ລີ້ນສີບົວຂອງນາງເລື່ອນຜ່ານຮິມຝີປາກຂອງນາງອີກຄັ້ງ. ຄ່ອຍໆ, ເຍາະເຍີ້ຍ, ນາງໄດ້ປົດກະດຸມເສື້ອສີຟ້າຂອງນາງອອກ ແລະເປີດເຜີຍເຕົ້ານົມກົມ, ແໜ້ນໜາ. ຄຳໃບ້ຊີ້ບອກຄວາມໝັ້ນໃຈໃນຕົວເອງເລັກນ້ອຍຂ້າມໃບໜ້າຂອງນາງ ໃນຂະນະທີ່ນາງຄ່ອຍໆຍົກຮ່າງກາຍອອກມາຈາກໃຕ້ກະໂປງຂອງນາງ. ຕາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫຼຽວ​ໄປ​ເບິ່ງ​ຄວາມ​ເປືອຍ​ກາຍ​ຂອງ​ນາງ ແລະ​ນາງ​ໄດ້​ນັ່ງ​ລົງ​ເພື່ອ​ດຶງ​ໂສ້ງ​ໂສ້ງ​ຂາ​ລົງ​ຂາ​ທີ່​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ. ນາງໄດ້ຖິ້ມມັນລົງເທິງພື້ນຖັດຈາກເສື້ອເຊີດແລະກະໂປງຂອງນາງ.
  
  
  ຕາຂອງນາງໄດ້ແນມໃສ່ຮ່າງກາຍຂອງຂ້ອຍ ແລະນາງກະຊິບດ້ວຍສຽງທີ່ອ່ອນໂຍນ. 'ຂ້ອຍ​ຕ້ອງ​ການ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢາກ​ໃຫ້​ທ່ານ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ທ່ານ​ຄັ້ງ​ທໍາ​ອິດ, ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ພໍ່​ຂອງ​ທ່ານ​ໄດ້​ນໍາ​ທ່ານ​ມາ​ທີ່​ນີ້​ໃນ​ຕອນ​ກາງ​ຄືນ.
  
  
  Arvia ນອນຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍຢູ່ເທິງຜ້າຫົ່ມ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ແລ່ນ ມື ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໃນ ໄລ ຍະ ກ້ຽງ ຂອງ ກົ້ນ ຂອງ ນາງ. ພວກມັນມີຮູບຮ່າງທີ່ສວຍງາມ ແລະເຕົ້ານົມຂອງນາງຖືກກົດດັນໃສ່ໜ້າເອິກຂອງຂ້ອຍຢ່າງອົບອຸ່ນ. ນາງ​ໄດ້​ຍົກ​ໜ້າ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ກົດ​ປາກ​ເປີດ​ໃຫ້​ແໜ້ນ​ໃສ່​ກັບ​ຂ້ອຍ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ມື​ຂອງ​ນາງ​ເລື່ອນ​ລົງ​ລະຫວ່າງ​ພວກ​ເຮົາ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ບໍ່ ສາ ມາດ ຊ່ວຍ ໄດ້ ແຕ່ gasp ເປັນ ນິ້ວ ມື ເຢັນ ປິດ ອ້ອມ ຂ້າງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ; ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ກົດດັນຄວາມຍາວທັງຫມົດຂອງຮ່າງກາຍຂອງນາງໃສ່ກັບຂ້າພະເຈົ້າ ... "ແມ່ນແລ້ວ, ໃນປັດຈຸບັນ," ນາງ moaned. "ຕອນນີ້ກະລຸນາ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດຶງ​ນາງ​ໄວ້​ໃຕ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ນາງ​ໄດ້​ແຜ່​ຂາ​ຂອງ​ນາງ​ເພື່ອ​ຮັບ​ເອົາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ນາງ​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ນາງ​ຄ່ອຍໆ​ຍ້າຍ hips ໄປ​ແລະ​ອອກ​ມາ. ຂາຂອງນາງກົດດັນກັບຂາຂອງຂ້ອຍ ແລະຂໍ້ຕີນຂອງນາງງໍ ແລະ locked ປະມານ calves ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈົມ​ລົງ​ເລິກ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເນື້ອ​ຫນັງ​ອ່ອນ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ນາງ tensed ຢູ່​ລຸ່ມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, moaning ພາຍ​ໃຕ້​ການ thrusts ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ເປີດ​ແລະ​ປິດ hips ຂອງ​ນາງ​ແລະ bobbing ຫົວ​ຂອງ​ນາງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ມາ​ໃນ​ການ​ຍອມ​ຈໍາ​ນົນ​ທີ່​ບໍ​ລິ​ສຸດ​ແລະ​ສຸດ​. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຮູ້ ສຶກ ວ່າ ຕົນ ເອງ ຂະ ຫຍາຍ ຕົວ ແລະ ຂະ ຫຍາຍ ຕົວ ໃນ ຂອງ ນາງ ມີ ຄວາມ ສຸກ subtle ຂະ ຫຍາຍ ຕົວ ຢູ່ ໃນ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ, ແລະ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ພົບ ເຫັນ ນາງ ເຂົ້າ ໃກ້ ຈຸດ ສູງ ສຸດ ຂອງ ນາງ ໃນ ເວ ລາ ທີ່ ນາງ ໄດ້ ຈັບ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ເຄັ່ງ ຄັດ ຂຶ້ນ ແລະ ໄດ້ ເຄື່ອນ ໄປ ລຸ່ມ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ມີ ແຮງ ຫຼາຍ.
  
  
  ເພີ່ມເຕີມ! ແມ່ນແລ້ວ. ຫຼາຍກວ່ານັ້ນ,” ນາງໄດ້ອ້ອນວອນ, ຕື່ນເຕັ້ນຍິ່ງຂຶ້ນ, ເຕະຂາຂອງຂ້ອຍດ້ວຍສົ້ນຕີນ. ຈາກ​ນັ້ນ​ນາງ​ກໍ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ, ສຽງ​ຮ້ອງ​ທີ່​ຕັດ​ຢ່າງ​ຊັດ​ເຈນ​ຜ່ານ​ຄວາມ​ງຽບ​ສະ​ຫງົບ​ຂອງ​ກະ​ຕ່າ. ນາງໄດ້ກະຕືລືລົ້ນຢ່າງສະໝໍ່າສະເໝີ, ຮ້ອງໄຫ້ດ້ວຍຄວາມຍິນດີເມື່ອຂ້ອຍເຂົ້າມາໃນຕົວນາງ. ຈາກນັ້ນ ຮ່າງກາຍຂອງນາງກໍລົ້ມລົງ ແລະນາງກໍມິດງຽບ ຍົກເວັ້ນການສັ່ນສະເທືອນທີ່ບໍ່ສາມາດຄວບຄຸມໄດ້ຂອງຕົ້ນຂາຂອງນາງ, ຊຶ່ງຖືກກົດດັນໄວ້ກັບແອວຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ພວກ​ເຮົາ​ທັງ​ສອງ​ໄດ້​ຈັດ​ວາງ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​, ເມື່ອຍ​ແລະ​ພໍ​ໃຈ​ຫມົດ​.
  
  
  ຕໍ່​ມາ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ນັ່ງ​ຢູ່​ເທິງ​ຜ້າ​ຫົ່ມ​ແລະ​ກິນ​ແກງ​ທີ່​ແມ່​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ປະ​ໄວ້​ໃນ​ cauldron ໄດ້. ໃບຫນ້າຂອງ Arvia ເຕັມໄປດ້ວຍຄວາມພໍໃຈໃນຂະນະທີ່ນາງເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍຄວາມສົນໃຈທີ່ບໍ່ສະບາຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍເວົ້າກັບນາງ.
  
  
  ຟັງຢ່າງລະມັດລະວັງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ເຈົ້າຮູ້ວ່າຂ້ອຍຈະໄປ Aptos, ບໍ່ແມ່ນບໍ?" “ຂ້ອຍຄິດແນວນັ້ນ,” ນາງຕອບຢູ່ເທິງຂອບຂອງຈອກ. ນາງເອົາແກງລົງ, ແລະຕາຂອງນາງກໍ່ໂສກເສົ້າອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. - ແຕ່ທ່ານຈະບໍ່ປະສົບຜົນສໍາເລັດ. ມີທະຫານຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງ.
  
  
  ຂ້ອຍຈະພະຍາຍາມ, Arvia. ແລະຖ້າຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້, ຂ້ອຍຈະພະຍາຍາມຊ່ວຍເຈົ້າແລະປະຊາຊົນຂອງເຈົ້າ.
  
  
  ແຕ່ແນວໃດ?'
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າສັ່ນຫົວ, ສູນເສຍຄວາມຄິດຂອງຕົນເອງ. 'ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ຈັກ​ວິ​ທີ. ແຕ່ຖ້າ Jzan ຖືກທໍາລາຍຍ້ອນທະຫານຕ້ອງການຕໍ່ສູ້ກັບພວກກະບົດ, Aptos ຕ້ອງເຮັດບາງສິ່ງບາງຢ່າງເພື່ອຊ່ວຍ.
  
  
  "ເຈົ້າເປັນຄົນດີ," ນາງກະຊິບ.
  
  
  “ສິ່ງ​ທີ່​ສໍາ​ຄັນ​ທີ່​ສຸດ​ແມ່ນ​ວ່າ​ທ່ານ​ຈະ​ຕ້ອງ​ຕ້ານ​ການ​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້. ເມື່ອທ່ານຂຶ້ນລົດໄຟ, ບໍ່ມີຫຍັງອີກແລ້ວທີ່ພວກເຮົາສາມາດເຮັດໄດ້.
  
  
  Arvia ຫລຽວເບິ່ງຫ່າງໆຈາກນັ້ນບຶດນຶ່ງ ແລ້ວວາງຈອກຂອງພວກເຮົາໄວ້ເທິງໂຕະຢ່າງງຽບໆ. ນາງ​ໄດ້​ຫັນ​ມາ​ຢືນ​ຢູ່​ຕໍ່​ຫນ້າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຍັງ​ງຽບ, ໃບ​ຫນ້າ​ຂອງ​ນາງ​ມີ​ເມກ​ມີ​ຄວາມ​ຢ້ານ​ກົວ​ແລະ​ຄວາມ​ກັງ​ວົນ. ໃນ​ທີ່​ສຸດ​ນາງ​ໄດ້​ເວົ້າ​ຢ່າງ​ແຂງ​ແຮງ, “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປາດ​ຖະ​ຫນາ ... ວ່າ​ບາງ​ທີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ຢຸດ​ທ່ານ​ຈາກ​ແຜນ​ການ​ບ້າ​ຂອງ​ທ່ານ. ມັນ​ເປັນ​ການ​ສິ້ນ​ຫວັງ​ສໍາ​ລັບ​ພວກ​ເຮົາ​ແລະ​ທ່ານ​. ..ອັນຕະລາຍເກີນໄປ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫົວ, ກົ້ມ​ສອກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ສຶກ​ສາ​ຄວາມ​ງາມ​ຮູບ​ປັ້ນ​ຂອງ​ນາງ. - ຄໍາຮ້ອນ. ນໍ້າຮ້ອນ. ແຕ່ຂ້ອຍເຢັນເປັນເວລາດົນນານແລະບໍ່ເຄີຍຖືກຈັບ.
  
  
  'ບໍ່ເຄີຍ?'
  
  
  - ດີ, ເກືອບບໍ່ເຄີຍ.
  
  
  "ເຈົ້າສົມຄວນໄດ້ຮັບລາງວັນ," ນາງເວົ້າວ່າ, ຫາຍໃຈຢ່າງແຮງ. “ເຈົ້າສົມຄວນໄດ້ຮັບລາງວັນຫຼາຍອັນ. ແລະຂ້ອຍກໍ່ຮ້ອນ. ຮ້ອນ​ດັ່ງ​ໄຟ​. ນາງໄດ້ຢືນຢູ່ເຫນືອຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າໄຟຢູ່ໃນຮ່າງກາຍຕ່ໍາຂອງຂ້ອຍລຸກຂຶ້ນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ນາງກ່າວຕື່ມວ່າ "ແລະພວກເຮົາມີເວລາຫຼາຍຊົ່ວໂມງ,". "ຫຼາຍຊົ່ວໂມງ."
  
  
  
  ບົດທີ 3
  
  
  
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ຄວາມມືດຫຼຸດລົງ, Josip, ແທ້ຈິງກັບຄໍາເວົ້າຂອງລາວ, ໄດ້ນໍາພາຂ້ອຍອອກໄປນອກ Dzzan. ເພິ່ນ​ໄດ້​ພາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຜ່ານ​ຖະ​ຫນົນ​ຫົນ​ທາງ​ເກືອບ​ທະ​ເລ​ຊາຍ, ຜ່ານ​ຮ່ອມ​ພູ​ກວ້າງ​ໄກ​ນອກ​ບ້ານ, ແລະ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄປ​ສູ່​ຫົວ​ຫີນ​ເປັນ. ສອງ​ສາມ​ຊົ່ວ​ໂມງ​ຕໍ່​ມາ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຢຸດ​ເຊົາ, ແລະ​ຢູ່​ໃຕ້​ບ່ອນ​ພັກ​ອາ​ໄສ​ຂອງ​ກ້ອນ​ຫີນ, ເພິ່ນ​ໄດ້​ສ້າງ​ໄຟ​ແລະ​ເຮັດ​ກາ​ເຟ. ດ້ວຍ​ການ​ໃຊ້​ໄມ້​ຊີ້, ລາວ​ໄດ້​ແຕ້ມ​ແຜນ​ທີ່​ເທິງ​ພື້ນ​ດິນ ແລະ​ໄດ້​ອະ​ທິ​ບາຍ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ເຄືອ​ຂ່າຍ​ເສັ້ນ​ທາງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ເດີນ​ຕາມ​ເພື່ອ​ໄປ​ເຖິງ Athos.
  
  
  "ນີ້ແຕກຕ່າງຈາກສິ່ງທີ່ວາງແຜນໄວ້ກ່ອນ," ຂ້ອຍເວົ້າ, ຈື່ເສັ້ນທາງທີ່ Hawk ໄດ້ໃຫ້ຂ້ອຍ.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ລາວຕອບ. "ແຕ່ເຈົ້າກໍາລັງອອກມາຈາກບ່ອນອື່ນດຽວນີ້." ຂ້າພະເຈົ້າຈະສະແດງໃຫ້ທ່ານເຫັນເສັ້ນທາງທີ່ສັ້ນທີ່ສຸດຈາກທີ່ນີ້, ແລະເຖິງແມ່ນວ່າວິທີການນີ້ມັນຈະໃຊ້ເວລາຫຼາຍຊົ່ວໂມງເພື່ອໄປກັບຫລັງຂອງ Aptos.
  
  
  - ຫລັງ?
  
  
  "ໂຊກບໍ່ດີ, ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍ," ລາວອະທິບາຍໃຫ້ຂ້ອຍ. “ຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນຕົວຊ່ວຍ. ມີພຽງແຕ່ສອງເສັ້ນທາງທີ່ນໍາໄປສູ່ Aptos, ແລະພວກເຂົາບໍ່ໄດ້ເຊື່ອມຕໍ່. ທ່ານຕ້ອງຈື່ໄວ້ວ່າມີເຫດຜົນທີ່ດີວ່າເປັນຫຍັງ Apthos ຍາກທີ່ຈະໄດ້ຮັບ. ມັນເຄີຍເປັນຄຸກສໍາລັບສໍາລອງແລະ gladiators, ແຕ່ໃນປັດຈຸບັນ ... .. - ລາວ sighed, trembling. ທ່ານກ່າວຕື່ມວ່າ "ທ່ານຈະຕ້ອງກັບຄືນໄປຫາ Metkovic ຖ້າທ່ານຕ້ອງການເຂົ້າຫາ Aftos ຈາກທາງຫນ້າ," ລາວເວົ້າຕື່ມ.
  
  
  "ຈົ່ງສະແດງທາງໃຫ້ຂ້ອຍ, Josip," ຂ້ອຍເວົ້າ, ຮ້ອງໄຫ້ພາຍໃນ. ນີ້​ແມ່ນ​ຄວາມ​ຜິດ​ພາດ​ຮ້ອຍ​ແລ້ວ. Hawk ບອກຂ້ອຍວ່າພັນລະຍາຂອງ Milan ກໍາລັງລໍຖ້າຂ້ອຍ, ແຕ່ໃນທາງທີ່ແນ່ນອນແລະໃນເວລາທີ່ແນ່ນອນ. ຂ້ອຍມາຊ້າແລ້ວ, ເຊິ່ງໃນຕົວຂອງມັນເອງແມ່ນສົງໃສ, ແລະເມື່ອຂ້ອຍມາຮອດສຸດທ້າຍ, ມັນຈະເປັນຝ່າຍຜິດ. guerrillas ສາມາດມີຄວາມອ່ອນໄຫວຫຼາຍຕໍ່ຈຸດເຫຼົ່ານີ້, ໂດຍສະເພາະດ້ວຍນິ້ວມືທີ່ເຂົາເຈົ້າຖືຢູ່ໃນຜົນກະທົບຕໍ່.
  
  
  ເມື່ອ Josip ຈົບການອະທິບາຍຂອງລາວແລະຂ້ອຍໄດ້ເວົ້າຄືນເສັ້ນທາງໄປຫາລາວຈາກຄວາມຊົງຈໍາ, ລາວໄດ້ລຶບແຜນທີ່ແລະບັນຈຸສິ່ງຂອງຂອງລາວອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ກອດຂ້ອຍແຫນ້ນ, ລາວເລື່ອນເຂົ້າໄປໃນຄືນແລະຫາຍໄປ.
  
  
  ຂ້ອຍຢູ່ຄົນດຽວ. ເມຍຂອງ Josip ໄດ້ວາງເຄື່ອງນຸ່ງຂອງຂ້ອຍຢ່າງເປັນລະບຽບ, ແລະ Arvia ໄດ້ກະກຽມຖົງອາຫານສໍາລັບຂ້ອຍເພື່ອວ່າຂ້ອຍຈະເດີນທາງຕໍ່ໄປ. ລະເບີດອາຍແກັສຂອງຂ້ອຍແມ່ນອາວຸດດຽວທີ່ຂ້ອຍໄດ້ປະໄວ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສູນ​ເສຍ stiletto ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເລື່ອນ​ລົງ​ທໍ່​ນ​້​ໍ​າ​: “ລູກ​ລະ​ເບີດ​ໄດ້​ຢູ່​ໃນ​ຖົງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ຄອບຄົວຂອງ Josip ເອົາມັນອອກຈາກຂາຂອງຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍບໍ່ມີສະຕິແລະເອົາມັນໄປຕາກແຫ້ງຢ່າງລະມັດລະວັງພ້ອມກັບສິ່ງຂອງທັງຫມົດຂອງຂ້ອຍ. ມັນເກືອບບໍ່ມີປະໂຫຍດ, ແລະບໍ່ມີຫຍັງຢູ່ໃນ Jzan ທີ່ຂ້ອຍສາມາດໃຊ້ແທນອາວຸດທີ່ສູນເສຍໄປ.
  
  
  ຂ້ອຍເລີ່ມຍ່າງດ້ວຍຈັງຫວະທີ່ຊ້າໆ ແລະໝັ້ນຄົງເພື່ອປະຢັດພະລັງງານຂອງຂ້ອຍ ແລະບໍ່ເຄີຍຫຼົງທາງໄປຈາກທິດທາງທີ່ Josip ມອບໃຫ້ຂ້ອຍ. ມັນເປັນການຍ່າງຍາວ. ຂະນະ​ທີ່​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ຮ່ອມ​ພູ​ທີ່​ມືດ​ມົວ, ລົມ​ພັດ​ຜ່ານ​ຕົ້ນ​ໄມ້​ແຫ້ງ, ​ເຮັດ​ໃຫ້​ໃບ​ໜ້າ​ຂອງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ເສີບ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງຕາມສາຍພູສູງ, ແລະຢູ່ຕີນຂອງຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ວາງໂລກທີ່ຕາຍແລ້ວອັນໃຫຍ່ຫຼວງ, ແລະສຽງຮ້ອງຂອງສັດໃນຕອນກາງຄືນເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍມີຄວາມຫວັງວ່າຫມາປ່າ Milan ບໍ່ມີຍາດພີ່ນ້ອງຫຼາຍເກີນໄປໃນພື້ນທີ່ນີ້. ພື້ນ​ດິນ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ສູງ​ຂຶ້ນ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ, ປ່ຽນ​ເປັນ​ກ້ອນ​ຫີນ​ໃຫຍ່, ແລະ ໃນ​ທີ່​ສຸດ, ເມື່ອ​ຂອບ​ຟ້າ​ກາຍ​ເປັນ​ສີ​ບົວ​ກັບ​ອາ​ລຸນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ຮອດ Athos.
  
  
  Hawk ບໍ່ໄດ້ເວົ້າເກີນຈິງ. Aptos ເປັນຮັງນົກອິນຊີຢູ່ບ່ອນໜຶ່ງທີ່ສູງໃນພູເຂົາ. ທໍາມະຊາດໄດ້ສ້າງປ້ອມປ້ອງກັນທີ່ບໍ່ສາມາດທໍາລາຍໄດ້ຢ່າງແທ້ຈິງ, ອ້ອມຮອບໄປດ້ວຍພູເຂົາທີ່ບໍ່ສາມາດຜ່ານໄດ້ແລະໂງ່ນຫີນທີ່ບໍ່ສາມາດເຂົ້າເຖິງໄດ້. ມັນຄ້າຍຄືເກາະຢູ່ໃນທ້ອງຟ້າ, ແລະທາງເຂົ້າດ້ານຫລັງແມ່ນບໍ່ມີຫຍັງນອກ ເໜືອ ຈາກທາງແຄບຍາວປະມານເຈັດແມັດ, ເຊື່ອມຕໍ່ກັບເສັ້ນທາງໂດຍຂັ້ນໄດທີ່ເຮັດດ້ວຍມື.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ປີນ​ໄປ​ຫາ camp ໄດ້, ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ເປືອຍ​ກາຍ​ແລະ​ບໍ່​ໄດ້​ປົກ​ປ້ອງ, ເປັນ​ຜູ້​ຖືກ​ລ້າ​ງ່າຍ​ສໍາ​ລັບ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ແລະ​ທຸກ​ຄົນ ... ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປີນ​ຂັ້ນ​ໄດ​ກ້ຽວ​ວຽນ​ແລະ​ໄປ​ເຖິງ​ທາງ​ຜ່ານ. ກົງໄປກົງມາ, ຂ້າພະເຈົ້າເຫັນປ້ອມເກົ່າ. ມັນເຕັມໄປດ້ວຍແສງສະຫວ່າງສີຂີ້ເຖົ່າທີ່ບໍ່ມີເງົາ. ສຽງ​ດຽວ​ແມ່ນ​ສຽງ​ກະ​ຊິບ​ຂອງ​ລົມ​ຢູ່​ເທິງ​ພູ​ພຽງ.
  
  
  ມັນງຽບເກີນໄປ, ສົງໄສວ່າງຽບເກີນໄປ. ຂັ້ນ​ຕອນ​ການ​ມາດ​ຕະ​ຖານ​ແມ່ນ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ສົ່ງ sentries​, ແລະ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ແລ້ວ​ຈະ​ໂທ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ເມື່ອຂ້ອຍຍ່າງໄປຕາມທາງແຄບ, ຂ້ອຍຮູ້ສຶກແນມເບິ່ງຂ້ອຍຈາກຮອຍແຕກທີ່ເຊື່ອງໄວ້, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນຫຍັງເລີຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມີ​ຄວາມ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ຫຼາຍ​ກ​່​ວາ cougar ໃຈ​ຮ້າຍ, ແລະ​ປະ​ສາດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ tensed ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ສິ່ງ​ອື່ນ: ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ຄື​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຊື່​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຈັ່ນ​ຈັບ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ມານ​ເຄິ່ງ​ທາງ​ຜ່ານ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຮູບ​ຮ່າງ​ໃຫຍ່​ສອງ​ປະ​ກົດ​ອອກ​ຈາກ​ກ້ອນ​ຫີນ​ຕໍ່​ຫນ້າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ໃນ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ທີ່​ມືດ​ມົວ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ຫນ້າ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ, ແລະ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົ້ມ​ລົງ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ປະ​ມານ, ຄິດ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ທາງ​ອອກ. ​ແຕ່​ມີ​ເງົາ​ມືດ​ສອງ​ດວງ​ມາ​ໃກ້​ຂ້ອຍ​ຈາກ​ທາງ​ຫລັງ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ມາ​ຮ່ວມ​ກັນ​ໃນ​ປ່າ​ທໍາ​ມະ​ຊາດ tangle ຂອງ​ແຂນ​ແລະ​ຂາ.
  
  
  ມີກຳປັ້ນຕີໃສ່ທ້ອງຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໂຕ້​ຕອບ​ອັດ​ຕະ​ໂນ​ມັດ​ກັບ Tie Sjow Shemg Sjie, grabbing ຂໍ້​ມື​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຜູ້​ໂຈມ​ຕີ​ດ້ວຍ​ມື​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຕັນ​ມື​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຕົນ​ດ້ວຍ forearm ສິດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ມື​ທັງ​ສອງ​ແລະ​ດຶງ​ພະ​ລັງ​ງານ​ອອກ​ຈາກ​ການ​ໂຈມ​ຕີ​ຂອງ​ຕົນ. ກ່ອນທີ່ລາວຈະສາມາດຕອບໂຕ້ຫຍັງໄດ້, ຂ້ອຍໄດ້ຫຼຸດມືຊ້າຍລົງ ແລະເອົາຂວາອອກ, ບີບແຂນໃສ່ແຂນ, ເຮັດໃຫ້ລາວຂາດການດຸ່ນດ່ຽງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຕະລາວຢູ່ໃນຫົວເຂົ່າ.
  
  
  ຖ້າເຮັດໄດ້ຢ່າງຖືກຕ້ອງ, ນີ້ສາມາດປິດການໃຊ້ງານໄດ້ໃນໄລຍະຫນຶ່ງ. ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອົດ​ທົນ​ເພາະ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ດັບ​ສູນ​ມັນ​ຕະ​ຫຼອດ​ໄປ. ພຣະເຈົ້າຂອງຂ້ອຍ, ຄົນເຫຼົ່ານີ້ຄວນຈະຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ. ບັນຫາມີຢູ່ວ່າຂ້ອຍເປັນຄົນດຽວທີ່ຮູ້... ຜູ້ຊາຍຄົນນັ້ນເສຍສະຕິເມື່ອລາວໄປຕຳກັບຜູ້ຊາຍທີ່ຢູ່ທາງຫຼັງຂອງລາວ.
  
  
  “ເຮີ້ຍ,” ຂ້ອຍຮ້ອງຂຶ້ນ. "Hey, ລໍຖ້ານາທີ. ຂ້າພະເຈົ້າ ...'
  
  
  ນັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍມີເວລາ. ຜູ້ຊາຍຄົນທີສອງໄດ້ໂດດຄໍຂອງຂ້ອຍຈາກທາງຫລັງ. ມືຂອງລາວເອື້ອມອອກໄປຫາທຸກພາກສ່ວນຂອງຮ່າງກາຍຂອງລາວທີ່ລາວສາມາດບັນລຸໄດ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃຊ້​ເກີບ Shan Hsien Teng, ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ກົ້ມ​ລົງ​ແລະ​ເຕະ​ລາວ​ຢ່າງ​ແຂງ​ແຮງ​ທີ່​ກະ​ເພາະ​ອາ​ຫານ​ຂອງ​ເກີບ​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ທໍາ​ທ່າ​ຈະ​ຕີ​ໃບ​ຫນ້າ​ດ້ວຍ​ມື​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ແນ່​ໃຈວ່​າ​ເຂົາ​ຈະ​ບໍ່​ໄດ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ສຽງ​ດັງ​ແລະ​ລົ້ມ​ລົງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສືບຕໍ່. ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຕົກ​ຢູ່​ໃຕ້​ນ້ຳ​ໜັກ​ຂອງ​ຜູ້​ໂຈມ​ຕີ​ຄັ້ງ​ທຳ​ອິດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂດດ​ລົງ​ຕີນ​ແລະ​ຈັບ​ຄໍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ນິ້ວ​ມື​ຂອງ​ລາວ​ທັນ​ທີ.
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ທີ​ສີ່​ໄດ້​ຕີ​ຂ້ອຍ​ຢ່າງ​ໜັກ​ໃສ່​ຂາ ແລະ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ລົ້ມ. ທັນໃດນັ້ນລາວໄດ້ໂດດຂຶ້ນເທິງຂ້ອຍ, ແລະເປັນເວລາຫຼາຍວິນາທີຂ້ອຍບໍ່ແນ່ໃຈວ່າຂ້ອຍເຫັນຫຍັງ. ລາວຕ້ອງເປັນຄົນທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ທີ່ສຸດທີ່ຂ້ອຍເຄີຍພົບ. ລາວເປັນຍັກໃຫຍ່, ສູງຢ່າງໜ້ອຍ 6 ຟຸດ, ມີອັດຕາສ່ວນເທົ່າກັນ. ບ່າຂອງລາວໃຫຍ່ຫຼາຍຈົນເບິ່ງຄືວ່າລາວນຸ່ງເສື້ອກິລາຣັກບີ້. ບາງທີມັນອາດຈະເປັນຍ້ອນວ່າລາວຫົດຕົວ, ແຕ່ຫົວຄາງກະໄຕສີ່ຫຼ່ຽມຂອງລາວຢູ່ເທິງບ່າຂອງລາວເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ມີຄໍ. ຂາຂອງລາວຖືກສ້າງຂື້ນເພື່ອຖືໂຕະສະນຸກເກີ, ແລະແຂນຂອງລາວພຽງແຕ່ບາງກວ່າເລັກນ້ອຍ. ແຂນຊ້າຍຂອງລາວຕ້ອງມີຄວາມກວ້າງຢ່າງໜ້ອຍໜຶ່ງຕີນ. ລາວບໍ່ມີມືຂວາ. ແທນທີ່ຈະ, ມັນມີ hook ສາມງ່າມ. ທັງ​ຫມົດ​ທີ່​ເຂົາ​ໄດ້​ເຮັດ​ແມ່ນ​ຈຸດ​ທີ່ hook ໃນ​ທິດ​ທາງ​ສະ​ເພາະ​ໃດ​ຫນຶ່ງ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຖືກ​ຕັດ​ເປີດ​ຄື​ປາ.
  
  
  ລາວພະຍາຍາມ dive ຕ່ໍາແລະແຫຼມ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ມີເວລາທີ່ຈະພະຍາຍາມຖິ້ມທ້ອງ; ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ແລ້ວ ຫຍຸ້ງ ເກີນ ໄປ ມ້ວນ ຫຼາຍ ກວ່າ ແລະ ຕັນ hook ຕາຍ ລາວ. ດ້ວຍ​ມື​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈັບ​ຂໍ້​ມື​ທີ່​ຄ້າຍ​ຄື​ໄມ້​ຢືນ​ຕົ້ນ​ຂອງ​ຕົນ​ແລະ​ດ້ວຍ​ມື​ຂວາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈັບ​ບ່າ​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຕົນ​, ກົດ​ເກີບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ຂໍ້​ຕີນ​ຂອງ​ຕົນ​. ຂາ​ຂອງ​ລາວ​ໄດ້​ບິນ​ໄປ​ທາງ​ຂ້າງ​ແລະ​ລາວ​ໄດ້​ບິນ​ຂ້າມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ທາງ​ໂຄ້ງ. ເມື່ອລາວຕີພື້ນດິນ, ລາວສັ່ນສະເທືອນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກະ​ໂດດ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ທັນ​ທີ​ແລະ spun ປະ​ມານ​ໃນ​ແກນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ບໍ່​ໃຫ້​ສູນ​ເສຍ​ການ​ເບິ່ງ​ຂອງ​ເຂົາ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ. ລາວ​ໄດ້​ລົງ​ຈອດ​ໃສ່​ຕີນ​ຂອງ​ຕົນ​ໂດຍ​ຕີ​ຂຶ້ນ​ບາງ​ຄັ້ງ ແລະ​ໄດ້​ໂຈມ​ຕີ​ອີກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປ່ອຍ​ຂາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຈັບ​ແຂນ​ນັ້ນ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ, ການ​ນໍາ​ໃຊ້​ຄວາມ​ເຂັ້ມ​ແຂງ​ຂອງ​ມັນ​ທັງ​ຫມົດ​ທີ່​ຈະ​ບິດ​ມັນ​ເຄິ່ງ​ຫນຶ່ງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ງໍແຂນຂອງລາວ, ຂ້ອຍໄດ້ຕັດຝາມືຂອງລາວໃສ່ລາວ. ມັນຈະຕ້ອງມີການກະດູກຫັກແຫຼມຂອງກະດູກທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ hook ຂອງລາວບໍ່ມີປະໂຫຍດ. ແຕ່​ແທນ​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຈັບ​ປວດ. ແຂນຂອງລາວເປັນໂລຫະຈົນເຖິງສອກ.
  
  
  ຮາ, ລາວ snorted. - ບັດນີ້ຂ້ອຍຈະຂ້າເຈົ້າ. ຕາຂອງລາວແມ່ນຂະຫນາດຂອງ saucers, ສ່ອງແສງດ້ວຍຄວາມກຽດຊັງແລະຄວາມຊົ່ວຮ້າຍ.
  
  
  ລາວ​ແກວ່ງ​ເຫລັກ​ໃສ່​ຂ້ອຍ ແລະ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ໃຈ​ຮ້າຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ຟັນ​ດ້ວຍ​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ການ​ພັດ​ທະ​ນາ​ຂອງ​ເຂົາ deflected ລົງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກ້າວໄປຂ້າງຫນ້າເພື່ອຕີລາວຢູ່ໃນ diaphragm ດ້ວຍ knuckles ຂອງກໍາປັ້ນຂວາຂອງຂ້ອຍ. ແຕ່ລາວໄວເທົ່າທີ່ລາວສູງ. ລາວຈັບກຳປັ້ນຂອງຂ້ອຍດ້ວຍຝາມືຊ້າຍຂອງລາວ ແລະເລີ່ມບີບມັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ tendons ແລະ​ກະ​ດູກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຄັ່ງ​ຕຶງ, ຄ້າຍ​ຄື​ກັບ​ວ່າ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ກໍາ​ລັງ​ຈະ​ແຕກ​ແລະ​ແຕກ​ຄ້າຍ​ຄື​ໄຟ​.
  
  
  ຄວາມເຂັ້ມແຂງຂອງຂ້ອຍຫມົດໄປ. ລາວບີບແຮງຂຶ້ນ, ມືຂອງລາວບີບຂ້ອຍຄືກັບຮອງ. ຂາຂອງຂ້ອຍສັ່ນ, ອ່ອນເພຍແລ້ວໂດຍການຍ່າງຫຼາຍຊົ່ວໂມງ. ອີກຄາວໜຶ່ງ ແລະຜູ້ຊາຍອີກສາມຄົນຈະໂດດໃສ່ຂ້ອຍ ແລະມັນຈະໝົດໄປ. ໂອກາດດຽວຂອງຂ້ອຍຄືການຕີ Djöe Feng Sjie pi, ແຕ່ນັ້ນຈະເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍສຳຜັດກັບ hook ຂີ້ຮ້າຍນັ້ນ.
  
  
  ມືຊ້າຍຂອງຂ້ອຍຍິງໄປຂ້າງໜ້າ, ຕີຂໍ້ມືຂອງລາວ. ດຽວນີ້ມືຂວາຂອງຂ້ອຍເປັນອິດສະລະ, ແຕ່ໃນຂະນະນັ້ນ ມືຂວາຂອງລາວໄດ້ຫວັ່ນໄຫວ ແລະປາຍແຫຼມຂອງລາວໄດ້ເຈາະໃສ່ເສື້ອຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້ pushed ບ່າ​ຂອງ​ຕົນ​ດ້ວຍ​ສຸດ​ກໍາ​ລັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ລາວສະດຸດ, ແລະມີຮອຍແຕກໃນຂະນະທີ່ແຂນຫນັງໄດ້ອອກຈາກບ່າຂອງລາວ.
  
  
  ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ທີ່​ໄຫລ​ຜ່ານ​ສະ​ໝອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ເລືອດ​ສີ​ເຂັ້ມ​ໄດ້​ໄຫລ​ຜ່ານ​ເສື້ອ​ກັນ​ໜາວ​ທີ່​ເປ່​ເພ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ແນວໃດກໍ່ຕາມ, ຂ້ອຍໄດ້ອະນຸຍາດໃຫ້ຕົວເອງໂຈມຕີລາວກ່ອນທີ່ລາວຈະປ່ອຍ hook ລາວ, ແລະອີກສາມຄົນໄດ້ໂຈມຕີຂ້ອຍຈາກທາງຫລັງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ເຂົາ​ສຸດ shin ສິດ​ດ້ວຍ​ຕີນ​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໄດ້​ຖິ້ມ​ຫົວ​ເຂົ່າ​ງ່າຍ​ດາຍ​.
  
  
  ແຂນ​ຂອງ​ລາວ​ແກວ່ງ​ໄປ​ຄື​ກັບ​ໃບ​ໄມ້​ຂອງ​ລົມ​ແຮງ ແລະ​ລາວ​ກໍ​ລົ້ມ​ອີກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກົດ hips ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ຕົນ​ແລະ pinned ແຂນ​ຂອງ​ຕົນ​ກັບ​ຫົວ​ເຂົ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂ້າມ​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ຂໍ້​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ກົດ​ດັນ​ກັບ​ຄໍ​ຂອງ​ພຣະ​ອົງ, ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ທ່ານ​ສາ​ມາດ​ເອີ້ນ​ມັນ​ວ່າ​ຄໍ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃຫ້​ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ຂ້າ​ເຂົາ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ປິດ​ເຂົາ​ໂດຍ​ການ​ຢຸດ​ເຊົາ​ການ​ໄຫຼ​ຂອງ​ເລືອດ​ໄປ​ສະ​ຫມອງ​ຂອງ​ເຂົາ. ມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້. ແຂນ​ທີ່​ບາດ​ເຈັບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃນ​ແຫຼມ, throbbing, ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ excruciating, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອື່ອຍ​ນ​້​ໍາ​ຫນັກ​ເຕັມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ເຂົາ, ໂດຍ​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈໍາ​ເປັນ​ຕ້ອງ​ໄດ້​ຮັບ​ມື​ກັບ​ເຂົາ​ໄວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ຊາຍ​ສາມ​ຄົນ​ຍ່າງ​ຫລັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ມື​ຂອງ​ຍັກ​ໃຫຍ່​ໄດ້​ເລື່ອນ​ລົງ​ໃຕ້​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້ອຍກົດດັນຫຼາຍຂື້ນ. ຕາຂອງລາວເລີ່ມມ້ວນຄືນ. ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ເຢັນ​ແລະ​ໂລ​ຫະ​ກົດ​ດັນ​ໃສ່​ພຣະ​ວິ​ຫານ​ສິດ​ທິ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ສຽງຂອງແມ່ຍິງເວົ້າວ່າ, "ຖ້າລາວຕາຍ, ຂ້ອຍຈະຟັນຫົວຂອງເຈົ້າອອກ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ຊ້າໆ, ຍັງ​ບໍ່​ເຕັມ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ປົດ​ປ່ອຍ​ຄວາມ​ກົດ​ດັນ, ແລະ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ຕົນ​ເອງ​ເບິ່ງ​ລົງ​ຖັງ​ຂອງ​ປືນ Mannlicher Carcano.
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງສູງກວ່າເລັກນ້ອຍ. ແມ່​ຍິງ​ໄດ້​ປູກ​ຂາ​ຍາວ, ຊື່​ຂອງ​ນາງ​ຢ່າງ​ຫນັກ​ແຫນ້ນ, ກົດ butt ຂອງ rifle ຂອງ​ນາງ​ກັບ​ບ່າ​ຂອງ​ນາງ, ແລະ​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ຄວາມ​ຫມັ້ນ​ໃຈ​ເປັນ​ນິ​ໄສ. ນາງມີອາຍຸປະມານສາມສິບ. ກາງເກງ ແລະ ເສື້ອເຊີດຂອງນາງຫ້ອຍວ່າງຢູ່ບ່ອນທີ່ແອວຂອງນາງແຄບລົງ ແລະ ດຶງຄວາມເຄັ່ງຕຶງທີ່ເຕົ້ານົມເຕັມທີ່ ແລະກົ້ນມີນ້ໍາກົດດັນກັບເນື້ອຜ້າອ່ອນໆ. ຜົມສີດຳ-ດຳຂອງນາງຖືກຕັດສັ້ນ ແລະແຂວນໄວ້ໃກ້ໜ້າຜາກ, ຕາເປັນປະກາຍ ແລະປາກສີແດງທີ່ພູມໃຈ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງຜູ້ຊາຍອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ລາວໄດ້ປ່ຽນເປັນສີຟ້າແລ້ວ, ແລະຂ້ອຍໄດ້ກົດຄໍຂອງລາວຂຶ້ນເລັກນ້ອຍດ້ວຍຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ບິດເບືອນ. “ຍິງ,” ຂ້ອຍບອກນາງ. "ຢ່າງຫນ້ອຍຫຼັງຈາກນັ້ນຄວາມເຈັບປວດຈະຢຸດ."
  
  
  “ຂ້ອຍຈະເຮັດມັນແນ່ນອນ. ຂ້ອຍຈະຂ້າເຈົ້າແນ່ນອນ ຖ້າເຈົ້າບໍ່ປະຕິບັດຄໍາສັ່ງຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ຖ້າຂ້ອຍປ່ອຍໃຫ້ລາວໄປ, ລາວຈະຂ້າຂ້ອຍ."
  
  
  “Idiot,” ນາງ hesed. “ຕັ້ງ​ແຕ່​ເຈົ້າ​ມາ​ທີ່​ນີ້, ມີ​ປືນ​ຊີ້​ໃສ່​ເຈົ້າ. ຖ້າ​ພວກ​ເຮົາ​ຢາກ​ໃຫ້​ເຈົ້າ​ຕາຍ ເຈົ້າ​ຄົງ​ເປັນ​ຊາກ​ສົບ​ມາ​ດົນ​ນານ​ແລ້ວ. ແຕ່​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຄຽດ​ແຄ້ນ​ໃຫ້ Hesh ດ້ວຍ​ການ​ທ້າ​ທາຍ​ຂອງ​ເຈົ້າ, ແລະ​ລາວ​ກໍ​ເສຍ​ອາລົມ. ຢ່າ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ໃຈ​ຮ້າຍ​ໃນ​ຕອນ​ນີ້ ຖ້າ​ບໍ່​ດັ່ງນັ້ນ ເຈົ້າ​ຈະ​ເສຍ​ຊີວິດ.
  
  
  ຂ້າພະ​ເຈົ້າຮູ້ສຶກ​ເຖິງ​ຄວາມ​ພາກພູມ​ໃຈ​ທີ່​ຂົມຂື່ນ​ສຳລັບ​ຄວາມ​ງາມ ​ແລະ ຄວາມ​ເຂັ້ມ​ແຂງ​ຂອງ​ຜູ້ຍິງ​ຄົນ​ນີ້ ​ແລະ ຄິດ​ວ່າ​ມັນ​ຈະ​ດີ​ປານ​ໃດ​ທີ່​ຈະ​ປົດ​ປ່ອຍ​ຄວາມ​ຈອງຫອງ​ໃນ​ຕົວ​ນາງ. ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ມີ​ຊີ​ວິດ​ຢູ່​ເພື່ອ​ພະ​ຍາ​ຍາມ, ແລະ​ວ່າ​ນາງ​ກໍາ​ລັງ​ຖື​ປືນ​ທີ່​ນາງ​ຈະ​ໃຊ້​ຢ່າງ​ແນ່​ນອນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຖອນ​ຫາຍ​ໃຈ​ແລະ​ປົດ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. “ຕົກລົງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. 'ແຕ່​ວ່າ​ຂ້ອຍ . ..'
  
  
  'ບໍ່ມີຫຍັງ. ບໍ່ແມ່ນຄຳເວົ້າ.' Zee poked ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ດ້ວຍ ປືນ ຂອງ ນາງ ເພື່ອ ເນັ້ນ ຫນັກ ໃສ່ ຈຸດ ຂອງ ນາງ. - ໃຫ້ເຂົາໄປແລະສະຫງົບ. Hesh Padra ຈະໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າທ່ານບອກພວກເຮົາສິ່ງທີ່ພວກເຮົາຕ້ອງການຮູ້, ບໍ່ແມ່ນສິ່ງທີ່ທ່ານຢາກເວົ້າ.
  
  
  ດ້ວຍ​ທ່າ​ທີ​ທີ່​ງຽບ​ສະ​ຫງົບ, ບໍ່​ສົນ​ໃຈ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄ່ອຍໆ​ຫຼຸດ​ອອກ​ຈາກ​ຊາຍ​ຄົນ​ນັ້ນ ແລະ​ວາງ​ມື​ໃສ່​ພື້ນ. ໃນປັດຈຸບັນບໍ່ແມ່ນເວລາທີ່ຈະສະແດງຄວາມຢ້ານກົວ. ຜູ້​ຊາຍ​ໄດ້​ມາ​ເຕົ້າ​ໂຮມ​ກັນ​ຢູ່​ອ້ອມ​ຕົວ​ພວກ​ເຮົາ, ຄົນ​ໜຶ່ງ​ຂາ​ຂາ​ອອກ ແລະ​ອີກ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ຖູ​ທ້ອງ​ຂອງ​ລາວ​ຢູ່​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສຳ​ພັດ​ລາວ. ຄົນ​ອື່ນໆ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ຮ່ວມ​ກັບ​ພວກ​ເຂົາ​ຈາກ​ໜ້າ​ຜາ ຈົນ​ກອງ​ທະຫານ​ທັງ​ຫົກ​ຄົນ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຜ່ານ​ຄວາມ​ມືດ​ທີ່​ລົມ​ພັດ​ມາ, ທັງ​ໝົດ​ຫວັງ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ລົ້ມ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ ແລະ​ຂໍ​ຄວາມ​ເມດ​ຕາ.
  
  
  “ແຮຊ? Hesh, ເຈົ້າສະບາຍດີບໍ? — ຜູ້​ຍິງ​ຖາມ​ຢ່າງ​ກະ​ຕື​ລື​ລົ້ນ. ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຢູ່​ເທິງ​ພື້ນ​ໄດ້​ດູດ​ລົມ​ຫາຍ​ໃຈ​ແລະ​ໜ້າ​ເອິກ​ໃຫຍ່​ຂອງ​ລາວ​ບວມ​ຄື​ກັບ​ປູມ​ເປົ້າ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ບໍ່​ພໍ​ເທົ່າ​ໃດ​, ລາວ​ໄດ້​ນັ່ງ​, ລ້າງ​ຄໍ​, spat​, ແລະ​ຍິ້ມ​ດ້ວຍ​ປາກ​ທີ່​ເຕັມ​ໄປ​ດ້ວຍ​ແຂ້ວ​ຄໍາ​. “ແມ່ນແລ້ວ,” ລາວໂກງ. "ມັນເປັນຄວາມພະຍາຍາມທີ່ດີ, ແຕ່ບໍ່ພຽງພໍທີ່ຈະຢຸດ Padres."
  
  
  "ທ່ານຕ້ອງການຜູ້ຍິງເພື່ອຊ່ວຍເຈົ້າບໍ?" - ຂ້ອຍຕອບແບບສະບາຍໆ.
  
  
  ລາວ​ເງີຍ​ໜ້າ​ໄປ​ຂ້າງ​ໜ້າ​ແລະ​ດຶງ​ປາຍ​ແຫຼມ​ຂອງ​ລາວ​ໃສ່​ຄໍ​ຂອງ​ຂ້ອຍ, ຢູ່​ເທິງ​ເສັ້ນ​ເລືອດ​ແດງ​ເບື້ອງ​ຊ້າຍ. ດ້ວຍ​ຄວາມ​ຄຽດ​ຮ້າຍ​ອັນ​ເຢັນ​ຊາ, ລາວ​ເວົ້າ​ວ່າ: “ຈົ່ງ​ເຝົ້າ​ລະວັງ​ຖ້ອຍ​ຄຳ​ຂອງ​ເຈົ້າ, ຖ້າ​ບໍ່​ດັ່ງ​ນັ້ນ​ມັນ​ອາດ​ເປັນ​ຄົນ​ສຸດ​ທ້າຍ​ຂອງ​ເຈົ້າ. ແມ່ນແຕ່ກະດິ່ງທີ່ດັງທີ່ສຸດກໍມິດງຽບເມື່ອໂຄ້ງຂອງມັນອອກ.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກືນ​ເຂົ້າ​ຢ່າງ​ແຂງ​ແຮງ, ທັນ​ທີ​ທັນ​ໃດ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ລີ້ນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. "ເຈົ້າໂງ່ທີ່ຈະພະຍາຍາມສອດແນມກັບພວກເຮົາ."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ມາທີ່ນີ້ເພື່ອສອດແນມ," ຂ້ອຍບອກ Hesh Padre. 'ຂ້ອຍຊື່ Carter, Nick Carter, ແລະຂ້ອຍ.....'
  
  
  “ເຈົ້າກຳລັງເວົ້າຕົວະ,” ລາວຂັດຂວາງ, ສຽງດັງ.
  
  
  “ລຸກຂຶ້ນ Nick Carter ຄວນຍ່າງຜ່ານປະຕູສອງສາມມື້ກ່ອນ.
  
  
  “ປະຕູ… ເຈົ້າໝາຍເຖິງທາງເຂົ້າຫຼັກ?”
  
  
  “ຄືກັບວ່າເຈົ້າບໍ່ຮູ້ເລື່ອງນັ້ນ,” Padra ເຍາະເຍີ້ຍ. "ພວກເຮົາໄດ້ສົ່ງຜູ້ຊາຍຄົນຫນຶ່ງໄປພົບ Carter ແລະນໍາລາວມາທີ່ນີ້." ແຕ່ຜູ້ຊາຍຂອງພວກເຮົາໄດ້ຖືກຈັບກ່ອນທີ່ລາວຈະພົບເຫັນ Carter, Carter ທີ່ແທ້ຈິງ. ສະນັ້ນ ລາວ​ຍັງ​ຕ້ອງ​ຜ່ານ​ປະຕູ​ໄປ​ອີກ ເພາະ​ລາວ​ບໍ່​ຮູ້​ຫຍັງ​ດີ​ກວ່າ. ແຕ່ເຈົ້າມາຜ່ານທາງເຂົ້າທີ່ແຕກຕ່າງກັນ. ມີພຽງ Karak ທີ່ສາມາດສົ່ງເຈົ້າໄດ້. ລາວເຫັນພວກເຮົາເປັນເດັກນ້ອຍບໍ?
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ຈັກ Karak," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ແຕ່ຖ້າທ່ານເອົາປານີ້ອອກຈາກຂ້ອຍ, ຂ້ອຍຈະບອກເຈົ້າວ່າຂ້ອຍມາຮອດນີ້ໄດ້ແນວໃດ."
  
  
  ແທນທີ່ຈະ, hook ໄດ້ເລິກລົງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕື່ນ​ເຕັ້ນ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ເລືອດ​ຊຶມ​ຈາກ​ການ​ຕັດ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ໃນ​ເນື້ອ​ຫນັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເວົ້າຢ່າງໄວວາ, "Polgar Milan, ລາວຮັບຜິດຊອບຢູ່ທີ່ນີ້, ບໍ່ແມ່ນບໍ?"
  
  
  'ແລະ​ແມ່ນ​ຫຍັງ?'
  
  
  “ແມ່ໝ້າຍຂອງລາວ. .. ຖ້າຂ້ອຍສາມາດລົມກັບແມ່ຫມ້າຍຂອງລາວ, ຂ້ອຍສາມາດພິສູດວ່າຂ້ອຍແມ່ນໃຜ.”
  
  
  Hesh Padra ຄິດວ່າມັນເປັນເລື່ອງຕະຫລົກຫຼາຍ. ລາວໂຍນຫົວຂອງລາວຄືນແລະຫົວເລາະດັງໆ, ສັ່ນ, ແລະທຸກໆຄັ້ງທີ່ລາວຫົວເລາະອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ສຽງເຕັນໄດ້ຈົມລົງເລັກນ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໃສ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ຕີ​ເຂົາ​ຢູ່​ຫນ້າ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ໄດ້​ຈີກ​ຄໍ​ທັງ​ຫມົດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອອກ.
  
  
  - ຖ້າເຈົ້າເວົ້າກັບແມ່ຫມ້າຍຂອງລາວ ເຈົ້າຈະບອກລາວວ່າແນວໃດ? - ລາວຖາມເມື່ອລາວຢຸດຫົວຫົວ. - ເຈົ້າຈະເວົ້າຫຍັງ?
  
  
  'ລືມ​ມັນ​ສາ. ນີ້ແມ່ນພາສາເຢຍລະມັນ.
  
  
  "ລອງມັນ," ລາວຮຽກຮ້ອງໃຫ້. ຕາ​ຂອງ​ເຂົາ​ເປັນ​ປະ​ກາຍ​ເປັນ​ຂອງ​ແມວ. ລາວໄດ້ປ່ຽນຈາກ Serbo-Croatian ມາເປັນພາສາອັງກິດທີ່ເນັ້ນໜັກຫຼາຍ ແລະເວົ້າຊ້ຳວ່າ: “ລອງເບິ່ງ.”
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງລາວຢ່າງອິດເມື່ອຍ. ຂ້ອຍມັກມັນໜ້ອຍລົງ. ຜູ້​ຊາຍ​ໝົດ​ຄວາມ​ອົດ​ທົນ ແລະ​ຜູ້​ຍິງ​ໄດ້​ແກວ່ງ​ປືນ​ໃສ່​ນາງ​ແບບ​ນາບ​ຂູ່. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປະໄວ້ໃຫ້ເຂົາເຈົ້າຢູ່ໃນໃຈສໍາລັບໄລຍະຫນຶ່ງແລະຫຼັງຈາກນັ້ນໄດ້ອ້າງເຖິງ: "Wir niemals wünschen vorangehen unsere Hass." ຊຶ່ງຫມາຍຄວາມວ່າ: ພວກເຮົາຈະບໍ່ລືມຄວາມກຽດຊັງຂອງພວກເຮົາ.
  
  
  ແມ່​ຍິງ​ໄດ້​ຕອບ​ສະ​ຫນອງ​ໃນ​ທັນ​ທີ​ທີ່​ມີ​ແຖວ​ຕໍ່​ໄປ​ຂອງ poem ໄດ້​. "Wir haben jeder aber eine einzige Hass." ຫຼື: ພວກເຮົາທຸກຄົນມີຄວາມກຽດຊັງດຽວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ນາງ​ໃນ​ຄວາມ​ປະ​ຫລາດ​ໃຈ​ສໍາ​ລັບ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ. 'ເຈົ້າ...'
  
  
  ພັນລະຍາຂອງ Polgar. ໂຊເຟຍ.'
  
  
  "ແຕ່ຂ້ອຍຈື່ Polgar ເປັນຄົນເຖົ້າ." ເຈົ້າ​ເດ . .. "ຂອບ​ໃຈ. ແຕ່ຄົນຫນຶ່ງມີອາຍຸເທົ່າທີ່ລາວຮູ້ສຶກ, ແລະ Polgar ຮູ້ສຶກວ່າຕົນເອງສະເຫມີ. .. ຫນຸ່ມ. ນາງໄດ້ຍິ້ມໃຫ້ຂ້ອຍເລັກນ້ອຍແລະຫຼັງຈາກນັ້ນເວົ້າວ່າ, "ພວກເຮົາຮັກດຽວກັນ, ພວກເຮົາກຽດຊັງດຽວກັນ, ພວກເຮົາມີສັດຕູດຽວເທົ່ານັ້ນ." ຖ້າເຈົ້າເປັນ Nick Carter ເຈົ້າບອກຂ້ອຍໄດ້ສອງແຖວສຸດທ້າຍບໍ?
  
  
  "ມັນເປັນພຽງແຕ່ຫນຶ່ງແລະພຽງແຕ່ຫນຶ່ງຄໍາ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ. "ເຢຍລະມັນຈະບໍ່ຢຸດກຽດຊັງຝຣັ່ງ."
  
  
  "ຄໍາສຸດທ້າຍແມ່ນ "ອັງກິດ!"
  
  
  “ແຕ່​ໃນ​ສົງຄາມ​ໂລກ​ຄັ້ງ​ທີ 2. ..'
  
  
  "ນີ້ແມ່ນບົດກະວີຈາກສົງຄາມໂລກຄັ້ງທໍາອິດ," ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແກ້ໄຂນາງ. Hate Song ໂດຍ Ernst Lissauer. ແຕ່ໂລກຂອງເຈົ້າມີການປ່ຽນແປງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ທີ່​ມີ​ຄວາມ​ຫມາຍ​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. "ສັດຕູຂອງເຈົ້າດຽວນີ້ເປັນສັດຕູຂອງຜົວຂອງເຈົ້າ, ບໍ່ແມ່ນປະເທດຝຣັ່ງຫຼືອັງກິດ."
  
  
  ນາງໄດ້ຖິ້ມ "mannlicher" ... "ຂໍອະໄພ, ແຕ່ Polgar ແລະຂ້ອຍໄດ້ແຕ່ງງານຢູ່ Berlin ຫຼາຍປີຫຼັງຈາກທີ່ລາວໄດ້ພົບກັບເຈົ້າ. ພວກເຮົາບໍ່ເຄີຍພົບ. ຂ້ອຍຕ້ອງລະວັງ.
  
  
  "ບໍ່ມີຫຍັງຕ້ອງໂທດຕົວເອງ."
  
  
  Sofia Milan ໄດ້ຫັນໄປຫາ Hesh Padre ແລະຄົນອື່ນ. ນີ້ແມ່ນ Nick Carter,” ນາງເວົ້າໃນ Serbo-Croatian. “ໂດຍບັງເອີນ ລາວມາທີ່ນີ້ຜ່ານທາງເຂົ້າ, ບໍ່ແມ່ນຜ່ານປະຕູ, ແລະໄດ້ຫລົບໜີໄປທັງກອງທັບ ແລະ Karak. ທັກທາຍລາວ.
  
  
  ເຂົາເຈົ້າໄດ້ທັກທາຍຂ້າພະເຈົ້າດ້ວຍຄວາມຮັກອັນລົ້ນເຫຼືອອັນດຽວກັນກັບທີ່ເຂົາເຈົ້າໄດ້ຕໍ່ສູ້ຂ້າພະເຈົ້າສອງສາມນາທີກ່ອນຫນ້ານີ້. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຕົ້າ​ໂຮມ​ກັນ​ຢູ່​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ທຸກ​ດ້ານ ຈົນ​ກ​່​ວາ Padre ຈະ​ຕ້ອງ​ໄດ້​ຮັບ​ຄຳ​ສັ່ງ, ສຽງ​ຂອງ​ລາວ​ເປັນ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ໃນ​ຕອນ​ເຊົ້າ.
  
  
  ໃນເວລາທີ່ພວກເຮົາໄປ camp, Sofia tended ກັບບາດແຜຂອງຂ້າພະເຈົ້າແລະຫຼັງຈາກນັ້ນກະກຽມອາຫານໃຫ້ພວກເຮົາ. ລະຫວ່າງການກິນຂອງ Gvivec, ພືດຜັກປະສົມ Balkan ປົກກະຕິ, ແລະການດື່ມເຫຼົ້າແວງສີຂາວທີ່ມີລົດຊາດຄ້າຍຄືການກົດດັນຂອງ grapes ແປດ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເວົ້າກ່ຽວກັບການໂຈມຕີຂອງ Yugoslav, ກ່ຽວກັບ Dzhan, ແລະການເດີນທາງຂອງຂ້າພະເຈົ້າກັບ Athos.
  
  
  ສ່ວນໃຫຍ່ຂອງມັນແມ່ນຄວາມຈິງ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ກ່າວເຖິງ Arvia. ມັນບໍ່ແມ່ນທຸລະກິດຂອງເຂົາເຈົ້າ. ຂ້ອຍຍັງຫຼີກເວັ້ນເຫດຜົນທີ່ຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນີ້. ພວກເຂົາແນ່ນອນລໍຖ້າຂ້ອຍ, ແຕ່ຄວາມໄຮ້ສາລະກັບບົດກະວີນີ້ຊີ້ໃຫ້ເຫັນວ່າກຸ່ມບໍ່ຮູ້ຈຸດປະສົງຂອງຂ້ອຍ. Hawk ບໍ່ໄດ້ອ້າງເອົາຄວາມລັບນີ້. ລາວພຽງແຕ່ບອກຂ້ອຍວ່າພັນລະຍາຂອງ Milan ໄດ້ຢືນຢັນກ່ຽວກັບມັນ. ແຕ່ການເມືອງ Balkan ມີການປ່ຽນແປງຢ່າງໄວວາ, ແລະຄວາມລະມັດລະວັງແມ່ນເຂົ້າໃຈໄດ້. ຈາກ​ນັ້ນ​ກໍ​ມີ​ການ​ເວົ້າ​ແບບ​ສຸ່ມ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຊາຍ​ຄົນ​ນັ້ນ​ທີ່​ຖືກ​ສົ່ງ​ໄປ​ພົບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ຜູ້​ຊາຍ​ອີກ​ຄົນ​ໜຶ່ງ, Karach. ຂ້ອຍບໍ່ມັກມັນຄືກັນ. ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບອກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໂດຍ​ລະ​ອຽດ​ສິ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບອກ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ. ສໍາລັບຄົນເຫຼົ່ານີ້, ຄວາມຖ່ອມຕົວແມ່ນພຽງແຕ່ຂັ້ນຕອນຫນຶ່ງຫ່າງຈາກຄວາມຂີ້ຕົວະ, ແລະການເວົ້າເກີນຈິງເລັກນ້ອຍຈະບໍ່ເຈັບປວດກັບເລື່ອງ, ໂດຍສະເພາະຖ້າທ່ານຕ້ອງການໃຫ້ມັນຢູ່ຂ້າງພວກເຂົາ. ນອກຈາກນັ້ນ, ຂ້ອຍມັກມັນເອງ.
  
  
  ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສຳ​ເລັດ​ແລ້ວ, ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍື່ນ​ຂວດ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນັ່ງ​ລົງ​ຂ້າງ​ກ້ອນ​ຫີນ. ມັນເບິ່ງຄືວ່າພາກສ່ວນທີ່ຍາກທີ່ສຸດໄດ້ສິ້ນສຸດລົງ. ຂ້ອຍມາ, ຕົກລົງ, ແລະສ່ວນທີ່ເຫຼືອຈະງ່າຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ລືມ​ຄໍາ​ຫມັ້ນ​ສັນ​ຍາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ຊ່ວຍ​ເຫຼືອ​ສໍາ​ລັບ Jzan​, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລໍ​ຖ້າ​ເວ​ລາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. Hawk, ໃນລັກສະນະທີ່ຄຸ້ນເຄີຍ, ກົງໄປກົງມາ, ເນັ້ນຫນັກວ່າຂໍ້ມູນທີ່ນໍາມາໂດຍ wolf ຂອງ Milan ຕ້ອງໄດ້ຮັບໃນຄ່າໃຊ້ຈ່າຍໃດໆ. ມັນແມ່ນຄໍາສັ່ງຂອງຂ້ອຍ, ແລະຄໍາສັ່ງຂອງຂ້ອຍແມ່ນສໍາຄັນທີ່ສຸດ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງ Sofia ແລະປ່ຽນກັບໄປເປັນພາສາເຢຍລະມັນ.
  
  
  "Frau Milan," ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນ.
  
  
  "ກະລຸນາໂທຫາຂ້ອຍ Sophia," ນາງເວົ້າ.
  
  
  Padra, ເຂົ້າໃຈຄວາມຫມາຍ, ຖ້າບໍ່ແມ່ນທຸກຄໍາ, chucked ສັ້ນໆແລະມ້ວນຕາຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສົນ​ໃຈ​ລາວ, ຍິ້ມ​ໃຫ້​ນາງ​ແລະ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ກະ​ຕຸກ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫາ​ກໍ່​ໄດ້​ເປີດ. "ໂຊເຟຍ, ເທົ່າທີ່ຂ້ອຍມັກ Aftos ແລະການຕ້ອນຮັບຂອງເຈົ້າ, ຂ້ອຍຈະຕ້ອງອອກໄປໃນໄວໆນີ້."
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ. ທ່ານຕ້ອງການ wolf ຜົວຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການໝາປ່າໂຕນີ້," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງຮີບດ່ວນ. "ສິ່ງທີ່ລາວມີກັບລາວແມ່ນພຽງພໍ."
  
  
  'ອັນນີ້ເປັນໄປບໍ່ໄດ້.'
  
  
  'ເປັນໄປບໍ່ໄດ້?' ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດື່ມ​ເຫຼົ້າ​ແວງ​ໄດ້​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ສາ ມາດ ຈິນ ຕະ ນາ ການ ແລ້ວ ການ ເດີນ ທາງ ກັບ ຄືນ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ, ພະ ຍາ ຍາມ ເພື່ອ ຮັກ ສາ ສັດ ທີ່ ຮ້າຍ ແຮງ ຢູ່ ພາຍ ໃຕ້ ການ ຄວບ ຄຸມ ໂດຍ ບໍ່ ມີ ການ ສູນ ເສຍ ກະ ດູກ ດຽວ. "ທ່ານບໍ່ສາມາດແຍກທັງສອງໄດ້."
  
  
  "ຂ້ອຍຫມາຍຄວາມວ່າ," ນາງເວົ້າຢ່າງງຽບໆ, "ຂ້ອຍບໍ່ມີຫມາປ່ານີ້."
  
  
  'ລາວ​ໄປ​ແລ້ວ? ຫນີ? ຫຼືບ້າ?
  
  
  "ລາວຢູ່ທີ່ Karak."
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງຂອງຂ້ອຍດັງຂຶ້ນ. - Karak ນີ້ແມ່ນໃຜ?
  
  
  ຄວາມມິດງຽບດົນນານຕິດຕາມມາ. Sofia ຫັນຫນ້າຂອງນາງໄປຫາແສງແດດໃນຕອນເຊົ້າ. ຮັງສີທຳອິດເປັນປະກາຍຢູ່ໃນຜົມຂອງນາງ, ເຮັດໃຫ້ມີແສງແກ້ມສູງ ແລະຄໍງາຊ້າງ. ຕາຂອງນາງເບິ່ງຄືວ່າຈັບຄວາມອົບອຸ່ນຂອງລາວ, ແຕ່ເມື່ອນາງເບິ່ງຂ້ອຍ, ພວກມັນເຢັນລົງແລະບໍ່ມີຄວາມເມດຕາຫຼາຍກວ່າທີ່ເຄີຍເປັນ. ສຽງຂອງນາງໄດ້ຄືກັນໃນເວລາທີ່ນາງສຸດທ້າຍໄດ້ສືບຕໍ່ໃນ Serbo-Croatian. "ທໍາອິດຂ້ອຍຈະບອກເຈົ້າວ່າ Polgar ຕາຍແນວໃດ, Nik." ລາວແລະອີກ 9 ຄົນຖືກຈັບໄດ້ຢູ່ໃນການສະແຫວງຫາກອງທັບ, ຄືກັນກັບຄົນທີ່ທ່ານຫລົບຫນີໃນເວລາທີ່ທ່ານເຂົ້າໄປໃນ Cerna Gora. ພວກເຂົາບໍ່ໄດ້ມີໂອກາດ.
  
  
  Cerna Gora ຫມາຍຄວາມວ່າ Montenegro ໃນ Serbian. ຂ້ອຍຖາມວ່າ: "ລາວຖືກທໍລະຍົດ, Sophia ບໍ?"
  
  
  ນາງຫົວຫົວ. “ຜູ້​ທໍລະຍົດ​ແມ່ນ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໃນ​ພວກ​ເຮົາ, ເມື່ອຍ​ກັບ​ການ​ສູ້​ຮົບ​ແລະ​ເຊື່ອ​ໝັ້ນ​ວ່າ​ຈະ​ໄດ້​ລາງວັນ​ອັນ​ໃຫຍ່​ຫລວງ.
  
  
  ພຣະອົງໄດ້ເສຍຊີວິດເປັນການເສຍຊີວິດສົມຄວນສົມຄວນເປັນຜູ້ທໍລະຍົດ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ກົ້ມ​ຕົ້ນ​ໄມ້​ສອງ​ຕົ້ນ​ເຂົ້າ​ກັນ ແລະ​ມັດ​ລາວ​ໄວ້​ລະ​ຫວ່າງ​ພວກ​ເຂົາ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຮົາຕັດເຊືອກທີ່ຖືຕົ້ນໄມ້."
  
  
  "ແຕ່ການຂ້າບໍ່ໄດ້ຢຸດຢູ່ທີ່ນັ້ນ," Padra ຮ້ອງໄຫ້.
  
  
  “ດຽວນີ້ພວກເຮົາຢູ່ໃນທ່າມກາງສົງຄາມກາງເມືອງ. ພວກເຮົາຕ້ອງຕັດສິນໃຈວ່າໃຜຈະນໍາພາພວກເຮົາຫຼັງຈາກການເສຍຊີວິດຂອງ Polgar.
  
  
  - ພວກເຮົາແບ່ງອອກເປັນສອງ.
  
  
  "ອີກເຄິ່ງຫນຶ່ງ," ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ມັນແມ່ນ Karak ບໍ?"
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ. Evan Karak, ນາຍຮ້ອຍສາມີຂອງຂ້ອຍ. ລາວເອີ້ນວ່າການສັກຢາ, Nick. ລາວ​ຄວບ​ຄຸມ​ຄ້າຍ​ສ່ວນ​ໃຫຍ່, ແລະ​ພວກ​ເຮົາ​ແມ່ນ​ພວກ​ນອກ​ເມືອງ.
  
  
  'ເຈົ້າ? ແຕ່ເຈົ້າເປັນພັນລະຍາຂອງ Milan.
  
  
  "ນີ້ແມ່ຍິງຖືກເຫັນວ່າເປັນຄູ່ຮ່ວມງານຂອງຜູ້ຊາຍ, ບໍ່ແມ່ນຜູ້ນໍາຂອງລາວ," ນາງເວົ້າດ້ວຍຄວາມເສຍໃຈ. "ແລະ Karak ມີ wolf."
  
  
  "ນາງຫມາຍຄວາມວ່າຂົນຂອງລາວ," Padra ອະທິບາຍ. "ໝາປ່າໄດ້ຕາຍກັບ Polgar, ແລະ Karak ໄດ້ຕີລາວ. ລາວໃຊ້ມັນເປັນ totem, ເປັນຫຼັກຖານວ່າລາວເປັນມໍລະດົກທີ່ຖືກຕ້ອງຂອງ Polgar. ແລະ​ທີ່​ຮ້າຍ​ແຮງ​ກວ່າ​ນັ້ນ, ພວກ​ຜູ້​ຊາຍ​ເຊື່ອ​ຟັງ​ແລະ​ເຮັດ​ຕາມ​ພຣະ​ອົງ​ຄື​ກັບ​ຝູງ​ແກະ​ທີ່​ຕົກ​ໃຈ.
  
  
  "ຊີວິດຢູ່ທີ່ນີ້ແມ່ນໂຫດຮ້າຍແລະການຕໍ່ສູ້ເພື່ອເອກະລາດ Croatian ແມ່ນຍາວນານ, ບາງທີອາດຍາວເກີນໄປ. ນາຍຈ້າງໄດ້ສູນເສຍຈິດວິນຍານຂອງເຂົາເຈົ້າພ້ອມກັບໄວຫນຸ່ມ,” Sofia ຖອນຫາຍໃຈ. - ແຕ່​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ​ທໍາ​ມະ​ຊາດ​. ເມື່ອເຈົ້າໃຫຍ່ຂຶ້ນ, ເຈົ້າຕ້ອງການຍຶດຫມັ້ນກັບສິ່ງທີ່ເຫລືອຢູ່."
  
  
  “ບະ,” Padra ຮ້ອງອອກມາຢ່າງໃຈຮ້າຍ. “ພວກ​ເຮົາ​ຕ້ອງ​ໂຈມ​ຕີ. ພວກເຮົາຕ້ອງແກ້ແຄ້ນ Polgar ແລະອ້າຍນ້ອງຂອງພວກເຮົາ. ແຕ່ບໍ່! ພວກເຮົາຢູ່ໃນ Aptos ອີກເທື່ອຫນຶ່ງຕໍ່ສູ້ກັບອະດີດແລະຫຼິ້ນເກມເພື່ອລືມກ່ຽວກັບອະນາຄົດ. ອີງຕາມການ Karak, ພວກເຮົາເປັນຜູ້ທີ່ແທ້ຈິງ, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າພວກເຮົາ rotting ຢູ່ທີ່ນີ້."
  
  
  "ແຕ່ເຈົ້າເຂົ້າໃຈ, Nick, ເປັນຫຍັງມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ສໍາລັບພວກເຮົາ," Sophia ເວົ້າ. "Karak ມີຫຼາຍຄົນທີ່ຢູ່ຂ້າງລາວ, ແລະລາວຈະຢູ່ໃນອໍານາດຕາບໃດທີ່ລາວມີຂົນຫມາປ່ານີ້. ລາວຈະບໍ່ປະຕິເສດ. ຂ້ອຍຂໍໂທດທີ່ເຈົ້າມາທີ່ນີ້ ແລະດຽວນີ້ຕ້ອງກັບຄືນມືເປົ່າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ຊົ່ວ​ຄາວ​ເປັນ​ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ​ຂົມ​ຂື່ນ​ແລ່ນ​ຜ່ານ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ແລ້ວຂ້ອຍຖາມເປັນພາສາເຢຍລະມັນວ່າ: Karak ຮູ້ເລື່ອງນີ້ບໍ, Sophia?
  
  
  "ແນ່ນອນບໍ່," ນາງຕອບເປັນພາສາເຢຍລະມັນ. "Polgar ແລະຂ້ອຍເກັບມັນໄວ້ເປັນຄວາມລັບ."
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນມັນແມ່ນຫຍັງ, ມັນຍັງມີຢູ່ບໍ?"
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ.'
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຢືນຂຶ້ນ, ຍືດຕົວແລະ, ຍອມຈໍານົນຕໍ່ສິ່ງທີ່ຫຼີກລ່ຽງບໍ່ໄດ້, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເວົ້າເປັນພາສາ Serbo-Croatian: "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ມີພຽງແຕ່ສິ່ງດຽວທີ່ຍັງເຫຼືອ."
  
  
  - ແລະນີ້?
  
  
  ພວກເຮົາຈໍາເປັນຕ້ອງເອົາຂົນນີ້ອອກຈາກ Karak."
  
  
  
  ບົດທີ 4
  
  
  
  
  
  ໂຊເຟຍໄດ້ຫາຍໃຈເຂົ້າໃນຂະນະທີ່ຕາຂອງນາງເປີດຂຶ້ນ. - ບໍ່, ມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້!
  
  
  'ຂ້ອຍຕ້ອງເຮັດມັນ.'
  
  
  Padra ໄດ້ເປີດປາກຂອງລາວເພື່ອເວົ້າບາງສິ່ງບາງຢ່າງ, ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ຢຸດລາວ. "ເບິ່ງ, ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈແລະເຫັນອົກເຫັນໃຈກັບບັນຫາຂອງເຈົ້າ," ຂ້ອຍເວົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ເດີນ​ທາງ​ເຄິ່ງ​ຫນຶ່ງ​ໃນ​ທົ່ວ​ໂລກ​ແລະ​ປີນ​ພູ godforsaken ນີ້​ເພື່ອ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ມື​ເປົ່າ. ຂ້ອຍຕ້ອງເຮັດວຽກຂອງຂ້ອຍແລະນັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ສໍາຄັນ. ແລະ Karak ຕ້ອງເຂົ້າໃຈເລື່ອງນີ້.
  
  
  "ລາວຈະຂ້າເຈົ້າ."
  
  
  - ແມ່ນແລ້ວ, Padra. ອາດຈະເປັນ.'
  
  
  - ບອກລາວກ່ຽວກັບ…..'
  
  
  - ບໍ່, Sofia. ນີ້ຍັງຄົງເປັນຄວາມລັບຂອງພວກເຮົາ.
  
  
  - ແຕ່ເຈົ້າຈະເຮັດແນວໃດ? ..?
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ເທື່ອ. ຂ້ອຍຈະໄປບ່ອນໃດບ່ອນໜຶ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ຢ່າງ​ງຸ່ມ​ງ່າມ, ສົງ​ໃສ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ຫຍັງ​ອີກ​ແດ່​ທີ່​ມີ​ຄ່າ​ຄວນ​ບອກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ. ແຕ່ມັນບໍ່ແມ່ນ. "ບອກຂ້ອຍວ່າຈະຊອກຫາລາວຢູ່ໃສແລະຂໍໃຫ້ຂ້ອຍໂຊກດີ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  - Nick, ພວກເຮົາບໍ່ສາມາດປ່ອຍໃຫ້ເຈົ້າເຮັດສິ່ງນີ້ໄດ້.
  
  
  "ເຈົ້າຈະຕ້ອງຍິງຂ້ອຍຖ້າເຈົ້າຕ້ອງການຢຸດຂ້ອຍ." ໃບຫນ້າຂອງ Padra ແຂງກະດ້າງແລະຊ້ໍາຈົນກ່ວາມັນຄ້າຍຄື mahogany. ທັນໃດນັ້ນ ລາວ​ກໍ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ວ່າ: “ແລ້ວ​ໄປ​ກັນ​ເລີຍ
  
  
  ທັງໝົດ .'
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ຕ້ອງການນີ້," ຂ້ອຍເວົ້າ. 'ຜິວໜັງໝາປ່ານີ້.....'
  
  
  "ນີ້ເປັນສິ່ງສໍາຄັນສໍາລັບພວກເຮົາຄືກັນກັບທ່ານ, Carter." ລາວ​ຫັນ​ໜ້າ​ແລະ​ຮ້ອງ​ໃສ່​ຜູ້​ອື່ນ. “ພວກ​ເຮົາ​ຂີ້​ຕົວະ​ອັນ​ໃດ​ທີ່​ປ່ອຍ​ໃຫ້​ຄົນ​ແປກ​ໜ້າ​ຄົນ​ນີ້​ເຮັດ​ວຽກ​ງານ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ. ພວກເຮົາຕ້ອງຕໍ່ສູ້ກັບ Karak ແລະແກ້ໄຂບັນຫານີ້ຄັ້ງດຽວແລະສໍາລັບທຸກຄົນ.
  
  
  “ແຕ່ Hesh. ມີພວກເຮົາບໍ່ຫຼາຍປານໃດ, ແລະ Karak ມີຄົນຈໍານວນຫຼາຍ ...” ລາວສະກັດກັ້ນການປະທ້ວງຂອງນາງດ້ວຍການຕີມືຂວາຂອງລາວລົງກັບພື້ນດິນແລະຄໍາສາບແຊ່ງທີ່ໂຫດຮ້າຍ. ມີຄວາມງຽບສະຫງົບອີກເທື່ອໜຶ່ງ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ສຶກວ່າ ໝາປ່າຂອງມິລານກຳລັງກາຍເປັນສັນຍາລັກທີ່ຝ່າຍຕ່າງໆຈະປະທະກັນ. ແລະຂ້ອຍຈະຢູ່ເຄິ່ງກາງຂອງມັນເມື່ອເລືອດເລີ່ມໄຫຼ. ຜູ້ຊາຍແຕ່ລະຄົນໄດ້ຫົວເຂົ່າລົງ ແລະສະແດງການຕົກລົງກັບ Padra, ຈົນກ່ວາໃນທີ່ສຸດກໍມີສຽງຮ້ອງດັງທົ່ວໄປຮຽກຮ້ອງໃຫ້ພວກເຮົາໄປ. Sofia ມາຢືນຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ, ຕາຂອງນາງມືດມົວແລະຂົ່ມຂູ່.
  
  
  “ໄປກັນເລີຍ,” ນາງຮ້ອງຂຶ້ນ, ຍົກປືນໃຫຍ່ຂຶ້ນເທິງອາກາດ. "ພວກເຮົາທັງຫມົດໄປ."
  
  
  "ແລະໄວ," Padra ຮ້ອງໄຫ້, "ກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະສູນເສຍຫົວໃຈອີກເທື່ອຫນຶ່ງ."
  
  
  ສຽງຫົວດັງເປັນຄຳຕອບ, ແຕ່ສຽງຫົວເປັນສິ່ງສຸດທ້າຍໃນໃຈຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ມັກຄວາມຄິດທີ່ຈະນໍາພາພວກເຂົາໄປຂ້າ. ໂຊເຟຍຍ່າງໄປຂ້າງຂ້ອຍຢູ່ທາງແຄບ, ບ່າໄຫລ່ກັບຫຼັງ ແລະເຕົ້ານົມທີ່ມະຫັດສະຈັນຂອງນາງຕິດອອກມາຢ່າງພາກພູມໃຈ. ນາງໄດ້ຍ່າງຄືກັບຜູ້ຊາຍ, ໂດຍບໍ່ມີການຂີ້ຕົວະຫຼື flirtation, ເຖິງແມ່ນວ່າບາງຄັ້ງຂາຂອງນາງໄດ້ສໍາຜັດກັບຂ້ອຍ.
  
  
  ພວກເຮົາຕ້ອງເບິ່ງຄືກັບໂປສເຕີເກົ່າເມື່ອພວກເຮົາເຂົ້າໄປໃນເມືອງ. ເຈົ້າຮູ້ຈັກໂປສເຕີເຫຼົ່ານັ້ນ: ຄູ່ຜົວເມຍຊາວນາທີ່ມີວິລະຊົນຊອກຫາອະນາຄົດຢ່າງບໍ່ຢຸດຢັ້ງ, ລາວເອົາມືຂອງລາວຢູ່ເທິງຫົວຂອງເຄື່ອງຈັກຂະ ໜາດ ໃຫຍ່ຂອງລາວ, ແລະນາງມີແກະເຂົ້າສາລີຢູ່ໃນມືຂອງນາງ. ພຽງ​ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ຂອງ​ຫຼິ້ນ​ທີ່​ຫນ້າ​ຮັກ​ດັ່ງ​ນັ້ນ​, ແລະ Sofia ໄດ້​ຖື​ປືນ​ເກົ່າ​ຢູ່​ໃນ​ມື​ຂອງ​ນາງ​. ຢູ່​ເບື້ອງ​ຫລັງ​ພວກ​ເຮົາ​ມີ​ລູກ​ເຮືອ​ທີ່​ນຸ່ງ​ເສື້ອ​ຜ້າ ແລະ​ຖື​ອາ​ວຸດ. ພຣະເຈົ້າຜູ້ຊົງລິດອຳນາດ. ..
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ຕາມ​ຖະ​ຫນົນ​ຫົນ​ທາງ overgrown ລະ​ຫວ່າງ​ໂຄງ​ກະດູກ​ຂອງ​ຕຶກ​ອາ​ຄານ brick ແລະ​ສີ​ມັງ. ໃນເວລາຫນຶ່ງ, ຊັ້ນລຸ່ມສ່ວນຫຼາຍແມ່ນຫໍເຕັນ, ຮ້ານຄ້າຂະຫນາດນ້ອຍທີ່ມີ awnings ໄມ້ hinged ທີ່ສາມາດຕ່ໍາເພື່ອຮັບໃຊ້ເປັນ counters. ຊັ້ນເທິງແມ່ນເຮືອນທີ່ມີລະບຽງແລະຂັ້ນໄດ, ແລະຫລັງຄາຖືກປົກຄຸມດ້ວຍກະເບື້ອງ. ແຕ່ດຽວນີ້ Aphthos ເຖົ້າແກ່ຕາຍແລ້ວ, ບາດແຜຈາກດິນຟ້າອາກາດ ແລະການລະເລີຍ ຈົນບໍ່ມີສິ່ງໃດເຫຼືອແຕ່ເປັນເສດເສດເຫຼືອທີ່ປົກຄຸມ.
  
  
  ບາງຄັ້ງ, ຜູ້ຍິງໂສດຍ່າງຜ່ານໄປ, ສ່ວນຫຼາຍແມ່ນນຸ່ງເສື້ອສີດໍາ. ພວກ​ເຂົາ​ຟ້າວ​ແລ່ນ​ໄປ, ຢຸດ​ພຽງ​ຊົ່ວ​ຄາວ​ເພື່ອ​ຫັນ​ມາ​ເບິ່ງ​ແຍງ​ພວກ​ເຮົາ. ຢູ່ຕາມຖະໜົນຫົນທາງແຄບ, ຜູ້ຄົນທີ່ແອອັດຢູ່ກົງກັນຂ້າມກັບພວກເຮົາ, ບາງຄົນເຖົ້າແກ່ ແລະມີຄວາມພາກພູມໃຈ, ແລະສ່ວນຫຼາຍແລ້ວແມ່ນໄວໜຸ່ມ, ມີໃບໜ້າແດງ ແລະຕາຂີ້ຄ້ານ ຫຼືຕາຂີ້ຄ້ານ ແລະມີທ່າທາງທີ່ບໍ່ແນ່ນອນ.
  
  
  "ເຈົ້າແລະ Padra ເວົ້າວ່າຄົນຢູ່ທີ່ນີ້ແມ່ນເກົ່າບໍ?" — ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ Sofia curiously.
  
  
  “ພວກ​ນີ້​ແມ່ນ​ພວກ​ທີ່​ໄດ້​ເຕົ້າ​ໂຮມ​ຢູ່​ອ້ອມ​ຮອບ Karak ແລະ​ພວກ​ເຮົາ​ຮູ້​ຈັກ​ມາ​ເປັນ​ເວ​ລາ​ຫລາຍ​ປີ. ແຕ່ Karak ຍັງໄດ້ທົດແທນຄົນໃຫມ່. ຮິມຝີປາກຂອງນາງງໍເປັນຈາມ. "ພວກເຂົາເວົ້າວ່າພວກເຂົາຢູ່ທີ່ນີ້ເພື່ອຕໍ່ສູ້ເພື່ອສິ່ງທີ່ຖືກຕ້ອງ, ແຕ່ບາງຄັ້ງຂ້ອຍກໍ່ສົງໄສວ່າຄວາມຕັ້ງໃຈຂອງພວກເຂົາເລິກເຊິ່ງເທົ່າໃດ. ຂ້ອຍສົນໃຈ Karak ໂດຍສະເພາະ.
  
  
  "ຢ່າງ ໜ້ອຍ ລາວເບິ່ງຄືວ່າເປັນຄົນແປກ."
  
  
  "ພວກເຮົາບໍ່ພຽງແຕ່ໂຈນ," ນາງເວົ້າ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ຄິດ, ໂດຍບໍ່ມີການສິ້ນສຸດປະໂຫຍກ.
  
  
  ເຊັ່ນດຽວກັບເມືອງ Roman ສ່ວນໃຫຍ່, Athos ມີຮູບຮ່າງຂອງແກນແລະຖືກຕັ້ງຢູ່ໃນສະ ymmetrically ອ້ອມຮອບຖະຫນົນ, ຂ້າງເທິງທີ່ພຣະວິຫານ towered. ເກືອບ​ວ່າ​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ຍັງ​ເຫຼືອ​ຢູ່​ໃນ​ພຣະ​ວິ​ຫານ​ນີ້, ແຕ່​ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ໄປ​ໃກ້​ຂັ້ນ​ຕອນ​ທີ່​ນຳ​ໄປ​ສູ່​ມັນ, Sophia ໄດ້​ຊີ້​ນິ້ວ​ມື​ຂອງ​ນາງ ແລະ​ເວົ້າ​ວ່າ: “ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ບໍ່​ເຫັນ​ມັນ​ອີກ​ແລ້ວ, Nick. ແລະອີກດ້ານຫນຶ່ງແມ່ນເຮືອນຂອງ Vigilus. ມັນເປັນເຮືອນທີ່ໃຫຍ່ທີ່ສຸດແລະດີທີ່ສຸດ, ແລະມັນຍັງຢູ່ໃນສະພາບທີ່ດີກ່ວາເຮືອນອື່ນໆ, ສະນັ້ນນີ້ແມ່ນບ່ອນທີ່ Karak ຢູ່. ນາງກ່າວຕື່ມວ່າ "ຂ້ອຍເຄີຍອາໄສຢູ່ທີ່ນັ້ນ," ນາງເວົ້າຕື່ມ.
  
  
  "Vigilus, ເຈົ້າເມືອງ, ແມ່ນບໍ?"
  
  
  - ຫຼາຍຄືກັບຜູ້ບັນຊາການທະຫານ. ເຈົ້າແຂວງອາໄສຢູ່ເມືອງແບ່ງ. ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ເມືອງນີ້ແມ່ນສ້າງຕັ້ງຂຶ້ນໂດຍ Emperor Diocletian. Aptos ເປັນ​ດ່ານ​ຊາຍ​ແດນ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ ແລະ vigilus ໄດ້​ຮັບ​ຜິດ​ຊອບ​ຂອງ garrison ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ແລະ​ຂ້າ​ໃຊ້​ທີ່​ເຮັດ​ວຽກ​ຢູ່​ໃນ quarries ແລະ​ການ​ຝຶກ​ອົບ​ຮົມ​ໃຫ້​ເປັນ gladiators.
  
  
  ເຈົ້າຍັງສາມາດເຫັນປາກກາ ແລະຂຸມຝັງສົບໄດ້,” Padra, ຜູ້ທີ່ເຂົ້າມາໃກ້ພວກເຮົາ. ລາວໄດ້ແກວ່ງຕອກຂອງລາວໃສ່ບ່ອນຈອດລົດທີ່ຈົມລົງ. “ພວກເຂົາຕາຍຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ..ຫຼືມີຊີວິດຢູ່ຈົນເຖິງຄວາມຕາຍໃນ Rome."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສຶກສາໂຖປັດສະວະຮູບໄຂ່ຍາວ. "ເບິ່ງຄືວ່າມັນຍັງໃຊ້ຢູ່," ຂ້ອຍເວົ້າເມື່ອຂ້ອຍເຫັນວ່າມັນຢູ່ໃນສະພາບດີ.
  
  
  "ນັ້ນແມ່ນຄວາມຈິງ," Padra ເວົ້າຕໍ່ໄປ. “ພວກເຮົາເຄີຍໃຊ້ມັນເພື່ອການຝຶກຊ້ອມ ແລະກິລາເປົ້າໝາຍ. ບໍ່ດົນກ່ອນຫນ້ານີ້, ໃນເວລາທີ່ Polgar ຍັງມີຊີວິດຢູ່, Karak ໄດ້ແນະນໍາໃຫ້ໃຊ້ມັນສໍາລັບເກມອື່ນໆ - ເກມເກົ່າ.
  
  
  "Gladiator ສູ້? ເຈົ້າເວົ້າຫຼິ້ນບໍ.'
  
  
  "ບໍ່ເຖິງຈຸດຕາຍ, ແຕ່ຄືກັບການແຂ່ງຂັນ Roman ບູຮານ." Sofia ສັ່ນຫົວຂອງນາງຢ່າງໂສກເສົ້າ. "Polgar ບໍ່ໄດ້ອະນຸມັດມັນ, ແຕ່ລາວໄວ້ວາງໃຈ Karak ເປັນຜູ້ບັນຊາການຂອງລາວ, ແລະໃນເວລານັ້ນມັນເບິ່ງຄືວ່າມີຄວາມມ່ວນທີ່ບໍ່ມີອັນຕະລາຍ."
  
  
  “ຊາວໂຣມັນຄືກັນ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ແລະ, ເຊັ່ນດຽວກັນກັບຊາວໂລມັນ, ຄວາມນິຍົມຂອງລາວເພີ່ມຂຶ້ນ." ຫາຍໃຈເລິກໆ, Padra ຍ່າງຂຶ້ນຂັ້ນໄດ. “ມັນເປັນຄວາມບ້າທີ່ບໍລິສຸດທີ່ຈະຕໍ່ສູ້ເຊິ່ງກັນແລະກັນ. ມັນຈະສິ້ນສຸດເມື່ອໃດ?
  
  
  "ຂ້ອຍສາບານໂດຍ Karak," Sofia ເວົ້າຢ່າງມືດມົວແລະນໍາພາພວກເຮົາຂຶ້ນໄປຊັ້ນເທິງ.
  
  
  ຢູ່​ເບື້ອງ​ຫລັງ​ຂອງ​ວັດ​ມີ​ສີ່​ຫຼ່ຽມ​ໃຫຍ່, ແລະ​ທັນ​ທີ​ຫລັງ​ມັນ​ມີ​ເຮືອນ​ວິນ​ລາ​ທີ່​ຊຸດ​ໂຊມ, ອ້ອມ​ຮອບ​ດ້ວຍ​ກຳ​ແພງ​ທີ່​ຍັງ​ເຫຼືອ. ໂດຍບໍ່ມີການລັງເລ, ພວກເຮົາມຸ່ງຫນ້າໄປຫາເຮືອນວິນລາ.
  
  
  "ແນ່ນອນ," Sophia ເວົ້າ, ແລະຄັ້ງທໍາອິດທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງຂອງນາງສັ່ນສະເທືອນ. ຜູ້ຊາຍໄດ້ເຂົ້າຮ່ວມກັບພວກເຮົາຈາກທາງຫລັງ, ລັກເບິ່ງ glance ແລະສຽງ hushed. ບັນຍາກາດແມ່ນສະຫງົບ: ຄວາມສະຫງົບທີ່ຄິດຄ່າລ່ວງໜ້າຈະມີຝົນຕົກຟ້າຮ້ອງແຮງ, ແລະພວກເຮົາແຕ່ລະຄົນກໍ່ຮູ້ດີ. ແສງສະຫວ່າງໃນຕອນເຊົ້າຈືດໆບໍ່ໄດ້ຕິດຕາມພວກເຮົາເຂົ້າໄປໃນເຮືອນວິນລາ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ຕາມ​ແລວ​ທາງ​ທີ່​ດັງ​ກ້ອງ​ກັງ​ວົນ​ທີ່​ມີ​ກະ​ບອງ​ກະ​ພິບ. ຈາກ​ນັ້ນ​ພວກ​ເຮົາ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ສີ່​ຫລ່ຽມ​ທີ່​ກວ້າງ​ຂວາງ, ແສງ​ໄຟ​ດ້ວຍ​ເຄື່ອງ​ປັ້ນ​ດິນ​ເຜົາ​ສາມ​ຂາ. ກິ່ນ​ຫອມ​ຂອງ​ນ​້​ໍາ​ມັນ​ໄດ້​ຫ້ອຍ​ຢ່າງ​ຫຼວງ​ຫຼາຍ​ໃນ​ອາ​ກາດ​. ຫລາຍສັດຕະວັດກ່ອນ, ເຮືອນວິນລາໄດ້ຖືກຕົກແຕ່ງດ້ວຍເຄື່ອງປະດັບຂອງສະຖານະພາບແລະຄວາມຮັ່ງມີ: ຜ້າພົມຫນັກ, ພື້ນເຮືອນ mosaic ທີ່ວາງດ້ວຍມືແລະຮູບແຕ້ມທີ່ອຸດົມສົມບູນ. ບັດ​ນີ້​ຜ້າ​ພົມ​ໄດ້​ໝົດ​ໄປ, ພື້ນ​ເຮືອນ​ມີ​ຮອຍ​ແຕກ​ແລະ​ເປື້ອນ, ພວກ​ເຂົາ​ເຈື່ອນ​ຢູ່​ໃຕ້​ຕີນ, ແລະ​ສີ​ໄດ້​ຈາງ​ລົງ ຫຼື​ມີ​ຮອຍ​ແຕກ. ບັດ​ນີ້​ບໍ່​ມີ​ເຄື່ອງ​ເຟີ​ນີ​ເຈີ​ອື່ນ​ນອກ​ຈາກ​ໂຕະ​ຍາວ​ທີ່​ເຮັດ​ດ້ວຍ​ໄມ້​ຫຍາບ​ແລະ​ຕັ່ງ​ນັ່ງ​ສອງ​ສາມ​ໂຕ ຊຶ່ງ​ມີ​ຄົນ​ປະ​ມານ​ຊາວ​ຄົນ​ເບິ່ງ​ພວກ​ເຮົາ​ຢ່າງ​ປ່າ​ເຖື່ອນ.
  
  
  ການແນມເບິ່ງຂອງຂ້ອຍໄດ້ຫຼຽວໄປຂ້າງໂຕະໄປຫາດອກກຸຫຼາບນ້ອຍໆຢູ່ປາຍອື່ນຂອງຫ້ອງ. ລະດັບຄວາມສູງໄດ້ຖືກສ້າງຕັ້ງຂຶ້ນໂດຍກ້ອນຫີນຫຼາຍກ້ອນແລະຖືກປົກຄຸມດ້ວຍຜ້າແລະຫນັງ, ນຸ່ງເສື້ອຫຼາຍ. ຢູ່ເທິງມັນຢືນເກົ້າອີ້ມົນທີ່ບໍ່ມີຫລັງ, ເອີ້ນວ່າເກົ້າອີ້ Roman, ແລະອີກເທື່ອຫນຶ່ງເປັນ brazier ສາມຂາ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍນັ່ງຢູ່ໃນຕັ່ງນີ້. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສຶກສາລາວໃນແສງສະຫວ່າງທີ່ບໍ່ແນ່ນອນຂອງ brazier. ລາວມີຂົນອ່ອນໆ, ມີຫນວດ curly ຫນາທີ່ປົກຄຸມໃບຫນ້າຂອງລາວ, ມີໃບຫນ້າທີ່ປົກຄຸມດ້ວຍຮອຍຍັບທີ່ໂຫດຮ້າຍແລະຮອຍແປ້ວ. ລາວໃສ່ເຄື່ອງແບບເສື້ອກ້າມສີກາກີທີ່ໃສ່ໂດຍກອງທະຫານຂອງ Castro, ແລະຜົມສີດໍາຍາວຂອງລາວຖືກປະດັບດ້ວຍຫມວກຕໍາຫຼວດ.
  
  
  ຢູ່ເທິງຕັກຂອງລາວວາງປືນສັ້ນອັດຕະໂນມັດ MAB, ເຊິ່ງລາວຕີດ້ວຍຄວາມຮັກຄືກັບເຄື່ອງຫຼິ້ນທີ່ມັກ.
  
  
  ລາວເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍຄວາມສົນໃຈໂດຍສະເພາະແລະຖາມວ່າ: "ເຈົ້າແມ່ນໃຜ?"
  
  
  " Nick Carter."
  
  
  ລາວນັ່ງຊື່. ສຽງຂອງລາວກາຍເປັນແຫຼມ. - ຂ້ອຍໄດ້ຍິນກ່ຽວກັບເຈົ້າ, Carter.
  
  
  - ແລະຂ້ອຍໄດ້ຍິນກ່ຽວກັບເຈົ້າ. ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເພີ່ມສິ່ງທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຍິນກ່ຽວກັບລາວ. "ເຈົ້າແມ່ນ Evan Karak, ນາຍພົນຂອງ Polgar Milan."
  
  
  "ມິລານຕາຍແລ້ວ."
  
  
  'ຂ້ອຍຮູ້ມັນ.'
  
  
  "ນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນທີ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເປັນນາຍທະຫານຂອງລາວໄດ້ອີກຕໍ່ໄປ." Karak ຈັບຫນວດຂອງລາວຊົ່ວຄາວ, ຕາຂອງລາວແຄບລົງ. "ເຈົ້າຢູ່ໃນບໍລິສັດທີ່ບໍ່ດີ, Carter."
  
  
  'ພວກເຂົາເປັນເພື່ອນຂອງຂ້ອຍ. ໃນ​ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ທັງ​ຫມົດ​ແມ່ນ​ຫມູ່​ເພື່ອນ​ຂອງ Milan​,” ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕອບ​ຢ່າງ​ສະ​ຫງົບ. "ແຕ່ຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນີ້ສໍາລັບຕົວເອງ."
  
  
  'ເປັນຫຍັງ?'
  
  
  "ເພື່ອໃຫ້ໄດ້ຮັບຜິວຫນັງຂອງ wolf ຂອງ Milan."
  
  
  ມີຄວາມງຽບສະຫງົບ. Karak ຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍຕາມືດ, ໃຈຮ້າຍ. - ຜິວຫນັງຂອງລາວ? - ລາວຖາມຢ່າງແຮງ. 'ເພື່ອ​ຫຍັງ? ເອົາມັນໃຫ້ Sophia ແລະຊໍ່ຂອງນາງບໍ່ພໍໃຈ?
  
  
  ຕໍ່ໄປຂ້ອຍ, Padre ກໍາລັງເຄື່ອນທີ່ດ້ວຍຄວາມໂກດແຄ້ນ, ແລະຂ້ອຍໄດ້ວາງມືໃສ່ບ່າຂອງລາວເພື່ອເຮັດໃຫ້ລາວສະຫງົບລົງ. “ບໍ່,” ຂ້ອຍບອກ Karak. "ແຕ່ເນື່ອງຈາກວ່ານີ້." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ລົມ​ຫາຍ​ໃຈ​ເລິກ​ແລະ​ເຜົາ​ໄຫມ້​ອອກ​, improvising ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເວົ້າ​. “ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບກັບ Milan ເມື່ອຫລາຍປີກ່ອນໃນ Berlin. ມື້ຫນຶ່ງລາວບອກຂ້ອຍວ່າ: "Nick, ຂ້ອຍກັບຄືນໄປບ້ານເກີດເມືອງນອນຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ບໍ່ເຄີຍລືມຂ້ອຍ. ກັບຄືນໄປຫາຄົນອາເມລິກາຂອງເຈົ້າ, ຢ່າລືມຂ້ອຍ." ແລະລາວບໍ່ໄດ້ຕາຍຢູ່ໃນຫົວໃຈຂອງຂ້ອຍຫຼືຢູ່ໃນຫົວໃຈຂອງຊາວອາເມຣິກັນທີ່ຮັກເສລີພາບຫລາຍຄົນ.”
  
  
  ໃນເວລານີ້, ຜູ້ຊາຍຂອງ Karak ເລີ່ມຈົ່ມແລະເຄື່ອນໄຫວຢ່າງບໍ່ຢຸດຢັ້ງ, ແລະຫນຶ່ງໃນນັ້ນກໍ່ຮ້ອງອອກມາຢ່າງກະທັນຫັນ: "ນີ້ແມ່ນການຫຼອກລວງ." ອີກ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ວ່າ: “ຢ່າ​ໃຫ້​ລາວ!”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ​ວ່າ​ຜູ້​ເວົ້າ​ແມ່ນ​ຊາຍ​ຫນຸ່ມ, ແນ່​ນອນ​ວ່າ​ສອງ Karak ຮັບ​ການ​ຈ້າງ. ມັນເຮັດໃຫ້ຄວາມຮູ້ສຶກ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນໄປຫາເວທີແລະຕາ Karak ເບິ່ງຂ້າພະເຈົ້າ, ເຕັມໄປດ້ວຍການເຍາະເຍີ້ຍ.
  
  
  "ເຈົ້າເປັນຄົນແປກຫນ້າຢູ່ທີ່ນີ້, Carter," ລາວເວົ້າ. "ທ່ານບໍ່ເຂົ້າໃຈວ່າສິ່ງທີ່ຢູ່ກັບພວກເຮົາ."
  
  
  ຂ້ອຍເມື່ອຍກັບການຖືກເອີ້ນວ່າຄົນແປກໜ້າ. ທັນໃດນັ້ນຂ້ອຍກໍ່ອິດເມື່ອຍກັບຄວາມວຸ້ນວາຍອັນໂຫດຮ້າຍທັງໝົດນີ້. "ຂ້ອຍມາເພື່ອຕົວຂ້ອຍເອງ, ແຕ່ບໍ່ພຽງແຕ່ສໍາລັບຕົວຂ້ອຍເອງ," ຂ້ອຍເວົ້າໃສ່ລາວ. "ຂົນນີ້ບໍ່ໄດ້ເປັນຂອງເຈົ້າ, ຫຼືຂ້ອຍ, ຫຼືໂຊເຟຍ." ແຕ່ມັນເປັນຂອງໂລກທັງຫມົດ. ນີ້ແມ່ນສັນຍາລັກຂອງສິ່ງທີ່ Milan ໄດ້ເສຍຊີວິດສໍາລັບ. ມັນ​ແມ່ນ​ສັນ​ຍາ​ລັກ​ຂອງ​ອິດ​ສະ​ລະ​ພາບ​ແລະ​ເອ​ກະ​ລາດ​ຂອງ​ປະ​ຊາ​ຊົນ​ຂອງ​ທຸກ​ປະ​ເທດ.”
  
  
  ອີກ​ເທື່ອ​ໜຶ່ງ​ມີ​ສຽງ​ຈົ່ມ​ແລະ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ໃນ​ບັນ​ດາ​ຜູ້​ຊາຍ. ຄາວໜຶ່ງ ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍໄປໄກເກີນໄປ. ຈາກ​ນັ້ນ​ຜູ້​ເຖົ້າ​ຜູ້​ໜຶ່ງ​ຢູ່​ໃນ​ໂຕະ​ເວົ້າ​ຢ່າງ​ແປກ​ໃຈ​ວ່າ, “ເຈົ້າ​ເຮັດ​ແບບ​ນັ້ນ​ໃຫ້​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ບໍ?”
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ. ແລະຂ້ອຍຈະເຮັດມັນ ຄໍາສັບໄດ້ຖືກເຜີຍແຜ່ແລະມັນຈະຫມາຍຄວາມວ່າການສະຫນັບສະຫນູນແລະເງິນສໍາລັບທ່ານ. ເອົາ​ມັນ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ປະ​ຕິ​ບັດ​ຢ່າງ​ແທ້​ຈິງ​. ສິ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ແມ່ນ​ການ​ຈູດ​ບັ້ງ​ໄຟ​ດອກ ແລະ​ທຸງ​ເພື່ອ​ເລືອກ​ຕັ້ງ​ປະ​ທາ​ນາ​ທິ​ບໍ​ດີ. ຄວາມຕື່ນເຕັ້ນຢູ່ໃນຫ້ອງແມ່ນຍິ່ງໃຫຍ່, ແລະເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍສາມາດເອົາ Sophia ແລະ gang ຂອງນາງອອກຈາກທີ່ນີ້ຢ່າງມີຊີວິດ.
  
  
  ໃນ din ຂອງການສົນທະນາຕໍ່ໄປນີ້, ສຽງຂອງຜູ້ຊາຍອາຍຸໄດ້ໄດ້ຍິນຢ່າງຊັດເຈນ. "ຂ້ອຍເວົ້າວ່າພວກເຮົາຄວນເອົາຜິວຫນັງນີ້ໃຫ້ລາວ," ລາວເວົ້າ. "ໂລກຕ້ອງການໄດ້ຍິນກ່ຽວກັບການຕໍ່ສູ້ຂອງພວກເຮົາ, ແລະຖ້າ Carter ສາມາດ .....'
  
  
  “ໄຮ້ສາລະ,” Karak snorted. “ມັນເປັນເລື່ອງຂີ້ຕົວະ…” ສາຍຕາຂົມຂື່ນຂອງລາວເປັນຕາແປກປະຫຼາດ, ແລະລາວຄ່ອຍໆຍິ້ມມັນຄືຮອຍຍິ້ມທີ່ຂີ້ຮ້າຍ, ລາວກົ້ມເອົາຜິວໜັງສີຂີ້ເຖົ່າຂຶ້ນ ແລະບີບໃສ່ມືຂອງລາວ ເຈົ້າຢາກໄດ້ຂົນໂຕນີ້ບໍ? ເອີ, ມາທາງຫຼັງລາວ ເຂົ້າໄປໃກ້ລາວ ແລະ ເກືອບຮອດແຂນ ເມື່ອລາວບອກໃຫ້ຂ້ອຍຢຸດ ແລ້ວລາວກໍ່ເອົາຜິວໜັງໃສ່ຕີນຂອງຂ້ອຍ ແລະເອົານິ້ວມືຂອງຂ້ອຍໄປໃສ່ມັນຢ່າງໄວ, ຊອກຫາກະເປົ໋ານ້ອຍໆຢູ່ທາງຫຼັງຂອງຄໍຂອງຂ້ອຍ. ສາມເທື່ອ, ການຫັນເປັນເຄິ່ງຫນຶ່ງເຊື່ອງການຊອກຫາຂອງທ່ານຈາກ Karatz.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫຼຸດລົງຜິວຫນັງຢູ່ເທິງພື້ນ. “ຄາຣາກ,” ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງເຢັນຊາ. "ນີ້ບໍ່ແມ່ນ wolf ຂອງ Milan."
  
  
  Karak snorted, ມືຂອງຕົນ convulsively clinch pistol. ສຽງຂອງລາວໄດ້ກາຍເປັນດັງແລະຂົ່ມຂູ່. 'ຢ່າໂງ່. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ເອງ ໄດ້ ເຫັນ ວິ ທີ ການ wolf ນີ້ ໄດ້ ເສຍ ຊີ ວິດ ແລະ ເອົາ ຜິວ ຫນັງ ອອກ. ເຈົ້າເອີ້ນຂ້ອຍວ່າຂີ້ຕົວະບໍ?
  
  
  "ນີ້ບໍ່ແມ່ນຫມາປ່າຂອງ Milan."
  
  
  Karak tensed, panting ດ້ວຍຄວາມໂກດແຄ້ນ, ແລະຈາກນັ້ນກໍ່ຫົວເລາະ. ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ນີ້​ເປັນ​ບ້າ​ຢ່າງ​ຈະ​ແຈ້ງ, ແລະ​ສິ່ງ​ນີ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ລາວ​ເປັນ​ອັນ​ຕະ​ລາຍ​ຫຼາຍ​ຮ້ອຍ​ເທົ່າ, ແລະ​ການ​ກະ​ທຳ​ທັງ​ໝົດ​ຂອງ​ລາວ​ບໍ່​ຄາດ​ຄິດ. ລາວຫັນໄປຫາຜູ້ຊາຍຂອງລາວ, ໃບຫນ້າທີ່ມີເນື້ອຫນັງຂອງລາວນໍາພາພາຍໃຕ້ການຈັບຫນວດຂອງລາວ. "ລາວມີຄວາມກ້າຫານ, Carter ນັ້ນ," ລາວຫາຍໃຈຢ່າງໂກດແຄ້ນ. "ລາວມາຄືກັບວ່າພວກເຮົາເປັນຜູ້ຍ່ອຍຂອງລາວ, ອ້າງວ່ານີ້ບໍ່ແມ່ນຜິວຫນັງທີ່ຖືກຕ້ອງແລະກ່າວຫາຂ້ອຍວ່າຂີ້ຕົວະ. ເປັນເລື່ອງຕະຫລົກແທ້ໆ!'
  
  
  ແນ່ນອນວ່າໄວຫນຸ່ມໄດ້ຕົກລົງກັບລາວ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫົວ​ຂຶ້ນ​ສອງ​ເທົ່າ, ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຕາ​ຈາກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຫຼື Sophia, ຫຼື​ກຸ່ມ​ນ້ອຍ​ທີ່​ຖື​ມີດ ແລະ​ປືນ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - ໝາປ່າແທ້ຢູ່ໃສ? - ເຈົ້າ​ເຊື່ອງ​ມັນ​ບໍ?
  
  
  ທັນທີທັນໃດໃບຫນ້າຂອງລາວກາຍເປັນຈິງຈັງ, ມືຄ້າຍຄື ham ຂອງລາວຈັບ MAB ແລະລາວແນມໃສ່ຫນ້າເອິກຂອງຂ້ອຍ. "ເອົາຜິວຫນັງ," ລາວເວົ້າ; ສຽງ​ຂອງ​ລາວ​ແມ່ນ​ເຢັນ​ແລະ​ແຈ່ມ​ແຈ້ງ, ຕັດ​ຜ່ານ hum ຄື​ກັບ lancet ໄດ້. - ເອົາມັນ, Carter. ແລະ ເອົາ jackals ຂອງ ເຈົ້າ ກ່ອນ ທີ່ ຈະ ເຮັດ ໃຫ້ ສະ ບູ ອອກ ຈາກ ທ່ານ ທັງ ຫມົດ.
  
  
  Padra ຈົ່ມຈາກທາງຫລັງ, "ເບິ່ງຄືວ່າເຈົ້າບໍ່ຮູ້ວ່າຈະເຮັດແນວໃດກັບເລື່ອງນີ້, Karak."
  
  
  Karak spat ດ້ວຍຄວາມໃຈຮ້າຍ, ນິ້ວມືຂອງລາວປ່ຽນເປັນສີຂາວໃສ່ຜົນກະທົບຕໍ່. ສຽງ​ໂຫວດ​ຂອງ​ຄວາມ​ໂກດ​ຮ້າຍ​ອັນ​ມືດ​ມົວ​ຂອງ​ຜູ້​ຄົນ​ຂອງ​ພຣະ​ອົງ​ໄດ້​ເພີ່ມ​ຂຶ້ນ, ລໍ​ຖ້າ​ຄຳ​ດຽວ​ທີ່​ຈະ​ປ່ອຍ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ອິດ​ສະ​ລະ. ມັນຈະເປັນການສັງຫານໝູ່, ຊັ້ນຈະຖືກປົກຄຸມດ້ວຍເລືອດຂອງພວກເຮົາ. Karak ຢືນຂຶ້ນ. ຕາ​ຂອງ​ເຂົາ​ເປັນ​ປະ​ກາຍ​ໃຈ​ຢ່າງ​ຮ້າຍ​ແຮງ.
  
  
  ຂ້ອຍກະໂດດໄປຂ້າງໜ້າ. ຜູ້ຊາຍຄົນຫນຶ່ງໄດ້ລຸກຂຶ້ນເພື່ອປົກປ້ອງ Karak. ໂດຍບໍ່ຄິດເຖິງສອງເທື່ອ, ຂ້ອຍໄດ້ດຶງປືນມາຈາກລາວ ແລະຕີລາວໃສ່ໜ້າກົ້ນ. Screaming, ລາວຫຼຸດລົງກັບຄືນໄປບ່ອນ. ຫລັງຂ້ອຍ, ຜູ້ຊາຍຂອງ Karak ຮ້ອງອອກມາດ້ວຍຄວາມຕື່ນເຕັ້ນປ່າທໍາມະຊາດທີ່ແຜ່ລາມຄືກັບໄຟໄຫມ້ປ່າ. Karak, surprised ໂດຍ ການ ໂຈມ ຕີ ໄວ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ, tripped over ບ່ອນ ນັ່ງ ແລະ ໄດ້ ຫຼຸດ ລົງ ດ້ວຍ squeak strange. ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ຜົມ​ລາວ, ຢຽດ​ລາວ​ຂຶ້ນ ແລະ​ດຶງ​ປືນ​ຄົກ​ຈາກ​ນິ້ວ​ມື​ທີ່​ອ່ອນ​ແອ​ຂອງ​ລາວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ປືນ​ໃສ່​ລາວ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຄົນ​ຂອງ​ລາວ​ກຳ​ລັງ​ຈະ​ບຸກ​ໄປ​ໃສ່​ເວ​ທີ. ຂ້ອຍຮ້ອງ. - 'ຢຸດ!' ຫຼືລາວຈະຕາຍກ່ອນ!
  
  
  ຜູ້ຊາຍແຊ່ແຂງ, ແລະສໍາລັບວິນາທີທີ່ແຕກແຍກພວກເຂົາເບິ່ງຄືວ່າ freeze. ບາງຄົນແຕະຕ້ອງອາວຸດຂອງເຂົາເຈົ້າຄືກັບວ່າພວກເຂົາບໍ່ແນ່ໃຈວ່າຂ້ອຍຫມາຍເຖິງມັນ, ແຕ່ບໍ່ມີໃຜມີຄວາມສ່ຽງ.
  
  
  "Padra," ຂ້າພະເຈົ້າຮ້ອງຂຶ້ນ, "Sofia." ແລະສ່ວນທີ່ເຫຼືອ. ມາ​ນີ້.'
  
  
  Padra ໄດ້ຫົວຂວັນໃຈເມື່ອລາວເຂົ້າຫາຂ້ອຍ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ສົງໃສເຈົ້າ," ຂ້ອຍຈົ່ມ. "ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍຈະເອົາເຈົ້າອອກໄປອີກ." ມີທາງອອກບໍ?
  
  
  "ຢູ່ທີ່ນັ້ນ," Padra ເວົ້າ, ຊີ້ໄປທີ່ປະຕູຮົ້ວ, ເກືອບຖືກເຊື່ອງໄວ້ໃນເງົາ. ມີຜູ້ຊາຍທີ່ມືດມົວຢ່າງໜ້ອຍໜຶ່ງສິບຄົນຢືນຢູ່ລະຫວ່າງພວກເຮົາກັບປະຕູ.
  
  
  "ສັ່ງໃຫ້ເຂົາເຈົ້າ, Karak," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ. ລາວ​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຂ້ອຍ​ທາງ​ຂ້າງ, ຕາ​ຂອງ​ລາວ​ຫລຽວ​ໄປ​ໃນ​ຖົງ​ສີ​ບົວ​ຂອງ​ລາວ, ແລະ​ມີ​ເມັດ​ເຫື່ອ​ໄດ້​ປະກົດ​ຢູ່​ໜ້າ​ຜາກ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ປະ ມານ poked ເຂົາ ຢູ່ ໃນ ຕັບ ອີກ ເທື່ອ ຫນຶ່ງ. ພຣະອົງ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ອອກ​ຄຳສັ່ງ, ແລະ​ປະຊາຊົນ​ກໍ​ຈົ່ມ, ເຊື່ອ​ຟັງ​ພຣະອົງ.
  
  
  ເສັ້ນທາງທີ່ສ້າງຂຶ້ນໄປສູ່ປະຕູ. ຂ້ອຍເລີ່ມລາກລາວອອກຈາກເວທີ. ລາວສະດຸດ, ແຕ່ລາວບໍ່ມີທາງເລືອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັດ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແຫນ້ນ​ແລະ​ກົດ​ດັນ​ປືນ​ເລິກ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ ribs ລາວ​ເພື່ອ​ປັບ​ມັນ. ຂ້ອຍສາມາດໄດ້ກິ່ນເຫື່ອທີ່ຂີ້ຮ້າຍຂອງລາວ.
  
  
  "ເຈົ້າຈະບໍ່ລອດ, ຫມາ," ລາວຈົ່ມ.
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເຈົ້າບໍ່ຄວນຢູ່ລອດ," ຂ້ອຍສັນຍາກັບລາວຢ່າງມືດມົວ. "ເຈົ້າຈະມີຊີວິດຢູ່ຕາບໃດທີ່ພວກເຮົາເຮັດ."
  
  
  Karak ແນ່ນອນຄິດວ່າພວກເຮົາຈະຂ້າລາວທັນທີທີ່ພວກເຮົາຜ່ານ passage ນີ້. ຍ້ອນວ່າລາວເອງຈະເຮັດມັນພາຍໃຕ້ສະຖານະການດຽວກັນ. ໃນ​ຄວາມ​ສິ້ນ​ຫວັງ​ທີ່​ເປັນ​ບ້າ​ເຂົາ​ໄດ້​ດີ້ນ​ລົນ, scratch ແລະ​ກັດ. ຂ້ອຍບໍ່ເຊື່ອວ່າລາວຮູ້ສິ່ງທີ່ລາວເຮັດໃນເວລານັ້ນ. panic ສັດບໍລິສຸດແມ່ນເຂັ້ມແຂງເກີນໄປໃນພຣະອົງສໍາລັບການນັ້ນ. ແຕ່​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄປ​ໃກ້​ປາກ​ຂອງ​ເຂົາ​ເກີນ​ໄປ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕໍ່​ສູ້​ກັບ​ເຂົາ, ແລະ​ເຂົາ​ໄດ້​ກັດ​ມັນ. ປະຕິກິລິຍາຂອງຂ້ອຍແມ່ນບໍ່ສະໝັກໃຈ ແລະ ອັດຕະໂນມັດ: ຂ້ອຍຖິ້ມປືນລົງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ຈັບ​ມື​ຂອງ​ລາວ​ຢູ່, ແຕ່​ຈາກ​ນັ້ນ Padra ບັງ​ເອີນ​ໄດ້​ຍ່າງ​ມາ​ໃສ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ການ​ປະ​ຖິ້ມ​ຄວາມ​ສົມ​ດູນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫຼາຍ, ແລະ Karak ໄດ້​ແຍກ​ອອກ​ເປັນ​ອິດ​ສະ​ຫຼະ. ລາວ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ສຽງ​ດັງ​ຜ່ານ​ເຊືອກ. 'ຂ້າ​ພວກ​ເຂົາ. ຂ້າ​ພວກ​ເຂົາ.'
  
  
  ບໍ່ມີເວລາທີ່ຈະສາບແຊ່ງຕົນເອງ. ດາບ​ຕວກກີ​ເກົ່າ​ຕີ​ຂ້ອຍ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ໂຫດຮ້າຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ cringed ແລະ​ສິ່ງ​ທີ່ grazed ຫນັງ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ແລ້ວ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ໄດ້​ເຫັນ​ໂອກາດ​ອີກ​ຢ່າງ​ໜຶ່ງ ແລະ​ໄດ້​ກົ້ມ​ຕົວ​ລົງ, ຈີກ​ຜ້າ​ທີ່​ໃຫຍ່​ທີ່​ສຸດ​ຢູ່​ເທິງ​ເວທີ, ແລະ​ມັນ​ກໍ​ແຕກ​ອອກ​ຄື​ກັບ​ຜ້າ​ປູ​ໂຕະ​ທີ່​ຕັ້ງ​ໄວ້. ນາງ​ໄດ້​ລົງ​ພື້ນ​ພ້ອມ​ກັບ​ຜູ້​ຊາຍ​ອີກ​ຫລາຍ​ຄົນ​ທີ່​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ໂດດ​ຂຶ້ນ​ຫລັງ​ພວກ​ເຮົາ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, tripod ໄດ້ສັ່ນສະເທືອນແລະຫຼຸດລົງດ້ວຍອຸປະຕິເຫດ. ນໍ້າມັນທີ່ເຜົາໄໝ້ໄດ້ກະແຈກກະຈາຍໄປທົ່ວອາກາດໃນວົງໂຄ້ງກວ້າງ. ຝຸງ​ຝົນ​ໄດ້​ດັງ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ກະ​ແຈກ​ກະ​ຈາຍ​ໄປ​ເທິງ​ພື້ນ​ທີ່​ເຢັນ, ສາຍ​ນ້ຳ​ຂອງ​ລາ​ວາ​ໄດ້​ເກີດ​ໄຟ​ຂຶ້ນ, ເຮັດ​ໃຫ້​ເກີດ​ຄວາມ​ວຸ້ນ​ວາຍ​ທັງ​ໝົດ ແລະ​ເປັນ​ຕາ​ຢ້ານ​ໃນ​ຫ້ອງ. ພວກ​ເຮົາ​ເກົ້າ​ຄົນ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ຫາ​ທາງ​ອອກ, ບຸກ​ໄປ​ທາງ​ຊ້າຍ​ແລະ​ຂວາ​ອ້ອມ​ຕົວ​ພວກ​ເຮົາ. Karak ໄດ້ສາບແຊ່ງ devil ແລະ psycho ເກົ່າຂອງລາວຮ່ວມກັນ. ແພດຣາໄດ້ໂຍນຮ່າງກາຍຂອງລາວເກືອບໄວເທົ່າທີ່ລາວເວົ້າສາບແຊ່ງ. Sophia ໃຊ້ Mannlicher ເກົ່າເປັນ bat baseball. ການສັກຢາດຽວຂອງລາວຈະມີມູນຄ່າຫນ້ອຍຕໍ່ກັບ horde ນີ້, ເຖິງແມ່ນວ່າໄດ້ຮັບໂອກາດທີ່ຈະເປົ້າຫມາຍ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍອີກຄົນຫນຶ່ງເຂົ້າຫາຂ້ອຍຈາກຂ້າງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ລາວ​ຢ່າງ​ແຂງ​ແຮງ​ຈົນ​ລາວ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ໃນ brazier ທີ່​ປີ້ນ. ລາວປະຕິກິລິຍາຄືກັບວ່າລາວໄດ້ຍ່າງເຂົ້າໄປໃນຮັງຂອງ hornet ແລະໂດດຂຶ້ນແລະລົງໃນການເຕັ້ນລໍາທໍາມະຊາດ, ຕົບມືຂອງລາວຕໍ່ກັບການສູບຢາຂອງກາງເກງຂອງລາວ. Padra ໄດ້ຫັນແລະເຄາະຜູ້ຊາຍທີ່ພະຍາຍາມໂຈມຕີ Sophia. ທີສາມຖືກເຄາະຮ້າຍກ່ອນທີ່ລາວຈະສາມາດໃຊ້ .45 ຂອງລາວ. ອີກສອງຄົນຍ່າງເຂົ້າໃກ້ຢ່າງລະມັດລະວັງ ແລະຢືນຂຶ້ນ, ພ້ອມທີ່ຈະຕີຫົວຂ້ອຍ. Padra ຈັບມືຫນຶ່ງແລະຂ້ອຍຈັບອີກອັນຫນຶ່ງ, ຫຼັງຈາກນັ້ນພວກເຮົາທັງສອງຕີຫົວຂອງພວກເຂົາຮ່ວມກັນ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ຄື​ກັບ​ສອງ​ໄຂ່​ທີ່​ຈະ​ຖືກ​ຢຽບ​ໂດຍ​ຄົນ​ອື່ນ. ມັນຄ້າຍຄືກັບການຕໍ່ສູ້ຂອງແຖບເກົ່າແກ່ກວ່າ.
  
  
  ໃນ​ທີ່​ສຸດ ພວກ​ເຮົາ​ກໍ​ມາ​ເຖິງ​ປະ​ຕູ​ເກົ່າ​ໃຫຍ່​ອັນ​ໃຫຍ່​ທີ່​ເຮັດ​ດ້ວຍ​ໄມ້​ທ່ອນ​ໜາ​ທີ່​ມັດ​ເຂົ້າ​ກັນ​ດ້ວຍ​ໄມ້​ກາງ​ແຂນ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເປີດ​ມັນ​ແລະ​ຕີ​ມັນ​ປິດ​ໂດຍ​ການ​ຫັກ​ໂປ້​ມື​ຂອງ​ຜູ້​ໃດ​ຜູ້​ຫນຶ່ງ. ເອົາຊະນະສຽງຂອງສຽງຮ້ອງ, Padra ໄດ້ຕົບປະຕູປິດ.
  
  
  ທ່ານກ່າວວ່າ "ນາງຈະຕ້ອງກັກພວກເຂົາໄວ້ຊົ່ວໄລຍະໜຶ່ງ," ລາວເວົ້າ.
  
  
  “ບາງທີເປັນນາທີ,” ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງມືດມົວ. ມີການເຄາະປະຕູຢ່າງໂຫດຮ້າຍຢູ່ແລ້ວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ Karak shouting ຄໍາ​ສັ່ງ​. “ບໍ່ມີຂວານ, ຄົນໂງ່. ຟັນປະຕູອັນຊົ່ວນັ້ນອອກເປັນຕ່ອນໆ. ລະເບີດມັນຂຶ້ນ. ຂ້າ​ພວກ​ເຂົາ. ຢ່າປ່ອຍໃຫ້ພວກເຂົາຫລົບຫນີ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຟ້າວ​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ອ້ອມ​ຮອບ​ເພື່ອ​ນັບ​ຄົນ, ເກືອບ​ຕາ​ບອດ​ຢູ່​ໃນ​ຄວາມ​ມືດ. ເຫລືອ​ແຕ່​ພວກ​ເຮົາ​ຫົກ​ຄົນ, ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ຮ້ອງ​ຄາງ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ, ແຂນ​ເບື້ອງ​ໜຶ່ງ​ຂອງ​ລາວ​ບໍ່​ມີ​ພະລັງ, ເໝືອນ​ດັ່ງ​ປີກ​ຫັກ​ຖືກ​ກົດ​ເຂົ້າ​ຂ້າງ​ຂອງ​ລາວ, ແລະ ອີກ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ມີ​ໃບ​ໜ້າ​ມີ​ເລືອດ.
  
  
  'ປະຕູນີ້ແມ່ນຫຍັງ?' - ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖາມ Padru.
  
  
  "ເຈົ້າຄິດວ່າເຂົາເຈົ້າຈະໃຊ້ປະຕູແບບນັ້ນເພື່ອເຮັດສວນຂີ້ຕົວະບໍ?"
  
  
  "ແລ້ວ, ພວກເຮົາຈະໄປໃສ?"
  
  
  "ອອກໄປຕາມຖະຫນົນ," ລາວເວົ້າງ່າຍໆ.
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຮົາໄປດີກວ່າ," ຂ້ອຍບອກລາວວ່າ, "ກ່ອນທີ່ພວກເຂົາຈະເຂົ້າໃຈແລະໄປຮອບວິນລາ."
  
  
  Padra ໄດ້ມຸ່ງຫນ້າເຂົ້າໄປໃນຄວາມມືດ, ເຂົ້າໄປໃນແລວທາງແຄບທີ່ຖືກປິດບັງໂດຍຄວາມມືດ. Sofia ຈັບມືຂອງຂ້ອຍແລະຍ່າງໄປຂ້າງຂ້ອຍ, ດ່າກັນແລະຮ້ອງໄຫ້ເກືອບຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງ, ສະດຸດກັບສິ່ງເສດເຫຼືອທີ່ເບິ່ງບໍ່ເຫັນ.
  
  
  ພຽງ​ແຕ່​ໃນ​ທັນ​ທີ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຄວາມ​ມືດ inky, ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ອອກ​ມາ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​ເປັນ​ແສງ​ຕາ​ເວັນ​ທີ່​ສົດ​ໃສ​ທີ່​ເຮັດ​ໃຫ້​ພວກ​ເຮົາ​ຕາ​ບອດ​ຊົ່ວ​ຄາວ. ເງົາ​ໜຶ່ງ​ປະກົດ​ອອກ​ມາ​ຈາກ​ບ່ອນ​ໃດ​ບ່ອນ​ໜຶ່ງ, ມືດ​ມົວ​ໃນ​ແສງ​ທີ່​ບໍ່​ຄຸ້ນ​ເຄີຍ. ໂດຍ instinctively, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົບ​ເຂົາ​ອອກ, ຄວາມ​ພໍ​ໃຈ​ທີ່​ສົມ​ບູນ​ຈາກ tendons torn ແລະ​ປະ​ສາດ. Padra ຮ້ອງອອກມາ ແລະພວກເຮົາທຸກຄົນໄດ້ຕິດຕາມຕົວເລກອັນໃຫຍ່ໂຕຂອງລາວແລ່ນຜ່ານເດີ່ນຫລັງບ້ານຂອງວິນລາ. ສຽງຂອງເກີບແມ່ນມີພຽງແຕ່ສອງສາມຕີນຫລັງພວກເຮົາ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ກຳ​ແພງ​ຂອງ​ເຮືອນ​ວິນ​ລາ, ຊຶ່ງ​ລອດ​ຕາຍ​ຢ່າງ​ອັດສະຈັນ. Padre ແລະຜູ້ຊາຍອີກສາມຄົນໄດ້ປີນຂຶ້ນ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າຢຸດເຊົາດົນພໍທີ່ຈະຍູ້ Sophia ຕິດຕາມພວກເຂົາ. ນາງ​ໄດ້​ຍື່ນ​ມື​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈາກ​ເບື້ອງ​ເທິງ, ວາງ​ຕີນ​ຂອງ​ນາງ​ຢູ່​ອີກ​ດ້ານ​ໜຶ່ງ​ຂອງ​ກຳ​ແພງ, ແລະ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ຕົວ​ເອງ​ຢູ່​ຕາມ​ຖະ​ໜົນ, ອີກ​ດ້ານ​ໜຶ່ງ. ຝົນ​ທີ່​ຕົກ​ຈາກ​ຂີ້ກົ່ວ​ໄດ້​ພັດ​ມາ​ເທິງ​ພວກ​ເຮົາ ແລະ​ພັດ​ໄປ​ເທິງ​ກຳ​ແພງ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຫາ​ກໍ​ນັ່ງ​ຢູ່.
  
  
  padra ຊີ້ດ້ວຍ hook ໃນທິດທາງທີ່ພວກເຮົາຄວນຈະຍ້າຍອອກໄປ. ພວກ​ເຮົາ​ສາມາດ​ໄດ້​ຍິນ​ພວກ​ຄົນ​ຂອງ Karak ແລ່ນ​ກັບ​ຄືນ​ມາ​ຢູ່​ອີກ​ຟາກ​ນຶ່ງ​ຂອງ​ກຳ​ແພງ, ຊອກ​ຫາ​ບ່ອນ​ທີ່​ແຕກ​ຫັກ​ເພື່ອ​ຜ່ານ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຮົາຫັນມຸມ, ລົງໄປໃນຊອຍແຄບ, ຂ້າມເດີ່ນແລະແລ່ນຜ່ານ ruins ຂອງເຮືອນທີ່ຖືກທໍາລາຍ.
  
  
  "ນີ້, ພວກເຂົາຢູ່ທີ່ນີ້!" ມີສຽງຮ້ອງຢູ່ຫລັງພວກເຮົາ. ພວກເຮົາບໍ່ກ້າຢຸດທີ່ຈະເບິ່ງຄືນ. “ເຂົາເຈົ້າຜ່ານທີ່ນີ້. ທີ່ນີ້! ຕັດພວກມັນອອກ.
  
  
  Padra ໄດ້ຫາຍໄປເຂົ້າໄປໃນອາບນ້ໍາ, ອາຄານທີ່ເຄີຍເປັນບ່ອນອາບນ້ໍາ. ໃນເວລາຂອງມັນມັນເປັນອາຄານທີ່ຕົກແຕ່ງຢ່າງອຸດົມສົມບູນ, ໂດຍສະເພາະແມ່ນສໍາລັບ outpost ຫ່າງໄກເຊັ່ນ
  
  
  Aptos. ແຕ່ລະຫວ່າງສອງການແຂ່ງຂັນ gladiator ພວກເຂົາອາດຈະບໍ່ມີຫຍັງເຮັດອີກ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ calidarium, ເປັນ​ຫ້ອງ​ການ​ກາງ​ທີ່​ໃຫຍ່​ຫຼວງ​ທີ່​ມີ jacuzzi, ເປີດ​ເກີນ​ໄປ​ເພື່ອ​ຄວາມ​ສະ​ດວກ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ຫາ​ຫ້ອງ​ນ້ອຍ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ພວກ​ຜູ້​ຊາຍ​ຂອງ Karak ໄດ້​ປະກົດ​ຕົວ ແລະ​ເລີ່ມ​ຍິງ​ໃສ່​ພວກ​ເຮົາ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ຕູ້​ເຢັນ, ບ່ອນ​ທີ່​ເຄີຍ​ອາບ​ນ້ຳ​ເຢັນ​ເທື່ອ​ໜຶ່ງ, ແລະ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ກຳລັງ​ໝຸນ, ເລືອດ​ໄຫຼ​ອອກ​ຈາກ​ໜ້າ​ເອິກ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ປະ​ລາວ​ໄວ້​ທີ່​ນັ້ນ, ຕາຍ, ແລະ​ຟ້າວ​ແລ່ນ​ຜ່ານ​ຕຶກ​ອາ​ພອນ​ທີ່​ນ້ອຍ​ກວ່າ, ເປັນ​ຫ້ອງ​ແຕ່ງ​ກາຍ​ຂອງ​ຊາວ​ໂຣ​ມັນ, ແລະ​ລົງ​ຂັ້ນ​ໄດ​ຫລາຍ​ຂັ້ນ​ລົງ​ໄປ​ສູ່​ຂັ້ນ​ລຸ່ມ.
  
  
  - Padre ນີ້ແມ່ນຫຍັງ? — ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ Sofia, ຫາຍ​ໃຈ​ຢ່າງ​ຮຸນ​ແຮງ. "ພວກເຮົາບໍ່ມີໂອກາດທີ່ຈະກ້າວໄປຂ້າງຫນ້າພວກເຂົາ."
  
  
  'ພວກ​ເຮົາ . ...ພວກເຮົາກຳລັງພະຍາຍາມໄປທີ່ທໍ່ລະບາຍນ້ຳ,” ນາງດັງຂຶ້ນ, ຫາຍໃຈບໍ່ອອກ.
  
  
  ເພດຣາຢຸດຢູ່ຕໍ່ໜ້າກ່ອງຫີນຊາຍໃຫຍ່. ມີແຕ່ຄວາມມືດເທົ່ານັ້ນທີ່ເຫັນໄດ້. “ລົງ,” ລາວສັ່ງສັ້ນໆ ແລະ ໂດດເຂົ້າໄປໂດຍບໍ່ລັງເລ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຕິດ​ຕາມ​ພຣະ​ອົງ​ຕາ​ບອດ​ແລະ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ນ​້​ໍ​າ​ແລະ​ຂີ້​ຕົມ. Sophia ລົງຈອດໃສ່ຫນ້າເອິກຂອງຂ້ອຍແລະຍູ້ຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນຝຸ່ນ.
  
  
  “ໄວ, ໄວກວ່າ,” Padra ເວົ້າຢ່າງຮີບດ່ວນ, ແລະພວກເຮົາສະດຸດຕາມລາວ, ສ່ວນຫຼາຍແມ່ນອີງໃສ່ສຽງຂອງຂັ້ນຕອນທີ່ຂີ້ຕົວະຂອງລາວ. ຜູ້​ຊາຍ​ສອງ​ຄົນ​ທີ່​ຍັງ​ເຫຼືອ​ໄດ້​ປົກ​ຄຸມ​ການ​ຖອຍ​ຫລັງ.
  
  
  "ຈົ່ງລະມັດລະວັງບ່ອນທີ່ເຈົ້າວາງຕີນຂອງເຈົ້າ," Sofia ເຕືອນຂ້ອຍ. "ຂ້ອຍບໍ່ໃສ່ເກີບ."
  
  
  - ເກີດ​ຫຍັງ​ຂຶ້ນ​ກັບ​ເກີບ​ຂອງ​ທ່ານ​?
  
  
  “ຫມົດແລ້ວ,” ນາງເວົ້າຢ່າງເບົາບາງ ແລະສືບຕໍ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ຂ້າງ​ນາງ, ໂສ້ງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕິດ​ກັບ​ຂາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ rubbing ຜິວ​ຫນັງ​ທີ່​ຂາ​ໃນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເດີນ​ທາງ​ຜ່ານ​ອຸ​ໂມງ​ທີ່​ມີ​ກິ່ນ​ເໝັນ, ມືດ​ມົວ, ບໍ່​ເຄີຍ​ຢູ່​ບ່ອນ​ດຽວ​ດົນ​ນານ, ແຕ່​ໄດ້​ຫັນ​ເປັນ​ແລວ​ທາງ​ໜຶ່ງ​ແລວ​ທາງ​ໜຶ່ງ​ແລວ​ໜຶ່ງ​ເສັ້ນ​ທາງ. ສຽງ​ຮ້ອງ​ແລະ​ຮອຍ​ຕີນ​ຂອງ​ຜູ້​ສະ​ແຫວ​ງຫາ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ດັງ​ຢູ່​ອ້ອມ​ຕົວ​ພວກ​ເຮົາ, ​ແລະ ມັນ​ເປັນ​ໄປ​ບໍ່​ໄດ້​ທີ່​ຈະ​ກຳນົດ​ໄລຍະ​ຫ່າງ​ຫຼື​ທິດ​ທາງ​ຂອງ​ພວກ​ເຂົາ. ຫາຍໃຈແຮງ, ພວກເຮົາແລ່ນຕໍ່ໄປ.
  
  
  ຂ້ອຍຈັດການຖາມ. - "ພວກເຮົາຈະຊ່ອນຢູ່ທີ່ນີ້ບໍ?"
  
  
  'ບໍ່. .. ບໍ່ . Karak ຈະປ້ອງກັນທາງເຂົ້າເພື່ອປ້ອງກັນບໍ່ໃຫ້ພວກເຮົາຈາກ ... ຖ້າ. ..ມີຫນູຢູ່ໃນຈັ່ນຈັບ. ພວກ​ເຮົາ​ຕ້ອງ . .. ໄປຫາບ່ອນຂຸດຄົ້ນບໍ່ແຮ່ບ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະຕັ້ງຄ້າຍ. ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່​ທີ່​ນີ້ . ...ປອດໄພ,” ໂຊເຟຍຫາຍໃຈ.
  
  
  ທັນໃດນັ້ນ, ພວກເຮົາໄດ້ຍິນສຽງຕີນຕີນແລ່ນຂ້າມກ້ອນຫີນຢູ່ທາງຫນ້າຂອງພວກເຮົາ, ພຽງແຕ່ປະມານແຈຕໍ່ໄປ. Padra ໄດ້ຢຸດຢູ່ໃນການຕິດຕາມຂອງນາງດ້ວຍຄວາມໂກດແຄ້ນໃນຂະນະທີ່ຮູບຫນຶ່ງປາກົດຢູ່ທົ່ວແຈແລະຍ່າງເກືອບກົງເຂົ້າໄປໃນແຂນຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ໜ້າ​ໄປ​ແລະ​ຕີ​ກຳ​ປັ້ນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ທ້ອງ​ຂອງ​ລາວ​ດ້ວຍ​ກຳ​ລັງ​ທັງ​ໝົດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ອາກາດໄດ້ໜີອອກຈາກປອດຂອງລາວ ແລະລາວລົ້ມຫົວລົງໄປໃນນ້ຳເປື້ອນ.
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ທີ​ສອງ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ຂ້າງ​ທາງ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ລາວ​ມາ​ອ້ອມ​ແຈ​ແລະ​ຊີ້ Mauser ລາວ​ໃສ່​ຂ້ອຍ. ຂ້ອຍ froze ອັດຕະໂນມັດ, ລໍຖ້າການສັກຢາ. ​ແຕ່​ໃນ​ເວລາ​ນັ້ນ, ສຽງ​ຟ້າຮ້ອງ​ດັງ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ຫູ​ຂອງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ, ​ແລະ ຫົວ​ຂອງ​ມັນ​ໄດ້​ຫາຍ​ໄປ​ເປັນ​ມົວ​ສີ​ແດງ. ຊາຍຄົນນັ້ນລົ້ມລົງເທິງໂງ່ນຫີນ ແລະຂ້ອຍເຫັນ Padre ຢືນຢູ່ເໜືອລາວດ້ວຍປືນສັ້ນຢູ່ໃນມືຊ້າຍຂອງລາວ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເສຍເວລາໃດໆ. ສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງຜູ້ຊາຍ Karak ໄດ້ຖືກຍິງຈາກມຸມໃນຄວາມພະຍາຍາມຕາບອດເພື່ອຂ້າພວກເຮົາ. ຫົວຫນ້າໄດ້ຍິງຂຶ້ນແລະ whined ໃນ overture ຂອງລູກປືນ ricocheting ແລະ shards ຂອງກ້ອນຫີນແຫຼມທີ່ຫູຂອງພວກເຮົາ.
  
  
  ຂ້ອຍກົ້ມລົງເພື່ອເອົາ Mauser ເມື່ອ Padra ຖາມວ່າ, "ເຈົ້າບໍ່ມັກອາວຸດ Karak ບໍ?"
  
  
  "ແນ່ນອນ, ແຕ່ຂ້ອຍຍອມແພ້."
  
  
  ລາວເອົາປືນໃຫ້ຂ້ອຍ, ເຊິ່ງຍັງສູບຢາຢູ່. "ໃນຖານະເປັນຄໍາສັ່ງທີສອງ, ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການມັນສໍາລັບຕົນເອງ, ແຕ່ຕົວຈິງແລ້ວທ່ານຄວນມີມັນ."
  
  
  "ຂໍຂອບໃຈ, Padre," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າແລະເອົາ Mauser.
  
  
  "ພວກເຂົາໄດ້ໄປເຖິງ amphitheater ໄດ້ໄວກວ່າທີ່ຂ້ອຍຄາດໄວ້," ລາວຈົ່ມດ້ວຍສຽງດັງຂອງລູກປືນ. "ພວກເຮົາກໍາລັງຕິດຢູ່ໃນຕອນນີ້."
  
  
  - ບໍ່ມີທາງອື່ນອອກບໍ?
  
  
  ແຕ່ນັ້ນແມ່ນບໍ່ດົນມານີ້. ຖ້າ​ພວກ​ເຮົາ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ, ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ມາ​ປະ​ມານ​ແຈ​ແລະ​ຍິງ​ພວກ​ເຮົາ​ເປັນ​ຕ່ອນ.
  
  
  "ຖ້າພວກເຮົາບໍ່ເຮັດແນວນີ້," Sophia ເວົ້າຢ່າງກະຕືລືລົ້ນ, "ຜູ້ທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫຼັງຂອງພວກເຮົາຈະເອົາພວກເຮົາແລະຂ້າພວກເຮົາ." ມັນສິ້ນຫວັງ.
  
  
  "ດີ," ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ບາງທີຂ້ອຍສາມາດຈັບໄດ້." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອື້ອມ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຖົງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ດຶງ​ອອກ​ລູກ​ລະ​ເບີດ​ອາຍ​ແກ​ັ​ສ.
  
  
  ນີ້ແມ່ນສະບັບປັບປຸງໃໝ່ກວ່າ: ນ້ອຍກວ່າ, ເບົາກວ່າ ແລະເຂັ້ມຂຸ້ນກວ່າ. ມັນ​ເປັນ​ຂະ​ຫນາດ​ແລະ​ຮູບ​ຮ່າງ​ຂອງ​ມັນ​ຕົ້ນ​ຫວານ​ແລະ​ມີ​ການ​ຕິດ​ໄຟ​ພິ​ເສດ​ສະ​ນັ້ນ​ມັນ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ບັງ​ເອີນ​ໄປ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ມັນ​ຕົກ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຜິດ​ພາດ​. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ດຶງເຂັມຂັດແລະໃຊ້ເວລາສອງວິນາທີ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖິ້ມ​ມັນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ແຈ​ຢູ່​ທາງ​ຫນ້າ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ, ບ່ອນ​ທີ່​ນາງ zipped ລະ​ຫວ່າງ​ກຸ່ມ​ຂອງ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ຢືນ​ຢູ່​ຂ້າງ​ນອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຫນຶ່ງ​ໃນ​ນັ້ນ​ໄດ້​ຕີ​ນາງ​ໃສ່​ຫົວ​ແລະ​ລະ​ເບີດ​ໄດ້​ແຕກ​ຂຶ້ນ​ດ້ວຍ​ສຽງ​ດັງ​ໄດ້​. ສິ່ງລົບກວນແມ່ນເຄິ່ງຫນຶ່ງຂອງຜົນກະທົບທາງຈິດໃຈ, ດັ່ງທີ່ນັກວິຊາການ AH ບອກຂ້ອຍ. ເສັ້ນທາງດັ່ງກ່າວເຕັມໄປດ້ວຍຄວັນໄຟ ແລະຄວັນໄຟ.
  
  
  ທັນ​ໃດ​ນັ້ນ ພວກ​ເຮົາ​ກໍ​ໄດ້​ຍິນ​ຄົນ​ຂອງ​ເມືອງ​ກາ​ລັກ​ເລີ່ມ​ສັ່ນ, ຕາມ​ມາ​ດ້ວຍ​ສຽງ​ຄຶກ​ຄື້ນ​ແລະ​ສຽງ​ແກ. ບັດ​ນີ້​ພວກ​ເຂົາ​ໄດ້​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ເຫັນ, ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ອາ​ການ​ປວດ​ຮາກ, ປອດ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແຕກ​ອອກ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ.
  
  
  ຫນຶ່ງໃນນັ້ນ stumbled ປະມານແຈ, ເພີ່ມຂຶ້ນສອງເທົ່າໃນອາການເຈັບປວດແລະປວດຮາກ, ໃບຫນ້າຂອງຕົນ contorted ກັບຄວາມທຸກ. Padra ໄດ້​ປ່ອຍ​ອອກ​ສຽງ​ດັງ​ປ່າ​ທໍາ​ມະ​ຊາດ​ແລະ​ໄດ້​ນໍາ​ເອົາ hook ລາວ​ລົງ​ໃສ່​ຄໍ​ຂອງ​ຜູ້​ຊາຍ. ລາວ​ລົ້ມ​ລົງ​ຄື​ກັບ​ງົວ​ທີ່​ຖືກ​ແທງ.
  
  
  “ຢ່າຫາຍໃຈເຂົ້າ,” ຂ້ອຍຮ້ອງເຕືອນ. 'ມາແລ່ນ!' ພວກເຮົາແລ່ນ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຫັນ​ແລະ​ແລ່ນ​ໄປ​ໃນ​ທິດ​ທາງ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ມາ​ຈົນ​ກ​່​ວາ Padra ພົບ​ອຸ​ໂມງ​ອື່ນ. ພວກເຮົາໄດ້ເຂົ້າໄປໃນມັນແລະມັນນໍາພວກເຮົາອີກເທື່ອຫນຶ່ງໂດຍຜ່ານເຄືອຂ່າຍຂອງທໍ່ໃຕ້ດິນ, ຂຶ້ນຄ້ອຍໄປຫາທໍ່ລະບາຍນ້ໍາຂ້າງ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນລົງອີກເທື່ອຫນຶ່ງເພື່ອລົງເຂົ້າໄປໃນທໍ່ລະບາຍນ້ໍາຕົ້ນຕໍ, ແລະບາງຄັ້ງພຽງແຕ່ເປັນວົງ, ບິດແລະຫັນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສູນເສຍຄວາມຮູ້ສຶກຂອງທິດທາງທັງຫມົດ. ການຫລົບຫນີຂອງພວກເຮົາໄດ້ຮັບລັກສະນະຂອງຄວາມຝັນທີ່ແປກປະຫຼາດ.
  
  
  ໃນຈຸດຫນຶ່ງພວກເຮົາໄດ້ຢຸດຢູ່ໃຕ້ຂຸມທີ່ແຕກຫັກທີ່ມີຂັ້ນໄດທີ່ຊຸດໂຊມລົງໄປສູ່ທ້ອງຟ້າທີ່ຈືດໆຢູ່ເຫນືອພວກເຮົາ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຂຶ້ນ​ໄປ​ຊັ້ນ​ເທິງ​ໃຫ້​ໄວ​ເທົ່າ​ທີ່​ຈະ​ໄວ​ໄດ້ ແລະ​ໄດ້​ຫາຍ​ໃຈ​ສັ້ນໆ​ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ວ່າ​ທາງ​ອອກ​ນີ້​ບໍ່​ມີ​ການ​ເຝົ້າ​ລະວັງ.
  
  
  ຂຸມໄດ້ເຂົ້າເຖິງທົ່ງນາທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍໂງ່ນຫີນແລະພຸ່ມໄມ້. ອີກດ້ານໜຶ່ງຂອງທົ່ງນາມີຫີນກ້ອນໜຶ່ງໄດ້ເລື່ອນລົງມາ, ແລະເມື່ອພວກເຮົາໄປຮອດແຄມຂອງນັ້ນ, ແພດຣາໄດ້ຊີ້ລົງ ແລະເວົ້າວ່າ, “ເອີ! ພວກເຮົາຈະປະຕິບັດຕາມມັນແລະຫຼັງຈາກນັ້ນເຂົ້າໄປໃນ quarry ໄດ້.
  
  
  ຂຸມຫີນແມ່ນຮ່ອມພູທີ່ກວ້າງໃຫຍ່ໄພສານທີ່ເບິ່ງຄືກັບວ່າມັນຖືກຂຸດດ້ວຍມືຂອງຍັກໃຫຍ່. ດ້ານຂ້າງຂອງມັນເປັນລະບຽງປົກກະຕິຂອງໂງ່ນຫີນສີນ້ຳຕານທີ່ມີເສັ້ນກ່າງ ແລະ parapets ທີ່ມີຊາຍແດນຕິດກັບປ່າທີ່ມີ thorny ແລະ ugly, stocky ຕົ້ນໄມ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເກືອບ​ຈະ​ສາ​ມາດ​ຈິນ​ຕະ​ນາ​ການ​ຂ້າ​ໃຊ້​ທີ່​ມີ​ການ​ຕໍ່​ສູ້​ພາຍ​ໃຕ້​ whips Roman ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົງ​ໄປ.
  
  
  Sofia ເວົ້າຢ່າງໂສກເສົ້າວ່າ "ຂ້ອຍເຄີຍອາໄສຢູ່ໃນເບີລິນ." "ຫຼັງຈາກນັ້ນໃນ Aptos. ແລະໃນປັດຈຸບັນນີ້.
  
  
  ອັນນີ້ຕ້ອງເປັນຈຸດຈົບຂອງໂລກ.
  
  
  
  ບົດທີ 5
  
  
  
  
  
  ຄ້າຍດັ່ງກ່າວຢູ່ເທິງພູພຽງທີ່ມອງຂ້າມບ່ອນບໍ່ແຮ່ທາງຕາເວັນຕົກ. ມັນ​ປະ​ກອບ​ດ້ວຍ​ກະ​ດູກ​ຫັກ​ພັງ​ທັງ​ສອງ, ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຊື່ອ​ວ່າ​ເປັນ barracks ຂອງ legionnaire ແລະ​ຕໍາ​ແຫນ່ງ​ຄໍາ​ສັ່ງ. ແນ່ນອນ, ມັນມີຈຸດປະສົງເພື່ອປ້ອງກັນການກະບົດຂອງຂ້າໃຊ້ທີ່ເປັນໄປໄດ້, ມີທາງເຂົ້າທາງດຽວ, ແລະສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງເປີ້ນພູແມ່ນສູງຊັນແລະບໍ່ສາມາດເຂົ້າໄດ້ຢ່າງສົມບູນ. ມັນປອດໄພພຽງພໍ, ປອດໄພເທົ່າທີ່ບ່ອນຢູ່ອາໄສສາມາດຢູ່ພາຍໃຕ້ສະຖານະການ.
  
  
  ອາກາດເທິງພູໄດ້ເຢັນລົງເຖິງແມ່ນຕອນບ່າຍ, ໃນຕອນບ່າຍ, ແລະໄຟຂະຫນາດນ້ອຍໄດ້ລຸກລາມຢູ່ໃນບ່ອນຢູ່ຕາມກໍາແພງຂອງກະຕູບທີ່ໃຫຍ່ທີ່ສຸດ. ຜູ້ຊາຍຄົນໜຶ່ງໄດ້ກົດຫຼັງຂອງລາວໃສ່ກັບກຳແພງດຽວກັນ, ຮ້ອງເພງໃສ່ຕົນເອງ. ຜູ້ຊາຍອີກຄົນຫນຶ່ງ crouched ຂວາຂ້າງປະຕູໄດ້, rifle ຂອງຕົນທີ່ຫົວເຂົ່າຂອງຕົນ, peing ລົງໄປຕາມເສັ້ນທາງດຽວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃນ​ກະ​ຕ່າ​ນ້ອຍ​ທີ່​ສຸດ, ເຊິ່ງ​ໄດ້​ຮັບ​ໃຊ້ Sophia ເປັນ​ຫ້ອງ​ນອນ, ຫ້ອງ​ຄົວ, ຫ້ອງ​ເກັບ​ຮັກ​ສາ​ແລະ​ອຸ​ປະ​ກອນ. Sofia ແລະ Padra ຢູ່ກັບຂ້ອຍ. ທັງສາມຄົນໄດ້ນັ່ງນັ່ງຢູ່ບ່ອນນອນຂອງໂຊເຟຍ ເຊິ່ງເປັນບ່ອນສະດວກສະບາຍທີ່ສຸດໃນຫ້ອງ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ດື່ມ​ເຫຼົ້າ​ແວງ​ໜຶ່ງ​ແກ້ວ, ຊຶ່ງ​ແລ່ນ​ອອກ​ໄປ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ກຳລັງ​ເວົ້າ​ລົມ​ກັນ.
  
  
  "Karak ຈະບໍ່ລົບກວນພວກເຮົາອີກຕໍ່ໄປ," Padra ເວົ້າໃນສຽງຕໍ່າ. - ບໍ່, ພວກເຮົາປອດໄພຢູ່ທີ່ນີ້ສໍາລັບຕອນນີ້.
  
  
  "ບໍ່ມີພວກເຮົາຈໍານວນຫຼາຍທີ່ຈະຕໍ່ສູ້ກັບລາວຖ້າລາວໂຈມຕີ," ຂ້າພະເຈົ້າສັງເກດເຫັນ. "ມີພວກເຮົາສີ່ຄົນ, ຍົກເວັ້ນເຈົ້າແລະຂ້ອຍ."
  
  
  - ແມ່ນແລ້ວ, ແຕ່ Karak ໄດ້ພະຍາຍາມບຸກໂຈມຕີຄ້າຍຄັ້ງດຽວ, ເມື່ອພວກເຮົາຖືກຂັບໄລ່ອອກຈາກ Athos ແລະໄປທີ່ນີ້ເພື່ອສືບຕໍ່ຕໍ່ສູ້. ພວກເຮົາ, ແນ່ນອນ, ບໍ່ໄດ້ຍິງເພື່ອຂ້າ, ແຕ່ພວກເຮົາອຸບັດຕິເຫດຫຼາຍໄດ້ຮັບບາດເຈັບ. ມັນເປັນຄວາມພ່າຍແພ້ທາງສິນທໍາອັນຍິ່ງໃຫຍ່ສໍາລັບລາວ.”
  
  
  Sophia ກ່າວວ່າ“ ພວກເຮົາມີຄົນຫຼາຍກວ່ານັ້ນ. "ແລະແຕ່ສອງຫຼືສາມນັກຍິງທີ່ດີສາມາດຕ້ານການໂຈມຕີ."
  
  
  "ສິ່ງທີ່ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍເປັນຫ່ວງຫຼາຍ," Padra ກ່າວຕໍ່ວ່າ, "ແມ່ນວ່າ Karak ຈະຮັກສາພວກເຮົາພາຍໃຕ້ການປິດລ້ອມແລະລໍຖ້າຈົນກ່ວາພວກເຮົາຕາຍຍ້ອນຄວາມອຶດຫິວແລະຫິວນ້ໍາ." ທະຫານໜຸ່ມຂອງລາວໄດ້ອ້ອມຮອບພູແລ້ວ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ພວກເຮົາສາມາດຢືນຢູ່ທີ່ນີ້ໄດ້ດົນປານໃດ?"
  
  
  Padra ໄດ້ເອົາມືຂອງແຜ່ນດິນໂລກແລະປ່ອຍໃຫ້ມັນຄ່ອຍໆຊຶມຜ່ານນິ້ວມືຂອງລາວ. ລາວບໍ່ໄດ້ຕອບ.
  
  
  "ໃຫ້ລາວພະຍາຍາມ," Sofia ຫາຍໃຈ. "ພວກເຮົາຈະບໍ່ຍອມແພ້."
  
  
  Padra ໄດ້ຫົວເລາະກັບຄວາມລັງເລຂອງນາງ. "ເຈົ້າຕໍ່ສູ້ໄດ້ດີຄືກັບຜູ້ຍິງ."
  
  
  "ດີພໍທີ່ຈະຊ່ວຍປະຢັດຜິວຫນັງຂອງເຈົ້າ?" - ນາງຕອບດ້ວຍຄວາມພູມໃຈ. "ຫຼືເຈົ້າລືມວ່າຂ້ອຍຊ່ວຍເຈົ້າເມື່ອ Nick ເກືອບຈະຂ້າເຈົ້າບໍ?"
  
  
  ຍັກໃຫຍ່ໄອ, ຫັນກັບມາຫາຂ້ອຍ ແລະປ່ຽນເລື່ອງຢ່າງຮີບດ່ວນ. "ເວົ້າກ່ຽວກັບຜິວຫນັງ, ມັນແມ່ນຜິວຫນັງທີ່ບໍ່ຖືກຕ້ອງບໍ?"
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງ Sofia. ນາງໄດ້ຫົວຫົວແລະຂ້ອຍບອກລາວ. “ບໍ່ມີຖົງໃສ່ຄໍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ​ປະ​ເພດ​ຂອງ wolf ຜິວ​ຫນັງ​, ແຕ່​ວ່າ​ມັນ​ບໍ່​ແມ່ນ wolf ຂອງ Milan​.
  
  
  “ເອີ,” Padra snorted. “ພວກ​ເຮົາ​ທຸກ​ຄົນ​ໄດ້​ຖືກ​ຫຼອກ​ລວງ​ໂດຍ​ນິທານ​ຂອງ Karak. ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນຜິວຫນັງທີ່ແທ້ຈິງຢູ່ໃສ?
  
  
  "ພຽງແຕ່ Karak ຮູ້ເລື່ອງນີ້," Sofia ຈົ່ມ.
  
  
  ແລະຂ້ອຍຈະຕ້ອງຊອກຫາ.
  
  
  ພວກເຂົາເບິ່ງນາງດ້ວຍຄວາມແປກໃຈ. "ເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າເຈົ້າຈະກັບຄືນບໍ?" - ຖາມ Padra.
  
  
  "ບໍ່," Sophia ເວົ້າດ້ວຍຄວາມກ້າຫານທີ່ຫນ້າປະຫລາດໃຈ. "ມັນບໍ່ດີພໍສໍາລັບຄັ້ງທໍາອິດ, ແລະ Karak ບໍ່ໄດ້ຄາດຫວັງໃຫ້ພວກເຮົາ. ດຽວນີ້ລາວພ້ອມແລ້ວ ແລະບໍ່ຮູ້ຄວາມເມດຕາ.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ທີ່​ຈະ​ຍ່າງ​ໄປ​ທົ່ວ​ຫ້ອງ​ຄື​ກັບ​ສັດ​ຢູ່​ໃນ cage ໄດ້. “ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າລາວຄາດຫວັງໃຫ້ເຮົາເຮັດຫຍັງໃນຕອນນີ້. ຖ້າພວກເຮົາປະຕິບັດໃນປັດຈຸບັນ, ໃນຂະນະທີ່ລາວຍັງຄິດວ່າພວກເຮົາຢູ່ໃນການປ້ອງກັນ. ..'
  
  
  "ອ້າວ, ແຕ່ຜູ້ຊາຍກຸ່ມນັ້ນຢູ່ທີ່ນັ້ນ," Padra ເຕືອນຂ້ອຍ, ສັ່ນຫົວ. 'ຍັງ. ..'
  
  
  "ເຈົ້າເຫັນ," Sofia ຂໍຮ້ອງ. - ຢ່າພະຍາຍາມ, Nick. ກະລຸນາ...'
  
  
  "ບໍ່ດົນຫຼືຫຼັງຈາກນັ້ນພວກເຮົາຈະຕ້ອງຜ່ານເລື່ອງນີ້, ແລະຂ້ອຍຄິດວ່າໄວກວ່ານັ້ນດີກວ່າ."
  
  
  "Nick ເວົ້າຖືກ, Sofia." ດ້ວຍການຖອນຫາຍໃຈຢ່າງໜັກ, Padra ໄດ້ລຸກຂຶ້ນເຖິງຕີນຂອງລາວ. “ ຄ້າຍຂອງພວກເຮົາໄດ້ຫັນເປັນຈັ່ນຈັບ. ພວກເຮົາຕ້ອງໄປ.
  
  
  'ສະບາຍດີ. ແຕ່ພວກເຮົາບໍ່ຕ້ອງການທີ່ຈະກັບຄືນໄປບ່ອນ Aptos.
  
  
  'ແນວໃດ? ເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າພວກເຮົາຈະແລ່ນຫນີຄືກັບຫມາທີ່ຖືກທຸບຕີແລະໃຫ້ໄຊຊະນະແກ່ Karak ໃນທັນທີບໍ? ເຈົ້າພຽງແຕ່ເວົ້າວ່າພວກເຮົາຈະບໍ່ຍອມແພ້ບໍ?
  
  
  ຄວາມງຽບທີ່ງຸ່ມງ່າມຖືກແຂວນຢູ່ໃນຮ້ານເສີມສວຍ. ການຫາຍໃຈຂອງພວກເຮົາເບິ່ງຄືວ່າດັງຫຼາຍຢູ່ໃນຂອບເຂດແຄບຂອງກໍາແພງຫີນ. Padra ໄດ້ມາຫາຂ້ອຍແລະຍົກສຽງຂອງລາວຂຶ້ນຢ່າງມີຄວາມຫມາຍ.
  
  
  “ຂ້ອຍຮູ້ຈັກພີ່ນ້ອງຮ່ວມຊາດຂອງຂ້ອຍ. ຖ້າບໍ່ມີລີ້ນເງິນຂອງ Karak ເພື່ອເຮັດໃຫ້ພວກເຂົາສັບສົນ, ພວກເຂົາຈະຟັງຄວາມຮູ້ສຶກທົ່ວໄປ. ຖ້າບໍ່ມີຜິວໜັງນີ້ເຂົາເຈົ້າຈະເຫັນລາວເປືອຍກາຍ. ໃນສອງສາມຊົ່ວໂມງຄົນເຫຼົ່ານີ້ຈະເມື່ອຍກັບການລໍຖ້າ, ແລະຄວາມໃຈຮ້າຍຂອງພວກມັນຈະເຢັນລົງໃນແຕ່ລະມື້. ບາງທີພວກເຮົາສາມາດເຂົ້າໄປໃນ sneak ຕໍ່ມາ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ຜ່ານທໍ່ລະບາຍນ້ໍາ?"
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ. .. ແລະບໍ່ມີ. ມີຄົນຈໍານວນຫນ້ອຍທີ່ຮູ້, ແຕ່ເມືອງ Roman ມີຄວາມຮ້ອນສູນກາງ. ໄຟໄຫມ້ຂະຫນາດໃຫຍ່ຢູ່ໃນຫ້ອງໃຕ້ດິນແລະທໍ່ຢູ່ໃນຝາເພື່ອໃຫ້ອາກາດຮ້ອນຜ່ານ.
  
  
  - ແຕ່ນີ້ເປັນໄປບໍ່ໄດ້, Padra! - Sofia exclaimed. "ນີ້ແມ່ນການຂ້າຕົວຕາຍອັນບໍລິສຸດ."
  
  
  "ແຕ່ມັນຕ້ອງເຮັດ," Padra ເວົ້າຢ່າງບໍ່ພໍໃຈ. ຈາກ​ນັ້ນ​ລາວ​ກໍ​ງຶດ​ແລະ​ເວົ້າ​ຕື່ມ​ວ່າ, “ຕື່ນ​ຕອນ​ບ່າຍ​ມື້​ນີ້. ໃນເວລານີ້, ຂ້ອຍຈະນອນ. ທ່ານສາມາດສືບຕໍ່ການສົນທະນາກັບ Carter ຖ້າທ່ານຕ້ອງການ. ແພດຣາອອກຈາກກະຕູມດ້ວຍຮອຍຍິ້ມທີ່ຮູ້ຈັກ.
  
  
  "ດຶງຜ້າມ່ານລົງ," Sophia ເວົ້າ, ໂດຍອ້າງອີງໃສ່ຜ້າຫົ່ມທີ່ເປັນປະຕູ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປົດ​ເຊືອກ​ທີ່​ຖື​ມັນ​ເຂົ້າ​ມາ​ແລະ​ມັນ​ໄດ້​ຕົກ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຂຸມ.
  
  
  "ມານັ່ງຂ້າງຂ້ອຍ."
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍຢູ່ເທິງບ່ອນນອນ, ນາງໄດ້ກົດດັນຕົນເອງໃສ່ກັບຂ້ອຍ ແລະຖາມຢ່າງງຽບໆ, “ນິກ, ເຈົ້າຕ້ອງກັບມາເອົາຜ້າປູນັ້ນແທ້ໆບໍ?”
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ແລະເຈົ້າເອງຮູ້ວ່າຂ້ອຍຕ້ອງເຮັດສິ່ງນີ້."
  
  
  “ເຈົ້າໄດ້ເຮັດແລ້ວຫຼາຍກວ່າທີ່ທຸກຄົນສາມາດເຮັດໄດ້. ຫຼາຍຫຼາຍ. ຖ້າຂ້ອຍເປັນເຈົ້າ, ຂ້ອຍຈະອອກຈາກ Athos ກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະຖືກທໍລະມານຫຼືຊະນະໃນການສູ້ຮົບທີ່ບໍ່ແມ່ນຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ຂ້ອຍສາມາດເວົ້າຄືກັນກ່ຽວກັບເຈົ້າ, Sofia." Polgar ຕາຍແລ້ວ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນການຕໍ່ສູ້ຂອງຂ້ອຍ, Nick. ຂ້ອຍເຮັດໃຫ້ນາງຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ເວົ້າ​ຫຍັງ​ອີກ​ແລ້ວ, ພຽງ​ແຕ່​ຕີ​ຜົມ​ສີ​ດໍາ​ງຽບ​ຂອງ​ນາງ.
  
  
  “ໃນ​ວັນ​ເກີດ​ປີ​ທີ​ຊາວ​ຫ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕື່ນ​ຂຶ້ນ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ​ໂສກ​ເສົ້າ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມີ​ຊີ​ວິດ​ຢູ່​ໃນ​ຫນຶ່ງ​ສ່ວນ​ສີ່​ຂອງ​ສັດ​ຕະ​ວັດ​ທີ່​ບໍ່​ໄດ້​ບັນ​ລຸ​ຫຍັງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນບໍ່ດົນຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບກັບ Polgar Milan." ນາງເວົ້າຢ່າງສະຫງົບ, ຕາຂອງນາງໄດ້ຄິດ. "ຕອນນີ້ລາວຫມົດໄປ, Aptos ແມ່ນທັງຫມົດທີ່ຂ້ອຍມີໃຫ້ເຊື່ອ."
  
  
  'ເຈົ້າຍັງໜຸ່ມຢູ່. ເຈົ້າສາມາດຊອກຫາຄົນອື່ນໄດ້.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ນາງເວົ້າ, ຕີໜ້າຂ້ອຍດ້ວຍປາຍນິ້ວມືຂອງນາງ. "ແຕ່ຫຼັງຈາກທີ່ດີທີ່ສຸດ, ທ່ານບໍ່ຕ້ອງການທີ່ຈະຕົກລົງຫນ້ອຍລົງ." ກະລຸນາ, ໃຫ້ຂອງສໍາເລັດຮູບເຫຼົ້າແວງ.
  
  
  ພວກເຮົາຖິ້ມຂວດ. ແກ້ມຂອງນາງມີຮອຍເປື້ອນດ້ວຍເຄື່ອງດື່ມແລະການຫາຍໃຈຂອງນາງກາຍເປັນຫນັກເລັກນ້ອຍ. “ຢ່າໄປ,” ນາງກະຊິບ. "ບອກປະຊາຊົນຂອງເຈົ້າວ່າຜິວຫນັງໄດ້ຖືກທໍາລາຍ."
  
  
  "ແຕ່ຂ້ອຍຮູ້ວ່ານີ້ບໍ່ແມ່ນດັ່ງນັ້ນ, Sophia, ແລະນີ້ແມ່ນພຽງພໍສໍາລັບທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ຈະເປັນປົກກະຕິ." ມີ​ອີກ​ຢ່າງ​ໜຶ່ງ: ຄຳ​ສັນ​ຍາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຮັດ​ກັບ​ຜູ້​ຄົນ​ຂອງ Jzan.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ຂ້ອຍຈື່ເຈົ້າໄດ້ເວົ້າວ່າເມືອງຖືກຈັບແລະເຈົ້າຕ້ອງການຊ່ວຍພວກເຂົາ."
  
  
  “ຊ່ວຍ,” ຂ້ອຍເວົ້າ sarcastically. "ການຊ່ວຍເຫຼືອທີ່ປະເສີດແມ່ນ Aptos."
  
  
  "ເຈົ້າຈະໄດ້ຮັບການຊ່ວຍເຫຼືອ," ນາງສັນຍາ. "ເຈົ້າຈະໄດ້ຮັບມັນຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ຖ້າພວກເຮົາລອດຊີວິດ." ນໍ້າຕາໄຫລອອກມາໃນຕາຂອງນາງ. "ກະລຸນາຢ່າໄປ," ນາງເວົ້າອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. "ຂ້ອຍບໍ່ຢາກໃຫ້ເຈົ້າຕາຍ."
  
  
  "ຖ້າຜູ້ໃດຈະຕາຍ, ມັນແມ່ນຄົນຂີ້ຄ້ານທີ່ມີຫນວດ."
  
  
  'ເຈົ້າບ້າ. “ເປັນບ້າຄືກັບ Polgar,” ນາງໄດ້ຮ້ອງຂຶ້ນ. ຈາກ​ນັ້ນ​ນາງ​ກໍ​ຟ້າວ​ແລ່ນ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ກົດ​ຮິມ​ສົບ​ທີ່​ຊຸ່ມ​ຊື່ນ​ຂອງ​ນາງ​ໃສ່​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ແຮງ​ປ່າ​ເຖື່ອນ.
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ປົດ​ປ່ອຍ​ຕົວ​ຢ່າງ​ກະທັນຫັນ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ນາງ​ໄດ້​ຈັບ​ຈັບ​ໄວ້, ​ເຮັດ​ໃຫ້​ພວກ​ເຮົາ​ທັງ​ສອງ​ຫາຍ​ໃຈ​ແລະ​ຫິວ​ອີກ. ແສງ​ຕາ​ເວັນ​ສ່ອງ​ຜ່ານ​ຮອຍ​ແຕກ​ໃນ​ກຳ​ແພງ​ແລະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ໃບ​ໜ້າ​ຂອງ​ນາງ​ສ່ອງ​ແສງ, ແລະ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຮອຍ​ຍິ້ມ​ທີ່​ໂສກ​ເສົ້າ, ອົບ​ອຸ່ນ, ແລະ ອ່ອນ​ໂຍນ​ໃນ​ເວ​ລາ​ດຽວ​ກັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ນາງ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ hungrily kissed ຂອງ​ນາງ​ຊຸ່ມ, ເປີດ​ປາກ. ການຈູບຂອງພວກເຮົາໄດ້ຈູດໄຟທີ່ບໍ່ສາມາດຄວບຄຸມໄດ້. “ແມ່ນ, ແມ່ນແລ້ວ,” ນາງຮ້ອງຄາງເມື່ອຂ້ອຍປົດກະດຸມອອກ ແລະຖອດເສື້ອເຊີດອອກ. 'ແມ່ນແລ້ວ. ..'
  
  
  ໃນ motion ລົງ ຫນຶ່ງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ unzipped pants ຂອງ ນາງ ແລະ ດຶງ ໃຫ້ ເຂົາ ເຈົ້າ ໃນ ໄລ ຍະ ຂາ luscious ຂອງ ນາງ. ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ສຶກເຖິງຄວາມອົບອຸ່ນຂອງຮ່າງກາຍຂອງນາງໃນຂະນະທີ່ນາງເຄື່ອນເຂົ້າມາຫາຂ້າພະເຈົ້າ, ດຶງໂສ້ງຂອງນາງລົງຂາຂອງນາງ. ດຽວນີ້ນາງນຸ່ງເສື້ອໂສ້ງຂາສັ້ນ, ແລະບາງທີຜູ້ຍິງທີ່ແປກປະຫຼາດນີ້ສາມາດຊອກຫາຜ້າໄໝໃຫ້ສຳຜັດໄດ້ ແລະ ໂຕນ້ອຍໆ, ຫຼຽວເຫັນຄວາມເປັນຜູ້ຍິງຂອງນາງຢູ່ໃນໂລກທີ່ປະກອບດ້ວຍຜູ້ຊາຍທີ່ໂຫດຮ້າຍແລະໂຫດຮ້າຍ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ດຶງ panties ຂອງ ນາງ ລົງ ແລະ ກົ້ນ ແລະ ຂາ ຂອງ ນາງ ໄດ້ ຮັບ ການ ປົດ ປ່ອຍ ສໍາ ລັບ ການ ມື ສໍາ ຫຼວດ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ. ຊ້າໆ ຂ້ອຍ​ເອົາ​ມື​ໄປ​ທົ່ວ​ທ້ອງ​ແລະ​ຕົ້ນ​ຂາ​ຂອງ​ນາງ​ແລ້ວ​ເຂົ້າ​ໄປ​ເລິກ​ລະຫວ່າງ​ຂາ​ຂອງ​ນາງ. ນາງ moaned ແລະສັ່ນສະເທືອນດ້ວຍຄວາມປາຖະຫນາ.
  
