Carter Nick : другие произведения.

71-80 collectie van detective verhalen over Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  71-80 collectie van detective verhalen over Nick Carter
  
  
  
  
  71-80 Killmaster Collectie van detective verhalen over Nick Carter.
  
  
  
  
  71. Doel: Doomsday Eiland http://flibusta.is/b/684362/read
  
  Doel: Doomsday Eiland
  
  72. Nacht van de Avenger http://flibusta.is/b/684617/read
  
  Nacht van de Avenger
  
  73. De slager van Belgrado http://flibusta.is/b/608980/read
  
  De slager van Belgrado
  
  74. De Assassin ' s Brigade http://flibusta.is/b/607271/read
  
  Moord Brigade
  
  75. Curator http://flibusta.is/b/610142/read
  
  De Curator
  
  77. Code http://flibusta.is/b/607252/read
  
  De Code
  
  78. Agent-counter-agent http://flibusta.is/b/612843/read
  
  Agent Counter-Agent
  
  79. Het uur van de Wolf http://flibusta.is/b/685950/read
  
  Het uur van de Wolf
  
  80. Onze agent in Rime ontbreekt http://flibusta.is/b/687063/read
  
  Onze Agent in Rome Ontbreekt
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Doel: Doomsday Eiland
  
  
  vertaald door Lev Shklovsky in het geheugen van zijn verloren zoon Anton
  
  
  Originele titel: Doel: Doomsday Eiland
  
  
  
  Het eerste hoofdstuk.
  
  
  Ze zei haar naam was Veronica, dat op zich maakte me ongemakkelijk. De meisjes waren niet langer gedoopt Veronicas, en dit was niet een dag ouder dan zestien. Het feit dat ze in de bar van het hotel niets betekende; deze kinderen waren net zoveel kans op een nep-ID vandaag als alles wat ze niet zouden moeten worden. Een blik op de koude gezicht, de uitdagende ogen onder het lange blonde haren, en de meeste mensen zouden waarschijnlijk vertrouwen Ay-in alles. Het vermoeden is één van de belangrijkste onderdelen van mijn beroep; het is een tweede natuur om te zoeken naar de waarheid achter lagen van leugens. Hij was op vakantie, maar dat maakt niet uit. Er zijn genoeg mensen in de wereld die zou graag zien dat Nick Carter dood te houden me constant alert.
  
  
  Haar was in Westbush voor een paar dagen om uit te rusten na een stressvolle opdracht in het Midden-Oosten. Ze waren niet bijzonder moeilijk in vergelijking met de andere taken die ik heb, en ik had geen nieuwe kogelgaten. Maar na meer dan een maand in de woestijn van mijn behoefte aan sneeuw en rustige bergen, een groep van mensen die nog nooit hebben gehoord van een oproep om mij voor joins me op deze afgelegen, maar luxe ski resort in Vermont. En nu Veronica.
  
  
  Ik bracht het grootste deel van de dag op de pistes, waar het niet te druk als het was midden van zondag. Deze dagen ik kan niet skiën zo veel als ik zou willen, maar ik blijf in vorm, en zolang ik niet probeert te voldoen aan de kampioenen, ik kan omgaan met bijna elke downhill kampioenschap. Misschien een beetje meer voorzichtig; ik heb elkaar geslagen te vaak in mijn werk gewoon stoeien met bomen en rotsen.
  
  
  Toen ik de grote zaal, met een grote open haard in het midden en een koperen gordijn over, het was aangenaam levendig. De geur van brandend walnoten vermengd met de geuren van leer, natte wol, en de verleidelijke aroma ' s van hete dranken die Dreadlocks gemengd in de bar. De meeste van de mensen waren jong en zat of hing in groepen, terwijl een paar koppels maakten gebruik van de privacy van de diepe lederen banken langs de wanden.
  
  
  De barman begroet me een vet, altijd glimlachende red-haired boy. Hij kende mijn naam, dus ik was niet verbaasd toen hij vroeg: "Leuke dag, Nick?"
  
  
  "Niet slecht," zei ik, zinken neer op een kruk. Ten eerste zie ik niet de youngish blondje zit in een half dozijn stoelen met haar rug naar mij. Maar toen ze mijn naam hoorde, ze langzaam draaide zich om, keek me in de donkere spiegel achter Dreadlocks, toen draaide hij zich om en keek me aan.
  
  
  "Dus jij bent Nick." Haar stem was zacht, een beetje husky, en ondanks haar jeugd, het klonk niet als een wet. Haar, knikte, natuurlijk, voorzichtig. Zelfs in een dikke zwarte trui die tot aan haar heupen, het was duidelijk dat ze was uitgeput, zoals de ster van een van die grappige strand films. Maar ik nog steeds de voorkeur om te zien ih een beetje ouder; hey, misschien dertig, maar ze is niet helemaal goed op de hoogte van de nieuwste jeugdige trends nog niet, en ik betwijfel of ik ooit naar dat punt. Ze gekanteld haar hoofd, zodat haar lange haar viel over één schouder als een gouden waterval. Toen ze knikte bedachtzaam. 'Ja. Je ziet eruit als Nick. En toen draaide ze zich op haar rug op mij en keek door de open haard in de rij van hoge ramen die keek uit over de verlichte sneeuw hellingen.
  
  
  Dat is het, dacht ik, en nam een slok Dreadlocks ' warme rum.
  
  
  Na een tijdje, het meisje gleed langzaam van de stoel af; ze was iets langer dan ze eruit zag zitten. Ze keek naar mij snel, en het was niet een van die nep-zwoele blikken die tieners praktijk; ze beetje haar onderlip en haar ogen keken echt door de mijne. Als ze mij benaderd, met het air van iemand die had net een moeilijke beslissing. Hij stond op automatisch , en niet uit beleefdheid. Haar hotel is voorbereid te zijn voor iets dat zou kunnen gebeuren.
  
  
  "Haar naam is Veronica," zei ze.
  
  
  Nou, dat is een goede naam, dacht ik. waarschijnlijk heeft zij pakte een ego tijdens het kijken naar oude films op TV. "Dus we kennen elkaar bij naam," zei ik voorzichtig. Ze legde haar handen achter haar rug, en hij hoopte dat ze het alleen doen om te pronken met haar weelderige borsten.
  
  
  'Ja. Haar ... ik heb gezien dat je hier voor. U bent de enige hier, niet dan?
  
  
  Hij knikte naar haar.
  
  
  "Ik dacht het wel. Haar kinderen."
  
  
  Haar mimmo nah keek in de grote zaal; nu was vol en het geluid is toegenomen. Wat een muzikant is hij, hij begon met het spelen van de gitaar. "Ik denk dat een wandeling met deze menigte van mensen die een einde zal maken aan uw probleem," ik grinnikte, op zoek naar nah.
  
  
  Ze glimlachte kort, dan gekauwd haar lip weer.
  
  
  "Nee, dit ... Nou ja, iedereen die hier meer of minder van iedereen, en ik wil niet ..." Hey, leek het moeilijk te krijgen tot de punt. Toen ze stak haar hand bevroor, maar ze verwijderden slechts een lok van haar haar.
  
  
  Haar begon te ontspannen, het was gewoon een meisje die verloofd was wilde bedrijf voor de lol, en ze was beschikbaar. In plaats daarvan vroeg ze me of ik getrouwd was ...
  
  
  "Bent u getrouwd, Nick?"
  
  
  "Ik heb niet het plezier."
  
  
  "Haar getrouwd. Een paar maanden.'
  
  
  Haar moeten hebben aangetoond haar verrassen.
  
  
  "Ik weet dat ik eruit zie als een kind, vooral voor oudere mannen..."
  
  
  Net als u zijn; ik probeerde niet te laten kruipen.
  
  
  "...maar ik ben eenentwintig, en dat is het probleem."
  
  
  Nou, ik ben ziek van haar. 'Wat bedoel je?'
  
  
  "Zie je, ze was getrouwd-oh, ze is al verteld dat. Een paar maanden geleden. Mijn moeder hield niet van mijn man, dus vroeg ze aan mijn stiefvader te schoppen uit het ego, en nu zijn ze naar me te kijken op de voet."
  
  
  "En je bent hier alleen?"
  
  
  "Ik bedoel ... hier. In een hotel. Maar mijn familie heeft een ski-lodge aan de andere kant van de helling." Ze wees vaag in de lange rij van windows. "Je moet het zien."
  
  
  Hij schudde zijn hoofd, vervolgens gestopt. Tijdens één van zijn reizen, hij zag een lange, hoge muur die leek uit te breiden continu voor een paar honderd meter, en de bomen en struiken rond het waren gekapt als een gevangenis of op het fort. Buiten zag ze een groot huis met schoorstenen en hellende daken. Een ski-lodge, ja! Ik vroeg Veronica als het was het juiste huis, ze bedoelde maretak.
  
  
  "Ja, dit is het huis."
  
  
  "Meer als een gevangenis."
  
  
  Ze knikte. 'Dat klopt. Ze bracht me hier en ... rust. Het is niet ons eigendom; Bert - mijn stiefvader-nam het ego seizoen. Het wordt gebruikt om te behoren tot een speciale gangster of iets, en er zijn allerlei alarmbellen en verschrikkelijke vallen op de grond."
  
  
  "Het klinkt als een goede plek om te overwinteren."
  
  
  "Oh, als je eenmaal in, het is leuk."
  
  
  "Maar je bent alleen op de straat en nu".
  
  
  "Nou het is niet de maretak zin dat ze me opsluiten of iets dergelijks. Maar mijn Moeder en Bert zorg er altijd voor dat als ik vrienden met iemand hier, vooral een jongen van mijn leeftijd, ik wil niet verliezen van mijn ego."
  
  
  "Hoe gaat zij dat doen?" Snel keek ik rond, maar ik zag iedereen kijken naar haar, en ik kon haar zien duidelijk in de schaduw. Verdomd goed.
  
  
  'Henry. Hij is altijd op mij te wachten in de lobby, en hij houdt popping in hier om te controleren op haar."
  
  
  "Hendrik," zuchtte ik tevreden. Ik begon te denken dat dit het meisje was een beetje gek.
  
  
  "Dit is, natuurlijk, onze chauffeur."
  
  
  'Natuurlijk. Wat als hij ziet dat je aan het praten om me nu?
  
  
  "Je ziet er niet als een man te worden geïntimideerd, Nick."
  
  
  Haar, knikte naar de menigte van jonge mensen. "Wat is er mee?" Sommige van de jongens had dezelfde lengte van de haren van de meisjes, maar er waren ook enkele die zou hebben gespeeld rugby.
  
  
  "De paar die ik sprak, en Henry zag ik deed het. Toen ze begonnen met het vermijden van mij."
  
  
  'Wat dan?'
  
  
  "En dan na Henry ... ik sprak met hen."
  
  
  "Je prikkelen mijn nieuwsgierigheid." Hij was beginnen te krijgen een beetje boos; ofwel dit meisje haar eigen onwaarschijnlijk verhaal, of Henry, als wat ze zei, was waar.
  
  
  "Heb je een auto, Nick?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Er is een bar ..." Ze beetje haar lip. "In een nabijgelegen stad, en ... weet je dat ik nog niet overal, maar hier al bijna twee maanden?"
  
  
  "Wat voor soort van bar?"
  
  
  "Ik heb gehoord dat dit de meest briljante plek in het gebied. Goede muziek, leuke mensen. Dat weet je.'
  
  
  Ik kende haar. Hij stond op het punt om te concluderen dat het meisje was gewoon wachten om te worden opgehaald toen zag hij een gezicht gluren door de deur van de lobby. Het gezicht was over de grootte en de kleur van een basketbal. Ego wenkbrauwen vormden een doorlopende zwarte lijn boven de ogen verborgen in de plooien van de huid en de neus naar beneden gebogen om de flexibele mond. Nen is het dragen van een ski-jas en donkere broek, en het leek alsof hij groot was, dat zou een Japanse sumo worstelaar denken.
  
  
  Plotseling, hij grijnsde naar Veronica, gooide een aantal van Dreadlocks ' geld op de toonbank, en stevig pakte het meisje bij de arm.
  
  
  "Als het Henry," zei ik, " het moet een stuk van het meubilair van uw gangster huis. Kom op, Veronica; ik wil het zien van deze bar! '
  
  
  Als we naar de deur, Henry vernauwde zijn ogen en hief een frons van zwarte wenkbrauwen. Veronica probeerde te verbergen achter me. Henry keek verward, en zijn zachte lippen bewoog als een paar opgewonden wormen. Ego ' s enorme torso vulde de deuropening, maar als we dichterbij Likt, hij nam een stap terug.
  
  
  "Simpel," zei ik vrolijk.
  
  
  Ego ' s ogen lieten mij en draaide zich om naar het meisje. "Miss Veronica ..." begon hij, en ego ' s stem was absurd, bedreigend.
  
  
  "Het is al goed," ego onderbroken. "Ze is met mij."
  
  
  Het was onmogelijk om mimmo, maar ik ging door.
  
  
  Henry nam een stap terug, dan versterkt zichzelf. Ik was benieuwd hoe ver hij zou gaan in een openbare plaats, en hij hoopte dat het zou te ver. Misschien was het meer kinderachtig van me, maar ik hou niet van mensen die schrikken van kinderen.
  
  
  Veronica zei: "Zeg Mama en Bert ben ik thuis om middernacht, Henry." Haar stem had een klank van arrogante instantie die meestal irriteert me, maar ik was een beetje trots op haar weerstand te bieden aan de emu.
  
  
  Henry keek me aan, blijkbaar niet zeker wat te doen. Ik hielp Em zijn beslissing voorzichtig door het plaatsen van mijn hand op zijn bier tonvormig lichaam en deze naar beneden te drukken zo hard dat we kunnen doorgeven. Hij kon de verleiding niet weerstaan, en dat was een beetje teleurstellend, maar de blik in zijn ego ogen beloofd "later". We liepen snel door de lobby naar de brede gebogen veranda. Het was helemaal donker is, maar de hoge arc lampen verlicht de nacht. We onze weg door de sneeuw naar het asfalt parkeerplaats en speelde dit spel in mijn blauwe verhuur van Ford. Veronica zeg niets tot ik de motor startte.
  
  
  .'Hallo daar! zei ze zachtjes en lachte. "Ik had geen idee maretak wat Henry daar ging doen!"
  
  
  "Je dacht dat hij was gaan spank me in het bijzijn van al die mensen?"
  
  
  Ze haalde zijn schouders op en begon te graaien door middel van haar grote lederen schoudertas. 'Heb je een sigaret voor me?" vroeg ze.
  
  
  Ik gaf hey, één rond mijn speciale gold-steel van sigaretten, en haar ogen toen ze het zag.
  
  
  "Wat voor merk is dit?" vroeg ze.
  
  
  Hij opende het en tikte het dashboard met zijn aansteker. "Ze zijn gemaakt in Turkije en hebben geen merk."
  
  
  Als ik het rijden op een smalle landweg, merkte ik dat haar ogen kijken mij aan alsof ze besefte wat ze was om zich in. Met mijn zwarte haren een beetje te lang, want ik had geen tijd om het te snijden en mijn dunne gezicht, ik kan er bijna sinistere in bepaalde lichtomstandigheden, en mijn grote handen de merken van mijn talloze gevechten. Haar is niet bijzonder hoog door de normen van vandaag - meer dan vijf meter van negen centimeter, maar over de spieren, met name in de armen en schouders, en het toont. Ik was benieuwd wanneer het meisje naast me zou vertellen dat zij veranderd was met haar gedachten.
  
  
  "Wat is de naam van dit café?"
  
  
  "Het mooie van waanzin," en ik geloof dat het aan de andere kant van de stad." Haar stem was kalm; misschien zou hij onderschat haar niet meer.
  
  
  De weg wond voor een paar mijl tussen hoge lawines; we niet te zien, andere verkeer totdat we werden in een rechte lijn, en toen zag ik het licht in mijn achteruitkijkspiegel. Hij glimlachte bij zichzelf en vertraagd. De auto achter ons.
  
  
  'Henry? Ik vroeg haar, het meisje, wijzend met mijn duim over mijn schouder.
  
  
  Veronica keek rond. "Ik zie niet in zijn ego."
  
  
  "Het is een grote auto. Wat voor auto heb je?
  
  
  "Ik denk dat hij het rijden in een Bentley vandaag."
  
  
  Hij knikte naar haar. 'Eigenlijk. En hij laat je niet van voor zijn aangezicht, zal hij?
  
  
  "Waarschijnlijk niet. Ze zuchtte. "Ah, neem de maat."
  
  
  Ik moest lachen. 'Kalmeren. Wat kan het doen?'
  
  
  Ze gaf geen antwoord, maar ik kon haar zien bijten op haar lip weer.
  
  
  Het was een kleine stad, en het centrum was verlaten en donker, met een paar winkeltjes, een paar kerken en oude witte houten huizen die stond stil rond een besneeuwd park. We reden door het park en bevonden ons op een kleine leuke baan. Er werden twee mobiele restaurants, een motel, een pannenkoek en een winkel, en een kleine taverne met een rij van busjes geparkeerd in de voorkant van het; aan de overkant van de straat, los van de andere gebouwen, was het Mooie van Waanzin, een blokhut, een overdreven rustieke stijl met een groot bord boven de deur.
  
  
  Toen we eruit kwamen, Veronica keek terug. De koplamp was nu verdwenen, maar ik was er zeker van Henry was ergens achter ons, staande aan de kant van de weg met de lichten uit.
  
  
  Als we via de dikke deur, de donder van een langharige rock band van vier me hit in de oren. Het interieur is vol, rokerig, en schaars verlicht door kaarsen en het verbranden van hout. Een serveerster in een mini-rok, groene badpak, en bijna transparante blouse leidde ons naar een tafel en nam onze bestelling. De specialiteit hier is de warme cider met Jack Daniels, dat vond ik geweldig. Veronica overeengekomen absently; ze geconcentreerd op de muziek met een glazige blik in haar ogen.
  
  
  Het is zeker niets tegen de rots; delen van het zijn vrij verdomd goed, en als je luistert naar de teksten van sommige nummers, je moet toegeven dat deze jonge schrijvers hebben een veel te zeggen, en ze doen het met enthousiasme. Maar hier, de kamer was te klein, te warm van het vuur en de drukke menigte voor dit niveau van de ruis.
  
  
  Ik was benieuwd wat al deze mensen om ons heen kunnen praten over, omdat ze niet konden begrijpen elkaar.
  
  
  Haar geen een oog met dag en wilde Henry. Hij liet zich niet meer zien, dat verbaasde me; ik had verwacht hem om naar ons te kijken.
  
  
  Na een tijdje, hij verontschuldigde zich en liep naar de mannen van de kamer aan de andere kant van het podium. Ik durf te wedden dat als ik het laat Veronica alleen voor een paar minuten, zal zij snel aantrekken van een menigte van fans. Zelfs in deze kamer vol mooie meisjes, ze stond uit.
  
  
  Ik was niet mis; toen ik terug kwam, waren er twee jonge mannen om haar heen. Veronica niet tot ih, maar ik kon merken dat ze gewaardeerd onder de aandacht.
  
  
  Ze stelde me voor aan de jongens - ihk niet begreep haar, maar dat maakt niet uit. IH vroeg haar te gaan zitten, en ze speelde dit spel. Ze hadden allebei lang haar, één had een snor, de andere niet, en ik dacht dat ik voelde een baardloze jongen rond het hotel. Hij had gelijk.
  
  
  Vroeg hij me. "Je verblijft in Westbush, toch?"
  
  
  Ik vertelde haar om.
  
  
  "Hé, jongen, je bent een verdomd goede skiër. Een professional?
  
  
  Goed, soms voel ik me gevleid, hoewel ik probeer het te weerstaan. "Nee," zei ik. "Ik ben gewoon rusten."
  
  
  De rock band onderbroken, die tijdelijk maakte het gesprek draaglijker. Een paar minuten later, twee meisjes bij ons, jong, gekleed in een standaard past al meer dan jeans en omzoomd leer. Dan de jongens die wisten dat het goed kwam, en toen de muziek begon weer te spelen, hadden we acht mensen het spelen van dit spel op twee stoelen samen. Veronica gekletst met de anderen alsof ze oude vrienden, maar ze hield me aan de praat. Ik leunde achterover, ontspannen, en antwoordde toen iemand zei: iets voor mij. Ik dacht dat ze goed waren jonge mensen. Ze rookte niet iets sterker dan Kameel, en blijkbaar had ze het niet erg vond haar de oudsten.
  
  
  De tijd ging snel voorbij, en ik moet toegeven dat ik veel plezier gehad. Voor een tijdje, Henry zelfs vergeten om te kijken voor haar in de deuropening. Op een dag, ik keek op mijn horloge. Het was elf uur, en hij vroeg zich af of hij moet bellen Veronica ' s aandacht aan besteed. Maar ik durfde het niet aan; ik wilde niet handelen griezelig en sleept haar weg van haar nieuwe fans. Na een paar minuten legde ze de mouwen van mijn trui in en keek op de klok zelf.
  
  
  "Kom op," zei ze zacht, ze was zo dicht bij me dat ik hoorde haar duidelijk, haar schouder gedrukt hartelijk tegen mij. Hij grinnikte en keek hey in het oog. Ze kuste me zachtjes, maar met een onmiskenbare belofte.
  
  
  Toen we buiten in de frisse kou, trok hij naast de Ford. 'Waar?'
  
  
  "Thuis, denk ik." Ze zei het terloops, maar met een duidelijk spijt van.
  
  
  Ik keek in het rond. Henry was niet in zicht, maar hij was nog steeds zeker van dat hij was ergens in de buurt.
  
  
  Vroeg ik haar. "Wat als ik de kans krijg om zich te ontdoen van je schaduw?"
  
  
  'Wat dan? Ze zat naast mij en kijkt mij met even open, weelderige lippen.
  
  
  'We kunnen wel ergens ... niet thuis."
  
  
  Ze werd gekust door de ee, in een poging om het makkelijk te maken, maar haar mond opende en haar tong gleed in mijn mond, spelen met mijn tong.
  
  
  "Waar?" fluisterde ze.
  
  
  "Nou, ik heb een kamer met een prachtig uitzicht."
  
  
  Ze schudde haar hoofd. "We kunnen daar niet heen; Henry zal ons vinden."
  
  
  Natuurlijk, ze had gelijk. Maar met haar lichaam gedrukt tegen de mijne en haar armen rond mijn nek, ik was niet van plan om te laten Assepoester ga naar huis.
  
  
  Ik keek naar beneden de weg, het gevoel meer gefrustreerd dan ik ooit had gevoeld met een fret toen ik een tiener was. "Misschien kunnen we hem kwijt."
  
  
  'En dan?'
  
  
  Haar, hij haalde zijn schouders op. "We zullen in staat zijn om het gebruik van de auto niet rijden."
  
  
  Ze grijnsde ondeugend, en dat de uitdrukking op haar gezicht, ze zag er niet uit als een zestien-jaar-oude meer.
  
  
  Ik wist niet dat de wegen, natuurlijk, maar mijn lichte auto met winterbanden ging door de bochten met meer wendbaarheid dan de big Bentley. Onmiddellijk na het draaien Brylev veranderd in een met bomen omzoomde steeg en uitgeschakeld. En een moment later, Henry was in feite het besturen van de Bentley. Zo snel als hij geslaagd is voor mimmo, Veronica, gaf me een knuffel.
  
  
  "Rustig," zei ik zachtjes op haar weg. Ik trok naar de hoofdweg en reed terug weg zouden we al gaan, totdat ik zag een ander land weg. Er was geen sneeuwschuiver gaan door, maar ik zag twee parallelle sporen in de sneeuw. Hij volgde hen op een scherpe bocht, volgde hem, en ging onder een boom. We zaten op een kleine helling met een maanlicht weergave van een grote witte weide bezaaid met de sporen van de wilde dieren. "Stem nu", zei ik.
  
  
  Als ik onmiddellijk verdacht, ze droeg er niets onder de dikke trui. Haar tepels kwamen tot leven in mijn aanraking, en ze kronkelde rechts naast me, kreunen en schreeuwen zachtjes. Haar mond was op mijn nek, haar benen werden gedrukt tegen de mijne. "Dit zou niet zijn gebeurd," mompelde ze. Het was pas veel later dat de ware betekenis van deze woorden drong het tot me. Persoonlijk geef ik de voorkeur haar grote bed voor een gesloten deur, maar ik moest er het beste van. Veronica was veeleisende en ervaren, en terwijl we wilden een stoel, haar lippen en handen waren druk bezig met allerlei dingen met ritsen. In het maanlicht, haar huid was bleek en gloeien, en haar borsten waren opgegroeid in de richting van mij. Ik weet niet hoe ik he in geslaagd om zich te ontdoen van haar strakke skibroek, maar ze deed het, en toen zat ze op mijn schoot met haar benen gedrapeerd over mijn schouders. Het gebeurde snel - een diepe, krachtige stuwkracht, het wiegen van haar heupen, om de schokken van haar lichaam op en neer. Ze gooide haar hoofd achterover, sloot haar ogen en opende haar mond in een stille kreet van verrukking. Toen ze aankwamen, ze kreunde lang en sluw en drukte haar nagels in mijn nek. Dan laat hij haar gaan, ook, en Veronica te jammeren over en over, "Oh ... Oh ... oh..."
  
  
  Ze was bijna ingetogen en verre als ze gekleed weer. 'Hoe laat is het nu?'Wat is het?' vroeg ze stevig van.
  
  
  Hij keek op zijn horloge. "Een paar minuten over twaalf."
  
  
  "Oh mijn God, je hebt me mee te nemen naar huis." Ze rits van haar rekbare broek en trok de trui over haar hoofd.
  
  
  "Dat is goed, Assepoester," zei ik. Om eerlijk te zijn, ik was een beetje teleurgesteld: ik hou niet van deze situatie, dank u, mevrouw, zelfs in een geparkeerde auto.
  
  
  Maar Veronica had niet eens gevraagd voor een sigaret. Wanneer haar man draaide zich om, ze fronste haar wenkbrauwen in de zorg, en dat de uitdrukking niet tot bereikten we de uitgang, die leidde tot haar stiefvader ' s gehuurd huis.
  
  
  "Misschien zou het beter zijn als je laat me hier weg," zei ze. Hij gaf geen antwoord; hij was een beetje boos op zichzelf zo veel als hij was met Nah. Het is gewoon verdwenen.
  
  
  Naast het hoge ijzeren hek in het gekreun was wat alleen kon worden, een zogenaamde poortgebouw. Een man in een bontjas stond voor hem, en zijn shotgun was duidelijk zichtbaar. En er was een Bentley geparkeerd aan de kant.
  
  
  Veronica pakte mijn arm. "Niet altijd, Nick ..."
  
  
  "Ik ga gewoon huis, schat."
  
  
  "Sorry," mompelde ze.
  
  
  Haar, keek nah. 'Waarom?'
  
  
  "Want dat is hoe ik het heb gedaan ... dus haastig."
  
  
  'En? Vroeg ik met een schouderophalen.
  
  
  "Het is fucking middernacht, weet je."
  
  
  "Nee, ik zie niet in dat voor haar." "Ik vertraagd.
  
  
  "Luister, mijn ouders... ik bedoel, ze laten me uit, maar de deal besloten we... Nou ja, moet ze thuis middernacht. Begrijp je het?'
  
  
  "Ik dacht dat je was eenentwintig." Als er sprake was van sarcasme in mijn stem, het was omdat ik niet proberen te onderdrukken van mijn ego.
  
  
  Nah had het fatsoen om het te doen elke jaar. "Nou, dat is niet helemaal waar. Ik ben meer als negentien en ... op Maat neemt! Ze zijn meer of minder bescherming van de me. Ik bedoel, ze maakte dat de psychiater zeg ik niet erg competent, weet je wel? En als ik niet doe wat ze zeggen, kunnen ze me in de gevangenis weer."
  
  
  'Gaat het?'
  
  
  "Ik wist dat niet zeggen." Sprak ze zachtjes. "Ik werd geplaatst in dit huis, en dan... dan annuleringen. Er was geen enkele reden om. Haar...
  
  
  .. De Bentley ' s deur sloeg dicht met een onheilspellende slam. Henry liep naar mijn auto als een grote berg.
  
  
  Veronica opende de deur aan de zijkant, dan leunde aan de kant en snel stak haar tong in mijn oor. "Ik bel je morgen," fluisterde ze, en vertrokken.
  
  
  Zij had over te gaan, ook, maar Henry leunde tegen mijn deur, zijn gezicht vallen door het open raam als een overrijpe maan.
  
  
  "Je hebt tien seconden om te draaien en te verdwijnen," hij croaked.
  
  
  Onder andere omstandigheden, zou ze rende om de auto heen en betwist de emu om mij te verlaten. Maar ik kon zien dat Veronica al zitten nederig in de achterkant van de Bentley, en een schildwacht in een bont jas kwam naar me toe met een geweer klaar.
  
  
  Ik denk dat ik kon met beiden; op een manier, dat is mijn taak. Maar het leek niet alsof er veel zin in het starten van een strijd over een gekke rijke meisje dat waarschijnlijk zou hebben betrokken bij de lokale politie-want als hij was tegen de twee, er zou waarschijnlijk zijn slachtoffers tegen de tijd dat we klaar waren. Henry was te groot om te verwerken, zonder dat de dodelijke slagen was hij zo goed in zijn, en als haar betreft, iedereen die me heeft aangevallen met een shotgun was ook gedoemd.
  
  
  Dus sloot ze het raam, voordat ze ferret, totdat deze reus had om een stap terug, keren de auto en start de borden. Maar toen ze stopte om vooruit te gaan, hoorde ze een droog lachje dat blijkbaar kwam van de achterbank van de Bentley. Het was niet Veronica; het was duidelijk een mannelijke geluid. En toen hoorde hij haar mumble dezelfde stem, die eindigde onmiskenbaar met de woorden "Nick Carter."
  
  
  I didn ' t like it at all. In Westbush, dat hij niet zijn echte achternaam. Ik doe dit nooit als ik op vakantie ben.
  
  
  Het tweede hoofdstuk
  
  
  Hij was van plan om terug te keren naar Washington, de volgende dag, maar hij was niet van plan om het te doen. Dus toen Veronica het niet noemen, het was niet moeilijk om te praten mezelf in het verblijf een beetje langer. Op mijn tweede dag - nog steeds te wachten op de bel-ik was in de bijna verlaten lobby van licks en ' s avonds.
  
  
  "Is dat genoeg voor vandaag?" Dreadlocks mij gevraagd.
  
  
  'Ja. Hij absently nam een slok van zijn warme rum en keek in de lobby deur. Tenslotte realiseerde ik me dat de jonge barman keek me bedachtzaam, en besloten dat ik zou spelen, mijn deel in beide richtingen. "Oh meisje," begon ik.
  
  
  Dreadlocks knikte grijnzend. "Die blonde?"
  
  
  'Ja. Dat doet ze komen hier vaak?"
  
  
  "Ik heb het meerdere malen. Niet in de laatste paar dagen.
  
  
  "Maar heeft ze komen echt voor?" Voordat ik haar ontmoette?
  
  
  'God, nee. Haar, alleen zag haar een paar nachten geleden."
  
  
  Hij glimlachte naar haar. "Anders, ik denk dat ze zou hebben dat jij er bent."
  
  
  "Nou, weet je wat, Nick."
  
  
  "Ik dacht dat ze hier kwam, voor over een maand."
  
  
  Dreadlocks schudde zijn hoofd klem. 'Nee, dat is het niet. Twee, misschien drie dagen tot de dag voor gisteren. Hoe zou het gaan?"'
  
  
  Ik gaf geen antwoord. Hij had het ook niet verwacht. Hij is net lachte en pakte mijn lege mok te maken van een ander drankje.
  
  
  Enige tijd later, in het begin van de avond, zij had in haar kamer en wilde de beste route naar de Boston luchthaven, waar haar kon transfer naar Washington, toen de telefoon ging.
  
  
  Ik wist dat het Veronica nog voordat ik pakte de telefoon. 'Hallo?'
  
  
  'Een bijnaam? Haar stem was gespannen en laag.
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Ik heb u nodig."
  
  
  "Dat is goed, schat."
  
  
  "Ik bedoel, ik heb je nodig ..."
  
  
  "Weet je waar ze is."
  
  
  "Je begrijpt het niet!' Hey, wist ik te snikken zonder verhoging van mijn stem.
  
  
  "Dan uitleggen aan mij." Haar was ook ee ' s hotel, maar niet wil tonen.
  
  
  "Ze verzamelen, en ... oh, Nick, help mij!"
  
  
  "Wat zijn de moeilijkheden?"
  
  
  "Kijk, als ik niet hier vanavond, ze zal het opnieuw doen. Ze vergrendelen me up! Oh, Nick, haal me eruit, voor ze doen... -
  
  
  Haar stem was afgesneden door de beslissende klik op van de telefoon.
  
  
  Ik heb niet twee keer nadenken als ik opgehangen. De telefoon bedrijf sneed ons uit; het was iemand in dat huis achter de hoge muur.
  
  
  Ik aarzelde een paar minuten, maar ik had echt niet te twijfelen wat ik zou gaan doen. Dames in nood zijn niet echt mijn specialiteit, maar dit gaf mij meer dan haar hotel. Een paar seconden later, Hugo trok het uit zijn koffer en omhulde de dodelijke scherpe stiletto op zijn arm. Toen kwam Wilhelmina, mijn Luger in een lichte schouder holster. Het duurde niet bobbel onder de nylon jas die hij had gedragen over zijn trui. Het was onwaarschijnlijk dat ik nodig zou hebben voor een van die twee wapens, maar terwijl ik stond op het punt om dit meisje uit het huis, het was dwaas om niet voor te bereiden op het ergste.
  
  
  'S avonds skiërs verzameld in hoge geesten op de laagvlakten van de pistes. Ik nam de lift naar de top van de tweede verdieping, boven de verlichte landing. Er was niemand anders; de sneeuw scheen zachtjes onder mij in het maanlicht. Hij trok een zwarte wollen masker met gaten voor de ogen en een RTA over haar hoofd. Misschien een wit masker zou beter zijn geweest, maar het was niet iets Stahl naar op zoek was. Trouwens, ik twijfelde zelfs ik kon glippen door een breed veld van sneeuw in mijn camouflage zonder te worden opgemerkt, met het maanlicht en spots te kreunen rond het huis.
  
  
  Hij is nedergevallen, en werkt zijn weg naar links en langzaam, zorgvuldig gecontroleerde bochten totdat hij tegen een muur op. Hij bleef achter de bomen en keek naar deze plaats. Ver beneden was een poort, en in de voorkant van het huis stond een schildwacht, die hield zijn handen warm te houden. Er was geen manier om te weten of er waren andere schildwachten op de muur of niet, zodat hij niet eens proberen. Door de manier waarop, was er geen twijfel een elektrische wekker, en ik heb niet de tijd hebben dit te onderzoeken kurkentrekker grondig.
  
  
  Na het bekijken van een half uur, kwam ik tot de conclusie dat er slechts één schildwacht aan de poort; hij leek niet te hebben gesproken Hema en mij, en er was geen teken van een auto overal.
  
  
  Moeilijk te duwen met zijn clubs, hij daalde de zachte helling. Coming out van de bomen, tilde hij zijn ski ' s, zwaaide met zijn armen, en slaakte een gedempte kreet. Ik hoopte om een succesvolle imitatie van een skiër die verloor de controle over zijn bewegingen. Hij gleed uit en kwam terecht in de richting van de brik. Hij rolde het op, blijkbaar verliest zijn evenwicht en stortte zich op een flagrante kreunen. Net voordat ik kwam, ik gooide het stuur om het een beetje zo dat de botsing was niet zo erg als het leek. Hij viel, trekken zijn been hulpeloos, schreeuwen:
  
  
  "Oh mijn God, oh mijn God, oh mijn God!"
  
  
  Hij kreunde luid, worstelde om op te staan, en viel weer. 'Geef mij!" Ze kreunde licht. De sentry zag mij. Pistool klaar, hij deed een paar stappen in de richting van mij, dan aarzelde.
  
  
  Ze kreunde weer.
  
  
  De sentry rende naar me door de sneeuw. Ik lag nog steeds op hem te wachten om tot mij te komen. Het is belangrijk om te weten of hij echt alleen. Maar ik heb niet lijken te geven over het ego. Hij liep, stopte, en laat het geweer hangen aan zijn arm.
  
  
  "Ben je okay, man?"
  
  
  Het was een domme kurkentrekker, maar hij antwoordde haar.
  
  
  "Ik denk dat ik mijn enkel gebroken," doorbijten haar tanden. 'Oh, right?'
  
  
  "Als je me kan helpen met het up ..." Haar stem klonk net zo hulpeloos als het zou kunnen worden.
  
  
  De sentry schudde zijn hoofd. "Ik ben geen dokter, man."
  
  
  "Nou, zal jullie laten me te stemmen als deze?"
  
  
  Hij betwijfelde het. "Je moet niet skiën hier, man. Dit is niet een ski-helling."
  
  
  "Alsof ik dat niet weet! Ik kon het gewoon niet houdt die verdomde ski ' s gaan in de goede richting."
  
  
  "Nou ..." De schildwacht benaderd Likken.
  
  
  "Kunt u bellen met de ski-lodge?" Ik vroeg smekend. 'Naar het hotel? Zo kan de arts komen?
  
  
  "Ik zal u overeind helpen, man, maar ik kan niet geven u de telefoon." Hij trok zijn hoofd in de richting van de brik. "Er is geen telefoon, maar een verbinding met het huis."
  
  
  Oké, zei hij, en stak zijn hand. Hij laat de emu pak mijn pols, dan pakte ego en trok me naar voren, boven mijn hoofd. Hij rolde met hem, keerde zich om en landde op het emu ' s borst. Voordat hij wist wat er gebeurde, haar geweer werd weggerukt uit Ego 's handen en drukte tegen ego' s oor.
  
  
  "Een geluid, een beweging, "ik gromde, en ze zal moeten gaan naar New Hampshire te vinden, de andere helft van je hoofd." Hij bewoog niet, maar hij trilde onder mijn knie als een konijn gevangen.
  
  
  'Hek. Hoe gaat het open? '
  
  
  Hij zei, en wanneer het ego prikte hem met het geweer vat, hij heeft uitgelegd hoe het alarm gaat af als de twee toetsen zijn niet ingeschakeld in de juiste volgorde. Hij nam de sleutels van zijn ego zak en laat em omhoog te krijgen. Met de kap van Ego ' s bontjas in de ene hand, hij liep met het aan de poort. Ik keek naar de telefoon in de gevangenis, en besloten niet aan te raken, het ego, als ik haalde het ego door de muren, een alarm klinkt misschien ...
  
  
  De draden liepen door de poort van de sloten; ih vertelde de sentry om het te openen. Hij aarzelde, maar toen gaf hij haar de emu zijn vinger aan de trekker, hij draaide de toetsen in de juiste volgorde. Dan laat hij de kolf van zijn geweer land op zijn schedel, sleepte haar in het wachthuis, en gleed door de open poort.
  
  
  De weg zich door een haag van hoge dennenbomen die geblokkeerd uit de maan. De sneeuw was al opgeruimd, zodat de betonnen platen met hun gewrichten gevuld met teer waren zichtbaar. Hij liep voorzichtig de oprit, waarbij hij zijn ogen op de verre lichten van het grote huis. Hij herinnerde zich wat Veronica had gezegd over de "vervelende vallen," en verzette zich tegen de drang om te eend in de schaduwen aan beide kanten. En dan de oprit stortte onder me.
  
  
  Het laatste wat je verwacht is een grote betonnen spit te vallen onder u als een swing string, maar het deed. Plotseling, hij gleed de pitch-zwarte, niet in staat om zich op elke manier.
  
  
  Er was geen licht, alleen koud vocht om mij heen. Hij haalde uit en voelde de stenen op de zijkanten. Het was een grote tunnel, en de vloer was vuil onder mijn voeten. Ergens in de voorkant van me aan, er was een aanhoudende, hoge pieptoon geluid. Ik ging in de richting van het geluid, dat was alles wat ik kon doen.
  
  
  Modder, of iets dergelijks, was tot aan mijn enkels als ik aan de beide uiteinden van de tunnel. Er was een luik in de voorkant van me, omringd door de dikke planken. Ik heb niet geprobeerd om het te openen. Ik was er zeker van dat er iemand zou komen om mij te zien elk jaar.
  
  
  Het luik duurde een lange tijd om te openen. Ondertussen keerde hij terug naar de tunnel, gehurkt in de totale duisternis, op zoek is naar beide kanten. Er was niemand die het naderen van de zijde van de ingestorte betonnen plaat, dus ik dacht dat het was de sentry ' s taak om te dienen, dat kant.
  
  
  En dan was er Sergey. Een touw ladder leidde naar beneden door het open luik.
  
  
  Wanneer haar schild ging deze escape route, ik had Wilhelmina in mijn hand. Ik kon niet zien welke gezichten door het gat, maar ik was klaar om te schieten op alles wat uit kwam.
  
  
  Ik had een harde tijd opstaan, want ik had om te houden van de Luger klaar, en het eerste wat ik zag was Veronica ' s gezicht. Ze was lachen.
  
  
  En toen zag ze een man naast haar die niet lacht veel, maar in ieder geval was hij glimlacht nu, dat was al geweldig op zich.
  
  
  "Hi Nick," zei de man.
  
  
  Haar kennis van het ego. Ego ' s naam was Hawk, hij is mijn baas, en hij kreeg bijna schot door het Ego op de plek.
  
  
  
  Hoofdstuk 3
  
  
  
  
  David Hawke is een man van in de vijftig of zestig - niemand weet het zeker - met dun grijs haar en het strenge gezicht van een Nieuw Engeland priester. De Zweden ' ego is vooral gebaseerd op de professor tweed, maar de gedoofde sigaar hij meestal kauwt geeft Em de look van een oudere staatsman. Kortom, Hawk is geen gemakkelijke man te verrassen - helemaal niet.
  
  
  "Ga je schieten om dat ding?" "Wat is er?" vroeg hij rustig, wijzend op Wilhelmina. "Zo niet, leg het weg."
  
  
  "What the hell is going on?" Ego ' s dunne lippen mond gedraaid. "Je hebt bijna dertig seconden, Nick; je moet weten dat nu."
  
  
  Misschien, maar niet helemaal. "Veronica," ik keek naar het meisje, " ze is iemand om ons heen?"
  
  
  Hawk knikte. "Student, maar nah lijkt het goed te doen."
  
  
  Ik keek de kamer rond; er waren boekenkasten en een dikke donkere rode loper. Er waren geen ramen. Ik begin te begrijpen dat.
  
  
  "Zo, dit is onze training center."
  
  
  Hawk knikte. 'De laatste. Door de manier, Veronica was over de vorige eigenaar; hij was een smokkelaar, en later Stahl was een belangrijke heroïne smokkelaar. Als je hebt geprobeerd om te klimmen over de muur, ijzer spikes zou vliegen en pierce uw lichaam. Ik ben blij dat je slim genoeg om door de poort. En door de manier, stuiteren mijnen zijn overal, aan beide zijden van de rijbaan ."
  
  
  Haar, wist wat het was: stap-aangedreven apparaten die gemaakt ih stuiteren en exploderen in de lucht, het verzenden van de dodelijke stad vliegen in alle richtingen.
  
  
  "Bent u gebonden te verliezen veel studenten hier," zei ik. Hawk schudde zijn hoofd. "Voor nu, we hebben er eentje nodig. De stuiterende mijnen zijn niet volledig geladen, en we vertelde onze mannen niet om te proberen te klimmen over de muur. Zoals u weet, Nick, muren zijn meestal niet de beste manier om in een zwaar bewaakte huis.
  
  
  Hij knikte naar haar.
  
  
  "Dus, je zeer goed gepresteerd vandaag. We keken op TV."
  
  
  Het was in het huis. In een huis met dergelijke beveiligings maatregelen er moeten worden televisie-monitoren overal.
  
  
  "Het is een goed ding dat je niet dood de wachtpost," Hawk zei.
  
  
  "Wat wilde hij van haar?"
  
  
  "We zijn gestopt met je Nick. De poort is uitgerust met een luidspreker, en het zou tijd zijn voor een zeer groot land, u te bestellen.
  
  
  "Jullie zijn de hoop voor deze."
  
  
  Hawke knikte zelfvoldaan, en ik wist dat hij gelijk had.
  
  
  "Oké, je bent hier nu," zei hij. "Let' s get down to business."
  
  
  Vanaf het moment dat zijn ego haar zag, begreep dat deze stem-de stem moet gebeuren. Ik herinnerde me dat het was Hawk die had voorgesteld Westbush als mijn vakantie plek.
  
  
  Veronica stond op. Ze droeg een pantsuit, haar haar was strak naar achteren in een chignon, en zij zag het ook is, je zou kunnen zeggen dat een paar jaar ouder dan zestien. Haar ogen waren niet op zoek naar mij, maar ik kon duidelijk zien dat de rode plekken op haar wangen.
  
  
  Hawk zei niets totdat ze uit de kamer. Dan leunde hij naar voren in de stoel, handen gevouwen samen, ellebogen op zijn knieën.
  
  
  "Heeft iemand in Westbush weten wie je bent, Nick?"
  
  
  Haar, schudde hij zijn hoofd. 'Niemand. Mijn naam is Nick Walton. De enige andere persoon die sprak met haar - anders dan Veronica was de barman in het hotel. Op een dag vroeg hij me over, en de emu, gaf haar naam en zei dat ik bezig was met het internationale investeringen."
  
  
  'Goed. U kunt deze naam gebruiken in Doublé Cay ."
  
  
  Zijn nog nooit gehoord van een Take-Kay.
  
  
  "Het is een aantal kleine eilanden in de Bahama' s," Hawke uitgelegd. "Een volledig ontwikkeld - er is een nieuw hotel en een oud hotel, dat is hier sinds het begin van de eeuw. Op een ander eiland, bouwen, nog meer hotels en een brug verbindt het eiland ."
  
  
  Ze wachtte op hem om verder te gaan. En, zoals gebruikelijk, verhuisde hij naar een ander onderwerp.
  
  
  "Ik bereid deze gebeurtenis voor u, omdat ik nodig had om mezelf te overtuigen van een paar dingen, Nick."
  
  
  'Ja.' - Ik heb al een agent met BIJL lang genoeg om niet te worden verrast door wat de regisseur. We waren niet de CIA, we waren de FBI, en kon je niet eens bel ons iets in tussen. We hebben net bestond, was het een kleine groep speciale agenten in het doen van dingen die niemand in de regering ooit gedacht had te doen, en de Havik was om zaken te doen. Ego buren in Georgetown dacht dat hij was de president van een weinig bekende foundation.
  
  
  "Ten eerste," zei hij, " er was een neerwaartse spiraal over het omgaan met jongeren met lang haar. Veronica vertelde mij dat "Mooie Madness" je was super cool."
  
  
  Ik kon een glimlach niet onderdrukken. 'Is goed.'
  
  
  "En dan was er het probleem van het krijgen in deze vesting. Het was niet allemaal slecht, was het? Maar je deed het. Ik had mijn twijfels, Nick.
  
  
  Haar vader keek hem; hij had geen recht om met mij te praten als dat.
  
  
  "Al goed, al goed," Hawk vervolg haastig. "Je hebt doorgegeven beide proeven, en nu verder gaan. Dubbel K, Nick. En Grady Ingersoll.
  
  
  Het was een schok. Grady Ingersoll was misschien wel de rijkste man in de wereld, een miljardair die in zijn jaren vijftig die in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een kluizenaar.
  
  
  Haar, wacht op Hawk om verder te gaan.
  
  
  "Grady Ingersoll," Hawk klonk, alsof hij door met het lezen van de bestanden, ook al was er niets voor hem, " ego leeftijd van vijftig - zeven, vijf voet acht, over vijf - en-twintig ponden. Hij heeft zes kinderen, vooral van filmsterren. Hij maakte zijn fortuin in zijn vader ' s bouw bedrijf, dat hij had opgericht in de late jaren 1930. Grosso modo, een speculant. Het genootschap van de ego 's behandeld met rederijen, geproduceerd uniformen, graansilo' s, olie-pijpleidingen-God, deze man maakte zelfs geld van het maken van films. Bestuurd een bommenwerper tijdens het uitbreken van de tweede Wereldoorlog, werd kort overgevlogen Duitsland tweemaal, eenmaal ontsnapt, maar was geplaatst in een krijgsgevangenen kamp een tweede keer aan de beide uiteinden van de oorlog. Vandaag, hij is een investeerder in veel bedrijven een grote investeerder, die in veel gevallen betekent dat ze een dominant belang."
  
  
  Hij wist dit al over Grady Ingersoll... Een paar jaar geleden, hij trok zich terug in een afgelegen gebied van Nieuw - Mexico- de meest beroemde kluizenaar in de geschiedenis. Deze dagen, niemand zag het ego, behalve voor het ego van de" palace guard "van stern mannen die de ego' s alleen het directe contact met de buitenwereld.
  
  
  "Ego' s laatste investering," Hawk verder, " was in de lucht-en ruimtevaart bedrijf Ultieme Dynamiek. Ingersoll bezit de meerderheid van de aandelen, zodat hij de baas is. En omdat van deze Nick, het Pentagon en het Witte Huis bijten hun nagels."
  
  
  'Wat bedoel je?'
  
  
  Hawke ' glimlachte grimmig. "Wanneer Ingersoll aan de macht kwam, Ultieme Dynamiek was het zetten van de puntjes op de meest geavanceerde raket begeleiding systeem dat ooit is uitgevonden. Kortom, kan het onderzoek het terrein onder en corrigeren van de raket van de cursus langs de weg met een grotere nauwkeurigheid dan een menselijke piloot kon; het kan detecteren interceptor raketten en vuur de verdediging op hen. Maar het belangrijkste wapenfeit is dat het apparaat kan detecteren de werking van de eerder raketten, en dan vliegen te schieten op een secundaire of zelfs tertiaire doelen."
  
  
  "In andere woorden,"zei ik," dit ding kan doen vrijwel alles een menselijke piloot kan."
  
  
  'En meer. Dit is de derde mogelijkheid, dat maakt het ego van onschatbare waarde. Er is veel van deze dagen praten over excessen - hoe vaak we het kunnen wissen van Rusland of China van de kaart, in vergelijking met hoe vaak ze kunt wissen ons op de kaart. Maar met deze apparaat is het niet meer nodig om te starten vijf of zes kernkoppen op hetzelfde doel; zodra de eerste voltooit haar missie, de anderen kunnen zich richten op andere doelen. Dus, je kunt je voorstellen wat dit richtsnoer systeem zou betekenen voor een zwakkere kracht."
  
  
  Haar, natuurlijk, zou kunnen hebben gedacht. Alleen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie had de nucleaire macht om te vernietigen een groot deel van de wereld, maar de Ultieme Dynamiek apparaat zou toestaan dat een matig ontwikkelde landen - zoals China - het realiseren van kernenergie, zelfs als het bezat slechts een kleine fractie van kernenergie. het aantal raketten.
  
  
  Onnodig te zeggen, het apparaat is zeer geheim en gecontroleerd met de strengste veiligheidsmaatregelen. Het is momenteel genoemd Drikopper, die niet een gekke naam is."
  
  
  "Ik geloof, mijnheer, Washington is bezorgd over Ingersoll betrokkenheid."
  
  
  'Precies. Grady Ingersoll verplaatst naar Dubbele Cay bijna een jaar geleden. Hij is eigenaar van eilandjes, en een van de ego bedrijven ih ontwikkelt. Ingersoll leven in het oude hotel vertelde hij haar over... Hawk stopte en liep naar een speciale ouderwetse tafel. Hij pakte een opgerolde kaart en een dikke bruine envelop, dan wenkte me naar de tafel en ontvouwde de kaart. De twee eilanden werden nier-vormige, met brede, gebogen baaien tegenover elkaar. Een luchtfoto toonde de bouw van een van de twee eilanden, die Hawke had me verteld werd genoemd Domesday Eiland. De andere, de zogenaamde Opstanding Island, was een groot hotel complex met een zwembad, tennisbanen en een golfbaan. Naast het zwembad, nauwelijks zichtbaar door de dichte palmbomen en andere vegetatie, is een schets van een ander gebouw naast een circulaire lagune.
  
  
  "Dit is de Piraat Inn," Hawk zei, wijzend op de bijna verborgen structuur. "Het wordt gescheiden van de rest van het eiland door een muur en is uitgerust met een conventionele elektronische apparatuur en gewapende bewakers. Ingersoll verdween achter die muur toen hij naar Dubbele Cay, en dat hij niet meer terug."
  
  
  "Heeft iemand ooit binnen geweest?"
  
  
  "Ik kom terug om dat in een minuut. Het belangrijkste is dat in al die tijd, Ingersoll was niet persoonlijk gezien door iedereen, behalve voor een groep van ego-assistenten. En dit is een andere reden voor bezorgdheid."
  
  
  Een egoïst niet onderbreekt haar met vragen.
  
  
  "In het afgelopen jaar," Hawk verder, " het ego van de assistenten is veranderd één voor één. Alle van de vorige assistenten waren in de jaren veertig en vijftig, meestal mannen die overwegen senior posities bij Ingersoll-bedrijven. Maar meer niet. Op dit moment zijn er zes ihs, jonge, blijkbaar in de twintig, met het lange haar. Één van hen is een vrouw. Ik hoorde haar, mooi. Haar man grinnikte automatisch en toegestaan zijn baas te blijven.
  
  
  "Hoewel ze kijken allemaal Amerikaans, ze hebben een paspoort uit verschillende Europese en latijns-Amerikaanse landen. Zo ver, we zijn niet in staat om ze te laten zien iets, maar aan de andere kant is er weinig informatie over hen ."
  
  
  Hawk getrokken uit een half dozijn dunne mappen rond de bruine envelop en gaf het aan mij. Ih bladerde door en gericht op de 18 x 24 foto ' s in gevallen. Vijf jonge mannen, die zag er gelijk vier blonde en een met donker haar en een spectaculair mooie donkerharige vrouw. Op het einde zei ik tegen haar, zonder enthousiasme: "ik denk dat ik weet waar alles naar toe gaat. Je wilt deze mensen uitgecheckt."
  
  
  "Veel meer dan dat. Deze jonge mannen, we noemen ih de "intieme zes" - zijn de enigen die direct contact hebben met Ingersoll. Oh, hij heeft het gesprek met de Ceo ' s van zijn verschillende bedrijven en heeft het meer of minder regelmatig, en buitenstaanders hebben gezien, ego...
  
  
  "Maar je zei.".. -
  
  
  Havik hield zijn hand op. 'Rustig. In de afgelopen paar maanden, Ingersoll had opeens een vriendelijke gastheer. U zou gezegd hebben dat ook. Een groot aantal jonge mensen blijven bij de Doublé Cay Hotel in de buurt Piraat, aangetrokken door de extreem lage tarieven voor jonge mensen, zoals zij het noemen. Sommige van Ingersoll-assistenten kies een groep uit te nodigen ih binnen de muren op yahoo dat zogenaamd err ... niet verboden. Gasten kunnen genieten van de beste marihuana en hasj, drank en muziek en genieten van een duik in de lagune. Je kunt je voorstellen wat er zal gebeuren rondom dit. En dan de climax komt: Ingersoll verschijnt op het podium van tijd tot tijd. Hij staat op een soort van balkon achter een dikke glazen wand, adressen zijn de gasten via een luidspreker - en " kiest één uit om de meisjes te bezoeken ego in persoon ."
  
  
  Om eerlijk te zijn, het leek redelijk mij. Immers, je zou verwachten dat een man, met dat soort van geld te willen om plezier te hebben, en hij vertelde het haar.
  
  
  "Niet Grady Ingersoll."
  
  
  Hij was sceptisch. Een man met zes huwelijken en een aantal bekende relaties is niet vies van om het kiezen van een volwassen en een jong meisje voor yahoo.
  
  
  "Maar Ingersoll," Hawk uitgelegd, " was altijd een zeer geheimzinnig man. Alles wat hij deed in zijn jonge jaren was gedaan zo zorgvuldig mogelijk; hij wilde niet in de publiciteit, en hij is zeker niet op een publiek spektakel."
  
  
  Ik raadde het. 'Leeftijd?'
  
  
  "Mogelijk, maar onwaarschijnlijk. Immers, het is niet dat wouldnt en oud.
  
  
  Ik dacht dat ik nog een opmerking van de verdediging in de Havik ' s stem, maar ik negeerde het.
  
  
  "Wat denk je dat het is?"
  
  
  Hoofd AH keek me aan, leunend op de stoel met beide handen. 'Of er iets ernstigs is gebeurd met Grady Ingersoll' s head, of deze man is niet Grady Ingersoll."
  
  
  Er was een lange stilte, voordat hij zei iets tegen haar. "Maar u zegt dat het ego heeft gezien."
  
  
  "Je kunt niet verwachten om iets te leren over de tegenwoordige tijd in Ingersoll van deze intieme zes en teven van jonge mannen."
  
  
  Hij knikte naar haar. "Wat over de meisjes die hij heeft gekozen?"
  
  
  "Voor zover wij weten, ih zeven was. Alle van hen, zonder uitzondering, hebben het eiland verlaten, onmiddellijk daarna ... data ... op een van de vliegtuigen door Ingersoll. We vonden in een hippie-commune in Mexico. Ze zweert dat ze er alleen gepraat en dat Ingersoll gaf haar tien duizend dollars voor je haar op het vliegtuig.
  
  
  Hij floot op haar. "Tien duizend te spreken."
  
  
  Hawk glimlachte scheve. "En, blijkbaar, was stil."
  
  
  "Wat over het oproepen van Ingersoll? Hoe goed doet het ego weet dat de mensen die hij spreekt?
  
  
  Mijn baas fronste. 'Ja. De meeste ego ' s weten. En niemand wil geloven dat de beller is een fraude. We hebben zelfs in geslaagd om een stem afdrukken met de telefoon, en... nou ja, het was niet overtuigend."
  
  
  "Ik dacht stem afdrukken waren perfect aanvaardbaar als een identifier."
  
  
  'Niet precies. We hebben een opname van Ingersoll het getuigenis van een aantal jaren geleden voor een congressional committee, en dit stem lijkt overeen te komen met de stem van een recente. Maar er zijn verschillen. Een mobilofoon op de eilanden voor het begin, niet altijd even duidelijk ."
  
  
  'Eigenlijk. Dan wil je haar om te weten of deze persoon is echt Ingersoll, denk je niet?
  
  
  "Dit is een punt. Natuurlijk, als hij een bedrieger, moet u ook bepalen wat er gebeurd met de echte Ingersoll. In ieder geval, je moet om uit te vinden wie de leden van de intieme zes werkelijk zijn, wat hun drijfveren zijn en hoe ze van invloed zijn op Ingersoll."
  
  
  "Denk je dat er zou geen verband te zijn tussen hen en de Drie-koppige Man?"
  
  
  "Dat weten We niet maar toch. Maar zolang er een dergelijke mogelijkheid, we moeten zeker weten ."
  
  
  "Ik ga uit van een directe aanpak is geprobeerd."
  
  
  'Ja. De Staatssecretaris van Defensie persoonlijk geprobeerd contact op te nemen Ingersoll, en twee zondagen geleden één van de president ' s belangrijkste adviseurs vloog naar Dubla Cay. Maar Ingersoll weigerde te accepteren ih of met ze praten. Hij is een particulier, Nick, en de overheid kan niet dwingen hem uit van het heiligdom."
  
  
  "Ik denk dat ego miljarden hebben niets te maken met het," zei ik sarcastisch.
  
  
  "Het heeft geen invloed op ons. U weet dat uw opdracht. Er zijn nog een paar details te bespreken, en dan zult u naar het zuiden. Naar Ingersoll, Nick. Zoek uit wat we moeten weten ."
  
  
  "En als het negatief is?" Als het is gerelateerd aan de Drie-Koppige één?
  
  
  "Stop dan met hem. Op uw discretie.
  
  
  'Toch?'
  
  
  Hawk knikte. "Ik vind het niet verzenden van een AX agent met de Killmaster rang er alleen maar om een paar vragen."
  
  
  Als voor mij, ik was twijfelachtig; de taak leek vrij eenvoudig, als het niet de gewone - en dit was de tweede keer in een paar dagen dat ik gemaakt had, een ernstige fout van het oordeel.
  
  
  
  Hoofdstuk 4
  
  
  
  
  De instructies duurde minder dan drie uur, en het was nog geen middernacht, wanneer het herenhuis links. De sentry grijnsde verlegen naar me en wees naar mijn ski ' s, leunend tegen het brig. Ze werd gevraagd excuses aan te bieden aan hem, maar niet Stahl; hij wist ego aan het wachten was, en dat was meer dan hij kon zeggen tegen haar.
  
  
  Ik had verwacht dat Veronica weer voordat ik vertrok, maar ze kwamen niet opdagen. Het was waarschijnlijk beter op die manier. Nu wist ik wat ze bedoelde door maretak in de auto, op die besneeuwde heuvel, en ik kon niet meer zonder haar opstand of verzet - in wat voor houding ze zou hebben genomen na het krijgen weggevoerd met een geheime missie.
  
  
  Haar weinig slaap die nacht. Hoewel mijn kamer was aan de andere kant van het hotel, de lobby, ik hoorde het gezoem van een gitaar begeleid door onvaste stem. In de vroege ochtend, stond ik op, gekleed, en pakte mijn spullen. Hij hoefde niet te scheren, volgens de aanwijzingen.
  
  
  Het kleine pakket werd in de kofferbak van mijn auto, net als Hawke had gezegd. Toen we spraken de avond ervoor, ego gewonnen door onze agenten. Het bevatte een paar dingen ontwikkeld door de AX Speciale Effecten afdeling die nuttig kunnen zijn in een moeilijke situatie. Het moet een veel vindingrijkheid aan de zijde van Stewart ' s van de afdeling om te komen met wapens en gereedschappen die kunnen worden verborgen in een badpak of een paar sandalen, maar zoals altijd, is het ze gelukt.
  
  
  Het kostte me twee zondagen om naar Miami, dus ik deed mijn best om te vertragen, mijn beweging. Hawke ' s opdracht was om te groeien een volle baard, maar uiterlijk op de vijfde dag was het jeukt als de hel en hij bleef met een snor. Mijn bakkebaarden groeide vrij snel, en hij wist dat aan het eind van die twee weken, heb ik een baard dat zou niet genoeg zijn voor een zichzelf respecterende lid van de rock scene.
  
  
  Hij was Nick Walton, manager van verschillende rock-bands. Hawk drie geselecteerde bands voor mij, waarvan er twee zijn momenteel toert Afrika en Azië, in opdracht van het Ministerie van buitenlandse zaken. De andere groep werd tijdelijk opgeheven en kreeg verlof van Dub-K, terwijl de groep wordt gereorganiseerd. Op de weg naar het zuiden-het vermijden van Washington in totaal - hij bracht zijn avonden in de drukste bars die hij kon vinden, luisteren naar jukeboxen en lokale combo ' s, waarvoor hij zich in de muziek en de sfeer. Ik heb uren besteed aan het bezoeken van muziek winkels, het onthouden van de merken, namen en artiesten.
  
  
  Tegen de tijd dat ik naar Jacksonville, ik dacht dat ik wist zo veel over de hedendaagse populaire muziek als de gemiddelde tiener. Mijn snor groeien was en ik moest naar de kapper. Perfecte. Ik had nog een laatste omweg voordat je op een vliegtuig naar Miami. Hawk en ik besprak dit voor een tijdje voordat we besloten het risico te nemen. Ze waren net klaar met de eerste testvluchten van de Drie-koppige Systeem op Cape Kennedy, NY, en we hadden beiden het gevoel dat ik moet krijgen zo veel mogelijk informatie uit de beste bronnen.
  
  
  Hij kwam in het hoofdgebouw van de NASA complex net op tijd deelnemen aan de tour. We verzamelden in de koele, lichte receptie en liep naar de hal. Op dat moment werd ik tegengehouden door een geüniformeerde bewaker.
  
  
  "Neem me niet kwalijk, meneer," zei hij.
  
  
  Hij keek in het rond, net als een aantal andere leden van de groep. 'Ja?'
  
  
  "U rijdt met een blauwe Ford?" Hij las de kentekenplaat.
  
  
  "Ja, het is van mij."
  
  
  "Ik ben bang dat u hebt geblokkeerd, een paar auto' s. Wij zouden het op prijs stellen als u zou de volgorde van de ego."
  
  
  "Verdomme de kleermaker," ik gromde. "Toen ik geparkeerd, er waren geen andere auto' s."
  
  
  "Ik ben bang dat ik zal moeten, sir. Als je het niet erg vindt."'Het is niet echt een aanvraag.
  
  
  'Verdomme! Goed. Boos, hij gestalkt terug naar beneden de galmende gang. Als de bewaker en ik waren uit het zicht van de tour van de groep, hij nam mijn hand. We stopte even en keek om zich heen. Er was niemand te zien.
  
  
  "Zo, meneer," zei hij in de eerbiedige toon die hij waarschijnlijk zou hebben gebruikt voor het hoofd van de NASA.
  
  
  Hij gebruikt zijn de sleutel tot het openen van een onzichtbare deur zonder handgreep, die was al verdronken in gekreun. We liepen snel uit naar een lange, lage gang. Er waren ook andere borden hier en daar, met allemaal cijfers en letters, maar geen andere identificerende symbolen. We hebben niet iemand als we draaiden een paar hoeken, die afstammen van een stalen trap, liep door twee gesloten deuren, en eindelijk wat leek op een lege muur.
  
  
  Met de teen van zijn glanzende zwarte boot, de bewaker gaf een stuk van grijze plint aan de onderkant van de muur. Er is niets gebeurd onmiddellijk, maar na een paar momenten, de hele muur in stilte ontvouwd, het creëren van een opening die groot genoeg is voor hem te glippen. De muur achter mij verleiden, en hij werd alleen gelaten in een kleine kamer met een metalen tafel, twee stoelen en een grote spiegel die werd verondersteld one-way. Er was een deur naast de spiegel, geduldig wachten op het te openen.
  
  
  "Carter?" een onstoffelijke stem gevraagd.
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Even een ogenblik, alstublieft."
  
  
  Hij grijnsde naar haar in de spiegel, maar besloot er niet op te zwaaien. Deze ruimte genieën hebben de neiging om zichzelf te serieus, en ik kan niet de schuld van ih. Ze hebben iets om serieus te nemen.
  
  
  Na ongeveer een minuut, de deur ging open en twee figuren in witte jassen lab en onbevlekte tennis schoenen liep, het indrukken van de onbevlekte stalen stoel had ze gezien te vaak in ziekenhuizen.
  
  
  "We moeten ervoor zorgen dat uw vinger afdrukken, sir," de jongste van de twee zei. Geen van hen zag er meer dan dertig, en zij waren beiden dragen van een bril. Zelfs ih lange haren-tien jaar geleden ih had een crew cut-niet ten koste gaan van ih gevoel van doel. Ze zetten de inkt aan mijn vingers en ongevouwen ih op papier. Dan wordt één van hen ontgrendeld, een stoel, een document geopend lade, en in vergelijking met mijn vinger afdrukken met de tweede set, toen knikte.
  
  
  Vroeg ik haar. "Heb je een fingerprinting cursus aan het Massachusetts Institute van Technologie?"
  
  
  "California Institute of Technology, sir," de oude man antwoordde. "En nee, maar we gingen beiden aan de FBI academy." Hij glimlachte vaag.
  
  
  Hij liet het zien in zijn verbazing. "Iedereen doet hier doen?"
  
  
  "Op deze manier, sir." Hij wees naar de open deur. "Dr. Avery wacht op je."
  
  
  De deuren in deze gang waren open; in kleine kantoren, energieke mannen en een paar vrouwen in witte jassen gebogen over de tekeningen en technische boeken, praten met elkaar in kleine groepen, vergelijkingen schrijven met krijt op schoolborden. Aan het einde van de gang, mijn begeleiders opende de deur twee keer en bracht mij in de studie en een vergaderruimte. De man aan de tafel leek niet veel ouder dan mijn Escorte, maar zijn kort grijzend haar nauwelijks bedekte zijn gebruinde schedel. "Kom binnen, Meneer Carter," zei hij, staand. Hij wees op een groene stoel.
  
  
  "Ik neem aan dat je Dr. Avery. Of bent u ook een beheerder? Hij glimlachte toen hij vroeg, maar hij gaf geen antwoord.
  
  
  "We hebben niet veel tijd, Mr. Carter. Moeten we beginnen?'
  
  
  Er is geen punt in het herhalen van alle informatie die hij gaf me over het volgende uur. Veel werd gezegd over coördinaten en een satelliet-mapping, computers, kompassen, stabilisatoren en actuatoren, uitbreidbaar zweefvliegtuigen en sensoren, en anti-interceptie systemen. Dat was min of meer wat Hawke vertelde me, maar zo gedetailleerd dat door de tijd Avery klaar was, had hij het gevoel dat hij kon bijna samen een drie-koppige systeem zelf. Goed, misschien niet helemaal.
  
  
  Avery leek te hebben het zelfde idee; het paar ego was bijna neerbuigend. "Simpel gezegd, de Heer Carter, kijk op Project-Drie-Hoofd als dit: we starten een batterij van schaalmodellen van raketten op Arlington over de Potomac in Washington, DC. Het is toegestaan dat de vier om hen heen zijn gericht op het Witte Huis, onze belangrijkste doelstelling. Met behulp van het Jefferson Memorial als een gids, die de bewakingscamera ' s in elke raket maken de nodige aanpassingen. Anti-raket raketten worden gelanceerd; misschien, ondanks onze defense system, een of twee van onze raketten worden afgeschoten. We moeten rekening houden met deze mogelijkheid, zelfs een kleine, indien een dergelijke aanval wordt gelanceerd. Wij vernietigen de vijand met het eerste salvo, of het is voorbij voor ons. Ja?'
  
  
  Hij knikte naar haar.
  
  
  'Goed.Laten we zeggen dat de eerste raket die gericht zijn op het Witte Huis is een directe hit. Dan andere raketten mogen niet op hetzelfde doel. Sensoren detecteren de impact, en vervolgens de computer activeren mechanisme. Het tweede doel is geprogrammeerd in het leiding systeem. De aandrijvingen doen hun werk, de intrekbare glijdende vleugels open te verhogen lift, en onze raket hoofd voor, zeg, de Veertiende Street shopping district of het Hilton Hotel. Is dat duidelijk?"
  
  
  "Het is gewoon als ik dacht. In andere woorden, in een all-out nucleaire strijd, moeten we raken van de belangrijkste doelstellingen is, dat is, de lancering van raketten op keer. Maar als de eerste hits, we niet hoeven te besteden aan het tweede."
  
  
  'Precies.'
  
  
  Het duurde Em een uur om me te vertellen wat ik al wist. "Wat over het systeem zelf, Dr. Avery? Hoe groot is het?
  
  
  "Ik kan niet laten zien. Ik heb geen toestemming om dat te doen."
  
  
  'Natuurlijk niet. Maar hoe groot is het? Kan het gestolen worden?
  
  
  Het ego gebaar omvatte de hele ondergrondse complex, afgesneden van de rest van de basis. "Vergeet de voorzorgsmaatregelen; zijn er zeker van te zijn vlekkeloos. Hij begreep niet mijn sarcasme. "Hoe groot is dit verdomde ding?"
  
  
  Nou... de dollar "Driekopper" is een computer. In termen van grootte, het is veel complexer dan wat dan ook, dat is ontwikkeld-to-date."
  
  
  "Dat is wat het betekent?"
  
  
  "Oh ... misschien de grootte van een gewone motor van de auto." Met zijn handen, hij wees op een kubus van meter rond.
  
  
  "Zo kan niemand de deur uitgaan met het."
  
  
  'Ik denk het niet.'
  
  
  'Goed. Wie weet over dit apparaat? "
  
  
  "Heel weinig mensen. Mijn personeel, zeventien personen, die allen een security clearance. Het Witte Huis, andere overheden, en het hoogste militaire commando ."
  
  
  "En Ultieme Dynamiek?"
  
  
  "Bijna iedereen die gewerkt met Driekopper is nu een deel van mijn personeel."
  
  
  'Bijna?'
  
  
  "Slechts twee mensen over de hele groep werk niet met mij. De Odin rond hen stierf in een vliegtuigongeluk, enige tijd geleden. De andere is de vennootschap bestuurder is ."
  
  
  "Wat betekent het dat hij rapporteert aan Grady Ingersoll?"
  
  
  "Ik denk het."
  
  
  "Wat betekent Ingersoll weet."
  
  
  Avery keek verbaasd. "Je zeker niet denk dat iemand als Ingersoll..." Em niet moet tot het einde van de zin, uiteraard em niet graag mijn subtekst en wist niet wat te doen.
  
  
  "Ik hoorde je doet een test vlucht van de Driekopper snel."
  
  
  'Ja. Volgende week. De exacte datum is nog niet vastgesteld. Alleen mijn medewerkers weten over het systeem, en zij zullen persoonlijk plaats alle onderdelen in de raket."
  
  
  "Is er een kans dat een vreemde schip stap in en vis deze zaak uit naar zee?"
  
  
  "Geen schijn van kans. Als de raket niet het land precies waar het is geprogrammeerd, zal zichzelf vernietigen."
  
  
  Het niet lijkt alsof er iets anders wat ik zou kunnen doen in dit van airconditioning voorziene graf, dus Avery bedankte haar en liet het ego. Ik was niet geïnteresseerd in de veiligheidsmaatregelen op Cape Kennedy, NY, en hij wist dat het de mensen hun best deden. Maar deze opmerking over Ingersoll en het ego van de vertrouwde zes ik voel me er als de hel.
  
  
  Misschien als ik niet had nagedacht over dit probleem, ik zou meer aandacht besteed aan wat er gebeurde een paar minuten later. Na het kijken naar het TV-scherm, de wacht laat me gaan terug naar de verlaten gang. Terwijl de niet-gemarkeerde deur met geen handvat was nog steeds sluiten achter ons, een paar kwetterende Aziaten in het stro hoeden, donkere pakken, en camera ' s om hun nek liep via de voordeur.
  
  
  Ze aarzelde toen ze mij zagen, en met de trawanten, en vervolgens voortgezet op het chatten. Een van de mensen om hen heen gestopt om foto ' s van het zachte interieur; bij de andere stond met zijn camera in mijn richting, haar begonnen om zijn gezicht te bedekken, dan maakte me vergeten om te kijken naar alles. Eindelijk, vandaag de dag, overal waar je komt om ons te zien, zie je Japanse toeristen met camera ' s; het was niet totdat ik naar de tut dat ik besefte dat deze twee Aziaten op de dell zelf er niet eens iets in het Japans.
  
  
  De vlucht via Miami naar New Providence Island in de Bahama ' s was niets meer dan een hop, met bijna geen tijd voor een drankje als we ondergedompeld in de licht groene zee bezaaid met zandige eilanden. De middag lucht was enigszins bewolkt, waardoor het donkere groen van de vegetatie kijk bijna zwart, en als we rond de luchthaven, regen geselde de ramen van 7271.
  
  
  Passagiers met spoed over het platform naar de beschutting van een vervallen serail, die zij noemden het station. . Een band aan het spelen was binnen, en de stewardessen waren met het uitdelen van gratis rum drinken terwijl we wachten op onze bagage. De douane was geen probleem; op de hoogte van het toeristische seizoen, waren er waarschijnlijk vijftig koffers elke opening. Maar het duurde even voor de bagage handlers meer dan een half uur voor het lossen alles op het vliegtuig, om redenen die blijft altijd een mysterie voor mij. De koffers kwamen op een lang, smal lopende band, en de mijne was bijna de laatste. Ik had twee koffers en één had een speciaal compartiment voor Wilhelmina en Hugo. Ik draag een pistool als ik de grens over, omdat gedetineerd is een van de meest pijnlijke dingen die kunnen gebeuren op een speciaal agent, en het is meestal het risico niet waard.
  
  
  Een lange, donkere man in een carnaval kostuum stond buiten het station. Naast het, met uitzicht op de palmbomen, was een bordje met de tekst "DOUBLÉ CAY-Lucht-Taxi". De regen was gestopt, maar de lucht was nog grijs en bewolkt. Drie andere personen waren reeds te staan onder de palmboom; een midden-bejaard koppel en een jongen met een gitaar, schouder-lengte haar en een lekkere baby puistjes.
  
  
  "Ja, mijn vriend?" de zwarte man begroet me. "Bent u in een Tweepersoons-C?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  Hij vroeg mij mijn naam en controleerde de lijst. "Het toestel is aan de andere kant van het veld. Een limousine zal hier komen om u te nemen.
  
  
  We stonden onhandig onder een druppelende palmboom, dankbaar voor de wind te verzachten, de dampende vocht. Een dunne, grijze man in een gescheurde trui, broek en vies tennis schoenen stond aan het einde van de stoep, staarde aandachtig naar de deur van het station. Toen was het duidelijk dat de laatste passagiers waren stapte hij haalde zijn schouders op, keerde zich om en stak zijn hand op. Een donker bruine Cadillac getrokken uit op de stoep, de deur ging open en de man liep in.
  
  
  Hij keek naar de grijze man zo gespannen dat hij niet merkt dat de groep op de parkeerplaats tot de Cadillac uit zicht was. Er waren twee jonge mannen, lang en blond, met losse krullen, gekleed in strikte donkere pakken, en naast hen zat een meisje die was ook bijna dezelfde hoogte als de mannen. Ze was afgesloten van de nek tot teen in een eenvoudige, vloeiende jurk die klampte zich vast aan haar lichaam op de juiste plaatsen, en haar donkere bruine haar viel over haar schouders bijna tot aan haar middel. Een collectie van kettingen bungelden tussen haar borsten, en zelfs in het schemerige licht, haar gezicht leek te schijnen.
  
  
  Mijn eerste gedachte was Khadisha d'Ark, of misschien Joan Baez; Nah had zo ' n stralende vertrouwen in haar gezicht, in haar houding. Maar die gedachte werd al snel ontslagen toen besefte ik dat ik op zoek was naar Angela Raffles en de andere twee leden van de Intieme Zes.
  
  
  Haar foto ' s van de Intieme Zes werden onderzocht genoeg om onmiddellijk te herkennen ih, maar alleen het meisje echt opviel. De vijf jongemannen waren gelijkaardig in verschijning dat ik niet zeker weet welke namen zou passen bij het paar. Niet dat het er toe deed, dacht ze, haar, ik hoopte Angela Raffles was mijn uitgangspunt op weg naar mijn Grady Ingersoll.
  
  
  Ik keek haar aan en ze keek terug. Haar serene glimlach was overtuigend en intimiderend, alsof ze als tekenen van een man om haar zonder iets te doen. En ze wist het. Op basis van de informatie Hawk me had gegeven, Ay was vijf-en-twintig, maar ze leek tijdloos. Haar ogen beet afstand van Nah voordat ze vergeten wat ze hier voor. Een zes-deurs Mercedes getrokken uit op de stoep, en een donker gekleurde man begon op te tillen van de bagage in de kofferbak. Een echtpaar en een gitaar vervoerder volg mij in dit spel. Hij pauzeerde even en keek haar via de glanzende dak van de auto. Ze glimlachte nog steeds, nog steeds op zoek in mijn richting. Hij bukte en keek resoluut in de andere richting tot we weg waren.
  
  
  De vier van ons verbleven in de ruime, luxe cabine van de Lear Jet. Niemand om ons heen niets gezegd; het echtpaar keek een beetje verward, de jongen somber. De zwarte man bracht ons wat rum en verdween naar voren. Toen hij weer terug en kondigde aan dat hij zou vertrekken in een paar minuten, hij dacht dat de vrouw zou passeren. Haar sam was heel verbaasd, maar toen hij zag dichter, door de wijde broek en goud-threaded jas, zag hij een vrolijke competentie dat was geruststellend.
  
  
  "Mijn naam is Herridge," onze piloot zei, " en ik hoop dat je een goede tijd op de Dubbele Cay." Hij merkte dat het ego accent was verdwenen, blijkbaar, de emu moest spelen allerlei rollen. De versnelling was kort en glad zijn, alleen toen we uit van de start-en landingsbaan, de zon brak door de wolken. Hij nam een slok en keek uit het raam. We vlogen over de cerro-groene gebied rond het vliegveld en al snel bereikte de rand van Nassau. De zon leek te schijnen zachtjes op de luxe kust villa ' s met ih zwembaden, mooie tuinen en ongelooflijk groene gazons. Herridge laat het vliegtuig vliegt over de haven in het centrum van de stad; Hij zag stapels van manden, kleurrijke stoffen, en dezelfde koper-producten die worden verkocht in alle markten van Marrakech naar Singapore. Een lange, donkere vrouw met een rode bandana op haar hoofd en een tent jurk zwaaide woedend. Herridge sloeg met zijn wingtips voor een moment, dan hebben we uit zoals hij draaide naar het noorden en vloog over het breedste deel van het eiland. Een paar minuten later, de zee onder ons.
  
  
  Ik zag een paar witte strepen onder haar, en een boot was snel, waardoor twee strepen in de voorkant van haar. De boot hield gelijke tred met ons op voor een tijdje, en ik besefte dat het moet worden een draagvleugelboot boot. Het was op dezelfde koers als bij ons, en ik had het gevoel dat het was Grady Ingersoll ' s boot. Ik werd verteld dat hij had ook een vloot in die ego-assistenten pendelde tussen Doublet Cay en Nassau.
  
  
  En dan de aparte eilanden in zicht kwam, als ik had gezien dat ze van een bird ' s-eye view van Hawk. In het felle zonlicht, de Opstanding leek te schitteren - de zwembad, de golfbaan, de ommuurde lagune, de glanzende witte torens van het hotel, terwijl Doomsday zag er zo saai als een bouwplaats. Grote gapende gaten had gemaakt in het zand en ondergroei, sommige gevuld met beton, anderen met bulldozers en kranen. Het stalen frame van een van de gebouwen stond in de lucht, werpt vreemde schaduwen op de grond.
  
  
  Als Herridge bleek sterk te benaderen, zag ze een brug in aanbouw tussen de twee eilanden. Massieve betonnen pijlers waren al aanwezig op de oever van het "Laatste Oordeel", waaromheen een muur vooruitspringende. Van air sampling, het zag eruit als een onderdeel van een rit in de achtbaan, alleen een paar meer.
  
  
  Ik moet er nog meer aandacht worden besteed aan de vluchtige indruk had ik al, maar Herridge was al geland, en moest ik help em door strooiwagens mijn tanden en het vastgrijpen van de stoel armen. Net als alle piloten, ik weet het, ze is een slecht passagier.
  
  
  
  Hoofdstuk 5
  
  
  
  
  Mijn hotel kamer was obsceen luxe. Het balkon met uitzicht op het water was erg groot en de badkamer was niet veel kleiner. De groene loper was enkel-diep en zo zacht dat een paar brede bedden leek bijna overbodig. In de kleine koelkast was een grote karaf van rum punch en de grijnzende jongen, die was druk bezig met het openen van de deuren en ramen van de kasten leek echt blij met mijn tip. Het was een plek dat iedereen het kan gemakkelijk vallen in liefde met.
  
  
  Vanaf het balkon, hij kon zien dat de hoek van het grote zwembad onder hem, nog steeds druk in de vroege avond, met een paar cijfers van het bezetten van de speerpunt. Onder de luifel rond de geweven palmbladeren, de stalen band gemaakt golvende geluiden, en ik hoorde haar zacht lachen stem. Ik ben niet een grote fan van het tourist hotel, maar ik zou liegen als ik niet toegeven dat de sfeer geweldig was.
  
  
  Hij is snel op te zetten een paar van de zon-gestreepte uitlopende broek, een donkerblauwe zien-door-shirt, en een vaag denim jasje. Rond één koffer, nam ik wat Stewart had gemaakt voor mij en voor Speciale Effecten, en besloot om een beetje in de verdrukking paar tennis ballet slippers. Geen sokken. Wilhelmina en Hugo bleef in hun geheim compartiment; hij had niet gedacht dat ze zou nodig zijn. Toen liep ik door de enorme lobby, moest ik mezelf vertellen dat ik hier was in de Dubbele C op zakelijke, niet op vakantie. Overal waar ik keek, zag ik jonge meisjes, soms in zwemkleding, anderen in shorts, minirokken en jeans die eruit zag alsof ze geschilderd op hun huid. Een snelle blik overtuigde me dat er zo weinig beha ' s op het eiland waren er ijsberen. Ik was nieuwsgierig naar wat een (echt) paar met de naam New York-de Voorzienigheid aan het doen was hier.
  
  
  Haar schild aan het zwembad, langs een brede gang vol met winkels verkopen beachwear, souvenirs, geesten, boeken, tabak, handgemaakte lederen goederen - als Angela Raffles haar weer zag.
  
  
  Ze zat in een open ruimte met de ondergaande zon, maar zelfs door haar silhouet, ik herkende haar meteen. Het meisje Angela had het korter was, wat betekende dat ze was van gemiddelde lengte en bijna al haar bruine huid was licht in de kleine bikini die ze droeg. Haar gitzwarte haar was nat en stroomt langs haar rug, en kleine druppeltjes verdween in de ruimte tussen haar billen. Nog voordat hij haar gezicht zag, haar, hij voelde dat ze was uitzonderlijk, en hij was niet vergis.
  
  
  Haar, knikte Angela, het passeren van mimmo hen. Ze knikte bij reuma. OK, dat was genoeg. In mijn vermomd rol van de super-coole manager van een rock band, kon ik niet beginnen met de eerste vriendelijk gebaar, ik moest wennen aan het feit dat ik werd net door een menigte van vrouwelijke fans.
  
  
  Toen hij op enige afstand, stopte hij, keek naar het zwembad en de menigte, en geleidelijk keerde zich om, zodat hij kon zien dat de gebruinde meisje in de voorkant.
  
  
  Haar functies zijn bijna oosters, en haar iets schuin donkere ogen glinsterden met animatie als ze sprak met Angela. Haar hoge jukbeenderen scheen in de late zon en het water hing om haar fluweelzachte huid in zachte druppels. Nah s mond was breed, en haar volle lippen krulden in een glimlach die niet uitdaging Angela. Haar schouders verplaatst voortdurend als ze sprak, en haar hoge, gewelfde heupen wiegde. Haar borsten waren bedekt met een doek die geaccentueerd haar tepels, haar benen waren lang, gespierd en goed gedefinieerd, en tussen haar benen, een paar plukjes zwart haar, gekruld uit onder haar bikini bottom.
  
  
  Ik had niet van een vrouw omdat Veronica - de meisjes die ik had haar gezien in het bier kraampjes langs de wegen, in Virginia en North Carolina, niet mijn type, maar zelfs als het hare was net terug van een reis over de Nijl met Cleopatra, haar zou het nog zijn geslagen door dit meisje.
  
  
  Ze keek me aan. Net als Anton, die al wandelend in de richting van mij. 'Hi. Nah had een stem als een klok op een vroege mistige zondagmorgen.
  
  
  'Hallo daar. Hey glimlachte en nam zijn zonnebril om een betere kijk te krijgen op haar.
  
  
  "Niet ik zie je op het vliegveld eerder vandaag?"
  
  
  'Inderdaad.'
  
  
  "Bent u van plan om te verblijven in het Double C voor een lange tijd?"
  
  
  "Ik ben niet het maken van een gedegen plannen nog niet."
  
  
  Een glimlach. "Nou, laat niet te snel."
  
  
  Ze draaide zich om, met een hippe, swing, dat was erg schaamteloos sexy, en wandelden arm in arm in het hotel met een meisje in een bikini, twee van de mooiste vrouwen die zij ooit hadden gezien. Het was goed dat ik plezier had met Veronica; ik was nieuwsgierig om te weten wat Hawk wist over onze korte romance, en hij kwam tot de conclusie dat het beter zou zijn voor iedereen als ik nooit gevonden.
  
  
  Hij liep rond in het zwembad en keek naar de hoge stenen muur achter. Het was gecamoufleerd door bomen en struiken, maar een snelle blik geopenbaard prikkeldraad onder stroom stond, kreeg ik te horen dat liep dwars door de muur, door bladeren en takken.
  
  
  De Doublon deel was duidelijk. Het was een drie-verhaal gebouw, dat gebouwd is rond, donkere stenen en verweerde steen. De ramen met uitzicht op het zwembad waren gesloten en luiken. De enige opening in het kreunen was achter het zwembad in de buurt van het hotel zijn deuren, waar een solide ijzeren hek versperde de ingang. Morgen, ik heb mezelf beloofd, zou ik een dagje over het eiland-als een toerist op een excursie. De nacht viel snel als de zon zinken in de oceaan, maar de zwemmers bleef door het verlichte zwembad. Er was een bar onder hetzelfde dak als de Onvermoeibare Steelband, en ik ben erin geslaagd om te kopen bourbon en water in plaats van rum. Ik zat daar een tijdje te kijken naar het publiek en de band naast mij, en hoorde het zachte plons water onder de lage muur van candid water achter mij.
  
  
  Ik ging terug naar het hotel en keek in het casino. Er stond een bord bij de ingang met de namen van kunstenaars uit een nabijgelegen cabaret, en één van de foto ' s die mij onderbreken.
  
  
  Er was geen twijfel de oosterse eigenschappen en gewelfde heupen, de stoute glimlach die soms fonkelden nog helderder dan de fotograaf lampen. Ee heette de Negerin Tafel, en blijkbaar was ze werken in een pak dat niet alles maar een bikini. Ze was een vriendin van Angela ' s, en dat was genoeg om haar. Trouwens, de naam alleen al maakte me ongerust: ik had gehoord dat het die door meerdere meisjes van gemengd Cubaanse, Mulat, en Chinese afkomst, vooral de hoeren van Florida. Maar in de Dubbele C, met Grady Ingersoll en Ego rechtstreeks verbonden met de Drie-Waarde Aanval Vaardigheid apparaat, alles dat iets te maken had met Cuba of het Oosten was om serieus genomen te worden. Alles wat belangrijk was in mijn werk.
  
  
  Het casino was een zacht verlichte, luxueus ingerichte kamer met een hoog plafond, dikke tapijten en bescheiden verlichting boven de tafels. Er waren twee roulette stoelen, drie poker stoelen, en misschien een half dozijn chemin-de-fer tabellen. Een inham aan de achterzijde van de grote zaal was gereserveerd voor baccarat - grote spelers, met eigen bar en roomservice. Het spelen van de kaarten of de dobbelstenen is niet mijn spel, ik heb genoeg aan mijn hoofd geen zorgen te maken over de cijfers op de kaarten of plastic dobbelstenen. Maar mensen die deel-bezoek aan het casino, een deel-te ontdekken een ervaren waarnemer meer dan, zeg, de voorgrond-class van een vliegtuig rond New York naar Lissabon. Bij haar zijn ingevoerd, er waren niet veel mensen om naar te kijken, maar al snel haar zag, dat-dat-dat rij.dit overtuigde mij dat ik niet mijn tijd te verspillen.
  
  
  Het was de grootste Aziatische paar die ik ooit heb gezien, op Cape Kennedy, NY. Odin was rond de twee rollende dobbelstenen op de tafel, terwijl Ego 's companion is meer aandacht voor de rest van de kamer dan naar wat er gebeurde op het groene laken onder ego' s neus.
  
  
  Hij zag mij het moment ego zag haar, en die" ondoorgrondelijk " oriental biedt gaf een flits van inzicht, voordat hij al snel keek de andere kant op. Ik haalde diep adem en liep, na te denken over de foto die ik had genomen die morgen van haar met die verdomde deur achter me.
  
  
  Toen hij vertrok, probeerde hij om haar te vragen naar de nationaliteit van de twee mannen. Als ik zou eerder gerealiseerd, waren ze niet Japans; dat was zeker. Hij dacht dat van Korea; ze had de bouw-en landschapsarchitectuur en een groot aantal van de Koreanen. Aan de andere kant, ze kunnen overal vandaan komen tussen Jakarta en Kabul, en ik had geen reden om te denken dat ze geen andere toeristen die had dezelfde route als die van haar.
  
  
  Maar ze had geen vertrouwen in dat dit ons voor een tweede.
  
  
  Het was tijd voor een cabaret voorstelling, maar de plaats was verlaten, behalve voor een paar mensen aan tafels en een paar op de lange, gebogen bar. Ze werd meegenomen naar een bankje in de buurt van het podium en Stahl gewacht onder het genot van een ijsthee bourbon. Er was een jongleur, een cabaretier, een paard-geconfronteerd vrouw die ook bezig was met papegaaien en een ploeg van de Libanese acrobaten die vulde de tijd voordat Chyna aangekomen.
  
  
  Het wachten was de moeite waard. Plotseling, het podium was pikzwart, gevolgd door een langdurige tromgeroffel, en de lichtbundel van de projector geflitst tegen het gesloten gordijn. Het opende abrupt, de plooien trillende wild in de schaduwen, en de trommel gestopt. Het podium was leeg, de stilte in de kamer hield zijn adem in - en vervolgens met het kletteren van een bekken, de Scène ongevouwen in de spotlight.
  
  
  Voor een moment dat ze zat onbeweeglijk op één been, zoals een bronzen beeld, en dan de drums begon te kloppen en ze begon te zwaaien langzaam. Ze was een geweldige combinatie van een leven van danser, go-go en stripper. Haar kostuum bestond voornamelijk uit een handvol veren en pailletten; zij trad op blote voeten, af en toe tikken van haar hakken in de tijd naar de beukende ritme. Armbanden rammelde haar polsen en enkels. Haar lichaam glansde in de spotlight dat volgde haar als een koppig minnaar, en de twee terpen van haar borst gedanst en trilden alsof iedereen had een fiets. Als het tempo verhoogd, haar donkere zwarte haren gezwenkt wild in alle richtingen, soms die bijna haar hele bovenlichaam.
  
  
  En dan, ze op een of andere manier in geslaagd om los van de bh van het pak, en laat Em vallen op het podium. De strengen van het haar fladderde over haar borst en maag, in partjes voor een fractie van een seconde en dan weer gesloten. Ik vond mezelf voorover leunt op de barkruk en houd mijn adem in.
  
  
  Ze draaide zich sneller en sneller, totdat het haar stond van haar hoofd als een paraplu, en elke spier in haar lichaam bewoog wild...
  
  
  Donker en stilte.
  
  
  Ik knipperde met zijn ogen, in een poging om in het pikkedonker, maar ik kon niets zien.
  
  
  En dan de spotlight kwam weer op, en ze zat met haar hoofd gebogen, haar borst, die onder haar haar, haar armen langs haar zijden, haar benen tegen elkaar gedrukt. Het applaus was de bedoeling om luid, maar de zaal was te klein. Ik heb geprobeerd om te juichen haar ook, en als ze het podium verliet, zag eruit als een Inca-prinses, ze keek in mijn richting, en ik was er zeker van ik zag haar glimlach.
  
  
  Brylev ingeschakeld langzaam in de hal, en hij nam een slok van zijn drankje. Wat nu? Ik hoefde niet lang te wachten om uit te vinden.
  
  
  Ze gleed via een kleine deur aan het einde van de stage, geschommeld tussen de tabellen, zwaaide naar het orkest, en liep naar de bar. Ze was gekleed in een wit overhemd jurk die was zo laag uitgesneden dat de hals niet ver van de zoom, die nauwelijks bereikt onder haar dijen. Nah had een witte sjaal vastgebonden rond haar haar en ze droeg sandalen. Ze keek niet naar mij.
  
  
  De barman een fles champagne en een glas in de voorkant van haar. In plaats van te gaan zitten, ze zette een voet op de dichtstbijzijnde stoel, pakte haar glas, uitgelekt, en vullen. Tijdens de voorstelling een aantal mannen hadden de casino en waren nu grijnzend en gluren in haar richting. Ze negeerde nu, en wanneer één van de mannen om hen heen fluisterde de barman, hij schudde zijn hoofd en duwde weg het wetsvoorstel de man hield aan het Ego.
  
  
  Het is tijd om mijn aandacht truc. Ik haalde een kleine gouden plaat over de grootte van een zilveren dollar die ik had gegeven om een back-up van mijn cover story. Hij laat het ding te draaien, en Stahl wachtte.
  
  
  Het meisje wist nog steeds niet in mijn richting. Odin door de Aziaten ze zag, op Cape Kennedy, NY en weer in het casino, liep naar binnen en naderde haar oprecht. Ze leek niet blij om hem te zien, maar ze terugdeinsde toen hij dichterbij kwam. Hij nam haar bij de hand, bracht zijn gezicht dicht bij het hare, en blijkbaar sprak dringend naar haar. Ze schudde uit ego ' s hand, maar bleef onbeweeglijk. Eindelijk, ze knikte en de man ging weer uit.
  
  
  Ze leek niet mijn aas, dus belde ik de barman.
  
  
  'Yes, sir?'
  
  
  "Hey, man, denk je dat deze band kon spelen iets anders dan de 1933 Broadway songs?" Haar, knikte bij het orkest speelt de Cole Porter song.
  
  
  De barman zag eruit als een Miami vluchteling, met een potlood-dunne snor, een losse gezicht, en zorgvuldig glad-terug haar. Ze waren te zwart, waarschijnlijk geschilderd. "Nou, ik denk dat de band kan spelen in orde, meneer," zei hij automatisch.
  
  
  "Ah, laat maar." Hij liet de gouden plaat te draaien en luid bonzen op de teller.
  
  
  Hij is overeengekomen. "Het is een interessante munt."
  
  
  Het werd overhandigd aan de Emu door het ding. "Lees het bord, man. In mijn werk, het betekent "Oscar".
  
  
  Hij pakte de munt op en hield het tegen het licht van de bar. Ego ' s wenkbrauwen rose in goedkeuring. "Hey, ik ken deze band." De Emu moet worden in de jaren vijftig, maar hij wist nog meer of minder over de show business. "Bent u lid?"
  
  
  Ik heb in geslaagd om te kijken zowel bescheiden en arrogant.
  
  
  "Nee, haar ih manager. Het was onze eerste gouden plaat ."
  
  
  Het werkte. Ze keek in onze richting.
  
  
  "Speel je ergens in de buurt? Paradise island? Gratis port?"Haar," hij schudde zijn hoofd. 'God, nee." Hij keek naar de bijna lege zaal. "We zijn niet hier spelen, man. Weet je, hij is hier op vakantie. Haar hoorde ik dat het mode was hier, maar ik weet het niet merken."
  
  
  De barman hoestte, keek Chyna voor een moment, dan weer naar mij. "Nou, onze entertainment..."
  
  
  "Oh ja, ik ken haar, man. Dit meisje is geweldig, maar de muziek... ik grimaced, stak mijn hand, en nadrukkelijk wees mijn duim naar beneden.
  
  
  Qin grinnikte hoarsely en klaar met haar champagne. "Vertel de man dat het goed is dat hij praat zachtjes naar me," zei ze in een licht spaans accent, die dwars door de muziek.
  
  
  Hey knikte, en glimlachte. Haar tanden glansde als ze lachte ook.
  
  
  "En geef hem iets te drinken, Max," voegde ze eraan toe, voordat ze dat deed.
  
  
  draai je om en snel het hoofd voor het casino.
  
  
  Meer dan eens, een meisje dat eruit ziet als de droom van iedere man meisje biedt me een drankje en dan verlaat zonder ook maar te vragen mijn naam. Haar hotel weigerde, maar toen kwam tot de conclusie dat het zou dom zijn. Het ijs is gebroken, en de volgende keer als ik haar zie, dan hebben we iets om over te praten eerst.
  
  
  Ik hoefde niet lang te wachten. Een Half uur later, Chinu haar weer zag. Haar mimmo doorgegeven bij het zwembad en zag een witte jurk in de verlichte duisternis op een stevig ijzeren hek in de Ston de Doublon. Ze vond zichzelf tussen twee goed gebouwde mannen in donkere pakken. Ze waren snel, en zelfs op deze afstand, ik had de stellige indruk dat het meisje liep op twee benen sneller dan ik zou hebben gewild. Hij zag dat de poort open en sluit direct achter hen; Chyna niet lijken te veel moeite, maar blijkbaar wilde er niet in. Het was niet moeilijk te onderdrukken drang om te streven naar ih; de herinneringen aan Veronica en hoe ze gaf me waren nog te vers en te pijnlijk. Trouwens, het was niet mijn taak om op te slaan van alle meisjes, zelfs als het absoluut noodzakelijk was.
  
  
  Ik ging terug naar het casino, verloren twintig dollar op de chemin-de-fer, vochten tegen een mollig meisje die op een of andere manier gehoord over mijn zogenaamde beroep, en vervolgens verbleven in het grote huis voor een tijdje. Er was geen teken van deze Aziaten, en dat was een teleurstelling; het zou een excuus om een paar vragen van de receptioniste of secretaresse.
  
  
  Tenslotte ging hij naar de balie om de sleutel te krijgen. De receptioniste was een kleine, mobiele zwarte man met een perfect engels accent.
  
  
  "We hopen dat u genoten, de Heer Walton."
  
  
  Het is als een tape-opname, dacht ik. "Er zijn niet veel mensen hier," zei ik.
  
  
  Hij gaf een snelle schouderophalen. "We zijn bijna vol, meneer."
  
  
  "Maar ze zijn er niet een paar, zijn ze?" vertelde hij haar met een lachje en knikte in de richting van de bijna lege casino.
  
  
  Ego ' s glimlach was grimmig. "Misschien ..."
  
  
  "Maar je bent het geluk te hebben een aantal geweldige spelers in huis van de beide uiteinden van de wereld."
  
  
  'Eenvoudige, sir?'
  
  
  "Die Jappen of wat dan ook. Haar, ik zag verschillende mensen aan de pokertafel zit. .
  
  
  'Oi. Ja. We hebben de heren uit het Oosten op Dubbele Cay.
  
  
  'Oh, right?'
  
  
  Het was bijna middernacht, en de receptioniste was zo verveeld als ik had verwacht. "We praten over de dag des oordeels Project, een twin island, moet je weten. De heer Ingersoll heeft een contract getekend voor de bouw van de landschapsarchitectuur met een firma op Formosa of ergens in de buurt ."
  
  
  "Oh, ja?" zegt ze weer, in een poging om een geeuw te onderdrukken.
  
  
  "Inderdaad, meneer, ik geloof dat dit een soort van experimentele bouw project; de Heer Ingersoll, zoals u wellicht weet, is actief betrokken bij het verbeteren van de leefomstandigheden van minderheden over de hele wereld."
  
  
  'Ik kan het me voorstellen.'Haar,' zei hij, kijkend naar de skinny little black man. "Denk je niet dat hij zou zijn begonnen een beetje likken, in de richting van het huis?"
  
  
  Ego ' s ogen werden ondoorzichtig. 'Ja, meneer, mijn tijd is bijna om, en ik moet nog een hoop werk te doen.'
  
  
  Hij opende de deur van zijn kamer op een kier toen hij zich realiseerde dat er iets mis was. Ik zou het links op heiliger dan normaal, zoals ik altijd doe als ik in het hotel kamers , maar nu stapte hij in totale duisternis. Hij stond stil en luisterde.
  
  
  Het enige geluid dat ze hoorde was haar eigen ademhaling. Hij snel glipte naar binnen en sloot de deur achter hem. De licht schakelaar gevonden. Geklikt hard.
  
  
  Het is nog donker.
  
  
  Alles wat ik kon zien was de bleke rechthoek van de glazen deur naar mijn balkon, verlicht door het maanlicht met de muis over de zee. Als mijn ogen begonnen te passen aan het schemerige licht, hoorde ik een zachte beweging, zag een schaduw schuift naar me toe.
  
  
  Hij liep over het tapijt en pakte iemand de kleren. De schouder is gedraaid onder de stof. Ik heb geprobeerd om hem weg te trekken, maar hoewel de indringer was kleiner dan mij, hij was heel sterk. Hij ving een glimp van haar kleine, ronde, uitdrukkingsloze gezicht in de schaduw. Het was de bedoeling om een door de Aziaten. Daarna een elleboog raakte me als een moker tussen de ribben.
  
  
  Mijn greep los; met mijn vrije hand, ik prikte haar in de keel en sloeg hem in de kaak. De man gromde en een back-up gemaakt tegen het balkon reling. In het maanlicht zag hij, dat de metalen in ego ' s hand glinted. Ego ' s hand draaide zich naar me toe en ik pakte haar pols, half-twisted Ego, dook onder haar mollige lichaam, en tilde haar op.
  
  
  Hij maakte geen geluid als hij vloog over de vangrail en viel zeven verdiepingen aan de tegels rond het zwembad. Er was een doffe klap, net als een watermeloen te breken op cement, daarna complete stilte.
  
  
  Hij leunde over de reling en probeerde om te zien het lichaam, maar de sint bij het zwembad was alles om hem heen. Niemand leek te hebben gehoord wat. Hij wachtte haar voor een lange tijd, dan ging en ingeschakeld in een ander licht te schakelen.
  
  
  Nog steeds niets gebeurd. Ik controleerde de lichten; ze waren er allemaal.
  
  
  De telefoon ging. Hij raapte het op.
  
  
  "De Heer Walton?"
  
  
  Ja.'
  
  
  "Eenvoudige, sir. U spreekt aan de receptie, informeren wij alle gasten die in de elektriciteit is afgesneden. Het zal worden hersteld in de nabije toekomst ."
  
  
  Ik herinnerde me dat Sergej was nog steeds in de gang, en zei zo.
  
  
  "Oh, ja, meneer, ze werken aan een ander patroon."
  
  
  Hij leek te worden complacently trots op zijn eigen - of iemand anders-vernuft. "Wij hebben altijd de heiligen in de Doublé Cay Hotel, sir."
  
  
  "Nou, dat is goed, dan. "bedankt. Hij hing op en keek snel zijn bagage met een zaklamp. De indringer niet het compartiment waar hij verborg zijn wapen, hoewel hij een beetje verpest mijn kleren.
  
  
  Het maakte niet uit wat hij kon vinden, zodat ze zich uitkleedden en bank-ingedrukt om te slapen. Ook al kon ik niet in een goede blik op het gezicht van de man, ik wed dat er minder zwaarlijvig Aziaten in de Dubbele C nu."
  
  
  
  Hoofdstuk Zes
  
  
  Door dawn, het lichaam was weg, en het was bijna middag toen hoorde hij haar fluisteren. Ik zat op een ligstoel bij het zwembad te wachten op de vijand te verplaatsen in mijn richting. Mijn dikke, mascara-ingesmeerd potentiële vrijer kraakt in mijn oor. Sommige van haar collega ' s, zowel mannen en vrouwen verzamelden zich rondom ons en kijkt mij met enige twijfel. Hoewel ik niet precies Mick Jagger, hij was de beste op alle beschikbare afgoden. "Bent u op zoek naar ... eh ... talenten?" De vragensteller was een jongen met acne die was op het vliegtuig met me gisteren. "Ik wil dat, man." Ik was moe van het woord, en hij besloot niet te vaak gebruiken. "Een adem van verse lucht bemonstering tussen twee rondes. Speel je dit ding? Ik knikte op zijn gitaar. Hij bloosde. 'Een beetje."Ja. Hij keek de andere kant op, half dichtknijpen tegen de zon weerkaatsen op het water van het zwembad. Onverschilligheid - stemming deel van het beeld. Een van de meisjes zat aan de voet van mijn zonnebank, de onderkant van haar badpak gedrukt tegen mijn tenen. Ze was klein, rond en uitbundig gebouwd, en haar licht bruin haar schitterde in de zon-of iets. Ik weerstond de drang om te verkennen haar, maar per ongeluk verschoven mijn voet, zodat mijn enkels gleed tegen haar warme dijen. Ze giechelde en bewust verzetten, zodat mijn hiel verrekend tussen de hare. Ze begon echt te genieten van de dekking van Hawk had ontwikkeld voor mij als een grote, bebaarde jonge man barstte in de groep. "Hey, heb je niet gehoord toch?" Zo ver als ik kon vertellen, hij had niet gesproken Hema of mij in het bijzonder. Ego ' s huid was de kleur van het stucwerk wand aan de andere kant van het zwembad, en hij zou verliezen, veertig pond zonder te laten vallen onder de nummers. Hij was een dichter; Hij begon te herkennen soorten. Iemand zei: nee, ze hadden niets gehoord. "Gisteravond een man maakte een grote sprong. Er. Hij wees naar een plekje onder mijn balkon. Niemand lijkt echt geïnteresseerd, dus ik kreeg een spin.
  
  
  'Wie is het?' Baard haalde zijn schouders op. "Wie weet? De receptioniste, die mij dit vertelde zei hij sprong van zijn balkon. Hij is alleen, en opnieuw, dit keer op het balkon onder mij. "Het was een Vietnamese of iets. Hij liet een afscheidsbrief te zeggen dat hij niet kon leven in deze decadente samenleving meer of iets dergelijks. Ego niet echt het vertrouwen van haar met het verhaal - door de tijd van het verhaal kreeg rond het zwembad, zou hij niet zijn verrast om te leren dat de dode man was een zes - voet zweedse acrobat wie zou gevallen tijdens een middernacht training-maar ik gespannen mijn oren bij het noemen van de afscheidsbrief. Als dit waar was, het betekende dat er sprake was van een zeer efficiënte reiniging van het team werkt op mijn aanvallers. Het meisje op mijn voeten kronkelde een beetje meer aandrang, en ik moest denken. "Ja, nou, ik denk dat ik kan springen haar een beetje op mijn eigen," zei ik, staande abrupt. Na een paar stappen, bereikte hij het einde van het zwembad, dook in het blauwe water, en gleed zo ver onder het oppervlak als hij kon boven komen om naar lucht te happen. Er waren niet veel mensen in het zwembad; het zag eruit als het meestal was een groep van mensen zitten en kijken. Hij zwom naar de andere kant, draaide zich om en duwde terug naar het midden van het zwembad. Hij dreef op zijn rug voor een tijdje, keek naar de strakblauwe hemel. Uit haar ooghoek zag ze een hoge stenen muur en De Doublon verder. Toen ik hem zag, een luik geopend, en ik zag een glimp van de gereflecteerde wereld buiten haar raam. Een telescoop - of een tele lens; ik moest mijn best doen niet te kijken openlijk uit het raam, maar als iemand geïnteresseerd was in mij, er was geen enkel punt te zien, dat ik over het wisten. Ik wist niet dat ik was aan het zwemmen onder een hoge trampoline, totdat ik hoorde een gedempt "Kijk uit!" en keek op en zag een witte en een bronzen figuur vliegen naar me toe. Hij zwom weg, stort een hand diep in het water en schoppen met al zijn macht. De duiker zonk een millimeter in het water, begraasd mijn schouder, en schopte een golf die bijna overspoeld me. Ik heb niet hard geraakt, maar ik stak mijn kop onder water te zien als de duiker was gekwetst. Het lichaam lag op de bodem van het zwembad, de benen gebogen en zijn lichaam gedraaid in het gebroken zonlicht. Het kwam niet in beweging voor een tijdje, en hij stond op het punt om te duiken voor als zijn benen plotseling overeind en de duiker draaide bij mij. Ons voorhoofd botste, maar het deed geen pijn; haar lange haren verzacht de gevolgen. Ze lachte toen ze naderde, en haar volle lippen waren zo dicht bij mij dat het bijna een belediging niet om haar te kussen. Maar ik beledigd haar-ik speelde cool. Het was niet zo slecht. "Ah!" ze was gorgelen. "Het is u, de Heer Walton!" Ik heb niet haar vragen hoe ze kende mijn naam. Immers, Byblos getekend had de nacht ervoor. 'Ja, met mij.'"Heb ik je pijn gedaan?"'Ik denk het niet. Alles goed?"Zelfs toen ze in & nb, hey wist te halen. Ik zag dat-ee, de witte badpak alleen betrekking op het minimum, en misschien is niet alles. De warmte van haar gebruinde lichaam begroet me als we zwommen, onze knieën aan te raken onder het water. Zonder een woord te zeggen aan ons, we zwommen naar de rand van de vijver tegenover de plaats waar hij was en klom uit Het water bewegen met de soepele gratie van een zegel. Ze pakte een grote handdoek uit de chaise longue, wikkelde het rond haar schouders op, en keek me aan. 'Goed?'
  
  
  Ik hoefde haar niet te vragen wat maretak bedoeld, niet de manier waarop ze naar me keek. Zonder kleren aan, of in zwembroek, die meer of minder het zelfde ding - ik had een vrij indrukwekkende verschijning. Ik zeg dit gewoon omdat het is een feit, en ik probeer heel hard om het zo te maken. De kogelgaten en steekwonden ik heb in heel mijn carrière zijn vakkundig hersteld door chirurgische genieën die AX heeft ingehuurd, dus kijk ik niet als een stuk vlees dat ze tonen op het vlees school. "Laten we gaan voor een wandeling," zei ik oprecht. "Ik heb nog niet de kans gehad om dit te doen circus nog niet." 'Waarom niet?
  
  
  In ieder geval, ik hoef het niet te liggen in de zon." Zij langzaam verschoven, de handdoek rond haar donkere lichaam zal voordat gooien ego op de stoel achter Nah. Dit was mijn wachtwoord voor de kritische ee; haar huid blijkbaar niet nodig zonnebrandolie te krijgen dat schaduw. Hij deed het langzaam en vastberaden, te beginnen met deze sensationele benen, pauzeren voor een moment op de afgeronde bodem voor het kijken neer op de borsten vast te zitten in de bikini. Haar tepels waren goed zichtbaar door de witte doek. "Je bent het dragen van dezelfde bikini als gisteren," ik vertelde zachtjes. 'Ah! U hebt het gemerkt."Ja. Ze lachte geruisloos, en haar ogen fonkelden. "Ik denk altijd dat als je kleding te vinden die bij je passen, er is geen punt in het veranderen van hen. Denk je niet dat zo, Meneer Walton?" "Dat denk ik ook. Voornaam Bijnaam. 'Ja. Het is van mij... "ik kan lezen, ook. Uw foto ' s niet doen, je rechtvaardigheid, dat wel. 'Nooit.'Het meisje wist hoe om te gaan met complimenten. Haar schild aan de oceaan langs de muur De Doublon, terwijl Ze praatten naast me, haar dij bijna raken de mijne. "Dus je bent op vakantie?" 'Precies.' We cirkelden rond een groep ouderen zonaanbidders, meestal met een witte buik en een stuk bloemen zwempakken. Ze werd gezien door een (echt) paar rond de Lear vliegtuig, de vrouw schitteren bij Chyna, in een poging om haar volledige lichaam in beeld tussen het meisje en haar man. Ik kon het haar niet kwalijk nemen. "Wil je wel eens hier voor een lange tijd?" "Het hangt ervan af wat je moet doen."
  
  
  Hij stopte en wees naar de hoek van de Doublon, die een prominente muur. "Wat is dat daar?" "Dit ... iets als een herenhuis. Een zeer rijke man woont daar ." Hij grijnsde bewust. "Ik werd uitgenodigd," antwoordde ze. Ik wist niet volhouden. Vooruit was een gat in de kreunen dijk met een witte trap die leidt naar het strand. Als ze liep voor me, ze streelt haar haar, zodat het natte strengen geborsteld mijn blote voorhoofd. Hier en daar, kleine groepen mensen waren die op het zand liggen, en er waren verschillende cijfers liggen in de rust. Er was bijna geen branding, op slechts rimpelingen op de golven en de splash van lichtgroen water op het strand. Ogen - man en vrouw-zijn ons gevolgd als wij liepen over de zware zand aan de rand van het water. We negeerden de staart. Ze liep soepel, geen wuivende veel. Hey, dat was niet nodig. Aan onze linkerhand, de Stena de Doublon ging langs de kust. Na het lopen van een paar honderd meter zag ik een opening boven een kleine baai. Dit moet de ingang van de lagune. Een kleine voetgangersbrug strekte zich uit over het water; boven de muren puilden uit als een paddestoel echtgenoot over glad beton. Geen kans aan de andere kant, zelfs met een haak en een touw, dat heeft mij niet verbazen. Ik wist ook dat de korte tunnel leidt onder de muur aan de lagune werd afgesloten door een intrekbare ijzeren hek, en ik was benieuwd wat het zou duren tot het verhogen van het ego. Als we waren het oversteken van de brug, hij wees naar het gat. 'Wat is dat?'"Oh, het is als een grote vijver. Deze man heeft zijn eigen boten. 'Oh, right?' Ze knikte en nam mijn hand; haar heupen doorgegeven mimmo mij. "Hou je van boten, Nick?"' 'Ik heb één. Dat betekent dat ik gebruik het alleen rond het hotel ." "Wat de boot?" Deze... Ik weet niet wat ze noemen. Een snelle boot? Een kleine boot die niet erg snel gaan ." "Speedboot. Ja. Nou, dan moeten we gaan." "Bent u goed met de boot?" Ze kroop boven op me likken en haar donkere ogen glimlachte. "Ik kan rijden met een boot." Ik wist verdomd goed wat ze inhouden, maar ik wilde haar te zeggen. "We zullen zien. "' Later?'"Ja, later."
  
  
  De Doublon bezet het hele westelijke deel van het eiland. We liepen langs de muur in een wijde cirkel; er waren geen zwemmers of zonaanbidders hier, en de zachte surf likte rond het nauwelijks beschutte koraalriffen niet ver van de kust. Een enkele witte zeil gestaan in de zee aan de horizon; anders dan dat, er was niets te zien, maar de zacht kolkend water. "Hoe lang heb je gewerkt hier, Meneer?" "Oh ... bijna een jaar, denk ik." "Oh, dat is veel." Ze haalde haar schouders op. "Ze goed betalen, en het leven is hier aangenaam."
  
  
  "Heb je woont in Florida voor dat?" Ze stopte abrupt en keek me searchingly. "Waarom vraag je dit?' 'Ik weet het niet. Het leek mij waarschijnlijk ." Het meisje knikte, een blik van pijn in haar ogen. 'Ja. Zij is ontsnapt uit Castro." "Ik wist niet dat...", "Ach, het maakt niet uit. Het is al een lange tijd, ze was een klein meisje toen renden we weg. Mijn moeder en ik gebruikte om te gaan met anderen in een kleine boot. Ze schoten op ons, de Cubaanse patrol, maar we raakten. Bijna dan. Haar voorhoofd quirked vragend. "Mijn... mijn moeder. Ze is gewond geraakt en ernstig gewond. Voor meer dan een maand, de artsen zeiden dat Hoi zou beter worden, en dan is ze overleden." 'Het spijt me.' Ze haalde zijn schouders weer op. "Dat was een lange tijd geleden, Nick." "Direct na de revolutie van Castro gooide ego in de gevangenis. Met hen, haar fret hadden niets gehoord over de nen. Er was niets te zeggen. Ik had gehoord dat te veel verhalen als dit te geloven hé, maar er was altijd een kans dat ze de waarheid te vertellen - en ik denk niet dat het belangrijk is op alle. We liepen in stilte; ze kwam dicht bij me, maar leek verloren in gedachten. Tot slot zei ze: "Je weet dat dat niet mijn echte naam." 'Oi? Ze glimlachte kort. "Dat is niet verrassend voor u." Hij schudde zijn hoofd en glimlachte begrijpend aan. "Toen kwam zij, om de showbizz in Miami vijf of zes jaar geleden, mijn agent niet wilt opnemen met mij als Margherita Ortiz. "Ook gewone," zei hij, op zoek me in het gezicht.
  
  
  Je moeder was half Chinees. Mijn vader was een mulat. Vandaar de naam van de Negro. "'Oi. Ze stopte en keek me aan. "Weet je alles, Nick?" "Ha!" Ze kneep even in mijn hand. "Waarom kwam u naar een plaats als Doublecay, Nick? Het is gewoon een hippie kinderen en oude mannen met hun dikke vrouwen." "Ah, ik hoorde over dit stukje dynamiet dat is het aantrekken van een dans show hier, dus ik moest komen." Haar g lachen is absurd sceptisch. Ze stond op uw tenen staan, haar borsten tegen mijn borst gedrukt. Haar fluwelen lippen zich en haar ogen zijn grijs. We kuste. Ze wikkelde haar armen om mijn nek, en haar bekken draaide tegen de mijne. Mijn reuma was direct en onmiskenbaar, en ze drukte harder tegen mij toen haar tong zou de mijne. Mijn handen gleden langs haar rug naar de onderkant van haar badpak, om de warme huid tussen haar stevige kont. Het was waarschijnlijk een goede zaak dat er op dat moment twee jonge koppels kon zien lopen langzaam langs de hoge muur. IH zag haar eerste en trok Chyna is aandacht te besteden aan hen. Ze zuchtte, toen glimlachte en raakte de bobbel op mijn badpak. "Ik volg je rond totdat je cool uit, oké?" Ze lachte gelukkig. "Ik wist dat ik gelijk heb, Nick. U bent het karakter waarmee ze naar de hel gaan." Hij glimlachte dankbaar, en we gingen om te voldoen aan de anderen. Nadat we hadden doorgegeven nu en draaide de hoek van de muur, ze wikkelde haar armen om mijn middel en wreef over haar wang tegen mijn arm. "Het is mijn vrije dag, Nick." "Wat doe je meestal in de avonden?" "Soms heb ik het rijden haar naar Nassau. Of haar, blijf ik in mijn kamer om het boek te lezen " Of ga je op een boot?" Ja. Dit zijn kinderen."Ik denk dat het een goed idee. Deze avond?"Natuurlijk.'"Zie je bij de bar-cabaret. Laten we eerst eten, dan... "Nee," zei ze scherp. "Niet in barr. Ik hou niet van... je weet wel. Ik laat niemand mij te nemen, als we een afspraak hebben. Ik zal je naar je kamer komen." "Weet u waar het is?" Ze knikte. "Je moet hebben geschreven het nummer op de receptie van afgelopen nacht." 'Oi. Het is waar.' We liepen nog een stukje verder tot we konden een hotel in de verte. "Heb je ... hmm ... er is hier niemand, is er?" 'Wat bedoel je?"Meer?' 'Oi. Nee, niet bijzonder, Nick. Er is hier niemand die het zou me plezier, zelfs voor een korte tijd." Haar ogen vertelde me dat ik blijkbaar een uitzondering, maar toen kregen we op een klein gebied aan de kant van het hotel waar een tiental kleurrijke strand buggy ' s glinsterde in de zon, ik dacht dat het was verdomd moeilijk om te geloven dat een schoonheid zoals ik was gewoon te wachten voor Nick Walton vullen haar eenzame avonden.
  
  
  
  Hoofdstuk Zeven
  
  
  Ik heb geen zin in, en een paar flessen ijskoude Amstel bier werden gebracht naar mijn kamer. De ober een tabel instellen door de balkon deur, en toen hij vertrok, nam zij een paar dingen rond haar koffer die ze wilde studeren. Op zijn ontspannen reis naar het zuiden reed hij door New York en kocht een aantal navigatie kaarten. Oni moeite om te vinden wat zijn hotel was, maar uiteindelijk vonden we een kaart van Doublet Cay. Ze had nauwelijks gekeken naar Nah dan; ze was erg angstig om eruit te komen van deze bruisende stad en ga op weg. Nu is hij dronk de helft van een glas bier en ontvouwde de kaart. Ze kan niet veel zien; geen zichzelf respecterende schipper Stahl zou gebruiken om haar te manoeuvreren een groot schip in de buurt van twee eilandjes, maar dit was de web-kaart die in staat was om haar te vinden. Een aantal gevaarlijke onderwater obstakels werden gewezen; twee oude scheepswrakken, koraalriffen die hij had gezien, eerder die dag, en een aantal ondiepe gebieden. De lagune bij de Doublon site was aangegeven, maar de uitgang aan de overkant van de oceaan was niet zichtbaar. Dit was niet mijn onmiddellijke zorg; ik was meer geïnteresseerd in de wateren rond een ander eiland, Domesday Eiland. Er waren ondieptes en onregelmatige riffen. Ih heb mijn best om het te onthouden, weet dat het niet zal doen me veel goed in het donker. Maar minstens hij wist dat ze er waren, en dat kan een verschil maken. Vervolgens opende hij het en stapte uit op het balkon, nu de zon wordt verduisterd door een stapel van hoge, snel bewegende wolken. Hij leunde ver over de reling, maar kon niets zien, maar de hoek die het dichtst bij de zee, De Doublon. Ik zorgde ervoor dat ik krijg een kamer op de bovenste verdieping van het hotel, maar nu besefte ik dat ik zou hebben geprobeerd een kamer te krijgen met een volledige weergave van het hotel. Nou, alles wat je moest doen was in de kamer op zoek als dat. Ik veranderde in een oude witte jeans, een badstof sweater, en leren sandalen, zette mijn zonnebril op, en zorgde ervoor dat ik genoeg verandering in mijn zak; vervolgens liep ik door de lange, stille gang. Waarschijnlijk werden deze nummers van 716 tot en met 729. Ik nam de lift naar de onderste verdieping lobby en, in het geval iemand me opmerkte, ging de grote, de schaars verlichte hal. Ik pakte het op en bestelde rum, die wilde ik niet op alle. Na een paar minuten, vroeg hij haar waar de mannen de kamer was en liep in die richting. Als ik had gehoopt, waren er twee telefoon kiosken. Ze draaide een hotel nummer en vroeg om 722. Toen ik haar riep, ik dacht dat mijn eerste poging was een succes, een vrouw antwoordde mij; ze leek slaperig en opgewonden. Ik vroeg haar over haar familie, zei ze dat haar familie er niet was, dus ik verontschuldigde en opgehangen. Geduld, zei hij tegen zichzelf, en ging terug naar zijn barkruk. Het komende half uur belde ik de andere kamers op mijn vloer twee keer en vond ze beide bezet. Als de volgende keer dat ik belde, wist ik niet vinden een lege kamer, moest ik proberen iets anders; mensen die het beheer van grote toeristische hotels zijn niet dom, en vroeg of laat zal iedereen beseffen dat het dezelfde persoon is bellen naar verschillende nummers op dezelfde verdieping. Het is een oude hacken truc - zo oud dat ik me bijna schaam om het te gebruiken. Maar ik heb niet veel tijd, en ik wilde niet te gebruiken voor een meer directe en gewelddadige tactiek om in een kamer die niet geeft mij het beeld dat ik wilde. Op de vierde poging, hij laat de telefoon rinkelen tien keer voordat ervoor zorgen dat de kamer leeg was. Hij haastte zich terug naar de lobby en nam de lift naar verdieping. Het eerste wat ik leerde als een spion leerling was het typen van rapporten, en de tweede was om de sloten te openen. Elke gordel ik heb zelf heeft ingebouwde programma ' s en in minder dan een minuut, vond ik mezelf in de kamer 721. Hij liet de deur op een kier, zodat wanneer de bewoners terug, hij kon excuses voor het zien van de deur open en gaat in het uitzicht te genieten-snel en liep naar de deur. Ik hoefde niet te staan op het balkon voor lang. Van waar ik bleef, ik kon zien dat het merendeel van het terrein duidelijk. Ze ving een glimp op van de mannen lopen doelbewust heen en weer, net buiten de muur. Ze waren het niet dragen van uniformen, en geen wapens zichtbaar waren, maar de losse zweedse casual kleding ze droegen, was verrassend vergelijkbaar en kunnen verhullen iets van een .45 kaliber aan een afgezaagde jachtgeweer. Er waren verschillende water-aangedreven boten in de lagoon, en sommige van hen voer in & nb. Hij zag een gedeelte van de brede geplaveide plein waar andere mensen te zonnen, met bedienden in witte jassen lopen tussen hen met laden van drankjes... en andere dingen. Er was geen noodzaak om een close-up om te zien wat voor aflevering. Ze herkende een bebaarde jongeman met een gewicht van ongeveer 140 kg, zoals hij bereikt voor een bijzondere witte hoge hoed, netjes opgevouwen op een dienblad gepresenteerd aan de emu. Hashish, het meest waarschijnlijk; het duurde meer dan een gratis drankje te verleiden een aantal van de klanten. Maar dat was alles wat hij kon zien. De bomen rondom de herberg werden geplant dicht bij elkaar, en de gebogen muur achter de lagune geblokkeerd een goed uitzicht van het gebouw heeft een gevel. Dus, de dubbele barricade, die altijd al gebruik gemaakt van het probleem van het hebben om te klimmen over de buitenste muur, ik weet niet waar de bewakers zijn - en dan, als het de een of andere manier kreeg het verleden deze obstakels te overwinnen, er was het probleem van het krijgen door middel van de innerlijke barricade, en God weet wat nog meer te overwinnen. .
  
  
  "Kijk, meneer. Kan ik u helpen met iets? Het horen van haar stem, draaide hij zich om, mentaal en vloekend de vervloekte dikke tapijten. De lange, donkere man die in de deuropening was gekleed in gewone casual kleding. De ene hand achteloos weggestopt in het ego minuten doublet. Hij glimlachte heen en leek volkomen op zijn gemak. Ik schraapte mijn keel en hoopte ik keek beschaamd genoeg. 'Neem me niet kwalijk. Ik zag dat de deur werd geopend en ging om te zien, het uitzicht vanaf deze kant van het hotel."
  
  
  'Ja.'Hij sloot de deur achter hem een daad die mij op hun hoede. "Dit is het hoogste punt van de Opstanding Eiland, en het uitzicht is erg interessant." Deze keer is hij glimlachte breed, en haar kennis van het ego. "Herridge?" De Lyra pilot boog zijn hoofd voor een moment. "Natuurlijk, de Heer Walton." 'Het spijt me. Het is gewoon een hotel... ik zwaaide met een vermoeide hand op het balkon, dan grijnsde verlegen. "Als je kijkt, zie je dat ik niet hier gekomen om het even wat." Hij deed een paar stappen in de kamer en bleef staren naar mij. 'Dit is niet nodig; Je ziet er niet als een dief aan mij, de Heer Walton. Hij zet zich met veel moeite uit te gaan van een ontspannen houding. "Excuses," zei hij, laten we dan met zijn natuurlijke nieuwsgierigheid door. Herridge knikte begrijpen. "Ja, dit is mijn kamer. Doublé Cay omgaat met haar personeel zeer goed. Gelijkheid voor allen ". Hij zei het zonder een spoor van bitterheid. "Ik ben blij dat te horen. Ze begrijpen dat het ih pilot gelukkig moeten zijn ." "Ik ben tevreden." Hij knikte naar me over zijn schouder. "Misschien heb je interesse in deze nogal ongewone situatie, achter de muur?" "Dat is het, is het niet? Ik bedoel, iedereen die weet wie daar woont." "Maar ik dacht dat hij een kluizenaar. Wie zijn al die mensen die stoeien in het ego van de lagune? "Oh, Meneer Ingersoll een kluizenaar, maar hij is niet zelfzuchtig. Het nodigt delen van jonge mensen om hun ego ' s ... eigen terrein ". "Ik ben beginnen te krijgen." "Ik ook." 'Oi? Herridge wees in de richting van de herberg het dichtst bij het zwembad. "Het is niet langer een geheim dat de Heer Ingersoll geïnstalleerd diverse tv-camera' s tussen deze bomen. Hij lijkt te genieten van zichzelf door te kijken naar de gasten en persoonlijk kiezen die hij wil uitnodigen om zijn eigendom." "Het is een geheim voor mij." Deze mogelijkheid, voor estestvenno, in mijn ogen toen Hawk droeg mij op, en ik was blij dat het bevestigd was. "Weet je dat nu, de Heer Walton." Goed, luister, het spijt me ik kwam net in. Zie je, iemand die zich zo veel als ze doet-hotels, sanatoria, en het komt in de gewoonte van het steken hun neus in alles. Je weet nooit wanneer je ontmoet een oude vriend of iets. 'Ik begrijp haar. Herridge stond als een rots, een beetje uit de weg om mij te laten passeren.
  
  
  Mimmo liep langs haar aan, knikte, wuifde vaag als hij in de gang, en zorgvuldig sloot de deur achter hem. Op de weg naar haar kamer, ik vroeg me af waarom de piloot, in zijn werkkleding, had een pistool in de zak van zijn doublet. Misschien, dacht ik, Herridge had andere verantwoordelijkheden bij de Dubbele C, die ik al wist.
  
  
  Er was nog genoeg tijd over om te verkennen Opstanding Eiland een beetje meer. Een vrolijke en slave op de parkeerplaats gaf me een beach buggy, een van die vernielde Volkswagen auto ' s met een speciale body en brede banden. Hij reed op een bochtige oprijlaan omzoomd met palmbomen tot hij bereikte op de golfbaan. De club was niet meer dan een overdekt paviljoen, open aan drie zijden, met een rij van kluisjes op de vierde zijde. Er was een kleine bar en tafels binnen en buiten, maar er was niemand.
  
  
  Hij liep over de houten vloer van het paviljoen en keek uit op de golfbaan. De zacht glooiende velden waren bedekt met een weelderig groen landschap, bezaaid in plekken met bloeiende planten en kunstig gerangschikt palmbomen. In de verte zag hij een eenzame kwartet van spelers en twee golfkarretjes; anders is de cursus leek verlaten.
  
  
  Hij stapte weer in de buggy en ging verder zonder bestemming. Aan het einde van de golfbaan, de weg wordt verbreed, langs struiken en abrupt toetreden tot me in een kleine haven. Golfbrekers jutted uit aan weerszijden van de baai; twee of drie redelijk grote kruisers waren afgemeerd in de haven van Bar, samen met een handvol kleine zeilboten en speedboten. Ik heb nog nooit zoiets gezien als een draagvleugelboot voor.
  
  
  Ingersoll moet hebben gehad over een vloot ergens in op de lagune, dacht hij, zich afvragend waar.
  
  
  Aan de andere kant van de baai, Doomsday Eiland zag haar, met haar stalen skeletten stijgende rond het zand en de brug pijlers jutting uit over de wateren van de baai. Van waar had hij het opgeslagen, de renovatie van de brug in de verste pier leek meer op een massa van stalen balken gegooid en vergeten. Er was geen teken van de bouw van de activiteit op de brug, maar ik kon het zien in de verte, de kraan is hijsbalken en de punten van geel bouw helmen wervelende rond het. Het leek een normale bouw project voor mij, en hij zou niet hebben gerealiseerd, als was het iets anders als we kijken naar het open water van meer dan een halve mijl afstand.
  
  
  De gedempte knorren van een brullende motor trok mijn blik naar links. De witte boot afgerond op een afgelegen plek aan het einde van de baai, en de witte romp steeg boven het water op glanzende metalen stutten. Een draagvleugelboot boot, en ik hoefde niet af te vragen waar het vandaan kwam. Angela zat in de rug van de open cabine, naast een plein, mollig Aziatische man, en achter het stuur was een van de langharige jonge mannen die ik had gezien met haar op de luchthaven op de dag voor.
  
  
  De snelle boot gemaakt van een breed bord en liep naar de zeestraat tussen de twee eilanden. Ze zwommen aan de lange haven van bar, die ook nog in het water van het Laatste Oordeel, vertraagd, het naderen van de kust, en dook in het water. Verschillende kleine cijfers kwamen naar voren om te grijpen de landvasten touw, dan het trio klom de ladder op, sprong aan wal, en verdween achter een cluster van gebouwen.
  
  
  De" uitvoerders "van de" Formosa " genoemd door de griffier, de metgezel van mijn aanvaller van de vorige avond, blijkbaar dringend bezocht de bouwplaats met twee leden van de intieme zes ...
  
  
  Ik was het kijken naar de boten in de kleine haven, en ik was nieuwsgierig naar wat voor soort boot Chyna was. Ten eerste, alles wat ze wilde doen was naar haar luisteren, te zien wat ze me kon vertellen over Ingersoll s activiteiten, maar nu had ik een beter idee.
  
  
  De landingsbaan was gelegen op de hoge grond, niet ver van de haven. De Lear Jet was geparkeerd in de voorkant van een hut met een wind-sign overvliegen, en er waren verschillende sporten vliegtuigen in de buurt. Ik kon nergens anders heen, dus reed ik op de betonnen platform. Een man kwam uit rond de hut en keek een tijdje, dan ging terug naar binnen. Hij was gewoon een toerist.
  
  
  Nu reed hij de buggy naar het strand voor de eerste en laatste keer, het voltooien van zijn schoot op een vlot tempo over het zand tot hij bereikt de tennisbanen naast het hotel. Ze waren zo verlaten als een strand; het was duidelijk dat de gasten van de Doublé Cay Hotel waren niet bezig met iets meer stress dan de golf en loungen thuis bij het zwembad.
  
  
  Na het retourneren van de buggy, ik ging meteen naar mijn kamer; nu was niet het moment om op zijn hoede van jonge mannen die mij zouden kunnen aanvallen. Ik sliep door het voor een uur, daarna begon voor te bereiden op de komende avond.
  
  
  Haar woog de potentiële nodig voor mijn verborgen wapens tegen de kans dat met Rang zou ik niet veel kans van het verbergen van mijn ego voor lang; vervolgens haar met tegenzin besloten om te vertrekken Wilhelmina en Hugo in de plaats. Onder overigens gunstige omstandigheden, spionage werk is al moeilijk genoeg, maar gezien de kleine kans dat de danser was precies wat ze dacht dat ze was, ik kon het niet veroorloven om de zaken nog ingewikkelder door het starten van het ego met een pistool en een stiletto. Ik zal gevangen worden.
  
  
  Hij zet op een donkere broek, een donkere bruine trui en een licht blauwe blazer, en links achter zijn enigszins versleten tennis ballet slippers. Dan het hare, ik zat op het balkon voor een paar minuten en keek naar mijn hoek in de buurt van het zwembad. De stalen riem was nog bezet, en de late zon was het doorbreken van een haveloze bewolking.
  
  
  Iemand hoestte zachtjes. Ik draaide me om, maar er was niemand in de kamer achter me. Toen hoorde hij een lage geruis van de stemmen, maar de woorden waren onverstaanbaar. Het horen van het geluid, ging hij naar het balkon reling en luisterde. Om de paar woorden die ik hoorde, de taal leek me vaag bekend voor, maar vreemd. Hij keek naar beneden en naar voren leunde, net genoeg om te zien het balkon reling hieronder.
  
  
  Een bruine hand en een stuk van de zwarte hoes lag op de leuning. Haar hoofd langzaam naar achter, en ik denk dat de glimlach op mijn gezicht werd grimmig. Zo bleven ze open onder mij - en voor een redelijk flexibel persoon, het zal niet moeilijk zijn op te klimmen vanuit de ih balkon aan de mijne, en zelfs nog makkelijker te gaan. Alleen gisteren indringer nagelaten om te profiteren van deze gemakkelijke ontsnappingsroute ...
  
  
  Het kostte me een paar minuten om iets regelen in mijn kamer, en ik was bijna af toen was er een klop op mijn deur. Haar lichaam was roerloos, maar ontspannen, keek ze op haar horloge. Ik kwam op tijd.
  
  
  Toen ik het opende de deur voor haar en zag haar staan er, voor een moment dat ik bijna wilde ik had niet met haar op de manier die ik had gepland. Het duurde slechts een ogenblik.
  
  
  
  Hoofdstuk 8
  
  
  
  
  'Ja,' zei hij zachtjes, langzaam het bestuderen van haar. Zoals altijd, ze was in het wit gekleed, dit keer in een ingewikkelde vloer-lengte jurk, gedrapeerd, geplooid, en verscholen in meer of minder Indiase stijl. Als ze liep, haar jurk los, hier en daar bloot haar gebronsde benen, en de lage decollete maakte duidelijk dat Irene was het niet dragen van iets onder. Haar adembenemende borsten geborsteld tegen mijn hemd als ze zwom mimmo me, en toen ze in het midden van de kamer, ze pirouetted en poseerde met het licht rond het balkon muur achter haar.
  
  
  "Hou je van me?" vroeg ze.
  
  
  "Het is een domme kurkentrekker."
  
  
  Ze giechelde. 'Ja. Ze keek om zich heen, haar ogen gefixeerd op het grote bed. "Kunnen we een hapje eten voor het diner?"
  
  
  Ik meestal niet vertragen om te reageren op dergelijke suggesties, maar dit panther vrouw was te snel voor mij. Ze voelde mijn aarzeling en stak haar wenkbrauwen onschuldig.
  
  
  "Ik bedoel, een beetje drinken."
  
  
  Op een manier, het was allemaal voor het beste; ik had nog plannen voor de avond, en ze vroeg mij om ze te sorteren in de juiste volgorde. "Rum punch?"
  
  
  'Champagne.'Het was niet een verzoek.
  
  
  Haar, ging de telefoon. "Laten we eens zien hoe snel het ego is gebracht."
  
  
  'Niet per se. Ze ging naar de koelkast en haalde een fles champagne van achter een grote punch karaf. "Ik drink niet iets anders als ik dit," zei ze.
  
  
  "Heb je die fles daar?"
  
  
  "Haar." Ze gekanteld haar hoofd en keek me aan. "Vind je het ook?"
  
  
  "Ik vind het niet erg."
  
  
  We dronken gekoelde glazen, die ze ook links in de koelkast, en bewust bleef weg van elkaar. Ons gesprek werd onderbroken; ze vroeg me over mijn werk, maar leek niet erg geïnteresseerd zijn in mijn antwoorden. Die stuurde een waarschuwing naar mijn hersenen; Dit was de bedoeling om een showbizz hustler, en als ze was niet van plan over de besteding van de rest van haar carrière dansen op Take-Kay, ze moeten op zijn minst doen alsof ze gefascineerd door mijn zorgvuldig ingestudeerde verhalen.
  
  
  In plaats daarvan draaide ze zich het gesprek aan zichzelf, aan haar ongelukkige jeugd, haar bitterheid in de richting van Castro en de Communisten. Ze vertelde alles over haar moeder, hoe ze ontsnapte in het vasteland van China om te gaan door het weer. Ze was bijna overtuigend, maar ze was te vasthoudend op.
  
  
  En dat was prima met mij, ik had niet langer de geringste twijfel dat ik was van plan om het te doen in de nacht.
  
  
  Toen we buiten kwamen, het was donker in de kamer rond. Beneden, we vermijden de grote eetzaal in het voordeel van de woonkamer; de consecratie was zo zacht dat het leek alsof Chyna de witte jurk was gloeiend. Ze leidde me naar een afgelegen hoek met uitzicht op het water, zo ver weg van de bar mogelijk en de cha-cha-cha een band achter een kleine dansvloer.
  
  
  De ober, die onmiddellijk verscheen met een fles champagne en slechts één menu.
  
  
  "Ze kennen me," legde ze uit.
  
  
  Ik moest lachen.
  
  
  "De vis is altijd goed, Nick."
  
  
  'Goed. Je bent een echte expert ." Ik niet schelen als het meisje nam het heft in eigen handen, op die manier, na alles, was ze hier thuis, en het deed geen pijn te spelen door haar regels. Voor een tijdje.
  
  
  Ze was onverzadigbaar in ed en vielen de boter mals biefstuk met fijnzinnige concentratie. We hebben veel gepraat, en dat was het. Sommige koppels stonden te dansen, vooral ouderen, met uitzondering van een paar zoenen als bruidspaar. Een paar langharige jongens zaten aan een tafel in de buurt van de band, gekleed in lichte, maar relatief normale kleding - zoals studenten spelen hippie games in het weekend.
  
  
  Na de koffie werd geserveerd, hij vroeg haar ten dans. Ze schudde haar hoofd stevig vast, haar lange, witte-strepen haren vallen over haar schouders. "Ik dans voor geld, Nick." Haar tanden glansde in de duisternis. "Alles wat ik doe is gewoon voor de lol."
  
  
  Hij keek haar een moment, dan licht nam haar hand. "Dan zult u zeker wilt aankleden."
  
  
  Haar wenkbrauwen schoten omhoog. 'Oi?'
  
  
  "Tenzij je wilt gaan voor een duik in de race boot."
  
  
  "Een speedboot. Je vertelde me dat zelf.
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Maar waarom zou ik dan aankleden?" Ze kneep even in mijn hand en streelde de plooien van haar jurk. 'Dat is geen van beide." We gingen uit de deur en liep rond het zwembad en de parkeerplaats. Chyna, natuurlijk, had haar eigen strand buggy, en ze reed met dezelfde woeste concentratie zou ze weergegeven tijdens het diner. Toen we bij de haven van bar, zij trok naar het dock, de planken geratel onder haar wielen.
  
  
  De boot was geparkeerd aan het einde van de Haven Bar, naast een grote Chris Craft met verschillende lantaarns op het onderste dek. Ze giechelde, rolde met haar ogen in ego ' s richting, en liep terug naar haar boot. Het was een snelle boot, ongeveer vijf meter lang, met een grote cabine zwaar bedekt met zachte matten. Zoals alles in de Gelederen, was alles wit. Ik heb niet echt leuk, maar ik kon er niets aan doen.
  
  
  Ze trok haar rok omhoog, trok haar sandalen, en sprong licht in de cabine. Ze werd geworpen door de achterste landvast als ze trok terug de 75-pk Mercury buitenboord motor, en toen het begon te werken gestaag, de boog lijn ongebonden haar en ging naast haar. Zij was goed, wist ze wat ze moest doen als ze een stap achteruit, draaide de borden 90 graden, en zwom rond de baai met een groeiende brullen.
  
  
  'Waar ga je naartoe?'Stop ermee!' brulde ze over het gebrul van de motor.
  
  
  Hij zwaaide met zijn hand in de verte. "Laten we gewoon kijken naar iets."
  
  
  We rende door de waas, een korte golf, slechts geleid door de verre lichten van het hotel aan de linkerkant en een paar werken lantaarns op Domesday Eiland aan de rechterkant; een glimp van de maan niets betekende. Ze trok de boot op een draad van de baan en de gestippelde parallel aan de kust. We passeerden het hotel, langs het verste punt, waar de sombere muren van de Piraat zich in de schaduw op het zand, keerde terug.
  
  
  Chyna haar fladderde in de wind, en het lint ze had vastgebonden in haar haar viel uit elkaar. Hij haalde uit en trok het uit. Ze grinnikte en klopte op mijn been.
  
  
  Hey schreeuwde in haar oor, wijzend op het stuurwiel."Kan ik het zien?"
  
  
  Ze aarzelde en zei toen. 'Natuurlijk. Waarom niet?"We gewisseld, dat was een interessante manoeuvreren in zichzelf, toen waren we klimmen over een ander, maar we hebben niets gedaan, want we waren nog steeds vrij snel.
  
  
  Het versneld en we vlogen op, en nu is het hotel aan de linkerkant flitste een mimmo vertrekpunt. Hij remde af en draaide zich om Chyna.
  
  
  "Hoe zit het met een ander eiland?"
  
  
  "Bedoel je' Het Laatste Oordeel?'
  
  
  'Ja. Wat zie je daar?
  
  
  Ze haalde haar schouders op. "Alleen bulldozers. Erg lelijk.'
  
  
  "Laten we gaan kijken."
  
  
  Ze keek me doubtfully. "Ze laten niet iedereen in."
  
  
  "God, baby, haar, hou van te kijken naar de bouw landschapsarchitectuur. Laten we eens kijken.'
  
  
  Ik niet schelen als ze viel voor het of niet; ze was uitgeweken. We rende naar de overkant van de baai naar de betonnen pijlers en het strand verder.
  
  
  Voordat we langs de laatste pijler, zag ik mensen rennen naar beneden de k & nb helling. Zelfs in het schemerige licht, hij kon zien dat de wapens die ze droegen. Hij remde af en laat de boot drift tot de onderkant van geborsteld het zand.
  
  
  We werden verblind door een krachtige zaklamp. Hij stak zijn hand op en keek Chyna. Ze zat roerloos, lippen parted, de ogen leeg.
  
  
  "Relax!! Ontspannen grondgebied! Ga weg! De schreeuw in het donker was vasthoudend en schel.
  
  
  Haar, grijnsde in de verblindende lichtstraal. "Hey man, we zijn gewoon drijven. Wat vind je zelfs op dit zand hond? Hij stond op en klom over de voorruit aan de boeg van de boot.
  
  
  Een massief silhouet doemde in de bundel van licht. Het ego karabijn was gericht op mij in leven.
  
  
  'Eruit!'siste hij. "Dit is ons grondgebied. Nog een stap en ik schiet."
  
  
  'Nick! Een vrouw schreeuwde van achter mij. 'Kom op!'
  
  
  Hij haalde zijn schouders op, grijnsde naar het licht, omcirkelde het pistool rond zijn wijsvinger en liet zijn duim als een hamer. "Dat is goed, jongen, dan bel ik je de volgende keer,' zei ik, klimmen terug in de cabine, benieuwd of ze werd steeds meeslepen met haar rol als een overrijp hippie.
  
  
  Ik draaide hem op in zijn achteruit en nam de boot voor de kust. Langzaam gaan de baai. Toen we in de open & nb, haar ben opgegroeid op een fiets en vertrok de boot overeind te houden. "Hé, ze hebben een leuke ontvangst comité," zei ik. Haar glimlach was strak. 'Ze heeft je gewaarschuwd.'
  
  
  "Welk recht hebben ze om dit te doen?" Vroeg ik verontwaardigd. "Ze niet weten dat iemand aan land gaan, zolang u zich onderaan de full-water mark?"
  
  
  Haar glimlach werd iets meer origineel is. "Weet je over zulke dingen?"
  
  
  "Ik was zeilen."
  
  
  Ze legt haar hand op mijn schouder. "Ga niet te ver, Nick. Dergelijke wetten met voeten worden getreden er ."
  
  
  "Nou, dat is een goede manier om dingen te doen!" Haar, ik hoopte, was goed-het accumuleren van mijn wrok. "Ze kunnen niet zulke shit."
  
  
  "Nick ..."
  
  
  Hij trok haar hard met hem. Het was een berekend, maar dat is nauwelijks een inspanning doen. "Kijk, Kind," Een gromde in haar oor, " er zijn te veel mensen die proberen om ons uit de buurt van iets. Eerste Ingersoll met een ego-vervloekte muur, en nu dit! Begrepen?"'
  
  
  Ze gaf geen antwoord voor een lange tijd, en hij was bang dat hij te ver was gegaan in zijn komedie. Toen ze zich langzaam zakken naar me en legde haar hand onder mijn jas en sloeg haar arm om mijn middel.
  
  
  'Een bijnaam? fluisterde ze. "Hey, we moesten om wat plezier te hebben..."
  
  
  Ee sloeg zijn arm om haar schouder en trok haar dicht. Het past in mijn lichaam kronkelde comfortabel. Haar gezicht opgeheven, en hij kuste haar op de lippen, eerst zachtjes, daarna met toenemende passie, waarop zij reageerden enthousiast.
  
  
  Een kleine zoeklicht zwaaide over het water van het Domesday Eiland zijde achter ons. Op haar te wachten. Sergei ons bereikt, draaide zelfs nog verder, aarzelde, kwam terug en ving ons met zijn straal.
  
  
  Ze geroerd, keek omhoog en fronste. Vervolgens stak zij een bruine hand en stak haar middelvinger in het universele gebaar van despicable defiance.
  
  
  Het zoeklicht verhuisd. "Die verdomde voyeurs," mompelde ze, en nestelde me weer.
  
  
  We dreven met de stroom als onze lippen en tongen onderzocht, en de ingewikkelde plooien van haar jurk, naar huis. Haar borsten kwamen tot leven in mijn aanraking, en mijn lippen gleed de bosuil kolom van haar keel naar de opgaande borstwering tot ze bij haar stijve tepel. Ze ademde zwaar drukken op mijn hoofd tegen haar lichaam en het oversteken van een been over de mijne.
  
  
  Het was niet makkelijk, maar het was haar die brak gratis. 'Verdomme! Mompelde ik.
  
  
  "Wat is dat, schat?" Ze wist niet proberen ter dekking van haar blote borst, en in het zachte licht, ze zag eruit als een barbaar slave rond een Oud Rijmpje.
  
  
  "Sorry," ik gromde , "maar ze stomen ..." Haar, schudde zijn hoofd alsof hij was te boos om te zetten in woorden.
  
  
  "Vergeten," zei ze dringend. "Denk maar aan de Rank."
  
  
  "Maak je geen zorgen, schat." Hij laat het gaan van haar hand, trok zijn jas, en gooide het op de vloer matten. 'Ik denk aan je." Hij nam de boot met een boze ruk en versneld. We versneld naar de zee, de boeg stijgen en dalen op de golven.
  
  
  'Nick! Wat doet u?'
  
  
  Haar, Hé grinnikte. "Kunt u zich voorstellen dat het spel, schat?"
  
  
  "Ik weet het niet ..."
  
  
  "Kijk!" Hij wees met zijn wijsvinger op Doomsday Eiland, dat was al niet meer dan een richel aan de horizon achter ons. "Waar haar nam gaat, zijn deze varkens zijn er om mij te irriteren." Ik moet schreeuwen om boven het gebrul van de motor als het schuim van de zee verdrinken ons en doorweekt ons. Chyna niet lijken te geven.
  
  
  "Dat is de reden waarom we gaan terug naar dat verdomde eiland."
  
  
  "Maar ..." Ze leek echt in de war. "We waren..."
  
  
  "Ja, we waren druk bezig. En we zullen dat blijven doen ."
  
  
  Ee sloeg zijn arm om haar schouder en trok haar hard met hem. "We gaan gewoon op de andere kant."
  
  
  Hij draaide de boot in een halve cirkel en liep naar de andere kant van Doomsday. 'Er is.'
  
  
  "Je bent gek, Nick."
  
  
  'Nee, dat is het niet. Gewoon plezier maken met haar uitdagend keek nah. "Wilt u met mij slapen, toch?"
  
  
  'Ah, ja!'
  
  
  "Dan doen we het onder het wapen van de fucking varkens. Ok? Resoluut, hij komvormige haar blote borst met zijn hand, duwde haar jurk opzij te onthullen van de andere. Ze zat roerloos voor een moment, dan schudde haar hoofd hulpeloos en leunde voorover aan de stok met haar tong in mijn oor. Ik vertraagd totdat we werden bijna voor, en langs de ver draad van Doomsday Eiland, op een ander stuk van de baai en de bouwplaats. Terwijl we aan het doen waren verschillende dingen tegelijk, ik langzaam zeilde langs de kust op zoek naar een mogelijke patrouille. Eindelijk, hij waagde het naar de kust.
  
  
  Zodra de boot is ontstaan uit de zanderige bodem, maar de motor af en sprong naar voren te trekken van een kleine anker voor de kust. Ze was echt achter me.
  
  
  'Nick! fluisterde ze. "Wat als ze ons vinden hier?"
  
  
  "So what?" Het anker mes ving haar op een struik. "Wat kunnen ze doen, maar ons eruit schoppen?"
  
  
  "Maar zij..."
  
  
  Hij stond op en keek Nah, bijna niezen. "Wat is er mis met je?" Ik zei lachend bitter. "Deze varkens zijn op de andere kant van het eiland. Ze zullen het nooit weten.
  
  
  Zij langzaam liep haar handen door haar haar, en haar borsten rose als gebonden ballonnen. Toen nam ze mijn hand en trok me naar beneden op de korte, steile helling naar een rots. We liepen rond ego en kwam tot een eenzame boom omringd door verwarde vegetatie. Toen kwamen we bij een veld met hoog gras, ze stopte en keek me vragend.
  
  
  Ze werd gesleept door ee in het zachte gras, verdrinken in de golven van haar haren als we knuffelden. De rest van de jurk met gesp in de taille viel open, de vorming van een witte deken eronder. Mijn kleren waren niet gemakkelijk, maar we slaagden erin, en onze lichamen zijn samengevoegd als we lagen naast elkaar op een paar momenten later. Haar, hij voelde haar warmte omhult me, haar benen rond mij, haar strak lichaam, die heftig. Zijn handen verzacht haar tot ze lag er nog steeds rillend van de kou, haar ogen ondoorzichtig in het bleke maanlicht.
  
  
  "Nickname ..."Oh", zegt ze ademde. "Geef mij ..."
  
  
  We liepen langzaam-het verkennen van de bloeiende tuin openstellen voor me, haar benen tillen, haar lichaam strekken, dan is een lange glijbaan duik. Ze kroop naar me toe, onze lichamen nu nat van de pot, haar dijen kronkelen.
  
  
  'Meer, meer! ze hapte naar adem, en haar hete adem van geborsteld mijn oor. "Oh, Nick, ze is nooit"
  
  
  Ik vernielde haar, streelde haar zijden met mijn handen voelde haar tepels drukken tegen mijn borst. Er was een lang moment van stilte, onderbroken door een zucht en kreunt van genot, en toen zag hij haar ogen plotseling wijd open als haar lichaam gespannen.
  
  
  "Oh, nee ... Oh ja... ja, ja, jajajaja ..."
  
  
  Ik had geen problemen met het aanpassen van haar hoogtepunt, en als we beiden zonken in side by side, uitgeput bleven we een tijdje. rust in stilte. Ze was de eerste om te bewegen, leunend naar beneden te knabbelen aan mijn nek met haar ongelooflijk zachte lippen. "Nick," mompelde ze. "Oh, Nick, dit heeft nog nooit zo goed geweest..."
  
  
  Ik had al mijn wilskracht om los te breken van nah, maar een of andere manier slaagde ik erin om te rollen en te krijgen op mijn knieën. Hij keek neer op Nah, op haar vlekkeloze, stralende bronzen lichaam, en lachte.
  
  
  "Wat is er, schat?" "Wat is er?" vroeg ze doubtfully. "Ben ik dat goed?"
  
  
  'God, nee. Ik dacht dat alleen van die gewapende helden onder; zij zou hebben beklommen de muren als ze wisten dat we hier waren nu - en wat we hadden gedaan ."
  
  
  "Oh, vergeet ih." Ze stak haar armen om me te omhelzen. "Kom terug naar mij, mijn Nick."
  
  
  Hij dwong zichzelf om op te staan. Hij keek over het eiland op een stalen frame gespannen halve meter in de lucht. "Ik ben verdomd nieuwsgierig wat ze doen daar, dat niemand het ziet."
  
  
  "Oh, het maakt niet uit, lieverd. Kom tot mij... "
  
  
  Ik deed alsof ik niet om haar te horen en begonnen te trekken op mijn broek. "Laten we gaan voor een wandeling, alstublieft. We hebben de hele avond samen."
  
  
  Ze zuchtte, rolde, en stond in één vloeiende beweging, zoals een "cobra" coming out all over the snake charmer in de mand.
  
  
  Hij zet op een donkere trui en ballet slippers en wilde om haar te helpen met de jurk. Het kostte het ego buiten mijn bereik.
  
  
  'Wat zijn we aan het doen?'Wat is het?' vroeg ze, steenbolk.
  
  
  Ze werd opgemerkt door een werknemer saint op een bouwplaats. "Laten we gewoon gaan over en neem een kijkje. Bent u klaar voor deze?
  
  
  "Ha!" ze snoof minachtend. "Ik ben klaar voor alles."
  
  
  Voordat hij kon haar tegenhouden, schreed ze door het gras, waardoor de jurk spoor achter haar, net als een bruid sluier.
  
  
  Hij snel ingehaald met haar en dwong haar te vertragen. Ze keek niet naar mij, en zonder verzet, volgde ze mijn leidende hand. We kwamen door het struikgewas van struiken, wandelen in stilte, een licht briesje geritsel in de takken van de kromme palmen die zich rondom ons. Toen we zo dichtbij dat we kunnen duidelijk zien dat de bouwplaats, stopte hij.
  
  
  "Blijf hier," siste ik, snel het naderen van de donkere vorm van de betonmixer. Hij ging naast haar zitten en luisterde.
  
  
  Ik kon het niet hoor haar, behalve voor de wind. Alles wat ik kon zien waren er een paar golfplaten ketens, een boormachine en een kraan in de verte. Ronduit vooruit was een enorme gapende kuil, gecementeerd aan drie zijden - ik geraden het was een gedeeltelijk voltooid stichting met een steile aarden wal die schuin naar beneden naar de bodem en werd in elkaar geslagen door een bulldozer tracks.
  
  
  Ik vond het vreemd dat ze zo strak bewaken van de ene kant van het eiland, in plaats van die patrouilleren in de rest. Hij verlaat zijn schuilplaats toen hij hoorde een gorgelende huilen achter hem.
  
  
  Haar, draaide zich om. Ik was niets meer dan een onscherpte in het donker, maar er waren nog twee plekken tussen ons. Ze benaderde me, maar stopte om te kijken in de richting van Chyna, die was al te schreeuwen.
  
  
  Ik kon vertellen door de manier waarop ze stonden nog steeds dat ze niet gezien had haar nog niet, maar als ze net had gebogen naar beneden en gleed weg, ze waarschijnlijk zou hebben gemaakt naar de boot zonder gezien te worden. In plaats daarvan, ze draaide zich om en rende, slepen die verdomde witte jurk achter haar, net als een matador.
  
  
  Ze ving haar op voordat ze kon lopen vijftig meter. Haar keek rond in de schaduw van de beton-mixer als ze gooide haar op de grond. Wat ze zeiden, ging vliegen in de wind, maar een moment later trekken ze Chyna aan haar voeten en sleepte haar naar mij terug.
  
  
  Ik wachtte op haar en zag haar ontvoerders. Toen kwamen ze te likken, zag hij dat ze waren sterk, doelgericht, en beiden hadden karabijnen. Het trio liep ik naar rechts, in een grote boog rond de betonmolen. Mijn probleem was of te springen of te wachten om te zien of er waren andere bewakers in de buurt. Toen ze langs me ongeveer twintig meter afstand, ik zag haar struikelen, boog haar hoofd, en proberen te bedekken zichzelf met haar jurk. Odin rond de bewakers lachte. Haar, hoorde haar snikken.
  
  
  Haar, ging op de grond en ging onder de betonmolen te controleren ih. Zij langs de gapende stichting, verdween voor een moment achter de hut, dan weer, nog steeds een stevige wandeling. Ik laat mijn voeten slepen, en één van de bewakers gaf haar een ruwe ruk aan de arm. Ik hoorde haar schreeuwen van de pijn, gevolgd door een valse lach.
  
  
  Toen waren ze uit het zicht, hij rolde van onder de betonmolen en reed in de richting van de dichtstbijzijnde hut. In de verte zag ze drie silhouetten, zo dicht bij elkaar dat ze leek op een onwaarschijnlijk zes-benige monster, op weg naar de structuur op cement blokken naast een hoge stalen skelet. Ze stopte voor een moment, de deur ging open, ze gingen naar binnen, en de deur werd gesloten.
  
  
  Haar, leunde tegen de koude kreunen van de hut door het golfplaten strijkijzers en beschouwd de situatie. Het was min of meer zoals gepland voor deze avond. Het probleem was dat ik het gevoel had dat iemand anders was ook van plan, en dat was ik allesbehalve een onschuldige toeschouwer.
  
  
  
  Hoofdstuk 9
  
  
  
  
  Er werden geen oplossingen. Zelfs als Chyna capture had koeltjes gepland en ik was er vrij zeker van dat het was, anders was ze te slim te zwaaien haar witte jurk rond in het donker zou zijn moest ik speel mijn rol als verlosser. Ook heb ik nodig om uit te vinden hoe streng de beveiliging was op dit eiland. En waarom het noodzakelijk was.
  
  
  Hij leidde haar weg van de ijzeren hut, weg van het werk lampjes op de hoge stalen frame. Er waren tal van struiken en palmbomen voor haar om dekking te zoeken wanneer ze liet op alle fours en voorzichtig kroop in de richting van het gebouw op een betonnen blok. Aan de andere kant van de hoge skelet gebouw waren twee mannen, en verder kon hij ziet een gat in de helling die leidt naar de baai. Hij strekte zich uit op de vloer en keek rond in het gebouw dat Chinu had gesleept in.
  
  
  Er waren geen windows op mijn kant, op slechts een opening met een draaiende ventilator. Zoals hij daar lag, hoorde hij een gedempte kreet, " Een vrouw, natuurlijk.
  
  
  Het was niet voor niets dat ik gekleed in donkere kleding en met mijn blauwe jas in de boot. Na een snel overzicht van het gebied, hij liep naar het gebouw dat zag hij tussen zichzelf en de bewakers. Haar kroop om de hoek en kwam onder het venster rond het versterkte glas. Het was op een kier, en ze ving een handvol van haar ego in haar blik. Te klein om fit door.
  
  
  Een andere kreet van pijn, dit keer met vele voeten luider. Hees hij zich voorzichtig aan het betonskelet en keek uit het raam.
  
  
  Ze zat op een harde houten stoel, haar handen achter haar rug gebonden, en haar hoofd was gebogen, zodat haar haar bedekt haar gezicht. In het heldere licht van de kale bol, hij kon zien dat de rode striemen op haar armen en dijen, en haar blote borsten; een straaltje bloed liep langs haar buik en in de verwarde zwart haar tussen haar dijen.
  
  
  De man naast haar, met zijn rug naar me, was gekleed in een losse khaki. In de kamer zaten twee mannen gekleed in meer of minder zeggen, die hun karabijnen terloops. Ze grijnsde naar het meisje, waarvan de kenmerken werden bijna - maar niet helemaal-oriental. Ih gezichten ook had onbepaalde latijns-functies, en wanneer de mollige man sprak, hij wist wat voor soort mensen ze waren.
  
  
  Het was dezelfde verontrustende mix van talen die hij had gehoord dat eerder op het balkon onder mij. Ik weet het spaans en sommige Chinese dialecten, maar ik begreep niet wat de man aan het praten was over. Nog steeds weet hij de combinatie, " en vroeg me af of ik betrokken was in een familie ruzie; immers, Chyna had dezelfde achtergrond.
  
  
  Maar op dat moment, de man haar sloeg, en het gebeurde.dit heeft mij ervan overtuigd dat dit niet van een familie vechten. Hij sloeg haar zo hard dat het bloed spoot langs haar neus, liep langs haar lippen en kin en druppelde op haar borst. Dat deed me besluiten; ik had om haar te krijgen uit daar.
  
  
  Haar, ging naar de grond en stond op het punt te draaien - dan hoorde ik haar schuifelen voet. Mijn hand kwam, maar te laat; iemand laten vallen wat leek op een aambeeld op mijn hoofd, en hij zakte weg in een poel van gesmolten lood, waar alles gloeide rood en zwart, rood en zwart, rood en zwart ...
  
  
  De zon kwam op een donderende smash en maakte een hels kabaal, bijna net zo verschrikkelijk als de felle gloed die gebakken, mijn oogleden. Hij probeerde het verhogen van zijn hand te beschermen zijn gezicht, maar kon het niet. Het kostte me grote moeite om mijn ogen open, en een paar seconden om te zien waar ik was.
  
  
  De ventilator gesponnen hoog in het beton kreunen, en de kale gloeilamp door mij voor eeuwig gooide scherpe stralen door mijn schedel. Hij lag op een bed, met handen en voeten gebonden, en wanneer hij draaide zijn hoofd om, zag hij dat ze was nog steeds vastgebonden aan de stoel in het midden van de kamer. Zo ver als ik kon zien, waren we alleen. Ik was benieuwd hoe lang het zou duren.
  
  
  "De tafel!" Ik siste. Moest ik herhaal haar naam drie keer voordat ze keek op. Toen keek ze me aan, haar ogen waren leeg.
  
  
  Vroeg ik haar. "Hoe lang is ze al hier?"
  
  
  Ze haalde haar schouders op als om te zeggen, " ik weet het niet.
  
  
  . "Tien ... misschien vijftien minuten."
  
  
  'Waar zijn ze?'
  
  
  'Ik weet het niet. En het kan mij niet schelen, " zei de toon van haar stem. Gedroogd bloed liep uit haar neus naar haar kin, en er was ook een stolsel in het haar. "Niet dat ze er iets van zeggen?"
  
  
  "Ik heb niets gehoord."
  
  
  "Goed, we moeten hier weg. Wat kunnen zij leren van u?
  
  
  'Ik weet het niet. Ik denk dat het was op het eiland. Alleen ze onderbrak me." Ze zuchtte vermoeid, alsof ze werd gebruikt om in elkaar geslagen te zijn.
  
  
  "Wat voor taal hebben ze spreken?"
  
  
  "Zoiets latijns-Chinees. Ik herinner me haar ego van haar moeder."
  
  
  'Begrijp je het?'
  
  
  "Niet zo goed meer."
  
  
  Als het een komedie, ze deed het goed. Ik had de neiging om haar verder, maar sinds onze bewakers waren waarschijnlijk afluisteren van ons, was ze aangemoedigd om te springen bij het minste kans dat mijn cover nog steeds niet zijn geblazen.
  
  
  Haar, keek in de kamer. In aanvulling op het bedje, waar hij op lag, was er een gewone stoel, stoelen, een kast en een telefoon. Ik was benieuwd naar waar deze bewakers waren.
  
  
  Ik hoefde niet lang te wachten. De deur zwaaide open en ik hoorde shaggy voetstappen op de betonnen vloer achter me. Er waren grote schaduwen in de kamer, en hij keek omhoog naar het gezicht van de Kin van de ondervrager. Het ego gezichten waren Aziatisch, met een lichte hint van het latijn; hij zou zijn geslaagd voor een Amerikaans-Indiaanse als het niet voor de gelige tint van het ego van de huid. Hij was niet groot, maar zijn kaki shirt was indrukwekkend gevuld met spier.
  
  
  'Ik vind het leuk. Dus je bent wakker? Ego ' s lippen nauwelijks verplaatst terwijl hij sprak.
  
  
  'Ja. Wat denk je echt dat je aan het doen bent? '
  
  
  "Wat doen we met alle indringers." Ego ' s engels was uitstekend, met een licht accent.
  
  
  'Wat is het?'
  
  
  Hij lachte; het was een onaangename klank. - Je weet wanneer het zal voor altijd zijn. Wat is uw naam?"'
  
  
  'En jij?'
  
  
  Ego de grote hand bewoog zo snel dat ik niet eens merken; mijn doel huiverde met de kracht van de klap, en de star-studded black outdoor activiteit bedekt mij. Maar al snel wordt ze verdwenen, en hij keek de man.
  
  
  Vroeg hij. 'Goed?'
  
  
  Ik vertelde de emu, de naam die ik gebruik, ik had geen reden dat niet te doen.
  
  
  "Wat was je aan het doen hier op het eiland, Walton?"
  
  
  Haar, keek Chyna. "We wilden gewoon een rustige plek om... je weet wel."
  
  
  "Ik zie," zei hij botweg. "Maar dat wil niet uitleggen waarom u op zoek waren naar het eiland."
  
  
  "Gewoon nieuwsgierigheid, stemmen, dat is alles."
  
  
  "Het is niet goed van u om dat te doen, Walton. Zoals ze zeggen - nieuwsgierigheid kan je doden?
  
  
  Ik was verbaasd. "Hey, wil je niet om te zeggen..."
  
  
  Hij knikte langzaam.
  
  
  "God, man, we vielen hier. Zelfs in Rusland, zij het niet voor het doden."
  
  
  "Zou ik niet zo zeker van zijn, Walton."
  
  
  Hij draaide zich om Chyna en spuugde een reeks van woorden in die klootzak taal met lightning-snelheid.
  
  
  Het meisje keek hem wezenloos. Hij aarzelde, dan sprak haar in het engels.
  
  
  "Wat weet je over deze persoon?"
  
  
  'Ik weet niets. Hij is een gast in het hotel. Ik weet het niet meer.'
  
  
  "Op zijn minst, je had beter moeten weten voordat je naar dit eiland."
  
  
  Ze knikte hulpeloos. "Ik probeerde te vertellen em, maar hij was boos op de manier waarop uw mensen behandelden hem."
  
  
  De man ' s lippen krulden in een sikkel-achtige glimlach. "Ik zou willen dat je hebt gestild mijn ego aan woede beter." Hij draaide zich abrupt om, en wees naar een van de bewakers om hem heen. "Los van deze wiskunde guy' s benen ook. We nemen zowel van hen naar de vuilnisbelt.
  
  
  De bewaker deed, zoals de emu werd verteld, dan los de touwen die gebonden zijn mijn handen. Voordat ik kon niets doen, hij bond ie naar mijn rug, en de ruwe vezels beetje pijnlijk in mijn polsen.
  
  
  Op hetzelfde moment, de kapitein trok Chyna aan haar voeten en ook bond haar handen achter haar rug. Voor sommige reden, hij pakte de resten van haar witte jurk en gedrapeerd over haar schouders. Deze besloeg niet veel.
  
  
  We gingen buiten wij met de Rang, de veiligheid en de kapitein. Misschien was het de lampen hangen in het stalen frame boven ons, of een combinatie van alles dat was gebeurd in de laatste paar uur, maar de instelling en de situatie was onwerkelijk. Zie ik niet alles wat zou ie mij doden, en ook niet Chyna; trouwens, hoe kwam ze denken dat ze doden kon het meisje als elke heetgebakerd de man in de Bahama ' s op zoek ging naar haar als ze verdwenen? Ze dacht dat ze bluffen, maar waarom?
  
  
  Toen we de onvoltooide zijde van stichting open, de kapitein wenkten ons om te stoppen. Hij draaide zich om naar mij, en zijn ogen waren kleine zwarte ballen in het schemerige licht. "Misschien bent u degene die u nu over spreken, Walton. Maar ik kan het niet nemen van een kans; het is mijn plicht om te strijden tegen de indringers. Mijn mensen zijn op zoek naar uw boot; als zij hem vinden, zullen ze kapseizen ego en gooi hem in de zee. Natuurlijk, uw lichaam zal nooit gevonden worden, omdat ze deel uit van de stichting daar beneden. Hij wees op een grote pit, een groot deel van die bedekt was met betonblokken en ijzeren staven.
  
  
  Hij duwt ons vooruit, en sleepten we onszelf langs de steile helling naar beneden. Toen we aankwamen bij de reeds overvolle precinct, hij knikte naar één van de bewakers, die opgevoed zijn karabijn en die gericht is op de achterkant van de Kin hoofd. Gelukkig voor mij - voor ons-ik was aan het werken met de tennis schoenen die Speciale Effecten had voor mij heeft opgesteld. Met de tenen van één voet, hij drukte hard op de schroefdraad van de brede plastic band die liep door de andere schoen. Ik voelde het geven, en een vlijmscherp mes vloog over de flexibele steel. Ei draaide op de bewaker die streeft naar China, genadeloos snijden Ego ' s been net boven de hiel, doorsnijden van de Emu de achillespees. Hij gilde, die pijn doen. Hij schopte zijn ego in de kont, waardoor het tocht over de rand van de betonnen bak, tilde zijn voet op en sneed op Chyna is gebonden handen, voorzichtig aan te raken om haar polsen.
  
  
  De andere bewaker, met de verbijsterde uitdrukking van een man, was gewoon met de opvoeding van zijn karabijn toen haar hoofd gekanteld in de richting van hem. Ze was geraakt door zijn ego in het leven, en duwde met zijn rug tegen de kapitein; de drie van ons op de grond viel, en hij rolde op, trekt zijn benen strak onder zijn lichaam en dat zegt een snel gebed.
  
  
  Voor een tweede, ik dacht dat ik niet kon nemen; de touwen te strak rond mijn polsen. Ik zette mijn handen onder haar kont, maar ze waren daar vast. In wanhoop, trok hij met al zijn kracht en voelde de gebonden handen glijden een beetje verder; haar bewoog zich weer, maar niet verplaatsen. Het optillen van mijn benen omhoog, probeerde ik het nogmaals , en mijn handen gleden naar mijn billen, dan mijn kuiten.
  
  
  Met de laatste inspanning, de boot gleed mijn voet, maar in ieder geval waren mijn handen voor me nu, en ik had de kans - als het niet al te lang.
  
  
  De twee mannen waren nog steeds in de war, en mijn hele manoeuvre duurde niet meer dan twee of drie seconden ingedrukt. De bewaker had nog steeds de karabijn in zijn hand; ego geschopt, maar miste in het schemerige licht. Haar ego brak haar nek met een mes in haar schoen. Helder rood bloed spoot naar beneden ego ' s keel.
  
  
  De kapitein was op zijn knieën, klaar om toe te slaan op mij; ik sloeg met zijn ego in het gezicht met mijn knie, dan bereikt uit en trok de karabijn rond de stervende guard in de armen. De kapitein was moeilijk; zelfs al was er bloed langs de ego van zijn gebroken neus, hij kwam op me. Ik had geen tijd om de karabijn en richt op hem, zelfs als ik het zou kunnen hebben gedaan met mijn handen gebonden. Het werd opgevoed door ego voor het vat en draaide uit alle macht.
  
  
  Als het geraakt werd door zijn ego openlijk hoog, zijn hersenen zou spetterde over de Dubbele-K. De karabijn nu begraasd Ego ' s vlezige schouder en greep hem in de schedel, maar nen genoeg kracht had om hem uit te schakelen. Met een kreun, hij viel op zijn kant en lag bewegingloos. Ze keek me met haar mond hangt open. Haar armen ontspannen waren - mijn snelle kick had uiteraard gedaan de truc-maar ze bleef roerloos.
  
  
  "Als u me zou helpen?" Het was Ay die hield haar gebonden handen.
  
  
  Ze staarde naar de karabijn in mijn handen. Hij zag haar slikken hard en besloten om haar te houden afstand van het wapen. Niet nu. Haar karabijn laten vallen, en hij liep naar haar.
  
  
  Haar vingers waren onhandig, maar ze los te knopen genoeg voor haar om het te doen op haar eigen. Hij leunde voorover om pick-up de karabijn en neem snel een kijkje op onze tegenstanders. De kapitein lag stil, en zo deed de man in het zwart. De bewaker die sneed haar keel zal nooit weer in beweging.
  
  
  'Laten we gaan.'Ze werd gegrepen door Chinu ' s arm, en had ik bijna moest slepen haar om haar te krijgen tot de stichting. Toen we op de eerste verdieping, ze was op zoek naar het donkere gedeelte van het eiland.
  
  
  "Mijn boot..."
  
  
  "Vergeet het maar," hij beet op haar. "Ze moet hebben gevonden ee nu." Hij trok de witte jurk van haar schouders en duwde het onder de betonmolen. "Vergeet het maar, ook; we zullen waarschijnlijk profiteren van de duisternis, en er is geen punt in het zwaaien met de witte vlag naar deze jongens weer."
  
  
  Ze lijken niet de zorg over haar schaamte niet zo veel, vermoedelijk. Hij sleepte haar over de golfplaten oppervlakte, op het betonnen blok, over de stalen frames. Er waren geen andere bewakers in zicht, maar hij had geen vertrouwen in ons met haar voor een tweede.
  
  
  We kwamen tot de top van een helling die schuin naar beneden naar de baai. Het was redelijk goed verlicht, en ze kon zien verschillende kleine gebouwen en een lange steiger die tot in het diepe water. Aan het eind van de haven van bar, er was een metalen goot onder die er was voldoende ruimte voor een grote vrachtwagen. Hij geraden het was een cement magazijn; zij brachten het materiaal per schip, vulden de drinkbakken, en gemengd in beton mixers.
  
  
  Er waren ook ongeveer zes schildwachten lopen doelbewust in paren. Het leek alsof ze onverschillig, waarschijnlijk niet van bewust dat het paar van de indringers had gevangen. Voor ons was dit een voordeel, zij het een kleine. Aan de andere kant van de baai, hij kon zien dat de haven van Opstanding Eiland, en in de verte zag hij de lichten van het hotel.
  
  
  "U bent zeker dat je het kan goed zwemmen," haar Chinee zei.
  
  
  Ze knikte geschrokken.
  
  
  Het begon te verplaatsen naar de linker-als de projector lichtbundel meegesleurd van de ene kant van de baai naar de andere. Ik vergat het.
  
  
  We wachten terwijl hij berekende de breedte van de frequentie. De cyclus duurde ongeveer een minuut 30 seconden in één richting, 30 seconden in de andere. Ik vond het niet leuk proberen te ontwijken in een open spel, zelfs als we weten te ontwijken elke keer de wereld benaderd.
  
  
  Hij wees naar een punt aan de linkerkant van de Haven in de Bar, waar het relatief donker. "Nu, mijn lieve, gaan er heel langzaam en voorzichtig, zoals je kan likken aan de rand van het water."
  
  
  "Wat ga je doen, Nick?"
  
  
  De karabijn tilde haar. "De Sint zal gaan."
  
  
  Hij wachtte tot ze verdwenen in de schaduw, dan ging de tegenovergestelde richting in en kroop langs de top van de helling tot hij aan de andere kant van de baai. Er was niet veel tijd meer over; ik moest haast voor de man die zou haar een klap met de kolf van een karabijn kwam en waarschuwde de bewakers hieronder.
  
  
  Hij gleed langs de helling naar beneden op zijn buik en kroop door een haag van struiken, op ongeveer vijftig meter van de rand van het water. Hij wachtte en keek naar de lange balk van het licht afgebogen, dan onderbroken voor een moment, om daarna weer tergend langzaam. Het zoeklicht werd geïnstalleerd in de achterkant van een vrachtwagen op de oever van de rivier. Met een fatsoenlijke geweer, het zou een makkelijk schot, maar met een karabijn, het was een andere zaak. Het was bedoeld voor korte-afstand schieten. Hij besloot om het vuur van een volledige automatische salvo in de hoop dat het wapen zou worden nauwkeurig genoeg.
  
  
  Hij drukt de kolf van het geweer aan zijn schouder en keek in de korte zak. Als de heldere lens draaide zich in mijn richting, een kreet kwam uit de top van de helling achter me.
  
  
  Hij haalde de trekker over en hield het vast. De karabijn rammelde en miste zijn doel. Hij verlaagde het wapen iets en opnieuw gebakken. Dit keer is de lens is verwoest en het heilige licht ging uit. Hij zette de loop van zijn karabijn in de richting van de dichtstbijzijnde twee bewakers en vuurde een volle laag. Allebei vielen ze en in de buurt van hen trok de trekker van zijn wapen en vuurde doelloos in de lucht.
  
  
  Vervolgens zijn, geschoten op een man in khaki, met grote handen, maar Stahl niet wachten om te zien of haar ego raakt of niet. Hij sprong naar beneden de helling en dook in het water in een lange, gestage sprong. Zelfs met de schijnwerper uit, er was genoeg licht op het strand om me te zien. Dan, na een paar stevige klappen, het verdwenen en plotseling veranderde van koers, zwemmen parallel aan de kust. Het was de juiste manoeuvre; achter mij, kogels vliegen in het water, het volgen van de richting die ik oorspronkelijk had gekozen.
  
  
  Een bar zwom naar de haven en kwam een aantal keer met oneindige zorg, happend naar lucht. De mensen op het strand moet gedacht hebben dat ik op weg was openlijk voor de Opstanding Eiland, want niemand keek in mijn richting. Na het bereiken van de haven van bar, het bleef in de schaduw van de pieren. Als Chyna had geen zin, ze zou aan de andere kant van het kanaal door nu, maar ik moest ervoor zorgen dat; na het laatste uur, haar hersenen niet lijken te functioneren goed.
  
  
  Min gewacht voor haar voor een paar minuten, zwemmen onder de steiger. Als ik geen gesprek met haar, misschien zal iemand dichtbij genoeg is om mij te horen. Op het einde, hij besloot dat als ze niet meer op de weg nu, het was haar probleem, en zwom alleen de gracht.
  
  
  Ik was er halverwege, het vechten tegen een sterke stroming tussen twee eilandjes, als er iets gezwenkt open voor me. Hij stopte en instinctief trok zijn benen onder hem. haaien!
  
  
  Iedereen die zegt dat ze niet bang voor haaien is een idioot of een leugenaar. Vooral in de avond in tropische wateren. Immers, dit is de ih element, waar mensen zijn onhandig zwemmers op zijn best. (Aan de andere kant, ik had het gevoel dat als ik ooit kwam er een haai op het strand, ik zou het voordeel hebben.) Hij wachtte op haar, dat zijn hart sneller gaat kloppen, proberen om te zien waar het schepsel was verstopt.
  
  
  "Hey, Nick!"
  
  
  Ze fluisterde in mijn oor, zo dichtbij dat ik zou hebben gesprongen als het fysiek mogelijk is.
  
  
  "Het water is goed, is het niet?" Ze raakte mijn arm, speels spatte water op mij, en zwom weg met krachtige slagen.
  
  
  Ik lachte en gevolgd in haar voetstappen; in haar kleren, ik deed mijn best om bij te blijven met Nah, en op hetzelfde moment bereikten we de haven van Bar van de Opstanding Eiland.
  
  
  Het vinden van kleding voor nah was makkelijker dan we hadden verwacht. Ze leende een grote handdoek om het stuurhuis van een van de grote cruiseschepen.
  
  
  Ze glimlachte de hele weg terug naar het hotel, en ik was blij dat ze niet aandringen op het rijden met de buggy zelf, omdat na alles wat we hadden meegemaakt, had ik niet zien crashen in een palmboom. Ze wees naar de zij-ingang van het hotel, en gingen we op de achterkant een trap zonder te worden opgemerkt - niet dat het er toe deed veel. Ik denk niet dat de aanblik van een prachtige, glimlachende meisje wandelen in de men ' s room in Dubla Cay, rond middernacht, zou geleid hebben tot veel vragen.
  
  
  In de kamer, ze schonk zichzelf een rum punch - er was geen champagne-en ik discreet gecontroleerd van de valkuilen die ik had achtergelaten. Goed, ze niet aanraken, wat betekende dat ik niet alle bezoekers, het was laat op de avond, of ze waren verdomd voorzichtig.
  
  
  'Een bijnaam?'
  
  
  Haar, keek nah. Ze zat aan de voet van het bed, haar haar gebonden aan een handdoek rond haar borst. "Als je nam deze natte kleren konden we droog de andere met een ander."
  
  
  Met dat ze los van de handdoek en gaf me een ego, dan begonnen met het masseren van mijn haar-en haar waarschijnlijk het wereldrecord voor de snelste uitkleden. Onze nacht, zo bleek, was nog maar net begonnen.
  
  
  
  
  Hoofdstuk 10
  
  
  
  
  Toen ik de volgende morgen wakker werd, ze was er niet. Het viel me toen dat ik niet eens wist waar ze woonde in een hotel, in een cottage? Goed, ik was zeker dat ik zou haar vinden als ik nodig haar.
  
  
  Niets ontbreekt van mijn kamer, behalve mijn oude mantel, waarin aangegeven staat dat ik moet zijn bescheiden bij de dageraad. Hij grinnikte terwijl hij stapte in de douche en introduceerde Chyna naar de nederige één. Het was niet zo slecht.
  
  
  Afgezien van een paar schrammen, blauwe plekken op haar knie, en een paarse vlek op haar schouder links door Chyna de tanden in de prullenbak voor een lange nacht, de hare was in goede vorm. Dan is een snel ontbijt in haar kamer, naar beneden gegaan om te reserveren voor een beach buggy.
  
  
  Het was al een warme mid-buik ochtend, en tijdens het rijden verleden mimmo Golf Paviljoen, ze zag een aantal spelers in de rij te wachten. Er waren niet veel bezoekers in de haven, maar er waren een paar kleine zeilboten varen op de gracht. Een rood aangelopen man met een zeil-cap met meer goud dan de admiral ' s zwaaide boos op de geüniformeerde ambtenaar. Hij hoorde de woorden: "dieven" en "handdoek,' wist te smoren in een lach, en sjokte terug naar de bar.
  
  
  Chyna de boot was er, afgemeerd net als toen we vertrokken van de nacht ervoor. Was dit dezelfde marina? Ik wist het niet zeker, maar ik dacht het wel. Het was duidelijk dat de mensen op de dag des oordeels Eiland was, keerde de boot ' s nachts, maar hoe wisten ze waar het ego?
  
  
  Een glinstering in de verrekijker aan de andere kant van het kanaal gaf reuma. Zeker. Koelbloedige moordenaars, de mannen moeten hebben gemerkt Chyna toen nam ze de boot uit voor een ritje.
  
  
  Mijn jas was nog liggen op de cabine matten, slecht rumpled, en mijn zakken werden binnenste buiten gekeerd. Ze kon het niet vinden van iets door te zoeken; Ego had gekocht op de weg naar het zuiden in Atlanta, en ik had niets in mijn zakken maar een aansteker en sigaretten, zelfs niet mijn bijzondere merk met een gouden houder.
  
  
  Hij pakte zijn jas en gooide die als een buidel over zijn arm. Op de weg terug, de red-faced admiraal keek me argwanend aan, maar ik negeerde hem. Hij was niet de enige die naar mij kijkt.
  
  
  Herridge stond op de top van een heuvel in de buurt van de start-en landingsbaan, gekleed in lichtblauwe jumpsuits en een breedgerande hoed bloem. Ego ' s brede lippen krulden in een weten grijns. Ik ging op de heuvel in het ego richting.
  
  
  "Je bent vroeg wakker, de Heer Walton."
  
  
  "Niet zo vroeg. De zon is al schijnt in de hemel voor enkele uren nu ."
  
  
  "Ah, maar ik dacht dat het de mensen in uw e-business zijn altijd slapen tot de middag."
  
  
  "Niet als ze op vakantie bent," zei ik.
  
  
  "Hou je van Dubbel K?"
  
  
  "Waarom is ze hier?"
  
  
  Hij keek demonstratief op mijn jas, toen op Chyna de boot. "Natuurlijk," zei hij.
  
  
  "Bent u vliegen naar New Providence is het vandaag?"
  
  
  "Elke dag, de Heer Walton, als het weer het toelaat."
  
  
  "Bent u ooit naar Florida?"
  
  
  'Zeer zeldzame medicinale degenen. Van tijd tot tijd, een gast te laat is voor het aansluiten van een vliegtuig en vraagt om een bijzondere reis, maar niet delen. Het is duur, en Doublé Cay niet nog een beroep op mensen die bereid zijn te betalen moeiteloos voor zulke dingen."
  
  
  "Behalve Grady Ingersoll."
  
  
  Even aarzelde hij, toen glimlachte soepel. 'Maar natuurlijk. Hij is de eigenaar."
  
  
  "U brengen ego hier toen hij hier kwam?"
  
  
  'O nee. Goed gedaan=), slechts twee, bijna drie maanden.
  
  
  'Eigenlijk. Ik stak mijn hand op en draaide zich om. "De Heer Walton."
  
  
  Zijn gestopt.
  
  
  "Bent u geïnteresseerd in het leren van iets over de Heer Ingersoll?"
  
  
  Haar, keek openlijk tegen hem. 'Waarom niet?'
  
  
  Het is een lange, saaie dag. Hij ging door de lobby, keek door de winkels, en won vijftig dollar op de chemin-de-fer casino. Echter, de dealer was het jammer dat ik wegging en dat is niet verwonderlijk. Als alles vooral geschikt voor langharige en gitaar spelers, dan is er niet veel gaande in het casino; deze steamers gewoon niet spelen, tenminste niet als dat.
  
  
  Op een dag liep hij naar beneden de zevende verdieping gang te Herridge ' s kamer, in de hoop een ander te kijken over de muur van De Doublon estate. Maar er was een Niet Storen bordje op de deur handvat. Het enige verschil met de symbolen die werden gegeven aan elke gast was dat onder de gedrukte woorden geschreven in potlood: "Vertrouw op mij!"
  
  
  Een speciale boodschap was bedoeld voor mij, en ik vertrouwde hem. Herridge had een professionele competentie die verder ging dan het ego van jet-setting vaardigheden; het was alsof we had geleerd hetzelfde in elkaar, en dat maakte me een onbehaaglijk gevoel. Er waren te veel frustrerend vreemden in deze opdracht aan de behoefte voelen voor een externe vreemdeling. Ik besloot geen zorgen te maken over Herridge gewoon nog niet, maar ik zal het niet vergeten hem.
  
  
  Niet wanneer De Doublon nam nog een wandeling langs de muur en niets gevonden, behalve op de dag voor. Er was geen twijfel aan dat ik in staat zou zijn om in te loggen, maar zelfs als het hare had gedaan zonder het instellen van het alarm klok, haar waarschijnlijk niet hebben ontvangen iets. Tenslotte, wanneer een groep van jongens en meisjes werden genoemd om de paar dagen, het was duidelijk dat er niets te vinden buiten het hotel.
  
  
  Na wat er gisteravond is gebeurd bij het Laatste Oordeel, had ik geen enkele twijfel dat er iets gaande was, dat moest worden onderzocht. De kurkentrekker, aan de andere kant, was of ik zorg ervoor dat haar dat dit iets te maken had met Grady Ingersoll. De taak van het uitzoeken van de verbindingen tussen de Drie - koppige Raket Guidance System, de Intieme Zes, en Grady Ingersoll - als de man in de Piraat was echt Grady Ingersoll-begon heel gewoon. Maar wat werd zo verdomd ingewikkeld dat ik ging bellen Hawke te vertellen em dat onmiddellijke actie nodig is, en hij zou het doen als ik moest wachten een andere dag voor dat er iets gebeurt.
  
  
  Maar dat was niet nodig. Likken, in de avond nam ik mijn plaats naast het zwembad, en zag hoe de potentiële fans van ih mannelijke collega ' s konden verzamelen om mij heen. Ze had een dikke baard.
  
  
  "Hey, man," de emu haar verteld. "Ik zag haar gisteren toen je binnen de buitenste muur." Hij wees naar het zwembad.
  
  
  'Oh, niet? Hoe weet je dat?"'
  
  
  "Ik was boven in een andere kamer en we je kunnen zien."
  
  
  "Ja, kleermaker, man. Niets om zorgen over te maken, maar een stelletje klootzakken en een oude man die houdt van te kijken. Begrijp je het?'
  
  
  "Wat kijkt hij naar?"
  
  
  Hij grijnsde obsceen. "De sien, vriend. Net sien.
  
  
  Hij snoof minachtend. 'Wat dan? Meisjes op het water fietsen? Een stelletje van de pot-roken persoonlijkheden? Kom op!'
  
  
  Hij gaf een enorme schouders, waardoor zijn hele lichaam trillen als een bak vanille-ijs. "Wat je zou kunnen zien en om die hotel kamer was niets, man. Wat gebeurt er in geeft de oude man plezier."
  
  
  'Bent u ernstig? In het hotel, bedoel je?"
  
  
  "Ik ben er al een paar keer." Hij grijnsde. "Als ik had verteld wat er aan de hand was, zou je klopte op de poort te laten zijn."
  
  
  Haar, leunde achterover en sloot zijn ogen, het afsluiten van het gesprek. Hij vertelde me zo veel als ze dat deed, dacht dat hij zou hebben gezegd, en hij wil deze niet om het geluid te ongeduldig.
  
  
  De zon was aan het zinken onder de horizon toen hij zag hen gaan door de poort. Anton de weg geleid in haar gebruikelijke lange kralen jurk. Ze werd vergezeld door twee langharige mannen in donkere pakken, zowel blond, met de arrogante zelfvertrouwen zou je zien op de gezichten van de jonge, veelbelovende bazen van de miljarden-dollar bedrijven.
  
  
  Haar, kijken ze lopen door het zwembad. Van tijd tot tijd, Angela zou stoppen om te praten met een meisje hier, of een groep van jonge mannen. Ze wilde niet kijken in onze richting voor een moment, maar een kleine delegatie van onze kant. Hij leunde achterover en bijna kneep zijn ogen dicht.
  
  
  Ze kwam omhoog te likken. De bebaarde vet man stond op, zijn duimen verscholen in de band van zijn kleurrijke knie-lengte zwembroek. Een aantal meisjes in de groep ook op stonden, automatisch uitvoeren van hun handen door hun haar. Anton en haar entourage tegengehouden door mijn chaise longue. Hij opende zijn ogen en keek neutraal.
  
  
  "Ah, de Heer Walton," Angela purred.
  
  
  Hij knikte naar haar. 'Het is van mij.'
  
  
  "Mijn baas vroeg mij om mensen uit te nodigen om De Doublon op ... een feestje. Wilt u komen?' Haar aarzelde met grote aanstellerij. 'Nu?'
  
  
  "Tenzij u dringende zaken."
  
  
  Ze zat tegenover me, de zon achter haar, en hij kon de geur van haar shampoo en zeep. Van haar kreeg. "Ik weet niet waarom niet," zei ik.
  
  
  Haar ogen waren bijna vlak met de mijne, en zo stil als een standbeeld. Op een of andere manier, Ay in geslaagd om te glimlachen zonder het openen van haar lippen. 'Goed. Dus wat dan?
  
  
  De rest van mijn kleine groep volgde hen, ook al waren ze niet uitgenodigd. Angela leek niet te merken als ze liep rustig langs bij het zwembad, het knikken met een meisje en een jonge man. Toen we aankwamen bij de poort aan de Ston de Doublona, een groep van ongeveer vijfentwintig mensen was gekomen. Angela draaide zich om naar mij. "Ik hoop dat je een goede tijd, de Heer Walton."
  
  
  "Ik ben er zeker van dat het zal."
  
  
  Met een ouderwetse sleutel hangt aan een van haar vele kettingen, Angela opende de ijzeren poort en duwde ih binnen. Ze leidde ons binnen, en de twee blondines gevoerd aan de achterzijde. Ik bleef dicht bij Angela liepen we langs een kronkelend pad grenst aan beide zijden door een weelderige, kleurrijke bloemen die hebben geleid tot de lagune. Aan de andere kant van de uitgestrektheid van het water stonden een paar bomen, waar de ingang van de tunnel naar de zee zag het, en waar het schijnsel van witte rompen konden zien. Hij dacht dat ze waren Ingersoll draagvleugelboten, en hij herinnerde zich waar ze waren.
  
  
  We plotseling bereikt een open plek, en passeerde een breed plein tussen de inn en de lagune. Later, de zon was nog steeds instelling, het aanraken van de kleurrijke tegels gelegd in een ingewikkelde mozaïek. Een van de meisjes in onze groep, blijkbaar thuis voelen, dook in het water en klom in een van de water-fietsen drijvend in de lagune. De jongen volgde haar, en een moment later waren ze verwikkeld in een miniatuur zeeslag. Een handvol wit gelakt knechten kwam van achter de gebogen muur die de voorkant van de herberg. Ze droegen dienbladen van drankjes, een stapel van garnalen, stukjes kreeft en andere voedingsmiddelen. Een opname van een rock band begon met het spelen van muziek door de luidsprekers verborgen in het gebladerte; sommige van de meisjes begon te slingeren en trillen als door een reflex, gevolgd door een paar jongens. Het duurde niet lang om deze mensen te dansen.
  
  
  Ze wilde zien, Angela, maar ze was er niet. Voel me een beetje beschaamd, hij pakte een dienblad met een hoog glas en sauntered over de reling van de muur. Aan het einde van de bocht, kwam ze over een hoog hek omgeven door dicht bij elkaar gelegen ijzeren staven, overgoten met dodelijke spikes. Het was ook zichtbaar aan de voorkant van het hotel, met een grote overdekte veranda uitstrekt over de gehele breedte, en de grote dubbele deuren in het midden werden gesloten. Voor de luiken in de voorkant van een van de vensters zag ze een brandende saint, maar niets meer. Ik niet gezien had haar de dag ervoor, en er was geen teken van enige bewakers rond Herridge de kamer, maar ik had haar gezien in de schaduw van de veranda, als twee mensen zitten in het donker, kijken aandachtig.
  
  
  Ik ging terug naar de groep door de lagune, met de vraag of ik raakte een ander dood.
  
  
  Het meisje die altijd leuk om te zitten op mijn voeten kroop naar me toe. "Vind je het niet geweldig?"
  
  
  "Ja," zei ik zuur.
  
  
  "Hé, maar dat is niets. Wachten tot we in een ritme.
  
  
  'Een wat?'
  
  
  'Ja. Het is gewoon een warming-up, engel. Ze strekte haar rug naar me laten zien hoe vrolijk ze kon zijn; ik klopte haar op de rug, alleen maar omdat het leek alsof het alleen maar beleefd ding om te doen. Trouwens, ik vond het leuk.
  
  
  "Ga je roken?" Vroeg ze wenkt me zachtjes met haar heup. 'Misschien wel."Haar hief het glas in haar hand om te laten zien dat ik aan het drinken was.
  
  
  Ze keek hem met minachting. "Oh, die shit? Als Grady heeft dit grote potje?
  
  
  "Oké, ik zal kijken." Haar grote hey glimlachte en nam een grote slok van het licht drankje. Hij had de smaak van de mensheid, en de conclusie dat dit niet de beste plek in de wereld om een geheim agent te drinken in een onbekende substantie.
  
  
  Het werd al snel donker, maar het licht van buiten niet op. Sommige van de jonge mannen om hen heen waren al hoog, een mollig meisje met mascara bedekte ogen was het roken van een sigaar-en kleinbedrijf waterpijp en het nemen van lange, langzame rookwolken, puffend bijtende rook rond haar neus. Ze zag dat ik was op zoek naar nah en kwam op me af, klaar om te delen in haar vreugde met mij. Hij keek snel de andere kant op, dan liep langzaam naar de rand van de lagune, de aftrap van zijn sandalen, en dook in het water.
  
  
  Het was warm op het oppervlak, maar beneden was het donker en koud. Wanneer het tot zinken werd gebracht van een paar centimeter, was er geen enkel saint door te dringen, en er was iets rust en bedreigend in de diepten, die snel tilde me een back-up. Hij begon te stappen op & nb en bewegen in een langzame cirkel. De zon was al te ver naar beneden te zien van de witte rompen aan de andere kant van de lagune, op en rond de stenen geplaveid banken, palmbomen en andere vegetatie cast diepe, donkere schaduwen. Zodra ze werd gespot door verkeer in de tunnel ingang, maar die is gestopt ego zou kunnen identificeren.
  
  
  Ik klom de metalen ladder, en de griffier onmiddellijk gaf me een grote witte handdoek, die ik droogde uit. Het begon ongeduldig te worden; haar heb absoluut niets uit deze yahoo.
  
  
  En toen begon het gebeurt. Opeens twee mannen in donkere pakken verscheen, en op hetzelfde moment, wordt de muziek gestopt. De gasten keken ongeduldig.
  
  
  "Iedereen die wil komen?" De hoogste man in een donker pak gevraagd, en ik wist wie hij was, want hij was de enige man in de Intieme Zes met donker haar. Ego genoemd werd de Trein, en in het schemerige licht leek het de grootte van een locomotief.
  
  
  Kurkentrekker ' s ego was een ontmoeting met een onsamenhangende refrein van "Ja" en "Je houdt het Geld". Hij wees naar de gate. 'Kom op, hij wacht op ons.'
  
  
  Shell is "trainen" in de toekomst is van ons, op weg voor de open poort in de ijzeren poort. In de schaduw op beide zijden van het, ik zag een aantal mannen in het wit. Er werden geen wapens in zicht, maar ik had geen enkele twijfel dat ze hadden ze handig. Zo liepen we door de poort en naar buiten op de porch, haar vader dacht dat we eruit zagen een groep van gevangenen die de drankjes in de compound.
  
  
  De grote dubbele deuren werden geopend, en binnen was een lange, schaars verlichte hal die leidt tot een brede trap. Een groot deel van de groep duidelijk wisten waar we waren en naar voren ongeduldig. Maar de Trein draaide haar hoofd en keek naar hen, en zij vielen achter het nogmaals.
  
  
  We kwamen tot de dubbele deuren weer. Trein en een andere man in een donker pak aan, opende de deur en stapte opzij om ons te laten passeren. Close Up, de donkerharige man keek nog moeilijker, met dikke zwarte wenkbrauwen, een sterke snor, en draadachtige haren vallen over de emu ' s schouders. Als haar mimmo hem voorbij, zijn ogen vervelen in de mijne, en ik dacht dat ik zag zijn mond twitch voor een moment. Het gevoel van gevangen zitten, was zo sterk dat ik aarzelde een moment, maar toen haar volgde op de andere; immers, ze moet hier geweest zijn. De kamer die we ingevoerd was lang en breed, met een plafond van meerdere verdiepingen. De zachte gekleurde lichten straalden alle rond, lage banken en stapels kussens werden overal verspreid, en de geur van wierook stikte. Grote posters opgehangen op de blinde muren: psychedelische tekeningen, portretten van rots supersterren en erotische foto 's die waren bijna kunst naar beneden tot hardcore porno, zoals foto' s van twee jonge meisjes en een enthousiast pony. Boven ons, een enorm gebied dat bezaaid is met kleine glazen panelen langzaam gedraaid, overspoelen de kamer met een steeds wisselend patroon van het licht dat maakte het bijna onmogelijk om me te concentreren.
  
  
  De dubbele deuren dicht achter ons. De enige uitweg was een kleine deur aan het andere einde van de kamer. De kamer was gevuld met ons, de dienaren, onze bewakers, ons volk in donkere pakken, maar hoog in één van de muren was er een grote rechthoek rond het glas. Het was de bedoeling om een uitkijkpost van de "master" en een plaats waar hij zich van tijd tot tijd. Ik was nieuwsgierig om te zien of we zouden vereerd zijn deze avond en ze kreeg meteen reuma, in haar neerwaartse spiraal.
  
  
  Het glas rechthoek begon te gloeien, tot het werd geheel verlicht en transparant. Er was niemand van ons, geen geluid, en sommige mensen waren al aan het spelen van een spel op bankjes en kussens. Het echtpaar had net begonnen zich uit te kleden als een apologetische hoesten werd gehoord rond de speaker systeem.
  
  
  Iedereen keek in het rond, gericht op de verlichte rechthoek.
  
  
  Een lange silhouet verscheen, langzaam als het naderen van het licht. Zelfs dan, de vorm was onduidelijk door de draaiende bal-effect, maar je kon zien dat het goed genoeg om te weten dat de persoon er leek Grady Ingersoll.
  
  
  Hij schraapte zijn keel weer, en ik zag dat hij een vet, licht gebogen man met een glimlach, dat was bijna verontschuldigend in zijn ronde, bleke gezicht. Wanneer alle ogen in de zaal waren op hem, hij begon te spreken.
  
  
  "Goede avond, en dank u voor uw komst."
  
  
  Ze luisterde aandachtig; Hawk gespeeld had me enkele banden van ego ' s stem, en de mens naar boven keek ook heel graag Grady Ingersoll.
  
  
  "Zoals u wellicht weet, ik kan niet spreken je direct aan. Maar ik hoop dat je het leuk als ware het uw eigen ... eh ... een tent. Hij glimlachte breed, trots dat hij gevonden had het juiste woord. "U vindt alles wat u wilt drinken, eten en roken. Ik zeker aanraden fudge op zilverwerk; ik denk dat ze blij zijn. Op haar verzoek is dat u niet probeert te nemen ... snacks... buiten het terrein-De Doublon. Wat we doen voor ons is één ding, maar de autoriteiten zullen niet toestaan dat een grove schending van hun rechten van justitie. Een dag deze repressieve wetten worden ingetrokken, maar nu moeten we gehoorzamen. En nu... Hij stak zijn hand op en maakt een gebaar. "Mijn tent is ook uw tent. Plezier hebben.'
  
  
  Met Ego ' s laatste woorden, Sergei begon te vervagen, en de rechthoek gedraaid heiig weer zwart.
  
  
  "Mijn God,"zei een stem in mijn oor," het is altijd dezelfde onzin."
  
  
  Het was een donkere, dunne meisje die stond te staren wezenloos op Odin rond de erotische posters, haar hand rust absently op mijn schouder. Nah had een zwarte pijp in haar andere hand; zij bracht het naar haar mond, nam een lange sleep, hijgend, en gaf het aan mij. Haar hotel schudde haar hoofd, maar besloot er niet op een voor de hand liggende plein. Ik zie niet veel zin in te doen, maar ik heb veel ergere dingen in mijn lijn van werk.
  
  
  Als haar sleep aangescherpt, het meisje verwijderde de bh om haar bikini. Ze liet een stuk van de doek op mijn voeten en keek me bijna - maar niet helemaal - openlijk. Hey, moet ze liet haar bh op, of op zijn minst vond een man die was net zo hoog als ze was. Half naakt, ze was niet bepaald smakelijk, alle botten en skinny rozenknop. Toen ze begon af te nemen van haar broek, ging de telefoon weer.
  
  
  "Ga niet weg," zei ik. Hij kuste haar neus en maakte zich een weg door de bewegende menigte naar de andere draad van de kamer. Ik denk niet dat ze missen me; toen ik omkeek, was ze alleen, het doen van iets interessants op de arm van de bank. De muziek vulde de kamer; een zware, dreunende ritme dat voelde het zo veel als het hoorde. De kamer was gevuld met rook, die verder verduisterd de heiligen; met uitzondering van twee of drie koppels en wat leek op een drietal, roken, drinken, eten en fudge leek te zijn de meest populaire activiteiten - tenminste tot nu toe, ferretting.
  
  
  Op de kleine deur aan de andere kant van de kamer, ze was even stil te onderzoeken van de scène. Als een orgie, het is een kind spel, en ik was nieuwsgierig om te zien hoe veel Ingersoll genoten van het kijken naar hem uit zijn glazen cabine.
  
  
  Hij leunde tegen de deur en voorzichtig draaide aan de hendel. Natuurlijk, ze gaf niet op. Hij wreef met zijn hand over de deur en vond het slot. Ik vond twee sloten; zij zag er uit als standaard sloten. Mijn strakke zwembroek lijkt er niet op kon verbergen niets, maar de cordon strepen op de nen waren misleidend.
  
  
  Na het maken van dat niemand keek, begon hij het scannen van één van de strips op de platte, flexibele lock pick. Maar voordat ie kon uittrekken, de knop op mijn rug verplaatst.
  
  
  Hij snel sloot de kleine onzichtbare gat met een miniatuur klep ingebouwd in de zwembroek. Haar stapte opzij om een glimp op te vangen van de deur uit de hoek van mijn oog, en leunde tegen kreunen, proberen om te kijken als haar was helemaal in de scène onder mijn ogen.
  
  
  Een bleke lichtstraal viel op mijn voeten. Ze was gevangen door Angela ' s frisse geur, en voordat ik kon omdraaien, fluisterde ze in mijn oor.
  
  
  "Met plezier, de Heer Walton?"
  
  
  Haar, hij haalde zijn schouders op. "Ik heb meer aangename ervaring."
  
  
  "Ik ben er zeker van dat het zal." Met haar hand op mijn arm. "Ga dan met me mee; ik denk dat je vind deze veel leuker."
  
  
  Hij volgde haar door de half-open deur. Haar wolk van haar en los kleed onder mijn ogen voor een moment. Toen ze een stap opzij.
  
  
  De kamer was klein en zacht verlicht, met alleen een grote matras op de grond. Het meisje liggend op de nen met haar rug naar me naakt was, maar ik hoefde niet naar haar gezicht om te weten wie het was ...
  
  
  "De tafel!"
  
  
  Ze begon langzaam draaien, maar toen hoorde ik de deur dicht achter mij, ik keek al snel weer terug bij Angela. Ze zat met haar rug naar de muur, met één hand vast aan de gesp, die haar purperen mantel net onder haar borst. Haar glimlach was spottende. Hij keek terug op Chyna, en zag dezelfde expressie op de danser in het gezicht.
  
  
  Horen het ruisen van Angela ' s kleren op de vloer, achter mij, hij liep snel naar boven om Chyna. Natuurlijk, het was niet ingericht als een normale drietal, en hij wist dat dit meisje beter... En op dat moment was ik ervan overtuigd dat ik iemand nodig had om aan mijn kant.
  
  
  
  
  Hoofdstuk 11
  
  
  
  
  "Ik hoop dat je vind het niet erg als ik breng je deze jurk ochtend, Nick." Ze rolde uit bed en stond voor mij, het gevoel zeer comfortabel in haar naaktheid. Helemaal niet.'Haar, wist dat Anton achter me aan; ze was nog steeds uit voor de dag.
  
  
  "Je sliep zo goed, ik had het hart niet om u te wekken." Ze tuitte haar lippen keek ze me aan, maar bleef buiten het bereik van mijn hand.
  
  
  Ze trok een wenkbrauw op Nah. Er was iets dood in haar ogen, al zou ik dat wel altijd gezien haar met zulk een levendige look voor. Maar ze bleef glimlachen, als waren haar een deelnemer aan de conferentie biedt hey champagne in een bar.
  
  
  "Weet je waarom?" Angela ' s stem was mooier dan verwacht, wat betekende dat ze kon bewegen als een schaduw. "Je had gelijk over hem."
  
  
  Haar spieren gespannen.
  
  
  'Wat bedoel je?'Wat is het?' vroeg ze.
  
  
  Hij voelde Angela ' s koele handen op zijn schouders, vervolgens op zijn armen, en tot slot op zijn dijen. Ze kneep me zachtjes.
  
  
  "Geen extra vet. Een man van ego leeftijd ... Je dertig bent, ben je niet, de Heer Walton?"
  
  
  "Zeker," zei ik grimmig.
  
  
  "Ik ben blij dat je niet een grapje. Ja, "vervolgde ze," een man van zijn leeftijd en beroep mag niet in zo ' n fysieke toestand. Zeer mooie lichaam, is het niet, schat?
  
  
  Ik wist donders goed dat ze niet tegen me te praten. Ze gekanteld haar hoofd en keek me eerlijk gezegd. "Ja," stemde toe. "En hij heeft zo' n spannende dingen mee."
  
  
  "Oh, ja," Angela zei, een vleugje zuurheid in haar stem. "Je weet er alles over, denk je niet?"
  
  
  'Maar natuurlijk. Nick is de perfecte persoon ."
  
  
  Haar verering werd gewaardeerd, maar hij wilde het van de lijn van het vuur. Haar, stapte opzij om te zien ih beide op hetzelfde moment. Dit was mijn eerste blik op een naakt Angela. In vergelijking met Chyna, ze was bijna mager op het eerste, maar een tweede blik veranderd dat de indruk. Haar borst was stevig en mooi gevormde, haar heupen licht gebogen, haar benen waren dun maar wel mooi. De Ee van het leven was glad en plat, en de zachte driehoek van haren eronder was zo licht bruin die keek het bijna licht. Perfecte veranderen, dacht ik, en op dat moment Angela pakte mijn arm.
  
  
  "Denk je dat ik ben de moeite waard een kijkje te nemen bij?" Het was een uitdaging, en voor de eerste keer zag hij de donkere twijfel in haar ogen.
  
  
  "Ben ik op zoek naar jou?" Nah had een macht die hij niet kon breken zonder aandacht te besteden. Ik nam niet de moeite haar.
  
  
  "Wil je met mij slapen?"
  
  
  Hij aarzelde, keek Chyna, dan weer naar Angela.
  
  
  'Op het moment? Ik vroeg, proberen om te kijken nonchalant.
  
  
  'Waarom niet? Er is ruimte voor ons allemaal." Ze wees met haar hoofd op de grote matras op de vloer in een ander deel van de kamer.
  
  
  'Als je wilt. Ik was niet van plan om te betogen met haar; zijn gevoel was dat Angela was net zo gevaarlijk naakt als de meeste mannen, volledig gekleed en gewapend.
  
  
  Ze schoof dichter naar me toe met een strak en enigszins zwakke glimlach. "Vind je het erg delen?"
  
  
  "Als je het niet erg vindt."
  
  
  'Of delen?' Ze leunde ongeveer over mijn schouder en pakte Chyna de borst als ze liet haar hoofd te likken een donkere tepel. Toen ze overeind en keek me openlijk. 'Begrijp je het?'
  
  
  "Ik zou nooit gedacht hebben dat."
  
  
  "Oh, kom op, lieve," protesteerde Ze heftig. "Als u het wilt proberen, doe het dan. Maar doen het niet zo slecht."
  
  
  "Doe ik alles slecht? Na wat deed je gisteravond?" Angela keek Chyna als een bedrogen vrouw.
  
  
  Ze zuchtte en gaf me een bleke glimlach, dan snel draaide haar uitdrukkingsloze gezicht.
  
  
  Haar stapte uit de weg weer; haar was tussen hen wederom, en natuurlijk was het niet mijn plaats. Anton plotseling omhelsde me, en haar boze ogen zou me niet laten weg te trekken. Ik deed dit, omdat de verwijzingen naar mijn bekken kon zien dat er iets anders was in mijn zwembroek naast mij.
  
  
  "Wil je me neuken?" ze daagde me uit.
  
  
  "Kom op, u weet zelf het beste."
  
  
  "Dan doe je verdomd zwembroek."
  
  
  Blij om dat te doen, ik kwam al snel uit en gooide ih op het bed, waar ik zou kunnen bereiken door ze wat ik nodig had. Toen ik naakt was, was het duidelijk dat ik geïnteresseerd was in wat de Engel was geïnteresseerd. Ze staarde naar mijn erectie voor een lange tijd, maar toen ze langzaam leunde, kwam ik buiten en omhelsde haar.
  
  
  "Wees niet zo hebberig, baby," ze purred, zachtjes bijten van mijn schouder.
  
  
  Angela ' s ogen lichtten op. "Je dacht dat je had een monopolie?"
  
  
  Ze haalde zijn schouders op. "Nee, schat, ik ben niet egoïstisch. Maar we hebben altijd alles met elkaar delen, weet je nog?
  
  
  'Natuurlijk. Met vriendelijke groet, net als afgelopen nacht.
  
  
  'Waarom? U was er niet bij, wat moest ik doen, vertel em, nee, ik heb een zeer jaloerse minnares?
  
  
  Angela ontblootte haar tanden, bijna grommen. Ze was op het punt te pakken Chyna wanneer de deur naast het bed geopend. Ik had nog nooit gemerkt dat het voor; de deur was zo onopvallend als de deur op Cape Kennedy, ny, naar het geheime laboratorium waar ik op de hoogte was gesteld van de Drie-koppige apparaat. "Dat is goed, meiden; dat is genoeg voor nu."
  
  
  Trein de weg geleid in de kamer, gevolgd door twee blonde leden van de Intieme Zes. De andere twee stonden in de deuropening, maar ih kon niet zien van haar.
  
  
  Angela keek Trein. 'Wat doe je hier?'
  
  
  "Je weet verdomd goed hoe hello kitty is." Het ego grijns werd zo nep als die van haar. "Ben je vergeten waarom je wilt deelnemen aan die man hier?"
  
  
  Anton bijna schreeuwde. "Maar ik heb het niet gevraagd u te komen!"
  
  
  "Maar we kwamen toch." De trein stapte opzij, gevolgd door een dikke man in low-key khaki van het Domesday Eiland.
  
  
  "Neem ego' s sandalen," beval hij.
  
  
  Hij moest toegeven dat hij begonnen was goed; na de laatste nacht, hij was blijkbaar niet het nemen van meer kansen. Voordat iemand kon benaderen mij, haar sandalen geschopt Trein; hij kreeg nu als een ster hunter.
  
  
  Twee andere leden van de intieme zes stonden in de rij aan weerszijden van me, die me vertelde dat ze wist wat ze aan het doen waren; de persoon die het dichtst bij me had handen als tangen en leek klaar om ze te gebruiken.
  
  
  De khaki-geklede man wees op een man in een donker pak die achter hem. Hij kwam in een kamer die was ook vierkant in de Oosterse stijl, met een onbepaalde latijns-functies. Hij keek naar mij, en reikte in zijn jas en haalde een kleine, ruwe foto, dat lijkt er niet was gescheurd door de bladeren van de (contact) afdrukken. Vervolgens trok hij uit een andere foto, vergeleken ih, en liet het aan een man in low-key khaki, zeggende: "Dat is hem, de Heer Tsunganos." Beide hebben ze grijnsde.
  
  
  "Het is zo simpel als dat," Tsunganos zei.
  
  
  "Je houdt het geld," ik gromde.
  
  
  "Zie je, de Heer Nick Carter -" Hij zei niets, maar ik was niet verbaasd dat hij zeide: mijn echte naam; ik wist al dat hij betrapt was.
  
  
  "Het heeft ons een volledige dag voor het identificeren van uw foto, Carter," ging de man verder.
  
  
  "Het is zo vermoeiend om te werken in deze primitieve omstandigheden, in combinatie met; je moest vliegen naar het vasteland en het gebruik van deze diensten er contact met Beijing, en ... Oh, ben je niet verrast, Mr. Carter? Hij grijnzend genadeloos nu. "Ah, misschien weet je niet zoveel als je denkt dat je doet; onze organisatie eigenlijk niet verbrandt alle schepen achter. Verbindende lijnen zijn open, maar ze hoeven niet noodzakelijkerwijs uitgevoerd in twee richtingen. Begrijpt u mij?"'
  
  
  Het leek me duidelijk genoeg voor mij. "U bent het niet eens met China' s huidige binnenlandse beleid in de richting van de Verenigde Staten," zei ik.
  
  
  "Home, Mr. Carter?" Hij zuchtte als een leraar die weigert een domme student. "Ah, laten we gewoon zeggen dat sommige van mijn voorouders kunnen hebben genoemd het ego van hun huis. Maar voor de rest... -
  
  
  Hij haalde zijn enorme schouders.
  
  
  Ik was in de verleiding om een beetje plezier van hem, hem beschuldigen van het feit dat zo naar achteren en van de wereld op dit moment, zoals die Japanse soldaat gevonden op een eiland in het Zuiden van de Stille oceaan, bijna dertig jaar na het einde van de tweede Wereldoorlog, maar ik besloot tegen; er was geen enkele reden waarom ik niet zou moeten. maar hij zou niet gedood hebben mij op de spot, en hij was geïnteresseerd in een betere kans.
  
  
  "Nou, op Cape Kennedy, NY, je had stoomboot neem een foto," zei ik, kijkend naar de kleine foto die hij hield in zijn hand. "Door een toevalstreffer."
  
  
  Hij schudde zijn hoofd. "U bent uit geluk, Meneer Carter. Onze organisatie heeft veel leden, en elke dag hebben we twee of drie of meer ... erm ... toeristen. Wij Oosterlingen zijn alle aan elkaar gelijk, natuurlijk, en we gaan allemaal met onze camera ' s. Zo is het toch?'
  
  
  "Het is een grote basis," ik erop.
  
  
  'Ja. Maar wij, net als u geïnteresseerd zijn in een bepaald deel. En de toegang tot een speciaal gebied waar de meeste toeristen niet eens in de gaten. We zorgen dat We foto ' s nemen van iedereen die gaat de deur uit ."
  
  
  Hij slikte hard. "Weet je dat?"
  
  
  Ego ' s grijns werd een carnaval-masker. "Wat denkt u, Meneer Carter? Zijn we niet allemaal hier voor dezelfde reden?
  
  
  Hij sloeg me een paar keer terwijl ik vastgebonden; nen was het dragen van zware werkschoenen, en het was vastgeschroefd. Stolom en Angela trok hun kleren weer-steenbolk, dacht hij - en toen mijn handen waren gebonden, Stolom beleefd aangedrongen op het krijgen van mijn badpak terug. Ik heb geprobeerd om iets te lezen in haar ogen terwijl ze dit deed, maar ze keek nooit boven mijn kin.
  
  
  Tsunganos opgespeld me naar het bed kreunen, en ego ' s ogen geflitst met haat. "Je gedood drie van mijn mannen rond je de laatste nacht, de Heer Carter, en een vierde ernstig gewond." Hij betast voor zijn hoofd, waar hij kon zien een geel bultje onder de steil zwart haar. "Het zou mooi zijn voor mij aan het regelen van een langzame dood voor u nu, maar er is geen tijd voor nu. Je hebt verknald onze plannen, dus je moet onmiddellijk worden verwijderd. Je kunt praten over het geluk."
  
  
  Hij sloeg me hard in het gezicht; haar, bukte en trok de ego kick hoog in het hoofd, maar mijn oren waren rinkelen.
  
  
  Tsunganos bekeek het aandachtig. "Aardbeving tot het laatste moment, eh, de Heer Carter?" Neem het ego. Hij wees naar de twee blonde jongens die stonden te dringen mij te kreunen. "Weet je waar hij hoort te gaan."
  
  
  Inclusief twee meisjes, en ik moet hebben toegevoegd dat waren er zeven van hen in de kamer - en mijn handen waren op mijn rug samengebonden. Ik heb de verleiding niet weerstaan.
  
  
  Twee bewakers en ik ging door de deur en in een smalle, tapijt op de gang. Ze duwde me naar beneden de trap af en in een aflopende stenen muren gang, de natte stenen van die krassen op mijn schouders.
  
  
  Mijn bewakers waren bijna identiek, maar mijn zorgvuldige bestudering van de ih foto ' s concrete resultaten opgeleverd. Wilf en Kevin. Een met een paspoort rond Venezuela, de andere vermoedelijk knol-ih stemmen waren met het Middenwesten, Noord-en Zuid-Amerikaanse accenten zo ver als ze kon horen. Ze kon zijn supersterren aan de Indiana University; het was de indruk van het totaal van de bevoegdheid die ze hebben gemaakt. Het was moeilijk te geloven dat deze Amerikanen zou me vermoord hebben, maar ik heb geen tijd te verliezen deluding mezelf.
  
  
  We gingen naar buiten, rondom het hotel boven de grond, achter de haag rond de struiken die de lagune. Een paar ogenblikken later, kwamen we in een open plek aan de rand van het water, met drie medium-lengte boten liggen duidelijk onder ons. Wilf, die was iets groter en forser dan Kevin, prikte me in de ribben met het pistool.
  
  
  "Schiet op en springen."
  
  
  Ik heb het gemaakt, ik vond de landing met een plof op de glasvezel dek, waar ik gleed een beetje; de avond was een beetje nat van de dauw. Wilf gevolgd gemakkelijk, dichtslaande mij tegen de leuning van de kleine cabine. Kevin ging aan het stuur en startte de motor, sprong naar voren om de vrijlating van de draagvleugelboot kabel.
  
  
  De krachtige motor rammelde als we draaide zich om, keerde aan het hoofd van de donkere tunnel die leidde tot de zee. Kevin drukte op een knop op het dashboard, vertragen een beetje, en vloog naar een donker tunnel. Haar, zag de ijzeren hek nog steeds omhoog gaan, en we zwommen duidelijk onder, en toen waren we in de open zee.
  
  
  Ze bonden mij met een gevlochten ijzerdraad, die drukt heel hard op mijn handen als ik drukte hen. Mijn polsen waren verschrikkelijk te bloeden, die zou hebben geholpen als ik zou zijn met het omgaan met een touw, maar het was allemaal nutteloos voor mij. Ik heb er eentje gevonden rond de strepen op de achterkant van mijn badpak aan, maar mijn handen waren gebonden te hoog achter mijn rug te bereiken.
  
  
  Wilf zat naast hem in de cockpit, met moeite opstaan, en de draagvleugelboot opgeheven op het metalen ski ' s en gleed naar beneden de rivier. Hij keek me aan met casual minachting.
  
  
  "Misschien moeten we u verlaten," zei hij, luid genoeg voor het Ego om te worden gehoord over de hoge pieptoon gekrijs van de motor.
  
  
  'Waarom niet? Zei ik zachtjes. Ik leunde met mijn rug tegen de leuning en beheerd met het verdraaien van mijn armen een beetje, zodat haar zou kunnen bereiken van de band van mijn zwembroek. Hij was bezig met het contact met rits van een klein driehoekig zakje aan de onderkant van de stuit.
  
  
  Wilf glimlachte ver, en Ego ' s haar fladderde in de wind. "Als je hier een week geleden, moesten we je verlaten. Om uit te vinden hoeveel mensen ons leren kennen. Maar nu... hij haalde zijn schouders op. "Het maakt niet meer uit. Het is te laat om ons te stoppen."
  
  
  "Wat ben je aan het doen?" Ze werd gevraagd om te blijven praten; ik had mijn tas open, en als mijn verkleumde vingers zou laten werken ... Wilf lachte. 'Wat kan jou dat schelen? Indien wij u laten leven, u vindt snel genoeg, Carter. Maar het maakt niet echt uit op de dell; het is slechts het begin, en mensen zoals jullie daar niet om de wol."
  
  
  Het suizen van de motoren werd een gedempte geraas. Daar had ik nog niet klaar met het nog; mijn vingers waren nog steeds als gevulde worsten, het bereiken van de inhoud van de zak op de achterkant van mijn zwembroek. De ski-boot zonk naar de romp, schommelen in een lange deining. Kevin keek naar het trillen van de sensor op het bedieningspaneel.
  
  
  "Dit is diep genoeg," kondigde hij aan, weg te draaien van het stuurwiel.
  
  
  "Kunnen we het afmaken voordat we neerzetten?" Wilf gevraagd. "Nee," Kevin hield de wire cutters. "We hebben een ontbinding van flex."
  
  
  Hij grijnsde naar me. "Weet je wat dit is?"
  
  
  Haar, schudde hij zijn hoofd, hoewel hij wist donders goed over. "Het is een synthetische lace dat is zo sterk als staal tot het verblijf in de & nb voor twee of drie dagen. Dan lost u vrij drijven van het koraal blok dat u bent gebonden aan, en de arme Mr. Nick Carter wordt een verdronken man. Dat is, als ze het kunnen identificeren van het lichaam nadat de vis is er klaar mee."
  
  
  Vroeg ik haar. "Een geval van verdrinking met je handen vastgebonden achter je rug?"
  
  
  "Oh, we' ll cut die candid draad voordat we gooien je overboord. Maak je geen zorgen, Carter; we weten wat we aan het doen bent."
  
  
  "Ik waardeer deze", zei ik zuur, het gevoel van de kleine bundel had ik uitgetrokken om mijn zwembroek.
  
  
  De boot dreef stroomafwaarts tot stilstand, dobberen op de zee. Kevin ging naar de kleine hut en haalde een stuk van het koraal, de grootte van een strandbal. Hij wikkelde de synthetische touw om de ruwe roze koraal, trok de draad naar voren te binden het rond mijn enkels.
  
  
  Het is tijd voor mijn battle. Met verkleumde vingers, opende hij de kleine bundel die hij hield op zijn rug. Rood-hete vlammen uitbarstte en brandde op mijn armen en rug, maar ik beet op mijn tanden en drukte de zak om mijn polsen. Volgens Stewart rond Speciale Effecten, een kleine magnesium fakkel verbrand door middel van een drie-kwart-inch-dik stuk metaal in minder dan drie seconden, maar het voelde meer als drie jaar voor mij. Haar, ik voelde mijn huid branden en mijn pezen draai aan het smelten olie; als het hare was gewoon op mijn polsen tegen de draad, de hare voelde een helse pijn die soms bracht me naar de rand van bewusteloosheid.
  
  
  Hij schopte haar, en Wilf strompelt terug. Kevin hield een koraal blok, en wanneer het Ego geschopt met zijn blote voeten, haar gezicht was blootgesteld onder zijn kin. Hij nam af en vloog over de andere kant van de boot, nog steeds met de zware belasting. Als hij ooit weer kwam opdagen, maar haar ego niet zien.
  
  
  Ik bevrijdde mijn polsen; de pijn was zo intens dat ik had om te controleren om te zien of mijn handen waren nog steeds op haar. Het is gebeurd, en ze werd geslagen in de maag door Wilf. Hij bereikte in zijn jas, maar niet snel genoeg; haar reed vier harde vingers in ego 's keel met al zijn macht, beknelling ego' s luchtpijp. Hij is overleden happend naar adem en onder mijn borst met bloed.
  
  
  Hij dook overboord te wassen het af, dan klom terug in de boot. Doomsday Eiland was nu aan stuurboord. Nu dat mijn cover werd blootgesteld, was het tijd om een grondig onderzoek; haar motor was gebracht in de weer, en zochten toen de boot in de vraag naar wapens.
  
  
  
  HOOFDSTUK TWAALF
  
  
  Een paar meter van de wal, het schip op de motor uitschakelen en het anker over de zijkant. Wilf ' s lichaam werd bevestigd. Ego een kleine .25 automatisch pistool zit in de tailleband van mijn badpak. Ik had een brede bladen mes in mijn hand, niet erg scherp, maar ik was er zeker van dat het was groter dan Wilf is weinig pistool.
  
  
  Hij boog zich in het water en dreven langzaam naar de strook van wit zand dat glimmered slecht in het maanlicht. Er was geen teken van een patrouille op het strand, maar ik wachtte op haar, en lag zo laag als ik maar kon aan het strand, vijftien minuten voordat ik stapte uit op het strand en liep de struiken in.
  
  
  Deze keer, de route was meer of minder bekende; hij hield zijn ogen op het werk licht in de hoge stalen frame, en toen hij dichterbij kwam, zag hij mensen lopen langs de coëfficiënten van de atmosferische dichtheid model. Een goede tijd om op te bouwen, dacht ik.
  
  
  Het overbrugt de exposed en kroop in het kantoorgebouw rond het betonnen blok. Door het venster, de sint kon zien dat de sentry staat voor de dag. Het was goed bekend bij de mensen in het gebouw, dat betekende dat ik moest heel gelukkig of heel snel-misschien wel allebei.
  
  
  Ik keek uit het venster eerst te trekken op het frame. Het kantoor was verlaten. Haar hotel ging, maar veranderde haar gedachten. Waarom was er een sentry bewaken van een leeg kantoor? Haar, keek nog eens. De onderste lade van de kasten was open, en de stoel was gekanteld op een andere hoek dan de nacht ervoor.
  
  
  Ik begon om ideeën te krijgen.
  
  
  Het venster was te klein om te klimmen door. Het moet een deur.
  
  
  Hij kroop in het struikgewas achter het gebouw en begon te hoesten, zachtjes op het eerste, dan luider, als een ernstige roker. Toen hij begon te denken dat de schildwacht was doof, en hij stak zijn hoofd om de hoek.
  
  
  Hij hoestte weer en schraapte zijn voeten in de struiken. De sentry hief zijn karabijn aan zijn schouder. Hij hield zijn adem in en lag stil. Hij verlaagde het pistool en nam een paar aarzelende stappen in de richting van mij. Ik lig op mijn buik, en het is crawlen geruisloos aan de rechterkant. De sentry gestopt. Hij trok een klein automatisch pistool uit zijn gordel en wierp Ego in de struiken, waar hij lag. De sentry snel verplaatst, karabijn gereed, maar in de verkeerde richting. Haar, wist dat het een lange weg af, maar het was mijn beste kans; Haar, stond op, nam een paar snelle stappen, en dook op het emu ' s terug.
  
  
  Mijn polsen zaten nog steeds branden en te bloeden, dus de zware mes
  
  
  het duurde niet glijden soepel; als zijn ego sloeg haar in de rug, haar karabijn bereikt voor de trigger-guard en voelde de sentry ' s duim krullen. Toen ik dacht dat het te laat was, slaagde ik erin om mijn vinger op de trekker, en wanneer hij draaide zijn hoofd in mijn richting, zijn ogen grijs. Hij viel onder mij.
  
  
  Hij worstelde met zijn voeten, greep het gevest van zijn zwaard en trok. Het was net zo moeilijk als het kwam, maar ik had nu een beter wapen in de vorm van een sentry ' s carbine, de hare, wist ik dat ik waarschijnlijk een mes te snijden de anker-touw als ik weer naar de boot. Als hij de kans had gehad het.
  
  
  Ik wachtte op hem in de hoek en keek naar de werknemers bouwen van het frame van het gebouw, vervolgens gleed in de deur. Ik had al picks in mijn hand, en het slot was niet ingewikkeld, maar met mijn rug naar de mannen boven, het voelde als een eeuwigheid om de deur te openen. Uiteindelijk was ik in staat om te krijgen, zonder te worden opgemerkt, en ik was benieuwd wat ze aan het doen waren er dat ze het zo druk hadden.
  
  
  Achter de stoel, hij vond een kleine vierkante as die liep naar beneden in de betonnen vloer. Metalen handgrepen gleed van de ene kant; ik ging over dertig meter op de bodem. Ik was in een nauwe gang, verlicht door een enkele laag plafond dim de lichten, en ongeveer vijftig meter voor me was een gesloten deur.
  
  
  Ih de beveiliging was slordig, of het was zo dicht bij nul dat ze geen zorg meer. Wat het ook was, hij duwde de deur open en opende; hij wierp zich aan de overkant van de nah en gericht de karabijn in de ruimte achter de nah.
  
  
  Hij bevond zich in een kamer gevuld met instrumenten, knipperlicht panelen, en te klikken op rijen van computers. Vier mannen in witte pakken waren verzameld rond een grote kaart aan de andere kant van het gebouw, en als het hare kroop ze, haar zag de omtrek van ee van de oostkust van Florida naar Maryland.
  
  
  Tsunganos zag mij eerst. "Carter!" hij gromde, en nogmaals ik had het emu-zijn het gevolg: de ego reflexen niet stoppen bij de ego vlag van toestemming uit te voeren. Hij dook naar rechts en vond de karabijn gestut tegen de tafel; haar ego niet wilt om te doden van haar nog niet, dus nam hij voorzichtig doel, en een kogel in de emu ' s schouder. Hij trok naar de kant en viel op de betonnen vloer als het bloed spat van zijn shirt.
  
  
  De anderen maakten een cover; haar schot sloeg een van de mannen rond, en viel hij, hoewel hij niet kon zien waar het Ego hem had geraakt. De andere twee doken in een rij van computers. Vervolgens stapte hij over naar de automatische modus en schoot in een grote grijze kast, gevolgd door een aangename regen van vonken en de geur van brandend isolatiemateriaal.
  
  
  Haar, draaide hij zich om Tsunganos - te laat. Nu had hij zijn eigen wapen in zijn handen, en het was direct worden gericht op mijn hoofd.
  
  
  Wanneer haar duif op de grond, haar hoorde het gekraak van een ego karabijn en voelde een scherpe steek wanneer gawking ogen krassen in mijn nek. Hij rolde twee keer eerder te stoppen met het doel te nemen; ik heb niet de tijd hebben om over te schakelen naar een enkel schot, en met een enkele trek van de trigger, sloeg hij zes gaten in Tsunganos ' gezicht en borst.
  
  
  Er was geen tijd voor spijt, Haar, stond op en liep naar de brandende rij van computers.
  
  
  'Laat jezelf zien! Ik brulde.
  
  
  De andere twee gaf geen antwoord, maar hoorde ik een zware boot scuff over de vloer. Haar cel gekropen op een metalen stoel en Stahl wachtte. Het geluid van computers verbrak de stilte. Tijdens het wachten voor haar, van haar, keek op de grote kaart op gekreun en zag rode knopjes vastgemaakt aan de kust van Florida ten noorden van Miami. Eerst dacht ik dat het was Cape Kennedy, NY, maar toen zag ik een cape nog verder naar het noorden. Wat lag tussen wat is een geschikt doel en een doel voor wat?
  
  
  Odin Poe van het verbergen van mensen die besloten om te proberen te ontsnappen en rende achter de computers om te duiken voor de Tsungano karabijn. Het werd gestopt door ego het afvuren van een schot op elke stam, en ego ' s geschreeuw weerklonk tot uiting in een hoge ruimte. Hij rolde heen en weer als het pijn, zijn gele huid het draaien van een griezelige grijs.
  
  
  De laatste persoon was op haar te wachten. Er was een lange stilte, voordat hij sprak.
  
  
  "Carter?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Ik heb geen geweer."
  
  
  "Kom naar buiten en laat het zien."
  
  
  Er was een pauze, en dan een hand verscheen om de hoek van de behuizing van de computer. De hand was leeg.
  
  
  "Oké, tot ziens. Nu kijken naar de rest."
  
  
  Hij liep met beide handen in de lucht. Het was de man die me met Tsunganos.
  
  
  "Kom hier," ik bestelde.
  
  
  Hij bewoog voorzichtig, als de vloer was glad. Toen hij een tiental meters afstand, ze wenkten de emu te stoppen.
  
  
  "Carter ... ik ben van de pijn."
  
  
  'Oh, right?'
  
  
  'Mijn enkel. Misschien is het gebroken.
  
  
  "Dan heb je geluk, de andere. Nu, snel. Vertel me, wat heeft het allemaal te betekenen?
  
  
  "...Het is niets."
  
  
  'Nee, natuurlijk niet."Ik stak mijn karabijn zodat het werd gewezen op het emu ' s gezicht. "Probeer een andere reuma behandeling, en deze keer een goede."
  
  
  De man likte zijn lippen, en ego ' s ogen schitterden in het rond. "Ik ... ik kan niets zeggen."
  
  
  Ik kon het niet veroorloven om games te spelen, dus heb ik een kogel in de ego ' s opgestoken arm. Schreeuwde hij, zijn ogen groot van angst; toen hij probeerde te grijpen haar gewonde arm, een emu dreigde haar met een karabijn. Hij hield zijn handen omhoog als het zweet brak uit op zijn voorhoofd.
  
  
  "De volgende gapen zal gaan door middel van de elleboog." Ik was niet zeker hoe veel foto ' s die ik had, maar ik durfde niet te controleren.
  
  
  'Nee, nee! de man hapte naar adem. "Ik zeg het! Ik vertel haar dat! '
  
  
  Het was mijn eigen stomme schuld niet aandacht te besteden aan de man die zou schoot haar in de knieschijf. Hij had nog een karabijn voor ik het wist was hij te bewegen, en het was waarschijnlijk alleen de ondraaglijke pijn van het ego letsel dat voorkomt dat de ego ' s eerste schot van het raken van mij. Hij dook achter de stoel weer.
  
  
  Ego: Het tweede schot was een honderd procent accuraat. De man was ze ondervragen naar voren, daarna zakte in een stoel en viel bijna op de top van mij, gawking als ik was gevangen in de nek. Hij duwde het lichaam weg, en hij hoorde een schot , daarna stilte.
  
  
  Hij keek haar aandachtig rond de stoel en stond op. De laatste man lag naast Tsunganos, nog steeds met de karabijn in zijn mond. Kreunen Ego ' s terug kaart was wiebelen met helder rood bloed. Voordat u iets anders doet, onderzocht hij de vier lichamen. Na de bevestiging dat ze dood waren, onderzocht hij de kaart. Een heleboel knopjes waren vastgemaakt aan Palm Beach, dat betekende niets voor mij. Maar de fijne lijnen op de kaart, van een kleine stip in de Bahama ' s vertelde me nog meer.
  
  
  Ze leidde van Domesday Eiland naar hun bestemming - alle maar één. Deze lijn liep langs de gehele kust in een rechte lijn richting het binnenland naar het zuiden van Cape Hatteras. Het kwam naar Washington, en hij dacht dat zij zou het niet nodig zijn een speldenknop ter gelegenheid van dit doel.
  
  
  Ik haastig gezocht op de vier stoelen in de kamer, maar vond niets nuttiger dan een paar blauwdrukken en computeruitdraaien, dat leek onzinnig voor mij.
  
  
  Maar het was duidelijk dat dit een soort van controle kamer, en dit leidde tot de logische conclusie dat er iets was gebeurt hier op Domesday Eiland.
  
  
  Met de kont van de karabijn, ze knock-out alle sensoren op het paneel, en ging terug naar de as die naar het kantoor. Ik liep de deur uit en dook in de ondergroei, niet merkt dat iedereen in het kader van het gebouw.
  
  
  De draagvleugelboot schip waar haar ego had achtergelaten, verankerd. Hij sneed de lijn met een bot mes, vervolgens draaide op de motor en reed langzaam weg van de bank totdat de fret was veilig op volle toeren. Hij zeilde terug naar de Opstanding Eiland en gingen op weg naar het strand naast het hotel.
  
  
  Ik liet de boot werd uit op het strand en liepen over de stoep, toonde zij mij. Het was niet totdat ik naar mijn kamer dat ik besefte dat ik geen sleutel bij me, dus moest ik gebruik maken van mijn lock picks weer; deze opdracht werd een opfriscursus over het openen van sloten.
  
  
  Hij trok zijn zwembroek, gedoucht, toegepast salve te zijn verbrand polsen, en onderzocht de schotwond op in zijn nek. Het was een grote, maar oppervlakkige wond, en hij had een Band-Steun op en zet op een donkere coltrui en lange broek.
  
  
  Er was geen enkele twijfel over nu; Wilhelmina en Hugo waren komen uit alle hoeken van de shelter. De Luger geladen, verscholen Ego in een zachte lederen schouder holster, dan vastgebonden de stiletto aan zijn linker onderarm. Hij gooide op een blauw jasje. Hij keek op de klok had hij achtergelaten in zijn kamer. Het was moeilijk te geloven dat de avond was nog aan het begin.
  
  
  Haar pakte de sleutel van de kamer op de tabel hieronder, liep door de mimmo liften, en keerde terug naar het casino. Zoals gebruikelijk, het publiek was klein, maar ik was niet geïnteresseerd; ik ging naar een cabaret.
  
  
  De komiek was op het podium, wat betekende dat hij niet zou uitvoeren voor ongeveer een half uur. Ik wist niet of ik kon zo lang wachten voordat ik contact met haar; ik wist zelfs niet als ze zouden werken die avond. Hij bestelde een drankje gewacht tot de barman te doen aan de andere kant van de bar, en snel liep door de deur die leidde direct naar het podium.
  
  
  Ik ging een kleine trap en vond ik mezelf in een smalle gang tussen de stapels kisten en een rij van kleedkamer deuren. Libanese acrobaten zat in de krappe kamer, maar ze keek niet naar mij als ik voorbij.
  
  
  Ik probeerde het drie dagen voordat ik gevonden Chyna kleedkamer. Ze zat in de voorkant van de spiegel, het dragen van alleen het onderste deel van haar kostuum, en er waren veren rond het. Hij glipte naar binnen met Wilhelmina in zijn hand.
  
  
  "We hebben geluid,"siste ik, wijzend op de Luger.
  
  
  Haar ogen als ze wendde zich tot mij. "Nick!" ze hijgde.
  
  
  'Ja. Houd uw handen waar ie kan haar zien."
  
  
  Ze probeerde op te staan, die haar handen naar mij. "Oh, geloof me, Nick, het is niet maretak' s idee dat ze van plan waren om je te doden !"
  
  
  'Natuurlijk niet. Opstaan. Iets op."
  
  
  Ze stond langzaam op.
  
  
  "Draag iets?" Het was dezelfde glimlach weer-bijna. "We hebben geen tijd voor dit, lieve. Schiet op, of ik zal u, in uw plaats direct."
  
  
  Ze zat roerloos en staarde in mijn ogen; hij wist wat ze daar zag.Dit overtuigde haar dat ik niet een grapje. Ze pakte haar kleren uit de stoel en leg ze op. Het was mijn gewaad.
  
  
  'Waar gaan we heen?'Wat is het?' vroeg ze, haar stem een beetje beven.
  
  
  "Is er een manier om hier uit?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Dan gaan we er doorheen."
  
  
  We liepen de hal, door de achterdeur naar buiten, en kwam tot de nu bekende kant van de deur. Ze liep met haar hoofd hoog houden en niet terug te kijken, terwijl het Ei bleef een paar stappen achter Nah. Ze stopte bij de top van de trap en keek terug.
  
  
  "Naar je kamer?"
  
  
  "Als je goed geraden."
  
  
  "En je kon zelfs niet wachten op de show om te eindigen? Hoe aardig van u.'
  
  
  'Schiet op.'
  
  
  In de kamer, ee duwde haar op het bed neer en hard genoeg blauwe plekken haar een beetje. Haar ogen zijn gevuld met twijfel voor een moment, toen ze begon af te dwalen weer.
  
  
  "Dus je ontsnapt uit hen. Ze is zo blij om, Nick.
  
  
  'Laten vallen. Wat doet deze situatie betekenen dat bij het Laatste Oordeel?
  
  
  "Dit ... ik weet het echt niet."
  
  
  Het was gericht op het Wilhelmina Ay ' s gezicht. 'Probeer te beantwoorden is.'
  
  
  Ze liet het kleed schuif haar schouders. Ik ging met mijn linker hand en laat Hugo ' s stiletto schuif hem in mijn hand, zodat ze konden zien. Het drong het tot haar.
  
  
  "Zou je niet ..."
  
  
  "Ik heb niet veel tijd, lieverd. Antwoord mij."'
  
  
  Ze liet haar hoofd en snikte in haar handen. "Mijn vader, Nick. Hij is op het kamp. Als ze erachter komen, hem, ze vertellen... -
  
  
  Er zijn een heleboel van de vader in de kampen, ' zei ik scherp. "Praten...'
  
  
  Ze hief haar gezicht, en de tranen waren echt.
  
  
  "Om eerlijk te zijn, Nick, ik weet niet veel over. In eerste instantie zeiden ze dat ze iets deden om te bevrijden van mijn land, maar enige tijd geleden realiseerde ik me dat dit een leugen was. Toen ik bijna werd vermoord afgelopen nacht...
  
  
  "Bijna." Dacht je dat ze in het echt zou doen?
  
  
  "Wie weet? Ze is nog nooit naar Domesday Eiland; ze beval me niet op te gaan in de buurt."
  
  
  Ik aarzelde; het maakte niet uit of ze loog of niet, want ik wist al genoeg over het Laatste Oordeel.
  
  
  "Je moet me geloven, Nick." Er was een opmerking van de hysterie in haar stem nu; het was perfect.
  
  
  "Hoe heb je hen helpen? Wat was uw taak?
  
  
  "Ik heb niet veel doen, ze vertelde me om te melden dat iedereen die vragen, in stilte."
  
  
  'Hoe is het met ze?'
  
  
  "Ik heb nooit verteld ze over je."
  
  
  'Natuurlijk niet.'
  
  
  "Ik ben Niet eens Angela?"
  
  
  Ze liet haar hoofd weer, haar dik haar over haar gezicht. "Ze niet alles vragen. Niets van dat alles. Wanneer deze mensen in deze zaal vanavond, ik was net zo verrast als je was."
  
  
  "Wie stuurde u naar Double C?"
  
  
  "Mijn agent. Ik zweer op het graf van mijn moeder." Ze stak zich snel. "Ze kwam naar me toe toen ze hier was voor een of twee maanden. Ze zei dat ze wist van mijn vader, ze zei dat ze wilde helpen bevrijden van mijn land. Maar later realiseerde ze zich dat ze liegen omdat ze zei dat mijn vader gedood zouden worden, gelijk als ik niet doe wat ze zegt."
  
  
  Ik heb niet het leren van iets nieuws bij haar. 'Goed. Aanvaardbaar, ik geloof je. Vertel me nu eens hoe je naar De Doublon." En dan bedoel ik niet door de poort.
  
  
  Ze keek op en beet op haar lip. Eindelijk, ze knikte. "Er is een weg ..."
  
  
  Na koppelverkoop haar met strips van het vel en de riem van zijn kamerjas, hij ging het terug de trap en liep snel langs het strand naar de ingang van de tunnel die leidde tot de lagune. Ik moest gaan zwemmen en vanavond, minstens één keer, maar dit keer zou ik een wapen die ik kan vertrouwen.
  
  
  
  
  Hoofdstuk 13
  
  
  
  
  Tijdens de drooglegging, De Doublon diende als de belangrijkste doorvoerhaven voor rum smokkelaars, wanneer getraliede poorten werden geïnstalleerd te sluiten op de baai, alsmede een verborgen knoppen geopend ih aan beide zijden. Wanneer Grady Ingersoll kocht het eiland, verliet hij het systeem intact, zelfs met behulp van de afstandsbediening starters die werkte hard van de draagvleugelboten. Het was niet onzorgvuldig; soms Ingersoll dacht zelfs het opzetten van andere boten in de lagoon die waren niet uitgerust met afstandsbedieningen. Maar het was onmogelijk om te bereiken van het verwerken van overal maar een boot in de baai, bijna onmogelijk.
  
  
  De console is een kleine stip op de zijkant van de brug, iets lichter dan de rest van de steen en beton. De enige manier om het te bereiken is om te klimmen over de rand, en het bereik van de knop als je in het water vallen. Ze vertelde me dat ze dit had gedaan, vaak in de vroege stadia van haar romance met Angela, toen ze moesten voorzichtig zijn, omdat Angela nog steeds gedroeg zich meer of minder als de meesteres van Ingersoll. Het deed er niet toe deze dagen; de miljardair smaken waren meer exotische.
  
  
  Zijn bench press op de brug van de plek en het ging vooruit, ruwe rotsen scheuren op mijn jas. En dan viel hij en raakte de spot met zijn hand als hij viel, dan dook in het water.
  
  
  Toen ik zwom naar haar toe, ik heb niets te zien, maar als mijn ogen begonnen te passen aan de schemering, zag ik nog net een poort stijgen in de tunnel. Ik had twintig seconden door te komen, en het was de ebstroom.
  
  
  Het was een sterke stroming, en mijn Zweden waren erg veel op mijn manier. Na het verspillen van meer dan de helft van de toegestane tijd, hij was nog niet dicht bij het kritieke punt. Het nemen van een diep adem, dook hij met zijn hoofd en handen, en begon te zwemmen met al zijn macht. Ik kon niet zien hoe ver zijn vooruitgang was, maar ik bleef maar zwemmen tot in de kleine klok in mijn hoofd vertelde me dat de tijd moet worden. Ik tilde mijn hoofd voorzichtig en voelde de geslepen ijzer bars schraap mijn enkel.
  
  
  Mijn enkel was gevangen tussen twee bars, en hij voelde aan me getrokken. Hij draaide wild, pakte zijn gevangen been en trok. Er was vooruitgang, maar niet genoeg. De poort bleef zinken naar de bodem van de baai. Ik beheerde een openhartig adem voordat mijn hoofd zonk, toen haar geprobeerd te werken rustig tot het donkere water gesloten in meer dan mijn hoofd.
  
  
  Paniek bijna vermoord mij, maar toen ik begon te thrash, ik dacht wat zou er gebeuren als ik weer hier, en een soort van rust kwam over mij. Het was bijna alsof ik zou weten te ademen, diep onder het oppervlak, methodisch ontspannende mijn enkel. Toen ze eindelijk kwamen zij uit, haar stem snel opgedoken. Hij langzaam zwom naar de verticale stenen oever van de lagune en klom aan wal.
  
  
  Na mijn ademhaling weer normaal, Luger geleegd en voorzichtig veegde de cartridges droog met een palmblad. Vervolgens ih ingevoegd terug in het magazine en zet het in de doos.
  
  
  De andere twee draagvleugelboten gedanst op hun landvasten, zoals golvende spoken. De boten waren onbewaakt; het was duidelijk dat Ingersoll-of de Intieme Zes die eigenlijk in de kosten van de operatie-had veiligheidstroepen bij de hoofdingang en rond De Doublon zelf. Zo ver, dat was prima met me, maar het zou alleen maar erger worden als ze ging in de buurt van het huis met een lik.
  
  
  Het was niet moeilijk te vinden van de ingang naar de ondergrondse passage; Hij liep snel naar de richting van de herberg, ging naar de trap, en voorzichtig klom. Rechts van mij was een smalle gang die leidde naar de centrale kamer waar de Engelen en de Anderen waren bijna gevochten mij. Aan de andere kant werd een tweede trap. Het was een logische weg, dus ik volgde hem. Wanneer haar de top bereikt, zijn, vond dat hij gelijk had, maar het was een doodlopende weg.
  
  
  Een stalen deur blokkeerde de doorgang, massief en solide, met slechts één klein raampje. Haar, in de hoop dat ik zou wegblijven van de beperkte enquête kijkgat terwijl ik kroop boven op haar. Er was geen enkel punt in de controle als het gesloten was; het had moeten zijn.
  
  
  Rond de jaszak, een kleine bundel. De stof rond de bag ontvouwde zich gemakkelijk omzetten in een string bijna drie meter lang. In de tas is een groot stuk van de explosieve; het werd zorgvuldig gedrukt door ee aan de rand van de doos, dan een kleine zekering is geplaatst. De riem was een snelle veiligheid te vangen.
  
  
  Verlichting, hij sprong naar beneden, naar de eerste verdieping gesprongen om de hoek en hid. De explosie maakte een oorverdovend lawaai in de vaste stenen gebouw, en de wanden en de vloer schudde enkele seconden. Een blik omhoog de trap op, haar, zag hij dat de deur wijd open op de scharnieren.
  
  
  De hare bleef waar het was.
  
  
  Ze liep naar me toe, Trein leidt de weg, gevolgd door de twee overgebleven mannelijke leden van de Intieme Zes. Ik ontweek; de rook was nog dik genoeg om me te verbergen van ih ' s ogen, maar ik zag dat alle drie van hen waren gewapend met pistolen.
  
  
  Hij laat de Trein en de volgende man haar voorbij en verdween onder de trap. Een andere langharige man in een donker pak nam een andere route, buiten mijn bereik. Dan kon ik klom de trap op, maar ik ging niet naar het hotel om ze te hebben in mijn rug. Ik ging de zaal in en ging na de Trein en de andere man.
  
  
  Hij werd al snel ingehaald door de Laatste Trein die was gewoon te draaien toen we van aangezicht tot aangezicht in de donkere gang. Ego 's pistool ging, maar Hugo was een beetje sneller, het mes ging door Ego' s keel en op zijn nek. Het viel verrast met een gorgelend geluid.
  
  
  Ingrijppunten het pistool uit de ego van een slappe hand, liep hij de gang in en Stahl te wachten. Vroeger of later, de Trein zou hebben om terug te komen, en ik hoopte dat hij zou hetzelfde pad volgen. Ik was niet verbaasd om te horen van de ruis, maar toen herinnerde ik me dat het oude gebouw werd gebouwd als een vesting; ik dacht dat ik de donder, de bewakers buiten waarschijnlijk niet eens horen.
  
  
  De tijd verstreek te snel; Haar, keek op de klok. Het was bijna middernacht, en toen herinnerde ik me wat Wilf me had verteld op de draagvleugelboot boot dat het te laat was voor ih te stoppen, had ik een ongemakkelijk gevoel, dat het wellicht tijd. Misschien was ze verzonden naar de controle kamer, maar was dat genoeg? Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik niet langer wachten. Hij stilletjes de trap op naar de kapotte stalen deur, en keek door de opening. Ik keek naar buiten door de dikke rook in een klein en volledig kale hal met een open deur tegenover mij. Ik ging er met Wilhelmina klaar om te schieten.
  
  
  'Wie is daar? Het was Angela ' s stem over de luidspreker. Deze kamer had geen kijkgat,maar ik herinnerde het zich van de beveiligingscamera ' s in het hele huis. Vanwege de rook blijft hangen in de kamer, dat ze het niet wist mij - of de baksteen explosie van de cel. Hoe dan ook, ik heb geluk gehad.
  
  
  Hij boog zijn hoofd en croaked: "Het is van haar, Trein. Open up!"'
  
  
  "Wachtwoord, De Trein ..."
  
  
  "Verdomme, het doet pijn! De bastaard is ontsnapt. Let me in!"'
  
  
  Er was een moment van stilte, en ik vroeg me af of ik zei te veel, en toen ging de deur langzaam open.
  
  
  Ze sloeg haar schouder naar de deur met al haar kracht. Voor een moment, mijn hele rechterkant gevoelloos van de impact, en de deur ging open, slechts een paar centimeter voor het komen tot een abrupte stop. Ze werd geduwd door de opening en Stahl gezocht voor Angela met de snuit van zijn luger.
  
  
  Ze zat op de grond, benen uit elkaar, grote ogen. Met haar lange paarse jurk en slordig haar, ze zag eruit als een groot kind die was plotseling gestorven.
  
  
  "Jij!" zei ze fluisterend.
  
  
  'Ja. Stand up. Schiet op!'
  
  
  Ze stond op en stilte hield haar handen. Haar vader zocht haar ruw en niet laten we passeren een enkele plaats om te verbergen van een wapen. "Ik heb het niet nodig hebben van een vuurwapen," zei ze rustig.
  
  
  Haar, grinnikte. "Waarschijnlijk niet. Oke, Angela, neem me mee naar je baas.
  
  
  Ze haalde zijn schouders op en liep naar de grote zaal, die zo rijkelijk bureau dat maakte mijn hotel kamer armoedig uitzien in vergelijking. De zachte indirecte verlichting verlicht het fluweel bedekte muren als waren zij een innerlijke gloed van hun eigen. Antieke stoelen en banken waren hier en daar verspreid, en zelfs een paar armors leek te zitten guard bij de gebeeldhouwde dubbele deuren aan het einde van de hal.
  
  
  "Hier," Angela zei, wijzend naar de deur.
  
  
  'Dan u."Hey boog voor haar.
  
  
  Ze duwde de deur open. We bevonden ons in een grote, hoge plafonds kamer, gestoffeerd met nog meer antiek, deels in een ultra-modern stijl. Een groot dakraam boven ons gaf ons een beeld van de sterren, en rechts van haar kon ik zien dat het zichtbare venster dat over het hoofd gezien de " orgie zaal." Een oude man zat op een troon-achtige stoel, meestal gehuld in schaduwen. Hij duwde Angelou voor hem en liep op hem af.
  
  
  "De heer Ingersoll," zei het meisje zacht.
  
  
  De oude man draaide zijn hoofd iets te onthullen hetzelfde gezicht dat ik gezien had, van onder die avond. Hij fronste toen hij me zag, en zijn grote handen greep de armen van zijn grote stoel.
  
  
  'Wie is het? Ego ' s stem was prikkelbare.
  
  
  "Nick Carter." We vertelde je over de nen.
  
  
  Ingersoll aarzelde, zijn vingers bewegen opgewonden langs de balustrade. "Hij moet gedood worden."
  
  
  "En uiteraard is dat niet gebeurd." Hij ging naast Angela en stootte Luger Een in de zijkant. "Je spel is over."
  
  
  Een ander lang aarzelen voordat hij sprak, en zijn vingers fladderde. "Mijn spel?"
  
  
  De woorden helemaal niet overeen met de manier waarop de ego ' s lippen bewogen, als een misrecorded film. Hij liep naar de stoel. Hij glimlachte flauw, en zijn lippen bewogen ongeïnteresseerd. "Wat wil je?"
  
  
  Het was mijn beurt om te fronsen, omdat staande openlijk voor hem, ik zou gezworen hebben haar ego stem vandaan kwam ergens in de achterkant van haar hoofd.
  
  
  Ingersoll was niet geïnteresseerd in het ego kurkentrekker ' s antwoord. Mijn ego glimlach plotseling veranderd in een glimlach van perfecte zelf-vertrouwen - het moment dat mijn arm werd vastgepakt en heeft zich afgekeerd van Angela zo hard dat het bijna een blessure.
  
  
  Zij had een korte set; een vuist sloeg in mijn gezicht. Verkleumd, ik liep weg, maar de verlammende bereiken van mijn arm niet laten. Het was de Trein, en zijn donker gezicht lachte triomfantelijk naar me. Achter hem, een tweede man in een donker pak een pistool bij me om het stapelen van een dollar.
  
  
  Ik laat Wilhelmina de val op de grond; de Luger niet meer het geluid op het tapijt dan de Trein en de anderen deden toen ze kroop boven op me.
  
  
  Onmiddellijk, Ingersoll stond op uit zijn stoel en verplaatst met een energie en precisie dat hij dat niet had gehad. "Zeer goed, mijnheer," zei hij. "En nu hebben we Nick Carter terug, moeten we ervoor zorgen dat hij niet weg te lopen van deze tijd."
  
  
  Mijn kaak moet hebben viel open van ongeloof als de man met de naam Ingersoll naar haar luisterde, de stem die ze hoorde, nu was het helemaal anders.
  
  
  Ingersoll grijnsde. "Je kijkt verbaasd, Carter."
  
  
  Hij knikte naar haar.
  
  
  'Natuurlijk. Wie zou niet verbaasd zijn als ze erachter kwamen dat ik niet de echte Grady Ingersoll?
  
  
  'Wie bent u?'
  
  
  De man haalde zijn schouders op. "Ja, u kunt mij bellen voor een vervanger."
  
  
  "En de echte Ingersoll?"
  
  
  "Vond je het niet raden?" Zijn niet al uw inlichtingendiensten er achter? Waarom zou je anders worden spionage hier?
  
  
  "Is hij dood?"
  
  
  "In zekere zin, ja."
  
  
  'Wat betekent dit?'
  
  
  "Ga weg, ik zal het je laten zien."
  
  
  Hij maakte zijn weg door de kamer naar de alkoof, langs de rijen van elektronische apparaten die constant schitterden en whirred. Hij stopte in het centrum van vloer-lengte fluwelen gordijnen, keek me weer aan, en trok de gordijnen weer.
  
  
  Ik keek weer naar Grady Ingersoll, die identiek was in elk detail naar de man naast me staan. Maar de andere Ingersoll werd geopend in een transparante container, haar lichaam en gezicht gedeeltelijk verborgen door een wervelende mist. Ego ' s ogen waren gesloten en hij droeg iets wat leek op een ziekenhuis nachthemd. "Zo, Carter?" Ingersoll gevraagd of hema zou hij zijn geweest. "Mijn Oost-collega' s vertelde me dat je een heel slim meisje ..."
  
  
  "Is het bevroren?"
  
  
  Ingersoll - ik zou hebben genoemd, is omdat ik er nooit aan gedacht om een andere naam-knikte. 'Precies. Weet u zeker iets over cryogenics.
  
  
  "De techniek van invriezen mensen leeft."
  
  
  "Deze werd ontworpen om mensen zoals Grady Ingersoll" - hij boog voor de transparante schip " de hoop op onsterfelijkheid. Als een multi-miljard-dollar individuele lijdt aan een ongeneeslijke ziekte, cryogene kan het ego in suspended animation totdat de medische wetenschap kan het vinden van een remedie voor het ego. Heel simpel, is het niet?
  
  
  "Dus je bent bezig met zijn eigen ego?" Totdat hij genezen?
  
  
  'Precies. Ingeroepen en nauwgezet voorbereid door deze meneer zichzelf in de meest strikte geheimhouding. Zelfs mijn naaste medewerkers niet wist, nam over deze ziekte, nam over mijn rol in het managen van Ingersoll koninkrijk, totdat hij kon het beheren van het weer."
  
  
  De stukjes van de puzzel waren nu snel beginnen op hun plaats te vallen. 'Stem. Hoe doe je het?'
  
  
  Ingersoll gewezen op de elektronische apparatuur. "Mijn mentor - of haar moet ik zeggen herder? "zoals u waarschijnlijk weet, dat hij meer was dan alleen een money-making machine; hij was ook een wetenschappelijk genie. Ik heb ook een bescheiden achtergrond in sommige toegepaste wetenschappen, en samen ontwikkelden we een computer stem voor mij. Deze banken geheugen bevatten vele duizenden woorden en zinnen die meteen beschikbaar zijn, en alle van hen zijn opgenomen door Ingersoll ego, in een helaas onnavolgbare stem. Ego, ik kan praten over de telefoon of een speech geven; ik kan zelfs praten met mensen face-to-face met een aantal beperkingen, zoals u gemerkt een paar minuten geleden.
  
  
  Ze was onder de indruk, en zorgde ervoor dat hij opvalt. "Het is ongelooflijk", zei ik.
  
  
  'Ja. Ik wens dat de wereld zou nooit weten, tenminste niet totdat ik weg ben ."
  
  
  'Wat bedoel je?'
  
  
  "Goed, goed, Carter, denk je echt dat dat hij nu heeft bereikt deze positie, hij zal nieuw leven worden ingeblazen door deze levende lijk?" Hij trok de gordijnen met een minachtende gebaar en blokkeerde de weergave van de echte miljardair. "Voordat ik verzamelde mijn vertrouwde medewerkers hier, ik was de enige die de waarheid kende. De enige in de hele wereld! "
  
  
  "Maar ... heb je vertrouwen in deze mensen?"
  
  
  'Natuurlijk. Ze hebben een veel hoger doel dan alleen het beheersen van de financiële empire, en ik ben hen helpt dat."
  
  
  "Wat is het doel?"
  
  
  Ingersoll zwaaide met een vette vinger onder mijn neus. "Nu, nu, Carter, wilt u weet te veel."
  
  
  "Waarom gaan we niet ontdoen van deze man in plaats van hier te staan praten?" gromde de Trein. "Hij is te slim om het te riskeren."
  
  
  "Wil je misschien horen wat ik al heb gevonden," zei ik snel.
  
  
  Ingersoll keek van mij naar de Trein voor mij. "Ja," zei hij langzaam, " vertel ons wat je hebt geleerd over ons."
  
  
  "In principe is dat je een soort van rocket launcher op Doomsday Eiland."
  
  
  Ego ' s wenkbrauwen schoten omhoog. "Oh, over dat Carter? Als je zegt "een soort van installatie," je hebt gelijk ."
  
  
  "Bedoel je dat het klaar is voor gebruik?"
  
  
  'Natuurlijk.'
  
  
  "De heer Ingersoll," Trein gromde waarschuwend.
  
  
  "Oh, maak je geen zorgen. Carter heeft zo prachtig binnengevallen Ingersoll beruchte privacy die het minste wat we kunnen doen is vertellen ze een beetje over onze werking voordat we de stilte ego voor eeuwig.
  
  
  Ik raadt het al goed, hij was een spreker, te popelen om te pronken met zijn vindingrijkheid. "Ik denk niet dat uw vertrouwde medewerkers vertrouwen, Ingersoll," zei ik. "Oh, dat is absoluut niet het geval." Hij maakte een groot gebaar. "We hebben elkaar allemaal nodig; we zijn het perfecte team, een ongekende combinatie van idealisme en technische vaardigheid. En niet te vergeten het geld, natuurlijk.
  
  
  'Idealisme'? Hij keek naar de Trein, waarvan de glimlach niet veranderen. "Dat langharige tuig?"
  
  
  "Niet? Deze jongeren - en de jonge vrouw - zijn toegewijd aan het buitenzwembad van over de hele wereld en welvaart voor iedereen, gegaan door een vagevuur van twijfel, afwijzing en zuivering ."
  
  
  "Ik begrijp u niet."
  
  
  "Nou, neem de Duurzame, bijvoorbeeld. Een West Point afgestudeerd, hij vermist in Vietnam meer dan twee jaar geleden. Ik vertelde dat het ego en de daaropvolgende ervaringen in Hanoi en elders naar het noorden waren erg leerzaam. En Frank had deserteerde uit het leger naar West-Duitsland - natuurlijk, werd hij geleid door de hoogste principes en belandde in het Verre Oosten. Anton leidde een groep van vrijwilligers die hebben geholpen met het exporteren van de suiker gewas naar Cuba, en kwam tot de conclusie dat ze veel meer kunnen doen voor dit bedrijf dan alleen het snijden van suikerriet. Arthur... Waar is Arthur?
  
  
  "Dood," Trein zei oprecht. "Deze man gedood het ego." Ingersoll keek me met half gesloten ogen. "Was het nodig, Carter?"
  
  
  "Het leek een goed idee op het moment."
  
  
  "Kevin?" Wilf?
  
  
  "Ze waren van plan om me een one-way ticket naar de bodem van de oceaan. Het was ih die hield haar doet."
  
  
  'Hmm. U vernietigde mijn afstandsbediening vanavond, heb je niet?
  
  
  Ik zeg niets voor haar.
  
  
  Ingersoll haalde zijn horloge uit zijn vest pocket - hij droeg die aan-en fronste op de wijzerplaat. "Ik denk niet dat het nuttig zou zijn om te vragen hoeveel van uw collega' s software zal voldoen aan weten wat je hebt geleerd." Hij kon niet wachten op mijn antwoord. "Maar het maakt niet uit. Onze plannen moet worden veranderd een beetje."
  
  
  'Hoe dat zo? Ik kon voelen Trein zware lichaam achter mij, en Frank kanon naast me werd stil.
  
  
  'Kom op. Ik zal het je laten zien. Ingersoll ging in de kamer waar de elektronische apparatuur was gelegen. Hij draaide de aanwijzer en het scherm verlicht wordt met een gedetailleerde luchtfoto. "Hier, zoals je kunt zien, is het Domesday Eiland. De aanleg en verbetering van mijn nieuwe hotel is zeer traag, maar dit is omdat het is niet een hotel. Zie deze branches binnen? Hij wees op een paar kleine puntjes op het skelet van een gebouw in aanbouw. "Nou, achttien, en in elk van de achttien pijpen, die zijn hol, er zijn raketten. Ik moet toegeven dat ik ze hebben een beperkt bereik, maar ik denk dat kuda is bedoeld voor eeuwig.
  
  
  Ze wilde vertellen de emu dat ik wist wat ze van plan waren voor, maar tegengehouden. 'Oh, right?'
  
  
  'Ja. Palm Tegenspoed. Het is nauwelijks de meest kwetsbare militair doel is het?
  
  
  'Nee.'
  
  
  "Maar... denk er eens over. Toen ik haar het signaal, de miljonairs ' speeltuin zullen worden geraakt door de hoog-explosieve fragmentatie raketten. Oh, geen nucleaire wapens, Carter. We hebben het brengen van delen hier één voor één over het afgelopen jaar, en dankzij de vindingrijkheid van onze geel-gekleurde vrienden - vergeet niet dat zij de uitvinder van het buskruit - hebben we een heel arsenaal op onze kleine eiland."
  
  
  "Maar wat is het punt?"
  
  
  Denk er eens over: een ongekende en daarom onverwachte aanval op een gebied waar de president van de Verenigde Staten is in de hal op een werkende vakantie-overleg met de belangrijkste deelnemers van zijn campagne, een van de rijkste en meest invloedrijke mensen in de wereld."
  
  
  - Wat denk jij te bereiken door dit te doen?
  
  
  "Nou, we willen de kracht van de AMERIKAANSE overheid om akkoord te gaan met onze voorwaarden."
  
  
  'Omstandigheden?'
  
  
  Ingersoll glimlachte spijtig. "Je was op Cape Kennedy, NY, Carter. U weet wat we willen. Als mijn vrienden in het Verre Oosten ook Drie-koppige leiding systemen, zij zullen de nucleaire equivalent van andere grootmachten."
  
  
  "Dus u weet over het bestaan van Driekoppen"
  
  
  "Als de belangrijkste aandeelhouder, ik ben natuurlijk op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Hoewel zelfs ik had geen toegang tot de gegevens."
  
  
  Hij knikte naar haar. "Wat is er zo goed aan?"
  
  
  "Oh ... het gevoel dat je hebt bereikt iets dat niet voor geld te koop. Misschien op een dag zal ik herinnerd worden als de grootste vredestichter in de geschiedenis."
  
  
  "Wat als de eerste aanval niet werkt? Als de strijdkrachten van ons land besloten om hier te komen om veeg je uit het gezicht van de aarde?
  
  
  "Oh, kom op! Bom een eiland in het midden van een populair toeristisch gebied, in de kolonies van uw beste bondgenoot?
  
  
  Haar, begreep wat hij bedoelde. "Maar wat gebeurt er als je raketten te lanceren? Deze mensen kunnen vragen of u nog iets anders."
  
  
  "Ja, maar we hebben het ook. De Carter nucleaire raket, die we, natuurlijk, genaamd Vera.
  
  
  "De heer Ingersoll, ik denk dat we hebben gesproken lang genoeg." De trein duwde me in de richting van Frank. "Laten we deze man uit, zodat we kunnen doorgaan met de bewerking."
  
  
  Ingersoll knikte. "Ja, u moet rechts.
  
  
  Doden de ego snel, maar doe het vanaf de buitenkant. Ik noem het control center.
  
  
  Als de Trein duwde me door de kamer, ik zag Ingersoll op het veld telefoon uit zijn haak en spreken in het. Hij wachtte even, toen zei iets anders.
  
  
  "Tsunganos! Waar bent u? Ego ' s rond het bleke gezicht was stomverbaasd met woede.
  
  
  Zijn gestopt. "Vergeet het ego, Ingersoll. Hij is dood. En je controle kamer is weggegooid.
  
  
  Ingersoll draaide zich wanhopig. Op hetzelfde moment, ze gevangen Frank expressie en zag dat het pistool zat te rillen in zijn ego. Hij stapte terug, drukte zich tegen de achterkant van de Trein maag, pakte Ego ' s arm en trok hem omhoog. Het vloog over mijn schouder als Frank kwam en haalde de trekker over. Gawking geraakt de stoere Trein; haar, probeerde om de eend achter de revolverheld, maar proberen om te gooien de lange man over mijn schouder nam me over de contragewichten. Ik struikelde, viel op één van de stammen, en iemand draaide bij mij.
  
  
  Het zou mooi zijn om te denken dat Angela was opzettelijk probeert om mij te redden, maar het is meer waarschijnlijk dat ze probeerde te gooien zichzelf op mijn rug. Bij haar viel, ze zwom afgelopen mimmo mij en Frank de lijn van het vuur. Het gapen voorbij hey borst, kwam via de rug en vloog door een haarbreed mimmo mij.
  
  
  Struikelde hij over Nah en kreeg Frank voordat hij hersteld van de schok van het meisje stoten. We hebben in een pistool vechten en gesponnen rond de kamer, zoals een paar dronken dansers voor een emu brak haar duim. Hij schreeuwde, en het pistool gleed mijn hand.
  
  
  Frank viel op zijn knieën met een kreun. Haar ego sloeg hem met de kolf van het geweer, toen draaide hij zich naar Angela. Ze lag op haar buik, haar lange jurk die boven haar knieën. Hij rolde haar op haar rug. Haar oogleden knipperde met zijn ogen en ze keek me aan. "Nick," mompelde ze, en sloot haar ogen voor altijd.
  
  
  Hij stond snel op en keek Ingersoll. Er was geen ego om gezien te worden. Ondanks de grootte van de ruimte, er was geen schuilplaats is voor een ego-en kleinbedrijf mens, behalve achter de fluwelen gordijnen waar het bevroren lichaam gelegen was. Hij schoof de gordijnen opzij. Ingersoll was er niet levend, en de half-dode man had geen hoop om terug te keren naar het leven. Het gapen dat brak door Angela ook eindigde in de transparante container. En door het kleine gat, ijzige rook steeg op uit, rekening met het voor eeuwig Ingersoll ' s beruchte plan voor onsterfelijkheid.
  
  
  
  Hoofdstuk 14
  
  
  
  
  Een van de draagvleugelboot boten was het verlaten van de kust toen het uit kwam, rond de tunnel. Ik schoot het op de boot, rond de luger, maar het was te donker om te streven naar behoren. Een moment later, de witte romp verdwenen in de tunnel.
  
  
  Ik hoorde een schreeuw achter me, maar ik wilde niet rond. Blijkbaar zijn de bewakers buiten eindelijk realiseerde dat er iets mis was met De Doublon. Ik rende naar de andere draagvleugelboot, ongebonden ego, en werd de motor. Bij het betreden van de tunnel, ik had het te druk op een paar knoppen op het bedieningspaneel voordat ik de ware gevonden, en wanneer het mysterieuze silhouet van de poort zag, ik bespoedigd.
  
  
  De hare was te snel; de poort is pas halverwege, toen hij het bereikt. Hij dook in, en hoorde glas breken, en het geluid van metaal als de voorruit kwam uit. De boot snelheid verloren, dan leek te griezelen en vooruit.
  
  
  In de verte, ze werd gespot door een andere draagvleugelboot boot in de richting van Doomsday Eiland op de metalen ski ' s. Ik duwde de gashendel zo ver naar voren als ik kon, voelde de romp lift rond het water en de vleugels glijden over. De boot was racen over het oppervlak en op een snelheid die nam mijn adem weg, vooral zonder de voorruit. Ingersoll ' s boot ingevoerd, het kanaal tussen de twee eilanden, en haar gevolgd.
  
  
  Ze verwachtte dat ze hem het hoofd voor de haven van bar, maar in plaats daarvan had hij de leiding voor een openhartig k-vormige betonnen pier met een stalen frame. Het ego boot sloeg in de dock en stuiterde terug; Ingersoll moeite om de controle te behouden, heeft de draagvleugelboot dichter weer, sprong verwoed aan de rand van de pier, trok zichzelf omhoog en vrijwel direct verdwenen - recht voor mijn ogen.
  
  
  Tijdens de achtervolging, zijn iets gevangen, maar niet veel, en als zijn vertraagd om naar het dock, de verloren alle voordeel bij had verdiend. Hij klom naar de boeg en sprong op de concrete, dook onder merkwaardig geconstrueerde metalen balken. Hij stond voorzichtig, Wilhelmina in zijn hand. Ingersoll was nergens te bekennen.
  
  
  Ik wist niet wat te doen, dus leunde ik tegen een van de balken. Ik dacht dat het was een beetje te schudden van de wind, maar toen ik voelde duidelijk dat het in beweging! Hij nam een stap terug en zag de geheel vreemd puinhoop spinnen langzaam maar onmiskenbaar. "Stem het uit!" Ik zei zacht, het duiken in het staal massa.
  
  
  Er was een glijbaan-achtige opening in het midden. Hij aarzelde een moment, dan haastte zich naar binnen. Hij was in staat om langzaam haar val met zijn handen op beide zijden van de muur, en hij hoorde het geronk van zware machines hieronder. Dan, na een lange, langzaam glijden, zag hij een glimp die sterker als hij af. Er was een kale, gladde plek op de onderkant van de pijp; ik liet het zo stil als ik kon en keek rond.
  
  
  Hij bevond zich in het midden van een verwarde montage van de leidingen en de bouw balken, met hydraulische bedrading rondom. Haar zorgvuldig sloop naar de bron van het licht. Grady Ingersoll stond in de voorkant van het paneel, deurknoppen te draaien en te kijken naar de knoppen, zijn haar los in alle richtingen, zijn gezicht vol spanning. Er was een tunnel achter het paneel, en als mijn gevoel van richting was niet helemaal verkeerde, wist ik dat het moet leiden tot de controle kamer die ik had weggegooid. Dit betekende dat de op afstand bestuurbare door Ingersoll was een back-up installatie ...
  
  
  Ik stond te springen over een breed gat in de betonnen vloer, toen ik plotseling de lucht in getild. Stomverbaasd, hij schreeuwde en probeerde te springen op de grote, ronde object tussen zijn benen. Maar het was meedogenloos en duwt me up, open aan de stalen balk, voor eeuwig.
  
  
  Het gekrijs van auto ' s stopte abrupt. En haar ook gestopt. Hij sprong op van zijn stoel, viel onhandig op de grond, en staarde naar de flagrante kleine karabijn in Ingersoll ' s handen.
  
  
  "Dus je vond dit, Carter." Hij ademde zwaar, en de ego ' s van de borst was de zwoegende. "Je lijkt gevonden te hebben in alle hoeken en gaten van mijn bediening."
  
  
  "Daar lijkt het wel op."
  
  
  "Goed, dit is uw laatste ontdekking. Drop the gun, oké, ik wil niet schieten hier. Ik deed wat hij zei; ik hoefde niet een vuurgevecht aan te gaan, want met al dat metaal en beton om ons heen, ontbreekt gapen kan ricochet voor eeuwig.
  
  
  "Heb je een nucleaire raket hier?" Ik keek naar het ding, dat had duwde me omhoog, en zag een lange cilindrische staaf onder de neus gaat in een gat in de grond.
  
  
  "Het is jammer dat je niet ontdekt dit, voordat het te laat is." Hij glimlachte, zijn gezicht verwrongen in het schemerige licht. "Het is niets in vergelijking met geavanceerde raketten, maar het zijn werk zal doen. Een vaste brandstof, eenvoudig maar doeltreffend mechanisme, gericht op uw kapitaal."
  
  
  "Dit is ook de hoofdstad," haar emu geweigerd berichten in de media.
  
  
  'O nee. Mijn kapitaal is waar ik belandde, Carter. Wat heb ik te danken de Verenigde Staten, of voor die kwestie, wat is het een land? Alles wat ze nodig hebben is mijn geld met ih vuile belastingen...
  
  
  "Oh, dat is genoeg," zei ik. "Je vergeet wie je bent."
  
  
  'O nee. Hij gaf me een glimlach op zijn gezicht. "Haar Grady Ingersoll, de echte Grady Ingersoll-en alleen jij kan zeggen anders."
  
  
  "Ik denk dat een paar jongens zijn nog in leven."
  
  
  "Dan zal ik met hen omgaan als ik moet, maar ik denk niet dat het in uw beste belang om te praten, Carter. Alleen u gevaarlijk zijn. Hij hief de karabijn.
  
  
  Hij kaatste terug en wierp zich op de grond. Als een idioot, Ingersoll vuurde een burst en de leiding ging vliegen in alle richtingen. Mijn hiel begraasd, en een tweede gapen doorgegeven, zo dichtbij dat mijn haar vloog in brand.
  
  
  Toen ik keek naar Ingersoll, het leek mij dat de emu was niet zo gelukkig. Hij zat op de betonnen vloer, zijn ogen groot van verbazing en angst. "Carter," zei hij. "Laat u niet van ay neem dit weg van mij nu. . Hij viel op zijn kant en bench press roerloos.
  
  
  Ik knielde naast hem en tilde een van zijn oogleden. Hij bewoog niet, en er was geen teken van de ademhaling. Ik zet de karabijn afstand en controleerde haar grote, zachte lichaam voor schade, maar zag niets. Hij stond op met een zucht. "Een dollar," mompelde hij in de stilte. "Of iets dergelijks." Hoe dan ook, ik heb nog steeds mijn lichaam, en ze niet wil laten haar ego.
  
  
  Het was een lange, scherpe klim de helling - die, natuurlijk, was de raket lancering van de buis te slepen Ingersoll het lichaam met het. Eindelijk, wanneer zij bereikte de pier, ze lag op de koude betonnen voor een paar minuten om op adem te komen. Het was surrealistisch om te kijken naar het kanaal en zie de feestelijke verlichting op de grote boten in de haven van bar, als in Dubla Cay, kon je alleen maar plezier hebben.
  
  
  Eindelijk, hij stond op en keek uit naar Doomsday Eiland. We waren ver genoeg in het binnenland dat de patrouille van de bewakers niet zou merken ons. Ik was benieuwd hoe lang het zou duren om de vier wedstrijden in de ondergrondse controle kamer, maar ik besloot geen zorgen te maken over, het was een ih probleem.
  
  
  Een van de draagvleugelboten, de Ingersoll, met de voorruit intact, was aangespoeld op de pier door de stroming van het kanaal, en de dode man werd opgeheven in de cockpit. Toen ik in het midden van het kanaal, ik dacht over wat te doen met de koeling berg vlees op mijn voeten. Het hoeft niet te worden in het water gegooid door het ego; het zou beter zijn als het ego werden nooit gevonden.
  
  
  Haar laatste reis was naar de verlaten site van Doomsday Eiland. Het zand was zacht, en met de hulp van een gebroken tak, hij groef een graf, dat waarschijnlijk niet zou worden gevonden voor de jaar - als ooit. Ze vervolgens af te stellen voor de Opstanding Eiland, en nadenken over alle mogelijke toekomst shaggy beweegt.
  
  
  Toen hij aankwam in de haven, hij accepteerde haar beslissing. Het was te riskant om te verblijven in Dubla Cay, zelfs voor een minuut langer dan nodig, niet alleen vanwege de overlevende leden van de Intieme Zes organisatie-als ze wilden mij doden, maar ook omwille van de lokale autoriteiten; ze waarschijnlijk niet zou hebben uitgewezen dat er geen genade voor de slachting ik had toegebracht aan haar vanavond, ongeacht hoe gerechtvaardigd het is.
  
  
  Hij zeilde op de boot en als zijn volgende zet. Ik moest naar de Bahama ' s, die bedoeld Florida. Hij had geen idee of een draagvleugelboot boot kon het er met de beschikbare brandstof aan boord ... ik keek omhoog naar de heuvel Herridge stond op vanochtend en dacht van de Lear Jet geparkeerd aan de andere kant van de baan.
  
  
  Hij stond daar, donker en nog steeds in het maanlicht. Hij ging over en verwijderd van de terugslag haltes van de wielen en losgemaakt van de slingers. Ik heb niet de tijd hebben om op te warmen in de auto en ga door de rest van de beklimming procedure goed; ik had opwarmen van de motoren aan de praat te krijgen...
  
  
  "Was je van plan om ergens heen te gaan, de Heer Walton?" Ik hoefde niet om te draaien om te weten dat Herridge was achter me. "Ik bewonder het apparaat."
  
  
  "En je zou het ego hotel een keer te proberen."
  
  
  Hij draaide zich om en grijnsde, vraagt u zich af hoe uitschakelen van het ego. Er was geen pistool in zicht, maar Ego ' s hand in zijn jaszak. "Ik geloof dat u hebt me," zei ik.
  
  
  'Inderdaad. Misschien wil je zo plotseling na alle opwinding van de Dubbele C?
  
  
  "Wat is de commotie?" Vroeg ik onschuldig.
  
  
  "Ja, ik zie een heleboel dingen rond mijn raam. Veel ongevallen in de muren van de Doublon, een hoop geschreeuw. En ze zijn draagvleugelboten die vloog naar zee, slechts drie. Haar, zag een gestrand achter het hotel, en ik zie je aankomen bij de haven in een andere boot. Waar is het derde schip, de Heer Walton?"
  
  
  "Hoe weet ik dat?"
  
  
  Herridge grinnikte zachtjes. "Waarom vertel je mij ook?" Nou, misschien is de Heer Nick Walton moet verdwijnen uit Doublecay voor eeuwig. Krijgen. Hij wees op het vliegtuig met zijn vrije hand.
  
  
  Ik leg haar in de copilot s seat en besloot te wachten tot we in de lucht zaten voor het uitschakelen van het ego; dan zou het makkelijker. Maar voordat we getrokken uit op de start-en landingsbaan, Herridge haalde een botte revolver aan zijn vest en gaf het aan mij.
  
  
  "Als je twijfelt aan mijn motieven, de Heer Walton. Ik werk voor de Britse regering counter-narcotics divisie, die is verstrekt aan de Bahamiaanse autoriteiten. Mijn opdracht was om uit te vinden als Grady Ingersoll was het dealen van drugs. Ik heb het gevoel dat het niet meer uitmaakt. Haar rijbewijs?'
  
  
  'Ik denk dat je kunt klimmen op deze muur morgen en check it out.'
  
  
  'Heel aardig van je. Dank u.'
  
  
  Haar sel en ontspannen te genieten van de vlucht.
  
  
  Hawk op mij stond te wachten in zijn Spartaanse office op Dupont Circle als hij kwam iets na het middaguur van de volgende dag.
  
  
  "Uw vlucht via Miami landde een uur en een half geleden," begroette hij mij. "Waar ben je geweest?"
  
  
  "Nou, haar, hij was aan het zwemmen in de kleren was ik al dragen, en ik dacht dat het leuk zou zijn om te veranderen voor haar, ik kom hier."
  
  
  Hij knikte grimmig. 'En?'
  
  
  Hij lichtte het verhaal van de Emu had hem aan de telefoon om drie uur in de ochtend. Hij luisterde zonder commentaar totdat het klaar was.
  
  
  Vroeg hij. "Wat denk je dat er zal gebeuren met de rest van de organisatie?"
  
  
  "Dat ze de boel opruimen en doen alsof er niets gebeurd is, of de Herridge en het ego van de mensen zal treffen voordat u ze kunt alles doen wat effectief is. In ieder geval, ik neem aan dat je al hebt aangemeld voor de Bahamiaanse autoriteiten over de raketbasis op Doomsday Eiland.
  
  
  "Het was overgedragen via indirecte kanalen. Alles wordt discreet behandeld ."
  
  
  'Natuurlijk.'
  
  
  "Maar er is één ding dat me echt stoort. De man begraven: Kunnen we zeker dat het niet de echte Grady Ingersoll? Dat dit lichaam in de container was niet alleen een dummy?
  
  
  "Waarom zouden ze dat doen?"
  
  
  "Ik weet niets over. Onze taak is gewoon om te zorgen dat dit volledig."
  
  
  Hij bereikte in de zijkant van de zak van zijn jasje en gooide de doek gewikkeld voorwerp in de stoel. "Dit is voor testdoeleinden." Langzaam, met aandrang, draaide hij het object in het rond totdat zijn duim was voor hem. Ego ' s uitdrukking veranderde niet toen hij naar me keek. 'Goed?'
  
  
  'Uw vingerafdruk; ik wed dat het niet overeen met de echte Grady Ingersoll' s vingerafdruk.
  
  
  'Uitstekend. Hawk stond op. "Een laatste ding. Weet u zeker dat dit meisje, de danser die echt opgewonden je zo veel, niet praten?
  
  
  "Wat kan ze zeggen? Door de manier waarop ze werd gevraagd door Herridge te gaan naar mijn hotelkamer en haar laten gaan toen hij terug kwam naar Double C, en hij zei dat hij zou houden een oogje op haar.
  
  
  - Afgaande op uw verhaal, het lijkt erop dat de taak is voltooid. Ik neem aan dat u wilt op vakantie gaan weer?"
  
  
  Haar, schudde hij zijn hoofd. 'Nee, dank u. Elke keer als ik op vakantie ga, je denkt aan iets slim zijn om op te houden me bezig, terwijl ik zou moeten zijn op vakantie. Maar je kunt het doen van een ding voor mij."
  
  
  Zoals altijd, Havik was veel verder dan ik. "Ze noemde ook je meerdere keren. Ik denk niet dat vandaag is de dag dat je zult in staat zijn om Veronica op de schietbaan. Hij schudde zijn hoofd en glimlachte icily. "Ik begrijp niet wat een jong meisje, zoals je ziet in een oude man zoals jij."
  
  
  * * *
  
  
  Over het boek:
  
  
  Ergens in de Bahama ' s, een excentrieke miljardair regelt wilde orgieën waarbij hippies, seks en hasj. Maar in zijn vrije tijd, de rijke man heeft plezier met een algehele vernietiging van vijandelijke raketten. Tijd voor de "Master Assassin" Nick Carter te druk op de weg. Gevaarlijke dood tour. Omdat je nodig hebt om te stoppen met de meedogenloze rijke gek. Geen kwestie wat. Niet een eenvoudige klus, zelfs voor Nick Carter. Vooral wanneer blijkt dat de hippies, zoals Anton gevaarlijker naakt dan de zwaarste gangsters.
  
  
  
  
  Inhoud
  Hoofdstuk 3
  
  
  Hoofdstuk 4
  
  
  Hoofdstuk 5
  
  
  Hoofdstuk 8
  
  
  Hoofdstuk 9
  
  
  Hoofdstuk 10
  
  
  Hoofdstuk 11
  
  
  Hoofdstuk 13
  
  
  Hoofdstuk 14
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Nacht van de Avenger
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Nacht van de Avenger
  
  
  vertaald door Lev Shklovsky in het geheugen van zijn verloren zoon Anton
  
  
  Originele titel: Nacht Van De Avenger
  
  
  
  
  Het eerste hoofdstuk
  
  
  Hij draaide zich om en zag een monnik in een geel gewaad lopen mimmo, met gebogen hoofd en de handen vouwde in gebed. Mijn fragiele lichaam net botste tegen mij op. Toen kwam hij tot zichzelf en liep op, niet op zoek, het niet zien van ons, mij, ons bedelaars die op de stoep zat.
  
  
  Een donkere jongen liep voor mij uit. Hij liep met zijn magere borst ontbloot, en zijn knobbelige knieën bewegen krachtig. Hij keek zo zielig, zo ' n honger, dat ik mijn hand automatisch ging mijn zak. Maar hij vloog door mimmo de elleboog en was verdwenen, voordat de emu zou kunnen geven van de munten.
  
  
  Een moment later, een elegant geklede vrouw stapte sierlijk uit van een Rolls-Royce. Voor de prijs van ee kleding, honderden hongerige mensen op straat kan worden ingevoerd voor een maand.
  
  
  Hij was gewoon wennen aan de mind-blowing contrasten van Calcutta wanneer een explosie klonk zeven meter van het gebouw. De windows puilden en dook als opgeblazen ballonnen.
  
  
  Hij had gezien granaatscherven crash in de half-naakte lichamen van bedelaars en scheur de Parijse jurk van de vrouw rond de Broodjes. Ik hoorde haar geschreeuw en gekreun van pijn, dan is een onzichtbare vuist van air sampling druk me hit in de borst en sloeg me van mijn voeten.
  
  
  Er kwam rook achter rotsen die naar beneden vlogen de straat en sloeg in auto ' s geparkeerd aan de overkant van de straat. Voordat hij het bewustzijn verloor, zag hij de bovenste verdiepingen van gebouwen instorten. Langzaam, zoals het smelten was, de structuur verloren zijn vorm als de geknikte stalen balken en de planken kraakten en verkruimeld. Een sterke stad van stenen en cement blokken viel om mij heen.
  
  
  Wanneer een hard voorwerp raakte de achterkant van mijn hoofd, de pijn was ondraaglijk. Haar herinner ik me heel duidelijk: "ik ga sterven." En ik heb nog niet eens begonnen met de taak nog niet.
  
  
  Alles werd zwart en ik kon het niet voelen van de pijn niet meer.
  
  
  Het was voor mij de enige overdracht van de sirenes, die vreemde engelse hoorns die zijn meer geschikt voor kleine Europese politie auto ' s dan voor een grote Cadillac ambulance die gestopt centimeter van mijn hoofd op de stoep.
  
  
  Ik voelde de splinters getrokken rond mijn voeten, en ik hoorde een bekende stem spreekt tot mij vanuit de verte.
  
  
  'Een bijnaam? Het is u?'
  
  
  Kurkentrekker dom leek mij. Maar de stem bleef herhalen, kurkentrekker, en haar niet kon beantwoorden. Mijn mond zat vol stof en stukjes van cement.
  
  
  "Ben je nog in leven, Nick?" Hoor je me?'
  
  
  Ik werd opgehaald door sterke mannen en voorzichtig hief op een brancard. Ze lag op haar rug totdat ik werd in de ambulance, maar ze was geselecteerd als de oude Cadillac getrokken op Chowringey Weg.
  
  
  De man, die had tot mij gesproken op straat was er niet; alleen de dunne Indiase verpleegkundigen reed met mij, en hij vertrouwde hen niet.
  
  
  Niet dat ik had veel geld bij me. Ik was meer bezorgd over de wapens genaaid in mijn pak.
  
  
  Door het raam, ik zag de menigte in de straat in de voorkant van de rokende ruïnes van het opgeblazen gebouw. Meerdere mensen gooiden met stenen naar de gewonde mensen op de stoep, terwijl anderen gooiden met stenen naar een politie-auto. De politie werden al bakken traangas granaten in de menigte, en een kleine rel leek onvermijdelijk.
  
  
  Een minuut later, de Cadillacs had de menigte achter, en met uitzondering van het hoofd en het vuil in hun mond, voelde hij zich als een toerist op een excursie.
  
  
  Een eerlijke gids zou moeten beschrijven Calcutta als "de smerigste, smerigste, ziekste, rottenest stad in de wereld."
  
  
  Maar voor een paar blokken, Chowringee Weg was een Kamer van Koophandel paradijs. Musea, overheidsgebouwen, kleine hotels, en een ruime privé-woningen bekleed beide zijden, maar voor ihc, er waren dingen die zou een Westerse wiskundige grote ziek.
  
  
  Calcutta, zoals de meeste benauwde, overvolle steden — is één van de grootste in de wereld. Alleen de sloppenwijken zijn verschillend. Een miljoen inwoners van de stad niet behuizing helemaal. Ze leven op de straat, op de stoep, in parken en openbare gebouwen. Niet wanneer ze bedelen en stelen om in leven te blijven. Hele gezinnen zijn geboren, leven en sterven zonder zelfs de meest primitieve dak boven hun hoofd, geen beter uit dan de ratten ze vechten om vuilnis.
  
  
  In de nacht, de rijen van dwarsliggers lijken lijken aangelegd voor het branden na een epidemie. De meer succesvolle wonen in sloppenwijken of buesti, het dak van die stijgt van één en een halve meter boven de grond. Web water is modderig en onuitsprekelijk vervuilde wateren van de Hooghly Rivier.
  
  
  Ik herinnerde me de laatste keer was ik in Calcutta. Het was het regenseizoen, en er was een open riool loopt door de straten.
  
  
  Dus ik zou het niet bijzonder geïnteresseerd in deze reis. Ik ging er op een missie, ik weet dat de stad is een beerput van ziekten en vuil.
  
  
  Het was ooit een hoop op betere tijden. In 1947, toen de Britse verleend onafhankelijkheid van het land, de nieuwe Congress Party een gekke beloftes van een betere toekomst en de democratie, maar met hen, Calcutta de fret kreeg alleen verder te verzanden.
  
  
  In 1971, de stedelingen gestemd voor de Communisten in wanhoop. Maar deze hoop werd niet voldaan. De Communisten konden ook geen controle over de stad, dus de federale overheid tussenbeide kwam en verklaarde de martial law.
  
  
  In het echte leven, Calcutta leek niet de juiste stad voor een AH-agent . Maar ik moest gehoorzamen orders, en het bericht dat mij bereikte in Nice was heel duidelijk.
  
  
  "Ga naar Calcutta zo spoedig mogelijk," zei hij. Zo was ze duwde rond het afval door een aantrekkelijke franse gravin en opgehaald op het eerste vliegtuig in oostelijke richting. Nu, een uur na de landing in Calcutta, hij werd in een ambulance, likt zijn wonden en feliciteert zichzelf van het leven.
  
  
  In de voorkant van het ziekenhuis, kreeg ik uit op wankele benen rond de auto en weigerde het aanbod van de verpleegsters om me naar de Ambulance. In plaats daarvan volgde hij een jonge verpleegster met zachte bruine huid en een mooie kont in een drukke gang. Nadat we vulden de gebruikelijke vormen, nam ze me mee naar een eigen kamer en zei mij om te wachten op de arts.
  
  
  Een uur later, Havik kwam.
  
  
  Haar, keek hem met open mond. Hij dacht dat het een ego stem hoorde haar half in slaap op de straat, maar toegeschreven aan delirium. Voor zover ik weet, was hij in zijn eigen kantoor in de Verenigde Pers en Telegraaf Services gebouw op Dupont Circle in Washington.
  
  
  Hij wist niet eens hallo te zeggen. Hij is net fronste, haalde een van zijn goedkope sigaren, en iets verder van het einde. Hij stak hem met duidelijk plezier.
  
  
  Voor Hawke, het aansteken van een sigaar is een ritueel, en de manier waarop hij houdt het in zijn mond verraadt wat aan zijn hoofd. Op dit punt, hij was bezorgd of de beoordeling van de nieuwe situatie.
  
  
  Toen hij omhoog keek, na het blussen van de wedstrijd, hij leek me te zien voor de eerste keer.
  
  
  'Hoe voelt u zich?'
  
  
  Haar opgehoest wat meer stof rond haar keel en zei: "Ja, meneer. Ik voel me goed.'
  
  
  Hij knikte, duidelijk blij.
  
  
  "U staat niet dat je gaat om te Calcutta," zei ik.
  
  
  "Wijzigingen in de plannen," zei hij. "Ik kwam terug van een bijeenkomst in Peking. Ik heb niet naar buiten voor lang. Ik ga over een uur thuis.
  
  
  Hawk keek me aan en fronste opnieuw.
  
  
  "Je krijgt onzorgvuldig," zei hij plotseling. "Ik volgde je al de weg van de luchthaven. Hij was niet eens één blok achter u wanneer de bom ging af.
  
  
  Haar, keek hem aan. Hawke is een ervaren agent, en hij had het niet vergeten, maar ik had moeten weten dat iemand naar mij zat te kijken. In mijn lijn van werk, hoef je niet lang, als je niet merkt dat je wordt gevolgd.
  
  
  — De bom was bedoeld voor mij?"
  
  
  Hij zei van niet. Waarschijnlijk niet. Het was een russisch-gebouw, het hoofdkwartier van een handelsmissie. En dat is een deel van het probleem."
  
  
  Mijn baas opende het kleine pakket, door hem gebracht.
  
  
  Wat was hij holding zag eruit als een roestige kan de prullenbak te verpletteren. Er was geen label, en was er een veiligheidspal op zijn kant. Het zag er niet gevaarlijker dan een stuk speelgoed bom.
  
  
  "Dat is hem, Kosta, waarom bent u in Calcutta," Hawke ' zei. "Zelfgemaakte bommen".
  
  
  Hij lachte. Het kan niet ernstig te zijn. Het ding lijkt niet als een echte bedreiging. "Kaliumnitraat", zei hij. - Bank aspiratie en de zekering. De prijs is twee roepies.
  
  
  "Twee kwartalen," berekende hij hardop.
  
  
  'Dat klopt. Vrij goedkoop, zelfs in een land als India. Maar dit ding is krachtig genoeg om rip-off van een been of het opblazen van een gebouw. Waarschijnlijk krachtiger dan een waterstof bom, als je ih genoeg en gebruik het als een politieke hefboom.
  
  
  Deze keer was het mijn beurt om te fronsen. Hij verraste mij. Hawk was niet een man gezien te overdreven, maar hij sprak over zelfgemaakte stijfheid als een atoombom. "In de laatste 24 uur, drie russische gebouwen in Calcutta zijn vernietigd door deze goedkope bommen. Een sales representative office en twee russische bedrijven.
  
  
  Vroeg ik haar. "Dus wat. Sinds wanneer is de fret AH zorgen dat de Russen zullen gek op het?
  
  
  "Onze rode vrienden schreeuwen over bloedige moorden. De politie vond dat de blikjes werden geproduceerd door het Amerikaanse bedrijf Nationale Onderneming.
  
  
  "Maar ze zijn verkocht over het buitenzwembad."
  
  
  'Het maakt niet uit. Wij staan onder druk. Het gaat over vergelding. En er zijn geruchten over.
  
  
  "Geruchten?
  
  
  "Praten over een grote opstand."
  
  
  — Als gevolg van sommige goedkope wijzigingen in de volledige naam?
  
  
  Hawk kauwen op een dode sigaar. Ego ' s gezicht werd grimmig. "Ja, als het opblazen van ih is genoeg in de juiste plaatsen..." Hij haalde zijn schouders op.
  
  
  Hij overhandigde mij een dunne map met een verontschuldigend uitdrukking op zijn gezicht. "Dit is alles wat we hebben tot nu toe. Dit is een probleem van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van de russische Federatie, dus we lossen het op door middel van ons consulaat. Ik denk dat ze een lead voor u. Neem contact op met Randy Mir. Hij is de controlerende agent van de AH . Contact informatie is beschikbaar op de dell. Hij zuchtte en keek onzeker. Het was niet van hem. "We willen nip dit in de kiem te smoren. Deze zaak heeft een geur die we niet willen.
  
  
  Hij pauzeerde weer, alsof spijt van wat hij gezegd had. "Zoek uit wie maakt de bommen en geef het een leiden. Handelen zonder beperkingen.'
  
  
  Er waren twee berichten in Della Randy Alleen, maar niets anders. Ik kon krijgen meer informatie uit de kranten. Ik moest volg deze informatie blind, en ik vond het niet leuk.
  
  
  Hij keek Hawke, verwacht meer van hem.
  
  
  — U weet net zo veel als we nu doen, Nick. We konden niet vinden waar iets over," zei hij. "Dit kan snel worden behandeld. We hebben geen tijd voor ons, voor een grondige verkenning, of zelfs voor een grondige analyse. Dus wees voorzichtig. We hebben geen idee wat we van onszelf in.
  
  
  "Leuk bedrijf," zei ik.
  
  
  "Ik wou dat we konden vertellen u meer. Randy Mir zegt dat hij een hond die betrokken kunnen helpen. Voor een jaar, trainde hij een duitse Herder te detecteren actieve explosieve stoffen. Het is bijna onmogelijk, maar geef het een keer te proberen. In dit geval moeten we alles wat we kunnen krijgen.
  
  
  Hij tikte de as van zijn sigaar en wreef over zijn ego in de vloer met zijn boot. "We weten niet veel over de russische bewegingen in het gebied. Ze hebben minstens één persoon hier, misschien wel meer. En de Chinezen kunnen ook actief zijn."
  
  
  "Mijn camouflage?"
  
  
  Hawk gaf me een tas, een paspoort, en de helft van een vliegticket.
  
  
  "Je bent Howard Matson. Afgelopen maand heeft u wilde goedkope selitra in het Verre Oosten. Je bent een vuurwerk maker.
  
  
  Ik nam haar paspoort en bekeek hem te herinneren waar ze was vermoedelijk geboren en woonde en waar mijn fictieve bedrijf gevestigd was.
  
  
  De tas was vol met papieren met betrekking tot vuurwerk, formules, contracten, bus, dekvloer verkoop, pennen en schriften. Genoeg om een vluchtige inspectie. Hawk reikte in zijn zak en haalde de hotel-toets. Hij gaf het aan mij.
  
  
  "Er zijn de Zweden in de kamer. Alle persoonlijke items die u nodig hebt. Het goede geluk.'
  
  
  Hij liep naar de deur en vertrok zonder om te kijken. Ze vond zichzelf weer alleen. Stoned en gewonden, een vreemdeling in een vuile stad, op een missie die bijna vermoord me, voordat hij nam zelfs een actie.
  
  
  De arts die bezocht mij sprak Oxford engels en onderzocht me grondig.
  
  
  "De beenderen niet gebroken", zei hij. "Geen inwendige verwondingen."
  
  
  Hij onmiddellijk de interesse verloren in mij. Hij schreef een recept voor pijnstillers mee en verdween. Een uur later verliet hij haar om het ziekenhuis heen, en Stahl opzoek naar een taxi.
  
  
  Nogmaals, ik stond buiten in de hitte, het denken over de kleding Hawk voorbereid had voor mij in het hotel, en de hoop die hij had gekozen voor een lichte en koele kleur. Maar het was niet alleen Savtsjenko die me het zweet toen ze werd in de cabine. Het was een opdracht. Haar schild is op hem blindelings en zonder een enkele goede lead of idee. Ik vond het niet leuk.
  
  
  
  Hoofdstuk 2
  
  
  
  
  Bertrum J. Smith Slocum zag eruit als een typische diplomaat. Hij was meer dan vijf meter lang, met zilver-grijze haren en een zorgvuldig getrimde snor. Nen is het dragen van zeer glanzend balletschoentjes, een duur pak met een goede snit, en manchetknopen op de mouwen van een gestreept shirt. Toen hij zijn hand uitstrekte, een snelle glimlach verscheen op zijn gezicht, maar al snel verdwenen.
  
  
  "Ah, Meneer Carter. Ik heb gehoord ongelooflijke dingen over je.
  
  
  "Matson," zei ik. "Laten we wennen aan mijn camouflage naam."
  
  
  "Oh, ja, natuurlijk. Hij gebaarde mij om te zitten in de blauwe fluwelen stoel naast de ego-gepolijst bureau. Er was niet eens een telefoon op de tafel om de aandacht afleiden van de glanzende korrelig patroon op de nen.
  
  
  Vroeg hij. "Was u op de hoogte wanneer u links Frankrijk?"
  
  
  'Niet helemaal.'
  
  
  "Mmmmm. Goed, er waren vier meer explosies, met inbegrip van degene die je net vermeden vandaag. De russische Consul officieel geplaatst voor de verantwoordelijkheid van de Verenigde Staten. Ze blijven sturen schattingen van de reconstructie van de kosten en een lijst van dode Russen. Zo ver, het wetsvoorstel ligt rond de twintig miljoen dollar.
  
  
  'Dit is belachelijk. Hoe kunnen ze bewijzen dat we zijn...
  
  
  "Ze kunnen het niet."
  
  
  "Zijn we er verantwoordelijk voor?"
  
  
  — Nee, nee, natuurlijk niet. We zitten in het donker, net als iedereen. Gisteren, de Russen uitgedeeld pistolen tot alle consulaat personeel. Ze hebben twintig-zes mensen daar, en ik kan raden waarom. Het is één groot spionage netwerk, stemmen en al. Hij pauzeerde en duwde een envelop in de stoel tegenover mij. "Washington u een bericht gestuurd. Het is gecodeerd. Ook zij gaf ons volledig samen te werken met je.
  
  
  Slocum stond op en ging naar het venster. Hij streek met een hand over zijn gezicht en keerde terug.
  
  
  "Carter... ik bedoel Matson... we moeten stoppen met die van het bombardement onmiddellijk en schud de Russen. Dit is de eerste plek in mijn carrière. Zevenentwintig jaar in de buitenlandse dienst, en nu dit.
  
  
  — Ik zal mijn best doen, Meneer Slocum. Maar ik moet nog een paar dingen. Vijftig rondes van munitie voor een standaard 9mm Luger pistool, een mooi klein .25 automatisch pistool, en twee frag grenades.
  
  
  "De Heer Matson! Zijn diplomaat, geen wapenhandelaar. Hij lachte. "Wilt u hem een diplomatieke gesprek met een terrorist die gooit een bom op mij? Ik gebruik mijn eigen methoden, en u de uwe. Ik moet ook een auto en een duizend dollars aan roepies, niet meer dan twintig rekeningen.
  
  
  Slocum keek me voor een moment, en ik zag de afkeuring in zijn ogen. In ego 's persoonlijke interpretatie, haar rang was veel lager dan de ego' s. Maar nu is hij mij nodig had. Zonder iets te zeggen, pakte hij de telefoon en begon met het geven van orders. Terwijl hij daarmee bezig was, opende ik de envelop die hij me had gegeven en onderzocht de keurig gedrukte cijfers en letters. Het bericht was geschreven in een vijf-groep dialoogvenster code AX. Ik zou de voorkeur hebben gegeven aan het vernietigen van het bericht direct, maar je kan het niet ontcijferen van een bericht in vijf groepen tegelijk, dus ik verpand heeft aan ego in een minuut.
  
  
  Slocum gaf me de sleutels en een stapel van roepies, de meeste waren slecht geslagen, en alles dat haar hotel nodig. Een drie-puntige ster in een cirkel is gestempeld op de sleutelhanger. Dus de sleutels moeten komen van een Mercedes, waarschijnlijk uit Slocum ' s eigen auto. Tenminste hij maakte een aantal offers te brengen.
  
  
  "De heer Matson, Washington heeft mij gevraagd om u eraan te herinneren dat dit geval bevat de zaden van een confrontatie tussen de Verenigde Staten en Rusland. Het lijkt erop dat de rol van de dader werd ons opgelegd, en wij hebben niet de gelegenheid om te bewijzen dat onze onschuld. Als het huidige aantal explosies verhoogt of meer medewerkers van het consulaat van rusland zijn vermoord... Hij veegde zijn oorlel. Slocum zweette in zijn coole kantoor.
  
  
  — Goed, dan kan er een uitgebreide guerrilla-oorlog aan de gang hier in Calcutta. De amerikanen en de Russen zullen sterven in een neutraal land — een angstaanjagend vooruitzicht."
  
  
  — Als dat gebeurt, Meneer Slocum, u zult mij niet nodig. Dan moet je de Mariniers.
  
  
  Toen keerde hij terug naar zijn hotel kamer een half uur later, boog hij zich over de gecodeerde boodschap die hij had ontvangen over de Verenigde Staten. De instructies waren kort.
  
  
  "Ik stel voor dat je contact en blijf in contact met Choeni Mehta, de dochter van een bekende industrieel. Bekend als Indiase agent Klasse M4, ih lagere klasse. Promotie van de koerier. Het lijkt alleen te werken part-time. Kan nuttig zijn voor subsidies met speciale Calcutta problemen. Het is bekend dat ze is sympathiek naar de Verenigde Staten, maar niet blijkt dat haar camouflage onnodig." Het bericht was niet een big deal, maar het was ondersteuning toch. In ieder geval, het gaf me een potentiële bondgenoot is, en goed in Calcutta was er zeer kleine fret met hen als de AMERIKAANSE regering aan de zijde van de Pakistanen in de ih oorlog met India. Ik bladerde door haar telefoonboek totdat ik eindelijk de naam van de uitgever van een engels-talige krant. Ik deed alsof ik een freelance schrijver en kreeg de meeste van de informatie die ik nodig had van haar. Choeni Mehta was tweeëntwintig jaar oud, op ongeveer vijf meter lang, en van een hogere kaste Brahmaan. Ze ging naar school in Zwitserland en een reputatie ontwikkeld voor feesten. Elke dag, ze speelde tennis Racket en Worstelen club in de buurt van Maidan Park.
  
  
  Vergadering haar was makkelijker dan ik dacht. Ik heb net naar een club waar ze sloeg een beetje engels meisje. Na het geven van het aan de barman voor tien roepies, vertelde hij me dat Choini favoriete drankje was fizzy gin, dus nam hij twee glazen met hem, toen hij ging naar de tennisbaan.
  
  
  Ze had al haar tegenstander geslagen.
  
  
  "Game over," Choeni zei, op weg naar het net.
  
  
  "Deze punch is de moeite waard een drankje," zei ik, overhandigt haar het glas.
  
  
  Een frons verscheen op haar voorhoofd, dan weer verdwenen. "Haar man.
  
  
  "Een aantal vrienden in Monte Carlo adviseerde mij te stoppen door uw plaats als het ooit gaat worden in Calcutta. En haar stem is hier.
  
  
  Nah s stem was laag en aangenaam, met een licht engels accent en een vleugje snobisme. 'Vrienden die...?'
  
  
  Hij glimlachte naar haar. "Het spijt me, ik heb nooit een beroep op haar namen. Gewoon vrienden.'
  
  
  Nu was er een glimlach rond de hoeken van haar rta. Ze was mooi, met licht olijfkleurige huid. Nah had bruine ogen, zwart en glanzend haar, dat hing in twee vlechten aan het midden van haar rug.
  
  
  "Ik denk dat je een grapje, maar bedankt voor het drinken," zei ze. Ze nam een slok en gaf het glas naar mij terug. 'Wil je om me vast te houden? Als u wilt wachten tot de wedstrijd voorbij is... kunnen we praten." Lachte ze. — Over die vrienden van ons in Monte Carlo. Ze is nooit geweest was. Ze draaide zich om en toonde mij haar gebogen kont onder een korte witte tennis jurk. Ik was blij dat iemand aan de telefoon stelde voor dat ik vaststellen van dit contact. Ze zou kunnen afleiden me een beetje tijdens deze opdracht.
  
  
  Choini goed gediend, het was een harde serveer met een spin-effect. Ze won de laatste set, zes-één, en kwam naar me toe, veegt het zweet van haar voorhoofd.
  
  
  'Niet slecht.'
  
  
  Ze was lachen. "Haar of mijn spel?"
  
  
  'Zowel van hen. Je bent de eerste vrouw die ik ooit heb gezien met haar benen bloot.
  
  
  Choini lachte en nam haar drankje van me. "Ik ben een vechter. In Zwitserland en Londen, is dit zeer chique. Ze gaf het drankje op de bank en draaide zich om naar mij, het lijfje van haar tennis jurk showt haar mooie borsten. Ze wist over het effect. — Je bent een Amerikaanse, hè?'
  
  
  — Eigenlijk, en ik ben op zoek naar iemand om te eten bij." Hoe zit dit?
  
  
  Ze keek verbaasd. 'Waarom?'
  
  
  "Je bent mooi, slim en sexy. Ik ben moe, ik verveel me, en ik nodig om de avond door te brengen met de Hema. Hij pauzeerde. "Neem me niet kwalijk, mijn naam is Howard Matson. Zijn alle over New York en zijn hier om te kopen van vuurwerk.
  
  
  "En u bent geïnteresseerd in het bommen?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Wat een waanzin." Ze was even stil. 'Waarom niet? Je zou verbaasd zijn hoe saai deze stad kan worden. Wat als we zouden gaan eten bij mijn appartement rond acht uur?
  
  
  "Ik wil niet ertoe leiden dat u geen problemen..."
  
  
  "Ik zal je vertellen mijn chef om het simpel te houden." Lachte ze terwijl ze opstond. 'Ik ga een douche nemen. Zie je vanavond." Ze draaide zich om en liep in de richting van de club. "Hey, ik weet niet eens waar je woont. Ik volgde haar. Ze stopte met lopen.
  
  
  "De heer Matson, je weet dat ik je hier op de tennisbaan. Je kwam erachter dat ik aan het reizen was een beetje, en je waarschijnlijk omgekocht om iemand uit te zoeken wat ik aan het drinken was. Ik ben er zeker van dat u geen problemen zult hebben met het vinden van de plaats waar ik woon. Als het je niet lukt, ik ben bang dat je zult missen van je diner.
  
  
  Ze draaide zich weer om en liep naar de douche. Buiten de vrouwen kleedkamer, zag ik haar stoppen en spreek een van de grimmige oude man. Een club astroloog, dacht ik. Van waar hij hield het, Ego kon zien dat de bibliotheek van astronomische berekeningen in blokken van berken schors, en ik vroeg me af of ze hem gevraagd had voor advies over mij.
  
  
  Egoïsme deed me denken aan twee gezichten-India... de moderne kant vertegenwoordigd door wereldse vrouwen als Choeni Mehta, en het verleden vastklampen aan hen met de tentakels van religies en het occulte.
  
  
  Deze dubbelzinnigheid kan bemoeilijken mijn opdracht. Na het verlaten van de club, besloot hij onmiddellijk contact opnemen met de lokale besturen agent AH . Misschien kon hij mij helpen beter te begrijpen van deze cultuur, waar sommige mensen liepen naakt in de straten en smeerden hun lichaam in met as, terwijl anderen gebruikt oogschaduw en lippenstift.
  
  
  Hij wist heel weinig over Randy Mir, hoewel hij had gehoord dat zijn naam voor. Hij was volledig in dienst en had om op te treden als waakhond en de waarnemer, het verschaffen van veiligheid voor onze mensen die werkzaam zijn in India of het passeren van nah.
  
  
  Het was bijna vier uur toen ik aan het ego, de winkel, de boekhandel met de gebruikelijke bedelaar voor de deur. Deze keer was het een vrouw. Hij kon zien door het woord "rama" getatoeëerd op haar gezicht meerdere malen in het Sanskriet.
  
  
  "Hare Krishna, Hare Rama," zong ze onder haar sari en sjaal.
  
  
  Het werd al snel gepasseerd door mimmo nah. Voor zover ik weet, kan ze ook een agent, een waarnemer voor Randy Vrede, of een Communistische aannemer.
  
  
  Ik parkeerde mijn auto op twee blokken van de winkel en links de Mercedes in de voorkant van een Indiase soldaat staat over de smerige straat. Hij stond met zijn geweer op zijn schouder, en haar knipoog vertelde Ego dat hij zou gaan om een oogje te houden op de auto.
  
  
  De ogen van het ego geweer verloochent berichten in de media dat Wilhelmina was holstered onder mijn linker arm. En dan had ik Hugo, mijn lange stiletto, veilig verscholen tegen mijn rechter pols, waar het ego kan haar bereiken in een seconde.
  
  
  Hij was klaar om te handelen in Calcutta, en bleef waakzaam. Ik ging in de voorkant van de winkel door een ongeluk, in een poging om te zien of er een achterdeur.
  
  
  Zelfs om vier uur dertig, was het nog steeds benauwd en warm is buiten. De witte stenen en een uiting van de zon op mij uit alle richtingen. Op de hoek, ik heb Chowringey Weg en liep naar de achterkant van een kleine boekhandel.
  
  
  Haar schild liepen de smalle straat en voelde dat er iets was veranderd. Het ritme van de straat geluiden was het anders. Het geluid element is verschoven. Ik keek rond en zag alleen twee haveloze jongens, niemand om hen heen meer dan acht jaar oud. Ze hadden kleine rotsen vastgebonden aan touwen die ze zwaaide op merkwaardige manieren, te beginnen met pointers en dan happen ego ' s, een spel dat ze gespeeld tijdens het lopen.
  
  
  Ik liep verder en keek rond in de winkels als een wandelende toerist of zakenman de besteding van zijn vrije tijd in een vreemde stad.
  
  
  Ik weet niet waarom, maar ik voelde me ongemakkelijk, en niet durven te betreden Randy Mir-winkel. De winkel is nu een blok achter mij, en ik stopte, over om terug te gaan, toen ik hoorde van een man die doelbewust in de richting van mij.
  
  
  Ego ' s tempo weer tot leven komen, en haar instinctief draaide zich om. Het mes zag haar het eerst, en daarna de hand dat de greep haar ego.
  
  
  De Indiase zwoer in de Hindoe. Hij hield het mes te laag en klaar. Een seconde later, Hugo pakte hem bij zijn rechterhand en begon in de richting van de aanvaller.
  
  
  De man was goed, maar geen expert. Hij deed een uitval, stopte, keerde zich om en sloeg hem. Maar ik wist wat hij ging doen. Het was alsof hij alleen van had afgerond onderdeel van zijn opleiding. Hij werd gepareerd door een klap, en mijn zwaard zonk diep weg in de emu de pols. Hij liet het mes en probeerde weg te rennen, maar werd neergehaald door Ego Nog. Voordat hij kon sprong op me, haar, drukte hij zijn voet om ego ' s op de borst en duwde zijn licht lichaam weg van de rotsen.
  
  
  "Wie ben je, maat?" Mompelde hij in de naam, maar het heeft me niet vertellen wat. "Die u gezonden heeft?"
  
  
  Hij schudde zijn hoofd. Het is een soort patroon in het engels. Hij had nog steeds niet beantwoord. Ego ' s pols bloedde. Ik wees het haar, maar hij haalde zijn schouders op. Hema was deze man? Hij moet haar bekend. Was hij gewoon te beroven of me probeert me te vermoorden op de vraag?
  
  
  Hij zette het mes aan ego 's en keel schraapte het tegen de ego' s van de huid, het tekenen van een dunne stroom van bloed. 'Wie? Ik vroeg haar nogmaals, in de Hindoe.
  
  
  Hij opende zijn ogen in de echte horror. Hij trok me terug. Hij drukte harder op het blad, en zag dat het snijden in een fractie van een millimeter dieper. 'Wie? Ik vroeg haar nogmaals. "Zakir," zei hij, tollen pijnlijk. "Zakir mij gezonden heeft."
  
  
  "Zakir, wie is dit?"
  
  
  Hij hapte naar adem en opende zijn ogen nog groter toen hij zag bloed druipt van ego ' s pols. Dan het ego doel geschoven naar de zijkant en hij verloor het bewustzijn.
  
  
  "Neem de kleermaker," mompelde ik.
  
  
  U kunt leren veel meer van haar. Was mijn camouflage reeds blootgesteld? Die is Zakir? Misschien is het gewoon een goedkope gangster.
  
  
  Hij bukte om het Ego te zijn zintuigen, maar werd gedwongen om te geven wanneer een groep van fleurig geklede Indianen kwamen in de straat.
  
  
  De man in de voorkant was het dragen van de bruidegom okergele jurk en een versierde hoofdtooi. De gesluierde bruid ego geworteld was met een symbolische zijden koord. Zij werden gevolgd door de bruiloft gasten, een dozijn of meer rijk gekleed familieleden.
  
  
  De groep bevroor bij de aanblik van bloed rond de man op de stoep. Ze keek me verwachtingsvol aan.
  
  
  Ik had geen andere keuze. Is het misschien vijf minuten voordat de man met het mes weer genoeg bewustzijn om te spreken. Een grote menigte moeten verzameld door dan. Het was niet een ideale situatie te ondervragen, deze persoon.
  
  
  Hij vroeg zich af of hij alleen was. Ergens in dit smalle steegje, misschien een ego collega stond op mij te wachten? Ik liep sneller, dan liep door het steegje en draaide uit op een andere straat alvorens te stoppen. Hij zweette in zijn nieuwe pak, in een poging om zijn lagers.
  
  
  Ik wist dat deze man probeerde me te doden, maar waarom? Omdat ik Nick Carter, of misschien, want ik had een paar roepies in mijn zak?
  
  
  Wanneer haar, ik heb naar de boekwinkel, haar besloten om in te gaan door de achterdeur. Hij stopte in een doodlopend steegje en keek hem meer dan kritisch. Ik zag niemand, niets gevaarlijk. Hij behoedzaam liep het steegje in.
  
  
  Als dit was een moordaanslag, hoe zouden ze hebben gezien door mij zo snel? Het had een taxichauffeur. Bieden tien roepies als een beloning en u in staat zullen zijn om te kopen de helft van het vliegveld taxi van stuurprogramma ' s en riksja chauffeurs. Het vinden van het lot van de hoge Amerikaan het zou niet moeilijk zijn. Er is geen plaats waar geld spreekt zo duidelijk als in Calcutta.
  
  
  Hij ging naar de deur en draaide het handvat. De deur was niet op slot. Hij kwam in een kamer die eruit zag als een berging en zag een jonge vrouw zitten in de voorkant van hem. Hij kalm sloot de deur en glimlachte naar hey, zodat ze niet zou schreeuwen. Tot mijn verbazing, ze glimlachte bij reuma.
  
  
  Ze was mooi, met een licht bruine huid, glanzend zacht haar, en groene ogen, die in contrast met haar Indiase gezicht. Haar lichaam was prachtig vormgegeven.
  
  
  "Je moet een Amerikaan," zei ze.
  
  
  "Ik denk niet dat het mag u verbazen."..
  
  
  Ze zwaaide mijn woorden weg. — Mijn vader is niet thuis, maar hij komt snel weer terug. Hij weet dat je bent aangekomen in Calcutta. Mijn naam is Lily van de Wereld."
  
  
  Tenminste ik had verwacht. Haar, slaakte een zucht van opluchting. Dit deel van de operatie leek volgens plan.
  
  
  Het meisje was gekleed in een traditioneel ingerichte witte blouse en sari. Haar regenboog-gekleurde rok was een lange, losse pasvorm. Zij stond op zonder problemen van de bank.
  
  
  — Kan ik u een kopje koffie?"
  
  
  Ze leidde me in een nette, lichte en geurige woonkamer. Er was niemand anders. Er was een lage bank tegen een muur. Twee deuren aan de linkerkant van het gekreun geleid tot andere kamers, terwijl de candid die in de voorkant had een derde deur naar een boekhandel.
  
  
  Uit gewoonte, hij al snel overgeslagen, wordt de informatie over het luisteren apparaten. Het meisje keek me aan zonder iets te vragen. Haar zag, dat haar vader haar bereid zijn te werken.
  
  
  Ik had niet verwacht om iets te vinden, maar een transit ticket soms blijkt een hoax. En in mijn lijn van werk, een zoeken van het huis van de eigenaar niet te schenden etiquette.
  
  
  Er waren geen microfoons in de gebruikelijke plaatsen waar een zogenaamd willekeurige bezoeker zou kunnen hechten ih door het aanbrengen van een stuk van mortel of lijm. Er waren geen microfoons op ons bureau, aan ons, aan de deur staanders, of onder de stoelen van onze stoelen.
  
  
  Ik kwam net tot de conclusie dat Randy ' s wereld een betere plek dan ik me had voorgesteld te worden toen ik zag Ego... Het was een briefpapier knop die keek een beetje te groot in het begin. Het werd gedrukt in de muur bij de voordeur, bijna vlak met de vloer.
  
  
  Hij voorzichtig trok het uit en onderzocht het onderste deel. Een dunne laag kunststof bedekt het miniatuur ontvanger en de zender. Het was een nieuw type, maar ik schat dat het bereik niet groter zijn dan 200 meter.
  
  
  Lily kwam op me af en keek wat ik aan het doen was. Hij legde een vinger op zijn lippen en ze fronste haar wenkbrauwen. Voordat ze iets kon zeggen, ging de deur open en een man kwam de kamer binnen. De Emu was veertig jaren oud, kort, met een gladgeschoren hoofd, een grote bril zoals Gandhi, en een neus die was gebroken een paar keer en nooit gerepareerd.
  
  
  Ze werd opgepikt door de zender in haar hand. Hij keek, maar zei niets. Ik liet het aan de emu waar ik het gevonden. De man klopte met de microfoon rond mijn arm en gooide ego naar de vloer onder zijn harde lederen laars.
  
  
  — Ik had geen idee - " begon hij.
  
  
  "Waar kunnen we praten?"
  
  
  Randy Mira leidde me door de achterdeur naar buiten en in het steegje, waar het werd al donker. Het duurde slechts me een paar minuten om te horen wat de wereld wist over de explosies. Hij wist niets wist ik niet. Haar was nog steeds in het donker.
  
  
  — Weet jij nog een bepaalde Zakir?"
  
  
  Mir knikte. "Het is een veel voorkomende naam in India. Ik heb vier familieleden met de naam Zakir. In Calcutta alleen, ih moet in de duizenden euro ' s... Hij schudde zijn hoofd. "Deze zender... het is mijn schuld. Ik dacht dat ze niet vermoed ik, maar nu ze alles weten. Haar stahl is nutteloos voor jou.
  
  
  "En nu ze weten dat we vinden op een van de microfoons. Zij hebben toegevoegd ie nog niet, dus laat ze niet te horen, belangrijk.
  
  
  Hij vertelde de Emu over de man met het mes op de straat. Hij hield zijn adem in. — Ik geloof niet dat deze man probeerde te beroven." Het kan zijn dat de moordenaar. Ik zal het haar vragen.
  
  
  Toen hij terugkeerde naar de boekhandel een paar minuten later nam hij een goed rond te kijken. Nu wisten zij het geluid van mijn stem. Dus ik zal moeten worden het aas voor de ih val, wat ze ook zijn. De boekhandel werd gesloten, waren er metalen traliewerk voor de ramen, en ik stond bij het raam, die probeert te achterhalen waar de ih afluisteraar kan worden. De zender had een beperkt assortiment. Door het raam zag ik een dozijn plaatsen waar iemand zou kunnen hebben gezeten met een ontvanger. Balkon aan de overkant van de straat zou ideaal zijn. Maar wie is het? De Russen? De Chinese Communisten? India ' s eigen intelligentie netwerk?
  
  
  Hij kon zich niet herinneren me ooit worden blootgesteld, zo vroeg op een missie. Hij voelde zich als een jager het ontdekken van dat ego werd achtervolgd door een beer hij had zelfs niet gezien.
  
  
  Voordat ze kon haar gedachten te verzamelen, ze zag beweging buiten. Het was een snelle, onmerkbare beweging, zoals een dier dat zijn prooi besluipt.
  
  
  Een tweede schaduw naar beneden verplaatst van de straat naar de boekhandel. Dan een hele horde bleek, tientallen menselijke figuren met stenen, stokken en geïmproviseerde speren in hun handen.
  
  
  De eerste steen raakte de ijzeren hek en teruggestuurd. Het volgende ding om te breken was een klein raam in de dag. Dan het grote raam met daarachter het was gehouden werd gebroken door een derde steen. Hij sprong terug om te voorkomen dat de vallende glas.
  
  
  "Ze hebben u nodig," Randy Mira heet van achter mij. "Ze weten dat je hier bent.
  
  
  Haar vader is overeengekomen. Ze probeerden het voltooien van een taak die eerder niet op straat, alleen dit keer deden ze het onder de dekking van een opstand.
  
  
  Hij is afgestapt van het venster en trok Lily samen met hem. Haar ogen waren groot van angst. Toen we in de woonkamer, haar vader sloot de deur achter ons.
  
  
  "Kom op," zei ik. "u en uw dochter... snel via de achterdeur."
  
  
  Hij zou een object. Ze was voorzichtig prikte door ego k dag. Hij keek me aan, knipperde met zijn ogen, dan knikte en leidde me naar de berging. Mir opende de buitendeur en half stapte uit. Ego ' s huilen kwam plotseling, en hij stortte weer in de kamer met een drie-voet speer in zijn borst, zijn zachte, ernstige ogen al diepe poelen van de dood.
  
  
  Hij sloeg de deur en smeet de enige lamp in de kamer.
  
  
  We werden opgesloten, belegerde zowel voor als achter. Het meisje over om iets te zeggen, maar haar oplossing voor het onderzoek problemen is het gezoem van een brandgevaarlijke bom in een boekhandel. We werden vastgepind, het vuur gang en de menigte achter ons.
  
  
  
  Het derde hoofdstuk
  
  
  Voordat ze kon verhuizen, een straaltje van de verbranding van benzine begon te draaien onder de deur van de boekhandel. Hij sprong over het Mira-lichaam en rolde tegen de muur. Wanneer haar achterdeur opende een centimeter of zo, Gapen sloeg in een boom, en een dozijn rotsen sloeg in de deur. Hij smeet de deur dicht en sloeg de bout. Kijken door het venster aan de rechterkant van de vrouw, en zij zag een figuur uit het portiek en snel ontslagen, dan is de man viel op de grond. Een tweede douche van kogels en de rotsen sloeg de deur en verbrijzelde het venster.
  
  
  Lily wierp een tapijt over de brandende benzine en stak het vuur, maar zodra het vuur in de boekhandel brak uit naar deze dag.
  
  
  Ze was over te lopen de deur bij de tweede opruiende bom ging af. De achterdeur werd maar liefst met brandende benzine. We werden opgesloten.
  
  
  "Lily, is er een andere uitweg?"
  
  
  Ze werd bijna hysterisch huilen en met haar hoofd te schudden. Ik ging naar de andere draad van de kamer. Hij zat vast met oude mappen, kartonnen dozen, kratten. Ih trok haar naar beneden. Er moet een escape-route. Lily zat naast haar vader en nam Ego ' s hand. Hij sprong boven op de kratten en keek omhoog. Ik denk dat er een soort richel.
  
  
  Hij klom over de gestapelde dozen, realiseerde hij zich dat ze waren op een smalle trap. Hij ging de trap op. Het wandelpad liep de hele breedte van de kamer, en aan het eind een deur. Ik liep naar hem, vond het handvat, en draaide het. De deur was op slot. Mijn initialen vlogen uit en sloeg de deur naast het slot. De deur zwaaide open. Ik scheen met mijn zaklamp door de duisternis en zag een andere crack, maar er was geen ladder die naar beneden leidt.
  
  
  "Lily, kom hier snel.
  
  
  Ze keek in verbazing en liep opgewonden de trap op. Voorzichtig passeerden we het eerste huis, dan de tweede. Op de derde verdieping, een deur geopend in de geurige avond lucht. Een steegje leken onder ons. Hij hing van de richel en viel op de grond. Lily ving haar op te springen en leidde haar naar de auto. We reden langzaam. Achter ons zagen we de vlammen van een boekhandel en horen sirenes in de verte. Toen we op een veilige afstand van de horde, de Mercedes stopte en gooide haar hoofd achterover.
  
  
  Hij haalde diep adem en viel in de zelf-hypnose die hij had geleerd in de Verenigde Staten. Na een paar seconden, ze viel in een lichte trance. Ik voelde me alsof ik was wakker geworden van een lange verfrissende nap en het horen van Lily zachtjes praten naast me.
  
  
  "We wisten dat dit ging gebeuren," zei ze, huilen.
  
  
  'Wie?'
  
  
  "Mijn vader en die van haar. Wanneer hij overeengekomen om te werken voor u, hij zei dat hij zou sterven op een dag... een gewelddadige dood. Dit was de prijs die we moesten betalen om weg te komen van de straatarme banner om woningen en onderwijs. Nu hebben we de prijs betaald.
  
  
  Ze wilde iets zeggen om te troosten, maar kon niet de juiste woorden te vinden.
  
  
  'Waar ga je heen? Heb je een gezin?'
  
  
  "Kan je me naar het huis van mijn oom? Misschien kan hij me zorgen."
  
  
  Ik knikte naar haar, en ze gaf me het adres. Het was slechts een paar blokken verderop. Ik liet haar af in de voorkant van het imposante Old Court House Sturt.
  
  
  "Hij moet werken laat," zei ze. "Hij altijd doet."
  
  
  Toen ze kwam, ze werd gebeld he, de naam van mijn hotel. — Als u hulp nodig hebt, bel me, Lily.
  
  
  Ze keek me aan met haar nieuwsgierig groene ogen en forceerde een glimlach om haar heen. "De heer Matson, heb je al hielp me zoveel als je kan vogelverschrikker. Je hebt mijn leven gered.'
  
  
  Ze draaide zich om en liep naar de deur.
  
  
  Ik controleerde haar kamer in het my hotel in het geval van een ongenode gast, kwam om mij te zien. Alles leek prima. Ik draaide op de radio, gedoucht en aangekleed.
  
  
  Terwijl haar band was gebonden, Calcutta Radio gemeld andere politieke explosie. Dit keer een bom sloeg de russische vice-consul huis, en de Communisten waren woedend.
  
  
  "De russische Consul Andrey Sokolov vandaag eiste dat Indiase troepen versterken van de veiligheid in en rond de woningen van de russische ambtenaren en alle voorzieningen met betrekking tot Rusland," de presentator zei. "Sokolov ook geëist dat alle AMERIKAANSE consulaat personeel worden uitgezet in de hele stad, tenzij aanvallen op russische personeel en russische goederen worden onmiddellijk gestopt."
  
  
  Hij floot zachtjes voor haar. Dit was iets nieuws in diplomatieke kringen. Ik heb nog nooit gehoord van de ene kant vraagt de andere te verdrijven diplomaten van een derde Macht. De gevolgen waren verschrikkelijk. Het is niet verwonderlijk dat Hawke en het AMERIKAANSE Ministerie van buitenlandse zaken waren betrokken.
  
  
  Maar waarom werden de aanvallen uitgevoerd? Haar fret had nog steeds geen idee waarom de Russen werden gebombardeerd. Waarom Calcutta?
  
  
  Misschien een kurkentrekker was gemakkelijker te maken. India was de belichaming van de democratie in Azië. De Britse links achter een gestructureerd systeem dat alleen werkte heel goed op sommige plaatsen, maar het was voldoende in de anderen. Maar zij faalden jammerlijk in Calcutta.
  
  
  Misschien Choeni Mehta zou kunnen geven me het idee dat ik moet om uit te vinden wie er achter deze moeilijkheden.
  
  
  Het was niet moeilijk om uit te vinden haar adres, zelfs als ze niet vermeld in het telefoonboek. Vervolgens een paar telefoontjes van haar was op de weg.
  
  
  Ze woonde in een van de oudste" azen " van Chow Ringi Weg, een luxe woning set terug van de weg, op een groot perceel omgeven door een hoog metalen hek en bedekt met blauwe keramische tegels. Een ramp leidde tot een sierlijke maar stevige ijzeren hek. De Sikh keek me sterk toe, zei iets op de telefoon, dan maakt een gebaar en opende de grote poort. Ik trok op en hoorde de poort slam achter me.
  
  
  Haar was geparkeerd op de oprit tussen een Rolls-Royce Silver Cloud en een gehavende Land Rover.
  
  
  Mijn jonge vrouw op me zat te wachten en leidde me door de voortuin, mimmo tuin met voortent, langs de mimmo pad door het zwembad en via een deur aan de andere kant van het grote herenhuis.
  
  
  Choeni woonde in een bijgebouw van een groot huis. Ze ontmoet me bij de deur.
  
  
  "Je me gevonden hebt," zei ze, en glimlachte. — Ik eigenlijk gehoopt dat je zou kunnen doen."
  
  
  Ze draaide zich om en toonde mij het mooiste sari droeg ze. Haar arm en schouder waren zichtbaar onder de zachte, delicate blauwe blouse, maar de meeste van de ih was verborgen door de sjaal die hing van haar linker schouder en verscholen onder haar rechter arm. Het was een zijden zakdoek van honderden kleuren, met een ingewikkeld patroon, volgens deze, en die-mde-cijfers, met de hand geborduurd op zijde. Haar sari fladderde op de vloer. "Mooi... zowel een vrouw en een sari."
  
  
  Ze glimlachte en keek me met haar bruine ogen.
  
  
  "En u, heer, bent goed en niet duur gekleed, maar het pistool is zichtbaar onder uw linker hand. Doen alle Amerikaanse vuurwerk fabrikanten dragen geweren?
  
  
  Hij lachte om zijn verbazing te verbergen. De meeste ervaren ogen niet ter plaatse Wilhelmina, omdat zij is begraven in mijn jas. Maar dit jasje werd mij gegeven door Hawk, en het duurde niet snijden evenals de mijne.
  
  
  "In een vreemd land, je weet nooit wat te verwachten."
  
  
  Joni had er niet verder op in. Ze zwaaide met haar hand rond in de kamer. — Wat vind je van mijn kamer?"
  
  
  Het was een spannende kamer. Een kruising tussen een slechte modems en pop art met een vleugje zwarte humor. Hij wilde niet zeggen van haar, en ze fronste haar wenkbrauwen.
  
  
  "Don' t be cruel, je moet goed uitgerust zijn voor mij."
  
  
  'Waarom?'
  
  
  "Voice-hoe kan het ook anders een vrouw te imponeren".
  
  
  — Waarom moet ik indruk op u?"
  
  
  "Iedereen weet dat de Amerikaanse mannen proberen te verleiden elke vrouw die ze tegenkomen."
  
  
  Ze knikte met iemand die ik niet kon zien en leidde me naar het vouwen van glazen deuren die geopend op een mooi balkon. Er waren bloemen, kleine struiken en een boom. Hoewel ze had ingevoerd op de eerste verdieping, we waren nu op de tweede verdieping, met uitzicht op de rivier. Onder haar, zag hij de gele vlammen van kleine branden.
  
  
  "Een begrafenis," Choeny uitgelegd. "Het is een crematie grond op een zijrivier van de Ganges, de Hooghly Rivier.
  
  
  Ik was benieuwd of Choeni was op dat moment boodschappen doen, als ze wist wie haar echte naam was, en als ze wisten niets over de aanval op het opslaan van afgelopen nacht. Ze zei niets. "De familie neemt het lichaam naar de rivier voor de zuivering," zei ze. "Dan is het de zoon zal verpletteren de schedel."
  
  
  "Ze breken je schedel?" Vroeg ik vol ongeloof. "Het lichaam?"
  
  
  "Voor estestvenno; de ziel voor eeuwig voordat het lichaam is verbrand."
  
  
  "En de as?"
  
  
  "Het ego is in de rivier gegooid door de Doms, de kaste die voert crematie voor ons. Daarna zeven door de as te vinden gouden ringen en dergelijke. Dit is hoe zij de beveiliging van hun levensonderhoud."
  
  
  Toen draaide ze zich en nam een glas sherry van een dienstknecht die kwam met een lade. Hij nam een slok en vond het een uitstekende sherry.
  
  
  Snel de meid terug en kondigde aan dat de eda werd geserveerd. Ze verwachtte een fantastisch Indiaas eten, veel rijst en curry, maar als Choeni zei, hebben we het bij onszelf als dorpelingen. De Eda was bijna schaars, ondanks de goud-begrensd laden en zilverwerk rondom de dure cirkel vorm.
  
  
  'Courgette,' zei ze toen haar ale was een groene groente.
  
  
  "En chapati," voegde ze eraan toe, als hij gespietst een platte pannenkoek-vormig broodje met een vork. Er was linzen saus met rijst en een paar stukjes geitenvlees, maar het was niet de luxe eda ze zou verwachten in een huis als sl.
  
  
  Choeny uitgelegd, "Deze eenvoudige landelijke eda herinnert me eraan dat ik niet verdien niets. Zonder mijn vader de rijkdommen van... Ze was even stil en keek omhoog. "Begrijp je dat?" vroeg ze.
  
  
  Hij knikte naar haar. De armoede, de ellende en de dood, die liep door de straten van Calcutta dagelijks doorspekt haar woorden. Haar, hoopte dit handige, mooie vrouw was aan onze kant.
  
  
  Na het eten gingen we in de woonkamer en opgenomen op de stereo geluid. De muziek was oosters, hoewel ik denk niet dat ze verwacht dat ik het waarderen van de dissonantie van drums, bekkens, en het geluid van een draailier.
  
  
  "Ik ben benieuwd naar je," zegt ze, en sta ik tegenover haar, mijn armen en bescheiden over mijn borst. "Ik ben benieuwd over een man die gaat naar grote lengtes om te voldoen aan een vrouw die hij nog nooit ontmoet, een man die ook draagt een pistool."
  
  
  "Je bent niet precies transparante jezelf," zei ik. "De meeste mooie vrouwen zou negeren van zo een onhandige poging om het belang ih."
  
  
  Ze lachte en liep langs me heen naar de ingebouwde bar aan de overkant van de kamer.
  
  
  — Heb je ooit shot iedereen, de Heer Matson?" — Wat is het? " vroeg ze scherp.
  
  
  Hij nam haar hand, draaide haar om en trok haar naar voren. "Alleen in mooie vrouwen met wie je praat te veel."
  
  
  Ze was klaar, dat haar, boog zich in om haar te kussen. Ze wikkelde haar armen om mijn nek en drukt mijn gezicht naar de hare. De kus begon zacht, dan verdiept totdat onze lippen zich en mijn tong gleed in haar mond. Ze zuchtte zacht, dan bracht haar handen en liep van me weg.
  
  
  "Ik denk dat we moeten praten," zei ze. "We net ontmoet, en ik weet niet echt je en..."
  
  
  Mijn lippen geborstelde de zachte plekken aan de onderkant van haar nek, en haar bezwaren waren zacht.
  
  
  Een paar minuten later waren we in haar slaapkamer, de deur was op slot, en ze was net kuste weer door ee. We lagen op het bed. Choeni lachte zachtjes toen ze ging zitten en nam een mooie lange sjaal van haar sari.
  
  
  'Meen je dat?'
  
  
  'Ja, natuurlijk. Open nu. Ze likte haar lippen met het puntje van haar tong. — Nu heb je me te vertellen dat je geen zwembroek bij je zijn."
  
  
  "Ik heb het niet nodig."
  
  
  Hij hielp haar los te knopen haar blauwe blouse en vond dat ze was niet dragen van een bh. Haar borsten waren gezwollen, vol en rijp, en eindigde in een harde, donkere tepels. Ze kuste me weer, en haar lippen bewogen tot de mijne. Ze deed de knoopjes van mijn shirt, en in een ogenblik waren we beiden naakt.
  
  
  Ze nam mijn hand en liep voorzichtig door het huis en de trap naar het zwembad. Er waren de lampen aan de diepe kant. Een paar van de lounge stoelen zat thuis, de stappen op de ondiepe kant.
  
  
  Ze liep naar de rand en duif vlot in het water. Haar duif in een ogenblik later. Hij vroeg haar om te blijven onder het water, zwom naar haar toe, kuste haar op de mond en omhelsde haar stevig. Eindelijk, we knuffelden, happend naar adem.
  
  
  Er was geen reden om iets te zeggen. We zwommen naar de stappen, en hij ging met zijn lippen langs haar wangen naar haar nek, haar schouders, en haar gezwollen borsten. Ze hijgde als mijn mond zijn gesloten om een scherpe tepel. Ze schoof weer in het water en trok mijn gezicht naar mijn platte buik onder haar navel.
  
  
  Een moment later waren we terug op de stappen, en haar lichaam streelde mijn borst, dan streelde mijn natte pik en gleed lager tot hij kreunde van genot.
  
  
  Hij ging met haar openhartige, schepte water in zijn handen, goot haar uit over haar gladde borsten, en keek naar het stromen tussen en rond de torenhoge pieken. Ze duwde me terug in het water, vervolgens draaide zich om en wenkte, half-zwemmen, benen gespreid breed. Hij schuifelde voorzichtig vooruit, draait met zijn handen over haar hoge, gebruinde terpen, streelde haar platte tepels totdat ze stond rechtop, hard, en vragend gewekt. Ik leunde voorover en gleed mijn mond van de ene borst naar de andere, totdat ik hoorde haar zacht kreunen en bereikte zij voor mij.
  
  
  Hij gleed over haar als een amfibie, hield haar stevig vast aan hem, duwde haar hard en nauwkeurig, ze slaakte een kreet van pijn en een vlag van toestemming uit te voeren. Wij duif, omhelzen elkaar, onder het water. Een paar ogenblikken later, waren we door het water weer. Ze tilde haar benen op en deed ze in mijn rug. We dreven met zachte bewegingen in een aantal fundamentele ritme dat zond schokgolven door onze lichamen.
  
  
  Ik hoorde haar in huilen uit toen we begonnen te zinken weer. Deze keer hebben we rolde, maar de wij niet vertragen.
  
  
  Ik voelde haar handen reiken naar de lift us up. Als we aan de oppervlakte, Choeny slaakte een lange, lage kreunen, een soort oer-zucht van tevredenheid en release.
  
  
  We dreven langzaam terug naar de stappen, onze armen rond elkaar. We leggen er een tijdje aan het kijken naar de sterren, fluisteren zacht met elkaar.
  
  
  Twintig minuten later waren we uit over het water, zo ontspannen en verfrist, dat ik bijna vergat een moment waarom ik in Calcutta.
  
  
  We afgeveegd een ander en ging terug naar haar slaapkamer op de bovenste verdieping van het huis, die over het hoofd gezien de miljarden van het licht van Calcutta.
  
  
  Ze geborsteld het haar uit mijn ogen.
  
  
  — Je te maken hebt met andere dingen dan vuurwerk, hè?' U bent hier in de stad deze ochtend. Je ging naar de AMERIKAANSE consul, en vervolgens besloten om mij te ontmoeten. Waarom?'
  
  
  Hij zei niets.
  
  
  De meeste Amerikaanse zakenlieden die naar Calcutta geen toegang hebben tot de Amerikaanse Consul van de privé-auto. Ik heb gezien dat deze auto een paar honderd keer. Je moet iets bijzonders zijn. En Patsy van Calcutta Nieuws is mijn vriend. Ze belde mij vandaag op het verkeerde moment, en zei dat er iemand had gevraagd om mij. Choeni lachte zachtjes. "Ik had voor het afspelen van een extra set terwijl je moeder hem op te wachten." Ze kuste me op de neus. "Ik ben blij dat ik heb gewacht."
  
  
  Mijn eerste paniek was gegaan. Misschien dat ze geleerd hebben uit de Indiase geheime Dienst, of hij zou kunnen hebben gezien het voor zichzelf. Ze was een lichte vrouw. Wat ze zei, komt waarschijnlijk van een eenvoudige waarneming.
  
  
  Hij kuste haar plagen lippen. "Waarom doen mooie vrouwen altijd contact op met de meest moeilijke vragen?"
  
  
  — Ik heb er nog een voor je." Wilt u een verblijf hier met mij, terwijl je in Calcutta?
  
  
  We waren allebei nog naakt. Hij keek naar haar mooie lichaam, kuste haar volle borsten, en zei: "ik weet niet waar je het over hebt.: "Ze wil om al haar tijd met u, Choeni."
  
  
  "Het is mooi," zei ze, drukken op mijn lippen om haar trillende borst weer.
  
  
  Toen ik daar om 2 uur ' s nachts, er was een gewapende soldaat staat bij de ingang van de herberg. Hij had een pistool in zijn holster en een geweer nonchalant over zijn schouder. Wanneer mimmo hem voorbij, hij groette.
  
  
  De volgende ochtend stond ik om negen uur, want er was een klop op de deur. Een koerier kwam met een pakket. Het was een dringend verzoek te bellen met het consulaat. Hij was toen gekleed, hij draaide zich op zijn transistor radio en pakte een draad van Calcutta huidige Radio.
  
  
  "...en de consul zei dat het gebouw leed aanzienlijke schade. Twee andere AMERIKAANSE gerelateerde gebouwen werden beschoten afgelopen nacht: de AMERIKAANSE Inlichtingen Dienst Bibliotheek en het kantoor van American Express in het centrum van Calcutta."
  
  
  Blijkbaar is de situatie verslechterd die nacht. De Russen in Calcutta waren niet langer het enige doel. Nu waren ze ook te maken met de Amerikanen. "De AMERIKAANSE Consul heeft geen commentaar verder," vervolgde hij, " en de politie weigert te speculeren over de vraag of de recente incidenten in verband met de recente ontploffingen van de Sovjet-Unie eigendom. Vreemde nieuwigheden...
  
  
  Ik zette de radio, gekleed snel op, en noemde het consulaat. Ze kreeg een telefoontje van Slocum, zoals verwacht, en hij wil met me praten openlijk nu. Haar was in Ego ' s kantoor in tien minuten.
  
  
  Door het raam zag hij een kleine bom schade aan de hoek van een groot gebouw. De werknemers waren al druk bezig met het repareren van de schade, en de politie waren graaien door het puin.
  
  
  Als voor Slocum, zijn ego en zelfvertrouwen werden geschud. Ego ' s handen trilden toen hij probeerde om een sigaret. De stoel die waren zo netjes gisteren was nu bezaaid met papieren, en Em moest zoeken naar een asbak.
  
  
  'Hoor je dat?'Wat is het? " vroeg hij gespannen. Ego ' s wit overhemd open was op de kraag, en hij had zich niet geschoren. Ik had een gevoel dat hij meer open voor mensen zoals haar nu dan toen we voor het eerst ontmoette.
  
  
  "Drie explosies?"
  
  
  "Er waren er zeven in totaal, waaronder twee van onze auto' s die ontploft. Ik sprak net aan de telefoon met de russische consul, die heeft verklaard onschuldig te zijn. We hebben toestemming van de Ambassadeur in New Delhi, op verzoek van de komst van Indische troepen te beschermen, het consulaat en andere Amerikaanse faciliteiten."
  
  
  Slocum stond op en gebaarde mij om hem te volgen. We gingen naar buiten en speelde een spel van Mercedes die hij had uitgeleend mij.
  
  
  "Ik moet je iets laten zien dat je interessant vindt," zei hij. "Ik beweer niet te weten van het ware doel van je aanwezigheid hier, maar ik begrijp dat ik moet geven u maximale ondersteuning en hulp in deze gevoelige kwestie."
  
  
  Hij stopte de auto op een half blok afstand van een groot stenen gebouw. Een rode vlag met hamer en sikkel fladderde boven het gebouw. Drie dozijn gewapende Indiase soldaten waakten aan beide zijden van het gebouw. De beide ingangen werden beschermd door de barricades rond zandzakken. Het was als het landschap voor een oorlog film.
  
  
  "Sokolov, de russische consul, zegt dat hij klaar is om meteen te handelen, als de gebouwen' ego ' s komen onder meer bombardement. Dat was gisteren. Nu hij betreurt dat hij niets te maken had met de aanslagen op ons."
  
  
  "Dus de escalatie is begonnen," zei ik.
  
  
  "Deze hele situatie aan het ontwikkelen is als een sneeuwbal, ik zag het in Algerije. De bal begint te rollen, en plotseling het gaat zo snel en zo sterk dat niemand kan stoppen met het ego. Te veel verschillende kanten zijn met elkaar in gevecht. Als dit niet gebeurt, komen we op een kruitvat. En als dat vat ontploft, de Indiase regering zou worden omvergeworpen. Calcutta kunnen zeer binnenkort een stad waar duizenden relschoppers lopen rond met bommen of brandende fakkels en vechten met elkaar om te zien wie brandt de zekering eerste. En dan zijn we frank in het midden.
  
  
  Hij keek terug op de barricade om de zandzakken en wist dat hij gelijk had. Ze wilde dat ze waren ergens anders.
  
  
  — U van plan bent om schildwachten rondom het consulaat, hè?'
  
  
  Slocum knikte. — We huren vijftig mannen met geweren. We zullen gebruik maken van ih totdat we de Indiase soldaten."
  
  
  'Goed. Waar vind ik de fragmenten verzameld door de politie na de explosies?
  
  
  "Ze zijn met Amartya Raj voor de politie. Hij is ook lid van de Rode Calcutta Comité en een adviseur van de Commandant-Generaal, die is nu commandant van West-Bengalen in een middelbare school situatie. Hij is een geweldig persoon. Slocum schreef het adres op en gaf het aan mij.
  
  
  — Wat over de dingen die je het haar gevraagd?"
  
  
  "Ik zei je zet ih in het rek," zei hij. Hij reed langzaam langs de mimmo van het russische consulaat en liep terug naar zijn kantoor. Hij stopte op de stoep, en hij kroop achter het stuur als hij eruit kwam.
  
  
  De Emu belde haar terug en vroeg haar even te wachten tot ik schreef haar een telegram met de hoogste prioriteit, en vroeg haar om op te sturen naar Washington voor mij.
  
  
  Ze bracht haar weer naar huis, maar hij legde zijn hand op mijn schouder en keek bedenkelijk.
  
  
  — Er is een vergadering komen die voor u interessant kunnen zijn... de Speciale vergadering van de Rode Calcutta Comité. Sokolov en ik zijn uitgenodigd. Het comité bestaat uit tien of vijftien zakelijke, culturele en militaire figuren. Dit is een poging om de problemen op te lossen die scheuren van deze stad uit elkaar."
  
  
  "Het ziet eruit als een Kamer van Koophandel vergadering," zei ik. "Ik denk niet dat dat is mijn specialiteit."
  
  
  "Kolonel Chang Wu geregeld. Een spannende man. Hij heeft grote belangen in de scheepvaart en staal, en meer dan vijftig andere bedrijven. Hij stond naast Chiang Kai-shek wanneer de oude generaal de strijd aan met de Communisten op het vasteland van China. Hij ging naar India na Chan werd verslagen. Nu is hij een miljonair, een zeer rijke, knappe man, die heeft een veel te verliezen wanneer Calcutta gaat in vlammen op. Hij vertelde me dat hij zou bouwen van een brug van vrede voor ons en de Russen."
  
  
  — Hoe kan ik ingrijpen?"
  
  
  Hij fronste, gezien zijn reuma.
  
  
  — U moet een zakenman, een expert op munitie. Is het zinvol om te profiteren van je talenten nu dat je in de stad bent. Dat is het excuus gaf ik haar naar de politie toen ik ze vertelde dat je wilde onderzoeken van de bom-fragmenten. Door de manier waarop... Hij aarzelde, en ik zag dat hij op zoek was naar een remedie voor reuma. "Nou, ik bedoel, onder deze verschillende omstandigheden, is er een risico-element in de vergadering van de Communisten. Eindelijk... een bom te laten ontploffen op het consulaat... Nou ze kon iemand gedood... mij, bijvoorbeeld. En heb je het... Hoe moet ik het?.. ervaring in dergelijke dingen.
  
  
  Haar ziel glimlachte. Hij was bang, en plotseling haar Stahl was een waardevolle vriend.
  
  
  "Natuurlijk," zei ik. 'Ik zal je haar.'
  
  
  "Huis van de Vrede," zei hij. "Chinese restaurant op het Park Sturt".
  
  
  Hij slaakte een zucht van opluchting en belde de tijd. Hij floot als hij door de poort, en ik wilde schreeuwen naar hem om de waarheid te vertellen. Gewoon omdat ik er voor hem niet verstaan een bescherming voor hem.
  
  
  Niemand was veilig in Calcutta terwijl de bommen exploderen in elke hoek van de stad.
  
  
  
  Hoofdstuk 4
  
  
  
  
  Hij voelde de groeiende spanning in de stad als hij reed naar het adres op Old Court House Straat. Drukte vulden de straten. Alleen de hoge dubbeldekker bussen leek krachtig genoeg om te ploegen door de rivieren van mensen, dus reed hij de ene na de andere rond de bus naar het pad duidelijk voor hem. Voor de laatste paar blokken, kinderen op de stoep, herkende mij als een Amerikaanse en liep naast de auto, joelende en het maken van onbeleefde opmerkingen in een Hindoe-dialect dat ik niet begreep. De volwassenen keken me nieuwsgierig en met een tevreden gevoel zich met een zuur gezicht, wat wijst op een groeiende haat tegen de buitenlanders die had veroorzaakt zo veel geweld in ih stad. Toen ze naar het politiebureau, ze was verrast om te zien dat het was het gebouw waar ze was afgezet door Lily Rest laatste nacht. Het was duidelijk, maar het was niet bij me opgekomen dat haar vader zou kunnen worden in verband met een politie-officier. Een agent als Randy Mir nodig contacten in officiële kringen te zijn nuttig en bruikbaar.
  
  
  Aan de voorzijde van het gebouw was een strikt formele, met traditionele zuilen en brede, gedragen trappen waar bedelaars wachtte voor hand-outs. Aan de achterkant waren de ambtenaren woonruimte. Als haar schild staken de brede stenen stoep, twee beveiligingspersoneel mij benaderd. Ik was beleefd vroeg wat ik wilde. Toen ik haar vertelde dat ik wilde praten met de Heer Rudge, ze laat me via een zijdeur. Hij kwam in de kamer en een moment later bevond zich in een groot kantoor met een stalen bureau, kasten, en een kale gloeilamp opknoping van het plafond in het midden van de kamer.
  
  
  Amartya Raj was een imposante man, meer dan vijf meter lang, breed en krachtig gebouwd, was het ongebruikelijk is voor een Indiaan. Hij was gekleed in een Westers pak, maar hij had twee-inch-breed koperen armbanden op beide polsen. "Ah, Meneer Matson," begon hij. "Het consulaat gebeld... ze zei dat je zou komen."
  
  
  Hij stak zijn hand op en gebaarde me naar een stoel tegenover zijn eigen.
  
  
  "Ik ben hier om te kopen van vuurwerk en buskruit," begon ik, " maar Meneer Slocum vroeg me om naar te kijken deze aanvallen, omdat de explosieven zijn mijn specialiteit."
  
  
  Een dunne glimlach verspreid over de Indische cop ' s aangezicht, en hij besefte dat hij had geen vertrouwen in ons voor een tweede over mijn cover story, maar blijkbaar was hij niet van plan mij aan te vallen over.
  
  
  "Het is duidelijk dat de Amerikanen wil betrekken bij hun eigen mensen in dit geval. Wij geven je alle mogelijke hulp."
  
  
  "Ble-bom-fragmenten?"
  
  
  "Zeker," zei hij, zich tot van de kast waar hij uitgepakt, een roestige pot. "Het is een hele bom die ging bijna uit, ook al is de zekering doorgebrand." Het was bijna precies hetzelfde als de bom Hawk mij had laten zien, behalve dan dat er werden gaten in de beide zijkanten van de pot, met elkaar verbonden door een lang stuk touw.
  
  
  "Vergeet vingerafdrukken, de Heer Matson," zei hij. "We hebben een paar exemplaren, maar voor de acht miljoen mensen in Calcutta, hebben we heel weinig vingerafdrukken in onze bestanden."
  
  
  — Wat is dit touw voor?"
  
  
  — Dat weten We niet. Misschien voor de uitvoering van dit ding. In India, willen wij het evenwicht van alles uit. Vrouwen dragen kannen, manden en zelfs stenen op hun hoofd. Jongens en meisjes binden een touw om kleine voorwerpen te dragen ih, zoals een boek of een fles. Dan kunnen ze swing het ding aan een touw, stoppen, spelen, terwijl het lopen." Raj pakte de bom door het touw en liet me zien hoe swing. "Maar ik kan me niet voorstellen dat iemand zwaaien met dat ding rond als een stuk speelgoed."
  
  
  "Alle footprints?"
  
  
  Raj ging naar het venster. "We zijn niet zo effectief als de politie in de Verenigde Staten. En we hebben acht miljoen verdachten. Ze zeggen dat in Calcutta u kunt het huren van een moordenaar voor tien roepies en een bende van vijftig roepies.
  
  
  — Heb je iets gevonden, deze morgen, na de aanval op het consulaat?"
  
  
  Hij schudde zijn hoofd vermoeid en leidde me door de gang naar de politie lab. Voor een uur, hij trots toonde mij de procedures die zij gevolgd in de kritische elke aanval.
  
  
  Maar toen de tour afgelopen, haar wist niets meer dan voorheen. De bommen werden alle primitieve, zelfgemaakte. Niet meer dan blikjes gevuld met kaliumnitraat.
  
  
  Raj haalde hulpeloos. "Een paar stukken touw, ik probeer om hen te redden... dit alles is dat onze terroristen achter. Dit is erg frustrerend. Ze lijken te verschijnen over de plaats uit het niets... onzichtbaar, onhoorbaar-tot de explosie gebeurt." Hij beloofde om me op de hoogte, maar hij leidde mij rond het gebouw zo deskundig dat ik schudde mijn hoofd. Het is niet overal raken.
  
  
  Vervolgens Lily haar zag. Ze was in de tuin van één van de huizen achter het politiebureau.
  
  
  Ik wilde niet dat ze me zien, maar ze riep me en liep naar me. Voordat ze bij mij kwam, zag ik de hond ze leidde, een mooie duitse Herder, een zeer sterk dier.
  
  
  "Dit is voor u, de Heer Matson," zei ze, stoppen met de hond. Ze keek me aan met groene ogen, die nog steeds een uiting van de schok van de dood van haar vader. Ze leek zo depressief dat het kostte me even de tijd om haar te begrijpen: "Het is de Prins," zei ze. "Mijn vader, de opleiding van de ego... hij wil je het hebben."
  
  
  Het beest zat rustig naast haar, en hij herinnerde zich wat Hawk mij had gezegd. Randy Mir getrainde hond te ruiken explosieven.
  
  
  "Hij was in onze kennel," zei ze. "Ik pakte haar op deze ochtend. Het is een prachtig dier. Hij kan ...'
  
  
  Ik legde mijn hand op haar schouders, en ze stopte in het midden van een zin. "Goed," zei ik. — Ik neem het."
  
  
  Ze keek verrast weer, maar haar blik volgde de mijne als die van haar, keek uit het raam van Amartya Raj ' s office.
  
  
  "Oh, ja, Oom Jan. Hij was erg vriendelijk voor mij. Maar ik ben het verlaten van Madras vandaag. Mijn getrouwde zus woont daar, en ik ben gaan samenwonen met haar. Ik zal fijn zijn.'
  
  
  Haar innerlijk kreunde. Als ik ooit een dekking voor deze opdracht, mijn ego zou al hebben verloren.
  
  
  — Kent u uw oom sinds gisteren?" "Hij weet wie ze is?" Fluisterde ze "nee" en zei dat ze zou alleen maar zeggen dat em dat ik anders was, dat was ik express mijn medeleven voor de dood van haar vader. Toen nam ze de hond aan de lijn en gaf het aan mij.
  
  
  "Neem ego met je," zei ze. "Dat is wat mijn vader zei. Ze rende terug naar het huis, waardoor ik alleen in de oprijlaan aan de straat. Ik kon zien dat Amartya Raj was nog steeds naar me te kijken, maar ik deed alsof ik het niet om hem op te merken.
  
  
  Ik liep snel naar de auto en probeerde te pakken te krijgen voordat de magere jongens verzamelden zich rond de auto herkende mij als een Amerikaans weer. Ik zou hebben gedaan als de hond niet had geweigerd. Toen ik het opende de deur van de Mercedes, hij sprong terug en trok de gordel rond mijn arm. Hij draaide zich om en blafte, blijkbaar in de war. Onverschrokken, sommige jongens kwam naar mij toe, schreeuwen naar me en daagt de dieren met stokken. De hond ontblootte zijn tanden, maar niet reageren op de rotsen te raken.
  
  
  Ik vertelde haar in de auto te stappen, maar ze negeerde me. Ze liet haar hoofd en snoof, dan sprong in de richting van de groep van straatkinderen rondom mij.
  
  
  Plotseling, ze draaide de kleine jongen en sloeg de tere lichaam op schouderhoogte. De jongen schreeuwde en hief zijn handen terug te duwen de ontblote tanden. Bloed spurted rond de wond voordat het kon sprong naar het beest en wikkel haar vingers rond de kraag.
  
  
  De aanval eindigde zo snel als het begonnen was. De gewonde jongen sprong overeind en rende weg. De anderen ook links, en hij en de Prins waren alleen door de auto. Hij zwaait al zijn staart en hij glimlachte naar me, alsof verwacht een compliment. Ego streelde haar gezicht en duwde haar in de achterbank van de Mercedes. "Klootzak", zei ik, het krijgen achter het wiel. Zoals alles in deze dell, het was nutteloos.
  
  
  Sinds ik kon me niet ontdoen van het juiste afstand, ik hield het voor mezelf totdat ik weer terug naar het hotel. Daar huurde ik een Indiase kijken hem na. Ik had nog een paar minuten, dus Choeny riep haar. Ze werd gevraagd om iets te zeggen over de vorige avond, maar kreeg geen reactie, dus ze was blij geweest met de bloemen gewonnen door een ziekelijk uitziende portier die rook van marihuana is een drug die verlicht het lijden van veel van India ' s armen...
  
  
  Het komende half uur belde hij elke chemische plant die hij kon bereiken en hen verteld dat hij geïnteresseerd was in het kopen van vijf ton kalium nitraat om te gebruiken in zijn vuurwerk. Alleen ik vond het van twee bedrijven die zei dat ze moest export licenties en mij kon helpen. Ik schreef haar adres voor een eventuele latere controle. Ik kon het niet veroorloven om te missen van de schijn van kans. Op tien, dertig, keerde hij terug naar de grote Mercedes en reed naar het Huis van de Vrede. Ik zag niet veel Chinezen in Calcutta, maar het restaurant leek goed te gaan. Slocum op mij stond te wachten bij de deur. Hij kwam vijf minuten te vroeg.
  
  
  "Onze russische vrienden nog niet gearriveerd zijn," zei hij, terwijl we liepen langs mimmo tabellen en een bijkeuken met plaats voor twintig personen. "Kolonel Wu komt hier als de toekomstige voorzitter. Hij zegt dat hij heeft een groot vertrouwen in zijn vredesmissie."
  
  
  We hoorden de Russen nog voordat ze kwam. Een stevige, diepe lach schalde door de dunne muren, vergezeld van een luide stem.
  
  
  "Dit is Alexander Sokolov, de chief security officer hier," Slocum zei. "Ego' s belangrijkste taak is spionage." Toen ging de deur open.
  
  
  Sokolov was klein en gedrongen. Hij droeg een dikke double-breasted pak en veegde het zweet van zijn kale hoofd met een zakdoek. Voor een fractie van een seconde zag ik een glimp van herkenning in zijn ogen; toen keek hij mij aan alsof hij nog nooit had gezien me voor. Maar hij herkende mij. Ik ontmoette Sokolov, of Wolgint, of Kolonel Nul ten minste twee keer en beide keren onze spy game eindigde in een gelijkspel. Maar beide keren heeft hij voldaan aan zijn missie, en hij kwam met genoeg eer te redden van zijn hoofd in Moskou, als goed.
  
  
  Slocum suggesties gedaan in zijn gladde diplomatieke wijze. Ego Sokolov ' s glimlach leek echt, ondanks dat hij wist dat hij had een hekel aan de man en wat hij voor stond. Meer mensen ingevoerd, waaronder de Heer Raj op de Politie, die iedereen leek te respecteren.
  
  
  Meer mensen werden geïntroduceerd, en vervolgens Kolonel Wu geretourneerd. Hij was de enige Chinees onder ons. Hij was een kleine, bespectacled man die nerveus gauwdieven zijn sikje als schell liep naar de eettafel en gebaarde voor iedereen om te zitten. Hij sprak van een Hindoe taal, en gezien het feit dat hij had geleefd in India voor twintig jaar, ego Hindoe was slecht.
  
  
  "Heren, is dit een zeer slechte tijd. Slecht voor de business als de bom afgaat. Slecht voor de russische, slecht voor de Amerikaanse, slecht voor iedereen."
  
  
  De kolonel vertelde over zijn arme Hindoe ' nog vijf minuten, waarin de grote vooruitgang die de commissie had gemaakt in het verlichten van spanningen en het smeden van nauwere banden met de militaire en de civiele beheerders. Hij drong erop aan dat alle ih werk zou nutteloos zijn als de confrontatie tussen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie bleef.
  
  
  Hij gebaarde naar een Indiase ober, die gaf Em een stapel papieren.
  
  
  Hij boog trots en glimlachte, als een zelfvoldane man die ernaar streeft om te slagen waar anderen hebben gefaald.
  
  
  "Ik vond een goede oplossing," zei hij. "Het is op papier. Lees de aanvraag zorgvuldig."
  
  
  Hij keek ons allemaal als we bogen onze hoofden te lezen van de verklaring die hij gaf ons. Voor een moment, hij hoopte hij had de oplossing gevonden. Als de kleine Chinaman kan een tussenpersoon worden tussen de grote mogendheden, kon hij voorkomen dat zijn slechte baan.
  
  
  Dan, zonder waarschuwing, Sokolov sprong op zijn voeten en gromde. Ik begreep niet alles, maar hij sprak voornamelijk in het russisch, maar ik begreep de essentie. Hij was woedend.
  
  
  "De Russen niet plant bommen," schreeuwde hij. Dit werd gedaan door de Amerikanen te maken van problemen. En nu waren ze proberen te overtuigen van het ego om iets bekennen ze dat niet had gedaan.
  
  
  Hij keek de overeenkomst Wu had voorgesteld en meteen begrepen wat Sokolov bedoeld. Het was een eenvoudige toepassing waarbij elke partij overeengekomen om zich te onthouden van verdere aanvallen op andere landen of ih goederen in de stad Kolkata voor minimaal een half jaar.
  
  
  De Amerikaanse consul de reuma werd langzamer en iets meer waardig, maar ze kon zien Slocum ' s rode nek boven de kraag.
  
  
  "Grappig," zei hij. "Dit is een belediging voor mijn land." Hij nam de papieren en scheurde ih in de helft. "De Verenigde Staten objecten aan dit schaamteloze voorstel dat we ooit special operations, ingestemd, of een aanval op een Sovjet-Unie woning in de stad Calcutta."
  
  
  De zaal was in rep en roer. De russische afgevaardigden protesteerden luid, en Raj, die had leek zo rustig in zijn kantoor, sprong op zijn voeten en haar steun uitgesproken voor het plan.
  
  
  "Dit is alles wat we kunnen doen om te stoppen met dit waanzinnige bedreiging voor onze stad," schreeuwde hij.
  
  
  En de enige Engelsman in de vergadering, een dikke bankier met gezwollen ogen, leunde ver naar voren over de mahoniehouten bureau en mompelde, " ik weet niet waar je het over hebt.: "Als je niet in de plant de bommen, waarom ga je niet de ondersteuning van de vloek van plan?"
  
  
  Slocum kwam door zichzelf.
  
  
  — Omdat die verklaring zegt dat we stoppen met het gooien van bommen, idioot. Het is bijna een bekentenis van schuld. Slocum spuwde de woorden. "Dit hele idee is belachelijk. Waarom niet in deze commissie uit te zoeken wie deze bommen gooien? Dat zou betekenen dat het echte werk.
  
  
  Een dozijn stem klonk uit. Sokolov stond op en liep naar Slocum. Ze praatten een tijdje, toen Sokolov begon te schreeuwen. Na een paar momenten, Slocum ook schreeuwde. De taal werd voor het eerst russisch dan engels, dan Hindoe, en ten slotte een mengsel van alle drie in een scherpe tirade, die niet met ons mee in alles.
  
  
  Kolonel Wu zat in zijn stoel, buiten het bereik van de boze omhaal van woorden, en zijn kleine, ronde gezicht uitgedrukt verrassing en verbazing. Ten slotte stond hij op, boog zich iets op, en liep door de kamers. Er was een schok en ongeloof in de Ego ' s ogen.
  
  
  Sokolov vrijgegeven van de Chinaman, sloeg met zijn vuist op de tafel totdat de kamer was stil.
  
  
  Heren, de Sovjet-Unie niet zal ondertekenen van dit absurde verklaring. Dit is een belediging voor ons. Onze positie is dat de Verenigde Staten van Amerika dankt us $ 20 miljoen voor het verlies van levens en eigendommen. Nadat dit bedrag is betaald, zullen wij gelukkig zijn om te gaan zitten en praten over andere onaangename aspecten van deze situatie. Is de Verenigde Staten klaar zijn om te compenseren voor de schade veroorzaakt door ih bommen?
  
  
  Ik voelde Slocum opstijven in zijn stoel naast die van mij; toen stond hij op en keek naar Sokolov.
  
  
  "Gisteren een bom ontplofte in het AMERIKAANSE consulaat. Dit kan ook kosten die iemand in hun leven, en wij eisen een officiële verontschuldiging van de Sovjet-Unie."
  
  
  Sokolov stikte op het glas water dat ze aan het drinken was. Voordat hij zich kon herstellen, Slocum sloeg me op de schouder en we vertrokken. Slocum gewacht tot we buiten waren, voordat hij begon te schreeuwen. Verrassend, de ego ' s woede was gericht op het Kolonel Wu.
  
  
  "Idioot! Wu is een opdringerige gek. Hoe kon hij denken dat iets zo gek kan succesvol zijn? Waarom niet hij laat diplomatie en de diplomaten? De situatie is nu ernstiger dan voorheen. Zo ver, tenminste, we hebben alleen schreeuwen tegen elkaar aan op de telefoon. '
  
  
  Haar, keek op en realiseerde me hoe dit probleem was gegroeid in omvang. De diplomaten nu persoonlijk riep bij elkaar. Te vaak in de geschiedenis, betekende dit het begin van een oorlog.
  
  
  Ego geprobeerd om haar te kalmeren, maar hij wilde niet luisteren. Hij bromde iets in me en liep weg. Alleen in de straat, hij rolde een gouden tip sigaret over en tussen zijn vingers. Ik probeerde te denken, ontslag van de kleine feiten tot mijn beschikking. Ik was er niet helemaal zeker waar te beginnen, en ik had een zeurende vermoedens dat moment liep sneller dan iedereen dacht.
  
  
  In wanhoop van haar, terug naar het hotel. Ik parkeerde mijn auto in de rug en was over te gaan naar de lobby toen ik zag dat de Prins aan de andere kant van de straat aan het spelen. De Hindoe zou ze wel ingehuurd om het dier lag te slapen in de warme zon, maar de vier jongens waren plagen en spelen met de hond als huisdier. Mijn eerste reactie was om te waarschuwen voor de jongens. Toen realiseerde ik me dat de sterke hond kwispelend met zijn staart en stoeien graag een puppy.
  
  
  Het was moeilijk te geloven dat het dier had geprobeerd rip off van een andere jongen bij de arm slechts een paar uur geleden.
  
  
  Een half-gevormde gedachte flitste door mijn hoofd, en keek hij terug op het dier. Hij was te veel plezier met de kinderen naar mij ziet.
  
  
  Ik voelde me een beetje dom wanneer ik trok Wilhelmina uit haar holster en haalde een 9mm rond als een berg. Hij staarde naar de grond, totdat hij zag een scheur in het beton breed genoeg is voor een kogel. Hij trok aan de messing behuizing totdat het vrij was van de kogel.
  
  
  Het buskruit kwam op het beton, en hij keek in Prince ' s richting.
  
  
  De grote hond gestopt met spelen, snoof eens en grijnsde, dan vloog naar mij toe en nam grote sprongen aan de overkant van de parkeerplaats, waardoor de kinderen verbijsterd. Hij viel me in de laatste sprong.
  
  
  Ik zou gezworen hebben dat ego ' s mond was drie centimeter breed. Ego ' s tanden glinsterden in de zon, en dook hij voor de dichtstbijzijnde dag. Hij was recht voor hem. Ik hoorde ego en een zware body slam in de deur achter me. Het ego grommen was diep en dreigend. Ik was blij om ons te zien, maar het bleek om twee centimeter van hout.
  
  
  Maar haar iets bekend is. De Prins viel me net zo viel hij de jongen in de straat in de voorkant van de radja van huis. Alles wat ik kon doen was samen met de hond, maar ik was er zeker van dat de jongen en ik had iets gemeen... iets dat woedend een goed opgeleide dier was de geur van explosieven.
  
  
  Dit leek zinloos op het eerste, maar het was in overeenstemming met een paar andere feiten die ik had, en een patroon begon te vormen. Ik dacht aan de jongen die zou mij seconden voor de explosie verwoest gebouw, op mijn eerste dag in de stad. En ik herinnerde me het touw dat iemand met een bom op, die Raj liet me in zijn kantoor.
  
  
  Hij vermoedde dat iemand die dit ding als een stuk speelgoed. Misschien een kind.
  
  
  Het was een smalle weg, maar ik had het te volgen. Dus zodra de Prins afgeleid was, ging hij naar zijn auto en reed terug naar het politiebureau, waar hij een bezoek Raj. Ik zat in de Mercedes voor een uur, in de hoop om de jongen die was zo brutaal aangevallen door de Prins eerder die dag. Het ergerde me om afval zo veel tijd, maar ik wist niet dat een andere manier om de voorsprong die ze zo hard nodig is. Er waren zo veel kinderen op straat, het leek wel honderden.
  
  
  Hij gaf het bijna op toen hij zag dat de jongen. Hij zag eruit als de meeste anderen het vuile en het dragen van korte broeken te groot voor hem en zou ze niet herkende hem als ze niet had gezien dat het vuile verband om zijn ego wond.
  
  
  Ik wist dat deze kinderen. Hij was een van de zwevende chauls die kan worden gezien in elke stad in het Verre Oosten, en zijn knokige handen zijn voortdurend gespannen uit om te bedelen. De zielige, hongerige blik in ih ' s ogen is ih visitekaartje, maar ze grijpen uw aalmoezen geeft met de ene hand en het stelen van uw portefeuille met de andere. Blijven Leven-ih web morele.
  
  
  Wanneer ze riep naar hem, hij flinched. Vervolgens liep hij toe, en meteen verdween in de menigte. Zijn ego geloven dat hij liep weg van mij, voordat het begon achter hem aan. Hij was snel voor zo ' n dunne en ziekelijk uitziend kind, en leidde me van de hoofdstraat in een blok van steen en klei hutjes omringd door een afval bezaaide kanaal. Ik wilde niet verliezen en hem tot hij verdween in een koperen winkel een paar blokken van het politiebureau waar ik hem zag.
  
  
  Hij was alleen gegaan voor een moment. Toen hij terugkwam, hij lachte en greep een paar roepie aantekeningen in zijn hand. Hij begon te lopen, en ik laat hem gaan, in de hoop dat ik zou vinden van een beter antwoord dan.
  
  
  Toen hij uit zicht was, ze staken de straat over en ging naar de winkel. Het huis was oud, waarschijnlijk gebouwd in hun tijd, toen de engelse gebruikt om te drink ' s middags thee en kijken naar de uitgestotenen die in de straat aan de voorkant van de ih ijzeren hek. Het was koel en donker in. Ik het opende, sloot de deur, en schoof mijn hand onder mijn jas naar mijn Luger rustte.
  