  
  ໂຊເຟຍຊ່ວຍຂ້ອຍຖອດເຄື່ອງນຸ່ງຂອງຂ້ອຍ, ດຶງໂສ້ງແລະເສື້ອກັນ ໜາວ ຂອງຂ້ອຍຢ່າງກະຕືລືລົ້ນ, ເປີດເຜີຍຮ່າງກາຍຂອງຂ້ອຍກັບອາກາດເຢັນຂອງກະຕູ. ພວກເຮົານອນຢູ່ເທິງຕຽງ ແລະກອດກັນຢ່າງງຽບໆ, ເພີດເພີນກັບການສໍາພັດຂອງກັນແລະກັນໃນຄວາມມືດ.
  
  
  ຮິມຝີປາກຂອງພວກເຮົາໄດ້ລວມເຂົ້າກັນຢ່າງກະຕືລືລົ້ນ, ແລະຄວາມອ່ອນໂຍນທັງໝົດຖືກໂຍນລົງເທິງເຮືອ. ແຂນຂອງນາງໄດ້ໂອບອ້ອມຕົວຂ້ອຍ ແລະ ດຶງຂ້ອຍໄປຫານາງ ໃນຂະນະທີ່ນາງຈູດຮິມຝີປາກຂອງຂ້ອຍ, ດູດລີ້ນຂອງຂ້ອຍເລິກເຂົ້າໄປໃນປາກຂອງເຈົ້າ ແລະແລ່ນເລັບຂອງເຈົ້າເລິກລົງໄປຂ້າງຫຼັງຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ສຶກເຖິງຄວາມຢາກຂອງນາງ, ຫົວນົມຂອງນາງແຂງຢູ່ຫນ້າເອິກ, ຮ່າງກາຍຂອງນາງເຄື່ອນທີ່ໃນຂະນະທີ່ນາງ moaned ຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງ.
  
  
  ສຽງຮ້ອງດັງໆຂອງຄວາມຍິນດີຂອງສັດໄດ້ຫລົບຫນີຈາກຄໍຂອງນາງໃນຂະນະທີ່ນາງກອດຂ້ອຍ. ໃບຫນ້າຂອງນາງໄດ້ຖືກບິດເບືອນດ້ວຍຄວາມຢາກ, ປາກຂອງນາງໄດ້ເຄື່ອນທີ່ greedly, hips ຂອງນາງເປີດແລະປິດເປັນຈັງຫວະປະມານຂ້າພະເຈົ້າ. ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ໄດ້​ຮູ້​ສຶກ​ຫຍັງ​ອີກ​ຕໍ່​ໄປ​ນອກ​ຈາກ​ຄວາມ​ຕື່ນ​ເຕັ້ນ incredible ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເລັ່ງ​ແຮງ​ດັນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ອັນ​ປະ​ເສີດ​ຂອງ​ຄວາມ​ສຸກ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້ Sophia writhe ຢູ່​ລຸ່ມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. “ໂອ້, ໂອ້ຍ, ໂອ້ຍ, ໂອ້ຍ, ໂອ້ຍ, ໂອ້ຍ, ໂອ້ຍ, ໂອ້ຍ! ນາງຮ້ອງຂຶ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ຄວາມ​ກົດ​ດັນ​ຂະ​ຫນາດ​ໃຫຍ່​ຂະ​ຫຍາຍ​ຕົວ​ຢູ່​ໃນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ friction ຂອງ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ຕໍ່​ກັນ​ແລະ​ກັນ.
  
  
  ຈາກ​ນັ້ນ​ນາງ​ກໍ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ, ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ສຸກ​ທີ່​ເກືອບ​ທົນ​ບໍ່​ໄດ້, ແລະ​ທຸກ​ສິ່ງ​ໃນ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ຈະ​ລວມ​ເຂົ້າ​ກັນ​ໃນ​ການ​ລະ​ເບີດ​ຄັ້ງ​ສຸດ​ທ້າຍ.
  
  
  ເມື່ອມັນ ໝົດ ໄປ, ພວກເຮົາຕົກຢູ່ໃນຄວາມມ່ວນຊື່ນ, ນອນບໍ່ຫຼັບ, ຮ່າງກາຍຂອງພວກເຮົາມີຄວາມຜູກພັນຢ່າງອ່ອນໂຍນ.
  
  
  
  ບົດທີ 6
  
  
  
  
  
  ພວກເຮົາອອກຈາກ hut ກ່ອນຕາເວັນຕົກ. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກຜ່ອນຄາຍຈາກການນອນ, ແຕ່ເຢັນ. Sophia ຢືນ​ຢັນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອອກ​ຈາກ​ເສື້ອ​ຫນັງ​ທີ່​ມີ​ຮອຍ​ແຕກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໃສ່ sweater ເປັນ​ພິ​ເສດ​ແທນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຊັກ​ເສື້ອ​ກັນ​ໜາວ​ທັງ​ສອງ​ໃສ່​ໃນ​ກາງ​ໂສ້ງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ໄດ້​ດຶງ MAB ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ສາຍ​ແອວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ໂຊເຟຍ​ປ່ຽນ​ເປັນ​ໂສ້ງ​ຂາ​ທີ່​ສະອາດ​ແລະ​ເສື້ອ​ເຊີດ ແລະ​ພົບ​ເກີບ​ຄູ່​ໜຶ່ງ. ນາງຮັບປະກັນຂ້ອຍວ່າເຂົາເຈົ້າມີ laces ທີ່ຈະບໍ່ແຕກ. ໃນ​ແສງ​ຕາ​ເວັນ​ທີ່​ກຳ​ລັງ​ຕົກ, ໃບ​ໜ້າ​ຂອງ​ນາງ​ເປັນ​ສີ​ທອງ ແລະ​ສວຍ​ງາມ​ທີ່​ສຸດ. ຮິມຝີປາກຂອງນາງເຕັມໄປດ້ວຍສີແດງ.
  
  
  Padra ອອກມາຈາກກະຕູບອື່ນ, ສັ່ນບ່າຂອງລາວແລະຂູດຫນ້າເອິກຂອງລາວດ້ວຍຂໍມຂອງລາວ. ລາວ​ມີ​ຄວາມ​ຮູ້​ທີ່​ເບິ່ງ​ຄື​ກັນ​ໃນ​ຕາ​ຂອງ​ລາວ, ແລະ​ເມື່ອ​ໂຊ​ເຟຍ​ເຫັນ​ລາວ​ເຂົ້າ​ມາ, ນາງ​ກໍ​ໜ້າ​ຕາ​ໜ້າ​ຕາ​ຢ່າງ​ເລິກ​ເຊິ່ງ ແລະ ຟ້າວ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ຫາ​ກະ​ຕື​ລື​ລົ້ນ​ເພື່ອ​ຊອກ​ຫາ​ສິ່ງ​ທີ່​ເຮັດ.
  
  
  - ສໍາເລັດ? — ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ​ສັ້ນໆ, ໂດຍ​ບໍ່​ສົນ​ໃຈ​ການ​ເບິ່ງ​ຂອງ​ເຂົາ.
  
  
  “ພ້ອມເທົ່າທີ່ຈະເປັນໄປໄດ້. ລາວ​ຫັນ​ໄປ​ເບິ່ງ​ບ່ອນ​ຂຸດ​ຫີນ. "ນາງເປັນແມວປ່າ," ລາວເວົ້າອ່ອນໆ, "ແຕ່ວ່າແມວປ່າກໍ່ມີຫົວໃຈ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ nodded ໃນຂໍ້ຕົກລົງ.
  
  
  ໃນ​ແສງ​ຕາ​ເວັນ​ທີ່​ກຳລັງ​ຕົກ, ເງົາ​ໄດ້​ຍາວ​ຢຽດ, ແລະ ເສັ້ນ​ທາງ​ຕາມ​ຄ້ອຍ​ທາງ​ຕາ​ເວັນ​ອອກ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ເປັນ​ໂບ​ຂອງ​ຂີ້​ຝຸ່ນ. ຢູ່ຂ້າງລຸ່ມແມ່ນຫີນກ້ອນໃຫຍ່ທີ່ອາດຈະເຊື່ອງຜູ້ຄົນຂອງ Karak, ແລະ shale shards treacherous ໄດ້ໄປເຖິງ boulders ເຫຼົ່ານີ້. shale ແມ່ນຄ້າຍຄືດິນຊາຍແຫ້ງແລະກາຍເປັນຈັ່ນຈັບສໍາລັບທຸກຄົນທີ່ພະຍາຍາມປີນຂຶ້ນຫຼືລົງມັນ. ແຕ່​ທາງ​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ປ້ອງ​ກັນ​ດີ​ເກີນ​ໄປ​ທີ່​ຈະ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ຫຍັງ​ເຊັ່ນ​ນັ້ນ.
  
  
  "ພວກເຮົາສາມາດໄປທາງອື່ນ," Padra ແນະນໍາຢ່າງເຄັ່ງຄັດ.
  
  
  'ບໍ່​ດີ. ຕາເວັນຂຶ້ນຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ແລະປະຊາຊົນຂອງ Karak ສາມາດນັບພວກເຮົາຢູ່ໃນນິ້ວມືຂອງເຂົາເຈົ້າທີ່ຈະພະຍາຍາມຈາກຂ້າງນັ້ນຖ້າຫາກວ່າພວກເຮົາບໍ່ນໍາໃຊ້ເສັ້ນທາງ. ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າພວກເຮົາຄວນເອົາເສັ້ນທາງ. ພວກເຮົາຈະຢູ່ໃນເງົາແລະພວກເຂົາຈະບໍ່ຄິດວ່າພວກເຮົາຈະພະຍາຍາມຜ່ານ.
  
  
  "ຄວາມຄິດທີ່ດີ, Carter," Padra ເວົ້າ.
  
  
  ງຽບໆ ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ຈາກ​ເບື້ອງ​ເທິງ​ຂອງ​ພູ​ພຽງ​ລົງ​ໄປ​ຫາ​ຊັ້ນ​ເທິງ​ແຜ່ນ​ຫີນ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ້າຍ​ຢ່າງ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​, pistols ຢູ່​ທີ່​ກຽມ​ພ້ອມ​, ແລະ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ທີ່​ຈະ​ເລື່ອນ​ລົງ​ເປີ້ນ​ພູ shale ໄດ້​.
  
  
  ໃນປັດຈຸບັນພວກເຮົາຢູ່ໃນອາກາດເປີດ, ແລະທຸກນິ້ວຂອງເຊື້ອສາຍຂອງພວກເຮົາແມ່ນການຕໍ່ສູ້ທີ່ເຈັບປວດກັບ shale ວ່າງ. ອັນນີ້ຕ້ອງການຄວາມເຂັ້ມຂຸ້ນຢ່າງເຕັມທີ່ຂອງພວກເຮົາ, ແລະຖ້າປະຊາຊົນຂອງ Karak ພົບເຫັນພວກເຮົາໃນປັດຈຸບັນ, ພວກເຮົາຈະບໍ່ມີໂອກາດ. ດ້ວຍທຸກໆຂັ້ນຕອນ, ຂ້ອຍຄາດວ່າຈະຖືກຍິງ. ກ້າມ​ຊີ້ນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຄັ່ງ​ຕຶງ​ໃນ​ການ​ກະ​ຕຸ້ນ​ຢ່າງ​ຮຸນ​ແຮງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈັບ​ພື້ນ​ທີ່​ມີ​ຮອຍ​ຈີກ​ແລະ​ເລື່ອນ​ລົງ​ສ່ວນ​ສັ້ນ​ທີ່​ສູງ​ເກີນ​ໄປ​ທີ່​ຈະ​ໄປ​ທາງ​ອື່ນ. ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ເວ​ລາ​ຢຸດ​ຢູ່, ແຕ່​ຄ່ອຍໆ​ມີ​ກ້ອນ​ຫີນ​ຂະ​ໜາດ​ໃຫຍ່​ມາ​ຢູ່​ຕໍ່​ໜ້າ​ພວກ​ເຮົາ.
  
  
  ໃນທີ່ສຸດພວກເຮົາໄດ້ບັນລຸຂອບເຂດຈໍາກັດຂອງເປີ້ນພູ shale. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ rolled ລະ​ຫວ່າງ​ໂງ່ນ​ຫີນ​ທໍາ​ອິດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມາ​ໃນ​ທົ່ວ​ແລະ Padra ໄດ້​ຕິດ​ຕາມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. "ພວກເຮົາໄດ້ເຮັດມັນ," ລາວຍິ້ມໃຫ້ຂ້ອຍ. "ດຽວນີ້ຂໍໃຫ້ພວກຄົນຂີ້ຄ້ານເຫຼົ່ານີ້ຈົບ." ມີພຽງແຕ່ Karak ຮັບສະຫມັກຢູ່ທີ່ນີ້ແລະບໍ່ມີໃຜໃນອະດີດຂອງຂ້ອຍ. ເທື່ອນີ້ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຍິງພຽງແຕ່ໃສ່ບາດເທົ່ານັ້ນ.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ເປັນ​ສັນ​ຍາ ແລະ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ອອກ​ເດີນ​ທາງ​ໄປ​ທົ່ວ​ພູມ​ສັນ​ຖານ​ທີ່​ໂດດ​ດ່ຽວ, ໂຫດ​ຮ້າຍ, ຜ່ານ​ທາງ​ລຸ່ມ ແລະ​ອ້ອມ​ຮອບ​ຫີນ. Padra ແລະ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ crept ຕາມ ສໍາ ລັບ ການ ເກືອບ ຫນຶ່ງ ໄມ, ການ ສັງ ເກດ ເບິ່ງ trail ໄດ້. ທະຫານຂອງ Karak ບໍ່ສາມາດຢູ່ໄກໄດ້, ແລະເສັ້ນທາງຈະນໍາພວກເຮົາມາຮ່ວມກັນໃນເວລາທີ່ສະດວກ.
  
  
  ທັນໃດນັ້ນ, ພວກເຮົາມາຮອດຂຸມເລິກ, ບ່ອນທີ່ຄັ້ງໜຶ່ງ, ຫຼາຍສັດຕະວັດກ່ອນ, ຫີນກ້ອນໃຫຍ່ໄດ້ແຕກຫັກອອກ ແລະ ຟ້າວຟັ່ງສຽງດັງໄປຕາມທາງລຸ່ມຂອງຮ່ອມພູ, ຊຶ່ງເຮັດໃຫ້ຮ່ອງຮອຍເລິກຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກວາດ​ໄປ​ທີ່​ແຄມ​ຮອຍ​ແຕກ​ຢ່າງ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ໂດຍ​ມີ Padra ກວາດ​ມາ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ຈາກ​ນັ້ນ, ກະ​ຊິບ​ບ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ເວົ້າ​ວ່າ, “ຊາຍ​ສອງ​ຄົນ.”
  
  
  Padra ໄດ້ຍ້າຍເຂົ້າໄປໃກ້ເລັກນ້ອຍເພື່ອໃຫ້ລາວສາມາດເບິ່ງຂ້າມຂອບໄດ້. ລ່ວງໜ້າວາງຄ້ອຍເລັກນ້ອຍປະມານຊາວແມັດ. ພວກ​ໂຈນ​ສອງ​ຄົນ​ຢືນ​ຢູ່​ທາງ​ຂ້າງ, ປ້ອງ​ກັນ​ຈາກ​ລົມ​ທີ່​ຮ້າຍ​ແຮງ, ແນມ​ປືນ​ໃສ່​ຫີນ. ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ກຳ​ລັງ​ກິ້ງ​ຢາ​ສູບ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ອີກ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ກຳ​ລັງ​ດື່ມ​ຈາກ​ຂວດ. - ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ບອກເຈົ້າບໍ? - Padra ເວົ້າຢ່າງດູຖູກ. “ພວກ​ນີ້​ບໍ່​ແມ່ນ​ນັກ​ຕໍ່ສູ້​ເສລີພາບ. ພວກເຂົາເຈົ້າແມ່ນອາຊະຍາກໍາ. ພວກເຂົາບໍ່ມີຄວາມເຂົ້າໃຈທາງດ້ານການເມືອງ. ພວກເຂົາບໍ່ມີຫຍັງເຮັດຢູ່ທີ່ນີ້ໃນ Aptos.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຈື່ຄໍາເວົ້າຂອງ Sophia ທີ່: "ພວກເຮົາບໍ່ພຽງແຕ່ເປັນໂຈນ." ໃນເວລາຕໍ່ມາ, Padra ໄດ້ແນເປົ້າປືນໃສ່ຂວດ.
  
  
  “ບໍ່,” ຂ້ອຍດັງຂຶ້ນ, ຍູ້ມືຂອງລາວອອກໄປ. "ຖ້າທ່ານຍິງ, ສຽງດັງຈະດຶງດູດຄົນອື່ນ."
  
  
  "ເຈົ້າເວົ້າຖືກ," ລາວຖອນຫາຍໃຈ. - ຂໍໂທດ, Carter.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບອກ​ໃຫ້​ເຂົາ​ປົກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກະ​ໂດດ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ trench ໄດ້, ຊີ້ MAB ໃສ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ. - "ບໍ່ແມ່ນສຽງ."
  
  
  ພວກເຂົາບໍ່ໄດ້ເຂົ້າຫາອາວຸດຂອງພວກເຂົາໃນເວລາແລະ, ໂຊກດີ, ບໍ່ໄດ້ພະຍາຍາມ. ເຂົາເຈົ້າຄ່ອຍໆເງີຍໜ້າຂຶ້ນ, ຈັບມືຂຶ້ນເທິງຫົວ, ດ້ວຍຄວາມງຶດງໍ້ທີ່ຂຽນໄວ້ເທິງໃບໜ້າ.
  
  
  “ພາດຣາ,” ຂ້ອຍຮ້ອງໃສ່ບ່າ. "ມາທີ່ນີ້ແລະເອົາອາວຸດຂອງເຂົາເຈົ້າ."
  
  
  ລາວເລື່ອນຂ້າມຂອບຂອງຮ່ອງນ້ຳ ແລະ ມຸ່ງໜ້າໄປສູ່ກອງທະຫານ, ອອກຈາກສາຍໄຟຂອງປືນກົນຂອງຂ້ອຍ ໃນກໍລະນີທີ່ມີການຕໍ່ຕ້ານ.
  
  
  ທັນ​ໃດ​ນັ້ນ, ກຸ່ມ​ປະກອບ​ອາວຸດ​ກຸ່ມ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ປະກົດ​ຕົວ​ຈາກ​ບ່ອນ​ຕາບອດ. ເຂົາເຈົ້າຢືນຢູ່ທີ່ນັ້ນຊົ່ວໄລຍະໜຶ່ງ, ໃບຫນ້າຂອງເຂົາເຈົ້າເຕັມໄປດ້ວຍຄວາມສັບສົນແລະຄວາມປະຫລາດໃຈ, ຫຼັງຈາກນັ້ນເຂົາເຈົ້າໄດ້ເປີດໄຟ. ຫົວຫນ້າໄດ້ whistled ແລະ ricocheted ປະມານ Padra ແລະຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຟ້າວ​ໄປ​ທາງ​ຂ້າງ ແລະ​ຍົກ​ປືນ​ກົນ​ຂຶ້ນ​ເພື່ອ​ຕອບ​ໂຕ້​ການ​ໂຈມ​ຕີ​ທີ່​ຮ້າຍ​ແຮງ. Padra ນົກເຂົາຢູ່ຫລັງຫີບຫີນ, ແນມລູກປືນໃສ່ພວກມັນຢ່າງສະຫງົບ. ກຸ່ມ​ໂຈມ​ຕີ​ໄດ້​ກະ​ແຈກ​ກະຈາຍ, ​ເຮັດ​ໃຫ້ 2 ຄົນ​ເສຍ​ຊີວິດ ​ແລະ 3 ຄົນ​ໄດ້​ຮັບ​ບາດ​ເຈັບ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິງອີກຄົນຫນຶ່ງໃນເວລາທີ່ລາວໄປຮອດແຄມຂອງຊຶມເສົ້າ. ຜູ້ຊາຍອີກຄົນນຶ່ງ, ເປັນພວກໂຈນຂີ້ໝິ້ນ, ເກືອບແລ່ນເຂົ້າມາຫາຂ້ອຍ ເມື່ອລາວລົ້ມລົງດ້ວຍລູກປືນ Padra ຢູ່ໜ້າເອິກ. ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ຂ້າງ​ໜ້າ​ແລະ​ຍິງ​ຊາຍ​ໜ້າ​ໜູ​ທີ່​ກຳລັງ​ແນມ​ໃສ່​ປ້າດຣາ. ລາວ​ກະ​ຕຸ້ນ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ແລະ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ໄປ​ຫນ້າ, sliding ໄປ​ທົ່ວ​ສິ່ງ​ທີ່​ປະ​ໄວ້​ຂອງ​ຫນ້າ​ຂອງ​ຕົນ.
  
  
  ການ​ຍິງ​ຕາຍ​ຄັ້ງ​ນີ້​ໄດ້​ເສຍ​ຊີວິດ​ໄປ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ພວກ​ທະຫານ​ຂອງ Karak ​ໄດ້​ເຕົ້າ​ໂຮມ​ກັນ​ຄືນ​ໃໝ່, ​ແລະ ຂ້າພະ​ເຈົ້າກໍ​ສາມາດ​ເຂົ້າ​ຮ່ວມ Padre ​ໄດ້​ກ່ອນ​ການ​ຍິງ​ຈະ​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ອີກ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ສະ​ບາຍ​ດີ​ບໍ?"
  
  
  "ຈຸດປະສົງຂອງພວກເຂົາແມ່ນຮ້າຍແຮງກວ່າລົມຫາຍໃຈຂອງພວກເຂົາ," ລາວເວົ້າໃນຂະນະທີ່ລາວໂຫລດ Mauser ຄືນໃໝ່. ບໍ່ມີລູກປືນສໍາລັບ MAB ໃນ hut ຂອງ Sofia ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ນໍາໃຊ້ຕະຫລັບຫມຶກສຸດທ້າຍ. ເດັກນ້ອຍຊາຍຄົນໜຶ່ງຂອງ Karak ແລ່ນຈາກຜ້າປົກໄປປົກ, ແຕ່ພື້ນດິນກໍ່ວ່າງ ແລະ ລາວລົ້ມລົງ. ຂ້ອຍເອົາການສັກຢາສຸດທ້າຍຂອງຂ້ອຍ. ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ຕີ​ຫົວ​ເຂັມ​ຂັດ​ຂອງ​ລາວ​ແລະ​ຫາຍ​ໄປ​ໃນ​ແຈ​ຂອງ​ກະ​ເພາະ​ອາ​ຫານ​ຂອງ​ລາວ. ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ ຂ້ອຍ​ຢືນ​ຢູ່​ກັບ​ປືນ​ສັ້ນ​ທີ່​ຫວ່າງ​ເປົ່າ​ຂອງ​ຂ້ອຍ, ຕອນ​ນີ້​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ຫຼາຍ​ໄປ​ກວ່າ​ກະບະ​ໂລຫະ​ທີ່​ແພງ​ແລະ​ຊັບຊ້ອນ.
  
  
  "Padra, ພວກເຂົາຈະອ້ອມຮອບພວກເຮົາ."
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ແລະຂ້ອຍຢ້ານວ່າພວກເຮົາໄດ້ສ້າງສຽງດັງພຽງພໍເພື່ອດຶງດູດກຸ່ມຄົນທັງຫມົດຂອງພວກເຂົາ."
  
  
  - ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ປ່ອຍໃຫ້ hell ອອກຈາກທີ່ນີ້.
  
  
  ເສັ້ນທາງອອກຈາກບ່ອນຂຸດຄົ້ນບໍ່ແຮ່ໄດ້ກາຍເປັນຕອນກາງຄືນຂອງການປີນຂຶ້ນທີ່ຍາກລຳບາກ ແລະການປະທະກັນສັ້ນໆຢ່າງກະທັນຫັນ. ຂ້ອຍເອົາ Schmeisser MP 40 ຈາກຄົນຕາຍ. “ເຈົ້າ​ມີ​ອາວຸດ​ອັນ​ໜຶ່ງ​ຢູ່​ທີ່​ນີ້,” ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກ່າວ​ຕໍ່ Padre. "ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍ, ຖ້າທ່ານຕໍ່ສູ້ກັບຜູ້ກົດຂີ່ຂົ່ມເຫັງ, ແທນທີ່ຈະໃຫ້ພວກເຂົາສະຫນອງທ່ານ, ເຈົ້າຈະມີຄວາມສຸກກັບທຸກສິ່ງທີ່ເຈົ້າສາມາດຈັບມືຂອງເຈົ້າໄດ້."
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນມັນເປັນໄປໄດ້ທີ່ Karak ບໍ່ມີອຸປະກອນວິທະຍຸ, ເຊັ່ນ walkie-talkies."
  
  
  "ບໍ່, ລາວບໍ່ມີ."
  
  
  "ດີ, ຂ້ອຍຄິດວ່ານັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ພວກເຮົາຕ້ອງຂອບໃຈ."
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ປີນ​ຜ່ານ​ຮອຍ​ແຕກ​ແລະ​ຮ່ອມ​ພູ, ເທິງ​ຫີນ​ເກົ່າ​ແກ່​ທີ່​ພັງ​ລົງ​ຢູ່​ໃຕ້​ນ້ຳ​ໜັກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ເທິງ​ພຸ່ມ​ໄມ້​ທີ່​ເປັນ​ໜາມ, ບິດ​ເບືອນ​ທີ່​ເຮັດ​ໃຫ້​ຜິວ​ໜັງ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ເຈັບ​ປວດ. ບາດ​ແຜ​ຢູ່​ຂ້າງ​ແລະ​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​, ມີ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ທີ່​ເປັນ​ການ​ເຜົາ​ໄຫມ້​, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສັ່ນ​ໃນ​ລົມ​ເຢັນ​. ຮອຍແຕກອີກ, ຮອຍແຕກອີກ; ແລ່ນ, ຕໍ່ສູ້ແລະແລ່ນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. Padra ກໍານົດຈັງຫວະ. ພວກ​ເຮົາ​ທັງ​ໝົດ​ແຮງ​ທັງ​ໝົດ​ລົມ​ຫາຍ​ໃຈ​ເມື່ອ​ສຸດ​ທ້າຍ​ໄປ​ຮອດ​ສະໜາມ​ແລະ​ຊ້າ​ລົງ​ເປັນ​ການ​ແລ່ນ​ຊ້າໆ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ສູນ​ເສຍ​ການ​ເບິ່ງ​ຄົນ​ຂອງ Karak ແລະ, ຫຼັງ​ຈາກ​ເບິ່ງ​ຮອບ​ສຸດ​ທ້າຍ, ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ໂດດ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ທໍ່​ລະບາຍ​ນ້ຳ.
  
  
  ເຄິ່ງຊົ່ວໂມງຕໍ່ມາພວກເຮົາຢູ່ທີ່ເຮືອນວິນລາ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ຕາມ​ກຳ​ແພງ​ດ້ານ​ຫລັງ​ໄປ​ຫາ​ອີກ​ດ້ານ​ໜຶ່ງ​ຂອງ​ຕຶກ ແລະ​ເບິ່ງ​ອອກ​ຈາກ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ປ້ອມ. ທະຫານຄົນໜຶ່ງທີ່ຖືປືນໃສ່ບ່າຂອງລາວໄດ້ຍ່າງຢ່າງບໍ່ຢຸດຢັ້ງອ້ອມເດີ່ນບ້ານທີ່ເສຍຫາຍ. ແພດຣາໄດ້ຫົວຫົວໄປທາງປະຕູຮົ້ວທີ່ເສຍຫາຍບໍ່ເທົ່າໃດເດີ່ນທາງຫຼັງກອງ. "ພວກເຮົາຈະໄປຫ້ອງໃຕ້ດິນ," ລາວກະຊິບ. - ຢູ່ທີ່ນັ້ນພວກເຮົາສາມາດປີນເຂົ້າໄປໃນທໍ່ອາກາດ. ລາວເອົາ Mauser ໃສ່ໃນຖົງຂອງລາວແລະແນະນໍາວ່າຂ້ອຍຮັກສາ Schmeisser. "ມັນບໍ່ມີບ່ອນຫວ່າງ," ລາວບອກຂ້ອຍ.
  
  
  "ພວກເຮົາຈະມີປືນຂອງເຈົ້າພຽງແຕ່ຖ້າພວກເຮົາຖືກຈັບ." ລາວຫາຍໃຈເອົາຄວາມຕາຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ແລະ​ເບິ່ງ sentry ໄດ້, wondering ໃຜ​ແມ່ນ crazier, Karak, Padra ຫຼື​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ sentry ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ຊົ່ວ​ນິ​ລັນ​ດອນ. ບາງຄັ້ງລາວນັ່ງລົງເກີບຂອງລາວ ແລະຈົ່ມກັບຕົນເອງ. ໃນ​ທີ່​ສຸດ​ເຂົາ​ໄດ້​ຫາຍ​ໄປ​ປະ​ມານ​ແຈ​. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫາຍໃຈເລິກແລະແລ່ນຕາມ Padra.
  
  
  ໂຮງ​ໝໍ​ຍັງ​ບໍ່​ທັນ​ເຫັນ​ເທື່ອ​ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ໄປ​ຮອດ​ປະຕູ​ໂຖງ​ແລະ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ໃຕ້​ດິນ​ທີ່​ມີ​ກິ່ນ​ເໝັນ. ຢູ່​ໃນ​ສູນ​ກາງ​ມີ fornax ເປັນ, ທ້ອງ​ຟ້າ​ຂອງ hearth ວັດ​ຖຸ​ບູ​ຮານ, ຂ້າງ​ເທິງ​ນັ້ນ​ທໍ່​ແຄບ​ແຕກ​ອອກ​ອອກ​ລະ​ຫວ່າງ​ກໍາ​ແພງ, ປະ​ມານ​ເຄິ່ງ​ແມັດ​ໃນ​ພື້ນ​ທີ່.
  
  
  "ນີ້ຈະເປັນທາງສໍາລັບພວກເຮົາ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ. "ທ່ານແນ່ໃຈບໍ່ວ່ານີ້ຈະນໍາພວກເຮົາໄປ Karak?"
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ. ພວກເຂົາເຈົ້ານໍາໄປສູ່ຫ້ອງຂອງ villa ທຸກ.
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພະຍາຍາມເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງນອນ." ພວກເຮົາສາມາດຈັບລາວໄດ້ເມື່ອລາວມາຄົນດຽວ. ໂດຍວິທີທາງການ, ຈະເກີດຫຍັງຂຶ້ນຖ້າພວກເຮົາຕິດຢູ່?
  
  
  "ນັ້ນຄົງຈະໂຊກຮ້າຍຫຼາຍ," Padra ຕອບຢ່າງແຫ້ງແລ້ງ. "ພວກເຮົາບໍ່ສາມາດຫັນໄປແລະຂັບໄລ່ຫນູອອກໄປ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຂຸມ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ລັງ​ກຽດ​ຫຼາຍ​ກວ່າ​ເກົ່າ. Padra ຊີ້ໄປຫາທໍ່ທີ່ລາວຕ້ອງການປີນເຂົ້າໄປໃນ, ແລະຂ້ອຍກົດດັນລົງເພື່ອຍູ້ແຂບດ້ວຍຕີນຂອງຂ້ອຍແລະເລື່ອນເຂົ້າໄປໃນ. ຢູ່ທີ່ນັ້ນຂ້ອຍໄດ້ຫັນໃສ່ກະເພາະອາຫານຂອງຂ້ອຍ. padre ພົບວ່າມັນມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກຫຼາຍ, ແຕ່ລາວປີນຫລັງຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຍ້າຍນິ້ວໂດຍນີ້ວ, ສະຫນັບສະຫນູນຕົວເອງຢູ່ເທິງແຂນແລະຕີນຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ທໍ່ເກົ່າເຫຼົ່ານີ້ຈະຕ້ອງໄດ້ເຮັດວຽກໃນລັກສະນະດຽວກັນໃນອະດີດຄືກັບທີ່ພວກມັນເຮັດໃນທຸກມື້ນີ້. ນອກເຫນືອໄປຈາກ gratings ໃນພື້ນເຮືອນ, Romans ມີທາງອອກຢູ່ລຸ່ມສຸດຂອງກໍາແພງຫີນ. ໃກ້ກັບເພດານມີຊ່ອງແຄບກວ່າ. ມັນເປັນລະບົບປະສິດທິພາບເຮັດໃຫ້ປະລາດ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ກວາດ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຄວາມ​ມືດ, ຢຸດ​ເຊົາ​ເປັນ​ເວລາ​ໜຶ່ງ​ເພື່ອ​ພັກຜ່ອນ. ມັນເປັນທຸລະກິດທີ່ເປື້ອນເປິ, ຂີ້ຮ້າຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ຕິດ​ຢູ່​ໃນ​ບ່ອນ​ແຄບ​ໄດ້​ງ່າຍ ແລະ​ໜູ​ຈະ​ກັດ​ຕີນ​ຂ້ອຍ.
  
  
  "ຕອນນີ້ພວກເຮົາຢູ່ໃນຫ້ອງໂຖງໃຫຍ່," Padra ສັງເກດເຫັນໃນໄລຍະຫນຶ່ງ. "ອີກຫ້ອງຫນຶ່ງຫຼືສອງ, ສາມຂ້ອຍຄິດອີກ."
  
  
  "ຂ້ອຍຫວັງວ່າເຈົ້າເວົ້າຖືກ, Padre."
  
  
  ລາວບໍ່ໄດ້ເວົ້າຫຍັງ, ພຽງແຕ່ snorted. ພວກເຮົາສືບຕໍ່ກວາດຕາມທໍ່ຈົນກ່ວາພວກເຮົາມາຮອດສ່ວນທີ່ລົ້ມລົງ. ຄ່ອຍໆ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເກັບ​ກູ້​ທາງ​ຜ່ານ, ຍື່ນ​ຕ່ອນ Padre ຂອງ​ກ້ອນ​ຫີນ​ແລະ​ຝຸ່ນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຮົາກວາດສຸດ.
  
  
  ສຽງເລີ່ມຮົ່ວຈາກບາງບ່ອນຂ້າງເທິງ. ຂ້ອຍບໍ່ແນ່ໃຈວ່າເຂົາເຈົ້າເວົ້າຫຍັງ, ແຕ່ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າຂ້ອຍຮັບຮູ້ສຽງຂອງ Karak. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢຸດ​ຊົ່ວ​ຄາວ, ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ໃຫ້ Padre ມິດ​ງຽບ, ແລະ​ເດີນ​ທາງ​ຕໍ່​ໄປ, ລ່ອງ​ໄປ​ຢ່າງ​ງຽບໆ ເພື່ອ​ບໍ່​ໃຫ້​ຜູ້​ໃດ​ໄດ້​ຍິນ​ພວກ​ເຮົາ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອົດ​ລົມ​ຫາຍ​ໃຈ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ເຖິງ​ທາງ​ອອກ​ທີ່​ສຽງ​ດັງ​ທີ່​ສຸດ. ກໍາລັງດຽວກັນທີ່ທໍາລາຍທໍ່ທາງຫລັງຂອງພວກເຮົາໄດ້ຂະຫຍາຍມັນຢູ່ທີ່ນີ້. ຄ່ອຍໆ, ຂ້ອຍສາມາດຊອກຫາພື້ນທີ່ພຽງພໍເພື່ອເຄື່ອນຍ້າຍໄປມາຢູ່ເທິງຫົວຂອງຂ້ອຍ. Padre ແມ່ນຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ, ກົ້ມຕົວລົງແລະວາງເທິງສະໂພກຂອງລາວ. ລາວເບິ່ງຄືກັບກວາດທໍ່ໄຟ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເງີຍ​ໜ້າ​ໄປ​ໜ້າ, ມີ​ລີ​ແມັດ​ຕໍ່​ມິ​ລິ​ແມັດ, ແລະ ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ອ້ອມ​ຫ້ອງ, ຕາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປັບ​ເຂົ້າ​ກັບ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ຂອງ​ກະ​ບອງ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍປະມານສິບຄົນນັ່ງຢູ່ອ້ອມໂຕະທີ່ນັ່ງຢູ່ຂ້າງໆ. ສີ່​ຄົນ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ຄື​ກັບ​ນັກ​ຮົບ​ເກົ່າ​ຂອງ​ກອງ​ອາ​ຍຸ, ປະ​ໄວ້​ໃນ​ສະ​ໄຫມ​ຂອງ​ການ​ຄຸ້ມ​ຄອງ Milan. ສ່ວນທີ່ເຫຼືອແມ່ນພວກໂຈນຫນຸ່ມທີ່ຂີ້ຄ້ານຂອງ Karak. Karak ຍ່າງໄປມາດ້ວຍຄວາມອຸກອັ່ງ ຫຼື ຄວາມອົດທົນ, ຫຼືບາງທີທັງສອງ, ໃນຂະນະທີ່ລາວຕີກຳປັ້ນຂວາໃສ່ແຂນຊ້າຍຂອງລາວ. Padra ຮ້ອງໄຫ້ຢ່າງງຽບໆ, ຄືກັບສັດຮູ້ສຶກວ່າສັດຕູ, ແລະປ່ຽນນ້ໍາຫນັກຂອງລາວໃນອາການຄັນຄາຍ.
  
  
  ດ້ວຍ​ຖ້ອຍ​ຄຳ​ເຫຼົ່າ​ນີ້ ລາວ​ໄດ້​ເອົາ​ຫີນ​ກ້ອນ​ໜຶ່ງ​ລົງ. ສຽງ​ນັ້ນ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ຫູໜວກ. ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າເຂົາເຈົ້າຈະໄດ້ຍິນມັນຢູ່ໃນຫ້ອງ. ແຕ່ບໍ່, ການສົນທະນາສືບຕໍ່ໂດຍບໍ່ມີການຂັດຂວາງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນ Karak ເວົ້າວ່າ, "ໄປ hell ກັບແມ່ຫມ້າຍຂອງ Milan ແລະ idiot ກັບ hook ໄດ້. ພວກເຮົາຕ້ອງປະເຊີນກັບຄວາມຈິງ. ພວກເຮົາອ່ອນແອລົງ, ແລະກອງທັບກໍ່ເຂັ້ມແຂງຂຶ້ນ. ວັນສະຫງ່າລາສີຂອງພວກເຮົາແມ່ນຢູ່ຫລັງພວກເຮົາ. ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ຫຼາຍ​ນອກ​ຈາກ thorn ໃນ​ຂ້າງ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຜູ້ເຖົ້າແກ່ຄົນໜຶ່ງໄດ້ເຕືອນລາວວ່າ: “ໜາມຍັງແຂງແຮງຢູ່,”
  
  
  “ບະ.” ດົນ​ປານ​ໃດ? ອາວຸດຂອງພວກເຮົາແມ່ນລ້າສະໄຫມແລະກາຍເປັນລ້າສະໄຫມ. ປະເທດຕາເວັນຕົກສູນເສຍຄວາມສົນໃຈແລະຫັນຫນີຈາກພວກເຮົາ. ບໍ່​ມີ​ໃຜ​ສົນ​ໃຈ.
  
  
  "ແຕ່ຜູ້ຊາຍຄົນນີ້, Carter, ເວົ້າວ່າ ..... "
  
  
  "ລາວເວົ້າ, ລາວເວົ້າ," Karak ຮ້ອງອອກມາ. "ມັນເປັນພຽງຄົນດຽວ."
  
  
  "ເຈົ້າຄາດຫວັງຫຼາຍບໍ, Evan?" - ຜູ້ເຖົ້າຖາມຢ່າງສະຫງົບ. "ມີຜູ້ຊາຍຄົນດຽວທີ່ມີໂອກາດໄປ Aptos, ແລະ Carter ປະສົບຜົນສໍາເລັດ."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຄາດຫວັງຫຍັງເລີຍ," Karak ຄັດຄ້ານຢ່າງຮຸນແຮງ. "ພຽງແຕ່ຄວາມເຢັນ, ຄວາມອຶດຫິວແລະຄວາມຕາຍທີ່ຫນ້າອັບອາຍຖ້າພວກເຮົາສືບຕໍ່ແບບນີ້."
  
  
  "ບໍ່ມີທາງອື່ນ."
  
  
  "ກິນ."
  
  
  ຜູ້ນຳ​ມີ​ໜວດ​ທີ່​ມີ​ໃບ​ໜ້າ​ເປັນ​ຈຸດໆ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ຜູ້​ເຖົ້າ​ວ່າ: “ທ່ານ​ທັງ​ຫຼາຍ​ຈົ່ງ​ຟັງ. ການຕິດຕໍ່ຂອງພວກເຮົາໃນ Metkovic ໄດ້ເຮັດການສອບຖາມຫຼາຍກັບເຈົ້າຫນ້າທີ່. ລາວ​ເວົ້າ​ວ່າ ຖ້າ​ພວກ​ເຮົາ​ມິດ​ງຽບ​ກວ່າ​ນີ້ ພວກ​ເຮົາ​ກໍ​ສາມາດ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ສຳ​ປະທານ​ຢ່າງ​ແນ່ນອນ.
  
  
  “ລາວ​ເວົ້າ​ຕົວະ,” Padra hissed.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ນິ້ວ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ປິດ​ປາກ​ຂອງ​ພຣະ​ອົງ, ແຕ່​ຈິດ​ໃຈ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຕັມ​ໄປ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ຄິດ​ທີ່​ຂັດ​ແຍ່ງ​ກັນ. ການຕິດຕໍ່ຂອງ Karak ໃນ Metkovic ແມ່ນຄືກັນກັບຂອງຂ້ອຍບໍ? ຖ້າເປັນດັ່ງນັ້ນ, ລາວເປັນຜູ້ເຕືອນກອງທັບຢູໂກສະລາເວແລະພວກເຂົາເກືອບຂ້າຂ້ອຍບໍ? ແລະນອກຈາກນັ້ນ, ຖ້າຫາກວ່າລັດຖະບານໄດ້ conciliatory ດັ່ງນັ້ນ, ເປັນຫຍັງເຂົາເຈົ້າຈຶ່ງຈັບ Jzan?
  
  
  "ເພາະສະນັ້ນ," Karac ເວົ້າຕໍ່ໄປ, ດຶງນິ້ວມືຂອງລາວຢູ່ເທິງໂຕະ, "ຂ້ອຍໄດ້ເຊື້ອເຊີນຄົນຈາກ Belgrade ໄປຢ້ຽມຢາມພວກເຮົາຢູ່ທີ່ນີ້."
  
  
  'ຢູ່ນີ້ບໍ?' Padra ຮ້ອງໄຫ້, ຊຶມເສົ້າ. ລາວເບິ່ງຄືວ່າລາວກໍາລັງຈະລະເບີດດ້ວຍຄວາມໂກດແຄ້ນ. - ລາວເອົາສັດຕູມາທີ່ນີ້ບໍ? Milan ຈະປ່ຽນໄປໃນຂຸມຝັງສົບຂອງລາວຖ້າລາວໄດ້ຍິນເລື່ອງນີ້."
  
  
  “Shhh,” ຂ້ອຍຮຸ້ງໃສ່ລາວ.
  
  
  "ແຕ່ຖ້າພວກເຮົາບໍ່ເຫັນດີ?" - ຜູ້ເຖົ້າຖາມຢ່າງງຽບໆ.
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເຂົ້າຮ່ວມ maniacs ເຫຼົ່ານັ້ນໃນ quarry," Karak ເປືອກເປືອກ. “ພວກ​ເຮົາ​ມີ​ໂອ​ກາດ​ເພື່ອ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ແລະ​ສັນ​ຕິ​ພາບ, ແລະ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ທ່ານ​ບໍ່​ເຫັນ​ວ່າ​ສໍາ​ລັບ​ຕົວ​ທ່ານ​ເອງ, ຄິດ​ກ່ຽວ​ກັບ​ອະ​ນາ​ຄົດ​ຂອງ​ພັນ​ລະ​ຍາ​ແລະ​ລູກ​ຂອງ​ທ່ານ. ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ມີ​ການ​ຕົກລົງ​ທີ່​ດີ ​ແລະ ຢຸດຕິ​ການ​ນອງ​ເລືອດ​ຂອງ​ປີ​ທັງ​ໝົດ​ນີ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຮ້ອງ​ຢູ່​ຂ້າງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ shuffling ຂອງ​ຕີນ. ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ​ຫຍັງ​ໄດ້, Padra ທີ່​ຄຽດ​ແຄ້ນ​ໄດ້​ໂດດ​ຜ່ານ​ຂຸມ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ, ຮ້ອງ​ໂຮ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ຄຽດ​ແຄ້ນ ແລະ​ຄວາມ​ຄຽດ​ແຄ້ນ. ໃບຫນ້າທັງຫມົດຫັນໄປໃນທິດທາງຂອງລາວ, ຕົກໃຈກັບຮູບລັກສະນະຂອງຄວາມໂຫດຮ້າຍທີ່ມີຂີ້ເທົ່ານີ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ບານ​ໃນ​ພາ​ສາ​ອັງ​ກິດ​ແລະ Serbo-Croatian​, ແຕ່ hurried ເພື່ອ​ເຂົ້າ​ຮ່ວມ​ຜິວ​ເນື້ອ​ສີ​ຂາວ​ປ່າ​, ສົງ​ໃສ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຕາຍ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍອມ​ຕາຍ​ຢືນ​ຢູ່​ໃນ​ທໍ່​ອາ​ກາດ​ເປື້ອນ​ນີ້​. “ຂໍໂທດ, Hesh,” ຂ້ອຍຮ້ອງໃສ່ລາວ. "ເບິ່ງສິ່ງທີ່ທ່ານໄດ້ເຮັດ."
  
  
  "ຜູ້ຊາຍພຽງແຕ່ສາມາດທົນທານຫຼາຍແລະບໍ່ມີຕໍ່ໄປອີກແລ້ວ," ລາວເວົ້າ. ລາວ​ໄດ້​ກ້າວ​ໄປ​ໜ້າ​ແລະ​ຈັບ​ມື​ໃສ່​ພວກ​ຜູ້​ເຖົ້າ. - ເຈົ້າ, Vetov, ແມ່ນພໍ່ທີ່ຮັກແພງຂອງຂ້ອຍ! ເຈົ້າລືມແລ້ວບໍວ່າພວກເຮົາຕໍ່ສູ້ບ່າກັບ Polgar ເພື່ອກຽດສັກສີຂອງ Croatia? ແລະທ່ານ, Chirpan, ທ່ານຈະກວາດກ່ອນຊາວ Serbs ແລະຈູບເກີບຂອງພວກເຂົາບໍ? ລາວຮ້ອງຂຶ້ນ, ຕາຂອງລາວກະພິບດ້ວຍຄວາມໃຈຮ້າຍ. — ຂາຍດີ, Evan? ເຈົ້າຂາຍພວກເຮົາ, ເຈົ້າໄດ້ເຮັດມັນ.
  
  
  ສຽງຂອງ Karats ຄ້າຍຄື flint. - "ເຈົ້າເປັນບ້າ, Hesh, ຄວາມຝັນຂອງພວກເຮົາສິ້ນສຸດລົງແລະພວກເຮົາຕ້ອງຍອມຮັບຄວາມເປັນຈິງ. ເປັນຫຍັງທ່ານຕ້ອງການເລືອດຫຼາຍຢູ່ໃນມືຂອງເຈົ້າ? ການປະຕິວັດບໍ່ເຄີຍປະສົບຜົນສໍາເລັດ."
  
  
  Padra ໂບກມືຂອງລາວ. "ຖ້າມີເລືອດຢູ່ທີ່ນີ້, ມັນແມ່ນເລືອດຂອງ Serbs ໃນການຕໍ່ສູ້ທີ່ຍຸດຕິ ທຳ. ແມ່ນຫຍັງກ່ຽວກັບເລືອດຢູ່ໃນມືຂອງເຈົ້າ? ເລືອດໂຄຣເອເຊຍ?
  
  
  ຜູ້ຊາຍຂອງ Karak ເຂົ້າມາໃກ້, ຈົ່ມບາງສິ່ງບາງຢ່າງ.
  
  
  - ຫຼື​ເຂົາ​ບໍ່​ໄດ້​ບອກ​ທ່ານ​? Padra ຮ້ອງຂຶ້ນ. “ລາວ​ບອກ​ເຈົ້າ​ບໍ​ວ່າ​ລາວ​ໄດ້​ລ້ອມ​ພວກ​ເຮົາ ແລະ​ສັ່ງ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພວກ​ເຮົາ?”
  
  
  "ຕົວະ, ຕົວະ," ຮ້ອງສຽງດັງ. "ເຈົ້າເປັນຄົນທໍລະຍົດ."
  
  
  Padra ປ່ອຍກຳປັ້ນຂອງລາວຄືກັບລູກປືນໃຫຍ່. ມີ​ອຸບັດ​ເຫດ​ເກີດ​ອຸບັດ​ເຫດ​ແລະ​ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ນັ້ນ​ໄດ້​ແລ່ນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຊາຍ​ທີ່​ຢູ່​ເບື້ອງ​ຫລັງ. ຜູ້ຊາຍຂອງ Karak ໄດ້ຖອຍຫລັງໄປຊົ່ວໄລຍະໜຶ່ງ ແລ້ວມາຫາພວກເຮົາອີກຄັ້ງ.
  
  
  Padra ໄດ້ parried ມີດດ້ວຍ hook ລາວແລະ kneed ການໂຈມຕີຢູ່ໃນ groin. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຕີ ໃບ ຫນ້າ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ດ້ວຍ ປາມ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ແລະ ໄດ້ ຍິນ crunch ຂອງ ກະ ດູກ. ຂະນະ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ກຳລັງ​ຈະ​ໂຈມ​ຕີ​ຄົນ​ອື່ນ, ຂ້ອຍ​ຮູ້ສຶກ​ວ່າ​ລູກ​ປືນ​ເຈາະ​ຂາ​ຂ້ອຍ. ກົ້ນຕີໃສ່ໜ້າເອິກຂອງຂ້ອຍ ແລະ ຄວາມເຈັບປວດຕາບອດຢ່າງກະທັນຫັນ ເບິ່ງຄືວ່າຈະຈີກຫົວຂອງຂ້ອຍອອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສະ​ເທືອນ​ໃຈ, ດຶງ​ຕົວ​ເອງ​ເຂົ້າ​ກັນ​ແລະ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ຈັບ​ປືນ​ຫນຶ່ງ​ຢູ່​ທາງ​ຫນ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຝູງ​ຊົນ​ໄດ້​ຍ້າຍ​ເຂົ້າ​ໄປ​ແລະ​ກົດ​ຫລັງ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ກັບ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ເປັດ, ແຕ່​ເປັນ​ການ​ແບ່ງ​ປັນ​ທີ່​ສອງ​ຊ້າ​ເກີນ​ໄປ.
  
  
  
  ບົດທີ 7
  
  
  
  
  
  ສຽງໜຶ່ງມາຈາກຄວາມມືດ. "ລາວມາຮອດຄວາມຮູ້ສຶກຂອງລາວ."
  
  
  “ດີຫຼາຍ,” ອີກສຽງໜຶ່ງເວົ້າ. "ເຈົ້າພ້ອມແລ້ວບໍ, Garth?" ຂ້ອຍມີເວລາໜ້ອຍຫຼາຍສຳລັບເລື່ອງນີ້.
  
  
  ສຽງທໍາອິດຕອບແບບສັ້ນໆວ່າ: "ກຽມພ້ອມເທົ່າທີ່ລາວເປັນ." ຄ່ອຍໆ, ເມກທີ່ມືດມົວໄດ້ລ້າງອອກ, ແຕ່ໃນຕອນທໍາອິດມັນບໍ່ມີຄວາມຫມາຍຫຍັງເລີຍ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລອຍຢູ່ໃນທະເລທີ່ເຈັບປວດ. ຊ້າໆ ຂ້ອຍ​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້ອຍ​ເປືອຍ​ກາຍ​ໝົດ, ນັ່ງ​ຢູ່​ເທິງ​ຕັ່ງ​ເຫຼັກ. ເມື່ອຂ້ອຍພະຍາຍາມເຄື່ອນທີ່, ຂ້ອຍພົບວ່າຂໍ້ມື ແລະຂໍ້ຕີນຂອງຂ້ອຍຖືກມັດດ້ວຍເຊືອກມັດໂລຫະແຫຼມ.
  
  
  ຫ່າງຈາກຂ້ອຍສອງສາມຟຸດ ຢືນສັ້ນ, ມີຂົນຜູ້ຊາຍ. ທ້ອງໃຫຍ່ຂອງລາວຫ້ອຍໃສ່ສາຍແອວຂອງລາວ ແລະເຫັນໄດ້ຜ່ານຮູໃນເສື້ອຂອງລາວ. ລາວຫົວລ້ານໝົດ, ແລະໃບໜ້າທີ່ບໍ່ມີຮູບຮ່າງຂອງລາວມີຮູບຮ່າງໜ້າຕາທີ່ບໍ່ສົນໃຈອັນໃຫຍ່ຫຼວງຂອງນັກປະຫານອາຊີບພຽງແຕ່ເຮັດວຽກຂອງລາວ. ມີ rustle ຂອງການເຄື່ອນໄຫວ. Evan ລຸກຂຶ້ນຈາກຕັ່ງນັ່ງ ແລະນັ່ງຢູ່ຂ້າງມືຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ສະບາຍດີຕອນກາງຄືນ, Carter," ລາວເວົ້າຢ່າງເບີກບານ. "ເຈົ້າແລະ Padra ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຕົກໃຈແທ້ໆເມື່ອທ່ານຜ່ານຝາເຫຼົ່ານີ້."
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເວົ້າຫຍັງ. ຂ້ອຍມີບັນຫາໃນການເຮັດໃຫ້ຄໍເຮັດວຽກຢູ່ແລ້ວ. ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ມັນ​ແຫ້ງ​ແລະ​ຖືກ​ບີບ​ອັດ, ຄື​ກັບ​ວ່າ​ມີ​ຜູ້​ໃດ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໃສ່​ມັນ​ໃນ​ລະ​ຫວ່າງ​ການ​ຕໍ່​ສູ້.
  
  
  "ແຕ່ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍສາມາດໃຫ້ບາງສິ່ງບາງຢ່າງຄືນໄດ້," Karak ຍິ້ມຢ່າງຫນ້າອາຍ. "ຍິນດີຕ້ອນຮັບສູ່ຫ້ອງຮັບແຂກຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ແລະ​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ທີ່​ຈະ​ເຂົ້າ​ໃຈ​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ສີ່​ຫຼ່ຽມ​ມົນ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ທີ່​ມີ​ຝາ rough-hewn. ອາກາດ​ເຕັມ​ໄປ​ດ້ວຍ​ກິ່ນ​ເໝັນ​ຂອງ​ເລືອດ​ແລະ​ຂີ້​ເຫຍື້ອ. ໃນຄວາມສະຫວ່າງຂອງເຕົາໄຟອັນດຽວ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນວ່າຫ້ອງອີກດ້ານຫນຶ່ງມີສອງປະຕູທີ່ມີ locks ແລະ slits ແຄບຢູ່ໃນລະດັບຕາ. ຝາໄດ້ຖືກປົກຄຸມດ້ວຍອຸປະກອນການທໍລະມານເກົ່າແກ່: ຂາແລະຕີນ clamps, whip, ຍີ່ຫໍ້, bolster ກັບຄືນໄປບ່ອນ, swing chains ແລະ bracelets, ການຈັດລຽງຂອງ stains, tongs ເປັນ rusty ແລະ pins. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າມີນໍ້າບີຂຶ້ນຢູ່ໃນຄໍ ແລະຂີ້ກະເທີ່ແລ່ນລົງຕາມຮ່າງກາຍທີ່ເປືອຍເປົ່າຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  Karak ຫັນມາຫາຂ້ອຍແລະດຶງຫົວຂອງຂ້ອຍດ້ວຍຜົມ, ປ່ຽນມັນຢ່າງໂຫດຮ້າຍ, ບໍ່ຕ້ອງສົງໃສວ່າຈື່ເວລາທີ່ຂ້ອຍດຶງຜົມຂອງລາວ. "ຂ້ອຍຢາກຮູ້ທຸກຢ່າງກ່ຽວກັບໝາປ່າຂອງ Milan," ລາວກະຊິບຢ່າງບໍ່ຢຸດຢັ້ງ. “ຂ້ອຍຢາກຮູ້ວ່າອັນໃດສຳຄັນຫຼາຍກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃຫ້​ລາວ​ຄຳ​ສາບ​ແຊ່ງ​ສອງ​ສາມ​ຄຳ ທີ່​ເຮັດ​ໃຫ້​ໃບ​ໜ້າ​ຂອງ​ລາວ​ຈືດ​ຈາງ ແລະ​ລາວ​ໄດ້​ປ່ອຍ​ຜົມ​ອອກ​ໄປ​ຄື​ກັບ​ວ່າ​ລາວ​ຖືກ​ຕີ. “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປາດ​ຖະ​ຫນາ​ວ່າ Padre ຢູ່​ທີ່​ນີ້​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ເພື່ອ​ເບິ່ງ​ວ່າ​ໃນ​ບັນ​ດາ​ທ່ານ​ຈະ​ເປັນ​ຄັ້ງ​ທໍາ​ອິດ​ທີ່​ຈະ​ຂໍ​ຄວາມ​ເມດ​ຕາ. ແຕ່ດຽວນີ້ເຈົ້າຕ້ອງຂໍສອງເທົ່າເພື່ອໃຫ້ມັນຖືກຕ້ອງ. Garth!
  
  
  ລາວ​ໂບກມື​ໃສ່​ຊາຍ​ອີກ​ຄົນ​ໜຶ່ງ, ແລະ Garth ຍ່າງ​ໄປ​ທີ່​ຕັ່ງ​ນັ່ງ. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເຫັນສິ່ງທີ່ລາວກໍາລັງເຮັດ, ແຕ່ຂ້ອຍມີຄວາມຄິດທີ່ລົບກວນວ່າຂ້ອຍບໍ່ພຽງແຕ່ນັ່ງຢູ່ໃນເກົ້າອີ້ເກົ່າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ເຂົາ scurrying ປະ​ມານ​ທັງ​ສີ່​. ນາທີຕໍ່ມາ ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າມີກິ່ນເໝັນຂອງໂລຫະຮ້ອນ ແລະຄວັນໄຟ.
  
  
  "ເຈົ້າຈະບອກຂ້ອຍ, Carter." ໄວໆນີ້ເຈົ້າຈະບອກຂ້ອຍ.
  
  
  ກິ່ນເໝັນໄດ້ເຂັ້ມແຂງຂຶ້ນ ແລະຕອນນີ້ຂ້ອຍສັງເກດເຫັນວ່າຕັ່ງນັ່ງເລີ່ມຮ້ອນຂຶ້ນຢ່າງບໍ່ສະບາຍ. ໃນຂະນະທີ່ໂລຫະເກົ່າຂອງເກົ້າອີ້ໄດ້ຮ້ອນຂຶ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮັດແຫນ້ນແຫນ້ນແຫນ້ນແຫນ້ນແຫນ້ນແຫນ້ນ. ຜິວໜັງຂອງຂ້ອຍໄດ້ໄໝ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້ clenched ແຂ້ວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຍັງ​ຄົງ​ງຽບ.
  
  
  'ເຈົ້າຄິດວ່າຂ້ອຍບໍ່ສາມາດທໍາລາຍເຈົ້າໄດ້, Carter?'
  
  
  ແປວໄຟໄດ້ເລີ່ມແຜ່ລາມຂຶ້ນທີ່ນັ່ງຂອງຕັ່ງນັ່ງ ໃນຂະນະທີ່ Garth ກົ້ມຫົວກັບເສື້ອຂົນແກະນ້ອຍໆ. ໄຟໄດ້ລຸກຂຶ້ນ, ເລຍມືຂອງຂ້ອຍແລະເຜົາຜິວຫນັງຂອງຂ້ອຍ. ເຫລໍກ​ທີ່​ເຮັດ​ດ້ວຍ​ເຫຼັກ​ກ້າ​ໄດ້​ປ່ຽນ​ເປັນ​ສີ​ແດງ​ເຊ​ຣີ, ແລະ​ມີ​ກິ່ນ​ເໝັນ​ໃໝ່​ເຂົ້າ, ມີ​ກິ່ນ​ເໝັນ​ອີກ, ກິ່ນ​ເໝັນ​ຂອງ​ເນື້ອ​ໜັງ​ທີ່​ໄໝ້. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ roasted ມີ ຊີ ວິດ ຢູ່.
  
  
  - Carter, ຄວາມລັບຂອງ wolf damned ແມ່ນຫຍັງ? ຂ້ອຍຮູ້ວ່າລາວຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ແລະຂ້ອຍບໍ່ມີເວລາທີ່ຈະຖາມເຈົ້າຢ່າງດີໃນຂະນະທີ່ກອງທັບເຊີເບຍກໍາລັງເດີນທາງ. ບອກ​ຂ້ອຍ.'
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ຕົນ​ເອງ blurt ມັນ​ອອກ​. 'ແບ້ . ...ແບ້.
  
  
  'ອັນໃດ? ແບ້ໃດ?
  
  
  "ແບ້ຄອບຄົວຂອງເຈົ້າ, Karak."
  
  
  "ມີຫຍັງຂຶ້ນກັບນີ້?"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດີ້ນ​ລົນ​ຢູ່​ໃນ​ຕັ່ງ​ທີ່​ມີ​ການ​ເຜົາ​ໄຫມ້, ປອດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ constricted ໂດຍ​ຄວັນ​ໄຟ​ແລະ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ. ຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ຂ້ອຍໄດ້ຫາຍໃຈເອົາອາກາດຢ່າງພຽງພໍ. "ແບ້ຄອບຄົວຂອງເຈົ້າ ... ມັນເປັນຄວາມອັບອາຍທີ່ແມ່ຂອງເຈົ້າບໍ່ເຄີຍໄດ້ຍິນເລື່ອງການຄວບຄຸມການເກີດ." Karak ຕີຂ້ອຍໃສ່ໃບໜ້າດ້ວຍກຳປັ້ນໃຫຍ່ຂອງລາວ ແລະແຕກປາກຂອງຂ້ອຍ. "ນິ້ວຕໍ່ນິ້ວຂ້ອຍຈະສົ່ງເຈົ້າໄປນະລົກ," ລາວເວົ້າໃສ່ຂ້ອຍ. - Garth, ພຽງພໍ. ມັດເຂົາກັບ swing ໄດ້.
  
  
  Garth ຖອກນ້ໍາໃສ່ໄຟພາຍໃຕ້ກະຕັນຍູ, ມັດຂ້ອຍແລະລາກຂ້ອຍໄປຕາມພື້ນຫີນທີ່ເຢັນ. ເສັ້ນປະສາດຂອງຂ້ອຍລະເບີດຂຶ້ນ ແລະຄວາມເຈັບປວດເກືອບຈະທົນບໍ່ໄດ້ ໃນຂະນະທີ່ກ້ອນຫີນທີ່ຫຍາບຄາຍໄດ້ຖູໃສ່ຜິວໜັງທີ່ໄໝ້ຂອງຂ້ອຍ. ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ຕໍ່​ໄປ, Garth fastened shackles ເຫຼັກ​ຫນັກ​ຂອງ swing ປະ​ມານ wrist ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. swing ເປັນ precursor ເກືອບ prehistoric ກັບ rack ໄດ້, ການທໍລະມານທີ່ຍົກຜູ້ເຄາະຮ້າຍຂຶ້ນໃນອາກາດແລະຫຼັງຈາກນັ້ນທັນທີທັນໃດຫຼຸດລົງເຂົາກັບດິນ. ນີ້​ແມ່ນ​ວິ​ທີ​ການ​ທີ່​ໂຫດ​ຮ້າຍ​ຂອງ​ແຂນ stretching​, ກ້າມ​ເນື້ອ​ບິດ​, ປວດ​ຂໍ້​ຕໍ່​ແລະ​ກະ​ດູກ​ຫັກ​.
  
  
  Garth ຍົກ​ມື​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈົນ​ກວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫ້ອຍ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເກືອບ​ແຕະ​ພື້ນ​ດິນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນລາວຍ່າງໄປຫາກໍາແພງຫລັງ swing ແລະເອົາ whip ມ້ວນຢູ່ໃນມືຂອງລາວ. ລາວສັ່ນມັນຢູ່ຫລັງລາວ ແລະຫັນໄປຫາ Karak, ລໍຖ້າຄໍາສັ່ງ.
  
  
  ຕາຂອງ Karak ມີອາການໄຂ້ ແລະ ອົດທົນ ໃນຂະນະທີ່ລາວຫັນມາຫາຂ້ອຍ. “ມັນເປັນອຸປະກອນ Roman, Carter. ທີ່ເຮັດໃຫ້ລາວມີຄວາມເຫມາະສົມຫຼາຍສໍາລັບການທໍລະມານ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?
  
  
  ຈາກ​ນັ້ນ​ລາວ​ໄດ້​ຍ່າງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ແລະ​ຫົວ​ຫົວ. whip ໄດ້ flew ອອກ ແລະ ຕີ ຮ່າງ ກາຍ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ. ຄວາມເຈັບປວດເກືອບບໍ່ສາມາດທົນໄດ້ ເນື່ອງຈາກຜິວໜັງດິບໄດ້ຫໍ່ຢູ່ບໍລິເວນຕົ້ນຂາ ແລະທ້ອງຂອງນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ curled ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ທ້ອງ​ຟ້າ​ໃນ​ຕໍາ​ແຫນ່ງ​ຫ້ອຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  "ນັ້ນແມ່ນວິທີທີ່ຊາວໂລມັນສະເຫຼີມສະຫຼອງ Lupercalia," Carak ຫົວຫົວ. “ທຸກໆ​ປີ​ໃນ​ວັນ​ທີ 15 ເດືອນ​ກຸມພາ, ຜູ້​ຊາຍ​ໄດ້​ເຕັ້ນ​ລຳ​ຢູ່​ຕາມ​ຖະ​ໜົນ, ຕີ​ເມຍ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ກະ​ບື​ທີ່​ເຮັດ​ຈາກ​ກິ່ງ​ງ່າ willow. ຕອນນີ້ບອກຂ້ອຍກ່ຽວກັບວ່າ Milan wolf, Carter. ບອກຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ເຈົ້າສາມາດ.
  
  
  whip ໄດ້ ຕີ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ອີກ ເທື່ອ ຫນຶ່ງ, ເຮັດ ໃຫ້ ມີ ເສັ້ນ ດ່າງ ສີ ແດງ ຜິວ ຫນັງ naked ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕໍ່​ສູ້​ກັບ​ຕ່ອງ​ໂສ້​ທີ່​ຖື​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ພະ​ຍາ​ຍາມ​ເພື່ອ​ຫຼີກ​ເວັ້ນ​ການ whip spanking. ແຕ່ Garth ເປັນແມ່ບົດຂອງຫັດຖະກໍາຂອງລາວແລະບໍ່ພາດຫຍັງເລີຍ.
  
  
  “Wolf of Milan, Carter. ມີຫຍັງຜິດພາດກັບ wolf ນີ້?
  
  
  ສຽງຂອງ Karak ກາຍເປັນທີ່ບໍ່ສາມາດເຂົ້າໃຈໄດ້ສໍາລັບຂ້າພະເຈົ້າໃນຂະນະທີ່ Garth ຕີຂ້າພະເຈົ້າອີກເທື່ອຫນຶ່ງແລະອີກຄັ້ງ. ສຽງ​ຮ້ອງ​ດັງ​ຂຶ້ນ​ຜ່ານ​ຫ້ອງ​ນັ້ນ, ແລະ​ເມື່ອ​ມັນ​ຕາຍ​ໄປ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ມັນ​ມາ​ຈາກ​ຕົວ​ເອງ.
  
  
  "ໝາປ່າ. ..'
  
  
  ຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງໄດ້ພັກຜ່ອນ. ຂ້ອຍຕ້ອງເຮັດໃຫ້ Garth ຢຸດເຊົາ, ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍຈະບໍ່ມີທາງອອກຈາກການທໍລະມານນີ້. ຮ້ອງໄຫ້, ຂ້ອຍກົ້ມຫົວໄປຂ້າງໜ້າ ແລະ ທຳທ່າຈະຜ່ານອອກໄປ. ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອ່ອນ​ເພຍ​ແລະ​ໄດ້​ຖືກ​ແຂວນ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຢູ່​ໃນ shackles ເຫຼັກ​ກ້າ. Garth ຕີຂ້ອຍຫຼາຍຄັ້ງ, ແຕ່ຂ້ອຍສາມາດສະກັດກັ້ນສຽງດັງທີ່ອອກມາຈາກຄໍຂອງຂ້ອຍ. ນາທີຕໍ່ມາຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນ whip ຕົກລົງກັບພື້ນເຮືອນ.
  
  
  Karak ໃຈຮ້າຍເປັນ hell. "ເຈົ້າໄປໄກເກີນໄປ, ຄົນໂງ່," ລາວຮ້ອງໃສ່ Garth. "ເອົາມັນຂຶ້ນ."
  
  
  - ທ່ານຈະຕ້ອງລໍຖ້າ.
  
  
  'ບໍ່​ສາ​ມາດ​ລໍ​ຖ້າ.'
  
  
  "ເຈົ້າຈະຕ້ອງ."
  
  
  "ເສຍມັນ, Garth, ຂ້ອຍມີສິ່ງທີ່ດີກວ່າທີ່ຈະເຮັດຫຼາຍກວ່າການເບິ່ງລາວຢູ່ນີ້." ໂທຫາຂ້ອຍເມື່ອລາວສາມາດລົມໄດ້ອີກ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນ Karak ອອກມາຈາກ dungeon ໄດ້. ປະຕູໄດ້ຕົບຫລັງລາວດ້ວຍສຽງດັງ.
  
  
  ນາ​ທີ​ໄດ້ dragged ສຸດ​ເຊັ່ນ​: ສັດ​ຕະ​ວັດ​ແລ້ວ​. ເຫື່ອ​ໄດ້​ໄຫລ​ລົງ​ຕາມ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຊຶມ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ບາດ​ແຜ​ບວມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ເຄື່ອນ​ໄຫວ. Garth ຍ່າງໄປມາດ້ວຍຄວາມອົດທົນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ເຂົາ​ຕີ​ການ​ແຂ່ງ​ຂັນ​ເພື່ອ​ຈຸດ​ສູບ​ຢາ​ຂອງ​ຕົນ. ກິ່ນຂອງຊູນຟູຣິກແລະຢາສູບທີ່ບໍ່ດີເຮັດໃຫ້ຮູດັງຂອງຂ້ອຍ. ແຕ່ເວລາໄດ້ເລື່ອນໄປ, ແລະທັນທີທັນໃດ Garth ໄດ້ຈົ່ມວ່າ: "ເຈົ້າຫົວຕັນ!"
  
  
  ປະຕູ​ໄດ້​ເປີດ​ອອກ​ແລະ​ໄດ້​ຕີ​ອີກ. ແລະ Garth ອອກໄປ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ທີ່​ເປົ່າ​ຫວ່າງ​ແລະ​ສົງ​ໃສ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ໄດ້​ດົນ​ປານ​ໃດ​ກ່ອນ​ທີ່​ເຂົາ​ຈະ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ. ສອງ​ສາມ​ນາ​ທີ​ຕໍ່​ມາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ທີ່​ງຽບ​ສະ​ຫງົບ​ແລະ​ໄດ້​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ວ່າ​ການ​ພັກ​ຜ່ອນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫມົດ​ແລ້ວ. ແຕ່​ແລ້ວ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ສຽງ​ດັງ​ມາ​ຈາກ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຈາກ​ຫລັງ​ກ້ອງ​ຖ່າຍ​ຮູບ. ມັນຄືກັບໜູແລ່ນຢູ່ເທິງຝາ.
  
  
  “Carter,” ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງກະຊິບ. "Carter."
  
  
  ຂ້ອຍຄ່ອຍໆຫັນສາຍໂສ້ຂອງຂ້ອຍໄປປະເຊີນໜ້າກັບປະຕູອີກດ້ານໜຶ່ງ. ຜີໜ້າຜີບ້າສອງຄົນດ້ວຍຕາຫ່ຽວແຫ້ງ ເກືອບຈະເຫັນໄດ້ໃນແສງໄຟທີ່ເຫຼື້ອມ. ຂ້ອຍຮັບຮູ້ພວກມັນທັນທີ. ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນຜູ້ຊາຍຂອງ Sophia, ສອງຄົນໃນສາມຄົນທີ່ຕົກຢູ່ໃນການພົບ Karak ຄັ້ງທໍາອິດ.
  
  
  'ເຈົ້າໄດ້ຍິນພວກເຮົາບໍ?'
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ.' ຂ້ອຍ​ຖາມ. - ແມ່ນ padra ກັບເຈົ້າບໍ?
  
  
  “ບໍ່,” ຊາຍຄົນໜຶ່ງຕອບ.
  
  
  - ລາວບໍ່ໄດ້ຢູ່ກັບທ່ານບໍ? - ຖາມຜູ້ຊາຍຄົນອື່ນ. ບາງທີລາວແລ່ນຫນີ.
  
  
  "ຫຼືລາວຕາຍ," ຄົນທໍາອິດໄດ້ເພີ່ມຄວາມຂົມຂື່ນ.
  
  
  “ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າຕາຍໝົດແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ພວກເຂົາຊ່ວຍປະຢັດພວກເຮົາສໍາລັບການເສຍຊີວິດອີກ: ໃນເກມ."
  
  
  - ເກມ ?
  
  
  “ຢູ່ໃນສະຫນາມກິລາ. ຕ້ານການລອບຄ່າຂອງ Karak. Menton ຫມົດແລ້ວ, ແລະພວກເຮົາຕໍ່ໄປ.
  
  
  "Karak ໄດ້ບ້າ." - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ເຊື່ອ​ຫູ​ຂອງ​ຕົນ​ເອງ​.
  
  
  'ແມ່ນ, ແຕ່ ... ..' ຊາຍຄົນນັ້ນລັງເລ, ແລ້ວເວົ້າຢ່າງກັງວົນວ່າ: 'ຂ້ອຍໄດ້ຍິນ Garth. ສະບາຍດີ Carter.
  
  
  ໃບຫນ້າຫາຍໄປແລະຂ້ອຍຖືກປະໄວ້ຢູ່ຄົນດຽວອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  ບາງສ່ວນຂອງຄວາມເຂັ້ມແຂງຂອງຂ້າພະເຈົ້າກັບຄືນມາ, ກະຕຸ້ນໂດຍ horror ຂອງສິ່ງທີ່ເຂົາເຈົ້າຫາກໍບອກຂ້າພະເຈົ້າ. ດ້ວຍ​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ຕົນ​ເອງ​ຂຶ້ນ​ເພື່ອ​ຈັບ​ຕ່ອງ​ໂສ້​ຂ້າງ​ເທິງ shackles ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ນິ້ວ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລື່ອນ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖື​ສຸດ. ຫາຍໃຈເຂົ້າເລິກໆ, ຂ້ອຍເລີ່ມປີນຂຶ້ນ, ດ້ວຍມື, ໄວເທົ່າທີ່ຈະເຮັດໄດ້. ກ້າມ​ເນື້ອ​ໃນ​ແຂນ​ແລະ​ບ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ tensed ເຖິງ​ຈໍາ​ກັດ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສືບ​ຕໍ່​ເພີ່ມ​ຂຶ້ນ.
  
  
  ພຽງ​ແຕ່​ໄປ​ຮອດ​ແຖບ​ໜັກ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຕີນ​ຍ່າງ​ເຂົ້າ​ມາ​ໃກ້. ໃນ​ຄວາມ​ສິ້ນ​ຫວັງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແກວ່ງ​ຂາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຂຶ້ນ​ເທິງ​ໂຄມ​ໄຟ​ແລະ​ປີນ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ເທິງ​ມັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຽບ​ມື​ຢ່າງ​ຮ້າຍ​ແຮງ​ຢູ່​ທີ່​ໂສ້, ໂດຍ​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ໄດ້​ປົດ​ປ່ອຍ​ກ່ອນ​ທີ່ Garth ຈະ​ມາ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ເລີ່ມ​ຕີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ກະ​ບື​ຂອງ​ເຂົາ. shackles ມີ clip locks ງ່າຍ​ດາຍ​, ເຊິ່ງ​ໄດ້​ຖືກ​ນໍາ​ໃຊ້​ສໍາ​ລັບ padlock ໃນ​ສະ​ໄຫມ​ໂບ​ຮານ​, ອາດ​ຈະ​ເປັນ​ໃນ​ສະ​ໄຫມ​ທໍາ​ອິດ​ຂອງ Mount Athos​. ປະຕູໄດ້ເປີດຂຶ້ນ ແລະເງົາຂອງ Garth ປາກົດຢູ່ເທິງພື້ນຫີນ. ໃນເວລາດຽວກັນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບເຫັນຈຸດຄວາມກົດດັນແລະປ່ອຍ shackles ໄດ້. ຫຼັງຈາກນັ້ນ Garth ເຫັນຂ້ອຍ. ຫນາເທົ່າທີ່ລາວເປັນ, ລາວ reacted ດ້ວຍຄວາມໄວຂອງ panther.
  
  
  ລາວ​ຈັບ​ກະບອງ​ຂຶ້ນ​ມາ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ລາວ, ໃບ​ໜ້າ​ຂອງ​ລາວ​ບິດ​ເບືອນ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ຄຽດ​ແຄ້ນ​ຢ່າງ​ກະທັນຫັນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ຕ່ອງ​ໂສ້​ເຫຼັກ​ໄວ​ທີ່​ສຸດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໄດ້​ແລະ​ຟ້າວ​ໄປ​ຫາ​ເຂົາ. ມືເປີດໄດ້ຕີລາວຢູ່ຂ້າງຫົວ, ຕຳວັດຂອງລາວຈົນເລືອດອອກ. ຂະນະ​ທີ່​ລາວ​ລົ້ມ​ລົງ, ລາວ​ໄດ້​ຕີ​ຕັ່ງ​ຕັ່ງ​ດ້ວຍ​ໄມ້ຄ້ອນ ແລະ​ລົ້ມ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ. ໂດຍບໍ່ຄິດ, ຂ້ອຍໄດ້ໂດດລົງເທິງລາວ ແລະ ຕົກລົງໃສ່ໜ້າເອິກຂອງລາວ. ດ້ວຍ​ສຽງ​ຄຶກ​ຄື້ນ, ລາວ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ຈະ​ເສື່ອມ​ໂຊມ; ເລືອດແລະຂີ້ກະເທີ່ໄຫຼອອກຈາກປາກຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ຫັກ​ກະດູກ​ຂ້າງ​ຂອງ​ລາວ​ຢ່າງ​ໜ້ອຍ​ເຄິ່ງໜຶ່ງ, ແລະ​ບັດ​ນີ້​ກະດູກ​ທີ່​ແຕກ​ຫັກ​ໄດ້​ເຈາະ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ປອດ​ຂອງ​ລາວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ປະ​ຕູ​ທາງ​ນອກ​ໄດ້​ຖືກ​ປົດ​ລັອກ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ໄດ້​ຮັບ​ມື​ກັບ​ການ​ລັອກ​ທີ່​ສອງ​ຢູ່​ໃນ​ປະ​ຕູ​ທີ​ສອງ​ແລະ​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ປົດ​ປ່ອຍ​ນັກ​ໂທດ​ອື່ນໆ. ຂ້ອຍຊອກຫາກະແຈຂອງ Garth ຢ່າງໄວວາ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຊອກຫາກະແຈຢູ່ໃນລາວ ຫຼືບ່ອນໃດກໍໄດ້ຢູ່ໃນຫ້ອງຂອງລາວ. .. ໃນຄວາມສິ້ນຫວັງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໂທຫາຜູ້ຊາຍສອງຄົນເພື່ອບອກຂ້າພະເຈົ້າວ່າພວກເຂົາຢູ່ໃສ.
  
  
  “ພຽງແຕ່ Karak ມີກະແຈ,” ຜູ້ຊາຍຄົນຫນຶ່ງຕອບ.
  
  
  - ຢ່າ​ກັງ​ວົນ​ກ່ຽວ​ກັບ​ພວກ​ເຮົາ​. ແລ່ນຫນີໄປໃນຂະນະທີ່ເຈົ້າສາມາດ,” ຄົນອື່ນເວົ້າ.
  
  
  - ແລະຖ້າທ່ານສາມາດ, ສົ່ງການຊ່ວຍເຫຼືອ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກຽດ​ຊັງ​ການ​ປ່ອຍ​ໃຫ້​ຜູ້​ຊາຍ​ຢູ່​ໃນ dungeon​, ແຕ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ຖືກ​. ນີ້ແມ່ນຄໍາຕອບດຽວເທົ່ານັ້ນ. "ຂ້ອຍຈະເຮັດມັນ," ຂ້ອຍສັນຍາ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ອອກ​ຈາກ​ຫ້ອງ​ການ​ທໍ​ລະ​ມານ​ຂອງ Karak ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ແລວ​ທາງ​ຍາວ, ຊ​້​ໍ​າ. ເມື່ອຂ້ອຍຢຸດຄິດວ່າຈະໄປທິດທາງໃດ, ຂ້ອຍໄດ້ຍິນຜູ້ຊາຍຄົນໜຶ່ງຮ້ອງຂຶ້ນ. "ລ້ຽວຂວາ, ມັນເປັນທາງດຽວອອກ!"
  
  
  ໂດຍບໍ່ມີຄໍາຖາມເພີ່ມເຕີມ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ lunged ໄປທາງຂວາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຖືກ​ຂ້າ​ຕາຍ, naked ແລະ​ບໍ່​ມີ​ອາ​ວຸດ, ທັນ​ທີ​ທີ່​ຫນຶ່ງ​ຂອງ​ກອງ Karak ໄດ້​ເຫັນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ແລວທາງແມ່ນບໍ່ມີທີ່ສິ້ນສຸດ, ມັກຈະສິ້ນສຸດລົງໃນປາຍຕາຍຫຼືລົ້ມລົງ, ບັງຄັບໃຫ້ຂ້ອຍກັບຄືນໄປບ່ອນແລະເລີ່ມຕົ້ນໃຫມ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ຕິດ​ຢູ່​ໃນ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​, ເວັບ​ໄຊ​ຕ​໌​ທີ່​ງຽບ​. ແຕ່ເບິ່ງຄືວ່າຈະເພີ່ມຂຶ້ນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກ້າວ​ໄປ​ຂ້າງ​ຫນ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຄວາມ​ມືດ​ແລະ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ວ່າ​ຫຼັງ​ຈາກ​ການ​ເລັ່ງ​ຂັ້ນ​ຕົ້ນ​ຂອງ adrenaline ຄວາມ​ເຂັ້ມ​ແຂງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອ່ອນ​ແອ​ລົງ. ຝາ​ຫີນ​ທີ່​ແຫຼມ​ຄົມ​ໄດ້​ຂັດ​ກັບ​ຜິວ​ໜັງ​ທີ່​ຈີກ​ຂາດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ ຕີນ​ເປົ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ຮອຍ​ຮອຍ​ເລືອດ​ອອກ. ສິ່ງດຽວທີ່ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍໄປໄດ້ແມ່ນຄວາມກຽດຊັງທີ່ຮຸນແຮງຂອງຂ້ອຍສໍາລັບ Karak ແລະຄວາມປາຖະຫນາຂອງຂ້ອຍທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ລາວຈ່າຍເງິນ.
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ເປັນ​ຊົ່ວ​ນິ​ລັນ​ດອນ, ອຸ​ໂມງ​ບໍ່​ແມ່ນ​ຄວາມ​ມືດ​ຄື​ແຕ່​ກ່ອນ. ໄກໄປຂ້າງໜ້າ ຂ້ອຍເຫັນແສງສີເທົາຢູ່ປາຍອຸໂມງ ແລະ ສັ່ນສະເທືອນດ້ວຍຄວາມອິດເມື່ອຍ, ຂ້ອຍແລ່ນໄປຫາມັນ. ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ໄດ້​ລົບ​ກວນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ: ການ​ເຕືອນ​ໄພ​ເຄິ່ງ​ສະ​ຕິ​ທີ່​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ຢຸດ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສັ່ນ​ມັນ​ອອກ​ແລະ​ໄປ​ເຖິງ​ປະ​ຕູ​.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລະເບີດເຂົ້າໄປໃນໂລກອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈົມ​ລົງ​ທີ່​ຫົວ​ເຂົ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ຂາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອ່ອນ​ແອ​ເກີນ​ໄປ​ທີ່​ຈະ​ຢືນ​ຕັ້ງ​, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ພື້ນ​ທີ່​ຢູ່​ລຸ່ມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ມັນ​ເປັນ​ດິນ​ຂີ້​ເຫຍື້ອ​ທີ່​ມີ​ເລືອດ: ເປັນ​ດິນ​ຊຸ່ມ​ຊື່ນ​ຂອງ​ໂຮງ​ລະຄອນ Roman.
  
  
  
  ບົດທີ 8
  
  
  
  
  
  ອາການຄັນຄາຍຈາກຄວາມເຢັນ, ເລືອດແຫ້ງແລະຝຸ່ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລຸກຂຶ້ນເຖິງຕີນ. ນີ້ແມ່ນສະຫນາມກິລາ amphitheatre ທີ່ Padra ໄດ້ຊີ້ໃຫ້ຂ້ອຍໃນມື້ກ່ອນ, ແລະຂ້ອຍໄດ້ຕິດຢູ່ໃນວົງແຫວນຮູບໄຂ່. ຂ້າງ ເທິງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ, ໃນ ແຖວ ຂອງ benches, ນັ່ງ ຫຼາຍ ສິບ ຄົນ ຂອງ Karak ກັບ torches, illuminating ruins crumbling ໄດ້. ແລະຢູ່ເທິງສຸດຂອງ amphitheatre ມີກອງຂອງນັກລອບຄ່າທີ່ມີປືນກົນແລະປືນ. ປະມານເຄິ່ງທາງລົງຂອງກໍາແພງໂຄ້ງຍາວແມ່ນສ່ວນຂອງ benches ແກນຢູ່ໃນກ່ອງ, ແລະຫນຶ່ງໃນນັ້ນແມ່ນ Karak. ລາວ​ມີ​ໝູ່​ສອງ​ສາມ​ຄົນ​ທີ່​ມີ​ໄຟ​ຢູ່​ໃກ້ໆ​ລາວ, ແລະ ລາວ​ມີ​ຜ້າ​ຫົ່ມ​ເກົ່າ​ຖິ້ມ​ໃສ່​ເສື້ອ​ກັນ​ໜາວ​ເພື່ອ​ປົກ​ປ້ອງ​ຕົນ​ຈາກ​ລົມ​ໜາວ. ຕາ​ຂອງ​ລາວ​ຖືກ​ຈັບ​ໃສ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ປາກ​ຂອງ​ລາວ​ກໍ​ງໍ​ເປັນ​ຮອຍ​ຍິ້ມ​ທີ່​ຮ້າຍ​ກາດ. ຈາກບ່ອນທີ່ຂ້ອຍຢືນຢູ່, ລາວເບິ່ງຄືກັບ "Nero" ທີ່ບໍ່ສໍາຄັນໃນ toga ທີ່ມີເສັ້ນດ່າງ.
  
  
  ຮ່າງ​ກາຍ​ທີ່​ບໍ່​ມີ​ຫົວ​ຂອງ​ຜູ້​ຊາຍ​ນອນ​ຢູ່​ກັບ​ພື້ນ​ດິນ​ຢູ່​ທາງ​ຫນ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ມັນ​ແມ່ນ Menton, ນັກ​ໂທດ​ທີ​ສາມ​ຂອງ​ກຸ່ມ Sofia. ລາວຖືກປິດຕາ, ຄືກັບຄົນທີ່ຖືກປະຫານ. ທໍາອິດຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈວ່າເປັນຫຍັງ, ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້ອຍຈື່ໄດ້ວ່າກຸ່ມ gladiators ບາງກຸ່ມ, andabates, ກໍາລັງຕໍ່ສູ້ກັບ blindfolded ກັບ blindfolds.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຊ່ວຍ​ໄດ້​ແຕ່​ສົງ​ໃສ​ວ່າ​ມີ​ຜູ້​ຊາຍ​ແລະ​ຜູ້​ຍິງ​ຈໍາ​ນວນ​ຫຼາຍ​ກໍາ​ລັງ​ຢືນ​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ; ເຂົາເຈົ້າມີຈັກຄົນຖືກຂ້າຢ່າງໂຫດຮ້າຍເພື່ອຄວາມຍິນດີຂອງພວກຫົວຮຸນແຮງທີ່ຫິວເລືອດຄື Karak.
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງຂອງ Karak. - "Carter!" ລາວຫົວເລາະຄືກັບບ້າ. "ເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຄາດຫວັງວ່າເປັນສະຖານທີ່ທ່ອງທ່ຽວຕໍ່ໄປ." ແຕ່ມັນດີທີ່ມັນສາມາດສືບຕໍ່ໄດ້.”
  
  
  "Garth ຕາຍແລ້ວ."
  
  
  "ຂ້ອຍຄາດຫວັງເລື່ອງນີ້, ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນເຈົ້າຈະບໍ່ສາມາດຫລົບຫນີໄດ້." ໃຫ້ເບິ່ງວ່າເຈົ້າຈະຢູ່ໄດ້ດົນປານໃດກ່ອນທີ່ທ່ານຈະເຂົ້າຮ່ວມກັບລາວ.
  
  
  “ຄົນ​ທີ່​ໃກ້​ຈະ​ຕາຍ​ຂໍ​ທັກ​ທາຍ​ເຈົ້າ,” ຂ້ອຍ​ເວົ້າ​ແບບ​ໂສກ​ເສົ້າ, ຍົກ​ມື​ຂຶ້ນ.
  
  
  ໃນອີກດ້ານຫນຶ່ງຂອງສະຫນາມກິລາ, ນັກຮົບຊ້ໍາຂະຫນາດໃຫຍ່ໄດ້ອອກມາຈາກປະຕູຮົ້ວ. ລາວ​ນຸ່ງ​ໂສ້ງ​ຂາ​ສັ້ນ​ແລະ​ເກີບ​ໜັງ​ທີ່​ແໜ້ນ, ໜ້າ​ເອິກ​ເປົ່າ​ເຫຼື້ອມ​ໃນ​ແສງ​ໄຟ. ພຣະອົງໄດ້ຖືຕາຫນ່າງການຫາປານ້ໍາຫນັກແລະ trident, ອາວຸດຂອງ retiarii ວັດຖຸບູຮານ.
  
  
  ເມື່ອລາວເຂົ້າຫາຂ້ອຍ, ຂ້ອຍກົ້ມລົງ, ຕີນຂອງຂ້ອຍແຕະພື້ນ. ນັກ gladiator ອ້ອມຮອບຂ້ອຍ, ຈັບຂ້ອຍຄືນດ້ວຍການໂຈມຕີປອມຈາກສາມຫຼ່ຽມຂອງລາວ.
  
  
  "ມາ,," ຂ້າພະເຈົ້າ snapped. 'ອັນ​ໃດ​ທີ່​ຢຸດ​ທ່ານ? ເຈົ້າຢ້ານຄົນເປືອຍກາຍບໍ?
  
  
  ລາວຍິ້ມແຍ້ມແຈ່ມໃສ ແລະພຽງແຕ່ເລີ່ມໝຸນຕາໜ່າງຄືກັບລູກແກະ, ເປັນວົງມົນຮາບພຽງຢູ່ເໜືອຫົວຂອງລາວ, ພ້ອມແລ້ວທີ່ຈະປ່ອຍ ແລະຖິ້ມມັນໃສ່ຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ດີກວ່າທີ່ຈະເບິ່ງເຄືອຂ່າຍແລະສັງເກດເບິ່ງການສະແດງອອກໃນຕາແລະໃບຫນ້າຂອງລາວ.
  
  
  ມັນ​ຢູ່​ນີ້! ວິນາທີທີ່ແບ່ງອອກກ່ອນການຖິ້ມ. ຂ້າພະເຈົ້າ ducked ແລະ rolled ຫ່າງຈາກເຂົາ. ນ້ ຳ ໜັກ ນຳ ໜ່ວຍ ໜຶ່ງ ໄດ້ຕົມໃສ່ຂາຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ສຸດທິພາດແລະຕົກລົງກັບພື້ນສະ ໜາມ ກິລາ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂດດ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ຟ້າວ​ໄປ​ທີ່​ເຂົາ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ໄດ້​ຈັບ​ຕາ​ຫນ່າງ​ຂອງ​ຕົນ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ. ລາວສະດຸດຖອຍຫຼັງ, ແລະຈັກໜ້ອຍໜຶ່ງຂ້ອຍກໍ່ຄິດວ່າຂ້ອຍຈະໄປເອົາລາວ. ແຕ່​ລາວ​ໄດ້​ເອົາ​ສາມ​ຫຼ່ຽມ​ຂອງ​ລາວ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ, ແລະ​ຂ້ອຍ​ຕ້ອງ​ເປັດ​ເພື່ອ​ວ່າ​ລາວ​ຈະ​ບໍ່​ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ຕົກ​ໃສ່​ສາມ​ຫຼ່ຽມ​ຂອງ​ລາວ. ພຣະອົງໄດ້ສະຫນັບສະຫນູນຂ້າພະເຈົ້າເຂົ້າໄປໃນແຈຫນຶ່ງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຢືນຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ຮ້ອງໄຫ້, ບໍ່ແນ່ໃຈວ່າຂ້ອຍສາມາດປະຕິບັດໄດ້ໄວພໍໃນຄັ້ງຕໍ່ໄປ. ແລະເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍປະສົບຜົນສໍາເລັດ, ຂ້ອຍຈະຕ້ອງຫລີກລ້ຽງການໂຈມຕີຕໍ່ໄປແລະຕໍ່ໄປ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕ້ານ​ທານ​ຄວາມ​ກະ​ຕຸ້ນ​ທີ່​ຈະ​ນັ່ງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ແລະ​ໃຫ້​ເຂົາ​ສໍາ​ເລັດ​ຮູບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອອກ.
  
  
  ໃນການເຮັດວຽກຂອງຂ້ອຍຢູ່ AH ຂ້ອຍໄດ້ຕໍ່ສູ້ກັບເຮືອດຳນໍ້າແລະລະເບີດໄຮໂດຣເຈນ, ຮັງສີ X ແລະຢາແກ້ໄຂຈິດໃຈ, ທຸກໆສິ່ງປະດິດທີ່ຈິນຕະນາການໄດ້, ແຕ່ນີ້ແຕກຕ່າງກັນ, ແຕກຕ່າງກັນຫຼາຍ. ມັນແມ່ນສົງຄາມທີ່ຫຼຸດລົງເປັນຮູບແບບເບື້ອງຕົ້ນຂອງມັນ, ປົດອອກຈາກຄວາມສັບສົນທີ່ທັນສະໄຫມຂອງມັນ. ອັນນີ້ເຮັດໃຫ້ສັດຮ້າຍຕໍ່ສູ້ກັນ, ເຊິ່ງມັນເຮັດໃຫ້ຢ້ານຍິ່ງຂຶ້ນ.
  
  
  ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ສັດ​ເດຍ​ລະ​ສານ​ຂະ​ຫຍາຍ​ຕົວ​ຢູ່​ໃນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເປົ່າ​ແຂ້ວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ທີ່ gladiator ໃນ​ສັດ​ຕະ​ວັດ​ທີ 20 ນີ້​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ມັນ​ໄດ້​ເກັບ​ກໍາ​ຕົນ​ເອງ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເມື່ອຍ​ຫູ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທີ່​ຈະ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຕາຍ​ຂອງ​ຕາ​ຫນ່າງ swirling ໄດ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລໍ​ຖ້າ, hunched ຫຼາຍ, ກ້າມ​ຊີ້ນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຄັ່ງ​ຕຶງ.
  
  
  ລາວພຽງແຕ່ຖິ້ມມັນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ນົກ​ເຂົາ​ດັ່ງ​ທີ່​ຜ່ານ​ມາ, ແຕ່​ຄັ້ງ​ນີ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ແລະ​ຈັບ​ຕາ​ຫນ່າງ​ບິດ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ປ່ອຍ​ໃຫ້​ໄປ. gladiator ໄດ້ rushed ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ, ຍົກ trident ລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖິ້ມ​ຕາ​ຫນ່າງ spinning ຫລີກ​ໄປ​ທາງ​ຫນຶ່ງ, ຫວັງ​ວ່າ​ມັນ​ຈະ​ຖິ້ມ​ເຂົາ​ອອກ​ຄວາມ​ສົມ​ດູນ.
  
  
  ລາວ​ສະດຸດ​ແລະ​ຕິດ​ໃນ​ຕາໜ່າງ​ທີ່​ປົກ​ຄຸມ​ລາວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢູ່​ເທິງ​ໃນ​ທັນ​ທີ, ໄດ້​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເປັນ​ຄວາມ​ເມດ​ຕາ​ຫຼາຍ​ເທົ່າ​ທີ່​ເຂົາ​ມີ​ຕໍ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ເຂົາ​ໄດ້​ໄປ​ໂຈມ​ຕີ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຄາະ​ເຂົາ​ກັບ​ພື້ນ​ດິນ​ແລະ​ດຶງ trident ອອກ​ຈາກ​ມື​ຂອງ​ເຂົາ. ລາວ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ຢ້ານ​ກົວ ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ຫັນ​ເອົາ​ສາມຫຼ່ຽມ​ໃສ່​ໜ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ລາວ. ມັນຫມົດໄປໃນວິນາທີ. ລາວໄດ້ສັ່ນສະເທືອນຄັ້ງໜຶ່ງ, ມີອາການຈືດຈາງ, ແລະຈາກນັ້ນກໍ່ລົ້ມລົງກັບພື້ນດິນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ງໍ​ໃນ​ໄລ​ຍະ​ຮ່າງ​ກາຍ, ອີງ​ໃສ່ shaft ຂອງ trident ໄດ້. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນສຽງຮ້ອງຂອງຜູ້ຊາຍຂອງ Karak. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ຫາ benches ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ Karak ສຸດ throne ໄດ້. ໃບໜ້າຂອງລາວຈືດຈາງດ້ວຍຄວາມໃຈຮ້າຍ. ບຶດຫນຶ່ງຕໍ່ມາຂ້ອຍໄດ້ດຶງ trident ອອກແລະເຂົ້າຫາ Karak.
  
  
  ລາວເຂົ້າໃຈທັນທີສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຂຶ້ນກັບ. “ຢ່າພະຍາຍາມ, Carter,” ລາວຮ້ອງຂຶ້ນ. "ທ່ານບໍ່ສາມາດຖິ້ມສາມຫຼ່ຽມນັ້ນໄປໄກໄດ້, ແລະນອກຈາກນັ້ນ, ຜູ້ຊາຍຂອງຂ້ອຍຈະຂ້າເຈົ້າ."
  
  
  “ໃຜສົນໃຈວ່າຂ້ອຍຈະຕາຍ, Karak? ຂ້ອຍອາດຈະພາເຈົ້າໄປນຳຂ້ອຍຄືກັນ.
  
  
  "ຂ້ອຍເຄີຍຄິດວ່າເຈົ້າເປັນຊາວອາເມລິກາເປັນແຟນກິລາ."
  
  
  "ກິລາ?" ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແລ່ນມືຂອງຂ້າພະເຈົ້າໃນໄລຍະ scene ເລືອດ. “ເຈົ້າພິຈາລະນາກິລານີ້ບໍ? ແມ່ນຫຍັງ, Karak?
  
  
  ລາວຫົວເລາະຢ່າງຮ້າຍກາດ. "ມັນເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍມ່ວນ."
  
  
  "ເຈົ້າເຈັບແທ້ໆ," ຂ້ອຍເວົ້າດ້ວຍຄວາມກຽດຊັງ. "ເຈົ້າເປັນບ້າ".
  
  
  - ຢ່າບອກຂ້ອຍວ່າຂ້ອຍແມ່ນໃຜ. ເຈົ້າບໍ່ເຄີຍຕ້ອງອາໃສຢູ່ໃນຂຸມນະລົກອັນນີ້.
  
  
  "ຂ້ອຍເລີ່ມເຂົ້າໃຈ. ເຈົ້າຊັງ Aptos ແທ້ໆ.
  
  
  "ຂ້ອຍກຽດຊັງ Aptos." ດ້ວຍ​ທ່າ​ທາງ​ທີ່​ບໍ່​ສຸ​ພາບ, Karak ຫໍ່​ຜ້າ​ຫົ່ມ​ໃຫ້​ແໜ້ນ​ກວ່າ; ຕາຂອງລາວຄືກັບ granite. “ທຸກໆນາທີທີ່ໃຊ້ເວລາຢູ່ທີ່ນີ້ແມ່ນການທໍລະມານສໍາລັບຂ້ອຍ. ແຕ່ນີ້ຈະສິ້ນສຸດໃນໄວໆນີ້.
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນ Padra ແມ່ນຖືກຕ້ອງ." ເຈົ້າຂາຍຕົວເອງໃຫ້ Serbs.
  
  
  'ຂາຍແລ້ວ. . ລາວຍົກບ່າຂຶ້ນ. - ແຕ່​ລາວ​ບໍ່​ໄດ້​ທໍ​ລະ​ຍົດ​ເຂົາ​. ຂໍ້ຕົກລົງກັບແບນເກຣດໄດ້ໃຫ້ເງິນແລະອໍານາດທີ່ເກີດຂື້ນກັບຂ້ອຍ. ​ແຕ່​ມັນ​ຍັງ​ໝາຍ​ຄວາມ​ວ່າ​ຄົນ​ເຮົາ​ຈະ​ບໍ່​ໜາວ, ຫິວ​ໂຫຍ ຫຼື​ຢ້ານ​ອີກ.”
  
  
  ລັດຖະບານ​ໄດ້​ຮັກສາ​ຄຳ​ເວົ້າ​ຂອງ​ຕົນ​ມາ​ແຕ່​ເວລາ​ໃດ? ເຈົ້າຖືກຫລອກລວງ, Karak.
  
  
  'ບໍ່. ຂ້ອຍຈະບໍ່ຟັງເຈົ້າ. ປະຊາຊົນຂອງຂ້ອຍຈະມີຄວາມສຸກ.
  
  
  "ພວກເຂົາບໍ່ໄດ້ມາທີ່ນີ້ເພື່ອມີຄວາມສຸກ, Karak." ພວກເຂົາມາທີ່ນີ້ເພື່ອມີອິດສະລະ.
  
  
  'ຟຣີບໍ?' - Karak ຮ້ອງໄຫ້ຢ່າງຫົວເລາະ. “Aptos ເປັນຄຸກທີ່ໜາວເຢັນຕະຫຼອດຊີວິດຂອງຂ້ອຍ. ມີແຕ່ຄວາມຕາຍນຳອິດສະລະພາບມາໃຫ້ທີ່ນີ້. ລາວໄດ້ຕົບມື, ເປັນສັນຍານໃຫ້ຜູ້ຍິ່ງໃຫຍ່ອີກຄົນໜຶ່ງ. “ນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນທີ່ຂ້ອຍຮັກເກມຫຼາຍ. ຂ້ອຍເປັນຜູ້ປົດປ່ອຍຄົນສຸດທ້າຍຂອງຂ້ອຍ. ໃນປັດຈຸບັນຕໍ່ສູ້ແລະເປັນອິດສະຫຼະ, Carter.
  
  
  ເຖິງແມ່ນວ່າບໍ່ມີໂຟມປະມານປາກ, Karak ເຫັນໄດ້ຊັດເຈນບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຜິດພາດກັບຫົວຂອງລາວ. ປາກົດຂື້ນວ່າລາວຍອມຈໍານົນຕໍ່ຄວາມຍາກລໍາບາກຂອງຄວາມເປັນຢູ່ຂອງລາວແລະທົນທຸກຈາກຄວາມອຸກອັ່ງແລະຄວາມຫຼົງໄຫຼຂອງຄວາມຍິ່ງໃຫຍ່, ຈິດໃຈທີ່ຫຼົງໄຫຼລະຫວ່າງຄວາມຝັນຂອງສະຫງ່າລາສີໃນອະດີດຂອງ Aptos ແລະວິໄສທັດຂອງຄວາມຍິ່ງໃຫຍ່ໃນອະນາຄົດຂອງຕົນເອງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຕໍາ​ນິ​ລາວ​ທີ່​ຕ້ອງ​ການ​ສັນ​ຕິ​ພາບ, ແຕ່​ຄົນ​ມີ​ຈິດ​ໃຈ​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ວ່າ​ເສັ້ນ​ທາງ​ນີ້​ແມ່ນ​ບໍ່​ມີ​ຈຸດ​ຫມາຍ​ແລະ​ການ​ທໍາ​ລາຍ​ຕົນ​ເອງ. Karak ແມ່ນ incapable ຢ່າງຊັດເຈນຂອງເຫດຜົນ; ຂ້ອຍເສຍພະລັງພະຍາຍາມລົມກັບລາວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ຫລັງ​ໄປ​ຫາ​ພຣະ​ອົງ​ແລະ​ຍ່າງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ສູນ​ກາງ​ຂອງ​ສະ​ຫນາມ​ກິ​ລາ​ໄດ້​. ຢູ່ທີ່ນັ້ນຂ້ອຍໄດ້ຫັນໄປຫາປະຕູບ່ອນທີ່ opponent ຕໍ່ໄປຂອງຂ້ອຍຄາດວ່າຈະປາກົດ.
  
  
  Gladiator ໃຫມ່ແມ່ນສູງແລະຫນັກກວ່າຫນຶ່ງທີ່ຜ່ານມາ.
  
  
  ຫນ້າເອິກຂອງລາວຖືກປົກຄຸມດ້ວຍຮອຍແປ້ວ, ແຂນຂອງລາວຖືກຫໍ່ດ້ວຍ tsesti, hoops ຂອງຫນັງແລະໂລຫະທີ່ຄ້າຍຄືກັນກັບ knuckles ທອງເຫຼືອງ, ແລະລາວຖືດາບສັ້ນແລະໄສ້ Thracian ຮອບ. ລາວ​ບໍ່​ໄດ້​ເສຍ​ເວລາ​ເລີຍ ແລະ​ໄດ້​ມາ​ຫາ​ຂ້ອຍ​ຢ່າງ​ກົງ​ໄປ​ກົງ​ມາ ໂດຍ​ຕັດ​ດາບ​ທີ່​ຕາຍ​ໄປ​ໃນ​ອາກາດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ, ແລະ​ເຂົາ​ຕິດ​ຕາມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, cursing ແລະ​ຫາຍ​ໃຈ​ຢ່າງ​ຮຸນ​ແຮງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຸດ​ເຊົາ, ຫັນ​ປະ​ມານ​ແລະ stabbed ເຂົາ​ດ້ວຍ trident ໄດ້. ລາວ​ໄດ້​ແກວ່ງ​ດາບ​ແຫຼມ​ຂອງ​ລາວ​ອອກ​ແລະ​ແທງ​ມັນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ທີ່​ເພົາ, ເຮັດ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ບໍ່​ມີ​ອາວຸດ​ອີກ.
  
  
  ລາວ​ແລ່ນ​ໄປ​ໜ້າ​ເພື່ອ​ຕັດ​ຂ້ອຍ​ລົງ ແລະ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ລົ້ມ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ rolled ໄປ​ຂ້າງ​. ດາບ​ຂອງ​ລາວ​ໄດ້​ລົງ​ມາ, ຫາຍ​ສາບ​ສູນ​ໄປ​ຢ່າງ​ແຄບ ແລະ​ຈົມ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ພື້ນ​ດິນ.
  
  
  ໃນເວລາທີ່ gladiator ດຶງດາບຂອງຕົນອອກເພື່ອພະຍາຍາມອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຕະເຂົາ. ລາວຫັນໜີໄປ ແລະສົ້ນຕີນຂອງຂ້ອຍພາດຂາຂອງລາວໄປດ້ວຍນິ້ວ ແລະຕີຂາຂາຂອງລາວ. Growling ໃນ ຄວາມ ເຈັບ ປວດ, ເຂົາ backed ທັນ ທີ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ອັນ​ຕະ​ລາຍ​ຫຼາຍ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກີດ​ຂວາງ​ເຂົາ​ຊົ່ວ​ຄາວ. ໃບຫນ້າຂອງລາວເປັນສີມ່ວງດ້ວຍຄວາມໂກດແຄ້ນທີ່ຜູ້ຊາຍທີ່ບໍ່ມີອາວຸດຄົນຫນຶ່ງຖືກກຽດຊັງຕໍ່ສາທາລະນະ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຟ້າວ​ໜີ​ໄປ​ຈາກ​ລາວ, ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ງຶດ​ງໍ້ ແລະ​ເປົ່າ​ຫວ່າງ, ປາດ​ສະ​ຈາກ​ການ​ຊອກ​ຫາ​ຄວາມ​ຄິດ​ບາງ​ຢ່າງ. ໃນ vain. ທັນທີທັນໃດຜູ້ສະໜິດສະໜົມໄດ້ມາຫາຂ້ອຍອີກເທື່ອໜຶ່ງ, ແກວ່ງດາບຂອງລາວ ແລະຕີດາບອ້ອມຕົວລາວເອງ.
  
  
  ​ໃນ​ເວລາ​ນັ້ນ, ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົ້ມ​ລົງ, ​ເອົາ​ກ້ອນ​ຫີນ​ແລະ​ຝຸ່ນ​ດ້ວຍ​ມື​ທັງ​ສອງ​ຂວ້ຳ​ໃສ່​ໜ້າ​ຂອງ​ລາວ​ຢ່າງ​ຮ້າຍ​ແຮງ. ດັ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄາດ​ວ່າ, ລາວ​ໄດ້​ຍົກ​ໄສ້​ຂຶ້ນ​ເພື່ອ​ປົກ​ປ້ອງ​ຕາ, ແລະ​ຝຸ່ນ​ບໍ່​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ລາວ​ເປັນ​ອັນ​ຕະ​ລາຍ. ແຕ່​ຄວາມ​ສົນ​ໃຈ​ຂອງ​ລາວ​ຖືກ​ຫັນ​ໄປ​ຊົ່ວ​ຄາວ. ໂດດສູງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຕະເຂົາໃສ່ forearm ດ້ວຍຕີນຊ້າຍເປົ່າຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນດ້ວຍຕີນຂວາຂອງຂ້າພະເຈົ້າກ່ຽວກັບສອກ. ດາບ​ໄດ້​ບິນ​ຈາກ​ນິ້ວ​ມື​ທີ່​ອ່ອນ​ເພຍ​ຂອງ​ລາວ​ແລະ​ບິນ​ໄປ​ທົ່ວ​ສະ​ຫນາມ​ກິ​ລາ, ອອກ​ຈາກ​ມື​ຂອງ​ເຂົາ.
  
  
  ໃນຄວາມໂກດແຄ້ນ, ລາວຕີຂ້ອຍດ້ວຍ cestus ລາວ; ລົມ​ພັດ​ໄດ້​ເອົາ​ອາກາດ​ທັງ​ໝົດ​ອອກ​ຈາກ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ ໂຍນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລົງ​ພື້ນ​ດ້ວຍ​ແຂນ ແລະ ຂາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອອກ​ອອກ.
  
  
  ລາວ​ຫັນ​ໄປ​ຫາ​ດາບ​ຂອງ​ລາວ. ໃນ ຖາ ນະ ເປັນ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ເປັນ ງຶດ ງໍ້, ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຮູ້ ວ່າ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ບໍ່ ສາ ມາດ ປ່ອຍ ໃຫ້ ເຂົາ ເອົາ sword ນັ້ນ ກັບ ຄືນ ໄປ ບ່ອນ. ທັນທີ​ທີ່​ລາວ​ເອົາ​ມື​ໃສ່​ມັນ​ອີກ, ລາວ​ຈະ​ຕັດ​ຂ້ອຍ​ເປັນ​ຕ່ອນໆ. ຂ້ອຍຈະເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍຖືກຍູ້ຜ່ານປະຕູແກ້ວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຕັ້ນ​ໄປ​ຫາ​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຕິດ​ຕາມ​ພຣະ​ອົງ.
  
  
  "Hajii" ຂ້ອຍຮ້ອງດັງທີ່ສຸດເທົ່າທີ່ຂ້ອຍສາມາດ, ຄືກັບວ່າຂ້ອຍເປັນ Apache ທີ່ໃຈຮ້າຍ. ຕົກຕະລຶງ, gladiator ໄດ້ຫັນໄປມາ. "ຮາຈິ!" ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​ແລະ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ຫາ​ພຣະ​ອົງ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ຮູ້​ວ່າ​ສິ່ງ​ທີ່​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ກັບ​ເຂົາ. ລາວພະຍາຍາມຍົກໄສ້ຂອງລາວ, ແຕ່ມັນຊ້າເກີນໄປ. ຂາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບິນ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ລະ​ເບີດ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຕີ​ເຂົາ​ຢູ່​ໃນ​ຄໍ. ຫົວຂອງລາວລົ້ມລົງ ແລະຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງກະດູກຫັກຂອງລາວ.
  
  
  ລາວລົ້ມລົງໂດຍບໍ່ມີສຽງ, ຕາຂອງລາວເປີດກວ້າງ, ຄໍຂອງລາວໂກງຢູ່ໃນມຸມທີ່ແປກປະຫຼາດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ຫາ​ດາບ ແລະ​ຍົກ​ມັນ​ຂຶ້ນ​ເທິງ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ມີ​ໄຊ, ໂບກ​ມັນ​ຢ່າງ​ມີ​ໄຊ​ຢູ່​ທີ່ Karak sullen.
  
  
  'ດຽວນີ້ແມ່ນຫຍັງ?' - ຂ້ອຍຖາມແບບເຍາະເຍີ້ຍ. - ບາງທີສິງໂຕ? ຫຼື​ການ​ແຂ່ງ​ລົດ chariot​?
  
  
  "ຢ່າເປັນຄົນໂງ່," ລາວ snorted furiously. "ພວກເຮົາສາມາດເອົາສິງໂຕຫຼືລົດຮົບໄດ້ຢູ່ໃສ?"
  
  
  - ຢ່າເສຍໃຈ, Evan. ຂ້ອຍໃຫ້ຜົນງານທີ່ດີທີ່ສຸດທີ່ເຈົ້າເຄີຍເຫັນມາໃນຫຼາຍປີ.
  
  
  "ໄປ hell, Carter." ລາວເຕັ້ນໄປຫາຕີນຂອງລາວ, ມືຫນຶ່ງຈັບຜ້າຫົ່ມທີ່ມີຮອຍຂີດຂ່ວນອ້ອມຮອບຕົວລາວ, ອີກດ້ານຫນຶ່ງແມ່ນ gesticulating ທໍາມະຊາດ. “Milan ເຂົ້າໄປໃນທາງຂອງຂ້ອຍ. ບັດນີ້ເຈົ້າມາທີ່ນີ້ເພື່ອຍົກຄວາມຂີ້ຄ້ານ. ທ່ານຄວນເສຍຊີວິດສອງສາມມື້ກ່ອນຫນ້ານີ້, ເຊັ່ນ Milan. ແຕ່ somehow you manage to get to Aptos . ທ່ານບໍ່ສາມາດຫລົບຫນີໃນເວລານີ້.
  
  
  ໃນຄວາມໂກດແຄ້ນຂອງລາວ, Karak ບໍ່ເຂົ້າໃຈສິ່ງທີ່ລາວເວົ້າ.
  
  
  - ເຈົ້າໄດ້ທໍລະຍົດ Milan ບໍ? ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ​ວ່າ, stunned ໂດຍ​ການ​ເຂົ້າ​ມາ​ນີ້. "ລາວເປັນຄົນໂງ່, ລາວອາໄສຢູ່ໃນມື້ວານນີ້ແລະມື້ກ່ອນມື້ວານນີ້."
  
  
  - ແລະການຕິດຕໍ່ຂອງຂ້ອຍໃນ Metkovich? ນີ້ແມ່ນຄົນຂອງເຈົ້າຄືກັນບໍ?
  
  
  "ຂ້ອຍຈ່າຍເງິນໃຫ້ລາວດີສໍາລັບຄວາມພະຍາຍາມຂອງລາວ, ຂ້ອຍຮັບປະກັນເຈົ້າ." ເຊັ່ນດຽວກັນກັບທຸກຄົນຢູ່ທີ່ນີ້, ລາວຕໍ່ສູ້ເພື່ອຊີວິດທີ່ດີກວ່າ, ບໍ່ແມ່ນເພື່ອອຸດົມການທີ່ບໍ່ມີຄວາມຫມາຍ. Karak ຢຸດຊົ່ວຄາວ, ຫົວຍິ້ມຄືກັບວ່າມ່ວນກັບເລື່ອງຕະຫຼົກສ່ວນຕົວຂອງຕົນເອງ. ຈາກ​ນັ້ນ ລາວ​ຄ່ອຍໆ​ນັ່ງ​ລົງ​ອີກ​ເທື່ອ​ໜຶ່ງ, ຮັດ​ຜ້າ​ຫົ່ມ​ເກົ່າ​ຂອງ​ລາວ​ໃຫ້​ກົງ. ລາວ​ໄດ້​ກະ​ຊິບ​ບາງ​ຢ່າງ​ຕໍ່​ຜູ້​ປະຫານ​ຊີວິດ​ຜູ້​ໜຶ່ງ, ຜູ້​ທີ່​ໄດ້​ແລ່ນ​ໜີ​ໄປ​ທັນທີ.
  
  
  "ຂ້ອຍໄດ້ກະກຽມບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າເຈົ້າຈະພົບເຫັນທີ່ຫນ້າສົນໃຈ, Carter," ລາວເວົ້າກັບຂ້ອຍ. "ພຽງແຕ່ລໍຖ້າແລະເພີດເພີນກັບຊ່ວງເວລາສຸດທ້າຍຂອງເຈົ້າຢູ່ເທິງໂລກນີ້." ສິ້ນ​ສຸດ​ແຮງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຸດ​ເຊົາ, ເນີ້ງ​ດາບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ດິນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັງ​ວົນ​ກ່ຽວ​ກັບ​ສິ່ງ​ທີ່​ເຂົາ​ອາດ​ຈະ​ມີ​ເຖິງ​ແຂນ​ຂອງ​ຕົນ​. ມາຮອດຈຸດນີ້, ຄວາມຕ້ານທານອັນບໍລິສຸດສາມາດສູບ adrenaline ເຂົ້າໄປໃນເລືອດໄດ້ພຽງພໍເພື່ອເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍໄປ. ຄວາມ​ຄິດ​ທີ່​ຈະ​ຍອມ​ຈຳນົນ​ຕໍ່​ຄົນ​ຂີ້​ຫນວດ​ຄົນ​ນັ້ນ​ໃນ​ຕອນ​ນີ້​ແມ່ນ​ທົນ​ບໍ່​ໄດ້. ລາວ​ໄດ້​ປົດ​ຂ້ອຍ​ເປືອຍ​ເປົ່າ, ຕີ​ແລະ​ທໍລະມານ​ຂ້ອຍ, ແລະ​ໃນ​ທີ່​ສຸດ​ໄດ້​ວາງ​ແຜນ​ທີ່​ຈະ​ຂ້າ​ຂ້ອຍ, ແຕ່​ລາວ​ຈະ​ຕ້ອງ​ລໍ​ຖ້າ​ຈົນ​ກວ່າ​ນະລົກ​ເຢັນ​ລົງ ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ຈະ​ເອົາ​ເຂົ້າ​ແລະ​ຄຸເຂົ່າ​ລົງ​ໃນ​ຂີ້ຝຸ່ນ​ດິນ​ຕໍ່​ໜ້າ​ລາວ.
  
  
  ຂ້ອຍຄິດວ່າລາວຈັບຂ້ອຍເທື່ອນີ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ຈາກ​ຄວາມ​ເຢັນ​ແລະ staggered ຈາກ​ຄວາມ​ອິດ​ເມື່ອຍ. ວິທີທີ່ຂ້ອຍສາມາດຢູ່ລອດສອງການຕໍ່ສູ້ຂອງ gladiator, ແຕ່ວິທີດຽວທີ່ຂ້ອຍສາມາດມີ opponent ເທົ່າທຽມກັນແມ່ນສໍາລັບ opponent ທີສາມຂອງຂ້ອຍທີ່ຈະເປັນ dwarf ຕາຍ. ມັນ ໝົດ ໄປ ສຳ ລັບຂ້ອຍແລະພວກເຮົາທັງສອງຮູ້ມັນ.
  
  
  ທັນ​ໃດ​ນັ້ນ, ສຽງ​ອັນ​ເລິກ​ຊຶ້ງ, ສຽງ​ດັງ​ອອກ​ມາ​ຈາກ​ທາງ​ຫລັງ​ປະຕູ. ຜົມຢູ່ທາງຫຼັງຂອງຄໍຂອງຂ້ອຍຢືນຢູ່ປາຍ, ແລະຄວາມຢ້ານກົວທີ່ໜາວເຢັນໄດ້ຈັບຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຄ້ອນ​ຕີ​ຂອງ​ເຫຼັກ​ກ້າ ແລະ​ສຽງ​ແກ​ທີ່​ໃຈ​ຮ້າຍ​ມາ​ເຖິງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ໝາປ່າ!
  
  
  ໝາປ່າທີ່ຫິວໂຫຍຂະໜາດໃຫຍ່ 6 ໂຕອອກມາຈາກປາກກາຢູ່ລຸ່ມສະໜາມກິລາ. ໃນບາງເວລາເຂົາເຈົ້າຍ່າງໄປມາຢ່າງບໍ່ຢຸດຢັ້ງຢູ່ທາງເຂົ້າ, ຄືກັບວ່າສັບສົນກັບຝາ ແລະຝູງຊົນທີ່ກຳລັງເບິ່ງຢູ່.
  
  
  ສຽງຈົ່ມຢ່າງເລິກເຊິ່ງໄດ້ລຸກຂຶ້ນຈາກຝູງຊົນທີ່ຢູ່ເໜືອຂ້ອຍ. "ຂ້ອຍເສຍໃຈຫຼາຍທີ່ພວກເຮົາຕ້ອງເຮັດໂດຍບໍ່ມີສິງໂຕ, Carter," Karak ຮ້ອງອອກມາດ້ວຍຄວາມຍິນດີ. "ແຕ່ຂ້ອຍຫວັງວ່າເຈົ້າຈະບໍ່ສົນໃຈທາງເລືອກ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕອບ​ລາວ​ດ້ວຍ​ຄຳ​ສາບ​ແຊ່ງ​ເປັນ​ພາ​ສາ Serbo-Croatian.
  
  
  Karak ມັກມັນຫຼາຍ. "ຖ້າທ່ານສົງໄສ," ລາວເວົ້າດ້ວຍຫົວເລາະທີ່ຊົ່ວຮ້າຍ, "ຜູ້ນໍາຂອງພວກເຂົາເປັນທີ່ຊື່ນຊອບຂອງ Milan." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃຫ້​ເຂົາ​ກ່ຽວ​ກັບ​ອາ​ຫານ​ເພື່ອ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ທໍາ​ລາຍ​ຄວາມ​ໂກດ​ແຄ້ນ​ຂອງ​ເຂົາ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ, ແຕ່​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ເຂົາ​ບໍ່​ໄດ້​ແຍກ. ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ຄວາມອຶດຢາກນີ້ພຽງແຕ່ເຮັດໃຫ້ລາວໃຈຮ້າຍເລັກນ້ອຍ. ແຕ່​ບາງ​ທີ​ຫຼັງ​ຈາກ​ອາ​ຫານ​ທີ່​ດີ​ເຂົາ​ຈະ​ກາຍ​ເປັນ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ເຊື່ອ​ຟັງ.
  
  
  Karak laughed ເຖິງ ແມ່ນ louder ແລະ ເກືອບ ສອງ ເທົ່າ ກ່ຽວ ກັບ ບ່ອນ ນັ່ງ ກ້ອນ ຫີນ ຂອງ ຕົນ ໃນ ຂະ ນະ ທີ່ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ເບິ່ງ ຢູ່ ໃນ wolves ມີ horror fascinated. ດັ່ງນັ້ນຫນຶ່ງໃນນັ້ນແມ່ນ wolf ຂອງ Milan. ສະນັ້ນ ເລື່ອງ​ທີ່​ບໍ່​ມີ​ເຫດຜົນ​ທັງ​ໝົດ​ນີ້​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ຕາຍ​ແລະ​ຖືກ​ຜິວໜັງ​ເປັນ​ເລື່ອງ​ຕົວະ. ແຕ່ນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າຄວາມລັບຂອງລາວຍັງບໍ່ທັນໄດ້ເປີດເຜີຍ. ການຮູ້ວ່າສັດແມ່ນມີຄວາມສໍາຄັນໂດຍບໍ່ມີການເຂົ້າໃຈໃນວິທີການໃດທີ່ຕ້ອງໄດ້ຮັບການທໍລະມານສໍາລັບ Karak. ລາວບໍ່ສາມາດສ່ຽງທີ່ຈະຂ້າໝາປ່າກ່ອນທີ່ລາວຈະພົບເຫັນ, ແລະລາວບໍ່ສາມາດເຂົ້າໄປໃກ້ພໍທີ່ຈະຊອກຫາໄດ້. ບາງຢ່າງນີ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຮູ້ສຶກດີຂຶ້ນ; ເຖິງແມ່ນວ່າບໍ່ຫຼາຍປານໃດ, ໂດຍສະຖານະການ. ພາລະກິດຂອງຂ້ອຍແມ່ນເພື່ອຊອກຫາ wolf, ແລະລາວຢູ່ທີ່ນີ້. ມີພຽງແຕ່ສັດເຫຼົ່ານີ້ເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ເຕັມໃຈທີ່ຈະຟັງເຫດຜົນ. Growling ແລະ gnawing, ພວກເຂົາເຈົ້າ scratched ດິນ, sniffing ຜູ້ຖືກລ້າຂອງເຂົາເຈົ້າ: ຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  ທັນ​ໃດ​ນັ້ນ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຟ້າວ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໂຈມ​ຕີ, ຫຼຸດ​ຫາງ​ທີ່​ໜ້າ​ງຶດ​ງໍ້​ລົງ​ພື້ນ.
  
  
  ນິ້ວ​ມື​ປຽກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ດາບ.
  
  
  ເຂົາເຈົ້າເຄັ່ງຕຶງ ແລະໂດດຂຶ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກະ​ໂດດ​ໄປ​ທາງ​ຂ້າງ, furiously rushing ໃສ່​ພວກ​ເຂົາ. ແຕ່ພວກເຂົາໄວເກີນໄປສໍາລັບຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າແຂ້ວແຫຼມທີ່ຈີກຂາຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕົກ​ໃຈ​ຊົ່ວ​ຄາວ, ແຕ່​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຟື້ນ​ຟູ​ຄວາມ​ສົມ​ດູນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ແທງ​ຫມາ​ປ່າ​ທີ່​ໃກ້​ທີ່​ສຸດ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ດາບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ລາວ​ລົ້ມ​ລົງ​ໃສ່​ໝາ​ປ່າ​ອີກ​ໂຕ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ກຳລັງ​ຈະ​ໂດດ​ຄໍ​ຂ້ອຍ. ໝາປ່າໂຕທີສາມໄດ້ກວາດຄືນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ດ້ວຍ​ດາບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ເກືອບ​ຕັດ​ເຂົາ​ເປັນ​ເຄິ່ງ​ຫນຶ່ງ. ມີ​ເລືອດ​ຢູ່​ທົ່ວ​ທຸກ​ແຫ່ງ, ຖືກ​ຢຽບ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຂີ້​ຝຸ່ນ​ໂດຍ​ສັດ​ທີ່​ໜ້າ​ລຳ​ຄານ, ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ເມດ​ຕາ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອ້ອມ​ຮອບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ກະ​ກຽມ​ການ​ໂຈມ​ຕີ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ, ແຕ່​ທັນ​ໃດ​ນັ້ນ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ທັງ​ຫມົດ​ໄດ້​ຖອຍ​ຫລັງ​ຈາກ wolf ທີ່​ໃຫຍ່​ທີ່​ສຸດ.
  
  
  ອາຍ, ຂ້ອຍເບິ່ງໄປໃນທິດທາງຂອງພວກເຂົາຢ່າງໂກດແຄ້ນໃນຂະນະທີ່ພວກເຂົາເບິ່ງຂ້ອຍ. ຜູ້ນໍາອາດຈະເປັນ wolf ຂອງ Milan, ແລະເບິ່ງຄືວ່າລາວເປັນອັນຕະລາຍທີ່ສຸດຂອງຊອງ.
  
  
  ທັນໃດນັ້ນ ກອງທັບກໍ່ແຕກແຍກກັນອີກ ແລະພວກເຂົາກໍ່ໂຈມຕີຂ້ອຍອີກຄັ້ງ. ແກວ່ງ​ດາບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຕີ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຟ້າວ​ແລ່ນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ຫາ​ເຂົາ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ໝາ​ປ່າ​ໂຕ​ໜຶ່ງ​ລົງ​ມາ ແລະ​ລາວ​ກໍ​ລົ້ມ​ລົງ, ປາກ​ຂອງ​ມັນ​ຖືກ​ຂີ້​ຝຸ່ນ ແລະ​ຫົວ​ຂອງ​ມັນ​ກໍ​ຫມຸນ​ໄປ​ຂ້າງ​ຫລັງ​ໃນ​ການ​ຊັກ​ສຸດ​ທ້າຍ. ໝາປ່າ​ອີກ​ໂຕ​ໜຶ່ງ​ໂດດ​ໄປ​ຂ້າງ​ໜ້າ ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໃບ​ໜ້າ​ຂອງ​ມັນ​ໄປ​ທົ່ວ​ໜ້າ​ຂອງ​ມັນ ແລະ​ມັນ​ກໍ​ຫາຍ​ດີ, ຮ້ອງ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ.
  
  
  ສອງຄົນທີ່ຍັງເຫຼືອພຽງແຕ່ສືບຕໍ່ໂຈມຕີ, ໄວແລະໄວ. ໂດຍສະເພາະແມ່ນທີ່ໃຫຍ່ທີ່ສຸດ. Milan ຈັດການແນວໃດທີ່ຈະຮັກສາສັດຮ້າຍຂະໜາດໃຫຍ່ນີ້? ມັນເບິ່ງຄືວ່າເກືອບເປັນໄປບໍ່ໄດ້. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, Milan ແລະ Sofia ສາມາດຈັບເຂົາກັບຄືນໄປບ່ອນຢູ່ໃນວິທີທີ່ Karak ບໍ່ເຂົ້າໃຈ. ໃນຄວາມສິ້ນຫວັງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມລ້າງຫົວຂອງຂ້ອຍ. ສຽງກະຊິບຂອງຄວາມຄິດກະພິບຜ່ານຫົວຂອງຂ້ອຍ, ເຊື້ອຂອງຄວາມຄິດ. ມັນເບິ່ງຄືວ່າບ້າ, ແຕ່ຂ້ອຍຕ້ອງສູນເສຍຫຍັງ?
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ດ້ວຍ​ກໍາ​ລັງ​ທັງ​ຫມົດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ wolf ໃຫ້​ຢຸດ​ເຊົາ. ແທນ Serbo-Croatian ຂ້ອຍໃຊ້ພາສາເຢຍລະມັນ. “ຢຸດ. ຟັງຄໍາສັ່ງຂອງຂ້ອຍ.'
  
  
  ແຕ່ພວກເຂົາຍັງສືບຕໍ່ໂຈມຕີ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຟ້າວ​ແລ່ນ​ຫາ​ເຂົາ​ດ້ວຍ​ດາບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ສົງ​ໄສ​ວ່າ​ເປັນ​ຫຍັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ Milan ສອນ wolf ເຍຍ​ລະ​ມັນ​ຂອງ​ເຂົາ. ແຕ່ມັນສອດຄ່ອງກັບສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຮູ້ກ່ຽວກັບ Sophia, ແລະການໃຊ້ພາສາຕ່າງປະເທດປ້ອງກັນບໍ່ໃຫ້ຫມາປ່າຟັງຄົນອື່ນ. ນີ້ແມ່ນວິທີທີ່ຫມາຕໍາຫຼວດມັກຈະຖືກຝຶກອົບຮົມຢູ່ໃນສະຫະລັດ.
  
  
  ໝາປ່າທີ່ໄດ້ຮັບບາດເຈັບກັບຄືນສູ່ການຕໍ່ສູ້. ເລືອດໄຫຼອອກຈາກປາກຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​ເພື່ອ​ບອກ​ເຂົາ​ໃຫ້​ຢຸດ​ເຊົາ​ແລະ​ນອນ​ລົງ. “ຢຸດ. Untergechen."
  
  
  ໝາປ່າຂອງມິລານລັງເລໃຈເປັນວິນາທີ, ຢຽດຫົວໄປຂ້າງ. ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ລາວ​ກຳລັງ​ຟັງ​ຢູ່, ສະ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ຕໍ່​ໄປ, ຫວັງ​ວ່າ​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ເຄື່ອງ​ໝາຍ​ທີ່​ຄຸ້ນ​ເຄີຍ​ໃນ​ເວ​ລາ.
  
  
  "Unterghen, shirecheicher Shoisal."
  
  
  ໝາປ່າໄດ້ປະຕິກິລິຍາຢ່າງແຮງ ຕອນນີ້ຂ້ອຍເອີ້ນລາວວ່າເປັນສັດຮ້າຍທີ່ໜ້າກຽດຊັງ. ລາວ​ໄດ້​ຖອຍ​ຫລັງ​ໄປ​ແລະ​ຢຸດ​ຢູ່​ໃນ​ຄວາມ​ສັບ​ສົນ. ຄົນອື່ນໆກໍ່ຢຸດແລະເລີ່ມລໍຖ້າ.
  
  
  ເວລາເບິ່ງຄືວ່າຢຸດຢູ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ກຸ່ມ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ຖື​ລົມ​ຫາຍ​ໃຈ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ, ແລະ Karak ເນີ້ງ​ໄປ​ແລະ​ດຶງ​ຫນວດ​ຂອງ​ຕົນ. ທຸກຄົນມິດງຽບ ແລະລໍຖ້າ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນສຽງ. "Carter, Carter, ພວກເຮົາຢູ່ທີ່ນີ້."
  
  
  ຂ້ອຍ​ຫັນ​ໜ້າ​ໄປ​ໜ້ອຍ​ໜຶ່ງ, ຍັງ​ລະວັງ​ໝາ​ປ່າ, ແລະ​ຈາກ​ມຸມ​ຕາ​ຂອງ​ຂ້ອຍ ຂ້ອຍ​ເຫັນ​ຕົວ​ເລກ​ຫົກ​ໂຕ​ແລ່ນ​ໄປ​ທົ່ວ​ທົ່ງ​ນາ. Padra, Sofia, ສອງຜູ້ຊາຍຈາກ quarry ແລະສອງຄົນຈາກ dungeons. ແນວໃດ Padra ທີ່ບໍ່ສາມາດທໍາລາຍໄດ້ນີ້ໄດ້ຫລົບຫນີເມື່ອພວກເຂົາຈັບຂ້ອຍແລະສາມາດກັບຄືນມາເພື່ອຊ່ວຍພວກເຮົາ.
  
  
  ແຕ່ລາວໄດ້ພາ Sophia ແລະຄົນອື່ນໆເຂົ້າໄປໃນສະຫນາມກິລາດ້ວຍອາວຸດແລະຫມາປ່າ. ໝາປ່າເລີ່ມຮ້ອງອອກມາຢ່າງບໍ່ຢຸດຢັ້ງອີກ, ແລະຂ້ອຍຮູ້ວ່າຄຳສັ່ງຂອງຂ້ອຍສຳລັບສັດລ້ຽງຂອງມິລານຈະບໍ່ດົນ.
  
  
  “ບໍ່,” ຂ້ອຍຮ້ອງກັບ Padre. 'ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ. ຢູ່ທີ່ນັ້ນ!'
  
  
  - ແຕ່, Carter. ..'
  
  
  'ຂ້ອຍ​ສະ​ບາຍ​ດີ. ຢູ່ທີ່ນັ້ນ.'
  
  
  ບໍ່ແນ່ໃຈ, ເຂົາເຈົ້າໄດ້ຢຸດ ແລະ ໂຈນຄົນໜຶ່ງຂອງ Karak ໄດ້ເປີດໄຟໃສ່ພວກເຂົາ. ຂີ້ຝຸ່ນໄດ້ບິນໄປໃກ້ພວກມັນ, ແລະສຽງດັງດັງຢູ່ໃນໂຖປັດສະວະຮູບໄຂ່. ​ມີ​ການ​ຍິງ​ປືນ​ອີກ​ອັນ​ໜຶ່ງ​ຕາມ​ມາ, ​ແລະ Sophia ກັບ​ກຸ່ມ​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ຖອຍ​ໜີ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເງົາ​ຂອງ​ປະຕູ.
  
  
  ສອງສາມນາທີຕໍ່ໄປໄດ້ຜ່ານການປະຕິບັດການຍິງຢ່າງໄວວາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ພຽງ​ແຕ່ wolves ແລະ sword ໃນ​ການ​ກໍາ​ຈັດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ແນ່​ໃຈວ່​າ​ເກີນ​ໄປ​ກ່ຽວ​ກັບ wolves. ແລະຍັງຂ້ອຍກ້າ. “Mit mir,” ຂ້ອຍ​ໄດ້​ເຫາະ​ໃສ່​ພວກ​ເຂົາ, ແລ່ນ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ທີ່​ບ່ອນ​ຢືນ. - Mit mir, euch dickfelligen Nilpferde!
  
  
  ສັດ Karak ໄດ້ເຮັດຕາມທີ່ມັນບອກ, ຍ່າງໄປຂ້າງຂ້ອຍ, ແກວ່ງແກວ່ງແກວ່ງແກວ່ງແກວ່ງແກວ່ງອອກມາ ຄືກັບທັກທາຍນາຍທີ່ເສຍໄປດົນນານ. ໝາປ່າ​ທີ່​ເຫຼືອ​ກໍ​ເຕັມ​ໃຈ​ຕິດຕາມ​ລາວ. ເຄັດລັບໃນຕອນນີ້ແມ່ນເພື່ອປະຕິບັດໃຫ້ໄວເທົ່າທີ່ຈະໄວໄດ້ກ່ອນທີ່ການສະກົດຄໍາຈະແຕກ. ທັນທີທີ່ໝາປ່າໂຕນີ້ຮູ້ວ່າຂ້ອຍບໍ່ຄຸ້ນເຄີຍກັບຂ້ອຍ, ລາວຈະຢຸດຟັງຂ້ອຍແລະໂຈມຕີຂ້ອຍ.
  
  
  ແຕ່ດຽວນີ້ໝາປ່າໄດ້ກິນຈາກມືຂອງຂ້ອຍ. ເວົ້າໃນຕົວເລກ, ແນ່ນອນ. ໃນເວລາທີ່ພວກເຮົາເຂົ້າຫາກໍາແພງພາຍໃຕ້ບ່ອນນັ່ງຂອງ Karak, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສັ່ງວ່າ: "Angreifen." Angreifen.
  
  
  “Carter,” Karak roared ຈາກຂ້າງເທິງຂ້າພະເຈົ້າ. 'ເຈົ້າຕ້ອງການຫຍັງ. ..'
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ສືບ ຕໍ່ ຊຸກ ຍູ້ ໃຫ້ wolves ສຸດ. “ອັງກຣີເຟນ! Weiter. Weiter. Greifen und der Mann toten.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຈໍາ​ເປັນ​ຕ້ອງ​ໄດ້ coaxing ຫຼາຍ​ເພື່ອ​ໄປ​ຫຼັງ Karak​: ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຫິວ​ຫຼາຍ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​. ດ້ວຍ​ຄວາມ​ກະລຸນາ​ທີ່​ໜ້າ​ອັດສະຈັນ​ໃຈ ​ແລະ ຄວາມ​ໄວ ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ທັງ​ໝົດ​ໄດ້​ໂດດ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ເທິງ​ກຳ​ແພງ ​ແລະ ດຶງ​ຂາ​ຫລັງ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄປ​ທີ່​ນັ້ນ ​ເພື່ອ​ກ້າວ​ກະ​ໂດດ​ຄັ້ງ​ຕໍ່​ໄປ.
  
  
  - ຢຸດພວກເຂົາ, Carter.
  
  
  'ບໍ່!'
  
  
  ມີ​ສຽງ​ດັງ​ຢູ່​ໃນ​ບ່ອນ​ຢືນ ແລະ​ພວກ​ຜູ້​ຊາຍ​ຕົກ​ໃຈ. ບາງຄົນສະດຸດຢູ່ເທິງຫຼັງຂອງບ່ອນນັ່ງ, ພະຍາຍາມຫລົບໜີ. ບາງ​ຄົນ​ໄດ້​ຖິ້ມ​ໂຄມ​ໄຟ​ຂອງ​ຕົນ​ລົງ ແລະ​ຍ່າງ​ໄປ​ມາ​ໃນ​ຄວາມ​ມືດ​ຊົ່ວ​ຄາວ, ບໍ່​ເຫັນ​ຫຍັງ. ບາງ​ຄົນ​ກໍ​ຍົກ​ອາວຸດ​ຂຶ້ນ, ແຕ່​ລັງເລ, ຢ້ານ​ວ່າ​ຈະ​ທຳ​ຮ້າຍ​ຕົນ. ໝາປ່າໄດ້ເຂົ້າໄປໃກ້ Karak, incisors ຍາວຂອງເຂົາເຈົ້າ glistening ດ້ວຍນໍ້າລາຍ. ດ້ວຍ​ຄວາມ​ຄຽດ​ແຄ້ນ​ແລະ​ຄວາມ​ຢ້ານ, ຜູ້​ນຳ​ທີ່​ມີ​ໜວດ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໜີ​ໄປ​ຈາກ​ບ່ອນ​ຂອງ​ຕົນ. ຜ້າຫົ່ມຂອງລາວ fluttered ຢູ່ທາງຫລັງຂອງເຂົາຄື cape ແມງແມງກິນໃນຂະນະທີ່ເຂົາ stumbled ລະຫວ່າງແຖວຂອງ benches, ບໍ່ຮູ້ວ່າຈະແລ່ນໄປທາງໃດ; ຄວາມຢ້ານກົວຂອງລາວແຊກແຊງກັບທຸກໆຄວາມຄິດຂອງລາວ. ລາວຫັນແລະຍິງ Nagant ລັດເຊຍຂອງລາວໃສ່ຜູ້ລ້າທີ່ໃກ້ເຂົ້າມາ. ດ້ວຍຄວາມຕື່ນຕົກໃຈ, ລາວພາດໄປຫຼາຍແມັດ. ລາວ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ອີກ​ເທື່ອ​ໜຶ່ງ​ແລະ​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ​ເທິງ​ເບັ່ງ​ທີ່​ຫັກ​ພັງ.
  
  
  ສັດ​ຮ້າຍ​ໃຫຍ່​ໄດ້​ເປົ່າ​ແຂ້ວ​ແລະ​ຟ້າວ​ແລ່ນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ຫາ​ຜູ້​ຖືກ​ລ້າ​ທີ່​ຢ້ານ​ກົວ. ສຽງຮ້ອງໄຫ້ຂອງຄວາມຢ້ານໄດ້ຫລົບໜີຈາກສົບຂອງ Karak. ລາວເຕະດ້ວຍກຳລັງທັງໝົດຂອງລາວ, ແຕ່ມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ລາວຈະຮັບມືກັບໝາປ່າໄດ້. ສຽງຮ້ອງຂອງ Karak ໄດ້ເສຍຊີວິດລົງໃນຂະນະທີ່ສັດລ້ຽງຂອງ Milan ໄດ້ຈັບເສັ້ນເລືອດ carotid ຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ເລືອດ​ສະ​ແດງ​ອອກ​ຈາກ​ນັ້ນ​ກໍ​ໄດ້​ຍິນ​ອີກ​ສຽງ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ດັງ​ຂຶ້ນ​ມາ​ຈາກ​ສະ​ໜາມ: ສຽງ​ຄາງ​ກະ​ໄຕ​ທີ່​ແຫຼມ​ຄົມ​ກັດ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ເນື້ອ​ໜັງ​ອ່ອນ.
  
  
  
  ບົດທີ 9
  
  
  
  
  
  ສ່ວນໃຫຍ່ຂອງຊາວ Karak ໄດ້ມາເຖິງຄວາມຮູ້ສຶກຂອງເຂົາເຈົ້າຫຼັງຈາກອາການຊ໊ອກຄັ້ງທໍາອິດ. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ເປີດໄຟໃສ່ wolves ດ້ວຍ rifles ແລະປືນກົນ.
  
  
  ໝາປ່າໄດ້ຮັບການປົກປ້ອງເປັນຢ່າງດີໂດຍມຸມຂອງ benches ແລະດ້ານຫລັງຂອງກ່ອງ, ແຕ່ຂ້ອຍແມ່ນເປົ້າຫມາຍທີ່ສົມບູນແບບ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ຫາ​ກຳ​ແພງ​ທີ່​ປົກ​ປ້ອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບາງ​ສ່ວນ​ຈາກ​ລູກ​ປືນ, ແລ້ວ​ກົ້ມ​ລົງ​ໄປ​ຫາ​ສ່ວນ​ທີ່​ພັງ​ທະ​ລາຍ​ລົງ​ພາຍ​ໃຕ້​ນ້ຳ​ໜັກ​ຂອງ​ເວ​ລາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂດດ​ຂ້າມ​ກ້ອນ​ຫີນ​ວ່າງ​ແລະ​ຍ່າງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ທາງ​ໄປ​ຫາ​ຫມາ​ປ່າ​ທີ່​ກິນ​ລ້ຽງ.
  
  
  ສັດບາງໂຕຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍເມື່ອຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃກ້ໆ ແລະຮ້ອງຢ່າງຂົ່ມຂູ່. ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຢຸດ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສາມາດເຮັດຫຍັງໄດ້ສໍາລັບ Karak ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການ. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດທີ່ຈະສູນເສຍສາຍຕາຂອງ Milan the wolf. ໝາປ່ານັ້ນຄືເຫດຜົນທີ່ຂ້ອຍມາທີ່ນີ້, ແລະບໍ່ມີທາງໃນນະລົກທີ່ຂ້ອຍກັບມາມືເປົ່າ.
  
  
  ໝາປ່າເລີ່ມລາກຮ່າງກາຍຂອງ Karats ໄປຂ້າງ, ຄືກັບໝາ. ເວລາທີ່ເຂົາເຈົ້າອອກຈາກທີ່ພັກອາໄສລະຫວ່າງ benches, ພວກເຂົາເຈົ້າຈະກາຍເປັນເປົ້າຫມາຍທີ່ງ່າຍສໍາລັບອາວຸດ. ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ແຕກ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ອ້ອມ​ຮອບ​ພວກ​ເຂົາ​ໃນ​ທັນ​ທີ ແລະ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ແລ່ນ​ໄປ​ໃນ​ທຸກ​ທິດ, ເຮັດ​ໃຫ້​ພວກ​ຜູ້​ຊາຍ​ຢູ່​ຂ້າງ​ເທິງ​ຢ້ານ​ຕື່ມ​ອີກ.
  
  
  "Bleiben," ຂ້ອຍໂທຫາສັດລ້ຽງຂອງ Milan.
  
  
  ໝາປ່າໂຕໃຫຍ່ຢຸດທັນທີ, ຄືກັບວ່າລາວຢູ່ປາຍເຊືອກຍາວ. “ມາທີ່ນີ້,” ຂ້າພະເຈົ້າສັ່ງ, ປະຫລາດໃຈທີ່ Milan ໄດ້ຝຶກຝົນຫມາປ່ານີ້ໄດ້ດີ. ລາວ​ແລ່ນ​ມາ​ຫາ​ຂ້ອຍ​ຢ່າງ​ເຊື່ອ​ຟັງ. ລາວ​ຖູ​ດັງ​ໃສ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ເຮັດ​ໃຫ້​ຜິວ​ໜັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປື້ອນ​ດ້ວຍ​ເລືອດ​ຂອງ Karak ທີ່​ໄດ້​ຈຸ່ມ​ປາກ​ຂອງ​ຕົນ.
  
  
  ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ໂຕ​ສິງ​ຕ້ອງ​ຮູ້​ສຶກ​ແນວ​ໃດ​ເມື່ອ​ລາວ​ເອົາ​ຫົວ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ປາກ​ສິງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃຫ້​ຫມາ​ປ່າ​ນັ່ງ​ລົງ​ແລະ​ແລ່ນ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕາມ​ຄໍ​ຂອງ​ຄໍ​ຂອງ​ຕົນ, ຊອກ​ຫາ​ກະ​ເປົ໋າ​ລັບ.
  
  
  ທັນໃດນັ້ນ ຂ້ອຍກໍໄດ້ຍິນສຽງດັງໄຟໄໝ້ອີກ. ຂ້ອຍ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ເບິ່ງ Sophia, Padra ແລະ​ອີກ​ສີ່​ຄົນ​ແລ່ນ​ຂ້າມ​ສະໜາມ​ບິນ​ໄປ​ຫາ​ຮູ​ຢູ່​ໃນ​ກຳ​ແພງ, ຍິງ​ໄປ.
  
  
  “ກັບມາ,” ຂ້ອຍຮ້ອງຂຶ້ນ. 'ກັບມາ.'
  
  
  ​ແຕ່​ສຽງ​ປືນ​ຂອງ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ແລະ​ສຽງ​ເຄາະ​ຂອງ​ປືນ​ກົນ​ຂອງ​ພວກ​ເຂົາ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ສຽງ​ຂອງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ຫລາຍ​ເກີນ​ໄປ. Lead ໄດ້ກະແຈກກະຈາຍ Sophia ແລະຜູ້ຊາຍຂອງນາງໃນຂະນະທີ່ມືປືນຂອງ Karak ພະຍາຍາມແນເປົ້າໃສ່ຮ່າງກາຍຂອງພວກເຂົາທີ່ swinging, ແລ່ນ.
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ໄດ້​ຮັບ​ບາດ​ເຈັບ​ດ້ວຍ​ແຂນ​ຂອງ​ລາວ​ໃນ​ສາຍ​ເຊືອກ, ທັນ​ທີ​ທັນ​ໃດ​ໄດ້​ກອດ​ໜ້າ​ຂອງ​ລາວ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຫົວ​ຫຼັງ​ຂອງ​ລາວ​ໄດ້​ຫາຍ​ສາບ​ສູນ​ໄປ​ໃນ​ລະ​ເບີດ​ສະ​ໝອງ ແລະ​ກະ​ດູກ. ອີກຫ້າຄົນໄດ້ໂດດຂ້າມຊ່ອງຫວ່າງໃນກຳແພງ ແລະກວາດລົງແຖວໆໄປຫາບ່ອນທີ່ຂ້ອຍລີ້ຢູ່ຫລັງກ່ອງ.
  
  
  - Nick, ເຈົ້າສະບາຍດີບໍ? - Sofia ຮ້ອງໄຫ້, ກອດຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກອດ​ນາງ​ແຫນ້ນ, ຮູ້​ສຶກ​ເຖິງ​ການ​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ຂອງ​ສົບ​ຂອງ​ນາງ​ແລະ​ລົດ​ຊາດ​ຂອງ​ເກືອ​ຂອງ​້​ໍ​າ​ຕາ​ຂອງ​ນາງ. - ຂອບໃຈພະເຈົ້າ ເຈົ້າບໍ່ເປັນຫຍັງ.
  
  
  ຂ້ອຍສາມາດໃຊ້ເຄື່ອງນຸ່ງບາງອັນ,” ຂ້ອຍເວົ້າ, ຍິ້ມໃຫ້ລາວ.
  
  
  ຖ້ານາງສັງເກດເຫັນການເປືອຍກາຍຂອງຂ້ອຍ, ຢ່າງຫນ້ອຍນາງບໍ່ໄດ້ສະແດງມັນ. "ແລະເຈົ້າ, ເຈົ້າຊາຍ, ຍັງມີຊີວິດຢູ່," ນາງ snorted ແລະດ້ວຍມືຫນຶ່ງດຶງສັດໄປຫານາງ, ຄ້າຍຄືຄົນລ້ຽງແກະທີ່ບໍ່ມີແຂ້ວ.
  
  
  "ເຈົ້າພົບສິ່ງທີ່ທ່ານກໍາລັງຊອກຫາບໍ?" - ຖາມ Padra.
  
  
  "ຍັງບໍ່ທັນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "Milan ເຊື່ອງກະເປົາໄດ້ດີ."
  
  
  "ຂ້ອຍຈະຊອກຫາມັນໃຫ້ທ່ານ," Sofia ເວົ້າ. - ຂ້ອຍຮູ້ວ່າມັນຢູ່ໃສ.
  
  
  "ພວກເຮົາຕ້ອງອອກໄປທັນທີຫຼັງຈາກນີ້," Padra ເວົ້າ. 'ທັນທີ.'
  
  
  "ຂ້ອຍກໍ່ມີຄວາມຄິດນີ້, Padra."
  
  
  - ມັນຮ້າຍແຮງກວ່າທີ່ທ່ານຄິດ, ເພື່ອນ.
  
  
  'ເຈົ້າ​ຫມາຍ​ຄວາມ​ວ່າ​ແນວ​ໃດ?' ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ, wondering ຫຼາຍ​ປານ​ໃດ​ມັນ​ສາ​ມາດ​ຮ້າຍ​ແຮງ​ກວ່າ.
  
  
  ໃນ​ການ​ຕອບ​ສະ​ຫນອງ, ສຽງ​ດັງ​ກ້ອງ​ກັງ​ວົນ​ໄດ້​ຍິນ​ຂ້າງ​ເທິງ​ຫົວ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ, ເປັນ​ສຽງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ຈັກ​ດີ​ທັງ​ຫມົດ​ເຊັ່ນ​ດຽວ​ກັນ: mortars!
  
  
  'ມາເຊົາກັນເທາະ'
  
  
  ການລະເບີດທີ່ມີອໍານາດໄດ້ຍົກກໍາແພງທັງຫມົດຂອງ amphitheater. ຝາຫີນ ແລະແຖວເກົ້າອີ້ເປ່ເພພັງລົງໃນແສງຕາບອດ. "ນີ້ແມ່ນກອງທັບເຊີເບຍ," Padra ຮ້ອງໃຫ້ຂ້ອຍຜ່ານຝົນຊີມັງແລະກ້ອນຫີນທີ່ໄຫຼລົງມາ. ຫອຍ​ຫຼາຍ​ໄດ້​ຟ້າ​ຮ້ອງ​ຢູ່​ອ້ອມ​ຂ້າງ​ພວກ​ເຮົາ. ພວກເຂົາເຈົ້າສັ່ນສະຫນາມກິລາແລະເຈາະຮູຂະຫນາດໃຫຍ່ຢູ່ໃນອາຄານທີ່ຖືກທໍາລາຍແລ້ວ. ແປວໄຟລຸກຂຶ້ນ ແລະພວກເຮົາໄດ້ຍິນສຽງດັງຂອງປືນກົນໜັກໃກ້ເຂົ້າມາ. ຜູ້ຊາຍຂອງ Karak ສັບສົນ, ເຂົາເຈົ້າໄດ້ຍິງແລະຮ້ອງເພື່ອຫຼີກເວັ້ນການ thunder ຂອງການໂຈມຕີ.
  
  
  "ກອງທັບໄດ້ນໍາເອົາປືນໃຫຍ່," Sofia ຮ້ອງອອກມາຈາກສຽງດັງ. “ພວກເຂົາອ້ອມຮອບພວກເຮົາ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຫັນ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃນ quarry ໄດ້​. ຜູ້ຊາຍຂອງ Karak ໄດ້ຕິດພວກເຮົາ, ແຕ່ເມື່ອພວກເຂົາຮູ້ວ່າກອງທັບກໍາລັງມາ, ພວກເຂົາແລ່ນໄປຄືກັບຝູງຄົນຂີ້ຕົວະ.
  
  
  ນາງໄດ້ເອົາເຈ້ຍແຜ່ນໜຶ່ງໃຫ້ຂ້ອຍ. "ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ທ່ານມາທີ່ນີ້ເພື່ອ, Nick?"
  
  
  “ຂ້ອຍຫວັງວ່າ,” ຂ້ອຍເວົ້າ, ເປີດເຈ້ຍອອກ. ສຳ ລັບຂ້ອຍ, ມັນບໍ່ມີຫຍັງນອກ ເໜືອ ຈາກຂໍ້ຄວາມ, ຖືກເຂົ້າລະຫັດແລະເຕັມໄປດ້ວຍສັນຍາລັກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພັບ​ມັນ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ບ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ເກັບ​ມັນ​.
  
  
  Padra ໄດ້ຫົວຂວັນກັບສະຖານະການຂອງຂ້ອຍ. "ຂະຫນາດຂອງເຈົ້າແມ່ນຫຍັງ?"
  
  
  '50.' ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບອກ​ເຂົາ​ວ່າ​ເອີ​ຣົບ​ທຽບ​ເທົ່າ​ຂອງ​ສະ​ຫະ​ລັດ​ຂະ​ຫນາດ​ສີ່​ສິບ​ສີ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ Padra ພຽງ​ແຕ່​ເວົ້າ​ຕະ​ຫລົກ, ແຕ່​ລາວ​ໄດ້​ຍົກ​ປືນ​ຂອງ​ຕົນ​ຢ່າງ​ສະ​ຫງົບ​ແລະ​ໄດ້​ແນ​ໃສ່​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ສູງ​ຂ້າງ​ເທິງ​ພວກ​ເຮົາ​ໃນ​ການ​ຢືນ. "ຂ້ອຍຈະພະຍາຍາມບໍ່ທໍາລາຍຊຸດ," ລາວເວົ້າ. ຫຼັງຈາກນັ້ນລາວໄດ້ຍິງ.
  
  
  ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ປົບ​ໜີ​ໄດ້​ໂດດ​ຂຶ້ນ​ເມື່ອ​ຕາ​ທີ​ສາມ​ຂອງ​ລາວ​ປະກົດ​ຂຶ້ນ, ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ເບນ​ລົງ​ຈາກ​ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ພໍ​ເທົ່າ​ໃດ​ຕີນ.
  
  
  "ດຽວນີ້ເຈົ້າສາມາດແຕ່ງຕົວໄດ້," Padra ເວົ້າດ້ວຍຄວາມພໍໃຈ.
  
  
  “ຂໍຂອບໃຈ,” ຂ້ອຍເວົ້າ ແລະກວາດໄປຫາສົບ. Undressing ເຂົາແມ່ນການເຮັດວຽກ grueling, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການເຄື່ອງນຸ່ງເຫຼົ່ານີ້. ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຖອດເສື້ອຂົນສັດ ແລະ ໂສ້ງຂາຍາວຂອງລາວອອກ, ຂ້ອຍຖາມວ່າ: "ເຈົ້າອອກຈາກເຮືອນວິນລາໄດ້ແນວໃດ, Hesh?"
  
  
  ລາວຍັບຍັ້ງຢ່າງສະບາຍ. "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ສະຕິຄືກັບເຈົ້າ." ໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຖືກລາກເຂົ້າໄປໃນ dungeons, ມີພຽງແຕ່ສີ່ກອງ. ດ້ວຍ hook ແລະມືຊ້າຍທີ່ດີຂອງຂ້ອຍ, ໂອກາດແມ່ນປະມານເທົ່າທຽມກັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ຫາ Sophia ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ຊ່ວຍ​ເຫຼືອ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ເພື່ອ​ຊ່ວຍ​ໃຫ້​ທ່ານ​ຈາກ dungeon ໄດ້​. ໃນ​ເວ​ລາ​ນັ້ນ​ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ໄດ້​ຮູ້​ວ່າ​ທ່ານ​ກໍາ​ລັງ​ປະ​ຕິ​ບັດ​ຢູ່​ທີ່​ນີ້​ໃນ​ສະ​ຫນາມ​ກິ​ລາ​ໄດ້​.
  
  
  "ມັນແມ່ນເກມສໍາລັບຂ້ອຍ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ກະ​ດູກ​ສັນ​ຫຼັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. “ເຈົ້າ​ຊາຍ​ໄດ້​ຊ່ວຍ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ເຄີຍ​ໄດ້​ເຫັນ​ຫມາ​ເປັນ​ການ​ຝຶກ​ອົບ​ຮົມ​ເຊັ່ນ​ດຽວ​ກັນ​ກັບ wolf ນີ້. ມັນບໍ່ໜ້າເຊື່ອ.'
  
  
  "Milan ແມ່ນຫມາປ່າຂອງຕົນເອງ," Padra ເວົ້າດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ. “ເຂົາເຈົ້າເຂົ້າໃຈເຊິ່ງກັນແລະກັນ. ເຂົາເຈົ້າທັງສອງຮັກແມ່ຍິງດຽວກັນ.
  
  
  “ເຮັສ,” ໂຊເຟຍປະທ້ວງ, ອາຍ.
  
  
  “ແລະສິ່ງທີ່ເປັນເລື່ອງຕະຫລົກ; Karak ມີມັນຕະຫຼອດເວລານີ້.
  
  
  "ບໍ່ມີເວລາເວົ້າຕະຫຼົກກັບລາວ," ຂ້ອຍເວົ້າດ້ວຍຄວາມມືດມົວ, ກວາດໄປຫາຜູ້ນໍາທີ່ຕາຍແລ້ວ.
  
  
  "ແມ່ນແລ້ວ, ພວກເຮົາໄດ້ເຫັນມັນ," Sophia ເວົ້າ. "ລາວເສຍຊີວິດເປັນການເສຍຊີວິດທີ່ຮ້າຍແຮງ."
  
  
  "ແຕ່ບໍ່ຮ້າຍແຮງກວ່າທີ່ລາວສົມຄວນໄດ້ຮັບ, Sofia," ຂ້ອຍຕອບ, ເອົາ Nagant ທີ່ Karak ໄດ້ຖິ້ມມັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກວາດ​ໄປ​ຫາ​ນາງ, ຕີ​ຕົວ​ເອງ​ກັບ​ກຳ​ແພງ​ດ້ານ​ຫລັງ​ຂອງ​ກ່ອງ, ເມື່ອ​ລູກ​ປືນ​ຄົກ​ໄດ້​ແຕກ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ສະ​ຫນາມ​ກິ​ລາ, ເຮັດ​ໃຫ້​ພວກ​ເຮົາ​ມີ​ກ້ອນ​ຫີນ​ແລະ​ຊິ້ນ​ໂລຫະ​ແຫຼມ.
  
  
  "Karak ທໍລະຍົດຜົວຂອງເຈົ້າ," ຂ້ອຍບອກ Sophia. “ຕໍ່ມາ ການຕິດຕໍ່ຂອງລາວໄດ້ແຈ້ງໃຫ້ກອງທັບຮູ້ວ່າຂ້ອຍກໍາລັງມາ. ມັນ​ເປັນ​ຄວາມ​ຈິງ​ທີ່​ໝາ​ປ່າ​ຂ້າ​ລາວ​ເມື່ອ​ລາວ​ພະຍາຍາມ​ຫັນ​ລາວ​ຕໍ່​ຕ້ານ​ຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ຫາ Padre ແລະ ຖາມ​ວ່າ, “ເປັນ​ຫຍັງ​ກອງ​ທັບ​ຈຶ່ງ​ໂຈມ​ຕີ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ? ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, Karak ໂອ້ອວດວ່າທ່ານຈະພົບກັບຜູ້ຕາງຫນ້າຂອງລັດຖະບານເພື່ອບັນລຸສັນຕິພາບ. ບໍ່ມີຄວາມຈໍາເປັນສໍາລັບການນີ້.
  
  
  "ຊາວ Serbs ມີຄວາມກຽດຊັງພວກເຮົາຫຼາຍເກີນໄປ." ຍັກຜິວເນື້ອສີຂາສັ່ນຫົວຢ່າງໂສກເສົ້າ. "Belgrade ເຫັນໂອກາດທີ່ຈະບັງຄັບໃຫ້ Evan ບໍ່ສົນໃຈການປົກປ້ອງຂອງລາວໃນນາມຂອງສັນຕິພາບ, ແລະໃນປັດຈຸບັນພວກເຂົາກໍ່ຂ້າພວກເຮົາ. ການໂອ້ລົມກັບເຂົາເຈົ້າບໍ່ມີຫຍັງຫຼາຍກວ່າການໃຊ້ອາວຸດໃນສົງຄາມ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມເຕືອນ Karak, ແຕ່…..'
  
  
  ລາວຖອນຫາຍໃຈ, ແລ້ວສັ່ນອາລົມທີ່ຫຼົງໄຫຼ. "ແຕ່ພວກເຮົາບໍ່ມີເວລາເວົ້າອີກຕໍ່ໄປ." ພວກເຮົາຕ້ອງອອກຈາກທີ່ນີ້ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຍັງສາມາດເຮັດໄດ້.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕົກລົງ, ແລະພວກເຮົາຟ້າວໄປຫາທາງອອກທີ່ໃກ້ທີ່ສຸດ, ດ້ວຍສຽງດັງຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງຂອງການລະເບີດແລະຂີ້ຝຸ່ນຈາກກ້ອນຫີນທີ່ຕົກລົງມາ swirling ອ້ອມຮອບພວກເຮົາຄືກັບຫມອກ. ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາແລ່ນອອກຈາກ amphitheater ແລະ rushed ຜ່ານຖະຫນົນຫົນທາງ, sunset ສົດໃສໄດ້ສ່ອງແສງເທິງເນີນພູຕາເວັນຕົກ. ບໍ່ມີໃຜພະຍາຍາມຢຸດພວກເຮົາ. ພື້ນດິນໄດ້ສັ່ນສະເທືອນພາຍໃຕ້ຕີນຂອງຂ້ອຍ, ແລະສຽງລະເບີດດັງຂຶ້ນຢູ່ໃນຫູຂອງຂ້ອຍ. ຝາ ແລະ ເສົາ ໄດ້ ແຕກ ເປັນ ເສດ ດິນຈີ່ ແລະ ຊີມັງ. ໄຟ​ແລະ​ຂີ້ຝຸ່ນ​ໄດ້​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ສູ່​ທ້ອງ​ຟ້າ​ຄື​ກັບ​ເຫັດ. ຜູ້​ຊາຍ​ແລ່ນ​ໄປ​ທົ່ວ​ດ້ວຍ​ສຽງ​ດັງ​ແລະ​ຖືກ​ຢຽບ ຫຼື​ຈີກ​ເປັນ​ຕ່ອນໆ. ມັນຕາຍຢູ່ Aptos, ຕາຍຢູ່ໃນຂະຫນາດທີ່ໃຫຍ່ຫຼວງ, ແລະບໍ່ມີຫຍັງນອກເຫນືອການອອກກໍາລັງກາຍທີ່ມ່ວນສໍາລັບກອງທັບ Yugoslav.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ແລ່ນ​ໄປ​ຕາມ​ຖະໜົນ​ຫົນທາງ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ເມືອງ​ຖືກ​ທຳລາຍ​ເປັນ​ຕ່ອນໆ. ຈາກ​ນັ້ນ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ແລ່ນ​ຂ້າມ​ຕຶກ​ສີ່​ຫຼ່ຽມ​ມົນ​ນ້ອຍໆ​ທີ່​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ຜ່ານ​ມາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ໂຄງ​ສ້າງ​ຂະ​ຫນາດ​ໃຫຍ່​ຢູ່​ຂ້າງ​ຫນ້າ​ແລະ​ໄດ້​ຍິນ Padra ຮ້ອງ​ໃສ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລ່ນ, “Gate. ປະຕູ.'
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ໄປ​ຮອດ​ປະ​ຕູ​ຫຼັກ​ຂອງ Aptos ໃນ​ຄວາມ​ຮ້ອນ​ຂອງ​ການ​ສູ້​ຮົບ. ປະຊາຊົນ Karak ຕໍ່ສູ້ເພື່ອຊີວິດຂອງເຂົາເຈົ້າ, ບໍ່ຮູ້ຄວາມເມດຕາ, ຮູ້ວ່າຈະບໍ່ມີຄວາມເມດຕາຂອງເຂົາເຈົ້າ. ແສງຕາເວັນສີແດງເຮັດໃຫ້ອາວຸດຂອງພວກເຂົາສະຫວ່າງ. ມັນ​ເປັນ​ເສັ້ນ​ທາງ​ປ້ອງ​ກັນ​ທີ່​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ທີ່​ດີ​ທີ່​ສຸດ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໄສ​ວ່າ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ມີ​ຄວາມ​ໝັ້ນ​ຄົງ​ໄດ້​ດົນ​ກວ່າ​ນັ້ນ.
  
  
  ສີ່ Croats, Sofia, wolf ແລະຂ້າພະເຈົ້າ, dove ເຂົ້າໄປໃນຝູງຊົນ, ຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງເຄື່ອນຍ້າຍເປັນຫອຍຫຼັງຈາກຫອຍໄດ້ຕົກລົງໃສ່ນະຄອນ. ຂ້າມຜ່ານສີ່ຫຼ່ຽມມົນທີ່ຫວ່າງເປົ່າ, ພວກເຮົາເຂົ້າໄປໃນຊາກຫັກພັງຂອງເຮືອນທີ່ມີເປືອກເປືອກແຕກ, ໄດ້ຜ່ານລະບຽງແຄບ ແລະໄດ້ສະດຸດລົງຂັ້ນໄດທີ່ມືດມົວ, ເປ່ເພທີ່ແກະສະຫຼັກເຂົ້າໄປໃນຫີນເມື່ອຫຼາຍປີກ່ອນ. ອາການໄອແລະໄອຈາກຄວັນໄຟແລະຂີ້ຝຸ່ນ, ພວກເຮົາບີບຜ່ານຊ່ອງຫວ່າງໃນກໍາແພງເມືອງ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ໄປ​ຢູ່​ນອກ​ປ້ອມ​ປ້ອງ​ກັນ​ຢູ່​ແຄມ​ທາງ​ແຄບ.
  
  
  “ຂໍໂທດ,” Padra ເວົ້າຢ່າງເຄັ່ງຄັດ. - ນີ້ແມ່ນໂອກາດດຽວຂອງພວກເຮົາ. ການຖອຍຫຼັງ, ບ່ອນທີ່ທ່ານເຂົ້າມາ, Carter, ເບິ່ງຄືວ່າເປັນການສັງຫານໝູ່ໃນປັດຈຸບັນ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ແນ່ໃຈວ່າມັນດີກວ່າຫຼາຍ.
  
  
  ການ​ສູ້​ຮົບ​ໄດ້​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ຢ່າງ​ໃກ້​ຊິດ. ບັດ​ນີ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ວ່າ​ປະ​ຕູ​ເປັນ​ປະຕູ​ໃຫຍ່, ສ່ວນ​ໃຫຍ່​ໄດ້​ຖືກ​ທຳລາຍ. ຂົວ​ນ້ອຍ​ແຫ່ງ​ໜຶ່ງ​ຂ້າມ​ຮ່ອມ​ພູ​ນ້ອຍ​ທີ່​ຕັ້ງ​ຢູ່​ຕໍ່ໜ້າ​ມັນ. ທະຫານ​ຢູ​ໂກ​ສະລາ​ເວຍ​ໄດ້​ຍຶດຄອງ​ຂົວ​ດັ່ງກ່າວ​ແລະ​ໃຊ້​ມັນ​ໃນ​ການ​ໂຈມ​ຕີ​ເມືອງ​ໃຫຍ່. ຢູ່ທາງຫລັງຂອງທະຫານພວກເຮົາເຫັນແຖວຂອງ SU-100, ປືນມືຖື. ແລະຕາມເສັ້ນທາງຫລັງປືນມີຖັນຂອງລົດຖັງແສງສະຫວ່າງ AMX-13 ຂອງຝຣັ່ງ. ເມື່ອຢູ່ໃນຕໍາແຫນ່ງ, ພວກເຂົາຈະທໍາລາຍທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງຢູ່ໃນເສັ້ນທາງຂອງພວກເຂົາ.
  
  
  "ເຈົ້າອາດຈະພະຍາຍາມຂ້າແມງວັນດ້ວຍລູກປືນ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ມັນຄືກັນສະ ເໝີ ໄປ," Padra ຈົ່ມດ້ວຍຄວາມກຽດຊັງ. “ພວກ​ເຮົາ​ປະ​ທ້ວງ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ເຫມາະ​ສົມ​ທີ່​ສຸດ​ສໍາ​ລັບ​ພວກ​ເຮົາ, ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ກະ​ຈາຍ​ໄປ​ໃນ​ພູ​ເຂົາ. ທະຫານ​ຈະ​ບໍ່​ສາມາດ​ຊອກ​ຫາ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້, ​ແມ່ນ​ແຕ່​ມີ​ອຸປະກອນ​ທີ່​ມີ​ພະລັງ​ນີ້.
  
  
  “ແຕ່ບໍ່ແມ່ນເທື່ອນີ້,” ຂ້ອຍເຕືອນລາວ.
  
  
  "ພຽງແຕ່ຍ້ອນການທໍລະຍົດບ້າຂອງຄົນຫນຶ່ງຂອງພວກເຮົາ."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ແນ່ໃຈວ່ານັ້ນແມ່ນກໍລະນີ, Hesh." - Sofia ເບິ່ງຂ້າພະເຈົ້າສັບສົນ. - ເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ, Nick?
  
  
  “ໂອ້, Karak ເປັນບ້າແທ້ໆ. ​ແຕ່​ສິ່ງ​ທີ່​ລາວ​ເຮັດ​ແມ່ນ​ເສຍ​ເງິນ, ​ເງິນ​ຫຼາຍ. ຄົນ​ທີ່​ລາວ​ເຕົ້າ​ໂຮມ​ຢູ່​ອ້ອມ​ຮອບ​ລາວ​ເປັນ​ພວກ​ໂຈນ, ບໍ່​ແມ່ນ​ພວກ​ຮັກ​ຊາດ. ນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າລາວຕ້ອງມີການສະຫນັບສະຫນູນບາງຢ່າງທີ່ເຊື່ອງໄວ້ແລະຂ້ອຍສົງໄສວ່າມັນອາດຈະເປັນໃຜ.
  
  
  "ຢ່າງຫນ້ອຍບໍ່ແມ່ນຄອມມິວນິດ."
  
  
  'ບໍ່. ຢ່າງຫນ້ອຍບໍ່ແມ່ນລັດເຊຍຫຼື Tito,” ຂ້ອຍຕອບ. "ແລະຕາເວັນຕົກບໍ່ໄດ້ສະຫນອງໃຫ້ລາວ, ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າ." ມີທາງເລືອກດຽວເທົ່ານັ້ນ: ຈີນ."
  
  
  'ຈີນ?'
  
  
  “ຜ່ານ Albania. ຫຼືອາດຈະ Albania footed ບັນຊີລາຍການ. ພວກເຮົາອາດຈະບໍ່ຮູ້ແນ່ນອນ. ແຕ່ຂ້ອຍກໍາລັງພະນັນມັນ. ໃນ​ທີ່​ສຸດ, Albania ແມ່ນ​ຢູ່​ໃກ້​ກັບ​ປະ​ເທດ​ທີ່​ມີ​ການ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ຫຼຸດ​ລົງ​ຫຼາຍ​ໃນ​ການ​ພົວ​ພັນ​ຂອງ​ຕົນ​ກັບ​ລັດ​ເຊຍ, ແລະ​ມີ​ເງິນ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ Albania ສາ​ມາດ​ກະ​ຕຸ້ນ​ເລື່ອງ​ເລັກ​ນ້ອຍ. ພວກເຂົາເຈົ້າບໍ່ມີຫຍັງທີ່ຈະສູນເສຍ, ແລະຖ້າຫາກວ່າ Croatia ເຄີຍເປັນເອກະລາດ, ມີໃຜຜູ້ຫນຶ່ງທີ່ເປັນຜູ້ຊີ້ນໍາທີ່ຕ້ອງການສະຫນັບສະຫນູນ Albania, Albania ຈະສາມາດມີລາຍໄດ້ພຽງພໍ: ໂດຍການຍຶດເອົາກຸ່ມທີ່ດີຂອງ Yugoslavia.
  
  
  "Karak ບໍ່ເຄີຍຕົກລົງ."
  
  
  'ອາດຈະບໍ່. ແຕ່ສິ່ງທີ່ລາວຕ້ອງສູນເສຍ?
  
  
  "ຄວາມຈິງທີ່ວ່າພວກເຮົາສູນເສຍທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງ," Sofia ເວົ້າຢ່າງໂສກເສົ້າ. "Aptos".
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ, Aptos,” Padra ຍິ້ມຂົມຂື່ນ. "ແຕ່ພາຍໃຕ້ Karak, Aptos ໄດ້ເຕີບໂຕເປັນເນື້ອງອກແລະຕ້ອງໄດ້ຮັບການໂຍກຍ້າຍ. Aptos ຈະຕາຍ, ແຕ່ການຕໍ່ສູ້ຂອງພວກເຮົາຈະມີຊີວິດຢູ່.
  
  
  "ພວກເຮົາທຸກຄົນຈະຕາຍຖ້າພວກເຮົາເຮັດໃຫ້ກຽດຂອງລາວ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຮົາຈະຕາຍຄືກັບຜູ້ຊາຍ," Padra ຄິດໃນຂະນະທີ່ລາວລົງມາຈາກກໍາແພງຂອງຮ່ອງ. - ແລະບໍ່ມັກສັດທີ່ເຊື່ອງຢູ່ໃນຖ້ໍາ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນບ່ອນທີ່ພວກເຮົາສາມາດໄປ," Sophia ເວົ້າ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ເງົາ​ຕາມ​ແຄມ​ຮ່ອງ​ທີ່​ຫຍາບ​ຄາຍ. ເສັ້ນປະສາດ​ຂອງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ເຄັ່ງ​ຕຶງ, ​ແລະ ຮູດັງ​ຂອງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອ​ນຈາກ​ກິ່ນ​ຫອມ​ຂອງ​ສານ​ພິດ​ແລະ​ຝຸ່ນ. ມີ​ລູກ​ປືນ​ຫຼາຍ​ລູກ​ໄດ້​ຕົກ​ໃສ່​ພວກ​ເຮົາ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ພວກ​ທະຫານ​ທີ່​ກ້າວ​ໜ້າ​ໄດ້​ລ່ວງ​ລ້ຳ​ເສັ້ນ​ທາງ​ປ້ອງ​ກັນ​ທີ່​ບໍ່​ພຽງພໍ​ດ້ວຍ​ກຳລັງ​ແຮງ​ທີ່​ລະ​ເບີດ​ໄດ້​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອ​ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຮ້ອງ​ຂອງ​ພວກ​ຜູ້​ຊາຍ Karac, ຜູ້​ທີ່​ຕົກ​ໃຈ​ກ່ອນ​ການ​ໂຈມ​ຕີ​ຂອງ​ການ​ໂຈມ​ຕີ ແລະ​ໄດ້​ຫລົບ​ໜີ​ໄປ​ຢ່າງ​ໂງ່​ຈ້າ ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ກອງ​ທັບ​ຢູ​ໂກ​ສະ​ລາ​ລາ​ໄດ້​ຍູ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄປ​ສູ່​ການ​ຂ້າ​ສັດ.
  
  
  ເສັ້ນທາງຂອງພວກເຮົາພາຍໃຕ້ປະຕູຮົ້ວແມ່ນຈະແຈ້ງ. ພວກ​ທະຫານ​ໄດ້​ຕົບມື​ໃສ່​ຜູ້​ເຄາະ​ຮ້າຍ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ ​ແລະ​ບໍ່​ໄດ້​ສົນ​ໃຈ​ກັບ​ສິ່ງ​ທີ່​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ໃຕ້​ຂົວ. ແຕ່ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ອີກເທື່ອຫນຶ່ງໃນອາກາດເປີດ, ພວກເຮົາພົບເຫັນຕົວເຮົາເອງຢູ່ໃນ hell ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ຫ້າສິບແມັດຫ່າງຈາກພວກເຮົາ, ມີຕົ້ນໄມ້, ໂງ່ນຫີນແລະກ້ອນຫີນ. ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ສາ​ມາດ​ໄປ​ເຖິງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​, ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ປອດ​ໄພ​. ​ແຕ່​ລະຫວ່າງ​ພວກ​ເຮົາ​ກັບ​ທີ່​ພັກ​ອາ​ໄສ​ນັ້ນ ມີ​ທະຫານ​ຫຼາຍ​ຮ້ອຍ​ຄົນ, ຍົນ SU-100, ລົດ​ຖັງ, ປືນ​ຄົກ, ລູກ​ລະ​ເບີດ, ປືນ​ກົນ​ແລະ​ໄຟ​ຊອກ​ຄົ້ນ. ແສງຊອກຫາໄດ້ເປີດໃນເວລາກາງຄືນ ແລະ ຍ່າງໄປຕາມໝອກແຫ່ງການສູ້ຮົບ, ຊອກຫາເປົ້າໝາຍທີ່ເປັນໄປໄດ້.
  
  
  ຫນຶ່ງໃນອະດີດນັກໂທດໃນຄຸກໄດ້ຂ້າມຕົນເອງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຮົາທຸກຄົນແລ່ນຄືກັບ hell. ແສງ​ສະຫວ່າງ​ໄດ້​ຫັນ​ມາ​ອ້ອມ​ຮອບ​ເຮົາ​ແລະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ເຮົາ​ມີ​ຄວາມ​ສະຫວ່າງ. ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງດັງຂອງປືນ. “ລົງໄປ,” ຂ້ອຍຮ້ອງຂຶ້ນ, ແລະພວກເຮົາກໍກົ້ມລົງເທິງພື້ນດິນ.
  
  
  Splashes ຂອງໄຟແລະສຽງຂອງ thunder; ຫອຍ 35 ມມ ສອງລູກລະເບີດພຽງສາມແມັດຈາກພວກເຮົາ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຕັ້ນ​ໄປ​ຫາ​ຕີນ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ແລະ​ແລ່ນ​ໃນ​ທັນ​ທີ, ໄອ​ແລະ​ຈາມ, ແຕ່​ຊົ່ວ​ຄາວ​ໄດ້​ເຊື່ອງ​ໄວ້​ໃນ​ເມກ​ຂອງ​ຂີ້​ຝຸ່ນ. ຊິ້ນສ່ວນຂອງກ້ອນຫີນ ແລະກ້ອນຫີນຂອງແຜ່ນດິນໂລກໄດ້ຕົກຢູ່ອ້ອມຕົວພວກເຮົາ, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ສຶກຂອບໃຈຕໍ່ຜູ້ຍິງຄົນນີ້. ພຣະອົງໄດ້ຍິງຂີ້ຝຸ່ນທີ່ປິດບັງພວກເຮົາ.
  
  
  ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ອັນ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ສ່ອງ​ແສງ​ຢູ່​ເທິງ​ເມກ, ລໍ​ຖ້າ​ໃຫ້​ມັນ​ຫລຸດ​ລົງ ແລະ​ເປີດ​ເຜີຍ​ໃຫ້​ເຮົາ​ເຫັນ. ການຍິງປືນກົນໄດ້ຖ້ວມພື້ນດິນເພື່ອໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ກັບຄືນສູ່ຕີນຂອງພວກເຮົາ. ເມື່ອ​ຂີ້ຝຸ່ນ​ໄດ້​ຕົກລົງ​ໃນ​ທີ່​ສຸດ, ພວກ​ເຮົາ​ວິນ​ຫົວ​ແລະ​ຫາຍ​ໃຈ, ແຕ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄປ​ຮອດ​ໂງ່ນ​ຫີນ. Padra ເບິ່ງເປັນສີຂຽວເລັກນ້ອຍ. ລາວ​ຈັບ​ບ່າ​ໄຫລ່​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ດ້ວຍ​ມື​ຊ້າຍ​ທີ່​ມີ​ຂົນ​ຂອງ​ລາວ​ແລະ​ເວົ້າ​ວ່າ, “ພວກ​ເຮົາ​ຢຸດ​ບໍ່​ໄດ້. ພວກເຮົາຕ້ອງກ້າວຕໍ່ໄປໃນທັນທີ.
  
  
  "ຕົກລົງ, ແລ້ວ, ແຕ່ມີຖັງ."
  
  
  “ຖັງ? ແຕ່ເປັນຫຍັງ?'
  
  
  “ເນີນພູແມ່ນຈຸດໆດ້ວຍທະຫານ. ພວກເຮົາຈະບໍ່ເຄີຍຍ່າງ. ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາຕ້ອງການບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຈະຍ້າຍອອກໄປ. ດຽວນີ້ລົດຖັງມາຮອດນີ້ສຸດທ້າຍ, ໝາຍ ຄວາມວ່າຖ້າພວກເຮົາຈັບຖັງສຸດທ້າຍໃນຖັນ, ພວກເຮົາສາມາດຫັນມັນໄປແລະແຕກຜ່ານໂດຍບໍ່ມີການແລ່ນເຂົ້າໄປໃນການຕໍ່ຕ້ານ. ດີບໍ? ນອກຈາກນັ້ນ, "ຂ້ອຍໄດ້ເພີ່ມມາດຕະການທີ່ດີ, "ສິ່ງດຽວທີ່ສາມາດຢຸດຖັງຫນຶ່ງແມ່ນຖັງອື່ນ." ສຽງສົມເຫດສົມຜົນ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?
  
  
  - ເຈົ້າບ້າ, Carter. Padra ໄດ້ເບິ່ງຈາກຂ້ອຍໄປຫາຖັງແລະກັບຄືນໄປບ່ອນ. "ພວກເຮົາເຮັດແນວໃດນີ້?" - ເຂົາ​ຖາມ​ວ່າ. - ປ່ອຍມັນໃຫ້ຂ້ອຍ. ໃຫ້ຂ້ອຍສາມນາທີ. ແລະຂ້ອຍຕ້ອງການ wolf.
  
  
  "ບໍ່, ພວກເຮົາບໍ່ສາມາດ ... "
  
  
  Padre ຖືກຂັດຂວາງໂດຍການລະເບີດຂອງລູກລະເບີດອີກລູກຫນຶ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ​ດິນ​ແລະ​ໄດ້​ເຊື່ອງ​ຫົວ​ຂອງ Sophia ຢູ່​ໃນ​ງໍ​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຫອຍ​ໄດ້​ແຕກ​ຂຶ້ນ​ຢູ່​ໃນ​ຕົ້ນ​ໄມ້​ຂ້າງ​ເທິງ​ພວກ​ເຮົາ, ແລະ​ຕ່ອນ​ແຂງ​ຂອງ​ລໍາ​ຕົ້ນ​ແລະ​ກິ່ງ​ງ່າ​ໄດ້​ຕົກ​ໃສ່​ພວກ​ເຮົາ. ໃນເວລາທີ່ Sofia ຍົກຫົວຂອງນາງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນເລືອດໄຫຼລົງແກ້ມຂອງນາງ.
  
  
  "ເອົາເຈົ້າຊາຍໄປກັບເຈົ້າ," ນາງເວົ້າ, ເຊັດເລືອດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢ່າງ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ປີນ​ອອກ​ຈາກ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ການ​ປົກ​ປັກ​ຮັກ​ສາ​ຂອງ​ໂງ່ນ​ຫີນ, ນາ​ຢູ່​ຂ້າງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຄື່ອນຍ້າຍຢ່າງລະມັດລະວັງຜ່ານ undergrowth ຕາມຖະຫນົນ, ໂດຍຮູ້ວ່າພວກເຮົາເປັນເປົ້າຫມາຍທີ່ເຫມາະສົມສໍາລັບມືປືນກົນຈັກຜູ້ທີ່ໄດ້ພົບເຫັນພວກເຮົາໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາມຸ່ງຫນ້າໄປສູ່ຖັງສຸດທ້າຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄປ​ເຖິງ​ມັນ​, ແຕ່​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຢ່າງ​ຮຸນ​ແຮງ​ຂອງ​ລົດ​ອີກ​ຄັນ​ທີ່​ໃກ້​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ທາງ​ດ້ານ​ຫນ້າ​; ຜູ້ມາຊ້າພະຍາຍາມຈັບ. ລໍ້​ໝາ​ປ່າ​ໃຫ້​ກັບ​ຄືນ​ມາ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົ້ມ​ຕົວ​ລົງ, ລໍ​ຖ້າ​ໃຫ້​ເຂົາ​ຜ່ານ​ພວກ​ເຮົາ.
  
  
  ຫລັງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ, ເນີນ​ພູ​ໄດ້​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ເຫັນ​ກັບ​ເປືອກ​ຂອງ​ປືນ​, ລະ​ເບີດ​ຂອງ​ລູກ​ປືນ​ຄົກ​, ແລະ​ສຽງ​ແຕກ​ສະ​ຫມໍ່າ​ສະ​ເຫມີ​, ສຽງ​ຂອງ​ປືນ​ກົນ​. Aptos ເສຍຊີວິດເປັນການເສຍຊີວິດທີ່ຮ້າຍແຮງ. ກ້ອນຫີນຂະໜາດໃຫຍ່ໄດ້ແຕກອອກ ແລະ ຕົກລົງໃສ່ແສງສີຟ້າ-ຂາວຂອງລູກປືນລະເບີດ ແລະ ແສງສີເຫຼືອງ-ສົ້ມຂອງໄຟທຳລາຍ. ອາກາດເຕັມໄປດ້ວຍສຽງຮ້ອງ ແລະຄວັນໄຟ.
  
  
  ຖັງສຸດທ້າຍໄດ້ຢູ່ໃກ້ກວ່າແລ້ວ, ພົ່ນທາດອາຍພິດອອກ ແລະຕຳພື້ນດິນທີ່ຢູ່ລຸ່ມ. AMX-13 ເປັນຖັງທີ່ເກົ່າແກ່ແຕ່ຍັງມີປະສິດທິພາບ, ຖືກນໍາໃຊ້ໃນຫຼາຍຮຸ່ນເທົ່າກັບ Fiat. ມັນມີປືນໃຫຍ່ 35 ມມ ແລະປືນກົນ 7.62 ມມ. ສະມາຊິກລູກເຮືອລົດຖັງຄົນໜຶ່ງໄດ້ເບິ່ງສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນຜ່ານປະຕູທາງໜ້າເປີດ, ແລະອີກຄົນໜຶ່ງນັ່ງຢູ່ໃນປ່ອງປ້ອມ, ຖືປືນກົນ. ລາວຍັງບໍ່ໄດ້ຍິງເທື່ອ—ແລະເຮັດບໍ່ໄດ້ໂດຍບໍ່ມີການຟັນຫົວຄົນທີ່ຢູ່ຕໍ່ໜ້າລາວ—ແຕ່ລາວກະຕືລືລົ້ນທີ່ຈະເຂົ້າຕໍາແໜ່ງ ແລະຍິງ.
  
  
  AMX-13 ຄ່ອຍໆແລ່ນຜ່ານໄປ, ແລະເຈົ້າຊາຍກັບຂ້ອຍໄດ້ກວາດຕາມມັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂດດ​ຂຶ້ນ​ເທິງ​ເຮືອ​ໂດຍ​ໃຊ້​ມື​ຈັບ​ຂ້າງ​ເທິງ​ທໍ່​ຫາຍ​ໃຈ​ແລະ wolf ໄດ້​ກະ​ໂດດ​ຕາມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ພວກເຮົາບໍ່ມີເວລາທີ່ຈະຈັບລົມຫາຍໃຈຂອງພວກເຮົາ. ບໍ່ວ່າພວກເຮົາຈະງຽບສໍ່າໃດ, ຜູ້ຍິງຈະຕ້ອງຮູ້ສຶກວ່າມີບາງຢ່າງຜິດພາດ. ລາວ​ໄດ້​ຫັນ​ໄປ​ມາ, ເຫັນ​ພວກ​ເຮົາ​ແລະ​ໄດ້​ເອື້ອມ​ເຖິງ​ປືນ​ຂອງ​ລາວ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິງລາວດ້ວຍ Nagant. ສຽງຂອງການສັກຢາໄດ້ຖືກສູນເສຍໄປໃນສິ່ງລົບກວນຂອງການສູ້ຮົບ. ມືປືນໄອແລະຕີປືນກົນຂອງລາວໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍສັ່ງໃຫ້ໝາປ່າໂຈມຕີ.
  
  
  ເຈົ້າຊາຍເປັນນັກຮັກຊາດຂອງຊາວໂຄຣເອເຊຍແທ້ໆ ແລະຮູ້ສິ່ງທີ່ຕ້ອງການຂອງລາວຢ່າງແນ່ນອນ. ລາວ​ຍ່າງ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ທີ່​ປ້ອມ​ແລະ​ໂດດ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ບ່ອນ​ລີ້​ໄພ, ໂດຍ​ບໍ່​ສົນ​ໃຈ​ກັບ​ມື​ປືນ​ທີ່​ຕາຍ​ແລ້ວ. ການສູ້ຮົບທີ່ບໍ່ຫນ້າເຊື່ອເກີດຂຶ້ນພາຍໃນຖັງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ແກ, ສຽງ​ຮ້ອງ ແລະ​ລູກ​ປືນ​ລູກ​ປືນ​ດຽວ. ຖັງຢຸດ, ສັ່ນສະເທືອນ, ແລະຄົນຂັບລົດຖັງທີ່ຢືນຢູ່ທາງຫນ້າໄດ້ລົ້ມລົງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິງ​ລາວ​ໃສ່​ຫົວ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ຕີ​ພື້ນ​ດິນ.
  
  
  ລາວ rolled ຫຼາຍ ກວ່າ ແລະ froze ຕໍ່ ໄປ ກັບ tank ໄດ້ .
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ໄດ້​ໂຍນ​ມື​ປືນ​ອອກ​ຈາກ​ຖັງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂດດ​ໄປ​ເອົາ​ອີກ​ສອງ​ຄົນ​ອອກ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບເຫັນພວກເຂົາຢູ່ທີ່ນັ້ນດ້ວຍຄໍຂອງພວກເຂົາກິນເຄິ່ງຫນຶ່ງ. ເຈົ້າຊາຍເຮັດວຽກຂອງລາວໄດ້ດີ. ພຽງ​ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກຳ​ລັງ​ຈະ​ກຳ​ຈັດ​ຮ່າງ​ກາຍ​ເຫຼົ່າ​ນີ້, Padra, Sofia ແລະ​ຜູ້​ຊາຍ​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ອອກ​ມາ​ຈາກ​ພຸ່ມ​ໄມ້ ແລະ​ໄດ້​ປີນ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ໃສ່​ຖັງ.
  
  
  ຂ້ອຍບອກພວກເຂົາວ່າ "ເຈົ້າຊາຍມີປະໂຫຍດຫຼາຍໃນການເຮັດໃຫ້ສິ່ງນີ້ເກີດຂື້ນ," 'ໄວ. ຊ່ວຍຂ້ອຍກັບຮ່າງກາຍ.
  
  
  ທໍາອິດຂ້ອຍຖິ້ມຫນຶ່ງ, ຫຼັງຈາກນັ້ນ Padras ອື່ນໆ. ລາວ​ໄດ້​ຈັບ​ເອົາ​ມັນ​ອອກ​ແລະ​ດຶງ​ມັນ​ອອກ​ຄື​ກັບ​ວ່າ​ເປັນ​ຊີ້ນ​ງົວ​ຊີ້ນ​ຄວາຍ​ໃຫຍ່. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວແລະ Sofia ໂດດເຂົ້າໄປໃນຖັງ, ໃນຂະນະທີ່ອີກສອງຄົນຍັງຄົງຢູ່ຂ້າງເທິງ. Sofia ຈືດໆຢ່າງເຫັນໄດ້ຊັດໃນຂະນະທີ່ນາງເບິ່ງເລືອດ, ແຕ່ໄດ້ຟື້ນຕົວຢ່າງໄວວາ. ການສັກຢາດຽວບໍ່ໄດ້ທໍາລາຍພາຍໃນ, ເຊິ່ງເປັນຄວາມກັງວົນຕົ້ນຕໍຂອງພວກເຮົາໃນເວລານີ້.
  
  
  ຂ້ອຍນັ່ງຢູ່ໃນບ່ອນນັ່ງຄົນຂັບແລະເບິ່ງກະດານຄວບຄຸມ, ພະຍາຍາມຈື່ຈໍາວິທີການເລີ່ມຕົ້ນຖັງນີ້. ພຽງແຕ່ເຄື່ອງຈັກຢຸດ, ແຕ່ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງເບິ່ງຄືວ່າຈະເປີດແລະເຮັດວຽກ. ເປັນພາສາຝຣັ່ງ, ເຄື່ອງຈັກ AMX ຈະຕ້ອງເປັນ Hotchkiss ຫຼື Renault, ແລະ dashboard ໄປທາງຊ້າຍຂອງຂ້ອຍມີເຄື່ອງວັດແທກແລະປຸ່ມທີ່ເບິ່ງຄືວ່າຄຸ້ນເຄີຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ levers ໄດ້, ຫ້າມ​ລໍ້​ຄູ່, levers tread ແລະ​ສຸດ​ທ້າຍ​ຄິດ​ອອກ​ທີ່​ຈະ​ຫັນ​ເປັນ knob ເພື່ອ​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ເຄື່ອງ​ຈັກ. ສຽງ​ດັງ​ຢູ່​ພາຍ​ໃນ​ແມ່ນ​ຫູ​ໜວກ, ໂດຍ​ສະ​ເພາະ​ແມ່ນ​ເມື່ອ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກົດ pedal ອາຍ​ແກ​ັ​ສ​ຫຼາຍ​ຄັ້ງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕິດ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອອກ​ຈາກ hatch ທາງ​ຫນ້າ​ເພື່ອ​ເບິ່ງ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ໄປ​ບ່ອນ​ທີ່​ແລະ​ເອົາ​ລົດ​ໃສ່​ເກຍ. ຖັງແລ່ນໄປຂ້າງໜ້າດ້ວຍຄວາມໄວທີ່ໜ້າລັງກຽດ.
  
  
  - ພວກເຮົາໄປໃສ, Nick?
  
  
  - ຍັງບໍ່ທັນຢູ່ໃນທິດທາງທີ່ຖືກຕ້ອງ, Sofia. ຂ້ອຍຕ້ອງຫັນເລື່ອງນີ້.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ພຽງແຕ່ອ້ອມຮອບ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕໍ່​ສູ້​ກັບ​ການ​ຫັນ​ແລະ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ການ​ເຄື່ອນ​ຍ້າຍ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​, ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ແລະ​ຕໍ່​ໄປ​. ມັນຄືກັບການຫລົບໜີຈາກບ່ອນຈອດລົດທີ່ຄັບແຄບຢູ່ກາງເມືອງ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ drenched ໃນ ເຫື່ອ ໃນ ເວ ລາ ທີ່ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ maneuvered, ແຕ່ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຄວບ ຄຸມ monster ໄດ້ ຢ່າງ ເຕັມ ທີ່. ມັນບໍ່ແຕກຕ່າງຈາກ bulldozer ຫຼາຍ. ຂ້ອຍໃຊ້ເກຍຫຼາຍ ແລະຮັກສາລະດັບສູງ. ພວກເຮົາເລີ່ມກວາດອອກໄປຈາກ Aptos.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ເສັ້ນທາງນີ້ໄປໃສ?"
  
  
  "ໃນທີ່ສຸດ, ກັບ Chitluk," Padra ຕອບ. "ພວກເຮົາຈະປອດໄພຢູ່ທີ່ນັ້ນ."
  
  
  "ຖ້າພວກເຮົາມີເວລາ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຖ້າທະຫານບໍ່ສັງເກດເຫັນພວກເຮົາດຽວນີ້, ມັນຈະບໍ່ດົນ." ພວກ​ເຮົາ​ແມ່ນ​ເປົ້າ​ໝາຍ​ທີ່​ເໝາະ​ສົມ​ສຳ​ລັບ​ນັກ​ສູ້​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ, ແລະ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ເຂົ້າ​ໃຈ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່​ໃນ​ເສັ້ນ​ທາງ​ໄປ​ສູ່ Chitluk.” ຂ້ອຍຢຸດຄິດແລ້ວເວົ້າວ່າ, "ພວກເຮົາສາມາດຫາວິທີທີ່ຈະໄປ Jzan ໄດ້ບໍ?"
  
  
  'ບາງທີ. ແຕ່ນີ້ແມ່ນທາງອ້ອມໃຫຍ່.
  
  
  Sofia ມາເຖິງຂ້ອຍ. - ເຈົ້າຍັງຕ້ອງການຊ່ວຍເຂົາເຈົ້າບໍ?
  
  
  - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຄໍາ​ສັບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ໂດຍວິທີທາງການ, ພວກເຮົາຈໍາເປັນຕ້ອງໄປບ່ອນໃດບ່ອນຫນຶ່ງ, ແລະການຕັດສິນໂດຍວິທີການຢູ່ໃນ Aptos, ມັນເບິ່ງຄືວ່າທະຫານໄດ້ເຮັດທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ເຂົາເຈົ້າສາມາດເຮັດໄດ້. ພວກເຮົາຈະບໍ່ຕອບສະຫນອງຄວາມຕ້ານທານຫຼາຍໃນ Jzan. ແລະຖ້າພວກເຮົາຢາກຊ່ວຍຄົນເຫຼົ່ານີ້, ພວກເຮົາຕ້ອງເຮັດມັນດຽວນີ້."
  
  
  "ແລະພວກເຮົາມີຖັງ," Padra ເວົ້າດ້ວຍຄວາມເບີກບານ.
  
  
  "ຂ້ອຍພຽງແຕ່ຫວັງວ່າພວກເຮົາຈະບໍ່ຊ້າ," Sofia ເວົ້າຢ່າງເປັນຫ່ວງ.
  
  
  ຂ້ອຍຂີ່ລົດຖັງ ແລະປິດຖະໜົນຫຼັກທີ່ Padra ບອກຂ້ອຍໃຫ້ລ້ຽວໄປຫາ Jzan. ບັດ​ນີ້​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຂັບ​ລົດ​ໄປ​ຕາມ​ທາງ​ແຄບ​ທີ່​ແຕກ​ຫັກ. ຖັງ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ທົ່ວ​ເນີນ​ພູ, ​ໄດ້​ທຳລາຍ​ປ່າ​ໄມ້​ແລະ​ຕຳ​ມັນ​ດ້ວຍ​ການ​ຕິດຕາມ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຕີ​ກ້ອນ​ຫີນ​ທີ່​ພັງ​ລົງ​ຢູ່​ໃຕ້​ນ້ຳ​ໜັກ, ເຮັດ​ໃຫ້​ພວກ​ເຮົາ​ສະ​ໄລ​ຕົວ​ຢ່າງ​ບ້າໆ.
  
  
  ຊ້າໆ, ດ້ວຍການເໜັງຕີງ, ພວກເຮົາລົງມາຈາກເນີນພູ, ຂີ່ຝັນຮ້າຍໄປຕາມງູ ແລະ ສືບເຊື້ອສາຍທີ່ສູງຊັນ.
  
  
  
  ບົດທີ 10
  
  
  
  
  
  ສອງ​ສາມ​ຊົ່ວ​ໂມງ​ຕໍ່​ມາ ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ໄປ​ເຖິງ​ເຂດ​ຊານ​ເມືອງ​ພາກ​ເໜືອ​ຂອງ​ເມືອງ Jzan. ຖະໜົນຫົນທາງຖືກປະຖິ້ມໄວ້, ບ້ານເຮືອນມືດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ Padre ເວົ້າ​ຢ່າງ​ອ່ອນ​ໂຍນ​ວ່າ, “ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄປ​ນອນ​ແຕ່​ໄວ​ຢູ່​ທີ່​ນີ້.”
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າພວກເຂົາໄດ້ອອກໄປແລ້ວ," ຂ້ອຍຕອບຢ່າງມືດມົວ. 'ພວກເຮົາມາຊ້າ. ທຸກຄົນໃນເມືອງ Dzhan ເປັນແບບນັ້ນ. ..'
  
  
  'ຢຸດ. ຂ້ອຍເຫັນແສງສະຫວ່າງ. Padra ເນີ້ງໄປຂ້າງຫນ້າ, ກົ້ມຄໍ. "ແມ່ນແລ້ວ, ຢູ່ສະຖານີ, ໃນອີກດ້ານຫນຶ່ງຂອງເມືອງ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ຕິ​ບັດ​ຕາມ​ຄໍາ​ແນະ​ນໍາ​ຂອງ​ພຣະ​ອົງ​ແລະ​ບໍ່​ດົນ​ໄດ້​ເຫັນ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ຂອງ​ໂຄມ​ໄຟ​ທີ່​ມີ​ອໍາ​ນາດ. ເມື່ອຜ່ານແຈສຸດທ້າຍແລ້ວ, ຂ້ອຍອອກມາໄປທີ່ສີ່ຫຼ່ຽມມົນຕໍ່ໜ້າເດີ່ນສະຖານີ.
  
  
  ສີ່ຫຼ່ຽມມົນຖືກອ້ອມຮອບດ້ວຍຮົ້ວເຫຼັກກ້າທີ່ສ້າງຂຶ້ນຢ່າງຮີບດ່ວນ, ຄືກັບວ່າມັນເປັນປາກກາງົວຊົ່ວຄາວ. ຢູ່ທີ່ສະຖານີ, ພຽງແຕ່ເປັນເວທີທີ່ໂດດດ່ຽວຕາມບູດ, ຢືນຢູ່ຫົວຈັກລົດຍົນດ້ວຍຄວາມອ່ອນໂຍນ. locomotive ແມ່ນດຸຫມັ່ນ 2-4-2 ມີວາວສູບຢາແລະທໍ່ແຄບ. ງູຂອງໄອນ້ໍາໄດ້ຄ່ອຍໆລຸກຂຶ້ນຈາກ hump ທີສອງຂອງຫມໍ້ຫຸງຕົ້ມ. ຕິດກັບການປະມູນແມ່ນລົດຂົນສົ່ງໄມ້ເກົ່າ, ຕິດຕາມດ້ວຍລົດບັນທຸກຜູ້ໂດຍສານຂະໜາດນ້ອຍ.
  
  
  ໄຟ​ບ່ອນ​ເຮັດ​ວຽກ​ໄດ້​ລຸກ​ໄໝ້​ຢູ່​ເທິງ​ບໍລິ​ເວນ​ດັ່ງກ່າວ, ​ແລະ​ທະຫານ​ຈຳນວນ​ໜຶ່ງ​ກຳລັງ​ລາດຕະ​ເວນ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖື​ປືນ 64A, ລຸ້ນ Serbian ຂອງ​ປືນ AK ຂອງ​ລັດ​ເຊຍ, ທີ່​ຜະ​ລິດ​ຢູ່​ທ້ອງ​ຖິ່ນ Kragujevac. ທະຫານ​ຫຼາຍ​ຄົນ​ກຳລັງ​ບັນທຸກ​ລົດ​ຕູ້.
  
  
  ໃນແສງສະຫວ່າງທີ່ສົດໃສຂ້າພະເຈົ້າເຫັນວ່າສິນຄ້າປະກອບດ້ວຍຄົນ. ຫາຍສາບສູນ, ໜ້າຕົກໃຈຂອງຜູ້ຊາຍ, ຜູ້ຍິງ ແລະເດັກນ້ອຍເບິ່ງອອກຢ່າງສິ້ນຫວັງຈາກລົດຕູ້ເຕັມ. ສິ່ງຂອງທີ່ນ້ອຍກວ່ານັ້ນຖືກເຊື່ອງຢູ່ລະຫວ່າງພວກມັນ, ມ້ວນໃສ່ຖົງຜ້າ ຫຼື ບັນຈຸໃສ່ກະເປົ໋າກະດາດເກົ່າ. ມີ​ແຕ່​ພະເຈົ້າ​ເທົ່າ​ນັ້ນ​ທີ່​ຮູ້​ວ່າ​ຊາວ​ເມືອງ Jzan ຈະ​ຖືກ​ສົ່ງ​ໄປ​ບ່ອນ​ໃດ.
  
  
  "ພວກເຮົາຮອດເວລາ," ຂ້ອຍເວົ້າກັບ Sophia ທີ່ຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ. 'ຖືກຕ້ອງຕາມເວລາ. ພວກເຂົາຈະອອກໄປພາຍໃນໜຶ່ງຊົ່ວໂມງ. ແລ້ວ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ໄປ​ຫາ Padre ວ່າ: “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ໄປ​ຫາ​ເຂົາ​ເຈົ້າ. ຂ້ອຍໄປກົງກັບລົດໄຟ.
  
  
  'ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ?'
  
  
  - ພວກເຮົາຈະໄປໂດຍລົດໄຟ. ມີຄົນຫຼາຍເກີນໄປທີ່ຈະບີບເຂົ້າໄປໃນຖັງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ໄດ້​ຮັບ​ລະ​ຫວ່າງ boxcar ແລະ ກອງ​ດັ່ງ​ນັ້ນ​ທ່ານ​ມີ​ພາກ​ສະ​ຫນາມ​ທີ່​ຈະ​ແຈ້ງ​ຂອງ​ໄຟ​.
  
  
  "ພວກເຮົາໄປໂດຍລົດໄຟ. ..' ຂ້ອຍໄດ້ຍິນລາວຈົ່ມກັບຕົນເອງ. ລາວ snapped ນິ້ວມືຂອງລາວ. — Khapsaki, ພວກເຮົາໄປໂດຍລົດໄຟ. .. ລາວເຈັບແທ້ໆ.”
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຟ້າ​ຮ້ອງ​ຜ່ານ​ທາງ​ເຂົ້າ, ຕີ​ເສົາ​ຮົ້ວ​ໄມ້, ແລະ​ຜ່ານ​ສາຍ​ໜາມ. ຫຼັກ​ຊັບ​ໄດ້​ງໍ, ຮາບ​ພຽງ, ແລະ​ສາຍ​ຮົ້ວ​ໄດ້​ອອກ​ໄປ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ. Padra ໄດ້ຍິງປືນກົນ, ໃນຂະນະທີ່ກອງທະຫານອີກສອງຄົນໄດ້ໃຊ້ປືນປືນທີ່ເອົາມາຈາກທະຫານທີ່ເສຍຊີວິດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄປ​ກົງ​ໄປ​ກົງ​ມາ​, ກົງ​ໄປ​ຫາ boxcar ໄດ້​. ພວກເຮົາຈັບພວກເຂົາດ້ວຍຄວາມແປກໃຈ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຄາດ​ຫວັງ​ວ່າ​ລົດ​ຖັງ​ຂອງ​ຕົນ​ເອງ​ຈະ​ຕົກ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ປະ​ຕູ, ປ່ອຍ​ໃຫ້​ມີ​ການ​ເປີດ​ໄຟ​ໃສ່​ມັນ. ທະຫານ​ສອງ​ຄົນ​ທີ່​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ຫ່ວງ​ຫລາຍ​ທີ່​ສຸດ​ແມ່ນ​ພວກ​ທີ່​ຢູ່​ໃກ້​ປະຊາຊົນ​ຫລາຍ​ທີ່​ສຸດ. ແຕ່ຄົນຂອງ Sofia ໄດ້ຍິງພວກເຂົາກ່ອນ. Padra ຫຍຸ້ງໆກັບການຍິງປືນໃສ່ຜູ້ອື່ນ, ຫຼົງລືມສຽງລູກປືນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃຫ້​ອາຍ​ແກ​ັ​ສ​ຫຼາຍ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ຕິດ​ຕາມ​ສິດ​ທິ​ແລະ​ໃຫ້​ໄປ​ຂອງ​ຊ້າຍ​. ຖັງໄດ້ຫັນໄປແລະຢຸດຢູ່ຂ້າງລົດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປິດ​ເຄື່ອງ​ຈັກ​ແລະ jumped ອອກ​ໂດຍ​ຜ່ານ hatch ທາງ​ຫນ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກົ້ມ​ຕົວ​ລົງ​ແລະ​ແລ່ນ​ໄປ​ຫາ​ປະ​ຕູ​ທີ່​ເປີດ. “ໂຈຊິບ,” ຂ້ອຍຮ້ອງຂຶ້ນ. - Josip, ເຈົ້າຢູ່ທີ່ນີ້ບໍ?
  
  
  ລົດໄດ້ອົບອຸ່ນຈາກຮ່າງກາຍຂອງມະນຸດ. ແນວໃດກໍ່ຕາມ, ເຂົາເຈົ້າຍັງຄົງມິດງຽບຫຼັງຈາກການໂຈມຕີທີ່ແປກໃຈຂອງພວກເຮົາ. ພວກ​ຊາວ​ນາ​ຢືນ​ກະ​ພິບ​ຕາ, ໃບ​ໜ້າ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໜາວ​ຈັດ ແລະ​ມືດ​ມົວ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ຢ້ານ​ກົວ.
  
  
  "Josip, ຂ້ອຍກັບໄປຊ່ວຍເຈົ້າ."
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ຍິນຄຳຕອບຈາກບ່ອນໃດບ່ອນໜຶ່ງຢູ່ຫຼັງລົດ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, mustachioed Croatian ຜູ້ທີ່ໄດ້ຊ່ວຍຊີວິດຂອງຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລະເບີດອອກຜ່ານຝູງຊົນ, ຮອຍຍິ້ມເຮັດໃຫ້ໃບຫນ້າທີ່ບໍ່ສະແດງອອກຕາມປົກກະຕິຂອງລາວ. "ເຈົ້າລືມບໍ່".
  
  
  Arvia ເຂົ້າຫາລາວຈາກທາງຫລັງ. ນາງຟ້າວແລ່ນອອກຈາກລົດເຂົ້າໄປໃນແຂນຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ staggered ພາຍ​ໃຕ້​ນ​້​ໍ​າ​ຂອງ​ນາງ, cluting ຂອງ​ນາງ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ນາງ​ຈາກ​ການ​ຫຼຸດ​ລົງ. "ເຈົ້າບໍ່ໄດ້ລືມຂ້ອຍ."
  
  
  ໂຊເຟຍໄດ້ກ້າວອອກຈາກຖັງດ້ວຍຄວາມພູມໃຈ. "ເດັກນ້ອຍນີ້ແມ່ນໃຜ?" - ນາງໄດ້ຖາມຢ່າງແຂງແຮງ.
  
  
  Arvia ດຶງອອກຈາກຫນ້າເອິກຂອງຂ້ອຍ. “ແມ່ນໃຜ,” ນາງຕອບຢ່າງໃຈຮ້າຍ, “ແມ່ນຜູ້ຍິງເຖົ້າຄົນນີ້ບໍ?”
  
  
  ທັນໃດນັ້ນ ຂ້ອຍຮູ້ສຶກບໍ່ສະບາຍໃຈວ່າຂ້ອຍປອດໄພກວ່າຢູ່ໃນສະໜາມກິລາ. "ກະລຸນາ, Sofia," ນີ້ແມ່ນ Arvia. ..'
  
  
  Padra ໄດ້​ຊ່ວຍ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈາກ dilemma ໄດ້. ທ່ານ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ວ່າ “ພວກ​ທະຫານ​ທີ່​ລອດ​ຊີວິດ​ໄດ້​ພາກັນ​ຫລົບໜີ​ໄປ. "ແຕ່ພວກເຂົາຈະກັບຄືນມາດ້ວຍການເສີມສ້າງ." ພວກເຮົາຕ້ອງໄປ.'
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍູ້​ຜູ້​ຍິງ​ທີ່​ອິດ​ສາ​ສອງ​ໄປ​ຫາ boxcar ເປັນ. - ໄວ​, ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​. ພວກເຮົາສາມາດສົນທະນາໃນພາຍຫຼັງໄດ້ສະເໝີ.
  
  
  ພວກເຮົາຕ້ອງອອກຈາກບ່ອນນີ້ກ່ອນ.
  
  
  - ພວກເຮົາສາມາດໄປໃສ? - Josip ຖາມຢ່າງຈິງໃຈ.
  
  
  'ຂ້ອຍ​ບໍ່​ຮູ້. ຂ້ອຍ . .. 'ຂ້າພະເຈົ້າລັງເລແລະມາກັບມັນໃນປັດຈຸບັນ. "ທິດຕາເວັນຕົກ, ກັບອິຕາລີ."
  
  
  'ປະ​ເທດ​ອີ​ຕາ​ລີ?' Arvia ຕົບມືຂອງນາງ. - ໂອ້, ເຈົ້າຄິດວ່າມັນເປັນໄປໄດ້ບໍ?
  
  
  "ແນ່ນອນ," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງໄວວາ. "ແຕ່ບໍ່ແມ່ນຖ້າພວກເຮົາຢູ່ທີ່ນີ້." ໄວຂຶ້ນ, ຂຶ້ນລົດໄຟ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຊ່ວຍ​ນາງ​ຢູ່​ເທິງ​ເຮືອ, ບ່ອນ​ທີ່​ພໍ່​ຂອງ​ນາງ​ສືບ​ຕໍ່​ເຜີຍ​ແຜ່​ຄໍາ​ສັບ. “ພວກເຮົາຈະໄປອີຕາລີ. ປະ​ເທດ​ອີ​ຕາ​ລີ. ເສລີພາບ.'
  
  
  - ເຈົ້າເຂົ້າມາຄືກັນ. ໂຊເຟຍ.'
  
  
  - ບໍ່, Nick. ຂ້ອຍຈະບໍ່ມາທີ່ນີ້ ...'
  
  
  "ດຽວນີ້ບໍ່ແມ່ນເວລາທີ່ຈະໃຈຮ້າຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ມີຫຼາຍສິ່ງທີ່ເປັນປະໂຫຍດກວ່າທີ່ທ່ານສາມາດເຮັດຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ແຕ່ບໍ່ມີບ່ອນຫວ່າງສໍາລັບທ່ານໃນຫົວຈັກ." ຂ້ອຍຕ້ອງການເຈົ້າຢູ່ທີ່ນັ້ນ, Sofia, ເພື່ອເຮັດໃຫ້ການເດີນທາງຂອງພວກເຂົາງ່າຍຂຶ້ນ. ກະລຸນາເຮັດຕາມທີ່ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ຄາວໜຶ່ງຂ້ອຍຢ້ານວ່ານາງຈະປະຕິເສດ. ​ແຕ່​ຫລັງ​ຈາກ​ມິດ​ງຽບ​ໄປ​ບໍ່​ດົນ, ນາງ​ໄດ້​ປີນ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ໃນ​ລົດ​ຂົນ​ສົ່ງ​ພ້ອມ​ກັບ​ຄົນ​ອື່ນໆ, ສົບ​ຂອງ​ນາງ​ຖືກ​ບີບ​ອັດ, ​ແລະ​ໃບ​ໜ້າ​ຂອງ​ນາງ​ເປັນ​ຕາ​ຢ້ານ. ກ່ອນທີ່ແມ່ຍິງທັງສອງຄົນຈະເຮັດໃຫ້ເກີດບັນຫາອີກຕໍ່ໄປ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປິດປະຕູ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ມັກຄວາມຄິດທີ່ຈະປ່ອຍໃຫ້ຄົນທຸກຍາກຢູ່ໃນລົດຕູ້, ແຕ່ນັ້ນກໍ່ເປັນໄປໄດ້. ຄາວໜຶ່ງຂ້ອຍຫຼິ້ນກັບຄວາມຄິດທີ່ຈະເອົາບາງອັນໃສ່ໃນລົດຍາມ, ແຕ່ມັນນ້ອຍເກີນໄປທີ່ຈະຖືພວກມັນທັງໝົດ ແລະມັນຈະໃຊ້ເວລາດົນເກີນໄປທີ່ຈະຕັດສິນໃຈວ່າໃຜຄວນນັ່ງບ່ອນໃດ. ລົດໂດຍສານຄັນນີ້ເປີດເປົ້າໝາຍເກີນໄປ. ຂ້ອຍແລ່ນໄປຫາຫົວຈັກ. ຫ້ອງໂດຍສານຫວ່າງເປົ່າ.
  
  
  “ຢູ່ໃສ,” ຂ້ອຍຮ້ອງວ່າ, “ແມ່ນຄົນຂັບຂອງເລື່ອງນີ້ບໍ?”
  
  
  'ຢູ່ນີ້.' Padra ແລ່ນອ້ອມຖັງມາຫາຂ້ອຍ. - ຂ້ອຍເປັນວິສະວະກອນຂອງເຈົ້າ, Carter.
  
  
  'ເຈົ້າ? ເຈົ້າຮູ້ວິທີຂັບລົດລົດໄຟແທ້ໆບໍ?
  
  
  ລາວໂບກປືນຂອງລາວດ້ວຍຄວາມຕື່ນເຕັ້ນ ແລະພູມໃຈ. "ພໍ່ຂອງຂ້ອຍໄດ້ຂັບລົດດ່ວນຈາກ Sibenik ໄປ Trogir ສໍາລັບສີ່ສິບປີ."
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ດຶງ​ຕົວ​ເອງ​ຂຶ້ນ, ແລະ​ໝາ​ປ່າ​ທີ່​ແລ່ນ​ມາ​ຕາມ​ຫຼັງ​ໄດ້​ໂດດ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ໂດຍສານ.
  
  
  ທັງສອງເບິ່ງຂ້ອຍຈາກຫ້ອງນັກບິນ. "ເຈົ້າ," Padra ເວົ້າວ່າ, "ຈະເປັນຜູ້ຊ່ວຍຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  "ແລະມັນຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ?"
  
  
  - ນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າທ່ານຈະຕ້ອງຖິ້ມຖ່ານຫີນເຂົ້າໄປໃນ firebox ໄດ້. ..'
  
  
  ບໍ່ຮູ້ທາງອອກທີ່ດີກວ່າ, ຂ້ອຍໄດ້ປີນຂຶ້ນລົດກະບະ, ແຕ່ຮູ້ສຶກບໍ່ເຊື່ອໃຈກັບການອ້າງວ່າລາວເປັນຄົນຂັບລົດ. ຍຸດຕິທຳ. ຕໍ່ມາຂ້ອຍຄົ້ນພົບວ່າບໍ່ເຄີຍມີບໍລິການດ່ວນລະຫວ່າງ Sibenik ແລະ Trogir. ນອກຈາກນັ້ນ, ມາຄິດເບິ່ງ, ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ຫຍັງກ່ຽວກັບພໍ່ຂອງ Padra.
  
  
  Padra ໄດ້ສຶກສາເຊັນເຊີ, ຂູດຄາງຂອງລາວດ້ວຍຂໍມ. “ອາຍນ້ຳແມ່ນສູງໜ້ອຍໜຶ່ງ. ອັນ​ນີ້​ດີ.'
  
  
  ລູກສອນໄຟໄດ້ດັງຜ່ານຫູຂອງລາວ.
  
  
  'ມັນແມ່ນຫຍັງ?' - ເຂົາ bark ເປັນການສັກຢາ whistled ລະຫວ່າງພວກເຮົາ. ລາວໄດ້ຈັບ M48 ຂອງ Serbian ຂອງລາວແລະຍ່າງໄປທາງຂ້າງທີ່ຫັນຫນ້າຫ່າງຈາກເດີ່ນ. “ໂອ້. ບໍ່, ເກົ້າ Serbs, ມີຢູ່ໃນພາກສະຫນາມ. ລາວຍິງດ້ວຍມືຊ້າຍຂອງລາວ. - ໃນປັດຈຸບັນມັນມີພຽງແຕ່ແປດ. ຢ່າຢືນຢູ່ບ່ອນນັ້ນ ແລະກືນດັງຂອງເຈົ້າ, Carter. ປ່ອຍເບຣກເຫຼົ່ານັ້ນ—ຢູ່ທີ່ນັ້ນ—ແລະເປີດຄັນເລັ່ງ. ແມ່ນແລ້ວ, ນັ້ນແມ່ນມັນ. ແລະຮັບປະກັນ rod reversing ນີ້.
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ເຮັດຕາມທີ່ລາວບອກຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖອນ​ຫາຍ​ໃຈ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ລົດ​ໄຟ​ໄດ້​ຄ່ອຍໆ​ເຄື່ອນ​ໄປ​ໜ້າ; ລໍ້ໄດ້ຫັນດ້ວຍແຮງກະທັນຫັນຂອງອາຍ. Padra ຍິງໄວເທົ່າທີ່ຈະໄວໄດ້, ໂດຍສາບແຊ່ງລູກປືນຊາວເຊີເບຍທີ່ແຕກອອກຈາກຜິວໜັງຂອງລົດຍົນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫ້ອຍ​ຢູ່​ເທິງ​ກະ​ດູກ​ກະ​ດູກ​, ລົດ​ໄຟ involuntarily shakes ແລະ​ດຶງ​ອອກ​ຈາກ​ສະ​ຖາ​ນີ​ແລະ​ຕໍ່​ໄປ​ອີກ​.
  
  
  ຄ່ອຍໆ, ພວກເຮົາເລັ່ງຄວາມໄວແລະຂັບລົດໄວແລະໄວຂຶ້ນຕາມເສັ້ນທາງລົດໄຟ. ການ​ສັກ​ຢາ​ໄດ້​ຕາຍ​ໄປ ແລະ​ພວກ​ທະຫານ​ກໍ​ຫາຍ​ສາບ​ສູນ​ໄປ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຂັບ​ລົດ​ໄປ​ຕາມ​ຝັ່ງ​ຊ້າຍ​ຂອງ​ແມ່​ນ້ຳ Neretva.
  
  
  "ເສັ້ນນີ້ໄປໃສ?"
  
  
  "ພາກໃຕ້, ໄປຫາຊາຍຝັ່ງ," Padra ຕອບ, ຂຶ້ນມາເພື່ອບັນເທົາຂ້ອຍໃນເຄື່ອງມື. “ຖ້າເຈົ້າສາມາດຊອກຫາຊ້ວນຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນໜຶ່ງ… ເຮົາຕ້ອງການອາຍນໍ້າ. ຊ້ວນໄດ້ຖືກຝັງໄວ້ເຄິ່ງຫນຶ່ງຢູ່ໃນຖ່ານຫີນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນຖິ້ມຖ່ານຫີນ, ພະຍາຍາມເພື່ອໃຫ້ໄດ້ຮູບພາບທີ່ຊັດເຈນຂອງພູມສາດຂອງພື້ນທີ່ເພື່ອເອົາລູກປືນຂອງຂ້ອຍ. ຄວາມຄິດທີ່ຕີຂ້ອຍ. — ກ່ອນ Metkovic? - ຂ້ອຍ​ຖາມ.
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ.'
  
  
  ສະນັ້ນວົງມົນແມ່ນສໍາເລັດ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄິດກັບຕົນເອງ. ຂ້ອຍກັບຄືນໄປຫາຈຸດອອກ. ແລະຊາວໂຄຣເອເຊຍຄົນນຶ່ງໃນເມືອງ Metkovic ຈະມີອາການຊັກ ຖ້າລາວຮູ້ເລື່ອງນີ້, ອາການຊັກຮ້າຍແຮງ.
  
  
  ເນີນພູເຮັດໃຫ້ເງົາສີຟ້າເຂັ້ມໃນແສງເດືອນ, ແລະ ລາງລົດໄຟເບິ່ງຄືວ່າເປັນສາຍເງິນທີ່ເຫລື້ອມ. ໄມລ໌ໄດ້ບິນຜ່ານ ແລະພູມສັນຖານພູດອຍກໍ່ມີຄວາມເຄັ່ງຕຶງຫຼາຍຂຶ້ນເມື່ອພວກເຮົາອອກຈາກຮ່ອມພູ Jzan ທາງຫລັງ. ໂງ່ນຫີນແຫຼມປິດຢູ່ອ້ອມຮອບພວກເຮົາ ແລະເສັ້ນທາງໄດ້ກາຍເປັນແຄບ ແລະລົມແຮງຂຶ້ນ. Padra peered ເຂົ້າໄປໃນຄວາມມືດທີ່ຢູ່ຂ້າງຫນ້າຂອງພວກເຮົາ, fiddling ກັບເຄື່ອງມືຂອງຕົນ. ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຊ້ວນ​ຖ່ານ​ຫີນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ hearth insatiable ໄດ້​.
  
  
  "ຂ້ອຍຫວັງວ່າມັນຈະບໍ່ລະເບີດ," Padra ເວົ້າ. ລາວ​ໄດ້​ແຕະ​ເຄື່ອງ​ວັດ​ຄວາມ​ກົດ​ດັນ ແລະ​ເຂັມ​ສີ​ດຳ​ໄດ້​ເພີ່ມ​ຂຶ້ນ​ອີກ​ສອງ​ສາມ​ຈຸດ. "ລາວເປັນສົບເກົ່າແກ່ທີ່ມີຜູ້ຄວບຄຸມຫຼາຍກວ່າຂ້ອຍຢູ່ໃນໂສ້ງຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  "ດີ, ຢ່າງຫນ້ອຍພວກເຮົາມີຖ່ານຫີນພຽງພໍສໍາລັບຕອນນີ້."
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນພວກເຮົາຈະສືບຕໍ່ໃນຂະນະທີ່ລາວເຮັດມັນ." ລາວ​ໄດ້​ດຶງ​ເຊືອກ​ອອກ​ມາ, ແລະ​ສຽງ​ດັງ​ທີ່​ແຫຼມ​ຄົມ​ດັງ​ອອກ​ມາ​ຈາກ​ທໍ່​ທີ່​ຍາວ​ຢູ່​ເທິງ​ຂອງ​ໝໍ້​ຕົ້ມ​ທີ​ສອງ. ລາວເວົ້າວ່າ, "ຂ້ອຍມັກສຽງນີ້," ລາວເວົ້າ, ດຶງສາຍອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ເວລາຜ່ານໄປໃນຄວາມງຽບສະຫງົບທີ່ບໍ່ສະບາຍໃຈ. ເງົາຂອງຕອນກາງຄືນໄດ້ເລິກລົງ, ແລະຕອນນີ້ຂ້ອຍສາມາດເຫັນແສງສະຫວ່າງທີ່ໄຫລຜ່ານຮອຍແຕກຂອງລົດຕູ້. ບໍ່ຕ້ອງສົງໃສວ່າມີຄົນໄດ້ຈູດໂຄມໄຟ, ເຊິ່ງໃນປັດຈຸບັນ swung ຈາກ rafters ໄດ້. ເຊືອກເຊື່ອມຕໍ່ຖືກຂັດ ແລະໜ້າແປນຂອງລໍ້ກໍ່ເກີດການລ້ຽວແຫຼມ. ຫົວ​ຈັກ​ໄດ້​ດັງ​ກ້ອງ​ກັງ​ວົນ, ຄວັນ​ໄຟ​ແລະ​ອາຍ.
  
  
  ລາງລົດໄຟບາດແຜຜ່ານພູເຂົາທະເລຊາຍ. ອີກໜຶ່ງລ້ຽວແຫຼມ ແລະ ເປີ້ນພູໄດ້ກາຍເປັນຊັນຂຶ້ນທັງສອງດ້ານ.
  
  
  ເປັນເລື່ອງແປກທີ່, ພື້ນທີ່ໄດ້ກາຍເປັນພູພຽງຂະຫນາດນ້ອຍ. ແຖບແຄບໆຕາມຮ່ອມພູຫີນເລິກ. ຂົວ trestle ແມ່ນເຫັນໄດ້ຊື່ທາງຫນ້າ; ໂຄງ​ປະ​ກອບ​ການ​ທີ່​ຊຸດ​ໂຊມ​ຂອງ​ໄມ້​ທີ່​ເຊື່ອມ​ຕໍ່​ທັງ​ສອງ​ດ້ານ​ຂອງ gorge ໄດ້​. ມັນ​ມີ​ຄວາມ​ຍາວ​ຫຼາຍ​ກວ່າ​ຮ້ອຍ​ແມັດ​ແລະ​ໂຄ້ງ​ເພື່ອ​ຄວາມ​ເຂັ້ມ​ແຂງ, ແລະ​ໃນ​ເບື້ອງ​ກົງ​ກັນ​ຂ້າມ​ມີ​ທາງ​ໂຄ້ງ​ອີກ​ອັນ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ຫັນ​ຂຶ້ນ​ຄ້ອຍ​ຢ່າງ​ແຮງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ອອກ​ຈາກ​ຫ້ອງ​ໂດຍສານ​ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ​ຈຸດ​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ຂອງ​ຂົວ​ຢູ່​ທາງ​ຫນ້າ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ. “ສືບຕໍ່ໄປ,” ຂ້ອຍຮ້ອງໃສ່ບ່າ.
  
  
  ຫົວ​ຈັກ​ລົດ​ໄຟ​ແລະ​ລົດ​ໄຟ​ໄດ້​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ຢ່າງ​ຮຸນ​ແຮງ​ຂຶ້ນ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ຕຶກ​ອາ​ຄານ. ສຽງ​ລໍ້​ເຫຼື້ອມ​ເປັນ​ສຽງ​ດັງ, ແລະ​ຂ້ອຍ​ບໍ່​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຄວາມ​ເລິກ​ທີ່​ບໍ່​ໜ້າ​ເຊື່ອ​ທີ່​ຢູ່​ລຸ່ມ​ຂ້ອຍ. ຫົວ​ຈັກ​ໄດ້​ດັງ​ກ້ອງ​ກັງ​ວົນ​ຢ່າງ​ບໍ່​ເປັນ​ຫ່ວງ, ສູບ​ຄວັນ​ອອກ​ຈາກ​ໝໍ້​ຕົ້ມ​ທີ່​ຮ້ອນ​ເກີນ​ໄປ ພ້ອມ​ກັບ​ສຽງ​ອາຍ​ອາຍ​ທີ່​ຫລົບ​ໜີ​ໄປ.
  
  
  ທັນໃດນັ້ນຂ້ອຍກໍໄດ້ຍິນສຽງປືນດັງທີ່ບໍ່ໜ້າເຊື່ອ. Padra ໄດ້ສາບານສຽງດັງ, ມີຄວາມໂກດແຄ້ນຫຼາຍກ່ວາຄວາມແປກໃຈ, ແລະໄດ້ເຂົ້າຫາປືນຂອງລາວອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ລູກ​ປືນ​ອີກ​ລູກ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ຕີ​ຫົວ​ຈັກ​ຍານ​ແລະ​ໄມ້​ອ່ອນ, ເຈາະ ຫຼື​ຖືກ​ເຫລັກ​ແຕກ.
  
  
  ຂ້ອຍກວາດໄປຫາ Padre ແລະເບິ່ງທາງນອກ. ບໍ່ໄກຈາກພວກເຮົາແມ່ນລົດໄຟອີກຄັນໜຶ່ງ, ເຊິ່ງກຳລັງມຸ່ງໜ້າມາຫາພວກເຮົາດ້ວຍຄວາມໄວສູງ. ຫົວ​ຈັກ​ອີກ​ລຳ​ໜຶ່ງ​ມີ​ເຄື່ອງ​ຈັກ​ກາ​ຊວນ​ທີ່​ທັນ​ສະ​ໄໝ​ທີ່​ໄດ້​ຍູ້​ເວທີ​ຢູ່​ທາງ​ໜ້າ. ທະຫານຂອງນາງໄດ້ຖືກຕິດຕັ້ງດ້ວຍປືນສັ້ນທີ່ບໍ່ມີການຫມູນວຽນແລະສິ່ງທີ່ເບິ່ງຄືວ່າເປັນປືນກົນເບົາ 65A ຄູ່ທີ່ມີເຄື່ອງສະກັດກັ້ນກະພິບຮູບຈວຍແລະສອງ mounts. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ຍິງໃສ່ພວກເຮົາດ້ວຍທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ເຂົາເຈົ້າມີ.
  
  
  "ມີຫນຶ່ງຕີຈາກປືນທີ່ບໍ່ໄດ້ຫົດຕົວແລະພວກເຮົາຈະອອກຈາກທາງລົດໄຟ." Padra ໄດ້ເອົາສິ່ງນີ້ໃນທາງປັດຊະຍາ. "ແຕ່ລົດໄຟຂອງພວກເຂົາໄວກວ່າບໍ?"
  
  
  - ພວກເຂົາຈັບພວກເຮົາ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າມັນຫມົດແລ້ວ." ຄວາມຊັນນັ້ນຈະເຮັດໃຫ້ເຮົາຊ້າລົງ.
  
  
  ພວກ​ທະຫານ​ຍັງ​ສືບ​ຕໍ່​ຍິງ​ປືນ​ໃສ່​ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ໄປ​ຮອດ​ທ້າຍ​ຂົວ​ແລະ​ຕົກລົງ​ເປັນ​ຄ້ອຍ​ຍາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ຈັບ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ຢ້ານ​ກົວ​ທີ່​ໜ້າ​ຢ້ານ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ລົດ​ໄຟ​ເກົ່າ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຫັນ​ມຸມ​ແລະ​ຊ້າ​ລົງ, ໄດ້​ຕໍ່ສູ້​ກັບ​ຄ້ອຍ​ຊັນ. ໂຊກດີ, ເວທີການໄລ່ຈັບໄດ້ເລື່ອນຫຼາຍເກີນໄປສໍາລັບການຍິງທີ່ຖືກຕ້ອງ. ນີ້ແມ່ນສິ່ງດຽວທີ່ໄດ້ຊ່ວຍປະຢັດພວກເຮົາມາເຖິງຕອນນັ້ນ. ​ແຕ່​ວ່າ​ລົດ​ກາ​ຊວນ​ແລະ​ເວທີ​ດັ່ງກ່າວ​ໄດ້​ຢູ່​ເທິງ​ຂົວ​ແລະ​ຈະ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ພວກ​ເຮົາ​ໃນ​ໄວໆ​ນີ້, ​ໂດຍ​ການ​ຍິງ​ປືນ​ໃສ່​ໃນ​ໄລຍະ​ໃກ້.
  
  
  ບໍ່ມີທາງທີ່ຈະຫຼີກເວັ້ນໄພພິບັດ. ຫຼືວ່າ? ສະ​ໝອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຮັດ​ວຽກ​ຢູ່​ໃນ​ຈັງ​ຫວະ​ທີ່​ວຸ່ນວາຍ, ດຶງ​ສາຍ​ບາງໆ​ແຫ່ງ​ຄວາມ​ຫວັງ. ມັນຈະເປັນການຂ້າຕົວຕາຍເພື່ອພະຍາຍາມ, ແຕ່ບາງທີຖ້າທ່ານໂຊກດີ. ...
  
  
  ຂ້ອຍຮ້ອງໄປຫາ Padre. - "ຢູ່ຄົນດຽວສໍາລັບໄລຍະຫນຶ່ງ, ຮັບມືກັບທີ່ດີທີ່ສຸດທີ່ທ່ານສາມາດເຮັດໄດ້."
  
  
  ລາວເບິ່ງຂ້ອຍຢ່າງບໍ່ໜ້າເຊື່ອ. - Okay, ແຕ່ສໍາລັບສິ່ງທີ່?
  
  
  "ວິທີດຽວທີ່ຈະຮັກສາພວກເຂົາຈາກການຊ່ວຍປະຢັດພວກເຮົາແມ່ນການຖິ້ມກາຊວນຂອງພວກເຂົາລົງກ່ອນທີ່ພວກເຂົາຈະມາຮອດພວກເຮົາ. ລົດໂດຍສານຂອງພວກເຮົາແມ່ນຫວ່າງເປົ່າ. ບາງທີຂ້ອຍສາມາດໃຊ້ມັນເພື່ອ ram ຂົວກັບເຂົາເຈົ້າ.
  
  
  - ພຣະເຈົ້າຊ່ວຍພວກເຮົາ! - exclaimed Padra. "ເຈົ້າຈະບໍ່ປີນກັບຄືນແລະຖອດມັນ, ເຈົ້າບໍ?"
  
  
  - ເຈົ້າມີຄວາມຄິດທີ່ດີກວ່າບໍ?
  
  
  ແພດຣາກະພິບຕາດ້ວຍຄວາມບໍ່ເຊື່ອ, ຈາກນັ້ນກໍເຊົາຊ້ວນ. ລາວຢືນແລະ snored: “ຖ້າພວກເຮົາຕ້ອງການອາຍ. Carter, ຂ້ອຍສາມາດຈັດການກັບມັນໄດ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຊ່ວຍ​ໄດ້​ແຕ່​ຍິ້ມ​ໃຫ້​ເຂົາ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກວາດ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ທີ່​ອ່ອນ​ໂຍນ. ປືນ​ຍິງ​ຂອງ​ຢູ​ໂກ​ສະ​ລາ​ເວຍ ແລະ​ຍິງ​ຈາກ​ປືນ​ກົນ 65A ຕິດ​ຕາມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກວາດ​ຜ່ານ​ຖ່ານ​ຫີນ​ແລະ​ລົງ​ມາ​ຫາ​ເວທີ​ນ້ອຍໆ. ມີບ່ອນຫວ່າງໜ້ອຍ, ແລະລົດໄຟໄດ້ກະຕຸກ ແລະ ສັ່ນຢ່າງແຮງ.
  
  
  ຂ້ອຍກະໂດດເຂົ້າໄປໃນລົດຕູ້. ຕີນ​ເປົ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແຕະ​ທີ່​ວາງ​ຕີນ, ແລະ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ສາຍ​ເຫຼັກ​ຂອງ​ຂັ້ນ​ໄດ​ທີ່​ນໍາ​ໄປ​ສູ່​ມຸງ. ຂ້ອຍຈັບມັນແຫນ້ນໆແລ້ວເລີ່ມລຸກຂຶ້ນ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນນັກກາຍຍະກັມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂ້າມ​ຫລັງ​ຄາ​ຂອງ boxcar ໃນ​ມື​ແລະ​ເຈັບ​ທີ່​ຫົວ​ເຂົ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ບໍ່​ແມ່ນ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ຢືນ​ແລະ​ດຸ່ນ​ດ່ຽງ​ດ້ວຍ​ການ​ຍິງ​ທັງ​ຫມົດ​ແລະ swaying​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄປ​ເຖິງ​ອີກ​ດ້ານ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ​ລົດ​ແລະ​ເບິ່ງ​ລົງ​ບ່ອນ​ທີ່​ສາຍ​ພົວ​ພັນ​ທາງ​ລົດ​ໄຟ​ກະ​ພິບ​ຜ່ານ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ລົດ​ສອງ​ຄັນ​ໄດ້​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອ​ນ​ແລະ​ຕຳ​ກັນ​ຢ່າງ​ສຸ່ມ.
  
  
  ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ຕີ​ກຳ​ແພງ​ໄມ້​ຂອງ​ລົດ​ຂົນ​ສົ່ງ​ຢ່າງ​ໜັກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ຮ້ອງ​ແລະ​ສຽງ​ຮ້ອງ​ຂອງ​ຊາວ​ກະ​ສິ​ກອນ​ພາຍ​ໃນ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໃສ​ວ່າ​ມີ​ຈໍາ​ນວນ​ຫຼາຍ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ຂ້າ​ຕາຍ. ຄວາມ​ໃຈ​ຮ້າຍ​ເຕັມ​ເອິກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ລົງ​ມາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຄຸ​ເຂົ່າ​ລົງ​ໃນ​ເວ​ທີ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ແລະ​ທັນ​ທີ​ທັນ​ໃດ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ tugging ຢູ່ clutch mount ໄດ້. ມັນເປັນ hook ປະເພດ pin ງ່າຍດາຍ, ແຕ່ໃນໄລຍະປີມັນໄດ້ກາຍເປັນ rusty. ນິ້ວ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກະ​ຕຸ້ນ​ຢ່າງ​ມ່ວນ​ຊື່ນ​ກັບ​ການ​ຕິດ​ຕັ້ງ​, ພະ​ຍາ​ຍາມ​ປົດ​ປ່ອຍ​ມັນ​. ຂີ້ກົ່ວຫຼາຍໄດ້ຂູດແຜ່ນໂລຫະທີ່ຢູ່ອ້ອມຕົວຂ້ອຍ, ແລະລູກປືນໄດ້ຍິງຜ່ານຫົວຂອງຂ້ອຍຢ່າງດຸເດືອດ, ຜົມຂາດຜົມ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນສຽງຮ້ອງຂອງຊາວນາທີ່ໄດ້ຮັບບາດເຈັບ. ລ່ວງໜ້າ, ໃນຫ້ອງໂດຍສານ, Padre ໄດ້ສາບແຊ່ງຢ່າງໂຫດຮ້າຍ, ແລະເຈົ້າຊາຍເລີ່ມຮ້ອງໂຮ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສືບຕໍ່ເຮັດວຽກກ່ຽວກັບ pin, ແຕ່ບໍ່ສາມາດເອົາມັນອອກໄດ້.
  
  
  ໃນທີ່ສຸດ, ຫຼັງຈາກສິ່ງທີ່ເບິ່ງຄືວ່າເປັນນິລັນດອນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈັດການດຶງ fastener ຟຣີ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖິ້ມ​ມັນ​ອອກ​ແລະ​ຫັນ​ໄປ​ຈັບ​ບັນ​ໄດ​ດັ່ງ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ທີ່​ຈະ​ຍຶດ​ຫມັ້ນ​. ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ຈີກ​ແຂນ​ເສື້ອ​ຂົນ​ສັດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອອກ ແລະ​ໄດ້​ຂູດ​ຜິວ​ໜັງ​ທີ່​ແຂນ​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫຍຸ້ງ​ຫລາຍ​ທີ່​ໄດ້​ເບິ່ງ​ບ່ອນ​ຈອດ​ລົດ​ທີ່​ຫວ່າງ​ເປົ່າ ແລະ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຄ່ອຍໆ​ເລື່ອນ​ໄປ​ຂ້າງ​ຫຼັງ. ທຳອິດ ເບິ່ງຄືວ່າລາວກຳລັງກວາດລ້າ, ບໍ່ມີຄວາມໄວພໍທີ່ຈະຢຸດພວກທະຫານທີ່ເຂົ້າມາໃກ້, ແຕ່ທັນທີທັນໃດ ລາວກໍ່ເລັ່ງຄວາມໄວຂຶ້ນ ແລະ ມ້ວນລົງຄ້ອຍໄປຫາຂົວ.
  
  
  ລົດ​ໄຟ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ຮອດ​ເຄິ່ງ​ທາງ​ແລ້ວ. ຂະບວນລົດຂອງພວກເຮົາໄດ້ແລ່ນເຂົ້າໄປຫາພຣະອົງ, ມ້ວນຂະນະທີ່ເຂົາເຈົ້າໝູນໂຄ້ງ ແລະແລ່ນຂຶ້ນຂົວ. ປະກາຍໄຟໄດ້ບິນຈາກລໍ້ຂັບຂອງກາຊວນ ໃນຂະນະທີ່ເບຣກທາງອາກາດຖືກນຳໃຊ້ຢ່າງຮີບດ່ວນ, ແລະເວທີດັ່ງກ່າວໄດ້ສັ່ນສະເທືອນຢ່າງແຮງ ໃນຂະນະທີ່ລົດໄຟມາຢຸດ.
  
  
  ຂະບວນລົດໄດ້ແລ່ນມາຫາພວກເຂົາ. ຂ້ອຍຖືລົມຫາຍໃຈຂອງຂ້ອຍ. ດຽວນີ້ ພວກທະຫານຢູໂກສລາເວຍ ໄດ້ສຸມໄຟໃສ່ລົດຄັນດັ່ງກ່າວ, ພະຍາຍາມລະເບີດມັນຂຶ້ນ ແລະຖິ້ມລະເບີດອອກທາງລົດໄຟ, ແຕ່ລົດຄັນດັ່ງກ່າວໄດ້ແລ່ນມາຫາພວກເຂົາຢ່າງບໍ່ມີເມດຕາ ຄືກັບຈະຫຼວດ.
  
  
  ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ທະ​ກັນ​ດ້ວຍ​ສຽງ​ທີ່​ຫູໜວກ. ໄມ້, ໂລຫະ, ແລະເນື້ອໜັງຂອງມະນຸດໄດ້ບິນໄປທົ່ວອາກາດ, ທັນໃດນັ້ນ ພ້ອມກັບແສງສີສົ້ມເປັນຮູບເຫັດເປັນຕາບອດ ແລະຄວັນສີດຳທີ່ໜາແໜ້ນ. ບາງສ່ວນຂອງຂົວແລະຫົວຈັກໄດ້ລອຍຜ່ານເມກຊ້ໍາເຂົ້າໄປໃນກາງຂອງ canyon ໄດ້.
  
  
  ແປວ​ໄຟ​ໄດ້​ຈູດ​ໂຄມ​ໄຟ​ທີ່​ແຕກ​ຫັກ​ຂອງ​ຂົວ​ຂ້າມ​ນ້ຳ​ຢ່າງ​ໂລບ​ມາກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຊາກ​ຂອງ​ຫົວ​ຈັກ ແລະ​ພື້ນ​ທີ່​ຍັງ​ຕິດ​ຢູ່​ກັບ​ລົດ​ຜູ້​ໂດຍ​ສານ​ຢ່າງ​ບໍ່​ແນ່​ນອນ, ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ​ໃນ​ທາງ​ທີ່​ໄຟ​ໄໝ້​ຢູ່​ທາງ​ລຸ່ມ​ຂອງ​ຮ່ອມ​ພູ. ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ, ກ່ອງ​ລູກ​ປືນ​ໄດ້​ແຕກ​ຂຶ້ນ​ພ້ອມ​ກັບ​ສຽງ​ດັງ​ທີ່​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ພື້ນ​ດິນ ແລະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ທ້ອງ​ຟ້າ​ລຸກ​ຂຶ້ນ.
  
  
  ກ່ອນ​ທີ່​ສຽງ​ດັງ​ຄັ້ງ​ສຸດ​ທ້າຍ​ຂອງ​ການ​ລະ​ເບີດ​ໄດ້​ຕາຍ​ໄປ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ Padra ເປົ່າ​ແກ​ຫົວ​ຈັກ​ຢ່າງ​ເບີກ​ບານ​ມ່ວນ​ຊື່ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫົວ​ເຍາະ​ເຍີ້ຍ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ບັນ​ເທົາ​ໃຈ​ທີ່​ສຸດ ແລະ​ຍິ້ມ, ດຶງ​ຕົນ​ເອງ​ຂຶ້ນ​ຂັ້ນ​ໄດ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ລົດ​ຈັກ​ຂອງ​ຫົວ​ຈັກ.
  
  
  
  ບົດທີ 11
  
  
  
  
  
  ຫລັງຈາກນັ້ນບາງຄາວ, ຂ້ອຍໄດ້ນັ່ງຢູ່ໃນຫ້ອງໂດຍສານຂອງຫົວຈັກ, ກົ້ມຫົວອອກຈາກປ່ອງຢ້ຽມ. ພວກເຮົາບໍ່ຕ້ອງການຖ່ານຫີນໃນເວລານີ້, ສະນັ້ນຂ້ອຍຮູ້ສຶກສະບາຍໃຈ. ຂ້າພະເຈົ້າດຶງຫົວຂອງຂ້າພະເຈົ້າກັບຄືນໄປບ່ອນແລະເບິ່ງ wolf ໄດ້. ໝາປ່າຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍ. ລາວນັ່ງຢູ່ໃນແຈ, ກຽດຊັງທຸກເວລາຂອງການເດີນທາງນີ້. “ຟັງ,” ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເວົ້າກັບ Padre. "ພວກເຮົາຕ້ອງເລີ່ມຄິດກ່ຽວກັບອາຫານ."
  
  
  - ຂ້ອຍຢ້ານວ່າບໍ່ມີການຟື້ນຟູໃນລົດໄຟນີ້.
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ. ດີ, Prince ແມ່ນເບິ່ງດີຂຶ້ນຫຼາຍແລະລາວກໍາລັງເລີ່ມມີຄວາມສົນໃຈເປັນພິເສດໃນ femur ໂດຍສະເພາະ.
  
  
  — ພວກເຮົາຈະຢູ່ Metkovic ໃນໄວໆນີ້. ຂ້ອຍຮັບຮູ້ພື້ນທີ່ນີ້.
  
  
  "ຂ້ອຍຫວັງວ່າສະຖານີຈະຖືກຟື້ນຟູໄດ້ດີ."
  
  
  Padra ເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍຄວາມເຈັບປວດ. 'ເຈົ້າເວົ້າຫຼິ້ນບໍ.'
  
  
  “ແທ້,” ຂ້ອຍຖອນຫາຍໃຈ. "ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າພວກເຂົາຈະລໍຖ້າພວກເຮົາຢູ່ໃນ Metkovic. ທະຫານຈະຕ້ອງໄດ້ສົ່ງຂໍ້ຄວາມໄປທີ່ນັ້ນ.
  
  
  "ຂ້າພະເຈົ້າປະຫລາດໃຈທີ່ພວກເຮົາຍັງບໍ່ທັນໄດ້ໄປເຖິງລົດໄຟອີກ,," Padra ຕອບ. "ບາງທີພວກເຂົາອາດຈະລໍຖ້າພວກເຮົາຢູ່ທີ່ເດີ່ນ Marshalling Metkovic, ຈາກບ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະບໍ່ມີໂອກາດທີ່ຈະຫລົບຫນີ. ແຕ່ສະຖານີ shunting ແມ່ນຢູ່ດ້ານໃຕ້ຂອງເມືອງ, ໃກ້ກັບທ່າເຮືອ. ຖ້າພວກເຮົາສາມາດໄປເຖິງບ່ອນນັ້ນແລະຊອກຫາເຮືອ. ..'
  
  
  "ເຈົ້າກໍາລັງລໍ້ລວງຂ້ອຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ເຖິງແມ່ນວ່າພວກເຮົາສາມາດໄປຫາທ່າເຮືອແລະລັກເຮືອໃຫຍ່ພຽງພໍທີ່ຈະນໍາທຸກຄົນໄປບ່ອນນັ້ນ, ພວກເຮົາຈະຈົມນ້ໍາໃນຫ້ານາທີ." ພວກເຮົາຈະບໍ່ສາມາດບັນລຸ Adriatic ໄດ້, ໃຫ້ຢູ່ຄົນດຽວອິຕາລີ.
  
  
  'ປະ​ເທດ​ອີ​ຕາ​ລີ! ທ່ານແລະຄໍາຫມັ້ນສັນຍາຂອງທ່ານ, Carter.
  
  
  "ອະນິຈາ, ສິ່ງນີ້ຖືກຂັດຂວາງໂດຍຫຼາຍໆສະຖານະການ," ຂ້ອຍເວົ້າໃນການປ້ອງກັນຂອງຂ້ອຍ. ຍິ່ງ​ໄປ​ກວ່າ​ນັ້ນ, ບໍ່​ມີ​ບ່ອນ​ທີ່​ປອດ​ໄພ​ສຳລັບ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ອີກ​ຕໍ່​ໄປ​ໃນ​ຢູ​ໂກ​ສະ​ລາ​ເວ. ຂ້ອຍຄວນເຮັດແນວໃດອີກ? ຂ້ອຍຄວນເອົາພວກເຂົາໄປ Albania ບໍ?
  
  
  ແພດຣາເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍເບິ່ງແຫຼມ, ຄືກັບວ່າລາວຈະບອກຂ້ອຍຢ່າງແນ່ນອນວ່າຈະເຮັດແນວໃດກັບພວກເຂົາ. ແຕ່​ລາວ​ບໍ່​ຢາກ​ໄດ້ ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ອີກ​ວິນາທີ​ລາວ​ກໍ​ຍິ້ມ​ອີກ. “ບາງທີນອກຈາກສິລະປະອື່ນໆຂອງເຈົ້າ, ເຈົ້າຍັງສາມາດແບ່ງປັນນ້ໍາໄດ້. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຮົາທຸກຄົນສາມາດຍ່າງໄດ້.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສົນໃຈຄໍາເຫັນຂອງລາວ. — ສະ​ຫນາມ​ບິນ​ເປັນ​ແນວ​ໃດ​?
  
  
  "ມັນຢູ່ທາງທິດຕາເວັນຕົກສຽງເຫນືອຂອງ Split, ປະມານຫນຶ່ງຮ້ອຍຫ້າສິບກິໂລແມັດຈາກນີ້."
  
  
  — ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ໝາຍເຖິງສະໜາມບິນແຫ່ງຊາດໃນ Kastel Stafilic, Hesh. ມີສະໜາມບິນທະຫານຢູ່ບ່ອນໃດໃກ້ຄຽງບໍ? Padra ຕີຜົມຂອງລາວດ້ວຍຄວາມຄິດ. 'ເຈົ້າເວົ້າຖືກ. ມີຫນຶ່ງ. ເໜືອ Metkovic. ມັນບໍ່ໄກຈາກທາງລົດໄຟ. ແຕ່ທ່ານສາມາດລືມທັນທີ. ພວກ​ເຮົາ​ມີ​ປືນ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ, ​ແລະ​ຄົນ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ຫຼາຍ​ຄົນ​ແມ່ນ​ຊາວ​ກະສິກອນ​ຜູ້​ເຖົ້າ ​ແລະ​ແມ່​ຍິງ​ເຖົ້າ.”
  
  
  “ນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນທັງໝົດທີ່ເຮົາຕ້ອງພະຍາຍາມ,” ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງໜ້າອາຍ. "ຍ້ອນວ່າພວກເຮົາຫຼາຍຄົນບໍ່ໄດ້ປະກອບອາວຸດຫຼືບໍ່ຮູ້ວິທີການຕໍ່ສູ້." ພວກເຮົາຈໍາເປັນຕ້ອງເຮັດບາງສິ່ງບາງຢ່າງໄວແລະບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ບໍ່ຄາດຄິດ. ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນ, ບໍ່ມີໃຜຂອງພວກເຂົາຈະເຫັນອີຕາລີ. ເຈົ້າຮູ້ວິທີອື່ນບໍ?
  
  
  ລາວສັ່ນຫົວຢ່າງໂສກເສົ້າ. - ແລະ​ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ໄປ​ເຖິງ​ທີ່​ນັ້ນ​, ສິ່ງ​ທີ່​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​?
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້," ຂ້ອຍຕອບຢ່າງງຽບໆ, ເອົາຫົວຂອງຂ້ອຍອອກໄປນອກປ່ອງຢ້ຽມອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ບາດ​ແຜ​ທາງ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ຜ່ານ​ຮ່ອມ​ພູ​, ຜາ​ສູງ​ທີ່​ຜ່ານ​ມາ​, ຜ່ານ gorges ຮົ່ມ​ເປັນ​ພຸ່ມ​ໄມ້​. ຄ່ອຍໆພວກເຮົາລົງມາ, ແລະເສັ້ນທາງໄດ້ກາຍເປັນອັນຕະລາຍຫນ້ອຍລົງ. ລົມ​ຕອນ​ກາງຄືນ​ໄດ້​ຫວັ່ນ​ໄຫວ​ໃນ​ຫູ​ຂອງ​ຂ້ອຍ ແລະ​ດວງ​ຈັນ​ທີ່​ຈືດໆ​ໄດ້​ສ່ອງ​ແສງ​ໃສ່​ໂບ​ເຫຼັກ​ສີ​ຈືດໆ​ຢູ່​ຂ້າງ​ໜ້າ ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ຍ່າງ​ໄປ​ຕາມ​ແຄມ​ໂຖ​ໂຖ​ທີ່​ເຕັມ​ໄປ​ແລ້ວ.
  
  
  ພວກເຮົາໄດ້ເຂົ້າໄປໃນຮ່ອມພູ Neretva, ປະມານສີ່ພັນເຮັກຕາຂອງ marshes impassable ໃນ Hutovo Blato, ໃກ້ Kaplina ແລະ Metkovic. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂ້າມອີກສ່ວນຫນຶ່ງຂອງຮ່ອມພູໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າອອກຈາກ Metkovic ຫຼາຍສະຕະວັດກ່ອນໃນ Citroen. ມັນແມ່ນ ໜຶ່ງ ໃນສະຖານທີ່ລະດູ ໜາວ ແລະລ່າສັດທີ່ໃຫຍ່ທີ່ສຸດ ສຳ ລັບນົກທີ່ເຄື່ອນຍ້າຍໃນເອີຣົບ. ມີເປັດ ແລະ ໝີປ່າຫຼາຍສິບພັນໂຕ.
  
  
  ກາງຄືນແມ່ນຈະແຈ້ງ ແລະແສງໄຟທີ່ກະແຈກກະຈາຍຂອງ Metkovic ໄດ້ສ່ອງແສງຢູ່ເທິງຍອດໄມ້. ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ໄດ້​ໃກ້​ເຂົ້າ​ມາ​ແລະ​ຕົ້ນ​ໄມ້​ແລະ swamps ໄດ້​ບາງ​ອອກ​. Padra ໄດ້ເລື່ອນຫົວຈັກຊ້າລົງໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຜ່ານເຮືອນແລະຖະຫນົນທໍາອິດ. ລາວ​ເອົາ​ລົດ​ໃສ່​ໃນ​ທາງ​ກັບ​ຫຼັງ, ປິດ​ຄັນ​ລໍ້​ແລ້ວ​ຫັນ​ມາ​ຫາ​ຂ້ອຍ.
  
  
  "ຂ້ອຍເຫັນເສັ້ນທາງສະຫຼັບຢູ່ທີ່ນັ້ນ." ພວກເຮົາດີກວ່າຢຸດແລະຍ່າງໄປສະຫນາມບິນ. ພວກເຮົາບໍ່ສາມາດໄປໄດ້ອີກຕໍ່ໄປ. ເຈົ້າຮູ້ວິທີໃຊ້ສະວິດບໍ?
  
  
  'ຂ້ອຍ​ຄິດ​ວ່າ​ແມ່ນ. ແຕ່ເປັນຫຍັງພວກເຮົາຈຶ່ງຫັນມາທີ່ນີ້?
  
  
  — ເຈົ້າ​ຮູ້​ບໍ​ວ່າ​ລົດ​ໄຟ​ຜູ້​ໂດຍ​ສານ​ຄັ້ງ​ຕໍ່​ໄປ​ຈະ​ມາ​ເຖິງ​ນີ້​ບໍ?
  
  
  'ບໍ່.'
  
  
  - ດີ, ຂ້ອຍ, ຄືກັນ. ແລະຂ້ອຍບໍ່ຢາກໃຫ້ຄົນບໍລິສຸດຕາຍ."
  
  
  ອາຍອາຍອອກມາຈາກກະບອກສູບ ແລະປະກາຍໄຟໄດ້ບິນຈາກເບຣກ ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຢຸດຢູ່ທີ່ສະວິດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂດດ​ລົງ​ແລະ​ໄປ​ສະ​ຫຼັບ​ໄດ້​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້ unscrew lock ແບບ​ເກົ່າ​, ແລະ​ເກືອບ​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫັນ​ສະ​ຫຼັບ​ກັບ lever ເກົ່າ​.
  
  
  ລັອກ​ໄດ້​ພັດ​ກ້ອນ​ໄອ​ນ້ຳ​ອັນ​ໜາ​ແໜ້ນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ໃບ​ໜ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່ Padra ເລີ່ມ​ມັນ​ຂຶ້ນ​ອີກ. ຄ່ອຍໆລາວກວາດຂຶ້ນຄ້ອຍຂ້າງ. ມັນ​ດັງ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ດັງ​ຂຶ້ນ, ແລະ​ຄວັນ​ກໍ​ຍັງ​ອອກ​ມາ​ຈາກ​ທໍ່​ໄຟ​ໃນ​ເວລາ​ທີ່ Padra ແລະ​ໝາ​ປ່າ​ປີນ​ຂຶ້ນ​ຈາກ​ຫ້ອງ​ໂດຍສານ. ໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າກັບຄືນສະຫຼັບກັບຕໍາແຫນ່ງເດີມຂອງມັນ, Padra ໄດ້ເປີດປະຕູຂອງ boxcar ແລ້ວແລະຊ່ວຍປະຊາຊົນອອກ.
  
  
  ມີ​ປະມານ​ຊາວ​ຄົນ, ບາງ​ຄົນ​ມີ​ຜ້າ​ພັນ​ບາດ​ຊົ່ວຄາວ, ບາງ​ຄົນ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ສະໜັບສະໜູນ​ຈາກ​ອີກ​ສອງ​ຄົນ. ມີສີ່ຄົນຢູ່ໃນລົດ: ພວກເຂົາເສຍຊີວິດໃນເວລາທີ່ທະຫານໄດ້ຍິງໃສ່ພວກເຮົາ.
  
  
  Sofia ແລະ Arvia ບໍ່ໄດ້ຮັບບາດເຈັບ. ພວກເຂົາແລ່ນມາຫາຂ້ອຍ. “ນິກ,” ໂຊເຟຍຮ້ອງ. 'ເກີດ​ຫຍັງ​ຂຶ້ນ? ສິ່ງລົບກວນນັ້ນແມ່ນຫຍັງ?'
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ບອກພວກເຂົາຢ່າງໄວວາວ່າເກີດຫຍັງຂຶ້ນຢູ່ເທິງຂົວ, ບ່ອນທີ່ພວກເຮົາຢູ່ໃນປັດຈຸບັນແລະແຜນການຂອງພວກເຮົາແມ່ນຫຍັງ.
  
  
  "ແຕ່ພວກເຮົາບໍ່ມີເວລາຫຼາຍ," ຂ້ອຍບອກພວກເຂົາ. “ພວກ​ເຮົາ​ຕ້ອງ​ໄປ​ສະ​ໜາມ​ບິນ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ພົບ​ເຫັນ​ລົດ​ໄຟ​ແລະ​ພວກ​ເຮົາ​ຖືກ​ຕິດ​ຕາມ. ໂດຍວິທີທາງການ, ມີຫຍັງກິນຢູ່ນີ້ບໍ?
  
  
  — ຊາວ​ເມືອງ​ຂອງ​ເຮົາ​ມີ​ອາຫານ​ນຳ​ເຂົາ​ເຈົ້າ. ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າເຂົາເຈົ້າຍິນດີທີ່ຈະແບ່ງປັນ,” Arvia ເວົ້າຢ່າງໄວວາ.
  
  
  "Arvia ແລະຂ້ອຍໄດ້ຕົກລົງກັນກ່ຽວກັບເຈົ້າ," Sofia ເວົ້າດ້ວຍຄວາມພູມໃຈ.
  
  
  'ດີເລີດ. ແຕ່ເຈົ້າຈະຕ້ອງບອກຂ້ອຍໃນພາຍຫຼັງເມື່ອພວກເຮົາມີເວລາອີກໜ້ອຍໜຶ່ງ. ດຽວນີ້ພວກເຮົາຕ້ອງໄປ, ແລະຂ້ອຍຫິວ. ຄືກັນກັບເຈົ້າຊາຍ, ແລະເຈົ້າຮູ້ວ່າລາວເປັນແນວໃດເມື່ອລາວຫິວ.
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ບໍ່​ດົນ, Padra ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນໍາ​ພາ​ກຸ່ມ, ສົດ​ຊື່ນ​ໂດຍ​ສະ​ບຽງ​ອາ​ຫານ​ຂອງ​ຊາວ​ກະ​ສິ​ກອນ. ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຍ່າງພວກເຮົາກິນເຂົ້າຈີ່, ຜັກ, ໄຂ່, ເນີຍແຂງແລະລູກແກະທີ່ສູບຢາ. ພວກ​ເຮົາ​ລ້ຽງ​ເຈົ້າ​ຊາຍ​ເທື່ອ​ລະ​ໜ້ອຍ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ລາວ​ຢູ່​ໃກ້​ພວກ​ເຮົາ, ຫ່າງ​ໄກ​ຈາກ​ຄົນ​ອື່ນ. ຂ້າພະເຈົ້າຢ້ານວ່າລາວຈະເຮັດໃຫ້ພວກເຂົາຢ້ານ, ແຕ່ເບິ່ງຄືວ່າພວກເຂົາເອົາລາວໄປພ້ອມກັບສິ່ງອື່ນໃນ odyssey ທີ່ແປກປະຫລາດນີ້, ເຈົ້າຊາຍບໍ່ສະບາຍເລັກນ້ອຍເພາະວ່າລາວຂາດຊີ້ນ, ແຕ່ໂຊກດີທີ່ລາວຮັກເນີຍແຂງ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ຢ່າງ​ງຽບໆ​ເທົ່າ​ທີ່​ຈະ​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້​ຕາມ​ຖະໜົນ​ຫົນທາງ​ຂອງ​ເມືອງ​ນອນ​ຫລັບ, ແຕ່​ພວກ​ຊາວນາ​ທີ່​ຢ້ານ​ກົວ​ສອງ​ສິບ​ຄົນ​ໄດ້​ສົ່ງ​ສຽງ​ດັງ​ຂຶ້ນ. ຫຼາຍຄົນຖາມຂ້ອຍວ່າເປັນຫຍັງພວກເຮົາພັກຢູ່ໃນ Metkovic ແລະມັນຍາກທີ່ຈະຕອບ. ຂ້ອຍບໍ່ແນ່ໃຈວ່າຕົນເອງ.
  
  
  Opuzen ແລະ Ploce ແມ່ນໃກ້ຊິດກັບ Adriatic ຫຼາຍ, ແລະມັນຈະງ່າຍຂຶ້ນຫຼາຍທີ່ຈະຊອກຫາເຮືອຢູ່ທີ່ນັ້ນສໍາລັບການ sailing ຟຣີກັບອິຕາລີ. ແຕ່ສົມມຸດວ່າພວກເຮົາເຮັດໃຫ້ມັນຜ່ານຊີວິດ, ແລະຂ້ອຍຮູ້ວ່າ Padra ແມ່ນຖືກຕ້ອງໃນເວລາທີ່ລາວເວົ້າວ່າພວກເຮົາອາດຈະມີບັນຫາຢູ່ໃນເມືອງເຫຼົ່ານັ້ນເອງ. ທັງ​ສອງ​ເປັນ​ເມືອງ​ຣີສອດ ແລະ​ການ​ຫາ​ປາ​ທີ່​ມີ​ປະ​ຊາ​ກອນ​ບໍ່​ເທົ່າ​ໃດ​ຮ້ອຍ​ຈິດ​ວິນ​ຍານ​ແລະ​ທີ່​ພັກ​ອາ​ໄສ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ພາຍ​ໃນ​ຫຼື​ນອກ. ມີເສັ້ນທາງທີ່ດີເລີດທີ່ນໍາຫນ້າ, ເຊິ່ງໃນກໍລະນີນີ້ຈະເປັນຂໍ້ເສຍສໍາລັບພວກເຮົາ. ເຮືອຫາປາຂອງພວກເຂົາແມ່ນເຮືອຄອບຄົວ, ຂະຫນາດນ້ອຍເກີນໄປສໍາລັບພວກເຮົາທຸກຄົນ. ພວກເຮົາຕ້ອງລັກເຮືອຂ້າມຟາກທີ່ແລ່ນລະຫວ່າງ Ploce ແລະ Trpanje ແລະມີຄວາມສ່ຽງຂ້າມມັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໄສ​ວ່າ ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ຜ່ານ​ກຳ​ປັ່ນ​ລາດ​ຕະ​ເວນ Wasp-class Navy.
  
  
  ບໍ່ແມ່ນວ່າ Metkovic ແມ່ນບັນຫາໃຫຍ່. ເປັນເມືອງທີ່ຂ້ອນຂ້າງໃຫຍ່, ມີຖະໜົນຫົນທາງ, ສະຖານີລົດໄຟ ແລະ ອາຄານການຄ້າທີ່ສຳຄັນ. ສ້າງຢູ່ໃນຈຸດທີ່ສາຂາຂອງ Neretva ເຂົ້າໄປໃນເຂດທົ່ງພຽງດິນຊາຍທີ່ມີສິບສອງຊ່ອງທາງ, Metkovic ມີນ້ໍາຈືດຫຼາຍ. ຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ມັນຢູ່ໃກ້ກັບປ່າແປກ, ຫາດຊາຍສີຂາວແລະທະເລສີຟ້າຂອງຊາຍຝັ່ງ Dalmatian. ມັນເປັນເມືອງທີ່ເກົ່າແກ່ແລະທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງຈະປິດໃນເວລາ 7:30 ໂມງແລງ. ວິ​ທະ​ຍຸ Belgrade ອອກ​ອາ​ກາດ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທ່ຽງ​ຄືນ​, ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ບໍ່​ມີ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ໃນ​ຕົວ​ເມືອງ​.
  
  
  ການຂາດຊີວິດກາງຄືນເຮັດໃຫ້ພວກເຮົາເຫັນໄດ້ອັນຕະລາຍ. ລົດທີ່ຜ່ານໄປ, ຕຳຫຼວດທີ່ຢາກຮູ້ຢາກເຫັນ, ຄົນຍ່າງທາງຍ່າງທີ່ສູນເສຍໄປ ແລະພວກເຮົາຖືກຄົ້ນພົບ. ພວກເຮົາຢູ່ໃນຮົ່ມແລະຍ່າງຕາມຖະຫນົນແຄບ. ໃນບາງຈຸດທີ່ພວກເຮົາໄດ້ສູນເສຍແລະສິ້ນສຸດລົງໃນສີ່ຫລ່ຽມເມືອງ. Gradska vilecnica, ຫ້ອງໂຖງເມືອງ, ແມ່ນຫນຶ່ງໃນສະຖານທີ່ທ່ອງທ່ຽວຈໍານວນຫນ້ອຍໃນ Metkovic. ມັນແລ່ນຜ່ານຂອບເຂດທັງຫມົດຂອງຮູບແບບສະຖາປັດຕະຍະກໍາ. ມັນແມ່ນສ່ວນຫນຶ່ງຂອງ Romanesque, ທີ່ມີພື້ນ Gothic ແລະ Renaissance ໃນຕອນທ້າຍແລະຊັ້ນເທິງທີ່ຖືກອະທິບາຍວ່າເປັນ Corbel Austro-Hungarian. ສິ່ງດຽວທີ່ມັນຂາດແມ່ນການສໍາພັດຂອງຕວກກີ, ແຕ່ບໍ່ເທົ່າໃດຕັນ, ພວກເຮົາໄດ້ຜ່ານວັດທີ່ສ້າງຂຶ້ນໃນປີ 1566, ໃນຊ່ວງເວລາຂອງ Sultan Suleiman the Magnificent.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຢຸດສໍາລັບນາທີເພື່ອຊົມເຊີຍຄວາມງາມທັງຫມົດນີ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ກຸ່ມ​ໄປ​ຢ້ຽມ​ຢາມ​ເພື່ອນ​ເກົ່າ​ທີ່​ຮັກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຜູ້​ຕິດ​ຕໍ່​ທີ່​ລາຍ​ງານ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ທະ​ຫານ​ຕາມ​ຄໍາ​ຮ້ອງ​ສະ​ຫມັກ​ຂອງ Evan Karak. ບໍ່​ແມ່ນ​ວ່າ​ຂ້ອຍ​ບໍ່​ໄດ້​ຖືກ​ລໍ້​ລວງ​ໃຫ້​ໄປ​ຢ້ຽມ​ຢາມ​ເທື່ອ​ນີ້, ແຕ່​ຂ້ອຍ​ຢູ່​ໃນ​ຫົວ​ໜ້າ​ຂອງ​ຫລາຍ​ຄົນ​ທີ່​ເຊື່ອ​ໝັ້ນ​ຂ້ອຍ​ໂດຍ​ຕາ​ບອດ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ອອກ​ຈາກ​ຄວາມ​ຫຍຸ້ງ​ຍາກ. ແຕ່ຫນ້າເສຍດາຍ, ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າຈະເຮັດແນວໃດເມື່ອພວກເຮົາມາຮອດສະຫນາມບິນ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ປີນ​ຂ້າມ​ກຳ​ແພງ​ອີກ​ດ້ານ​ໜຶ່ງ​ຂອງ​ເມືອງ. ທຸກໆເມືອງຂອງຢູໂກສະລາເວດເບິ່ງຄືວ່າມີກໍາແພງຫີນບາງຊະນິດ, ເຊິ່ງຍັງເຫຼືອຈາກເວລາທີ່ສົງຄາມແມ່ນເລື່ອງທ້ອງຖິ່ນ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຂ້າມ​ທົ່ງ​ນາ​ແລະ​ເປັນ​ແຖບ​ແຄບ​ຂອງ​ພຸ່ມ​ໄມ້​ເມ​ດິ​ເຕີ​ເຣນຽນ, ຫຼື​ໝາກ​ກອກ, ໝາກ​ກອກ, ໝາກ​ເດື່ອ ແລະ​ດອກ​ກຸຫຼາບ. ໃນ​ທີ່​ສຸດ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ມາ​ເຖິງ​ສຸສານ, ແລະ​ອີກ​ດ້ານ​ຫນຶ່ງ, Padra ໄດ້​ຮັບ​ປະ​ກັນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ພວກ​ເຮົາ​ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ເຮືອ​ບິນ.
  
  
  ຄຣິສຕະຈັກເບິ່ງຄືວ່າບາງສິ່ງບາງຢ່າງອອກຈາກຮູບເງົາ Dracula ເກົ່າ. ມັນມືດ; ພື້ນທີ່ປະຖິ້ມໄວ້ແມ່ນເຕັມໄປດ້ວຍຮູບປັ້ນທີ່ຖືກທໍາລາຍແລະຕົ້ນໄມ້ຕາຍ. ມັນຖືກເອີ້ນວ່າ Chapel of Blessed Ivan Ursini, Chapel of Blessed Ivan Ursini. ມັນພຽງພໍທີ່ຈະຂ້າມສຸສານເກົ່າແກ່ເພື່ອເອົາຄວາມໂກດແຄ້ນໃຫ້ກັບ Ivan ເກົ່າ. tombstones ມີ​ວັນ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ດົນ​ນານ. ມີ stekkas ບໍ່ຫຼາຍປານໃດ, tombstones ຂອງ Bohumils, ສາດສະຫນາຈັກທີ່ພັດທະນາຢູ່ໃນພູເຂົາຂອງ Bosnia ແລະ Herzegovina ໃນອາຍຸກາງ. ປາກົດຂື້ນວ່າເຈົ້າມີຄວາມສ່ຽງຕໍ່ການເປັນພະຍາດຂີ້ທູດຂອງສາສະຫນາບາງປະເພດ, ເພາະວ່າເຄິ່ງຫນຶ່ງຂອງເວລາທີ່ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າສິ່ງທີ່ຮ້ອງໄຫ້ດັງກວ່າ, ລົມຫຼືແມ່ຍິງຂອງ Jzana.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້​ກຸ່ມ Macchias ທີ່​ຍາວ​ໄກ, ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ໄດ້​ເຫັນ​ແສງ​ໄຟ​ຢູ່​ຫ່າງໆ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ບີບ​ອັດ​ປາກ​ຂຸມ​ຮ່າງ​ກາຍ​ແລະ​ມີ​ສະ​ຫນາມ​ບິນ​, ດັ່ງ​ທີ່ Padra ໄດ້​ສັນ​ຍາ​ໄວ້​.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄປ​ຮອດ​ຖະໜົນ​ຫີນ​ທີ່​ມຸ່ງ​ໜ້າ​ໄປ​ຫາ​ປະຕູ​ເມືອງ​ໂດຍ​ກົງ. ແທ້ຈິງແລ້ວ, ປະຕູຮົ້ວແມ່ນບໍ່ມີຫຍັງນອກ ເໜືອ ຈາກຂຸມໃນຮົ້ວອ້ອມຮອບສະ ໜາມ, ມີບູດຢູ່ດ້ານ ໜຶ່ງ ແລະຫ້ອງໂຖງໃຫຍ່ກວ່າອີກດ້ານ ໜຶ່ງ. ໃນໂຕນ້ອຍມີຍາມ, ແລະໃນໂຕໃຫຍ່ກວ່ານັ້ນມີຜູ້ເຝົ້າຍາມ; ດັ່ງນັ້ນ, ພາກສະຫນາມແມ່ນຫຼາຍກ່ວາການປົກປ້ອງ. ສໍາລັບຂ້ອຍມັນແມ່ນສະຫນາມບິນ. ມັນປະກອບດ້ວຍສອງທາງແລ່ນທີ່ມີຄວາມຍາວ 2,000 ແມັດທີ່ຕັດກັນໃນຊ່ອງ X ແຄບ. ໃນຕອນທ້າຍຂອງທາງແລ່ນຫນຶ່ງ, ຢູ່ຂ້າງປະຕູ, ເປັນຫໍຄວບຄຸມສອງຊັ້ນທີ່ຢູ່ເທິງສຸດດ້ວຍເສົາອາກາດແລະອຸປະກອນ radar. ມີ hangar ສອງ ຂ້າງ ຂອງ tower ໄດ້.
  
  
  ຈາກບ່ອນທີ່ພວກເຮົາຢືນຢູ່, ມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະບອກສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນໃນສະຫນາມ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮັບຮູ້ Il-14 ແລະ RT-33 ສອງສາມລໍາຢູ່ໃກ້ກັບ hangars, ແຕ່ເຮືອບິນທີ່ຍັງເຫຼືອແມ່ນບໍ່ມີຫຍັງຫຼາຍກ່ວາຕົວເລກສີດໍາທີ່ບໍ່ຈະແຈ້ງທີ່ຈອດຢູ່ຕາມຮົ້ວ perimeter. Il-14s ແລະ RT-33 ບໍ່ມີປະໂຫຍດຕໍ່ພວກເຮົາ. ຄວາມ​ຫວັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ປັກ​ໝຸດ​ຢູ່​ໃນ​ອຸ​ປະ​ກອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ລະ​ບຸ​ໄດ້, ຊຶ່ງ​ໝາຍ​ຄວາມ​ວ່າ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ໃກ້​ເບິ່ງ​ສິ່ງ​ທີ່​ມັນ​ເປັນ.
  
  
  ນິກ. ..'
  
  
  ຂ້ອຍຫັນມາ. Arvia ຂຶ້ນມາຫາຂ້ອຍ ແລະແຕະແກ້ມຂອງຂ້ອຍຄ່ອຍໆ. - Nick, ຖ້າພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ໄປອິຕາລີມີຊີວິດຢູ່ .....'
  
  
  "ພວກເຮົາຈະໄປທີ່ນັ້ນ, Arvia," ຂ້ອຍເວົ້າ, ຂ້າມນິ້ວມືຂອງຂ້ອຍຢ່າງງຽບໆ. "ມັນບໍ່ສໍາຄັນວ່າພວກເຮົາຈະເຮັດມັນຫຼືບໍ່," ນາງເວົ້າກັບເຫດຜົນຂອງຜູ້ຍິງ. - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ບອກ​ທ່ານ​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​. ນາງ​ມິ​ລານ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຄິດ​ຢ່າງ​ຍາວ​ນານ​ກ່ຽວ​ກັບ​ສະ​ພາບ​ການ ແລະ​ໄດ້​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ວ່າ​ສິ່ງ​ທີ່​ດີ​ທີ່​ສຸດ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໄດ້​ແມ່ນ .... ..'
  
  
  'ຕົວະ!' - Padra ທັນທີທັນໃດ hissed. ພວກ​ເຮົາ​ທຸກ​ຄົນ​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ​ດິນ​ກ່ອນ​ທີ່​ລົດ​ຈິບ Skoda ຈະ​ມີ​ຟ້າ​ຮ້ອງ​ຂ້າມ​ຜ່ານ, ຫ່າງ​ຈາກ​ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ຮອດ​ນຶ່ງ​ແມັດ. ລົດ​ຈິບ​ໄດ້​ຢຸດ​ຢູ່​ໃກ້​ກັບ​ຄົນ​ຍາມ, ຜູ້​ທີ່​ເວົ້າ​ສັ້ນໆ​ກັບ​ຊາຍ​ສາມ​ຄົນ​ໃນ​ລົດ​ຈິບ. ຈາກ​ນັ້ນ​ລົດ​ຈິບ​ກໍ​ເລີ່ມ​ເຄື່ອນ​ທີ່​ອີກ​ເທື່ອ​ໜຶ່ງ​ແລະ​ຂັບ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ທີ່​ຫໍ​ຄອຍ. ກອງ​ຢູ່​ໃນ​ເຮືອນ​ໃຫຍ່​ບໍ່​ໄດ້​ຍ້າຍ​ອອກ​ໄປ.
  
  
  ຄວາມຕື່ນເຕັ້ນເບິ່ງຄືວ່າຈະຂັດຂວາງຄວາມຄິດຂອງ Arvia. ນາງໄດ້ລຸກຂຶ້ນ, ກະພິບຕາ ແລະເອົາໃບຫຍ້າອອກຈາກຜົມຂອງນາງຢ່າງຫຍຸ້ງໆ. ກ່ອນທີ່ນາງຈະສາມາດກັບຄືນຫາສິ່ງທີ່ນາງຕ້ອງການບອກຂ້າພະເຈົ້າ, Padre ຖາມຂ້າພະເຈົ້າວ່າ, “ເປັນແນວໃດ, Carter?”
  
  
  "ພວກເຮົາໂຈມຕີກອງແລະເຂົ້າໄປໃນ."
  
  
  “ຂ້ອຍລໍຖ້າມັນ. ແຕ່ແນວໃດ?'
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄິດຢ່າງຈິງຈັງສໍາລັບນາທີ. ໃນ​ທີ່​ສຸດ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕອບ​ວ່າ: “ການ​ໂຈມ​ຕີ​ຂອງ Commando ກັບ​ການ maneuvers diversionary. ມີໃຜມີເນີຍແຂງບໍ?
  
  
  Padra ແລະ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຍ່າງ ຊ້າໆ ຕາມ ເສັ້ນ ທາງ gravel ຜ່ານ ປ່ອງ sentry, ນາ ຂ້າງ ພວກ ເຮົາ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​, ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ເປັນ​ວົງ​ຢູ່​ຫລັງ​ບູ​ດ​ໄດ້​. ຜູ້ເຝົ້າຢູ່ໃນເຮືອນໃຫຍ່ຄວນຈະສັງເກດເຫັນພວກເຮົາ, ແຕ່ຈາກບ່ອນທີ່ພວກເຮົາຢູ່ໃນປັດຈຸບັນ, ພວກເຮົາເຫັນສົບຂອງລາວເຄື່ອນຍ້າຍໃນສຽງດັງ.
  
  
  ບໍ່ພໍເທົ່າໃດເດີ່ນຈາກຫ້ອງໂຖງ, ຂ້ອຍເອົາມືວາງໃສ່ບ່າຂອງ Padra. ລາວ​ຢຸດ​ທັນທີ ເພື່ອ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ກະ​ຊິບ​ລາວ​ວ່າ, “ຂ້ອຍ​ໄປ​ກ່ອນ. ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ເອົາ​ຊາຍ​ຄົນ​ນັ້ນ​ອອກ​ຈາກ​ບ່ອນ​ນັ້ນ ເຈົ້າ​ຈະ​ໄປ​ທີ່​ຫໍ​ເຝົ້າ​ຍາມ​ອີກ.
  
  
  "ລາວຈະບໍ່ຕື່ນຈາກຄວາມຝັນຂອງລາວ," Padra ຄາດຄະເນ. "ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນພວກເຮົາຂຶ້ນຍົນ?"
  
  
  — ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ້ານ​ວ່າ​ບໍ່​ມີ​ຍົນ​. ພວກເຮົາຈໍາເປັນຕ້ອງຊອກຫາຫນຶ່ງທີ່ສາມາດເຫມາະກັບພວກເຮົາທັງຫມົດ, ແຕ່ບໍ່ໃຫຍ່ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາຕ້ອງການທີມງານທັງຫມົດຂອງນັກບິນ.
  
  
  - ເຈົ້າເປັນນັກບິນທີ່ດີບໍ?
  
  
  "ເປັນຄົນຂັບລົດທີ່ດີເທົ່າທີ່ເຈົ້າເປັນ."
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າລາວພໍໃຈກັບຄໍາຕອບນັ້ນ. "ບອກຂ້ອຍ," ລາວຖາມຢ່າງງຽບໆ, "ພວກເຮົາຈະເຮັດແນວໃດຖ້າບໍ່ມີຍົນດັ່ງກ່າວຢູ່ທີ່ນັ້ນ?"
  
  
  "Hesh," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າວ່າ, "ພວກເຮົາສາມາດມີຄວາມຫວັງ."
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ກວາດ​ໄປ​ຫາ​ກອງ​ສົ່ງ​ເຮືອ​ຈົນ​ກວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ລາວ. ບໍ່ມີລົດຢູ່ໃນສາຍຕາ, ບໍ່ມີການເຄື່ອນໄຫວຢູ່ໃນສະຫນາມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ໃສ່ Padre ແລະ​ເຂົາ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ເຂົາ​ໄດ້​ເຮັດ​ການ​ກະ​ທໍາ​. ລາວປະໄວ້ປືນຂອງລາວກັບຜູ້ຊາຍຄົນຫນຶ່ງ. ນີ້​ແມ່ນ​ວຽກ​ເຮັດ​ງານ​ທໍາ​ສໍາ​ລັບ​ມີດ​ງຽບ​ຫຼື hook silent​.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ເນີຍ​ແຂງ​ອັນ​ໜຶ່ງ​ຖູ​ໃຕ້​ດັງ​ຂອງ​ເຈົ້າ​ຊາຍ, ຖື​ມັນ​ໄວ້​ດົນ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ໃຫ້​ລາວ​ສຳ​ນຶກ​ເຖິງ​ສິ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກຳ​ລັງ​ເຮັດ, ແລະ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໂຍນ​ມັນ​ຜ່ານ​ກອງ​ທັບ​ໄປ​ໃສ່​ທາງ​ແລ່ນ​ອີກ​ດ້ານ​ໜຶ່ງ​ຂອງ​ຮົ້ວ.
  
  
  ໝາປ່າໄດ້ເຊົາເອົາເນີຍແຂງ, ຜ່ານກອງບັນຊາການ.
  
  
  ຊາຍຄົນນັ້ນອອກມາເບິ່ງວ່າເກີດຫຍັງຂຶ້ນ ແລະຂ້ອຍກໍ່ຍ່າງຂຶ້ນຫຼັງລາວ. ມີບາງຄັ້ງທີ່ເຈົ້າຕ້ອງຍ່າງຕີນເປົ່າ, ແລະນີ້ແມ່ນຫນຶ່ງໃນຊ່ວງເວລານັ້ນ. ຂ້ອຍໄດ້ຮັບຜົນປະໂຫຍດເລັກນ້ອຍຈາກຄວາມແປກໃຈ. ການ​ໂຈມ​ຕີ​ໄດ້​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ບໍ່​ດົນ​ຫຼັງ​ຈາກ​ຟ້າ​ບ້າ​ຂອງ​ເຈົ້າ​ຊາຍ​ທີ່​ກອງ​ບໍ່​ໄດ້​ຍົກ 64A ຂອງ​ລາວ​ຂຶ້ນ, ປ່ອຍ​ໃຫ້​ມັນ​ໄປ​ໃນ​ທິດ​ທາງ​ທີ່​ຖືກ​ຕ້ອງ. ລາວບໍ່ໄດ້ຍິນຂ້ອຍຈົນກ່ວາມັນສາຍເກີນໄປ. ນາຍທະຫານໄດ້ຫັນມາ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນວ່າຄວາມຢາກຮູ້ຢາກເຫັນອັນລະຄາຍເຄືອງຢູ່ເທິງໃບໜ້າຂອງລາວເຮັດໃຫ້ຄວາມເຂົ້າໃຈທີ່ແປກປະຫຼາດແນວໃດ. ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕັດ​ທໍ່​ຫມອງ​ຂອງ​ເຂົາ​ດ້ວຍ​ຝາ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ຕາ​ຂອງ​ເຂົາ​ມ້ວນ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຢູ່​ໃຕ້​ຫນັງ​ຕາ​ຂອງ​ເຂົາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ເຂົາ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ກອງ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ຕີ​ພື້ນ​ດິນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປົດ​ເຂົາ​ຈາກ 64A ແລະ M57 ຂອງ​ເຂົາ​, Yugoslav ຮຸ່ນ​ຂອງ​ລັດ​ເຊຍ rifle Tokarev M1933​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ໄດ້​ເອົາ​ຖົງ​ຕີນ​ຂົນ​ສັດ​ຫນາ​ແລະ​ເກີບ​ເກີບ​. ລາວມີຂາໃຫຍ່ກວ່າຂ້ອຍ, ແຕ່ຂ້ອຍດີໃຈກັບສິ່ງນັ້ນ. ຂາຂອງຂ້ອຍບວມຫຼາຍ ແລະເຈັບປວດຢ່າງຮ້າຍແຮງ. ໃນອີກດ້ານຫນຶ່ງຂອງປະຕູ, Padra ໄດ້ດູແລຄົນຍາມນອນແລ້ວ. ລາວຢືນຢູ່ກັບຂ້ອຍ, ແລະຂ້ອຍສັງເກດເຫັນວ່າລາວກໍາລັງເຄື່ອນທີ່ໄວດ້ວຍມືຂວາຂອງລາວ. ຈາກ​ນັ້ນ​ລາວ​ໄດ້​ຍ່າງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ວ່າ​ກອງ​ຍັງ​ຢູ່​ໃນ​ບ່ອນ​ຂອງ​ຕົນ, ພຽງ​ແຕ່​ຫົວ​ຂອງ​ລາວ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ໄປ​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ຕົນ​ເລັກ​ນ້ອຍ, ແລະ​ຫນ້າ​ເອິກ​ຂອງ​ເຂົາ​ໄດ້​ແຊ່ນ​້​ໍ​າ​ຢ່າງ​ເຕັມ​ທີ່. Padra ເຂົ້າຮ່ວມກັບຂ້ອຍ, ພ້ອມກັບອາວຸດ. "ຂ້ອຍເຮັດໃຫ້ລາວມີຄວາມສຸກ," ລາວເວົ້າ. “ດຽວນີ້ລາວມີສອງປາກຍິ້ມ. ເຈົ້າພົບຍົນແລ້ວບໍ?
  
  
  'ຍັງ​ເທື່ອ.'
  
  
  ຕອນນີ້ຂ້ອຍສາມາດເຫັນພາກສະຫນາມທັງຫມົດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ແຂບ​ຂອງ​ມັນ, ອະ​ທິ​ຖານ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ໂຊກ​ດີ. ລຳລຽງຕິດກັນມີ 3 Hawks, ອີກກຸ່ມໜຶ່ງຂອງ RT-33, ສ່ວນທີ່ຍັງເຫຼືອຂອງຍົນລຳ S-47, Il-14 ອີກລຳໜຶ່ງ ແລະ ເຮລິຄອບເຕີ Alouette III ອີກຄູ່. ບໍ່ມີຫຍັງ.
  
  
  ຂ້ອຍຮູ້ສຶກຜິດຫວັງທີ່ເຕີບໃຫຍ່ຢູ່ໃນຫນ້າເອິກ. ຄວາມໂກດແຄ້ນທີ່ໃກ້ຊິດແລະເຖິງຕອນນັ້ນ, ຄວາມໂສກເສົ້າທີ່ຮູ້ວ່າຂ້ອຍໄດ້ກະຕຸ້ນຄົນບໍລິສຸດໃຫ້ກະບົດພຽງແຕ່ພົບວ່າເສັ້ນທາງໄດ້ເຖິງຈຸດຕາຍ.
  
  
  ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນມຸມທີ່ໄກທີ່ສຸດຂອງສະຫນາມບິນ, ບ່ອນທີ່ແສງສະຫວ່າງອ່ອນທີ່ສຸດ. ມັນແມ່ນຮູບຮ່າງທີ່ຄຸ້ນເຄີຍຂອງເຮືອບິນ. ມັນເບິ່ງຄືວ່າເປັນໄປບໍ່ໄດ້, ແຕ່ມັນເປັນຄວາມຈິງ: Il-2, ເຮືອບິນຂົນສົ່ງເຄື່ອງຈັກຄູ່.
  
  
  "ເຮີ້ຍ, ລວບລວມທຸກຄົນຢູ່ທີ່ນີ້ແລະໄວ."
  
  
  padra ໄດ້ກ້າວໄປຂ້າງຫນ້າ; ລາວ​ກວດ​ເບິ່ງ​ວ່າ​ຫົນ​ທາງ​ແມ່ນ​ຈະ​ແຈ້ງ​, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ໂບກ​ hook ລາວ​. ພຸ່ມໄມ້ທີ່ຢູ່ອີກຟາກຂ້າງຂອງເສັ້ນທາງເລີ່ມປັ່ນປ່ວນ, ແລະປະຊາຊົນອອກຈາກພວກມັນ, ແລ່ນໄວເທົ່າທີ່ຈະໄວໄດ້ເພື່ອເຂົ້າຮ່ວມກັບພວກເຮົາ.
  
  
  — ເຈົ້າພົບອຸປະກອນບໍ? - ຖາມ Padra.
  
  
  “ບາງທີ,” ຂ້ອຍຍິ້ມ. "ສໍາເນົາພາສາລັດເຊຍຂອງ DC-3." ຂ້ອຍຂ້າມສະຫນາມແລະທຸກຄົນຕິດຕາມຂ້ອຍ.
  
  
  ມີຄວາມແປກໃຈຫຼາຍ. ມີພຽງແຕ່ສອງສາມຄົນຍ່າງເຂົ້າໄປໃນສະຫນາມແລະພວກເຮົາບໍ່ສາມາດເບິ່ງຄືວ່າພວກເຮົາຢູ່ທີ່ນັ້ນຢ່າງຖືກກົດຫມາຍ. ແຕ່, ປາກົດຂື້ນ, ກອງທັບ Yugoslav ແມ່ນຄືກັນກັບກອງທັບອື່ນໆ: ທ່ານບໍ່ເຄີຍເປັນອາສາສະຫມັກຢູ່ທີ່ນັ້ນແລະບໍ່ໄດ້ລົບກວນໃຜ. ນອກ​ນີ້, ກອງ​ບັນຊາ​ການ​ທະຫານ​ທີ່​ເດີນ​ຕາມ​ສະໜາມ​ບິນ​ໄດ້​ຖືກ​ປ່ອຍ​ໃຫ້​ຜ່ານ​ການ​ຮັກສາ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ.
  
  
  ພວກເຮົາໄດ້ຜ່ານ Yastrebki, S-47 ແລະຜ່ານພາຍໃຕ້ຂະຫນາດໃຫຍ່ Il-14. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລ່ນ​ໄປ​ຂ້າງ​ຫນ້າ​ແລະ​ກຸ່ມ​ດັ່ງ​ກ່າວ​ຕິດ​ຕາມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ເສັ້ນ​ທີ່​ບໍ່​ເປັນ​ລະ​ບຽບ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄົງ​ສົງ​ໄສ​ວ່າ​ເປັນ​ຫຍັງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລ່ນ, ເພາະ​ວ່າ​ເກືອບ​ຫຼີກ​ເວັ້ນ​ການ IL-2 ອາດ​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ dismantled, ເຊື້ອ​ໄຟ​ຫມົດ​ຫຼື​ຫມໍ້​ໄຟ​ຫມົດ. ພວກເຂົາເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຜະລິດ Il-2 ສໍາລັບເກືອບຊາວປີ, ແລະມັນບໍ່ສາມາດເປັນ airworthy, ມັນພຽງແຕ່ບໍ່ສາມາດ. ແຕ່ຂ້ອຍແລ່ນຕໍ່ໄປ. ນີ້ແມ່ນໂອກາດດຽວຂອງພວກເຮົາ. ເມື່ອໄປຮອດ IL-2, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ດຶງປະຕູແລະຍູ້ທຸກຄົນເຂົ້າໄປໃນ.
  
  
  - ເຈົ້າບໍ່ມາບໍ? - Sofia ຖາມໃນຂະນະທີ່ນາງປີນຂຶ້ນເທິງເຮືອ.
  
  
  "ຊື່ໆ."
  
  
  "ມັນຂີ້ຮ້າຍ," ນາງຈົ່ມ. "ມັນອຽງແລະບໍ່ມີເກົ້າອີ້ຢູ່ໃນນັ້ນ."
  
  
  “ນີ້ແມ່ນຍົນຂົນສົ່ງສິນຄ້າ. ເກົ້າອີ້ໄດ້ຖືກໂຍກຍ້າຍ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງອ້ອມມັນ, ຖິ້ມ chocks ອອກທາງຫນ້າຂອງລໍ້, ພະຍາຍາມຈື່ສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຮູ້ກ່ຽວກັບ IL-2. ດີ, ມັນແມ່ນພື້ນຖານການດັດແກ້ Dakota; ປີກ 95 ຟຸດ, ຍາວ 64 ຟຸດແລະນ້ໍາຫນັກ 12.5 ໂຕນ; ຊຸດຂອງເຄື່ອງຈັກທີ່ຜະລິດ 1,800 ແຮງມ້າ, ມີເພດານ 16,000 ຟຸດແລະຄວາມໄວ 140 knots ເມື່ອຢູ່ໃນຫາງຂອງມັນ. ແຕ່ຍົນລໍານີ້ບໍ່ເຄີຍເຮັດໃຫ້ມັນ, ບໍ່ແມ່ນຢູ່ໃນສະພາບທີ່ເມື່ອຍລ້າ, ບໍ່ແມ່ນການຜຸພັງຢູ່ປີກແລະຮອຍເປື້ອນຈາກສາຍໄຮໂດຼລິກທີ່ຮົ່ວ.
  
  
  ແຕ່ມີອາກາດຢູ່ໃນຢາງລົດ, ເຊິ່ງເປັນສັນຍານທີ່ດີ, ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ, ຈົນກ່ວາຂ້າພະເຈົ້າຈື່ໄດ້ວ່າຊາວໂຮນລັງຄັ້ງຫນຶ່ງໄດ້ຊ່ວຍຊີວິດຍົນສູ້ຮົບໃນສົງຄາມໂລກຄັ້ງທີ 2 ເມື່ອພວກເຂົາໄດ້ລະບາຍນ້ໍາຢາງລົດທີ່ມີຄວາມກົດດັນເຊັ່ນດຽວກັນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ປະ​ຕູ​ແລະ​ປີນ​ຂຶ້ນ​ເຮືອ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ຢ່າງ​ບໍ່​ລົດ​ລະ​ວ່າ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ໂຊກ​ດີ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ອາດ​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ເຄື່ອງ​ຈັກ​ເຫຼົ່າ​ນັ້ນ​ໄປ. ຖ້າພວກເຂົາຖອນມັນອອກ, ພວກເຂົາສາມາດຫາເງິນໄດ້. ແລະຖ້າພວກເຂົາເຮັດວຽກ, ຂ້ອຍອາດຈະໄດ້ຮັບສິ່ງທີ່ບໍ່ດີຢູ່ໃນອາກາດໂດຍບໍ່ມີໃຜກົດດັນ throttles ເຫຼົ່ານັ້ນຫຼາຍເທື່ອເກີນໄປ, ຫຼືບິນຫຼາຍຄັ້ງເກີນໄປດ້ວຍການກະຕຸ້ນຫຼາຍເກີນໄປຫຼື rpm ຕ່ໍາເກີນໄປ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຂົ້າໄປໃນ cabin. IL-2 ບໍ່ມີເຄື່ອງມືລົງຈອດລົດສາມລໍ້, ດັ່ງນັ້ນມັນຈຶ່ງອຽງໄປທາງຫາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກ່າວ​ຄຳ​ໃຫ້​ກຳ​ລັງ​ໃຈ​ທີ່​ມີ​ຄວາມ​ໝາຍ​ດີ​ສອງ​ສາມ​ຄຳ​ຕໍ່​ທຸກ​ຄົນ, ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ຄວາມ​ຫວັງ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ, ແລະ ໄດ້​ປິດ​ຜ້າ​ກັ້ງ​ໄວ້​ທາງ​ຫລັງ. ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ຫັນ​ໜ້າ​ໄປ​ມາ, ພາ​ດຣາ​ນັ່ງ​ຢູ່​ບ່ອນ​ນັ່ງ​ຂອງ​ນັກ​ບິນ.
  
  
  - ລໍຖ້າ, Hesh. ຂ້ອຍຊີ້ໂປ້ມືໄປທາງຂວາ. "ຕົກລົງ," ລາວເວົ້າ, ເຂົ້າຫາເກົ້າອີ້ທີ່ຖືກຕ້ອງ.
  
  
  "ນັ້ນຫມາຍຄວາມວ່າເຈົ້າກໍາລັງຈູດຖ່ານຫີນໃນເວລານີ້."
  
  
  ຫ້ອງໂດຍສານແມ່ນຕູ້ເສື້ອຜ້າແຄບ, ແຄບທີ່ມີປ່ອງຢ້ຽມນ້ອຍໆ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ບ່ອນ​ນັ່ງ​ຂອງ​ນັກ​ບິນ​ແລະ flicked ສອງ​ສາມ​ສະ​ຫຼັບ​. ເຊັ່ນດຽວກັນກັບເຮືອບິນທີ່ຜະລິດໂດຍລັດເຊຍສ່ວນໃຫຍ່, ເຄື່ອງມືແມ່ນຢູ່ດ້ານຫລັງ, ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍຕ້ອງກວດເບິ່ງກະດານຈາກຂວາຫາຊ້າຍ. ແຕ່ໄຟໄດ້ສະຫວ່າງຢ່າງຖືກຕ້ອງແລະເຂັມສັກຢາປາກົດຂຶ້ນ, ສະແດງໃຫ້ເຫັນວ່າຂ້ອຍມີແຮງດັນ, ນໍ້າມັນເຊື້ອໄຟແລະຄວາມດັນອາກາດພຽງພໍ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຜ່ານການດໍາເນີນການເລີ່ມຕົ້ນ, yanking throttles, ປ່ຽງນໍ້າມັນເຊື້ອໄຟ, ແລະທຸກປຸ່ມແລະ levers ບ່ອນທີ່ເຂົາເຈົ້າຄວນຈະຢູ່ໃນ DC-3, desperately ອະທິຖານວ່າມັນຈະພຽງພໍສໍາລັບກ່ອງນີ້.
  
  
  ທັນໃດນັ້ນ, ແສງສະເໜ່ໄດ້ສ່ອງແສງໃສ່ເຮືອຂອງພວກເຮົາ, ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຕາບອດໃນຂະນະທີ່ມັນເຈາະໃສ່ແວ່ນໜ້າລົດ. ມັນ​ເປັນ​ປືນ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ, ເປັນ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ທີ່​ເຂັ້ມ​ຂົ້ນ​ໄປ​ດ້ວຍ​ໂຄມ​ໄຟ​ແຄບ​ທີ່​ຫໍ​ຄວບ​ຄຸມ​ໃຊ້​ສໍາ​ລັບ​ການ​ຂັບ​ໄລ່​ຕາມ​ຖະ​ຫນົນ. ພຣະອົງໄດ້ສຸມໃສ່ພວກເຮົາແລະຢູ່ທີ່ນັ້ນ.
  
  
  “ໝົດແລ້ວ,” ຂ້ອຍບອກ Padre. "ພວກເຮົາໄດ້ຖືກຄົ້ນພົບ."
  
  
  “ພອນ Arnir! ດຽວນີ້ແມ່ນຫຍັງ?'
  
  
  “ອະທິຖານ,” ຂ້ອຍບອກລາວໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍກົດປຸ່ມເລີ່ມຕົ້ນ. ເຄື່ອງຈັກຊ້າຍເລີ່ມສັ່ນສະເທືອນ, ແລະເມື່ອມີສຽງດັງຂຶ້ນເປັນສຽງດັງສະຫມໍ່າສະເຫມີ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປ່ຽນໄປຫາ Grid. propeller ເປີດ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນມັນແລະຄວບຄຸມ throttle ໄດ້. ແປວໄຟໄດ້ລະເບີດອອກຈາກທໍ່ລະບາຍອາກາດ, ແລະ Padra ສັ່ນສະເທືອນ.
  
  
  “ຢ່າກັງວົນ,” ຂ້ອຍຮ້ອງດ້ວຍສຽງດັງ. 'ອັນນີ້ດີ. ຢ່າກັງວົນກັບລົດຈິບຄັນນີ້ມາທາງພວກເຮົາ.
  
  
  A Skoda, ບັນຈຸທະຫານແລະອາວຸດ, rushed ຂ້າມພາກສະຫນາມຈາກຂ້າງຂອງ tower ໄດ້. Padra ໄດ້ຢືນຂຶ້ນຈາກບ່ອນນັ່ງຂອງລາວແລ້ວແລະກໍາລັງເບິ່ງປ່ອງຢ້ຽມຂອງຂ້ອຍ, ເຊິ່ງເຮັດໃຫ້ມັນມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກຫຼາຍສໍາລັບຂ້ອຍທີ່ຈະເປີດເຄື່ອງຈັກທີ່ຖືກຕ້ອງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂັບ​ໄລ່​ລາວ​ອອກ​ໄປ​ແລະ​ເວົ້າ​ວ່າ, “ຈົ່ງ​ເອົາ​ອາ​ວຸດ​ແລະ​ເອົາ​ຄົນ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ຫ່າງ​ຈາກ​ພວກ​ເຮົາ.” ຂ້ອຍຕ້ອງການສອງສາມນາທີເພື່ອອົບອຸ່ນເຄື່ອງຈັກ.
  
  
  ລາວແລ່ນອອກໄປຜ່ານຜ້າມ່ານໂດຍບໍ່ເວົ້າຫຍັງອີກ. ເຄື່ອງຈັກໄດ້ແຕກ ແລະ ສັ່ນສະເທືອນ, ເຊິ່ງເປັນເລື່ອງທຳມະດາຂອງລົດໃນສະໄໝນັ້ນ. ເທົ່າທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້, ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນສຽງປົກກະຕິສໍາລັບເຄື່ອງຈັກ Shvetsov. ແສງໄຟກະພິບຂຶ້ນ, ຊີ້ບອກວ່າປະຕູທາງຫຼັງເປີດຢູ່, ແລະ ແສງໄຟອີກ 2 ດວງໄດ້ສະຫວ່າງຂຶ້ນ, ຊີ້ບອກວ່າ ໝວກຢູ່ປີກເປີດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຍິນ​ອຸ​ປະ​ຕິ​ເຫດ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ວິ​ທີ​ທີ່​ລົດ​ຈິບ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ຢ່າງ​ຮຸນ​ແຮງ​ແລະ​ທະ​ຫານ​ຫຼາຍ​ຄົນ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ຈາກ​ມັນ.
  
  
  ບໍ່ມີຫຍັງທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້ ແຕ່ໃຫ້ຢູ່ ແລະລໍຖ້າໃຫ້ເຄື່ອງຈັກອຸ່ນຂຶ້ນ. ອຸນຫະພູມເພີ່ມຂຶ້ນຊ້າໆຈົນຂ້ອຍເລີ່ມສົງໄສວ່າພວກເຮົາຈະສາມາດລົງຈາກພື້ນດິນໄດ້ບໍ.
  
  
  ພວກຢູໂກສະລາເວຍແລ່ນມາຫາພວກເຮົາ, ແນມໃສ່ຂ້ອຍ, ເຄື່ອງຈັກ ແລະຢາງລົດ. Padre ແລະ​ຄົນ​ຂອງ​ລາວ​ໄດ້​ຕໍ່​ສູ້​ກັບ​ປືນ​ໃຫຍ່​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ແລະ​ປືນ​ກົນ 64A, ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຮັບ​ຈາກ sentries ໄດ້. ທະຫານຫຼາຍຄົນພະຍາຍາມເຂົ້າໄປໃກ້, ຢຸດຢູ່ບ່ອນ, ຢືນຂຶ້ນ ແລະເບິ່ງຮອບໆ, ຄືກັບວ່າພວກເຂົາລືມບາງສິ່ງບາງຢ່າງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຂົາເຈົ້າ folded ໃນເຄິ່ງຫນຶ່ງສຸດ asphalt ໄດ້. ​ລົດ​ຈິບ​ໄດ້​ຖີບ​ຮອບ, ​ຍິງ​ຢ່າງ​ຕໍ່​ເນື່ອງ. ລົດ​ຈິບ​ອີກ​ຄັນ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ມີ​ກຳລັງ​ເສີມ​ກຳລັງ​ມາ​ຈາກ​ບ່ອນ​ວາງ​ເຄື່ອງ. ມັນແມ່ນເວລາທີ່ຈະອອກດຽວນີ້ຫຼືບໍ່ເຄີຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕັ້ງ flaps ເປັນ​ຊາວ​ອົງ​ສາ​, pushed ການ​ຄວບ​ຄຸມ​ໄປ​ຫນ້າ​ແລະ​ປ່ອຍ​ເບກ​. ພວກເຮົາເລີ່ມເຄື່ອນຍ້າຍ. ພວກເຮົາຫັນໄປສູ່ທາງແລ່ນ. ແນມເບິ່ງກະດຸກລົມບອກຂ້ອຍວ່າພວກເຮົາໄປໃນທາງທີ່ຜິດ: ຂ້ອຍມີລົມຫາງ ແລະພວກເຮົາຄວນຈະຫັນຫຼັງ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຕັ້ງໃຈເຮັດແນວນັ້ນ. ຂ້ອຍມີບັນຫາເລັກນ້ອຍໃນການຮັກສາກ່ອງນີ້ຕັ້ງຊື່ຍ້ອນວ່າມັນເບິ່ງຄືວ່າມີນິໄສທີ່ບໍ່ດີທີ່ຈະດຶງໄປທາງຂວາ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າຈື່ໄດ້ວ່າເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນເຄື່ອງຈັກລັດເຊຍ, ບໍ່ແມ່ນ Pratt ແລະ Whitney, ແລະວ່າພວກເຂົາເຈົ້າ rotated ໃນທິດທາງກົງກັນຂ້າມ.
  
  
  ຄວາມ​ໄວ​ຢູ່​ທີ່​ດິນ​ໄດ້​ເພີ່ມ​ຂຶ້ນ​ເປັນ​ຫນຶ່ງ​ຮ້ອຍ, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ເປັນ​ຫນຶ່ງ​ຮ້ອຍ​ສິບ​ຫ້າ. ເຄື່ອງມືມາສູ່ຊີວິດ; ເຊັນເຊີເບິ່ງຄືວ່າປົກກະຕິ. ອີກເທື່ອຫນຶ່ງຍົນໄດ້ດຶງໄປທາງຂວາ, ແລະອີກເທື່ອຫນຶ່ງຂ້າພະເຈົ້າ taxied ກັບ rudder ຫາງ. ທ້າຍຂອງ runway loomed ໃກ້ຊິດ incredibly. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກັບຄືນຄວາມກົດດັນ. ຍົນ​ໄດ້​ກຽມ​ພ້ອມ​ແລ້ວ, ​ແຕ່​ຍັງ​ບໍ່​ສາມາດ​ຂຶ້ນ​ບິນ​ໄດ້. ພຣະເຈົ້າ, ເບິ່ງຄືວ່າພວກເຮົາຈໍາເປັນຕ້ອງໄປອິຕາລີແທນທີ່ຈະບິນ.
  
  
  ລົດ​ຈິບ​ຄັນ​ທີ​ສອງ​ໄດ້​ມຸ່ງ​ໜ້າ​ໄປ​ຫາ​ພວກ​ເຮົາ. ຜູ້ຂັບຂີ່ຂອງມັນ, ປາກົດຂື້ນ, ແມ່ນປະເພດຂອງ maniac ທີ່ຕ້ອງການການປະທະກັນທີ່ຫົວ. ຜູ້ຊາຍສອງຄົນຢືນຂຶ້ນຢ່າງວຸ້ນວາຍຈາກທາງຫລັງ, ຍິງອາວຸດຂອງເຂົາເຈົ້າໃສ່ເຄື່ອງຈັກ. ດັງຂອງ IL-2 ແມ່ນຂຶ້ນແລ້ວ, ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍສາມາດສັງເກດເບິ່ງສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນ, ແຕ່ໃນເວລາດຽວກັນເປັນເປົ້າຫມາຍທີ່ດີກວ່າ. ເຄື່ອງຈັກໄດ້ດັງຂຶ້ນ ແລະ ແປວໄຟສີຂາວອອກມາຈາກທໍ່ລະບາຍອາກາດ.
  
  
  ລົດ Jeep ໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທີ່ຈະລາຍຊື່ໃນຂະນະທີ່ຄົນຂັບລົດໄດ້ພະຍາຍາມຫຼີກລ້ຽງພວກເຮົາໃນຄວາມພະຍາຍາມ ditch ສຸດທ້າຍ. ລາວຍິງໃສ່ຍົນ ແລະຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າຍົນສັ່ນສະເທືອນ, ແຕ່ມັນຊ້າເກີນໄປທີ່ຈະອອກມາ ແລະກວດເບິ່ງວ່າເກີດຫຍັງຂຶ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ lever ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ແລະ​ຂອບ​ເຂດ​ໄດ້​ຫາຍ​ໄປ. ພວກເຮົາບໍ່ເສຍຄ່າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົດ​ຫາງ​ຊ້າຍ​ເພື່ອ​ໄປ​ຂວາ​ແລະ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ບິນ​ໄປ​ໃນ​ທີ່​ສຸດ​ຂອງ​ພາກ​ສະ​ຫນາມ​ບໍ່​ເກີນ​ຮ້ອຍ​ແມັດ​ຈາກ​ພື້ນ​ທີ່​. ປີນຂຶ້ນຂອງຂ້ອຍແມ່ນຊັນ, ຢູ່ໃນມຸມສະຫຼຽງທີ່ສຸດເກືອບໜຶ່ງກິໂລແມັດ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປັບລະດັບມັນອອກແລະຫັນຊ້າຍ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍບິນຢູ່ມຸມຫນຶ່ງ, ຂ້ອຍສາມາດເຫັນການກະ ທຳ ຢູ່ທາງແລ່ນ. ບາງ​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປົດ​ປ່ອຍ, ໄຟ​ໄດ້​ລຸກ​ຂຶ້ນ. ລົດຈິບຈະຕ້ອງໄດ້ພິກປີ້ນ ແລະຖືກໄຟໄໝ້.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປີນຂຶ້ນເຖິງ 35,000 ຟຸດ, ມຸ່ງຫນ້າໄປທາງທິດຕາເວັນຕົກສຽງໃຕ້, ຄວບຄຸມຄວາມເຢັນ, ແລະປັບລະດັບຍົນ. ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ນາງ​ມີ​ຄວາມ​ໄວ​ການ​ເດີນ​ເຮືອ​ທີ່​ສະ​ດວກ​ສະ​ບາຍ​ປະ​ມານ​ຮ້ອຍ knots, ແລະ​ຫຼາຍ​ເທົ່າ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ອອກ​ຈາກ​ນ່ານ​ຟ້າ Yugoslav, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ກໍາ​ຈັດ​ຂອງ​ເຮືອ​ບິນ​ດໍາ​ເນີນ​ການ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ປີນ​ຂຶ້ນ​ສູງ​ຂຶ້ນ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ​, ແຕ່​ຍັງ​ບໍ່​ພຽງ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ຫຼີກ​ເວັ້ນ​ການ​ປືນ​ຕ້ານ​ເຮືອ​ບິນ​ຊາຍ​ຝັ່ງ​ທະ​ເລ​ແລະ​ຫມໍ້​ໄຟ SA-2 ໄດ້​. ນອກຈາກນັ້ນ, ປະຊາຊົນຢູ່ດ້ານຫລັງແມ່ນຂ້ອນຂ້າງເຢັນແລ້ວກັບປະຕູປິດທັງຫມົດເຫຼົ່ານັ້ນເປີດ. ຖ້າ​ຂ້ອຍ​ປີນ​ຂຶ້ນ​ສູງ​ກວ່າ​ນັ້ນ ຂ້ອຍ​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຮ້າຍ​ແຮງ​ຂຶ້ນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ອອກ​ຈາກ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ຂ້າງ​ຄຽງ​, ພະ​ຍາ​ຍາມ​ເພື່ອ​ເອົາ​ລູກ​ປືນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ແຕ່​ບໍ່​ໄດ້​ເຫັນ​ຫຍັງ​. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ໂດຍທົ່ວໄປແລ້ວ, ທິດທາງຂອງຂ້ອຍແມ່ນຖືກຕ້ອງ, ແລະຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນມັນບໍ່ສໍາຄັນຫຼາຍ. ບໍ່ຊ້າຫຼືຫຼັງຈາກນັ້ນພວກເຮົາຈະໄປຮອດຊາຍຝັ່ງ Adriatic, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນອິຕາລີ.
  
  
  
  ບົດທີ 12
  
  
  
  
  
  ຜ້າມ່ານ fluttered ຢ່າງ ຮຸນ ແຮງ ທີ່ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ບໍ່ ໄດ້ ສັງ ເກດ ເຫັນ Padra ເຂົ້າ ໄປ ໃນ ຫ້ອງ ການ . ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ເຫັນ​ລາວ​ຈົນ​ກວ່າ​ລາວ​ໄດ້​ນັ່ງ​ຢູ່​ໃນ​ບ່ອນ​ນັ່ງ​ຂອງ​ນັກ​ບິນ. ຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ລາວເບິ່ງຢ່າງງຽບໆໃນຂະນະທີ່ທາດອາຍພິດອອກຈາກເຄື່ອງຈັກທີ່ຖືກຕ້ອງ. ຫຼັງຈາກນາທີລາວຫັນມາຫາຂ້ອຍ. ແລະ​ເວົ້າ​ດ້ວຍ​ສຽງ​ດັງ​ວ່າ, “ຂ້ອຍ​ບໍ່​ເຄີຍ​ໄດ້​ບິນ​ມາ​ກ່ອນ.”
  
  
  - ຢ່າກັງວົນ, Hesh. ບາງຄັ້ງພວກເຮົາເຮັດບາງສິ່ງບາງຢ່າງຄັ້ງທໍາອິດ.
  
  
  — ເຮົາ​ຈະ​ໄປ​ໃສ​ໃນ​ອີ​ຕາ​ລີ?
  
  
  — ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​, ພວກ​ເຮົາ​ກໍາ​ລັງ​ບິນ​ໄປ​ທາງ​ແລ່ນ​ທີ່​ໃກ້​ທີ່​ສຸດ​. ບາງທີອາດຈະໄປ Pescara ຫຼືໄປທາງລຸ່ມຂອງຊາຍຝັ່ງ, ໃກ້ກັບ Bari. ສິ່ງທີ່ສໍາຄັນໃນປັດຈຸບັນແມ່ນວ່າພວກເຮົາຫາຍໄປຈາກເຂດນ່ານຟ້າ Yugoslav. ທັນທີທີ່ພວກເຮົາຜ່ານເກາະ Palagruža, ພວກເຮົາຈະອອກຈາກພວກເຂົາ.
  
  
  "ເກມຈະຊະນະ." ລາວປ່ອຍໃຫ້ການສະແດງອອກຜ່ານປາກຂອງລາວ. 'ສຽງດີ. ມັນຈະໃຊ້ເວລາດົນປານໃດທີ່ພວກເຮົາເຮັດສິ່ງນີ້?
  
  
  “ສີ່ສິບ, ສີ່ສິບຫ້ານາທີ. ສອງເທົ່າແມ່ນແຕ່ກ່ອນຝັ່ງອິຕາລີ. ນັ້ນແມ່ນ, ຖ້າພວກເຮົາບໍ່ມີບັນຫາໃຫມ່.
  
  
  "ນີ້ຈະບໍ່ເກີດຂຶ້ນ," ລາວເວົ້າຢ່າງຫມັ້ນໃຈ. "ພວກເຮົາໄດ້ປະຖິ້ມສັດຕູຂອງພວກເຮົາໄວ້ທາງຫລັງ."
  
  
  - ຢ່າງຫນ້ອຍຈາກ Metkovich. ແລະຂ້າພະເຈົ້າສົງໃສວ່າພວກເຂົາເຈົ້າຈະພະຍາຍາມສະກັດພວກເຮົາໃນໄລຍະທີ່ດິນ, ບ່ອນທີ່ອາດຈະມີພະຍານຫຼາຍເກີນໄປຂອງການໂຈມຕີ. ແຕ່ທັນທີທີ່ພວກເຮົາຢູ່ເຫນືອທະເລ, ພວກເຮົາກາຍເປັນຜູ້ຖືກລ້າໄດ້ງ່າຍສໍາລັບສິ່ງໃດກໍ່ຕາມທີ່ພວກມັນສົ່ງມາຈາກ Kastel Stafilich.
  
  
  "ມີໂອກາດແນວໃດຖ້າພວກເຂົາເຮັດ?"
  
  
  ຂ້ອຍບອກລາວຄວາມຈິງ. "ກ່ຽວກັບຄືກັນກັບ Aptos."
  
  
  “ອ້າວ,” ລາວເວົ້າຢ່າງອ່ອນໂຍນ. ຫຼັງຈາກຢຸດຊົ່ວຄາວ, ລາວໄດ້ຖາມວ່າ, "ແລ້ວເປັນຫຍັງພວກເຮົາບໍ່ບິນຕ່ໍາເພື່ອຫຼີກເວັ້ນການ radar ຂອງເຂົາເຈົ້າ?"
  
  
  "radar ທີ່ທັນສະໄຫມສາມາດກວດພົບເຮືອບິນຈາກເກືອບສູນແມັດ," ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ອະທິບາຍໃຫ້ລາວ. "ຄວາມຮູ້ສຶກທົ່ວໄປເລັກນ້ອຍຈະບອກພວກເຂົາວ່າເສັ້ນທາງການບິນຂອງພວກເຮົາແມ່ນຫຍັງ: ເສັ້ນທາງທີ່ສັ້ນທີ່ສຸດອອກຈາກປະເທດ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ຫຼຸດ​ລົງ​ໃນ​ກໍ​ລະ​ນີ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໂຈມ​ຕີ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ maneuver, ຫຼື​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ຜິດ​ພາດ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ພະ​ຍາ​ຍາມ glide. ແລະຍ້ອນຄົນທີ່ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການສູງກວ່າ."
  
  
  ລາວ​ຫົວ​ຫົວ​ເຂົ້າ​ໃຈ. "ຫລັງແມ່ນເຢັນ, ແລະບາງຄົນຢ້ານທີ່ຈະເສຍຊີວິດຍ້ອນການຂາດອົກຊີເຈນ."
  
  
  "ມັນບໍ່ເປັນກາງລະດູຮ້ອນຢູ່ທີ່ນີ້," ຂ້ອຍຈົ່ມ. "ກັບຄືນໄປແລະບອກພວກເຂົາວ່າພວກເຂົາຈະບໍ່ຕາຍ." ແລະ​ບອກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໃຫ້​ຫາຍໃຈ​ຜ່ານ​ມື​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ມີ​ລົມ​ແຮງ​ເກີນ​ໄປ​ທາງ​ຫນ້າ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ກວດເບິ່ງເຊັນເຊີອີກຄັ້ງ ແຕ່ທຸກຢ່າງແມ່ນດີ. RPM ຍັງຄົງຢູ່ຄືເກົ່າ, ຄວາມກົດດັນນ້ໍາມັນແລະອຸນຫະພູມຍັງຄົງຢູ່ທາງຂວາຂອງເສັ້ນສີແດງ. ເຄື່ອງຈັກຍັງດັງຄືກັບວ່າເຂົາເຈົ້າແລ່ນຢູ່ໃນຖ້ຽວບິນປົກກະຕິ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ແຄມ​ຝັ່ງ​ທະ​ເລ​ໄດ້​ກາຍ​ເປັນ​ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ, ແສງ​ສະ​ຫວ່າງ​ຂອງ​ບາງ​ເມືອງ​ແຄມ​ທະ​ເລ​ແລະ​ຫມູ່​ບ້ານ​ຫາ​ປາ. ພື້ນທີ່ກວ້າງໃຫຍ່ສີຂີ້ເຖົ່າຂອງ Dinaric Alps ປະຈຸບັນຢູ່ຫລັງຂ້ອຍ, ແລະກ່ອນຂ້ອຍໄດ້ວາງ dunes ທີ່ກວ້າງຂວາງຂອງນ້ໍາຈືດໆ, ທະເລຊາຍຂອງ Adriatic. ມັນ​ຊຸ່ມ​ຄື​ກັບ​ນະລົກ​ຢູ່​ບ່ອນ​ນັ້ນ, ແຕ່​ຈາກ​ທີ່​ນີ້​ມັນ​ເບິ່ງ​ຄື​ກັບ​ທະ​ເລ​ຊາຍ. ຍົນ​ເກົ່າ​ລຳ​ນີ້​ຍັງ​ດັງ​ຕໍ່​ໄປ, ແລະ​ຂ້ອຍ​ເກືອບ​ຈະ​ເຊື່ອ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ປະສົບ​ຜົນ​ສຳເລັດ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນຜູ້ໃດຜູ້ຫນຶ່ງ giggling. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຫັນໄປແລະເຫັນວ່າ Sofia ແລະ Arvia ໄດ້ບີບເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງໂດຍສານ. ໝາປ່າຢູ່ກັບ Sophia, ແລະລາວເບິ່ງບໍ່ພໍໃຈຄືກັບສັດຈະເປັນໄປໄດ້."
  
  
  "ພວກເຮົາຢູ່ເຫນືອນ້ໍາແລ້ວ," ຂ້ອຍບອກພວກເຂົາ. "ໃນສິບຫຼືສິບຫ້ານາທີພວກເຮົາທຸກຄົນຈະສາມາດຫາຍໃຈໄດ້ງ່າຍຂຶ້ນຫຼາຍ."
  
  
  ຜູ້ຍິງກົ້ມຫົວໃສ່ປ່ອງຢ້ຽມເພື່ອແນມເບິ່ງອອກໄປ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ Sophia ແລະ​ຈື່​ຈຳ​ຜູ້​ຍິງ​ທີ່​ຫຍິ່ງ, ດູ​ຖູກ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ຄັ້ງ​ທຳ​ອິດ, ແລະ ສິ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໄດ້​ກໍ​ຄື​ຫັນ​ໜ້າ​ແລະ​ສັ່ນ​ຫົວ. ນາງແທນທີ່ຈະຕາຍແທນທີ່ຈະຍອມຮັບວ່າມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ອ່ອນໂຍນແລະເປັນເພດຍິງກ່ຽວກັບນາງ. ແລະທັນພຣະອົງໄດ້ປະກົດຕົວຢ່າງຊັດເຈນຢູ່ໃນຂອງນາງໃນຮູບແບບທີ່ເຊື່ອງໄວ້.
  
  
  ທັນທີທັນໃດຫ້ອງໂດຍສານເລີ່ມສັ່ນສະເທືອນຢ່າງແຮງ, ຄືກັບວ່າມືໃຫຍ່ໄດ້ຈັບຍົນໂດຍຫາງ ແລະສັ່ນໃນແບບດຽວກັນ. ແສງສີເງິນໄດ້ກະພິບຜ່ານປ່ອງຢ້ຽມທີ່ Sophia ຊີ້ໄປແລະບິນໄປ, ເຮັດໃຫ້ເຮົາມີລົມພັດແຮງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕໍ່ສູ້ກັບພວງມາໄລແລະ pedals ເພື່ອແກ້ໄຂການ skid ທີ່ເປັນໄປໄດ້, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນເບິ່ງອອກປ່ອງຢ້ຽມອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ຕົວຈິງແລ້ວ, ບໍ່ມີຄວາມຈໍາເປັນສໍາລັບການນີ້: ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ວ່າມັນແມ່ນຫຍັງ; ແລະ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຍັງ ຮູ້ ວ່າ ສິ່ງ ທີ່ flash ສີ ເງິນ ອື່ນໆ ແມ່ນ ສູງ ຂ້າງ ເທິງ ພວກ ເຮົາ.
  
  
  "Sofia, Arvia, ກັບຄືນໄປຫາຄົນອື່ນ. ໄວ. ບອກພວກເຂົາທັງໝົດໃຫ້ກວາດຄືນເທົ່າທີ່ເປັນໄປໄດ້, ກົ້ມຕົວລົງແລະຮັກສາຫົວລົງ.
  
  
  ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ເຮັດສິ່ງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ. ຂ້ອຍເບິ່ງ Padra. ລາວ​ຖື​ດອກ​ໄຟ​ທີ່​ລາວ​ພົບ​ຢູ່​ໃນ​ຍົນ​ຢູ່​ໃນ​ມື​ຂອງ​ລາວ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ມີ​ຮອຍ​ຫ່ຽວ​ແຫ້ງ​ຂ້າມ​ໜ້າ​ຜາກ​ຂອງ​ລາວ. - ບັນຫາ, huh? - ລາວເວົ້າວ່າ, ມອບລູກລູກຫຼາຍໃຫ້ຂ້ອຍ.
  
  
  “ພໍແລ້ວ,” ຂ້ອຍເວົ້າດ້ວຍຄວາມມືດມົວ. "ຊ່ວງເວລາຫຼາຍ."
  
  
  Mig 21-F ໃຫ້ຖືກຕ້ອງ. Fishbed ຢູ່ Mach 2.2 ກັບ Atoll ລູກສອນໄຟທາງອາກາດກັບອາກາດພາຍໃຕ້ປີກ. ທີ່ດີທີ່ສຸດທີ່ຢູໂກສະລາເວຍມີໃຫ້. ທັງສອງຂອງພວກເຂົາຕໍ່ຕ້ານກັບຍົນທີ່ຂັບເຄື່ອນດ້ວຍ propeller, ອາຍຸຊາວປີທີ່ບໍ່ມີອາວຸດ.
  
  
  'ພວກ​ເຮົາ​ຄວນ​ເຮັດ​ແນວ​ໃດ​? ພວກເຮົາບໍ່ຄວນໄປຕ່ໍາກວ່າ?
  
  
  “ສູງ ຫຼື ຕ່ຳ, ມັນບໍ່ສຳຄັນ. ແຕ່​ເມື່ອ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃກ້, Hesh, ແສງ​ບັ້ງ​ໄຟ​ຫຼາຍ​ເທົ່າ​ທີ່​ເຈົ້າ​ເຮັດ​ໄດ້ ແລະ​ຖິ້ມ​ມັນ​ອອກ​ຈາກ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ.
  
  
  'ຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈ.'
  
  
  - ຂ້ອຍບໍ່ມີເວລາອະທິບາຍ. ເຂົາເຈົ້າມານີ້.'
  
  
  ຍົນໄດ້ບິນຢູ່ໃນວົງໂຄ້ງດຳນ້ຳກວ້າງທີ່ຄວນຈະຢູ່ເໜືອຫາງຂອງພວກເຮົາ. ເຂົາເຈົ້າບິນຮົກຮ້າງ, ປາຍປີກຂອງພວກມັນເກືອບຈະສຳຜັດເປັນຮູບຊົງທີ່ມະຫັດສະຈັນ.
  
  
  “ດຽວນີ້, Hesh,” ຂ້ອຍຮ້ອງຂຶ້ນ. "ຖິ້ມລູກສອນໄຟເຫຼົ່ານັ້ນຖິ້ມ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ໄດ້​ຈູດ​ລູກ​ສອນ​ໄຟ​ໄວ​ເທົ່າ​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ​ໄດ້ ແລະ​ໂຍນ​ມັນ​ອອກ​ຈາກ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ. ຂ້ອຍຢາກມີປືນຫຼາຍທີ່ຈະຍ້າຍ beacons ອອກໄປໄກຈາກຍົນ. ແຕ່ຂ້ອຍຈະບໍ່ມີເວລາໂຫຼດໃໝ່ ແລະມອບມັນໃຫ້ Padre, ແລະ Migs ໃກ້ເກີນໄປແລ້ວ.
  
  
  ຫລັງພວກເຮົາ, ລະເບີດນ້ອຍໆສີ່ຄັ້ງໄດ້ລະເບີດຂຶ້ນຈາກປີກຂອງ Migs. ດັ່ງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຄາດໄວ້, ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ຍິງໃສ່ພວກເຮົາຈາກ Atoll ຂອງພວກເຂົາ. ລູກປືນໄວ, ໃຫຍ່ກວ່າ ແລະຖືກຕ້ອງກວ່າປືນ. The Atolls ເຂົ້າມາໃກ້ພວກເຮົາໃນຂະນະທີ່ Migs ໄດ້ອອກໄປເບິ່ງການສະແດງດອກໄມ້ໄຟທີ່ມະຫັດສະຈັນ. ຂ້າງລຸ່ມພວກເຮົາ, ລູກບັ້ງໄຟໄດ້ລະເບີດອອກເປັນແປວໄຟສີຂາວ, ໄໝ້ປີກ ແລະທ້ອງຂອງພວກເຮົາ. ລູກ​ສອນ​ໄຟ​ໄດ້​ກະ​ພິບ​ເຂົ້າ​ໃກ້, ​ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ລູກ​ສອນ​ໄຟ​ໄດ້​ໂດດ​ລົງ​ໄປ, ຢູ່​ຫ່າງ​ຈາກ​ຍົນ, ​ຕາມ​ສຽງ​ລູກ​ສອນ​ໄຟ​ທີ່​ຕົກ.
  
  
  'ອັນ​ໃດ. .. ເກີດ​ຫຍັງ​ຂຶ້ນ? - Padra ປາກເປີດປາກ.
  
  
  "Atolls ໄດ້ຖືກດຶງດູດເອົາຄວາມຮ້ອນ, ແລະລູກບັ້ງໄຟທີ່ເຜົາໄຫມ້ຜະລິດຄວາມຮ້ອນຫຼາຍກ່ວາໄອເສຍຈາກເຄື່ອງຈັກເກົ່າຂອງພວກເຮົາ." ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ອະທິບາຍໃຫ້ລາວ. "ບາງຄັ້ງການລ້າສະໄຫມເລັກນ້ອຍແມ່ນເປັນປະໂຫຍດ."
  
  
  ລູກ​ສອນ​ໄຟ​ໄດ້​ຖືກ​ຍິງ​ໄປ​ໄກ​ກວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ໃນ​ອັນ​ທີ່​ເອີ້ນ​ວ່າ​ເປົ້າ​ໝາຍ​ໄປ​ສູ່​ທະ​ເລ Adriatic. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫາຍ​ສາບ​ສູນ​ໄປ​ຢູ່​ລຸ່ມ​ໜ້າ​ນ້ຳ, ແລະ​ບໍ່​ດົນ​ຕໍ່​ມາ ນ້ຳ​ທະ​ເລ​ໄດ້​ແຕກ​ອອກ​ໄປ​ເປັນ​ລູກ​ບານ​ຂອງ​ແປວ​ໄຟ​ສີ​ສົ້ມ ແລະ​ໂຟມ​ສີ​ຂາວ​ທີ່​ດັງ​ຂຶ້ນ.
  
  
  “ຮາ,” Padra ຮ້ອງຂຶ້ນ. 'ພວກເຮົາໄດ້ເຮັດມັນ. ພວກເຮົາຖອນແຂ້ວຂອງພວກເຂົາອອກ."
  
  
  “ເຈົ້າຄິດແນວນັ້ນ,” ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງກົງໄປກົງມາ. "Migs ມີ fang ຫຼາຍແລະຈະກັບຄືນມາດ້ວຍການກັດຕໍ່ໄປ."
  
  
  ຢູໂກສະລາເວຍສອງຄົນແມ່ນພຽງແຕ່ຈຸດເງິນສອງອັນຢູ່ເບື້ອງຫຼັງພວກເຮົາ, ແລະພວກເຂົາກໍ່ປິດລົງຢ່າງໄວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຊັດ​ຫນ້າ​ຜາກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ເຊັດ​ອອກ​ເຫື່ອ, ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ຄິດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຜ່ອນ​ອາຍ​ແກ​ັ​ສ​ອອກ​ແລະ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ລົງ​ໃນ​ສະ​ໄລ​ຍະ​ກວ້າງ​, ຊັນ​. ມືຂອງຂ້ອຍປຽກຈາກເຫື່ອທີ່ໃສ່ເຄື່ອງມື. ສາມພັນຕີນແລະຂ້າງລຸ່ມ.
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາສູນເສຍພວກເຂົາ," Padra ຮ້ອງອອກມາ.
  
  
  naivety ລາວບັນເທົາຄວາມກົດດັນແລະເຮັດໃຫ້ຂ້າພະເຈົ້າຫົວ. “ແບ້​ທີ່​ຜູກ​ມັດ​ມີ​ໂອ​ກາດ​ທີ່​ດີ​ກວ່າ​ຕໍ່​ຕ້ານ​ເຈົ້າ​ຊາຍ, Hesh. ແຕ່​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ຕ້ອງ​ການ​ດໍາ​ນ​້​ໍາ​, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ຕົກ​ໄປ​ໄກ​ເກີນ​ໄປ​. ແລະບາງທີ, ບາງທີ, ບາງທີ, ຂ້ອຍສາມາດຈັບພວກເຂົາອອກໄປໄດ້ດົນພໍຈົນກ່ວາພວກເຮົາຂ້າມຊາຍແດນ.
  
  
  — ຈະ​ເປັນ​ແນວ​ໃດ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ໄປ​ເຖິງ​ນ່ານ​ຟ້າ Italian​?
  
  
  "ບາງທີ Migs ຈະບໍ່ຕິດຕາມພວກເຮົາ."
  
  
  altimeter ສະແດງໃຫ້ເຫັນ 2500 ຕີນ, ຫຼັງຈາກນັ້ນ 2000, ແລະຂ້າພະເຈົ້າສືບຕໍ່ລົງ. ຂ້າພະເຈົ້າຫວັງວ່າຖ້າ Migs ໂຈມຕີ, ພວກເຂົາຈະເຮັດມັນໃນປັດຈຸບັນ. ຖ້າພວກເຂົາເຮັດ, ຂ້ອຍອາດຈະເອົາຫນຶ່ງຂອງພວກເຂົາກັບພວກເຮົາ.
  
  
  ແຕ່ນັກຕໍ່ສູ້ຍັງຄົງຢູ່ເບື້ອງຫຼັງ, ຄືກັບການປະເມີນພວກເຮົາ. - ພວກເຂົາເຈົ້າກໍາລັງເຮັດຫຍັງ? - Padra ຖາມຢ່າງປະສາດ. - ເປັນ​ຫຍັງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມາ​?
  
  
  "ພວກເຂົາຈະເຮັດມັນໃນໄວໆນີ້." ບາງທີເຂົາເຈົ້າຈະແຕ້ມຫຼາຍເພື່ອເບິ່ງວ່າໃຜມາກ່ອນ.
  
  
  ຊ້າຍ Mig ໄດ້ອອກໄປແລ່ນ, ອີກເທື່ອຫນຶ່ງໃນແບບຄລາສສິກ. ຊ້າໆ ແຕ່ແນ່ນອນ ພະອົງຍ່າງຢູ່ເໜືອພວກເຮົາ, ລົງມາຢູ່ມຸມໜຶ່ງໄປຫາຫາງຂອງພວກເຮົາ. ໃນການຫັນຂ້າງທີ່ແຫນ້ນຫນາ, ຂ້ອຍໄດ້ຫມຸນ 180 ອົງສາ, ຊ້າຫຼາຍຈົນເຄື່ອງວັດແທກຄວາມໄວຂອງຂ້ອຍເລື່ອນຢູ່ຂ້າງເທິງ rpm ທີ່ສໍາຄັນ. ອັນນີ້ເຮັດໃຫ້ນັກບິນ Mig ດຳນ້ຳໄດ້ໜ້ອຍໜຶ່ງ. ແຕ່ Mig-21 ແມ່ນເຮືອບິນທີ່ສາມາດແລ່ນໄດ້, ແລະພວກເຮົາບໍ່ເຄີຍປະໄວ້ສາຍຕາຂອງພວກເຮົາເປັນເວລາຫນຶ່ງນາທີ. ລາວໄດ້ຫຍັບເຂົ້າໃກ້ການຕີໂດຍກົງທີ່ແນ່ນອນ.
  
  
  “ປືນກົນ. .. - Padra ໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນ.
  
  
  "ອາວຸດ, Hesh," ຂ້ອຍໄດ້ແກ້ໄຂລາວ. "ດ້ວຍຫນ້າເອິກເກົ່ານີ້, ມັນໃຊ້ເວລາພຽງແຕ່ການໂຈມຕີ melee ສອງສາມຄັ້ງເພື່ອເຮັດໃຫ້ພວກເຮົາແຕກຫັກຫມົດ."
  
  
  ມີ​ການ​ໂຈມ​ຕີ​ດ້ວຍ​ລະ​ເບີດ​ຫົວ​ຂຶ້ນ. ລໍາຕົວໄດ້ຖືກ perforated ດ້ວຍ sieve ໄດ້, ແລະປີກແມ່ນເຕັມໄປດ້ວຍຮູຂະຫນາດ fist. ຫ້ອງໂດຍສານໄດ້ຖືກສະຫວ່າງໂດຍແສງກະພິບຕາບອດ. ລົມ​ໜາວ​ໄດ້​ພັດ​ຜ່ານ​ແວ່ນ​ຕາ​ທີ່​ແຕກ​ຫັກ ແລະ​ຄວັນ​ສີ​ດຳ​ໜາ​ເລີ່ມ​ຖອກ​ອອກ​ຈາກ​ໜ້າ​ປັດ. IL-2 ສັ່ນຢ່າງແຮງ.
  
  
  "ເຮັດບາງສິ່ງບາງຢ່າງ," Padra ຮ້ອງກັບຂ້ອຍ. "ຫຼັງຈາກນັ້ນບໍ່ມີຫຍັງທີ່ເຈົ້າເຮັດໄດ້ບໍ?"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ levers, ອະ​ທິ​ຖານ​ວ່າ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຍັງ​ເຮັດ​ວຽກ​ແລະ​ສືບ​ຕໍ່​ເຮັດ​ວຽກ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ຫນຶ່ງ​ວິ​ນາ​ທີ. ພຽງ​ແຕ່​ຫນຶ່ງ​ວິ​ນາ​ທີ ...
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍຮ້ອງຄືນ. 'ດຽວນີ້!'
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກົດດັນໃສ່ lever aileron ແລະ yank tiller ເຂົ້າໄປໃນ lap ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ປ່ອຍ throttle ທັງຫມົດ. ເຮືອໄດ້ສັ່ນສະເທືອນກັບກະດູກໃນຂະນະທີ່ມັນພະຍາຍາມລຸກຂຶ້ນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ຫາງຂອງມັນທັນທີກະທັນຫັນເຂົ້າໄປໃນຕໍາແຫນ່ງທີ່ເປັນໄປບໍ່ໄດ້.
  
  
  ຍົນ MiG ໄດ້ວາງແຜນທີ່ຈະບິນຜ່ານພວກເຮົາ ແລະຈາກນັ້ນກັບຄືນມາເປັນວົງມົນ, ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ນຳເອົາຍົນເຂົ້າໄປໃນເສັ້ນທາງຂອງມັນ. ໄດ້ມີສຽງຮ້ອງດັງດັງຂຶ້ນ ໃນຂະນະທີ່ນັກບິນພະຍາຍາມປີນຂຶ້ນສູງຊັນ ເພື່ອຫຼີກລ້ຽງການປະທະກັບພວກເຮົາ, ພິກປີ້ນດ້ວຍຄວາມແປກໃຈ ແລະ ໄດ້ຍິງໄຟໃສ່ໜ້າພວກເຮົາ. ແສງເດືອນສ່ອງໃສ່ປີກເງິນ ໃນຂະນະທີ່ລູກເຮືອພະຍາຍາມຄວບຄຸມຍົນ. ແຕ່ຍ້ອນຄວາມໄວ ແລະລະດັບຄວາມສູງຂອງເຮົາ—ຕອນນີ້ເຮົາຢູ່ທີ່ 1,500 ຟຸດ—ເຂົາເຈົ້າບໍ່ມີຄວາມສູງ ຫຼືຫ້ອງທີ່ຈະເຮັດແນວນັ້ນອີກຕໍ່ໄປ.
  
  
  ການສູ້ຮົບແມ່ນສັ້ນ. ຍົນສູ້ຮົບທີ່ທັນສະ ໄໝ ໄດ້ຖືກ ນຳ ໃຊ້ເພື່ອຕ້ານກັບຜູ້ຖືກລ້າ, ແລະອາວຸດທີ່ທັນສະ ໄໝ ພິສູດວ່າບໍ່ມີປະສິດຕິຜົນ. ລາວ froze, ບໍ່ສາມາດທີ່ຈະເພີ່ມລະດັບຄວາມສູງໃນຂະນະທີ່ທະເລເພີ່ມຂຶ້ນເພື່ອຮຽກຮ້ອງພຣະອົງ. ຫໍຄອຍບິນກັບຄືນ ແລະຕົວເລກທີ່ໃສ່ໝວກກັນກະທົບກໍຟ້າວອອກໄປຢ່າງໝົດຫວັງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຍົນໄດ້ຕົກລົງເຂົ້າໄປໃນທະເລ Adriatic.
  
  
  ປາຍຂອງປີກໄດ້ຕີຄື້ນແລະລາວ spun ໃນອາກາດຈົນກ່ວາຄື້ນອື່ນຈັບລາວແລະລາວ flipped upside ລົງເຂົ້າໄປໃນ trough ຂອງຄື້ນໄດ້. ຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ພຣະອົງໄດ້ນອນ, ທ້ອງຂຶ້ນ, ຄ້າຍຄື seagull ຕາຍມີປີກ outstretched. ຄ່ອຍໆລາວເລີ່ມຈົມລົງ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ມີ​ບັນ​ຫາ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ເອງ​ທີ່​ຈະ​ຕໍ່​ສູ້​ກັບ, ແຕ່​ວ່າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຄາດ​ຄະ​ເນ​ຈາກ​ການ​ຮ້ອງ​ໄຫ້​ຂອງ Padra ຂອງ​ຄວາມ​ສຸກ. “ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍິງ​ພວກ​ເຂົາ​ລົງ! Hey Carter. ເປັນເລື່ອງຕະຫລົກແທ້ໆ.'
  
  
  “ແນ່ນອນ ມັນເປັນເລື່ອງຕະຫຼົກ,” ຂ້ອຍເວົ້າສຽງດັງຢ່າງຂົມຂື່ນ, ສືບຕໍ່ສູບທໍ່ດັບເພີງ. "ແລະແນ່ນອນ, ເຈົ້າຮູ້ວ່າໃຜມີຫົວເລາະສຸດທ້າຍ?"
  
  
  ຫ້ອງ​ນັກ​ບິນ​ມີ​ຄວາມ​ຊຸ່ມ​ຊື່ນ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ປັບ​ດັບ​ຍົນ ແລະ​ດັບ​ໄຟ. ຍົນທັງ ໝົດ ຖືກລະເບີດ, ເຄື່ອງຈັກເບື້ອງຂວາໄດ້ກະຕຸກຢ່າງ ໜ້າ ເສົ້າ, ມີຄວັນນ້ ຳ ມັນອອກມາ. ແປວ​ໄຟ​ໄດ້​ຈູດ​ຊ່ອງ​ອາກາດ​ແລະ​ປີກ​ທີ່​ມີ​ໄຟ​ໄໝ້, ຫຼື​ສິ່ງ​ທີ່​ເຫຼືອ​ຢູ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໄສ​ຢ່າງ​ໂສກ​ເສົ້າ​ວ່າ​ມີ​ຜູ້​ໂດຍ​ສານ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ຫລາຍ​ຄົນ​ໄດ້​ເສຍ​ຊີ​ວິດ ຫຼື​ບາດ​ເຈັບ.
  