  
  Er bewoog iets links van mij, maar ik heb mijn pistool holstered. Ik was zenuwachtig, ook al was er niets tastbaars om mij verdacht. De winkel zou kunnen hebben niets te maken had met het.
  
  
  "Een sahib? Een mannenstem zei in de duisternis voor me. Als mijn ogen zijn aangepast aan het schemerige licht, de winkelier zag haar. Hij was ouder dan de ego stem had voorgesteld. Het doel van het ego was geschoren, en hij was gekleed in de sneeuw-witte kleding. Een omgekeerde V werd geschilderd in witte verf op beide wangen. Er was een lange, dunne naald die uit het ego van de schouder.
  
  
  "Ik ben op zoek naar zware koperen kandelaars," Emu vertelde haar in de Hindoe.
  
  
  Hij schudde zijn hoofd. Hij wilde niet naar me kijken. Ego ' s handen rommelde met zijn mantel, en vervolgens begon te schudden. "Ga weg," zei hij in de Hindoe. "We hebben geen kandelaars, dus ik vraag u om te vertrekken."
  
  
  Nu kon hij haar beter in de schemering. Ik zag een full-length gordijn aan de kant van mij. Ik ging er heen. Wilhelmina gleed in mijn hand. Snel hij gluurde door het gordijn. Het omsloten slechts één kamer, die daarna gebruikt werd als leefruimte. Er was niemand te zien. Haar, liep naar de andere kant van de kamer, waar sprake was van een voor de hand liggende massieve deur van de steen kreunen. De man stond op, geschrokken. Plotseling, hij sprak perfect engels. "Nee, sahib, haar eenvoudige koopman!"
  
  
  Wanneer het ego duwde haar weg, ze hoorde het al te bekende pop van een geweerschot. Glas splinters vloog tegen de deur, en gapen zoefde tussen mij en de oude man. Vijf cm in elke richting, en één rond ons dood zou zijn.
  
  
  Ze schoten twee keer door de deur, dan weer. Ze hoorde een hoge pieptoon schreeuw van pijn, en stopte het schieten. Toen klopte hij aan de deur naar beneden, hij was klaar om te schieten haar weer, maar de schutter was niet langer een bedreiging. Hij keek vol ongeloof aan. Lily Mir liggend op de vloer van de kleine achterkamer.
  
  
  Haar ogen knipperde met zijn ogen. Ze wikkelde haar armen rond haar been, in een poging om het bloed te stoppen stroomt rond het kogelgat in haar dij.
  
  
  
  Hoofdstuk 5
  
  
  
  
  Lily keek me aan, het bestrijden van de pijn. Gapen ging door haar heup en aan de andere kant. Gelukkig niet geraakt op het bot, maar ze zal niet in staat zijn om te lopen voor ten minste een maand. Haar pistool was op de vloer. Ego duwde haar weg en keek haar beet haar lip te houden met huilen. Ze balde haar vuisten in woede. "De heer Matson," riep ze. — Ik dacht dat je Zakir." Ze sloot haar ogen en kreunde:
  
  
  "Haar ego kan worden geschoten... u niet."
  
  
  De pijn overweldigd haar, en ze boog zich over haar wond.
  
  
  Een oudere vrouw kwam uit de kamer terug en keek naar het meisje nieuwsgierig. Ze verdween voor een moment en keerde terug met een heldere vloeistof, die ze uitgegoten over Lily ' s wond. Ay hielp haar en de uitgeoefende druk om het bloeden te stoppen. Alvorens te spreken, de oude vrouw gebonden de wond met een strook linnen.
  
  
  Vroeg ze. "Bent u op haar minnaar?"
  
  
  Wanneer haar vader schudde zijn hoofd, de oude vrouw keek verbaasd.
  
  
  Ik hoorde de winkel deur dicht en wist de oude man was verdwenen. Ongetwijfeld helpen.
  
  
  Ik kon niet wachten. Hij kon terug zijn gekomen met de politie, en ik had geen tijd om uit te leggen de schietpartij.
  
  
  Hij nam het meisje in zijn armen en droeg haar buiten, ' voor een riksja en gaf de man een paar roepies. Hij rende naar mijn Mercedes. Daarna reed hij terug naar het hotel, uitgevoerd Lily door de achterdeur naar buiten, en ging op weg naar zijn kamer.
  
  
  Hij vergrendelde de deur op haar voordat je haar op bed en re-onderzoeken van de geweerschot wond.
  
  
  Hey, ik nodig medische hulp in. Slocum was de enige persoon die hij kan u helpen. De Emu zal hebben om zorg te nemen van dit stiekem omdat ik niet kan storen.
  
  
  Na het aanroepen van em en het uitleggen van de situatie, keerde hij terug naar het bed en zachtjes klopte Lily ' s wang. "Wake up, Lily," zei ik, klopte op haar wangen. "De droom is over."
  
  
  "Het spijt me, Meneer Matson," zei ze toen ze wakker werd.
  
  
  'Niets slecht. Ik ben gewoon sorry dat ik niet gekwetst.
  
  
  "Ik dacht dat je Zakir," zei ze. "Ik ging er heen om het vinden van een ego."
  
  
  Ze sloot haar ogen weer, en hij wist dat ze niet van me wilt vertellen het hele verhaal. Hij kon raden wat het was lastig haar.
  
  
  — Uw vader werkte voor dit Zakir vent, hè?"
  
  
  Ze knikte lichtjes.
  
  
  "Uw vader heeft ons verraden, hè?"
  
  
  "Ik denk het wel," zei ze. — Hij vertelde Zakir jullie zouden komen. Hij zei: je echte naam was niet Matson. Hij zei dat je zou proberen om te stoppen met de explosies. Ik weet niet iets anders over.
  
  
  — En je de schuld Zakir voor je vader dood?"
  
  
  'Ja. Dat is hoe het werkt. Ik ken haar ego.'
  
  
  "Hoe zit het met de jongen?" Ik vroeg haar om. — Wat heeft dit te maken met Zakir?
  
  
  'Een jongen? Ik weet niets over de jongen. Maar de koperen druk middelgrote en kleine winkel behoort tot Zakir. Hij gaat er van tijd tot tijd.
  
  
  — Wat weet je over Zakir?"
  
  
  "Gewoon een ego naam... Zakir Shastri. Hij verkoopt de kinderen. Ik weet het niet haar niet meer.
  
  
  Hij fronste, nog meer verward. "Heeft hij verkopen van kinderen?" Lily ' s ogen glazen voorbij is en dat hij dacht dat ze was gaan pas weer uit, maar ze haalde diep adem en sprak zacht. "Weeskinderen, straatkinderen. Hij voedt ze en verkoopt ze aan de rijke als dienaren of bordelen. Soms heeft hij stuurt zelfs naar een aantal tempels." Ze viel weer in slaap, half wakker en half in haar opgenomen pijn. Maar ik bleef duwen voor meer informatie. Ik moest weten waar het te vinden Zakir. Ze keek me weer aan, haar ogen vernauwde.
  
  
  Ze zei iets in het Hindi die ik niet begreep, toen hoorde ik haar mumble het adres, en ze zei: "de Fabriek". Mijn vader ontmoette ego er eenmaal is.
  
  
  Ze sloot haar ogen. "Ik zou hebben geprobeerd te doden Shastri voordat ik ging naar Madras. Sorry...
  
  
  Ee doel leunde achterover, en hij wist dat ze niet zou reageren voor de volgende paar uur.
  
  
  Ik vergeleek het adres gaf ze me met de adressen die ik schreef toen ik belde de lokale chemische fabrieken. Mijn geheugen correct was. Het adres gaf ze me vergelijkbaar met die van West-Bengalen Chemische Industrie, één van de grootste kalium nitraat bedrijven. Eindelijk iets begon op te ruimen.
  
  
  Ik dacht over het wachten op een ambulance, maar van gedachten veranderd. Hij had om te geloven dat Slocum zou nemen haar mee naar het ziekenhuis.
  
  
  De chemische fabriek was gelegen in het noordelijke deel van de stad, in een sloppenwijk waar varkens werden begraven in de modder van de straat tussen de kokosnoten en andere afval. Een directe route naar een plaats die was er niet. Ze vond een goede weergave van de fabriek ingang aan de overkant van de straat en op een half blok van de poort. Hij klom op een berg puin die gebruikt worden om een huis.
  
  
  Haar hotel bleef onopvallend, maar het was onmogelijk vanwege mijn Westerse kleding. Zelfs de kraaien die had fladderde uit het wrak zweefde boven mijn hoofd, en het leek me nerveus. De twee kinderen keken me totdat ik kroop door het gat in het oude huis waar ik zou kunnen kijken naar de ingang, maar ze zagen me niet heel goed.
  
  
  Ik was er niet helemaal zeker van wat te verwachten, maar ik schreef een korte beschrijving van de drie mannen in de fabriek, ik zag het. Bijna per ongeluk, ze zag een kleine, donkere jongen kruipt voorzichtig in de steeg naar de fabriek achtertuin. Het geheel was omgeven door een getraliede hek met prikkeldraad op de top, maar de jongen nauwelijks geaarzeld.
  
  
  Hij keek om zich heen, tilde een paar struiken aan de voet van het hek, en al vrij snel in een klein gat in de zachte grond. Hij snel kroop onder meerdere auto ' s op het fabrieksterrein, maakte zijn weg dicht bij het gebouw en begon te graven door een stapel afval.
  
  
  Na een paar seconden, liep hij terug naar de kleine kamer onder de poort. Wanneer hij liep een mimmo van mij, zag hij de zon glinstering in zijn ego ' s blik. Hij dacht over het stoppen van hem, maar besloot het.
  
  
  Hij was er zeker van dat de kruik droeg hij was gevuld met kaliumnitraat. Dat verklaard een hoop... waarom, bijvoorbeeld, de politie was niet in staat om te bepalen van de oorsprong van explosieven gebruikt door terroristen. De verkoop van explosieven is geregeld zo strak dat het moeilijk zou zijn voor hen om te kopen wat ze nodig hebben, maar een persoon die in de fabriek werkten, gemakkelijk kan stelen van een kleine hoeveelheid explosieven en verberg ze in vuilnisbakken achter de fabriek. En wie zal er voor iets in een kind die graaien in de prullenbak? Niemand... niet in Calcutta, waar het is een veel voorkomend beroep.
  
  
  Het was een slim plan. Zelfs als ze betrapt werd door een van de kinderen, zou ze zeer weinig bekend. Ze waarschijnlijk alleen wist hun contacten als mannen het uitdelen van edu of een paar roepies. Mijn volgende stap was om te kijken in de fabriek, maar niet wanneer er was geen tijd om dit te doen.
  
  
  Dus ik ging naar mijn auto en reed terug naar de stad. Ik ging openlijk naar het consulaat.
  
  
  Hij trapte op de rem toen hij zag dat de menigte voor het gebouw. Politie-en brandweerwagens stonden er, en het brandende lichaam van een ander Mercedes werd overgoten met water.
  
  
  Slocum, ik dacht dat als ik parkeerde mijn auto en liep naar de enthousiast het podium.
  
  
  De smeulende resten van een auto zat op vier brandende banden in de straat. Het interieur was uitgebrand, de motorkap werd afgerukt, de stoelen vielen als een smeulend hoopje. Te oordelen naar de manier waarop de back-deuren werden geript uit hun scharnieren, het zag eruit als iemand was bezig een bom op de achterbank.
  
  
  Hij trok naar voren, in de verwachting om te zien Slocum het dode lichaam van de straat, maar het was niet het Ego, het was een lichaam.
  
  
  Het was een jongen met zijn armen gekruist over zijn borst, zijn mond en ogen wijd open van de vlag van toestemming uit te voeren. Hij was dood, liggend in zijn eigen bloed. Hij moet hebben genomen van de bom en kreeg nooit, dacht ik.
  
  
  "Matson," hoorde ik iemand zeggen op de stoep. Hij keek rond en zag Slocum staande in de voorkant van het consulaat-poort.
  
  
  Ego ' s gezicht was bleek van angst.
  
  
  "Het kan aan mij gelegen hebben," zei hij, knikkend naar de dode jongen.
  
  
  Ik ging met hem mee naar het ego kantoor, waar hij zonk in een stoel en bedekte zijn gezicht met zijn handen. Zijn lichaam trilde.
  
  
  "Trek jezelf bij elkaar," zei ik. "Wordt het nog erger voor betere tijden komen."
  
  
  "We moeten op bescherming," zei hij. "Soldaten. Mariniers, misschien. Ik wil niet sterven. Ik heb een vrouw en kinderen.
  
  
  Ego geprobeerd om haar te kalmeren, maar hij wilde niet luisteren.
  
  
  "Jullie begrijpen het niet," zei hij. — Het is bijna de vijftiende, de vijftiende van de maand augustus.
  
  
  Nee, ik niet begreep haar. "Wat doet de vijftiende betekenen?"
  
  
  'Dag Van De Onafhankelijkheid. Op 15 augustus 1947, de Britse officieel terugtrok.
  
  
  'En wat rond het?'
  
  
  — Weet je het niet meer?" Dan was er chaos, rellen, zoals Indianen en Moslims verzameld en links over de nieuwe grens met Pakistan. Het was een hel. Het was gemeld dat meer dan een miljoen mensen werden gedood. Nu kan het weer gebeuren.
  
  
  Hij keek over de stoel, kreunen. Het was 11 augustus.
  
  
  Nu meer stukken viel op zijn plaats. De tijd leek goed. Wie achter de aanslagen gepland alles goed door. Ze werden langzaam rijden de stad in chaos. Ze zijn putjes twee wereldmachten Rusland en de Verenigde Staten tegen elkaar. Er wordt gezegd dat op de vijftiende van de passies van de Indianen bereiken hun climax.
  
  
  Hij keek naar de kalender weer. Niet eens vier dagen. Het was iets kleiner.
  
  
  Ik voelde het zweet uit te breken op mijn voorhoofd en zag de plooien van angst rond Slocum ' s rta. Hij had gelijk. Er was alle reden om in paniek te raken.
  
  
  
  Hoofdstuk 6
  
  
  
  
  Twee uur later, was hij weer terug in zijn hotel kamer. Ik heb geprobeerd te bellen Joeny want ik wilde haar zien voordat ik te vertellen, maar nogmaals, ik kreeg geen antwoord. Dus ben ik maar gewoon moest gaan werken.
  
  
  Hij veranderde in een lange-mouwen zwart shirt, zwarte broek en stevige wandelschoenen. Ik rits het met een luger onder mijn shirt en zet op een speciale riem.
  
  
  Ik heb de vrije bladen voor Wilhelmina en de handgranaat in mijn zak, omcirkeld Slocum ' s munitie box, en ging naar buiten. Vanavond wilde hij niet de aandacht te vestigen op de Mercedes, dus ging hij weg van het ego in de voorkant van het hotel en nam een riksja.
  
  
  Het was al redelijk donker. Het was niet de hoofdstraat, maar de stoepen bezaaid met slapende mensen. Ik zag het hele gezin in groepen in de warme, benauwde sfeer van Calcutta. Hij liep naar het midden van de straat en liep snel in de richting van de chemische fabriek. Het was slechts twee blokken afstand.
  
  
  Ik onderzocht de volgende straat voor het draaien van de bocht. Er was geen straatverlichting, en alleen het bleke maanlicht ving haar op het oog.
  
  
  Mir was niet in de fabriek, en de bewakers haar niet zien. Hij nam zijn weg over het blok en kwam tot de poort aan de achterzijde van het gebouw. Hij moeiteloos de draad snijden en stapte uit op het onverlichte werkvloer. Ik verwacht dat de veiligheidsmaatregelen zouden worden genomen rond de fabrieken, maar ik zie er niets van.
  
  
  De ingang van het gebouw niet moeilijk lijken. De nen had geen dakramen of grote ventilatieopeningen, maar de achterdeur had een gewone sluiting.
  
  
  Haar gleed geruisloos door de schaduwen dag. Er was een oude sluis, de lente, waren er geen problemen. Tien seconden later, hij unbolted het met de punt van een mes en sloot de deur. Hij opende het zorgvuldig luisteren voor een alarm, een gilletje, of een klik, maar hij had niets gehoord. Hij opende, sloot de deur, en vervangen het slot. De kamer was donker. Hij wachtte even voordat u verdergaat.
  
  
  In de kamer van haar, ik hoorde de deur open en dicht even later. Langzaam, een figuur die mij benaderde. Er lijkt niet te zijn een bedreiging, de man langzaam shell op.
  
  
  Ego was op haar te wachten, en toen hij in de juiste positie, mijn rechter hand raakte ego hard op de hals. Ik wilde niet naar haar te doden met mijn ego, ik bracht haar uit de vergadering voor een paar mijnen, maar ik miste haar op de juiste plaats. De blaas opzij geschoven en landde een ouderwetse linkse hoek kwam de emu in de kaak. Het doel van het ego terug gevlogen. Ego ' s bruine ogen geglazuurde over als hij gleed naar de grond.
  
  
  Hij snel gezocht, maar vond geen identificatie. De sterke nylon koord die ik had met mij gebonden haar enkels en armen met ego. Toen nam hij haar ego aan de deur en begon zijn tour van de fabriek. Niet meer bewakers haar zag. Mijn donkere lantaarn snel liet me het hele verhaal. Het was een klein bedrijf. Het lijkt alsof ze alleen geproduceerd kalium nitraat. Een kleine transportband voor de productie van zachte bruine dekvloer is geïnstalleerd langs een van de muren.
  
  
  De enige zichtbare explosieve was een semi-afgewerkte product in een grote diesel tank met een capaciteit van ongeveer veertig liter. Alles werd opgeslagen achter hekken met sloten, maar ik onmiddellijk begrepen hoe de diefstallen werden gepleegd. In de voorkant van een van de gesloten cabines was een lange stok met een metalen beker op het einde. Iemand stond geduldig te ontvangen van een klein bedrag over de gehele lengte van open vaten in de gesloten cabines, elk vat zo weinig dat het ging onopgemerkt voorbij.
  
  
  Alleen iemand die genoeg tijd had in de fabriek, zoals een nachtwaker, kon begaan zoals diefstallen.
  
  
  Hij beschouwt zijn opties voor een moment voor het maken van een beslissing. De fabriek moest verdwijnen. Als dit de enige bron van explosieven voor de terroristen, zou hij voltooide zijn missie in minder dan een minuut. Zo niet, dan zou op zijn minst een drastische vermindering van de successierechten.
  
  
  Dus ze vroeg om een rol van de pit en snijd een stukje in odin D. Hij dwars door de draad, ingevoegd een enkele streng van lont in het dichtstbijzijnde vat, en zet deze op het vuur.
  
  
  Ik dacht dat ik had drie minuten, maar toen ik de aansteker bij de lont, het laaide op en begon te branden twee keer zo snel als ze verwacht. Hij sprong weg, en liep naar de nachtwacht om het ego uit voordat het gebouw ging in de lucht. Plotseling, mijn ego benen opgetild en sloeg in mijn leven. Hij gromde en back-afstand. Haar, zag de zekering al een halve burn-out in het donker. Ondanks de pijn in zijn onderlichaam, keek hij op, botste tegen de kleine man op de vloer, en probeerde te gooien ego over zijn schouder. Het geschopt en verdraaid als het was vechten voor zijn leven. Hij wist niet wat een ego gedachte zijn hotel moet doen. Ik schreef hem in het engels en daarna in het Hindi.
  
  
  Hij heeft zelfs gewezen op de wiek en maakte een geluid als van een explosie, maar hij kon niet overtuigen ego. Hij bleef de strijd zo goed als hij kon, met zijn handen en voeten gebonden, tot een niet-emu sloeg hem op de nek, dat zou fataal zijn geweest.
  
  
  Wanneer het ego gooide die als een buidel over zijn schouder, de pit was niet eens een voet afstand. Hij kwam en sloeg zijn vuisten in mijn nek. In de deuropening, hij strekte zijn armen en benen en gedwarsboomd mijn pogingen om te vertrekken.
  
  
  Hij gromde en vloekte met overtuiging. Ik kan nog steeds hoor het fluiten van de kous achter ons. Ego spoorde haar, bijna smeken haar te geven in de strijd.
  
  
  Hij sloeg zijn ego ' s hoofd hard tegen de deurpost in een wanhopige uitbarsting van energie, het kalmeren van het ego lang genoeg om te springen.
  
  
  Een seconde later, een vat van selitra vloog in de lucht. Een flits van licht verlicht de avond hemel; toen kwam er een donderende klap als de explosie scheurde het kleine gebouw naast het verzenden van planken, tonnen, en stukken metaal vliegen in de Indische hemel.
  
  
  De druk van de lucht bemonstering klopte ons uit de voeten, het gooien van ons terug een half dozijn stappen. De Indiase nam de last van de klap en viel op de top van mij, die als een schild als het puin viel op ons.
  
  
  Toen ik rolde met haar onder hem, hij was nog steeds mompelen vloeken op mij, dus ik sleepte Ego door de poort en naar buiten in de steeg voor de mensen die in de buurt woonde gegoten uit hun bouwvallige huizen.
  
  
  Er was geen brand, en ik berekende dat ik had in een paar minuten voordat de politie kwam om te zoeken in het gebied. De nachtwaker draaide haar over en leunde over hem, zodat hij kon horen emu fluisterde haar over het lawaai van de mensen in de straat.
  
  
  "Een schreeuw, een meer, en u het invoeren van een eindeloze cyclus van reïncarnatie. Begrepen?'
  
  
  Hij knikte, en droeg haar ego verder naar beneden de steeg en vervolgens in een kleine binnenplaats, waar een oude vrachtwagen geparkeerd stond. Hij hield het ego tegen de vrachtwagen van de wiel.
  
  
  'Goed, vertel me nu, of u gaat zwemmen in de Hooghly Rivier tot morgen."
  
  
  Hij keek me.
  
  
  "Die heeft hij betalen om te stelen uit aan uw bazen?"
  
  
  Stilte.
  
  
  "Wie betaalt je te verbergen explosieven onder prullenbak?"
  
  
  Stilte.
  
  
  Ik kwam in een minuut en haalde een doos die ik niet vaak gebruik. Er zijn injecteert met drie capsules van chemische stoffen. Ik liet de nachtwaker wat ik aan het doen was.
  
  
  Hij aandachtig opende de spuit cilinder en verwijderd het ego, dan duwde de naald door de capsule rubber afdichting en meegezogen in de vloeistof.
  
  
  — Heb je iets gezien als dit voor?" Ik vroeg de man, leunend tegen de vrachtwagen. Ego ' s gezicht was gespannen, zijn ogen groot van angst.
  
  
  "Dit is een nieuwe drug genaamd novocaine waren. Kortom, het is een waarheid serum dat werkt echt goed. Maar dit betekent onvermijdelijk de dood van het slachtoffer. Ik heb geen keuze, ik moet weten wie wat betaalt u voor het helpen me te produceren deze volledige titel.
  
  
  Mijn ego was te schudden nu. Hij testte de naald met zijn vinger, dan drukt het tegen zijn ego ' s arm. Hij verstijfde en viel op zijn kant. "Nog een keer, nog een keer. Die betaalt u te laat explosieven aan je kinderen?
  
  
  — Dit.".. Ik weet het niet. Hij zweette, en zijn ogen volgden mijn elke beweging van de naald.
  
  
  "Je zult niet het gevoel dat het op het eerste. Dan is de verdoving begint. Het wordt meer en meer intens, en na een tijdje voel geen pijn. De draad komt kort daarna.
  
  
  Ik probeerde de naald opnieuw in. "Maak je geen zorgen. Ik weet wat loyaliteit is. Je dood in een half uur, en dan je baas vrij... voor een tijdje. Maar dan zal ik alles weten over de nen.
  
  
  Hij schudde zijn hoofd. Hij ingevoegd de naald in een spier in zijn arm en snel de vloeistof geïnjecteerd. De naald was al weggegooid voordat de Indische gerealiseerd heeft. Hij keek naar zijn hand, voelde de kou van de vloeistof. Na een paar momenten, het medicijn nam effect, en hij draaide zich om. "Zakir Shastri... hij betaalt ons."
  
  
  — De eventuele andere namen?" Wie doet Zakir Shastri voor werk?
  
  
  De man schudde zijn hoofd.
  
  
  "Was je de enige bron, of zijn er anderen die het aanbod Zakir?"
  
  
  — Ik weet maar één. Zuid-Calcutta Kali Plant Kasjmier-sturt.
  
  
  — Bent u er zeker van dat alles?"
  
  
  Hij knikte.
  
  
  "Voel je hand." Ik snijd de touwen om ego ' s polsen, zodat hij kon voelen op de plaats waar de emu schoot haar. — Voel je iets?" Dat deel van jou is al dood.
  
  
  Ego ' s ogen flitste in paniek.
  
  
  — Weet u welke andere namen?" Wat andere chemische fabrieken produceren bommen?
  
  
  Hij schudde zijn hoofd, kijkend naar de gevoelloze plek op zijn arm. Hugo pakte haar en sneed de touwen om haar enkels.
  
  
  — Er is maar één manier om het neutraliseren van het vloeibare hij geïnjecteerd met u. U zal hebben om een run van vijf kilometer. Als je naar buiten gaat en drie mijl lopen, de wrok in uw aderen zullen branden en novocaine waren zal worden onschadelijk gemaakt."
  
  
  Hij stond op, buigt zijn been spieren, en voelde zijn hand weer uit de uitvoering vergunning vlag.
  
  
  "Schiet op, laten we eens zien of u kunt verdrijven de grieven rond je lichaam, je hebt een kans om in leven te blijven morgen."
  
  
  De kleine Indiaan nam de eerste paar stappen in de steeg en begon te rennen als gekken. Hij riep iets naar de menigte in de voorkant van het verwoeste gebouw, en Stahl niet wachten om te zien of hij iets zegt me. Hij dacht een andere straat in en gingen terug naar het hotel.
  
  
  Hij was van plan om een warm bad en een goede maaltijd voor het verkennen van de andere chemische fabriek die de nachtwaker had genoemd.
  
  
  Maar toen hij betrad zijn kamer, het was niet leeg.
  
  
  Zo snel als ze kwam, Choeni Meta wees een klein pistool op mijn borst.
  
  
  "Ga zitten en rust," zei ze.
  
  
  
  Hoofdstuk 7
  
  
  
  
  Choeny hield het pistool in beide handen, zoals bij sommige getrainde professional sportschutters.
  
  
  — Wat voor soort grap is dit?" Ik vroeg haar, maar er was geen humor in haar koude blik.
  
  
  "Ik ben niet een grapje," zei ze. "Ik geloof u."
  
  
  Een glimlach stak mijn lippen. Hij had het al gebruikt op boze vrouwen. Meestal werkte.
  
  
  — U bent niet Howard Matson. Je bent een agent van de AMERIKAANSE regering.
  
  
  Haar, hij haalde zijn schouders op. 'Dus wat? Je geraden dat toen we elkaar ontmoetten.
  
  
  — U Nicolaas Huntington Carter, Nick Carter, Master Assassin ' AH. U wist zelfs niet jezelf vermommen. Je maakte een dwaas van mij.
  
  
  'Hoe?'
  
  
  "Hij vertelde me," snauwde ze, " Raj."
  
  
  "Ik veronderstel dat. 'Je baas?'
  
  
  Ze gaf geen antwoord, maar wel de juiste ding om te doen. Ik kende haar van de Indiase Geheime Dienst. En hij kon zeggen was ze een newbie.
  
  
  "We zijn aan dezelfde kant, dus waarom je het richten van een pistool op mij?"
  
  
  "Explosies", zei ze. "Raj denkt u er ook aan mee, en misschien bent u uitvoert. We hebben veel vragen voor u.
  
  
  Toen ze stopte, ik hoorde haar stem trilde. Ze was niet een professionele en toch, Nam, een ervaren agent die kon doden zonder wroeging.
  
  
  "Je dacht dat je zou kunnen stoppen met de explosies, schieten mij?" "Ik presenteerde het als een grap, een fantastische kinderachtig idee.
  
  
  "Ik kan het vermoorden, als ik," zei ze. "Als je niet geef me de antwoorden die ik wil."
  
  
  Haar, schudde hij zijn hoofd. — Je hebt nooit geschoten iedereen, heb je?" Je hebt nooit de trekker overhaalde of iemand zien sterven. Denk je dat je zou kunnen beginnen met mij? Ik hield mijn ogen op haar gezicht en probeerde te lezen wat haar ego. Mijn leven er van af hing. Is ze echt om mij te doden? Hij betwijfelde het, maar hij kon het zich niet veroorloven om een fout. Ik was niet van plan om het risico van mijn leven hier.
  
  
  Ik heb een pistool op mij velen malen, en ik ben altijd bedreven in het spotten van het moment waarop mijn tegenstander aandacht afgeleid voor een fractie van een seconde. Een onverwacht geluid, een flits van licht; enige afleiding is de moeite waard als je zeker weet dat de man met het pistool klaar om je te doden, toch. Maar S Choeni de voorkeur om te wachten voor haar.
  
  
  "Ik kwam naar Calcutta te helpen," zei ik. "Ik heb orders om te stoppen met de terroristen voordat het probleem verspreidt zich verder."
  
  
  — Waarom ben je hier gekomen onder een pseudoniem?" — Waarom heb je niet komen openlijk, eerlijk gezegd?"
  
  
  Ik had geen antwoord op de dell zelf. "Dat is hoe we het doen," zei haar vader tegen. "Privacy-beleid".
  
  
  "Ik kan niet vertrouwen," zei ze. "Ik moet u doden, nu, als ik de kans."
  
  
  Ik was in de war door haar toon. Ze leek haast van overtuigd. Misschien is hij onderschat haar.
  
  
  Ik vond mezelf houd mijn adem in, wachtend op de hete gapen te schieten door mijn longen. Ik niet ademde bijna een minuut wanneer de telefoon op de tafel naast mij ging.
  
  
  Hij riep drie keer voordat ze zwaaide met het pistool. "Pick it up", zei ze.
  
  
  Hij helft draaide weg van nah en pakte de telefoon met zijn linker hand. Deze beweging liet mij plaats Hugo in mijn rechter handpalm. Haar was niet langer hulpeloos.
  
  
  "Ja," zei ik in de telefoon.
  
  
  De stem aan de andere kant klonk verbaasd, als de beller had niet verwacht dat ik pick-up van de telefoon.
  
  
  "Ah, Meneer Carter, it' s you.
  
  
  De sterrenbeelden van mijn echte naam niet schok me veel vandaag, maar de naam van de beller heeft.
  
  
  "Je spreekt Kolonel Wu,' de zakenman ' s stem vervolg van het Oosten.
  
  
  "Je noemde me Carter," zei ik.
  
  
  Hij keek door de kamer op Choeni en mond van de Colonel naam. Ze begreep het en fluisterde de app, terwijl de microfoon bedekt haar voor een moment.
  
  
  "...een andere Koning, " zei ze.
  
  
  Hij vervloekt onder zijn adem in. Uiteraard, Raj was erg gul met informatie over mijn identiteit. Ik vraag me af waarom. "Ben je alleen, Mr. Carter?" Wu gevraagd.
  
  
  Hij dacht van Choeni en het pistool in haar hand. "Nee," vertelde ik haar, kolonel. "Miss Mehta is met mij. Kent u haar?"
  
  
  Choeni verlaagd het pistool en duwde ego in haar portemonnee, net als ik had verwacht. Zou ze niet schieten me nu dat iemand wist dat we samen waren.
  
  
  "Ah, natuurlijk. Een zeer voorname dame. Haar vader vaak naar mij.
  
  
  "Je hebt nog niet geantwoord op mijn kurkentrekker vraag, Kolonel Wu,' zei ik vlak. — Waarom heb je me bellen Carter?"
  
  
  Ego ' s melodieuze stem is absurd leuk. "Het is een eer om te weten een bekende agent," zei hij. — Ik ben zeer bedroefd over de vergadering van vandaag, niet wanneer. Kolonel Wu is mislukt. Veroorzaakt grote toorn in de kringen van diplomaten, rond de grote landen. Ik vertel mezelf dat ik aan hen te danken een verontschuldiging. Toen de eerbiedwaardige politieman vertelt me dat het ego van de gasten in de hal is een bekende Amerikaanse agent, die ook advocaat... Bevrijden Kolkata van de terroristen. Ik maak me zorgen over onze stad, Meneer Carter. Je hebt om te helpen de draad aan de bombardementen. Heel belangrijk voor mijn geadopteerde vaderland. Zeer belangrijk voor het bedrijfsleven.
  
  
  "Dank u, Kolonel. Ik ben ervan overtuigd dat de betrokken landen waardeer uw bezorgdheid, maar dit is een taak voor professionals. De tijd dringt.'
  
  
  "Eigenlijk, Meneer Carter. Maar misschien een eenvoudige zakenman kan dienen voor de grote landen. Ik ken haar goed in India. Ik heb geen hulp van de politie. Ik zou graag van deze gelegenheid gebruik om te helpen een zeer beroemde Amerikaanse."
  
  
  Haar aarzelde een moment. Misschien is de oude Chinaman recht was — misschien heeft hij mij kon helpen.
  
  
  "Zou je het leuk om te komen bezoek me op mijn huis van morgen," zei hij. "Je en Missen Mehta. We praten. Misschien zal het helpen redden van onze stad.
  
  
  Ze knikte, en hij noemde het tijd voor de lunch. Hij hing op en draaide zich om naar Choeny. Ze is nog steeds zitten in de grote stoel tegenover hem. Haar west-rokje werd omhoog getrokken over haar heupen, die de perfecte vorm van haar been. Hugo kreeg het koud in mijn hand. Hij dacht er aan hoe onlangs had hij beschouwd als het doden van haar. Wat een zonde dat zou worden. Maar dat was niet nodig. De Indiase regering is nog niet zo diep betrokken bij de internationale spionage die het nodig heeft gehuurde moordenaars. En zelfs als ze deden, zouden ze niet gestuurd hebben een rijke, verfijnde meisje om het te doen.
  
  
  Maar nah vragen had, wilde ze antwoordde, en ze dacht dat het pistool had de kracht van overtuiging. Nadat het niet gelukt is met een wapen, misschien zal zij proberen een ander, een wapen dat ze zou hebben gevonden veel leuker.
  
  
  Hugo duwde het terug in de schede, bereikt, en pakte het op uit de stoel. Zij afgewend haar blik als hij haar aan zijn borst.
  
  
  "Baby," fluisterde ik.
  
  
  Mijn lippen geborsteld haar oor, haar toverstok. Ze was lang en haar lichaam perfect op elkaar afgestemd, de mijne, haar zachte rondingen en curves aanvulling van mijn kracht en stevigheid. In een andere tijd en plaats haar zou hebben gezegd hé, ik hou van haar. Maar dat zou niet eerlijk zijn. Voor ons, er kan alleen worden lichamelijke passie. De enige beloften die we zouden kunnen maken om elkaar nacht na nacht.
  
  
  Wanneer hij sloeg zijn vingers om haar heen gebogen dijen, haar lange, slanke vingers gleden langs mijn rug. Samen ons lichaam verplaatst in de stille wederzijdse offer; daarna stapten we terug en liepen hand in hand naar het bed.
  
  
  "Ga maar," zei ze. 'Wait for me.'
  
  
  Ze stond voor me uit te kleden. Wanneer haar zachte, bruine borsten waren uitgebracht, ze instinctief bereikt voor hen, maar ze duwde me weg, totdat ze naakt was.
  
  
  Ze knielde op de grond en heeft me geholpen met mijn kleding.
  
  
  Zou ze niet tot mij komen, hoe dan ook. Ze bleef op haar knieën, kuste me op de mond, vervolgens gleed lager en lager tot mijn lichaam was aan het bedelen om te worden samengevoegd tot de hare.
  
  
  Haar handen bewogen over mijn lichaam, voelen, betasten, vleiend. Eindelijk, ze zat op het bed neer. Zij langzaam liep naar voren, indrukken van haar stevige borst tegen mijn borst, dan wuivende haar lange, lenige benen tot ze bedekt mijn lichaam van kop tot teen.
  
  
  Ze kuste me zachtjes, en dan nog heviger. "Kom op, laat me mijn manier doen."
  
  
  De beweging van haar heupen tegen de mijne heeft me overtuigd. Het was leuk om te voel haar op de top van mij toen haar handen waren druk bezig, brengt me naar de vurige savtsjenko voordat hij zelfs verplaatst.
  
  
  Later, lagen we in elkaars armen en staarde uit het raam naar de lichten van de stad hieronder.
  
  
  "Vertel me nu de waarheid," zei ze.
  
  
  'Vertelt u mij eerst. Werkt u voor Raj?" Serieus?'
  
  
  "Ja, ik werk voor hem omdat ik geloof dat ik kan helpen mijn land."
  
  
  'Hoe?'
  
  
  "Het opslaan van de staat van Bengalen voor India".
  
  
  "Het gebied rond Calcutta?"
  
  
  Ze knikte. 'Ja. Er zijn mensen die willen scheiden Bengalen van de rest van het land. Oni maken een nieuw land of deelnemen aan Bangladesh. Nog voordat de Bengalen zich losmaakte van Pakistan, daar waren de opstandelingen in Calcutta die wilden scheuren het land uit elkaar. De chaos veroorzaakt door de explosies kunnen ze de kans geven die ze nodig hebben."
  
  
  "En wat heeft de Koning kan denk ik mee?"
  
  
  "Weet hij niet, maar hij heeft geen vertrouwen in de Amerikanen."
  
  
  'En jij?'
  
  
  — Ik weet niet dat een van beide.
  
  
  Hij kuste haar zachte lippen.
  
  
  "We zijn allebei aan dezelfde kant, of Raj begrijpt of niet. Vertrouw me voor een tijdje. Een dag of twee, misschien zelfs minder.
  
  
  Ze fronste haar wenkbrauwen septically. "Misschien," zei ze. "Misschien kan ik het nu doen."
  
  
  'Goed. OK, kan je me meer vertellen dat nuttig kan zijn? Heeft Raj hebben geen informatie over de levering van kaliumnitraat? Alle tips over de organisatie achter dit? Iemand in het midden van een samenzwering, dat kan ik vangen met haar?
  
  
  Jongi knappe gezicht fronste.
  
  
  'Ik weet het niet. Het is gewoon doet wat het zegt me. U kunt vragen van het ego.
  
  
  'Nee.'
  
  
  Hey probeerde uit te leggen aan haar. Hij had geen vertrouwen in iemand, zelfs niet Raj. Om eerlijk te zijn, ik had geen vertrouwen in haar, maar ik kon het niet zeggen. Totdat ik openlijk toegegeven dat ik een Amerikaanse agent, werkzaam in een ego-land, Raj werd echter gehinderd door een protocol. Hij kon het niet hebben gearresteerd mij of stuurde me alle hoeken van het land zonder bewijs. En het ego is het enige bewijs dat zo ver van de fret liggend naakt in mijn armen.
  
  
  Vroeg ze. "Wat moet ik em?"
  
  
  — Heeft hij u vragen om mij te doden?"
  
  
  "Nee, ze was gewoon te vroeg om de vraag van je. Het pistool was mijn idee.
  
  
  -"Vertel Em wat ik weet," zei ik.
  
  
  Hij snel legde deze op haar, maar zeker om te geven haar alleen de informatie die hij wil delen. Ik vertelde hem over de fabriek en de diefstal van selitra, maar ik kon niet zeggen dat ik iets te maken had met de explosie van de fabrieken. Raj was toegestaan te raden voor zichzelf.
  
  
  "Er is een bepaalde Zakir Shastri betrokken," zei ik. "Laat Raj direct zijn personeel te vinden van het ego. De politie manieren om mensen naar beneden als ze weten dat een naam."
  
  
  Haar hotel om haar te vertellen over zijn vermoedens over kinderen planten bommen, maar van gedachten veranderd. Hey had reeds vertelde haar genoeg te krijgen van haar vertrouwen. Ik heb niet meer nodig hebt.
  
  
  Vroeg ik haar. "Geloof je me nu?"
  
  
  "Ja," zei ze, maar er was nog twijfel in haar ogen, en hij probeerde te kalmeren door haar met een kus.
  
  
  Ze hield terug voor een moment, dan liep met haar hand over mijn lichaam. Naakt, we nestelde zich samen en laat onze passie controle van ons lichaam. Later, ze gestut zich op een elleboog op en zei: "Lieveling, ik vertrouw je, maar doe niet gek me weer. Don ' t lie to me meer.
  
  
  "Nooit meer," zei ik, benieuwd of ze geloofde me. Ik voelde me niet schuldig — liegen is een deel van mijn werk. — Als dit voorbij is, misschien kunnen we ergens samen, mijn liefde." Ik heb geld, heel veel. Ik ken haar goed. Je hoeft niet te werken in je leven. Wat zei ze verbaasd me. Ze klonk oprecht. Misschien was het meer dan een sideshow voor Nah. Hij zonk neer op nah, klaar om opnieuw de liefde. Ze kreunde met plezier, en voor een tijdje, we zijn vergeten dat er een wereld buiten de kamer.
  
  
  
  Hoofdstuk 8
  
  
  
  
  De volgende ochtend hadden we ontbijt in het hotel. De kleine vrouw die ons bediende was helemaal niet van bewust dat een naakte vrouw lag met mij. Toen ze weg was, Choeni rolde, leunde over me heen en kuste mijn borst. Ik moest duwen haar weg onder de dekens.
  
  
  Terwijl Choeni was aan het aankleden was, riep hij Slocum ' s kantoor en vroeg om een telefoonnummer waar hij kan bereikt Lily Mira. Lily leek in een goede stemming toen haar vader sprak tot haar. Ze zei dat ze ontslagen uit het ziekenhuis snel en gaat naar Madras zoals gepland. Haar voorgestelde hey, nemen de Prins met haar toen ze vertrekt rond Calcutta. Zij enthousiast is overeengekomen en zei dat iemand zou onmiddellijk vragen door familieleden op te halen van de hond.
  
  
  Hij was blij, dat Ay had genoemd. Tot zo ver mijn fret opdrachten hebben alleen veroorzaakt Lily hoger pijn. Misschien is de hond zal u helpen door de moeilijkheden, die op u wachten. Ze zei hey, al het beste en opgehangen.
  
  
  Vervolgens wendde hij zich tot Choeni.
  
  
  We zouden om te stoppen door haar huis voordat we gingen naar Kolonel Wu ' s. Toen ik achter het stuur, besefte ik dat ik mijn geest was nog te druk met Choeni — ik zelfs vergeten te kijken op de achterbank. Wanneer haar omdraaide, een vaste duim wees openhartig tussen mijn ogen.
  
  
  "Bang, bang, Nick Carter, je bent dood."
  
  
  Choeni draaide zich om en trok een pistool in haar tas. Ik moet gestopt met haar voordat ze begon te schieten. De man op de achterbank snel grabbelde voor zijn pistool.
  
  
  "Kalmeren, Sokolov", riep ik.
  
  
  Het vet russische aarzelde, één hand onder zijn jas.
  
  
  'Wie is dit? Choini gevraagd. "Wat wil hij?"
  
  
  Sokolov stelde zich voor. "Kameraad Alexander Sokolov," zei hij. "Consul in Calcutta van de Unie van Socialistische Sovjet Republieken."
  
  
  "We hadden geluk," zei ik. "Hey, vertel me de waarheid, Sokolov. Je bent een KGB-spion, zoals de meeste russische diplomaten rond het buitenzwembad."
  
  
  De russische hief zijn handen in overgave. "Jullie Amerikanen... je bent altijd zo pragmatisch. Oké, haar spy. Misschien kent u wel. Is dat niet zo, Carter?" En u, Juffrouw Mehta?" U behoort ook tot onze nederige beroep. Klopt dat?'
  
  
  Choeni fronste en te beantwoorden. "Het maakt niet uit," zei hij. "We zijn geen vijanden van vandaag." Hij hief zijn handen, en boog zijn hoofd nadenkend. "Morgen... wie zal het zeggen? Morgen kunnen we elkaar doden, maar vandaag... vandaag zijn we samen moeten werken.
  
  
  'Wie zegt dat? Ik vroeg koeltjes.
  
  
  "Ik ben, Kameraad Carter. We hebben een probleem.
  
  
  'Ons?'
  
  
  'Ieder van ons. Op je. Ik wel. Bij Miss Mehta ' s. Ik heb orders om u te doden.
  
  
  Choeni flinched, en hij zag haar hand vast op de kleine pistool zij nog in het bezit. Ik was niet bang van haar. Nog niet. Hij wist hoe hij Sokolov gewerkt. Als hij me zou vermoorden, zou er geen waarschuwing.
  
  
  "Ik heb orders om te doden alle agenten die verantwoordelijk zijn voor de terroristische aanslagen op onze diplomatieke missie in Calcutta," zei hij. "Morgen kun je dezelfde volgorde... om me te vermoorden en alle Chinese agenten in de stad, dan de Indianen, zoals Miss Mehta... iedereen die verantwoordelijk zouden kunnen zijn voor dit."
  
  
  Ik vroeg haar " waarom bent u te wachten? Je hebt nooit verlegen over het doden van mensen voor."
  
  
  — Want ik denk niet dat het gaat helpen." Ik vermoed dat de explosies zullen blijven. Ik vermoed dat niemand de schuld is van ons. Haar vermoeden is dat iemand... wat je het noemen... wil iemand het put ons tegen een andere vriend.
  
  
  Ik keek naar de russische voor een tijdje en bijna vertrouwde emu met het. Hij kon de waarheid vertellen... dit keer.
  
  
  "Iemand het spelen van een spel,"stemde ik in," en we zijn allebei wordt uitgelachen."
  
  
  "Ja, ja," zei hij, knikkend. 'Het is waar. Iemand is het creëren van problemen tussen ons.
  
  
  Vroeg ik haar. "Hoe doen we dit?
  
  
  Sokolov schudde zijn hoofd helaas. 'Ik weet het niet. Maar ik heb een ander probleem. Horen We vreemde dingen. We horen over de bedreigingen. Er zijn mensen die zeggen dat ons consulaat zal worden geblazen-up op de vijftiende... dag van de onafhankelijkheid.
  
  
  "De straten zijn vol met mensen," Choeni toegevoegd. "Dit zou de perfecte dag voor de daden van geweld."
  
  
  "Er is sprake van vergelding — directe vergelding — als het consulaat is beschadigd, "zei hij.
  
  
  Ik voelde het zweet onder mijn kraag. Ik kon me niet voorstellen wat er zou gebeuren als de dreiging werkelijkheid werd.
  
  
  Vroeg ik haar. — Waarom vertelt u me dit allemaal?" "Sinds wanneer zijn fretten helpen de Amerikanen?"
  
  
  De russische zuchtte. "Omdat ik werd bevolen om te stoppen met je. Maar alles wat ik kan vinden geeft aan dat u niet verantwoordelijk bent... wij hebben u nodig, onze andere Amerikanen. De mensen die er de bommen, niet door de CIA, of AH . Het bestaan ...'
  
  
  Hij zei niets, en haar de zin eindigde voor hem. "Ze zijn kinderen," zei ik.
  
  
  Sokolov knikte instemmend. - Ja, het is belangrijk deze kinderen.
  
  
  "Ik denk het niet," Choeni zei. 'Het is onmogelijk'.
  
  
  Ze maakten bezwaar, maar ik voelde dat ze aan het denken was over de feiten moet ze vertelde de politie. "Een jongen werd vermoord, buiten het Amerikaanse consulaat gisteren," zei ik.
  
  
  "Een onschuldig kind," Choeni zei. 'Voorbijganger.'
  
  
  "Een terrorist" Sokolov geraden. "Sterrenbeelden van kinderen vandaag de dag... het is niet voor jou," zei hij met een glimlach.
  
  
  "En niet voor u," zei ik. "Ik heb zelfs de Maoïsten nog niet gezonken deze diepe nog niet."
  
  
  Hij gleed in de autostoel en opende de deur. "Dat is alles wat ik heb te vertellen," zei hij.
  
  
  Toen hij eruit kwam, stak hij de sleutel in het contactslot in, startte de motor en reed naar Choeny ' s huis. Terwijl ze veranderde haar kleren, hij stond op het balkon en keek naar de vreemde stad wakker in de nieuwe morgen van de eindeloze strijd voor overleving. Ik was nieuwsgierig naar het monster dat doodsbang deze gekwelde stad. Die koos Calcutta als het slagveld van twee machten? Wat heeft hij te hopen om er uit te komen? Ik had geen idee. De tijd begon te dringen, en er werden geen resultaten. Het is nog maar drie dagen, en mijn tips zijn geworden ontmoedigend schaars. Wie gebruikt kinderen als terroristen slim was. Het parcours was bijna onmogelijk om te volgen.
  
  
  Alles wat ik had was Zakir Shastri. Ik kon alleen maar hopen dat Kolonel Wu ' s brede invloed in de stad zou mij helpen met het vinden van de persoon achter die naam.
  
  
  Van Choeni, reden we zuidwaarts naar de Baai van Bengalen, volgende Kolonel Wu 's instructies, door middel van een flatscreen delta regio waar de machtige Ganges en de ego' s van verschillende zijrivieren gemaakt van een vruchtbare headland, al duizenden jaren. De Wu Herenhuis over het hoofd gezien de Hooghly Rivier. Het was een uitgestrekte complex dat leek het ook geweest onder constructie voor een lange periode van tijd. Het landgoed strekte kilometer op één hellend terrein en opgenomen struiken, loofbomen, en grote weiden voor paarden. Het grote huis, gebouwd rond zuiver witte steen, scheen als een tempel in de zon.
  
  
  Wanneer we omhoog getrokken in de verharde parkeerplaats in de voorkant van het grote huis, twee geüniformeerde ambtenaren liep uit om de auto te openen deuren en begeleiden ons door de grote dubbele deuren naar de lobby. Voor een moment voelde het alsof we stapte in het verleden en bevonden ons in het paleis van een van de vijf honderd vorsten, die had geoordeeld dat de kleine staten rond die India en Pakistan waren opgegroeid.
  
  
  De zaal was ongelooflijk luxe-de grond was van het fijnste marmer en keramische vlecht, de kolommen werden omringd door puur marmer, de muren waren behangen met prachtige oude wandtapijten, meubilair dateert uit de oude perioden van India.
  
  
  Het was meer een museum dan een thuis, meer een tempel dan een woning. Onze gidsen stoppen, terwijl we kijken naar al deze pracht en praal, en dan stilletjes ons leiden naar de deur om de grote zaal naar de andere zaal. Het was slecht verlicht, en is gebouwd rond de ruwe stenen die is opgewekt uit de banner van een Chinees dorp.
  
  
  In het midden van de kamer was een hut, het dak van vijf meter boven de grond. Het is gemaakt van karton, oude planken, verpakking, kisten, lege blikjes, en de bodem van een roeiboot.
  
  
  Kolonel Wu zat in de deur van de hut, een vuile witte dhoti rond zijn lenden. Hij was op zijn hurken in een eenvoudige yoga-pose. Toen hij ons zag, ging hij een beetje, maar stond niet op.
  
  
  "Ah, u bent gekomen. Eenvoudige, gekke herinneringen. Ik werd geboren in een hut zoals dit, " zei hij, zich uitstrekt. "Het is goed voor mensen om te onthouden en te zeggen dat ik zal altijd anders zijn."
  
  
  Hij stond op zijn voeten en boog in deemoed. "Ik ben vereerd te zijn dat u een bezoek aan mijn huis, Missen Mehta," zei hij. "En u, Meneer Carter. Uw aanwezigheid verheerlijkt mijn nederige positie.
  
  
  Choeni snel beantwoord, maar ik moest de juiste woorden te vinden. Ik raakte verward.
  
  
  De nette kleine man leek in verlegenheid gebracht te worden gezien het dragen van boer kleding. Hij verontschuldigde zich en zei dat hij terug zou komen toen hij werd "meer gepast gekleed voor deze voorname gasten."
  
  
  Hij sprak snel in het Chinees, en twee jonge meisjes in Oosterse kleding kwam uit de andere kamer. Ze boog zich en kwam terecht in de voorkant van ons, ih strak enkel-lengte rok beperken ih shaggy om een paar centimeter. Ze voorbij ons via een andere deur naar een aangename Western-stijl, met zachte muziek en een SATELLIETTELEVISIE, tapijt op de vloer, moderne meubels, en een kreun hangen, dat er uitzag als een echte Pollock. "De leraar zegt, doen wat u wilt hier; hij zal hier in een minuut," zei één van de meisjes. Dan zijn ze beide verdwenen door de deur.
  
  
  Boven de grote open haard hing een schilderij van Chiang Kai-shek als een jonge man, als hij regeerde het vasteland van China. Een even groot schilderij hing op de tegenoverliggende muur. Het was
  
  
  Sun-Yat-sen.
  
  
  "Woo was niet een echte kolonel," Choeny commentaar als hij keek rond in de versierde kamer. "Dit is een eretitel die hij kreeg voor zijn persoonlijke strijd tegen Mao en de Communisten. Hij was nog maar een jongen toen hij diende onder Chiang Kai-shek.
  
  
  Ik was ongeveer om haar te vragen iets, maar een Indiase jongen in een witte jas kwam en leidde ons naar een teak bar met tiger huid trim. Zoals alles in dit huis, ik was ook getroffen door de aanvoer van alcohol. Er was een goede whisky, fijne brandewijn, en een uitstekende collectie van vintage rum. De jongen stelde ih met meer kennis dan de barman gieten kamp.
  
  
  Wij gekozen voor een Jamaicaanse rum, en waren gewoon het nemen van een slok toen de Kolonel kwam binnen, gekleed in korte broeken en laarzen.
  
  
  Hij was het die naast mij stond, staarde me indringend aan.
  
  
  — Wilt u een rit met paarden voor het diner?"
  
  
  Ze werd gevraagd om me te vertellen dat ik de tijd niet voor, maar Choeni overeengekomen te snel. Hij stuurde haar en een van de andere meiden te wijzigen, dan leidde me naar beneden van een korte gang bekleed met beelden. In de gang, wij langs een rond overdekt zwembad met helder blauw water, en ging door een deur, stak vervolgens een stenen brug die verdeeld de binnenkant van de enorme zwembad van buiten.
  
  
  Drie paarden werden haasten naar de andere kant van een kleine brug waar er een omheind pad, maar hij negeerde ih en zwaaide met zijn hand in de richting van het park, op het terras beneden.
  
  
  Vroeg hij. "Zou u graag om te schieten op vliegende doelen?
  
  
  Om de tijd te doden totdat de mooie dame komt weer.
  
  
  Een schaduw van verdenking schoot door me heen, en ik keek naar de kleine man ' s handen. Ze waren onverwacht sterk en pezig. Ondanks de gemanicuurde nagels, zijn handen waren ruw, zoals een boer.
  
  
  "Skeet," zei ik. "Ik ben er vrij goed in."
  
  
  Hij glimlachte. "Continental," verontschuldigde hij zich, en hij realiseerde zich dat ego ' s manier van spreken was veranderd. Wanneer hij ontspannen is, liet hij los van de ruwe-engelse taal die hij gebruikt om te ontwapenen zijn gasten. "Dit is een uitdaging... net zoals in het echte leven. Je weet nooit in welke richting het doel van kans zal gaan."
  
  
  Ik heb hem niet begrijpen, maar ik volgde hem naar de plaats waar het gooien van de machine zat en zag twee jonge knechten lopen naar ons met de door hun gekozen geweren in hun handen.
  
  
  "Duizend roepies een plaat," zei hij, en pakte de bruin en liep naar de twintig-zeven-meter grens. 'Goed?'
  
  
  Voordat hij iets kon zeggen, gaf hij een signaal, en een heldere gele schijf vloog in de lucht. Het bruin worden ontslagen, en de schotel ontplofte twintig meter afstand van de kleine metalen gooien machine. Het was een goed schot, open naar voren, om hen heen, die zich klei platen in de regen rond de scherven.
  
  
  De kleine man glimlachte trots en wachtte. Haar, ging naar de lijn, ingevoegd een patroon in één van de kamers van mijn gekozen geweer en gaf een signaal naar de jongen in het huis, het gooien van een machinepistool. Ik schoot haar. De klei plaat verbrijzeld zoals poeder -, en hij voelde een felle tevredenheid van de directe hit.
  
  
  Kolonel Wu niet geven me veel tijd om te verkneukelen. Hij onmiddellijk opgeroepen een ander gerecht, ontslagen, en druk op de schijf. Haar werd meteen gevolgd door een lichte kick. We schoten snel, zo snel dat ik me zorgen ging maken over de jongen in de machine gun, die moest leg de plaat op de krachtige gooien handvat en neem zijn hand weg voordat de zware veer gooide het doel in de ruimte. Er is geen regel die zegt dat je moet laat de plaat en schiet zo snel als de andere persoon vernietigt hun eigen doel, maar zonder een woord te zeggen aan ons, we hebben onze eigen voorwaarden.
  
  
  Wanneer Choeny bij ons kwam, waren we schieten op wild, vermoeiend tempo en bedekt met zweet. Mijn armen deed pijn van de constante opheffen van vier kilo staal en mahonie, en mijn schouder verbrand van de terugslag van de voorraad, zelfs als ik viel op mijn knieën en leunde moeilijk op de beurs. Wu heeft me verrast. Hoewel hij klein was, hij leek niet meer problemen dan ik. Haar zag, de drive om te winnen in de hoeken van de rta ego als die van haar opgaven en het laden begon te barsten, dan wordt gespoten naar de filistijnen. "Dan," de jongen achter ons aangekondigd. "Zowel zeventig-vijf op een rij."
  
  
  "Tien duizend roepies," Kolonel Wu schreeuwde, het verhogen van zijn geweer voor een schot.
  
  
  Hij raakte in de plaat. Mijn handen nauwelijks trilden toen stak ik mijn geweer voor de zeventig-zesde schot op een rij. Ze werd aangereden op de schijf door een lade en tien meer voordat ik voelde wind op mijn nek.
  
  
  Wu voelde de zwakke wind te laat. De plaat werd hij gevraagd voor plotseling dook als hij de trekker overhaalde. De gele schijf zwom triomfantelijk en ongedeerd aan de overkant van de granaatscherven bezaaide veld in de voorkant van de machine gooien. Alleen deze plaat ontsnapt aan het wapen van de ego.
  
  
  Kolonel Wu hield het geweer aan zijn schouder voor een moment, dwingt zich aan een nederlaag accepteren. Voor een moment zag hij de demonische woede in die schuine ogen. Hij was niet een verliezer, maar toen keek hij me aan, hij glimlachte weer, boog, speelde de rol van een eenvoudige boer.
  
  
  "Tien duizend roepies om een beroemde Amerikaanse."
  
  
  Hij zwaaide met zijn hand, en de jongen kwam met een chequeboek. Wu krabbelde de hoeveelheid en overhandigde mij de cheque.
  
  
  Hij nam hem op, hield hem tussen zijn vingers, van plan om het scheuren.
  
  
  "Het plezier was van mij," zei ik.
  
  
  "Wacht," Choeni genoemd vanaf het einde van de vuren lijnen waar ze moest kijken. Ze liep naar ons toe en nam het controleren van mij. "Om te voldoen aan uw kinderen. Ja? ' zei ze nadrukkelijk met nami. "Voor tien duizend roepies ih ble om voer voor vele dagen."
  
  
  "Natuurlijk," Wu overeengekomen. 'Voor de kinderen.'
  
  
  Vroeg ik haar. Zal ze aan uw kinderen?'
  
  
  De kleine man lachte en wees naar beneden de heuvel met een ommuurde compound ongeveer vier honderd meter afstand.
  
  
  "Een weeshuis," Joni uitgelegd. "Hij redde honderden kinderen van de straat. Hij geeft ze onderwijs, kleding en huizen tot ze oud genoeg zijn om voor zichzelf op te komen."
  
  
  "Maar zoveel mensen hebben hulp nodig," Wu zei: helaas. "Zelfs een rijk man als ik kan het niet helpen, hen allen."
  
  
  Wu wees, en haar stem zag de kinderen in het veld onder ons. Honderden, voornamelijk jongens, gespeeld in de beschutting van de omheinde speeltuin. Ze deed me denken aan de jongen die ik gezien had bij de chemische fabriek, en de kleine dode jongen in de straat naast de vernielde Mercedes in de voorkant van het Amerikaanse consulaat.
  
  
  Haar vervloekt verdachte haar gedachten. Wu was waarschijnlijk een vrijgevig mecenas, maar haar was nog steeds verdacht van hem. Ik wilde niet geloven dat hij iets te maken had met de aanslagen, maar de gedachte niet zou weggaan.
  
  
  "Misschien ken je de man die ik zoek," zei ik scherp. — Met uw interesse in kinderen, misschien weet u een bepaalde Zakir Shastri. Zo ver als ik het goed begrijp, is hij ook de kinderen van de banner."
  
  
  Kolonel Wu siste door zijn tanden. "Deze zoon van een slang," zei hij in het Chinees. 'Ik ken haar ego. Hij ontvoert kinderen en gebruikt ie voor zijn eigen doeleinden. Ze werd gered door een aantal ego klauwen, maar ih altijd blijkt groter te zijn.
  
  
  Choeni fronste, waarschijnlijk afvragen waarom Shastri had gezegd haar. Het was een berekend risico om te zien hoe Wu zou reageren, maar de moeite was tevergeefs. Hij reageerde de manier waarop de meeste mensen zouden, en ik had nog steeds op zoek naar een lead.
  
  
  — Waarom wil je hem spreken?" Wu gevraagd. — Was hij betrokken bij de bomaanslagen?"
  
  
  Haar, schudde hij zijn hoofd. — Ik weet het niet zeker.".. misschien.
  
  
  "Misschien kunnen we helpen," Wu voorgesteld. "Kinderen op straat zouden weten waar deze persoon vandaan komt."
  
  
  Hij knipte met zijn vingers, en een jongen kwam naast hem staan. Wu sprak hem voor een lange tijd in een dialect dat ik niet begreep. Hij glimlachte triomfantelijk als de jongen draafde terug naar het huis.
  
  
  "De kinderen zullen vragen," zei hij. "Weinig mensen zouden dit moeten weten Zakir. die werden er door getroffen.
  
  
  Ze zullen u bij hem brengen.
  
  
  Hij knikte zijn dank.
  
  
  "Nu gaan we spelen," Wu aangekondigd, die ons naar de paarden.
  
  
  We zadelden de nerveuze dieren en de weg naar de plaats waar het landgoed grenst de rivier. Hij toonde ons zijn eigen haven en vier elegante speedboten, dan leidde ons naar de dikke opgedoken plexiglas handbalvelden en langs het pad naar een negen-holes-golfbaan op een mooi grasveld.
  
  
  "Heb je alles," Choeni merkte, en de kleine Chinese man keek naar mij, wacht op mij om iets te zeggen.
  
  
  Dan is haar ego begreep haar. Hij was een kleine man met een enorm ego. Tennisbanen, golfbanen, mooie tuinen... maar dit was praktisch niet gebruikt, ze waren gewoon trofeeën die getuigen van de ego ' s financieel succes. En we werden hier als het publiek ego ' s, uitgenodigd om pat het ego op de schouder en zeg hem hoe cool hij was. Hoewel haar ego nodig haar te helpen, haar gaf in een voorgevoel. "Bijna klaar", zei ik verkeerdelijk als ik omhoog getrokken naast Choeni en leunde in te geven haar een zachte kus op de wang. Wu ' s reactie verraste me. Hij lachte, een harde, husky geluid voor zo ' n kleine man.
  
  
  "Misschien," zei hij, en hij reed voor ons uit naar het huis.
  
  
  Binnen in het huis, hij leidde Choeny en me naar verschillende appartementen op de begane grond. Verse Zweden werden aangelegd voor mij, en ik gedoucht en gewijzigd voordat u gaat terug naar beneden.
  
  
  Wu was op mij te wachten in Ego ' s office, een twee-verhaal kamer panelen over precious woods en uitgerust met kasten van de eerste publicaties. Hij zat achter een groot bureau, die hem er zelfs kleiner en meer onbeduidend dan hij in werkelijkheid was.
  
  
  Om hem heen, de meisjes zaten op de tafel en op de vloer voor hem. Ih tien was, Indiase, sommige Oosterse, wat dus lichte huid, dat ik vermoedde dat ze waren pure volbloed blanken.
  
  
  "Zoals ik al zei," Wu zei met een glimlach. — Ik heb alles.
  
  
  Hij zwaaide met zijn hand sierlijk over de hoofden van de ernst van de meisjes.
  
  
  "Kies er een," zei hij. "Of twee. U bent mijn gast.
  
  
  
  Hoofdstuk 9
  
  
  
  
  "Ik ontdekte al vroeg de Heer Carter," Kolonel Wu zei trots, " dat er tekenen van een pad naar succes. Ble aan wie, waar in de hal een persoon is op deze weg, door wat zij het liefste wil. Eerste, vol van leven. Toen... materialisme, zoals je het noemt in uw land. Dan, bij de eerste tekenen van grote rijkdom, status. Nog later — veel van de seksuele tevredenheid. Voor een succesvolle Arabische, dit is een harem. Voor de Japanse geisha. Voor een rijke Amerikaanse vrouw.
  
  
  "En voor de Chinezen?"
  
  
  Hij zwaaide met zijn hand. "Bijvrouwen, natuurlijk. Net als deze prachtige wezens. Zeer zorgvuldig geselecteerde type voor elke smaak en wensen.
  
  
  "Waarom, Kolonel Wu?"
  
  
  'Waarom wat?'
  
  
  "Ja, waarom heeft u mij uw bijwijven? We zijn niet echt oude vrienden, door hen die deel meesteressen. Wu grijnsde zelfvoldaan. Hij boog en deed alsof ootmoedig weer, maar ego ' s lippen te snuiven. "Omdat Wu wil om een geschenk te geven aan een grote Amerikaanse agent."
  
  
  'Wil aardig gevonden te worden?'
  
  
  "Stop dit bombardement," zei hij. "Het redden van onze stad verder lijden."
  
  
  — Ik ben er al mee bezig. Dit is mijn baan. Je wilt iets anders.
  
  
  'Ja. Na verloop van tijd, de storing zal worden vastgesteld. U kunt dit doen. U kunt het bewijs leveren.
  
  
  "Wie kan ik de schuld? De Russen?
  
  
  "De Mannen," zei hij. "De Chinese Communisten. Laat ze dragen de schuld voor deze buitenzwembad dreiging over de hele wereld. Doe het voor mij, en ze zijn van jou... een of alle van hen.
  
  
  Ik kon mijn ogen niet af van de onregelmatige rij van meisjes, hun bijna naakte lichamen glinsterend in het zonlicht streaming via de grote ramen aan de andere kant van de kamer. Het zou gemakkelijk genoeg om de schuld van de Chinese Communisten als ze eenmaal werd opgespoord door de terroristische leiderschap, en ze zeker niet te danken haar rode collega ' s loyaliteit.
  
  
  "Een kleine gunst," zei hij, "voor zo' n heerlijke beloning. Wat voor soort man zou hem neer, Mr. Carter?
  
  
  Haar aarzelde, en net als die van haar was op zoek, van het ene meisje naar het andere, de deur opende. De knecht achter mij zei een paar woorden in het Chinees, en Kolonel Wu stond op in wanhoop.
  
  
  "Miss Mehta is terug," zei hij. — We zien haar in de eetzaal.
  
  
  Hij liep om de stoel en glimlachte weer.
  
  
  "Denk er eens over," zei hij. "Voor een nacht van plezier dat je kan beleven."
  
  
  Zijn gestopt voor een dag. Een idee bij me opgekomen. Ze legde haar hand op Wu de mouw, en hij stopte ook.
  
  
  — Er moet toch iets meer dat een zeer rijke man wil, Kolonel Wu. Vol van leven, alles wat hij ooit heeft gezien, status, alle vrouwen zijn ego lichaam aan kan... maar wat anders? Zeker, er moet iets anders zijn dat een persoon als jij wil. Wat is het, Kolonel?"
  
  
  "Natuurlijk, Meneer Carter." Hij lachte. "En dan al dat een persoon kan maar wilt vertrouwen... de ultieme en meest ongrijpbare verlangen." Hij leidde me naar de hal. Met haar hand leidde hij haar in een grote eetkamer met een lange tafel en enorme kroonluchters. Hij zat aan het hoofd van de stoel als een regerende sultan.
  
  
  Het ego van reuma niet bevredigt mij. Op een of andere manier wist ik dat hij niet in staat was op zoek naar zekerheid. Ik had het gevoel dat hij wilde iets anders. Maar waarom?
  
  
  Ik had geen tijd te dringen. Een paar minuten later, een lange stoel gevuld was met wijn en yastva, en een hoorn des overvloeds werd gedoucht op ons. Voor de kleine man, Wu gegeten hadden, een enorme hoeveelheid, en was nog steeds ale wanneer de dienaren van de skinny kind naar de opvang aan de onderkant van de heuvel.
  
  
  Hij leunde naar voren en vroeg aan de jongen vragen in een afgemeten toon die soms maakt hem praten. Maar de magere jongen teruggeschrokken van me weg. Verrassend, Choeni kwam tot mijn redding.
  
  
  Ze sprak zachtjes naar de jongen die in een dialect die ze niet had gehoord, en leek te krijgen zijn vertrouwen snel.
  
  
  "Een man genaamd Shastri bang heel veel van hem," vertelde ze me. "De man bood de emu een opleiding en vervolgens probeerde te lokken ego in de auto. Hij liep weg en kwam hier aan Kolonel Wu ' s shelter.
  
  
  "Vraag hem, waar hij zag deze man."
  
  
  Kolonel Wu ingegrepen. Hij hield een fazant been druipen met saus rond de rode wijn en zei tegen de jongen om de kurkentrekker.
  
  
  Het trok een paar woorden genoeg om te begrijpen wat de jongen aan het praten was over.
  
  
  "In een tempel met een glanzend rode toren", hoorde ik haar zeggen.
  
  
  Hij zei nog meer, maar de betekenis ontging me tot Choeni vertaald voor mij.
  
  
  "Hij is er niet zeker van," zei ze."Hij herinnert zich alleen de tempel en de goeroe."
  
  
  "En de stralende rode toren," Kolonel Wu toegevoegd. "Het moet een monument."
  
  
  Wu glimlachte en leunde achterover in zijn stoel trots. Hij leek te denken dat hij zou opgelost de gehele kurkentrekker probleem voor mij. "Ik ben heel blij om te helpen de Amerikaanse agent," zei hij, opstaan uit zijn stoel.
  
  
  Hij bijna stuurde ons weg. Hij riep zijn knechten, en zij leidden Choeni en mij door het huis naar een geparkeerde Mercedes.
  
  
  Wanneer we terugkeren naar de stad, heb ik geprobeerd om meer informatie te krijgen van nah. Ik moet weten zo veel als ik kan, dacht ik, voordat haar rapport naar Raju maakt een einde aan al het werk.
  
  
  "Veel van onze tempels hebben torens," zei ze. "En velen om hen heen zijn rood. Is dit belangrijk?'
  
  
  "Verdomd belangrijk," zei ik. "Dit is de volgende koppeling in te breken. Misschien is dit Shastri hangt daar rond, misschien is het een soort van hoofdkwartier van het ego.
  
  
  Ze schudde haar hoofd, in een poging om na te denken. "Het kan overal zijn. Zelfs de oude tempel, de ruïnes... het hele platteland is bezaaid met hen."
  
  
  Ee van reuma maakte me boos. We brachten uren met de kleine kolonel, en hij werd ongeduldig. We kwamen aan in het centrum van de stad, en hij stopte voor het consulaat te beseffen hoe snel de tijd voorbij was gegaan.
  
  
  De spanning in de stad was, zoals statische elektriciteit op een droge dag. Ik kon het voelen in de lucht. Tientallen gewapende Indiase soldaten stonden in de voorkant van het consulaat, geweren nonchalant over hun schouders. Andere soldaten stonden aan de zijkant van het gebouw.
  
  
  "Denk aan die tempel met de rode toren," Choeni haar verteld. 'Ik ben zo terug.'
  
  
  Een nerveuze Indiase soldaat hield me op de stoep. "De tweede soldaat vraagtekens bij mij op het metalen hek, dan leidde me naar de sergeant die gestationeerd was voor de dag. De sergeant vraagt me een paar vragen, dan kunt u een telefoonnummer kiezen.
  
  
  Slocum op mij stond te wachten in de deuropening van zijn kantoor. Nen was het niet dragen van een stropdas, haar haar was slordig en er werd zweet op haar voorhoofd, ook al was het koud in het kantoor.
  
  
  "We zijn het versterken van het gebouw," zei hij opgewonden. "We verwachten een aanval op elk moment."
  
  
  Hij zonk in de stoel achter zijn eigen. Hij veegde het zweet van zijn gefronste wenkbrauwen met een linnen zakdoek.
  
  
  "Ik heb gevraagd Washington te sturen 300 Mariniers te beschermen Amerikaanse levens en eigendommen," zei hij.
  
  
  "Mariniers", zei ik.
  
  
  "God zegene ons, we kunnen niet blijven ongewapende in de voorkant van de Russen. Ze zijn al die mensen hier met de zegen van New Delhi.
  
  
  "U zou willen beginnen Wereld Oorlog III hier?"
  
  
  "Als die klootzak wil het..."
  
  
  "Geweldig."
  
  
  Hij keek me scherp.
  
  
  — Heb je niet gehoord van de Rode Vloot?" "Ze hebben een squadron dat is al op weg naar de Baai van Bengalen voor de opleiding manoeuvres. Twaalf schepen onder het commando van een raket kruiser.
  
  
  "Je zou kunnen doen, weet je wel," zei ik. "Jullie kunnen praten over dit, hier en nu tot een echte nucleaire oorlog begint. Waarom ga je niet stoppen om na te denken over zijn? Hij stond op en liep naar het ego tabel. Slocum trok terug.
  
  
  — Heb je gehoord iets anders over de vijftiende?"
  
  
  'Dag Van De Onafhankelijkheid? Nog niet.'
  
  
  — Je zei dat er iets zou kunnen brouwen, weet je nog?" En haar heb ik gehoord dat het russische consulaat zal worden opgeblazen. Uw consulaat moeten worden getroffen op hetzelfde moment.
  
  
  Slocum was alert. Het raakte hem direct.
  
  
  — Bent u zeker dat er iets gaat gebeuren vandaag?"
  
  
  'Nee. Maar ik heb het gevoel dat ze hetzelfde zijn mensen die gebruikt om planten bommen op 15 augustus, de planning van iets groots. U kunt eenvoudig de evacuatie van de mensen van het consulaat op de avond van de veertiende.
  
  
  "Mijn God," zei hij. — Dan is er niets dat we kunnen doen?"
  
  
  "Natuurlijk," zei ik. "Vertel uw schildwachten niet om de kinderen te laten gaan naar buiten om het consulaat."
  
  
  'Kinderen?'
  
  
  'Ja. En mij helpt bij het vinden van de tempel met de rode toren. Ik moet het hebben van de grootste kaart van de stad die je al hebt.
  
  
  Slocum gedrukt op de intercom-knop. Een paar minuten later, zijn secretaris verspreiding van de kaart op zijn bureau.
  
  
  Op basis van Kolonel Wu ' s estate, trok hij een cirkel met een straal die een jongen kunnen lopen in slechts een paar uur. Vervolgens werd hij opgeroepen door verschillende Indianen rond Slocum ' s hoofdkwartier en vroeg ie om de tempels binnen die cirkel.
  
  
  Ze staan bekend om twee tempels met een rode toren.
  
  
  "De één om hen heen is een replica van de beroemde Overwinning Toren," een Indiase minister in haar vijftiger jaren heeft me dat verteld. "Dit is de zogenaamde Qutb Minar. Het is gebouwd in rode zandsteen en heeft een hoogte van meer dan dertig meter, een wenteltrap leidt naar de top.
  
  
  Het werd gebouwd voor de divisie. Nu is er weinig links van de tempel.
  
  
  'En de anderen?'
  
  
  — Dit moet de tempel van Ossian in het oosten van de stad. Het is deels een ruïne; weinig mensen er naartoe te gaan.
  
  
  Hij bedankte haar en ging naar buiten naar de plaats waar Choeni stond te wachten in de auto. Toen heb ik haar verteld wat ik wist, ze toonde me de weg naar de eerste tempel van de vrouw genoemd.
  
  
  Toen we aankwamen vijftien minuten later, zag ik dat Qutb Minar, zoals een tempel, was niet erg geschikt... het was niets meer dan een grote rode toren. Haar, wilde iets anders, al wist ik niet zeker wat. Een soort van generale staf met een ruimte voor een groot aantal mensen - iets afgelegen, verborgen, waar de autoriteiten niet kijken.
  
  
  Ossian ' s tempel zag er veel belovend. Vierkante kolommen ondersteunde de stenen gewelven, de gevels van ingestorte gebouwen, de binnenplaats stond een stapel omgevallen stenen. In een hoek was een twee-verhaal van de rode toren. De ruïnes veranderd in dichte vegetatie rond struiken en bomen. Rook steeg op een zachte spiraal door de bomen.
  
  
  "Ik ga een kijkje nemen."
  
  
  "Ik ben met u," Choeni zei.
  
  
  We passeerden door de ruïnes. Sommige gebieden werden gewist, zodat de gelovigen konden komen en roepen de zegen van hun waterbronnen.
  
  
  Tussen de ruïnes, vonden we een goed gebruikte pad dat leidde gewoonlijk langs het einde van de tempel, het struikgewas in. We waren bijna aan de bomen, zag ik een grote donkere groene tent.
  
  
  We verlaten het parcours in de stilte en begaven zich in het struikgewas om te rusten. Eerst zagen we alleen maar bomen en een groot linnen tent. Toen zag ik een kleine vuurplaats en een verse. Een man kwam uit onder de tent, rekte zich uit, en keek rond, hoestte, spuugde op de grond, en ging terug naar binnen. We hebben niet iemand anders. Een paar trekjes van de rook gekruld uit de brand. Er was een geluid achter ons — de helft van sob, de helft schreeuwen, woede getint met hysterie. Ik draaide me om en zag een figuur naderen van de weg die we net had genomen.
  
  
  Het was een man die liep snel, maar hinkte een beetje. Toen hij dichterbij kwam, zag ik dat hij was breed in de schouders en sterk, een man die gemakkelijk kunnen schrikken van een kind. Ik was benieuwd of het zou Zakir.
  
  
  We dook in de struiken, als hij door mimmo. Hij keek niet in onze richting. Ego ' s ademhaling was hectisch, en ik vermoedde dat hij was zo snel. Haar, draaide zich om Choeni zodra hij voorbij mimmo ons.
  
  
  "Ga terug naar de auto en wacht op mij," zei ik. "Ik ben van plan om hem te volgen."
  
  
  Het pad leidde naar de andere kant van de ruïnes, en door middel van een bos. Spoedig waren wij aan de achterkant van de oude tempel. Slechts een muur overleefd. Het werd gebouwd rond een groot stenen blok en maretak tien meter hoog en dertig meter lang. De man leunde tegen dit kreunen op adem komen. Vervolgens keek hij om zich heen, zag niemand en geperst door het dichte struikgewas dat leek te verbergen voor de opening. Hij verdween er.
  
  
  Ik gaf de man twee minuten, dan liep daar en vond een maas in de wet.
  
  
  Het was donker binnen. Hij luisterde naar zijn eigen ademhaling beukende rond zijn longen. Anders dan dat, er was geen geluid. Hij schakelde de zaklamp en een smalle lichtbundel. Haar was in een aarden passage, over een tiental stappen die naar beneden leidt.
  
  
  Hij vond kaarsen en Amerikaanse wedstrijden aan de onderkant van de trap. Na de was van de kaars op de vloer geleid tot de rechter. De gang hier hoger was, meer dan honderd voet, en was gesneden uit harde klei, eventueel zandsteen. Twintig passen afstand, een dim-saint haar zag, dansen en glinsterend. De tunnel rook ongelooflijk oud en muf.
  
  
  Langzaam kroop in de richting van het licht. Ik niet hoor haar. De gang maakte een steile wegwijzer. Ik was even stil laat mijn ogen zich aanpassen aan het nieuwe licht. Voor me was een zeven-voet-vierkante kamer met een plafond hoger dan de tunnel. Twee gerechten waren zichtbaar in de kamer rond. Ten eerste, hij heeft haar niet zien, die veroorzaakt Brylev. Toen zag hij de fakkels, gevuld met wat leek op olie branden in de vaten ligt in vier muren. De kamer was leeg.
  
  
  Hij snel liep door de kamer naar de dichtstbijzijnde opening en begon naar de hal. Hij stopte en keek om zich heen. Ik denk niet dat er iemand mij gezien nog. Deze tunnel was kort en geopend in een langere passage die gespannen voor meer dan zeventig meter voor het beschrijven van een lichte buiging. Op regelmatige tijdstippen waren er kamers in het hoofdgebouw van de tunnel. Ze zag eruit als de cellen waar transcendentale monniken mediteerde in een buitenzwembad.
  
  
  Aan het einde van de tunnel, een andere wegwijzer gemaakt Stahl ruimer en lichter.
  
  
  Fakkels verlicht de weg, achter mij, maar voor mij leek het dat er een andere heilige. Toen zag ik de eerste lamp hangt aan een elektrische draad. Hier is de tunnel van de gebifurceerde: ik nam een rechte bocht, waar elektrische lampen opgehangen om de zeven meter intervallen. Een beetje verder is de opening van de tunnel in een grote zaal. De tunnel kleiner zijn geworden en leidde tot een klein balkon aan de achterzijde van het kreunen hall.
  
  
  Onder mij was er veel activiteit. Vijftien jongens, de meeste van hen in hun twintiger jaren, zaten rond een stoel, druk bezig met het versieren van de muren in de kleur zwart. Anderen knip stukken van de wieken. Andere jongens vol met lege blikjes en uitgevoerd ih via een poort naar een andere kamer.
  
  
  Outdoor vreugde overstroomde mij. Het werd gevonden door een fabriek voor de productie van de volledige naam, of ten minste één rond de plaatsen waar de terroristen hun twee-kwart van de bommen. Maar ik voelde een rilling toen ik me realiseerde dat de jongens hier waren ouder dan de man die ik gezien het verzamelen van kaliumnitraat in de chemische fabriek. Ze zag eruit als soldaten. Ze leek te weten wat ze aan het doen waren, alsof ie er werd getraind.
  
  
  Niemand zag me, maar ik kon het niet laten voorbijgaan via het balkon naar de dakrand zonder gezien te worden. Toen ging ik terug en probeerde de tunnel. Hij maakte een klein bordje, dan verhuizen, bijvoorbeeld, in dezelfde richting als de andere vork. Binnenkort is hij ook geslaagd is voor een aantal cellen. Deze waren in gebruik. Binnen waren stro zakken en vuil rugzakken, die misschien bevat de aardse bezittingen van de jongens.
  
  
  Deze tunnels kunnen verlengen voor vele kilometers onder Kolkata. Ik zocht een snelle verlaten of terug te keren naar de route die ik net had. Er was nog een lege ruimte aan de voorzijde van mij. Binnen was een bureau, een leunstoel, en een paar stoelen, en achter hen was een ingelijste houten deur.
  
  
  De kamer was leeg. Zijn de volgende dag ging snel voorbij. Het was niet vergrendeld.
  
  
  Opening zag hij een andere gang die leidt naar de oppervlakte. Hij stapte uit en ging terug naar de Mercedes.
  
  
  Choeni was er niet.
  
  
  Hij hoorde haar vraag rond de duisternis de overkant van de weg.
  
  
  - Nick, goed gedaan=).
  
  
  Ik draaide me om, en een zesde zintuig hebt geklikt in mijn hersenen. Misschien was het geluid of de glinstering van een metalen voorwerp in de zon. Ik weet het niet, maar ik kromp in elkaar en pakte mijn Luger.
  
  
  Vervolgens ego zag haar... de stoere Indian zou hij volgde haar naar de tempel. Hij naderde mij van de voorkant van de auto. Hij zwaaide met het mes onhandig over zijn hoofd. Onmiddellijk, de luger was in mijn hand.
  
  
  Hij haatte het pistool, natuurlijk, maar hij bleef komen bij mij. Hij ondersteund weg en schreeuwde een waarschuwing. Haar ego wil niet om haar te doden. Ik was er zeker van dat het Zakir Shastri, en ik zeker moest hem levend. Hij sneed door de lucht in de voorkant van mijn gezicht en wuifde weer als ik weg getrokken.
  
  
  In haar wanhoop, ze vuurde een keer een paar centimeter van zijn gezicht, als een waarschuwing, en lanceerde een tweede keer in zijn arm. De impact van de kogel hem draaien en vallen; maar hij sprong overeind en kwam naar me toe, zijn arm hangt slap omlaag.
  
  
  Hij schoot hem weer, dit keer in het been. Hij viel voorover als zijn ego had omgestoten.
  
  
  Instinctief, stapte ik terug en hield mijn geweer klaar voor de tweede aanvaller, maar de enige bewegingen die ik kon zien waren de Choeni naar me toe rennen van de andere kant.
  
  
  Zij wierp zich in mijn armen, maar ik duwde haar weg. Ik hoorde het geluid van voetstappen achter haar. De jongens rond de tempel liep uit en klom in een oude truck achter de ruïne.
  
  
  Ze rende weg, maar ik moest het vasthouden van de man naar beneden, voordat we het konden volgen. Ego draaide haar op haar rug met zijn voet.
  
  
  Hij was dood. Een gat in de grootte van mijn vuist was waar mijn ego ' s navel. Choeni zat naast me, duidelijk onaangedaan door de aanblik van bloed. 'Wie is dit?'.
  
  
  Hij viste uit de man zijn portemonnee in zijn zak en spreid het uit op de grond. De naam op de documenten was duidelijk leesbaar.
  
  
  "Zakir Shastri". Haar eindelijk gevonden.
  
  
  Hij knielde neer naast het lichaam. Hij zag onmiddellijk de bloedige gaten op haar arm en been. Haar niet missen. Iemand anders geschoten worden van de emu in de rug. Gapen stapte uit de voor-en scheidden haar navel in de voorkant van haar als een bloeiende bloem.
  
  
  Iemand probeerde te doden Shastri voordat hij kon praten, iemand die stond aan de overkant van de weg bij de potige Indische gemaakt van een zelfmoordaanslag met een mes.
  
  
  Maar wie?
  
  
  
  Hoofdstuk 10
  
  
  
  
  'Kijk! Choeni riep.
  
  
  Hij stond op en keek weer naar de truck. Geladen met jongens, hij snelde naar beneden de straat, het oppakken van snelheid. Hij gooide het stuur om te voorkomen dat een heilige koe lag hij in een sloot, dan een toeslag van openlijk op de kleine menigte van mensen die zich haasten uit het huis bij het geluid van geweervuur. Mensen krabbelde de kant, en de truck rammelde om de hoek.
  
  
  "Kom op," Choeni genoemd. "We volgen hem."
  
  
  De achterste ramen als we een sprong in de Mercedes. Gawking ogen bedekt het gehele raam met spinnenwebben. De tweede gapen sloeg op de deur en belandde ergens op de stoel onder mij.
  
  
  Uiteraard Shastri was niet het enige doel, maar ik had geen tijd om terug te schieten nu.
  
  
  Haar versnelde, en de Mercedes schoot naar voren als een pijl door middel van een luik. We zouden het bijna omgevallen boven in de hoek, en Choeni schreeuwde als ze probeerde te trekken zich samen.
  
  
  We sprongen op de stoep, volgde de stoeprand voor dertig meter, en uiteindelijk trok terug naar de straat. Een truck voor ons te verplaatsen zag haar en vertraagd om een andere auto te laten passeren voor ons als dekking.
  
  
  "Was je verbaasd?" Choeni haar vroeg.
  
  
  Ze keek me aan en schudde haar hoofd. Ze keek naar het raam, maar er was niemand die ons volgt. Ze was bang.
  
  
  "Kijk naar de truck,' zei ik. "Als we verliezen, kunnen we beginnen." De helft van een blok achter de truck, volgden we verder de stad in. Een Half uur later, wordt de truck gestopt bij de zij-ingang van de Ondergang te Dom Luchthaven, en de jongens sprong uit rond de box. De bestuurder, een dunne Indiase man in een Westers pak, reed ie in het stationsgebouw.
  
  
  We stapten uit de Mercedes en volgde hen naar het platform. Ih stond te wachten voor een oude DC-3 die eruit zag als het had gevlogen in Birma aan het begin van de tweede Wereldoorlog.
  
  
  Toen gingen ze vloekte hij onder zijn adem in. Er was geen noodzaak tot het volgen van het vliegtuig.
  
  
  — Kun je een ih flight plan? Choeni haar vroeg. "Misschien Raj u kunnen helpen."
  
  
  Ze dacht voor een moment vóór het lopen naar de trap van de toren. Toen ze terugkeerde, de DC-3 was al aan het einde van de startbaan.
  
  
  Ze keek blij en gaf me een bos sleutels.
  
  
  "Ze vliegen naar Raxol," zei ze. "Het is op de hellingen van de Himalaya, niet ver van Nepal. Het is meer dan zeven honderd kilometer verderop.
  
  
  Vroeg ik haar. "We hebben een vliegtuig te hebben?"
  
  
  "Piper Comanche," zei ze. — Heb je ooit gevlogen op de nen?
  
  
  'Ja.'
  
  
  'Haar ook.'Ze nam mijn hand en leidde mij naar buiten. "Het zal snel donker," zei ik. "Weet je zeker dat dit is een verlichte luchthaven?"
  
  
  Ze was lachen. "Maak je geen zorgen. We gooien wedstrijden om het licht van de start-en landingsbaan.
  
  
  Ik aarzelde, maar ze liep voor me uit naar de hangar. Toen ik daar kwam, was ze al in gesprek met een geüniformeerde politieman en het geven van orders aan de monteurs. Ze rolde uit de Comanche ,en we speelden dat spel aan boord. Tien minuten later zijn we vertrokken en gingen naar het noorden.
  
  
  Het was een lange vlucht, en het was al donker voordat we zagen de lichten van het dorp. Ze was aan het praten op de radio, en het onderstaande veld werd verlicht door het licht van de koplampen.. Choeni gemaakt, één ronde voordat ze vol vertrouwen verlaagd de auto in het verpakt vuil van het vliegveld. Er waren slechts twee andere vliegtuigen op de grond, en in de buurt van hen was de DC-3 die we zagen opstijgen in Calcutta. Choeni getrokken naar de parkeerplaats, en we verbonden met de auto naar de vleugel en staart voor het controleren van de DC-3. Het was verlaten. Er was geen teken van de bemanning of de jongens die we hadden gezien in Calcutta.
  
  
  In een klein stationsgebouw, een ambtenaar zat achter een loket. Hij keek verveeld tot Choeni toonde em de kaart in zijn portemonnee. Hij klaarde het op en kwam naar buiten met de theepot. Terwijl we aan het drinken waren een zwakke drinken, hij vertelde ons dat het een uur voordat we aankwamen, een auto vol jongens geland, en ih nam de truck.
  
  
  Hij wist niet meer dan dat. Hij nam ons mee naar een achterkamer waar we kunnen rusten tot de morgen.
  
  
  Bij het ochtendgloren, namen we de onverharde weg naar het dorp.
  
  
  Ik hield niet van het uitzicht van het dorp. Een paar stenen huizen, verlaten winderige heuvels, een straat met een paar dunne bomen in de dorre bodem en stof overal. De onverharde weg is verhard, en er waren de afgelopen truck-tracks.
  
  
  Slechts één andere auto had haar gezien in de omgeving, een oude Wandelaar die er vreemd uitzag, en uit de plaats zo hoog in de uitlopers van de Himalaya.
  
  
  Choeni sprak met de Rambler eigenaar. "Wij hebben uw auto om de omgeving te verkennen," zei ze. "Er is zo veel dat we niet kunnen zien vanuit de lucht bemonstering. Wij zijn goed voor het retourneren u voor deze.
  
  
  De man was niet geïnteresseerd. Hij zei dat de auto niet meer kon bewegen, en draaide zich om naar de steen was hij te hakken.
  
  
  In een ander huis, hebben we gevraagd of de bewoners hadden gezien een vrachtwagen met jongens passeren van mimmo. Ten eerste, de vrouw luisterde geduldig. Toen werd ze boos op iets Choeny zei. Haar ogen flitste en ze sloeg de deur dicht.
  
  
  Choeni was boos. "Ze doen dat niet in India," zei ze. "We luisteren, we zijn het niet eens, en we lachen de hele tijd. De jonge vrouw schrok. Ik hou er niet van.
  
  
  In het naburige huis, we ervaren het dezelfde afwijzing, hoewel het meer gematigd. De oude man die daar woonde leek immuun voor angst. Hij was al te dicht bij het graf. "Niemand zegt iets over de truck,' zei hij. "We hebben gezien ego' s alvorens met de ego ' s van een groepje jongeren. Maar degenen die vragen te veel vragen leven niet lang. Ga terug naar Calcutta. Alleen de dood heerst hier. Zelfs praten met je maakt mijn familie van verdachte. Ga naar huis.'
  
  
  Hij deed een stap terug en sloot de deur.
  
  
  Choeni fronste in verwarring. "Misschien moeten we terug gaan," zei ze. "We geven deze mensen de problemen. Het is genoeg voor hen zonder ons.
  
  
  — Bedoel je dat we gewoon moeten vergeten over de problemen brouwen in Calcutta?"
  
  
  "Nee, maar we kunnen vertellen Raj. Hij kan stuur ons een leger als dat nodig is.
  
  
  Haar, hij zei van niet, en bleef volgen de vrachtwagen van de tracks. Ze aarzelde een moment en blijf met mij. Ze stopte met het argument liepen we door het dorp, na de bochtige track van de truck banden aan de hoge hellingen. Achter ons was het dorp tot leven komen. De boeren kwamen uit hun hutten en keek ons vreemd. Blijkbaar, buitenlanders, althans Westerlingen, waren zeldzaam in dit gebied. Ik vroeg me af of het nieuws van onze aanwezigheid zou verspreid over het gebied.
  
  
  We liepen twee km de heuvel op en stopte bij de eerste paar struiken zagen we. We werden in een klein ravijn. Haar staan en keek naar de bergen met een cap van eeuwige sneeuw.
  
  
  "Het is hopeloos", zei hij, meer tot zichzelf dan tot Choeni.
  
  
  Vroeg ze. 'Waarom?'
  
  
  — We weten niet eens wat we zoeken. De bergen strekken zich uit over honderden kilometers. Deze vrachtwagen kon zijn weg in beide richtingen. We hebben geen kans van het houden van hem."
  
  
  "Terug dan?" — Wat is het? " vroeg ze hoopvol.
  
  
  Ik gaf geen antwoord. De tijd was mijn tegenstander nu. Als we terug gingen, zouden we verliezen een hele dag. De vijftiende dag was te dicht bij.
  
  
  Hij onderzocht de horizon weer, stap voor stap, met de nadruk zorgvuldig, dan liet zijn blik verplaatsen naar de volgende sectie van het landschap. Eindelijk zag hij het... vage beweging in de struiken, ongeveer drie honderd meter vooruit.
  
  
  We werden in de gaten gehouden. Dat was een goed teken. Maar die wilden we gemakkelijk kunnen verbergen in de lage borstel die groeide overal in de voet, en een heel leger kon verbergen in de ravijnen en kloven, dat leidde in de bergen.
  
  
  We hadden geen kans van het vinden van de vrachtwagen of de jongens als ze probeerde te blijven uit het zicht. De mensen die we graag zouden komen tot ons. Dit was onze web hoop.
  
  
  Dus nam ik de Luger uit de holster en gericht het meer of minder in de richting van het verkeer zag ik aan de horizon.
  
  
  Choeny opname door de mond. 'Wat doe je? Ben je gek geworden?'
  
  
  — Ik zal het proberen te krijgen gevangen,"zei ik.'
  
  
  "Mensen rond de truck." Hij haalde de trekker over, en het pistool blafte een keer meer. "Terug op het vliegtuig", zei ik. "Vliegen naar Calcutta en hulp te krijgen."
  
  
  Hij trok de trekker opnieuw.
  
  
  "Nee, ze protesteerde. Ze liet mijn hand en hield mij van het afvuren weer. "Het zal u doden."
  
  
  "Kom terug," spoorde hij haar aan, maar ze bewoog niet.
  
  
  De Luger holstered haar en pakte haar op. Haar lichaam beefde naast de mijne.
  
  
  "Misschien kan ik je helpen," zei ze. Ik kreeg haar opleiding, weet je.
  
  
  Ze probeerde te duwen haar weg, maar het was al te laat.
  
  
  Voordat we het konden horen het geluid van de motor,een kleine vrachtwagen snelde naar beneden de berg op de weg.
  
  
  Vier mannen met een leger rugzakken en geweren in de aanslag sprong eruit. Vier kanonnen waren gericht op mij.
  
  
  "Hey, wat is dit?" Vroeg ik verontwaardigd. "Wat doen deze geweren te betekenen?"
  
  
  Een lange, magere Indiase man met een tulband kwam uit de truck en keek ons aan.
  
  
  "Je ontslagen", zei hij in de Hindoe -, en herhaalde het in perfect engels.
  
  
  "Een draak," ik heb gelogen. "Cobra". Ze schrikt mijn vrouw.
  
  
  Hij negeerde de leugen en onderzocht Chunyi zorgvuldig.
  
  
  — U kwam het dorp in dat kleine rode vliegtuig?" - vroeg hij.
  
  
  Hij knikte naar haar.
  
  
  'Waarom heb je het land hier? We zijn ver weg van de toeristische routes hier.
  
  
  "We zijn bezienswaardigheden. Het is een eerste in India." De man met de tulband keek doubtfully op Choeni, en ze besefte al snel.
  
  
  "Ik ontmoette mijn vrouw bij de Verenigde Naties in New York," legde ik uit.
  
  
  Hij had geen vertrouwen in mij, maar hij bleef spelen voor een tijdje.
  
  
  "Wil je met ons meerijden?" — Wat is het? " vroeg hij beleefd.
  
  
  "Ja," Choeni overeengekomen. "Ik ben erg moe."
  
  
  De man vriendelijk liep voor ons en hielp Choini in de passagiersstoel. Hij krabbelde omhoog naast haar en zag de mannen klimmen in de achterkant van de truck.
  
  
  De motor revved, en voor een fractie van een seconde zag ze de kolf van een geweer in haar achteruitkijkspiegel. Hij sloeg me hard op de schedel. Hij wist zich nog net te duiken, een beetje naar links. Het was een ruwe stoot, maar de zware houten doos nog steeds hit me hard genoeg om mijn hersenen te schudden wild. Ik had dat pijnlijke gevoel dat je overvalt net voor het onbewuste heeft betrekking op de geest met zijn zachte fluwelen mantel.
  
  
  Later, toen ik wakker werd zat en kreunen, ik vond mijn handen en enkels gebonden. Mijn handen waren in de voorkant van mijn lichaam, en de twee gewapende mannen die bewaakt op mij gemaakt met het wapen van mijn leven.
  
  
  Ik wist niet hoe ver we zouden gereden, maar ik kon niet bewusteloos geweest voor meer dan twintig minuten. Voordat hij kan denken aan iets anders, de vrachtwagen remde en reed door de poort. Er waren rollen prikkeldraad aan beide zijden en een dubbele omheining rond de draad van het staal.
  
  
  De lange man liep naar de achterkant van de truck.
  
  
  "Snijd de touwen om ego' s enkels en neem ego naar mijn bureau," zei hij.
  
  
  Haar stem was hevig verontwaardigd. "Wat bedoel je, overweldigt me en tie me up?"
  
  
  Een van de soldaten om mij heen sloeg me in het gezicht met de rug van zijn hand. De anderen lachten.
  
  
  Ze duwde me naar voren, en Choeni hoorde haar van achter ons. Ze was in gesprek met twee mannen die meer of minder met haar, gaan in een andere richting.
  
  
  Het was een bende van een soort, ondanks het uniform. De soldaten in de vrachtwagen geduwd en duwde mij als haar shell verstreken tussen hen in de richting van een laag gebouw met een deur, maar geen ramen aan de linkerkant. Een lamp Brylev toegevoegd aan zijn eigen aan het licht dat stroomde door de dag. Ik werd geduwd binnen, en de deur sloot achter me.
  
  
  De kamer leek op een kantoor met kasten, een bureau en een schrijfmachine.
  
  
  "Uw identificatie zegt uw naam is Matson, Howard Matson," de man met de tulband zei. — Ik wil de waarheid weten." Wie ben je en waarom ben je rondneuzen hier?
  
  
  "Ik ben een zakenman, dat is alles."
  
  
  "Met deze dingen?" Hij hield Wilhelmina en Hugo. Blijkbaar, ze nam ie van mij in de truck. Hij trok ih opzij en draaide zich naar me toe met een griezelige grijns. "Kom op, de Heer Matson, je onderschat ons."
  
  
  Ik besloot om te spelen het brutale Amerikaanse rol voor een tijdje, hoewel ik vermoed dat mijn bewakers wist meer over mij dan waren ze bereid om toe te geven.
  
  
  "Kijk," ik knipte, " je misschien een liefhebber van die domme Indiase boeren, maar voor zover ik weet, je bent gewoon een bandiet het achtervolgen van mensen. U en uw huurlingen look like shit. Ik zag haar niet meer in een roedel wolven. Probeer niet te dicht bij mij, of ik sloeg haar zo hard dat je begint te kreunen. Nu los van mijn handen!"
  
  
  Het was een oude verontwaardiging truc, en het diende zijn doel. Dit ego veroorzaakt verwarring en woede. Hij stond op en sloeg me hard; haar hard af, en draaide zich om, schoppen zijn ego hard. Vervolgens werd ik geraakt in de rug van de nieren. De pijn was verschrikkelijk.
  
  
  Ik niet niet langer inhouden en laat de twee mannen sleep me naar de tafel. Ze snijden de touwen en wees hun geweren op mijn doel.
  
  
  "Get undressed," de kapitein bestelde ih. 'Helemaal.'
  
  
  Ik vond het niet erg. Toen mijn kleren waren verwijderd, zijn ze ongeveer sleepte me naar een stoel en bonden mijn armen en benen uit elkaar.
  
  
  De kapitein strompelde naar de tafel en keek me over.
  
  
  "Nu, Meneer Matson," zei hij, " misschien kunt u ons wat meer vertellen over jezelf. Wie zijn jullie? Wat doe je hier?"'
  
  
  "Ik ben een Amerikaan," vertelde hij haar, beweegt gestaag in de richting van zijn doel. — Je hoeft niet te weten. Als de AMERIKAANSE Consul ontdekt
  
  
  Hij lachte. Dus voor de mensen rond hem.
  
  
  "De consul?" In Calcutta? Je bent een grapje, de Heer Matson, of wat je naam is. In twee dagen, Calcutta zal niet langer een Amerikaans consulaat. Misschien zelfs niet in Calcutta meer. Maar je weet alles al dit, denk je niet?
  
  
  Ik zei dat ik niet wist waar hij het over had. Hij knikte ook geduldig.
  
  
  "Natuurlijk, natuurlijk," zei hij, weg te draaien. Toen keerde hij zijn rug naar me, hij zag een lange scheermes in ego ' s hand. Opeens haar, ervan overtuigd dat het niet zo een zou het een goed idee, om me te laten worden vastgelegd.
  
  
  — Heb je ooit pijn voelde, Matson?" vroeg de man. "Een angstaanjagende, ondraaglijke pijn die net scheurt door je darmen en maakt u bedelen voor een snelle dood?"
  
  
  Het mes flitste over mijn gezicht; het was zes centimeter lang en zo scherp dat het glinted zachtjes in de ochtend licht. Wanneer het mes eerst raakte mijn huid, ik denk niet dat het een schot in de roos — de cut was zo geregeld, zo glad. Hij draaide zijn hoofd om te kijken naar zijn linker hand. Het blad, te beginnen bij het puntje van mijn wijsvinger, stak de palm van mijn hand, doorgegeven mimmo van de pols en steeg naar mijn schouder, vervolgens gebogen en ving net boven het sleutelbeen.
  
  
  De eerste pijn kwam toen ik zag dat het mes snijd ze in mijn pols. Haar, mijn ogen dicht, maar het begon. Ze wilde schreeuwen.
  
  
  — Heb je ooit gehoord van de dood door duizend sneden, de Heer Matson?" Dit is een oude Oosterse foltering, meestal gebruikt als iemand wil om informatie te krijgen, en het leven van de persoon in kwestie geen waarde. Oh, ik zal niet zeggen dat alle slachtoffers van een duizend bezuinigingen sterven. Sommige overleefd. Ih hele lichaam is bedekt met littekens. Merk op hoe de incisies alleen ga door de eerste laag van de huid, zodat slechts een paar druppels van het bloed vormen samen de incisie lijn. Als we gaan, vinden we nieuwe wegen en duik dieper en dieper. Wanneer de bezuinigingen gaan van het hoofd en de borst naar de geslachtsdelen, zelfs de sterkste man schreeuwt. Weinig mensen kunnen verdragen van pijn."
  
  
  De volgende snede was hetzelfde als de eerste, maar op mijn rechter hand, en in mijn arm. Dit keer het mes ging dieper... een brandende, ondraaglijke pijn die vastzit onwillekeurig veroorzaakt het snuiven van een vlag van toestemming uit te voeren door middel van zijn neus. Mijn tanden en lippen waren gebald. Ik dacht aan haar: "Als ik weiger om haar mond open, zal het gemakkelijker voor mij om terug te houden van de schreeuwen van de pijn."
  
  
  De tall man begreep zijn taak. Hij zag de glans van genoegen in ego ' s ogen, de spanning in de spieren rond het ego en neus en een verwrongen lippen, als de speedboot terug naar mijn lichaam — dit keer aan mijn kin — het traceren van een derde incisie lijn over mijn borst en buik.
  
  
  De Indiaan sprak weer. Haar ogen geopend, ik weet niet wanneer ik hen gesloten.
  
  
  "De pijn drempel is interessant. Sommige Westerlingen volledig af te breken op dit punt. Ze vertellen je alles wat ze weten de eerste keer. Bij de tweede snede, ze huilen en smeken om genade. Op de derde snede, worden ze hysterisch of het bewustzijn te verliezen. Uw pijngrens veel hoger is, of je de opleiding is beter dan ik dacht. Hij eindigde de incisie. 'Nu de vragen. Die ulieden gezonden heeft, om te spioneren op ons?"
  
  
  Ik zeg niets. Moest hij op zoek naar een uitweg, een manier om te ontsnappen. Zo ver, dat het leek hopeloos. De knopen in de touwen waren bekwame; wanneer ik gespannen nu, haar, besefte ik dat ik mijn armen en benen waren niet doorzakken. De stoel was smal en gekanteld gemakkelijk, maar zelfs als het zou omvallen, er was weinig kon doen.
  
  
  "Die ulieden gezonden heeft, om te spioneren op ons, Matson?"
  
  
  Het mes landde een halve centimeter afstand van de andere snee in mijn arm. Deze keer dieper snijden en maakte me zucht meer dan pijn doen.
  
  
  De deur ging open. De soldaat stak zijn hoofd in. 'Vuur! riep hij. Ego ' s gezicht was onrustig, en hij herhaalde het alarm. "Brand, Kapitein! Buiten.'
  
  
  De kapitein maakte een boos gezicht. Hij leek teleurgesteld dat zijn ego werd onderbroken toen hij moest scheren. "Don' t run away, Matson," zei hij.
  
  
  Hij en de bewakers liep de deur uit, en ik slaakte een zucht van opluchting. Hij had geen idee wat er gaande was buiten, maar hij was blij voor de pauze.
  
  
  Het maakte me willen sluit mijn ogen weer, of bellen voor hulp, maar beide ideeën werden zinloos. Ik hoefde geen seconde te verliezen.
  
  
  Hij keek door de kamer. Op het eerste ik zag geen uitweg, geen manier om vrij te krijgen van de touwen die waren bijten in mijn huid. Toen dacht hij van de olie lamp branden op de volgende tabel.
  
  
  Hoe langer ze keek naar de lamp, hoe sneller het idee kreeg vorm. Het was een uitdaging, maar de kansen waren hoger dan wachten voor de master terug met zijn dodelijke scheermes. Als ik het kon gewoon knock over de lamp en bind de touwen om mijn polsen over de vlammen, ik zou een kans.
  
  
  Maar het was niet al te ver weg. Zijn nauwelijks in staat om te bewegen. Stuiteren en te draaien, kon hij alleen tilt de stoel licht. Ik had al mijn kracht te rollen en gooien hem zo dat hij strompelt. Maar in het einde, de stoel omver geduwd en viel op zijn kant. De val van de verdoofde me en nam de pijn.
  
  
  Hij berekende de afstand tot de stoel en langzaam duwde de stoel aan de rechterkant. Dan heb ik het omgedraaid om te leven, dus dat was de stoel op mijn rug, en mijn ego gebruikt het als een stormram tegen de stoel. De lamp flikkerde, dan gedaald. Het stortte neer op de grond en viel in een plas van het vuur.
  
  
  Gelukkig, de lamp was niet erg vol, maar ik moest snel aan het werk voordat de olie doordrenkte de aarden vloer.
  
  
  Ik had al mijn kracht te rollen op mijn zijde ver genoeg om mijn handen boven het vuur, zodat het vuur langzaam zou kunnen knagen door de sterke touwen die mij gebonden.
  
  
  Binnenkort worden de vlammen begonnen te branden, en zo ook mijn polsen. Hij rukte hard met zijn rechterhand in de wijk af. Het touw bleef branden.
  
  
  De pijn schoot door mijn hersenen. Het touw was te branden, en ik kon zien dat het flamberen het haar op mijn pols en het draaien van mijn huid rood. Ik trok het weer met mijn rechter hand, en het touw beetje pijnlijk in mijn pols. Een andere sleepboot en mijn pols werd uitgebracht.
  
  
  Hij rukte de rest van het touw van haar arm, vervolgens los te knopen rond haar linker arm. Ze waren goed aangelegd. Mijn hele rechterarm en pols waren branden, die pijn doen. Maar het was mijn enige kans om te vertrekken. Eindelijk de knopen kwam ongedaan gemaakt; zij rukte de touwen van zijn been, en pakte zijn kleren. Mijn pistool en een mes werden op de tafel. Hij deed zijn schoenen uit en was op het punt te vertrekken toen een hoge Indische kwam door de deur. Hij keek niet erg blij toen hij me zag en het pistool op de emu in het leven.
  
  
  Hij zocht hem, op mij te wachten om hem neer te schieten. In feite, hij was zo gefocust op het pistool dat hij nauwelijks kon zien van het mes in mijn andere hand. Het is van het ego, lichaam, net boven de lies.
  
  
  Een gorgelend geluid ontsnapt zijn ego ' s lippen als hij een stap terug van het mes en bestreek de wonde met zijn handen. Hij gleed op de grond.
  
  
  Hij was niet dood wanneer ik hem over.
  
  
  Vroeg ik haar. "Waar is het meisje?"
  
  
  "Weg," zei hij. Bloed spurted over de hoek van de rta ' s ego, en hij hoestte. "Ze begon met een brand in haar kamer. Geef mij. haar...'
  
  
  Dan plotseling was hij nog steeds, dood aan mijn voeten.
  
  
  Ik had er spijt van. Ik zou liever mijn ego leeft, maar een mes is niet een nauwkeurige wapen.
  
  
  Hij keek om zich heen. Er was een machinepistool in de hoek, en twee handgranaten op een plank. Hij zet de granaten in zijn zakken, en houden de submachine geweer in de aanslag, ging naar de deur. Het was aan haar om uit te zoeken wat er was gebeurd hier, wat te maken had met Calcutta, en het was tot Choeny om haar te vinden. Hij opende de deur en ging naar buiten.
  
  
  
  Hoofdstuk Elf
  
  
  Hij stapte voorzichtig. Ik vond haar een gewatteerde jas in haar kamer in om haar het gevoel meer als een deel van de omgeving. Met zijn hoofd naar beneden, hij kon kort pas voor een van de wachtposten rond.
  
  
  Hij blies in de rook van het vuur en hoorde het geschreeuw van de mannen het bestrijden van de vlammen komen uit de met gras bedekte hut.
  
  
  Hij ging een binnenplaats bekleed met één-verhaal gebouwen dat gaf de indruk van een fort van de oude Amerikaanse Westen. Er waren een tiental gebouwen, drie dat leek op een kazerne om hen heen, en dat bleek een cafetaria. Drie vrachtwagens werden geparkeerd in de voorkant van een van de gebouwen.
  
  
  Het was het alleen maar omdat de brandweer dat er een dozijn van geüniformeerde mannen niet in de gaten mij als ik haastte me naar de vrachtwagens. Ik was er bijna wanneer een man verscheen van achter een nabijgelegen parkeerplaats. Hij kwam recht op me af, die een waarschuwing hand. Hij keek me vreemd, vervolgens het back-weg en leek over te bellen voor hulp wanneer het ego heeft opgeroepen. Hij kwam naar me toe, kijkt verbaasd en achterdochtig.
  
  
  "Eén klik en je bent klaar," zei ik. "Draai je om en ga naast me. Ze had een pistool op je. Ik sprak snel in het Hindi, in de hoop dat hij begrepen wordt.
  
  
  Hij draaide zich om, en de angst, het ego, de man was zo groot dat ik bijna kon ruiken. We liepen twee honderd meter tot de top van de helling en daalde aan de andere kant. Toen we uit het zicht van het kamp, ego duwde haar op de grond.
  
  
  "Heb je het meisje?" "Waar ging ze heen?"
  
  
  Hij wees op de helling stonden we op. "Wie is de baas hier?"
  
  
  — Ik weet het niet, " zei hij, zijn stem trillen van angst. — Ik ben gewoon een Naga, koken. Ik weet het niet.'
  
  
  'Goed. Haar gebaar besteld emu om op te staan. "Toon mij waar het meisje ging."
  
  
  Hij bracht mij snel op de helling in westelijke richting. We kwamen uit op een rotsachtig plateau dat grenst een kleine vallei. Onder haar, zag hij een tiental huizen, half verbrand, anderen volledig verwoest. We keken voor vijf minuten, zonder dat enige beweging. Hij wees mimmo van de ondergroei naar een plek ongeveer vier honderd meter in de richting van het plateau.
  
  
  "Voice command post. Als de dame had zo ver gekomen, moet ze verborgen onder te wachten tot het donker wordt.
  
  
  We gleden van rock tot struik, van rock tot boom. Toen we waren twee honderd meter afstand, de Naga stak zijn hand op. Wij iemand horen praten. We voorzichtig liep ongeveer vijftig meter en zag ih. De commandopost was zeven meter onder het uiteinde van de rotsachtige hoogvlakte.
  
  
  We scannen van het gebied, maar er niet lijken te zijn schildwachten. Stil, we kropen op de licks uur waren we op het plateau direct boven hen. Hij trok de pin op de eerste handgranaat, dan keek terug op de doelgroep. De zes mannen zaten in een schuilkelder gegraven diep in de helling. Twee van hen leek te hebben van automatische wapens. De derde was het installeren van een kleine radio. Een ander was op zoek in het dorp door een verrekijker.
  
  
  De granaat vloog naar de commando post. Dan had ik een submachine gun die over mijn schouder, en het stuiterde en rammelde als mijn kogels regende neer op mensen. Explosie van Stahl ontknoping. Twee mannen waren al gedood. De granaat draaide de anderen in een kronkelende, bloeden massa. We konden niet wachten om te zien of iedereen het overleefd. We liepen de heuvel af, langs de commando post, en liep voor de huizen vierhonderd meter onder. Toen werd ze gezien door Choeni, die was al verborgen tussen de rotsen. De vier mannen hieronder bereikt voor haar als ze naar de grond, maar op het geluid van granaten en geweervuur, ze raakte in paniek en trokken zich terug.
  
  
  Ze zag dat we van plan waren en liep naar me.
  
  
  Hij ving haar op in zijn armen en droeg haar op. Sommige van haar haar was geschroeid, en haar gezicht was zwart met roet.
  
  
  "Don' t send me terug naar het dorp," zei ze trillend. Zijn gestopt. "Maar dat is waar we onderdak vinden."
  
  
  'Nee. Deze... het is ook verschrikkelijk. Niemand werd begraven. Ih was gewoon geschoten en links. Vrouwen, kinderen en ouderen...
  
  
  Hij draaide zich om en keek naar Naga. Hij knikte. 'Dat klopt. Ze laten hun mensen te oefenen op echte mensen. "Blijf hier met haar," Nagy vertelde het hem. "Ik ga per jaar."
  
  
  Hij sprintte naar voren, de geur van rottend, gezwollen vlees voordat hij liep twintig meter. Toen ik het eerste huis, een tiental buizerds vlogen. De gedeeltelijke overblijfselen van een oude man en een jongen lag in de straat.
  
  
  De muren van de huizen werden doorzeefd met gaten van granaten en kogels. De meeste huizen werden gebouwd rond stenen en mortel en had honderden van kogelgaten. In het volgende huis, ik zag drie vrouwen. De ene had zijn borst sneed rond de organen; de andere had geen hoofd. In het laatste geval, een man werd genageld ondersteboven aan een muur en schoot toen in de buurt.
  
  
  Hij rende terug de gebroken straat zonder om te kijken. Als deze guerrilla ' s ooit voer Calcutta, zal er een bloedbad.
  
  
  Toen hij terugkeerde naar de plaats waar hij het had achtergelaten Choeni, vond hij haar op de grond liggen in het niets anders dan een verschrompeld-up van de Naga. Haar emu kon het niet helpen haar. Hij werd gedood; zijn ingewanden werden uitgerukt en zijn keel werd doorgesneden. Er was geen teken van het meisje.
  
  
  Als ze er één hadden, ze moeten in de buurt zijn...
  
  
  Plotseling was daar het geluid van een machinegeweer, en een rij van kogels spatten de rotsen van twee meter aan de rechterkant. Ik draaide me om, maar zag niemand. Een ander barsten, en kogels sloeg in de rotsen aan de linkerkant. Hij opgerold tot een boom en afgevuurd op willekeurige maken ih lager hun hoofd, maar nog niet iedereen. Haar lag volledig in de open...
  
  
  "Echt, de Heer Carter, het is nutteloos om te weerstaan," zei een stem tot mij met de brief. "Ben je volledig omgeven, het is hopeloos te weerstaan nam. Je bent te slim om te proberen te breken door middel van deze. Waarom niet een deel van je pistool en komen hier rustig?
  
  
  Een sterke, overtuigende stem kwam uit rond een megafoon die leek op de echo door de kleine vallei.
  
  
  Hij liet het pistool en stond met zijn handen in de lucht. Vier "keien" op de heuvel sprong op van zijn stoel, wierp hun camouflage en liep naar me toe, richten hun machinepistolen op mijn borst.
  
  
  De Indiase guerrilla ' s druk om mij heen en mij berooft van Hugo en Wilhelmina. Vervolgens duwden ze me ongeveer in de voorkant van hen.
  
  
  We wilden niet terug naar het kamp. De bewakers instrueren me te mimmo het kamp waar we een tweede weg. Ongeveer een halve mijl van de heuvel af, we kwamen in een kleine vallei, drie zijden van die loodrecht op elkaar staan, alsof er een steengroeve hier. Er was een grote grot aan de achterkant. In de voorkant van de grot, een dikke barrière werd gebouwd rond het prikkeldraad.
  
  
  De bewakers leidde me naar het hek. Ze opende een klein gebied, duwde me op, en meteen sloot de prikkeldraad van het weer. Ze werd gezien door ongeveer dertig mensen - sommigen waren ziek, sommige waren aan het huilen, al waren slecht gekleed en uiteraard niet gevoed. Hij draaide zich om naar de prikkeldraad en zag een goed geklede man in een groen uniform met schouderbandjes. Hij keek naar het kamp.
  
  
  "Meneer Carter. Kom hier, alsjeblieft."
  
  
  Haar, ging naar het prikkeldraad.
  
  
  -"We hebben ontvangen van een kennisgeving van Calcutta," zei hij, keek me vreemd genoeg door zijn bril, " we hebben net geleerd de naam van onze gewaardeerde gast. Ik heb veel gehoord over jullie. Een man die niet gedood worden. Misschien krijgen we een plaats in de geschiedenis boeken.
  
  
  Haar ego negeerde de taunts.
  
  
  Vroeg ik haar. - "Wat er zal gebeuren op 15 augustus?" "Het is een grote dag, is het niet?'
  
  
  Zei hij dreigend. — Dan zie je het niet.
  
  
  Hij draaide zich om, en toen besefte wat hij aan het denken was. "Maak je geen zorgen over het meisje," zei hij. "Ze komen naar je dorp." Toen hij weg was, probeerde ze te verzamelen over haar gedachten.
  
  
  Het uiterlijk van het, hij was niet de leider. De man die ik nodig zou veilig in de stad, waardoor de laatste voorbereidingen.
  
  
  Deze man had om haar te vinden. Maar eerst moest ik proberen om in leven te blijven, en op het moment dat het leek heel moeilijk.
  
  
  Haar, keek naar de grot. De poort bij de ingang is aangesloten op elektriciteit, waarschijnlijk sterk genoeg om mij te doden, en de muren waren vijftig meter dik. Je kunt je hele leven hameren ih. Ontsnappen onmogelijk leek.
  
  
  Ze had meer dan één, maar de mensen die mijn lot waren van weinig nut. De meeste van de mensen rondom hen waren oud en zwak, waarschijnlijk boeren die bezig waren hun leven op de vaste grond van de heuvels. Ze voorbereid op de dood met de gelijkmoedigheid die alleen Hindoes bezitten. Ze zaten met gekruiste benen, hun hoofden gebogen op de aarden vloer, en ze werden voortdurend chanten hun gebeden tot de goden: "Hare Krishna, Hare Rama."
  
  
  Ze waren klaar voor de volgende stap in de lange cyclus van reïncarnatie. Maar ik was nog niet klaar.
  
  
  Ik liep onder hen proberen te brengen ih uit van een fatalistisch roes, maar niemand om hen heen leek me te zien. Alleen toen ze naar de jonge man, leunend tegen het kreunen deed ze krijgen van reuma.
  
  
  Hij lachte toen hij me zag. "Dus ze outsmarted de grote vis. Bent u engels?"
  
  
  "American", zei ik.
  
  
  'Maak je thuis. We zullen allemaal dood zijn door de middag.
  
  
  Hij knielde naast hem neer en stak een sigaret op. Hij nam het ego en het stikken van de rook.
  
  
  Vroeg ik haar. 'Jij ook?'Waarom doen ze je willen vermoorden?' De rest zijn oude. Waarom willen ze niet dat je te zien?
  
  
  "Ik was een van hen," zei hij. "Ik was aangeworven in Calcutta. Zij voedden mij en nam de zorg van mijn zus.
  
  
  Toen zag ik het dorp hier. Ik kon het niet doden van dat soort mensen, dus zetten ze me hier met de uitgestotenen, de melaatsen, en de weduwen, die bidden voor hun echtgenoot zielen." Hij stopte en keek de bewaker. — Zij zal spoedig komen, vier of vijf mannen en ga naar het dorp. Als we niet snel genoeg, we zullen gedood worden door bajonetten of geweervuur. Haar, ik heb ze doen het voor.
  
  
  De jonge man beefde van angst en woede.
  
  
  Vroeg ik haar. — Weet je wat ze aan het doen?" "Wat willen ze doen op de Dag van de Onafhankelijkheid? Heb je gehoord?
  
  
  Ego 's bruine ogen flitste aan me als een cobra' s tong. "Zeker, maar hoe weet je dat?" We kregen te horen, maar je bent een buitenstaander. Hij haalde zijn schouders op en staarde naar de grond, knieën neer. "De Grote Revolutie. Als we konden, we zouden bezetten Calcutta en alle West-Bengalen. Ze zei dat het ih politie waren aan de kant; de Amerikanen en de Russen zouden schieten elkaar. Alles wat we moesten doen was het opblazen van de brug, de mensen, en het treinstation, dan raid Chowringy Weg, en al de huizen in brand. Calcutta zou worden in zo ' n paniek dat we konden maart uit met een honderdtal mannen en bezetten het hele land."
  
  
  Vroeg ik haar. "Het zal werken?"
  
  
  De jonge man schudde zijn hoofd. 'Ik weet het niet. Ze opgeleide mensen voor maanden. Ze noemen het de Calcutta Liberation Army. Een teken zal worden geserveerd bij de consulaten ontploffen. Kleine groepen raid sleutelposities. Dit zou kunnen werken. Hij haalde zijn schouders op.
  
  
  "Het maakt ons niet uit," vervolgde hij. War games worden gehouden in het dorp elke ochtend. Zij nemen altijd de sterkste te dienen als een voorbeeld voor de nieuwe rekruten. Ook zij heeft zich van de dorpelingen hieronder om de stilte ih."
  
  
  Hij stond op en liep langs de muur, turend in de donkere hoeken van de grot. — Is er een uitweg?"
  
  
  Hij schudde zijn hoofd.
  
  
  Ik zocht in mijn zakken, maar ik had niets, maar mijn riem. De wurgende draden kon het niet helpen me niet meer. Ik had ook wedstrijden in mijn band, maar niets verbrand in de vochtige grot.
  
  
  Ik zou moeten doen in het land. Daar hadden we enige bewegingsvrijheid, een kans. Hij keek naar de gebogen gestalte, die was ooit een jonge man.
  
  
  "Wat zal er gebeuren in het dorp als we er zijn?"
  
  
  Hij lachte, een holle, spottende klank.
  
  
  "Er is geen punt in het verzet tegen het onvermijdelijke. U hoeft alleen maar te ontspannen en te bidden voor een betere plaats in het hiernamaals."
  
  
  Hij kwam, pakte Ego, en trok haar aan haar voeten, drukken haar hard tegen de vochtige zucht van de grot.
  
  
  — Je moet me vertellen wat er precies gaande is in het dorp." Vertel me wat mannen met geweren, waar de slachtoffers gaan.
  
  
  Haar grip op zijn arm los. Nu de ego ' s ogen waren op zoek naar mij; uw hoede, bang, boos.
  
  
  "Ze vijf of zes mensen aan de top van een rotsachtige plateau, dan laat ze, schieten ze, en ze rijden in een dorp. Er zijn zeventien huizen, hutten en barakken. Ze zal moeten proberen te verbergen. Als ze professionele soldaten, ze werken goed, mensen ritten, misschien schieten ze in de benen, zodat ze niet te verbergen in een ander huis. Bij het laatste huis wordt doorzocht, iedereen zal worden doodgeschoten of bayoneted. Jonge werknemers zijn de ergste. Zij concluderen geld, hoeveel elk slachtoffer zal leven.
  
  
  Haar, schudde hij zijn hoofd. — Wat voor soort wapens ze hebben?"
  
  
  "Shotguns, automatische geweren, handgranaten en lange messen."
  
  
  Ze stond te leunen tegen de vochtige kreunen toen ze zag dat het verkeer op de omheining van het prikkeldraad in de voorkant van de ingang.
  
  
  "Ze komen er aan," zei de jongeman.
  
  
  Vroeg ik haar. 'Wat is uw naam?'
  
  
  "Call me Joe is een goede Amerikaanse naam."
  
  
  Hij nam haar hand verplaatst zich van hem af en leunde tegen de muur te wachten. Twee bewakers ingevoerd, gevolgd door vier jonge mannen in gewone kleren. Alle zes van hen had een automatische wapens. De hoogste bewaker keek me aan en maakt een gebaar.
  
  
  "Eruit!" riep hij. 'Je bent de eerste!'
  
  
  Zijn rugschild is traag; de bajonet mes is pijnlijk ingesloten in mijn billen. De tweede bewaker trok Joe aan zijn voeten en schoof hem in de richting van de uitgang. De heilige Heer verblind me als hij door de opening in het hek.
  
  
  Loensen, hij zag haar staan naast vijf mensen. Joe was het alleen om hen heen. Er waren drie vrouwen en een man, oud, lang, maar uitgemergeld. De oude man ging naar buiten, omcirkelde de grot, toen draaide hij zich naar de zon en ging zitten op de grond.
  
  
  'Get up! de bewakers brulde. Hij negeerde ih.
  
  
  Ego ' s arm was doorboord met een bajonet, maar hij kwam niet in beweging. Het mes gesneden door de spieren van zijn schouder. Alleen dan heeft hij schreeuwen. De bewaker knikte en vier tieners met machinepistolen trok messen en gebracht naar de oude man.
  
  
  De messen rose en zonk diep in mijn vlees tot ik was voorzichtig en niet te kantelen en vallen op mijn rug. De messen blijven schitteren in het zachte zonlicht, en de messen waren nu een kleverige rode. De man maakte geen geluid meer, alleen een zachte kabbelen als de laatste adem over ego ' s bebloede lippen.
  
  
  "Genoeg," zei de bewaker. Hij sprak met de vijf overgebleven leden van onze groep. 'Gaan snel. En ga niet over de montage, of u zult worden op de plaats dood. Houden met de bewakers.
  
  
  De jonge mannen veegde hun messen op de old man ' s broek en vervolgens bekleed ons op. Twee tieners liepen in de voorkant, en de twee sloten de stoet.
  
  
  De mars naar het dorp ging te snel; ze was nooit in staat om te komen met een plan te komen om dit. Het ging precies zoals Joe zei. Op de top van een rotsachtige hoogvlakte, we moesten rennen naar onze huizen. Naar beneden te kijken, zag hij haar eenzame figuur op de helling beneden. Het was Choeni.
  
  
  Ik liep zo snel als ik kon naar beneden de helling af, in de hoop dat ik niet zou krijgen in de rug geschoten.
  
  
  "Lopen," riep hij haar na, komen tot haar.
  
  
  We dook in de stenen muur, en voor een moment voelde ik me veiliger. Joe gegleden naast ons. Hij nam uit haar gordel, trok men rond de dunne choke kabels, en gaf het aan haar.
  
  
  "Als je de kans hebt, gebruik het."
  
  
  Ze fronste haar wenkbrauwen, toen glimlachte, en ik dacht, zag ik een sprankje hoop in haar ogen.
  
  
  Voordat hij kan denken aan iets anders, twee bruine cijfers schoot om de hoek van het huis. Ze waren jongens, niet ouder dan dertien. Iedereen rond hen had een pistool. Eerste opname dan de andere, en ik hoorde hot leiden suizen in mijn hoofd als we renden.
  
  
  Hij vond de deur en dook daar in, trekken aan Choeni. Het was het grootste huis in het dorp, met een ruw zolder aan de ene kant. De zolder was ongeveer tien meter breed, genoeg om te verbergen dat u voor een tijdje. We beklommen een houten trap op en stapte op dikke grenen planken. Er was een kleine houten doos op de grond. Choeny duwde haar naar de andere kant van de kamer en gebaarde haar te gaan liggen.
  
  
  Ik was benieuwd of de jonge strijders handgranaten. Na een ogenblik, hij besefte het. Een kleine granaat vloog door het venster onder ons, ketste een keer, en viel drie meter boven de grond. Ik heb niet de tijd hebben om te bukken. Een deel van mijn lichaam werd gevangen in de granaatscherven van de regen, maar ik heb niet het gevoel het hete metaal. Toen de rook was opgetrokken, een van de jongens voorzichtig de kamer binnenkwam. Met een korte automatisch pistool in zijn hand, hij al snel gezocht in de kamer, dan is het ego en de aandacht scherp. Zodra hij keek op naar de zolder, een houten kist daalde haar.
  
  
  Hij had geen tijd om te voorkomen dat ego. De kist knock-out van het wapen op ego handen en sloeg met zijn ego in het leven. Hij helft draaide zich om, greep zijn handen, en viel op de grond, buiten adem. Haar, keek naar de machine. Dit kan onze redding. Maar net zoals het ego over te grijpen haar, een andere jongen liep in. Hij zag zijn makker op de vloer liggen, keek argwanend naar de zolder en gedoucht en is de vloer van onderen met een hagel van kogels rond de machine gun. Ons ego gered werd door het slechte gericht en twee centimeter van massief hout.
  
  
  Na een paar seconden haalde hij de jongen op de grond en nam de submachine gun.
  
  
  Ik verliet haar en ging naar de trap, en Choeni mij gevolgd. Een vuistgrote rots lag op de vloer. Het moest gewoon gebruikt worden door het ego. Het was gegooid door een rots in een snelle beweging is, dan is gedrukt tegen kreunen, en Stahl wachtte. De steen raakte een stuk metaal van een huis in de buurt en meteen was er een wachtrij. Shaggy kwam onze manier. Ik heb geprobeerd om het berekenen van de exacte tijd. Op het laatste moment, hij onderdrukt door de deur en pakte de jonge soldaat op een volle draf. Haar ego geklemd een hand over haar mond en trok het ego binnen.
  
  
  Emu-bonden haar handen en voeten met strips van het shirt, en Choeni een prop in de Emu ' s mond. Het geweer droeg hij leek te werken, maar wanneer een cartridge probeerde te duwen door middel van de gevangenis, het bleek te zijn vastgelopen. Blindelings, we liepen de deur uit en liep in de richting van de jongen vandaan kwamen.
  
  
  Een geluid achter mij maakte me zet, geweer in de aanslag, maar mijn duim los op de trekker als Joe op de grond viel, geweer in de hand, en kroop naast ons.
  
  
  Ego ' s gezicht was boos. "Een van hen doodde haar met een dodelijke greep; ten minste hij heeft haar een pistool.
  
  
  — Bent u klaar om te gaan omhoog?"
  
  
  Joe knikte.
  
  
  Als we voorbij de eerste muur, Choeni trok aan mijn mouw, haar gezicht bleek. Een van de vrouwen die met ons mee was liggend op haar rug; haar leven was verscheurd, haar borst werd afgehaspeld met bloed; zij was het vouwen van een dollar in een door haar open handen.
  
  
  Ze werd gesleept door de vrouw Choeni mimmo en liep naar het volgende huis. We hoorden meer schoten en geschreeuw achter ons.
  
  
  We sprongen over een opgezwollen lijk. Haar gezicht was opgegeten door de gieren. We stopten achter de muur, nu onder in de voor-en achterkant, en probeerde te vangen onze adem in. Choeny keek uitgeput.
  
  
  Ze nam het geweer van mij, werkte de trigger en het mechanisme voor een moment, en hij hoorde de cartridge terug glijden in plaats in het magazine. Ze gaf het terug aan mij, met een zucht.
  
  
  Liggend op de grond, ik voorzichtig gluurde om de hoek van de muur. Er was niemand voor ons. De helling van de heuvel waarop wij hadden een paar minuten geleden steeg naar de top van driehonderd meter. Het was een long shot met geen dekking. Ik was niet zeker of Choeni kon verwerken, maar ze zei dat ze klaar was.
  
  
  We sprongen op en liep langs de muur, gereed om te storm de helling voor de boeg. We hadden geen tijd. Choeni botste tegen een kleine jongen met een lang geweer. Haar hand instinctief stak in een karate kick om de nek, en de jongen stortte bewusteloos op de met bloed doordrenkte grond. Choeni hief haar ego wapen.
  
  
  Achter hem was een van de bewakers die ons in. Het ego machinegeweer werd gewezen op ons.
  
  
  "Draai je om," zei hij.
  
  
  Hij schoot hem zo snel dat hij niet eens merken dat de beweging van het pistool. Gapen raken van de emu in de borst en stuurde het vliegen twee meter in het rode stof.
  
  
  We liepen.
  
  
  We waren nog maar halverwege de heuvel, toen ze begonnen te schieten op ons... We hielden ducking and running, bukken en draaien de andere kant op, maar we bleven stijgen.
  
  
  Tien meter van de top, een figuur met een machinepistool rose en ontslagen bij ons. Joe schoten op hem, maar miste. Mijn geweer ging weer omhoog en ontslagen, en de man draaide zich om en viel naar beneden de heuvel in onze richting. We liepen een mimmo en dook up.
  
  
  De man in de Jeep was meer verbaasd dan we waren. Het kamp leider, een man in een groen uniform, had net een verlaagd een bruine fles en veegde zijn lippen. Haar schot klopte uit de fles rond Ego ' s handen.
  
  
  Hij hief zijn handen boven zijn hoofd, en al de bravoure liet zijn ego nu dat hij gewapend was.
  
  
  Hij liep naar voren, zocht op het ego, en vond wat ontbrak het meest recent... Hugo en Wilhelmina. Het was leuk om te hebben ih terug. Hij wendde zich tot de commandant.
  
  
  "Kom naar buiten!" Ik bestelde.
  
  
  Hij keek verward.
  
  
  "Uit rond die Jeep," emu riep haar. Hij sprong op en stond bevende voor me. "Uw jas en shirt." Hij fronste, maar deed wat ik hem vertelde.
  
  
  Ik nam het uit en gooide het in de kringen van de rotsen.
  
  
  Ga naar beneden, Commandant. Naar het dorp.'
  
  
  — Nee, dat mag je niet doen! hij schreeuwde. "Ze herkennen niet van mij zonder mijn uniform..."
  
  
  Ze werd neergehaald door ego Nog de vuist. Mijn begin hit van het ego voor een white-hot activiteit van haat overspoelde me. Choeni gaf haar het geweer, haalde de man aan zijn voeten, en slingerde ego over de rand van het plateau. Hij rolde een beetje, en dan Joe en ik begon te schieten naast hem en achter hem, totdat hij raakte in paniek en rende naar de hel die hij had gemaakt. Toen hij de eerste huizen, we hoorde het gerinkel van geweren en machinepistolen.
  
  
  Ze moest Choeni in de Jeep. Joe zat in de rug en veranderde zijn geweer aan de commandant van de sub-machine gun. We reden langs een hobbelige pad naar de camping. Hij vermoedde dat alleen een paar mannen zou zijn op de plicht, als de meeste van de soldaten zou worden in Calcutta wachten op het signaal om aan te vallen.
  
  
  Choeni pakte haar geweer als we naderden het eerste gebouw. Hij verschoven naar de tweede versnelling, versnelde, en gleed in de eerste bocht. De vier mannen staan er vloog weg als we vloog langs mimmo van hen. Er waren twee vrachtwagens vooruit. Hij is één van hen, Joe twee lekke banden op elke auto als we vloog langs hem, toen draaiden we de hoek en krijsen mee over de omheining van het prikkeldraad.
  
  
  "Je denkt dat het vliegtuig er nog?" Choeni knikte.
  
  
  "Ik hoorde de commandant iemand vertellen dat hij zou vliegen naar Calcutta in het donker." Ik gromde. Het kleine vliegtuig zal dan worden getankt en klaar af te nemen. Maar ze hebben schildwachten op de luchthaven? Ik denk niet dat zo.
  
  
  We gingen meteen naar de luchthaven, en Choeny ging naar de manager om hem te vertellen dat we zouden onmiddellijk te verlaten. Hij fronste als we dit spel gespeeld op het vliegtuig taxiede naar het einde van de landingsbaan. Ik had moeten weten wat er aan de hand was zodra ik zag de Jeep beginnen te bewegen. Het kwam naar ons toe op een scherpe hoek, en stopte twee honderd meter afstand van onze auto.
  
  
  Choeni knikte toen ze zag dat de Jeep. Ze versneld opwarmen van de motoren, en ging de baan in de richting van de jeep. We vloog over het veld, en de man in de Jeep gesprongen en nam dekken. Haar taak is om te grijpen het roer om te voorkomen dat een botsing met de jeep. Choini beetje haar onderlip hard als ze stuurde de rolroeren en hield de neus van het vliegtuig wijst recht in het midden van de baan en de Jeep. Op het laatste moment, ze trok het roer fors terug. De kleine machine leek oprecht verrast door het verzoek, maar deed zijn best.
  
  
  Hij sprong op de plotselinge stormloop van air sampling... en ik kon bijna horen het vliegtuig naar adem snakken; we hebben niet genoeg snelheid nog voor deze manoeuvre. De auto landde op de baan weer. Maar we hadden een sprong over de Jeep en werden nu gekrijs van de baan op weg naar een normale start. Ik dacht dat ik hoorde een schot, maar het had geen kwaad.
  
  
  Ik leunde achterover in mijn stoel als we uiteindelijk, het voelen van de pijn en brandwonden van de laatste paar uren. Mijn pols bonsden waar het was verbrand door de vlammen. De bezuinigingen op zijn armen en borst waren gedrenkt in zoute zweet, en hij was zo moe dat hij kon slapen voor een jaar.
  
  
  "We krijgen nooit te Calcutta," Choeni zei, wijzend op de brandstofmeter.
  
  
  "Zet ego in de dichtstbijzijnde luchthaven," zei ik. "Zullen We gaan slapen vandaag, en morgen gaan we tanken voor de vlucht naar Calcutta."
  
  
  Ze slaakte een zucht van opluchting en leunde naar voren voor het bestuderen van de kaarten.
  
  
  
  Hoofdstuk Twaalf
  
  
  De volgende dag vlogen we lager over de Ganges, de grote rivier van het Hindoe-geloof. De Ganges heeft vele zijrivieren; één van hen is de Hooghly Rivier, die stroomt door Calcutta. We zuidwaarts te volgen van de grote rivier, de hele weg naar de stad.
  
  
  Opeens zagen we wat er uitzag als een zwarte stip op de horizon. In eerste instantie dacht ik dat het een meeuw, en na een tiende van een seconde besefte ik dat het een straaljager door de lucht vliegt tweemaal de snelheid van het geluid, pal naast de Comanche. De Comanche gleed hard, half omgeworpen, en Choeni trok haar neus omhoog met moeite met de helmstok. Het voelde alsof we werden in het midden van een enorme onweersbui wanneer de slipstream van een brandende straaljager over ons heen geveegd.
  
  
  Joe rolde naast me, zijn neusgaten affakkelen in angst als de auto dreigt te worden verscheurd.
  
  
  Twee zwarte stippen aan de horizon verscheen. Choeni verlaagde de Comanche in een duik en vloog zo laag mogelijk over de bomen. Als de strijders vloog over ons, ik zag een grote rode sterren en de gebogen vleugels van een MiG-23. Dit waren de beste vliegtuigen die de Russen hadden.
  
  
  Choeni wees omhoog en omlaag op de russische bommenwerper. De bommenwerper werd geflankeerd door zes slanke strijders.
  
  
  "Het lijkt alsof de Russen hebben gebracht in een grote kracht," zei ik.
  
  
  Choeni de overstap naar de luchthaven frequentie en luisterde. Bijna onmiddellijk, de ether waren gevuld met russische en engelse gesprekken. Beide groepen gevraagd landing instructies.
  
  
  "Zijn er Amerikaanse vliegtuigen?" Choeni gevraagd. We keken om ons heen. Zoals we benaderd Dum-Dum Luchthaven, zagen we twee groepen van driehoekige vleugels, straaljagers, het nabootsen van ons, vier in elke groep. Deze waren twin-motor aanval vliegtuigen van de AMERIKAANSE Marine.
  
  
  Choeni pakte een hand-held microfoon, en tijdens een korte pauze in de radio-communicatie, tussenbeide kwam en vroeg om een landing om.
  
  
  Een sterk signaal van de luchthaven station klonk via de luidspreker, waardoor Ey directe instructies.
  
  
  Een andere stem sloeg in in het engels. "Amerikaanse vliegtuigen van het vliegdekschip Lexington, informeren wij u dat u prioriteit hebben toestemming om het land op de zevende regel van de achtste lane. Gelieve niet meer dan twee vlakken tegelijk.
  
  
  Het signaal werd afgesneden en de russische vliegtuigen waren besteld om te landen op baan acht nul in ongeveer zeven minuten.
  
  
  Choeny en ik wisselden een blik. We hadden geen behoefte om iets te zeggen te uiten de vrees dat was het opbouwen van binnen in ons. De twee supermachten werden verzamelen hun krachten in de stad.
  
  
  Deze werden genoemd vriendelijke bezoeken. Of zij zou hebben gebruikt, verschillende diplomatieke uitdrukking te rechtvaardigen, de invasie van de Indiase grondgebied, die was nu op een kleine schaal. Maar de resultaten zou tragisch zijn als de twee krachten botste op neutraal terrein.
  
  
  Choeni beheerst de instrumenten en smaakvol verlaagd de kleine Comanche, dan zijn we aangeland bij het begin van de startbaan taxiën naar het platform van privé-jet hangars.
  
  
  Haar gefronste voorhoofd in een concentratie. Choeny de vragende blik maakte me mijn gedachten in woorden.
  
  
  "Dit is de veertiende van de maand augustus. Morgen een grote dag. We zijn zo dicht bij de oorlog, ik ben er ziek van.
  
  
  Joe vertelde me tijdens de vlucht, die hoewel hij niet veel weten over de terroristen, kon hij ons naar de ih munitie depot buiten de stad, waar ze verborgen hun wapens in afwachting van een grote aanval op de 15e.
  
  
  Als we zouden kunnen vernietigen ih munitie, kunnen we het voorkomen van aanvallen op ambassades en zo het dreigende conflict tussen Rusland en de Verenigde Staten.
  
  
  Hij nam de Mercedes naar een andere straat en reden rond het grote gebouw dat de Russen voor hun diplomatieke werk in Calcutta. De blinds waren gesloten. In de voorkant van het gebouw was een ononderbroken lijn van de russische Marine. Ze hadden geweren nonchalant over hun schouders en draagriemen met cartridges rond hun lichaam. De Russen waren klaar voor de strijd.
  
  
  Ik begreep niet hoe iemand kan dicht genoeg om te laten vallen van een bom, maar ik had een gevoel dat de persoon die we wilden al voltooid had zijn plannen. Op een of andere manier kreeg hij er doorheen. Maar hoe?
  
  
  Een obstructie werd opgericht op beide zijden van het AMERIKAANSE Consulaat gebouw. AMERIKAANSE Mariniers in het groen bestrijden pakken waren het draaien van alle voertuigen rond.
  
  
  Joe en Choni nam haar met hen, en we begonnen te vechten ons een weg door de verdediging rond het consulaat. Door de tijd waren we door de grote poort, en boven de stoep naar de voordeur, Slocum kwam naar buiten om ons te begroeten.
  
  
  "Je hebt een goed leger hier," zei ik. "Is het niet de regering van India gaat het land te beschermen?"
  
  
  "De Mariniers?" Slocum zei. - Ze vormen een ere-wachttoren. We brachten ook vliegtuigen hier... om te helpen Indianen vieren Dag van de Onafhankelijkheid."
  
  
  Hij grijnsde naar het excuus gaf hij en vroeg me af hoe New Delhi zou reageren.
  
  
  Dan Amartya Raj ging de stoeprand.
  
  
  "De aanwezigheid van de russische en Amerikaanse troepen is mijn zegen," de Indische politieman zei hoarsely. "Veel overheden delegeren om te vieren dat onze onafhankelijkheid." Hij stopte en keek me nadrukkelijk. "Maar Calcutta heeft geen plaats voor bommenwerpers, Mr. Carter .
  
  
  Hij legde de nadruk op mijn naam en drukt zijn lippen op elkaar in een harde, vastberaden lijn. Slocum slikte en keek schuldig. "Het spijt me," zei hij tegen me. "De heer Raj ... hij weet wie je bent. Hij wil om je te arresteren.
  
  
  Hij keek naar de stoere Indiase agent aan en grijnsde. Hij demonstratief hield zijn handen, klaar voor de handboeien.
  
  
  "Ga je gang," zei ik. "Arresteer mij."
  
  
  "Er zal geen problemen meer," Slocum zei met geveinsde vertrouwen. "Kolonel Wu en de mensen van New Delhi zijn het werken aan verzoening tussen ons en de Russen. Dus belden we de Verenigde Staten. Een commissie van onderzoek zal worden verzonden tijdens de zondag.
  
  
  'Zondag?'
  
  
  Slocum was nog steeds bezig om geluid te vertrouwen, maar hij kon het niet. Hij laat zijn stem sterft weg.
  
  
  Raj hem genegeerd. Hij keek me sceptisch, vervolgens op Choeny.
  
  
  Vroeg hij. "Heb je een lead? We moeten weten alle informatie die u hebt."
  
  
  "Vertrouwen in de emu," Choeni vertelde de stoere Indian politieagent.
  
  
  Raj fronste, maar liep voor ons in Slocum ' s office. Ik was verrast om te zien Alexander Sokolov zitten. Ego ' s hoekig gezicht werd ernstig.
  
  
  Vroeg hij. "Ben je nog in leven, Mr. Carter?"
  
  
  "Absoluut", zei ik.
  
  
  "En de jongen... wie is het?
  
  
  'Verschillende. Hij zei niets meer, en Sokolov keek naar Joe. Russische Liza voelde het belang van de jonge indiër, maar ging niet verder.
  
  
  "De heer Sokolov hier gekomen om een ultimatum," Slocum zei. - Ego bazen niet geloven dat we oprecht zijn. Ze denken nog steeds dat wij achter de aanslagen op ih vrede vertegenwoordigers in Kolkata. Ze denken dat het een onderdeel is van een groter plan om in verlegenheid te brengen ih over het buitenzwembad."
  
  
  "Het zal niet weer gebeuren," Sokolov zei zacht. "Niet meer aanvallen, anders zullen we het afstoten van een vergeldingsmaatregelen staking. Ik heb mijn orders.
  
  
  Hij gromde, maar de mannen niet knipoog ruw en links door de kamers. Toen hij weg was, Raj stapte naar voren. Hij fronste, niet proberen te verbergen van zijn ongenoegen.
  
  
  — Ik kan niet toestaan dat u om uw onafhankelijke acties, Mr. Carter. U beledigend zijn onze nationale trots. Of je vertelt me alles wat je weet, of je gaat naar het consulaat, totdat deze zaak is opgelost.
  
  
  Choeny stond tussen ons. Ze sprak openlijk tot mij.
  
  
  "Neem Raj met u," stelde ze voor. — Hij kan u helpen in het leven."
  
  
  Waar moet hij mij? Raj gevraagd kritisch. Haar hotel is gelegen in een munitiedepot, maar de Indiase politieagent lijkt te hebben kunnen maken het moeilijk voor mij. Ik had minder dan vier en twintig uren te sparen, en ik heb niet de tijd hebben om bezwaar.
  
  
  "Goed," zei zijn Raju. "Maar geen vragen gesteld. En je gaat alleen. Niemand anders. Ik heb geen tijd om te waarschuwen voor uw kantoor.
  
  
  "Dat is belachelijk" Raj zei. "Dit kan een truc om mij te leiden rond het hoofdkwartier, terwijl u doorgaat met het lastigvallen van de Russen. Het is al goed."Luisteren," ik sloeg geïrriteerd. "Zo ver als ik het goed begrijp, is het morgen niet wanneer de Derde Wereld Oorlog kan uitbreken in Calcutta. En wij kunnen er maar een kleine kans van voorkomen. Als u wilt helpen, geweldig. Anders ga ik wel alleen.
  
  
  Joe en ik waren al de deur uit als een stoere Indiaan zijn ons gevolgd. Hij volgde ons in de auto en reed terug naar mijn hotel in stilte. Ik vond haar in mijn kamer, doken in de koffer Hawk me had gegeven, en nam Wilhelmina de nieuwe winkel. Piera, de gas-bom, nam het, plakte het op de been zijn, en het gas vulpen in zijn borstzak.
  
  
  Ik leg op een schoon shirt en pakte een schone zakdoek, een van die grote, slimme linnen zakdoeken die Hawke heeft altijd wanneer ze pak mijn koffer op het hoofdkantoor.
  
  
  Hij bood Raj een speciaal wapen, maar hij schudde zijn hoofd. De zwaar verchroomd .45-kaliber pistool op zijn heup was prima met het Ego.
  
  
  De zon in het westen, achter de huizen, wanneer we in de Mercedes, en hij begon te volgen Joe ' s routebeschrijvingen.
  
  
  Een uur later waren we nog steeds op reis rond de rand van Calcutta, terwijl Joe probeerde me te herinneren waar hij gesproken had tot Zakir. Ten slotte wees hij mij op de schouder van de weg en sprong naar buiten om de auto zo snel als we stopten.
  
  
  Ja, zei hij tegen zichzelf vertrouwen. "Hier ergens. Hij zwaaide met zijn hand, wijzend op de rijstvelden tot aan de rand van de stad.
  
  
  We gingen de rijstvelden, maar Amartya Raj aarzelde, rustig verdienen van zijn leven, zichzelf een idioot komt met ons op. Alleen toen ik begon te lopen sneller deed hij mij volgen. Samen liepen we richting het zuiden tot we kwamen tot de steen kreunen.
  
  
  "Het is een stem," zei Joe.
  
  
  Raj stapte naar voren en onderzocht de muur kritisch. Hij zei dat hij niet zien wat duister is in het oude stenen. Ze werd gestopt door Ego ruku, die slechts centimeters afstand van de waarschuwing draad die langs de bovenkant van de muur. De draad doorgegeven door de schroef de lamellen twee centimeter boven de muur. Het was opgezet om te reageren op zowel opwaartse en neerwaartse druk. Raj zeg niets, maar de draad ego gevangen off guard. Het is niet iets wat je zou vinden op het gekreun van een boerderij; het was het alarm systeem je zou verwachten.
  
  
  Joe ging eerst, na haar ego stootte haar. Hij voorzichtig stapte over de draad en voorzichtig naar beneden sprong. Toen haar Raju hielp haar over de muur en volgde hem. Joe was een gebaar maakt van enige afstand. Haar, ging naar hem toe. De hele omgeving van het hotel, en binnen de muren omgezet in weiden, en de dammen van de rijstvelden ingestort lang geleden. In het zachte maanlicht, alles wat ik kon zien was gras en kleine rijen bomen.
  
  
  We liepen langs de muur, met de bomen als dekking. Elke twee honderd meter zijn we gestopt en luisterde.
  
  
  Echter, we misten bijna de eerste wacht. Hij leunde tegen een boom en was niet op zoek in onze richting. Hij luisterde naar een transistor radio. We verhuisden er omheen.
  
  
  De maan verdween achter de wolken liepen we in stilte over de open weide en gescand, een strook van ongeveer vier honderd meter breed, ik weet niet precies wat we zochten.
  
  
  Een vage geur van rook trok mijn aandacht.
  
  
  De onmiskenbare geur van goedkope sigaretten zweefde op de tweede breeze. We zagen een laaiend kampvuur op onze links, ongeveer drie honderd meter afstand.
  
  
  Al snel zagen we een schildwacht in een geïmproviseerde uniform. De ego ' s aanwezigheid was voldoende om ons te overtuigen dat we op het juiste spoor zaten. Zelfs Raj leunde in de diepere en meer verplaatst voorzichtig als we in de cirkel van de man.
  
  
  In de mijl voorbij de bomen, zagen we een gunstig teken — een weg die meestal doorgegeven mimmo een rij bomen.
  
  
  "Ja, maar we spelen dit spel vrachtwagen," zei Joe, en Ego ' s ogen fonkelden van blijdschap.
  
  
  Een lange, lage brug, zag haar een honderd meter afstand. Het dak was volledig bedekt met gras en een borstel, en de uiteinden waren gekanteld, zodat de structuur niet kon worden gezien van air sampling.
  
  
  Wij zorgvuldig liep om het gebouw heen. Daarna werden er meer bomen. De weg liep dood, maar toen waren we onder de bomen, zagen we een pad dwars door het struikgewas. We volgden hem en al snel zaten we in een overdekte parkeerplaats. Er waren verschillende Indische leger Jeeps geparkeerd onderaan, die waren verbaasd en nieuw. Hoe zijn ze hier beland, in een kamp dat ze dacht dat behoorde tot hen behoorde tot de terroristen?
  
  
  'Wat is het? Raj vroeg scherp. "Waarom wachten we nog op?"
  
  
  "Deze Jeeps... gestolen uit het leger, denk ik."
  
  
  Raj antwoordde: "Ja. Of verkocht aan terroristen. Er is corruptie overal."
  
  
  Joe trok aan mijn mouw en wees vooruit. "Daar," zei hij gespannen. "Munitie depot".
  
  
  Ik keek op het gebied wees hij op en zag de lichten fonkelen in de voorkant van de bomen.
  
  
  Halverwege de belangrijkste straatverlichting, kwamen we tot een lage stenen gebouw. Het was in een open gebied, met geen camouflage, en ik kon zien dat het er voor een lange tijd. Er was een weg die rechtstreeks naar het gebouw, die ook eindigde in een grote deur.
  
  
  Joe en ik begon te bewegen op, maar Raj fluisterde terug.
  
  
  "We beter terug te krijgen," zei hij.
  
  
  'Waarom?'
  
  
  "Voor versterkingen." Het kan worden gemonteerd door een honderdtal mensen... duizend, indien nodig. We zijn rond de gebouwen en het arresteren van iedereen in de zaal."
  
  
  Hij stond op, maar werd getrokken door het ego.
  
  
  "Ze worden gegaan voordat we terug," zei ik.
  
  
  "Maar we kunnen daar niet naar binnen, alleen, hij knapte. "We zouden geen kans hebben gehad."
  
  
  — Heb je een beter idee?"
  
  
  "Het is illegaal," zei de stoere politieagent. Het maakte haar aan het lachen. In plaats daarvan, Joe wenkte haar, en we kropen ze likken aan het gebouw.
  
  
  Bijna oprecht, een wachtpost met een submachine gun ons benaderd. Hij zou gezien hebben ons een seconde later, maar Joe reageerde op instinct. Hij moedig stond op en gaf een warme groet in de Hindoe, die afgeleid van de sentry.
  
  
  De man verhuisde het geweer, maar het was te laat. Haar was al te springen op hem. En deze keer had ik precies wat ik nodig had... Pierre, de kleine gas-bom die was altijd tussen mijn benen.
  
  
  Hij geactiveerd is in de voorkant van het gezicht van de man en zag een verdoofd uitdrukking als hij haalde diep adem voordat het te beseffen wat er gebeurde.
  
  
  Hij was dood toen zijn emu laat hem glijden op de grond. Het duurde slechts een halve minuut om de deur te openen voor de dag, en we waren al in om te stemmen. Een tiental kisten van granaten zat tegen een muur met de Indische Leger-logo op. Tegen de andere muur werden de kisten van wapens, open, sommige nog steeds dichtgetimmerd. Er waren zelfs een paar mortieren en bazooka ' s aan de muur, genoeg om uit te rusten van een kleine aanhanger leger. Maar het gebouw was grotendeels gevuld met geïmproviseerde bommen — twee kwartalen granaatscherven fragmenten die gebruikt werden om de beurt de Amerikanen en de Russen tegen elkaar de afgelopen paar dagen. Ze was nog steeds de moeite van het magazijn, toen een schildwacht verscheen in een deuropening aan de andere kant van de lange, smalle kazerne.
  
  
  Wij waren niet gewaarschuwd — haar ego niet zie of hoor haar. Het was alsof hij zojuist had, sprong uit de schaduwen, de automatische steunend op zijn heup.
  
  
  Hij was dun en jong, nauwelijks in zijn twintiger jaren, en hij droeg de geïmproviseerde uniforme ze had gezien op een van de soldaten in het dorp. Hij aarzelde niet; hij legde aan en schoot.
  
  
  Hij koos Joe eerste, en de jongen had geen schijn van kans. De kogels troffen hem slechts kort van zijn leven en klopte hem terug. Hij was dood voor het inklappen van de hoeveelheid vuil in de vloer van het gebouw.
  
  
  De volgende twee seconden leek een eeuwigheid. Mijn hand wilde Wilhelmina, mijn benen gebogen, en hij viel op de grond; en mijn ogen waren op de sentry ' s borst. Haar heeft reeds gekozen voor het punt waar haar zal hem als ik lang genoeg leven. In de borst, tussen de luchtpijp en het hart.
  
  
  Ik had niet gedacht dat ik het kon. De submachine gun snel uitgeweken afstand van Joe ' s bebloede lichaam en gericht op Amartya Raj. Een paar kogels voor de grote cop, de rest voor mij; dat was de sentry moest doen.
  
  
  Als hij rolde, ving hij een glimp op van Raj ' s gezicht. Het was druk, maar er was geen teken van angst. Het leek alsof hij aan het wachten was om gedood te worden. Hij hield zijn handen in zijn zijden.
  
  
  Hij werd op de grond en rolde voor dekking van de sentry 's wapen zwaaide naar Raj' s maag.
  
  
  Maar de sentry niet brand. Terwijl het streven, het geweer werd gewezen openlijk aan de hoge politieman.
  
  
  Wanneer Raj kwam niet in beweging, de sentry draaide zich om en bleef wijst met zijn wapen. Maar het ego ritme was verstoord, en dit gaf mij de kans om te rollen op een stapel dozen. De sentry aarzelde, bang om te schieten de explosieven om mij heen.
  
  
  Hij vertrouwde zijn wapens. hij vuurde twee keer en beide kogels raakte de emu in de borst. Hij schreeuwde een keer eerder vallen op de grond.
  
  
  Toen was het over, hij voorzichtig haalde van achter de kisten. Raj was nog steeds staande in het midden van het gangpad tussen de stapels munitie.
  
  
  We keken elkaar zonder te bewegen. Dan is het kanon deed het hem. Hij keek niet verrast.
  
  
  "Het pistool op de grond," de emu haar verteld.
  
  
  Hij grijnsde.
  
  
  — Geef je bestellingen nu, de Heer Carter?" — Stop ermee! " snauwde hij.
  
  
  "Je bent de enige die om hen heen," ego beschuldigd.
  
  
  Hij kon alleen maar gissen, maar hij kon niet vergeten op het moment wanneer de sentry leek te herkennen aan de stoere politieagent en laat het ego leven.
  
  
  "U vergeet dat ik een hoofdagent," Raj zei. — Denk je dat niemand zal je geloven?" Hij glimlachte vol vertrouwen wanneer hij gaf geen antwoord van haar.
  
  
  Hij hield zijn hoofd en hoorde een geluid in de verte.
  
  
  Ik kon het horen, ook de vrachtwagen werd versnellingen als het kwam de heuvel op.
  
  
  "Mijn volk," legde hij uit. "Ze kwamen voor wapens."
  
  
  "Voor morgen?"
  
  
  Ja.'
  
  
  — Maar wat denk je dat je zult bereiken?"
  
  
  "We zijn het omverwerpen van de regering. We konden maken enige moeite voor de centrale regering in New Delhi te verklaren martial law. Ze hebben dit gedaan. Alleen dit keer zullen we zeker dat er geen ambtenaren nog in leven, die kan het heft in eigen handen."
  
  
  "Behalve voor u.
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Je pech gehad," zei ik. Hij wees met zijn pistool op de wapens om ons heen. "Je hebt niet genoeg voorraad of mannen de stad in te nemen, laat staan van de hele staat."
  
  
  Hij haalde zijn schouders op. "We zijn bereid het risico te nemen."
  
  
  Vroeg ik haar. 'We?'
  
  
  "Ik heb genoeg gezegd," zei hij.
  
  
  Hij keek over zijn schouder naar de deur, we hadden ingevoerd. Buiten hoorden we een truck stop en de geluiden van de mannen springen uit. Ze waren in een vrolijke stemming, praten en lachen, als mannen doen voor een gevecht. Bij de eerste liep door de deur en zag Raj, hij glimlachte in de erkenning. Maar zijn uitdrukking veranderde toen hij zag het pistool in mijn hand. Raj sprak sterk tot de emu in de Hindoe-en de man een back-afstand. Er waren kreten en geluiden van buiten; dan opeens was het stil.
  
  
  Amartya Raj gromde weer op me. "Goed, Meneer Carter, wat ga je nu doen? U bent omringd. En u bent in het midden van een paar ton explosieven.
  
  
  "Als ik dood ben, zult u sterven ook," zei ik rustig.
  
  
  Hij haalde zijn schouders op. "Ik ben een Hindoe. Ik betwijfel dat de dood is net zo slecht voor mij als voor u. Dus, ik herhaal, de Heer Carter, wat doe je precies wilt doen? Geef je mij je wapens, of wil je wachten tot mijn mannen blazen ons zowel in een miljoen stukjes?"
  
  
  Hoofdstuk Dertien
  
  
  In poker, als uw laatste dollar op de tafel, je kunt bluffen.
  
  
  Dus, staat in een pakhuis met een veelheid van mensen van buiten en tonnen explosieven in haar besloten om een kans te nemen. Er was maar één uitweg, en ik moest Raj als mijn escort. De Emu was om uit te houden van haar soldaten als ze was in staat om eruit te komen van daar leeft. Maar zelfs met een beetje luger verbonden aan het ego, het leek niet te zullen stoppen met hem. Raj was een professional, expert in wapens en explosieven, net als haar. Maar ik had één voordeel, mijn reputatie. Dus ik gooide mijn kaarten op de stoel, en Stahl wachtte hoopvol.
  
  
  "Geef mij uw wapen en kijken," zei ik.
  
  
  'Waarom?'
  
  
  Hij aarzelde, en ze sloeg met zijn ego met een luger naar de tempel. Hij zonk op de grond en werd hem ontnomen door zijn ego, zijn horloge, en een .45-kaliber pistool.
  
  
  Toen hij kwam, was hij net klaar met zijn werk. Het was een dringende taak, maar het leek erop dat het zou werken.
  
  
  In het hart van dit alles was een granaat. De spits trok het uit, dan duwde Ego weer net genoeg is om de veiligheidspal op zijn plaats. Raj vervolgens brak het glas op zijn horloge en verwijderd de tweede hand voor het aanbrengen van een potlood om de wijzerplaat.
  
  
  Ik heb geprobeerd om het zo te maken, dat de kleine wijzer van de klok duwde het potlood weg. En de vermindering van het potlood af te werpen voor de gevaarlijke pin van de granaat. Wanneer dat is gebeurd, hadden we vier seconden om te ontsnappen.
  
  
  Toen ik liet het aan Raj, hij lachte. 'Je maakt een grapje. Dit zal nooit werken.
  
  
  Hij keek verbaasd. 'O? Waarom niet? Het werkte in Hong Kong. Je kan hebben gehoord. Hij gebruikt het als een val voor een oude Chinese smokkelaar. Doel van de romp, precies volgens plan.
  
  
  "Ja, goed," Raj toegelaten. "Op een dag, misschien. Terwijl de pen is nauwelijks voor in de hal granaat... als het potlood is zwaar genoeg... als de klok wordt geliquideerd strakke... als...
  
  
  Ik wilde er om lachen. Ondanks zichzelf, hij trok me terug. Ik volgde hem. Drie meter, zes meter; we trokken zich terug, houden onze ogen op de belachelijke handgemaakt item. Hij stond op de top van een open kist met mortiergranaten. Als de granaat ontploft, mortieren en alle andere explosieven in het gebouw zal exploderen. Het zou een enorme explosie. "Natuurlijk kunnen we het niet snel," zei ik.
  
  
  'Hoe? Ego ' s blik was gefixeerd op de granaat.
  
  
  "Samen", zei ik. "Mochten We weer naar de truck. De voor u open. U moet bellen naar uw mannen terwijl we lopen. Je moet niet vertellen hen om te schieten.
  
  
  "Ga naar de hel," zei hij.
  
  
  We rende zo ver weg van de granaat mogelijk. We zijn de hele dag rond. Haar gehoord ego, mensen schreeuwen naar ons buiten. Ze stonden te wachten voor de ego ' s om.
  
  
  "Neem de tijd,' zei hij rustig. — Ik bedoel, je hebt negentig seconden.
  
  
  Hij keek me voor een moment, dan keek terug op de granaat.
  
  
  "Zeventig seconden," zei ik. er was genoeg tijd. Natuurlijk hoeft u zich geen zorg... als een Hindoe, en al dat. Hij keek op zijn horloge. "Zestig seconden."
  
  
  Hij begon te zweten. Haar, ook.
  
  
  "Het zou kunnen werken," mompelde hij. "Misschien gaat het werk gewoon door."
  
  
  "Vijf en veertig seconden."
  
  
  Nu heb ik al naar gekeken, het is een big deal toch. Ik zweer bij God, ik hoorde de klok tikken.
  
  
  "Je hoeft niet geloven dat dit gaat werken, doe je?" vroeg hij zich af. 'Geloof je het niet...'
  
  
  Ze had niet eens zin eindigen in haar gedachten. Plotseling was er geen tijd meer voor de lol.
  
  
  "Twee en dertig seconden... en dertig."
  
  
  Hij niet meer op gerekend, Raj. Ik telde het voor mezelf. "Neem de kleermaker, Carter," de stoere politieagent riep. "Zet dat ding uit. Kostya Boga. Met tegenzin stapte hij in de richting van de granaat. Hij pakte mijn arm en hield me tegen. "Nee, niet altijd," schreeuwde hij. "Je kan laten trillen. U zou...
  
  
  Hij keek op zijn horloge. "Oh mijn God, tien seconden... negen... acht."
  
  
  'Rennen!'Stop ermee!' hij brulde. 'Snel!'
  
  
  We hadden geen twee keer nadenken. We liepen. Oprecht buiten de deur.
  
  
  Haar, hoorde hem schreeuwen in de Hindoe, en hij was oprecht achter hem met een pistool om ego ' s terug. Ik begreep niet wat hij aan het roepen was. Hij kon alleen maar hopen dat had hij beval zijn mannen houden hun vuur.
  
  
  het ego van de soldaten zag het; sommige van hen wapens op ons. Hij schreeuwde iets anders, omdat alle van een plotselinge mensen renden in alle richtingen. Ze rende meteen na ons.
  
  
  We waren bij de truck bij Raj draaide zich om en sloeg me met zijn gespierde arm. Hij sloeg me op de kin, maken me aan het wankelen.
  
  
  Haar schot raakte de Luger en gemist.
  
  
  Iemand achter mij ook ontslagen, en hij sprong in de vrachtwagen. Ik schoot twee snelle opnamen met Raj, maar niet zie als ik zou hem niet raken.
  
  
  Dan is een munitie-dump vloog in de lucht. Mijn vaardigheid geholpen, of het was een waanzinnige gapen. Ik zal het nooit weten, maar het lage gebouw ontplofte als een gigantische voetzoeker. De eerste flits was een verblindende lichtstraal die witte vlekken op mijn netvlies gebrand. Toen kwam er een pop, en het geluid sloeg mijn trommelvliezen. Toen kwam de schil, die sloeg mij in het gezicht, en de druk van de lucht bemonstering die gooide me terug tegen de vrachtwagen.
  
  
  Kogels en granaten in de lucht gegooid door de eerste explosie ontploft als ze de grond raken. Geweer kogels kraakt in een dodelijke staccato als puin viel om mij heen.
  
  
  Ik zag een man in de lucht geworpen, en zijn lichaam was gebroken en ontmantelden voordat hij viel weer. Anderen stierven direct of struikelde in kringen onder een hagel van kogels tot een granaat explodeerde naast hen, het rippen van de ih in de helft.
  
  
  Ik nam de truck en reed dwars door de droge rijstvelden naar de Mercedes. De explosies waren nog verlichting van de avond lucht achter me toen ze in de Mercedes.
  
  
  Ik wist niet of iedereen nog in leven was in de rebel munitie depot, maar ik was te moe om te zorgen over.
  
  
  Ik reed meer dan een kilometer voordat ik me realiseerde dat mijn linker arm was zwak. Mijn schouder pijn doet, en als hij hief zijn hand om te kijken naar nah, hij voelde granaatscherven tegen de stof van mijn doublet.
  
  
  Ik was bang dat ik niet veel tijd voordat ik het bewustzijn verloor, en ik had zo ' n vreselijke vermoeden dat het probleem was niet opgelost, maar toch. Ik vernietigde de terroristen ' leveringen en misschien zelfs doodde de meeste van de mensen die belangrijk zijn, maar ik was niet tevreden. Er was nog een klein aspect dat ze had om uit te checken.
  
  
  Dus ik had hulp nodig, iemand om mij te steunen, totdat de crisis voorbij was.
  
  
  Er was maar één plaats waar hij kon gaan. En haar, in de hoop dat ik zou er voordat ik ging.
  
  
  Choeni de koele handen zorgvuldig plakte de Band-Steun om het gat in mijn schouder. Toen ze leunde voorover en kuste mijn zere plek.
  
  
  Instinctief, hij rolde om en probeerde haar op te halen, maar de pijn was nog te veel.
  
  
  "Arme jongen," zei ze. "Je hebt geluk dat ze niet doden."
  
  
  Ik pakte het op en probeerde te oriënteren mezelf. Zij had in haar appartement op het bed waar we seks hadden zo kort geleden.
  
  
  "Je liep in een Mercedes," zei ze. "U doorgegeven wanneer u getrokken in de oprit."
  
  
  Ze verliet het bed en ging naar het venster. Toen ze de gordijnen opende, zonnige brylev barsten in de kamer.
  
  
  'Oh mijn God!"Haar verstikt. "Het is al morgen."
  
  
  — U sliep de hele nacht door. Je had het nodig.
  
  
  Ze werd gevraagd om haar kleren, en ze liep naar me toe en probeerde me weg te duwen.
  
  
  "Jullie begrijpen het niet," zei ik. "Dit is de vijftiende... een grote aanval... dat kan ook vandaag plaats. We moeten dit stoppen.
  
  
  Ze lacht zachtjes en legt haar hand op mijn oorlel. — Weet je het niet meer?" U gaf hem een draad.
  
  
  'Hoe?'
  
  
  "Een terroristische munitie depot... je vernietigd het ego laatste nacht. Samen met Raj.
  
  
  Haar gefronste voorhoofd vreemd. "Hoor je dat?"
  
  
  - Voor estestvenno. De hele stad kent. Ik hoorde de ontploffingen hier.
  
  
  Mijn hersenen voelde me slaperig. Ik begreep niet wat ze zei, tot ze vermeld Raj weer.
  
  
  "Amartya me alles verteld."
  
  
  "Raj? Dus hij leeft nog?
  
  
  "Ja, gewond, maar levend. Hij wil je tot het bijwonen van de ceremonie in government House vandaag.
  
  
  Hij vervloekt onder zijn adem in. De bastaard was nog in leven.
  
  
  "Hij komt je ophalen met de auto," zei ze. "Escort". Plotseling begreep hij haar. Hij wist haar te veel. Raj stuurde een escort voor mij, ja, een paar beulen, geen twijfel, die zou ervoor zorgen dat het werd nooit ontdekt door de RTA weer.
  
  
  'Wanneer?'
  
  
  'Nu. Op elk moment.'
  
  
  Hij duwde haar weg en ging naar het venster. Op het plein onder, zag hij een auto draaien in de oprit. Choeni bezwaar tegen, maar ze kreeg al snel gekleed, in een poging om de situatie uit te leggen aan Hé.
  
  
  We vertrokken van het appartement maar voordat de twee mannen kwamen rond de auto op de oprit. Choeny de meid bracht ie naar de slaapkamer, en we ontsnapt via de achterdeur.
  
  
  "Grappig," Choeni mompelde als we klommen in haar crèmekleurige Bentley. "Raj kunnen hebben niets te maken met terroristen. Hij zou het niet sturen van zijn mannen om je te doden. Ik ken haar ego.'
  
  
  Maar op het moment dat ze zei dat ze een .45-kaliber kogel gat verscheen op de motorkap van de auto. Het begin van de tweede verscheen in de bumper als de Bentley trok haar op de oprit naar de gate.
  
  
  Als we letterlijk op straat gezet, ze zag de mannen in haar slaapkamer, waar ze graag met ons wilt worden. De wapens in de ih handen hield het schieten op ons.
  
  
  "Het is waar," zei ze. "Dan Raj is de terroristische leider... de persoon achter de explosies?"
  
  
  "Nee," zei ik. Mijn reuma ook mij verrast. Alle van een plotselinge, ik voelde dat Raj was niet de leider van de terroristen, de mastermind van het gehele perceel, hoewel ik eigenlijk geen reden had om te twijfelen — ik was gewoon bezorgd over bepaalde dingen die hij zei, of misschien nog steeds voelde om mij heen.
  
  
  "Wie is het dan?" Choeni gevraagd.
  
  
  Dat wist ik niet. Ook al waren we ver genoeg van huis om bang te zijn voor de mensen Raj had gestuurd om mij te doden, ik druk het gaspedaal hard. Ik hield mijn ogen op de sentry. Ik had een vreselijke vermoeden dat de helft van de stad zou kunnen gaan in de lucht op elk moment.
  
  
  Choeni probeerde me naar beneden. "Ga een beetje langzamer," zei ze. — We zitten niet in een haast nu. Raj niet kunnen uitvoeren van zijn plannen, " zei ze. — U hebt vernietigd ih levert. U doodde de meeste van de ih mensen. Hij kan het niet implementeren van de ih plan.
  
  
  Wat ze zei had niet veel zin, maar ik kon het niet kalmeren. Ik had nog te veel vragen. En plotseling haar, ik dacht dat ik wist waar de antwoorden te vinden. Choeni zei niets voor haar is hij trok de Bentley op main Street en versneld zuiden in de richting van het consulaat. De straat was reeds gevuld met een feestelijke sfeer met vlaggen op alle straatverlichting. De trottoirs begon te vullen met mensen in lichte kleding in de richting van het gebouw van de regering in het centrum van Calcutta.
  
  
  "Ze gaan voor de feestdagen, de" Choeni zei.
  
  
  "Wanneer beginnen ze?" Ik vroeg haar gespannen.
  
  
  'Om twaalf uur.'
  
  
  Hij keek op zijn horloge. Het was tien uur dertig.
  
  
  Hoe verder we kwamen de stad, hoe groter de menigte werd, totdat we konden alleen maar te verplaatsen in een slakkengang. Mensen waren kleurrijk in hun nationale kleding. Zij riepen ons in een goede stemming, maar de aanblik van de ihk schrok me. Ik zag haar, niet met mensen, maar met korrels buskruit, die stemmen-stemmen, zal ontbranden van een brandende lucifer.
  
  
  De situatie in de voorkant van het Amerikaanse consulaat ook niet het verminderen van mijn angst. De Mariniers waren er nog steeds. Ze hadden geweren met hen en waren zwaar beladen met munitie, maar zij waren in full dress uniformen en de mensen waren die zich verdringen om hen heen.
  
  
  Ze laten hun hoede.
  
  
  "Ze weten dat de terroristen zijn vernietigd," Choeni uitgelegd als reden we door de poorten naar het consulaat binnenplaats. "Russische kinderen".
  
  
  Ik kreunde in haar, maar ze lachte en riep mij een alarmerende berichten. "Het is voorbij," zei ze zelfverzekerd. — Geen probleem. We arrestatie Amartya snel. Er is niets wat hij kan doen.
  
  
  Haar he, niet tegenspreken. Haar sprong rond de auto en rende naar het consulaat.
  
  
  Slocum kwam net de trap af toen haar barsten in. De angst was verdwenen, rond de ego ' s ogen, als was het zweet op zijn voorhoofd. Hij was kalm, koel professionele diplomaat weer. Hij fronste toen hij mij zag, en ik wist dat het was, want ik had weerlegd emu berichten in de media dat hij had al bijna knock-out de laatste paar dagen, toen hij dacht dat de wereld van votum votum zou ontploffen in ego-domein. "Oh, Meneer Carter," zei hij zonder een glimlach. — Ga je naar het feest?"
  
  
  Ego noemde haar. "Mariniers... ze houden niet van mensen in angst."
  
  
  Hij gaf een neerbuigende snuiven. "Dat is achter de rug. De heer Raj ' s mannen doodde de terroristen laatste nacht. Haar, ik neem aan dat u hielp hen met dat.
  
  
  "Er kan nog een aanval," zei ik dringend. "Een bom kan worden geworpen op het russische consulaat en ze zal beginnen te schieten."
  
  
  "Kalmeren, de Heer Carter," Slocum zei. "De zaak is nu in handen van professionals... diplomaten. En we houden de situatie onder controle."
  
  
  Hij legde een troostende hand op mijn schouder. "Om eerlijk te zijn, deze ochtend zijn we gewoon vrienden een helpende hand voor de Russen." Hij keek op zijn horloge. "Tien minuten, om precies te zijn." Ih de Heer Sokolov is het hosten van onze kleine delegatie. Ik hoef me niet te haasten er.
  
  
  Vroeg ik haar. 'Een delegatie?'
  
  
  Het doorgegeven mimmo voor mij. Het ego van de bestuurder, een Marine in vol ornaat, hield de deur open en Slocum liep naar de auto in de voorkant van het gebouw.
  
  
  "Kolonel Wu' s idee," schreeuwde hij.
  
  
  Hij was in de auto wanneer het Ego greep haar bij de schouder. "Wacht," ik beet op hem. "Wat over Kolonel Wu?"
  
  
  Boos duwde hij mijn hand weg. "Kijk, Carter, uw taak is hier gedaan. Je hebt je taak, zou ik zeggen dat een bloedige taak. Dus uit Calcutta, terwijl het nog kan.
  
  
  Hij keerde terug naar de auto, maar ego pakte het weer op en hield hem hard tegen zijn borst. De chauffeur zette een stap in mijn richting en vervolgens gestopt. "Neem de kleermaker, Slocum," ik gromde. 'Antwoord ik. Wat had Kolonel Wu komen met?
  
  
  "Niets," zei hij, " maar we hebben een geweldig idee. Vrede gebaar. Kinderen nemen de bloemen op het russische Consulaat. Dit zal worden uitgezonden op de televisie over de hele wereld via de satelliet."
  
  
  Hij nam zijn hand uit Ego ' s schouder. Ik kon niet geloven wat hij zei. "Kinderen," zei ik.
  
  
  "Ja, door Kolonel Wu' s weeshuis. Honderden kinderen.
  
  
  Met bloemen van ons, voor de Russen. Briljant, denk je niet?
  
  
  Ik stapte terug, in het besef dat hij nooit had begrepen hoe de terroristen deden hun werk.
  
  
  Slocum draaide zich om en stapte in de auto, sluiten de deur achter hem. Op dat moment, Choeni kwam en stond naast me.
  
  
  — Hij zei dat er zou worden kinderen, hè?" fluisterde ze. "Dan ga je..." Ze stilstond bij de gedachte dat was nog niet volledig gevormd. "Ik bedoel, het is niet een stream nog. Nog niet. En Kolonel Wu...
  
  
  "Ja," zei ik. "Het moet Kolonel Wu. Maar ze zullen de schuld van de Amerikanen. Slocum... dit gek... hij is al te spelen in de Kolonel Wu ' s handen helemaal. Ik liep terug naar de Bentley, en Choeni mij gevolgd.
  
  
  'Wat bent u van plan te doen?'Oh, mijn God!' riep ze uit.
  
  
  "Stop dit geval, als ik kan."Haar gleed achter het stuur als ze benaderde de andere dag.
  
  
  "Nee, ik zal alleen gaan," zei ik. "Het kan gevaarlijk zijn."
  
  
  Ze negeerde mijn opmerking en ging zitten.
  
  
  "Als het Kolonel Wu, waarom heeft hij ons geeft informatie over Zakir en de tempel?" "Zakir al is aangetast. We wisten dat ego is een naam, dus ego moest worden verwijderd. Wu moet hebben gehoopt dat we zouden worden gedood op hetzelfde moment. Em bijna gelukt.
  
  
  Raakte hij de hoorn en liep uit van het consulaat-poort. De Marine sprong uit de weg en vervloekte mij in een stem die niet gehoord halverwege het blok.
  
  
  Voor ons waren de mensen haasten zich langs de trottoirs. Een politieagent riep ons en zwaaide woedend, maar hij niet vertragen totdat we waren in de voorkant van het russische consulaat.
  
  
  Voor een moment, dacht ik, ik moet niet in paniek.
  
  
  Net als de Amerikanen, de Russen hebben verlaagd hun hoede. Ih de soldaten, ook in full dress uniform, leek meer ceremoniële dan militaire. Maar ik had een slecht gevoel toen ze werd gespot door een team van AMERIKAANSE Mariniers staan aan aandacht aan de overkant van de straat van het consulaat. Slocum maakte de situatie nog gevaarlijker door te brengen in een peloton Mariniers.
  
  
  Het ego auto aan het rijden was openhartige in de voorkant van ons, en toen hij de oprit opreed, het ego van de bestuurder reed door het consulaat-poort. Bijvoorbeeld, ik zag Andrey Sokolov uit te gaan op de voordeur van het gebouw te voldoen aan zijn gasten.
  
  
  'Kijk! Choini riep. Ze wees wild in de straat.
  
  
  Ze waren het beklimmen van een kleine helling, goed, er moet sprake zijn van een honderdtal van hen. Kinderen, van wie de meesten waren onder de leeftijd van tien. Een klein leger met zingen... werd ze massaal op weg naar het russische consulaat. En ze zijn allemaal uitgevoerd kleine boeketten bloemen in felgekleurde potten.
  
  
  Slocum liep om de auto heen en keek naar de kinderen met trots en stralende ogen, alsof het een ego-gedreven diplomatieke triomf. Zelfs oude vos Sokolov leken in een goede stemming.
  
  
  Haar stem brulde:
  
  
  "Stop ih!"
  
  
  Haar, voelde me als een idioot. Ik rende naar buiten, schreeuwen, en Choeny mij gevolgd.
  
  
  Ik hoorde Slocum mijn naam roept. De mensen op straat keken naar mij alsof ik gek was. Een officier stapte naar voren om me te stoppen; ego duwde haar weg en liep naar de kinderen. Vervolgens Kolonel Wu haar zag. Hij stond aan de kant, te kijken, het verlaten van de tieners rond zijn schuilplaats in rekening te brengen.
  
  
  Het gebeurde allemaal heel snel. De kinderen waren geschokt door de aanblik van een hoge witte man haasten tussen hen. Ze stopte met zingen en trok me terug.
  
  
  De officier was nog steeds bezig om naar mij, en zo waren er een aantal mensen op de straat. Haar wild stahl flarden boeketten rond de handen van kinderen. Ik keek naar een boeket, niets gevonden, en gooide de pot weg. Dan een ander keek, en de andere...
  
  
  De kinderen schreeuwde. Een aantal rende terug in dezelfde richting hadden ze vandaan komen. Ik wist niet iets voor haar tot Choeni riep mij en gaf mij een potje bloemen. Haar afgedankte bloemen en pakte de bom die was al onder hen.
  
  
  Net wat ik dacht.
  
  
  Kolonel Wu zou zelfs in staat geweest om een pin de schuld op het Amerikaanse consulaat personeel, want als de Russen wisten, het was Slocum die georganiseerd voor de kinderen maart naar het consulaat. Als de bommen waren afgegaan, de reactie van Rusland zou zijn explosief. Maar ik heb niet de tijd hebben het allemaal uit te leggen. De politie begon het naderen van mij. En ook een groep van mensen op straat. Ik zag zelfs een peloton Mariniers te verplaatsen.
  
  
  Ik maakte een wilde gok. Hij haalde een aansteker en stak de korte lont stak door de blikken.
  
  
  Een gejuich ging door de menigte. Mensen strompelt terug en vertrapt op een andere persoon in hun haast om te ontsnappen. Ik draaide me in het rond, op zoek naar een plek om te laten vallen van de bom, maar er zijn mensen bijna overal. Kolonel Wu eindelijk zag haar. Hij stond alleen op de glazen entree tot een modern kantoorgebouw. In ieder geval, het was een lange weg van het russische consulaat. Ik hoopte dat Sokolov zou begrijpen dat ik probeerde te voorkomen dat een aanval op het personeel ego. Haar gooide een kleine bom als een granaat. Het landde op de grond, in de voorkant van Wu en rolde op. Hij dook in het gebouw voordat de bom ging af, maar de grote ramen verbrijzeld en regenden neer op hem. haar, zag hem vallen; haar ego hem uit het oog verloor.
  
  
  De menigte liep om mij heen. De kinderen laten vallen van hun boeketten en huilde.
  
  
  Hij liep naar het gebouw waar hij had gezien Wu. Binnen in het gebouw, glas kraakte onder mijn voeten, en ik zag een spoor van bloed uit waar Kolonel Wu was gevallen.
  
  
  Haar, ik zag de lift deuren sluiten. Hij schoot door de vernauwing van de kloof tussen de schuifdeuren. Ik deed het, maar het kost me bijna mijn leven.
  
  
  
  Hoofdstuk Veertien
  
  
  Op het moment dat ik struikelde in de lift, de Kolonel en sprong op de top van mij. Hij was snel. Ego handen betast mij helemaal over de plaats in van een pistool en eiste. Ik stak mijn handen te bedekken Wilhelmina en het mes, maar ik voelde hem, trek iets uit rond de zak van mijn doublet.
  
  
  "Niet bewegen," schreeuwde hij.
  
  
  Hij sprong van me af en zweefde over me voor altijd. "Draai je om langzaam," beval hij.
  
  
  Heel voorzichtig, hij opende het en keek over zijn schouder. Hij leunde tegen de gesloten deur, de voorbereiding van het met één hand op de knop te drukken die onmiddellijk zou nemen ons mee naar het dak van het gebouw. Ego ' s gezicht was bedekt met glas. Er waren nog scherven van het glas rond een aantal van de wonden. Het bloed stroomde naar beneden ego ' s borst, en er was een lange snee op zijn buik en dat hoeft niet bedoeld ego en de dood, maar zelfs nu, nen had nog een zekere waardigheid. In de paar minuten voor zijn dood hield hij een precieze, vrolijk gedrag, dat was al onder de indruk van mij Ego manor.
  
  
  In zijn hand was mijn vulpen, gevuld met dodelijke gas. Hij had de dop en zijn duim was op de klip, klaar om te vuren. Natuurlijk, hij wist hoe het werkte.
  
  
  Hij was gericht op mij, en ik vroeg me af of hij zich bewust was van de kracht van het ding.
  
  
  "Als u deze hier in de lift," ik waarschuwde haar,"je dood, ook."
  
  
  "Een adem is alles wat je nodig hebt," zei hij. "Ik weet dat dit kleine apparaat goed, Carter.
  
  
  Ik dacht dat ik zag ego ' s duim bewegen, en hij gromde bijna op.
  
  
  "Wacht," zei ik. "Er is geen haast.
  
  
  Hij lachte en wenkte me. Hij aandachtig stond op en drukte zich tegen de andere kant van de lift.
  
  
  "Zeg me waarom," zei ik. — Wat wil je bereiken?
  
  
  "Je vroeg me onlangs wat meer een mens zoals ik zou willen. Haar, zei dat de ene die alles wil gewoon om zeker te zijn."
  
  
  "En dat was een leugen?"
  
  
  "Nee, maar ik heb het niet gevraagd haar uit te leggen het verder. Alleen de kracht geeft veiligheid. Alleen de persoon boven is veilig.
  
  
  "Haar fret nog steeds niet begrijpen. Wat ga je doen met deze bommen?
  
  
  "Chaos", zei hij. "De Russen zou de schuld van de Amerikanen. Er zijn schoten gelost. Rellen op straat. Een beetje oorlog hier in Calcutta. New Delhi is gezegd te hebben verklaard, martial law, net als voorheen. Raj zou hebben overgenomen. Later zouden we verklaarde de onafhankelijkheid van de staat van Bengalen."
  
  
  — Maar hij zou hebben gewerkt voor je?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Een boegbeeld omdat je Chinees?"
  
  
  Hij knikte weer en bijna verdubbeld in de loop van die pijn.
  
  
  "Je gaat om te sterven," ik waarschuwde haar. "Zonder u, het zal overnemen."
  
  
  Hij schudde zijn hoofd zwak. "Er zijn documenten. Ze moeten geopend worden na mijn dood.
  
  
  "Documenten over Raj' s betrokkenheid in het complot?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  Hij overeind en verhoogde het gas pistool licht. "Maar u hebt u niet," zei ik. "Je zult sterven tevergeefs."
  
  
  Hij drukt de lift-knop achter hem. De lift kwam langzaam.
  
  
  Hij nam een diepe adem en ingedrukt op de pen-clip. Haar air sampling haalde diep adem, net voordat er een wolk van gas gevormd tussen ons.
  
  
  De kleine lift was gevuld met het, en het slingerde om ons heen als een tijger, klaar om toe te slaan zodra we openden onze monden om te ademen. We stonden op en keken elkaar in een dodelijke, stille strijd, houden onze adem in. Niemand bewoog om ons heen. Er was geen ontkomen aan. De lift langzaam omhoog te bewegen naar de bovenste verdieping. Haar kon het niet mimmo door het stoppen van de lift in het midden. Ik nodig had om te ademen voordat hij de deur kunnen openen.
  
  
  Hij grijnsde zelfvoldaan. Nu zal het makkelijker zijn voor de emu te sterven. Hij gaat naar zijn graf te denken dat hij heeft gewonnen de laatste strijd. Het was beter dan concurreren met me op de plaat staan. Als hij hield zijn adem in voor nog een seconde langer dan de hare, hij zou hebben gewonnen, zijn uiteindelijke triomf. Haar voet in een minuut en haalde haar zakdoek, de speciale zakdoek die Hawke zegt dat ik altijd bij me dragen als haar beru gas pistool, is met mij aan een missie.
  