  
  "Padra, ກັບຄືນໄປບ່ອນແລະເບິ່ງວ່າປະຊາຊົນຂອງພວກເຮົາເຮັດແນວໃດ," ຂ້າພະເຈົ້າຮ້ອງອອກມາຈາກສຽງດັງຂອງເຄື່ອງຈັກທີ່ເສຍຊີວິດ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຮັດວຽກເປັນໄຂ້ຢູ່ໃນເຄື່ອງດັບເພີງຂອງເຄື່ອງຈັກ, ການດັບໄຟຢູ່ໃນເຄື່ອງຈັກທີ່ຖືກຕ້ອງດ້ວຍໂຟມ. Padra ຢືນຂຶ້ນຈາກເກົ້າອີ້ຂອງລາວແລະຈັບຜ້າມ່ານ. 'ແຕ່ . ..ພວກເຮົາສາມາດເຮັດສິ່ງນີ້ໄດ້ບໍ?
  
  
  "ພວກເຮົາສາມາດບິນຕໍ່ໄປໃນເຄື່ອງຈັກດຽວ," ຂ້ອຍບອກລາວຢ່າງໄວວາ. "ຖ້າຂ້ອຍສາມາດດັບໄຟໄດ້. ແຕ່ຍັງມີ Moment ອື່ນໆນັ້ນ.
  
  
  'ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໄດ້ . ..?
  
  
  “ບໍ່, ເລື່ອງຕະຫລົກນີ້ໃຊ້ໄດ້ເທື່ອດຽວ. ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ພວກເຮົາບໍ່ມີຄວາມເຂັ້ມແຂງທີ່ຈະເຮັດສິ່ງນີ້. ຟ້າວ!'
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຕ້ອງ​ການ​ໃຫ້​ເຂົາ​ຢູ່​ໃນ booth ຂ້າງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ທີ່​ສຸດ​ມາ​ເຖິງ. ນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນທີ່ພວກເຂົາໃຊ້ blindfolds ໃນການປະຫານຊີວິດ. Mig ທີສອງແມ່ນຢູ່ແລ້ວແລະບໍ່ໄດ້ຮັບການແຊກແຊງໃນເກມຂອງລາວຄືກັບຄົນອື່ນ. ດ້ວຍຄວາມຊັດເຈນ ruthless, ເຂົາຈະເຂົ້າຫາພວກເຮົາ. ແລະບໍ່ມີໃຜໃນພວກເຮົາທີ່ຈະເວົ້າມັນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕັດ​ເຄື່ອງ​ຈັກ​ທີ່​ລົ້ມ​ເຫລວ, ລ້ຽວ​ເບົາໆ​ເພື່ອ​ຮັກ​ສາ​ຄວາມ​ໄວ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຕັດ​ສິ່ງ​ທີ່​ເຫຼືອ​ຢູ່​ຂອງ rudder ເພື່ອ​ດຸ່ນ​ດ່ຽງ​ແຮງ​ດັນ​ທີ່​ບໍ່​ສະ​ເໝີ​ພາບ​ຂອງ​ເຄື່ອງ​ຈັກ​ພອດ. MiG ໄດ້ຫັນໄປໂຈມຕີ.
  
  
  “ເບິ່ງ,” Padra ຮ້ອງອອກມາ. ພຽງແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າສັງເກດເຫັນວ່າລາວບໍ່ໄດ້ປະຕິບັດຕາມຄໍາສັ່ງຂອງຂ້ອຍ. ລາວຍັງຢືນຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ. "ເບິ່ງ, ບໍ່ແມ່ນທັງຫມົດ."
  
  
  ລາວຊີ້ຜ່ານແວ່ນຕາທີ່ແຕກຫັກ. ລາວເວົ້າຖືກ: ຍົນສູ້ຮົບອີກ 6 ຄົນກຳລັງບິນມາຫາພວກເຮົາ. ສໍາລັບວິນາທີທີ່ແຕກແຍກ, ຄວາມຢ້ານກົວເຮັດໃຫ້ຄໍຂອງຂ້ອຍແຫນ້ນ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້ອຍຮູ້ວ່າມັນບໍ່ແມ່ນ Migi. ມັນແມ່ນເຄິ່ງຫນຶ່ງຂອງກອງພົນຂອງນັກສູ້ G-91Y Fiat ທີ່ໃສ່ປ້າຍສີຂຽວ, ສີຂາວແລະສີແດງຂອງກອງທັບອາກາດອິຕາລີ.
  
  
  “ໂອ້ ພະອົງ ເຈົ້າ,” ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ປິ ຕິ ຍິນ ດີ. "ພວກເຮົາຢູ່ຕ່າງປະເທດ."
  
  
  — ຍົນ​ລຳ​ອື່ນ​ຍັງ​ຈະ​ຖືກ​ໂຈມ​ຕີ​ບໍ? ລາວຍັງມີເວລາ.
  
  
  'ຂ້ອຍ​ບໍ່​ຮູ້.'
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອົດ​ລົມ​ຫາຍ​ໃຈ, ສົງ​ໄສ, ເຊັ່ນ​ດຽວ​ກັບ Padra, ບໍ່​ວ່າ​ຈະ MiG ຈະ​ສໍາ​ເລັດ​ການ​ໂຈມ​ຕີ​ຂອງ​ຕົນ​ແລະ​ຄວາມ​ສ່ຽງ​ຕໍ່​ເຫດ​ການ​ສາ​ກົນ. ຍົນ MiG ສາມາດບິນເປັນວົງອ້ອມຮອບ G-91Y ທີ່ເກົ່າກວ່າ, ອ່ອນກວ່າ. ຂ້າພະເຈົ້າເຂົ້າໃຈວ່າເປັນຫຍັງ G-91s ຈຶ່ງບິນມາທີ່ນີ້ ແລະບໍ່ແມ່ນ F-104s. ພວກເຂົາສາມາດເປີດຕົວຈາກທາງແລ່ນຫຍ້າທີ່ຢູ່ໃກ້ຄຽງ.
  
  
  ຍົນຂອງອີຕາລີໄດ້ເຂົ້າໃກ້, ແຜ່ລາມໄປທົ່ວຂອບຟ້າ. ໃນປັດຈຸບັນລັງເລໃນຄວາມບໍ່ແນ່ນອນ. ແລ້ວ​ລາວ​ກໍ​ອອກ​ໄປ​ທັນທີ ແລະ​ຫາຍ​ຕົວ​ໄປ​ທາງ​ໄກ.
  
  
  “ລາວກຳລັງກັບມາ, Carter,” Padra ຮ້ອງໄຫ້ຢ່າງ chucked. "ລາວ ກຳ ລັງກັບມາ. ມັນ ໝາຍ ຄວາມວ່າ ...
  
  
  ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍຫົວຂວັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເປີດ​ໄຟ​ນໍາ​ທາງ​, turntable​, ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໄດ້​ເປີດ​ວິ​ທະ​ຍຸ​.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ຂ້ອຍບອກລາວ. "ມັນເປັນເກມທີ່ຊະນະ."
  
  
  
  ບົດທີ 13
  
  
  
  
  
  Pescara ເປັນລີສອດແຄມທະເລທີ່ສວຍງາມຢູ່ທີ່ປາກຂອງ Foglia. ມີອຸດສາຫະກໍາຫນ້ອຍ, ແຕ່ສໍາຄັນກວ່ານັ້ນ, ຫາດຊາຍຊາຍຫຼາຍ, ນ້ໍາອຸ່ນແລະແດດຮ້ອນ. ໂຊກບໍ່ດີ, ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນຫຍັງຫຼາຍນອກຈາກຫ້ອງໂຮງແຮມຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພັກຢູ່ທີ່ Pensione Cristallo ໃກ້ກັບຫາດຊາຍ, ບ່ອນທີ່ມີສາຍລົມອ່ອນໆແລະຄື້ນຟອງອ່ອນໆໄດ້ຊ່ວຍໃຫ້ຂ້ອຍຟື້ນຕົວຈາກການບາດເຈັບຂອງຂ້ອຍ. Hawk ໄດ້ໃຫ້ເວລາພັກເຈັບປ່ວຍສອງອາທິດໃຫ້ຂ້ອຍດ້ວຍຄ່າໃຊ້ຈ່າຍຂອງ AH.
  
  
  ທີ່ດິນຂອງ escorts ແທນທີ່ຈະ uninteresting ຫຼັງຈາກ passage ຂອງພວກເຮົາ; ແລະ ຫຼັງ​ຈາກ​ການ​ຂັດ​ແຍ້ງ​ກັນ​ຂອງ​ນາ​ໂຕ​ເປັນ​ປົກ​ກະ​ຕິ, ການ​ຕັ້ງ​ຖິ່ນ​ຖານ​ໄດ້​ດຳ​ເນີນ​ໄປ​ຢ່າງ​ສະ​ດວກ. ຜູ້ຊາຍຂອງພວກເຮົາໃນ Rome ໄດ້ມາຮັບເອົາເຈ້ຍພັບທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເອົາມາຈາກ Prince, ແລະຕໍ່ມາລາວໄດ້ບອກຂ້າພະເຈົ້າວ່າຄວາມຫມາຍຂອງຂໍ້ຄວາມນີ້ແມ່ນວ່າ Albania ກໍາລັງກະກຽມການກໍ່ລັດຖະປະຫານໃນ Yugoslavia ການຊ່ວຍເຫຼືອຂອງນັກຕໍ່ສູ້ຕ້ານ Yugoslav ຫຼາຍ. ຜູ້ນໍາຂອງພວກເຂົາ, ທີ່ແນ່ນອນ Milan, ໄດ້ເສຍຊີວິດໃນເວລານັ້ນ. ອັດສະຈັນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສ່ຽງ​ຕໍ່​ຊີ​ວິດ​ແລະ​ແຂນ​ຂາ​ທີ່​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ຂໍ້​ຄວາມ​ສະ​ເພາະ​ນີ້​ຈາກ Aptos​. ນີ້​ແມ່ນ​ຫນຶ່ງ​ໃນ​ຜົນ​ໄດ້​ຮັບ ironic ທີ່​ສຸດ​ຂອງ​ພາ​ລະ​ກິດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າຈື່ໄດ້ວ່າຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ດຶງເອົາຖັງແລະຍົນຈາກພາຍໃຕ້ດັງຂອງຊາວຢູໂກສະລາເວແລະນໍາພາຊາວບ້ານບາງຄົນຜ່ານກອງທັບແລະກອງທັບອາກາດຂອງພວກເຂົາ.
  
  
  ລັດຖະບານອີຕາລີໄດ້ດູແລປະຊາຊົນຂອງ Gisan; ນາງ​ໄດ້​ຮັບ​ປະ​ກັນ asylum ແລະ​ການ​ເຮັດ​ວຽກ​ທີ່​ສັນ​ຍາ​ໄວ້​. Sofia, Padra ແລະຜູ້ຊາຍສອງຄົນສຸດທ້າຍຈາກກຸ່ມຂອງພວກເຂົາກໍາລັງວາງແຜນທີ່ຈະກັບຄືນໄປຢູໂກສະລາເວຍເພື່ອສືບຕໍ່ການຕໍ່ສູ້ເພື່ອເອກະລາດ, ແຕ່ສໍາລັບຕອນນີ້ນາງກໍາລັງພັກຜ່ອນກັບຂ້ອຍຢູ່ໂຮງແຮມ. ຜູ້ເຝົ້າປະຕູໄດ້ສ້າງຄວາມວຸ້ນວາຍຫຼາຍກ່ຽວກັບເຈົ້າຊາຍ, ແຕ່ Padre ໄດ້ເຮັດໃຫ້ລາວຢ້ານກົວຫຼາຍກ່ວາເຈົ້າຊາຍ, ແລະໃນທີ່ສຸດຄົນປະຕູໄດ້ຕົກລົງ.
  
  
  ໝາປ່າຕອນນີ້ຢູ່ກັບ Padra, ເພາະວ່າຕອນນັ້ນລາວຕ້ອງການຫຍັງຫຼາຍກວ່າສັດລ້ຽງ.
  
  
  Padre ແລະເຈົ້າຊາຍຢືນຢູ່ຂ້າງນອກຢູ່ໃນແລວເສດຖະກິດ, ເຝົ້າປະຕູຂອງຂ້ອຍໃນກໍລະນີທີ່ຜູ້ຢາກຮູ້ຢາກລົບກວນຂ້ອຍ. ຂ້ອຍນອນເປືອຍກາຍຢູ່ເທິງຕຽງກວ້າງ. Arvia ວາງຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍແລະເອົາເຕົ້ານົມທີ່ແຫນ້ນຫນາຂອງນາງ.
  
  
  ໃນອີກດ້ານຫນຶ່ງ, Sofia ຍ້າຍ sensitive, biting earlobe ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  ນີ້ສືບຕໍ່ເປັນເວລາສີ່ມື້, ຄວາມຮູ້ສຶກ, ທໍາມະຊາດແລະທໍາມະຊາດ, ຂັດຂວາງພຽງແຕ່ອາຫານເຊົ້າ, ເຊິ່ງພວກເຮົາກິນຢູ່ໃນຫ້ອງ. ເດັກຍິງເບິ່ງຄືວ່າຮູ້ວ່າຂ້ອຍພຽງພໍສໍາລັບພວກເຂົາທີ່ຈະແບ່ງປັນ.
  
  
  ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕົກ​ລົງ​ກ່ຽວ​ກັບ​ເລື່ອງ​ນີ້​ຮ່ວມ​ກັນ​ໃນ​ລະ​ຫວ່າງ​ການ​ຂັບ​ລົດ​ໄຟ​. ແລະຂ້າພະເຈົ້າສາມາດຈິນຕະນາການຮູບແບບທີ່ຮ້າຍແຮງທີ່ສຸດຂອງການເຊົາເຈັບປ່ວຍ.
  
  
  ຈົບ
  
  
  
  
  ສາ​ລະ​ບານ
   ບົດທີ 2
  
  
  
  ບົດທີ 3
  
  
  
  ບົດທີ 4
  
  
  
  ບົດທີ 5
  
  
  
  ບົດທີ 6
  
  
  
  ບົດທີ 7
  
  
  
  ບົດທີ 8
  
  
  
  ບົດທີ 9
  
  
  
  ບົດທີ 10
  
  
  
  ບົດທີ 11
  
  
  
  ບົດທີ 12
  
  
  
  ບົດທີ 13
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  
  ຕົວແທນຂອງພວກເຮົາໃນ Rome ໄດ້ຫາຍໄປ.
  
  
  ແປໂດຍ Lev Shklovsky ໃນຄວາມຊົງຈໍາຂອງລູກຊາຍຂອງລາວ Anton
  
  
  ຊື່ຕົ້ນສະບັບ: ຕົວແທນ vermist ໃນ Rome
  
  
  
  
  
  ບົດທໍາອິດ
  
  
  AH ມີຫ້ອງຊຸດຫຼາຍບ່ອນຢູ່ໃນໂຮງແຮມໃນ Manhattan ທີ່ຂ້ອຍຈະບໍ່ບອກຊື່. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຊັກອິນຢູ່ທີ່ນັ້ນຫຼັງຈາກສອງອາທິດຂອງ R&H (ພັກຜ່ອນແລະການຟື້ນຕົວ) ທີ່ AX Ranch ໃນ Virginia Game Lands ໃກ້ກັບວໍຊິງຕັນ, DC.
  
  
  ອົງການຈັດຕັ້ງນີ້ມີຕົວແທນຈໍານວນຫນຶ່ງໃນບັນດາພະນັກງານຂອງຕົນ, ແລະມັນເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍມີຄວາມຮູ້ສຶກບ້ານ. ມັນຍັງເຫມາະສົມກັບຄວາມຮູ້ສຶກດ້ານຄວາມປອດໄພຂອງ Hawke; Hawke, ຫົວສີເທົາ, ບໍ່ເປີດເຜີຍຊື່ ແລະເປັນທາດເຫຼັກຂອງ AX. ດ້ວຍຄວາມສະດວກສະບາຍເທົ່າທຽມກັນ, ລາວສົ່ງຂ້ອຍໄປຮ້ານອາຫານທີ່ທ່າເຮືອບາງແຫ່ງທີ່ມີການລະບາດຂອງພວກໂຈນສະຫລັດ, ແຕ່ເວລາທີ່ຂ້ອຍກັບຄືນໄປສະຫະລັດອາເມລິກາຫຼັງຈາກການມອບຫມາຍທີ່ເປັນອັນຕະລາຍ, ລາວເບິ່ງຂ້ອຍຄືກັບວ່າຂ້ອຍເປັນເດັກນ້ອຍທີ່ບໍ່ເຊື່ອຟັງ.
  
  
  ຂ້ອຍຍັງເຫຼືອສອງເດືອນຂອງການລາພັກທີ່ບໍ່ໄດ້ຮັບຄ່າຈ້າງ ແລະນີ້ແມ່ນບ່ອນທີ່ດີທີ່ຈະເລີ່ມຕົ້ນ. ຫ້ອງຊຸດຂອງຂ້ອຍມີຫ້ອງນອນຂະໜາດໃຫຍ່ທີ່ມີຫ້ອງນໍ້າຊຸບເປີ້ ແລະຫ້ອງຮັບແຂກທີ່ມີບາເຕັມ. ມັນມີເຮືອນຄົວທີ່ມີຫ້ອງບໍລິການແລະພໍ່ຄົວທີ່ເຮັດໃຫ້ທ່ານມີຄວາມຮູ້ສຶກຄືກັບວ່າເຈົ້າຢູ່ໃນ Napoleon III Paris ແທນທີ່ຈະເປັນເມືອງນິວຢອກ. ແລະການບໍລິການແມ່ນ discreet ແລະປະສິດທິພາບ. ຂ້ອຍຍັງມີເງິນຝາກປະຢັດເງິນເດືອນຫຼາຍໂຕນຢູ່ໃນບັນຊີທະນາຄານຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ເອົາ​ໂທລະ​ສັບ​ທີ່​ຢູ່​ຂ້າງ​ຕຽງ​ນອນ​ແລະ​ບອກ​ໂທລະ​ສັບ​ສະ​ຫຼັບ​ເບີ Tiggy ຂອງ​.
  
  
  Tiggy ແມ່ນ Tabitha Inchbold. ແມ່ຍິງຊັ້ນສູງອັງກິດ 5 ຟຸດ, ອັດຕາສ່ວນຢ່າງສົມບູນແບບ (ພໍ່ຂອງນາງແມ່ນເອເລັກໂທນ) ຜູ້ທີ່ຊື້ສິດທິພິເສດຂອງຜູ້ສູງອາຍຸທ້ອງຖິ່ນເພື່ອໄປເຮັດວຽກເປັນເລຂານຸການຢູ່ບໍລິສັດປະຊາສຳພັນຢູ່ Madison Avenue.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນ Nick Carter, Tiggy."
  
  
  "ວ້າວ." ສຽງຂອງນາງແມ່ນປະສົມຂອງ Cockney ແລະອົດສະຕາລີ. 'ເຈົ້າ​ຢູ່​ນີ້​ບໍ? ຢູ່​ໃນ​ຕົວ​ເມືອງ?' Tiggy ສາມາດບັນຈຸຄວາມຫມາຍຫຼາຍເຂົ້າໄປໃນຄໍາສັບສັ້ນສອງສາມຄໍາ.
  
  
  ມັນໃຊ້ເວລາພຽງແຕ່ສອງສາມນາທີຂອງການສົນທະນາທີ່ມີຊີວິດຊີວາ - ການສົນທະນາຂອງ Tiggy ແມ່ນເຕັມໄປດ້ວຍການເວົ້າລົມກັບຕອນແລງສຸດທ້າຍທີ່ບໍ່ສາມາດລືມໄດ້ຂອງພວກເຮົາຮ່ວມກັນ - ເພື່ອຈັດກອງປະຊຸມສໍາລັບເຄື່ອງດື່ມແລະຄ່ໍາຮ່ວມກັນ.
  
  
  ໃນເວລານີ້, ເປັນເວລາສາມໂມງເຄິ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອາບ​ນ​້​ໍ​ດົນ​ນານ​ແລະ​ສໍາ​ເລັດ​ຮູບ​ດ້ວຍ​ການ​ອາບ​ນ​້​ໍ​າ​ເຢັນ​ສໍາ​ລັບ​ຄວາມ​ສົດ​ໃສ​ແລະ​ມີ​ຊີ​ວິດ​ຄືນ​ມາ​. ຫ້ອງນ້ໍາມີກະຈົກຍາວເພດານແລະຂ້ອຍພໍໃຈກັບສິ່ງທີ່ຂ້ອຍເຫັນ. ຂ້ອຍສະບາຍດີອີກຄັ້ງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຟື້ນຟູນ້ໍາຫນັກທີ່ສູນເສຍໄປ, ກ້າມຊີ້ນຂອງຂ້ອຍເຮັດວຽກຕາມທີ່ຄວນ, ແລະບໍ່ມີຮອຍແປ້ວໃດໆທີ່ເຫລືອຈາກຄວາມພະຍາຍາມທີ່ຈະຕັດລໍາໄສ້ອອກຈາກກະເພາະອາຫານຂອງຂ້ອຍແລະໃຊ້ພວກມັນເປັນສາຍເພື່ອຫ້ອຍຂ້ອຍ. ມີແຕ່ເສັ້ນສີເງິນ-ສີຂາວອ່ອນໆທີ່ສະແດງໃຫ້ເຫັນວ່າມີດ kukri ແຫຼມຂອງລາວເລີ່ມເຮັດວຽກ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລຽວ​ໃບ​ຫນ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໂກນ​ໄດ້​ກ້ຽງ​ແລະ​ສະ​ອາດ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ນໍາ​ໃຊ້​ຫຼັງ​ຈາກ​ການ​ໂກນ​ຜົມ​ບາງ​. ກັບຄືນໄປຫ້ອງນອນ, ຂ້ອຍຂີ້ຄ້ານນຸ່ງເຄື່ອງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ slipped ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ jacket ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ເພື່ອຊົດເຊີຍພື້ນທີ່ໃນເຄື່ອງນຸ່ງຂອງຂ້ອຍສໍາລັບ Luger ຂອງ Wilhelmina, ຂ້ອຍໄດ້ຕື່ມຖົງໃສ່ໃນຖົງຊ້າຍດ້ວຍກະເປົາຫນັງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ໄວ​ໃນ​ກະ​ຈົກ​ຫ້ອງ​ນອນ​ແລະ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ສິ່ງ​ທັງ​ຫມົດ​ທີ່​ບໍ່​ພໍ​ໃຈ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປັບຄວາມຜູກມັດຂອງຂ້າພະເຈົ້າແລະພ້ອມທີ່ຈະມຸ່ງຫນ້າໄປສູ່ແຖບທີ່ Tiggy ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເລືອກເປັນຈຸດເລີ່ມຕົ້ນຂອງພວກເຮົາ.
  
  
  ຂະນະ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ເອົາ​ມື​ໃສ່​ລູກ​ບິດ​ປະຕູ, ໂທລະສັບ​ກໍ​ດັງ​ຂຶ້ນ.
  
  
  “ເອີ່,” ຂ້ອຍເວົ້າອອກມາດັງໆ, ແຕ່ກໍຍັງກັບໄປຮັບໂທລະສັບ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ໂທລະ​ສັບ​ໃສ່​ຫູ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໄດ້​ຍິນ​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ຄ້າຍ​ຄື​ກັບ​ການ​ບັນ​ທຶກ​ເທບ​ຂອງ carnival​, ພຽງ​ແຕ່​ໃນ​ທາງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົດ​ປຸ່ມ​ສີ​ແດງ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ແປງ​ໂທລະ​ສັບ​, ເຄື່ອງ​ປະ​ກອບ​ທົ່ວ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ການ​ໂຮງ​ແຮມ​ຂອງ​ອົງ​ການ​ຈັດ​ຕັ້ງ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​, ແລະ​ໃນ​ພາກ​ກາງ​ປະ​ໂຫຍກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ທີ່​ຄຸ້ນ​ເຄີຍ​. “... ແລະຂ້ອຍຮູ້ວ່າເຈົ້າກໍາລັງພັກຜ່ອນ, ແຕ່ງົບປະມານທີ່ບໍ່ດີທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງເຮັດວຽກກັບຂ້ອຍຫມາຍຄວາມວ່າຂ້ອຍບໍ່ມີຄົນຄືເຈົ້າເທື່ອ. ບໍ່ວ່າເຈົ້າຈະອ່ອນແອປານໃດ, ເຈົ້າເປັນພຽງຕົວແທນຂອງພວກເຮົາເທົ່ານັ້ນ.
  
  
  ມັນແມ່ນ Hawk. ລາວຢູ່ໃນອີກດ້ານຫນຶ່ງຂອງໂທລະສັບສີແດງ, ເວົ້າກັບຂ້ອຍຈາກຫ້ອງການຂອງລາວໃນວໍຊິງຕັນ.
  
  
  "ຂ້ອຍພາດຈຸດເລີ່ມຕົ້ນ, ຫົວຫນ້າ," ຂ້ອຍເວົ້າ, ຮຽກຮ້ອງຄວາມອົດທົນຂອງຂ້ອຍທັງຫມົດ. “ເຈົ້າບອກຂ້ອຍອີກຄັ້ງໄດ້ບໍວ່າເກີດຫຍັງຂຶ້ນ—” “ໂຣມ,” ລາວເວົ້າອອກມາ, ປິດປາກຂ້ອຍຫຼາຍຂຶ້ນ. “ພົບບາງສິ່ງທີ່ມີກິ່ນເໝັນຢູ່ໃນເຂດ Tiber. ບາງສິ່ງບາງຢ່າງແມ່ນ Clem Anderson, ແລະລາວ fucking ຕາຍ. Clem Anderson ເປັນຜູ້ໃຫ້ຂໍ້ມູນທີ່ບໍ່ສໍາຄັນໃນອິຕາລີ. ລາວບໍ່ເຄີຍເປັນສ່ວນຫນຶ່ງຂອງອົງການຂອງພວກເຮົາແທ້ໆ, ແຕ່ລາວໄດ້ຊ່ວຍພວກເຮົາໃນບາງຄັ້ງຄາວ, ໃຫ້ຂໍ້ມູນແກ່ພວກເຮົາວ່າເດັກຊາຍໃຫຍ່ຢູ່ CIA ແລະ Interpol ອາດຈະພາດໂອກາດນີ້.
  
  
  Hawke, ຫົວຫນ້າພະແນກຄວາມລັບສູງສຸດ, ຂະຫນາດນ້ອຍທີ່ສຸດແລະຕາຍທີ່ສຸດຂອງບໍລິການສືບລັບທົ່ວໂລກຂອງອາເມລິກາ, ກ່າວຕໍ່ວ່າ: "ລາວໄດ້ສົ່ງຂໍ້ສົມມຸດທີ່ບໍ່ຊັດເຈນໃຫ້ພວກເຮົາກ່ຽວກັບຮູບເງົາ crap ບາງຢ່າງທີ່ເຂົາເຈົ້າຈະສ້າງ. ປະເພດຂອງຮູບເງົາທີ່ສະແດງເຖິງການສອດແນມແລະການຕ້ານການສືບລັບເປັນເລື່ອງ glamorous. ແຕ່ເຈົ້າຮູ້ທັງຫມົດກ່ຽວກັບມັນ.
  
  
  ມື້ຫນຶ່ງ, ໃນຊ່ວງເວລາທີ່ບໍ່ໄດ້ເຝົ້າລະວັງ, ຂ້ອຍບອກ Hawke ວ່າຂ້ອຍມັກຮູບເງົາທີ່ຂ້ອຍເຫັນ. ນັບ​ແຕ່​ມື້​ນັ້ນ​ເປັນ​ຕົ້ນ​ມາ, ລາວ​ໄດ້​ປະ​ໄວ້​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ມີ​ເນື້ອ​ໃນ​ທີ່​ເປັນ​ເດັກ​ນ້ອຍ​ແລະ​ດື້ດ້ານ. ຂ້ອຍເປັນແຟນໜັງ. ຫນຶ່ງໃນຄວາມເຂົ້າໃຈຜິດທີ່ຍັງຄົງຄ້າງ, ຄົງທົນບໍ່ໄດ້ກ່ຽວກັບຊີວິດສ່ວນຕົວຂອງຂ້ອຍ (ha ha).
  
  
  "ໃນຕອນທໍາອິດຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າມັນເປັນການຫລອກລວງຮູບເງົາອີກສິບຫາຊາວລ້ານ," Hawk ເວົ້າຕໍ່ໄປ. "ແຕ່ Clem ສືບຕໍ່ໂຕ້ຖຽງວ່າມັນເລິກກວ່ານັ້ນຫຼາຍ. ຂ້ອຍໃຫ້ລາວສຳຫຼວດເບິ່ງ ເພາະລາວເປັນຄົນດີ, ມີປະໂຫຍດຫຼາຍໃນເຄືອຂ່າຍຂອງພວກເຮົາ. ຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈອີກຕໍ່ໄປ, ແຕ່ Clem ຕາຍແລ້ວ. ດັ່ງນັ້ນບາງທີ Clem ໄດ້ຮຽນຮູ້ສິ່ງທີ່ສໍາຄັນ. ເຈົ້າຖືກຈອງຢູ່ Alitalia ເວລາ 20:15 ຈາກ JFK. ທ່ານມີເວລາຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງເພື່ອຈັບເຮລິຄອບເຕີທີ່ຈະນໍາທ່ານຈາກ Manhattan ໄປສະຫນາມບິນ.
  
  
  “ແຕ່ທ່ານ…” ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າເບິ່ງ Tiggy plump ແລະມີນ້ໍາຫາຍໄປເຂົ້າໄປໃນຫມອກ.
  
  
  "ມັນຈະບໍ່ໃຊ້ເວລາຫຼາຍກວ່າຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງເພື່ອອ່ານແຜ່ນຂໍ້ມູນ," ລາວເວົ້າຢ່າງສະບາຍ. "ດຽວນີ້ມັນມາຜ່ານທາງໂຮງແຮມ." ເຈົ້າຈະພົບເຫັນລະຫັດຢູ່ໃນກ່ອງຈົດໝາຍຂອງເຈົ້າຢູ່ໜ້າໂຕະ. ທຸກຢ່າງທີ່ທ່ານຕ້ອງການແມ່ນຢູ່ໃນຊອງນີ້. ເງິນຄ່າໃຊ້ຈ່າຍ, ບັດປະຈໍາຕົວ, ຫນັງສືຜ່ານແດນສອງໃບ. ຂ້ອຍຈະບໍ່ຮັກສາເຈົ້າອີກຕໍ່ໄປ. ຂ້ອຍສາມາດເຫັນໄດ້ແລ້ວວ່າຕາຂອງເຈົ້າສະຫວ່າງແນວໃດເມື່ອຄິດເຖິງຄວາມມ່ວນຂອງ Italian dolce vita. ແຕ່ຈື່: ນີ້ແມ່ນວຽກ, ບໍ່ແມ່ນການຍ່າງ." ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກ່າວເຖິງບາງສິ່ງບາງຢ່າງກ່ຽວກັບມື້ພິເສດໃນນິວຢອກທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການ, ແຕ່ Hawk ໄດ້ວາງສາຍແລ້ວ. ມັນເປັນເກມທີ່ຂ້ອຍຫຼິ້ນແລະ Hawk ເຮັດກົດລະບຽບ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໂທຫາຫ້ອງຄວບຄຸມແລະຮ້ອງຂໍໃຫ້ມີ telex ທີ່ຂ້າພະເຈົ້າລໍຖ້າ, ພ້ອມກັບທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ຢູ່ໃນກ່ອງຈົດຫມາຍຂອງຂ້ອຍ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໂທຫາແຖບແລະອອກຈາກ Lady Inchbold ຂໍ້ຄວາມທີ່ບອກວ່າ, ແຕ່ຫນ້າເສຍດາຍ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖືກຮຽກຮ້ອງໃຫ້ອອກໄປໃນເລື່ອງຮີບດ່ວນກວ່າ. ເມື່ອ​ເດັກ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ເຮັດ​ວຽກ​ມາ​ຮອດ​ພ້ອມ​ກັບ​ໂທລະ​ເລກ​ແລະ​ຊອງ​ສີນ​້​ໍ​າ​ຫນາ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍື່ນ​ໃບ​ບິນ​ຄ່າ​ຊາວ​ສອງ​ໂດ​ລາ​ໃຫ້​ເຂົາ. ຫ້າໂດລາແມ່ນສໍາລັບຫິມະ, ແລະສ່ວນທີ່ເຫຼືອແມ່ນສໍາລັບດອກໄມ້ທີ່ຈະສົ່ງໃຫ້ Tiggy. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ຄວາມ​ປະ​ທັບ​ໃຈ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ເປັນ​ການ​ປອບ​ໃຈ​ທີ່​ຍິ່ງ​ໃຫຍ່​ສໍາ​ລັບ​ນາງ​ເປັນ​ວຽກ​ງານ​ທີ່​ໄດ້​ຮັບ​ຢ່າງ​ກະ​ທັນ​ຫັນ​ສໍາ​ລັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຂໍ້ຄວາມ telex ຍາວ 6 ຟຸດ, ເປີດເຜີຍຄືກັບເຈ້ຍຫ້ອງນ້ໍາຂະຫນາດໃຫຍ່, ຢູ່ glance ທໍາອິດເບິ່ງຄືວ່າຫນ້າເບື່ອຫນ້ອຍກວ່າບົດລາຍງານກ່ຽວກັບອະນາຄົດຂອງການຄ້າຖົ່ວເຫຼືອງ Chicago. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ເມື່ອຂ້ອຍອ່ານມັນຜ່ານແຜ່ນພາດສະຕິກທີ່ຊັດເຈນທີ່ມີລະຫັດເລກສີ່ຈາກຊອງຈົດຫມາຍ, ມັນໄດ້ເປີດເຜີຍເນື້ອໃນທີ່ສໍາຄັນຂອງມັນ. ບັນຊີອັນເຕັມທີ່ຂອງການກະທໍາແລະຄວາມສົງໃສຂອງ Clem Anderson, ການປົກຫຸ້ມຂອງຂ້າພະເຈົ້າສໍາລັບການມອບຫມາຍນີ້ກັບພື້ນຫລັງ, ແລະການປົກຫຸ້ມທີສອງຖ້າຈໍາເປັນ. ທີ່​ຢູ່​ຂອງ​ສອງ​ບ້ານ​ຕິດ​ຕໍ່​ພົວ​ພັນ​ໃນ Rome ແລະ​ບາງ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ເກັບ​ກໍາ​ຂໍ້​ມູນ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຊື່​ທີ່​ໄດ້​ກ່າວ​ມາ​ໃນ​ລາຍ​ງານ​ຂອງ Anderson​.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ອ່ານມັນຢ່າງວ່ອງໄວແລະລະມັດລະວັງ, unrolling ເຈ້ຍເປັນເສັ້ນແລະ stuffing ມັນເຂົ້າໄປໃນ shredder ມາດຕະຖານໃນອາພາດເມັນຂອງພວກເຮົາ. ເມື່ອຂ້ອຍອ່ານຫຼາຍ, ຂ້ອຍເຊື່ອວ່າ Hawk ກໍາລັງສົ່ງຂ້ອຍໄປຫາການລ່າສັດບາງຊະນິດ. ລາວຖືກຕ້ອງຕັ້ງແຕ່ເລີ່ມຕົ້ນ. ມັນແມ່ນຂ່າວລືແລະການນິນທາທີ່ເບິ່ງຄືວ່າຢູ່ໃນເຮືອນຫຼາຍໃນການໂຄສະນາສໍາລັບຮູບເງົາຫຼາຍກວ່າການສືບສວນ AX. ຂໍ້ເທັດຈິງຍາກຈໍານວນຫນ້ອຍແລະສ່ວນທີ່ເຫຼືອແມ່ນບໍ່ມີຫຍັງຫຼາຍກ່ວາຟອງ. Lorenzo Conti, ຜູ້ຜະລິດອິຕາລີໃນຫນ້າຈໍຂະຫນາດໃຫຍ່ທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍເພດສໍາພັນແລະ gore ຜູ້ທີ່ມີສ່ວນຮ່ວມໃນທຸກການຜະລິດຄລາສສິກຈາກ Odyssey ກັບລູກແກະຂອງ Mary, ກໍາລັງກະກຽມ epic ໃຫມ່ທີ່ມີຊື່ວ່າ The End of the World. ຮູບເງົາອາຊີບສາກົນກ່ຽວກັບສິ່ງທີ່ອາດຈະເກີດຂຶ້ນໃນລະຫວ່າງສົງຄາມໂລກຄັ້ງທີ III.
  
  
  hell, ທຸກຄົນທີ່ເຄີຍອ່ານຫນັງສືພິມຮູ້ກ່ຽວກັບມັນ. ຍົກເວັ້ນບາງທີ Hawk, ຜູ້ທີ່ມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກໃນການເບິ່ງຂ່າວຕ່າງປະເທດ, ຫຼັງຈາກນັ້ນໄດ້ມ່ວນຊື່ນກັບ comics ໃນໄລຍະຫນຶ່ງ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຖິ້ມເຈ້ຍໄປ.
  
  
  Conti ເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ບໍ່ຫນ້າເຊື່ອຖືແລະ cunning. ເຖິງແມ່ນວ່າໃນຮູບເງົາທີ່ປະສົບຜົນສໍາເລັດຫຼາຍທີ່ສຸດຂອງລາວ, ມີພຽງແຕ່ສ່ວນຫນຶ່ງຂອງກໍາໄລທີ່ຍັງຄົງຢູ່ສໍາລັບນັກລົງທຶນ, ໃນຂະນະທີ່ Lorenzo, ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ໄດ້ເອົາກໍາໄລເພື່ອຮັກສາ palazzo ຂອງລາວໃນ Rome, ເຮືອນວິນລາຂອງລາວໃນ Capri, Castle ລາວໃນພາກໃຕ້ຂອງປະເທດຝຣັ່ງແລະຂະຫນາດໃຫຍ່. ຈໍາ​ນວນ​ຂອງ mistresses​, ສັດ stuffed​, ຜູ້​ຮັບ​ໃຊ້​ແລະ​ທຸກ​ຊະ​ນິດ​ຂອງ hangers-on​. ແຕ່​ນີ້​ເປັນ​ຂ່າວ​ທີ່​ບໍ່​ເປັນ​ຄວາມ​ລັບ. ຜູ້ຜະລິດອື່ນໆທີ່ເຄົາລົບນັບຖືໃນລອນດອນຫຼື Hollywood ປະຕິບັດຕາມຮູບແບບຄວາມໂລບມາກດຽວກັນ.
  
  
  Clem Anderson ໄດ້ເຮັດບົດບັນທຶກກ່ຽວກັບການຄາດຕະກໍາທີ່ບໍ່ສາມາດອະທິບາຍໄດ້ຂອງດາວຫນຸ່ມຊາວອອສເຕຣຍ. ການຄາດຕະກໍາທີ່ Conti ເບິ່ງຄືວ່າມີສະຕິຮູ້ສຶກຜິດຊອບຂອງລາວ, ໂດຍສະເພາະນັບຕັ້ງແຕ່ການເສຍຊີວິດຂອງນາງບໍ່ດົນ, ລາວໄດ້ຮັບຄວາມເສຍຫາຍທາງດ້ານປະສາດແລະໄດ້ພັກຜ່ອນສໍາລັບສອງເດືອນຂອງການພັກຜ່ອນຢູ່ເຮືອນແລະໃນຄລີນິກ. ແຕ່ນັ້ນກໍ່ເປັນເລື່ອງປົກກະຕິ. ດາວສາມາດທົດແທນໄດ້ຄືກັບຕົວແທນລັບ. ແລະການແບ່ງແຍກສໍາລັບນັກສະແດງຮູບເງົາຂະຫນາດໃຫຍ່ແມ່ນເລື້ອຍໆຄືກັບຄວາມໂລແມນຕິກກັບນັກສະແດງທີ່ມີຄວາມປາດຖະຫນາ. ຄູ່ຮ່ວມງານຂອງ Conti ໃນຮູບເງົາໃຫມ່ແມ່ນ Sir Hugh Marsland, ອະດີດລັດຖະມົນຕີອັງກິດທີ່ມີຊື່ສຽງທາງດ້ານການເງິນທີ່ຫນ້າສົງໄສ, ແຕ່ບໍ່ມີຄົນແປກຫນ້າໃນໂລກຂອງທຸລະກິດການສະແດງແລະການຕິດຕໍ່ທີ່ເຂົ້າໃຈກັບບໍລິສັດຈໍາຫນ່າຍອັງກິດ. Dan Piero Simca, dwarf Italian fickle; ນັກການເມືອງແລະນັກທະນາຄານ playboy, ແລະຍັງເປັນຄູ່ຮ່ວມງານປົກກະຕິຫຼາຍໃນວິສາຫະກິດເຊັ່ນ Vereldeinde. ແລະສຸດທ້າຍ, Studs Mallory, ຜູ້ຜະລິດ - ຜູ້ອໍານວຍການເອກະລາດອາເມລິກາທີ່ມີຊື່ສຽງສໍາລັບຮູບເງົາສອງເລື່ອງທີ່ໄດ້ຮັບລາງວັນ Oscar ປະມານສິບປີກ່ອນ.
  
  
  ສຽງໂຫວດທັງຫມົດແມ່ນເປັນຫນຶ່ງຄາດຫວັງຈາກ epic ຂອງ Conti. ປະມານສິບຊື່ຈາກອັງກິດ, ຝຣັ່ງ, ອີຕາລີແລະອາເມລິກາ. ເຂົາເຈົ້າສ່ວນໃຫຍ່ເປັນແຂກຮັບເຊີນພຽງແຕ່ຫ້າຫາສິບນາທີເທົ່ານັ້ນ, ແຕ່ຊື່ຂອງເຂົາເຈົ້າຈະເບິ່ງດີເລີດໃນການປະກາດ. ທັງສອງບົດບາດຕົ້ນຕໍແມ່ນຫຼິ້ນໂດຍ Camilla Cavour, ລະເບີດທາງເພດຂອງອິຕາລີຫລ້າສຸດ, ແລະ Michael Sport, ກະສັດອັງກິດທີ່ມີປີທີ່ດີທີ່ສຸດຂອງລາວ, ມູນຄ່າການສົ່ງເສີມການຫລີກໄປທາງຫນຶ່ງ.
  
  
  ຂໍ້ຄວາມ telex ຖືກທໍາລາຍຫມົດ, ເຊັ່ນດຽວກັນກັບແຜ່ນໂປ່ງໃສ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈົມ​ລົງ​ພື້ນ​ໃນ​ທ່າ​ໂຍຄະ​ເພື່ອ​ແນມ​ໃສ່​ຕົວ​ເອງ​ແລະ​ທົບ​ທວນ​ຄືນ​ອຸ​ປະ​ກອນ​ການ​ທີ່​ມີ​ຢູ່​ແລ້ວ​ໃນ​ຫົວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ຂ້າພະເຈົ້າປ່ອຍໃຫ້ຈິດໃຈຂອງຂ້າພະເຈົ້າເປົ່າຫວ່າງຫມົດແລ້ວຂໍ້ຄວາມທັງຫມົດໄດ້ເປີດເຜີຍອີກເທື່ອຫນຶ່ງຄືກັບວ່າຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ອ່ານມັນໃນລະດັບທີ່ສູງກວ່າ.
  
  
  ບໍ່ມີສິ່ງມະຫັດສະຈັນເກີດຂຶ້ນ. ຍອມຮັບ, ຕົວລະຄອນຮູບເງົາຂອງຮູບເງົາແມ່ນນັກສິລະປິນ, ແລະ Clem ໄດ້ບັນທຶກຈໍານວນຫຼາຍກ່ຽວກັບຈໍານວນອຸປະກອນການທະຫານທີ່ປະກອບສໍາລັບ Conti ຂອງສົງຄາມໂລກຄັ້ງທີ 3: ຖັງ, ຍົນ, ລູກສອນໄຟປອມທີ່ມີບ່ອນເກັບມ້ຽນຊີມັງໃຕ້ດິນ, ແຕ່ວ່າ, ມັນກໍ່ເປັນເລື່ອງທໍາມະດາ. ແລະລາວຄວນສັງເກດເຫັນວ່າເຈົ້າ ໜ້າ ທີ່ຕິດຕໍ່ພົວພັນຂອງອີຕາລີ, ອັງກິດ, ອາເມລິກາແລະ NATO ຫຼາຍຄົນມາຮອດພ້ອມດ້ວຍວັດສະດຸ.
  
  
  ທຸກໆຮູບເງົາສົງຄາມທີ່ສໍາຄັນ, ເຖິງແມ່ນວ່າພຽງແຕ່ເຄິ່ງຫນຶ່ງທາງດ້ານກົດຫມາຍ, ສາມາດນັບໄດ້ກັບການຮ່ວມມືຂອງລັດຖະບານຢ່າງເປັນທາງການ. ບໍ່ມີຫຍັງຜິດປົກກະຕິກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້. ທັງຫມົດທີ່ເຫລືອແມ່ນ Clem ຖືກຂ້າຕາຍ. ແຕ່ເຖິງແມ່ນວ່າອັນນີ້ບໍ່ຈໍາເປັນກ່ຽວຂ້ອງກັບການຄົ້ນຄວ້າຂອງລາວໃນຮູບເງົາ The End of the World. ການຕັດສິນໂດຍບັນທຶກຫຼາຍໆຢ່າງ, Clem ແມ່ນຜູ້ຊາຍທີ່ມີກຽດ, ແຕ່ມີຄວາມສົງໃສຫຼາຍຍ້ອນການຕິດການພະນັນຂອງລາວແລະຫນີ້ສິນຄົງທີ່ຂອງລາວກັບປາສະຫລາມເງິນກູ້ທີ່ຜິດກົດຫມາຍ. ແລະມັນອາດຈະມີຫຼາຍເຫດຜົນວ່າເປັນຫຍັງລາວຈົບລົງໃນ Tiber ກວ່າຄວາມຢາກຮູ້ຢາກເຫັນຂອງລາວກ່ຽວກັບຮູບເງົາ epic.
  
  
  ຂ້ອຍ​ມີ​ເວລາ​ສິບ​ນາ​ທີ​ເພື່ອ​ຈະ​ໄດ້​ພົບ​ກັນ​ອີກ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເອົາ Wilhelmina, Luger ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, Hugo, stiletto ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ແລະ Pierre, ລະເບີດອາຍແກັສ, ຈາກຊ່ອງລັບຂອງເຂົາເຈົ້າຢູ່ລຸ່ມສຸດຂອງ suitcase ແລະ repacked ເຄື່ອງນຸ່ງຫົ່ມທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຫາກໍແຂວນ neatly ໃນ closet ຫ້ອງນອນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖອດ​ເສື້ອ​ອອກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ໃສ່​ຖົງ​ບ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມ້ວນ​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ກະ​ຕຸ້ນ​ກະ​ດູກ stiletto ແຄບ. ໃນຈຸດນີ້, ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການລູກລະເບີດອາຍແກັສທີ່ຂ້ອຍມັກໃສ່ມັນ, ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍຈຶ່ງເອົາ Pierre ໃສ່ຖົງຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສັ່ງ​ບັນ​ຊີ​ລາຍ​ການ​ແລ້ວ​ແລະ​ຄົນ​ລະ​ຄັງ​ໄດ້​ເຄາະ​ປະ​ຕູ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ອອກ​ຈາກ​ຈິດ​ໃຈ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ສຸມ​ໃສ່​ການ​ຕົວ​ຕົນ​ໃຫມ່​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຢູ່ທີ່ສະຫນາມບິນ Kennedy, ຂ້ອຍແມ່ນ Roger (Jerry) Carr, ເສດຖີນ້ໍາມັນ Texas ທີ່ມີສິ່ງດຽວຢູ່ໃນໃຈຂອງລາວ: ມີຄວາມສຸກກັບຊີວິດແລະຮູ້ວ່າລາວມີລາຍໄດ້ທີ່ບໍ່ເຄີຍແຫ້ງ. ມັນເປັນບົດບາດທີ່ຂ້ອຍມັກຫຼິ້ນ, ແຕ່ Hawk ແນ່ໃຈວ່ານະລົກບໍ່ໄດ້ໃຫ້ມັນກັບຂ້ອຍເລື້ອຍໆພຽງພໍ.
  
  
  ເຊັ່ນດຽວກັບ Carr, ຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງລົງທຶນໃນຮູບເງົານີ້ເພື່ອບໍ່ໃຫ້ກໍາໄລ, ແຕ່ເພື່ອເພີດເພີນກັບຄວາມສົດໃສດ້ານຂອງບໍລິສັດຂອງດາວສຸກສໍາລັບອາຫານເຊົ້າ, ອາຫານທ່ຽງແລະຄ່ໍາ, ແລະບາງທີແມ່ນອາຫານວ່າງຊ້າຫຼາຍ. ຂ້ອຍມັກເລື່ອງດັ່ງກ່າວກ່ຽວກັບບົດບາດຂອງຂ້ອຍເປັນ Nick Carter, ຖ້າມັນບໍ່ແມ່ນຍ້ອນຄວາມຈິງທີ່ວ່າມັນເຂົ້າໄປໃນການເຮັດວຽກຂອງຂ້ອຍ. ຖ້າຂ້ອຍຕ້ອງກ້າວອອກຈາກບົດບາດຂອງ Jerry Carr, ຂ້ອຍຈະມີຜ້າຄຸມທີສອງທີ່ມີຫນັງສືຜ່ານແດນ; ນີ້ແມ່ນ Ben Carpenter, ນັກຂ່າວອິດສະລະ. ຕົວເລກທີ່ຂ້ອນຂ້າງເມົາເຫຼົ້າ, ຫຼົງໄຫຼກັບເສລີພາບໃນການເຄື່ອນໄຫວທາງສັງຄົມຫຼາຍກວ່ານັກຫຼິ້ນ Texan.
  
  
  ຢູ່ທີ່ສະຫນາມບິນ Kennedy, ເດັກຍິງທີ່ຍິ້ມແຍ້ມແຈ່ມໃສທີ່ເບິ່ງຄືກັບວ່ານາງໄດ້ກ້າວອອກຈາກຮູບແຕ້ມ Renaissance ຫຼືຫນຶ່ງໃນຮູບເງົາ Italian ຫຼ້າສຸດໄດ້ໃຫ້ Jerry Carr ປີ້ຍົນຊັ້ນທໍາອິດ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໃຫ້ສັນຍານທີ່ຖືກຕ້ອງຢູ່ໃນອຸໂມງຜູ້ໂດຍສານແລະໄດ້ຮັບອະນຸຍາດໃຫ້ຜ່ານໂດຍບໍ່ມີການຄົ້ນຫາຂອງທີ່ມີຄຸນຄ່າສ່ວນຕົວຂອງຂ້ອຍ: Luger, ມີດແລະລູກລະເບີດ.
  
  
  ຢູ່ທີ່ຕູ້ເກັບເງິນໃນຫ້ອງອອກເດີນທາງ, ຂ້ອຍຊື້ວາລະສານ ແລະເອກະສານທີ່ພຽງພໍເພື່ອຕື່ມຂໍ້ມູນຖ້ຽວບິນຈາກນິວຢອກໄປ Rome ໃນກໍລະນີທີ່ຂ້ອຍນອນບໍ່ຫຼັບ. ໂດຍຫລັກການແລ້ວ, ຂ້ອຍຈະໄດ້ນອນຫລັບໃນຕອນເລີ່ມຕົ້ນຂອງວຽກ, ແຕ່ນີ້ຄວນຈະເຮັດຕາມທໍາມະຊາດ. ເຖິງແມ່ນວ່າທ່ານ ໝໍ ທີ່ດີທີ່ສຸດຂອງ AX ບໍ່ໄດ້ມາກັບຢາທີ່ຈະໃຫ້ຂ້ອຍນອນຫລັບທີ່ຂ້ອຍອອກມາດ້ວຍຄວາມສອດຄ່ອງແລະຈິດໃຈຫຼາຍເທົ່າທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການ.
  
  
  Jumbojet ມີພຽງແຕ່ເຄິ່ງຫນຶ່ງເຕັມແລະຂ້ອຍເກືອບຢູ່ຄົນດຽວໃນຫ້ອງຮຽນທໍາອິດ. ໄຟໄດ້ເປີດດ້ວຍການແຈ້ງເຕືອນບໍ່ໃຫ້ສູບຢາ, ແລະຂ້ອຍໄດ້ຮັດສາຍແອວ. ຂ້ອຍ​ມີ​ເວລາ​ຫ້າ​ນາທີ​ເພື່ອ​ສັງເກດ​ເບິ່ງ​ເພື່ອນ​ຮ່ວມ​ເດີນທາງ, ຂໍ້​ຄວນ​ລະວັງ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ປະຕິບັດ​ສະເໝີ​ບໍ່​ວ່າ​ຈະ​ເດີນທາງ​ດ້ວຍ​ຍົນ, ລົດ​ເມ, ຫຼື​ລົດ​ເຂັນ​ລາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຄິດ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ຫຼາຍ​ປານ​ໃດ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ຜ່ອນ​ຄາຍ​ອາ​ລົມ​ແລະ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ວິ​ທີ​ການ.
  
  
  ມີຜູ້ໂດຍສານພຽງແຕ່ສິບຄົນ. ນັກທຸລະກິດສີ່ຄົນ, ຢູ່ໃກ້ໆກັນ, ເກືອບຄືກັນໃນຊຸດຊ້ໍາຂອງພວກເຂົາແລະດ້ວຍກະເປົ໋າທາງການທູດເຫຼົ່ານັ້ນ. ຄູ່ຜົວເມຍໄວກາງຄົນສາມຄົນໃສ່ປ້າຍຊື່ຄໍາທີ່ລະບຸວ່າພວກເຂົາເປັນສະມາຊິກຂອງກຸ່ມທ່ອງທ່ຽວຫຼູຫຼາໃນການທ່ອງທ່ຽວໂລກ. ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນປົກກະຕິ, ຄືຊິແລະຫ່າງໄກ, ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍມີບ່ອນນັ່ງແຖວທັງຫມົດກັບຕົວເອງ, ມີແຖວຫວ່າງເປົ່າຫຼາຍແຖວຢູ່ທາງຫນ້າແລະຫລັງຂ້ອຍ.
  
  
  ທັນທີທີ່ແສງສະຫວ່າງປ່ຽນເປັນສີຂຽວແລະພວກເຮົາຢູ່ໃນອາກາດ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກັບຄືນໄປຫາຫ້ອງນ້ໍາ. ຢູ່ທີ່ນັ້ນຂ້ອຍໄດ້ເອົາຖົງໃສ່ Luger ແລະກາບຈາກ stiletto. ກັບຄືນໄປຫາບ່ອນນັ່ງຂອງຂ້ອຍ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ວາງພວກມັນໄວ້ໃນກະເປົ໋າທາງການທູດຂອງຂ້ອຍເອງແລະຫັນລັອກຄວາມປອດໄພ. ຖ້າຂ້ອຍປິດຕາໃນລະຫວ່າງການບິນ, ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການທີ່ຈະສ່ຽງກັບເສື້ອກັນຫນາວຂອງຂ້ອຍທີ່ຈະບໍ່ເຮັດແລະຜູ້ໂດຍສານອື່ນໆຂອງຂ້ອຍມີຄວາມຄິດທີ່ແປກປະຫຼາດກ່ຽວກັບການລັກລອບແລະສິ່ງອື່ນໆ. ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ immersed ໃນການອ່ານແສງສະຫວ່າງໃນເວລາທີ່ intercom ສັນຍານການປະກົດຕົວຂອງມັນ. ສຽງຜູ້ຍິງທີ່ອ່ອນໂຍນ, ອ່ອນໂຍນເວົ້າເປັນພາສາອີຕາລີ, ຝຣັ່ງ ແລະພາສາອັງກິດວ່າອາຫານຈະໃຫ້ບໍລິການ.
  
  
  ມີນັກບິນສອງຄົນ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສາມາດເວົ້າຫຼາຍກວ່າຫນຶ່ງສິ່ງທີ່ນາງຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ​ແຕ່​ອີກ​ອັນ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ດຶງ​ດູດ​ຄວາມ​ສົນ​ໃຈ​ຈາກ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ເມື່ອ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ມັນ​ເທື່ອ​ທຳ​ອິດ. ນາງເປັນແມ່ຍິງຂະຫນາດໃຫຍ່. ຫຼາຍນິ້ວສູງກວ່າ Tiggy ທີ່ປະຖິ້ມໄວ້ຂອງຂ້ອຍ. ແລະຍິ່ງໃຫຍ່ກວ່າ. ນາງໄດ້ໃສ່ເຄື່ອງແບບແຟຊັ່ນຂອງນາງຈົນເຖິງນິ້ວສຸດທ້າຍ, ໂຄ້ງລົງເພື່ອຈັດອາຫານຂອງຂ້ອຍລົງ. ໃນ​ເວ​ລາ​ນັ້ນ​ມີ​ຫຼາຍ​ຂອງ​ມັນ​ທັງ​ຫມົດ​ທີ່​ມັນ​ເກືອບ​ເຕັມ​ຫ້ອງ​ທັງ​ຫມົດ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຈື່ ໄດ້ ວ່າ ຄັ້ງ ຫນຶ່ງ ມີ ຊີ ວິດ ຂອງ ກະ ສັດ ຝຣັ່ງ ທີ່ ມີ ແວ່ນ ຕາ ເຫລົ້າ ທີ່ ເຮັດ ໄດ້ ມີ ຮູບ ຮ່າງ ຄື ເຕົ້າ ນົມ ຂອງ mistress favorite ຂອງ ພຣະ ອົງ . ຂ້ອຍສາມາດຈິນຕະນາການໄດ້ວ່າຊາຍຄົນນີ້ຕ້ອງຮູ້ສຶກແນວໃດ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ເວົ້າ. - 'ຂອບ​ໃຈ,'
  
  
  ນາງຍິ້ມ. ແລະນາງເປັນຜູ້ຍິງທີ່ຍິ້ມຕະຫຼອດຈາກຜົມຍາວ, ເຫຼື້ອມ, ສີນ້ຳຕານແດງ, ຂາຍາວທີ່ຫໍ່ດ້ວຍ nylon ຈົນເຖິງປາຍຕີນຂອງເກີບເກີບຂະໜາດນ້ອຍເຫຼື້ອມ.
  
  
  "ເຫຼົ້າແວງແດງກັບຄ່ໍາ," ນາງເວົ້າ. "ແຕ່ພວກເຮົາຍັງມີ Colognola. ເຫຼົ້າແວງສີແດງທີ່ຢ່າງຫນ້ອຍດີເທົ່າກັບ Soave ໃນບັນດາເຫຼົ້າແວງຂາວ, ແລະມັນມາຈາກພາກພື້ນທີ່ຂ້ອຍເກີດ. ນີ້ຍັງສາມາດສົ່ງໄດ້.
  
  
  ພາສາອັງກິດຂອງນາງເກືອບບໍ່ອອກສຽງ; ພຽງແຕ່ມີຂໍ້ຈໍາກັດເລັກນ້ອຍໃນການເລືອກຄໍາສັບ, ແຕ່ທີ່ຫນ້າຕື່ນເຕັ້ນຫຼາຍ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ບ້ານເກີດເມືອງນອນຂອງເຈົ້າ?"
  
  
  "Veneto," ນາງເວົ້າ. "ໃນ Venice. ແຕ່ຂ້ອຍມາຈາກ Padua. ພາຍໃນປະເທດເພີ່ມເຕີມ.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະລອງ Colognola," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ແຕ່ໃນເງື່ອນໄຂຫນຶ່ງ. ..'
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ, ທ່ານ ...” ນາງຫລຽວເບິ່ງລາຍຊື່ຜູ້ໂດຍສານທີ່ນາງຖືຢູ່ໃນມືຂອງນາງ. — ທ່ານ Carr? ຂ້ອຍເປັນຜູ້ໂດຍສານຄົນສຸດທ້າຍໃນພາກນີ້, ແລະຜູ້ຮັບໃຊ້ໃນຖ້ຽວບິນອີກຄົນໜຶ່ງໄດ້ໄປກັບລົດເຂັນຂອງນາງແລ້ວ. "ເຈົ້າຈະລອງເຫຼົ້າແວງນີ້ກັບຂ້ອຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ນາງກ່າວຢ່າງເຂັ້ມງວດວ່າ "ອັນນີ້ແມ່ນຜິດຕໍ່ກົດລະບຽບຢ່າງສິ້ນເຊີງ." ແຕ່ມັນຮູ້ສຶກຄືກັບການເລີ່ມຕົ້ນຂອງບາງສິ່ງບາງຢ່າງຫຼາຍກ່ວາການປະຖິ້ມຢ່າງສົມບູນ.
  
  
  "ກົດລະບຽບຖືກເຮັດໃຫ້ບໍ່ຖືກທໍາລາຍ, ຫຼືຢ່າງຫນ້ອຍຖືກທໍາລາຍ, signorina," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ. — Signorina?
  
  
  "Signorina Morandi," ນາງເວົ້າ. ແລະອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ນາງໄດ້ໃຫ້ຂ້າພະເຈົ້າຫນຶ່ງຂອງ enveloping, ຮອຍຍິ້ມທີ່ກວມເອົາທັງຫມົດ.
  
  
  "Rosana Morandi, ທ່ານ Carr."
  
  
  "Jerry, Rosana," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ພວກເຮົາສາມາດຕົກລົງທີ່ຈະເຂົ້າຫາບາງກົດລະບຽບເຫຼົ່ານີ້ໄດ້ບໍ? ມັນເບິ່ງຄືວ່າພະແນກຂອງທ່ານບໍ່ແອອັດ. ຂ້າພະເຈົ້າຈື່ຈໍາບົດບາດຊົ່ວຄາວຂອງຂ້າພະເຈົ້າເປັນນັກຫຼິ້ນທີ່ອຸດົມສົມບູນດ້ວຍນ້ໍາມັນແລະພົບເຫັນຊາວກະເປົ໋າເງິນຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. "ຖ້າທ່ານໃຫ້ສິ່ງນີ້ກັບເພື່ອນຂອງເຈົ້າ, ແນ່ນອນນາງສາມາດເບິ່ງແຍງຜູ້ໂດຍສານຄົນອື່ນໆໄດ້ບໍ?"
  
  
  ດຽວນີ້ຮອຍຍິ້ມແມ່ນເປັນຮອຍຍິ້ມຂອງຜູ້ສົມຮູ້ຮ່ວມຄິດ.
  
  
  ນາງກ່າວວ່າ, "ນີ້ແມ່ນຜິດຕໍ່ກົດລະບຽບ, Jerry," ນາງເວົ້າວ່າ, ຮັບເອົາບັນຊີລາຍການ. "ແຕ່ Angela ຈະມັກມັນ." ນີ້ແມ່ນຄູ່ຂອງຫຼັກຊັບສໍາລັບນາງ. ຂ້ອຍຈະກັບມາກັບ Colognola ໃນໄວໆນີ້. ມັນເບົາແລະອ່ອນໆຄືກັບ Soave, ແຕ່ແຂງແຮງກວ່າ.
  
  
  'ສະ​ບາຍ​ດີ​ບໍ?' ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເວົ້າເລື່ອງນີ້ກ່ອນທີ່ນາງຈະອອກໄປ.
  
  
  "ບາງທີ," Rosana ເວົ້າ. 'ໃຫ້ເຮົາເບິ່ງ.'
  
  
  ທັນທີທີ່ນາງກັບຄືນມາພ້ອມດ້ວຍໂຄໂລໂນລາສອງຂວດແລະຖາດອາຫານນ້ອຍໆສໍາລັບຕົນເອງ. ນາງ​ໄດ້​ຈົມ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ບ່ອນ​ນັ່ງ​ຂ້າງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ໄດ້​ວາງ​ຖາດ​ໃສ່​ຊັ້ນ​ວາງ​ຕໍ່​ໜ້າ​ຂອງ​ນາງ.
  
  
  ນາງກ່າວວ່າ“ ຍັງເຫຼືອພຽງແຕ່ສອງອາທິດເທົ່ານັ້ນ. “ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ ຄວາມວຸ່ນວາຍກໍ່ເລີ່ມຂຶ້ນອີກ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລະດູການທ່ອງທ່ຽວເລີ່ມຕົ້ນ. ບ່ອນນັ່ງທັງໝົດຈະຖືກເອົາໄປ. ພວກເຂົາທຸກຄົນຕ້ອງການບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ແຕກຕ່າງກັນ. ແລະນັກທຸລະກິດອາຍຸໄຂມັນເຫຼົ່ານີ້ທີ່ເລີ່ມຕົ້ນ pinching ຂ້າພະເຈົ້າຍ້ອນວ່າເຂົາເຈົ້າອ່ານບາງສິ່ງບາງຢ່າງກ່ຽວກັບ pinches Italian ເຫຼົ່ານີ້ແລະໃນປັດຈຸບັນເຂົາເຈົ້າຕ້ອງການທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ມັນເຂົ້າໄປໃນການປະຕິບັດ. ຂ້ອຍມັກມັນດີກວ່າເມື່ອມັນບໍ່ແອອັດຫຼາຍເທົ່າທີ່ຕອນນີ້. ເຖິງແມ່ນວ່າສັງຄົມຈະບໍ່ຄິດແນວນັ້ນ.”
  
  
  ນາງ​ໄດ້​ຫັກ​ປະທັບ​ຕາ​ໃສ່​ຂວດ​ນັ້ນ​ອອກ​ແລະ​ຖອດ​ຄໍ​ອອກ​ດ້ວຍ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຂອງ​ກະ​ກອກ​ທີ່​ຝຶກ​ແລ້ວ. ນາງໄດ້ຖອກໃສ່ແກ້ວຂອງຂ້ອຍເພື່ອໃຫ້ຂ້ອຍພະຍາຍາມ. ມັນ​ເປັນ​ການ​ດີ​ທີ່​ນາງ​ເວົ້າ​ວ່າ​, ເບົາ​ແລະ​ປຸງ​ລົດ​ຊາດ​ທີ່​ມີ​ລົດ​ຊາດ​ທີ່​ດີ​.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫົວ​ຫົວ​ແລະ​ນາງ​ເຕັມ​ໄປ​ທັງ​ສອງ​ແວ່ນ​ຕາ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ດື່ມ​ຮ່ວມ​ກັນ​ໃນ toast unspoken​. ຂ້າພະເຈົ້າມີຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ເຂັ້ມແຂງທີ່ພວກເຮົາໄດ້ດື່ມກັບສິ່ງດຽວກັນ.
  
  
  ຫຼັງຈາກແວ່ນສອງສາມແວ່ນ, Rosana ຍູ້ເກົ້າອີ້ທີ່ງຸ່ມງ່າມທີ່ແຍກພວກເຮົາອອກແລະເອື່ອຍນ້ໍາຫນັກເຕັມຂອງນາງໃສ່ກັບຂ້ອຍ.
  
  
  "ນັ້ນດີກວ່າ, Jerry," ນາງເວົ້າ, ແນມຕາສີນ້ໍາຕານທີ່ບໍ່ບໍລິສຸດຂອງນາງໃສ່ຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ມືຫນຶ່ງໄດ້ຂ້າມແຂນຂອງຂ້ອຍ, ເຊິ່ງເຄື່ອນໄປຫາເຕົ້ານົມຂອງນາງ. ນາງ​ບໍ່​ໄດ້​ດຶງ​ມື​ອອກ​ໄປ, ແຕ່​ໄດ້​ບີບ​ມັນ​ໃຫ້​ແໜ້ນ​ກວ່າ​ເກົ່າ.
  
  
  ພະນັກງານການບິນອີກຄົນໜຶ່ງເກັບຖາດຂອງພວກເຮົາ ແລະຂວດເຫຼົ້າແວງຫວ່າງເປົ່າສອງອັນ. ແສງໄຟໃນຍົນໄດ້ປິດລົງ ແລະເທົ່າທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຫັນໄດ້, ຜູ້ໂດຍສານຄົນອື່ນໆ, ນັກທຸລະກິດ ແລະຄູ່ຜົວເມຍທີ່ຮັ່ງມີໄວກາງຄົນຢູ່ໃນການທ່ອງທ່ຽວ, ໄດ້ນອນຫລັບ. ຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນເລື່ອງໃໝ່ທີ່ຈະຮັກໃນຕອນທໍາອິດ, ແຕ່ມັນມັກຈະເກີດຂຶ້ນໃນຊ່ວງເວລາຂອງການຂົ່ມຂູ່, ຄວາມກົດດັນ, ວິກິດການ. ບໍ່ເຄີຍເປັນແບບນີ້: ງ່າຍດາຍ, spontaneous ແລະແຮງບັນດານໃຈ: ຈາກການແລກປ່ຽນເບື້ອງຕົ້ນ glances ໃນໄລຍະອາຫານເປັນການປ່ອຍຢ່າງໄວວາທີ່ບໍ່ສາມາດຫຼີກເວັ້ນໄດ້. ພາຍໃນວິນາທີທີ່ພວກເຮົາຫຼຸດບ່ອນນັ່ງອີກເບື້ອງໜຶ່ງ ແລະພວກເຮົາມີພື້ນທີ່ທັງໝົດ, ຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ ແລະ ຄວາມສະດວກສະບາຍທີ່ສອງຄົນສາມາດຂໍໄດ້.
  
  
  ໂຣຊານາໄດ້ຊ່ວຍຂ້ອຍຖອດເສື້ອແຈັກເກັດຂອງຂ້ອຍອອກໂດຍບໍ່ໄດ້ເອົາສົບອອກຈາກປາກຂອງຂ້ອຍ. ລີ້ນຂອງນາງຢູ່ໃນປາກຂອງຂ້ອຍຄືກັບປາທີ່ສູນເສຍ, ຢ້ານ. ນາງໄດ້ຖູປາຍເຄື່ອງແບບຂອງນາງອອກ ແລະກຳຈັດຖົງໂສ້ງ ແລະເກີບອອກຢ່າງໄວວາ. ແມ່ຍິງສູງ, ແຂງແຮງທີ່ມີຄວາມອ່ອນໂຍນທີ່ບໍ່ຄາດຄິດຂອງຜີເສື້ອທີ່ອ່ອນໂຍນ, sexy.
  
  
  ມືຂອງນາງກົ້ມໄປຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງ. ພາຍໃຕ້ເສື້ອ unbuttoned ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ໃນປັດຈຸບັນ shamelessly ຕ່ໍາແລະ insisted ຫຼາຍ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ biting ປາກແລະລີ້ນຊອກຫາ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໃຫ້ນາງຫຼາຍເທົ່າທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮັບ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ບຸກລຸກຂອງນາງບ່ອນທີ່ຂາຍາວ, ຄລາສສິກໄດ້ພົບ, ແລະນາທີຊ້າໆຂອງ ecstasy ເຊິ່ງກັນແລະກັນປະຕິບັດຕາມ. ມັນບໍ່ໄດ້ຮຽກຮ້ອງໃຫ້ມີຄໍາສັບຕ່າງໆ; ຮ່າງກາຍຂອງພວກເຮົາໄດ້ບອກພວກເຮົາທຸກຢ່າງແລ້ວ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຮອດຈຸດສູງສຸດຮ່ວມກັນ, Rosana ພຽງແຕ່ຖອນຫາຍໃຈເລິກໆດ້ວຍຄວາມພໍໃຈ.
  
  
  ຂ້ອຍຍັງພັກຜ່ອນຢູ່ເມື່ອ Rosana ນັ່ງຊື່ແລະຍິ້ມຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ. ນອກເຫນືອຈາກຄວາມຫນ້າອາຍເລັກນ້ອຍແລະຄວາມຈິງທີ່ວ່າຮອຍຍິ້ມຂອງນາງໃນປັດຈຸບັນຄ້າຍຄືກັບຮອຍຍິ້ມຂອງແມວທີ່ລ້ຽງໄດ້ດີ, ນາງແມ່ນຂ້ອນຂ້າງເປັນຕົວແບບຂອງຜູ້ຮັບໃຊ້ທີ່ຫນ້າເຄົາລົບແລະຫນ້າກຽດ, ໃຊ້ເວລາສົນທະນາສອງສາມນາທີ, ແລະບໍ່ມີຫຍັງອີກ, ກັບຜູ້ໂດຍສານທີ່ຫນ້າເຄົາລົບ.
  
  
  ນາງເວົ້າວ່າ, "ຖ້າທ່ານຕ້ອງການບິນກັບພວກເຮົາອີກ, Jerry," ໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າເຈົ້າເຮັດມັນໃນລະດູການນອກລະດູການ, ເຊັ່ນດຽວກັບຕອນນີ້.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. "ເຈົ້າພຽງແຕ່ສ້າງຄວາມຮັກໃນອາກາດບໍ? - ຫຼັງຈາກທີ່ທັງຫມົດ, ຂ້ອຍກໍາລັງວາງແຜນທີ່ຈະຢູ່ Rome ສໍາລັບສອງສາມອາທິດ, ບາງທີຂ້ອຍອາດຈະໃຊ້ເວລາຫວ່າງເພື່ອເບິ່ງສະຖານທີ່ທ່ອງທ່ຽວຕົ້ນຕໍທັງຫມົດ, ຊຶ່ງຫມາຍຄວາມວ່າເຈົ້າເປັນຈຸດສູງສຸດຂອງ. ຈຸດ​ເດັ່ນ​ທັງ​ຫມົດ​.
  
  
  "ດີ, ຂອບໃຈ, Jerry," ນາງເວົ້າ. “ຂ້ອຍບິນໄປມາຫຼາຍ. ແຕ່ຖ້າຂ້ອຍຫວ່າງ, ເຈົ້າສາມາດຕິດຕໍ່ຂ້ອຍໄດ້ຕາມເບີນີ້. ນາງໄດ້ໃຫ້ເບີໂທລະສັບໃຫ້ຂ້ອຍ, ເຊິ່ງນາງໄດ້ຂຽນໄວ້ໃນປື້ມບັນທຶກຢ່າງລະມັດລະວັງ. "ຂ້ອຍຄິດວ່າມັນຈະດີທີ່ຈະຊອກຫາສິ່ງທີ່ພວກເຮົາສາມາດເຮັດໄດ້ອີກຢູ່ເທິງໂລກໂດຍບໍ່ມີຄົນເຫຼົ່ານີ້ທີ່ຢູ່ອ້ອມຂ້າງພວກເຮົາ." ນາງໂບກມືໃຫ້ຜູ້ໂດຍສານທີ່ນອນຫຼັບອີກຄົນໜຶ່ງ ແລະຍິ້ມ. 'ເຈົ້າ​ຈະ​ຢູ່​ໃສ? ຖ້າມັນບໍ່ຂີ້ຄ້ານ, ບາງທີຂ້ອຍອາດຈະໂທຫາເຈົ້າຢູ່ທີ່ນັ້ນ.
  
  
  “Albergo Le Superbe,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ແລະຖ້າຂ້ອຍບໍ່ຢູ່, ຝາກຂໍ້ຄວາມໄວ້."
  
  
  - ເຈົ້າຈະເຮັດຫຍັງຢູ່ Rome, Jerry?
  
  
  ມັນ​ເປັນ​ຄຳ​ຖາມ​ທີ່​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ຜິດ​ແລະ​ຊັດ​ເຈນ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ລະ​ບົບ​ການ​ເຕືອນ​ໄພ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປິດ​ລົງ. ຄວາມຮູ້ສຶກເຜັດເລັກນ້ອຍຢູ່ໃນຄໍ, ທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຮຽນຮູ້ແມ່ນສັນຍານ instinctive ຂອງອັນຕະລາຍ.
  
  
  ມັນເປັນຄໍາຖາມທີ່ທຸກຄົນສາມາດຖາມຂ້ອຍໄດ້, ແຕ່ເວລາທີ່ບໍ່ດີ. ເກືອບທຸກຄົນຈະເຮັດສິ່ງນີ້ໄວກວ່ານີ້. ການກະກຽມຄວາມສະໜິດສະໜົມແມ່ນເຮັດໄດ້ສະເໝີຜ່ານການສົນທະນາ, ແລະບໍ່ມີໃຜລໍຖ້າການມີເພດສຳພັນເພື່ອຫຼຸດເປົ້າໝາຍເລັກນ້ອຍ. ແລະ "ຈຸດປະສົງ" ແມ່ນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຮູ້ສຶກຕັ້ງແຕ່ຕອນທໍາອິດ. ມັນໃຊ້ເວລາພຽງແຕ່ສອງສາມສິບວິນາທີຂອງຂ້ອຍເພື່ອປະມວນຜົນຄວາມຄິດນີ້ຢູ່ໃນຫົວຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ຂ້ອຍຕ້ອງການໄປຢ້ຽມຢາມນັກສ້າງຮູບເງົາຢູ່ທີ່ນັ້ນ," ຂ້ອຍເວົ້າ, ໂດຍບໍ່ມີການຂັດຂວາງການສົນທະນາ. “ນີ້ Lorenzo Conti. ບາງທີຂ້ອຍຈະເອົາເງິນເຂົ້າໄປໃນການຜະລິດໃຫມ່ຂອງລາວ."
  
  
  "ອ້າວ, ຈຸດຈົບຂອງໂລກ," Rosana ເວົ້າ, ແລະຂ້ອຍເກືອບສາມາດເຫັນການຄລິກ relay ໃນ ghost ທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫຼັງຂອງ Madonna ຍິ້ມ, ໃບຫນ້າທີ່ມີຄວາມຮູ້ສຶກໃນກອບ maroon. "ຖ້າທ່ານຄົບຫາກັບຄົນແບບນັ້ນ, ທ່ານຈະບໍ່ມີເວລາຫຼາຍທີ່ຈະພົບກັບນັກບິນ Rosana."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ປະ​ກັນ​ກັບ​ນາງ​ວ່າ​ຫຼັງ​ຈາກ​ການ orgasm ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ຮ່ວມ​ກັນ​, ນາງ​ຈະ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ບໍ່​ສໍາ​ຄັນ​ສໍາ​ລັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  ພວກເຮົາໄດ້ສົນທະນາກັນເລັກນ້ອຍກ່ຽວກັບຕົວເຮົາເອງ, ກ່ຽວກັບຮ້ານອາຫານທີ່ດີທີ່ສຸດໃນ Rome, Le Superbe ທີ່ມະຫັດສະຈັນ, ແລະອື່ນໆ. ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນການສົນທະນາທີ່ບໍລິສຸດອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ແຕ່ສິ່ງທີ່ເຮັດໃຫ້ນາງໄປແມ່ນວ່າຫຼັງຈາກນາງເຊື່ອມຕໍ່ການເດີນທາງຂອງຂ້ອຍກັບ Rome ກັບ "ວັນສິ້ນສຸດຂອງໂລກ", ນາງໄດ້ຫຼຸດລົງຄວາມຢາກຮູ້ຢາກເຫັນທັງຫມົດ.
  
  
  ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາໄດ້ສົນທະນາແລະ dozed ສໍາລັບສອງສາມຊົ່ວໂມງ, ຍັງດີຫຼາຍ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ Rosana ໄດ້ຂໍໂທດ.
  
  
  ນາງກ່າວວ່າ“ ອາຫານຍັງບໍ່ທັນໄດ້ໃຫ້ບໍລິການເທື່ອ. “ອາຫານເຊົ້າກ່ອນລົງຈອດ. ເຈົ້າຈະສູນເສຍເບີໂທລະສັບຂອງຂ້ອຍ, Jerry ບໍ?
  
  
  ຂ້ອຍບອກນາງວ່າຂ້ອຍຈະບໍ່ເຮັດມັນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ບອກນາງວ່າຂ້ອຍຈະສົ່ງມັນໄປຫາຜູ້ຕິດຕໍ່ AX ໃນ Rome ສໍາລັບການສືບສວນຢ່າງເລິກເຊິ່ງຂອງ Signorina Morandi, ປະຫວັດຄວາມເປັນມາຂອງນາງແລະການເຊື່ອມຕໍ່ທັງຫມົດໃນອະດີດແລະປະຈຸບັນຂອງນາງກັບ "End of the World" ແລະ Clem Anders ທ້າຍ. .
  
  
  
  
  ບົດທີ 2
  
  
  
  
  
  ສະຫນາມບິນ Leonardo da Vinea Fumicino ໃກ້ Rome ຢູ່ໃນຄວາມວຸ່ນວາຍຢ່າງສົມບູນ. ຂ້ອຍໄດ້ໃຫ້ຊື່ທີ່ຖືກຕ້ອງ ແລະໄດ້ລຶບລ້າງພາສີ ແລະຄວາມປອດໄພຢ່າງໄວວາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຟ້າວ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ການ​ສູ້​ຮົບ​ສໍາ​ລັບ taxi ໄດ້​. ມີການປະທ້ວງຢູ່ສະໜາມບິນຕາມປົກກະຕິ ແລະການແຂ່ງຂັນລົດແທັກຊີແມ່ນຮຸນແຮງ. ໃນ ທີ່ ສຸດ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ພົບ ເຫັນ ຄົນ ໂງ່ ທີ່ ຍອມ ຮັບ ເອົາ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ແລະ ກະ ເປົ໋າ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ເຂົ້າ ໄປ ໃນ ຕົວ ເມືອງ ພ້ອມ ກັບ ຜູ້ ໂດຍ ສານ ອີກ ສອງ ຄົນ ສໍາ ລັບ ການ ພຽງ ແຕ່ ສ່ວນ ແບ່ງ ຕໍ່ ຄົນ ເທິງ ຂອງ ທັງ ຫມົດ.
  
  
  ພວກເຂົາໄດ້ຮັບການຈອງຂອງຂ້ອຍຢູ່ Le Superbe ແລະ Hawke ໄດ້ກະກຽມຜູ້ຊ່ຽວຊານຕາມປົກກະຕິຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ປະ​ຕິ​ບັດ​ເປັນ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ແທ້​ຈິງ​ໄດ້​ຄວບ​ຄຸມ Texas ລ້ານ. ເມື່ອຂ້ອຍລົງທະບຽນຂ້ອຍຖາມວ່າ Studs Mallory ຫຼື Sir Hugh Marsland ກໍ່ໄດ້ລົງທະບຽນຄືກັນ.
  
  
  - ທັງສອງ, ທ່ານ Carr. ພະນັກງານຕ້ອນຮັບຢ່າງມີຄວາມສຸກຢືນຢັນການຄົ້ນພົບຂອງ AX ວ່າ Le Superbe ແມ່ນສໍານັກງານໃຫຍ່ທີ່ບໍ່ເປັນທາງການຂອງຜູ້ສ້າງ Wereldeinde.
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້ອຍຈະສົ່ງຂໍ້ຄວາມໃຫ້ພວກເຂົາ," ຂ້ອຍເວົ້າ. ມີເຈ້ຍໂຮງແຮມຢູ່ໃນມືຂອງຂ້ອຍ ກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະເອົາປາກກາອອກຈາກກະເປົ໋າຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂຽນສິ່ງດຽວກັນກັບທັງສອງ, ດັ່ງນັ້ນຈຶ່ງກວມເອົາຄວາມສ່ຽງທີ່ຂໍ້ຄວາມຫນຶ່ງຈະຫາຍໄປ. ຂ້ອຍຢາກຕິດຕໍ່ໄດ້ໄວເທົ່າທີ່ຈະໄວໄດ້. "ທີ່ຮັກ Sir Hugh," ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂຽນ (ແລະ "ທີ່ຮັກ Mallory" ໃນຂໍ້ຄວາມທີສອງ), "Lew Kevin ບອກຂ້າພະເຈົ້າເພື່ອເຂົ້າໄປເບິ່ງທ່ານໃນ Rome. ຂ້ອຍຕ້ອງການຮູບເງົາເປັນ masterpiece. ແລະຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ "ສິ້ນສຸດຂອງໂລກ" ອາດຈະຍັງມີໂອກາດທີ່ຈະເຮັດແນວນັ້ນ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຊັນລາຍເຊັນຂະຫນາດໃຫຍ່, ຜິດກົດຫມາຍ, ແລະພະນັກງານໄດ້ຟ້າວສໍາລັບ clips ບັດທຸລະກິດທີ່ Hawk ໃຫ້ຂ້າພະເຈົ້າ, ລະບຸວ່າຂ້າພະເຈົ້າເປັນສະມາຊິກຂອງສະໂມສອນ Houston ຕົວແທນຂອງສຸພາບບຸລຸດ.
  
  
  ນັກກະດິ່ງໄດ້ພາຂ້ອຍໄປຊັ້ນທີ 6, ໄປຫາຫ້ອງທີ່ເບິ່ງສະຫງ່າງາມກວ່າຫ້ອງທີ່ຂ້ອຍໄດ້ປະໄວ້ຢູ່ນິວຢອກ. Le Superbe ໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນຊີວິດການເປັນຢູ່ຂອງໂຮງແຮມໃນຊ່ວງເວລາອັນສົດຊື່ນຂອງສະຕະວັດທີແລະ, ດ້ວຍການປ່ຽນແປງແລະການປັບປຸງໃຫມ່ຫຼາຍຮູບແບບ, ບໍ່ເຄີຍປະຕິບັດຕາມແນວໂນ້ມທີ່ທັນສະໄຫມຂອງການເພີ່ມການຄອບຄອງໂດຍການແບ່ງຫ້ອງ suites ເຂົ້າໄປໃນພື້ນທີ່ຂະຫນາດນ້ອຍກວ່າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ບັນ​ທຶກ 1,000 lire ໃໝ່​ສອງ​ໃບ​ໃຫ້​ຜູ້​ສົ່ງ​ຂ່າວ ແລະ​ຈາກ​ນັ້ນ​ກໍ​ຍື່ນ​ໃບ​ໜຶ່ງ​ໃນ​ຈຳ​ນວນ 5000 ໃຫ້​ລາວ ແລະ​ບອກ​ໃຫ້​ລາວ​ກັບ​ຄືນ​ມາ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ໄວ​ສູງ​ສຸດ​ດ້ວຍ​ແຜນ​ທີ່​ຫຼ້າ​ສຸດ​ຂອງ Rome. ຂ້ອຍຮູ້ຈັກເມືອງຂ້ອນຂ້າງດີ, ແຕ່ວາງແຜນທີ່ຈະຕັ້ງຖິ່ນຖານຢ່າງໄວວາໃນຂະນະທີ່ລໍຖ້າຄໍາຕອບຈາກຊຸດທີ່ດີທີ່ສຸດຂອງຂ້ອຍ: ສອງຂໍ້ຄວາມ.
  
  
  ລາວກັບຄືນມາກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະສໍາເລັດການຫຸ້ມຫໍ່. ໃນຖານະເປັນລາງວັນ, ຂ້າພະເຈົ້າປະຕິເສດການປ່ຽນແປງທີ່ລາວຕ້ອງການຄືນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃຊ້​ເວ​ລາ​ຫ້າ​ນາ​ທີ​ຂອງ​ການ​ເອົາ​ໃຈ​ໃສ່​ສຸມ​ໃສ່​ໃນ​ແຜນ​ທີ່, ທີ່, ເມື່ອ unfolded, ກວມ​ເອົາ​ເຄິ່ງ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ​ຕຽງ baroque ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຢືນຢັນຄວາມຮູ້ຂອງຂ້ອຍກ່ຽວກັບອະດີດ, ເຕັມໄປດ້ວຍຈຸດທີ່ບໍ່ຊັດເຈນຢູ່ໃນຄວາມຊົງຈໍາຂອງຂ້ອຍແລະຕັ້ງທີ່ຢູ່ຕິດຕໍ່ຂອງພວກເຮົາ: ຫນຶ່ງຢູ່ໃນ Parioli ສູງ, ອີກບ່ອນຫນຶ່ງຢູ່ໃນ Trastevere ທີ່ຄຶກຄັກໃນອີກດ້ານຫນຶ່ງຂອງ Tiber.
  
  
  ເພື່ອສືບຕໍ່ການປົກກະຕິທີ່ຈໍາເປັນແລະຄຸ້ນເຄີຍ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເອົາ Luger ອອກຈາກກໍລະນີທາງການທູດ, ຖອດມັນອອກແລະເອົານ້ໍາມັນລົງໃສ່ກົນໄກການຍິງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖອດອອກສໍາລັບຫ້ານາທີຂອງ Yoga. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ນອນເພື່ອພັກຜ່ອນ, ເຊິ່ງ Rosana ໄດ້ປະຕິເສດຢ່າງມີຄວາມສຸກໃນຍົນ, ຕ້ອງການທີ່ຈະລືມມັນໄປຕະຫຼອດມື້ຖ້າຈໍາເປັນ.
  
  
  ຖ້າຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຮັບການຕອບຮັບຕໍ່ຂໍ້ຄວາມຂອງຂ້ອຍ, ບາງສິ່ງບາງຢ່າງຈະຜິດພາດ, ເພາະວ່າຂ້ອຍຄິດກ່ຽວກັບ Rosana ຫຼາຍ - ຄວາມຈິງທີ່ວ່າການກະຕຸ້ນຂອງ foreplay ຂອງນາງແມ່ນທັງປະສິດທິພາບແລະ erotic - ຫຼາຍຂ້ອຍຫມັ້ນໃຈວ່ານາງມີຄວາມກ່ຽວຂ້ອງກັບ "The. ຈຸດ​ຈົບ​ຂອງ​ໂລກ".
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕົກ​ຢູ່​ໃນ​ການ​ນອນ​ເລິກ​ແລະ​ໄດ້​ມີ​ຄວາມ​ຝັນ​ທີ່​ເປັນ​ສຸກ​ທີ່​ເປັນ​ການ​ຜ່ອນ​ຄາຍ​ຄືນ​ໃຫມ່​ຂອງ​ການ​ພົບ​ກັບ Rosana ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ພຽງແຕ່ໃນຄວາມຝັນຂອງຂ້ອຍບໍ່ມີຄົນອື່ນຢູ່ໃນຍົນແລະສິ່ງຕ່າງໆໄດ້ຖືກປະຕິບັດຢ່າງລະມັດລະວັງເລັກນ້ອຍ. ຈົນກະດິ່ງປຸກດັງຂຶ້ນ.
  
  
  ຂ້ອຍຕື່ນຂຶ້ນຢ່າງໄວວາແລະບໍ່ພໍໃຈ. ໂທລະສັບດັງຂຶ້ນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເອົາໂທລະສັບອອກຈາກ hook ໄດ້.
  
  
  — ທ່ານ Carr? ສຽງຜູ້ຍິງທີ່ມີສຳນຽງຕ່າງປະເທດເລັກນ້ອຍ.
  
  
  — ເຈົ້າ​ຈະ​ເຂົ້າ​ຮ່ວມ​ການ​ສົນ​ທະ​ນາ​?
  
  
  - Sir Hugh Marsland ສໍາລັບທ່ານ. ຫນຶ່ງນາທີ, ກະລຸນາ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລໍ​ຖ້າ, ແລະ​ສຽງ​ທີ່​ອົບ​ອຸ່ນ​ເກີນ​ໄປ, ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ເກີນ​ໄປ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ມາ​ຂອງ​ຜູ້​ສາວ.
  
  
  "ເຈົ້າກໍາລັງເວົ້າກັບ Hugh Marsland, ທ່ານ Carr," ລາວເວົ້າ. (ລະວັງສະເໝີຖ້າຄົນອັງກິດລືມຊື່ຂອງລາວໄວເກີນໄປ.) “ຂ້ອຍໄດ້ຮັບຂໍ້ຄວາມຂອງເຈົ້າ. Lew ໄດ້ຄິດຫຼາຍໃນການແນະນໍາໃຫ້ທ່ານຕິດຕໍ່ພວກເຮົາ. ຄົນໂງ່ເກົ່ານີ້ເຮັດຈັ່ງໃດ?
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕອບ​ສະ​ຫນອງ​ຂໍ້​ມູນ​ທີ່ Hawk ໄດ້ telexed ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. Lew, ຄົນບ້າເກົ່າຄົນນັ້ນ, ກໍາລັງເດີນທາງຢູ່ເທິງເຮືອຢອດຂອງລາວ, Crazy Jane, ນອກຊາຍຝັ່ງຂອງ Diamond Reed ກັບ Mimi, ນາງ Kevin ຄົນທີຫ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ໄດ້​ເວົ້າ​ສະ​ບາຍ​ດີ​ຈາກ​ທັງ​ສອງ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ.
  
  
  ທ່ານ Sir Hugh ກ່າວວ່າ, "ຂ້ອຍຢ້ານວ່າບໍ່ມີຫຍັງຜິດພາດກັບດ້ານການເງິນຂອງ The World's End, ທີ່ຮັກແພງ," Sir Hugh ເວົ້າ, ຈື່ Lew ເລັກນ້ອຍ. "ແຕ່ບໍ່ມີເຫດຜົນວ່າເປັນຫຍັງພວກເຮົາບໍ່ຄວນພົບກັບການຜ່ອນຄາຍເລັກນ້ອຍທີ່ la bella Roma." Renzo Conti ແລະພວກເຮົາສອງສາມຄົນຕ້ອງການພົບກັບເຄື່ອງດື່ມແລະຕອນແລງອອກນອກ. ຂ້ອຍຢາກໃຫ້ເຈົ້າເຂົ້າຮ່ວມ. ເວົ້າວ່າ, ປະມານຫົກໂມງເຄິ່ງໃນ Monza Hall?
  
  
  ຂ້ອຍເວົ້າວ່າຂ້ອຍຢາກມັນ.
  
  
  ການສົນທະນາສັ້ນເກືອບພຽງພໍທີ່ຈະສ້າງຄວາມຄິດຂອງ Sir Hugh ໃນເນື້ອຫນັງແລະເລືອດ. ຄົນອັງກິດທີ່ຮູ້ໜັງສື ແລະ ມີສຸພາບສະຕີກັບລັກສະນະປອມຕົວຂອງສັງຄົມທີ່ແຂງກະດ້າງ, ເຊິ່ງຕ້ອງປິດບັງຄວາມຂີ້ຄ້ານຂອງລາວເພື່ອໃຫ້ລາວມີລາຍໄດ້ປອນ, ເຄື່ອງຫມາຍ, ຟຣັງຫຼືລີຣາທີ່ລາວບໍ່ໄດ້ສືບທອດຄືກັບເດັກຊາຍອື່ນໆ. ແລະມັນເກືອບແນ່ນອນວ່າມັນຈະມີບ່ອນຫວ່າງສໍາລັບເງິນຫຼາຍກວ່ານີ້ຢູ່ໃນໂລກສຸດທ້າຍ. ມັນໄດ້ຖືກເວົ້າພຽງແຕ່ເພື່ອເຮັດໃຫ້ການປະກອບສ່ວນທີ່ດຶງດູດໃຈຄົນໂງ່, ອຸດົມສົມບູນ Texan ໂດຍເຮັດໃຫ້ມັນເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ຈໍາເປັນເພື່ອວ່າຖ້າພວກເຂົາຈັບຂ້ອຍພວກເຂົາຈະເວົ້າກັບຂ້ອຍແລະທໍາທ່າວ່າພວກເຂົາມີເວລາທີ່ດີຄືກັນ.
  
  
  ມັນເປັນເວລາພຽງແຕ່ຫ້າໂມງຕອນບ່າຍ, ແລະການພັກຜ່ອນຍາວຂອງຂ້ອຍໄດ້ບັນເທົາຄວາມບໍ່ສະບາຍຂອງຄວາມແຕກຕ່າງຂອງເວລາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ນໍາ​ໃຊ້​ທີ່​ດີ​ຂອງ​ສອງ​ຊົ່ວ​ໂມງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ໄວ້​ກ່ອນ​ເກມ​ຈະ​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ. ຂ້ອຍ​ໄດ້​ນຸ່ງ​ເຄື່ອງ (ແລະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຈິດ​ໃຈ​ຊື້​ເສື້ອ​ແລະ​ເຄື່ອງ​ນຸ່ງ​ຫຼາຍ​ສີ​ເພື່ອ​ເຮັດ​ໃຫ້​ເບິ່ງ​ໜ້າ​ເຊື່ອ​ຖື​ຫຼາຍ​ຂຶ້ນ) ແລະ​ໄດ້​ຂຶ້ນ​ລິ​ຟ, ເປັນ​ກອງ​ໂລຫະ​ທີ່​ເຮັດ​ດ້ວຍ​ສີ​ຄຳ, ລົງ​ໄປ​ທີ່​ຫ້ອງ​ຮັບ​ແຂກ.
  
  
  ຜູ້ຮັກສາປະຕູໄດ້ເອີ້ນລົດແທັກຊີ່ ແລະຂ້ອຍໄປ Piazza Navona, ເປັນສະຖານທີ່ທ່ອງທ່ຽວທີ່ສວຍງາມ ແລະໜ້າຕື່ນຕາຕື່ນໃຈ. ແທນທີ່ຈະໄດ້ຮັບຕາຕະລາງຢູ່ເທິງລະບຽງ Tre Scalini, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂ້າມສີ່ຫຼ່ຽມມົນ, ໄດ້ລ້ຽວສອງສາມຄັ້ງແລະກັບຄືນໄປຫາເສັ້ນທາງຂອງຂ້ອຍ, Corso Vittorio Emanuel. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມາ​ຮອດ​ທັນ​ເວ​ລາ​ເພື່ອ​ຂຶ້ນ​ລົດ​ເມ​ໄປ Trastevere. ມັນເປັນມື້ລະດູໃບໄມ້ປົ່ງທີ່ອົບອຸ່ນແລະລົດເມໄດ້ຖືກບັນຈຸ, ແລະມັນຮູ້ສຶກຄືກັບຖືກຕິດຢູ່ໃນສາງທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍກິ່ນຫອມຂອງເຄື່ອງຊັກຜ້າ, ແຕ່ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຂ້ອຍໄດ້ກໍາຈັດຜູ້ຕິດຕາມຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ທີ່ຢູ່ຕິດຕໍ່ແມ່ນອາພາດເມັນຫົວແຈທີ່ມີເຄື່ອງເຟີນີເຈີ shabby, sparsely ຂ້າງເທິງຮ້ານຢາສູບທີ່ຂາຍຢາສູບ, ເກືອແລະປີ້ lottery. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຂຶ້ນ​ຂັ້ນ​ໄດ rickety ແລະ​ເຄາະ​ສາມ​ເທື່ອ. ປະຕູໄດ້ເປີດຂຶ້ນໂດຍຊາຍໜຸ່ມອາຍຸປະມານ 20 ປີທີ່ມີຜົມ flaxen, ເບິ່ງຄືກັບຄົນຂັບລົດໄຖນາທີ່ຫວ່າງງານ. ເປັນການປອມຕົວທີ່ເໝາະສົມລະຫວ່າງນັກສຶກສາຕ່າງປະເທດທີ່ຫຼົງໄຫຼໃນພື້ນທີ່. ລາວຮັກສາການຕິດຢາຂອງລາວຢ່າງຊ້າໆຈົນກ່ວາລາວປິດແລະລັອກປະຕູຫລັງຂ້ອຍ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນລາວໄດ້ອອກມາຈາກທ່າຂອງລາວແລະເບິ່ງເປັນມະນຸດຫຼາຍ.
  
  
  "Hyman, CIA," ລາວເວົ້າ. - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບອກ​ວ່າ​ທ່ານ​ຈະ​ມາ​. ເຈົ້າແມ່ນ Jerry Carr, ບໍ່ແມ່ນບໍ?
  
  
  'ຢ່າງ​ແນ່​ນອນ.' ຂ້ອຍຈັບມືລາວ.
  
  
  "ຂ້ອຍຮູ້ສຶກບໍ່ດີສໍາລັບ Anderson," Hyman ເວົ້າ. "ພວກເຮົາບໍ່ຮູ້ວ່າລາວກໍາລັງເຮັດຫຍັງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຄົ້ນ​ຫາ​ທັງ​ຫມົດ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ແລະ​ພວກ​ເຮົາ​ຍັງ​ບໍ່​ມີ​ການ​ນໍາ​. ລາວມີທິດສະດີທໍາມະຊາດບາງຢ່າງກ່ຽວກັບ "ການສິ້ນສຸດຂອງໂລກ". ແຕ່ການສົມຮູ້ຮ່ວມຄິດອັນດຽວທີ່ຂ້ອຍເຫັນໃນເລື່ອງນີ້ແມ່ນຄວາມພະຍາຍາມງ່າຍໆທີ່ຈະໃຫ້ນັກລົງທຶນ້ໍານົມແລະບາງທີແມ່ນແຕ່ສາທາລະນະຊົນ.” ລາວ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ຫຼັງ, ເຊິ່ງ​ມີ​ບັນ​ຍາ​ກາດ​ຕາຍ​ຄື​ກັບ​ຫ້ອງ​ທໍາ​ອິດ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ຕ້ອງມີການຈັດຕັ້ງບາງປະເພດໃນເລື່ອງນີ້, ເພາະວ່າລາວຍ່າງໄປໃກ້ກັບໂຊຟາເກົ່າ, ຍູ້ເອົາສິ່ງເສດເຫຼືອຢູ່ເທິງພື້ນເຮືອນແລະດຶງກ່ອງ cardboard ອອກຈາກພາຍໃຕ້ມັນ.
  
  
  "ບາງທີເຈົ້າຈະພົບບາງສິ່ງທີ່ພວກເຮົາພາດ," ລາວເວົ້າໂດຍບໍ່ມີຄວາມເຊື່ອຫມັ້ນຫຼາຍ. “ສິ່ງ​ນີ້​ເປັນ​ຂອງ​ລາວ, ຍົກ​ເວັ້ນ​ເສື້ອ​ຜ້າ​ທີ່​ລາວ​ພົບ​ເຫັນ, ຊຸດ​ທີ່​ດີ​ຊຸດ​ດຽວ​ຂອງ​ລາວ, ຊຸດ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ລາວ​ຖືກ​ຝັງ, ແລະ​ເຄື່ອງນຸ່ງ​ອີກ​ຈຳນວນ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ແມ່​ຍິງ​ຂອງ​ລາວ​ຂາຍ​ຢູ່​ຕະຫຼາດ​ນັດ.”
  
  
  - ຄົນຮັບໃຊ້ຂອງລາວ? ຫູ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ perked ເຖິງ​ຂໍ້​ຄຶດ​ທີ່​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້. “ເປືອກ. ນັກສຶກສາອາເມລິກາ. ສົມມຸດວ່າ,” Hyman ເວົ້າ. ຫລ້າສຸດໃນຊຸດຍາວ. ບໍ່ມີແຮງຈູງໃຈໃນທິດທາງນີ້. ພວກເຮົາໄດ້ກວດເບິ່ງ. ແຕ່ທ່ານສາມາດໄດ້ຮັບທີ່ຢູ່ຂອງນາງຖ້າທ່ານຕ້ອງການ. “ບາງທີ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ແຕ່ທໍາອິດ, ໃຫ້ຂ້ອຍອອກຈາກມັນ."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຍົກ​ຟ້ອງ CIA. ແຕ່ມີບາງຄັ້ງທີ່ AX ໄດ້ຮູ້ເຖິງສິ່ງທີ່ເຂົາເຈົ້າໄດ້ມອງຂ້າມ. ແລະມັນບໍ່ຄ່ອຍເປັນທາງອື່ນ.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະຢູ່ໃນຫ້ອງອື່ນຖ້າທ່ານຕ້ອງການຂ້ອຍ," Hyman ເວົ້າ. "ຂ້ອຍເຊື່ອວ່າຂ້ອຍເປັນຄົນດຽວທີ່ນີ້ທີ່ຕ້ອງເຜົາ hashish ໃນ censer ເພື່ອປິດບັງຄວາມຈິງທີ່ວ່າຂ້ອຍສູບຢາ Camel."
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນັ່ງ​ລົງ​ເທິງ sofa rickety ແລະ​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ການ​ກວດ​ສອບ​ເນື້ອ​ໃນ​ຂອງ​ປ່ອງ​ໄດ້​. ຂ້ອຍບໍ່ມີຫຍັງຢຸດ. ການຊໍ້າຄືນທັງຫມົດຂອງສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຮູ້ແລ້ວຈາກ telex. ຊໍ່ຂອງບັນທຶກທີ່ງຸ່ມງ່າມຈາກ Anderson ກັບຕົນເອງກ່ຽວກັບທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງ; ຈາກວັນທີກັບ Cora ແລະເດັກຍິງອື່ນໆເພື່ອບັນທຶກກ່ຽວກັບ Conti, Marsland ແລະ Mallory. Clem Blessed Anderson ເປັນນັກຂຽນແບບຊໍາເຮື້ອ. ນີ້ແມ່ນນິໄສທີ່ບໍ່ດີຂອງເຈົ້າໜ້າທີ່ບໍລິການລັບ ຄືກັບການເວົ້າລົມໃນຂະນະທີ່ເມົາເຫຼົ້າ. ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ຂ້ອຍໄດ້ຮູ້ຈັກຕົວແທນທີ່ດີ (ບໍ່ເຄີຍມີລະດັບສູງ, ແຕ່ກໍ່ຍັງດີ) ຜູ້ທີ່ເມື່ອເມົາເຫຼົ້າ, ເວົ້າຫຼາຍແລະລາຍງານຄວາມຂັດແຍ້ງຫຼາຍທີ່ເຮັດໃຫ້ເຈົ້າຫນ້າທີ່ຕ້ານການສືບລັບເປັນບ້າໃນເວລາທີ່ພວກເຂົາພະຍາຍາມສະກັດເອົາຄວາມຈິງຈາກ. ການສົນທະນາຂອງເຂົາເຈົ້າ. ດຽວກັນສາມາດເວົ້າໄດ້ສໍາລັບການຂຽນແລະບັນທຶກຂອງ Anderson. ເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າມັນບໍ່ແມ່ນສັດຕູທີ່ໄດ້ບ້າ, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າ, Nick Carter, ຊອກຫາໂອກາດທີ່ສາມາດລົບລ້າງການແກ້ແຄ້ນ, ແລະຊອກຫາຂໍ້ຄຶດກ່ຽວກັບສິ່ງທີ່ອາດຈະເຮັດໃຫ້ລາວເສຍຊີວິດ.
  
  
  ມີພຽງແຕ່ສາມບັນທຶກທີ່ບໍ່ຊ້ໍາກັນກັບສິ່ງທີ່ຂ້ອຍເຄີຍເກັບໄວ້ໃນຫົວຂອງຂ້ອຍ. ຮູບແຕ້ມທີ່ບໍ່ຈະແຈ້ງທີ່ມີຊື່ Conti, Marsland ແລະ Mallory ປະກອບເປັນສາມຫຼ່ຽມອ້ອມຕົວໜັງສື L. ຕິດຕາມດ້ວຍເຄື່ອງໝາຍຖາມ ແລະບັນທຶກທີ່ຜິດກົດໝາຍທີ່ອາດໝາຍເຖິງ CH, ປ້າຍທະບຽນສະວິດເຊີແລນ. ແລະນີ້ແມ່ນຕິດຕາມດ້ວຍບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ອ່ານເຊັ່ນ Jungfrau, ເປັນ alpine spire ໃນສະວິດເຊີແລນ, ຫຼືໃນເຢຍລະມັນ - ເວີຈິນໄອແລນ (ບໍ່ຫນ້າຈະເປັນສູງ), ຫຼື Juncker - ໃນເຍຍລະມັນ, ຜູ້ສູງອາຍຸ, ຫຼື Janki - ຢາເສບຕິດ. ຫຼືບາງປະເພດຂອງຄໍາສັບລະຫັດ. ອັນທີສອງແມ່ນບັນທຶກທີ່ຊັດເຈນກວ່າທີ່ປະກອບດ້ວຍບໍ່ມີຫຍັງຫຼາຍກ່ວາ "R." "R" ແລະ courier? ແຕ່ມັນແມ່ນໃຜ? ໃນທັນທີ, ຄວາມຄິດຂອງຂ້ອຍໄດ້ກັບຄືນໄປຫາ Rosana.
  
  
  ອັນທີສາມ, ຢູ່ເຄິ່ງກາງຂອງບັດເປົ່າແມ່ນຕົວອັກສອນ "AA." Clem ມີບັນຫາການດື່ມເຫຼົ້າແລະອາດຈະພິຈາລະນາຕິດຕໍ່ກັບບົດ Rome ຂອງ Alcoholics Anonymous, ແຕ່ມັນເບິ່ງຄືວ່າເປັນເລື່ອງໄກຫຼາຍເທົ່າກັບ "ເວີຈິນໄອແລນ" ທີ່ຜ່ານມາຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂອບໃຈ Hyman, ຂຽນທີ່ຢູ່ຂອງ Cora, ແລະຈາກໄປ. ນາງອາໄສຢູ່ເຮືອນພັກໃກ້ຄຽງ. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງໄປຕາມຖະຫນົນສອງສາມຂ້າງໄປຫາ Piazza Santa Maria, ສະຖານທີ່ທ່ອງທ່ຽວປົກກະຕິດຽວກັນໃນ Trastevere, ແລະຊົມເຊີຍລົດແທັກຊີ່.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຍັງມີເວລາທີ່ຈະຊື້ເສື້ອຄູ່ທີ່ມີສີສັນແລະເກີບແຂ້ສູງຄູ່ຫນຶ່ງເພື່ອຮັກສາຮູບພາບ Texan ຂອງຂ້ອຍ. ແລະຂ້ອຍຍັງມີເວລາເລັກນ້ອຍທີ່ຈະໂກນຜົມຢູ່ໃນຫ້ອງຂອງຂ້ອຍແລະປ່ຽນເຄື່ອງນຸ່ງສໍາລັບກອງປະຊຸມ.
  
  
  ໂດຍໄດ້ຮັບແຮງບັນດານໃຈຈາກຄວາມລຶກລັບຂອງການແຂ່ງລົດລົດຮຸ້ນ, Le Superbe ໃນ Monza ໄດ້ຖືກຕົກແຕ່ງດ້ວຍການຜະລິດລົດເກົ່າໆໃນແບບດຽວກັນກັບຮ້ານຂາຍລົດອັງກິດບາງແຫ່ງຖືກຕົກແຕ່ງດ້ວຍການແຜ່ພັນຂອງມ້າ ແລະ ໝາລ່າສັດ. ໃນປັດຈຸບັນ, ໃນເວລາ 6 ໂມງແລງໃນຕອນແລງ, ມັນເຕັມໄປດ້ວຍທີມງານຮູບເງົາຂອງ Conti, ບາງຄົນຕໍ່ໄປນີ້, ແລະແມ່ຍິງທີ່ງາມແລະງາມທີ່ສຸດທີ່ຂ້ອຍເຄີຍເຫັນມາເຕົ້າໂຮມກັນພາຍໃຕ້ຫລັງຄາຫນຶ່ງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຂອງ Monza ດ້ວຍພຶດຕິກໍາທີ່ຂ້ອນຂ້າງ schizoid ທີ່ເບິ່ງຄືວ່າເຫມາະສົມກັບ Jerry Carr ທີ່ສຸດ. ມັນເປັນເຄິ່ງຫນຶ່ງຂອງຄວາມບໍ່ແນ່ນອນຂອງຄົນແປກຫນ້າແລະເຄິ່ງຫນຶ່ງຂອງຄວາມຈອງຫອງຂອງຜູ້ຊາຍທີ່ຮູ້ວ່າລາວສາມາດຂຽນການກວດສອບແປດຕົວເລກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສົນ​ໃຈ​ຜູ້​ຮັບ​ຜິດ​ຊອບ​ທີ່​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ນໍາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ຫາ​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ແລະ​ຍັງ​ຢູ່​ບ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ເຄິ່ງ​ຫນຶ່ງ​ຕັນ​ທາງ​ເຂົ້າ​ແລະ peer ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຄວາມ​ມືດ​ທີ່​ຊັກ​ຊວນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ງຶດ​ງຶດ​ຢູ່​ເມື່ອ​ຊາຍ​ສູງ, ມີ​ສຸ​ຂະ​ພາບ​ສີ​ແດງ, ຫົວ​ລ້ານ​ແລະ​ມີ​ຫນວດ​ສີ​ແດງ​ຫນາ​ຢູ່​ເທິງ​ປາກ​ຂອງ​ເຂົາ​ມາ​ໃກ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  Jerry Carr? Hugh Marsland. ຂ້ອຍຮັບຮູ້ສຽງຈາກໂທລະສັບ. - ຂ້ອຍດີໃຈທີ່ເຈົ້າສາມາດມາໄດ້. ພວກເຮົາທຸກຄົນຢູ່ໃນແຈນັ້ນ. ລາວ​ໂບກ​ມື​ທີ່​ມີ​ເນື້ອ​ໃນ​ໃນ​ທິດ​ທາງ​ທີ່​ບໍ່​ກຳນົດ. "ມາແລະຮັກສາບໍລິສັດ harem ຂອງລາວມີຄວາມສຸກ." ລາວ​ໄດ້​ປ່ອຍ​ຄົນ​ທີ່​ນອນ​ຫຼັບ​ຢູ່ ແລະ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ຕາມ​ລາວ​ໄປ.
  
  
  ກຸ່ມຂອງລາວແລະກຸ່ມຂອງ Conti ມີຕາຕະລາງນ້ອຍໆຫຼາຍອັນທີ່ຍູ້ເຂົ້າກັນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແນະນໍາກັບ Lorenzo Conti, Renzo ແລະຫມູ່ເພື່ອນ, Studs Mallory, aging star Michael Sport, blooming, stunning Camille Cavour ແລະອື່ນໆ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສັ່ງໃຫ້ Chivas Regal ຄູ່ກັບກ້ອນ, ນັ່ງລົງໃນເກົ້າອີ້ທີ່ປະດັບປະດາລະຫວ່າງ Sir Hugh ແລະ Conti, ແລະພະຍາຍາມເບິ່ງຢູ່ໃນຄວາມມືດເພື່ອສັງເກດເຫັນສະຫາຍໃຫມ່ຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ອະທິບາຍ Sir Hugh ແລ້ວ. ມັນເປັນພຽງແຕ່ຄວາມຈໍາເປັນທີ່ຈະເພີ່ມວ່າລະຫວ່າງກະໂຫຼກຫົວລ້ານແລະ mustache ສີແດງ, ລາວມີໃບຫນ້າທີ່ມີຄວາມສຸກແລະບໍລິສຸດຂອງນັກຮຽນໂຮງຮຽນກິນນອນອັງກິດ, ເຖິງແມ່ນວ່າລາວມີອາຍຸຫຼາຍກວ່າສີ່ສິບ. ລາວ​ເບິ່ງ​ຄື​ກັບ​ເດັກ​ທີ່​ມີ​ຄວາມ​ສຸກ​ແລະ​ຊື່ນ​ຊົມ​ຈົນ​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ເຫັນ​ຕາ. ເຢັນ, ບານສະແຕນເລດທີ່ຄິດໄລ່. ລາວສູງ ແລະ ຂ້ອນຂ້າງແຂງກະດ້າງຍ້ອນຄວາມຈິງທີ່ວ່າລາວໄດ້ກິນເບັ້ຍບໍານານດົນນານຈາກກິລາ.
  
  
  Renzo Conti ແມ່ນອີກອັນຫນຶ່ງ. ສັ້ນ, ປະມານຫ້າຟຸດ, ຮຽວແລະສະຫງ່າງາມ, ພຽງແຕ່ 56 ປີ, ຕາມການນັບຂອງຂ້ອຍ, ມີຜົມສີດໍາ. ບໍ່ວ່າມັນເປັນທໍາມະຊາດຫຼືມັນເປັນວຽກທາສີທີ່ດີທີ່ສຸດທີ່ຂ້ອຍເຄີຍເຫັນ. ລາວມີຂົນທີ່ສະອາດ, ມີດັງທີ່ສູງສົ່ງ ແລະຕາສີນ້ຳຕານເຂັ້ມຢູ່ໃນໃບໜ້າເປັນສີດຳ. ຊຸດ mohair ສີຂີ້ເຖົ່າແລະສີຂຽວຂອງລາວແມ່ນເຫມາະສົມກັບຄວາມສົມບູນແບບຂອງອິຕາລີ. ລາວນຸ່ງເສື້ອຄໍເຕົ່າຜ້າໄໝສີຂຽວອ່ອນ. ລາວນຸ່ງເສື້ອ Rolex ສີຄຳຢູ່ຂໍ້ມືຊ້າຍຂອງລາວ. ຢູ່​ເທິງ​ນິ້ວ​ມື​ຂວາ​ຂອງ​ລາວ​ແມ່ນ​ແຫວນ​ເຄື່ອງ​ໝາຍ​ສີ​ຄຳ​ອັນ​ເກົ່າ​ແກ່. ພຣະອົງໄດ້ຍິ້ມແລະສະແດງໃຫ້ເຫັນຊຸດເຕັມຂອງແຂ້ວສີຂາວເຫຼື້ອມ; ດີກວ່າດາວສ່ວນໃຫຍ່ຂອງມັນ.
  
  
  Studs Mallory ແມ່ນໃຫຍ່ເທົ່າກັບ Marsland. ແຕ່ລາວມີຄວາມອ້ວນຂຶ້ນຢ່າງຈະແຈ້ງ, ເຖິງວ່າຈະມີການຕົບແຕ່ງລາຄາແພງຂອງຊຸດ tweed fluffy ຂອງລາວ. ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງກ່ຽວກັບລາວແມ່ນໃຫມ່ຫຼາຍ, ສະທ້ອນໃຫ້ເຫັນຄວາມຈະເລີນຮຸ່ງເຮືອງໃຫມ່ຂອງລາວ, ທີ່ເຈົ້າບໍ່ຕ້ອງການຂໍ້ມູນເພີ່ມເຕີມເພື່ອສັງເກດເຫັນມັນ. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າເປັນຫຍັງ, ແຕ່ບາງຄົນເຊັ່ນ Renzo ສາມາດໃສ່ຊຸດທໍາອິດແລະມັນເບິ່ງຄືວ່າຄອບຄົວຂອງລາວໄດ້ໃສ່ມັນຫຼາຍລຸ້ນຄົນ. ໃນຂະນະທີ່ບາງຄົນເຊັ່ນ Studs ທໍລະຍົດຕໍ່ຄວາມບໍ່ມີຕົວຕົນເຖິງວ່າຈະມີເງິນປອນທັງຫມົດທີ່ລາວໄດ້ເຂົ້າໄປໃນຊຸດລາຄາແພງຂອງລາວ. Stud ມີ​ໃບ​ຫນ້າ​ຍາວ​ແລະ ugly​, ປະ​ເພດ​ຂອງ ugliness ທີ່​ຜູ້​ຍິງ​ປະ​ທັບ​ໃຈ​ໄດ້​ຢ່າງ​ງ່າຍ​ດາຍ​ເອີ້ນ​ວ່າ​ເປັນ​ທີ່​ດຶງ​ດູດ​ໃຈ​. ໂດຍສະເພາະກັບຮອຍແປ້ວຢູ່ແກ້ມຊ້າຍຂອງລາວ. ໃນຊ່ວງເວລາທີ່ຈະເລີນຮຸ່ງເຮືອງຂອງການເຮັດວຽກຂອງລາວ, ລາວສາມາດເອົາມັນອອກໄດ້. ດັ່ງ​ນັ້ນ ລາວ​ຕ້ອງ​ຢາກ​ເກັບ​ມັນ​ໄວ້​ເປັນ​ຄວາມ​ຊົງ​ຈຳ​ໃນ​ອາ​ດີດ​ຂອງ​ລາວ ຕາ​ຂອງ​ລາວ​ເປັນ​ສີ​ຟ້າ.
  
  
  ກິລາ Michael. ແນ່ນອນເຈົ້າຮູ້ຈັກລາວຈາກການຖ່າຍຮູບຂອງລາວ. ລາວເປັນຄົນອັງກິດທີ່ໜ້າຮັກຜິດປົກກະຕິ, ມີຮູບຮ່າງໜ້າຕາໜ້ອຍກວ່າຮູບຮ່າງໜ້າຈໍໃຫຍ່ຂອງລາວ. ເບິ່ງຄືວ່າລາວມີອາຍຸສີ່ສິບປີ, ແລະພຽງແຕ່ເປີດເຜີຍອາຍຸທີ່ແທ້ຈິງຂອງລາວຂອງຫ້າສິບບາງສິ່ງບາງຢ່າງໃນຕອນທ້າຍຂອງຄືນທີ່ເຄັ່ງຕຶງກັບ bitches ແລະດື່ມ.
  
  
  Camille Cavour ແມ່ນອີກເທື່ອຫນຶ່ງບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ແຕກຕ່າງກັນຫມົດ. ແລະບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຈະສຸມໃສ່ສໍາລັບປັດຈຸບັນ. ນາງເບິ່ງດີກ່ວາຮູບຮູບເງົາຂອງນາງທີ່ແນະນໍາ, ແລະຮູບພາບຮູບເງົານັ້ນເຮັດໃຫ້ນາງເປັນສັນຍາລັກທາງເພດໃນເວລາພຽງສອງປີສັ້ນໆ. ນາງບໍ່ສາມາດຢືນໄດ້ຫຼາຍກວ່າຫນຶ່ງຮ້ອຍຫົກສິບຕີນເປົ່າຫຼືນ້ໍາຫນັກຫຼາຍກວ່າຫນຶ່ງຮ້ອຍປອນ, ແຕ່ຜົນໄດ້ຮັບແມ່ນສົມບູນແບບ. ຜົມສີນ້ຳຕານອ່ອນຂອງນາງຖືກມັດດ້ວຍໂບ velvet ສີເຫຼືອງ ແລະໄຫຼລົງມາ. ຮ່າງກາຍທີ່ມະຫັດສະຈັນຂອງນາງຖືກຕິດຢູ່ໃນຊຸດສີສົ້ມທີ່ແຫນ້ນຫນາທີ່ກອດສອງເຕົ້ານົມທີ່ໂດດເດັ່ນ, ຮູບ plum. ໃນຂະນະທີ່ນາງຫັນມາໄດ້ຮັບການແນະນໍາໂດຍ Sir Hugh, ສອງຕາສີນ້ໍາຕານເຂັ້ມ, ເກືອບເປັນສີດໍາຄືກັບຫມາກກອກທີ່ສຸກແລ້ວ, ມີຜົນກະທົບທີ່ຫນ້າປະຫລາດໃຈຂອງໂຄມໄຟ 250 ວັດສອງອັນ.
  
  
  ສ່ວນທີ່ເຫຼືອແມ່ນປະກອບດ້ວຍນາຍຈ້າງຫນ້ອຍ, ພະນັກງານ, ນັກສະແດງແລະນັກສະແດງ, ດັ່ງທີ່ Sir Hugh ໄດ້ບອກຂ້ອຍໃນໂທລະສັບ. ຂ້າພະເຈົ້າມີຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ເຂັ້ມແຂງທີ່ພັກທັງຫມົດໄດ້ຖືກຖິ້ມສໍາລັບ Gullible Jerry Carr, playboy ແລະນັກລົງທຶນທີ່ເປັນໄປໄດ້.
  
  
  ຜູ້ຮັບໃຊ້, ນຸ່ງເຄື່ອງຄືກັບວ່າລາວຫລົບໜີຈາກສະຫນາມຮົບໃນສະຕະວັດທີ 17, ໄດ້ເອົາເຫຼົ້າຂາວໃຫ້ຂ້ອຍ, ແລະ Renzo, ເປັນເພື່ອນທີ່ດີ, ໄດ້ເອົາຢາສູບຈາກທໍ່ platinum ຮາບພຽງທີ່ປະດັບດ້ວຍແຂນ. ອາດຈະເປັນເສື້ອຄຸມຄອບຄົວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ຕິ​ເສດ​ການ​ສູບ​ຢາ​ຢ່າງ​ສຸ​ພາບ​ແລະ​ດຶງ​ເອົາ​ຍີ່​ຫໍ້​ຂອງ​ຕົນ​ເອງ​, ການ​ກັ່ນ​ຕອງ​ຢາ​ສູບ​, ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມັກ​. ພວກມັນຖືກສ້າງຂື້ນເອງ ແລະມີລັກສະນະເປັນ monogram C ທີ່ສາມາດສົ່ງຜ່ານ Carr ຫຼື Carter. Camilla cooed ໃນ​ຄວາມ​ສຸກ​ແລະ​ໄດ້​ຖາມ​ວ່າ​ນາງ​ເຮັດ​ໄດ້​ເຊັ່ນ​ດຽວ​ກັນ. ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ຕ້ອງການຢາກຈະກະລຸນາຂອງນາງ. ນາງໄດ້ເງີຍຕົວເປັນຄວາມລັບ ແລະຫັນການຈູດຢາສູບໃຫ້ເປັນການກະທຳທີ່ສະໜິດສະໜົມພິເສດ.
  
  
  “ໂອ້,” ນາງເວົ້າດ້ວຍຄວາມຜິດຫວັງຫຼັງຈາກລາກມາດົນ. - ນີ້ແມ່ນຢາສູບທໍາມະດາ, ທ່ານ Carr.
  
  
  “ຂໍໂທດ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຂ້ອຍຮູ້ວ່າ ຕຳ ຫຼວດອີຕາລີມີທັດສະນະຄະຕິທີ່ຍາກຫຼາຍຕໍ່ຢາກັນຊາ."
  
  
  "Pooh," ນາງເວົ້າ. “ສຳລັບຄົນທີ່ບໍ່ມີທີ່ຢູ່ອາໃສ ແລະຄົນຮິບປີ, ແມ່ນແລ້ວ, ແຕ່ບໍ່ແມ່ນສຳລັບຄົນເຊັ່ນພວກເຮົາ. Dottore Simca, ຜູ້ທີ່ຈະມາຮອດໃນໄວໆນີ້, ມີຕໍາແຫນ່ງທາງດ້ານການເມືອງສູງ, ແລະທຸກຄົນຮູ້ວ່າຄວາມອົດທົນຂອງລາວແມ່ນສ່ວນຫນຶ່ງຍ້ອນ cocaine. ເຊັ່ນດຽວກັນສໍາລັບ Renzo.
  
  
  “ບໍ່,” ຂ້ອຍເວົ້າ, ປະທັບໃຈຢ່າງເໝາະສົມ. "ພຽງແຕ່ໂທຫາຂ້ອຍ Jerry," ຂ້ອຍກ່າວຕື່ມວ່າ.
  
  
  "ຖ້າທ່ານໂທຫາຂ້ອຍ Camilla," ນາງເວົ້າ. ນາງໄດ້ເບິ່ງຂ້າພະເຈົ້າສໍາລັບປັດຈຸບັນ. "ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍຈະນັ່ງຢູ່ຂ້າງເຈົ້າ, Jerry," ນາງເວົ້າ. "ເຖິງແມ່ນວ່າຢາສູບຂອງເຈົ້າເປັນຢາສູບປົກກະຕິ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ສິ່ງ​ທີ່​ນາງ​ໄດ້​ເຮັດ​ແນວ​ໃດ​ກັບ G ໄດ້​, ແຕ່​ວ່າ​ມັນ​ຄ້າຍ​ຄື​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ລະ​ຫວ່າງ Ch ແລະ Dsj​, ແລະ​ມັນ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ການ​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ກະ​ດູກ​ສັນ​ຫຼັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  ໃນປັດຈຸບັນພວກເຮົາມີພື້ນທີ່ຂະຫນາດນ້ອຍສໍາລັບສີ່ຂອງພວກເຮົາ: Camilla, Sir Hugh, Renzo ແລະຂ້ອຍ. Camilla ກົດດັນຕົນເອງຢ່າງໃກ້ຊິດກັບຂ້ອຍວ່າບໍ່ມີບ່ອນຫວ່າງສໍາລັບເຈ້ຍເນື້ອເຍື່ອລະຫວ່າງພວກເຮົາ.
  
  
  "Gerry ມີແຜນການທີ່ຈະຢູ່ໃນຈຸດຈົບຂອງໂລກ," Sir Hugh ເວົ້າດ້ວຍສຽງຫົວທີ່ສະກັດກັ້ນ. "ແຕ່ຂ້ອຍບອກລາວວ່າຂ້ອຍຢ້ານວ່າພວກເຮົາມີເງິນຫຼາຍ." ສິດ, Renzo? "ຂ້ອຍຢ້ານວ່າຂ້ອຍຄິດຄືກັນ," Conti ເວົ້າ. "ມັນແມ່ນງົບປະມານຂອງແປດລ້ານ, ໃຫຍ່ຫຼາຍໃນມື້ນີ້, ແລະພວກເຮົາມີສອງລ້ານເພີ່ມເຕີມສໍາລັບການຊັກຊ້າທີ່ເປັນໄປໄດ້ແລະອັດຕາເງິນເຟີ້. ງົບປະມານສ່ວນໃຫຍ່ຂອງພວກເຮົາແມ່ນໄປຫາເຄື່ອງແຕ່ງກາຍທີ່ສວຍງາມແລະ "ຜົນກະທົບພິເສດ." ພວກເຮົາທໍາລາຍລົດທັງຫມົດ. ປະມານສິບການຖ່າຍທຳກຳລັງຈະເລີ່ມ. ເຮືອໃຫຍ່ຈະຈົມລົງ, ບໍ່ໃຫ້ເວົ້າເຖິງເງິນກະເປົ໋າຂອງເຄິ່ງຫນຶ່ງລ້ານໂດລາສໍາລັບຄ່າທໍານຽມຂອງດາວເຊັ່ນ Camille ແລະທ່ານກິລາທີ່ນິຍົມ. ພວກ​ເຮົາ​ຍັງ​ກຳ​ລັງ​ຄັດ​ເລືອກ​ເອົາ​ຮູບ​ດາວ​ທີ່​ໃຫຍ່​ທີ່​ສຸດ​ຈາກ​ທຸກ​ປະ​ເທດ, ລວມ​ທັງ​ຣັດ​ເຊຍ ແລະ​ເປັນ​ຄັ້ງ​ທຳ​ອິດ​ທີ່​ຈີນ​ເປັນ​ແຂກ​ຮັບ​ເຊີນ.”
  
  
  "ຄວາມລົ້ມເຫລວແມ່ນຫຍັງ, Renzo," ຂ້ອຍຖອນຫາຍໃຈ. "ຂ້ອຍຈະໃຫ້ເງິນໂດລາສຸດທ້າຍຂອງຂ້ອຍເພື່ອເບິ່ງຮູບເງົາແບບນີ້ໃນມື້ຫນຶ່ງ." ໃນຂະນະທີ່ເງິນໂດລາສຸດທ້າຍຈະຖືກຝັງຢູ່ພາຍໃຕ້ອ້າຍນ້ອງແລະເອື້ອຍນ້ອງຫຼາຍກວ່າສິບສອງລ້ານຄົນ, ການຖອນຕົວຂອງ Conti ໄດ້ພົບກັບຄວາມຫນ້າຢ້ານກົວ.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະດີໃຈຖ້າ Jerry ໄດ້ມີສ່ວນຮ່ວມໃນຮູບເງົາຂອງພວກເຮົາ," Camilla ເວົ້າດ້ວຍຄວາມກະລຸນາ. "ຂ້ອຍຫາກໍ່ພົບລາວຢູ່ທີ່ນີ້, Renzo." ເຈົ້າ​ແນະນຳ​ລາວ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ຟັງ ແລ້ວ​ສົ່ງ​ລາວ​ໄປ​ອີກ. ມັນເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍທຸກທໍລະມານ, ແລະເຈົ້າຮູ້ວ່າມັນບໍ່ດີປານໃດສໍາລັບຮູບເງົາ: ການຊັກຊ້າ, ການຍິງຄືນໃຫມ່, ທ່ານຫມໍ, ການສັກຢາຖ້າຂ້ອຍບໍ່ພໍໃຈ." ຮູບເງົາເລື່ອງສຸດທ້າຍຂອງນາງ, Madonna de Sade, ມີມູນຄ່າຫຼາຍຮ້ອຍພັນຄະແນນຍ້ອນຄວາມອົດທົນແລະອາລົມຂອງນາງ. "ຂໍຂອບໃຈ, Camilla," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ແຕ່ Camilla, doll," Sir Hugh ປະທ້ວງ. "ທ່ານຕ້ອງຮູ້ວ່າມີຂອບເຂດຈໍາກັດຕໍ່ການມີສ່ວນຮ່ວມ. ພວກ​ເຮົາ​ສາ​ມາດ​ຈ່າຍ​ເງິນ​ບາງ​ສ່ວນ​ຂອງ whims ຂອງ​ທ່ານ​ທີ່​ມີ​ເພີ່ມ​ເຕີມ​ສອງ​ລ້ານ​.
  
  
  "ບໍ່ພໍເທົ່າໃດ, Hugh?" Camilla ຖາມໃນຂະນະທີ່ມືຫນຶ່ງຂອງນາງທີ່ມີເລັບສີແດງເລືອດໄດ້ໄປຫາຫົວເຂົ່າຂອງຂ້ອຍແລະບີບມັນເບົາໆ.
  
  
  "ກະລຸນາ, Camilla, ທີ່ຮັກ," Renzo ເວົ້າ. "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຫມາຍຄວາມວ່າມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະຊ່ວຍ Jerry, ພຽງແຕ່ມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກ." ແລະຖ້າຫາກວ່າທ່ານຕ້ອງການທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ບັນຫາອອກຈາກນີ້, ບາງທີພວກເຮົາສາມາດຊອກຫາບາງສິ່ງບາງຢ່າງອອກ. ແຕ່ພວກເຮົາຕ້ອງລໍຖ້າ Pierrot, ທ່ານ Simka, ຜູ້ຊ່ຽວຊານດ້ານການເງິນຂອງພວກເຮົາ. ລາວມີທະນາຄານສະວິດຂອງຕົນເອງແລະເປັນຜູ້ຕິດຕໍ່ທາງດ້ານການເມືອງຂອງພວກເຮົາ. ຢ່າອຸກໃຈເທື່ອ, ທີ່ຮັກແພງ Camilla, ແລະທ່ານກໍ່ບໍ່ຄວນ, Jerry.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ​ວ່າ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ທ່ານ Simka ນີ້​ຈະ​ຮ່ວມ​ກັບ​ພວກ​ເຮົາ. ທະນາຄານປະເທດສະວິດນີ້ອາດຈະເປັນພຽງແຕ່ການເຊື່ອມຕໍ່ທີ່ຂ້ອຍກໍາລັງຊອກຫາຢູ່ໃນຮູບແຕ້ມທີ່ແປກປະຫລາດຂອງ Clem Anderson.
  
  
  "ໃຜຮູ້," Renzo ເວົ້າ. - ຖ້າ Pierrot ມາ, ລາວຈະມາ. ແລະຖ້າຫາກວ່າໃນປັດຈຸບັນລາວມັກປະພຶດທີ່ບໍ່ດີຢູ່ໃນວຽງຈັນຝົນ, ລາວຈະເຮັດແນວນັ້ນເລັກນ້ອຍຕໍ່ມາ.
  
  
  "ລາວສ້າງກົດຫມາຍຂອງຕົນເອງ," Studs ບອກ Mallory. "ມັນຄ້າຍຄືກັບວ່າລາວກໍາລັງສ້າງກົດຫມາຍສໍາລັບອິຕາລີ."
  
  
  Camilla tweeted ວ່າ "ຫຼືລະເມີດກົດ ໝາຍ."
  
  
  "ດີ, ດີ," ເວົ້າ Hugh, frowning ເປັນພໍ່. "ພວກເຮົາບໍ່ຄວນປ່ອຍໃຫ້ Jerry ມີຄວາມຄິດທີ່ແປກປະຫຼາດ."
  
  
  Renzo ຫົວຫົວຄືກັບວ່າ Sir Hugh ໄດ້ເລົ່າເລື່ອງຕະຫລົກທີ່ໃຫຍ່ທີ່ສຸດໃນໂລກ. ແລະບາງທີມັນອາດຈະເປັນດັ່ງນັ້ນ.
  
  
  ສິ່ງທີ່ຕິດຕາມມາແມ່ນການດື່ມເຫຼົ້າຫຼາຍໆຊົ່ວໂມງແລະການລ້ຽງທີ່ບໍ່ມີຈຸດມຸ່ງຫມາຍຢູ່ໃນຫ້ອງໂຖງ Monza ກ່ອນທີ່ Renzo ເບິ່ງ Rolex ຂອງລາວແລະກ່າວວ່າມັນເຖິງເວລາທີ່ຈະຍ້າຍຜູ້ຊາຍທັງຫມົດເຂົ້າໄປໃນຮ້ານອາຫານສໍາລັບຄ່ໍາ; ສໍາລັບຕອນແລງນີ້ລາວຈ້າງຄ່ໍາພິເສດຫຼາຍ.
  
  
  "ພວກເຮົາສາມາດກິນອາຫານຢູ່ທີ່ນັ້ນແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ Studs ຈະສະແດງ Jerry ຂອງເຮືອບິນທີ່ຢືມຂອງພວກເຮົາ," ລາວເວົ້າ. "ຂ້ອຍສ້າງລ້ານຂອງຂ້ອຍໂດຍການລວມທຸລະກິດແລະຄວາມສຸກ." ລາວຍັງໄດ້ປະຕິເສດການອວດອ້າງນີ້ໂດຍກ່າວຕື່ມວ່າ: 'ແລະນັ້ນຄືວິທີທີ່ຂ້ອຍສູນເສຍພວກເຂົາອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.'
  
  
  ອີງຕາມ telex ຂອງຂ້ອຍ, ລາວເປັນຫນີ້ທະນາຄານແລະເຈົ້າຫນີ້ເອກະຊົນທີ່ມີຄວາມອົດທົນຫນ້ອຍລົງຈົນກ່ວາມື້ສຸດທ້າຍຂອງລາວ. ແຕ່ຂ້ອຍຕ້ອງເວົ້າວ່າລາວສືບຕໍ່ປະຕິບັດຄືກັບຄົນທີ່ບໍ່ມີການດູແລດຽວໃນໂລກນີ້.
  
  
  ລົດລີມູຊີນຫົກຄັນໄດ້ລໍຖ້າຢູ່ຕາມທາງຍ່າງທີ່ລ່ອງລອຍຂອງໂຮງແຮມ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮັບກຽດເປັນຄັ້ງທໍາອິດ. Renzo, Camilla ແລະຂ້ອຍຢູ່ໃນບ່ອນນັ່ງຫລັງ. Mallory ແລະ Sir Hugh ຢູ່ໃນບ່ອນນັ່ງໂດດກົງກັນຂ້າມກັບພວກເຮົາ, ແລະ Michael ແມ່ນຕໍ່ໄປກັບຄົນຂັບລົດ livery.
  
  
  ມັນໃຊ້ເວລາຂ້າພະເຈົ້າເປັນເວລາຊາວຫ້ານາທີທີ່ດີຈາກໂຮງແຮມໄປຫາຮ້ານອາຫານ, ເຊິ່ງຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໃຊ້ເວລາດູດຊຶມຢ່າງສົມບູນໃນຕົວເອງ. ໃນດ້ານຫນຶ່ງ, Renzo ດ້ວຍຄໍາຖາມທີ່ລະມັດລະວັງແຕ່ລາຍລະອຽດກ່ຽວກັບສະຖານະການທາງດ້ານການເງິນຂອງຂ້ອຍໃນກໍລະນີທີ່ Vereldeinde ເຊື້ອເຊີນຂ້ອຍເປັນນັກລົງທຶນ. ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, Camilla, ຜູ້ທີ່ມີສ່ວນຮ່ວມກັບຂ້ອຍໃນບາງກິດຈະກໍາຂອງນາງ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ໂຮງ​ແຮມ​ຕອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ມື​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​, ລຽບ​ຢູ່​ຂາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ການ​ທົດ​ສອບ​ຕິ​ກິ​ຣິ​ຍາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ການ​ສໍາ​ພັດ​ຂອງ​ນາງ​.
  
  
  ທ່ານ Renzo ກ່າວວ່າ "ມີບັນຫາບໍ່ຫຼາຍປານໃດໃນການໄດ້ຮັບເງິນຈໍານວນທີ່ເຫມາະສົມຈາກສະຫະລັດ, Jerry," Renzo ເວົ້າ. "ເຖິງວ່າຈະມີທັງຫມົດນີ້ເວົ້າກ່ຽວກັບວິສາຫະກິດເສລີ."
  
  
  "ຂ້ອຍສະເຫມີມີເງິນສະຫງວນສອງສາມລ້ານໃນ Nassau," ຂ້ອຍຍອມຮັບກັບ Renzo.
  
  
  "ສະຖານທີ່ທາງດ້ານການເງິນທີ່ດີໃນ Nassau." Sir Hugh ຫັນໄປເຂົ້າຮ່ວມການສົນທະນາ. "ບໍ່ມີບັນຫາຖ້າທ່ານຕ້ອງການໃຫ້ວຽກງານຂອງເຈົ້າເປັນລະບຽບໄວ."
  
  
  Camille giggled ແລະບີບຂາຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. "ຂ້ອຍມັກມັນດີກວ່າຖ້າທ່ານຊ້າລົງທຸລະກິດຂອງເຈົ້າ," ນາງກະຊິບໃສ່ຫູຂອງຂ້ອຍ. ນາງໄດ້ເວົ້າຄໍາເວົ້າ, ຕິດຕາມດ້ວຍການເຄື່ອນໄຫວຂອງລີ້ນຂອງນາງທີ່ເພີ່ມການເຄື່ອນໄຫວທີ່ບໍ່ເສຍຄ່າຂອງມືຂອງນາງ.
  
  
  "ຂ້ອຍໄດ້ຮັບການໂອນເງິນຈາກ Nassau ແລະມັນໃຊ້ເວລາພຽງແຕ່ສອງມື້," Studs Mallory ກ່າວຕື່ມວ່າ. "ຖ້າຂ້ອຍພະຍາຍາມເອົາມັນຜ່ານອາເມລິກາ, ມັນຈະໃຊ້ເວລາສອງຫາສາມອາທິດ."
  
  
  "ແລະທ່ານຈະຕ້ອງຕື່ມຂໍ້ມູນຫ້າສິບແບບຟອມສໍາລັບ £400,000 measly," Sir Hugh snorted.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ snorted ເຊັ່ນ​ດຽວ​ກັນ, ແຕ່​ວ່າ​ມັນ​ແມ່ນ​ອອກ​ຈາກ​ຄວາມ​ຜິດ​ຫວັງ​ແລະ​ຄວາມ​ສຸກ​ທີ່​ມາ​ກັບ​ມັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ດົນ​ປານ​ໃດ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ຖື​ອອກ​ພາຍ​ໃຕ້​ການ caresses ອ່ອນ​ໂຍນ​ຂອງ Camilla ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ການ exploding. Yoga ໄດ້ໃຫ້ຂ້ອຍຄວບຄຸມບາງຢ່າງ, ແຕ່ມັນຮຽກຮ້ອງໃຫ້ມີຄວາມເຂັ້ມຂົ້ນຢ່າງເຕັມທີ່ເພື່ອບັນລຸຜົນໄດ້ຮັບສູງສຸດ. ແລະດ້ວຍລີ້ນຂອງ Camilla ໃນຫູຂອງຂ້ອຍ, ຂອງນາງຫຼີ້ນຢູ່ໃກ້ກັບ groin ຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍຕ້ອງຮັກສາຫູອີກຂ້າງຫນຶ່ງຂອງຂ້ອຍໃຫ້ Conti, Mallory ແລະ Sir Hugh, ແລະພວກເຂົາຕອບໂດຍບໍ່ໄດ້ຕັ້ງໃຈໂດຍກົງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັດ​ແຂ້ວ​ແລະ​ເວົ້າ​ຄວາມ​ຮູ້​ກ່ຽວ​ກັບ​ຄວາມ​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້​ຂອງ​ບໍ​ລິ​ສັດ​ຂ້າມ​ຊາດ​ຈໍາ​ນວນ​ຫນຶ່ງ​ທີ່​ມີ​ສໍາ​ນັກ​ງານ​ໃນ Rome ຫຼື Milan. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ກະ ຊິບ ຄໍາ ອະ ທິ ຖານ ທີ່ ງຽບ ຂອງ ຄວາມ ກະ ຕັນ ຍູ ໃນ ທີ່ ສຸດ limousine ໄດ້ ຂັບ ລົດ cypress-lined ໄປ ຫາ ຮ້ານ ອາ ຫານ ຂອງ ພວກ ເຮົາ. Camille ໄດ້​ເຮັດ​ສຽງ​ໃຈ​ຮ້າຍ​ທີ່​ເກືອບ​ບໍ່​ໄດ້​ຍິນ, ຄື​ກັບ​ເດັກ​ນ້ອຍ​ທີ່​ເສີຍ​ໃຈ​ທີ່​ເສຍ​ເຄື່ອງ​ຫຼິ້ນ​ໄປ, ເມື່ອ​ນາງ​ດຶງ​ມື​ອອກ​ໄປ. ລົດຢຸດ. ເມື່ອຄົນຂັບລົດເປີດປະຕູໃຫ້ພວກເຮົາ, Renzo ໄດ້ນໍາພາພວກເຮົາຜ່ານປະຕູໄມ້ຂະຫນາດໃຫຍ່ຂອງເຮືອນກະສິກໍາ stucco ເກົ່າ. ຊັ້ນທໍາອິດທັງຫມົດຖືກປ່ຽນເປັນຫ້ອງຮັບປະທານອາຫານ. ຢູ່​ທາງ​ເບື້ອງ​ຫລັງ, ພາຍ​ໃຕ້​ການ​ຖົ່ມ​ນ້ຳ​ລາຍ​ໃຫຍ່​ສອງ​ໜ່ວຍ, ມີ​ເຕົາ​ໄຟ​ສອງ​ໜ່ວຍ​ທີ່​ເຕັມ​ໄປ​ດ້ວຍ​ໄຟ​ທີ່​ລຸກ​ໄໝ້​ຢູ່, ມີ​ໄຟ​ໄໝ້​ຢູ່. ຢູ່​ບ່ອນ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ຖົ່ມ​ໝູ​ປ່າ​ໃຫຍ່​ໂຕ​ໜຶ່ງ, ໄຂມັນ​ຂອງ​ມັນ​ໄດ້​ຈູດ​ລີ້ນ​ໄຟ​ນ້ອຍໆ​ຈາກ​ໄຟ​ຢູ່​ຂ້າງ​ລຸ່ມ. ອີກໂຕໜຶ່ງມີ ໝີ 3 ໂຕ ແລະ ໄກ່ຫ້າໂຕ.
  
  
  "ພວກເຮົາໄດ້ຮັບອາຫານ Tuscan ທີ່ດີທີ່ສຸດ," Renzo ເວົ້າ. ລາວຊີ້ພວກເຮົາໄປຫາໂຕະໃຫຍ່ ແລະຢຸດເພື່ອໃຫ້ເຈົ້າຂອງຄຳແນະນຳການເຮັດອາຫານ.
  
  
  ສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງກຸ່ມໄດ້ຟ້າວເຂົ້າໄປໃນ. ບໍ່ດົນອາຫານຄໍ່າຫຼາຍສູດພື້ນເມືອງຂອງອີຕາລີກໍ່ເລີ່ມຂຶ້ນ. Antipasta ໄດ້ປະຕິບັດຕາມໂດຍແກງຜັກກະເສດຫນາແລະ / ຫຼື pasta. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, roast ຫມູປ່າກັບມັນຕົ້ນ, ອົບແລະ artichokes. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ໄກ່ຫຼື goose ກັບສະຫຼັດປະສົມແລະ zucchini. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ແຜ່ນໃຫຍ່ຂອງແກ່ນຫມາກກໍ່ຫວານແລະ pies ສີຄີມ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ກະດານເນີຍແຂງເກືອບຂະຫນາດຂອງຫນຶ່ງຂອງຕາຕະລາງແລະ, ສຸດທ້າຍ, ເທິງມັນທັງຫມົດ, ທຸກປະເພດຂອງ sundry, ລ້າງລົງດ້ວຍ brandy, champagne ແລະ grappa.
  
  
  Camilla ນັ່ງລົງຂ້າງຂ້ອຍ. ນາງ​ໄດ້​ກິນ​ທຸກ​ຖ້ວຍ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ຢາກ​ອາ​ຫານ​ດຽວ​ກັນ​ກັບ stallions voracious ກົງ​ກັນ​ຂ້າມ​ພວກ​ເຮົາ. ຖ້ານາງກິນອາຫານແບບນີ້ຢູ່ສະເໝີ, ຕົວເລກ 5 ຟຸດຂອງນາງຕ້ອງໄດ້ຮັກສາໄວ້ໂດຍການອອກກໍາລັງກາຍຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງ. ການເດີນທາງຂອງພວກເຮົາຢູ່ທີ່ນີ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍມີຄວາມເຂົ້າໃຈບາງຢ່າງກ່ຽວກັບສິ່ງທີ່ອອກກໍາລັງກາຍນີ້. "ພຣະອົງເຈົ້າ," Mallory ເວົ້າ, ເອົາສະປາເກັດຕີອອກແລະລ້າງມັນລົງກັບ Chianti, "ຂ້ອຍສາບານກັບເຈົ້າ." ມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງຢູ່ໃນອາກາດອິຕາລີນີ້ທີ່ເຮັດໃຫ້ກະເພາະອາຫານຂອງຂ້ອຍ clench. ຢູ່ເຮືອນ, ສອງຖ້ວຍນີ້ຈະເປັນອາຫານເຕັມ, ແຕ່ຢູ່ທີ່ນີ້ຂ້ອຍສືບຕໍ່ກິນ.”
  
  
  ບາງບ່ອນລະຫວ່າງ pasta ແລະ boar ຢູ່ທາງເຂົ້າ, ຄວາມຕື່ນເຕັ້ນບາງຢ່າງໄດ້ເກີດຂື້ນແລະສຽງກະຊິບຜ່ານໄປທົ່ວຫ້ອງອາຫານ.
  
  
  "Pierrot ກໍາລັງມາ," Renzo ເວົ້າ. "ປັນຍາອ່ອນ"
  
  
  ເຈົ້າຂອງເຮືອນພັກໄຂມັນເຂົ້າມາເບິ່ງ, ກ້າວຖອຍຫຼັງ ແລະກົ້ມຫົວລົງ. ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ນ້ອຍ​ທີ່​ສຸດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຄີຍ​ໄດ້​ເຫັນ. Pierrot Simka ເປັນຄົນດ້າວທີ່ນຸ່ງງາມ, ປະທັບໃຈ, ມີຜົມຕັດດີ ແລະ ຈັບຫນວດເປັນຮູບຫົວໃຈ. ລາວ​ຖື​ອ້ອຍ​ສັ້ນ​ທີ່​ມີ​ຫົວ​ງາ​ຊ້າງ​ບໍ່​ເກີນ​ສີ່​ຕີນ. ໃສ່ເກີບສົ້ນສູງ, ລາວຢືນສູງປະມານຫ້າຟຸດ.
  
  
  ລາວຖືກນໍາມາທີ່ໂຕະຂອງພວກເຮົາ, ບ່ອນທີ່ຜູ້ຮັບໃຊ້ໄດ້ວາງໝອນສອງໜ່ວຍຢູ່ເທິງຕັ່ງ. ທຸກຄົນຢືນຂຶ້ນເພື່ອທັກທາຍລາວ, ລວມທັງ Camille, ຜູ້ທີ່ປະຕິບັດຕາມຢ່າງງຸ່ມງ່າມຕາມບົດບາດຂອງຂ້ອຍທີ່ຕ້ອງການ, ແມ່ນຂອງເຈົ້າແທ້ໆ.
  
  
  "Pierrot".
  
  
  'ອາຈານ".
  
  
  "ສຸດທ້າຍ," Renzo ຮ້ອງອອກມາ. “ອາຈານ Simka. ທ່ານ Carr, ຜູ້ທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ບອກທ່ານກ່ຽວກັບ.
  
  
  “ພໍແລ້ວ, ອາຈານ,” ຊາຍນ້ອຍເວົ້າ, ບີບມືຂອງຂ້ອຍໃຫ້ແໜ້ນຄືກັບຮອຍທພບ. “ພວກເຮົາຄືເພື່ອນຢູ່ທີ່ນີ້. ຂ້ອຍຄື Pierrot, Jerry, ແລະຂ້ອຍດີໃຈທີ່ໄດ້ພົບເຈົ້າ. ນັ່ງລົງເພື່ອໃຫ້ຂ້ອຍສາມາດຈັບໄດ້ກັບຄວາມຂີ້ຄ້ານທີ່ຢາກໄດ້ນີ້.
  
  
  ລາວເວົ້າພາສາອັງກິດທີ່ບໍ່ສົມບູນແບບດ້ວຍສຳນຽງອາເມລິກາເລັກນ້ອຍ, ກົງກັນຂ້າມກັບຄວາມແຂງກະດ້າງຂອງອັງກິດທີ່ມັກພົບໃນພາສາອີຕາລີທີ່ຮູ້ໜັງສື.
  
  
  ຮອຍຍິ້ມຂອງລາວແມ່ນເປີດເຜີຍ ແລະບໍລິສຸດ. ແຕ່ມີຄວາມໂກດແຄ້ນຫຼາຍຢູ່ໃນກອບຂະຫນາດນ້ອຍຂອງລາວ. ມັນ​ບໍ່​ແມ່ນ​ການ​ເບິ່ງ​ທີ່​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ສະ​ເຫມີ​ໄປ​ຂອງ​ຕາ​ສີ​ຂຽວ​ຂອງ​ຕົນ, ແຕ່​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ຄ້າຍ​ຄື rustling ອ່ອນ​ໃນ​ຮ່າງ​ກາຍ​ບາງ​ຂອງ​ເຂົາ. ສິ່ງດຽວທີ່ຂ້ອຍສາມາດປຽບທຽບໄດ້ແມ່ນຄືນໜຶ່ງເມື່ອດົນນານມາແລ້ວທີ່ເມືອງປາແລມບັງ, ເກາະສຸມາຕຣາ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ tossed ແລະ​ຫັນ​ສໍາ​ລັບ​ເຈັດ​ຊົ່ວ​ໂມງ sleepless ໃນ​ຕຽງ​ນອນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຈົນ​ກວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ພາຍ​ໃນ​ແລະ​ຄົ້ນ​ພົບ krait ສົດ​ໃສ​ແລະ​ເຫຼື້ອມ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​; ຫນຶ່ງໃນງູທີ່ເສຍຊີວິດຫຼາຍທີ່ສຸດໃນທໍາມະຊາດທັງຫມົດ.
  
  
  ຂະຫນາດຂອງລາວບໍ່ໄດ້ແຊກແຊງຄວາມຄິດຂອງ Pierrot ກ່ຽວກັບການກິນອາຫານທີ່ມີສຸຂະພາບດີ. ຕາມ​ຄຳ​ເວົ້າ​ຂອງ​ເພິ່ນ, ເພິ່ນ​ໄດ້​ກິນ​ອາ​ຫານ​ປາ​ສະ​ຕີ​ແລະ​ສະ​ປາ​ເກັດ​ຕີ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ໄວ ແລະ​ຕີ​ພວກ​ເຮົາ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ໝູ​ປ່າ​ຖືກ​ຮັບ​ໃຊ້. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວມີເວລາທີ່ຈະສົນທະນາ.
  
  
  Sir Hugh ເວົ້າກ່ຽວກັບຄວາມປາຖະຫນາຂອງຂ້ອຍທີ່ຈະລົງທຶນໃນ World End, ຄວາມສົງໃສຂອງຕົນເອງວ່າມັນສາມາດຈັດລຽງໄດ້, ແລະຂໍ້ສັງເກດຂອງ Camilla ວ່ານາງຈະບໍ່ພໍໃຈຫຼາຍຖ້າຂ້ອຍບໍ່ສາມາດກາຍເປັນຫນຶ່ງໃນຜູ້ສະຫນັບສະຫນູນຂອງນາງ.
  
  
  "ແລະເຈົ້າບໍ່ຕ້ອງການໃຫ້ຂ້ອຍບໍ່ພໍໃຈ, Pierrot," Camille ກ່າວຕື່ມວ່າ.
  
  
  "ຢ່າ, ລູກທີ່ຮັກຂອງຂ້ອຍ," Pierrot ເວົ້າ, ຕັດຊິ້ນສ່ວນໃຫຍ່ຂອງຫມູຫມູອອກແລະປັກມັນໃສ່ແຜ່ນໃບຂອງມັນ, ຄືກັບນົກຮ້າງຂະຫນາດນ້ອຍກວາດລົງໄປຫາຜູ້ລ້າຂອງມັນ. "ຜູ້ຊາຍຈະຍ້າຍພູເຂົາເພື່ອເບິ່ງເຈົ້າມີຄວາມສຸກ." ແລະຍ້ອນວ່າຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເບິ່ງຂະຫນາດຂອງ bulldozer, ເຫດຜົນເພີ່ມເຕີມສໍາລັບຂ້ອຍທີ່ຈະຍ້າຍພວກມັນໃຫ້ທ່ານ. ໃຫ້ຂ້ອຍຄິດ.'
  
  
  ລາວ​ປິດ​ຕາ, ເອົາ​ຊີ້ນ​ເຂົ້າ​ໃນ​ປາກ​ຂອງ​ລາວ​ແລະ​ກືນ​ຢ່າງ​ຄິດ. ແບ້ສີຂີ້ເຖົ່າໂຕໜຶ່ງໄດ້ເຄື່ອນຕົວຂຶ້ນລົງລົງໃນຂະນະທີ່ລາວກ້ຽວ ແລະ ຄິດ.
  
  
  ລາວເປີດຕາຂອງລາວ, ກະພິບຕາດ້ວຍຄວາມພໍໃຈ. ທ່ານກ່າວວ່າ "ການປະຕິເສດຕໍ່ຊາວອາເຈນຕິນາ," ລາວເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງປະຕິບັດເພື່ອເບິ່ງ dumbfounded. ຂ້ອຍ​ຖາມ. - ນີ້ແມ່ນຫຍັງ, Pierrot?
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດອອກສຽງດັງ, Jerry," ລາວເວົ້າ. “ບາງ​ຄັ້ງ​ມັນ​ບໍ່​ດີ​ເກີນ​ໄປ. ຂ້າພະເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າ, ມີກຸ່ມຂອງ idiots ອຸດົມສົມບູນໃນ Buenos Aires ຜູ້ທີ່ຕ້ອງການທີ່ຈະຢູ່ໃນຮູບເງົາຂອງພວກເຮົາ; ການ​ເຂົ້າ​ຮ່ວມ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ປະ​ມານ​ເຄິ່ງ​ລ້ານ​. ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ໄດ້​ເຊັນ, ບໍ່​ແມ່ນ​ແຕ່​ການ​ຈັບ​ມື.
  
  
  ແລະໂລກທັງຫມົດຮູ້ວ່າ Pierrot ຮັກສາຄໍາເວົ້າຂອງລາວ. ແຕ່ຖ້າມັນບໍ່ແມ່ນສໍາລັບການຈັບມືກັນ, ເປັນຫຍັງເພື່ອນຂອງພວກເຮົາ Jerry Carr ຈະບໍ່ເອົາແທນຊາວອາເຈນຕິນາເຫຼົ່ານີ້?
  
  
  "ເປັນຫຍັງຂ້ອຍບໍ່ຄິດເລື່ອງນັ້ນ?" ຮ້ອງອອກມາວ່າ Sir Hugh ດ້ວຍຄວາມຊົມເຊີຍທີ່ເກີນຈິງ, ຄືກັບວ່າລາວບໍ່ໄດ້ຄິດກ່ຽວກັບການຊ່ວຍ Jerry Carr ທີ່ຮັກແພງໃຫ້ກໍາຈັດບາງ petrodollars ຂອງລາວໃນຂະນະທີ່ລາວອ່ານຂໍ້ຄວາມຂອງຂ້ອຍໃນ Superb.
  
  
  "ເຈົ້າຄິດວ່າເຈົ້າສາມາດເຮັດສິ່ງນີ້ໄດ້ແທ້ບໍ?" - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖາມ​ໃນ​ຄວາມ​ແປກ​ໃຈ​ທີ່​ເຫມາະ​ສົມ​.
  
  
  'ຂ້ອຍສາມາດເຮັດມັນໄດ້ບໍ?' - Pierrot ພຽງເລັກນ້ອຍເວົ້າວ່າ. "ຂ້ອຍໄດ້ເຮັດມັນແລ້ວ, Jerry Carr."
  
  
  ນີ້ແມ່ນການຈັບມືຂອງຂ້ອຍເພື່ອໃຫ້ເພື່ອນຂອງພວກເຮົາທຸກຄົນເປັນພະຍານ.” ມີການຈັບແຫນ້ນ, ຄ້າຍຄືຮອຍທພບອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. - ສໍາລັບຫ້າແສນໂດລາເພື່ອເຂົ້າຮ່ວມ "World End" ບວກກັບຄ່າໃຊ້ຈ່າຍເພີ່ມເຕີມປົກກະຕິ. ແຕ່ນີ້ແມ່ນບັນຫາສໍາລັບທະນາຍຄວາມໃນມື້ອື່ນຫຼືມື້ອື່ນ. ບໍ່​ມີ​ເງິນ​ສົນ​ທະ​ນາ​ໃນ​ຄືນ​ນີ້​. ມື້​ນີ້​ພວກ​ເຮົາ​ເປັນ​ພຽງ​ແຕ່​ກຸ່ມ​ຂອງ​ຫມູ່​ເພື່ອນ​ທີ່​ມ່ວນ​ຊື່ນ​ມີ​ເວ​ລາ​ທີ່​ດີ​. ເຈົ້າ​ເຫັນ​ດີ​ບໍ່?'
  
  
  “ຕົກລົງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ດີເລີດ," Sir Hugh ເວົ້າ.
  
  
  “ດີໃຈທີ່ໄດ້ມີເຈົ້າຢູ່ອ້ອມຮອບ,” Studs Mallory ເວົ້າ.
  
  
  "Bravo," Renzo ຮ້ອງອອກມາ.
  
  
  ການຕອບສະໜອງຂອງ Camille ແມ່ນເປັນການບີບຕົວຂອງຂາຂອງຂ້ອຍເປັນເວລາດົນນານ.
  
  
  ບໍ່ມີທຸລະກິດໃດໄດ້ຖືກສົນທະນາຈົນກ່ວາໃນຕອນທ້າຍຂອງຄ່ໍາ. ຕໍ່ມາພວກເຮົາກໍ່ກັບຄືນເຂົ້າໄປໃນລົດລີມູຊີນແລະຂັບລົດໄປສະຫນາມບິນ, ບ່ອນທີ່ກຽດສັກສີທາງດ້ານການເມືອງຂອງ Pierrot ໄດ້ນໍາພາພວກເຮົາຜ່ານກອງທະຫານໄປຫາຫລັງສະຫນາມບິນ, ບ່ອນທີ່ຫນ່ວຍງານທໍາອິດຂອງກອງທັບອາກາດ Vereldeinde ໄດ້ເຕົ້າໂຮມກັນ. ບົດລາຍງານຂອງ Clem Anderson ໄດ້ກະກຽມຂ້າພະເຈົ້າສໍາລັບບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຫນ້າປະທັບໃຈ, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າຍັງປະຫລາດໃຈ. ບໍ່ພຽງແຕ່ Conti ໄດ້ຊັກຊວນໃຫ້ລັດຖະບານຕ່າງໆຈັດຫາເຮືອບິນທີ່ດີທີ່ສຸດຂອງກອງທັບອາກາດຂອງພວກເຂົາ - jet Phantoms, jet Sabers, ແລະສິ່ງທີ່ປາກົດ, ເຖິງແມ່ນວ່າຢູ່ໃນແສງສະຫວ່າງທີ່ມືດມົວ, ໃຫ້ເປັນ B-52 ທີ່ແທ້ຈິງ - ແຕ່ຍັງມີຂອງຫຼິ້ນບິນຈໍານວນບໍ່ຫຼາຍປານໃດ. ການສະແດງ, ທີ່ຂ້ອຍຮູ້ພຽງແຕ່ຈາກບົດລາຍງານຂອງ AX: ຍົນທີ່ບໍ່ໄດ້ກ່າວເຖິງໃນສະບັບຫລ້າສຸດຂອງ All the World's Aircraft, ທະບຽນປະຈໍາປີທີ່ຂາດບໍ່ໄດ້ຂອງຜູ້ທີ່ເຮັດຫຍັງແລະຂ້າໃຜ. ຍົນ​ລັບ​ສອງ​ລຳ​ນີ້​ແມ່ນ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ. ອີກສາມຄົນເບິ່ງຄືວ່ານາງແບບລັດເຊຍ, ເຊິ່ງຂ້ອຍພຽງແຕ່ຮູ້ໂດຍຜ່ານຂ່າວລືແລະຮູບຖ່າຍທີ່ຖືກລັກລອບຈໍານວນຫນ້ອຍນັ້ນ. ມີສາມຄົນໃນນັ້ນ, ເຊິ່ງພຽງແຕ່ສາມາດຊີ້ບອກໄດ້ວ່າປະເທດເພື່ອນບ້ານທາງຕາເວັນອອກທີ່ບໍ່ສາມາດເຂົ້າໃຈໄດ້ຂອງພວກເຮົາໄດ້ກ້າວໄປຂ້າງຫນ້າໄວກວ່າການບໍລິການທາງປັນຍາທີ່ດີທີ່ສຸດຂອງພວກເຮົາຈະຕິດຕາມໄດ້.
  
  
  ສໍາລັບຄັ້ງທໍາອິດຂ້າພະເຈົ້າສັງເກດເຫັນຄວາມກະຕືລືລົ້ນທີ່ແທ້ຈິງໃນ Renzo, Sir Hugh ແລະ Studs. ນ້ອຍ Pierrot ຍ່າງໄປຂ້າງຫນ້າ, ຍ້າຍຈາກຄັງຫນຶ່ງໄປຫາອີກ, ຄືກັບເດັກນັກຮຽນທີ່ຊົມເຊີຍ.
  
  
  ທ່ານກ່າວວ່າ, "ຈິນຕະນາການວ່າສິ່ງ ໜຶ່ງ ດັ່ງກ່າວໄດ້ປາກົດຢູ່ວໍຊິງຕັນດີຊີ, ພ້ອມກັບສັນຍາລັກຂອງສະຫະພາບໂຊວຽດ," ໃນຂະນະດຽວກັນທີ່ຍົນອາເມລິກາໄດ້ປະກົດຕົວຢູ່ເທິງ Leningrad, ແລະຫນຶ່ງໃນນັ້ນ, ເວົ້າວ່າ, ດ້ວຍ swastika, ປະກົດຕົວ. ​ທົ່ວ​ປັກ​ກິ່ງ. ພຽງແຕ່ຈິນຕະນາການຕິກິຣິຍາໃນທັງສາມກໍລະນີແລະວິທີການພົນລະເຮືອນໄວເທົ່າທີ່ພວກເຮົາຮູ້ວ່າມັນຈະສິ້ນສຸດລົງ."
  
  
  "ນີ້ແມ່ນຫົວຂໍ້ຕົ້ນຕໍຂອງການສິ້ນສຸດຂອງໂລກ," Renzo ກະຊິບກັບຂ້ອຍ. "ພວກເຮົາຈະເຮັດໃຫ້ Waterloo ຂອງ Laurentis ຄ້າຍຄືກັບເລື່ອງຕະຫລົກຂອງ Shirley Temple."
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ບາງປະເພດຂອງຮູບເງົາທີ່ມີຂໍ້ຄວາມ?"
  
  
  Studs Mallory ອອກມາຫົວຫົວຢູ່ສະໜາມບິນທະເລຊາຍ. ໃນເວລາຄ່ໍາ, ລາວດື່ມ Grappa ເປັນປະຈໍາ, ເຄື່ອງດື່ມທີ່ສາມາດຖືກນໍາໃຊ້ເກືອບຄືກັບນໍ້າມັນເຊື້ອໄຟໂດຍບໍ່ມີການປ່ຽນແປງຂະບວນການກັ່ນຫຼາຍ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນຂໍ້ຄວາມ," ລາວເວົ້າ. "ຂໍ້ຄວາມເຖິງໂລກທີ່ຕາຍແລ້ວ." ດ້ວຍຮູບຊົງທີ່ງໍເລັກນ້ອຍຂອງລາວຢູ່ໃນແສງເດືອນ, ພ້ອມກັບສຽງເບສທີ່ອອກມາຈາກໃບໜ້າຍາວ, ມີຮອຍຍັບ, ແລະດ້ວຍເສື້ອຄຸມສີດຳນັ້ນຖືກຖິ້ມໃສ່ບ່າຂອງລາວ, ລາວເບິ່ງຄືວ່າເປັນຜີຮ້າຍຈາກຮູບເງົາຂອງອ້າຍນ້ອງໜັງຄົນໜຶ່ງຂອງລາວ. "Studs ຫມາຍຄວາມວ່າ," Sir Hugh ເວົ້າຢ່າງຈິງຈັງ, "ເຈົ້າເວົ້າຖືກ." ນີ້ແມ່ນຮູບເງົາທີ່ມີຂໍ້ຄວາມ, Jerry. ແລະຂໍ້ຄວາມນັ້ນແມ່ນວ່າໂລກເກົ່າທີ່ໂງ່ຈ້ານີ້ພຽງແຕ່ຈະບໍ່ລອດຊີວິດຈາກສົງຄາມໂລກຄັ້ງທີ III ດ້ວຍອາວຸດທັງຫມົດທີ່ມີຢູ່ໃນປະເທດຂະຫນາດນ້ອຍໃນປັດຈຸບັນ."
  
  
  "ມີຢູ່ໃນບໍລິສັດຮູບເງົາ," ຂ້ອຍເວົ້າຕື່ມ. Sir Hugh ຫົວ. 'ຖືກຕ້ອງ. ແນ່ນອນ, ການເຮັດວຽກຫນັກນີ້ແມ່ນມີຄວາມຈໍາເປັນພຽງແຕ່ສໍາລັບລາຍລະອຽດ: takeoff, landing ແລະອື່ນໆ. scenes ການຕໍ່ສູ້ຂອງພວກເຮົາ, ບາງສ່ວນຂອງທີ່ຈະເປັນທີ່ຫນ້າອັດສະຈັນທີ່ສຸດທີ່ເຄີຍ filmed, ຈະຖືກ filmed ໃນຂະຫນາດຂະຫນາດນ້ອຍ. ຍົນຂອງຫຼິ້ນຢູ່ເທິງບັນດາເມືອງຂອງຫຼິ້ນ, ໜອງປາທີ່ຄ້າຍຄືກັບມະຫາສະຫມຸດ, ແຕ່ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນສົມຈິງຢ່າງບໍ່ຫນ້າເຊື່ອ.” "ມັນເປັນຂະບວນການໃຫມ່," Renzo ເວົ້າ. “ດ້ວຍຄອມພິວເຕີເຮົາສາມາດຈັດໂປຣແກມທັງໝົດໄດ້ລ່ວງໜ້າ. ສອງກອງທັບຕໍ່ສູ້ກັນ, ນິວຢອກຖືກທໍາລາຍໂດຍການວາງລະເບີດ, ການລະເບີດນິວເຄລຍແບບຈໍາລອງ. ກົດຫນຶ່ງປຸ່ມແລະພຽງແຕ່ຫັນເປັນແນວນັ້ນ.”
  
  
  "ເຈົ້າບໍ່ຕ້ອງການຜູ້ອໍານວຍການແທ້ໆ, ເຈົ້າບໍ, Hugh," Studs teased. — ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ໄປ​ຫຸ້ມ​ຫໍ່​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດີກ​ວ່າ​. - ເຈົ້າ, Studs? ຜູ້ຊາຍຜູ້ທີ່ນໍາພາການກະບົດ Zulu ໃນຮູບເງົາ? - Renzo ປະທ້ວງຢ່າງຮຸນແຮງ. “ສົງຄາມຂະໜາດນ້ອຍ ແລະໃຫຍ່ຂອງພວກເຮົາຈະດີເທົ່າກັບຂໍ້ມູນທີ່ພວກເຮົາປ້ອນເຂົ້າໃນຄອມພິວເຕີ. ແລະ, Studs, ບໍ່ມີຜູ້ອໍານວຍການຜູ້ທີ່ສາມາດອອກແບບໂຄງການນີ້ດີກວ່າເຈົ້າ. - ເບິ່ງ, Sir Hugh ແຊກແຊງ.
  
  
  “ມັນຊ້າແລ້ວ ແລະຂ້ອຍກໍ່ໜາວແລ້ວ,” ສຽງທີ່ງຽບໆຂອງ Camille ດັງອອກມາຜ່ານການຫຼິ້ນຂອງເດັກຊາຍໃຫຍ່. - ພວກເຮົາກັບຄືນ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?
  
  
  "ເຈົ້າເວົ້າຖືກ, ລູກຂອງຂ້ອຍ," Pierrot ເວົ້າ, ພະຍາຍາມສຸດຄວາມສາມາດເພື່ອປົດປ່ອຍຕົວເອງຈາກການຊົມເຊີຍຂອງລາວ. “ກະດູກເກົ່າຂອງຂ້ອຍເລີ່ມເຢັນຄືກັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອິດ​ສາ​ພວກ​ທ່ານ​ໄວ​ຫນຸ່ມ​ທີ່​ອົບ​ອຸ່ນ​ຂຶ້ນ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ. ລາວເບິ່ງ Camilla ແລະຂ້ອຍຢ່າງເປີດເຜີຍ.
  
  
  ພວກເຮົາຂີ່ລົດລີມູຊີນກັບໄປ. Camilla ກົດດັນຕົນເອງຕໍ່ກັບຂ້າພະເຈົ້າອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ການເຄື່ອນໄຫວຫນ້ອຍ, ແຕ່ບໍ່ມີຫນ້ອຍທີ່ຫລູຫລາ.
  
  
  "ຂ້ອຍຢູ່ກັບເຈົ້າມື້ນີ້, Jerry," ນາງເວົ້າໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາອອກຈາກລົດ.
  
  
  “ແຕ່ໂຮງແຮມ…” ຂ້ອຍຄິດອອກສຽງດັງ.
  
  
  "ປູ." ທ່ານຄິດວ່າ Le Superbe ແມ່ນຫນຶ່ງໃນໂຮງແຮມລາຄາຖືກທີ່ຜູ້ທີ່ສຸ່ມຕ້ອງຂໍອະນຸຍາດຈາກການຄຸ້ມຄອງບໍ? ນີ້ແມ່ນໂຮງແຮມທີ່ຫລູຫລາແລະອາລະຍະທໍາ, ໂດຍສະເພາະແມ່ນສໍາລັບສຸພາບບຸລຸດຜູ້ທີ່ເອົາຫ້ອງທີ່ດີທີ່ສຸດ, ແລະໂດຍສະເພາະສໍາລັບ Renzo ແລະຫມູ່ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍ. ນາງກົດມືຂອງຂ້ອຍໄປຫາເຕົ້ານົມນ້ອຍທີ່ແຫນ້ນຫນາຂອງນາງ. ຫົວນົມຂອງນາງຖືກເຈາະຢ່າງຮ້າຍແຮງຜ່ານຊັ້ນຜ້າບາງໆ. ບັນທຶກຂອງຂ້ອຍກ່ຽວກັບ Camille ເຮັດໃຫ້ມັນຊັດເຈນສໍາລັບຂ້ອຍວ່າສາມປີກ່ອນ, ນາງກໍ່ແມ່ນຫນຶ່ງໃນຜູ້ທີ່ເປັນໂສເພນີແບບສຸ່ມທີ່ໄດ້ສະແດງການສະແດງຂອງພວກເຂົາໃນໂຮງແຮມສີບົວລາຄາຖືກ. ແຕ່ເງິນ, ຄວາມນິຍົມແລະວັດທະນະທໍາທີ່ເລືອກຫຼາຍກວ່ານັ້ນໄດ້ລົບລ້າງໄລຍະເວລານັ້ນອອກຈາກຄວາມຊົງຈໍາຂອງນາງ.
  
  
  ກ່ອນ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ໄປ​ຮອດ​ແຈ​ສຸດ​ທ້າຍ​ກ່ອນ​ທີ່ Le Superbe ພວກ​ເຮົາ​ເກືອບ​ຈະ​ປະ​ທະ​ກັນ. ຍົນ Fiat 500 ສີຟ້າສົດໆຄັນໜຶ່ງໄດ້ບິນອອກຈາກຊອຍແຫ່ງໜຶ່ງໃນ Piazza della Republica ແລະຊື່ເຂົ້າລົດຂອງພວກເຮົາ. ຜູ້ຂັບຂີ່, Renzo, ໄດ້ກະຕືລືລົ້ນພວງມາໄລຢ່າງກ້າຫານ, ແລະຄົນຂັບລົດ Fiat, gorilla ຂະຫນາດໃຫຍ່ໃນເສື້ອກິລາ checkered, ໄດ້ເຮັດເຊັ່ນດຽວກັນ. ລົດສອງຄັນໄດ້ແລ່ນໄປຕຳບ່ອນຈອດຢູ່ຂ້າງກັນ, ແຕ່ລະຄັນມີດັງຊີ້ໄປໃນທິດທາງຕ່າງກັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ beads ຂອງ sweat ສຸດ​ໃບ​ຫນ້າ​ຂອງ​ຄົນ​ຂັບ​ອື່ນໆ. ຄົນຂັບລົດຂອງພວກເຮົາໄດ້ຮ້ອງຄຳສາບແຊ່ງຂອງຊາວອີຕາລີຫຼາຍຄັ້ງໃສ່ລາວ, ລາວໄດ້ຕອບໂຕ້ທັນທີ ແລະຂັບລົດຕໍ່ໄປ.
  
  
  ຜົນປະໂຫຍດອັນດຽວແມ່ນວ່າ Camille ລົງຈອດຢູ່ໃນ lap ຂອງຂ້ອຍ, ຍຶດຕິດກັບຂ້ອຍດ້ວຍຄວາມຢ້ານທີ່ແຊບ.
  
  
  ນາງເວົ້າວ່າ, "ພຣະເຈົ້າຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍຄິດວ່າພວກເຮົາຈະຕາຍກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະເຂົ້ານອນ."
  
  
  Renzo, ຕົກໃຈຫນ້ອຍ, ຫົວເລາະ. ທ່ານກ່າວວ່າ "ການເຄື່ອນໄຫວຂອງຊາວໂຣມັນອັນສະຫງ່າງາມຂອງພວກເຮົາ," ລາວເວົ້າ. "ບໍ່ມີເລື່ອງໃຫຍ່, ເຖິງແມ່ນວ່າມັນເກີດຂຶ້ນເລື້ອຍໆຫນ້ອຍລົງໃນກາງຄືນ."
  
  
  ໃນຫ້ອງຮັບແຂກຂອງໂຮງແຮມ, Studs, Sir Hugh ແລະ Michael Sport, ຜູ້ທີ່ໄດ້ຈັບຕົວຜູ້ຊ່ວຍການຜະລິດຢູ່ໃນລົດຫລັງພວກເຮົາ, ປ່ອຍໃຫ້ພວກເຮົາຢູ່ຄົນດຽວ. Renzo ຍ່າງກັບ Camilla ແລະຂ້ອຍຢູ່ໃນລິຟສີທອງໄປຫາຊັ້ນສາມ, ບ່ອນທີ່ລາວມີຫ້ອງພັກຖາວອນທີ່ມີຜູ້ເຂົ້າຊົມຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງ, ສ່ວນຫຼາຍແມ່ນຄົນທີ່ບໍ່ດີ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ສືບ​ຕໍ່​ໄປ​ເຖິງ​ຊັ້ນ​ທີ​ຫົກ​ພາຍ​ໃຕ້​ຮອຍ​ຍິ້ມ​ທີ່​ເກືອບ​ເປັນ​ແມ່​ຂອງ​ສຽງ​ກະ​ດັງ.
  
  
  "ໂອ້, ຂ້ອຍຮູ້ຕົວເລກນັ້ນ," Camille ເວົ້າໃນຂະນະທີ່ນາງຍ່າງຜ່ານຂ້ອຍຈາກຫ້ອງຮັບແຂກໄປຫາຫ້ອງນອນ. “ຂ້ອຍຄິດວ່າລາວງາມ. ເບິ່ງ.' ນາງໄດ້ດຶງສາຍໄຟແລະຜ້າມ່ານທີ່ນາງດຶງຄືນໄດ້ເປີດເຜີຍໃຫ້ເຫັນກະຈົກຢູ່ເທິງກໍາແພງທີ່ຍາວຈາກພື້ນເຖິງເພດານ. "ໂອ້, ເຈົ້າຈະຮັກຂ້ອຍໃນຫນ້າຈໍໃຫຍ່," ນາງສັນຍາ, ຍ່າງເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງນ້ໍາຢ່າງກ້າຫານ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການກຳລັງໃຈທີ່ຈະຖອດເສື້ອຜ້າອອກ. ແຕ່ Camilla ບໍ່ມີຫຍັງທີ່ຈະຖອດອອກ, ແລະນາງເປືອຍກາຍຄືກັບເດັກນ້ອຍເກີດໃໝ່ເມື່ອຂ້ອຍຖອດເສື້ອ ແລະໂສ້ງອອກ. ນາງໄດ້ຊ່ວຍຂ້ອຍໃນສ່ວນທີ່ເຫຼືອແລະຂ້ອຍດີໃຈທີ່ຂ້ອຍເອົາປືນສັ້ນແລະ stiletto ໃສ່ໃນກະເປົາຂອງຂ້ອຍ. ລະເບີດແກ໊ສຂະໜາດນ້ອຍ, ຄືກັບກະເປົ໋າທອງ, ສາມາດຖືກປະໄວ້ເທິງໂຕະຂ້າງຕຽງ. ຂ້ອຍບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງຕອບຄໍາຖາມທີ່ສັບສົນທີ່ອາດຈະແຊກແຊງຄວາມຕັ້ງໃຈໃນປະຈຸບັນຂອງຂ້ອຍ ...
  
  
  ຄວາມຕັ້ງໃຈໃນປະຈຸບັນຂອງຂ້ອຍ, ຄວາມຮູ້ສຶກຂອງຂ້ອຍ, ຄວາມອົດທົນຂອງຂ້ອຍ - ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງໄດ້ສະທ້ອນຢູ່ໃນກະຈົກເຕັມຄວາມຍາວນີ້. Camilla ແມ່ນຖືກຕ້ອງທີ່ຂ້ອຍຈະຮັກນາງໃນຫນ້າຈໍໃຫຍ່. ແລະຂ້ອຍເວົ້າຖືກກ່ຽວກັບວິທີການທີ່ນາງຈັດການຖ້ວຍໃຫຍ່ຂອງນາງທີ່ມີຊີ້ນ, pasta ແລະ antipasti. ແລະພວກເຮົາທັງສອງມັກທີ່ຖືກຕ້ອງ.
  
  
  ຄັ້ງທໍາອິດແມ່ນໄວ, breathless ແລະ instinctive. ຫຼັງ​ຈາກ​ນອນ​ຢູ່​ໃກ້​ກັນ​ໄລຍະ​ໜຶ່ງ​ເພື່ອ​ຈັບ​ລົມ​ຫາຍໃຈ​ແລະ​ຄ່ອຍໆ​ສຳ​ຫຼວດ​ເຊິ່ງ​ກັນ​ແລະ​ກັນ, ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ກ້າວ​ໄປ​ສູ່​ວົງ​ມົນ​ທີ​ສອງ​ຊ້າ​ລົງ​ດ້ວຍ​ການ​ຢຸດ​ດົນ​ນານ​ແລະ​ການ​ປ່ຽນ​ທ່າ​ທີ່​ຊ້າໆ. ພວກ​ເຮົາ​ທັງ​ສອງ​ໄດ້​ຮູ້​ສຶກ​ເຈັບ​ປວດ​ຈາກ​ມັນ​ແລະ​ໄດ້​ນອນ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ​ຄວາມ​ອົບ​ອຸ່ນ​ແລະ​ຕິດ​ພັນ​ກັບ​ກັນ. ໃນກະຈົກ, ເບິ່ງຄືວ່າພວກເຮົາຖືກໂຈະຢູ່ໃນຄວາມບໍ່ມີນ້ໍາຫນັກໃນອາວະກາດ, ເລື່ອນລົງໄປຕາມມິຕິທາງເພດທີ່ສີ່.
  
  
  ແຕ່ສ່ວນຫນຶ່ງຂອງສະຫມອງຂອງຂ້ອຍເລີ່ມເຮັດວຽກຫນັກຂຶ້ນ. ຂ້ອຍໂຊກດີພໍທີ່ຈະຊອກຫາສານກະຕຸ້ນທີ່ເຂັ້ມແຂງໃນການຮ່ວມເພດສະເໝີ, ຕົວຢ່າງ, ຢາແອມເຟຕາມິນ. ບາງທີການຮ່ວມເພດເປັນສິ່ງເສບຕິດ, ແຕ່ເປັນອັນຕະລາຍໜ້ອຍຕໍ່ລະບົບປະສາດສ່ວນກາງ. ຖ້າ Camille ຮູ້ຫຍັງເພີ່ມເຕີມກ່ຽວກັບ The End of the World ຫຼາຍກວ່າເງິນເດືອນຫົກຕົວເລກຂອງນາງ, ຕຽງນອນແມ່ນບ່ອນສໍາລັບຂ້ອຍທີ່ຈະຊອກຫາ. ແລະຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ສາມາດຮູ້ວ່າຖ້າຫາກວ່ານາງໄດ້ພັກຜ່ອນຢ່າງສົມບູນ. ຍ້ອນການກະທຳມາເຖິງຕອນນັ້ນ, ນາງເບິ່ງຄືວ່າເປັນຫຼາຍຮອບຢູ່ຫ່າງຈາກການປ້ອງກັນທີ່ອ່ອນແອກວ່າເລັກນ້ອຍ.
  
  
  ຮ່າງ ກາຍ ຂອງ ນາງ ນ້ອຍ ແມ່ນ ນິ້ວ ໂດຍ ນິ້ວ delicious ເປັນ ຮ່າງ ກາຍ luscious ຫຼາຍ ຂອງ Rosana. Camilla ຍັງມີປະໂຫຍດເລັກນ້ອຍໃນປະສົບການແລະການສຶກສາ. ໃນ​ເວ​ລາ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ຕົວ​ສັ່ນ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ຢູ່​ໃນ​ຂອງ​ນາງ, ເປັນ​ການ​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ​ທີ່​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຄວາມ​ເຢັນ. ຂ້ອຍພ້ອມທີ່ຈະເຈາະນາງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  'ເບິ່ງ, Jerry. Si, ແມ່ນແລ້ວ, ດຽວນີ້,” ນາງເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນຮ່າງກາຍຂະຫນາດນ້ອຍຂອງນາງຢູ່ໃນກະຈົກ, arching, ກຽມພ້ອມສໍາລັບຂ້າພະເຈົ້າ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າກໍາລັງຈະປິດຕາຂອງຂ້າພະເຈົ້າສໍາລັບການເຄື່ອນໄຫວທໍາອິດ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເປີດໃຫ້ເຂົາເຈົ້າກວ້າງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ແຕ່ມັນຊ້າເກີນໄປ. ໃນກະຈົກ, ຂ້ອຍເຫັນຮູບເນື້ອໜັງສອງຕົວເຂົ້າມາໃນຫ້ອງຈາກປະຕູຫ້ອງຮັບແຂກ.
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ພະ ຍາ ຍາມ ຫັນ ໄປ, ແຕ່ ຄັ້ງ ທໍາ ອິດ, ເປັນ gorilla ໄຂ ມັນ ໃນ jacket plaid, ໄດ້ ຕີ ແລ້ວ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຢູ່ ໃນ ດ້ານ ຫຼັງ ຂອງ ຫົວ ກັບ fist ຂະ ຫນາດ ຂອງ ham ໄດ້; ຄວາມເສຍຫາຍທີ່ສາມາດເຮັດໃຫ້ງົວລົ້ມລົງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ​ຈາກ​ຕຽງ​ນອນ​ແລະ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ຜ້າ​ພົມ​ຫນາ​, ບ່ອນ​ທີ່​ເຂົາ​ກົດ​ດັນ​ຕີນ booted ຫນັກ​ຂອງ​ຕົນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ ribs ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ຜ່ານໝອກແຫ່ງຄວາມເຈັບປວດ ແລະສະຕິທີ່ໝອກລົງ, ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງຂອງ Hawk, ຄືກັບມື້ກ່ອນໜ້າຂອງການຝຶກອົບຮົມຂອງຂ້ອຍ. ລາວເວົ້າວ່າ: "ສິ່ງທໍາອິດທີ່ເຈົ້າຄວນຈື່ໄວ້ສະເຫມີແມ່ນວ່າເຈົ້າຈະບໍ່ມີຂໍ້ແກ້ຕົວຖ້າທ່ານຖືກຈັບໃນເວລາທີ່ທ່ານບໍ່ຢູ່ໃນກອງຂອງເຈົ້າ." ບາງ​ທີ​ມື້​ໜຶ່ງ​ຜູ້​ເສຍ​ພາສີ​ຂອງ​ຊາດ​ທີ່​ມີ​ຄວາມ​ກະຕັນຍູ​ຈະ​ວາງ​ຖ້ອຍ​ຄຳ​ເຫຼົ່າ​ນີ້​ໄວ້​ເທິງ​ຝັງ​ສົບ​ຂອງ​ຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ຈັກ​ເຄິ່ງ​ໜຶ່ງ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຜູ້​ມາ​ຢ້ຽມ​ຢາມ​ຄົນ​ທີ​ສອງ​ໄດ້​ລາກ Camilla ອອກ​ຈາກ​ສວນ​ທີ່​ມີ​ຄວາມ​ສຸກ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ, ປິດ​ປາກ​ຂອງ​ນາງ​ດ້ວຍ​ມື​ເບື້ອງ​ໜຶ່ງ ແລະ​ຕ້ານ​ການ​ຕໍ່​ສູ້​ກັບ​ອີກ​ຝ່າຍ​ໜຶ່ງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວໄດ້ກອດນາງ, ຜະນຶກມັນດ້ວຍເທບ, ແລະມັດນາງດ້ວຍແຖບຜ້າປູທີ່ບາງໆຂອງ Le Superbe linen.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ຕົນ​ເອງ​ສູນ​ເສຍ​ສະ​ຕິ, ແຕ່​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່ gorilla ໃນ jacket plaid ໄດ້​ຊ່ວຍ​ຫມູ່​ເພື່ອນ​ຂອງ​ເຂົາ​ໄດ້​ມັດ Camille ແຫນ້ນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ Pierre, ລູກ​ລະ​ເບີດ​ອາຍ​ແກ​ັ​ສ. ຂ້ອຍເຊື່ອງມັນໄວ້ໃຕ້ແຂນຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ຈະ​ບໍ່​ມີ​ຜູ້​ໃດ​ຈະ​ຊອກ​ຫາ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ເຂົາ​ໄດ້​ລາກ naked ອອກ​ຈາກ​ຕຽງ​ນອນ. ຄວາມຄິດອື່ນເກີດຂຶ້ນກັບຂ້ອຍ. ຄົນຂັບລົດ Fiat 500 ທີ່ເກືອບຈະໄລ່ພວກເຮົາໃສ່ເສື້ອກັນໜາວ. ແລ້ວຂ້ອຍກໍ່ເຊົາຄິດ.
  
  
  
  
  ບົດທີ 3
  
  
  
  
  
  ມັນໃຊ້ເວລາບາງເວລາກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະເລີ່ມຄິດອີກຄັ້ງ. ແຕ່ ສິບ ຫຼື ສິບ ຫ້າ ນາ ທີ ຕໍ່ ມາ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຮູ້ ສຶກ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ, ມັດ ຂຶ້ນ ຄື ກັບ ມ້ວນ, ຢູ່ ໃນ ບ່ອນ ນັ່ງ ຫຼັງ ຂອງ Fiat 500, ໄວ ຜ່ານ ຖະ ຫນົນ ຫົນ ທາງ ທີ່ ບໍ່ ຄຸ້ນ ເຄີຍ. ພວກ​ເຂົາ​ບໍ່​ໄດ້​ຫ້າມ​ປິດ​ຕາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຊຶ່ງ​ເປັນ​ສັນ​ຍານ​ທີ່​ບໍ່​ດີ. ແນ່ນອນວ່າພວກເຂົາບໍ່ມີເຈດຕະນາການກຸສົນທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຮັບຄວາມເສຍຫາຍ.
  
  
  ອາການເຈັບຫົວຂອງຂ້ອຍຮຸນແຮງ, ແຕ່ເທົ່າທີ່ຂ້ອຍສາມາດບອກໄດ້, ບໍ່ມີຫຍັງແຕກແລະຂ້ອຍບໍ່ມີການບາດເຈັບທີ່ຮ້າຍແຮງ. ຈິດ​ໃຈ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄ່ອຍໆ​ສະ​ອາດ, ຢ່າງ​ໜ້ອຍ​ກໍ​ພຽງ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ຍອມ​ຮັບ​ກັບ​ຕົວ​ເອງ​ວ່າ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປະ​ຫລາດ​ໃຈ​ຫລາຍ​ກວ່າ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ພາ​ລະ​ກິດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ.
  
  
  ໃນເວລານັ້ນ, ການມອບໝາຍຂອງຂ້ອຍເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ມີຫຍັງນອກເໜືອໄປຈາກວຽກທີ່ໜ້າເບື່ອ. ມຸ່ງຫນ້າໄປ Rome ແລະຊອກຫາທັນທີທີ່ເປັນໄປໄດ້ບໍ່ວ່າຈະມີພື້ນຖານໃດໆໃນຄວາມສົງໃສຂອງ Clem Anderson, ບໍ່ວ່າຈະມີຫຼາຍກ່ວາພຽງແຕ່ filmmaking ລາຄາແພງແລະ flashy. ຖ້າ Clem ຜິດ, ຂ້ອຍສາມາດເກັບແລະບິນກັບບ້ານເພື່ອສືບຕໍ່ການພັກຜ່ອນທີ່ບໍ່ໄດ້ຮັບຄ່າຈ້າງຂອງຂ້ອຍແລະແກ້ໄຂຄວາມສໍາພັນທີ່ແຕກຫັກຂອງຂ້ອຍກັບ Tiggy. ດຽວນີ້ຂ້ອຍຮູ້ວ່າ Clem ບໍ່ຜິດ, ແຕ່ລາວເວົ້າຫຍັງ?
  
  
  ຢູ່ glance ທໍາອິດ, ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງໄດ້ກາຍມາເປັນ Hawk ຄາດຫວັງ. The End of the World ແມ່ນພຽງແຕ່ຮູບເງົາທີ່ໃຊ້ເວລາຫຼາຍພິເສດ ແລະລາຄາແພງອີກອັນໜຶ່ງໂດຍມາດຕະຖານງົບປະມານຂອງມື້ນີ້. ແຕ່ການກ່າວຫາທີ່ໂຫດຮ້າຍນັ້ນຄົງຈະບໍ່ມີຫຍັງນອກເໜືອໄປກວ່າການຫລອກລວງຂອງ Conti ແລະຜູ້ປະສົບໄພອື່ນໆຂອງລາວ. ຄວາມ​ໄວ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ເຫຍື່ອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເປັນ​ຫຼັກ​ຖານ​ຕື່ມ​ອີກ​ກ່ຽວ​ກັບ​ເລື່ອງ​ນີ້, ເຊັ່ນ​ດຽວ​ກັບ​ຂອງ​ປະ​ທານ​ອັນ​ດີ​ນ້ອຍ​ຂອງ Camilla ທີ່​ຈະ​ດຶງ​ດູດ​ຄວາມ​ສົນ​ໃຈ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ການສະສົມອັນໃຫຍ່ຫຼວງ, ຄວາມບໍ່ສະຫງົບ ແລະ ອາວຸດທີ່ສັບສົນຂອງພວກມັນແມ່ນຫຼາຍກວ່າທີ່ຮູບເງົາຕ້ອງການ, ແຕ່ມັນບໍ່ແປກໃຈເລີຍຍ້ອນຄວາມຫຼົງໄຫຼທີ່ຫຼົງໄຫຼຂອງຄວາມຍິ່ງໃຫຍ່ທີ່ມັກຈະເຫັນໃນຮູບເງົາທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່. B-52 ແລະເຮືອບິນສູ້ຮົບໃຫມ່ອື່ນໆແມ່ນຂອງຫຼິ້ນລາຄາແພງ, ແຕ່ສໍາຄັນ, ໂດຍບໍ່ມີການ firepower, ບໍ່ມີອັນຕະລາຍຫຼາຍກ່ວາ blimp ຂອງ Goodyear ບິນຜ່ານ Rome ທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍການໂຄສະນາ.
  
  
  ຂ້ອຍຕ້ອງຮັບຮູ້ວ່າມີລະດັບອື່ນຢູ່ໃຕ້ພື້ນຜິວນັ້ນ. ແຕ່ພວກເຂົາຍັງຄົງບໍ່ຈະແຈ້ງ ແລະ ມີການສຳຫຼວດໜ້ອຍທີ່ສຸດ, ບໍ່ມີຫຍັງເລີຍ, ຈາກບັນທຶກທີ່ຂຽນຢ່າງຮີບດ່ວນຂອງ Clem ຈົນເຖິງການລັກພາຕົວຂອງຂ້ອຍໃນປັດຈຸບັນ, ເບິ່ງຄືວ່າມີຄວາມກ່ຽວຂ້ອງກັບການສົມຮູ້ຮ່ວມຄິດລະຫວ່າງປະເທດ. ສິ່ງທີ່ຂ້ອຍສັງເກດເຫັນກ່ຽວກັບ Renzo, Sir Hugh, Studs, ແລະແມ່ນແຕ່ກ່ຽວກັບ Pierrot dwarf ອັນຕະລາຍນັ້ນ, ແມ່ນວ່າພວກເຂົາເບິ່ງຄືວ່າຢາກເຫັນຂ້ອຍມີຊີວິດຢູ່ແລະ (ດ້ວຍການຊ່ວຍເຫຼືອຂອງ Camilla) ມີຄວາມສຸກທີ່ສຸດ. ຢ່າງຫນ້ອຍຍາວພຽງພໍທີ່ຈະເຊັນເຊັກສໍາລັບເຄິ່ງຫນຶ່ງລ້ານແລະໂອນເງິນຈາກ Bahamas ໄປທະນາຄານສະວິດຂອງພວກເຂົາ. ພວກ​ເຮົາ​ອາດ​ຈະ​ກິນ​ໄກ່​ໃນ​ຄືນ​ນັ້ນ, ແຕ່​ບໍ່​ມີ​ຜູ້​ໃດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ແມ່ນ​ປະ​ເພດ​ທີ່​ຂ້າ​ແບ້​ທີ່​ວາງ​ໄຂ່​ທອງ. ແລະ Jerry Carr ແມ່ນໄກ່ດັ່ງກ່າວຢູ່ໃນສາຍຕາຂອງພວກເຂົາ.
  
  
  ຄວາມ​ຄິດ​ທີ່​ວຸ່ນວາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຸດ​ສະ​ງັກ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ລົດ​ມາ​ຈອດ​ກະ​ທັນ​ຫັນ. ກຣີລລາໃນເສື້ອກັນໜາວເປີດປະຕູ ແລະດຶງຂ້ອຍອອກມາຢູ່ເທິງພື້ນແຂງ. ດ້ວຍຄວາມແປກໃຈຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍພົບວ່າຕົນເອງກໍາລັງເບິ່ງທາງເຂົ້າຮ້ານອາຫານຂອງປະເທດທີ່ພວກເຮົາໄດ້ຈັດງານລ້ຽງບໍ່ຮອດເຈັດຊົ່ວໂມງກ່ອນຫນ້ານັ້ນ. ບັດ​ນີ້​ມັນ​ງຽບ​ສະ​ຫງົບ​ແລະ​ຖືກ​ປະ​ຖິ້ມ​ໄວ້​ໃນ​ແສງ​ເດືອນ​ທີ່​ມືດ​ມົວ. ຂ້ອຍຈື່ Renzo ຫຼືຄົນອື່ນບອກຂ້ອຍວ່າເຈົ້າຂອງອາໄສຢູ່ໃນຟາມທີ່ຢູ່ຫ່າງຈາກສອງສາມໄມ. ພະນັກງານໄດ້ກັບບ້ານມາດົນນານແລ້ວ, ໄປ Rome ຫຼືບາງບ່ອນໃກ້ຄຽງ.
  
  
  ກຣິລາໄດ້ດຶງຂ້ອຍໄປຫາຕີນຂອງຂ້ອຍແລະດຶງຂ້ອຍໄປ. ຄູ່ຮັກທີ່ໃຫຍ່ຂອງລາວໄດ້ເປີດປະຕູໄມ້ດ້ວຍກະແຈອັນໃໝ່ທີ່ເຫຼື້ອມ. ການກັບຄືນສູ່ເວັບໄຊທ໌ພັກຂອງພວກເຮົານີ້ມີຄວາມກ່ຽວຂ້ອງຢ່າງໃກ້ຊິດກັບ "ການສິ້ນສຸດຂອງໂລກ" ... ຫຼືບໍ່?
  
  
  ຖ້າ Gorilla ແລະໃຜກໍ່ຕາມທີ່ລາວເຮັດວຽກໃຫ້ໄດ້ດໍາເນີນການແລ່ນທີ່ແທ້ຈິງ - ແລະຂ້ອຍຂໍສາບານວ່າມັນບໍ່ໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນຈົນກ່ວາຂະບວນແຫ່ຂອງພວກເຮົາຂອງ limousines ໄດ້ອອກຈາກໂຮງແຮມ - ນາງຈະຊີ້ໄປຫາຮ້ານອາຫານ. ຖືກປະຖິ້ມໄວ້ຫຼັງຈາກຊົ່ວໂມງ, ມັນເປັນສະຖານທີ່ສໍາລັບເກມທີ່ພວກເຂົາຕ້ອງການຫລິ້ນກັບຂ້ອຍ. ເຖິງແມ່ນວ່າການເຊື່ອມຕໍ່ຫນ້ອຍທີ່ສຸດກັບ underworld ຈະໃຫ້ຂໍ້ຄຶດໃນເວລາທີ່ບໍ່ມີ. ແລະຄວາມແປກໃຫມ່ຂອງແຜນການຂອງພວກເຂົາຊີ້ໃຫ້ເຫັນເຖິງ Renzo ແລະ minions ລາວ, ແຕ່ໃນທິດທາງທີ່ແຕກຕ່າງກັນ. ຖ້າພວກເຂົາຕິດຕັ້ງມັນ, ພວກເຂົາຈະມີກະແຈຂອງຕົນເອງ. Studs Mallory ກ່າວໃນຕອນຄ່ໍາວ່າສະຖານທີ່ນີ້ແລະດິນທັງຫມົດທີ່ຢູ່ອ້ອມຮອບມັນເຄີຍເປັນຂອງຄອບຄົວ Renzo, ກ່ອນທີ່ຈະຫຼີ້ນການພະນັນ, ເດັກຊາຍລາຄາແພງແລະເງິນ dodgy ໄດ້ລັກເອົາມໍລະດົກເຄິ່ງຊັ້ນສູງນີ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ໄດ້​ຫາ​ປາ​ຢູ່​ໃນ​ນ​້​ໍ​າ mummy ຄື​ແຕ່​ກ່ອນ.
  
  
  ປະຕູເປີດ. ກຣີລາ ແລະ ຄູ່ຂອງລາວໄດ້ພາຂ້ອຍເຂົ້າຫ້ອງອາຫານ. ການລາກເຄິ່ງຫນຶ່ງ, ເຄິ່ງຫນຶ່ງຖື, ເຂົາເຈົ້ານໍາຂ້ອຍໄປໃນຕອນທ້າຍຂອງຫ້ອງ, ໄປສູ່ເຕົາໄຟຍັກ, ປະຈຸບັນໄດ້ຖືກປະຖິ້ມໄວ້ແລະງຽບສະຫງົບຍ້ອນຄວັນໄຟອ່ອນໆຂອງໄຟທີ່ດັບໄປເຄິ່ງຫນຶ່ງຂ້າງລຸ່ມນີ້. ເສື້ອ​ຄຸມ​ທີ່​ມີ​ຕາກ​ແດດ​ໄດ້​ໂຍນ​ຂ້ອຍ​ລົງ​ເທິງ​ໂຕະ​ຄື​ກັບ​ຖົງ​ຖ່ານ​ຫີນ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນບ່ອນທີ່ພວກເຂົາເກັບຟືນ," ລາວເວົ້າຢ່າງໂກດແຄ້ນກັບເພື່ອນຂອງລາວໃນພາສາອິຕາລີ. "ເອົາພຽງພໍເພື່ອໃຫ້ພວກເຮົາສາມາດເລີ່ມໄຟ, Pepe." ຂໍໃຫ້ມີບາບີຄິວ Texas ແຊບໆບາງເທື່ອ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ບໍ່​ມີ​ເວ​ລາ​ດົນ​ນານ, succumbing ກັບ​ຄວາມ​ຢ້ານ​ກົວ​ທີ່​ເພີ່ມ​ຂຶ້ນ​ຂອງ​ຄວາມ​ສົດ​ໃສ​ດ້ານ​ຂອງ​ການ​ທໍ​ລະ​ມານ. ນີ້ແມ່ນ ໜຶ່ງ ໃນຄວາມສ່ຽງຂອງອາຊີບ. ແຕ່​ຂ້ອຍ​ຍອມ​ຮັບ, ຄວາມ​ຄິດ​ທີ່​ຈະ​ຈູດ​ໄຟ​ນ້ອຍໆ​ບໍ່​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ໃຈ​ຂ້ອຍ​ເຕັ້ນ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ສຸກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ຄົງ​ມີ​ຄວາມ​ຊົງ​ຈຳ​ກ່ຽວ​ກັບ​ໝູ​ໂຕ​ໃຫຍ່​ທີ່​ຈຸ່ມ​ໄຂ​ມັນ​ເປັນ​ຈຳ​ນວນ​ຫລວງ​ຫລາຍ​ໃສ່​ຟືນ​ທີ່​ຮ້ອນ​ແດງ​ຢູ່​ຂ້າງ​ລຸ່ມ. Pepe ກັບໄປດ້ວຍຟືນຟືນ. ລາວ​ເອົາ​ຂີ້ເທົ່າ​ອອກ​ຈາກ​ຖ່ານຫີນ ແລະ​ຖິ້ມ​ເຄິ່ງ​ໜຶ່ງ​ໃສ່​ມັນ. ແປວ​ໄຟ​ໄດ້​ຈູດ​ໄມ້​ທີ່​ມີ​ຮູບ​ຮ່າງ​ບໍ່​ສະ​ໝ່ຳ​ສະ​ເໝີ, ແລະ​ບໍ່​ພໍ​ເທົ່າ​ໃດ​ນາ​ທີ, ສູນ​ກາງ​ໄດ້​ກາຍ​ເປັນ​ແປວ​ໄຟ​ທີ່​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ອີກ.
  
  
  ນົກລິລາຈີກຜ້າພັນບາດອອກຈາກປາກຂອງຂ້ອຍ. "ຕົກລົງ, ທ່ານ Carr," ລາວເວົ້າ. "ດຽວນີ້ເຖິງເວລາທີ່ຈະເວົ້າ."
  
  
  ລາວ​ເວົ້າ​ພາ​ສາ​ອັງ​ກິດ​ທີ່​ມີ​ສໍາ​ນຽງ​ອິ​ຕາ​ລີ​ທີ່​ເຂັ້ມ​ແຂງ​, ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ບໍ່​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ຈະ​ບົ່ງ​ບອກ​.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກົດ​ຮິມ​ສົບ​ເຂົ້າ​ກັນ​ໃຫ້​ແໜ້ນ​ເທົ່າ​ກັບ​ເທບ​ກາວ​ຕິດ​ໃສ່​ມັນ, ແລະ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຕົນ​ເອງ​ມີ​ລັກ​ສະ​ນະ​ທີ່​ໜ້າ​ກຽດ. ມັນບໍ່ງ່າຍດັ່ງນັ້ນໃນເວລາທີ່ທ່ານມີ dick ເປົ່າແລະຖືກຜູກມັດມືແລະຕີນ, ແຕ່ເບິ່ງຄືວ່າລາວເຂົ້າໃຈ. ລາວໄດ້ເວົ້າກັບ Pepe ໃນພາສາອິຕາລີ, ແລະ Pepe ດຶງເອົາໂລຫະຫນັກທີ່ຖົ່ມອອກມາ, ກາຍເປັນສີດໍາ, ແລະຍັງມີຊາກຂອງຫມູປ່າທີ່ຂ້ອຍຍັງຍ່ອຍຢູ່.
  
  
  gorilla ໄດ້ໃຫ້ຂ້ອຍມີການຊຸກຍູ້ທີ່ຫນ້າກຽດຊັງກັບເກີບຫນັກຂອງລາວ, ແລະ Pepe ຖົ່ມໃສ່ຫລັງຂອງຂ້ອຍ. ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ສາຍ​ໄນ​ລອນ​ທີ່​ເຂັ້ມ​ແຂງ​ອອກ​ມາ ແລະ​ເລີ່ມ​ມັດ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ກັບ​ນ້ຳ​ລາຍ.
  
  
  ພວກ​ເຂົາ​ຮ່ວມ​ກັນ​ພາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ທີ່ firebox ແລະ​ຫຼຸດ​ລົງ​ຖົ່ມ​ນໍ້າ​ລາຍ​ໃສ່​ຜູ້​ຖື. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ຮັບປະກັນມັນດ້ວຍແກ່ນຫມາກປີກ. ການຖົ່ມນໍ້າລາຍໄດ້ຮັບການສະຫນັບສະຫນູນໂດຍສອງຕ່ອນຕັ້ງຂອງທາດເຫຼັກ wrought, ໃນ notches ໄດ້ຖືກເຮັດໃຫ້ຢູ່ໃນໄລຍະຫ່າງເທົ່າທຽມກັນເພື່ອຄວບຄຸມໄລຍະຫ່າງຂອງແຜ່ນໄຟ. ເຕັມໄປດ້ວຍມະນຸດ, ພວກເຂົາເລີ່ມຕົ້ນຈາກລະດັບສູງສຸດ.
  
  
  ທ່ານ Carr ກ່າວວ່າ "ເຈົ້າບໍ່ມີເຄື່ອງນຸ່ງ, ມັນຈະເປັນການດີທີ່ຈະອົບອຸ່ນເຈົ້າຫຼັງຈາກອາກາດກາງຄືນທີ່ເຢັນຢູ່ຂ້າງນອກ, ທ່ານ Carr." ກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະສູນເສຍອາລົມຂອງພວກເຮົາແລະປ່ອຍໃຫ້ເຈົ້າຮ້ອນເກີນໄປ, ຂ້ອຍມີຄໍາຖາມຈໍານວນຫນຶ່ງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໃຫ້ຄໍາຕອບກັບລາວພ້ອມກັບຄວາມຄິດເຫັນຂອງຂ້ອຍກ່ຽວກັບລາວ, ເຈົ້າພາບຂອງລາວແລະຄໍາຖາມທີ່ເປັນໄປໄດ້ຂອງລາວໃນຄໍາເວົ້າສັ້ນໆ.
  
  
  - ດີຫຼາຍ, ທ່ານ Carr! Pepe!
  
  
  ພວກເຂົາເອົາຂ້ອຍລົງ, ແລະຄວາມອົບອຸ່ນບໍ່ສາມາດຖືກເອີ້ນວ່າສະດວກສະບາຍອີກຕໍ່ໄປ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຢຸດ​ເຊົາ​ເຫື່ອ​ອອກ​ແລະ​ທຸກ​ຢອດ​ຂອງ​ເຫື່ອ​ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ສຽງ hissing.
  
  
  "ຄວາມສໍາພັນທີ່ແທ້ຈິງຂອງເຈົ້າກັບໂລກສຸດທ້າຍແມ່ນຫຍັງ?" - ຖາມ gorilla ໃນ jacket plaid ໄດ້. “ຂໍໂທດ,” ຂ້ອຍຈົ່ມຜ່ານແຂ້ວທີ່ກອດ. “ຂ້ອຍເປັນນັກລົງທຶນ. ຂ້ອຍ ກຳ ລັງເອົາເງິນໃສ່ມັນເພາະວ່າຂ້ອຍຄິດວ່າມັນຈະສ້າງລາຍໄດ້ຫຼາຍ.”
  
  
  ລາວຫົວເລາະຕາຍ. "ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າເຈົ້າສາມາດເຮັດໄດ້ດີກວ່າ, ທ່ານ Carr, ຖ້ານັ້ນແມ່ນຊື່ຂອງເຈົ້າ," ລາວເວົ້າ. - ເຈົ້າຍັງຕ້ອງບອກ. ຄວາມສໍາພັນທີ່ແທ້ຈິງຂອງເຈົ້າກັບໂລກສຸດທ້າຍແມ່ນຫຍັງ?
  
  
  “ກົງກັບສິ່ງທີ່ຂ້ອຍເວົ້າ,” ຂ້ອຍຮ້ອງໄຫ້.
  
  
  'ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ອີກ? ຫວານ, ນັກລົງທຶນຄືຊິ?... ລາວຊີ້ໃຫ້ເຫັນ Pepe.
  
  
  ອີກໜຶ່ງບາດກ້າວລົງ. ສິ່ງທີ່ເຄີຍເປັນຄວາມຮ້ອນທີ່ບໍ່ຫນ້າພໍໃຈໃນປັດຈຸບັນແມ່ນຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ເຜົາໄຫມ້.
  
  
  “ພຽງແຕ່ນີ້,” ຂ້າພະເຈົ້າ blurted ອອກ. "ດຽວນີ້, ເຖິງແມ່ນວ່າຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຜົນກໍາໄລຈາກມັນ, ຂ້ອຍຍັງໄດ້ຮັບເງິນຂອງຂ້ອຍຈາກມັນຜ່ານ Camille Cavour. ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ສາມາດຈ່າຍເງິນສໍາລັບການນີ້. "ດັ່ງນັ້ນ, ບໍ່ແມ່ນນັກລົງທຶນທີ່ບໍລິສຸດແທ້ໆ, ທ່ານ Carr," ກອດໂກລີລາດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ hyena. "ແຕ່ຍັງບໍ່ຫນ້າເຊື່ອຖືພຽງພໍ." ເຈົ້າຕ້ອງການໃຫ້ຂ້ອຍເຊື່ອບໍວ່າເຈົ້າກໍາລັງລົງທຶນເຄິ່ງຫນຶ່ງລ້ານໂດລາໃສ່ສາວນ້ອຍເມື່ອເຈົ້າສາມາດເອົາຫນຶ່ງອາຍແກັສຂອງເຂົາເຈົ້າສໍາລັບຫ້າຮ້ອຍ, ແລະບໍ່ດົນກ່ອນຫນ້ານີ້ເຈົ້າສາມາດຊື້ Signorina Cavour ສໍາລັບຫ້າສິບ? Pepe!
  
  
  ອີກໜຶ່ງບາດກ້າວລົງ. ດຽວນີ້ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຢືນໄດ້. ຂ້າພະເຈົ້າຈະບໍ່ເວົ້າມັນ, ແຕ່ມັນບໍ່ໄດ້ຊ່ວຍແກ້ໄຂບັນຫາ AH. ແນ່ນອນ, Hawk ສາມາດສົ່ງຕົວແທນອື່ນ, ແຕ່ຂຶ້ນກັບວ່າພວກເຂົາໃຊ້ເວລາດົນປານໃດເພື່ອຊອກຫາຮ່າງກາຍຂອງຂ້ອຍ, ຫຼືວ່າການຫາຍຕົວຂອງຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຕັ້ງໃຈ, ມັນຈະຊັກຊ້າຫຼາຍມື້ຫຼືຫຼາຍອາທິດ. ແລະຖ້າ Anderson ໄດ້ຮຽນຮູ້ແທ້ໆ, ຖ້າມີໄພຂົ່ມຂູ່ສາກົນຕໍ່ຄວາມເປັນລະບຽບຮຽບຮ້ອຍຂອງໂລກ, ມັນຈະມີຫນ້ອຍເກີນໄປ.
  
  
  Pepe ໄດ້ເພີ່ມໄມ້ທ່ອນໃຫມ່ສາມຢ່າງໃສ່ໄຟ, ແລະແປວໄຟກໍ່ເພີ່ມຂຶ້ນ.
  
  
  Gorilla ເວົ້າ. "ຂ້ອຍຄິດວ່າລາວເຮັດຢູ່ຂ້າງນັ້ນ, Pepe," ລາວເວົ້າດ້ວຍຄວາມຕະຫລົກທີ່ຫນ້າກຽດຊັງຂອງລາວ.
  
  
  ຕອນນີ້ຂ້ອຍໄດ້ຫ້ອຍກັບຫຼັງຂອງຂ້ອຍລົງ. ໃນຕອນທໍາອິດນີ້ເຮັດໃຫ້ການບັນເທົາທຸກຍ້ອນວ່າໄລຍະຫ່າງຂອງໄຟໄດ້ເພີ່ມຂຶ້ນ, ແຕ່ນໍ້າມັນເຊື້ອໄຟໃຫມ່ທີ່ Pepe ຖິ້ມເຂົ້າໄປໃນມັນຍັງເຮັດໃຫ້ໄຟຮຸນແຮງຂຶ້ນ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າສາມາດຮູ້ສຶກວ່າມີຕຸ່ມຜື່ນປາກົດຢູ່ບ່າແລະກົ້ນຂອງຂ້າພະເຈົ້າ ... ແລະຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ສຶກບາງສິ່ງບາງຢ່າງອື່ນ. ...
  
  
  ດ້ວຍ​ຂໍ້ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໂດຍ​ກົງ​ກັບ​ໄຟ​ເຕົາ​ໄຟ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ມີ​ຄວາມ​ເຄັ່ງ​ຕຶງ​ໜ້ອຍ​ໜຶ່ງ ເມື່ອ​ສາຍ​ໄນ​ລອນ​ເລີ່ມ​ລະ​ລາຍ​ຈາກ​ຄວາມ​ຮ້ອນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ຂໍ້​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ຈັບ​ໄດ້​ອີກ​ເລັກ​ນ້ອຍ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ tensed ກ້າມ​ເນື້ອ​ຂອງ​ແຂນ​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ຈັບ​ໃສ່ Pierre, ຜູ້​ທີ່​ໄດ້​ເຊື່ອງ​ໄວ້​ໄດ້​ຢ່າງ​ປອດ​ໄພ​ພາຍ​ໃຕ້​ແຂນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  “ຄວາມສຳພັນທີ່ແທ້ຈິງຂອງເຈົ້າກັບ The World's End, Mr. Carr ແມ່ນຫຍັງ? ການ​ສອບ​ຖາມ​ຕົວ​ມັນ​ເອງ​ເປັນ​ເລື່ອງ​ແປກ​ປະ​ຫລາດ... ຄວາມ​ຮ້ອນ​ຢູ່​ອ້ອມ​ຕົວ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ເກືອບ​ທົນ​ບໍ່​ໄດ້. "ມາກັບສິ່ງທີ່ຫນ້າເຊື່ອຖືຫຼາຍກ່ວາການ gibberish ເງິນຂອງທ່ານແລະ bitch ຈາກຮູບເງົາ." ເນື່ອງຈາກວ່າຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນ, ການສິ້ນສຸດຂອງໂລກຈະມາໄວເກີນໄປສໍາລັບທ່ານ, ແລະທ່ານຈະບໍ່ສາມາດເຂົ້າຮ່ວມກັບພວກເຮົາສໍາລັບການສົນທະນານ້ອຍໆຂອງພວກເຮົາ.
  
  
  Pepe squealed ກັບ laughter ແລະຢືນຢູ່ຂ້າງນາຍຈ້າງຂອງຕົນເພື່ອເຂົ້າໄປເບິ່ງໃກ້ໆກັບ roast ໄດ້.
  
  
  ບັດ​ນີ້​ເຖິງ​ເວລາ​ແລ້ວ, ບັດ​ນີ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ທັງ​ສອງ​ໄດ້​ຢືນ​ຢູ່​ໃກ້​ຂ້ອຍ. ຂອບໃຈພະເຈົ້າທີ່ເຂົາເຈົ້າເບິ່ງໜ້າຂ້ອຍຫຼາຍກວ່າທີ່ຂໍ້ມືຖືກຜູກມັດຂອງຂ້ອຍ ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍບີບຄຳອ້ອນວອນອີກອັນໜຶ່ງ. "ດ້ວຍຄວາມຊື່ສັດ," ຂ້ອຍຮ້ອງວ່າ, ຫຼິ້ນດີກ່ວາໃຜຢູ່ສະຕູດິໂອຮູບເງົາ Conti. - ນີ້ແມ່ນສິ່ງດຽວແທ້ໆ. ຂ້ອຍເປັນພຽງພະນັກງານນ້ຳມັນທີ່ມີເງິນຫຼາຍກວ່າສະໝອງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ວ່າ​ວິ​ທີ​ການ​ນີ້​ທ່ານ​ສາ​ມາດ​ໄດ້​ຮັບ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ໄດ້​ໃກ້​ຊິດ​ກັບ glamor ຂອງ cinema ໄດ້​. ຢ່າເຜົາຂ້ອຍອີກຕໍ່ໄປ, ເຈົ້າ ...
  
  
  ກຣິລລາໄດ້ຢອກຂ້ອຍວ່າ “ປີ້ງຄືກັບໝູ, ຮ້ອງສຽງດັງຄືກັບໝູ.” "ພວກເຮົາຕ້ອງການຄໍາຕອບທີ່ດີກວ່າ, ທ່ານ Carr." ບາງທີຂ້ອຍຄວນເຮັດໃຫ້ເຈົ້າປະເຊີນກັບໄຟອີກເທື່ອຫນຶ່ງບໍ?
  
  
  ລາວເລີ່ມຫັນຂ້ອຍໄປອີກ. ນີ້ແມ່ນເວລານັ້ນ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ລາວເລີ່ມເຄື່ອນຍ້າຍຂ້ອຍ, ຂ້ອຍໄດ້ເອື້ອມອອກດ້ວຍມືຂວາຂອງຂ້ອຍ ແລະ ຈັບ Pierre ໃນການເຄື່ອນໄຫວທີ່ໄວອັນໜຶ່ງ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ cocked ມັນ ດ້ວຍ ໂປ້ ມື ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ແລະ ໂຍນ ມັນ ລະ ຫວ່າງ Pepe ແລະ gorilla ໄດ້.
  
  
  "ດີ, damn ... " ແມ່ນກ່ຽວກັບທັງຫມົດທີ່ລາວຍັງສາມາດເວົ້າ sarcastically. Pepe ລົ້ມລົງຢູ່ພື້ນຂ້າງຂ້ອຍ. ດ້ວຍ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ທີ່​ແຫຼມ​ຄົມ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂດດ​ອອກ​ຈາກ​ແຜ່ນ​ແປ້ນ​ໄຟ​ແລະ​ແປວ​ໄຟ​ຢ່າງ​ແຮງ ແລະ​ໄດ້​ຫັນ​ມາ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປົດ​ປ່ອຍ​ຕົວ​ເອງ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ຈາກ​ເຊືອກ​ເຄິ່ງ​ທີ່​ລະ​ລາຍ​ຢູ່​ອ້ອມ​ຂໍ້​ຕີນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ crouched ລົງ, ພ້ອມ​ທີ່​ຈະ​ປະ​ເຊີນ​ກັບ​ການ​ທໍ​ລະ​ມານ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງກັງວົນອີກຕໍ່ໄປ.
  
  
  ຄວາມງາມຂອງລະເບີດອາຍແກັສນີ້ແມ່ນຜົນກະທົບໄວແລະເຂັ້ມຂຸ້ນຂອງມັນຢູ່ໃນພື້ນທີ່ຂະຫນາດນ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຖື​ລົມ​ຫາຍ​ໃຈ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ແຕ່​ວ່າ​ແມ່ນ​ບໍ່​ຈໍາ​ເປັນ​.
  
  
  gorilla ໃນເສື້ອກັນຫນາວແລະ Pepe ແມ່ນຜູ້ສະຫມັກແລ້ວສໍາລັບສຸສານ Campo Verano ເມື່ອຂ້ອຍຫາຍໃຈອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ອາກາດ​ທີ່​ຂຶ້ນ​ເທິງ​ຝາ​ອັດ​ປາກ​ຂຸມ​ໄຟ​ໄດ້​ນຳ​ເອົາ​ແກັສ​ທີ່​ເຫຼືອ​ສຸດ​ທ້າຍ​ໄປ​ນຳ.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍກັບຄືນສູ່ຕີນຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ສຶກບໍ່ດີ, ບໍ່ຮ້າຍແຮງໄປກວ່າຄົນທີ່ຖືກໄຟໄຫມ້ຫຼັງຈາກນອນຫລັບຢູ່ຫາດຊາຍໃນ Miami. ຂ້ອຍອາດຈະມີອາການບວມແລະບໍ່ສະບາຍສອງສາມມື້, ແຕ່ຂ້ອຍຈະກັບມາປະຕິບັດ.
  
  
  ທັນໃດນັ້ນ, ດ້ວຍຄວາມສະບາຍໃຈ ແລະຮັບຮູ້ສະຖານະການຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍກໍ່ຫົວຫົວອອກມາ. ທີ່ນີ້ຂ້ອຍຢືນຢູ່ຄົນດຽວຢູ່ໃນຫ້ອງຮັບປະທານອາຫານທີ່ມີສອງສົບ. ຢູ່ທີ່ນີ້, Nick Carter ໄດ້ຢືນຢູ່, ຈິດໃຈຂອງລາວໄດ້ແຂ່ງກັບຄວາມຄິດທີ່ຈະກັບຄືນສູ່ພາລະກິດ AX, ສີແດງເປັນກຸ້ງຫຼັງຈາກຂົ້ວ, ແລະຍັງເປືອຍກາຍຄືກັບອາດາມກ່ອນລະດູໃບໄມ້ປົ່ງ, ຫ່າງຈາກ Rome ປະມານ 6 ກິໂລແມັດ.
  
  
  ກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະກັບຄືນສູ່ການກະທຳຂອງຕົວແທນ AH ທີ່ໜ້າປະທັບໃຈ ຫຼືມີຄວາມໝາຍ, ຂ້ອຍມີສິ່ງທີ່ໜ້າສົນໃຈໜ້ອຍກວ່າທີ່ຈະສະຫຼຸບ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ snuck ເຂົ້າ ໄປ ໃນ ເຮ ືອນ ຄົວ ຮ້ານ ອາ ຫານ ແລະ ພົບ ເຫັນ ເຄື່ອງ ນຸ່ງ ຫົ່ມ ບາງ ຢ່າງ ໃນ closet. ຂ້ອຍຢືມເສື້ອສີຂາວເປື້ອນສາມຂະໜາດນ້ອຍກວ່າທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການ, ໂສ້ງຂາສັ້ນມີຮອຍແສ່ວ, ເສື້ອເຊີດຂອງພໍ່ຄົວທີ່ເປື້ອນເປິ, ເກີບເຮັດວຽກທີ່ແຕກຫັກ. ໂດຍທົ່ວໄປແລ້ວຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ປະກົດຕົວຕໍ່ກັບສະພາບແວດລ້ອມໃດໆ ຍົກເວັ້ນທ້ອງນ້ອຍທີ່ມືດມົວ, ແຕ່ຢ່າງນ້ອຍຕອນນີ້ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຕົກຢູ່ໃນອັນຕະລາຍທີ່ຈະຖືກຈັບຍ້ອນການເປີດເຜີຍທີ່ບໍ່ເໝາະສົມ.
  
  
  ຕາຍຫຼືບໍ່, ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າ gorilla ໃນເສື້ອກັນ ໜາວ ຍັງຕິດໜີ້ຂ້ອຍຢູ່. ດຶງຊຸດເຄື່ອງນຸ່ງໃສ່ຊາກສົບເຄິ່ງໂລ້ຂອງຂ້ອຍຢ່າງລະມັດລະວັງ, ຂ້ອຍໄດ້ກັບຄືນສູ່ຮ່າງກາຍຂອງລາວອີກຄັ້ງ. ຂ້ອຍຖອດເສື້ອແຈັກເກັດຂອງລາວອອກ, ເຊິ່ງຈະເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍມີຄວາມອົບອຸ່ນຫຼາຍກວ່າເສື້ອແຈັກເກັດສີຂາວສັ້ນຂອງພໍ່ຄົວ, ແລະໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າກະແຈຂອງ Fiat ຢູ່ໃນຖົງຫນຶ່ງຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ຮ້ານ​ອາ​ຫານ​ຂອງ​ຫມູ່​ບ້ານ​ແລະ​ປິດ​ປະ​ຕູ​ຫນ້າ​ທີ່​ຂະ​ຫນາດ​ໃຫຍ່​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຂົ້າໄປໃນ Fiat 500 ແລະດຶງອອກຈາກທາງຂັບລົດ. ຂ້ອຍຢູ່ເທິງ Via Tiburtina ແລະຂັບລົດໄປທາງທິດຕາເວັນຕົກໄປສູ່ສູນກາງ.
  
  
  ເວລາປະມານຫ້າໂມງເຊົ້າ, ແສງຕາເວັນທີ່ກຳລັງລຸກຂຶ້ນແຂ່ງຂັນກັບຄວາມມືດ. ເກືອບບໍ່ມີການສັນຈອນ ແລະ ຮ່ອງຮອຍຂອງຊີວິດ ຈົນຂ້ອຍຫັນໄປເຄິ່ງທາງເຂົ້າໄປໃນ Piazza della Republica ແລະເຫັນກຸ່ມລົດຕຳຫຼວດຢູ່ຕໍ່ໜ້າ Le Superbe. ຈາກລົດບັນທຸກໄປຫາລົດລາດຕະເວນແລະລົດສຸກເສີນຂອງເທດສະບານ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈອດ​ລົດ Fiat ໃນ​ຖະ​ຫນົນ​ຂ້າງ​ຫນຶ່ງ​ແລະ​ຍ່າງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ Le Superbes. ໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າພະຍາຍາມເຂົ້າໄປໃນທາງເຂົ້າ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖືກຈັບຈາກທັງສອງດ້ານໂດຍສອງ carabinieri ຍັກໃຫຍ່, ກຸ່ມຕົ້ນຕໍຂອງຕໍາຫຼວດ Roman.
  
  
  - ເອກະສານ? - ຖາມຜູ້ຢູ່ເບື້ອງຂວາຂອງຂ້ອຍ, ບິດແຂນຂອງຂ້ອຍຢ່າງເຈັບປວດ.
  
  
  "ເອກະສານຂອງເຈົ້າ," ຄົນຢູ່ເບື້ອງຊ້າຍຂອງຂ້ອຍເວົ້າ, ບີບມືອີກຂ້າງຫນຶ່ງຂອງຂ້ອຍ. 'ໜັງສືຜ່ານແດນສາກົນ? ບັດປະຈຳຕົວ?'
  
  
  "ພວກເຂົາຢູ່ໃນຫ້ອງຂອງຂ້ອຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ຢູ່ໂຮງແຮມ Le Superbe.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເວົ້າ​ຄືນ​ຄຳ​ຖະ​ແຫຼງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເປັນ​ພາ​ສາ​ອິ​ຕາ​ລີ, ແລະ​ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ທັງ​ສອງ​ເບິ່ງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ບໍ່​ໜ້າ​ເຊື່ອ. ນຶ່ງໃນນັ້ນກໍ່ເບິ່ງເສື້ອກັນໜາວສີສົດໃສຂອງຂ້ອຍ. ແລະເບິ່ງໜຶ່ງໂສ້ງຂາຍາວຂອງຂ້ອຍ, ຂາທີ່ຂີ້ຕົມຂອງຂ້ອຍ, ແມ່ນພຽງພໍທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ລາວໝັ້ນໃຈວ່າຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍເປັນແຂກຢູ່ Le Superbe. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂຕ້​ວາ​ທີ​ວ່າ​ຈະ​ປ່ອຍ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃນ​ຂຸມ​ຫຼື​ເອົາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ການ​ຄຸ້ມ​ຄອງ​ສໍາ​ລັບ​ບັນ​ຊີ​ລາຍ​ຊື່​ຍາວ​ຂອງ​ອາ​ຊະ​ຍາ​ກໍາ​ທີ່​ບໍ່​ໄດ້​ແກ້​ໄຂ​, ນັບ​ຕັ້ງ​ແຕ່​ການ​ຂົ່ມ​ຂືນ​, extortion ຂອງ​ລັກ​ຂອງ​ສິນ​ລະ​ປະ​ການ​ການ​ສໍ້​ໂກງ​. ຕໍາຫລວດຜູ້ທີ່ຕ້ອງການຈັບກຸມຂ້າພະເຈົ້າເບິ່ງຄືວ່າຈະຊະນະຈຸດ, ຈົນກ່ວາຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮັບການບັນທຶກໄວ້ໃນທີ່ສຸດໂດຍການຮ້ອງໄຫ້ຂອງແມ່ຍິງທີ່ຮັບຮູ້ຄວາມສຸກມາຈາກປ່ອງຢ້ຽມຂອງຊັ້ນຫົກຂອງໂຮງແຮມ. Jerry, caro mio! ເຈີຣີ. ມັນແມ່ນລາວ. ເບິ່ງ, Pierrot!
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເບິ່ງ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ Camille ໃນ​ເສື້ອ​ຜ້າ pajama ສີ​ຟ້າ​ສົດ​ໃສ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃນ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ຂອງ​ຫ້ອງ​ໂຮງ​ແຮມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຖັດຈາກນາງແມ່ນທ້າວ Pierrot Simca ພຽງເລັກນ້ອຍ, ຊີ້ທາງອໍານາດຕໍ່ຜູ້ບັນຊາການຕໍາຫຼວດທີ່ມີເອກະພາບຜູ້ທີ່ໄດ້ເຂົ້າຮ່ວມກັບພວກເຂົາ. ຜ່ານ​ໂທ​ລະ​ສັບ ລາວ​ໄດ້​ໃຫ້​ຄຳ​ສັ່ງ​ລະ​ເບີດ​ທີ່​ໄດ້​ລົບ​ກວນ​ຄວາມ​ງຽບ​ສະ​ຫງົບ​ທີ່​ແຕກ​ຫັກ​ໃນ​ຕອນ​ເຊົ້າ​ເຊົ້າ​ນີ້.
  
  
  - Sergeant Blundy. Corporal Inverno. ປ່ອຍຄົນນັ້ນທັນທີ ແລະພາລາວໄປທີ່ຫ້ອງຂອງລາວ. ລາວໄດ້ປຶກສາ Pierrot, ຜູ້ທີ່ໄດ້ເຖິງແອວຂອງລາວ. "ຫ້ອງ 79. ທັນທີ!"
  
  
  ຜູ້ໂຈມຕີສອງຄົນຂອງຂ້ອຍກາຍເປັນເພື່ອນມິດທີ່ໃຈດີ, ເປັນຫ່ວງເປັນໄຍ. ພວກເຂົາປະຕິບັດຕໍ່ຂ້ອຍຄືກັບວ່າພວກເຂົາຕ້ອງການເອົາໃຈຂ້ອຍ - ຫຼັງຈາກຄວາມກະຕືລືລົ້ນຂອງຂ້ອຍ, ການປິ່ນປົວທີ່ຂ້ອຍຊື່ນຊົມຫລາຍ - ແລະນໍາພາຂ້ອຍຜ່ານແຖວທີ່ຖອຍຫລັງຂອງເຈົ້າຫນ້າທີ່ທີ່ຢາກຈະຜ່ານແລະເຈົ້າຫນ້າທີ່ຕໍາຫຼວດເຂົ້າໄປໃນ lobby, ຂຶ້ນລິຟແລະຫ້ອງຂອງຂ້ອຍ, ບ່ອນທີ່ Colonel ໄດ້ສົ່ງພວກເຂົາອອກໄປດ້ວຍຄໍາຂອບໃຈສັ້ນໆ.
  
  
  “ໂອ້ ພະເຈົ້າຂອງຂ້ອຍ,” Renzo ຮ້ອງຂຶ້ນ, ພົບກັບພວກເຮົາທີ່ປະຕູ. Camilla, Pierrot, Sir Hugh ແລະ Studs ຢືນຢູ່ຫລັງລາວ, ນຸ່ງຊຸດນອນທີ່ແຕກຕ່າງກັນ. "ພວກເຮົາຄິດວ່າພວກເຮົາໄດ້ສູນເສຍເຈົ້າຕະຫຼອດໄປ." ລາວເປັນຜູ້ຜະລິດ, ບໍ່ແມ່ນນັກສະແດງ, ແລະມັນເປັນການຍາກທີ່ຈະສົງໃສໃນຄວາມຈິງໃຈຂອງລາວຍ້ອນວ່າລາວເຄົາລົບເຄື່ອງຫມາຍເງິນໂດລາຢ່າງຊັດເຈນ.
  
  
  "ຂ້ອຍຄືກັນ," Camilla ຮ້ອງອອກມາ. “ພວກ​ນີ້​ແມ່ນ​ຄົນ​ຂີ້​ຮ້າຍ. ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າຕາຍແລ້ວ.'
  
  
  - ແຕ່ເຈົ້າໄດ້ຮັບເຄື່ອງນຸ່ງເຫຼົ່ານີ້ຢູ່ໃສ? - Pierrot ເປືອກ. ເຖິງແມ່ນວ່າຢູ່ໃນຄວາມວຸ້ນວາຍ, ລາວຍັງຄົງເປັນຄໍາຖະແຫຼງຄົນອັບເດດ: ສໍາລັບທຸກຄົນໃນຊຸດນອນຂອງລາວ satin Valentino, ເສື້ອຄຸມສີແດງສົດໃສແລະເກີບແຕະ Gucci.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ບໍ່​ເສຍ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ​ເລ​ື້ມ​ຄືນ​ສິ່ງ​ທີ່​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ດັ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອະ​ທິ​ບາຍ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຊີ້ໃສ່ຄົນຂັບລົດ Fiat ຜູ້ທີ່ເກືອບຈະຂົ່ມເຫັງພວກເຮົາກ່ອນຫນ້ານັ້ນເປັນຜູ້ລັກພາຕົວຂອງຂ້ອຍ, ແລະ Renzo ແລະ Piero ໄດ້ແລກປ່ຽນການເບິ່ງທີ່ຮູ້.
  
  
  Renzo ກ່າວວ່າ "ມີສັດຕູໃນໂລກຂອງຮູບເງົາທີ່ບໍ່ສາມາດຢຸດເຊົາການພະຍາຍາມທໍາລາຍການຜະລິດຂອງ The End of the World ແລະທໍາລາຍ Lorenzo Conti," Renzo ເວົ້າ.
  
  
  "ຫຼືນີ້ແມ່ນການແກ້ແຄ້ນຂອງອາເຈນຕິນາທີ່ໃຈຮ້ອນເຫຼົ່ານີ້," Pierrot ຄິດອອກດັງໆ. - ເຖິງແມ່ນວ່າພວກເຂົາສາມາດຊອກຫາໄດ້ຢ່າງໄວວາທີ່ພວກເຮົາແລກປ່ຽນຜົນປະໂຫຍດຂອງເຂົາເຈົ້າສໍາລັບຜົນປະໂຫຍດຂອງ Jerry?
  
  
  ປະຕິກິລິຍາເຫຼົ່ານີ້ເບິ່ງຄືວ່າຫຼາຍກວ່າຄວາມວິຕົກກັງວົນກັບຂ້ອຍ. ຄວາມເປັນຫ່ວງກ່ຽວກັບຄວາມປອດໄພຂອງຂ້ອຍຟັງດ້ວຍຄວາມຈິງໃຈ. ແຕ່ເຫດຜົນຂອງເຂົາເຈົ້າກ່ຽວກັບຄວາມເປັນມາຂອງການລັກພາຕົວຂອງຂ້ອຍແມ່ນຢູ່ໃກ້ກັບຄວາມບ້າ. ໃນຂະນະທີ່ພວກເຂົາອາດຈະມີຄວາມວິຕົກກັງວົນ, ສິ່ງນີ້ບໍ່ໄດ້ຊີ້ບອກວ່າຜູ້ຮ່ວມສະແດງຂອງຂ້ອຍມີສ່ວນຮ່ວມໃນການຫຼິ້ນຕະຫຼົກ. ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ຍ້າຍສະຫວັນແລະແຜ່ນດິນໂລກເພື່ອຊອກຫາຂ້າພະເຈົ້າ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮຽກ​ຮ້ອງ​ໃຫ້​ຕໍາ​ຫຼວດ Roman ແລະ​ຫນ່ວຍ​ງານ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ຂອງ​ກອງ​ທັບ​ອິ​ຕາ​ລີ​ຊອກ​ຫາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ນັບ​ຕັ້ງ​ແຕ່​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫາຍ​ໄປ. ໃຫ້ຂ້ອຍເວົ້າສັ້ນໆກ່ຽວກັບສິ່ງທີ່ເກີດຂຶ້ນຫຼັງຈາກທີ່ຂ້ອຍຫາຍໄປ. ມັນໃຊ້ເວລາ Camille ຫນ້ອຍກວ່າສິບຫ້ານາທີເພື່ອປົດປ່ອຍຕົວເອງຈາກແຜ່ນທີ່ຈີກຂາດແລະຈັບໂທລະສັບຂອງນາງເພື່ອເຕືອນ Piero ແລະ Renzo. ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ເຕືອນເຈົ້າຫນ້າທີ່ທັງຫມົດ. ລາຍ​ລະ​ອຽດ​ຂອງ​ນາງ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ບຸກ​ລຸກ​ທັງ​ສອງ​ແມ່ນ​ບໍ່​ແນ່​ນອນ​ເກີນ​ໄປ. ນາງໄດ້ພັນລະນາວ່າພວກເຂົາມີຄວາມສູງປະມານແປດຟຸດແລະມີກ້າມ, ຄືກັບນັກຍົກນໍ້າຫນັກຂອງອູແກຣນ. ແຕ່ຂໍ້ເທັດຈິງທີ່ບໍ່ສາມາດປະຕິເສດໄດ້ຂອງການຫາຍຕົວຂອງຂ້ອຍເອງ, ແຜ່ນທີ່ຈີກຂາດ, ຮອຍຂີດຂ່ວນທີ່ຊັດເຈນກ່ຽວກັບປະຕູຈາກ lock ທີ່ແຕກຫັກແມ່ນຫຼາຍກ່ວາຫຼັກຖານພຽງພໍຂອງການລັກພາຕົວຫນີ.
  
  
  ຕຳຫຼວດ​ແລະ​ກຳລັງ​ປ້ອງ​ກັນ​ຄວາມ​ສະຫງົບ​ທີ່​ດຳ​ເນີນ​ການ​ສືບສວນ​ໄດ້​ປະຕິບັດ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ແລະ​ມີ​ປະສິດທິ​ຜົນ. ສິບນາທີຫຼັງຈາກ Gorilla ແລະ Pepe ຍູ້ຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນ trattoria, ມີສິ່ງກີດຂວາງທີ່ຕັ້ງໄວ້ທົ່ວເມືອງ. ຜູ້ຊາຍສາມຄົນໄດ້ດໍາເນີນການສາມໂທລະສັບທີ່ແຕກຕ່າງກັນ, ສົ່ງທີມງານຂອງນັກສືບເພື່ອສອບປາກຄໍາບາງອະດີດຮັກຂອງ Camilla.
  
  
  "ມັນບໍ່ຄືກັບວ່າຂ້ອຍປ່ອຍໃຫ້ຜູ້ໃດບໍ່ພໍໃຈ," ນາງເວົ້າດ້ວຍຄວາມພໍໃຈ. "ແຕ່ຄວາມອິດສາແມ່ນບໍ່ສາມາດຄາດເດົາໄດ້, ແລະພວກເຂົາພຽງແຕ່ຕິດຕາມທຸກຮອຍເພື່ອຊອກຫາເຈົ້າ, Jerry." ຕ້ອງມີໃບຫນ້າແດງຫຼາຍແລະຄໍາເວົ້າທີ່ບໍ່ຫນ້າເຊື່ອກັບເມຍໃນ Rome ໃນຕອນເຊົ້ານັ້ນ. "ເພາະວ່າຂ້ອຍຍັງບໍ່ໄດ້ເຮັດກັບເຈົ້າເທື່ອ," ນາງສັນຍາດ້ວຍຮອຍຍິ້ມທີ່ຂີ້ຮ້າຍ. ນາງໄດ້ຫັນໄປຫາຕຽງທີ່ນາງນັ່ງຢູ່ເທິງແລະຊີ້ໄປຫາຫ້ອງທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍຄົນຮູບເງົາ, ເຈົ້າຫນ້າທີ່ຕໍາຫຼວດແລະນັກສືບ. "ນີ້ແມ່ນຜູ້ທີ່ບໍ່ໄດ້ນອນແລະໄດ້ຜ່ານຊ່ວງເວລາທີ່ຂີ້ຮ້າຍ. ແລະດຽວນີ້ເຈົ້າລົບກວນລາວດ້ວຍຄຳຖາມ ແລະ ໄຮ້ສາລະຂອງເຈົ້າ. ອອກ. ພວກ​ເຈົ້າ​ທັງ​ຫມົດ. Camilla ຈະດູແລລາວ. ແມ່ນແຕ່ Renzo ແລະ Pierrot ໄດ້ຍັບຍັ້ງເພື່ອຕອບສະຫນອງຕໍ່ຄໍາສັ່ງທີ່ຫນ້າຮັກຂອງນາງ, ແລະຫ້ອງໄດ້ກາຍເປັນຫວ່າງເປົ່າອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. Camilla ສົ່ງຂ່າວໄປຫາຫ້ອງຂອງນາງແລະບອກລາວໃຫ້ເອົາຖົງເຄື່ອງສໍາອາງຂອງນາງຈາກໂຕະແຕ່ງກາຍ.
  
  
  ນາງກ່າວວ່າ "ເຈົ້າບໍ່ມີປະໂຫຍດຫຍັງກັບຂ້ອຍດຽວນີ້, ຫຼືກັບຄົນອື່ນ, Jerry ທີ່ທຸກຍາກ," ນາງເວົ້າ. - ແຕ່ຂ້ອຍມີຢາຂີ້ເຜິ້ງທີ່ປະເສີດ. ມັນງາມໃນສີ. ຄືກັບເຊື້ອອະສຸຈິຂອງຜູ້ຊາຍ. ນາງ giggled. "ແລະໃນສອງສາມຊົ່ວໂມງບາດແຜຂອງເຈົ້າຈະຫາຍດີ." ມັນເຕັມໄປດ້ວຍສິ່ງພິເສດ, ເອນໄຊ ແລະສິ່ງຕ່າງໆເຊັ່ນນັ້ນ. ຄັ້ງໜຶ່ງຂ້ອຍຖືກໄຟໄໝ້ຫຼາຍໃນຂະນະທີ່ຖ່າຍທຳຢູ່ເມືອງ Sardinia ທີ່ໝໍບອກໃຫ້ຂ້ອຍຢຸດການຖ່າຍທຳຢ່າງໜ້ອຍໜຶ່ງອາທິດ. ແຕ່ໃນຕອນເຊົ້າຂ້ອຍໄດ້ໃຊ້ຄີມ magic ນີ້ແລະໃນມື້ດຽວກັນຂ້ອຍບໍ່ມີຂໍ້ບົກພ່ອງ, ຄືກັບຢູ່ທາງຫນ້າຂອງກ້ອງຖ່າຍຮູບ. ຮູບເງົາເລື່ອງນັ້ນເຮັດໄດ້ສອງລ້ານໃນອິຕາລີຢ່າງດຽວ, ແລະຂ້ອຍຍັງຫາເງິນໄດ້ໃນຫ້ອງການຖ້າທະນາຍຄວາມຂອງຂ້ອຍໃຫ້ Renzo ຊຸກຍູ້ເລັກນ້ອຍ, ດັ່ງທີ່ເຈົ້າເຫັນ ...
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ຫຍັງ​ທັງ​ຫມົດ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃຫ້​ນາງ mess ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ. ນາງຊໍານິຊໍານານ undressed ຂ້າພະເຈົ້າ. ນາງໄດ້ເອົາຖົງເຄື່ອງສໍາອາງຮູບສີ່ຫລ່ຽມຂະຫນາດນ້ອຍຈາກຜູ້ສົ່ງຂ່າວໃນເວລາທີ່ລາວກັບຄືນ. ລາວບໍ່ເຄີຍເບິ່ງຕຸ່ມຜື່ນເທິງຮ່າງກາຍສີມ່ວງຂອງຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍນອນເປືອຍກາຍຢູ່ເທິງຕຽງ, ຫຼືຢູ່ Camilla ຍັງນຸ່ງເສື້ອເຄິ່ງເທິງຂອງຊຸດນອນຂອງຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ນາງກົ້ມຕົວຂ້ອຍ. ມີຫຼາຍສິ່ງທີ່ຈະເວົ້າກ່ຽວກັບໂຮງແຮມທີ່ຍອດຢ້ຽມເຫຼົ່ານີ້ດ້ວຍລາຄາທີ່ສູງທີ່ສຸດ.
  
  
  Camille ໄດ້ພົບເຫັນເຄື່ອງຊັກຜ້າຂະໜາດນ້ອຍຂອງຂວດນົມນ້ອຍທີ່ມີສ່ວນປະສົມສີເທົາໄຂ່ມຸກ ແລະໄດ້ນຳໃຊ້ບາງສ່ວນຂອງມັນໃສ່ຮ່າງກາຍຂອງຂ້ອຍຢ່າງໄວວາ. ຂ້ອຍຮູ້ສຶກສະບາຍໃຈທັນທີ. ຂ້ອຍຈະແນະນຳການບໍລິການທາງການແພດຂອງລາວໃຫ້ AH... ໃຫ້ຂ້ອຍໃຫ້ຄຳແນະນຳເຂົາເຈົ້າ, ບໍ່ວ່າມັນຈະເປັນແນວໃດ.
  
  
  ເມື່ອ​ນາງ​ໄດ້​ເຈີມ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຈິດ​ໃຈ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປ່ຽນ​ໄປ​ໃນ​ເຄື່ອງ​ມື​ທີ່​ສູງ​ກວ່າ. ຕາມການມອບໝາຍຈາກ AH ສະເໝີ, ຂ້ອຍມີເລື່ອງແປກໆທີ່ເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະຕ້ອງເຮັດໃນຄັ້ງດຽວ, ໂດຍບໍ່ມີວິທີທີ່ຈະເຮັດຢ່າງຈະແຈ້ງ. ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ມັນເປັນການງ່າຍຂຶ້ນຫຼາຍທີ່ຈະຫນີຈາກສອງໂຈນທີ່ເກືອບຈືດເຈົ້າກ່ວາທີ່ຈະຫນີຈາກໂຮງແຮມທີ່ຖືກປົກປ້ອງໂດຍເຄິ່ງຫນຶ່ງຂອງກໍາລັງຄວາມປອດໄພ Roman ແລະ Italian ທີ່ດີທີ່ສຸດ.
  
  
  Camilla ເອີ້ນສາວໃຊ້ເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງແລະເຮັດໃຫ້ຕຽງນອນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ນາງ ແລະ ຜູ້ຍິງທີ່ອວບບວມ, ບວມ, ບໍ່ໄດ້ພັບໄດ້ກິ້ງຂ້ອຍໃສ່ຂ້າງຂ້ອຍຢ່າງລະມັດລະວັງ ແລ້ວກັບມາອີກ, ວາງຜ້າປູທີ່ສະອາດ, ອ່ອນໆ, ແລ້ວເອົາຜ້າຫົ່ມອ່ອນໆປົກໃຫ້ຂ້ອຍ. ມັນ​ໄດ້​ອາ​ລຸນ​ຢູ່​ຂ້າງ​ນອກ​ແລ້ວ, ແລະ Camilla ໄດ້​ດຶງ​ຜ້າ​ມ່ານ​ໃສ່​ສອງ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ລະ​ບຽງ.
  
  
  "ດຽວນີ້ເຈົ້າຕ້ອງນອນ, Jerry," ນາງເວົ້າ. "ຖ້າທ່ານພົບວ່າມັນມີຄວາມຫຍຸ້ງຍາກ, ຂ້ອຍຈະປ່ອຍໃຫ້ເຈົ້າສອງເມັດນ້ອຍໆທີ່ສາມາດສົ່ງຊ້າງໄປສູ່ຄວາມຝັນ." ແຕ່ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າເມື່ອຍພໍທີ່ຈະນອນຄົນດຽວ.
  
  
  ນາງໄດ້ກົ້ມຕົວລົງເພື່ອຈູບເອື້ອຍນ້ອງທີ່ບໍ່ໜ້າເຊື່ອໃສ່ໜ້າຜາກຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ຂ້ອຍຕ້ອງໄປນອນເອງ," ນາງເວົ້າ. "ໂອ້ພະເຈົ້າ, ຂ້ອຍຕ້ອງເບິ່ງຄືວ່າແມ່ມົດເກົ່າ."
  
  
  ນາງເບິ່ງຄືກັບເດັກນ້ອຍຍິງທີ່ມີເພດສໍາພັນໄວ 14 ປີທີ່ຫຼິ້ນເປັນຫມໍ, ແລະຂ້ອຍກໍ່ບອກນາງຄືກັນ. ນາງຮັກມັນແທ້ໆ. ແລະ​ຂ້ອຍ​ດີ​ໃຈ​ທີ່​ນາງ​ບໍ່​ໄດ້​ຕັ້ງ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ສືບ​ຕໍ່​ເຮັດ​ໜ້າ​ທີ່​ທີ່​ມີ​ຄວາມ​ເມດ​ຕາ​ໂດຍ​ການ​ນັ່ງ​ຢູ່​ແຄມ​ຕຽງ​ຂອງ​ຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຂໍຂອບໃຈນາງອີກເທື່ອຫນຶ່ງແລະນາງເວົ້າວ່າຂ້າພະເຈົ້າຈະປອດໄພຢ່າງສົມບູນໃນການນອນຂອງຂ້າພະເຈົ້າເພາະວ່າ Colonel Dinges ມີ sentries ປະກາດຢູ່ໃນແລວເສດຖະກິດ, ຟແລະ lobby.
  
  
  ຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງໄດ້ພົບຄົນຫນຶ່ງສອງຊົ່ວໂມງກ່ອນຫນ້ານີ້ຢູ່ທີ່ຫນຶ່ງຂອງທີ່ຢູ່ຕິດຕໍ່ AH.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໃຊ້ເວລາຫ້ານາທີຫຼັງຈາກ Camille ອອກໄປ, ໃນກໍລະນີທີ່ນາງກັບຄືນມາເພື່ອເອົາລາຍການທີ່ລືມ, ກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະພະຍາຍາມນັ່ງລົງແລະສັ່ງ. lotion ຂອງ Camilla ແມ່ນມະຫັດສະຈັນ. ຂ້ອຍເກືອບຮູ້ສຶກເປັນມະນຸດອີກຄັ້ງ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ເວົ້າວ່າຂ້າພະເຈົ້າຢາກຈະຕີສິ່ງທີ່ຍາກກວ່າຜ້າໄຫມຫຼື Camilla, ແຕ່ການເຜົາໄຫມ້ໄດ້ຫາຍໄປແລະຂ້ອຍພົບວ່າຂ້ອຍສາມາດນຸ່ງເສື້ອໄດ້ໂດຍບໍ່ມີຄວາມຮູ້ສຶກອື່ນນອກເຫນືອຈາກຄວາມເຈັບປວດເລັກນ້ອຍ. ຂ້ອຍເອົາຂວດທີ່ມີສອງແຄບຊູນສີເຫຼືອງທີ່ Camilla ໄດ້ປະໄວ້ເປັນຢານອນ ແລະເອົາໃສ່ໃນກະເປົ໋າຂ້າງໜຶ່ງຂອງເສື້ອຄຸມຂອງຂ້ອຍ. ເທື່ອນີ້ຂ້ອຍໄດ້ຕິດແຂນຂາໃສ່ແຂນຊ້າຍຂອງຂ້ອຍ ແລະໃສ່ຖົງບ່າ Wilhelmina. ຂ້ອຍພົບອ້າຍແຝດຂອງ Pierre ຄົນໜຶ່ງຢູ່ໃນຫ້ອງລັບຂອງກະເປົ໋າກະເປົ໋າຂອງຂ້ອຍ ແລະເອົາໃສ່ໃນຖົງຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ໄປ​ໃສ, ຫຼາຍ​ຫນ້ອຍ​ແມ່ນ​ໃຜ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ແມ່ນ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ທີ່​ຈະ​ຖືກ​ຈັບ​ໄດ້​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ອາ​ວຸດ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ.
  
  
  ຂ້ອຍພົບວ່າຂ້ອຍສາມາດເຮັດໂຍຄະທີ່ຊ່ວຍໃຫ້ຂ້ອຍມີຄວາມເຂັ້ມຂົ້ນທີ່ສຸດ. ສະນັ້ນ, ນຸ່ງເຄື່ອງເຕັມທີ່ ແລະເກືອບຈະຫາຍດີແລ້ວ, ຂ້ອຍນັ່ງຂາຂາບລົງໃສ່ຜ້າພົມ Tabriz ໃນອາພາດເມັນທີ່ຫຼູຫຼາຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  CIA, ເຊັ່ນດຽວກັນກັບເຄືອຂ່າຍຂອງຕົນເອງຂອງ AH, ໄດ້ແຈ້ງໃຫ້ Hawke ແລ້ວກ່ຽວກັບສຽງຂອງການລັກພາຕົວຫນີແລະການກັບຄືນຂອງຂ້າພະເຈົ້າ. ແຕ່ພຣະເຈົ້າຮູ້ວ່າການບິດເບືອນ, ບໍ່ຖືກຕ້ອງ, ແນ່ນອນວ່າບໍ່ຄົບຖ້ວນສົມບູນແລະສັບສົນແນວໃດ. ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງໃຫ້ບົດລາຍງານຂອງຕົນເອງ, ທີ່ຖືກຕ້ອງກັບຄອມພິວເຕີ AH ແລະຈິດໃຈທີ່ລະອຽດອ່ອນກວ່າຂອງ Hawk. Goldie Simon ຜູ້ຊ່ຽວຊານດ້ານການເງິນຂອງ AH ຍັງຕ້ອງໄດ້ຮັບການເຕືອນໃຫ້ fudge ຕົວເລກເລັກນ້ອຍກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະຍູ້ຄູ່ຮ່ວມງານໃຫມ່ຂອງຂ້ອຍດ້ວຍເຊັກ 500,000 ໂດລາຈາກທະນາຄານໃນ Nassau ທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເວົ້າໂອ້ອວດ. ຊື່ ແລະທີ່ຢູ່ຂອງທະນາຄານຢູ່ໃນພື້ນຖານຂອງຂ້ອຍແລ້ວ, ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍຈຶ່ງສົມມຸດວ່າສ່ວນຂອງເສັ້ນທາງໄດ້ຖືກປູຢາງແລ້ວ. ແຕ່ Goldie ຢາກຮູ້ວ່າເວລາໃດແລະຫຼາຍປານໃດ. ຫນຶ່ງໃນຜົນປະໂຫຍດຂອງການລັກພາຕົວຫນີແລະການບາດເຈັບທີ່ຄາດໄວ້ຂອງຂ້ອຍແມ່ນວ່າ Renzo ເລື່ອນກອງປະຊຸມທຸລະກິດທີ່ສໍາຄັນສໍາລັບມື້ຫຼືສອງມື້. ເວລານີ້ໄດ້ຮັບຈາກຊົ່ວໂມງທີ່ຂ້ອຍໄດ້ສູນເສຍໄປແລະຍັງຕ້ອງການແຕ່ງຫນ້າ.
  
  
  ໃນທີ່ສຸດຄວາມຄິດຫນຶ່ງກໍ່ມາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ rummaged ຜ່ານ​ກະ​ເປົ໋າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ດຶງ​ອອກ​ເປັນ reprint ຄື​ຊິ​ຂອງ​ຫນັງ​ສື Zane Grey​. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ທ່ານບໍ່ສາມາດພິກຜ່ານຫນ້າຕ່າງໆໄດ້ເພາະວ່າມັນບໍ່ມີຫນ້າໃດໆ. ມັນພຽງແຕ່ມີຫົວໃຈກະທັດລັດຂະຫນາດນ້ອຍທີ່ເຮັດດ້ວຍ gelignite, ເຊິ່ງໄດ້ລະເບີດອອກສີ່ສິບວິນາທີຫຼັງຈາກການເປີດໃຊ້, ເຮັດໃຫ້ຊາວຄລິກ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນກະແຈກກະຈາຍເນື້ອໃນຂອງມັນຢູ່ເທິງເຄື່ອງປັ່ນປ່ວນທີ່ຄ້າຍຄື confetti ໃນຄວາມວຸ້ນວາຍອັນໃຫຍ່ຫຼວງໃນພື້ນທີ່ຫຼາຍກວ່າຫ້າສິບຕາແມັດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ທີ່​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ແລະ​ດຶງ​ຜ້າ​ມ່ານ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ພຽງ​ແຕ່​ພຽງ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ເບິ່ງ​ອອກ​ຢູ່​ໃນ​ຖະ​ຫນົນ​ຕື່ນ​ນອນ​ຂ້າງ​ລຸ່ມ​ນີ້​. ລົດ​ລາດ​ຕະ​ເວນ 2 ຄັນ ແລະ​ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ຕຳຫຼວດ 5 ຄົນ​ທີ່​ເຫັນ​ຢູ່​ຕາມ​ຖະ​ໜົນ, ບວກ​ກັບ​ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ຕຳ​ຫຼວດ​ໃສ່​ເສື້ອ​ຜ້າ​ຫຼາຍ​ຄົນ​ໃນ​ບັນ​ດາ​ຜູ້​ເດີນ​ທາງ. ຢູ່ຕາມຖະຫນົນ, ພາຍໃຕ້ປ່ອງຢ້ຽມຂ້າງ, ມີພຽງແຕ່ເຈົ້າຫນ້າທີ່ສາມຄົນທີ່ມີເຄື່ອງແບບອັດຕະໂນມັດທີ່ມີ carbines ອັດຕະໂນມັດພາຍໃຕ້ແຂນຂອງພວກເຂົາ. ການລົບກວນໃດໆຢູ່ຕາມຖະຫນົນຈະເຮັດໃຫ້ພວກເຂົາແລ່ນໄປທີ່ນັ້ນເພື່ອຊ່ວຍເພື່ອນຂອງພວກເຂົາ. ກ່ອນທີ່ຈະເຊັກອິນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງຮອບນອກຂອງອາຄານແລະຄິດກ່ຽວກັບບ່ອນທີ່ຂ້ອຍເຫັນທາງເຂົ້າບໍລິການ. ລາວຍັງຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ຕັ້ງແຕ່ປີ 1897, ອາຄານດັ່ງກ່າວໄດ້ຖືກສ້າງຂຶ້ນໂດຍສະຖາປະນິກຜູ້ທີ່ພະຍາຍາມຮຽນແບບຄວາມງົດງາມຂອງ palazzos ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ໃນສະຕະວັດທີສິບຫົກ. ຊັ້ນນອກທັງໝົດມີລະບຽງ, ມຸມທີ່ເຮັດດ້ວຍຫີນແຈໃຫຍ່, ໜັກ. ຕ່ອນສີ່ຫລ່ຽມຂອງກ້ອນຫີນທີ່ມີ protrusion ສິບຊັງຕີແມັດລະຫວ່າງແຕ່ລະ. ມັນຈະໃຊ້ເວລາຄວາມພະຍາຍາມຫນ້ອຍຫຼາຍທີ່ຈະລົງຢ່າງສະດວກສະບາຍໃນສິບຫາສິບຫ້ານາທີ. ແຕ່ການລົງໄປໂດຍບໍ່ໄດ້ກວດພົບໃນສາມຫາຫ້ານາທີທີ່ຂ້ອຍຫວັງວ່າແມ່ນຍາກກວ່າເລັກນ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ອອກ​ໄປ, ຖອດ​ເສື້ອ​ກັນ​ໜາວ​ອອກ​ແລະ​ມ້ວນ​ຂາ​ໂສ້ງ​ຂາ​ອອກ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃສ່​ເສື້ອ​ຄຸມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຍັງບໍ່ມີຂົນ ແລະ ສີແດງຈາກຄວາມຮ້ອນ, ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງແຕ່ງຫນ້າເພື່ອໃຫ້ໃບຫນ້າຂອງຂ້າພະເຈົ້າມີອາການເຄັ່ງຕຶງພາຍນອກ. ຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຮັບແຂກແລະເປີດປະຕູ.
  
  
  ຍັກໃຫຍ່ໃນເຄື່ອງແບບໄດ້ຢຽດອອກຕໍ່ຫນ້າຂ້ອຍດ້ວຍປືນທີ່ພ້ອມທີ່ຈະຍິງ. ຂ້ອຍຈະໄດ້ຮັບການປະຕິບັດດ້ວຍຄວາມເຄົາລົບທັງຫມົດທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການສໍາລັບແຜນການຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ຂ້ອຍຕ້ອງການນອນຫຼັບດີ," ຂ້ອຍບອກລາວເປັນພາສາອິຕາລີ. "ປະສາດຂອງຂ້ອຍ ກຳ ລັງຈະລະເບີດ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ້ານ​ກົວ​ໃນ​ຄວາມ​ເຈັບ​ປວດ​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ມັນ​ເບິ່ງ​ເປັນ​ຫນ້າ​ເຊື່ອ​ຖື​ຫຼາຍ, ແລະ carabinieri ໄດ້​ຫົວ​ໃສ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຄວາມ​ເຂົ້າ​ໃຈ. "ກະລຸນາເບິ່ງມັນວ່າຂ້ອຍບໍ່ຖືກລົບກວນສໍາລັບສາມຊົ່ວໂມງຕໍ່ໄປ," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈໃຜ. ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ນອນ​ຫຼັບ ຂ້ອຍ​ກໍ​ສາມາດ​ລົມ​ກັບ​ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ເຈົ້າ​ໄດ້ ແຕ່​ຕອນ​ນີ້​ຂ້ອຍ​ຢາກ​ນອນ.
  
  
  ທ່ານກ່າວວ່າ, "ແຕ່ສິ່ງເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນ ຄຳ ແນະ ນຳ ຂອງຂ້ອຍຢ່າງແນ່ນອນ," ລາວເວົ້າ, ແຕ້ມຕົວເອງອີກເທື່ອ ໜຶ່ງ ໃນລັກສະນະທາງທະຫານ.
  
  
  “ດີຫຼາຍ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. ດ້ວຍຄວາມງຶດງໍ້, ຂ້ອຍກັບໄປຫ້ອງຂອງຂ້ອຍ ແລະປິດປະຕູ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖອດ​ເສື້ອ​ຄຸມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ງຽບໆ, ມ້ວນ​ຂາ​ໂສ້ງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ກະ​ປ໋ອງ​ສີດ​ແມງ​ໄມ້​ຢູ່​ໃນ​ກະ​ເປົ໋າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ເນື້ອ​ໃນ​ຂອງ​ມັນ​ຈະ​ທໍາ​ຮ້າຍ​ແມງ​ວັນ​ໃດໆ, ແຕ່​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ທ່ານ​ນໍາ​ໃຊ້​ມັນ​ກັບ​ມື​ຂອງ​ທ່ານ​ຈາກ​ໄລ​ຍະ​ຫ່າງ​ຫົກ​ນິ້ວ, ມັນ​ເປັນ​ຊັ້ນ​ບາງ​ທີ່​ຕິດ​ກັບ​ຜິວ​ຫນັງ. ມັນກາຍເປັນແຂງຄືກັບຜິວໜັງຂອງແຮດ, ແລະເມື່ອມັນແຫ້ງ, ມັນສາມາດເອົາອອກໄດ້ຄືກັບຖົງມື. ມັນແມ່ນອະນຸພັນ neoprene ທີ່ພັດທະນາໂດຍນັກເຄມີມະຫັດສະຈັນຂອງພວກເຮົາ. ຂ້ອຍຕ້ອງການອັນນີ້ດຽວນີ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂບກ​ມື​ໃນ​ອາ​ກາດ​ແລະ curled ນິ້ວ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃນ​ເວ​ລາ​ແຫ້ງ​ທີ່​ສູງ​ສຸດ​ຂອງ​ສອງ​ນາ​ທີ​. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເອົາປື້ມຂອງ Zane Gray ຈາກຕຽງນອນແລະເອົາມັນໄປຫາປ່ອງຢ້ຽມ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສ້າງ​ຮອຍ​ແຕກ​ໃນ​ແຈ​ຂວາ​ເທິງ​ສຸດ​ທີ່​ກະ​ຕຸ້ນ​ສິ່ງ​ນັ້ນ​, ນັບ​ຊ້າໆ​ເປັນ​ຊາວ​ຫ້າ​, ແລະ​ເປີດ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​. ແລ້ວ​ຂ້ອຍ​ກໍ​ປ່ອຍ​ໃຫ້​ມັນ​ລອຍ​ໄປ ແລະ​ປິດ​ປ່ອງຢ້ຽມ​ອີກ​ຢ່າງ​ໄວ. ສິບຫ້າວິນາທີຕໍ່ມາຄວາມບ້ານີ້ກໍ່ເກີດຂຶ້ນ.
  
  
  ລະເບີດ gelignite ຄືກັບວ່າລົດບັນທຸກ 2 ລຳ ໄດ້ຕຳກັນ, ແລະຮູບປັ້ນໄດ້ຍິງໄປທົ່ວຖະໜົນໃນທຸກທິດທາງ, ເກືອບຮອດທາງເຂົ້າຂອງໂຮງແຮມ.
  
  
  ໃນ​ເວ​ລາ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢູ່​ແລ້ວ​ຢູ່​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ອື່ນໆ​, ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຢູ່​ນອກ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ລົງ​ຈາກ​ລະ​ບຽງ​ໄປ​ຫາ​ວຽກ​ເຮັດ​ດ້ວຍ​ດິນ​ຈີ່​ຂອງ​ແຈ, ເບິ່ງ​ດ້ວຍ​ຕາ​ດຽວ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຜູ້​ຄົນ​ແລ່ນ​ຈາກ​ຕຳ​ແໜ່ງ​ໃນ​ຊອຍ​ໄປ​ຫາ​ບ່ອນ​ເກີດ​ເຫດ​ລະ​ເບີດ.
  
  
  ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ຊ່ອງ​ຫວ່າງ​ທີ່​ກວ້າງ​ຂວາງ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ຕົວ​ເອງ, ເປົ່າ​ຫວ່າງ​ຈາກ​ຖະ​ຫນົນ. ໃນເວລາພຽງບໍ່ເທົ່າໃດວິນາທີທີ່ດົນກວ່າທີ່ມັນຈະເອົາລົງໃນລິຟທີ່ສວຍງາມແຕ່ເກົ່າແກ່, ຂ້ອຍໄດ້ລົງໄປ. ເມື່ອຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງໄປຕາມທາງຍ່າງທີ່ຍັງທະເລຊາຍຢູ່ອີກແຈຫນຶ່ງແລະສົ່ງສັນຍານໃຫ້ taxi.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບອກ​ເຂົາ​ເຖິງ​ຈຸດ​ຫມາຍ​ປາຍ​ທາງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ສະ​ຖານ​ທີ່​ໃກ້​ກັບ​ທີ່​ຢູ່​ຕິດ​ຕໍ່​ພົວ​ພັນ​ທີ​ສອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແຕ່​ຢູ່​ໄກ​ພຽງ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ກໍາ​ຈັດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທີ່​ຕິດ​ຕາມ​.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍອອກໄປ, ຂ້ອຍໄດ້ຫັນສອງມຸມ ແລະເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຮັບແຂກຂອງໂຮງແຮມ, ເຊິ່ງພະນັກງານທີ່ນອນຫຼັບຢູ່ນັ້ນກໍ່ຫົວຫົວໃສ່ຂ້ອຍຄືກັບວ່າຂ້ອຍເປັນນັກທ່ອງທ່ຽວປະຈຳທີ່ຢູ່ທີ່ນີ້. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ອອກໄປໂດຍຜ່ານທາງເຂົ້າການບໍລິການ. ຂ້ອຍມາຂ້າມຊອຍ. ສອງເຮືອນຈາກຈຸດຫມາຍປາຍທາງຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນປະຕູແລະລໍຖ້າອີກສາມນາທີເພື່ອໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າບໍ່ມີໃຜຕິດຕາມຂ້ອຍ. ຖະໜົນຫົນທາງ ແລະທາງຍ່າງຍັງຫວ່າງເປົ່າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄປ​ຕື່ມ​ອີກ, ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ໃຫ້​ສອງ​ສັນ​ຍານ​ສັ້ນ​ແລະ​ຍາວ​ຄັ້ງ​ດຽວ​ກັບ​ລະ​ຄັງ​ທີ່​ມີ​ເຄື່ອງ​ຫມາຍ​ຂອງ Furnace ໄດ້. ມີສຽງ "Chick" ຈາກການເປີດປະຕູອັດຕະໂນມັດ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ໃນນັ້ນ, ໃນລະຫວ່າງທາງຂຶ້ນ.
  
  
  ຢູ່​ຊັ້ນ​ທີ​ສອງ, ຊາຍ​ອາ​ຍຸ​ກາງ​ຫົວ​ຫົວ​ຫົວ​ລ້ານ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ກຳ​ລັງ​ລໍ​ຖ້າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ທີ່​ປະ​ຕູ. ລາວ​ໄດ້​ເຮັດ​ວຽກ​ໃຫ້​ອົງການ​ລັດ​ພີ່​ນ້ອງ​ຍິງ. ລາວນຸ່ງເສື້ອເສື້ອ flannel ສີແດງຈືດໆໂດຍບໍ່ມີສາຍແອວໃສ່ຫນ້າທ້ອງທີ່ບວມຂອງລາວ, ເຊິ່ງຖືກເຊື່ອງໄວ້ໂດຍ underpants wrinkled ຂອງການອອກແບບທີ່ຫນ້າຢ້ານ.
  
  
  "ຄໍາຖາມ, ຄໍາຖາມ, ຄໍາຖາມ. ເດັກຊາຍ AH ຫວານເຫຼົ່ານັ້ນຄິດວ່າຂ້ອຍເປັນການປະສົມປະສານຂອງ Lieve Lita ແລະ ANP. ພວກເຮົາຈໍາເປັນຕ້ອງໄດ້ສົນທະນາກັບເຂົາເຈົ້າສໍາລັບການປ່ຽນແປງ.
  
  
  "ນັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຢູ່ນີ້," ຂ້ອຍເວົ້າ. - ມາ, Mac.
  
  
  "Gilchrist," ລາວເວົ້າຢ່າງມືດມົວ. "ບໍ່ແມ່ນ Mac."
  
  
  ລາວ​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ຫ້ອງ​ຮັບ​ແຂກ​ທີ່​ເປັນ​ລະບຽບ​ຮຽບຮ້ອຍ​ດີ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ນອນ, ເຊິ່ງ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ບໍ່​ສະອາດ. ລີ້ນຊັກຂອງໂຕະໄມ້ອັດຂະໜາດໃຫຍ່ຢູ່ປາຍສຸດຕິດກັບຝາເປີດ, ເປີດເຜີຍວິທະຍຸທີ່ເອົາເຄິ່ງລິ້ນຊັກ. ອີກເຄິ່ງໜຶ່ງໄດ້ຖືກຄອບຄອງໂດຍອຸປະກອນອີເລັກໂທຣນິກທີ່ສັບສົນ, ລວມທັງໂທລະສັບທີ່ມີເຄື່ອງປ່ຽນສຽງເວົ້າຫຼາຍປຸ່ມ.
  
  
  “ການລັກພາຕົວ, ການຄາດຕະກໍາ, ລະເບີດ,” ລາວຈົ່ມ. “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃນ​ການ​ບໍ​ລິ​ການ​ການ​ທູດ, ບໍ່​ແມ່ນ​ຢູ່​ໃນ​ສັງ​ຄົມ​ສອດ​ແນມ​ທີ່​ຫນ້າ​ນັບຖື. ໃຫ້ຂ້ອຍໂທຫາ, ຈາກນັ້ນເຈົ້າສາມາດລົມກັບນາຍຈ້າງຂອງເຈົ້າຜ່ານຕົວແປງສຽງ. ບາງທີແລ້ວຂ້ອຍຈະພັກຜ່ອນ.
  
  
  ລາວຫັນໜ້າປັດຂອງລາວເລັກນ້ອຍ, ຈາກນັ້ນແຕະປຸ່ມ Morse ທີ່ຢູ່ຂ້າງອຸປະກອນ.
  
  
  ລາວສືບຕໍ່ຈົ່ມ. “ພວກ​ເຮົາ​ບາງ​ຄົນ​ຕ້ອງ​ເຮັດ​ວຽກ​ເປັນ​ຊົ່ວ​ໂມງ​ເພື່ອ​ຫາ​ກິນ. ຈາກເກົ້າຫາຫ້າ. ຢ່າແລ່ນຈາກຕຽງຫນຶ່ງໄປຫາບ່ອນອື່ນແລະຈາກບາບີຄິວຫນຶ່ງໄປຫາອີກ. ນີ້ເຈົ້າໄປ, Carter. ດີ, ທ່ານຈະຕ້ອງການ spy ທີ່ແຕກຕ່າງກັນສໍາລັບເຄືອຂ່າຍ spy ຂອງທ່ານ.
  
  
  ສຽງແຫ້ງຂອງ Hawk ດັງຢູ່ໃນຫູຂອງຂ້ອຍແລ້ວເມື່ອຂ້ອຍຮັບສາຍ. "ເຈົ້າເປັນຄົນອັດສະລິຍະ, Nick," ລາວເວົ້າ. "ຂ້ອຍກໍາລັງສົ່ງເຈົ້າໄປແກ້ໄຂບັນຫານ້ອຍໆ, ແລະຂ່າວທໍາອິດທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຮັບແມ່ນເຈົ້າເອງເປັນບັນຫາຕົ້ນຕໍ. ມັນເວົ້າຢູ່ນີ້...” ຂ້ອຍໄດ້ຍິນລາວບໍ່ອົດໃຈຍ່າງຜ່ານບົດລາຍງານຂອງລາວ. "ມັນບອກຢູ່ທີ່ນີ້ວ່າເຈົ້າຖືກລັກພາຕົວໂດຍຜູ້ຊາຍສອງຄົນທີ່ມັດເຈົ້າໃສ່ກັບນໍ້າລາຍແລະກໍາລັງຈະເຜົາເຈົ້າໃຫ້ມີຊີວິດຢູ່ໃນເວລາທີ່ທ່ານໄດ້ປົດປ່ອຍແລະຫນີຈາກພວກເຂົາ." ການເສຍຊີວິດຍ້ອນ "ສາເຫດທີ່ບໍ່ຮູ້ຈັກ". ດີ, ຂ້ອຍສາມາດເດົາໄດ້ໂດຍບໍ່ມີຂໍ້ຄຶດເພີ່ມເຕີມ, ແຕ່ຂ້ອຍຄິດສະເໝີວ່າມັນຈະເອົາຜູ້ຊາຍສີ່ຄົນມາຈັບຄົນຂອງຂ້ອຍ. ແລະຫົກເພື່ອຕໍ່ສູ້ກັບທ່ານ.
  
  
  ຂ້ອຍມີຄວາມສ່ຽງຕໍ່ການຂັດຂວາງເພື່ອອະທິບາຍໃຫ້ລາວຮູ້ວ່າຂ້ອຍຖືກລັກພາຕົວແນວໃດ. ບໍ່ແມ່ນວ່າມັນເຮັດໃຫ້ Hawk ມີຄວາມອົດທົນອີກຕໍ່ໄປ.
  
  
  ທ່ານກ່າວວ່າ, "ຂ້ອຍຮູ້ວ່າການຖອກທ້ອງຂອງເຈົ້າກັບລູກໄກ່ຮ້ອນນັ້ນແມ່ນມີຄວາມ ຈຳ ເປັນ," ລາວເວົ້າ, "ແຕ່ບໍ່ແມ່ນໃນຄວາມ ໝາຍ ທີ່ເຈົ້າປ່ອຍໃຫ້ຜູ້ປົກປ້ອງຂອງເຈົ້າຕົກຢູ່ໃນຂະບວນການ. ຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈວ່າເຈົ້າໄປນອນກັບຜູ້ໃດຜູ້ ໜຶ່ງ ...” ຂ້ອຍເກືອບຮູ້ສຶກເຖິງຄວາມຄິດຂອງລາວທີ່ກ້າວໄປສູ່ຄວາມຕື່ນເຕັ້ນ, ເຖິງແມ່ນວ່າການຄົ້ນພົບທີ່ບໍ່ ໜ້າ ເຊື່ອ ... ຂໍ້ມູນຂອງທ່ານໃຫ້. ແຕ່ບໍ່ແມ່ນຖ້າທ່ານເປີດຕົວທ່ານເອງເຖິງການກໍາຈັດ.
  
  
  "ຂ້ອຍຍັງບໍ່ໄດ້ຖືກຊໍາລະເທື່ອ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  - ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນໃຜ? - ລາວຖາມວ່າ, ຄືກັບວ່າຂ້ອຍມີລາຍການທີ່ສົມບູນຂອງຮູບຖ່າຍຂອງຄະດີອາຍາສາກົນກັບຂ້ອຍ.
  
  
  "ພວກເຂົາບໍ່ໄດ້ສະແດງໃຫ້ຂ້ອຍເຫັນໃບຂັບຂີ່ຂອງພວກເຂົາ," ຂ້ອຍເວົ້າ, ຕອບສະຫນອງຕໍ່ການເວົ້າເຍາະເຍີ້ຍຂອງລາວ. “ຍັງບໍ່ມີເອກະສານກ່ຽວກັບສົບ. ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າພວກເຂົາມັກຊາວອາເມຣິກັນຫຼາຍ, ເຊິ່ງອາດຈະຊີ້ໃຫ້ເຫັນເຖິງພວກຄອມມູນິດ. ເຖິງແມ່ນວ່ານີ້ບໍ່ໄດ້ນໍາພາພວກເຮົາໄປທຸກບ່ອນ. ມື້ນີ້ລຸງແຊມແມ່ນເພື່ອນຂອງທຸກໆຄົນ, ແຕ່ມື້ຕໍ່ມາລາວສາມາດກາຍເປັນສັດຕູໄດ້.”
  
  
  "ຍຶດຕິດກັບຂໍ້ເທັດຈິງທີ່ຂີ້ຮ້າຍ," Hawk ເວົ້າ. “ບັນທຶກປັດຊະຍາການເມືອງຂອງເຈົ້າໃຫ້ແຟນຂອງເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ຮູບ​ພາບ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃນ telex ໄດ້​, ແລະ Rome ພຽງ​ແຕ່​ສາ​ມາດ​ຢືນ​ຢັນ​ວ່າ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ສະ​ມາ​ຊິກ freelance ຂອງ​ເອ​ກະ​ສານ​. ເຂົາເຈົ້າໄດ້ຖືກເຊົ່າອອກໃຫ້ທຸກຄົນ. ແຕ່ຂ້ອຍຢາກຮູ້ວ່າ: ເຈົ້າພົບສິ່ງໃດເພື່ອຢືນຢັນຄວາມສົງໃສຂອງ Anderson?
  
  
  "ຂ້ອຍພົບວ່າມີຄວາມສົງໄສບາງຢ່າງ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ແຕ່ນີ້ບໍ່ພຽງພໍທີ່ຈະເຂົ້າໃຈວ່າມັນຮ້າຍແຮງປານໃດແລະມັນໄປໃສ." ຂ້ອຍປ່ຽນໄປຍິງໄວ: ຄວາມຄິດຂອງຂ້ອຍວ່າ "ຈຸດຈົບຂອງໂລກ" ບໍ່ມີຫຍັງຫຼາຍກວ່າທີ່ມັນປາກົດຢູ່ໃນຫນ້າດິນ, ແຕ່ຍັງວ່າການລວບລວມຂອງເຄື່ອງປະກອບການທະຫານສາມາດເປັນທີ່ລໍ້ລວງຫຼາຍສໍາລັບຜູ້ທີ່ມີຄວາມກະຕືລືລົ້ນທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ເກີດຄວາມວຸ່ນວາຍລະຫວ່າງປະເທດ. ມີຄົນເຫຼົ່ານີ້ຢູ່ສະເໝີ, ຢູ່ທຸກບ່ອນໃນໂລກ.
  
  
  "ຈົນກ່ວາສອງຄົນນັ້ນເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງນອນຂອງຂ້ອຍ," ຂ້ອຍສະຫຼຸບວ່າ, "ຂ້ອຍສົງໃສວ່າ Anderson ເວົ້າຖືກ. ແຕ່ມີຄົນພະຍາຍາມສອບຖາມຂ້ອຍ. ແລະຄໍາຖາມທີ່ພວກເຂົາພະຍາຍາມບັງຄັບອອກຈາກຂ້ອຍທັງຫມົດຊີ້ໃຫ້ເຫັນກົງໄປກົງມາເຖິງ "ຈຸດຈົບຂອງໂລກ."
  
  
  ລາວຢຸດຊົ່ວຄາວສອງສາມວິນາທີເພື່ອພິຈາລະນາຂໍ້ເທັດຈິງທີ່ຂ້ອຍບອກລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ rustle ຂອງ​ເຈ້ຍ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ.
  
  
  "ອັນອື່ນ," ລາວເວົ້າ. “ການໂຈມຕີດ້ວຍລະເບີດ. ມີຄົນອື່ນພະຍາຍາມຂ້າເຈົ້າ ຫຼືເປັນການລັກພາຕົວແບບດຽວກັນອີກບໍ?
  
  
  "ມັນແມ່ນຂ້ອຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ. ກ່ອນທີ່ລາວຈະສາມາດປະທ້ວງໄດ້, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແຈ້ງໃຫ້ລາວຊາບກ່ຽວກັບການລາອອກຢ່າງຮີບດ່ວນຈາກ Le Superbe ເພື່ອແຈ້ງໃຫ້ລາວຮູ້ກ່ຽວກັບຂ້ອຍ.
  
  
  “ຕົກລົງ,” ລາວເວົ້າດ້ວຍການຖອນຫາຍໃຈ. - ເຈົ້າຈະກັບຄືນມາໄດ້ແນວໃດ? ເຈົ້າຈະລະເບີດ Colosseum ທັງໝົດບໍ?
  
  
  ຂ້ອຍ​ບອກ​ລາວ​ວ່າ ຂ້ອຍ​ບໍ່​ຄິດ​ວ່າ​ມັນ​ຈຳເປັນ ແລະ​ເລີ່ມ​ບອກ​ລາວ​ກ່ຽວ​ກັບ​ແຜນການ​ທີ່​ຈະ​ກັບ​ຄືນ​ມາ.
  
  
  "ບໍ່, ບໍ່, Nick," ລາວເວົ້າ. “ຂ້ອຍຮູ້ໜ້ອຍລົງກ່ຽວກັບລາຍລະອຽດທີ່ໂຫດຮ້າຍຂອງວິທີການເຮັດວຽກຂອງເຈົ້າ, ຊີວິດຂອງຂ້ອຍງ່າຍຂຶ້ນ. ​ແຕ່​ສິ່ງ​ທີ່​ບໍ່​ມີ​ໃຜ​ຢູ່​ທີ່​ນີ້​ສາມາດ​ເຂົ້າ​ໃຈ​ໄດ້​ແມ່ນ​ວ່າ​ມີ​ຄົນ​ສາມາດ​ຊອກ​ຮູ້​ວ່າ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃນ​ຍົນ​ລຳ​ນັ້ນ. ເຈົ້າແນ່ໃຈບໍວ່າສາວ Rozana ຄົນນີ້ຖືກດຶງດູດເອົາຄວາມຫຼູຫຼາຂອງເຈົ້າຢ່າງມີເຫດຜົນ?
  
  
  “ບາງທີມັນຊ່ວຍໄດ້,” ຂ້ອຍຍອມຮັບຢ່າງຖ່ອມຕົວ. "ແຕ່ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່ານາງເປັນລູກຂອງໃຜຜູ້ໜຶ່ງ." ການໃຫ້ທີ່ຢູ່ໂຮງແຮມຂອງຂ້ອຍໃຫ້ລາວອາດຈະເລັ່ງສິ່ງຕ່າງໆຂຶ້ນເລັກນ້ອຍ. ແຕ່ມັນມີຄຸນຄ່າສໍາລັບພວກເຂົາຄືກັນກັບພວກເຮົາ."
  
  
  “ພວກເຂົາແມ່ນໃຜ,” Hawk ຈົ່ມ. “ຂ້ອຍຈະກວດຍິງສາມເທື່ອ: ພວກເຮົາ, Interpol ແລະ Alitalia. ຂ້ອຍຍັງຈະສົ່ງລາຍລະອຽດທາງດ້ານການເງິນໃຫ້ Goldie. ຫ້າແສນໂດລາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​, ແຕ່​ວ່າ​ມັນ​ອາດ​ຈະ​ເປັນ​ການ​ບັນ​ທຶກ​ໃຫມ່​. ຂ້ອຍມີເອກະສານກ່ຽວກັບ comrades ໃຫມ່ຂອງເຈົ້າຢູ່ໃນທາງ. ເຊີນ Gilchrist ຖ່າຍທອດການຂຽນຂອງ Anderson ເພື່ອໃຫ້ຂ້ອຍສາມາດຄາດເດົາໄດ້ສອງສາມຈຸດ. ທ່ານຈະໄດ້ຮັບຄໍາຕອບຈາກ Hyman. Gilchrist ປົກກະຕິແລ້ວພຽງແຕ່ຄິດ. AA, ປ້າຍທະບຽນສະວິດ, ເວີຈິນໄອແລນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກ່າວເຖິງຄໍາທີ່ຄ້າຍຄືກັນກັບ Jungfrau. “ບາງທີອັນເດີສັນແມ່ນບ້າ. ຫຼືບາງທີເຈົ້າຄືກັນ. ບາງທີພວກເຮົາທຸກຄົນແມ່ນ. ດີ, ເຈົ້າກັບໄປໂຮງແຮມແລະພະຍາຍາມນອນຫລັບ 1 ຊົ່ວໂມງກ່ອນທີ່ທ່ານຈະກັບຄືນສູ່ scenes ຈາກ Rome ໃນເວລາຂອງ Nero.
  
  
  scrambler ຄລິກໃນຂະນະທີ່ Hawk hang up.
  
  
  Gilchrist ຄົນ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ຈົ່ມ​ວ່າ​ໄດ້​ເອົາ​ກະ​ດາດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເອົາ​ມາ​ຈາກ​ສິ່ງ​ຂອງ​ຂອງ Anderson ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຊ່ອງ​ຂອງ​ອຸ​ປະ​ກອນ​ສົ່ງ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ດີ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ລາ.
  
  
  ຂ້ອຍຂຶ້ນລົດແທັກຊີ່ ແລະລົງທາງຫຼັງໂຮງແຮມ, ບ່ອນທີ່ຂ້ອຍສັງເກດເຫັນທາງເຂົ້າບໍລິການ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສົນ​ໃຈ​ວ່າ​ມີ​ໃຜ​ເຫັນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ screw gatekeeper ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໂດຍ outsmarting ເຂົາ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ລິ​ຟ​ໄປ​ຊັ້ນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຢຸດ​ຢູ່​ທີ່​ກໍາ​ແພງ​ຫີນ​ຂອງ​ຫ້ອງ​ການ. ແຈແມ່ນສອງສາມຕີນຈາກປະຕູຂອງຂ້ອຍ. ເມື່ອໄປຮອດແຈ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນກອງທະຫານ, ທະຫານທີ່ມີເຄື່ອງໝາຍ, ຢືນຢູ່ຢ່າງມີສະຕິ ແລະ ເຕືອນໄພຢູ່ປະຕູຫ້ອງແຖວຂອງຂ້ອຍ. ດີ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສັ່ນ​ແຄບ​ຊູນ​ສີ​ເຫຼືອງ​ອອກ​ຈາກ​ຂວດ​ທີ່ Camille ໄດ້​ປະ​ໄວ້​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂຍນ​ແກ້ວ​ໄປ​ທີ່​ສຸດ​ທ້າຍ​ຂອງ​ຫ້ອງ​ໂຖງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ລໍ​ຖ້າ​ສໍາ​ລັບ​ການ sentry ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ. ລາວເປັນເດັກຊາຍທີ່ແຂງກະດ້າງ, ມີມາລະຍາດທີ່ດີ, ແລະຂ້ອຍສາມາດເພິ່ງພາລາວໄດ້. ຄັ້ງ​ທີ​ສອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ກະ​ຕຸກ​ຕີ​ຝາ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ducked ຜ່ານ​ປະ​ຕູ. sentry ໄດ້ ຫ້າ ຫຼື ຫົກ ຂັ້ນ ຕອນ ຕາມ ກໍາ ນົດ ໄວ້ ຕາມ ແລວ ເສດ ຖະ ກິດ, ແລ້ວ ຖື carbine ລາວ ຢູ່ ໃນ ຄວາມ ພ້ອມ. ຂ້ອຍໃຊ້ເວລາໜຶ່ງນາທີເພື່ອກິ້ງຂາໂສ້ງຂອງຂ້ອຍຂຶ້ນ, ໃສ່ເສື້ອຄຸມຂອງຂ້ອຍ, ແລະເສີຍຫົວອອກຈາກປະຕູເພື່ອເຂົ້າໄປເບິ່ງຜູ້ບັນຊາການກັບຄືນສູ່ຕໍາແໜ່ງຂອງລາວດ້ວຍນໍ້າຕາເປົ່າຫວ່າງ.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະໂທຫາບໍລິການຫ້ອງເພື່ອຮັບອາຫານເຊົ້າ," ຂ້ອຍອະທິບາຍ. “ຂ້ອຍພຽງແຕ່ຢາກໃຫ້ເຈົ້າຮູ້ວ່າເລື່ອງນີ້ເກີດຂຶ້ນ. ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ໄດ້ຍິນສຽງບໍ? "ບໍ່ມີຫຍັງ, ທ່ານ," ລາວເວົ້າ. “ການລະເບີດຂະໜາດນ້ອຍ. ນັກສຶກສາ, ຄອມມູນິດ, ກະສັດ. ທ່ານສະເຫມີມີບັນຫາເຫຼົ່ານີ້. ໂດຍວິທີທາງການ, ຍັງມີຄົນຫນຶ່ງຂອງພວກເຮົາຢູ່ໃນເຮືອນຄົວທີ່ຮັກສາຄວາມເປັນລະບຽບຮຽບຮ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕັດສິນໃຈເອົາຄໍາແນະນໍາຂອງ Hawk ແລະພະຍາຍາມນອນຫລັບກ່ອນການຜ່າຕັດຄັ້ງຕໍ່ໄປ. ໂລຊັ່ນຂອງ Camille ເຮັດວຽກໄດ້ດີ, ຍົກເວັ້ນຈຸດອ່ອນໆເລັກນ້ອຍ, ເຊິ່ງເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍຂົ້ວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖອດ​ເສື້ອ​ຄຸມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແຂວນ​ໂສ້ງ​ຂາ​ແລະ​ເສື້ອ​ກັນ​ໜາວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ໂຍນ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ມັດ​ໃສ່​ຕັ່ງ​ນັ່ງ ແລະ​ກຽມ​ຈະ​ກັບ​ໄປ​ນອນ. ລົມ​ໜາວ​ໃນ​ຕອນ​ເຊົ້າ​ຂອງ​ເດືອນ​ມີນາ​ໄດ້​ພັດ​ມາ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈຶ່ງ​ໄປ​ປິດ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ຕົນ.
  
  
  ແຕ່ບໍ່ພຽງແຕ່ປ່ອງຢ້ຽມນີ້, ແຕ່ຍັງປ່ອງຢ້ຽມຢູ່ທາງຫນ້າແມ່ນເປີດ. ຂ້ອຍຮູ້ດີ ຂ້ອຍປິດມັນທັນທີທີ່ຂ້ອຍຖິ້ມລະເບີດ. ມີຄົນຢູ່ໃນຫ້ອງຂອງຂ້ອຍໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຢູ່. ບາງຄົນທີ່ຍັງສາມາດຢູ່ທີ່ນັ້ນ.
  
  
  
  
  ບົດທີ 4
  
  
  
  
  
  ການນອນຈະຕ້ອງລໍຖ້າອີກເລັກນ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ Luger ອອກ​ຈາກ holster ເທິງ​ຂອງ jacket ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຫົວ​ຫນ້າ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ປະ​ຕູ. ມັນງ່າຍທີ່ຈະຄົ້ນຫາຫ້ອງ: ຜູ້ບຸກລຸກບໍ່ສາມາດໃຊ້ແລວທາງເພື່ອກັບຄືນໄປຫາພື້ນທີ່ທີ່ຄົ້ນຫາແລ້ວ. ມີພຽງແຕ່ສອງຫ້ອງຂະຫນາດໃຫຍ່, ຫ້ອງຮັບແຂກແລະຫ້ອງນອນ, ບວກກັບຫ້ອງນ້ໍາຂະຫນາດໃຫຍ່. ນິ້ວໂດຍນິ້ວຂ້ອຍຍ່າງຜ່ານຫ້ອງຮັບແຂກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ລືມ​ໄປ​ເບິ່ງ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ sofa​, ຫລັງ​ຜ້າ​ມ່ານ​ຫນັກ​. ແຖບເຫຼົ້າແມ່ນຂະຫນາດນ້ອຍເກີນໄປເຖິງແມ່ນວ່າສໍາລັບຜູ້ຊາຍຂະຫນາດຂອງ Pierrot, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າເບິ່ງເຂົ້າໄປໃນມັນ. ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນຫວ່າງເປົ່າ. ສິ່ງດຽວກັນເກີດຂື້ນໃນຫ້ອງນອນ: ຢູ່ຫລັງຜ້າມ່ານ, ໃນຕູ້ເສື້ອຜ້າ, ພາຍໃຕ້ຕຽງ.
  
  
  ກະດິ່ງປະຕູດັງຂຶ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃຊ້​ເວ​ລາ​ບໍ່​ພໍ​ເທົ່າ​ໃດ​ວິ​ນາ​ທີ​ທີ່​ລັອກ​ຫ້ອງ​ນ​້​ໍ​ຈາກ​ຂ້າງ​ນອກ​ແລະ wedging ຕັ່ງ​ໄດ້​ພາຍ​ໃຕ້​ການ​ດັກ​ປະ​ຕູ. ຖ້າມີນັກທ່ອງທ່ຽວໄປລີ້ຕົວຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ລາວຈະບໍ່ສາມາດອອກມາໄດ້ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍເອົາຖາດອາຫານທ່ຽງຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ພະນັກງານຮັບໃຊ້ໃນເສື້ອເສື້ອສີຂາວໄດ້ຍື່ນຖາດອາຫານໃຫ້ຂ້ອຍ. ລາວ​ຖືກ​ຄົນ​ເຝົ້າ​ປະຕູ​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ອ້ອມ​ຂ້າງ, ອີກ​ດ້ານ​ໜຶ່ງ​ແມ່ນ​ຄົນ​ຍາມ​ນຸ່ງ​ເຄື່ອງ​ແບບ​ຄົນ​ທີ​ສອງ, ເຊິ່ງ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ໝັ້ນ​ໃຈ​ວ່າ ລາວ​ຢູ່​ໃນ​ເຮືອນຄົວ​ທີ່​ເບິ່ງ​ແຍງ​ການ​ຈັດ​ອາ​ຫານ​ເຊົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂອບ​ໃຈ​ເຂົາ​ເຈົ້າ, ໃຫ້​ຄໍາ​ແນະ​ນໍາ waiter, ແລະ​ມຸ່ງ​ຫນ້າ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ສໍາ​ເລັດ​ການ​ຊອກ​ຫາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ຫ້ອງນ້ໍາຍັງຫວ່າງເປົ່າ.
  
  
  ແຕ່ປ່ອງຢ້ຽມເປີດຍັງຄົງເປັນຄວາມລຶກລັບ. ໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ມີ, ຜູ້ໃດຜູ້ຫນຶ່ງໄດ້ເຂົ້າໄປໃນ, ອາດຈະເປັນມາຈາກຫລັງຄາ, ບ່ອນທີ່ມີໂຄງສ້າງທີ່ບໍ່ສະເຫມີກັນຂອງທໍ່ນ້ໍາ, ຮູບປັ້ນທີ່ຕົກແຕ່ງແລະການປົກຫຸ້ມຂອງທໍ່ໄຟໄດ້ປິດບັງທຸກຄົນຈາກສາຍຕາຂອງຜູ້ລາດຕະເວນຢູ່ຖະຫນົນ. ດີ, ອັນນີ້ຕ້ອງການຄົນທີ່ສະຫຼາດ, ບໍ່ມີຄວາມຢ້ານກົວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ທີ່​ຈະ underestimate opponents ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  ການກວດກາຄັ້ງທີສອງຂອງຫ້ອງນອນໄດ້ຢືນຢັນການບົ່ງມະຕິຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ກະເປົ໋າ ແລະກະເປົ໋າທາງການທູດຂອງຂ້ອຍໄດ້ຖືກຄົ້ນຫາຢ່າງລະອຽດ. ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງຖືກສົ່ງກັບຄືນສູ່ສະຖານທີ່ຂອງມັນຢ່າງລະມັດລະວັງ, ຍົກເວັ້ນການປະທັບຕາຜົມທີ່ເກືອບເບິ່ງບໍ່ເຫັນທີ່ຂ້ອຍໄດ້ວາງໄວ້ໃນທັງສອງລາຍການກ່ອນທີ່ຈະອອກໄປ. ບໍ່ພົບຊ່ອງລັບຢູ່ໃນກະເປົ໋ານ້ອຍໆ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ Luger ແລະ​ມີດ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ສະ​ນັ້ນ​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ທີ່​ຫນ້າ​ສົງ​ໃສ​ໃນ​ພາກ​ສ່ວນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ Jerry Carr. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ວິ​ທະ​ຍຸ transistor ທີ່​ເບິ່ງ​ຄື​ບໍ​ລິ​ສຸດ​ອອກ​ຈາກ​ກະ​ເປົ໋າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ເຮັດ​ວຽກ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄົ້ນຫາສາມຫ້ອງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ເວລານີ້ສໍາລັບອຸປະກອນຟັງ. ວິທະຍຸເບິ່ງຄືກັບວິທະຍຸອື່ນໆທີ່ມີຂະ ໜາດ ດຽວກັນ, ແຕ່ມີການເຄື່ອນໄຫວບໍ່ຫຼາຍປານໃດ, ມັນສາມາດປ່ຽນເປັນເຄື່ອງກວດຈັບອຸປະກອນຟັງເອເລັກໂຕຣນິກທີ່ເຊື່ອງໄວ້.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈວ່າຂ້ອຍຖືກ bugged. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ບັນທຶກທຸກຢ່າງທີ່ກ່ຽວຂ້ອງກັບຕົວຕົນຂອງ Nick Carter ທີ່ແທ້ຈິງຂອງຂ້ອຍສໍາລັບສະຖານທີ່ທີ່ປອດໄພກວ່າຫ້ອງແຖວ Le Superbe. ແຕ່ຄັ້ງໜຶ່ງຂ້ອຍໄດ້ເບິ່ງໄວໃນອຸປະກອນວິດີໂອທີ່ທັນສະໄໝທີ່ສຸດທີ່ສຸດຄື: ເລນມຸມກວ້າງ, ບໍ່ໃຫຍ່ກວ່າຫົວຂອງ pushpin, ສາມາດສົ່ງຮູບພາບໄປຫາໜ້າຈໍໄດ້ໄກກວ່າໜຶ່ງກິໂລແມັດ. ຂ້ອຍສາມາດຄວບຄຸມການປາກເວົ້າຂອງ Nick Carter, ແຕ່ການເຄື່ອນຍ້າຍ footage ຂອງການລອກເອົາແລະທານ້ໍາມັນ Luger, rummaging ຜ່ານຊ່ອງລັບສໍາລັບການທົດແທນລະເບີດແກັສ TT ຫຼືຂອງຫຼິ້ນອື່ນໆ (AH Department of Tech Stunts) ຈະບໍ່ພໍດີກັບຮູບພາບທີ່ງ່າຍດາຍ hypersexualized ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ Jerry. Carr, Texas playboy.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ສຽງ​ບີບ​ອັນ​ໜຶ່ງ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ຮັບ​ແຂກ, ເປັນ​ຕະ​ປູ​ເຄື່ອງ​ສົ່ງ​ສຽງ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ຢູ່​ເທິງ​ຕີນ​ລົດ​ຢູ່​ແຈ​ຂອງ​ຫ້ອງ. ມັນອາດຈະເປັນພຽງພໍທີ່ຈະເລືອກເອົາເຖິງແມ່ນການສົນທະນາ muffled ທີ່ສຸດໃນພື້ນທີ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ໃຫ້​ເຂົາ​ບ່ອນ​ທີ່​ເຂົາ​ຢູ່.
  
  
  ມີສອງຄົນຢູ່ໃນຫ້ອງນອນ: ຫນຶ່ງຢູ່ຫລັງກະຈົກຂ້າງເທິງໂຕະແຕ່ງຕົວ, ອີກເຄິ່ງ ໜຶ່ງ ເຊື່ອງໄວ້ຢູ່ຫລັງກະທູ້ຜ້າອັນ ໜຶ່ງ ຢູ່ເທິງກະດານຫົວຜ້າ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ບໍ່ ຮູ້ ວ່າ ຈະ ຮູ້ ສຶກ flattered ຫຼື insulted ໂດຍ ຄວາມ ສົນ ໃຈ ທີ່ ບໍ່ ເຫມາະ ສົມ ນີ້ ໃນ ການ ນໍາ ໃຊ້ mattress ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ. ແຕ່ຂ້ອຍປ່ອຍໃຫ້ລາວຢູ່ຄົນດຽວ. ໄມໂຄຣໂຟນໃດນຶ່ງສາມາດເຮັດວຽກໄດ້ທັງສອງທາງ, ແລະບາງທີຂ້ອຍອາດຈະໃຊ້ພວກມັນເປັນຄືຊິເປັນຜູ້ຢືນຢູ່ກັບ AH.
  
  
  ບໍ່ມີສັນຍານຫຍັງຢູ່ໃນຫ້ອງນ້ໍາ. ນີ້ແມ່ນສ່ວນຫນຶ່ງແມ່ນຍ້ອນຄວາມຈິງທີ່ວ່ານ້ໍາໄຫຼສາມາດເປັນສິ່ງລົບກວນເຖິງແມ່ນແຕ່ຜູ້ຟັງທີ່ດີທີ່ສຸດ. ສະນັ້ນຖ້າຂ້ອຍເຄີຍມີການສົນທະນາຢ່າງຈິງຈັງກັບໃຜ, ຂ້ອຍຈະເຮັດມັນດ້ວຍການຊ່ວຍເຫຼືອຢ່າງເຕັມທີ່ຂອງອາບນ້ໍາ, faucets ແລ່ນ, ແລະ flushes ຫຼາຍ.
  
  
  ຮູ້ສຶກຕື່ນເຕັ້ນໜ້ອຍໜຶ່ງ, ຂ້ອຍກິນເຂົ້າເຊົ້າເຢັນໆ ແລ້ວກໍ່ລົ້ມລົງເທິງຕຽງ. ນຶ່ງຊົ່ວໂມງເຄິ່ງຕ້ອງຜ່ານໄປ ເມື່ອຂ້ອຍຕື່ນຂຶ້ນຈາກສຽງໂທລະສັບດັງຂຶ້ນ. ມັນແມ່ນ Camilla. Radiant, ສົດໃສແລະເປັນຫ່ວງເປັນໄຍ. ນາງໄດ້ຖາມຂ້ອຍວ່າ lotion ຂອງນາງຊ່ວຍຂ້ອຍໄດ້ບໍ.
  
  
  ຍິ່ງຂ້ອຍສາມາດຂະຫຍາຍການຟື້ນຕົວຂອງຂ້ອຍໄດ້ດົນເທົ່າໃດ, ມັນຍິ່ງດີສໍາລັບແຜນການຂອງຂ້ອຍ. ສະນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າຂໍຂອບໃຈນາງແລະບອກນາງ (ຄວາມຈິງ) ວ່າຢາໄດ້ເຮັດວຽກທີ່ຫນ້າອັດສະຈັນສໍາລັບຂ້າພະເຈົ້າ, ແຕ່ (ບໍ່ແມ່ນຄວາມຈິງ) ວ່າຂ້າພະເຈົ້າຍັງມີຄວາມຮູ້ສຶກສັ່ນສະເທືອນເລັກນ້ອຍ, ເຖິງແມ່ນວ່າຢາຄຸມກໍາເນີດຂອງນາງໄດ້ໃຫ້ໂອກາດຂ້າພະເຈົ້ານອນຫລັບໄດ້.
  
  
  "ດ້ວຍຄວາມຊື່ສັດ," ນາງເວົ້າຢ່າງຈິງຈັງ, "ບາດແຜຂອງເຈົ້າຮ້າຍແຮງກວ່າການເຜົາໄຫມ້ຈາກແສງແດດປົກກະຕິເລັກນ້ອຍ. ທ່ານຈໍາເປັນຕ້ອງໄດ້ພັກຜ່ອນບາງ. Renzo ຈະໂທຫາທ່ານ. ແລະຖ້າເຈົ້າສາມາດເຮັດໄດ້, ພວກເຮົາທຸກຄົນສາມາດກິນເຂົ້າແລງແລ້ວໄປປະຊຸມສະຄຣິບ. ແຕ່ມັນຈະໃຊ້ເວລາຫຼາຍຊົ່ວໂມງ. ມັນເປັນອາຫານທ່ຽງໃນ Rome ຢູ່ສະເໝີ. ສະນັ້ນໃຊ້ເວລາພັກຜ່ອນ. ຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງໃຊ້ເວລາສອງສາມຊົ່ວໂມງເພື່ອຄວາມສວຍງາມຂອງຂ້ອຍທີ່ຈະຟື້ນຕົວຈາກຄວາມເສຍຫາຍຂອງຄືນທີ່ຜ່ານມາ!
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂອບ​ໃຈ​ນາງ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​ແລະ​ໄດ້​ໂຍນ​ຕົວ​ເອງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ນອນ, ບໍ່​ໄດ້​ນອນ, ແຕ່​ໃຫ້​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສະ​ຫງົບ​ລົງ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ຈິດ​ໃຈ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກວດ​ສອບ​ຂໍ້​ເທັດ​ຈິງ​ແລະ​ການ​ວາງ​ແຜນ.
  
  
  ຂໍ້ຄວາມກ່ຽວກັບອາຫານທ່ຽງຕອນເດິກນັ້ນຟັງດີ. ນີ້ແມ່ນພາບລວມທີ່ດີກວ່າຂອງສະຄຣິບ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ບໍ່​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ກ່ຽວ​ກັບ​ຫຼາຍ​ສິ່ງ​ຫຼາຍ​ເກີນ​ໄປ, ແລະ​ຫຼາຍ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮຽນ​ຮູ້​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ສິ້ນ​ສຸດ​ຂອງ​ໂລກ, ມັນ​ເປັນ​ການ​ດີ​ຂຶ້ນ. ບາງທີຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າສາມາດສ່ອງແສງເຂົ້າໄປໃນຄວາມມືດນີ້.
  
  
  Renzo ໂທຫາສອງສາມນາທີຕໍ່ມາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປ່ອຍ​ອອກ​ສຽງ moans convincing ບໍ່​ພໍ​ເທົ່າ​ໃດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ໂທ​. ອາຫານທ່ຽງແມ່ນໄດ້ກໍານົດໄວ້ສໍາລັບສອງສາມສິບ, ຢູ່ diner neat ບໍ່ໄກຈາກໂຮງແຮມ. ການສົນທະນາກ່ຽວກັບສະຖານະການແມ່ນຈະເກີດຂຶ້ນທັນທີຫຼັງຈາກນັ້ນຢູ່ໃນຫ້ອງປະຊຸມປິດຂອງສະໂມສອນ.
  
  
  ທ່ານ Renzo ກ່າວວ່າ "ຢູ່ທີ່ນັ້ນເຈົ້າຈະເຫັນສະໄລ້ທີ່ມີສ່ວນອື່ນໆຈາກອຸປະກອນຂອງພວກເຮົາ," Renzo ເວົ້າ. "ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນເຈົ້າຈະໄດ້ຍິນສາຍເລື່ອງຕົ້ນຕໍໃນທັນທີ."
  
  
  "Gee, ຂ້ອຍຢາກໄດ້, Renzo," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ແຕ່ຂ້ອຍຍັງມີຄວາມຮູ້ສຶກຄືກັບວ່າຂ້ອຍຖືກຜິວຫນັງມີຊີວິດ."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຢາກເລັ່ງເຈົ້າ, Jerry," ລາວເວົ້າຢ່າງບໍ່ພໍໃຈ, "ແຕ່ນີ້ອາດຈະເປັນສິ່ງສໍາຄັນແລະຫນ້າສົນໃຈສໍາລັບທ່ານເປັນນັກລົງທຶນ ... ເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າທ່ານປ່ຽນໃຈ."
  
  
  "ແນ່ນອນຂ້ອຍຍັງຢູ່ໃນທຸລະກິດ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຂ້ອຍພຽງແຕ່ຫວັງວ່າຂ້ອຍຈະສາມາດຜ່ານການສົນທະນາ script ທັງຫມົດນີ້."
  
  
  "ດີເລີດ," ລາວເວົ້າ. ແລະລາວບອກຂ້ອຍວ່າລາວຈະເລື່ອນການເລີ່ມຕົ້ນອາຫານທ່ຽງເລັກນ້ອຍເພື່ອໃຫ້ຂ້ອຍໄດ້ພັກຜ່ອນຕື່ມອີກເລັກນ້ອຍ. "ແລະຂ້ອຍຈະໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າພວກເຮົາເຮັດອາຫານໃຫ້ສໍາເລັດດ້ວຍແບຣນດີ Romagna ຈາກດິນຂອງຄອບຄົວຂອງຂ້ອຍ." ນີ້ຈະເຮັດໃຫ້ທ່ານມີຄວາມເຂັ້ມແຂງໃນການທົດສອບການທົບທວນສະຖານະການຂອງພວກເຮົາ. ສະບາຍດີ.
  
  
  ຂ້ອຍມີເວລາຫວ່າງຫ້າຊົ່ວໂມງ. ຄໍາຖາມກ່ຽວກັບວິທີທີ່ຂ້ອຍຈະໃຊ້ເວລານີ້ໄດ້ຖືກຕອບເກືອບທັນທີໂດຍຜູ້ຮັບໃຊ້ທີ່ເຄົາລົບນັບຖືຂອງຂ້ອຍ, ຜູ້ທີ່ເຄາະປະຕູຂອງຂ້ອຍຢ່າງສຸພາບແລະຍື່ນຊອງຈົດຫມາຍທີ່ປະໄວ້ໃຫ້ຂ້ອຍຢູ່ເທິງໂຕະຂ້າງລຸ່ມນີ້.
  
  
  ທ່ານກ່າວວ່າ "ຜູ້ຊ່ຽວຊານຂອງພວກເຮົາເຊື່ອ ໝັ້ນ ວ່ານີ້ບໍ່ແມ່ນລະເບີດທາງໄປສະນີ," ແຕ່​ລາວ​ຢູ່​ກັບ​ຂ້ອຍ​ໃນ​ຫ້ອງ​ຮັບ​ແຂກ​ຈົນ​ກວ່າ​ຂ້ອຍ​ຈະ​ເປີດ​ມັນ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ດອກ​ໄຟ​ແລະ​ລັງສີ. ມັນແມ່ນການເຊື້ອເຊີນທີ່ພິມອອກຢ່າງເປັນລະບຽບໃນການເປີດງານວາງສະແດງຂອງວັດຖຸບູຮານໃນຄັງຮູບພາບໃນ Via della Fontanella ໃນວັນອັງຄານຕໍ່ໄປ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສະແດງໃຫ້ເຫັນເລື່ອງນີ້ກັບລາວດ້ວຍຄວາມຄິດເຫັນວ່າໃນຂະນະນີ້ຂ້ອຍໄດ້ຖືກເພີ່ມເຂົ້າໃນບັນຊີລາຍຊື່ຂອງນັກດູດວັດທະນະທໍາ. ລາວຫົວເລາະ ແລະປະໃຫ້ຂ້ອຍຢູ່ຄົນດຽວ.
  
  
  ເມື່ອມັນຫາຍໄປ, ຂ້ອຍເອົາຮູບຫຍໍ້ຂອງຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນມຸມຫນຶ່ງແລະເອົາພາດສະຕິກທີ່ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຢູ່ທີ່ນັ້ນໄດ້ຢ່າງງ່າຍດາຍ. ມັນແມ່ນບົດລາຍງານຂອງ Hyman ກ່ຽວກັບສິ່ງທີ່ Hawk ໄດ້ຄົ້ນພົບກ່ຽວກັບຄໍາຖາມຂອງຂ້ອຍສອງສາມຊົ່ວໂມງກ່ອນຫນ້ານີ້. ເຄື່ອງຈັກພາຍນອກຂອງອົງການຂອງລັດຖະບານອາດມີຄວາມໄວຂອງ slug overgrown, ແຕ່ອົງການຈັດຕັ້ງຂອງລັດຂະຫນາດນ້ອຍເຊັ່ນ AH ສາມາດປະຕິບັດງານດ້ວຍຄວາມໄວຂອງແສງສະຫວ່າງຖ້າຈໍາເປັນ.
  
  
  ມີສີ່ສີ່ຫຼ່ຽມສີຂີ້ເຖົ່ານ້ອຍໆຢູ່ໃນບັດສີ່ຫລ່ຽມທີ່ບໍ່ມີຝາຢາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ມັນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ນອນ​ແລະ​ດຶງ​ອອກ​ຈາກ​ຕູ້​ເພັດ 200x ຈາກ​ທີ່​ເຊື່ອງ​ໄວ້​ໃນ​ກະ​ສານ​ການ​ທູດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້ອຍຍັງຕ້ອງການການຊ່ວຍເຫຼືອຂອງໂຄມໄຟຂ້າງຕຽງຂອງຂ້ອຍເພື່ອຖອດລະຫັດຂໍ້ມູນທີ່ຫນາແຫນ້ນແລະໂອນມັນໄປສູ່ຄວາມຊົງຈໍາ.
  
  
  ຮຽບຮ້ອຍທໍາອິດມີລາຍລະອຽດທີ່ຫນ້າລໍາຄານສ່ວນໃຫຍ່ໃນເຊັກຂອງຂ້ອຍສໍາລັບເຄິ່ງຫນຶ່ງລ້ານໂດລາ; ມັນຖືກຈັດການແນວໃດຖ້າມີຄວາມຕ້ອງການທີ່ຈະຍົກເລີກການຈອງ. ທີສອງແລະທີສາມແມ່ນກ່ຽວຂ້ອງກັບການວິເຄາະຂອງ Anderson ຂອງ scribbles, ແລະຂ້າພະເຈົ້າສັງເກດເຫັນວ່າ guys smart ໃນການບໍລິການພາຍໃນບໍ່ໄດ້ເຮັດໃຫ້ຫຼາຍອອກຈາກມັນຫຼາຍກ່ວາຂ້າພະເຈົ້າ. ຮູບແຕ້ມ, ທີ່ມີຊື່ຢູ່ເຄິ່ງກາງຂອງຕົວອັກສອນ L, ທີ່ມີຕົວອັກສອນ CH ຢູ່ເທິງມັນແລະ Jung indecipherable ... ແລະບາງສິ່ງບາງຢ່າງອື່ນ, ໄດ້ຮັບການຕີຄວາມແຕກຕ່າງກັນຫຼາຍສິບ. ສິ່ງດຽວທີ່ເຮັດໃຫ້ຄວາມຮູ້ສຶກແມ່ນການຕີຄວາມຫມາຍທີ່ຂ້ອຍໄດ້ມອບໃຫ້ມັນເອງ, ຄວາມຈິງທີ່ວ່າຕົວອັກສອນ L ສາມາດຢືນຢູ່ໃນ Lugano, ບ່ອນທີ່ Dottore ອາຈານ Simca ມີຄວາມສໍາພັນຂອງລາວກັບທະນາຄານປະເທດສະວິດ. ແຕ່ທີ່ດີທີ່ສຸດນີ້ຫມາຍເຖິງບາງປະເພດຂອງການ fuss ກັບ francs ແລະ lire. ຄົນທີ່ບໍ່ຄ່ອຍເຊື່ອງ່າຍໆໄດ້ອ່ານຄໍາທີ່ຖືກກວາດເປັນຮູບແບບຂອງ Jung, ເວົ້າປະມານ: ຄວາມສູງຂອງໄວຫນຸ່ມ, ເຊິ່ງໃນນັ້ນສາມາດຫມາຍເຖິງ Pierrot Simca, ໂດຍຄວາມສູງຂອງລາວ. ຄົນອື່ນໂຕ້ຖຽງວ່າມັນຄວນຈະເປັນ jungflucht, jung-freudig ອື່ນ, jung-flucht, ຕາມລໍາດັບການຜ່ອນຄາຍ, ຄວາມສຸກ, damnation. ອັນໜຶ່ງແມ່ນໂງ່ກວ່າອີກອັນໜຶ່ງ. ນີ້ແມ່ນກ່ຽວກັບ doodles.
  
  
  ສໍາລັບຫມາຍເຫດ AA, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮັບບັນຊີລາຍຊື່ຂອງຄວາມເປັນໄປໄດ້ທີ່ບໍ່ມີຈຸດຫມາຍເທົ່າທຽມກັນ - ຈາກອົງການໂຄສະນາແລະສະມາຄົມລົດໃຫຍ່ໄປຫາຜູ້ສູງອາຍຸເລັກນ້ອຍ. ມັນຍັງບໍ່ມີເຫດຜົນຫຼາຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ຄົ້ນ​ພົບ​ນີ້​ດ້ວຍ​ຕົນ​ເອງ​ໃນ​ສິບ​ນາ​ທີ​ໃນ​ຫ້ອງ​ສະ​ຫມຸດ​ກົງ​ກັນ​ຂ້າມ​ສະ​ຖານ​ທູດ.
  
  
  ສອງຮຽບຮ້ອຍທໍາອິດຂອງແຖວທີສອງມີຂໍ້ມູນລາຍລະອຽດເພີ່ມເຕີມກ່ຽວກັບ Sir Hugh Marsland, Lorenzo Conti, Studs Mallory ແລະ Piero Simca. ທັງຫມົດນີ້ແມ່ນຫນ້າສົນໃຈຫຼາຍ, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສາມາດເຫມາະກັບໂຄງການໃດ. ຍົກເວັ້ນບາງທີຄວາມທະເຍີທະຍານທີ່ບໍ່ມີຄວາມທະເຍີທະຍານ, ຢ່າງຫນ້ອຍໃນ Sir Hugh ແລະ Stud, ດ້ວຍຄວາມບໍ່ສະຖຽນລະພາບທາງດ້ານຈິດໃຈແລະຈິດໃຈທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່, ເຊິ່ງບໍ່ແມ່ນເລື່ອງແປກໃນບັນດາຕົວເລກຮູບເງົາທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່. ບັນຫາຂອງ Herd ເບິ່ງຄືວ່າຢູ່ໃຈກາງຂອງຂວດສ່ວນໃຫຍ່. ລາວເປັນນັກດື່ມເປັນປະຈຳ ແລະມັກຈະທົນທານຕໍ່ເຫຼົ້າໃນປະລິມານຫຼາຍ. ແຕ່ທຸກເທື່ອ, ໃນຊ່ວງເວລາ 6 ເດືອນຫາ 1 ປີເຄິ່ງ, ເຄື່ອງຕັດວົງຈອນຈະໄປບ່ອນໃດບ່ອນໜຶ່ງຢູ່ໃນຮ່າງກາຍຂອງລາວ, ແລະ ລາວຈະຖືກສົ່ງໄປເຮືອນພະຍາບານທີ່ປອດໄພຫຼາຍ, ພ້ອມກັບສຽງດັງດັງ. ເຖິງແມ່ນວ່າບົດລາຍງານໄດ້ສັງເກດເຫັນການຕິດຢາໂຄເຄນຂອງ Renzo, ເຊິ່ງ Camille ໄດ້ກ່າວເຖິງກ່ອນຫນ້ານີ້, ການຂາດແຄນຂອງລາວບໍ່ໄດ້ກ່ຽວຂ້ອງກັບຢາເສບຕິດຫຼືເຫຼົ້າ. ນີ້ເກີດຂື້ນພຽງແຕ່ໃນເວລາທີ່, ເລື້ອຍໆ, ລາວເຮັດວຽກຫຼາຍເກີນໄປຫຼືຫມົດໄປຍ້ອນຄວາມແປກປະຫລາດທັງຫມົດທີ່ລາວໄດ້ສະຫນອງທຶນໃຫ້ແກ່ອານາຈັກຂອງລາວແລະວິທີການຊີວິດຂອງຈັກກະພັດຂອງລາວ. ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ວ່າ​ຄອບຄົວ​ແມ່​ຂອງ​ລາວ, ​ເຊິ່ງ​ເປັນ​ຄົນ​ຊັ້ນ​ສູງ​ໃນ​ສະ​ໄໝ​ບູຮານ, ​ໃນ​ຕົວ​ຈິງ​ແລ້ວ, ມີ​ທີ່​ດິນ​ຢູ່​ອ້ອມ​ເມືອງ​ໂຣມ. ທີ່ດິນແລະຊັບສິນໄດ້ຖືກ expropried ທໍາອິດໂດຍ fascists ຂອງ Mussolini ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຫຼັງຈາກສົງຄາມ, ໂດຍລັດຖະບານ Christian Democratic.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຍັງໄດ້ເຫັນວ່າສີ່ປີກ່ອນຫນ້ານີ້, ຫຼັງຈາກຫນຶ່ງຂອງການລະລາຍປະສາດຂອງລາວ, Renzo ໄດ້ຮັບການປິ່ນປົວແລະ sedated ຢູ່ໃນບ້ານພັກຜ່ອນປະເທດດຽວກັນທີ່ Studs ມີຫນຶ່ງໃນການສູ້ຮົບແຕ່ລະໄລຍະຂອງລາວກັບ tremens delirium. ແຕ່ມັນເປັນເຮືອນທີ່ມີລາຄາແພງ, ເປັນທີ່ນິຍົມແລະມີອິດທິພົນ, ແລະຖ້າຂ້ອຍກວດເບິ່ງລາຍຊື່ຄົນເຈັບເພື່ອສ້າງການເຊື່ອມຕໍ່ໃຫມ່, ຂ້ອຍຈະຊອກຫາເຄິ່ງຫນຶ່ງຂອງຄົນທີ່ປາກົດຢູ່ໃນຫນ້າຂ່າວໃນເອີຣົບ, ເຊັ່ນດຽວກັນກັບຊາວອາເມລິກາແລະອາຊີບາງຄົນ. .
  
  
  Sir Hugh Marsland ແມ່ນຜູ້ຊາຍທີ່ບໍ່ມີຈຸດດ່າງ ດຳ ຊັດເຈນຢູ່ໃນແຂນຂອງລາວ. ໃນການເດີນທາງຂອງລາວຈາກນັກຮຽນທີ່ໂດດເດັ່ນຈາກ Birmingham ຜ່ານ Oxford, ລາວມີຂໍ້ບົກຜ່ອງຫຼາຍຢ່າງທີ່ບໍ່ໄດ້ຮັບການພິສູດ. ລາວຍັງປີນຂຶ້ນຢູ່. ລາວມີຄວາມສາມາດລຶກລັບທີ່ຈະອອກຈາກສະຖານທີ່ອຸດສາຫະ ກຳ ກ່ອນທີ່ພວກມັນຈະຖືກກືນກິນໂດຍການກະແຈກກະຈາຍຫຼືການລົ້ມລະລາຍ, ໄດ້ສ້າງລາຍໄດ້ຈາກຮຸ້ນຂອງລາວເປັນປອນສະເຕີລິງ, ຟຣັງສະວິດຫຼືເຄື່ອງຫມາຍເຢຍລະມັນ. ລາວໄດ້ກາຍເປັນເສດຖີຫຼາຍຄັ້ງໃນປອນ, ແລະປະມານສອງເທົ່າເປັນເງິນໂດລາ. ພະລາຊິນີທີ່ກະຕັນຍູໄດ້ໃຫ້ກຽດແກ່ລາວສໍາລັບວຽກງານການກຸສົນຂອງລາວ (OBE 1963; MBE 1971), ເຖິງແມ່ນວ່າບັນທຶກຂອງຂ້ອຍຊີ້ໃຫ້ເຫັນວ່າກິດຈະກໍາຂອງລາວສ່ວນໃຫຍ່ແມ່ນປະກອບດ້ວຍການໃສ່ຊື່ຂອງລາວໃສ່ເຄື່ອງຂຽນແລະ້ໍານົມເປັນເສົາຄ້ໍາຂອງສັງຄົມ. ທ່ານ​ໄດ້​ດຳ​ລົງ​ຕຳ​ແໜ່ງ​ເຄິ່ງ​ເງິນ​ເດືອນ​ຫຼາຍ​ຕຳ​ແໜ່ງ, ນຶ່ງ​ໃນ​ນັ້ນ​ແມ່ນ​ຢູ່​ໃນ​ສະ​ຫະ​ລັດ ກັບ​ພະ​ແນກ​ຂອງ​ອົງ​ການ UNICEF. ລາວບໍ່ໄດ້ແຕ່ງງານ, ແຕ່ລາວຮັກເດັກຍິງແລະເບິ່ງຄືວ່າມີຄວາມລໍາບາກເລັກນ້ອຍກັບພວກເຂົາບາງຄັ້ງ, ເຖິງແມ່ນວ່າລາວພະຍາຍາມຢູ່ຫ່າງຈາກເລື່ອງຂີ້ຕົວະສາທາລະນະ.
  
  
  Pierrot Simka ແມ່ນ, ບໍ່ແປກໃຈ, ທີ່ຫນ້າສົນໃຈຫຼາຍທີ່ສຸດຂອງສີ່. ເຊັ່ນດຽວກັນກັບ Renzo, ລາວມີຄວາມສໍາພັນໃນຄອບຄົວກັບຜູ້ສູງອາຍຸເກົ່າ. ແຕ່ບໍ່ເຫມືອນກັບ Renzo, ລາວໄດ້ຮັກສາຊັບສິນຂອງຄອບຄົວໂດຍຜ່ານການປ່ຽນແປງຂອງລັດຖະບານທັງຫມົດແລະມີທຶນເບື້ອງຕົ້ນ, ບວກກັບຄວາມສົນໃຈໃນທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງຈາກອຸດສາຫະກໍາປິໂຕເຄມີຈົນເຖິງຊັບສິນສິລະປະ. ຖືກຂົ່ມເຫັງແລະຂົ່ມເຫັງຢ່າງບໍ່ມີຄວາມເມດຕາຍ້ອນຄວາມສູງຂອງລາວ, ລາວປະຕິເສດທີ່ຈະປ່ອຍໃຫ້ຕົວເອງກາຍເປັນຄົນຂີ້ຄ້ານ, ແລະໃນຈຸດນີ້, ຄວາມສູງຂອງລາວໄດ້ກາຍເປັນປະໂຫຍດແລ້ວ. ຈາກ Trieste ໄປ Sicily ລາວຖືກເອີ້ນວ່າຍັກນ້ອຍ. ຊັບສິນຂອງຄອບຄົວຂອງລາວຢູ່ໃນພາກເຫນືອ, ໃກ້ກັບທະເລສາບ Garda. ລາວໄດ້ເຂົ້າໄປໃນການເມືອງໃນຖານະເປັນພັກເດໂມແຄຣັດຄຣິສຕຽນແຕ່ຕໍ່ມາໄດ້ແຍກຕົວອອກໄປເພື່ອສ້າງຕັ້ງພັກຝ່າຍຂວາຂອງເຂົາເອງ. ລາວເກືອບບໍ່ສໍາຄັນໃນການເລືອກຕັ້ງແຫ່ງຊາດ, ແຕ່ເຂດເລືອກຕັ້ງຂອງລາວສະເຫມີນໍາລາວກັບຄືນສູ່ວຽງຈັນຝົນ, ບ່ອນທີ່ລາວໃຊ້ຕໍາແຫນ່ງຂອງລາວໃນການເຈລະຈາແລະ intrigue ກັບທຸກພັກອື່ນໆ. ລາວ​ເປັນ​ທີ່​ປຶກສາ​ທີ່​ມີ​ພອນ​ສະຫວັນ​ຂອງ​ທຸກ​ຝ່າຍ, ລວມທັງ​ໃນ​ລະດັບ​ສາກົນ. ​ແລະ​ອົງການ​ສະຫະ​ປະຊາ​ຊາດ​ໄດ້​ໃຊ້​ບໍລິການ​ຂອງ​ຕົນ​ເພື່ອ​ເຈລະຈາ​ກັບ​ກຸ່ມ​ກໍ່​ການ​ຮ້າຍ​ອາຣັບ, ກັບ​ພວກ​ຫົວ​ຮຸນ​ແຮງ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ​ໃຕ້ Tupamaros ​ແລະ​ຜູ້ນຳ​ພວກ​ກະບົດ​ຈາກ​ອາ​ຟຣິກາ​ກາງ. ຫນັງສືພິມ Milan ສະບັບຫນຶ່ງເອີ້ນລາວວ່າ "Henry Kissinger ພຽງເລັກນ້ອຍ," ແລະບາງທີນັ້ນບໍ່ແມ່ນຄໍາອະທິບາຍທີ່ບໍ່ດີ.
  
  
  ຮຽບຮ້ອຍສຸດທ້າຍແມ່ນອານາເຂດຂອງແມ່ຍິງ. Camilla ທໍາອິດ, ຫຼັງຈາກນັ້ນ Rosana. ນີ້ແມ່ນປະຕິບັດຕາມບັນຊີລາຍຊື່ສັ້ນຂອງ lovers ຂອງ Camilla, ເຊິ່ງອ່ານວ່າ "ໃຜ, ຫຍັງ, ບ່ອນໃດ - ອຸດສາຫະກໍາອິຕາລີ, ການເມືອງ, ການເງິນແລະຜູ້ສູງອາຍຸທົ່ວໂລກ." ບັນຊີລາຍຊື່ສ່ວນໃຫຍ່ໄດ້ຖືກສ້າງຕັ້ງຂຶ້ນເປັນນາຍພານຂອງແມ່ຍິງສາທາລະນະ, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ສຶກແປກໃຈທີ່ພົບເຫັນ Piero Simca ໃນບັນດາພວກເຂົາດ້ວຍບັນທຶກວ່າຊື່ຂອງລາວຢູ່ໃນຫ້ອງນອນຂອງນາງແມ່ນ Don Lupo (Lord Wolf). ບົດລາຍງານອື່ນໆບໍ່ໄດ້ກ່າວເຖິງລາວວ່າມີການເຄື່ອນໄຫວໂດຍສະເພາະໃນຂໍ້ຕົກລົງ, ແຕ່ສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຮູ້ກ່ຽວກັບ Camilla ມືທໍາອິດແມ່ນວ່ານາງສາມາດໄດ້ຮັບຜູ້ຊາຍໃດກໍ່ຕາມ, ບໍ່ວ່າໃຫຍ່ຫຼືນ້ອຍ. ບໍ່ມີຫຍັງພິເສດກ່ຽວກັບການເມືອງໃນກໍລະນີຂອງ Camilla, ພຽງແຕ່ວ່ານາງໄດ້ລົງທະບຽນເປັນຄອມມິວນິດ, ຊຶ່ງຫມາຍຄວາມວ່າບໍ່ມີຫຍັງຢູ່ໃນອິຕາລີ. ມັນ ເປັນ ປະ ເພດ ຂອງ chic ໃນ ວົງ ການ ຮູບ ເງົາ ແລະ ສະ ແດງ ລະ ຄອນ ເອີ ຣົບ ທີ່ ຮັ່ງ ມີ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈື່ຈໍາກິດຈະກໍາຂອງ Pierrot ແລະບາງຄັ້ງພວກເຂົາໄດ້ກ່າວເຖິງ Camille ດ້ວຍຄວາມຢາກຮູ້ຢາກເຫັນແລະຄວາມສົນໃຈດ້ານສຸຂະພາບ. Rosana ທີ່ຕ້ອງການຂອງຂ້ອຍເບິ່ງຄືວ່າຫນ້າສົນໃຈຫຼາຍໃນແສງສະຫວ່າງຂອງການຜະຈົນໄພຂອງຂ້ອຍເອງ. ນາງໄດ້ເກີດຢູ່ໃນ Padua ພຽງແຕ່ຊາວປີກ່ອນຫນ້ານີ້. ນາງ​ໄດ້​ໄປ​ຮຽນ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ​ແລະ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ຮຽນ​ຢູ່​ມະຫາວິທະຍາ​ໄລ​ເປັນ​ເວລາ 2 ປີ ກ່ອນ​ຈະ​ກາຍ​ເປັນ​ພະນັກງານ​ການບິນ​ໃນ​ອາຍຸ 19 ປີ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນີ້, ນາງໄດ້ຍ້າຍຢ່າງໄວວາຈາກຖ້ຽວບິນແຫ່ງຊາດໄປສູ່ລະຫວ່າງປະເທດ. ເຫດຜົນ​ທີ່​ນາງ​ຕ້ອງ​ອອກ​ຈາກ​ມະຫາວິທະຍາ​ໄລ​ແມ່ນ​ຍ້ອນ​ການ​ພົວພັນ​ກັບ​ນັກ​ສຶກສາ​ຊາວ​ເຜົ່າ​ມົ້ງບາງ​ຄົນ ​ແລະ ການ​ກະທຳ​ຂອງ​ນາງ. ແຕ່ນາງໄດ້ຖືກລົງທະບຽນເປັນສະມາຊິກຂອງພັກ Monarchist Liberation Party ເຊິ່ງເປັນພັກທີ່ແຕກແຍກຂອງ Pierrot Simca. ມັນອາດຈະວ່ານາງໄດ້ເຮັດອາຊີບຂອງນາງຍ້ອນຄໍາແນະນໍາຂອງ Pierrot, ນັບຕັ້ງແຕ່ພໍ່ຂອງນາງເປັນຜູ້ດູແລຂອງບາງດິນແດນທາງເຫນືອຂອງຍັກນ້ອຍ.
  
  
  ທັງຫມົດນີ້ຊີ້ໃຫ້ເຫັນຄໍາອະທິບາຍທີ່ບໍ່ແນ່ນອນ, ແຕ່ເຮັດໃຫ້ຄໍາຖາມຫຼາຍກວ່າຄໍາຕອບ. ຖ້ານາງມີສ່ວນຮ່ວມໃນ "End of the World" ຜ່ານ Pierrot, ເປັນຫຍັງນາງຈຶ່ງມີສ່ວນຮ່ວມໃນການພະຍາຍາມຂ້າ goose golden Texas ກ່ອນທີ່ນາງຈະວາງໄຂ່ທອງ? ຫຼືວ່ານາງໄດ້ຕັດສາຍສໍາພັນເກົ່າກັບຜູ້ຊາຍຄົນນີ້ແລະພຽງແຕ່ໃຊ້ Pierrot ເປັນຄົນຮູ້ຈັກຄອບຄົວເກົ່າບໍ? ນີ້ຈະບໍ່ເປັນຄັ້ງທຳອິດທີ່ຜູ້ໃດຜູ້ໜຶ່ງປ່ຽນຝ່າຍມາຫາວຽກທີ່ເຂົາເຈົ້າຕ້ອງການຢ່າງສິ້ນເຊີງ, ພຽງແຕ່ເພື່ອຄວາມພໍໃຈຂອງຜູ້ບັນຊາການ. ແຕ່ຖ້າສິ່ງໃດກໍ່ຕາມທີ່ມີກິ່ນຫອມຄືກັບ "ຈຸດສິ້ນສຸດຂອງໂລກ," ປະສົບການທີ່ຜ່ານມາຂອງຂ້ອຍກ່ຽວຂ້ອງກັບອົງການທີ່ມີເງິນ, ບໍ່ແມ່ນກັບກຸ່ມຄົນຫນຸ່ມສາວທີ່ຂີ້ຄ້ານ.
  
  
  ຄວາມຄິດຂອງຂ້ອຍເລີ່ມຫມຸນ. ວິທີໜຶ່ງທີ່ຈະຢຸດການເສຍເວລາໃຫ້ກັບຄວາມພໍໃຈໃນຕົວເອງແມ່ນການໂທຫາເບີໂທລະສັບທີ່ Rosana ໃຫ້ຂ້ອຍ. ສາຍການບິນສ່ວນໃຫຍ່ໃຫ້ລູກເຮືອຕໍ່ມື້ຫຼືຫຼາຍກວ່ານັ້ນເມື່ອພວກເຂົາກັບຄືນຈາກການບິນຍາວ, ແລະທຸກໆການພົບກັບ Rosana, ບໍ່ວ່ານາງຈະກໍາຈັດຄວາມລຶກລັບຫຼືບໍ່, ມີສະເຫນ່ຂອງຕົນເອງ. ແລະ Camilla ຈະຫຍຸ້ງເກີນໄປກັບຊ່າງເສີມຄວາມງາມຂອງນາງສໍາລັບສອງສາມຊົ່ວໂມງຕໍ່ໄປ.
  
  
  ຂ້ອຍພົບຕົວເລກຢູ່ໃນປື້ມທີ່ຢູ່ຂອງຂ້ອຍແລະໃຫ້ມັນກັບຜູ້ປະກອບການໂຮງແຮມ. ເສັ້ນຂອງຂ້ອຍເກືອບແນ່ນອນຖືກແຕະ, ແຕ່ກັບຮູບພາບປະຈຸບັນຂອງຂ້ອຍ, ມັນບໍ່ຜິດປົກກະຕິທີ່ຈະໂທຫາສາວທີ່ສວຍງາມ. ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ສະມາຊິກຫຼາຍໆຄົນຂອງການເຄື່ອນໄຫວຕ້ານ Nick Carter ຫຼືການເຄື່ອນໄຫວຕໍ່ຕ້ານ Gerry Carr ຈໍາເປັນຕ້ອງຮູ້ວ່າພວກເຂົາໄດ້ຫລອກລວງແລ້ວຄັ້ງດຽວ.
  
  
  ເດັກຍິງທີ່ມີສໍານຽງອາເມລິກາກາງແລະດັງດັງຕອບໂທລະສັບ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນສຽງຮ້ອງຂອງນາງ, "Rosie, joker, Carr."
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ສຽງຫວານຂອງ Rosana. “ສະບາຍດີ, Jerry. ສິ່ງທີ່ແປກໃຈ! ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຄິດ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ໄດ້​ຍິນ​ຈາກ​ທ່ານ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ, ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ວ່າ​ທ່ານ​ຢູ່​ໃນ​ບັນ​ດາ​ຄົນ​ຮູບ​ເງົາ​ທີ່​ປະ​ເສີດ​ທັງ​ຫມົດ​ເຫຼົ່າ​ນີ້. ນອກ​ຈາກ​ນັ້ນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ທາງ​ວິ​ທະ​ຍຸ​ວ່າ​ທ່ານ​ໄດ້​ຖືກ​ລັກ​ພາ​ຕົວ​ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ທ່ານ​ໄດ້​ຫນີ​. ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າຢູ່ໃນໂຮງ ໝໍ ແລະບໍ່ສາມາດ ... uh, ເຮັດຫຍັງໄດ້.
  
  
  ມັນອອກມາຢ່າງມີສະເໜ່ ແລະບໍ່ມີຄວາມບໍລິສຸດທີ່ມັນເບິ່ງຄືວ່າມີໂອກາດ 9-1-1 ທີ່ນາງເປັນຜູ້ຊີ້ຂ້ອຍໄປຫາ Gorilla ໃນເສື້ອ Plaid Jacket ແລະ Pepe.
  
  
  “ບໍ່,” ຂ້ອຍເວົ້າດ້ວຍນໍ້າສຽງທີ່ມີຄວາມສຸກຄືກັນ. “ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຢູ່ໂຮງໝໍ, ແລະຂ້ອຍຍັງສາມາດ… ເອີ… ໃຊ້ບາງອັນ. ແຕ່, Rosana ທີ່ຮັກແພງ, ຍັງມີບາງສິ່ງທີ່ຂ້ອຍບໍ່ແນ່ໃຈ, ແລະບາງທີເຈົ້າສາມາດຊ່ວຍຂ້ອຍໄດ້ຖ້າເຈົ້າມີເວລາ.
  
  
  ຫົວເລາະຂອງນາງແມ່ນຂີ້ຮ້າຍທີ່ມັນໜ້າຍິນດີ. ນາງກ່າວວ່າ "ຂ້ອຍມີເວລາສໍາລັບວຽກງານການກຸສົນແລະເບິ່ງແຍງເຈົ້າຢູ່ສະ ເໝີ." 'ເມື່ອ​ໃດ​?'
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - “ຕອນນີ້ຂ້ອຍມີກຽດອັນໜ້າສົງໄສໃນການວາງຍາມຢູ່ໜ້າຫ້ອງຂອງຂ້ອຍແນວໃດ?
  
  
  “ອ້າວ,” ນາງເວົ້າ. “ມັນ​ຍິ່ງ​ຕື່ນ​ເຕັ້ນ​ກວ່າ. ຂ້ອຍຈະຢູ່ກັບເຈົ້າໃນສິບຫ້ານາທີ, ຂຶ້ນກັບການຈະລາຈອນທີ່ຂີ້ຮ້າຍຂອງພວກເຮົາ.
  
  
  ນາງໄດ້ຮັກສາຄໍາເວົ້າຂອງນາງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຕືອນ​ຄົນ​ຍາມ​ຢູ່​ທີ່​ປະ​ຕູ, ແລະ​ລາວ​ໄດ້​ເຄາະ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ນັບ​ຖື​ເພື່ອ​ປະ​ກາດ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ອິດ​ສາ​ວ່າ​ຍິງ​ຫນຸ່ມ​ໄດ້​ມາ​ເຖິງ, ເອີ້ນ​ຕົນ​ເອງ​ວ່າ​ນາງ​ພະ​ຍາ​ບານ. "ບໍ່ແມ່ນພະຍາບານ, ແຕ່ເປັນນັກກາຍຍະພາບບຳບັດ," Rosana ເວົ້າດ້ວຍຄວາມເບີກບານ. ນາງໄດ້ບິນເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຮັບແຂກທີ່ໃສ່ເສື້ອຄຸມຂົນສັດສີຂີ້ເຖົ່າແລະຫມວກສີຂີ້ເຖົ່າທີ່ຕະຫລົກ, ຄ້າຍຄືຫມວກ. ນາງໄດ້ເອົາຫມວກໄປທົ່ວຫ້ອງ, ວາງມັນລົງເທິງເກົ້າອີ້ທີ່ລົ້ນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ອອກຈາກເປືອກຫຸ້ມນອກຂອງນາງ.
  
  
  "ໂອ້ພຣະເຈົ້າຂອງຂ້ອຍ," ນາງເວົ້າໃນຄໍາດຽວ. "ມັນເປັນຄວາມເປັນສ່ວນຕົວຫຼາຍກວ່າການຢູ່ໃນຍົນ, ແລະເຈົ້າເບິ່ງດີຫຼາຍ, ມັນຄ້າຍຄືກັບເລື່ອງທັງຫມົດຂອງເຈົ້າຖືກສ້າງຂື້ນເພື່ອລໍ້ລວງຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນີ້."
  
  
  ໂດຍບໍ່ມີເສື້ອຄຸມ, ຮູບຮ່າງສູງ, ຊັ້ນສູງຂອງ Rosana ໄດ້ຖືກປົກຄຸມພຽງພໍເພື່ອຕອບສະຫນອງຄວາມຕ້ອງການຂອງສາທາລະນະ. ນາງໄດ້ນຸ່ງເສື້ອສັ້ນທີ່ເຮັດດ້ວຍວັດສະດຸ lilac ອ່ອນໆ, ແຫນ້ນແຫນ້ນ. ຂາທີ່ສວຍງາມຂອງນາງໄດ້ຖືກປົກຄຸມດ້ວຍຖົງຕີນສີຂີ້ເຖົ່າມຸກ. ໃນເກີບເວທີ suede ສີຂີ້ເຖົ່າ, ນາງໄດ້ບັນລຸເກືອບກັບ eyebrows ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  - ດີກວ່າໃນຮູບຮ່າງ, ແມ່ນບໍ? ນາງເວົ້າວ່າ, ແກວ່ງກະໂປງຂອງນາງຢ່າງກ້າຫານ ແລະເງີຍໜ້າເບິ່ງຕົ້ນຂາເປົ່າຂອງນາງສັ້ນໆ.
  
  
  "ໃຫ້ຂ້ອຍສະແດງຫ້ອງທີ່ຖ່ອມຕົວຂອງຂ້ອຍກ່ອນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເອົາມືຂອງນາງດ້ວຍຄວາມກ້າຫານ. ນາງໄດ້ຫັນແລະກົດດັນຮ່າງກາຍຂອງນາງຕໍ່ກັບຂ້ອຍ. ແທນ​ທີ່​ຈະ​ເອົາ​ມື​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ຄ່ອຍໆ, ນາງ​ໄດ້​ກອດ​ຂ້ອຍ​ທີ່​ກ່ຽວ​ຂ້ອງ​ກັບ​ຮ່າງກາຍ​ຂອງ​ນາງ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າເຈົ້າເຈັບປວດເລີຍ." ນາງຖອນຫາຍໃຈ, ຍ້າຍອອກໄປສອງສາມນິ້ວ. "ແລະຂ້ອຍຍັງຈະລ້ຽງເຈົ້າຄືບ້າ."
  
  
  ນາງ​ຮູ້ສຶກ​ດີ​ໃຈ​ເມື່ອ​ເຫັນ​ຕຽງ​ນອນ​ໃຫຍ່​ທີ່​ມີ​ກະຈົກ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ໄດ້​ແຕ້ມ​ຜ້າ​ມ່ານ​ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ນອນ.
  
  
  ນາງເວົ້າວ່າ, "ນີ້ບໍ່ມີຫຍັງຄືກັບບ່ອນນັ່ງໃນຍົນທີ່ຂີ້ຮ້າຍ, Jerry," ນາງເວົ້າວ່າ, ນັ່ງຢູ່ແຂບຂອງຕຽງແລະເຕະເກີບຂອງນາງ. ນາງໄດ້ເອົາມືຂອງນາງໄປໃສ່ແອວຂອງນາງຢ່າງຊໍານິຊໍານານແລະເລີ່ມດຶງເສື້ອສັ້ນຂອງນາງລົງ. "ມັນຄ້າຍຄືສະລອຍນ້ໍາໂອລິມປິກສໍາລັບຜູ້ທີ່ຝຶກຢູ່ໃນອ່າງອາບນ້ໍາ." ນາງກະພິບຕາຢ່າງໜັກ. "ຖ້າຂ້ອຍກໍາລັງອ່ານລະຫວ່າງສາຍ, ເຈົ້າຈະຕ້ອງໄດ້ຫຼີ້ນຢູ່ນີ້ກັບ Signorina Cavour ເວລາທີ່ເຂົາເຈົ້າຈັບເຈົ້າ, ແມ່ນບໍ?"
  
  
  “ດີ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. “ນາງໄດ້ເຂົ້າມາໂດຍບັງເອີນ. ເຈົ້າຮູ້ວ່າມັນເປັນແນວໃດ, Rosana. ໂລກຂອງຮູບເງົານີ້ ...
  
  
  ອີກເທື່ອໜຶ່ງ Rosana ໄດ້ຫົວເລາະດ້ວຍຮອຍຍິ້ມທີ່ໜ້າຮັກທີ່ປົກຄຸມຮ່າງກາຍຂອງນາງທັງໝົດ. ແລະ ບັດ​ນີ້​ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ຖືກ​ເປີດ​ເຜີຍ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ມີ​ຜົນ​ກະ​ທົບ​ຫຼາຍ​ກວ່າ​ເກົ່າ.
  