  
  Het werd gedrukt door ego naar zijn mond en neus, dan rivnensky ingeademd door de speciale filter vezels.
  
  
  Wu ' s gezicht werd voor het eerst in de war, dan begrijpen, dan geschokt. Hij bloosde; hij zelfs zijn mond met zijn handen. Maar in het einde, de emu was een zucht. Hij zuchtte en sprong in de richting van mij, zijn kleine handen vastgrijpen van mijn keel. Ik heb de verleiding niet weerstaan.
  
  
  Toen zijn vingers sloot rond mijn keel, hij uitgeademd. "Ik vervloek u! "Wat is dat?" riep hij. We keken elkaar een moment aan.
  
  
  Vervolgens de ego ' s vingers langzaam ontspannen en gleed naar de kant. Hij was dood toen hij de vloer raken.
  
  
  Hij mag het gas op de bovenste verdieping te verdwijnen, toen begon de langzame tocht naar beneden. Wanneer de deur van de lift op de eerste verdieping van het gebouw geopend, Choeni liep naar me toe.
  
  
  In de lobby van het gebouw, een verwarde menigte keek de procedure.
  
  
  Slocum was er, en Ego ' s gezicht was nat van de pot, en hij keek me met een boze, vernederd expressie. Ego negeerde haar en ging naar Alexander Sokolov, die moest komen om de menigte.
  
  
  Russische, glimlachte aangenaam. Hij heeft zelfs leunde voorover om me een kus op beide staven, als zijn landgenoten doen met hun kameraden.
  
  
  "U redde ons allen," zei hij, zijn lippen poetsen van mijn oor. "Maar laat voor Calcutta vanavond. Dan, lachend, trad hij terug en begon te chatten diplomatiek over hoe Amerikanen en Russen samen leven vreedzaam overal, zelfs in Calcutta. Achter hem, hij werd gezien door Amartya Raja, zijn linker arm in het gips en het gezicht wonden van de explosie in het munitie depot. Hij stond open, maar ik kon het raden naar de angst die bezielde hem. Vroeger of later, het ego zal worden blootgesteld. Het was alleen een kurkentrekker van tijd.
  
  
  Tot slot, Choeni ' s hand in de mijne, en ze leidde me naar de Bentley.
  
  
  Hij keek weer naar het gebouw en nagedacht over wat Sokolov had gezegd.
  
  
  Hij moest vertrekken. De volgende ochtend, het ego zal proberen mij te doden. Zelfs voordat het zover is, Raj zou zijn verzonden zijn moordenaars. Calcutta was een gevaarlijke plek, maar dan van haar, keek Choeni en dacht aan iets. "Uw huis", zei ik. "Het bed is zachter."
  
  
  * * *
  
  
  
  Over het boek:
  
  
  De Grote Roerganger gaf zijn troepen een beslissende bestelling. Het Kremlin kon niet draaien. De lont van de totale vernietiging is al aangestoken in Calcutta.
  
  
  Er was slechts één persoon links om het te voorkomen: Nick Carter. Een dodelijke missie wanneer hij ontdekt dat zijn tegenstanders waren kinderen. Kinderen gevuld met haat en een dorst voor moord, geleid door de gestoorde Pied Piper, en die was zo onzichtbaar als hij was gevaarlijk.
  
  
  
  
  
  Inhoud
  Hoofdstuk 2
  
  
  Hoofdstuk 4
  
  
  Hoofdstuk 5
  
  
  Hoofdstuk 6
  
  
  Hoofdstuk 7
  
  
  Hoofdstuk 8
  
  
  Hoofdstuk 9
  
  
  Hoofdstuk 10
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  De slager van Belgrado
  
  
  
  
  Annotaties
  
  
  
  EEN MOORDENAAR OP DE TOP VAN ZIJN BLOEDIGE BEROEP ...
  
  
  Een onbekende man aan professionele intelligence agency in de wereld. Brein achter een miljard dollar eigen spionagenetwerk genoemd Topcon, Inc. Een sadist wiens brute kracht heeft bereikt de helft van de hele wereld ...
  
  
  IN PARIJS
  
  
  Een rode overloper die verondersteld was om te vertellen Nick Carter over de dodelijke Topcon spel was gestoken tot de dood, voordat hij kon het uitspreken van een enkel woord.
  
  
  IN LAUSANNE
  
  
  Een mooie jonge duitse agent gebruikt alle trucs van haar goed getrainde geest en lichaam te ontkennen, Nick enige kans van het vinden van Topcon.
  
  
  IN MILAAN
  
  
  Een Chinese operatieve bijna permanent gestopt Nick met een fatale karate kick. De Chicom agent was ook de jacht op de man die de baas van Topcon.
  
  
  IN TRIËST
  
  
  De eigenaar van de Nazi ' s high school crimineel Nick in een explosieve spel van verstoppertje. En terwijl ze afleidende was Nick aan de zijkant, de ongrijpbare # 1 Topcon man ontsnapt eens te meer.
  
  
  IN BELGRADO
  
  
  Een spookachtig maskerade veranderde in een nachtmerrie toen Nick Carter eindelijk ontdekt de ware identiteit van de Topcon host!
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  Proloog
  
  
  Het eerste hoofdstuk
  
  
  Het tweede hoofdstuk
  
  
  Het derde hoofdstuk
  
  
  Het vierde hoofdstuk
  
  
  Hoofdstuk Vijf
  
  
  Hoofdstuk Zes
  
  
  Hoofdstuk Zeven
  
  
  Hoofdstuk Acht
  
  
  Hoofdstuk Negen
  
  
  Het tiende hoofdstuk
  
  
  Hoofdstuk Elf
  
  
  Hoofdstuk Twaalf
  
  
  Hoofdstuk Dertien
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  De slager van Belgrado
  
  
  
  
  
  Gewijd aan de leden van de United States Secret Service
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Proloog
  
  
  
  De Orient express gleed uit als een grote zwarte auto rond Station van Milaan. Het oppakken van de snelheid van de trein vertrok rond de stad en in de groene italiaanse platteland, zeuren langs de sporen, zoals het versneld in de richting Trieste.
  
  
  In het compartiment aan de achterzijde van het schommelen van de trein zat een korte, nerveuze man met een bruine koffer op een egoïst ' s voeten. Ego ' s naam was Carlo Spinetti. Hij was een koopman op zijn weg naar huis na een trip voor een bezoek aan verre familieleden. Op zoek raampjes van de trein aan het haasten landschap, dacht hij hoe gelukkig hij zou zijn om zijn vrouw en kinderen terug. Voor sommige is deze reis kan worden spannend, maar voor Carlo Spinetti, de constante drukte van de menigte was zenuwslopend.
  
  
  De lange man opende de deur van het compartiment en stond te kijken naar Carlo met de koude, donkere ogen die leken te zijn uitgehouwen in de buurt van het zwarte hout. Ego ' s oog viel op de bruine koffer die Carlo had niet de moeite genomen om op de counter. Een flauwe glimlach gebogen de hoek van de mond, en vervolgens liep hij de rest van de weg naar het compartiment en zat tegenover Carlo, stretching zijn lange benen voor hem.
  
  
  "Je stapt in Triëst, hè?" vroeg hij.
  
  
  Carlo Spinetti knipperde met zijn ogen en verschoof op zijn stoel. Hij was verrast om te leren dat deze vreemdeling wist dat ego was de bestemming. Hij zei: "Ja, en jij?"
  
  
  De man bleef glimlach, alsof hij wist over de grap die werd gehouden van Carlo. "Ik ga ook in Triëst."
  
  
  Vijf minuten later, een dikke man betrad het compartiment. Hij sloot de deur en leunde tegen het bestuderen van de Spinetti als de eerste mens had gedaan. Ego 's ogen viel ook op de been tas op Spinetti' s. En toen knikte hij naar de tall man, als ze kenden elkaar uit het verre verleden.
  
  
  Instinctief, Carlo bukte zich en verplaatst de koffer, dat leek belang van de twee vreemdelingen. Hij kon het niet uitleggen ih belang. De tas werd geslagen en gedragen, en er was niets van waarde in, behalve voor Carlo ' s kleren en wat kleine cadeautjes die hij stuurde naar huis, naar zijn familie.
  
  
  "Ga je naar Triëst ook?" "Wat is er?" vroeg hij aan de tweede vreemdeling zenuwachtig.
  
  
  "Ja." De stem was ruw en hard. De grote man liet zich in de stoel naast de eerste vreemdeling en kruiste zijn armen over zijn borst. Hij zat in stilte, zijn ogen gesloten alsof hij dommelde af, als de trein reed weg.
  
  
  Carlo verschoof ongemakkelijk. Hij vertelde zelf dat hij moet verbeelden de dreiging voelde hij zich op ih met willekeurige woorden. Beide mannen waren gekleed duurder was dan hij. Ih gezichten scheen stern, maar ze zag er niet uit als dieven die stal van onschuldige reizigers.
  
  
  "Wat is er aan de hand met u, mijn vriend? Je lijkt een beetje nerveus, " the tall man zei rustig.
  
  
  Carlo zette een vinger tegen zijn kraag te verlichten zijn ego. "Ik vroeg me af-misschien
  
  
  Kent u mij? "
  
  
  "Nee, mijn andere, ik ken u niet."
  
  
  "Ik voel me als u op zoek bent naar mij."
  
  
  "Ik ben op zoek naar u, maar ik ben niet op zoek," the tall man zei. Hij lachte.
  
  
  Carlo ' s nervositeit snel wendde zich tot angst. Het vertellen zelf dat de Emu niet nodig om hier te blijven, dat hij kon veranderen van het compartiment, hij bukte zich en pakte snel zijn koffer. Maar als hij begon te bewegen van zijn stoel, de lange man tegenover hem schopte hem opgespeld en de koffer in de plaats, het blokkeren van Carlo ' s pad met zijn voet.
  
  
  "Laat ons niet alleen achter, mijn vriend. We willen uw bedrijf, " zei hij op een dreigende stem.
  
  
  Plotseling, de massale de ogen van de mens klapt open. Hij keek Carlo. "Ja, ga zitten. En stil te houden als u niet wilt om te worden beledigd."
  
  
  Carlo viel terug in zijn stoel. Hij beefde. Hij voelde iets kruipen ego ' s wang. Hij geborsteld het ego weg met zijn hand, dan dat er een post bank.
  
  
  "Waarom doe je dit? Ik heb nog nooit gezien dat u voor. Wat wil je van me?"
  
  
  "Ik zei dat je stil te houden," de gedrongen man gromde.
  
  
  Verward en bang en Carlo bleef waar hij was, totdat de trein getrokken in het station van Triëst. Hij was zo bang dat hij alleen maar wanneer de grote man stond op en maakte een gebaar. "Laten we gaan. Ga je voor ons."
  
  
  Hoge zonsondergang man in een jas. Hij haalde een korte, brede bladen mes. "We zullen uw koffer mee te nemen, mijn andere. Gedraag je als je wilt om te leven."
  
  
  Carlo geprotesteerd. "Ik heb niets van waarde in mijn koffer. Natuurlijk, dit is een fout, je hebt een fout gemaakt."
  
  
  "We hebben de juiste persoon en de juiste koffer." De scherpe schroefdraad van het mes geprikt Carlo ' s nek. "Shut up and go."
  
  
  Als Carlo liep langzaam de trein stappen, te zweten en te beven van angst, drong tot hem door, dat misschien deze mensen hem zouden vermoorden, ongeacht wat hij deed voor ons. Paniek donderde in de ego ' s van de hoofden. Hij stapte uit op het station platform, Ego ' s ogen vingen een glimp op van het uniform van een politieagent in de menigte. Hij instinctief riep: "help me!"
  
  
  Hij liep in de richting van de politieman, maar het mes beetje bruut in de emu ' s nek. Hij strompelt, happend naar adem. Wat was de reden? Waarom heeft ze nodig hebben van een ego koffer? Verward in beide richtingen, hij liep blindelings van het einde van het platform, en met een schreeuw die veranderde in een dood snik, hij viel op de sporen ...
  
  
  
  
  
  
  Het eerste hoofdstuk
  
  
  
  Washington een zachte regen viel. Een dikke mist hing over de stad als een grijze jas. Toen keek hij uit het raam van zijn hotelkamer, hij kon haar bijna zo ver als het Pentagon zou kunnen gooien. Just in case, ik probeerde om te zien het silhouet van de Sovjet-ambassade op de straat. Ik vroeg me af of iemand om de jongens ' ego ' s was bezig met het bedenken van de projecten was ik toegewezen te onderbreken.
  
  
  De telefoon ging, en hij ging snel aan. Er was een bericht op haar te wachten van David Hawke, de man die had opgeroepen de signalen voor de AX, de cloak and dagger agentschap dat had mij ingehuurd. Het werk was gevaarlijk en soms de uren waren verschrikkelijk, maar ik ontmoet veel interessante mensen.
  
  
  De stem die kwam op de lijn behoorde tot één van Hawk ' s assistenten. "De oude man is in een vergadering, en hij zegt dat hij gebonden zal zijn voor een lange tijd. Hij vertelt je om de dag af en praat morgen met hem."
  
  
  "Dank u," zei ik en hing op en fronste. Wanneer David Hawke betrokken was bij lange vergaderingen, meestal bedoeld dat er iets was misgegaan aan onze zijde.
  
  
  Ongeduld knaagde het aan me als ik ontdaan van al mijn apparatuur - een luger in een schouder holster, een stiletto in mijn mouw, een kleine gas-bom die haar delen eerst plakte aan de binnenkant van mijn dij-en stapten in de douche. Soms is mijn business was als een militaire één: hurry up of wacht. Ik heb nog niet in Washington voor twee dagen, wachtend op orders en Hawk is nog steeds niet vertelde me wat er gaande is. Als het ging om de onbegrijpelijkheid, veel Oosterlingen kunnen hebben gewonnen van het boze oog van de oude magere professional die liep Activiteiten BIJL.
  
  
  Hawk riep me naar de hoofdstad via New Delhi, waar hij net klaar met een opdracht. De oproep werd gemarkeerd als "Prioriteit 2", wat betekende dat het een dringend geval was het klaar. Alleen Odin ' s Prioriteit instructies kunnen een agent sneller thuis, en Prioriteit Één was gereserveerd voor berichten die worden verzonden wanneer de President was op de hotline en de Staatssecretaris was bijt zijn nagels aan de gewrichten.
  
  
  Echter, ik heb alleen in staat geweest om te praten met Hawk keer sinds de aankomst, en die gesprek was kort. Hij vertelde me dat hij het had een opdracht komen, dat open was, in mijn straatje.
  
  
  Dat is waarschijnlijk betekende dat ik zou kunnen krijgen gedood.
  
  
  Verpakking een handdoek rond zijn middel, hij luisterde naar het nieuws tijdens het scheren. Er is veel gaande in de wereld van nu dat niet eerder gebeurd was, en voor het grootste deel, het was niet erg goed. Samen met het somber weer, het was voldoende voor het verzenden van een trouwe vriend aan de bar voor een dubbele bourbon. Maar het is een nacht die niet kon aanzienlijk worden opgehelderd als de man wist het juiste meisje. En ik kende alleen haar.
  
  
  Haar naam is Ellen. Ze werkte voor een zeer dure advocaat die gespecialiseerd is in het Hooggerechtshof gevallen. Ik wist niet hoe goed hij was als advocaat, maar als zijn korte samenvattingen waren half zo groot als zijn secretaresse, hij zou waarschijnlijk nooit verloren het geval.
  
  
  Ik had niet gezien Ellen in bijna een jaar, maar omdat ze wist wat ik aan het doen was, ik hoefde niet te bieden een lange uitleg bij Een riep haar. Ze zei dat ze zou geven tot andere plannen voor de avond. Ik reed door de stad om haar appartement in de auto die BIJL had gebracht voor mij. De mist was zo dik dat ik had om op een slakkengang.
  
  
  Ellen droeg een strakke zwarte jurk met een decolleté. Ze nam mijn mantel, dan sloeg haar armen rond mijn nek, en drukte haar volle borsten tegen me aan en gaf me een kus zou hebben gesmolten een standbeeld van de wenkbrauwen.
  
  
  "Don' t afval uw tijd," zei haar vader tegen.
  
  
  "Er is nooit iets te verliezen met je. Vandaag ben je hier, morgen is u weg bent." Ze glimlachte naar me. "Ik neem aan dat u nog steeds voor die vieze oude man, Hawk?"
  
  
  "Eigenlijk, maar vandaag is alles het uwe."
  
  
  Ze trok een wenkbrauw op. "Dat klinkt zeer interessant, Mr. Carter."
  
  
  We besloten niet naar buiten te gaan. Het weer was te slecht, en naast, de waarheid was dat niemand om ons heen wilde dwalen te ver van de slaapkamer. Nadat Ellen gebakken ons steaks zo dik als de zondag New York Times, we zaten en dronken wijn en praatten over wat er met ons is gebeurd in het jaar met hen fretten als we elkaar zagen. Ze vertelde me over haar activiteiten, en ik vertelde haar waar ik was, als je niet tevreden bent met alles wat ik deed.
  
  
  Daarna bracht hij haar een glas en liep naar haar op een lange baha ' i. Met een trage glimlach, uitgelekt ze de rest van haar wijn, dan leunde voorover, met haar zwarte jurk naar beneden glijden haar witte borst en stak haar mok naast de mijne.
  
  
  "Eindelijk, Nick,' zei ze. "Ik begon te denken dat je nooit zou krijgen op dit punt."
  
  
  Hij lachte zachtjes en liet zijn vingers naar beneden glijden van haar jurk en over de zachtheid van haar borsten. Haar tepel werd hard en strak tegen mijn handpalm. Ik kuste haar en voelde haar snelle tong, en ze draaide zich om en viel in mijn schoot.
  
  
  Slepende op haar lippen, haar ego onderzocht haar, tot ze reageerde fel. Tegen de tijd dat de kus was, Nah was buiten adem, haar borsten trillen op en neer.
  
  
  "Nick, het is te lang."
  
  
  Ja, inderdaad, dacht ik.
  
  
  Opstaan, trok hij haar aan haar voeten reikte omhoog en knoopte de achterkant van haar jurk. Hij langzaam zakken de bandjes van haar schouders, vervolgens blootgesteld haar volle borsten. Ik kuste haar weer, en haar handen gleden over mijn rug.
  
  
  "De slaapkamer waar ze geweest is?" Vroeg ik haar.
  
  
  Ze knikte, op zoek naar mijn mond weer, en ik pakte haar op en droeg haar door de deur aan het bed.
  
  
  "Geweldig?" Vraag ik haar als ik staan over haar uittrekken van mijn jas.
  
  
  "Dat is goed, Nick."
  
  
  Hij is klaar met uitkleden en hing de luger over de rug van een stoel. Ellen keek me met donkere en smeulende ogen.
  
  
  "Ik wens je zou het niet dragen van dat ding," zei ze. "Het doet me denken aan wat je doet voor de kost."
  
  
  "Iemand moet het doen."
  
  
  "Ik weet het. Maar het is zo gevaarlijk. Kom hier, Nick. Opschieten. Ik wil je nu."
  
  
  Wanneer haar man haar benaderde, klom ze uit door middel van de jurk en een zwart slipje, die allen werden ze droeg onder. Terwijl ze werd gestreeld door haar innerlijke dij, ze werd gekust door haar borsten. Ze kronkelde als mijn touch had ontsteken van een vuur.
  
  
  Vervolgens ging ik haar nah, en ze groeide onder mij, het synchroniseren van haar bewegingen met de mijne. We bereikten het hoogtepunt samen.
  
  
  Ze was al herinnerde ik me, en meer.
  
  
  Onze lichamen waren nog steeds verbonden als de telefoon op haar nachtkastje ging. Ellen grimaced, dan kroop onder me en pakte de telefoon. Ze luisterde naar de stem aan de telefoon, dan gaf het aan mij. "Het is die persoon."
  
  
  "Ik hoop dat ik niet te onderbreken haar," David Hawke ' zei.
  
  
  "Je was pretty damn close," de emu haar verteld. "Hoe weet je waar hij is?"
  
  
  "Een educated guess, haar, ik denk dat je zou noemen, haar weten, haar vertelde dat je om de dag af, Nick, maar de dingen begon te zien. Haar hotel zou graag willen dat je te verplaatsen naar de store, die nu open."
  
  
  Hij hing de telefoon
  
  
  Ik stapte uit bed en kleedde weer. "Geen berichten voor die afschuwelijke oude man?" Ellen ' s aanpak om de dag vroeg haar.
  
  
  "Ja," zei ze met een flauwe glimlach. "Vertel em dat ik denk dat zijn timing was geweldig."
  
  
  De regen was verdwenen door de tijd die het bereiken van de Amalgamated Press en Telegrafische Diensten die de bouw op Dupont Circle. Het was een winkel, als ego-Hawk noemde, een cover voor de BIJL operations center.
  
  
  Alleen de lichten in Hawk ' s kantoren waren op als hij haastte zich naar beneden de stille gang. Een paar mannen zaten in de wachtkamer. Odin om hen heen trok zijn duim in de richting van een andere dag, en ging er binnen en vond Hawk Ego aan de tafel. Hij zag eruit alsof hij had niet een goede nachtrust.
  
  
  "Zo, Nick, hoe was je nacht?" "Wat is er?" vroeg hij in een droge stem.
  
  
  "Het was leuk zolang het duurde." Verkopen zonder te vragen.
  
  
  "Ik heb het runnen van een verdomd vergadering naar de volgende, in een poging om de details van deze nieuwe opdracht." Hawke ' s minachting voor de bureaucratie liet zien op zijn gezicht. "Nu gebeurde er iets, dat geeft de emu een speciale urgentie. Ik zal je informatie geven vanavond, want ik wil dat je naar Parijs vliegen in de ochtend."
  
  
  "Wat moet ik doen wanneer ik er ben?"
  
  
  Hawk opende een lade en haalde er een map. Rond de map, hij gewonnen meerdere foto ' s. Hij gleed de foto ' s over de tafel. "Neem een kijkje op deze. Deze onopvallende kleine gadget die je hier ziet, is een zeer waardevol stuk apparatuur."
  
  
  Ik nauwkeurig onderzocht drie foto ' s van haar. "Het is duidelijk dat een elektronisch apparaat. Maar wat is het?"
  
  
  "Zoals u weet, hebben wij een zeer geavanceerde satelliet monitoring systeem. Het is veel waardevoller dan alles wat de Russen of Chinezen zijn in staat om te verbeteren. Een groot deel van het succes van het systeem is het apparaat weergegeven in deze foto ' s. Het heeft de mogelijkheid om te streven naar een klein bewegend doel van een lange afstand en pick-up van de kleinste geluiden gemaakt door dat doel."
  
  
  "Ik begrijp waarom dit waardevol is."
  
  
  Hawk scheurde de wrapper uit zijn zwarte sigaar. "Dit stelt ons in staat om alles volgen dat de Sovjets krijgen van hun spionage-satellieten, en neem het allemaal voor later decoderen. Zo ver als satelliet intelligentie betreft, dit is de meest wenselijke voorziening in de wereld."
  
  
  "En het is niet groter dan een mens van de vuist."
  
  
  Hawk knikte en beet in zijn sigaar. "Dit betekent dat de ego is eenvoudig te stelen en gemakkelijk te verbergen."
  
  
  Hij kon bijna de raden van de rest. "Iemand aan de andere kant heeft overgenomen van een van de pony' s?"
  
  
  "We laten de Britten krijgen een paar om hen heen. Was gestolen in Londen."
  
  
  "De Russen?" Vroeg ik haar.
  
  
  "Nee," Hawk zei. "Maar ze wil het graag ego' s, verdomme. De Chinezen ook. Nu laat me je een spin, Nick. Wat weet je over de organisatie genaamd "Topcon"?"
  
  
  Toen hij hoorde haar naam, hij leunde voorover. Mijn reactie moet hebben bleek mijn groeiende belang, omdat Hawke toegestaan zelf een dun en enigszins vermoeide glimlach.
  
  
  "Topkon" - te herhalen. "Ik weet dat het bestaat. Net als u, ik hoor roddels over de spy handel."
  
  
  "Het is een onafhankelijk en beheerd intelligence organisatie. Effectief. Niet zo lang geleden, leek te zijn opgedoken uit het niets, maar het werd meteen een factor in de Oost-West-spionage-oorlog. Topcon geheimen steelt en verkoopt ie aan de hoogste prijs. Zo ver, de fret heeft vooral gestolen door onze geheimen, en meestal rode ih is gekocht ."
  
  
  Hawk echt moe was. Hij zet de gedoofde sigaar in de asbak en vernauwde zijn ogen. "Topcon is een duistere organisatie, maar blijkbaar samenhangend en zorgvuldig gecontroleerd. Misschien is dit de best mogelijke spy organisatie met hen door ferret, als Gehlen zijn in Germania na de oorlog. We kunnen u niet identificeren van de persoon die haar leidt. informatie over nen is ontgaan ons ."
  
  
  "Ik weet het. Hij kon een paar stops in bijna elke grote stad in Europa en geven het adres van de lokale Sovjet-unie en de Britse intelligence chiefs, maar Topcon is een compleet andere zaak. Ik kan u niet vertellen wat de naam van iedereen die voor hen werkt."
  
  
  "En ik denk dat je je afvraagt wanneer AX zou uitdaging van dit bedrijf en proberen om erachter te komen wie draait het."
  
  
  Haar, grinnikte. "Ik moet een baan, als dat is wat je bedoelt."
  
  
  "Nick, Topcon heeft de weinig kostbare gadget weergegeven in de foto' s. Ze zetten de ego-up voor de veiling."
  
  
  Hawke opende de map weer en nam een clipping rond de krant die hij mij overhandigd. "Voordat ik weer verder ga, wil ik u voor het lezen van dit nieuws."
  
  
  Haar vader fronste hij snel gescande de italiaanse krant te knippen. Het verhaal was heel kort. Nen meldde de dood van een reiziger met de naam Carlo Spinetti, die werd doodgestoken. De moord werd gepleegd op een perron in Triëst. Politie
  
  
  Ze wilde dat de twee mannen die de misdaad begaan van het stelen van Carlo Spinetti de koffer.
  
  
  "Wat is het verband tussen deze en de rest van wat je hebt me verteld?" Hawka haar vroeg.
  
  
  "De moordenaars waren niet geïnteresseerd in de inhoud van hun slachtoffer koffer. Ze hadden een reis van de sticker was al in de zak. Een sticker dat verborg een microdot met waardevolle gegevens." Hawk nam het knippen en schudde zijn hoofd. "Carlo Spinetti wist niet eens dat hij draagt een ego."
  
  
  "Zonder ego' s kennis, ego werd gebruikt voor het vervoer van de gestolen gegevens?"
  
  
  "Fantastisch hotel. En Topcon is verantwoordelijk. Zij maken gebruik van de spoorweg te smokkelen informatie op het transport van gestolen geheimen rond de vrije wereld achter het Ijzeren Gordijn. Zij maken gebruik van de Oriënt Express, die draait rond Parijs naar Sofia via Milaan, Trieste en Belgrado. We zijn nauw toezicht op de routes, dus ze hebben een andere transit route ."
  
  
  Het gecombineerde verschillende stukjes informatie. "En je denkt dat het elektronische apparaat gestolen door Topcon zal worden vervoerd door deze transit."
  
  
  "Het meeste van wat ik heb gezegd, u kwam tot ons uit een bulgaarse overloper met de naam Jan Skopje. Hij vertelde ons dat Topcon is een gadget en de plannen om het ego te Sofia aan boord van de Orient Express. Odin rond het russische Volk, een hoge KGB-functionaris, plannen om te voldoen aan met een Topcon agent aan boord van de trein om te onderhandelen over een deal voor aankomst in Sofia. U, Nick, zou aan Skopje in Parijs, krijgen alle andere details, en het onderscheppen van de vracht voordat het overgaat."
  
  
  Hij nam nog een kijkje bij de foto ' s van het apparaat. "Goed."
  
  
  "Ik bracht je naar Washington met de bedoeling van het instrueren u bij het vinden van de monitor. Op het moment, ik wist niet wie het had. Dan is de Skopje geval begonnen te breken, dus ik moest het uitstellen van de beslissing."
  
  
  "Ik begrijp het. En nu wordt het tijd is adem in onze nek. Hij moet naar het apparaat, voordat de Russen."
  
  
  "Terwijl u dit doet, als je per ongeluk opende het dak van Topcon, ik zou het niet in zijn geheel worden teleurgesteld."
  
  
  "Ik zal kijken wat ik kan regelen." Van haar kreeg. "Verdere instructies?"
  
  
  "U bent tegen de KGB en Topcon. En God weet wie nog meer zou kunnen hebben prikte rond in de hoop op die monitor. Dus let op je stappen, Nick. Ik zou niet wilt verliezen haar, of de monitor, of op u."
  
  
  Ik heb beloofd dat ik zou proberen om mijn ego uit deze overtreding.
  
  
  
  
  Het tweede hoofdstuk.
  
  
  
  
  Er was een carving dag de volgende dag toen het aankwam op het Vliegveld Orly bij Parijs. Het weer was koel maar helder, en de taxi rit naar de Prince de Galles Hotel op 33 Avenue George V was zeer aangenaam. Parijs zag er hetzelfde uit, behalve voor de steeds toenemende verkeer op de straten. Er waren een paar knoppen aan de bomen die langs de boulevards. Ik was nostalgisch denken aan een aantal van mijn favoriete banners: de Rue de Voor-ee met ijzer beklede balkon in de wijk Montparnasse, en de prachtige Rue du Faubourg Poissonniere, die direct geleid tot Foley. Maar ik heb geen tijd voor nu. Jana Skopje was de bedoeling om haar te vinden.
  
  
  Bij het vallen van de avond, was ik ingecheckt in het Prince de Galles. Ze belt het Skopje aantal gaf hij ons en roept de emu. Ego ' s stem was laag, zwaar geaccentueerd, en gespannen.
  
  
  "Ga naar de Plaats des Drie Gratiën in de buurt van Foley," vertelde hij me. "Op zeven. Hoe eerder hoe beter, als je de Amerikanen zeggen." Er was een lichte nerveuze lach. "Ik zal aan de Duke' s Bar, een blok van mijn hotel."
  
  
  "Ik zal er zijn," zei ik.
  
  
  Voor het verlaten van het hotel, werd ze gecontroleerd door een Luger - Wilhelmina. Haar gedacht dat dergelijke voorzorgsmaatregelen zijn om een reden die haar nog in leven was, terwijl een paar van Killmasters, die vóór mij waren vermeld als de Koude Oorlog slachtoffers in een speciale map die Hawke ' gevoed in een gesloten lade van zijn stoel.
  
  
  Het testen van de stiletto dat haar naam Hugo, haar linkerarm gebogen. De dodelijke mes gleed netjes rond de schede en in mijn hand. Hij knikte naar zichzelf, tevreden dat hij zo voor te bereiden op wat er te gebeuren stond, en vervolgens ging de trap af en naar buiten in de voorjaarszon van Bryliv.
  
  
  Ik had een vroege lunch bij Chez des Anges restaurant aan de Boulevard Latour-Maubourg coq au vin, oeufs en meurette en een mok van uitstekende Bourgogne wijn. Toen nam ik haar met een taxi naar het Plein van de Republiek.
  
  
  Omdat ik wist dat het gebied en wilde extra voorzichtig te zijn die avond ging ik haar voor de rest van de wandeling. Er waren al veel wandelaars op de straten, en het was leuk om te passeren mimmo door hen en verdwalen. Ik zag een grote groep jonge mensen die genieten van een lente avond buiten de Belleville metro stations. Toen kwam hij onder de vervallen poort die ooit bedekt de Cite de Trevize, en bevond zich in het kleine plein dat Skopje had gezegd. Het had de uitstraling van een oud Parijs - een bankje in het park met een fontein.
  
  
  Er waren drie hotels op het plein, alle kleine en één om hen heen was de Duke ' s Bar. Ik ging naar binnen en keek rond. De plaats was verlaten, blijkbaar net als de Skopje hotel. Ego vond haar zitten aan een tafel in de buurt van de achterste deur naar de achterkamer. Haar, ging naar hem toe.
  
  
  "Er zijn bloemen in de Tuileries," zei ik.
  
  
  Hij bestudeerde mijn gezicht. Hij was een lange, dunne man met een goor gezicht en donkere kringen onder zijn ogen. "Het zal het vroege voorjaar," zei hij voorzichtig.
  
  
  Haar sel ligt tegenover hem op een stoel. We waren alleen hier, behalve de ober aan de bar. "Zijn naam is Carter," zei ik. "En u, Jan Skopje."
  
  
  "ja. Leuk om u te ontmoeten, Mr. Carter." Het ego maniertjes waren nog meer zenuwslopende dan het ego stem aan de telefoon. "We moeten deze vergadering kort. Haar, ik denk dat ze gevonden waar ik woon. Ik weet niet wat ze betekenen, maar ik wil niet dat ze me zien met je."
  
  
  "Bulgaarse agenten?" Vroeg ik haar.
  
  
  "Ik weet het niet zeker. Misschien is het de Topcon mensen. Ze zijn..."
  
  
  De ober kwam en nam onze bestelling. Skopje wachtte op hem om de drankjes in en dan weer links voor de hervatting van de discussie.
  
  
  "Er is een man kijkt over mijn hotel,' zei hij zachtjes. Hij keek over zijn schouder naar de deur van de achterkamer swingende open, waar de ober was net verdwenen. Vervolgens wendde hij zich tot mij. "Het gestolen apparaat worden geleverd aan boord van de Orient Express in twee dagen in Lausanne, Zwitserland. De trein stopt er vroeg in de ochtend."
  
  
  "Waarom Lausanne?" Vroeg ik haar.
  
  
  "Topcon' s hoofdkantoor in een hal in Zwitserland. Ik weet niet waar." Hij hield een oog op de ingang van de zaal. De ober kwam terug in de kamer en liep naar de bar.
  
  
  "Die zal voeren van de gestolen apparaat?" Vroeg ik haar.
  
  
  "Dit is een bijzonder grote operatie voor Topcon. Bijgevolg, de gestolen eigendom zal worden overgedragen aan het hoofd van de organisatie."
  
  
  "Wie is dat?"
  
  
  Skopje opende zijn mond om iets te zeggen, maar kon het niet onze woorden uit. Ego ' s ogen wijd open en zijn mond geopend, zelfs meer. Hij hoorde een zachte ruis achter de draaideuren achter Skopje, en zag een van hen bewegen om hen heen. Skopje kaak werkte geruisloos als hij klemde futilely op een plek in het midden van de buik van zijn rug. Hij zakte in een stoel.
  
  
  Zij Wilhelmina, het opstaan van haar stoel. Toen zag ze een klein dart die uit alle hoeken van Skopje is terug. "Skopje?" Ik zei: hijs-ego ' s hoofd. Maar hij was al dood.
  
  
  Op dat moment kwam de ober draaide zich om naar ons en zag wat er gebeurd was. Ego genegeerd haar schreeuwen en liep door de klapdeuren naar de keuken en de bijkeuken. De deur die leidt naar het steegje was open.
  
  
  Het passeren van een donkere deuropening, hij voorzichtig ingevoerd, de steeg, Luger in de hand. Er waren zware schaduwen, en in eerste instantie kon hij niets zien. Toen ving hij een glimp op van een donkere figuur die op de bright street.
  
  
  Toen hij in de stoep, hij stopte en keek recht vooruit. De man liep vaststelling van het blok, mensen kijken naar de emu gaan.
  
  
  Hij holstered de grote Luger en ging na. Hij draaide de hoek om en ik volgde. Hij was een inhaalslag met haar. Hij draaide een andere hoek en we waren in de Rue Bergere. Verblindend neon verlichting zweefde omhoog in de duisternis. De man was nog steeds vooruit lopen. Hij bleef rennen achter hem aan. Toeristen en native Parijzenaars stopte en keek. De man verdwenen in een smal steegje in, en hij verloor het weer.
  
  
  Ik liep naar de ingang van de straat en tuurde in de duisternis. Ego was nergens te bekennen. Alles wat ik kon zien van haar waren deuropeningen, een paar straatjes, en een andere kruisende alley. Wilhelmina trok het weer uit en liep voorzichtig aan. Hij kon zijn overal, en ik had het nadeel van het hebben van om hem te volgen uit angst voor overvallen.
  
  
  Het passeren van mimmo, ze werd gecontroleerd door elke deuropening. Ze waren allemaal leeg. Het is heel goed mogelijk, dat hij de kruisende straat voordat hij bereikt de hoek van het. Ik ging door de steeg en had niets zien in de nen. Hij bewoog zich stapvoets naar de volgende, nu zeker, dat hij had verloren.
  
  
  Als ik in de steeg, was er enige beweging naast me. Iets raakte mijn rechter pols hard, en Wilhelmina verloren. Grote handen pakte me en sloeg me van mijn voeten, die sloeg de kasseien, geblesseerd aan mijn rug en schouder.
  
  
  Toen ik opkeek, zag ik twee cijfers staan voor mij. Was het dunne, besnorde man zou ik achtervolgd door de straten van Parijs, en naast hem ego, een grote, kale, kolossale collega, de man die had me te slaan met een stuk plank en sloeg me op de grond. Slim is houdt een stuk ijzeren buis met een voet en een half lang in zijn hand. Ik vroeg me af of ze hadden gelokt mij hier om me te vermoorden.
  
  
  "Wie bent u?" Ik vroeg haar
  
  
  in de hoop om te stoppen ih. "Waarom heb je doden Skopje?"
  
  
  "Ça ne vous regarde pas," de grote man zei, vertelde me het was geen van mijn bedrijf.
  
  
  "Verzending-woo," een ander toegevoegd, om de grote man te blijven.
  
  
  Hij deed. Hij sloeg me in het gezicht met een puntige schoen. Ik pakte haar voet op en stopte haar van smashing mijn hoofd in. Haar verdraaid moeilijk, rollen om de druk te houden op zijn been. Even later brak hij zijn enkel, en botten gekraakt. Hij schreeuwde en sloeg de stoep.
  
  
  Hardy zwaaide de pijp aan mij, en toen rolde weg, dat het gekraakt hard op de stoep naast me. De leiding kwam weer naar beneden, maar deze keer Nah pakte hem en trok hard. Hij viel op de top van mij het verlies van de pijp. Daarna probeerde hij zich te bevrijden, maar terwijl hij een pak slaag rond, haar ego brak haar nek en hoorde het kraken van botten. Hij was dood toen hij raakte de stoep.
  
  
  Wanneer haar vader kreeg op zijn voeten, de grote man probeerde terug te krijgen in het spel. Zodra hij probeerde op te staan om elke stam, sloeg haar ego boven het hoofd en stortte hij op de stoep. Is dood.
  
  
  Ik vroeg haar, en vond Wilhelmina, dan Stahl graaien in ih zakken. Er waren geen identificatie van de kaarten. Omdat ze frans spraken, ik dacht dat het meer waarschijnlijk dat ze waren Topcon mensen uit Zwitserland, in plaats bulgaarse agenten. Jan Skopje bekende AX werkte hij voor de geheime dienst KGB en Topcon en geholpen bij het plannen van de diefstal van de monitor. Wanneer Skopje verlaten, Topkon of de KGB had om te zwijgen van hun ego. Uiteraard werd deze Topcon ' s werk.
  
  
  Ze was over te geven op vragen om iets van waarde in de organen wanneer zij vinden een stukje verfrommeld papier in de dunne man de zak. Het was in het frans: Klaus Pfaff. Gasthaus Liucerne, L. Minuit le deuze.
  
  
  Hij merkte het label aan de binnenkant van de ego-hemd; nen had de initialen H. D. Hij pakte het papier in zijn zak en zorgvuldig onderzocht de dunne man met het uiterlijk van. Toen zij zich haastig uit in de schaduw van de Parijse nacht.
  
  
  
  
  Het derde hoofdstuk
  
  
  
  
  De volgende ochtend vroeg, heb ik op aanraden van een paar kleine hotels in Cite de Trevize, en heb geluk gehad bij de derde halte. Twee mannen ingeschreven de dag voor gisteren. Een dun was en de andere was groot. De dunne man die zijn aangemeld bij Henri Depay, een naam die overeenkomt met de initialen op zijn jas. De grote, werd de naam Navarro.
  
  
  Hij kan sommige schattingen door patchwork samen zijn stukjes informatie. Depe werd verondersteld om te laten zien omhoog voor wiskunde en gaan door de naam van Klaus Pfaff nadat hij verlost van Skopje en mij. De letter L en dan gasthaus in de opmerking waarschijnlijk bedoeld Lausanne. Of zo leek het haar. Depay was om te voldoen aan Pfaff op het afgesproken tijdstip, om middernacht, en vertel Em hoe alles was gegaan hier in Parijs. Vermoedelijk, dan Pfaff zal rapporteren aan het hoofd van Topcon. Tenzij Pfaff zelf was een groot man.
  
  
  Er was een duidelijke cursus van actie voor mij. Ik ga naar Lausanne, omdat dat is waar de gestolen monitor krijgt aan boord van de Orient Express. En Pfaffa zou hebben voldaan aan haar in plaats van Depe. Als Pfaff zelf nog niet een Topcon executive die zou hebben uitgevoerd het apparaat op de trein, hij waarschijnlijk zou hebben bekend de leider van de identiteit. Misschien kan ik haar overtuigen ego te onthullen van deze geheime identiteit.
  
  
  Het kan zijn dat hij aan boord van de Orient Express in Parijs op station Gare de Lyon, maar omdat hij had verwacht dat ze aan boord zijn enige tijd later, en omdat de tijd er toe deed, hij had een auto gehuurd om haar mee te nemen naar Lausanne. Ze was ingehuurd door een Mercedes-Benz 280SL, een gele sportwagen die nog rook naar nieuwe. Door de late ochtend was hij uit Parijs en op weg naar Troyes en Dijon. Het weer werd steeds warmer, en het was een aangename rit. Het landschap was heuvelachtig en groen, maar als we dichter naar Zwitserland, het werd een meer heuvelachtig.
  
  
  In het midden van de volgende dag zijn auto naar Zwitserland verhuisd, en werd de weg smal en kronkelig voor een tijdje. Besneeuwde bergtoppen kon worden gezien in de verte, maar ze bleven op de achtergrond voor de rest van de weg. Niet ver van Lausanne, onder de met gras begroeide heuvels in de omgeving, werd ze gespot door een auto die plotseling brak aan de kant van de weg. Was een meisje aan het gluren onder het ego kap. Hij stopte en bood aan om haar te helpen.
  
  
  "Is er iets wat ik kan doen voor haar?" Aanpak om de heldere blauwe Lotus Plus 2 vroeg haar.
  
  
  Ze hief haar ogen en keek me indringend aan. Ze was een mooie, lange benen blondine in een leren minirokje en laarzen. Haar haar was niet schouder-lengte en zag er verfomfaaid. Nadat u heeft scherpgesteld op mij voor een moment haar gezicht verlicht.
  
  
  "Nick!", zei ze. "Nick Carter!"
  
  
  Nu was het mijn beurt om nog eens te kijken. "Ik ben bang dat je het voordeel hebt," zei ik onzeker. "Ik geloof niet ..."
  
  
  "Bonn, vorig jaar rond deze tijd", zegt ze in een duits accent. "De Groning geval. Nick, je niet meer weet!"
  
  
  
  Toen herinnerde ik me haar ook. "Ursula?"
  
  
  Ze glimlachte breed, sexy glimlach.
  
  
  "Ursula Bergman," voegde ik eraan toe.
  
  
  "Ja," antwoordde ze met een glimlach straalt uit haar mooie gezicht. "Hoe aardig van u om te komen, alleen maar om te helpen een oude vriend in nood."
  
  
  "Je had bruin haar in Bonn," zei ik. "Kort bruin haar. En bruine ogen."
  
  
  "Dit is mijn echte haar," zei ze, het aanraken van de vlaskleurige strengen. "En de ogen zijn contactlenzen."
  
  
  Ursula lachte melodicheski. Vorig jaar werkten we samen op zondag in Bonn en Hamburg om informatie te verzamelen over een linkse duitse genaamd Karl Groening, die werd verdacht van het doorgeven van de West-duitse militaire informatie aan bepaalde personen in Oost-Berlijn. In dit geval, Ursula was het uitvoeren van een bijzondere opdracht. Haar reguliere baan was bij de West-duitse intelligence unit, die uitsluitend gewijd aan het opsporen en de aanhouding van de voormalige Nazi ' s en die had oorlogsmisdaden begaan. Dat is alles Akes vertelde me over haar, en ik heb niet de tijd hebben om meer uit te vinden.
  
  
  "Ik ben gestopt na de Groening geval nadat ze belde me terug in Washington," zei ik. "De Bonn rechtbanken vinden ego schuldig aan de kosten?"
  
  
  Ze knikte zelfvoldaan. "Hij is momenteel whiling weg zijn tijd in een duitse gevangenis."
  
  
  Goed. U wilt om te horen over de happy endings van deze games van tijd tot tijd. Wat doe je in Zwitserland, Ursula, of mag ik dat niet vragen?"
  
  
  Ze haalde haar mooie schouders. "Hetzelfde."
  
  
  "Ik zie het."
  
  
  "Wat ben je aan het doen in Zwitserland?"
  
  
  Haar, grinnikte. "Hetzelfde."
  
  
  We lachten allebei. Het was leuk om te zien een andere vriend weer. "Wat is er mis met de lotus?"
  
  
  "Ik ben bang dat het Kaput, Nick. Denk je dat ik kan haar vragen om mij een rit naar de stad?"
  
  
  "Ik zou graag," zei ik.
  
  
  We speelden een spel als dit in een Mercedes, haar, trok op de weg en op weg naar de stad. Nadat hij pikt snelheid, hij kijkt Nah als ze verder te praten over Karl Groningh, en ziet de manier waarop haar borsten drukken tegen haar jersey blouse en de manier waarop de mini rok stijgt hoog op haar lange, volle dijen. Ursula bloeide een fret met hen ontmoette hij haar in Bonn, en het resultaat was indrukwekkend.
  
  
  "Verblijft u in Lausanne?" Ursula gevraagd als die van haar overgestapt op een bochtig vallen. Een panoramisch uitzicht van Lausanne, een klein stadje in de heuvels met patches van de sneeuw van de afgelopen winter sneeuwval boven, opende voor ons.
  
  
  "Net vanavond," zei ik. "Misschien kunnen we samen een drankje drinken in een arme kleine ratskeler."
  
  
  "Ah, ik zou heel graag willen. Maar ze is druk vandaag, en ik moet morgen ochtend."
  
  
  "Denkt u dat uw auto klaar zal zijn, dan?"
  
  
  "Ik ben het verlaten van de trein in de ochtend," zei ze.
  
  
  De volgende ochtend, slechts één trein links Lausanne, en dat was mijn trein, de Orient Express. "Wat interessant,"merkte hij op. "Ik ben ook het verlaten van de trein morgen."
  
  
  Ze keek me aan met haar heldere blauwe ogen. We hebben allebei een evaluatie van de betekenis van dit toeval is. Als we niet samenwerken, als we niet kennen elkaar van de werkgevers, zijn wij beiden worden verdacht. Maar ik had haar gezien, Ursula Bergman, op het werk, en ik vertrouwde mijn mening is dat ze niet een double agent.
  
  
  Had ze al uit haar hoofd. Haar ogen glinsterden met echte vriendelijkheid. "Nou, dat is heel mooi, Nick. Wij kunnen samen een drankje te nuttigen aan boord."
  
  
  "Ik ben echt naar uit." Hij glimlachte naar haar.
  
  
  Als we in de stad aangekomen, liet ik haar Ursula uit bij het Hotel de la Paix op de Avenue B. Constant, in het hart van de stad, en daarna verder gereden naar een onschuldig klein pension op de Place Saint-negen.
  
  
  Bij haar kreeg naar haar kamer, haar en opende haar bagage en begon zich klaar voor de vergadering. Henri Depay was van plan om te doen rond hem, en ik moest het uit het geheugen.
  
  
  Casey kreeg, werd mij gegeven door de jongens rond de speciale effecten en het bewerken van de afdeling. Het was een vermomming kit, en een zeer ingenieuze een op dat. Hawk zelf had veel samen - hij was een expert in het vermommen in zijn dag. De set inbegrepen strips van ' cordon plastic "huid" en kleurrijke contactlenzen, pruiken en pads, evenals vele verschillende tinten van make-up. Er waren zelfs plastiek littekens die kunnen worden verbonden aan een deel van het gezicht of lichaam.
  
  
  Ik heb de kit in de voorkant van de kaptafel spiegel. Ten eerste, ik toegepaste een plastic "huid", het opbouwen van lagen dikker de brug van de neus en het verlengen van het tip. Toen hij pompte haar jukbeenderen, zodat de stokken keek gezonken, onder de groei. Nadat ik een verlengde van haar oorlellen en kin, en mijn gezicht begon te lijken op Depeu ' s. Dan zet ik het op sommige ego-savvy make-up, op de bruine contactlenzen, en koos voor een licht bruine pruik. Haar, bekeek zichzelf
  
  
  in de spiegel. Ik zou niet pas voor Depe als iedereen leek te nauw, maar ik kan gek Pfaff voor een moment.
  
  
  Om elf uur dertig, hij reed over de Brug van Besser op de Rue de la Caroline naar de Luzern-guest house. Toen ik binnenkwam, was ik droevig waren er een half dozijn klanten.
  
  
  Ik had geen kans om uit te vinden wat Klaus Pfaff eruit zag. Hij kon alleen maar hopen dat ik veroverd had zijn ego er, en dat hij, als hij aankwam, zou hij herkent mijn pseudo-Depe gezicht.
  
  
  Het was twaalf uur, het tijdstip van de vergadering, en er gebeurde niets. Een jong stel van studenten kwam binnen en nam een tafel en een tafel aan de achterkant van de kamer, met uitzicht op de muur, gevraagd. Toen kwamen vijf en tien. Ik begin te denken dat Pfaff was niet van plan om te laten zien, of dat hij er al was. Er was slechts één persoon, en dat was een dikbuikige duitse. Ik had niet gedacht dat hij zou worden een Pfaff. Een hele groep nieuwe klanten kwamen, en de plaats werd met bruisende activiteit. Ze gaf ons niet het flauwste idee wat ik zou doen met Pfaff onder deze verschillende omstandigheden. Het was kwart over elf, en ik had voor het bestellen van een broodje en een biertje. Net nadat de ober bracht mijn bestelling, de deur gaat open en een korte, dunne man liep in. Het leek alsof er een verdikking onder de ego-jasje. Hij stopte het spontaan een dag en keek rond. Als hij zijn ogen mij gevonden, hij liep regelrecht terug naar mijn tafel. Het moest Klaus Pfaff.
  
  
  Hij ging op mijn stoel en keek de kamer rond voordat hij weer zitten. Hij was een nerveuze man met glad-terug blond haar en een dun litteken op zijn linker oor. "Bonjour, - Klaus," de emu haar verteld.
  
  
  Hij zat tegenover mij. "Sorry dat ik te laat ben," zei hij," en spreek engels. Je weet de regels."
  
  
  Hij was niet op zoek naar mij oprecht, maar hij was haar zeer dankbaar. De ober terug en nam de Pfaff ' s om van gestoofde worst en zuurkool. Terwijl dit gaande was, trok hij Wilhelmina rond zijn jaszak en gericht de Luger op Pfaff. Niemand heeft gezien het pistool nog.
  
  
  De ober links. Pfaff keek naar mij, keek over zijn schouder. Goed. Wat er gebeurde in Parijs?"
  
  
  Als ik aan het voorbereiden was voor deze vergadering, het viel me op dat Pfaff misschien net het hoofd van Topcon, die werd verondersteld om de gestolen items. Maar nu dat ego zag haar voor hem, hij besefte dat hij niet kon worden van een leader.
  
  
  "Heel veel is gebeurd in Parijs", zei ik.
  
  
  Mijn stem schrok van hem. Hij concentreerde zich op mijn gezicht voor de eerste keer, en de ego ' s ogen vernauwen. Ik heb ze gezien evalueren van mij. Vervolgens zijn gezicht veranderde toen hij keek terug op mijn gezicht.
  
  
  "Nee, ik ben niet van Henri Depay," zei ik.
  
  
  Woede en angst waren duidelijk zichtbaar op zijn smalle gezicht. "Wat is het?" "Wat is er?" vroeg hij zacht.
  
  
  "Waar het vandaan kwam, we noemen het de waarheid of gevolgen."
  
  
  "Wie bent u? Waar is Henri?"
  
  
  "Henri is dood," zei ik. "Ik doodde haar."
  
  
  Ego ' s ogen dropen nog verder, en de hoeken van de rta bewoog iets. "Ik weet niet of je de waarheid spreekt of niet. Ik ben het verlaten van haar. Mijn ontmoeting was met Depe."
  
  
  Hij begon te krijgen, maar ego hield hem tegen.
  
  
  "Ik zou het niet doen," Stahl haar gewaarschuwd.
  
  
  Hij aarzelde, nog steeds zittend op de stoel. Ego ' s blik viel op mijn rechter hand, die nu was het vasthouden van de Luger onder de tafel.
  
  
  "Ja," zei ik rustig. "Ik heb niet een pistool op je. En het zal gebruikt worden door het ego als je uit die stoel."
  
  
  Pfaff slikte en keek naar mijn gezicht. Haar, zag ik hoe het ego, het verstand, het werkt, proberen te begrijpen wie ik ben, en proberen om het evalueren van mijn doel. "Je zou niet durven schieten geweren hier," zei hij.
  
  
  "Ik kan gaan door de achterdeur voor vijftien seconden nadat u de vloer raken." Haar, in de hoop dat hij zou kunnen noemen haar bluf. "En buiten, met mijn vrienden op mij te wachten. Wilt u mij?"
  
  
  De ego ' s woede, de persoon, verdwenen; angst nam de controle van haar. Hij was een dapper man, die goed voor me was.
  
  
  "Wat wil je?" vroeg hij.
  
  
  "Informatie."
  
  
  Hij lachte nerveus. "Vvv-kantoor in de hal verderop in de straat."
  
  
  Hij zuchtte. "Wees nederig met me, I' ll rip haar hoofd eraf."
  
  
  Het ego grijns was verdwenen. "Wat voor soort informatie heb je nodig?"
  
  
  "Ik denk dat we beter bespreken dit in een eigen,' zei ik. Met haar vrije hand, deed hij een greep in de zak van zijn doublet en gooide een propje van Zwitserse franken op een stoel om te betalen voor onze orders. "Eda' s op me," zei ze met een kleine glimlach. "Nu, ik wil dat je, sta op en wandel heel langzaam naar de hoofdingang. Ik kom achter je aan, en dit wapen zal worden gewezen op je rug. Als we buiten komen, geven we u de verdere instructies. . "
  
  
  Zei hij."Denk je dat je weg kan komen met dit stomme ding?"
  
  
  "Je kunt beter vertrouwen op mij."
  
  
  Wilhelmina duwde het in een minuut, en we
  
  
  we gingen naar buiten. Ego begeleid haar naar de Mercedes en vertelde haar te krijgen in de driver ' s seat. Haar sel zat naast hem, gooide de emu de toetsen, en vertelde hem om te rijden naar de rand van de stad.
  
  
  Pfaff was heel erg bang nu. Maar hij reed de auto in de groene heuvels, net zoals hij had haar verteld dat. Ego nam op een onverharde weg die soms ging meteen naar de bomen, en beval de emu te stoppen wanneer we uit het zicht van de grote weg. Wanneer de motor is uitgeschakeld, wordt haar vader draaide zich om en haalde de emu Luger in het hoofd.
  
  
  "Je bent het plegen van zelfmoord met deze farce," zei hij luid.
  
  
  "Omdat uw Topcon vrienden me?"
  
  
  Ego ' s lippen aangescherpt. Dit was de eerste keer zijn organisatie werd genoemd. "Dat is het juiste ding om te doen", zei hij botweg.
  
  
  "We zullen zien, in de tussentijd, je gaat samenwerken met me, hè?'
  
  
  "Wat wil je weten?"
  
  
  "Ik wil weten wie er op de Orient Express morgen ochtend."
  
  
  "Veel van de mensen."
  
  
  "Ik weet al dat het Topcon baas gaat om het persoonlijk vervoer van de gestolen apparaat op de trein", zei ik. "Maar kunt u mij vertellen wie hij is en geeft me een ego beschrijving."
  
  
  "Je moet gek zijn." Hij keek ongelovig.
  
  
  Hij was niet in de stemming voor beledigingen. De luger bracht het naar beneden op de zijkant van zijn gezicht. Hij grimmige en viel, bloed stromen van de klap op Ego ' s wang. Ego ' s ademhaling werd ondiepe als hij greep op de wond.
  
  
  "Ik wil niet zeggen dat het niet meer," Emu gromde naar haar. "Ik wil antwoorden op de gestelde vragen vraag ik. En je kunt maar beter beginnen te praten sneller."
  
  
  "Al goed," hij uiteindelijk overeengekomen. "Kan ik rook hem een sigaret?"
  
  
  Haar aarzelde. "Gelukt." Ik keek haar aandachtig als hij pakte er een en stak hem aan. Hij opende de asbak op het dashboard en een wedstrijd in het.
  
  
  "Garandeert u, mijn veiligheid als ik samen met jou?" "Wat is er?" vroeg hij, nog steeds vast te houden aan de asbak.
  
  
  "Dat klopt."
  
  
  "Dan geef je de naam in die u wilt. Dit is..."
  
  
  Maar Pfaff was niet van plan om me te vertellen niets. Ego ' s hand vrijgegeven van de asbak houder en trok ee over het dashboard. Hij gooide een lading as in mijn gezicht.
  
  
  Terwijl mijn ogen waren vol van essen, hij raakte mijn rechter arm en krachtig gooide deze aan de kant. Voor een klein persoon, hij had veel kracht. Dan is de auto deur werd geopend en Pfaff, liep om de auto heen.
  
  
  Hij vloekte hardop, clearing zijn ogen branden. De Luger was nog steeds met haar. Haar kreeg rond de auto. Door dit punt, mijn ogen waren helder genoeg om te zien Pfaff loopt snel in de richting van de hoofdweg.
  
  
  "Stop!" schreeuwde hij, maar hij bleef bewegen. Een emu schoot haar in de benen. De Luger brulde, en Gapen geland op Pfaff ' s voeten. Haar schot miste.
  
  
  Pfaff draaide zich om en dook in de bomen aan de linkerkant van de weg. Ik rende achter hem aan.
  
  
  Ik had die Pfaff ' s geweer uit mijn schouder als hij in de Mercedes, dus ik dacht dat ik had de overhand, maar ik was verkeerd. Zo kwam ik uit op een kleine open plek, een geweerschot klonk uit de richting van Pfaff, en een mimmo gefloten door mijn oor. Er moet sprake zijn van een klein pistool verborgen ergens nen.
  
  
  Als hij dook achter een dikke dennenboom, hoorde hij Pfaff bewegen voor hem. Ik begon het meer zorgvuldig. De Luger holstered haar want we waren zo dicht bij de grote weg en wilde ze niet toevoegen haar eigen vuur om de ruis. Ook haar live Pfaff hotel.
  
  
  Na een twintigtal meter, toen ik dacht dat ik zou kunnen hebben verloren van mijn ego, Pfaff gratis brak rond het asiel niet ver van mij af en liep over de open plek. Hij besloot om minder voorzichtig. Ik rende achter hem aan, in de hoop dat hij zou mij niet horen tot het te laat is. Toen ik binnen twintig meter van hem, hij draaide zich om en zag me. Hij had alleen omhoog een klein pistool te streven, toen ze werd geraakt door zijn ego rond de taille in de solar plexus.
  
  
  Het kanon vuurde tweemaal, beide keren ontbreekt mimmo mij als we crashte op de grond. We namen een paar ritten. Vervolgens pakte ik haar ego aan de hand met het pistool, en we hebben allebei moeite om onze voeten. Hij sloeg Pfaff in het gezicht en draaide Ego ' s pistool arm heen en weer. Het viel buiten het ego handen.
  
  
  Maar Pfaff werd niet gevonden te geven. Hij fors verhoogd als de stam naar mijn lies. Terwijl hij nog aan het herstellen van de klap, hij brak gratis, keerde zich om en liep weer.
  
  
  Ik vocht tegen de pijn in mijn maag op en volgde hem. We dwars door de struiken en takken van een boom. Ik zal het met hem elke seconde. Hij deed een uitval naar hem opnieuw. We hebben allebei viel, mijn handen vastgrijpen van hem, en met zijn vuisten sloeg in mijn gezicht en benen. Wij crashte in een dode boom, die ingestort van onze impact. De man was die haar nu goed, maar hij was nog steeds aan het worstelen met zijn handen. Dan is haar ego sloeg hem in het gezicht en viel hij op de grond.
  
  
  "Nu, neem het, kleermaker, en vertel me de naam," verlangde hij hijgend.
  
  
  Pfaff klom in een minuut. Haar vroegen zich af waarom
  
  
  dit keer kwam hij met een nieuw wapen. Ik verschoof mijn onderarm en laat de stiletto drop in mijn handpalm als Pfaff ' s hand kwam uit zijn zak en ging naar zijn mond.
  
  
  Het kostte me een fractie van een seconde om te beseffen wat er gebeurde. Pfaff, ik weet dat de emu draden, een cyanide capsule in zijn mond. Hij beet op zijn ee.
  
  
  Ze was werd op de grond geworpen door stiletto en viel op haar knieën naast hem. Ik pakte de ego ' s mond en probeerde om het te openen, maar mijn poging was niet succesvol.
  
  
  Daarna was het over. Pfaff ' s ogen, en hij voelde zijn ego, zijn lichaam, vast in mijn armen. Ego bracht haar kaak en het opende. Er was een onaangename geur. Toen zag ik een klein straaltje bloed in de hoek van de rta ' s ego en een gebroken glas op zijn tong. Geleidelijk, Ego ' s gezicht werd donkerder.
  
  
  Klaus Pfaff was dood.
  
  
  
  Het vierde hoofdstuk
  
  
  
  
  De dieselmotor van de Orient Express rolde bijna geruisloos in Lausanne station net zoals de zon op een afgelegen heuvel. Er waren niet veel mensen op het platform. Hij zag hoe de trein rammelde aan een stop en lees de inscriptie op de zijkanten van de auto ' s: PARIJS, LAUSANNE-MILAAN-TRIËST, BELGRADO, SOFIA, ISTANBUL. Deze werden exotische namen, en ze zou roepen de herinneringen van velen rond mijn verleden opdrachten.
  
  
  De trein stopte en meerdere passagiers stapten uit. Door deze tijd, een grote menigte had verzameld op het platform om de raad van bestuur. Hij terloops gescand haar gezicht. Een van hen zou kunnen zijn dat de persoon met de monitor, tenzij de verdwijning van Klaus Pfaff gemaakt Topcon denk twee keer na voordat u het apparaat in deze trein. Maar hij vond het niet zo denken. Blijkbaar, vergaderingen en zakelijke met het KGB waren al van plan om op deze trein. Deze plannen konden niet zo gemakkelijk worden veranderd.
  
  
  Na het nemen van een blik op de gezichten om mij heen, ik pakte mijn spullen en begon aan boord van de trein. Toen hoorde hij haar stem achter hem.
  
  
  "Goede morgen, Nick."
  
  
  Hij draaide zich om en zag Mevrouw Bergman. "Guten morgen, Mevrouw," zei ik.
  
  
  "Heeft u genieten van uw avond in Lausanne?"
  
  
  'Het was aangenaam rustig," ik heb gelogen. Hij merkte op dat ondanks haar glimlach, Ursula ' s gezicht was veranderd vandaag. Er was een spanning is er dat er voorheen niet was. "Luister, ik hoorde haar, we hebben een eet-auto naar Milaan. Kan ik het kopen u ontbijt aan boord?"
  
  
  Ze aarzelde maar voor een moment, dan gaf me een grote glimlach. "Ik zou willen dat hotel."
  
  
  Tijdens het internaat haar, geprobeerd om te kijken naar de meeste van de passagiers die het spelen van een spel, maar het was erg moeilijk. Na een half uur zijn we rustig vertrokken voor de Zwitserse landschap en al snel werden uitgevoerd op een goede snelheid door de groene heuvels. Ursula en ik ontmoette in de restauratiewagen om acht uur dertig, en we hadden geen problemen met het krijgen van een tafel.
  
  
  "De Zwitserse landschap is fantastisch, niet?" Hij was het maken van een praatje.
  
  
  Ursula keek bezorgd. "Oh, ja," antwoordde ze met valse enthousiasme.
  
  
  "Het is zeer vergelijkbaar met Beieren hier," vervolgde hij.
  
  
  Ze hoorde me niet." Er zijn overeenkomsten. Ik zie haar nu."
  
  
  Haar zachtjes ay glimlachte. "Ursula, er is iets mis, is het niet?"
  
  
  Ze gaf me een snelle blik met ernstige blauwe ogen. "Ik weet niet of ze wil dat je mee te slepen naar mijn problemen, Nick. Immers, je geen zorgen hoeft te maken over uw dell."
  
  
  Ee nam haar hand. "Kijk, als je in de problemen, misschien kan ik u helpen met iets. Mijn ziel behoort tot hen, maar zij kan bespaar me een half uur of zo."
  
  
  Ze keek op en glimlachte naar de grapje. "Ik werd verondersteld te voldoen aan een man die afgelopen nacht. Een andere vertegenwoordiger van onze organisatie. Hij moest met de trein naar Lausanne met mij, en we moesten ... compleet taken samen."
  
  
  "En hij wilde niet gaan zitten?"
  
  
  Ee Stahl ' s stem is gespannen met woede... ego vond hem in een hotel kamer..."
  
  
  Stemmen en dat is het. Ursula en haar collega-agent waren blijkbaar jagen op een ander door hun vele voormalige Nazi ' s, en de partner kwam te dicht bij ih buit en Stahl zelf een slachtoffer. "Was dit het door aan uw vrienden helemaal over het Derde Rijk?" Vroeg ik haar.
  
  
  Ze keek op, haar ogen vertelde me ja. "Ik ben niet bang, Nick. Mijn collega-agent is toegewezen aan dit geval gewoon om mij te steunen. Helaas, het ego moet hebben gevonden. Ik denk niet dat ze weet wie ik ben maar toch."
  
  
  "Ik wil niet in te gaan op dingen die je moet me niet vertellen. Maar ik denk dat we het kunnen ontspannen van de regels een beetje. Bent u op zoek naar een high school strafrechtelijke en verwachten hem om op deze trein. rechts?"
  
  
  "De informant vertelde ons dat hij zou worden hier."
  
  
  "Kunt u andere hulp als je het nodig hebt?"
  
  
  "Geen schijn van kans. Niet zo snel. Maar ik zei tegen mezelf dat ik misschien kon rekenen op uw hulp in geval van situaties."
  
  
  Ze werd verzekerd door sl. "Kunt u op rekenen",
  
  
  
  Ursula knikte. Ze was een leuke agent. Nah veel ervaring had met "natte gevallen' zoals ie was zo goed beschreven door de Russen-die betrokken intelligence-werk.
  
  
  De ober bracht een toast en koffie en links. Hij keek door het gangpad en zag een Oosterse man alleen zit, uiteraard in het Chinees. Hij keek me weer aan, dan snel richtte hij zijn aandacht op zijn ontbijt.
  
  
  Benieuwd of een Chinese man kan een professional, hij vroeg haar voor een naam in haar geheugen dat zou kunnen overeenkomen met het ego van een mollig gezicht. Mijn baas, Hawk, was zeer vasthoudend op bepaalde voorzorgsmaatregelen die hij riep de basis van ons vak, één rond die dat agenten van mijn rang gewoonlijk zou de studie van de bestanden van de andere partij agenten fysiologisch. Bijgevolg werd rondgedragen door een hele geheugen van de bank.
  
  
  In dit geval kon ik niet komen met een naam. Ik kon het niet herkennen van de Chinezen. Dit niet uit te sluiten van het ego als een tegenstander. Mogelijk was hij een pas aangeworven scout, hema-aan, die Stahl had gezien fret met hen de laatste keer dat hij zijn huiswerk had gedaan. Voor zover ik weet, het kan zijn in verband met Topcon.
  
  
  Een andere man, een Westerling, kwam binnen en sloot de Chinaman. Ik heb ze met interesse, proberen te raden wat ze aan het praten waren over. Nieuwsgierigheid kan de dood van een kat, maar het doet geen pijn iemand in mijn e-mail-business. Gebrek aan nieuwsgierigheid was soms fataal.
  
  
  Hij nam een slok koffie en keek als een nieuwe echtpaar ingeschreven in de restauratiewagen. Ze liep door het gangpad en het spel op de tafel naast waar zij en Ursula zaten. De vrouw werd in haar midden dertig, met donker bruin haar en een goed figuur. De man was van gemiddelde lengte, met bruin haar en een sterke kin onder een prominente neus.
  
  
  "Wat is er, Nick?" vroeg Ursula.
  
  
  Haar, schudde hij zijn hoofd. "Niets." Mijn geheugen bank net iets ontdekt over een man met een grote neus. Ego ' s naam is Ivan Lubianke, en hij was een KGB-agent.
  
  
  Op het moment, het was gegooid rond het hoofd van het Chinese en het ego van een kameraad. Het uiterlijk van de Lubyanka betekende iets. Hij was een hoge ranking KGB ambtenaar, de aard van de persoon die de Russen zouden sturen om te onderhandelen met een organisatie als Topcon.
  
  
  Lubyanka en de vrouw met hem leek te worden ervaren formele ongemakken uitgewisseld worden door vreemden. Haar ego en het gedrag aangegeven dat ze net had ontmoet.
  
  
  Ik had een kleine microfoon in mijn zak. Ik wilde hem vasthouden aan de tafel waar de Barbaren en de vrouw zaten, en ik wilde hem terug te gaan naar zijn coupé en luisteren naar hun gesprek. Ik was er zeker van dat het zou erg interessant zijn.
  
  
  "Kent u deze man, Nick?" vroeg Ursula.
  
  
  "Hij ziet er een beetje vertrouwd." Hij duwde haar weg. Nah was genoeg om zorgen over te maken.
  
  
  "Misschien bent u geïnteresseerd in een vrouw," stelde ze voor, laat me de schaduw van een glimlach.
  
  
  "Ze kan niet een kaars houden in de voorkant van je."
  
  
  Tenminste, dat was waar. Een van de meest aangename herinneringen aan mijn laatste ontmoeting met Ursula opgenomen een korte pauze in de slaapkamer.
  
  
  Duidelijk dezelfde gedachte bij het duitse meisje. Ze lachte zachtjes, dan bereikt over de stoel en raakte mijn arm. 'Het spijt me dat het nu een zakelijke reis, Nick."
  
  
  "Misschien is het geen gewoon bedrijf. "Ik kan nog wel je kleding uit," zei ik.
  
  
  Terwijl we aan het praten waren, was ik nog steeds aan het kijken naar Lubyanka en de vrouw. Ih Stahl gesprek is intenser. Hij had al besloten dat Varvara was een russische agent is toegewezen aan het kopen van een surveillance-apparaat van Topcon. Maar hoe zit het met de vrouw? Ik denk niet dat de Barbaren pakte haar op de trein voor plezier en spelletjes. Het rapport, BIJL o nen, verklaarde dat hij was een bijzonder nuchtere man, met geen enkele zwakke punten, behalve misschien voor de overtuiging dat het communisme was het een kwestie van de toekomst. Ik durf te wedden dat de dame was een spion, ook.
  
  
  Toen ik daar over nadacht, de vrouw is er gebeurd om een blik in mijn richting. Haar ogen waren koud en doordringend, en haar blik was heel direct. Vervolgens draaide ze haar aandacht weer op de KGB-officier, en ze stortte zich weer in de discussie.
  
  
  Ik woog de kans dat de vrouw was een Topcon vertegenwoordiger, die nah had een surveillance-apparaat dat ik werd toegewezen op te halen. Maar mij werd verteld dat de Topcon baas is het dragen van de apparaten op de trein te onderhandelen. Zou het kunnen zijn dat deze vrouw was het brein achter een super-tough organisatie als Topcon?
  
  
  Als dat was gebeurd, dacht ik, ze zou hebben gemaakt van een intrigerende kennismaking.
  
  
  "Nick, ze is besloten om u te vertellen over de man die ik zoek. Ik kan niet vragen om uw hulp als het niet op een lijn met je," Ursula onderbrak mijn gedachten. "We wilden een ego voor vijf-en-twintig jaar. Hij was de ergste moordenaar ooit. Wanneer hij liep een POW-kamp in Polen, degenen die stierven snel uit zijn handen waren meer geluk dan die hij gemarteld."
  
  
  . ;
  
  
  Het duitse meisje draaide zich om en keek door het grote raam naast ons. Mimmo glipte door de chalet-gestippelde platteland. De klik van de tracks onder de trein was de ritmische ondertoon van haar lage stem.
  
  
  "Het was in Belgrado dat we vinden het ego na. De mensen om ons heen die hebben gezien de rapporten over ego ' s carrière noemen ego van de Slager-Belgrado de slager. Hij is zowel gevaarlijk en verraderlijk. Hoewel we kwamen in de buurt van het grijpen van de ego meer dan eens bleef een utopie ons. Het verandert namen, persoonlijkheden, en zelfs het gezicht. We weten niets over het ego van het tegenwoordige leven, en wij weten niet precies hoe het eruit ziet nu. We weten dat mensen die bekend waren met hem in het verleden gemerkt ego onlangs in Belgrado. Hij is de bedoeling om op deze trein met ons."
  
  
  "Ik zie dat dit meer is dan gewoon een andere taak. Het vastleggen van de ego is erg belangrijk voor je."
  
  
  "Ja, het is. Wat hij deed... " Ze wist niet af van de zin. Hey, ik hoefde niet aan het einde van mijn ego.
  
  
  Ze slikte de laatste van haar koffie. "We keep in touch, Ursula. Het is niet een heel grote trein. Ik kom er zo aan, als je me nodig hebt. U bent gewapend, hè?'
  
  
  "Ja."
  
  
  Goed."Ik keek door het gangpad en zag de Barbaren en de vrouw lopen samen weg.
  
  
  "Slechten", zei ik, het uittrekken van een paar rekeningen uit mijn zak en zet ze op de stoel. Hij stond op uit zijn stoel. "We zien elkaar later."
  
  
  Lubyanka en de bruin-haired vrouw was van de restauratiewagen. Ze waren op weg naar het einde van de trein, niet terug naar de Klas compartiment. Haar, volgde hen rond de auto, waardoor een snelle blik op de Chinese passeren van mimmo. Ego ' s gezicht was onbekend, maar hij keek weer naar me als mimmo doorgegeven.
  
  
  Er was een kleine uitkijkplatform op de achterkant van de trein, en de mysterieuze vrouw en de Barbaren ging er recht op af. Ze stond op en vervolgden hun gesprek. Ze zagen me niet als het was in de kamer over ihc. Hij bereikte in zijn doublet zak en haalde een kleine schijf microfoon. Met dit apparaat, kunnen gewoon erachter te komen wat ze zeggen. Ik ging met hen naar het platform.
  
  
  Het geluid van mijn aanpak was het gedempt door de beweging van de trein, maar ook door ih stemmen. Een voor de hand liggende geluid gaf haar weg, en ze draaide zich om. De vrouw keek me aan met vijandigheid; Lubyanka studeerde mij op de voet. Hij leek niet om mij te herkennen.
  
  
  "Goede morgen," zei hij tot haar in een frans accent. "Het is een mooie ochtend, is het niet?"
  
  
  De vrouw draaide zich weg van mij ongeduldig. Lubyanka gromde, " Ja, het is een prachtige ochtend."
  
  
  Vroeg ik haar. "Hoe ver ga je?" Ik deed alsof ik verlies mijn evenwicht en greep de leuning in de buurt van de Lubyanka, het plaatsen van de sleutelhanger op de onderkant van de leuning.
  
  
  Nu Lubyanka ' s gezicht was ook vijandig. "Het hangt allemaal af van de omstandigheden," zei hij. Hij wilde niet de indringer te storen, het ego, meer dan de vrouw. Hij draaide zich koeltjes van me af en staarde naar de terugtrekkende tracks, glinsterend licht in de ochtend zon.
  
  
  "Nou, een mooie dag," vertelde hij hen.
  
  
  Lubyanka knikte, niet kijken naar mij. Toen draaide hij zich om en ging terug naar binnen. Wanneer de mimmo van de eetkamer en de auto doorgegeven, Ursula was gegaan. Hij ging naar de slapende auto en ging zijn compartiment nummer drie. Vervolgens opende hij zijn koffer en vond een kleine set van de ontvangers verborgen in de nen. Hij klikte het en draaide de wijzerplaat.
  
  
  Ten eerste, alles wat ik had was statisch. Toen hoorde ze de gestage klik op de trein wielen en het geluid van de stemmen afgewisseld met het.
  
  
  "Voor altijd... het monitoren van apparaten... het doen van een aanbod." Het was Lubyanka van de stem.
  
  
  Meer statisch dan die van de stem van een vrouw.
  
  
  "...Niet openbaar maken van het apparaat... als wij u laten ontdekken... maar er zijn goede foto ' s... om mijn vak, later."
  
  
  Dan Lubyanka de stem zei een kort afscheid van de vrouw, en het gesprek was over.
  
  
  Ik pakte het op en verborg het in mijn bagage. Nu had ik geen twijfels. De vrouw was een Topcon agent, en ze maretak behandeld Lubyanka van de verkoop van een gestolen monitor.
  
  
  Er was echter nog een kurkentrekker of de vrouw op de trein staan, of dat ze op reis was met een andere Topcon operatieve, eventueel het hoofd van de organisatie, die, volgens Jan Skopje voorspelling, was verborgen in het volle zicht. Als ze aan boord was alleen, misschien was ze het hoofd van Topcon. Één van beide manier, ze waarschijnlijk niet die het apparaat met haar, en het ego kan zelfs niet in haar compartiment. Ik had te controleren om ervoor te zorgen.
  
  
  Een lichte lunch werd geserveerd op een openhartige diner voordat we aankwamen in Milaan. Ursula haar ontmoette, en we deden mee samen. Ze dacht over het plezier dat ze zich konden veroorloven in één van de gehele slaapcompartimenten. Maar ik heb niet veel tijd om na te denken over seks. Ik liep door het
  
  
  om uit te vinden welk compartiment de Topcon vrouw bezet.
  
  
  Ze was in staat om haar opdracht te voltooien wanneer de trein stopte in Milaan en de restauratiewagen was verwijderd. Ursula stapten uit de trein kort te kijken naar de passagiers die moesten komen om hun benen te strekken, en ik ging met haar. Net zoals de trein zou verlaten, werd zij gezien als een Topcon vrouw verlaten langs de deuropening van de stations en dorpen en begon een tweede ronde van twee slaap-auto ' s, grenzend aan Voiture 7, waar ze gestopt. Ik liet haar Ursula op het platform, en al snel verhuisd naar Voiture 5. Als hij in de gang, zag hij een vrouw verdwijnt in een compartiment. Hij liep door de gang naar beneden en zag dat ze had ingevoerd compartiment 4. Hij liep naar de beide uiteinden van de auto en stapte uit op het platform. Een lange, donkerharige man van in de jaren vijftig - maar met een jonge, mannelijke airconditioning klom in de auto; hij had een walkie-talkie van een uitstekend duits merk, maar het was rustig. Hij liep langs mij met een korte knik en ging naar de slaapkamer. Hij herinnerde het zien van het Ego op het treinstation van Lausanne. Nadat hij was vertrokken, ging hij door de treinen weer gevonden en Ursula.
  
  
  Ze keek naar de gezichten, maar ze niet had gevonden dat haar man nog. Ze was boos.
  
  
  "Weet je hoe lang hij zal worden aan boord?" Ik vroeg haar als we klommen aan boord samen.
  
  
  Het kan worden vrijgegeven in Belgrado, maar ik ben niet zeker. Hij kan zijn op een punt aanbeland waar we waren monitoring hem en het niet nemen hem aan boord op alle."
  
  
  We keken naar een geüniformeerde trainen van medewerker op het platform swing zijn "gepocheerd ei," een schijf op een stok, die betekende dat de trein vertrek vanaf het station. Er was een lichte schokkerige beweging, en de trein reed op. Veel mensen hebben het platform.
  
  
  Ze was heel dicht bij de Ursula. Ik legde mijn hand op haar taille. "Denkt u dat u het zou herkennen je man als je zag ego?"
  
  
  Ze keek naar mij en vervolgens op het station als ze gleed mimmo ons op en viel op de trein. "Als een SS-man in het Derde Rijk, hij was blond. Waarschijnlijk heeft hij zijn haar heeft geverfd. Hij had een snor, maar hij kan het hebben geschoren ih. Echter, er zijn dingen die ik kan. Hij is een man die je over je maat. Vroeger had hij een kogel litteken op zijn nek. Haar, ik begrijp dat het ego kunnen operatief worden verwijderd, maar ik kan nog steeds het "vinden" van het ego.
  
  
  "Het is niet zo veel, ogenschijnlijk."
  
  
  "Er is iets anders. Hij heeft een misvormde joint in zijn linker arm. Het zal moeilijk worden om dat te veranderen."
  
  
  "Het is nog steeds niet veel. Maar ik zal een oogje houden op de persoon die houdt zijn linkerhand in zijn zak de hele tijd," zei ik gekscherend.
  
  
  Ursula gaf me een kleine lach. "Als ik iemand zie die hem zou kunnen worden, Nick, ik heb de hoop van tricking ego in het onthullen van zijn identiteit."
  
  
  Ze leek vastbesloten. Maar haar toewijding aan plicht was niet het enige ding dat me aansprak.
  
  
  Ee omhelsde haar en ze plotseling draaide zich om, haar lippen iets in partjes. Hij drukte zijn lippen op de hare, en ze antwoordde.
  
  
  Na een moment, trok ze weg. "Ik zie je nog steeds genieten van het houden van uw collega-agenten in een goed humeur,' zei ze.
  
  
  Hij zag hoe haar borsten waren gedrukt tegen de trui droeg ze. "Je kent me, ik vind het leuk als iedereen lacht," zei ik.
  
  
  Ze was een beetje zenuwachtig, misschien een beetje in verlegenheid gebracht door de manier waarop ze beantwoordde de kus. "Ik moet gaan om mijn vak, Nick. Zie je later."
  
  
  Haar glimlach was licht. "Ik reken op hem." Toen ze wegging.
  
  
  We waren in de weer open. Het was een zonnige dag in het voorjaar. Het italiaanse platteland werd afgehaspeld met heldere kleuren van vuurrode klaprozen en blauwe wilde bloemen. Venetië was onze volgende stop licks door de avond, en de te verwachten om uit te vinden over de vrouw op Topcon voordat we er zijn.
  
  
  Ik ging de hele dag door bussen die had zetels in de eerste en tweede klasse. Het tweede deel van de les was veel luidruchtiger en minder beschaafd dan het eerste deel. De eerste klas compartimenten had gesloten deuren, en velen van hen hadden de gordijnen om zich te beschermen. Hij bewoog langzaam van de ene auto naar de volgende, van het kijken naar de gezichten van de reizigers als ze praatten, gespeeld kaarten, of gewoon even zat en dommelde, waardoor de trein in beweging zet ie te slapen. Op de laatste auto in de voorkant van de dwarsliggers, de bruin-haired vrouw haar weer zag. Ze zat met twee mannen; onze odin om hen heen was niet Lubyanka. Odin rond de mannen was er een radio die gemist om terug aan boord in Milaan. Ze zat te breien, uit het raam te kijken, en niet lijken te weten één persoon. De man met de radio was verdiept in een italiaanse krant. De andere man, een dikke, kale man, was gelukkig kauwend op de lunch had hij aan boord gebracht, en leek zich niet bewust van de andere twee. Een mimmo coupe is geslaagd voor haar voor de vrouw zag me en liep naar de Voiture 5. Dit was mijn kans om binnen te kunnen kijken.
  
  
  ee coupe.
  
  
  Ze was alleen in de hal als de knecht kwam. Ik klopte op haar deur een keer om ervoor te zorgen dat haar vriend, onze portier, was niet bij het huis. Dan is hij snel pakte het slot en ging naar binnen, sluit de deur achter hem.
  
  
  Het was een typische slaapkamer met een kinderbed op de ene kant van de kleine kamer en een nachtkastje en een spiegel op de andere. Er waren opbergruimte voor bagage, als in de dag auto ' s, en de vrouw had een aantal koffers.
  
  
  Ik nam foto ' s van haar bagage in één keer en keek door alles. Ze wist niet haar niets, zelfs niet de foto ' s die ze vermeld in het gesprek met Lubyanka. Ze was gevonden op een immigratie document waarin staat dat ze Eva Schmidt, optimistisch, Zwitserland.
  
  
  Ik was teleurgesteld in mijn bagage. Ze werd systematisch gezocht door Snijden, door het beddengoed en iets anders dat zou kunnen verbergen op het apparaat. Hij was bijna klaar toen de deur zwaaide open. Odin rond de twee mannen die er stonden was de Chinese man die hij had gezien in de restauratiewagen eerder. Met hem werd een ego diner metgezel, een Westerse burger met een donkere, pokdalige gezicht.
  
  
  Iedereen rond de indringers had een revolver. En elk wapen werd gewezen op mij.
  
  
  "Heren, u moet hebben geslagen."
  
  
  De donkere man sloeg de deur. "Wil je ego om haar te doden, nu?" "Wat is er?" vroeg hij de Chinaman.
  
  
  Nou, er is niet veel dat kan stoppen. De ih pistolen had dempers. Als ik geraakt wordt door een paar kogels, niemand buiten afgesneden zal het weten.
  
  
  "Wees niet ongeduldig," de Chinese man zei tegen de swarthy één in de wiskunde en perfect engels.
  
  
  Hoewel de donkere man ' s gezicht werd vlezig en zijn dikke nek bedekt was met ophopingen van vet, zijn schouders zag er sterk uit en zijn armen waren enorm. Ik had geen enkele twijfel dat hij kon voor zichzelf zorgen in de strijd.
  
  
  De donkere man was kort en hevig, met een uitpuilende ego. Hij zag eruit alsof hij veel van zijn vrije tijd aan het drinken. Zijn ogen waren dicht bij elkaar in zijn volgeplakt gezicht. Ze werd beoordeeld door het ego achter de Chinezen als een tegenstander, als de langzamere en eventueel minder intelligent zijn dan het ego kameraad.
  
  
  "Heeft u gevonden wat u zocht?" de Chinese man me vroeg.
  
  
  Haar, hij haalde zijn schouders op. "Wat denk je dat ik wilde?"
  
  
  "Zoals reuma is erg dom, de Heer Carter. Als je gaat doen alsof je het niet begrijpt wat ik zeg haar, ik kan net zo goed laat mijn vriend gaan en op je schieten."
  
  
  "Ik zeker niet zou willen dat dat gebeurt." Ik draai haar handen, palmen naar boven. "Ik ben met lege handen, zoals je kunt zien."
  
  
  "Misschien Eva Schmidt niet dragen van het apparaat," de donkere man zei.
  
  
  "Dit is zeker mogelijk. Wat denk je van deze, de Heer Carter? " de Chinese gevraagd.
  
  
  "Ik weet het niet. Ik heb nog niet de kans gehad om te voldoen aan de Miss Schmidt. Hoe weet u mijn naam?"
  
  
  "Dit is in onze bestanden, samen met de foto. Weet u dat u op sluiten om een beroemdheid in ons vakgebied. Haar, in de hoop dat we misschien wel een andere vriend."
  
  
  "Uw bestanden moeten worden meer compleet dan de onze. Ik heb geprobeerd je te vinden als ik je zag in de restauratiewagen. Ik kon het niet vinden."
  
  
  De Chinese man grinnikte. "Er zijn geen foto' s van mij in de West-bestanden, Mr. Carter."
  
  
  Dit gaf me iets om over na te denken. Dit plaatste het ego in een speciale categorie.
  
  
  De Chinese man ging op de rand van Eva Schmidt stapelbed. "Goed genoeg voor mij, Mr. Carter. Haar nederige man. Liever had ik het niet over mezelf. Ik heb liever dat u ons vertellen hoeveel u weet over de organisatie die zich bezighoudt met Topcon."
  
  
  Ik zag geen reden om het geheim te houden. "Heel weinig", zei ik. "Ik weet niet eens of Eva Schmidt is het hoofd van organisaties of gewoon een werknemer in een bepaalde tijd."
  
  
  "In feite is het voor ons, voor ons een andere," zei de Chinees. Hij leek verbaasd dat had hij meer informatie over Topcon dan ik deed. "De Schmidt vrouw is niet een baas, en toch is ze zeker meer dan alleen maar een ondergeschikte."
  
  
  De donkere man, leunend tegen de muur bewogen onrustig. "Je vertelt de emu meer dan hij vertelt ons," bromde hij naar de Chinees.
  
  
  "Sinds we gaan dood van het ego, het maakt niet uit," de Chinese antwoordde in zijn bedrieglijk vriendelijk stem.
  
  
  Haar benen iets verschoven te worden in staat om te bewegen in de richting van wie dan ook over de mannen. Ik was niet van plan op dat neergeschoten zonder te proberen om te doden ih eerste. Bij haar was, ze werd gekozen door degene die het likken van iedereen.
  
  
  "Je moet het niet worden hier. Topcon verkoopt apparaten Russen, " zei hij tegen de Chinees.
  
  
  "Ze stelde ook ego-dn. Wij zullen niet betalen ih prijs. We besloten om het ego in plaats van deze."
  
  
  Hij leunde iets naar voren, waardoor zijn gewicht mee te gaan met de beweging zich voor te bereiden
  
  
  rush naar de man op het bed. "Bedoelt u dat deze trein zou kruipen met allerlei agenten in de hoop om te stelen van het apparaat van de mensen die stal de ego voor het eerst ?"
  
  
  "Dit is een probleem van wat u kapitalisten noemen het vrije ondernemerschap. Het wekt de competitieve geest, " de Chinees zei met een grijns.
  
  
  De donkere man sprak weer. "We beter dit dan met. De vrouw kan komen op elk gewenst tijdstip terug."
  
  
  "En we zullen doorgaan met dit, mijn andere vriendin. Maar het is niet elke dag dat je de kans krijgt om te praten met een Amerikaanse killer in persoon. Hoeveel van mijn medewerkers heb je gekregen ontdoen van uw roemruchte carrière, Mr. Carter?" "
  
  
  Haar, hij haalde zijn schouders op. "Ik ben ook een bescheiden persoon."
  
  
  "Je was een doorn in het oog van onze kant. Wanneer ik haar vertel dat ik nam de monitor en geëlimineerd u, ik kan haar lof van de minister zelf, " de Chinese man zei in een leedvermaak stem.
  
  
  Haar, dacht ze waren een geweldig stel. De donkere man wilde mij doden onmiddellijk uit pure ongeduld, en de Chinese man was geïnteresseerd in de roem die hij zou kunnen winnen door terug te gaan naar Beijing met mijn hoofdhuid aan zijn riem.
  
  
  De Chinaman wees met zijn linkerhand naar zijn metgezel. Vervolgens stak hij de revolver op zijn recht. Hij was gereed voor het uitvoeren van mij, en hij was niet van plan om enige kans. Hij gepland had voor beide kogels in mijn lichaam.
  
  
  "Ik heb tegen je gelogen," zei ik.
  
  
  De Chinese aarzelde, met de duim op de drukknop. De man vloekte voor een dag. "Hij is vertragen, Sheng Tzu."
  
  
  Sheng Tzu, dacht ik, en plots het geheugen van de bank bezig was. Sheng Zi, een legendarische Chinese Communistische agent die verborgen zijn identiteit zo succesvol dat hij meer was als een spook dan vlees en bloed. Op verschillende momenten was ze hoorde het beschrijven van het ego als een oude man; de andere keer was ze horen vertellen van mensen die geen emu was alleen in zijn dertiger jaren. En niemand om deze mensen wisten ego goed. Ze slechts een glimp van het ego, blijkbaar in verschillende vermommingen. Voor de reden dat Sheng Zi bleef een mysterieuze persoon is die mensen die wisten wat hij eigenlijk leek had een belachelijke gewoonte van te sterven heftig.
  
  
  De Chinaman ' s ogen vernauwde zelfs meer als de naam gleden over elkaars mond. "Dwaas," siste hij in de donkere man. "Je was gewaarschuwd nooit gebruik maken van mijn naam."
  
  
  Hij keek weer naar mij, hun uitdrukkingen niet meer vriendelijk. "Nu, Meneer Carter, uw dood is het meer dan waarschijnlijk voor."
  
  
  "Je mensen moeten echt moet dit apparaat. Moeten ze haalde een stuk van de artillerie."
  
  
  "Niet meer praten," hij spuugde naar me woedend dat zijn ego metgezel had een fout gemaakt. "Je zei dat je loog tegen ons. Uitleggen aan mij."
  
  
  "Ik vond een gadget. Het is in mijn zak." Hij bewoog haar hand. "Ik zal het je laten zien."
  
  
  "Carter, neem uw hand weer weg en ik controleer de dead man' s zakken," Sheng zei.
  
  
  Zijn bevroren. Haar, wist dat hij ieder woord meende.
  
  
  Shan maakte een gebaar. "Controleer uw ego zakken," zei hij in de wiskunde voor de dag.
  
  
  De donkere man naar voren, en even zijn lichaam geblokkeerd Shen ' s bekijken, wat de beweging van mijn hand en terwijl u deze ingedrukt de stiletto tegen mijn handpalm.
  
  
  Hij stak zijn hand in de zak van mijn doublet, en Hugo pakte hem en reed het scheermesje in het ego van mijn leven. Hij hapte naar adem, zijn ogen wijder pijnlijk. Hij zakte naar voren, en Ego greep hem bij de schouders om te gebruiken als een schild.
  
  
  Shen schoot me. Schrok de donkere man als haar ego-slappe lichaam greep haar. De impact van zijn ego te springen, ook al is het leven was het aftappen van hem voordat de kogel raakte.
  
  
  Knarsetandend, hij duwde haar dood gewicht terug op zijn wapens, het gooien van haar lichaam in de richting van het bed en de Chinese agent. Shan ontweken. Voor een man van ego, groei, werd hij verrassend snel. Hij ging uit van de manier, en het lichaam van het ego kameraad stortte op het kinderbedje.
  
  
  Shan werd over om opnieuw te schieten. Hij nam een stap in de richting van het en hoorde het zwijgen revolver in ego ' s hand pop. Haar gebogen omlaag, draaide haar lichaam naar voren en naar beneden en schoppen haar ego met haar rechter voet.
  
  
  Ego: het tweede schot gemist door mijn beweging, en dan mijn stempel, die ik leerde van een Japanse karate meester, hit Sheng hard in de arm, het kraken van de vingers, en de revolver vloog over Ego ' s handen.
  
  
  Voordat hij zich kon herstellen, haar bewoog naar hem. Haar vuist werd gegooid op ego ' s mollig gezicht en gevangen ego in de kaak. Hij hijgde en wankelend, maar hij was te sterk voor ego te overwinnen in één klap.
  
  
  Hij bereikte in zijn jas voor Wilhelmina. Met haar hand op Luger ' s kont als de Chinaman draaide bij mij. Hij sloeg me openlijk aan de kin, een klap die bijna brak mijn nek vastgemaakt me naar het bed.
  
  
  Verliest zijn evenwicht, viel hij
  
  
  over het roerloze lichaam van Shen ' s companion. Hij rolde, landde op de grond, en bereikt voor de Luger weer.
  
  
  Door deze tijd, Sheng had de deur geopend. Verrassend snel was hij in de gang voor de hare kon richt het pistool in de ego ' s richting.
  
  
  Hij stond op en rende achter hem aan, duwen de half-open deur uit de weg. Er was geen teken van Shen. Sombere haar, terug in het compartiment, Schmidt vrouwen. Er was een lichaam dat nodig is om te worden behandeld.
  
  
  Dichtslaan van de deur, hij sleepte de dode man naar het raam en gooide hem uit. Ze ving een glimp op van een lichaam te rollen naar beneden de helling voordat de trein vertrok ego achter.
  
  
  Haar ademhaling was zwaar. Hij pakte de dode man in het water gevonden en Shen ' s op de vloer naast het bed. Ih gooide, dan sloot het venster en haastig opgeruimd van het compartiment. Ik wilde niet de Schmidt vrouw om te weten dat ik er was.
  
  
  Mijn opdracht was moeilijker dan toen ik aan boord van de trein. Sheng Tzu had om haar te vinden. De strijd die gewonnen is het niet meer dan voor ons. Hij was de enige levende vertegenwoordiger van de vrije wereld die wist hoe hij eruit zag. Hij was niet van plan om me te laten dragen deze kennis met me mee voor lang.
  
  
  
  
  Het vijfde hoofdstuk.
  
  
  
  Ik liep langs de trein van het ene einde tot het andere en niet let op de Chinese agent.
  
  
  Tegen de tijd dat ik klaar was met mijn zoektocht, de trein had twee snelle stops. Zi Sheng kon springen neer op iedereen om hen heen. Het kan ook aan boord in één van de compartimenten ik kon er niet binnen, of in een dozijn andere plaatsen. Ik kon niet hopen om te ontdekken alle plaatsen te verbergen in een rijdende trein.
  
  
  Hij zuchtte en liet voor een moment. De een of andere manier, ik was zeker dat ik zou ontmoeten Shen weer.
  
  
  In het midden van de volgende dag, ze vond Ursula zit alleen in haar compartiment. Ze was bezig met het maken van notities in een klein notitieboekje dat haalde ze rond haar portemonnee. Hij opende de deur van het compartiment voor haar en ging naar binnen.
  
  
  "Hallo," zei ik.
  
  
  "Oh, Nick! Ga zitten. Ik was gewoon proberen te schrijven van een opmerking van mijn baas. Haar behoefte om te vertellen emu-dat tot nu toe de fret is met lege handen. Ik stuur haar een telegram naar Venetië."
  
  
  Haar sel is naast haar. Er waren drie pluche stoelen aan elke kant van het vak, ieder omgeven door een zwart-bruin dessin materiaal dat gaf de emu de look van een Europese tea room van de vorige eeuw. Het compartiment werd gebouwd in de dagen van de glamoureuze treinen, als de koningen en beroemdheden aan boord van de Orient Express. Er waren grote en kleine bagagerekken boven de zitplaatsen, een spiegel op elke stoel, en op de zijkanten van de spiegels waren foto ' s van de stad landschappen.
  
  
  Ursula haar opmerkingen terug in haar tas, en ze ving een glimp op van een Webley .22 automatisch binnen. Haar, in de hoop dat He niet zou hebben om op te gaan tegen haar man met dit speelgoed. Ze keek me aan, en de glimlach vervaagde uit haar gezicht.
  
  
  "Nick! Wat is er met u gebeurd?"
  
  
  Ze maretak verwees naar de blauwe plekken bleek dat de plaats waar Shen had me te slaan. Haar, grinnikte. "Ik ben bezig met mijn vak."
  
  
  "Alles goed?"
  
  
  "Ja, ik ben in orde." Ik was blij dat ze was oprecht betrokken. "Laten we zeggen dat er geen restauratiewagen nu, maar ik kocht haar een fles bourbon in Milaan. Wil je samen met mij in mijn compartiment voor een drankje?"
  
  
  Ze keek me aan met koude blauwe ogen. Ze wist dat het was een aanbieding, en ze wist dat haar hotel, dus zij wist. Ze keek weer op het bewegende landschap, die nu geleidelijk afvlakken als we naderde de Adriatische zee.
  
  
  "Ik denk dat je probeert te verleiden mij, Nick."
  
  
  "Nee," zei ik.
  
  
  Ze grimaced. "Je hebt nog niet een beetje veranderd. Zie je niet dat ik aan het werk ben?"
  
  
  "Je nodig hebt om te ontspannen ergens zijn."
  
  
  "Het is niet gemakkelijk om dat te doen wanneer u bent het opsporen van een man als Hans Richter."
  
  
  Het was de eerste keer zou ze noemde de naam van de man die ze zou de naam Butcher. Haar besefte het. Ik lees er over op de schaal van Richter, en wat lees ik was eng.
  
  
  "Dus hij is het die u achtervolgen. Ik begrijp uw vastberadenheid."
  
  
  De deur gaat open en een vrouw van middelbare leeftijd zat. "Worden deze plaatsen ingenomen?" "Wat is er?" vroeg ze in een Brits accent, wijzend naar vierhonderd zitplaatsen.
  
  
  "Nee, neem dan met ons mee," Ursula zei.
  
  
  De vrouw kwam in, en zat op het venster stoel tegenover Ursula en mij. Ik zou links de deur van het compartiment open en een koele bries waait door de gang naar beneden. Nadat ze was gaan zitten, toen kwam ze in een zak stro voor een bos van breien.
  
  
  "Leuke dag," glimlachte ze. Ze was een dunne, hawk-nosed vrouw met kort grijs haar. Haar bril had alleen het onderste deel van de normale lenzen, kleine stukjes glas die gebruikt werden voor close-up werk.
  
  
  "Ja, is het niet?
  
  
  "Ursula overeengekomen.
  
  
  Ursula keek van haar breiwerk naar me en glimlachte. De vrouw ging terug naar breien, geen oog meer voor ons. Ik stond op het punt om te spreken met Ursula weer wanneer er een man binnen die van het compartiment. Zonder een woord te spreken naar de Hema en mij, zat hij aan het eind van het compartiment voor de dag. Het was de man die ze had gezien eerder met de walkie-talkie hij nog steeds uitgevoerd. Hij zette haar neer op de stoel naast hem, trok de krant onder zijn arm, en begon te lezen. Elke keer als ze zag dat deze man, hij zou dragen de radio, maar hij heeft nooit ingeschakeld.
  
  
  "Weet je wanneer we aankomen in Venetië?" De Brit vroeg Ursula.
  
  
  Ursula geprobeerd om een betere kijk te krijgen op de man met de krant. Nu wendde ze zich tot de Engelse. "Ik verwacht dat ik rond zes of hoger."
  
  
  "Oh, dat is niet slecht. We hebben allemaal iets te eten er is, natuurlijk, want er is geen restauratiewagen."
  
  
  "Ja, eigenlijk," zegt Ursula. Haar, zag haar gezicht veranderen als ze herinnerde zich iets, en dan is ze snel keek rond in de zaak van de radio.
  
  
  "Ik vind het vreselijk uncivil het niet verzenden van een restauratiewagen met ons allen de weg", de Britse vrouw zei.
  
  
  Ursula was nu op zoek naar de linkerhand van de man. Ik keek haar aan, en zag wat ze zag. De knuckle op de ring van de vinger van de hand die de krant was groot en knobbelige. We wisselden blikken. Dit knuckle was het kenmerk van Hans Richter.
  
  
  Ursula kon niet een goede blik op Ego ' s gezicht, dus Hey besloten om haar te helpen. Hij wachtte tot de man op de pagina, dan sprak tot hem.
  
  
  "Neem me niet kwalijk, meneer," zei ik.
  
  
  De man liet de krant en keek me aan. "Ja?" Ego 's accent was gelijk aan die van Ursula' s. Hij was ongeveer mijn lengte en had een militaire lager. Ego ' s gespierd, intelligent gezicht er veel jonger uit dan haar jaren op het eerste gezicht.
  
  
  "Ik zie dat je een Londense krant," zei ik. "Zijn er voetbaluitslagen er?"
  
  
  Ego ' s blik verschoof van mij Ursula, en nu is het terug aan mij. Hij legde de krant en gaf het aan mij. "Ik ben er zeker van dat er is. Hier, ik ben net klaar is het."
  
  
  Ze vermeden te kijken naar zijn linker hand. "Dank u," zei ik, waarbij het papier. Ik zag het litteken op zijn nek.
  
  
  Hij was op zoek naar Ursula weer. "Het is al goed." Hij pakte de radio en stond op. "Nu, als u me wilt excuseren."
  
  
  Hij draaide zich om en verliet de coupé, richting de slapen auto ' s. Haar, draaide zich om Ursula:"En?"
  
  
  "Ik weet het niet," zei ze.
  
  
  De vrouw aan de overkant van het gangpad was gestopt met breien en te luisteren naar ons gesprek met oprechte interesse.
  
  
  "Er zijn niet veel in handen te krijgen als dat," zei ik.
  
  
  "Nee," Ursula toegelaten. "Niet veel."
  
  
  Heb ik bewaard. "Ik ben zo terug."
  
  
  Hij verhuisde al snel naar de hal van de dag coach in de richting van de man was. Ik sprak met hem, zoals hij was het invoeren van de Voiture 5, de auto die de Topcon vrouw verbleef. Ze staat aan het eind van de auto, terwijl hij schelpen. Dan de hare en bukte om de hoek van de gang. Een ogenblik later hoorde hij de deur dicht. Hij ging compartiment 6.
  
  
  Terwijl hij daar stond, haar de beslissing genomen. Mijn volgende zet tegen Topcon minder subtiel. Ik zal moeten gaan naar Eva Schmidt en haar vragen waar het gestolen apparaat is verborgen. Nu was het de perfecte tijd. Ik klopte op de deur en 4 - dit is een compartiment, maar er was geen antwoord. Ik probeerde het opnieuw, maar alles was stil van binnen. Voor altijd zal proberen het later opnieuw.
  
  
  Toen hij terugkeerde naar Ursula, de vrouw was nog steeds met haar, het bespreken van de voordelen van het reizen per trein over de luchtvaartmaatschappijen. Ursula was blij om mij te zien. "Laten we gaan wandelen," zei ik. "Op platforms van schoonheid".
  
  
  "Vergeet niet te eten in Venetië," zei de vrouw.
  
  
  "We zullen het niet vergeten," zei haar vader tegen.
  
  
  Toen gingen we naar buiten in de gang, ik zei tegen haar: "Kom op, we gaan naar mijn vak."
  
  
  Ze keek me aan. "Geweldig."
  
  
  Toen we bij mijn vak, die was drie minuten afstand van Ursula ' s, aka de auto, haar hotel jas kwam uit, en Ursula staarde naar de grote Luger in de holster. Vervolgens is zij ontslagen van haar gedachten.
  
  
  Ze ging voorzichtig op de rand van mijn bed, en ik schonk haar een bourbon voor ieder van ons. Ze nam haar, met een kleine glimlach. "Voordat je me dronken, vertel me - wat vindt u van de persoon met de radio?"
  
  
  "Hij is in de volgende auto," zei ik. "Compartiment 6. Denk je dat je vond dat de Slager?"
  
  
  "Ik had het niet zien van het litteken," zei ze.
  
  
  "nee. Maar het ego lichaamsbouw past, en dat doet het ego leeftijd."
  
  
  "Ik weet het niet, ik weet het gewoon niet,' zei ze langzaam. "Ik heb het gevoel dat dit zijn onze mensen, maar ik wil niet op de arrestatie van de verkeerde persoon."
  
  
  "Dan heb je alleen een alternatief," zei ik. "Je gaat
  
  
  probeer iets te vinden in de ego ' s persoonlijke spullen die ervoor zorgt dat uw identificatie meer positief."
  
  
  "Ja, je hebt gelijk," zij is overeengekomen. "Ik moet proberen om in het ego van het compartiment."
  
  
  Hij zuchtte. "Kijk, ik ben goed in. Laat me zoeken in de ego compartiment."
  
  
  "Zou je niet weten wat te zoeken, Nick."
  
  
  Ik dacht het een beetje. "Oke, laten we gaan samen."
  
  
  Ze glimlachte. "Dat is beter. Je kunt niet volledig dompel jezelf onder in de spanning."
  
  
  Hij nam een slok van zijn bourbon. "We kunnen niet nu gaan," Ay vertelde haar, terwijl hij zijn arm om haar middel. "Onze mensen, of wie het ook is, zijn net terug van het compartiment. Hij zal daar voor een tijdje. We hebben om te wachten op het ego."
  
  
  Blauwe ogen keek me aan, en ze nam een slok van bourbon. Haar nam de cup van haar hand, en had een stap opzij te zetten. Hij tilde haar op de rand van het bed en trok haar dicht. Vervolgens ee gaf haar een lange kus op de lippen, en ze antwoordde. Hij kuste haar nek onder haar blonde haren, en haar adem stokte in haar keel. "Ontspannen", zei ik.
  
  
  Tegen de tijd dat de volgende kus was, had ze besloten om zich aan mij. Hij trok haar aan haar voeten en begon zich uit te kleden, niet te zeggen een woord aan ons. Al snel waren we op het bed, ons lichaam spannen. Zachte, aangename geluiden kwam uit haar keel. Haar vlees was warm tegen mijn aanraking.
  
  
  Hij wreef met zijn handen over haar borst. Ursula ' s ogen waren gesloten. Haar, zag de flits van haar witte tanden. Ze kreunde en sloeg haar arm om mijn nek. Voelde haar rillen en hoorde haar zuchten, en daar ging ze, met een glimlach op de hoeken van haar mond.
  
  
  De trein wielen rammelde onder ons, en de auto bewoog soepel. Het was een geweldig moment, en niemand om ons heen wilde onderbreken van het ego met woorden.
  
  
  Tot slot, Ursula raakte mijn toverstok. "Dat was geweldig, Nick."
  
  
  Haar glimlachte hey, in reuma. "Het is beter dan het breien in een compartiment."
  
  
  Toen we verkleed waren, opende ik het gordijn een scheur. We bevonden ons in een moerassig gebied in de buurt van Venetië.
  
  
  "Nu, als voor die van het compartiment, werden we gaan zoeken..." zegt Ursula.
  
  
  "Laat mij het controleren van uw man en kijk of hij er nog steeds."
  
  
  Hij gleed uit in de gang en ging naar zijn kamer, die bezet was door een man met een walkie-talkie.
  
  
  Hij opende de deur en toen hij haar zag, liep naar haar toe, en voor een moment keken we in elkaars ogen. Hij bleef lopen, en liep mimmo aan beide uiteinden van de auto. Dan de hare, draaide ik me om en deed alsof neem snel een kijkje terug. De man was nog steeds staande in de deuropening, en kijkt naar mij.
  
  
  Onze ogen ontmoetten elkaar weer. Ego ' s blik was hard, uitdagend. Daarna ging hij terug naar het compartiment en sloeg de deur.
  
  
  De zoekopdracht die suggereerde dat het te Ursula is uitgesloten voor de moment. Bovendien, deze persoon leek verdacht voor mij. Als hij was Hans Richter, dat wantrouwen is begrijpelijk. Om te voorkomen dat vastleggen voor zo lang als op de schaal van Richter had, had de man super-voorzichtig, voortdurend waakzaam, wantrouwend van iedereen. Waarschijnlijk heeft hij sliep met een pistool in zijn hand.
  
  
  Het was natuurlijk Richter, dacht ik. Ursula had om ervoor te zorgen, want het was haar taak. Hey moet het bewijs van de ego ' s ware identiteit te arresteren hem. Maar voor alle praktische doeleinden, het leek hem dat hij de slager van Belgrado. Dat vervormd knokkel en de man de hoede houding overtuigde mij van dat.
  
  
  Terwijl ik stond aan het einde van de auto, Eva Schmidt verscheen, me eraan herinnert dat ik mijn eigen baan, en dat ze leek de sleutel te vinden.
  
  
  Een vrouw doorgegeven mimmo mij en werd betrapt door de geur van ee messing, dat was erg vrouwelijk. Hij keek naar haar voeten liep ze naar de hal. Niet slecht, dacht ik.
  
  
  Toen ze stopte voor de dag van haar vak, ze gaf me dezelfde beoordeling te kijken als wanneer ee voor het eerst zag haar. Toen ze sloot de deur en ging naar binnen.
  
  
  Hij ging terug naar Ursula en haar verteld dat de man die ze dacht was op de schaal van Richter was nog steeds in de hal in het ego van het compartiment. "Proberen om een oogje te houden op de ego-deurs. Ik heb een klein bedrijf van mijn eigen bij te wonen," zei ik, het controleren van de Luger.
  
  
  "Wat voor zaken, Nick?"
  
  
  "Sommige mensen noemen het een geloof."
  
  
  Ik klopte op Eva Schmidt deur, en opende ze het meteen. Ze keek verbaasd. "Wat wil je?" "Wat is er?" vroeg ze in een duits accent.
  
  
  "U," zei haar vader tegen. Hij duwde haar weg en smeet de deur dicht achter hem.
  
  
  De vrouw keek me wantrouwend, maar ze was zeker niet op de rand van paniek. "Er zijn betere manieren om elkaar te leren kennen," zei ze.
  
  
  "Het is meer een spa bellen, Eva."
  
  
  "Als je een agent, ik heb niets te verbergen. Als je een dief, er is niet veel dat de moeite waard te stelen van mij."
  
  
  "Alleen een elektronisch apparaat dat meer overheden zou willen hebben," antwoordde ik. "Geef het ego hier.
  
  
  Ik weet dat je een Topcon agent. "
  
  
  "Wat is een Topcon agent?"
  
  
  "Ik weet ook dat je sprak van een KGB-agent. U hopen te verkopen het apparaat naar de Sovjet-Unie."
  
  
  "Wat is dat voor een KGB-agent?" zei ze. Het was beginnen te klinken als een gramophone record.
  
  
  Ik realiseerde me dat ik nodig had haar ervan te overtuigen dat ik wist waar ik het over had. Haar zei: "ik luisterde naar Odin Poe voldoen aan uw gesprekken met de russische. Ego ' s naam is Lubyanka. We hebben een ego foto ' s in onze bestanden."
  
  
  Haar ogen vernauwde. "Wie bent u, de CIA?"
  
  
  "Ik ben op een ih baan."
  
  
  "Ik ben tolerant, ik ga proberen te verkopen en haar iets van de Russen. Hoe heb je voorstellen om te stoppen met mij?"
  
  
  "Nou, er is een eenvoudige manier. Kon ik je vermoorden."
  
  
  Eva Schmidt gaf geen krimp. "Niet op een overvolle trein, je kunt het niet. Je bluffen."
  
  
  Ik verhuisde met mijn hand, en de hairpin ging in mijn hand. "Hoe erg mis u. Ze is al gedood is door één persoon op deze trein. Kan ik gemakkelijk doen met twee."
  
  
  Haar gezicht verbleekt, en haar ogen flitsten zenuwachtig naar het glimmende lemmet van het mes. "Er zijn geen monitoren in dit vak."
  
  
  "Waar is dit in de zaal?"
  
  
  "Kan ik u dat niet vertellen. Als ze me had verteld, mijn volk zou me vermoord hebben."
  
  
  Mijn hand schoot uit naar haar. In een snelle beweging sneed hij uit een knop op haar jurk, en ze viel op de grond en rolde.
  
  
  "Het kan net zo goed worden in je keel, Eva."
  
  
  Ze hijgde zachtjes. Haar ogen volgde de knop. "Ik heb niet een apparaat. Ik heb alleen onderhandelen met de Russen."
  
  
  "De Topcon baas is in de hal op de trein, is hij niet? Je bent een intermediair, u passeert de emu over de KGB."
  
  
  "Uit voorzorg. Je weet hoe het is. Er is niemand anders die je kan vertrouwen." Eva Schmidt leek te hebben van een ijskoude gevoel voor humor.
  
  
  Hey grijnsde en leunde tegen de zijkant van het compartiment. "Als de KGB stelt de juiste prijs, je baas zal komen van het onderduiken en met de hand over de monitor. Is dat het plan?"
  
  
  "Je wilt niet stoppen emu dit te doen. Niemand heeft ooit gestopt met het ego."
  
  
  "Ik ben gespecialiseerd in beginners," zei haar vader tegen.
  
  
  Dan komt er iemand op de gang draaide aan de hendel en duwde de deur hard, kloppen en me uit balans.
  
  
  Eva Schmidt reageerde alsof ze verwacht had van dit nieuws. Ze geschopt en van haar hiel gevangen op mijn scheenbeen. Stort haar schouder naar mijn borst, ze pakte mijn pols met beide handen, en legt mijn hand aan zichzelf over elke stam.
  
  
  De vrouw kreeg een klap van de expert. Ze zou hebben gebroken, mijn arm als het hare niet had bewogen met haar, beroven haar van de leverage nodig om te compenseren voor mijn superieure sterkte. Hij sloeg zijn vrije arm om haar nek en trok haar hoofd zo hard dat ze grimmige als ze was geraakt.
  
  
  De stiletto tilde haar en raakte haar keel, vervolgens draaide zich om naar de deur.
  
  
  Er was niemand te zien.
  
  
  "Weer bewegen,"Eva vertelde haar," en dit is dan voor u."
  
  
  Ze gestopt met worstelen. Hij keek naar de deur van het compartiment, die nu op een kier, schudde lichtjes met de trein in beweging.
  
  
  Het slepen van de vrouw met hem, de gang controleerde haar uit. Eva zou de co-worker was gegaan.
  
  
  "Je verwacht het bedrijf. Wie was het?" Sl haar vroeg.
  
  
  "Het russisch. Je bang van het ego."
  
  
  Haar deur dichtgeslagen. "Ik heb het vermoeden dat u liggen, en ik miste de ontmoeting met het hoofd van Topcon."
  
  
  "Als dat zo is, bent u in geluk. Hij zou zijn gedood."
  
  
  Dit was pas de tweede keer dat ze me had verteld hoe onfeilbaar de mysterieuze man was. Zijn collega ' s hem bewonderen, of Eva was persoonlijk in hem geïnteresseerd. Ik herinnerde me iets wat de Chinese agent zei toen hij aan het opscheppen. Hij zei dat Eva was niet een Topcon uitvoerend, maar ze was zeker niet zomaar een huurling.
  
  
  "Vertel me over je vriendje, Eva. Start met zijn naam."
  
  
  "Je bent verstikking mij. Ik kan nauwelijks spreken."
  
  
  Ik los haar grip een beetje en ze terug de gunst. Ze beet in mijn hand.
  
  
  Er zijn een paar dingen die je niet kan weerstaan. Odin had een diepe beet van scherpe tanden om hen heen, en Eva leek de scherpste degenen.
  
  
  Haar vervloekt en laten gaan van ee.
  
  
  De vrouw sprong van me af en sprong aan het breien koffer die ik gezien haar uitvoering op de dag trainer. Ze trok terug de top, gluren naar binnen.
  
  
  Ze werd aangereden op de taille door ee. We zakte op het bed. Eva schopte me en sloeg me in de ogen. We rolden over de grond, en het sloeg elke stam en het doel te raken. Ze voelde een misselijkmakende pijn.
  
  
  "De kleermaker," zei ik. Stemmen en dat is het. Mijn geduld is op. Ze werd hard getroffen door ee met haar hoofd
  
  
  
  en haar doel-de vloer raken. Hij sloeg haar weer, met zijn hand, en ze schreeuwde het uit als bloed vloeide om de hoek van haar lip.
  
  
  Hij schrijlings op haar drukken op haar blote dijen tegen mijn rug. Haar jurk was gescheurd in de strijd, en een deel van een borst zou kunnen worden gezien. Op een of andere manier, ze zag er sexier dan voorheen, maar ik was niet in de stemming voor vriendschappelijke wedstrijden.
  
  
  Eva legde haar hand naar haar mond en keek naar het bloed op de nen. "Donnerwetter!" ze spuugde. Maar er was een intense angst in haar ogen.
  
  
  "Als je denkt dat ik niet zal je vermoorden omdat je een vrouw bent, gooi hem uit je hoofd."
  
  
  Hugo hield het voor haar verschrikte ogen, vervolgens gleed het mes net onder haar kin. "Ik zal niet dreigen meer van. Ik ga het gewoon doen."
  
  
  "Het ego is de naam van Horst Blucher. Ik zal je niet vertellen, ook als dat betekent dat mijn leven. Het kan niet worden overgedragen naar het ego. Maar als je wilt om te wedden tegen een russische speler, ik geef de vloer te Horst."
  
  
  Hij dacht over het voor een moment. Ik heb niet de autoriteit om geld te betalen om het apparaat terug, maar Eva moet hebben bedoeld toen ze zei dat ze zou haar leven aan het beschermen van haar baas.
  
  
  Hij bereikte in het breien geval is, schuift in, en trok de Beretta . Ze zat vast met een pistool in een minuut, net voor de verzekering.
  
  
  "Je moet heel comfortabel met dit Horst man."
  
  
  "Hij is een genie. Ik bewonder hem."
  
  
  "En een beetje meer, ik houd het geld."
  
  
  Eva raakte haar lip, dat was gesneden door een backhand. "Ja, we zijn liefhebbers. Dat is één van de redenen dat ze gestorven zou zijn voor hem."
  
  
  "Mijn regering kan klaar zijn om een aanbod te doen naar de terugkeer van de monitor. Pas het bericht aan uw wiskundige inzicht."
  
  
  "Ik zal zien wat hij zegt."
  
  
  "Wanneer zal ik haar herkennen?"
  
  
  "Ik verwacht dat ik heb reuma door deze avond."
  
  
  Ze ging rechtop zitten en leunde zwaar tegen de rand van het bed. Hij voelde dat Horst had weinig kans van het nemen van het aas en om in de open lucht. Maar het was een meerjarenplan, in de hoop dat Eva zou leiden mij tot hem.
  
  
  Buiten in de gang, ik vroeg me af of ik een fout gemaakt. Er was een kans dat Eva in contact konden komen met Horst zonder mijn medeweten, en hij was gewoon proberen om me te doden. Dan zal ik een grote Topkon geweer en een Chinese assassin ' voor mijn hoofdhuid. Hij vond het niet vinden in het vooruitzicht aantrekkelijk.
  
  
  
  
  Het zesde hoofdstuk.
  
  
  
  Ursula was gegaan.
  
  
  Ik verliet haar om te blijven kijken naar de deur van een man die we kunnen vermoeden Hans Richter, een Nazi-oorlogsmisdadiger genoemd Slager. Ze was niet aan het einde van de auto waar ik voor het laatst zag haar, en ze was niet in haar eigen compartiment of de mijne.
  
  
  Het viel haar op dat een single-minded meisje als Ursula zou het niet laten haar post zonder een goede reden. Ze moet gezien hebben de man uit het compartiment en besloten hem te volgen.
  
  
  Hij stopte in de voorkant van de man de deur en klopte op. Ik heb nog geen antwoord. Hij keek naar beneden in de hal. Een reiziger in de auto en kwam naar me toe met een glimlach op zijn gezicht. Waar had haar ego gezien haar voor? Toen herinnerde ik me. Eerder in de rit, hij zat in de auto van de dezelfde dag als Eva Schmidt en de mens zullen we rekening houden met de schaal van Richter.
  
  
  Hij begroet me vrolijk. "Hoe is de reis heen?" Wanneer de emu vertelde haar dat alles ging goed, hij knikte en gaf me een vriendelijk klopje op de schouder, dan is verhuisd.
  
  
  Hij pauzeerde wachten tot het uit beeld verdwijnen. Haar schild was in het compartiment, terwijl er niemand was, het uitvoeren van de zoekopdracht die Ursula had gedaan. Hoe eerder ze regelt haar zaken, hoe eerder ik stop met het gevoel verantwoordelijk voor nah.
  
  
  De vrolijke vreemdeling gestopt. Hij draaide zich om. "Kunnen ze je vragen een kurkentrekker?"
  
  
  "Ja."
  
  
  Hij nam de hand, die was al in zijn jaszak. "Zou je mij vertrouwt als ik je vertelde was ik met een revolver?"
  
  
  "Ik weet niet waarom je loog tegen me over dergelijke dingen." Hij was onder de indruk van Ego ' s van acteren. Hij zag eruit als een vrolijke toerist. Droeg hij zelfs een camera op een riem om zijn nek.
  
  
  "Ik ga met u aan iemand die u wil praten. Dat is alles wat we willen - een klein gesprek", zei hij.
  
  
  "Dan moet je niet een pistool."
  
  
  "Waarschijnlijk niet, maar ik geef de voorkeur om voorzichtig te zijn. Ik ga een korte afstand achter je. Dicht genoeg om te schieten, maar niet dicht genoeg voor je om te springen op mij. Als je je gedraagt jezelf, krijgen we prima."
  
  
  "Ik probeer met iedereen goed opschieten," zei ik.
  
  
  "Gewoon omdraaien en beginnen met wandelen. Ik zal je vertellen wanneer je moet stoppen."
  
  
  Hij gedroeg zich behoorlijk en gevolgd bestellingen. Ik was nieuwsgierig om te weten wie de afzender ego na mij.
  
  
  Goed. Houd op, " zei hij toen we de volgende auto.
  
  
  Hij pauzeerde terug te kijken.
  
  
  
  We werden naast een aantal privé-compartimenten. Ik hoorde de vrolijke man draai de sleutel in het slot.
  
  
  "Je kunt nu draai je om en ga naar binnen," zei hij.
  
  
  Hij volgde orders tot hij aan het compartiment. Toen zag hij Ursula en ging uit zijn dak.
  
  
  Meisje liggend op het bed. Ze was helemaal naakt. Nah was ontdaan van haar kleding en gegooid rond het compartiment. Ze was de ademhaling, maar niet verplaatsen.
  
  
  Het negeren van het pistool, hij draaide zich om naar zijn captor. De sprong voor hem. Mijn handen gesloten rond zijn keel. Het was zijn ego dat sloeg haar tegen de zijkant van het compartiment, het wurgen van haar. "Wat heb je met haar?"
  
  
  Toen de deur achter me geopend. Ik hoorde haar, maar ik wilde niet in tijd. Een paar boksbeugels sloeg me in het oor en klopte me op de grond.
  
  
  Hij probeerde op te staan, maar kon het niet. Ik voelde dat mijn handen het bereiken van achter mijn rug. Iemand bonden mijn polsen samen met een zijden koord, het trekken van de obligaties samen met gemak.
  
  
  Ego ' s hand sloeg me op de schouder. De mens, die schrijlings op me te binden mijn veter zei: "Maak je geen zorgen over het meisje. Ze was gewoon knock-out."
  
  
  Ik herkende haar in de stem van een vrolijke toerist.
  
  
  Mijn wazig zicht begon te wissen. Ze werd gezien door de voeten van een andere man, die stond op de vloer. Nen is het dragen van dure Zjirinovski zwarte leren balletschoentjes. Uiteraard, hij was degene die geplaagd mij. "Wie hij is," zei hij tegen de Heer Jolly.
  
  
  Vervolgens was hij de deur voor haar ogen kon vangen een glimp van zijn gezicht.
  
  
  Wanneer de deur dicht achter de man in de zwarte schoenen, de Heer Jolly draaide me over. Hij was nog steeds stralend als de voorzitter van de gastvrije comité. "Zoals ik al zei, je krijgt niet gedood als je je gedraagt jezelf."
  
  
  "Hoe zit het met het meisje?"
  
  
  "Ik begrijp uw zorg. Ze is mooi. Maar we hadden om uit te vinden wie ze was. Dus klopte ik aan haar, nam haar kleren uit, en onderzocht haar."
  
  
  "Hoeveel heb je geleerd?"
  
  
  "Elke organisatie problemen identiteitskaarten aan de agenten. Voor estestvenno, ze is een maretak van ego naar zelf."
  
  
  Dat was het probleem met Ursula ' s geheime politieke agentschap. Ze volgde alle bureaucratische gewoonten die gevaarlijk kunnen zijn voor een operatieve op de grond.
  
  
  "Hebt u ook een ID-kaart?" de vrolijke man vroeg.
  
  
  "Vertelde ik haar.
  
  
  Haar, in de hoop dat ik, als ik kon krijgen van het ego om te praten lang genoeg, ze konden het ego binnen het bereik van een goed geplaatst blazen. Dan kan hij beginnen met een hele nieuwe bal spel met zijn dienen.
  
  
  "Jullie twee te zien in de trein bij elkaar, probeerde de dag, gluurde naar andere mensen compartimenten. Als u niet werken als partners, hoe verklaar je dat?"
  
  
  "Op maat", zei ik,"kunt u niet denken aan iets voor jezelf?"
  
  
  "Nee, zijn lui." Hij trok een ander stuk van het koord rond zijn zak. "Ik zal het moeilijk voor u om te bewegen." Hij behendig verpakt het touw rond mijn enkels, voorzichtig niet om mijn ego te verrassen. Ik had geen kans om een goed schot.
  
  
  In de gang, de man bleek dezelfde voorzichtigheid, zonder twijfel het gevolg van ervaring. Wat hij was, kende hij de regels van het spel.
  
  
  De heer Jolly ' s accent was duits, net als Eva Schmidt. Of Ursula ' s, voor die kwestie. Dit was niet de sleutel tot het ontsluiten van het ego van het behoren tot een organisatie. In de spionage activiteiten, de partijen zijn heel vaak veranderen, professionals van alle nationaliteiten waren beschikbaar voor het huren van een cliënt, en wat leek voor de hand liggende, soms bleek vals te zijn.
  
  
  Bijvoorbeeld, Sheng Zi ' s assistent was als het Chinees als Frank Sinatra.
  
  
  Voor zover zij wist, dat de Heer Jolly zou kunnen werken voor iedereen, van Topcon te Oost-duitse Inlichtingendienst. Hij kan ook zijn dat een vriend van Hans Richter, de man Ursula was het de bedoeling om te begrijpen.
  
  
  Hij kon er alleen zeker van zijn dat hij niet werkt voor de BIJL voor een perfect helder redenen of in Beijing. Als ego was ingehuurd door de Chinese Communisten, Sheng Tzu zou er nog steeds zijn, en de meeste waarschijnlijk al dood.
  
  
  Hij liet mijn voeten, dan gaf ze een kleine ruk aan het testen van de kracht van zijn werk. Tevreden keek hij op. "Dat zijn we nu aan comfortabele, kunnen we praten. Vertel me iets over jezelf."
  
  
  "Vanaf het begin? Goed, zijn geboren in de Verenigde Staten van Amerika..."
  
  
  "Je grap te veel", waarschuwde hij me.
  
  
  Hij liep naar het bed en keek naar de naakte Ursula, die werd nu met handen en voeten gebonden, dat is ook een touw, net als ik. Hij keek op om te zorgen dat ik zat te kijken zijn elke beweging, opzettelijk knipte met zijn nagel een voor een tijd rond de bewusteloze meisje haar tepels.
  
  
  "Ik zal niet proberen te slaan uit de antwoorden om je heen. Dat zou te moeilijk zijn. Als je mij niet vertellen wie je bent, ik zal er aan werken op het meisje."
  
  
  Ik kon niet begrijpen wat ik kreeg van het achterhouden van informatie. "Ik krijg opdrachten van een organisatie met de naam AX. Mijn naam is Nick Carter."
  
  
  "Uw naam en de naam van uw organisatie zijn voor mij bekend. Maar ik begrijp niet waarom u en het meisje zijn samen te werken."
  
  
  "Je kan dit niet geloven, maar we zijn gewoon oude vrienden op dezelfde trein."
  
  
  "Een meisje opsporen van voormalige Nazi' s. Bent u ook jacht op een voormalige Nazi?"
  
  
  "Niet echt. Maar als ik in één van hen, ik zal zeker niet kussen haar ego op beide sticks."
  
  
  "Ik zou niet gedacht hebben van haar, de Heer Carter. Either way, ik moet gaan." Hij keek op zijn horloge en liep snel naar de deur. "Geniet van de rest van uw reis."
  
  
  Hij keek naar de deur dicht en hoorde het slot klikt. Dan de coupé was rustig. Ik keek in het rond. Er was geen ons bagage, ons kleding te geven dat het appartement nog bezet was door een passagier. Misschien is de Heer Jolly had een lock pick en koos voor een lege plek om te slapen houden ons gevangen.
  
  
  Ik was verbaasd dat hij vroeg zijn vragen en liet ons zonder kleerscheuren. Maar ik was niet van plan om te klagen. Mijn probleem was om ons hier weg.
  
  
  "Mevrouw," zei ik. "Wake up, Ursula."
  
  
  Het meisje bewoog niet. Haar kroop in de richting van de kooi, langzaam en onhandig. Dan de hare, hij knielde neer en sprak Ursula weer. Haar wimpers fladderde een beetje.
  
  
  Het was een mooi schilderij, fris en uitnodigend. Hij leunde voorover en raakte haar tepel met zijn tong. Het was een van de beste manieren om haar wakker te worden.
  
  
  Ursula glimlachte instinctief. Toen ze geroerd op de kinderbedje. Haar ogen vlogen open. "Nick!"
  
  
  "Verrassing," zei ik.
  
  
  Haar tepel werd weer door geraakt. Hij haatte het stoppen.
  
  
  "Het is nu niet de tijd voor," ze berispte me. "Hoe ben je hier?"
  
  
  "Ik werd gebracht door een gedrongen man. Grappige kerel met een camera om zijn nek. Wat denk je?"
  
  
  "Ik zag het compartiment Voiture 5 terwijl u ging over uw bedrijf, wat het ook was voor ons. De man ging naar buiten. Zoals gewoonlijk, met zijn verdomd walkie-talkie. Hij was in zulk een haast, dat ik zeker was dat hij het zou gaan om iemand te ontmoeten en besloten om op te volgen wat hij dacht dat het zo belangrijk is. Hij zag mij. Hij leidde mij door de gemeenschappelijke auto, waar deze grappige kerel met een camera zat. Ze moet hebben uitgewisseld signalen op een bepaalde manier. De twee rond hen gevangen me op het platform. Ze werd gedwongen om hier te komen. Vervolgens werd ik geraakt in het oor."
  
  
  "Ik zie een prachtige ganzen ei daar, maar je bent nog steeds in goede vorm."
  
  
  Ursula bloosde een beetje. "Je hebt me op een nadeel."
  
  
  "Ik wou kon ze een manier vinden om geld te verdienen."
  
  
  "Probeer te focussen op uw business. Wat moeten we doen?"
  
  
  "Zal ik iets uitdenken," verzekerde hij haar.
  
  
  Hij was al aan het denken over de gebeurtenissen van de dag. Iets niet op zijn plaats vallen, en het ergerde mij dat ik niet kon achterhalen.
  
  
  Ik heb geprobeerd om het regelen van mijn conclusies in een logische volgorde. De man met de radio was op de schaal van Richter, Ursula Nazi-vluchteling. Hij had een misvormd knokkel, zoals de schaal van Richter, en als een man handelde gebruikt om draait. Na het krijgen van om te weten Ursula, was het vanzelfsprekend voor estestvenno dat hij zou proberen om uit te vinden wie ze was. Hij zag dat ik met een duits meisje.
  
  
  Op de schaal van Richter trof het me terwijl ik worstelde met mijn ego partner, de Heer Jolly. Hij was de persoon die vertelde de Heer Jolly, die mijn identiteit was. Maar waarom zou een voorzichtig man als Richter laat de kurkentrekker probleem te zijn kameraad? In dat geval, waarom was Richter reizen met een kameraad die leek te zijn een ervaren agent? Misschien Herr Richter was ook in de spy-mail business.
  
  
  "Kom hier, Ursula, en ruimte te maken voor mij. "Ik ga naar bed met je," zei ik.
  
  
  "Nick!", schreeuwt ze tegen. "Nu niet."
  
  
  "Je hebt het mis, baby. Ik ben gaan liggen op het bed neer en probeert los te krijgen van uw handen."
  
  
  We speelden dit spel rug, en zich in haar strakke knopen in de touwen, die gebonden haar. De taak was zo moeilijk dat ik vervloekte de Heer Jolly half dozijn keer.
  
  
  "Nick, waarom hebben ze mijn kleren uit?"
  
  
  "Niet alleen vanwege het uitzicht, ook al is het prachtig. De heer Jolly Hotel zoekt in je kleren."
  
  
  "Is er iets gebeurd terwijl ik was knock-out?"
  
  
  "Niets van dat dat zou je niet missen," ik grinnikte.
  
  
  Als ik niet in de knoop, mijn handen af en toe geborsteld Ursula ' s blote rug en billen. "Deze baan heeft een aantal extra voordelen," zei haar man.
  
  
  "Hebben ze iets gevonden toen ze wilden me, Nick?"
  
  
  "Uw ID-kaart. Op de schaal van Richter weet wie je bent."
  
  
  Op dat moment, de Heer Jolly ' s camera in het vizier van haar.
  
  
  
  
  Ik liet mijn ego in het compartiment.
  
  
  "Wat is er gebeurd?" Ursula gevraagd.
  
  
  "Hij liet zijn camera achter."
  
  
  "Je bedoelt dat hij terug zou komen voor?"
  
  
  "Niet in dit leven," zei ik. "Een persoon die is dus oppassen niet vergeten, iets als een camera."
  
  
  Niet, tenzij hij was van plan het te vergeten.
  
  
  Haar, uit bed opstond en viel op de grond. Haar doorgeschoven naar de digitale camera ' s, want het was de snelste manier om er te komen.
  
  
  "Ursula, stap uit bed en ga met je rug naar het venster en het verhogen van je ego." Ik vertelde haar.
  
  
  Nah was slim genoeg. Uit de toon van mijn stem, ze wist dat ik zou geen tijd te verliezen. Haar gehoord haar blote voeten de vloer raken.
  
  
  Hij lag op zijn buik, op zoek naar de camera close-up. Als ze had gelijk, ze dreigde te krijgen schot openlijk in het gezicht, maar dat kan niet worden geholpen.
  
  
  "Ik zie geen timing-hulpmiddel en ik hoor ook geen tikken, maar ik denk dat er een explosief in."
  
  
  "Deze persoon laat een ego op doel?" Ursula zei. Nu was ze aan het raam.
  
  
  "Na weten wie je bent, waarom zou Hans Richter laat je leven? Dit compartiment is de bedoeling om onze grave, baby."
  
  
  Ik kon horen Ursula ' s zware ademhaling. Ze greep naar het raam, trekt aan haar ego.
  
  
  "De heer Vesely keek op zijn horloge voor het verlaten van ons. Zijn verondersteld om te veronderstellen dat hij de timer geactiveerd door het indrukken van de hendel op de digitale camera ' s. Ik zet mijn ego als ik de camera, maar ik neem het risico."
  
  
  Hij draaide zijn rug op de digitale camera en pakte het met beide handen aan. Het zweten. Ik wist niet vertellen Ursula, maar ik dacht dat als de explosieven gingen af toen ik verhuisde met haar camera, tenminste mijn lichaam zou beschermen een deel van de explosie, en misschien redden van haar leven.
  
  
  "Weg van het raam," zei haar vader tegen.
  
  
  Ze heeft mijn naam in een zachte stem, daarna verhuisd, en hij stond op.
  
  
  Geen explosie.
  
  
  Haar, sprong naar het raam van de trein. Hij wilde niet het risico rollen rond op de vloer. Hij draaide zijn rug naar het raam, leunde tegen het, en zwaaide de camera rond met zijn gebonden handen.
  
  
  Als de trein naar voren, keek hij Ursula, en we glimlachten naar elkaar, dat leek een opluchting voor ons.
  
  
  Toen hoorden we een explosie langs de sporen. Het was alsof er een handgranaat exploderende aan de andere kant van de heuvel.
  
  
  "Ik ben blij dat je zag deze camera en begreep wat het is," zegt Ursula.
  
  
  "Ja, een paar minuten en we zouden zijn ontploft."
  
  
  "Het spijt me zo, Nick. Ik ben het zetten van uw leven in gevaar is. Richter ' s gaan proberen te doden van ons beiden."
  
  
  Ursula kon zien alleen het topje van de ijsberg. Hans Richter en ego Luitenant-Mister Jolly waren een minderheid van de moordenaars op deze trein.
  
  
  
  
  Hoofdstuk Zeven
  
  
  
  Tegen de tijd dat de Orient Express gestopt in Venetië, ik was er in geslaagd om gratis Ursula ' s handen. Ze heeft zich van de touwen om haar enkels en op een paar basic items van kleding voor de ontkoppeling van mij.
  
  
  "Wees niet verlegen, "sl geplaagd."Nu, ik weet alles over je."
  
  
  "Nee, Nick. Je weet alleen hoe ik eruit zie. Een mens nooit alles weet van een vrouw."
  
  
  We gingen uit alle hoeken van het compartiment, en vermengde zich met de menigte aan dat er rond de trein. Ursula haastte zich uit om wat broodjes, en haar, nam een positie die me toeliet om bij te houden van gezichten die iets betekende voor de twee van ons.
  
  
  Hans Richter en zijn partner ego haar niet zien, en Sheng Tzu, een agent van de Chinese Communisten, die haar niet zien. Eva Schmidt ving een glimp van haar. Zoals Ursula, ze was het oppakken van broodjes.
  
  
  "Eva," riep ik uit als ze mimmed me voorbij en liep terug naar de trein, een tas met eten in haar hand.
  
  
  Ze stopte met lopen. "U hebt mij tot vanavond, weet je nog?"
  
  
  "Even kijken, stemmen, en dat is het."
  
  
  "Ik zal het contact Horst en pas op uw bericht van belang in de monitor. Maar ik zal het niet maken dat contact tot ik weet zeker dat het de juiste tijd is. In andere woorden, ik ben niet van plan om mijn identiteit te onthullen aan u of iemand anders die misschien naar mij kijkt."
  
  
  Vervolgens vertrok ze met de menigte, en hij richtte zijn aandacht te Ursula, die net was komen achter mij met onze belegde broodjes.
  
  
  "Ik dacht dat je probeert te vinden in een ander vriendje," zei ze, " totdat ik hoorde een fragment uit het gesprek. Die is Horst?"
  
  
  "Net de persoon die ik wil haar ontmoeten. Vergeet niet de schaal van Richter, baby."
  
  
  Snel de Oriënt Express was het verlaten van het station in de richting gekomen. Om oost weer, was de trein om terug te keren naar het vasteland via de causeway. Het was donker als de Express snelde naar beneden de twee-mijl weg, en zagen we achter ons een schitterende weergave van de gele lichten langs de kustlijn: uitzicht op Venetië stijgen door de zee van duisternis.
  
  
  
  Na een snelle maaltijd, Ursula zei dat ze wilde slaan Richter Provincie Gansu weer. "Laten we proberen het ego coupe. Als hij er is, zal ik hem arresteren. Indien niet, we zoeken het ego van de dingen en het vinden van wat hij aan."
  
  
  Richter was er niet, en ik was niet verbaasd.
  
  
  "Nu hij weet dat ze niet om ons te doden. Is er nog een explosie is dat niet gebeurd."
  
  
  "Nick, denk je dat je hebt verloren zijn ego?"
  
  
  "Hij kwam niet van de hele dag in Milaan," zei ik.
  
  
  Het slot was geforceerd, en we gingen de Slager compartiment.
  
  
  Het was ingeschakeld door Verkhny brylev. Er waren twee stukken bagage, en beide waren op de grond, niet op de planken. Een koffer nam haar, en Ursula bereikt voor de andere. Nadat we kozen voor de sluizen op de koffers, we voorzichtig opende ze.
  
  
  Er was niets wat aanzienlijk in de tas die hij zocht, maar er was een zakdoek die zeker niet behoren tot de wiskunde belangrijke wie had de radio. Het was een zachte koperen geur die ik dacht was vaag bekend voor. Hij sloot haar tas en hielp Ursula kijken door de andere. Een moment later, hield ze een stuk papier.
  
  
  "Kijk," zei ze. "Hij is van plan om uit te gaan in Belgrado." Het was een ego kaartje voor de trein.
  
  
  Haar, lachte hij. "Het maakt niet geven u veel tijd."
  
  
  Ik keek in de hoek van de lade onder een aantal shirts en vond een paar pakken van de Europese sigaretten. Ze leek een speciale mix. "Dure smaak,"zij merkte op, het tonen van Ursula één van de pakketten.
  
  
  Ze nam de sigaretten van me en keek op de verpakking. "Hans Richter gerookte een speciale merk van de Belgische sigaretten. Dit is mijn plek."
  
  
  "Je moet proberen te halen, en het ego in Belgrado als het gaat uit over de hele wereld."
  
  
  "De Joegoslavische autoriteiten beloofd te helpen brengen op de schaal van Richter voor de rechter. Ik zal haar vragen om ons te ontmoeten op het station met een paar plainclothes politieagenten."
  
  
  "Zou je niet liever de arrestatie alleen?" Vroeg ik haar.
  
  
  "Hij moet levend gevangen worden genomen," zei ze. "Als ik de vangst van haar met die Nazi-varken, ik ben bang dat ik zal blazen van de emu de hersenen."
  
  
  Ze zet alles af als het was, en ging uit het compartiment. Ursula ging naar haar eigen compartiment om te wachten op de voorbijrazende trein voor haar.
  
  
  We verbleven in Triëst direct na Venetië. We werden verondersteld te zijn in Poggioreale del Corsa op de Joegoslavische grens bij negen-dertig. Ik besloot dat als Eva Schmidt had geen contact met mij opgenomen door dan, zou ik zijn op zoek gegaan naar haar.
  
  
  Ik ging terug naar mijn vak, in de hoop dat Eva zou er contact met mij op. Ik gaf hey ego het nummer toen ze beloofd te vertellen Horst Blucher, dat wilde ik bid voor de satelliet-monitor.
  
  
  Het bedrijf werd op mij te wachten, maar het was niet Eva Schmidt of haar vriendje. Ivan Lubyanka, het Chekist, leunde achterover in mijn bed, zijn hoofd steunend op zijn rechterhand. Hij hield een Webley revolver in zijn rechterhand .455 Mark IV met geluiddemper.
  
  
  "Kom," zei hij.
  
  
  Ik sloot de deur achter me, ik denk dat ik er moeten meer voorzichtig zijn.
  
  
  Lubyanka zitten op het kinderbedje. "Dus jij bent Nick Carter. Je ziet er niet zo cool."
  
  
  "Wie heeft je verteld was ik cool? Haar kut."
  
  
  "Als ik had geweten dat je waren op de trein met mij, Carter, zou ik gestopt zijn door eerdere om je te zien."
  
  
  Haar, lachte hij. "Als je het maken van wijken, zou je mij herkennen als je zag me in de restauratiewagen. Ze weet je."
  
  
  Hij keek me geïrriteerd. "Weet je, natuurlijk, dat moet ik je vermoorden."
  
  
  Haar schouders gebogen. "Waarom?" Vroeg ik haar. "U zult waarschijnlijk dood mij toch."
  
  
  "Ben ik hier niet gekomen om in te zetten," zei hij botweg, met een zwaar accent. "Ik kwam hier als enige koper, en ik wil dat zo houden."
  
  
  "Hoe zit het met de Chinese?"
  
  
  "Ik heb je te maken met een concurrent in een tijd," zei hij zachtjes.
  
  
  "Als je dat doet, je lichaam hebben over de trein. Je moet erover nadenken." Stahl niet proberen te rukken van Hugo, omdat hij wist, dat de Barbaren zou het niet geef me tijd.
  
  
  "Ik heb nagedacht over het," zei hij. Hij stond op van het bed. Hij was een paar centimeter korter was dan ik, en ik kon zien dat Em niet veel aan. "U en ik zal gaan naar het einde van deze trein, Carter. We gaan zeer zorgvuldig. Ik houd dit pistool in mijn zak op de weg, maar het zal gericht zijn op uw rug. Zoals u weet, is een schot in de rug is erg pijnlijk. Dus ik hoop dat ik u doe geen domme dingen."
  
  
  "En wat gebeurt er aan het einde van onze goed samen lopen?"
  
  
  "Maak je geen zorgen, het zal heel snel."
  
  
  "Hoe gul van je."
  
  
  "Alstublieft. Je komt nu bij mij." Hij zwaaide met het grote geweer op mij, en ging uit.
  
  
  Ik realiseerde me dat als dit ding ging, zou er een gat in mijn borst is groot genoeg voor een man aan de stok met zijn vuist in.
  
  
  Hij draaide zich om en opende de deur, in de hoop iemand was in de hal. Maar er was niemand te zien. Haar, ik ging naar de gang, en Varvara mij gevolgd. Het pistool nog werd gehouden in de voorkant van hem, maar terwijl hij er naar te kijken, hij schoof ego in de zak van zijn doublet. Ik kon zien hoe weinig het was uitsteken van onder het stof, en hij was gericht op mijn taille.
  
  
  Hij sloot de deur van het compartiment en gebaarde mij om te gaan. Toen draaide hij zich om en liep langzaam door de gang naar beneden. De trein rammelde en schudde onder ons, maar niet genoeg om overstuur de Lubyanka balans. Hij hield drie passen tussen ons, dus ik kon niet naar hem gemakkelijk.
  
  
  We kwamen aan het einde van Voiture 7 en haalde op de platforms tussen de Voiture 7 en Voiture 5, waar Eva Schmidt compartiment gelegen was. We moesten door twee sets van de deuren. Als ik geslaagd ben in de tweede auto, Lubyanka zag haar een stap recht achter me.
  
  
  Met een scherpe beweging, hij sloeg de deur terug naar de Lubyanka Straat. De deur sloeg Ego Yi, verliest zijn evenwicht en viel hij op de vloer van het platform. Maar hij had niet verloren zijn revolver. Hij ontslagen als hij viel. De eerste gapen-eyed gebroken glas van de dag ging door nah en bijna raakte mijn schouder, begraven zich in de houten lambrisering achter me. Een tweede schot klonk, maar dat hij niet eens in de buurt komen van mij.
  
  
  Als Varvara met spoed naar het platform, Wilhelmina gooide haar op. Mijn schot raakte de metalen vloer van het platform naast de hurken russisch, terugketsen om hem heen, zonder hem te raken.
  
  
  De Barbaren opende het vuur weer aan te kloppen uit de deurstijl die was gebruikt voor de dekking. Dan, als hij dook de deur uit, hij haastte zich terug door de deur van de andere wagen. Ego zag haar op het laatste moment in geslaagd twee schoten op Luger. Een van de Lubyanka gawking ogen sloeg hem op de schouder, en ik zag hem op de grond vallen in de andere auto.
  
  
  Er was een lange, lege moment dat de wielen rammelde luid onder ons. Toen zag hij haar opgeheven hand met de revolver. Lubyanka snel schot op mij, maar wild gemist. Toen zag hij het slachtoffer ego dorsen rond aan de onderkant van het venster. Haar, ontslagen, maar miste. Daarna vertrok hij en rende de gang naar de andere kant van de auto. Waarschijnlijk heeft hij besloot om weg te lopen en likken aan zijn verwondingen.
  
  
  Hij zorgvuldig verplaatst naar zijn kant van het platform en snel de kloof overgestoken en nam een positie in naast de andere deur. Er waren geen schoten gelost. Ik keek naar binnen, maar Lubyanka was nergens te vinden. Misschien heeft hij zet een val voor mij is er.
  
  
  Hij opende de deur op een spleet om een betere kijk te krijgen op haar. Niets. Het ziet eruit als de Barbaren zijn echt weg. Hij liep langzaam in de auto, die de Luger voor hem. Het ego er niet meer was. Toen ik draaide de hoek om en zagen ego, misschien wel twee-derde van de weg naar de hal. Hij draaide zich om, zijn gezicht donker van woede en frustratie, en vuurde twee onjuiste foto ' s op de geladen revolver. Ik hurkte snel, en de kogels zoefde over mijn hoofd.
  
  
  Vloekte hij onder zijn adem in. Het moment Varvara rende de gang, zij was opnieuw beschoten door hem. Maar de beweging van de trein verpest mijn doel, en ik bijna gemist. Toen de russische verdwenen om de hoek, zodat door de trein.
  
  
  Blijkbaar had niemand gehoord van de gedempte schoten. In het compartiment, maar niemand kwam. Toen hij in de beide uiteinden van de auto en de plaats waar de KGB-man was verdwenen uit het zicht, zag hij dat de trein was het invoeren van de Poggioreale del Corsa.
  
  
  De Barbaren niet uit in dit snelle stop, zei hij tegen zichzelf. Hij zou niet willen dat de autoriteiten weten over het ego letsel. Hij kon niet uitleggen wat er was gebeurd. Daarnaast zijn de Emu nog steeds nodig de monitor dat hij had geprobeerd om te kopen van Topcon agenten op de trein.
  
  
  Een paar van de geüniformeerde mannen liepen naar de hal in de richting van mij. De ene was een conducteur, de andere een douanier. We waren in de buurt van de grens, we werden gecontroleerd.
  
  
  Ze werd gepresenteerd met een valse identiteitskaart die door de TOPOR speciale krachten. De douane-officier knikte, en hij en de geleider verplaatst.
  
  
  De trein pakte snelheid, bewegen gestaag in de richting van Zuid-Ossetië. De volgende stop zal rond middernacht op Povka.
  
  
  Ik dacht dat mijn volgende taak is een bezoek brengen aan Eva Schmidt. De vrouw had aan degene die vertelde Lubyanka dat ik probeerde om een satelliet monitor.
  
  
  Eva ' s compartiment geprobeerd, maar het was er niet. Hij pakte het slot weer en ging er met een Luger in zijn hand. Er was niemand te zien. Hij besloot dat sinds haar coupé was de enige die kon worden geïdentificeerd door het nummer van mijn lieve tegenstanders zou het houden van conferenties ergens anders.
  
  
  Hij stapte uit het compartiment en ging terug naar de dag auto ' s, de hele tijd op zoek naar de Lubyanka.
  
  
  En Schmidt-een wilde ook Shen, want ik had reden om te denken dat hij het was nog aan boord, de jacht voor mijn huid.
  
  
  Mijn zoeken was vruchteloos. We waren alleen, er was niemand om hen heen. Hij was bang dat het misschien hadden ze allemaal een of andere manier ontsnapt aan de grens.
  
  
  Toen de trein stopte aan Pivka station. Pivka is een provinciaal stadje, gelegen op het kruispunt van verschillende Joegoslavische spoorwegen. Het station is primitief , een lange, grijze gebouw met weinig verlichting ' s nachts. Het was koud daar in de bergen. Toen de trein stopte, shell druilerige regen.
  
  
  Het was keek van de ene rond de auto wat de platforms om te zien als iedereen zou krijgen. Vier mensen verschenen op het platform. De drie rondom hen waren passagiers die had besloten om te grijpen een broodjeszaak en koffie in de buurt van het einde van het stationsgebouw. De vierde, van wie ze uiteindelijk erkend door zijn vertrouwde gang, was Ivan Lubianke.
  
  
  Zonder een keer te kijken over zijn schouder, Lubyanka haastte zich door het station en in de donkere straat verder. Haar aarzelde een moment. Dit kan een truc om af te leiden van mijn aandacht, terwijl Schmidt en Blucher was van de andere auto. Maar ik had deze kans. Hij zette zijn voet op de grond en volgde de Lubyanka. Hij kan een gestolen monitor.
  
  
  De barbaren waren al verdwenen in de grijze gebouw. Ik vloog hem na, in de hoop dat de trein niet zou vertrekken voordat ik weer. De schaars verlichte, shabby receptie was bijna leeg. Lubyanka was er niet - hij moet zijn geweest door nu, het omcirkelen van het gebouw.
  
  
  Ik liep de deur uit, de straat op en keek rond in de donkere stoep buiten. Een lichte regen doorweekt mijn gezicht - het was een koude, ellendige nacht. Er waren geen auto ' s in het zicht, geen voetgangers, gewoon grijs stenen omheiningen, grijze gebouwen, en regen. Lubyanka volledig verdwenen.
  
  
  Ik moest beslissen of volg de Lubyanka en vergeet de trein, Schmidt en Blucher, of ga terug aan boord als ze er nog waren met de diefstal van het toestel.
  
  
  Het was een gedwongen beslissing, want ik heb niet de tijd hebben - deze trein moest verlaten in tien of vijftien minuten. Als ik een verkeerde beslissing, ga ik terug naar waar ik begon mijn zoektocht naar de monitor, en ik mag zelfs verliezen van mijn ego voor eeuwig.
  
  
  In een moment van ziekte, haar keuze was. Hij draaide zich om en haastte zich terug door de schaars verlichte station naar het platform. De lichten van de Orient Express gestrekt langs het spoor aan de voorzijde van mij. De trein zag eruit als een oase van beschaving in deze zwarte woestijn. Hij keek in de richting van het restaurant en zag verschillende mensen zitten binnen, het drinken van hete koffie of thee op een ruwe houten tafels. Een Joegoslavische kind, die werd verondersteld te worden in bed, op dit uur werd de richting van de tafel met een dampende kop thee. Nen was gekleed in een wit schort en lakleer ballet slippers. Na het controleren van de gezichten van de klanten en ervoor te zorgen dat niemand om hen heen was voor mij bekend, ik ging naar de mannen op de kamer. Tot haar opluchting, vroeg hij zich af waar Lubyanka was gegaan en als hij zou gaan om een deal te maken met de monitor.
  
  
  Als haar man werd om te vertrekken, zag ze een man staan in de deuropening - mijn oude vriend Sheng Tzu. Hij glimlachte een beetje, en hij werd met een revolver in zijn hand. Het was Smith & Wesson .44 Magnum met een grote geluiddemper.
  
  
  "Dit is de laatste keer dat we elkaar ontmoeten, de Heer Carter," Sheng zei. "Onze russische heeft een handige links de trein nog, en als ik zich te ontdoen van je, ik zal geen andere concurrenten."
  
  
  Haar pistool en ego ' s hand met het pistool. "Blucher zelf moet nog worden aangepakt." Hij merkte dat de enige heilige licht in de kamer kwam van een dim-lamp hangend aan het plafond, niet ver van waar hij bleef. Maar ik kon het niet zien, dus kon ik niet donkerder de plaats, zonder het nemen van twee of drie kogels. En er was absoluut geen dekking in de kamer.
  
  
  "De vrouw zal mijn pad naar het apparaat," Sheng zei koeltjes. "Maar dat zal mijn probleem, niet het uwe." Hij hief het pistool licht; en het was gericht op mijn opvouwbare dollar. Net als hij was over de trekker over te halen, kwam er een man door de deur achter hem. Hij was een Joegoslavische werknemer van het station.
  
  
  "Wat is het?" "Wat is er?" vroeg hij, kijkend naar Shen long gun.
  
  
  Hij stond drie meter afstand van de Shen. Sheng wendde zich tot hem, gooide zijn linker elleboog, en sloeg zijn ego in het gezicht. Er was een saaie crunch en een gedempte kreet, en de man stortte bewusteloos op de vloer.
  
  
  Maar ze hoefde niet te wachten voor de griffier van de val op de grond. Voordat Sheng kon terugdraaien om te voltooien van me af, pakte haar de string van de kleine lamp in de voorkant van me en trok sterk als die van haar draaide naar links.
  
  
  De kamer was bijna geheel donker, met een enkele dim heilige licht van het perron door de open deur. Shen vuurde een schot in mijn richting, maar miste
  
  
  
  Het pistool thudded in de kamer, en gapen sloeg in de cement muur achter mij. Toen draaide hij zich terug naar Shen, hij was gericht. De stiletto slingerde haar over de donkere kamer, het vangen van Shen in de onderarm achter de hand houden van de revolver. De hand geopend convulsively, en het pistool vloog door de kamer.
  
  
  Sheng slaakte een luide kreet als hij staarde naar het mes ingebed in het Ego van de onderarm, die had doorgesneden pezen, bloedvaten en spieren. Hij draaide zich om, nog steeds met het mes in zijn hand, op zoek naar het pistool. Toen nam hij een stap vooruit, maar het werd geblokkeerd door het ego. Hij vloekte in het Chinees.
  
  
  "Geen geweren, Shan,' zei ik met een laag grommen. "Laat zien wat je kan doen zonder hem."
  
  
  Sheng aarzelde een moment, trok de stiletto uit zijn onderarm met een grom van pijn. Bloed spurted op de vloer. Hij behendig pakte het handvat van het mes met zijn linker hand en bewoog in de richting van mij.
  
  
  Ik had geprobeerd om het pistool op de grond, maar ik wist dat ik nooit zou krijgen voordat Shen deed. Voor Wilhelmina, het is mijn Luger op dit station, dat zou absurd zijn, zoals van een geweer.
  
  
  Shen nu omcirkeld me voor altijd. Ik moest een stap terug uit de ego pistool op de grond. Hij kon het niet doen, maar hij was volkomen tevreden met zijn nieuwe voordeel. Hij verwacht me om te worden gesneden aan flarden met een stiletto.
  
  
  Sheng snel ingevoerd, feinting met zijn mes. Hij was er goed in. Ik vermeed een snelle, scherpe klap, maar een tweede aanval dwars door de mouw van mijn doublet en begraasd mijn arm. De glimlach keerde terug naar zijn breed gezicht. Hij was er zeker van. Hij nam nog een veeg je met het mes en snijd mijn borst.
  
  
  Onze ogen wennen aan het zwakke nu, en ik kon zien dat bloed druipt voortdurend van Shen rechter onderarm als hij methodisch achtervolgde mij in een kleine cirkel. Hij had gezien dat het bloed op mijn shirt ook, en het was duidelijk te ego gezicht dat em vond wat hij zag. Hij besloot dat hij zou voltooien me off in slechts een paar seconden.
  
  
  Dan Sheng nam een grote stap. Hij kwam om mij te doden, om een slag te slaan in mijn leven. Hij deed een stap, naar opzij, en sloeg zijn ego ' s pols met zijn rechterhand. Ze werd hard getroffen door zijn ego, en zijn arm split openen van de impact. Hugo viel op de grond met een crash.
  
  
  Voordat Sheng kon herstellen, haar, draaide te likken hem en snijd Ego ' s hoofd en nek met de rug van zijn hand. Hij grimmige en liet zich op handen en voeten. Ik stapte over hem heen te gooien van een andere stempel, maar hij was voor mij klaar. Hij schopte me met zijn rechter voet en sloeg me van mijn voeten, raken mij op de dij.
  
  
  We hebben allebei de sprong naar onze voeten tegelijk, maar ik had het voordeel boven hem, want ik was geen pijn, dat is slecht. Het was gegooid tegen hem met een vuist, maar hij zag het net op tijd. Hoewel hij had een zere arm, hij pakte me en gooide me over zijn schouder in een grote boog. Ik zag het, het plafond en de vloer, als ik voor hem op de weg naar beneden. Haar, landde op een van elke stam, nog steeds vasthouden aan het. Met het momentum dat hij gemaakt, ze werd omgedraaid over haar rug door het ego, omgedraaid op zijn kop in de lucht en landde hard op haar rug op de vloer van beton. Het sloeg met een luide plof, en hij kon het horen van de lucht, ruisende door het ego van zijn longen.
  
  
  Haar vader krabbelde zijn voeten als Sheng steeg lichtjes door zijn knieën, buiten adem. Dan is haar ego getrapt scherp op het doel en hij viel op zijn kant. Hij probeerde terug te krijgen op zijn knieën, maar zijn ego aan het wachten was. Als hij worstelde met zijn voeten, hij nam voorzichtig doel, sloeg de rug van zijn hand hard op de brug van zijn ego ' s neus, en het doel te raken met een luide knal. Sheng grimmige en viel terug op de grond. Vervolgens trok hij twee keer en stierf.
  
  
  Ik keek naar de deur en zag dat de geleiders aan het voorbereiden waren om te beginnen met de Orient Express opnieuw. Na Hugo en Wilhelmina pakte haar op, hij knoopte haar jas te verbergen het bloed op haar t-shirt en liep naar de trein op een regenachtige nacht.
  
  
  
  
  Het achtste hoofdstuk.
  
  
  
  Kort nadat de trein vertrokken voor Pivka, ze vond Ursula op de rug-platform, alleen, het controleren van munitie in haar Midget Webley. Ze was blij om me te zien.
  
  
  "Ik jou zag, en dacht dat je misschien een probleem hebt bij het station," zei ze.
  
  
  Haar jas en shirt was veranderd, zodat er geen bewijs was van mijn run-in met Shen. "Er waren een aantal evenementen voor mij," ik toe. "Bent u klaar voor Belgrado?"
  
  
  Ze glimlachte strak aan. "ja. Ik denk dat het stoort me een beetje."
  
  
  "Goed, bijna een uur. Ik stel voor dat je gaat nog wat slapen. We zullen niet aankomen in Belgrado tot negen in de ochtend."
  
  
  "Ik zal wat rust te krijgen," zei ze. "Ik beloof het."
  
  
  Goed. Ik moet iets doen. Zie je morgen vroeg." Gaat u terug naar uw compartiment?"
  
  
  "Ik denk dat ik krijg van haar wat lucht eerst," zei ze. Ze leunde voorover en raakte haar lippen op die van mij.
  
  
  Ik ben bang voor u, Nick."
  
  
  Hij glimlachte naar haar. "Tot ziens."
  
  
  Ik verliet Ursula voor haar op het perron en liep terug door Voiture 7, nu de laatste auto, nummer 5, waar ik op gehoopt had om haar te vinden, Eva Schmidt.
  
  
  Ik had bereikt het einde van Voiture 7 beide manieren, toen ik een man zag lopen in de richting van mij door de gang van de naast de dwarsligger. Het was Hans Richter. Hij is niet langer droeg een radio, en zijn gezicht zag er erg zakelijk. Hij dook weer in het zicht en liep voor hem uit, terug naar zijn vak. Hij sloot de deur en stapte binnen als Richter draaide de hoek van de gang.
  
  
  Ik heb gewacht tot ik hoorde van een ego voorbij, voordat u zich terugtrekt in de gang achter hem. Hij liep naar Ursula, die toen nog op de rug-platform. Eerst dacht ik dat het was waarschijnlijk gewoon toeval, maar toen zag ik hem aan het einde van de gang, trek een grote stiletto uit zijn zak en opent u het mes. Er was geen enkele twijfel over: hij wist Ursula was er. Blijkbaar, hij dacht dat ze hem na en was van plan om haar te vermoorden.
  
  
  Op de schaal van Richter verdween om de hoek van de gang. Hij verhuisde al snel na het, in de wetenschap dat het slechts de emu een moment om te doden Ursula als ze zag het niet aankomen, en dat het voorbijrazende treinen zouden overstemt het geluid gemaakt.
  
  
  Het kostte me slechts een moment om de hoek van de gang en bij het belangrijkste platform. Als zijn ego gescand, zag hij, dat onze mannen hadden al pakte Ursula van achter en hield een mes aan haar keel. Een ander ego hand werd gedrukt om haar mond, en ze kon voorstellen dat haar zeer grote, angstige ogen.
  
  
  Op de schaal van Richter sprak tot zijn gevangenschap in een hooghartige, harde stem toen hij de deur opende een scheur achter hem.
  
  
  "Ja, haar, ik weet dat sterven is onaangenaam. Maar dat is wat de Bonn regering in gedachten heeft voor mij, is het niet?"
  
  
  Het was geen gemakkelijke situatie. Hij kon niet zomaar doden van Hans Richter, omdat Ursula en Bonn had verlaten ego leven. Het was belangrijk dat hij doorstaan heeft, de schande van een openbaar proces.
  
  
  Hij sloot de deur achter haar, trok Wilhelmina uit, en kwam achter de schaal van Richter als hij was over voor het uitvoeren van de stiletto in Ursula ' s keel. Vervolgens drukte hij het, beetje bij beetje, aan de basis van Richter schedel, zodat hij kon voelen dat het ego er.
  
  
  Op de schaal van Richter, draaide zijn hoofd snel, nog steeds met het mes naar Ursula ' s nek. Toen hij zag dat ik achter hem aan, een blik van pure haat verscheen op zijn harde, gespierde gezicht.
  
  
  "Jij?" "Wat is dat?" riep hij.
  
  
  "Je zou beter neerzetten van het mes, "zei hij, terwijl hij de luger stevig tegen ego' s schedel.
  
  
  "Wat als ik het niet?"
  
  
  "Dan zal ik je schieten in het hoofd," zei ik grimmig, in de hoop dat hij niet had gebeld met mijn bluf.
  
  
  "Niet voordat ik het kan openen deze dame haar keel als een rijpe tomaat. Nee, ik heb het voordeel hier, mijn andere. Als je niet meteen het pistool weg en laat dit platform, haar, ik zal haar doden onmiddellijk.
  
  
  "Je verkeerd begrijpen waarom ze hier," vervolgde hij soepel. "Ze is alleen maar probeert te schrikken van een vrouw. Ik was niet van plan om haar te vermoorden. En ik ben niet van plan om haar te doden, als je nu verlaten van dit platform. Als u niet, zal ik het laten knippen van haar halsader."
  
  
  Richter was een slimme leugenaar, maar niet een overtuigend één. Ik wist dat als ik van het perron, hij nooit zou zien Ursula weer tot leven.
  
  
  Ik kon zien dat haar blauwe ogen staren me in wanhoop. Hij spuugde op de grond en drukte de Luger nog harder tegen de basis van zijn ego schedel.
  
  
  "Goed,"zei ik," doe het."
  
  
  Op de schaal van Richter keek me aan. "Bedoel je laat me haar doden?"
  
  
  "Eigenlijk," zei ik. "En na dat uw doelgroep zal verdwijnen in de duisternis. Nu je besluit, op de schaal van Richter. Drop het mes of je bent dood."
  
  
  Haar, ik hoopte dat het klonk overtuigend. Op de schaal van Richter aarzelde een moment, overweging en evaluatie. Toen zag hij zijn ego ' s gezicht veranderen en een beetje ontspannen. Hij nam het mes uit rond Ursula ' s keel en nam zijn andere hand van ee rta.
  
  
  Ik nam een grote stap weg van Richter, en hij nam een kleine stap verwijderd van Ursula. Nu is ze draaide zich om naar hem, ademhaling hard.
  
  
  "Nou, het lijkt erop dat je eindelijk overviel me," zei hij tegen Ursula in een sarcastische toon. "Wie schade für mich." Het is jammer voor hem - ego sarcasme is moeilijker dan ooit.
  
  
  "Het lijkt erop dat we gearresteerd ego voordat je het deed," zei hij Ursule, zijn ogen nog steeds op de schaal van Richter.
  
  
  "We nemen ego aan mijn vak. Ik wacht haar ego de hele nacht, zodat het niet breken," zegt Ursula.
  
  
  Op de schaal van Richter grinnikte.
  
  
  "Goed," zei ik. Ik wilde niet dat deze man bij ons blijven tot de ochtend, vooral wanneer hij bezorgd was over Eva Schmidt en Blucher, maar er was geen andere manier. "Bewegen op de schaal van Richter." Hij zwaaide met de Luger op het belangrijkste platform
  
  
  
  Hij had nog steeds het mes in zijn hand, en hij stak het op te rapen als hij geslaagd is voor mimmo mij. Hij gaf me het ego zonder een probleem, maar toen werd overboord gegooid door het ego, het nemen van zijn ogen af voor slechts een fractie van een seconde, hij pakte mijn rechter pols met zijn hand en duwde de Luger weg van hem.
  
  
  We raakte het schot elkaar, en op de schaal van Richter gedraaid pak het pistool. Op een gegeven moment, hij zou kunnen hebben dreigde te schieten op hem, maar Ursula was in de lijn van het vuur achter hem.
  
  
  Haar, draaide met op de schaal van Richter, terwijl haar ego gesponnen in een kleine cirkel tot het ego split raakte de achterkant van de trein. Ursula was niet meer achter hem. Hij had moeite om zijn beurt de luger in de richting van hem. Ik niet langer verzorgd als ik hem heb gedood, op de schaal van Richter, of niet, maar in plaats daarvan probeerde te kwetsen haar ego. Kreunen en zweten, drukte hij haar als een pistool aan zijn ego en lichaam. Hij kneep even in mijn hand, en een schot werd afgevuurd rond de luger. Gapen raakte het schot ketste in de nacht.
  
  
  Ursula had trok haar Webley, maar ik was tussen haar en de schaal van Richter, en ze kon niet tegen hem gebruiken. Met een plotselinge, hevige, wanhopige druk, Richter gooide me van hem weg. Haar viel even op Ursula, kloppen Webley uit haar armen. Klik vervolgens op de schaal van Richter liep door de deur. Hij verdween achter haar als een ander Luger schot afgevuurd op haar. Gawking ogen brak het glas en sloeg hem als hij rond de hoek in de gang. De kogel van zijn ego het raken van de muur. Maar hij was nog op zijn voeten. Vervolgens verdween over het gehele gezichtsveld.
  
  
  "Op maat!" Haar schreeuwde. "Alles goed?"
  
  
  Ursula was het oppakken van haar Webley. "Ik ben in orde, Nick," zei ze, maar ik kon zeggen was ze geschokt.
  
  
  Hij pakte de deur, trok hem open, en stapte in het slaaprijtuig. Als ze gingen de hoek van de gang, luger in de hand, zag ze op de schaal van Richter ongeveer halverwege, lopen in de richting van het andere uiteinde. Het was verlaagd met een luger, maar dan veranderde hij van gedachten. De meeste passagiers waren al in hun compartimenten, en het schot zou waarschijnlijk wakker ih-up.
  
  
  De luger verlaagd en keek naar de schaal van Richter verdwijnen naar de andere kant van de auto. Ursula was vlak naast me.
  
  
  "Excuses," zei haar vader tegen.
  
  
  "Maak je geen zorgen, Nick. Hij is nog steeds op de trein. Hij was niet van plan om zo veel geluk de volgende keer. Wij verzorgen het. Misschien moeten we kijken voor het ego?"
  
  
  "Laten we gaan."
  
  
  We gingen naar de schaal van Richter ' s van het compartiment, maar het Ego er niet meer was. Vervolgens zochten we de rest van de trein. Ego was nergens te bekennen. Natuurlijk, hij had een plek gevonden om te verbergen. Het lijkt erop dat we zullen moeten rekenen op de Ursula in staat om ego in Belgrado deze ochtend. Hij drong erop aan dat Ursula gaan naar haar compartiment voor een korte rust. Ze had het zwaar. Haar, liep terug naar Voiture 5, in de hoop om te voldoen aan de Schmidt vrouw.
  
  
  Aangekomen in Voiture 5, ik had een grote verrassing voor mij.
  
  
  Ik had net bereikt de gang naar Eva ' s compartiment bij haar aan de deur geopend en Hans Richter verscheen.
  
  
  Stahl draaide de hoek om naar te kijken. Hij trekt aan zijn jas, en er was een verband om zijn arm. Hij keek om zich heen heimelijk, daarna liep van me weg naar de andere auto.
  
  
  Blijkbaar is de ex-Nazi verborg in een afdeling bezet door Schmidt vrouwen tot we ego wilde. Ook hij kreeg een blinddoek voor, wat betekende dat Eva moet geholpen em.
  
  
  Ik schreeuwde, komende uit de schuilplaatsen.
  
  
  Hij liep. Ik rende achter hem aan als hij gooide de deur open en hij ging uit door het vervoer.
  
  
  Hij bereikt de beide uiteinden van de gang, rukte de deur open, en gevolgd.
  
  
  Dan was ze voldaan weer door een vrolijke man.
  
  
  Hij was op het platform tussen de auto ' s. Hij moet wachten op de schaal van Richter. Hij hoorde mij roepen, zag Richter uitgevoerd, en was gereed om mij te ontmoeten wanneer ze barsten door de deur.
  
  
  Met een paar boksbeugels vergelijkbaar met die van Richter voor de Heer Jolly raakte me. Haar ego een glimp van haar gezicht in het licht van de auto achter ons, net voor we geslagen.
  
  
  Mijn knieën zakte ineen. De persoon met behulp van de boksbeugels wist te raken en waar precies de slag moet slaan om het slachtoffer in zijn plaats. Ik werd wakker opgerold op het platform, de dirigent schudden me en vraagt me wat er mis was.
  
  
  "Ik werd geraakt door een mens."
  
  
  "Mogelijk een potentiële dief. Als u liep in de deur, je zag een man leunend op u. Hij liep naar de volgende auto. Als je het kan beschrijven het ego..."
  
  
  "Ik wist zelfs niet hun gezichten zien, ego' s," ik heb gelogen.
  
  
  Richter ' s en ego buddy ontsnapt weer, maar de hare, dacht dat ik geluk had gehad. Als de geleider niet had getoond, de Heer Jolly waarschijnlijk zou hebben me in slechtere staat dan het onbewuste.
  
  
  Ik verzekerde de dirigent dat ik kon lopen. Wanneer ik erin geslaagd om weg te komen van hem, ik ging terug naar Eva Schmidt ' s van het compartiment.
  
  
  "Wie is dat?" Ze riep in reuma in mijn klop.
  
  
  Haar stem veranderd, en ze sprak in het frans. "Porter, ma' am."
  
  
  Er was een pauze. Dan het slot klikte. De deur opende een crack. Hij stak zijn voet in het gat en duwde de luger in Eva ' s verbaasde gezicht.
  
  
  "Hoe was hij over de deal die we eerder had?" vertelde hij haar in een barse stem.
  
  
  "Ik nam contact op met Horst. Maar ik heb niet de tijd hebben om weer contact met u."
  
  
  Dichtslaan van de deur, hij zei tegen haar: "Je liegt - u stelt de russische op mij."
  
  
  De vrouw vermeed mijn blik. "Als hij je in de problemen, het was Ego' s idee. Ze werd alleen verteld door de EMU dat u van de speciale operaties in bieden voor het apparaat."
  
  
  "Het is prachtig. Toen je tegen em dat, je wist verdomd goed wat hij zou gaan doen."
  
  
  "Je kunt niet verwachten dat mij zorgen te maken over uw veiligheid. Niet nadat je me onderbroken."
  
  
  Ik ingetogen mezelf. "Wat is je connectie met Hans Richter?"
  
  
  Haar blik terug naar mij. "Hans Richter, en ik heb geen verbinding."
  
  
  "Ik zag hem coming out van uw compartiment. Hij had een geweerschot wond en kwam tot u om hulp. U verbonden Emu ' s arm."
  
  
  Haar blik niet te wankelen. "Ik geef toe dat dit waar is. Maar we hebben nog steeds geen verbinding, andere dan weet ik dat de West-duitse agenten zijn op zoek voor ego ' s. Ik denk niet dat het mijn zaken. Laat ze vangen hun eigen voormalige Nazi ' s."
  
  
  "Waarom moest hij eens voor u stond?"
  
  
  "Een paar jaar geleden, wisten we elkaar goed aan. Haar ego werd bekend toen zag ik hem weer. Ze maakte de fout van het geven van de Emu haar coupé aantal, zelfs niet vermoeden dat hij zou komen in de problemen op de trein." Ze glimlachte een beetje. "Nu, vertel mij niet dat je niet begrijpt wat ik bedoel als ik zeg dat ego eens goed kende."
  
  
  "Laat me je vertellen over een gedachte die bij me opgekomen, Eva. Misschien Hans Richter is de baas van Topcon. Misschien is dit de man die je oproep Horst Blucher."
  
  
  "Horst doet het niet als hij wordt neergeschoten. Hij is te slim voor."
  
  
  "Waar is hij en waarom is hij niet komen opdagen?" Vroeg ik haar. "Wat zei hij op mijn verzoek voor een vergadering?"
  
  
  Ze haalde een pakje Amerikaanse sigaretten en verlicht hen. "Horst zegt dat hij zal overwegen u een legitieme bieder voor dit apparaat. Maar hij zal alleen gaan met je mee op deze trein, en de deal moet worden gesloten voordat we aankomen in Sofia. U maakt uw aanbod door mij."
  
  
  "Neem de maat en ik zal het doen," zei ik. "Ik ben klaar om mijn aanbod op de monitor. Maar ik doe het voor het ego van de Topcon baas."
  
  
  Ze zuchtte zwaar. "De Emu zullen het niet leuk, maar ik krijg van haar een bericht. Ik maak een afspraak en breng de kennisgeving in uw compartiment."
  
  
  "Wanneer kan ik verwachten van u te horen?"
  
  
  "Dan zullen we stoppen in Belgrado in de ochtend. Ik kan geen contact opnemen met Horst vanavond."
  
  
  "Goed," zei ik. "Maar deze keer is de vergadering zal eind beter. Ik ben erg ongeduldig."
  
  
  In de duisternis van mijn vak, ik languit op het bed en luisterde naar het geluid van de wielen van de trein vloog in de richting van Belgrado, en dit was een belangrijk moment voor mij en voor Ursula.
  
  
  Ursula was in de hoop haar op te vangen vis in Belgrado, en haar werd de hoop te ontmoeten zijn. Ondanks het verhaal van Eva Schmidt had me verteld, dat ik nog steeds af of de man dat hij zou zijn stalken en Ursula ' s ongrijpbare prooi waren hetzelfde ...
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Vanwege de nacht van de opwinding en extreme vermoeidheid, sliep hij langer dan verwacht. Mijn enige overdracht is een klop op de deur van het compartiment. Het was Ursula. Het was een heldere dag buiten, en we waren het naderen van Belgrado.
  
  
  "Ze werd gevraagd om afscheid te nemen, voor het geval we niet zien elkaar weer," vertelde ze me zachtjes.
  
  
  Zij nauwelijks leek op een agent. Haar warrig blond haar, maakte haar kijken als een jong schoolmeisje, dat net zo goed.
  
  
  "Wat leuk," zei ik.
  
  
  Toen ik opstond van mijn bed, ze kwam naar me toe en drukte haar lippen op die van mij. Haar, hij voelde haar zachte lichaam tegen zijn borst. Na een lange tijd, de kus eindigde en begon ze weer te ademen langzaam.
  
  
  "Haar maretak in het achterhoofd dat het wel leuk om afscheid te nemen," zei ze.
  
  
  Hey glimlachte naar haar. Ik denk dat ze les kreeg van ee om zaken te combineren met een beetje fun. "We zijn in Belgrado snel."
  
  
  "Het zal niet lang duren om afscheid te nemen."
  
  
  Hij glimlachte weer, boog zich neer en raakte zijn lippen naar de hare. "Je bent erg overtuigend," zei ik.
  
  
  "Ik was in de hoop te worden." Ze glimlachte.
  
  
  Ze trok aan haar regenjas aan en trok haar laarzen terwijl hij toekeek. Dan zou ze trek de trui over haar hoofd. Deze keer, ze was niet dragen van een bh. Ze zag er heerlijk in de ochtendzon. Toen ze begon af te nemen van haar rok en haar hemd begon los te knopen.
  
  
  Een paar minuten later waren we liggend op het bed samen. Haar warme schaamte ingedrukt op me, en ik voelde haar hele lichaam
  
  
  
  wachten op mijn aanraking.
  
  
  Haar hand langzaam liep langs het fluweel van haar dij. We namen niet de moeite om te tekenen van het venster gordijn, en zonnige saint ee ' s huid was op een peachy tint als ze bewoog haar heupen naar me toe. Haar hand gleed tussen haar benen.
  
  
  Haar borsten reikte naar mij, reageert op mijn aanraking. Ze vond me en streelde me langzaam en zorgvuldig, in een zacht ritme. Haar lippen verlangend wilde mij zoeken, knabbelen, en zinken.
  
  
  Toen voelde ik een lichte rilling in mij en wist dat ik niet kon wachten. Ik benaderde haar voorzichtig, en we hebben de handen ineengeslagen. Een mooie kreun ontsnapt uit de diepten van haar keel.
  
  
  Ik heb niet gezegd he. Hij was geobsedeerd met het dringende behoefte aan het vinden van voldoening in haar. We zijn samen verhuisd, meer en meer aandrang, en de mooie geluiden rond haar keel leek te dragen om mij heen. Nu haar heupen die me gevangen sensueel verlangen. Het ritme verhoogd en werd het meer rigide. Een ketel koken was in mij, klaar om te overstromen. Als haar geluiden samengevoegd met de verre fluit van de trein, de ketel gekookt, en zij ontving deze hete morsen haar diepste en meest intieme plaatsen.
  
  
  "Leuke manier om de dag te beginnen," zei ik, lag naast haar. "En we hoeven niet afscheid te nemen. Niet nu. Ik zal u ontmoeten op het politiebureau."
  
  
  "Vergeet het maar, Nick," glimlachte ze. "Je hebt je eigen taak om over na te denken."
  
  
  "Mijn opdracht kan worden gerelateerd aan jou," antwoordde ik. "Ik kan het niet verklaren, het nu. Maar we beter gekleed. We zijn bijna in Belgrado."
  
  
  We trokken snel als de trein voorbij de rand van Belgrado. Als we Later liep door de trein auto ' s, een onaangename gedachte kwam bij me op. Als Blucher de Horst eigenlijk hadden Hans Richter, en als Ursula had weten te arresteren ego voordat ze wist waar de gestolen monitor in de hal, of als de monitor was in hechtenis genomen met op de schaal van Richter, mijn kans op het krijgen van ego terug waren slim. De Joegoslaven, natuurlijk niet met de hand het apparaat over mij of de AMERIKAANSE regering.
  
  
  In een zin, Ursula en ik waren de tegenstanders in die tijd, omdat onze missies en directe doelen strijdig met elkaar. Hij was er zeker van dat al had ze opgeslagen Ursula 's leven, zou ze niet hebben overwogen het uitstellen van Richter' s arrestatie in Belgrado, alleen maar omdat ze werd gevraagd om enkele van zijn elektronische apparatuur uit de buurt van hem voordat hij werd in hechtenis genomen. Ze zouden haar opdracht paramount vanwege de enormiteit van haar vorige misdaden ' ego ' s.
  
  
  Echter, de dubbele identiteit is nooit bewezen. Ik heb haar niet zien, dus ik wilde niet afleiden Ursula van haar doelen zonder het verspreiden van mijn missie, en ik wilde niet om dat te doen. Dus besloot ik om te verblijven met Ursula tijdens haar arrestatie poging, kijkt Eva Schmidt, en zien wat er zou in mijn voordeel.
  
  
  Wij gingen de hele dag door coaches langzaam, maar we konden het niet zien Schmidt, we niet te zien op de schaal van Richter. Tegen de tijd dat de trein reed langs de lange grijze platform van Belgrado station, we stonden op het platform naast de motor. Er waren een heleboel mensen te wachten voor de trein, en we beseften dat onze mensen het kan makkelijk verdwalen in de menigte.
  
  
  De trein stopte. Hij draaide zich naar de Ursula en glimlachte naar haar. "Nou, laten we kijken of we het kunnen vinden van uw plainclothes jongens," zei ik.
  
  
  We stapten uit bij het einde van de trein op het perron voor de rest van de passagiers en de weg voor de drukte van het station gebouw. Ursula wilde hem zien, maar hij was op zoek naar de trein platforms.
  
  
  "Ik zie' ie," zei ze. "Houd een oogje op de schaal van Richter, terwijl ik haar." Indien nodig zoeken we de trein vanaf de voorkant en de achterkant."
  
  
  Ursula liep weg, en daarna Eva Schmidt opgemerkt haar. Ze was alleen en haastte zich door de menigte naar de achterkant van de trein. Hij volgde haar, het lijf van de reizigers in de haast.
  
  
  Ik zag Hans Richter en zijn metgezel, een gedrongen man met een vrolijk gezicht, uit de laatste auto. Op de schaal van Richter ness bagage en de bekende radio.
  
  
  Ze ontmoet de bagage kar en verdween achter de rug. Ik liep naar hen met mijn bagage in het verbergen van mij uit de ih 's ogen, en was dichtbij genoeg om te horen ih' s stem.
  
  
  "Je was het verstandig om vast te houden Carter. Dit zal spoedig eindigen." Het was op de schaal van Richter. "Ik zal voldoen aan de russische hier en maak een deal."
  
  
  "Hebt u een apparaat?" Het was Eva die zei dat
  
  
  Op de schaal van Richter lachte. "Hier in mijn radio, waar het allemaal mee."
  
  
  Het was Wilhelmina, die trok het uit hoofde van zijn doublet. Geen wonder dat onze mensen nooit gescheiden met een radio die niet spelen. De satelliet monitor was in de radio geval. Zelfs wanneer het ego uit elkaar genomen, het apparaat zou zien als een deel van de vouwen van papier naar iemand maar een expert.
  
  
  Wandelen rond in de bagage kar, zei hij, " ik weet het niet zeker.:
  
  
  
  "Bedankt voor het regelen van de vergadering, Eva."
  
  
  Op de schaal van Richter zwoer.
  
  
  "Ik neem de radio, Horst. Ik denk dat je liever met die naam, dis zou je ego nu gebruiken. Toen heb ik de radio in mijn handen is, zullen wij go over en praat met de politie, die ken ik ook van jou."
  
  
  Zijn ego vrienden bleef bij hem tot het einde toe. Eva zwaaide haar tas en sloeg me met het pistool, en de Heer Jolly dook op me.
  
  
  Ze werd neergeschoten door een gedrongen man als we waren vallen. Hij was te moe om hem te vechten.
  
  
  Hij hapte naar adem als hij geworpen werd door Alenka ego en kwam weer op de been. Hij keek niet verbaasd dat ik de trekker overhaalde op de Luger. Hij verwachtte dit, toen hij sprong na mij, dacht ik. Hij was gewoon proberen te geven op de schaal van Richter tijd om een pauze te nemen.
  
  
  De ex-Nazi-nam de gelegenheid. Hij haastte zich terug naar het station, duwt mensen weg als hij ging.
  
  
  Eva Schmidt liep ook weg. Toen ze zag dat ik het had een kogel in de man die had me heeft aangevallen, ze draaide zich om en ging verloren in de menigte. Ik zag haar lopen in de richting van de trein, maar het kon me niet schelen wat er met haar gebeurde.
  
  
  Hij was de race na Hans Richter.
  
  
  Toen hij in de ingang van het grote station, draaide hij zich om. Nu was hij houdt een parabellum mauser in de ene hand en een radio in de andere. Hij wees de Mauser op mijn hoofd en ontslagen. Het schot donderde over het platform, bijna raken van mijn linker oog. Een paar vrouwen gilde. Achter me, een lange, wat oudere man viel op de grond - een gawking emu raakte hem in de schouder. Er waren meer geschreeuw. Als Richter draaide zich om en rende naar het station, hij trok zijn luger ,mikte en schoot. Het was toen dat hij veranderde van koers, en hij miste.
  
  
  Er was geen tijd om te zien waar Ursula en de politie waren. Hij liep naar het station na Richter. Er waren honderden mensen binnen, en op de schaal van Richter verplaatst behendig door ze naar het verre deuren dat leidde tot de straat. Ik zet het in Wilhelmina ' s zak en de snelheid verhoogd. Mensen stonden op en keek, en sommigen probeerden te halen uit onze manier. Op de schaal van Richter haalde de vrouw uit haar voeten en liep op. Haar was nog steeds wint aan momentum, en voordat hij kon bij de deuren, hij stopte ego met een paar stoten.
  
  
  Op de schaal van Richter de vloer raken moeilijk, maar niet verliezen ons Mauser, onze radio. Hij draaide zich om om te schieten van mijn hoofd af, maar ik ving hem in mijn pistool hand en duwde hem weg. De Mauser brulde in de grote zaal, en Gapen sloeg in het hoge plafond. Er waren meer gegil en geschreeuw, en er was een stormloop op de weg van de geweerschoten.
  
  
  We rolden over twee keer, in een poging om controle te houden. Onze handen had moeite om het bezit van het pistool. Hij vuurde opnieuw, en de voorruit verbrijzeld. Zijn mannen niet brute punch Richter vierkant gezicht, en zijn ego macht verzwakt. De mauser viel over Ego ' s handen haar hand al snel bleek.
  
  
  Op de schaal van Richter vervloekt lachte me hit in de kop met een gebalde vuist en aangesloten. Ik voelde me een crunch in de buurt van mijn oor en viel op de grond. Op dat moment, op de schaal van Richter stond op en pakte zijn Mauser.
  
  
  Hij trok zijn pistool voordat ik dicht bij hem, en wanneer hij draaide zich naar me toe, een kleine grijns verscheen op zijn gezicht. Het was gegooid in de palm van Hugo ' s hand als hij gericht de mauser in mijn hoofd. Maar onze geweren, onze stiletto ' s niet geraakt.
  
  
  "Halten sie! Danken dir!" Het was Ursula.
  
  
  Op de schaal van Richter heeft zich afgekeerd van mij te zien van een zeer grimmige gezichten Ursula wijst een emu op Webley terug. Aan weerszijden van de Nach waren twee Joegoslavische geheime agenten in onopvallende kleding. Elk van hen had een korte revolver wees op de schaal van Richter.
  
  
  "U zet het pistool neer," de één op Ursula ' s recht besteld.
  
  
  Op de schaal van Richter grimmige, liet de mauser, en keek weer naar me. "Verdomme, kleermaker," zei hij zachtjes in het engels.
  
  
  Ik liep naar hem toe en rukte de radio uit zijn hand. De Joegoslaven knikte naar me en pakte Ego ' s handen.
  
  
  "We nemen het ego naar de douane post voor een korte ondervraging voor het verplaatsen van het ego van het hoofdkantoor", Joegoslavische, die sprak eerder vertelde Ursula.
  
  
  Ze had om dat radio er uit. "Ik moet naar de trein om mijn tas," zei ik. "Ik ben zo terug."
  
  
  Ik werd benaderd met een brief van dezelfde Joegoslavische. "Nee, alsjeblieft. De trein zal worden vertraagd. Kom met ons eerste."
  
  
  Hij leek niet geneigd om te betogen. "Oké," zei ik, met tegenzin achter hen aan de kamer in.
  
  
  Het was een vrij kleine kamer met alleen een stoel en drie rechte stoelen. Er was maar één raam met uitzicht op de straat. Het leek raw.
  
  
  Toen we in de kamer, Ursula sprak de Joegoslavische die beweerden te zijn vergezeld van ih.
  
  
  "Oh, het ego zak!" riep ze uit. "Het is op het platform. Ik krijg het voor."
  
  
  "Zeer goed," de agent is overeengekomen.
  
  
  Ursula was net verdwenen en werd het sluiten van de deur achter haar toen begon Richter handelen weer.
  
  
  De politie werden nog steeds met ego ' s handen. Degene die nog niet gesproken, maar nam de radio van mij, om mijn specifieke spijt van, en zet het ego op de stoel voor ons. Nu bereikte hij in zijn jas voor een paar hand boeien, maar op de schaal van Richter plotseling en nogal heftig los van de andere Joegoslavische de armen en sloeg met zijn ego in het gezicht met zijn elleboog. De cop strompelt terug en viel zwaar op de grond, terwijl op de schaal van Richter duwde de andere bij mij. De man botste tegen mij op, en ik had de vangst van zijn ego om hem te houden van het vallen op de grond.
  
  
  Op de schaal van Richter trof de eerste officier en pakte zijn pistool. Ik voor Wilhelmina als de man die zou hit me probeerde om zijn evenwicht te hervinden. Klik vervolgens op de schaal van Richter verscheen met een stompe neuzen revolver, draaide zich om en schoot me. Ik dook in de richting van de stoel, en hij miste.
  
  
  De agent die zou gevallen op de top van mij was nu voor het bereiken van zijn pistool. Op de schaal van Richter schoot hem en sloeg hem openlijk in de borst. De man maakte aan zijn voeten, en werd terug geduwd door de plotselinge impact. Ego ' s ogen weerspiegeld de verrassing van een plotselinge dood als hij trapte in de muur en vervolgens gleed op de grond.
  
  
  Op de schaal van Richter snel liep om de stoel, grijpen de radio ging hij, en hij liep naar het venster. Haar snelle shot shot in haar deksel, en begraasd Ego ' s schouder. Hij draaide zich om en beantwoordde het vuur. Toen hij zag dat een andere politieman gestart gericht op hem. Hij vuurde nogmaals, het raken van de man in het gezicht, en de cop viel zwaar in zijn stoel. Op de schaal van Richter vervolgens draaide zich om en dook door het raam, doorbreken van het glazen in een hagel van granaten. Ik schoot hem weer als hij verdwenen, maar miste hem.
  
  
  Op dat moment Ursula kwam door de deur.
  
  
  "Hij verloor ons," zei ik. "Kom op." Haar, sprong de deur mimmo nieuwsgierige toeschouwers en het hoofd door het station naar de voordeur. Ursula was echt achter me.
  
  
  Toen hij in de beide uiteinden van het gebouw, zag hij dat op de schaal van Richter was er niet meer. Hij zag een zwarte auto versnellen weg van de plek een blok verderop in de straat, maar hij had geen idee wanneer het was Richter.
  
  
  "De volgende keer als ik haar zie, de Heer Richter," Ursula zei grimmig,"ik ga een kogel in de emu' s hoofd en vragen later."
  
  
  Op dat moment, het enige wat hij kon denken was de radio dat er op de schaal van Richter had vastgepakt toen hij weg liep. Ik had de monitor voor een moment, maar nu is het voor mij verloren weer. Misschien voor altijd.
  
  
  Toen herinnerde ik me haar, Eva.
  
  
  
  
  Het negende hoofdstuk.
  
  
  
  "We zijn op zoek naar dezelfde persoon," Ursule hem vertelde.
  
  
  Ze keek me vragend als ik haastte me met haar rug naar de ingang van het station. "Wat bedoel je, Nick?"
  
  
  "Er is niet veel tijd voor uitleg nu. Op de schaal van Richter is betrokken bij een grote diefstal, en hij heeft iets zeer waardevol voor mijn regering te verkopen aan de Communisten. Dat is de reden waarom hij op de Orient Express'.
  
  
  Ik hoorde de sirene van de politie als we rende door het station. Een menigte verzamelde zich rond in de kamer waar de politie probeerde te houden op de schaal van Richter. Buiten, de Orient Express aan het voorbereiden was om te vertrekken.
  
  
  "Ik laat je hier, Ursula. Zeg niet dat de politie iets over mijn betrokkenheid als je het kan voorkomen. Check-in in het Majestic Hotel in Obilicev Venac 28 en ik zal u ontmoeten daar later. In de tussentijd check out kalf en proberen te vinden van Richter. Als u nog steeds van hem vinden, probeer dan niet om hem te grijpen, wacht op mij."
  
  
  "Wanneer zie ik je weer?" vroeg ze. "Waar ga je heen, Nick?"
  
  
  "Er is iemand in de trein die ons kan vertellen waar deze te vinden op de schaal van Richter," zei ik. "Zo, ik ga weer terug aan boord. Ik hoop dat ik je later vandaag of morgen."
  
  
  Ze glimlachte. "Ik ben blij dat onze werken zullen ons toelaten om bij elkaar te blijven voor een tijdje," zei ze. "Goed geluk, totdat ik je weer zie."
  
  
  "Het is hetzelfde met u," zei ik.
  
  
  Hij bereikt het platform als de trein begon en sprong aan boord. De mooie blonde Ursula zwaaide, ik sta in de deuropening, en wendde zich toen tot de greet de geüniformeerde Joegoslavische politie.
  
  
  In een kwestie van seconden, is de trein het station verlaten en gleed terug naar de Joegoslavische dorp. Terwijl in Belgrado, de trein ging de restauratiewagen, dat was nu de laatste auto op de trein, achter de bielzen. Dit maakte een andere plaats waar ik zou moeten zoeken naar Eva Schmidt, en dat is waar ik haar vond. Ze had net besteld bij het ontbijt kwam hij naar haar tafel.
  
  
  "Ik heb om een kogel in je, hier," zei ik. "Maar ik geef je een laatste kans. Sta op en ga naar uw coupé. Het gaat om een met vriendelijke groet. En geen trucs deze tijd. U probeert iets van de laatste tijd, en ik zal u doden, zonder verdere discussie."
  
  
  Ze aarzelde een ogenblik. Toen ze stond op en liep door het gangpad van de restauratiewagen. Ik liet haar
  
  
  een paar rekeningen ee een tabel voor de ober en volgde haar. Al snel waren we staande in de voorkant van de ee van het batterijcompartiment in de Voiture 5.
  
  
  "Binnen," ik bestelde.
  
  
  Ze ontgrendelde de deur. We gingen naar binnen en hij sloot de deur achter ons. "Nu, wat zou je willen weten?" "Wat is er?" vroeg ze tartly.
  
  
  "Hoe vind je lover".
  
  
  Ze lachte hard en haalde een hand door haar donkere haren. "Het kan heel moeilijk zijn nu. Hans zal voltooid zijn te koop zeer snel, en dan zal hij uitgegroeid tot een zeer rijke man. Hij verandert zijn identiteit weer en blijven om te ontsnappen aan de dwazen die hem blijven achtervolgen." Ze was lachen. "En we bedanken voor uw regering voor dat alles."
  
  
  Hij vond het niet leuk wordt uitgelachen en wel een gek te houden. "Hebt u een manier om uw geluk te proberen," zei haar vader tegen. "Waar is de schaal van Richter verblijf in Belgrado?"
  
  
  Eva glimlachte. Ze begon uit te kleden terwijl ik met haar te praten. Ik wist niet wat ze verwachtte, maar al snel werd ze uit haar broek en uit haar bh. Nah had een rijpe volle cijfer.
  
  
  "Als ik geef u deze informatie, ik zal het accepteren van een uitdaging met betrekking tot uw werk," vertelde ze me.
  
  
  Ze staarde me als ze trok haar bh en haar borsten bloot.
  
  
  "Je kunt ook vriendelijk genoeg om me te vertellen waar het hoofdkantoor van Topcon hal is," Hey vertelde haar dat als hij zag hoe haar trek de zwarte kanten slipje uit haar witte dijen. Ze probeerde naar me afleiden met seks, net zoals zoveel andere vrouwen.
  
  
  "Misschien kunnen we een soort van compromis," ze purred mij, staan volledig naakt. Ze kwam naar me toe en raakte me met haar borsten.
  
  
  "Wat is het compromis?" Vroeg ik haar.
  
  
  Ze kroop omhoog om me een beetje. "Je genoegen met minder dan alle informatie die u wilt, ik geef u een klein geschenk in de plaats." Ze liep haar tong langzaam over haar lippen.
  
  
  "Ik kan nog altijd kiezen voor de gave," Zij herinnerde haar gevoel haar heupen bewegen in de richting van mij.
  
  
  "ja. Maar dat zou niet hetzelfde zijn, zou het? Het is niet hetzelfde op alle."
  
  
  Hij laat de hoek van de rta verplaatsen. Ze was goed. Hij en Richter maakte een geweldig team. Hij is waarschijnlijk gebruikt in andere Topcon missies. "En als ik bereid was om compromissen te sluiten, welke informatie zou u mij?"
  
  
  Ze bewoog haar heupen meer agressief, en het was storend als de hel. "Ik kan je niet vertellen waar het hoofdkantoor van Topcon zijn in de hal, want ik weet het niet. Op de schaal van Richter niet me er. Maar ik zal je vertellen dat hij het inchecken op het Excelsior Hotel in Belgrado op de Prins van Milos 5. Haar, ik zal het je vertellen, omdat hij daar niet voor lang en u zult waarschijnlijk niet kunnen vinden ego toch."
  
  
  Haar heupen bewogen dichter bij mij. Ih sloeg zijn armen om haar heen en voelde haar zachte vlees te bewegen op mijn aanraking. Ee pakte haar kin met zijn andere hand, trok haar dicht, en kuste haar hevig op de mond. Ze hield haar adem in, haar ogen puilen. Dan een blik van verwarring en teleurstelling verscheen in haar ogen. Een moment geleden, ze was in controle van de situatie, ze was de leiding van de actie, maar plotseling verloor ze dat controleren.
  
  
  Haar kin niet zou laten gaan. Ego greep haar strakker. "Je liegt, lieve," ik erop.
  
  
  Verwarring bleek te vrees. "Schoon..."
  
  
  "Ah, ja. Ik zie het in je ogen." Hij laat het gaan van haar kin, maar hield haar vast met zijn andere hand. Vervolgens deed hij een greep in zijn jas en haalde Wilhelmina. Hij hield haar dicht naar haar linker borst en stak haar in het zachte vlees.
  
  
  "Het is niet zoals het gebruikt te worden," zei haar vader tegen. "Ik heb het geduld van deze tijd. Nu aandachtig luisteren. Ik ben van plan om uit te vinden waar de schaal van Richter is ondergedoken in Belgrado, of u mij vertellen of niet. Heb je echt wilt om te sterven alleen maar om dingen een beetje moeilijker? voor mij?"
  
  
  De angst die ze had eerder aangetoond was nu terug in haar ogen. Ik kon merken dat ze aan het nadenken was wat ik zei. Ze keek omlaag op het pistool greep naar haar borst, en dan keek me in de ogen.
  
  
  "Sava Hotel," zei ze zachtjes.
  
  
  Haar, keek naar haar gezicht, en ze was ervan overtuigd. De Savva Hotel was de aard van de plaats op de schaal van Richter zou hebben gekozen-klein en prive.
  
  
  "En het hoofdkantoor van Topcon is in de hal in Lausanne, is het niet?"
  
  
  Ze keek snel om me vervolgens weg. Ze werd ingedrukt harder door de kleine pistool tegen haar borst. Ze hapte naar adem.
  
  
  "Ja," zei ze snel. "Maar ik weet eerlijk gezegd niet het adres."
  
  
  Hij nam het geweer en holstered het. "Ik geloof u," zei ik. "En nu moet ik u verlaten, en u stapt uit bij het volgende station."
  
  
  Ze bewoog niet weg van mij. "Wil je niet te accepteren, het overige deel van de overeenkomst dat stelde ik?"
  
  
  Hij ging met zijn handen langs haar dijen en kuste haar op de lippen. Ze leek honger naar me. Maar ik had iets anders aan mijn hoofd. Hij draaide zich om en nam haar sjaal uit de wand van het compartiment.
  
  
  "Ik weet dat ik van je hou," zei ik. "Maar het moet voor je plezier, soms tenminste."
  
  
  Hij hield de sjaal voor haar gezicht, en ze keek hem vragend. Vervolgens trok hij op haar ego hey, mond en bond hem terug. Ze begon opeens te spartelt, ponsen, en het maken van gedempte geluiden door middel van de sjaal. Hij pakte haar naakte lichaam, pakte haar op, droeg haar naar het bed en gooide haar op de grond. Ik dacht dat ik zag een verwachtingsvolle blik in haar ogen voor een moment, maar ik bond haar aan het bedje met haar eigen riemen en kleding. Na een moment was ze languit op het bed en staarde me indringend aan.
  
  
  "Zolang je niet over de grens met Bulgarije, u zult geen behoefte aan een conducteur of porter te schoppen naar beneden op je deur," zei haar man. "En het is alleen al te laat. Dan zal ik het hebben bereikt van de Sava Hotel."
  
  
  Haat flitste in haar ogen, en ze mompelde iets in het duits door haar sjaal.
  
  
  "Maak je geen zorgen over worden vastgebonden," haar vader glimlachte. "Probeer dan te denken van mijn alternatief."
  
  
  Hij liet haar naakt vastgebonden aan het stapelbed en vergrendelde de deur van het compartiment achter hem. Vervolgens ging ik naar de Voiture 7 en mijn vak te halen mijn kleine bagage. Hij was klaar om uit te stappen bij de volgende halte, die werd al snel gevolgd door een fluitsignaal.
  
  
  Nu is hij terug moest naar Belgrado, in de hoop dat op de schaal van Richter was gegaan naar de Sava Hotel, hoewel de Joegoslavische politie op zoek naar hem. Ik nodig om te achterhalen of hij had nog steeds de radio.
  
  
  
  
  Het tiende hoofdstuk.
  
  
  
  Het was rond de middag toen ik terug naar het centraal station in Belgrado op een tweede-klasse trein. Ik nam een taxi naar beneden Saraevoska Straat Knez Mihaila Boulevard, langs de indrukwekkende Nationale Museum, een paar bochten te zorgen dat we niet werden gevolgd, en dan ging recht op de Majestic Hotel op Obilichev Venac Straat. Ursula was erg blij me te zien.
  
  
  "Oh, Nick!" zei ze en sloeg haar zachte armen om mijn nek als ik in haar kamer. "Haar voetzolen op de grond. Waar de hell heb je, maat?"
  
  
  "Ik had te maken met een aantal onafgemaakte zaken. U dacht niet dat ik zou vertrekken en je bent in het kwaad communistische hoofdstad, heb je?"
  
  
  Ze sloot de deur achter me. Ik merkte dat ze verbleef in een zeer elegante kamer tegen een bescheiden prijs en dat de nah had een prachtig uitzicht op de straat. Maar nu alles wat ze kon denken was Hans Richter.
  
  
  "Heb je iets leren?" vroeg ze.
  
  
  Hij stak haar een sigaret op en bood haar, maar ze weigerde. Hij was op zoek naar nah nu serieus. Ze was best spannend. "Ik denk dat ik weet waar Richter te verbergen," zei haar vader tegen. "Tenzij hij raakte in paniek en rende de hele stad."
  
  
  "Is het ergens in de buurt?"
  
  
  Hij nam een lange sleep aan zijn sigaret uit en hield het voor een moment. "Ja, het is niet ver van hier."
  
  
  "Waar? Alles?"
  
  
  Hij studeerde Ursula ' s gezicht voor een moment voor spreken. Het leek een goed moment om te praten over de monitor hier. Hij moest ofwel zeg je dit of volledig uitsluiten haar uit de roman, en de laatste optie lijkt niet eerlijk.
  
  
  "Ja, het hotel," zei ik langzaam.
  
  
  "Die po?" Ze ging naar de telefoon op het nachtkastje. "Ik bel de politie en ze zullen daar ontmoeten we."
  
  
  Haar, schudde hij zijn hoofd. "Nee, Mevrouw."
  
  
  Ze keek me aan met een hint van verbazing in haar mooie blauwe ogen. Vervolgens kreeg ze de telefoon terug. "Waarom niet?"
  
  
  "Mevrouw," zei ik, " ik ga met je te praten. Op de schaal van Richter stal een elektronisch apparaat van de Britse regering, een ONS-apparaat dat is belangrijk voor de veiligheid van het Westen. Hij heeft dit apparaat met hem. Op zijn minst had hij het toen hij naar buiten, rond het Centraal Station door het raam."
  
  
  Ze herinnerde zich voor een moment. "De Radio?" vroeg ze.
  
  
  "Ja, radio. Hij is vrij zeker dat er een apparaat verborgen in."
  
  
  "Dat is de reden waarom hij droeg de radio met hem op de trein."
  
  
  Hij glimlachte naar haar. "Dat is wat ik geloof op dit moment. Nu de Joegoslavische politie zou graag voor de uitlevering van ego naar West-Duitsland om terecht te staan voor oorlogsmisdaden. Communisten zijn altijd blij als ze vangen een persoon van het Derde Rijk. Maar ik denk dat je kunt begrijpen dat ze misschien een andere weergave van de kurkentrekker over het retourneren van mij een elektronisch apparaat ."
  
  
  "Ik begrijp het, Nick,' zei ze.
  
  
  "Ik heb geprobeerd om aparte Richter van het ego radio stations, maar ik slaagde er ook niet," vervolgde hij. "Als ik daar was geweest, mijn taak voltooid zou zijn. Nu moet ik deze radio terug."
  
  
  "Maar, Nick, ik kan niet arresteren Richter zonder tussenkomst van de politie," vertelde ze me. "Terwijl het ego in de bewaring van onze regering vraagt veel van de bureaucratie. De politie dienen te worden betrokken."
  
  
  "Ik begrijp het," zei ik. "Maar vergeet niet dat West-Duitsland is alleen op de wereld.
  
  
  diensten van landen die te lijden zullen hebben als dit apparaat valt in de handen van de KGB. In feite, haar vermoeden is dat de schaal van Richter verwacht om een deal te maken om de verkoop van de apparaten aan de russische regering in Belgrado. Zij kunnen hebben dit al gedaan. In ieder geval, Ursula, haar en vraag u om mij de tijd voor Richter en ego, radio, voordat we vragen de Joegoslaven voor hulp in ego ' s arrestatie."
  
  
  Ze dacht een ogenblik na. "Ik wil je helpen vangen op de schaal van Richter."
  
  
  "Ja, u kunt komen met mij," stemde ik in.
  
  
  Ze glimlachte. "Dat is goed, Nick. Ik zal haar wachten voordat ik de politie bellen, maar natuurlijk zijn ze misschien hun eigen ideeën. Ik denk dat ze werd gezien door de persoon die het kijken naar dit hotel. Ik neem aan dat ze niet kunnen vertrouwen mij volledig."
  
  
  "Het is logisch", zei ik. "Immers, je bent niet een goede communist."
  
  
  Ze gaf me een grote duitse glimlach, en haar blauwe ogen flitste. "Ik ben niet eens een goed meisje," zei ze.
  
  
  "Ik zou het niet eens met dat."
  
  
  Ze droeg een kleed gebonden aan de taille, want ze had het alleen uit te komen voor een douche. Ze ontkoppeld zijn van de mantel en laat het vallen open, waaruit blijkt dat ze was naakt eronder. "Ik denk dat ik beter gekleed,' zei ze.
  
  
  Hij keek verlangend naar haar rondingen. "Ik veronderstel dat."
  
  
  Het kleed op de vloer viel. Hij laat zijn blik over haar uitpuilende borsten, haar slanke taille, en het vegen van haar melkwitte billen en dijen. Hij herinnerde Eva in de trein, en hij wist dat Eva had geactiveerd iets in mij dat nu gestreeld en gekoesterd worden de Ursula type.
  
  
  "Aan de andere kant,"zei ze, het naderen tot de afstand tussen ons," als onze mensen zijn in dit hotel nu, hij zal waarschijnlijk worden er een beetje langer."
  
  
  "Ik denk," zei ik.
  
  
  Ze begon te knabbelen op mijn oor. En ik laat haar beginnen met uitkleden mij.
  
  
  Ursula was het stoken van een vuur in mij, die beloofd heeft, om uit de hand zeer snel. Hij hielp haar met het uittrekken van de rest van haar kleren, dan leidde haar naar het grote tweepersoonsbed in de kamer. Leggen We samen, en het volgende wat ik wist, was ze komt naar me toe in de man positie.
  
  
  Haar borsten hingen over mijn borst in een mooie verticale bogen. Ze kwam naar me likken, en van de tips van haar borsten wreef zachtjes tegen mijn borst aan, kus mijn gezicht en nek met haar natte lippen.
  
  
  Ze verhuisde naar mijn buik en kuste me zachtjes, en een vuur brandde in mijn lies. Vervolgens verhuisde ze naar beneden, aftroggelen met volle, warme lippen totdat ze kon het niet meer aan.
  
  
  "Nu, slacker?" vroeg ze.
  
  
  "Nu," zei ik hoarsely.
  
  
  Ee duwde haar op het bed en schrijlings op haar, ademloos en ongeduldig. Melkachtig dijen stond op, en omringden mij, en ik herinner me het gevoel hen lock strak achter me aangesloten. De brand bleek in een vulkanische holocaust. Dan waren er zoete geuren, klanken, en warm vlees als we een climax bereikte.
  
  
  Toen ik keek naar de Sava Hotel, begreep ik waarom Richter koos ego. In de verenigde Staten, het ego is het beste te omschrijven als een vlo van een trap - een oude bouwvallige gebouw dat eruit zag als het moet zijn gesloopt lang geleden in de oude stad gebied. Het bord buiten was zo vervallen dat je door kon lopen zonder zelfs te weten dat het een hotel. Het was als een plaats waar het management zou de andere kant op kijkt vanuit ongure gasten.
  
  
  Er waren slechts twintig kamers in het hotel, en van het aantal toetsen geplaatst in de postvakken van achter het bureau, hij kon zien dat slechts een half dozijn had genomen. Ik was niet verbaasd wanneer een smerig Joegoslavische werknemer niet vragen om onze paspoorten, maar gewoon haalde ih nummers. Hij was alleen proberen te overtuigen van de politie als een formaliteit.
  
  
  Als Klera verplaatst van de stoel te halen mijn stuk bagage, haar keek de postbussen opnieuw en opgeslagen hen, die heeft aangegeven dat bepaalde kamers waren bezet. Daarna gingen we de trap op met de griffie. Toen hij de deur opende en mijn bagage in, hij gaf ze een tip.
  
  
  Als Klera was verlaten, de deur in de gang geopend en Hans Richter, kwam uit. Ze werd weggeduwd door Ursula in de middag, en verborg hij uit het zicht. Een moment later, ik heb een blik en zag op de schaal van Richter en twee mannen staan in de gang met hun rug naar mij. Zij stonden op het punt om te vertrekken van de andere man rond waarvan de ruimte die ze net had verlaten. De andere man is Ivan Lubyanka.
  
  
  Blijkbaar, op de schaal van Richter ging hier door de Lubyanka wanneer hij kreeg uit alle hoeken van de Orient Express op Povka. Nu, hoewel Richter lijkt te hebben gevonden een andere schuilplaats gevolg van het ongeval op het station, hij kwam hier met deze mensen, die waren natuurlijk Topcon agenten om te praten over de verkoop van camerabewaking met de russische.
  
  
  Op de schaal van Richter is niet ness radio. Misschien heeft hij niet het vertrouwen van de KGB. Hij en zijn metgezellen liep door de gang naar de trap, terwijl de Barbaren sloot de deur.
  
  
  Hij draaide zich naar de Ursula. "Dit zijn onze mensen, en ze zijn onze vrienden," zei ik. "Ze volgen en zien waar ze naartoe gaan. Probeer niet om gedood. In de tussentijd ga ik op bezoek bij mijn russische vriend in de gang. Ik zal u ontmoeten op de Majestueuze op drie." Wachten. in een uur, dan is dit, en als ik niet te zien, u bent op uw eigen."
  
  
  Ze keek omhoog naar mijn gezicht voor een korte, een teder moment. "Dat is goed, Nick."
  
  
  Hij glimlachte naar haar. "Tot ziens."
  
  
  "Ja."
  
  
  Ursula verdwenen in de gang, gevolgd door Richter en zijn mannen.
  
  
  Een paar minuten later, toen klopte hij op de deur van de Lubyanka kamer. Na een korte pauze, Lubyanka ' s stem klonk van achter het bureau. "Ja?"
  
  
  Haar begrip van de dialecten en de stemmen was heel goed, vooral na maretak ' s vermogen om te horen ih, zodat ze schraapte haar keel en haar best deed om het geluid als van Hans Richter.
  
  
  "Blucher," zei ik.
  
  
  Het slot klikte voor de dag als de luger trok haar uit. Toen de deur geopend werd en Lubyanka verbaasde gezicht ontmoette de hare, Stahl niet op haar te wachten om de ruimte te betreden. Hij trapte hard op de deur en barstte in de kamer. Het raakte Lubyanka in de borst en hoofd-en klopte ego aan de vloer.
  
  
  Lubyanka de slag voor het geweer, maar ego hield hem tegen. "Bevriezen daar."
  
  
  Hij draaide zich om om te zien de luger gericht op het emu ' s hoofd. En dan keek hij de afstand tussen hem en de Webley en besloten dat het niet het risico waard.
  
  
  "Het is je weer," zei hij bitter.
  
  
  "Ik ben bang van wel, oude man. Alle rechts, omhoog te krijgen. En blijf weg van je speelgoed op de tafel."
  
  
  De barbaren stond langzaam op, het bloed druipt van hun ego stokken en RTA. Ego lip is al opgezwollen. Haar, ging naar de deur, en sloot het voortdurend monitoren van de KGB-officier. Er was een grote afkeer in zijn ogen voor me.
  
  
  "En nu," zei ik, " het is een genoegen om met u te praten."
  
  
  "We hebben niets om over te praten," zei hij grimmig.
  
  
  "Ik denk het."
  
  
  Hij grimmige en stak zijn hand naar de snee in zijn wang. "Ik ben bang dat je hier op de verkeerde plek in de wiskunde."
  
  
  "Misschien," zei ik. "Maar als ik dat doe, voel je je echt slecht." Haar, keek op zijn gezicht toen kwam ik tot de impact van deze app.
  
  
  "We hebben nog niet heeft bereikt, een deal nog niet," vertelde hij me. "Daarom kan ik niet hebben wat u zoekt."
  
  
  Vroeg ik haar. "Als Richter heeft nog steeds het, waar komt hij houden?"
  
  
  "Op de schaal van Richter?"
  
  
  "Sorry voor de vergissing. Voor u, hij is Blucher de Horst."
  
  
  De Barbaren dacht voor een moment. "Ik heb geen idee waar iedereen is in de sportschool. Hij is erg gesloten en ontwijkend."
  
  
  "Misschien is hij niet vertrouwen, Barbaren," zei ik terwijl ik hem een beetje ego boost.
  
  
  Hij keek me aan. "Ik heb geen vertrouwen in de emu ook niet.'
  
  
  De hoek van mijn rta verplaatst. Het gaf me altijd een beetje genot om te zien twee onaangename mensen die proberen te slim af te zijn, de andere de andere. "Nou, een ding is zeker, Lubyanka. U weet waar u met hen contact opnemen. En haar, ik wil dat je me vertellen dat."
  
  
  Lubyanka verplaatst naar het onopgemaakte bed. Hij kijkt hem nauw, het bijhouden van de Luger wees naar hem. "Hij had me niet vertellen waar hij verbleef," zei hij langzaam.
  
  
  "Je liegt, Lubyanka. En je krijgt een 9mm blik in het hoofd." Haar, kwam naar hem likken. "Ik moet de waarheid, en ik wil het nu. Waar kan ik vinden op de schaal van Richter?"
  
  
  Lubyanka ogen plotseling werd flatscreen en wanhopig. Tot mijn verbazing pakte hij een groot kussen van het bed en draaide zich om naar mij te plaatsen voor hem. Hij had geen idee wat hij aan het doen was, zodat hij niet over één nacht ijs. Hij werd neergeschoten, en de Luger ontplofte in een kleine kamer.
  
  
  Gapen ingegraven in de dikke kussen en niet naar Lubyanka de borst. Ondertussen, de Barbaren viel over me, nog steeds met het kussen tussen ons. Ik mikte en schoot hem in het hoofd weer op, en mijn schot miste het doel zo viel hij op de top van mij.
  
  
  Lubyanka me hit in de hand met het pistool en sloeg hem hard, maar hij hield nog steeds het pistool. Nu het kussen was gegaan, en Varvara was draaien mijn arm hard met beide handen aan. We raken de muur en verloor hij zijn pistool.
  
  
  Dan zijn we beide gleed op de grond, proberen te vechten. Ik sloeg hem in de Lubyanka al bebloede gezicht, en het lukte hem om terug te keren de klap voor het trekken van me weg. Toen reikte hij voor Webley, die staat nu op de tafel naast hem.
  
  
  Hij pakte het pistool voor de hare zou kunnen bereiken, maar hij kon niet aan de trekker in de tijd om te vuren. Toen ik hem benaderde, hij was kwellen hen, bijvoorbeeld, raken mij in het hoofd met een zwaar vat.
  
  
  Haar viel op het venster te kreunen. Dan Lubianke ging staan en deed een ander Webley bij mij, maar ik vond de kracht om te grijpen ego ' s pistool hand en trek, voordat hij kon het vuur. Hij miste mijn mimmo en brak het venster met het.
  
  
  Het glas gebroken luid en regenden neer op mij als haar, draaide zich om en keek naar Lubyanka het lichaam vliegen naar buiten - ego ' s armen werden gespreid en breed als hij probeerde om iets te grijpen.
  
  
  Tijdens de val van de Lubyanka, er was een korte stilte, en ik hoorde haar gillen. Hij leunde door het gebroken glas en zag dat het raken van de tweede verdieping met balkon. Hij werd gespietst door piketten van de ijzeren balustrade, het gezicht, de ogen open, en twee palen jutted door het ego van zijn borst en leven.
  
  
  Hij schold zichzelf. Lubyanka won ' t tell me nu weer alles. Na zijn terugkeer Wilhelmina, hij verliet snel de kleine kamer en liep haastig de gang, net zoals shaggy geluiden afkomstig waren van de grand staircase. Het werd vermeden door ih, die ging op de rug service trap naar de straat.
  
  
  
  
  Het elfde hoofdstuk.
  
  
  
  "Dit is de plek. Richter ging hier met twee mannen, " Ursula me verteld.
  
  
  We kropen in een donkere deuropening in een smalle straat, op zoek door de nacht in het oude gebouw aan de overkant van de straat. Ursula was erg bezorgd, maar ze probeerde niet te laten zien.
  
  
  "Denk je dat ze zou kunnen hebben gemerkt dat je hen?" Vroeg ik haar.
  
  
  "Ik denk het niet," zei ze.
  
  
  Het huis aan de overkant van de straat stond een flatgebouw. Ursula vertelde me dat ze had ingevoerd op de tweede verdieping gelegen terras, maar er was geen vrede er in de tijd.
  
  
  "Nou, laten we daar naartoe gaan en een kijkje nemen," stelde ik voor.
  
  
  "Dat is goed, Nick." Ze bereikt in haar tas voor een Webley .
  
  
  "Ik wil dat u mij daar goed,' zei ik. "Dit kan een valkuil zijn."
  
  
  "U kunt op mij rekenen, Nick."
  
  
  Toen we naar de kamer waar we dachten dat op de schaal van Richter en het Ego van de mensen waren, het was leeg. Haar man kwam in de voorzichtigheid, het dragen van een pistool, maar er was niemand te zien.
  
  
  "Kom," Ursula zeide tot haar.
  
  
  Ze kwam bij mij, sloot de deur, en keek rond. Het was een grote kamer met een eigen badkamer. De verf was afgebladderd van de muren, en het sanitair zag er antiek. Er was een onhandige kinderbedje in de hoek, een gehavende houten stoel, en enkele rechte stoelen aan de kant.
  
  
  "Ergens," merkte hij op. Luger duwde het terug in de holster. Hij liep naar de wieg. Het zag eruit als iemand had liggen op het onlangs.
  
  
  "Er is geen bagage of iets," Ursula zei. "Misschien hebben We al verloren ons ego."
  
  
  "Let' s take a look around", zei ik.
  
  
  We ingegaan op deze plaats in de delen. Er was bewijs dat de schaal van Richter was er de kont van een van Ego ' s favoriete sigaretten, een fles wijn is bijna leeg; en in de prullenbak kan, ego gooide een kaartje voor de trein, vond hij niets om aan te geven dat hij zou terugkeren naar deze kamer. In feite, is al het bewijs wees naar hem te verlaten, voor altijd achter.
  
  
  "Wat doen we nu?" Ursula gevraagd.
  
  
  "Ik weet het niet," zei haar vader tegen. Hij keerde terug naar de badkamer en langzaam keek rond. Het leek me dat er een aantal plaatsen in de kamer die we niet in de gaten. Hij keek naar de lege medicijnkastje weer.
  
  
  Vervolgens ging ik naar de badkamer. De top was op nen. Hij tilde het deksel op en tuurde in het bekken.
  
  
  Daar zag ik een stuk van natte, verfrommeld papier zweven in het heldere water.
  
  
  Hij viste het uit en keek ernaar. Het was gewoon een stuk papier uit een groter stuk dat had uiteraard zijn gescheurd en verzonden naar de vergetelheid, maar nen had diverse handgeschreven brieven.
  
  
  "Ik heb iets," zei ik.
  
  
  Ursula kwam en keek over mijn schouder. "Wat is het?"
  
  
  "Het ziet eruit als op de schaal van Richter was het proberen om zich te ontdoen van in de wc. Kunt u wat die letters?"
  
  
  Ze keek ernaar. "Het is op de schaal van Richter' s handschrift," zei ze. Ze grimaced, het draaien van de opmerking een beetje. Ziet eruit als het is geschreven in het Servo-kroatisch, Nick. Misschien wel het belangrijkste woord is "nationale". En een andere brief, het begin van een woord ."
  
  
  Hij tuurde naar hem: "de Nationale. Maar wat is het tweede woord?"
  
  
  "M-Ons-Museum, Het Nationale Museum".
  
  
  Haar ogen flitsten naar Nah. "Het museum. Doet nen hebben een walk-in closet?"
  
  
  "Ik neem aan dat," zei ze.
  
  
  "Op de schaal van Richter zou geen reden om het gebruik van het museum voor een vergadering," zei ik. "We weten dat hij reeds heeft voldaan, Lubyanka op het Sava Hotel en eventueel hier."
  
  
  "Dat klopt", Ursula zei, maar ze niet, volg mij.
  
  
  "Nou, laten we zeggen u kunt deze radio ergens voor opslag voor een paar dagen. U zult niet in staat zijn om het gebruik van de bagage-opslag bij het Centraal Station of op het vliegveld, omdat de politie er op je letten. Maar waarom niet gebruik maken van een maaltijd camera in een openbare plaats, zoals een museum? "
  
  
  "Maar de dingen zijn er, nog maar voor een tijdje
  
  
  
  "Terwijl de bezoekers in het museum," Ursula herinnerde me.
  
  
  Hij dacht over het voor een moment. "Ze zou het ding voor een paar dagen te wachten voor de eigenaar om terug te komen. Maar misschien Richter niet willen vertrouwen op die mogelijkheid. Hij kan hebben dat de radio in het museum en daarna gebeld, nooit later, om hen te vertellen dat hij is vergeten om het op te rapen toen hij wegging. Hij zou beloofd hebben voor het ontvangen van de radio binnen vierentwintig of achtenveertig uur. Dan het ego zou worden verzekerd dat ze heeft extra zorg voor dat het ego voor."
  
  
  "Dat is een goede theorie, Nick. Het is de moeite waard voor de volgende."
  
  
  "We worden in het museum in de ochtend," zei ik. "Als Richter ontdekt over Lubyanka vanavond, hij zal waarschijnlijk besluiten om te vertrekken Belgrado onmiddellijk, maar niet zonder deze radio. Als hij verborg het ego in een museum, we konden winnen daar. Kan dit onze laatste kans is om contact met de emu."
  
  
  "In de tussentijd," zei ze, " je moet wat rust te krijgen. Ik heb een bijzonder comfortabele kamer in de Majestic."
  
  
  "Dat is een goede suggestie," zei ik.
  
  
  
  * * *
  
  
  
  We waren aan het Nationale Museum, toen het geopend voor de volgende ochtend. Het was een zonnige dag in het voorjaar in Belgrado. De hoge bomen in parque Calamegdan had felgroene knoppen. Draagvleugelboot boten bewust van het kalme water van de Donau en het drukke verkeer leek op een of andere manier minder hectisch. Maar het museum zelf was solide en grijs op een heldere ochtend, een grimmige herinnering dat Ursula en ik had niet kom hier voor de lol.
  
  
  Binnen, er waren hoge plafonds en steriele glazen vitrines die in contrast contrast met het zonnige ochtend aan de andere kant van de ego-dikke muren. We ontdekten al snel de kleedkamer in. De begeleider, Joegoslavische, was nog wakker.
  
  
  "Goede morgen," ik groette hem. "Onze andere kerel links een draagbare radio hier en vergat om ego met hem. Hij stuurde ons ego." Hij sprak met de beste duitse accent.
  
  
  Hij krabde zijn hoofd. "Radio? Wat is het?"
  
  
  Ik besloot om te proberen te praten met hem in het Servo-kroatisch. "Radio. Wat draagt hij op zijn riem."
  
  
  "Ah," zei hij. Hij liep naar de hoek van de kleine kamer, en ik hield mijn adem in als ik voor het schap. Hij trok Richter radio. "Ik heb een odin hier links door een man genaamd Blucher, een Zwitserse."
  
  
  "Ja," zei ik, een blik op Ursula. "De stemming is alles. Horst Blucher-volledige naam."
  
  
  Hij keek naar de mis. "ja. Heb je nog identificatie, de Heer Blucher?" Ik niet meen me te herinneren uw gezicht."
  
  
  Hij hield van zijn ongeduld. Ik heb al besloten om de radio met geweld, indien nodig. "Ik ben niet Blucher de Horst," zei hij met opzet. "We zijn ego vrienden die komen om te vragen om een radio voor hem."
  
  
  "A. Nou, de Heer Blucher was de bedoeling te komen in zichzelf, weet je. Dit is de regel."
  
  
  "Ja, natuurlijk", zei ik. "Maar Meneer Blucher is ziek en kan niet komen naar de radio. We hopen dat u zult begrijpen. U zult het doen van de emu een groot plezier als u ons een walkie-talkie te zenden aan de emu."
  
  
  Hij keek argwanend naar mij, en daarna bij de Ursula. "Heeft hij u een bon?"
  
  
  Nu Ursula een rol heeft gespeeld. "Oh, hemel! Hij vertelde dat moeten we de blanc eerlijk gezegd voor vertrek. Maar hij vergat om het ego aan dn. Hij is erg ziek." Toen ze geactiveerd de ban. "Ik hoop dat ik u niet uit te leggen de fout in detail. De heer Blucher de tac Hotel zal luisteren naar mooie Joegoslavische muziek terwijl hij hier is."
  
  
  "Ah," zei de man, op zoek naar haar koude blauwe ogen. "Nou, ik kan dat begrijpen. Hier kunt u de radio. Ik heb al een duidelijke reden om mijn ego."
  
  
  "Dank u," de emu haar verteld.
  
  
  Hij negeerde me en gaf de radio te Ursula. "Vertel het aan je vriend te herstellen zo snel mogelijk, zodat hij kan genieten van zijn verblijf in Belgrado."
  
  
  "Dank u," zegt Ursula.
  
  
  Ze pakte de radio en gingen we via de kleedkamers. Maar tijdens het lopen rond het gebouw, vond ik dat mijn overwinning was van korte duur. De twee mannen kwamen uit de nis in de gang, en er was niemand in de buurt. Ze hadden geweren. Dit waren de twee mensen van Topcon, dat zagen we eerder op de schaal van Richter, de mensen die Ursula gevolgd.
  
  
  "Stop, alsjeblieft", de een groter besteld.
  
  
  Ze kreunde zachtjes. Nog een paar minuten en de monitor zou zijn van mij. Damn deze mensen! Dit was de tweede keer dat ik de eigenaar van het hotel, alleen maar om mijn ego weggenomen. Ursula was niet zo boos als ik was. Ze had alle contact verloren met de schaal van Richter, ondanks de restauratie van de radio, en nu deze mensen hadden vastgesteld dat contact. Hij vroeg zich af of ze zou blijven leven om te profiteren van deze ontwikkelingen.
  
  
  Een korte, vierkante man met een gebroken neus zwaaide met een machinepistool op de radio. "Zet de radio op de grond tussen ons, samen met uw portemonnee... -
  
  
  hij keek naar me - en je pistool.
  
  
  "Ga dan weg van hen," de langste man besteld.
  
  
  Ursula keek me aan en ik knikte instemmend. Met twee geweren gericht op ons, er was geen ruimte om te betogen. Ze stapte naar voren en stak haar walkie-talkie en Webley tas op de grond. De luger langzaam trok het uit mijn doublet, op zoek naar een kans om het te gebruiken tegen hen, maar nu zijn de beide kanonnen waren gericht op mijn borst. De Luger leg het op de vloer naast de radio en haar portemonnee. Ik had nog steeds Hugo uit mijn mouw, maar het leek alsof ik zou hebben weinig kans om ego.
  
  
  "Zeer goed," zei de hoge Topcon agent. Hij had donker haar en een heel dun gezicht. Hij wenkte de andere man, die stapte naar voren, opende Ursula ' s tas, en haalde er een Webley. Ook hij stopte het in Wilhelmina ' s jaszak. Toen pakte hij de radio.
  
  
  "Nu kom met ons mee," the tall man zei.
  
  
  Ursula keek weer naar me. "We willen beter doen wat de man zegt," zei haar man.
  
  
  We werden gesleept rond het gebouw onopgemerkt en in een grijze Fiat sedan. Ursula en ik kregen te horen te krijgen in de achterkant van de auto. De lange man ging achter het stuur, en de één met de gebroken neus zat naast hem, een pistool op mijn borst.
  
  
  "Nu gaan we voor een kleine wandeling," de man met het pistool vertelde me met grote tevredenheid.
  
  
  De auto ging de ochtend het verkeer. Ik zag dat beide achterste deuren werden gesloten met speciale sloten. Het leek een zuiver proberen te verslaan een man met een pistool. Op de schaal van Richter lijkt te hebben besloten dat het het beste zou zijn om zich te ontdoen van ons dus dat de onderhandelingen kunnen worden voortgezet zonder onderbreking. Ze begon te begrijpen, hoe hij het had, konden alle soorten van de politie en de regering agenten voor zo vele jaren: hij was een slimme, efficiënte en volledig vrij van geweten.
  
  
  We rijden rond Belgrado. We reden langs Brankova Prizren Boulevard tot we bij de rivier, en vervolgens naar het zuiden gereden naar Kara Dordeva. Al snel zaten we in een open, heuvelachtig gebied.
  
  
  "Waar breng je ons?" Ik heb eindelijk gevraagd.
  
  
  "U vindt zeer snel," Gebroken neus zei, dat mij een scherpe grijns. Ego ' s accent was duits, en de lange man was frans. Het was een vrij kosmopolitische outfit, dit Topcon.
  
  
  Ego ' s voorspelling juist was. Vijftien minuten later, na afronding van een aantal landelijke wegen, kwamen we bij een afgelegen landhuis. De chauffeur stopte voor hem en beval ons om eruit te komen.
  
  
  Ursula en ik vertrok via Fiat. Haar hadden geen idee waar we waren; ze wisten alleen dat we werden ten zuiden van de stad. Het was alleen maar logisch dat op de schaal van Richter zou vertrekken Belgrado, als de politie waren het kammen van de stad in een woede voor hem. Tot op heden heeft hij niet in staat is geweest om te reizen met het openbaar vervoer. Ik vraag me af of hij nog wist over Lubyanka.
  
  
  "Binnen," the tall man besteld, gewapend met een revolver. Zowel de kanonnen waren gericht op ons weer. Hij volgde de orders.
  
  
  In het huis zag er zelfs kleiner dan het er van buiten uitzag. Maar dat was allemaal op de schaal van Richter nodig. Een moment later, na de hoge gunslinger genaamd ego ' s naam, op de schaal van Richter kwam de kamer van de keuken.
  
  
  "Goed," zei hij toen hij ons zag,"wat een aangename verrassing." Hij bereikt voor de walkie-talkie dat de lange man had geplaatst op een stoel. "Je kreeg bijna het, heb je niet?"
  
  
  "Zo ver ferret je al een stap voor ons", zei ik. "Maar uw geluk kan niet eeuwig duren, op de schaal van Richter."
  
  
  Haar, zag de manier waarop de huurlingen keek me aan toen haar ego gebruikt haar echte naam. Blijkbaar was hij bekend om ze alleen als Blucher. Op de schaal van Richter grijnsde naar me, dan kwam en sloeg me in het gezicht.
  
  
  Haar viel zwaar op de grond. Ursula hapte naar adem en leunde in voor het goede. Iso rta was druppelen bloed. Hij lag daar, op zoek naar de schaal van Richter en haten hem. Deze haat zou ik probeer het een beetje moeilijker als ik de gelegenheid had om tegen hem.
  
  
  Ursula keek op de schaal van Richter. "De Nazi-slager!" "Stop het!" siste ze.
  
  
  Richter ' s gezicht gespoeld met woede. Hij sloeg haar hard in het gezicht, en ze viel neder naast me.
  
  
  Op de schaal van Richter zich tot de mannen die ons hebben gebracht in. "Zet ze in de handboeien, hier en daar." Hij wees op de wand, waar een serie van dunne ijzeren staven waren toegevoegd aan de keuken deur, en een oud ijzer radiator aan de wand. "Dus ze zijn gescheiden."
  
  
  De man met de gebroken neus vastgeketend zowel van Ursula ' s polsen aan de radiator, en de lange man geketend mij naar de buitenste pijler van de partitie. Mijn handen werden achter mijn rug, en er waren handboeien op elke pols en een aansluitende keten rond de lat. Ik moest opstaan, en Ursula moest op de grond zitten met haar rug naar de radiator.
  
  
  "Goed, breng de bom," Richter besteld de lange man met het pistool. .
  
  
  De lange man verdween in een kleine slaapkamer en keerde even later terug met een pijp bom. Er was genoeg dynamietstaaf om het op te blazen twee huizen van de grootte van de één waren we in. Op de schaal van Richter keek me aan met een grijns, nam de bom rond de tall man ' s handen en legde het op een stoel in het midden van de kamer. een kamer ongeveer halverwege tussen Ursula en mij.
  
  
  "Andre is erg goed in deze dingen," Richter reageerde als hij het horloge dat dient als de trigger voor de bom. "Gawking, zou natuurlijk leuk, maar het is veel krachtiger. Het is onwaarschijnlijk dat de autoriteiten in staat zal zijn om uw organen, dan is de explosie en de brand. Ik hoop dat dit voorbeeld zal dienen als een waarschuwing voor iedereen die kan je volgen."
  
  
  "Ik denk dat dit krijgt ih denken," zei ik. De zorgvuldig gekeken naar de bom die was al opgezet en vinken. Op de schaal van Richter was. Als dit ding ontplofte, er zou niet veel meer te ontdekken.
  
  
  "We zullen nooit opgeven tot u zijn geplaatst onder de zorg van de mensen waarvan de naam die u hebt belasterd," Ursula zei in een gespannen stem.
  
  
  Op de schaal van Richter keek naar Nach. "Heb ik het belasteren u?" "Ik wou dat je had er bij dit alles was gebeurt, Fraulein. De derde nooit echt afhankelijk was van mij alleen om hun doelen te bereiken. We waren allemaal Nazi ' s dan. Wanneer wij werden verslagen, een paar van de zwakken werd woest, en de rest werd opeens anti-fascisten.
  
  
  "Je bent een Nazi hond," Ursula siste.
  
  
  "Nu is het trendy om vrienden te worden met voormalige vijanden, lopen rond met socialisten en verraden oude idealen," vervolgde hij langzaam.
  
  
  "En de Nazi' s werken met de Communisten,"haar emu geweigerd berichten in de media.
  
  
  Hij keek me scherp. "Het is een onderneming, schoon en eenvoudig. Dat is wat ik moet doen als een mens wanneer ze de jacht op hem als een hond, die hem aanvielen."
  
  
  "Het doden van ons niet opslaan u, Meneer Richter!" zei Ursula luid. "U zal worden vastgehouden, en u zal krijgen betaald voor wat je hebt gedaan."
  
  
  Hij glimlachte bitter. "Nu heb je minder dan twintig minuten om zeker te zijn." Zonder te wachten op een antwoord, wendde hij zich tot zijn volgelingen. "Zet de Lamborghini. We nemen de Fiat aan de Drogman Pass stations in Crveni Krst. Het moet veilig zijn om de trein te nemen daar."
  
  
  "Ja, Meneer Blucher," zei de lange man. De twee mannen draaide zich om en liep naar buiten in de straat.
  
  
  Als de mannen werden steeds in de auto, buiten, op de schaal van Richter wendde zich weer tot mij. "U hebt tijdelijk onderbroken mijn deal met de Russen. Maar slechts tijdelijk. Voor deze die u nu betaald met uw leven."
  
  
  Dus hij wist over de Lubyanka.
  
  
  "Toen ik hier vertrekken, ik zal niet alleen alle tijd die ik wil, inclusief reizen, foto' s, muziek, om de onderhandelingen te hervatten op de verkoop van satelliet-monitoring, maar ik zal het opstijgen van de bewaking van de Bonn overheid voor een tijdje. Zie je, alles werkt zoals gewoonlijk, heel goed voor mij ." Hij liep naar de deur. Buiten, de Fiat motor gestart. "Auf wiedersehen. Of misschien moet ik gewoon gedag zeggen?"
  
  
  Hij draaide zich om en vertrok. Een moment later, de Fiat trok weg, en het geluid geleidelijk vervaagd als ze hun weg terug naar de hoofdweg.
  
  
  Ursula en ik keek de tikkende bom, en dan de andere aan de andere. Ursula beetje haar onderste lip en schudde haar hoofd. "Ik zou hebben gedood Richter zodra ego wist."
  
  
  "Chill out", zei ik. "We hebben minder dan vijftien minuten. Het hoeft niet veel tijd voor diepe reflectie."
  
  
  "Ik kan niet bewegen," Ursula zei, knallende haar handboeien op de radiator.
  
  
  "Probeer te ontspannen," haar stem zei rustig. "Je angst kan besmettelijk, en ik moet denken aan iets."
  
  
  De verdoemden getik van de bom op de tafel was als onze harten kloppen voor de laatste keer. Hij hing op en keek weer naar de bars achter me. Ik trok aan ik werd aangesloten, en het gebogen, toen stuiterde terug. Hij fronste en wreef de ketting van zijn handboeien tegen de bar. Het maakte een zacht geluid, niet zo scherp, scheurend metaal. Immers, de bars waren niet van metaal, maar rond een hout geschilderd om te kijken als zwart ijzer. Vervolgens Hugo herinnerde zich haar. Ze wist niet Hugo, mijn stiletto.
  
  
  Hoop dat borrelde in mijn borst en mijn darmen vast nog meer. Ik bewoog haar arm, maar er gebeurde niets. Ze was ernstig beperkt in haar bewegingen. Hij draaide zich om naar Ursula en leunde achterover van de dunne houten bar.
  
  
  "Wat doe je, Nick?"
  
  
  "Probeert te redden van ons leven," zei ik kort. Ik had geen tijd om te praten.
  
  
  Ik bewoog haar hand weer, en Hugo gleed in mijn handpalm. Ik hield het mes dus dat mijn greep was stevig. Met een scherpe draai van de pols, slaagde hij erin om het land van de scherpe rand van Hugo ' s mes op de houten lat met zijn blote handen. Een tak doorgezaagd, en ik voelde het lemmet van het mes zinken in het hout. Het hout is stevig, maar het mes
  
  
  werd verbannen naar een dunne rand voor de strepen. Hij maakte kleine, strikte bewegingen met het mes en voelde een paar chips af te vallen.
  
  
  Hij keek Ursula. "Ik ben proberend om te kraken van deze verdomde blok," legde ik uit. Ik zag het niet, het wiel is stijf. "Hoe laat is het?"
  
  
  "Iets meer dan tien minuten," Ursula zei, leunt naar voren om de wijzerplaat.
  
  
  "Jezus," zei ik, boos dat het zo lang geleden was.
  
  
  Ik knip haar. Het hoeft niet te snijden door de gehele bar. Haar ego moet gewoon worden verzwakt. Er waren een heleboel chips op de vloer. Hij stopte met het hakken van haar en trok de bar moeilijk. Er was een lichte scheur in, maar het hout niet breken. De handboeien werden nu diep in mijn polsen. Ik knip het uit een beetje meer, totdat ik eindelijk het gevoel dat het een diepe scheur in het hout. Hij zette zich schrap zich tegen de druk op zijn polsen en keek Ursula.
  
  
  "Tijd," zei ik.
  
  
  "Zes m".
  
  
  Hij zette haar benen onder hem en trok met al zijn kracht. Er was een luide knal als de houten bruce split. Hij viel voorover op de grond bijna raakt de stoel met de bommen op.
  
  
  Mijn handen waren nog steeds geboeid achter, maar haar moeite om haar voeten. Hij voelde hoe het bloed op zijn polsen. Haar, stond op een stoel om te kijken naar de bom. Als Richter bekenden haar, en ze dacht dat ik was begonnen, zou hij geregeld de bom zodat een hersenschudding, zoals het opheffen van de ee, zou hebben geleid tot het van tevoren. Hij leunde voorover om te controleren of de bedrading, en vond dat hij gelijk had. Ik moest ofwel de bom onschadelijk te maken, zonder het te verplaatsen, of de een of andere manier gratis Ursula van de radiator.
  
  
  De bom was het de bedoeling om af te gaan wanneer de minutenwijzer toonde een half uur, en er waren slechts vier minuten over. Ik had niet veel tijd.
  
  
  "We hebben krijg je van dit ding," zei ik, draaien Ursula. "Ik kan het niet verplaatsen van de bom."
  
  
  "Maar hoe kan ik mijzelf bevrijden?" "Wat is er?" vroeg ze, in een poging om de paniek in haar stem.
  
  
  Hij bukte zich en onderzocht hoe het was geworteld om het metaal. Er was maar één manier om haar te bevrijden, en dat was om te ontgrendelen van de handboeien. Maar, deze operatie zou het nodig zijn een aantal mijnen, zelfs als haar handen werden gehouden in de voorkant van haar. Hugo zet het in de achterzak van zijn broek; ik zou niet nodig. Toen hij zorgvuldig onderzocht de radiator.
  
  
  De pijp rond de kelder het aansluiten van de radiator is al verroest. Het leek alsof de radiator nog niet is gebruikt in de jaren. Bovendien zijn de platen die aan de radiator op de houten vloer zag er oud en verzwakt.
  
  
  Hij stapte terug en had het tafereel vanaf een korte afstand. De radiator is geplaatst op ongeveer 30 cm van de muur. Er was veel ruimte voor wat ik in gedachten had. Haar ogen waren frank in de voorkant van de radiator en keek naar Ursula.
  
  
  "Trek jezelf bij elkaar," zei ik. "Ik ga dit ding een hard getroffen."
  
  
  "Dat is goed, Nick,' zei ze.
  
  
  Hij keek op zijn horloge. Twee minuten. Opheffing van zijn been en het buigen van het aan elke stam, hij eindigde het raken van de batterij uit met zijn rechter voet.
  
  
  Er was een crash van metaal en hout als het aangesloten is, en Ursula was weer terug tegen de radiator. Ik hoorde haar met een scherpe klank in haar keel. Toen ik keek om de resultaten te zien, vond ik een stapel van roest op de vloer. De radiator volkomen onthecht zich van de pijp en leunde tegen de kermen. De platen die ego op de vloer had afgescheurd, maar er was nog steeds rot hout aan hen gehecht. In de buurt van de platen was nog steeds vast aan de houten vloer door het anker, dus ik gooide het er weer uit en gaf het geheel.
  
  
  Ursula was gezwollen en bedekt met roest.
  
  
  "Ik ben bang dat u zult hebben om te slepen van uw draad naar dit ding," zei haar vader tegen. "Sta op. Snel."
  
  
  Ze worstelde om haar voeten, het slepen van een stream in de radiator met haar. Het was moeilijk voor nah, maar nah had veel adrenaline. Hij verhuisde opzij, pakte de andere draad met zijn handen geboeid, en tilde de radiator aan de heup. Haar, keek op de klok op de harde schijf. Minder dan een minuut over.
  
  
  Ik vertelde haar. "De deur uit!"
  
  
  Ursula schoot rond de open deur, nog steeds vasthouden aan de grote accordeon-vormig stuk metaal. Hij volgde haar, het lopen bijna achteruit.
  
  
  "Zeer snel gaan," zei ik. "Niet uitvoeren. We moeten minstens vijftig meter. Terwijl hij gaten graven in de grond."
  
  
  Ze gehoorzaamde bestellingen, grommend en zweten. Het was pijnlijk als de hel. Op een dag Ursula viel op haar knieën, en haar radiator draad bijna verloren. "Sta op," vertelde hij haar in een kalme stem.
  
  
  Ze deed. De klok in mijn hoofd vertelde me dat we nog maar ongeveer vijftien seconden. We verhuisden al snel naar een ondiepe holte in het veld naast het huis en kwam op nah. Zodra we de grond raken, er was een oorverdovende explosie.
  
  
  het breken van de rustige dag achter de rug.
  
  
  De schokgolven beschadigde mijn oren en verspreid mijn haar over onze gezichten. Dan is een wirwar van vuil en puin ons raken. Grote, zware stammen zijn vallen allemaal om ons heen. Na een moment, het was allemaal voorbij, en we keken in de richting van het huis. Een grote wolk van rook kwam hemelwaarts, en wat weinig overbleef van het huisje stond in lichterlaaie.
  
  
  "Oh, mijn God", Ursula riep, waarschijnlijk bedenken wat er gebeurd zou zijn om haar als de radiator was niet goed gemonteerd. Haar blonde haar was slordig en haar gezicht was bedekt met vuil.
  
  
  "We hadden geluk," zei ik.
  
  
  Hugo nam haar, en ging tot aan het einde van Ursula ' s radiator om te beginnen met het plukken van het slot op haar manchetten. Het duurde meer dan tien minuten. Toen was ze eindelijk vrij, en ze wreef over haar polsen voor een lange tijd en haalde diep adem. Vervolgens ging ze aan het werk met Hugo te verwijderen van mijn handboeien. Het duurde Nah ongeveer dezelfde hoeveelheid tijd, met haar handen vrij. Mijn polsen werden gesneden door de handboeien, maar het bloed was al het afdekken van de wonden.
  
  
  "Wat nu, Nick?" vroeg Ursula.
  
  
  "We zijn nu op weg naar de Yelin-Schaal Voorbij."
  
  
  "Ze hebben een voordeel ten opzichte van ons," zei ze. "En we hebben geen auto. Ze nam een aantal onderdelen van Lamborghini."
  
  
  "Weet ik," zei ik, een blik op de italiaanse auto buiten het huis. Een deel van het ego glas was gebroken, en de verf eraf vloog de ene kant in een explosie. "Maar onze mensen hebben duidelijk gemaakt dat ze terugkeren naar de Oriënt Express op de pas. Hij vond het oversteken van de grens met Bulgarije in Dimitrovgrad. We hebben dus niet te maken over het krijgen van te Crveni Krst als Richter krijgt er, maar voordat de trein vertrekt. Zou het mogelijk kunnen zijn als we van de hoofdweg en de vangst van een auto meteen."
  
  
  "Laten we dan nu gaan," zegt Ursula.
  
  
  
  
  Het twaalfde hoofdstuk.
  
  
  
  Het was een echte wandeling naar de weg. Ursula was niet te klagen, maar ik kon vertellen dat de spanning van de laatste vier en twintig uur was het nemen van een tol op haar. Ongeveer een half uur nadat we links de site van het brandende huisje, bereikten we de enige weg die door dit deel van het land.
  
  
  "Het ziet er behoorlijk eenzaam," Ursula zei.
  
  
  De Rivnenskaya weg liep langs de vallei van de rivier in beide richtingen zo ver als het oog kon zien, maar er waren geen auto ' s. Het was zo rustig dat het was moeilijk te geloven dat al het verkeer ooit voorbij.
  
  
  "Het maakt me vergeten op de schaal van Richter en gewoon genieten van de rust en de stilte," zei ik.
  
  
  "Ja," Ursula overeengekomen. Ze ging heen en zat neer op de met gras begroeide oever van de weg, en hij kwam bij haar.
  
  
  Ursula leunde achterover in het lange gras, plant haar ellebogen. Ze sloot haar ogen en luisterde naar een vogel in een nabijgelegen veld. Het was een zachte, zonnige lente dag met een ontspannende magie in de zwoele lucht. In de buurt, een cluster van populieren fluisterde, groene knoppen sieren hun lacy takken, en de wind die verplaatst de bomen ook voorzichtig geroerd in het hoge gras, in het veld parallel aan de weg. Het was het soort van de dag, de plaats en het bedrijf dat een agent zich af wat hij in hemelsnaam aan het doen was in zijn beroep.
  
  
  Ursula ' s korte donkere rok was omhoog getrokken rond haar heupen, en ik lag er even goed uit. De slaapkamer is niet alleen de perfecte plaats om de liefde, zoals ik heb ontdekt op andere tevreden gelegenheden. Ik vind het een perfecte plaats in de meest onverwachte omstandigheden. Maar van deze mogelijkheid, gezien het feit dat we hoopten dat voor een auto op elk moment, minder gunstig.
  
  
  "Nick! Het is een auto!" Ursula gewezen.
  
  
  Het was een sedan, een Citroen, nadert ons op hoge snelheid.
  
  
  "Goed," zei ik. "Ik zal proberen om het te stoppen." Hij stapte uit op de weg en zwaaide met zijn armen in een grote boog. De auto begon meteen te vertragen en een moment later rolde over naar de kant van de weg naast ons.
  
  
  Binnen waren de twee jonge Italianen op hun weg naar de grens.
  
  
  "Ga je naar Crveni Krst op de Jelin Passeren?" Vroeg ik haar.
  
  
  Beiden waren dunne jonge mannen met lang haar. De chauffeur keek naar Ursula, en Em leek het leuk wat hij zag. "We zullen zeker naar Crveni Krst," zei hij met een zwaar accent. "Ga alsjeblieft zitten."
  
  
  We deden alzo, en de auto brulde uit langs de snelweg. Ik was blij dat ze het leuk vonden om snel te rijden, omdat we niet veel tijd hebben. In feite hebben we misschien al gemist de kans te krijgen er in de tijd.
  
  
  Ten eerste, de jonge mannen flirtte met Ursula. We aangeboden cognac en hotels om te verblijven en te ontspannen. Maar toen ze zagen dat Ursula niet als groep sex, ze begon te genieten van de zon weer, niet wanneer. We kwamen aan in het bergdorp Crveni Krst, waar op de schaal van Richter was ongetwijfeld kop, rond twee uur in de middag. De Italianen nam ons openlijk tot het treinstation, en we
  
  
  hartelijk te danken voor de ih voor de reis. Vervolgens Ursula en ik ging naar binnen.
  
  
  Het was een kleine plaats, en het zag helemaal grijs, net als de meeste van de stations op deze lijn, in Joegoslavië. Wij snel keek rond in de wachtruimte en zag dat op de schaal van Richter en zijn twee ego minions waren er niet. Een blik op het perron, haar, zag ik dat de trein weg te lopen.
  
  
  "Ga," Ursula zeide tot haar.
  
  
  Tegen de tijd dat we uit de trein was al aan het einde van het platform, het oppakken van snelheid. Het was de Orient Express.
  
  
  "Op maat!" Ik vertelde haar.
  
  
  Hij keek naar beneden in de stroom van gebouwen, naar een open gebied waar een paar auto ' s zaten, en zag de Fiat op de schaal van Richter was het rijden door een landhuis in de buurt van Belgrado.
  
  
  "Kijk," zei ik. "Ego machines. Hij is op deze trein."
  
  
  Hij pakte Ursula ' s arm en trok haar mee als hij liep naar beneden naar de auto.
  
  
  "Wat doen we, Nick?" vroeg ze, zoals we liepen.
  
  
  "We gaan voor een Belgrado slager," zei haar man.
  
  
  We stopten bij een Fiat en hij keek naar het spoor. Ik had te vangen die trein. Als Richter krijgt Bulgarije, mijn kans op het krijgen van een ego en een radio waren echt slim. Daar krijgt hij alle nodige KGB bijstand.
  
  
  Hij sprong in de lage sportwagen en pakte de draden onder het dashboard. De trein langzaam verdwenen om een bocht in het spoor. Ik verbonden zijn, verbonden met de draden, en de motor begon te werken.
  
  
  "En laten we gaan!" schreeuwde hij naar Ursula over het lawaai van de auto.
  
  
  Haar was in de passagiersstoel, en Ursula was achter het stuur.
  
  
  Hij wees naar de plaats waar de Orient Express verdwenen om een bocht in de weg.
  
  
  Haar zei."Volg die verdomde trein!"
  
  
  Ze keek me een seconde. De auto vloog om de hoek en liep langs de kant van de snelweg.
  
  
  Hij keek vooruit en zag dat, hoewel er was een steile oever aan beide zijden van het spoor in de buurt van het dorp, er was ruimte voor een smalle sportwagen als Ursula kon rijden goed genoeg.
  
  
  "Oversteken naar de andere kant van het spoor op het kruispunt hier," Hi vertelde haar dat als we hobbelden onze linker wielen in de dwarsliggers. "Ik wil in de buurt van de trein als we het kunnen begrijpen."
  
  
  Ze deed wat ik zei he, en nu zijn we aan de linker kant van de snelweg. Ursula ' s ogen terwijl ze probeerde te houden van de controle van de auto. De dekvloeren onder de wielen op de juiste schudde de auto hard, en kuilen gevormd onder de andere wielen, maar Ursula bleef de Fiat aan de kant van de sporen. Een ogenblik later was de trein in het zicht weer, en we werden benaderd.
  
  
  "Schiet op," spoorde hij haar aan.
  
  
  Ursula stapte op het gas en we versneld vooruit. De trein was slechts een paar meter afstand. Het gleed soepel in vergelijking met ons eigen wild ride. We raken een buil en de auto sloeg linksaf. Voor een moment dacht ik dat we liepen langs de dijk. Maar Ursula vochten om de controle en tot slot gingen we weer goed. Het achterste gedeelte van het eetgedeelte en de auto was nu binnen twintig meter. Fiata opende de deur voor haar en keek Ursula.
  
  
  "Toen ik aan boord te krijgen, ga terug naar de stad en voor me op te wachten op het station. Ik zal proberen om het ego te leven als hij me laat."
  
  
  Ze knikte nerveus, haar knokkels wit op het stuurwiel. Hij nam nog een laatste blik op Nah, en stond op de stap buiten de open auto. Wij stonden op het achterste platform van de trein. De open deur van de auto konden we niet te dicht bij, maar moest ik op een andere start te kunnen gaan.
  
  
  "Likken!" Haar schreeuwde hey, in reuma.
  
  
  De station wagon kwam, gooide het stuur om en reed weg van de trein. Daarna werden we ronduit tegenover het trein -, de open deur gerammel tegen het platform structuur. Het was nu of nooit. Haar sprong over vier meter van de ruisende grond, pakte het platform leuning, en pakte nah. Hij trok zichzelf in het platform en klom over de reling. Toen hij haar zag, keek achterom, en zag dat Ursula was al aan het remmen van de auto. Ay zwaaide naar haar, en zij liet haar koplampen als ze langzaam haar weg naar de volgende kruising.
  
  
  Hij rechtte haar kleren en duwde haar haar van haar voorhoofd. Hij kwam aan boord, zonder ons te doden, hij, of Ursula. Nu moest ik op zoek naar Hans Richter voordat we de grens bereikt.
  
  
  Hij ging in de restauratiewagen en keek aandachtig naar de gezichten van de mensen die kwamen om te drinken na het eten. Niemand om hen heen was een Richter of een ego van de persoon. Hij verhuisde terloops om de auto heen, alsof hij een gewoon lopen op een trein. Als de conducteur hield me met een ticket bot, kan het zijn gekocht door het ego aan boord - misschien een tweede-klas-ticket, maar het kon me niet schelen, want ik had niet verwacht om te ontspannen en te genieten van deze tocht.
  
  
  Haar langzaam liep door de twee slapende auto ' s, op zoek naar tekenen
  
  
  Op de schaal van Richter, maar ik had dat niet iets te zien. Ik zag hem niet in het openbaar auto ' s, hetzij. Op de trein, ik zag alleen de gezichten van tevreden reizigers. Als Richter aan boord was, hij speelde op veilig en verborgen. Het emu-waarschijnlijk in geslaagd om één of meerdere slaapcabines voor zichzelf en de mensen ego ' s, en ze zal in hen te wachten om over te steken naar Bulgarije in Dimitrovgrad.
  
  
  Er was echter een voordeel dat haar fret kreeg van hen, zoals ervaren door de laatste trein. Nu was hij er zeker van Hans Richter de identiteit en wist hoe hij eruit zag. Haar ego zou hebben, beschreef haar de trein geleiders.
  
  
  Het kostte me tien minuten om het vinden van een portier, maar toen ik dat deed, hij was erg behulpzaam.
  
  
  "Laat me eens kijken," zei hij in het Servo-kroatisch, " ik geloof dat een persoon zoals u beschrijft raad in Crveni Krst. Ja, ik herinner me haar nu. Ik zag net deze man voer de baai van 8 in de volgende slapen auto."
  
  
  Een moment later haar gestopt voor een dag een afgesneden 8. Haar getrokken Wilhelmina en mentaal voorbereid op iets dat zou kunnen gebeuren. Hij vertelde zelf dat Hans Richter was niet van plan om te vertrekken deze tijd, hij was niet van plan om te vertrekken van de trein in leven. Hij stapte weg van de deur voor een moment, hief zijn rechter voet, en venijnig schopte het.
  
  
  De deur naar het compartiment sloeg, volgde hem. De Luger was klaar om te vuren. Haar bleef verborgen voor de dag en een inspectie van het interieur. Het was verlaten.
  
  
  Hij snel ingevoerd en sloot de deur achter hem. Ik denk dat op de schaal van Richter nam twee of meer bezuinigingen was ongetwijfeld juist. Waarschijnlijk heeft hij gekocht van een andere coupe, in de naam van iemand door andere mensen, en hij was waarschijnlijk is er nu openlijk, planning zijn volgende zet door de verkoop van satelliet-monitor ritten, foto ' s, muziek.
  
  
  Ik keek in het rond. Er was geen bagage-of radio, maar er was een jas op het bed. Dit is mijn versie die op de schaal van Richter gebruikt om in te maken.
  
  
  Ze kon hebben gewacht voor het ego, of geprobeerd om uit te vinden waar hij en ego, de mensen zaten ondergedoken. Ik ging naar het bed en schoof de betrekking ervoor te zorgen dat hij niet had verborgen op de radio ergens. Terwijl ik werd weggestuurd op de dag, ik hoorde de klik van een pen. Hij draaide in de richting van het geluid als hij bereikte voor het herladen Luger.
  
  
  Een Topcon agent met een gebroken neus stond in de deuropening, en zijn grote metgezel, shell, was vlak achter hem.
  
  
  De man met de gebroken neus pakte zijn pistool, maar zijn ego hem gedood. Terwijl het Ego Ruka was in zijn jas, Wilhelmina lelijk gezicht was al wijzend op zijn verbaasde gezicht. Het ego hoge kameraad zelfs niet proberen.
  
  
  "Neem uw hand uit de vacht. Voorzichtig, " zei ik.
  
  
  Hij deed.
  
  
  "Nu, jullie beiden, kom binnen."
  
  
  Hij nam twee stappen terug en ging het compartiment. Hij beval de lange man naar binnen en sluit de deur achter hem. Toen hij dat deed, was ze zorgvuldig ontwapend door hen beiden.
  
  
  "Hoe heb je dat gedaan?" Gebroken Neus vroeg: "Hoe heb je rondom het huisje?"
  
  
  "Never mind," zei ik, holding ih zowel in de voorzijde van mij. "Waar Zijn Onze Mensen?"
  
  
  "Ah," the tall man grinnikte. "U ging de verkeerde kant op, mijn vriend. Hij ging niet in op die trein."
  
  
  Hij likt mij, iedereen. Haar raken met een "Luger" zijwaarts op ego hoofden en opgegroeid. Hij grimmige en viel met zijn rug tegen de muur van het compartiment.
  
  
  Vroeg ik haar."Wil je liegt weer?"
  
  
  De tall man is geschokt en verbijsterd. Een ander sprak voor hem. "Hij is aan boord," zei hij. "Maar we weten niet waar. We vertrokken van het ego aan het andere eind van de trein."
  
  
  "Dit is een één-persoons compartiment," zei ik. "Heb je twee nemen een aparte ruimte?"
  
  
  De man met de gebroken neus aarzelde, en de lange man keek hem grimmig. "Ja."
  
  
  "Wat is het nummer?"
  
  
  "Don' t tell emu!" the tall man riep luid. Haar ego schopte hem tegen zijn scheenbeen en hij schreeuwde.
  
  
  "Alles goed?" Ik vroeg haar iets anders.
  
  
  "Dit is de volgende compartiment," zei de man zacht, trekken zijn duim op de muur.
  
  
  "Dwaas!" de lange man zei door doorbijten tanden.
  
  
  "Oké, hier gaan we,' zei ik. "Naar het platform. Komen."
  
  
  De één met de gebroken neus opende de deur en liep de gang op, en het werd geduwd door een hoge dief. Er was niemand in de gang, dus de Luger niet zou laten gaan.
  
  
  "Verplaatsen" ik heb besteld, het rijden met de revolver in de lange man ' s ribben.
  
  
  Even later bereikten we de platforms tussen de auto ' s. Haar stond achter hen en houden van de Luger op hen. "Dat is goed, springen," ik bestelde.
  
  
  Ze keek me indringend aan.
  
  
  "De trein rijdt erg snel," de schutter zei.
  
  
  Niet zo snel als gawking rond dat pistool, ego haar gewaarschuwd.
  
  
  Dan, na een aarzeling, de schurk met de gebroken neus opende de deur en sprong. In de volgende instant, een lange man draaide verwoed aan mij.
  
  
  Haar aanval was een ontmoeting met een luger vat, raken Ego hard in de maag. Hij kreunde en viel zwaar op de metalen vloer aan mijn voeten, onbewuste. De Luger holstered het, gesleept Ego naar de open deur en gooide hem uit de trein.
  
  
  Haar, zag zijn slappe lichaam stoot het grind en vervolgens verdwijnen uit het zicht in het hoge gras. De emu was waarschijnlijk beter af dan wanneer hij bij bewustzijn was, maar in ieder geval niet zou hebben stahl besteden veel grafkelders op. Immers, hij probeerde op te blazen mij in kleine stukjes.
  
  
  Nu was Richter. Hij was op de trein, en ik nodig had om hem te vinden. Ik was op zoek naar het.
  
  
  
  
  Hoofdstuk Dertien
  
  
  
  Er was geen keuze. Binnenkort zal de trein te bereiken Dimitrovgrad en voer Bulgarije, en dan is mijn werk veel moeilijker geworden. Ik kon niet alleen maar zitten en leg mijn handen samen en wacht op de schaal van Richter te zien. Ik had om te zoeken in de slaapcompartimenten methodisch, kloppen alle dag. Deze tactiek zou kunnen leiden dat ik problemen met de portier, maar ik had het risico te nemen.
  
  
  Haar besloot te gaan naar de verste draad van de eerste slapende auto, degene die likt, aan de voorkant van de trein. Hij zou op zoek gaan naar haar aan het uiteinde van de trein en vervolgens zijn weg terug door beide auto ' s. Maar dit plan werd opeens helemaal niet nodig. Toen ik naar een punt ongeveer halverwege de eerste slapende auto, de deur van het compartiment geopend en Hans Richter stond in de gang, op slechts een paar meter afstand, staarde me aan alsof ik een spook was.
  
  
  "Jij!" "Stop het!" siste hij.
  
  
  Haar, merkte dat hij het dragen van een radio.
  
  
  "Ga, Richter,' waarschuwde hij haar. "Je zal niet krijgen om te reizen, foto' s, muziek van nu."
  
  
  Maar op de schaal van Richter had andere ideeën. Mompelde hij iets onder zijn adem in het duits, vervolgens draaide zich om en liep naar de hal van me weg.
  
  
  Hij was op weg naar de slapende auto die zojuist verlaten had haar, in de richting van het einde van de trein. De trein was veel te druk om te proberen een schot. In plaats daarvan gaf hij de achtervolging in.
  
  
  Even later, op de schaal van Richter werd op de rug platform van de trein. Hij ging zo ver als hij kon in die richting. Toen ik hem benaderde met een pistool, hij op mij stond te wachten. De deur sloeg dicht voor me als ik probeerde om door de opening op het platform. Hij bijna zijn evenwicht kwijt als de deur sloeg in mijn borst en arm. Op de schaal van Richter duwde haar hard. Hij stapte voorzichtig door de deuropening en keek naar de schaal van Richter verdwijnen van de trap naar het dak van de auto.
  
  
  "Geef op, op de schaal van Richter!" schreeuwde hij boven het lawaai van de trein. Maar hij verdween door de velden van de visie.
  
  
  Het leek erop dat er niets te doen, maar hem te volgen.
  
  
  Ik leunde over de rail opzoeken van de trap, en net op tijd zag Richter wijst met een kleine Belgische revolver op mijn hoofd. Hij ontslagen, hij dook terug, en gawked aan het haasten grond onder de wielen. Op de schaal van Richter vervolgens verplaatst over het dak van de auto aan de voorkant van de trein.
  
  
  Hij klom snel de ladder en klom naar de top van de auto. Richter was al aan het eind, hoppen over de restauratiewagen om de laatste te slapen auto. Hij verloor zijn evenwicht voor een moment, de landing op het dak van de volgende auto, maar op gehouden.
  
  
  Hij rende achter hem aan over het dak van de restauratiewagen. Toen bereikte hij de beide uiteinden, sprong hij de afstand tussen hem en de slapende auto zonder te stoppen en bleef rennen.
  
  
  Op de schaal van Richter draaide zich om en vuurde twee schoten op mij. Ik zag hem het doel te nemen, en bukte. Beide schoten gingen mimmo, hoewel de tweede scheurde door het dak van de auto onder mijn voeten. Haar beantwoordde het vuur met een Luger, maar als de trein verplaatst onder ons, haar ook geen doel, en de gawking onschuldige vloog mimmo over Richter ' s hoofd. Vervolgens begon hij weer te lopen.
  
  
  Op de schaal van Richter sprong een andere stoel tussen de auto ' s. Hij werd steeds beter in worden. Haar gevolgd; we rende en sprong over een paar auto ' s. Richter was het naderen van de voorkant van de trein.
  
  
  Wanneer de schaal van Richter weer springen tussen de auto, de trein gooide het stuur om, en hij viel op één van elke stam. Toen draaide hij zich om en zag dat ik naar hem, hij richtte de kleine revolver weer en vuurde twee schoten. Het stortte neer in het dak van de volgende auto, en kogels trok door het hout in de bovenbouw naast mijn hoofd en arm. Op de schaal van Richter trok de trekker van zijn revolver een derde keer, maar er gebeurde niets. Vervolgens gooide hij het pistool op me boos aan. Hij kaatste terug het dak van de auto en verdween over de rand.
  
  
  Op de schaal van Richter draaide zich om en liep weer. Ik stond op, holstered mijn luger ,en volgden hem. Toen zag ze het weefgetouw vooruit, op de berghelling, en de zwarte tunnel opening in de nen. De trein verongelukt in een tunnel, en op de schaal van Richter bank-gedrukt net op tijd als zijn rijtuig verdween in de duisternis. Haar was ook gegooid gezicht naar beneden, en dan het hare was in duisternis gehuld. Na een moment, ik zag haar opgroeien in de wereld
  
  
  aan de andere kant, ik ging weer langs de zwarte buis om de dag Brylev.
  
  
  Richter was al in de buurt komt van de motor. Ik stond op en rende achter hem aan. Haar taak is om te voorkomen dat de emu uit om terug op de trein. Hij sprong in de eerste wagen achter de motor en verder rijden. Wanneer haar vader sprong uit de trein geslingerd in een scherpe bocht in het spoor. Hij viel naar rechts en bijna gleed van het dak van de auto.
  
  
  Hij wachtte tot de rails weer rechtgetrokken. Dan de hare, bewegen in de richting van Richter. De trein slingerde weer op de ruwe weg als op de schaal van Richter benaderd de voorkant van het busje. Hij viel en liet de radio. Het gleed naar de rand van de auto ' s dak, maar op de schaal van Richter pakte het voor het kon vallen .
  
  
  Richter was nu in de voorkant van de auto. Hij keek naar de motor als het naderde tot vlakbij de korte afstand tussen ons. Hij besloot niet te springen om de motor, en in plaats daarvan ging naar de trap, die over de zijkant van de auto. Het werd hem zodra hij stapte er op.
  
  
  Ego greep haar met al zijn kracht en sleepte haar naar het dak van de auto. Hij keek me aan, in een poging om los te breken.
  
  
  "Laat me gaan!" riep hij. "Bent u ook van mening dat ik gemaakt dit alles voor niets?"
  
  
  Ego ' s woorden werden bijna weggeblazen voordat ze kon vangen wat hij zei. Maar de ego ' s ogen vertelde me alles. Hij slaagde waar iedereen had gefaald, en Hans Richter werd gevangen in het einde. In een paar korte dagen, haar stahl ego was de vijand.
  
  
  Hij sloeg hem in de ego vierkant gezicht en brak de emu ' s neus.
  
  
  Op de schaal van Richter viel op het dak van een rijdende auto. Het landschap gleed onder ons in een razend tempo. Ik pakte hem weer, maar hij schopte en sloeg mijn benen onder mij, en ik viel naast hem en rolde tot over de rand van het dak.
  
  
  Hij keek naar beneden in het struikgewas van de aarde onder mij, het vastgrijpen van de rand van het dak met zijn handen en voeten. Als hij langzaam op, liep weg van het einde, op de schaal van Richter weer terug op zijn voeten. Toen draaide ik me om, hij schopte me in de borst.
  
  
  Ze ontweek de klap, en op de schaal van Richter verloor zijn evenwicht weer en viel op zijn knieën. We hebben allebei moeite om onze voeten samen, maar deze keer had ik het voordeel. Haar ego sloeg hem in zijn maag en hij meer dan verdubbeld. Dan is het moeilijk te raken zijn ego meer hoofden en herhaal de kick. Hij strompelt terug en viel bijna weer.
  
  
  Het was nu tussen de Richter en de voorste rand van het dak van de auto ' s. Met een laatste wanhopige poging, hij maakte een radio op mijn hoofd. Dit keer zag ik hem komen, en ik stapte terug op de schaal van Richter heeft mij benaderd. Het ego aanval impuls droeg de mimmo ego van mij aan het einde van de auto en over het. Als hij voorbij, hij pakte de walkie-talkie en griste het uit zijn handen. Op de schaal van Richter zakte in de open ruimte tussen de auto en de motor.
  
  
  Ik had geen kans om hem te redden. Hij rolde bijna over toen hij pakte de radio. Op een ander punt, op de schaal van Richter viel tussen de auto en de motor, en druk dan op de dwarsliggers hieronder. Voor Dolly seconden, de auto ' s uitgerold over de ego-verfrommelde figuur.
  
  
  Het was geen prettig gezicht. Op de schaal van Richter had niet eens tijd om te schreeuwen. Het lichaam is verdwenen onder een rijdende auto. Toen ik achterom keek, zag ik haar been afgerukt, en een ander deel van haar lichaam dat niet kon worden geïdentificeerd was gevallen uit de weg. De Belgrado slager was gehackt tot de dood.
  
  
  De trein was vertragen. We waren duidelijk het naderen van Dimitrovgrad, en hij kon het niet hebben gekregen op de trein toen het aankwam. Haar, ging naar beneden met de ladder die op de schaal van Richter had geprobeerd het gebruik van eerder, en toen de trein nog langzamer, haar, sprong naar het ruisen grond.
  
  
  Ik heb geprobeerd om mijn benen onder me, maar ik kon het niet. Ze rolde over twee keer, schrapen vlees en scheuren doek als ze gerold. Dan, wonder boven wonder, hij werd op zijn rug op de voet van een kleine waterkant en zag de trein observation deck terugwijkende langs de sporen.
  
  
  Ik voelde voor haar gebroken botten, maar konden hen niet vinden. De radio had verloren, maar het was vijftien meter afstand. In de late middag zon, opende hij het ego van achter en keek naar binnen. Stemmen, als ik tot de conclusie gekomen, heeft een ingebouwde radio, zodat het leek alsof een deel van het vouwen van papier-een satelliet-controle apparaat.
  
  
  Hij sloot het en schudde zijn hoofd. Mijn linker hand en cue stok branden waar ze waren ingesmeerd met grind langs het pad. Hij veegde zijn gezicht met een zakdoek en keek naar het spoor in de richting van waar de schaal van Richter was gevallen van de trein. Er was een goede mijl of zo en ze kon niets zien.
  
  
  Ongeveer dertig meter verderop was er een lijn van parallelle tracks, en een langzame trein langs kwam ze. Hij vuurde het projectiel in de richting van het net, in de richting van de Yelin Pass. Ergens vooruit, deze trein zal overschakelen naar de main-track.
  
  
  Het was een groot succes voor mij,
  
  
  omdat het sleept me in het hele gebied in een haast en op een manier dat ik kan voorkomen dat de autoriteiten. Zijn snel overgestapt op andere paden. Een moment later, de trein was het verplaatsen van mimmo van mij, geleidelijk verhogen van de trage snelheid. Hij wachtte tot de laatste auto te komen, bijna allemaal rond een enkele tweede-klasse auto ' s, en vervolgens begon te rennen, zo snel als hij kon. Ik pakte de reling van de stappen op de rug platform en hield op, en de trein trok mijn benen onder me uit. Een moment later stond hij weer op het platform met een Hans Richter radio in zijn hand, kijkt het landschap rond Dimitrovgrad glijden weg in de verte.
  
  
  In minder dan vijf minuten, de trein passeerde de plek waar de Slager ontmoet een geschikte dood. Hij zag wat leek op een stapel oude kleren liggen tussen de tracks, maar de stukken waren niet geïdentificeerd als een persoon. De rest van Richter lag ergens aan de andere kant van de sporen. Haar ogen staarde peinzend naar de stapel voor een lange tijd, en dan is ze verdwenen uit het zicht.
  
  
  Ursula wordt geïrriteerd dat op de schaal van Richter was niet gebracht naar Bonn voor de proef. Maar aan het einde van het ego van een lelijke carrière, was er een soort van justitie-een soort wrede afrekening.
  
  
  Ursula en ik zal de nacht doorbrengen in een kleine kamer in Crveni Krst. Haar, het aanraken van haar lichaam, en we alleen nagedacht over de warme momenten samen.
  
  
  We kregen het recht om dat te doen.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  De Moord Ploeg
  
  
  Het eerste hoofdstuk
  
  
  Toen ging de telefoon in het grijs uur voor zonsopgang, ik wist dat er slechts één persoon aan de andere kant van de lijn - Hawk, mijn baas bij AX.
  
  
  De telefoon op het nachtkastje ligt aan de andere kant van het bed, dus ik moest kruipen Maria von Elzen, die lag te slapen naast mij, om het te verkrijgen. Maria keerde in haar slaap, het trekken van een been iets op zodat haar transparante roze nachthemd steeg boven haar dijen als de telefoon pakte haar op.
  
  
  "Je moet hier onmiddellijk," Hawk zei, zodra hij herkende mijn stem. Ego ' s woorden waren scherp en vasthoudend. "We werken aan een nieuwe deal. Klaar om te vertrekken in dertig minuten."
  
  
  "In dertig minuten?" Vroeg ik haar. "Hoe? Je lijkt te vergeten waar ik ben.
  
  
  Haar was op Whisky Cay, een klein eiland voor de kust van de Bahama ' s, dat Hawke zelf heeft mij gezonden om te bezoeken. Ik nodig voor het regelen van een boot om me op te halen en nemen Odin rond de grote eilanden, zodat hij kon de vangst van een vliegtuig terug naar de verenigde Staten.
  
  
  Hawke kon niet wachten om te horen van mijn reuma. "Klaar om te vertrekken in dertig minuten," herhaalde hij icily. "De heer James zorgt voor uw vervoer."
  
  
  Haar zwijgend knikte. James " is de code-naam van de President van de Verenigde Staten van Amerika.
  
  
  "Oké," Hawk zei, alsof hij me zag knikken. "Een boot zal halen u op van de belangrijkste op Whisky Cay Rivne in zevenentwintig minuten." Hij hing op. Toen ik opgehangen, ik zag dat Maria had haar ogen open en keek naar mij.
  
  
  "Het was mijn kantoor in New York,' zei haar man. "Ik ben bang dat ik nodig heb om terug te gaan. Het bedrijf stuurt de boot.
  
  
  Maria dacht dat het was een miljonair genaamd Tony Dawes, de cover was ze met behulp van mijn huidige opdracht bij AX. Zelfs als ze had gehoord van mijn gesprek met Hawk, Nah zou hebben nog steeds geen reden om te twijfelen aan mijn cover.
  
  
  Maar ze grimaced, haar rijpe rode lippen exploderen. "Heb je nodig om terug te gaan vandaag?"
  
  
  "Ja, ik ben bang van wel,' zei ik vrolijk, het opstaan uit bed. "En niet alleen vandaag, maar ook openlijk nu. Ik heb net genoeg tijd om aan te kleden voordat de boot komt hier.
  
  
  Maar voordat ik kon opstaan uit de prullenbak, Maria stak haar hand op en speels trok aan mijn arm, trok me naar haar toe.
  
  
  "Je hoeft niet in zo' n haast," zei ze hoarsely.
  
  
  Er was geen twijfel over bestaan, Maria von Els was een prachtig dier, met een lange benen, slanke blonde met een perfect gevormd gouden lichaam en volle, soepele borsten, de roze tips van die rustte op het lijfje van haar doorzichtige jurk. Ze was op zoek naar mijn lichaam, en ze kon zien wat de aanblik van haar aan het doen was voor mij. Ze gleed van het bed op haar rug, tilt haar heupen licht, om mij haar zijdezacht lichaam als een glas van de liefde te wachten om te worden gevuld.
  
  
  Met alle wilskracht die hij kon opbrengen, fluisterde hij tegen haar,"zal Er een andere keer." Hij geborsteld zijn lippen op haar wang en liep naar de douche.
  
  
  Hij kon niet klagen dat de afgelopen vijf dagen op Whisky Cay was niet erg prettig. Het eiland was een speeltuin voor de zeer rijken. Er was luxe overal waar we keken - schoon, gewassen zee jachten voor anker in azuurblauwe wateren; hectare duur aangelegde gazons met een waaier van felle vurige bloemen tot aan de zee; clusters van luxe villa ' s in felle kleuren geschilderd alsof ze getekend zijn met kinderen kleurpotloden, torent hoog boven de Atlantische Oceaan. Ik heb genoten van alles, met inbegrip van Maria von Els, voor de laatste vijf dagen.
  
  
  Maar mijn bezoek aan de Whisky Cay was toch teleurstellend; het was daar op zakenreis en was niet dichter bij de oplossing van mijn probleem dan op de dag Hawke eerste ingelicht mij op AX-hoofdkwartier in Washington.
  
  
  Hawke opende het gesprek met een ongewone monoloog over de gevaren van deze bijzondere missie, de ongelooflijke kansen en het belang van succes.
  
  
  Ik keek naar hem uit de hoek van mijn oog, benieuwd wat nieuw was. Hij verwachtte te zien, de lijnen rond de ego-dunne lippen veranderen in een glimlach. Het was niet vaak dat Hawke, een gereserveerde Nieuwe Englander, probeerde te maken van grappen. Maar ik zag dat die rimpels rond de rta ' s ego en doordringende ogen werd alleen maar erger, en ik wist dat hij serieus was.
  
  
  Hij schuifelde de papieren op zijn bureau en fronste. "We hebben net te horen-dit is natuurlijk top secret - die zes uur geleden de Prime Minister van Engeland werd bedreigd met de dood van de ego van een oude vriend, een lid van het Parlement. De twee mannen waren in het Prime Minister ' s country house als de andere plotseling haalde een geweer, wees de eerste Minister, en dan, heel onverklaarbaar, en richt het geweer op zich en blies op zijn hersenen uit. Niemand was er op tijd, dus we geven het publiek een nep verhaal. Maar de echte gevolgen van het ongeval zijn verschrikkelijk ."
  
  
  Hij knikte naar haar. Het was vreemder dan ze hadden verwacht, en zelfs na Hawke ' s openingstoespraak.
  
  
  "De officiële Britse versie beschrijft het als een ongeluk," Hawke voortgezet. "Misfire bij een ander was de controle op het geweer. Natuurlijk zal het niet
  
  
  
  
  Hij zei dat bij de eerste de wapens waren gericht tegen de Minister-president."
  
  
  "Ga je te leen mij aan de Britten om te helpen met het onderzoek?"
  
  
  Hawk schudde zijn hoofd. "De problemen likt aan het huis. Soortgelijke gevallen werden gemeld in China, Frankrijk, Japan en Duitsland. In ieder geval, het potentieel moordenaar had de macht om te doden van zijn slachtoffer, maar in plaats daarvan werd gedood.
  
  
  "Je kunt je voorstellen de impact van deze rapporten was op de president. Hij kan gemakkelijk worden de volgende doelwit. En hij is niet van plan om te wachten voor een lid van deze moord team om het te maken naar het Witte Huis, zelfs als de killer eindigt doden alleen zichzelf. Het is onze taak deze tijd is om te zoeken en vernietigen - preventieve maatregelen ."
  
  
  "Wij hebben geen enkele leidt?"
  
  
  "Niet veel," Hawk toegelaten. Hij stak om zijn goedkope sigaren en gepofte in stilte voor een paar minuten. "Ik heb alle bestanden van de onderzoeken van diverse bijzondere diensten, elk met hun eigen landen, evenals Interpol. Wilt u weten wat zij vinden? "
  
  
  Hij merkte de feiten op zijn vingers. "Het eerste van alle, alle doden moordenaars waren voltooid. Ten tweede, iedereen was geobsedeerd met hun overtollige gewicht en veel tijd besteed aan het proberen om zich te ontdoen van het. Drie-drie, rondom hen waren in de buurt met de Von Elzen zusters."
  
  
  Hij trok een wenkbrauw op haar. "Geweldig. Ik ben op zoek naar dikke mannen op een dieet die houdt van mooie meisjes. Bent u niet precies waardoor het gemakkelijk is."
  
  
  "Weet ik," Hawke ' zei. "Het spijt me." Uit de manier waarop hij het zei, dat het leek alsof ze bijna toevertrouwd aan de emu. Maar toen werd hij beslist zakelijk weer.
  
  
  "We beginnen met de von Elzen zusters, dat is, met u. Dit is de web-gebaseerde real-aanwijzing die we kregen ."
  
  
  De von Elzen meisjes waren een beetje vreemd zichzelf. Maria, Helga en Elsa zijn identiek blonde drieling, bekend om elke krantenlezer of TV-kijker. Ze waren in hun twintiger jaren, en ze waren prachtig. Ze kwam naar de Verenigde Staten via Duitsland na het uitbreken van de tweede Wereldoorlog met hun moeder Ursula. Ze zijn gespecialiseerd in millionaire echtgenoten en geliefden die gemaakt ih rijke geschenken in de vorm van huizen verspreid over een buitenzwembad, jachten, juwelen, en zelfs privé-jets.
  
  
  Op de tweede gedachte, besloot ik dat te dicht bij de achtergrond van Alders was waarschijnlijk een van de meest aangename manieren die ik ooit had gekregen van haar begon op een missie.
  
  
  Het was gemakkelijk voor de BIJL om mij te voorzien van een cover story - Tony Dawes, een rijke zakenman die had geërfd van een bloeiende export-import bedrijf, met het hoofdkantoor in New York. Snel, terwijl de Havik was het trekken van de juiste snaren backstage, ik werd uitgenodigd voor verschillende partijen, zoals de Von Elzen meisjes. Zodra haar broers en zussen haar ontmoette, was het heel eenvoudig, met royale geeft cadeaus en aandacht, om een deel van de ih sociale netwerk.
  
  
  Maria was de eerste von Elzen ik "verkend". Ik nam haar mee naar Whiskey Cay, waar we gedurende vijf gelukkige dagen in luxe. Maar door de ochtend Hawke besteld mij terug naar de Verenigde Staten, hij had geen andere leidt.
  
  
  Twee
  
  
  Minder dan twintig minuten later, na het Hawke ' s roepen naar haar, hij is op weg naar de main wharf op Whisky Cay. Maria von Elzen kwam met mij, klampt zich vast aan mijn arm. Een boot aan het wachten was er, een veertig-voet cruiser, de meeste van de bloemen peeling en roesten, twee diesel motoren stationair draaien. Er waren vier mensen aan dek.
  
  
  Een van de mannen, het dragen van een vaag baseball cap, schreeuwde, " We zijn klaar om te duwen, Dawes."
  
  
  "Met u," zei ik. Ik draaide me om afscheid te nemen van Maria, en ze gaf me een lange, veeleisende kus.
  
  
  "Vergeet niet, Dumplink, "zei ze - al het von Elzen zusters noemden hun mannen 'Dumplink' - " weg te blijven van deze zusters van mij, of ik zal kras hun ogen uit."
  
  
  "Mijn of goed?" vroeg hij haar.
  
  
  "Alle ogen," zei ze.
  
  
  Ze gaf me een snelle kus, en ik sprong op het dek van de boot. De man in de vervaagde baseball cap rende meteen weg. Als de kruiser de krachtige twin-diesels tot leven kwam, zag hij de tweede boot denderen in de richting van het station. Hij plots draaide zich om en liep naar mijn cruiser, wat snel werd het naderen van de open zee, zijn neus snijden door het water, de neus van het maken van een haan de staart om de spray. Snel, Maria von Els, die nog steeds staat aan het eind van de haven van bar, gekrompen tot de grootte van een pop, en dan helemaal verdwenen. Een paar minuten later, het eiland zelf is verdwenen uit het zicht.
  
  
  Plotseling realiseerde ik me dat een andere boot werd ons volgen. Een bekend chill liepen over mijn rug. Iemand had een ernstige fout gemaakt - zou het hem?
  
  
  Hij probeerde het uit te zoeken, en snel. De andere boot was een vijandelijk schip te proberen om mij te bereiken, of het niet op de boot waarmee het kiezen zelf, en de andere boot was het een Havik had gestuurd Whiskey Cay. Voordat ik een kans had om te werken aan het verder, de man in de baseball cap vertelde me wat ik moest weten.
  
  
  "Alstublieft, doe geen domme dingen, Dawes," zei hij. Hij gooide een stuk canvas terug op de stapel en pakte de sawn-off shotgun, dat lag er onder. Het was gericht op mijn borst.
  
  
  Tenminste hij wist niet mijn echte naam. Maar haar nog niet kon verklaren hoe hij wist dat ik op hem te wachten om uit de haven van bar in Whisky Cay.
  
  
  
  
  
  T. Ofwel iemand te luisteren in Hawke ' s oproep, of Maria von Els gaf me weg.
  
  
  Er was een schreeuw van de man aan het stuur van de boot en de boot draaide naar rechts met een plotselinge steek die bijna klopte ons alle uit onze voeten. Toen zagen we wat er aan de hand was - een onheilspellende zilveren object piercing het water bijna openlijk boven onze bogen. De boot die werd achter ons afgevuurd door een torpedo, maar de raket ons gemist en vloog naar de zee.
  
  
  Maar in dat korte moment, wanneer alle hens aan boord van de kruiser verloren hun evenwicht, gaf me de kans die ik nodig had om de stekker uit het Wilhelmina, mijn gemodificeerde drie-inch-vat de Slee. Terwijl ik met Maria naar Whiskey Cay, ik verborg haar ego in een geheim compartiment in mijn bagage. Maar voor het verlaten van onze kamer, op de ochtend toen Maria was in de andere kamer, Ego had een vooruitziende blik en duw haar in het kruis holster die haar droeg in zijn broek, zodat hij kon bereiken voor het pistool en knoop zijn gulp.
  
  
  Terwijl de man met de shotgun was nog steeds liggend op de reling, hij hurkte, uitgepakt, en haalde de luger . Ik zag de verbazing op de man ego wanneer de Luger dook mijn vliegen. Hij schreeuwde en zwaaide de loop van het geweer omhoog, met zijn vinger aanscherping op de trekker. We ontslagen tegelijk. Wilhelmina is 9 millimeter gapen sloot de kloof tussen ons en een halve seconde sneller. Gawking nam het gezicht van de man uit en gooide zijn ego over de reling in zee, en de shotgun blast raakte het schot achter me.
  
  
  Hij bewoog snel, grijpen het leven jasje met een hand en trekken de Luger terug in zijn holster met de andere. Dan haar, sprong over de reling in zee. Ik vermoedde dat de mannen in mijn tweede boot waren signalering mij om te proberen om eruit te komen van de boten wanneer zij ontslagen van de torpedo, en dat ze naar me kijkt door een verrekijker.
  
  
  Ondanks de hitte van de dag, wanneer zij geraakt en ging onder, het water was erg koud. Nog steeds vat op het leven van gillette in zijn hand, hij sprong op bijna onmiddellijk en zwom van de co cruiser voor de tweede boot, die was nu haasten zich naar me toe. Over haar schouder zag hij de cruiser beginnen te draaien in de achtervolging.
  
  
  De kruiser was nog steeds in het midden-vlucht, wanneer de naderende cutter ontslagen andere torpedo. Een marine-raket zoefde langs me heen, op slechts vijf meter afstand, en dit keer raakte de cruiser midscheeps. Er was een helse explosie, en ik werd getroffen door de sterke schokgolven die zich via het water, net als een elektrische stroom die door een onbeklede draad. De cruiser brak uit elkaar, het verzenden van een enorme geiser van water, vuil en draad.
  
  
  Een paar seconden later is het nastreven van de boot getrokken aan de zijkant, en help handen tilden me aan boord. Eenmaal op het dek, zag hij dat deze boot was het een exacte replica van de kruiser die had net zijn vernietigd; zelfs met de schillen en roest verf en het aantal mensen aan boord. Maar deze keer, een van de mannen bleek een briefkaart met het zegel van de Verenigde Staten en de handtekening van de president.
  
  
  "We verontschuldigen ons voor het ongemak," zei de man kort. "We misten de dock op Whisky Cay. Iemand die een kleine omweg op onze generatoren tot vertraging in ons. Toen we zagen dat de andere boot verlaten met u, we raden wat er was gebeurd."
  
  
  "Dank u," ik glimlachte. "Heb je goed hersteld."
  
  
  Hij wilde niet toegeven dat hij een echte professional. In plaats daarvan, zei hij: "U zou willen veranderen in een wat droge kleren voor we onze bestemming bereiken. U vindt wat kleren in de cabine hieronder.
  
  
  Ik ging naar beneden en veranderde in de frisse jeans, een sport shirt, schoenen en sokken. Het was niet precies zweedse Saville Row, maar het was schoon en droog. Mijn redders niet vroeg me vragen of bieden mij alle informatie. Het was waarschijnlijk de CIA, maar ik had nog steeds geen idee hoe ze van plan zijn om me terug naar het vasteland op de snelheid Hawk in gedachten had.
  
  
  Toen ging ik weer naar boven, dezelfde persoon die gesproken had me eerder verteld me dat moeten we bereiken de transfer punt in ongeveer zes minuten.
  
  
  Ik knikte, maar ik begreep het nog steeds niet waar hij het over had. We waren uit het zicht van de Whisky Cay voor een tijdje, en van wat ik wist van dat deel van de Atlantische Oceaan, er was geen land voor mijl naar het westen met uitzondering van de Verenigde Staten. Alles wat ik kon zien waren op de berg golven van de blauwe jurk aan alle kanten. .
  
  
  Vijf minuten en vijftig seconden later waren we in het zicht van een us Navy vliegdekschip, en de man op het dek met mij zei: "Stem en we zijn hier op de knop."
  
  
  Een dozijn vliegtuigen met gevouwen vleugels zat op de drager als donkere vogels rusten, voordat hij vlucht. Een aantal van de leden van de bemanning liet het touw ladder als onze boot naderde de kust. Hij schudde de hand van zijn redders, dan ging de trap op. De cruiser weg getrokken en was bijna uit het zicht in de kolkende zee voor het bereiken van het dek.
  
  
  De kapitein van het schip ontmoet me op de top van de helling, groette haar terug, en snel trok me in de richting van de jet-vliegtuig, dat was het wachten op de stuurhut. De A-4 Skyhawk-motoren zijn reeds geïnstalleerd
  
  
  
  
  ingeschakeld, probeert te krijgen in de lucht. Hij schudde handen met de piloot, een jonge roodharige man, op zijn vlucht kleding, en ging in de achterste cockpit. De piloot gaf me een thumbs-up en we vliegen vanaf het dek van de vervoerder in de lucht in een razend tempo. Wanneer de President van de Verenigde Staten was uw personal travel agent, accommodatie werd strikt de eerste klasse...
  
  
  Drie
  
  
  De vlucht terug naar de verenigde Staten was snel en zonder problemen verlopen. Onze bestemming was JFK Airport, new york in New York City, en we landden er, op een speciaal geprepareerde baan. Na de zon en de heldere hemel op Whisky Cay, ik was niet voorbereid op de koude, harde januari koud van New York.
  
  
  Hawk was wachten op het einde van de baan in een lange, donkere limousine. Zodra verhuisde hij van het vliegtuig, de auto, de roodharige pilot zwaaide met zijn hand, draaide het vliegtuig rond en vertrokken naar het vliegdekschip. Er waren twee mannen in de voorkant van de limo - de chauffeur en ik raadt het al, de andere AX-agent. Ik waarschijnlijk wisten dat we zouden gaan staan voor een grote crisis, sinds Hawke bijna nooit onthult de identiteit van de ene agent naar de andere. Hawk tikte op het glas partitie die ons afgescheiden van de mannen aan de voorkant, en de limo reed door de luchthaven.
  
  
  "Nou, N3," Hawk zei, uit het raam te kijken, " ik denk dat je geen nieuwe informatie te melden."
  
  
  "Ik ben bang van niet, meneer," zei ik, maar ik zei tegen em over de back-up cruiser op Whisky Cay en mijn redding. Hij voegde eraan toe: "natuurlijk, het is onmogelijk om te bewijzen hoe ze kregen de informatie. Maria von Elzen en niet kan deelnemen aan alle."
  
  
  "Hmm," alleen Hawk zei.
  
  
  We reden in stilte voor een paar seconden voordat Hawk draaide zich om en zei sullenly, " het hoofd van De russische Communistische Partij moet worden hier in New York in een paar minuten. Hij ontmoet een aantal van onze mensen op een geheime vergadering van de VN alvorens terug te vliegen morgen. We kregen de verantwoordelijkheid van het houden van ego veilig terwijl hij hier was. Dat is de reden waarom ze nodig u zo dringend.
  
  
  Het was mijn beurt om te mompelen, " Hmm."
  
  
  De limo was vertraagd en nu gestopt bij een van de landingsbanen van de luchthaven, waar een grote menigte van mensen en auto ' s stond te wachten voor het ego. Hawk leunde naar voren en wees op de gigantische turbojet motor afdalen van de loden hemel. "Onze bezoeker, net op tijd," zei hij, een blik op de zak horloge droeg hij aan een ketting hing over Gillette.
  
  
  Zodra de russisch vliegtuig gestopt op de start-en landingsbaan van de luchthaven personeel snel rolde van de trappen omhoog naar de voorkant van de cabine, en de Sovjet-partij voorzitter stapte uit. Een aantal andere russische ambtenaren werden naar hem te kijken en rond het grote vliegtuig, en toen ze de trap bereikten, de groep werd onmiddellijk omringd door politie en veiligheidspersoneel - de russische en de Amerikaanse - en begeleid naar een wachtrij rond de auto ' s. Wanneer de processie, geleid door een groep van New York motorrijders begonnen, onze limousine was recht achter de auto van de Sovjet-minister. Al snel waren we het betreden van de poorten van de Verenigde Naties, een lange, statige lijn van vlaggen wapperen snel in de ijzige wind.
  
  
  Eenmaal binnen in het gebouw, de hele groep was al snel verhuisd naar één van de privé-veiligheidsraad kamers. Het was een grote, vensterloze kamer met tribune, zoals een amfitheater voor de toeschouwers, met een podium in het centrum waar de Sovjet-voorzitter en ego van de partij, evenals de Verenigde Staten veiligheidsadviseur en ego medewerkers, hun zitplaatsen. Zij en Hawk, een andere AX-agent, zijn gezien zittend op de voorste rij naast de russische veiligheid politie escorteerde de Sovjet-leider van Moskou. Achter ons werden stad, staat en federale agenten van de de wetshandhaving. De vergadering was natuurlijk gesloten voor het publiek.
  
  
  De twee mannen medegedeeld door middel van een tolk, die fluisterde van de ene naar de andere, zodat niets gezegd kan worden gehoord waar we zaten. Het was als het kijken naar een pantomime toon en raden wat de acteurs zeiden door hun gebaren.
  
  
  In eerste instantie leek het erop dat de beide mannen waren boos en achterdochtig. Er was veel fronsende, fronsend, en vuist-bonzen. Binnenkort, de woede wendde zich tot verbijstering, en toen hij zag dat de twee mannen hadden meer vriendelijk. Natuurlijk, ze waren beginnen te realiseren dat noch kant zat achter de bizarre incidenten.
  
  
  Kort daarna is de vergadering kwam een einde aan, en de Voorzitter van de Sovjet-Unie en de AMERIKAANSE veiligheidsadviseur stond te schudden van handen.
  
  
  Dan is een lid van de partij van de Sovjet-premier - die later bekend werd dat hij de russische ambassadeur-een beweging aan de voorzitter van de Communisten. Hij werd met een granaat in zijn zak. De man unhooked de granaat en gooide het op het pluche tapijt rechtstreeks op de voeten van de russische leider.
  
  
  In de split second van ijzige terreur die volgden, onze stem ging verloren in de kamer. Het werd gezien in de pure horror van de Sovjet-unie een minister van de mens zoals hij staarde hulpeloos neer op de dodelijke geactiveerd granaat liggend op de tenen van zijn ego laarzen.
  
  
  
  
  
  Instinctief trok ik mijn Luger van Wilhelmina ' s holster, maar Hawk pakte mijn arm. Op de dell zelf, want het was sneller dan mij om te zien dat er was niets dat ik kon doen. Gawking alleen ontploft de granaat sneller. De russische leider niet eens tijd om verder te gaan.
  
  
  Op het moment dat iedereen in de kamer was verlamd, de russische ambassadeur - de man die liet de losse granaat-draaide op de explosieven. Er was een gedempte explosie; de dodelijke macht van de granaat werd onderdrukt door het lichaam. Ego lichaam verbrijzeld, doel, losgerukt van de romp.
  
  
  De effecten van de explosie geschokt door de voorzitter van de Raad en overige aanwezigen op het podium, maar anders waren ze ongedeerd. Hawk en ik onmiddellijk verplaatst de russische en Amerikaanse delegaties rond de kamer om een limousine te wachten. Regelingen werden in allerijl gemaakt voor de AMERIKAANSE veiligheidsadviseur en zijn personeel om terug te keren naar Washington, terwijl de russische kant ging naar de Sovjet-ambassade en bleef daar tot het vertrek naar Moskou.
  
  
  Ondertussen, politie, ambulances en N. Y. P. D. genie met een contingent van krant verslaggevers en fotografen begonnen te arriveren bij de VN. De privé-veiligheidsraad kamer werd geblokkeerd door de VN-politie, maar Hawke en ik mocht weer binnen, waar de resten van de russische ambassadeur werden geladen op een brancard, afgedekt met dekzeilen. Al, russisch veiligheid politie en AMERIKAANSE agenten zijn voorbereiding voor het bijhouden van de ambassadeur van de recente bewegingen.
  
  
  Een oproep is gedaan om het Witte Huis en de president was op de hoogte van deze door Della Street. Voordat dit gesprek is beëindigd, Hawk werd genoemd naar de telefoon te spreken met de voorzitter. Toen hij terugkwam, de AX chief ' s gezicht was grijs.
  
  
  "Het was bijna een ramp," zei hij, met zijn hoofd te schudden. "De President heeft mij medegedeeld, dat krijgen we een volledig verslag van de Sovjet ambassadeur bij de bewegingen van zodra het onderzoek blijkt dat er niets. Maar we weten al één ding."
  
  
  "Wat is het?"
  
  
  "Slechts twee nachten geleden," Hawke zei:"de Sovjet-ambassadeur te gast was op een feestje georganiseerd door Helga von Els en haar moeder bij Helga' s Park Avenue appartement."
  
  
  "Weet je het zeker?" vroeg ze verbaasd.
  
  
  Hawk knikte naar een andere AX-agent, die met ons mee in de limo dan Kennedy, ny. "Agent Z1 was op een feestje. Sinds haar, wetende dat het onmogelijk was om bij te houden van alle von Elzen vrouwen op dezelfde tijd, werd gebruikt door ego in deze dell. Ik wil u twee om samen te komen, zodat hij kan u vertellen de details van die nacht. Na dat, ik wil dat je om te werken aan Helga von Elzen. & ..
  
  
  "Yes, sir?" Vroeg ik haar.
  
  
  "Ik ben er zeker van dat ik het niet nodig om u eraan te herinneren van de urgentie van uw missie. Er moet een verbinding tussen dit bedrijf en Von Alders. Vind hem niet uit wat het kost."
  
  
  Vier
  
  
  Hawk ging alleen naar AX ' s kantoor in New York, het verlaten van Z1 en me te praten samen. Na het grootste deel van de dag op een vliegtuig naar beneden Whisky Cay en in een auto rijden van JFK, new york, heb ik eindelijk het gevoel dat ik nodig had om te trainen in de fitnessruimte. Ze werd uitgenodigd door de Z1 naar een sportclub te spelen handbal terwijl we aan het praten waren.
  
  
  Geen van ons wist dat de anderen ' echte namen. De Z1 zelf was ongeveer van mijn leeftijd, een paar centimeter korter is en een paar kilo zwaarder, met stro-gekleurd haar en een blanke huid. Zodra we veranderd in onze sportkleding en het spel is begonnen, hij zag dat hij een waardige tegenstander van het handbal. Op de hof, hij was onhandig, platte voeten, maar hij raakte de bal met dodelijke kracht, zodat hij stuiterde als een gapen met een ricochet, en maakte me verplaatsen.
  
  
  "Twee nachten laatste nacht was een echt feest," begon hij, en werd gevangen door de zwakke zuidelijke accent in zijn ego stem, een soort van half-zuidelijk accent. "Deze von Alders zeker weet hoe om te vermaken. Er waren een paar acteurs, een russische ambassadeur, twee Britse schrijvers, deze pop kunstenaar die schildert alleen maar foto ' s met sport riemen, en een dozijn andere mensen die ze nog nooit ontmoet."
  
  
  "Heeft er iemand om hen heen vinden de ambassadeur bijzonder aangenaam?" vroeg hij haar terwijl hij de bal, en met een succesvolle kick, hij reed met zijn ego hard in het midden van Z1, waardoor het onmogelijk was voor hem om terug te keren op de schop.
  
  
  "Ugh!" mompelde hij, overeind met een poging, Ego ' s gezicht bedekt met druppels bloed. Vervolgens reageert op mijn kurkentrekker, zei hij: "Het leek mij dat alle gasten waren zeer vriendelijk met elkaar. Het was alsof ze alle leden van een aantal exclusieve club. Als je weet wat haar over?"
  
  
  Hij knikte naar haar. "Maar waren Helga of haar moeder, Ursula, nooit alleen met de ambassadeur voor elke lengte van de tijd, in de avond?" vroeg ze, racen en tot vaststelling van de landing. Ik wist niet welke informatie ik verwacht hem aan mij te geven, maar geen idee of de verbinding tussen de dode ambassadeur en dit of dat von Elzen po zou kunnen helpen.
  
  
  "Nee," Z1 antwoordde, doet zijn deel van het runnen van. "In feite, de russische bracht het grootste deel van de tijd aan het praten aan deze kunstenaar en uiteindelijk eindigde de avond door het kopen van twee schoenen die de man bracht met hem..
  
  
  
  
  
  
  Ik had een wild idee. "Wat zou u denken als een ARTS vroeg haar om het uitvoeren van een autopsie op de hersenen van een dode russisch?"
  
  
  "Een autopsie?" Z1 riep uit, draait zich om en kijkt naar mij. "Wat kunnen de hersenen ego onderzoek bewijzen?"
  
  
  "Ik ben net te denken," zei ik. "Ik kan het niet uit mijn hoofd hoe vreemd de hele situatie is. Niet alleen wat er vandaag gebeurd is, maar alle eerdere moorden of zelfmoorden, zou ik zeggen. Deze mensen vormden de vreemdste team van huurmoordenaars die ik ooit heb gezien. Misschien zijn ze eerst gevraagd of u het geneesmiddel dat wordt gebruikt of gehypnotiseerd, of gehersenspoeld. Iemand had te maken ih gedragen dus even irrationeel. Er moet een verklaring. Misschien is de autopsie zal een aantal antwoorden, helpen ons begrijpen van de redenen voor dit geval."
  
  
  "Ik denk dat het de moeite waard een keer te proberen." Z1 haalde zijn schouders op.
  
  
  "Hawk wil haar bewogen met Helga onmiddellijk," de emu haar verteld. "Zodra we het einde van het spel, ik noem haar hier en probeer het opzetten van een date voor vanavond. Ik denk dat je beter vertellen Hawke op het hoofdkantoor." Zorg ervoor dat te vertellen em die ik wil uitvoeren van een autopsie op het russisch."
  
  
  "Natuurlijk," zei hij, het missen van de kans en het verlies van de game voor mij.
  
  
  Na het douchen en aankleden, we gingen naar de bar en had een paar gekoelde martini ' s, en Helge von Els riep haar uit de telefooncel.
  
  
  "Dumpling!" ze gilde van genot zodra ze mijn stem gehoord. "Je bent terug. Mijn stomme zusje laten gaan. Zie je vanavond?"
  
  
  "Precies wat ik bedoelde," zei haar vader tegen. "I' ll pick you up rond een uur of acht."
  
  
  Wanneer haar oproep beëindigd, Agent Z1 en ik brak. Ik ging naar het luxe appartement in Sutton Place, dat ik gehuurd had voor mij - of liever gezegd, voor Tony Dawes .
  
  
  Een van de voordelen van het werken undercover voor de AX was dat de organisatie spaarde kosten noch moeite in het creëren van een betrouwbaar vermomming voor de agenten. Tony Dawes hotel kamers waren een goed voorbeeld van. Het was een elegante, stijlvolle bachelor pad met alle verleiding parafernalia dat zulk een man zou kunnen zorgen voor zichzelf. Geluidsisolatie van buiten, hoog genoeg te bieden uitzicht op de stad en privacy, en is uitgerust met de nieuwste elektronische apparatuur van de binnenverlichting aan quadrafonische geluid. Mijn enige verzoeken waren een kleine fitnessruimte en een sauna. Ik bracht de rest van de dag op een bokszak en ongelijke bars, en afgewerkt met een sauna. Het was zeven vijf-en-dertig toen ik ging kijken Helga von Elzen in mijn smoking.
  
  
  Helga ' s appartement is een penthouse op Park Avenue in de jaren tachtig, in een koninklijk gebouw, dat meer leek op een eigen club dan een woning. Ik verwachte dat ik haar alleen te zijn, maar toen kwam ik haar, haar, ik zag dat Ursula was er met een grijze heer wiens gezicht keek enigszins bekend voor, hoewel zijn naam ontsnapt me voor een moment.
  
  
  "Maar Dumplink," Helga begroet me, geeft me de gebruikelijke open mond von Elzen kus op de lippen en trekt me naar binnen, "zeg hi Ursi" - de von Elzen dochters noemden hun moeder Ursi - "en haar escort, Byron Timmons. "Toen ik herkende deze man als een van de top olie magnates. Ursula von Els gaf me ook een kus op de lippen, die was ver van moeder, en Timmons gaf me een stevige handdruk.
  
  
  "Ursy en Byron waren gewoon weg", Helga toegevoegd met een cherubic glimlach.
  
  
  Byron Timmons mompelde: "Oh, ja," en begon het helpen van Ursula in haar mink vacht.
  
  
  "We waren aan het praten over slechte Vladimir Kolchak de verschrikkelijke ongeluk" Helga zei. "Hoor je op het nieuws?"
  
  
  "Nee, zei ik tegen haar. "Ik ben niet bang."
  
  
  "Het was niet zo ego is omgekomen bij de VN vandaag de dag," Helga zei: helaas, ' als een ketel ontploft."
  
  
  "Vreselijk," zei hij, zich afvragend als Hawk had gemaakt "boiler explosie" voor de pers door Sam.
  
  
  "Arme Vladdy," Helga zei: "hij was altijd vol van leven. Ik ga hem missen.
  
  
  "Wist je ego?" Vroeg ik haar.
  
  
  "Oh, ja," Helga zei. "Hij was een oude vriend van Ursi' s. Hij was hier in het huis, op een feestje, op slechts twee nachten geleden.
  
  
  "We missen onze ego' s," Ursula bevestigd, zoenen Helga op de wang, het poetsen van haar lippen tegen de mijne, en de weg naar de deur. Byron Timmons gevolgd, geeft me nog een stevige handdruk.
  
  
  Zodra Helga sloot de deur achter het vertrek van het echtpaar, ze viel in mijn armen met een onderdrukt gegiechel en fluisterde: "Oh, Dumplink, Byron Timmons is vreselijk boos op mij - en aan u. Wanneer haar datum werd vastgesteld voor u vandaag geen enkele manier als haar helemaal vergeten dat vanavond haar moest gaan naar het theater met hem. Toen herinnerde ik me haar, ik moest het doen sommige wanhopige herschikking en bellen in Ursi haar plaats. Ik vertelde Byron dat je een oude, andere man die ik niet gezien had in het jaar, waren in de stad voor de nacht.
  
  
  "Ik wist dat hij niet tevreden is over iets. Ik begrijp het nu.
  
  
  Helga weg getrokken, met haar hoofd te schudden. "Ik kan zo ondeugend soms. Maar ze moet met u zijn."
  
  
  "Ik ben blij," Hi vertelde haar, " en gevleid. Waar wil je haar tot u nemen?"
  
  
  "Het is een onaangename nacht," Helga zei.
  
  
  
  
  
  Het rustig zei: "ik dacht dat het misschien zou je beter hier blijven en gezellig. Als je het niet erg iets simpels als champagne en kaviaar. Ik ben bang dat alles wat we zelf in huis hebben, en het is de knechten dag uit.
  
  
  "Ik kan niet denken aan een betere manier om de avond door te brengen."
  
  
  Ze is van mij ze is vrij. Ze droeg een strakke witte jurk, haar blonde haren is met zorg ingericht, en een diamanten ketting hing om haar hals met bijpassende diamanten hangers hangen rond haar oorlellen. Ze was klaar om de nacht door te brengen in de stad. Maar toen realiseerde ik me dat de Von Elzen vrouwen waarschijnlijk alleen gekleed, om brood rond het huis in de avond.
  
  
  Helga bleek op de muziek-en uitgeschakeld brylev. Snel bracht ze met champagne en kaviaar, en we speelden dit spel naast elkaar op een luipaard-print chaise longue in de voorkant van de vloer tot het plafond ramen, rond die zagen we de lichten van de stad en de besneeuwde duisternis.
  
  
  "Weet je, Tony," Helga zei zacht, zich tot mij als we allebei een slokje van gekoelde champagne, " je bent niet als andere mannen die ik heb gekend in mijn leven. Meestal ih kan begrijpen haar heel gemakkelijk om te begrijpen wat ze willen van een vrouw. Ik ben niet zeker over je, ook al ken ik je al voor een lange tijd. En dat is het probleem. Ik ben geïnteresseerd, en ik denk dat alle andere Von Elzen vrouwen, met inbegrip van Ursi, dat ook bent. Ze plots ging rechtop zitten. "Heb je genieten van het met Maria?"
  
  
  Haar vader knikte eerlijk. "Ze is fantastisch. Maar dan allemaal van je. U bent identieke drieling, na alle.
  
  
  "Niet volledig identiek." Ik zag haar glimlach in het schemerige licht. Ze gaf me een beker champagne en gleed van de stoel indrukken van haar lichaam tegen het mijne. Hij voelde de warmte van haar lichaam door haar jurk. De exotische geur van ee houtblazers blij dat mijn lendenen. Haar vinger gleed onder het bandje van haar jurk en gestopt.
  
  
  "Helga", zei ik.
  
  
  "Hmm?"
  
  
  "Deze man, Kolchak of Vladdy, zoals je hem noemde-heb je gezien geen ego delen de laatste tijd?"
  
  
  Ze begrepen mijn kurkentrekker. "Je hoeft niet naar ego-jaloers, Dumplink." Ze leunde voorover om me likken, zodat onze dijen waren ontroerend.
  
  
  "Nee, maar ik ben benieuwd," ik erop. "Heeft bezocht hij van u of uw familie vaak in de afgelopen weken?"
  
  
  Ze haalde zijn schouders op, nog steeds vasthouden aan me. "Vladdi was één van die mensen die altijd of altijd dicht bij mijn vrienden. Je zag hem toen hij daar was, heb je niet hem missen als hij weg was." Ze geroerd ongeduldig. "Maar dat verleden is het heden. Het heden is altijd belangrijker."
  
  
  Ik wist, dat was alles wat ze zou gaan zeggen. Misschien was ze probeert iets te verbergen, of misschien heeft ze gewoon echt had niets te zeggen over Kolchak. In ieder geval, hij voelde dat hij had voldaan aan zijn verplichtingen voor het moment.
  
  
  Nu was het haar verantwoordelijkheid om zich niet laten deze kans glippen door mijn vingers. Met deze vingers, ze los van de riem van Helga ' s jurk. Ze schoof beide bandjes uit haar handen en de zachte witte doek viel rond haar taille.
  
  
  Ze was niet dragen van een bh. Ze leunde achterover, haar, slank borsten rose, haar roze getipt tepels staan recht overeind. Ze kronkelde naar voren om te voldoen aan mijn gezicht, zodat mijn mond gevuld met het ene of het andere meloen-achtige heuvel. Haar lichaam schokte hevig was ze streelde door haar tepels met de tip van haar tong, tot slot, met een shuddering zucht, ze nam mijn hoofd in beide handen en bracht mijn lippen naar de hare. Als we gezoend, ze liep de vingers van één hand langs mijn dij tot ze het bewijs gevonden van mijn opwinding. Haar hand bleef er voor een moment.
  
  
  "Prachtig, Dumplink, prachtig," fluisterde ze ademloos, en drukte haar lippen naar mijn oor.
  
  
  Hij pakte haar op en droeg haar door de woonkamer, via de foyer en in de slaapkamer. In het midden van de kamer stond een groot rond bed. Ik legde haar neer op de nah en ze trok haar jurk, kousen en kanten bikini broekjes. Als ik lag op de satijnen lakens, ze ongeduldig stak haar handen naar mij uit mijn kleren.
  
  
  Haar, hij voelde het bloed stromen in mijn bloed als mijn ogen verslond haar prachtige lichaam. Ze was een exacte replica van haar zuster Maria, met perfect gedefinieerd, uitpuilende borsten en voorzichtig gebogen dijen aan een kleine gouden driehoek in het centrum van haar lichaam. Ze trok me in haar armen, en wanneer ons lichaam aangeraakt, ze draaide haar hoofd naar de kant en zei zacht, " het spijt me.: "Luister, Dumplink, waar u, kunt u ons zien vrijen."
  
  
  Ik had niet gezien dat de drie muren van de kamer, aan het hoofd van het bed, aan beide zijden waren geheel gespiegeld. Als Helga ' s lichaam gebald en gesponnen met de mijne, zoals sommige perfect geprogrammeerd, maar subtiel instrument van de sensualiteit, de spiegels weerspiegeld de sensuele bewegingen alsof we in het midden van een enorme orgie waarin we werden de hele groep van deelnemers.
  
  
  Ze werd ontdekt, Helga vertelde mij dat zij en haar zus Maria zijn niet volledig identiek. Er was een groot verschil in de manier waarop ze de liefde. Beide vrouwen de liefde met oneindige verbeelding en grote open plezier. Maar de gelijkenis eindigde daar. Terwijl Maria was stil en gespannen, haar bewegingen
  
  
  
  
  
  
  ze waren prachtig dun, Helga was woest en verlaten, haar handen, dijen en mond voortdurend met het verkennen van mijn lichaam, het uitwisselen van aangename gewaarwordingen voor elk van ze ontvangen. Haar hele wezen was voortdurend kronkelen, bevende, en duwt me naar grotere hoogtes van extase. Het was alsof - en de spiegelwanden toegevoegd aan de effect-had ik de liefde met een dozijn verschillende vrouwen, elk met een andere aanpak en reactie. Eindelijk, ze slaakte een kreet van genot en viel achterover op het bed.
  
  
  Na een moment, ze leunde over me goed. "Maak ik je blij?" vroeg ze, om mijn gezicht met kussen.
  
  
  "Ja," zei ik. "Ja, je maakt me gelukkig."
  
  
  "Ik ben ook blij," zei ze. "U bent de persoon die ze dacht dat je was."
  
  
  Ze was zachtjes trok door ee naar me kijken, onze lichamen tegen elkaar gedrukt, van kop tot teen. We liggen nog steeds niemand tot ons spreekt. Na een moment, ze slaakte een kleine zucht op de vlag van toestemming uit te voeren die stond te wachten voor haar.
  
  
  "Shh," haar moeder fluisterde.
  
  
  Ze was even stil weer, maar niet voor lang. "Auw!" riep ze uit. "Ouch! Ah, de Damplink! OUCH!" Haar lichaam schudde convulsively weer, tot en met een lange, zachte kreunen van genot, ze rolde op haar rug en sloot haar ogen.
  
  
  Mijn regelmatige lichaamsbeweging programma ' s voor lichaam en geest kwam pas weer, waardoor ik nog Helga een laatste geschenk van het genot dat ze niet verwachtte.
  
  
  5
  
  
  Helga opende haar ogen en glimlachte zachtjes op mij als ik gebogen over haar hoofd. "Het was prachtig, prachtig, prachtig," fluisterde ze. Ze rolde om en kroop rond de prullenbak. "Wat rust te krijgen, Dumplink," zei ze, me te kussen en wandelen door de kamers.
  
  
  Even later kwam ze terug met een fles champagne en twee glazen. Ze vulde een van onze glazen, en gaf het aan mij. "Dit,"zei ze," zal je bezig te houden terwijl ik onder de douche. Ze kuste me weer en ging in de badkamer zoemen vrolijk. Languit luxe op het bed, ik kon haar horen het nemen van een douche.
  
  
  Ik nam een slok van mijn gekoeld Dom Perignon. Buiten, de wind opgepikt. De vierde wand van de kamer was bedekt met gordijnen, en hij wist dat achter de gordijnen waren naar de zolder tuin die omringd alle vier de zijden van het appartement. Er was een knock buiten de deur. Hij bracht een beker champagne naast het bed, trok zijn broek, en liep naar het bed. Toen trok hij een deel van het gordijn opzij, zag hij, dat in de buurt van de deur werd op een kier, zwaaien in de wind. Hij deed de deur dicht en op slot.
  
  
  Ik was halverwege terug in de kamer wanneer dat onmiskenbaar zesde zintuig, een onderbewuste waarschuwing voor dreigend gevaar, stuurde me de boodschap. Weet niet waarom, haar instinctief hief beide handen in de voorkant van haar keel, haar niet-stahl handelen te snel. Op hetzelfde moment, een dunne draad is gewikkeld rond mijn hoofd en het bed om mijn schouders. De draad die niet vast in mijn keel in plaats gegraven diep in de huid van mijn uitgestrekte armen.
  
  
  Mijn aanvaller laat een zwaar gegrom en een woedende haan tug. Hij dook op en sloeg zijn schouder terug. Ik kon nog steeds niet zien wie er achter me, maar in die plotselinge longe van haar, ving ik een glimp op van twee worstelende beelden in Helga ' s kreunen spiegels. Ik keek nog eens en zag ik mezelf en de persoon achter me daar weerspiegeld. De man was op het Z1!
  
  
  Ego ' s gezicht was verwrongen van de aanval, maar de ego persoonlijkheid kon niet worden gewijzigd. Het was dezelfde man die hij had gespeeld handbal met op de sportclub die dag.
  
  
  Het was onmogelijk te begrijpen waarom hij probeerde me te doden nu. Alles wat ik kon doen was mezelf te beschermen. En het was een duistere, verontrustende gevoel te kijken naar iemand die probeert mij te doden in dezelfde spiegels waar, onlangs heb ik gezien had mezelf en Helga geniet van intense seks.
  
  
  Hij had nog niet gemerkt dat de spiegelwand en ik wist niet dat ik keek hem door het water. Hij begon op te heffen zijn been te rusten in zijn knie op mijn rug. Ze was vreselijk geschopt door zijn ego met haar linker voet, het raken van de emu in de knieschijf en het breken van de sl. Hij stikte van de pijn en begon te vallen, slepen me met hem. Haar probeerde te onttrekken aan de draad hanen, draaide haar hoofd toen ze viel. Hij hield hardnekkig aan de strop, nog steeds bezig om me wurgen. Ze zag zijn gezicht wel duidelijk nu. Ego ' s ogen waren glas , alsof hij gehypnotiseerd of gedrogeerd.
  
  
  Tot nu toe, de fret was haar, in de hoop dat ik kan mezelf beschermen, zonder hem te doden. Maar ik heb gezien dat dit niet mogelijk is. Hij sloeg de harde rand van zijn rechter hand in de basis van de ego ' s keel, het leveren van een fatale karate blazen. De klap was sterk en schoon. Ego ' s hals sloeg en hij was dood, waarschijnlijk zonder het zelf te weten dat Ego hem gedood had. Ego ' s lichaam in elkaar zakte op de vloer, de groteske doel van opzij. Haar, stond op en stond op, ter hoogte van het ego, het lichaam.
  
  
  Haar, ik hoorde de douche in de badkamer. De hoogpolige vloerbedekking op de slaapkamer vloer overstemt de geluiden van onze strijd. Op het moment, leek het voor de hand dat Helga von Els had gelokt me naar de slaapkamer, en ik wist dat de Agent Z1 was van plan om een aanslag op mijn leven. Geen kwestie hoe goed ze was met mij in de prullenbak, kon ik niet hebben
  
  
  
  
  
  Ik vergeet dat zij en haar zusters werden ervaren actrices.
  
  
  Aan de andere kant, hij ontkende de berichten in de media over haar, is er nog een mogelijkheid dat zij onschuldig is. Z1 wist dat ik een ontmoeting Helga vanavond en kon volgde me naar mijn appartement. Als, zoals ik nu vermoed, dat hij orders had ontvangen om mij te doden, hij zou zijn uitgegleden in de kamer terwijl u op het terras Helga en ik waren het maken van liefde, en ze zou niet weten meer over dan ze deed.
  
  
  Als dat waar was, kon hij het niet laten Helga naar zijn zin en vindt de man die ze had vermoord liggend op haar tapijt. Er kan niet elke uitleg, dat zou voldoen aan haar als ze niet had geblazen mijn cover. Als hij dat deed, de website te leiden had hij al op de zaak, Von Alders, zou nutteloos zijn. Er was slechts één ding dat hij kon doen, en dat was om het lichaam over te Hawke, die had alle middelen tot zijn beschikking daarover te beschikken zonder dat iemand het merkt.
  
  
  Haar, bukte, tilde het lijk op de armleuningen, gesleept ego kant van de kamer, aan de overkant van de dag, en gooide het op de straat. Vervolgens liep hij naar het bed mobiele telefoon om te bellen Hawke. Ik had om te praten zonder een scrambler.
  
  
  "Dit is een ernstige zaak," zei ik, zodra hij antwoordde. In het kort vertelde hij Emu wat er precies is gebeurd, improviseren, de code zo ging hij langs. In conclusie, hij zei: "Mijn vriend en ik zal hier binnenkort. Kun je omgaan met de sweep? "
  
  
  Hawk begrepen. "Laat alle regelingen voor mij," zei hij, " maar kom me zien vanavond."
  
  
  "Ik ben van plan," zei ik, en snijd het gesprek kort toen ik hoorde Helga zet de douche in de badkamer.
  
  
  Een paar minuten later, Helga kwam de kamer binnen in een enorme zwarte negligé die onthulde dat elk detail van haar lichaam. Hij was languit op het grote bed weer onder het genot van champagne rond een met glas. Gelukkig Agent Z1 ' s dood was bloed, en er was niets in de kamer te geven aan de strijd die al plaatsgevonden had er net een paar minuten geleden. Als Helga is onderdeel van de plot en kwam terug verwachten vind ik een dood lichaam, zij niet geven een indicatie. In plaats daarvan, ze kroop naast me op het bed, terwijl Ay schonk haar een glas champagne.
  
  
  "Een amore," zei ze, raken mijn glas met haar mee.
  
  
  "Een amore," stemde ik in.
  
  
  Nadat we dronken, hij zwaaide zijn benen uit bed en zei: "Ga weg, Knoedel, ik ga je uitnodigen voor het diner. De mens leeft niet alleen van liefde. Althans, niet deze man.
  
  
  We kozen voor een restaurant in een kleine, slecht verlichte franse plaats, niet ver van Helga ' s appartement. Het sneeuwde nog steeds buiten, maar het restaurant was gezellig en leuk, en de service en het eda waren uitstekend. Maar het hare was niet echt honger, als in de rest van de maaltijd, de hare hield verbeelden de gruwelijke scene die later zou plaatsvinden in Helga ' s appartement als Hawk ruimt het lichaam van een dode AX agent.
  
  
  Helga leek niet te merken dat mijn bezorgdheid uit en aten van harte, chatten animatedly gedurende de hele maaltijd. Een keer, ze deed kever - hetzelfde gebaar Maria had gemaakt toen ze zou links haar Whisky Cay - en zei: "Dumplink, laten we ergens heen gaan voor het weekend, dus kunnen we alleen zijn. Je links met Maria. Het is mijn beurt nu."
  
  
  Ik was geamuseerd door dit speelse competitie die al bestond onder de meisjes. "Wat was je aan het doen?" Vroeg ik haar.
  
  
  Ze maakte een vaag gebaar met haar hand in de lucht. "Mexico. Misschien Spanje. Het zuiden van Frankrijk. Immers, een jet-vliegtuig is gewoon niets op een hanger. We konden daar gebruik van maken." Ze bood het als terloops als ze aan het praten waren over een taxi in de stad. En ik kon zien dat ze serieus was.
  
  
  "Goed," zei ik, waardoor mijn opties open, want ik wist nog niet weten welke complicaties er zou na de Agent AX ' s dood.
  
  
  Helga knikte, en ze heeft mij verrast door plotseling kijken ernstig. Dit was niet in de stemming ze had verwacht van de duizelingwekkende von Alders.
  
  
  "Ik zal je iets vertellen, Tony," fluisterde ze, haar vingers verstrengeld met de mijne als we dronken onze cognac. "Ik ontvang de trillingen van u, de trillingen van grote macht. Dit is wat ik wilde altijd al in een man. De zachtheid van een zorgzame lover en de kracht van een gezaghebbend persoon. Soms vind je de ene of de andere. Maar beide-nooit! Het is zeer goed. Ze fronste haar wenkbrauwen en langzaam uit haar hoofd: "ik heb een keer geprobeerd uit te leggen wat ik wilde haar van een man die ik kende. Hij was zacht, maar niet sterk, en hij zei, ik voelde me op dezelfde manier, omdat ik nooit wist mijn vader. Hij zei dat ik was op zoek naar een minnaar en een vader ineen. Gelooft u dat?"
  
  
  Haar, schudde hij zijn hoofd. "Ik denk nooit na over zulke dingen, de redenen voor mijn gevoelens. De gevoelens zelf zijn belangrijk ."
  
  
  "Ik denk het ook," stemde toe. "Maar ik denk dat mijn vader soms, en ik weet dat Maria en Elsa denk dat ook, al praten we er nooit over nen."
  
  
  "Weet je het niet meer ego te maken?" Vroeg ik haar.
  
  
  "nee. Precies wat Ursi ons verteld. Hij werd gedood in Berlijn tijdens een van de Geallieerde bombardementen campagnes bij het uitbreken van de tweede Wereldoorlog. Mijn zussen en ik waren erg jong, en het was alleen door een wonder dat Ursi redde ons leven.
  
  
  Ze glimlachte en straalde weer. "Boo
  
  
  
  
  
  
  "Met hen, de ferret' s leven werd goed," zei ze.
  
  
  Later, wanneer hij nam Helga terug naar haar appartement, hij bleef lang genoeg om ervoor te zorgen dat Hawk had verwijderd van het lichaam vanaf het terras. Natuurlijk, hij nam de zorg van het. Toen ik vertrok Helga ' s huis, ze herinnerde me weer dat ze wilde dat we samen gaan voor het weekend. Ze beloofd om u te laten weten. Dan de hare, ging naar beneden en nam een taxi naar de AX-hoofdkwartier.
  
  
  Zes
  
  
  TOPOR ' s kantoor in New York is gelegen op de stad in de Lower West Side, in een magazijn in het paneel wijk. De taxichauffeur was niet blij toen hij hoorde van het adres. Ik denk dat hij dacht dat ik ging rob ego op de weg, want ik hoorde hem zuchten van opluchting als we trokken naar het huis. Ego draaide haar over en stapte uit. Als ze begon te steken op de stoep, hij leunde uit het raam en vroeg: "Wat is er?": "Weet je zeker dat dit de juiste plek voor u, vriend?"
  
  
  Hij wuifde het weg. De ego ' s gevoelens zijn begrijpelijk. De gehele dijk is donker en verlaten. Het gebouw van de AX-hoofdkwartier werd verduisterd, behalve voor een verlichte kamer aan de voorzijde van het gebouw. De taxi chauffeur had geen idee dat alle van de andere donkere ramen in het gebouw werden geschilderd over te verbergen voor de commotie die gingen meestal op binnen vierentwintig uur per dag, en dat mensen met een krachtige infrarood telescopen werden er voortdurend naar te kijken de straat. Als een kwestie van feit, een taxichauffeur kan niet veiliger zijn overal in de stad dan openhartig er, buiten de meest krachtige contra-agentschap in de wereld.
  
  
  De nacht wacht op plicht in de verlichte front office, die leek op een normale storage area, drukte op de bel knop onder zijn bureau, en haar, kwam door de ijzeren deur naar de lift met de mensen. Schildwachten met telescopen in de ramen boven al had gewist mij met zowel mannen als het was nog steeds het naderen van het gebouw.
  
  
  "Hawk links orders om u naar de kelder zodra je binnenkomt," de lift operator zei. De auto stamt.
  
  
  De kelder betekende dat de Havik was op mij te wachten in het bureau mortuarium. Zoals de meeste top-secret intelligence-organisaties, AX had zijn eigen mortuarium op de site te verwerken lijken dat niet kon worden direct overhandigd aan de politie. Echter, de meeste van de lichamen zijn uiteindelijk overgedragen aan de lokale politie na de weg geruimd was, dus er waren geen genante vragen.
  
  
  Ze werd gevonden door Hawka staan naast de Z1 is bedekt lichaam. De AX geneesheer, Dr. Kristoffer, was met hem.
  
  
  Hawk knikte naar mij, en de keuringsarts, die we genaamd Dr. Tom, zei: "ik weet niet waar je het over hebt.: "Ik heb het gedaan voor een voorlopige autopsie, Nick. Dit is in overeenstemming met wat je hebt verteld. Ego, de dood werd veroorzaakt door een gebroken nek."
  
  
  'Heb je nog iets anders?" Vroeg ik haar.
  
  
  Dr. Tom schudde zijn hoofd. "Nog niets. Waarom niet?"
  
  
  In plaats van het beantwoorden van de emu, sprak hij Hawk. "Agent Z1 aan u gemeld vandaag met mijn suggestie voor het uitvoeren van een autopsie op het Ambassador Kolchak de hersenen?"
  
  
  "Nee, ik niet," Hawke ' zei. "Hij kwam hier terug naar HQ en vertelde me dat je contact had opgenomen met Helga von Elzen. Dan is haar ego niet zien. Er was geen sprake van een autopsie. Is dit belangrijk? "
  
  
  "Misschien," zei ik langzaam. "Het zou ons een mogelijk motief voor een ego aanval op mij."
  
  
  Hawk fronste. "Ik volg je niet."
  
  
  Haar, wist dat praten in de voorkant van Dr. Tom, die het hoogste niveau, is toegestaan voor alle acties en dus veilig. "Nou, toen viel hij mij in Helga' s appartement, hij keek versuft - als een man die niet kon beheersen zelf - maar zijn fysieke acties waren perfect op elkaar afgestemd."
  
  
  "Bedoel je," Hawk onderbroken, " je denkt dat hij lid was van de moord team?" Zo veel als ik hou niet van het idee dat Odina, door onze agenten, misschien onder invloed van deze kracht, of iets anders, haar macht."
  
  
  "Maar dat hoeft niet per se uitleggen waarom hij probeerde mij te doden," vervolgde ik, " tenzij hij iets zei of deed om haar bedreigde wat wij bestrijden. Het enige wat ik kan bedenken is mijn suggestie voor een autopsie. Sinds hij is niet geslaagd aan het aanbod, maar probeerden mij te doden, het lijkt net een verbinding.
  
  
  "Wat denk je dat de ambassadeur van de hersenen test zal laten zien?" vroeg Dr. Tom.
  
  
  "Ik weet het niet," zei ik. "Maar we bekend dat de mensen die betrokken zijn bij deze incidenten waren op een of andere manier gehersenspoeld. Dus de russische autopsie was een klap voor het bewijs van de "hersenspoeling" theorie. We kunnen niets vinden, maar dan hebben we niets te verliezen als we proberen."
  
  
  "Ja, ik zie het," zei Dr. Tom. Hij keek naar het lijk op de plaat van de AX-dump. Hij keek naar Hawke'. "Hoe zit dit, baas?"
  
  
  Hawk aarzelde voor slechts een fractie van een seconde. "Ga," zei hij, knikkend.
  
  
  Dr. Tom trok het vel over zijn stijve heeft. "Dit zal mij een paar dagen," zei hij bedachtzaam, " en ik stuur je een verslag zodra ik de resultaten te krijgen."
  
  
  Hawk en liep ik uit de dump in stilte en nam de lift naar de eerste en tweede verdieping van het gebouw. Deze stad was een zenuwcentrum
  
  
  
  
  
  
  - hoofdkwartier in New York. Een staf van meer dan vijftig mensen werkten er vierentwintig uur per dag op teletypes, radio ' s, en closed-circuit television systemen die in contact bleef met de kantoren van de wereld van de politie. De gang die leidde naar Hawke ' s kantoor was naast een grote kamer. Er waren one-way glas op de muren, zodat ze die in de gang kon zien van de kamer, maar die waren in de kamer niet kon zien ih. Dit maakte het onmogelijk voor andere AX medewerkers observeren de geheim agenten die zich liet zien in Hawk ' s office.
  
  
  Ooit waren we in Hawke ' s office, de AX chief vestigden zich vermoeid in zijn bureaustoel, rommelen in zijn zakken tot hij op een gekauwd sigaar en stak het uit in zijn mond.
  
  
  "Ik moet toegeven, Nick," zei hij, " dat dit geval heeft de moeite genomen mij. Wat denk je van die Von Alders?
  
  
  "Het is moeilijk te zeggen", zei ik, het kiezen van mijn woorden zorgvuldig. "Voor zover ik in staat was om te bepalen, ze zijn precies wat ze lijken op het oppervlak. Maar het is moeilijk om de korting met het feit dat elke keer nieuwe ontwikkelingen worden weergegeven in dell, ze zijn op een of andere manier verbonden".
  
  
  "Spreken van nieuwe ontwikkelingen," Hawk zei: "ik heb niet de tijd hebben om u te vertellen over Monte Carlo. We hebben net een bericht ontvangen van Interpol vandaag.
  
  
  "Monte Carlo?" Vroeg ik haar.
  
  
  "ja. Er is een casino. Een man genaamd Tregor, een Belgische, breekt een bank. Tregor s broer-in-law probeerde te steken van de duitse Kanselier met een mes een paar weken geleden, maar in plaats daarvan stak het mes in zijn keel. We hebben niet alles op Tregor, maar je zou het beter gaan kijken toch.
  
  
  "Het casino management tijdelijk gestopt met het spel," Hawke ' zei. "Maar zij zijn overeengekomen voor het vernieuwen van het ego in een dag. Haar hotel willen u er bij de casino heropent, maar ik wil niet je verliest het contact met Von Alders. Kan je ze allebei? "
  
  
  "Het is niet een probleem," de emu haar verteld. "Eerder deze avond, Helga smeekte me om naar Mexico te gaan met haar. Ze zei dat we konden gebruik maken van haar privé-jet."
  
  
  "En je denkt dat ze zal instemmen met een Monte Carlo?" "Je moet veel investeren in je werk."
  
  
  "Het is de beloning." "Ik kan me goed voorstellen," antwoordde hij, zwaaiend met me rond in zijn kantoor.
  
  
  Zeven
  
  
  Het was vroeg, net voor acht uur de volgende morgen, toen ze een telefoontje kreeg van Helga ' s appartement. Ik wist dat ze zou niet zo vroeg, maar ik kon het er niet bij zitten langer als we waren van plan om te vliegen naar Monte Carlo die dag.
  
  
  De stem die beantwoord werd sleepier dan de gewelven. "Hallo daar. Hallo daar?"
  
  
  "Helga", zei ik," dit is Tony Dawes."
  
  
  "WIE?" vroeg ze, nog half in slaap. "Hallo?"
  
  
  "Mijn God," zei ik lachend, " vertel me niet dat je vergeten bent mij zo snel na de laatste nacht. Dit is Tony.
  
  
  "Een... Tony, Dumplink" - nu reuma was vol van het leven.
  
  
  "De reden riep ze u zo vroeg was, want ze wilde nodigen u uit op een kleine reis - alleen de twee van ons. Maar in plaats van Spanje, Frankrijk, of Mexico, let ' s do Monte Carlo. Hoe klinkt dat?"
  
  
  "Goddelijke," zei ze. "Wanneer wil je gaan?"
  
  
  "Met vriendelijke groet nu," Hi vertelde haar, " vanmorgen, zo snel mogelijk. Je zei dat het vliegtuig klaar was.
  
  
  "Natuurlijk," zei ze. "Maar waarom Monte Carlo?"
  
  
  Ik heb al besloten om uit te leggen mijn echte reden voor het kiezen van Monte Carlo. Die ochtend, TV, radio en kranten waren al aan het praten over het casino te ontsnappen.
  
  
  "Je hebt waarschijnlijk nog niet gehoord van de Barents Zee grondgebied," zei ik. Er is veel geld in het casino. Afgelopen nacht heeft het management geschorst het spel voor een dag. Haar hotel zou er wanneer begint het weer."
  
  
  Ik dacht dat het zou net wat Von Elzen zou willen. Ik wist dat ik goed geraden, toen ik hoorde haar gilletje van genot.
  
  
  "Laten we gaan," riep zij zonder aarzeling. "Hoe snel zal u worden klaar voor de start? Wilt u hem naar u op te halen op Long Island?"
  
  
  De Von Alders hielden hun vliegtuig op hun Long Island estate aan de noordkust. Haar werd op het landgoed een paar keer met hen fret als voldaan aan de familie. Dus, sinds haar wist waar het vandaan kwam in de zaal, die haar vertelde hey ik zou voldoen aan haar zijn er in twee uur.
  
  
  Ik gaf het aan Hawke en werkte daarna een beetje in de kleine fitnessruimte in mijn appartement voordat aankleden en inpakken van mijn tas. Hawk verstuurd in een auto met een chauffeur om me naar Long Island, en toen we daar aankwamen, haar, hij vond Helga wachten en al bezig met de voorbereiding van het vliegtuig voor Von Elzen eigen airstrip.
  
  
  Minder dan twee uur na Helge haar riep,, we hebben in een Lear jet en vloog over de Atlantische oceaan. Helga en ik heb dit spel gespeeld op de stoelen in de achterkant van de ruime cabine, die had alle voorzieningen - chaise lounges, een slaapbank, een bar, en zelfs een kristallen kroonluchter van een comfortabele woonkamer.
  
  
  Het was een perfecte dag voor het gebied; de lucht was blauw en wolkeloos, van horizon tot horizon - een welkome afwisseling van afgelopen nacht is somber weer. De zee beneden ons was een gladde blauwe loper.
  
  
  Helga leidde me naar de cockpit om te voldoen aan de piloot, Kapitein Dirk Aubrey, en co-piloot Douglas Roberts. Aubrey was een lange, gedrongen man met een potlood-dunne zwarte snor. Roberts was een slanke jonge man, waarschijnlijk,
  
  
  
  
  
  
  hij was in zijn vroege jaren twintig, met blond haar en sproeten maan het gezicht.
  
  
  "Ze is op cursus," Aubrey zei, knikkend in de richting van het dashboard,"en het weer is helder, en het is open op Orly, waar we kunnen tanken."
  
  
  Over de volgende paar uur, Helga en ik ons vermaakt door het kijken naar een film die ze lieten zien, door gewoon op een paar knoppen, en dan is het spelen van backgammon. Helga leek veel meer ingetogen dan de nacht ervoor, maar ze was nog steeds goed gezelschap, en de tijd ging snel voorbij.
  
  
  We moeten minder dan vijftig kilometer voor de kust van Frankrijk toen, zonder waarschuwing, het vliegtuig stortte neus-als eerste in de zee. Helga schreeuwde. Alles in de cabine die was niet vastgespijkerd, met inbegrip van Helga en mij, gleden over de glooiende cabine vloer en druk op de gesloten cabine deur hard.
  
  
  Helga is nog steeds schreeuwen als hij probeerde te beurt aan zijn kant te openen van de cabine deur. Het was vergrendeld. Het was Wilhelmina die rukte het uit, mijn Luger in haar schouder holster, en blies het slot. De deur zwaaide open, het onthullen van de cabine werd nu rechtstreeks onder mij.
  
  
  Wanneer haar vader keek in de cockpit, zag hij dat de Kapitein Aubrey was nog steeds aan het roer, maar het ego, de pose, leek te zijn bevroren. "Co-piloot Roberts werd liggend op de grond, dood of bewusteloos. Het vliegtuig was nog steeds vallen in de richting van de oceaan.
  
  
  Het werd genoemd door Aubrey, die draaide zijn hoofd even en keek me aan. Toen ging hij terug te rijden, beide handen vastgrijpen van het stuurwiel. Op zoek naar zijn gezicht, ze wist dat het dezelfde lege expressie die de agent had gezien toen hij had geprobeerd mij te doden in Helga ' s appartement. Ego ' s ogen waren geglazuurd, als was hij onder hypnose of onder invloed van drugs.
  
  
  Tot dit punt, en haar vingers werden opknoping van de zijkant van de cabine voor de dag. Nu liet hij los van haar greep en naar voren in de cockpit. Hij bereikt voor de pilot bij de controles. Op een of andere manier slaagde ik erin om haak een arm om Ego ' s nek en til Ego gedeeltelijk vrij van het wiel, maar hij nog steeds hardnekkig vast aan het stuur totdat hij trok met al zijn kracht en gooide Ego terug in de achterkant van de auto.
  
  
  Het vliegtuig bleef vallen in de richting van Moskou.
  
  
  Hij liet zich in de stoel van de piloot en rukte het wiel te hard. Een sterke rilling liep de straal van de neus tot de staart, maar dan de neus langzaam begon te stijgen. Hij bleef te trekken van de wiel, spannen alle spieren in zijn lichaam, in een poging om het overwinnen van de zwaartekracht. Tot slot, het vliegtuig gestabiliseerd, op slechts een paar meter van de Atlantische oceaan. Ik had het geluk te hebben gevlogen genoeg vliegtuigen te kunnen. Ik kon niet omgaan met het vliegtuig, maar het was nog steeds een bijna-ramp.
  
  
  Voor de volgende paar minuten, hij was bezig met het controleren van zijn instrumenten als de jet magere gelijkmatig over het oppervlak van de oceaan. Alles leek te werken, dus duwde ik het wiel naar voren en we begonnen weer te stijgen. Vervolgens Helga riep mijn naam op de achterkant van de cabine.
  
  
  Ik draaide net op tijd om te zien Aubrey nadert mij met een sleutel. Houdt het stuur met één hand pakte hij Wilhelmina weer met de andere en schoot de emu, in de rechter schouder. Hij strompelt terug en viel, en laat de sleutel slip rond zijn verkleumde vingers. Proberen te houden van het vliegtuig aan het stijgen, haar vader keek terug op de pilot. Hij kwam weer op de been, maar rolde terug in de achterste cabine. In de achtergrond zag ik Helga opgerold in een hoek van de hut. Ik had nog steeds Wilhelmina in mijn hand, maar ik wilde niet weer schieten als Aubrey niet bewegen ons in de richting van Helga, naar ons, naar mij toe.
  
  
  Hij deed het niet. In plaats daarvan, hij drunkenly sjokte naar de deur van de cabine, die de Emu wist te openen, ondanks de enorme druk op nah. Er was geen stoppen van het ego, behalve door middel van verhitting - en als ik het gemist, ik zou een gevaar voor het hele vlak. Aubrey zweefde in de open deuropening voor een moment, dan vloog voorover. Het vliegtuig gesponnen haar rond, zodat de deur sloeg dicht. Onder de stuurboord vleugel, hij kon zien Aubrey ' s lichaam vallen bijna in slow motion, met zijn armen en benen gespreid aan de zijkanten totdat hij sloeg het water en verdween onder het oneffen oppervlak.
  
  
  Helga kwam mij in de cockpit, terwijl de hare gericht op de besturing van het vliegtuig. Ze probeerde te doen herleven Roberts, de co-piloot, die nog steeds bewusteloos op de vloer. Hey duurde een lange tijd om die ego te zijn zintuigen, maar uiteindelijk mompelde hij, sel aarzelend, en keek rond. Hij was met zijn hoofd te schudden. "Wat is er gebeurd? Wat is er aan de hand?"
  
  
  Dit probleem bevestigd mijn vermoedens dat hij aan de drugs was. Als hij genoeg hersteld is om te spreken coherent, hij vertelde me dat het laatste wat hij zich herinnerde was het kopje koffie, dat de emu had overhandigd aan Aubrey. Hij was nog te verbijsterd om te vragen over de vermiste kapitein, dus de Emu niet vertellen haar iets over Aubrey ' s lot. Ik kom met enige uitleg later.
  
  
  Door dan, ik had contact met de verkeerstoren in Orly, die wij naderden, en we mochten landen. We landden een beetje later en het vliegtuig stopte haar.
  
  
  
  
  
  
  Ik heb niet gezegd dat ik niet beter voelen.
  
  
  Wanneer we stapten uit, rond het vliegtuig, Helga keek me met een verbaasde blik in haar ogen. "Wat gebeurd er?"
  
  
  Haar, schudde hij zijn hoofd. "Het is moeilijk te zeggen. Het lijkt erop dat uw kapitein klampte zich vast aan het stuur en vloog in een woede van angst toen het vliegtuig begon te vallen. Hij was waarschijnlijk half-gek toen hij viel me en sprong. Roberts, onze co-piloot moet het bewustzijn hebben verloren als gevolg van de zwaartekracht. Zulke dingen zijn niet ongewoon in de vlucht. Maar laat mij praten met de autoriteiten, zodat we niet verstrikt raken in de bureaucratie."
  
  
  Het was onmogelijk om te zeggen of ze echt geaccepteerd mijn uitleg, maar ze wilde niet op me verder.
  
  
  Wanneer "bereikten we de terminal, vergezeld van Roberts, die was nog steeds te trillen op zijn benen," het hoofd van de Eagle Security vond de Politie haar en vroeg ego om mij een AX agent, een man die ze kende als Dammlier,en de lokale chief. Van Interpol. Wanneer beide mannen kwam, vertelde ik precies wat er gebeurd was, wat aangeeft dat ik vermoedde dat het incident was in verband met mijn opdracht. Ik vertelde haar dat Helga en ik moest naar Monte Carlo onmiddellijk.
  
  
  "Laat me verzorgen van dat,"de Interpol man zei toen hij klaar. "Er zal niet alle problemen op. Misschien is uw assistent-hier "- hij draaide zich om Dammlier - " kan het vinden van een betrouwbare piloot en co-piloot om u naar uw bestemming.
  
  
  Dammlier knikte, en de vergadering werd afgesloten. In minder dan een uur, Helga en ik waren op weg naar Nice, de dichtstbijzijnde site van Monte Carlo. We hadden twee Amerikanen, die waarschijnlijk deel uitmaakt van het franse hoofdkwartier, of de CIA, de piloot van het vliegtuig. Dammlier afspraken gemaakt te brengen Roberts terug naar de verenigde Staten, en Helga zelf verzekerde hem dat hij zou blijven werken voor Nah en ontvangen een salaris, terwijl hij herstelde van zijn ongeval. Zo ver zijn als iemand kon vertellen, mijn uitleg - dat Roberts had verloren het bewustzijn - werd aanvaard door beide Helga en de autoriteiten.
  
  
  De vlucht naar Nice was saai. We landden licks door de avond, en Helga en ik heb dit spel gespeeld op een limousine in het Hotel de Paris, in de buurt van het casino in Monte Carlo. Helga geregeld voor een limousine om te voldoen aan ons vliegtuig, en ook gereserveerde kamers met verbindingsdeur in het hotel. We hadden het geluk dat Helga is bekend; we waren verzekerd van een kamer, ook al Monte Carlo vol was van nieuwsgierige toeristen van over de hele wereld. De straten waren vol met toeristen, die de stad een onstuimige carnaval voelen, en er was geen lege hotelkamer.
  
  
  Zo reden we door de straten van Monte Carlo, waar de Middellandse zee glinsterde als een donkere, rijke wijn in de avond schaduwen, werd ik herinnerd aan het legendarische verhaal van Monaco oorsprong in 303. Volgens de legende, het Corsicaans. De maagd, Devot, werd gestraft door de gouverneur van Corsica, toen het werd ontdekt dat ze een Christen was. De gouverneur veroordeeld het meisje te worden vastgebonden en gesleept te paard over ruw terrein, en vervolgens gespannen op een rek aan de dood. Op het moment dat ze stierf, een witte duif zag boven haar lichaam. Op een avond, toen haar lichaam werd door een monnik en geadverteerd in een fisherman ' s boot, de witte duif weer terug. De visser volgden de duif, de vogel gleed naar beneden de & nb, toonaangevende ego naar Monaco, en begroeven het meisje haar lichaam.
  
  
  Ik vroeg me af of mijn verblijf in Monaco zou net zo ongelooflijk.
  
  
  8
  
  
  Mijn suite was omgeven door een prachtig uitzicht op de glinsterende zee en de torenhoge kliffen die zich uitstrekken voor mijl langs de gebogen kustlijn. Als ik mijn tassen uitgepakt, gedoucht, en veranderd, ik zou waarschijnlijk horen Helga lopen rond in haar kamer naast de deur. Door de geluiden van haar bewegingen kon ik zien dat haar acties, bijvoorbeeld, gedupliceerd de mijne.
  
  
  Het casino spel hervat binnen een paar uur. We zouden zeker hebben gegeten in het hotel penthouse restaurant met een sliding plafond dat zich opent naar de hemel. Maar er was nog tijd voor de lunch. Ik wist dat Helga niet de zorg over bezienswaardigheden, en ik dacht dat het zou een schande zijn als we niet genieten van deze tijd samen in meer plezierige activiteiten. In de hoop Helga voelde het op dezelfde manier, ik heb het opgelost haar kleine, maar potentieel onaangename probleem met de gesloten deur tussen ons door het bestellen van champagne, kaviaar, en drie dozijn rode rozen worden bezorgd hey, op zes. Na ongeveer een minuut, een uur, ze klopte op de deur en riep mij zachtjes.
  
  
  "Je bent erg oplettend te zijn," zei ze, holding uit een mok van champagne als haar host in haar kamer.
  
  
  Als ze benaderde de zee windows, ze droeg een delicate roze negligé dat geaccentueerd haar lichaam in een prachtig silhouet. Hij onderbroken voor een moment om te genieten van het uitzicht van haar lichaam door de dunne stof van haar kleren, voegde zich bij haar in het venster. De ondergaande zon ergens verdwenen onder de horizon, maar een diepe, rijke, gouden reflectie in de heldere lucht. De wateren van de Middellandse Zee, op zijn beurt, een uiting van de hemel, het verbeteren van de heiligheid, zodat de kamer lijkt te leven en flitsend zijn.
  
  
  
  
  
  
  als goud.
  
  
  "Het is een prachtig uitzicht, is het niet?" zei Helga, zich tot mij.
  
  
  "Ja, heel mooi," antwoordde ik, bewust met mijn blik op en neer haar lichaam totdat ik ontmoette haar blik. Ze liep haar tong over haar lippen en vroeg: "hou je van mij, Tony?"
  
  
  "Ja, heel veel."
  
  
  "Hoeveel heb je mijn zusters?" zei ze. Deze kurkentrekker verrast me, na een nacht hebben we samen doorgebracht in New York, maar in plaats van het beantwoorden hey, candid, haar, hij hield zijn handen en zei: "Je wilt me om haar te laten zien aan u, hoeveel?"
  
  
  Ze kwam naar me toe in een sensuele, vloeiende beweging, haar ogen half gesloten en haar lippen in partjes. Ze werd gekust door de ee, en haar hele lichaam reageerde meteen, zachtjes trillend omhoog en omlaag in de richting van mij. Haar benen geopend en rond de mijne, en ik voelde haar trillen huurder te zoeken voor mijn eigen gewekt, reageert het lichaam. Ze kreunde zachtjes en wiegde heen, holding uit een mok van champagne. Hij zette zijn glas neer op de dichtstbijzijnde stoel. Toen hij omkeek, zag hij dat had ze gleed van haar nachthemd.
  
  
  De gouden heilige Heer draaide haar naakte lichaam in een prachtig gebeeldhouwd in de living bronzen standbeeld. Ik had nauwelijks tijd om uit mijn kleren voordat ze trok me in de lounge stoel met haar.
  
  
  "Snel!" fluisterde ze smekend, tilt haar heupen. Ze kwam bij ons.
  
  
  "Ja! Ja! Ja!" mompelde ze, terwijl houdt haar adem in. Haar handen pakte mijn schouders en armen, en haar nagels groeven in mijn vlees als ze drong er bij mij op. Een paar ogenblikken later, haar, ik voelde haar lichaam open en contract om mij heen, haar doel-het draaien van links naar rechts met passie tot bereikten we de top van een wild krampachtige climax.
  
  
  Zo lagen we naast elkaar op de chaise longue, ze draaide haar hoofd en keek me aan. Ze glimlachte zachtjes, " Nu je het weet, denk je niet?"
  
  
  Hij knikte naar haar.
  
  
  Haar wist wat de fret moet hebben geraden met hen zijn we vertrokken rond New York, maar uiteraard, net een paar minuten geleden, was er geen manier om te vertellen. De vrouw naast me liggen was niet Helga, omdat ik bekend was met haar bijzondere manier van het bedrijven van de liefde. En niet Maria, van wie hij wist ook intiem.
  
  
  "Je bent Elsa."
  
  
  "Ja," gaf ze toe. "Je bent geen spijt, gaat het met u?"
  
  
  "Hoe kan u vragen een spin? Na wat we delen? "
  
  
  Ze lachte gelukkig. "Helga zal worden woedend als ze erachter wat ik heb gedaan. Ik was het doorbrengen van de nacht op haar appartement, wanneer u belde me vanmorgen. Ze was nog steeds in slaap en kon niet horen wat er gezegd wordt. Wanneer u een suggestie voor een reis naar Monte Carlo, het is gewoon besloten om in te pakken en te gaan en laat u denkt dat haar Helga. Het heeft niet veel zin om te hebben zo veel plezier. Trouwens, je heb al genoeg tijd met mijn twee zussen. Mijn beurt."
  
  
  Het luisteren naar haar woorden, haar vader dacht dat dit was precies het soort truc die de von Elzen vrouwen waren in staat is. Maar hoewel haar uitleg leek plausibel genoeg had ze herinneren zich dat de von Alders werden verdacht van de misdaad die hij probeerde te onthullen haar, en dat er misschien iets sinister over Elsa vervangen van Helga.
  
  
  Maar op dat moment, er was niets dat ik kon doen. Ze was licht geslagen door ee op haar mooie billen en zei ee aan te kleden.
  
  
  Toen we aankwamen bij het casino na de lunch, we vinden het vast. De enorme menigte zat in een kleine cirkel rond een roulette wiel, wachten in de stilte. In de kring werden drie mannen: de croupier een tweede man in een smoking en een donkere bril, en dat is natuurlijk Odina Poe - en een Belgische naam Tregor, de man die beroofd van de bank.
  
  
  Elsa en ik weten te persen door de menigte naar een plek op slechts een paar meter afstand van de drie mannen. Zodra we aankwamen, de draaiende roulette wiel geklikt om te stoppen, en kijken naar de menigte naar voren en hapte naar adem. De croupier schoof een grote stapel chips over de stoel te Tregor, die rustig gebracht ih naast een enorme stapel voor hem.
  
  
  "Oh mijn God!" De vrouw naast me fluisterde opgewonden. "Hij won zojuist een half miljoen dollar! Wat zal hij nu doen?
  
  
  Tregor leek zich niet bewust van de mensen rondom Ego. Hij was een reus, imposante man met een dikke buik, die was het drinken van een glas mineraalwater, dat hij gevuld is ongeveer een fles staan op ego ' s elleboog. Donkere kringen bedekt Ego ' s ogen, maar zijn gezicht, dat ik zag, was een volledig blanco masker.
  
  
  Alle ogen in de zaal waren op hem te wachten om te zien wat hij zou gaan doen. Hij leunde voorover en leunde met zijn voorhoofd op de vuist schuin toelopende met zijn rechter hand, alsof hij aan het nadenken was, en bleef in deze positie voor een paar seconden. Op dat moment, hij was waarschijnlijk de enige in de menigte die keek naar de bestuurder tegenover hem stond. Hij was bijna in dezelfde positie als de Tregor! Het was alsof ze in stilte met elkaar communiceren!
  
  
  Een seconde later, zowel mannen kijken op hetzelfde moment, en met een vaste hand, Tregor vertrouwen plaatsen zijn gehele stapel chips op het rode plein in voor hem.
  
  
  Elsa pakte mijn arm. "Hij zal de inzet op al zijn winsten!" fluisterde ze vol ongeloof. "Een miljoen dollar!"
  
  
  Tregor leunde achterover in zijn stoel, en de croupier stak zijn hand op en begon het wiel opnieuw. Het werd spinning
  
  
  
  
  
  
  dizzy voor een seconde of twee. Als het begon te vertragen, de toeschouwers begonnen met zingen in koor, "Rood, rood, rood" - Tregor niveau. Tot slot, het wiel is gestopt. De Belgische won opnieuw. De croupier het zoveelste stapel chips te Tregor de oorspronkelijke stapel. Twee miljoen dollar! De directeur vervolgens stapte naar voren en kondigde in een lage stem, " Het wiel is gesloten voor de nacht."
  
  
  De menigte trok zich terug als de Tregor verzameld zijn chips met de hulp van een aantal werknemers van het casino en maakte zijn weg naar de kassa. Haar, merkte dat ten minste twaalf geheim agenten rond de verschillende buitenlandse zaken van de staten, van wie ze zich bewust werd, waren stalking hem. Tregor kon niet, hij kon nergens heen zonder hen agenten naar hem te kijken. De wereld regeringen was het niet mogelijk hem te glijden in en rond de stad gemakkelijk.
  
  
  Ik nam een kijkje bij alle vormen van vervoer, in en rond de Monte Carlo. Er waren maar drie wegen rond de stad, en ze waren gemakkelijk te observeren. De gemeente gehouden alle boten in de haven onder constante surveillance, en zij hadden de snelste boot in de Middellandse zee. Niemand weg kan vliegen door de lucht, want de Monte Carlo beschikt niet over een vlakke ondergrond voldoende om van een vliegveld. Deze factoren niet mogelijk Tregor om te ontsnappen aan de agenten die hem achterna om uit te zoeken waar hij het geld dat hij won. Er was geen noodzaak voor mij om te volgen.
  
  
  Ik was geïnteresseerd in de directeur en de croupier, die nu te begrijpen, dat de roulette wiel is een common practice op het einde van het spel wanneer het huis heeft geleden zulke grote verliezen. Het wiel zal worden verplaatst naar de kelder van het casino, waar alle casino wielen gemaakt rond de rosewood worden geproduceerd. Hij wist dat elk wiel is verdeeld naar de dichtstbijzijnde duizendste van een inch, en dat het verplaatst over de edelstenen zo nauwkeurig als een klok.
  
  
  Maar het wiel kan worden gerepareerd. Dat is waarom haar hotel nam een kijkje bij dit project en waarom haar gevolgd van de directeur en de croupier om, als zij gingen door de deur. Als ik zag hoe ze verdwijnen door de deuropening, ik zei Elsa om terug te gaan naar het hotel en wacht op mij.
  
  
  Het was donker op de trap naar de kelder, maar het heilige licht brandde aan de onderkant. Ik was halverwege de trap naar beneden als de deur sloeg achter me. Op hetzelfde moment, een verblindende brylev geflitst op. Toen hoorde ik een hoge pieptoon schreeuwen. Ik kwam al snel om en zag dat Elsa had mij gevolgd zijt, in tegenstelling tot mijn instructies. De man, waarschijnlijk degene die sloeg de deur dicht, pakte hem stevig vast en wees met zijn pistool op mij.
  
  
  Ik draaide me in de richting van de kelder en zag het casino directeur en de croupier komt de trap op naar mij. Beide waren gewapend met geweren, en de croupier ook nog een stuk van de pijp in zijn hand. Wanneer de twee mannen bereikt de stap onder mij, de directeur verwijderd zijn donkere bril. Ego ' s ogen waren geglazuurd, als was hij onder hypnose of onder invloed van drugs. "Zorg van nen," beval hij. De croupier pakte de ijzeren buis, en alles werd zwart.
  
  
  Het bewustzijn langzaam terug, en zelfs als ik haar kon zien en horen weer, ik voelde me alsof ik op zoek in mijn omgeving vanaf een afstand en door middel van een mistige filter. Mijn lichaam en ledematen voelde zwaar en slap. Hoewel de ruwe handen duwen me, hij nauwelijks iets gevoeld. Geleidelijk aan begon ze te voelen van de symptomen van haar lethargische staat. Terwijl ik bewusteloos was, ik was zwaar onder invloed zijn van drugs. Het moet zijn een van die krachtige centrale zenuwstelsel depressiva.
  
  
  Haar geworsteld moeilijk om het overwinnen van de gevolgen van drugs, maar zelfs als het hare, was in uitstekende conditie, de hare was maar een gedeeltelijk succes. Ik kon alles zien wat er gebeurde om me heen, maar ik kon niet bewegen. De croupier en de directeur zet me achter het stuur in de voorste stoel van de auto. Ik zag Elsa, gedrogeerd en onbewust, languit op de stoel naast me, en de mannen stonden aan de binnenkant van beide deuren open. De Mercedes motor racen, maar de auto bewoog niet.
  
  
  Toen merkte ik dat een van de mannen was het aanpassen van iets op de vloer onder mijn voeten. Al snel na, hij gleed uit rond de auto en ik hoorde hem zeggen, " Oké, het is klaar om op te stijgen."
  
  
  Alle auto ' s dichtgeslagen. De motor was nog steeds uitgevoerd. Mijn verwarde brein niet kon begrijpen wat er gebeurde. Vaag, alsof ik in een mist, ik zag een hand die te bereiken door het open raam naast me en zet de Mercedes. De auto slingerde naar voren.
  
  
  Toen realiseerde ik me dat ik was gaan Elsa en mij in de Mercedes, op het gaspedaal op de vloer. Nu waren we racen door de donkere, verlaten straten van Monaco op meer dan honderd kilometer per uur. In deze versnelde snelheid, de Mercedes zal instorten voordat we te ver gaan, en we zullen zowel worden gedood. Wanneer onze lichamen werden ontdekt, het leek alsof we waren gestorven als gevolg van een overdosis drugs. Er zou geen teken zijn van moord.
  
  
  Wanhopig probeerde hij de controle over zijn lichaam.
  
  
  Tot nu toe hebben we geluk gehad, en de auto werd in het midden van de weg. Maar er worden heuvels en wendingen vooruit,
  
  
  
  
  
  
  en als ik niet beginnen met het rijden van de auto, binnenkort zullen we van de weg af. Ik heb geprobeerd om het opheffen van mijn handen, maar ze voelde zwaar. Ik probeerde het opnieuw. Beide handen steeg sterk, wankelde, viel, en langzaam weer gestegen. Ze kon het donkere landschap langs mimmo in de verblindende mist rond de auto-venster. Ik zweette als ik probeerde om mijn handen een paar centimeter in de richting van het stuurwiel. Dan een paar borden opdagen voor haar. Ik zag mijn vingers om het stuur heen, maar ik kon het niet voelen van de wiel onder hen. Op een of andere manier heb ik het voor elkaar gekregen dat het ego een paar graden naar rechts als de auto in een S-curve. Dat was genoeg om ons te gaan. De auto draaide een bocht in een razend tempo en uitgeworpen naar beneden een steile helling.
  
  
  De weg bleef klimmen. Ik kon zien door de autoruiten dat we op de rand van een klif die schuin naar beneden bijna openlijk naar de zee vanaf het einde van de stoep. De auto vloog naar de top van de klif en dan rende door de steile helling in de richting van de weg, zoals een metalen omhulsel rond geweren. Banden krijsen mee op de stoep. Nog steeds ontmoedigd door de drugs, ik probeerde me te concentreren op onze enige kans van overleven: op een of andere manier had ik om de auto rechtop en op de weg tot het uiteindelijk liep uit gas.
  
  
  Het leek erop dat de daarop volgende nachtmerrie niet zou hebben beide uiteinden. Mijl na mijl, de Mercedes brulde verleden verduisterd villa 's en cottages, omhoog en omlaag te draaien, kronkelige wegen van de Cote d' Azur. Monaco was ver achter ons. We rende samen de kroonlijsten, de snelweg tussen Monaco en Nice, en vervolgens door een Leuke zelf, rustige en gesloten voor de nacht.
  
  
  De snelweg voor een Leuk niveau met de zee-nat, glibberig en gevaarlijk. De achterkant van de Mercedes gleed van links naar rechts. Als we hadden slipte, we zouden zijn geland in de zee. Maar de Mercedes versneld door middel van Antibes. Uiteindelijk, ergens tussen Antibes en Cannes, het begon te verliezen snelheid en rolde door Parijs en elementen. Met een enorme inspanning, ik draaide het stuur, de auto vloog aan de kant van de weg en stopte. De motor tot stilstand gekomen. Elsa, die nog steeds naast me zit, bewoog niet eens.
  
  
  Negen
  
  
  De zon scheen in mijn ogen. Verkopen kreunde ook het bijten van de achterkant van haar nek. De Mercedes nog geparkeerd aan de kant van de weg. Het eerste wat ik zag was dat Elsa was het dragen van make-up. Toen zag ik een menigte van kinderen buiten het venster op Elsa ' s zijde, drukte tegen het glas en staarde Nah met grote ogen als ze gepoederd haar neus. Ze zag er prachtig uit , alsof ze net wakker van een verfrissende nap. Vrachtwagens en auto ' s versneld door op de snelweg, en ik heb gemerkt dat de meeste van de passagiers binnen rekte zijn hals om een betere kijk te krijgen op ons.
  
  
  Elsa zag mij zitten, zette haar CD en lippenstift, en glimlachte.
  
  
  "Hebben wij plezier hebben afgelopen nacht?" vroeg ze vrolijk.
  
  
  Ik wist niet wat ze wist of onthouden over gisteravond, toen we werden onderbroken op de kelder trap van het casino. De hele nacht was een nachtmerrie voor mij, maar ik heb te geven van de von Elzen vrouwen krediet voor een ding-ze zijn veerkrachtig.
  
  
  "Kom op," zei ik, leunend op mimmo nah en open de deur aan haar kant. Ze stapte uit, rond de auto, en ik volgde haar. "We moeten terug naar Monte Carlo. Deze auto liep uit gas."
  
  
  "Maar hoe komen we daar?"
  
  
  "Laat het maar aan mij," zei ik, trekt haar naast me op de rand van de snelweg. De kinderen waren nog te verzamelen om ons heen. Hij geplaatst Elsa voor hem, zodat ze gemakkelijk kunnen worden gezien door doorgaand verkeer, en gaf een duim-omhoog te ondertekenen voor de internationale lifter. De eerste passerende auto geremd, en de chauffeur opende de deur, rammelen in het frans.
  
  
  "Monte Carlo", zei ik.
  
  
  "Oei," zei hij. Elsa en haar, die het rijden voor de chauffeur, terug naar Monte Carlo in een vrachtwagen gevuld met aubergines. De portier van het Hotel de Paris niet verhogen een wenkbrauw op toen we uit de truck, nog steeds in onze avond kleding, zwaaide en bedankte de bestuurder van de vrachtwagen, en stormde door de lobby.
  
  
  Ik liet haar Elsa op de deur van haar kamer, en vertelde haar wat rust te krijgen. Als ze in haar kamers, haar telefoon ging. Het was de lokale agent, AX, de man die ik kende als Chiclet. Hij zei dat ik contact moesten opnemen met mijn lokale AX kantoor onmiddellijk om een oproep vanuit het buitenland. Hawk was waarschijnlijk het maken van een scrambler telefoontje. Ik gauw mijn kleren-zelfs in Monaco, een smoking zou nooit ongewenste aandacht trekken en ging voor de BIJL office, die was gevestigd in een villa niet ver van het hotel. Chicklet ontmoet me bij de deur en trok me opzij. praten. De plaats werd kruipen met dezelfde agenten die hij had gezien in het casino, de mensen toegewezen aan het opsporen van Tregor wanneer zou hij vertrok met zijn winst.
  
  
  Voordat Chicklet vroeg haar over de Tregor, haar vader vertelde Em wat er gebeurd was met Elsa en mij en vroeg of we konden voldoen aan de casino-directeur en de croupier meteen.
  
  
  
  
  
  
  Iklet schudde zijn hoofd. "Ik ben bang dat het moeilijk zal zijn," zei hij droevig. "Beide verdwenen met Tregor."
  
  
  "Verdwenen?" Vroeg ik vol ongeloof. "Hoe kon Tregor verdwijnen met al deze ego-agenten jagen?"
  
  
  "We werden geconfronteerd met een zeer verraderlijke intelligence," Chiclet uitgelegd. "De vorige nacht, wanneer Tregor links het casino, ging hij terug naar zijn hotel. We hadden mensen kijken naar de plaats van de voor-en achterkant. Andere agenten zijn op zoek naar de posities op de wegen rond de stad en langs de haven. Maar Tregor, de casino-directeur, de croupier alle ontging hen."
  
  
  "Hoe doen ze het?"
  
  
  Chicklet schudde zijn hoofd alsof hij het nog steeds niet geloven. "De Tregor kamer had een balkon met uitzicht op de zee. Ooit, in de vroege ochtend, een helikopter vloog over de stad.
  
  
  Het pakte Tregor vanaf het balkon, en blijkbaar pakte de anderen ergens anders in de stad, en vloog weg. Een geweldig fenomeen ."
  
  
  Haar vader is overeengekomen.
  
  
  "We kunnen niets vinden," Chiclet verder, " maar we zijn het controleren op en neer de kust te zien als iemand gehoord van de helikopter. Als dat zo is, misschien kunnen ze ons te vertellen dat de richting ging ze in."
  
  
  "En als we het niet vinden iemand die hoorde de helikopter is, gaan we terug naar waar we begonnen zijn," voegde ik eraan toe. Ze werd tegengesproken door de berichten in de media dat Chicletu had me verteld dat ik een oproep vanuit het buitenland.
  
  
  Hij knikte. "Hawk wil met u praten over een versleutelde draad. Ik vertel de operator te bellen met haar terug." Hij leidde me naar het kantoor op de bovenverdieping, en wanneer Hawke kwam aan de lijn, hij liet mij alleen.
  
  
  "Ik hoorde je steengroeve toch weg," Hawk zei zonder inleiding. "Verdere ontwikkelingen?"
  
  
  "Nee," emu vertelde haar voor het geven van de emu een volledig verslag van mijn eigen ervaring van afgelopen nacht.
  
  
  Hawk gesnoven. "Het lijkt erop dat je was een close call." Hij pauzeerde en de draden tussen ons belde kort. Toen zei hij: "er is Iets gebeurd hier, dat haar hotel over praat, maar dat je het weet. Inzet denk ik-over de autopsie van de hersenen Z1 gerechtvaardigd was. Dr. Tom deed iets vinden - een microscopisch kleine schijf ingebed in de basis van de hersenen. We weten niet wat het is of wat het betekent. Het lab jongens proberen te analyseren nu. En Dr. Tom kan niet achterhalen hoe hij daar. Er zijn geen merken of tekens van een operatie aan de schedel."
  
  
  "Toch, het moet iets betekenen," zei ik.
  
  
  "Misschien," Hawk zei vaag. "Als we meer, als we het doen, laat ik het je weten. Wat zijn je plannen nu? "
  
  
  "Ik wil het proberen te vinden van de helikopter en het geld na dat," de emu haar verteld. "Beide zijn waarschijnlijk nog steeds ergens in het gebied. Geld kan leiden mij tot iemand die aan de bron van dit alles. Één van beide manier, dit is de enige veelbelovende leiden ik heb tot nu toe fret."
  
  
  "Ja, goed, goede jacht," Hawk zei , en hing op.
  
  
  Chiclet was op mij te wachten in een kamer beneden vol met mannen die aan het praten waren snel op de telefoon in het frans en het italiaans. De ene muur bedekt was met een grote kaart van Monaco en de omliggende Ego landen van de Golf van Lyon, aan de franse kust in het westen, de Golf van Genua aan de italiaanse kust in het oosten. Gekleurde pinnen zijn aangesloten op de kaart op verschillende locaties buiten Monaco.
  
  
  "Mijn agenten zijn het maken van enige vooruitgang is geboekt," Chiclet zei, knikkend in de richting van de mensen aan de telefoon. "Zie je," hij wees op de kaart op een zucht, " we hebben al contact opnemen met de autoriteiten in de steden langs de kust in beide richtingen te vragen buurtbewoners of zij gehoord door de helikopter tijdens de nacht. Nu zijn we beginnen te krijgen terug oproepen met de resultaten ."
  
  
  "Elke positieve reacties?"
  
  
  "Gelukkig, ja," Chicklet zei, leidt me naar een muur kaart. Hij wees op de pinnen. "De fret we hebben de rapporten van Saint-Raphael en Frejus die gehoord werd door een helikopter. Rapporten van het oosten, in Italië, zijn negatief. Blijkbaar zijn deze mensen werden naar het westen. Nu concentreren we ons op de kust voor de Frejus. Hij glimlachte. "In de nabije toekomst zullen we in staat zijn om precies te vertellen wie, waar ze ging."
  
  
  Haar, keek op de kaart. Ten westen van Frejus, langs de gebogen kustlijn, werden Saint-Tropez, Hyères, La Seine, en dan is Marseille. Maar wat mijn aandacht trok op de kaart is een groep van eilanden liggen in d'hiere, de kust, halverwege tussen Frejus en Marseille. Ik begon na te denken.
  
  
  "Kijk, Chicklet," zei ik, " het is heel belangrijk dat ik een helikopter en een pilot meteen. Kunt u regelen dat?" "
  
  
  "Natuurlijk. Het zal enige tijd duren, maar laat me bellen."
  
  
  Hij gebruikt een van de telefoon nummers en kwam terug, knikkend. "Er zal een helikoptervlucht hier binnen een uur. De nen zal worden gevlogen door een door onze agenten in Nice. Hij keek me vragend. "Heb je een plan?"
  
  
  "Zo ver als ze bezorgd," zei ik, " deze helikopter niet heel ver gaan - het is nooit gepland, het zou nooit kunnen. Mijn gok is dat het landde ergens in de buurt waar het ego kan verborgen worden, en dat geld en mensen zullen waarschijnlijk worden overgebracht vanavond."
  
  
  "Uitgezonden?" Chicklet vroeg verbaasd. "Voor wat?"
  
  
  Haar, hij haalde zijn schouders op. "Ik denk dat de jouwe is zo goed als de mijne. Maar ik denk dat ze zullen gebruik maken van een speedboot."
  
  
  "Een snelle boot!" riep Chicklet. "Natuurlijk. Dat zou een voor de hand liggende ding om te doen. " v? Wijzend op de kaart, voegde hij eraan toe ," En ik denk dat misschien de ruis
  
  
  
  
  
  
  
  De cutter zijn wij op zoek naar mogelijk verborgen ergens op deze eilanden, in D ' s lair.'Ersa of aan de kust. Waar het ook is, het zal gemakkelijker zijn op te sporen het ego van een andere helikopter die vliegt laag, dan vanaf de grond."
  
  
  Chicklet afgesproken met mijn redenering. Terwijl we stonden te wachten op de helikopter te komen, ik heet Elsa in het Hotel de Paris en vertelde haar dat ik zou worden vastgebonden voor een tijdje op een aantal zaken, maar ik wilde haar aan wacht op mij.
  
  
  "Ik was van plan om u te verrassen," zei ze, steenbolk. "Ik gleed in uw kamer, maar u was er niet bij. Weet u zeker dat u zaken doet? "
  
  
  "Gewoon blijven waar je bent, totdat ik er ben. Het zou later vandaag of vanavond. Dan hebben we tijd genoeg voor verrassingen te staan ."
  
  
  10
  
  
  Aangezien het niet praktisch om aan te trekken teveel aandacht in Monaco, Chiclet reed me rond de stad om een plek in de heuvels, waar we opgewacht door een helikopter. Voordat we het kantoor verliet, kregen we de nieuwe rapporten die hadden we niet gehoord van een enkele helikopter westen van Frejus tijdens de nacht. Het lijkt erop dat hij zou hebben geraden, hij nam het deksel in een helikopter ergens in de buurt.
  
  
  "Maar wees voorzichtig," Chicklet geadviseerd bezorgd. "U weet niet welke kansen je gezicht."
  
  
  Hij knikte naar haar. Mijn trouwe Luger, Wilhelmina, nauwsluitend in mijn schouder holster, en mijn Hugo stiletto in zijn eigen schede onder mijn jas mouw, klaar om de lente in mijn hand bij de geringste beweging van mijn arm. Hij was niet in het bijzonder bezorgd over de kansen.
  
  
  Al snel kwam hij met een helikopter, die we op zaten te wachten. Het was een UH-1 Huey helikopter. Chicle heeft mij voorgesteld aan de piloot, een jonge Fransman met de naam Marcel Nome de Clement, een grote, dunne, verfomfaaid man die glimlachte gemakkelijk.
  
  
  Chicklet de opdracht hem op te volgen 'mijn bestellingen' en waarschuwde hem dat het werk gevaarlijk kan zijn.
  