  
  ນາງກ່າວວ່າ "ມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງອື່ນຢູ່ໃນເອກະສານ," ນາງເວົ້າ. "ພວກເຂົາເວົ້າວ່າເຈົ້າຖືກລັກພາຕົວເປືອຍກາຍ, ແລະສັນຍານເຕືອນທໍາອິດໄດ້ຖືກຍົກຂຶ້ນມາໂດຍ Camilla ທີ່ສວຍງາມ. ນາງໄດ້ posed ສໍາລັບນັກຖ່າຍຮູບຂ່າວທີ່ມີແຜ່ນທີ່ກົດດັນຕໍ່ນາງ, ປອມຕົວຢູ່ໃນໂທລະສັບ. Pooh, Jerry, ຢ່າຄິດວ່າຂ້ອຍອິດສາ. ຄວາມ​ອິດສາ​ແມ່ນ​ສຳ​ລັບ​ຍິງ​ບໍ​ລິ​ສຸດ​ທີ່​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ມີ​ປະ​ສົບ​ການ​ທີ່​ດີ​ເລີດ​ຫຼາຍ​ປານ​ໃດ​ທີ່​ທຸກ​ຄົນ​ຄວນ​ມີ.”
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖອດ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອອກ​ໄປ​ແລ້ວ​ແລະ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ແມ່ນ fiddling ກັບ​ສາຍ​ແອວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  "ຢຸດ," Rosana ສັ່ງ. 'ຂ້ອຍຈະເຮັດມັນເອງ. ເຈົ້າບໍ່ສະບາຍ. ຂ້ອຍຕ້ອງເຮັດທຸກຢ່າງເພື່ອເຈົ້າ.
  
  
  ນາງ​ຄ່ອຍໆ​ຍູ້​ຂ້ອຍ​ຄືນ​ໄປ​ທີ່​ຕຽງ​ແລະ​ເລີ່ມ​ແກ້​ເສື້ອ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ດ້ວຍ​ສຽງ​ທີ່​ເຕັມ​ໄປ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ເຫັນ​ອົກ​ເຫັນ​ໃຈ ແລະ​ຄຳ​ຍ້ອງ​ຍໍ​ທີ່​ຂີ້​ຕົວະ.
  
  
  ນາງເປັນສາວທີ່ສວຍງາມ, ຄວາມປາຖະຫນາທີ່ນາງເຄີຍຢູ່ເທິງຍົນ, ແຕ່ມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ແຕກຕ່າງກັນ, ບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຫນ້າຢ້ານກົວແລະປົກປ້ອງຢູ່ໃນສາຍນ້ໍາທີ່ບໍ່ມີທີ່ສິ້ນສຸດຂອງນາງ, ບໍ່ວ່າມັນຈະ sexy ແນວໃດ. ນາງບໍ່ໄດ້ສູງກ່ຽວກັບຢາເສບຕິດ; ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກວດເບິ່ງນາງຢ່າງລະມັດລະວັງ. ບໍ່​ມີ​ຮອຍ​ບາດ​ແຜ​ຢູ່​ເທິງ​ຜິວ​ໜັງ​ຂອງ​ມື​ຂອງ​ນາງ. ແຕ່ນາງໄດ້ເວົ້າ, ເຍາະເຍີ້ຍຂ້ອຍ, ຄືກັບວ່າພະຍາຍາມຢ່າງຫນັກແຫນ້ນເພື່ອວ່າຂ້ອຍຈະບໍ່ແຊກແຊງຄໍາເວົ້າຫຼືຄໍາຖາມ, ຍົກເວັ້ນການສະຫນັບສະຫນູນຄວາມຮັກ. ຄໍາ​ຖາມ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ຖາມ​ນາງ​ເປັນ​ປະ​ເພດ​ຂອງ​ຜົນ​ກະ​ທົບ​ການ​ຊ໊ອກ​, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ຕ້ອງ​ເຮັດ​ແນວ​ໃດ​ກັບ​ອຸ​ປະ​ກອນ​ການ​ຟັງ​. ແຕ່ຂ້ອຍສາມາດໃຫ້ອຸປະກອນຟັງເຫຼົ່ານັ້ນເປັນຂໍ້ມູນທີ່ບໍ່ຖືກຕ້ອງ (ສໍາລັບຂ້ອຍ) ທີ່ມີປະໂຫຍດ.
  
  
  ເນື່ອງຈາກວິທີການທີ່ພວກເຮົາໄດ້ຮັບ, ເຖິງແມ່ນວ່າຂໍ້ມູນທີ່ບໍ່ຖືກຕ້ອງຂະຫນາດນ້ອຍນີ້ກໍ່ຕ້ອງລໍຖ້າຈົນກ່ວາຕໍ່ມາ. Rosana ໄດ້ສໍາເລັດຕາຕະລາງການພະຍາບານຢ່າງເຕັມທີ່ຂອງນາງ. ຮິມຝີປາກອັນເຕັມທີ່, ອ່ອນນຸ້ມ ແລະລີ້ນທີ່ຢາກຮູ້ຢາກເຫັນຂອງນາງໄດ້ປິ່ນປົວຄືກັບໂລຊັນວິເສດຂອງ Camille, ແລະຂ້ອຍໄດ້ພະຍາຍາມໃຫ້ນາງຍ້ອງຍໍທາງດ້ານຮ່າງກາຍຫຼາຍເທົ່າທີ່ນາງໃຫ້ຂ້ອຍ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຮົາພົບເຫັນຕົວເອງຢູ່ເທິງຕຽງ. ຕາກວ້າງ, ເຫລື້ອມຂອງ Rosana ຈັບທຸກການເຄື່ອນໄຫວຂອງພວກເຮົາໃນກະຈົກ, ຄືກັບວ່ານາງບໍ່ພຽງແຕ່ເຮັດໃຫ້ຕົວເອງແລະຂ້ອຍມີຄວາມສຸກເທົ່ານັ້ນ, ແຕ່ຍັງຈັດການແຂ່ງຂັນສຸດທ້າຍຂອງນາງສໍາລັບ harem ຂອງ sheikh ນ້ໍາມັນແປກ.
  
  
  "ໂອ້, Jerry," ນາງເວົ້າວ່າ, ຍັງສັ່ນສະເທືອນຈາກຈຸດສູງສຸດຂອງພວກເຮົາ. "ມັນດີເກີນໄປ." ມັນເບິ່ງຄືວ່າມັນເປັນຫຼາຍກ່ວາພຽງແຕ່ການຮ່ວມເພດທີ່ມີຜົນກະທົບຂອງນາງ, ຢ່າງຮຸນແຮງແລະໄດ້ຮັບລາງວັນເປັນ. ເຖິງເວລາແລ້ວທີ່ຈະຍົກບັນຫານີ້, ແລະບໍ່ມີໃຜຟັງຈະຄິດວ່າມັນສົງໃສວ່າຂ້ອຍກໍາລັງສະແດງຄວາມຢາກຮູ້ຢາກເຫັນຫຼັງຈາກຄວາມວຸ້ນວາຍຂອງມື້ວານນີ້.
  
  
  “ຟັງ,” ຂ້ອຍ​ເວົ້າ, ກົ້ມ​ຜົມ​ຂອງ​ນາງ, ແລະ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຢຽດ​ອອກ​ໄປ​ເທິງ​ຕຽງ​ໃກ້​ກັນ. "ເຈົ້າບໍ່ໄດ້ບອກໃຜວ່າຂ້ອຍພັກຢູ່ Le Superbes, ທີ່ຮັກຂອງຂ້ອຍ?"
  
  
  ຮ່າງ​ກາຍ​ຂອງ​ນາງ​ໄດ້​ຍ້າຍ​ອອກ​ໄປ​ຈາກ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ບໍ່​ຕັ້ງ​ໃຈ, ແຕ່​ຕາ​ທີ່​ເປັນ​ປະ​ກາຍ​ຂອງ​ນາງ​ບໍ່​ໄດ້​ກະ​ພິບ. ການຫຼິ້ນຕາເປັນຫຼັກຖານທີ່ມີຊື່ສຽງຂອງຄວາມຊື່ສັດ, ແຕ່ເລື້ອຍໆທີ່ຂ້ອຍເຫັນພວກມັນເປັນສັນຍານຂອງການຕົວະທີ່ຊັດເຈນ.
  
  
  "ບໍ່, Jerry," ນາງເວົ້າວ່າ. 'ໂອ​ພະ​ເຈົ້າ.' ນາງ​ໄດ້​ກິ້ງ​ອອກ​ຈາກ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ດຶງ​ຕົນ​ເອງ​ຂຶ້ນ​ໄປ​ນັ່ງ​ເທິງ​ຕຽງ​ນອນ. "ເຈົ້າບໍ່ສາມາດຄິດວ່າຂ້ອຍມີຫຍັງກ່ຽວຂ້ອງກັບສັດຮ້າຍທີ່ທໍລະມານເຈົ້າ." ນາງເລີ່ມຮ້ອງໄຫ້. ແລະເພື່ອປອບໃຈຄວາມງົດງາມທີ່ສັ່ນສະເທືອນທັງໝົດນີ້ ເປັນຄວາມສຸກທີ່ນຳຈາກກັນໄປອີກອັນໜຶ່ງ, ດຽວນີ້ອ່ອນລົງແລ້ວ, ເພາະວ່າຂ້ອຍໄດ້ເອົາບົດບາດເປັນຜູ້ດູແລ ແລະ ເບິ່ງແຍງດູແລຕົນເອງ. ເມື່ອການຫາຍໃຈຂອງພວກເຮົາໄດ້ສິ້ນສຸດລົງອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສໍາເລັດຮູບຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ຂໍໂທດຫຼາຍ, ເປັນມິດ, ແຕ່ຍັງ inquisitive ແລະເຫມາະສົມກັບພາລະບົດບາດຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  "ຂ້າມັນ, ທີ່ຮັກ Rosana," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຄິດແນວນັ້ນເລີຍ." ແຕ່ມັນກະທັນຫັນ ແລະບໍ່ມີຄວາມໝາຍໝົດ. ນອກຈາກນັ້ນ, ບໍ່ມີໃຜຮູ້ວ່າຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນີ້.
  
  
  "ໂອ້". Rosana ຍອມຮັບຄໍາຂໍໂທດຂອງຂ້ອຍແລະໃຫ້ລາງວັນຂ້ອຍດ້ວຍການຈູບແບບສຸ່ມຈາກຄາງໄປຫາປຸ່ມທ້ອງຂອງຂ້ອຍ. "ໃນ Rome, ທຸກຄົນສະເຫມີຊອກຫາທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງຢ່າງໄວວາ, Jerry." ຄອບຄອງໂຮງແຮມເຕັມທີ່, ຄົນຂັບລົດແທັກຊີ, ຜູ້ສ້າງຮູບເງົາຂອງເຈົ້າ. ຂ້ອຍເດົາວ່າມີຄົນເຂົ້າໃຈຜິດເຈົ້າເປັນຄົນອື່ນ, ບໍ່ແມ່ນບໍ? "ມັນຕ້ອງເປັນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ແຕ່ເຈົ້າເຫັນ, ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ຫຍັງກ່ຽວກັບເຈົ້ານອກ ເໜືອ ຈາກເຈົ້າແມ່ນສິ່ງມະຫັດແລະເປັນເອກະລັກແທ້ໆໃນຕຽງນອນແລະເຈົ້າມາຈາກປະເທດເຫຼົ້າແວງທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ຂອງ Colognola."
  
  
  “Padua,” ນາງໄດ້ແກ້ໄຂຂ້ອຍຢ່າງບໍ່ຄິດ, ຍິ້ມໃຫ້ຕົວເອງເບິ່ງໃນກະຈົກ. "ເຈົ້າຄິດວ່າຂ້ອຍງາມແທ້ໆ, Jerry?" ບໍ່ໃຫຍ່ເກີນໄປບໍ?
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຢືນໄດ້ອີກຫນຶ່ງນິ້ວ," ຂ້ອຍເວົ້າເຄິ່ງຄວາມຈິງ. "ແລະນິ້ວນ້ອຍກວ່າຈະບໍ່ພຽງພໍ." “ມັນດີຫຼາຍ,” ນາງຈົ່ມ. "ໃນການຕອບໂຕ້, ຂ້ອຍຈະບອກເຈົ້າວ່າຂ້ອຍເປັນຍິງທີ່ງ່າຍດາຍແນວໃດ."
  
  
  ນາງໄດ້ບອກຂ້າພະເຈົ້າຊີວະປະຫວັດຂອງນາງ, ເຊິ່ງຢືນຢັນສິ່ງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ອ່ານແລ້ວໃນ microprint. ນາງໄດ້ກ່າວເຖິງກຸ່ມ Maoist ຢູ່ໃນມະຫາວິທະຍາໄລແລະປະຕິເສດວ່າມັນເປັນຄວາມກະຕືລືລົ້ນຂອງເດັກນ້ອຍ. ແລະວ່າຍ້ອນການສະຫນັບສະຫນູນຂອງ Pierrot ນາງໄດ້ຮັບວຽກ.
  
  
  ນີ້​ແມ່ນ​ໂອ​ກາດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫວັງ​ໄວ້, ແລະ ບັດ​ນີ້​ກໍ​ເປັນ​ເວ​ລາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທີ່​ຈະ​ຍຶດ​ເອົາ​ມັນ​ດ້ວຍ​ຄວາມ​ຄຽດ​ແຄ້ນ, ຄວາມ​ກຽດ​ຊັງ ແລະ ຄວາມ​ອິດສາ.
  
  
  “Casanova ນ້ອຍ,” ຂ້ອຍລະເບີດ. “ເບິ່ງ, ຂ້ອຍໄດ້ຍິນບາງສິ່ງບາງຢ່າງກ່ຽວກັບຊື່ສຽງຂອງລາວໃນບັນດາແມ່ຍິງ. ແລະຄວາມຄິດຂອງເຈົ້າກັບລາວ... ຂ້ອຍກົ້ມແຂ້ວຢ່າງໝັ້ນໃຈເພື່ອຍູ້ຮູບ Roseanne ກັບ Pierrot ອອກໄປ, ເປັນພາບທີ່ຕະຫຼົກກວ່າທີ່ໜ້າລັງກຽດ.
  
  
  "ຂ້ອຍເວົ້າວ່າຂ້ອຍຈະບອກເຈົ້າຄວາມຈິງ, Jerry." ນາງໄດ້ຍົກຄາງຂອງນາງຢ່າງດຸໝັ່ນ. “ສະ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສ້າງ​ຄວາມ​ຮັກ​ຕໍ່ Don Lupo, ແລະ​ມັນ​ບໍ່​ໄດ້​ຮ້າຍ​ແຮງ​ແລະ​ຫນ້າ​ກຽດ​ຊັງ​ດັ່ງ​ທີ່​ທ່ານ​ຄິດ. ໂດຍວິທີທາງການ, Camilla ຮ້ອນຂອງເຈົ້າແມ່ນເກືອບໃຫຍ່ກວ່າ midget ແລະເຈົ້າບໍ່ສາມາດໄດ້ຍິນຂ້ອຍເວົ້າມ່ວນກັບນາງ, ເຈົ້າສາມາດ? 'ສະບາຍດີ.' ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ winced ກັບ indignation snarling. "ເຈົ້າຕ້ອງຮູ້," ນາງເວົ້າວ່າ, "ເດັກຍິງຫນຸ່ມທີ່ສວຍງາມແມ່ນບໍ່ຄ່ອຍໄດ້ຮັບການສະຫນັບສະຫນູນສໍາລັບການບໍ່ມີຫຍັງ."
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ເຈົ້າຍັງເຫັນລາວຢູ່ບໍ?"
  
  
  'ເຫັນເຈົ້າບໍ?' - Rosana ກ່າວ. 'ແມ່ນແລ້ວ. ພໍ່ຂອງຂ້ອຍເຮັດວຽກໃຫ້ລາວ. ແລະລາວເປັນຜູ້ໂດຍສານຊັ້ນໜຶ່ງທີ່ສຳຄັນ ແລະເປັນປົກກະຕິ. ແຕ່ວ່າບໍ່ມີຫຼາຍກ່ວານັ້ນ, Jerry.
  
  
  ມັນຟັງແລ້ວເປັນຕາເຊື່ອໃຈ ແລະຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຂຸດຕື່ມອີກໄດ້ໂດຍບໍ່ມີການເປີດເຜີຍຕົວຕົນ. ໃນຄັ້ງຕໍ່ໄປທີ່ພວກເຮົາໄດ້ເຫັນກັນ, ຂ້ອຍຈະໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າມັນເປັນບ່ອນທີ່ຂ້ອຍສາມາດສືບຕໍ່ການສືບສວນຂອງຂ້ອຍໄດ້ຢ່າງປອດໄພ. ໃນປັດຈຸບັນເວລາແມ່ນພຽງແຕ່ ticking.
  
  
  ຄືກັບການຄາດເດົາຄວາມຄິດຂອງຂ້ອຍ, ນາງໄດ້ຢຽດອອກເພື່ອເອົາການຫລຽວເບິ່ງທີ່ເຕັມໃຈໃນກະຈົກ.
  
  
  "ທຸກໆຫ້ອງນອນຄວນມີຝາແບບນີ້," ນາງເວົ້າ. “ຖ້າຂ້ອຍລວຍ... ແຕ່ດຽວນີ້ຂ້ອຍຕ້ອງໄປ. ຂ້ອຍມີກອງປະຊຸມໃນຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງ.
  
  
  ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ກັງວົນກ່ຽວກັບມັນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ນັດອາຫານທ່ຽງໃນຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງ.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະໂທຫາເຈົ້າມື້ອື່ນ," ຂ້ອຍສັນຍາ. - ຫຼືທ່ານໂທຫາທີ່ນີ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຮູ້​ວ່າ​ກໍາ​ນົດ​ເວ​ລາ​ຂອງ​ຫມູ່​ເພື່ອນ​ຂອງ​ທ່ານ​ແມ່ນ​ຫຍັງ, ແຕ່ Pierrot ແລະ​ຫມູ່​ເພື່ອນ​ຂອງ​ເຂົາ​ກໍາ​ນົດ​ມັນ​ຂຶ້ນ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ທຸ​ລະ​ກິດ​ຮູບ​ເງົາ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ບໍ່​ໃຫ້​ການ​ທີ່​ທໍາ​ລາຍ​ການ​ພົບ​ປະ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ.
  
  
  ນາງໄດ້ນຸ່ງເສື້ອອີກແລ້ວ, ຖ້າເຈົ້າສາມາດເອີ້ນມັນວ່າຜ້າປົກຫຸ້ມຂອງເຄື່ອງນຸ່ງທີ່ມີອາກາດ, ແລະຂ້ອຍໄດ້ຕິດຕາມນາງເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຮັບແຂກ. ທັນໃດນັ້ນ ນາງກໍຮູ້ສຶກສະຫງົບ ແລະຈິງຈັງຄືກັບໜຶ່ງນາທີທີ່ຜ່ານມາ ນາງໄດ້ເປັນຫ່ວງເປັນໄຍ ແລະກະຕືລືລົ້ນກັບຄຳເວົ້າທີ່ອ່ອນແອຂອງນາງ.
  
  
  "ເຈົ້າເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍມີຄວາມສຸກຫຼາຍໃນເວລາສັ້ນໆ, Jerry," ນາງເວົ້າ. "ຢູ່ໃນຍົນ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຢູ່ທີ່ນີ້ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ຫຼາຍຈົນເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຢ້ານ ແລະເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຄິດ.”
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ເບິ່ງ ຄື ກັນ ກັບ ທີ່ ນາງ ໄດ້ ເຮັດ ເພື່ອ ຮອງ ຮັບ ໂປຣ ໄຟລ ໃຫມ່ ຂອງ ນາງ. ນາງຫົວເລາະ.
  
  
  “ຢ່າກັງວົນ, Jerry,” ນາງເວົ້າຢ່າງສະບາຍໃຈ. "ໃນຄວາມຄິດທີສອງ, ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຫມາຍຄວາມວ່າຈະຊອກຫາວິທີທີ່ຈະແຕ່ງງານກັບເຈົ້າຄືກັບທີ່ເດັກຍິງສ່ວນໃຫຍ່ຈະ. ຂ້ອຍກໍາລັງຄິດກ່ຽວກັບສິ່ງອື່ນໆ. ແຕ່ມື້ອື່ນພວກເຮົາຈະສືບຕໍ່ສົນທະນາແລະຫຼີ້ນ."
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ kiss ນາງ​ໄດ້​ອອກ​ໄປ.
  
  
  ຂ້ອຍກັບໄປທີ່ຫ້ອງຮັບແຂກດ້ວຍຄວາມຮູ້ສຶກວ່າຄຳຖາມຂອງຂ້ອຍອາດຈະກະຕຸ້ນໃຫ້ເກີດການກະທຳບາງຢ່າງຢູ່ໃນຫົວຂອງນາງ, ໂດຍບໍ່ໄດ້ຄິດໜ້ອຍທີ່ສຸດວ່າ ການກະທຳເຫຼົ່ານີ້ຈະພັດທະນາໄປໃນທິດທາງໃດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແຕ້ມ curtains ສຸດ​ກະ​ຈົກ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ໂກນ​ຫນວດ​ແລະ dressing ສໍາ​ລັບ​ຄ​່​ໍ​າ. transistor ຂອງຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ໃຫ້ສັນຍານໃດໆກັບຂ້ອຍ, ແຕ່ຢູ່ໃນພະແນກ TT ຂອງສະຖາບັນສິລະປະພວກເຂົາເຄີຍສະແດງໃຫ້ຂ້ອຍເຫັນບ່ອນແລກປ່ຽນຄວາມຂອງນັກຄົ້ນຄວ້າຂອງພວກເຮົາເອງ, ເຊິ່ງໄດ້ຖ່າຍທອດຮູບພາບວິດີໂອຢ່າງສົມບູນ. ອົງປະກອບອີເລັກໂທຣນິກໄດ້ຖືກກະແຈກກະຈາຍໄປທົ່ວພື້ນຜິວ ແລະແຕ່ລະສ່ວນອາດມີຂະໜາດນ້ອຍເກີນໄປທີ່ຈະກວດພົບໄດ້ໂດຍການຄົ້ນຫາ. ຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈວ່າໃຜອາດຈະໄດ້ຮັບຄວາມສຸກຈາກການເບິ່ງ Rosana ແລະຂ້ອຍຫຍຸ້ງຢູ່ເທິງຕຽງໃຫຍ່, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດປ່ອຍໃຫ້ສາຍຕາທີ່ຫລຽວເຫັນເບິ່ງກະເປົ໋າທາງການທູດຂອງຂ້ອຍ, ຊ່ອງລັບແລະເນື້ອໃນຂອງມັນ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປ່ຽນຊຸດຂອງຂ້ອຍເປັນຊຸດອື່ນທີ່ຂ້ອຍໄດ້ເຮັດໂດຍສະເພາະເພື່ອປິດບັງ Luger ຢ່າງລະມັດລະວັງ. ຖ້າມີສິ່ງໃດທີ່ໃກ້ຊິດກັບ Camille ໃນຕອນບ່າຍ, ຂ້ອຍຕ້ອງຖອດເຄື່ອງນຸ່ງຂອງຂ້ອຍອອກຢ່າງໄວວາໂດຍບໍ່ຕ້ອງສະແດງສານຫນູຂອງຂ້ອຍ. ແຕ່ໃນເວລາດຽວກັນ, ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຕ້ອງການທີ່ຈະເຂົ້າໄປໃນເຂດແດນທີ່ບໍ່ຮູ້ຈັກກັບຂ້າພະເຈົ້າ, ຫມູທີ່ບໍ່ມີອາວຸດດຽວກັນຢູ່ໃນ pooke ເປັນຄືນທີ່ຜ່ານມາ. ດ້ວຍ Hugo, stiletto, ມັນງ່າຍກວ່າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ປົກ​ກາບ​ແຂນ​ເບື້ອງ​ຊ້າຍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ດ້ວຍ​ຜ້າ​ພັນ​ບາດ​ສອງ​ຊັ້ນ, ເຊິ່ງ​ຖືກ​ກົດ​ໝາຍ​ສຳ​ລັບ​ຜູ້​ຊາຍ​ທີ່​ເກືອບ​ຖືກ​ໄຟ​ໄໝ້​ເມື່ອ​ບໍ່​ດົນ​ມາ​ນີ້. ໂລຊັ່ນຂອງ Camille ບໍ່ຄວນຈະປິ່ນປົວຢ່າງສົມບູນທຸກນິ້ວຂອງຮ່າງກາຍຂອງຂ້ອຍ. ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ຊັງຕີແມັດທີ່ Camilla ມີຄວາມສົນໃຈຫຼາຍທີ່ສຸດຍັງຄົງຢູ່. ຂ້ອຍໄດ້ທົດສອບນີ້ກັບ Rosana ແລ້ວ.
  
  
  ໃນກະຈົກຂ້າງເທິງບ່ອນຫລົ້ມຈົມຂອງຫ້ອງນ້ໍາ, ຂ້ອຍເບິ່ງເກືອບມີສຸຂະພາບດີ. ຢູ່ AH ພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ແຕ່ງຕົວ ແລະແຕ່ງໜ້າທີ່ຊັບຊ້ອນ; ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່ smeared ບາງ​ສີ​ຂີ້​ເຖົ່າ​ໃຕ້​ຕາ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ deepened wrinkles ສອງ​ສາມ​ໃນ​ໃບ​ຫນ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ນີ້ແລະການຫາຍໃຈບໍ່ພໍເທົ່າໃດທີ່ຂ້ອຍປ່ອຍອອກມາເປັນບາງເວລາຄວນເຮັດໃຫ້ເພື່ອນຮ່ວມງານໃຫມ່ຂອງຂ້ອຍແລະຜູ້ເບິ່ງທັງຫມົດທີ່ຂ້ອຍຍັງບໍ່ທັນໄດ້ຟື້ນຕົວຢ່າງເຕັມທີ່ຈາກຄືນທີ່ມີພະຍຸ.
  
  
  ດ້ວຍຄວາມນັບຖືຢ່າງເຕັມທີ່, ຜູ້ເຝົ້າປະຕູຂອງຂ້ອຍໄດ້ພາຂ້ອຍໄປທີ່ລິຟໃນຕອນທ້າຍຂອງແລວເສດຖະກິດ, ບ່ອນທີ່ມີກອງອີກຄົນຫນຶ່ງໃຫ້ຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນແລະນໍາຂ້ອຍລົງຈາກຂັ້ນໄດ. ຢູ່ທີ່ນັ້ນ, carabinieri ຄົນອື່ນຍ່າງກັບຂ້ອຍໄປທີ່ເຄົາເຕີ. ທັງ​ໝົດ​ນີ້​ເປັນ​ການ​ຍົກຍ້ອງ​ຫຼາຍ, ແຕ່​ມັນ​ຈຳກັດ​ກິດ​ຈະ​ກຳ​ໃນ​ອະ​ນາ​ຄົດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ຫຼວງ​ຫຼາຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຮັດ​ບັນ​ທຶກ​ຈິດ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ຂໍ​ໃຫ້ Pierrot ໃຫ້​ກອງ​ຂອງ​ເຂົາ​ລົງ​ເລັກ​ນ້ອຍ, ຖ້າ​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້.
  
  
  ລາວ, Renzo ແລະ Studs ໄດ້ອອກໄປແລ້ວ, ແຕ່ Sir Hugh ກໍາລັງລໍຖ້າຂ້ອຍໄປປະຊຸມຢູ່ສະໂມສອນໃນລົດມ້ວນຂອງລາວ. ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ຕຳ​ຫຼວດ​ສອງ​ຄົນ​ທີ່​ຂີ່​ລົດຈັກ​ໄດ້​ຂີ່​ຢູ່​ທາງ​ໜ້າ​ພວກ​ເຮົາ, ແລະ​ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ຄົນ​ທີ​ສາມ​ທີ່​ມີ​ປືນ​ກົນ​ໄດ້​ຂີ່​ຫຼັງ​ພວກ​ເຮົາ. ໃຜກໍ່ຕາມທີ່ພະຍາຍາມໂຈມຕີຂ້ອຍໃນເສັ້ນທາງ, ມັນຈະບໍ່ເປັນເພື່ອນຂອງ Pierrot.
  
  
  ຫ້ອງຮັບແຂກຂອງສະໂມສອນມີການຕົບແຕ່ງທີ່ອ່ອນນຸ້ມ, ມືດ, ເຂັ້ມຂຸ້ນທີ່ສຸດທີ່ຊາວອິຕາລີມັກໃຊ້ເມື່ອເວົ້າເຖິງຄວາມ chic ແລະສະຫງ່າງາມ. ງານລ້ຽງທັງໝົດຈາກມື້ວານນີ້ຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ຍົກເວັ້ນແຕ່ດາວປັອບຄູ່ໜຶ່ງເທົ່ານັ້ນ, ບວກກັບຜູ້ຊາຍຜົມສີເທົາ, ສຸພາບສະຕີທີ່ມີສະໜິດສະໜົມຂອງຊາດຕ່າງກັນ ທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ແນະນຳໃຫ້ຮູ້ຈັກ. ສ່ວນຫຼາຍແມ່ນນັກລົງທຶນແລະຜູ້ຊ່ຽວຊານດ້ານວິຊາການຈໍານວນຫນ້ອຍ. ນອກນັ້ນຍັງມີ screenwriter Kendall Lane; ຄົນອາເມລິກາຜິວໜັງ, ກະວົນກະວາຍ, ກະວົນກະວາຍໃນກະເປົ໋າ flannel ສີຟ້າ, ໂສ້ງຂາຍາວສີເບຈ ແລະ ເກີບແຕະ Gucci. ທຸກໆຄັ້ງທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງຈັບມືໃຜ, ຂ້ອຍກໍ່ໂງ່, ແລະທຸກຄັ້ງທີ່ຂ້ອຍບັງເອີນໄປຕຳຄົນໃດຄົນໜຶ່ງ, ຂ້ອຍຍ່າງໜີໄປຢ່າງອິດເມື່ອຍ ຈົນທຸກຄົນຕ້ອງຄິດວ່າຕົນເອງກຳລັງພົວພັນກັບຄົນບ້ານ້ຳມັນ. ຖ້າໃຜພະຍາຍາມເຊື່ອມຕໍ່ບຸກຄະລິກກະພາບຂອງຂ້ອຍກັບ Nick Carter ທີ່ພິເສດ, ທໍາລາຍບໍ່ໄດ້, ຮູບລັກສະນະຂອງຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນີ້ຈະສັບສົນກັບຄົນນັ້ນເລັກນ້ອຍ.
  
  
  ອາຫານທ່ຽງແມ່ນອຸດົມສົມບູນໃນອາຫານແລະເຄື່ອງດື່ມແລະບໍ່ເປັນທາງການໃນວິທີການດໍາເນີນການ. ຊາວອິຕາລີເອົາອາຫານຢ່າງຮຸນແຮງແລະບໍ່ອະນຸຍາດໃຫ້ມັນທໍາລາຍໂດຍການເວົ້າກ່ຽວກັບທຸລະກິດ. ຂ້ອຍຢູ່ລະຫວ່າງ Renzo ແລະ Camilla. Pierrot ແລະ screenwriter ນັ່ງກົງກັນຂ້າມກັບພວກເຮົາ. ການປິ່ນປົວຄວາມງາມຂອງ Camilla ໄດ້ເຮັດໃຫ້ນາງງາມກວ່າທີ່ເຄີຍມີມາ. ແຕ່ໃນກໍລະນີຂອງນາງ, ການຢ້ຽມຢາມເຫຼົ່ານີ້ກັບ beautician ແມ່ນ obligatory, ຫຼາຍສໍາລັບກຽດສັກສີຂອງສັງຄົມແລະການນິນທາກັບລູກຄ້າອື່ນໆຫຼາຍກ່ວາການເພີ່ມສິ່ງທີ່ເປັນສິ່ງມະຫັດສະນັ້ນໃນປະຈຸບັນໃນຕອນເລີ່ມຕົ້ນ. ນາງໄດ້ກະຊິບບໍລິສຸດ, ສິ່ງທີ່ໃກ້ຊິດກັບຂ້ອຍ, ຍ່າງອ້ອມຂ້ອຍຄືກັບວ່າຂ້ອຍເປັນ poodle ໃຫມ່, ແລະໄດ້ຮັບສິນເຊື່ອຢ່າງເຕັມທີ່ສໍາລັບການຟື້ນຕົວໄວຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ຜູ້ດຽວທີ່ຍັງກ່າວເຖິງ "ການສິ້ນສຸດຂອງໂລກ" ແມ່ນນັກຂຽນ Lane. ຄັ້ງໜຶ່ງລາວເລີ່ມເປັນນັກຂຽນ ແລະຕອນນີ້ກາຍເປັນນັກຂຽນໜັງທີ່ປະສົບຄວາມສຳເລັດທີ່ຊ່ຽວຊານໃນຮູບເງົາສອດແນມ. ລາວ​ບໍ່​ໄດ້​ຖືກ​ຜູກ​ມັດ​ດ້ວຍ​ຄຳ​ຫ້າມ​ທີ່​ສຸພາບ​ຂອງ​ຊາວ​ໂຣມ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ເວົ້າ​ເຖິງ​ອາຫານ. ລາວ​ຄິດ​ວ່າ​ລາວ​ມີ​ເລື່ອງ​ທີ່​ດີ, ແລະ​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ສາມາດ​ຢຸດ​ລາວ​ຈາກ​ການ​ເລົ່າ​ເລື່ອງ​ນີ້​ຕໍ່​ໄປ​ກ່ອນ​ການ​ປະຊຸມ​ທາງ​ການ.
  
  
  ເຖິງວ່າຈະມີການກະຕຸກ, ອາດຈະເປັນຜົນກະທົບຂອງ Dexedrine ຍັງຢູ່ໃນລະບົບຂອງລາວ, Lane ເປັນຄົນທີ່ສະບາຍ, ງ່າຍ. ເສລີນິຍົມຝ່າຍຊ້າຍທີ່ຈິງໃຈແຕ່ບໍ່ມີຂໍ້ຄຶດ, ຖືກຕິດຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນໜຶ່ງໃນຊຸມປີ 1930. ຄວາມຫຼົງໄຫຼອັນໃຫຍ່ຫຼວງຂອງລາວແມ່ນສົງຄາມໂລກຄັ້ງທີ III. ຄວາມກັງວົນທີ່ສົມເຫດສົມຜົນຢ່າງສົມບູນ. ໃນເລື່ອງນີ້, ນອກຈາກນັ້ນ, ຫນຶ່ງໃນເຫດຜົນສໍາລັບການມີຢູ່ຂອງ AH ແລະຈຸດປະສົງຂອງຂ້ອຍເອງ. ເລື່ອງລາວ, ຄືກັບເລື່ອງດີໆສ່ວນໃຫຍ່, ເລີ່ມຕົ້ນດ້ວຍຄຳສັບສະເໝີວ່າ: “ຖ້າ…”
  
  
  "ຈະເຮັດແນວໃດ," ລາວເວົ້າ, ຊີ້ມືຂອງລາວໄປທົ່ວຕາຕະລາງໃນທິດທາງຂອງຂ້ອຍ, ໃນໄລຍະທີສາມຂອງ pheasant ກັບ polenta, "ມັນທັງຫມົດໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນຈາກຫນຶ່ງຂອງມະຫາອໍານາດ, ອາເມລິກາ, ລັດເຊຍ, ຈີນ, ແຕ່ກັບກຸ່ມທີ່ຂາດສິນທໍາ. ປະຊາຊົນ, ມີຄວາມເຂັ້ມແຂງພຽງພໍແລະຄວາມສາມາດທີ່ຈະສ້າງເປັນຊຸດຂອງເຫດການໃນສາມປະເທດເຫຼົ່ານີ້? ສາມໃຫຍ່ຈະຕອບໂຕ້ກັນທັນທີ. ແລະນັບຕັ້ງແຕ່ພວກເຂົາທັງຫມົດມີອາວຸດນິວເຄລຍພຽງພໍທີ່ຈະທໍາລາຍໂລກທັງຫມົດ, ນັ້ນຈະເປັນຈຸດສິ້ນສຸດຂອງແມ່ໂລກ. ຈຸດຈົບຂອງໂລກ, ເຈົ້າຮູ້ບໍ?
  
  
  ຂ້ອຍບອກລາວວ່າຂ້ອຍເຂົ້າໃຈ. ແຕ່ນີ້ບໍ່ແມ່ນເລື່ອງໄກເລັກນ້ອຍບໍ?
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຄິດແນວນັ້ນ," Lane ເວົ້າຢ່າງໂກດແຄ້ນ. “ໂລກ​ທັງ​ໝົດ​ເປັນ​ຂີ້​ຝຸ່ນ. ພຽງແຕ່ໃຊ້ເວລາສິບສອງເດືອນຂອງຄວາມຮຸນແຮງ: ການສັງຫານຫມູ່ Lotz, ການຂ້າ Olympic, ການວາງລະເບີດໃນລອນດອນ, ການວາງລະເບີດ Belfast ທຸກໆອາທິດ, ການປະຫານຊີວິດນັກການທູດໃນຊູດານ, ການຂັບໄລ່ລັດຖະບານອັງກິດອອກຈາກເບີມິວດາ ... ໂອ້, ພຣະເຈົ້າຂອງຂ້ອຍ. ແລະນີ້ແມ່ນພຽງແຕ່ປາຍຂອງກ້ອນຫີນ."
  
  
  "ບໍ່ມີສົງຄາມໂລກຄັ້ງທີ III ອອກມາຈາກເລື່ອງນີ້," ຂ້ອຍບອກລາວ.
  
  
  “ໂອ້,” ລ້ານຊ້າງເວົ້າວ່າ, ຄືກັບວ່າຂ້ອຍໄດ້ໃຫ້ຄໍາແນະນໍາແກ່ລາວ. "ພຽງແຕ່ເນື່ອງຈາກວ່າທັງຫມົດນີ້ stretched ອອກໃນໄລຍະເວລາສະເພາະໃດຫນຶ່ງ. ລອງນຶກພາບເບິ່ງວ່າຈະເກີດຫຍັງຂຶ້ນ ຖ້າເຫດການທັງໝົດເຫຼົ່ານີ້ເກີດຂຶ້ນພາຍໃນສອງຫາສາມມື້. ຕື່ມການລະເບີດບໍ່ຫຼາຍປານໃດນີ້ ... ແມ່ນຫຍັງຕໍ່ໄປ?
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງອາດຈະລະເບີດ," ຂ້າພະເຈົ້າຍອມຮັບ. "ແຕ່ມັນເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ຫນ້າເຊື່ອເລັກນ້ອຍສໍາລັບຂ້ອຍ." "ການຄັດຄ້ານນີ້ໄດ້ຖືກຍົກຂຶ້ນມາຫຼາຍຄັ້ງ." Pierrot ນັ່ງຢູ່ໃນເກົ້າອີ້ສູງຂອງລາວຢູ່ໃກ້ກັບລາວເພື່ອຕອບ.
  
  
  "Renzo ສາມາດອະທິບາຍ."
  
  
  "ໂດຍການອັດສະຈັນບາງຢ່າງ, Kendall ໄດ້ໃຫ້ script ສອງຊັ້ນໃຫ້ພວກເຮົາ," Renzo ເວົ້າ. “ແລະ Studs ແນ່ໃຈວ່າຮູ້ວິທີທີ່ຈະດຶງບາງສິ່ງບາງຢ່າງເຊັ່ນນີ້ໄປສູ່ຄວາມສົມບູນແບບ. ສໍາລັບຜູ້ຊົມທີ່ສະຫຼາດແລະມີຄວາມສົນໃຈ, ນີ້ຈະກາຍເປັນຄໍາເຕືອນທີ່ສໍາຄັນ. ສໍາລັບຄົນອື່ນ, ແລະຫນ້າເສຍດາຍສໍາລັບສ່ວນໃຫຍ່, ມັນບໍ່ແມ່ນສິ່ງທີ່ໂຫດຮ້າຍ, ຕະຫລົກຊ້ໍາ. ແລະເຖິງແມ່ນວ່າໃນລະດັບທີສາມ, ສໍາລັບຄົນທີ່ບໍ່ມີສະຫມອງຢ່າງສົມບູນ, ມັນຈະເປັນທັດສະນະທີ່ຫນ້າອັດສະຈັນທີ່ຄົນທົ່ວໂລກຕ້ອງການຊື້ຕົ໋ວຢ່າງແນ່ນອນ.”
  
  
  "ແຕ່ເລື່ອງຕ້ອງເຄັ່ງຄັດ," Lane ຢືນຢັນ. “ຕະຫລົກຊ້ໍາ, ງາມ. ແຕ່ບໍ່ມີຕະຫລົກ. ຄວາມ​ຄິດ​ທີ່​ຈະ​ເອີ້ນ​ອົງການ​ລັບ​ນີ້ LAL ເຮັດ​ໃຫ້​ມັນ​ອ່ອນ​ແອ​ລົງ​ໜ້ອຍ​ນຶ່ງ.
  
  
  “LAL,” ຂ້ອຍຖາມດ້ວຍປາກຂອງ polenta.
  
  
  "ການກໍາຈັດທຸກຮູບແບບຊີວິດ," Renzo ອະທິບາຍ. 'ຄວາມຄິດຂອງຂ້ອຍ. ແຕ່ຂ້ອຍຈະບໍ່ເອົາມັນລົງຄໍຂອງເຈົ້າ, Kendall.
  
  
  ທ່ານ Pierrot ກ່າວ​ວ່າ “ແນວ​ໂຮມ​ປົດ​ປ່ອຍ​ເອ​ທິ​ໂອ​ເປຍ ເອີ້ນ​ຕົວ​ເອງ​ວ່າ ELF. "ແລະບໍ່ມີຫຍັງຕະຫລົກກ່ຽວກັບມັນ."
  
  
  "ດີ, ໃຫ້ຂ້ອຍຄິດ," Lane ເວົ້າ, ເຮັດໃຫ້ໃບຫນ້າຂອງ genius ທີ່ຖືກທໍລະມານໂດຍ boobies ທັງຫມົດເຫຼົ່ານີ້, ແຕ່ຜູ້ທີ່ພະຍາຍາມຢູ່ກັບເຂົາເຈົ້າ.
  
  
  "ກັບຮູບດາວເຊັ່ນ Camille ແລະ Michael," Renzo ໂບກມືໄປຫາໂຕະທີ່ Michael Sport ນັ່ງຢູ່ທ່າມກາງຝູງຄົນຂອງແຟນ, "ພວກເຮົາຍັງສາມາດເຮັດສິ່ງນີ້ໄດ້ແລະສ້າງລາຍໄດ້ຫຼາຍລ້ານຄົນ."
  
  
  Camilla ເວົ້າຢ່າງຈິງຈັງວ່າ "ຂ້ອຍສ້າງຮູບເງົາເລື່ອງດຽວທີ່ສູນເສຍເງິນ." "ແຕ່ດ້ວຍການຂາຍໂທລະພາບທີ່ເປັນໄປໄດ້ນີ້, ມັນອາດຈະບໍ່ຄຸ້ມຄ່າ. ເຈົ້າກໍາລັງລົງທຶນຢ່າງປອດໄພກັບຂ້ອຍ, Jerry.
  
  
  "ເວົ້າຫຼິ້ນໆ," ຂ້ອຍກະຊິບໃສ່ຫູຂອງນາງ, "ກັບເຈົ້າ, ບໍ່ມີໃຜສົນໃຈວ່າລາວຈະປອດໄພຫຼືບໍ່?" ໃນ​ການ​ຕອບ​ສະ​ຫນອງ​, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ທີ່​ຊັກ​ຊວນ​, ຮອຍ​ຍິ້ມ mischievous​.
  
  
  ຫຼາຍກວ່າຈອກກາເຟແລະ cognac, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ມີໂອກາດສົນທະນາກັບ Pierrot ກ່ຽວກັບສິ່ງທີ່ຫນັກແຫນ້ນກັບຂ້ອຍ: ກ່ຽວກັບຜູ້ຕິດຕາມທີ່ປະກອບອາວຸດຢ່າງຫນັກຂອງຂ້ອຍ. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຖິ້ມລະເບີດ gelignite ຖ້າຂ້ອຍຕ້ອງການອອກຈາກຫ້ອງຂອງຂ້ອຍອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ການ​ກໍ່​ການ​ຮ້າຍ​ດັ່ງກ່າວ, ​ໃນ​ທ່າມກາງ​ການ​ສັນຈອນ​ທີ່​ໜັກໜ່ວງ, ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ບ່ອນ​ຝັງ​ສົບ​ເຕັມ​ໄປ​ດ້ວຍ​ພວກ​ທີ່​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ບໍລິສຸດ​ຫລາຍ​ເກີນ​ໄປ. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ມັນຫຼາຍເກີນໄປທີ່ຈະເຊື່ອງຢູ່ຫລັງ Hawk. ແນ່ນອນ, ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສາມາດບອກ Pierrot ວ່າເປັນຫຍັງຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການເສລີພາບນີ້ເພື່ອຮັກສາການຕິດຕໍ່ກັບ AH. ແຕ່ຄວາມປອດໄພພິເສດສໍາລັບຫ້ອງແມ່ນເປັນວິທີທີ່ຫນ້າເຊື່ອຖືແລະຫນ້າເຊື່ອຖືຫຼາຍທີ່ຈະເຂົ້າຫາ Roman.
  
  
  "ມັນຄືກັບວ່າຂ້ອຍ ... ດີ, ບໍ່ແມ່ນຂອງຂ້ອຍເອງ," ຂ້ອຍອະທິບາຍ, ຫລຽວເບິ່ງ Camille, ຜູ້ທີ່ຫາກໍເວົ້າກັບທະນາຄານຢູ່ອີກປາຍສາຍ.
  
  
  ດວງຕານ້ອຍໆຂອງ Pierrot ຫລັງແວ່ນສີບົວສ່ອງສະຫວ່າງຂຶ້ນຫຼາຍຈົນຂ້ອຍເກືອບຈະເຊື່ອຊື່ຫຼິ້ນຂອງລາວ Don Lupo. "ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈວິທີການປ້ອງກັນທີ່ງຸ່ມງ່າມສາມາດເປັນ," ລາວເວົ້າ, ກະພິບຕາແລະກະພິບຕາ. "ສໍາລັບຜູ້ຊາຍເກືອບທຸກຄົນທີ່ຂ້ອຍຮູ້, ມິດຕະພາບກັບ Camille ຄວນຈະພຽງພໍ, ຫຼາຍກວ່າພຽງພໍ, ແຕ່ຂ້ອຍເຫັນວ່າເລື່ອງເຫຼົ່ານີ້ກ່ຽວກັບເຈົ້າ Texans ບໍ່ແມ່ນເລື່ອງແປກ, Jerry." ມີກະພິບນັ້ນອີກ. "ຂ້ອຍຈະໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າມີການຄວບຄຸມທີ່ຈໍາກັດນີ້ຫນ້ອຍລົງໃນອະນາຄົດ." ສອງສາມຄໍາຕໍ່ກະຊວງທີ່ກ່ຽວຂ້ອງ.
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າຄົນດຽວຢູ່ໃນລິຟແມ່ນພຽງພໍ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຖ້າລາວປ່ອຍໃຫ້ຂ້ອຍຜ່ານເວລາທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການຢູ່ຄົນດຽວ." Pierrot ຕັດສິນໃຈໃຫ້ຂ້ອຍວ່າ "ຫນຶ່ງຢູ່ທາງລິຟຢູ່ເທິງຊັ້ນຂອງເຈົ້າແລະຫນຶ່ງຢູ່ໃນຫ້ອງຮັບແຂກ," Pierrot ຕັດສິນໃຈສໍາລັບຂ້ອຍ. "ນີ້ແມ່ນການອອກກໍາລັງກາຍທີ່ດີສໍາລັບເຈົ້າຫນ້າທີ່ຫນຸ່ມຂອງພວກເຮົາ." ແຕ່ພວກເຂົາຈະປ່ອຍໃຫ້ເຈົ້າຜ່ານຖ້າທ່ານດຶງຫູຫູຂວາຂອງເຈົ້າດ້ວຍມືຊ້າຍຂອງເຈົ້າ. ເບິ່ງແບບນີ້. ພຣະອົງໄດ້ສະແດງໃຫ້ຂ້ອຍເຫັນ.
  
  
  ມັນເປັນການດີ, ລະຫັດງ່າຍດາຍ. ຄວາມເຄົາລົບຂອງຂ້ອຍຕໍ່ Pierrot, ສູງແລ້ວ, ເພີ່ມຂຶ້ນສູງ. ການລະຄາຍເຄືອງທີ່ສໍາຄັນຫາຍໄປ, ແຕ່ຄໍາຖາມຕົ້ນຕໍຍັງຄົງບໍ່ມີຄໍາຕອບ. Rando ແຕະຂອບແກ້ວແບຣນດີຂອງລາວດ້ວຍມີດໝາກໄມ້.
  
  
  ທ່ານກ່າວວ່າ "ດຽວນີ້ພວກເຮົາໄປຫ້ອງປະຊຸມຢູ່ຊັ້ນສອງ," ລາວປະກາດ. "ສະມາຊິກກຸ່ມເທົ່ານັ້ນ
  
  
  "ມັນເປັນຈຸດຈົບຂອງໂລກ, ສະນັ້ນຂ້ອຍຢ້ານວ່າພວກເຮົາຈະຕ້ອງບອກລາກັບແຂກຊົ່ວຄາວຂອງພວກເຮົາໃນຕອນນີ້."
  
  
  ຂະນະ​ທີ່​ກຸ່ມ​ອາຫານ​ທ່ຽງ​ແຕກ​ຂຶ້ນ, ​ແຟນ​ຂອງ​ນັກ​ລົງທຶນ​ຊາຍ ​ແລະ ​ແຟນ​ຂອງ​ຜູ້​ຖື​ຫຸ້ນ​ຂອງ​ຜູ້​ຍິງ​ກໍ​ພາກັນ​ສະໜິດສະໜົມ. ພວກ​ເຮົາ​ທີ່​ຂຶ້ນ​ຂັ້ນ​ໄດ ຫຼື​ຂຶ້ນ​ລິ​ຟ ແມ່ນ​ຖືກ​ຈຳ​ກັດ​ຢູ່​ໃນ​ຊັບ​ສິນ​ຢ່າງ​ໜ້ອຍ 300,000 ໂດ​ລາ​ຕໍ່​ຄົນ, ບວກ​ກັບ ລ້ານ​ຊ້າງ, ນັກ​ຂຽນ, ແລະ​ນັກ​ວິ​ຊາ​ການ​ຈຳ​ນວນ​ໜຶ່ງ. ມີສາມສິບຄົນຂອງພວກເຮົາ, ຮ່ວມກັນໂດຍກາວທີ່ເຂັ້ມແຂງຂອງເງິນແລະຄວາມໂລບທີ່ຈະປະຕິບັດຕາມ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າກຽດຊັງກອງປະຊຸມ, ແຕ່ວ່າກອງປະຊຸມໂລກສຸດທ້າຍແມ່ນຫນ້າສົນໃຈຫຼາຍກ່ວາຫຼາຍທີ່ສຸດ. ຕົ້ນຕໍແມ່ນຍ້ອນວ່າຂ້າພະເຈົ້າເມື່ອຍຫູຂອງຂ້າພະເຈົ້າເພື່ອຈັບສິ່ງໃດແດ່ທີ່ຈະ pin Anderson ແລະຄວາມສົງໃສຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  Lane ໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນດ້ວຍລາຍລະອຽດສັ້ນໆຂອງດິນຕອນ, ເຊິ່ງຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ແລ້ວປະມານ, LAL, ກຸ່ມ maniacs ຕັ້ງໃຈທີ່ຈະລະເບີດຂຶ້ນໂລກໃນຂະຫນາດໃຫຍ່. ອັນນີ້ຈະເຮັດໄດ້ໂດຍການຍິງລະເບີດທີ່ແຕກແຍກ ແລະກໍ່ໃຫ້ເກີດບາງເຫດການໃນນະຄອນຫຼວງທີ່ກຳນົດໄວ້ ແລະໄຟໄໝ້ທີ່ອາດເກີດຂຶ້ນ, ຕັ້ງກົນໄກການແກ້ແຄ້ນຂອງ Big Three ກ່ອນທີ່ຜູ້ໃດຜູ້ນຶ່ງໃນໂລກຈະມີຊີວິດຢູ່ດົນນານພໍທີ່ຈະຮັບຮູ້ວ່າມັນເປັນຄວາມຜິດພາດທັງໝົດ.
  
  
  ມີສະຫນາມບິນທີ່ມີຊື່ສຽງ, ເປັນຄວາມລັບຢ່າງບໍ່ຫນ້າເຊື່ອແລະກອງທັບເອກະຊົນ (ເຖິງແມ່ນ incredible ຫຼາຍສໍາລັບຂ້າພະເຈົ້າເປັນມືອາຊີບຫຼາຍກ່ວາສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງປະຊາຊົນ, ຜູ້ທີ່ greedily ກິນມັນທັງຫມົດ). ຂ້ອຍຕ້ອງເວົ້າວ່າ Lane ເຮັດໃຫ້ມັນຫນ້າເຊື່ອຖືແລະໃສ່ອາລົມທີ່ດີເຂົ້າໄປໃນສອງຕົວລະຄອນຕົ້ນຕໍ. ເຈົ້າຫນ້າທີ່ລັບຊາວອັງກິດຜູ້ທີ່ຜ່ານການສົມຮູ້ຮ່ວມຄິດທັງຫມົດນີ້ແລະນາງສາວຊາວອິຕາລີຂອງລາວທີ່ຖືກຫລອກລວງໂດຍຜູ້ກໍ່ການຮ້າຍແຕ່ເລີ່ມມີຄວາມສໍາພັນກັບລາວ. Camille ແລະ Michael ໄດ້ສະ ເໜີ ການຕົບມືຢ່າງແຮງ, ແລະ Lane ໄດ້ສົ່ງບົດສະຫຼຸບສັ້ນໆກ່ຽວກັບຄວາມສໍາຄັນຂອງຮູບເງົາໃຫ້ກັບຜູ້ຊົມໃຫຍ່ຂອງລາວ: "ສົງຄາມໂລກຄັ້ງທີ III ບໍ່ພຽງແຕ່ເປັນໄປໄດ້, ແຕ່ແນ່ນອນວ່າຈະທໍາລາຍອາລະຍະທໍາເຊັ່ນດຽວກັນກັບພວກເຮົາ." .'
  
  
  "ນັ້ນແມ່ນທັງຫມົດທີ່ເຂົາເຈົ້າເວົ້າກ່ຽວກັບສົງຄາມໂລກຄັ້ງທີສອງ," snorted ນາຍທະນາຄານຢູ່ໃນແຖວຕໍ່ຫນ້າຂ້າພະເຈົ້າ cynically.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ສາມາດເກີດຂຶ້ນ," countess ທີ່ສວຍງາມທີ່ຢູ່ຂ້າງລາວເວົ້າ. "ຫຼືເຈົ້າບໍ່ໄດ້ເບິ່ງຮອບໆບໍ່ດົນມານີ້."
  
  
  ໃນປັດຈຸບັນມັນແມ່ນການຫັນ Renzo ທີ່ຈະເວົ້າ; ແລະ ເພິ່ນ ໄດ້ ກ່າວ ເຖິງ ຊື່ ຂອງ ດວງ ດາວ ທີ່ ຍິ່ງ ໃຫຍ່ ຜູ້ ທີ່ ຈະ ຫລິ້ນ ນໍາ ກັນ.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, Sir Hugh ມາຮອດດ້ວຍເອກະສານຫຼາຍຊຸດເພື່ອອະທິບາຍແລະປ້ອງກັນງົບປະມານອັນໃຫຍ່ຫຼວງ. ກ່ອນ​ໜ້າ​ນັ້ນ, ຄວາມ​ສົນ​ໃຈ​ທັງ​ໝົດ​ຂອງ​ຜູ້​ຊົມ​ລ້ວນ​ແຕ່​ຖືກ​ດຶງ​ດູດ, ລວມທັງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ. ມັນເປັນການນໍາສະເຫນີທີ່ດີເລີດແລະຕອນນີ້ຂ້ອຍໄດ້ເຫັນວິທີທີ່ Sir Hugh ຈັດການນົມຫຼາຍລ້ານຄົນຈາກປະເທດຂອງລາວແລະຄົນອື່ນໆແລະຝາກມັນເຂົ້າໄປໃນບັນຊີທະນາຄານສ່ວນຕົວຂອງລາວ. ບໍ່​ໄດ້​ຮັບ​ຄວາມ​ຊຳນານ​ພຽງ​ອັນ​ດຽວ, ແຕ່​ຖ້າ​ຕັດ​ມັນ​ອອກ​ເປັນ​ຫຼາຍ​ຊອຍ, ເຈົ້າ​ຈະ​ຈົບ​ດ້ວຍ​ໝາກ​ໂມ​ທີ່​ສີ່​ຄົນ​ສາ​ມາດ​ແບ່ງ​ປັນ​ກັນ​ໄດ້, ຕາບ​ໃດ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຕັດ​ຄໍ​ໃຫ້​ກັນ​ກ່ອນ.
  
  
  ພຶດຕິກຳຂອງລາວ, ລັກສະນະຂອງລາວ, ເປັນໝູ່ເພື່ອນແຕ່ຊັ້ນສູງ, ສ່ວນຕົວແຕ່ບໍ່ເຄີຍຍອມຈຳນົນ, ເໝາະສົມກັບຮູບຂອງລາວ. ລາວໄດ້ຕອບສະ ໜອງ ຄວາມຄິດເຫັນທີ່ດີແລະເຂົ້າໃຈດີຕໍ່ ຄຳ ເຫັນຈາກຜູ້ຊົມຂອງລາວ.
  
  
  "ບໍ່ມີນັກສະແດງໃດມີມູນຄ່າ $ 100,000 ສໍາລັບສອງມື້ຂອງການເຮັດວຽກ."
  
  
  Sir Hugh: "ອັນນີ້ເຮັດການໂຄສະນາ. ຖ້າລາວມີສະຕິ ແລະພວກເຮົາຈະພາລາວໄປໂຮງໝໍໃນເມືອງ Sussex ດຽວນີ້. ແມ່ນບໍ?' ສຸດທ້າຍ - ກັບນັກອຸດສາຫະກໍາເຢຍລະມັນຕາເວັນຕົກ.
  
  
  “ເງິນປະກັນໄພເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍຫຼາຍເກີນໄປ. ຂ້ອຍຈ່າຍເງິນຫນ້ອຍຕໍ່ປີສໍາລັບໂຮງງານທັງຫມົດຂອງຂ້ອຍ.”
  
  
  Sir Hugh: ພວກເຂົາເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍຫຼາຍເກີນໄປ, Herr Schmidt. ແຕ່ນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນທີ່ບໍລິສັດປະກັນໄພຈະເລີນຮຸ່ງເຮືອງຫຼາຍ. ແຕ່ໂດຍບໍ່ມີການ madness. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຈັດ​ການ​ເພື່ອ​ໄດ້​ຮັບ​ບາງ​ຂອງ​ອຸ​ປະ​ກອນ​ການ​ທະ​ຫານ​ລາ​ຄາ​ແພງ​ທີ່​ສຸດ​ໃນ​ໂລກ​ເປັນ props ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ກູ້​ຢືມ​ເງິນ​ເກືອບ​ຟຣີ​. ພວກເຮົາຈໍາເປັນຕ້ອງໄດ້ຮັບການປົກປ້ອງເທົ່າທີ່ເປັນໄປໄດ້ໃນກໍລະນີທີ່ຫນຶ່ງໃນ B-52 ຂອງພວກເຮົາ, ເຊິ່ງມີຄ່າໃຊ້ຈ່າຍຫຼາຍກ່ວາງົບປະມານລວມຂອງພວກເຮົາ, ເກີດອຸປະຕິເຫດ."
  
  
  ຄໍາ​ຖາມ​ອື່ນໆ​ຍັງ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ຕອບ​ທີ່​ມີ​ສະ​ເຫນ່​ດຽວ​ກັນ​ແລະ​ແທ້​ຈິງ​.
  
  
  ການກະທໍາສຸດທ້າຍແມ່ນສໍາລັບ Studs Mallory. ລາວໄດ້ເວົ້າຢ່າງແປກປະຫລາດ ຫຼັງຈາກດື່ມເຫຼົ້າແບຣນດີທັງໝົດ. ລາວໄດ້ອະທິບາຍວ່າ The World's End ຈະເປັນຮູບເງົາທໍາອິດທີ່ໃຊ້ການຄວບຄຸມຄອມພິວເຕີ 100%. ລາວ​ໄດ້​ບັນ​ຍາຍ​ຕົວ​ແບບ​ທີ່​ສ້າງ​ຂຶ້ນ​ໃໝ່​ຂອງ​ເມືອງ, ເຮືອ​ບິນ ແລະ​ສະ​ໜາມ​ຮົບ.
  
  
  "ມັນລ້າສະໄຫມທັງຫມົດ," ລາວເວົ້າ. "ແຕ່ຄວາມແຕກຕ່າງແມ່ນວ່າອົງປະກອບຂະຫນາດນ້ອຍທັງຫມົດເຫຼົ່ານີ້ຖືກສ້າງຢູ່ໃນວົງຈອນຂອງຄອມພິວເຕີຕົ້ນຕໍຂອງພວກເຮົາ. ຂ້າພະເຈົ້າດໍາເນີນໂຄງການ, ເປີດເຄື່ອງ, ກົດປຸ່ມຫນຶ່ງ, ແລະຫົກສິບເປີເຊັນຂອງ "ການສິ້ນສຸດຂອງໂລກ" ໄດ້ຖືກບັນທຶກໄວ້ໃນຄັ້ງດຽວ."
  
  
  ນີ້ໄດ້ດຶງດູດສຽງຕົບມືຈາກນັກລົງທຶນທີ່ຮູ້ຈັກຮູບເງົາ, ຜູ້ທີ່ໄດ້ຮຽນຮູ້ວິທີທີ່ຍາກທີ່ການຍິງຄືນໃຫມ່ທີ່ບໍ່ມີທີ່ສິ້ນສຸດຂອງການສູ້ຮົບໃນສະລອຍນ້ໍາສາມາດມີລາຄາແພງເທົ່າກັບຮູບເງົາຕົວມັນເອງ.
  
  
  "ສໍາລັບ scene ອື່ນໆ, ພວກເຮົາມີສະຕູດິໂອຂອງ Renzo, ເຊິ່ງປະຈຸບັນນີ້ແມ່ນທີ່ໃຫຍ່ທີ່ສຸດໃນໂລກ," ລາວເວົ້າຕໍ່ໄປ. "Trafalgar Square, Times Square, Place de la Concorde - ພວກເຂົາທັງຫມົດໄດ້ຖືກສ້າງໃຫມ່ຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ແລະລູກເຮືອຄົນທີສາມຈະຖ່າຍພາບຕື່ມອີກກ່ຽວກັບສະຖານທີ່ທົ່ວໂລກເມື່ອ Bunny Sawyer ແລະລູກເຮືອກ້ອງຖ່າຍຮູບຂອງລາວມາຮອດທີ່ນີ້ໃນທ້າຍອາທິດຫນ້າ."
  
  
  Piero ມາຕໍ່ຫນ້າຂໍຂອບໃຈພວກເຮົາທັງຫມົດສໍາລັບຄວາມໄວ້ວາງໃຈຂອງພວກເຮົາ (ແລະເງິນ) ແລະບອກພວກເຮົາວ່າມື້ອື່ນຈະມີການທ່ອງທ່ຽວຂອງສະຕູດິໂອ Renzo.
  
  
  Lane ຖາມ Studs ເມື່ອກອງປະຊຸມສິ້ນສຸດລົງ.
  
  
  "ພວກເຮົາຕ້ອງການ scene ອື່ນ," ລາວເວົ້າ. “ເຮືອບັນທຸກຂະໜາດໃຫຍ່ດັ່ງກ່າວຖືກລະເບີດຂຶ້ນ. ການລະເບີດຂອງອາຍແກັສຢູ່ໃນຖັງຫນຶ່ງຂອງມັນພຽງພໍທີ່ຈະຍົກເຮືອທັງຫມົດອອກຈາກນ້ໍາສາມຮ້ອຍແມັດ. ແລະ​ເມື່ອ​ຖັງ​ທັງ​ໝົດ​ເຕັມ, ເຈົ້າ​ກໍ​ຈະ​ມີ​ນ້ຳມັນ​ໄຟ​ເປັນ​ໄມ​ແລະ​ໄມ. ກົງກັບຄວາມຕັ້ງໃຈຂອງພວກເຮົາຢ່າງສົມບູນແບບ, ບໍ່ແມ່ນບໍ?
  
  
  ໃບໜ້າຂອງເຮດແຕກເປັນຮອຍຍິ້ມທີ່ຊື່ນຊົມ.
  
  
  "ດີຫຼາຍ, Ken," ລາວເວົ້າ. - ແຕ່ມັນຈະລະເບີດແນວໃດ? "ມັນງ່າຍດາຍ: Torpedo. ອາດຈະເປັນການຄວບຄຸມໄລຍະໄກຈາກເຮືອ,” Lane ເວົ້າ. “ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ທີ່​ທ່ານ​ສາ​ມາດ​ສໍາ​ພັດ​ໄດ້​. ນີ້ແມ່ນບໍ່ຄວນພາດ. ບໍ່​ມີ​ທາງ.
  
  
  “ດີຫຼາຍ, Ken. ເຈົ້າເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍມີຮູບພາບທີ່ມີສີສັນແລະຂ້ອຍຈະໃຫ້ເຈົ້າເປັນແບບຢ່າງຂອງເຮືອບັນທຸກລໍານີ້ໃນເວລາຫນ້ອຍກວ່າມັນໃຊ້ເວລາເຈົ້າແຕ້ມຮູບນີ້." ລາວຢຸດແລະຂູດຫົວຂອງລາວ. "ພວກເຮົາຮູ້ໄດ້ແນວໃດວ່າຫນຶ່ງໃນ supertankers ເຫຼົ່ານີ້ກໍາລັງເຂົ້າມາຜ່ານຊ່ອງແຄບ, ເວົ້າວ່າ, ວັນຈັນຕໍ່ໄປ? ຊ່ອງ, ສໍາລັບການຍົກຕົວຢ່າງ. ແລະດີກວ່າຢູ່ໃກ້ Leningrad.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະໃຫ້ Mary ໂທຫາຫນຶ່ງໃນບໍລິສັດນ້ໍາມັນໃຫຍ່." Ken ເຮັດບັນທຶກຢູ່ດ້ານຫຼັງຂອງຊອງຈົດໝາຍ.
  
  
  Studs ສັງເກດເຫັນ Camille ແລະຂ້ອຍຢູ່ຫລັງລາວ.
  
  
  "ຄວາມຄິດທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່, ຄົນນີ້," ລາວຍ້ອງຍໍ Lane. "ຂ້ອຍຈະສົ່ງ Sawyer ໄປຖ່າຍເຮືອທີ່ແທ້ຈິງ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນພວກເຮົາຈະກ້າວໄປສູ່ການລະເບີດມັນຢູ່ໃນສະລອຍນ້ໍາ!"
  
  
  ຢ່າງອ່ອນໂຍນ ແຕ່ຢ່າງໜັກແໜ້ນ, Camilla ດຶງສອກຂອງຂ້ອຍ. ນາງກ່າວວ່າ "ຂ້ອຍຄິດກ່ຽວກັບການກັບຄືນໄປໂຮງແຮມເພື່ອເບິ່ງວ່າເຈົ້າເຮັດໄດ້ດີປານໃດ, Jerry," ນາງເວົ້າ. "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຄ່ໍາຄືນທີ່ສະດວກສະບາຍຢູ່ໃນຫ້ອງຂອງຂ້ອຍ, ຫຼັງຈາກນັ້ນພວກເຮົາຈະເຫັນວ່າເຈົ້າດີຫຼາຍເທົ່າໃດ." ແລະທ່ານຕ້ອງການການປິ່ນປົວອື່ນໆບໍ?
  
  
  ຄວາມຄິດຂະໜາດຍຸງກັດຢູ່ທາງຫຼັງຂອງຈິດໃຈຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ຄວາມລຽບງ່າຍຂອງ Camille ໄດ້ມອດຄວາມຄິດ. ພວກເຮົາກັບຄືນໄປ Le Superbe ແລະບໍ່ຖືກລົບກວນສໍາລັບສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງມື້ແລະສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງຄືນ.
  
  
  
  
  ບົດທີ 5
  
  
  
  
  
  ຂ້ອຍຕື່ນນອນຢູ່ໃນຫ້ອງຂອງຂ້ອຍ. Camilla snugged snugly ຕ້ານຂ້າພະເຈົ້າ, ແຕ່ມີຄວາມສຸກເຊັ່ນດຽວກັນກັບມັນທັງຫມົດ, ຂ້າພະເຈົ້າຕື່ນຂຶ້ນຮູ້ສຶກກັງວົນກັບທີ່ໃຊ້ເວລາເສຍໄປທັງຫມົດ. Camilla ກອດຂ້ອຍຄືກັບລີງທີ່ມີສະເໜ່, ແລະພວກທະຫານຍັງຢູ່ໃນກໍາລັງຢ່າງເຕັມທີ່.
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ການ​ພົບ​ປະ​ຄັ້ງ​ທໍາ​ອິດ​ຂອງ​ມື້​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ Camille ໃນ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ນາງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂທ​ຫາ Pierrot. ລາວພຽງແຕ່ຫົວຂວັນຢ່າງມີຄວາມສຸກ ແລະ ອະທິບາຍໃຫ້ຂ້ອຍຟັງວ່າ ມັນໃຊ້ເວລາໄລຍະໜຶ່ງເພື່ອຕິດຕໍ່ກັບລັດຖະມົນຕີ ຫຼື ນາຍພົນບາງຄົນ, ສະນັ້ນຂ້ອຍຕ້ອງແນ່ໃຈວ່າຂ້ອຍມີຄວາມມ່ວນໜ້ອຍໜຶ່ງໃນເວລານີ້.
  
  
  ດັ່ງນັ້ນ Camilla ແລະຂ້າພະເຈົ້າຫຼິ້ນ Tarzan ແລະ Jane, Romeo ແລະ Juliet, Jute ແລະ Jewel, ແລະອື່ນໆຈົນກ່ວາຄ່ໍາກັບອາຫານທັງຫມົດໃນຫ້ອງຂອງນາງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຮົາໄດ້ແຕ່ງຕົວສໍາລັບການສົນທະນາສັ້ນກັບ Sir Hugh ແລະ Studs ໃນຫ້ອງຂອງ Camilla, ກ່ອນທີ່ຈະກັບຄືນໄປຫາຫ້ອງແຖວຂອງຂ້ອຍ, ບ່ອນທີ່ໄວຫນຸ່ມທີ່ມີ carbine ຍັງຢືນຢູ່ເຝົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ປະຕິບັດໂດຍທໍາມະຊາດ, ແລະສິ່ງທີ່ຂ້ອຍກໍາລັງເຮັດໃນປັດຈຸບັນແມ່ນຄ້າຍຄືກັບການເຮັດວຽກສໍາລັບຄົນເຫຼົ່ານັ້ນທີ່ Hawke ເອີ້ນວ່າ "ຕົວແທນຂອງ Dick Hannes," ບຸກຄົນທີ່ອົດທົນກັບການສົນທະນາທີ່ບໍ່ມີຄວາມຫມາຍຫຼາຍກວ່າຂ້ອຍ, ແລະຂໍ້ມູນຫນຶ່ງແມ່ນໄດ້ຮັບ. ອອກຈາກປະມານສີ່ສິບລິດຂອງການເຮັດວຽກເປື້ອນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສົນ​ທະ​ນາ​ແລະ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ດີ​ທີ່​ສຸດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ດຶງ​ເອົາ​ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ທີ່​ເປັນ​ປະ​ໂຫຍດ​; ແຕ່ບໍ່, ບໍ່ມີຫຍັງ. Sir Hugh ແລະ Studs ປຶກສາຫາລືກ່ຽວກັບຂໍ້ໄດ້ປຽບເລັກນ້ອຍຂອງຊ່ອງອັງກິດໃນໄລຍະອ່າວຟິນແລນໃນການລະເບີດຂອງ supertanker ນີ້. ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເວົ້າ​ເຖິງ​ຂອງ​ຫຼິ້​ນ​, ມີ​ການ​ບິດ​ບໍ່​ພໍ​ໃຈ​ກັບ​ຄວາມ​ກະ​ຕື​ລື​ລົ້ນ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​.
  
  
  "ແຕ່ເຈົ້າບໍ່ເຂົ້າໃຈ, Studs," Sir Hugh ເວົ້າ. "ໃນຄອງເຈົ້າມີໂອກາດທີ່ຈະເຜົາໄຫມ້ນ້ໍາມັນເຖິງ Dover ແລະ Calais." ລາວອອກສຽງຊື່ເມືອງຝຣັ່ງໃນພາສາອັງກິດ.
  
  
  "ແຕ່ຖ້າມັນບໍ່ເກີດຂຶ້ນຢູ່ໃນອ່າວເປີເຊຍ, ແຕ່ຢູ່ທາງຫນ້າຂອງ Leningrad," Studs ກ່າວວ່າ, "ພວກເຮົາສາມາດບັງຄັບໃຫ້ຊາວລັດເຊຍເຫຼົ່ານີ້ຕອບສະຫນອງກັບທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ພວກເຂົາມີຢູ່ໃນປືນໃຫຍ່ແລະລູກສອນໄຟ."
  
  
  ທ່ານ Sir Hugh ກ່າວວ່າ "ເລື່ອງແມ່ນພຽງພໍສໍາລັບຊາວລັດເຊຍທີ່ຈະໂຕ້ຕອບ. "ຄວາມຄິດຂອງ Kendall ກໍ່ຄືວ່າພວກເຮົາທໍາລາຍສອງເມືອງໃຫ້ຫມົດໄປກ່ອນ."
  
  
  "ຕົກລົງ," Studs ຍອມຮັບ, ປະຖິ້ມ Leningrad ໃນຄວາມໂປດປານຂອງ Dover ແລະ Calais, ຄືກັບຜູ້ຫຼິ້ນໂປ໊ກເກີຖິ້ມມືທີ່ບໍ່ດີຂອງລາວລົງເທິງໂຕະ. "ຂ້ອຍຈະໃຫ້ນາຍແບບຂອງຂ້ອຍສ້າງແບບຈໍາລອງຂອງຊາຍຝັ່ງອັງກິດແລະຝຣັ່ງ." ລາວ​ໄດ້​ຍິງ​ແກບ​ປາ​ສອງ​ເທົ່າ​ຂອງ​ລາວ​ເປັນ​ເທື່ອ​ທີ​ຮ້ອຍ.
  
  
  "ມັນເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍ," ຂ້ອຍໄດ້ອອກຄໍາເຫັນ, "ວ່າເຈົ້າເອົາສິ່ງຂອງຫຼາຍຢ່າງເຂົ້າໄປໃນຕາຕະລາງສາມເດືອນ."
  
  
  "ນັ້ນຄືຄວາມງາມຂອງຄອມພິວເຕີ, Jerry," Sir Hugh ເວົ້າ. "ເມື່ອ Studs ສໍາເລັດໂຄງການຂອງລາວ, ພວກເຮົາຈະເຮັດສໍາເລັດໃນສອງສາມມື້ສິ່ງທີ່ຈະໃຊ້ເວລາຫຼາຍອາທິດໃນຮູບເງົາທີ່ປຽບທຽບໄດ້." "ເດືອນ," Studs ເວົ້າ. ລາວແລະ Sir Hugh ຍິ້ມໃນເວລາດຽວກັນ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - “ເຈົ້າເລີ່ມເມື່ອໃດ? ຂ້ອຍຢາກຢູ່ທີ່ນີ້, ແຕ່ຂ້ອຍຄິດກ່ຽວກັບການພັກຜ່ອນແລະໄປ Jungfrau." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃຫ້​ພະ​ຍາງ​ສຸດ​ທ້າຍ​ຂອງ​ຊື່​ພູ​ເຂົາ​ຂອງ​ປະ​ເທດ​ສະ​ວິດ​ຕິດ​ຕາມ freely, ເບິ່ງ​ຕິ​ກິ​ຣິ​ຍາ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ໃກ້​ຊິດ.
  
  
  "ບໍ່ hell, ພວກເຮົາເລີ່ມຕົ້ນໃນກາງອາທິດຕໍ່ໄປ," Studs ເວົ້າ. “ທັນທີທີ່ Bunny ມາຮອດນີ້ກັບກ້ອງຖ່າຍຮູບຂອງລາວ. ຢູ່​ນີ້. ເຈົ້າສາມາດເຫັນ Jungfrau ນີ້ອີກຄັ້ງ. ນອກຈາກນັ້ນ, Camilla ນ້ອຍຫວານຈັດອັນດັບສູງຫຼາຍໃນປື້ມຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ນັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຮຽນຮູ້ຈາກ Sir Hugh ແລະ Studs. ໄຂມັນໃຫຍ່ສູນ. Renzo ແລະ Piero ໄປກ່ຽວກັບທຸລະກິດຂອງເຂົາເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພະຍາຍາມເອົາຂໍ້ເທັດຈິງອີກສອງສາມຢ່າງກ່ຽວກັບ Pierrot ຈາກ Camille, ແຕ່ນາງ, ເຊັ່ນ Rosana, ໄດ້ເຫັນຄວາມອິດສາໃນເລື່ອງນີ້ແລະມີຄວາມສຸກກັບມັນ. ມັນບໍ່ໄດ້ເພີ່ມຫຼາຍສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຮູ້ແລ້ວ. ເຊັ່ນດຽວກັບ Roseanne, ຄວາມຄິດເຫັນຂອງນາງເປັນເລື່ອງແປກທີ່: "ເຈົ້າຄວນຮູ້ວ່າເດັກຍິງຕ້ອງເຮັດສອງສາມຢ່າງເພື່ອກ້າວໄປຂ້າງຫນ້າໃນໂລກຮູບເງົານີ້, Jerry," ແລະອີກເທື່ອຫນຶ່ງດ້ວຍຄວາມນັບຖື: "ເຈົ້າຈະປະຫລາດໃຈຖ້າທ່ານພົບວ່າລາວ ແມ່ນ​ປະ​ເພດ​ຂອງ​ບຸກ​ຄົນ​. ຂ້າພະເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າ, ສໍາລັບແມ່ຍິງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເອົາມັນເປັນເລື່ອງຕະຫລົກ, ແຕ່ລາວເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່, Jerry, ແລະບໍ່ພຽງແຕ່ໃນຄວາມຫມາຍທາງດ້ານການເມືອງ. ໃນທຸກໆການກະທໍາຂອງລາວທີ່ລາວມາຮອດຂອບຂອງເຫວ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນເຈົ້າມີເດືອນທີ່ລາວຖອນຕົວອອກຈາກສະຖານທີ່ສາທາລະນະເພື່ອພັກຜ່ອນແລະດູແລຕົນເອງ.
  
  
  ອັນສຸດທ້າຍແມ່ນສິ່ງໃຫມ່ທີ່ Hawke ຈະຕ້ອງຄິດອອກ ... ຖ້າຂ້ອຍເຄີຍໄດ້ຮັບສິດເສລີພາບສ່ວນຕົວ.
  
  
  ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນຄວາມຄິດແລະຄວາມອຸກອັ່ງຂອງຂ້ອຍເມື່ອຂ້ອຍຕື່ນນອນ. ແລະ​ຕອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕື່ນ​ຂຶ້ນ, ກ່ອນ Camilla ຍ້າຍ, ບາງ​ສິ່ງ​ບາງ​ຢ່າງ​ຄລິກ​ໃສ່​ສະ​ຖານ​ທີ່​ທີ່​ມີ​ສຽງ​ດັງ.
  
  
  ຢູ່ແຖບ, Studs ກ່າວວ່າກໍລະນີດັ່ງກ່າວຈະບໍ່ເລີ່ມຕົ້ນຈົນກ່ວາທ້າຍອາທິດຫນ້າ. ຢູ່ທີ່ສະໂມສອນ, ຫຼັງຈາກຄ່ໍາ, ລາວໄດ້ຖາມ Lane ເພື່ອຄົ້ນຫາວ່າເຮືອບັນທຸກລໍາໃດກໍາລັງຜ່ານຊ່ອງທາງອັງກິດຫຼືຢູ່ໃກ້ກັບ Leningrad ໃນວັນຈັນ. ແລະດຽວນີ້ມັນແມ່ນຕອນເຊົ້າວັນພະຫັດ.
  
  
  ມີບາງຢ່າງຜິດພາດ ຫຼືບໍ່ຖືກຕ້ອງ. ແຕ່ຖ້າຫາກວ່ານີ້ແມ່ນກໍລະນີ, ມັນສາມາດຊີ້ໃຫ້ເຫັນເຖິງບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຮ້າຍແຮງກວ່າພຽງແຕ່ປະເພດຂອງເກມສົງຄາມໃນຂະຫນາດນ້ອຍ.
  
  
  ໃນຖານະເປັນຕົວແທນ AX ກັບລະດັບຂອງ Killmaster, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໃຊ້ພອນສະຫວັນຂອງຂ້າພະເຈົ້າຫຼາຍກວ່າພຽງພໍໃນຫນ້າທີ່ອື່ນໆເພື່ອສະຫນັບສະຫນູນຍິງຫນຸ່ມທີ່ຫນ້າຮັກຫຼືກໍາຈັດສະມາຊິກຂອງສະໂມສອນຫນ້ອຍລົງ, ດັ່ງທີ່ຂ້ອຍໄດ້ເຮັດສອງສາມຄືນກ່ອນຫນ້ານີ້. ໃນປັດຈຸບັນຂ້າພະເຈົ້າມີບາງປະເພດຂອງການນໍາພາແລະໃຊ້ເວລາພຽງເລັກນ້ອຍ damn ເພື່ອກວດເບິ່ງມັນອອກ. ມື້ຂອງຂ້ອຍໄດ້ແບ່ງອອກເປັນການໄປຢ້ຽມຢາມຕອນເຊົ້າກັບສະຕູດິໂອ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ຮັກ​ສາ​ສັນ​ຍາ​ນີ້​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ທໍາ​ລາຍ​ທັງ​ບົດ​ບາດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ໂອ​ກາດ​ສໍາ​ຫຼວດ​ສະ​ຖານ​ທີ່​ຂອງ​ຕົນ​ເອງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ມີອາຫານທ່ຽງ, ຕາມດ້ວຍການປະຊຸມທີ່ບັງຄັບອີກຄັ້ງຫນຶ່ງກັບ Renzo ແລະທະນາຍຄວາມຂອງລາວ, ບ່ອນທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງຂຽນເຊັກຂອງຂ້ອຍ. ອີງຕາມການ Rolex ຂອງຂ້ອຍ, ມັນແມ່ນເວລາ 6:45 ໂມງເຊົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫຼຸດ​ລົງ​ຈາກ​ຕຽງ​ນອນ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ການ​ລົບ​ກວນ Camille, ຍ່າງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ດໍາ​ລົງ​ຊີ​ວິດ​ແລະ​ເປີດ​ປະ​ຕູ.
  
  
  ທະຫານ​ເຮືອ​ບໍ່​ມີ​ອີກ​ຕໍ່​ໄປ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ຄືນ​ມາ​ແລະ​ໄວ​ແລະ​ງຽບ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ນຸ່ງ​ຫົ່ມ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຂຽນບັນທຶກທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍຄວາມຮັກ, ບອກ Camille ວ່າຂ້ອຍກໍາລັງເຮັດວຽກແລະຈະພົບນາງໃນຕອນເຊົ້ານີ້.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຢູ່ນອກ.
  
  
  ມີຜູ້ຮັບໃຊ້ຢູ່ທີ່ລິຟ, ແຕ່ຂ້ອຍໃຫ້ສັນຍານກັບຫູຫູຂອງຂ້ອຍ, ດັ່ງທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຕົກລົງກັບ Pierrot. ກອງໜ້າຍິ້ມ ແລະອະນຸຍາດໃຫ້ຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນລິຟ. ສິ່ງດຽວກັນກັບຜູ້ຮັກສາຄວາມປອດໄພຢູ່ໃນ lobby. ລາວຍິ້ມຄືກັນ. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າ Pierrot ບອກເຂົາເຈົ້າເລື່ອງໃດ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈ.
  
  
  ຖະໜົນຫົນທາງແມ່ນຫວ່າງເປົ່າ, ແລະລົດແທັກຊີ່ທີ່ດຶງໄປຮອດໂຮງແຮມສາມາດຂຶ້ນກັບອີກຟາກໜຶ່ງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ຫ້າ​ຕັນ​ໄປ​ສະ​ຖາ​ນີ Grand Central ແລະ​ຂຶ້ນ taxi ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ການ​ລໍ​ຖ້າ​ໃນ​ແຖວ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໃຫ້ທິດທາງຄົນຂັບລົດໄປຫາແຈໃກ້ເຮືອນ AX ໃນ Trastevere. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ເຫັນ​ອົກ​ເຫັນ​ໃຈ​ສໍາ​ລັບ Gilchrist ທີ່​ຫນ້າ​ລໍາ​ຄານ​ນັ້ນ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແນ່​ໃຈວ່​າ pretty ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ຊ່ວຍ​ເຫຼືອ​ຈາກ Hyman ແລະ cronies CIA ລາວ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ເຮັດ​ວຽກ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ຕິ​ບັດ​ການ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ປົກ​ກະ​ຕິ​ຂອງ​ການ​ຈ່າຍ​ຄ່າ​ຂັບ​ລົດ​, ແລະ​ແນ່​ໃຈວ່​າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ຖືກ​ປະ​ຕິ​ບັດ​ຕາມ​, ບໍ່​ດົນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ຕົນ​ເອງ​ຢູ່​ທີ່​ປະ​ຕູ​ເຮືອນ​.
  
  
  Hyman ເປີດປະຕູ. ທ່າທາງ ແລະ ພຶດຕິກຳທີ່ອ່ອນເພຍຄືກັນ; ຕານອນ, ນຸ່ງຊຸດກະເປົ໋ານອນສີຂຽວສົດໃສ ແລະ ເສື້ອກອງທັບຝ້າຍເກົ່າໆ. ມັນຢູ່ໃນສະແຕນບາຍທັນທີທີ່ຂ້ອຍຍ່າງເຂົ້າໄປຂ້າງໃນ.
  
  
  "ທ່ານໄດ້ຮັບຊຸດນັ້ນທີ່ຂ້ອຍອອກຈາກໂຮງແຮມບໍ?" ບໍ່ມີການລັງເລໃຈຈາກ Gilchrist. ຕົວແທນໄວຫນຸ່ມທີ່ສະຫຼາດຍັງ passionate ກ່ຽວກັບເກມ.
  
  
  "ໄດ້ຮັບ, ອ່ານແລະບັນທຶກ." - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຄາະ​ຫົວ​. “ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວທໍາລາຍມັນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ຂໍ້​ຄຶດ​ບໍ່​ຫຼາຍ​ປານ​ໃດ​ແລະ​ຄໍາ​ຖາມ​ຈໍາ​ນວນ​ຫນຶ່ງ​ສໍາ​ລັບ DC​. ເຈົ້າມີຄິວບໍ່?
  
  
  "ພຽງແຕ່ຕົວແປງສຽງ," Hyman ເວົ້າ. - ແຕ່​ວ່າ​ພຽງ​ພໍ​. ນອກຈາກນັ້ນ, ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເຮັດໄດ້ອີກຕໍ່ໄປ. Old Gil ແມ່ນ genius ການສື່ສານຂອງພວກເຮົາ. ນັ້ນແມ່ນເຫດຜົນທີ່ລາວຖືເອົາຕ່ອນຫນັກທັງຫມົດໃນ Parioli. ຢ່າຫລອກລວງຊາຍເຖົ້າທີ່ຂີ້ຮ້າຍຄົນນັ້ນ, Carter. ລາວຮູ້ເພີ່ມເຕີມກ່ຽວກັບວິທະຍຸ, ການປະມວນຜົນຂໍ້ມູນ ແລະການຂຽນໂປຼແກຼມຄອມພິວເຕີຫຼາຍກວ່າຜູ້ຊ່ຽວຊານອັນທີ່ເອີ້ນວ່າ. ລາວກຽມພ້ອມສະເຫມີໃນກໍລະນີສຸກເສີນ, ແຕ່ລາວມັກທໍາທ່າວ່າລາວເປັນນັກບັນຊີເກົ້າຫາຫ້າຄົນເທົ່ານັ້ນ."
  
  
  “ດີທີ່ຈະຮູ້,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ແຕ່ສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການໃນປັດຈຸບັນແມ່ນການສົນທະນາ." ທໍາອິດກັບຖານບ້ານຂອງພວກເຮົາ, ຫຼັງຈາກນັ້ນກັບທ່ານ. ໂທລະສັບຢູ່ໃສ?
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍ່າງ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ, ບ່ອນ​ທີ່ Hyman ໄດ້​ຢ່າງ​ຊັດ​ເຈນ​ນອນ​ຫລັບ​ຢູ່​ໃນ couch ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ. ພຣະອົງໄດ້ເຕະມັນຢ່າງຖືກຕ້ອງດ້ວຍປາຍຫນຶ່ງ, ແລະ plush ທີ່ຈີກຂາດໄດ້ເປີດເຜີຍກະດານເລື່ອນທີ່ມີໂທລະສັບສີແດງທີ່ຄຸ້ນເຄີຍ.
  
  
  - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄວນ​ຢູ່​ຫຼື​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄວນ​ໄປ? - ຖາມ Hyman.
  
  
  “ຟັງຕໍ່ໄປ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ບາງທີເຈົ້າໄດ້ຖືກຈັດປະເພດແລ້ວຈາກນີ້ໄປໃນກໍລະນີທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງຈັດການກັບການຫາຍຕົວໄປໂດຍເຈດຕະນາຫຼືບໍ່ສະຫມັກໃຈອີກເທື່ອຫນຶ່ງ."
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ລາວເວົ້າ. "ຂ້ອຍໄດ້ຍິນກ່ຽວກັບການອອກເດີນທາງນ້ອຍໆຂອງເຈົ້າໃນຄືນນັ້ນ." ໃນ Rome ທີ່ງຽບສະຫງົບພວກເຮົາມັກຈະບໍ່ມີກິດຈະກໍາດັ່ງກ່າວ. ລາວ​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ​ໃນ​ຕັ່ງ​ຂອງ​ລາວ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ກົດ​ປຸ່ມ​ໂທລະສັບ​ເພື່ອ​ຕິດ​ຕໍ່​ສື່​ສານ​ກັບ​ສຳນັກງານ​ໃຫຍ່ AH.
  
  
  ລະຄັງດັງຂຶ້ນ.
  
  
  "ສີ່ໂມງເຊົ້າ, ຖ້າເຈົ້າບໍ່ຮູ້," ສຽງຂອງ Hawk ເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຈິນຕະນາການລາວຢູ່ໃນຫ້ອງການທີ່ຫວ່າງເປົ່າ, ມີຕູ້ເຢັນກາເຟຂະຫນາດໃຫຍ່, ຈອກໃຫຍ່ແລະເອກະສານຊ້ອນກັນຢູ່ເທິງໂຕະຢູ່ທາງຫນ້າຂອງລາວ, ນິ້ວມືຍາວຂອງລາວປາດຢາງດ້ວຍຄວາມອົດທົນໃນຂະນະທີ່ລາວກວດເບິ່ງຂໍ້ມູນ.
  
  
  ໂດຍບໍ່ມີການແນະນໍາເພີ່ມເຕີມ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ບອກລາວກ່ຽວກັບ 24 ຊົ່ວໂມງທີ່ຜ່ານມາຂອງຂ້ອຍແລະຄວາມບໍ່ມີການເຄື່ອນໄຫວທີ່ຖືກບັງຄັບ.
  
  
  “ຕົກລົງ, ບໍ່ເປັນຫຍັງ,” ລາວຈົ່ມ. "ຖ້າມີສິ່ງຫນຶ່ງທີ່ຂ້ອຍກຽດຊັງ, ມັນແມ່ນຜູ້ຊາຍ AX ທີ່ຂໍໂທດຕົວເອງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ Rome ບໍ່​ແມ່ນ​ປ່າ, ສະ​ນັ້ນ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ທ່ານ​ອະ​ນຸ​ຍາດ​ໃຫ້​ຕົວ​ທ່ານ​ເອງ​ທີ່​ຈະ​ຖືກ​ລັກ​ພາ​ຕົວ, ທ່ານ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຕໍາ​ນິ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ເບິ່ງ​ທ່ານ. ເວົ້າບາງສິ່ງບາງຢ່າງໃນທາງບວກສໍາລັບການປ່ຽນແປງ. ຂ້ອຍຮູ້ເຖິງການສະທ້ອນອັນເຕັມທີ່ຂອງທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ຜ່ານໄປ, ເຊັ່ນດຽວກັນກັບການຂູດຂໍ້ມູນຂອງຂ້ອຍເອງຢ່າງລະມັດລະວັງ. ແຕ່ເຖິງແມ່ນວ່າມີທາງເລືອກນີ້, ມັນໄດ້ໃຊ້ເວລາສິບຫ້ານາທີທີ່ດີເພື່ອລາຍລະອຽດການສົນທະນາທັງຫມົດ, ທັງຢູ່ໃນຫ້ອງນອນແລະສິ່ງທີ່ມີລັກສະນະສັງຄົມຫຼາຍ. ນອກ​ຈາກ​ນັ້ນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແບ່ງ​ປັນ​ການ​ສັງ​ເກດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ລາວ​ທີ່​ອາດ​ຈະ​ມີ​ບາງ​ຢ່າງ​ກ່ຽວ​ກັບ​ພາ​ລະ​ກິດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຖ້າທ່ານສົງໃສບາງສິ່ງບາງຢ່າງ, ຢ່າລະເລີຍມັນ; ນີ້ໄດ້ຖືກເຈາະເຂົ້າໄປໃນພວກເຮົາທັງຫມົດໃນລະຫວ່າງການຝຶກອົບຮົມຂອງພວກເຮົາ. ສະນັ້ນຂ້ອຍຕ້ອງລວມເອົາບາງບົດສົນທະນາທີ່ຟັງຄືເວົ້າບໍ່ສຸພາບກັບຂ້ອຍ, ແຕ່ອາດມີຄວາມໝາຍສຳລັບຄົນໃນພື້ນຫຼັງໃນວໍຊິງຕັນ ຖ້າເຂົາເຈົ້າໃຫ້ເຂົ້າຄອມພິວເຕີ.
  
  
  Hawk ຟັງທັງຫມົດນີ້, ແລະໃນເວລາດຽວກັນໄດ້ບັນທຶກການສົນທະນາໃນ tape recorder ສໍາລັບການສຶກສາຢ່າງລະອຽດຕໍ່ມາ.
  
  
  "ພວກເຮົາຈະເຫັນ," ລາວເວົ້າເມື່ອຂ້ອຍເຮັດສໍາເລັດ. "ມັນບໍ່ແມ່ນສິ່ງທີ່ບໍ່ດີທີ່ຈະເຫັນຄວາມຜິດພາດໃນວັນທີດັ່ງກ່າວຢູ່ໃນເຮືອຂົນສົ່ງ."
  
  
  "ບໍ່ດີເກີນໄປ" ຂອງ Hawke ແມ່ນປະມານເທົ່າກັບຫຼຽນຂອງລັດຖະບານ.
  
  
  "ດຽວນີ້ຖາມຄໍາຖາມກ່ຽວກັບສິ່ງທີ່ເຈົ້າຕ້ອງການໃຫ້ພວກເຮົາເຮັດຢູ່ທີ່ນີ້," Hawk ເວົ້າ.
  
  
  "ຂ້ອຍມີສອງຢ່າງທີ່ມີພື້ນຖານທີ່ເຂັ້ມແຂງແລະສອງການຄາດເດົາ," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ບຸລິມະສິດອັນໜຶ່ງແມ່ນກຳປັ່ນບັນທຸກລຳນີ້. ເຈົ້າສາມາດໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າບໍ່ມີ supertanker ໃນຊ່ອງອັງກິດໃນວັນຈັນ? ແລະໃນວັນອັງຄານຄືກັນບໍ?
  
  
  "ບໍ່ມີບັນຫາ," Hawk ເວົ້າ. "ວິກິດການພະລັງງານໄດ້ສິ້ນສຸດລົງ, ແລະການຕິດຕໍ່ຂອງພວກເຮົາກັບເຈົ້າຂອງເຮືອຂະຫນາດໃຫຍ່ໄດ້ຖືກສ້າງຕັ້ງຂຶ້ນ. ສະນັ້ນພວກເຂົາເລັ່ງຫຼືຊ້າລົງພຽງພໍທີ່ຈະຮັກສາພື້ນທີ່ນັ້ນສະອາດ.”
  
  
  - ແລະ Leningrad?
  
  
  "ເພື່ອນທີ່ແປກປະຫຼາດຂອງເຈົ້າ, Studs, ເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ຮູ້ວ່າບໍ່ມີບ່ອນຈອດລົດຢູ່ທີ່ນັ້ນເພື່ອຈອດເຮືອບັນທຸກນໍ້າມັນ," Hawk ເວົ້າ. 'ຄຳຖາມຕໍ່ໄປ.'
  
  
  "ຂ້ອຍຕ້ອງການບົດລາຍງານຢ່າງເຕັມທີ່ກ່ຽວກັບທະນາຄານຂອງສະວິດເຊີແລນໃນ Lugano ແລະຂໍ້ມູນເພີ່ມເຕີມກ່ຽວກັບ Piero Simca," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ທັງສອງສາມາດໄປຫາ L ໃນຮູບແຕ້ມຂອງ Anderson: Lugano ແລະ Don Lupo. "ມັນບໍ່ຍາກຫຼາຍ," Hawk ເວົ້າ. “ແຕ່​ຍັກ​ນ້ອຍ​ໂຕ​ນີ້​ຈະ​ຍາກ​ກວ່າ​ອີກ​ໜ້ອຍ​ໜຶ່ງ. ເຈົ້າມີທຸກຢ່າງທີ່ພວກເຮົາສາມາດຂຸດຄົ້ນໄດ້ແລ້ວ, ແຕ່ຂ້ອຍຈະເບິ່ງວ່າຂ້ອຍສາມາດເຮັດຫຍັງໄດ້ອີກ.
  
  
  "ໃນສະພາບການດຽວກັນ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າວ່າ, "ທຸກໆບ້ານພັກຜ່ອນໃນ Sussex ຄວນໄດ້ຮັບການກວດກາ." Studs ແລະ Renzo ໄປທີ່ນັ້ນເພື່ອປິ່ນປົວ. ແລະຂ້ອຍມີຄວາມຮູ້ສຶກວ່າ Piero ເຄີຍເປັນລູກຄ້າຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ອາດຈະຢູ່ພາຍໃຕ້ຊື່ອື່ນ. ແຕ່ຄວາມສູງຂອງລາວຄວນຈະຮັບຮູ້ໄດ້.
  
  
  "ຈະເຮັດ," Hawk ເວົ້າ. 'ແລະມັນທັງຫມົດ?'
  
  
  "ການຄາດເດົາອີກອັນຫນຶ່ງ," ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ແລະຫນຶ່ງຄໍາຮ້ອງຂໍ."
  
  
  - ໃຫ້ຂອງ!
  
  
  "ສົມມຸດຕິຖານນີ້ແມ່ນບໍ່ຊັດເຈນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ແຕ່ບາງທີນັກການເງິນຂອງເຈົ້າຈະເຮັດວຽກທີ່ດີຕໍ່ Magnamut, ບໍລິສັດປະກັນໄພທີ່ກໍານົດນະໂຍບາຍການສິ້ນສຸດຂອງໂລກ." ຖ້ານາງສົງໃສ, ມັນອາດຈະຫມາຍຄວາມວ່ານີ້ແມ່ນວິທີທີ່ຈະຍ້າຍເງິນຫຼາຍ."
  
  
  ທ່ານ Hawk ເວົ້າວ່າ, "ຂໍໂທດ. "ພວກເຮົາບໍ່ແມ່ນອົງການສໍາລັບພົນລະເມືອງທີ່ບໍ່ລະມັດລະວັງ."
  
  
  “ເອີ, ເຈົ້ານາຍ,” ຂ້ອຍຄັດຄ້ານ, AH ບໍ່ແມ່ນບໍລິສັດການເງິນ, ແຕ່ເຈົ້າມີເຄິ່ງຫນຶ່ງລ້ານທີ່ເຈົ້າສາມາດສູນເສຍໃນທັນທີເພື່ອຮັກສາການປົກຫຸ້ມຂອງຂ້ອຍ. ຖ້າຂ້ອຍພົບວ່າເງິນຂາດຫາຍໄປ, ຂ້ອຍຈໍາເປັນຕ້ອງຊອກຫາບ່ອນທີ່ມັນໄປແລະຍ້ອນຫຍັງ. ແລະບາງທີນັ້ນແມ່ນສິ່ງທີ່ Anderson ຕ້ອງການຮູ້. “ຕົກລົງ,” Hawk ຮ້ອງໄຫ້. - ຈະເປັນແນວໃດກ່ຽວກັບການຮ້ອງຂໍຂອງທ່ານ?
  
  
  "ຂ້ອຍຢາກມີການຄວບຄຸມຢ່າງສົມບູນຕໍ່ Hyman, ຕົວແທນ CIA ຢູ່ທີ່ນີ້," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຂ້ອຍຍັງຢາກມີສິດທີ່ຈະໃຊ້ Gilchrist, ໃນກໍລະນີ."
  
  
  "ຂ້ອຍເຫັນດີກັບ Hyman," Hawk ເວົ້າ. - ຂ້ອຍໄດ້ດູແລເລື່ອງນັ້ນແລ້ວ. Gilchrist ເປັນ​ຄົນ​ໂງ່​ເກົ່າ, ແຕ່​ຖ້າ​ຫາກ​ທ່ານ​ຄິດ​ວ່າ​ທ່ານ​ສາ​ມາດ​ນໍາ​ໃຊ້​ພຣະ​ອົງ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ເຫັນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໄດ້. ແຕ່ເປັນຫຍັງລາວ? ຂ້າພະເຈົ້າສາມາດໃຫ້ທ່ານເລືອກຕົວແທນອື່ນໆໃນເຂດທີ່ມີອາຍຸຕ່ໍາກວ່າລາວສິບປີແລະດີກວ່າຊາວເທົ່າ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຢາກອອກຈາກລາວ," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ລາວເປັນ genius ເອເລັກໂຕຣນິກ. ມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງຢູ່ໃນຫົວຂອງຂ້ອຍ, ຫົວຫນ້າ, ເລິກເກີນໄປທີ່ຈະບອກເຈົ້າ, ແຕ່ຖ້າຂ້ອຍສາມາດເຮັດໃຫ້ມັນທັງຫມົດ, ຂ້ອຍອາດຈະຕ້ອງການ Gilchrist ນີ້ໃນໄວໆນີ້.
  
  
  "ຖ້າເຈົ້າໂດດແບບນັ້ນ," ແຮກເວົ້າ, "ຂ້ອຍຈະຈັດຫາມັນໃຫ້ເຈົ້າ." ເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າທ່ານສ້າງເຊື້ອໄວຣັສ Roman ທີ່ຕິດເຊື້ອ Clem Anderson.
  
  
  "ຖ້າເປັນດັ່ງນັ້ນ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າວ່າ, "ຫຼັງຈາກນັ້ນ Gilchrist ອາດຈະເປັນຢາແກ້ບັນຫາຂອງຂ້ອຍທີ່ຈະບໍ່ສິ້ນສຸດຄືກັບ Clem Anderson." Hawk ຈົບລົງດ້ວຍສຽງໂສກເສົ້າແຕ່ຍອມຮັບ.
  
  
  ************
  
  
  Hyman ຢືນຂຶ້ນ. "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້ອຍເປັນຜູ້ຊາຍຂອງເຈົ້າ," ລາວເວົ້າດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ. - ຂ້ອຍຄວນເຮັດແນວໃດ, ເຈົ້ານາຍ? "ພຣະເຈົ້າຮູ້ວ່າເວລາຈະມາເຖິງ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ພຽງແຕ່ສອງຢ່າງສໍາລັບຕອນນີ້." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ໂມງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ເຫັນ​ວ່າ​ມື​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ເຫັນ​ແນ່​ນອນ​ວ່າ​ແປດ​ໂມງ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຄາດຫວັງຢູ່ທີ່ເຮືອນຂອງ Lorenzo Conti ຈົນກ່ວາສິບໂມງ. ດ້ວຍການຈາລະຈອນ Roman, ມັນເປັນໄປໄດ້ທີ່ຈະເພີ່ມເວລາເຄິ່ງຊົ່ວໂມງໃນແຕ່ລະກອງປະຊຸມ. “ທໍາອິດ, ໃຫ້ເບິ່ງສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຮູ້ມາເຖິງຕອນນັ້ນແລະສິ່ງທີ່ພວກເຮົາສາມາດຮຽນຮູ້ຈາກມັນ. ອັນທີສອງ, ເຊື່ອມຕໍ່ຂ້ອຍກັບແຟນຂອງ Clem, Cora, ພາຍໃນຊົ່ວໂມງ. ບາງທີນາງບໍ່ຮູ້ເລື່ອງຂີ້ຕົວະ, ຫຼືບາງທີນາງຮູ້ບາງສິ່ງບາງຢ່າງໂດຍບໍ່ຮູ້ຄວາມສໍາຄັນຂອງມັນ.
  
  
  Hyman ໄດ້​ເອົາ​ໂທລະສັບ​ສີ​ແດງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ໃສ່​ບ່ອນ​ນອນ​ຂອງ​ລາວ​ຢູ່​ເທິງ​ຕຽງ​ເກົ່າ​ແລະ​ໄດ້​ໂທຫາ​ເບີ​ໜຶ່ງ​ຢູ່​ໃນ​ໂທລະສັບ​ປົກກະຕິ​ທີ່​ນັ່ງ​ຢູ່​ເທິງ​ໂຕະ​ທີ່​ບໍ່​ສະບາຍ.
  
  
  - Cora? - ລາວເວົ້າວ່າຫຼັງຈາກປະມານຊາວແຫວນ.
  
  
  "ແນ່ນອນຂ້ອຍຮູ້. ແຕ່ເຈົ້າຕື່ນແລ້ວ. Hey, ຂ້ອຍຈະຢູ່ບ່ອນຂອງເຈົ້າໃນເວລາເຄິ່ງຊົ່ວໂມງກັບຜູ້ທີ່ຕ້ອງການສົນທະນາກັບເຈົ້າ. ຫມູ່ຂອງ Clem ຈາກບ້ານ ... ອາເມລິກາ, ຢູ່ໃສອີກ ...? ຂ້ອຍຮູ້, ແຕ່ລາວຢາກເວົ້າກັບເຈົ້າ. ສະນັ້ນຈົ່ງຢູ່ຈົນກວ່າພວກເຮົາຈະໄປຮອດ. ບາງທີຂ້ອຍຈະຊື້ຈອກກາເຟເຈົ້າກັບ cornetto. ແລະຖ້າຫາກວ່ານັ້ນບໍ່ພຽງພໍ…” ລາວຫຼຸດລົງສຽງເລັກນ້ອຍ, “… ຈົ່ງຄິດອີກຄັ້ງວ່າໃຜຊ່ວຍເຈົ້າຈັດການກັບຄວາມຫຍຸ້ງຍາກທີ່ກ່ຽວຂ້ອງກັບໃບອະນຸຍາດທີ່ຢູ່ອາໄສຊົ່ວຄາວຂອງເຈົ້າ. ສະບາຍດີ.
  
  
  "ນາງຢູ່ທີ່ນີ້." ລາວຫັນໄປຫາຂ້ອຍແລະນັ່ງລົງ. "ຕອນນີ້ໃຫ້ຂ້ອຍຮູ້ສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງຮູ້."
  
  
  ໃນຖານະເປັນຕົວແທນ, ຂ້າພະເຈົ້າມັກໄປມັນຄົນດຽວ, ແຕ່ມີບາງຄັ້ງທີ່ດີທີ່ຈະມີຄົນອ້ອມຂ້າງເພື່ອທົດສອບທິດສະດີຂອງຂ້ອຍ. ມັນແມ່ນເວລາຫນຶ່ງ, ແລະ Hyman ເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ດີ, ເຄັ່ງຄັດ, ສະຫລາດສໍາລັບວຽກ.
  
  
  “ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ນີ້…” ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບອກ​ເຂົາ. ຂ້ອຍຈະບໍ່ສະຫຼຸບຄືນຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ກັບ Hyman ໃນເກມແລະການອະນຸມັດຂອງ Hawke, ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ອົດກັ້ນ, ຍົກເວັ້ນບາງທີສໍາລັບລາຍລະອຽດບາງຢ່າງກ່ຽວກັບພອນສະຫວັນຂອງ Camille ແລະ Rosana.
  
  
  "ຈົນກ່ວາຂ້າພະເຈົ້າຖືກລັກພາຕົວໂດຍ Gorilla ໃນເສື້ອ Plaid Jacket ແລະ Pepe," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າຕໍ່ໄປ, "ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ Anderson ເປັນບ້າແລະໄດ້ເຫັນການຂົ່ມຂູ່ຫຼາຍເກີນໄປໃນການຫລອກລວງໃນຮູບເງົາປົກກະຕິ. ການລັກພາຕົວນີ້ແລະຄໍາຖາມຂອງເຂົາເຈົ້າໄດ້ເຕືອນຂ້າພະເຈົ້າກ່ຽວກັບບາງສິ່ງບາງຢ່າງເພີ່ມເຕີມ. ແຕ່ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ມັນເບິ່ງຄືວ່າຂ້ອຍ Renzo ແລະຜູ້ສົມຮູ້ຮ່ວມຄິດຂອງລາວແມ່ນສະອາດ, ເພາະວ່າພວກເຂົາຈະຕ້ອງລໍຖ້າຈົນກ່ວາການກວດສອບຂອງຂ້ອຍຢູ່ໃນການຄອບຄອງຂອງພວກເຂົາກ່ອນທີ່ພວກເຂົາຈະຊໍາລະຂ້ອຍ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນທ່າແຮງຫຼາຍສໍາລັບການນີ້," Hyman ເວົ້າ. - ບໍ່ຫຼາຍ.
  
  
  "ດຽວນີ້ມາເຖິງພາກສ່ວນທີ່ສະຫຼາດ," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ຂ້ອຍເລີ່ມຄິດໃນທິດທາງທີ່ແຕກຕ່າງກັນ. ຈະເກີດຫຍັງຂຶ້ນຖ້າຮູບເງົາ "End of the World" ນີ້ບໍ່ມີຫຍັງນອກເໜືອໄປກວ່າການປົກຫຸ້ມບາງອັນເພື່ອເຮັດໃຫ້ສິ່ງຕ່າງໆຫາຍໄປໃນອາກາດບາງໆ? ຜູ້ສ້າງຮູບເງົາທຳມະດາກໍ່ເປັນຕົວດູດ. ພວກເຂົາຄິດວ່າພວກເຂົາສາມາດຫົວເລາະໃສ່ນັກລົງທຶນຂອງພວກເຂົາ. ແຕ່ໃນຂະບວນການ, ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ສະສົມອາວຸດອັນຕະລາຍພຽງພໍສໍາລັບບຸກຄົນທີສາມທີ່ບໍ່ຮູ້ຈັກທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ສະຖານະການ "ສິ້ນສຸດຂອງໂລກ" ໄປສູ່ຄວາມເປັນຈິງ.
  
  
  Hyman ໄດ້ໃຊ້ເວລາສອງສາມນາທີເພື່ອຄິດກ່ຽວກັບມັນ. "ບໍ່ຫນ້າເຊື່ອ," ລາວເວົ້າ. - ແຕ່ອາດຈະເປັນ.
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, Mallory blunder ໃນຄືນທີ່ຜ່ານມາໄດ້ປ່ຽນແປງສິ່ງຕ່າງໆອີກເທື່ອຫນຶ່ງ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ. "ຖ້າມີການສົມຮູ້ຮ່ວມຄິດທີ່ຈະທໍາລາຍໂລກແລະລາວວາງແຜນທີ່ຈະລະເບີດ supertanker, ລາວຈະຕ້ອງມີສ່ວນຮ່ວມ. ດັ່ງນັ້ນບາງທີຄົນຈາກໂລກສຸດທ້າຍແມ່ນມີສ່ວນຮ່ວມໃນເລື່ອງນີ້. ບາງທີບາງສ່ວນຂອງກຸ່ມແມ່ນຜູ້ສົມຮູ້ຮ່ວມຄິດແລະສ່ວນທີ່ເຫຼືອແມ່ນໂງ່ຈ້າ.
  
  
  Hyman ໄດ້ຫົວຫົວ.
  
  
  "ຖ້າມັນເປັນກຸ່ມຄົນທີ່ແຕກຕ່າງກັນ," ຂ້ອຍອະທິບາຍວ່າ, "ຫຼືບາງບ່ອນທີ່ມີຝູງຊົນຂະຫນາດນ້ອຍກວ່າແລະຕໍາຫຼວດຫນ້ອຍກວ່າ Rome, ຂ້ອຍສາມາດໄປບ່ອນນັ້ນແລະຫົວບາງໆ. ຈົນກ່ວາຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນຄວາມຈິງ.
  
  
  "ແຕ່ຖ້າຕອນນີ້ເຈົ້າແຍກຫົວສອງສາມຫົວແລະບັງຄັບໃຫ້ Pierrot ຖາມບາງຄໍາຖາມໃນວຽງຈັນຝົນ, ມັນຈະມີສະຖານະການທີ່ບໍ່ພໍໃຈຫລາຍຢ່າງສໍາລັບພະນະທ່ານ, ເອກອັກຄະລັດຖະທູດຂອງພວກເຮົາ, ແລະສໍາລັບຕົວທ່ານເອງ, ກ່ອນທີ່ກອງປະຊຸມການດື່ມເຫຼົ້ານີ້ຈະສິ້ນສຸດລົງ." ສະຖານະການໃນເວລາທີ່ CIA ແລະສະຖາບັນກອງທັບບໍ່ສາມາດທົນກັບເຈົ້າໄດ້,” Hyman ຈົບສໍາລັບຂ້ອຍ. "ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍຈະເຮັດແນວໃດນອກເຫນືອຈາກການແນະນໍາເຈົ້າໃຫ້ Cora?" "ຕັ້ງຊື່ຄົນຂອງເຈົ້າຕາມລາຍຊື່ນີ້," ຂ້ອຍເວົ້າ, ເອົາບັນຊີລາຍຊື່ທີ່ພິມອອກຂອງນັກລົງທືນອື່ນໆທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຮັບໃນກອງປະຊຸມອາຫານທ່ຽງໃຫ້ລາວ. "ເອົາໃຈໃສ່ເປັນພິເສດຕໍ່ການເຊື່ອມຕໍ່ຂອງ Mallory. ລາວເປັນຜູ້ອໍານວຍການທີ່ມີຊື່ສຽງ, ແຕ່ລາວໄດ້ຍ່າງທາງຈາກແຜ່ນດິນທີ່ບໍ່ຮູ້ຈັກ. ເລີ່ມຕົ້ນຢູ່ໃນສະຕູດິໂອເປັນຜູ້ຊ່ວຍ, ເຮັດວຽກຂອງລາວໂດຍຜ່ານຄວາມກ້າວຫນ້າທາງດ້ານເຕັກນິກຂອງລາວໃນຮູບເງົາ, ແລະມີຊ່ວງເວລາທີ່ມີຄໍາຖາມບໍ່ຫຼາຍປານໃດ. ນີ້ຈະເຮັດໃຫ້ທ່ານບໍ່ຫວ່າງສໍາລັບມື້ນີ້. ຖ້າມີຫຍັງເກີດຂຶ້ນ, ຂ້ອຍຈະເຄາະປະຕູຂອງເຈົ້າ. ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນ, ພົບເຈົ້າມື້ອື່ນຕອນເຊົ້າໃນເວລາດຽວກັນ. Hyman ໂດດອອກຈາກເສື້ອເຊີດກາງຄືນຂອງລາວ, ໃສ່ jeans ແລະຄໍເຕົ່າຈືດໆ, ເກີບແຕະແລະຫຼຽນທີ່ເຮັດຈາກໄມ້ກາງແຂນ SS ເກົ່າ.
  
  
  "ຂໍອະໄພໃນຄວາມວຸ່ນວາຍ," ລາວເວົ້າໂດຍບໍ່ຈໍາເປັນ. - ແຕ່ນີ້ແມ່ນພຽງແຕ່ຊຸດເຮັດວຽກຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ລາວພາຂ້ອຍອອກໄປຂ້າງນອກ. ພວກເຮົາໄດ້ຂ້າມຖະຫນົນແລະເຂົ້າໄປໃນຖະຫນົນແຄບໃກ້ກັບ Piazza Santa Maria. ຕຶກເກົ່າອີກຊັ້ນໜຶ່ງ ແລະຊັ້ນສອງ.
  
  
  Cora ເປີດປະຕູໃຫ້ພວກເຮົາ. ເດັກຍິງສີດໍາຂະຫນາດນ້ອຍທີ່ມີໃບຫນ້າຈືດໆ; ບໍ່ glamorous, ແຕ່ໃບຫນ້າ sullen ຢູ່ໃນຮ່າງກາຍທີ່ດີ, ເຊື່ອງໄວ້ໃນ trousers ສົດໃສ, ຄົນອັບເດດ: ແລະ sweater woolen ກວ້າງ. ຢູ່ເທິງບ່າຂອງນາງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງຫ້ອງທີ່ມີຄວັນ, ເຊິ່ງມີກິ່ນຫອມຂອງເຄື່ອງຫອມແລະກິ່ນຫອມ. ພື້ນທີ່ທີ່ເຄີຍຕັ້ງເປັນສະຖານທີ່ທີ່ສະດວກສະບາຍ ແລະ ເບີກບານມ່ວນຊື່ນກັບໂປສເຕີທີ່ມີສີສັນ ແລະ ໝອນກະແຈກກະຈາຍ, ແຕ່ຍ້ອນຂາດການອຸທິດຕົນ ແລະ ເງິນ, ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ໄດ້ຕົກຕໍ່າລົງ ແລະ ປະຈຸບັນໄດ້ຫັນປ່ຽນເປັນຂຸມໜູນ້ອຍ. ໜູນ້ອຍອີກຕົວໜຶ່ງ, ເປັນສາວຜິວດຳທີ່ຂ້ອນຂ້າງອ້ວນ, ໄດ້ນອນຫຼັບສະໜິດກັບຄວາມຜິດປົກກະຕິ ແລະນອນຢູ່ເທິງຕຽງພາຍໃຕ້ຜ້າຫົ່ມອິນເດຍທີ່ປົກຄຸມເຄິ່ງໜຶ່ງ.
  
  
  — ຂ້ອຍຂໍກາເຟຈາກເຈົ້າໄດ້ບໍ? “Cora ຖາມ Hyman ໂດຍບໍ່ໄດ້ເບິ່ງຂ້ອຍເລີຍ.
  
  
  'ແນ່ນອນ. ໄປ​ກັນ​ເລີຍ. ນີ້ແມ່ນ Jerry Carr. Cora, Jerry.
  
  
  “ສະບາຍດີ,” ນາງເວົ້າໂດຍບໍ່ກະຕືລືລົ້ນ. ພວກເຮົາລົງຂັ້ນໄດ. ຂ້າງນອກ, ພວກເຮົາຍ່າງໄປຫາແຖບ espresso ຢູ່ແຈແລະນັ່ງລົງທີ່ໂຕະ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ຖາມວ່າ, "ເຈົ້າ ... ເຈົ້າເປັນເພື່ອນກັບ Clem ບໍ?"
  
  
  Cleveland. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄົ້ນຫາຄວາມຊົງຈໍາຂອງຂ້າພະເຈົ້າສໍາລັບຊີວະປະຫວັດຂອງ Clem. “ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຕີບ​ໃຫຍ່​ຂຶ້ນ​ຮ່ວມ​ກັນ. ລາວບໍ່ສາມາດຕັດສິນໃຈວ່າຈະກາຍເປັນນັກສະແດງຫຼືນັກຂຽນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ມີໂອກາດໄປຢ້ຽມຢາມ Rome, ສະນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າຕັດສິນໃຈເບິ່ງມັນ. ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້ອຍໄດ້ຍິນ ... "
  
  
  Cora ກ່າວວ່າ "ລາວບໍ່ສາມາດແກ້ໄຂມັນຢູ່ທີ່ນີ້ໄດ້." ຜູ້ຮັບໃຊ້ໄດ້ເອົາ espresso ສອງເທື່ອໃຫ້ນາງກິນ, ແລະຫຼັງຈາກຈິບຄັ້ງທຳອິດ ຊີວິດກໍກັບມາມີໜ້າຈືດໆ. “Clem ທຸກຍາກ. ລາວມີວຽກຂຽນບົດເພງພາສາອັງກິດ ແລະຄິດວ່າລາວສາມາດເຮັດວຽກໃຫ້ໜັງສືພິມອາເມຣິກາໄດ້. ແຕ່ວຽກງານນີ້ແມ່ນສະເຫມີໃນມື້ອື່ນຫຼືອາທິດຕໍ່ໄປ. ລາວອາໄສຢູ່ບໍ່ໄກຈາກທີ່ນີ້, ແລະຂ້ອຍໄດ້ຍ້າຍໄປຢູ່ກັບລາວ. ສອງເດືອນຕໍ່ມາ... ບ້າມ! ມີ​ຄົນ​ຂ້າ​ລາວ​ແລະ​ຖິ້ມ​ລາວ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ນ​້​ໍ​າ. ຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນຕົວເອງເລີຍ. ຂີ້ຄ້ານ!'
  
  
  “ພຣະຄຣິດ,” ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າ. "Clem ບໍ່ເຄີຍເບິ່ງຄືວ່າ ... "
  
  
  - ເຈົ້າເປັນແນວໃດ, ບາງປະເພດຂອງ turd ທາງສາສະຫນາ?
  
  
  ບໍ່​ໄດ້​ເປັນ​ຄົນ​ຂີ້​ຄ້ານ​ທາງ​ສາດ​ສະ​ໜາ ຫລື​ເປັນ​ຜູ້​ໝິ່ນ​ປະ​ໝາດ​ທີ່​ຢືນ​ຢັນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກັດ​ແຂ້ວ​ແລ້ວ​ລໍ​ຖ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ບໍ່​ເຮັດ​ໃຫ້ Cora ຕໍ່​ຕ້ານ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແຕ່​ບໍ່​ແມ່ນ​ຈົນ​ກ​່​ວາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ມີ​ຂໍ້​ມູນ​ບາງ​ຢ່າງ.
  
  
  “ຂໍໂທດ,” ຂ້ອຍເວົ້າ, “ແຕ່ຂ້ອຍໝາຍເຖິງ, Clem ບໍ່ແມ່ນຄົນປະເພດທີ່ຈະປ່ຽນຄົນໃຫ້ເປັນສັດຕູ.” ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ລາວບໍ່ມີສັດຕູເລີຍ."
  
  
  "ນັ້ນບໍ່ແມ່ນຄວາມຈິງ," Cora ເວົ້າຢ່າງໝັ້ນໃຈ. ນາງ frowned. "ຂ້າພະເຈົ້າຫມາຍຄວາມວ່າ, ລາວເປັນປະເພດຂອງ slob. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍອມ​ຮັບ​ມັນ​, ແຕ່​ວ່າ​ລາວ​ເປັນ slob ທີ່​ຫນ້າ​ຮັກ​. ພວກເຮົາຍັງເຂົ້າກັນໄດ້ດີແລະຂ້ອຍບໍ່ມີຄົນຮັກລາຕິນທີ່ອິດສາເກີນໄປ."
  
  
  ຮິມຝີປາກທີ່ເສີຍໆ ແລະ ອ່ອນໂຍນຂອງນາງຖືກກົດດັນເຂົ້າກັນຢ່າງແໜ້ນໜາໃນການຄວບຄຸມຕົນເອງ. “ພວກເຮົາມັກສິ່ງດຽວກັນ. ແລະບໍ່ພຽງແຕ່ superficially. Clem ແມ່ນເຕັມໄປດ້ວຍຄວາມລຶກລັບ, ແລະຂ້ອຍມັກສິ່ງນັ້ນ. Tarot, I Ching, ສະມາທິ transcendental. ຈູງ.
  
  
  ຫູຂອງຂ້ອຍດັງຂຶ້ນ. 'ເຈົ້າ​ເວົ້າ​ຫຍັງ?'
  
  
  “Jung,” ນາງເວົ້າຊ້ຳ. "ເພື່ອ Clem, Freud ແມ່ນບໍ່ມີຫຍັງນອກ ເໜືອ ຈາກນັກຊ່ຽວຊານປະສາດ Victorian ເກົ່າ ສຳ ລັບປ້າ Viennese ທີ່ເຮັດວຽກຫຼາຍເກີນໄປ. ແຕ່ຕາມລາວ, Jung ແມ່ນຢູ່ໃນເສັ້ນທາງທີ່ຖືກຕ້ອງກັບ subconscious ລວບລວມແລະ myths ທົ່ວໄປຂອງມັນ, ເຈົ້າຮູ້."
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ເລື່ອງນັ້ນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຕ້ອງໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນຫຼັງຈາກ Cleveland." 'ບໍ່ຮູ້ວ່າ.' Cora ກາຍເປັນຂີ້ຮ້າຍອີກຄັ້ງ, ແຕ່ຂ້ອຍສືບຕໍ່ກົດດັນສິ່ງທີ່ອາດຈະເປັນຂໍ້ຄຶດທີ່ແທ້ຈິງ.
  
  
  "ເຈົ້າຈື່ສິ່ງທີ່ລາວເວົ້າກ່ຽວກັບ Jung ໄດ້ບໍ?" ນາງກ່າວວ່າ "ມັນພຽງແຕ່ວ່ານັກຈິດຕະສາດເຫຼົ່ານີ້ບໍ່ເຂົ້າໃຈລາວໃນທຸກມື້ນີ້," - ຫນຸ່ມ, ບໍ່ແມ່ນ Clem. ລາວຍັງມີຊື່ສໍາລັບຜູ້ເບິ່ງຈິດວິນຍານເຫຼົ່ານັ້ນ. ພຣະອົງໄດ້ເອີ້ນພວກເຂົາວ່າຫນຸ່ມ.
  
  
  "ລາວຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ?" ຂ້ອຍໄດ້ຖາມ.
  
  
  ນາງກ່າວວ່າ "ດີ, ອີງຕາມລາວ, ຈິດຕະແພດສ່ວນໃຫຍ່ໄດ້ສະຫນອງ alibis ໃຫ້ແກ່ຄົນເທົ່ານັ້ນ, ບໍ່ໄດ້ພົບເຫັນຢ່າງແນ່ນອນວ່າເປັນຫຍັງພວກເຂົາຈຶ່ງໃຈຮ້າຍ," ນາງເວົ້າ. "ດັ່ງນັ້ນ, ຄົນເຈັບພຽງແຕ່ສືບຕໍ່ບ້າ, ພຽງແຕ່ຮ້າຍແຮງຂຶ້ນເລັກນ້ອຍ. ບ່ອນທີ່ Jung ຕົນເອງໄດ້ຕັດຜ່ານທັງຫມົດ nonsense ນີ້ແລະສະແດງໃຫ້ເຫັນວິທີການປະຊາຊົນສາມາດປ່ຽນແປງຕົນເອງ. ພຽງແຕ່ Jung ທີ່ແທ້ຈິງໃຊ້ເສັ້ນທາງທີ່ຍາກລໍາບາກ, ແລະ "ໄກ່ປ່າ" ທໍາທ່າວ່າພວກເຂົາສາມາດໃຊ້ເສັ້ນທາງທີ່ສັ້ນທີ່ສຸດງ່າຍຂຶ້ນ. ແຕ່ອັນໃດອັນໜຶ່ງອັນນີ້ກ່ຽວຂ້ອງກັບເຈົ້າ, ຄົນບໍ?
  
  
  "ມັນບໍ່ແມ່ນທຸກໆມື້ທີ່ຫມູ່ຂອງຂ້ອຍຖືກຂ້າ," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງຈິງຈັງ. (ທີມງານ AX ບາງຄົນເຮັດແບບນີ້ທຸກໆມື້, ແຕ່ນັ້ນກໍ່ແມ່ນເລື່ອງອື່ນ.) "ຂ້ອຍຢາກຮຽນຮູ້ຫຼາຍເທົ່າທີ່ຂ້ອຍສາມາດເຮັດໄດ້."
  
  
  ນາງເວົ້າວ່າ, "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເຈົ້າເປັນນົກອິນຊີທີ່ເຈັບປ່ວຍຫຼືນັກສືບຕົວນ້ອຍ," ນາງເວົ້າ, ຍູ້ເກົ້າອີ້ຂອງນາງອອກຈາກໂຕະ. “ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເປັນແຟນຂອງ vultures, ແລະຂ້ອຍມີພຽງພໍຂອງ sleuthing ນັກສມັກເລ່ນຂອງ Clem. ສະນັ້ນຂໍຂອບໃຈສໍາລັບກາເຟແລະ ciao.
  
  
  ເວລາແປດໂມງເຄິ່ງແລ້ວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປະ​ໂຫຍດ​ຂອງ​ຄໍາ​ທີ່​ດີ​ທີ່​ສຸດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ຫວັງ​ໄດ້​, ສະ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປ່ອຍ​ໃຫ້​ມັນ​ໄປ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ຄໍາ​ເຫັນ​.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກ່າວ​ລາ​ກັບ Hyman ແລະ​ຂຶ້ນ taxi ໄປ​ໂຮງ​ແຮມ. ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ຮັບ​ແຂກ ຂ້ອຍ​ມີ​ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ​ທີ່​ຄຸ້ນ​ເຄີຍ, ບໍ່​ສາ​ມາດ​ບັນ​ລະ​ຍາຍ​ໄດ້​ວ່າ​ຂ້ອຍ​ຖືກ​ເບິ່ງ. ແຕ່ມັນອາດຈະເປັນຍ້ອນການສົ່ງເຄື່ອງໃນລິຟ. ນອກ​ຈາກ​ນັ້ນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ໄປ​ບ່ອນ​ໃດ​ນອກ​ຈາກ​ຫ້ອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ໃດ​ກໍ​ຕາມ, ສະ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປະ​ໄວ້​ມັນ​ຢູ່​ຄົນ​ດຽວ.
  
  
  ຫ້ອງຊຸດຫວ່າງເປົ່າ. ພຽງແຕ່ຂໍ້ຄວາມທີ່ຂຽນໃນເສັ້ນເລືອດຕັນໃນກວ້າງຂອງ lipstick ໃນກະຈົກຫ້ອງນອນເພື່ອເຕືອນຂ້ອຍກ່ຽວກັບ Camilla.
  
  
  ນາງຂຽນເປັນຕົວພິມໃຫຍ່ໃຫຍ່ວ່າ "ເຈົ້າເປັນສັດຮ້າຍແລະປ່າເຖື່ອນ." “ແລະ ຂ້ອຍຫວັງວ່າເຂົາເຈົ້າຈະແກ້ແຄ້ນໃຫ້ຂ້ອຍເລື້ອຍໆເທົ່າທີ່ເປັນໄປໄດ້. ແລ້ວພົບກັນໃນສະຕູດິໂອ. ບໍ່ມີລາຍເຊັນ. PS postscript ຂະຫນາດໃຫຍ່ເທົ່າທຽມກັນ. “ເຈົ້າໄດ້ປະໃຫ້ຂ້ອຍມີຮອຍແຕກຂີ້ຮ້າຍ. ນີ້ຈະເປັນອີກລາຍການງາມໃນງົບປະມານເຄື່ອງສໍາອາງຂອງທ່ານ. ມື້.'
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂກນ​, ປ່ຽນ​ແປງ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ, ແລະ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ limousine ທີ່​ອົດ​ທົນ​ລໍ​ຖ້າ​ທີ່​ຈະ​ນໍາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄປ​ສູນ​ກາງ​ຂອງ​ຈັກ​ກະ​ວານ Lorenzo Conti ໄດ້.
  
  
  Renzo ແລະຜູ້ບັນຊາການຂອງລາວທັນທີທັນໃດໄດ້ນໍາພວກເຮົາຮູບແບບທີ່ຜ່ານມາຂອງເມືອງທີ່ຈະຖືກທໍາລາຍກ່ອນທີ່ຈະສິ້ນສຸດຂອງໂລກ, ແລະໄດ້ນໍາພວກເຮົາໄປຫາສະຖານທີ່ກໍ່ສ້າງທີ່ຖືກເກັບກູ້ເພື່ອສະແດງໃຫ້ເຫັນອຸປະກອນການທະຫານຫຼາຍກວ່າເກົ່າ. ຕັ້ງແຕ່ລົດຖັງຂອງແຂກອາຫລັບຈົນເຖິງເຄື່ອງປັ່ນໄຟ, ບວກກັບສິ່ງອື່ນໆທີ່ຍັງຢູ່ໃນບັນຊີລາຍຊື່ທີ່ຫ້າມ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເດີນ​ເຮືອ​ໂດຍ​ຍົນ​ເຮ​ລິ​ກົບ​ແຕສອງ​ລຳ​ໄປ​ຍັງ​ເມືອງ Anzio, ຊຶ່ງ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ມັນ​ຢູ່​ໃນ​ຄວາມ​ຫຍຸ້ງຍາກ​ຂອງ​ການ​ບຸກ​ໂຈມ​ຕີ​ຄັ້ງ​ສຸດ​ທ້າຍ​ຂອງ​ຕົນ, ດ້ວຍ​ບັນດາ​ໜ່ວຍ​ທີ່​ຢືມ​ມາ​ຈາກ​ກອງ​ກຳ​ປັ່ນ​ທີ 6 ​ແລະ​ກອງທັບ​ເຮືອ​ຂອງ​ນາ​ໂຕ​ອື່ນໆ, ພ້ອມ​ທັງ​ເຮືອ​ໄວ​ປະກອບ​ອາວຸດ​ທີ່​ມີ​ຄວາມ​ຊ່ຽວຊານ​ຈຳນວນ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ຊາວ​ອິດສະຣາ​ແອນ​ສະໜອງ​ໃຫ້.
  
  
  ມັນເບິ່ງຄືວ່າ Renzo ແລະ Pierrot, ດ້ວຍການຊ່ວຍເຫຼືອຂອງ Sir Hugh ແລະ Studs, ສາມາດໄດ້ຮັບສູດສໍາລັບລູກລະເບີດໄຮໂດເຈນຈາກ Harry Truman ໂດຍບໍ່ມີການແຊກແຊງຂອງ Rosenbergs ແລະ Fuchses. ໃນຕອນທ້າຍຂອງສະຖານທີ່ມີສອງສາງຂະຫນາດໃຫຍ່ທີ່ພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ໄປຢ້ຽມຢາມ. ເມື່ອຂ້ອຍຖາມວ່າມີຫຍັງຢູ່, ຂ້ອຍບອກວ່າມັນເປັນບ່ອນເກັບມ້ຽນເຄື່ອງແຕ່ງກາຍຈາກຮູບເງົາທີ່ຜ່ານມາ. Renzo ກ່າວວ່າ "ມື້ຫນຶ່ງຂ້ອຍຈະປ່ຽນມັນໃຫ້ເປັນພິພິທະພັນ," Renzo ເວົ້າ.
  
  
  ນີ້ອາດຈະເປັນຄວາມຈິງ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຄິດວ່າຂ້ອຍຈະລໍຖ້າຈົນກ່ວາຂ້ອຍມີໂອກາດຊື້ປີ້. ຄັງສິນຄ້າເຫຼົ່ານີ້ພຽງແຕ່ຂໍໃຫ້ມີການສືບສວນກ່ອນຫນ້ານີ້.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ຫາ​ຕຶກ​ອາ​ຄານ​ບໍ​ລິ​ຫານ, ບ່ອນ​ທີ່ Studs ໄດ້​ວາງ​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ເຫັນ​ເລັກ​ນ້ອຍ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຄອມ​ພິວ​ເຕີ​ຂອງ​ຕົນ. ລາວມີບ້ານເຍາະເຍີ້ຍນ້ອຍໆທີ່ມີລົດຖັງ ແລະປືນໃຫຍ່ຕັ້ງຢູ່ເທິງເນີນພູອ້ອມຮອບມັນ. ນອກຈາກນີ້, ຊຸດຂອງທະຫານຂະຫນາດນ້ອຍ, ການເຄື່ອນຍ້າຍເພື່ອຂະຫນາດ.
  
  
  Studs ໂບກບັດດີໃຈໃນອາກາດ, ຈາກນັ້ນຕິດມັນເຂົ້າໄປໃນຊ່ອງສຽບຂອງຄອມພິວເຕີຂະຫນາດນ້ອຍ, ແລະມັນທັງຫມົດໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນ.
  
  
  ລົດຖັງ ແລະ ລົດຫຸ້ມເກາະ ເຄື່ອນໄປໜ້າ; ປືນໃຫຍ່ firebombed ຮຽບຮ້ອຍບ້ານ; ໄຟໄດ້ລຸກຂຶ້ນ, ຕົວເລກຂະຫນາດນ້ອຍໄດ້ຍ້າຍແລະຫຼຸດລົງ. ມັນທັງຫມົດໃຊ້ເວລາສາມນາທີ.
  
  
  "ແລະໃນປັດຈຸບັນພວກເຮົາໄດ້ຮັບຄວາມຄິດບາງຢ່າງຂອງສິ່ງທີ່ມັນຈະມີລັກສະນະໃນຫນ້າຈໍ," Studs ເວົ້າດ້ວຍຄວາມພາກພູມໃຈຂອງເດັກນ້ອຍຂະຫນາດນ້ອຍ. ລາວໄດ້ບັນທຶກພາບທັງ ໝົດ ໃນວິດີໂອ, ແລະຫຼັງຈາກພວກເຮົາປິດສະຫຼັບທີ່ເຮັດໃຫ້ຫ້ອງທັງ ໝົດ ເຂົ້າໄປໃນຄວາມມືດ, ພວກເຮົາໄດ້ຮັບການກະ ທຳ ທີ່ເບິ່ງຄືວ່າເປັນແບບນີ້ໃນ ໜ້າ ຈໍຝາ. ນັ້ນເປັນສິ່ງບໍ່ໜ້າເຊື່ອ. ມັນແມ່ນຈິງຫຼາຍ. ແມ່ນແຕ່ທະຫານຂະໜາດນ້ອຍໄດ້ເຄື່ອນຍ້າຍ, ຕໍ່ສູ້, ລົ້ມລົງ ແລະເສຍຊີວິດຢ່າງຈິງຈັງໃນໄລຍະທາງໄກ. Studs ອະທິບາຍວ່າ "ແນ່ນອນ, ນີ້ຈະຖືກຕັດກັບຄວາມໃກ້ຊິດໃນເວລາທີ່ກໍານົດໄວ້," Studs ອະທິບາຍ. "ແຕ່, ພຣະເຈົ້າຂອງຂ້ອຍ, ຜູ້ຊົມໄດ້ຮັບສົງຄາມຫຼາຍສໍາລັບເງິນຂອງເຈົ້າ."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງຍອມຮັບວ່າມັນເປັນສິ່ງທີ່ຫນ້າປະທັບໃຈຫຼາຍ, ແຕ່ການສະແດງຂອງ Studs ຂອງ prowess ດ້ານວິຊາການບໍ່ໄດ້ບັນເທົາຄວາມສົງໃສຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  Renzo ໄດ້ໃຫ້ອາຫານທ່ຽງທີ່ປະເສີດແກ່ພວກເຮົາຢູ່ໃນຫ້ອງອາຫານຂອງພະນັກງານສະຕູດິໂອ. Camille ເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ມີຄວາມຮູ້ສຶກຍາກນອກ ເໜືອ ຈາກການລໍ້ລວງຂ້ອຍໃນບາງຄັ້ງຄາວ. ແລະ Pierrot, ສ່ວນຫນຶ່ງມີຄວາມສົນໃຈໃນການຍ່າງຂອງຂ້າພະເຈົ້າໃນຕອນຕົ້ນ, ທັງຫມົດແມ່ນຍິ້ມແລະເບິ່ງ sly.
  
  
  ໃນທ່າມກາງຄວາມວຸ່ນວາຍນີ້, ຂ້ອຍຖືກໂທຫາໂທລະສັບ, ຫຼືແທນທີ່ຈະ, ໃນຄວາມຫລູຫລາຂອງ Renzo, ໂທລະສັບໄດ້ຖືກນໍາມາໃຫ້ຂ້ອຍ. ສິ່ງທີ່ເຮັດໃຫ້ມັນຍາກແລະສັບສົນກວ່ານັ້ນແມ່ນວ່າສຽງຢູ່ປາຍສາຍອື່ນໆແມ່ນຂອງ Rosana ແລະ Camille ນັ່ງຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ.
  
  
  “ສະບາຍດີ, ເຈີຣີ,” ນາງເວົ້າດ້ວຍສຽງອັນເປັນນໍ້າເຜິ້ງຂອງນາງ. - ເຈົ້າເວົ້າກັບ Rosana.
  
  
  "ໂອ້, ສະບາຍດີ," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງລະມັດລະວັງ.
  
  
  ນາງກ່າວວ່າ "ມັນບໍ່ເປັນຕາສະໜິດສະໜົມຫຼາຍ," ນາງເວົ້າ. "ເຈົ້າຟັງ... ຄືກັບທີ່ເຈົ້າເວົ້າກັບຜູ້ຊາຍ, Jerry."
  
  
  "ຂ້ອຍຫວັງວ່າດ້ວຍສຸດຫົວໃຈ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  “ໂອ້, ໂອ້ຍ,” ນາງໄດ້ຍິ້ມ. “ເຈົ້າ​ຢູ່​ອ້ອມ​ຮອບ​ຄົນ​ທຸກ​ປະ​ເພດ. ບາງທີຄົນມັກ Signorina Cavour?
  
  
  "ດີ, ບາງສິ່ງບາງຢ່າງເຊັ່ນນັ້ນ," ຂ້ອຍຍອມຮັບ.
  
  
  "ໃນກໍລະນີນັ້ນ, ເມື່ອຂ້ອຍເຫັນເຈົ້າອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ເຈົ້າຈະຖືກຈູບໃສ່ດັງ, ຫູ, ຄາງ ... " Rosana ເລີ່ມໃຫ້ຄໍາອະທິບາຍທີ່ຖືກຕ້ອງແລະຂີ້ຕົວະກ່ຽວກັບບ່ອນທີ່ນາງຈະສົ່ງ kiss ທັງຫມົດເຫຼົ່ານີ້, ຢ່າງຊັດເຈນ. ຄວາມສຸກໃນຄວາມອັບອາຍທີ່ບໍ່ມີປະໂຫຍດຂອງຂ້ອຍ, ຄືກັບວ່ານາງພຽງແຕ່ຢູ່ທີ່ນີ້ໃນຕົວ.
  
  
  - ແມ່ນແລ້ວ, Signorina Marti ... ບໍ່ ... ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈ ...
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສົນທະນາຢູ່ປາຍສາຍຂອງຂ້ອຍຄືກັບວ່າມັນເປັນການສົນທະນາທາງທຸລະກິດ.
  
  
  ການໃຊ້ປະໂຫຍດຢ່າງເຕັມທີ່ຈາກສະຖານະການທີ່ໂຊກຮ້າຍຂອງຂ້ອຍ, Rosana ໄດ້ກາຍເປັນເລື່ອງຮ້າຍແຮງ.
  
  
  "ຈື່ຄັ້ງສຸດທ້າຍທີ່ພວກເຮົາໄດ້ເຫັນກັນ, ຂ້ອຍເວົ້າກ່ຽວກັບການຄິດ?" - ນາງໄດ້ຖາມຢ່າງເດັດຂາດ. "ຂ້ອຍຄິດ," ນາງເວົ້າ. ຫຼາຍ​ກວ່າ​ທີ່​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່​ໃນ​ຕຽງ​ນອນ​ຮ່ວມ​ກັນ. ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ ... ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ, Jerry, ແລະຂ້າພະເຈົ້າເປັນຄົນໂງ່. ຂ້ອຍມີຫຼາຍສິ່ງທີ່ສໍາຄັນທີ່ຈະບອກເຈົ້າ.
  
  
  "ດີຫຼາຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ, ເຊື່ອງຄວາມຕື່ນເຕັ້ນຂອງຂ້ອຍ. - ເຈົ້າຢູ່ໃສ, Signorina Marti?
  
  
  "ຢູ່ໃນອາພາດເມັນຂອງຂ້ອຍ," ນາງເວົ້າ. - ພວກເຮົາລົມກັນຕອນບ່າຍນີ້ບໍ? ຂ້າພະເຈົ້າຫວັງວ່າໄວເທົ່າທີ່ເປັນໄປໄດ້.
  
  
  "ຂ້ອຍມີການປະຊຸມກັບນັກສ້າງຮູບເງົາບາງຄົນໃນຕອນບ່າຍນີ້," ຂ້ອຍເວົ້າ. ບໍ່ມີທາງທີ່ຂ້ອຍສາມາດຜ່ານມັນໄປໄດ້ໂດຍບໍ່ໄດ້ເປົ່າຝາຂອງຂ້ອຍ. - ແຕ່ອາດຈະປະມານຫ້າໂມງເຄິ່ງ? “ຕົກລົງ,” ນາງເວົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວິນຫົວ. ບາງທີ Rosana ແມ່ນຄົນດຽວທີ່ສາມາດແກ້ໄຂບານທີ່ຕິດຂັດຂອງກະທູ້ທີ່ກາຍເປັນວຽກຂອງຂ້ອຍ. ຖ້າເປັນດັ່ງນັ້ນ, ນາງກໍ່ເປັນອັນຕະລາຍຕໍ່ຄົນດຽວກັນທີ່ພະຍາຍາມ roast ຂ້າພະເຈົ້າຄືນນັ້ນຢູ່ນອກ Rome. ນາງອາດຈະເປັນຍິງທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່, ແຕ່ນາງບໍ່ມີລະເບີດແກັສ. ມີພຽງແຕ່ສິ່ງດຽວທີ່ເຫຼືອໃຫ້ຂ້ອຍເຮັດ. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເອົາ Hyman ອອກຈາກຮັງຂອງລາວໄດ້. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດໃຫ້ໜຶ່ງໃນສອງທີ່ຢູ່ຕິດຕໍ່ກັບລາວທາງໂທລະສັບໄດ້. ແຕ່ພວກເຮົາຍັງມີທະຫານທີ່ຂົ່ມຂູ່ສອງຄົນນັ້ນຢູ່ Le Superbe.
  
  
  "ຖ້າເຈົ້າສາມາດມາຫາໂຮງແຮມຂອງຂ້ອຍໄດ້, signorina," ຂ້ອຍເວົ້າ, ປ່ອຍໃຫ້ສຽງຂອງຂ້ອຍງຽບສະຫງົບຈົນຂ້ອຍເກືອບບໍ່ໄດ້ຍິນ. 'ໃນຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງ. ລໍຖ້າຂ້ອຍຢູ່ທີ່ຫ້ອງຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າພະເຈົ້າຈະສັ່ງໃຫ້ທ່ານໄດ້ຮັບ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າແນ່ໃຈວ່າ, ພວກເຮົາຈະແກ້ໄຂເລື່ອງນີ້ເພື່ອຄວາມພໍໃຈເຊິ່ງກັນແລະກັນ.
  
  
  ຂ້ອຍວາງສາຍ. "ພະນັກງານນ້ໍາມັນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. Camilla ແລະ Renzo ໄດ້ເບິ່ງຂ້າພະເຈົ້າສໍາລັບຊ່ວງເວລາ. "ພວກເຂົາຈະບໍ່ປ່ອຍໃຫ້ຂ້ອຍຢູ່ຄົນດຽວ." ເຂົາເຈົ້າທັງສອງເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ຢາກຖາມ ຫຼືຊອກຮູ້ຫຍັງເລີຍ.
  
  
  ສິບຫ້ານາທີຕໍ່ມາ, ຫຼັງຈາກ excusing ຕົນເອງໄປຫ້ອງນ້ໍາ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສຽບ token ເຂົ້າໄປໃນ payphone ໄດ້. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໂທຫາ Le Superbes ແລະສັ່ງໃຫ້ຜູ້ຮັບໃຊ້ສັ່ງສອນທະຫານໃຫ້ປ່ອຍໃຫ້ນາງ Morandi ເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຂອງຂ້ອຍແລະເບິ່ງວ່າບໍ່ມີໃຜລົບກວນນາງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ກັບຄືນໄປຫາ Piero, Renzo, Camilla ແລະຄົນອື່ນດ້ວຍຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ສະບາຍໃຈ.
  
  
  ໃນທີ່ສຸດບໍລິສັດກໍ່ແຕກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ອອກ​ໄປ​ກັບ Renzo ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ​ເພື່ອ​ໄປ​ເອົາ​ເອ​ກະ​ສານ​ບາງ​ຢ່າງ​ແລະ​ເຊັນ​ເຊັກ​ຢູ່​ຫ້ອງ​ການ​ທະ​ນາຍ​ຄວາມ. Pierrot ມີທຸລະກິດບາງຢ່າງທີ່ຈະດູແລ. Camilla ເວົ້າວ່ານາງມີນັດກັບຄູສອນຄໍາເວົ້າຂອງນາງໃນເວລາ 4:00, ແຕ່ບາງທີພວກເຮົາສາມາດກິນອາຫານຄ່ໍາຫຼັງຈາກນັ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເວົ້າ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມັກ​ມັນ​ແລະ​ວ່າ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ມີ​ຫຍັງ​ຜິດ​ພາດ​, ພວກ​ເຮົາ​ສາ​ມາດ​ພົບ​ກັນ​ພາຍ​ຫຼັງ​. ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການເສລີພາບໃນທຸກທິດທາງເພາະວ່າຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ຮູ້ວ່າ Rosana ຕ້ອງການບອກຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ພະ ຍາ ຍາມ ທີ່ ຈະ ບໍ່ ມີ ຄວາມ ອົດ ທົນ overtly ໃນ ລະ ຫວ່າງ ການ ຂັບ ລົດ ກັບ ຄືນ ໄປ ບ່ອນ ເມືອງ ແລະ ການ ສົນ ທະ ນາ ທີ່ ບໍ່ ມີ ທີ່ ສຸດ ຂອງ ພວກ ເຮົາ ກ່ຽວ ກັບ ສົນ ທິ ສັນ ຍາ. Hawk ຢືນ​ຢັນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ສະ​ຫນອງ​ໃຫ້​ກັບ​ທະ​ນາຍ​ຄວາມ​ອາ​ເມລິ​ກາ​ອີ​ຕາ​ລີ​ເພື່ອ​ເຮັດ​ໃຫ້​ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ຫນ້າ​ເຊື່ອ​ຖື​ຫຼາຍ. ແລະທະນາຍຄວາມໄດ້ຮຽກຮ້ອງໃຫ້ອ່ານທຸກຈຸດເລັກນ້ອຍສອງຄັ້ງ, ເມື່ອເປັນພາສາອິຕາລີແລະຫນຶ່ງຄັ້ງໃນພາສາອັງກິດ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ມີບັນຫາກັບການກວດສອບລາຍເຊັນຢູ່ທະນາຄານ, ແລະໃນເວລາທີ່ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງໄດ້ຮັບການຕົກລົງແລະປິດ, ມັນແມ່ນຫ້າໂມງແລ້ວ. Le Superbe ຫ່າງອອກໄປບໍ່ເທົ່າໃດທ່ອນເທົ່ານັ້ນ. ດ້ວຍຄວາມສຸພາບ ແຕ່ຢ່າງໜັກແໜ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປະຕິເສດຄຳຮ້ອງຂໍຂອງ Renzo ທີ່ຈະໄປສະໂມສອນ ແລະດື່ມເຄື່ອງດື່ມເພື່ອສະເຫຼີມສະຫຼອງໂອກາດດັ່ງກ່າວ.
  
  
  "ເຈົ້າເປັນໜຶ່ງໃນພວກເຮົາດຽວນີ້, Jerry," ລາວເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບອກ​ເຂົາ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ສະ​ເຫຼີມ​ສະ​ຫຼອງ​ກັນ​ດີກ​ວ່າ​ໃນ​ຕອນ​ແລງ​ມື້​ນັ້ນ​ແລະ​ມັນ​ຈະ​ບໍ່​ຍຸດ​ຕິ​ທໍາ​ທີ່​ຈະ toast ຮ່ວມ​ກັນ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ Pierrot, Stud, Sir Hugh, Camilla ແລະ​ແມ້​ກະ​ທັ້ງ Michael Sports.
  
  
  - ເຈົ້າເວົ້າຖືກ, Jerry. ແຕ່ມື້ນີ້ພວກເຮົາຈະມີການສະຫລອງໃຫຍ່. ໃນຫ້ອງໂຖງ Monza ຫຼືບາງບ່ອນໃນ disco. ຂ້ອຍຈະດູແລທຸກຢ່າງ.
  
  
  'ສະບາຍດີ.' ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ມື​ຂອງ​ເຂົາ​ແລະ​ອອກ​ໄປ​ທີ່ trot ໄວ​ຕາມ​ແຄມ​ທາງ​ທີ່​ມີ​ຄວາມ​ຫຍຸ້ງ​ຍາກ.
  
  
  ຜູ້ເຝົ້າຍາມຢູ່ຫ້ອງຮັບແຂກໄດ້ຫົວຫົວຢ່າງເຫັນດີເມື່ອຂ້ອຍກັບມາ ແລະບອກວ່າຍິງສາວຄົນໜຶ່ງໄດ້ຮັບອະນຸຍາດໃຫ້ເຂົ້າຫ້ອງແຖວຂອງຂ້ອຍແນ່ນອນ. ທະຫານຄົນທີສອງຢູ່ຊັ້ນຂອງຂ້ອຍໄດ້ຢືນຢັນເລື່ອງນີ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເປີດ​ປະ​ຕູ​ແລະ​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ວ່າ, “Rosanna,” ແລະ​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ຮ່າງ​ກາຍ​ທີ່​ສົດ​ໃສ​, ງາມ​ຂອງ​ນາງ​ແຜ່​ຂະ​ຫຍາຍ​ອອກ​ໄປ​ໃນ​ຕຽງ​ນອນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ຄໍ​ຂອງ​ນາງ​ຖືກ​ຕັດ​ຈາກ​ຫູ​ເຖິງ​ຫູ​.
  
  
  ໃນປະລິມານເລືອດຫຼາຍ, ບາງຄົນໄດ້ຂຽນບາງສິ່ງບາງຢ່າງເປັນພາສາອິຕາລີໃນກະຈົກ, ກະຈົກດຽວກັນທີ່ຫາກໍ່ຖືກຂູດຂື້ນກັບລິບສະຕິກຂອງ Camilla.
  
  
  "ການເສຍຊີວິດຕໍ່ຜູ້ທໍລະຍົດ."
  
  
  ຮ່າງກາຍຂອງນາງຍັງອົບອຸ່ນ.
  
  
  
  
  ບົດທີ 6
  
  
  
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສົ່ງ Rosana ກັບການເສຍຊີວິດຂອງນາງ. ດ້ວຍ​ຄວາມ​ໝັ້ນ​ໃຈ​ທີ່​ກ້າ​ຫານ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ການ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ຂອງ Le Superbe, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ຄື​ກັບ​ວ່າ​ມື​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກຳ​ລັງ​ມີ​ໃບ​ຫນວດ​ແຫຼມ​ເພື່ອ​ຕັດ​ຄໍ​ທີ່​ສວຍ​ງາມ​ຂອງ​ນາງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຄິດ​ກ່ຽວ​ກັບ​ມັນ, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ລັງ​ເລ​ອອກ​ຈາກ​ຄວາມ​ສິ້ນ​ຫວັງ​ຫຼື​ຄວາມ​ຜິດ. ຕົວແທນ AX ແມ່ນມະນຸດ, ແຕ່ລາວບໍ່ສາມາດປ່ອຍໃຫ້ຜົນສະທ້ອນພາຍນອກຂອງອາລົມມາຄອບຄຸມລາວ, ບໍ່ວ່າພວກເຂົາຮູ້ສຶກເລິກປານໃດ. ເຖິງແມ່ນວ່າຈິດໃຈທີ່ສາບແຊ່ງຕົນເອງຍ້ອນຄວາມໂງ່ຈ້າຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍໄດ້ບັນຈຸກະເປົ໋າຂັ້ນຕໍ່າສຸດທີ່ ຈຳ ເປັນເພື່ອການກັບຄືນທີ່ປອດໄພ. ສິ່ງໜຶ່ງທີ່ເຫັນໄດ້ຊັດເຈນຄື: ເດັກຊາຍຫຼິ້ນນ້ຳມັນເທັກຊັສ ທີ່ຮັກຄວາມມ່ວນຊື່ນ ແລະບ້າການຮ່ວມເພດ ເຈີຣີ ຄາຣ໌ ໄດ້ຢຸດເຊົາການມີຢູ່ ແລະຕາຍໄປກັບພາລະກິດຂອງຂ້ອຍຄືກັບ Roseanne ທີ່ທຸກຍາກ.
  
  
  Renzo ແລະ Piero ສາ​ມາດ​ຍົກ​ໂທດ​ໃຫ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ການ​ຂ້າ​ສອງ bandits​. ແລະ Piero ມີອໍານາດທາງດ້ານການເມືອງພຽງພໍທີ່ຈະປົກປ້ອງຂ້ອຍຈາກການຖືກກ່າວຫາວ່າຄາດຕະກໍາ Rosana ຖ້າຂ້ອຍແລ່ນອອກໄປໃນແລວເສດຖະກິດແລະປຸກສຽງເຕືອນ. ແຕ່ເຖິງແມ່ນຄວາມພະຍາຍາມທັງຫມົດຂອງ Piero ບໍ່ສາມາດຢຸດເຊົາຂະບວນການຍຸຕິທໍາຂອງອິຕາລີທີ່ຍາວໄກ, ທີ່ຂ້າພະເຈົ້າກໍາລັງປະເຊີນ. ມື້ຂອງການສອບສວນ, ບາງທີການໂດດດ່ຽວເປັນພະຍານຫຼັກ. ແລະ, ໂດຍບໍ່ມີການສົງໃສ, ອີກເທື່ອຫນຶ່ງຂ້າພະເຈົ້າຈະຢູ່ພາຍໃຕ້ການເຝົ້າລະວັງ 24 ຊົ່ວໂມງ. ແລະທັງຫມົດນີ້ໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການເສລີພາບໃນການເຄື່ອນໄຫວຫຼາຍເທົ່າທີ່ເປັນໄປໄດ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ປະ​ຖິ້ມ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ຍົກ​ເວັ້ນ​ແຕ່​ສິ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນຸ່ງ​ເສື້ອ​ແລະ​ກະ​ເປົ໋າ​ທາງ​ການ​ທູດ​ຖື​ໄດ້​ຢ່າງ​ງ່າຍ​ດາຍ​ທີ່​ບັນ​ຈຸ​ລະ​ເບີດ​ອາຍ​ແກ​ັ​ສ​ອາ​ຫານ, ລູກ​ປືນ Luger, silencer, ແລະ​ອຸ​ປະ​ກອນ​ບໍ່​ມີ​ພິດ​ອື່ນໆ​ຈໍາ​ນວນ​ຫນຶ່ງ. ຂ້ອຍປ່ຽນເຄື່ອງນຸ່ງຂອງຂ້ອຍ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ແລກ ປ່ຽນ ເກີບ ຫນັງ ສິດ ທິ ບັດ ສີ ດໍາ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ສໍາ ລັບ ຄູ່ ຂອງ sandals chunky ທີ່ ສະ ດວກ ສະ ບາຍ ສໍາ ລັບ ສິ່ງ ຫນຶ່ງ ແລະ ມີ ພື້ນ ທີ່ ການ ເກັບ ຮັກ ສາ ໃນ ສອງ heels ມົນ ທົນ. ຊ້າຍສໍາລັບ knuckles ທອງເຫຼືອງຫນັກ, ຂວາສໍາລັບຕົວຕິດຕາມ radioactive.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢືນ​ຢູ່​ທີ່​ຕີນ​ຕຽງ​ທີ່​ມີ​ເລືອດ​ເປື້ອນ​ຊົ່ວ​ຄາວ ແລະ​ໄດ້​ສັນ​ຍາ​ຢ່າງ​ງຽບໆ​ກັບ Rosana ວ່າ​ຢູ່​ບ່ອນ​ໃດ​ບ່ອນ​ໜຶ່ງ​ໃນ​ທາງ​ເປັນ​ສ່ວນ​ໜຶ່ງ​ຂອງ​ພາ​ລະ​ກິດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ຖ້າ​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ແກ້​ແຄ້ນ​ໃຫ້​ນາງ.
  
  
  ທະຫານ​ຢູ່​ທ້າຍ​ຫ້ອງ​ໂຖງ​ກະພິບ​ຕາ​ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ກັບ​ໄປ​ຫ້ອງ​ໂຖງ​ຢ່າງ​ໄວ. ດັ່ງນັ້ນລາວຈຶ່ງໄດ້ຮັບອະນຸຍາດໃຫ້ເຫັນ Rosana ໃນຄວາມສະຫງ່າງາມທີ່ມີຊີວິດຊີວາທັງຫມົດຂອງນາງ, ແລະລາວບໍ່ເຂົ້າໃຈວ່າຜູ້ຊາຍບໍ່ສາມາດຢູ່ຕໍ່ໄປໄດ້ອີກຫນ້ອຍຫນຶ່ງ. ແຕ່ກັບຊາວອາເມລິກາ, ການສະແດງອອກຂອງລາວເບິ່ງຄືວ່າຫມາຍເຖິງ, ເຈົ້າບໍ່ເຄີຍຮູ້. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສົ່ງ​ສັນ​ຍານ​ກັບ​ຜູ້​ສົ່ງ​ຍານ​ໃນ​ຫ້ອງ​ຮັບ​ແຂກ​ແລະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ເບິ່ງ incredulous ດຽວ​ກັນ​ຈາກ​ເຂົາ. ແຕ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ແປກ​ໃຈ​ຫຼາຍ​ຂຶ້ນ​ເມື່ອ​ພົບ​ສົບ​ຂອງ Rosana. ຖ້າ radar ສ່ວນຕົວຂອງຂ້ອຍເຮັດວຽກຢ່າງຖືກຕ້ອງ, ໃຜກໍ່ຕາມທີ່ຂ້າ Rosana ຈະເຮັດໃຫ້ເກີດການໃສ່ກັບດັກສໍາລັບຂ້ອຍພາຍໃນນາທີ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂຶ້ນ taxi ຄັ້ງ​ທໍາ​ອິດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ຊອກ​ຫາ, ໄດ້​ອອກ​ໃນ​ພື້ນ​ທີ່​ທີ່​ມີ​ຄວາມ​ຫຍຸ້ງ​ຍາກ​ໃກ້​ກັບ Vatican, ແລະ ducked ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຮ້ານ​ກາ​ເຟ.
  
  
  ເສື້ອຢືດຜ້າແພທີ່ມີນ້ຳໜັກເບົາທີ່ເບິ່ງແພງຂອງຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເບິ່ງຄືນໄດ້, ແຕ່ເມື່ອຂ້ອຍປົດກະໂປງຜ້າຫົ່ມຜ້າຫົ່ມອອກ, ມັນກໍກາຍເປັນເສື້ອຢືດທີ່ມີເສັ້ນໄຍ, ແໜ້ນໜາ ເຊິ່ງອາດຈະເຫັນມື້ທີ່ດີຂຶ້ນ, ແຕ່ໃນອະດີດທີ່ຫ່າງໄກ ແລະ ເປັນສີເທົາ. ສີດເລັກນ້ອຍໄດ້ທຳລາຍຮອຍຍັບທັງໝົດໃນໂສ້ງຂາຍາວຂອງຂ້ອຍ ແລະເຮັດໃຫ້ພວກມັນເບິ່ງເປື້ອນ ແລະເປິເປື້ອນພາຍໃຕ້ຂອບຂອງເສື້ອຄຸມຂອງຂ້ອຍ. ເຈ້ຍຊາຍນ້ອຍໆອັນໜຶ່ງແມ່ນພຽງພໍທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ເກີບຂັດມັນເບິ່ງຄືເກົ່າ ແລະສວມໃສ່. ໂດຍ​ການ​ຕີ​ແຈ​ກະ​ເປົ໋າ​ດ້ວຍ​ມີດ​ກະ​ເປົ໋າ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ຈີກ​ໜັງ​ງົວ​ອອກ, ເຮັດ​ໃຫ້​ກະ​ເປົ໋າ​ຈົດ​ໝາຍ​ຖືກ​ເສຍ​ຫາຍ​ຢ່າງ​ໜັກ.
  
  
  Jerry Carr ຍ່າງເຂົ້າໄປໃນຮ້ານກາເຟນ້ອຍໆ ແລະຂ້ອຍໄດ້ປະໃຫ້ລາວຢູ່ບ່ອນນັ້ນພ້ອມດ້ວຍເສື້ອກັນໜາວ, ໝວກສີເທົາເຂັ້ມ ແລະ ໜັງງົວ.
  
  
  Ben Carpenter ອອກມາ; ພົນລະເມືອງຜູ້ສູງອາຍຸ, ທຸກຍາກ, ທໍ້ຖອຍໃຈຈາກໂລກຂອບດຽວກັນຂອງເຮືອນນອນແລະຂຽນ scripts ສໍາລັບພິເສດທີ່ຍັງເປັນອານາເຂດທີ່ມີຄວາມສຸກຂອງ Clem Anderson. ການສໍາພັດສຸດທ້າຍສາມາດລໍຖ້າຕໍ່ໄປອີກຫນ້ອຍຫນຶ່ງ.
  
  
  ເຮືອນໃນ Trastevere ແມ່ນຍ່າງໄປບໍ່ດົນ, ແລະ Ben Carpenter ບໍ່ແມ່ນປະເພດທີ່ຈະໃຊ້ເງິນຂອງລາວຢູ່ເທິງລົດແທັກຊີ່ເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າລາວເມົາເຫຼົ້າເກີນໄປທີ່ຈະດູແລ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ສອງ​ໄມ, ສ່ວນ​ໃຫຍ່​ແມ່ນ​ຢູ່​ຕາມ Tiber, ການ​ເຝົ້າ​ລະ​ວັງ​ອອກ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ສະ​ແຫວງ​ຫາ​ທີ່​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້. ຢູ່ Ponte Garibaldi, ຂົວໃຫຍ່, ຂ້ອຍໃຊ້ກົນລະຍຸດປົກກະຕິຂອງຂ້ອຍເພື່ອສັ່ນສະເທືອນການສະແຫວງຫາໃນຊອຍ. ມີ​ຮ້ານ​ກາ​ເຟ​ຢູ່​ທົ່ວ​ຖະ​ໜົນ​ຈາກ​ເຮືອນ​ຜູ້​ຕິດ​ຕໍ່​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ, ແລະ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢຸດ​ດື່ມ espresso ຂົມ​ຂື່ນ, ເບິ່ງ​ຖະ​ໜົນ ແລະ ທາງ​ຍ່າງ​ຜ່ານ​ຜ້າ​ມ່ານ​ທີ່​ມີ​ລູກ​ປັດ​ກ່ອນ​ຈະ​ຂ້າມ​ຖະ​ໜົນ​ແລະ​ເຄາະ.
  
  
  Hyman ເປີດປະຕູດ້ວຍຄວາມແປກໃຈໃນສາຍຕາຂອງລາວ.
  
  
  ເຂົາ​ຖາມ​ວ່າ. - ເປັນຫຍັງມື້ອື່ນເຊົ້າ? ແຕ່​ລາວ​ໄດ້​ປ່ອຍ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ​ເຂົ້າ​ໄປ​ຢ່າງ​ໄວ ແລະ​ປິດ​ປະຕູ​ທາງ​ຫຼັງ​ຂ້ອຍ. "ເຈົ້າເບິ່ງຄືວ່າເປັນຄົນທີ່ບໍ່ມີທີ່ຢູ່ອາໄສ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖອດ​ເສື້ອ​ຄຸມ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອອກ​ແລະ​ເຂົາ whistly ອ່ອນ​ໂຍນ​ໃນ​ການ​ເບິ່ງ​ຂອງ​ຊຸດ​ຕັດ​ແຕ່ງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທີ່​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ທີ່​ກາງ​ຂາ​ແລະ​ລົງ​ມາ​ຫາ​ຄໍ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  "ຂ້ອຍຕ້ອງການຊຸດ," ຂ້ອຍເວົ້າ, ຖອດເສື້ອ jacket ຂອງຂ້ອຍອອກ. - ແລະເສື້ອສອງສາມ. ເກົ່າ. ນີ້ແມ່ນທັງໝົດ.'
  
  
  “ຂະໜາດໃຫຍ່ພໍສົມຄວນ,” ລາວຈົ່ມ. "ແຕ່ຂ້ອຍສາມາດມີພວກມັນໄດ້."
  
  
  ລາວ rummaged ໃນດ້ານຫລັງຂອງ closet ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າບອກລາວເລື່ອງຂອງຂ້າພະເຈົ້າຈາກຫ້ອງນ້ໍາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຍ້ອມຜົມຂອງຂ້າພະເຈົ້າສີຂີ້ເຖົ່າ.
  
  
  "ເຈົ້າກໍາລັງຫຼີ້ນກັບຄົນທີ່ມີປະສົບການ," ລາວເວົ້າເມື່ອຂ້ອຍຈົບ.
  
  
  ລາວພົບເຫັນຊຸດທີ່ຄ້າຍຄືບາງສິ່ງບາງຢ່າງ. ມັນ​ມີ​ຮອຍ​ຫ່ຽວ​ແລະ​ພໍ​ດີ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ມັນ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ​ຂອງ Ben Carpenter ມາ​ດົນ​ນານ. ລາວມີເສື້ອເຊີດດຽວທີ່ເຫມາະກັບຂ້ອຍ, ແຕ່ລາວຄິດວ່າລາວສາມາດຊື້ໄດ້ອີກສອງສາມໂຕຢູ່ຕະຫຼາດຖະຫນົນຫນຶ່ງ. ສໍາລັບໃນປັດຈຸບັນທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນດີ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໂອນເນື້ອໃນຂອງກະເປົ໋າເຂົ້າໄປໃນຊຸດໃຫມ່ຂອງຂ້ອຍ, ໃສ່ຖົງໃສ່ບ່າກ່ອນທີ່ຈະໃສ່ເສື້ອກັນຫນາວ, ແລະຂ້ອນຂ້າງພໍໃຈກັບຮູບລັກສະນະຂອງຜູ້ຊາຍທີ່ຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍໃນກະຈົກ. Hyman ຕໍານິຕິຕຽນຂ້ອຍ.
  
  
  ທ່ານກ່າວວ່າ "ທ່ານຕ້ອງການອີກອັນ ໜຶ່ງ," ລາວເວົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ຄວາມ​ພູມ​ໃຈ​ຫຼາຍ​ຂອງ​ຕົວ​ແທນ CIA ຫນຸ່ມ​ນີ້​ຫຼາຍ. ແຕ່​ມັນ​ເຈັບ​ປວດ​ທີ່​ໄດ້​ຍິນ​ຈາກ​ເດັກ​ຊາຍ​ທີ່​ໄປ​ເຮັດ​ວຽກ​ທີ່​ຢືມ​ມາ​ວ່າ​ຂ້ອຍ​ຍັງ​ຂາດ​ບາງ​ອັນ. ແຕ່ຂ້ອຍມັກ Hyman ແລະລາວມີປະໂຫຍດຫຼາຍມາເຖິງຕອນນັ້ນ. ສະນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າມີຄວາມອົດທົນ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - ຈັບຫນວດທີ່ບໍ່ຖືກຕ້ອງ?
  
  
  "ກິ່ນເຫຼົ້າ," ລາວເວົ້າ. "ຜູ້ໃດທີ່ຄ້າຍຄືກັບເຈົ້າແລະບໍ່ມີກິ່ນຫອມຄືກັບ grappa ລາຄາຖືກແມ່ນສົງໃສ."
  
  
  ຂ້ອຍຍອມຮັບວ່າລາວເວົ້າຖືກ. ເດັກ​ຊາຍ​ຄົນ​ນີ້​ມີ​ອະນາຄົດ​ຖ້າ​ລາວ​ມີ​ຊີວິດ​ຢູ່​ດົນ​ພໍ. ການເຮັດວຽກກັບຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ປັບປຸງໂອກາດການຢູ່ລອດຂອງລາວ. ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ບັນທຶກຈິດໃຈກັບຕົວເອງວ່າຖ້າພວກເຮົາທັງສອງລອດ, ຂ້ອຍຈະນໍາລາວໄປຫາ Hawk. Hawk ເວົ້າເລື້ອຍໆກ່ຽວກັບເລືອດໃຫມ່ທີ່ AX ຕ້ອງການ, ແຕ່ເລືອດສົດດຽວທີ່ພວກເຮົາເຄີຍໄດ້ຮັບແມ່ນເລືອດທີ່ຫຼົ່ນລົງໂດຍຜູ້ຊ່ຽວຊານເກົ່າເຊັ່ນຂ້ອຍ.
  
  
  ທ່ານກ່າວວ່າ "ຂ້ອຍຍັງມີການກັ່ນ Tarquinia, ເຊິ່ງຍັງເຮັດໃຫ້ດັງຂອງຄົນເມົາເຫຼົ້າຢູ່ຕາມຖະຫນົນ," ລາວເວົ້າ. "ໃຫ້ນັ່ງຢູ່ໃນຫ້ອງຮັບແຂກຕົ້ນຕໍແລະຖອກເຄື່ອງດື່ມໃຫ້ເຈົ້າ." ຖ້າເຈົ້າດື່ມ, ຂ້ອຍກໍ່ດື່ມຄືກັນ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ທີ່​ຫ້ອງ​ຮັບ​ແຂກ ແລະ​ນັ່ງ​ຢູ່​ທີ່​ໂຕະ​ດ້ວຍ​ຂາ​ທີ່​ສັ່ນ​ສະ​ເທືອນ, ແລະ Hyman ໄດ້​ດຶງ​ໝວກ​ອອກ​ຈາກ​ຂວດ​ນ້ຳ​ເຂົ້າ​ສາ​ລີ​ສີ​ຈືດໆ​ທີ່​ບໍ່​ຮູ້​ຈັກ. ລາວຖອກນ້ໍາສອງນິ້ວໃສ່ຈອກນ້ໍາກວ້າງ, ບໍ່ສະອາດສໍາລັບຂ້ອຍ, ສອດຄ່ອງກັບບັນຍາກາດຂອງເຮືອນຂອງລາວ. ເຖິງແມ່ນວ່າກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະຍົກຈອກຂຶ້ນ, ຂ້ອຍໄດ້ຖືກລ້ອມຮອບດ້ວຍກິ່ນຫອມ. ມັນເກືອບບໍ່ສາມາດຮ້າຍແຮງໄປກວ່າ vitriol, ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ, ກິນດົນໆ. ແຕ່ມັນກໍ່ຮ້າຍແຮງກວ່າເກົ່າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກືນ​ມັນ​ແລະ​ສະ​ກັດ​ກັ້ນ​ຄວາມ​ຢາກ​ທີ່​ຈະ gag​. ຂ້ອຍ​ເອົາ​ຈອກ​ຂຶ້ນ​ມາ​ດື່ມ​ອີກ.
  
  
  "Hmm," Hyman ເວົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ poured ດ້ວຍ​ຕົນ​ເອງ​ເປັນ​ຈໍາ​ນວນ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​, ຈໍາ​ນວນ​ຫນ້ອຍ​.
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ດື່ມ​ແລະ​ດົມ​ກິ່ນ. ນໍ້າຕາໄຫຼອອກມາໃນຕາຂອງຂ້ອຍ. ລາວ​ກົດ​ມື​ໃສ່​ແອວ​ຂອງ​ລາວ​ແລະ​ດົມ​ກິ່ນ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ.
  
  
  "ຄັ້ງຕໍ່ໄປຂ້ອຍຈະພະຍາຍາມບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ແຕກຕ່າງ," ລາວຈົ່ມ.
  
  
  "ຂ້ອຍມີຂໍ້ມູນບາງຢ່າງສໍາລັບທ່ານ," ລາວເວົ້າ, ຫາຍໃຈຂອງລາວ. - Gilchrist ສົ່ງມັນໂດຍ messenger. ນີ້ກົງກັບສິ່ງທີ່ທ່ານເວົ້າໃນຕອນເຊົ້ານີ້. ​ແຕ່​ຂ້ອຍ​ກໍ​ຍັງ​ບໍ່​ເຫັນ​ຜູ້​ນຳ​ເລີຍ.”
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ມອບ​ແຜ່ນ​ພິມ​ດີດ​ຫຼາຍ​ແຜ່ນ​ໃຫ້​ຂ້ອຍ.
  
  
  ທ່ານກ່າວວ່າ "ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ຈະຫຼຸດຜ່ອນພວກມັນ," ລາວເວົ້າ. “ຂ້ອຍມີຫ້ອງມືດຢູ່ຫຼັງຕູ້ເສື້ອຜ້າ, ແຕ່ວິທີນີ້ງ່າຍກວ່າ. ທໍາລາຍພວກມັນເມື່ອທ່ານເຮັດແລ້ວ. ກະປ໋ອງເກົ່ານີ້ແມ່ນເຈ້ຍບາງກວ່າ. ລາວຍູ້ Chianti ຂວດໃຫຍ່ໃສ່ບ່ອນນັ່ງຂອງຂ້ອຍ ແລະຂ້ອຍເລີ່ມອ່ານ.
  
  
  ທະນາຄານຂອງ Lugano ໄດ້ກາຍເປັນວິສາຫະກິດທີ່ຫນ້າສົງໄສເຖິງແມ່ນວ່າໂດຍມາດຕະຖານຂອງສະວິດເຊີແລນ, ຫຼາຍກ່ວາ 80% ເປັນຂອງ Piero Simca ...
  
  
  ມັນໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນເປັນຫ້ອງການແລກປ່ຽນຊາຍແດນສໍາລັບຊາວອິຕາລີຜູ້ທີ່ເອົາ liras ຂອງເຂົາເຈົ້າຂ້າມຊາຍແດນແລະແລກປ່ຽນໃຫ້ເຂົາເຈົ້າສໍາລັບເງິນສະວິດເຊີແລນທີ່ປອດໄພກວ່າຫຼາຍ. ມັນໄດ້ຂະຫຍາຍໄປສູ່ອະສັງຫາລິມະສັບແລະການຄຸ້ມຄອງຄວາມໄວ້ວາງໃຈ. ໃນຊຸມປີມໍ່ໆມານີ້, ອີງຕາມການ Hawke, ລາວໄດ້ກາຍເປັນການເຄື່ອນໄຫວທີ່ສຸດໃນການຊື້ຄໍາ. ມູນຄ່າປະມານ 40,000,000 ໂດລາ ໄດ້ຖືກເກັບຮັກສາໄວ້ໃນຊັ້ນໃຕ້ດິນທີ່ປອດໄພສູງ. ໃນປັດຈຸບັນທີ່ວິກິດການທາງດ້ານການເງິນໄດ້ແຕກອອກ, ການຄາດເດົາຄໍາໄດ້ກາຍເປັນທີ່ນິຍົມ, ແຕ່ວ່າມັນແມ່ນເກີນຂອບເຂດປົກກະຕິທັງຫມົດ.
  
  
  Hyman ໄດ້ອ່ານເອກະສານແລ້ວ, ແລະໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຮັດດ້ວຍແຜ່ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ມ້ວນມັນຂຶ້ນແລະໃສ່ໃນສານລະລາຍນີ້.
  
  
  ບໍລິສັດປະກັນໄພແມ່ນຢູ່ໃນຈຸດສິ້ນສຸດ. ມັນແມ່ນ ໜຶ່ງ ໃນສັງຄົມທີ່ເກົ່າແກ່ທີ່ສຸດ, ຮັ່ງມີທີ່ສຸດແລະມີຄວາມເຄົາລົບທີ່ສຸດໃນເອີຣົບ, ເຊື່ອມຕໍ່ກັບຄູ່ຮ່ວມງານທີ່ເຄົາລົບທັງຢູ່ທີ່ນັ້ນແລະໃນສະຫະລັດ.
  
  
  ເຮືອນພັກຜ່ອນໃນ Sussex ແມ່ນເປັນຕາຕົກໃຈຫຼາຍກວ່າເກົ່າ. ບໍ່ແມ່ນຄໍາເວົ້າກ່ຽວກັບ Pierrot. ແຕ່ອະດີດພະນັກງານຫຼາຍຄົນ, ຜູ້ທີ່ຖືກຕິດຕາມຢ່າງໄວວາໃນລອນດອນແລະ Tunbridge Wells, ຈື່ໄດ້ວ່າແຂກທີ່ລຶກລັບຢູ່ໃນຫ້ອງທີ່ຖືກລັອກໃນເວລາດຽວກັນທີ່ Renzo ແລະ Studs ຢູ່ທີ່ນັ້ນເປັນຄົນເຈັບ. ບໍ່ມີໃຜເຫັນລາວ, ແຕ່ຈິດຕະແພດຂອງລາວແມ່ນ Jungian ທີ່ໂດດເດັ່ນ, Herr Dr. Untenweiser! ຜູ້ໃຫ້ຂໍ້ມູນຄົນໜຶ່ງໄດ້ສາບານຕໍ່ສາທາລະນະວ່າແຂກເປັນເດັກນ້ອຍ ຫຼືໄວລຸ້ນ. ດ້ວຍຄວາມສູງດັ່ງກ່າວ, Pierrot ເບິ່ງຄືກັບໄວລຸ້ນໃນທຸກໆໄວ.
  
  
  ຄືກັບວ່າ jackpot ບໍ່ພຽງພໍ, ການສືບສວນໃນປະເທດອັງກິດຍັງເປີດເຜີຍວ່າ Easeful Acres ແມ່ນສ່ວນຫນຶ່ງຂອງລະບົບຕ່ອງໂສ້ທີ່ມີກໍາໄລທີ່ຍາວນານຂອງຄລີນິກເອກະຊົນເປັນເຈົ້າຂອງໂດຍ Cocerne ໃນລອນດອນ. ​ແລະ ປະທານ​ຄະນະ​ກຳມະການ​ບໍ່​ແມ່ນ​ໃຜ​ນອກ​ຈາກ​ເພື່ອນ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ Sir Hugh Marsland. ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ທຸກໆຄົນໃນສະພາແມ່ນເປັນຕົວເລກທີ່ງຽບສະຫງົບ, ເນື້ອຫາທີ່ຈະຈ່າຍເງິນປະຈໍາປີ, ເຮັດໃຫ້ Sir Hugh ຄວບຄຸມຢ່າງສົມບູນ.
  
  
  ສີ່ຕົວເລກທີ່ສໍາຄັນຂອງພວກເຮົາຢູ່ໃນສະຖານທີ່ດຽວກັນໃນເວລາດຽວກັນ. ມັນ​ເປັນ​ຄວາມ​ຈິງ​ທີ່​ຫຼາຍ​ປີ​ກ່ອນ​ຫນ້າ​ນີ້​, ແຕ່​ມັນ​ໃຊ້​ເວ​ລາ​ຫຼາຍ​ປີ​ຂອງ​ການ​ກະ​ກຽມ​ເພື່ອ​ສໍາ​ເລັດ "ການ​ສິ້ນ​ສຸດ​ຂອງ​ໂລກ​"​.
  
  
  "ຫຼາຍສໍາລັບການສືບສວນ," ແມ່ນຄໍາຄິດຄໍາເຫັນສຸດທ້າຍ, ແຕ່ວ່າມັນໄດ້ຖືກຕິດຕາມດ້ວຍຫ້າດາວ *****, ຊຶ່ງຫມາຍຄວາມວ່າຈົດຫມາຍຂ່າວຍັງມີຂ່າວຫລ້າສຸດ.
  
  
  "Trans-Ins Mutualité," ຂໍ້ຄວາມລະບຸຊື່ຂອງບໍລິສັດປະກັນໄພ, ເຊິ່ງບໍ່ໄດ້ເຮັດໃຫ້ເກີດຄວາມສົງໃສ, "ເບິ່ງຄືວ່າໄດ້ຖືກຄອບຄອງບາງສ່ວນໂດຍທະນາຄານສະວິດເຊີແລນ. ຍັງເປັນຂໍ້ຕົກລົງທີ່ລັບຫຼາຍ, ແຕ່ຕົ້ນຕໍແມ່ນກ່ຽວຂ້ອງກັບພະແນກປະກັນໄພຂອງບໍລິສັດຈໍານວນຫນຶ່ງ. ASAP, ຂໍ້ເທັດຈິງລາຍລະອຽດເພີ່ມເຕີມກ່ຽວກັບວິທີການ. ເຂົາເຈົ້າບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງອອກສຽງຊື່ທະນາຄານສະວິດນີ້ສໍາລັບຂ້ອຍ. ມັນຄວນຈະເປັນວິສາຫະກິດຂະຫນາດນ້ອຍຂອງ Piero ໃນ Lugano, ແລະພະແນກຈະຈັດການກັບປະກັນໄພຮູບເງົາ.
  
  
  ດັ່ງນັ້ນ Piero ແລະອີກສາມຄົນສາມາດໂອນເງິນຈາກກະເປົ໋າຫນຶ່ງໄປອີກ. ທັງ​ຫມົດ​ຫຼາຍ​ທາງ​ດ້ານ​ກົດ​ຫມາຍ​ແລະ​ບໍ່​ມີ​ຮ່ອງ​ຮອຍ​ໃນ​ຫນັງ​ສື​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ບໍ່​ໃຫ້​ເປັນ​ການ​ປຸກ​ນັກ​ລົງ​ທຶນ​. ນັກລົງທຶນຍັງບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງຮູ້ວ່າເງິນຂອງພວກເຂົາບໍ່ໄດ້ຖືກນໍາໃຊ້ເພື່ອການລົງທຶນທີ່ມີກໍາໄລ, ແຕ່ສໍາລັບການສະສົມຄໍາທີ່ເພີ່ມຂຶ້ນນີ້ຢູ່ໃນຊັ້ນໃຕ້ດິນ.
  
  
  "ມັນທັງຫມົດເພີ່ມຂຶ້ນ," ຂ້ອຍຕ້ອງການເວົ້າ, ແຕ່ Hyman ໄດ້ປິດສຽງຂ້ອຍ.
  
  
  ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍກໍາລັງອ່ານບົດລາຍງານ, ລາວວາງວິທະຍຸຂອງລາວຢູ່ເທິງໂຕະແລະເປີດດົນຕີປ໊ອບອິຕາລີທີ່ມີສຽງດັງປະສົມກັບກິ່ນຂອງ grappa. ດຽວນີ້ເພງຖືກລົບກວນສຳລັບຂ່າວ.
  
  
  '...ໜຶ່ງຊົ່ວໂມງກ່ອນໜ້ານີ້ ໄດ້ພົບເຫັນສົບຂອງ ນາງ Rosana Morandi, ພະນັກງານ Alitalia ອາຍຸ 21 ປີ, ໄດ້ຖືກພົບເຫັນດ້ວຍຮູຄໍ. ຕຳຫຼວດກຳລັງຊອກຫາ ທ້າວ Roger "Jerry" Carr ເສດຖີຊາວອາເມຣິກັນ ທີ່ພັກເຊົາຢູ່ໃນຫ້ອງໂຮງແຮມ ແລະໄດ້ອອກໄປຢ່າງໄວວາ ເມື່ອພວກທ່ານໝໍເວົ້າວ່າ ນາງ Morandi ຖືກຂ້າຕາຍ. ເຈົ້າ ໜ້າ ທີ່ທີ່ຮັບຜິດຊອບຕໍ່ເຫດການທີ່ຜ່ານມາທີ່ກ່ຽວຂ້ອງກັບ Carr ກ່າວຢ່າງໝັ້ນໃຈວ່າບໍ່ມີໃຜເຂົ້າມາໃນຫ້ອງນັບຕັ້ງແຕ່ລາວໄດ້ປ່ອຍໃຫ້ນາງ Morandi ຕາມ ຄຳ ແນະ ນຳ ທາງໂທລະສັບຂອງ Carr. ອັນນີ້ໄດ້ຖືກຕິດຕາມມາດ້ວຍບົດບັນນາທິການກ່ຽວກັບຊາວອາເມຣິກັນທີ່ຮັ່ງມີທາງດ້ານເພດທີ່ຫິວໂຫຍຂົ່ມຂູ່ຕໍ່ພົມມະຈັນແບບດັ້ງເດີມຂອງແມ່ຍິງຊາວອີຕາລີ, ຕິດຕາມມາດ້ວຍຄຳອະທິບາຍທີ່ຍ້ອງຍໍຂອງຜູ້ທີ່ຕ້ອງການ.
  
  
  "Jerry Carr ເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ສູງ, ງາມ, ມີພຶດຕິກໍາທີ່ສູງສົ່ງ," ຜູ້ປະກາດຂ່າວກ່າວວ່າ. “ລາວແຕ່ງຕົວຢ່າງສະຫຼາດ ແລະຖືກເຫັນຄັ້ງສຸດທ້າຍໃສ່ໝວກ Homburg ສີຂີ້ເຖົ່າເຂັ້ມ, ເສື້ອຄຸມແບບອັງກິດສີເທົາອ່ອນ ແລະຊຸດ flannel ສີຂີ້ເຖົ່າ. ລາວມີອາຍຸລະຫວ່າງຊາວແປດຫາສາມສິບຫ້າປີ ແລະເວົ້າພາສາອີຕາລີໄດ້.
  
  
  Hyman ຫລຽວເບິ່ງຂ້ອຍແລະເຫັນຜູ້ຊາຍຜົມສີຂີ້ເຖົ່າ, rumpled ມີກິ່ນຫອມຂອງ grappa. ລາວຍິ້ມ. "ມັນຈະໃຊ້ເວລາເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ສະຫຼາດຫຼາຍທີ່ຈະຜູກມັດເຈົ້າກັບຄໍາອະທິບາຍນັ້ນ," ລາວເວົ້າ.
  
  
  "ແຕ່ຄົນສະຫຼາດຫຼາຍເຫຼົ່ານີ້ກໍາລັງຊອກຫາ," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງມືດມົວ. "ແຜນວາດທີ່ພວກເຮົາຫາກໍ່ອ່ານບໍ່ໄດ້ຖືກອອກແບບມາສໍາລັບຫົວໃຈທີ່ອ່ອນແອ."
  
  
  "ແຕ່ເບິ່ງສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຫມາຍເຖິງເມື່ອຂ້ອຍເວົ້າວ່າບໍ່ມີຜູ້ນໍາ?" Hyman ກ່າວ.
  
  
  “ຖືກຕ້ອງແລ້ວ, ເພື່ອນ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. “ດຽວນີ້ພວກເຮົາຮູ້ແນ່ນອນ, ແລະ Hawk, ຄືກັບ Clem Anderson, ຄ່ອຍໆຢູ່ໃນເສັ້ນທາງໄປສູ່ສິ່ງທີ່ ສຳ ຄັນຫຼາຍ. ພວກເຮົາຮູ້ວ່າ Renzo, Studs, Pierrot ແລະ Sir Hugh Marsland ໄດ້ພົບກັນຄັ້ງທໍາອິດທີ່ Easefil Acres ໃນ Sussex, ນໍາພາໂດຍໃຜຜູ້ຫນຶ່ງ Clem Anderson ຈະເອີ້ນວ່າ "Jung" ວ່າ L ໃນບັນທຶກຂອງ Clem ສາມາດຢືນຢູ່ສໍາລັບ Piero ຫຼືທະນາຄານຂອງລາວໃນ Lugano, ແຕ່ມັນບໍ່ໄດ້. ເລື່ອງ. ພວກເຮົາຮູ້ວ່າ "ຈຸດຈົບຂອງໂລກ" ໄດ້ສະສົມອຸປະກອນການທະຫານພຽງພໍເພື່ອເລີ່ມຕົ້ນສົງຄາມຂະຫນາດນ້ອຍແລະອາດຈະເປັນການກະຕຸ້ນຂະຫນາດໃຫຍ່. ແຕ່ຈົນກ່ວາພວກເຮົາພິສູດວ່າປືນແມ່ນຫຼາຍກ່ວາພຽງແຕ່ props, ພວກເຮົາບໍ່ມີຫຍັງເຫຼືອທີ່ຈະຢືນສຸດ, buddy. "ນັ້ນແມ່ນຄວາມຈິງເກີນໄປ," Hyman ເວົ້າ. "ມັນນໍາພວກເຮົາໄປໃສ, Carter?"
  
  
  ເຊື່ອກັນວ່າ Ben Carpenter ໄດ້ໃຊ້ເວລາຫຼາຍປີໃນອົດສະຕຣາລີ ແລະຂ້ອຍກໍ່ເລີ່ມຫຼິ້ນບົດບາດຂອງລາວ.
  
  
  — ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃຫ້​ເຂົາ​ຂໍ້​ມູນ​ໂດຍ​ຫຍໍ້​ກ່ຽວ​ກັບ​ຕົນ​ເອງ​. 'ຊ່າງໄມ້. ເຊັ່ນດຽວກັນກັບ Carr, ມັນມີພະຍາງທໍາອິດຂອງຊື່ຂອງຂ້ອຍ. ຖ້າຂ້ອຍມີເວລາພຽງພໍທີ່ຈະເອົາຕົວຕົນໃຫມ່, ຂ້ອຍບໍ່ສົນໃຈທີ່ຈະປ່ຽນເປັນ José González ຫຼື Helmud Schmidt. ແຕ່ຖ້າທ່ານຕ້ອງການປ່ຽນຢ່າງໄວວາ, ດັ່ງທີ່ພວກເຮົາໄດ້ຮຽນຮູ້ໂດຍຜ່ານການທົດລອງແລະຄວາມຜິດພາດ, ມັນສະດວກກວ່າທີ່ຈະອອກຈາກບາງສິ່ງບາງຢ່າງຈາກຊື່ຕົ້ນສະບັບ. ສະນັ້ນຖ້າຜູ້ໃດຜູ້ນຶ່ງພະຍາຍາມໂທຫາຂ້ອຍໃນ "Hi Carter" ຂອງພວກເຂົາ, ມັນຈະຄືກັນກັບຂ້ອຍເວົ້າວ່າ "ຂ້ອຍຊື່ Carr ຫຼື Carpenter" ...
  
  
  ລາວຫົວຫົວ.
  
  
  "ໃຫ້ເຮົາກັບຄືນຫາຄວາມຈິງທີ່ແທ້ຈິງ," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ສິ່ງທີ່ດີທີ່ສຸດທີ່ພວກເຮົາສາມາດພິສູດໄດ້ໃນປັດຈຸບັນແມ່ນວ່າມັນເກືອບເປັນການຫລອກລວງທີ່ຖືກຕ້ອງຕາມກົດໝາຍທີ່ກຳລັງດຳເນີນຢູ່. ຂ້ອຍຕ້ອງເຂົ້າໄປໃນຕຶກທີ່ຖືກລັອກຢູ່ໃນຊັບສິນຂອງ Conti. ແລະໄວ.
  
  
  Hyman ເບິ່ງໂມງຂອງລາວ; ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປະໄວ້ Rolex ຂອງຂ້ອຍຢູ່ໃນຫ້ອງນ້ໍາຮ້ານກາເຟ. ເທົ່າທີ່ຂ້ອຍສົນໃຈພວກມັນ, ມັນແພງເກີນໄປສໍາລັບ Ben Carpenter.
  
  
  "ເຈົ້າດີກວ່າລໍຖ້າຈົນກ່ວາມືດ," ລາວເວົ້າ. “ຂ້ອຍໄດ້ສຳຫຼວດສະຖານທີ່ນີ້ດ້ວຍຕົວຂ້ອຍເອງ. ກ່ອນອື່ນ ໝົດ, ພວກເຂົາມີຄວາມປອດໄພແລະເຝົ້າລະວັງ. ເມື່ອທ່ານຜ່ານສິ່ງນີ້, ທ່ານອາດຈະປະເຊີນກັບວົງແຫວນປ້ອງກັນພາຍໃນທີ່ຍາກກວ່າ. ພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ຈັດການກັບເດັກນ້ອຍຊາຍ. ແຕ່ AH ຕ້ອງຮູ້ເລື່ອງນີ້, ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນພວກເຂົາຈະບໍ່ໄດ້ສົ່ງ Nick Carter.
  
  
  “ເບັນ ຊ່າງໄມ້, ເພື່ອນ,” ຂ້ອຍໄດ້ແກ້ໄຂລາວ. “ບໍ່ວ່າພວກເຮົາຢູ່ໃສ. ບາງທີເຈົ້າສາມາດເລີ່ມການຝຶກອົບຮົມດຽວນີ້.”
  
  
  "ຕົກລົງ, Ben," ລາວເວົ້າ. "ເຈົ້າມີຫຍັງທີ່ຈະ hack Contiland?"
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປົດ​ກະ​ຕຸ້ນ​ເສື້ອ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເພື່ອ​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຫັນ holster ລາວ​ໄດ້​ເຫັນ​ແລ້ວ. “ແລະ ມີດ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ໄດ້ກ່າວເຖິງ Pierre. ທ່ານຄວນເກັບຮັກສາບາງສິ່ງທີ່ຢູ່ໃນສະຫງວນໄວ້ພຽງແຕ່ໃນກໍລະນີ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຫັນ heel loaded ກັບ​ສານ​ເຄ​ມີ radioactive ທີ່​ປະ​ໄວ້​ຕາມ​ຮອຍ. ຂ້ອຍຕ້ອງສະແດງໃຫ້ລາວເຫັນເລື່ອງນີ້ເພາະວ່າຂ້ອຍຢາກໃຫ້ລາວຮູ້ວ່າຕົວຕິດຕາມແມ່ນຢູ່ໃນວິທະຍຸ transistor ດຽວກັນກັບອຸປະກອນຟັງ.
  
  
  "ເຈົ້າກົດປຸ່ມນີ້," ຂ້ອຍອະທິບາຍ. "ແລະລະດັບຄື້ນແມ່ນຕົວຊີ້ວັດຂອງເສັ້ນແວງແລະເສັ້ນຂະຫນານທີ່ມີຄວາມຖືກຕ້ອງຫ້າເປີເຊັນຕໍ່ກິໂລແມັດ." ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ກົດປຸ່ມຂ້າງລຸ່ມນີ້ແລະທ່ານຈະໄດ້ຍິນສຽງບີບທີ່ເພີ່ມຂຶ້ນໃນຄວາມເຂັ້ມແຂງໃນຂະນະທີ່ທ່ານເຂົ້າໃກ້ກັບລາຍການທີ່ຖືກກວດພົບ. ຢ່າໃຊ້ມັນຈົນກ່ວາຂ້ອຍມາຊ້າກວ່າຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງສໍາລັບການປະຊຸມຫຼືລາຍງານ."
  
  
  ລາວຮຽນແບບການກະ ທຳ ຢ່າງຖືກຕ້ອງ, ຈາກນັ້ນເອົາອຸປະກອນເຂົ້າໄປໃນຖົງໂສ້ງຂອງລາວ.
  
  
  "ມັນທັງຫມົດສະຫລາດຫຼາຍ." ລາວ​ເວົ້າ​ວ່າ. - ແຕ່ວິທີການເພື່ອໃຫ້ໄດ້ຮັບຜ່ານມາຫມາແລະ sentries ໄດ້?
  
  
  "ສໍາລັບຫມາເຫຼົ່ານີ້," ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ຊື້ແຮັມເບີເກີລາຄາຖືກໃຫ້ຂ້ອຍ." ຂ້ອຍຈະແຊ່ມັນຢູ່ໃນສານສະກັດຈາກ valerian. ນີ້ຈະກາຍເປັນ irresistible ເຖິງແມ່ນຫມາທີ່ດີທີ່ສຸດ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າເພີ່ມ sedative ທີ່ເຮັດວຽກທັນທີ. ຂ້ອຍຈະຢູ່ຂ້າງຫນຶ່ງ, ແລະເຈົ້າຈະຢູ່ອີກຂ້າງຫນຶ່ງ, ສອງສາມຮ້ອຍແມັດ, ລົບກວນກອງ.
  
  
  “ຕົກລົງ,” Hyman ເວົ້າ. 'ແຕ່ແນວໃດ?'
  
  
  "ພວກເຮົາຈະຮູ້ວ່າພວກເຮົາໄປບ່ອນນັ້ນ." ທໍາອິດພວກເຮົາຕ້ອງຊອກຫາສະຖານທີ່ສໍາລັບຂ້ອຍ. ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດເຮັດໃຫ້ເຮືອນນີ້ຕົກຢູ່ໃນອັນຕະລາຍອີກຕໍ່ໄປໂດຍການຢູ່ທີ່ນີ້. 'ໜັງສືຜ່ານແດນສາກົນບໍ?'
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖິ້ມເອກະສານຂອງ Ben Carpenter ໃຫ້ກັບລາວ. ບໍ່ມີບັນຫາ, ມີວີຊາປອມທີ່ມີອາຍຸຫົກອາທິດ, ດັ່ງນັ້ນບໍ່ມີຄວາມສົງໃສກ່ຽວກັບບາງປະເພດຂອງໃບອະນຸຍາດທີ່ຢູ່ອາໄສ. ໃບໜ້າເສື່ອມໂຊມໃນຮູບເບິ່ງຄ້າຍຄືກັນ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ເອງ ໄດ້ ສ້າງ ແບບ ຈໍາ ລອງ ສໍາ ລັບ ມັນ, ເຊັ່ນ ດຽວ ກັນ ກັບ ປະ ມານ 20 ຮູບ ພາບ ອື່ນໆ ໃນ ໄລ ຍະ ການ ເຮັດ ວຽກ ທີ່ ຍາວ ນານ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ.
  
  
  ບໍ່ມີເຮືອນກິນນອນທີ່ແທ້ຈິງຢູ່ໃນເຂດນີ້, Hyman ຄິດອອກຢ່າງດັງໆ. "ແລະຂ້ອຍຢາກໃຫ້ເຈົ້າໃກ້ຊິດ, ເຖິງແມ່ນວ່າບໍ່ໃກ້ຊິດເກີນໄປ." ຜູ້ຍິງເຖົ້າຄົນນັ້ນຢູ່ເບື້ອງຫຼັງຖະໜົນ ຮັບເອົາລູກຄ້າທີ່ຈ່າຍເງິນ. ນາງແມ່ນສາຍຕາສັ້ນແລະບໍ່ picky ເກີນໄປ.
  
  
  “ຂໍຂອບໃຈ,” ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ໃຫ້ຂ້ອຍໂທຫາກ່ອນ." ລາວ​ໄດ້​ປຶກ​ສາ​ຫາ​ລື​ບັນ​ທຶກ​ໃນ​ກະ​ເປົ໋າ​ຂອງ​ຕົນ, ໂທ​ລະ​ສັບ​ເປັນ​ຈໍາ​ນວນ, ແລະ​ໄດ້​ເວົ້າ​ໃນ​ພາ​ສາ​ອິ​ຕາ​ລີ garbled ກັບ​ຜູ້​ໃດ​ຜູ້​ຫນຶ່ງ​ຢູ່​ໃນ​ທ້າຍ​ສາຍ. ລາວ​ໄດ້​ຍົກ​ສຽງ​ເວົ້າ​ຢ່າງ​ໜ້າ​ເຊື່ອ​ຖື ແລະ​ເລີ່ມ​ໂຕ້​ຖຽງ​ກັນ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​ຈ່າຍ​ເງິນ.
  
  
  "ເຈົ້າມີຫ້ອງ," ລາວເວົ້າ, ວາງສາຍ. — ສາມ​ສິບ​ພັນ lire ຕໍ່​ເດືອນ​, ຈ່າຍ​ລ່ວງ​ຫນ້າ​. ທ່ານສາມາດເອົາຄົນ. ເດັກຍິງ, ຂ້ອຍຫມາຍຄວາມວ່າ. ແມ່​ຍິງ​ອາ​ຍຸ​ຜູ້​ນີ້​ຮູ້​ວ່າ​ນາງ​ໄດ້​ຖືກ​ລັກ​ທ່ານ. ນາງພຽງແຕ່ຕ້ອງການເບິ່ງຫນັງສືຜ່ານແດນຂອງເຈົ້າ, ແຕ່ບໍ່ມີຫຍັງອີກ. ນາງບໍ່ໄດ້ຮັກສາບັນທຶກສໍາລັບ kopo ເພາະວ່າມັນເປັນເງິນສີດໍາ. ໄປກັນເລີຍ.'
  
  
  ໜັງ​ສື​ພິມ​ອີ​ຕາ​ລີ​ພິມ​ເລື່ອງ​ທີ່​ຕື່ນ​ເຕັ້ນ​ຢ່າງ​ໄວ, ແລະ​ໃນ​ທັນ​ທີ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຍ່າງ​ອອກ​ໄປ, ໜ້າ​ທີ່​ເກົ່າ​ແກ່​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, Jerry Carr ທີ່​ສະ​ອາດ, ຂະ​ຫຍາຍ​ອອກ​ຈາກ​ຮູບ​ຖ່າຍ​ທີ່​ຖ່າຍ​ໃນ​ຕອນ​ທ່ຽງ, ໄດ້​ຫລຽວ​ເບິ່ງ​ພວກ​ເຮົາ​ຈາກ​ໜັງ​ສື​ພິມ​ທັງ​ໝົດ.
  
  
  UCSIDO! RAPIMENTO! VIOLENZA! MISTERO!
  
  
  “ຄາດຕະກຳ! ຂົ່ມຂືນ! ຄວາມຮຸນແຮງ! ຄວາມລັບ!'
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍົກ​ໂປ້​ມື​ເຈັດ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ຖືກ​ຕ້ອງ​ແລະ​ປະ​ຫລາດ​ໃຈ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເບິ່ງ​ສະ​ນັ້ນ​ສະ​ອາດ, ເຢັນ​ແລະ​ເປັນ​ປະ​ຕິ​ບັດ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ.
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ຢືມກະເປົ໋າຕີຂຶ້ນຂອງ Hyman ສໍາລັບເຄື່ອງນຸ່ງພິເສດທີ່ລາວສາມາດຂຸດອອກຈາກ closet ລາວ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຢຸດ​ຢູ່​ທີ່​ຮ້ານ​ຂາຍ​ເຄື່ອງ​ຂອງ​ຕະຫຼາດ​ແຫ່ງ​ໜຶ່ງ ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເພີ່ມ​ເສື້ອ​ເຊີດ​ທີ່​ໃຊ້​ແລ້ວ​ສອງ​ໂຕ, ໂສ້ງ​ຢີນ​ຟອກ​ຂາວ, ເກີບ​ອີກ​ຄູ່​ໜຶ່ງ, ແລະ​ເສື້ອ​ຄຸມ​ທີ່​ມີ​ຮອຍ​ແຕກ​ທີ່​ເວົ້າ​ວ່າ “ໂຮງ​ໝໍ​ທະ​ເລ​ອາ​ເມ​ລິ​ກາ, ໜ່ວຍ​ຟື້ນ​ຟູ​ການ​ດື່ມ​ເຫຼົ້າ, Naples.”
  
  
  "ພຣະເຢຊູ, Ben," Hyman ເວົ້າ. "ເຄື່ອງແຕ່ງກາຍນີ້ຈະເຮັດໃຫ້ເຈົ້າເປັນຜູ້ເຊົ່າທີ່ມັກຂອງ Moma Pinelli."
  
  
  ອີກຖະໜົນໜຶ່ງ, ມຸມໜຶ່ງ, ແລະລາວໄດ້ຍ່າງຂຶ້ນສອງຂັ້ນໄດຢູ່ຕໍ່ໜ້າຂ້ອຍ ແລະແນະນຳຂ້ອຍໃຫ້ຮູ້ຈັກກັບນາງ Moma Pinelli, ຜູ້ຍິງທີ່ສຸຂຸມໃນອາຍຸຫ້າສິບປີ ຫຼືຫົກສິບປີ, ນຸ່ງເສື້ອຄຸມຄວາມທຸກສີດຳທີ່ເປັນຈຸດໆ, ເປັນການເຕືອນໃຈວ່າ Papa Pinelli, ຜູ້ທີ່ໄດ້ໃຊ້ເວລາ. ຫລາຍປີກ່ອນໃນປະເທດເອທິໂອເປຍ, ໄດ້ອະນຸຍາດໃຫ້ພຣະຄຸນຂອງພຣະເຈົ້າມາສູ່ລາວ. ຜົມຂອງນາງເປັນສີຂາວ, ແລະ mole ຢູ່ຄາງຂອງນາງມີ tufts ສີດໍາຫຼາຍການຂະຫຍາຍຕົວມັນ. ນາງຢູ່ໃນອາລົມດີແລະກະຕືລືລົ້ນຊົມເຊີຍຂ້ອຍແລະເງິນ 30,000 liras ຂອງຂ້ອຍ. ນາງໄດ້ພຽງແຕ່ glance cursory ຢູ່ຫນັງສືຜ່ານແດນຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  "ຫ້ອງແມ່ນຢູ່ດ້ານຫລັງ, Signor Yeman," ນາງບອກ Hyman. - ສະແດງໃຫ້ເຫັນຂ້າພະເຈົ້າຖ້າຫາກວ່າທ່ານຕ້ອງການ. ຂ້ອຍອາຍຸເກີນໄປທີ່ຈະແລ່ນໄປມາ. ຫມູ່ຂອງເຈົ້າຕ້ອງການຢາສູບອາເມລິກາບໍ? ຂ້ອຍມີພວກມັນພຽງແຕ່ 300 liras ຕໍ່ຊຸດ.
  
  
  - ຕໍ່ມາ, ແມ່. ເຈົ້າ​ຈະ​ຢູ່​ລອດ​ພວກ​ເຮົາ​ທຸກ​ຄົນ. Hyman ຈູບແກ້ມຂອງນາງທັງສອງ ແລະພາຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຫລັງ.
  
  
  "ຖ້າລາວຕ້ອງການເອົາເດັກຍິງຂຶ້ນຊັ້ນເທິງ, ບອກລາວວ່າພວກເຂົາບໍ່ສາມາດຮ້ອງຫຼືຮ້ອງດັງ," ລາວໂທຫາພວກເຮົາ. "ຂ້ອຍມີຊື່ເພື່ອສະຫນັບສະຫນູນໃນຂົງເຂດນີ້. ຖ້າລາວຕ້ອງການ hashish, ຂ້ອຍສາມາດມີມັນຄືກັນ. ແລະລາຄາຖືກຫຼາຍ.
  
  
  ມັນໄກຈາກຊຸດ Le Superbe, ແລະບໍ່ພຽງແຕ່ທາງດ້ານພູມສາດເທົ່ານັ້ນ. ໃນຫ້ອງມີຕຽງນອນທີ່ມີຜ້າຫົ່ມເປື້ອນສອງຜືນ, ຜ້າມ່ານຫຍາບໆ ແລະແຜ່ນສີຂາວແຂງອັນໜຶ່ງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ໄດ້​ເຫັນ​ຕັ່ງ​ໄມ້​ຂະ​ຫນາດ​ໃຫຍ່​ແລະ​ຕາ​ຕະ​ລາງ​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ທີ່​ມີ drawer ໄດ້. ຂ້າງເທິງມັນແມ່ນບ່ອນຫລົ້ມຈົມທີ່ມີກະຈົກຮູບໄຂ່, ແລະຂ້າງລຸ່ມນີ້ແມ່ນ bidet ທີ່ຫຼີກລ້ຽງບໍ່ໄດ້. ປ່ອງຢ້ຽມຫນຶ່ງທີ່ມີທັດສະນະທີ່ສວຍງາມຂອງກໍາແພງເປົ່າສອງແມັດຢູ່ຫລັງມັນ. Hyman ຫຼິ້ນກັບ taps rusty, ແລະນ້ໍາເລີ່ມໄຫຼເປັນ spurts. "ທໍ່ນັ້ນຍັງເຮັດວຽກຢູ່," ລາວເວົ້າດ້ວຍຄວາມແປກໃຈ. - ທ່ານເຂົ້າໃຈທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງ, Ben. ຕໍ່ໄປຕາມແລວເສດຖະກິດມີຫ້ອງນ້ໍາທີ່ມີອາບນ້ໍາ. ເອົາກະເປົ໋າຂອງເຈົ້າໄປໃສ່ແຈ ແລະພວກເຮົາສາມາດໄປກິນເຂົ້າແລງ ແລະແນະນຳເຈົ້າເປັນຄົນໃໝ່ທີ່ສຸດຂອງ Trastevere. ບໍ່ມີຈຸດໃດທີ່ຈະໄປເຂດ Conti ກ່ອນສິບໂມງ.
  
  
  ເພິ່ນ​ໄດ້​ພາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຜ່ານ​ຖະ​ໜົນ​ຫລາຍ​ເສັ້ນ​ໄປ​ຫາ trattoria, ເຊິ່ງ​ປະ​ກອບ​ດ້ວຍ​ຫ້ອງ​ໜຶ່ງ ແລະ​ປະ​ເຊີນ​ໜ້າ​ກັບ​ທາງ​ນອກ​ທີ່​ມີ​ໂຕະ​ສີ່​ໂຕ​ຢູ່​ຂ້າງ​ທາງ.
  
  
  " pasta ທີ່ດີທີ່ສຸດໃນຕົວເມືອງ," Hyman ເວົ້າ. "ໂດຍວິທີທາງການ, ບໍ່ມີນັກທ່ອງທ່ຽວຄົນດຽວຢູ່ທີ່ນີ້ນັບຕັ້ງແຕ່ West Goths." ມາໂກ!
  
  
  ເດັກຊາຍອາຍຸປະມານສິບເຈັດຄົນໃສ່ຜ້າກັນເປື້ອນສີຂາວເຜັດອອກມາຈາກເຮືອນຄົວຫລັງ. "Marco, ນີ້ແມ່ນຫມູ່ເກົ່າຂອງຂ້ອຍ Ben," Hyman ແນະນໍາຂ້ອຍເປັນພາສາອິຕາລີ. ແລະ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈົ່ມ​ສອງ​ສາມ​ຄຳ​ທີ່ Carpenter ສາ​ມາດ​ຮຽນ​ຮູ້. "ຂ້ອຍດີໃຈທີ່ໄດ້ພົບກັບເພື່ອນຂອງ Signor Hyman," Marco ເວົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າຈະຮັບໃຊ້ພວກເຮົາ, Marco," Hyman ເວົ້າ. "ສໍາລັບລາວມັນແມ່ນ Dottore Hyman. ເບັນຈະຢູ່ກັບພວກເຮົາໄລຍະໜຶ່ງ. ດັ່ງນັ້ນ, ຄືກັບຄົນໂຣມັນແທ້ໆ, ເອົາເຫຼົ້າແວງແດງມາໃຫ້ເຮົາໃນຂະນະທີ່ເຮົາຕັດສິນໃຈວ່າຈະກິນຫຍັງ.
  
  
  - Si dottore, ອາຈານ. - Mark ກ່າວ. ໃນທັນທີ, ລາວກັບຄືນມາດ້ວຍເຫຼົ້າແວງແດງສອງຂວດ, ບາງສິ່ງບາງຢ່າງເຊັ່ນ: Chianti ແຕ່ເຂັ້ມແຂງແລະສົດໃສກວ່າ. Hyman ຈົ່ມວ່າ, “ແລະຜ້າເຊັດຕົວບາງອັນ, ເພື່ອພະເຈົ້າ,” Hyman ຈົ່ມ. "ສະຖານທີ່ນີ້ສູນເສຍຮູບແບບຂອງມັນ." Marco ກັບໄປພ້ອມດ້ວຍຜ້າເຊັດປາກເປັນກ້ອນ, ແລະ Hyman ແລະຂ້ອຍໄດ້ຈັບປາກກາຂອງພວກເຮົາເພື່ອປຽບທຽບຮູບແຕ້ມຂອງແຜນຊັ້ນຂອງສະຕູດິໂອ Conti ແລະພື້ນທີ່ອ້ອມຂ້າງ.
  
  
  ທັນທີຫຼັງຈາກເຄື່ອງດື່ມທໍາອິດຂອງພວກເຮົາພວກເຮົາສັ່ງ spaghetti ກັບ mussels, roasted lamb ແລະ artichokes. ແລະໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາດື່ມກາເຟແລະ grappa, ພວກເຮົາຍັງປຽບທຽບຮູບແຕ້ມຂອງພວກເຮົາຢູ່.”
  
  
  “ຕົກລົງ,” ຂ້ອຍເວົ້າກັບສະບັບຫຼ້າສຸດຂອງພວກເຮົາ. "ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າສາງແມ່ນຢູ່ໃກ້ກັນເກີນໄປ, ແຕ່ສ່ວນທີ່ເຫຼືອເບິ່ງຄືວ່າຈະຂະຫນາດ." ທ່ານ Hyman ກ່າວວ່າ “ພວກເຂົາປົກປ້ອງມັນຄືກັບຖານທັບທະຫານ. "ແຕ່ພວກເຂົາສຸມໃສ່ດ້ານຫນ້າຢູ່ທີ່ນີ້."
  
  
  ມືຂອງລາວໄດ້ແຕະໃສ່ປະຕູທາງເຂົ້າທີ່ Jerry Carr ໄດ້ຂັບລົດໃນຕອນເຊົ້ານັ້ນຢູ່ໃນລົດຫຼູຫຼາເປັນການຕ້ອນຮັບແຂກ.
  
  
  ທ່ານກ່າວວ່າ "ບໍ່ມີເສັ້ນທາງທີ່ແທ້ຈິງທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫຼັງມັນ," ລາວເວົ້າ. “ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ມີ​ຮົ້ວ​ເຫຼັກ​ກ້າ, ໝາ​ແລະ​ການ​ລາດ​ຕະ​ເວນ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ເປັນ​ບາງ​ຄັ້ງ​ຄາວ. ນີ້...” ປາກກາຂອງລາວແຕ້ມເສັ້ນທີ່ສັ່ນສະເທືອນ. "ບັນຫາ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ພວກເຮົາຈະໄປດ້ານຫລັງໄດ້ແນວໃດໂດຍບໍ່ໄດ້ຜ່ານທາງຫນ້າກ່ອນ?"
  
  
  "ເຈົ້າເປັນຜູ້ຊ່ຽວຊານ," ລາວເວົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍເບິ່ງແຜນທີ່ອີກຄັ້ງ.
  
  
  "ບໍ່ມີເສັ້ນທາງ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ແຕ່ຂ້ອຍແນ່ໃຈວ່າຂ້ອຍໄດ້ພົບເຫັນເສັ້ນທາງບາງຢ່າງຢູ່ທີ່ນີ້."
  
  
  ຂ້ອຍ​ຍອມ​ແພ້.
  
  
  "ເສັ້ນທາງການລ່າສັດເກົ່າແກ່," Hyman ເວົ້າ. "ຖ້າມັນໄປໃນທາງນີ້, ມັນອາດຈະສິ້ນສຸດລົງໃນ Centocelli. ແລະພວກເຮົາສາມາດຂັບລົດໄປທີ່ນັ້ນໄດ້ໂດຍບໍ່ຕ້ອງໄປປະຕູ.
  
  
  'ໃນໄລຍະທາງຍ່າງ?'
  
  
  "ມັນບໍ່ຈໍາເປັນ," ລາວເວົ້າ. “ຂ້ອຍມີລົດຖີບພັບສອງຄັນຢູ່ໃນລໍາຕົ້ນຂອງຂ້ອຍ. ແລະໃນປັດຈຸບັນສະຖານທີ່ທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງລົບກວນກອງ.
  
  
  "ຂ້ອຍເຫັນປືນສັ້ນເລີ່ມຕົ້ນຢູ່ໃນເຮືອນຂອງເຈົ້າ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  'ແມ່ນແລ້ວ.'
  
  
  "ລາວມີດອກໄຟແລະເຈົ້າມີບໍ?" "ນັ້ນແມ່ນທັງຫມົດ," ລາວເວົ້າ. "ແຕ່ມັນຈະສະຫວ່າງທົ່ວພື້ນທີ່ເພື່ອໃຫ້ພວກເຂົາສາມາດເຫັນເຈົ້າແລະຂ້ອຍ."
  
  
  "ບໍ່ແມ່ນຖ້າພວກເຮົາຊອກຫາຕົ້ນໄມ້," ຂ້ອຍເວົ້າ. - ຈະເປັນແນວໃດຖ້າທ່ານຍິງໄປໃນທິດທາງທີ່ບໍ່ຖືກຕ້ອງຈາກບ່ອນທີ່ຂ້ອຍຢູ່? ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ບໍ່ແມ່ນທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງແມ່ນ illuminated, ຫຼືຢ່າງຫນ້ອຍບໍ່ແຫຼມ. ລໍຖ້າຈົນກ່ວາພວກເຮົາໄປຮອດ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ພາ​ກັນ​ຢູ່​ທີ່​ປະ​ຕູ​ຂອງ tavern ໄດ້. Hyman ກັບຄືນມາສໍາລັບອາວຸດແລະລົດຂອງລາວ. ຂ້ອຍກັບໄປບ່ອນຂອງຂ້ອຍເພື່ອເອົາລູກປືນໃຫ້ Luger. ໃນ​ສິບ​ຫ້າ​ນາ​ທີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ໄດ້​ພົບ​ກັບ​ເຂົາ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​ທີ່​ຂົວ​ຂ້າມ​ແມ່​ນໍ້າ.
  
  
  ລາວຢູ່ໃນເວລາ, ໃນ Peugeot ເກົ່າ. ມັນເບິ່ງຈາກພາຍນອກ, ແຕ່ທັນທີທີ່ຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນມັນແລະພວກເຮົາຂັບລົດໃນຈັງຫວະທີ່ຄົງທີ່ຜ່ານການຈະລາຈອນເກົ້າໂມງທີ່ຍັງແອອັດ, ຂ້ອຍສາມາດບອກໄດ້ດ້ວຍຫູວ່າລົດໄດ້ຖືກປັບໃຫ້ສົມບູນແບບ.
  
  
  "ມັນແມ່ນການຂັບລົດເຄິ່ງຊົ່ວໂມງຢູ່ທີ່ນັ້ນ," Hyman ເວົ້າ.
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ມັນໃຊ້ເວລາຢ່າງຫນ້ອຍເຄິ່ງຊົ່ວໂມງທີ່ຈະໄປເຖິງບ່ອນນັ້ນ." ມັນຕ້ອງມືດໃນເວລານັ້ນ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ບໍ່​ໄດ້​ເວົ້າ​ຫຍັງ​ອີກ, ​ເຮັດ​ໃຫ້​ຄວາມ​ງຽບ​ສະ​ຫງົບ​ພຽງ​ແຕ່​ເຫັນ​ດີ​ກັບ​ແຜນ​ການ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ທີ່​ຈະ​ພົບ​ກັນ​ເມື່ອ​ການ​ກະ​ທຳ​ສຳ​ເລັດ.
  
  
  "ຢ່າລໍຖ້າຂ້ອຍ," ຂ້ອຍບອກລາວ. "ຖ້າຂ້ອຍສາມາດເຂົ້າໄປໄດ້, ຂ້ອຍຍັງສາມາດຊອກຫາທາງອອກໄດ້. ຂ້ອຍຈະມາເຮືອນຂອງເຈົ້າໃນເວລາເຈັດສາມສິບຕອນເຊົ້າ. ຖ້າຂ້ອຍບໍ່ຢູ່ທີ່ນີ້ໂດຍເກົ້າ, ໄປຫາວິທະຍຸນັ້ນແລະເບິ່ງວ່າມີສິ່ງໃດທີ່ມີຊີວິດຢູ່ຕິດຢູ່ກັບ heel ຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ພວກເຮົາໄດ້ຈອດລົດ Peugeot ໃນ Centocelli, ເປັນເຂດຊານເມືອງທີ່ມີໃບໄມ້, ແລະບໍ່ມີໃຜໃຫ້ຄວາມສົນໃຈກັບພວກເຮົາໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາ unpacked ແລະປະກອບລົດຖີບພັບສອງ. Hyman ຂັບລົດໄປກ່ອນຂ້ອຍ, ຕາມຖະຫນົນຈົນກ່ວາເຮືອນບາງໆ.
  
  
  “ມັນຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນໜຶ່ງ,” ລາວເອີ້ນຂ້ອຍຢ່າງອ່ອນໂຍນ. — ມີປ່າແລະທົ່ງນາປະມານນຶ່ງກິໂລແມັດລະຫວ່າງພວກເຮົາກັບສະຕູດິໂອ. ແຕ່ທາງໃດໄປໃສ?
  
  
  ພວກເຮົາໂຊກດີ. ເສັ້ນທາງດັ່ງກ່າວເປັນເສັ້ນທາງທີ່ໜາແໜ້ນ, ແຕ່ບໍ່ເປັນທາງທີ່ໃຫຍ່ເກີນໄປ ຈົນບໍ່ສາມາດຂີ່ລົດຖີບໄປໄດ້. ສາມຫຼືສີ່ລ້ຽວຜິດໄດ້ຖືກແກ້ໄຂໄດ້ງ່າຍໂດຍໃຊ້ເຂັມທິດ. ມັນ​ແມ່ນ​ເຈັດ​ນາທີ​ຜ່ານ​ໄປ​ໄດ້​ສິບ​ກວ່າ​ເມື່ອ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເຫັນ​ຮົ້ວ​ເຫຼັກ​ຍາວ​ຂອງ​ຈັກກະພັດ​ໂຣມັນ​ຂອງ Renzo.
  
  
  ມັນເບິ່ງຄືກັບທີ່ຂ້ອຍຈື່ໄດ້ຈາກການກວດກາດ່ວນໃນຕອນເຊົ້ານັ້ນ. ພື້ນດິນຢູ່ທາງໜ້າຂອງຮົ້ວໄດ້ຖືກຕັດອອກ, ຍົກເວັ້ນຕົ້ນໄມ້ຢູ່ບ່ອນນັ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບອກ Hyman ໃຫ້​ວັດ​ແທກ​ສອງ​ຮ້ອຍ​ກ້າວ​ທາງ​ເໜືອ, ແລະ​ຈາກ​ນັ້ນ, ເມື່ອ​ລາວ​ພົບ​ການ​ປົກ​ຫຸ້ມ​ທີ່​ດີ, ໃຫ້​ແສງ​ໂຄມ​ໄຟ​ຕາມ​ເສັ້ນ​ຂວາງ​ຂ້າມ​ຮົ້ວ. ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່​ລາວ​ເລືອກ​ຕໍາ​ແໜ່ງ​ຂອງ​ລາວ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກະ​ກຽມ​ຕົວ​ເອງ ແລະ ກ່າວ​ຄຳ​ອະ​ທິ​ຖານ​ສັ້ນໆ.
  
  
  ພວກເຮົາຈັບມືແລະລາວຫາຍໄປ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເລີ່ມ ຕົ້ນ kneading ສີ່ ບານ ທີ່ ຄ້າຍ ຄື ກັນ ຂອງ Hamburg ລາວ ໄດ້ ສະ ຫນອງ ໃຫ້ ແລະ ປະ ສົມ ໃຫ້ ເຂົາ ເຈົ້າ ມີ ພາກ ສ່ວນ ເທົ່າ ທຽມ ກັນ ຂອງ valerian ເພື່ອ ດຶງ ດູດ ຫມາ ແລະ ເປັນ sedative ສໍາ ລັບ knockout ໄວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ແຕ່​ໄດ້​ປະ​ສົມ​ໃນ​ຢາ​ນອນ​ຫລັບ​ຂອງ Camilla, ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕິດ​ກັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕະ​ຫຼອດ​ເວ​ລາ, ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ຈະ​ມີ​ການ​ປ່ຽນ​ແປງ​ທັງ​ຫມົດ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ໃກ້​ສະ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍິນ​ການ scratching ຂອງ paws ແລະ​ໄດ້​ເຫັນ​ເງົາ​ຈືດໆ; ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເປັນ Shepherds ເຍຍ​ລະ​ມັນ​ຍັກ​ໃຫຍ່. ທັງ​ສອງ​ໄດ້​ແລ່ນ​ກັບ​ໄປ​ອີກ​ດ້ານ​ໜຶ່ງ​ຂອງ​ຮົ້ວ. ຂ້ອຍຖິ້ມແຮັມເບີເກີສີ່ອັນຕໍ່ກັນຂ້າມຮົ້ວ. ພວກ​ເຂົາ​ລົງ​ມາ​ໂດຍ​ບໍ່​ໄດ້​ອອກ​ສຽງ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເຫັນ ຫມາ trotting ໄປ ຫາ ສອງ ບ່ອນ ທີ່ ແຕກ ຕ່າງ ກັນ ທີ່ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ເລືອກ. ຂ້ອຍຈະບໍ່ມີໂອກາດຖ້າຂ້ອຍໄດ້ຕໍ່ສູ້ກັບໝາເຫຼົ່ານີ້, ສະນັ້ນຂ້ອຍຈຶ່ງເອົາແຮັມເບີເກີໝາແຕ່ລະອັນໃຫ້ເຂົ້າກັນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ມີ​ເວ​ລາ​ພຽງ​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ເອົາ​ລໍ້​ອອກ​ຈາກ​ລົດ​ຖີບ​ກ່ອນ Hyman, ບ່ອນ​ໃດ​ກໍ​ຕາມ​ທີ່​ລາວ​ນັ່ງ, ໄດ້​ເຮັດ​ໃຫ້​ເກີດ​ດາວ​ໃຫມ່​ດອກ​ໄມ້​ໃນ​ທ້ອງ​ຟ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ແລ່ນ​ໄປ​ຫາ​ຮົ້ວ, ຖື​ລົດ​ຖີບ disassembled ຢູ່​ທາງ​ຫນ້າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ ຂ້ອຍ​ຕິດ​ກອບ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ພື້ນ​ດິນ ແລະ​ໂດດ​ຂ້າມ​ຮົ້ວ​ສີ່​ຟຸດ​ທີ່​ມີ​ເສົາ​ເສົາ​ທີ່​ສະຫງ່າ​ງາມ.
  
  
  ເມື່ອ​ຂ້ອຍ​ລົງ​ຈອດ, ຂ້ອຍ​ໄດ້​ກົ້ມ​ໄປ​ນອນ​ຢູ່​ບ່ອນ​ນັ້ນ​ເປັນ​ເວລາ​ຫ້າ​ວິນາທີ ຈົນ​ກວ່າ​ຂ້ອຍ​ແນ່​ໃຈ​ວ່າ​ທະຫານ​ບໍ່​ໄດ້​ຍິນ ຫຼື​ເຫັນ​ຂ້ອຍ. ຫ່າງ​ໄກ​ຫຼາຍ​ຮ້ອຍ​ຫ້າ​ສິບ​ແມັດ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ໃສ່​ກັນ, ດຶງ​ດູດ​ແສງ​ຂອງ​ລູກ​ໄຟ. ຂ້ອຍຄ່ອຍໆກ້າວໄປຂ້າງໜ້າໄປຫາສາງທີ່ໃກ້ທີ່ສຸດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຜ່ານ​ຫມາ​ແລະ sentries ແລະ​ສາ​ມາດ​ໄດ້​ພົບ​ກັບ​ການ​ປຸກ​ໃຫມ່​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​.
  
  
  ແຕ່ບໍ່ມີຫຍັງເກີດຂຶ້ນ. ຢ່າງຫນ້ອຍຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ສັງເກດເຫັນຫຍັງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫວັງ​ວ່າ Renzo ແລະ cronies ຂອງ​ເຂົາ​ມີ​ຄວາມ​ຍິນ​ດີ​ຫຼາຍ​ທີ່​ມີ​ໄຟ​ສ່ອງ​ແສງ​ຢູ່​ທີ່​ປະ​ຕູ​ຕົ້ນ​ຕໍ, ຄົນ​ລ້ຽງ​ແກະ​ຂອງ​ເຢຍ​ລະ​ມັນ​ແລະ sentries ລາດ​ຕະ​ເວນ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ມີ​ການ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ເພີ່ມ​ເຕີມ. ພວກເຂົາເຈົ້າມີ locks ຄູ່ທີ່ດີ, ທີ່ເຂັ້ມແຂງຢູ່ໃນປະຕູຂອງສາງທໍາອິດ, ແຕ່ດີ, locks ຄູ່ທີ່ເຂັ້ມແຂງແມ່ນການຫຼິ້ນຂອງເດັກນ້ອຍສໍາລັບຕົວແທນ AX ໄດ້.
  
  
  ກ່ອນທີ່ຈະເຂົ້າໄປໃນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ lubricated hinges ແລະ locks ລະມັດລະວັງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄາດ​ວ່າ​ຈະ​ມີ​ສານ​ຫນູ​, ສະ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ແປກ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ຊອກ​ຫາ​ຫນຶ່ງ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ປະ​ຫລາດ​ໃຈ​ແລະ​ຕົກ​ໃຈ​ກັບ​ແນວ​ພັນ​ແລະ​ຄວາມ​ຕາຍ​ຂອງ​ອາ​ວຸດ​. ມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງສໍາລັບທຸກຄົນຢູ່ທີ່ນີ້, ຈາກລູກສອນໄຟຂອງລັດເຊຍສໍາລັບຍົນສູ້ຮົບ Mig-24 ຮຸ່ນຫຼ້າສຸດ, ກັບຫົວຮົບນິວເຄລຍສໍາລັບ T-2B ທີ່ສະຫນອງໂດຍກອງທັບເຮືອສະຫະລັດຂອງພວກເຮົາ, ຈົນເຖິງລູກສອນໄຟຂະຫນາດນ້ອຍສໍາລັບ Saber 100-F ຂອງພວກເຮົາ (ຊຸດໃຫມ່, ບໍ່ໄດ້ລົງທະບຽນ, ຈັດປະເພດ).
  
  
  ຄົນ ໜຶ່ງ ສາມາດແນ່ໃຈວ່າບໍ່ມີລັດຖະບານໃດທີ່ໃຫ້ອຸປະກອນຂອງລາວມີຄວາມຄິດທີ່ວ່າມັນສາມາດກາຍເປັນອາວຸດທີ່ເຮັດວຽກໄດ້ໄວ. ການຢ້ຽມຢາມສາງຂອງຜູ້ທີ່ມາຈາກລັດເຊຍ, ຈີນຫຼືຫນຶ່ງໃນບັນດາປະເທດ NATO ແນ່ນອນວ່າຈະທໍາລາຍແຜນການດັ່ງກ່າວກ່ອນທີ່ຈະສາມາດພັດທະນາໄດ້, ເຖິງແມ່ນວ່າມັນຈະເລີ່ມຕົ້ນ, ຍ້ອນການເລື່ອນຂອງ Studs, ໃນວັນຈັນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຮັດ​ເຄື່ອງ​ໝາຍ​ທີ່​ເບິ່ງ​ບໍ່​ເຫັນ​ໃສ່​ກ່ອງ​ລູກ​ປືນ​ຫຼາຍ​ໜ່ວຍ​ໂດຍ​ໃຊ້​ດິນ​ສໍ​ສີ​ມັນ​ທີ່​ມີ​ອົງ​ປະ​ກອບ radioactive. ຂ້ອຍບໍ່ຈໍາເປັນຕ້ອງເບິ່ງຫ້ອງເກັບຂອງອື່ນ, ແຕ່ຂ້ອຍນອນບໍ່ຫຼັບເປັນເວລາສິບນາທີທີ່ຂີ້ຮ້າຍໃນຂະນະທີ່ຄົນເຝົ້າຍາມກາງຄືນໄດ້ຍ່າງຮອບໆຕຶກທັງສອງ. ຄ່ອຍໆມັນກາຍເປັນຄວາມແປກປະຫຼາດທີ່ໜ້າຢ້ານກົວ. ບັດ​ນີ້​ສິ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ເຮັດ​ແມ່ນ​ໃຫ້​ແນ່​ໃຈ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ອອກ​ຈາກ​ທີ່​ນີ້​ຢ່າງ​ມີ​ຊີ​ວິດ ເພື່ອ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເຕືອນ​ຄົນ​ໃຫ້​ຫຼາຍ​ເທົ່າ​ທີ່​ຈະ​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້. ເຖິງແມ່ນວ່າການເຊື່ອມຕໍ່ທາງດ້ານການເມືອງຂອງ Pierrot ບໍ່ສາມາດຊ່ວຍປະຢັດລາວດ້ວຍຫຼັກຖານທີ່ຫນ້າເຊື່ອຖືດັ່ງກ່າວ.
  
  
  ທ້ອງຟ້າ​ຍັງ​ມີ​ເມກ​ຢູ່​ໃນ​ເວລາ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ຄ່ອຍໆ​ກວາດ​ໄປ​ຫາ​ຮົ້ວ. ອີກເທື່ອໜຶ່ງຂ້ອຍຕ້ອງສ້າງສິ່ງລົບກວນ, ແຕ່ເທື່ອນີ້ຂ້ອຍຕ້ອງລົບກວນເຂົາເຈົ້າເອງ. ຂ້ອຍຈື່ໄດ້ເຄື່ອງບິນດິນຟ້າອາກາດແບບເກົ່າແກ່ທີ່ສະຫງ່າງາມຢູ່ໃນຟາມທີ່ເປັນສ່ວນຫນຶ່ງຂອງທິວທັດ Vereldeinde. ມັນເຫັນໄດ້ງ່າຍໆຈາກບ່ອນທີ່ຂ້ອຍຢູ່ໃນປັດຈຸບັນ, ແລະກຸ່ມຕົ້ນໄມ້ປອມຈະປິດບັງຂ້ອຍຈາກກອງທີ່ມັນຈະລໍ້ລວງ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ Luger ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອອກ, patted handle ແລະ screwed ສຸດ muffler ໄດ້. ມັນເຮັດໃຫ້ມັນເປັນ clunky ເລັກນ້ອຍແລະເປັນພຽງເລັກນ້ອຍ harder ເພື່ອແນໃສ່, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ມີໂອກາດຫນຶ່ງແລະຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງເອົາມັນຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍົກ​ຕົວ​ເອງ​ຂຶ້ນ​ເທິງ​ສອກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ລໍ​ຖ້າ​ສໍາ​ລັບ​ການ​ຟັງ​ທີ່​ຈະ​ແຈ້ງ​ພຽງ​ເລັກ​ນ້ອຍ. ນີ້ເກີດຂຶ້ນປະມານສິບນາທີຕໍ່ມາ. ຢ່າງຫນ້ອຍຂ້ອຍມີສາຍຕາພຽງພໍທີ່ຈະເອົາການສັກຢາ. muffler ປ່ອຍ​ອອກ​ເປັນ​ໄອ muffled ແລະ vane ດິນ​ຟ້າ​ອາ​ກາດ swed ໄປ​, ສຽງ​ຂອງ​ຜົນ​ກະ​ທົບ​ໄດ້​ດັງ​ກ້ອງ​ໄປ​ທົ່ວ​ພື້ນ​ທີ່​. ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງຕີນແລ່ນເຂົ້າໃກ້ຟາມ. ຂ້ອຍເອົາມີດຂອງຂ້ອຍແລະເລີ່ມຂຸດຂຸມສາມແມັດພາຍໃຕ້ຮົ້ວ.
  
  
  ຍັງ​ມີ​ສຽງ​ຮ້ອງ​ຢູ່​ທົ່ວ​ຟາມ​ໃນ​ຂະນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍົກ​ກອບ​ລົດ​ຖີບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ, ກອດ​ລໍ້​ແລະ​ຂີ່​ໄປ​ຫາ Centocelli. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາບ​ແຊ່ງ​ຕົນ​ເອງ​ທີ່​ໂງ່​ພໍ​ທີ່​ຈະ​ບໍ່​ໃຫ້ Hyman ລໍ​ຖ້າ​ຢູ່​ໃນ​ລົດ. ໃນປັດຈຸບັນທຸກໆນາທີສາມາດນັບໄດ້. ທໍາອິດທ່ານຈໍາເປັນຕ້ອງລາຍງານໃຫ້ Hawk, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນກໍາຈັດທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ເຊື່ອມຕໍ່ກັບ "ສິ້ນສຸດຂອງໂລກ." .
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄິດກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້, ເມື່ອ, ດ້ວຍລົດຖີບແລະສິ່ງອື່ນໆ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈົມນ້ໍາເຂົ້າໄປໃນຂຸມທີ່ຖືກປິດບັງ. ຂ້ອຍຢືນຂຶ້ນອີກດ້ວຍ Luger ໃນມືຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ໄດ້ຖິ້ມມັນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ຜູ້ຊາຍສີ່ຄົນຢືນຢູ່ອ້ອມຂຸມ, ຈັບລົດຄາບີນອັດຕະໂນມັດທີ່ຂີ້ຄ້ານ.
  
  
  "ພວກເຮົາໄດ້ລໍຖ້າເຈົ້າ, Nick Carter," ຜູ້ຊາຍຄົນຫນຶ່ງເວົ້າວ່າ, ສຽງຂອງລາວຖືກບິດເບືອນໂດຍຜ້າມ່ານທີ່ລາວດຶງຫົວຂອງລາວ.
  
  
  
  
  ບົດທີ 7
  
  
  
  
  
  ຜູ້ຊາຍສອງຄົນໄດ້ຊ່ວຍຂ້າພະເຈົ້າອອກຈາກຂຸມແລະຊອກຫາຂ້າພະເຈົ້າຢ່າງລະອຽດ, ໃນຂະນະທີ່ອີກສອງຄົນຈັບຂ້າພະເຈົ້າດ້ວຍປືນຂອງເຂົາເຈົ້າ. ຫຼັງຈາກການທັກທາຍຄັ້ງທຳອິດ, ບໍ່ມີໃຜເວົ້າຫຍັງເລີຍ.
  
  
  ພວກເຂົາເຈົ້າພົບເຫັນ stiletto ແລະເອົາມັນໄປ. ເຂົາເຈົ້າໄດ້ພົບເຫັນລູກລະເບີດແກ໊ສຢູ່ໃນຖົງໂສ້ງຂອງຂ້ອຍ ແລະໄດ້ເອົາມັນໄປພ້ອມກັບສິ່ງອື່ນໆຈາກກະເປົ໋າຂອງຂ້ອຍ, ລວມທັງແຜ່ນກະດາດບາງອັນ; ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ດີ, ເພາະວ່າກະດາດກະດາດຂີ້ເຫຍື້ອນີ້ແມ່ນສານປະສົມ magnesium ທີ່ສາມາດລະເບີດໃນແສງສະຫວ່າງທີ່ຕາບອດ, ພຽງພໍທີ່ຈະຂັດຂວາງສາຍຕາຊົ່ວຄາວ.
  
  
  ໂດຍວິທີທາງການ, ທັງສີ່ຄົນມີກ້າມ, ບາງທີເຄັ່ງຄັດກວ່າ Gorilla ແລະ Pepe, ແລະແນ່ນອນວ່າສະຫລາດກວ່າ. ເຂົາເຈົ້າໄດ້ພາຂ້ອຍໄປທ້າຍທາງລົດທີ່ລົດ Fiat ໃຫຍ່ລໍຖ້າຂ້ອຍຢູ່. ດ້ວຍ​ຄວາມ​ສ່ຽງ​ຫຼາຍ, ຂ້ອຍ​ບໍ່​ສາມາດ​ໃຊ້​ໂອກາດ​ໄດ້. ມັນ​ບໍ່​ແມ່ນ​ແບບ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທີ່​ຈະ​ຮ້ອງ​ຂໍ​ຄວາມ​ຊ່ວຍ​ເຫຼືອ, ແຕ່​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ບໍ່​ແມ່ນ​ເວ​ລາ​ສໍາ​ລັບ​ຄວາມ​ພາກ​ພູມ​ໃຈ​ສ່ວນ​ບຸກ​ຄົນ. ແລະໃນວິນາທີທີ່ແບ່ງອອກມັນເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຫາຍໃຈແລະຮ້ອງອອກມາເພື່ອຂໍຄວາມຊ່ວຍເຫຼືອຄືກັບຫມາທີ່ຮ້າງ, ຄູຝຶກຄົນຫນຶ່ງຂອງຂ້ອຍໄດ້ເປີດປາກຂອງຂ້ອຍແລະເອົາແກ໊ກຮູບໄຂ່ມຸກໃສ່ມັນ.
  
  
  "ນີ້ແມ່ນເພື່ອຊ່ວຍປະຢັດທ່ານຄວາມພະຍາຍາມທີ່ບໍ່ຈໍາເປັນ, Carter," ໂຄສົກຂອງພວກເຂົາເວົ້າວ່າ.
  
  
  ສະນັ້ນການຂີ່ລົດກັບຄືນໄປ Rome ແມ່ນສະຫງົບຄືກັບການເດີນທາງຂອງຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ເຖິງແມ່ນວ່າບໍ່ສະບາຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ກໍາ​ລັງ​ເຂົ້າ​ໄປ Rome ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ glimpse ຂອງ​ປະ​ຕູ Porte Maggiore. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ໂຈນສອງຄົນທີ່ສອງຂ້າງຂອງຂ້ອຍຢູ່ດ້ານຫລັງຂອງລົດໄດ້ດຶງຜ້າມ່ານລົງ, ເຊັ່ນດຽວກັນກັບຜ້າມ່ານດ້ານຫນ້າຂອງພາກສ່ວນແກ້ວທີ່ແຍກພວກເຮົາອອກຈາກຄົນຂັບລົດ. ກ່າວ​ວ່າ​ການ​ແບ່ງ​ປັນ​ແກ້ວ​ປະ​ກົດ​ວ່າ​ກັນ​ລູກ​ປືນ, ແລະ​ປະ​ຕູ​ຫລັງ​ທັງ​ສອງ​ບໍ່​ມີ levers. ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ເອົາ​ຊະ​ນະ​ຜູ້​ປົກ​ຄອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ທັງ​ສອງ​ແລະ​ເອົາ​ອາ​ວຸດ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ຈະ​ຖືກ​ພາ​ໄປ​ບ່ອນ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຕັ້ງ​ໃຈ​ຈະ​ເອົາ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ໃນ cage ແກ້ວ​ແລະ​ໂລ​ຫະ​ປະ​ທັບ​ຕາ​ຢ່າງ​ແຫນ້ນ​ຫນາ.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຂັບ​ລົດ​ໄປ​ອີກ​ຫ້າ​ນາ​ທີ, ແລະ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ລົດ​ລົງ​ພູ​ແລະ​ຢຸດ. ກອງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ຜ້າ​ມ່ານ​ລົງ​ແລະ​ລໍ​ຖ້າ​ໃຫ້​ຄົນ​ຂັບ​ລົດ​ແລະ​ຄູ່​ຮ່ວມ​ງານ​ຂອງ​ເຂົາ​ຈະ​ເປີດ​ປະ​ຕູ​ຈາກ​ຂ້າງ​ນອກ.
  
  
  ພວກເຮົາຢູ່ໃນບ່ອນຈອດລົດໃຕ້ດິນຂອງອາຄານຂະຫນາດໃຫຍ່ບາງ. ຕົວເລກທີ່ແຕກຕ່າງກັນກ່ຽວກັບລົດທີ່ແຕກຕ່າງກັນ; ຫຼາຍໆຄົນອີຕາລີ, ອອສເຕຣຍ, ສະວິດ, ພາສາອັງກິດຫນຶ່ງແລະຫນຶ່ງທີ່ມີຕົວເລກພິເສດທີ່ໃຊ້ໂດຍນັກການທູດ Maltese. ພວກເຂົາເຈົ້າຢູ່ໃນສາມໃນຫົກປ້າຍທະບຽນອິຕາລີ. CD ສໍາ​ລັບ​ອົງ​ການ​ການ​ທູດ​. ຂ້າພະເຈົ້າສາມາດຄາດຫວັງ Pierrot; ຢ່າງຫນ້ອຍຫມູ່ເພື່ອນຂອງ Pierrot.
  
  
  ທັນທີທີ່ປະຕູເປີດ, ພວກເຂົາຊ່ວຍຂ້ອຍອອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ຖືກ​ປິດ​ປາກ, ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ຈັບ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຢ່າງ​ແຫນ້ນ​ແຟ້ນ ແລະ ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ພຽງ​ແຕ່​ປະ​ທ້ວງ​ຢ່າງ​ງຽບໆ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ dragged ໄປ​ຫາ​ລິ​ຟ​ອັດ​ຕະ​ໂນ​ມັດ​.
  
  
  ສີ່ heavyweight ໄດ້ກົດດັນໃສ່ຂ້າພະເຈົ້າ, ເຖິງແມ່ນວ່າເຄື່ອງຫມາຍໂລຫະຂະຫນາດນ້ອຍຢູ່ດ້ານຂ້າງໄດ້ລະບຸໄວ້ຢ່າງຊັດເຈນເປັນພາສາອັງກິດ, ຝຣັ່ງແລະ Italian ວ່ານ້ໍາຫນັກສູງສຸດແມ່ນສີ່ຄົນຫຼື 300 ກິໂລກໍາ. ພວກເຮົາແຕ່ລະຄົນມີນໍ້າໜັກຢ່າງໜ້ອຍເກົ້າສິບກິໂລກຣາມ, ສະນັ້ນ ຂ້ອຍຈຶ່ງຫົວຫົວໃສ່ແຜ່ນໂລຫະ.
  
  
  “ແມ່ນ​ແລ້ວ, ມັນ​ເປັນ​ຄວາມ​ອັບອາຍ​ທີ່​ຈະ​ຝ່າຝືນ​ພຣະ​ບັນຍັດ​ແບບ​ນັ້ນ,” ໜຶ່ງ​ໃນ​ສີ່​ຄົນ​ເວົ້າ. "ແຕ່ບາງຄັ້ງເຈົ້າບໍ່ມີທາງເລືອກ, ເຈົ້າ, Carter ບໍ?"
  
  
  ລິຟໄດ້ຂຶ້ນສີ່ຊັ້ນ ແລະເປີດເຂົ້າໄປໃນໜຶ່ງແລວທາງຍາວທີ່ມີປະຕູຫ້ອງການເປັນແຖວທີ່ເປັນແບບຢ່າງຂອງອາຄານລັດຖະບານຍຸກ Mussolini. ໃນຕອນທ້າຍຂອງຫ້ອງໂຖງມີປ່ອງຢ້ຽມ, ແລະຢູ່ທາງຫນ້າຂອງປ່ອງຢ້ຽມນີ້ຢືນຢູ່ໃນຮູບທີ່ມີປືນກົນຢູ່ໃຕ້ແຂນຂອງລາວ. ບ່ອນທີ່ passage ໄປອີກດ້ານຫນຶ່ງປະກອບເປັນມຸມຂວາ, ຢືນເປັນຮູບປະກອບອາວຸດເທົ່າທຽມກັນ.
  
  
  ຄວາມ​ຫວັງ​ທີ່​ອ່ອນ​ເພຍ​ໃດໆ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອາດ​ຈະ​ຕ້ອງ​ໄດ້​ຕັດ​ອິດ​ສະ​ລະ​ແລະ​ການ​ຫນີ​ຄວາມ​ສ່ຽງ​ໄດ້​ຫມົດ​ໄປ. ຂ້ອຍບໍ່ຄິດວ່າ Nick Carter, Jerry Carr ຫຼື Ben Carpenter ຈະລອດຊີວິດມາໄດ້ໃນສະໄໝນັ້ນ.
  
  
  ຖ້າຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ເວົ້າແລະບໍ່ຕັ້ງໃຈຈະເວົ້າ, ພວກເຂົາຈະກົດດັນຂ້ອຍດ້ວຍການທໍລະມານ, ຄວາມຈິງ, ຫຼືທັງສອງຢ່າງ. ໃນທຸກກໍລະນີເຫຼົ່ານີ້, ບາງທີການແບ່ງສ່ວນທີສອງໄດ້ມາເມື່ອຂ້ອຍຕ້ອງການທີ່ຈະຫນີໄປ, ຫຼື, ລົ້ມເຫລວ, ເອົາຄົນກັບຂ້ອຍໄປຫາບໍລິສັດຢູ່ໃນບ່ອນຝັງສົບ.
  
  
  ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ນໍາພາຂ້າພະເຈົ້າ, ຫຼືແທນທີ່ຈະ dragged ຂ້າພະເຈົ້າ, ຜ່ານສາມປະຕູແລະຢຸດຢູ່ທີ່ສີ່. ຜູ້​ນຳ​ຍ່າງ​ເຂົ້າ​ແລະ​ອອກ​ບໍ່​ພໍ​ເທົ່າ​ໃດ​ຊົ່ວ​ຄາວ​ຕໍ່​ມາ, ເຮັດ​ທ່າ​ທາງ​ດ້ວຍ​ນິ້ວ​ມື. ສະຫາຍສາມຄົນຂອງລາວໄດ້ຍູ້ຂ້ອຍເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງ.
  
  
  ມັນເປັນຫ້ອງການຂະຫນາດໃຫຍ່, ກວ້າງຂວາງທີ່ມີປ່ອງຢ້ຽມກີດຂວາງທີ່ເບິ່ງເຫັນ Tiber. ມີໂຕະໄມ້ສັກຂະໜາດໃຫຍ່ທີ່ມີການອອກແບບທັນສະໄໝຕໍ່ກັບຝາດ້ານໜຶ່ງ. ເກົ້າອີ້ທີ່ສະດວກສະບາຍໄດ້ຖືກວາງໄວ້ອ້ອມຮອບລາວ. ຫນຶ່ງໃນຫວ່າງເປົ່າ, ຄົນອື່ນໄດ້ຖືກຄອບຄອງໂດຍຜູ້ຊາຍຫ້າຄົນໃນອາຍຸແຕ່ສາມສິບຫ້າຫາຫ້າສິບຫ້າ. ທັງໝົດແມ່ນເປັນທີ່ໜ້ານັບຖືຄືກັບນັກລົງທຶນອື່ນໆຂອງຂ້ອຍຢູ່ World End, ແຕ່ບໍ່ແມ່ນ Piero ຫຼື Renzo.
  
  
  ຢູ່​ຕັ່ງ​ຢູ່​ຫລັງ​ໂຕະ​ນັ່ງ​ເປັນ​ຜູ້​ຊາຍ​ສູງ, ຜິວ​ບາງ, ອາ​ຍຸ​ສີ່​ສິບ, ມີ​ຜົມ​ສີ​ເຫຼືອງ​ຍາວ ແລະ​ແວ່ນ​ຕາ​ຂອບ​ເຂົາ. ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍເຫັນລາວມາກ່ອນ. ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍເຫັນຜູ້ຊາຍຄົນໃດມາກ່ອນ. ແລະພວກເຂົາທັງຫມົດເບິ່ງຄືກັບສະມາຊິກຂອງຄະນະກໍາມະການກະກຽມການສອບເສັງປາກເປົ່າຂອງຂ້ອຍສໍາລັບປະລິນຍາໂທໃນປະຫວັດສາດຫຼາຍກ່ວາຄືກັບນາຍຈ້າງຂອງຜູ້ຊາຍເຫຼົ່ານັ້ນທີ່ພະຍາຍາມຈືນຂ້ອຍ, ຕັດຄໍ Rosana, ແລະຕອນນີ້ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຢູ່ໃນບ່ອນນັ່ງຫວ່າງເປົ່າ.
  
  
  "ຂໍຂອບໃຈ, ທ່ານ Carter," ຊາຍຜິວເນື້ອສີຂາວເວົ້າຢ່າງສຸພາບ, ຄືກັບວ່າລາວບໍ່ໄດ້ສັງເກດເຫັນວ່າຂ້ອຍຖືກຍູ້ລົງໄປໃນຕັ່ງນັ່ງແລະສອງຄົນເຫຼົ່ານັ້ນໄດ້ເຂົ້າມາຂ້າງຂ້ອຍເພື່ອຈັບຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນັ້ນ. .
  
  
  "ດັ່ງທີ່ເຈົ້າເຫັນ," ລາວເວົ້າ, "ພວກເຮົາຮູ້ຊື່ແທ້ຂອງເຈົ້າແລະຮູ້ບາງຢ່າງກ່ຽວກັບຄວາມສາມາດຂອງເຈົ້າ." ຫນຶ່ງໃນປະຊາຊົນຂອງພວກເຮົາຢູ່ທີ່ນີ້, ທ່ານ Oleg Perestov, ເວົ້າວ່າເພື່ອນຮ່ວມງານຂອງລາວມີກອງປະຊຸມທີ່ຫນ້າສົນໃຈກັບທ່ານ.
  
  
  ຜູ້ຊາຍຫົວຫົວສັ້ນ, ຕາບ້າເລິກໆໃສ່ໃບໜ້າສະລາວິກໄດ້ຫົວຫົວຢ່າງບໍ່ພໍໃຈ. ທັນໃດນັ້ນຊື່ກໍ່ມາເຖິງໃຈ. ລາວເປັນຜູ້ຊາຍຕົ້ນຕໍຂອງ MGB ລັດເຊຍສໍາລັບເອີຣົບຕາເວັນຕົກ. ດັ່ງນັ້ນ, ການຄິດສັ້ນໆຂອງຂ້າພະເຈົ້າກ່ຽວກັບການເຂົ້າຮ່ວມຂອງພວກຄອມມູນິດໃນລະຫວ່າງການປະຊຸມແມ່ນບໍ່ຜິດ. ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນເປັນຫຍັງຈຶ່ງມີອາວຸດລັດເຊຍຢູ່ໃນພະແນກ props "End of the World"? ການ​ໂຈມ​ຕີ​ທີ່​ໂງ່​ຈ້າ? ຫຼືຂ້ອຍພາດສິ່ງທີ່ສໍາຄັນບໍ?
  
  
  "ຮູ້ເລື່ອງນີ້," ລາວເວົ້າດ້ວຍຄວາມຍິ້ມແຍ້ມແຈ່ມໃສ, "ຂ້ອຍຈະບໍ່ອະນຸຍາດໃຫ້ເຈົ້າມີເສລີພາບໃນການເຄື່ອນໄຫວເລັກນ້ອຍຈົນກ່ວາຂ້ອຍຈະແຈ້ງວ່າພວກເຮົາປະຕິບັດຝ່າຍດຽວກັນ." ຂ້າພະເຈົ້າຂໍໃຫ້ທ່ານເອົາຄວາມລໍາອຽງທັງຫມົດ, ທ່ານ Carter?
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ເຫັນຄວາມຮູ້ສຶກຫຼາຍໃນເລື່ອງນີ້ສໍາລັບ AH ພາຍໃນການປະຕິບັດງານນີ້, ເຊິ່ງ Perestov ຍັງມີຢູ່. ບັດ​ນີ້​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຍັງ​ໄດ້​ຮັບ​ຮູ້​ໃບ​ໜ້າ​ຂອງ​ຈີນ, ຊຶ່ງ​ເປັນ​ຂອງ Koe Fal, ສະ​ມາ​ຊິກ​ບໍ​ລິ​ການ​ສືບ​ລັບ​ຈີນ​ແດງ. ຂ້ອຍອາດຈະຊື້ຕົວເອງບາງເທື່ອ, ສະນັ້ນຂ້ອຍກໍ່ຫົວ.
  
  
  'ສະບາຍດີ.' - ຜິວເນື້ອສີຂາວໄດ້ຍິນດີ. "ອະນຸຍາດໃຫ້ຂ້າພະເຈົ້າແນະນໍາຕົນເອງ, ຂ້າພະເຈົ້າ Colonel Piet Norden, ນໍເວ, Interpol, ລາວໄດ້ວາງບັດປະຈໍາຕົວຂອງລາວຢູ່ເທິງໂຕະທີ່ຂັດມັນແລະຫົວເຂົ່າໄປຫາກອງຂອງຂ້ອຍ, ໃຫ້ຂ້ອຍເອື້ອມອອກໄປແລະເອົາມັນ, ມີຊື່ແລະຮູບຖ່າຍ, ການເຊື່ອມຕໍ່ຂອງລາວ. ກັບ Interpol ແລະ, ໃນຕົວເລກ, ບຸກຄະລິກກະພາບຂອງລາວທີ່ຂ້າພະເຈົ້າມາຮູ້ຈັກເປັນຫນຶ່ງໃນຕົວແທນຊັ້ນນໍາຂອງໂລກ.
  
  
  "ຖ້າຂ້ອຍຮູ້ວ່າເຈົ້າແມ່ນໃຜ, Carter," ລາວເວົ້າວ່າ, "ພວກເຮົາຈະລອດຊີວິດໃນຄືນວັນພະຫັດທີ່ໂຊກຮ້າຍນັ້ນ. ໃນເວລານັ້ນ, ທັງໝົດທີ່ພວກເຮົາຄິດວ່າເຈົ້າເປັນພຽງສະມາຊິກຄົນອື່ນຂອງກຸ່ມຫຼັກ "World End" ທີ່ມີຊື່ສຽງ. ແລະ Oleg ໄດ້ສົ່ງກໍາລັງທໍາອິດທີ່ລາວສາມາດໄດ້ຮັບຂໍ້ມູນຈາກເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົງ​ໃສ​ວ່າ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕີ​ລາ​ຄາ​ຄໍາ​ແນະ​ນໍາ​ຂອງ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ວ່າງ​ເກີນ​ໄປ, ແຕ່​ຈາກ​ນັ້ນ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ສາ​ມາດ​ແກ້​ໄຂ​ມັນ​ຕໍ່​ສານ​ສູງ​ໄດ້.”
  
  
  Perestoff ກອດບ່າຂອງລາວຢ່າງບໍ່ພໍໃຈ, ແລະ Kou Fal ຍິ້ມດ້ວຍຄວາມອາຍຂອງລາວ.
  
  
  "ເມື່ອຂໍ້ເທັດຈິງຂອງການຫລົບຫນີຂອງເຈົ້າແລະການເສຍຊີວິດທີ່ລຶກລັບທີ່ຍັງບໍ່ໄດ້ຮັບການແກ້ໄຂຂອງ Luigi ແລະ Pepe ໄດ້ກາຍເປັນທີ່ຮູ້ຈັກ, ມັນໄດ້ກາຍເປັນທີ່ຊັດເຈນສໍາລັບທຸກຄົນທີ່ມີປະສົບການຫນ້ອຍທີ່ຕົວແທນສາກົນເຊັ່ນ Nick Carter ຕ້ອງມີສ່ວນຮ່ວມ. ແຕ່ໃນຂອບເຂດໃດແລະຈາກຝ່າຍໃດ? ອະດີດຂອງເຈົ້າແມ່ນບໍ່ມີຄ່າສະເໝີ.
  
  
  Perestoff ແລະ Ko Fal ປ່ຽນຫນ້າເບື່ອຢູ່ໃນບ່ອນນັ່ງຂອງພວກເຂົາ. Colonel Norden ຊີ້ແຈງວ່າ "ບໍ່ສົມບູນແບບຈາກທັດສະນະຂອງ NATO," ແລະທັງສອງຄົນໄດ້ຢຸດຊະງັກອີກຄັ້ງ. "ແຕ່ເຈົ້າສາມາດເດີນໄປໃນເສັ້ນທາງທີ່ແຕກຕ່າງກັນທີ່ພວກເຮົາບໍ່ຮູ້." ບໍ່ດົນກ່ອນຫນ້ານີ້, Sir Hugh Marsland ເປັນນັກການເມືອງທີ່ຂ້ອນຂ້າງຊື່ສັດ, ແລະ Lorenzo Conti ແມ່ນຫຼາຍກ່ວາຜູ້ຜະລິດຮູບເງົາທີ່ມີຄວາມຫິວໂຫຍແລະອວດອ້າງທີ່ບໍ່ພໍໃຈ. Studs Mallory ເປັນ genius ທີ່ບໍ່ສາມາດຄາດເດົາໄດ້, ແຕ່ບໍ່ມີຫຍັງອີກ. Pierrot? ມັນພຽງພໍທີ່ຈະຊີ້ໃສ່ລາວສໍາລັບຊາວອີຕາລີທັງຫມົດ, ຂວາແລະຊ້າຍ, ຢືນຂຶ້ນສໍາລັບລາວ.'
  
  
  ການສະແດງອອກທີ່ຫນ້າປະຫລາດໃຈຂອງຂ້ອຍໄດ້ແຕກອອກຜ່ານຮິມຝີປາກຂອງຂ້ອຍ, ແລະ Colonel Norden ໄດ້ມິດງຽບໄປຊົ່ວໄລຍະຫນຶ່ງ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ມີເວລາສໍາລັບການບັນຍາຍດຽວນີ້," ລາວເວົ້າ. ພວກເຮົາເປັນກຸ່ມປະຕິຮູບຂອງມະຫາອໍານາດສາກົນ, Interpol ມັກຕົວຢ່າງຂອງສະຖາບັນສິລະປະແລະ CIA. ຄໍາສັ່ງທັງຫມົດທີ່ເປື້ອນເກີນໄປ, ລະເບີດເກີນໄປແລະ immodest ເກີນໄປມາຫາພວກເຮົາ, "ລາວເວົ້າ.
  
  
  "ດັ່ງທີ່ຂ້ອຍເວົ້າ, ພວກເຮົາບໍ່ສາມາດແນ່ໃຈວ່າທັດສະນະຄະຕິຂອງເຈົ້າແລະບໍ່ສາມາດເຂົ້າຫາເຈົ້າໄດ້ຈົນກ່ວາພວກເຮົາແນ່ໃຈວ່າ." Clem Anderson ໄດ້ເຊັນສັນຍາການເສຍຊີວິດຂອງຕົນເອງໃນເວລາທີ່ລາວພະຍາຍາມສົນທະນາກັບ Studs Mallory ເພາະວ່າລາວຄິດວ່າ Mallory ເປັນພົນລະເມືອງອາເມລິກາທີ່ງ່າຍດາຍທີ່ຖືກຫລອກລວງໂດຍຊາວເອີຣົບທີ່ສະຫລາດ. Hyman ເວົ້າວ່າເຈົ້າສະບາຍດີ, ແຕ່ແນ່ນອນວ່າເຈົ້າຍັງສາມາດຫຼີ້ນກັບລາວໄດ້. ໂອກາດດຽວຂອງພວກເຮົາແມ່ນສໍາລັບນາງ Morandi ທີ່ຈະຕິດຕໍ່ຫາທ່ານອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  ດັ່ງນັ້ນ, ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍຄິດວ່າຂ້ອຍກໍາລັງກວດເບິ່ງການເຊື່ອມຕໍ່ຂອງ Rosana ຢູ່ໃນຫ້ອງຂອງ Le Superbes, ນາງໄດ້ກວດເບິ່ງແລະສ້າງຄວາມໄວ້ວາງໃຈໃນຂ້ອຍໃນທາງດຽວກັນ.
  
  
  "ນາງບອກພວກເຮົາວ່າ, ອີງຕາມນາງ, ທ່ານມີຄວາມບໍລິສຸດຫຼາຍກວ່າ 100 ເປີເຊັນແລະມີເປົ້າຫມາຍດຽວກັນກັບພວກເຮົາ: ເຂົ້າໄປໃນຈຸດສິ້ນສຸດຂອງໂລກແລະພະຍາຍາມຊອກຫາຫຼັກຖານທີ່ບໍ່ສາມາດປະຕິເສດໄດ້ຕໍ່ກັບພວກເຂົາ. ແຕ່ມັນເກືອບເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະຕິດຕໍ່ກັບເຈົ້າໄດ້ເພາະໜ້າຈໍໜາທີ່ Pierrot ແລະໝູ່ຂອງລາວໄດ້ອ້ອມຮອບເຈົ້າໄວ້,” ພັນເອກເວົ້າ. "ພວກເຮົາໄດ້ຕັດສິນໃຈສົ່ງ Rosana ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ດ້ວຍຜົນໄດ້ຮັບທີ່ຮ້າຍແຮງທີ່ທ່ານຮູ້ດີຄືກັນ." ລາວຢຸດຊົ່ວຄາວ, ຄືກັບວ່າລາວຕ້ອງການໃຫ້ມັນຈົມລົງ.
  
  
  "ທ່ານໄດ້ເຮັດສິ່ງທີ່ຖືກຕ້ອງໂດຍການຫາຍໄປ." Hyman, ໃນຈຸດນີ້ວາງຄວາມຈົງຮັກພັກດີຂອງລາວເປັນຕົ້ນຕໍໃນການບໍລິການຂອງເຈົ້າແລະ AH, ປະຕິເສດທີ່ຈະເຮັດຫນ້າທີ່ເປັນຜູ້ໄກ່ເກ່ຍ, ແຕ່ນີ້ບໍ່ສໍາຄັນຫຼາຍ. ທ່ານໄດ້ເຮັດໃນສິ່ງທີ່ພວກເຮົາຫວັງ: ທ່ານໄດ້ແຍກເຂົ້າໄປໃນພື້ນທີ່ເກັບຮັກສາທີ່ຖືກລັອກ. ດັ່ງ​ນັ້ນ ພວກ​ເຮົາ​ຈຶ່ງ​ເອົາ​ໄມ​ໂຄ​ຣ​ໂຟນ​ໃສ່​ລົດ​ຂອງ​ໜຸ່ມ Hyman ແລະ​ລົດ​ຖີບ​ສອງ​ຄັນ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ຕິດ​ຕາມ​ເຈົ້າ​ໄປ​ໃນ​ໄລ​ຍະ​ທີ່​ມີ​ຄວາມ​ເຄົາ​ລົບ. ເວລານີ້ພວກເຮົາໃຊ້ຕົວແທນທີ່ມີປະສົບການເລັກນ້ອຍ. ລາວຍິ້ມຢ່າງມີສະເໜ່ ແລະຈິງໃຈ.
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນ, Carter, ຖ້າເຈົ້າຈະໄວ້ວາງໃຈພວກເຮົາແລະຮູ້ວ່າພວກເຮົາຕ້ອງການການຮ່ວມມືຂອງເຈົ້າ, ໃຫ້ພວກເຮົາຮູ້ດ້ວຍຫົວຂອງເຈົ້າ. ຖ້າທ່ານພົບເຫັນຫຼັກຖານໃດໆໃນສາງນີ້, ຫຼັງຈາກນັ້ນພວກເຮົາມີໂອກາດທີ່ຈະເຂົ້າໄປໃນ, ຖອດມັນອອກແລະຢຸດຕິທຸລະກິດທີ່ເປື້ອນທັງຫມົດນີ້.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ nodded, ເຮັດໃຫ້ການຕັດສິນໃຈໄວ. ຖ້າ Colonel Norden ແລະ comrades ຂອງລາວເປັນສິ່ງທີ່ພວກເຂົາເບິ່ງຄືວ່າ, ບັນຫາທັງຫມົດຂອງຂ້ອຍຈະຢູ່ຫລັງຂ້ອຍ. ເຖິງແມ່ນວ່າພວກເຂົາຢູ່ໃນຝ່າຍຜິດ, ເມື່ອຂ້ອຍເປັນອິດສະຫຼະ, ຂ້ອຍສາມາດຊອກຫາວິທີທີ່ຈະໃຊ້ພວກມັນໃຫ້ເປັນປະໂຫຍດຂອງພວກເຮົາ. ທະຫານ​ຍາມ​ທັງ​ສອງ​ຝ່າຍ​ໄດ້​ຖອດ​ຜ້າກັ້ງ​ອອກ​ແລະ​ຖອຍ​ຫລັງ. ໃນກອງປະຊຸມຂອງກໍາລັງທີ່ສະຫລາດ, ມີອິດທິພົນນີ້, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເບິ່ງດູຖູກ, ບໍ່ສະບາຍ, ແຕ່ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການແລະ, ດ້ວຍຂໍ້ມູນຂອງຂ້ອຍ, ບາງທີອາດເປັນຄົນທີ່ສໍາຄັນທີ່ສຸດຢູ່ທີ່ນີ້.
  
  
  Colonel Norden ກ່າວວ່າ“ ສິ່ງມະຫັດ. "ທໍາອິດ, ການແນະນໍາສັ້ນໆ." ລາວຍ້າຍນິ້ວມືຂອງລາວຈາກຄົນຫນຶ່ງໄປຫາອີກຄົນຫນຶ່ງ. ທ່ານ Carter, Comrade Perestoff, ທ່ານ Cau Fall, Herr Bergen, General Maserati, Colonel Le Grand. ແລ້ວ, ເຈົ້າພົບເຫັນຫຍັງຢູ່ທີ່ນັ້ນ? ສິບສອງຕາແລະສິບສອງຫູໄດ້ຖືກສຸມໃສ່ໃນຂະນະທີ່ຂ້າພະເຈົ້າອະທິບາຍເນື້ອໃນຂອງສອງສາງ. ບໍ່ມີໃຜເອົາບັນທຶກ. ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນຕົວແທນທີ່ມີປະສົບການ, ການຝຶກອົບຮົມເພື່ອຟັງແລະຈື່. Colonel Norden ໄດ້ເຮັດບົດບັນທຶກໃສ່ເຈ້ຍຫນຶ່ງແລະມອບໃຫ້ຫນຶ່ງໃນ henchmen hooded, ຜູ້ທີ່ອອກຈາກຫ້ອງຢ່າງໄວວາ.
  
  
  ລາວ​ເຫັນ​ຕາ​ທີ່​ຍົກ​ຂຶ້ນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ແລະ​ກຳຈັດ​ຄວາມ​ສົງ​ໄສ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ທ່ານກ່າວວ່າ "ນີ້ແມ່ນພຽງແຕ່ການກະກຽມການຂົນສົ່ງຂອງພວກເຮົາເພື່ອໃຫ້ພວກເຮົາສາມາດອອກໄປໄດ້," ທັນທີທີ່ພວກເຮົາໄດ້ຮັບການອະນຸມັດແລະການສະຫນັບສະຫນູນທີ່ຈໍາເປັນຈາກລັດຖະບານ. ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ສິ່ງ​ທີ່​ທ່ານ​ເວົ້າ​ແມ່ນ​ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ 20 ສ່ວນ​ຮ້ອຍ​ເປັນ​ຄວາມ​ຈິງ, ອໍາ​ນາດ​ທາງ​ດ້ານ​ການ​ເມືອງ​ຂອງ Pierrot ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຢຸດ​ເຊົາ​ການ​ສາງ​ຂອງ​ຕົນ​ຈາກ​ການ​ຖືກ​ການ​ມ້າງ​ໄດ້​. ມັນເປັນເວລາສອງເຄິ່ງແລ້ວ. ຖ້າລະເບີດຈະລະເບີດແທ້ໆ, ມັນບໍ່ມີຈຸດໃດທີ່ຂ້ອຍໂທຫາລັດຖະມົນຕີທີ່ກ່ຽວຂ້ອງໃນຫ້າຊົ່ວໂມງຂ້າງຫນ້າ.”
  
  
  "ແຕ່ເວລາແມ່ນສໍາຄັນ," ຂ້ອຍຄັດຄ້ານ. "ດຽວນີ້ພວກເຂົາອາດຈະໄດ້ພົບເຫັນຫມານອນເຫຼົ່ານັ້ນແລະບາງທີຂຸມທີ່ຂ້ອຍໄດ້ເຮັດໃນຮົ້ວເພື່ອອອກໄປອີກເທື່ອຫນຶ່ງ."
  
  
  "ມັນໃຊ້ເວລາຫຼາຍກວ່າຫນຶ່ງປີເພື່ອເກັບກໍາອາວຸດເຫຼົ່ານີ້ຢູ່ໃນສາງເຫຼົ່ານີ້," Colonel Le Grand, ຕົວແທນຂອງຝຣັ່ງກ່າວວ່າ. "ຂ້ອຍສົງໃສວ່າພວກເຂົາສາມາດຂົນສົ່ງໄດ້ໃນຫ້າຊົ່ວໂມງ." "ຖ້າພວກເຂົາພະຍາຍາມ, ພວກເຂົາຈະຕົກຢູ່ໃນຈັ່ນຈັບຂອງພວກເຮົາ," ນາຍພົນ Maserati ກ່າວ. "ພວກເຮົາມີນັກສັງເກດການຂອງພວກເຮົາເອງຢູ່ໃນທຸກທາງອອກ, ແລະຂ້ອຍມີຫນ່ວຍງານ commando ຂະຫນາດນ້ອຍແຕ່ໄດ້ຮັບການຝຶກອົບຮົມທີ່ດີ, ບໍ່ເສຍຄ່າຈາກອິດທິພົນທີ່ບໍ່ດີຂອງ Signor Piero Simca ໃນບາງພື້ນທີ່ອື່ນໆຂອງຫ້ອງການສົງຄາມ."
  
  
  ທ່ານ Colonel Norden ກ່າວວ່າ "ຂ້ອຍຄິດວ່າພວກເຮົາສາມາດຜ່ອນຄາຍໄດ້ອີກ ໜ້ອຍ ໜຶ່ງ ຈົນກ່ວາຊົ່ວໂມງຂອງຜົນກະທົບ." ລາວກົດປຸ່ມໂທຢູ່ໃນໂຕະຂອງລາວແລະຂ້ອຍໄດ້ເຫັນຜິວເນື້ອສີຂາວທີ່ສວຍງາມໃນເຄື່ອງແບບ - Interpol? Cordon? ບໍ​ລິ​ການ​ໂຮງ​ອາ​ຫານ​ທີ່​ສະ​ແຕນ​ບາຍ​ຊາວ​ສີ່​ຊົ່ວ​ໂມງ​ຕໍ່​ມື້​? - ພວກເຮົາເຮັດອາຫານບຸບເຟ່ຢ່າງຫຼວງຫຼາຍ.
  
  
  ນອກເຫນືອໄປຈາກເຄື່ອງດື່ມ, ອາຫານຫວ່າງແລະແຊນວິດ, ພວກເຮົາມີໂອກາດທີ່ຈະເສີມຊິ້ນສ່ວນຂອງການຄົ້ນພົບຂອງຂ້ອຍດ້ວຍຂໍ້ມູນທີ່ກະແຈກກະຈາຍແຕ່ລາຍລະອຽດຈາກແຫຼ່ງອື່ນໆ.
  
  
  ສິ່ງ​ທີ່​ທັງ​ຫມົດ​ນີ້​ນໍາ​ໄປ​ສູ່​ການ​ແມ່ນ​:
  
  
  “ຈຸດຈົບຂອງໂລກ” ບໍ່ໄດ້ຢູ່ໃນແຖວໜ້າຂອງກຸ່ມຜູ້ສົມຮູ້ຮ່ວມຄິດໃດໆ. ນີ້​ແມ່ນ​ແຜນ​ການ​ທີ່​ຮ້າຍ​ກາດ​ຂອງ​ຕົນ​ເອງ​ໃນ​ການ​ທໍາ​ລາຍ, ການ​ກະ​ທໍາ​ທີ່​ສຸດ​ຂອງ​ຄວາມ​ຮຸນ​ແຮງ​ທີ່​ບໍ່​ມີ​ຈຸດ​ສໍາ​ຄັນ​ສໍາ​ລັບ​ການ psychopath super. ແຜນການທີ່ຊັດເຈນຂອງລາວແມ່ນການເຍາະເຍີ້ຍຢ່າງໂຫດຮ້າຍເຖິງຄວາມຕັ້ງໃຈທີ່ແທ້ຈິງຂອງລາວ. Ken Lane ທຸກຍາກ. ລາວບໍ່ໄດ້ມີສ່ວນຮ່ວມໃນກໍລະນີດັ່ງກ່າວເລີຍ ແລະຖືວ່າບົດເລື່ອງຂອງລາວເປັນການເຕືອນກ່ຽວກັບສົງຄາມໂລກຄັ້ງທີ III. ໃນ​ຄວາມ​ເປັນ​ຈິງ, it is a schematic springboard to the very beginning of that very wars, to the last mashare.
  
  
  ທ່ານ Herr Bergen ກ່າວ​ວ່າ “ໂລກ​ທຸກ​ມື້​ນີ້​ແມ່ນ​ຂີ້​ຝຸ່ນ​ປືນ. "ແລະລໍຖ້າໃຜຜູ້ຫນຶ່ງທີ່ຈະລະເບີດມັນ." ກຸ່ມນ້ອຍໆຈຳນວນໜຶ່ງທີ່ໜັກໜ່ວງເຊັ່ນທ່ານ Ah, Sir Carter, ພວກເຮົາເອງ, ແລະຜູ້ທີ່ອຸທິດຕົນເປັນບາງຄັ້ງຄາວຢູ່ທີ່ນີ້ ແລະຢູ່ທີ່ນັ້ນແບ່ງປັນພາລະໃນການຕ້ານການລະເບີດນີ້.”
  
  
  ນາຍພົນ Maserati ກ່າວວ່າ "ມາຮອດປັດຈຸບັນ, ຄວາມຫຍຸ້ງຍາກຕ່າງໆໄດ້ກະແຈກກະຈາຍໄປແລະພວກເຮົາສາມາດຄວບຄຸມພວກມັນໄດ້. ແຕ່ຈິນຕະນາການ, ທ່ານ Carter, ໂລກທີ່ເຫດການເຊັ່ນການຍິງຕົກຂອງເຮືອບິນ Lebanese ເທິງອິດສະຣາເອນ, ເຫດການ U-2 ເກົ່າ, ການລອບສັງຫານປະທານາທິບໍດີ, ການລອບສັງຫານນັກການທູດແລະການວາງລະເບີດຂອງເຮືອບິນເກີດຂຶ້ນພ້ອມໆກັນ. ດ້ວຍ​ເຄື່ອງໝາຍ​ສັດຕູ​ຕໍ່​ເຂດ​ທີ່​ມີ​ປະຊາກອນ​ສຳຄັນ. ຜະສົມຜະສານກັບການລຸກຮືຂຶ້ນ, ການວາງລະເບີດຂອງ Belfast, ສົງຄາມ guerrilla ໃນອາຟຣິກາກາງ, ການປະຕິວັດໃນພາກກາງແລະອາເມລິກາລາຕິນ, ຄວາມເຄັ່ງຕຶງໃນຕາເວັນອອກກາງແລະຄວາມເຄັ່ງຕຶງຂອງອາຊີຕາເວັນອອກສຽງໃຕ້. ໃຜສາມາດຢຸດເຊົາການນີ້ກ່ອນທີ່ມັນຈະເພີ່ມຂຶ້ນໄປສູ່ສົງຄາມທົ່ວໂລກ?
  
  
  "ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຕືອນວັງ Kremlin ບໍ່ໃຫ້ເຄື່ອນທີ່ໄວເກີນໄປ," Oleg Perestov ເວົ້າຢ່າງເຄັ່ງຄັດ. “ແຕ່ຄຳເຕືອນຂອງຂ້ອຍບໍ່ທົນກັບຄວາມຕື່ນຕົກໃຈ ແລະຄວາມກົດດັນຂອງສາທາລະນະຊົນ. ຖ້າຍົນທີ່ມີປ້າຍທະບຽນອາເມລິກາ ຫຼື ຈີນ ຖິ້ມລະເບີດລູກໜຶ່ງໃສ່ເມືອງ Leningrad, Moscow ຫຼື Kamchatka, ຜູ້ບັນຊາການຂອງຂ້ອຍຈະກົດປຸ່ມ ແລະ ຖອຍຫຼັງໄປທີ່ບ່ອນພັກອາໄສລູກລະເບີດຂອງພວກເຂົາ. ການເຕືອນໄພຂອງຂ້ອຍມີຜົນກະທົບອັນດຽວ: ການເຂົ້າໄປໃນໄຟລ໌ຂອງຂ້ອຍທີ່ຂ້ອຍອາດຈະຖືກສົງໃສວ່າເປັນຕົວແທນສອງເທົ່າ.
  
  
  ທ່ານ Ko Phal ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ແຊກ​ແຊງ​ວ່າ “​ເຊັ່ນ​ດຽວ​ກັບ​ຜູ້​ບັນຊາ​ການ​ຂອງ​ຂ້າພະ​ເຈົ້າ​ຢູ່​ປັກ​ກິ່ງ.
  
  
  ຜູ້ສົມຮູ້ຮ່ວມຄິດທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ແມ່ນເປັນຕົວແທນໂດຍ Pierrot, Sir Hugh, Renzo ແລະ Studs, ໃນຄໍາສັ່ງປະມານນັ້ນ. ບາງທີຂ້ອຍຈະເພີ່ມແຟນເພດທີ່ຫິວໂຫຍແລະຄວາມປາຖະຫນາຂອງຂ້ອຍ Camille ແລະນັກວິຊາການບາງຄົນຂອງ Studs.
  
  
  Colonel Norden ກ່າວວ່າ "ພວກເຮົາສາມາດສ້າງການສົມຮູ້ຮ່ວມຄິດນີ້ຄືນໃຫມ່ໄດ້ໂດຍການຊ່ວຍເຫຼືອຂອງ Rosana." “ນາງມີບົດບາດຂອງຕົວແທນຄູ່ທີ່ມີຄວາມສ່ຽງອັນໃຫຍ່ຫຼວງຕໍ່ຕົນເອງ, ແຕ່ດ້ວຍຄວາມອຸທິດຕົນທັງຫມົດ. ຂໍຂອບໃຈກັບການສືບສວນແລະການຄົ້ນພົບຂອງນາງ, ພວກເຮົາໄດ້ຮຽນຮູ້ວິທີການແລະບ່ອນທີ່ມັນເລີ່ມຕົ້ນ."
  
  
  ເຈັດສຸພາບບຸລຸດທີ່ມີຄວາມຮູ້ສຶກໜ້ອຍທີ່ສຸດທີ່ເຈົ້າຈະພົບເຫັນໃນທົ່ວໂລກໄດ້ພາກັນມິດງຽບໃນເວລາໜຶ່ງນາທີໃນຄວາມຊົງຈຳຂອງເດັກຍິງທີ່ຕາຍແລ້ວ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ທໍາລາຍຄວາມງຽບ. - "ການສົມຮູ້ຮ່ວມຄິດໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນໃນບ້ານບ້ານັ້ນໃນ Sussex?"
  
  
  "ແນ່ນອນ," Norden ເວົ້າ. “ເຈົ້າຕື່ມມັນຂຶ້ນໃນສ່ວນໜຶ່ງຂອງເວລາທີ່ມັນເອົາພວກເຮົາໄປ. ຫຼາຍກວ່າເຈັດປີກ່ອນ, Sir Hugh ເລີ່ມສະແດງອາການຂອງຄວາມບໍ່ສະຖຽນລະພາບທາງດ້ານຈິດໃຈແລະຈິດໃຈ. ລາວບໍ່ໄດ້ລໍຖ້າໃຫ້ຄົນອື່ນ, ຄູ່ຮ່ວມງານຫຼືຫມູ່ເພື່ອນສັງເກດເຫັນລາວແລະບັງຄັບໃຫ້ລາວເຂົ້າໄປໃນການປິ່ນປົວ, ແຕ່ເຮັດດ້ວຍໃຈອິດສະລະຂອງຕົວເອງແລະຊອກຫາຄວາມຊ່ວຍເຫຼືອຈາກຜູ້ຊາຍທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ໃນເອີຣົບ: Dr. R. Untenweiser, ຜູ້ບໍລິສຸດທີ່ບໍລິສຸດແຕ່ຈໍາເປັນໃນຈໍາລອງ. ເກມຜູ້ທີ່ຈະພັດທະນາ."
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. — Anderson Jungel?
  
  
  'ຖືກຕ້ອງ. ທ່ານດຣ. Untenweiser ສາມາດໃຊ້ຢາ tranquilizers ແລະຢາອື່ນໆເພື່ອຊ່ວຍໃຫ້ Sir Hugh ຄວບຄຸມຕອນທີ່ເປັນໂຣກຈິດຂອງລາວ. Sir Hugh ການຄາດຕະກໍາສາວໂທຫາໃນປີ 1968 ແມ່ນອຸປະຕິເຫດ, ແຕ່ອິດທິພົນຂອງລາວໄດ້ຮັບປະກັນເລື່ອງລາວ. ທ່ານດຣ. Untenweiser ໄດ້ໃຫ້ຊື່ກັບພະຍາດສະເພາະທີ່ Sir Hugh ປະສົບແລະທີ່ລາວແບ່ງປັນກັບ Renzo, Studs ແລະ Pierrot. ອັນນີ້ເອີ້ນວ່າ agriothymia ambitiosa, ຄວາມປາຖະຫນາທີ່ບໍ່ສາມາດຄວບຄຸມໄດ້ແລະມີຄວາມກະຕືລືລົ້ນທີ່ຈະທໍາລາຍປະເທດຊາດແລະທໍາລາຍໂຄງສ້າງຂອງສັງຄົມທັງຫມົດ.
  
  
  “ການແຕ່ງຕັ້ງ AA Anderson,” ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຈົ່ມ.
  
  
  'ຢ່າງ​ແນ່​ນອນ.' Norden ກ່າວ. ພະຍາດດຽວກັນທີ່ຂັບໄລ່ Sirhan Sirhan, killers Olympic ແລະອື່ນໆຈໍານວນຫຼາຍ. ແຕ່ເວລານີ້ພະຍາດໄດ້ຕົກລົງຢູ່ໃນຜູ້ຊາຍທີ່ມີທັງອໍານາດທາງດ້ານການເມືອງແລະກຽດສັກສີ. ຍັງເປັນຄົນເຈັບ. ລາວເຕັມໃຈທີ່ຈະລໍຖ້າເປັນເວລາດົນນານສໍາລັບໂອກາດທີ່ຈະລວບລວມພັນທະມິດທີ່ລາວຕ້ອງການ, ແລະຫຼາຍປີຕໍ່ມາລາວໄດ້ເຮັດ.
  
  
  ໃນຂະນະດຽວກັນ, Sir Hugh, ບໍ່ວ່າຈະເປັນລາງວັນສໍາລັບການປິ່ນປົວຫຼືສໍາລັບຄວາມປອດໄພສ່ວນບຸກຄົນ, ໄດ້ຕິດຕັ້ງທ່ານດຣ Untenweiser ໃນໂຮງຫມໍສ່ວນບຸກຄົນຂອງລາວ, Easeful Acres. ນີ້ແມ່ນສະຖານທີ່ຟຸ່ມເຟືອຍທີ່ສຸດສໍາລັບພະຍາດປະສາດ, ສ່ວນໃຫຍ່ແມ່ນມາຈາກຢາເສບຕິດແລະເຫຼົ້າ, ທີ່ທ່ານສາມາດຈິນຕະນາການ. ໃນຕົ້ນຊຸມປີ 1970, Camille Cavour ຢູ່ທີ່ນັ້ນໃນຖານະເປັນຄົນເຈັບຫຼັງຈາກເກີດອາການປະສາດທີ່ນາງໄປຈາກໂສເພນີຕາມຖະຫນົນໄປຫານັກສະແດງຮູບເງົາ. ບາງທີມັນອາດຈະເກີດຂຶ້ນໂດຍບັງເອີນ.
  
  
  ຄວາມສໍາຄັນທີ່ສໍາຄັນແມ່ນການມາພ້ອມໆກັນຂອງ Renzo ຫຼັງຈາກການລະລາຍປະສາດທີ່ຮ້າຍແຮງ, Studs Mallory ຫຼັງຈາກຫນຶ່ງຂອງການດື່ມເຫຼົ້າຫົກເດືອນຂອງລາວ, ແລະ Piero Simca, incognito, ຫຼັງຈາກຄວາມພະຍາຍາມຂ້າຕົວຕາຍທີ່ຫວັງວ່າປະສົບຜົນສໍາເລັດ.
  
  
  ທັງສາມຄົນໄດ້ຮັບຄວາມເດືອດຮ້ອນຈາກຄວາມທະເຍີທະຍານຂອງ agriothymia ທີ່ກ້າວຫນ້າ, ຮ້າຍແຮງຂຶ້ນໂດຍສິ່ງທີ່ພວກເຂົາຖືວ່າເປັນຄວາມໂສກເສົ້າທີ່ຖືກຕ້ອງຕໍ່ສັງຄົມ. Renzo ເນື່ອງຈາກການສູນເສຍສະຖານະພາບອັນສູງສົ່ງຂອງລາວແລະການສູນເສຍຊັບສິນທີ່ກວ້າງຂວາງຂອງລາວ, ເຊິ່ງຫຼາຍລ້ານຄົນຈາກຮູບເງົາຂອງລາວບໍ່ສາມາດແກ້ໄຂໄດ້ຢ່າງສົມບູນ. Studs ເຊື່ອວ່າສະຕູດິໂອໃຫຍ່ແລະລັດຖະບານສະຫະລັດໄດ້ເອົາສິດທິບັດຂອງລາວໄປບາງສິ່ງປະດິດເອເລັກໂຕຣນິກຂອງລາວ. Pierrot, ຜູ້ທີ່ສັງເກດເຫັນຫຼາຍທີ່ສຸດໃນສາມ, ໄດ້ສະສົມຄວາມອັບອາຍຕັ້ງແຕ່ເດັກນ້ອຍຍ້ອນຄວາມສູງຂອງລາວສັ້ນ.
  
  
  Chance ໄດ້ແນະນໍາທ່ານ Sir Hugh ໃຫ້ກັບຄົນອື່ນໃນລະຫວ່າງການຢ້ຽມຢາມຂອງລາວຢູ່ທີ່ນັ້ນໃນຖານະຜູ້ອໍານວຍການ. ບັນທຶກການວິນິດໄສຢູ່ໃນບັດຂອງຜູ້ຊາຍສາມຄົນແມ່ນພຽງພໍສໍາລັບລາວ. ນອກ​ຈາກ​ນີ້​, ພວກ​ເຮົາ​ພຽງ​ແຕ່​ສາ​ມາດ​ເສີມ​ນີ້​ກັບ​ການ​ຄາດ​ຄະ​ເນ​ບາງ​. ແຕ່​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ເປັນ​ໄປ​ໄດ້​ສຳ​ລັບ​ພວກ​ເຮົາ​ທີ່​ໃນ​ສອງ​ສາມ​ອາ​ທິດ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃຊ້​ເວ​ລາ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ​ຮ່ວມ​ກັນ, ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັດ​ວາງ​ຈຸດ​ຈົບ​ຂອງ​ໂລກ​ຮ່ວມ​ກັນ.
  
  
  ເບິ່ງຄືວ່າ Pierrot ໄດ້ເຂົ້າຮັບຕຳແໜ່ງຜູ້ນຳຈາກທ່ານ Sir Hugh, ແຕ່ບໍ່ມີການຄັດຄ້ານໃດໆໃນສ່ວນຂອງລາວ. ຮ່ວມກັນພວກເຂົາມີການເຊື່ອມຕໍ່ສາກົນທີ່ຈໍາເປັນທັງຫມົດ, ແຕ່ Pierrot ໄດ້ໃກ້ຊິດກັບດ້ານເທິງ. ແລະນັ້ນແມ່ນສໍາຄັນໃນເວລາທີ່ເຂົາເຈົ້າໄດ້ໄປຫາເຄື່ອງແຕ່ງກາຍທີ່ເຂົາເຈົ້າຕ້ອງການກູ້ຢືມ. ສໍາລັບອາວຸດຂອງຕົນເອງ, ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ນໍາໃຊ້ຕົວແທນສອງເທົ່າແລະສາມຄົນຈາກປະເທດຕ່າງໆ, ຈາກຜູ້ລັກລອບຄ້າມະນຸດກັບຜູ້ທໍລະຍົດທີ່ຫິວເງິນ. ສິບສອງລ້ານໂດລາສາມາດຊື້ຄົນທໍລະຍົດໄດ້. ສະຕູດິໂອຂອງ Renzo ແລະຕໍາແຫນ່ງຂອງລາວໃນໂລກຂອງ cinema ເຮັດໃຫ້ໂຄງການທັງຫມົດເປັນຈິງ. ແຕ່ Studs, ທີ່ມີຮູບລັກສະນະພາຍນອກຂອງລາວເປັນ prankster, ຢູ່ໃນບາງທາງເປັນພື້ນຖານຂອງຈຸດຈົບຂອງໂລກ. ມັນເປັນພຽງແຕ່ຂອບໃຈກັບຄວາມຮູ້ດ້ານວິຊາການຂອງລາວທີ່ຄອມພິວເຕີສາມາດຖືກຂຽນໂປຼແກຼມແລະດໍາເນີນການໄດ້.”
  
  
  "ເພາະວ່າ, ທີ່ຮັກ Nick,", Colonel Le Grand ກ່າວວ່າ, "ພວກເຂົາໄດ້ຕິດຕັ້ງອຸປະກອນທີ່ແທ້ຈິງ, ຍົນ, ຖັງ, ເຮືອປືນ, ເຮືອດໍານ້ໍາຂອງອັງກິດ Porpoise, ດ້ວຍການຄວບຄຸມຫ່າງໄກສອກຫຼີກດຽວກັນທີ່ Studs ໄດ້ສະແດງໃຫ້ທ່ານເຫັນໃນສະຫນາມຮົບຂະຫນາດນ້ອຍຂອງລາວ."
  
  
  "ຂໍ້ມູນນີ້ໄດ້ຖືກຖ່າຍທອດໃຫ້ພວກເຮົາໂດຍທ່ານ Gilchrist ຂອງທ່ານ," ນາຍພົນ Maserati ກ່າວວ່າ, "ຜູ້ທີ່ບໍ່ຊ້າແລະບໍ່ແຂງແຮງດັ່ງທີ່ລາວເບິ່ງຄືວ່າ."
  
  
  ທ່ານ Perestov ກ່າວວ່າ "ແລະລາວເປັນນັກອັດສະລິຍະຕົນເອງທີ່ເຂົ້າຫາພອນສະຫວັນຂອງ Studs Mallory ເມື່ອເວົ້າເຖິງເອເລັກໂຕຣນິກຄອມພິວເຕີ," Perestov ເວົ້າ. "ພວກເຮົາໄດ້ພະຍາຍາມຫາລາວຄັ້ງດຽວ, ແຕ່ໂຊກບໍ່ດີທີ່ພວກເຮົາລົ້ມເຫລວ ... "
  
  
  ມືຂອງໂມງຕິດຝາສະແດງໃຫ້ເຫັນວ່າມັນພຽງແຕ່ເຈັດໂມງ.
  
  
  Colonel Norden ກ່າວວ່າ "ໃນຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງເຄິ່ງ, ພວກເຮົາຈະສາມາດໄດ້ຮັບການອະນຸຍາດທີ່ຈໍາເປັນທາງໂທລະສັບ. ນາຍພົນ Maserati ຈະຈັດການກັບເລື່ອງນີ້ຕື່ມອີກ, ເພາະວ່າໃນລະດັບນີ້, ແນ່ນອນ, ນີ້ແມ່ນບັນຫາສໍາລັບລັດຖະບານອິຕາລີ.”
  
  
  "ອີງຕາມບົດລາຍງານຂອງ Signor Carter," ນາຍພົນກ່າວວ່າ, "ຂ້ອຍຮັບຜິດຊອບຢ່າງເຕັມທີ່ແລະຈະຮຽກຮ້ອງໃຫ້ມີການປະຕິບັດທັນທີ. ການຍິນຍອມເຫັນດີທາງປາກແມ່ນພຽງພໍແລະມັນໃຊ້ເວລາພຽງແຕ່ສອງສາມນາທີ. ຂ້າພະເຈົ້າສະເຫນີໃຫ້ກ້າວໄປສູ່ການວາງແຜນຂັ້ນສຸດທ້າຍ.
  
  
  Colonel Norden ໄດ້ເວົ້າບາງຄໍາເວົ້າທີ່ງຽບໆເຂົ້າໄປໃນ intercom.
  
  
  "ນັ້ນແມ່ນຖືກຕ້ອງ," ລາວເວົ້າ. "ແຕ່ທໍາອິດ, ບົດລາຍງານກ່ຽວກັບການເຝົ້າລະວັງຂອງສາງ." ທ່ານ Hyman ແມ່ນຢູ່ຊັ້ນລຸ່ມ ແລະຂ້າພະເຈົ້າສັ່ງໃຫ້ລາວເຂົ້າຮ່ວມກັບພວກເຮົາ. ລາວຫັນໄປຫາຂ້ອຍ. "ລາວຮູ້ສຶກບໍ່ພໍໃຈທີ່ສຸດເມື່ອລາວຮູ້ວ່າພວກເຮົາ "ຢືມ" ເຈົ້າ, ສະນັ້ນຂ້ອຍເຮັດໃຫ້ຄວາມຮູ້ສຶກຂອງລາວອ່ອນລົງເລັກນ້ອຍໂດຍການມອບໃຫ້ລາວໃສ່ການສັງເກດການຂອງພວກເຮົາ."
  
  
  Hyman ເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງແລະຢືນຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ. “ຂໍໂທດ, Ben…Nick,” ລາວເວົ້າ. "ຄົນເຫຼົ່ານີ້ບໍ່ໄດ້ບອກຂ້ອຍຈົນກ່ວາມັນຫມົດໄປ. ແຕ່ຂ້ອຍຮູ້ວ່າພວກເຂົາແມ່ນໃຜແລະເຈົ້າເປັນໃຜ, ສະນັ້ນຂ້ອຍຕ້ອງເຮັດວຽກກັບພວກເຂົາ.”
  
  
  "ມັນບໍ່ສໍາຄັນ," ຂ້ອຍບອກລາວ.
  
  
  ລາວຫັນໄປຫາໂຕະໃນແບບເຄິ່ງທະຫານ. "ບໍ່ມີການເຄື່ອນໄຫວທີ່ສາມາດຖືກຕີຄວາມວ່າເປັນການເຄື່ອນໄຫວຂອງອຸປະກອນຈາກສາງ, ທ່ານ," ລາວລາຍງານໃຫ້ Colonel Norden. — ເຮັດ​ວຽກ​ຕອນ​ເຊົ້າ​ຫນ້ອຍ​ທີ່​ປົກ​ກະ​ຕິ​. ລົດບັນທຸກອາຫານສໍາລັບການສະຫນອງສະຕູດິໂອແລະອື່ນໆ. ຜູ້ຊາຍຂອງພວກເຮົາຢຸດເຊົາເບິ່ງຍ້ອນວ່າພວກເຂົາອອກຈາກເວັບໄຊທ໌; ໄກ​ພໍ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາມາດ​ເຫັນ​ໄດ້, ແຕ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ພົບ​ເຫັນ​ສິ່ງ​ໃດ​ທີ່​ເປັນ​ອັນຕະລາຍ​ເກີນ​ໄປ​ກວ່າ​ຂວດ​ນົມ.”
  
  
  “ຕົກລົງ,” ພັນເອກເວົ້າ. "ຈະເປັນແນວໃດກ່ຽວກັບຫມາແລະຂຸມທີ່ Carter ເຮັດເພື່ອຫນີ?"
  
  
  "ຂ້ອຍໄດ້ເບິ່ງສະຖານທີ່ນີ້ຜ່ານວິໄສທັດໃນຕອນກາງຄືນ, ທ່ານ," Hyman ເວົ້າ. "ພວກເຂົາບໍ່ພົບຫມາຈົນກ່ວາສາມໂມງເຊົ້າ. ​ເມື່ອ​ເຫດການ​ນີ້​ເກີດ​ຂຶ້ນ, ​ໄດ້​ມີ​ການ​ອອກ​ຄວາມ​ເຫັນ​ຢ່າງ​ຫຼວງ​ຫຼາຍ, ​ແລະ​ຜູ້​ບັນຊາ​ການ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ລາຍ​ງານ​ບາງ​ຢ່າງ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ກວດ​ກາ​ເບິ່ງ​ຮົ້ວ​, ເປັນ​ຜູ້​ປົກ​ຄອງ sane ຈະ​ເຮັດ​ໄດ້​ທັນ​ທີ​. ແຕ່ທັນທີຫຼັງຈາກຕາເວັນຂຶ້ນ, ສະຖານທີ່ນີ້ໄດ້ຖືກພົບເຫັນໂດຍບັງເອີນໂດຍ sentry. ມີ​ສຽງ​ຮ້ອງ​ດັງ​ຂຶ້ນ​ອີກ, ແລະ​ຜູ້​ຊາຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ລາຍ​ງານ​ເລື່ອງ​ນີ້​ຢູ່​ທາງ​ໂທ​ລະ​ສັບ. ມີຜູ້ຊາຍທີ່ແກ້ໄຂຮົ້ວໃນສິບຫ້ານາທີ.
  
  
  — ມີ​ເຫດ​ການ​ເພີ່ມ​ເຕີມ​? - ຖາມ colonel ໄດ້. - ບໍ່ແມ່ນຄົນສຳຄັນຄົນດຽວໃນຮູບບໍ?
  
  
  "ພຽງແຕ່ Studs Mallory, ທ່ານ," Hyman ເວົ້າ. "ແຕ່ພວກເຮົາຮູ້ວ່າລາວສະເຫມີມາໃນເວລາຫົກສິບສາມສິບເພື່ອຫຼິ້ນກັບຄອມພິວເຕີແລະລົດຂອງລາວ, ບໍ່ວ່າຄືນກ່ອນລາວຈະເມົາເຫຼົ້າ."
  
  
  Colonel Le Grand ກ່າວຢ່າງແຫ້ງແລ້ງວ່າ "ພວກເຮົາຫວັງວ່າຈະຜ່ອນຄາຍລາວຈາກຕາຕະລາງທີ່ຫຍຸ້ງໆຂອງລາວໃນໄວໆນີ້."
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຮົາໄດ້ຈັດການກັບຄໍາຖາມຕົ້ນຕໍ: ວິທີການ, ເວລາ, ກັບສິ່ງທີ່ແລະໃຜທີ່ຈະທໍາຮ້າຍ.
  
  
  ໜ່ວຍບັນຊາການທະຫານຊັ້ນສູງຂອງນາຍພົນ Maserati ໄດ້ຢືນກຽມພ້ອມເປັນເວລາໜຶ່ງຊົ່ວໂມງ.
  
  
  ບໍ່ມີບັນຫາໃນດ້ານນັ້ນ. ບັນຫາເກີດຂື້ນພຽງແຕ່ເມື່ອທຸກຄົນຕ້ອງການເຂົ້າຮ່ວມການປະຕິບັດແລະທຸກຄົນເປັນຜູ້ບັນຊາການ.
  
  
  Colonel Norden ຕ້ອງລຸກຂຶ້ນເພື່ອຮັກສາຄວາມເປັນລະບຽບຮຽບຮ້ອຍ.
  
  
  “ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ຈຳ​ເປັນ, ທ່ານ​ຜູ້​ຊາຍ, ທີ່​ຈະ​ເຕືອນ​ເຈົ້າ​ວ່າ ເຮົາ​ແມ່ນ​ຜູ້​ບັນ​ຊາ​ການ,” ລາວ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂຶ້ນ​ເໝືອນ​ດັ່ງ​ທະ​ຫານ. "ພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ສະແດງໂຄສະນາຢູ່ທີ່ນີ້ສໍາລັບໃຜສ່ວນບຸກຄົນຫຼືສໍາລັບປະເທດສະເພາະ."
  
  
  ມີການຈົ່ມການອະນຸມັດຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງ.
  
  
  "ນາຍພົນ Maserati, ແນ່ນອນ, ຕ້ອງການນໍາພາຫນ່ວຍງານຂອງລາວ," ພັນເອກກ່າວວ່າ. - ຂ້ອຍໄປກັບລາວ. ສອດຄ່ອງຢ່າງເຕັມສ່ວນກັບຕໍາແຫນ່ງຂອງຂ້ອຍເປັນເຈົ້າຫນ້າທີ່ Interpol. ທ່ານ Hyman, ເຊິ່ງ​ເປັນ​ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ຕິດ​ຕໍ່​ພົວ​ພັນ​ຊົ່ວ​ຄາວ, ເຂົ້າ​ຮ່ວມ​ກັບ​ທ່ານ Carter ເປັນ​ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ຕິດ​ຕໍ່. ນີ້ແມ່ນທັງໝົດ.'
  
  
  ລາວ​ເຄາະ​ໂຕະ​ເພື່ອ​ປິດ​ສຽງ​ປະ​ທ້ວງ, ລວມ​ທັງ​ການ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ.
  
  
  ທ່ານກ່າວວ່າ "ຖ້າພວກເຮົາເຫັນຮ່ວມກັນໃນການປະຕິບັດງານດັ່ງກ່າວ, ພວກເຮົາຈະເປັນອົງການຂອງພວກເຮົາ." ທ່ານ Carter, ທ່ານກໍາລັງລືມວ່າທ່ານຍັງຕ້ອງການສໍາລັບການສອບຖາມກ່ຽວກັບການຄາດຕະກໍາຂອງ Signorina Morandi. ເມື່ອພາລະກິດຂອງພວກເຮົາສໍາເລັດແລ້ວ, ມັນຈະງ່າຍທີ່ຈະຊີ້ແຈງ, ແຕ່ບໍ່ແມ່ນກ່ອນ.
  
  
  ພວກເຮົາຕ້ອງຕົກລົງເຫັນດີກັບເລື່ອງນີ້.
  
  
  "ນອກຈາກນັ້ນ," ລາວກ່າວຕື່ມວ່າ, ເພື່ອເຮັດໃຫ້ສະຖານະການມີຄວາມທົນທານຫຼາຍ, "ມັນຈະເປັນການໂງ່ທີ່ຈະສູນເສຍກຸ່ມຕົ້ນຕໍຂອງພວກເຮົາໃນການປະຕິບັດງານໃຫຍ່ຄັ້ງທໍາອິດນີ້. ຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈສິ່ງທີ່ອາດຈະຜິດພາດ, ແຕ່ມັນເປັນອັນຕະລາຍທີ່ຈະປະເມີນຄູ່ແຂ່ງຂອງພວກເຮົາ. ຖ້າມີບາງຢ່າງຜິດພາດ, ຈະມີຢ່າງຫນ້ອຍຫ້າຄົນຂອງພວກເຮົາ. ຫົກຖ້າພວກເຮົາລວມເອົາທ່ານ Carter.
  
  
  "ນັບຂ້ອຍເຂົ້າຄືກັນ," ຂ້ອຍເວົ້າໄວເກີນໄປ.
  
  
  Colonel Norden ກ່າວວ່າ "ຖ້າຂ້ອຍໄປ, ການນໍາພາຈະຜ່ານໄປໃຫ້ Comrade Perestov." ສະນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ພົບເຫັນຕົນເອງພາຍໃຕ້ຄໍາສັ່ງຂອງລັດເຊຍຈາກ MGB ໄດ້.
  
  
  "ນາຍພົນ Maserati," Colonel Norden ເວົ້າວ່າ, "ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າທ່ານສາມາດໂທຫາດຽວນີ້."
  
  
  ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ອີ​ຕາ​ລີ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ໂທ​ລະ​ສັບ​ໂທ​ລະ​ສັບ ແລະ​ເວົ້າ​ກັບ​ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ຂັ້ນ​ສູງ​ຂອງ​ກະ​ຊວງ​ປ້ອງ​ກັນ​ປະ​ເທດ. ລາວໄດ້ໂທຫາເບີອື່ນ, ຄັ້ງນີ້ສໍາລັບບຸກຄົນສໍາຄັນໃນກະຊວງພາຍໃນ.
  
  
  "ພວກເຮົາອອກໄປ," ລາວເວົ້າ. - Colonel Norden, ທ່ານ Hyman, ເຈົ້າມາບໍ? ອື່ນໆ: ສະບາຍດີ.
  
  
  Colonel Norden ກ່າວວ່າ "ຂ້ອຍຂໍແນະ ນຳ ເຈົ້າໃຫ້ກະແຈກກະຈາຍ, ແລະເຮັດວຽກປົກກະຕິຂອງເຈົ້າເທົ່າທີ່ເປັນໄປໄດ້." ຂ່າວຈະຮູ້ໃນໄວໆນີ້.
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ລາວຫາຍໄປ.
  
  
  "ພົບເຈົ້າຢູ່ເຮືອນຂອງຂ້ອຍ," Hyman ເວົ້າ. - ປັດຈຸບັນເຈົ້າແນ່ໃຈວ່າຂ້ອຍຈະກັບຄືນມາ. ແນ່ນອນ, ມື້ນີ້ເວລາແປດໂມງ. ຢ່າກັງວົນ. ຂ້ອຍຈະເປີດຫູຂອງຂ້ອຍໄວ້.
  
  
  ໃນ​ທາງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ taxi ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຊື້​ວິ​ທະ​ຍຸ transistor ລາ​ຄາ​ຖືກ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປ່ອຍ​ອຸ​ປະ​ກອນ​ສະ​ລັບ​ສັບ​ຊ້ອນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ Hyman. Moma Pinelli ນັ່ງຢູ່ໃນເກົ້າອີ້ທີ່ສັ່ນຢູ່ໃນຫ້ອງຮັບແຂກແລະໃຫ້ຂ້ອຍຍິ້ມທີ່ຂີ້ຮ້າຍທີ່ນາງອາດຈະຊ່ວຍປະຢັດສໍາລັບ hangover ໃນຕອນແລງ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງເຂົ້າໄປໃນຫ້ອງຂອງຂ້າພະເຈົ້າແລະນອນລົງເທິງຕຽງນອນຂອງຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ໃນທ່າໂຍຄະທີ່ຜ່ອນຄາຍ. ວິ​ທະ​ຍຸ​ໄດ້​ດໍາ​ເນີນ​ການ​ຢູ່​ໃນ​ເຄືອ​ຂ່າຍ Roman​.
  
  
  ມີລາຍການດົນຕີໃນຕອນເຊົ້າປົກກະຕິໂດຍມີຄໍາແນະນໍາສິບຫ້ານາທີຮອບເຮືອນກ່ອນທີ່ໂຄງການດົນຕີອື່ນຈະເລີ່ມຕົ້ນ. ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າມັນຈະໃຊ້ເວລາຊາວນາທີສໍາລັບ Norden, Maserati, Hyman ແລະກອງບັນຊາການເພື່ອໄປສະຕູດິໂອ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນເຄິ່ງຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງຫາສອງຊົ່ວໂມງກ່ອນທີ່ມັນຈະເປັນຂ່າວ.
  
  
  ນຶ່ງ​ຊົ່ວ​ໂມງ​ສາມ​ສິບ​ເຈັດ​ນາ​ທີ​ຕໍ່​ມາ​ຂ່າວ​ໄດ້​ແຕກ​ຂຶ້ນ.
  
  
  "ສາດສະດາຈານ Piero Simca, ສະມາຊິກສະພາສູງຈາກ Colle di Val d'Amore, ເອີ້ນວ່ານີ້ເປັນການບຸກລຸກໂດຍກົງຕໍ່ເສລີພາບສ່ວນບຸກຄົນນັບຕັ້ງແຕ່ fascism," ຜູ້ປະກາດຂ່າວກ່າວວ່າ. ລາວໄດ້ປະນາມການຄົ້ນຫາສະຕູດິໂອຂອງ Lorenzo Conti ໃນເຊົ້າມື້ນີ້, ດໍາເນີນໂດຍຫນ່ວຍງານທະຫານຂອງນາຍພົນ Giulio Maserati, ພ້ອມກັບ Interpol Colonel Piet Norden. ສະມາຊິກສະພາສູງ Piero Simca ເວົ້າຢູ່ທີ່ນີ້ແລະດຽວນີ້ ... "
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ສຽງຂອງ Pierrot, ຕ່ໍາທີ່ຫນ້າປະຫລາດໃຈສະເຫມີສໍາລັບຄວາມສູງຂອງລາວ, ຟັງເບິ່ງດູຖູກແລະຊະນະ.
  
  
  "... ການ​ໂຈມ​ຕີ​ໃນ​ຕອນ​ເຊົ້າ​ໃນ​ລັກ​ສະ​ນະ​ທີ່​ໂຫດ​ຮ້າຍ​ແຮງ​ທີ່​ສຸດ​ແລະ​ຈໍາ​ເປັນ​ຈໍາ​ກັດ​,​" ລາວ​ເວົ້າ​ວ່າ​. - ການຄົ້ນຫາທີ່ບໍ່ມີຜົນໄດ້ຮັບຢ່າງແທ້ຈິງ, ແຕ່ເປີດເຜີຍບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ສໍາຄັນຫຼາຍ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ເຫັນ​ຄວາມ​ວຸ້ນ​ວາຍ​ຂອງ​ຜູ້​ນຳ​ທະ​ຫານ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ ແລະ​ຄວາມ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຂອງ​ພວກ​ເຂົາ, ແມ່ນ​ແຕ່​ຫຼັງ​ຈາກ​ສາມ​ສິບ​ປີ, ທີ່​ຈະ​ຫລົບ​ໜີ​ຈາກ​ເງົາ​ອັນ​ຍາວ​ນານ​ຂອງ​ລັດ​ທິ​ຜະ​ເດັດ​ການ. ມັນເປີດເຜີຍອົງການ Interpol ທີ່ຄາດວ່າຈະມີການເມືອງ, ເຊິ່ງໃນຄວາມເປັນຈິງແລ້ວ, ບໍ່ມີຫຍັງນອກ ເໜືອ ຈາກກອງ ກຳ ລັງ ຕຳ ຫຼວດສໍ້ລາດບັງຫຼວງ. ມັນເປັນເລື່ອງທີ່ຫນ້າສົນໃຈທີ່ຈະຮູ້ວ່າບັນຊີທະນາຄານສ່ວນຕົວຂອງ Colonel Norden, ບໍ່ຕ້ອງສົງໃສໃນປະເທດອື່ນ, ໄດ້ຮັບການເຕີມເງິນຈາກລັດຄາລິຟໍເນຍ, ເພາະວ່າການກະທໍານີ້ແມ່ນກົງກັນຂ້າມໂດຍກົງກັບຜົນປະໂຫຍດຂອງຮູບເງົາອິຕາລີ."
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຜູ້ປະກາດໄດ້ເອົາເລື່ອງນີ້ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ລາຍງານຄວາມຕ້ອງການຂອງ Pierrot ຮຽກຮ້ອງໃຫ້ລັດຖະບານນອກແວເອີ້ນ Colonel Norden ໃນທັນທີ. ນອກຈາກນັ້ນ, ທ່ານໄດ້ຮຽກຮ້ອງໃຫ້ນາຍພົນ Maserati ຖືກຕຳໜິຕິຕຽນ ແລະ ປົດຕຳແໜ່ງ. ບໍ່​ມີ​ເຈົ້າ​ໜ້າ​ທີ່​ກະຊວງ​ປ້ອງ​ກັນ​ປະ​ເທດ ຫຼື​ພາຍ​ໃນ​ຄົນ​ໃດ​ຍອມຮັບ​ວ່າ​ໄດ້​ອະນຸຍາດ​ໃຫ້​ດຳ​ເນີນ​ການ​ດັ່ງກ່າວ, ​ແຕ່​ມັນ​ເປັນ​ເລື່ອງ​ທຳ​ມະ​ດາ​ທາງ​ການ​ເມືອງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປິດ​ວິ​ທະ​ຍຸ, ເຕີມ​ລູກ​ປືນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແລະ​ຂອງ​ອື່ນໆ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອາດ​ຈະ​ໄດ້​ເຊື່ອງ​ໄວ້​ໃນ​ຖົງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ, ແລະ​ມຸ່ງ​ຫນ້າ​ໄປ​ຫາ​ເຮືອນ​ຂອງ Hyman. ດຽວນີ້ຂ່າວໄດ້ອອກອາກາດ, Hyman ອາດຈະຢູ່ເຮືອນ.
  
  
  ລາວໄປຮອດກ່ອນຂ້ອຍພຽງແຕ່ຫ້ານາທີ, ແລະການເບິ່ງໃບໜ້າຂອງລາວເມື່ອລາວເປີດປະຕູມີໜ້ອຍໜຶ່ງກັບຮອຍຍິ້ມທີ່ໜ້າຊື່ນຊົມຂອງລາວ.
  
  
  "ບໍ່ມີຫຍັງຢູ່ທີ່ນັ້ນ, Carter," ລາວເວົ້າ.
  
  
  "ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ເຫັນກ່ອງເປີດເຫຼົ່ານັ້ນ ແລະກໍ່ເຫັນຫົວລະເບີດນິວເຄລຍອັນໜຶ່ງ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ມັນ, Hyman, ເຈົ້າບໍ່ຄິດວ່າຂ້ອຍສ້າງເລື່ອງທັງຫມົດນີ້, ເຈົ້າບໍ?"
  
  
  ລາວເວົ້າວ່າ, "ຂ້ອຍຮູ້ທັງຫມົດ, ແມ່ນຂ້ອຍໄປທີ່ນັ້ນກັບ Maserati, ຜ່ານກອງ Conti, ແລະບໍ່ມີຫຍັງເລີຍໃນສາງເຫຼົ່ານັ້ນ."
  
  
  "ບາງທີພວກເຂົາເອົາມັນອອກຕໍ່ມາ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ທ່ານ Hyman ກ່າວວ່າ "ພວກເຮົາມີສິບຫ້າຄົນຢູ່ອ້ອມຮອບຮົ້ວດ້ວຍກ້ອງສ່ອງທາງໄກ," Hyman ເວົ້າ. "ຕັ້ງແຕ່ເວລາທີ່ທ່ານຍ່າງເຂົ້າໄປໃນຈົນກ່ວາກອງບັນຊາການໄດ້ຍ່າງເຂົ້າມາ."
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນເຈົ້າໄດ້ຖືກຫລອກລວງໂດຍການປອມແປງທຸກຢ່າງ," ຂ້ອຍຄິດອອກສຽງດັງ. “ບາງທີພວກເຂົາເຊື່ອງມັນໄວ້ພາຍໃຕ້ເຄື່ອງອຸປະຖຳອັນບໍລິສຸດບາງຢ່າງ. ພຣະຜູ້ເປັນເຈົ້າ, ນີ້ແມ່ນການຄົ້ນຫາປະເພດໃດ? ເດັກອະນຸບານມັກຫຼີ້ນເກມຄົ້ນຫາບາງປະເພດບໍ?
  
  
  "ເມື່ອຂ້ອຍບໍ່ເວົ້າຫຍັງ, ຂ້ອຍບໍ່ມີຄວາມ ໝາຍ ຫຍັງເລີຍ, Nick," ລາວເວົ້າແບບຜ່ອນຄາຍຫຼາຍ. “ດີ, ພຽງແຕ່ຫ້ອງຫວ່າງເປົ່າ ແລະຊັ້ນເປົ່າ, ມີຂີ້ຝຸ່ນເລັກນ້ອຍ. ແຕ່ບໍ່ມີສັນຍານວ່າມີອັນໃດໃຫຍ່ກວ່າກະປ໋ອງຖືກຍ້າຍ. ນັ້ນແມ່ນ, Nick.
  
  
  "ພວກເຂົາຫລອກລວງພວກເຮົາ," ຂ້ອຍເວົ້າ. ຂ້ອຍນັ່ງລົງເພື່ອຫຼົງທາງໃນຄວາມຄິດຂອງຂ້ອຍ. "ຂ້ອຍຄວນໄປກັບເຈົ້າ ... ແຕ່ມັນຊ້າເກີນໄປ." ຂ້ອຍຕ້ອງກັບຄືນ.
  
  
  "ບໍ່ມີໂອກາດ, Nick," Hyman ເວົ້າ. "Conti ໄດ້ເພີ່ມການເຝົ້າລະວັງຂອງສະຕູດິໂອຂອງລາວເປັນສອງເທົ່າ, ແລະ Carabinieri ດ້ວຍຄວາມຖ່ອມຕົນໄດ້ຂໍໃຫ້ລາວໄດ້ຮັບສອງຮ້ອຍຄົນຂອງສະມາຊິກທີ່ເລືອກຫຼາຍທີ່ສຸດຂອງການບໍລິການຄວາມປອດໄພທີ່ກໍາລັງຊອກຫາ Jerry Carr ແລ້ວ. ບໍ່ມີໂອກາດ.'
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນຂ້ອຍຈະເຮັດມັນຄົນດຽວ."
  
  
  "Nick, ເຈົ້າບໍ່ແມ່ນຜູ້ຊາຍທີ່ນິຍົມທີ່ສຸດໃນ Rome," Hyman ເຕືອນຂ້ອຍ. "ເຈົ້າຖືກເອີ້ນວ່າ fango, ນັ້ນແມ່ນ, "ຂີ້ຮ້າຍ," ຫຼັງຈາກນາຍພົນ Maserati. Colonel Norden ຍັງຄິດວ່າຕົວຈິງແລ້ວເຈົ້າພົບເຫັນບາງສິ່ງບາງຢ່າງ. ປະຈຸບັນນີ້ຜູ້ອື່ນກຳລັງຢູ່ໃນກອງປະຊຸມເພື່ອຕັດສິນໃຈວ່າຈະຖິ້ມເຈົ້າໃສ່ໝາປ່າ ຫຼືບໍ່ໃຫ້ເຈົ້າມິດງຽບກັບອົງການຂອງພວກເຮົາ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ປ່ອຍ​ອອກ​ຈາກ​ຄວາມ​ຮູ້​ສຶກ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ກ່ຽວ​ກັບ​ອົງ​ການ​ຈັດ​ຕັ້ງ​ນີ້​, ເຊິ່ງ​ລວມ​ທັງ​ລັດ​ເຊຍ​ແລະ​ຈີນ​ແດງ​, ຜູ້​ທີ່​ຕ້ອງ​ຕັດ​ສິນ​ໃຈ​ວ່າ Nick Carter ສາ​ມາດ​ເຊື່ອ​ຖື​ໄດ້​. ມັນຄົງຈະບໍ່ເປັນທີ່ການຕັດສິນໃຈຂອງເຂົາເຈົ້າຈະຖືກກໍານົດໂດຍບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ບໍ່ຊັດເຈນແລະອົບອຸ່ນເປັນອາລົມ. ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ພວກເຂົາຕ້ອງຕິດຕາມຂ້ອຍ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ມີ​ຫຼັກ​ຖານ​ຢ່າງ​ຫຼວງ​ຫຼາຍ​ທີ່​ຈະ​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ເຫັນ​ວ່າ​ໂຄງ​ການ​ສິ້ນ​ສຸດ​ຂອງ​ໂລກ​ເປັນ​ໄພ​ຂົ່ມ​ຂູ່​ຂະ​ຫນາດ​ໃຫຍ່, ລູກ​ລະ​ເບີດ​ທີ່​ໃຊ້​ເວ​ລາ​ທີ່​ຈໍາ​ເປັນ​ຕ້ອງ​ໄດ້​ຮັບ​ການ defused. ແລະຂ້ອຍເປັນຄົນດຽວທີ່ເຫັນໂຄງການຈາກພາຍໃນ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ໄດ້​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ພຽງ​ແຕ່​ໄດ້​ເຫັນ​ແລະ​ສໍາ​ຜັດ​ກັບ​ຫຼັກ​ຖານ​, ແຕ່​ຍັງ​ເບິ່ງ​ເຫັນ​ແລະ indelibly ຫມາຍ​ມັນ​ກັບ pencil grease ພິ​ເສດ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​.
  
  
  "ຂ້ອຍຕ້ອງການເຄື່ອງສະແກນຄາບອນ yttrium," ຂ້ອຍເວົ້າ. - ຄືກັນກັບວິທະຍຸທີ່ຂ້ອຍໃຫ້ເຈົ້າ, ແຕ່ມີນໍ້າໜັກປະລໍາມະນູທີ່ແນ່ນອນ. ພວກເຮົາຄວນຈະມີສິ່ງດັ່ງກ່າວຢູ່ໃນມະຫາວິທະຍາໄລຂອງພວກເຮົາຫຼືແມ້ກະທັ້ງຢູ່ໃນພະແນກວິທະຍາສາດຂອງລັດ.
  
  
  "ຂ້ອຍຈະເຮັດກາເຟໃນຂະນະທີ່ຄະນະ ກຳ ມະການຕັດສິນໃຈວ່າພວກເຂົາຍັງຕ້ອງການໄວ້ວາງໃຈເຈົ້າກັບ yo-yo, ໃຫ້ຢູ່ຄົນດຽວກັບເຄື່ອງສະແກນທີ່ດີ," Hyman ເວົ້າຢ່າງອ່ອນໂຍນ.
  
  
  "ພວກເຂົາຈັດກອງປະຊຸມນີ້ຢູ່ໃສ?" "ພວກເຮົາບໍ່ມີເວລາເສຍເວລາ, Hyman." ຂ້ອຍສາມາດຖາມເຂົາເຈົ້າເອງ ແລະອະທິບາຍເຫດຜົນຂອງຂ້ອຍໃຫ້ກັບເຂົາເຈົ້າ. Perestov ຈະເຂົ້າໃຈ.
  
  
  "ພວກເຂົາໂທຫາພວກເຮົາ, ບໍ່ແມ່ນທາງອື່ນ," Hyman ເວົ້າ. “ຂໍໂທດ, ແຕ່ມັນເປັນແນວໃດ. ຂ້ອຍບໍ່ຮູ້ວ່າພວກເຂົາພົບກັນຢູ່ໃສ, ຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍສູງໃນສະໂມສອນນີ້. ຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ວ່າມັນບໍ່ແມ່ນຢູ່ໃນຫ້ອງການຂອງກົມກອງທັບເຮືອບ່ອນທີ່ພວກເຂົາຢູ່ໃນຕອນເຊົ້ານີ້.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ໃນ​ຂະ​ນະ​ທີ່ Hyman ເຮັດ​ໃຫ້​ກາ​ເຟ​ທັນ​ທີ​ງ່າຍ​ດາຍ​ບາງ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດື່ມ​ຂອງ​ແຫຼວ​ທີ່​ເຂົາ​ໄດ້​ວາງ​ໄວ້​ຕໍ່​ຫນ້າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໃນ​ຈອກ​ທີ່​ມີ​ຮອຍ​ແຕກ. ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຂ້ອຍໄດ້ເຫັນຫຼັກຖານ, ແຕ່ການສືບຕໍ່ອ້າງເອົາມັນຈົນກ່ວາຂ້ອຍເຫັນສີຂຽວບໍ່ມີຄວາມຫມາຍຕໍ່ກັບອິດທິພົນຂອງ Pierrot.
  
  
  ໂທລະສັບດັງຂຶ້ນ. Hyman ເອົາມັນຂຶ້ນ.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ,” ລາວເວົ້າ. 'ແມ່ນບໍ?' ຮອຍຍິ້ມເກົ່າໄດ້ກັບຄືນໄປຫາໃບຫນ້າຂອງເດັກຊາຍ. "ຢູ່ໃສ?... ແລ້ວ, ພວກເຮົາຢູ່ນີ້."
  
  
  "ເຈົ້າຍັງຢູ່ໃນນັ້ນ, Nick," ລາວຫັນໄປຫາຂ້ອຍ. "ພວກເຂົາກໍາລັງປະຊຸມຢູ່ໃນເຮືອນວິນລາຢູ່ທາງ Appian." Maserati ແລະ Norden ບໍ່ຢູ່ທີ່ນັ້ນ, ແຕ່ມີການທົດແທນ Maserati, ແລະພວກເຂົາໄດ້ລົງຄະແນນສຽງສໍາລັບທ່ານ. ເຈົ້າຫນ້າທີ່ Interpol ຄົນໃຫມ່, ຜູ້ທີ່ຍັງຄົງຢູ່ພາຍໃຕ້ການຊີ້ນໍາໂດຍກົງຂອງ Perestov, ໄດ້ລົງຄະແນນສຽງຄັດຄ້ານ. Perestov, LeGrand ແລະ Ko Fall ຢູ່ຂ້າງເຈົ້າ. Bergen, ລັດຖະມົນຕີການເງິນ, ໄດ້ລົງຄະແນນສຽງຄັດຄ້ານ. ສະຫຼຸບ: ເຈົ້າໄດ້ຮັບໂອກາດອີກແລ້ວ.
  
  
  ພວກເຮົາອອກຈາກເຮືອນແລະເຂົ້າໄປໃນ Peugeot ຂອງລາວໃນຂະນະທີ່ລາວສືບຕໍ່ເວົ້າ. ໃນເວລານັ້ນ, ຄວາມໄວແມ່ນສໍາຄັນກວ່າຄວາມປອດໄພ. ລາວຂັບລົດຄືກັບຄົນບ້າຜ່ານລົດຕິດຂອງຊາວໂຣມັນ ເຊິ່ງເຕັມໄປດ້ວຍຄົນຂັບລົດບ້າ. ໜ້ອຍກວ່າສິບຫ້ານາທີຕໍ່ມາ ພວກເຮົາກໍ່ມາເຖິງການຢຸດສະງັກຢູ່ໃນທາງຍ່າງຂອງເຮືອນວິນລາເກົ່າ. ປະຕູ​ເກົ່າ​ໄດ້​ເປີດ​ອອກ​ແລະ​ຕົບ​ຫລັງ​ພວກ​ເຮົາ.
  
  
  ມັນເປັນການປະຊຸມທີ່ສັ້ນ ແລະຈິງຈັງທີ່ຂາດຄວາມສາມັກຄີໃນແງ່ດີຂອງກອງປະຊຸມທີ່ຜ່ານມາ. ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຖືກ ບອກ ວ່າ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ພຽງ ແຕ່ ໄດ້ ຖືກ ນໍາ ໃຊ້ ເພາະ ວ່າ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ເປັນ ຄວາມ ຫວັງ ສຸດ ທ້າຍ, ບໍ່ ແມ່ນ ຍ້ອນ ວ່າ ໃຜ ໂດຍ ສະ ເພາະ ແມ່ນ ເຊື່ອ ໃນ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ຫຼື ຮັກ ຕາ ສີ ຟ້າ ຂອງ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ນໍາ​ສະ​ເຫນີ​ໃຫ້​ກັບ Major Milliardone, ຕໍາ​ຫຼວດ​ອິ​ຕາ​ລີ​ຜູ້​ທີ່​ໄດ້​ແທນ​ນາຍ​ພົນ Maserati, ແລະ Señor Sousa, ຜູ້​ຕິດ​ຕໍ່​ກອງ​ທັບ​ເຮືອ​ປອກ​ຕຸຍ​ການ​ທີ່​ຫນ້າ​ສົງ​ໃສ​ຂອງ Interpol. ກອງປະຊຸມດັ່ງກ່າວເປັນປະທານໂດຍ Comrade Perestov.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ອະທິບາຍໃຫ້ເຂົາເຈົ້າວ່າຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ມີຄໍາອະທິບາຍ, ແຕ່ມີຄວາມຫວັງອັນດຽວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ pencil ລາຍ​ເຊັນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​, ແລະ Perestov nodded. ຕົວແທນຂອງລາວເອງໄດ້ໃຊ້ trick ທີ່ຄ້າຍຄືກັນ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ບອກພວກເຂົາກ່ຽວກັບເຄື່ອງສະແກນທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການ, ແລະ Milliardone ໄດ້ສົ່ງຂ່າວໄປຫາພະແນກຟີຊິກຂອງມະຫາວິທະຍາໄລ Rome ໃນ Alfa Romeo ດ້ວຍສຽງ siren.
  
  
  "ຖ້າມັນເປັນອຸປະກອນທີ່ດີ," ຂ້ອຍເວົ້າວ່າ, "ຂ້ອຍສາມາດຊອກຫາປ້າຍຂອງຂ້ອຍພາຍໃນລັດສະຫມີສາມໄມ. ພວກເຮົາມີໄລຍະທາງໜ້ອຍກວ່າເຄິ່ງໜຶ່ງຈາກອານາເຂດຂອງ Conti ໃນປັດຈຸບັນ, ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາສາມາດເລີ່ມຕົ້ນໄດ້ທັນທີທີ່ສິ່ງດັ່ງກ່າວມາຮອດນີ້. ພວກເຮົາຕ້ອງການແຜນທີ່ພູມສັນຖານສໍາລັບການປະສານງານສະຖານທີ່.
  
  
  ມີ​ສຽງ​ລົມ​ກັນ​ທົ່ວ​ໄປ​ໜ້ອຍ​ໜຶ່ງ ຈົນ​ກວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍິນ​ສຽງ​ໄຊ​ເຣນ, ​ເປັນ​ສັນຍານ​ວ່າ Alfa Romeo ກຳລັງ​ກັບ​ມາ. Milliondon ມີແຜນທີ່ລາຍລະອຽດຂອງພື້ນທີ່ຕາເວັນຕົກສຽງເຫນືອຂອງເມືອງ. ມັນວາງ unfolded ສຸດຕາຕະລາງ, ປາຍຫ້ອຍລົງທັງສອງດ້ານ. ລາວຢືນຢູ່ເຫນືອນາງດ້ວຍດິນສໍຢູ່ໃນມືຂອງລາວ; ຜູ້​ຊາຍ​ສຸ​ພາບ​ສະ​ພາບ​ໃນ​ເຄື່ອງ​ແບບ​, ມີ mustache ເປັນ​ຄູ​ຊັດ​ເຈນ​, ຄື​ແມວ​ທີ່​ມີ​ອາ​ຍຸ​, ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​, ພ້ອມ​ທີ່​ຈະ pounce​.
  
  
  ຕໍາຫລວດໄດ້ໃຫ້ອຸປະກອນທີ່ຢືມມາຈາກພະແນກຟີຊິກ. ມັນເກືອບຄ້າຍຄືກັນກັບອຸປະກອນທີ່ຂ້ອຍຮູ້ຈາກການອອກກໍາລັງກາຍຂອງຂ້ອຍຢູ່ທີ່ສໍານັກງານໃຫຍ່ AH. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ປັບມັນເຂົ້າໄປໃນການປະສົມປະສານ eccentric ຂອງອົງປະກອບ, ອະທິບາຍການກະທໍາຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  "ນີ້ຕ້ອງເປັນການປະສົມປະສານທີ່ຜິດປົກກະຕິ, ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນມັນຈະຊີ້ບອກຜູ້ໃດທີ່ມີໂມງໃສ່ແຂນທີ່ສະຫວ່າງ." ຢູ່ທີ່ນັ້ນ! ມັນ​ຢູ່​ນີ້!
  
  
  ຊ້າໆຂ້ອຍເປີດເຄື່ອງວັດແທກແລະໄດ້ຮັບການຕອບສະຫນອງຈາກເຂັມສັ່ນສະເທືອນໃນລະດັບຄວາມຍາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໃຫ້​ນາງ​ສະ​ຫງົບ​ລົງ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ມອບ​ອຸ​ປະ​ກອນ​ໃຫ້ Billiondon​. Perestov ເບິ່ງຂ້າມບ່າຂອງຂ້ອຍ, ຫາຍໃຈຢ່າງແຮງ.
  
  
  ຊາວອິຕາລີໄດ້ແຕ້ມເສັ້ນຊື່ຢູ່ໃນແຜນທີ່. ຂ້ອຍຕັ້ງຂະໜາດເປັນເສັ້ນຂະໜານ ແລະອ່ານຕົວເລກອື່ນ.
  
  
  Milliardone ໄດ້ແຕ້ມເສັ້ນທີສອງທີ່ຕັດເສັ້ນທໍາອິດໃນຈຸດຫນຶ່ງລະຫວ່າງສອງຮູບສີ່ຫລ່ຽມໃນແຜນທີ່ທີ່ຫມາຍເຖິງສາງ Conti ທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໄປຢ້ຽມຢາມ, ຄັງສິນຄ້າທີ່ນາຍພົນ Maserati ໄດ້ບຸກລຸກແລະພົບເຫັນຫວ່າງເປົ່າ.
  
  
  "ມັນເປັນເລື່ອງຕະຫຼົກທີ່ໂງ່," Herr Bergen ເວົ້າດ້ວຍຄວາມກຽດຊັງ. "Carter ຢູ່ຂ້າງພວກເຂົາ, ແລະລາວຈັບພວກເຮົາຄືນ." ຄົນທີ່ບ້າສາມາດໝຸນເຄື່ອງສະແກນນີ້ເພື່ອໄປຫາສະຖານທີ່ທີ່ພວກເຂົາຮູ້ຈັກແລ້ວ. ມັນບໍ່ມີປະໂຫຍດແທ້ໆ.
  
  
  Colonel Le Grand ກ່າວວ່າ "ຂ້ອຍບໍ່ເຊື່ອວ່າອຸປະກອນມີຄວາມຜິດ." "ຂ້ອຍອ່ານຕົວເລກດຽວກັນຢູ່ໃນແຜ່ນນັ້ນທີ່ທ່ານ Carter ກ່າວ." Major Milliardone ເບິ່ງຄືກັບແມວໄຂມັນ, ສະຫລາດກວ່າທຸກຄັ້ງ.
  
  
  "ທ່ານ Hyman," ລາວເວົ້າ. "ທ່ານແລະຮ້ອຍໂທ Gismondi ທັງສອງຢູ່ທີ່ນັ້ນ." ທ່ານເວົ້າວ່າທ່ານບໍ່ເຫັນຫຼືໄດ້ຍິນສິ່ງຜິດປົກກະຕິໃນລະຫວ່າງການເບິ່ງຂອງທ່ານ, ບໍ່ມີຫຍັງນອກຈາກຄວາມຕື່ນເຕັ້ນປົກກະຕິໃນເວລາທີ່ຫມາໄດ້ຖືກພົບເຫັນນອນ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນໃນເວລາທີ່ໄດ້ພົບເຫັນຂຸມຢູ່ໃນຕູ້. ກະລຸນາບອກພວກເຮົາອີກຄັ້ງ. ຂັ້ນ​ຕອນ​ທີ​, ບໍ່​ປະ​ໃຫ້​ມີ​ຫຍັງ​ອອກ​.
  
  
  Hyman ບອກສິ່ງທີ່ລາວບອກຂ້ອຍຢ່າງແນ່ນອນ, ແຕ່ເມື່ອລາວຕ້ອງການຢຸດ, Major ໄດ້ເຮັດໃຫ້ລາວສືບຕໍ່ຈົນກ່ວາ Studs Mallory ມາຮອດ.
  
  
  "ແລ້ວ, ລາວໄດ້ດຶງເຂົ້າໄປໃນລົດ Mercedes," Hyman ເວົ້າ. "ຂ້ອຍໄດ້ອອກຈາກລົດແລະເຂົ້າໄປໃນພະແນກວິສະວະກໍາ, ອາຄານທີ່ຕັ້ງຢູ່ລະຫວ່າງອາຄານບໍລິຫານແລະສາງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນສຽງ humming, ທີ່ທ່ານຮູ້ຈັກ, ຄືໃນເວລາທີ່ທ່ານເປີດລະບົບຄວາມຮ້ອນ. ແລະຊາວອາເມຣິກັນສ່ວນໃຫຍ່ເຮັດສິ່ງນີ້ໃນຕອນເຊົ້າເດືອນມີນາ. ນີ້ແມ່ນທັງໝົດ.' "ນາຍພົນ Gismondi," ນາຍພົນໃຫຍ່ກ່າວ.
  
  
  Lieutenant ໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນຕັ້ງແຕ່ເລີ່ມຕົ້ນ, ແຕ່ Milliardone ຂັດຂວາງລາວ.
  
  
  "ມີສຽງດັງນີ້ຫຼັງຈາກ Mallory ມາຮອດ," ລາວເວົ້າ. - ເຈົ້າໄດ້ຍິນຄືກັນບໍ? ຄິດດີ.'
  
  
  "ດີ, ທ່ານ," ຮ້ອຍໂທ Gismondi ເວົ້າ. "ລາວໄດ້ຍິນຢ່າງຊັດເຈນ, ແຕ່ ... "
  
  
  ກ່ອນຄົນອື່ນ, ຂ້ອຍເຂົ້າໃຈສິ່ງທີ່ Milliardone ກໍາລັງຄິດ. “ລິຟ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. “ພື້ນ​ທີ່​ຊົ່ວ​ຮ້າຍ​ທັງ​ຫມົດ​ໄດ້​ຫຼຸດ​ລົງ. ຫນຶ່ງໃນຜົນສໍາເລັດດ້ານວິຊາການຂອງ genius ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ຂອງ Stud Mallory." ນາຍພົນ Milliardone ຍິ້ມແຍ້ມແຈ່ມໃສ.
  
  
  "ມັນຄ້າຍຄືກັບຢູ່ໃນໂຮງລະຄອນ, ຂ້ອຍສົມມຸດວ່າ," ລາວເວົ້າ. “ຊັ້ນທີ່ຂຶ້ນ, ຊັ້ນທີ່ລົງໄປ. ທັງໝົດນີ້ແມ່ນສ່ວນຫນຶ່ງຂອງໂລກທີ່ຫຼອກລວງຂອງພວກເຂົາ. ແລະຫຼັກຖານພຽງແຕ່ແມ່ນ hum faint, ເຊິ່ງອາດຈະເປັນຫຍັງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຮອຍຍິ້ມແມວໃຫຍ່ຂອງລາວຫາຍໄປ.
  
  
  - ແຕ່ນີ້ຈະຊ່ວຍພວກເຮົາແນວໃດ? "ຫຼັງຈາກ fiasco ທໍາອິດ, ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ສາມາດອະນຸຍາດໃຫ້ຫນ່ວຍງານສູ້ຮົບໃຫມ່ເຂົ້າໄປໃນສະຖານທີ່ຂອງ Renzo ສໍາລັບການກວດກາອີກຄັ້ງຫນຶ່ງ. carabinieri ຂອງຂ້ອຍເອງຈະບໍ່ປ່ອຍໃຫ້ຂ້ອຍຜ່ານປະຕູນັ້ນ. ແລະ Pierrot ຈັດຕັ້ງການເດີນຂະບວນປະທ້ວງ.
  
  
  ໃບຫນ້າທັງຫມົດແມ່ນ gloomy ຈົນກ່ວາໄຂມັນທີ່ສໍາຄັນ, ມີ gesture ຂອງເດັກນ້ອຍແກ້ໄຂ riddle, spat ຫນ້າຜາກຂອງຕົນດ້ວຍຝາມືຂອງຕົນ.
  
  
  ທ່ານກ່າວວ່າ“ ພວກເຮົາບໍ່ສາມາດເຂົ້າໄປໃນທາງບົກໄດ້. “ພວກ​ເຮົາ​ຍາກ​ທີ່​ຈະ​ລົງ​ຈາກ​ອາ​ກາດ. ແຕ່ມີແລວທາງໃຕ້ດິນພຽງພໍທີ່ຈະສ້າງທາງດ່ວນໄດ້. ບໍ່ມີໃຜຮູ້ຈັກ catacombs ທັງຫມົດຂອງ Rome, passages ໃຕ້ດິນຂອງສະຕະວັດທີສິບເກົ້າ. ແຕ່ຂ້ອຍ, Guglielmo Milliardone, ຮູ້ຈັກພວກເຂົາດີກວ່າສິ່ງທີ່ມີຊີວິດອື່ນໆ, ເພາະວ່າຂ້ອຍໄປທີ່ນັ້ນຕະຫຼອດເວລາເພື່ອຕິດຕາມໂຈນເຂົ້າໄປໃນບ່ອນນອນຂອງພວກເຂົາ. ເບິ່ງທີ່ນີ້.'
  
  
  ລາວ​ກົ້ມ​ລົງ​ໃນ​ແຜນ​ທີ່ ແລະ​ແຕ້ມ​ເສັ້ນ​ດ້ວຍ​ສໍ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ, ຕາ​ຂ່າຍ​ໄຟ​ຟ້າ​ທີ່​ລວມ​ເຂົ້າ​ກັນ, ຕັດ​ກັນ, ມາ​ເຂົ້າ​ກັນ ແລະ​ແຕກ​ຕ່າງ​ກັນ​ອີກ. ພວກມັນສອງຄົນຜ່ານທາງລຸ່ມສອງເສັ້ນຕັດກັນຂອງການສະແກນຂອງພວກເຮົາ.
  
  
  "ຂ້ອຍເປັນຄົນໂງ່ທີ່ບໍ່ໄດ້ຄິດກ່ຽວກັບເລື່ອງນີ້ໃນທັນທີ," ລາວເວົ້າກັບຕົນເອງ, ເອົາຖົງຫມູນວຽນອອກຈາກຕັ່ງນັ່ງ. "ມັນເປັນໄປໄດ້ຫຼາຍວ່ານີ້ແມ່ນວິທີທີ່ພວກເຂົາສົ່ງວັດສະດຸລັບທີ່ສຸດຂອງພວກເຂົາ." ແລະ Mallory ໄດ້ສ້າງສາງທີ່ມີຊັ້ນລິຟທີ່ສາມາດລົງໄປໃນ catacombs ແລະຂຶ້ນອີກເທື່ອຫນຶ່ງຖ້າຕ້ອງການ.
  
  
  "ເຈົ້າໄປເຮັດຫຍັງ, ນາຍໃຫຍ່?" 'ສຽງດັງບໍ? ພວກເຮົາຍັງປະເຊີນກັບຄວາມບໍ່ສະດວກທີ່ບໍ່ສາມາດຍ້າຍຫນ່ວຍງານສູ້ຮົບຢູ່ທີ່ນັ້ນ.” “ຂໍໂທດ,” ລາວຍອມຮັບ. 'ຂ້ອຍ​ບໍ່​ຮູ້. ແຕ່ຂ້ອຍຈະເຮັດບາງສິ່ງບາງຢ່າງ. ບາງທີຂ້ອຍຈະລະເບີດທຸກຢ່າງ, ລວມທັງຕົວຂ້ອຍເອງ."
  
  
  ທ່ານ Perestov ກ່າວວ່າ“ ການເສຍສະລະຕົນເອງທີ່ ໜ້າ ສັງເກດ. — ແລະ​ຢ່າງ​ສົມ​ບູນ​ໃນ​ປະ​ເພ​ນີ Roman ເກົ່າ. ແຕ່ບໍ່ແມ່ນພາກປະຕິບັດ. ຫົວ​ຮົບ​ນິວ​ເຄລຍ​ທັງ​ໝົດ​ເຫຼົ່າ​ນີ້​ຮ່ວມ​ກັນ​ສາ​ມາດ​ສົ່ງ​ຜົນ​ໃຫ້​ເກີດ​ການ​ລະ​ເບີດ​ເກືອບ​ຄື​ກັນ​ກັບ​ໄພ​ພິ​ບັດ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ຫຼີກ​ເວັ້ນ​ການ.”
  
  
  "ຂ້ອຍໄປກັບເຈົ້າ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ບໍ່ໄດ້ຢູ່ໃນຈິດໃຈຂອງຄຸນຄ່າຂອງ Roman ບູຮານ, Comrade Perestov, ແຕ່ເນື່ອງຈາກວ່າຂ້າພະເຈົ້າຮູ້ຈັກອາວຸດຂອງຂ້າພະເຈົ້າ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສາ​ມາດ​ແຍກ​ອາ​ວຸດ nuclear ຈາກ​ອາ​ວຸດ​ທີ່​ບໍ່​ແມ່ນ nuclear ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ເຮັດ​ໃຫ້​ລະ​ເບີດ​ຝັງ​ດິນ​ອອກ​ຈາກ​ລະ​ເບີດ​ທໍາ​ມະ​ດາ​ຫຼາຍ​. ນີ້ຈະເຮັດໃຫ້ພະແນກໄຟໄຫມ້ມີສິດທີ່ຈະເຂົ້າໄປໃນປະຕູສະຕູດິໂອ, Major. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຜູ້ຍ່ອຍຂອງເຈົ້າອາດຈະພ້ອມທີ່ຈະປະຖິ້ມສິ່ງທີ່ພວກເຮົາຕ້ອງການເມື່ອພວກເຂົາເຂົ້າໄປໃນບ່ອນນັ້ນແລະຊອກຫາລະເບີດ Doomsday ທີ່ເຊື່ອງໄວ້.
  
  
  “ນັ້ນແມ່ນຄຳຕອບ,” ນາຍໃຫຍ່ເວົ້າ, ຕີບ່າຂ້ອຍດ້ວຍຄວາມພໍໃຈ. - ເຈົ້າກຳລັງມາ, ຜູ້ລົງນາມ Carter. Gismondi, ຈັດຕັ້ງກອງໄຟແລະລວບລວມຫນ່ວຍງານສູ້ຮົບຂອງ Gilio ເພື່ອຕິດຕາມລາວ. ນີ້ຈະຫມາຍເຖິງການຟື້ນຟູສໍາລັບລາວກ່ອນທີ່ Pierrot ສາມາດນໍາລາວໄປສານ.
  