  
  "Ik ben niet bezorgd over het gevaar, Chicklet," de piloot verzekerd ego. "Weet je wat."
  
  
  Hij klom in de helikopter, maar voordat we vertrokken, Chicklet een circuit van het schip om er zeker van was in perfecte staat in de lounge. Vervolgens zwaaide hij ons uit. Marcel zat in de neus van de helikopter, en haar stoel achter hem werd terug geduwd, zodat ik kon duidelijk zien onder door de krachtige verrekijkers Chiclet me had gegeven.
  
  
  We trokken naar het westen langs de kust. Nadat we door Frejus, Marcel vloog laag liggen, terwijl hij en ik deed de grond in een gat voor het tekenen van een plaats waar een helikopter kan worden verborgen. We passeerden een paar plaatsen met een dichte gebladerte en andere plaatsen waar er werden depressies in de rotsen - plaatsen die kunnen worden verborgen door helikopter-maar ik kon niets vinden dat erop zou wijzen dat een van hen had een schuilplaats. Dan hadden we reisden de hele weg langs de kust van Monaco punten ver buiten Frejus, waar helikopter rapporten kwamen in de nacht. Cluster van eilanden Ligt-d'Jer zichtbaar was naar het zuiden.
  
  
  "Laten we gaan maken een schommel zitten," riep hij naar Marcel, die wijzen in de richting van de jurk.
  
  
  Hij knikte en draaide de helikopter rond. Al snel vloog over de eilanden en een andere pass op lage hoogte over het terrein. De verrekijker kon ik een close-up van alles wat hieronder, inclusief een aantal van de inwoners van dat eiland, die gekweekt Vesely voor ons, maar we zagen geen enkel teken van de ongrijpbare helikopter.
  
  
  "Wat nu?" Marcel vroeg rond de cockpit.
  
  
  "Ik kan net zo goed ons terug," zei ik met tegenzin.
  
  
  Marcel draaide de helikopter om terug te keren naar de kust. Hij was nog aan het bestuderen van het gebied met zijn verrekijker, als hij zag een klein donker stipje in de zee. Toen ze zich op de nen, zag ze een klein eiland, rotsachtig en kaal met uitzondering van een paar bomen en een schaarse ondergroei. Het was zo klein dat het niet op de kaart gemarkeerd (in Chicklet-kantoor. Echter, het was nog steeds groot genoeg is, dit kan variëren van een meter tot een vierkante mijl en een halve voor een helikopter te land, en was ook ver genoeg weg met de russische President Vladimir Poetin om een goede schuilplaats.
  
  
  Ze klopte Marcel op de schouder en wees naar het eiland. "Wat is dit voor een plaats? Kent u hem?"
  
  
  "Het heet' Satan ' s Rock, '"Marcel zei, "'Devil' s Rock' - de naam die wordt gegeven aan de emu door de franse onderwereld, die er vele jaren geleden als een doorvoerland voor wapens en drugs het land binnenkomen. De kracht van de ih persconferentie activiteit. Met de fret met hen, het was verlaten, behalve als ik hoorde haar zeggen, voor een kolonie van ratten weet te teisteren de plaats. Ze zeggen dat de ratten kreeg er lang geleden na een schipbreuk, en de fretten fokte met hen ."
  
  
  "Ik denk dat we het moeten nemen van een kijkje op deze," zei ik.
  
  
  "Denk je dat onze mensen zich kunnen verbergen er?" vroeg Marcel doubtfully.
  
  
  "Dat is mogelijk. Het is gewoon mogelijk.
  
  
  Marcel draaide de helikopter terug naar de zee. We passeerden Li d ' er weer in en bleef zuiden. Zoals we benaderd Satan Rock, kon ik zien wat een donkere en onheilspellende plek was, met niets meer dan een hoopje zwarte rotsen die uitsteken uit de zijkanten, en wat-waar - een paar magere bomen en patches van de riem ... hoge borstel.
  
  
  
  
  
  
  
  Marcel verlaagde de helikopter totdat we landde op de toppen van de bomen te krijgen voor een langzame cirkelvormige uitzicht over het eiland. Naarmate we dichterbij de grond, ik zag honderden grote zwarte ratten, opgeschrikt door het geluid van de motor, scharrelen rond de rotsen.
  
  
  "Zie je iets?" Marcel vroeg.
  
  
  "Ratten", zei ik. "Rat-nummers".
  
  
  We waren bijna klaar met onze kring, toen hij opeens gespot door de verrekijker. Het was een flits van licht, de reflectie van de zon op metaal onder een van de grote rotsformaties in het centrum van het eiland. Het kan zijn verborgen door de helikopter.
  
  
  Hij Marcel vertelde wat hij had gezien en vroeg ego om te gaan rond de plaats.
  
  
  Hij knikte en gekanteld in de helikopter, en we liepen terug naar onze bestemming. Marcel vloog zo laag dat we bijna miste de boomtoppen hieronder. Ik richt mijn verrekijker op de plek waar ik dacht dat ik iets zag, en ik was te concentreren zo hard dat ik niet eens na te denken over het gevaar, totdat Marcel schreeuwde. Opeens haar, ik voelde de helikopter zwaaien en schudden.
  
  
  In de volgende seconde, werden wij getroffen door een spervuur van kogels die crashte in de helikopter van hieronder, vernielen van de glazen afscherming van de cockpit, is doorgedrongen tot de metalen body van de helikopter, en crashte in de motor. Toen ik hurkte achter de cabine, zag ik vier of vijf mensen op ons schieten, rond de verhoogde submachine guns vanaf de top van de rotsen.
  
  
  "Marcel!" schreeuwde hij naar haar, grijpen Ego door de schouder: "Haal ons hier weg."
  
  
  Toen hij me in zijn zetel, haar, hij zag dat ego ' s gezicht was een bloedige masker. Hij probeerde iets te zeggen, maar alleen het bloed stroomde uit de rta. Ego ' s ogen gesloten en hij viel zijwaarts van zijn stoel. Ze werd weggerukt uit haar holster door Wilhelmina Po, maar voordat ze kon richten en schieten op de mensen hieronder, de helikopter motor explodeerde in een enorme brandende vuurbal. De auto vloog in de richting van de zee, begeleid door een gigantische laag vuur en rook.
  
  
  De lage hoogte heeft mijn leven gered. Hij duwde de luger terug in de holster en sprong door het open deur om te voorkomen dat de spontane brand voordat de helikopter stortte neer in het water. Het vuur en de rook, de helikopter geblokkeerd mij gezien door de mensen die schoot ons naar beneden. Toen ik aan de oppervlakte, vond ik mezelf nog steeds verborgen in de ogen van de mensen op het eiland, een brandende helikopter nog drijvend op het oppervlak van de zee, tussen mij en het land.
  
  
  Ik snel berekend de afstand tot het eiland, dook diep, en zwom onderwater totdat ik voelde mijn longen barsten. Hij hield van zwemmen tot hij ten slotte op enkele rotsen. Het zoeken van zijn weg op de rotsen, centimeter voor centimeter, hij brak door het oppervlak van het water zonder geluid. Het houden van alleen zijn hoofd boven het water, drukte hij zich tegen de rotsen en slikte de lucht. Toen was ze in staat om normaal te ademen ze voorzichtig hief haar hoofd en keek rond.
  
  
  Gelukkig, als hij had gehoopt, was hij goed op de weg van de helikopter crash site. Vanaf dat moment kon hij nog de verkoolde resten van de helicopter zweven op de grond. Hij zag hoe een aantal mensen die hadden bezocht het eiland op rubber vlotten en zwom naar het wrak. Haar, zag ze trekken uit Marcel 's lichaam en er Odin' s ego op de vlotten. De man werd vervolgens gezocht in het water rond het wrak. Ze hebben duidelijk zag twee mannen in de helikopter, en de kinderen waren in de hoop om mijn lichaam. Haar probeerde te houden om de laag gelegen B & nb en blijven gedeeltelijk beschut door rotsen totdat ze gaf het zoeken.
  
  
  Als de mannen zwom terug naar het eiland, een smeulend hoopje metaal dat was ooit een helikopter zonk onder water. Hij klampte zich vast aan de rotsen, totdat de mannen trokken hun rubberen vlotten aan de wal en keerde terug naar het centrum van het eiland. Hij even overwogen naar beneden het strand op één van de vlotten te proberen om terug te keren naar het vasteland. Maar toen herinnerde hij zich de urgentie van zijn opdracht. De mensen op het eiland, en het geld dat zij namen van het casino, kan leiden mij tot iets belangrijks.
  
  
  Hij wachtte totdat het licht begon te vervagen, en dan geprobeerd om het eiland doorkruisen om de situatie te beoordelen.
  
  
  Van wat ik heb waargenomen, dat het lijkt alsof de mannen waren tijdelijk gebruik van het eiland tijdens het wachten voor de ih worden opgepikt door een boot in het donker.
  
  
  11
  
  
  Na nog een uur, de avond zon begon te stellen, en ik voelde me veilig kruipen over de rotsen om zich af te drogen in de warme wind die blies uit het zuiden. Ik was net op de rotsen en uitgestrekte was op een smalle richel toen voelde ik iets zacht vallen op mijn linker been. Ik sprong uit bed en vond mezelf te staren in het bloed-rode kraaloogjes van een grote zwarte rat die had blijkbaar gedaald van een hogere rock. Haar ego schopte hem, schudde hem en gooide hem opzij, een steen gooien.
  
  
  Toen hoorde hij een zachte kreten om hem heen. Hij stond vlug op en zag tientallen heldere unblinking ogen. Een koude rilling liep over mijn rug, en mijn hand instinctief bereikt voor Wilhelmina ' s Luger.
  
  
  
  
  
  
  Het kon me niet schelen dat het schot zou leiden tot mensen die op het eiland op zoek naar mij.
  
  
  Maar de ratten niet vallen. In plaats daarvan, ze flitsten heen en weer schudde, de gierende zachtjes als hun klauwen geschraapt het oppervlak van de rotsen. Ik heb een back-weg voorzichtig, en houd mijn ogen op de menigte totdat ik voelde een harde, ronde metalen voorwerp zinken in mijn rug, tussen mijn schouderbladen. Een scherpe stem snauwde: "blijf Gewoon hier!"
  
  
  Een hand reikte achter me en nam de luger . Vervolgens een man - het was de casino croupier po-stapte voor me. Hij hield een stompe neuzen .38 in de ene hand en mijn Luger in de andere. Hij knikte me toe ... "We dachten dat je kreeg van de helikopter leven. We wilden u. Go, Go."
  
  
  Hij bukte zich en pakte een stuk hout dat had uiteraard gedrenkt in benzine. Hij stak Odin ' s ego draad, zodat het werd een brandende toorts, en zwaaide het duidelijk een pad door de zwerm ratten die waren verwoed scharrelen weg in het struikgewas.
  
  
  We klommen hoger het eiland kliffen tot bereikten we een grote richel dat ze had gemerkt van air sampling. De croupier zwaaide met zijn pistool en duwde mij naar voren in een grote, uitgeholde grot. Brandende fakkels werden in een cirkel rond de ingang tot het weren van ratten, en de heilige Heer verlicht de helikopter in. Er waren nog andere mannen - casino bestuur Tregor en de man die pakte Elsa op de trap naar het casino kelder. Hij vermoedde dat het moet zijn geweest van degene die loodste de helikopter.
  
  
  De anderen keken me zonder veel interesse, maar de casino directeur knikte naar de croupier: "Zoek hem, bind hem op, en houd een oogje op hem."
  
  
  De croupier, nog steeds in het bezit van het pistool, stapte in de helikopter en haalde een paar lengtes van touw. Hij duwde me dieper in de grot. Ik stak mijn handen toen hij begon met het zoeken van mij, dus hij miste de stiletto, Hugo, gemonteerd op een veer in de mouwen in de mouw van mijn jas. Na het zoeken, hij dwong mij languit op de grond liggen, koppelverkoop me stevig vast met een touw.
  
  
  We zullen moeten afwachten. Op dit punt, met de croupier die in de buurt staan met een pistool en naar me te kijken, ik was hulpeloos. Maar ik had nog steeds Hugo uit mijn mouw.
  
  
  Het werd al donker buiten. Van tijd tot tijd iemand van de mannen zou een verrekijker en een zaklamp en ga naar buiten. Het duurde niet lang om te beseffen dat ze aan het wachten waren voor de ih worden genomen van het eiland af. Mijn eerste theorie leek juiste - ih ging halen voor de boot.
  
  
  Een uur of meer verstreken voordat een van de wachters, en juichten, en de anderen, met uitzondering van de croupier, die was nog aan het bewaken van mij, haastte zich weg. Ik gebruikte het moment dat mijn ontdekking aandacht was even afgeleid snap het voorjaar in de schede. De stiletto meteen gleed mijn rechterhand. Ik had om te snijden de touwen snel. Ik had net wist te snijden van de ih en gratis mijn handen als de drie mannen, haastte zich terug naar de grot.
  
  
  "Hij is hier," de directeur geroepen. "Nou, laat de helikopter terugkomen voor u."
  
  
  "Hoe weet ik dat je terug komt?" de dealer gevraagd verdacht.
  
  
  De directeur nam een grote aluminium koffer uit de helikopter. Hij legde zijn ego op de vloer van de grot en knikte naar de kant. "Het geld is er nog. We ' ll be back."
  
  
  De mannen begonnen met het duwen van de helikopter rond de grot. Tijdens de ih ' s aandacht afgeleid was van haar, ik rolde op mijn zij en gewelfde mijn lichaam heen, zodat mijn handen zou kunnen bereiken van de touwen die gebonden zijn mijn benen. Al snel wordt vrijgelaten en keerde terug naar zijn oorspronkelijke positie, ik lig nog steeds, om te proberen mijn armen en benen achter mijn rug om te herstellen van de doorbloeding. Dan moesten de mensen duwden de helikopter rond de grot, en de croupier was het weer van mijn kant. De andere drie stemmen groeide een vage vanuit de verte.
  
  
  Mijn voogd keek naar mij te kort. Vervolgens trok hij een sigaret uit zijn zak en stak een wedstrijd. Ik maakte een beweging, sprong op mijn voeten, en liep naar hem toe, stiletto in de hand. Hij flitste het mes op de doodsbange man ' s gezicht, dan voorzichtig reed met het mes in de ego van het leven, en met zijn vrije hand bereikt voor het pistool.
  
  
  In plaats van te gehoorzamen mij, hij dwaas hief zijn geweer te vuren. Ze was gestoken door de emu stiletto ' s in het leven, en hij verdubbeld is ten opzichte van zonder geluid, de brandende sigaret nog steeds hangen aan zijn lippen. Ego was niet van plan om haar te vermoorden, maar hij liet me geen keus.
  
  
  Ego pakte de .38 en zijn luger, en snel liep het aluminium koffer. Het slot geopend en de deksel schoot open. Daar, in het weifelende torchlight, hij keek naar de twee miljoen dollar binnen.
  
  
  Haar ontwikkelde een klein plan voor dit geld met hen fretten als de bestuurder zet de koffer neer en ik wist dat het er was. Ego haastig begon die uit te voeren. Hij schepte stapels rekeningen en vulde de onderkant van de koffer met grote rotsen uit de grot vloer. Dan leg ik een laagje van de rekeningen niet meer dan een paar honderd dollar op.
  
  
  
  
  
  
  rotsen. Haar koffer sloeg dicht en liet haar ego op zijn oorspronkelijke plaats.
  
  
  Hij hoorde nog de stem van de andere mannen in de verte terwijl hij snel deed de knoopjes van zijn shirt, gevuld het geld binnen, en knoopte deze weer in. De twee miljoen dollar op mijn borst was onhandig, maar ondanks het gewicht van het, ik ging terug naar de dode dealer, pakte Ego door de kraag en sleurde hem door de grot en in de straat.
  
  
  De andere drie mannen waren nog bezig met de helikopter aan de andere kant van een grote, platte richel van een rots. Hij raakte in de tegenovergestelde richting, slepen het lijk met hem, totdat hij bereikte een diepe bush, waar hij kon verbergen van het ego. Hij kroop terug in de rots naar de hogere gronden, waar hij kon kijken wat er gebeurde hieronder.
  
  
  De volle maan verlicht de scène duidelijk. Nu hadden ze duwde de helikopter in de clearing. Een van de mannen, de piloot, klom in en zet de wieken in beweging. De helikopter begon te klimmen, maar toen was het een paar meter boven de grond, de man sprong eruit. De drone helikopter plotseling nam af, vloog weg van de afgrond, en stortte zich in het donkere water onder. Het zonk zonder een spoor.
  
  
  Ondertussen, het casino bestuurder terug naar de grot. Hij liep met een koffer en schreeuwen. Haar duidelijk hoorde de stemmen van mannen, waar ze was ondergedoken, en gehoord de directeur schreeuwen, " Hij is ontsnapt! Deze man zich los en rende weg! Hij nam Georges met hem! "
  
  
  "Geld? Geld? ", riep Tregor in reuma. "Is het geld veilig?"
  
  
  De directeur zet de koffer op de grond, en de drie van hen drukke rond als hij het opende.
  
  
  "Het is hier! Hij is nog steeds hier! "Wat is dat?" riep hij. Als ik had gehoopt, dat hij niet de tijd nemen om te onderzoeken of het geld achter de bovenste laag van bankbiljetten, omdat het gewicht van de stenen is ongeveer gelijk aan het gewicht van echte bankbiljetten.
  
  
  "Kom op!" Tregor schreeuwde. "Laten we uit dit vervloekte eiland."
  
  
  Drie van hen begon te knipperen met hun zaklampen. Een signaal reactie kwam van de kant van het eiland, en een gigantische zoeklicht werd ingeschakeld. Toen zag ik, dat in plaats van een boot, ih zou weg te nemen een watervliegtuig. Hij taxiede in de buurt van de rotsen en wachtte daar, stuiteren op en neer. Als mensen begonnen af te dalen naar het vliegtuig, ik kon ze horen mijmeren over mij.
  
  
  "Waar denk je dat deze man en Georges ging?"
  
  
  "Hij heeft waarschijnlijk Georges ga Odin rond de vlotten, zodat hij kon terug naar het vasteland."
  
  
  Hij bleef waar hij was, kijken totdat ze aan het einde van het eiland, een spel gespeeld van rond de vlotten, en zwom in de richting van het vliegtuig. Hij voelde zich niet veilig zijn wanneer ze aan boord van het vliegtuig nam af en verdween naar het noorden.
  
  
  Hij hoopte dat ze niet zou weten dat bijna al het geld was verdwenen totdat ze bij hun bestemming. Tegen die tijd zou het gevaarlijk voor hen om terug te keren, omdat ze niet zeker zijn dat ik niet had bereikt uit de russische President Vladimir Poetin om terug te keren naar de autoriteiten. Ik was nog niet dicht bij het oplossen van de zaak, maar het lukte me tenminste te dwarsbomen ih plannen.
  
  
  Twaalf
  
  
  De maan ging kort daarna vertrok het vliegtuig. Het was zo donker dat ik nauwelijks kon zien mijn hand voor mijn gezicht. Hij probeerde te vinden van de croupier lichaam waar hij het had achtergelaten in de struiken, maar in het donker was het een onmogelijke taak. Zo veel als ik haatte het idee van het doorbrengen van de nacht op deze rat-aangetaste eiland, wist ik dat het zou te riskant om te waden naar de rand van de oever in het donker te vinden Odin rond de rubberen vlotten. Hij besloot om terug te keren naar de grot, waar een paar fakkels die de mannen hadden opgezet waren nog steeds branden.
  
  
  Toen ik terug naar de grot, ik pakte een arm van droge cyste en nam het aan met mij. Haar lodges droge borstel in de brandende fakkels tot de vlammen groeide een vage, terwijl haar gebukt bij de ingang. Het was de enige manier om het zwermen ratten op de baai, maar ih kunnen het nog steeds haar ogen glinsterend in het licht van het vuur buiten de grot. Hij hield zijn Luger in zijn hand, en hoewel hij was moe, hij durfde niet doze uit angst dat de ratten zou krijgen bolder en de aanval.
  
  
  Het leek een eindeloze hoeveelheid tijd bleef tot het ochtendgloren. Hij was op zijn voeten en het voorbereiden zijn om naar beneden te & nb bij het eerste licht. Ze werd bevestigd dat het geld was nog drukknoop onder haar shirt, en dan, met een brandende fakkel te schrikken van de ratten weg. Echter, voor haar, ze langs de rand van het eiland, zijn gecontroleerd met de borstel te vinden van de croupier lichaam. Haar lichaam was niet te vinden. Er was alleen een ego skelet met een schone botten. De ratten werkte in het donker.
  
  
  Ik haastig draaide weg en haastte zich naar beneden door de struiken, terwijl de ratten snel mijn weg in de voorkant van me. Hij was net aan het einde van het eiland en was op zoek naar Odin rond de vlotten toen hij hoorde een zoemend geluid in en om het water. Toen ik opkeek, zag ik een grote witte cruiser cirkelen ongeveer een kwart van een mijl afstand. Eerst haar, dacht dat mensen rond in de nacht
  
  
  
  
  
  
  Hij kwam terug om te proberen om mij te vinden en het geld, maar wanneer hij kalmeerde een beetje, hij zag dat de cruiser was een politie boot rond Monaco. Hij snel vuurde enkele schoten in de lucht van de Luger.
  
  
  De cruiser hoorde mijn signaal, en meteen draaide zich om naar de kust. Wanneer het anker, drie mannen verlaagde de boot en roeiden me te vangen. Haar vader was verrast om te zien dat één van de mannen om haar heen was Chiclet. Hoe wist hij waar vindt u mij?
  
  
  "Goed," Chicklet begroet me, " dat je nog leeft. We gaf het bijna op je tevergeefs. Vertel me, wat is er gebeurd?"
  
  
  Haar korte blootgesteld emu evenementen en toonde de emu de opbrengst. Voor het verlaten van het eiland, we beklommen de rotsen en verlaagd de stickman skelet op de boot. Vervolgens voeren we weg, waardoor Satane Roc met haar knaagdier kolonies.
  
  
  Toen waren we aan boord van de kruiser en terug te keren naar Monaco, Chiclet vertelde me hoe hij me gevonden. "Voor u en Marcel nam af in de helikopter van gisteren," zei hij, " ik leg de pieper in de achterkant van de helikopter. Het krijgen van een signaal van hen fret als je nam. Wanneer je niet terug door het vallen van de avond, ze was gewaarschuwd voor de politie en vroeg om te vertrekken van de boot bij het ochtendgloren. We volgden de pager het signaal op en leidde ons naar dit punt, niet ver van het eiland, waar we de helikopter in het water. De piep nog steeds werkt. Maar ik moet zeggen, ik was bang dat je dood was toen ik besefte dat je zou gehouden met de helikopter naar de zee.
  
  
  "Ik voel me heel erg voor Marcel," Chicletou haar verteld. "Hij was een goede piloot en een dappere man."
  
  
  Chicklet knikte. "I' m sorry too. Maar hij wist dat de risico ' s, net als de rest van ons."
  
  
  Toen we aankwamen in Monte Carlo, Chicklet afspraken gemaakt om de terugkeer van de casino ' s geld, en haar nogmaals een beroep Hawke in het buitenland via gecodeerde telegraaf op de ego-kantoor. Ik vertelde Hawk wat er gebeurd is en hoe ik kreeg mijn geld terug.
  
  
  "Goed," Hawk zei, meer oprecht dan ik dacht, " in ieder geval niet tegen ons. Als het model blijft als in het verleden, een nieuwe ontwikkeling is te verwachten in de nabije toekomst. En de Bijnaam ...
  
  
  "Yes, sir?" Vroeg ik haar.
  
  
  "Ik wil dat je om te ontspannen voor een dag of twee, wat rust te krijgen." Hij pauzeerde en voegde er ongeveer, " Dit is een bevel. Ik kom bij u terug."
  
  
  Voordat ze antwoord kon geven, hij hing op.
  
  
  De politie had al verhuisd van de croupier blijft het plaatselijke lijkenhuis en het geld werd terug naar het casino. Ik had niets anders te doen in de AX kantoor. Ik vertelde Chicklet ik ging terug naar het hotel om te slapen.
  
  
  Toen ik aankwam, Elsa was op me te wachten in mijn kamer. Ten eerste, ze deed ook boos worden op mij, maar toen ze merkte hoe uitgeput ik keek haar speels prikkelbaarheid draaide zich om zorg.
  
  
  "Arme Dumplink," kirde ze, " je ziet er verschrikkelijk. Wat doet u?"
  
  
  "Het was een hele nacht zakelijke bijeenkomst," Ay vertelde haar het uittrekken van zijn jas en das. "Nu moet ik een lekkere warme douche en een lange slaap."
  
  
  "Natuurlijk, Dumplink," zei ze. "Je bent uitkleden. Ik zal voor u bereiden later.
  
  
  Voordat ze kon protesteren, ze verdween in de badkamer en zette de douche.
  
  
  Door de tijd veranderde ik in mijn badjas, badkamer vol stoom. Elsa kwam uit, rode-wangen, duwde me in de douche, en sloot de deur.
  
  
  Ik veegde elke centimeter van mijn huid en het haar met warm water, vervolgens gewassen met een ijskoude douche. Dan bond hij een verse handdoek rond haar middel en ging terug naar de slaapkamer. Elsa had trok de dekens op het bed neer en zat naast haar.
  
  
  Strek op je gezicht," beval ze, klopte op het bed. Toen ik aarzelde, ze gaf me een duwtje. Als haar man languit op het bed op zijn buik, ze schudde uit de handdoek en zei: "Relax, ik geef je een massage."
  
  
  Ze haalde een klein flesje citroen geurende lotion ze had meegenomen uit haar kamer. Toen nam ze uit haar jurk, schrijlings op mijn lichaam, en begon met het toepassen lotion voor mijn rug en schouderbladen. Het was een samentrekkende oplossing die eerste maakte mijn huid tintelen en stuurde een diepe, weldadige warmte van mijn spieren.
  
  
  "Wat is dit wat je gebruikt?" Vroeg ik, om mijn hoofd om te kijken naar Elsa, die had al gebogen over me voor altijd.
  
  
  "Het is een oud huis remedie van Alden," antwoordde ze. "Gegarandeerd produceren positieve resultaten."
  
  
  Haar strelende handen streelde mijn vlees als een helende balsem, op en neer bewegen net zo gemakkelijk als haar warme, zoete adem over mijn hele lichaam. Vervolgens Elsa kreeg op haar knieën en beval me om om te rollen.
  
  
  Haar, draaide zich naar haar toe en bench press tussen haar benen gespreid. Ze begon te smeren de voorkant van mijn lichaam, en haar licht vinger bewegingen verplaatsen van mijn borst naar mijn buik, naar mijn lies, de achterzijde van mijn benen, op mijn tenen. Als ze boog zich naar me toe, haar zachte haren geborsteld tegen mijn naakte vlees en mijn neusgaten gevuld met een ego-geparfumeerde geur. Voor een lange tijd, leek het erop dat ze bezig was met een intense concentratie, bijna hypnotiserend, maar al snel merkte ze dat haar ademhaling was sneller, en haar vlees was nat en beven.
  
  
  Hij tilde zijn hoofd op en keek Nah. Haar ogen waren wijd en haar tanden werden ontbloot.
  
  
  
  
  
  
  ze waren gescheiden, zodanig dat de punt van haar roze tong werd blootgesteld. Hij drukte haar mond op de zijne, rolling haar onder hem. Haar gebogen heupen gespannen. We voldaan en er stilletjes bij, en op hetzelfde moment, zonder woorden, bereikten we het hoogtepunt.
  
  
  Ik was meer slapend dan wakker als ons lichaam gescheiden. Ze stonden bij het bed, die de mantel in haar handen. Maar wanneer ze boog zich en kuste me, haar, ik voelde mijn lichaam weer herinneren, en het was klaar en hongerig naar meer. Ze lachte zachtjes aan mijn opwinding en fluisterde: "ik ben vergeten te vertellen, Dumplink, dat dit soms von Elzen geneesmiddel werkt ook als een afrodisiacum." Ze kuste me. "Slapen," fluisterde ze.
  
  
  Haar slaap duurde vier en twintig uren, en wellicht langer geduurd als het niet was voor mijn enige overdracht telefoon rinkelen. Het was Hawke.
  
  
  "Ik hoop dat je hebt wat uit te rusten," zei hij. "Ik ben in Parijs. Ontmoet me hier op kantoor zo snel mogelijk. Meer slecht nieuws is, ben ik bang. Je kan net zo goed laten we het von Elzen vrouw komen met u, zodat u kunt houd een oogje op haar. Ik zal het boek voor u op de George V Hotel."
  
  
  Elsa was dolblij toen ik vertelde haar dat ik wilde haar naar Parijs met mij. Chicletou belde haar op om te bedanken ego en afscheid nemen, en minder dan een uur later, Elsa en ik waren op weg terug naar Nice om de vangst van een vliegtuig.
  
  
  Dertien
  
  
  Toen we landden in Orly, het regende hard. Zodra ze gecontroleerd Elsa in op de George V Hotel, waar Hawk had gereserveerd een nabijgelegen appartement voor ons, ze werd genomen door een taxi naar de AX kantoor in Parijs, die is gelegen in een café op het Place Saint-Michel. De kantoren zijn gelegen op de bovenste drie verdiepingen van het gebouw en werden de geluiddichte van het lawaai hieronder. De eigenaar van het hotel is een AX agent met de codenaam Bonaparte.
  
  
  Hij ontmoette mij aan de deur en leidde me naar de achterkant een trap naar de kantoren boven. Als we door de met rook gevulde eetzaal en de bar, ik was verrast om te zien dat, hoewel er veel klanten waren er ook over dertig of veertig veiligheid politie en AX agenten dat ze zich bewust was geworden van uit vorige bijeenkomsten. Ik wist dat er iets belangrijks stond te gebeuren.
  
  
  Hawk ontmoet me op de tweede verdieping. Ego ' s gezicht werd grimmig, en hij knikte nauwelijks als hij leidde mij uit in zijn eigen kantoor-en gesloten en vergrendelde de deur.
  
  
  "Het lijkt erop dat het een no-brainer, beide manieren," zei hij, het trekken van een envelop uit zijn zak en overhandigt het aan mij. Hij stond met zijn rug naar me, kijkt uit het raam naar de donkere regen beukt tegen de ruiten terwijl hij las de brief in de envelop.
  
  
  De brief is gedrukt:
  
  
  Een Chinese nucleaire raket die verdween 12 uur geleden zal worden teruggegeven in ruil voor $ 2 miljoen. ALS U AKKOORD GAAT, PLAATST U EEN BEKEND MERK IN LONDEN IN DE EERSTE TWEE DAGEN, LEES: "ALEXANDER-DE VOORWAARDEN ZIJN GEACCEPTEERD - (ONDERTEKEND) KUBLAI KHAN. VERDERE INSTRUCTIES VOLGEN.
  
  
  Er was geen adres op de envelop. Hawk, die zich afgewend had van het venster, en zag mij fronsend op de envelop en legde uit: "Gisteren morgen, het ego was schoof onder de deur van de Chinese ambassade."
  
  
  "Is het waar dat de Chinese nucleaire raketten verdwenen is?" Vroeg ik haar.
  
  
  "Te veel, echt," Hawk zei bitter. "Dit gebeurde een paar uur na je terug het geld van Satane Roc. U zult merken dat het gevraagde bedrag is precies hetzelfde als het ontvangen bedrag van het casino ."
  
  
  "Je bedoelt de Chinese nucleaire raket echt verdwenen is?" Hij was ongelovig.
  
  
  "Uiteraard," Hawk zei, " onze vijand vindingrijkheid is onbeperkt. Kort na uw ervaring over het eiland, de Chinezen waren de lancering van een nucleaire raket op een geheime test site wanneer het vliegtuig gewoon verdwenen. Tot deze opmerking kwam, de Chinese dacht dat het vliegtuig was neergestort."
  
  
  "Hoe zit het met de koets?" "Ze moeten geslaagd zijn voor de test goed voordat ie werd geselecteerd voor een dergelijke taak."
  
  
  "Oh, ja," Hawk is overeengekomen. "Maar het kan belangrijk zijn om op te merken dat slechts een paar weken geleden, een piloot die een van de meest betrouwbare en loyale mensen in de Chinese luchtmacht links China voor een business trip naar Albanië. Hij werd niet geobserveerd terwijl hij daar was, en, in feite, de Chinese niet uit te leggen zijn acties gedurende de weinige dagen van het bezoek. Ze zijn nog steeds de moeite. Het is waarschijnlijk dat tijdens deze keer onze tegenstander bij hem kwam, die zouden kunnen interfereren met het ego van de hersenen.
  
  
  "De Chinees gaat om het losgeld te betalen?" Ik vroeg, het uitdelen van de brief terug te Hawke.
  
  
  Hij knikte. "Dat is de reden waarom ze hier nu. Laten we gaan naar boven."
  
  
  Op de bovenste verdieping van het gebouw, vier Chinese heren stonden te wachten, op zoek grim en een beetje verdacht. IHRA legde de strenge beveiliging in het gebouw. Odin rond de mannen was de vertaler, en door hem Hawke stelde me voor aan drie anderen waarvan de namen ze weet als hooggeplaatste leden van de Chinese Communistische Partij. Elk van hen gaf me een slimme kijken als we schudden elkaar de hand. Dan de drie van hen al snel sprak de tolk in het Chinees.
  
  
  "Ze zeggen," de tolk vertelde me, " dat is een grote eer voor hen om een gerespecteerde vertegenwoordiger die hen hielpen bij de terugkeer van de nucleaire raketten. Ze zeggen ook dat
  
  
  
  
  
  
  De partijvoorzitter sprak op uw president en droeg hen op om samen te werken volledig met u ."
  
  
  "Het is een grote eer voor mij ook," zei hij tegen haar tolk. "Ik zal het proberen waard zijn vertrouwen in de volksgeneeskunde van de Republiek."
  
  
  Toen ik hem vroeg over deze formaliteit: "Was het besloten om twee miljoen dollar?"
  
  
  De tolk verleende met zijn landgenoten opnieuw, en toen gaf mij een grote lederen tas gegraveerd met Chinese tekens en uitgerust met een slot. De tolk ontgrendeld het ego en opende het, het vinden van de zakken van bankbiljetten binnen.
  
  
  "Twee miljoen dollar," zei hij. "Er zullen een aankondiging in de samenleving van morgen editie van de London Times, geschreven als geregisseerd."
  
  
  "Goed," zei ik. "Lock-up van het geld. Ik wil om te blijven in uw bezit, totdat wij ontvangen nader bericht.
  
  
  Na de tolk vertaalde mijn woorden, de drie mannen bogen hun hoofden ernstig, en we schudden elkaar de hand weer. Hawk vertelde me dat afspraken zijn al gemaakt voor de Chinese vertegenwoordigers om te verblijven in de woning, op kantoor en in de voorkant van hen de fret totdat er een reactie op de London Times advertentie. Deze weg, de terugkoop bedrag zal worden veilig opgeslagen totdat de ferret is te wijten aan worden uitbetaald.
  
  
  Hawk nam een taxi terug naar het hotel met me. Het begon donker te worden. De regen en gure weersomstandigheden waren perfect voor onze stemming.
  
  
  "Wie zit er achter," Hawk mompelde, " moet kunnen genieten van onze situatie. Stel je voor het stelen van een nucleaire raket terug voor losgeld! "
  
  
  "Hij koos een paar slimme namen voor zijn advertenties," zei ik. "Alexander en Kublai Khan".
  
  
  "Hij is gek, maar hij is erg sluw," Hawk zei. "Wat ik niet zou geven om een ego." Hij keek me aan.
  
  
  Toen we bij het hotel, Hawk liet me af en liep naar de Amerikaanse Ambassade, waar hij verbleef in Parijs.
  
  
  Bij haar kreeg naar haar kamer, haar was verrast om te vinden van een opmerking van Elsa. Nen zei dat ze was uitgenodigd voor een feestje in het hart van Montmartre en dat ze zou gaan. Ze liet me een adres, zodat ik kan deelnemen aan haar als ik wilde. In plaats daarvan besloten ze om een paar gekoelde martini ' s en een lekkere lunch in hun kamer. Voordat ik naar bed ging, belde ik de receptie om mij een kopie van de London Times de volgende ochtend.
  
  
  Elsa nog steeds niet teruggekeerd naar het hotel tegen de tijd dat ik mijn exemplaar van de krant de volgende ochtend vroeg, en ik kon niet vertellen of er nog iets zinnigs over haar afwezigheid op de avond. Echter, de advertentie is in de tijd, en het ego formulering was precies zoals aangegeven in het rantsoen opmerking. Het lezen van haar, ik stelde me voor hoe gelukkig "Alexander" ook leest. Hij kon zijn geweest in Parijs, of Londen, of Monte Carlo, of, voor die kwestie, Tibet.
  
  
  Ik wilde echt naar de AX kantoor, waarvan hij wist dat zou de eerste plaats om te weten als verdere instructies zouden komen. Hij was gekleed en ging door de getallen wanneer Elsa geretourneerd.
  
  
  Ze was nog in haar avondjurk, met een nerts jas hing over haar schouders. Ze zag er slaperig, maar ze glimlachte en kuste me, en laat haar jas op de grond vallen. Toen draaide ze zich naar me pak de achterkant van haar jurk.
  
  
  "Ik heb je gemist op het feest, Dumplink," zei ze. "Het was heel leuk. Veel franse mensen. Het is er nog steeds, als je wilt om te gaan.
  
  
  "Nee, dank u," zei ik. "Ik heb een aantal zaken bij te wonen. Ze slaapt, en ik bel je later.
  
  
  "Business, Business, business," zei ze, klopte op mijn gezicht. "Vergeet niet al werk en geen entertainment maakt Tony een saaie jongen." Ze stapte uit door middel van de jurken en liep naar de deur die leidt naar haar kamer, op zoek erg wenselijk is in een pure bh en panty ' s. Ze pauzeerde even in de deuropening en wenkte me. Als ik schudde mijn hoofd, ze blies me een kus en verdween.
  
  
  14
  
  
  Zodra ik aankwam bij het cafe op de Place Saint-Michel en ging de trap op naar de AX kantoor, ik voelde haar spanning en de wanhoop doordringen in de hele plaats. Buiten, de zon scheen en er was een valse lente in de lucht, maar ook de vreugdevolle stemming het weer voor ons geschapen is, verdween achter de muren van de gebouwen.
  
  
  Hawke was er, op zoek naar meer haggard dan hij had de avond tevoren, als waren de vier Chinese mannen, evenals enkele tientallen AX agenten en bewakers. We gearriveerd te vroeg, en ons ongeduld groeide als de lange uren op gesleept. Het was pas in de middag dat we eindelijk het bericht dat we hadden gewacht. En, natuurlijk, met een omweg.
  
  
  We kregen een oproep van de Interpol kantoor in Parijs te zeggen dat ze ontvangen een pakket van een boodschapper voor de lokale chief. Het openen van de verpakking, vond hij een verzegelde doos en een getypte notitie te zeggen dat het vak moeten worden geleverd aan de Chinese Ambassade onmiddellijk. Aangezien het hoofd van Interpol was op de hoogte van de crisis, hij belde meteen Hawke en dan haastte zich om de AX kantoor. Ondertussen, Interpol-agenten pakte een boodschapper die authentiek was, en toen vroegen ze ego over de persoon die gaf em de aanlevering, hij gaf een beschrijving die overeenkomen met
  
  
  
  
  
  duizend Fransen.
  
  
  De doos bevatte een tape-recorder. We kropen rond terwijl Hawke zet de tape in het kantoor van de auto. Als de band rolde, zei de stem: "Dit is Alexander. Ik heb uw bericht ontvangen en ben nu geeft u de volgende instructies. Laat in de avond, op de dertigste, een witte vlag varende schip met een rode draak geëtst op de nen zal verschijnen in de Adriatische Zee en de haven invoeren in Split, Joegoslavië. Op het dek van dit schip een Chinese nucleaire raket. Een van je schepen kunt benaderen hem met twee miljoen dollar. Zodra het geld is overgemaakt naar de mensen aan boord van de raket terug. Als een poging wordt gedaan om de raket zonder het betalen van geld, het zal exploderen ."
  
  
  De woorden op de tape niet ons te vertellen iets over de persoon ih had gesproken, of liever, over de mensen, omdat alle andere zinnen werden uitgesproken in een andere spraak -, ih accenten, variërend van Brits-duitse naar Brooklyn. Het brein achter het complot onzichtbaar bleef.
  
  
  Na de film was gedecodeerd en kopieën gemaakt, haastte telefoon een oproep gedaan om te zoeken naar een vliegtuig dat zou ons aan de Adriatische kust, en hebben een grote en snel schip op ons te wachten, in de buurt van Grech, Joegoslavië. Zelfs wanneer alle voorbereidingen werden gemaakt, Havik was druk bezig met het plannen van de tijd wanneer de raket zou worden gevonden.
  
  
  Een beetje later, Yastreb, de Chinese vertegenwoordigers met het losgeld, een aantal agenten van de AX en haar ging Oryol en vloog op een vliegtuig te sterven in de Adriatische zee. De Joegoslavische regering werd gecontacteerd via diplomatieke kanalen, en toen we aankwamen, een strak en snel schip was op ons te wachten.
  
  
  Toen we bij de haven en gaan voor anker voor de kust van Split, op een koude, scherpe wind blies van de kust. Er waren geen andere schepen in zicht. Als we tempo het dek, Hawk begon te mompelen, " ik hoop dat dit niet een truc, Nick."
  
  
  Na een paar uur, als de dag begon te vervagen in de schemering, begon ik te denken dat Hawk zou kunnen geweest zijn. Maar dan, geheel onverwacht, een groot wit schip met een witte vlag versierd met een rode draak verscheen aan de ingang van de haven. Hij liet het anker uit de stuurboord boeg van ons schip, en een man in een captain 's uniform kwam naar de reling, verhoogd met een megafoon, en riep:" Hé, geef ik u de groeten van Alexander. Heb je het geld om te sterven? "
  
  
  Hawk gaf mij een soortgelijke megafoon. "Dit is je laten zien," zei hij.
  
  
  "We hebben geld," antwoordde hij door een megafoon. "We zijn klaar om de transactie te voltooien."
  
  
  "Je kunt aan boord komen," de reumatoïde kapitein schreeuwde.
  
  
  Een paar van ons schip de leden van de bemanning liet een kleine motorboot overboord. Twee Chinese mannen, één van hen met een zak geld om hem heen, en werd hij overgebracht naar een ander schip. We werden geholpen om op het dek door de kapitein en een paar mensen over de hele bemanning van het ego. Op het voordek, was er een enorme object bedekt met een gebonden tarp. Het moet zijn geweest van een raket, maar ik was nog steeds huiverig. Er waren een paar andere mensen op het dek, maar de enige die hem kent, is een Belgische naam Tregor.
  
  
  De kapitein was vriendelijk en bracht ons in een grote hut op het hoofddek, waar gekoelde champagne stond te wachten voor ons.
  
  
  "Heb je geen geld?" vroeg hij.
  
  
  Hij knikte naar de Chinaman, die voorbij de tas.
  
  
  "You don' t mind ons tellen voordat we overhandigen u de raket, jij ook?" vroeg hij.
  
  
  "Nee," zei ik.
  
  
  "Heren, graag champagne terwijl u wacht," de kapitein stelde, loopt door de kamers met het geld.
  
  
  Niet een van de Chinezen niet accepteren van een kopje champagne van de rentmeester, maar aanvaard het. Het was een goede vintage wijn, uitstekend gekoeld. Hij dronk twee glazen terwijl de Chinese verschoof ongemakkelijk in hun stoelen. Wanneer de kapitein keerde terug, hij glimlachte en knikte met zijn hoofd.
  
  
  "Zeer goed, mijnheer," zei hij. "Alles lijkt in orde. Als u komt aan dek met mij, kunnen we vullen onze business."
  
  
  Ik was ook niet verbaasd toen waren we weer terug bij de top en zagen dat de leden van de bemanning had verwijderd van het zeildoek van het object op het voordek. Het was een nucleaire raket die al in de lift.
  
  
  De twee Chinese mannen verdacht veel op gecontroleerd de raket voordat ervoor te zorgen dat alles in orde was. Ze knikte ernstig naar mij en hij knikte naar de kapitein.
  
  
  Hij leek blij als hij pakte de megafoon weer en riep de wacht Joegoslavische schip, te vertellen dat het om dichterbij te komen, zodat de raket kan worden verlaagd op het dek. De twee Chinese en haar bleef aan boord, terwijl de bemanning werkte op de lift, het opheffen van de gigantische raket in de lucht en dan naar beneden op het dek van ons schip, waar we waren al voorbereid op een houder om het te houden. Hij zag de blik van opluchting op Hawke ' s gezicht toen hij zag dat de raket zit op het dek en eindelijk veilig aan boord.
  
  
  Na het uitwisselen van een korte handdruk met de kapitein van het witte schip, haar, keerde hij terug naar ons schip met de Chinezen.
  
  
  "Geen probleem?" Hawk vroeg me meteen.
  
  
  "Nee," zei ik.
  
  
  "Maar als ik weet u," Hawk zei, keek me doordringend aan, ' iets wat je dwars zit."
  
  
  "Het was
  
  
  
  
  
  
  het is te simpel. "Antwoord ik. "Ze moeten weten dat, omdat we de raket weer veilig, we zijn niet van plan om hier te zitten en laat ze varen weg met twee miljoen dollar."
  
  
  "Ze hebben misschien niet komen met een plan dat we zullen gebruiken," Hawke ' zei.
  
  
  "Ik betwijfel het."
  
  
  "Goed, ze hijsanker om weg te komen, hoe dan ook," Hawk zei, wijzend naar het schip te draaien in de haven. "Ik ben bezig met onze plannen in de praktijk." In zijn hand hield hij een radio zender, en hij begon te spreken snel in, waarschuwen alle schepen te wachten voor uitbetalingen direct buiten de haven - italiaanse schepen, griekse schepen, Joegoslavische schepen, zelfs van enkele russische kruisers-alle van hen, die waren gestuurd om te doorzien onze vijand.
  
  
  Als het witte schip voer in de richting van de haven ingang, begonnen we te volgen op enige afstand. Net vóór het bereiken van de open zee, ons schip van de vloot verscheen. Ze waren nog ver weg, en Hawk nog niet had bevolen hen te benaderen. Het witte schip plotseling stopte in het midden van de haveningang. Hawk begon te spreken in de zender terug, maar ze werd tegengehouden door hem.
  
  
  "Wacht even," zei ik.
  
  
  "Waarom niet? Wat is het?"
  
  
  Haar, schudde hij zijn hoofd. Ik wist niet wat te zeggen van hem, maar ik wist dat er iets mis was. Een paar minuten gingen voorbij en er gebeurde niets. Hawk en ik richt de verrekijker op het schip, die was leeg. Hawke nog steeds de radio zender in zijn hand, en zijn ego was ongeduldig. Hij begon te twijfelen aan zijn intuïtie en was over te vertellen em de opdracht te geven te sluiten toen het gebeurde.
  
  
  Opeens zagen we een flits van oranje vlam afkomstig van het witte schip. Een oorverdovende explosie gevolgd. De strakke witte schip brak los in de zee. Het letterlijk brak in diverse drijvende planken voor een tweede. De explosie was zo onverwacht en zo schokkend dat bijna alle van ons bevroor voor een korte tijd in immobiliteit.
  
  
  Echter, Hawk herstelde snel en toegetreden tot de strijd, schreeuwen bestellingen boven de radio zender voor alle wachtende schepen te komen en proberen te halen eventuele overlevenden. Op hetzelfde moment, onze boot was snel het naderen van de plaats waar het schip zonk. Maar als wij en de andere schepen naderen van het gebied, er waren geen overlevenden. Er was niets meer op de dell zelf maar een paar verkoolde planken en olie-strips. Nog steeds is het zoeken bleef tot diep in de nacht, het water verlicht worden door het gigantische zoeklichten van de dekken van de schepen. We hebben niets gevonden.
  
  
  "Het is mij een raadsel," Hawk zei langzaam, als het zoeken eindelijk gestopt en de andere schepen wachtte op verdere instructies van hem. "Waarom zouden ze besteden dus veel inspanning te verhogen van twee miljoen dollar en dan blazen zichzelf - en het geld?"
  
  
  "Stem en al," zei ik sterk als ik had een idee. "Ze hielden niet op te blazen het geld!"
  
  
  "Je hoefde niet te blazen het geld?" Hawk geëist. "Waar komt het vandaan?"
  
  
  "Ik weet het niet," zei ik. "Maar het is niet zinken van het schip. Op een of andere manier wisten ze te verwijderen van het ego voor de explosie."
  
  
  "Hoe? Hoe?" Hawk vroeg ongeduldig. "We hielden het ego onder constant toezicht vanaf het moment dat we dit voor het eerst zag. Hoe kan dit worden verwijderd? "
  
  
  "Ik weet het nog niet," ik toe. "Maar ze deden het. Ze was altijd al van plan om het te doen op deze manier. Ze dacht dat we zouden een val voor hen nadat de raket terug, maar dat maakte niet uit. De belangrijkste is geld. De rest, het schip en de bemanning, moest worden opgeofferd ."
  
  
  "Maar dat is te gek," Hawk zei.
  
  
  "Zeker," haar emu zei:"net zoals al het andere."
  
  
  "Ja," Hawk overeengekomen, spreken langzaam, " misschien heb je gelijk. Maar hoe, hoe ze aan het geld? "
  
  
  "Ik weet het nog niet," zei ik weer, " maar ik zal haar wel herkennen. Reuma moet ergens hier op de Adriatische kust. Haar, ik wil dat we zoeken het ego, centimeter voor centimeter, totdat wij bewijs vinden dat er voor de overlevenden die wist te ontsnappen met het geld."
  
  
  Hawk nog twijfelde aan mijn mening, maar hij besloten om de schepen in de buurt om me te helpen zoeken naar bewijs. Ze aangeboden om te helpen. Hawk liet me Splitsen omdat de emu had om terug te komen om te sterven in de Verenigde Staten te rapporteren aan de president persoonlijk.
  
  
  Het kostte ons twee dagen en nachten zoeken naar de Adriatische kust voordat we vonden het bewijs dat ik zeker was was er. Hij werd ontvangen als de griekse cruiser gevonden ego en haastte zich naar deze plek - een verlaten stuk kale grond ten noorden van de Zonde.
  
  
  Er is een kleine single-seat onderzeeër werd verlaten, aangespoeld en gedeeltelijk ondergedompeld in de zee. Maar haar reuma verhaal over hoe twee miljoen dollar werden genomen uit het schip. Waarschijnlijk kort nadat we het geld aan boord, in ruil voor de raket, het werd overgedragen aan de submariner, en de single-seat boot werd uitgestoten door de ship ' s hold.
  
  
  Het was gemakkelijk voor de kleine onderzeeër te glijden rond de haven, de weg langs de kust en op het land. Later, misschien op de dezelfde avond, of zelfs op één van de volgende dagen, of
  
  
  
  
  
  
  deze persoon was waarschijnlijk opgepikt op een vliegtuig of schip en verdween met $ 2,000,000. Zodra ik erin geslaagd om het schip van de radio te werken, kreeg ze een telefoontje van Hawke, die terug was in New York dan. Hij vertelde emu wat we gevonden, in codevorm. Hij nam het nieuws meer vrolijk dan verwacht, en beval mij om terug te gaan naar Parijs en bel em op de AX kantoor, omdat hij zou hebben nieuws voor mij over nieuwe ontwikkelingen.
  
  
  Later die dag in Parijs, stopte hij door zijn hotel om te praten met Elsa voordat u naar de AX kantoor.
  
  
  Ze pakte me voor de hare, liep in de deur, bedekte mijn gezicht met kussen en zei: worriedly: "ik wist niet wat er met je gebeurd, Dumplink. Ik was klaar om u aangeven bij de politie als vermist persoon."
  
  
  "Opnieuw", zei ik. "Sorry, ik kon het niet laten een bericht. En ik moet weer naar buiten. Maar ik zal deze keer snel terug, en misschien kunnen we wat tijd doorbrengen samen."
  
  
  Op kantoor, Bonaparte ' s VADER bracht mij in contact met Hawke over een versleutelde draad.
  
  
  "We hebben een nieuwe lead," Hawke ' zei. "Dit kan het beste om hen heen die we tot nu toe hebben gedaan fret. Onze onderzoekers, die voortdurend getest de deelnemers in dit geval, eindelijk een vaste verbinding tussen wat om hen heen. U zult herinneren haar noemen, eerder dat sommige mensen hadden problemen met het gewicht. Goed, we hebben nu ontdekt dat minstens vier van de mensen om hen heen waren patiënten op hetzelfde gewicht-verlies spa in Zwitserland."
  
  
  Dit moet meer zijn dan een toeval, dacht ik.
  
  
  "Dat vinden wij ook," Hawke ' zei. "Een plaats in de buurt van Bern, in de bergen. Het is wel de Verjonging van de Spa wordt beheerd door Dr. Frederick Bosch. Wat denk je?"
  
  
  "Ik denk dat ik beter vliegen naar Zwitserland," zei ik,"en kijk rond."
  
  
  "Ja, haar, ik ben het," Hawk zei. "Wat zeg je tegen deze vrouw op von Elzen, Elsa?"
  
  
  "Ik vertel hey dat heb ik een bedrijf in Bern en suggereren hey ga terug naar de verenigde Staten."
  
  
  "Ja, goed," Hawk zei: "ik heb andere mannen kijken naar de rest van de von Alders. Als ze terug komt, zal ik haar op nah man, ook. Ik zal contact met u opnemen wanneer je aankomt in Zwitserland.
  
  
  Wanneer haar man weer terug in het hotel en klopte op de deur van Elsa ' s kamer, hij vond dat haar kapper was bezig met zijn haar.
  
  
  "Ik hou niet van je met het zien van mij, terwijl ik probeer om mooi te zijn," zei ze fronsend aan de fans.
  
  
  "Ik had met je te praten," zei haar vader tegen. "Ik heb te laat voor Bern vandaag. Ik kreeg een telefoontje van mijn bureau, en ik moet het uitzoeken van een zaak.
  
  
  "Bern!" "Nee," zei ze vrolijk. "Maar, Dumplink, dit is prachtig. Ik zal met u gaan. Buiten Bern, er is een prachtige spa die Ursi en ik hou van om te gaan. We vliegen er met het vliegtuig, en ik kan heerlijk ontspannen in de spa, terwijl je over je bedrijf."
  
  
  "Wat is de naam," vroeg ik, " van dit resort?"
  
  
  "Het heet een verkwikkende wellness," zei ze, net als ik had gedacht. Weer was er een andere verbinding tussen Von Alders en de zaak. Ik zag geen reden waarom Elsa mag niet mee naar Bern, zoals het versterken van de bond, dus ik accepteerde haar.
  
  
  Na Hawke ' riep haar weer uit zijn kamer en zei tegen em dat Elsa kwam naar Bern met mij, zijn we uitgecheckt bij het George V. AX kantoor in Parijs voor een reis naar Zwitserland.
  
  
  Vijftien
  
  
  Toen we landden in Bern, het weer was koud en helder. Elsa wist een klein chalet aan de rand van de stad, dus we huurden kamers met tussendeur zijn er.
  
  
  "We blijven altijd in deze plaats," Elsa legde me nadat we ingecheckt in ons appartement. "Het is goed om een plek als deze, wanneer de spa te druk wordt."
  
  
  Ik vond onze plek. Het was een schone, rustige, vrolijke plek, met een warm vuur in elke kamer. De ouderen, white-haired, apple-cheeked eigenaar en het ego van een vrouw genoot een uitstekende reputatie. Rond het raam van mijn kamer, Elsa gewezen op een health spa, dat was gelegen op de top van een berg, op enige afstand. Na ze liet me voor haar kamer, ik onderzocht haar met een verrekijker.
  
  
  Het was een groot complex met een multi-verdiepingen tellende hoofdgebouw omringd door een aantal kleinere gebouwen. Ze waren allemaal wit van kleur, die veranderd in de besneeuwde pieken van het jutted uit alle richtingen rondom hen. Hij kon zien dat de slingerende single-baans weg die leidde direct tot deze plaats; en de kabelbaan die was opgehangen aan twee trolleybus lijnen overhead. Vanaf deze afstand, was het onmogelijk om veel details te zien. Ik vroeg me af hoe ik dat kon benadering-het geheim, of als een gast, of misschien door middel van Elsa. Maar in de tussentijd, ik zal op u wachten in de coulissen en proberen te begrijpen van het gebied. Bovendien, als de von Alders waren een of andere manier betrokken in het complot, Elsa zou hebben ervoor gezorgd dat ik werd gelokt er vroeger of later.
  
  
  In de tussentijd, zou het waarschijnlijk een goed idee om contact op met uw lokale AX agent. Ik zou hem nooit ontmoet, maar Hawk had me verteld zijn naam en waar je hem kunt vinden. Ik klopte op het
  
  
  
  
  
  de deur die altijd verbonden is mijn kamer naar Elsa ' s en vertelde hey ik was uit te gaan voor een tijdje. Terwijl ik weg was, ze deed haar eigen beauty-behandelingen en wachtte op mij om terug te keren.
  
  
  Hans Verblen, de lokale vertegenwoordiger van de AX, ontmoet me bij de deur van een bescheiden studio die droeg zijn naam, in een van de steegjes van Bern. Verblen op mij stond te wachten. Hij zei: Hawk had al verteld em in de details van mijn opdracht in een telefoongesprek in de verenigde Staten. Hij was tot mijn beschikking.
  
  
  "Hoe kan ik haar helpen?" Een dikke, donkere haren man vroeg.
  
  
  "Eigenlijk," emu vertelde haar, " haar hotel zou graag zoveel mogelijk informatie over de Verjonging van de Spa." Heb er ooit problemen zijn er? Wie controleert het? Dergelijke informatie. "
  
  
  Verblin knikte, de deur op slot te zijn studio, en leidde me naar de kelder. Het was een grote, geluiddichte kamer met kasten langs de wanden. Er waren camera ' s, bandopnemers, teletypes, en allerlei soorten wapens overal.
  
  
  "Dit is waar ik mijn echte werk," Verblen verklaard met een golf van zijn hand.
  
  
  "Dit is een echte setup", zei ik.
  
  
  Verblen liep naar een van de kasten. "Ik ben bang dat ik niet over een uitgebreide spa record. Tot Hawke ' s telefoontje, ik had geen speciale verzoeken voor het verzamelen van inlichtingen. Wat ik heb is strikt routine, niet meer dan ik in een andere instelling in de stad. Voor zover ik weet, waren er geen problemen daar. Ze hebben een gestage stroom van bezoekers uit de hele wereld, van wie de meesten zijn goed uit. Ik probeer altijd een foto als vele aankomst en vertrek mogelijk met een camera met een telelens. Maar, voor estestvenno, ik weet zeker dat ik heel wat gemist.
  
  
  Hij gooide de foto ' s op de stoel, en ik was verbaasd om te zien dat er duizenden van hen.
  
  
  "Heb je zeker verdient uw uitkering, Verblen," zei ik, mijn hoofd schudden ter bevestiging van mijn ego ' s grondigheid. Ik bladerde door meerdere foto 's van haar en zag alle vier von Alders in foto' s genomen op verschillende tijdstippen.
  
  
  "Denk je dat ze je kunnen helpen op welke manier?" vroeg Verblen.
  
  
  "Ik ben bang van niet nu," zijn de emu zei. "Ze kunnen van pas komen later. Wat ben ik geïnteresseerd in het nu is alles wat je kunt laten zien of over de binnenkant van de spa. En over Frederick, Bosch, de arts die draait het."
  
  
  "Er is niets om te laten zien of vertellen," Verblen antwoordde. Ik kon zien dat hij was teleurgesteld in zichzelf. "U begrijpt dat het resort is een zeer exclusieve plaats. Omdat er zo veel rijke gasten hier, de beveiliging is streng. Ik ben nog nooit in het zelf, dus ik heb geen foto ' s van het interieur. Als er sprake was van een bijzonder verzoek van AX, het zou natuurlijk een uitweg vinden."
  
  
  "Ja, ik begrijp haar, maar hoe zit het met de dokter?"
  
  
  "Je wordt weer teleurgesteld worden met het antwoord," Verblen zei. "Ik heb geen foto' s van Dr. Bosch, omdat hij zelden, indien ooit, gaat naar buiten voor een behandeling. Haar, ik hoorde dat hij de Europese. Hij kwam hier vele jaren geleden geopend en een spa. Eerst was het een zeer bescheiden plaats, maar het is altijd geslaagd. Door de jaren heen, ego onderdelen zijn herbouwd te maken van de imposante gebouw is het vandaag. Ik heb geen dossier op de dokter, want hij had nooit een probleem met de Zwitserse autoriteiten of met een andere ambtenaar, voorzover de Interpol-bestanden tonen. Ik nam voorzorgsmaatregelen en gecontroleerd uit.
  
  
  "Je zou kunnen proberen om stiekem in de spa zonder te worden opgemerkt," Verblenu haar verteld. "Als ik dan toch beslist om het te proberen, ik kan je vragen om hulp."
  
  
  Verblen geneigd zijn hoofd een beetje. "Ik ben bereid om alles te doen wat ik kan om te helpen. Ik wou dat ik kon verstrekken u met meer informatie."
  
  
  "U hebt me geholpen meer dan je denkt," zei hij met ego-gevuld verrassing. "Ik heb bijvoorbeeld geleerd dat Dr. Bosch komt zelden in het openbaar voor medische doeleinden. Het maakt niet uit, maar aan de andere kant, ik ben een beetje ongerust over. Vanwege zijn vermoedens, ik zal voorzichtiger zijn."
  
  
  Verblin nam me weer naar boven, en liet haar ego aan de deur van het ego te slaan en ging terug naar de chalet. De lucht was fris en knapperig. Het was avond, en de meeste van de winkels aan de straat werden gesloten en vergrendeld zijn. Ik heb genoten van de wandeling en was bezig met het zoeken naar de kleine etalages op de straat, dus ik kon het niet horen van haar auto toen ze aan het rijden was naast me. De eerste hint van gevaar kwam pas toen ik zag haar weerspiegeling in de ruit van één van de winkels, samen met de donkere auto op de stoep naast me en de vijf mannen die de sprong naar buiten om de deuren te openen en waren nu haasten zich naar me toe. .
  
  
  Hij draaide zich om, mijn hand bereiken voor Wilhelmina in haar schouder holster, maar alle vijf van hen werden op de top van mij voor de luger kon hem er uit te halen. Ze dook op me van alle kanten, hun vuisten vol in mijn lichaam in korte, woeste slagen. Haar alleen aangeboden token weerstand-genoeg, ik had gehoopt, om gek van ih-toevoegen dat mijn lichaam was slap, het doel slingerde van links naar rechts, en mijn ogen dicht in het bespotten van bewusteloosheid.
  
  
  "Oké," zei een van de mannen, " geen ego. Voor het ego in de auto. Snel!"
  
  
  Twee
  
  
  
  
  
  
  de mannen nam me bij de schouders, en de twee anderen pakte mijn benen. Ze begon te slepen me naar beneden op de stoep. Haar laten die mij leiden, ongeveer halverwege de auto als ze plotseling trapte met beide voeten, grijpen om de mannen dragen mij naar mijn voeten en vervolgens de andere openlijk in het gezicht. Beide hebben ze gilde het uit en strompelt terug, met hun gezichten. Op hetzelfde moment, haar rende, en toen mijn benen waren gratis, de hare brak de armen van de twee mannen die mijn schouders. De onverwachtte van mijn bewegingen ving ze alle off guard. Haar, draaide zich naar hem.
  
  
  De vijfde man, en die had ons voorafgaande aan de auto was geknield door één van de deuren open, een pistool in zijn hand. Hij ontslagen, en Gapen gechipt uit een stuk van de stoep over een centimeter afstand van mij. Ik had Wilhelmina in mijn hand. Deze man had een kans om de brand nog een schot voordat hij verzekerd, wordt zijn luger, en een kogel in de emu ' s leven. Hij viel achterover in de auto, zijn benen bungelend op de straat.
  
  
  De andere vier mannen renden naar verschillende posities op de straat. Een onderdrukt door de ingang van een gebouw, de andere twee omgezet in een steegje, en de vierde draaide op een geparkeerde auto. Haar wilde nog steeds een plek om te verbergen. Vier van hen opende het vuur op me tegelijkertijd. Ze schoot op reuma, dan kreeg op haar knieën en was gericht op de onbeschermde benen van de man achter de auto. Hij trok Wilhelmina de trekker twee keer, en de man gilde het uit en deed een uitval naar voren, beide benen vliegen onder hem.
  
  
  Andere shots komt op mij van beide kanten. Ik was benieuwd wat vredelievende Zwitserse burgers denken over de schietpartij in ih, een normaal rustige stad. De bandieten opgespeld me tussen mijn eigen auto en de ingang van de winkel waar ik bleef, als ie de auto benaderd. Ik wist dat ik had om eruit te komen van de straat, voordat ze kwamen op mij. Maar ik kon het niet uitvoeren nadat u de auto omdat ze hebben duidelijk shot me, en de winkel deur achter me gesloten en vergrendeld.
  
  
  Toen zag ik drie mannen die achter me, en ik moest verhuizen. Ik schoot een paar foto ' s bij haar te houden haar terug voor een tijdje. Er was slechts één ding dat kon gedaan worden. Het verlagen van mijn hoofd en verpakken mijn armen rond om mijn gezicht te beschermen, ik liep de stoep en onderdrukt door de ruit van de winkel achter me. Het glas gebroken in grote scherven en viel op de straat buiten, maar ik was van binnen en van buiten van direct gevaar.
  
  
  De winkel was een kleine speelgoedwinkel met spelletjes en poppen. Het was duidelijk verlaten. Ik liep door en vond de deur, die niet open. Haar ontsnapte in een steegje. Ik bukte over de rand van de Rivnenskaya gebouw net genoeg om te zien dat de mannen die het hadden geprobeerd om een hinderlaag me haasten naar hun geparkeerde auto. De drie om hen heen gesleept, de andere twee in de auto en ging ervandoor. Dan kon ze horen de naderende loeien van de hoorns. De politie was op hun manier. Hij liep terug naar zijn hotel en liepen door de straten, totdat hij stapte uit de hele regio.
  
  
  Toen ik tenslotte in de chalet, niemand betaald geen aandacht aan mij. Hij hoorde nog het janken van politie auto ' s in de verte en het geluid bleef voor een lange tijd.
  
  
  Zodra hij betrad zijn kamer, hij pakte zijn verrekijker en ging naar het venster. Ik richt mijn verrekijker op de weg die leidt tot spa en had geen problemen met het vinden van de donkere auto. Ik was er zeker van dat mensen hadden van die plaats, en wat zag ik bevestigd dat feit.
  
  
  Nou, ik dacht, OK, neem haar mee naar het hotel, gaat u naar de spa, maar niet zoals dit.
  
  
  Dit incident toonde aan dat iemand wist dat ik geïnteresseerd was in de spa van het hotel zou mij er met geweld, of zorg ervoor dat ik niet daar leeft. Hoe heeft het leven van mannen - vermoedelijk rond het resort-weten was ik in Bern? Door Elsa? Misschien. Maar ik sprak ook te Verblen, de Zwitserse agent voor de AX. Kan hij het? Als ik haar kende maar al te goed uit ervaring uit het verleden, alles is mogelijk.
  
  
  Zestien
  
  
  "Dumplink," Elsa begroet me als ze liep door de deur van haar kamer een tijdje later. "Ik heb niet gehoord dat je terug komt."
  
  
  Haar veranderd kleding. Zo ver als ze kon vertellen, haar, keek zo gedragen als ooit.
  
  
  "Ik kwam in een paar minuten geleden."
  
  
  "Ik heb de meest geweldige verrassing voor je, Dumplink," lachte ze, draaien rond. Ze droeg een roze negligé met ruches. Ze draaide iets op uw tenen staan, wees naar de open deur van haar kamer, en riep.
  
  
  De andere twee Von Elzen zusters kwam door de deur, gevolgd door ih moeder Ursi. De beide zusters waren het dragen van roze negligés, net zoals Elsa ' s-of was het Elsa? "Ik deed. Ursi had een home-made gewatteerde jas. Op zoek naar de drie zussen staan naast elkaar was net alsof je in drie spiegels reflecteren het zelfde beeld.
  
  
  Een van de meisjes lachte en zei: "Je was een ondeugende jongen die er vandoor met Elsa. Heb je echt denkt dat je kon ontsnappen aan de anderen om ons heen zo gemakkelijk? Nu zal je voor betalen, omdat we je niet vertellen, die is overal om ons heen, wat is er ."
  
  
  "Want u bent allemaal even mooi en charmant," antwoordde ik, " dit is een heel goed idee.
  
  
  
  
  
  Het maakt niet uit. Mijn plezier is verdrievoudigd."
  
  
  Het was allemaal goedaardig en zeker rond het sorteren van dingen die de von Alders graag zou doen. Maar ik kon het niet helpen, maar vraag me af of het was gewoon een grap die bezig ih joins hier in Bern, of als het was, want ik was zo dicht bij de spa en ze had hotels te vinden een manier om te houden van me weg of een manier om me op de plek. De tijd zal laten zien.
  
  
  De Von Alders besloten dat ik moet uitnodigen ih voor de lunch in de eetzaal van het chalet, waarin ze vertelde me stond bekend om zijn uitstekende keuken. Ze was behoefde, en de vier vrouwen verdween door de deur, waardoor het achter hen. Ih hoorde haar lachen. Is het omdat ze mij bedrogen?
  
  
  Later, toen de vijf van ons ging naar de eetkamer, ontdekte ik hoe populair dit chalet was. De zaal was vol met gasten en de lokale bevolking. Natuurlijk, de von Alders werden al snel omringd door mensen die zij kenden, en dat was bijna altijd het geval is wanneer ze in het openbaar. Onze vijf-persoons stoel werd al snel een stoel, een dozijn of meer. Ik werd voorgesteld aan elk van de nieuwkomers, van wie de meesten waren leden van buitenlandse zaken, ambassades, enz. De Von Alders niet associëren met het gewone volk.
  
  
  Bijvoorbeeld, in het midden van ons diner van geklets en gelach, het geklets en gelach plotseling stopte abrupt, en alle mannelijke hoofden in de kamer, inclusief de mijne, draaide om te kijken naar het mooiste meisje die net was ingevoerd en ging zitten, alleen aan een tafeltje bij het raam. Het was een lichte, soepele roodharige in een laag uitgesneden jurk die omhelsde haar perfect gevormde lichaam als het waren geschilderd met een penseel.
  
  
  Odin floot voorzichtig rond de mannen aan tafel. "Wie is zij?"
  
  
  Een van de drieling snoof en zei: "Oh, ze is gewoon een sanatorium werknemer. Haar, zag haar overal, toen wij er waren.
  
  
  De von Elzen vrouwen waren te ervaren om mannelijke aandacht te worden afgeleid van hen voor lang, en al gauw merkte ik dat de mannen verzamelden zich rond onze stoel genegeerd, de roodharige, behalve af en toe een blik in haar richting. Haar echter niet in. Ik dacht dat een escort zou bij haar, maar zij bleef om alleen te eten.
  
  
  Wanneer we klaar maaltijd, Odin poe nodigde de mannen bij ons aan tafel om een groot feest die avond in een van de ambassade kantoren. De Von Alders waren blij en geaccepteerd, net als de anderen aan de tafel. Ik verontschuldigde zich, zei dat ik moest halen en dat ik zou blijven bij het chalet. In feite, haar hotel heeft wat meer na te denken over de spa, en ze is zelfs overwogen om te proberen te sluipen er. Natuurlijk, het zou makkelijker voor mij om te werken met de achtergrond van Alders, die anders zouden worden bezet. De ih drieling ' moeder wilde heel graag naar het feest, dus zeiden we: goede nacht.
  
  
  Ik bestelde hem nog een cognac. Toen de ober bracht de drank, hij gaf me een briefje en wees naar de roodharige, die was nog steeds alleen zit. Hij was verbaasd. In de verwarring veroorzaakt door het vertrek van de andere gasten bij ons aan tafel, haar volledig vergat het meisje die betrokken zijn eerder mijn aandacht trok.
  
  
  Ik opende het briefje en lees, " GELIEVE NIET MEE? DRINGEND OM MET U TE PRATEN. Ik vroeg haar waarom het woord IN OVEREENSTEMMING is onderstreept. Ik keek terug en zag dat het meisje was op zoek naar me serieus, en ik knikte.
  
  
  "Mr. Dawes, "zei het meisje in een zachte, hese stem, die een dunne, slanke hand naar mij," haar naam is Susannah Henley. Nah had een moeilijke accent - ze noemen het Mid-Atlantische oceaan-maar een zeer sterke Britse toon haar ingehaald. Ze onderbroken totdat de ober links en ik ging zitten, dan toegevoegd in het algemeen, "Please don' t get me wrong, ik ben niet gewend aan het nemen van mannen. Maar er is een belangrijk kurkentrekker die moeten bespreken met u. Ze keek rond in de eetzaal searchingly, dan weer naar mij. "We kunnen niet bespreek dit hier. Ik weet niet wie kunnen kijken. Is er een plek waar we kunnen praten in privé? "
  
  
  "Nou, daar is mijn kamer op de bovenverdieping," stelde ik voor. "Het moet voldoende privé als het je niet stoort."
  
  
  "Ik ben er zeker van dat je een gentleman, Dawes," antwoordde ze. "Ja, uw kamer zal fijn zijn. Ga naar boven en ik volg je in een paar minuten."
  
  
  Hij gaf Hey zijn kamer nummer en stond op om te vertrekken. Toen de ober kwam terug naar de tafel te duwen mijn stoel terug, ze stak haar hand uit en zei: "Het is zo leuk om je weer te zien, en ik bel je als ik ooit in de Staten."
  
  
  Haar ging de trap op naar haar kamer, zich afvragend wat dit laatste evenement wegwijzers zou kunnen betekenen. Tien of vijftien minuten verstreken voordat er sprake was van een klop op mijn deur. Ego geopend, en Susannah Henley stapte snel naar binnen. Ik gesloten en vergrendelde de deur. Voor de eerste paar momenten, ze leek nerveus en onhandig. Ze dwaalden rusteloos rond in de kamer, keek uit het raam, en zag een spa met lichtjes twinkelen in de nacht.
  
  
  "Oh, kijk eens waar ik werk," riep ze uit. Ze gespot met de verrekijker op de vensterbank, hief haar ego, en gericht op het resort complex van gebouwen. "Het is een zeer goed uitzicht van het resort van hier," zei ze, het verlagen van de verrekijker en keert terug naar mij.
  
  
  "Miss Henley, wat voor soort gesprek is dit
  
  
  
  
  
  over wat? En ga alsjeblieft zitten.
  
  
  Ze ging zitten in de stoel tegenover me en dacht voor een moment voordat. "Ik weet niet waar dit allemaal over gaat, Dawes, maar ik heb geruchten gehoord over u in de spa. En hij was bang. Het is echt niet weet je, en ik weet niet wat u geïnteresseerd bent in deze plaats, maar ... goed, het is gewoon niet het gevoel recht in dat verband. Ik dacht dat ik je dat zou vertellen, maar dat is alles. Stopte ze en schudde haar hoofd hulpeloos.
  
  
  Haar zei zo zacht mogelijk, "U begrijpt, Miss Henley, haar begrijp echt niet wat je probeert te vertellen."
  
  
  Ze nam een diepe adem en uiteindelijk leunde achterover in haar stoel. "Ik moet uitgelegd hebben," zei ze, " dat heb ik gewerkt bij een spa voor een paar jaar nu. Haar diëtist is er. Maar voor een tijdje ik niet hou van de sfeer. Het lijkt ... nou ... onheilspellend.
  
  
  "Wat bedoel je, sinistere?" Ik stond erop.
  
  
  "Ik weet het echt niet," zei ze. "Het is gewoon dat er veel gefluister en geheimhouding hier. En ik hoor het wanneer mensen komen en gaan in het holst van de nacht. Er zijn bewakers overal, maar de gasten weten het niet. Gasten denken dat ze gewoon werknemers. Maar ze zijn erg cool uitziende mannen. Ik kan me niet herinneren wanneer ' s nachts hoor ik haar fluisteren, en ik herinner me uw naam, Dawes. Hij schatte dat er een probleem was als vandaag de dag, niet wanneer de vijf bewakers terug naar het resort met de auto. Ik heb net toevallig zie haar door een ongeval. De gewonde echtpaar. En ik hoorde je naam genoemd. Ik riep haar, voor ik je gevonden hier. Dat is de reden waarom ze hier zijn gekomen voor het diner. Ik vroeg de ober die Dawes werd , en hij wees naar u toe. Ze werd gewoon gevraagd om u te waarschuwen om weg te blijven."
  
  
  Toen stelde ik haar verder haar antwoorden leek eenvoudig genoeg, maar ze wist niet alles in verband met dit geval, ook al spraken we elkaar al geruime tijd. Ze worden op een niveau, of ze kan een valstrik gestuurd om te proberen om mij weerhouden van haar volgen.
  
  
  Het was vrij laat toen we klaar waren met praten, en ze plotseling keek op haar horloge en hijgde: "Oh, ik heb echt een probleem nu. Het is na middernacht. De avondklok voor werknemers is al lang voorbij. Ik kan niet terug vanavond. Ze eisen een gedetailleerde uitleg van waar hij was. Ik zal moeten zoeken naar een plaats om te verblijven en terug te komen in de ochtend."
  
  
  Ze was op haar voeten, zeer enthousiast, en liep naar de deur. Ze stopte in het midden van pas en huiverde. "Als iemand in de spa ziet mij op de straat, ze halen me op en vraag het mij."
  
  
  "Deze plaats is als een gevangenis."
  
  
  Ze knikte. "Ja, precies. Dat is wat ik u probeer te vertellen.
  
  
  Ze opende de deur en begon te verlaten. Ee pakte haar arm, trok haar terug, gesloten en vergrendelde de deur weer.
  
  
  "Als het zo gevaarlijk is voor je," zei ik, " misschien moet je de nacht door te brengen hier. U zult veilig zijn.
  
  
  Ze keek me bedachtzaam voor een lange tijd, waarschijnlijk gezien de implicaties van mijn uitnodiging. Ik had echt geen bijbedoelingen te maken van deze aanbieding, anders dan te zeggen dat het een hotel en te helpen. Maar als er iets anders gebeurt...
  
  
  "Weet je zeker dat je niet wordt gestoord door dit?" vroeg ze.
  
  
  Haar, hij haalde zijn schouders op. Er waren twee eenpersoonsbedden, als ze kon duidelijk zien. "U kunt een bed," zei ik, " en ik zal gewoon languit op de andere tot de volgende ochtend. U zult volkomen veilig. Haar betekende het de manier waarop ze het zei.
  
  
  "Oké," zei ze langzaam, knikte met haar hoofd.
  
  
  Ze ging naar de badkamer. Ik controleerde de sloten op de deuren en Sergey ze uitgeschakeld in de kamer. Toen nam ze uit haar schoenen en heeft een bench press rond de bedden. De kamer was nog steeds helder van de reflectie van de maan op de sneeuw buiten. Ze kwam een paar minuten later, gekleed in alleen een slip. Als ze over de badkamer aan het bed, haar lichaam werd geschetst in het licht rond het raam, en ik kon zien dat er niets anders onder.
  
  
  Ze stapte in bed en trok de dekens over haar heen. "Goede nacht, Dawes. En ik dank u."
  
  
  "Goede nacht" zei ik. "Ga nu slapen."
  
  
  Ik moet bekennen dat er in een korte tijd de gedachte van dat mooie lichaam liggen zo dicht bij me me afleidde uit de kluis. Maar ze niet bieden een uitnodiging. Hij viel al snel in slaap. Ik denk niet dat ik sliep heel lang toen ik werd gewekt door het zachte schreeuwt over ee afval.
  
  
  Haar sel en leunde in de richting van het bed. "Suzanne? Miss Henley? Alles goed?"
  
  
  Ze bleef huilen zacht, en ik dacht dat ik misschien was gewoon een nachtmerrie. Hij liep naar haar toe, ging op de rand van het bed en schudde haar zachtjes bij de schouders.
  
  
  "Het is goed," fluisterde ik. "Wake up! Dan is het goed. Je bent alleen het hebben van een slechte droom.
  
  
  Haar armen plotseling kwam, gewikkeld rond mijn nek, en trok mij in de rij. Haar ogen waren nog steeds gesloten, en ze begon verwoed te bedekken mijn gezicht met kussen. "Hold me. Houd mij!" Hij houdt van mij!"
  
  
  Het was nog steeds moeilijk om te zeggen of ze sliep of niet, maar haar hand verplaatst naar mijn lichaam, prutsen met mijn broek als ze bleef me kussen. Ze werd al snel ontdaan van haar kleren en bank-drukt met haar in bed.
  
  
  "Susannah,"vroeg hij haar weer," ben je wakker?"
  
  
  "Hij houdt van me, alsjeblieft" ze bevestigd. Hey verplicht haar.
  
  
  Ze reageerde alsof ze aan het voorbereiden was voor een daad van liefde.
  
  
  
  
  
  
  al mijn hele leven, maar nooit eerder hebben maretak besloten om dit te oefenen. Haar honger was enorm, en is ze gedwongen haar ervaring van een erotische opwinding na de andere totdat we waren allebei uitgeput door herhaalde orgasmes. Nooit eerder had ik geweten dat een vrouw die reageerde zo volledig om elke emotie, elke zenuw in haar wezen. Over en Over haar lichaam dorsen wilde op het bed, ze draaide haar hoofd te moffelen haar schreeuwen, zodat ze niet zou weerklinken door het gehele chalet.
  
  
  Dan, als we lagen naast elkaar, uiteindelijk heeft ze opende haar ogen en glimlachte naar me. "Ten eerste," zei ze zachtjes, " ik dacht dat het maar een droom was. Maar het was geen droom, en het was veel beter."
  
  
  "Ja," stemde ik in. "Het was."
  
  
  Als ik begon te rollen, weg van nah haar, ik voelde haar hand raak de binnenkant van mijn linker bovenbeen. Er werd een ring aan haar vinger, en hij kon het voelen licht krassen op mijn vlees. Ik nauwelijks voelde de scratch, maar bijna onmiddellijk een warme, rustgevende gevoel verspreidde zich door mijn hele lichaam. Mijn eerste gedachte was dat het was gewoon een gevolg van onze lange vrijen. De waarheid sloeg me een moment later, wanneer dat gevoel gaf manier om een gewelddadige verstikkend gevoel. Het weer gebeurde - en ik was gedrogeerd. Susannah Henley ingespoten stof rond haar ring in mijn lichaam.
  
  
  Deze keer, ik wist dat het een krachtig geneesmiddel dat kon ik niet weerstaan. De duisternis snel afgedaald. Mijn brein was racen in een zwarte leegte.
  
  
  Zeventien
  
  
  Mijn zicht werd wazig door het verblindende witte licht dat direct scheen in mijn ogen. Hij moet bewusteloos geweest voor een lange tijd. Haar, ik dacht dat ik was verlamd. Ze kan zich niet bewegen en haar armen of benen. Geleidelijk aan, als mijn visie gewist, ik zag dat ik in een volledig witte kamer, zoals een kamer in het ziekenhuis, en dat een verblindende heilige licht was afkomstig uit een lamp aan het plafond candid boven mij. Ik lag op mijn rug en mijn armen en benen waren stevig vastgebonden met leren riemen.
  
  
  Hij opende zijn mond en probeerde te schreeuwen op de top van zijn longen, maar alleen hoarsely hoarsely. Zelfs zo, mijn geluid aangetrokken vier stoere mannen in de witte jassen gedragen door het ziekenhuis verzorgers en omgeven mij. Zij stelden voor de top van mijn bed, zodat ik ging rechtop zitten.
  
  
  Vanuit zijn nieuwe positie, zag hij twee andere mensen in de kamer, naast de vier "verplegers". Was mijn metgezel laatste nacht. Suzanne Henley, met haar vlammend rode haar, zag er prachtig uit in een witte verpleegster uniform en witte lage hakken. De andere was een grijze man in zijn jaren zestig, gekleed in een witte laboratoriumjas, een witte broek, witte balletschoentjes, en witte handschoenen. Hij werd in een rolstoel. Ik wist instinctief dat ik was op dat moment op de Verjonging van de Spa, en dat deze persoon was Dr. Frederick Bosch.
  
  
  De arts trok een rolstoel likken aan mijn bed en gaf me een ijzige, dunne lippen glimlach. Susannah Henley keek me expressionlessly en toen op weg.
  
  
  "Welkom in onze spa, "de dokter zei dat in een hese stem met een duits accent," maar ik ben bang dat dit bezoek zal niet verbeteren van uw gezondheid." Hij pauzeerde, voegde toe: "Nick Carter."
  
  
  De ego ' s erkenning van me gaf me een boost, en voor een tijdje worstelde tevergeefs tegen de banden die hield me strak aan.
  
  
  De arts zwaaide met een hand. "Er is geen enkel punt in de bestrijding van de Heer Carter. Je bent machteloos hier. Trouwens, waarom ben je zo te popelen om te vertrekken als je zo graag naar hier te komen? "
  
  
  Hij draaide zich om in zijn rolstoel en bestelde vier witte filmomhulde assistenten om mij mee te nemen naar boven.
  
  
  De mannen snel rolde me, nog steeds vastgebonden aan het bed, in de kamer k naar de speciale lift, die verscheen onmiddellijk wanneer één van hen de knop ingedrukt. Ze duwde me in de lift, en Susannah Henley en de arts in het ego van de rolstoel bij ons. Niemand antwoordde als de lift roos in stilte. We gingen verschillende verdiepingen voordat de lift stopte, de deuren gingen open, en ik werd ingeluid in een enorme open ruimte.
  
  
  Je kijkt de kamer rond, zag ik dat het de grootte van een vierkante blok en was geglazuurde van de vloer tot aan het plafond en aan alle vier de zijden. We stonden aan de top van de spa, en omdat het op de top van een hoge berg, de glazen wand gaf ons een beeld van de diepe valleien aan alle kanten. Het was een spectaculair gezicht, vooral in het daglicht als de zon op de sneeuw.
  
  
  Maar de kamer was een prachtig gezicht - een enorme zoemen, neuriën computer in het centrum, nemen de meeste ruimte in. De computer ' s het licht gehouden knipperen en knipperen en de machine op een stabiele, rustige zoemend geluid. Anders, omdat de kamer was duidelijk geluiddichte, het was akelig stil. De arts maakte een beweging met zijn hand, en vier mannen trokken mijn bed en likt tot de machine. Toen ze daar was, een van de mannen rond draaide de kruk aan de voet van mijn bed, en haar plotselinge sel was oprecht, nog steeds vastgebonden, met haar rug en haar benen naar beneden, alsof ze in een stoel.
  
  
  De vier mannen terug naar de lift en liet ons als de arts zwaaide weer.
  
  
  Susannah Henley zat naast hem
  
  
  
  
  
  
  Hij draaide op de computer en begon te draaien belt de dokter op wielen van zijn rolstoel, zodat het was open aan de voorzijde van mij.
  
  
  "Hier is het, de Heer Carter," zei hij, zwaaiend met zijn hand op de computer, " de reuma je zou willen. Er is een kracht achter wat je ooit de naam "Killer Brigade". Het is haar stem, en je begrijp nog steeds niet wat dat betekent, denk je? "
  
  
  Hij had gelijk. Ik wist niet wat een computer was, en hoe is de oorzaak van de wereldwijde crisis.
  
  
  "Wie bent u?" Vroeg ik haar. "Wat is dat allemaal over?"
  
  
  De dokter draaide zich van me weg, en ik merkte voor het eerst dat het ego rolstoel werd volledig gemechaniseerde, blijkbaar gecontroleerd door de controles die hij kan werken zonder handenarbeid. Hij lachte vrolijk als het zoefde een keer de kamer rond. Toen ging hij terug naar de plek waar hij zat.
  
  
  "Mag ik mij even voorstellen," zei hij, het maken van een mock boog vanaf de taille naar beneden. "Ik stel mezelf door mijn echte naam, niet iedereen kent mij door Dr. Frederick Bosch. Deze naam zal u bekend zijn - zijn naam is Dr. Felix von Elzen. Ik zie haar opgetrokken wenkbrauwen, de Heer Carter. U weet dat mijn vrouw en mijn drie prachtige dochters. Maar dit is slechts een klein deel van het verhaal."
  
  
  Hij pauzeerde even en keek me vragend. "Voordat ik je mijn verhaal vertellen, de Heer Carter, ik wil dat jullie begrijpen waarom ik zeg het je. Zie je, dat jullie aan mijn barmhartigheid nu - fysiek, en binnenkort zal je bij mijn genade volledig-zowel fysiek als mentaal. Ik verzeker u dat ik niets kan stoppen met dit, en je zal snel zien voor jezelf. Maar voordat dat gebeurt, wil ik u om te horen wat er is gebeurd. U, met uw prestaties in het verleden, zijn voor hem klaar om haar te vertellen een schitterend verhaal. Het is belangrijk dat u hier leeft op dit moment, want je bent iemand die kan echt genieten van wat ik heb weten te doen. Anders, "hij draaide zich om in zijn stoel weer," anders mijn werk zou worden, zoals het creëren van een grote meesterwerk, een symfonie, die nooit is gehoord door iedereen die houdt van goede muziek, of een schilderij dat niemand ooit heeft gezien. Begrijpt u het?"
  
  
  Hij knikte naar haar. Wat, vroeg ik me af, was de verklaring voor deze schijnbare waanzin?
  
  
  Dr. Felix von Els zat roerloos in zijn rolstoel voor een tijdje voordat leunt over me praten.
  
  
  Hij was een briljant wetenschapper in Duitsland, werken voor Adolf Hitler op de controle van het menselijk gedrag. In de experimenten van de jaren '30 en' 40, alleen dieren waren betrokken bij speciale operaties, en ze waren erg ruw, met behulp van chemische en chirurgische technieken te veranderen en de controle van de hersenen.
  
  
  "Ik had enig succes," von Els zei trots, " zelfs dan. Der Führer heeft het siert mij vele malen.
  
  
  Haar, was klaar om te gaan naar de mensen. Toen was het te laat - de oorlog was voorbij. Er was een Geallieerd reid in Berlijn, waar ze werkte... hij pauzeerde en trok zijn witte laboratoriumjas. Haar ego zag dat de wit-gehandschoende handen waren kunstmatige. Hij verplaatst zijn schouders, en beide handen op de vloer viel. "Ik verloor mijn beide handen in de raid."
  
  
  Kort daarna, vervolgde hij, het einde van de oorlog. Toen kwamen de Russen in Berlijn, ze wilden een ego, omdat ze wisten dat ego experimenten. Toen ze hem vonden, namen ze hem mee naar de SOVJET-unie. In de verwarring van de tijd, de Duitsers dachten dat hij dood was. Er was geen verslag van Dr. Felix von Elzen blijven bestaan.
  
  
  In Moskou, hij zette zijn werk voort, maar hij had meer complexe elektrische processen die tot zijn beschikking. De Russen geschapen kunstmatige handen en cysten voor hem, en hij was een briljant succes.
  
  
  "Maar de Russen,"voegde hij eraan toe," is nooit gestopt met het behandelen me met argwaan." Hij stopte weer en duwde zijn heupen in de rolstoel. Zowel van haar benen, die hij nu kon zien waren van kunstmatige, op de vloer viel.
  
  
  "Ze sneed mijn benen zodat ik niet kon ontsnappen. Ze wist dat haar ih was een vijand. Ik heb altijd geloofd in de superioriteit van het duitse volk. Mijn hele klus was om te helpen bij de duitse staat de wereld regeren - en dat het nu heeft geperfectioneerd haar methoden, mijn droom zal uitkomen.
  
  
  "Maar terug naar de Russen-zij onderzocht de geschiedenis van het Derde Rijk en ontdekte mijn diepe persoonlijke loyaliteit aan Hitler. Maar dat is niet ze te stoppen van het gebruik van mijn wetenschappelijke kennis. Oni geloven dat ik ben dicht bij een doorbraak in mijn experimenten. Dus ze hield me geïsoleerd; ik had alleen maar mijn werk."
  
  
  Von Els zat in zijn stoel voor mij, armloos en pootloze. Haar kon zien dat hij was genieten van mijn walging en schokken haar keek hem aan. Hij lachte bitter en gebruikt zijn rug spieren te zigzag zijn rolstoel rond in de kamer en weer terug naar mij, bewijst dat zelfs nu hij was verre van machteloos.
  
  
  Het stoppen weer, vervolgde hij zijn verhaal. In Rusland, uiteindelijk ontwikkelde hij de theorie van succesvol management van mensen, sinds die tijd twee nieuwe ontwikkelingen zijn gekomen om de wereld - computers en kleine transistors.
  
  
  "Zodra ik ontdekte dat deze twee elementen," von Els vertelde mij, " ik wist dat ik had wat ik nodig had. Immers, een computer is slechts een mechanische hersenen die kan worden geprogrammeerd om te doen wat het wilde.
  
  
  
  
  
  
  wanneer we nemen haar mee naar het hotel, dus dat was het - de hersenen uit het lichaam. Ik wist dat door de invoering van een klein transistor in een menselijk brein, ik kon het doorgeven van orders van de transistor met de computer. Mijn onderwerp zou worden onder mijn absolute controle".
  
  
  Maar hij had nog steeds een probleem: hij wist niet hoe een transistor, zelfs een transistor met spiegel punten, in een menselijk brein. Hij bleef experimenteren, nooit openbaren van zijn theorie van de Russen.
  
  
  Vervolgens Chinese wetenschappers begonnen met een bezoek aan Moskou om informatie uit te wisselen. Von Elzen besloten om over te schakelen zijden. Het leek er op dat de Chinezen wisten niets over de ego ' s van de politieke verleden en zou beter worden behandeld. Hij werd vrienden met een Chinese natuurkundige, en door hem werd gesmokkeld over Rusland. Het was gemakkelijk. Von Alders ' kunstmatige armen en benen werden verwijderd, en het ego is geplaatst op de bodem van een kist van wetenschappelijke instrumenten die was verzonden naar Beijing.
  
  
  "Een keer in China," von Elzen verder, " ik heb een oplossing gevonden. Het was verrassend eenvoudig. Kunt u raden? "
  
  
  Voordat ze iets kon zeggen, zei hij zelf: "Acupunctuur".
  
  
  Hij hield zijn adem in terwijl hij verder aan zijn verhaal te vertellen. Met behulp van de oude Chinese medische kunst van acupunctuur, was hij in staat zal zijn om te begraven een micro-punt transistor in de menselijke hersenen. De transistor werd aangedreven door een computer, en von Alders had de volledige controle van de persoon.
  
  
  Net als in Rusland, von Els hield zijn ontdekking van een geheim. Toen de mogelijkheid zich aandiende, hij geïmplanteerd met een micropoint transistor in de hersenen van een dronken functionaris van de Communistische Partij, een high-ranking lid van de regering. Hij is vervolgens te activeren met de transistor met een voorgeprogrammeerde computer, en de Chinezen hielpen von Elzen ontsnappen naar Zwitserland.
  
  
  "Helaas," von Els zei met een diepe zucht,"de arme Chinaman werd gedood op weg naar huis."
  
  
  Zodra hij bereikt Zwitserland, von Elzen contact met zijn vrouw. Weinig wist hij dat ze was bevallen van hun dochters kort na de Russen nam Von Elzen afstand. Ursula bleef houden met haar man ' s identiteit geheim, omdat een van zijn ego verbinding met Hitler, maar ze voorzag hem van voldoende fondsen voor het openen van een spa. Het ego familie niet op de hoogte was van het ego lopende experimenten, en het ego dochters nooit vermoed dat " de Arts. Bosch "werd ih' s vader.
  
  
  Het resort bloeide, het aantrekken van rijke en invloedrijke klanten van over de hele wereld. Von Elzen jarenlang de opbouw van zijn moordenaar squad, het implanteren van een micropoint transistor in de hersenen van zorgvuldig geselecteerde kliniek patiënten. Toen de dokter klaar was, hij gewoon geactiveerd zijn menselijke robots via de computer.
  
  
  Haar was stil tijdens het ego is een lang verhaal, mede omdat von Elzen non-stop aan het praten was, en deels omdat het ego verhaal is te onwaarschijnlijk om commentaar te geven op. Hij was duidelijk boos, maar hij bleek al snel dat hij helemaal niet gek.
  
  
  Als het lezen van mijn gedachten, hij snauwde: "Je hoeft me niet geloven. U denkt dat u geluisterd hebt naar de wilde gedreun van een gekke oude man.
  
  
  Hij draaide zich naar de grote computer en zei: "Luister, Meneer Carter. Hij gebaarde naar Susannah Henley, die snel op de knop drukte. Plotseling, de stem van de President van de Verenigde Staten vulde de kamer. Hij besprak de opkomst van de handel met Rusland en China. Als Ego ' s stem werd voortgezet, von Els de wilde kakelen bijna verdronken het uit.
  
  
  "Transistors niet alleen zenden mijn bestellingen" von Els zei, " maar ze treden ook op als ontvangers. Ik kan haar horen praten over de hele wereld. Nu kunt u hoort uw voorzitter te spreken door middel van een transistor radio ingevoegd in de hersenen van één van uw hoogste ambtenaren van het state Department. Oni op het besluit van de ministerraad ".
  
  
  Von Elzen gesignaleerd aan Susannah, en ze drukte een paar knoppen. Gesprekken over Rusland, China, Engeland en de ruimte vulde één voor één.
  
  
  Hij kende haar nu, als Von Els keek naar mijn elke beweging, het passeren van mij in elke richting. Het was transmitters in de hersenen van een Agent Z1 en Verblen, en eventueel andere AX medewerkers.
  
  
  "Niemand kan me tegenhouden," von Elzen opgeschept. "Ze was georganiseerd door deze moord-zelfmoord, zodat er geen vragen achtergelaten bij haar kwam met een grote moord. Toen ik dreigt haar nu, ze vertrouwen me. En doen wat ik wil dat je doet."
  
  
  Ego ' s ogen fonkelden, en de dokter rolde de rolstoel, zodat onze gezichten waren maar een paar centimeter uit elkaar. "Zullen We nu bespreken de toekomst van de Heer Carter. Terwijl je onbewuste, het was geplaatst door een transistor op je hersenen. In een moment, mijn assistent "- hij knikte Susannah - activeren van het ego. Van nu af aan, zal u volledig worden en volledig op mijn genade, het gehoorzamen van de geprogrammeerde voeding dat adverteert in de computer."
  
  
  Von Els zat voor een moment op zoek naar mijn gezicht. Hij was duidelijk aan het genieten van mijn hulpeloosheid. Ik was maar al te bewust zijn van mijn ego, macht en voelde zweet uit te breken op mijn lichaam.
  
  
  Von Els draaide zich van me weg en knikte naar het meisje. Ik zette me schrap, kijkt terwijl ze met haar hand ging naar de knop op de computer. Ze raakte een knop. Een rij van lampjes lichten op, en de auto neuriede zelfs meer. Ik wachtte op haar aandachtig, ik weet niet wat te verwachten. Zou het zijn overgegaan? Haar zou hebben verloren alle geheugen
  
  
  
  
  
  het verleden? Wat zou er gebeurd zijn? Snel de lichten niet meer knippert.
  
  
  "Nick Carter, de transistor is geactiveerd, Dr. von Els," het meisje zei koeltjes. "De functie is perfect."
  
  
  Haar, zat stil in de stoel. Ik heb niet het gevoel iets - mijn hersenen aan het werk was net zo duidelijk als voorheen. Ik wist niet wat er was gebeurd, maar het is duidelijk dat het niet onder de Von Elzen controle. Hij probeerde om een hard masker van zijn gezicht, zodat hij niet zou ontdekken van alles.
  
  
  Von Elzen blijkbaar dacht dat de operatie een succes was. Hij keek nauwelijks op mij als hij het tempo opgewonden de kamer rond, praten tegen zichzelf. "Ik geslaagd! Opnieuw, zoals altijd! "
  
  
  Hij maakte een teken van Susannah en zei bijna minachtend,"Laat hem gaan, alsjeblieft."
  
  
  Het meisje snel liep naar me toe en begon los te maken van de banden, die mij naar beneden. Ik hield haar gezicht uit de weg in geval zag ze iets dat zou waarschuwen haar, maar ze wilde niet naar me kijken. Toen was ze eindelijk vrij, ging ze terug naar haar computer. Op het moment, hij wist niet wat te doen, dus hij zat daar maar, terwijl Von Els bleef het tempo heen en weer, kruipend op over zijn plannen.
  
  
  Plotseling, in het midden van zijn tirade, stopte hij met praten en deed een uitval naar mij in zijn rolstoel, ego ' s zenuwen trillen ongecontroleerd.
  
  
  Bijna op hetzelfde moment, Susannah schreeuwde naar me, " Kijk, Nick! Hij weet dat je niet wordt gecontroleerd. Hij weet het! Hij zag de ogen! "
  
  
  Ee waarschuwing kwam net op tijd. Ik sprong van waar ik zat toen Mr. Els de rolstoel kwam in mij op. Haar dan te laat zag dat de twee snuiten waren uitsteken van onder de armleuning van de rolstoel. Een, malo, uitgespuwd een blad van de brandende vlam, terwijl de stralen van verblindende gas spurted rond de andere. Als ik niet had gesprongen toen ik dat deed, het zou tot de grond afgebrand. Zelfs zo, een deel van mijn linker schouder en arm waren zwaar verbrand, en hij was half verblind als hij ontweek naar de kant.
  
  
  Von Elzen gesponnen de rolstoel om in een razernij en draaide weer op me, zowel snuiten spugen dodelijke vlammen en sissend gas. Ik liep, keren en draaien in de kamer, terwijl hij duwde me in de rolstoel. Mijn rug was verbrand weer voordat ik weg kon komen van hem, want deze keer was hij veel te snel. Ei was de uitputting nabij, maar voordat hij kon draai de stoel weer rond, Ei rende achter hem aan.
  
  
  Terwijl hij twirling de stoel zijn de emu sprong op zijn rug en sloeg haar armen om ego ' s nek. De rolstoel is nog steeds racing vooruit, slepen me mee. Met haar vrije hand, hij gegraven zijn vingers diep in von Els de nek tot hij op de zenuw hij naar op zoek was. Haar uitgeoefende druk en tijdelijk verlamd hem. Nu kon hij niet bewegen, zelfs niet de spier te proberen en te vertragen zijn auto. Met al zijn kracht, Alenka draaide haar race-rolstoel en gericht de ego openlijk tegen de glazen wand.
  
  
  De rolstoel vloog in volle vaart op de plaats van bestemming. Haar plaats op, en kijkt naar de muur benaderd likken en te likken, tot wanneer de rolstoel geslagen door het glas, haar op de vloer viel. De stoel met von Elzen lichaam geslagen tegen het glas en tuimelde in de vallei.
  
  
  Susannah Henley gehaast over en heeft me geholpen om mijn voeten. Haar, keek nah. "Je hebt me gered, heb je niet?"
  
  
  "Ja," zei ze, klampt zich vast aan mij. "Ik zal later uitleggen."
  
  
  De twee van ons stond stil op de rand van de kamer, op zoek naar beneden in de diepe afgrond hieronder. Daar, honderden meters lager, op het ijs van de gletsjer, lag het lichaam van von Els, met een kapotte rolstoel naast hem. Van boven, het lichaam, leek op een kleine gebroken pop met haar armen en benen afgerukt. Susannah flinched, en haar vader trok haar weg bij het raam.
  
  
  "Computer," zei ze, plotseling herinneren. "Ik heb het uitschakelen van het ego."
  
  
  Ze haastte zich door de kamer en ingedrukt knoppen. De rijen van de lichten gingen uit, en het gezoem werd een lage brom. Met een laatste rilling, de auto stopte helemaal en bleef stokstijf staan.
  
  
  Susannah keek me aan. "Nu," zei ze. "De computer wordt ontgrendeld. Odin ' s transistor software zal niet werken, en alle van Dr. von Els de slachtoffers zullen weer hun normale persoonlijkheden. Na verloop van tijd, micro-punt transistors - met inbegrip van die in uw hersenen - gewoon los." Hij knikte naar haar. Het was over.
  
  
  18
  
  
  Nadat de computer is afgesloten, kreeg ze een telefoontje van Hawke in de Staten. Hij gaf de Emu een kort verslag over wat er was gebeurd. Toen ik klaar was, hij adviseerde me om het verblijf in de spa. Hij zal een volledig rapport aan de President en vertegenwoordigers van andere Overheden. Dan alle van hen zal komen naar Zwitserland om getuige te zijn van de uiteindelijke vernietiging van de computer.
  
  
  Terwijl Susannah en ik wachtte, vertelde ze me haar verhaal. Ze werkte Von Elzen voor twee jaar. Ze werd door de engelsen, en was gekomen om hem door middel van een geheime zoeken advertentie in een Londense krant. Ze was een lab-assistent in Londen, en er was iets anders te doen in de spa.
  
  
  Ze was eigenlijk een gevangene van de dag dat ze aankwamen. Het was onmogelijk om te ontsnappen. Zelfs die nacht, toen ze kwam naar mijn hotel kamer, als ze niet had sloeg me, iemand met
  
  
  
  
  
  ze is een van Von Els de goons - zou hebben klaar met haar werk.
  
  
  Een combinatie van haat en wanhoop deed haar gaan dit gek avontuur op de computer. Ze hoopte, bad ze, dat mij bevrijden zou helpen hé.
  
  
  Een paar uur later, Havik en Ego-groep begonnen te arriveren. Zij waren ongelovig toen ze vertelde alle details van Von Elzen ' s verhaal. Ik denk dat als Susannah had er niet geweest ter ondersteuning van Reeën en als ze had niet zo een solide reputatie in het veld - ik zou hebben ontslagen als een warhoofd. En, natuurlijk, er was een computer om bewijs te leveren.
  
  
  Handelen op bevel van de president, Hawke gekoppeld de Zwitserse autoriteiten om de gigantische machine. De volgende dag, het resort is vrij van mensen. Dan specialisten werden opgeroepen voor het demonteren van de computer. Alle bewijzen van Dr. von Elzen is van plan om de controle van de wereld-de computer en het spa-werd vernietigd. De arts lichaam werd naar Berlijn in het holst van de nacht geplaatst in de von Elzen family plot. Alleen Ursula was op de hoogte van Ego 's dood, en ze verzocht haar dochters nooit weten van hun vader' s bestaan, dan is de uitbraak van de tweede Wereldoorlog.
  
  
  De autoriteiten verteld Bern inwoners die het resort moest worden afgebroken omdat de constructie onveilig is. Nu dat de zaak was gesloten en alles goed voor, Hawk, Susannah, en haar ontmoette bij het chalet, waar ik had nog een kamer vrij is, voor een laatste drankje. Hij vloog in de nacht als een Havik, maar hij gul aangeboden om mij te laten blijven nog een dag.
  
  
  "Nou, Nick," zei hij, rammelende glazen met mij, " we kunnen de score nog een voor je." Dat was het dichtste ding Hawke had ooit tegen me zei.
  
  
  Later, na Hawke ' s vliegtuig vertrok, Susannah en ik lag in mijn kamer. Maakten We weer verliefd, en hij trok haar dicht en zei: "weet Je, haar, ik voel me alsof ik kan blijven maken van de liefde voor de rest van mijn leven. Een gevaarlijk gevoel.
  
  
  Ze gestut zich op één elleboog, boog zich over me en glimlachte zachtjes. "Misschien, Dumplink," fluisterde ze, " dat is wat er gaat gebeuren met je. Vergeet niet dat je nog een transistor gebouwd in de hersenen, en ik weet bijna net zoveel als Dr. von Elzen over het aansturen van mensen. Het kan alleen worden gemaakt door een kleine computer en geprogrammeerd, zodat u don ' t hebben om de liefde te mij op elk gewenst moment of in de nacht."
  
  
  "Denk je dat me bang?"
  
  
  Draad
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Curator
  
  
  
  
  Annotatie
  
  
  
  Een griekse agent, een oude vriend, Carter, werkte achter het Ijzeren Gordijn, maar wil verlaten en behoeften AX ' s helpen om dit te doen.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Het eerste hoofdstuk
  
  
  Het tweede hoofdstuk
  
  
  Het derde hoofdstuk
  
  
  Het vierde hoofdstuk
  
  
  Hoofdstuk Vijf
  
  
  Hoofdstuk Zes
  
  
  Het zaad van de zevende hoofdstuk
  
  
  Hoofdstuk Acht
  
  
  Hoofdstuk Negen
  
  
  Het tiende hoofdstuk
  
  
  Hoofdstuk Elf
  
  
  Hoofdstuk Twaalf
  
  
  Hoofdstuk Dertien
  
  
  Hoofdstuk Veertien
  
  
  Hoofdstuk Vijftien
  
  
  Het zestiende hoofdstuk
  
  
  Hoofdstuk zeventien
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Curator
  
  
  
  
  
  Gewijd aan de leden van de United States Secret Service
  
  
  
  
  
  
  Het eerste hoofdstuk
  
  
  
  
  
  Het is niet ver van Washington naar de Outer Banks; dat lijkt maar zo. Want het was een vakantie, trokken we een stukje terug en reed over de Annapolis Bay Bridge over de Chesapeake naar het oosten bank, nam de weg door het platteland zo spectaculair als het stuk tussen Indianapolis en Terre Haute. Er is een grote veerboot van Cape Charles naar Norfolk - lang genoeg om te ontspannen, eten in de eetkamer, en kijken naar de zee te verplaatsen tussen de Atlantische oceaan en de Baai. Maar niet meer dan dat. Nu is er een brug complex, zoals betonnen rijstroken door het water, en een paar schokkende tunnel duiken die zogenaamd toestaan schepen passeren zonder het verstoren van het verkeer. Het probleem is dat elke keer een storm hits, de boot anker breekt, breekt de brug palen, en sluit alle structuren voor een aantal weken. Soms vraag ik me af hoe ze omgaan met mensen die pendelen van de Kaap naar Norfolk, maar dat is ih het probleem.
  
  
  Het beste ding om te doen bij het rijden door Norfolk is om je ogen te sluiten. Dan, als je naar het zuiden, vergeet de Grote Sombere Moeras tot het recht en zich te concentreren op dit enorme smashing van de eilanden die deel uitmaken van de noordelijke helft van de Noord-Carolina kust. Zodra je naar de Buitenste Banken rond Hello kitty Hawk modules, u zult het gevoel dat je ver van de zee met een smalle strook van zandduinen en motels te voorkomen dat je in het water. Eigenlijk, je bent vrij ver op zee, maar denk niet dat dit reisbureau onzin over Cape Hatteras, de meest oostelijke punt in de VS; Philadelphia is een goede honderd kilometer verderop, net voor starters.
  
  
  Maar dat deden we niet stoppen bij Hatteras. Te veel toeristen, en Monica en ik heb dit lang weekend om op te hangen met een stel fotografen. Na het rijden altijd op een vlak, eentonig snelweg, bereikten we de ferry naar Ocracoke, de laatste stop van de Outer Banks. De late lente was duidelijk, maar somber, met licht bewolkt weer dat de zon bijna beklemmend.
  
  
  Toen we aankwamen, stapten we uit van het gehuurde gele Mustang en stopte bij de stompe boeg van de boot; de wind was genoeg om te gooien van een spray spray in onze gezichten, maar het was meer verfrissend dan vervelend. Monica was het soort meisje die niet zorgen te maken over haar make-up - of iets anders-dat was een van de redenen waarom ik nam haar op deze kleine wandeling.
  
  
  Mijn baas in Washington was niet blij met mijn keuze voor een lang weekend; ik kon het zelfs niet aan de emu waar ik was, want ik zou nooit naar Ocracoke voor; het was niet precies wat de toeristen nodig. Ik zou meer of minder beloofde te laat Em weten zodra we vinden het motel, maar we zowel wist dat ik waarschijnlijk vergeten. Het is leuk om te weten dat je nodig, maar moet u tekenen van een lijn ergens.
  
  
  We stopten bij een locatie dicht bij de stad op Ocracoke, een cluster van huizen en winkels rond de haven vormen een perfecte cirkel. Ik was blij te merken dat er geen telefoon in de kamer, maar we hadden een ice maker van buitenaf. Een paar jaar geleden, een vriend van mij schreef een artikel over deze kleine, afgelegen eiland, en omdat het benadrukt het ego, het grootste belang in het leven, ik wist dat Okrakok was niet alleen droog is, maar dat er niet eens een persoon die kan brengen u een extra fles of twee. Maar we kwamen goed gevulde en Monica en ik waren niet bezorgd als we zijn begonnen met onze drukke vakantie voor een paar dagen.
  
  
  Monica werkte bij een spa in Bethesda, en één blik op deze kleine, maar prachtig helder lichaam is dit een commerciële nodig zou kunnen hebben. Bij vijf-en-twintig, na een paar gebroken huwelijken, Nah had de naïeve, hoge geesten van een tiener, maar ze had een scherpzinnigheid, die hij waardeerde. Ze heeft nooit gevraagd naar mijn littekens, de tirannen die zelfs AX super chirurgen konden niet volledig herstellen. De plaats waar ze werkte geschikt was voor dit soort letsel.
  
  
  Washington ' s clientèle - militaire superieuren, ih satelliet-diplomaten, mannen en vrouwen, over de verschillende departementen van de overheid waarvan de titels niets zeggen over ih ware functies. In andere woorden, de vragen waren ontmoedigd, en dat was de belangrijkste reden dat mijn baas stuurde me naar deze plaats na een van mijn opdrachten liet me in een vrij slechte staat.
  
  
  Monica en ik nam een korte duik in de koele Atlantische oceaan, gevolgd door een lange, ontspannen zonnebrand, dan nog een korte duik en een haastte zich terug naar het motel als de zon begon te dalen in de richting van Pamlico Sound aan de andere kant van het eiland. Daarna brachten we een geweldige hour in de bar en toen opgestaan om een plek te vinden voor het diner. De keuze was niet geweldig, maar de verse vis in de plek die we kozen was goed gaar, als dat niet spannend, en wij eerlijk gezegd kon niet klagen.
  
  
  Zo ging het maar voor een paar dagen; wij dwaalden rond de stranden, stopte van tijd tot tijd om te praten met surfers, controleerde de souvenir winkels en afgesproken dat we in één, was er niets de moeite waard om hen heen. Het weer nooit veranderd, was er altijd een lichte waas die de blauwe hemel melkweg grijs weer, en na een tijdje begon het te druk ons beiden. Tegen de middag op de derde dag, we hadden afgesproken dat het tijd was om terug te keren; we stopten ergens anders langs de kust voor de nacht - geen haast, gewoon proberen om verder te gaan.
  
  
  We hadden gehoord van de Ocracoke pony, een wild ras vergelijkbaar met die gevonden op Chincoteague Island, uit Virginia, maar het niet is opgevallen ons met rust totdat we waren op weg naar de ferry. Dan, als waren we het rijden op smalle twee-baans asfalt door het glooiende duinen, Monica plotseling wees mij op de voor de boeg.
  
  
  Ze schreeuwde. "Kijk!" Een hele kudde!"
  
  
  Hij draaide zijn hoofd net op tijd om een paar van het paard de achterbenen verdwijnen achter een grote struik van duin. "Ze zijn weg,' zei ik.
  
  
  "Oh, alstublieft, stop, Nick," het meisje stond erop. "Laten we kijken of we het kunnen vinden ih weer."
  
  
  "Ze wilde, ze laten u niet in de buurt van hen." Hij wist Monica was gek op paarden; ze reed regelmatig naar de stallen in Maryland. Voor mij, paarden zijn slechts een snellere manier om over de grond dan lopen, als dat de enige keuze die u hebt.
  
  
  "Laten we proberen het toch." Ze legt haar hand om mijn stam en geeft me dat speelse grijns die zegt dat ze weet verdomd goed ze gaat naar haar zin te krijgen. "We zijn niet in een haast, en wij hebben niet eens gekeken naar dit deel van het eiland."
  
  
  Helemaal echt, hij bekende haar als hij trok naar de kant van de weg en stopte de auto. Wanneer de motor is uitgeschakeld, wordt het enige geluid was het een lichte bries waait door de ruige rood-bruine struiken die op een of andere manier in geslaagd om dreadlocks op de zanderige grond. Haar, keek Monica met haar opgeheven neus en heldere ogen, haar gebruinde sticks net begint af te pellen, aan de randen. En dan de hare, op zoek naar haar heerlijk volle borsten die buiten stond tegen het licht gebreide shirt, en de faded denim shorts die klampte zich vast aan haar dijen als een lover ' s te omarmen. Hij nam haar hand uit zijn knie en kuste het kort.
  
  
  Goed. Laten we beginnen met een grote roundup", zei ik, het openen van de deur aan mijn kant.
  
  
  "Neem de camera. Ik zou graag wat foto ' s nemen van haar."
  
  
  "Ik heb het."
  
  
  Wij beiden liepen op blote voeten over het zware zand in de richting van het geluid. Tussen de hoge duinen aan weerszijden van ons was een soort van pad - of ten minste een strook van zand waar geen struiken groeide. Ik hield een oogje op de plaats waar de paarden waren verdwenen, maar als we brak uit in de open op de bank, Nu was nergens te bekennen.
  
  
  Monica was nu vooroplopen, het scannen van de grond; ze ineens zakte op haar knieën, een Indian scout. "Kijk!" schreeuwde ze. "Hoofprints!"
  
  
  "Wat had je verwacht?" Ik vroeg, schuifelen over het hete zand in de richting van haar. "Bandensporen?"
  
  
  "Niet dom. Ze stond op en keek naar het lange, rechte stuk strand. "Maar we kunnen hen volgen."
  
  
  "Natuurlijk. Vanaf nu tot de volgende winter. En hoeveel kans denk je dat we zullen moeten inhalen ih?"
  
  
  "Nou..." Ze draaide haar hoofd, blauwe ogen vernauwen. "Ze moet zijn gegaan ergens achter de duinen." Ze pakte mijn arm en begon te trekken. "Kom op, Nick."
  
  
  Hey laat haar mij te nemen met haar. Ze ging naar het strand, naar een plek waar het zand werd harder en natter dan een mini golf. Ze keek naar de stapel van hoeven zorgvuldig, dan is plotseling gestopt en verwezen naar het binnenland.
  
  
  "Kijk! Ze draaide er af." Ze liep weg, en de maat nam haar en draafde na haar. Zoveel enthousiasme kan aanstekelijk zijn.
  
  
  Wanneer de sporen verdwenen in een struweel van de duinen, ik erin geslaagd om te stoppen met mezelf te zeggen, hé, "ik zei het je toch," deels omdat ik het niet te doen, behalve in het donker. Monica gestopt wandelen
  
  
  abrupt toegepast, een duim tegen haar lippen en zuchtte.
  
  
  "Ik vraag me af welke manier -" begon ze.
  
  
  "Dat is een gok."
  
  
  Ze knikte. "Je zou gelijk kunnen hebben." Dan zijn ze verlicht. "Maar kijk! We klimmen naar de top van deze monsterlijke duin en ten minste rond te kijken. Misschien kunnen we plek ie weer!"
  
  
  Het was mijn beurt om te zuchten, maar omdat ik niet zou hebben genomen van haar zo ver, er was geen enkel punt in het verzet tegen. Ze was de beklimming van de steile duin helling als een defender, het krijgen van haar voeten in vorm voor de zomer, en als ik al een paar jaar jonger, ik voelde me verplicht om te laten zien, he, dat kon ik doe het ook. In plaats daarvan ging ik op een meer redelijke tempo; er zijn genoeg fysieke eisen die in mijn lijn van werk en ik hoef niet aan te tonen. Trouwens, ik heb niet om iets te bewijzen aan Monica.
  
  
  Ze stond op uw tenen staan, de lichte bries ruffled haar blonde haar, en langzaam draaide om te kijken naar de grond eronder. Ik kon niets zien in de eindeloze wirwar van struiken en struikvormige bomen tussen twee duinenrijen. Er kan een pantserdivisie op de loer ligt er, niet te vergeten een dozijn pony ' s.
  
  
  "Ik denk dat we zeker verloren ih," zei ik.
  
  
  Monica knikte. "Ziet eruit als een op maat! Het is gewoon te zien van de ih hotel dichtbij mee te maken."
  
  
  "Nou, de volgende keer." Hij keek over haar hoofd op het asfalt weg in de verte. Ze kon zien dat de gele Mustang geparkeerd waar het ego laat haar, maar ze kon het niet zien, onze auto, onze man, of zelfs de verloren meeuw. Achter ons, op een geluid dat eindeloos uitgerekt in de richting van een onzichtbare vasteland, misschien twintig kilometer afstand, een paar speelgoed boten geslopen in de & nb, maar ze had niets te doen met deze afgelegen en geïsoleerde plaats.
  
  
  Ik keek weer naar Monica, die nu naar mij kijken met een blik die ik zo goed kende. Ze gaapte, rekte zich uit, en liep met haar handen door haar haar. Haar volle borsten worden verhoogd onder haar shirt, haar tepels zijn scherp gedefinieerd. Ze glimlachte slaperig, en hij rits van haar lederen camera case, zodat het zand zou niet in.
  
  
  De top van het duin werd uitgehold, een schotel rond het zachte zand dat werd in eerste instantie hete tegen het naakte vlees. Maar dan, als die heupen begon te bewegen ritmisch onder mij, ik ben al over de warmte en al het andere, behalve dat wat we aan het doen waren. Ze was een gedreven, wulpse meisje, volledig betrokken bij de nah; ze tilde haar benen op en deed ze rond mijn taille, houdt me om haar met verrassende kracht, en begon daarna te ruk heftig, in een poging om me te trekken in haar. Ze slaakte een lange, lage huilt van pijn en genot, en dan langzaam begon te dalen tot haar uitputting was compleet.
  
  
  "Dat is goed," mompelde ze.
  
  
  "Geweldig," stemde ik in, nu op de hoogte van hoe de zon brandde mij.
  
  
  "Ik wou dat ze kon blijven hier de hele dag." Haar handen waren nog steeds op mijn nek, en haar ogen stonden een beetje open als ze glimlachte naar me.
  
  
  "Er zijn andere plaatsen." Het was niet dat ik niet wil blijven, maar er was een merkwaardig urgentie in me dat ik niet kon begrijpen. Totdat ze hoorde een verre geluid te benaderen.
  
  
  Hij keek naar links, in de richting van de beide uiteinden van het eiland, waar de haven was. In de lucht, niet meer dan honderd meter boven de grond, de helikopter werd langzaam in onze richting. Het wiegde zachtjes heen en weer, blijkbaar met het scannen van de twee-baans asfalt omhoog. Als het ging om mijn gele Mustang, het nog langzamer, zweefde, en dan liet een beetje, alsof ik wilde om elkaar beter te leren kennen.
  
  
  Zonder ceremonie, brak hij vrij van Monica ' s omarmen en sprong op zijn voeten; hij was trekken aan zijn broek toen de helikopter plotseling vloog en ging openlijk voor onze duin.
  
  
  "Wat is het?" Monica vroeg, slechts voor de helft gealarmeerd, proppen zich op één elleboog.
  
  
  "Gele Mustang," ik geraspt, het vervloeken van de verhuurder voor het niet geven van me een minder opvallende auto.
  
  
  "Waar heb je het over, Nick?" Het meisje rolde, keek naar de hemel als de helikopter dichterbij kwam. Ik zweer het, naakt en al, ze stond te zwaaien als ik rukte haar en gooide haar uit de steile duin op de bank. Het was niet precies vaardigheid voor het verwerken van de dame zou je gewoon de liefde aan, maar als haar, dook voor haar, het was het laatste ding op haar hoofd. Wanneer een vreemd vliegtuig is op zoek naar mij, ik heb niet zwaaien met mijn hand - ik eend het.
  
  
  
  
  
  
  Het tweede hoofdstuk
  
  
  
  
  
  Ondanks al het asiel op een korte afstand van de plaatsen waar we waren nog niet genoeg om te verbergen van een konijn. Deze keer was het mijn beurt om te draaien, slepen Monica achter mij; de een of andere manier, hey wist te grijpen en haar kleding als ze werd geduwd over een duin door ee en haar knit shirt fladderde achter haar als een vlag. Niet dat het er toe deed; in elk geval, de man die in een helikopter kon het niet hebben ons gemist.
  
  
  Het vloog laag over ons heen, de wind uit de rotors in het verhogen van zand
  
  
  in onze gezichten. Monica struikelde, in een poging om haar ogen te sluiten; Ey gestopt om haar te helpen, keek terug, en op dat moment de helikopter landde op de grond een paar tiental meter voor ons.
  
  
  Het was tijd om te stoppen. Hij kneep tegen het zonlicht weerkaatsen op het scheren de messen, instinctief zetten zich tussen het meisje en de helikopter; en het was niet alleen om te verbergen van zijn naaktheid. De dichtstbijzijnde deur naar de ronde plastic bubble geopend, en een man langzaam liep uit op de nah. Hij was slechts een silhouet, maar zodra hij zich naar mij, zijn lichaam ontspannen.
  
  
  "In de dingen, honing," mompelde ze tegen het meisje, en wachtte voor David Hawk te benaderen voorzichtig. Gelukkig voor hem, Monica was niet het type meisje dat duurde een seconde en een half om te kleden, dus Em niet hebben om weg te kijken meer.
  
  
  "Goed," zei hij uiteindelijk, piepende ademhaling niet helemaal. Niet alleen de AX Chief kijken zoals hij hoort te zijn prediking hellevuur en zwavel zijn gemeente in een dorp in New England, maar soms handelt hij op die manier - begrijpelijkerwijs in de aanwezigheid van een naakte vrouw.
  
  
  In de pauze die volgde, trok hij zijn shirt. Vroeg ik haar.
  
  
  "Wat brengt u naar de schitterende Ocracoke?"
  
  
  "U," zei hij oprecht. "Waarom ben je niet laat word waar u verblijft hier?"
  
  
  "Want ik heb haar niet gekend, toen ik links van Washington."
  
  
  "Wanneer kwam je erachter?"
  
  
  "Het maakte niet uit voor een paar dagen."
  
  
  Ego ' s flint ogen flitsten van de mijne om te Monica, en dan weer terug naar mij. "Je zou beter moeten weten, Carter."
  
  
  Er was geen ruzie met hem. Mijn enige excuus is dat ik onderbroken te veel van mijn korte vakantie om te stemmen, maar dat was niet een excuus is op alle. Wij zijn een kleine organisatie, en wanneer ik het nodig heb, ik heb het nodig.
  
  
  "Excuses," zei haar vader tegen. "Wat het ook was, we waren net op weg terug naar D.C. wanneer u, uh ... .. ze zag ons staan."
  
  
  Hij grinnikte. "Mmm. Natuurlijk, voor ons allemaal, wat we deden was haar, denk ik. Als je ergens anders, maar dit eiland aan de rand van de wereld, ik twijfel willen we contact maken. Maar het was de moeite waard, en het werkte. Je hebt voor het verzenden van het meisje om voor u te wachten bij de auto."
  
  
  Ik heb het niet gevraagd waarom, maar draaide zich om en knikte naar Monica. Te geven Amy haar door, dat ze niet mokken of protest. Ze zwaaide en liep weg.
  
  
  Hawk niet wilt dat om tijd te verspillen op de voorafgaande proeven. "We hebben je nodig in Washington nu, Nick; ik zal niet ingaan op meer details, tot we terug naar het kantoor, maar het feit dat ik kwam hier alleen laat me u vertellen hoe belangrijk dit is."
  
  
  "Ik begrijp het." Niet dat de oude man was gewoon een post commandant, maar het is zeldzaam om te zien het hoofd van een van ' s werelds meest belangrijke intelligence-organisaties boodschappen doen.
  
  
  "Doet het meisje een auto rijden?"
  
  
  "Ja."
  
  
  Goed. En dan kunnen ze terug naar Washington. Je vliegt terug met mij."
  
  
  "Ik kan gaan en er vallen van de avond."
  
  
  "Het is te laat. U zult op uw manier door het vallen van de avond."
  
  
  "Waar?"
  
  
  "Later. In de helikopter en we zetten u af bij jou... gelukkig, een opvallende auto."
  
  
  Haar, schudde hij zijn hoofd. "Ik ben gaan lopen; dat is het minste wat ik kan doen na het krijgen van een meisje te doen."
  
  
  Hawk staarde me voor een moment, zuigen op zijn koude buis. "Vertel me niet," zei hij, het trillen van de lippen, die diende als een emu glimlach. "Bent u steeds een gentleman deze dagen?"
  
  
  Er is geen enkel punt in de beantwoording.
  
  
  Monica nam het nieuws goed, hoewel ze duidelijk gemaakt dat ik niet graag het idee van het ontbreken van de rest van onze vakantie. "Ik zie je zodra ik kan," Hey vertelde haar, dat betekent dat elke woord: meisjes zoals Monica zijn een zeldzame vondst, vooral voor een man in mijn e-mail-business. Hij pakte haar bagage, kuste haar afscheid, en aan boord van de helikopter. Ze zwaaide een keer, dan ging ervandoor als hij klaar voor de race naar Washington. De manier waarop ze reden, ze zou het niet erg nah als het niet was voor die lange, langzame veerboot.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Hawk me niet vertellen wat we zeiden totdat we werden in Ego ' s hoofdkantoor, AX de DuPont Circle hoofdkantoor. Achter de gevel van de World Health Service is een complex van steriele kleine kantoren, geschilderd in dezelfde sombere schaduw van de gevangenis verf en wordt verlicht door eindeloze rijen van bleke tl-buizen. Hawk Odin heeft een paar windowed kantoren rond hem, maar dat maakt niet het ego meer plezier; hij staat voor een lege muur die werken in de fitnessruimte, bijna binnen handbereik.
  
  
  Haar verkopen zat op een harde rechte stoel tegenover het ego van een eenvoudige stalen stoel. Zoals gewoonlijk, waren er slechts een paar netjes gestapeld mappen op de nen, een paar gewone zwarte telefoons, plus degene die je niet ziet, een rode in een speciaal compartiment gebouwd in het ego stoel. Zoals de Havik, de office is uitsluitend ontworpen voor
  
  
  voor de business. Niemand was ooit aangemoedigd om te blijven hangen en laat de tijd van de dag.
  
  
  "Je bent nerveus, N3," de oude man zei.
  
  
  "Wat maakt je dat zeggen?"
  
  
  "Alleen maar omdat... laten we zeggen... de voyeur besloten om een kijkje te nemen bij wat er gebeurde op de top van dit duin, u gehandeld alsof je bang voor je leven."
  
  
  "Als je het nog niet had aangevinkt mijn eerste auto, misschien vergis u voor een ander Peeping Tom. Maar in ieder geval, ze is niet een exhibitionist, dus zou ze gekregen hebben van er, hema zou hebben gegeven en haar een harde tijd."
  
  
  Hawk knikte sterk toe, sloeg een keuken match, en hield het op de stinkende bak van zijn pijp. "Wanneer was de laatste keer dat je ging op een boot tocht, Nick?"
  
  
  Ik moet gedacht hebben over het een beetje. "De laatste keer dat ik in de Bahama' s. Vier maanden geleden."
  
  
  "Welke?"
  
  
  "Slechts één van die kleine catamarans die kalven verhuurt."
  
  
  "Niets meer?"
  
  
  "Schoon... laat me denken. Niet sinds afgelopen zomer. Een vriend van mij heeft een twee en veertig-voet jacht op de Oostelijke oever. We brachten een paar dagen rijden er rond de Chesapeake."
  
  
  "Het besturen van de boot zelf?"
  
  
  "Natuurlijk. Je weet dat ik kan zwemmen. Ik zou het niet hebben overgeslagen haar voor de 12 kilometer lange wedstrijd op de Copa America, maar ik kan vrijwel alles wat een persoon kan doen."
  
  
  "Ja, het is in uw bestand. Navigatie?"
  
  
  "Dit is ook in de file."
  
  
  Hij knikte. "Alex Zenopolis".
  
  
  Ik begon iets te zeggen over mijn bestand opnieuw, maar dan is de naam sloeg me en hield me als een stenen muur. "Alex," ik ademde. "Het is al sinds jaar ferret ik heb gehoord dat de naam voor."
  
  
  "Nou, over nen van tijd tot tijd verschijnen in rapporten met hen fret als hij overgelopen naar de Rode kant. Natuurlijk, hij maakte een goed leven in de ih intelligence-apparaat."
  
  
  "Ik herinner me niet meer zien rond deze rapporten."
  
  
  "Wees dankbaar dat je in het veld, je hoeft niet te lezen van elke rapport."
  
  
  Hij was dankbaar voor haar, maar hij was niet van plan om er over te praten. "Ik wou dat ik je gezien; Alex en ik waren vrienden voor een tijdje."
  
  
  "Ja, ik herinner me haar."
  
  
  "Dus hoe zit het met hem nu?"
  
  
  "Het is duidelijk, hij wil naar buiten te komen."
  
  
  Het was mijn beurt om te knikken; ik hoefde niet te vragen.
  
  
  "Gisteravond," Hawke verder, " een van onze mannen gestationeerd in Griekenland langs de grens met Albanië ontvangen een bericht dat afkomstig lijkt te zijn van Zenopolis. Het was meteen hier." Hawk opende de bovenste map en schoof een dun vel papier over de stoel.
  
  
  De boodschap was begrijpelijk cryptisch; de nen alleen gezegd dat Alex Zenopolis, een voormalige griekse intelligence ambtenaar, persoonlijk contact met ONS op agenten in Griekenland in het hotel voor een week of zo. Tijd en plaats te volgen. Het stuurt een bevestigingssignaal, die zal worden uitgezonden op een standaard frequentie op een bepaald tijdstip.
  
  
  Het werd teruggestuurd door het ego van de baas. "Wij hebben geen enkele shows waar hij is?"
  
  
  "Laatste hebben we gehoord, was hij werkzaam in sommige liaison groep die tussen Joegoslavië en Albanië." Hawk toegestaan zelf een koude glimlach. "Je kunt je voorstellen dat de delicatesse van dit soort activiteiten."
  
  
  "Ik denk niet dat ik Alex een diplomaat."
  
  
  "nee. Aan de andere kant, we weten waarschijnlijk minder over wat er in Albanië dan wij over Rood China."
  
  
  "Dus je denkt dat hij kan ons iets vertellen belangrijk?"
  
  
  "Er is altijd een dergelijke mogelijkheid. Aan de andere kant, alles wat hij zegt is dat hij wil contact met ons op. Persoonlijk."
  
  
  "Wat betekent dat face to face. In Griekenland."
  
  
  "En misschien wil hij weer in de kudde."
  
  
  Haar, hij haalde zijn schouders op. Goed. In ieder geval, hij moet vertellen ons iets interessants."
  
  
  "Waarschijnlijk wel."
  
  
  "Heb je niets anders dan deze boodschap?"
  
  
  "Niet echt. Maar ik wil echt om het volgende wat hij zendt."
  
  
  "En in de tussentijd?"
  
  
  "In de tussentijd, je gaat neem een spoedcursus in de zeilen en navigatie."
  
  
  "Ik begrijp het niet."
  
  
  Hawk stond op van zijn krakende draaibare stoel en liep naar de rij van grijze stalen archiefkasten dat zijn de enige decoratie in het kantoor. Rond de lade haalde hij een opgerolde kaart en bracht het naar de burn-ingesmeerd conferentie tafel achter mij. Haar bij hem
  
  
  "Hier," zei hij, " zijn de Balkan staten. Griekenland, Albanië, Joegoslavië, Bulgarije en Roemenië. Nu onze persoon, degene die het bericht heeft gepost is hier." Hij wees naar een plek niet ver van waar de grenzen van Joegoslavië, Albanië en Griekenland te voldoen. "U zult merken dat er een groot meer hier, en alle drie de landen een deel van het ego van de oever. In een zeer bergachtig land."
  
  
  Em niet uit te leggen. "Is er veel van het grensoverschrijdende verkeer?"
  
  
  "Verrassend weinig, gezien het feit
  
  
  moeilijkheden in het gebied te beschermen. Maar een dergelijk gebied biedt vele mogelijkheden voor een gekwalificeerde en ervaren persoon ."
  
  
  "Hoe zit het met de messenger? Iets van hem?"
  
  
  Hawke schudde zijn hoofd, ik dacht dat een beetje jammer. "Dit is meer of minder een open bericht om te luisteren. Gewoon door zelf, die niet worden beheerd door AX. Uiteraard is de piccolo wist, waar hij was in de hall, en ... ahh... ik heb net een briefje onder de deur door."
  
  
  Nu ik wist dat hij was verlegen, zelfs als de operatie niet onder onze controle. Dus zei hij niets en laat Em blijven.
  
  
  "In ieder geval, gelet op de aard van het werk dat Zenopolis deed, het zou logisch zijn om te veronderstellen dat hij ergens in deze regio." Hij wees met zijn stompe, tabak-in-lood vinger op het meer.
  
  
  "Vertel mij niet dat ik aan het varen op het."
  
  
  "Helemaal niet. In feite, als Zenopolis voornemens is te verrichten, in dit gebied, kunnen wij niets aan doen. Er niet."
  
  
  "Waarom niet?"
  
  
  "Kijk naar deze plaats. In één richting, het is een land zo fel gekant tegen de Westerse volkeren als elk ander land in de wereld. Naast het Joegoslavië, dat is goed voor ons zijn deze dagen, maar is nog steeds ongetwijfeld een bondgenoot van de andere kant. En Griekenland. onze bondgenoot, ja, maar onze relaties onder de huidige regering is duidelijk gespannen. En stel je voor hoe veel de kolonels die het doen he, nu zou graag van iemand als Zenopolis."
  
  
  "Ik denk dat ik het begrijp haar. De enige manier om hem snel uit toen hij eenmaal over de grens is door de lucht. En dat zou betekenen dat een lange vlucht over Albanië en Griekenland, en we zouden niet nodig om hen te veel zorgen over ons te laten komen. uit met de prijs."
  
  
  "En als de Grieken vinden dat AMERIKAANSE agenten betrokken zijn in enig opzicht, veel meer ernstige problemen kunnen ontstaan."
  
  
  "Dat klopt."
  
  
  "Dat brengt ons terug te zeilen lessen."
  
  
  Hawke liep een vinger langs de westkust van Griekenland. "Als we contact leggen met Zenopolis weer, wij zullen er op aandringen dat het doorbreken van Albanië ble licks, naar de zee. Dit is de enige manier waarop we kunnen het zich veroorloven om contact met hem op dit moment."
  
  
  "Wat als hij het heeft een aantal belangrijke informatie voor ons?"
  
  
  "Dan kunnen we het veranderen van ons denken. In de tussentijd, zou u bereid moeten zijn om te voldoen aan de ego ergens in het gebied. Vervolgens zal de overdracht van het ego naar Taranto, die in de hal op de hak van de italiaanse laars."
  
  
  "Oke, maar waarom haar? Een agent kon het werk doen, en ik denk niet dat ik ben de enige die kan sturen op een zeilboot door... wat?" Hij controleerde de km-schaal; de kaart toonde een stukje van het zuidoosten van Italië. "Misschien vijfenzeventig kilometer? Niet meer dan een honderd? "Hij begon te krijgen een beetje geïrriteerd, en dacht aan zijn pijnlijk lopen door het zand met een naakte Monica op sleeptouw.
  
  
  "Ja, we hebben één of twee agenten die beter gekwalificeerd is in dit verband dan jij. Maar niemand om hen heen weet Alexa Zenopolis door aanschouwen."
  
  
  Het kostte me een tijdje om dat te realiseren. "Maar," zei ik, " ik heb niet gezien dat de mens in vijftien jaar. Het zou pas mimmo hem op straat niet herkennen van het ego."
  
  
  "Laten we hopen dat dat niet het geval is. Ik keek door uw persoonlijke bestanden, vandaag, en in die tijd dat je uiterlijk niet veranderd op een opvallende manier."
  
  
  Als de oude man probeerde te vleien mij, hij kon het niet hebben gekozen voor een betere manier. Hij was een man toen, begin twintig, maar al snel daarna was hij vrij zeker over zijn uiterlijk en lichamelijke conditie. Met hen, de fret is gehouden zich in vorm, en voor zover lijkt te gaan, haar, ik denk dat ik een van die gezichten die gewoon niet leeftijd veel. Mijn haar was nog steeds dik en donker, een weinig langer dan het was in die begin, rechte Eisenhower dagen. Ik weeg tien kilo meer dan ik toen, maar ik heb met opzet bouwde mijn ego als onderdeel van een gewicht-training programma, en ik ben het niet dragen van een onsje meer zijn dan zou ik het niet hebben. Als dat klinkt als opscheppen, het zij zo; een persoon die hard werkt om in vorm te blijven moet wel een beetje trots op.
  
  
  "Al goed," hij en Hawk is overeengekomen. "Dus misschien zal ik haar herkennen als Alexa."
  
  
  "En zelfs als je niet van, natuurlijk kunt u stellen een ego, een persoonlijkheid, door te praten over oude tijden."
  
  
  Hij was er niet zo zeker over, indien de andere partij opstelde vervanging, hij moet goed op de hoogte. Maar ik was niet van plan om te betogen. "Dus wat is het volgende, sir?"
  
  
  Hawk terug naar zijn bureau. "Als je eenmaal hebt verzameld wat kleren, u zult op een passagiersvliegtuig naar Providence. Een reservering is gemaakt voor u in de naam van Daniel McKee. Mijn registrar heeft creditcards en andere identiteitsdocumenten."
  
  
  "De voorzienigheid?" Mijn verrassing moet zijn voor de hand liggende.
  
  
  Hawk grinnikte en maakte me een knipoog. "Uw eindbestemming is Newport. Maar in een stad die je haat, zult u worden begroet in de luchthaven door een man genaamd
  
  
  Nathaniel Frederick. Het informeren u graag verder. "
  
  
  "Is hij alleen via onze agenten?"
  
  
  "Helemaal niet. In feite, hij is precies hoe het ego klinkt achternaam."
  
  
  "Dit is wat?" Ze had geen vertrouwen in de oude mens, wanneer hij glimlachte.
  
  
  "Ja natuurlijk, een gepensioneerde New England onderwijzer."
  
  
  
  
  
  
  Het derde hoofdstuk
  
  
  
  
  
  Toen ik in de terminal, hij op mij stond te wachten, een lange man met een blozend gezicht en warrige donkere haar, dat was iets gestreept met grijs. Het ego handdruk was stevig en vast, maar van het gevoel van het ego lederen palm, kreeg ik de indruk dat hij zou kunnen persen een zilver baar, in de vorm van een cirkel, in een rol van monette. Hij had een vrolijke, ondeugende gezicht, zijn ogen waren voortdurend bezig met dansen en zijn comfortabel brede midden was niet breder zijn dan het ego van een even brede schouders. Nog voordat hij sprak, wist hij waarom hij aan het werk was voor de AX; Nathaniel Frederick was duidelijk een man die had er eerder geweest en hield van elke minuut.
  
  
  'Je hebt geluk," zei hij, net als wij enthousiast, omcirkelde de terminal en op weg naar het ego vintage station wagen geparkeerd net buiten de ingang. "Je vliegtuig op tijd aankwam. Normaal gesproken kunt u verwachten vluchten van Washington te komen op zijn minst een uur te laat."
  
  
  "Misschien heb je geluk," zei ik. "Je hoefde niet te wachten."
  
  
  "Oh, ik vind het niet erg om te wachten." Hij klopte op de zwarte aktetas onder zijn arm. "Ik ben altijd klaar om weg te gaan inactieve momenten."
  
  
  Als die opmerking was bedoeld om te prikkelen mijn nieuwsgierigheid, het werkte. Maar ik besloot te wachten totdat ik een beter beeld van de man die keek naar alles wat maar met pensioen over New England. Als hij begon de drukke maar soepele motor, haar ego profiel bestudeerde haar voor een moment. Ik schat het is niet meer dan het midden van de jaren vijftig, en dat heeft me aan het denken. Met pensioen? Hij zag eruit alsof hij verder kon gaan, totdat hij was tachtig, en misschien zelfs dan.
  
  
  Hij reed gestaag en terloops door de straten en snelwegen tot we rijden rond de stad. Hij wist bijna niets over dit deel van het land, behalve dat ik een keer verzonden naar Bruin om een speciale cursus. Het was midden in de winter, en de winters in de Voorzienigheid maken dat u wilt ergens anders heen gaan. Haar was in Newport keer, reizen met vrienden op een boot die kan terecht worden genoemd van een jacht, maar ook haar niet eens de kust te bereiken tijdens onze overnachting.
  
  
  "Wat voor soort van oefening?" Ik vroeg haar, zoals een opener.
  
  
  Nathaniel keek me aan. Hij was zeker niet het soort mensen die je zou kunnen noemen Nat", zult u verblijf in mijn huis. Ik breng je naar de zee is elke dag tot je te rijden als u thuis bent of in een auto rijden. Dan moet u weten dat er iets anders ... "
  
  
  "Navigatie" ik onderbroken.
  
  
  "Oh, dit geldt voor zeilen, en als je nodig hebt om te poetsen op de theorie een beetje, ik zal het u zeker helpen met dat. Maar dat is het eenvoudige deel."
  
  
  "Is dat correct?"
  
  
  Hij grijnsde, zijn gezicht verlicht door de dashboard verlichting. "Je moet onthouden van de details - de grootte, rigging, extra uitrusting, en vooral de prijzen van vrijwel alle zeilen schip momenteel te koop in de Verenigde Staten en andere delen van de wereld."
  
  
  "Dit alles? Waarom?"
  
  
  Nathaniel grinnikte. "David zei tegen mij dat hij geen tijd had om u te informeren in detail, maar ik wist niet dat hij niet vertellen u alles."
  
  
  De man naast me verbaasd me elke keer als hij zijn mond opendeed. Hij was de enige persoon die ik ooit had gehoord bellen met de chief met zijn voornaam.
  
  
  "Hij zei dat je zou me de details."
  
  
  "Natuurlijk, alleen in dit deel van de operatie. En dat is om u in een smart-kopiëren van een yacht broker, de Heer Daniel McKee. Ik weet niet waarom, en ik heb nooit verwachten om uit te vinden wat de" ik hoef niet te weten over uw bedrijf, please don ' t tell me "is.
  
  
  Ik was niet van plan om het te doen, maar mijn eigen nieuwsgierigheid maakte me willen weten, alles wat ik kon over deze begroeid cherub. "Ik neem aan dat u hebt gewerkt met Hawk voor."
  
  
  "Oh, natuurlijk," gaf hij toe. "We gaan terug naar de Eerste Wereldoorlog, toen werkten we allebei in naval intelligence. Nou, in ieder geval van haar aan het werk was; David was... niet in de staat, zoals we dat zeggen."
  
  
  "Ja. Bent u het onderwijs aan de school nu?"
  
  
  "Niet meer. Haar, gepensioneerde een paar jaar geleden."
  
  
  Ik keek hem openlijk en zorg ervoor dat hij op de hoogte was van het. "Je lijkt een beetje jong voor pensioen," zei ik oprecht proberen te begrijpen van de reactie.
  
  
  Hij knikte in de overeenkomst. "Het is waar. Ik ben alleen negenenvijftig. Maar toen mijn vrouw is overleden, mijn positie in St. Dunstan Parochie werd ongemakkelijk."
  
  
  "Is dit voor een school?"
  
  
  "ja. Zie je, jongens in prep scholen hebben de neiging om gehecht te raken aan de vrouwen van de rectoren van sommige afdelingen. Weet je, afternoon tea, de aard van de open sfeer die wordt gewoonlijk bijgehouden in een aantal plaatsen.
  
  
  . Mijn vrouw, met wie ik kan zeggen, zonder op te scheppen, was waarschijnlijk de favoriet van al mijn familie, en toen ze weg was, ik vond dat er te veel van hen... nou, laten we zeggen, sympathie voor mij. Het werd erg moeilijk om te leren, en ik was bang dat de jongens kwam naar de klas met me. Dus... ik met pensioen."
  
  
  Hij sprak droog, met een lichte glimlach op zijn lippen, maar hij geborsteld zijn ogen eens en dan gewist zijn keel luid.
  
  
  "Je... eh... nog steeds wonen op de campus?" Ik was minder bezorgd over waar hij woonde dan hoe dit invloed kan hebben op mijn cover story; het laatste wat ik wilde doen was een deal met een stel nieuwsgierige schooljongens.
  
  
  "Oh, nee. Het huis naast de yacht club op Sakonnet gehuurd haar. Het is niet heel groot, maar het past bij mijn behoeften, en het is dicht genoeg om de campus van de universiteit die ik kan verwachten vrienden te laten vallen door het van tijd tot tijd. En haar echt bezig, de Heer Carter, neem me niet kwalijk, Meneer McKee. Pensioen, je weet, is de tijd van het leven als een man vindt de mogelijkheid om alle dingen die hij eerder af te zetten."
  
  
  Oké, dus hij wist dat mijn echte naam. Het was niet echt een verrassing, zeker na het realiseren ons hoe dichtbij hij was Hawke. Maar ik dacht dat hij aan het praten was ook vrij om me, en ik vroeg me af hoe ver hij zou gaan.
  
  
  "Ik denk dat je dit hebt gedaan voordat met Hawk," zei ik.
  
  
  Hij keek me snel. "Niet precies. Dat is, ik weet het niet het gedrag van de bekende maritieme business school voor AX agenten, hoewel van tijd tot tijd heb ik leerde de grondbeginselen van één of twee ontmoet uw collega ' s."
  
  
  "Maar... in contact gebleven al die jaren."
  
  
  Hij grijnsde. "Je bent het onderzoeken van deze verbindingen, de Heer McKee."
  
  
  Eerlijk gezegd leek het me een goed idee. "Ik heb altijd graag zoveel mogelijk informatie over de persoon waar ik mee te maken heb. Vooral wanneer hij is duidelijk een oude vriend van mijn baas."
  
  
  Nathaniel grinnikte. "Nou, er is geen reden om niet te vertellen dat je een beetje. Ik heb een paar kleine talenten op verschillende gebieden, die David in staat was om te gebruiken wanneer hij beschikbaar was voor haar. Afgezien van varen en zeilen, ze is vrij goed bekend, dankzij de Marine en de opleiding die ze gaf me vele jaren geleden. En ik reizen; zelfs toen ik nog les, het gebruikt worden gevaren naar Europa, naar het Caribisch gebied, zelfs over de Stille oceaan, gedurende de lange jaren dat de leerkrachten wonen. . Op mijn sabbatical-God, die bijna tien jaar geleden! "Hij nam zijn vrouw en twee dochters, die is opgegroeid en verliet het nest, op een rond-de-wereld cruise. David vroeg me om te sorteren op een aantal dingen, om contacten te leggen ... Nou, je weet wat ik bedoel. Haar, ik ben er zeker van dat je niet van plan om mij te vragen voor meer informatie."
  
  
  "Ze moeten in het agentschap bestanden."
  
  
  "Ik hoop het niet. Het beetje werk dat ik heb gedaan voor uw baas was een persoonlijke aangelegenheid. Voor een oude vriend. En, als een oude vriend, David heeft mij verzekerd dat mijn naam nooit zou verschijnen, zelfs in een enkele AX-bestand, zelfs in gecodeerde vorm. Ik heb vertrouwen in de emu met haar. Is het niet? "
  
  
  Hij knikte naar haar. En op hetzelfde moment realiseerde ik me dat ik vertrouwde het in wiskunde en zo veel als ik vertrouwde iedereen die ze ooit had ontmoet in mijn leven. Welke, natuurlijk, last van me, omdat een groot deel van mijn beroep is dat zo verdomd verdacht van iedereen met wie ik in contact komen.
  
  
  "Het is een cover story", zei ik. "U, vrouwen, kinderen, reizen buitenzwembad. Welke poorten heb je ondervonden?"
  
  
  Nathaniel schudde een voorzichtig reproving vinger naar mij. "Zo, nu Nick, niet verdrinken op deze. Dat was jaren geleden, en al de kleine dingen die ik deed voor David, zijn lang voorbij. Ook heb ik bleef altijd schoon, nooit geïdentificeerd als een agent. om dat zo te houden. "
  
  
  "In dat geval,' zei hij, ironisch genoeg, " je kunt beter niet noemen mij Daniel McKee."
  
  
  "Oh, ik zal het niet vergeten."
  
  
  "En mij... een yacht broker?"
  
  
  "Het is een idee. Waarom gaan we niet wachten tot we naar mijn huis voor het bespreken dit verder? Het begint te regenen, en die vervelende ruitenwissers zijn gewoon smeren van water over de voorruit."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Mijn efficiënt appartement zou passen in de keuken van Nathaniel Frederick de 'niet-zo-grote' huis. Het was een gammel twee-verhaal wit-panelen gebouw met een breed overdekt terras loopt langs de achterkant en kijkt uit over een grote vijver. Toen we aankwamen, regende het hard, en ik was er niet helemaal zeker van waar we waren. Maar ik heb niet de zorg over Nathaniel.
  
  
  Tegen de tijd dat ik was mijn kamer boven en opgeruimd, mijn host had een vuur in de grote, comfortabele woonkamer, die blijkbaar diende ook als een studie. Boeken en papieren werden overal bezaaid; de ene muur is bekleed met kurk, werden op die bevestigd vergrote afbeeldingen van enkele van de beste boot foto ' s die hij ooit had gezien. Ingelijste afbeeldingen van kinderen in de verschillende stadia van volwassenheid werden verspreid op de planken en willekeurige tabellen, en op een andere muur hing een foto van een vrouw, trots white-haired maar stralend van schoonheid. Het was gewoon een kop en schouders portret.
  
  
  * Haar ze wist dat ze was het soort vrouw die zou afleiden alle ogen van het konijntje van de Playboy parade. Mijn respect voor Nathaniel Frederick rose een paar inkepingen; als ze hadden verloren van een man als hij niet zou zijn geweest met een lach als de hel.
  
  
  "Ik neem aan dat je een bourbon drinker," zei hij.
  
  
  "Je lijkt veel te weten over mij."
  
  
  "Ja." Hij stond in een zachte oude begraven, en het gieten van een kristallen karaf, een groot glas.
  
  
  "Water?"
  
  
  "Gewoon een kick, bedankt."
  
  
  We namen Paars is een drankje van hier - ik denk sherry, maar hij kon er niet zeker van - naar de keuken, waar hij opende een paar blikjes en maakte snel een diner dat niet smaken ons, als ingeblikte voedsel. Wanneer ee betaald Emu een compliment, hij afgeborsteld de vleierij.
  
  
  "Als je op zee bent voor weken op een kleine boot, Mr. McKee, kom je met allerlei interessante dingen met bonen en rundvlees stoofpot. Anders heb je een muiterij op het schip."
  
  
  Toen gingen we naar buiten op de veranda achter het huis. De regen kwam nog steeds met bakken naar beneden, en hoewel het nacht was koud, het voelde warm en beschut in de diepe dak. Een kleine strook van zand schuin naar beneden naar de rand van het water, waar de donkere golven omspoeld verlangend naar de kust.
  
  
  Nathaniel wees direct weg van ons. "Yacht club. Het is een kleine plaats, en we zullen niet gaan er meteen. Voor de hand liggende redenen, ik houd mijn boot in de buurt van de haven van bar, die is bezig in de hal gewoon achter. In een paar dagen, wanneer ik voel dat je kunt worden getest als er een yacht broker, dan zullen wij u in de club."
  
  
  "Een test?"
  
  
  "Waarom niet? Dacht je dat ik was van plan om u een crash cursus zonder examen?"
  
  
  Ik dacht er niet over, maar ik moet het ermee eens dat het leek me een goed idee. Aan de andere kant, hij wist nog steeds niet waarom. Vroeg ik haar.
  
  
  "Ach, het is te laat om te bespreken dit vanavond, de Heer McKee. Kom terug in een moment."
  
  
  We gingen terug naar de woonkamer, waar hij een boek van de plank. Hij merkte dat er meerdere identieke volumes in de buurt; ten minste de stof jassen waren nog steeds hetzelfde.
  
  
  "Op het risico van klinkende onbescheiden, ik stel voor dat u dit met u te lezen voordat u naar bed gaat," Nathaniel zei. "Zelfs als ik schreef het zelf, het is niet slecht."
  
  
  De naam werd Lijnen en Stokken, en in mijn hand het was zo zwaar als de Manhattan telefoon directory.
  
  
  "Gewoon om je beter te voelen," Nathaniel zou zeggen. "Dompel je onder in de triviale details van de tuigage en de exploitatie van een varend schip, terwijl u wakker blijven. Maar wees voorzichtig, de Heer McKee."
  
  
  Er was een andere opmerking in zijn stem die plotseling maakte me gespannen. "Voorzichtig?"
  
  
  Hij glimlachte. "Laat u niet van het boek vallen op je gezicht terwijl je dommelen. Het is zwaar genoeg om niet aan uw neus."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  De volgende paar dagen veranderd in een gekkenhuis van fysieke en mentale uitputting. We zeilden Nathaniel is dertig-negen meter lange checche omhoog en omlaag door de Saconnet Rivier, die is niet een rivier, maar een estuarium, waar het getij de kook als de stroomversnellingen van de Rivier de Colorado. Goed... misschien niet zo veel, maar het is een echte uitdaging om te draaien met een vrij reële wind achteruit, alle zeilen vliegen, en vindt jezelf te gaan met de flow. Op een gegeven moment zelfs Nathaniel toegelaten verslaan en draaide op de hulpmotor om ons te helpen om de Haven Bar. Het maakte me beter te voelen. Er is een mysterie rond de ervaren zeilers; het lijkt erop dat ze liever drift voor eeuwig dan resort om hun motoren, maar Nathaniel maakte geen excuses.
  
  
  "Als u nodig hebt om ergens te komen," zei hij, " krijg je er zo goed als je kan. We geen wedstrijd of show off".
  
  
  Mijn navigatie en uitgebreide controle van de boot, gingen we op een cruise die duurde een paar dagen. In eerste instantie was het Cuttyhunk, die was niet van plan om veel verder, maar Nathaniel zorgvuldig koos voor een dag, toen de mist was zo dik dat het ego kan praktisch worden opgerold in bolletjes en opgeborgen. Hij zat in de cockpit, niet te dicht bij mij, het lezen van een boek terwijl de hare, het bestrijden van de wind en de getijden, en het feit dat ik nauwelijks kon zien, zelfs de neus van het schip. Ik was erg trots op mezelf dat we de boei markering van de entree naar de haven, maar mijn crafty instructeur had nog een kleine verrassing voor mij in petto; hij vermeldde niet dat grote boei boten crash recht op de haveningang, en toen we aankwamen, ze waren groot genoeg om een surfer ' s water in de mond.
  
  
  Dus ik deed het slim, laten vallen van de zeilen zonder Nathaniel helpen, en begon de hulpmotor. Hij zei geen woord, maar ik kreeg de indruk dat hij zou hetzelfde hebben gedaan.
  
  
  Vanaf daar gingen we naar Martha ' s Vineyard, de nacht doorgebracht aan boord in Edgartown Harbor, en de volgende ochtend vroeg vertrokken voor Block Island, de site van een sea yacht cruise.
  
  
  geen oriëntatiepunten waren zichtbaar. Ze weet iets over drift en de vergoeding die een tiental jaren kon het niet hebben haar geleerd, en toen het eiland is lang, saai rode rotsen in zicht kwam, voelde hij zich meer reliëf dan zelfgenoegzaamheid.
  
  
  We gingen het eiland en ging een Groot zout Vijver, een natuurlijke haven aan de westkant. Het was nog licht, laat in de avond, en Nathaniel stelde voor dat we aan land gaan.
  
  
  "Ik dacht dat we misschien in staat zijn om terug te gaan naar Newport vanavond," zei ik.
  
  
  "Neem de tijd. Heb je ooit hier geweest?"
  
  
  "Nooit."
  
  
  "Dit is een interessante plek. Laten we eens een paar van de fietsen en gaan op een tour."
  
  
  "Fietsen?"
  
  
  "Natuurlijk! Het is de enige manier om te reizen als je niet op & nb."
  
  
  Dus we van boord gingen, ligplaats op een hoge steiger, werd gebouwd in de eerste plaats voor de consumptie van de zomer veerboten die varen tussen het eiland en het vasteland. Het kleine cluster van winkels en kraampjes leek gesloten, maar Nathaniel klopte op de deur van een vervallen, verzakkende gebouw. De vrouw opende het; Nah ' s gezicht was paars, wat betekende dat ze hadden gedronken haar hele leven of leed aan een verschrikkelijke ziekte. Wat het ook was, ze straalde toen ze zag Nathaniel, omhelsde hem, en hij leidde ons naar de achterkant van het gebouw, waar een paar honderd fietsen werden opgeslagen in een loods, gestapeld op de top van de andere.
  
  
  "Neem wat je wilt, Mr. Frederick. Terwijl ze worden gebruikt, hè?"
  
  
  We haalde een paar sonofabitch fietsen, controleerde ze uit.
  
  
  "Ze doen, Mevrouw Gormsen," Nathaniel zei. "We zullen waarschijnlijk een paar uur."
  
  
  "Wil je een verblijf voor een nacht of verlaten?"
  
  
  "We hebben nog niet beslist. Wilt u om ons te voeden?"
  
  
  De vrouw lachte hartelijk. "Oh, mijn God, nee, de Heer Frederick. In deze tijd van het jaar, we wonen voornamelijk op het bevroren hete honden die we nog niet verkopen, afgelopen zomer. Van harte welkom, maar ik denk niet dat je het nodig hebt."
  
  
  "Ik zal niet beweren dat" Nathaniel zei, zwaaiend met zijn been over het zadel van zijn fiets.
  
  
  We rijden langs de doorgaande weg, een strook van hobbelige asfalt dat vaak doorgegeven mimmo leeg, luiken voor de oude hotels en de zomer pensions, welke rond die er misschien voorouderlijke verschijningen op de loer achter een blinde ramen. Block Island is een hoog stuk land; we passeerden een mimmo van het engels moeras-achtige terrein bezaaid met leisteen-grijs vijvers. Maar we waren niet volledig geïsoleerd; toen waren we halverwege het eiland, kwamen we een jong stel op een tandem is een fiets die zowel op de pedalen trapt voortdurend, en uiteraard is het hebben van een geweldige tijd. We ruimte gemaakt voor hen, en ze zwaaide en lachte, om vervolgens te verdwijnen in het verzamelen van de schemering.
  
  
  "Ik wist niet dat iemand hier in de off-seizoen," vertelde hij Nathaniel.
  
  
  "Ach, er zijn altijd een paar weirdo' s. Ik wil liever niet haar te zien."
  
  
  We reden op tot bereikten we het einde van het eiland, een hoge klif met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Van waar we stonden, was er een indrukwekkend uitzicht, misschien wel honderd meter naar beneden, als de golven sloegen genadeloos op de rotsachtige kust hieronder. Ver links van ons was de vuurtoren, het ego ray net begonnen aan de cirkel in het verzamelen van de nacht. Nathaniel en stond ik voor een paar minuten, adem in de koele, schone lucht, van ergens, zoals de Azoren. Daarna gingen we terug naar onze fietsen.
  
  
  We konden niet horen van de naderende auto, want van de wind en de golven; nu stond hij met zijn lichten uit en de gebroken grille gestut tegen onze fietsen. De volgende dag was er een man aan de bestuurderszijde, en hij zag een wazig gezicht door de voorruit, maar dat deed hij niet veel aandacht. Ik was veel meer geïnteresseerd in het geweer, dat de man wees naar ons.
  
  
  "De Heer Frederick?" "Wat is er?" vroeg hij, zijn stem zwak tegen de wind in.
  
  
  "Oh, mijn God," Nathaniel zei zacht.
  
  
  "Herinnert u zich mij?"
  
  
  "Ik ben bang van wel." Nathaniel niet bewegen; hij hield zijn handen in zijn zijden en leek bijna ontspannen. "Het was al zo lang geleden ..."
  
  
  "De waarde van de benen meer voor mij." Hij verplaatst de shotgun een beetje, wat ik niet leuk vond. "Zij mij niet vertrouwt, weet je. Ze dacht dat ik moest werken, ontmoeten uw mensen, niet van hen, en het was meer dan een jaar voordat ze lieten me gaan."
  
  
  "U had een harde tijd."
  
  
  "Het was een hel! Een hele verdomde jaar dat het schip van de fabriek, en het was geen plezier cruise!"
  
  
  "Nee, ik zie niet in hem op die manier Graven." Nathaniel nam een halve stap in de richting van de man en wees naar de shotgun. "Ga je dit gebruiken?"
  
  
  "Ben ik hier niet gekomen om te ontspannen in de frisse lucht."
  
  
  Nu kon ze zien dat hij een man was in zijn vroege jaren dertig, met de duimen en een gerimpeld gezicht opgeruwd door wind en water. Onder Ego ' s nietszeggende, windjack, de indrukwekkende spieren van zijn schouder puilden.
  
  
  "Dus je per ongeluk gevonden ons hier?" Nathaniel
  
  
  Ik schoof op. Een halve stap.
  
  
  "Ik ben al op het eiland voor een paar weken, sinds de fret laat me gaan. Mijn vrouw komt oorspronkelijk uit hier..."
  
  
  "Oh, natuurlijk. En Mevrouw Gormsen is je moeder - in-law, is ze niet?"
  
  
  'Begrijp je alles vrij goed." Graven naar voren. "Ik denk dat u en uw vriend terug moeten naar de rand van de afgrond."
  
  
  "Ga je om te schieten van ons of denkt u dat u kunt ons af te springen?"
  
  
  "Het maakt geen verschil voor mij, Mr. Frederick. Ik was van plan om u te betalen voor een bezoek aan Newport, maar u gespaard me dat vandaag de dag."
  
  
  "Als u wist dat die rode vissen vrienden had je laten gaan, je zou kunnen hebben een andere route." Nathaniel onderhouden, dat de goedmoedige halve glimlach op zijn gezicht, kalm, als hij stond voor een klas vol met enthousiaste studenten.
  
  
  "Ja, nou, ik had niet gedacht dat ze waren het verzenden van een telegram. U stelt mij zeer goed, de Heer Frederick, en ik vergeet iets dergelijks. De web reden waarom ze niet dood mij was..."
  
  
  "Omdat je niet bijzonder belangrijk, was je?" De verandering in Nathaniel ' s stem was opmerkelijk; nu was er een grijns in de nen.
  
  
  Het werkte perfect. Graven verplaatst naar hem toe, zijn gezicht gespoeld zelfs in de toenemende duisternis. Hij hief de shotgun te gebruiken ego als een club, en de gepensioneerde onderwijzer dook onder. Hij groef zijn verkleumde vingers in het leven, met behulp van zijn andere onderarm te blokkeren van de klap van de shotgun snuit. Graven meer dan verdubbeld, ogen knallen. Nathaniel hit zijn ego weer op dezelfde plek, dit keer flippen zijn arm over en bijna het opheffen van de man uit zijn been, zijn vingers haakte onder de ego ' s borstbeen. Graves probeerde te schreeuwen, maar dat kwam van het ego van de grote open rta was een gesmoorde geluid van de pijn.
  
  
  Nathaniel nam het geweer door het ego van zijn hand, zodat de man op de grond vallen. Er was een glimlach van gemengde tevredenheid en spijt op zijn gezicht, want hij keek Graven kronkelen in kwellende pijn - en hij keek te lang.
  
  
  De deur van de andere auto gaat open en een vrouw stapten uit op de nah. Ik kon vertellen dat het een vrouw was, omdat Nah had roze plastic krulspelden in haar haar; anders, ze was gekleed meer of minder als de man liggend op Nathaniel ' s been. Nah had een pistool.
  
  
  Haar, ook. Wilhelmina, de Luger dat was zo veel een deel van mij als mijn rechter arm, het sprong rond haar schouder holster. Haar duif op Nathaniel, het gooien van ego opzij als de vrouw zwaaide met een grote oude revolver in onze richting. Vanwege de wind en de branding, dat ik bijna niet kon horen het geluid van het schot, maar ik voelde een brandende pijn bij het Gapen raakte mijn schouder.
  
  
  Vrouw of geen vrouw, ze werd neergeschoten door haar. Een nauwkeurige schot regelrechte gestapeld dollar in; ze was te dichtbij voor haar te missen, en was niet van plan om gewoon te verwonden ee.
  
  
  Ze viel als een rots, de revolver vallen rond haar vingers als een stuk speelgoed was ze plotseling moe van. Nathaniel was al op zijn voeten, schieten met de shotgun in de Graven.
  
  
  "Leuk om u te ontmoeten, Meneer ... ah... Mackey. Ze leek te weten wat ze aan het doen was met het wapen." Hij leunde over het lichaam van de vrouw en schudde zijn hoofd. Toen nam hij haar pistool en zet het in zijn riem. "Nu hebben we een klein probleem."
  
  
  "Ja, vermoedelijk."
  
  
  Graves was nog kronkelen op mijn voeten, proberen te krijgen, maar hij kon het niet, niet meer dan hij kon praten.
  
  
  "Ik wou dat hij dat niet had bracht zijn vrouw in deze," Nathaniel zei. "Of in ieder geval haar, ik denk dat dat is wat ze was. Echt, Graven? "Hij boog nederig over hem.
  
  
  Graven knikte, zijn gezicht verwrongen, zijn nek balde.
  
  
  "Dan haar, ik veronderstel dat u het nauwelijks kunt vergeef me voor haar dood." Hij schudde zijn hoofd helaas. "Nee, dat denk ik niet na afloop van het optreden vanavond. Zo..." Hij haalde zijn schouders op. "Het spijt me, Graven." Hij bereikt voor de man ' s chest, gegraven zijn vingers genadeloos onder zijn ribben, en bleef duwen, hoger en hoger, het aftasten van de dollar bill, totdat zijn hand was bijna begraven in het vlees. Graven huilde zachtjes, zijn benen schoppen; Nathaniel keek hem terloops, niet laten op de druk. Toen de man lag nog steeds.
  
  
  De gepensioneerde leraar stond op en veegde zijn oorlel met de rug van zijn hand. "Ik weet niet of hij dood is of niet, maar het is niet erg belangrijk. Kan je me helpen ih ih terug naar de ongelukkige auto?"
  
  
  Het was niet de meest overtuigende ongeval Poe had dat ooit gehouden is, maar het feit dat de oude Chevy Maretak automatische transmissie de neiging af te sluiten maakte de hele zaak een beetje minder geloofwaardig. We draaide de sleutel om, rolde de auto aan de rand van de afgrond, en duwde hem overboord. Nathaniel kon niet wachten om het te zien raken de rotsen; in ieder geval, het was te donker om iets te zien.
  
  
  Haar, keek in de richting van de vuurtoren.
  
  
  "Maak je geen zorgen," zei hij. "Als ze hadden iets gehoord, zouden ze hier nu. Ih is bezorgd over wat er op zee gebeurt, niet op de wal. Is het tijd om terug te keren Mevrouw Gormsen fietsen?"
  
  
  Rijden in het donker was het niet gemakkelijk; de heilige van mijn fiets
  
  
  het viel niet veel verder dan mijn voorwiel, en Nathaniel ' s niet werken. Maar hij leek te weten waar hij heen ging, en zo reden we langzaam over het eiland, en hij vertelde me wat Graven was.
  
  
  "Hij was een visser, een bootsman, noem het wat je wil. Hij werkte voornamelijk in Montauk, op het uiteinde van Long Island. Het is er." Hij wees naar de linkerkant, waar hij wist dat er een gedeelte van het water te scheiden Blok Eiland van de russische President Vladimir Poetin. "Een paar jaar geleden, de Rode aangeworven ego. Een gemeenschappelijke arbeid, je zou kunnen zeggen dat het ego in de spy-mail business is. Zijn werk was gewoon om zijn ogen open. Hier, bijvoorbeeld, er zijn veel onderzeeërs; toegang tot de Atlantische oceaan van een sub-base in New London. Er waren andere dingen. Graves werkte op de charter-boten, en een paar mensen met belangrijke connecties binnen de regering kwam hier voor een paar dagen uit. Zelfs Nixon deed het toen hij campagne voeren in ' achtenzestig, weet je. Hoe dan ook, een wederzijdse vriend van mij in Washington belde mij om te Graven, en sinds hij was handig en wist een beetje over boten, ik was toegewezen,... het neutraliseren van het ego." Hij grijnsde naar me, en we reden naast elkaar. "Ik vind het niet normaal neemt fysiologisch actieve drugs, maar het is gewoon zo gebeurde het dat ik in staat was het geld gebruiken Hawk aangeboden."
  
  
  Ik vroeg, het ontwijken van een kuil in de weg van de grootte van een achtertuin zwembad.
  
  
  "Ah, ja, dat is hoe ze het deden. Als je moet weten dat de vloten van veel landen, vooral Rusland, werken slechts een paar kilometer van onze kusten. Wat een rivaliteit hier een economische, niet ideologische, zodat er een redelijke mate van communicatie tussen de verschillende boten, ongeacht de nationaliteit of de politiek. Dus het was niet moeilijk voor Graven om zijn rapporten aan een russische boot of een ander. Maar soms had hij dringende berichten, en dan zou hij het indienen van een heiliger-dan-gij-bericht met hen naar de rotsen, waar hij op het pesten met de montage, en hij en zijn vrouw in elkaar gestort tot hun dood ... "
  
  
  "Dat," hij onderbroken. "Misschien zijn dood kan worden voorgesteld als een ongeluk, maar wat over haar dood? Er is een reeks van negen millimeter gapen in."
  
  
  "Ja, Ja. Niet erg netjes. Echter, in deze tijd van het jaar, dit deel van de kust is zo verlaten dat als de auto in de hal onder het water - en het zou moeten zijn, tegen de tijd dat het is per ongeluk ontdekt, het zal niet genoeg zijn. verlaat het lichaam aan de lokale overheden, zodat ze vermoedt iets, maar een ongeluk. Als ze dat doen, nou, we hebben een vriend in Washington om dat te doen, niet?
  
  
  Ik had geen behoefte om iets te zeggen; dit zachtmoedig leraar die kon doden in koud bloed was te ver voor mij.
  
  
  "In elk geval," Nathaniel bleef, begonnen we de lange, geleidelijke afdaling naar het cluster van gebouwen en gebouwen verder, " ik erin geslaagd om te overtuigen Graven dat ik sympathiek. Het was niet moeilijk; hij heeft dit soort Mentaliteit - hij denkt dat alle leerkrachten zijn communisten of mindere mate. In het einde, ze was overtuigd door het ego om een bericht te sturen waarin een van de vissersboten worden in onze territoriale wateren - die, natuurlijk, is strikt verboden. Een Coast Guard cutter werd geparkeerd in de buurt, en er was een zorgvuldig geplande - en vergeefse jacht, terwijl zij deed alsof het vastleggen van Graven. Hij ontsnapte, ging naar de haven aan de andere kant van dit eiland, en stal een motorboot om weg te komen. Laten we zeggen dat hij er een gevonden rond de rode trawlers en werd naar een schip van de fabriek die meer doet dan alleen vis te verwerken. Om eerlijk te zijn, we verwachten dat ze een ego terug aan Moeder Rusland, maar blijkbaar ih apparatuur is geavanceerder dan we dachten. "
  
  
  We naderden een rij van vervallen gebouwen, niet ver van de ingang. "Waarom zou je al deze moeite?" Vroeg ik haar. "Zou het niet makkelijker om gewoon arrestatie van deze man? Of te elimineren van het ego?"
  
  
  "Nou, je weet dat deze man in Washington; hij niet uitleggen wat hij niet mag. Maar mijn theorie is dat als we hadden gearresteerd Graven en probeerde ego, het zou zinloos. Immers, hij was gewoon een lokale visser doet een beetje vies werk aan de kant om extra geld te verdienen. De proef kan ook gemaakt heb ego een martelaar, en deze dagen hebben we meer dan genoeg ih. Aan de andere kant, als we kunnen overtuigen van het hof anders. Afgezien van het feit dat hij een dubbel agent, die we lijken te hebben gedaan tot op zekere hoogte, zij zouden gehad hebben om te besteden een hoop tijd en moeite het controleren van hun andere algemene werk om ervoor te zorgen dat ze eigenlijk helemaal niet willen Graven."
  
  
  Dit was precies hoe ze me had voorgesteld, dus ze gaf over het onderwerp. "Wat nou?" We vertraagden in de voorkant van Mevrouw Gormsen de luiken voor de hot dog tribune en de fietsverhuur mall.
  
  
  "Ik zou het niet hebben Stahl zorgen," Nathaniel zei. "We hadden geen bewijs van haar betrokkenheid."
  
  
  "Iemand vertelde Graven we waren op een eiland."
  
  
  "Ja, natuurlijk. Maar de dag voordat
  
  
  als was het haar, het zou niet noodzakelijkerwijs haar. Immers, zeilers die fietsen huren, zijn vaak niet in het rond deze tijd van het jaar."
  
  
  "Goed..."
  
  
  "Maar ik stel voor dat we terug naar onze boot en ga naar huis vanavond. Er is geen punt in het maken van te veel aannames, is er?"
  
  
  
  
  
  
  Het vierde hoofdstuk.
  
  
  
  
  
  Tegen de tijd dat we terug naar de steiger laat in de nacht, Nathaniel leek te zijn vergeten over de lelijke kleine incident op Block Island. Hij was zo sereen en zelf-bezeten als altijd toen we in het donker huis, en toen nam hij een snelle blik op de kamers, hij keek me aan met een soort van geamuseerde uitdrukking.
  
  
  "Weet je, je kunt niet leven in een constante angst van moord", zei hij. "Anders, wat is het nut van het leven? We doen het walgelijk beetje werk dat we doen en zijn meer of minder bereid zijn voor de gevolgen. Zo doen veel andere mensen op deze wereld. En dan te bedenken. De heer McKee, wat zou het zijn als we waren bezorgd over, die wellicht op de loer om de hoek? Waarom, wie slim genoeg is om voor president? Wil je met me mee voor een broodje en koffie?" "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Tijdens de volgende paar dagen, wanneer we niet zeilen, studeerde hij meestal catalogi en oude knipsels over de New York Boat Show. Nathaniel had een document lade gevuld met werken ontwerpen van elk denkbaar type zeilschip, van dag zeilboten oceaan trimarans, samen met foto ' s en advertenties over kranten in het hele land. We bezochten verschillende scheepswerven in de buurt, op zoek naar de rompen van hun boten in het water gegooid, en de interieurs van vele anderen. Een paar keer, hij nam me mee naar Christie ' s, een groot restaurant op de kade in Newport, waar de service en het eda waren uitstekend, en waar je kon lopen in een verdwaalde Vanderbilt zeiler of een harige, de ster van een van de lokale MEAD basen. Nathaniel wist ie al langs, en dan een paar bezoeken aan haar mooie en vestigde zich als een dekmantel voor Daniel McKee, een yacht broker van de westkust van Florida. Hij was zelfs begin te geloven dat het zelf.
  
  
  Het" examen " in de yacht club was niet zo zogenaamd eenvoudig. De leden waren mensen die wisten dat hun boten; ze waren niet cocktail gangers in de thuishaven bar, en de web jacht cap zag ik werd genageld aan het kreunen boven de bar. Nathaniel voerde het gesprek rond een grote ronde tafel, terloops-kwaadwillig, dacht ik, in de gebieden waar het was haar, en werd gedwongen om te komen met een antwoord. Ik denk dat ik geslaagd ben, want niemand in de menigte keek twijfelachtig. Hoe dan ook, als we links - zeer laat - Nathaniel sloeg me op de schouder en zag er erg blij mee. Op onze weg terug naar het ego huis, kwamen we veel op het zand, en ik weet niet wie was de ondersteuning van het andere om ons heen.
  
  
  Het was nog donker toen ik onderbroken werd door een scherpe klop op de deur. Ik had een wervelende doel in mijn hoofd - dat ze niet beknibbelen op bourbon in die club, maar ik heb het meteen.
  
  
  "Wat is het?" Ik eiste.
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Haar Dan!" zijn reuma gromde.
  
  
  "Ja, ja," Nathaniel zei. "Maar je moet opstaan en bewegen."
  
  
  "Nu?" Ik vroeg me af wat hij ging me door.
  
  
  "Het is dringend. Je hebt te vangen uw reis naar Tampa, en we nauwelijks tijd hebben om naar het vliegveld te gaan."
  
  
  "Tampa?"
  
  
  "Ik weet niet waarom. David noemt, en dit is een top prioriteit. Nu krijgen gekleed. Schiet op!"
  
  
  Tampa, ik dacht als ik deed mijn pyjama. Het was steeds een van de meest verwarrende taken die ik ooit had gedaan. En als het een baan is in Griekenland, haar zeker niet dichtbij komen.
  
  
  
  
  
  
  Het vijfde hoofdstuk.
  
  
  
  
  
  Het contact is eenvoudig; een boodschap voor Daniel McKee op de Tampa luchthaven informeren mij dat een reservering had gemaakt in mijn naam bij een nabijgelegen motel. Hij had ingecheckt en had net een snelle scheerbeurt - geen kans voor Nathaniel huis verliet haar - toen was er een lichte klop op de deur.
  
  
  Hij aarzelde, keek neer op zijn koffer, die Wilhelmina in een speciaal compartiment. Maar ik denk niet dat ik had behoefte aan een vereenvoudigde Luger, niet nu. Voor zover ik wist, was er geen reden om voor mij als ik was niet vriendelijk. Niet nu. Nog steeds, hij opende de deur voorzichtig, en toen hij zag, Hawk staan, voelde hij een vreemd gevoel van opluchting.
  
  
  Hij liep zonder een woord van welkom aan ons, zitten op een rond een paar grote bed en keek me aan. Hij uitgeborsteld een daling van schuim, gesponnen de stoel rond in de voorkant van de imitatie houten tafel, en ging zitten waarmee hij geconfronteerd wordt.
  
  
  "Deze kamer heeft nagekeken," Hawke ' zei. "Een van onze electronics engineers, bracht de laatste nacht hier, en met hen de fret is in de hal onder toezicht.
  
  
  Hij opende het automatisch en keek naar de muur achter hem, deze dagen, het lijkt erop dat de meeste motels zijn gebouwd rond Marley, en zelfs een bejaarde zonder een hoortoestel kan horen wat er in het volgende blok.
  
  
  "Maak je geen zorgen," zei de man. "We hebben een kamer geboekt in beide richtingen; niemand kan horen wat we zeggen."
  
  
  Dat tevreden van mij; ik heb nooit getwijfeld aan mijn Baas is het vermogen om te denken door middel van elk detail.
  
  
  "Zenopolis doet het op onze manier," zei hij zonder verdere voorafgaande verklaringen. "De exacte datum is nog niet vastgesteld, maar het zal op zondag. Het zal de grens met Albanië en het hoofd naar Corfu. De tijd en plaats van de vergadering zal worden vastgesteld op dat moment."
  
  
  Hij knikte, daarna fronste. "Hoe kom ik in contact met hem?"
  
  
  "Door het ego zuster."
  
  
  Hawke ' zei het zo droog dat het niet zag op het eerste. "Hoe was het weer?"
  
  
  "Ego zus. Haar naam is Kristina, en ze is egoistically een levende verwant. Momenteel werkt ze als verpleegkundige in Athene, maar Nah is op vakantie aan de westkust. Neem je het aan, en ... het hoeft niet in te gaan op details."
  
  
  Maar hij deed het toch. Kristin, zo bleek, was twee en twintig jaren oud, en ze had niet gezien dat Alex de fret met hen, omdat hij zou weglopen, vijftien jaar geleden. Maar Alex, volgens Hawke, wilde zijn zus ego aanwezig te zijn toen we elkaar ontmoetten; hij had ernstige vermoedens, en na voorafgaande onderhandelingen met onze mensen, hij beweerde te hebben betrokken Kristina in de deal. Hij zei het web was iemand die hij kon vertrouwen, en de Havik, en ik afgesproken dat hij werd gebruikt als een buffer tussen zichzelf en een mogelijke verraad van de griekse regering.
  
  
  "Ik zal niet doen alsof om precies te begrijpen wat hij doet" Hawk toegelaten, " maar het lijkt erop dat we moeten gaan samen met hem zo veel mogelijk."
  
  
  Mijn opdracht leek relatief eenvoudig: ik had om te vliegen naar Athene, een auto huren, en een paar dagen doorbrengen met het verkennen van de boothuizen langs de kust. In Pyrgos, ik pakte een meisje ("heel aantrekkelijk, kreeg ik te horen," Hawk mij verzekerd) en dan huur een zeilboot voor een korte cruise naar Corfu. Daar, op een eiland, dat is groter in de zaal dan Albanië en Griekenland, de twee van ons zal contact opnemen met Alex Zenopolis.
  
  
  "We zijn in contact met hem ook een paar keer sinds we voor het laatst tot u sprak," Hawke uitgelegd. "Het kan ons niet schelen hoe dat gaat, maar nu blijkt dat essentiële informatie die het kan doorgeven aan ons. Misschien wel, misschien niet, maar je moet je best doen om het ego weg als gepland; we moeten aannemen dat hij de waarheid spreekt, totdat we anders ."
  
  
  "Ik zeg nog steeds, waarom niet ego naar Taranto in een speedboot? Het zeilen kan een paar dagen duren."
  
  
  De oude man schudde zijn hoofd. "Het is van vitaal belang dat u niet toestaan dat iemand om de aandacht op u of Zenopolis andere manier. Hij verzekert ons dat het ego doorbraak zal onopgemerkt blijven voor minstens een paar dagen, maar hij staat erop dat onze inspanningen ten behoeve van het ego moet volledig onzichtbaar. een element van de tijd betrokken is dat hij niet volledig verklaard; in ieder geval moeten we respect opbrengen voor de ego advies voor het moment. Nee, Nick, u neemt uw gehuurde zeilboot naar Taranto met een geheime doorgang. U zal niet iets doen om de aandacht te trekken van de autoriteiten van Griekenland of een ander land tot Zenopolis is veilig bij ons. In ieder geval, "voegde hij er met een lichte glimlach," als het gaat om een & nb chase, geen motorboot kon je zou kunnen ontlopen de schepen en vliegtuigen die de verschillende overheden zou sturen na u."
  
  
  Hoe dan ook, hij heeft me overtuigd. Ik dacht dat dat het was, maar Hawk had nog een kleine verrassing in petto voor mij.
  
  
  "Trouwens," zei hij, een blik op mijn koffer op het rek tegen de muur. "U zult het niet hebben van een vuurwapen op deze missie. Of iets anders dat zou kunnen worden belastende als je betrapt en ondervraagd."
  
  
  "Niets?" Ik eiste.
  
  
  "Ik veronderstel dat je kunt dragen uw mes, maar niet in de schede op je onderarm die u gebruikt. Als je het water, moet u beschikken over een soort van mes, hoewel de jouwe is onwaarschijnlijk is om gevonden te worden aan boord van de meeste schepen. stream, echter, moet u het mogelijk ."
  
  
  "Denk je zo?"
  
  
  "ja. Zie je, Nick, we moeten rekening houden met de mogelijkheid dat deze hele operatie is een soort van val opgezet door de andere kant. Zoals u weet, we zijn in een periode van uiterst gevoelige onderhandelingen met de Russen en Chinezen. In feite, er is een soort stilzwijgende moratorium op onze operaties tegen deze ih satelliet-landen. Als u besluit tijdens de tocht van Corfu naar Taranto dat Zenopolis werkt voor ih-doeleinden om ons eens slecht, dat is aanvaardbaar, dan kunt u ervoor zorgen dat het is... verloren op zee."
  
  
  Daar stoorde ik me niet; ik heb geen behoefte aan een Killmaster leerjaar, omdat ik huiverde bij de gedachte van het steken van een mes in een vijandelijke agent, zelfs als hij een persoon, die wordt gebruikt om een vriend of vriendin.
  
  
  
  "Oké," zei ik, opstaan om naar mijn tas. Hij haalde de Luger en gaf het aan Ego-Hawk. "Zorg van nen, dat hij me goed gediend."
  
  
  "Het zal klaar zijn wanneer je terug bent," zei hij, waardoor het wapen terug in zijn tas.
  
  
  Ze ging weer zitten. "Nog één ding."
  
  
  Hawk verhoogd shaggy wenkbrauw naar me.
  
  
  "Wat de hel is een op maat doen in Tampa?"
  
  
  "Natuurlijk. Ik was van plan om het te verklaren. U verblijft hier twee dagen en maak kennis met diverse jachthavens en yacht brokers." Hij nam er een kleine envelop rond zijn koffer en geplaatst ego op het bed naast hem. "Dit is een lijst van makelaars die onlangs gestaakt; je hebt gewerkt voor alle drie om hen heen en zijn nu het nemen van een pauze proberen om je eigen bedrijf te beginnen. Misschien zijn We te voorzichtig te zijn, maar als iemand vraagt u wie je gewerkt hebt, kan u meer informatie geven die niet gemakkelijk te controleren zijn. Eigenlijk is dit niet nodig; met deze actie duurt slechts een paar dagen. Maar het zou dwaas zijn om een toevallige ontmoeting. "
  
  
  "Roeien mensen zijn vrij dicht bij het buitenzwembad all over the place," stemde ik in. Nathaniel Frederick me overtuigd van deze.
  
  
  "Fantastisch hotel. Tijdens de reis langs de kust van Griekenland, je kan aan andere Amerikanen die het gebied kennen. Beter glib dan stotteren en verdwalen, hè?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Het was, Hawk vertelde mij, door het uitgeven van elke licht-uur, en dan in het donker, een wandeling rond de haven, handel vloeren en scheepswerven zoals een werkloze yacht broker. Tijdens zijn reizen, hij leerde de namen van managers en verkopers, de haven hoofdlieden, en de jongens die geserveerd tankstations op verschillende docks. Misschien al de gegevens zullen nooit worden, maar als een Amerikaan in, zeg, Piraeus begint tegen me te praten over de gekke oude man die werkte in de staat in de buurt van Clearwater, ik zou bereid zijn om haar te vertellen van mijn verhaal over de nen.
  
  
  Aan het einde van de tweede dag, reed zij door middel van het Schiereiland Florida naar Miami, waar haar sel vliegtuig pakte me tot Madrid en de volgende ochtend vroeg. Ik had een vlucht naar Athene, en het werd al donker toen ze klaar gaan door de douane, ze waren niet blij met de tweesnijdend mes zij droeg in haar bagage wanneer ze ontdekt over mijn vermeende del-en stapte uit. het vinden van een taxi. De maretak nacht brengt dat speciale duidelijkheid, dat ik denk dat alleen kan worden gevonden in Griekenland en de Levant; het is alsof de lucht vangt en distilleert alle exotische aroma ' s van olijf-en vijgenbomen gemengd met brandende houtskool en gebraden lam, en dan koelt ze een beetje naar beneden, zodat zij zich niet vervelen. Het is het soort van ongrijpbare parfum die geen enkele vrouw kan dragen, maar Athene doet het in stijl en raffinement.
  
  
  En toen hij, na in het Hilton, het verliezen van het al aan de traagheid van de Amerikaanse air-conditioning sampling systeem. In feite, wanneer Della zette de TV in haar kamer, Gunsmoke haar kreeg. De stem van de leeftijden en de bakermat van de Westerse beschaving.
  
  
  De volgende ochtend, behandelde ik mezelf op een snelle rondleiding door de stad. Het is verschrikkelijk om te zeggen, maar ik heb gereisd en zo veel dat steden over de hele wereld zijn begonnen met het dragen van een teleurstellend gelijkenis met die van mij. Overal waar u gaat, lijkt er een Amerikaanse overlay; de liefdevolle tapijt dealer spreekt engels, en zorgt ervoor dat u weet over het ego broer in Akron, en terwijl je niet ziet een Coca-Cola bord op welke straat dan ook, er is altijd een gevoel dat het gewoon om de hoek.
  
  
  Dus ik ben cynisch. Haar was ook geïrriteerd. Deze opdracht leek te makkelijk, en ik nodig had om te juichen als een Super Bowl kampioen bereidt zich voor op een college all-star game. Het spel moet altijd leuk zijn voor professionals, wat betekent dat ze moeten vooral voorzichtig zijn niet te beschouwen als een verwaarlozing. Mijn probleem was niet precies hetzelfde, maar het dagelijkse leven heb ik te leven voor de komende dagen, gekruid door een ontmoeting met een hopelijk aantrekkelijk meisje, kon gemakkelijk me lui in de hoofden als ik niet voorzichtig zijn. .
  
  
  Naast haar, ik miste Wilhelmina. Ik wist niet hoe ik veel op het moment, ik was van plan om uit te vinden snel genoeg.
  
  
  Ze werd gehuurd door Volkswagen van een lokale Hertz bureau en begon haar tour als een yacht broker. Piraeus was mijn eerste logische stoppen, en ik heb de hele dag straysing de dokken van deze bruisende havenstad. Het spelen van de reizende zakenman, hij stelde vragen, deed het leren van nieuwe russische projecten en tooling met een ervaring die haar vertrouwen, Nathaniel zou toe te juichen. Niemand ontmoette ze twijfelde aan mijn dekking; het was Daniel McKee, op vakantie in een deel van de wereld dat sommige noemen het een paradijs. Het was interessant dat ik had alleen maar zijn geweest om dit deel van de wereld in een keer, en het was een paradijs voor zeilers, maar niet in de zin dat ze nu begrijpen. Om uit te leggen, haar hema was
  
  
  de toetreding tot het Leger van de V.S. vijftien jaar eerder zou zijn te moeilijk. Gewoon zeggen dat het een deel van mijn advanced training met, AX, en zelfs het leger kan breken een aantal regels als het nodig lijkt. De enige keer dat hij was in uniform tijdens deze keer was toen hij volgde de contraspionage school in Fort Holabird in Baltimore. Het was vooral voor de show, het eerste wat ze ons geleerd werd om te typen, want de agent had in te vullen met alle verslagen, en ze droeg het onschadelijk strepen van een tweede luitenant cordon. Later, toen ik een post toegewezen in West-Duitsland, hoger-ups die wilde weten mijn rang werden gemeld dat ik was een grote. Dat was hoe de CIC werkte toen, en ze wist dat één of twee corporals werken in gewone kleren, die, wanneer gevraagd, had ook de" rang " van grote.
  
  
  Maar de rang had niets te maken met hoe ik ontmoette Alex Zenopolis en de werking traden we samen. In kort, ons leger werd belaagd door een groep van heroïne dealers die het brengen van dit materiaal naar Duitsland en het kopen van ego ' s voor onze troepen. Niets, zoals in Vietnam in de afgelopen jaren, maar dan is alles nog steeds ernstige. Er werd ontdekt dat een handjevol soldaten waren leveranciers, en zij ontvingen de ego ' s van een paar van de griekse zeilers met verbindingen in Turkije. De verzamelplaats was Naxos, het grootste eiland van de Cycladen.
  
  
  Odin rond de soldaten, een jonge sergeant, nam één van de comfortabele banen om hen heen die iedere soldaat dromen van; hij loodste een klein tweemotorig vliegtuig dat vervoerd VIP-perssons, senior executives, professionals en burgers te zonnige plekken in plaatsen zoals de griekse eilanden en Libanon. Het was niet moeilijk te krijgen terug naar München leeg, aan boord van een klein vliegveld op Naxos en neem het op tegen een belasting van wit poeder. Hij had geen douane-inklaring, en een paar monteurs in zijn basis waren de special ops in de deal; zij nam de drug weg en haalde ego ' s voor kleine dealers.
  
  
  Ik wist niet deelnemen aan de kwalificaties; het was meestal het werk van de CIC-leden, maar toen duidelijk werd dat het griekse leger was betrokken, werd het een beetje vervelend voor de militaire politie. Strikt genomen is dit ook niet de taak van de CIC; de russische Corps ' plaats is om te stoppen met eventuele verborgen bedreiging voor het leger, maar dit is een heel ruim geïnterpreteerd. In ieder geval, ik werd in het opsporen van drugssmokkelaars in het hele land, en om ervoor te zorgen dat er geen één in elk van de betrokken toezichthouders zouden zijn voor een grote ophef over. Of gehoord over het, als hij het kon horen.
  
  
  Het was een killer baan; ik wist dat het zo snel als mijn briefing over was. En toen was ze voldaan door Alexa Zenopolis in Beiroet, alles wat ik moest doen was naar hem kijken om te zien dat hij een goed persoon om met mij te werken. Alex was een stier man, iets langer dan mij, op zes voet een duim, en van een passende breedte. Daarna was hij werkzaam in zijn land de marine-inlichtingendienst, maar in een donker burgerpak, hij zag eruit als een teken rond een Humphrey Bogart-film: zwart haar en een snor, felle ogen, die keken alsof ze zou kunnen pincode in die u neer te kreunen en laat je hangen er. voordat hij besluit om u te laten gaan.
  
  
  "Je bent Carter," zei hij toen we elkaar ontmoetten in een rumoerig café. De jukebox speelt op een Sinatra-record en de overfed zanger dans van het leven probeerde te concurreren met de muziek.
  
  
  Haar bekend zijnde van hen; ze haar dagen kunnen nog steeds gebruik maken van hun eigen naam.
  
  
  "Dat is heel eenvoudig." Ego ' s engels was goed, maar hij had geen afval woorden. "Twee van onze mensen voldoen aan twee Amerikanen op het vliegveld. U en ik zijn het vernietigen van ih."
  
  
  "Hoe weten we, toen het Amerikaanse vliegtuig zal komen?"
  
  
  "Er zijn zitplaatsen, met uitzicht op de landingsplaats. De geitenhoeder van de cabine hebben we opgezet; hij is in het ziekenhuis, arme jongen." Alex lachte, met een grote kloof tussen zijn voorste tanden. "Een beetje maag probleem, iets wat in het ego." Hij is een oude man, maar hij zal beter worden."
  
  
  "Hoe lang gaan we wachten?"
  
  
  Alex haalde zijn enorme schouders. "Totdat ze komen. Heeft u haast?"
  
  
  We namen een oude rammelende boot die altijd leek te stoppen op de Cycladen-eilanden, niet te vergeten Kreta, voordat we aankwamen bij Naxos. We werden verondersteld te zijn toeristen, en na het ontschepen we niet met elkaar praten maar toch. Ik heb het nagekeken in welke was de bedoeling om een hotel in een haven van de stad, en toen speelde een excentrieke Amerikaan die besloten om te gaan wandelen in de bergen, een voorloper, denk ik, met de moderne hippies wemelt het overal in de wereld met hun rugzakken.
  
  
  Alexa vond haar in Geitenhoeder ' s cottage met uitzicht op de start-en landingsbaan. Gelukkig had hij een pak van versleten maar bruikbare speelkaarten, en een of andere manier in geslaagd om het stapelen van een enorme aanbod van RCD samen met de wapens die we nodig zouden hebben. De wacht, die duurde meer dan twee dagen, was niet slecht, maar als we aan het spelen waren pinocle voor echt geld, zou ik nog steeds ben Alexey Zenopolis bijna alles wat ik verdiende met hen als een fret.
  
  
  Het vliegveld was in een lange smalle vallei beneden ons, het was gebouwd door de Duitsers tijdens de tweede Wereldoorlog.
  
  
  tijdens de oorlog werd bewaard in een meer of minder bruikbare toestand door het fokken van schapen en geiten. Er was een sterke daling aan het eind; aan het einde was een grote natuurlijke grot, de ingang van wat we konden duidelijk zien.
  
  
  "De zeilers er gaan wonen," Alexey uitgelegd. "Onze mensen, de verdedigers van onze kusten." Hij spuugde op de aarden vloer van de hut. "Wij Grieken hebben zo veel kusten te verdedigen; het bekijken van een kaart, Nick. En dan te bedenken dat uitschot zoals deze zijn defiling mijn beroep... " Hij spuugde weer.
  
  
  Haar, besefte dat Alex was een idealist. Dit hinderde mij; en zelfs dan, zou ik de voorkeur om te werken met cynici, omdat ze veel meer betrouwbaar.
  
  
  De nachten waren het moeilijkst, omdat we niet konden gebruiken brylev. Alex en haar sprak niet zoveel. Soms is hij naar buiten gegaan om te genieten van de bleke helderheid van de aarde onder de verblindende maan. En het was op de derde nacht die ze zag figuren bewegen op het einde van de landingsbaan, die boven de rand van de klif zoals klimmers het bereiken van de piek van de Mount Everest.
  
  
  Haar liep terug naar de hut en dit is de enige Alexa transmissie. "Ze zijn hier," fluisterde ik. "Uw stoommachines, is het bijna zeker."
  
  
  Alex zwaaide met zijn hand en rolde onder de dekens. "Goed, goed, jonge man." Hij was ongeveer tien jaar ouder dan ik. "Ze zullen wachten, net als wij. Het Amerikaanse vliegtuig niet tot het ochtendgloren. Je kunt niet van de grond hier in de nacht."
  
  
  Ik zou het niet hebben gezworen, maar ik dacht dat Alex was snurken zodra hij zei dat het laatste woord.
  
  
  Misschien heb ik sliep een half uurtje voor de rest van de nacht; ik weet dat ik wakker werd en verhuisde rond de hut voor dag en dauw, ongeduldig wacht op de zon beginnen schijnen op ons. De maan was al lang verdwenen, en de vallei kon het nauwelijks zien.
  
  
  "We starten nu." Alex ' s kalme stem in de stille hut was zo overweldigend dat ik sprong bijna uit mijn vel. "Een Half uur voor het daglicht." Hij was op zijn voeten, trekken een zware zwarte leren jas, de zakken waren gevuld met munitie. Hij had een Colt .45 kaliber pistool onder, maar de meeste van alles wat hij baseerde zich op de M-1 geweer, dat hij hing over zijn schouder.
  
  
  Ik had er ook één. Ik had ook Wilhelmina, Luger, die onlangs haar gekocht in Duitsland en die, in zekere zin, was steeds een deel van mij.
  
  
  We zijn verhuisd voorzichtig langs de buurt van het einde van de vallei, maak een rondje in de richting van de heuvels boven de ingang. We verbleven ver genoeg van het einde, dat niemand onder kon ons zien, zelfs als ze een heilige, en het was zuiver oordeel en Alexa instinct dat ons verteld waar te stoppen.
  
  
  "De stem," fluisterde hij, wijzend op de rand.
  
  
  We kropen langs de oneffen grond, die leek op bladeren, en eindelijk zag het onderstaande veld. We waren met ongeveer zestig meter omhoog, en zo ver als hij kon zien, was er geen weg naar beneden.
  
  
  "Hoe hebben we...?" begon ze, maar Alex legde een vinger tegen zijn lippen en zijn tanden flitsten in het donker.
  
  
  Ongeveer een weg door de vele zakken, trok hij zich een dun stuk nylon touw. Een granaat was bevestigd aan de ene kant, en hij plaatste de andere twee op de grond naast hem.
  
  
  "Het vliegtuig komt er," zei hij, terwijl hij direct van ons weg, in de zwarte leegte voorbij de rand van het veld. "De enige manier. Wanneer het landt, moet de taxi tot het einde van deze beide manieren en turn, right? Dus bij de landing... ze kunnen het niet laten."
  
  
  Hij begon heel langzaam trek een dunne lijn langs de rotsen naar kreunen van de rots totdat de draad met de granaat aangesloten was net boven de grot ingang. Vervolgens zweeg hij even, beweeglijk zijn worst vingers, waardoor mentale berekeningen, en weer begon. Hij maakte een stempel op de nylon en snijd ego met een mes. "Fantastisch," kondigde hij aan, en nam de rest van de vislijn om het te hechten aan een klein bosje, een paar meter van het einde.
  
  
  "Wat nu?" Vroeg ik haar. Niemand vertelde ons wie zou de leiding van deze operatie, maar Alex leek te weten wat hij aan het doen was en hij was bereid om te leren.
  
  
  "Het is een slechte zaak voor het naar beneden, maar ik kan naar beneden gaan." Hij zette op dikke handschoenen aan, verpakt in een lengte van beveiligde touw rond zijn heup, en de strop hing over zijn schouder. "Nu ga je terug naar het verre stroom van het veld. Een klein pad waar geiten leven leidt u naar beneden. Wanneer hoor je een granaat ontploft in de grot, ga je naar beneden en overtuigen die jongens op het vliegtuig dat ze nergens heen kunnen. Begrepen?"
  
  
  Dacht ik zo. Ze gehoorzaam liep terug in de richting die we vandaan kwamen. Het was niet moeilijk om de weg te vinden Alex had genoemd, hoewel bekeken nah in het grijze licht van een valse dageraad gemaakt kozu medelijden met haar. Het vrijgeven van zijn M-L, zijn bench press op de klif rand en stahl wachten.
  
  
  Ten eerste, het was zoals het constante zoemen van de vliegen, en hij vocht tegen de verleiding om haar geslagen toen hij besefte dat hij zou dommelde af. Mijn ogen sloeg open, en hij was op zoek naar een stukje gloeiend oranje zon die opkomt uit een verre hemel.
  
  
  Er was een donkere stip in het midden van de half-cd ' s buik blijven groeien in grootte, richting het rechte voor waar het lag. Haar, voelde hoe snel was hij vechten voor zijn leven, gedwongen zichzelf te blijven waar hij was als een tweemotorig vliegtuig in zicht kwam, op weg naar een overloop op het einde van het veld.
  
  
  Haar blik vervolgens langs het einde van de klif in de richting van waar Alexa had haar verliet. Ego was niet zichtbaar, totdat het vliegtuig de wielen geraakt in het gras, maar toen zag hij de volumineuze figuur stijgen en gooi een lange, dunne witte streep. Ze vloog door de lucht, snel viel onder het verpletterende gewicht aan het ego einde, en eindelijk stortte neer in de grot opening.
  
  
  Er was een lange pauze, te lang, en ik begon te denken. Vier seconden is niet veel, maar op een dag werd hij gevraagd door een instructeur trek de pin uit, rond de granaat, en dan terloops gooien naar mij. Ze was blootgesteld door ego schoon en schoot over de betonnen borstwering in de opleiding de put, als de hare was een dubbel spelen tussenpersoon. Na dat mijn elleboog pijn voor een paar dagen - granaten zijn zwaar, denk - maar wat me hinderde was de giggling zoon van een teef die begon dit hele ding en was het uitzoeken van de beste manier om te doden van de bastaard. Gelukkig voor hem, en waarschijnlijk voor mij, ego zag hem nooit weer na die dag.
  
  
  De grot ingang ontploft met een schokkend luide explosie, een gigantische stroom van rook en douches van puin storten op het groene veld. Voordat ze kon verhuizen, ze zag Alex slingeren zich uit het einde van de klif, raken de randen van de rotsen, en snel af te dalen naar de grond.
  
  
  Ze krabbelde een steil pad, klampt zich vast aan de ruige struiken, en druk op de bodem van de vallei als ze liep. De tweemotorige Amerikaanse vliegtuig was het taxiën naar me toe met een gebrul van motoren, maar op het moment dat ik niet bang was om gezien te worden; de explosie achter hen moet hebben bezet ih aandacht.
  
  
  Als het vliegtuig is vertraagd, haar, liep in een kleine kloof in het gekreun van de klif, wachten op de beurt te beginnen, daarna stapte uit en vuurde een paar snelle frank foto ' s op de neus van het vliegtuig. Hij zag haar, en een bange, bleke gezicht door de voorruit en vervolgens een rush van beweging. De deur aan de zijkant begon te openen als de piloot zette zijn bewegwijzering, al revving de motoren voor de vlucht.
  
  
  Er waren opdrachten niet te schieten op het vliegtuig of we konden helpen; immers, dit is het eigendom van de AMERIKAANSE regering. Dus stapte zij ego staart, buiten het bereik van waarschijnlijk een schurk voor de volgende dag. De plotselinge explosie van twee pijlers bijna sloeg me van mijn voeten, het verzenden van stof en tijdelijk verblinden me. Als ik haar kon zien weer, het vliegtuig was snel weg van mij; ik had een M-1 op mijn schouder, klaar om te vuren als een laatste redmiddel, wanneer Alex vloog uit de verwoeste grot en in het pad van de vliegende vliegtuig.
  
  
  In het begin van licht, hij leek op een kleine berg, allemaal in het zwart, met zijn armen omhoog, als een oude krijger probeert te bevatten de woede van de goden. Als het vliegtuig reed in de richting van het, leek het erop dat een botsing dreigde te worden, maar op het laatste moment uitgeweken naar de kant, het doden van de motoren en storen de intimidatie. Alex dook onder de draaiende propeller, het wegrollen van de wielen.
  
  
  Ik liep over de k gebied, in het bijzonder de griekse en op het vliegtuig en zag het pistool vliegen naar de zijkant van een dag eerder dan Alex deed. Hij hield op, knielde neer, en pakte zijn M-l als het vliegtuig kwam tot stilstand op de kuilen aan het einde van het klif. De man stak zijn hoofd naar buiten en wees met zijn pistool op mijn partner.
  
  
  Het was een klein doel, en het vliegtuig was nog steeds het zwaaien van een scherpe bocht om een scherpe stoppen, maar er was geen tijd om voorzichtig doel. Hij vuurde een schot, dan de andere. De man in de deuropening keek me aan, en zelfs van deze afstand kon ik zien dat de expressie van een volledige vlag van toestemming voor het uitvoeren van de man zijn ego als het bloed spoot naar beneden de ego ' s nek. Hij begon aan de punt van het pistool op me, maar plots moet zijn geweest, zo zwaar als een aambeeld. Ego 's hand liet vallen, het pistool viel over Ego' s arm, en hij langzaam in elkaar door de deur naar de grond.
  
  
  Alex stapte op de man zoals hij sprong in de cabine. Er was een hoge pieptoon gedempte schreeuw, dan is g gelach; seconden later een andere man vloog in en landde gezicht-als eerste op de rotsachtige grond. Alex stond in de deur achter haar, met zijn negen pond M-L zo gemakkelijk als een cop ' s baton. Hij zwaaide naar me, maar ik was al op weg naar het vliegtuig.
  
  
  "Goed schieten," zei hij. "Je verdomd goed bijna vermoord de pilot."
  
  
  "Wat bedoel je?" Wij beiden zagen de man later op de grond; degene die geschoten had haar niet bewegen.
  
  
  "Ha! Uw gapen gaat door de ego ' s van de nek en raakt het vliegtuig, bezuinigingen die piloot oor en slaat de voorruit. Te slecht."
  
  
  "Ja. Is er andere schade?"
  
  
  "Ik zag niemand. Ik denk dat het tweede schot raakte de emu in de borst eerste. In ieder geval, het ging niet recht door."
  
  
  "Of misschien
  
  
  de volledig gemist. "
  
  
  Alex schudde zijn hoofd. "Nee, u niet missen, Nick Carter. En ik zal het nooit vergeten, weet je wel? "Hij keek naar de piloot die probeerde te gaan zitten. 'Wilt u deze man te leven?"
  
  
  "Als hij niet zwaar gewond, ik denk dat we kunnen gebruiken ego op het hoofdkantoor." Haar, bukte zich, pakte de man. Nen is het dragen van een leger uniform met sergeant strepen, en hij wist het ego gezicht als hij wist dat zijn eigen na het bestuderen van het ego geval. "Regan" ik gromde. "Wil je leven of sterven openlijk hier? Het is jouw keuze."
  
  
  "Cheesus, ja!" Hij herinnerde zich dat hij was niet groter dan een kind en er veel jonger uit dan zijn portret. Hij keek naar Alex en het hoofd schudde van verbazing. "Te gek!" mompelde hij. "Deze man is gek."
  
  
  Alex lachte en knielde naast hem zitten, het geweer is ego raken de jonge onderofficier in het gezicht. "Ik wist dat als je op mij, uw vliegtuig zou breken, net als de hare. En je zult naar beneden gaan." Hij maakte een welsprekend gebaar met zijn hand, kijkt over zijn schouder naar de rand van de afgrond. "Dus je bent in leven te blijven, hè? Goed zo jongen." Hij sloeg ego op de rug, vervolgens pakte zijn schouder en haalde de onderofficier aan zijn voeten.
  
  
  "Wat over de grot?" Vroeg ik haar.
  
  
  "Iedereen is dood." Hij tikte de kolf van zijn geweer. "En na u verlaten, ik zal gebruik maken van de andere granaten voor de afdichting van de grot. Het maken van een mooi graf. Hoe zit dit? "Hij stootte de dode man met zijn teen.
  
  
  "nee. Ik zou beter nemen ego met mij. Maar hoe ga je hier weg?"
  
  
  "Dit is een deel van mijn land, Nick Carter. U hoeft niet te zorgen over me te vertellen, denk je? Nu ben ik helpen u binden deze jongen zodat ze niet je in de problemen op de vlucht."
  
  
  We besloten om te vertrekken Ragan zorgvuldig gebonden, net achter de stoel van de piloot, zodat hij een oogje houden op hem. De andere Alexa het lichaam van de man hing als een gewicht van achter. Voordat hij kwam, hij graaide in zijn zakken en haalde er een paar kleine zakjes.
  
  
  "Beide; je Amerikanen, je moet bewijs. Wij, we weten niets over drugssmokkel, we doen?" "Een mooie reis, Nick Carter. Als je net zo goed een piloot als je kunt schieten, je zal geen problemen hebben, wil je?"
  
  
  Het laatste wat ik zag, ego, was hem ploeteren terug naar de grot met een geweer nonchalant gooide die als een buidel over zijn schouder; hij zag eruit als een jager komt thuis na een goede dag. Hij niet eens de beurt om te zwaaien als de hare nam af.
  
  
  
  
  
  
  Hoofdstuk Zes
  
  
  
  
  
  Wanneer de nacht valt op de kusten van Griekenland, wordt het plotseling donker. Ze werd gevonden door een mooi hotel in de buurt van het strand, me aangeraden door de kapitein van een charter schip met wie ik sprak eerder. Hij bood aan om me rond de clubs van de nacht, maar ik weigerde, zo vriendelijk mogelijk; hij was nog steeds afstemmen op een taak die nog niet eens begonnen, en wilde geen vriendelijke afleiding.
  
  
  Mijn kamer was schoon en netjes. Pure liefde, waarvoor ik was mild en dankbaar zijn. Het was een lange dag, en hij was niet gewend aan het felle zonlicht dat kon afvoer van een persoon van kracht voordat ze opgemerkt. Ik was van plan om naar Pyrgos in de ochtend om het meisje te ontmoeten, en ik echt wilde gaan.
  
  
  Ik had een lunch bij een kleine taverne in de buurt. Een groep Amerikanen zaten in de buurt, en een van de vrouwen in de menigte hield een blik op mij. Ze was niet slecht, op een manier gelooid, als ze gebakken haar huid elke licht-uur en links de oven voor een lange tijd. Maar ik negeerde het, het bestuderen van de cruise ontvangstbewijzen worden opgeslagen, die heb ik opgehaald bij het vvv-kantoor in Athene.
  
  
  De vrouw zal niet worden verlaten zonder aandacht. Uit de hoek van mijn oog, ik zag haar opstaan en te spreiden in de paar hoge hakken houten klompen die vrouwen nu dragen. Ze stopte tegenover mij aan de tafel voor zich uit te staren en fronsende, als waren haar vreemde specimen zij was tegengekomen in de jungle.
  
  
  "Kan ik u helpen?" Ik vroeg beleefd. Hij stond niet op.
  
  
  Ze schudde haar zonovergoten bruin haar. Ze wees met een beschuldigende vinger naar mij. "Galveston. Drie, vier jaar geleden. Je was een vriendin van Sue-Ellen, vond je niet?"
  
  
  Hij bevroor, in een poging niet om het te laten zien. "Ik ben bang dat je denkt van iemand anders."
  
  
  Haar frons verdiept. "Ik zweer, ik vergeet nooit ons een gezicht. En het zogenaamd niet precies hetzelfde als jou." Een snelle glimlach te laten zien dat ze waardeert me. "Ga, nu. Naam... Een bijnaam? Ja. Het was, geef me een minuut, ik denk het laatste."
  
  
  "Het spijt me, mijn naam is Daniel McKee."
  
  
  Ze knikte in begrip. "Uh-huh. En haar naam is Jackie Onassis. Wat is er mis met je? Bent u hier met uw vrouw of iets?"
  
  
  "Nee, maar..."
  
  
  "Leuk, we waren net met Sue-Ellen van vandaag. Ee jacht?" Toen ze sprak, zie je een vrouw accent
  
  
  het gaat steeds meer naar het zuiden. Ik was niet verbaasd; net te denken over Sue Ellen was genoeg om een maïs tortilla in mijn mond.
  
  
  "Ik weet echt niet ..."
  
  
  Ze bleef zo als ze was niet van mij gehoord. "Je weet dat na die tijd dat ze eindelijk een echtscheiding, maar ik denk dat je dit weet, omdat u en Sue-Ellen waren zulke goede vrienden. Hertrouwd, natuurlijk, maar haar oude griekse man niet veel tijd doorbrengen met haar deze dagen. Ik denk dat Sue-Ellen zal heel blij om te horen dat je in deze onderdelen."
  
  
  Ik was er zich van bewust dat andere mensen naar op zoek was naar me nu, niet alleen de rest van de praatgrage vrouw van de groep, maar ook de mensen die op meerdere tabellen in de buurt. Van haar kreeg. "Geloof mij, mevrouw, haar naam is Daniel McKee." Hij haalde een kaartje uit zijn portefeuille. "Eigenlijk ben ik een yacht broker. Misschien is je vriendin Sue-Ellen geïnteresseerd zou zijn in een gesprek met mij. Waar precies is uw boot?"
  
  
  Ze keek naar de witte kaart, met minachting. Ze keek omhoog naar mijn gezicht, haar ogen niet heel geconcentreerd. Eindelijk, ze schudde haar hoofd en nam een stap terug. "Ik zou gezworen hebben dat jij het was, Nick van Iemand. Alleen Sue-Ellen zou het niet hebben van een ontmoeting met een enkele boot verkoper. Zelfs in het weekend."
  
  
  Ik was in de war en uiteindelijk weer terug in de business card voor mijn portemonnee.
  
  
  De vrouw een vingertje naar mij. "Maar misschien weet je ook niet wat je zegt dat je echt bent? Haar, vergeet niet dat Nick, hij was sluw, zodat iedereen de tijd. Neem de tijd, de Heer Yacht broker; Sue-Ellen zei dat ze zou hier later. Dan zullen we het zeker weten, hè? "Ze kroop terug naar haar bureau.
  
  
  Ze wilde vertrekken snel, maar dwong zichzelf om te voltooien haar maaltijd, negeer de blikken van andere mannen en vrouwen in de onderneming. Het was een bloeiende bemanning, meestal in hun dertiger en veertiger jaren, als ik hen veroordeeld om hen heen, dat zou het pop-up in bijna elke toeristische plek in de wereld. Rond die casual vrienden worden met iemand zoals Sue-Ellen voor de jaren, of wat haar achternaam is van deze dag, en zorg ervoor dat alle ih vrienden weten het.
  
  
  Maar deze avond kon je niet denken Sue-Ellen of haar vrienden, zodat u gooide haar rond uw hoofd zo snel als ze kwamen uit de kroeg en toen glimlachte en knikte naar de vrouw op de Amerikaanse partij. Hij voelde hoe haar beoordeling van de ogen op zijn rug als hij stapte uit in de heldere nacht.
  
  
  Het was koel, met een stevige wind waait uit het water. Een groot cruise schip voor anker lag in de haven, alle lichten waren aan, en zelfs op deze afstand kon hij hoort de klap van een rock band. Gek, dacht ik. Mensen komen uit alle hoeken van de wereld om te zien, Griekenland, en verblijf aan boord van hun schip te luisteren naar Amerikaanse muziek.
  
  
  Haar schild was traag, slordig aan de oppervlakte, maar iets ging naar binnen. De Sue-Ellen geval stoorde me, en ik vond mezelf de moeite de donkere straten als ik de woorden van hen. De dock zelf was goed verlicht, en zelfs op dit uur van de nacht, er was genoeg activiteit om haar thuis te voelen. Nog steeds, hij waardeert de aanwezigheid van Hugo, nu knus in de schede op zijn onderarm. Alleen al het feit dat er iemand in de buurt die wist wie ze werkelijk was, en vooral van mijn naam, was alles wat ik nodig om mijn zintuigen om de pitch die ik zo goed kende.
  
  
  Tegen de tijd dat ik terug naar het hotel, niet een ziel had, komen bij ons in de buurt, en als ik sta in de deuropening om een laatste ontspannen rond te kijken op het rustige pleintje, ze merkt niet dat de minste verdachte beweging. Eindelijk, hij haalde zijn schouders op, ging naar binnen en klom de enkele vlucht van de brede trap op naar zijn kamer.
  
  
  Ze waren op mij te wachten toen ik sloot de deur, en ze waren verdomd goed. Geen bedreigingen, bijna geen woorden; één van hen sloeg de deur als het ingevoerd, de andere stak een heilig licht in de kamer. Beide mannen waren zwaar gebouwd, het dragen van gewone donkere pakken, en de automaten die ze droegen waren klein maar dodelijk.
  
  
  Ik wachtte voor de één om te spreken, te merken dat mijn bagage stond open op het bed het dichtst bij het raam. Het hare was niet Stahl uitpakken, en van wat ik kon zien, mijn twee bezoekers waren ook zeer voorzichtig in hun vroeg ik. Te netjes.
  
  
  "De Heer Daniel McKee?" De man verst van mij sprak; hij was iets groter dan de andere, zijn donkere haren kort knippen, maar met een prachtige hangende snor.
  
  
  "Ja," Rivnen antwoordde, opgelucht dat ze nog niet met mijn echte naam.
  
  
  "Je bent vroeg terug."
  
  
  Ik zou gezworen hebben de man glimlachte, maar met die snor, het was moeilijk om zeker te zijn.
  
  
  "Natuurlijk," zei ik.
  
  
  Hij trok een flatscreen, versleten portemonnee uit zijn broekzak en opende het. Ik zag een wazige foto en een officieel uitziende kaart onder de ernstig is beschadigd en vergeeld plastic, en daarna zette hij het allemaal weer weg.
  
  
  "Bent u op zoek naar zakelijke aansluitingen, de Heer McKee?" vroeg de man. Ego partner te staan in de voorkant van een kraakpand houten dressoir aan de voet van het bed.
  
  
  het bed, niet te zeggen een woord aan ons of verplaatsen.
  
  
  "Niet echt."
  
  
  "U... yacht broker". Het was geen vraag.
  
  
  "Eigenlijk."
  
  
  "Wil je kopen of verkopen van boten in Griekenland?"
  
  
  "Nee," zei ik voorzichtig. "Ik ben gewoon rond te kijken. Iets willen ontspannen in combinatie met een klein bedrijf."
  
  
  "Vind je veel interesse in onze water-industrie?"
  
  
  "Natuurlijk. Is dat niet interessant?"
  
  
  De man lachte breed-mond; voor een moment, toen hij zag dat de kloof tussen haar ego aan de voorzijde van de tanden, ze was sterk denken aan Alexa Zenopolis. Maar Alex, vertelde hij, was een goede zes centimeter langer ...
  
  
  "Zal je in dit land voor een lange tijd?" ging de man verder, lachen.
  
  
  "Ik weet het niet. Maar een paar dagen, misschien heb ik niet veel van plan."
  
  
  "Ja, natuurlijk. Van onze kant - de kant van de vrije tijd... voor bezoekers". Ego ' s donkere ogen draaide zich stormachtig als hij zei dat de laatste paar woorden, en haar wantrouwend staarde naar het pistool dat hij nog steeds gericht op mijn midden.
  
  
  "Wat zijn jullie aan het doen?" Vroeg ik, in een poging om het geluid meer nerveus dan veeleisend.
  
  
  Hij bewoog zijn hand met het pistool, maar dat was nu niet het geringste idee van proberen te grijpen, ego, ego ' s partner was gepositioneerd ver genoeg weg van hem dat er geen manier was ie kon haar zonder het toevoegen van ten minste nog een litteken te verbergen zijn. Bovendien was er geen reden om dat te doen. Niet zo ver weg.
  
  
  De man met de snor haalde zijn schouders op. "Om meer te leren over u, de Heer McKee. Wanneer een buitenlander, vergeef me, een Amerikaanse, komt in dit land, en begint het maken van vragen, het, voor estestvenno, wekt de nieuwsgierigheid van mijn regering."
  
  
  "Je kunt het vinden van gewoon door te vragen," wees hij.
  
  
  "Ja, het is mogelijk. Maar mijn zijde ... gelieve te begrijpen, de Heer McKee, dat we ons in een zeer benarde positie, omringd door troepen van alle kanten dat zijn onvriendelijk voor ons. We moeten dus worden verdacht van iedereen, en geloof me , sir, wij betreuren het dat er veel meer dan u doet. Dus gebruiken we de meest directe, zelfs ruwe, tools om uit te zoeken wat we denken dat we moeten weten. Begrijpt u het? "
  
  
  "Natuurlijk," zei ik zuur. "En ik denk dat je al vrij bekend, hè?'
  
  
  "nou... misschien." Om aan te tonen zijn te goeder trouw, hij holstered het pistool aan zijn riem. "Er is alleen één ding."
  
  
  "Auw?" haar, merkte dat haar partner haar ego was nog steeds met zijn pistool, ook al was het niet wees op mij.
  
  
  "Als je het niet erg..." Hij spreidde zijn armen wijd in een show van goodwill en verhuisde rond het bed naar me toe. "Een weinig te zoeken? Uw man?"
  
  
  Christus! Dat was alles wat ik nodig had, met Hugo ommanteld op mijn linker onderarm. Haar, hij nam een stap terug. "Ik begrijp niet waarom dit nodig is," vertelde hij haar, het nabootsen van het licht verontwaardigd Amerikaanse toerist zo goed hij kon. "God weet het, ik weet het niet smokkelen haar uit uw land met de boot!"
  
  
  "Natuurlijk niet. Niettemin." Hij was nog steeds bij me. "Dat zou voldoen aan alle van ons, zou het niet?"
  
  
  "Ik begrijp niet waarom ...?"
  
  
  Mijn partner hief het pistool weer, wijst het ego in mijn richting.
  
  
  "Alstublieft, Meneer McKee," zei de besnorde winkelier. "We willen niet te dringen."
  
  
  Hij liep rond de voet van het bed, met uitgestrekte armen in een rustgevende beweging en keek zo vriendelijk als een neushoorn.
  
  
  Ik kon het niet uitstaan. 'Blijf aan de lijn!"
  
  
  De besnorde man gestopt, maar hij leek niet op een verlies.
  
  
  "Zeg je dat je de politie of iets dergelijks. Kan ik nemen een kijkje op de kaart toonde je mij?"
  
  
  Dat hield hem tegen. Hij keek snel naar zijn partner en begon in de richting van mij. Ego fout. Hij nam een halve stap naar rechts, het plaatsen van zijn ego tussen zichzelf en de man met het pistool. Voordat iedereen het door hen besefte wat er gebeurde, werd ze gegrepen door de Besnorde Man van de pols draaide zich door ego, en trok naar zijn borst. Het was moeilijk en zwaar, maar ik maakte haar ego slap.
  
  
  "De heer McKee..." hij hijgde.
  
  
  Hij was blij om dat te horen; wat er aan de hand was, hij-uiteraard-niet weten wie haar echte naam was.
  
  
  "Portefeuille" van het emu-croaked in haar oor.
  
  
  Hij grabbelde in zijn achterzak. Hij was zo vastbesloten om zijn ego in check dat hij niet in de gaten wat de andere man aan het doen was. In de eerste plaats niet. Toen zag ik hem rustig invoering van de demper op de rug van zijn pistool. Voordat ze kon reageren, hij heeft zorgvuldig doel en vuurde twee schoten op de omvangrijke borst van de persoon in het bezit van haar. Ik ben beschaamd om te zeggen dat mijn eerste reactie was opluchting dat één van ons gawking niet gaan door mijn lichaam en raakte me.
  
  
  Zijn snor zakte ineen, en Alenka ego plotseling verdubbeld in mijn handen. Ik laat het emu-vallen; het was duidelijk dat het niet langer geschikt is voor mij als een schild.
  
  
  Een andere man zwaaide naar mij in reuma. "Ik neem er een. U hoeft geen zorgen te maken... de Heer McKee."
  
  
  Ik hield niet van de manier waarop hij grijnsde naar me, vooral als ze ving een glimp op te vangen van metalen tanden omlijst door rubberen lippen.
  
  
  "Wat de hel," zei ik, in een poging om weer in mijn rol als de zakelijke reiziger. Het was duidelijk dat hij niet me te schieten.
  
  
  "Grappige dingen gebeuren soms, de Heer McKee," zegt hij, terwijl hij over het levenloze lichaam aan mijn voeten. Er werd bloed uit de nette lekke banden op Moustache ' s borst, maar het was helemaal doorweekt door de stof van zijn donkere jas.
  
  
  "Uh-huh,' zei ik, houden uit mijn linker arm een beetje in geval heb ik nodig Hugo in een moment van ziekte. Het was toen dat Wilhelmina wilde haar zo erg dat hij kon haar smaak. "Wat ga je doen, kleermaker?"
  
  
  De bandit keek omhoog, zijn ogen zo dood als een slang. "Weet je, de Heer McKee?"
  
  
  Ik zeg niets voor haar.
  
  
  Hij tilde de dode man aan zijn voeten, en boog zijn dikke lichaam naar beneden, en hing de Besnorde Man over zijn schouder. "Er is een brandtrap," kondigde hij aan, alsof hij niet wist, en ging naar het raam dat uitkeek op het kleine plein. Na een korte pauze, stapte hij over de vensterbank en op de ijzeren rooster. Het lichaam over zijn schouder gebeukt pijnlijk tegen de verhoogde venster sjerp, maar de Besnorde Man kon geen object.
  
  
  De bandit is onderbroken voor een seconde na het ego last was buiten, en toen hij keek me aan, zijn glimlach was bijna vriendelijk.
  
  
  "Zien We je weer eens, eh, de Heer McKee?" Hij klopte zachtjes op het lichaam van de Besnorde Man op de romp. "We zullen geen domme fouten maken de volgende keer, hè?"
  
  
  
  
  
  
  Het zevende hoofdstuk.
  
  
  
  
  
  Hij ging naar het venster en keek naar de gedrongen bandit klim op het vuur ontsnappen, zoals een aap, blijkbaar niet bewust van de zware last die hij droeg. Als ik had Wilhelmina... Maar nee, zei hij tegen zichzelf, wat is het nut? Het laatste wat ik wilde doen, was de aandacht te vestigen op mezelf. Vooral de aandacht van de autoriteiten.
  
  
  En, natuurlijk, haar, ik wist dat de twee grappenmakers die had doorzocht mijn kamer had niets te maken met de overheid; legitieme vertegenwoordigers die in hun eigen land niet schieten hun partners wanneer ze in de problemen komen.
  
  
  Hij controleerde zijn bagage en de rest van de kamer, met inbegrip van de primitieve badkamer. Niets leek te ontbreken, en omdat ik niet alles wat belastend is, ik ga niet te veel zorgen over. Behalve dat moest ik vraag me af wie dit echtpaar was, en waarom ze hier waren. Ik wilde eens een kijkje te nemen op de kaart van de Besnorde Man mij had laten zien, maar het was te laat. En het is waarschijnlijk ook geen verschil maken. Iemand, een of andere organisatie, was geïnteresseerd in Daniël McKee, de yacht broker, en dat was genoeg om haar zorgen. Hij miste Wilhelmina is meer dan ooit dat hij van hen ontkleedde zich en ging naar bed.
  
  
  De vergadering was gepland voor de volgende dag, en hij vroeg in de ochtend voor een eenvoudige drie-uur rijden door de Peloponnesos. De enorme berg schiereiland was allemaal groen en wit, met groene heuvels en clusters van krijt rotsen; de weg was goed, en hij wilde dat ik tijd had om te blijven en een eerlijk toeristisch. Maar ik was te ongeduldig, te popelen om naar mijn bestemming; de herinnering aan wat er gebeurd was in mijn kamer afgelopen nacht niet zou laten gaan, en ik had het gevoel dat de een of andere manier was het verdomd belangrijk om contact te maken met Kristina. Dan kunnen we het krijgen, zoals ze zeggen, een weg tonen.
  
  
  Pirgos is een smerige stad met een prachtige natuurlijke haven. Voordat u iets anders doet, ik zwierf rond de haven, tot ik een plaats gevonden waar ik kon huur een zeilboot voor een week of twee. Elgon Xephrat was de goedmoedige eigenaar van de plaats, een kleine man met een grafsteen tanden, dat hij bleef knipperen in een oogverblindende glimlach.
  
  
  We kwamen niet tot een deal meteen, ik had nog steeds om op te treden rustig, maar ik was wel verdomd zeker dat ik kan krijgen wat ik nodig had in een mum van tijd op alle. Elgon heeft mij verzekerd dat hij een zeewaardig schip voor me wanneer ik haar wilde brengen. Dit was een van de meest belangrijke vragen.
  
  
  Een ander hotel, niet veel verschillend van de ene in Piraeus, behalve dat nen had een grote ongelijk bed en de badkamer was gelegen in de hal. Nou, ze hadden maar één nacht vertrokken, en misschien niet die nacht.
  
  
  Het was laat in de dag, en hij had na zijn tour schema voor zo lang als hij kon, toen hij eindelijk op de Zakynthos Taverne. Het was een grote open-air hotel met een prachtig uitzicht over de haven en een grote berg, eiland, een paar mijl uit de kust. Hij raapte het op een metalen tafel op het terras, nam uit zijn gehavende jacht cap, en zet het op de stoel naast me. Later, de zon leunde over de Ionische Zee, die op de laars van Italië, waar hij zich door laat in een paar dagen. Ik wachtte voor Kristina met zo veel geduld als mogelijk, in de hoop dat ze niet zou houden me te lang wachten. Het is verdomde lastig om te gaan met een vreemd meisje die niet weet meer over de details van deze missie dan ik deed.
  
  
  Hij had vooral een run-in met twee profs in mijn hotel kamer de nacht ervoor.
  
  
  Rond de herberg, hij kon zien dat water verkeer in de haven laat in de nacht. Het was niet druk, maar de boten van alle soorten waren voortdurend komen en gaan. Een kleine boot met een zwarte romp verscheen, het trekken van een meisje op waterski ' s. Ze naderden een rij van vissersboten gebonden aan de dijk. Het meisje hief een arm boven haar hoofd, haar donkere haren vliegen achter haar, en haar spetterde gezicht droeg een uitdrukking van extase. In de boot, zowel voor de bestuurder en de andere man kijkt haar van de achtersteven waren glimlacht geruststellend naar haar. Sommige van de vissers op de kade keek op van hun werk; anderen stonden in de automatische fascinatie als de bronzen bikini geklede lichaam flitste voorbij, en er waren gescheurd proost.
  
  
  Dan is een grijze, gedrongen man met een pet met indrukwekkende gouden insigne met spoed richting de dijk op, gebarend woedend. De man achter het stuur van de boot niet te merken hem op het eerste, maar sommige instinct gemaakt ego aandacht besteden aan waar hij was op weg; hij bleek sterk, vertragen op hetzelfde moment als hij zag dat hij bijna aan het einde van de haven.
  
  
  "Damned dwazen," mompelde hij bij zichzelf. In ieder geval, die ze nodig hebben om meer te weten te gaan waterskiën in de haven.
  
  
  Het meisje probeerde met het verkorten van de jaaglijn; ze leek wel het enige lid van de vrolijke trio, die wisten precies wat ze aan het doen was, en ondanks de veranderingen in snelheid en richting van de boot, ze leek in controle van de situatie.
  
  
  En dan, om wat voor reden ik begrijp het niet, ze viel gewoon. Zij daalde af in het water, automatisch opheffen uit haar ski ' s, het loslaten van de jaaglijn. Het applaus gestopt, maar de dokwerker gehouden te schudden met zijn vuisten op de mensen op de boot. Het is bijna gestopt, de ego engine gromde, een langzame cirkel, en naderde het meisje.
  
  
  Ze stapte licht op het ijs, klampt zich vast aan haar ski ' s, maar als de boot dichterbij kwam, haar stem roos in woede. Ik wist dat er een kleine griekse over haar, maar ik was er zeker van dat wat ze zeggen niet gevonden kon worden in slechts een standaard tekstbestand is. Ze duwde de jet-ski in de richting wiskunde-en achterschip; zo nam hij dat ie met een verbaasde blik op zijn gezicht. Maar toen reikte hij zijn hand om haar te helpen aan boord, ze haalde zijn schouders op, keerde zich om en zwom in de richting van de ruwe houten trap die langs de dijk.
  
  
  De chauffeur manoeuvreerde voorzichtig achter haar, zowel mannen openlijk pleiten. Ze genegeerd ih, haar gezicht als gevolg van haar arrogante minachting. Als ze bereikt de ladder en begon het water, de man in de spiegel te bereiken zijn voor haar; ze schudde uit ego ' s hand, legden het water uit haar wapperende haren dus werd het helemaal spetterde, dan klom een paar stappen tot ze boven hen. Op dat moment, ze draaide zich om en zei iets, snijden uit als een sergeant met het geven van orders aan de meest onbekwame rookie in zijn peloton. Beide mannen keken beteuterd, dan sullen; tussen hen, ze gaf het meisje wat kleren, en een groot rieten tas. Als zij nu waren bij Nah ' s, keerde ze zich om, zonder ook maar een blik om afscheid te nemen, en klom snel naar de top van de dijk.
  
  
  Zoals de meeste van de andere klanten in de taverne, hij stond op van achter zijn stoel om een betere kijk te krijgen nadat het meisje viel. Van waar ik bleef, ik had een goede weergave van alles wat er aan de hand was, en hij stond bij het bereiken van de top van de brede stenen kade. Ze wachtte even, opzettelijk niet terug te kijken, totdat ze hoorde het plotselinge geluid van een buitenboordmotor als haar twee troosteloze hot rod begeleiders hun weg terug in de haven, op zoek naar hun verloren ego. Ze haalde het stro tas aan haar voeten, stak haar armen uit, en gooide de badstof shirt over haar hoofd, draaien Rivnenskaya zo veel als nodig is totdat de Zweden waren net ten zuiden van haar dijen. Ze trok haar gladde, vochtige haren van onder de rand van haar t-shirt, een greep in haar tas, en haalde er een monsterlijke zonnebril. Alleen nadat ze op haar nu deed ze kijken ons aan, die daar stonden te kijken naar nah.
  
  
  Er was geen valse bescheidenheid of hooghartige onverschilligheid in haar houding ten opzichte van ons; ze glimlachte zwakjes, haalde haar schouders op en pakte haar tas. Als zij geslaagd mimmo mij, zo dichtbij, dat kon ik ruik het zoute water en zonnebrandolie die onder haar huid met kralen, ze aarzelde voor een fractie van een seconde, vervolgde haar weg, recht naar de kroeg.
  
  
  Haar aan het kijken was haar haar waarschijnlijk zou hebben geruïneerd zijn als hij dat niet had, want de rest was zeker op zoek naar haar - zoals ze klom een paar brede, ondiepe stappen naar het stenen terras en nam een stoel zonder een paraplu om zich te beschermen tegen de zon. Voordat ze ging zitten, er was een ober, en toen keerde hij terug naar het sombere interieur van de taverne om haar orde, haar langzaam terug naar haar tafel. Ik voelde een bepaalde hoeveelheid geavanceerde spijt dat ze niet kiezen voor de volgende tafel, maar het gezond verstand weerlegde de berichten in de media dat leek me dat
  
  
  * Ik heb niet komen hier gewoon om te genieten van de lokale water-godin.
  
  
  Ze dronk een beker wijn van de streek, kneep hard op de druiven die al had geproefd, en besloot vast te houden aan ouzo; ten minste de bleke, melkachtige stof heeft haar eigen waarschuwingssignalen voordat u het geslikt. We zaten zodat we kunnen kijken elkaar aan zonder na te denken te veel over, en na een tijdje werd duidelijk dat ze niet op zoek in mijn richting. Okay, ik kan accepteren dat; de enige bezoekers in deze plaats op het moment dat een handvol van toeristische koppels en een paar locals, zakenlieden, te oordelen naar ih strikte kleding, nam odin, rond wie het meisje zou niet geïnteresseerd zijn of die zou hebben de moed gehad om bij haar te komen na dat de prestaties in & nb momenten eerder.
  
  
  Een van haar lange, blote benen bewoog zich ongeduldig om haar heen. Om de paar seconden, ze fluffed haar natte haren en gedroogd in de zon; van waar ze zat, kon ik zien dat de koper hoogtepunten op het zwarte fluweel, en elke keer als ze hief haar armen, haar borsten stonden scherp tegen de strakke stof van haar kledingstuk. Ik draaide weg; het laatste wat ik nodig had was dit soort van afleiding. Bovendien, zei hij tegen zichzelf, ze was waarschijnlijk een high-class weekend call girl op zoek naar steun. Hij zorgvuldig onderzocht de rest van de taverne en besloot zonder enige overmoed dat het de beste keuze is voor potentiële klanten.
  
  
  Hij keek op zijn horloge, dan aan de snel dalende zon over de zee. Ze zeiden het was al laat, en ik vroeg me af wanneer mijn contact zou komen opdagen.
  
  
  Ze was steeds aan haar voeten, een gouden-tip sigaret in haar mond. Ze zat even rond te kijken op de kade alsof ze wilde iets, vervolgens draaide zich om en liep, nog steeds op blote voeten, in het duistere interieur van de taverne. Als ze ging door mijn tafel, ze glimlachte vaag, niet kijken naar mij.
  
  
  Ik stak mijn hand op om aan te passen mijn zonnebril, en een ober zweven in de buurt nam mijn bestelling; een ogenblik later, nog een glaasje ouzo was voor mij. Hij was een jonge man in zijn vroege tienerjaren, en als hij het drankje op een stoel zitten, hij keek naar het meisje op de tafel, dan op de achterkant van de kroeg, zijn wenkbrauwen woedend opgevoed als hij was het imiteren van Groucho Marx. Voor ze besefte wat hij aan het doen was, hij ook de beker met wijn, die de meisje aan het drinken was en liep daarna snel weg voordat ze kon protesteren.
  
  
  Ze keerde terug bijna onmiddellijk na egoistically verlaten, nemen de stoel tegenover mij. Voor maar een woord te zeggen, nam ze een slok van de wijn, laat een lage, winderig zucht van waardering, en leunde achterover in haar stoel. Pas daarna ging ze naar me kijken.
  
  
  "Heb je een auto?" vroeg ze. Nah het accent werd uitgesproken, maar ze leek comfortabel met de engelse taal.
  
  
  "Ik heb één," stemde ik in. De Volkswagen was geparkeerd in de buurt, in het volle zicht van onze stoel.
  
  
  "Ik dacht dat dit moest van jou," zei ze droog. "Rollende cijfers en het feit dat je een Amerikaan."
  
  
  "Doet het blijkt dat veel?"
  
  
  Ze haalde haar schouders op in een show van onverschilligheid. "Ah, ble leren herkennen." Ze wierp een blik op de andere tafels in de buurt. "Ze zijn, wat, daar zijn ze in Engeland." Ze knikte lichtjes, met vermelding van een (echt) paar genot van vermout op een schaduwrijk tabel. "Hij trok zich terug en wijdde zich aan whisky; kijk naar deze ruby-sticks! En elke vrouw die praktijken ziet er als volgt uit, met een gezicht als een bijl en in deze fantastische tweed pak hier in het zonlicht van Pyrgos! Kun je je voorstellen dat ze kwamen door... " Ze stak haar hand in de lucht in frustratie. "Argentinië?"
  
  
  Ik kon een glimlach niet onderdrukken. "Waarschijnlijk niet."
  
  
  Ze gestut haar ellebogen op de stoel en leunde in, geven me de volle kracht van haar glimlach, alsof ze net had ontdekt iets heel charmant. "Dus je hebt een auto?" Ze keek naar de Volkswagen.
  
  
  "ja. Dit is de mijne."
  
  
  "Misschien kunt u het niet erg... ik verloor mijn baan."
  
  
  "Dus je zag haar."
  
  
  "Het is gewoon een kleine openbare strand, niet ver weg. Ze zijn jongens in een boot, ze nodigde me uit om te gaan waterskiën met hen, en ze zei waarom niet." Haar schouders nu ging op en neer als de zuigers in een locomotief wiel bundel. "Maar ze weten niet hoe ze te bedienen met de boot, weet je wel? Jullie dwazen! Een stem die zo oprecht in de haven... heb je het gezien?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Zo ih verliet haar; ik geloof niet dat ze je zelfs breng me terug naar het kleine strand van het hotel waar ze verblijft. Dus ik... hoe noem je het? Verlaten?"
  
  
  "Niet precies, maar je hebt het juiste idee."
  
  
  Ze leunde over de stoel tegenover mij. Standaard verplaatsen, dacht ik, als haar borsten gedrukt tegen de weelderige stof van haar shift. "Hoe lang ben je al in Pyrgos?" vroeg ze.
  
  
  "Ik verwacht niet dat je hier voor lang."
  
  
  "Ah. Waar ga je heen vanaf hier?"
  
  
  Hij verschoof een beetje in zijn stoel. Ze vraagt te veel vragen, zelfs voor prostituees. "Ik heb nog niet besloten", zei ik voorzichtig.
  
  
  "Misschien..." Ze schoof dichter naar me toe en likte haar lippen alsof de stoel was er niet. Haar ogen fonkelden als hadden zij hun eigen interne vouw het papier. "Niet Corfu slecht zijn?"
  
  
  "Het is een kans," ik toe. Er is geen enkel punt in liggen.
  
  
  "Dan hebt u misschien behoefte aan een metgezel?"
  
  
  De kurkentrekker was niet onverwacht, maar ik had geen antwoord. Hij staarde Nah voor een lang moment voor de beantwoording. "Wil je naar Corfu?"
  
  
  "Ik zou het niet erg vinden."
  
  
  "Waarom?"
  
  
  Het was haar beurt om te aarzelen. Ze draaide zich weg en verplaatst de Ariërs met die prachtige schouders. "Dit is een goede plek."
  
  
  "Zo is het."
  
  
  Plotseling, ze grijnsde als een klein meisje gevangen in een onschuldige leugen. "Maar Corfu is pricelegs beter zijn, zijn ze niet?"
  
  
  Hij voelde een tintelend gevoel. "Misschien..."
  
  
  Ze bereikt in de stoel en raakte mijn arm. "You don' t mind haar een reisgenoot voor een paar dagen, denk je?" Haar glimlach verbreedde. "De Heer McKee?"
  
  
  Hij vermeldde niet zijn eigen naam.
  
  
  
  
  
  
  Hoofdstuk Acht
  
  
  
  
  
  Het was niet de meest subtiele contact die ik ooit had gemaakt, en ik had er last van toen ze werd begeleid terug naar het hotel waar ze haar kleren. We hebben veel gepraat in de auto, Hij niet tot haar, en ze wist niet bieden. Maar voordat we naar het gedeelte van de openbare strand, omgeven door kleine tweede-rate hotels waar ze had op haar water-skiën-expeditie, ze was vertraagd naar nah.
  
  
  "Dus je bent Kristina," zei ik. Ze is nog niet eens verteld me dat nog niet.
  
  
  "Natuurlijk. Heeft u een boot?"
  
  
  "Ik heb het te verhuren, ja."
  
  
  "Misschien moeten we.... Is dat niet de wijze waarop u uw vrije tijd?"
  
  
  Haar, fronste: "Misschien wel. Hangt af van wat je bedoelt."
  
  
  "Ik bedoel, we moeten in het openbaar zichtbaar, duidelijk tot elkaar aangetrokken." Ze nam mijn hand, maar op haar warme blote dij. "Stemmen als dit, niet? Amerikaanse toerist, griekse vrouw op vakantie. Is dit niet zoals gepland?"
  
  
  Ze kennelijk meer wist over het been van de waarde plannen dan dat ze dat deed, maar het was een goed idee. "Wat ben je aan het horen van Alex?" Vroeg ik oprecht.
  
  
  Het was alsof haar huid had zich plotseling tot marmer, koud als het graf, maar ze maakte geen beweging te duwt mijn hand weg. "We praten er later over."
  
  
  "Waarom nu niet?"
  
  
  Haar glimlach was als een dodenmasker. "Omdat u en ik, de Heer Daniel McKee, weet niets over Alex. Nu vieren we elkaar leren kennen, en morgen, als we op onze kleine cruise naar Corfu, we hebben tijd genoeg om er over te praten."
  
  
  Voor een leek, leek maretak een vrij goed idee van hoe de dingen werken in mijn mail business. Haar had met haar te gaan. Tenminste voor nu.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  De Ee hotel is een onopvallende kleine plaats met roze gepleisterde muren en een ruim terras met uitzicht op een smalle strook van het strand. We gingen door een ritueel: we hadden een drankje op een van de tafels op het terras, hand in hand, en vele kijken in elkaars ogen. Van tijd tot tijd, ik controleerde of iedereen was er aandacht voor ons, maar ik zag niemand die meer geïnteresseerd was in het Kristin dan verwacht. Ten slotte, als de zon was aan het zinken in de zee, ze stond op, trok me aan mijn voeten met haar.
  
  
  "Zijn we gaan lunchen?"
  
  
  "Natuurlijk."
  
  
  "Natuurlijk," zei ze. "Kan je mij ophalen in een uur en een half. Misschien... kan je een afspraak voor ons om te varen morgen?"
  
  
  "Weet ik veel." Haar, snuffelde in haar oor, zoals verwacht, maar vooral omdat ik er zeker van wilde zijn dat niemand het zou horen wat ik zei. "Neem de tijd, lieverd. Zou ze niet gevraagd worden om afspraken te maken om morgen te vertrekken totdat het is pretty damn duidelijk dat je komt met mij mee."
  
  
  "Dus laten we het nu duidelijk." Ze raken mijn lies in de meest voor de hand liggende manier, het optillen van het been te wrijven haar blote knie tegen mijn dij. Het was slechts een kort gebaar, maar niemand kon missen. Of ego gevolgen.
  
  
  "Ja," zei ik, en ik had duidelijk mijn keel voordat een ander woord uit kwam. "We gaan tot laat in de ochtend."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ze zag er net zo goed in haar donker blauwe jurk als ze in een bikini; het was duidelijk iets wat ze had gekocht van een magazijn, maar Kristina wist hoe te maken van een van haar kleren eruit zien alsof ze zijn gemaakt voor nah bvlgari, burberry. We gingen naar een klein restaurant in de buurt van haar hotel; er was niets bijzonders, en voor zover zij kon zien, waren er geen andere toeristische activiteiten. Toen ze zeker was dat niemand kon horen ons, ee vroeg haar,
  
  
  wat was de reden dat we in deze bijzondere plaats?
  
  
  Ze bloosde, gewoon een beetje door haar tan.
  
  
  "Ik weet niet echt van deze stad," zei ze. "Dit is mijn eerste keer hier."
  
  
  Hij dacht er een paar seconden, dan leunde achterover in zijn stoel en glimlachte naar hey, aan de overkant van de stoel. "Slechts een paar toeristen, is het niet?"
  
  
  "Ja..."
  
  
  Het was mijn beurt om dingen in beweging. Volgens de enveloppe die haar liet naast de stoel, haar pakte de kaart en uitgeklapt. "Toon mij iets over deze kust," vertelde hij haar in een lage stem. "Of vertel me wat je niet weet. Één van beide manier."
  
  
  Het was een kaart van de westkust van Griekenland, de Peloponnesos en de eilanden van Zakynthos; Kefalonia; Ithaca, waar Ulysses zeilde naar oorlog met Troje, en dan al die jaren later terug naar de meest trouwe gin in de geschiedenis, Leucas; en nog enkele andere kleine eilanden en het vasteland van poorten, totdat Corfu verscheen in de vorm van een bijl met een grote cross-sectie van de zee. een misvormde handvat, het mes aan die gericht was op de kust van Albanië.
  
  
  "Dat zou een mooie cruise," zei het meisje voorzichtig.
  
  
  "Ja. Die stopt op de manier zou u het liefst?"
  
  
  "nee. Bij ons, in welke specifieke geval. Maar ik denk dat het misschien... drie dagen zou een goede tijd."
  
  
  Mijn gut-balde, niet voor de eerste keer op deze missie. Meer vertraging, meer tijd gebeurt er niets.
  
  
  "Weet je zeker dat je wilt komen met mij?" Haar stem terug op de rol.
  
  
  Ze heeft zich haar grote, donkere ogen op mij. "Maar natuurlijk, Daniel McKee."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Na de lunch hebben we onze weg door de smalle steegjes, omringd door stevige rijen donkere huizen die leek te loom over ons, die afsteken tegen de heldere Ionische hemel. Kristina liep zachtjes naast me, haar heup gedrukt tegen de mijne, en ik moest constant mezelf eraan herinneren om op de uitkijk voor een mogelijke staart.
  
  
  Niemand zag haar. Ik vond het niet leuk.
  
  
  "Je ... eh... in het hotel verbleven lang genoeg is om een melding te ontvangen van...?"
  
  
  Ze drukte haar lippen op de mijne, maar haar lippen waren koud, en bevatte een waarschuwing. Niet" nu spreken, " mompelde ze. "Vanavond is voor ons."
  
  
  Ik kon het niet zeggen als ze was aan het praten met mij of een bug is beplant met nah. In ieder geval, kon hij geen object.
  
  
  We liepen langs de waterkant, waar ik voor het eerst haar zag, besloot niet meer naar de kroeg waar we elkaar weer, dan is de weg naar mijn hotel, slechts een paar blokken verwijderd. Naarmate we dichterbij de schaars verlichte ingang, een bruine Mercedes haalde in de steeg, brulde in onze richting, en sterk vertraagd. Hij kroop langs haar en keek werkeloos in de auto, maar zag niets op de achterbank, maar een wazige figuur. De bestuurder, met zijn hoed naar beneden getrokken over zijn ogen, keek recht vooruit. Wanneer de Mercedes was een korte afstand, trok naar de kant van de weg aan de overkant van de straat. Er waren slechts een paar andere auto ' s geparkeerd in de buurt, en Kristina en ik waren de enige voetgangers in zicht.
  
  
  Het meisje pakte mijn arm, mij dwingen om te stoppen. "McKee!" fluisterde ze dringend. "Wie zijn deze mensen?"
  
  
  "Ik weet niet iedereen." Haar, zei hij zachtjes, was al erg genoeg om te gaan met een gewone amateur zonder te schrikken van haar dood.
  
  
  "Maar ze zagen ons en gestopt." Haar, ik voelde haar rillen, haar lichaam gedrukt tegen de mijne. 'Waarom zijn ze daar wachten?"
  
  
  De Mercedes stond geparkeerd direct voor de ingang van het hotel, de motor gerommel zacht en dun stromen van stoom afkomstig waren uit de uitlaat.
  
  
  Hij wendde zich tot het meisje en gaf haar een knuffel. "Maak je geen zorgen over iedereen die je ziet, Kristina. Vanavond is onze nacht... tenzij."
  
  
  "Tenzij wat?"
  
  
  "Je hoeft niet een man, denk je? Of de andere-een man?"
  
  
  Ze schudde haar hoofd, zoeken mijn ogen vragend. "nee. Zou ze op vakantie alleen als haar ego was maretak?"
  
  
  Zijn vader knikte instemmend. "Wat is er om bang te zijn? Mijn kamer zal stil zijn, dan..."
  
  
  Het meisje sneed mijn woorden met een plotselinge, heftige kus. Dit verraste me, maar ik herstelde snel en hield haar strak naar mij. Na een tijdje trok ze haar mond weg van de mijne en begon aan mijn nek, indrukken van haar lippen naar mijn oor. "Is het veilig om te praten in je kamer?" mompelde ze.
  
  
  "Ik zou niet inzet Stahl op dat." Er was geen enkel punt in de vermelding van mijn gasten van gisteren, zelfs als ze de helft van een land ver weg.
  
  
  Zij langzaam terug getrokken om te kijken naar me met glanzende ogen en een mond wijd open in een prachtige glimlach. "Dus we gaan deze nacht, Daniel McKee. Dan zien we wel..."
  
  
  Toen we in het hotel, de bruine Mercedes was er nog steeds, net als een kraakpand, gehurkt dragon ademhaling rook uit de uitlaat.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kristina was niet verlegen naar ons, ze was niet zo ongeduldig, maar
  
  
  ze was ook niet onverschillig voor de seks. Ze was het soort meisje die nooit zou kunnen blijven onverschillig voor alles, of het poetsen van haar tanden, het maken van liefde voor een vreemdeling. Ze ging zachtjes op de rand van de bubbel bed dat in de kamer over het hoofd gezien voor de eerste keer als hij schonk brandewijn in een paar glazen. Ze nam haar, geproefd, en liep haar tong over haar lippen als een kat.
  
  
  De enige stoel in de kamer te laag was en in een slechte plek. Na het breken van een van mijn fundamentele regels, verhuisde ik met haar naar de brede vensterbank, en zorg ervoor dat het venster gordijn was goed gesloten; zelfs dan, ik wist dat mijn silhouet is de perfecte doelwit voor sluipschutters, en ik vertrouwde op mijn gevoel dat niemand wilde haar doden. Hij wil niet nog.
  
  
  "Oké," zei ik, het verhogen van een dik glas in de kamer in een gebaar van de grillen van een broodje kaas.
  
  
  "Alles goed?"
  
  
  Dit was mijn eerste echt goed kijken naar Christina Zenopolis; een andere keer was ik verblind door een teveel aan zonlicht en alles wat nat is, geroosterd vlees; het restaurant vroeger een gedempte haze en een tafel tussen ons. Hier, het geluid werd gedempt, maar niet te veel, en niets geknoeid met de weergave. Zelfs haar donker blauw, onopgesmukte jurk was bijna net zo onthullend als overdag een bikini, en in sommige opzichten meer spannend. Met haar dikke donkere haren en een brede set verrassend blauwe ogen, ze was een visuele schat, en zo ver als een fret, ze had aangetoond de wit en geest overeenkomen met de look. Voor een moment, ik zou willen dat we waren, wat we leken, en dan vertelde ik mezelf om te stoppen met een dwaas.
  
  
  "Dus je bent een student," ik zei, leidt het gesprek als iemand luisteren zou verwachten van een toeristische vragen het meisje dat hij had opgepikt en meegenomen naar zijn kamer.
  
  
  "Ja."
  
  
  "Wat studeer jij?"
  
  
  Ze haalde zijn schouders op en nam een grote slok brandewijn. "Ik heb ooit wilde worden, een verpleegkundige, maar ik moest stoppen."
  
  
  "Waarom?"
  
  
  "Dat is..." Ze fronste haar wenkbrauwen. "Nou, ik heb eindelijk toegegeven aan mezelf dat ik het niet kan blijven en zieke mensen voor de rest van mijn leven. Weet Je Dat?"
  
  
  "Ik denk het wel."
  
  
  "En dus haar ... nou ja, het is gewoon het leren. Misschien zal ik een bioloog, misschien een archeoloog. Niet altijd snel tot een beslissing, toch?"
  
  
  "Ik geloof dat je ouders willen graag dat u een grote." Ik zei dit met een weten grijns, maar ik wist ook dat Nah had geen ouders.
  
  
  Kristina keek me indringend aan. "Ik heb geen ouders, McKee. Natuurlijk doe je dat, ik moet het u gezegd hebben dat voor."
  
  
  Hij knikte naar haar. "Ik geloof van wel. Onze excuses aanbieden. Maar hoe gaat het met u, uh ... hoe maak je van een levende?"
  
  
  "Oh, hey, ik werk in een boutique in Athene. Het is zeer dicht bij het Hilton. Ze zijn erg goed in het betalen mij voor een vrije dag als ik niet hoef te gaan naar de klas." Ze leunde naar voren en de bescheiden hals van haar jurk slechts gedeeltelijk bloot. "Is het niet goed dat ik op vakantie ben nu?"
  
  
  "Het kon niet beter zijn," zei ik, en toen begreep ik het, ik stond op en ging naast haar op het bed. Ze bewoog niet of lijken verrast, maar er waren geen automatische streelt, hetzij. Ik vond dit meisje meer en meer.
  
  
  "Heeft u gevonden wat u zocht in Griekenland, McKee?"
  
  
  "Op een bepaalde manier."
  
  
  Ze was lachen. "Ik heb het over uw e-business wordt geopenbaard."
  
  
  "Heb ik niet gezegd dat zo?" Haar, sneerde hey, in reuma. "Nou, eigenlijk, haar alleen hier al een paar dagen, maar haar ontmoet een aantal mensen, keek naar de boten. Ik had een idee dat ik misschien in staat zijn om haar te vinden in uw land een genie in het yacht design, iemand die kon komen met iets nieuw en spannend. Terwijl... Maar of ik vinden waar ik naar op zoek ben of niet, ik krijg iets te weten over Griekenland. Ik hou het meest van de dingen rondom hem."
  
  
  Dit keer is ze kuste me met koele, lichte lippen. Ik begon te knuffelen met haar, maar ze trok zich er niet veel, net genoeg om mij te laten weten dat dit niet het moment.
  
  
  Zei ze. "Dus je bent het verlaten van morgen?"
  
  
  "Het is een idee. Interessant is dat in mijn land en u waarschijnlijk ook, wanneer mensen op een boot zien van een persoon die met de auto aankomen en beginnen vragen te stellen, zij niet de neiging om te praten veel. Maar als dezelfde persoon weergegeven in de boot en vraagt hen dezelfde vragen, ze zal beantwoorden."
  
  
  "Ja, ik zie niet in hoe dat zou kunnen zijn." Ze nam nog een slok brandy. "En je eerlijk wilt neem me met je mee?"
  
  
  Ik wist het nu zeker dat ze het over mogelijke fouten, omdat ze wist verdomd goed dat ik haar met mij. "Ik zou heel graag willen. Slechts drie of vier dagen, op slechts kust zwemmen. Neem de tijd."
  
  
  Ze leek te denken; toen knikte ze langzaam. "ja. Dat zou zeer, zeer goed." Met dat, ze stond op, reikte haar lege glas brandewijn naar de dichtstbijzijnde commodore, en tilde de witte wollen cape droeg ze tegen de kilte van de avond. "Ik ga terug naar mijn hotel, McKee."
  
  
  Mijn verbazing moet hebben is duidelijk, maar ze verstikt mijn protest met een felle fronsen. "Moet je?" Ik zei unconvincingly.
  
  
  "Ah, ja. Dat was heel leuk, McKee. Haar heb ik het gevoel dat we hebben gekregen om elkaar goed kennen in zo ' n korte tijd, en er is zo veel om naar uit te kijken. Ze gekanteld haar hoofd naar de kant en gaf me een plagerige glimlach. "Als we alleen op zee, ik weet zeker dat we iets vinden om over te praten."
  
  
  Ze doorgestuurd het bericht, en ik vond het niet erg. Kristina niet wilde dat hij haar terug naar het hotel, maar ik zorgde ervoor dat de bruine Mercedes was niet de overkant van de straat, voordat ik haar in een taxi. Ik keek naar haar tot ze uit zicht was en zag geen teken van haar staart te vangen met haar, maar ik voelde nog steeds een koud maken in mijn maag; Kristina was mijn enige manier om contact met Alex, en als er iets gebeurd met haar ...
  
  
  Alles wat ik nu kon doen was hopen dat ze wist wat ze aan het doen was, omdat ik donders goed wist dat niet.
  
  
  
  
  
  
  Hoofdstuk Negen
  
  
  
  
  
  Toen hij aankwam vroeg de volgende ochtend, Elgon Xephrat op mij stond te wachten, maar hij was niet de vriendelijke, lachende man die ze had ontmoet op de dag voor. Hij schudde zijn hoofd helaas toen hij me zag lopen om de auto heen en in zijn kleine, rommelige kantoor.
  
  
  "Het spijt me dat ik niet aan mijn verwachtingen," begon hij oprecht, naar beneden te kijken op het witte sporttas ze draagt. "Uw boot niet klaar om uit te varen vandaag. Morgen, misschien in twee of drie dagen. Ik kan het niet zeggen."
  
  
  "Wat de hel is er gebeurd?" Ik eiste.
  
  
  "Een ongeval van afgelopen nacht." Hij haalde zijn schouders op en wees vaag over zijn schouder. Door het raam achter haar, ego kon zien dat de bruisende scheepswerf, de haven, en een kleine baai, waar tientallen boten, meestal kleine, waren afgemeerd. Ze weet de twee en dertig voet vangen die hij had gebruikt voor de light me up van de dag ervoor, ingepakt tegen de dock in een lange dikke slang die zich rond een slang die gemorst over de zijkant en naar beneden in de cabine.
  
  
  "Wat is er gebeurd?"
  
  
  "Ik denk dat iemand kwam naar de ligplaats station laat. Uw Argos moet zijn behoorlijk slecht geramd; we vonden een ego deze ochtend met veel water, wat planken schoot vooruit. Hij wees het uit onnodig.
  
  
  "Het kan niet al te zwaar beschadigd is, als het niet zinken in de nacht.",
  
  
  "Waarschijnlijk niet; we hebben niet voor haar zorgen."
  
  
  "Kan ik gaan er per jaar? Misschien heb ik een idee..."
  
  
  Ego ' s ogen waren koud. "Weet u meer over mijn boten dan de hare, de Heer McKee?"
  
  
  "Natuurlijk niet, dat is niet wat ik bedoelde. Kijk, je zei dat je had een andere boot die ik zou kunnen nemen. Wat dacht je van deze?"
  
  
  "Ah, maar nadat je links gisteren, twee heren kwamen en chartered ego. U zei dat u de voorkeur Argos toch."
  
  
  Ik heb het gemaakt; het was kleiner, makkelijker hanteerbaar met één hand, en de algehele zag er beter uit. Echter ... " Ze hebben al afstand genomen van haar?"
  
  
  "Scylla? Nog niet, nee."
  
  
  "Ik heb een boot", zei ik tegen.
  
  
  Zephrathus keek verbaasd. "Maar je zei dat er geen rush, de Heer McKee."
  
  
  "Alles is veranderd. Ze moeten in staat zijn om zaken met u doen, maar als je niet houd je aan je woord, ik moet ergens anders heen, de Heer Xefrates."
  
  
  Als hij verwacht had zoiets van deze persoon, hij werd vergist. Hij is net keek me voor een lange tijd, dan haalde zijn schouders op. "Het is je recht."
  
  
  "Kijk, ik betaal wat je wilt voor Scylla. Laat de anderen wacht een dag of zo voor Argos om gerepareerd te worden."
  
  
  "Is dit belangrijk voor u, de Heer McKee?"
  
  
  "Dit is belangrijk." Haar, grinnikte. "U zult al snel begrijpen waarom."
  
  
  Xephrathus keek bedenkelijk, zijn ogen somber, en dan zijn donkere, bebaarde gezicht flitste een plotselinge glimlach. "Ah! Misschien begrijp ik het." Hij tikte de stub van een potlood tegen zijn tanden. "Misschien dat de andere heren ook begrijpen."
  
  
  "Wanneer ze zeggen dat ze zou beginnen?"
  
  
  "Alleen vandaag. Eigenlijk, aangezien ze kwam zo laat gisteren, ik had geen tijd om ih op de boot. Meestal heb ik om zeker te zijn dat iemand weet hoe om te gaan met een van mijn favoriete boten voordat ik ze halen. Behalve wanneer ze zijn... Hoe zeg ik dit? Referenties? Ja, net als u, de Heer McKee.
  
  
  Onder de documenten die ik voorzien was van een kopie van mijn ID-kaart, die verklaarde dat had ik stak het de Atlantische oceaan twee keer in de kleine boot races, als een navigator en een keer als een kapitein. Ik was net zo blij dat Xephratus niet had mij gevraagd om te begeleiden de Scylla, een breed-gepeld sloep met voldoende cabine ruimte voor een kudde van troeven op de te vervoeren lading, rond de drukke baai.
  
  
  "Dus ik kan de Scylla in plaats daarvan, "zei ik, te bereiken voor mijn portemonnee.
  
  
  De andere twee mannen schudden hun hoofd. "Ik kon het niet, de Heer McKee. Ik gaf mijn woord aan twee andere heren."
  
  
  "Maar je had me beloofd."
  
  
  "De dag zal spoedig komen dat u zult willen nemen Argos."
  
  
  "Kunt u bellen met die andere jongens? In ieder geval vragen nu als ze het niet erg uitstel van de reis voor een dag of zo? " haar, voelde me belachelijk, bijna smekend, maar er was geen andere plek in Pyrgos waar zijn boot kon worden gecharterd meteen. Het enige alternatief was om terug te keren naar Piraeus, waar de Koninklijke griekse Yacht Club kon regelen charters in bijna elke haven waar ze beschikbaar waren. Maar dat zou niet alleen betekenen dat een vertraging van minstens een dag, maar belangrijker nog, het zou ontslaat mij van de angst van het starten van mijn "bedaard" cruise.
  
  
  Xephrathus fronste, bladerde door wat papieren in zijn rat ' s nest op zijn bureau, en vond wat hij wilde, en eindelijk zuchtte zich erbij neer. "Het spijt me. Ik denk niet dat ie Hotel opgenomen."
  
  
  Hij zat er als een gedrongen, verdrietig, maar meedogenloos spider, en haar werd begin te denken dat deze plaats in Rusland was een totale mislukking wanneer Kristina aangekomen.
  
  
  Xephrathus bijna sprong op als het meisje ingevoerd, zijn donkere gezicht gesplitst in een idiote grijns van waardering. In fletse blauwe broek, een gestreept crew-hals trui en een exsuderende ijver voor een vakantie, ee was genoeg om een man op te staan.
  
  
  "Zijn we klaar?" "Wat is er?" vroeg ze geeft me een kusje op de wang en vallen twee canvas zakken op de stoffige vloer.
  
  
  De kort vertelde hier over de complicaties. Kristina ' s reactie was perfect; ze draaide zich om Zephrat, steenbolk genoeg.
  
  
  "Maar het is niet eerlijk! Mijn vakantie eindigt in een paar dagen, en ik werd beloofd, een kleine cruise."
  
  
  Xephrathus keek zenuwachtig. Hij sprak het meisje in het grieks, en zij antwoordde; geen van de mensen om hen heen kon begrijpen haar. Maar wat ze zei, Kristina had een kracht van overtuiging, dat hij niet kon begrijpen; na een paar minuten, Xephrath knikte, een beetje jammer, maar haalde zijn schouders op, en we werden vervoerd in onze auto naar de dock.
  
  
  Odin ' s ego vrienden gebracht Scylla met mij, en nadat hij controleerde mijn tuigage en uitrusting, de sloep is voorzien van bepalingen, en we zetten onze spullen naar beneden. Xephrathus uitgevoerd, een effectieve werking, en het was niet tot in de middag dat wij gleed uit de haven van Bar. Aangedreven door een oorverdovende motor aan boord, maakte hij zijn weg door de bosjes van de boten voor anker in de baai, het gevoel van de roer slap. Alleen toen waren we ver weg van de boei dat was de ingang naar de baai heb geef ik het aan Christina ' s wiel en ga je gang.
  
  
  De fok ging het eerste; het is zelf aan te passen, waardoor het veel makkelijker om alleen varen. Christina vertelde me dat ze een beetje zeilen, maar slechts in kleine boten, dus behalve in noodgevallen, ik dacht ik doe al het serieuze werk zelf. Als de jib begon te vullen, draaide hij zich om en zei tegen het meisje te verhogen van de sloep tegen de wind in. Ze knikte, draaide het wiel, en hield het ego, wincing hard, totdat de boog zwaaide in het rond en de jib begon flap. Toen ik was blij, dat ze gemaakt had ons meer bewegen of minder vertrouwen in de goede richting, keerde ik terug en tilde haar met een zware grootzeil. Het was niet makkelijk op mijn eigen, zelfs met de lier, maar het was uiteindelijk vastgepind door een zware zeil naar de top van de mast en is goedgekeurd door de fout.
  
  
  De Scylla was schommelen in matig sterke golven, en ik moest een beetje dansen terwijl ze manoeuvreerde langs de smalle mimmo track van het dak van de cabine. Wanneer haar vader teruggegeven aan de ruime cabine, Kristina vond het moeilijk om te sturen van de boot; haar sel zat naast haar en zette de motor af. De stilte was prachtig.
  
  
  "Het is een grote boot," zei ze zachtjes, en keek naar de grote mast als de wind begon te vullen, haar ego.
  
  
  "Groot genoeg zijn," stemde ik in, nemen het stuur van haar.
  
  
  De dag was duidelijk en helder, het verkeer matig en redelijk goed verspreid. Zelfs zo dicht bij de kust, er was een gevoel van grenzeloze diepte onder onze romp, het donkerblauwe water te draaien tot zacht schuim als we onze weg door de golven. Kristina hief haar handen duwt haar dikke, glanzende haar, en in het zonlicht nen kon zien dat de koper hoogtepunten van het. Ze haalde diep adem, genieten van de wind en zilte lucht, met haar ogen dicht; toen opende ze ih weer, zocht ze echt bij me.
  
  
  "Goed," zei ze.
  
  
  "Ja."
  
  
  Ze keek terug; de ingang van de baai was al gewoon een te onderscheiden deel van de kust. "Eindelijk zijn We alleen." Ze glimlachte. "Ik bedoel echt eenzaam."
  
  
  Hij wierp een blik op de open trap leidt naar de kajuit, dan voorzichtig keek Nah. "Zal je in staat zijn om een beetje te werken met het stuur? Ik wil je onderstaande zaken."
  
  
  Kristina knikte en nam hij het wiel opnieuw. Het enige land zichtbaar zijn, behalve voor de russische President Vladimir Poetin achter ons was Zakynthos, en het eiland was mijl aan stuurboord.
  
  
  In de echte professionals, natuurlijk, alles lijkt in orde, behalve dat voor een verrassing kon het niet betrekken ons bij eventuele problemen met de boot. Ik ging naar beneden om te vinden een ander probleem.
  
  
  Misschien dat ik overdid, maar ik bekeek het van alle de binnenkant van de boot en eiste van mogelijke problemen. Het leek onwaarschijnlijk dat iemand zou kunnen hebben geïnstalleerd luisteren apparaten op de Scylla, maar er was geen enkel punt in het nemen van kansen. De bodem was verrassend ruim, met de cabine in kunnen staan bijna verticaal. De keuken is compact en duidelijk nieuwer dan de boot, met een kunststof dak en een kleine roestvrijstalen spoelbak. Er was een elektrische koelkast die Xephratuh had haar verteld dat ik niet zou gaan gebruiken; dat betekende dat het starten van de motoren om de batterijen op te laden, en de shell niet voor dat. Wat het ook was, de oude koelkast was er nog steeds, en de nen had een vijftig-pond blok ijs te houden, het bier koud.
  
  
  Ook in de cabine, er werden de bovenste en de onderste kooien op de kant van de haven, en aan de andere kant was er een fauteuil met een ingebouwde gestoffeerde stoelen aan de zijkanten; de eethoek kan worden verlaagd om de beurt het hele ding in een tweepersoonsbed.
  
  
  Vooruit, door middel van een korte, smalle passage en omgeven door een hoofdbord en een opknoping kast, was een andere hut, waar twee mannen sliepen op licht gebogen stapelbedden. Ik moest bijna kruipen naar binnen te krijgen, zoals de hoogte onder het dek was aanzienlijk minder. Het plexiglas luik was de enige bron van licht, en zij hief het licht te ademen in de vochtige ruimte. Ik maakte een mentale notitie om het te sluiten als het weer slecht geworden; ook al hadden we een automatische bilge pomp, er was geen enkel punt in te nemen op het water onnodig.
  
  
  Het kostte me bijna een uur om ervoor te zorgen Scylla was schoon. Het was dom, ze zei tegen zichzelf, zo verdomd voorzichtig, maar een van de eerste dingen die ze had geleerd in de spy-mail bedrijf werd nooit meer iets vanzelfsprekends. Dan waren er de twee jongens die had geprobeerd om een charter Scylla van de dag ervoor, en niet te vergeten de "ongevallen" dat had beschadigd de andere boot. Nee, het was de moeite waard een uur. Hij opende een paar flessen bier en bracht ie terug naar de cabine.
  
  
  "Ik was bang dat u zou in slaap gevallen," Christina zei.
  
  
  "Ik zorgde er voor dat alles in orde was. Nu kunnen we praten." Haar sel was van nah te bereiken; het was tijd om naar beneden om zaken.
  
  
  "Schoon... storingen?" "Wat is er?" vroeg ze zachtjes.
  
  
  "Nee," zei ik tegen.
  
  
  "Wil jij rijden?"
  
  
  Haar, keek naar stuurboord. We naderden een punt op het zuidelijkste puntje van het eiland Zakynthos, wat betekende dat we binnenkort zouden hebben om de koers te wijzigen en de in noordwestelijke richting. Het werd gecontroleerd door de wind; we waren op een grote afstand, de wind waait bijna uit het noorden; een verandering van koers zou betekenen niets meer dan een verandering in de instelling van de twist. De boot verplaatst gestaag naar voren, duidelijk gelukkiger onder zeil dan met de motor.
  
  
  "Houden de controles," zei ik. "Je doet het goed."
  
  
  "Kunnen we praten nu?"
  
  
  "Als je wilt."
  
  
  Keerde ze zich om, haar ogen gefixeerd op het kompas ingesteld door de openhartige die in de voorkant van het wiel.
  
  
  Ik vroeg haar: "Oké?"
  
  
  "Wat zegt u?"
  
  
  Ik begon het openlijk. "Waarom waren jullie bang dat de auto afgelopen nacht?"
  
  
  "Auto' s?" Ze was stalling voor tijd.
  
  
  "In de buurt van mijn hotel. Is er een reden waarom je zou moeten worden gevolgd?"
  
  
  Haar ogen als ze naar mij keek. "Natuurlijk! Weet u dat niet?"
  
  
  Hij zuchtte en licht raakte haar blote arm. "Luister, Kristina, we bedenken wel iets. Je bent op deze reis want je broer er op gestaan. Maar ik weet nog steeds niet hoe de vele contacten die je hebt met hem of hoe het was. . Haar man is gestructureerd; ik hou er niet van. Alex is een jongen, en ik ben er spijt van dat hij sleepte je mee in deze, maar het is duidelijk dat hij het niet kan worden gesproken van te maken. Wat moet ik eerst weten is hoe betrokken je bent in deze business ."
  
  
  Ze likte haar lippen, wierp een blik op het kompas opnieuw, en toen opgestaan om te controleren of de spin instellen. Eindelijk, ze haalde zijn schouders op. Goed. Het eerste wat ik weet over Alex ... terugkerende gebruiker ... dit is wat Odin ' s voldoen aan uw volk tot mij komt, wanneer haar wandelen over de boetiek. Hij vertelt me dat Alex zal contact met u opnemen." Ze draaide zich naar me toe. "Je moet weten, McKee, dat ik nauwelijks weet van mijn broer. Ik was pas zeven jaar oud toen hij stierf... ging naar de andere kant. En daarvoor was hij altijd weg, zodat hij haar zag, ego heel weinig, ooit. mijn moeder is overleden, en stierf onze vader vele jaren geleden, toen ik nog een baby was. Dus haar, denk ik, is hem... hij voelde dat sinds haar was het enige overgebleven lid van de familie... kon hij vertrouwen in mij? "Ze eindigde op een vragende opmerking, die ik niet heel geruststellend op het eerste.
  
  
  Het maakte niet uit naar Hans. "Wat voor contact heb je al met hem sinds de fret?"
  
  
  "Twee, drie keer kreeg ik haar berichten; ik weet niet hoe het is uitgepakt voor mij. Het was gewoon gedetecteerd door ih
  
  
  wanneer ze thuiskomen van school of werk ."
  
  
  "Wat in hen was?"
  
  
  "Ik heb geen ie met mij. Hij adviseerde mij om te branden ih."
  
  
  Dank God voor dat, ten minste, zei hij tegen zichzelf. "Maar herinner u ih."
  
  
  "Natuurlijk. Hij zei dat hij terug zou komen, dat Ego zou worden voldaan door Amerikaanse agenten, en dat hij wilde zijn om er te zijn."
  
  
  "Ik begrijp nog steeds niet waarom je niet aan hem, de fret."
  
  
  "En haar ook."
  
  
  "Hij wil je met hem?"
  
  
  "Ik kan het niet zeggen. Voor zover ik weet, ben ik van plan om met u te gaan naar Corfu, aan Alex daar, en dan terug naar Athene. De vakantie zal eindigen." Ze glimlachte absently. "Voor zover haar vage herinnering gaat, mijn oudere broer is altijd al een koppig persoon, altijd veeleisend zijn eigen pad. Misschien is hij gewoon wil zien van de laatst overgebleven lid van de familie."
  
  
  Het was vrij duidelijk dat we het niet gingen overal, dus ik veranderde mijn richting. "Laten we terug gaan naar de bruine auto gisteravond. U was bang. Waarom niet?"
  
  
  "Ik weet het niet. Het is nooit betrokken geweest bij dergelijke dingen, dus misschien is het ook goed geïnformeerd over... deze dingen."
  
  
  "Het is een domme spin, maar het is aan het ego te vragen. Heb je iemand verteld over dit? Ik bedoel, zoiets als wat je hebt gehoord van je broer na al die jaren?"
  
  
  Ze schudde haar hoofd nadrukkelijk dan he, ik had voor het verwijderen van een haarlok van mijn rta. "nee. Ik heb... ik heb geen vrienden, McKee. Niemand, hema zou niet met haar praten."
  
  
  Haar, keek nah. "Dat is een beetje raar," zei ik oprecht. "Geen goede vrienden?"
  
  
  Ze bloosde onder haar tan. "Ah, ja, ik begrijp haar. Nou, het was ... tot voor kort, ze werd gekoppeld aan een jonge man. Ik heb geen ego meer. En ik heb geen goede vrienden. Mijn baan en mijn nieuwe universiteit; hare mijn leven veranderd veel, dus er is niemand ze zou zeggen dat het om."
  
  
  "Maar je was nog steeds bang."
  
  
  Ze haalde zijn schouders weer op. "Je bent een spion, McKee, en ik ben er zeker van dat het niet uw echte naam, maar het maakt niet uit; niet u vermoedt dat er iets als de auto reed hij afgelopen nacht?"
  
  
  "Uh-huh. Maar dat is niet noodzakelijk. Dit is een top geheime operatie, Kristina; niemand moet iets weten over het behalve degenen die betrokken zijn."
  
  
  "Ja, haar, denk ik ..."
  
  
  "Oke, laten we het vergeten. Misschien heeft iemand gelekt enkele details van deze operatie. Onze taak is nog steeds om de kwestie aan beide uiteinden. We hebben een paar dagen op zee te praten, dus beginnen met te vertellen mij hoe Alex is de bedoeling om in contact te komen met u. naar Corfu ".
  
  
  Ze aarzelde, worstelen met het wiel van de Scylla wiegde de nasleep van een grote motorboot. Toen ze zuchtte en zakte in elkaar op de oranje reddingsboei was ze met behulp van een bord. "We hebben afgesproken op de datum en tijd van de vergadering. Dit is een taverne in Corfu."
  
  
  "Oh, cool!" Hij gooide zijn handen omhoog. "Precies waar iedereen op zoek naar een ego zou verwachten van een ego te vinden in Albanië."
  
  
  "Ja, maar niemand is op zoek, McKee."
  
  
  "Wat bedoel je?"
  
  
  "In zijn laatste bericht, hij vertelde me dat moment was het belangrijkste. Minstens twee of drie dagen, dan ego ' s, ze weet niet wat hij mist."
  
  
  "En hoe is de emu gaat om dat te doen?"
  
  
  "Hij kon niet zeggen. Ego berichten zijn kort."
  
  
  "Ja, ik denk het wel. Corfu." Hij stond op, ging naar beneden, en kwam terug met een stapel gegooid-up kaarten. Toen vond ik het een in Corfu, ik moest er een beetje om te weten dat alles verkeerd was. "We gaan niet zitten," zei ik.
  
  
  Ze keek waar haar was gericht. "Waarom niet?"
  
  
  "Want wanneer uw broeder en ik vertrekken, we hebben een lange aanloop, vijftien of twintig mijl in elke richting, tot aan de open zee. Wat hij ons vertelt, iemand misschien op zoek naar Alex voordat we verder kunnen gaan naar Taranto."
  
  
  Ze keek naar de kaart. Corfu, de belangrijkste stad van het eiland Corfu, was gelegen langs de oostkust van het eiland. Slechts een paar mijl uit het water waren de kusten van Griekenland en Albanië, en ze was niet van plan om te proberen te ontsnappen met een overloper uit die twee landen in een boot die alleen kon gaan vier of vijf knopen. Niet van er, hoe dan ook; het zou me een lange tijd alleen maar om eruit te komen van Corfu en in het open water. Misschien als ik nog niet had bezocht door twee zwaargewichten, van wie één is nu dood, een paar nachten geleden, ik dreigde het. Maar dat is nu de vraag.
  
  
  "Maar wat kunnen we anders doen?" Kristina gevraagd.
  
  
  Ik staarde naar de grafiek voor een lange tijd. Aan de kust van Corfu, er was een kleine stad genaamd Agios Mattaios. "Ken je deze plek?"
  
  
  Kristina schudde haar hoofd. "Ik ben nog nooit naar Corfu."
  
  
  "Goed, we varen er in en laat deze boot. Ik denk dat we kunnen vinden van een auto ergens om ons mee te nemen naar Corfu."
  
  
  "Maar ... McKee?"
  
  
  "Om niet?"
  
  
  "Waarom zouden we gaan naar een plaats als Ayios Mattaios?
  
  
  U bent verondersteld om een toerist te zijn, en ik ben... goed. Geen toerist zal varen naar zo ' n afgelegen plaats en niet naar Corfu. Tenzij we waren in een haast. "
  
  
  Ze had gelijk. Als we van plan waren om te spelen op beide manieren, vooral in de cruciale fase, konden we ons niet veroorloven iets uit het gewone. Ik ontvouwde zich een paar grafieken, gecontroleerd iets. "Oké, Kristina, je hebt gelijk. Vanavond zullen we stoppen ergens op Selfalonia. Dit is de volgende grote eiland, dan Zakynthos. Morgenavond is Preveza, en de volgende is niet bij Ayios Mattaios. Maar als we er zijn, we hebben iets als een boot probleem; dat zal ons excuus, en ik zal het er legaal. Overnachting in Korfoe en dan terug naar ... "
  
  
  Ze schudde haar hoofd zo hard dat ik moest stoppen met praten. "Wat is er gebeurd?"
  
  
  "Nee!" ze hijgde. "Nee, niet daar!"
  
  
  "Maar waarom niet? Het is de beste damn ik kan haar zien, zelfs als het ego is het moeilijk om uit te spreken."
  
  
  "Ik bedoel niet daar." Ze wees op de kaart. "Niet Ayios Mattayos." Haar vinger schoof de kustlijn weer. "Er."
  
  
  "Preveza? Wat is daar mis mee?"
  
  
  Voor geen enkele reden, begon ik te realiseren dat ze begraaft haar gezicht in mijn schouder, mijn arm geklemd. "Nee, McKee, of wat je naam is. U bent van harte welkom! Overal waar we stoppen, kan het nooit worden Preveza!"
  
  
  
  
  
  
  Het tiende hoofdstuk.
  
  
  
  
  
  Dus, we missen Preveza. Kristina ' s bezwaar was zo overstuur dat ik besloten geen onderzoek in te stellen, tenminste niet dan. Daarna, deze ey leek te schamen over haar uitbarsting, als ze zou hem terug. Maar wat maretak ze in gedachten had, ze dankbaar was; het bleek dat ze in de fitnessruimte onder druk, en niet langer van de prachtige godin van de jet-skiën die praktijken, willekeurig kunt pick-up een Amerikaanse reiziger en ga op een kleine cruise. Het bracht de juiste manier van naar de dingen te kijken, en het was goed voor mij.
  
  
  We hebben de rest van de eerste dag genieten van de open zee, weg te blijven van Zakynthos, en als de zon begon te stellen over de open Middellandse zee, op weg naar Argostilion, de belangrijkste stad van het eiland Kefalonia. In de haven, hebben wij meer levert, ingeblikt voedsel, ijs, veel alcohol voor de kombuis, dan vinden een restaurant waar we hadden een sombere diner . Kristina was stil, zich te concentreren op haar gerecht niet te onderscheiden van groenten en kruiden, als de zon verdween buiten het venster.
  
  
  "Ik denk,"zei ze," we slapen aan boord?"
  
  
  "Alexander had een plan."
  
  
  "Ja." Ze zei dit met een zucht van berusting.
  
  
  "Is dat een probleem?"
  
  
  "Nee." Ze zei dat het te snel. "Kunnen we gaan naar de haven en het anker laten vallen?"
  
  
  "Misschien wel. Ik zal contact opnemen met de port captain; we zullen waarschijnlijk in staat zijn om een gratis ligplaats."
  
  
  "Kunnen we gewoon verder...?"
  
  
  "U zei: we hebben drie dagen. Wat is de haast?"
  
  
  "Heb je ooit zeilde in de nacht? In de open zee met zeilen gevuld met lichte wind?"
  
  
  De woorden klonk vreemd, afkomstig van Christina. "Ja," zei ik.
  
  
  "Dan kunnen we niet, McKee?" Haar hand gleed over de tafel en raakte mijn arm met haar vingers. Ze waren rustig, trillend licht.
  
  
  "Je bedoelt dat je wilt zwemmen de hele nacht?"
  
  
  "Dat zou mooi zijn."
  
  
  "Waarom niet?"
  
  
  Op dit punt, de ober bracht ons turkse koffie, en terwijl ze gefilterde het sediment van de bodem van het glas door middel van haar tanden, Kristina kreeg tot voor zichzelf zorgen. Toen ze terug kwam, onrustig, ze onderuitgezakt in de stoel zo hard dat ik dacht dat ze was van plan om het te breken.
  
  
  "McKee!" siste ze. "Er was iemand!"
  
  
  "Uh-huh. Wat is dat voor iemand?"
  
  
  "Een man! Leunend tegen een openhartig kreunen in de voorkant van de dames ' kamer!"
  
  
  "Nietwaar?"
  
  
  "Maar ik heb haar ego voor! De laatste nacht in Pyrgos!"
  
  
  Dit trok mijn aandacht. "Waar Vandaan?"
  
  
  "Dat is..." Ze aarzelde, het toepassen van haar duim aan haar mond en kauwen op een vingernagel. "In mijn hotel na ik u verlaten. Toen hij aankwam, werd hij praat met de receptioniste."
  
  
  Van haar kreeg. "Is hij er nog?"
  
  
  "No way! Bij haar was gegaan, was hij weg. McKee! Hoe kunnen zij ons volgen als deze?"
  
  
  "Wees niet te zeker van zijn dat hij ons volgt."
  
  
  "Maar het moet er zijn!"
  
  
  "Goed, goed. Ontspannen." Opstaan. "Laat mij nog een bezoekje aan mijn eigen."
  
  
  Maar toen hij terugkeerde naar de kleine doorgang van de grote zaal, er was niemand te zien, en hij vond de mannen de kamer leeg. Toen ik terugkwam, Kristina was op zoek in mijn richting met bezorgdheid, en ik schudde mijn hoofd als ik ging zitten. "Niemand. Weet u zeker dat het was dezelfde man die je zag in uw hotel?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Het beschrijven van het ego."
  
  
  Ze aarzelde, bijten op haar lip. "Hij was ... korter dan u, maar erg breed. Donker pak, donker haar. De kalende, denk ik, maar hij is
  
  
  Ik was het dragen van een hoed, dus ik kon er niet zeker van."
  
  
  "Wat heeft hij gedaan?"
  
  
  "Hij is gewoon... staan. Ik sprak de receptioniste..."
  
  
  "In welke taal?"
  
  
  "Ah, in het grieks."
  
  
  "Heeft hij je praten? Heb je iets doen?"
  
  
  "Nee, niets van dat alles. Hij was gewoon op zoek; zijn ego voelde op zoek naar zichzelf, tot de trap."
  
  
  Haar aan het lachen. "Ik kan niet de schuld van het ego."
  
  
  "Maar hij is hier!"
  
  
  "Uh-huh. Het is niet grappig, is het niet? Oke, Kristina, dit is een hele nacht zwemmen. Maar je zult hebben om me te vermaken op het wiel als ik niet houd mijn ogen open."
  
  
  Ze glimlachte. "Ik beloof het, McKee, ik zal alles doen wat ik kan om je wakker te houden."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Tegen de tijd dat we onze weg terug naar de boot, Kristina ' s vluchtig fascinatie met nonchalance weg was; ze keek over haar schouder bij elke stap totdat ik moest vertellen he om het weg te leggen. Toen we aan boord waren en het opruimen van de haven, zou ze zorgvuldig te inspecteren elke schip passeerden we door mimmo, en dan houd een oogje op alles dat bewoog. Het was bijna donker, maar een paar andere boten waren nog haasten heen en weer. Rondom hen was een redelijk grote boot die langzaam glijden dichter bij ons, vol met geluid van de feestvierders, die blijkbaar niet de zorg waar de avonden werden doorgebracht. Wat rond ze zwaaide met een hand naar ons, haar, zwaaide reuma, maar Christina leek te willen uit het zicht verbergen.
  
  
  "Vergeet het maar," ik knipte. "Je bent gewoon de aandacht te vestigen op ons. Ze zijn niet van dat type."
  
  
  Ze keek me aan, vervolgens overeind en zwaaide lichtjes op de terugtrekkende cruiser. Zoals we zagen, de snelle boot op weg naar een enorme motor yacht, bijna zo groot als een cruiseschip, dat was al stationair draaien tot aan de zee. Elke patrijspoort verlicht werd, en zelfs van deze afstand kon ze horen rock muziek vaag wafting de overkant van de straat.
  
  
  "Het ziet eruit als een partij," zei ik.
  
  
  Kristina knikte. We keken naar de boot langzaam lopen naast de motor yacht. Kabels werden verlaagd en bevestigd, en een nog steeds gevuld kleinere boot was verhoogd tot het niveau van het dek. Er was een schreeuw, een lach, en door de verrekijker zag ze een vrouw staan, valt bijna overboord.
  
  
  "Verdomme dwazen," mompelde ik.
  
  
  "Ja," het meisje naast me is overeengekomen. "Toeristen".
  
  
  Haar, Hé grinnikte. "Wat is haar naam?"
  
  
  "Nee, McKee. U bent een spion."
  
  
  Haar, grimaced. "Oké, dan missen assistent spy. Kruip achter het stuur terwijl ik naar beneden en trek een paar warme truien voor ons. Het is koud."
  
  
  Haar glimlach was vol van betekenis. "Maar ik ben niet koud is."
  
  
  Ze draagt een licht shirt, losjes drukknoop over haar badpak, en een bijpassende fletse blauwe broek. Ik heb geprobeerd om haar te laten zien hoeveel ik van waardering voor haar uiterlijk. 'Laten we het maar laten," zei ik, en ging naar beneden.
  
  
  Toen hij terugkwam, was ze opgekruld, opgerold in de brede ingebouwde zitting dat de kleintjes worden alle gebruikte over de cabine, haar benen opgetrokken onder haar, haar hoofd steunend op een elleboog.
  
  
  "Het ziet er comfortabel uit, maar ik wil niet dat je te sturen van mijn boot, zoals deze in de nacht. Het is te gemakkelijk om in slaap te vallen in deze positie."
  
  
  "Ja, Kapitein," zei ze, groet mij licht.
  
  
  Hij gooide haar een trui en gooide een deken op de zetel naast haar, dan ging vooruit naar de jib. Hij was aangenaam in de wind, en wanneer hij controleerde haar ego, vond hij dat de zelfregulerende tuigage had het niet slecht gegaan. Het anker werd ingesteld město, klaar om aan boord gaan als we hadden om te stoppen, hoewel in deze diepe wateren, er waren niet veel plaatsen waar onze touw zou de bodem bereiken. Hij herinnerde sluit de voorste luik, het accepteren van Nathaniel Franklin ' s klopje op de rug, en kroop terug naar de cockpit.
  
  
  "Goed, kapitein?" Kristina gevraagd.
  
  
  "Ja." Ze keek Nah vreemd. "Het lijkt alsof je heb te veel Marine-films."
  
  
  "Ik heb geleerd om te zwemmen door een Amerikaanse ster."
  
  
  "Ha! Bedoel je deze zwakkelingen echt weten hoe om te zwemmen?"
  
  
  "Nou, het was een kleine boot. Er was nauwelijks genoeg ruimte voor ons beiden."
  
  
  "Het was geweldig." Haar viel op de stoel naast haar met haar benen gedraaid.
  
  
  Abrupt, ze ging rechtop zitten, haar ogen gefixeerd op de stuurboord trillen baken. "Wat is het?"
  
  
  Ik hoefde niet te controleren of mijn schema. "Dit zijn de heiligen op de kaap die we zagen toen we in de haven. Zodra we vertrekken ego achter, we gaan het noorden."
  
  
  "Ik zie het al. Je hebt gelijk, McKee, dit is niet het moment om het te negeren. Wilt u slapen? Je hebt een lange dag."
  
  
  Haar stem was absurd bijna prim als ze sprak zich uit te staren eerlijk gezegd in de voorkant van haar beide handen op de spaakwielen.
  
  
  "nee. Niet nu. Het is gewoon zitten.
  
  
  en ... genieten van het uitzicht."
  
  
  Christina is niet te merken de onhandige opmerking.
  
  
  Voor een lange tijd, niemand om ons heen sprak; toen begon ze te kronkelen, het voelen van mijn blik op haar.
  
  
  "Waarom kijk je naar me?" "Wat is er?' vroeg ze geïrriteerd.
  
  
  "Ik wist niet dat je zou de geest. Je was buiten gisteravond... een heel ander meisje."
  
  
  "Het werkte."
  
  
  "Als de man in het bruine Mercedes?"
  
  
  "Natuurlijk."
  
  
  "En nu is ie niet?"
  
  
  Ze draaide haar hoofd naar me toe, en in de toenemende duisternis, haar ogen stonden kalm en nuchter. "McKee, ze zou hem naar bed te gaan met je. Voor een tijdje. Als ik te maken had met de liefde om u te overtuigen van iemand dat we zijn wat we pretenderen te zijn, ze zou niet aarzelen. Voor een tijdje, ze was verliefd op een klasgenoot van haar, en ik kan eerlijk zeggen dat hij niet zo aantrekkelijk als u. En toch... Ze haalde zijn schouders op en keek weer omhoog, dan weer naar mij. "Ik ben geen hoer naar bed te gaan met de eerste Amerikaanse toerist, of een spion, hoe je jezelf noemt. Begrijpt u het?"
  
  
  "Natuurlijk."Ze schoof een beetje weg van nah, maar niet onbereikbaar. "Het verklaart ook waarom je plotseling besloten om te zwemmen de hele nacht lang."
  
  
  Het was te donker om te zien of zij was blozende, maar ik kon vertellen door de manier waarop ze gekanteld haar hoofd dat ze schaamde zich.
  
  
  "Het is waar, McKee. Gedeeltelijk. Als ik stevig in mijn vastberadenheid, er is geen punt in gevaar onnodige verleiding."
  
  
  "Maar slechts ten dele?"
  
  
  "Ja. Het is een beetje een wezel strijd is met hen, zoals we zeiden eerder vandaag."
  
  
  "Over wat?"
  
  
  "Over hoe u onze plannen aangepast."
  
  
  "Wat bedoel je?"
  
  
  "Alex... hij is erg voorzichtig. Verdachte degenen. Haar, ik weet alleen dit van korte berichten dat haar van hem ontvangen."
  
  
  "Het soort dat maakte indruk."
  
  
  "Dus ik denk dat ... het zou onverstandig zijn om een dergelijke wijzigingen."
  
  
  "Bedoel je dat we moeten gaan naar Corfu zoals gepland?"
  
  
  "Ik denk dat het beter zou zijn."
  
  
  Wat interessant was, was dat ik hetzelfde te denken mijzelf, dat ik was te voorzichtig. Als er sprake was van een schending van de beveiliging of van een soort van intimidatie, er zou niet zo veel verschil of we waren tussen Corfu en het vasteland of op de volle zee; een van beide manier, zouden ze ons pakken.
  
  
  "Ik ook," zei ik.
  
  
  Haar ogen sperde zich bij de uitvoering toestemming vlag, alsof ze verwachtte een argument. "Wil je dat doen?"
  
  
  Hij legde zijn redenering. Ze knikte.
  
  
  "Het probleem is," vervolgde ik, " we moeten doden een dag of zo voordat we naar Corfu op de snelheid die we gaan varen op.
  
  
  Hij voelde hoe haar gespannen op de naam, en hij vroeg zich af weer waarom ze niet willen gaan in de buurt van deze plaats.
  
  
  "Maar," vervolgde ik, " want dit moet gebeuren, is de volgende stop, tellen niet Corfu, dient te worden op Paxos. Misschien kunnen we blijven er voor een andere dag, maar zolang je denkt dat we je wordt bekeken, ik vind het niet leuk om in dezelfde haven te lang."
  
  
  "Ja, ik begrijp haar. Ja, ik kan me inbeelden van hem, McKee, maar omdat ik zag dat deze man in een kroeg in Argostilion, ik denk het niet, echt niet."
  
  
  Misschien is het tijd om u te vertellen over mijn ontmoeting hier, maar ik denk niet dat zo. Nog niet. Het meer zag ik van haar, dit meisje, hoe moeilijker ze werd, en dit gold ook voor de missie.
  
  
  "Goed," zei ik, " we zullen zorgen over morgen. Vertel me nu eens hoe Alex plannen om contact met u op volgende."
  
  
  "Ik... ik hoef niet te vertellen iedereen om het even wat. Zelfs u niet."
  
  
  "Dit is dom. Je zei iets over een taverne in Corfu, maar niets meer. Laten we zeggen dat je overboord is gevallen of zoiets."
  
  
  Ze glimlachte. "Ik zwemmen als een vis."
  
  
  "Het zal niet veel goed als je naar beneden vallen in de nacht tijdens het slapen op de begane grond. U kunt niet met de boot onder zeil, geloof me."
  
  
  "Dat zal niet gebeuren, McKee."
  
  
  "Wees niet te zeker van. Hoe dan ook, ik ga hier slapen."
  
  
  "Je wordt koud."
  
  
  "In ieder geval zal ik zijn bedrijf. Het is eenzaam daar beneden."
  
  
  Ze was lachen.
  
  
  "Dus, back to business. Uw contact met Alex."
  
  
  "Echt, McKee. Ik kan het niet zeggen."
  
  
  "Zou je beter denk opnieuw, in het beste. Als mensen ons volgen, we kunnen van elkaar worden gescheiden, of nog erger."
  
  
  Ze aarzelde, bijten op haar lip. Eindelijk, ze langzaam schudde haar hoofd. "Misschien morgen. Laat me denken, McKee."
  
  
  Mijn bestellingen zijn om te voldoen aan Alex, pick-up Ego, en neem hem mee naar Italië. "Nu, je bent het enige contact dat ik heb met hem, zodat we beter op elkaar vertrouwen of draaien rond hier, en zeggen, op maat!"
  
  
  Ze flinched, haar ogen groot van angst.
  
  
  "Zou je niet Stahl!"
  
  
  "Neem een maat, ik zou het doen voor haar." Hij was bluffen haar, maar te oordelen naar haar reactie, ze was gedeeltelijk overtuigd.
  
  
  "Alsjeblieft, McKee. Dit alles is zo nieuw voor mij; ik weet niet wat te doen, wie te gehoorzamen. Moeten we in conflict zijn?"
  
  
  "De keuze is aan jou," zei ik ferm.
  
  
  "Dan zal ik je vertellen."
  
  
  Hij wachtte tot de stilte was dik genoeg om te snijden met een mes.
  
  
  "Morgen," Christina zei zacht.
  
  
  Ze glowered op Nah, dan zuchtte, languit op het gevoerde zitting en nam een reddingsboei in plaats van een kussen. "Wake me up als je moe bent," ik gromde.
  
  
  "Ja," zei ze zachtjes.
  
  
  "En houden van een dicht oog op het kompas."
  
  
  "Ja, meneer."
  
  
  
  
  
  
  Het elfde hoofdstuk.
  
  
  
  
  
  Het was een winderige ochtend, met donkere wolken ruisen lage overhead. Niet bij de zware dekhuizen waren er aan het werk, en de zware boot met zijn brede balken werd rockend en zinken als een op hol geslagen paard. Christina was in slaap onder, maar kwamen al snel terug op het dek, bleek en opgewonden.
  
  
  "Zijn wij allemaal gelijk?" "Wat is er?" vroeg ze, kijken angstig naar de wolken.
  
  
  "Niets te vrezen." Ik had te schreeuwen over de stijgende gehuil van de wind, de donder, en het kraken van de tuigage. Een plotselinge verandering in de wind de oorzaak van de grote grootzeil om de klep zoals een tethered, gestoorde arend; hij worstelde met het roer totdat we waren op koers voor de wind vol in de zeilen weer.
  
  
  Kristina leunde op het dak van de cabine en keek wild om zich voor een tijdje. "Waar zijn we? Ik kan niet zien de grond."
  
  
  "Oh, dat is er." Ze was wuifde vaag in de richting van de juiste bal.
  
  
  "Maar weet u dat niet?" Er was een subtiele hint van paniek in haar stem.
  
  
  "Maak je geen zorgen." Hij keek op zijn horloge; het was ongeveer vijf uur in de ochtend. Hij op een nacht geschat op onze snelheid en besloten dat we zouden, bijvoorbeeld, integendeel Preveza, maar het was erg globaal. Hij wilde niet vertellen wat het meisje. "Als het erop lijkt dat we in de problemen, al wat ik moet doen is naar het oosten, en we zien de aarde." Dit was niet een erg aantrekkelijk vooruitzicht op het moment, als was de wind nu waait uit die richting, en het zou vereisen een reeks van vervelende lange spijkers te overwinnen van het ego. Dankzij Nathaniel, hij wist genoeg om te weten dat een lage-energie hulpmotor niet zou helpen in zulk een zee zonder wind is stabiliserend effect in de zeilen, de Scylla zou verhuizen meer op en neer dan vooruit.
  
  
  "Maar... kunnen we niet precies weten waar we zijn? Met dit... hoe noem je het? De trident?"
  
  
  Haar, grinnikte. "Sextant". Haar, keek omhoog. "En zo lang als de fret niet de zon om te stoppen, er is geen reuma."
  
  
  Ze fronste haar wenkbrauwen, duidelijk betrokken, en nam haar hand weg van het dak van de cabine, dan strompelt terug, bijna vallen in de open doorgang achter Nah.
  
  
  Haar schreeuwde. "Kijk!" "Laten we niet breken met onze benen op deze kleine cruise. Hier komen en gaan zitten."
  
  
  Ze deed het omdat ze tegen haar zeiden, wuivende door de open kuip en bijna crashen in de binnacle van het kompas. Ee greep haar arm en trok haar dicht.
  
  
  "Blijven staan. Kostya van God, breek het kompas, want dan zelfs zou beginnen te maken."
  
  
  Ze glimlachte even en duwde haar haren uit haar gezicht. Haar huid was nat, en het was niet van de spray die af en toe spatte tegen haar zijde. Die blik kende haar.
  
  
  "Het gevoel een beetje zeeziek?"
  
  
  "Ik voel me niet ziek? Ik weet het niet zo ' n woord."
  
  
  "Pijnlijk."
  
  
  "Ah ... een beetje. Het is zo benauwd daar, en de boot springt zo veel."
  
  
  "Uh-huh. Goed, hier blijven totdat we uit van hier. Kruip achter het stuur."
  
  
  "Haar?" Ze nam haar handen, alsof ze bang was om haar aan te raken.
  
  
  "Waarom niet? 'S werelds beste remedie tegen zeeziekte te houden met uw vrienden op het dek."
  
  
  "Ik ben niet zeeziek!"
  
  
  "Wat wilt u om ons te bellen. In ieder geval, ik garandeer je dat in een paar minuten voelt u zich goed. Prima doet. Ik heb een taak te doen."
  
  
  Ze deed zo hé werd verteld, schuiven naar de plek die zijn vrijgekomen bij zijn opgestaan. Ze keek me doubtfully voor een moment dan haalde diep adem en pakte het stuur met beide handen vast. Hij ging naar de hut.
  
  
  Als hij weer een paar minuten later, ze glimlachte zwakjes, tilt haar hoofd op te vangen van de wind en het zout. De behandeling werkte sneller dan ik dacht.
  
  
  "Wil je praten?"
  
  
  "Praten?"
  
  
  "Uh-huh. Weet je."
  
  
  Ze stond op van de stoel om een betere kijk te krijgen op het kompas te bellen. "Een beetje later, huh, McKee? Ze is een beetje druk nu."
  
  
  Hij laat passeren.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Tegen de middag was
  
  
  Het was rustig en zonnig weer, en ik heb het met een sextant en gebeden dat mijn rudimentaire navigatie was op zijn minst nauwkeurig genoeg. Ik was verrast om te vinden dat hadden we verder gegaan dan ik had verwacht; Preveza moet liggen bijna in het oosten van ons. Het was een klein eiland, niet meer dan vier of vijf mijl lang, en ego was niet moeilijk te missen. De wind was nog steeds waait uit het oosten, en de zee rustiger was, was er nog een onaangename weinig nood . Met een zucht van opluchting, dat ik aan het werk voor ons eerst bindend. Het was niet een dag voor plezier of zelfs werk.
  
  
  Toen ging ik hieronder instellen van een kaart van onze regio en op de grote tafel in de kajuit en gemarkeerd onze huidige positie. Vanaf dat moment, ik zou moeten nauwkeurig opmerking deze afwijkingen als we heen en weer bewogen tegen de wind in, volgen de exacte tijd op elk tack, en hoop dat mijn schattingen van de afgelegde afstand waren nauwkeurig genoeg. Het zou niet gemakkelijk zijn geweest, zelfs met een ervaren hand aan het stuur, maar wat Kristina schreef er voor mij maakte het allemaal veel ingewikkelder en onzeker; immers, ze had het nog nooit keek uit het zicht van de kust voor. Aan de andere kant, ik was niet erg ervaren in de lange-afstand zeilen mezelf.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  In de avond, we slaan een klein eiland op de boeg. Het was een gouden dag als we vertrokken voor de mooie kleine haven van Porto Gaio. Op het eerste gezicht, het leek een primitieve, onderontwikkelde plaats; alles wat wij konden zien waren zilver-groene olijfgaarden, strekt zich uit in alle richtingen zo ver we konden zien. Dan, als wij naderden, konden we uit lage gebouwen, wit, bruin en roze, met de kale masten van de boten dobberen in de haven.
  
  
  De stad was klein, maar druk; de meeste van de huizen langs de waterkant. Een stenen dijk grensde aan de haven; er waren een aantal kleine winkeltjes, tavernes en een paar kleine hotels langs de kust. Zonder bespreken, Christina overeengekomen om de nacht door te brengen aan boord van de Scylla; de port captain had toegewezen ons een ligplaats ver van de kust, en dat was in orde met mij. Onze boot droeg een kleine rubberboot gebonden aan davits in het achterschip uit, en krijgen in een kleine boot de grootte van een bubbelbad was een geweldige prestatie in termen van balans en timing. Wanneer de twee van ons op een kluitje in nah, we waren dus laag in de B & nb dat ik verwacht worden overstroomd, voordat we het konden lopen een paar honderd meter naar de Haven Bar.
  
  
  "Gelukkig zijn er geen water skiërs hier," merkte hij op.
  
  
  "Auw?" Kristina leek vrolijk nu volledig bewust van de ochtend de zorgen en angsten van de nacht ervoor.
  
  
  Alenka verschoof het een beetje; het bootje schommelde en rolde een beetje water over de zijkant. Het meisje keek gealarmeerd, dan lachte.
  
  
  "Ja, haar, ik weet wat je bedoelt. Misschien moeten we terug naar de boot voor het donker, hè?"
  
  
  "Het zal geen verschil maken; we kunnen het niet zinken bij of in de nacht."
  
  
  "En kunnen we altijd zwemmen."
  
  
  Onze knieën zijn een soort van met elkaar verweven, er is niets wat je kunt doen, en het voelde alsof ze was een beetje extra druk op me. Misschien.
  
  
  We namen een lange wandeling door het stadje, en nam een beetje buiten lopen van het ego, die zich voordeed als toeristen met een wraak. Het landschap is groen en rotsachtig, stijgt abrupt boven de zee als de piek van het gezonken berg dat de meeste griekse eilanden in werkelijkheid waren. Uit de stoffige weg, we konden kijk omhoog en zie de heuvel bezaaid met krijt rotsen, sommige zo groot als de huisjes, dat stond in hun midden, de huizen in sommige gevallen wordt onderscheiden, vooral door de donkere velden die gemarkeerd zijn de ih windows. Een piepende ademhaling zwarte auto, zoals een pre-oorlog Citroen, doorgegeven mimmo ons, vol met volwassenen en kinderen. Ik wist niet dat de lokale bevolking waren rijk; de anderen zagen we op de weg waren om te lopen en / of rijden door paarden getrokken karren. Ze meestal genegeerd ons; de mannen waren kort en gedrongen, vaak met grote snorren, de vrouwen in de standaard boer kleding, zwart aan de enkels, meestal met bijpassende sjaals die bijna bedekten hun gezichten. Dit is iets dat verbaasde mij over Griekenland sinds ik voor het eerst begon te lezen over: waarom zo een zonnige omgeving, met frisse lucht en bruisend water, moet worden bevolkt door vrouwen en veel mannen in een eeuwige rouw. Als ik zou zijn filosofische, zou ik gevraagd hebben Kristina over, maar ik had andere gedachten. Zeilen veroorzaakt een eetlust die de meest kieskeurige eter in een veelvraat, en de honger.
  
  
  We vonden een taverne met uitzicht op het water, en het diner was zo verrassend goed dat we verbleven in nen tot laat in de nacht. De plaats was duidelijk bedoeld voor reizen zeilers; het menu is deels in het engels, versierd met grof getekend ankers en schelpen. In eerste instantie waren we de enigen in deze plaats, maar al snel een groep van mannen en vrouwen met een gebruinde gezichten en sterke handen in zee kleren kwam tumbling in.
  
  
  Afgaande op de flarden van het gesprek, ik heb gehoord dat het was een gemengde groep van Amerikanen en Britten, waaronder een italiaanse vrouw en twee voor de hand liggende Fransen. "Niets bijzonders," zei hij bij zichzelf, en keek naar Kristina.
  
  
  Ze staarde recht vooruit, alsof iets over mijn schouder, maar ik zag aan haar kin en oppervlakkige ademhaling dat ze was gespannen.
  
  
  "Wat is het?" Ik vroeg, naar voren leunen buiten gehoorsafstand.
  
  
  "...Het is niets." Ze glimlachte kort. "Ik denk dat iedereen verdenkt haar. En ik zal blij zijn als het allemaal voorbij is."
  
  
  "Wil je?"
  
  
  "Ja."
  
  
  Hij bereikt in de stoel voor haar hand. "Ik ben niet zeker dat ik gelukkig."
  
  
  Ze keek me voor een lange tijd. "Nee," ze eindelijk zei. "Misschien heb ik het niet haar zijn."
  
  
  Niemand sprak tot ons, totdat wij waren het drinken koffie, maar dan wordt één van de Fransen aan de overkant van de kamer stond op en doelbewust liep naar onze tafel. Hij was een dunne man met een schok van sandy haar en een verlegen glimlach vol vertrouwen.
  
  
  "Vergeef me," zei hij, op zoek meestal bij Kristina. "Zijn jullie Amerikanen?"
  
  
  "Haar," zei ik. "Het is schoon."
  
  
  "Mijn vrienden en ik waren benieuwd of u zich wilt aanmelden bij ons voor een drankje." Hij was nog op zoek naar Kristina;
  
  
  Ze schudde haar hoofd stevig vast. "Het spijt me," zei ze met koude beleefdheid. "Maar we moeten vroeg naar bed te gaan, het is een lange dag." Ze stond op met de soepele gratie van een prinses wordt een onwaardig vrijer. "Betaalt u de controle, Daniel? We hebben te gaan. Ik kom terug in een minuut."
  
  
  De Fransman stapte terug, duidelijk probeert te handhaven zijn nonchalante kalmte. Ik moet om mezelf lachen als ik legde de drachmen; het meisje nog steeds verbaasd me. Kijken naar haar bewegen in de richting van de badkamer, hij genoot van de aanblik van haar, zelfs van achter, prachtig gevulde, witte broek met een brede blauwe shirt over hen. De eenvoudige passen duidelijk gemaakt wat ze niet dragen, en plotseling, het onthouden van afgelopen nacht, dat had ik niet verwacht.
  
  
  De ober kwam, nam mijn geld, en gaf ie aan een dikke, besnorde vrouw bij de kassa. Hij dacht voor een lange tijd, maar haar was ongeduldig. Wanneer hij eindelijk terug met haar was al op, maar toen hij wegging, hers en ging weer zitten. Kristina is nog steeds niet terug.
  
  
  "Ik denk dat het mijn ongeduld," zei hij bij zichzelf, en het opzettelijk niet kijkt op zijn horloge. Een stoel aan het andere eind van de kamer controleerde haar uit; zij waren op zoek in mijn richting, en de jonge Fransman was grijnzend.
  
  
  Ik dwong mezelf om stil te zitten onder het genot van de laatste van mijn koffie, terwijl mijn darmen gebalde als de minuten tikten voorbij door. Ik herinnerde mij haar angst toen ze zag dat een man in een restaurant in Argostilion en begon zenuwachtig heen en weer.
  
  
  De vrouw achter de kassa keek me vragend. Eindelijk, hij stond op en liep naar haar toe.
  
  
  "Ik hoop dat je engels spreekt."
  
  
  "Maar natuurlijk," antwoordde ze.
  
  
  "De jonge dame." Hij wees naar de badkamer - of op zijn minst de hal die leidt naar het. "We hebben een lange dag van reizen, en ze kan niet goed worden..."
  
  
  "Maar natuurlijk," zei ze, en hief haar in het zwart geklede bulk van de hoge kruk te hinken in de dames enkel. Ze kwam terug van een moment later, schouderophalend. "Er niemand is," zei ze.
  
  
  "Waar de hel is de kleermaker...?"
  
  
  "Waarschijnlijk de achterdeur." Ze keek naar de stoel waar de Fransman leek verdacht veel op zelfvoldaan, als een man die alles al heeft geregeld en niet in een haast om het samen te stellen. stukken samen.
  
  
  Behalve dat ik niet het vertrouwen dat dit ons voor een minuut. Niemand stond op uit die stoel, en het leek verdomd onwaarschijnlijk dat Kristina zou hebben me voor de nacht, omdat van een kerel. Niet nu, hoe dan ook. Haar negeerde hem.
  
  
  "Dank u," zei hij tot de vrouw, en liep haastig door de kroeg. Toen haar vader kwam aan de plaats, waar we links de boot, hij was niet verbaasd om haar weer te zien, ze zou zeker niet zijn teruggekeerd naar de boot alleen. Maar toen hij keek naar de donkere haven, kon hij uit een donkere vorm driften niet ver van Scylla. Het was een kleine boot met een buitenboordmotor, de boog van die rustte tegen de romp van de sloep, en van de manier waarop het wiegde en zonk, kreeg ik de indruk dat het daar achtergelaten, op slechts een paar minuten geleden. Terwijl hij keek naar het heilige licht glinted in de cabine windows, en er was geen enkele twijfel over.
  
  
  Ze stapte in een boot, geduwd, en voer zo snel mogelijk door de drukke haven. Het geluid van jolly rammelen in de rowlocks was als de donder in mijn oren, maar toen ik net gestopt om te denken aan een manier om het dempen het geluid, met een motorboot wordt versneld door mimmo. Ego na bijna overstroomde mij, maar ik hield haar in de controle en gebruikt het geluid door de rest van het
  
  
  afstanden naar Scylla.
  
  
  Hij bond die aan de boeg, dan klom op het dek. De oppervlakte was vochtig van dauw, en terwijl ik daar lag, ik voelde het sijpelt door mijn shirt. Het is niet de moeite me; ik was meer bezorgd dat Sergei niet pas door het plexiglas putdeksel open voor mijn neus. Dit betekende dat de deur tussen de hutten was gesloten.
  
  
  Het werd geopend een scheur door Lucas, dankbaar dat hij dat niet had geprobeerd om uit te breken uit het ego van de binnenkant voor. Het slingerde omhoog geruisloos, en hij landde tussen de twee smalle bedden hieronder. Het luik weer dicht, en hij vertraagde zijn tempo tot het dichtgeslagen. Hij verhuisde naar de deuropening, het controleren van de Hugo in de schede op zijn onderarm, en legde zijn oor op de dunne houten paneel.
  
  
  Als mijn grieks had beter geweest, haar zou hebben kunnen vertellen wat ze zeiden, maar de man zijn woorden kwam te snel voor haar te vangen, meer dan een paar flarden van het gesprek. Maar het ego stem maakte duidelijk dat het bedreigen van iemand, en toen hoorde Kristina ' s reuma, was er geen twijfel wie het was. Hij hoorde het geluid van een scherpe klap en een gedempte schreeuw. Ik begon te nemen van het mes in mijn hand als een ton bakstenen viel op de top van mij.
  
  
  Hij ging door het luik dat was net gesloten. In het donker, ik kon niets zien, maar een grote schaduw te drukken op mij; in de krappe ruimte tussen haar stapelbedden, ik kon niet eens roll over om te bereiken van de persoon. Een rush van knoflook adem bijna in stikte mij, en gaf mij de kracht van de wanhoop. Hij sprong op als een mustang met een braam in zijn zadel, in een poging om te schudden van de stinkende man uit zijn rug. Ego doelgroep hit het lage plafond, en hij grimmige zwaar als ego ' s handen waren nog steeds aangrijpend mijn keel. Zijn ego sloeg haar weer, en hij begon met het gooien van haar in één van de kooien als de deur zwaaide open.
  
  
  De licht in de cabine was zwak, maar na een totale duisternis, ze was even verblind. Alles wat ik kon zien was het silhouet en de glinstering van de metalen in ego ' s hand. Ik schopte hem, maar ik kon hem niet bereiken. Er was de huiveringwekkende klik op de trekker wordt getrokken terug; ik draaide zich om, probeert te trekken van de man op zijn rug tussen mij en het pistool, maar ik wist dat het te laat is.
  
  
  Het schot was als een donderslag in een overvolle kamer. Ik bevroor voor een moment te wachten om te voelen waar ik was geraakt. Maar het deed geen pijn, zelfs niet het begin van de verdoving, die voorafgaat aan de lijdensweg van een serieuze klap. Toen keek hij terug op het silhouet in de deuropening, hij zag dat hij was onthutsend. De man die had viel me losgemaakt zijn greep, en ik brak gratis, gericht op de moordenaar.
  
  
  Ze werd gevloerd door het pistool op ego ' s arm en duwde terug door het ego. In het schemerige licht van buitenaf door het raam zag ze Kristina, haar hand verstrikt in haar ego ' s haar, trekken ih met al haar kracht. Maar in de strijd, haar vrije hand vloog achter haar rug en sloeg de petroleum lamp, kloppen uit de hangers.
  
  
  De brandende vloeistof gemorst over de tafel, dan op het dek, het likken van de raad van bestuur in de richting van ons in de plotselinge duisternis. Hij duwde de man weg, negeren, zelfs Christine nu. Een brand aan boord van een boot is waarschijnlijk de ergste in de wereld, vooral als je vast zit beneden en het vuur wordt verzonden direct aan de gasflessen.
  
  
  Haar greep dekens van granaten en gooide ih op de grootste branden gebieden; terwijl zij smouldered, haar ingeschakeld, wordt het water in de kombuis spoelbak, vervolgens dook in een grote staande kast en haalde er een mooi jasje te gooien over andere brandende plekken. De hele zaak kon niet meer dan een minuut en een half - anders zouden we verloren de boot en eventueel ons leven - maar toen de brand uiteindelijk geblust, onze klanten weg waren. Hij hoorde haar start de buitenboordmotor, probeerde te klimmen in de cabine, maar crashte in Christina.
  
  
  "McKee!" schreeuwde ze, sloeg haar armen om mijn nek. "Oh, Mijn God! McKee!"
  
  
  Ee tikte haar absently, luisteren naar de vervagende geluid van de motor. "Wat is hier gebeurd?"
  
  
  "Haar ... ze nam me in de buurt van de taverne. De man had een pistool en -"
  
  
  "Goed." Ze werd weggeduwd door ee, net genoeg zodat hij kon bocht naar beneden en controleer het dek onder zijn voeten. "Geef mij de zaklamp zal u?"
  
  
  Ondanks alle vuur en verwarring, was er niet veel schade. Gelukkig, de stoel die werd getroffen door de eerste partij van de brandende kerosine was bedekt met mica; een paar vegen met een doek te verwijderen van de vlekken. Het dek lambrisering, dat liep door het midden van de hut was altijd nat van de splash van bilge-water net onder, en alleen de verf werd verschroeid. Na het maken van ervoor dat er niets was smeulende aan boord, Saint na Kristin is ingeschakeld.
  
  
  "Excuses," zei ik kort. "Sinds de pesters zijn gegaan, ik dacht dat het het beste zou zijn om te zorgen dat we niet op te blazen voordat we beginnen met het stellen van vragen."
  
  
  Het meisje knikte hevig, boog haar hoofd.
  
  
  
  haar schouders op toen ze zat op de kant van de haven stapelbed. "Ik begrijp het."
  
  
  "Wil je me helpen, nu?"
  
  
  "U helpen?"
  
  
  "We zijn niet van plan om te stoppen hier vanavond, schat. Laten we gaan over een ander dock-tenzij je wilt varen de hele nacht opnieuw."
  
  
  "Oh, God, nee, McKeel." Ze bedekte haar gezicht met haar handen. "Zo veel..."
  
  
  "Nou, niet buigen over nu. Laten we gaan. Voor de boot uit de boog en het te koppelen aan de achtersteven terwijl ik de motor te starten."
  
  
  Op een manier, het zou beter zijn geweest om weg te varen in de nacht, maar ik was beginnen nog gekker over deze operatie. Als ze wilden om te doden of vangen van ons, ze konden doen. Vooral op de hoge zeeën. Dus misschien een andere plaats voor de rest van de nacht zal net zo veilig. Hoe dan ook, het is ook moe.
  
  
  We vonden een dock op de buitenste rand van de haven, verbonden en klaar met het schoonmaken. Wij ingevoegd in een ander licht in de beugel, en terwijl Kristina reinigen van het aanrecht, haar zorgvuldig gecontroleerd de rest van de cabine, het opruimen van de restanten van een gebroken glas en andere rommel. Ze werd gevonden door een pistool dat was knock-out rond de man zijn arm, een oude .32-kaliber revolver met een andere ronde in de hoge hoed. Nutteloos, maar ik zet het op een plank in de keuken, net in geval.
  
  
  "Je hoeft geen vragen te stellen," Christina zei zacht.
  
  
  "Ik heb op je gewacht."
  
  
  "Wat wil je dat ik het haar vertellen?"
  
  
  "Misschien iets fucking gebeurd."
  
  
  "Het lijkt erop dat dit... dom."
  
  
  "Dom?"
  
  
  "ja. Ziet u, de man met het pistool greep me in de kroeg. Een onbeschoft persoon, niet beter dan een bullebak, weet je wel? Hij en een collega-ego me terug naar de boot..."
  
  
  "Waarom niet? En waarom hier?"
  
  
  "Een stem die is zo dom. Ze dacht dat je een rijke Amerikaan, hangen rond op zoek naar boten te koop. Ze dachten dat had je een hoop geld verborgen aan boord, en zij probeerden mij om ze te vertellen dat ... nou ... u was . "
  
  
  Haar, keek nah sceptisch. Ze zag er zo prachtig als altijd, en met haar haren getrokken in de voorkant van haar gezicht, dat ze sympathie hebben opgeroepen en geruststellend streelt. Toen ik zei niets, keek ze me aan. "What' s up, McKee?"
  
  
  "Niets," zei ik, bijna overtuigend mezelf. Het zou waar geweest zijn, na alle. En waarom doet Alexa 's zus Zenopolis hebben om te spelen zo' n moeilijk spel met mij? Ik beheerde een sympathieke glimlach. "Nou, het is nu voorbij. Ik denk dat één van hen is anders. Hoe voelt u zich?"
  
  
  Langzaam, ee gol stond op en ze duwde haar haren uit haar gezicht. De meeste vrouwen zouden moeten enkele uren in een schoonheidssalon om de veranderingen in het uiterlijk.
  
  
  "Als een slaapmutsje?" zei ze en grijnsde.
  
  
  Er was brandy aan boord, en een fles bourbon hij had gevonden in Athene. Het leek een goed moment om dit uitgezocht.
  
  
  Ik vroeg, hielden de beide flessen.
  
  
  "Ah! Je hebt bourbon!" Haar ogen dansten in het schemerige licht.
  
  
  "Zeg me niet dat je iets geleerd verschilt van die Amerikaanse ster."
  
  
  "We veel leren van de Amerikanen." Ze ging zitten op het smalle bedje tegenover de stoel en keek me aan. Mijn keel was droog en ik had behoefte aan een drankje.
  
  
  Na het nemen van een paar gezonde sips, ze klopte op het bedje naast haar. "Ga zitten, McKee."
  
  
  Ik heb het gemaakt. Haar hand rustte achteloos op mijn dij, en haar koele warmte leek te stralen door de dunne donkere blouse die ze droeg. Hij schraapte zijn keel.
  
  
  "De stem... Paxos".
  
  
  "Ja," mompelde ze, en nam een lange, langzame sip.
  
  
  "Nu," zei ik.
  
  
  Ze draaide zich naar me toe in mock verrassing. "Meteen?"
  
  
  "ja. U beloofde. Over uw contact met Alex."
  
  
  Ze staarde voor een moment, dan langzaam schudde haar hoofd. "Moeten we dat wel? Nu?"
  
  
  "Wat is de beste tijd?"
  
  
  "Oh ... later?" Ze dichter te likken, en een of andere manier een paar knoppen op de bovenkant van haar blouse weten te komen ongedaan gemaakt. Heerlijke vlees gevormd in het gat, en mijn linker hand rose uit eigen beweging om voorzichtig de kop op de borst dat was tegen mijn borst gedrukt. "Ja," gaf ze ademde.
  
  
  "Wat is er mis met je?" Vroeg ik haar. "Gisteravond speelde een maagd, vandaag ben je een hoer weer."
  
  
  Ze wilde niet reageren zoals ik al verwacht had; haar ogen waren nog steeds verlaagd, zoals ze nam mijn hand en legde het op haar borst. "Probeer niet om mij te begrijpen meteen, McKee. Vertrouw op mij. Vertrouwen op mijn intuïtie."
  
  
  "Je intuïtie?"
  
  
  "Later, McKee. Maar nu... " een andere knop geopend, dan de andere; op hetzelfde moment, ze leunde voorover en voorzichtig drukte haar lippen op die van mij. Voor nu, mijn vragen werden vergeten.
  
  
  Haar tong schoot naar de mijne, verkennen, uitreiken. Mijn hand gleed in
  
  
  in mijn bloes, ik voelde haar tepel groeien en hard worden onder mijn vingers. Ze hapte naar adem, vervolgens gleed haar hand langs mijn dij. Mijn interesse was duidelijk, en ze giechelde diep in haar keel.
  
  
  Het terugdringen van haar blouse, hij kuste haar op de schouder, het diepe schaduw ravijn, één van de borst, dan de andere. Dan de hare, en ik trok terug te kijken op haar en bewonder haar; haar tepels waren nog steeds en open, licht verhoogd, alsof ze pakt me in mijn mond. Christina ' s heupen bewogen zich langzaam, en haar hand gleed in de band van mijn broek. Haar leven was getrokken om haar te geven een beetje meer ruimte, en ze maakte gebruik van het ...
  
  
  Vraag me niet hoe ik het voor elkaar gekregen uit de cabine verlichting - de mensen op de boot zijn zo verdomd slordig dat ze alleen maar even in en draaide de stoel en banken in een bed, maar even later waren we naakt samen, haar lichaam gedrukt tegen de hare. vanaf de tenen tot de schouders. We verkend, nog een andere met de groeiende honger, en haar tong was druk en behendige; en dan, net wanneer het leek alsof we waren allebei gaat ontploffen van die indringende wens ze voor mij open.
  
  
  Ze hapte naar adem toen ik duwde haar langzaam; ze zei iets wat ik niet begreep en probeerde om me te trekken dieper. Hij verzette zich tegen Rivnenskaya net genoeg om te laten zien wie de baas was, en toen begon de lange, langzame bewegingen die dieper doorgedrongen bij elke slag. Ze tilde haar benen op en deed ze in mijn rug, trekken haar heupen omhoog om te voldoen aan mijn toenemende druk. Ze begon te kreunen, ze trekken mij aan haar zodat ze konden me een kus met een toenemende felheid als haar bewegingen werden sneller en meer gehaast.
  
  
  Toen die dat deed, ze gooide haar hoofd achterover, haar ogen en mond wijd open, haar handen vastgeklampt aan mijn schouders, haar heupen beukende zoals zuigers. Het leek eeuwig te duren, onze wederzijdse zuchten vermenging als zijn ontplofte in nah, en toen eindelijk waren we allebei uitgeput, haar lag hulpeloos over nah, de hoogte van het heerlijke gevoel van zwakte en gladheid van het zweet doordrenkte draad. Het was een lange tijd voordat ze sprak.
  
  
  "McKee?" zei ze in een schorre stem.
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Dank u."
  
  
  Haar, grinnikte. "Dank u"
  
  
  "nee. Je kunt het niet begrijpen." Er was een rare opmerking van berusting in haar stem.
  
  
  "Probeer me."
  
  
  Ze schudde haar hoofd. "Nee, dat kan ik niet zeggen."
  
  
  "Wat is dat?"
  
  
  "Wat ik wil".
  
  
  Ze was pacing in kringen weer, maar ik verzette mijn irritatie. Haar lichaam werd gedeeltelijk rolde nah, maar ze klampte zich met verrassende kracht.
  
  
  "No way! Don ' t leave me!"
  
  
  "Ik ga nergens heen. Het is een lange weg te gaan tot het vallen van de avond, Kristina." Hij bereikt over de rand van het bed, vond een glas op de grond, pakte zijn ego, en nam een lange teug van bourbon. Als de vloeistof stroomde in mijn keel naar mijn buik, ik kon al voelen mijn kracht terug ...
  
  
  "Ja," gaf ze ademde, het bereiken van haar glas en tilt haar hoofd een klein slokje nemen. "Dit is de nacht, en ik ben bang dat het gaat om de enige, McKee."
  
  
  Ze had gelijk, als hij had gevonden uit zo verdomd snel, maar zelfs Christina wist niet hoe recht ze was.
  
  
  
  
  
  
  Het twaalfde hoofdstuk.
  
  
  
  
  
  Ze waren op ons te wachten in Corfu, open voor een bruine Mercedes geparkeerd prominent op de belangrijkste haven. Twee mannen, niet te onderscheiden van de donkere pakken en hoeden die verborg de meeste van hun gezichten, zat en staarde onbewogen als Kristina en ik liep langs de dijk, een paar van de zee toeristen, zowel uitgeput van een nacht van de liefde en een lang, traag, nooit-vóór-gezien zeereis. sommigen noemen het de mooiste van alle griekse eilanden.
  
  
  We kozen voor een plek om te verblijven in het meest noordelijke deel van de haven, ver weg van de drukte in het centrum. Op & nb, overal waar we keken, waren er boten van alle soorten en maten, van kleine zeilboten lokale vissersboten aan de grote oceaan jachten. De avond zon lange schaduwen liepen we langs de rijen kraampjes met inheemse kleding, sieraden, kunst en allerlei voedsel dat vermengd met de zilte lucht en de vage geur van het bergachtige landschap dat nu doemde over de stad. Scooters neuriede, de verkopers, en juichten, en muziek dreef door de open deuren van alle andere openbare horeca. We waren net in de feeststemming wanneer een Mercedes gespot haar.
  
  
  Hij pakte haar arm waarschuwend, dringt haar om te blijven bewegen zonder het breken van pas. Op het eerste ze niet begrijpen, maar toen ze zag dat de auto, ze gespannen zijn; het trok haar naar voren.
  
  
  "Kijk niet naar hen. Blijf in beweging."
  
  
  "Maar... hoe komen zij hier? Is hij in een auto rijden?"
  
  
  "Er zijn veerboten, niet?"
  
  
  "Ah. Ja. Maar waarom zijn ze eenvoudig... hier zit?"
  
  
  "Belangrijker nog, hoe wisten ze dat we van plan waren om hier te zijn?" We waren bijna tegenover de auto. De mannen van binnen langzaam draaiden hun hoofden zoals we zagen.
  
  
  mimmo doorgegeven, maar de uitdrukking van ih gezichten niet veranderen.
  
  
  Kristina haalde zijn schouders op zich erbij neer. "Iedereen komt naar Corfu. Of... heb je vertellen Tom in de wiskunde waar u gehuurde boot?"
  
  
  Haar, dacht voor een moment. "Dat is mogelijk. Tenminste, ik vertelde haar dat ik zou waarschijnlijk naar het noorden."
  
  
  "Je moet vertelde de emu?"
  
  
  "Het kon niet vermeden worden. Hij wilde weten waar hij zou gaan, en als ik haar vertelde dat ik wilde een cruise in de Cycladen, hij zou denken dat het raar was."
  
  
  "Waarom is dat?"
  
  
  "Kijk naar de kaart. Pyrgos in de hal, ver van de Egeïsche Zee; het zou veel logischer zijn om een boot te huren in Piraeus als de voorgenomen om er naartoe te gaan."
  
  
  "Natuurlijk. En deze mensen... waren ze op de één die heeft geprobeerd om dit te voorkomen?"
  
  
  "Uh-huh. En waarschijnlijk gebruikt u oorspronkelijk van plan is te nemen. Alleen dat maakt niet veel steek." Dat is niet zo. Als ze met behulp van Alexa, en nu was ik er van overtuigd dat het niet uitmaakt wat Hawk vertelde me, er moet sprake zijn van een lek ergens, waarom waren ze proberen vast te houden van ons in Pyrgos? De enige reuma wat ik kon bedenken was dat als we verder te reizen met de auto, zou het makkelijker zijn om ons te volgen. Het was niet erg bevredigend, reuma.
  
  
  Als we wandelden verder achter de Mercedes, hij leidde het meisje naar een kleine kiosk waar een prachtige weergave van kleurrijke sjaals zat. "Buy one," zei ik. "Ik kocht er twee, maar neem je tijd."
  
  
  Terwijl ze met het verzamelen van haar belastingen, haar gerimpelde oude gastvrouw was vrolijk rond te kijken op de kade. De mensen in de Mercedes kwam niet in beweging, maar ze hadden niet echt last van me; ze maakten zich zo opvallend dat ik zeker was dat er moet worden anderen. Maar er was zo ' n drukke, voortdurend verplaatsen van mensen, dat was het bijna onmogelijk om te halen uit iedereen die keek zelfs een beetje achterdochtig; er waren veel Europeanen in donkere pakken als fleurig geklede toeristen, en mijn kansen op het vinden van de man die gedood had zijn partner in mijn kamer waren verdomd slim.
  
  
  En de hele dag lang, Kristina ontdoken mijn vragen over haar contact met Alex.
  
  
  Toen ze pakte een paar sjaals, zijn we verhuisd. Toen ze was licht gehouden door ee ' s hand, het meisje beefde.
  
  
  "Wat is het?"
  
  
  "Voor mij is... ik denk dat het koud."
  
  
  "En...?"
  
  
  "Ik denk dat het tijd is." Ze nam mijn hand, draaide mijn pols, en keek op mijn horloge. "ja. We moeten gaan."
  
  
  "Ik dacht dat het niet zou worden tot morgen."
  
  
  "Ik heb om het te doen vandaag... het opzetten van een contact".
  
  
  "Maar we waren zelfs niet de bedoeling om hier te zijn vandaag."
  
  
  "Maar we zijn." Haar glimlach was echte en te zelfvoldaan aan mij.
  
  
  "Je bent een sluwe kleine teef." Haar aan het lachen. "Zullen we gaan?"
  
  
  "nee. We nemen een taxi." Ze wees vooruit op een drukke hoek waar een brede straat led van de dijk in de stad. "Er moet één rondom hen."
  
  
  Eens te meer ze laat mij vrij, hij had meer verwacht van fraude, maar nu moet ze hebben mij met haar na alle. Hij zei niets, maar hield zich in zijn vrije linkerhand op zijn borst, en Hugo kroop hij in de schede.
  
  
  Er waren er een half dozijn taxi ' s geparkeerd in de hoek in de voorkant van een grote, uitgestrekte oude hotel dat leek op de gerestaureerde ruïne van een griekse tempel met zijn bezoedelde marmeren gevel. "Een bijzonder?" Ik vroeg toen we naderden de hoek.
  
  
  Christina gestopt, sloot haar ogen en stak haar wijsvinger in een kleine cirkel, dan is gewezen. "Deze," zei ze, het openen van haar ogen weer.
  
  
  Het was een stoffige oude Ford, gedreven door een verveelde chauffeur die was druk bezig met het plukken van zijn tanden en het negeren van voorbijgangers. Enkele andere stuurprogramma 's stonden aan de kant van de weg in de buurt van hun auto' s, buigen en gebaren, maar Christina zwom langs de achterdeur van haar keuze. De forse man achter het stuur keek met tegenzin; het leek alsof hij niet wilt om passagiers te nemen op alle. Het moet zijn geweest van een taxichauffeur in New York, dacht ik, als ik volgde Kristina in de muffe auto.
  
  
  De chauffeur keek niet terug, maar zuchtte en verschoven zwaar in zijn stoel. Kristina leunde voorover en zei snel iets in het grieks. Hij knikte met tegenzin, startte de motor en zet het in de versnelling.
  
  
  Na een U-bocht, maakten we ons een weg door het dichte verkeer op een brede straat; snel kleiner geworden, en de rijen van stijlvolle winkels, gaf manier om een blok van hoekig huizen naast elkaar met hints van cool binnenplaatsen en enorme blinde gevels. Een in het zwart geklede vrouw rijden een oude colt ons benaderd, het negeren van het verkeer achter Nah. Als we voorbij het, de chauffeur, spuwde uit het raam en mompelde iets van; ik hoefde niet te kennen, de taal te begrijpen wat hij zei.
  
  
  De straat begon te stijgen steil; de huizen waren verder van de weg
  
  
  en zagen we kinderen spelen in stoffige meter, de kippen pikken naar de grond, onopvallende honden te onverschillig om meer te doen dan tillen hun hoofd en kijken naar een passerende auto. Al snel werd de stad achter ons, en de geplaveide straat gaf manier om een gladde zandweg die langzaam begon de wind heen en weer over een steile, begroeide heuvel.
  
  
  We reden in stilte tot in de nok. De chauffeur remde af toen we naderden een klein bos dat omringd zag eruit als een tempel of eventueel een graf. In ieder geval, het was omringd door wit marmer, met zuilen in het front, geflankeerd door beelden met een wastafel in de voorzijde die eruit zag als een vogel bad. De taxi chauffeur doorgegeven mimmo, maakte vervolgens een scherpe bocht naar links en stopte bij een klein kruispunt.
  
  
  "Ach, wat een mooi uitzicht!" Christina riep.
  
  
  Van waar we stonden, konden we de hele stad en de haven onder ons als een ansichtkaart in een gouden licht, maar ik was niet geïnteresseerd in het prachtige uitzicht op dat moment. Haar leunde in te fluisteren naar Christina. "Spreekt hij engels?"
  
  
  Ze haalde haar schouders op. "Ik weet het niet."
  
  
  Ik nam een kans te maken op haar. "Dit is... een plaats?" Hij was geïrriteerd, het was een hel van een plek voor elk contact. De weg was niet echt druk, maar de round-trip verkeer was redelijk constant blijft.
  
  
  Tijdens het gesprek met het meisje, ze merkte dat de taxi chauffeur was langzaam draaien om te kijken naar ons. De tandenstoker was nog steeds in zijn mond leggen, en hij glimlachte langzaam.
  
  
  "Zo," zei hij. "Naar je verzonden is. Je ziet er niet het minste beetje anders in al die jaren, Nick Carter."
  
  
  
  
  
  
  De dertiende hoofdstuk.
  
  
  
  
  
  Voordat hij iets kon zeggen, hij draaide de auto, haalde op de weg, en vervolgde zijn weg. Christina zag er net zo verrast als ze was. Ze kneep even in mijn hand strak voor zich uit te staren met open mond op de achterkant van de stuurprogramma ' s hoofd.
  
  
  "Al -" begon ze, maar ik vernielde haar met een blik.
  
  
  "Ja, met mij." De chauffeur had genomen uit de platte geruite cap hij droeg; zijn doel was kaal, maar nu zat hij meer gelijkmatig achter het stuur, en zelfs in de rug, en vijftien jaar later kon hij zien dat de bull ' s kracht in zijn nek en schouders. "Naxos". Hij noemde het jaar en de maand. "You and me, Nick. Granaten in de grot. Ik stop haar vliegtuig, je schiet op de man die me ging vermoorden. Hoe dan ook, wat zijn ze gaan doen met die jongen sergeant wanneer je ego terug naar Duitsland?"
  
  
  Ik gaf geen antwoord. Niet op kurkentrekker ego, hoe dan ook. "Ik zou graag een betere kijk te krijgen op uw gezicht," zei ik voorzichtig.
  
  
  "Natuurlijk. Vrij spoedig zullen wij waar we heen gaan, en dan ben ik aan de beurt in het rond. Vijftien jaar oud, haar leeftijd is veranderd."
  
  
  Het is moeilijk te zeggen. Alles wat ik zag, toen speelden we dit spel van het kamp van de opleiding was een zware gezicht met de gebruikelijke dikke zwarte snor. Het is zeker niet verwacht te vinden Alexa Zenopolis op de hoek van een straat in het centrum van Korfoe-stad, en doen alsof ze het zeker niet vandaag.
  
  
  "Laat ik het je weten. Waar zijn we mee bezig?"
  
  
  "U en mijn zus zal worden met een drankje in een toeristische plaats niet ver van hier. Erg sensationeel uitzicht, American bar met een martini 's en daiquiri' s. Heb je nog steeds als bourbon, Nick?"
  
  
  Ik herinnerde me een verhaal dat een piloot aan het begin van de tweede Wereldoorlog had me verteld over hoe het ego werd neergeschoten in Duitsland, en toen hij werd meegenomen voor verhoor nadat hij werd gevangen genomen, de man aan de tafel van hem verteld em iets over zichzelf, ook al was hij vergeten.
  
  
  "Mijn naam is Daniel McKee," zei ik rustig. "Haar yacht broker is van de winkelstraat calle Florida, en daiquiri klinkt echt goed."
  
  
  De chauffeur lachte hartelijk, haalde zijn enorme schouders, en ging ervandoor rond de wegwijzers, en de weg begon te klimmen weer. Hij zei niets totdat trokken we naar een struikgewas in de schaduw van de oprit, dat heeft direct geleid tot een lage, ruime restaurant van het hotel, dat was bijna verborgen van de weg. We stopten voor een donkere portiek, en de daarmee begon de grote stappen in de richting van ons, de chauffeur draaide zich naar me toe. Hij glimlachte, resultaat van de grote kloof tussen zijn ego aan de voorzijde van de tanden.
  
  
  "Ik heb gewacht voor een half uur. Niet meer dan dat. Je hebt een lange nacht voor de boeg."
  
  
  De bediende de deur opende; Kristina en ik stapte uit en ging naar binnen. Alex, die had besloten dat ik net zo goed gesprek ego dat, was verkeerd over de man van het grote overdekte terras dat overhangende de helling aan de overkant van het restaurant. Kaarsen schitterden in winddicht houders op elke tafel, en in de toenemende duisternis, het water ver beneden gedraaid tot een glinsterende ontvankelijk gloed, draaien aan tin en vervolgens geleidelijk aan zwart. Van waar wij zaten, de lichten van de stad onzichtbaar waren, maar er waren honderden kleine lichtjes in de haven, als een cluster van vuurvliegjes. Niemand stond te praten om ons heen, en ik denk niet dat Kristina besteed geen aandacht aan haar uiterlijk helemaal.
  
  
  Alex was op ons te wachten bij de ingang. We waren weer op weg, voordat hij sprak.
  
  
  "Bent u nog steeds twijfelachtig
  
  
  Wat ben ik, Nick Carter? "
  
  
  "Een beetje," ik toe.
  
  
  Goed. Ik vertel u, uw mensen niet eens een hint dat je mij zou ontmoeten. Een goede verzekering; als je er niet uitzien als Alex Zenopolis, die zou moeten weten, maar je, hè?"
  
  
  "Ja."
  
  
  Hij verschoof in de stoel voor ons. "Kristina, mijn zuster. Eenvoudige, haar beetje met u praten. Ik kan me alleen herinneren dat je als een klein meisje."
  
  
  Ze zei iets van de emu in de iht. Hij lachte.
  
  
  "Nee, we spreken engels. Beter voor Nick, hè?"
  
  
  Ik moest risico ' s nemen voor een tijdje. "Dat is goed, Alex. Wat moeten we doen? Waarom ben je hier nu?"
  
  
  "In onze e-business, wij niet vasthouden aan een exacte planning. Vergeet niet, we moeten wachten voor die smokkelaars voor drie dagen?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Dus ik moet hebben verlaten voor Albanië een dag eerder. Geen big deal; we werden verondersteld te stemmen aan de morgen. In dezelfde plaats, op dezelfde tijd. Beetje Christina, ze weet niet alles, doet ze dat, Zuster?
  
  
  "Dit is echt."
  
  
  "Laten we vanavond?" Vroeg ik haar.
  
  
  "nee. U en mijn zuster, u zal uw kleine romance met een grote nacht op de stad. Je danst, je eet, je handen te houden, en morgen zeggen een droevig afscheid zoals u varen afstand en de kleine student keert terug naar Athene. met een licht gebroken hart. Is dat niet recht? "
  
  
  Dat was wat ik in gedachten had. In het geval dat we het mis hadden over gevolgd, het idee was om onze korte roman zo geloofwaardig mogelijk te maken.
  
  
  "Wat doe je in de tussentijd, Alex?"
  
  
  "Ik ben het verplaatsen van de twee van plaats tot plaats vanavond. Dan ga ik weer terug naar je boot. Je toon mij waar het is afgemeerd." Ik ga aan boord voor de ochtend en niemand zal mij zien. Haar verstekeling, toch?"
  
  
  "Hoe ga je dat doen?"
  
  
  Hij haalde zijn schouders op. "Ik zwemmen. Ik weet hoe om te worden als een vis-modus in & nb in het donker".
  
  
  Hij was een tijdje stil. We kwamen langs een kleine tempel; meerdere auto ' s stonden geparkeerd op het observation deck tegenover, en een paar zaten hand in hand in de voorkant van de pijlers. Ik benijd hen; Christina de hand was koud in de mijne.
  
  
  "Hoe heb je deze taxi?" Vroeg ik haar.
  
  
  "Ik heb contacten hier, mijn andere. Er zijn anderen op dit eiland hebben we niet kunnen vertrouwen. Wilt u meer weten?"
  
  
  "Vertelde ik haar. - geen.
  
  
  Goed. Geen probleem?"
  
  
  "Ik hoop van niet."Ik was verre van tevreden, maar ik heb mijn twijfels aan mezelf.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Het was de donkerste nacht van het feest die hij ooit had gehad. We hadden een diner in de "Pavileon" buiten onder traliewerk wijngaarden met uitzicht op het eiland de meest exclusieve strand. We aten langoesten genomen tot leven rond het water in ih kooien op slechts een paar meter van onze stoel. Sergei was ingetogen, de menigte was helder, en iedereen wist het. Ze weet ten minste twee filmsterren, met inbegrip van een actrice, ze was de liefde van een tiener. Al die jaren later, ze zag er nog beter in close-up dan deed ze dan.
  
  
  Later gingen we naar een disco in het Palace Hotel, waar hij ongewild draaide met Kristina op de dansvloer. Hij was zo vast in dat het niet uit wat we deden, maar zelfs in dit gezelschap van het meisje trok meer dan haar deel van de mannelijke aandacht. Ik vond het niet leuk, maar niet voor de gebruikelijke reden; er was een gevoel van gecontroleerde wanhoop in haar bewegingen en expressie, alsof ze luisterde naar het geluid van een ramp. Iedereen die keek goed naar haar zou denken dat ze op een soort van drug, maar haar tot hen behoort, die niet al te ongebruikelijk in deze menigte.
  
  
  Er was een andere plek, en meer na die, altijd met de niet aflatende Alex rijden we rond de drukke stad. Twee keer werd ze gespot door een bruine Mercedes, maar het niet de moeite me veel; ze gezocht wordt door andere waarnemers. Een paar keer was ik op de rand van de waarschuwing Alexa, maar deze persoon was zo zeker van, en als ik duidelijk herinnerde me zo verdomd staat dat ik besloot om rustig te houden. Hij was goed en fout is.
  
  
  Om twee uur in de ochtend, Alex aangekondigd dat het tijd was om te gaan naar de boot. Wij stonden op de goed verlichte kade terwijl Eto gaf een propje papier geld naar onze "chauffeur" en vroeg ego om terug te komen in de ochtend. Een jonge man te wachten op de boot was naar ons te kijken disinterestedly, geeuwen en uitbundig.
  
  
  "Nee," Alex spuugde. "Morgen neem ik haar over het eiland voor een bezoek aan mijn moeder."
  
  
  Goed. Er zijn andere stuurprogramma ' s, ook."
  
  
  "Ja." Hij maakte een opzettelijk beledigende toon van het tellen van het geld, grimmige, en een back-afstand zo snel dat ik moest springen uit de weg. Kristina en ik zag hem rijden, dan glimlachte spijtig op elkaar als we aan boord van de boot vanuit de haven van bar.
  
  
  In een korte reis, we hebben
  
  
  winkelen in het winkelcentrum, vooral voor de lakei achter ons.
  
  
  "Hij was zo slecht," Christina zei.
  
  
  'Goed, dan. Het was een goede nacht toch, of niet?"
  
  
  In reuma, ze kuste me zachtjes op de wang en dan met meer passie, net onder mijn kin. "Maar," zei ze helaas na een tijdje, " we zullen het niet nodig hebben morgen toch. Wanneer gaat mijn vlucht vertrekken? Op twee?"
  
  
  Op een avond, ze nam de telefoon op en een ticket geboekt voor een reis terug naar Athene. "Ik zou willen dat je nog een dag of zo."
  
  
  "Maar dat is onmogelijk. En je moet ook een reis naar Italië."
  
  
  "Ik ben niet in een haast." Hij wreef over haar schouders, sloeg zijn arm om haar heen en hield haar dicht. De boot stuurman vertraagde de motor, al zijn aandacht gericht op de aanpak van de Scylla als het zijn weg naar de ligplaatsen.
  
  
  "Maar ... haar. Helaas." Christina zuchtte en trok weg van mij als de boot getrokken langs de donkere sloep, alleen de running lights on, lage-aangedreven elektrische lampen die gedraineerde de batterijen erg weinig.
  
  
  Ik heb betaald voor de boot, stuurman, en we gingen naar beneden. Toen we in de donkere cabine, Kristina stopte abrupt in de voorkant van me op de helling.
  
  
  Haar siste: "Wat is dat?", mijn linkerhand draaide zich van me weg, Hugo klaar was om in mijn hand rond de schede.
  
  
  "...Het is niets." Ze in de cabine.
  
  
  Hij keek al snel in het rond, de Saint vanuit de haven van bar was klein, maar er was geen plaats om te verbergen, hetzij. Ik ging vooruit, de controle van de hoofd-en hangkast, dan de andere cabine. Ons Odin. Niemand op te wachten. Toen hij terugkwam, Kristina was de verlichting van Odin petroleum lantaarns.
  
  
  "Wij niet willen dat ie vanavond," zei ik.
  
  
  "Maar..."
  
  
  "Als Alex gaat zwemmen hier en stiekem aan boord, laten we negeren hem. Alles goed?"
  
  
  "Oh, wat stom van me." Ze legde uit het heilige licht en wendde zich tot mij, in de krappe ruimte tussen de bedden en de tabel. Voor een moment was ze in mijn armen, haar doel tegen mijn borst gedrukt en ik voelde haar plotselinge hete tranen door de dunne stof van mijn shirt.
  
  
  "Wat is het?" Ik kalmeerde haar, streelde haar zachtjes.
  
  
  "Oh... Zo veel dingen, McKee. Of Nick Carter, of wie je ook bent." Ze kneep haar ogen dicht en snoof. "Ik vertelde haar laatste nacht dat was ons enige tijd samen. En ze had gelijk, maar ze wilde niet dat het zou gebeuren, want van dat. Ik heb de hoop dat het de mijne de hele dag .... mijn instinct had het mis. Maar het was het juiste ding om te doen, niet? "
  
  
  Enige tijd geleden haar was versleten tot op het bot na een lange dag van reizen, en een feestelijke avond, maar we stonden samen in deze smalle ruimte, haar leek te voelen de vermoeidheid pas. "Ik zal hier niet voor een paar uur," zei ik zachtjes.
  
  
  Ze hield me vast voor een moment, trok abrupt, " Kunnen we een bourbon, McKee? En laten we hier zitten alleen in het donker totdat Alex krijgt hier. Geen kwestie hoe haar nam over je voelt, ik wil niet de liefde toen mijn broer ons mee op elk moment."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Het was bijna vijf uur als Alex in stilte klom over de achtersteven van de boot en kroop langs de kant van de rubberboot naar de loopplank. Hugo hield het in zijn hand, terwijl zijn doel verscheen in het gat.
  
  
  "Wacht!" Ik siste, waardoor het zwakke licht van de flits op het blad.
  
  
  "It' s just me, Nick." Alex duwde de zwarte waterdichte tas voor hem en ging voorover naar beneden de lage trap naar de cabine. Ze ving een glimp op te vangen van de zaklamp op hem; hij was het dragen van een wetsuit is dat bedekt alles, maar zijn gezicht. Brylev uitgeschakeld.
  
  
  "Heb je gezien?"
  
  
  "Het is onmogelijk. U zet deze boot op een goede plek, mijn vriend, de enige dingen die ik had om te gaan door middel van kleine boten. Er was niemand aan boord van ih in de nacht."
  
  
  Het was geen ongeluk, maar ik hoefde niet te vertellen em over. "Wil je wat droge kleren?"
  
  
  Hij wees naar de zak op het dek voor hem. "Ik heb één. Misschien een handdoek. Twee handdoeken." Hij stond op, zijn lichaam bijna het vullen van de ruimte in de cabine. "Ik was een grote man wanneer u voor het eerst voelde me, Nick. Nu haar stahl is een beetje groter." Hij begon af te nemen zijn wetsuit, het negeren van zijn zus. Ik kwam met een vraag voor u.
  
  
  Toen hij droog was en gekleed in droge kleren, speelden we dit spel in de cabine met een drankje in de hand. De lucht buiten was het al te draaien grijs, maar de vermoeidheid die had liet me een paar uur geleden leken voorgoed verdwenen.
  
  
  "We hebben de tijd," zei ik. "Tijd om te praten."
  
  
  Alex nam een enorme slok die geleegd Ego ' s glas bourbon en goot een ander. "Niet praten. U en ik, we hebben een hoop tijd, Nick. In de tussentijd zijn we gaan slapen. Wanneer u vervolgens ga je tickets voor mijn zusje, Kristina, en mij, we hebben wat tijd
  
  
  samen. Oké?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Haar, ging aan land op een speedboot een beetje na negen. De luchtvaartmaatschappij office is een korte loopafstand van het hotel, dus ik hoefde niet te zoeken naar een taxi. De dag was bewolkt, maar windstille; het water kabbelt tegen de stenen dijk zag er grijs en levenloos. Het geschikt voor mijn humeur.
  
  
  Na het nemen van Kristina ' s ticket, ik dwaalde doelloos langs de dijk. Er waren verschillende kinderwagens in het zicht van deze ochtend. Het is te snel. Maar de bruine Mercedes stond geparkeerd op een opvallende plek waar de chauffeur en zijn partner kon zien dat mijn boot. Het is niet de moeite me; als ze het niet gebruiken van een verrekijker, ze zou niet kunnen vertellen wat er aan de hand was, en als ze zou kunnen, het zou geen verschil maken. Alex ging naar de kettingbak in de voorkant van de voorste cabine, die gemaakt zijn nest in de benauwde, vochtige metalen links, en kondigde aan dat hij niet zou komen, totdat we waren op zee op weg naar Taranto. "Wanneer u verbergen, mijn andere, u te verbergen. Goede nacht."
  
  
  Haar ongeïnteresseerd rommelde in de souvenirwinkels in ik vroeg om iets te geven aan Kristina. Alles voelde goed. Hij keerde terug en liep naar een speciale oud hotel, niet ver van waar de Scylla was afgemeerd. Hij had afgesproken om weg te blijven totdat de broers en zussen ontmoet, en ik vroeg me af wat ze over konden praten na al die jaren.
  
  
  De bar was open en hij liep naar binnen, de enige klant in de grote, hoge plafonds kamer. De barman bood een Bloody Mary, hij wist dat de kater toeristische toen hij hem zag, maar ik besloot om zich te vestigen voor bourbon. Ik ben meestal niet drinken in de ochtend, maar zo ver als mijn lichaam, was het toch de laatste nacht De slaap niet op alle.
  
  
  Ik had een paar die langzaam terwijl ik op zoek was naar de minutenwijzer van de elektrische klok die gebruikt wordt om op te hangen aan de muren van de klaslokalen in scholen en mag er nog steeds zijn, te klikken op de wijzerplaat. Het was nog geen elf uur als de loopjongen kwam binnen, keek rond, en bleef bij mij.
  
  
  "Carter?"
  
  
  Hij zei bijna op voordat hij besefte wat hij zei. Toen haar vader schudde zijn hoofd.
  
  
  "Je ... Niet Mr. Carter?"Hij was een verschrompelde kleine jongen, die perfect in het engels.
  
  
  "Ik ben bang van niet. McKee ' s naam."
  
  
  "Maar de heer in barre is het krijgen van een oproep. De dame zei dat ego is de naam van Carter." Hij keek weer rond, met nadruk op dat ik de enige persoon hier.
  
  
  Lady. "Je verdomde gek," zei ik verontwaardigd. Ze moeten aan dek geweest en gezien ik ga naar het hotel. En waar anders zou het zijn om naast de bar? Ik onderdrukte mijn woede, in het besef dat er iets moet zijn gebeurd die haar bel me, en in de staat waarin ze angstig was, moet ze maakte een domme fout.
  
  
  "Goed," zei ik aangenaam, opstaan, " ik zal antwoord geven op de telefoon als de vrouw benadrukt. Toon me de weg." Hij liet het geld op de toonbank en volgde de boodschapper.
  
  
  Hij liet me een rij van huis telefoons langs een smalle gang die leidde tot de rest kamers en de achterkant van het hotel. "Neem elke telefoon, en de operator verbindt u," zei hij. Ik wachtte tot hij weg was, pakte vervolgens de telefoon. De exploitant onmiddellijk links. Ik zei: hé, die is van haar, wincing toen ik zei dat mijn juiste naam, en ze vroeg me om een beetje geduld. Hij leunde met zijn rug tegen de muur te kreunen, moe en misselijk met alle slordig werk.
  
  
  Het zachte geluid van het openen van de deur achter me was niet hoorbaar op het eerste. Toen ze hoorde het kraken van een boot, het onderscheidend geritsel van kleding als een met de hand is grootgebracht. Ik begon te draaien, en de telefoon prikte in mijn hand, maar het was te laat; iets vernield tegen mijn schedel en hij viel op zijn knieën. De enige pijn die hij voelde, was het contact met de marmeren vloer en hij bezorgd was over die knie blessures rond high school football dagen bij zijn tweede kick kwam en er was niets om zorgen over te maken.
  
  
  
  
  
  
  De veertiende hoofdstuk.
  
  
  
  
  
  Het is niet stahl tijd te verspillen aan het proberen om erachter te komen waar ik nu ben. Ik controleerde het eerst met mijn mes en was verrast om te vinden dat Hugo was nog in de schede onder de mouw van mijn doublet. Ik was niet vastgebonden, en ik leek te liggen op een soort bed. Haar ogen geopend pijnlijk; de sint was gedempt, zoals een daglicht-saint-op een bewolkte dag ...
  
  
  Vervolgens ' s middags! Hij keek op zijn horloge en zuchtte. Het was al twee uur, en hij was te wijten terug op de Scylla tegen de middag. Ik probeerde rechtop te gaan zitten, maar een hand duwde me terug op het bed neer. Mijn ogen waren niet gericht, maar alles wat ik kon zien was een wazig doel voor me op een ongelooflijke hoogte, pulserend in de tijd met het klappen in de achterkant van mijn hoofd. Hij lag nog steeds voor een tijdje, bleke, proberen te kalmeren en te zien wat er aan de hand was. Toen probeerde ik te druk haar hand weg, maar het was hard en stevig op mijn borst. Een kleine, met de hand...
  
  
  Haar ogen wijd open; het gezicht boven mij begon te zweven in focus, een gezicht wordt omringd door een halo van zachte blonde krullen.
  
  
  Toen zag hij haar gebogen lippen in een glimlach, haar cape licht gebogen boven hen, en haar fonkelende donkere ogen die waren niet vriendelijker dan die glimlach.
  
  
  "Sue Ellen," ik croaked. "Wat de hel...?"
  
  
  "Gewoon blijf zitten als een goede jongen, honing. Ik zou niet willen dat je stuiteren rond, zodat de mensen niet grof en lelijk."
  
  
  "Haal je hand uit mijn verdomde borst. Ik wil zitten haar neer. Als ik kan."
  
  
  'Goed, schat, je probeert het. Maar heel langzaam, hoor je?"
  
  
  Haar sterke, bruine hand verlicht de druk als die van haar ging zitten. Immers, de hare was niet op een bed, maar op een groot wit slaapbank die kan slapen tot een zesde persoon zonder verdringing. Ik keek rond voorzichtig; als het niet voor de ronde ramen, misschien hebben we bevonden ons in een gewone Park Avenue woonkamer. En dan de hare, besefte ik dat de zacht wuivende onder mij was het niet alleen mijn hoofd.
  
  
  "Uw boot?" Vroeg ik haar.
  
  
  "Zo slim is als ooit, Nick? Uh-huh, dat is mijn boot. Of mijn man, wie hij voor ons is."
  
  
  Hij was te boos om te lachen. "Wat de hel is hier aan de hand, Sue-Ellen? Wie raakte mij aan?"
  
  
  "Oh, een rond mijn sentry meetinstrumenten. Wat is jouw doel, lieve?"
  
  
  "Wat verwacht je?" Ik probeerde op te staan, maar ze gebruikt haar wijsvinger en duw me terug neer op de bank. Ik herinnerde me dat Sue-Ellen was de Texas alle meisjes rodeo kampioen toen ze bij de SMU, en ze niet vermurwen op ons voor tien jaar, ons voor de drie mannen en ik wist dat haar over.
  
  
  "Jammer. Wilt u bourbon?"
  
  
  "Nu niet."
  
  
  "Is deze ochtend genoeg voor je?"
  
  
  "Niet echt."
  
  
  "Goed, de stemmen, wat het was toen je ging door de telefoon in het hotel. Lappen aan de bar en al dat. Gelukkig, een van mijn hoede literatuur kwam en trok u uit voor de politie kwam en arresteerde u voor......"
  
  
  "Dus een po zal voldoen aan uw afschermingen of raakte me." Haar stiekem een blik op de klok weer; het was niet er voor.
  
  
  "Oh, maak je geen zorgen, schat. Uw kleine griekse meisje is klaar voor u om terug te komen in de sierlijke oude bad je op reis bent in. Klaar om te worden vastgebonden, ze gaat op het dek hele tijd en kijkt in de richting van het paneel, als men er om hen heen "whaler kapitein op widow 's walk".
  
  
  "Kom op!" Ik knipte. "Wat wil je van me?"
  
  
  Haar grijns werd pure imp, gemengd met pure hoer. Ze droeg een bikini broekje en een shirt dat ze had niet de moeite genomen om de knop omhoog. Haar herinnerde zich dat haar borsten waren klein, maar stevig, net als de helften van een meloen. Op dertig of zo, Nah had de gespierde bouw van een professionele acrobat, en terwijl haar benen waren prachtig gebouwd, ze hadden de kracht van het programma een leven lang rijder die ze was. Sue-Ellen, was nauwelijks meer dan vijf meter hoog, maar ik herhaaldelijk had ontdekt dat onderwerpt haar, ik was vergeten dat ze een meisje was. Hey vond dat.
  
  
  Ze zakte in elkaar op de bank naast me, laat haar t-shirt vallen open en onthult haar borsten. "Je hebt me in veel van de problemen van afgelopen nacht, Nick. Weet je wel?"
  
  
  "Haar? Hoe?"
  
  
  "Nou ... wat was dat? Een vriend van mij zag je een paar dagen geleden... waar was het? Piraeus?"
  
  
  Hij knikte naar haar. Pijnlijk. "Ik weet het nog."
  
  
  "Nou, Rhonda, zei ze: u deed alsof u niet te herinneren aan haar. Of mij. Maar ik wist dat de manier waarop ze het zag en zag je haar, dat het moest Nick Carter. Echt? Niet iemand zoals u, lieve?"
  
  
  "Ik..." Het was moeilijk om te weten wat te zeggen. Sue-Ellen wist dat ik iets te doen voor de regering, omdat het voor een tijdje haar vader was een senator op één van de comités van over de hele wereld behandeld met de CIA en andere Alfabet veiligheidsdiensten. "Weet je, er zijn momenten waarop ik kan niet eens hallo te zeggen tegen mijn oude vrienden."
  
  
  "Uh-huh. Niet voor oude vrienden, zoals Rhonda die niet veel weten over de bonen. Maar wanneer u dat mooi gezicht in Griekenland, zoals je deed, haar weten dat je niet op een geheime missie, of wat u hebt gedaan om ons voor Uncle Sam. Een mooie man zoals jij gebruikt een vermomming, omdat die slechte jongens in het Kremlin of ergens anders, vielen ze je." Ze wees mij aan en klikte op de hamer. "Dus ik had een beetje hebben die nacht, hen te vertellen hoe geweldig je bent... tja ... anders. Bourbon opscheppen, weet je?"
  
  
  Ik kende haar. Te goed. Een paar keer viel ik bijna in liefde met Sue-Ellen, maar elke keer als haar "spoiled little rich girl" gewoonte, gevoed door drank, mij gered.
  
  
  "Dus gisteravond, toen we zagen dat u heen en weer springen op de dansvloer met die lelijke grieks meisje en je heb niet eens hallo zeggen, nou, het brandde, het gaf mij."
  
  
  "Maar ik had je niet zien!"
  
  
  "Nee? Zelfs wanneer ze duwde haar kont tegen je m Rivnenskaya pair? Het is een disco, zijn vergeten wat?"
  
  
  "Ik zit te denken... ze waren al behoorlijk druk."
  
  
  "Niet precies druk, buddy! Als je niet weet dat mijn kont, wie weet? "Ze kwam naar me likken,
  
  
  "Wat ... hoe zit het met uw man?"
  
  
  "Ah, hij' s. Achillion, hij gaat het om schepen te kopen in Japan of ergens anders. Hij werd niet bij mij in de buurt meer dan een half dozijn keer met hen fretten sinds we getrouwd zijn."
  
  
  "Dus hij vertrekt u hier? Met de bewakers en de mechanica?" Mijn doel was nu snel duidelijk; vreemd genoeg, een gebarsten schedel zou het tegengaan van de effecten van het ontbreken van een kluis en te veel bourbon.
  
  
  "Uh-huh. Hij gaf me deze grote oude jacht en de bemanning ik haar betalen om te spelen doof en stom, maar er zijn deze twee zwaargewichten die mij het meeste waar zijn team gaat." Ze glimlachte en kroop naar me toe. "Maar niet hier."
  
  
  "Wat bedoel je?"
  
  
  "Ah, hij denkt dat hij bedriegt me, maar overal waar ik ga naar die poort hier, ik zie haar ih. En dat ih grote oude bruine auto."
  
  
  "Grote Mercedes...?"
  
  
  "Uh-huh. Ziet u dat ook? Iedereen zag."
  
  
  "Je was in... Pyrgos een paar nachten geleden?"
  
  
  "Ik had gepland, maar ik kon het niet. Waarom? Er waren?"
  
  
  "Voor een tijdje."
  
  
  "Waar heb je je hoer?"
  
  
  "Ze is geen hoer. En het is niet klein."
  
  
  "Nee, het is niet groot. Maar het kan zijn dat hij doodde haar met één hand gebonden achter zijn rug." Ze was samen met mijn riem en gesp.
  
  
  "Ik moet hier weg."
  
  
  "We don' t care. We hebben de avonden, Nick Carter. 7 uur, geopend. En later, al mijn vrienden zijn terug aan boord, en ik zal hen laten zien dat niemand is te verwaarlozen Sue-Ellen Barlow . om al haar vrienden."
  
  
  Haar, trok weg van nah. "U bedoel, dat is waarom je sloeg me en bracht me hier?"
  
  
  "Nou... dat was misschien een beetje afkoelen, honing. Maar ik bleef de hele nacht op om met deze mensen, en ik kon zien dat ze giechelen, want ik was aan het opscheppen over je, en dan maakte je een dwaas van mij in het bijzijn van iedereen. Dus toen mijn waakhonden zei ze zag u de bar van het hotel, ik was gewoon te handelen in een opwelling. Deze waakhonden, ze zijn goed voor iets, zijn ze niet? "
  
  
  "Ja, ik denk dat ze zijn. Waar zijn ze nu?"
  
  
  "Oh, ik heb er één buiten de deur." Ze zwaaide met haar hand in de verte. "In het geval u kan niet wachten om terug te keren naar de griekse taart."
  
  
  "Ze had een vliegtuig op te vangen."
  
  
  "Nou, ze kan wachten een andere dag, kunnen ze niet?"
  
  
  Hij kon zien dat het proberen te reden met Sue-Ellen was hopeloos. Hij stond op, het verwijderen van haar geklauwde handen, en liep snel naar de deur. Opening, zag ik haar ruw gezicht van een van de mannen rond de bruine Mercedes naar mij te kijken. Hij hield een .45-kaliber pistool in zijn hand, gericht vierkant op mijn borst. Het lijkt erop dat hij de ego hotel. Hij sloot de deur weer.
  
  
  "Schat, denk je dat ik ben gaan om u te laten lopen weg van mij nadat ik veroorzaakte al deze moeite? Laten we nu gaan." Ze lag op de grond op een witte bank, haar t-shirt op het tapijt naast haar, hand in hand, verscholen in de tailleband van haar minimale bikini bottom.
  
  
  Er was een tijd toen Sue-Ellen was leuk en grappig, obsceen, maar gezond. Het was nu duidelijk dat ze had, om te zeggen het minst veranderd; ik had plezier met haar, maar haar games mij uitgeschakeld.
  
  
  Hij liep naar haar toe en trok haar bikini. Ze gebogen haar sterke, smalle heupen te helpen. Ze werd op zijn kop gezet door de ee van het leven.
  
  
  "Mmm. Wil je starten als de oude stier en de koe?"
  
  
  "Waarom niet?"Ze was erg luidruchtig in het uitpakken van haar broek, en toen ze zag dat haar ogen gesloten waren, al snel wordt ze tilde haar shirt. "Geef mij uw handen," ik heb besteld, raken de binnenkant van haar dij, zodat ze niet zou vergeten dat ze dacht dat ik het was. Ze deed wat ze zei, wuivende onder haar verwachtingsvol aan.
  
  
  Met een plotselinge beweging, ee greep haar bij de polsen en wikkel de doek om haar heen. Voor ze besefte wat er gebeurde, haar handen waren pijnlijk hoog op haar rug, ff had verzekerd haar.
  
  
  "Nick!" jammerde ze. "Zoon van een teef!"
  
  
  Ze worstelde, als ik had verwacht, maar hij trok haar aan haar voeten; ze was klein genoeg om op te staan op uw tenen staan zonder enige inspanning, en in die positie kon ze niet gebruik maken van haar kracht tegen mij.
  
  
  "Nu krijgen de hel uit van hier, Sue-Ellen," siste hij in haar oor. "Ik heb dingen te doen, we spelen een andere tijd."
  
  
  "Klootzak!" schreeuwde ze, schoppen bij mij met haar hakken. Haar trok haar een beetje hoger en ze hijgde dan pijn doen. "Dino!" brulde ze. "Dino, kom hier!"
  
  
  Dit was iets wat ik nog niet weet. De deur zwaaide open en een waakhond vloog in. Hoewel Sue-Ellen was voor me, ze was niet groot genoeg om te maken een soort van schild, niet op deze afstand.
  
  
  "Schiet de zoon van een teef!" het meisje schreeuwde. "De Emu, het blazen van de vloek uit het hoofd!"
  
  
  Dino glimlachte als hij langzaam hief het pistool .45. Hij had genoeg tijd om te richten en de trekker overhalen.
  
  
  Maar niet zo veel als hij dacht. Hij haalde zijn schouders op en bracht Hugo ' s linker hand. Nog steeds Sue-Ellen in zijn andere hand, hij slingerde haar tweesnijdend mes, recht op het emu ' s keel; Stahl niet wachten om te zien als het dan op het doel, maar sleepte haar naar beneden en uit de weg als het schot klonk in de beperkte ruimte.
  
  
  Toen ze omhoog keek, de waakhond was nog steeds rechtop met een volledige vlag van toestemming uitdrukking op haar gezicht. Hij keek neer op de kamers .45 in zijn hand, dan langzaam hief zijn andere hand op het gevest dat jutted over het ego van zijn nek. Voor een moment dacht ik dat hij was van plan om opnieuw te schieten, maar de plotselinge stormloop van bloed rond de opening van mijn mes gemaakt had alles geregeld. Hij langzaam in elkaar op de grond en landde geruisloos op het dikke tapijt.
  
  
  Het was nog in het Sue-Ellen ' s armen toen hij kwam om te kijken naar het nieuwe lichaam. Ten eerste, het pistool werd weggerukt uit haar hand door het ego van de vingers begon te gooien van het ego opzij te leggen en van gedachten veranderd. Dit kan van pas komen, en ik zal het niet nodig om te gaan door de douane op mijn aanstaande reis. Toen haar mes werd getrokken rond Dino ' s keel, het was een gorgelende geluid, en meer bloed werd vergoten.
  
  
  "Verdomme, Nick Carter," Sue-Ellen snauwde. "Kijk wat je hebt gedaan om mijn muur-tot-muur tapijt!"
  
  
  Maar ook een rijke en cool Texas meisje was geschokt door wat er gebeurd is, en hij maakte gebruik van het. Ten eerste, hij trapte haar op de staart, niet te voorzichtig, en dwong haar terug in wat zou haar kleding. Ze gehoorzaamde sullenly, sprakeloos voor een moment. Ik controleerde de dead man ' s zakken zoals gebruikelijk, maar vond niets om aan te geven dat hij was hema-iets anders dan wat Sue-Ellen zei.
  
  
  "Wat ga je doen?" Ik vroeg hem verder, wijzend naar het lijk.
  
  
  "Haar? Wat bedoel je met mij?"
  
  
  "Hij is uw jongen. Op uw boot"
  
  
  "Nou, je gedood het ego!"
  
  
  "Voor zelfverdediging doeleinden. Nadat u me ontvoerd."
  
  
  "Ha! Achillion, hij zal dit puinhoop."
  
  
  "Alleen hij is in Japan. Je weet dat je watchdog zal beginnen te ruiken voordat je man terugkomt."
  
  
  Ze staarde naar het grote lichaam van het tapijt en het kauwen op een vingernagel. "Om zogenaamd..."
  
  
  "Waar is uw team?"
  
  
  "Ik reed ie meestal op de wal achterlaten. Behalve voor een paar jongens in de machinekamer en in de kombuis."
  
  
  "Ze kunnen het niet horen?"
  
  
  "Ik zei je. Ze zijn doof en stom. Oh, niet letterlijk, Nick; ih alleen maar leren om te negeren wat er in dat grote oude bad. Weet je wel?" Ze was het verliezen van de meeste van haar Texas accent, en vreemd genoeg, vond ik haar wat beter voor.
  
  
  "Zal je goed luisteren? Om een oude vriend adviseren?"
  
  
  "Misschien."
  
  
  "Neem uw doofstomme bemanning en krijgen de hel uit van deze poort. Gooi het lichaam of wat je denkt dat het beste is, maar als je dan aangifte bij de politie, die je alleen maar in de problemen. Heeft deze man geen familieleden? ? "
  
  
  "Hoe moet ik dat weten?"
  
  
  Ik dacht dat het uit. Goed. Doe zoals ik u vertellen. Het is nu aan u, Sue-Ellen."
  
  
  "Ja..." Ze was nog steeds op zoek naar het lijk, en ze zag eruit als een klein meisje die net was begonnen met het maken van plezier van haar hoofd. Die was ook ontzettend de grootte van nah.
  
  
  "Is er een boot kan ik nemen? Ga terug naar de sloep?"
  
  
  "Uh-huh. Vastgebonden daar." Ze zwaaide met haar hand in de verte.
  
  
  "Dan zal ik gaan." Een zwaar pistool richtte haar.
  
  
  Plotseling, ze rende naar me toe en legde haar arm om mijn middel. "Oh, Nick! Het is zo fucking sorry, sorry!"
  
  
  "Ik ook."
  
  
  "Ben je niet van plan om te blijven en te helpen?"
  
  
  "Wat hebben we nodig, lieverd?".
  
  
  "Eerlijk?"
  
  
  "Op mijn woord van eer. En als je ooit van me weer te zien, overal in de wereld, zou je beter na te denken over het zelfde ding voordat je dat doet truc weer." Ze werd afgetapt op de neus door He, met een .45-kaliber snuit.
  
  
  Ze kuste de warme metaal en keek me aan. Er waren echte tranen in haar ogen. "Hoe zit het met Barry volgende week?"
  
  
  "Wat?"
  
  
  "Ik bedoel, ze moeten voldoen aan een aantal mensen daar. En als je nog in dit deel van de wereld, en... en niet werkt."
  
  
  "Oh, Kostya van Christus!" Maar toen moest ik lachen. Ee kuste haar op de bovenkant van het hoofd, ze was een roodharige de laatste keer dat e haar zag, klopte haar marmer-harde kont en ging aan de dag. "Misschien," zei ik.
  
  
  Hij nam de speedboot terug naar de Scylla; het was midafternoon, de lucht was nog steeds donker in de hemel, en de boot zag er onheilspellend stil. Wanneer haar man aan boord kwam, ze werd heen en weer geslingerd op drift door een boot; iemand zou halen op het ego in de drukke haven, en ze betwijfelde het deed veel te Sue-Ellen of haar afwezige echtgenoot, of ze ooit kreeg het terug of niet. Goed, er waren veel meer.
  
  
  "Hallo? Kristina?"
  
  
  Helaas, er was geen teken van leven in de grijze duisternis. Wanneer haar vader haar benaderde, trok hij een .45-kaliber pistool in zijn jaszak, maar het was te laat. Gluren in, vond ik mezelf op zoek naar de zwarte tunnel van de dood voor de tweede keer die dag.
  
  
  
  
  
  
  De vijftiende hoofdstuk.
  
  
  
  
  
  "Leg het zeer langzaam, Nick. Ik zal je doden als je het niet doet." Alex was op zoek naar me vanuit de cabine, revolver in de hand. Haar niet twijfel nen ons voor een tweede en deed wat mij werd verteld.
  
  
  "U hoeft het niet," zei ik.
  
  
  "Ik ken haar nu. U vernietigde alles. Alles!"
  
  
  "Ik hoop het niet. Ik daalde voorzichtig af de lage trappen terwijl hij een back-afstand te houden wat afstand tussen ons. Het was de eerste keer dat ik ooit gezien had, ego, staande in een fatsoenlijke licht, en ook al was hij dikker in het midden van zijn maag dan had hij al vijftien jaar geleden, was ik niet in de verleiding om te proberen om hem te grijpen. Zelfs als hij niet over een pistool. "Waar is Kristina?"
  
  
  "Ga je gang."
  
  
  "Kijk, Alex, is er een probleem..."
  
  
  "McKee? Nick?" Christina ' s stem klonk uit de voorkant van de cabine, en een ogenblik later verscheen ze. "Wat is er met u gebeurd?"
  
  
  Hoe uit te leggen aan een wanhopige man en het meisje je de helft van de liefde die je werden ontvoerd door een verwende rijke teef, omdat ..... Nou, haar, ik deed alles wat ik kon. Op het einde, Alex glimlachte, en Christina keek bedenkelijk.
  