  
  "ຖ້າ Nick ໄປ," Perestov ເວົ້າໃນນໍ້າສຽງທີ່ບໍ່ຂັດຄ້ານ, "ຂ້ອຍຈະໄປຄືກັນ." ຂ້ອຍພຽງແຕ່ລົງຄະແນນສຽງໃຫ້ລາວເພາະວ່າລາວເປັນຄວາມຫວັງສຸດທ້າຍຂອງພວກເຮົາ. ຂ້ອຍຍັງບໍ່ເຊື່ອລາວໃນສາງທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍອາວຸດເຫຼົ່ານີ້."
  
  
  ທ່ານ Ko Fal ກ່າວວ່າ "ຂ້ອຍຢ້ານວ່າຂ້ອຍຈະຕ້ອງມອບຮ່າງກາຍທີ່ຫນ້າສົງສານຂອງຂ້ອຍໃຫ້ເຈົ້າຖ້າ Perestov ມາ," “ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ຄິດ​ວ່າ​ຜູ້​ບັນ​ຊາ​ການ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ອະ​ນຸ​ມັດ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ສົ່ງ​ອາ​ເມລິ​ກາ​ແລະ​ລັດ​ເຊຍ​ຮ່ວມ​ກັນ. ເຖິງແມ່ນວ່າພາຍໃຕ້ການຊີ້ນໍາຂອງທ່ານ, Major.
  
  
  Major Milliardone ໄດ້ພະຍາຍາມສຸດຄວາມສາມາດຂອງຕົນເພື່ອຮັກສາຄວາມສະຫງົບຂອງລາວ, ແລະລາວໄດ້ປະສົບຜົນສໍາເລັດ.
  
  
  "ເຈົ້າແນ່ໃຈບໍ່ວ່າເຈົ້າບໍ່ຢາກຢູ່ກັບ carabinieri, ຕຳຫຼວດຕິດ ແລະ ຕຳຫຼວດ?" 'ຫຼັງຈາກນັ້ນມັນບໍ່ເປັນຫຍັງ. ຂໍໃຫ້ສະເຫຼີມສະຫຼອງກັບພວກເຮົາ. ແຕ່ວ່າທັງໝົດ. ພວກ​ເຮົາ​ສາ​ມາດ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ catacombs unexplored ພຽງ​ແຕ່​ນອກ​ເຫນືອ​ເຂດ​ທ່ອງ​ທ່ຽວ​ຂອງ St. Galixtus. ໄປກັນເລີຍ.'
  
  
  ມັນເປັນພຽງແຕ່ຂັບລົດສັ້ນຈາກບ່ອນຖິ້ມຂີ້ເຫຍື້ອບ່ອນທີ່ລົດຕໍາຫຼວດໄດ້ອອກຈາກພວກເຮົາ. ນາຍພົນ Milliardone ໄດ້ພາພວກເຮົາຜ່ານພູເຂົາຂອງຂີ້ເຫຍື້ອລົດຖີບເກົ່າໆໄປຫາທາງເຂົ້າແຄບ.
  
  
  "ບັດແມ່ນຢູ່ບ່ອນນັ້ນ," ລາວເວົ້າ, "ແລະຢູ່ໃນຫົວຂອງຂ້ອຍ." ພຣະອົງໄດ້ເຊົາແລະພວກເຮົາປະຕິບັດຕາມພຣະອົງ. ເສັ້ນທາງດັ່ງກ່າວໄດ້ເປີດກວ້າງ, ແລະໄຟສາຍຂອງເສັ້ນທາງໃຫຍ່ທີ່ຍ່າງໄປຂ້າງຫນ້າໄດ້ສະແດງໃຫ້ເຫັນເປັນແຖວຂອງລົດທີ່ຖືກລັກ, ສ່ວນຫຼາຍແມ່ນໄດ້ຖືກຮື້ຖອນສໍາລັບຊິ້ນສ່ວນທີ່ຂາຍຢູ່ໃນຕະຫຼາດຂອງໂຈນ, ແຕ່ບາງອັນຍັງຢູ່ໃນສະພາບດີ.
  
  
  ນາຍໃຫຍ່ຍ່າງໄປຂ້າງໜ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍ່າງ​ໄປ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ພຣະ​ອົງ, ຮູ້​ຢ່າງ​ເຕັມ​ທີ່​ວ່າ Perestov ໄດ້​ຍ່າງ​ຢູ່​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໂດຍ​ມີ​ປືນ​ໃຫຍ່​ຂອງ​ເຊັກ​ໃນ​ມື​ຂວາ​ຂອງ​ຕົນ. ຖັດຈາກລາວແມ່ນ Ko Phal, ຜູ້ທີ່ຖືປືນສັ້ນອັດຕະໂນມັດຂອງອາເມລິກາ, ການປະກອບສ່ວນຂະຫນາດນ້ອຍຂອງຫວຽດນາມໃຫ້ແກ່ສານຫນູຂອງຈີນ.
  
  
  "ອີກເຄິ່ງຊົ່ວໂມງ," Major Milliardone ຕອບ. "ໃນຕອນເລີ່ມຕົ້ນ, ພວກເຮົາມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຕ້ອງຢ້ານກົວຈາກບໍລິສັດຂອງໂຈນທີ່ງ່າຍດາຍ, ສະນັ້ນຫມູ່ເພື່ອນ, ຈົ່ງລະມັດລະວັງ."
  
  
  ພວກເຮົາຍ່າງຢູ່ໃນຄວາມງຽບ. ສິບນາທີຕໍ່ມາ, Milliardone ໄດ້ເປີດ dimmer ໃນໂຄມໄຟຂອງລາວແລະຍ່າງຊ້າໆ. "ດຽວນີ້," ລາວເວົ້າ, ຫັນໄປ, "ພວກເຮົາຢູ່ບໍ່ຮອດສອງຮ້ອຍແມັດຈາກດິນແດນ Conti." ຂ້ອຍຂໍແນະ ນຳ ໃຫ້ລະມັດລະວັງທີ່ສຸດ. ລາວເວົ້າພາສາອິຕາລີ, ເຊິ່ງກາຍເປັນພາສາທົ່ວໄປຂອງພາລະກິດຂອງພວກເຮົາ. ໃນພາສາອິຕາລີ, ຄໍາວ່າ prudence ປະກອບດ້ວຍສາມພະຍາງ: prudenza. ນາຍ Milliardone ຍັງ​ບໍ່​ທັນ​ສິ້ນ​ສຸດ​ເທື່ອ ເມື່ອ​ສຽງ​ເຄາະ​ດັງ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ດັງ​ຂຶ້ນ​ຈາກ​ທາງ​ຫລັງ​ປະຕູ​ຮົ້ວ​ສອງ​ອັນ ທີ່​ໄດ້​ພັງ​ລົງ​ມາ​ຕໍ່ໜ້າ​ພວກ​ເຮົາ​ແລະ​ຫລັງ​ພວກ​ເຮົາ. ໃນເວລາດຽວກັນ, ພື້ນທີ່ປິດລ້ອມຂະຫນາດນ້ອຍຂອງພວກເຮົາໄດ້ຖືກນໍ້າຖ້ວມດ້ວຍແສງສະຫວ່າງສີຂາວທີ່ຕາບອດ. "ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າ," baritone Pierrot ເວົ້າວ່າ, "ການສະແດງອອກທີ່ຖືກຕ້ອງສໍາລັບການນີ້ແມ່ນ: ຄ້າຍຄືຫນູຢູ່ໃນຈັ່ນຈັບ."
  
  
  
  
  ບົດທີ 8
  
  
  
  
  
  ຫ້ອງລັອກຂອງພວກເຮົາຢູ່ໃນອຸໂມງ catacomb ເບິ່ງຄືວ່າເປັນບ່ອນສໍາລັບສາກການທໍລະມານຢູ່ໃຕ້ດິນ. ທຸກໆລາຍລະອຽດແມ່ນ razor-sharp, ແຕ່ຊ່ອງນອກແມ່ນສີດໍາແລະ impenetrable, ຄ້າຍຄືຂຸມ.
  
  
  ຝາຫີນ Taupe ແລະ earthen ມີຮ່ອງຮອຍຂອງສີສົ້ມແລະສີແດງ. ຢາງລົດທີ່ລັກໄປນັ້ນ ຢືນຢູ່ຄືກັບແທ່ນບູຊາພາຍໃຕ້ບ່ອນກະດູກບູຮານ. ຢູ່ແຈ, ຖັດຈາກກະແຈລັງສີ, ລົດໂຄມຽມຄັນໜຶ່ງ ໃໝ່ໆ ເງົາງາມ.
  
  
  ນາຍພົນ Milliardone ໄດ້ຍິງປືນຄົກອັດຕະໂນມັດ 2 ນັດ. Perestov, Ko Fal ແລະຂ້າພະເຈົ້າ dodged ລູກປືນ ricocheting ທີ່ມົນຕີ bars ທາດເຫຼັກ.
  
  
  "ຢຸດມັນ," Perestov ສັ່ງ. "ກະລຸນາຈື່ໄດ້ບໍວ່າຂ້ອຍຍັງສັ່ງເຈົ້າ."
  
  
  ສຽງຂອງ Sir Hugh ດັງອອກມາ, ພ້ອມກັບຫົວເຍາະເຍີ້ຍຂອງ squire ພາສາອັງກິດ.
  
  
  "ດ້ວຍຄຸນງາມຄວາມດີຂອງ Studs, ຄົນເຮົາເກືອບຈະຄິດວ່າຮ່າງກາຍຂອງພວກເຮົາເປັນແຫຼ່ງຂອງສຽງຂອງພວກເຮົາ," ລາວເວົ້າຢ່າງ wryly. "ຕົວຈິງແລ້ວພວກເຮົານັ່ງສະດວກສະບາຍຢູ່ໃນຫ້ອງການຂອງ Renzo, ເບິ່ງເຈົ້າຢູ່ໃນໂທລະທັດວົງຈອນປິດ." ທໍ້ຖອຍໃຈ, Major Milliardone ເອົາອາວຸດຂອງລາວໄປ.
  
  
  "ໃນສອງສາມວິນາທີ," Sir Hugh ກ່າວຕໍ່ວ່າ, "ທ່ານຈະໄດ້ຮັບການປິ່ນປົວທັນທີ, ອາຍແກັສທີ່ບໍ່ມີກິ່ນ, ມີຜົນກະທົບສັ້ນແຕ່ມີປະສິດທິພາບ." ເມື່ອທ່ານນອນຫລັບ, ຜູ້ຊາຍຂອງພວກເຮົາຈະພາເຈົ້າໄປຫາຫ້ອງທີ່ມີຄວາມສຸກຫຼາຍຂອງພວກເຮົາສໍາລັບການສອບຖາມ, ເຊິ່ງອາດຈະກາຍເປັນທີ່ມີຄວາມສຸກຫນ້ອຍລົງ.
  
  
  ທ່ານ Perestov ສັ່ງ, "ຮັກສາລົມຫາຍໃຈຂອງເຈົ້າ," ແຕ່ລາວຊ້າເກີນໄປແລະໄດ້ເລື່ອນລົງເທິງພື້ນທີ່ມີຝຸ່ນ. ນັ້ນແມ່ນສິ່ງສຸດທ້າຍທີ່ຂ້ອຍຈື່ໄດ້ກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະຕື່ນນອນຢູ່ເທິງຕຽງໃນຫ້ອງຂອງ Renzo.
  
  
  ກ່ອນ​ອື່ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ຝາ​ທີ່​ປົກ​ຄຸມ​ດ້ວຍ​ເຄື່ອງ​ແກະ​ສະ​ຫລັກ​ຜ້າ​ໄໝ.
  
  
  Andy Warhol ແລະຮູບພາບຂອງ Marilyn Monroe. ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າມັນເປັນຄວາມແປກໃຈຈົນກ່ວາຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນໃບຫນ້າທີ່ຄຸ້ນເຄີຍຂອງ Renzo, Studs, Sir Hugh ແລະ Pierrot, ນັ່ງຢູ່ປາຍອື່ນຂອງຫ້ອງແລະຂ້າງຂ້າພະເຈົ້າ, ມັດມືແລະຕີນຢ່າງລະມັດລະວັງຄືຂ້າພະເຈົ້າ, Major Milliardone, Oleg Perestov ແລະ. Co. Fal.
  
  
  "ເຈົ້າແມ່ນສີ່ຜູ້ສູນເສຍ," Pierrot ກ່າວຕໍ່ພວກເຮົາເມື່ອພວກເຮົາທຸກຄົນເຂົ້າໃຈຄວາມຮູ້ສຶກຂອງພວກເຮົາ. "ເປັນເລື່ອງຕະຫລົກແລະຫນ້າເສົ້າໃຈຄືກັບໂລກຕົວມັນເອງ, ເຊິ່ງ, ຕາມທີ່ທ່ານຄາດເດົາຢ່າງຊັດເຈນ, ພວກເຮົາຈະທໍາລາຍ. ພົນລະເຮືອນທີ່ເຈັບປ່ວຍແລະເນົ່າເປື່ອຍ, ແລະເຈົ້າຮັບໃຊ້ເປັນຜູ້ຮັກສາທໍ່ລະບາຍນ້ໍາຂອງມັນແມ່ນອາການທີ່ຊັດເຈນຂອງຄວາມອ່ອນແອຂອງມັນ.
  
  
  ທ່ານ Sir Hugh ກ່າວວ່າ "ກອງປະຊຸມນ້ອຍໆຄັ້ງສຸດທ້າຍນີ້ແມ່ນເພື່ອຄວາມມ່ວນຊື່ນຂອງພວກເຮົາເທົ່ານັ້ນ. ຄວາມໂສກເສົ້າອັນດຽວຂອງ Vereldeinde, ປະກົດການທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ທີ່ສຸດໃນປະຫວັດສາດຂອງມະນຸດຊາດ, ດັ່ງທີ່ພວກເຮົາປະກາດໂດຍບໍ່ມີການເວົ້າເກີນຈິງ, ແມ່ນການບໍ່ມີຜູ້ຊົມ.”
  
  
  "ມັນບໍ່ເວົ້າ," Renzo ອະທິບາຍວ່າ, "ຈຸດຈົບທີ່ແທ້ຈິງຂອງໂລກບໍ່ໄດ້ຢູ່ໃນຮູບເງົາທີ່ມີຊື່ດຽວກັນ. ອັນນີ້ເປັນເລື່ອງຕະຫຼົກໝົດສິ້ນ, ແມ່ນແຕ່ໂດຍມາດຕະຖານທີ່ອ່ອນໂຍນຂອງຂ້ອຍ. ແຕ່ພວກເຮົາທັງສີ່ແມ່ນນັກທຸລະກິດສະແດງແລະພວກເຮົາຮູ້ສຶກເສຍໃຈເລັກນ້ອຍທີ່ພວກເຮົາຈະບໍ່ໄດ້ຮັບການຕອບຮັບຈາກປະຊາຊົນ."
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນ, ເມື່ອເຈົ້າສີ່ຄົນ, ເຈົ້າຫນ້າທີ່ຕໍາຫຼວດທີ່ດີທີ່ສຸດໃນໂລກ, ຕົກຢູ່ໃນກັບດັກຂອງພວກເຮົາ," Studs Mallory ເວົ້າດ້ວຍຮອຍຍິ້ມກວ້າງ, ຖອກເຫຼົ້າເຫຼົ້າຂາວສີ່ນິ້ວຈາກຖັງເຫຼົ້າຂາວ, "ພວກເຮົາຄິດວ່າເຈົ້າເປັນຜູ້ຊົມຂອງພວກເຮົາ, ເປັນຊະເລີຍ. ຜູ້ຊົມ. . ອັນນີ້.'
  
  
  ຄວາມຕ້ອງການທາງດ້ານ pathological ຂອງ Psychopaths ສໍາລັບຜູ້ຊົມມັກຈະເປັນຈຸດອ່ອນທີ່ນໍາໄປສູ່ການຫຼຸດລົງຂອງພວກເຂົາ. ແຕ່ດຽວນີ້ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນທາງທີ່ດີອອກຈາກກອງປະຊຸມນີ້. ໝູ່ຄູ່ຂອງຂ້ອຍ ແລະຂ້ອຍຖືກຜູກມັດໄວ້ຢ່າງແໜ້ນໜາ, ແລະຢູ່ສອງຂ້າງຂອງໂຊຟານັ່ງມີກອງໜ້າບວມສອງຄົນ, ສູງປະມານຫົກຟຸດ, ພ້ອມດ້ວຍປືນສັ້ນພ້ອມ.
  
  
  Piero ຕ້ອງສັງເກດເຫັນວ່າຂ້ອຍຄິດໃນທິດທາງນີ້, ເພາະວ່າລາວມີປະຕິກິລິຍາ. ທ່ານ​ກ່າວ​ວ່າ “ຜູ້​ຍາມ​ຂອງ​ທ່ານ, ທ່ານ Carter, ແມ່ນ​ຊາວ​ອິນ​ໂດ​ເນ​ເຊຍ.” ພວກເຂົາຖືກຜູກມັດໂດຍຄວາມສັດຊື່, ເຊິ່ງສາມາດໄດ້ຮັບພຽງແຕ່ຜ່ານຄ່າຈ້າງສູງ. ແລະການເປີດເຜີຍຫຼ້າສຸດຂອງພວກເຮົາບໍ່ເຮັດໃຫ້ພວກເຂົາຕົກໃຈ, ເພາະວ່າພວກເຂົາບໍ່ເຂົ້າໃຈພາສາອັງກິດເລີຍ. ບໍ່​ມີ​ຄົນ​ຈີນ​ທັງ​ໝົດ, ທ່ານ​ໂກ​ປາວ. ນາຍພົນ Milliardone ກ່າວວ່າ "ຍິງພວກເຮົາ, ຫຼັງຈາກນັ້ນພວກເຮົາຈະຕາຍ. “ພວກ​ເຮົາ​ຮູ້​ແຜນ​ການ​ຂອງ​ທ່ານ, ແລະ​ຍັງ​ມີ​ຄົນ​ອື່ນໆ​ທີ່​ຮູ້​ຈັກ​ມັນ. ບາງທີພວກເຂົາອາດຈະປະສົບຄວາມສໍາເລັດໃນບ່ອນທີ່ພວກເຮົາລົ້ມເຫລວ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ຄິດແນວນັ້ນ," Pierrot ເວົ້າ. "ນາຍພົນ Maserati ຢູ່ພາຍໃຕ້ການຈັບກຸມຢູ່ເຮືອນແລະລໍຖ້າການສືບສວນ. ມັນອາດຈະເປັນສານທະຫານ. ຖ້າຮ່າງກາຍຂອງເຈົ້າຖືກພົບເຫັນຫຼັງຈາກຄວາມປອດໄພຂອງສະຕູດິໂອຍິງເຈົ້າໃນການປ້ອງກັນຕົນເອງ, ພວກເຮົາອາດຈະເອົາເລັບສຸດທ້າຍໄວ້ໃນໂລງສົບ ... ນອກຈາກນັ້ນ, ນີ້ແມ່ນກ່ຽວກັບການບັນເທີງຂອງພວກເຮົາໃນປັດຈຸບັນ, ບໍ່ແມ່ນຄວາມສໍາຄັນຂອງເຈົ້າ. ຂ້າພະເຈົ້າຈະຂໍໃຫ້ Sir Hugh ເລີ່ມເລື່ອງ, ເພາະວ່າແຜນການແມ່ນຂອງລາວແທ້ໆ.”
  
  
  Sir Hugh ມຸ່ງໜ້າໄປຂ້າງໜ້າ, ນຸ່ງເຄື່ອງທີ່ສະຫຼາດ, ເໝາະສຳລັບຜູ້ກຳກັບນັກສະແດງຄົນໃດຄົນໜຶ່ງ, ເປັນນັກທຸລະກິດອັງກິດຄົນໃໝ່ທີ່ໜ້າຮັກ, ມີຄວາມຮັກແພງ ແຕ່ມີປະສິດທິພາບ.
  
  
  "ປະມານຫ້າປີທີ່ຜ່ານມາ," ລາວເວົ້າໃນສຽງສົນທະນາແບບສະບາຍໆ, "ທັງຫມົດນີ້ມາຮອດຫົວເມື່ອຂ້ອຍຮູ້ເຖິງສະພາບປະສາດຂອງຂ້ອຍ." ເປັນລົມ, ເວົ້າສັບສົນ, ການສູນເສຍຄວາມຊົງຈໍາຊົ່ວຄາວ, ແລະອື່ນໆ. ແຕ່ສິ່ງທີ່ຮ້າຍແຮງໄປກວ່ານັ້ນແມ່ນແນວໂນ້ມທີ່ຈະປ່ອຍໃຫ້ສິ່ງຕ່າງໆອອກຈາກການຄວບຄຸມແລະເຮັດໃຫ້ເກີດຄວາມວຸ່ນວາຍໃນເວລາທີ່ຂ້ອຍຖືກຕິດຢູ່ໃນອາລົມຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ສະ ເຫມີ ໄປ ຮູ້ ສຶກ ຄື ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ໄດ້ ຈັດ ການ ກັບ whore ຈ້າງ ປະ ມານ ຫນຶ່ງ ຫຼື ສອງ ຄັ້ງ ຕໍ່ ອາ ທິດ; ວິທີດຽວທີ່ມີຄວາມຮູ້ສຶກ: ບໍ່ມີຝູງຊົນເຢັນ, ພຽງແຕ່ຕັ້ງຊື່ຂຶ້ນແລະລົງ. ແຕ່ຂ້ອຍຢາກປິ່ນປົວພວກມັນເລັກນ້ອຍໃນບາງເວລາ, ສະນັ້ນຂ້ອຍຕ້ອງຈ່າຍຕື່ມອີກເລັກນ້ອຍ. ແຕ່ສິ່ງຕ່າງໆກໍ່ຮ້າຍແຮງຂຶ້ນ ແລະໃນຄືນໜຶ່ງທີ່ດີໆ ຂ້ອຍເກືອບຈະຖອດຫົວນົມບິດໂງ່ນັ້ນອອກແທ້ໆ. ມັນເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍເສຍເງິນຫຼາຍສໍາລັບທະນາຍຄວາມ, ຫມູ່ເພື່ອນໃນບາງກະຊວງແລະອື່ນໆເພື່ອອອກຈາກເລື່ອງນີ້. ເມື່ອມັນສິ້ນສຸດລົງ, ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຂ້ອຍຕ້ອງການຄວາມຊ່ວຍເຫຼືອທາງການແພດ.
  
  
  ໂຊກດີທີ່ສຸດໃນໂລກ ເມື່ອຂ້ອຍຄົ້ນພົບ ດຣ. Untenweiser. ລາວພົບຢາທີ່ຖືກຕ້ອງເພື່ອຄວບຄຸມເສັ້ນປະສາດຂອງຂ້ອຍ ແລະການລະເບີດທີ່ໂສກເສົ້າ. ໃນໄລຍະຂອງກອງປະຊຸມຫຼາຍໆຄັ້ງຢູ່ເທິງຕຽງ, ລາວເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຮູ້ວ່າມັນບໍ່ມີຄວາມຜິດປົກກະຕິຫຼາຍທີ່ຈະເກີດຂຶ້ນກັບຂ້ອຍ. ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ມັນບໍ່ແມ່ນສິ່ງທີ່, ດ້ວຍການປິ່ນປົວທີ່ເຫມາະສົມ, ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດນໍາໄປສູ່ຊີວິດທີ່ສະດວກສະບາຍ. ແລະລາວຖືກຕ້ອງແທ້ໆ. ໃນປີຕໍ່ມາບໍ່ມີບັນຫາທີ່ຊັດເຈນກວ່າ, ຍົກເວັ້ນຄວາມຜິດພາດນ້ອຍໆນັ້ນເມື່ອເດັກຍິງທີ່ໂຊກຮ້າຍຖືກປະຖິ້ມໄວ້. ແຕ່ຂ້ອຍລຸກຂຶ້ນຢູ່ໃນໂລກເພື່ອໃຫ້ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງຖືກກວາດລ້າງຢ່າງເປັນລະບຽບພາຍໃຕ້ຕາຕະລາງ.
  
  
  ແຕ່ສິ່ງທີ່ຂ້ອຍ, ທ່ານໝໍ Untenweiser ທີ່ຮັກແພງ, ບໍ່ສາມາດອະທິບາຍໄດ້,” Sir Hugh ເວົ້າແບບບໍ່ສະບາຍຄືກັບວ່າລາວ ກຳ ລັງເວົ້າກ່ຽວກັບຜິວ ໜັງ, ແມ່ນວ່າຂ້ອຍຄິດຮອດຄວາມຍິນດີທີ່ ທຳ ລາຍແບບເກົ່າຂອງຂ້ອຍແລະຂ້ອຍຕ້ອງການອັນໃຫຍ່ຫຼວງ, ບາງສິ່ງບາງຢ່າງທົ່ວໂລກເພື່ອທົດແທນສິ່ງນີ້. . ມັນແມ່ນຫຼັງຈາກນັ້ນ Renzo, Studs ແລະ Pierrot ປາກົດຢູ່ໃນ scene, ໃນຄໍາສັ່ງນັ້ນ. ເຣນໂຊ?
  
  
  "Sir Hugh ມີທ່ານດຣ. Untenweiser ໃນຄລີນິກເອກະຊົນຂອງລາວ," Renzo ເວົ້າ. ແລະຊື່ສຽງຂອງລາວໄດ້ແຜ່ລາມຢ່າງໄວວາໃນວົງການທີ່ມີຂໍ້ມູນທົ່ວໂລກ. ຂ້າພະເຈົ້າເອງໄດ້ຮັບຄວາມເສຍຫາຍຈາກພະຍາດປະສາດປະເພດທີ່ໂຊກບໍ່ດີ, ແລະຍັງໄດ້ຮັບຄວາມເສຍຫາຍຈາກການລະເບີດທີ່ຮຸນແຮງດຽວກັນທີ່ Sir Hugh ຖືວ່າເປັນອັນຕະລາຍຕໍ່ຮູບພາບຂອງລາວ. ໃນກໍລະນີຂອງຂ້ອຍມັນແມ່ນເດັກນ້ອຍຊາຍ. ແລະໃນເວລານີ້ໃນເວລາທີ່ໄວຫນຸ່ມທີ່ອ່ອນເພຍ, ປະເຊີນຫນ້າກັບ cherub ຂອງ Botticelli ສະແດງຄວາມກະຕັນຍູຂອງລາວແລະໄດ້ເສຍຊີວິດຍ້ອນໂຣກ peritonitis, ເຊິ່ງລາວໄດ້ຕິດເຊື້ອຈາກຮູທະວານ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນຄລີນິກ Easeful Acres ຂອງລາວເປັນບ່ອນພັກຜ່ອນໃນຂະນະທີ່ຫມູ່ເພື່ອນທຸລະກິດສອງສາມຄົນໄດ້ຢຸດເລື່ອງ. . '
  
  
  ລາວ, ເຊັ່ນດຽວກັນ, ໄດ້ເວົ້າກັບ indifference ຈະແຈ້ງຂອງ madman ໄດ້.
  
  
  "ຫມູ່ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍໄດ້ຮັບປະກັນຂ້ອຍວ່າດຣ. Untenweiser ຈະບໍ່ແຊກແຊງກັບ cocaine ສອງສາມຄັ້ງທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການໃນບາງຄັ້ງ, ຄືກັບ Sherlock Holmes ທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່, ເພື່ອຮັບຮູ້ຄວາມສາມາດສ້າງສັນຂອງຂ້ອຍ. ແລະນີ້ແມ່ນແຮງຈູງໃຈເພີ່ມເຕີມສໍາລັບຂ້ອຍທີ່ຈະໄປຄລີນິກນີ້. ດ້ວຍຄວາມແປກໃຈທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ພົບເຫັນຢູ່ໃນຄລີນິກນີ້ເພື່ອນຮ່ວມງານທີ່ໂດດເດັ່ນຈາກໂລກຂອງຮູບເງົາແລະພີ່ນ້ອງຮ່ວມຊາດຂອງທ່ານ Carter, Studs Mallory.
  
  
  "ຂ້ອຍໄປບ່ອນນັ້ນເພື່ອພັກຜ່ອນຈາກການດື່ມ," Studs ບອກ Mallory ດ້ວຍຄວາມເບີກບານ. "ມັນບໍ່ແມ່ນວ່າຂ້ອຍເປັນເຫຼົ້າ, ບໍ່. ແຕ່ທຸກເທື່ອ, ປີລະເທື່ອໜຶ່ງ ຫຼືສອງເທື່ອ, ຂີ້ກະເທີ່ນີ້ກໍ່ຫຼຸດອອກຈາກປາກຂອງຂ້ອຍ. ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຮັດ​ບາງ​ສິ່ງ​ທີ່​ບ້າ​ແລະ​ຕ້ອງ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ການ​ປິ່ນ​ປົວ​ເພື່ອ​ໃຫ້​ໄດ້​ຮັບ​ອອກ​ຈາກ knot ໄດ້​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ. ເວລານີ້ຂ້າພະເຈົ້າສະເຫຼີມສະຫຼອງ Oscar ສຸດທ້າຍຂອງຂ້າພະເຈົ້າ; ພວກເຂົາເຈົ້າເອີ້ນວ່າມັນກັບຄືນມາຂອງ Mallory, ຄືກັບວ່າຂ້ອຍບໍ່ເຄີຍຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໄປ​ປະ​ເທດ​ເມັກ​ຊິ​ໂກ​, ກັບ brothel fancy ໄດ້​. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນດ້ວຍເຫຼົ້າຂາວ, ເຊິ່ງສໍາລັບຂ້າພະເຈົ້າແມ່ນຄືກັນກັບການບໍ່ດື່ມ. ແຕ່ເມື່ອຂ້ອຍປ່ຽນມາເປັນ tequila, ຂ້ອຍໄດ້ພະຍາຍາມ tricks ບາງຢ່າງກັບສີ່ whores ເຫຼົ່ານີ້ໃນເວລາດຽວກັນ. ຂ້ອຍຍັງເປັນນັກຂຽນໂປລແກລມເພດ. ໂສເພນີເມັກຊິໂກທີ່ໂງ່ເຫຼົ່ານັ້ນຈະບໍ່ຮັບຄຳສັ່ງຂອງຂ້ອຍ, ສະນັ້ນ ຂ້ອຍຈຶ່ງໃຊ້ດ້າມເກົ່າອັນໜຶ່ງເພື່ອຢຽບມັນອອກ. ຫນຶ່ງໃນ bites ເຫຼົ່ານີ້ຖືກນໍາໄປໂລງສົບ, ແລະອີກຄົນຫນຶ່ງຈະບໍ່ຍ່າງອີກ. ຄົນອື່ນກໍ່ໄດ້ຮັບຄວາມເສຍຫາຍເລັກນ້ອຍ. ແຕ່ໃນເມັກຊິໂກເຈົ້າສາມາດຊື້ຫຍັງໄດ້, ສະນັ້ນຂ້ອຍຊື້ alibi ດ້ວຍຕົນເອງ. ແນວໃດກໍ່ຕາມ, ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າມັນເຖິງເວລານອນ ແລະພັກຜ່ອນໃນສະພາບແວດລ້ອມທີ່ເຢັນກວ່າ. ຂ້ອຍໄດ້ຂຶ້ນຍົນໄປ Sussex ບ່ອນທີ່ມັນມາຮ່ວມກັນ."
  
  
  "ເມື່ອຂ້ອຍຢູ່ບ່ອນໃດບ່ອນຫນຶ່ງໃນອາຟຣິກາ," Pierrot ເວົ້າຕໍ່ໄປ, "ພາຍໃຕ້ຊື່ຫຍໍ້ "Charles Stratton." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເລືອກ​ຊື່​ນີ້​ເນື່ອງ​ຈາກ​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ​ຊື່​ຂອງ​ນາຍ​ພົນ​ທີ່​ມີ​ຊື່​ສຽງ "ນ​້​ໍາ​ນ້ອຍ​"​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເມື່ອຍ​ລ້າ​ທາງ​ຮ່າງ​ກາຍ​ຈາກ​ການ​ເຜີຍ​ແຜ່​ໃນ​ອາ​ຟຣິ​ກາ​ກາງ. ມັນເປັນຜົນສໍາເລັດທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່, ເຖິງແມ່ນວ່າບໍ່ປອດໄພທັງຫມົດ. ເຊັ່ນດຽວກັນກັບຫມູ່ເພື່ອນຂອງຂ້ອຍຢູ່ທີ່ນີ້, ຂ້ອຍມີຄວາມປາຖະຫນາທີ່ແນ່ນອນສໍາລັບຄວາມຫລູຫລາ. ກ່ອນ​ທີ່​ສະຖານະ​ການ​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ແກ້​ໄຂ, ການ​ຄາດ​ຕະກຳ​ທີ່​ໜ້າ​ປະຫລາດ​ໃຈ​ຫລາຍ​ຢ່າງ​ຂອງ​ຄອບຄົວ​ຊາວ​ກະສິກອນ​ສີ​ຂາວ​ໄດ້​ເກີດ​ຂຶ້ນ. ຂ່າວຫນ້າກ່ຽວກັບການທໍລະມານ, ການຂົ່ມຂືນເດັກນ້ອຍ, ການໂຍກຍ້າຍຂອງລໍາໄສ້, ໃນບາງກໍລະນີເດັກນ້ອຍຖືກກິນຢູ່ທາງຫນ້າຂອງພໍ່ແມ່. ຂ້ອຍຍັງຈະໄປກົງຢູ່ທີ່ນັ້ນ ຖ້າອົງການສະຫະປະຊາຊາດຮ້ອງຂໍໃຫ້ຂ້ອຍ, ແຕ່ຈະເຂົ້າຮ່ວມກຸ່ມນ້ອຍໆເຫຼົ່ານີ້ຫຼາຍກວ່າການແກ້ໄຂບັນຫາ.
  
  
  "ນີ້ Pierrot," Studs roared, "ສະເຫມີສິ່ງທີ່ລາວຕ້ອງການ."
  
  
  Pierrot ຍິ້ມແລະເວົ້າຕໍ່ໄປວ່າ, "ບາງຄັ້ງ, Sir Hugh ໄດ້ໄປຢ້ຽມຢາມຄລີນິກ Easeful Acres ຂອງລາວເພື່ອກວດເບິ່ງປື້ມ, ເບິ່ງວ່າລາວຖືກປະຕິບັດໂດຍ Dr. Untenweiser, ແລະຊອກຫາຂໍ້ມູນທີ່ສາມາດຊ່ວຍໃຫ້ລາວຢູ່ໃນທຸລະກິດຂອງລາວ. ບໍ່ແມ່ນການ blackmail, ແຕ່ຄວາມຮູ້ຂອງ, ເວົ້າ, sodomy ຂອງ nobleman ທີ່ມີຊື່ສຽງສາມາດຊ່ວຍໃຫ້ເຂົາມີຊື່ໃຫມ່, ແມ່ນບໍ?
  
  
  Sir Hugh ໄດ້ແຕກນາມສະກຸນຂອງຂ້ອຍຢ່າງໄວວາ, ຮັບຮູ້ວິນຍານທີ່ເປັນພີ່ນ້ອງກັນອີກສອງຄົນໃນ Renzo ແລະ Studs ຈາກເອກະສານຂອງພວກເຂົາ, ແລະໄດ້ນໍາພວກເຮົາມາຮ່ວມກັນ. ຢ່າງລັບໆຢູ່ໃນປີກສ່ວນຕົວຂອງຂ້ອຍສໍາລັບການປະຊຸມຫຼາຍໆຄັ້ງທີ່ນໍາໄປສູ່ໂຄງການສິ້ນສຸດຂອງໂລກ.
  
  
  "ແຕ່ມັນແມ່ນ Piero ຜູ້ທີ່ເອົາມັນທັງຫມົດຮ່ວມກັນ," Studs ເວົ້າ. "ດີ, Pierrot, ພວກເຮົາທຸກຄົນຖືກຕີກ່ອນເຈົ້າມາຮອດ, ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນມັນຈະບໍ່ເກີດຂຶ້ນ." Pierrot ເວົ້າຢ່າງອ່ອນໂຍນວ່າ "ໃຫ້ເວົ້າວ່າທັກສະຂອງພວກເຮົາໄດ້ເສີມສ້າງເຊິ່ງກັນແລະກັນ." “ພວກ​ເຮົາ​ທຸກ​ຄົນ, ດ້ວຍ​ສະ​ຕິ​ຫຼື​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ສະ​ຕິ, ປາ​ຖະ​ຫນາ​ທີ່​ຈະ​ໂຈມ​ຕີ​ການ​ສ້າງ​ຕັ້ງ​ທີ່​ໄດ້​ທໍາ​ຮ້າຍ​ພວກ​ເຮົາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ລົງ​ໂທດ​ໂດຍ​ການ​ເຍາະ​ເຍີ້ຍ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເນື່ອງ​ຈາກ​ວ່າ​ຄວາມ​ສູງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. Renzo ໄດ້ສູນເສຍຊັບສິນບັນພະບຸລຸດຂອງລາວ. Sir Hugh, ເຖິງວ່າຈະມີຊື່ສຽງແລະຄວາມໂຊກດີຂອງລາວ, ຍັງຕ້ອງອົດທົນກັບການເຍາະເຍີ້ຍອັນອ່ອນໂຍນອັນເນື່ອງມາຈາກການເກີດລູກທີ່ຕໍ່າຂອງລາວ. ແລະພວກເຂົາໄດ້ຂາດ Studs ຂອງຫມາກໄມ້ຂອງຄວາມສະຫລາດຂອງລາວໂດຍບໍ່ມີການຮັບຮູ້ຫຼືລາງວັນທີ່ຊັດເຈນ."
  
  
  "ມີພຽງແຕ່ພວກເຮົາບໍ່ມີໃຜສາມາດແກ້ແຄ້ນຕາມທີ່ລາວຕ້ອງການ," Renzo ເວົ້າຢ່າງລະມັດລະວັງ. “ຄວາມແປກປະຫຼາດເລັກນ້ອຍຂອງພວກເຮົາ, ເຖິງແມ່ນວ່າອາດຊະຍາກຳທາງເທັກນິກ, ເປັນການຫຼິ້ນຂອງເດັກນ້ອຍ. ໄພ່ພົນ
  
  
  George ແມ່ນພ້ອມທີ່ຈະຂ້າມັງກອນ, ແຕ່ວ່າພຽງແຕ່ຄອບຄອງຕົນເອງກັບການຂ້າແມງວັນ. ດຽວນີ້ພວກເຮົາສາມາດບັນລຸໄດ້ທຸກຢ່າງ ... "
  
  
  Pierrot ກ່າວວ່າ "ສະຕູດິໂອຂອງ Renzo ແລະຊື່ສຽງໃນຖານະນັກສ້າງຮູບເງົາໄດ້ໃຫ້ຄວາມຄິດຂອງຂ້ອຍ," Pierrot ເວົ້າ. "ພວກເຮົາໄດ້ຮັບການຊ່ວຍເຫຼືອຈາກການເຊື່ອມຕໍ່ທາງການທູດຂອງຂ້ອຍເອງ, ເຊັ່ນດຽວກັນກັບຄູ່ຮ່ວມງານທຸລະກິດສາກົນຂອງ Sir Hugh, ແລະໂດຍທັກສະດ້ານວິຊາການແລະຊື່ສຽງຂອງ Studs. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເກັບ​ກຳ​ລັງ​ລູກ​ປືນ​ແລະ​ຫົວ​ຮົບ​ນິວ​ເຄ​ລຍ​ທີ່​ຈຳ​ເປັນ​ເພື່ອ​ຈັດ​ໃຫ້​ບັນ​ທຸກ​ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ, ທີ່​ລັດ​ຖະ​ບານ​ທັງ​ໝົດ​ເຕັມ​ໃຈ​ສະ​ໜອງ​ໃຫ້​ພວກ​ເຮົາ​ໂດຍ​ອີງ​ຕາມ​ບົດ​ເລື່ອງ​ຂອງ​ຮູບ​ເງົາ​ສະ​ໜາມ​ຮົບ​ຂອງ Renzo. ມັນໃຊ້ເວລາ, ແຕ່ມັນເກີດຂຶ້ນ. ຄວາມສົງໃສພຽງແຕ່ມາຈາກຄູ່ຂອງດັງ hypersensitive ໃນອົງການຈັດຕັ້ງຂອງທ່ານແລະເພື່ອນ hypersensitive ຂອງທ່ານ Carter, Clem Anderson, ຜູ້ທີ່ຕ້ອງໄດ້ຮັບການກໍາຈັດ.
  
  
  ມັນແມ່ນຕອນແລງວັນສຸກຢູ່ທີ່ນີ້. ພວກ​ເຮົາ​ສີ່​ຄົນ​ໄດ້​ຕັດສິນ​ໃຈ​ທີ່​ຈະ​ຮັບ​ປະທານ​ອາຫານ​ຄ່ຳ​ທີ່​ສວຍ​ງາມ​ຢູ່​ໃນ​ຕົວ​ເມືອງ, ບາງ​ທີ​ຢູ່​ໃນ​ບໍລິສັດ​ຂອງ​ເພື່ອນ​ທີ່​ມີ​ສະ​ເໜ່​ຂອງ​ທ່ານ Carter, Signorina Cavour, ​ແລະ​ຜູ້ຍິງ​ທີ່​ໃຈ​ກວ້າງ​ອີກ​ສອງ​ສາມ​ຄົນ. ມື້ອື່ນ Renzo, Sir Hugh ແລະຂ້າພະເຈົ້າຈະບິນຍົນສ່ວນຕົວຂອງ Renzo ໄປບ່ອນລີ້ໄພທີ່ພວກເຮົາໄດ້ກະກຽມໄວ້. ອີງຕາມຜູ້ຊ່ຽວຊານທີ່ດີທີ່ສຸດ, ມັນຖືກປ້ອງກັນຈາກຝົນທີ່ເປັນອັນຕະລາຍທີ່ສຸດໃນລະຫວ່າງການຂ້າສັດທີ່ພວກເຮົາໄດ້ກະກຽມ. ເພື່ອຄວາມປອດໄພເພີ່ມເຕີມ, ພວກເຮົາມີທີ່ພັກອາໄສຢູ່ໃຕ້ດິນທີ່ມີອາກາດການກັ່ນຕອງແລະທຸກຄວາມສະດວກທີ່ເປັນໄປໄດ້. ພວກ​ເຮົາ​ມີ​ຄວາມ​ຮັ່ງ​ມີ​ຢ່າງ​ຫຼວງ​ຫຼາຍ​ໃນ​ຮູບ​ແບບ​ຂອງ​ຄໍາ​ທີ່​ສວຍ​ງາມ​ເຫຼົ່າ​ນັ້ນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖືກ​ສົ່ງ​ຈາກ Lugano ສໍາ​ລັບ​ການ​ຫົກ​ເດືອນ​ທີ່​ຜ່ານ​ມາ. ພວກ​ເຮົາ​ມີ​ກອງທັບ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ຫຼາຍ​ພັນ​ຄົນ, ​ເຊັ່ນ​ກອງ​ທະຫານ​ສອງ​ຄົນ​ຢູ່​ທີ່​ນີ້. ຂ້າພະເຈົ້າຫວັງວ່າທ່ານທັງຫມົດຕື່ນເຕັ້ນທີ່ຈະຮູ້ເລື່ອງນີ້ໃນປັດຈຸບັນ.
  
  
  ໃນການຕອບສະຫນອງ, Perestov spat ສຸດຜ້າພົມຟຸ່ມເຟືອຍ. ຄົນອື່ນບໍ່ໄດ້ຕອບ.
  
  
  "ບໍ່ແມ່ນຜູ້ຊົມທີ່ກະຕືລືລົ້ນທີ່ຂ້ອຍຫວັງວ່າ," Sir Hugh ຖອນຫາຍໃຈ. "ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ຮຽນຮູ້ທີ່ຈະຢູ່ກັບຄວາມຜິດຫວັງເລັກນ້ອຍຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  "ເປັນຫຍັງຄົນອາເມລິກາຄົນນີ້ບໍ່ບິນໄປກັບເຈົ້າ?" Ko Fal ບໍ່ສາມາດບັນຈຸຄວາມຢາກຮູ້ຂອງນາງໄດ້. "ທ່ານ Mallory ຈະຢູ່ອີກສອງສາມຊົ່ວໂມງເພື່ອຂຽນເທບສຸດທ້າຍແລະກົດປຸ່ມຢູ່ໃນຄອມພິວເຕີ," Pierrot ເວົ້າ. “ເຮືອບິນອີກລຳນຶ່ງພ້ອມທີ່ຈະຂົນສົ່ງລາວ ເພື່ອໃຫ້ລາວໄປຮ່ວມກັບພວກເຮົາຢ່າງປອດໄພ. ແລະເບິ່ງແລະຟັງການສະແດງນ້ອຍໆຂອງພວກເຮົາໃນລະຫວ່າງສອງມື້ນັ້ນໃນເວລາທີ່ວິທະຍຸແລະໂທລະພາບຍັງສາມາດເຮັດວຽກໄດ້.” Studs Mallory ດື່ມເຄື່ອງດື່ມທີ່ເຂັ້ມແຂງທີສາມຂອງລາວ. ລາວດຶງເກົ້າອີ້ຂອງລາວໄປຂ້າງຫນ້າ, ຕາສີຟ້າຂອງລາວບວມເລັກນ້ອຍໃນສິ່ງທີ່ກໍາລັງຈະເກີດຂຶ້ນ. "ເຈົ້າສັນຍາກັບຂ້ອຍວ່າເປັນຜູ້ເຄາະຮ້າຍຄົນທໍາອິດ, Pierrot," ລາວເວົ້າ. "ຂໍໂທດການສະແດງອອກຂອງຂ້ອຍ." ລາວ​ເອື້ອມ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຖົງ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ດຶງ​ມີດ​ຂະ​ໜາດ​ໃຫຍ່​ອອກ. ລາວ​ເປີດ​ມັນ​ອອກ​ແລະ​ອອກ​ມາ​ເປັນ​ໃບ​ມີດ​ຍາວ​ໂຄ້ງ​ລົງ.
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງຫາຍໃຈຂອງ Major Milliardone ໃກ້ຂ້ອຍ, ແຕ່ລາວບໍ່ກະພິບ.
  
  
  “ເຈົ້າເຫັນ,” Pierrot ເຍາະເຍີ້ຍ. "ນັບຕັ້ງແຕ່ທ່ານເປັນຜູ້ຊົມທີ່ບໍ່ພໍໃຈສໍາລັບພວກເຮົາ, ພວກເຮົາຈະຕ້ອງໄດ້ຮັບຄວາມພໍໃຈຈາກທ່ານໃນທາງອື່ນ."
  
  
  Studs ໂດດອອກຈາກຕັ່ງນັ່ງຂອງລາວແລະເອົາມີດເຂົ້າໄປໃນ Billionard ຢູ່ດ້ານລຸ່ມຂອງລາວ. ທີ່ສໍາຄັນ growled, ແຕ່ວ່າທັງຫມົດ. ການຂາດການຕອບສະຫນອງເຮັດໃຫ້ Studs mad ດ້ວຍ rage. ອີກເທື່ອຫນຶ່ງແລະອີກເທື່ອຫນຶ່ງເຂົາ plunged ມີດເຂົ້າໄປໃນເຈົ້າຫນ້າທີ່ Italian. ແຕ່​ໂຊກ​ຊະ​ຕາ​ໄດ້​ມີ​ຄວາມ​ເມດ​ຕາ​ສໍາ​ລັບ​ຜູ້​ຊາຍ​, ສໍາ​ລັບ​ການ​ໂຈມ​ຕີ​ຄັ້ງ​ທີ​ສາມ​ຫຼື​ສີ່​ໄດ້​ຕີ​ຜູ້​ຊາຍ​ໃນ​ຫົວ​ໃຈ​, ແລະ​ຮ່າງ​ກາຍ​ເລືອດ​ໄດ້​ເລື່ອນ​ໃສ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​. ທ່ານ Sir Hugh ກ່າວວ່າ "ບໍ່ສົນໃຈເລີຍ, Studs, ຜູ້ເຖົ້າ." "ຂ້ອຍສົມມຸດວ່າມັນແມ່ນເວລາຂອງສຸພາບບຸລຸດຈີນຄົນນີ້ບໍ?"
  
  
  ລາວ​ຢືນ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ຍ່າງ​ໄປ​ຫາ​ໂຄ​ພອນ, ດຶງ​ເຂັມ​ຂອງ​ເຮືອ​ໃບ​ທີ່​ງໍ​ອອກ​ຈາກ​ເສື້ອ​ກັນ​ໜາວ. ນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດຂ້ອຍຈະບໍ່ມີວັນຮູ້, ເພາະວ່າໃນເວລານັ້ນ Ko Fal ກັດແຄບຊູນໄຊຢາໄນທີ່ລາວໄດ້ເຊື່ອງຢູ່ໃນແຂ້ວຂອງລາວຕະຫຼອດເວລານີ້, ແລະເສຍຊີວິດກ່ອນທີ່ Sir Hugh ຈະແຕະຕ້ອງລາວ.
  
  
  "ຄົນຂີ້ຕົວະສີເຫຼືອງ" Sir Hugh pouted ຄືເດັກນັກຮຽນໄຂມັນທີ່ບໍ່ສາມາດຫຼິ້ນໄດ້.
  
  
  "ດີ, ດີ," Pierrot ຍິ້ມ. “ພວກ​ເຮົາ​ພຽງ​ແຕ່​ຫວັງ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ສູງ​ຂຶ້ນ​ເໜືອ​ລັດທິ​ຫົວ​ຮຸນ​ແຮງ​ແລະ​ລັດທິ​ຊາດ​ຂອງ​ພວກ​ເພື່ອນ​ຈາກ Interpol ​ແລະ... Renzo, ​ໂຊກ​ດີ​ກັບຣັດ​ເຊຍ.
  
  
  ຂ້ອຍຮູ້ບາງຢ່າງກ່ຽວກັບການຝຶກອົບຮົມ MGB. ເຊັ່ນດຽວກັນກັບການຝຶກອົບຮົມຂອງພວກເຮົາຢູ່ AX, ມັນມີຈຸດປະສົງເພື່ອຮັກສາຄວາມລັບໃນການປະເຊີນຫນ້າກັບການທໍລະມານ. ແຕ່ສິ່ງທີ່ opponents ຂອງພວກເຮົາມີຢູ່ໃນໃຈໃນທີ່ສຸດແມ່ນບໍ່ມີຫຍັງຫຼາຍກ່ວາການທໍລະມານທໍາມະດາເປັນການສິ້ນສຸດໃນຕົວຂອງມັນເອງ.
  
  
  ຮຽວ, ໃຈຮ້າຍແລະສະຫງ່າງາມໃນຊຸດທີ່ປັບແຕ່ງ, Renzo ລຸກຂຶ້ນຈາກຕັ່ງນັ່ງ. ມີຮອຍຍິ້ມບາງໆ, ເຢັນໆຢູ່ເທິງໃບຫນ້າຂອງລາວ, ຄືກັບຮູບຂອງບັນພະບຸລຸດ Renaissance ທີ່ສະຫງ່າງາມທີ່ລາວອ້າງວ່າມີ.
  
  
  "ຂໍຂອບໃຈ, Pierrot," ລາວເວົ້າ. “ຂ້ອຍຮູ້ສຶກດີໃຈເປັນພິເສດໃນການປ່ຽນປະເພດເພດຮັກຮ່ວມເພດທີ່ມີເລືອດອອກເຫຼົ່ານີ້ເປັນວຸ້ນທີ່ຮ້ອງໄຫ້. ສະນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າຈະເລີ່ມຕົ້ນດ້ວຍ gonads proletarian ລາວ. ຈາກກະເປົ໋າເຕົ້ານົມຂອງລາວ, ລາວໄດ້ເອົາກາບ suede ແຄບອອກ, ຈາກທີ່ອອກມາເປັນ scalpel ຜ່າຕັດບາງໆ.
  
  
  ລາວຢູ່ໄກຈາກໂຊຟາແລ້ວເມື່ອ Perestov ຮ້ອງວ່າ: "ຂ້ອຍຈະແຕກບານຂອງເຈົ້າ!" ລາວ lunged ໄປ ຫນ້າ ດ້ວຍ ຂາ ຕ່ອງ ໂສ້ ຂອງ ຕົນ ແລະ ເຕະ Renzo ແຂງ ແລະ ຈຸດ ປະ ສົງ ໃນ crotch ໄດ້.
  
  
  Renzo ເພີ່ມຂຶ້ນສອງເທົ່າໃນຄວາມເຈັບປວດແລະ staggered ກັບກັບຄືນໄປບ່ອນ. ເມື່ອ​ລາວ​ລຸກ​ຂຶ້ນ​ເຖິງ​ຕີນ​ຂອງ​ລາວ​ແລະ​ການ​ຫາຍ​ໃຈ​ຂອງ​ລາວ​ກັບ​ມາ​ເປັນ​ປົກ​ກະ​ຕິ, hesed ໃສ່​ກອງ​ທັງ​ສອງ.
  
  
  - ທ່ານຈະຈ່າຍສໍາລັບການນີ້, ພາສາລັດເຊຍ. ເຈົ້າຈະຈ່າຍຄ່ານີ້.
  
  
  ຂ້ອຍມີກະເພາະອາຫານທີ່ເຂັ້ມແຂງ, ແຕ່ຂ້ອຍຫັນຫນີໄປເມື່ອ Renzo ເລີ່ມຕັດມັນ. Perestov ໄດ້ເສຍຊີວິດເປັນເວລາດົນນານ, ແຕ່ລອດຊີວິດ. ໃນ​ທີ່​ສຸດ, ສຽງ​ຄ້ອງ​ຫຼາຍ​ກໍ​ໄດ້​ຍິນ, ແຕ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ເປັນ​ມະ​ນຸດ. ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນການສະທ້ອນໂດຍບໍ່ໄດ້ສະໝັກໃຈຂອງເນື້ອໜັງທີ່ຖືກຕັດຂາດ ແລະຖືກທໍລະມານ ເຊິ່ງໄດ້ສູນເສຍຄວາມສຳພັນທັງໝົດກັບສະຕິ. ຂ້າພະເຈົ້າກຽດຊັງທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ Oleg Perestov ຢືນຢູ່, ແຕ່ໃນເວລານັ້ນຂ້າພະເຈົ້າຫວັງວ່າຂ້າພະເຈົ້າຈະບັນລຸຜົນໄດ້ຮັບທີ່ສົມຄວນເທົ່າທຽມກັນ.
  
  
  "ແລະດຽວນີ້ເຈົ້າ, Carter," Pierrot ເວົ້າ. ແຕ່​ລາວ​ໄດ້​ເອນ​ກັບ​ຕັ່ງ​ນັ່ງ ແລະ​ບໍ່​ໄດ້​ຍ້າຍ​ອີກ​ຕໍ່​ໄປ. “ຂ້ອຍຄິດວ່າທຸກຢ່າງທີ່ເຈົ້າໄດ້ເຫັນເກີດຂຶ້ນກັບໝູ່ຂອງເຈົ້າຈະງ່າຍເກີນໄປສຳລັບເຈົ້າ, Carter. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ…” ລາວ​ໄດ້​ຍົກ​ມື​ຂະ​ຫນາດ​ນ້ອຍ​ຂຶ້ນ​ກັບ​ເດັກ​ແບ້​ຫວີ​ຂອງ​ຕົນ​ເປັນ​ການ​ສະ​ແດງ​ອອກ​ຂອງ​ຄວາມ​ເຂັ້ມ​ແຂງ​ເລິກ.
  
  
  "ການຄາດຕະກໍາແບບປົກກະຕິເບິ່ງຄືວ່າຫຍາບຄາຍເກີນໄປສໍາລັບການສະແດງໃຫຍ່ຂອງພວກເຮົາ," ລາວເວົ້າ.
  
  
  - Rozana ແມ່ນຫຍັງ? ຂ້ອຍຖາມ, ຄາດເດົາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ຜູກ​ມັດ​ບາງ​ກະ​ທູ້​ວ່າງ​ຮ່ວມ​ກັນ​ກ່ອນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ເສຍ​ຊີ​ວິດ.
  
  
  "ເຈົ້າເດົາແລ້ວບໍ?" - ຄົນ dwarf ຖາມ affly. "ແມ່ນແລ້ວ, ຄືກັນກັບຂ້ອຍຄົ້ນຫາຫ້ອງຂອງເຈົ້າຕອນເຈົ້າຫາຍໄປໃນຕອນເຊົ້າທໍາອິດ." ຂ້ອຍເປັນຄົນທີ່ຮັກກິລາ, ແລະຄວາມສູງຂອງຂ້ອຍມີຂໍ້ດີທີ່ແນ່ນອນ. ມັນບໍ່ແມ່ນເລື່ອງຍາກສໍາລັບຂ້ອຍທີ່ຈະເລື່ອນຜ່ານຫລັງຄາຂອງໂຮງແຮມ, ລົງໄປຫາລະບຽງ, ແລະທັງສອງຄັ້ງ sneak ໃນ unnoticed ຈາກຖະຫນົນ. Rosana ທຸກຍາກ, ນາງຍັງທໍາທ່າວ່າຈະເຮັດວຽກເພື່ອຜົນປະໂຫຍດຂອງພວກເຮົາ. ແຕ່ພວກເຮົາມີຫຼັກຖານຫຼາຍຢ່າງກ່ຽວກັບການເຊື່ອມຕໍ່ຂອງນາງກັບ Colonel Norden, ສະນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງເອົານາງອອກ. ແຕ່ຫນ້າເສຍດາຍ. ນາງຈະເປັນແມ່ບ້ານທີ່ສວຍງາມຢູ່ໃນເຮືອນໃຫມ່ຂອງພວກເຮົາ.
  
  
  "ນາງໄວ້ວາງໃຈເຈົ້າ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  ທ່ານ Pierrot ກ່າວດ້ວຍຄວາມອົດທົນຂອງຄົນບ້າທີ່ພະຍາຍາມບັງຄັບໃຊ້ເຫດຜົນຂອງລາວຕໍ່ຜູ້ທີ່ບໍ່ເຊື່ອຢ່າງຈິງຈັງວ່າ "ນັກການເມືອງທຸກຄົນຕ້ອງຜິດຫວັງກັບຜູ້ລົງຄະແນນສຽງຈໍານວນຫນ້ອຍທີ່ສະຫນັບສະຫນູນນະໂຍບາຍທີ່ສູງກວ່າ."
  
  
  “ທຸກ​ຄົນ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ເຫັນ​ດີ​ວ່າ​ບັນ​ຫາ​ໃຫຍ່​ທີ່​ສຸດ​ໃນ​ໂລກ​ແມ່ນ​ປະຊາກອນ​ເກີນ. "ໂລກ" ຈະຊ່ວຍແກ້ໄຂບັນຫານີ້. ແລະເຊື້ອຊາດໃດກໍ່ຕາມທີ່ອອກມາຈາກມັນ, ມັນເປັນວຽກຂອງພວກເຮົາທີ່ຈະປົກຄອງມັນ."
  
  
  ລາວຍິ້ມ. - ແຕ່ຂ້ອຍຈະຊ້າສໍາລັບຄ່ໍາຂອງພວກເຮົາ. ທ່ານ, Carter, ຈະເປັນພຽງແຕ່ສະມາຊິກຂອງຜູ້ຊົມທົ່ວໂລກຂອງພວກເຮົາທີ່ຈະຮູ້ຈຸດປະສົງຂອງການສະແດງຂອງພວກເຮົາ." ລາວຫົວເລາະ. "ດັ່ງນັ້ນຂ້ອຍຈະບໍ່ແຕະເຈົ້າ." ພວກເຮົາຈະພາທ່ານກັບຄືນສູ່ catacombs, ກັບຄືນໄປບ່ອນສະຖານທີ່ລັອກດຽວກັນ. ຢູ່ທີ່ນັ້ນ ພວກເຮົາປ່ອຍໃຫ້ເຈົ້າມີປາກກາ ແລະເຈ້ຍເພື່ອຂຽນຄວາມຊົງຈໍາສຸດທ້າຍຂອງເຈົ້າ ໃນຂະນະທີ່ໂລກລະເບີດຂຶ້ນເທິງຫົວ ແລະເຈົ້າຕາຍຍ້ອນຄວາມອຶດຢາກ ແລະຫິວນໍ້າ. irony ຂອງຂ້າພະເຈົ້າແມ່ນວ່າຂ້າພະເຈົ້າຫວັງວ່າຫນ້າເວັບໄດ້ຖືກບັນທືກ; ເລື່ອງກ່ຽວກັບສະຖາປະນິກຂອງເຫດການນີ້: Sir Hugh, Renzo, Studs ແລະຂ້ອຍເອງ. ໃນສອງສາມຮ້ອຍປີ, ບັນທຶກເຫຼົ່ານີ້ຈະຖືກພົບເຫັນພ້ອມກັບກະດູກຂອງທ່ານແລະກະດູກຂອງ martyrs Christian ໃນຕົ້ນໆ. ລາວຕົບມືແລ້ວເວົ້າບາງອັນເປັນພາສາເອເຊຍທີ່ຂ້ອຍບໍ່ເຂົ້າໃຈທັນທີ. ທະຫານຍາມຄົນໜຶ່ງຕີຫົວຂ້ອຍຢ່າງໜັກ ແລະຂ້ອຍເສຍສະຕິກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະຕ້ານທານໄດ້.
  
  
  ເມື່ອຂ້ອຍຮູ້ສຶກເຖິງຄວາມຮູ້ສຶກຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍພົບວ່າຕົວເອງກັບໄປຢູ່ໃນຫ້ອງ catacomb ທີ່ຖືກກີດຂວາງຂອງຂ້ອຍ. Piero ໄດ້ປະໄວ້ຈຸດເດັ່ນ, ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍມີໂຕະນ້ອຍໆ, ປາກກາບາງຈຸດ, ແລະແຜ່ນບັນທຶກປະມານສິບແຜ່ນ. ນັ້ນຄື: ເຟີນິເຈີໃໝ່, ຢາງລົດທີ່ຖືກລັກ, ລົດເກົ່າ, ກະດູກເກົ່າຫຼາຍ ແລະຂ້ອຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອາດ​ຈະ​ຕົກ​ໃຈ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂຽນ​ລົງ​ຄໍາ​ທີ່​ກະ​ຕື​ລື​ລົ້ນ​ຂອງ Pierrot, ແຕ່​ບາງ​ທີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ອາດ​ຈະ​ເຮັດ​ບາງ​ຢ່າງ​ອື່ນ​ກັບ​ເຈ້ຍ.
  
  
  ແຕ່ແມ່ນຫຍັງ? ຈັບ​ໜູ​ມັດ​ເຈ້ຍ​ໃຫ້​ມັນ​ແລ້ວ​ປ່ອຍ? ແຕ່ຜູ້ທີ່ hell ຈະສັງເກດເຫັນຂໍ້ຄວາມນີ້ໃນເວລາ? ຂ້ອຍຮູ້ສຶກອຸກອັ່ງໃນຄວາມສິ້ນຫວັງຂອງຂ້ອຍ. ບໍ່ແມ່ນສິ່ງທີ່ຈະເອີ້ນວ່າກໍລະນີ Nick Carter ທົ່ວໄປ. ໃນຖານະເປັນການດູຖູກເພີ່ມເຕີມ, ພວກເຂົາເຈົ້າປະໄວ້ຂ້າພະເຈົ້າ Luger ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, stiletto ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, ລະເບີດອາຍແກັສຂອງຂ້າພະເຈົ້າແລະເນື້ອໃນຂອງຖົງທັງຫມົດຂອງຂ້າພະເຈົ້າ.
  
  
  ມີດຂອງຂ້ອຍມີເອກະສານ, ແຕ່ມັນບໍ່ໄດ້ເຮັດຫຍັງເລີຍ. ມັນຄ້າຍຄືກັບການແຕກທະນາຄານ Chase Manhattan ປອດໄພດ້ວຍເຄື່ອງເປີດຈົດຫມາຍ, ພຽງແຕ່ເປັນການອອກກໍາລັງກາຍໃນຄວາມສິ້ນຫວັງ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄົງ​ຄິດ​ເປັນ​ວົງ​ມົນ​ໃນ​ເວ​ລາ​ທີ່​ໂມງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ ticked ໄປ​ຊົ່ວ​ໂມງ​ເຊັ່ນ​: ນາ​ທີ​ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ຊອກ​ຫາ​ທາງ​ອອກ​. ມັນແມ່ນຕອນເຊົ້າວັນເສົາ, ຫຼັງຈາກຕອນກາງຄືນຂອງການນອນຫລັບແລະຄວາມອຶດອັດ. Piero, Renzo ແລະ Sir Hugh ຄວນຢູ່ໃນອາກາດແລ້ວ, ມຸ່ງຫນ້າໄປສູ່ບ່ອນລີ້ໄພທີ່ສະດວກສະບາຍແລະຫ່າງໄກຂອງພວກເຂົາ. ບາງບ່ອນຂ້າງເທິງຂ້ອຍ, Studs Mallory ກໍາລັງເຮັດໃຫ້ສໍາເລັດຮູບໃນການຂຽນໂປຼແກຼມຄອມພິວເຕີຂອງລາວ. ຢູ່ຫ່າງໄກໃນວໍຊິງຕັນ, Hawke ໄດ້ຂົ່ມຂູ່ພະນັກງານທີ່ບໍລິສຸດບາງຄົນໂດຍການຮັບປະກັນເຈົ້າຫນ້າທີ່ອາວຸໂສວ່າທຸກຢ່າງຈະດີເພາະວ່າ Nick Carter ໄດ້ເຮັດວຽກກ່ຽວກັບກໍລະນີແລະເຊື່ອວ່າມັນຈະເປັນດັ່ງນັ້ນ.
  
  
  ມີ​ສຽງ​ດັງ​ຢູ່​ບ່ອນ​ໃດ​ບ່ອນ​ໜຶ່ງ​ຢູ່​ທາງ​ຕາ​ເວັນ​ຕົກ​ຂອງ​ອຸ​ໂມງ. ໜູ? ໂຈນນ້ອຍທີ່ເຂົ້າມາເຊື່ອງການລັກຂະໂມຍຂອງເຂົາເຈົ້າຢູ່ນີ້ບໍ? ເຖິງແມ່ນວ່າ ຕຳ ຫຼວດຈະໃຈຂ້ອຍຖ້າພວກເຂົາມີໃບສັ່ງໃຫ້ Jerry Carr.
  
  
  "ຫົວ, ເຈົ້າຢູ່ໃນຮູບ." ມັນ​ເປັນ​ສຽງ​ເຍາະ​ເຍີ້ຍ​ຂອງ Hyman ທີ່​ບົ່ງ​ບອກ​ເຖິງ​ຄວາມ​ປະ​ທັບ​ໃຈ​ຂອງ​ການ​ບັນ​ເທົາ​ທຸກ​ຢ່າງ​ດີ.
  
  
  "Trovato, ພວກເຮົາໄດ້ພົບເຫັນລາວ," ສຽງດັງຂຶ້ນ, ດັ່ງທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຈື່ໄດ້, ເປັນຂອງ Lieutenant Gismondi, ຜູ້ຊ່ວຍຂອງ Major Milliardone. - ຄົນອື່ນຢູ່ໃສ? "ທ່ານຕ້ອງການເຄື່ອງຕັດ." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສັ່ງ​ແລ້ວ​ໂດຍ​ບໍ່​ມີ​ການ​ເສຍ​ເວ​ລາ​ຫຼາຍ​.
  
  
  "Sergeant Fazio," ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍິນ Gismondi ຕອບສະຫນອງ. "ເຕົາໄຟສຸກເສີນ."
  
  
  ແສງໄຟຂອງ Renzo ໄດ້ປະໄວ້ທາງນອກຂອງຫ້ອງຂອງຂ້ອຍເປັນສີດຳ, ແຕ່ຂ້ອຍເຫັນ Hyman ແລະນາຍຊ່າງໜຸ່ມ ຂະນະທີ່ເຂົາເຈົ້າເຂົ້າໄປຫາບາ. ຈາກ​ນັ້ນ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຫັນ​ແສງ​ກະ​ພິບ​ຂອງ​ໄຟ​ທີ່​ຕັດ​ຜ່ານ​ໂລ​ຫະ​ຄື​ມັນ​ເບີ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ສະດຸດອອກຈາກຂຸມແລະພົບເຫັນຕົວເອງຢູ່ໃນແຂນຂອງ Hyman.
  
  
  "ພວກເຮົາມີເວລາຫນ້ອຍກວ່າສີ່ສິບແປດຊົ່ວໂມງ," ຂ້ອຍເວົ້າ. - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ບອກ​ທ່ານ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ກ່ຽວ​ກັບ​ການ​. ສະບາຍດີ... "
  
  
  ນີ້ແມ່ນຕໍ່ກັບ Gilchrist portly, ຜູ້ທີ່ປາກົດຢູ່ຕໍ່ໄປກັບ Lieutenant Gismondi.
  
  
  "ປິດວັນເສົາ," ລາວຈົ່ມ. “ຂ້ອຍບໍ່ເຫັນດີເມື່ອຂ້ອຍຮັບວຽກນີ້. ແຕ່ Hyman ຫນຸ່ມຊະນະຂ້ອຍແລະຂ້ອຍຕ້ອງຍອມຮັບວ່າບາງດ້ານດ້ານວິຊາການສົນໃຈຂ້ອຍ. ສິ່ງ​ທີ່​ລາວ​ເວົ້າ​ກ່ຽວ​ກັບ​ຄອມ​ພິວ​ເຕີ​ຄວບ​ຄຸມ​ອາ​ວຸດ​ທັງ​ຫມົດ ... "
  
  
  “ປິດປາກ ແລະຟັງ,” ຂ້ອຍດັງຂຶ້ນ. “ສິ່ງທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງເວົ້າອາດຈະສົນໃຈເຈົ້າຫຼາຍກວ່າ. ແລະທ່ານ, Gilchrist, ອາດຈະເປັນທາງດຽວຂອງພວກເຮົາອອກຈາກທີ່ນີ້.
  
  
  ແລ່ນໃຫ້ພວກເຮົາໄວເທົ່າທີ່ຈະໄວໄດ້, ຂ້ອຍເລົ່າເລື່ອງຂອງຂ້ອຍໃຫ້ເຂົາເຈົ້າຟັງ ແລະເຂົາເຈົ້າກໍເລົ່າເລື່ອງຂອງເຂົາເຈົ້າໃຫ້ຂ້ອຍຟັງ. ແຜນການຂອງຂ້ອຍແມ່ນເປັນທີ່ຮູ້ຈັກ, ແຕ່ພວກເຂົາມີດັ່ງນີ້: ເພື່ອຍຶດເອົາບໍລິສັດນີ້, CIA, ນາຍພົນ Maserati ແລະກອງບັນຊາການທັງຫມົດຂອງລາວຢູ່ກັບ Jerry Carr, Ben Carpenter ແລະ Nick Carter. ຂ້ອຍສາມາດຄາດເດົາໄດ້. ແຕ່ສິ່ງທີ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຈິນຕະນາການແລະສິ່ງທີ່ຂ້ອຍບໍ່ສາມາດຫວັງໄດ້ແມ່ນວ່າ Hyman ຄິດກ່ຽວກັບຕົວຕິດຕາມ transistor ຂອງຂ້ອຍແລະຫຼັງຈາກນັ້ນເຮັດໃຫ້ Gismondi ຫມັ້ນໃຈ. ດັ່ງນັ້ນ, ພວກເຂົາເຈົ້າບໍ່ພຽງແຕ່ປະຕິບັດຢ່າງບໍ່ເປັນທາງການ, ແຕ່ຍັງຜິດກົດຫມາຍອີກເທື່ອຫນຶ່ງເມື່ອພວກເຂົາໄດ້ນໍາເອົາກອງບັນຊາການເພື່ອເຂົ້າຮ່ວມ Gilchrist ແລະລ່າຂ້ອຍລົງ. ເຄື່ອງໄດ້ຫມາຍຈຸດດຽວກັນທີ່ພວກເຮົາໄດ້ຮັບໃນແຜນທີ່ຂອງສາງ. Gismondi ແກ້ໄຂແຜນທີ່ທີ່ຖືກຂູດໂດຍ Major Milliardone. ເຂົາເຈົ້າບໍ່ສາມາດເຂົ້າໄປໃກ້ທາງເຂົ້າຫຼັກຂອງອານາເຂດ, ເຊິ່ງປະຈຸບັນນີ້ໄດ້ຖືກປະທັບຕາຢ່າງດີໂດຍພວກຄົນຈາກ “ຈຸດຈົບຂອງໂລກ” ແຕ່ເຂົາເຈົ້າໄດ້ເລືອກເສັ້ນທາງອ້ອມຮອບອີກ.
  
  
  "ແຕ່ພວກເຮົາທຸກຄົນຢູ່ໃນຕໍາແຫນ່ງດຽວກັນ," ຂ້ອຍຈົບເລື່ອງຂອງຂ້ອຍ. "ທ່ານເວົ້າວ່າພວກເຂົາຈະບໍ່ອະນຸຍາດໃຫ້ commandos ເຂົ້າໄປໃນການສືບສວນ." ບໍ່ມີໃຜໃນພວກເຮົາຈະສາມາດທໍາລາຍໂດຍຜ່ານອຸປະກອນຂອງລັດຖະບານທີ່ Piero ໄດ້ປະໄວ້ໃຫ້ພວກເຮົາເປັນການຂັດຂວາງ. ເຖິງ​ແມ່ນ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ເຂົ້າ​ໄປ, ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ບໍ່​ເຫັນ​ຫຍັງ​ນອກ​ຈາກ​ຫ້ອງ​ການ​ທີ່​ສະ​ອາດ​ແລະ​ສາງ​ທີ່​ເປົ່າ​ຫວ່າງ​ເທົ່າ​ທຽມ​ກັນ. ແລະ ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ມີ​ກອງທັບ​ສ່ວນ​ຕົວ​ພຽງ​ພໍ​ທີ່​ນັ້ນ​ເພື່ອ​ທຳລາຍ​ພວກ​ເຮົາ​ໃຫ້​ໝົດ​ສິ້ນ ກ່ອນ​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ມີ​ໂອ​ກາດ​ທີ່​ຈະ​ທຳລາຍ​ພື້ນ​ແລະ​ນຳ​ທັງ​ໝົດ​ໄປ​ສູ່​ໜ້າ​ດິນ. ເຂົາເຈົ້າສາມາດເວົ້າໄດ້ສະເໝີວ່າ ເຂົາເຈົ້າຍິງໃສ່ພວກເຮົາ ເພາະວ່າພວກເຮົາທຳລາຍຊັບສິນສ່ວນຕົວຂອງເຂົາເຈົ້າ.”
  
  
  "ອົງການຂອງພວກເຮົາຍັງມີຢູ່," Lt. Gismondi ເວົ້າ. "ຂ້າພະເຈົ້າຕິດຕໍ່ກັບທັງນາຍພົນ Maserati ແລະ Colonel Norden, ຜູ້ທີ່ຍັງລໍຖ້າການເນລະເທດ. ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ພ້ອມ​ທີ່​ຈະ​ໂຈມ​ຕີ​ທາງ​ອາ​ກາດ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ມີ​ຄວາມ​ຈໍາ​ເປັນ, ແລະ​ຈາກ​ເລື່ອງ​ຂອງ​ທ່ານ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໃຈ​ວ່າ​ມັນ​ເປັນ​ສິ່ງ​ຈໍາ​ເປັນ​ໃນ​ປັດ​ຈຸ​ບັນ​ນີ້.
  
  
  “ບໍ່ມີໂອກາດ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ມັນມີຄວາມສ່ຽງຫຼາຍເກີນໄປກັບຫົວຮົບນິວເຄລຍທັງຫມົດເຫຼົ່ານັ້ນຢູ່ໃກ້ກັນ." ຂ້າພະເຈົ້າເອງສາມາດສະຫນອງການລະເບີດທີ່ສະອາດເພື່ອທໍາລາຍຕາຕະລາງການສິ້ນສຸດຂອງໂລກ, ແຕ່ວ່າພຽງແຕ່ເປັນທາງເລືອກສຸດທ້າຍ. ຂ້ອຍຍັງມີບັດໃສ່ແຂນເສື້ອຢູ່.
  
  
  Gismondi ເວົ້າຢ່າງຂົມຂື່ນວ່າ "ມັນເປັນອາຊທີ່ດີກວ່າ, ທ່ານ Carter,".
  
  
  "ແຕ່ນີ້ແມ່ນຜູ້ຍິງ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  
  
  ບົດທີ 9
  
  
  
  
  
  ຫຼັງ​ຈາກ​ຕອນ​ທ່ຽງ​ຂອງ​ວັນ​ເສົາ​ນັ້ນ, Ben Carpenter ຄົນ​ໜຶ່ງ​ທີ່​ໂກນ​ຫນວດ​ແລະ​ໜ້າ​ຕາ​ໜ້ອຍ​ດຽວ​ໄດ້​ນັ່ງ​ຢູ່​ຂ້າງ Camille Cavour ຢູ່​ບ່ອນ​ນັ່ງ​ຫຼັງ​ລົດ Rolls-Royce. ລົດທີ່ສວຍງາມໄດ້ແລ່ນໄປຫາກອງປະຊຸມຂອງ Lorenzo Conti. ມັນຈະເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍມີຄວາມພະຍາຍາມຫຼາຍ, ແຕ່ພວກເຮົາຢູ່ທີ່ນັ້ນ ...
  
  
  "ຕາມທີ່ທ່ານຮູ້, ນາງເປັນສ່ວນຫນຶ່ງຂອງກຸ່ມ gang," Hyman ໂຕ້ແຍ້ງ. "ພວກເຮົາຮູ້ວ່ານາງເປັນຄົນເຈັບຢູ່ໃນຄລີນິກນັ້ນ, ເປັນບ່ອນນອນຂອງຄວາມຢ້ານທັງຫມົດນີ້."
  
  
  “ແຕ່ອີກຫຼາຍຮ້ອຍຄົນຄືກັນ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. “ນາງບໍ່ໄດ້ຢູ່ທີ່ນັ້ນໃນເວລາດຽວກັນ. ແລະບໍ່ມີໃຜກ່າວເຖິງນາງໃນເວລາທີ່ພວກເຂົາສະແດງຢູ່ໃນຫ້ອງການຂອງ Renzo. ພວກເຂົາເຈົ້າບໍ່ມີເຫດຜົນທີ່ຈະຮັກສາການຮ່ວມມືຂອງນາງເປັນຄວາມລັບນັບຕັ້ງແຕ່ພວກເຂົາເຈົ້າສົມມຸດວ່າພວກເຮົາຈະຕາຍແລ້ວ. ຂ້າພະເຈົ້າມີຄວາມຄິດ, Hyman, ແລະໂດຍພຣະເຈົ້າ, ພວກເຮົາຕ້ອງຄວ້າມັນ. ເນື່ອງຈາກວ່ານັ້ນເກືອບທັງຫມົດທີ່ພວກເຮົາໄດ້ປະໄວ້.
  
  
  “ຕົກລົງ,” ລາວຕົກລົງຢ່າງບໍ່ພໍໃຈ.
  
  
  "ທໍາອິດ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າວ່າ, ສໍາເລັດບັນຊີລາຍຊື່ບູລິມະສິດຂອງຂ້າພະເຈົ້າ, "ໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າ Mallory ຢູ່ທີ່ນັ້ນ." ມັນ​ເປັນ​ສິ່ງ​ສໍາ​ຄັນ. ວິທີດຽວທີ່ຈະຢຸດເຊົາການນີ້ແມ່ນການປ່ຽນແປງການຂຽນໂປຼແກຼມຂອງລາວ, ແລະຜູ້ດຽວທີ່ສາມາດເຮັດໄດ້ຄື Gilchrist.
  
  
  'ບາງທີ?' - ຜູ້ຊາຍທີ່ຂີ້ຄ້ານ snorted indignantly. "ສະແດງຄອມພິວເຕີໃຫ້ຂ້ອຍ, Carter, ແລະຂ້ອຍຈະເຮັດສິ່ງໃດກໍ່ຕາມທີ່ຂ້ອຍຕ້ອງການກັບມັນ." ຈາກ​ການ​ຫຼິ້ນ​ຢູ່​ແມ່​ນ້ຳ Swansea ຈົນ​ເຖິງ​ການ​ເຮັດ​ນ້ຳ​ຊອດ meunière ແລະ​ການ​ວາງ​ລະ​ເບີດ Guam. ສິ່ງທີ່ Texas troll Mallory ສາມາດເຮັດໄດ້, Gilchrist ສາມາດເຮັດໄດ້ສອງຄັ້ງ.
  
  
  “ຕົກລົງ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. “Hyman, ໂທຫາ Camille Cavour ຢູ່ Le Superbe. ມີໂອກາດຫລາຍເກີນໄປທີ່ຄົນທີ່ຢູ່ເບື້ອງຫຼັງເຄົາເຕີຈະຮັບຮູ້ສຽງຂອງຂ້ອຍເປັນ Jerry Carr. ບອກນາງວ່າເພື່ອໂຄສະນາແລະສົ່ງເສີມໂລກສຸດທ້າຍ, ນາງໄດ້ຖືກເຊື້ອເຊີນໃຫ້ເຂົ້າຮ່ວມການເປີດສະຖານີອາຍແກັສໃຫມ່. ຄ່າທໍານຽມຂອງນາງແມ່ນ 100,000 liras. Gilchrist ແລະຂ້າພະເຈົ້າຈະລໍຖ້ານາງຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າຈະລົງໄປທຸລະກິດ. ຖ້າເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຍິນຈາກຂ້ອຍໃນຊາວສີ່ຊົ່ວໂມງ, ເຈົ້າສາມາດຖິ້ມລະເບີດຂອງເຈົ້າໄດ້.
  
  
  ລາວຫົວຫົວ, ຍັງບໍ່ພໍໃຈ.
  
  
  "ນາງມີການເຂົ້າເຖິງສະຕູດິໂອ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ບໍ່ມີໃຜຢູ່ທີ່ນັ້ນຍົກເວັ້ນ Studs Mallory ຮູ້ບົດບາດຂອງຂ້ອຍໃນຖານະເປັນ Ben Carpenter, ແລະນາງເປັນທີ່ຮູ້ຈັກສໍາລັບການເກັບຂີ້ເຫຍື້ອທີ່ບໍ່ມີທີ່ຢູ່ອາໄສແລະມ້ວນມັນເຂົ້າໄປໃນມ້ວນເລັກນ້ອຍຫຼືບາງສິ່ງບາງຢ່າງ. ທັນທີທີ່ພວກເຮົາຢູ່ໃນສະຕູດິໂອ, ພວກເຮົາຈະເຮັດມັນແລະ, ຫວັງວ່າ, ດ້ວຍການຊ່ວຍເຫຼືອຂອງ Camilla."
  
  
  "ເຈົ້າຄິດບໍ," ພົນໂທ Gismondi ເວົ້າດ້ວຍຮອຍຍິ້ມທີ່ຂີ້ອາຍ, "ວ່າ Signorina Cavour ມີຄວາມມັກໃນການຮັບບົດບາດຂອງຜູ້ຊ່ອຍໃຫ້ລອດເພາະວ່ານາງປະກົດຕົວເປັນບາງຄັ້ງຄາວໃນບານການກຸສົນ?"
  
  
  "ບໍ່, ແຕ່ຂ້ອຍຄິດວ່າ Camilla ມີແຮງຈູງໃຈສ່ວນຕົວຫຼາຍກວ່າທີ່ຈະຮັກສາສິ່ງທີ່ພວກເຮົາເອີ້ນວ່າອາລະຍະທໍາທີ່ເຍາະເຍີ້ຍ. ຖ້າຂ້ອຍຜິດ, ຂ້ອຍຕາຍ.
  
  
  "ຄືກັນກັບຂ້ອຍ," Gilchrist ຈົ່ມ. "ແຕ່ຂ້ອຍຢາກເຫັນອຸປະກອນຂອງ Mallory." ຖ້າລັດຖະບານທີ່ຂີ້ຄ້ານນີ້ໃຫ້ຂ້ອຍພຽງແຕ່ຫ້າຂອງງົບປະມານ ... ແຕ່ບາງທີມັນອາດຈະປ່ຽນໃຈຂອງພວກເຂົາ.”
  
  
  Camille ເອົາເຫຍື່ອທີ່ Hyman ຈັບອອກມາໃຫ້ນາງ. ແຕ່ມັນແມ່ນສິບຫ້ານາທີທີ່ມີຄວາມສ່ຽງຢູ່ສະຖານີອາຍແກັສກ່ອນທີ່ນາງຈະຕົກລົງກັບສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງແຜນການຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ທໍາອິດເປັນການກວດສອບທີ່ສໍາຄັນແລະ unflattering ກ່ຽວກັບຮູບລັກສະນະຂອງຂ້າພະເຈົ້າເປັນ Ben Carpenter, ກ່ອນທີ່ນາງຈະຍອມຮັບວ່າຮູ້ຈັກຂ້າພະເຈົ້າ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຮົາໃຊ້ເວລາຫຼາຍສໍາລັບການປະເມີນຂອງນາງກ່ຽວກັບຮູບລັກສະນະປະຈຸບັນຂອງຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ໃນຫ້ອງ.
  
  
  "Trap," ນາງເວົ້າ. "ແຕ່ເຈົ້າຍັງມີຄວາມເປັນຊາຍທີ່ເຂັ້ມແຂງທີ່ຂ້ອຍມັກ, Jerry, Ben!" ບາງທີຂ້ອຍອາດຈະຄິດເຖິງຊື່ອື່ນ ... "
  
  
  “Nick Carter,” ຂ້ອຍເວົ້າ. - ນີ້ແມ່ນຊື່ແທ້ຂອງຂ້ອຍ. ແລະເຈົ້າຮູ້ດີກວ່າ.”
  
  
  "ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ຍິນກ່ຽວກັບເຈົ້າ," ນາງເວົ້າ. ຕາຂອງນາງແຄບລົງຢ່າງສົງໃສ. “ມີຫຼາຍເລື່ອງກ່ຽວກັບເຈົ້າ. ແລະຈາກສິ່ງທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຍິນຈາກຫມູ່ເພື່ອນ, ພວກເຂົາບໍ່ດີຫຼາຍ."
  
  
  ສະນັ້ນມັນເປັນເກມທັງໝົດ ຫຼືບໍ່ມີຫຍັງເລີຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫຼິ້ນ​ມັນ​ຊື່​ກັບ​ນາງ​ແລະ​ໃຫ້​ນາງ​ສະ​ຫຼຸບ​ໂດຍ​ຫຍໍ້​ຂອງ​ສະ​ຖາ​ນະ​ການ​. Camilla ແມ່ນໃຜ, ນາງແນ່ນອນບໍ່ໄດ້ໂງ່. ຫຼັງຈາກຄໍາອະທິບາຍຂອງຂ້ອຍ, ນາງໄດ້ຖາມຄໍາຖາມເປັນບາງເວລາ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ເຊື່ອເຈົ້າ," ນາງເວົ້າເມື່ອຂ້ອຍຈົບ.
  
  
  "ບໍ່ມີໃຜບ້າພໍທີ່ຈະປະຕິເສດຮູບເງົາໃຫຍ່ທີ່ສະແດງຂ້ອຍຍ້ອນແຜນການທີ່ບ້າແລະປ່າ."
  
  
  ມັນແມ່ນຄວາມຄົມຊັດໃນການຕອບສະ ໜອງ ຂອງນາງທີ່ຂ້ອຍໄດ້ຫວັງແລະຂ້ອຍໄດ້ວາງເປົ້າ ໝາຍ ອະນາຄົດຂອງຂ້ອຍ, ຖ້າເປັນໄປໄດ້, ອະນາຄົດຂອງມະນຸດທັງ ໝົດ. ສະນັ້ນຂ້າພະເຈົ້າ insisted ຕື່ມອີກ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຄາດຫວັງວ່າເຈົ້າຈະເຊື່ອຂ້ອຍຄືກັນ, Camilla," ຂ້ອຍເວົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ສະ​ຫນັບ​ສະ​ຫນູນ​ນີ້​ມີ​ຮູບ​ລັກ​ສະ​ນະ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຫວັງ​ວ່າ​ຈະ​ກັບ​ຄືນ​ໄປ​ບ່ອນ​ຄວາມ​ຊົງ​ຈໍາ​ທີ່​ສຸກ​ຂອງ​ເວ​ລາ​ທີ່​ຜ່ານ​ມາ​ຮ່ວມ​ກັນ​. "ຂ້ອຍພຽງແຕ່ຂໍໃຫ້ເຈົ້າໃຫ້ໂອກາດຂ້ອຍເພື່ອພິສູດວ່າສິ່ງທີ່ຂ້ອຍບອກເຈົ້າເປັນຄວາມຈິງ." ຖ້າເຈົ້າຍັງບໍ່ເຊື່ອຂ້ອຍ ເຈົ້າສາມາດມອບຂ້ອຍໃຫ້ເຈົ້າໜ້າທີອີຕາລີ ແລະເຈົ້າຈະໄດ້ຮັບຂ່າວຢ່າງກວ້າງຂວາງໃນໜັງສືພິມອີຕາລີ. ໃຫຍ່ແລະດີກ່ວາສິ່ງທີ່ຈະເກີດຂຶ້ນຖ້າສະຖານີອາຍແກັສໃຫມ່ເປີດ." "Renzo, ໃນບັນດາສິ່ງອື່ນໆ, ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍເປັນດາວ," ນາງເວົ້າ. "ດັ່ງນັ້ນຕອນນີ້ເຈົ້າກໍາລັງຂໍໃຫ້ຂ້ອຍທໍລະຍົດລາວສໍາລັບບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ເບິ່ງຄືວ່າຈິນຕະນາການທີ່ບໍລິສຸດສໍາລັບຂ້ອຍ." ຮອດ​ເວລາ​ທີ່​ນາງ​ເລີ່ມ​ໂຕ້​ຖຽງ​ກັນ, ຄະດີ​ດັ່ງກ່າວ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ແກ້​ໄຂ​ຫຼາຍ​ກວ່າ​ເຄິ່ງໜຶ່ງ.
  
  
  ຂ້ອຍ​ຖາມ. - "ມັນແມ່ນຈິນຕະນາການບໍ? - ການຂ້າ Roseanne? ຂ້ອຍຕ້ອງການໃຫ້ເຈົ້າມີຢູ່ໃນເວລານີ້ຂອງການປະເຊີນຫນ້າລະຫວ່າງ Studs Mallory ແລະຂ້ອຍ. ເພື່ອເຮັດສິ່ງນີ້, ເຈົ້າຈະຕ້ອງນໍາຂ້ອຍແລະ Gilchrist ໄປຫາອານາເຂດ."
  
  
  - ເປັນຫຍັງລາວ? ນາງໄດ້ປ່ອຍຕົວອອກຈາກຄວາມຢາກຮູ້ຢາກເຫັນ. ແຕ່ບາງທີມັນອາດຈະເປັນສິ່ງອື່ນ.
  
  
  "ລາວເປັນນັກວິສະວະກໍາ, ຄືກັບ Studs," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ລາວອາດຈະເປັນຄົນດຽວທີ່ສາມາດຍົກເລີກຄວາມເສຍຫາຍທີ່ເພື່ອນຂອງເຈົ້າໄດ້ເຮັດໃຫ້ເກີດ."
  
  
  Gilchrist ໄດ້ກ້າວໄປຂ້າງຫນ້າດ້ວຍຄໍາຊີ້ບອກຂອງຄວາມສຸກໃນໃບຫນ້າຂອງລາວໃນຄໍາອະທິບາຍທີ່ຫນ້າເສີຍໆຂອງຂ້ອຍ. ໃນຊຸດສີນ້ຳຕານເກົ່າຂອງລາວ, ລາວເບິ່ງຄືກັບໝາປ່າທີ່ພະຍາຍາມຍິ້ມ.
  
  
  "ລາວເຮັດວຽກຮູບເງົາເລື່ອງໃດ?" - Camilla ຖາມ. ​ແຕ່​ນາງ​ໄດ້​ຢູ່​ນຳ​ໜ້າ​ພວກ​ເຮົາ​ຢູ່​ໃນ​ລົດ​ມ້ວນ​ຂອງ​ນາງ ​ແລະ ດ້ວຍ​ທ່າ​ທາງ​ທີ່​ບໍ່​ມີ​ຄວາມ​ສາມາດ​ຂອງ​ນາງ, ນາງ​ໄດ້​ສົ່ງ​ສັນຍານ​ໃຫ້​ຄົນ​ຂັບ​ເປີດ​ປະຕູ​ໃຫ້​ພວກ​ເຮົາ.
  
  
  "ບໍ່ແມ່ນນັກວິຊາການທັງຫມົດເຮັດວຽກກັບຮູບເງົາ," ຂ້ອຍເວົ້າ.
  
  
  "ດີທີ່ສຸດຂອງພວກເຂົາ," Camilla ເວົ້າ. "Alberto, ໄປສະຕູດິໂອ ... "
  
  
  ພວກເຮົາມາຮອດບ່ອນນັ້ນ. ບໍ່ມີອາການແຊກຊ້ອນຢູ່ໃນປະຕູ. Rolls ແລ່ນໄປຕາມເສັ້ນທາງທີ່ລຽບງ່າຍ ແລະງຽບສະຫງົບໄປຫາຕຶກບໍລິຫານ, ບ່ອນທີ່ພວກຄົນປະຕູໄດ້ສະດຸດຂ້າມກັນເພື່ອເປີດປະຕູ ແລະປ່ອຍໃຫ້ພວກເຮົາເຂົ້າໄປ. ກັບ Camilla ໃນບໍລິສັດຂອງພວກເຮົາ, ເສັ້ນທາງຂອງພວກເຮົາທັງຫມົດແມ່ນເປີດ. - ແມ່ນແລ້ວ, Signorina Cavour. ແນ່ນອນ, Signorina Cavour. ມັນງ່າຍຫຼາຍ.
  
  
  ນາງໄດ້ຖາມ Mallory ຢູ່ທີ່ໂຕະດ້ານຫນ້າແລະໄດ້ຖືກບອກວ່າລາວຢູ່ໃນຫ້ອງການສ່ວນຕົວຂອງລາວຢູ່ໃນສູນຄອມພິວເຕີໃກ້ກັບສາງທີ່ມີຊື່ສຽງ. ດັ່ງ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ບອກ​ນາງ​ກ່ອນ​ຫນ້າ​ນັ້ນ​, ນາງ​ໄດ້​ຮ້ອງ​ຂໍ​ໃຫ້​ບໍ່​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ປະ​ກາດ​.
  
  
  "ພວກເຮົາຕ້ອງການທີ່ຈະແປກໃຈ Studs," ນາງເວົ້າວ່າ, ເປີດເຜີຍຮອຍຍິ້ມທີ່ມີຊື່ສຽງໃນໂລກຂອງນາງ. 'ໝູ່ຂອງຂ້ອຍແລະຂ້ອຍ.'
  
  
  ສ່ວນຫນຶ່ງຂອງການສົມມຸດຕິຖານຂອງຂ້ອຍແມ່ນວ່າພະນັກງານຢູ່ໃນຫ້ອງສະຕູດິໂອຈະເປັນພະນັກງານປົກກະຕິທີ່ບໍ່ມີຫຍັງກ່ຽວຂ້ອງກັບໂຄງການ End of the World. ຜູ້ຊາຍທີ່ເຄັ່ງຄັດຈາກການບໍລິການຄວາມປອດໄພໄດ້ສຸມໃສ່ປະຕູຕົ້ນຕໍແລະຮົ້ວ.
  
  
  ການຕັດສິນໂດຍຮອຍຍິ້ມທີ່ນາງໄດ້ຮັບໃນການຕອບໂຕ້, ຂ້ອຍເວົ້າຖືກ. ທຸກຄົນເຊື່ອໝັ້ນວ່າ Studs Mallory ໂຊກດີຫຼາຍທີ່ມີສັດທີ່ມີສະເໜ່ຄື Camille Cavour.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເວົ້າກັບ Camille ຢ່າງໄວວາແລະງຽບໆໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຍ່າງໄປຕາມທາງຍ່າງທີ່ປົກຄຸມທີ່ເຊື່ອມຕໍ່ອາຄານ. Gilchrist ເປັນບາດກ້າວທາງຫລັງຂອງພວກເຮົາ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເວົ້າຄືນຄໍາແນະນໍາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ມອບໃຫ້ນາງຫຼາຍຄັ້ງໃນ Rolls Royce.
  
  
  “ໃຫ້ຂ້ອຍເຂົ້າໄປກ່ອນ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. ຄໍາຕອບຂອງ Studs ຈະໃຫ້ຂໍ້ຄຶດທໍາອິດຂອງເຈົ້າ. ຖ້າລາວບໍ່ຮູ້ຈັກຂ້ອຍ, ເຖິງແມ່ນວ່າລາວພຽງແຕ່ເຫັນຂ້ອຍເປັນ Jerry Carr, ເຈົ້າສາມາດໂທຫາຕໍາຫຼວດໄດ້. ແຕ່​ຖ້າ​ລາວ​ຕົກໃຈ​ທີ່​ເຫັນ​ຂ້ອຍ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ ເຈົ້າ​ກໍ​ຕ້ອງ​ຍອມ​ຮັບ​ວ່າ​ຂ້ອຍ​ເວົ້າ​ຄວາມ​ຈິງ.
  
  
  “ແມ່ນແລ້ວ, ແມ່ນແລ້ວ,” ນາງເວົ້າດ້ວຍຄວາມອົດທົນ. "ເຈົ້າໄດ້ບອກຂ້ອຍພຽງພໍແລ້ວ." ຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນເດັກນ້ອຍອີກຕໍ່ໄປ. ແຕ່ດ້ວຍການຊີ້ບອກເຖິງການຫຼິ້ນແບບເດັກນ້ອຍ, ນາງກ່າວຕື່ມວ່າ: "ຂ້ອຍອາດຈະຊອກຫາຜູ້ທີ່ເຈົ້າເປັນໃຜແທ້ໆ ... ໃນທາງຂອງຂ້ອຍ."
  
  
  ຜູ້ຊາຍທີ່ນອນຫລັບຢູ່ໃນເຄື່ອງແບບສີຂີ້ເຖົ່າໄດ້ເບິ່ງຈາກໂຕະຂອງລາວຢູ່ທີ່ທາງເຂົ້າສູນວິຊາການ. ລາວຮັບຮູ້ Camille ແລະສາມາດຍິ້ມໄດ້ໂດຍບໍ່ໄດ້ລຸກຂຶ້ນຈາກຕໍາແຫນ່ງ hunched ລາວ.
  
  
  "ພວກເຮົາຈະໄປຫາທ່ານ Mallory," Camilla ເວົ້າ.
  
  
  "ເຈົ້າຈະພົບເຫັນລາວຢູ່ໃນຫ້ອງ 19, signorina," ລາວເວົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ໃຫ້ Camille ເຄາະປະຕູ ແລະຕອບສຽງດັງຂອງ Studs, "ໃຜຢູ່ທີ່ນັ້ນ?"
  
  
  “Camilla, ທີ່ຮັກ,” Camilla ເວົ້າດ້ວຍຄວາມອາຍທີ່ຫນ້າກຽດຊັງ. "ເຖິງຄໍຂອງເຈົ້າໃນການເຮັດວຽກ, ແຕ່ບໍ່ເຄີຍຫຍຸ້ງເກີນໄປສໍາລັບທ່ານ." Studs ເວົ້າໃນສຽງທີ່ຟັງຄືກັບວ່າລາວກໍາລັງປົດ zipper. "ເຂົ້າມາ, ລູກ."
  
  
  ແທນທີ່ຈະ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຂົ້າໄປໃນ, ເຮັດໃຫ້ປະຕູເປີດກວ້າງຢູ່ຫລັງຂ້ອຍ.
  
  
  “Nick Carter,” ລາວເວົ້າດ້ວຍຄວາມປະຫລາດໃຈຫຼາຍກວ່າທີ່ຜູ້ອໍານວຍການຈະຈິນຕະນາການ. "ເຈົ້າເຮັດຫຍັງຢູ່ນີ້."
  
  
  ມືຂວາຂອງລາວເອື້ອມໄປແຕະປຸ່ມເທິງໂຕະ, ແລະມືຊ້າຍຂອງລາວໄດ້ເອື້ອມໄປຫາລິ້ນຊັກ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຍ່າງຂ້າມຫ້ອງກ່ອນທີ່ມືທັງສອງຈະຕີເປົ້າຫມາຍ, ໂດຍສະເພາະຊ້າຍຂອງລາວ, ເຊິ່ງຫ່າງຈາກປືນຫນຶ່ງນິ້ວ.
  
  
  ເຖິງແມ່ນວ່າ Studs ມີຂະຫນາດໃຫຍ່ແລະມີກ້າມ, ລາວຍັງລວດໄວຢູ່ຕີນຂອງລາວ. ​ແລະ​ເວລາ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ດຶງ​ສາຍ​ສັນຍານ​ເຕືອນ​ໄພ​ອອກ​ແລະ​ປິດ​ກ່ອງ​ໃຫ້​ລາວ​ມີ​ເວລາ​ພຽງພໍ​ທີ່​ຈະ​ຮູ້​ສຶກ​ໄດ້​ຢ່າງ​ເຕັມທີ່. Camilla ແລະ Gilchrist ເຂົ້າໄປໃນ. Gilchrist ໄດ້ຕົບປະຕູຫລັງລາວແລະລັອກມັນໄວ້ເພື່ອບໍ່ໃຫ້ນັກທ່ອງທ່ຽວເຂົ້າມາຫຼາຍ.
  
  
  ດ້ວຍມືຂວາຂອງລາວ, Studs ຈັບເອົານ້ຳໜັກເຈ້ຍຂອງ Venetian, ບານສີຮຸ້ງຂະໜາດເທົ່າກັບເບສບອນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກະ​ໂດດ​ໄປ​ຂ້າງ​ຫນ້າ​ຢ່າງ​ວ່ອງ​ໄວ, ຈັບ​ຕີ​ຂອງ​ເຂົາ​ກັບ​ບ່າ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກົດ​ກຳ​ປັ້ນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ກະ​ເພາະ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ຮູ້​ສຶກ​ວ່າ​ລາວ​ຈົມ​ລົງ​ໄປ​ໃນ​ໄຂ​ມັນ​ພິ​ເສດ​ທັງ​ໝົດ ທີ່​ເຮັດ​ໃຫ້​ຮ່າງ​ກາຍ​ທີ່​ແຂງ​ແຮງ​ຂອງ​ລາວ​ທີ່​ເຄີຍ​ມີ​ມາ​ນັ້ນ​ອ່ອນ​ແອ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນໍາ​ມື​ອີກ​ຫນຶ່ງ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ groin ລາວ​. ສະຖານະການຮຽກຮ້ອງໃຫ້ມີການປະຕິບັດຢ່າງໄວວາ, ງຽບສະຫງົບແລະບໍ່ມີຄວາມເມດຕາ. Luger ຂອງຂ້ອຍຈະເຮັດໃຫ້ກອງທັບທັງຫມົດເປັນກາງ, ແຕ່ດ້ວຍ Studs ຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການສິ່ງນັ້ນ. ພະລັງງານຂອງລາວໄດ້ຫມົດໄປເມື່ອສິບປີກ່ອນ, ແລະສິ່ງທີ່ຍັງເຫຼືອແມ່ນຊັ້ນບາງໆຂອງ varnish.
  
  
  ລາວກົ້ມຕາຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ຂ້ອຍໄດ້ຈັບຄໍຂອງລາວດ້ວຍມືທັງສອງ, ດ້ວຍໂປ້ມື ແລະ ນິ້ວໂປ້ມືຂອງຂ້ອຍໃສ່ຈຸດດັນ. ມືຂອງລາວຫຼຸດລົງກ່ອນທີ່ລາວຈະເລີ່ມເຮັດວຽກຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ມີ​ຮອຍ​ຂີດ​ບາງ​ສອງ​ຄັ້ງ​ເພື່ອ​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ເຫັນ​ວ່າ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຢູ່​ໃນ​ການ​ຕໍ່​ສູ້. ບາງຄັ້ງຂ້ອຍໄດ້ຮັບບາດເຈັບຫຼາຍຢູ່ທີ່ຮ້ານເຮັດຜົມ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າກົດພຽງແຕ່ພຽງພໍທີ່ຈະປິດມັນສໍາລັບສອງສາມນາທີ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ສາຍ​ແອວ​ໜັງ​ແຂ້​ບາງໆ​ອອກ​ຈາກ​ແອວ​ຂອງ​ລາວ ແລະ​ມັດ​ຂໍ້​ມື​ຂອງ​ລາວ​ໃຫ້​ແໜ້ນ. Camille giggled ໃນຂະນະທີ່ກາງເກງຂອງລາວຫຼຸດລົງ, ເປີດເຜີຍວ່າລາວເປັນຜູ້ຊາຍທີ່ກຽດຊັງຊຸດຊັ້ນໃນ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້ untied ຂອງ​ຕົນ​ເອງ​ເພື່ອ​ມັດ​ຂໍ້​ຕີນ​ຂອງ​ຕົນ.
  
  
  Gilchrist strolled leisurely ອ້ອມ ຂ້າງ ຫ້ອງ ໃນ ປັດ ຈຸ ບັນ ທີ່ ການ ຕໍ່ ສູ້ ໄດ້ ສິ້ນ ສຸດ ລົງ, ອ່ານ ຄອມ ພິວ ເຕີ ທັງ ຫມົດ ທີ່ ຢູ່ ຝາ ຝາ ດ້ວຍ ຄວາມ ສຸກ ຂອງ ເດັກ ນ້ອຍ ຢູ່ ໃນ zoo ໄດ້.
  
  
  ເມື່ອ Studs ເຂົ້າໃຈຄວາມຮູ້ສຶກຂອງລາວ, ລາວເບິ່ງຂ້ອຍດ້ວຍລັກສະນະຂອງ cobra ທີ່ເປັນກາງ.
  
  
  "ເຈົ້າຈໍາເປັນຕ້ອງຕອບຄໍາຖາມຈໍານວນຫນ້ອຍຫນຶ່ງ, Studs," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າວ່າ, "ກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະຕັດສິນໃຈວ່າຈະເຮັດແນວໃດກັບທ່ານ." ແລະຕອນນີ້ຂ້ອຍຖາມຄໍາຖາມ. "ເຈົ້າແຂງແຮງ, Jerry, Nick, Ben." Camilla ເຂົ້າມາໃກ້ຂ້ອຍເພື່ອສະແດງຄວາມຊົມເຊີຍຂອງນາງ.
  
  
  ມັນແມ່ນຄວາມຜິດຂອງຂ້ອຍເອງ. ຄວາມສົນໃຈຢ່າງເຕັມທີ່ຂອງຂ້ອຍໄດ້ສຸມໃສ່ Studs ໃນຂະນະທີ່ນາງດຶງ Luger ອອກຈາກຖົງໃສ່ຂອງຂ້ອຍແລະຊີ້ມັນຢູ່ທີ່ກໍາແພງກົງກັນຂ້າມ. ນາງໄດ້ພິກຄວາມປອດໄພອອກດ້ວຍທັກສະທີ່ນາງໄດ້ຮັບຈາກການເບິ່ງສະປາເກັດຕີຕາເວັນຕົກສອງສາມຢ່າງ ແລະ, ໂດຍບໍ່ມີການສັ່ນສະເທືອນ, ຊີ້ຖັງຈາກຂ້ອຍໄປຫາ Gilchrist ແລະກັບຄືນມາອີກຄັ້ງ.
  
  
  ນາງກ່າວວ່າ“ ເຈົ້າທັງສອງຢືນຢູ່ຂ້າງ ກຳ ແພງນັ້ນ. “ເອົາມືຂອງເຈົ້າໃສ່ຫົວຂອງເຈົ້າ. ໃນປັດຈຸບັນ Camille Cavour ກໍາລັງຖາມຄໍາຖາມ.”
  
  
  "ເວົ້າດີ," Studs ຊຸກຍູ້ນາງ. "ຂ້ອຍຮູ້ວ່າເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຢູ່ໃນຄວາມເຄັ່ງຕຶງກັບພວກເຂົາ." ພວກເຮົາບໍ່ມີເວລາເຫຼືອຫຼາຍ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕັ້ງ​ໂຄງ​ການ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ແລ້ວ​ແລະ​ກົດ​ປຸ່ມ feed ຄັ້ງ​ທໍາ​ອິດ.”
  
  
  Camilla ເວົ້າ, "ຂ້ອຍມີຄໍາຖາມຈໍານວນຫນຶ່ງສໍາລັບທ່ານ, Studs ທີ່ຮັກແພງ," Camilla ເວົ້າ, ບໍ່ໄດ້ເຮັດການເຄື່ອນໄຫວທີ່ຈະປ່ອຍໃຫ້ລາວໄປ, ໃບຫນ້າທີ່ສວຍງາມຂອງນາງແມ່ນຫນ້າຢ້ານກົວ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າ toyed ກັບຄວາມຄິດຂອງການໂດດໄປຫານາງ. ຂ້ອຍສາມາດຢູ່ຂ້າງລຸ່ມຂອງໄຟ, ແຕ່ສຽງຂອງການສັກຢາຍັງສາມາດຫມາຍຄວາມວ່າໄພພິບັດ, ໄພພິບັດສອງເທົ່າໃນປັດຈຸບັນທີ່ Studs ໄດ້ຕັ້ງເຄື່ອງຂອງລາວໃນການເຄື່ອນໄຫວ.
  
  
  "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ບອກນາງແຜນການຂອງເຈົ້າ, Studs - ວິສາຫະກິດທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ຂອງເຈົ້າທີ່ຈະທໍາລາຍໂລກທັງຫມົດໃນຂະນະທີ່ທໍາທ່າວ່າເຈົ້າກໍາລັງສ້າງຮູບເງົາ."
  
  
  Studs ຍິ້ມ, ຍັງຫມັ້ນໃຈໃນ mania ຂອງລາວ.
  
  
  "ຈຸດຈົບຂອງໂລກແມ່ນຈິງ, ທີ່ຮັກ Cammy," ລາວເວົ້າ. - ແຕ່ສຸດທ້າຍແມ່ນພຽງແຕ່ສໍາລັບ idiots ເຊັ່ນນີ້. ລາວ​ໄດ້​ເຮັດ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ທີ່​ງຸ່ມ​ງ່າມ​ກັບ​ຮ່າງ​ກາຍ​ທັງ​ໝົດ​ຂອງ​ລາວ​ໄປ​ຫາ Gilchrist ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ. “ຍົນ​ພ້ອມ​ແລ້ວ​ທີ່​ຈະ​ພາ​ເຈົ້າ​ກັບ​ຂ້ອຍ​ໄປ​ຍັງ Vara Lenoeviki, ເກາະ​ທາງ​ເໜືອ​ຂອງ Fiji, ບ່ອນ​ທີ່​ໂລກ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ລໍ​ຖ້າ​ພວກ​ເຮົາ. Piero, Renzo ແລະ Sir Hugh ແມ່ນແລ້ວເຄິ່ງທາງຢູ່ທີ່ນັ້ນ. ຈາກ Rome ໄປ Calcutta. ຈາກ Kolkata ໄປ Nadi, ແລະຈາກບ່ອນນັ້ນ hop ສຸດທ້າຍຢູ່ທີ່ນັ້ນ.
  
  
  "ນີ້ບໍ່ແມ່ນຮູບເງົາບໍ?" - Camilla ຖາມ. ທຸກຄົນຍົກເວັ້ນຄົນທີ່ເປັນບ້າເທົ່າທີ່ Studs ສາມາດໄດ້ຍິນຄວາມໃຈຮ້າຍໃນສຽງຂອງນາງ.
  
  
  “ບໍ່, ເດັກນ້ອຍ. ຢູ່ Vera Loe Lenoeviki, ເຈົ້າຈະເປັນ Queen ແທ້ໆ,” Studs ເວົ້າ. “ຫຼາຍກວ່ານັກສະແດງຮູບເງົາ. Queen ຂອງ​ໂລກ​ທັງ​ຫມົດ​ທີ່​ຍັງ​ຄົງ​ຢູ່​ສໍາ​ລັບ​ພວກ​ເຮົາ​. ພວກເຮົາຈະປົກຄອງໂລກນີ້. Piero, Renzo, Sir Hugh, ເຈົ້າແລະຂ້ອຍ.
  
  
  "ຂໍຂອບໃຈ, Studs," Camille ເວົ້າ. “ຂ້ອຍເຄີຍຫຼິ້ນໂສເພນີມາກ່ອນໃນຊີວິດຂອງຂ້ອຍ. ມັນໃຊ້ຄວາມພະຍາຍາມຫຼາຍເພື່ອກາຍເປັນນັກສະແດງຮູບເງົາ, ແລະຂ້ອຍມັກທີ່ຈະຢູ່ແບບນັ້ນ.”
  
  
  ດ້ວຍຄວາມແມ່ນຍໍາທີ່ສົມບູນແບບ, ນາງໄດ້ຍິງລາວຢູ່ກາງຫນ້າຜາກກວ້າງຂອງລາວ. ຮອຍຂີດຂ່ວນຂອງຄວາມແປກໃຈໄດ້ລຸກຂຶ້ນເພື່ອຕ້ອນຮັບລູກປືນ, ແລະດອກກຸຫລາບດອກໄມ້ທີ່ມັນເຂົ້າມາ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງສູນເສຍສະຕິ.
  
  
  Gilchrist ກໍາລັງກ້າວໄປສູ່ສຽງຂອງການສັກຢາ, ແລະຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕິດຕາມລາວໄປ.
  
  
  ທ່ານກ່າວວ່າ, "ກົດປຸ່ມສອງປຸ່ມນີ້ຢູ່ເທິງຄອນໂຊນກາງ, Carter," ລາວເວົ້າ, ໂດຍຊີ້ໃສ່ສອງປຸ່ມສີແດງຄືກັບຄູສອນໄຟໄຫມ້ເກົ່າ. ໃນຂະນະທີ່ລາວເວົ້າ, ລາວກໍາລັງ flipping ສະວິດແລະ levers ແລ້ວ. ທ່ານກ່າວວ່າ "Mallory ນີ້ເຮັດໃຫ້ພວກເຮົາໄດ້ຮັບພອນອັນ ໜຶ່ງ,". "ຫນ້າຈໍເຫຼັກແປດຊັງຕີແມັດລະຫວ່າງສູນຄອມພິວເຕີແລະສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງອາຄານ."
  
  
  ບໍ່​ມີ​ໃຜ​ໃນ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ເອົາ​ໃຈ​ໃສ່​ກັບ Camilla ຈົນ​ກ​່​ວາ Gilchrist ຈະ​ແນ່​ໃຈວ່​າ​ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ.
  
  
  "ເບິ່ງນີ້," ລາວເວົ້າ, flicking ສະຫຼັບສຸດທ້າຍດ້ວຍ gestures ເດັກນ້ອຍໂຮງຮຽນ. "ນີ້ເຮັດໃຫ້ພວກເຮົາເຂົ້າເຖິງ ... " ລາວເບິ່ງ myopically ຢູ່ກະດານຂະຫນາດນ້ອຍ "... ຢ່າງຫນ້ອຍສີ່ສິບແປດຊົ່ວໂມງ."
  
  
  ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ມັນແມ່ນງ່າຍ pretty. ເທັກໂນໂລຍີຄອມພິວເຕີເລັກນ້ອຍ, ແຕ່ນັ້ນແມ່ນວຽກງານຂອງ Gilchrist.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເອົາໂທລະສັບຈາກໂຕະຂອງ Studs ແລະໂທຫາ Hyman ແລະ Gismondi ທີ່ເບີ 911.
  
  
  "ຕອນນີ້ເຈົ້າສາມາດປະຕິບັດໄດ້," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ເອົາກອງບັນຊາການໄປນຳເຈົ້າ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຍຶດ​ເອົາ​ສູນ​ຄອມ​ພິວ​ເຕີ, ແລະ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄິດ​ວ່າ​ກອງ​ທັບ​ເອ​ກະ​ຊົນ​ຢູ່​ທີ່​ນີ້​ໄດ້​ຄິດ​ອອກ​ສິ່ງ​ທີ່​ເກີດ​ຂຶ້ນ​ແລະ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ໃນ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ. Studs Mallory ແມ່ນເກືອບຕາຍ.
  
  
  Camille ໄດ້ຄືນສະຕິ ແລະຢືນຢູ່ຂ້າງຂ້ອຍ, ອົບອຸ່ນ ແລະສັ່ນ.
  
  
  "ອະທິບາຍໃຫ້ພວກເຂົາຮູ້ວ່າຂ້ອຍຍິງລາວເພື່ອປົກປ້ອງກຽດສັກສີແລະຊື່ສຽງຂອງຂ້ອຍ," ຄືກັບວ່ານາງຫມາຍເຖິງມັນ.
  
  
  "ບໍ່ມີສານໃດໃນປະເທດນີ້ຈະໃຫ້ຂ້ອຍຫຍັງນອກຈາກຫຼຽນ."
  
  
  ນາງ slked ເລັກນ້ອຍເພາະວ່າ Gilchrist ແລະຂ້າພະເຈົ້າເປົ່າມີເວລາສໍາລັບນາງໃນຄວາມພະຍາຍາມຂອງພວກເຮົາທີ່ຈະຂັດຂວາງໂຄງການ Studs. ແຕ່ສິ່ງທີ່ດີຫຼາຍ, ຄວາມຈິງທີ່ວ່າໂລກຍັງຈະມີໂອກາດທີ່ຈະຊົມເຊີຍ Camille Cavour ຢ່າງໃກ້ຊິດ, ໄດ້ຊະນະ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພຽງ​ແຕ່​ຈະ​ໄດ້​ເຈາະ​ຄອມ​ພິວ​ເຕີ​ຕົ້ນ​ຕໍ​ທີ່​ມີ​ການ​ສັກ​ຢາ pistol​, ແຕ່​ສໍາ​ລັບ Gilchrist ມັນ​ຄື​ການ​ຕັດ Mona Lisa ເພື່ອ​ແກ້​ໄຂ​ກໍາ​ແພງ​ທາງ​ຫລັງ​ຂອງ​ມັນ​.
  
  
  “ສິ່ງ​ເຫຼົ່າ​ນີ້​ແມ່ນ​ບໍ່​ມີ​ຄ່າ,” ລາວ​ຈົ່ມ. "ນັບຕັ້ງແຕ່ເຈົ້າສາມາດຂ້າຄົນດ້ວຍມີດແລະສ້ອມໄດ້, ພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ກັບຄືນໄປຫາເວລາທີ່ພວກເຮົາກິນດ້ວຍມືຂອງພວກເຮົາ, ແມ່ນບໍ? ໂອ້ພຣະເຈົ້າບໍ່. ມັນບໍ່ຄວນຈະຖືກທໍາລາຍ.
  
  
  ຂ້ອຍມີຄວາມຮູ້ທາງດ້ານເຕັກນິກພຽງພໍໃນຖົງຂອງຂ້ອຍເພື່ອເບິ່ງແຍງສິ່ງຂອງທີ່ຫຍຸ້ງຍາກກວ່າເຊັ່ນການຢຸດ ແລະ ການປີ້ນຢາງລົດທີ່ຖືກປັບ ແລະກໍານົດເວລາສໍາລັບການປະຕິບັດທີ່ສໍາຄັນ.
  
  
  Gilchrist ຈັດການກັບບັນຫາທີ່ລະອຽດອ່ອນກວ່າ, ເຊັ່ນ: ການຊອກຫາເຮືອບິນແລະອຸປະກອນການທະຫານທີ່ກໍາລັງເດີນທາງໄປສະຫນາມຮົບ. ລາວໄດ້ປິດການໃຊ້ງານຫຼາຍອັນ ກ່ອນທີ່ມັນຈະເກີດລະເບີດນິວເຄລຍ. ລາວໄດ້ວາງແຜນໃຫ້ພວກເຂົາບິນເປັນວົງຈົນກ່ວາ NATO ແລະກໍາລັງອື່ນໆສາມາດຊອກຫາພວກເຂົາແລະປິດການໃຊ້ງານ.
  
  
  ໂທລະສັບຕັ້ງໂຕະດັງຂຶ້ນສິບເທື່ອກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະຕອບ. ມັນແມ່ນ Hyman. ລາວຢູ່ໃນອາຄານບໍລິຫານກັບ Gismondi ແລະ Colonel Norden ແລະນາຍພົນ Maserati ທີ່ໄດ້ຮັບການຟື້ນຟູໃຫມ່.
  
  
  "ມັນເຮັດວຽກແທ້ຕາມທີ່ເຈົ້າເວົ້າ, Carter," Hyman ຮ້ອງອອກມາດ້ວຍຄວາມຍິນດີ. "ເມື່ອກອງກໍາລັງປະກອບອາວຸດຂອງ Renzo ຮູ້ວ່າອາຄານດ້ານວິຊາການຖືກລັອກ, ພວກເຂົາໄດ້ກວາດຫນີໄປຄືກັບຝູງຫນູ. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຄົ້ນ​ຫາ​ສາງ​ແລະ​ພົບ​ເຫັນ​ລູກ​ປືນ​ທີ່​ເຊື່ອງ​ໄວ້. ບາງສ່ວນຂອງພວກເຂົາຢູ່ໃນສາຍແອວ conveyor ທີ່ຈະໂຫລດເຂົ້າໄປໃນຍານພາຫະນະຄວບຄຸມຫ່າງໄກສອກຫຼີກ."
  
  
  ນາຍພົນ Maserati ແຊກແຊງວ່າ "ທ່ານສາມາດໄດ້ຮັບລາງວັນໃດໆທີ່ປະເທດຂອງຂ້ອຍມີໃຫ້," Maserati ແຊກແຊງ.
  
  
  “AH ບໍ່ຄິດແນວນັ້ນ, ນາຍພົນ,” ຂ້ອຍເວົ້າ. "ດຽວນີ້ຂ້ອຍຕ້ອງການລົດຍົນອາເມລິກາທີ່ໄວທີ່ສຸດທີ່ສາມາດເອົາຂ້ອຍຈາກທີ່ນີ້ໄປ Calcutta. ຈາກບ່ອນນັ້ນໄປ Nadi, ແລະຈາກນັ້ນມີຍົນຂະຫນາດນ້ອຍກວ່າທີ່ສາມາດນໍາຂ້ອຍໄປເກາະນ້ອຍໆທີ່ເອີ້ນວ່າ Vera Lenoeviki. ຂ້ອຍຍັງມີທຸລະກິດທີ່ຍັງບໍ່ທັນສໍາເລັດຢູ່ທີ່ນັ້ນ.
  
  
  "ຂ້ອຍບໍ່ແມ່ນທຸລະກິດທີ່ຍັງບໍ່ທັນສໍາເລັດ, Nick?" - Camilla ຖາມ.
  
  
  "ເຈົ້າ, ທີ່ຮັກຂອງຂ້ອຍ, ແມ່ນຄວາມສຸກທີ່ຍັງບໍ່ທັນສິ້ນສຸດ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ເສຍດາຍ, ອັນນີ້ຈະຕ້ອງລໍຖ້າອີກໜ້ອຍໜຶ່ງ."
  
  
  ນາງເບິ່ງມືດມົວຈົນກ່ວາຂ້າພະເຈົ້າເຊື່ອມຕໍ່ກັບນາງ Hyman, ຜູ້ທີ່ບອກນາງວ່າມີນັກຖ່າຍຮູບຫຼາຍຄົນລໍຖ້າຢູ່ປະຕູໃຫຍ່. Gilchrist ແລະ ຂ້າ ພະ ເຈົ້າ ແມ່ນ ກ່ຽວ ກັບ ການ ອອກ ຈາກ ປະ ຕູ ຫລັງ.
  
  
  
  
  ບົດທີ 10
  
  
  
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນອນ​ຫຼາຍ​ທີ່​ສຸດ​ຂອງ​ວິ​ທີ​ທາງ​ການ;
  
  
  ໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຕື່ນນອນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ນັ່ງຢູ່ telex ທີ່ຖືກເຂົ້າລະຫັດຢູ່ດ້ານຫລັງຂອງຍົນໃຫຍ່ໂດຍໂທລະສັບ, ໂຕ້ຖຽງແລະແລກປ່ຽນຂໍ້ມູນກັບ Hawk.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າພຽງແຕ່ໂຊກດີທີ່ເຮືອບິນທົດລອງ, ຍັງເປັນຄວາມລັບສູງສຸດລໍຖ້າຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ໃນ runway ຂອງສະຫນາມບິນ NATO ໃກ້ Naples. ນາຍພົນ Maserati ໄດ້ບິນຂ້າພະເຈົ້າຢູ່ທີ່ນັ້ນດ້ວຍຍົນສອງບ່ອນນັ່ງໄວຂອງກອງທັບອາກາດອິຕາລີ.
  
  
  Hawk ກໍາລັງເບິ່ງທຸກການເຄື່ອນໄຫວຂອງຂ້ອຍຈາກຫ້ອງການຂອງລາວໃນວໍຊິງຕັນ, D.C., ແລະເຈົ້ານາຍຂອງຂ້ອຍ, ຄືຂ້ອຍ, ຕ້ອງການໃຫ້ວຽກເຮັດສໍາເລັດໂດຍທີ່ບໍ່ໄດ້ປ່ອຍໃຫ້ເຊື້ອແບັກທີເຣັຍທີ່ຫລົງທາງມາສູ່ໂລກ. ລາວໄດ້ດຶງສາຍເຊືອກ, ດູຖູກ, ຂົ່ມຂູ່ແລະ blackmailed ໃນບ່ອນທີ່ມີຄວາມຈໍາເປັນ, ແລະຍົນໄດ້ນັ່ງຢູ່ກັບນັກບິນ, ນັກບິນຮ່ວມ, ສອງນັກບິນແລະກອງພົນຂອງ paratroopers, ນໍ້າມັນເຊື້ອໄຟແລະພ້ອມທີ່ຈະບິນ, ລໍຖ້າຂ້ອຍອອກຈາກຍົນຂອງນາຍພົນ Maserati. .
  
  
  ຫົວຫນ້ານັກເດີນເຮືອໄດ້ຊ່ວຍຂ້ອຍຢູ່ເທິງເຮືອແລະແຈ້ງໃຫ້ຂ້ອຍຮູ້ກ່ຽວກັບໂອກາດຂອງພວກເຮົາໃນຕາຕະລາງການບິນ. ຍົນທຸລະກິດຂອງ Renzo ແມ່ນໄວໃນຫ້ອງຮຽນ, ແຕ່ຍົນນີ້ເຮັດໃຫ້ມັນເບິ່ງຄືວ່າເປັນລົດກິລາທີ່ມີກຽດຕິຍົດຕໍ່ Formula One. ແລະຍົນຂອງ Renzo ໄດ້ປະຕິບັດຕາມເສັ້ນທາງປົກກະຕິໂດຍຜ່ານ Calcutta ແລະ Nadi, ສະໜາມບິນໃນໝູ່ເກາະ Fiji, ໄປຫາເກາະ Vereldeinde. ດ້ວຍການຢຸດພັກ ແລະເວລາຫວ່າງທັງໝົດທີ່ເຂົາເຈົ້າສາມາດຈ່າຍໄດ້, ຝູງອັດສະລິຍະບໍ່ມີເຫດຜົນທີ່ຈະລັງເລທີ່ຈະໄປຮອດສະໜາມບິນສ່ວນຕົວຂອງເຂົາເຈົ້າຊ້າກວ່າຕອນບ່າຍວັນອາທິດ. ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ເດີນ​ທາງ​ບໍ່​ຢຸດ​ໂດຍ​ກົງ​ຜ່ານ​ຂົ້ວ​ໂລກ​ເໜືອ ແລະ​ໄປ​ຮອດ​ເກາະ​ໃນ​ຕອນ​ເຊົ້າ​ວັນ​ດຽວ​ກັນ.
  
  
  ຄໍາສັ່ງຂອງ Hawke ແມ່ນມາໂດຍ telex, ແປເປັນພາສາທາງການຂອງລັດໂດຍເລຂາທິການແລະ telexist, ແລະບໍ່ມີ sarcasm ປົກກະຕິຂອງລາວ, ແຕ່ຈະແຈ້ງ, concise ແລະຄົບຖ້ວນສົມບູນ:
  
  
  ພາລະກິດໃນປະຈຸບັນໃຫ້ທ່ານມີພະລັງງານ KILMASTER ເຕັມທີ່ເພື່ອເຂົ້າໄປໃນ HQ ສູງສຸດແລະການຢຸດເຊົາການປິດການລວບສຸດທ້າຍ, ເຮັດຊ້ໍາອີກຄໍາສັ່ງຢຸດ MARINES ສຸດທ້າຍເຖິງແມ່ນວ່າທ່ານສາມາດໃຫ້ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ເຈົ້າສາມາດສະເຫນີໄດ້ ...
  
  
  ສິ່ງທີ່ປະຕິບັດຕາມແມ່ນລາຍລະອຽດຫຼາຍເດີ່ນ, ສ່ວນຫຼາຍແມ່ນກ່ຽວກັບສະຖານທີ່ຂອງ villa, ຄວາມປອດໄພພາຍໃນແລະພາຍນອກ, ເຫດການທີ່ Hawke ໄດ້ວາງແຜນໄວ້, ໂດຍໄດ້ຮັບການສະຫນັບສະຫນູນຈາກສະມາຊິກຂອງຫນັງສືພິມຈໍານວນຫນຶ່ງທີ່ເຮັດວຽກກັບ AH, ເພື່ອຈໍາລອງສິ່ງທີ່ Gilchrist ໄດ້ອ່ານຈາກ. ເທບຄອມພິວເຕີ. ຈະມີຫົວຂໍ້ຂ່າວກ່ຽວກັບການວາງລະເບີດໃນປາຣີ ແລະລອນດອນ. ໃນ​ຄວາມ​ເປັນ​ຈິງ, ຍັງ​ຈະ​ມີ​ການ​ລະ​ເບີດ​ບາງ​ຢ່າງ, ແຕ່​ການ​ຄວບ​ຄຸມ​ລະ​ມັດ​ລະ​ວັງ​ແລະ​ບໍ່​ມີ​ອັນ​ຕະ​ລາຍ. ສະຫະພາບໂຊວຽດຈະລາຍງານການສູນເສຍເຮືອດຳນ້ຳນິວເຄລຍ. ຈີນ​ມີ​ລາຍ​ງານ​ວ່າ​ໄດ້​ປະ​ທ້ວງ​ຕໍ່​ເຫດການ​ດັ່ງກ່າວ​ຢູ່​ຊາຍ​ແດນ​ກັບ​ມົງ​ໂກ​ລີ. FBI ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ແກ້​ໄຂ​ການ​ໂຈມ​ຕີ​ຕໍ່​ນັກ​ການ​ເມືອງ​ທີ່​ມີ​ຊື່​ສຽງ​ໄດ້​ທັນ​ທີ​. ສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງ telex ມີລາຍລະອຽດສໍາລັບ paratroopers. ມັນເປັນຫນ່ວຍງານທີ່ເຄັ່ງຄັດ, ບັນຊາໂດຍນາຍພົນອາເມລິກາ.
  
  
  ໃນຕອນທ້າຍ: "ວຽກທີ່ດີ." ນັ້ນແມ່ນສິນເຊື່ອຫຼາຍສໍາລັບຄົນເຊັ່ນ Hawk, ແຕ່ມັນໄດ້ຖືກຕິດຕາມທັນທີໂດຍ "ມັນເຖິງເວລາ ... ສິ້ນສຸດ."
  
  
  ເຄິ່ງຊົ່ວໂມງກ່ອນທີ່ພວກເຮົາຈະໄປພົບກັບເກາະ Lenoeviki, ພັນເອກໄດ້ປຸກຂ້ອຍໃຫ້ຕື່ນ.
  
  
  ທ່ານກ່າວວ່າ "ພວກເຮົາ ກຳ ລັງເຂົ້າຫາເກາະຈາກພາກໃຕ້. "ພາຍໃນສາມນາທີທີ່ພວກເຮົາເລື່ອນໄປເທິງມັນ, ເຈົ້າແລະເດັກຊາຍຈະອອກໄປແລະຫວັງວ່າເຈົ້າຈະລົງຈອດຢູ່ທາງເຫນືອຂອງມັນ."
  
  
  "ຖືກຕ້ອງ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ປະມານສອງໄມຈາກເຮືອນວິນລາ." ລາວຫົວຫົວ. ທ່ານກ່າວວ່າ "ຍົນຍັງສືບຕໍ່ບິນແລະລົງຈອດທີ່ເກາະ Ellis," "ຂ້ອຍຕິດຕໍ່ກັບສະຖານີບັນຊາການຄື້ນສັ້ນອັງກິດ-ອາເມລິກາ." ຍິນດີທີ່ໄດ້ພົບເຈົ້າ, Carter. ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ຈັບ​ມື​ກັນ ແລະ​ລາວ​ໄດ້​ອອກ​ຄຳ​ສັ່ງ​ສັ້ນໆ​ໃຫ້​ຄົນ​ຂອງ​ລາວ​ກຽມ​ພ້ອມ ແລະ​ເຂົ້າ​ແຖວ​ຢູ່​ບ່ອນ​ຮົກ. ເຫຼົ່ານີ້ແມ່ນຜູ້ຊ່ຽວຊານ. ບໍ່​ເປັນ​ເລື່ອງ​ບໍ່​ມີ​ຫຍັງ​ເລີຍ ເພາະ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຕົກ​ອອກ​ຈາກ​ຍົນ​ສອງ​ຕໍ່​ສອງ, ເຕັມ​ໄປ​ດ້ວຍ​ທຸກ​ສິ່ງ​ທຸກ​ຢ່າງ​ທີ່​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຄາດ​ວ່າ​ຈະ​ມີ ແລະ​ອີກ​ສອງ​ສາມ​ລາຍການ.
  
  
  ຂ້ອຍເປີດ Rolex ຂອງຂ້ອຍແລະເບິ່ງມືທີສອງຈົນກ່ວາມັນເຂົ້າໄປໃນວົງມົນສາມຄັ້ງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ອອກໄປໂດຍຜ່ານ hatch ໄດ້.
  
  
  ພວກ​ເຮົາ​ໄດ້​ບິນ​ສູງ​ເກີນ​ໄປ​ທີ່​ຈະ​ເຫັນ​ໄດ້​ເວັ້ນ​ເສຍ​ແຕ່​ຜ່ານ​ກ້ອງ​ສ່ອງ​ທາງ​ໄກ Mount Palobar, ຫຼື​ຖືກ​ເກັບ​ຂຶ້ນ​ໂດຍ radar ນອກ​ວໍ​ຊິງ​ຕັນ ແລະ Moscow. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ດຶງຫນ້າກາກອົກຊີເຈນຂອງຂ້າພະເຈົ້າແລະນັບລົງວິນາທີຈົນກ່ວາຂ້າພະເຈົ້າສາມາດດຶງເຊືອກແລະບັນຍາກາດຫນາແຫນ້ນພຽງພໍທີ່ຈະຫາຍໃຈໄດ້. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຖິ້ມມັນໄປ. ເວລາແລະສະຖານທີ່ແມ່ນສົມບູນແບບ. ໃນຂະນະທີ່ຂ້ອຍລອຍຜ່ານເມກປົກຄຸມ, ຂ້ອຍໄດ້ເຫັນເກາະທີ່ສວຍງາມຢູ່ດ້ານລຸ່ມຂອງຂ້ອຍ, ເຕັມໄປດ້ວຍຕົ້ນປາມແລະສວນທີ່ສະຫວ່າງອ່ອນໆຢູ່ເທິງຫາດຊາຍຊາຍ. ດ້ວຍ​ການ​ໃຊ້​ເຊືອກ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ນຳ​ທາງ​ຜ່ານ​ອາ​ກາດ​ທີ່​ບໍ່​ມີ​ລົມ​ແຮງ ແລະ​ລົງ​ຈອດ​ຢ່າງ​ງ່າຍ​ດາຍ​ຢູ່​ເທິງ​ພື້ນ​ດິນ​ທີ່​ປົກ​ຄຸມ​ດ້ວຍ​ຕົ້ນ​ໝາກ​ພ້າວ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຖອດ​ສາຍ​ຮັດ​ແລະ​ມ້ວນ​ກະ​ໂດດ​ຂັ້ນ​ເປັນ​ລູກ​ບານ​ນ້ອຍໆ, ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຊື່ອງ​ໄວ້​ທີ່​ໂຄນ​ຕົ້ນ​ໄມ້​ຕົ້ນ​ໜຶ່ງ ແລະ​ປົກ​ດ້ວຍ​ຫຍ້າ ແລະ​ເສັ້ນ​ໄຍ​ໝາກ​ພ້າວ.
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ມີເວລາທີ່ຈະເພີດເພີນກັບສະຖານທີ່ແຫ່ງສະຫວັນ. ໃນລະຫວ່າງການສືບເຊື້ອສາຍ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຫັນເຮືອນວິນລ່າແລ້ວແລະໃນປັດຈຸບັນກໍາລັງມຸ່ງຫນ້າໄປໃນທິດທາງນັ້ນ, ໃຊ້ປະໂຫຍດຈາກທີ່ພັກອາໄສຂອງຕົ້ນປາມແລະພຸ່ມໄມ້ເຂດຮ້ອນ. ພະລາຊະວັງອີຕາລີໃນສະຕະວັດທີ 17 ອາດຈະບໍ່ເບິ່ງອອກໄປຈາກບ່ອນນີ້ໃນມະຫາສະໝຸດປາຊີຟິກ, ແຕ່ຄວາມງາມທາງສະຖາປັດຕະຍະກຳອັນສະຫງ່າງາມນີ້ແນ່ນອນຈະບໍ່ໄດ້.
  
  
  ມັນໄດ້ໃຊ້ຄວາມພະຍາຍາມເລັກນ້ອຍເພື່ອເຂົ້າເຖິງ. ດັ່ງ​ທີ່​ລາຍ​ງານ​ຂອງ Hawk ກ່າວ​ວ່າ, ຄວາມ​ປອດ​ໄພ​ແມ່ນ​ອີງ​ໃສ່​ການ​ປົກ​ກະ​ຕິ. ມີການລາດຕະເວນຂອງກອງປະກອບອາວຸດ, ແຕ່ພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ຮອບຂອງເຂົາເຈົ້າເປັນປະຈໍາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ກວາດ​ໄປ​ຕາມ​ກຳ​ແພງ​ຫີນ, ເຊື່ອງ​ໄວ້​ທາງ​ຫລັງ​ຄອກ​ທີ່​ນັ່ງ ແລະ​ໄດ້​ໃຊ້​ເວ​ລາ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຈັບ​ເວ​ລາ​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ສອງ​ຄັ້ງ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ຜົນ​ປະ​ໂຫຍດ​ຂອງ​ການ​ພັກ​ຜ່ອນ​ສິບ​ນາ​ທີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຂ້າມ​ສວນ, ບັງ​ຄັບ​ໃຫ້​ເປີດ​ປ່ອງ​ຢ້ຽມ​ຊັ້ນ​ໃຕ້​ດິນ, ແລະ​ຊອກ​ຫາ​ຕົນ​ເອງ​ໃນ​ວິນ​ລາ. ບັດ​ນີ້​ທັງ​ຫມົດ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຮັດ​ແມ່ນ​ການ​ດູ​ແລ​ທີ່​ຈະ​ຢູ່​ນອກ​ຕາ​ຂອງ​ຜູ້​ເຂົ້າ​ຮ່ວມ. ຂໍ້​ມູນ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ປະ​ກອບ​ມີ sendries ໃດ​ຢູ່​ໃນ​, ແຕ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ບໍ່​ໄດ້​ມີ​ໂອ​ກາດ​ໃດໆ​.
  
  
  ຕາມ​ແບບ​ແຜນ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈື່​ຈຳ​ໄດ້, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຊອກ​ຫາ​ຫ້ອງ​ຮັບ​ແຂກ​ຂະ​ໜາດ​ໃຫຍ່ ແລະ​ນັ່ງ​ລົງ​ທີ່​ຕັ່ງ​ສູງ​ໃຫຍ່​ທີ່​ຮອງ​ຮັບ​ເຮັດ​ດ້ວຍ​ໜັງ​ທອງ.
  
  
  ມັນໃຫຍ່ແລະຄ້າຍກັບບັນລັງ. ແລະຖ້າຫາກວ່າມັນເປັນບັນລັງ, ຫຼັງຈາກນັ້ນມັນແມ່ນສໍາລັບ Pierrot Simca. ບ່ອນນັ່ງໄດ້ຖືກຍົກຂຶ້ນຫົກນິ້ວແລະກວ້າງພໍທີ່ຈະກວມເອົາດ້ວຍມືທໍາມະດາທີ່ມີນິ້ວມືແຜ່ອອກ. ມັນຢືນຢູ່ໃນມຸມທີ່ມືດຂອງຫ້ອງແລະໃຫ້ຂ້ອຍເຫັນທັດສະນະທີ່ດີຂອງປະຕູສູ່ແລວທາງ. ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຕົກລົງຢູ່ທີ່ນັ້ນເພື່ອລໍຖ້າດົນເທົ່າທີ່ຈໍາເປັນ; ເຄິ່ງຊົ່ວໂມງ, ສອງຊົ່ວໂມງ, ຫ້າຊົ່ວໂມງຫຼືຫຼາຍກວ່ານັ້ນ.
  
  
  ຕອນນີ້ຂ້ອຍມີເວລາທີ່ຈະຄິດຄືນໃຫມ່ກ່ຽວກັບການປະຕິບັດງານຢູ່ໃນໃຈຂອງຂ້ອຍ, ຈື່ຈໍາເນື້ອໃນຂອງຫ້ອງແລະອອກກໍາລັງກາຍບາງຢ່າງໃນຄວາມງຽບ. Colonel ແລະ paratroopers ລາວຄວນຈະໄດ້ເຕົ້າໂຮມກັນຢູ່ເບື້ອງໃຕ້ຂອງທະເລຊາຍຂອງເກາະ. ຈາກນັ້ນເຂົາເຈົ້າຈະເດີນທາງໄປສະໜາມບິນສ່ວນຕົວຂະຫນາດນ້ອຍ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ພວກເຂົາຈະລໍຖ້າຈົນກ່ວາພວກເຂົາໄດ້ຮັບສັນຍານວ່າແຄມເປນ Killmaster ຂອງຂ້ອຍສິ້ນສຸດລົງ. ຖ້າພວກເຂົາບໍ່ໄດ້ຮັບສັນຍານນີ້ພາຍໃນສອງຊົ່ວໂມງຂອງການລົງຈອດຂອງ jet ເອກະຊົນ, ພວກເຂົາເຈົ້າຈະດໍາເນີນການແລະເລີ່ມຕົ້ນການດໍາເນີນງານຂອງຕົນເອງ. ແຕ່ Hawke ມັກວ່າທະຫານອາເມລິກາທີ່ລະບຸຕົວຕົນບໍ່ໄດ້ເຂົ້າຮ່ວມຍົກເວັ້ນເປັນທາງເລືອກສຸດທ້າຍໃນກໍລະນີທີ່ມີເຫດການສຸກເສີນທີ່ຊັດເຈນ.
  
  
  ຫ້ອງຕົວມັນເອງເປັນຫໍພິພິທະພັນຂະຫນາດນ້ອຍທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍວັດຖຸມີຄ່າ. ລວມທັງຮູບແຕ້ມ ແລະຮູບປັ້ນຫຼາຍຮູບຫຼາຍແບບ, ເຊິ່ງຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຮຽນຮູ້ຈາກການເບິ່ງແບບງ່າຍໆໃນລາຍການວັດຖຸສິລະປະທີ່ຖືກລັກ ແລະ ຫາຍສາບສູນ: ອິຕາລີ, ຝຣັ່ງ, ອັງກິດ. ເຄື່ອງເຟີນີເຈີໄດ້ແຂ່ງຂັນກັບກັນແລະກັນໃນຄວາມງາມແລະຫາຍາກ. ຫ້ອຍຈາກເພດານສູງແມ່ນ chandelier ຍັກໃຫຍ່ທີ່ມີ icicles ໄປເຊຍກັນທີ່ສວຍງາມຫຼາຍພັນກ້ອນຫ້ອຍຈາກກອບຮູບ gilded. ນາງເບິ່ງຄືກັບໂຄງກະດູກ crinoline ຂອງເສດຖີຍັກໃຫຍ່.
  
  
  ຫນຶ່ງຊົ່ວໂມງຜ່ານໄປແລະຂ້ອຍໄດ້ອອກກໍາລັງກາຍໂຍຜະລິດບາງຢ່າງເພື່ອຮັກສາເສັ້ນປະສາດຂອງຂ້ອຍແລະກ້າມຊີ້ນຂອງຂ້ອຍມີຄວາມຍືດຫຍຸ່ນ. ມີພຽງແຕ່ສອງຊ່ວງເວລາທີ່ເຄັ່ງຕຶງ. ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ໄປ​ຕັ້ງ​ຖິ່ນ​ຖານ​ຢູ່​ທີ່​ນັ້ນ​ບໍ່​ດົນ, ຮູບ​ທອງ​ແດງ​ຂອງ​ແມ່​ຍິງ​ຊາວ​ອິນ​ໂດ​ເນ​ເຊຍ​ຄົນ​ໜຶ່ງ​ໄດ້​ປະກົດ​ຢູ່​ໃນ​ຫ້ອງ​ຮັບ​ແຂກ. ນາງມີກຽດສັກສີຂອງລາຊະວົງ, ເຖິງແມ່ນວ່າຈະສັ້ນຂອງສິ້ນຂອງນາງ. ນາງໄດ້ນຸ່ງຊຸດສີດໍາທັງຫມົດດ້ວຍຜ້າກັນເປື້ອນ lace pleated ສີຂາວ. ນາງໄດ້ດຶງ lever ແລະດ້ານຫນ້າຂອງເຄື່ອງແຕ່ງກາຍວັດຖຸບູຮານ swung ເປີດ, ເປີດເຜີຍໃຫ້ເຫັນຫນ້າຈໍໂທລະທັດຂະຫນາດໃຫຍ່ສາມ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ນາງໄດ້ອອກໄປອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ສີ່ສິບນາທີຕໍ່ມາມີພໍ່ຄົວເຂົ້າມາເບິ່ງຫ້ອງຢ່າງໄວ. ແຕ່​ລາວ​ມາ​ໃກ້​ຂ້ອຍ​ບໍ່​ເກີນ​ສີ່​ແມັດ. ເບິ່ງຄືວ່າລາວພໍໃຈແລະປະຖິ້ມອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ສັນຍານທີ່ຊັດເຈນວ່າເຈົ້າຂອງຄາດວ່າຈະມີ.
  
  
  ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງຍົນລົງຈອດ. ແລະໜ້ອຍກວ່າສິບນາທີຕໍ່ມາ ຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງດັງຂອງເຊີຮິວຢູ່ໃນແລວທາງ.
  
  
  ທ່ານ Pierrot ກ່າວວ່າ“ ທຸກຢ່າງເປັນໄປໄດ້ຢ່າງຄ່ອງແຄ້ວ.
  
  
  "Pravda ກໍາລັງກະກຽມການປະກາດສົງຄາມຂອງຕົນເອງກ່ຽວກັບເຮືອດໍານ້ໍາທີ່ຫາຍສາບສູນ. Studs ຈະຕ້ອງບິນອອກໄປເພື່ອເຂົ້າຮ່ວມກັບພວກເຮົາ.
  
  
  ພໍ່​ແມ່​ໃຫ້​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ ແລະ​ຖາມ​ພວກ​ຜູ້​ຊາຍ​ວ່າ​ດື່ມ​ຫຍັງ​ບໍ?
  
  
  "ຂ້ອຍຈະດູແລເຄື່ອງດື່ມ, Charles," Sir Hugh ເວົ້າ. "ພວກເຮົາບໍ່ຕ້ອງການທີ່ຈະຖືກລົບກວນສໍາລັບສອງສາມຊົ່ວໂມງຕໍ່ໄປເພາະວ່າພວກເຮົາຢູ່ໃນກອງປະຊຸມ." ໂດຍຜ່ານກະດານ, ລາວເປີດສາມຫນ້າຈໍ, ແລະແຕ່ລະຫນ້າຈໍສະແດງໃຫ້ເຫັນ scenes ທີ່ແຕກຕ່າງກັນຂອງ riots: ນັກຂ່າວ breathless ລາຍງານການລະເບີດໃນໃຈກາງລອນດອນ; ບໍ່ມີຫຍັງນອກ ເໜືອ ຈາກຄວັນຢາສູບແລະສິ່ງລົບກວນທີ່ຜະລິດໂດຍ CID ທີ່ instigation ຂອງ Hawk. ຜູ້​ສັງ​ເກດ​ການ​ອົງການ​ສະຫະ​ປະຊາ​ຊາດ​ທີ່​ປະ​ເທດ​ນິວຢອກ​ໄດ້​ກ່າວ​ເຖິງ​ການ​ໂຈມ​ຕີ​ໂດຍ​ກົງ​ຂອງ​ທູດ​ຈີນ​ຕໍ່​ຮອງ​ຜູ້​ແທນ​ໂຊ​ວຽດ. ຫນ້າຈໍທີສາມສະແດງໃຫ້ເຫັນຂ່າວຈາກ Dallas. "ໃກ້ຫຼາຍກັບການລອບສັງຫານທາງດ້ານການເມືອງອີກອັນໜຶ່ງ."
  
  
  Pierrot ໄດ້ເອົາສະຖານທີ່ຂອງລາວຢູ່ເທິງບັນລັງ, ຫລັງທີ່ຂ້ອຍຍັງເຊື່ອງຢູ່. Sir Hugh ຕື່ມຈອກສູງສາມຈອກດ້ວຍເຫຼົ້າຂາວແລະໂຊດາ. Renzo ຍືດອອກຢ່າງສະບາຍຢູ່ເທິງໂຊຟາ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ລໍ​ຖ້າ​ຈົນ​ກ​່​ວາ Sir Hugh ແມ່ນ​ເຄິ່ງ​ຫນຶ່ງ​ລະ​ຫວ່າງ​ອີກ​ສອງ​ຄົນ​ກ່ອນ​ທີ່​ຈະ diving ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຫ້ອງ, Luger ໃນ​ມື.
  
  
  “ເອົາມືຢູ່ຫຼັງຫົວຂອງເຈົ້າ,” ຂ້ອຍເຫົ່າ. 'ເຈົ້າ​ທັງ​ຫຼາຍ. ໄວ! ຄວາມແປກໃຈແລະບໍ່ເຊື່ອຖືທີ່ສົມບູນທີ່ Nick Carter ຍັງມີຊີວິດຢູ່ແລະໃນປັດຈຸບັນຢູ່ໃນຫ້ອງນີ້ບັງຄັບໃຫ້ພວກເຂົາປະຕິບັດຕາມໄວເທົ່າທີ່ຂ້າພະເຈົ້າຕ້ອງການ.
  
  
  "ເທື່ອນີ້ຂ້ອຍຈະບອກເຈົ້າທຸກຢ່າງ," ຂ້ອຍເວົ້າ. “ແຕ່ບໍ່ຫຼາຍເທົ່າເຈົ້າ. ພຽງພໍທີ່ຈະແຈ້ງໃຫ້ເຈົ້າຮູ້ວ່ານີ້ແມ່ນຈຸດສິ້ນສຸດຂອງການເດີນທາງຂອງເຈົ້າ, ຄົນ.
  
  
  Renzo ຍ້າຍດ້ວຍຄວາມໄວຂອງ cheetah ໄດ້. wig ລຽບ, ລຽບນຽນຂອງລາວຕີຂ້ອຍເປັນສີ່ຫຼ່ຽມ, ແລະກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະຍິງໄດ້ຍິງດຽວ, ລາວເອົາປືນອອກຈາກມືຂອງຂ້ອຍດ້ວຍຟັກ karate ທີ່ມີຈຸດປະສົງທີ່ດີ. ຄົນອື່ນ, ຍັງຕົກຕະລຶງກັບ scene, ມືຂອງເຂົາເຈົ້າອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.
  
  
  ໃນການເຄື່ອນໄຫວຫນຶ່ງ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ໂຍນ Luger ອອກໄປຈາກຄົນອື່ນ, ແລະ stiletto ຂອງ Hugo ໄດ້ຖືກຕັດອອກອາກາດ, ມຸ່ງຫນ້າໄປຫາຄໍ Renzo. ຂະນະ​ທີ່​ຮ່າງ​ກາຍ​ທີ່​ຕາຍ​ຂອງ​ລາວ​ໄດ້​ລົ້ມ​ລົງ​ກັບ​ພື້ນ​ດິນ, ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກໍ​ມີ​ປືນ​ຄົກ​ຢູ່​ໃນ​ມື​ອີກ, ເຄາະ​ທ່ານ Sir Hugh ລົງ​ໃນ​ທາງ​ໄປ​ທີ່​ປະ​ຕູ, ແລະ​ໄດ້​ຄວບ​ຄຸມ​ສະ​ພາບ​ການ​ຢ່າງ​ເຕັມ​ທີ່.
  
  
  - ລຸກຂຶ້ນ, ຄົນໂງ່. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເຕະ​ຄົນ​ອັງ​ກິດ​ທີ່​ສູງ​ສົ່ງ​ຢ່າງ​ບໍ່​ມີ​ກຽດ. ຕອນນີ້ຂ້ອຍຮັກສາໄລຍະຫ່າງທີ່ປອດໄພ. ດ້ວຍມືທີ່ບໍ່ເສຍຄ່າຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍຮູ້ສຶກວ່າຜົມຂອງລາວແລະຜົມຂອງ Pierrot ເພື່ອໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າຈະບໍ່ມີເລື່ອງຕະຫລົກ wig ອີກຕໍ່ໄປ.
  
  
  "ຕອນນີ້ພວກເຮົາຈະເຮັດບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ແຕກຕ່າງກັນ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "Marsland, ມັດ Simka." ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ໂຍນ​ສາຍ​ໄຟ​ຟ້າ​ທີ່​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ດຶງ​ອອກ​ຈາກ​ໂຄມ​ໄຟ​ພື້ນ​ເຮືອນ. - ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຈະ​ກວດ​ສອບ​ມັນ​.
  
  
  ດ້ວຍຄວາມກຽດຊັງຢູ່ໃນທຸກນິ້ວຂອງໃບຫນ້າແດງຂອງລາວ, Sir Hugh ເຮັດຕາມທີ່ລາວຖືກບອກ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ເຮັດ​ໃຫ້​ແນ່​ໃຈວ່​າ knots ໄດ້​ຖືກ​ມັດ​ຢ່າງ​ຖືກ​ຕ້ອງ​ແລະ​ຕັດ​ຢ່າງ​ຫນັກ​ແຫນ້ນ​ເຂົ້າ​ໄປ​ໃນ​ຜິວ​ຫນັງ​.
  
  
  “ຕົກລົງ,” ຂ້ອຍເວົ້າວ່າພໍໃຈເມື່ອລາວຈົບ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ຍູ້ Pierrot ທີ່​ມັດ​ໄວ້, ຜູ້​ທີ່​ມີ​ນ້ອຍ​ກວ່າ​ປູມ​ເປົ້າ carnival ຂອງ​ເດັກ​ນ້ອຍ, ໄປ​ໃສ່​ຂ້າງ​ຂອງ​ລາວ.
  
  
  "ຂ້ອຍຄິດວ່າເຈົ້າຮູ້ວ່ານີ້ແມ່ນຈຸດຈົບຂອງເຈົ້າ," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຖ້າທ່ານຕ້ອງການເວົ້າຄໍາອະທິຖານສຸດທ້າຍ, ເປັນຄໍາສຸດທ້າຍ, ຈົ່ງເຮັດມັນໄວ."
  
  
  - ນີ້ແມ່ນ outrageous, Carter. Sir Hugh ພະຍາຍາມໃຫ້ກຽດສັກສີຂອງສະພາສຽງຂອງລາວ, ແຕ່ກໍ່ລົ້ມເຫລວຢ່າງໂສກເສົ້າ. "ທ່ານບໍ່ສາມາດຂ້າຄົນໃນເລືອດເຢັນເຊັ່ນນັ້ນ."
  
  
  "ຄະນະລູກຂຸນສາກົນຈະເຫັນວ່າເຈົ້າມີຄວາມຜິດຫຼາຍກ່ວາພວກ Nazi ທີ່ຖືກແຂວນຄໍຢູ່ Nuremberg," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ແຕ່ມັນຈະໃຊ້ເວລາຫຼາຍເດືອນ." ແລະການເຜີຍແຜ່ທີ່ຈະຖືກມອບໃຫ້ກັບຄວາມກະຕືລືລົ້ນຂອງເຈົ້າອາດຈະເຮັດໃຫ້ຄົນອື່ນໄປສູ່ຄວາມຄິດທີ່ເປັນອັນຕະລາຍຄືກັນ. ນາຍຈ້າງຂອງຂ້ອຍເຊື່ອວ່າບາງຮູບແບບຂອງຄວາມບ້າແມ່ນຕິດເຊື້ອຄືກັບໂຣກ syphilis ຖ້າຖືກນໍາມາສູ່ຄວາມສົນໃຈຂອງປະຊາຊົນທົ່ວໄປ. ການເສຍຊີວິດຂອງເຈົ້າຈະຖືກນໍາສະເຫນີເປັນອຸປະຕິເຫດ.
  
  
  "ແຕ່ນັ້ນຈະບໍ່ຢຸດການສິ້ນສຸດຂອງໂລກ," Sir Hugh ເວົ້າໂອ້ອວດ. "ລາວຍັງສາມາດຖືກຢຸດຖ້າທ່ານໃຫ້ໂອກາດພວກເຮົາທີ່ຈະ telex Studs."
  
  
  "ທ່ານບໍ່ສາມາດ telex ກັບຄົນຕາຍ," ຂ້ອຍເວົ້າ. ແລະໃນສອງສາມປະໂຫຍກສັ້ນໆຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ບອກພວກເຂົາກ່ຽວກັບການເສຍຊີວິດຂອງ Studs ແລະຮູບພາບໂທລະພາບປອມທີ່ພວກເຂົາມັກຫຼາຍ. ສິ່ງສຸດທ້າຍເຮັດໃຫ້ບາງສິ່ງບາງຢ່າງຄລິກຢູ່ໃນຄົນອັງກິດໃຫຍ່.
  
  
  ທ່ານສາມາດກຽມພ້ອມສໍາລັບສິ່ງໃດແດ່ທີ່ສັ້ນຂອງການໂຈມຕີຢ່າງກະທັນຫັນຂອງ madness. ສິ່ງ​ທີ່​ໃນ​ຕອນ​ທຳ​ອິດ​ເບິ່ງ​ຄື​ວ່າ​ເປັນ​ຮ່າງ​ກາຍ inert ຊ້າ​ຕີ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ຄື​ກັບ jet bulldozer. ດ້ວຍມືຂອງລາວ, ລາວເອົາ Luger ອອກຈາກມືຂອງຂ້ອຍ, ແລະນ້ໍາຫນັກຂອງລາວເກືອບຈະເຄາະຂ້ອຍກັບພື້ນ. ອອກຈາກມຸມຕາຂອງຂ້ອຍ, ຂ້ອຍໄດ້ເຫັນ Pierrot ເຄື່ອນໄຫວຢ່າງມີຄວາມຫວັງພາຍໃຕ້ຫນ້າຈໍໂທລະທັດ, ແຕ່ຕອນນີ້ຂ້ອຍບໍ່ມີເວລາທີ່ຈະສົນໃຈລາວ. Sir Hugh ຕໍ່ສູ້ຢ່າງດຸເດືອດ ແລະເປື້ອນເປິ, ຄືກັບຄູ່ຕໍ່ສູ້ທີ່ອັນຕະລາຍທີ່ສຸດທີ່ຂ້ອຍເຄີຍປະເຊີນ, ແລະຄວາມເຂັ້ມແຂງຂອງລາວໄດ້ເພີ່ມຂຶ້ນສອງເທົ່າຍ້ອນຄວາມໂກດຮ້າຍຂອງລາວ. ມືໃຫຍ່ອັນໜຶ່ງຈັບຂ້ອຍໄວ້ທີ່ groin ແລະດ້ວຍ jerk ປ່າທໍາມະຊາດຈີກກາງເກງຂອງຂ້ອຍ, ບິນແລະທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງ. ລາວ​ຈັບ​ກະ​ເປົ໋າ​ກະ​ເປົ໋າ​ນ້ອຍ​ທີ່​ຂ້ອຍ​ຖື Pierre ແລະ​ຖິ້ມ​ລູກ​ລະ​ເບີດ​ແກ໊ສ​ໃສ່​ທີ່​ສຸດ​ຂອງ​ຫ້ອງ.
  
  
  ລາວຮູ້ຈັກ Nick Carter, ນັ້ນແມ່ນແນ່ນອນ. ແຕ່ maneuver ລາວເຮັດໃຫ້ລາວມີຜົນປະໂຫຍດບາງຢ່າງຂອງລາວ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ headbutted ເຂົາ​ໃນ​ກະ​ເພາະ​ອາ​ຫານ​, ເຮັດ​ໃຫ້​ເຂົາ​ນັ່ງ​ກັບ​ພື້ນ​ເຮືອນ​. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ​ໃສ່​ເຂົາ​ແລະ​ໃຫ້​ເຂົາ​ຂ້າ karate ຟັກ​ທີ່​ຄໍ.
  
  
  ຄ່ອຍໆຂ້ອຍກັບໄປເອົາ Luger ແລະຈົບ Pierrot ໂດຍບໍ່ຕ້ອງເສຍເວລາອີກຕໍ່ໄປ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ດຶງກັບຄືນໄປບ່ອນ. ໂຄມ​ໄຟ​ທີ່​ມີ​ໄປ​ເຊຍ​ກັນ​ຫລາຍ​ພັນ​ໜ່ວຍ​ໄດ້​ຕົກ​ຢູ່​ອ້ອມ​ຕົວ​ຂ້ອຍ. ຫໍຄອຍຂອງແສງປະກາຍໄຟໄດ້ກາຍເປັນຄອກຂອງຂ້ອຍແລ້ວ. ກອບໂລຫະມີຮູສໍາລັບມືຂອງຂ້ອຍ, ແຕ່ Luger ຂອງຂ້ອຍຢູ່ໃນມື.
  
  
  ຮອຍຍິ້ມທີ່ເກືອບເປັນມິດແມ່ນມາຈາກ Pierrot writhing, ຜູ້ທີ່ຍັງຖືກໃສ່ມື.
  
  
  "ດັ່ງນັ້ນດຽວນີ້ມັນເປັນພຽງແຕ່ພວກເຮົາສອງຄົນ, Carter," ລາວເວົ້າ. "ບາງທີພວກເຮົາສາມາດລົງໄປເຮັດທຸລະກິດໄດ້." ຂ້ອຍຮູ້ວ່າເຈົ້າເຫັນຄຸນຄ່າຊື່ສຽງຂອງເຈົ້າ, ແລະຂ້ອຍບໍ່ຕ້ອງການທີ່ຈະເປັນອັນຕະລາຍຕໍ່ມັນ. ເຈົ້າສາມາດລາຍງານວ່າເຈົ້າຈົມນໍ້າຕາຍຂ້ອຍແລະຂ້ອຍສັນຍາວ່າຈະຫາຍໄປ.
  
  
  ລາວ​ໄດ້​ເຮັດ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ວຸ້ນ​ວາຍ​ອີກ​ສອງ​ສາມ​ເທື່ອ ແລະ​ຫຼັງ​ຈາກ​ນັ້ນ​ບໍ່​ພໍ​ເທົ່າ​ໃດ​ຊົ່ວ​ໂມງ, ເຖິງ​ວ່າ​ຈະ​ມີ​ການ​ບິດ​ເບືອນ, ລາວ​ກໍ​ມີ​ອິດ​ສະຫຼະ. ທ່ານກ່າວວ່າ“ ນອກ ເໜືອ ຈາກການກະຕືລືລົ້ນກິລາ, ຂ້ອຍຍັງເປັນນັກກາຍຍະກັມ,” ລາວເວົ້າ. "ເຈົ້າຕ້ອງພັດທະນາທັກສະຫຼາຍຖ້າທ່ານຕ້ອງການຢູ່ລອດ." ມີຄວາມຂົມຂື່ນຢູ່ໃນສຽງຂອງລາວ, ແຕ່ລາວໄດ້ປ່ຽນມັນດ້ວຍຮອຍຍິ້ມ. “ຂ້ອຍ​ຍັງ​ມີ​ຫຼາຍ​ກວ່າ​ລ້ານ​ພໍ​ສົມຄວນ. ຂ້ອຍສາມາດໃຫ້ລາງວັນເຈົ້າໄດ້ດີກວ່າລັດຖະບານທີ່ຂີ້ຄ້ານຂອງເຈົ້າ.
  
  
  ຂ້ອຍສັ່ນຫົວ. "ນີ້ຈະບໍ່ເຮັດວຽກ, Pierrot," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ມີບໍລິສັດເຕັມໃຈທີ່ຈະຊ່ວຍເຈົ້າຖ້າຂ້ອຍເຮັດບໍ່ໄດ້." "ຖ້າຂ້ອຍເຊື່ອເຈົ້າ," ລາວເວົ້າ, ຍັງຄົງຢູ່ໃນອາລົມດີ, ຍືດຕົວ, ຍ່າງເບົາໆໄປຫາ Luger ແລະເອົາມັນຂຶ້ນ, "ແລະຂ້ອຍບໍ່ແນ່ໃຈວ່າຂ້ອຍເຮັດເທື່ອ, ເຈົ້າຈະ, ດັ່ງນັ້ນ, ຖ້າເຈົ້າບອກ. ຄວາມຈິງ, ພວກເຂົາອາດຈະສ້າງເລື່ອງດຽວກັນກ່ຽວກັບການຈົມນ້ໍາຂອງຂ້ອຍ.
  
  
  ເຈົ້າສາມາດເຊື່ອວ່າຂ້ອຍຈະຫາຍໄປຕະຫຼອດໄປ, ເຊັ່ນ Pierrot Simca. ດຽວນີ້, ໝູ່ຂອງເຈົ້າ, Hawke, ເບິ່ງຄືວ່າມີຄວາມຮູ້ກ່ຽວກັບແຜນການວາງແຜນປະຊາກອນນ້ອຍໆຂອງພວກເຮົາ, ຂ້ອຍຮູ້ວ່າຂ້ອຍບໍ່ມີອະນາຄົດທາງດ້ານການເມືອງຫຼືບ່ອນອື່ນເຊັ່ນ Pierrot Simke. ແຕ່ດ້ວຍຕົວຕົນໃຫມ່, ດ້ວຍຊື່ທີ່ແຕກຕ່າງກັນ, ຂ້ອຍສາມາດຫວັງວ່າຈະໄດ້ຊີວິດທີ່ມີຄວາມສຸກໃນອາຟຣິກາທີ່ຮັກຂອງຂ້ອຍ. ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນທ່ານສາມາດອອກບໍານານເປັນຕົວແທນ AX ທີ່ຮັ່ງມີທີ່ສຸດເທົ່າທີ່ເຄີຍມີມາ."
  
  
  "ບໍ່ມີທາງ," ຂ້ອຍເວົ້າ. — ມີ​ສິ່ງ​ອື່ນ​ອີກ​ທີ່​ຕ້ອງ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ແກ້​ໄຂ​ນອກ​ຈາກ​ຈຸດ​ຈົບ​ຂອງ​ໂລກ, Pierrot. ເຈົ້າລືມ Rosana.
  
  
  ລາວລະເບີດ. - "ໂສເພນີໂງ່ນີ້." "ເຈົ້າຢາກປຽບທຽບນາງກັບ Pierrot Simca ບໍ?"
  
  
  "ຄືກັບກ່ອນ, Pierrot," ຂ້ອຍເວົ້າ. "ຊີວິດສໍາລັບຊີວິດ."
  
  
  ຄວາມໂກດຮ້າຍໄດ້ສ້າງຂຶ້ນໃນຜີປີສາດນ້ອຍ. ຄວາມ​ຫວັງ​ດຽວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ແມ່ນ​ການ​ຈັບ​ລາວ​ໃນ​ທາງ​ນີ້.
  
  
  "ນອກຈາກນັ້ນ," ຂ້າພະເຈົ້າເວົ້າວ່າ, "ມັນຈະບໍ່ຍຸດຕິທໍາກັບ Rosana ທັງຫມົດ." ໃນເກັດ, ນາງບໍ່ພຽງແຕ່ surpasses ທ່ານໃນນ້ໍາຫນັກ, ແຕ່ຍັງເປັນຮ້ອຍເທື່ອໃນ decency.
  
  
  'ດີ!' ສຽງຂອງລາວໄດ້ສູນເສຍຄວາມເລິກຂອງມັນ ແລະສຽງດັງເກືອບສັ່ນສະເທືອນ. "ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ໃຫ້ຂ້ອຍບອກເຈົ້າທຸກວິທີທີ່ຂ້ອຍ fucked ຫມາຊາວກະສິກອນ." ລາວໄດ້ເຂົ້າໄປໃນລາຍລະອຽດວ່າມີພຽງແຕ່ທ່ານດຣ Untenweiser ທີ່ເຄົາລົບນັບຖືເທົ່ານັ້ນທີ່ຈະມີຄວາມຍິນດີ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ yawned ຢ່າງ​ເປີດ​ເຜີຍ. "ເຈົ້າຕ້ອງເບິ່ງຄືກັບລີງຢູ່ໃນຮ່າງກາຍຂອງ Venus de Milo," ຂ້ອຍເວົ້າຢ່າງໂຫດຮ້າຍ.
  
  
  'ລິງ?' ລາວຈົ່ມ. “ລີງຢູ່ໃນຄອກ. ເຈົ້າເປັນລີງ, Carter. ຂ້ອຍເປັນອິດສະຫຼະ.' ລາວ​ແກວ່ງ​ລູກ​ປືນ​ແລະ​ຊີ້​ມັນ​ມາ​ຫາ​ຂ້ອຍ​ຢ່າງ​ພາກພູມ​ໃຈ​ຜ່ານ​ບາ​ອັນ​ໜຶ່ງ. Cackling ດ້ວຍຄວາມຍິນດີ, ລາວເອົາມືອອກກ່ອນທີ່ຂ້ອຍຈະຈັບມັນ. 'ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ຫລິ້ນ​ເກມ​. ເກມກ່ຽວກັບເດັກຊາຍທີ່ບໍ່ດີກຳລັງລໍ້ລວງລີງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ຂ້າພະເຈົ້າຈະຍິງທ່ານ, Carter, ບໍ່ວ່າຫມູ່ເພື່ອນຂອງທ່ານມາຫຼືບໍ່. ຂ້າພະເຈົ້າຄິດວ່າຂ້າພະເຈົ້າ, Pierrot Simka, ຍັງຈະແລ່ນຫນີ.
  
  
  ລາວເຕັ້ນຢູ່ອ້ອມຄອກຂອງຂ້ອຍ, ດຶງອາວຸດເຂົ້າໄປ, ແລະຈາກນັ້ນກໍ່ດຶງມັນອີກຄັ້ງເມື່ອຂ້ອຍກ້າທີ່ຈະຈູບລາວ. ອີກເທື່ອໜຶ່ງ ລາວກະໂດດອອກໄປໄກກວ່າເມື່ອຂ້ອຍໂດດເຂົ້າໄປຫາລາວ ແລະ ບໍ່ມີຫຍັງເລີຍ ນອກຈາກອາກາດ. ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ພໍ​ໃຈ​ກັບ​ຄວາມ​ຜິດ​ຫວັງ, exhaled shakily ແລະ​ຊ້າ​ການ​ເຄື່ອນ​ໄຫວ​ຂອງ​ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ກັບ​ຄວາມ​ພະ​ຍາ​ຍາມ​ທີ່​ບໍ່​ສໍາ​ເລັດ​ແຕ່​ລະ​ຄົນ. ຈົນ​ຮອດ​ເວລາ​ສຸດ​ທ້າຍ, ເມື່ອ​ມື​ຂອງ​ຂ້ອຍ​ປິດ​ຫົວ​ຂອງ​ລາວ​ແລະ​ບີບ​ມື​ຢ່າງ​ແຮງ​ຈົນ​ລາວ​ຖິ້ມ​ອາວຸດ.
  
  
  ດຽວນີ້ລາວເລີ່ມຖາມ. ລາວບໍ່ໄດ້ເຈລະຈາໃນເວລາທີ່ຂ້ອຍດຶງຫົວຂອງລາວດ້ວຍສົບແຫ້ງເຂົ້າໄປໃນຂຸມ. ລາວມີຄວາມເຂັ້ມແຂງຢ່າງບໍ່ຫນ້າເຊື່ອສໍາລັບຂະຫນາດຂະຫນາດນ້ອຍຂອງລາວ, ແຕ່ປາຍຂອງລາວແມ່ນເປັນທີ່ຮູ້ຈັກທັນທີທີ່ຂ້ອຍຈັບຫົວຫມາກພ້າວຂະຫນາດນ້ອຍຂອງລາວ. "ນັ້ນແມ່ນມັນ," ລາວເວົ້າຢ່າງຫຍາບຄາຍ. "ເງິນທັງຫມົດຂອງຂ້ອຍ, Carter, ແມ່ຍິງ, ໃດກໍ່ຕາມທີ່ທ່ານຕ້ອງການ ... ahhh..."
  
  
  ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ຄິດເຖິງຮ່າງກາຍຂອງ Roseanne ໃນຂະນະທີ່ນາງນອນອາບເລືອດຂອງນາງຢູ່ເທິງຕຽງຂອງຂ້ອຍໃນ Superba, ແລະຂ້ອຍໄດ້ອຽງຫົວຂອງລາວລົງຈົນກ່ວາຂ້ອຍໄດ້ຍິນສຽງຄໍຂອງລາວ.
  
  
  ໂຄມໄຟພື້ນໄດ້ຖືກຕິດຢູ່ໃນ cage ກັບຂ້າພະເຈົ້າ, ແລະໃນເວລາທີ່ຂ້າພະເຈົ້າບໍ່ມີຫຍັງທີ່ຈະຢ້ານກົວຈາກ Pierrot ແລະອາວຸດ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ນໍາໃຊ້ມັນເພື່ອຍົກ chandelier ສອງສາມນິ້ວຂ້າງເທິງຫນ້າດິນ. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ມັນໃຊ້ເວລາຫຼາຍກວ່າການດຶງແລະຍູ້ເພື່ອໃຫ້ໄດ້ສິ່ງຂອງຟຣີ.
  
  
  ຂ້າ​ພະ​ເຈົ້າ​ໄດ້​ເອົາ Luger ແລະ​ຍິງ​ສາມ​ການ​ສັກ​ຢາ​ສາມ​ວິ​ນາ​ທີ​ຫ່າງ​ກັນ. ສັນຍານປະສານງານກັບພັນເອກ. Hawk ສາມາດໄວ້ຊີວິດຂ້າພະເຈົ້າລາຍງານຂອງລາວໃນຫນັງສືພິມ, ເຊິ່ງກໍາລັງຈະເກີດຂຶ້ນ.
  
  
  ນັກການເງິນຊາວອັງກິດ ແລະລັດຖະສະພາອີຕາລີຖືກຂ້າຕາຍ ຫຼັງຈາກລະບຽງລົ້ມລົງ.
  
  
  ການຂ້າຕົວຕາຍຢ່າງລຶກລັບຂອງຜູ້ຜະລິດທີ່ມີຊື່ສຽງ.
  
  
  ບໍ່ວ່າເລື່ອງໃດທີ່ Hawk ບອກ, ມັນທັງຫມົດໄດ້ຕົ້ມລົງກັບຂ້ອຍຄືກັນ: "ຄໍາສັ່ງຖືກດໍາເນີນ."
  
  
  ຈົບ.
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"