  
  "Bedoel je dat die mensen in de auto aan het kijken was haar?"
  
  
  "En ik denk dat een beetje. Alle in Pyrgos."
  
  
  Ze knikte en haar glimlach was onaangenaam. "Dus je bent het breken van harten, waar zou je gaan met ons, hè, Nick Carter?"
  
  
  Haar broer abrupt draaide zijn hoofd om en vertelde haar om stil te zijn. Daarna zette hij het pistool weg.
  
  
  "Let' s get back to business, Alex," zei ik. "Het is te laat om Kristina terug naar Athene vandaag voor het niet te belachelijk te maken..."
  
  
  "Ze was al op het strand te annuleren haar reservering. Nu morgen middag. En de fret voor hen, wij zullen blijven alle van bestuur. Je zegt dat je er werden genomen om deze vrouw de jacht als je had doorgegeven gedronken. Geweldig. Kristina is in paniek. U bent ziek. Ik denk dat een goede nacht is van ons allemaal." Hij keerde terug naar zijn schuilplaats in de kettingbak.
  
  
  "Misschien kunnen we gebruik maken van de tijd beter dan dat," zei ik. "Wat bedoel je, ik zeg dat ik in de war?"
  
  
  "Misschien niet alle van hen. Hoe dan ook, u en ik niet kan praten tot we de zee op. Zelfs mijn zus moet niet weten wat ik te zeggen heb tot uw volken; het gevaar is te groot voor hen."
  
  
  "Dan voor God' s sake Kosta, waarom heb je sleept haar naar dit in de eerste plaats?"
  
  
  Hij overeind, het vullen van zijn hut draad als een genie coming out van een magische fles. "Omdat ze mijn familie. Ik kan nooit zien haar weer; wie kan het zeggen in deze wereld? Zie je hoe dat kan, Nick Carter?"
  
  
  Bijna dan. Ik had nooit een familie om over te praten, maar ik begreep het.
  
  
  De duisternis kwam met barmhartige snelheid op die druilerige dag. Ik sliep enkele uren, zelfs wanneer Christina werd uitgevoerd rondom de cabine in een huff, en toen ik eindelijk, het was nacht, zwart is als de binnenkant van een pistool.
  
  
  "Kristina?"
  
  
  "Ja?" Ze was op het dek zitten aan het stuur met een zwarte sjaal rond haar schouders, als een jonge boerin. Haar, ging naar haar toe.
  
  
  "Je moet niet boos op me. Ik zou niet willen dat wij breken met u."
  
  
  "Oh, dat is niet het punt, N... Mackey. Maar vandaag was ik klaar om te vertrekken, om u te verlaten, laat mijn broer, van wie ik wist dat het maar voor een paar uur... en nu dit. Dit is een verwachting. Wat is het woord? Anticlimax? "
  
  
  "Dat is een goede griekse woord."
  
  
  Het gaf een spookachtige glimlach op haar getuite lippen. "Ik moet weten als ik mag niet"
  
  
  "Hoe dan ook, je geen zorgen hoeft te maken over de mensen in de bruine Mercedes meer. Ze niet volgen; u kunt terug naar Athene en... alles komt goed."
  
  
  "ja. Misschien." Ze draaide zich naar me toe, haar gezicht gespannen. "Maar McKee... er was nog een... in de kroeg en in mijn hotel."
  
  
  "Weet je zeker dat het niet dezelfde persoon zijn?"
  
  
  "Waarom moet dat? Waarom heeft Hij de vrouw bodyguards volg mij?"
  
  
  "Oh, misschien uit het niets te doen," zei ze zachtjes, niet te geloven haar woorden, zelfs voor een minuut.
  
  
  "Je hoeft me niet geloven."
  
  
  "Natuurlijk geloof ik haar."
  
  
  "Oh, nee. U bent een spion; u verwacht dat dergelijke dingen, en als ze proberen om je te doden rondom het kanon, gebruik je het lichaam van de vrouw om jezelf te beschermen terwijl u ih doden."
  
  
  Toen ik vertelde Alex het verhaal van mijn probleem met Sue-Ellen, zou ik helemaal vergeten Christina ' s tegenwoordigheid, nu ik had er spijt van dat ik was gegaan in alle details.
  
  
  "Kom op," een enorm land, haar ego
  
  
  "Dit is een gevaarlijke zaak, Kristina. Wees blij dat je zal komen van het op de middag morgen."
  
  
  "Haar? Zal ik ooit iets weten?"
  
  
  "Ik zie niet in waarom niet..."
  
  
  Uit de manier waarop ze hebben gereageerd, moeten we hoorden het allemaal tegelijkertijd: de zachte aanpak van de boot naar onze boog, de zachte druk en de snelle scramble van lederen zolen laarzen op het voordek. Hij gleed uit het zadel en hurkte, het bereiken van de .45 op hetzelfde moment. Er was net genoeg licht om te zien een paar onduidelijke vormen vooruit van de dikke mast, langzaam in onze richting.
  
  
  "Nick...!" Christina siste.
  
  
  Het laatste wat ik wilde doen was schieten; het geluid in de rustige haven was als een kanonschot. Hugo het in zijn linker hand en wachtte.
  
  
  "De Heer McKee." De stem kwam van de andere kant van de mast, zacht maar duidelijk;
  
  
  Ik gaf geen antwoord.
  
  
  "Het meisje in de voorkant van mijn ogen. U zal antwoorden, of ze is dood."
  
  
  Hij keek over zijn schouder. Kristina was nog bevroren achter het stuur, haar hand op haar keel:
  
  
  "Goed," zei ik.
  
  
  "We willen gewoon met haar te praten. Als je niet beweegt, zullen we niet bewegen. Gaat u hiermee akkoord?"
  
  
  De stem herkende haar, het was in mijn kamer in Pyrgos een paar nachten geleden, zich verontschuldigen als Ego ' s twee sleepte het lijk aan de brand ontsnappen.
  
  
  "Wat wil je van nah?"
  
  
  "Slechts een paar woorden. Als u een pistool, laat je ego, de Heer McKee. Wij willen geen problemen, we doen?"
  
  
  "Dan kunnen we praten."
  
  
  "In privé. Miss Zenopolis, kunt u een stap vooruit?"
  
  
  Christina begon te krijgen, maar haar vader gebaarde dat voor haar te blijven waar ze was.
  
  
  "Ze zal je vertellen tijdje stil te zitten. Je vertelde me dat je een agent?"
  
  
  "Dus u me, Meneer McKee?"
  
  
  "Ja, vermoedelijk."
  
  
  "Heel goed. Dan heb je geen bezwaar hebt. Miss Zenopolis?"
  
  
  Hij zag dat een andere schaduw bewoog langs de ringweg, en begon te verzwakken, het .45 in het ego richting. Ons lawaai, ons geluid, ik zal niet laat ze ons wegnemen.
  
  
  "Nee, Meneer McKee," zei de man achter de mast. "Ik zie je heel duidelijk. Drop deze dan nu."
  
  
  Ik heb het gemaakt. Misschien is één van hen zou hem vermoord hebben, maar niet beide. Maar toen ik mijn pistool neer op het dek, voelde ik de contouren van haar zaklamp onder mijn hand. Ze hoefde niet af te vragen of iedereen rond de mannen konden zien wat ik aan het doen was, maar ze stak haar ego en draaide op de vier camera ' s beam.
  
  
  De man op de mast bedekt zijn ogen met zijn hand, en hij snel geschakeld de sint naar de andere. Hij was verblind voor een moment, dan strompelt terug en viel overboord. Voordat ik hoorde een plons, maakte hij een saint terug bij de andere persoon, op hetzelfde moment bereiken terug te trekken Christina in de cabine achter me.
  
  
  "Drop the gun", zei ik in een lage stem, en haalde het .45. Hij deed, zoals de emu werd verteld, zijn wapen laten vallen op het dak van de cabine met een plof. Hij was nog steeds met zijn hand voor zijn gezicht. Ik stond op en liep naar hem, Hugo in mijn hand.
  
  
  Als hij was klaar om hem neer te schieten, zou hij dood geweest, maar met een snelle beweging draaide hij zich om en sprong opzij. Er was een grote plons, dan stilte. Ik ging naar de kant om te zien waar het vandaan kwam; mijn heilige gevangen wat beweging in het water en daarna verloor het. Ik begon naar voren, maar Kristina pakte mijn arm.
  
  
  "Nick! Nick! "Voor mij, haar stem droeg op zijn minst een paar kilometer in een & nb dat werd beluisterd door een duizend oren. "Het is een man! Degene die achtervolgd mij!"
  
  
  "Die po?"
  
  
  "Dat men... de eerste. Degene die vielen eerste."
  
  
  Mijn saint uitgeschakeld en negeerde het geluid van de boot afzetten van Scylla ' s boog, want ik kon heel duidelijk zien het gezicht van de man Sergei had voor het eerst getroffen. Hij had een prachtig hangsnor, en op slechts een paar nachten geleden, overleed hij in mijn armen, een schot in de borst door zijn partner.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "Zo waar de hel met u, kleermaker?" Ik vroeg na het invoeren van de voorkajuit en het openen van de deur van de kettingbak.
  
  
  "Haar? Ik ben hier niet. Weet u het nog?"
  
  
  "Natuurlijk. Dus ze doden uw dierbare zuster, en u verblijft in dit gat als een rat?"
  
  
  "Als ze te doden u beide, misschien ga ik wel naar de voorste luik en te doden. Dan is er geen andere manier. Maar ik heb veel respect voor u, Nick Carter; hoor ik die stomme schoenen, en ik weet dat je het kunt pakken, zonder open te stellen."
  
  
  "Je zou kunnen hebben gedood ie met een mes. Van achter. Ze was niet gevraagd om te schieten, zodat ze vertrokken."
  
  
  Voor de eerste keer, Alex keek onzeker. Misschien heb je gelijk, maar..." Hij keek over mijn schouder naar zijn zusje, die nog steeds vasthouden aan mijn schouder.
  
  
  "Nick?" zei ze. Ik was geïrriteerd dat ze met mijn echte naam, maar alles wat we samen hadden was nu dat ik me slecht te voelen.
  
  
  en nu leek het mij dat we niet weten elkaar.
  
  
  "Wat is het?"
  
  
  "Laat me hier niet achter, Nick. Ik kan niet terug naar Athene nu, nooit."
  
  
  "Kijk, dit is onmogelijk..."
  
  
  "Maar waarom niet, Nick?" "Mijn eigen zus, ze is in gevaar, huh? We moeten haar met ons."
  
  
  "Alex, vanaf hier, als we geluk hebben, het zal zijn een goede twee dagen voordat we naar Taranto. Het hele idee van deze operatie is dat we niet iets doen dat zou het ons afleiden van de weg. Als Christina komt met ons, met mij, het blazen kan deze hele zaak."
  
  
  "En als ze blijft, waarschijnlijk zal ze sterven. Nee, mijn andere, kon hij niet laten gebeuren. Het is mijn schuld, ja, dat ik bracht haar in dit geval, maar nu is het aan ons om alles te doen wat we kunnen om haar te laten doen. niet te lijden."
  
  
  Haar hand trilde in mijn rug, en dat opgelost mij meer dan Alexa logica. Goed. Laten we gaan. Open nu."
  
  
  
  
  
  
  Zestien
  
  
  
  
  
  Haar verliet de haven onder running lights, met behulp van de ingebouwde randapparatuur. Wanneer er waren geen andere boten in zicht, Alex geslopen in de kuip en ging zitten op mijn voeten.
  
  
  "Je weet het niet in deze wateren," kondigde hij aan. "Licht boeien vertellen waar je niet altijd op te gaan. Ik zal u vertellen waar te gaan."
  
  
  Onder ego begeleiding, volgden we een geheim kanaal, dat lag tussen het eiland en het vasteland; een cluster van de felle lichten, vertelde hij me, markeerde de grens tussen Albanië en Griekenland. "Ze hebben deze forten! Niet een enkele paling kon passeren mimmo op hun plaats op de donkerste nacht van de wereld."
  
  
  "Hoe heb je dat aanpakken?"
  
  
  "Nee, mijn vriend. Maar waar ze geplaatst hebben zo veel mensen en apparatuur voor het beschermen van hun eigen grenzen, dan moet er op andere plaatsen waar er kan niet zo veel van hen. Misschien zelfs niet genoeg, he?"
  
  
  "Ik dacht dat de kust van Albanië werd goed bewaakt overal."
  
  
  "ja... niet slecht. Maar misschien niet goed genoeg."
  
  
  "Hoe is de noordelijke grens?"
  
  
  "Eh?"
  
  
  "Langs Joegoslavië? Zijn deze delen van Griekenland?"
  
  
  Alex overeind. "Weet u over dit, Nick Carter?"
  
  
  "Dat is genoeg," ik heb gelogen. "Je zei dat je had iets belangrijks te vertellen wanneer je uit kwam. Je bent weg. Wat is het?"
  
  
  Hij grijnsde en wees vooruit. "Wanneer we door deze straat, waar we geraakt door de albanese machinegeweren zo dichtbij dat je kunt ruiken het buskruit in de ih cartridges, dan zal ik je vertellen één of twee dingen. Het is tijd dat je erachter."
  
  
  Hij was over het feit dat dicht bij de albanese kust; wanneer hij wijst op de navigatieverlichting, ik had het gevoel dat ik kon bijna de oever aan beide zijden. Een tanker die vanuit de andere kant van het kanaal niet bang voor de hel uit me voor een tijdje; er lijkt niet te zijn een kamer links in de nen zelfs voor onze kleine boot. Alex adviseerde me om het te negeren.
  
  
  Wanneer we links de straat achter en stapte uit de zee, hij was bijna opgelucht weer, maar het was niet te vroeg voor Stahl om gelukkig te zijn. De wind opgepakt en zo snel als we links de barricades van Corfu, het waaide open en bloot in onze tanden. Toen we begonnen met het ervaren van zware hobbels, Alex ging vooruit te heffen van de giek, dan is de lift. Het was net als het gooien van een paar hamburgers op de grill en staan terug om ze te zien krijgen bevatte.
  
  
  "We zeilen, Nick Carter. Bent u een goede zeeman?"
  
  
  "Het gaat goed met me."
  
  
  Goed. Dit is nog steeds het plezier van de cruise, en toen de dageraad komt, moet je weer naar beneden te gaan. Als iemand dichtbij komt ... Nou, mijn mooie zus kunnen het niet verdragen om u te verlaten, kunnen ze? U golf hey en je zult gelukkig zijn, en als ze kijken vijandige, je schiet en hen doden."
  
  
  "Alex?"
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Wat de hel is dit alles, kleermaker? We hebben de straat."
  
  
  "ja. En dat is wat ik heb te vertellen, want als ik niet overleven, moet je weten. Weet u als Hema is er al die jaren?"
  
  
  "Overloper".
  
  
  "Oh, ja, dat, maar niet zo verdacht, mijn vriend. In mijn land ... nou, kijk naar vandaag de dag. Is een communistisch een grotere bedreiging dan één rond die trouw zijn aan de huidige regering? Of de ene die was gewoon een Communist in het verleden? Nee . Ik ben niet het maken van excuses, Nick, ik weet dat. Haar ontdekt ondraaglijk corruptie in mijn eigen land, en zo haar ging naar Albanië, waar ze waren erg blij met mijn diensten. Dit zijn sterke mensen, deze Albanezen die soms worden genoemd Mongolen. In europa. Anders dan andere mensen, wist u dat? "
  
  
  Haar begrepen, vaag. Ze waren sterk, geheimzinnig, vijandig tegenover buitenstaanders, en felle vechters die had verzet tegen mogelijke indringers voor eeuwen. Meer dan de helft van deze mensen waren Moslims, en zij vochten in hun bergen, zo fanatiek als hun broeders in de woestijngebieden van het Midden-Oosten.
  
  
  "Wat is er gebeurd?" Vroeg ik haar. "Wat kom je terug?"
  
  
  "Goed, mijn vriend, het zal zondag om u alles te vertellen over het. Zie je, het communisme is een grote nivelleerder; zelfs in Albanië, gaat het trotse krijgers in kleine bureaucraten. Maar het is geen reuma uw kurkentrekker, hè?"
  
  
  "No way."
  
  
  "Dus, haar, ik zal het u zeggen, en je moet luisteren. De grote beweging van de wereld het communisme heeft gestopt; uw voorzitter de vergadering met de leiders in China en Moskou, en de Vietnam-Oorlog is voorbij. Voor nu." Hij grinnikte. "ja. Maar er zijn leden van deze grote Beweging die niet houden van deze ontwikkeling, mijn vriend. Ze luisteren nog steeds naar Marx, Lenin en Stalin en zijn van mening dat het communisme moet altijd uit te breiden tot het systeem regelt de hele wereld. . Once upon a time, geloof me, de hare was bijna de enige om hen heen. Maar niet nu, Nick, niet nu. In ieder geval, ze zijn nog steeds actief, deze fanatici, en zij bereiden een monsterlijke actie kan niet beter bijdragen aan de ih veroorzaken. meer dan twintig Vietnamees."
  
  
  "Wat is dat?"
  
  
  "Weet je dat de twee meren op de grens tussen Albanië en Joegoslavië? In De Buurt Van Griekenland?"
  
  
  "Doe ik."Ik herinnerde me Hawk ' s lezing op de kaart heel goed.
  
  
  "Zelfs nu er een leger is er. Ze behoren niet tot ons, maakt niet uit wat land; ze zijn Grieken, Albanezen, Joegoslaven, maar ze zijn allemaal trouwe Communisten van de oude harde school. Door ... ja... ze zullen opereren in twee dagen. een serie guerrilla-aanvallen van deze neutrale zone tussen de drie landen dat zich bezighoudt volledig in verwarring de wereld bevoegdheden. Ih zal leiden, als je de Amerikanen hebben bedacht de term zo goed, een Vietcong voorwaardelijke ... "
  
  
  Hij loslaten van het stuur en draaide rond te kijken naar Alex de brede, rustige gezicht. "Wat!?"
  
  
  "Eigenlijk is mijn vriend. Wie is beter uitgerust uitvoeren van een dergelijke militaire operaties dan de Vietcong? Met hun primitieve wapens en hun kleine, ondervoed troepen, ze vochten met de fransen en de Amerikanen aan het gevest voor zo lang als we ons kunnen herinneren. . Is het ondenkbaar dat ze zou gaan op hun kennis en hun idealisme tot een groep die is nu verzameld in dit afgelegen gebied, tussen het Meer van Ohrid en het Meer van Prespa? Denk na over de mogelijkheden! Aan de ene kant, een trouwe bondgenoot van de Verenigde Staten, zij het een militaire dictatuur deze dagen; op de andere, de meest repressieve communistische regime in de Westerse wereld; en het derde, in Joegoslavië, meer compatibel met het Westen dan met de Russen. Die zullen optreden tegen hen wanneer de ih invallen beginnen? Door welk land ze buzz En zelfs als ie gevonden kan worden, wat zal een van de andere grote mogendheden doen? Zal ie de bom van de Verenigde Staten? Zullen de Russen sturen tanks door middel van Joegoslavië? Nee, mijn vriend. En toch, wat-wat kan worden gedaan, hè? Want samen met deze campagne van terreur, en de dood zal een propaganda campagne die zich bezighoudt met het niet toestaan van het buitenzwembad om te negeren wat er gebeurt in ons kleine hoekje van de wereld. Vroeg of laat, moeten er maatregelen worden genomen, en dit zal onvermijdelijk leiden tot een conflict tussen het Westen en de communistische machten."
  
  
  "Het klinkt behoorlijk grimmig," ik toe. "Maar hoe weet u dat allemaal?"
  
  
  Alex lachte. "Omdat ik, mijn ander zelf, hielp het allemaal totdat ik besefte wat ik aan het doen was."
  
  
  "Je bedoelt dat je het niet weten?"
  
  
  "Doe niet zo sceptisch, Nick. Ze is een expert in haar vakgebied, en zoals veel van dergelijke deskundigen, ik werd niet verteld meer dan ik nodig had om te weten over het algemene doel van een plan."
  
  
  "Maar je ontdekt?"
  
  
  "ja. Ik besefte het. En haar, ik vond dat ik niet kon leven met de kennis die ik had. Zo..." Hij keek rond in de duistere, beklemmende lucht boven ons. "Zo, goed gedaan=)".
  
  
  Hij ging achter het stuur vóór zonsopgang, maar hij wist niet eens proberen te slapen. Er waren te veel vragen te stellen ih.
  
  
  "U vertelde onze agenten in Griekenland, dat niemand zal je missen in Albanië voor een paar dagen. Hoe heb je dat aanpakken?"
  
  
  "Nou, dat was niet zo zou het moeilijk worden. Het is een land met bergen over, weet je wel, en zeer slechte wegen. Ik had veel vrijheid om te reizen rond mijn taken. Heen en weer door de bergen, zijn nog nooit eerder naar Zuid-Amerika, maar van wat ik heb gelezen, zijn er landen zoals Chili en Peru met ongeveer dezelfde voorwaarden. De hele tijd auto ' s en bussen vertrekken van de wegen af te dalen van een aantal externe berghelling. Schoon vervoer voor een paar dagen en mooie onderdelen. "
  
  
  "Maar ze zullen voor u op zoek, zullen ze niet? Zelfs op de berg?"
  
  
  "Oh, goed. Mijn chauffeur en ik, we pakte een oude man op onze laatste reis. Een grote oude man, bijna zo groot als haar. Haar emu zou geven ego een rit naar de kust; ik heb veel vrienden onder de mensen van Albanië tijdens mijn reizen, weet je wel? Hij gehuld zijn uniform jasje over de Emu ' s schouders om hem warm te houden in de koude bergen. Stahl niet over de documenten
  
  
  rond de zak, het zou niet zo ' n lange weg. En dan mijn chauffeur maakt de verkeerde bewegwijzering, en ik op een of andere manier lukt om eruit te komen voordat de auto gaat over de berg. Er is veel vuur daar beneden. De oude man zal nooit bevriezen weer, hè? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Hij was weer terug op het wiel, het bestrijden van de zware golven, wanneer Kristina kwam op het dek. Haar gezicht was gezwollen, en het was niet vanwege de coke. Ze wilde niet met me praten, maar pakte haar koffie mok en leunde tegen het dak van de cabine, kijkt vooruit.
  
  
  "Hallo," riep hij zacht.
  
  
  Het duurde een lange tijd om te reageren, maar in de stilte, uiteindelijk heeft ze draaide zich om naar mij.
  
  
  "Heeft u goed geslapen?"
  
  
  "Ik neem aan dat," zei ze Aryanly. "Hoe snel zal krijgen we te Taranto?"
  
  
  "Waarschijnlijk morgen. We hebben niet veel geluk met het weer op deze cruise."
  
  
  "Nee, wij hebben dat niet gedaan nog." Ze kwam zonder verder nog een woord aan ons, en ik was alleen voor de lange uren, totdat de zon kwam er weer uit.
  
  
  Alex verbaasd mij door te komen op het dek in het volle daglicht, maar zijn uitleg was logisch. "Luister, mijn vriend, we zijn halverwege naar Italië, zijn we niet? Als ze denken dat ik aan boord van deze boot... Hij maakte een duik-bommenwerper gebaar met zijn hand. "Ik vind het niet leuk om er uit als de zon schijnt. Niet als ik het niet moet."
  
  
  Kristina al snel aan bij ons, waardoor dampende koppen koffie en een overzichtelijke plaat gesneden spam en feta kaas. Alex toegejuicht toen hij dit zag.
  
  
  "Dit is nu mijn goede griekse zuster!" hij brulde, een handvol grijpen, en schep het vlees en de kaas in zijn mond. Kristina glimlachte vaag. Hij liet haar achter het stuur terwijl hij naar beneden ging om te scheren en te veranderen.
  
  
  Hij was gewoon schrapen de laatste van het schuim van onder zijn neus toen hij hoorde van het verre gebulder van krachtige motoren. Voeten versleten op de cabine dek, en haar man keek naar de deur net op tijd om te zien Alex duik in de cabine.
  
  
  "Wat is het?"
  
  
  "Een grote motorboot. Het komt openlijk bij ons." Hij nam de revolver uit het rek boven de kombuis spoelbak, controleerde de lading, en ging terug naar de loopplank.
  
  
  Haar scheermesje vallen, veegde de laatste van de scheerschuim uit haar lip en nam het uit .45. Een waardeloos wapen van meer dan twintig meter afstand, maar dat was alles wat ik had. Mimmo Alexa geduwd langs haar en klom in de cockpit, waar Kristina laat het wiel zwaaien in de wind, kijken naar de boot die ons passeren.
  
  
  "Houd haar bewegende," beval hij, en stopte het pistool onder zijn shirt.
  
  
  Het was een grote, zwart-hulled cruiser, snijden door de golven, alsof nu nog niet bestond. Vanuit onze hoek, alles wat ik kon zien was de boog en een klein deel van de cockpit met een groot zoeklicht geplaatst. Hij kwam bij ons als een middenvelder achter een tackle die had geluk en kon er niet van af, het gras. Ze was vervloekt weer door Hawke en de hele ego zeilboot plan.
  
  
  Haar pistool was, die ego op zijn been, te verbergen in de weergave. De boot versneld, die te dicht bij onze stern, voordat het vertragen van een bit en een steeg aan de kant. Hij ging over tot het verhogen van zijn pistool en schiet wanneer hij zag dat de man achter het stuur.
  
  
  "Hallo, mooi!" schreeuwde hij door de spray van de ego corps. "De volgende keer dat je op Paxos, laat die domme Amerikaanse achter, oké?"
  
  
  Een Fransman met een schok van haar en een verlegen, zelfverzekerde glimlach bewoog zijn hand, blies een kus te Kristina, en gooide veel water in onze richting, het starten van de motoren en de rubriek haaks op onze cursus.
  
  
  "Zoon van een teef," ik ademde, stopte het pistool terug in mijn riem. "Ik houd het geld, hij is op weg naar Bari."
  
  
  "Wat?" Kristina gevraagd. Ze was bleek en bevend, en hij wilde het haar niet kwalijk nemen.
  
  
  "Het maakt niet uit. Ik rijd haar."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  We er nog niet aan wal komen voor het donker, maar ik wist dat we waren op de hiel van de italiaanse laars. Zolang er was geen teken van de achtervolging, haar, ik denk dat ik kan ontspannen, ging ik naar de voorkajuit om te zien of ik kon haar vier of vijf uur slaap. Voor een tijdje, kon ik horen Kristina in de cabine het maken van koffie en rammelend plastic gerechten, het schoonmaken van dat ik denk dat alle vrouwen zijn geboren om te doen, en ik weet hoe dat te doen. Toen hoorde ik haar benadering van de kuip, en er was stilte, behalve het geluid van de kabbelende golven tegen de romp van een centimeter of zo uit mijn hoofd ...
  
  
  Het was een nachtmerrie, en mijn eerste gedachte was dat dit ging gebeuren. Er was een koude adem op mijn gezicht, een koud staal in mijn keel. Hij probeerde te ontsnappen door de gewelven, maar in het pikkedonker de nachtmerrie is niet voorbij. Ik voelde het lemmet van het mes snijden door zijn vlees, en hij wist dat ik was niet aan het dromen.
  
  
  Het moet de hare, hij schreeuwde, weg te springen van het mes. Software voor mijn site
  
  
  Ik denk dat ik werd in het hoofd getroffen door het aanscherpen van de ribben van de romp van de boot naast de smalle kooi. Ik was stomverbaasd, ik voelde haar trillen, en het slachtoffer sloeg terug. Het mes zonk diep in mijn adamsappel, verdween dan met een explosieve grommen van ergens achter me.
  
  
  Ik besefte dat het een dim sint, mijn zaklamp, en in het spookachtige licht van het ik zag twee verwrongen gezichten buigen over mij, voor eeuwig. Ze zag er niet uit als iets dat ik ooit had gezien: grote ogen, strakke mond, niets gehoord te worden, alleen zwaar piepende ademhaling klinkt als een oude auto over te nemen van haar laatste adem.
  
  
  Ik bleef abrupt, pakte de .45-kaliber pistool, en vond het nog steeds verscholen in mijn riem.
  
  
  "Maak je geen zorgen, Nick," Alex gromde. "Ze niet krijgen."
  
  
  Hij hield van zijn zus nek met zijn onderarm rond de eiken stam, en toen hij zag, hij doodleuk draaide haar vingers tot ze liet het mes om haar hand, Hugo.
  
  
  Ik vertelde haar. "Wat de hel?"
  
  
  "Wake up, Nick." Hij duwde het meisje aan de overkant van de smalle hut naar hut met stapelbedden: "wilt u haar te doden, of zal ik het doen?"
  
  
  Haar, keek Nah in het zwakke licht, haar gezicht verborgen door een dik gordijn van haar. "De dood van haar?"
  
  
  "Natuurlijk."
  
  
  "Uw zuster?" Hij was nog half in slaap.
  
  
  "Zusje?" brieste hij en pakte ee ' s kin, haar dwingen om naar te kijken Brylev. "Ze is niet mijn zus, Nick Carter. En nu is het een stem, een stem zal sterven."
  
  
  
  
  
  
  Hoofdstuk zeventien
  
  
  
  
  
  "Ja," zei ze. "Kill me."Haar doel viel op Alex ' s bear paw als ze kon niet meer of niet wilt.
  
  
  Haar weggeduwd haar broer de hand en trok het mes in de hellende dek tussen ons. "Is dat niet je zus, Alex?"
  
  
  "Natuurlijk niet."
  
  
  "Hoe weet je dat?"
  
  
  "Ik wist dat het vanaf de eerste minuut zag ik haar lopen met mijn taxi. Mijn zus was nog een baby toen ik voor het laatst haar zag, maar ze zag er net als ik. Mooi, ja, maar met dikke benen en een lichaam als het mijne. Niet zo groot, misschien. maar het kon niet zo perfect." Hij liep de zwakke lichtbundel van een potlood langs de lengte van het meisje dicht tegen het lichaam te markeren hem en haar, maar hij had het erover eens dat er niet veel gelijkenis.
  
  
  Hij stak zijn hand en dwong haar naar hem te kijken. "U hebt geprobeerd om mij te doden?"
  
  
  "Ja." Ze zei het zonder aarzeling.
  
  
  "Waarom?"
  
  
  "Omdat ik moest."
  
  
  "En Alex ook?"
  
  
  Hey, er was niets tegen te houden.
  
  
  "Hoe?"
  
  
  "Als je sterft, ego zou hebben hem neergeschoten." Ze wees naar mijn gordel, waar de .45-kaliber pistool vast.
  
  
  "En wat dan?"
  
  
  "Oh, kill me! Alsjeblieft!"
  
  
  "Kom op, Kristina. Wat dan?"
  
  
  Ze nam een diepe adem. "...En toen moest ik gooi mijn broer ' s lichaam weg... Alexa raad van bestuur en het leveren van jou aan de italiaanse kust. Taranto, als het mogelijk is, maar overal."
  
  
  "Wat was het doel?" Ik wilde niet te graven in nah zo veel, maar het is nu tijd om de waarheid te vinden.
  
  
  "Ik... ik zou hebben gezegd dat Alex was verkeerd over de informatie. Dat je twee stapten in een gevecht gedood, weer, gedood opnieuw, en... goed, goed. Is het niet voor de hand?"
  
  
  "Werk je voor de andere kant?"
  
  
  "Niet door keuze!" Ze keek op, wild, eerst bij mij, dan bij Alex, dan in de diepten van de open keten locker. Ze snikte."Wat kan hij doen om haar?"
  
  
  Het was Alex die was sympathiek. "Wat hebben ze met je?" vroeg hij.
  
  
  "Mijn zoon," mompelde ze.
  
  
  "Zoon?"
  
  
  "ja. Ze was... Haar reis naar Bulgarije. Mijn ouders waren in het grieks, maar ze emigreerden tijdens de burgeroorlog. Ik ben geboren in deze vervuilde land, maar ik ben opgegroeid grieks."
  
  
  "En uw zoon?"
  
  
  "Ik heb een zoon. De Emu is nu vier jaar oud. Het is eigendom van de staat. En haar...."
  
  
  Hugo duwde het terug in de schede en gecontroleerd .45 en zet het ego op het bedje naast me. "Kristina? Is dat uw naam?"
  
  
  "Ah, ja. Dat was een probleem!"
  
  
  "Was dat het?"
  
  
  Ze tilde haar hoofd op, keek openlijk bij mij, dan bij Alex. "Ik ben Christina Calixos. Ik ben vierentwintig jaar oud. Toen ik negentien was, ik had een kind, maar ik heb niet een man. De staat nam mijn ego weg van mij. Ze kon zelfs niet zien. Toen mijn moeder en vader is overleden, ik had niets. Ik vertrok, dus ging ik de grens over naar Griekenland, waar ik haar, in de hoop dat ik zou meer gratis en op een of andere manier mijn zoon terug. Voor bijna een jaar, haar aderen waren er bang voor, want ik had geen documenten; toen was ik in Prevez." Ze keek me aan. "In Preveza, ze was op het strand toen een jong meisje verdronken. Er was een grote menigte, en er werden haar spullen in de buurt. Ik keek haar aan en zag dat haar naam was Kristina. IH nam haar mee en werd Christina Zenopolis. Ik ging van school voor verpleegkunde, zelfs mijn minnaar en verhuisde naar een ander deel van Athene, zodat niemand het zou twijfelen over mijn identiteit
  
  
  dit, en het werkte totdat ze mij gevonden."
  
  
  "Ze?" vroeg hij haar.
  
  
  "Ja." Ze keek naar Alex. "Dat was... wat? Twee maanden geleden? Zes weken? Ze vond mij en zij mij vertelde wie ze was en alles over mijn zoon in het huis staat. En wat zou er gebeurd zijn als ze niet met hen samen te werken. Ik wist heel weinig over Christina Zenopolis, maar nu ik haar beter leren kennen dan ik mezelf kennen. Ze wisten dat je coming-out, Alex. Ik denk dat ze niet precies wist hoe het mij te gebruiken, maar ze waren erg gelukkig, niet? "
  
  
  Alex trok aan het einde van zijn snor. "ja. Ze waren erg gelukkig. Wat als ik niet had aangedrongen op het opnemen van contact met u?"
  
  
  "Ik neem aan dat ze wist dat uw elke beweging. Ik kan het niet zeggen. Maar ik weet haar... " Ze draaide zich om naar mij. "Nick? De man die viel uit de boot vielen ze ons? Je dacht dat ego werd gedood een paar nachten eerder."
  
  
  "Geen haar. Ego partner".
  
  
  "Ah, ja. Maar ze vertelde me hoe het gedaan moet worden met een wax kogel gevuld met bloed, zoals sommige op het podium tovenaars gebruiken? Ze wist dat je niet kon misleiden met lege handen."
  
  
  "Dat klinkt verdomd moeilijk voor mij," zei ik. "Waarom heeft ze niet gewoon doden Alexa en worden uitgevoerd?"
  
  
  "Ik kan dat niet zeggen. Ik had alleen een kleine taak te voltooien..."
  
  
  "Een paar moorden."
  
  
  "Ja! Twee sterfgevallen van mensen die ik niet ken in het leven van mijn zoon! Zou je anders te kiezen?"
  
  
  "Oké, oké."Het was moeilijk om niet te reageren op haar passie, maar terwijl ik zat tegenover ze, haar, ik zag Alex zorgvuldig streelde zijn ex-zuster van de schouder. Op een of andere manier, ik vond het makkelijker om verder te gaan. "Laat me openlijk uit. Dat je niet gevolgd, toen wij er waren... samen?"
  
  
  "Nee, nee. Ze maakte het om u te laten denken dat ik in gevaar was. En zij, de mensen die aan boord kwam gisteravond... nou, weet je."
  
  
  "Dus je hebt om op reis te gaan met ons."
  
  
  "Ja."
  
  
  "En ons doden."
  
  
  Voor een lange tijd, het enige geluid in de overvolle kamer was Kristina ' s scherpe ademhaling. Dan Alex gewist zijn keel als een alligator spinnen voor de maandelijkse diner.
  
  
  "Bent u tevreden, Nick Carter?"
  
  
  "Meer of minder."
  
  
  "Waarom ga je niet naar omhoog, en zie, kuda, kleermaker nemen, deze boot komt?"
  
  
  Net na zonsopgang, we staken de hak van de italiaanse laars en half naar Tarente, toen de eerste helikopter vloog over ons. Tijdens de nacht, hij legde uit drie oranje reddingsboeien op de plecht, zoals we hadden afgesproken, en toen de helikopter ons gezien, een hand vloog uit om ons te vertellen dat hij was vastgebonden aan de Scylla. In minder dan een uur, een andere helikopter, of misschien dezelfde, sel in de brede baai naast het nemen van Alexa en Kristina aan boord. Ik was links, met Havik en de reddingsboot die werd verlaagd van de helikopter. het weer was slecht weer, en voordat mijn baas was in de cabine voor meer dan vijf minuten, zijn gezicht werd begin overeenkomen met de wervelende groen van het water om ons heen.
  
  
  "Hoe lang zal het zijn voordat je kan dit ding aan de haven?" vroeg hij.
  
  
  "Misschien een paar uur."
  
  
  Hij pauzeerde voor het beantwoorden. "Ah, ik zie haar."
  
  
  "Is er iets wat je wilt praten met mij over?"
  
  
  "Misschien wel, misschien niet. Ik neem aan dat het meisje was de enige die om hen heen?"
  
  
  "Ze was als dat. Het zou niet Stahl ' s idee om haar op het nu."
  
  
  "Auw?"
  
  
  "De nieuwe liefde." Haar, zag hoe Kristina en Alex keken elkaar voordat ze aan boord van de helikopter.
  
  
  "Maar ... ze zijn broer en zus!"
  
  
  Ik gevuld met details. Hawke knikte wijselijk. "Misschien kan ze helpen ons ook."
  
  
  "Als je iets kan doen om haar baby."
  
  
  "Dat is mogelijk. Ik moet werken."
  
  
  We dreven in stilte voor een tijdje voordat hij sprak weer. "Hoe gaat het met u, N3? Geen wonden? Geen blauwe plekken?"
  
  
  "Er is niets om over te praten. Een heleboel dingen."
  
  
  Goed. Wanneer we terug naar Washington vanavond, ik moet met je praten over..."
  
  
  "Wacht even."
  
  
  "Ja?"
  
  
  Ik tikte hem op het stuurwiel. "Ik nodig heb om weer in de boot."
  
  
  "Dat kan voor gezorgd worden."
  
  
  "Liever zou ik het zelf doen. Ik kan hebben om hier terug te komen op een dag."
  
  
  "Goed..."
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Oh, haar, ik denk dat je gelijk hebt. Hoe lang zal het duren?"
  
  
  "Een paar dagen. Afhankelijk van de weersomstandigheden."
  
  
  Goed. Maar niet te lang duurt, Nick. Wij hebben u nodig."
  
  
  "Ik niet," beloofde ik, en begon mentaal tekenen van een cursus voor Bari. Voor een tijdje, ze was bijna verslaafd aan Kristina, maar zelfs bij Sue Ellen, ze is nooit een mes aan mijn keel. Het is tijd om wat plezier te hebben. Dit is mijn methode.
  
  
  
  
  
  
  Code
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Code
  
  
  Gewijd aan de mensen van de Verenigde Staten Geheime Dienst
  
  
  
  Proloog
  
  
  Ik heb niet naar Kirby ' s begrafenis. Hij was in Singapore bij de tijd, het dragen van een baard en een bril en poseren als een raket overloper op zoek naar te verkopen American geheimen van de Chinese Communisten. Hij speelde zijn rol goed genoeg om te elimineren van Mao ' s belangrijkste agenten en inbreken in de informatie pijplijn hij had opgezet om een paar kogels in zijn zijde en krijgt een gecodeerd telegram van de felicitaties van Hawke, de grootste genie van de eenheid waar ik werk. We noemen het ego AX. We zijn de good guys.
  
  
  Toen kreeg ik de late nieuws van Kirby ' s dood, ze werd behandeld in een Brits ziekenhuis aan de noordkust van het Maleisisch Schiereiland. Hawke had genoeg contact met de Britse vinden mij een goede artsen, een zacht bed en een mooie verpleegster. Het nieuws over Kirby had verpest alles.
  
  
  Kirby was één van de BIJL beste agenten, slim en betrouwbaar. We werkten samen aan een aantal moeilijke taken in latijns-Amerika, waarmee u via een hoop uitdagingen. Ik ben niet vergeten hoe Kirby, een stoere man in de koppeling en een ervaren piloot, greep me uit een boot in de Cubaanse wateren, candid, voordat het schip brak in kleinere stukken dan een jigsaw puzzel.
  
  
  Nu werd hij vermoord, en niemand wist wie de moordenaar ego was. Het vinden van ih was mijn volgende opdracht.
  
  
  Het eerste hoofdstuk.
  
  
  Het vliegtuig nam me mee naar een eigen start-en landingsbaan in Florida-Cis. Een lange man met een uitdrukkingsloze gezicht leunde tegen de kap, wachten voor de auto. Haar kennis van het ego. Hij was een van de twee AX agenten die werkte als Hawk ' s lijfwachten. Ego ' s naam was Smith.
  
  
  Het was een van Smith ' s meest praatgrage dagen. Hij alleen gezegd achttien woorden toen hij me belde om te voldoen aan de Hawk.
  
  
  "De oude man houdt zijn tanden op elkaar," zei hij. We snelde naar beneden een verlaten weg, de snelheidsmeter wijst de limo naar 70. "Ik kan me niet herinneren ooit het zien van hem - ego is in zo een vervelende stemming."
  
  
  De oorzaak van Hawke ' s ongeluk is het niet moeilijk om uit te vinden. Niemand onverschillig laten na het verliezen van een agent, zoals David Kirby.
  
  
  De limo draaide de hoek om en ze zag een eenzame huisje zitten aan het einde van een verharde weg. Buiten het huisje, onderzocht ik de lege dock in een rustige baai. De Golf van Mexico glinsterde in de verte, zoals gekleurd glas geblokkeerd door de zon.
  
  
  De wind waait over het eiland, ruffled Hawke ' s wit haar. Hij stond te wachten buiten het huisje toen we aankwamen. Een kopie van Smith, de uitdrukkingsloze tweede operatieve die was meestal te vinden in de buurt van Hawke, zat bij het raam.
  
  
  "Dit is de plaats waar de moorden plaatsvonden," Hawk zei, zwaaiend met zijn hand bij het huis met een snelle lach. "Ik neem je binnen een minuut."
  
  
  "Dank u voor het verzenden voor mij."
  
  
  "Ik ben niet aan het provoceren je in een vendetta, Nick. Ik stuurde hem voor je omdat ik je nodig heb."
  
  
  Hij keek me aan en ging verder. "Wij zijn erin geslaagd om het herstellen van gegevens. De moordenaars waren het besturen van een kleine vrachtwagen. Ze stopte daar, "wees hij," en snijd de telefoon draden die naar het huis. Ze ging daarna naar huis en ervan overtuigd is dat iemand om toe te geven dat zij de signalmen, waarschijnlijk onder het mom van het controleren van de telefoon. We denken dat ze verkleed waren als monteurs. Zij gevangen Kirby en de man Kirby had hier gebracht om te voldoen aan de door de verrassing, en gedood ah en twee anderen waren in het huisje op het moment . Er was een hint van bitterheid in Ego ' s stem voegde hij eraan toe ," We weten nog steeds niet wat ze waren, en we kunnen alleen maar raden op ih motieven."
  
  
  "Hoeveel mensen zijn we naar op zoek?"
  
  
  "Als een educated guess, zou ik zeggen vier van hen. Minstens twee van hen waren gewapend met machinepistolen. Een van hen had een geweer. We vonden sporen van Odina rondjes om ze thuis te benader hem van achter. Hij brak de deur, en ze vingen de mannen binnen in een crossfire. Het was een verschrikkelijke baan ."
  
  
  De wind blies tegen ons als we liepen naar het huis, en Smith volgde in stilte.
  
  
  "Wat was Kirby' s opdracht?" Vroeg ik haar.
  
  
  "Hij kwam hier om te praten met de persoon die de huur van de cottage. Die persoon was Frank Abruz."
  
  
  Die naam deed me stoppen in mijn tracks. "Maffia' s Frank Abruz?"
  
  
  "En niemand anders. De legendarische Frank Abruz. Odin is rond de weinige mensen die de maffia heeft ooit afgesproken om te laten gaan met lof. Hij getroffen door een hartaanval en besloot dat hij wilde besteden aan zijn laatste dagen in Sicilië. De maffia raad van bestuur gestemd voor Ego ' s pensioen en besloot om ze een klein pensioen voor trouwe dienst." Hawk zich liet een kleine glimlach. Het pensioen is iets beter dan een gouden horloge. Als een kwestie van feit, ik zeg twee honderd duizend per jaar. We hebben geleerd dat Abrouz zou zijn het land te verlaten binnen een paar weken, en Kirby contact met hem op."
  
  
  "Ik zou graag willen weten waar ze het over hadden, een AX-agent en ex-maffia capo."
  
  
  "Abruz reis, Nick. Hij was een man vertrouwd door de strijdende partijen in Kota, en toen hadden ze een gevoelige zaak op te lossen in het buitenland, oni delen werden verzonden aan het ego." Hawk raakte mijn arm. "Nu gaan we naar het huisje."
  
  
  
  
  
  Een andere bodyguard genaamd Corbett opende de deur voor ons. Hij bijna flinched toen we naar binnen gingen. De plaats had voor enkele maanden gesloten, maar het leek nog steeds aan de geur van de dood.
  
  
  "Frank Abruz was een interessante persoon, een individualist. Ik kan niet zeggen dat ik respect voor haar ego. Ego ' s record te bloederig, "Hawk verder," maar hij was een van de leiders die zich uitsprak tegen de maffia ' s betrokkenheid bij de internationale drugshandel. Het is vechten tegen deze fel voor de afgelopen twee jaar, toen de Amerikaanse tak van de maffia was hem een deal aangeboden door een Aziatische groep die " beheerste de uitgelezen opium velden in indo-china."
  
  
  "Was dat voor de hartaanval die reden ego naar het pensioen?"
  
  
  "Eigenlijk. Dan, wanneer Abruz in geslaagd om het wijzigen van de Communistische partizan positie in de deal, alles omhooggeschoten. Hij presenteerde zijn bevindingen aan de maffia van de hoge raad en nodigde hen uit om te beoordelen voor het voorstel. Dit keer is de stemming was in zijn voordeel. er werden andersdenkenden, maar het bestuur heeft besloten tot het annuleren van de deal ."
  
  
  "Ik begrijp het. Abruz had informatie over de opium velden die we kunnen gebruiken. Kirby was proberen te overtuigen van het ego door te geven aan ons."
  
  
  "Abruz het deugden waren, maar één van hen was de overtuiging dat het communisme was niet de golf van de toekomst. Was er reden om te hopen dat hij met ons samen te werken. Kirby ook van verdacht dat Abrouz had gelezen wat informatie over de Communisten. Misschien ih maffia contacten waren verbonden is met hen, niet alleen op het gebied van drugs."
  
  
  "Wat voor soort bedrijf?"
  
  
  "Kirby niet wist. Abruz alleen laten doorschemeren dat hij wist iets dat AX misschien erg interessant vind."
  
  
  Hawk leidde mij naar een kamer, dat was doorzeefd met kogelgaten. Hij zwaaide met zijn hand boos. "De moordenaars niet over één nacht ijs, als u kunt zien. Ze gespoten genoeg hier om te doden van een tiental mensen."
  
  
  "Abruz had een stevige reputatie. Hartaanval of geen hartaanval, maar hij was niet het type persoon om mee te spelen.
  
  
  Hawk knikte. "Ze waren snel en efficiënt, ik moet toegeven dat. En absoluut koelbloedig."
  
  
  "Je zei dat de andere twee mensen werden Abruz de jongens?"
  
  
  "Ego' s zijn 'persoonlijke bodyguards'."
  
  
  Hij opende het raam en laat het in een handomdraai. Ik dacht aan de oude maffia capo en mijn vriend Kirby op de grond liggen met hun lichamen verscheurd door kogels. Ik nam een diepe adem van de koele bemonsteren lucht stroomden over mijn gezicht.
  
  
  "Hoe werkt de maffia gevoel over Abruz de dood?"
  
  
  "Mijn doorgaans betrouwbare bronnen zeggen dat ze zijn verbijsterd dat vrijwel alle van de ih vertrouwde senior cijfers zijn short-handed. Maar vergeet niet dat Abruz standpunten worden weerlegd door een aantal en dat heeft hij vijanden gemaakt in zijn tijd. Wat belangrijk voor mij is dat een van onze belangrijkste agenten werd gedood in verschillende omstandigheden, die ik niet kan verklaren. Ik ben niet van plan om op te geven op dit meer is dan je bent. Ik wil dat de moordenaars te vinden."
  
  
  "Er zijn drie manieren," zei ik. "Communistische agenten, de oude vijanden van Abruz, of iemand die niet graag dat hij het beperken van een Aziatische drug deal."
  
  
  Hawke gemorst sigaar ash op zijn broek en uitgeborsteld de ih. "Vier dagen. Herinner je je haar met vermelding van Abruz ' s $ 200,000-een-jaar pensioen? Hij had in het eerste jaar van de betaling in zijn huis. Ze verdwenen samen met de moordenaars."
  
  
  "Het doden van een van de maffia' s meest gevreesde capo? Het duurt een gek te komen met een idee."
  
  
  Hawk stond abrupt op. "Kijk naar deze kogelgaten. Denk je dat de persoon die verantwoordelijk is gezond?"
  
  
  Hij had gelijk.
  
  
  Hij volgde Hawk in de straat. "Ik heb gezien, thuis, en hoorde dit verhaal, maar je hebt geen haast me hier alleen maar omdat van dat. Wat anders?"
  
  
  "Er was een ander persoon in de hut die ontsnapt aan het bloedbad. Uiteindelijk vonden We haar."
  
  
  * * *
  
  
  Het meisje zag eruit als een miljoen dollar aan de inflatie. Ze was blond, jong, en langbenige. Hoewel ze droeg een jas met de kraag omhoog gericht, ze ving een glimp van haar gezicht als ze liep rond in het restaurant aan de overkant. Nah had hoge vooruitstekende jukbeenderen en grote donkere ogen , een lichte kleermaker kijk dat was niet gemarkeerd door het cynisme en stijfheid hij had verwacht.
  
  
  "Het bevriezen van hier," Hawke ' zei de wiskunde toezichthouder op de projector. We zaten in het donker projectie kamer van een van de belangrijkste BIJL bases, het bestuderen van het stilstaand beeld op het scherm. "Haar naam is Sheila Brant, maar ze niet de pretentie om zich dat niet meer," Hawke ' zei. "Het is een hel van een lange tijd geleden dat we haar gevonden."
  
  
  Ik vond het moeilijk om te geloven wat Hawke had me verteld over Sheila Brant. Het ging niet met een dun gezicht en zachte ogen.
  
  
  "Weet je zeker dat ze was Frank Abruz de meesteres?"
  
  
  "Zonder twijfel. Maar we weten heel weinig over waar ze geweest Abruz pakte haar op in las Vegas."
  
  
  Hij zuchtte gefrustreerd. Ik denk niet dat er een wet is die zegt dat een prachtige twintig-twee-jaar-oude meisje kan geen geluk te vinden in het gezelschap van een ouder maffia capo. 'De oude gangster had de smaak."
  
  
  "Zeer net zoals de jouwe, eigenlijk," Hawk zei sardonically. Dan vervolgde hij: "Toen we ontdekten dat Ze woonden in een huisje in Florida met Abruz en was niet een van de slachtoffers, zijn we op zoek gegaan naar haar.
  
  
  
  
  
  
  Ze verborg haar nummers goed."
  
  
  "Wie is zij weg te lopen? Ah, de wet, de maffia?"
  
  
  "Waarschijnlijk alle drie. En misschien is er iemand anders. U zult blij zijn te weten dat ga ik regelen voor je om deze te installeren kurkentrekker naar Sheila."
  
  
  Ik was op zoek naar het. Hij wierp een blik op de gloeiende wijzerplaat van zijn horloge. Hoewel hij wist dat hij moest haar, hij was begin te voelen van de scherpe einde van ongeduld. Ik kon niet wachten om de weg op en volg het spoor van David Kirby ' s moordenaars. Deze avond was het al te koud aan me passen.
  
  
  "Deze film werd geschoten in een klein stadje in Idaho genoemd Bonham. Sheila Brant heeft zijn leven er voor de laatste twee maanden. Je hebt een cover story over de plotselinge verschijning. We willen niet te schrikken van het meisje in de weg te lopen. nogmaals, " Hawke me verteld. 'Maar als u aankomt, zal u moet blazen-omhoog de ego."
  
  
  "Laten we kijken naar de rest van de film," stelde ik voor.
  
  
  De projector opnieuw ingeschakeld. We keken als Sheila Brant liep in de richting van de geparkeerde auto, met één hand, verscholen in de breedte van zijn jas. Er was een soepele gratie van haar bewegingen. Wanneer ze opende het portier, haar doel trok abrupt, alsof ze hoorde een geluid dat maakte haar nerveus. Toen ze zich realiseerde dat het geluid onschadelijk was, verlichting raakte haar gezicht.
  
  
  Ze stapten in de auto en reed weg, de camera volgt haar tot ze draaide de hoek.
  
  
  "Onze man maakte een film van de hotel-venster aan de overkant van de straat van het restaurant. Het meisje werkt er als serveerster, "Hawke' zei. Dat was acht dagen geleden. Onze man niet te proberen om contact te maken. Dat is uw taak. Contact op te nemen met Sheila en, indien nodig, relaties. We moeten weten wat ze weet. Alle van het."
  
  
  De projector is uitgeschakeld, en Sergei verlicht, vullen de kamer met helderheid.
  
  
  "Nou, heb de film vertellen je iets?" Hawk mij gevraagd.
  
  
  "Je had gelijk. Ze is bang. Ze had een pistool in haar zak. Trouwens, nah heeft goede benen."
  
  
  "Ik dacht dat je merkt van dit alles," Hawk zei droogjes terug. "Zorg ervoor dat u kijk uit voor haar rechterhand als voor haar voeten."
  
  
  Hij overhandigde mij de map zou hij zijn bedrijf op zijn schoot. Het bevatte een AX-bestand op Sheila en een samenvatting van mijn cover-art. Ik had de rest van de dag te onthouden van het ih, de voorbereiding van een nep-ID, en mezelf vertrouwd te maken met de speciale apparatuur die ik zou meenemen naar Idaho.
  
  
  Ik liet Sheila Brant bestand bij het gebouw waar ik werd toegelaten, dan nam mijn fake ID. Ned Harper, afgebeeld op het rijbewijs, het zag er precies zoals Nick Carter. Hij had een hard gezicht, maar ik vond het leuk. Samen met haar ID-kaart, kreeg ze een koffer vol persoonlijke items die passen bij haar rol in Idaho. Shvedov niet nieuw voor ons, we genaaid, maar het was perfect voor mij.
  
  
  Ik heb een uur in de wapenkamer. Het werd gecontroleerd door een kist die onder andere dodelijke items, een high-powered rifle met een lang bereik) bereik. Samen met mijn persoonlijke wapens, dit gaf mij dezelfde kracht als een politie-afdelingen.
  
  
  Een andere stop ik was de basis van de elektronica-afdeling. Op Hawk ' s orders, onze specialisten gemonteerd een kit voor mij. Het zag eruit als een scheerset, maar de nen had gevoelig luisteren apparaten, een camera en een kleine cassetterecorder. Ik twijfelde ik had behoefte aan deze apparatuur, maar Hawk niet te missen een beat.
  
  
  Ik had nog een bezoek te maken, naar de schuur waar de monteurs bezig waren met de auto reed ik toen het werd ontdekt door een man genaamd Ned Harper. Een van de monteurs was een stoere, korte man van in de veertig die zei, hij had veel gehoord over Carter Nike en mij wilde ontmoeten. Hij besloot om hem niet te vertellen dat de helft van wat hij had gehoord, was waarschijnlijk onwaar.
  
  
  "We besteld om u te voorzien van een auto die lijkt er niet was gekocht bij een goedkope tweedehands prijs, maar die niet echt ergens te gaan", zei hij met een grijns. "Een stem op wat we deden. Dit kleine meisje is niet mooi, maar ik denk dat je verliefd nah. Zij reageert als een franse hoer."
  
  
  We gingen naar de andere kant van het serail. De monteur wees naar een klein gedeelte van de weg bezaaid met obstakels. "De stemming, waar zullen we het testen. De bestuurder van de test is te gaan om het uit te proberen voor zichzelf."
  
  
  Een drie-jaar-oude Ford met bloem vlekken en deuken op één van zijn vleugels purred aan het einde van de hindernisbaan. De bestuurder draagt een helm, zwaaide naar ons en trapte op het gaspedaal. De auto nam een gebroeid kat.
  
  
  "Ik beloof dat u zult in staat zijn om van nah 120 een uur, op zijn minst," de kleine monteur zei trots. "We hebben gemaakt, zoals bij een concert viool."
  
  
  De auto reed met obstakels. Ik dacht dat hij zou krijgen in het eerste, maar de bestuurder knip een band op het laatste moment. Hij zigzagde de auto langs het parcours, banden piepen. Aan het einde van de race, hij abrupt hit het pesten knop en zet de auto in een bewuste draai, draai de ee met Hollywood-stuntman flair voor overeind en rijden terug naar ons.
  
  
  "Deze man heeft naar Indianapolis," zei ik.
  
  
  De monteur glimlach verbreed.
  
  
  
  
  
  "Hou je van verrassingen, Carter?"
  
  
  Ik besefte wat hij bedoelt als de bestuurder stapte uit, omcirkelde de auto, nam zijn helm, en schudde zijn manen van helder rood haar. Zelfs met haar lichaam verborgen door een vormeloze overall, was er geen twijfel over bestaan dat de bestuurder van de test was een vrouw. .
  
  
  Haar wands flitste, en kwam ze naar ons te zwaaien, helm in haar hand.
  
  
  "Wat denk je, N3?" zei ze, met behulp van mijn assassin rank in plaats van mijn naam. Voor meisjes die er zo opvallend als haar, probeerde ze aan te moedigen een beetje meer dating dan dat.
  
  
  "Over de auto of de chauffeur?" Vroeg ik haar.
  
  
  Haar groene ogen geflitst met vuur. "Auto' s, natuurlijk. Kan me niet schelen wat je van de chauffeur."
  
  
  Hij keek naar de monteur, die haalde zijn schouders op en back-afstand diplomatiek. Hij wilde niet om een getuige te zijn als die prachtige roodharige gehakte de beroemde Nick Carter in kleine stukjes met haar minachting.
  
  
  "Wat heb ik aan jou?" Ik vroeg hem, een beetje in de war.
  
  
  "Helemaal niets. Laten we eens zien of dat zo blijft, N3."
  
  
  En weer- - - naam in plaats van de naam. Hij nam het, en de glinstering van de brand in haar ogen was een uitdaging. "Ik dacht dat je pronken met een beetje toen je het besturen van een auto," zei ik. "Was dat voor mij?"
  
  
  "Natuurlijk denk je dus. Jullie waren waarschijnlijk verrast om te zien dat een vrouw een auto rijden beter dan je kunt." De trots in haar lip krulde, maar dat maakte Stahl volle mond nog aantrekkelijker. "Laten we verwijderen de duidelijke nu, N3. Sommige van de meisjes hier kan u aanbidden als een slaapkamer atleet, maar uw reputatie heeft geen indruk op mij."
  
  
  "Wat indruk op u - de prestaties? Misschien stoeien review."
  
  
  Ze lachte, alsof de suggestie geamuseerd haar. Ze trok de rits van haar baggy overall. "Weet je wat me verteld werd, N3? Mij werd verteld dat als je op een vliegtuig dat crasht, zou je dan nog de tijd vinden om te stellen aan een stewardess."
  
  
  Het is waar, " zei haar vader tegen. "Eigenlijk, ik vertelde haar dat.
  
  
  Ze haalde de overalls uit haar schouders op en kronkelde uit, managing om de routine zo spannend als een striptease. Onder haar werkkleding aan, ze droeg een strakke broek en een trui die klampte zich vast aan haar rondingen als leer.
  
  
  "Ik heb respect voor u als professional. Rang N3, wat-wat betekent het, " zei ze. "Maar laten we doorgaan met het gesprek op een professioneel niveau, zullen we?"
  
  
  Ik kon niet bedenken wat ik was minder geïnteresseerd in, anders dan misschien wel het geven van een lezing over onthouding naar de old maids ' huis.
  
  
  "De auto goed behandeld voor u, maar ik zou graag de test van het ego voor mezelf," zei haar man.
  
  
  Het was onder het stuur, dit is de enige versnelling, de motor en omgekeerd. Vervolgens schoot hij haar. Hij ging door met de cursus net zo snel als het meisje, en eindigde het remmen van de auto door het maken van een scherpe dubbele teken. Toen ik vrij kwam, heb ik gooide mijn sleutels naar haar en zei: "Dat zal wel", dacht ik, en ze had een spuug in mijn gezicht.
  
  
  "Nu, die pronken?" zei ze, maar er was een zweem van verbazing vermengd met sarcasme in haar stem.
  
  
  "De auto zou niet zo goed, maar het heeft een hoop onder de motorkap. Je ziet eruit als een grote vrouw, maar misschien niet zo veel. Ik ben nieuwsgierig genoeg om me af te vragen deze vraag." Een dubbele sleutel naar haar kamer werd gegooid in haar hand. "Als je wilt om dit te gebruiken, moet het worden vanavond. Ik ben het verlaten van de basis in de ochtend."
  
  
  "Wat denkt u dat ik zou overwegen te gebruiken?"
  
  
  "Misschien bent u net zo nieuwsgierig als ik ben," zei ik.
  
  
  Terug in zijn hut, hij trok zijn jas, het onthullen van een uitgeklede luger in de quick-release tuigage onder zijn linker arm. De wapens werd ze getest op AX varieerde van taak naar taak, maar ze was nooit zonder haar eigen wapens: een luger dat Wilhelmina haar had gegeven; een stiletto, Hugo, in haar mouw; en een kleine gas-bom geplakt is aan de binnenkant van haar dij door Pierre. Een bom zou kunnen doden iedereen in een gesloten kamer in seconden; al duurde het was een paar tips om te breken het ego shell.
  
  
  Het openen van een lade in haar stoel, ze trok uit de map Hawk me had gegeven. Hij draaide het deksel en fronste in ergernis. Ik dacht dat ik herinnerde me dat ik links een kopie van mijn deksel op de top van het bestand. Nu de eerste pagina was een blad met een beschrijving van Sheila ' s uiterlijk en een nog foto om de film had gezien haar eerder die dag.
  
  
  Ik zei tegen mezelf dat ik het verkeerd. Haar beduimelde door de inhoud van de map, maar er was geen teken van een één-pagina-verhaal. Goed, er is niets om zorgen over te maken nu, dacht ik. Het zou moeilijk voor een buitenstaander om de AX basis zoals het smokkelen van een stoomboot in een voetbal stadion.
  
  
  Nog steeds een beetje bang, hij begon te herlezen het bestand op de Brant meisje. Net als Hawke gezegd, er zijn geen details over haar verleden. Ze zou geboren kunnen zijn in het weekend als Frank Abruz pakte ee in Las Vegas. Echter, na AX vond haar in Idaho, de data werd met de grootste nauwkeurigheid volledigheid van de uren werkte ze als serveerster toen ze gingen meestal naar bed, en zelfs een potlood schets van de plattegrond van het huis was ze huren.
  
  
  
  
  
  Vaak wilde ik een fotografisch geheugen. Aangezien ik niet een ego, ontwikkelde ik mijn eigen methode voor het verankeren van de belangrijkste feiten in mijn hoofd. Ik maakte aantekeningen in de pocket notebook die ik bij me dragen en te herlezen ih, keek naar de lay-out van Sheila ' s huis, dan languit op het bed, het gooien van alles om mijn gedachten met uitzondering van het materiaal dat ik aan het lezen was naar haar.
  
  
  Ze dommelde af. Toen werd ik wakker in het donker, ik werd er op geattendeerd door een geluid dat zo zwak dat ik niet kon identificeren mezelf.
  
  
  Het kwam weer met een zachte krassend geluid, metaal aan te raken metalen. Hij sprong uit bed en landde op zijn hurken, luger in de hand.
  
  
  De deur gaat open en een gele streep van licht liep over de vloer. De redhead zei: "heb Je snelle reflexen, N3."
  
  
  Hij ontspannen, in het besef dat het geluid dat hij hoorde was haar sleutel draaide voor de dag. Ik vond het niet erg betrapt met een pistool in mijn hand. Het instinct dat maakte me uit de prullenbak heeft mijn leven gered, meer dan eens.
  
  
  "Zet Brylev. Klik op het kreunen knop achter je, " zei hij tegen zijn vriendin.
  
  
  Ze knipte de licht schakelaar, vervolgens gooide me de sleutel. "Als je morgen vertrekt, ik zal het niet meer nodig hebben, zal ik?"
  
  
  De sleutel vastgeklemd op haar, grijnzend. "Zo, je was nieuwsgierig."
  
  
  Ze haalde haar schouders op. "Ik denk dat ik gewoon nodig om te achterhalen of alles wat ik vertelde je de waarheid."
  
  
  "Waarom ga je niet de deur dicht en stel je jezelf?" Ik vertelde haar.
  
  
  Ze sloot, waarbij haar ogen van mij af. De uitdaging nog schitterde in de ih groene diepten.
  
  
  "Patricia van Stijl," zei ze.
  
  
  Ik deed mijn schouderriem, slingerde haar ego over de rug van een stoel, en holstered de Luger . "Hoe lang bent u al werkzaam bij AX?"
  
  
  "Bijvoorbeeld een jaar. Nu vragen me hoe ik een leuk meisje als ik kwam in deze business."
  
  
  "Ik doe een gok. Je moet bewijzen dat je alles kan doen wat een mens kan doen."
  
  
  "Ah, u sly klootzak," zei ze zonder enig zichtbaar kwaad.
  
  
  "Ik heb een fles whisky," zei ik. "Een geschenk van onze baas. Kan ik open haar ego?"
  
  
  "Ben ik hier niet gekomen om te drinken," zei ze. Ze trok de trui over haar hoofd en gooide het ego op een stoel.
  
  
  Ze droeg een zwarte kanten bh. Goed, de helft van een bh. Haar bril werden overlopen. "Goed bedoeld" is een stem op de ontoereikende beschrijvingen die in mijn ogen toen ik keek bij nah.
  
  
  Het poetsen van haar heldere rode bos haar, ze glimlachte naar me. De glimlach was mede te spotten, deels veelbelovend.
  
  
  Haar herinnerde zich haar lijn rond die dag. Het is een herhaling van dit. "Wie is er nu aan het opscheppen?"
  
  
  "Haar," gaf ze toe. "Maar als u dat wilt."
  
  
  Nog steeds glimlachend, ze trok de vliegen van haar rits in de broek en klom uit de snik die ze had geplaatst op haar been. Nu droeg ze alleen een zwarte bh en een bijpassende strook van zwart kant aan de onderzijde.
  
  
  Ze kalm liep naar het bed en ging op de rand. Ze knoopte haar bh en trok het ego uit haar grote borst. Met een snelle beweging van haar hand, ze gedrapeerd haar kleding over het hoofd van het bed, en dan het bed boven mijn kussen.
  
  
  "Ik laat je je slipje," zei ze. "Ik dacht dat je wilt rippen ie van me af."
  
  
  Er was iets anders dan de uitdaging aan in haar ogen nu. Opwinding, verlangen.
  
  
  Wanneer zijn kleren werden afgeworpen en ze zag een haarspeld en een gas-bom, riep ze uit: "Mijn God, je bent een wandelende arsenaal."
  
  
  Haar onfatsoenlijk grinniken. "Je pak een paar van de kernen zelf."
  
  
  Haar lach was hees en onbevangen. Ze kon bewijzen dat ze de gelijke van een man, maar ze zeker niet erg vond, wordt behandeld als een seksueel object. "Ga, N3," ze drong er bij.
  
  
  "Nick," zei haar vader tegen. "Het bed is geen plaats voor formaliteiten."
  
  
  "Nickname. Nick, "zei ze," ik ben klaar."
  
  
  Ik trok haar kanten slip. Ze had gelijk. Ik heb genoten van doen.
  
  
  Pat was een sterke meid. Als wij omhelsden, voelde ik de spieren in haar rug trillen. Haar mond was zacht en warm, en haar tong ging snel en snel. Ik begroef mijn gezicht in haar borst, en haar vingers gegraven in mijn haar. Wanneer haar vader speelde met haar harde tepels, ze kronkelde en gromde als een hongerige kat.
  
  
  Mijn handen gleed naar beneden naar haar billen en tilde haar op om te voldoen aan zijn eerste stuwkracht. Ik zonk diep in nah en hoorde haar kreunen. Haar lichaam gedrukt tegen de mijne. Wanneer haar stak haar bewegingen, ze huiverde en schudde het bed. Nah had de flexibele kracht van een dier.
  
  
  "Nick," ze ademde. "Laten we eindigen dit samen."
  
  
  Voor zover zij zich, haar timing was perfect. Eigenlijk was alles perfect.
  
  
  Haar hand gleed langs mijn dij, te verkennen. "Spieren. Je bent een echt stuk vlees, de Heer Carter."
  
  
  "Dus jij bent."
  
  
  "Ik was er niet klaar voor dit. Je bent nog beter dan ik had gezegd."
  
  
  "Dat begrijp ik. Haar eretitel is meer dan je professioneel respect."
  
  
  Ze was lachen. "Kan ik hier slapen vannacht?"
  
  
  "Je kunt blijven slapen,"zei ik," ik weet niet hoeveel slaap je krijgt."
  
  
  Twee
  
  
  In de ochtend stond hij vroeg op en begonnen met inpakken totdat de roodharige wakker en rolde in de prullenbak.
  
  
  "Nick," zei ze, " dat was geweldig. Vooral de laatste tijd."
  
  
  Hij stak een gas-bom naar de binnenkant van haar dij. Gisteravond was de laatste avond. Vandaag was alles, zoals gewoonlijk. Ik maak het vast
  
  
  
  
  Hij vastgebonden een stiletto op haar onderarm en controleerde de veer mechanisme. Ik gebogen over haar arm, en de dunne mes gleed in mijn hand, klaar om te gaan. "De blik op je gezicht is een beetje eng," Pat zei.
  
  
  Ik gaf haar een glimlach die bijna mijn ogen. "Ik ben niet echt de jongen van naast de deur."
  
  
  Daarna zette hij op zijn Ned Harper outfit, op een Luger ,gooide een zip-up jasje over haar, en bekeek zichzelf in de spiegel. Zo ver als ik kon zien, haar zag eruit als een dronken vrachtwagenchauffeur. Toen hij verhuisde naar de stad waar Sheila Brant was verstopt, hij vertelde haar dat hij zou graag een baan te krijgen.
  
  
  "Ik hoef niet te vragen," Pat zei: "maar wat is er gebeurd met N1 en N2?"
  
  
  "Nou, we pech gehad," zei haar vader tegen. Zoals David Kirby, dacht ik.
  
  
  Het was dichtgeslagen door de koffer geleverd door AX. Hij was klaar om te vertrekken. Alle moest ik doen was om afscheid te nemen.
  
  
  Rode bespaarde me de moeite. "Ik weet het. Schepen die passeren in de nacht, en dat alles. Verblijf geluk, Nick."
  
  
  Hij vertrok naar Bonham, Idaho, op twee in de middag. De stad had van 4.700 inwoners, en het leek alsof 4,695 om hen heen besloten om thuis te blijven.
  
  
  Draaien in een benzinestation dat geadverteerd instant service, trok hij naar de tank auto ' s. De instant service werd niet uitgevoerd. Hij liet door de auto ' s en ging binnen, waar hij een man te dommelen op een tafel bezaaid met stof, wegenkaarten, cracker blikjes en verpakt auto-onderdelen. Hij tikte met zijn knokkels op de schone rand van de stoel.
  
  
  Ego ' s ogen waren gebarsten. "Yes, sir?" hij gaapte.
  
  
  Hij wees naar zijn auto. "Ik wil gas."
  
  
  "Ah," zei hij, alsof de mogelijkheid had nooit plaatsgevonden van de emu.
  
  
  Terwijl hij haalde de slang en het mondstuk geplaatst in de Ford bijna lege tank, hij stond er bij en keek uit op het rustige straat in het bleke late voorjaar zonlicht.
  
  
  Ik heb het nog niet gezien had, we hebben geen verkeerslichten, we hebben geen neon. Bonham zag eruit als een Norman Rockwell schilderij van een kleine stad. Haar, voelde me niet thuis met al mijn dodelijke wapens vastgebonden aan mijn lichaam en opgesloten in de kofferbak van mijn auto. Bonham lijkt niet het soort plek van een voormalige maffiabaas de minnares zou hebben de voorkeur te verbergen. Dit is waarschijnlijk de reden waarom Sheila Brant koos ego. Hey, geef mij het krediet voor de hersenen, dacht ik.
  
  
  Hij rechtte haar vermoeide schouders. Haar fret op reis was snel en voor de vele uren elke dag met hen als het links TOPOR baseren op de Carolina kust. Later op de dag, ik zal contact opnemen met de AX-agent die werd volgende Sheila om ervoor te zorgen dat wist ze ons niet missen.
  
  
  De begeleider op het service station begonnen met het schoonvegen van de voorruit van de auto. "Heb je genoeg van dode insecten hier in te vullen emmers," klaagde hij. "Je moet al rijden de hele nacht."
  
  
  "Ja," zei ik. Hij was oplettend, als niet onmiddellijk.
  
  
  "Toeristen?"
  
  
  "Nee, zei ik tegen haar.
  
  
  Het ego doel draaide, en de ego ogen waren niet meer slaperig.
  
  
  "Ik ben een vrachtwagenchauffeur," zei ik. "Ik hoop een baan te vinden hier."
  
  
  "Is er een bepaalde reden waarom je koos Bonham?"
  
  
  "Ik hou van kleine steden."
  
  
  "Er zijn veel andere kleine steden."
  
  
  Damn, dacht ik. De Emu was zeker benieuwd. Ik zei: "ik hou van de look van deze."
  
  
  Terwijl hij om het oliepeil te controleren, ging hij naar de mannen van de kamer en gleed de bout aan de binnenkant van de deur. Hij gooide koud water op haar gezicht. Ik was moe van wordt verlijmd op de autostoel zo lang, ik vertelde haar van mezelf, anders zou ik niet zijn geïrriteerd door het personeel verhoor mij.
  
  
  Hij klopte op de deur. "He meneer, ik moet je zien."
  
  
  Hij ritste zijn jas te krijgen voor de Luger snel, opende de deur. "Ja wat?"
  
  
  "Over Sheila Brant," zei hij, toen grijnsde. "Haar agent moet je voldoen is N3."
  
  
  Haar nog nooit gezien haar contact en nooit een kans. "Waar heb je het over?"
  
  
  Na het dichtslaan van de deur, die hij voelde in zijn zak en haalde een aansteker identiek aan de mijne. Hij gaf het ego op mij. "Ik heb gesproken met een paar mensen die hebben gewerkt in het verleden, Carter. Ik dacht dat ik herkende je van je beschrijvingen. de kunst. Zoals een aantal van Hawke', zei ze tegen zichzelf. Mijn naam is Meredith, door de manier waarop.
  
  
  Hij draaide haar lichter over. Wat leek het serienummer van de fabrikant aan de onderkant was eigenlijk een code die de eigenaar is van een AX werknemer. "Dat is goed, Meredith. Maar ik zou meer voorzichtig zijn als ik jou was. Vergeet niet dat de reden voor al deze zaken is zijn verdomde goed middel ploeg." Het was niet Stahl, die er op gestaan. Ik had niet het ego om te zeggen, " Wat is nieuw bij ons meisje, Sheila?"
  
  
  "Ze is nog steeds hier en handelen cool. Hij probeerde niet te dichtbij komen, dus niet te wekken Nah vermoedens. Ik nam deze baan omdat ik bang was dat de stedelingen zou beginnen afvragen waarom ik hield het omhoog. we blijven in het hotel. Zie je vanavond nog wat en praten." Hij aarzelde. "Ik begrijp dat ik een steunpilaar in deze taak, en ik kijk ernaar uit met u samen te werken. Oordeel mij niet, door wat er net gebeurd. Zijn meestal niet zo casual."
  
  
  "Ik hoop van niet," zei ik.
  
  
  Hij reed langzaam langs de belangrijkste straat van de stad
  
  
  
  
  
  door het noteren van de locatie van de twee-kamer politiebureau, een postkantoor en een economy class stadhuis. Haar, dacht dat je kon pakken de hele stad in een schoenendoos. Tussen de twee grote gebouwen, er was een hoekje bar met een "Koud Bier" - teken in het venster. Vier winkels onder haar alles, een overblijfsel uit de dagen toen Bonham was een station, was groter en bloeide. Nu het twee verdiepingen tellende gebouw moest schilderen, en hij zag dat sommige van de bovenste ramen had geen schermen.
  
  
  Het krijgen van rond de auto, was ze zorgvuldig onderzocht door het restaurant aan de overkant van de straat van het hotel. Sheila Brant niet op plicht tot 4:00 p.m. en als dingen nog niet goed is gegaan, zou ze niet nodig zijn. Er waren geen klanten in de plaats.
  
  
  Hij liep naar de dim lobby van het hotel, waar het meubilair was een kwart-inch dik met stof en ouderdom. Er was geen lift, maar een trappenhuis, en de potplanten mimmo gepasseerd nodig een & nb net als Bonham nodig om te ademen nieuw leven.
  
  
  Klera begroet me als was hij een politicus groet van een cruciale stemming. Hij zei dat ze sloten hun kantine een lange tijd geleden, maar ik kan er goed eten bij het restaurant aan de overkant van de straat. "Probeer het, u zult love it," zei hij.
  
  
  In haar kamer deed ze haar kleren uit en versnelling, en nam een douche. Hoewel ik niet in mijn mogelijkheden, mijn binnenkant opgerold als een veer. De gedachte steeds door mijn hoofd dat ik in de buurt van een meisje die misschien in staat zijn om mij een paar antwoorden over David Kirby ' s dood.
  
  
  Ik had een goed zicht op het restaurant van de tweede verdieping van windows. Als hij knoopte zijn shirt en trok zijn broek, hij dacht van Sheila Brant. Hij vroeg zich af of Ay had weten te ontsnappen rond dit huisje alleen, of als de moordenaars hadden besloten om te laten Ay levend ontsnappen voor een bepaalde reden.
  
  
  Meredith gaf me het nummer van haar kamer, die was meestal een paar deuren verderop van mij. Ik liep de hal in de richting van hem. Meredith bleek een echte artikel, maar ik werd een verdachte karakter, en hij was van plan om het te controleren.
  
  
  Dankzij AX training en vooral om haar Stahl ' s hands-on ervaring als een lock-picking-expert. De deur naar de hotel kamer was niet moeilijk. Een twaalf-jaar-oude jongen kon het kiezen van een slot met een zakmes.
  
  
  Hij draaide aan de knop en ging de kamer rustig. Een man zat in een stoel bij het raam. Hij grijnsde naar me. "Het zou net zo makkelijk te kloppen."
  
  
  Ik kon niet denken aan een slim begin. Ik gelukkig was, " Wie bent u?"
  
  
  "Meredith, natuurlijk. En je moet Nick Carter."
  
  
  Als hij niet Meredith, hij was een verdomd goede leugenaar. Hij leek volkomen op zijn gemak. "Ik heb op je gewacht. Ik denk dat je kwam net binnen, " zei hij. "Hebt u gezien dat het meisje nog meer?'
  
  
  "Nog niet."
  
  
  Als hij had geweten dat hij niet de tweede Meredith hij had ontmoet in het laatste uur en een half, hij zou niet zo ontspannen, dacht ik. Voor haar een sigaret. "Alle heiligen?"
  
  
  Hij betastte een minuut van zijn rumpled bruine vacht. Hij is een round-faced man, begon te gaan kaal en dik, maar zijn uiterlijk niet ons te vertellen niets. AX-agenten zijn er in alle maten, vormen en leeftijden. "Waar is de stem, Carter?"
  
  
  Hij gaf me een boek van wedstrijden.
  
  
  "Heb je een aansteker?" Ik vroeg terloops, het aansteken van een sigaret.
  
  
  "Neem nooit met je. Damn dingen altijd van brandstof opraken."
  
  
  Hij grijnsde en wierp de emu-wedstrijden. "Ik denk dat, als het zou kunnen geplukt worden, dus zou je."
  
  
  Hij sloeg zijn benen over elkaar en leunde achterover in zijn stoel, terwijl hij zijn handen over elke stam. Ego ogen niet, laat mij met hen fret als hij de kamer binnenkwam. "Je bedoelt dat je niet gelooft dat ik ben Meredith?"
  
  
  Unbuttoning zijn jasje, hij zei: "ik weet donders goed dat dat niet waar is."
  
  
  Zijn relaxte glimlach was er nog steeds. Hij had genoeg zelfbeheersing. "Wat heb ik verkeerd gedaan?"
  
  
  "Het belangrijkste is dat je het gedaan hebt. Wie ben je eigenlijk, Della?"
  
  
  "Ik ben de persoon die heeft zijn eigen doodvonnis", zei hij. Met een behendige beweging, hij tilde zijn been broek met een hand. Met de andere trok hij een revolver uit de schede gehecht aan zijn scheenbeen.
  
  
  Het viel op één van elke stam, het was getrokken. Ego ' s revolver was uitgerust met een geluiddemper, en hij hoorde een zachte hoest als het pistool ging af. Gapen tegen de muur.
  
  
  Ik gebogen over haar arm, en de stiletto ging in mijn hand. Het was gegooid door ego als hij verhuisde naar trek me terug in beeld. Het mes zakte weg in de emu ' s keel en trilden als een dart. Ego ' s ogen bevroor, en hij leunde voorover te kijken onder de stoel.
  
  
  Haar betrapt hem als hij ezel schoot. Het was zwaar. Haar ego strekte haar en zocht haar. Er waren vijf duizend dollars in Ego 's portefeuille en een aantal documenten die zei Ego' s naam was Coogan en hij kwam uit Denver. Het is niet per se van alles betekenen. Het ego papieren werden waarschijnlijk net zo nep als de mijne. Door het plakken van een rijbewijs in je ego minuten. Van haar kreeg. De dingen begonnen slecht. Iemand wist waarom hij in Bonham, waarvan de beveiliging was duidelijk aangetast.
  
  
  Ik moest iets doen met het lichaam. Ik kon het niet laten mijn ego in Meredith ' s echte kamer. Zorg ervoor dat de gang
  
  
  
  
  
  Het was verlaten, zodat ze pakte een deur in willekeurige volgorde en opende het slot. Natuurlijk, er was niemand in de kamer. Coogan pakte haar op, droeg haar in de hal, en legde haar op het bed.
  
  
  Geen Kamer van Koophandel zou geïnteresseerd zijn in het huren van mij, dacht ik. Ik ben al in de stad voor minder dan twee uur, en een man al overleden.
  
  
  Hij ging naar beneden en maakte een vriendelijk gesprek met de receptioniste, die verheugd over de gelegenheid om te laten zijn kruiswoordraadsel. Hij vertelde dat de emu ontmoette hij een man in de gang, een ronde gezichten, vrolijke man.
  
  
  "Dit is de Heer Hobbs. De verkoper. Gecontroleerd in vandaag. Kamer 206."
  
  
  "Wat doet de Heer Hobbs verkopen?"
  
  
  "Ik geloof niet, wat hij zeide."
  
  
  Vijf minuten later verliet hij de kamer, ging de trap weer op, en pakte een ander slot. Kamer 206 was verlaten, behalve voor het geval voor het model dat het geval. De heer Hobbs had nauwelijks geland toen hij begon op mij te wachten. Hij sloeg haar koffer op het bed neer en opende het. De enige monster bevatte een uitgeklede geweer met een geluiddemper en de reikwijdte. De heer Hobbs, ook bekend als Mr. Coogan en Meredith, verkocht dood. Een goed geoliede geweer was zoiets als de uitrusting van een professionele moordenaar.
  
  
  Hij zou hebben geraden de ego ' s game plan. Hij werd verondersteld te onderscheppen mij, en dood mij zo snel als ik daar kwam, het meisje rond het hotel raam toen ze naar het werk, en dan laat Bonham in een haast. Liegen over het feit dat Meredith is een snelle truc om de vangst van me af te bewaken en eventueel te vinden als ik was aan het praten met het meisje. De heer Hobbs, of de Heer Coogan, was een slimme professional, nuchter en goed bedreven in zijn vak. Maar zelfs de beste zijn slechte dagen.
  
  
  Hij stilletjes liep van kamer 206 en neer de trap. Sinds telefoongesprekken overal in het land ging met het hotel via de telefooncentrale, hij gebruikt de telefoon (tegen betaling) in de lobby om te bellen Meredith bij het tankstation. "Loop niet in donkere steegjes. De oppositie heeft getroffen de stad, " emu vertelde haar dat als hij naderde de lijn.
  
  
  "De kleermaker. Heb je alle correcties in hen? Ik bedoel, wie zijn zij?"
  
  
  "Ze vinden het niet leuk."
  
  
  "Nou, er is geen reden om de vlag uitvoering toestemming," zei hij. "Als we het kunnen vinden van het meisje, ze kon ook."
  
  
  "Ik ben bang dat we brachten ih haar," zei ik.
  
  
  Ik kan me voorstellen Hawke 's reactie toen hij vertelde em die iemand moet hebben gebroken in mijn appartement in AX Base, keek door Sheila Brant' s bestand en gebruikt onze informatie tot stand brengen van een verbinding met het meisje. Het zal exploderen als een raket ontploft.
  
  
  De gebeurtenissen van de dag radicaal veranderd de situatie. Hij kon niet spelen zijn kaarten langzaam en geduldig, als Hawke had aanbevolen. Sheila ' s leven in gevaar was. Ik had om snel contact te maken en het behalen van haar vertrouwen.
  
  
  Haar stond buiten het hotel, wanneer ze aangekomen bij het restaurant. Hij keek naar haar open de deur van de rode Volvo en vingen een glimp op van haar gladde dijen als ze gleed rond de auto. Haar benen waren zo goed als ik me herinnerde, en haar sexy lopen was nog beter.
  
  
  Ze zag mij als ze verplaatst van de auto-met lange, sierlijke sprongen. Natuurlijk, de aanblik van een vreemdeling haar gespannen. Ze stopte en keek me aan, en ik keerde haar blik met mijn meest charmante glimlach.
  
  
  Nadat ze verdwenen in het restaurant van haar vader rookte een sigaret. Haar verzoek was om Ay tijd om te werpen haar jas aan en wacht op de tafels. Toen het stopte, drie motoren met veel lawaai in de stad. De Rockers waren net als in Bonham als waren ze in de hare. Ze reden langs de mimmo van het hotel, me aan te kijken door de ramen bedekt met bebaarde gezichten. Ze droeg doubletten met de boze duivels geschilderd op de achterkant. Ih het doel was een bar. Luid te praten, ze gedemonteerd en ging naar binnen. Hij wist dat ze niet leven in Bonham. De stad had niet genoeg voor het ihc-hype.
  
  
  "Misdadigers en daklozen," Klera zei in afschuw. Hij leunde tegen me in de deuropening. "Ze zijn onderdeel van een bende die niet hier een paar keer per jaar. Ze noemen zichzelf het gebroed van Satan. Ze kamperen in het oude beursterrein. Inwoners van de stad graag te verdrijven ih van het grondgebied, maar de politie wil dit niet doen. Ik wil roeren tot een rel ."
  
  
  Haar sigaret werd weggegooid. Als fietsers waren stamgasten, het betekende dat ze niet van mijn bedrijf. Hij stak de straat over en liep naar het restaurant waar het bedrijfsleven was nog maar net begonnen. Ik telde vier cliënten in totaal. Ze waren allemaal mannen, en de drie rond hen niet kon nemen hun ogen uit naar Sheila. De vierde, dacht ik, moet zijn geweest en half blind.
  
  
  Ze werd meegenomen naar een tafeltje in een hoek weg van de andere klanten. Nog voordat Ze verhuisde naar me toe, haar blik gevangen hare glijden in mijn richting, lijmen me-up.
  
  
  "Welkom bij Bonham. Bent u van plan om een verblijf lang? " zei ze terwijl ze ging naar mijn tafel.
  
  
  "Dat is aan u, Sheila."
  
  
  Haar fragiele gezicht bevroor. "Mijn naam is Susan."
  
  
  "Dit is Sheila Brant, en voor hen fretten, totdat Frank Abruz werd gedood, was je een ego minnaar." Mijn hand ging over de tafel, en hij opgespeld haar pols. "Don' t get up, het is open. Een glimlach op dat mooie gezicht en doen alsof we praten over wat er op het menu",
  
  
  "Het zal niet gemakkelijk zijn om te lachen. U bent van plan om te breken de botten in mijn pols."
  
  
  Haar greep los, maar hij liet ons niet gaan. "De mensen je loopt van weten waar je bent. Ik kan me niet voorstellen waarom ze zouden willen om jullie te vernietigen, maar dat is wat ze lijken te hebben in het achterhoofd. U hebt hulp nodig."
  
  
  
  
  
  
  "En je gaat geef het mij?" Haar mooie mond gedraaid. Dit is het verhaal van mijn leven. Mannen zullen altijd bij me. En hoe meer ik een uitkering krijgen, hoe meer problemen die ik heb ."
  
  
  "Ik ben de persoon die verandert dit alles."
  
  
  "Ik vroeg me af wie je was. Ik ken haar nu. U moet de Wizard Mandrake."
  
  
  "De naam is Ned."
  
  
  "Wel, Ned Mag, moet ik wel een paar wonderen om de problemen in mijn leven." Ondanks wat ze zei, de donkere ogen waren gevuld met rente. "Je hebt zeker iets terug wilt."
  
  
  "We bespreken de voorwaarden later."
  
  
  "Oh, hey, ik ben er zeker van dat wij", zegt ze in een spottende stem.
  
  
  Business of geen business, en hij had honger. Ik werd verteld door he om me een dikke koffie en zwarte koffie.
  
  
  "Gelooft u dat ik zal niet weglopen voor deze?"
  
  
  "Assepoester niet weg te lopen van haar goede fee, had ze?"
  
  
  Ze was lachen. "Ik ben geen Assepoester."
  
  
  Haar, dacht dat ze zou kunnen spelen haar deel. Ze zag eruit als een meisje dat een prins zou haar slippers aan en weg te nemen, zelfs als de slippers niet te passen. Alleen haar Prins op het witte paard bleek Frank Abruz, een maffia capo.
  
  
  Toen ze terug met mijn koffie, ze geborsteld langs me door het plaatsen van de kop naast mijn hand. Ik zag het als een teken dat we van plan waren om samen te krijgen.
  
  
  "Het lijkt alsof je niet pooh. En je bent niet alleen, rond Abruz vrienden. Dus wie ben jij? " vroeg ze.
  
  
  "Ik zal je later uitleggen."
  
  
  De deur sloeg en drie fietsers ingevoerd, waardoor een stank met hen. Geen van hen had aangeraakt, een stuk zeep in weken. De man achter de kassa, vermoedelijk twee mensen van het restaurant, keek in het trio met ongenoegen. Hij zou geleefd hebben zonder de ie business voor ten minste de komende negentig jaar.
  
  
  Ze besloot om op te zitten aan de tafel naast de mijne. Ze werden luid te praten, lachen om elkaars grappen. Om te amuseren zich, ze was vroeg, wie het was de lelijkste persoon om hen heen. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel tussen de één met het mes sneed litteken krullen zijn wang en de één zit het dichtst bij mij, een gedrongen man met een kraal, een vette hoofdband en lederen armbanden. De één in het midden, met lange haren en een koper-gekleurde baard, keek het meest representatief.
  
  
  Scarface, streek met een hand langs haar been als Sheila gevolgd ih bestellingen. Ze nam aanstoot, met verrassende kalmte. Copperbeard sloeg zijn gezel op de arm. "Gedraag je", zei hij in een vlakke stem.
  
  
  De één zat naast me viel mijn oog op en liet zijn tanden, die echter ontbreekt. "Wat zie je, Buster?"
  
  
  "Op u," zei ik. "Ik bewonderde uw tandheelkundige werk." "Zodra een politieagent stapte op mijn gezicht. Wilt u hetzelfde?"
  
  
  "Niet bijzonder", zei ik, de verleiding te weerstaan om duw mijn kop koffie Emu ' s keel.
  
  
  Copperbeard greep zijn vriend ' s schouder. Hij kneep zo hard dat de man met de ontbrekende tanden winced. "Don' t mess met een man, Georgie. Hij zou denken dat je serieus bent. Het laatste wat we nodig hebben is een misverstand. Echt?"
  
  
  "Dat klopt", Georgie zei. Hij leek niet oprecht. Hij zag eruit als een bange man met een hand op zijn schouder.
  
  
  Ik eindigde het rustig en vertelde Sharon dat ik zou wachten op haar toen zij verlaten, om middernacht. Terug in zijn hotel kamer, vestigde hij zich in een stoel bij het raam in de gaten te houden in het restaurant. Voor zover hij het wist, de dode moordenaar had medeplichtigen die zou hebben geprobeerd om het meisje te helpen.
  
  
  In de zachte schemering, de fietsers kwam naar buiten en liep naar beneden de straat, nog steeds aan het opscheppen en lachen. Alleen degene met de koper-gekleurde baard was stil, een avontuurlijke tocht tussen de anderen, een kop groter dan ie, soepel bewegen als een leider. Ze liepen terug naar de bar. Hij keek naar hen uit, tot ze uit het zicht.
  
  
  Lang voordat Ze kwamen, ze zorgen begon te maken over Meredith, die liet zich niet meer zien en bellen. Zonder mijn ogen van het restaurant teller, ik zet de telefoon op mijn schoot en vroeg in de nacht bediende om mij een buitenlijn. Ze draaide het gas station nummer en kreeg geen reactie. Zo zat ik daar in het donker te luisteren naar het gezoem, ik had het gevoel dat er dingen waren veranderd dramatisch weer.
  
  
  Sheila liep het restaurant uit in een vlot tempo, rond te kijken als ze op weg naar de Volvo op de stoep. Een lichte regen begon te vallen. Haar, zag ik druppels vormen op het venster. Sheila was het dragen van de lange jas en ze had gedragen in de Meredith film. Hij zou geraden hebben dat Nah had een pistool in haar zak.
  
  
  "Schatje, je bent lastig," zei ik zachtjes.
  
  
  Het was niet middernacht; het was slechts 22:00 uur. Ze vertrokken vroeg - ik miste haar.
  
  
  Hij schoof zijn stoel en bereikt de deur in drie snelle stappen. Hij liep haastig de trap af, langs de geschrokken griffier, en in de straat net als Sheila was verlaten.
  
  
  Het geluid van de motorfiets motoren starten samengevoegd met de polsslag van de Volvo-motor. De bikers voorbij mimmo zonder het te merken aan mij. Zij volgden de auto. Haar, zag de rode gloed van de achterlichten in de verre hoek als hij reed in de richting van zijn gehavende Ford.
  
  
  
  
  
  Ze was gevangen door ih als ze rende rond de stad in de uitoefening van een Volvo dat zich zeer dicht bij de snelheid te beperken. Toen de stad werd achtergelaten, is hij vervloekt. Sheila afgestemd op wat de fietsers in gedachten had.
  
  
  Ik gaf haar de Ford wat meer gas en benaderde ze, alleen om te zien de leider staan naast de Volvo en de golf van het meisje te stoppen. Ze genegeerd ego en probeerde te versnellen om haar auto.
  
  
  Toen mijn koplampen sloeg ze, ze wist dat iemand had vuur gevat op de partij. Odin Poe 's bikers keerde terug, crashen in mijn pad zo plotseling dat ik klikte op' schrikken om een botsing te voorkomen. Hij zag het lelijke gezicht van een man genaamd Georgie als hij rolde van de regen doordrenkte stoep. Hij klemde zijn tanden op elkaar en ging in een neerwaartse spiraal, het starten van de Ford weer. Hij hervat de jacht.
  
  
  Mijn koplampen gevangen Georgie eerste. Hij verplaatst tussen mij en de anderen, het houden van een langzamer tempo om te zien of ik zou bij hen blijven. Terugkijkend, hij ontblootte zijn ontbrekende tanden in een ruwe mock grijns. Hij leek bijna blij dat ik niet was gecrasht de Ford. Nu had hij nog een kans bij mij.
  
  
  Hij zette de fiets rond en haalde er een korte keten van ergens achter de stoel. Met de ketting bungelend in zijn hand, hij pakte de fiets en deed een uitval naar mij.
  
  
  Hij vond het niet druk op de pesten-knop of vertragen. Haar geveegd gestaag naar voren, de bundel van mijn lantaarns likken van de nacht. Georgie was benaderd door Likken. Toen hij zag, dat ik was gaan houden van mijn cursus, ook al was hij in mijn manier, hij gooide het stuur van de fiets in een andere rijstrook van de snelweg.
  
  
  Hij draaide de auto en sloeg hem, maar hij was bang om het te doen op het gladde asfalt. Hij wilde niet gevangen in een slip weer. Na het geven van de Ford meer gas, zijn auto pakte snelheid voor in de plaats. Georgie flitste langs mijn raam en ik zag Ego ' s met de hand verplaatsen. Hij gekraakte de keten als een zweep.
  
  
  De plotselinge verkeersdrempel die haar dwong om te stap om de auto veroorzaakt Georgie te verliezen haar manier. De ketting sloeg hard in het raam achter mij, niet in de buurt van mijn gezicht. Hij huiverde onwillekeurig toen hij hoorde dat het glas barst. Dan heb ik meer afstand tussen ons, omdat de emu te vertragen om de fiets om te draai weer rond. Haar, zag het ego lantaarn opknoping achter mij als haar reed in de bocht en de heuvel op.
  
  
  Als hij bereikte de top van de heuvel, merkte hij Sheila en haar achtervolgers. De man aan de lijn motor liep naast de Volvo. Hij liep naar de auto en begon uitwijken naar de stuurprogramma ' s pad en dwingt deze om uit te wijken naar de kant van de weg om een botsing te voorkomen.
  
  
  Ze was zo verdiept in een duel met een fietser, dat kon ze niet maken, de volgende wegwijzer. De Volvo getrokken van de weg af, het stuiterde en ontweken als een papieren bootje in een stromende regenbui. Ik was bang dat het zou rollen als het raken van de sloot, maar de druk alleen vertraagd af. Sheila was slim genoeg om te voorkomen dat een plotselinge druk om te pesten. Afgaande op de trillingen van de auto, hij dacht dat ze was overgestapt naar een lagere versnelling. Toen ze afgezaagd het pesten. De Volvo huiverde en gleed, maar niet rollen.
  
  
  Toen ze uiteindelijk stopte de auto in een open veld, de fietsers draaide zich om. Een van hen sprong over een sloot vol paardrijden ambachten en rende over het veld naar de auto die hij aan het jagen was. Ego wielen gekarnd de modder.
  
  
  De tweede fietser had de moed niet om te springen in de sloot. Hij stopte aan de kant van de weg en zag me aankomen in de nacht. Hij was het oplossen van het onderzoek problemen met een motor en stapte van zijn motor.
  
  
  Vertragen, hij keek in de achteruitkijkspiegel te controleren op Georgië. Hij was nog steeds op mijn staart en in een stroomversnelling gekomen. Hij zal praten met mij snel genoeg.
  
  
  Haar ten val op de zijkant van de weg in de buurt van het gebied en het oplossen van vraagstukken van de auto. Toen hij eruit kwam, hij liet haar koplampen op. De wachtende fietser werd met scarface rollen over zijn wangen. Hij bereikte in zijn doublet en trok een mes. Toen kwam hij naar me toe, een licht flitste op het blad.
  
  
  "Mijnheer, zou je beter terug te krijgen in de auto en krijgen de hel uit van hier."
  
  
  "Als ik het niet doen?"
  
  
  "Ik zal het segment dat u maximaal wilt spek klaar voor de pan."
  
  
  Het buigen van de ene naar elke stam, hij helft draaide zich om. Mijn linker hand vloog. Hij voelde een scherpe contact met ego ' s knieschijf. Een Japanse karate meester mij dit geleerd verplaatsen, en het was een goede oefening. Scarface viel als de grond is gescheurd en onder hem.
  
  
  Stijgende te zijn hurken, maakte hij een pass met het mes. Haar verschoven, en het mes haalde uit voor me, een paar centimeter van mijn leven. Ego greep haar bij de arm met beide handen, en bracht haar naar beneden op elke stam en brak haar. Scarface huilde.
  
  
  Het werd opgepikt door ego mes en geworpen in de duisternis, aan de andere kant van de snelweg.
  
  
  Dan Georgie aangekomen. Hij reed me strak aan, zwaaien de keten. Ik wist dat als hij sloeg me in het gezicht, ik zou hem blind of verwonden hem voor het leven. Ik hoorde de keten huilen als ik dacht. Dan Georgie langs mij. Voordat hij kon omdraaien, hij was uitgepakt
  
  
  
  
  
  Hij trok de Slee Chauffeur.
  
  
  Hij schoot hem door de zadels, en de fiets verder op, vliegende in het midden van de snelweg voor het vallen op zijn kant en glijden af.
  
  
  Zonder opgave van Georgie Nam een oogopslag, hij ging terug naar de auto, draaide het in de achteruit, en scheen in zijn eentje over het veld.
  
  
  Copperbeard gedemonteerd en sloeg op het raam van Sheila ' s auto. Hij stopte toen de gele balken van mijn koplampen verlicht hem.
  
  
  De Ford zet haar in een lage versnelling en reed door de greppel. De bounce tilde mij uit mijn kont. Copperbeard liep terug naar zijn fiets. Haar op de eerste plaats kwamen. Ik draaide het wiel in de laatste minuut, zodat alleen mijn bumper hit op de fiets, maar de impact van de auto spin. Copperbeard was nu op zoek naar zijn vrienden, waarschijnlijk in de hoop om naar een van de ih motorfietsen. Het werd door de Ford dus dat Ego kon zien dit duidelijk in de koplampen. Hij stapte uit om de auto heen, gericht op de luger, en schoot op de vluchtende man in het been.
  
  
  Sheila Brant duwde tegen haar auto de deur. Zij hield een .38-kaliber revolver. Copperbeard het nog niet wist, maar hij kon zijn opgeslagen Emu ' s leven.
  
  
  "Mijnheer," Sharon zei eerbiedig,"je bent iets anders."
  
  
  Het werd een Luger in het linker achterwiel van de Volvo en sloeg een gat in de nen. Ze was doorgegeven door mimmo bekeken nah Sheila en een schot in zijn linker voorwiel. Vervolgens wordt de kap opgetild en rukte uit met de bedrading.
  
  
  "Ben je gek?" vroeg ze.
  
  
  "U liep weg uit me eens. Ik ben ervoor zorgen dat je niet opnieuw te doen."
  
  
  "Ik wist niet of ik kon vertrouwen. Ik weet niet eens wie je bent."
  
  
  "Ik zei je. Naam Ned."
  
  
  "Ik ben gewend om draait. Ik dacht dat dat het juiste ding om te doen."
  
  
  "Kunt u waarschijnlijk gebruik van dit wapen," zei ik, " maar u kon het verwerken alle drie de Boy Scouts? Gebruik je hoofd en Sheila. Heeft u bescherming nodig."
  
  
  Na het uittrekken van de toetsen op zijn eigen auto en zetten ih in een minuut, keerde hij terug naar Copperbeard, die op de grond lag, met zijn been.
  
  
  "Je zult leven," de emu haar verteld. "Als ik besluit om je te laten."
  
  
  Hij likte zijn lippen. "Wat heeft dat te betekenen?"
  
  
  Hij leunde voorover en duwde de luger mes tussen Ego ' s borstelige wenkbrauwen. "Vertel mij de reden voor de nacht van de activiteit."
  
  
  "We vonden een blonde. Wat anders?"
  
  
  Ego prikte haar met de loop van zijn pistool. "Ik dacht dat je zou kunnen vertellen mij iets anders. Iets meer interessant."
  
  
  "Dude, ik zal u alles vertellen wat u wilt horen. Maar de waarheid is, weten we Babu. Ze gecharmeerd ons in de eetzaal, dus besloten we om op te hangen en plezier te hebben met haar toen ze klaar was met werken . "
  
  
  "Niemand u ingehuurd om voor haar te zorgen?"
  
  
  "Wie?" Hij leidde een bewogen grijns. "Dude, wat deden we in?"
  
  
  Ik wist niet zeker of ik vertrouwde de emu. Hij zei: "ik zal geen moeite doen om rond u freaks up en nemen u mee naar de gevangenis. Maar blijf uit mijn gezicht. Als sloeg ik ze weer, ik zal u doden."
  
  
  "Dude, ik zal het voorkomen dat je graag een ontwerp."
  
  
  Sheila zat bij de open deur van mijn auto. "Wat waren jullie twee het over hebben?" "Wat is er?" vroeg ze toen hij weer terug.
  
  
  "Haar emu gaf haar arts naam," zei ik. "In de auto stapt. We gaan terug naar Bonham."
  
  
  Ze aarzelde, dan gehoorzaamde mij. Ze gleed onder het stuur en liep naar de stoel, haar rok glijden op haar benen. Hey grijnsde naar haar, holstered de luger ,en stapten in. Dan is ze sloeg haar .38-kaliber vuist in mijn ribben.
  
  
  "Ik weet dat het een slechte manier om mijn dankbaarheid," zei ze,"maar een meisje moet voor zichzelf zorgen."
  
  
  Drie
  
  
  Het werd verbroken door op een van de oudste passages in mijn eigen boek. Een slimme agent nooit holstered een pistool, terwijl iemand anders houdt zijn eigen. Nu hij zich vinden in wat was, op zijn best, een lastige positie. In het ergste geval, het kan fataal zijn.
  
  
  "Ik verdien het voor mijn slordigheid,"ik biechtte aan haar, het meisje die al schoof de revolver in mijn ribben," maar ze wil het mij uitgelegd."
  
  
  "Toetsen, Ned. Ik moet uw auto sleutels. Dan haar, ik wil dat je om te vertrekken. Ik ben niet van plan terug te Bonham. Kan iemand daar wachtte mij."
  
  
  "Ga je me verlaten en vliegen weg weer alleen?"
  
  
  "Ik neem mijn kans. Haar overlevende fret is er nog steeds."
  
  
  "Je zou hebben gehad, een hel van een tijd vanavond, als ik niet was komen opdagen."
  
  
  Terwijl haar ruzie met haar, haar beoordeling van haar situatie. Mijn rechter hand, die was het dichtst bij haar te rusten lichtjes op het stuurwiel. Ik wist niet hoe snel ik kon swing arm rond in een karate kick dat zou raken Sheila Brant mooie witte keel als een beul van de bijl. Maar ik kon niet het risico lopen op ernstig verwonden van het meisje, en de impact zou kunnen leiden tot haar trek aan de hendel van haar revolver en een kogel in mij in de buurt. Ik hield niet van één van deze mogelijkheden.
  
  
  Sheila de stem van roos. "Ik wil liever niet op je schieten. Maar ik doe het als ik."
  
  
  "Schiet op, baby," zei ik. "Ik heb niet de sleutels te geven."
  
  
  We zaten er, niemand beweegt om ons heen, terwijl ze besloot dat als ze de trekker over te halen. Ik voelde een kleine druppel bloed straaltje langs mijn haargrens.
  
  
  Hij wist niet dat Sheila Brant goed genoeg om zijn leven in haar handen. Zij kunnen worden betrokken bij de dood van AX-Agent David Kirby; ze kunnen in paniek genoeg om mij te doden uit angst;
  
  
  
  
  
  
  Kleermaker jongen, zover ik weet, ze haatte alle mannen en zou graag een kogel in één. Maar ik kon het niet laten he, weer vertrekken. Er was iets wat ik moest hebben in de hoofden lijst die zo belangrijk was dat iemand beslist om ervoor te zorgen Sheila nooit gedeeld met mij.
  
  
  "Je hebt een heleboel zenuwen," ze eindelijk zei.
  
  
  Met een trillende zucht, ze trok het pistool rond mijn kant staan en leunde achterover in de stoel. "Ik denk dat ik zal moeten om je binden met een touw. Ik niet lijken te hebben wat nodig is om je te doden."
  
  
  "Ik ben blij dat te horen." Hij pakte zijn sleutels en draaide de auto rond.
  
  
  "Waar ga je heen om mij mee te nemen?"
  
  
  "Met vriendelijke groet nu, terug naar Bonham. Zo snel als ik kan krijgen van alles georganiseerd, ergens waar je het leven niet in gevaar."
  
  
  Springen over een veld, ze was doorgegeven door Copperbeard de mimmo, die begon te kruipen in de richting van zijn vrienden, het slepen van zijn gewonde been. Scarface zat aan de kant van de weg, klemde zijn arm gebroken, en de man met de naam Georgie was opgerold in een roerloos bal. Een prachtige groep van Al-Amerikaanse jongens, dacht ik. Als de auto rolde door een sloot op de snelweg, Sheila zei: "ik weet het niet zeker.: "Ben je niet van plan om te schieten de man die werd neergeschoten om te zien of hij dood is?"
  
  
  "Nee," zei haar vader tegen. "Ik weet dat hij dood is."
  
  
  De accelerator sloeg haar, en mijn gehavende auto omhoog geschoten als een streep. Haar, dacht de kleine AX monteur zou trots zijn op hoe ego-gedreven de jongen was vanavond. In feite, de auto was het enige dat werkte niet volgens Hawk ' s en-plannen.
  
  
  Haar plan was om Ze ergens veilig onder AX bevoegd is, maar ik moest eerst bellen Hawke en zet hem op. Ook heb ik nodig om te achterhalen wat er gebeurd was met Meredith, waarom had hij zich niet laten zien in het hotel.
  
  
  "Ik heb nooit gebruikt dat pistool," Sharon zei. "Ik heb nooit geschoten iedereen. Misschien is dat waarom kon ik niet op je schieten."
  
  
  "Ik hoop dat je had een andere reden. Misschien heb je wel verliefd op mij."
  
  
  "Nog niet," zei ze. "Maar ik denk dat het kan gebeuren."
  
  
  Mijn hand geborsteld haar warme dijen. Ze leek niet voor de geest. "Geef me het pistool,' zei ik.
  
  
  Na een moment van aarzeling, ze liet het wapen in mijn hand. Als een teken van vertrouwen in haar, dacht ik enige vooruitgang geboekt.
  
  
  "Waarom heb je dit nodig?" vroeg ze me.
  
  
  "Bijgewerkt". In het geval dat u in paniek genoeg om het doel mij weer."
  
  
  Het was een .38 kaliber dat duwde het in de linker zak. De naald van de snelheidsmeter jittered op 70 als we snel terug naar de stad.
  
  
  "Deze drie mannen. Ih gezonden was om mij te doden, Ned?"
  
  
  "Nou, de leider zei:" nee." Ik kon niet uit haar uitdrukking in de donkere auto. "Hij zei alles wat ze in gedachten had was een beetje vriendelijke verkrachting."
  
  
  "Wat bent u van plan voor mij?"
  
  
  "Een paar dingen."Het werd doorgegeven door een lange wegwijzer zonder te vertragen. "Verkrachting is niet inbegrepen in de ihc."
  
  
  "Onder bepaalde andere omstandigheden, zou dit niet nodig geweest."
  
  
  Haar, grijnsde in het donker. "Hoe heeft u gebeuren om te voldoen aan Frank Abruz?"
  
  
  "Ik niet in Las Vegas na kon ik niet geworden van een danser. Hij kwam met het. Hij was oud genoeg om mijn vader, maar hij had het geld."
  
  
  "Weet u wat hij deed?"
  
  
  "Ik was niet van gisteren." Ze was lange tijd stil. "Er zijn heel veel mooie meisjes in Las Vegas die op zoek zijn naar een doorbraak. Hij was slechts één van vele. Bij haar ontdekte dat mijn gezicht is mijn conditie, zijn begonnen met behulp van zijn eigen lichaam."
  
  
  Het werd gesmoord door een heilige als een Greyhound bus ons voorbij door Mimmo.
  
  
  "Ik wil van deze bus," Sharon zei. "Goed, Goed, ik zei al dat u een deel van mijn verhaal. Denk je niet dat je moet vertel mij de jouwe?"
  
  
  "Welk deel wil je eerst?"
  
  
  "Wie ben je, waarom ben je uit het niets in mijn leven, en hoe weet je over mijn relatie met Frank Abruz?"
  
  
  "Laten we gewoon zeggen dat ik werk voor een organisatie die belang heeft bij het vinden van de moordenaars van Frank Abruz."
  
  
  "Maar je bent niet in de maffia." Dat was de helft van de vraag.
  
  
  "nee. Misschien herinner je je een man genaamd David Kirby. Hij was mijn vriend."
  
  
  "Ik herinner me de naam. Hij kwam om te zien Abruz. Dat is alles wat ik weet over uw Heer Kirby. Het vraagt niet Abruz vragen over het ego van de"business verschijnt".
  
  
  "Vier mensen stierven in dat huisje , maar je hebt afstand levend, Sheila. Hoe heb je dat aanpakken?"
  
  
  Ze gaf geen antwoord mij. In plaats daarvan zei ze: "wil Je haar te wijzen op de moordenaars. In ruil voor uw organisatie zal beloven om mij te beschermen. Is dit het geval?"
  
  
  "Dit het geval is." Hij zag de Bonham lichten voor haar en vertraagd. "Wat zei je?"
  
  
  "Ik zal erover nadenken."
  
  
  "De manier waarop ik het zie, baby, hoeft u niet een keuze."
  
  
  Kleine stad begin van de bench press te slapen. Alleen het restaurant, de bar en het hotel bleef open. Hij stopte bij een donkere tankstation. "Welke tijd moet deze mensen zijn meestal dicht?"
  
  
  "Ongeveer acht uur. Waarom vraag je dat?"
  
  
  Dit betekende dat Meredith was minstens een half uur te laat, voordat ze het hotel verlaten om achter fietsers. Met een zaklamp in de ene hand en een Luger in de andere, ik stapte uit en liep rond in het station. Ten slotte vond ze Meredith liggen in een wirwar van onkruid, over vijftien stappen van een stapel van in de steek gelaten olie vaten.
  
  
  Hij zei dat hij voorzichtig zou zijn,
  
  
  
  
  
  maar hij was niet voorzichtig genoeg zijn. Ego ' s keel werd doorgesneden.
  
  
  Sheila kwam achter me. Ze hapte naar adem toen ze zag dat het verwrongen lichaam gedrukt tegen de lichtbundel van mijn wereld. "Ik weet dat deze man. Hij werkte op het station."
  
  
  Brylev uitgeschakeld. "Ja, vermoedelijk."
  
  
  "Maar hij had daar niet werken voor lang. Wie was hij echt, Ned?"
  
  
  "De andere is mijn andere. Hij was naar je te kijken."
  
  
  "En nu is hij dood." Haar stem was hoog en nen was in paniek. "Hoe ga je om mij te beschermen wanneer je mensen in gevaar?"
  
  
  Haar, dacht dat het een reële spin.
  
  
  Ze draaide zich van me weg en liep in de woestenij, door al het onkruid. Waarschijnlijk heeft zij wist niet waar ze heen ging. Alles wat ze wist was dat ze wilde vertrekken.
  
  
  Haar rende achter haar aan. Als ik liep, nat onkruid sloeg tegen mijn broekspijpen. Ik hoorde het meisje luid gebons voordat ik haar ingehaald. Het maken van een longe, ee greep haar arm en trok haar naar hem toe.
  
  
  "Laat me gaan," ze hijgde. "Ik heb geen behoefte aan uw bescherming. Ik ben beter af zonder nah."
  
  
  Haar nagels groeven in mijn gezicht, maar hij ving haar andere pols. Zo werden haar borsten tegen mijn borst gedrukt, en haar adem was warm op mijn keel als ze probeerde weg te trekken. Ee omhelsde haar en maakte haar stil staan.
  
  
  "Meredith een fout gemaakt. I won ' t make it ee." Hij sprak zacht, in de hoop om haar te kalmeren. "Ik sleep je rond deze stad vanavond. We gaan naar de plaats, voor haar geregeld, en dan laten we Bonham achter."
  
  
  "Ned". Ze heeft mijn naam in een stem zo laag en zacht als de mijne. "Ik weet wat een man wil." Niet meer worstelen, ze zat met haar borst naar mij, haar heupen op die van mij. "Ik zal het beter voor u. Oh, zo lekker. Maar alsjeblieft, laat me gaan."
  
  
  Ik was niet beledigd door haar suggestie. Ze was wanhopig en hun toevlucht tot haar beste dienen, en ik kon het haar niet kwalijk nemen voor dat.
  
  
  "Je maakt het klinkt aantrekkelijk. Maar het is mijn taak om uit te vinden wat je weet. Ik kan het niet laten weglopen alleen toch. Het zal gooien je bij Willie. Iemand is heel serieus over het krijgen van je uit de weg. Ernstig genoeg is om naar beneden Meredith en probeer hetzelfde te doen voor mij. Ernstig genoeg om een killer na u, Sheila. Ik liep naar hem aan het hotel van vandaag. Hij was het inpakken van een geweer en bedoeld om je knock-out van het hotel-venster wanneer u aangekomen op het werk."
  
  
  Ze bevroor in mijn armen. "Denk je Abruz moordenaars en dit alles deed?"
  
  
  "Dit is een feit. U bent het web, die kon ih identificeren."
  
  
  Een bittere lach ontsnapte nah. "Ik heb geen flauw idee wie de moordenaars, maar ik kan je één ding vertellen, dat is zeker. Zij waren niet degenen die schoot Frank Abruz en Kirby. Nee, echt. Ze wil haar leven."
  
  
  "Schatje, je bent vol van een kleine verrassing." Sloeg zijn vingers strak rond haar pols, ee trok haar naar de auto en duwde haar in nah.
  
  
  Ik haatte om te vertrekken Meredith ' s lichaam waar het was, maar het ego killer misschien nog wel rond, op zoek naar ons. Ik nodig had om het meisje om de veiligheid zo snel mogelijk.
  
  
  "Vertel het me, Sheila," zei ik, het starten van de auto.
  
  
  "U zult niet gelukkig zijn."
  
  
  "Ik zal waarschijnlijk niet doen. Vertel het mij toch."
  
  
  "Frank Abruz geen pick me up in Las Vegas door een ongeval. Ze werd gepresenteerd met een emu. Deze man, die wist dat haar op bezoek kwam in me op en zei dat Abruz was in de stad en de emu graag mijn geest. Hij zei dat hij kon maken van een afspraak voor ons, wat hij deed. Het was pas later, nadat Frank besloot dat hij wilde om me te houden, dat de mens contact met mij weer. Hij zei dat ik het verschuldigd zijn van de emu, en hij was bereid om het geld."
  
  
  "Denk je dat hij geplant u met Abruz dus je zou spioneren voor hem?"
  
  
  "Zoiets. Hij wist dat de maffia was gaan leveren $ 200.000 te Abruza ' s cottage. Hij eiste te worden geïnformeerd door de emu wanneer het geld is aangekomen. Hij zei dat het zou worden van een overval, en de Emu geloofde haar. Ze was bang dat hij zou me vermoorden als ik niet doe wat hij zei. Dus ik belde hem toen het geld binnenkwam."
  
  
  Ik verteerd haar verhaal zoals ik reed naar haar huis.
  
  
  "Weet je wat ik haar vertelde, denk je niet?" vroeg ze in een wild stem. "Weet je wat dat betekende toen ze werd gebeld."
  
  
  Hij sloot de deur van haar huis, en stak hem met een heilige in de woonkamer. Ze keek rond, Luger in de hand, en ging naar de telefoon.
  
  
  "Abruza stel hem op," Sharon zei. "Ze kwam en doodde mijn ego, het ego van de bodyguards, en een man genaamd Kirby. Ze schoten ih alle van hen. Het was een bloedbad."
  
  
  "Je wist niet wat ze zouden gaan doen," zei haar man.
  
  
  Ik gaf de lange-afstand-operator het noodnummer. Ongeacht waar Hawke ging, en dat besloeg een groot gebied, het meisje antwoordde het alarmnummer wist hoe je met hem in contact snel.
  
  
  Sheila opende een kast en haalde een fles bourbon. "Ik zei tegen mezelf dat. Maar dat helpt niet naar de hel. Frank Abruz was een gangster, maar hij behandelde me goed. Haar ego haar vermoord." Ze pakte de fles. "Wil je dit filmen?"
  
  
  Haar, schudde hij zijn hoofd. Ik had Hawk ' s vriendin aan de lijn. Ik zei dat de code woorden die haar overtuigd was ik niet bedriegen: "Aberdeen Blauw." Ik vertelde het meisje dat ik wilde praten met deze man.
  
  
  "Ik zal geven op het bericht, N3," zei ze
  
  
  
  
  
  
  een heldere, effectieve stem. "Geef me je nummer en opgehangen. Hij belt je terug binnen de vijftien minuten."
  
  
  "Opschieten. Tijd brandt mijn jaspanden."
  
  
  Ik hing op haar. Sheila nam de fles naar de keuken. Ik volgde haar en vond haar staan op het aanrecht, huilen.
  
  
  Ze wreef over haar ogen. Ze nam een glas, gegoten twee vingers van bourbon, en slikte het ego als een slokje thee. "Dit Kirby. Hoe goed heb je het weet ego?"
  
  
  "We vrienden waren."
  
  
  "Hij koos de verkeerde dag te bezoeken Frank Abruz." Ze liet haar glas en het in stukjes op de grond. Ze begroef haar gezicht in mijn shirt. "Wie zou de killer, Ned? De maffia?"
  
  
  "Misschien wel. Misschien vonden ze uit dat je ingelijste een gerespecteerde senior afbeelding voor ih."
  
  
  "Ik was bang dat ze het zou doen. Ze rende weg van hen en van de Abruz moordenaars." Haar vingers gegraven in mijn mouwen. "Je bent mij de schuld te geven voor deze vier sterfgevallen, hè?'
  
  
  "Niet zoveel als je jezelf de schuld."
  
  
  Ze trok mij aan te drukken op haar lippen op die van mij. Haar lippen waren warm. "Ned, neem me mee naar de slaapkamer."
  
  
  "Ik wacht op een telefoontje."
  
  
  "Dacht je van het maken van liefde voor mij. Doe het nu. Ik moet het nu."
  
  
  Het is waar, dat deze gedachte in mijn gedachten meerdere malen. Laten we zeggen dat een dozijn. De eerste keer ee haar zag was in een film geregisseerd door Meredith. Maar de vragen bleven onbeantwoord tussen ons.
  
  
  Hij streelde haar zachte blonde haar. "Later."
  
  
  "Het zal me beter voelen. Please."
  
  
  "Later," ik heb beloofd weer. Om te bewijzen dat ik het meende, haar, bukte zich om haar lippen. Haar, voelde haar natte lippen afsteken, voelde haar snelle tong. Mijn hand kroop omhoog naar haar ronde borst. Ze was niet dragen van een bh.
  
  
  Wanneer haar hoorde het lawaai, zijn afgewend van nah. Haar, drukte op de schakelaar met een zucht en deed het licht voor de volgende dag. De binnenplaats was het rustig. Hij ging naar buiten, luger klaar, en luisterde, het testen van de lucht zoals een hond op de jacht. Is er iets mis gegaan. Ik voelde het. Sheila een huisje gehuurd in een cul-de-sac. De dichtstbijzijnde buren waren te ver weg om iets te horen, maar de explosie. Ih de verlichte windows gevormd beetje oranje vierkantjes in de diepe schaduwen ver onder. Sheila ' s hotel is persoonlijk, maar de privacy van een val. Haar, ik dacht dat het zou niet moeilijk zijn voor iemand om de hoek op ons.
  
  
  Binnen rinkelt de telefoon. Hij back-up naar de deur en deed er de grendel op, dan snel liep door de keuken en in de woonkamer. Haar telefoon werd opgehaald van de stoelen door te staan.
  
  
  Een duidelijke en efficiënte vrouwelijke stem zei: "blijf aan de lijn, N3. De heer Havik is op komst."
  
  
  "What' s up, Nick?" vroeg hij.
  
  
  "Ik heb mijn pakket dat u mij gezonden te halen. Zijn klaar om te leveren."
  
  
  "Je bereikt hebt snel resultaat."
  
  
  "Ze heeft me geholpen. Denver, oké?"
  
  
  "Neem haar. Ik bel je van tevoren en regelen alles voor je. Wat is de aard van uw weerstand, Nick?"
  
  
  "Ik kan niet geven u een duidelijk advies betreffende deze nog niet. Maar Vlad is erg sterk. Ik denk dat we kunnen omgaan met twee andere groepen, " zei ik. "Meredith van school zijn gegaan."
  
  
  "Dan moeten we geen tijd verspillen aan het praten. Kom eruit." Hij hing op.
  
  
  "Als je wilt om een aantal dingen met u, pack ih," vertelde hij haar naar Sheila. "We gaan hier weg. Het komt allemaal goed."
  
  
  "Denk je echt dat, Ned?"
  
  
  "Natuurlijk weet ik. En het is een verdomd goede profeet." Hij probeerde haar te kalmeren de zenuwen. In feite, het zou niet zijn geweest Stahl te betalen! veilig totdat we werden omringd door mensen die ik vertrouwde.
  
  
  "Je moet hebben mij gevraagd een andere draai. Wanneer ga je om te vragen ego?"
  
  
  "Ik dacht dat ik laat u mij vertellen van je eigen pad," zei ik.
  
  
  Goed. Misschien vraagt u zich af waarom Abruz moordenaars en wilt me in leven? Reuma - ze denken dat ik de $ 200.000."
  
  
  Terwijl ze verpakt haar dingen, hij stond aan het venster en keek naar de donkere straat door een scheur in de blinds. Hij zag niet onze auto ' s, ons licht, onze bewegingen. Het geluid had ze eerder gehoord zou kunnen hebben is het geluid van een loslopende hond of kat, een motor hoest in de verte, een dozijn dingen. Maar mijn angst bleef.
  
  
  Sheila bleef in de slaapkamer te lang. Hij sloot de gordijnen en ging naar de slaapkamer deur. Hij draaide aan de hendel en de deur geopend in het donker.
  
  
  Me af te vragen waarom ze zich uit de saint in haar voet duwde de deur breder. "Sheila?"
  
  
  "Ik heb op je gewacht, Ned."
  
  
  Brylev van de hele kamer achter mij viel op het bed, waar ze lag op de vloer. Haar naakte lichaam was een witte onscherpte op de blauwe beddensprei.
  
  
  "Er is één ding dat moet worden gedaan," zei ze. "Kom hier en laat de liefde aan me, schat."
  
  
  Ze was een prachtig kunstwerk.
  
  
  "Het zal niet lang duren, lieve," zei ze, haar stem laag en husky. "Ik ben zo heet dat ik het branden op een kort lontje."
  
  
  Ze was helemaal blond, de real thing. Een gladde kop hing, en ze draaide zich op haar zij en stak haar armen. Sergei, die door de open deur, streelde haar volle borsten.
  
  
  "Om Gods wil, Ned, legde het pistool neer en kom hier."
  
  
  Hij nam twee stappen in de richting van haar, een avontuurlijke tocht over de baan als een straat kat gaat over een hek. Hij kon het alleen uit de dim overzicht van meubels in de donkere hoeken van de kamer. De deur van de badkamer naar mijn linkerkant was gesloten, en de ramen waren getrokken. Sommige vrouwen graag om het te doen
  
  
  
  
  
  
  in het donker, maar ik had niet gedacht dat Ze zou het alleen om hen heen. Wanneer haar vader naderde het bed, een waarschuwing was voortdurend kruisen in de achterkant van zijn hoofd.
  
  
  "Ik zei toch dat het kon wachten," zei ik.
  
  
  "Later kan het te laat zijn."
  
  
  Haar stem misschien een beetje veranderd, maar misschien was het verkeerd. Misschien is hij gewoon dacht dat er een bericht in haar woorden.
  
  
  Haar, leunend op haar. Haar, hoorde haar ademhaling. Stern, opgewonden. Hij wreef met zijn hand over haar borsten, en er was een bank op hen. Hij raakte haar dunne gezicht met zijn vingers en voelde haar sidderen. Ik begreep haar, de sterke manier waarop ze gehouden.
  
  
  "Ja," zei ik, nog steeds aan te raken haar. "Ik denk dat we moeten het nu doen."
  
  
  Haar, voelde de spieren van haar leven springen met spanning als ze haalde diep geschrokken adem. Dat was ook een waarschuwing,zo ver als ze kon vertellen.
  
  
  Haar, dacht ik, sneller dan ik zou moeten hebben omgedraaid en een stap terug naar de dag. Ze speelde de rol, en ze speelde het goed, want haar leven er van af hing. Er was een indringer in de verduisterde slaapkamer.
  
  
  Ik vraag me af waar hij keek naar haar op en neer. Op hetzelfde moment, voor mijn verborgen publiek, werd haar gezegd: "Je bent erg overtuigend, baby. Vertel me eens hoe veel je wilt haar naar bed te gaan met u."
  
  
  "Weet je hoe veel, Ned." Ze probeerde te klinken speels.
  
  
  Er was een lamp op het nachtkastje naast me, maar als ik trok aan het koord, een plotselinge flits van licht kan het blinde mij lang genoeg om mij te doden. Haar uitgesloten het.
  
  
  "Trek je kleren, lieve," Sheila purred. "Dan zal ik je vertellen wat je wil."
  
  
  "Ik wil met je wedden dat", zei ik.
  
  
  Hey, ze vertelde me om te kleden mij, en het was niet slecht van mijn opponent. Een zeldzame medische man houdt van een vuurwapen, is het verwijderen van kisten uit zichzelf.
  
  
  Het bereiken van Sheila, hij gleed met zijn hand onder de kleine van haar rug en tilde haar van het bed af, het zinken van zijn mond in de holte van haar keel. Mijn lippen geborsteld haar oor en fluisterde ze, " het spijt me.: "Waar is hij?"
  
  
  Hij was zo dichtbij dat hij kon zelfs horen fluisteren. Hij stond aan de andere kant van het bed.
  
  
  Hij gooide de naakte meisje opzij en trok de luger uit zijn holster, maar hij had geen tijd om te vuren. De tweede man draaide me van achter, pinning mijn armen om mijn zijden.
  
  
  Ik had niet verwacht om te vechten in het team.
  
  
  "Houd je ego," de grote man aan de andere kant van het bed lachte zijn vriend.
  
  
  Het trekken van mijn hak, ik ving de man achter mij door de shin, en hij zwoer, maar ik kon het niet breken ego ' s grip. Hij wist wat hij aan het doen was.
  
  
  De grote man klom over het bed en sloeg me in het gezicht rond de .357 Magnum pistool. Hij was sterk. De klap scheurde mijn lip, los van mijn tanden, en knipte mijn wang.
  
  
  Ik tilde mijn voet en sloeg de grote man in de lies, maar hij zag deze beweging te komen en vloog weg. Hij was zo snel op zijn voeten, als een bokser.
  
  
  Tot mijn verbazing, hij lachte. "Het lijkt erop dat we een handvol, Jake."
  
  
  Jake grimmige, proberen om me terug. Toen draaide hij zich om en gooide het ego op het nachtkastje. De lamp viel op de grond, maar Jake gehouden.
  
  
  De grote man kwam en sloeg me weer. Ik voelde me alsof ik was het raken van een muur.
  
  
  Don ' t kill je ego, Sheila hoorde haar huilen. "Please don' t kill het ego."
  
  
  De badkamer deur ging open en een andere man de slaapkamer binnengegaan. Mijn knieën zakte ineen onder mij als de grote man sloeg me eerste en tweede. De hoofden werden geluid. Ze nam een diepe adem en wierp zich achterwaarts, dichtslaande Jake in het hoofdeinde. Hij grimmige, die pijn doet, en sloeg haar ego grip en tilde zijn luger .
  
  
  Een derde man kwam bij me van de zijkant, en raakte hem in het hoofd met de loop van een geweer. Ik wiegde zijwaarts, liet de luger ,en zou zijn gevallen als mijn handen niet had gestoten in de grote man van de vacht. Ik voelde een traan in de stof wanneer ik hem gevangen.
  
  
  "Neem eens een kleermaker, die is the limit", zei hij. Hij sloeg me zo hard dat ik trok mijn been, landde op mijn schouders op de grond en gleed op het gekreun.
  
  
  Hij probeerde op te staan, maar kon het niet. Hij was het verliezen van het bewustzijn.
  
  
  Klimmen rond de zwarte pit, haar ogen vernauwde. Ik kon het niet raden hoe lang hare was geweest zonder gewelven, maar haar was nog steeds in de slaapkamer, liggend op haar buik op de vloer.
  
  
  De indringers trok mijn jas van mijn schouders en mijn armen vast te binden ih, bond mijn polsen achter me met strips van het vel. Mijn benen werden vastgebonden op dezelfde manier. Hij verplaatst zijn handen genoeg om te weten dat ze een gedegen werk gedaan. Zou ze niet gleed door hun obligaties.
  
  
  "Heb je er cool cookies hier, pop," de grote man zei. Haar ego werd bekend voor haar barse stem. Hij kwam naar me toe en prikte me in de kant om te zien of ze was nog steeds bewusteloos. Ik laat de emu denk dat ik bewusteloos was.
  
  
  "Laat uw ego alleen," Sharon zei. "Het is niet de ego' s schuld dat hij hier was, toen je kwam."
  
  
  De grote man lachte. Hij had een vreemd gevoel voor humor. Ik sloeg mijn ogen op haar opnieuw als hij zich van me weg. Zonder te bewegen haar hoofd of geven zichzelf weg, alleen het ego van haar voeten en benen kon zien. Zijn benen waren van de grootte van de dwarsliggers in een donkere katoenen broeken. Ik was het dragen van sneakers.
  
  
  "We hadden een harde tijd vinden van je, pop, maar nu we weer terug zijn
  
  
  
  
  
  weer samen, het zal leuk worden. Heb je nog van me? "Uit het geritsel van een voet, en het geluid van Sheila spugen als een kat, ik vermoedde dat deze man raakte haar aan. Lachen, hij zei:"Je wordt vriendelijker. Nog voor de nacht voorbij is, zult u de vriendelijkere mensen. "
  
  
  Het was als een bedreiging.
  
  
  "Heb ik je geholpen verrassing voor je ego. Betekent dat niet dat er iets?" vroeg Ze.
  
  
  "Don' t lie to me, pop. Je speelde dit beetje seks scène tot in de perfectie, omdat je wist dat dat een slip-up zou u laat uw vriend met een groot gat in zijn maag." Stahl ' s ego stem is niet meer ernstig. "Heb je ophangen? Bent u bedriegen een burger, een pop?"
  
  
  "nee. Ik wil gewoon niet mijn ego te sterven voor niets."
  
  
  Ze heeft nog steeds de rol, gespeeld op het bot van mijn leven.
  
  
  Haar vernauwde blik verschoven voorzichtig, proberen te vinden van de grote man en zijn metgezellen. Ik zag een rond ze naar rechts gehurkt op de vloer. Net als de grote man, hij droeg donkere kleding en sneakers. Een kous was over zijn hoofd getrokken, vervalst zijn functies. Hij herinnerde zich dat Hawke had gezegd dat de moordenaars zou ze hebben gewild waren koud en efficiënte professionals. Deze man en de grind-stem gigant zeker verdienen een beschrijving.
  
  
  Ze naderden het huis, bereid is om zonder opzienbarende van de bewoners. Behalve een vaag geluid dat ik hoorde haar maken, een geluid dat ik niet kon vangen, ze wist het. Haar schatting was dat ze had ingevoerd door het badkamer raam, waarschijnlijk teruggetrokken door middel van de partitie. Ze pakte Ze toen ze in de slaapkamer, dan dwong haar om haar kleren uit en beval haar te lokken me naar bed en pak me off guard.
  
  
  De man zat naast me zocht in mijn zakken en gedumpt ih de inhoud op de vloer. Hij gekamd door ih met zijn hand, wegduwen wat ego was niet geïnteresseerd. Hij keek neer op mijn lichtere, dan duwde het in de zak van zijn broek. Hij opende mijn portemonnee en controleerde mijn identificatie. Hij nam het geld op en hing de tas over zijn schouder. "Hey, Elanden, vang het op."
  
  
  "Ned Harper," de grote man zei, het lezen van mijn rijbewijs. Hij grinnikte. "Volgens deze, hij is vrachtwagenchauffeur. Hoeveel chauffeurs pack lugers in de schouder holsters?"
  
  
  Het was geanalyseerd door het gesprek. Deze mensen wisten niet dat haar agent was AX, dus ze waren niet verbonden met de moordenaar aan het hotel. Om dezelfde reden is, ze zijn waarschijnlijk niet verantwoordelijk voor Meredith ' s moorden. Dit bevestigd mijn idee dat ik te maken had met twee verschillende groepen van vijanden.
  
  
  Sheila zei: "ik kan je niet vertellen waarom hij had een pistool. Ego ontmoet haar alleen vandaag. Hij sprak tot mij in het restaurant. Ik vond het ego stijl, dus is het toegestaan voor hem om me thuis te brengen."
  
  
  "Je had sex, heb je niet?"
  
  
  "Nog niet gegeten de laatste tijd," zei ze uitdagend naar Elanden. "Ik was te druk met je weg naar een normaal leven."
  
  
  Hij stiekem verplaatst zijn hand, in een poging om de haarspeld in zijn mouw. Geen kans. Ze hadden geen trek mijn jas down ver genoeg te onthullen van de stash van een mes, maar dat ze per ongeluk wist te blokkeren Ego Sterrenbeeld vandaag.
  
  
  "Deze vogel is niet een vrachtwagenchauffeur," zei de man op zijn hurken naast me. "Dit alles wijst erop dat het er is, maar ik ben er zeker van dat het dat niet is. Je zag hoe hij zich gedroeg."
  
  
  "Misschien was het wel verzonden aan de maffia. Het zal een lach." Een grote man kwam naar me toe en leunde. Hij rolde je me op en sloeg me in het gezicht.
  
  
  Hijgen alsof ze net weer bij bewustzijn, haar ogen opengesperd. Hij zag haar gezicht bedekt door een kous, brede schouders en een schot in de nek. De hand greep mijn shirt op de voorkant stond als twee van de mijne, en de mijne was niet klein.
  
  
  De kous beetje verbaasd me op het eerste. Waarom hebben ze verbergen hun gezicht wanneer Ze leek zo goed kennen? Toen realiseerde hij zich dat ze niet wist wie ze elkaar zouden ontmoeten wanneer ze brak in het huis. De maskers waren van een andere maatregel die gemaakt ih experts op hun dell in de eerste plaats.
  
  
  "Hoe voel je je, hengst?" de grote man me vroeg.
  
  
  Mijn haar was nat van het bloed sijpelen naar beneden de cut in de buurt van mijn oor en mijn been was kloppende meer dan pijn doen. Wanneer haar sprak, mijn stem klonk absurd als het wordt gedragen door een boks mondstuk. "Ik voel me geweldig."
  
  
  De grote man ging naar binnen met zijn jas aan, trok een pistool uit zijn riem en sloeg hij in mijn adamsappel, waardoor ik me naar adem snakken. "Ik heb een drukke agenda, en ik kan alleen reserveonderdelen u een minuut. Bent u een moordenaar voor het te huren? De maffia verzonden u hier met een blonde contract?"
  
  
  Als hij worstelde met de vangst van zijn adem, hij keek naar Sheila, die nu in een stoel zitten, nog steeds naakt, maar met de resten van een gescheurd vel gedrukt tegen haar, gedeeltelijk verbergen van haar lichaam. Haar fragiele gezicht was bleek, en haar donkere ogen waren gevuld met angst. Ze was bang, niet alleen over zichzelf, maar ook over mij.
  
  
  "Spreek, of heb je al gehoord," Moose zei tegen mij.
  
  
  "Ja," zei ik hoarsely.
  
  
  Moose knikte en laten van mijn shirt, me te laten vallen. "Hoor je dat, Sheila? Heb je een probleem met de maffia."
  
  
  "Je gedood Abruz."
  
  
  "Maar ze weten niet dat. Alles wat ze weten is dat je er was en dat je niet vermoord, dus je moet hebben gezien uw ego weg." Elk lachte hardop.
  
  
  Derde man
  
  
  
  
  
  hij verscheen in de slaapkamer deur. Hij was gekleed zoals iedereen. "Ik trok de gordijnen en nam een snelle blik rond het huis. Er lijkt niet te zijn geen geld hier."
  
  
  "Als dat het geval is, verborg ze het goed. Sheila is een slim meisje. Hoe is het met u, pop?"
  
  
  "Te licht om je uit te dagen. Ik wist niet stelen van haar geld. Ik vertelde je dat."
  
  
  "Ik vertrok deze naar u toe. U was verantwoordelijk voor dit."
  
  
  "Moose, als ik ze had, zou dienen ih u. Kan je niet zien dat ik ben bang voor de dood?"
  
  
  "Je bent bang, oke, maar mensen voor $ 200.000 gaan door een heleboel. Wie weet dit beter dan mij? "Hij wees naar de man in de deuropening. "Ga de weg, onze auto en rijden naar het huis. We besteden het grootste deel van de nacht hier, maar Ze zal ons geven wat we willen."
  
  
  "Wat als ze niet praten?"
  
  
  "Sid, ik haat het wanneer een man kijkt naar de donkere kant van de dingen. We hebben maanden bezig geweest met het opsporen van het meisje, en nu hebben we haar gevonden. Wat heb je nodig om te zorgen dat u begrijpt dat de dingen zijn gegaan anders? beter?"
  
  
  "Twee honderd duizend dollar zal helpen," Sid zei.
  
  
  "Als ze ons niet verteld, ik zweer het je, we checken weer in vijf staten. We doodde vier mensen voor die twee honderd duizend, en dat is de onze."
  
  
  Moose pakte het vel op de in elkaar gedoken meisje. Dan pakte hij ee bij de haren en trok haar over de stoel.
  
  
  De laatste keer dat ik haar zag, ee, werden ze slepen haar de kamer rond.
  
  
  Hij hoorde Ze een schreeuw, en dan haar stem getrokken uit te schakelen. Ze was in de keuken. Ik wist niet wat ze aan het doen waren met haar, maar ik kon me voorstellen.
  
  
  Ik moest iets vinden om te breken mijn banden. Haar gedachten flitsten terug naar de kapotte lamp die net was omgevallen op de grond als haar gestreden om de moordenaars te zijn met het nachtkastje. Omrollen, was hij in staat om te kijken onder het bed naar de andere kant. De lamp was nog steeds liggen. Haar, rolde over het bed en onder nah. Wanneer haar uitgerold vanaf de andere kant, de hare was binnen het bereik van de lamp.
  
  
  Een stuk van de basis van de lamp keek scherp genoeg om te snijden door de vellen bindend mijn handen. Hij ging op zijn rug, fidgeted, en vond het vensterglas. Omdat ik niet kon zien wat ik aan het doen was, ik waarschijnlijk zou hebben gesneden in mijn handen, maar het kon niet geholpen worden.
  
  
  Hij zat daar zagen toen een van de mannen kwam terug.
  
  
  "Zie je," zei hij. Het was Sid, die werd gestuurd door de Eland te krijgen van de auto. "Stom prikken. Het duurt een uur om jezelf te bevrijden als deze."
  
  
  Hij hoorde Sheila ' s weer schreeuwen, haar stem vol pijn en angst. Ik doorbijten mijn tanden en werkte op de ketting, het knijpen in het stuk glas in mijn vingers bloeden. Tot de man in de deuropening hield me, haar, hij bleef het proberen om zichzelf te bevrijden.
  
  
  "Het meisje vertelt je de waarheid. Er is geen punt in het martelen van ee, ' zei ik.
  
  
  "Jullie begrijpen het niet Eland. De Emu houdt van dit soort dingen. Zelfs als hij vertrouwde je, hij zou waarschijnlijk hetzelfde hebben gedaan."
  
  
  "Hij moet veel hits in Florida wanneer u ontslagen op Abruz' s huisje."
  
  
  "Ja, alle vier van hen liggen er dode, Elanden en greep het geweer van mij en gaf hen nog een schot. Lachen de hele tijd. Hij is een crazy bastard, dat de Eland." Sid zei dit in de toon die de meeste mensen zouden gebruiken als ze zei de ander is het leven van het bedrijf.
  
  
  Hij sneed haar knokkel en winced. "Waarom heb je zelfs geld geven aan een meisje?"
  
  
  "We hadden te verbergen ih. We konden niet opdagen ' s nachts rijk, konden wij? Voor de zesde maand na hun moorden, geen vreemde dollar die viel in de onderwereld ging gemeld te worden aan de mensen die het uitvoeren van de maffia.."
  
  
  Hij zou bijna vergeten de leugen zou hij vertelde Eland over mij wordt een professionele huurmoordenaar, die zou zijn verzonden aan het verzorgen van Sheila Brant. Haar zei: "ik was slechts het vervullen van een contract. Ik ben niet in de maffia."
  
  
  "We brak twee maffia wetten. We stal enkele van ih geld en doodde de geëerd capo. Ze zijn op zoek voor ons harder dan de politie. En het meisje ook. We dachten dat We weer een vriendin had en het geld was verborgen in een veilige plaats, maar ze verdwenen."
  
  
  Het gesprek gaf mij kostbare tijd, en mijn ego probeerde te verlengen. "Ze zou graag willen weten hoe je erin geslaagd om het meisje te vinden. Ik dacht dat ik had een innerlijke stem die er zijn."
  
  
  Sid kwam op me af. Op de dell zelf, hij schopte me in de ribben. "Stoppen met proberen. Je kunt niet ontsnappen, vriend." Hij haalde een revolver en uitgerust met een geluiddemper. "Moose geeft me altijd een baan die zich bezighoudt met emoes die niet interessant zijn. Hij krijgt het meisje, en ze krijgt van je."
  
  
  Ik besefte dat hij was gekomen om de kamer om me te doden. In de veronderstelling dat ik werkzaam was voor de maffia, ze waren niet van plan om mij te laten leven om te vertellen dat mijn bazen wat ik gerealiseerd. Haar lichaam kronkelen op de vloer in de richting van de wiskunde en met een pistool, vastbesloten om eruit te komen, weerstand te bieden. Hij heeft net een back-weg, despising mijn vergeefse pogingen om hem te bereiken. Ik zag, hoe weinig van de revolver werd opgeheven en wees mij aan als een koude en dodelijke oog. Vallen op zijn kant, het rolde in de richting van de schutter, proberen om het ego van de contragewichten. Hij gesteund weer weg, maar het pistool ging niet waver. Vervolgens schoot hij me.
  
  
  Ik hoorde de slam van het zwijgen wapen, en voelde het gapen zinken in mijn borst als een red-hot klinknagel. Hij schoot me weer. Zijn gevallen
  
  
  
  
  
  De stekende pijn als de tweede gapen sloeg mijn nek, maar nu voelde het alsof ik een partij aan de gewelven. Het schot was als een bijensteek, niets meer.
  
  
  Ik lag op mijn rug, mijn shirt wankele met bloed, en keek naar de Sid-bewegen in de richting van mij, zijn kruipende voeten maken bijna geen geluid. Mijn zicht werd wazig. Tegen de tijd dat hij naar me toe kwam, hij zag niets meer dan een vage vorm.
  
  
  Hij zette zijn voet op me en duwde me in de rug. Haar keek hem hulpeloos aan. Hij trok de revolver weer. Haar, dacht dat hij zou maken van een definitieve staatsgreep, staart tussen haar ogen, maar hij liet zijn wapen. Hij besloot om me te laten dood bloeden.
  
  
  Mijn ogen waren gefixeerd op het plafond. Ik was verlamd van zwakte. Sid leunde in en ritste mijn jas te kijken naar de wonde op mijn borst. Hij leek tevreden. Hij is weg.
  
  
  Ik kon haar amper zien nu. Duisternis kroop in de uithoeken van mijn geest. Hij dacht over Hawke en hoe hij zou reageren als hij erachter dat hij had verloren Killmaster. Het leek haar dat hij had geplant, een postume brief van de eervolle vermelding in mijn bestand voor het sluiten van het ego voor een grafschrift voor een agent gedood in de lijn van plicht.
  
  
  Ik dacht van Pat Steele, de roodharige, die mij geluk. Het kan haar een lange tijd om te leren dat ik gevolgd N1 en N2 en David Kirby in de gelederen van de ongelukkige degenen. Ik dacht van Kirby en Sheila Brant, en ik zei tegen mezelf dat ik zou laten ih omlaag door het doden van mijzelf ....
  
  
  Maar dan, als een zwemmer stijgt voor de lucht, het barsten door de duisternis die hulde mij. Ik kon het niet uitleggen, maar ik was nog steeds in leven. Mijn oog viel op het plafond en gericht op de nen. Haar hadden geen idee van de tijd, geen idee hoe lang haar had bewusteloos geweest.
  
  
  Het huis was grimmig zwijgen. Een zwakke Sergey ingevoerd in de kamer als het was ochtend buiten het venster. De moordenaars zijn gegaan, ik dacht dat ik alleen was.
  
  
  Ik hoorde haar auto. Ik zou kunnen zeggen door het geluid van de motor dat het was gestopt in de voorkant van het huis. Het portier sloeg dicht. Ik lag daar en geluisterd, in de hoop. De voordeur geopend. Shaggy hoorde haar in de woonkamer. Zij bewogen zich in de richting van de keuken.
  
  
  Hij werkte samen met zijn mond, maar niet geven ons een geluid. Haar was te zwak. Toen ze probeerde te bewegen, het plafond leek te zakken, en ze bijna het bewustzijn verloor.
  
  
  Ruig weer, hard en zwaar. Een man verscheen in de deuropening en keek naar binnen. Nen droeg een gestreept pak en een hoed. Haar werd een geluid, een gespannen grunt.
  
  
  Hij hoorde me. Hij kwam in de kamer en keek op mij neer. Hij zag haar, koude, grijze ogen en is gevestigd in een uitdrukkingsloze, volgeplakt gezicht. Eindelijk, hij knielde naast me. Hij nam een mes, sneed de voorkant van mijn shirt, en bekeek de wond. Ik kon niet zien of hij interesse had in het helpen van mij of gewoon geïnteresseerd in hoe lang ik had te leven.
  
  
  "Wie bent u?" "Nee," zei hij eindelijk. Hij had een zwakke Siciliaans accent.
  
  
  Mijn mond vormde een woord. Harper ' s.
  
  
  Hij stond op, ging naar de badkamer en kwam terug met zijn eerste-hulp-kit. Hij wist iets over schotwonden. Hij snel gestopt met mijn bloeden, dan snijd het vel en begon verpakking strips van ' cordon rond mijn borst als een pleister. Hij luisterde ook niet naar de wond op mijn nek, zodat haar was waarschijnlijk gewoon een grazen, en niet ernstig genoeg om te worden een reden voor bezorgdheid.
  
  
  "Die opname die u wilt, Harper?"
  
  
  Ik schudde mijn hoofd ten teken dat ik het niet wist. Hij was niet in staat om te praten over wat er was gebeurd.
  
  
  Hij studeerde mij voor een moment, als de beslissing wat te doen met mij, knip dan de strips van ' cordon doek die gebonden zijn mijn polsen en enkels. Deze ego-volgeplakt gezicht was enigszins bekend voor, maar ik kon niet zien wie-ego was.
  
  
  Opstaan, hij keek rond in de kamer een keer meer, dan het huis verlaten zonder een woord te spreken naar me toe. Haar gehoord ego ' s van de auto te starten en rijden.
  
  
  De naam plotseling kwam in mijn hoofd. Valante. Marco Valante. Ik zag een foto van haar in de krant tijdens een georganiseerde misdaad een onderzoek door het Ministerie van Justitie. Volgens rapporten, hij was de enige in de mensen naar boven.
  
  
  Toen ik haar zag, herinnerde ik me dat had hij een paar minuten in de keuken voor het vinden van mij, van haar, en ik kwam op handen en voeten. Kruipen kostte veel moeite. Het was langzaam tot leven toen mijn hand raakte het adresboek. Sloten mijn vingers omheen.
  
  
  Ik moest rusten toch. Zijn bench press is op zijn kant, het afweren van duizeligheid, en Stahl is het bestuderen van een boek. Het moet zijn gevallen rond een zak rond de indringers als we het moeilijk hadden. Herinneren hoe Moose ' s jas was gescheurd, hij nam het boek behoorde tot de Emu. Zet ego in een minuut, haar kruipen weer. Ik had pauze en rust drie keer voordat hij eindelijk naar de keuken.
  
  
  Strekt zich uit in de deuropening, hij tilde haar hoofd op en keek Sheila, die lag roerloos naast de stoel waarin ze zat vastgebonden. De strips van ' cordon doek die gebonden haar hingen nog uit de stoel, de armen en de lagere sporten.
  
  
  Haar stem gevonden zijn eigen. "Sheila?"
  
  
  Het maakte me niet verbazen dat ze niet verplaatsen of te reageren. Maar haar naam was croaked weer in een stem vol van pijn en woede. Hij kroop naar haar toe. Haar fragiele gezicht was gezwollen en bloedige. De bandieten op brute wijze vermoord ze.
  
  
  Hij raakte haar uitgestrekte pols. Het was koud. Ik sloot mijn ogen voor een minuut, om het te brengen van haar.
  
  
  
  
  
  
  houd uw emoties onder controle te houden. Vervolgens trok hij zich tot het lichaam.
  
  
  Ik zag dat ze werd vermoord door een klap zo hard dat het brak haar nek. De enige die kon het land een klap was de Eland. Zoon van een teef, dacht ik.
  
  
  Ik voelde me schuldig voor het brengen van haar rug, en ik kon het niet beschermen haar. Haar nog in leven was, en ze was dood. Maar de meest krachtige emotie die plotseling greep me, vervulde mij met bepaling, was woede. Haar uit te gaan om dit en het krijgen van Musa ego ' s en vrienden, haar denken ik doe het niet alleen voor Dave Kirby, maar voor Ze ook.
  
  
  Ergens vond ik meer energie dan ik dacht dat ik had. Hij bereikt, pakte de rand van de keuken in een stoel, en stond op zijn voeten. Zwaaien, ze keek om en sjokte naar het raam. Hij rukte de gordijnen en bedekte haar naakte lichaam met hen. Hij zakte in een stoel, voordat hij sterk genoeg was om zijn weg naar de woonkamer, en maak de ongelooflijk traag reis naar de telefoon. Hij neemt de telefoon van de haak en toetst de operator van het nummer.
  
  
  Mijn kwakende woorden niet veel zin, maar ik ben erin geslaagd om aan te geven dat ik hulp nodig had. Wanneer Odin afgerond tot twee Bonham politie bij het huis waren aangekomen was ze bewusteloos op de vloer, de telefoon was greep in mijn hand zo strak dat de emu had moeite te bevrijden.
  
  
  * * *
  
  
  Het was een noviteit voor de medewerkers van het ziekenhuis in de provincie, in de buurt van Bonham. Ze behandelen verschillende schotwonden, behalve tijdens het jachtseizoen, wanneer overwerkt atleten meestal weten te schieten van een of twee andere jagers, en ik was bovendien aangetrokken door het feit dat ik de gelukkigste persoon die ze ooit ontmoet had.
  
  
  "Een gapen alleen scheurde het gat op de hals. U kan erger, ik speel touch voetbal, " zei de dokter. "Maar je was heel gelukkig met wat u hit in de borst." Hij pakte de schouder holster ze droeg. "Dit vertraagd de kogel beweging en afgedwaald van de ontmoeting met de vitale organen. Gapen ging door de leer tuigage en afgeweken van haar traject. U bled genoeg om de shooter geloven dat hij gedood.U bent in geluk, Mr. Harper."
  
  
  "Ja," zei ik. Ik was gelukkig, maar Ze is overleden.
  
  
  "Uw barmhartige Samaritaan hielp ook. Hij verbond je prachtig. Ik vraag me af of hij had geen medische opleiding."
  
  
  Hij grinnikte toen hij hoorde gangster Marco Valante wordt wel de Goede Samaritaan.
  
  
  De dag en een half bracht ze in het ziekenhuis bracht me terug naar de normale. De hare was nog zwak, maar voelde zich dicht bij par. De dokter zei dat ik kan bewegen in mijn kamer, en als alles goed gaat, kan ik uitchecken rond het ziekenhuis tijdens de zondag. Hij wist het, maar hij was van plan om informeel check it out in dertig minuten.
  
  
  Hij ging naar het venster en keek uit het ziekenhuis parkeerplaats. Een gehavende Ford met een opgedreven motor stond te wachten. Haar ego had, bracht haar terug van Bonham ' s van deze ochtend. Elanden en ego kameraden waren weg van mij voor bijna twee dagen. Ik was niet van plan om te laten de ih trail kouder.
  
  
  "Het is al een lange tijd geleden een fret is gezien door een man in uw fysieke toestand," zei de dokter. Het verslaan van u ontvangen, zou ik u verlaten voor een paar dagen. Maar dwing jezelf niet te snel. U kunt vinden dat je niet zo sterk is als je denkt."
  
  
  "Ik zal voorzichtig zijn, Doc." Ik dacht niet eens na over wat ik zei. Haar, na te denken over de Eland.
  
  
  Nadat de arts links door de wijken, zij trok haar ziekenhuis jurk en op haar gewone kleren. Gadget vastgebonden op haar bullet - littekens schouderriem, zijn geluk charme, en controleerde de Luger .
  
  
  Mijn plan was niet afgesproken met Hawk. Zo ver, we hebben nog niet de kans gehad om te praten over de gebeurtenissen in Bonham in detail. Op een dag zaten we aan de telefoon met hen fret als de politie nam me mee naar het ziekenhuis, die nodig was omdat mijn aankomst bij het huis met de vermoorde meisje vereist enige uitleg.
  
  
  Op het politiebureau zelf, Bonham dreigde te arresteren mij. Ze waren erg boos over het feit dat op de dag van mijn aankomst in ih stad, er is een actieve recreatie van de dodelijke slachtoffers. Maar Hawk trok een aantal snaren, en plotseling waren er geen vragen meer zijn, geen druk meer. Er werden geen artikelen in de kranten van beide.
  
  
  Hij ging uit door het ziekenhuis en op de achterkant een trap. Het werd al snel opgepikt in de hoop op een lange auto draaide de snelweg op en trok naast me. De deur zwaaide open en Hawk zei: "Nick, ik ben blij dat je bent."
  
  
  In de hoop dat ik niet te kijken als een schooljongen vast aan een haak, ik luisterde naar haar ego signaal en kreeg in de limo.
  
  
  "Ik neem aan dat je van plan waren om mij te bellen. Natuurlijk, je zou het niet hebben verlaten het ziekenhuis en begon te jagen weer zonder me te vertellen."
  
  
  "Natuurlijk niet," zei ik.
  
  
  "Was je niet bang dat ik het zou een veto uit over dit idee en zeggen dat je niet in een positie om te streven naar een pack van de moordenaars?"
  
  
  "Nee, meneer," zei hij, respect in zijn stem. "Weet je, ik zou stoppen met mijn baan als ik niet het gevoel dat ik kon gaan."
  
  
  "Wanneer je bent te oud voor deze job, Nick, ik zal raden u aan om de buitenlandse dienst," Hawke ' zuchtte. "Ik was in Denver
  
  
  
  
  
  
  Omdat ik vermoed dat je zou trekken iets als dit, ik benaderde haar. Wilt u iemand die u is toegewezen als een backup? "
  
  
  "Nee, meneer. Liever zou ik het alleen doen."
  
  
  Hawk gleed de geluiddichte glazen wand tussen ons en de twee mannen in de voorste stoel.
  
  
  "Dit is niet alleen Kirby' s draaien niet meer, is het, Nick?"
  
  
  Haar, schudde hij zijn hoofd. "Er is ook een meisje. Maar er is meer aan de hand dan persoonlijke wraak. De persoon die leidt van the killers is een sadist die zal blijven om mensen te doden als het ego niet gestopt."
  
  
  Hawk gespiegeld het paneel voor hem en haalde de tape recorder. Hij drukt op de knop. In een officiële stem, zei hij, " Geef mij het rapport, N3."
  
  
  Ik vertelde haar over de gebeurtenissen die hadden plaatsgevonden sinds mijn aankomst in Bonham, en vervolgens Hawk ging naar de recorder. "Dit zal zorg dragen voor het officiële gedeelte. De rest van wat er gezegd wordt, is strikt tussen ons twee. Ik laat u verder gaan met uw voorwaarden. Voor die klootzakken hier, Nick."
  
  
  "Je doen beseffen dat onze veiligheid is aangetast in de basis van de Carolina kust, denk je niet?"
  
  
  "Zal ik voor zorgen," Hawke ' zei hard.
  
  
  "Ik denk dat de basis werd geïnfiltreerd door een maffia-agent. Ze wilden de informatie die we verzameld over het meisje, en ze wilden de moordenaars van Frank Abruz. Ze kan het niet laten de dissidente kamer doden van de persoon die ze beloofd hebben, de veiligheid en de pensioenleeftijd. Dit is een directe uitdaging en belediging ."
  
  
  "Akkoord," Hawk zei. "Ik kom tot dezelfde conclusie."
  
  
  "Er zijn een aantal ontbrekende stukjes in de puzzel. Bijvoorbeeld waarom een killer blijkbaar werken voor de maffia probeerden mij te doden, maar Marco Valante heeft me geholpen. Vraag uw maffia-experts over. Misschien kunnen ze komen met een theorie."
  
  
  'Denk dat, dat het is gedaan."
  
  
  "De mensen die gedood Abruz en Kirby zijn nu op zoek naar hun blood money. Haar ervan overtuigd dat Ze hun de waarheid vertelde en dat ze niet wist wat er gebeurd met het geld. Ze hebben haar vermoord zonder goede reden, behalve dat het een Eland dat deed de doden. Nou, door de manier, drie, niet vier ."
  
  
  "Wat gevolg moet volg vanaf hier?" Hawk gevraagd.
  
  
  "Dit adresboek dat Moose liet toen we streden gisteravond. Er zijn zeven namen in. Ik ben van plan om een bezoekje te brengen aan iedereen rond deze mensen. Misschien is het odina om hen heen zal leiden mij tot de Eland."
  
  
  "Als Elanden en ego zijn medeplichtigen of de maffia niet te vangen is je eerste." Hawk bladerde door het adresboek. "Deze vrouwen zijn de namen van alle van hen."
  
  
  "En iedereen in hun eigen stad. Moose heeft vrienden helemaal over de kaart."
  
  
  "Haar te controleren op het FBI-bestanden. Misschien dat ze ons iets kunnen vertellen over Moose en ego vrienden. Volgens uw beschrijving, het is ongeveer de grootte van een Jolly Green Giant. Dit is het begin."
  
  
  Hij bereikte voor het adresboek, maar Hawke had geen haast om terug: "Nick, dit is meer dan een opsomming van namen. Als het een catalogus van seksuele aard. Heb je je alle opmerkingen Mousse schreef over de zeven meisjes?"
  
  
  "Ja," zei ik. "Mooie sappige dingen."
  
  
  "Hij beschrijft wat iedereen om hen heen doet het het beste in de seksuele sfeer."Werken in Los Angeles" klinkt sensationeel."
  
  
  "Persoonlijk vond ik de aanbevelingen die hij gaf Cora in Vegas. Stem wat zal ik u zeggen, laat je weten hoe nauwkeurig de Eland records zijn."
  
  
  "Je bent een stevige fysieke exemplaar, mijn jongen, maar ik zie niet in hoe je persoonlijk kan het verkennen van een onderwerp, in de diepte, zonder vermoeiend te maken tot op het bot en been," Hawke ' zei een vrolijke stem. "Bijvoorbeeld, Barbara' s schoonheid is zelfs zo groot, dat de Eland niet kon beschrijven. Hij onderstreept slechts haar naam en zet uitroeptekens achter."
  
  
  "Misschien deed hij het omdat ze een web maagd in dit bedrijf."
  
  
  "Ik nogal twijfel dat Moose weet maagden," Hawke ' zei. "Ik denk dat ik het niet nodig om erop te wijzen dat al deze meisjes zijn waarschijnlijk betrokken in de onderwereld, en zal waarschijnlijk worden aangesloten op bandieten die zal niet aarzelen om je te doden als ze vermoeden dat?"
  
  
  "Het gaat om een leuke reis, oké."
  
  
  Hawk sloot het boek en gaf het aan mij. "Wat, Nick? Is er iets wat houdt u terug?"
  
  
  "Nee," ik heb gelogen. "De stemming is alles. Ik zal contact met u opnemen."
  
  
  Hij zei dat mijn naam weer als hij kwam, om de auto heen. "Sheila liet een sterke indruk op je, hè? Wat was ze?"
  
  
  "Ik kon het niet vertellen. Ik wist niet dat haar dat goed."
  
  
  Hij vermeldde niet dat één van de namen in Moose ' s boek zou kunnen behoren tot een meisje wisten we dat Sheila Brant. X niet kon pinnen op een verleden van haar, maar Nah moet hebben gehad voordat ze ontmoette Frank Abruz.
  
  
  Ze werd achtervolgd door de geest van Sheila, evenals haar moordenaars.
  
  
  5
  
  
  Als er een belangrijk nadeel aan mijn werk, afgezien van het aantal uren dat ik werkte en het hoge sterftecijfer, het was dat ik had om meer tijd te besteden in het buitenland dan in mijn eigen.
  
  
  Ik heb het nog niet gezien had, El Pueblo de Nuestra Senora la Reinda de Los Angeles de Porciuncula, bekend bij de meeste om ons heen zoals alleen Los Angeles, voor twee jaar. De stad is niet volledig veranderd voor het beter. Het klimaat, lijkend op dat van de landen rond de Middellandse zee was nog steeds mooi, en zo waren de meisjes. Maar het verkeer en de smog is toegenomen.
  
  
  Toen ik mijn weg naar de telefooncel van de apotheek, ik was benieuwd hoe het werkt
  
  
  
  
  
  dat gaat gerangschikt op de eerste pagina van een sexy Who ' s Who van de Eland, zal worden vergeleken met een aantal dronken mensen die door een merk te wachten voor ie om ontdekt te worden. De grote Amerikaanse droom van roem nooit sterft.
  
  
  Wanneer Trudu vroeg voor haar, de stem van een vrouw antwoordde, klinkt teleurgesteld. "Ik bel hé." Terwijl ik stond te wachten voor haar, ik keek naar de meisjes ' voeten door de soda fontein en opende de deur van de kiosk, zodat ze konden gebruik maken van de airconditioning. De dagen werden steeds heter en ze droeg een zeer bandages op haar borst.
  
  
  De stem van de Arbeid leek zwoele, maar misschien is mijn mening beïnvloed werd door Elk ee ' s korte beschrijving van talenten in de slaapkamer. Toen ze vertelde van hey dat de andere stelde voor dat ik contact met haar, ze nodigde me uit om langs te komen. Het was zo eenvoudig als het vallen van een barkruk. "Ik ben gek op het maken van nieuwe vrienden,' zei ze.
  
  
  Ik ontdekte al snel de reden voor is. Het ontmoeten van nieuwe mensen was Hard werken. Ze werkte in een bordeel. Ze leidde me de trap op, klampt zich vast aan mijn arm en praten in een blauwe streep.
  
  
  "U bent van harte aanbevolen. "Ik heb je nummer van Eland," zei ik.
  
  
  "Moose? Oh, natuurlijk." Ze sleurden mij de kamer in en trok de rits van mijn broek, terwijl het haar was nog steeds rond te kijken. "Ik moet u onderzoeken, mijn beste, en neem een goed bad. De dame waar ik voor werk, zegt dat reinheid is naast welvaart."
  
  
  Haar ontweek haar slimme truc. "Ze moet een echte filosoof. Ik zou graag om te voldoen aan haar weer eens."
  
  
  "Nee, je zou niet Stahl. Het is zo koud als het toevoegen van een lening haai dollar. De meeste dames hebben het koud. Zij, de films waar ze een hart van goud , zijn grote Hollywood onzin. Wat is er aan de hand met je, lieverd? geraakt? "
  
  
  Op zijn minst had ze iemand gevonden om mee te praten, dacht ik. Als hij haar had gevraagd hoe je naar het stadion, ze waarschijnlijk zou hebben toegevoegd de honkbal club rooster en het record van vorig jaar.
  
  
  Trudila nestelde me op. Ze is een grote meid, blond door middel van een schoonheidssalon, en had veel van de bepleistering te doen voor eeuwig. Haar tepels waren als kogels in mijn borst.
  
  
  "Wat is er met je gezicht gebeurd, schat?" Ze raakte de incisie aan de rand van mijn lip, de steken had de arts ingebracht in mijn hoofd. "Je ziet eruit alsof je viel in een betonmolen."
  
  
  "Ik had een ongeluk*
  
  
  "Het spijt me."Haar hand pakte me weer. "Oh, u bent een echte man, niet dan?"
  
  
  Ze zei waarschijnlijk aan al haar klanten, maar het heeft niet veel zin om het te laten klinken alsof ze maretak meende het. Ik haastig stapte terug en begon naar unzip het, in de wetenschap dat als Havik zag mij nu, hij zou lachen.
  
  
  "Ik wil je iets vragen over de Eland. Wanneer was de laatste keer dat je zag ego?"
  
  
  "Ik weet echt niet meer herinneren. Is dat de reden waarom je hier kwam, om uit te vinden waar de Eland is in de zaal?"
  
  
  "Je bent een slimme meid. Je zag bij mij meteen, heb je niet?" Ze gevleid met al haar kracht. "Ik ben op zoek naar een grote clown. We verloren het contact, weet je wat ik bedoel?"
  
  
  Ze leunde naar me likken, en wikkelde haar linker arm om mijn middel. Haar hand vond mijn rits weer. Ze was sneller dan een zakkenroller. "Sinds u hier bent, kunt u genieten van een bezoek. Wat boeit je?"
  
  
  Ee greep haar arm en draaide haar palm naar boven. Ze zetten drie jaren twintig in haar vingers gekruld. "Vertel mij over de Eland."
  
  
  Haar vriendelijkheid abrupt verdween. Zij zorgvuldig afgewerkt in de rekeningen en gevuld met een ih in mijn broeksband: "ik verkoop seks, geen informatie."
  
  
  "Moose en ik zijn oude vrienden. Maar we verloren het contact, zoals ik zei. Kijk, hij gaf me je nummer, hè?"
  
  
  "Je zou kunnen hebben gelogen over. Hoe dan ook, ik kan me niet herinneren de laatste keer dat ik zag een eland, en ik weet niet waar het is. Zelfs als hij uw lang verloren broer, ik wil niet praten over nen."
  
  
  Hij kreeg haar in de twee jaren twintig, gevouwen alle vijf van hen, en stopte ze in haar laag uitgesneden blouse. "Weet je het zeker?"
  
  
  "Daar ben ik absoluut zeker. Moose houdt ervan om mensen te verwarren, en hij is er goed in. Niemand heeft het over nen met vreemden."
  
  
  "Geef mij uw oude adres, uw telefoonnummer. Ik zal je niet vertellen waar haar ego kreeg."
  
  
  Ze grabbelde tussen haar grote borsten en trok uit de rekeningen. Ze gladgestreken ih rimpels. "Ik heb het niet gezien ego maanden, misschien zelfs een jaar. Om eerlijk te zijn. En ik heb nooit geweten dat haar adres. Hij gebruikte om hier te komen van tijd tot tijd, dat is alles."
  
  
  "Hij had een naam, hè?"
  
  
  "Ik dacht dat je een ego buddy. Vrienden weten van de namen van de andere." Ze gooide de biljetten naar mij, en ze viel op de grond. "Je hoeft zelfs niet te kijken als zijn vriend. Je kijkt te eerlijk. Neem de steekpenningen en vechten het uit."
  
  
  Na het niet te onderhandelen, hij probeerde een meer directe aanpak. Hij trok haar jas zodat ze kon zien dat de Luger in een lederen schede. "Ik heb een naam, het Werkte."
  
  
  Ze likte haar onderlip. "Bent u Kopp?"
  
  
  "Nee, gewoon een man op zoek naar een Eland."
  
  
  "Jansen is een ego naam." Ze lachte nerveus. "Je hebt waarschijnlijk niet in mij geloven, maar het is waar. De ego ' s naam is Edward Jones. En dat is alles wat ik u kan vertellen."
  
  
  "Dank u," zei ik, het naderen van de dag. "Je kan laat omkopen."
  
  
  Ik wachtte buiten het huis voor drie uur zakte op de stoel en probeerde te kijken onopvallend. Haar was in de buurt van het huis
  
  
  
  
  
  Hij vult zich met karakter-analyse bij Trudy eindelijk opdagen en begroet een taxi.
  
  
  Carter, dacht ik, het is een goede zaak dat je niet een vertrouwende ziel.
  
  
  Ik nam een taxi, die mij door de stad om een goedkoop appartement gebouw. Ik volgde haar naar binnen, net op tijd om te zien haar de trap op. Aan het einde van een lange gang, een rondborstige blonde klopte op de deur. Wanneer er kwam geen antwoord, ze klopte harder. Dan is ze draaide zich om en zag mij, en haar ogen op de vlag van toestemming uit te voeren.
  
  
  "Er is geen waarheid in je verhaal," Hi vertelde haar, " maar ik heb de waarde van mijn geld. U bracht mij hier."
  
  
  "Smart als een kleermaker, is het niet?" ze spuugde.
  
  
  Haar probeerde de deur. "Het is duidelijk dat de Eland is niet thuis. Wat stel je voor we er aan doen?"
  
  
  Ze rende naar de volgende trap. Hij joeg haar op het dak en in het nauw gedreven haar. Ze worstelde en krassen op mijn gezicht, probeerde de knie me in de lies, en riep een paar obsceniteiten ik had niet gehoord in jaren. Gezien mijn zeer diverse reizen, die zei veel over haar woordenschat.
  
  
  Ee trok haar bij de polsen en vastgemaakt haar naar de rand van het dak. "Laten we nu eens de waarheid horen over de Eland."
  
  
  "Je zult geen duw me weg. Hij zou, maar u niet."
  
  
  "Reken daar niet op, Trudila. Moose gedood mijn vriend en neukt het meisje is met de dood. Haar ego zal haar vinden, en het kan me niet schelen wat ik doe langs de weg."
  
  
  Ze was zwaar ademen. "Is het waar over het meisje? Bent u up-to-par?"
  
  
  "Het meisje haar naam is Sheila. Heb je ooit gehoord van de Eland noemen haar?"
  
  
  "Nooit. En ik heb nog niet gezien dat haar ego van de laatste tijd. Hij woonde in een appartement, wanneer het Ego haar kende. Ik dacht dat hij zou weten wat uw ego is op zoek naar. Dit is de web-reden waarom het is gemaakt. Ik zweer het."
  
  
  "Is hij zichzelf Edward Jones, of doet u dat?"
  
  
  "Hij gebruikte die naam als zijn ego wist. Hij heeft waarschijnlijk een dozijn meer. Als je me niet gelooft, ga je terug naar binnen en vraag de andere meisjes. Zij zullen u vertellen hetzelfde. Hij is een inbreker. Hij pochte dat hij had gedaan wat grote dingen."
  
  
  Ee uitgebracht haar. "Geweldig."
  
  
  "Kan ik nu gaan?"
  
  
  "Vlieg maar weg," zei ik.
  
  
  Trudila keek terug als ze de trap bereikten.
  
  
  "Hij geplaatst aan de dood?"
  
  
  "Ja," zei ik. Mijn stem was schor.
  
  
  Ik ontdekte dat de goedkope lock op de dag van het appartement is eenvoudig te openen. De kamers waren leeg, de stoffige meubels. De laatste bewoner links een behoorlijk lange tijd geleden. Ik keek rond in afschuw. Haar, in de hoop voor meer.
  
  
  Het bedrijf werd op mij te wachten aan de onderkant van de trap. Ik probeerde niet te laten zien van mijn uitvoering toestemming vlag toen ik zag ee.
  
  
  "Wat je zegt denk ik wel," Trude zei.
  
  
  "Wel?"
  
  
  "Ik bedoel over het meisje. Is ze je vriendin?"
  
  
  "Nee, zei ik tegen haar. "Maar ze niet verdienen om te sterven."
  
  
  "Ik kan je niet vertellen meer over Moose dan ik heb al tegen haar gezegd. Maar ik kan u een andere naam. Weet je hoe carnivoren werk? misschien gaan ze naar iemand in de maffia of een man die de financiën overvallen met een aantal van de buit. Er is een man in Los Angeles met de naam Haskell. Geld te beroven ."
  
  
  "Dank U, Ik Heb Hard Gewerkt."
  
  
  "Vergeet het maar. En dat is wat ik bedoel. Vergeet wat ik u vertelde."
  
  
  Het teken op Haskell dag zei hij werd in onroerend goed. Het dikke tapijt in de hal aangegeven dat hij het maken van geld, of part-time werk. Mijn wulpse secretaresse gaf me een glimlach vol tanden en geen oprechtheid, en vertelde me dat de Heer Haskell niet iedereen zonder afspraak.
  
  
  "Hoe krijg ik een afspraak?"
  
  
  Ze liet haar tanden weer. Het was de bedoeling om te adverteren tandpasta. "Als een persoon niet weet dat de Heer Haskell, ze weten hem op zeldzame medische termen."
  
  
  "Ik weet Edward Jones,' zei ik. "Zal het genoeg zijn?"
  
  
  Ze verzamelde een paar kranten en gingen in te geven, de naam van haar baas in eigen. Toen ze terug kwam zei ze dat de Heer Haskell was erg druk vandaag en, zoals later bleek, had nog nooit gehoord van Edward Jones.
  
  
  "In andere woorden, ik moet vertrekken."
  
  
  De lach bloeide weer, dit keer van vier en twintig karaat. "Je hebt het, Buster."
  
  
  Een zwarte Cadillac zat op de stoep als het verlaten van haar rond het gebouw op de Californische zonnige heilige dag. Achter het stuur was een geüniformeerde chauffeur met een gezicht dat leek op iemand van de tweede verdieping.
  
  
  Haar, boog zich in om met hem te praten als mimmo "Caddy" voorbij. "Je moet niet dragen een aangepast uniform. Dit maakt de bobbel onder je arm opvallen als een buil op een band."
  
  
  Hij grinnikte en klopte op de bult. "Stem waar ik draag mijn aanbevelingen."
  
  
  Hij geparkeerd op een half blok afstand en wachtte. De chauffeur had duidelijk voor Haskell. Tien minuten later, een dikke man die er uitzag alsof hij droeg een watermeloen onder zijn jas verscheen en stapte in de auto.
  
  
  Wanneer Caddy doorgegeven, zo viel hij achter. Ons doel was een chique buitenwijk country club. De dikke man was een golfer. Hij bracht het grootste deel van de dag naar kijken door een verrekijker. Hij had het rijden van een oude vrouw. Tegen de tijd dat hij eindelijk sjokte terug naar de club, zij was een slachtoffer van ernstige verveling.
  
  
  Het is tijd om een zet te maken. Ik pakte mijn verrekijker en ging naar de parkeerplaats
  
  
  
  
  
  . Het verplaatsen van achter een rij van auto ' s, haar vader liep achter de chauffeur, die leunde tegen de kap van de Caddy met zijn armen gekruist.
  
  
  "Hallo," zei ik zachtjes.
  
  
  Hij draaide zich om en was sloeg in de ego ' s solar plexus met een paar flagrante stoten. Ego trok het tussen twee auto ' s, dus we zouden niet de aandacht trekken, en dan druk ego weer. Ego 's ogen rolden terug zoals marmer, en ego' s onhandige hand gleed slap omlaag van de knopen van zijn jasje.
  
  
  "Laten we een kijkje nemen op uw aanbevelingen," zei hij, en trok hard aan zijn jas. Knoppen regenden neer op de kant van de Cadillac. Het kwam uit de holster onder zijn arm met een .38-kaliber pistool.
  
  
  "We wachten voor je baas nu," de emu haar verteld.
  
  
  Wanneer Haskell kwam door de club, de bestuurder zat verstijfd achter het stuur. Het ego van de rek was, want van het pistool zitten die het in het emu-hals achter.
  
  
  "Max, wat is er mis met je?" Haskell gevraagd, likt zijn lippen.
  
  
  "Zijn leven doet pijn", zei ik. Haar mond geduwd-open het rechter portier. "Ga zitten, Meneer Haskell."
  
  
  De dikke man keek me vanaf de achterbank. Hij had een goede golf tan, maar nu keek hij een beetje bleek. "Dat geen ondersteuning biedt voor uw vonnis," mompelde hij. "Ik ben een persoon met een bepaalde invloed."
  
  
  Ik wachtte haar voor een lange tijd, en ik werd geteisterd door ongeduld. "In de auto, de Heer Haskell, of zal ik zoveel mogelijk van uw chauffeur bloed op die dure Zjirinovski lederen zetels."
  
  
  Hij stapte in de auto en leunde achterover, mopperen. Zijn mollige vingers samen, zei hij ," Je kunt beter een heel goede reden voor deze actie."
  
  
  "Succes wekt vertrouwen, de Heer Haskell," zei ik. "Ik ben niet een goedkope schurk, en het kan me niet schelen hoe belangrijk je bent voor mij."
  
  
  Ego ' s kleine ogen verschoven onrustig, maar hij bewaarde zijn kalmte. "Ik neem aan dat je de persoon die beweert een vriend van Edward Jones."
  
  
  "Ik heb niet gezegd dat zijn ego is anders. Ik vertelde haar dat ik hem kende. Ik wil met u delen wat informatie over waar te vinden Mr. Jones."
  
  
  "We wisselden adressen uit."
  
  
  Ik zag geen reden om de behandeling van Haskell met witte handschoenen. Ondanks zijn chauffeur Cadillac, ego-bezaaid office en country club-lidmaatschap, was hij niets meer dan een geraffineerde schurk. Hij opgespeld haar als een revolver op haar ego ' s knieschijf. De harde klap veroorzaakt een aanval van pijn.
  
  
  "Wie ben je, maat?" online hotel kennen.
  
  
  "Ik ben de man, die gaf je de kurkentrekker vraag over Edward Jones."
  
  
  "Hij is niet meer van Los Angeles in maanden. Ik heb niet iets te maken had met hem voor langer dan dat."
  
  
  "Die werkt met Jones? Hij heeft een paar vrienden die hij gebruikt in zijn werk. Ik wil weten ih namen."
  
  
  Hij grimaced en wreef over elke stam. "Als je wist dat deze persoon zo goed als u haar kent, zou je niet geïnteresseerd in het zoeken. . Hij houdt ervan om mensen te doden."
  
  
  "Dat is waarom ik ben op zoek voor haar ego."
  
  
  "Ik kan je niet vertellen over het ego vrienden, omdat ik behandeld met het alleen zijn. Hij was heel voorzichtig met dergelijke details. Hij stopte tot mij te komen voor de financiering, omdat hij een andere gebruiker. Iemand in de Organisatie, denk ik."
  
  
  Haar uit, om de auto heen. Een ander nul. Een verloren dag, behalve het plezier van het krijgen om te weten de Heer Haskell beter, wat ik had kunnen doen zonder.
  
  
  "Ben je niet van plan om mij te vertellen wie u bent?" Haskell gevraagd.
  
  
  "Waarom zou ik? Je had me niet verteld dat alles."
  
  
  Ze werd gegooid door Ego door de stuurprogramma ' s pistool in een prullenbak op straat.
  
  
  Hij zou genoemd Hawke ' van zijn motel die nacht. "Laten we het vergelijken met toelichting," zei ik als hij kwam aan de lijn.
  
  
  "Ik heb wat informatie over de man die heeft geprobeerd om u te doden op de Bonham hotel. Eerste van alles, ego ' s echte naam was Della Coogan. Hij had een strafblad. Hij was een huurling, een van de beste. De FBI leek een beetje verbaasd dat je in staat waren om het overwinnen van het ego." Er was een opmerking van tevredenheid in Hawke ' s stem.
  
  
  "Wie gaf hun de emu de orders?"
  
  
  "Hij was een onafhankelijke contractant. Hij werd ingehuurd door iedereen die het kon betalen van de emu een hoge vergoeding. De FBI beweert dat hij geen deel uitmaakte van de maffia op de reguliere salaris."
  
  
  "Wat over Valante?"
  
  
  "Hij was Frank Abruz' s beste vriend."
  
  
  "Ik ben bang dat ik niet veel hebben. Er is geen eland in Los Angeles."
  
  
  Hawk gewist zijn keel. Heeft ze overleven te vertonen?"
  
  
  Er was geen enkele twijfel over. Mijn baas had een vieze oude man streak.
  
  
  Zes
  
  
  Haar vroege bankdrukken ging naar bed en sliep tot het ochtendgloren. Voor mij is dit de enige overdracht van een sissend geluid. Zijn ogen vernauwde, en hij lag te luisteren, zijn vingers vast aan de handgreep van de luger. Ik voelde een plotselinge stormloop van warmte op mijn gezicht.
  
  
  Het gooien van het blad opzij, ze draaide zich om en viel op de grond, knieën, Wilhelmina in haar hand. Oranje vlammen lekten de muur van mijn motel kamer. Het gesis hoorde ik werd door de gordijnen op de glazen deuren naar de patio catching fire. Ze waren al krullen in black wezen tot grof vlas, en het vuur brandde met gekreun.
  
  
  Ze werd gegrepen door een brandblusser kreunen in de hal en bibberde in de hitte als hij de kamer binnenkwam. De brandblusser snel doofde de vlammen. Ik won, maar als ik geslapen had vijf minuten langer, zou het anders geweest zijn.
  
  
  De brandblusser is gedaald, nam de Luger weer, en trok die van haar af.
  
  
  
  
  
  verkoolde gordijnen. Iemand had een keurig gat in de glazen muur en bereikt het licht de gordijnen. Het was een geweldige professionele werk. Terwijl ik stond te genieten van het gat, een gapen brak door de deur in de buurt van mijn hoofd. Haar gehoord als gapen doorgegeven mimmo en raakte de muur. Een moment later was hij op de grond lag.
  
  
  De schutter verborg achter een lage muur aan de andere kant van de omsloten patio en het zwembad. In het schemerige licht, ik kon haar zien, kleine ego van het geweer, als hij duwde het ego door de muur. Aangezien hij niets horen van het schot, het geweer dient te zijn voorzien van geluiddemper. Deze man was een pro op alles, behalve dat hij miste mijn hoofd door zes centimeter. Misschien verschoof een beetje toen hij de trekker overhaalde.
  
  
  Ik heb niet de terugkeer van de emu brand, omdat ik niet kon zien, het ego duidelijk. Hij kon er niet goed bij mij. We speelden een wachtend spel, iedereen om ons heen in de hoop voor een ontdekking. Ego ' s geduld heeft overtroffen de mijne. Ik besloot door te gaan met haar. Het omarmen van de vloer, haar, begonnen terug te trekken.
  
  
  Toen hij was verder weg van de deur, stond hij op. Hij trok haar broek. Hij draafde naar beneden de vloerbedekking op de gang, op blote voeten, en de trap naar de eerste en tweede verdieping van het motel. Als ik geluk heb, kan ik schiet hem van boven, dacht ik. Maar toen hij in de leuning van de tweede verdieping, het balkon, verdween hij rond zijn schuilplaats.
  
  
  De bosjes van de borstel op de motel grond die goed dekken, maar de gunslinger moest dart tussen hen. Ik zie je zijn ego vroeger of later. Hij was op haar te wachten, bibberend iets in de koele lucht. Afgezien van mijn broek, ik droeg alleen een gips rond mijn borst.
  
  
  Ik heb eindelijk een ineengedoken figuur loopt weg van mij. Voordat hij kon schieten hem, hij sprong naar de verre hoek van het gebouw.
  
  
  Hij snel daalde de trappen af, rende langs de mimmo rij muntjes drankautomaten, en vloog naar de parkeerplaats. Mijn man was terug. Hij klom over de omheining en sprong in een auto geparkeerd aan de kant van de weg buiten het motel. Hij nam de fiets en ging ervandoor.
  
  
  Hij zou hebben geschoten haar, maar dat is waarschijnlijk niet zou zijn gestopt met hem, en hij wilde het niet om een menigte te trekken. Haar liep terug naar haar kamer, stel jezelf dan de voor de hand liggende kurkentrekker. Hoe werkt een potentiële moordenaar weet waar vindt u mij?
  
  
  Toen ik haar verliet, reed op de snelweg en reed dwars door de stad naar het huis waar ik ontmoette Werkt.
  
  
  Een stoere Chinese man ontmoet me bij de deur. Ik heb haar niet zien, " Ego zei op zijn eerste bezoek, en ik heb er geen spijt van hebben. Het werd gebouwd als een trekker en was niet vriendelijk.
  
  
  "Wat wil je op dit moment van de dag?" "Wat is er?" vroeg hij boos.
  
  
  "Te vroeg voor het bedrijf?"
  
  
  "Als u niet op een afspraak. Maar je hebt het niet."
  
  
  Ik leunde met mijn schouder tegen de muur als hij probeerde om het te sluiten in de voorkant van mijn gezicht. De Emu glimlachte naar haar. "Vertel Trud dat iemand anders is gekomen om haar te zien."
  
  
  "De plant kan niet zien wie vandaag de dag."
  
  
  "U bent verkeerd over," de emu haar verteld. "Ze ziet me."
  
  
  "Mijnheer, probeer het niet te behandelen me hard. Ik kan gooien je in het volgende blok."
  
  
  "Misschien zou kunnen. Maar als ik terug ben, zal ik je de hel laat zien."
  
  
  Hij gooide zijn hoofd en lachte als een buitenboordmotor. "Vroeger was ik een professionele worstelaar. De machtige Shan, de Terreur van het Oosten, hoewel de geboren openlijk hier in Los Angeles. Hebt u ooit zag worstelen op TV?"
  
  
  "Ik probeer dat niet te doen."
  
  
  "Luister, stoere vent, ik werk alleen hier. Maar ik zal niet leveren in uw bericht als u wilt wachten."
  
  
  "Dank u."
  
  
  "Het is al goed. U bent onderhoudend me."
  
  
  Hij liet me binnen en liep weg, nog steeds grinnikend. Hij ging naar de achterkamer op de eerste verdieping, sluiten de deur achter hem. Ik hoorde haar stem, één vrouw. Tijdens het wachten voor haar, vroeg ik me af waarom het meisje die verloofd was gisteren was het zo toegankelijk is, vandaag de dag zo moeilijk te zien.
  
  
  Een blonde vrouw verscheen op de trap Truda had me de dag ervoor. Ze was erg vergelijkbaar met Trud, behalve dat ze jonger was en zwaarder in de heupen. Ze droeg een negligé dat niet of nauwelijks toe deed.
  
  
  Gapen en strekken, riep ze me ," Wat moet je, schat?" Haar stem is aangegeven dat wat het ook was, ze wist waar ik het kon.
  
  
  De horror van het Oosten teruggekeerd en werd onderbroken. "Verdwalen" hij gromde tegen het meisje. Uiteraard is het ego niet langer geamuseerd. Hij trok zijn duim naar me. "Kom op, stoere vent."
  
  
  Hij kwam in een kamer waar de blinds waren getrokken strak tegen de zon. Goedkope geurende stoffen de lucht vervuild, en het meubilair was een mix van tikka en Hollywood groteske. De grote Chinese man sloot de deur achter me, en ik hoorde het slot klikt.
  
  
  De vrouw op me te wachten zag er niet uit als Trudy op alle. Ze was in haar midden dertig en had een Oosterse afkomst ergens. Haar ogen waren een beetje schuin, en haar huid had een maretak gelige tint. Haar zwart haar was geknipt dicht bij het doel. Een sprankelende mandarijn rok hing om haar slanke lichaam en haar lange nagels werden gelakt in een open gebied. In de donkere kamer, haar ogen straalden als de ogen van een Siamese kat opgerold in Nah in de schoot.
  
  
  "Is dat hem, Alida?" Shan gevraagd.
  
  
  "Natuurlijk is het hem."
  
  
  "Je hoeft het niet
  
  
  
  
  
  
  De andere werken, meneer. Hij pakte mijn mouw, het ontvangen van een handvol van het ego met zijn dikke vingers.
  
  
  De kat bij de vrouw op schoot keek alsof hij had gehoord dat de dreiging. Ego ' s kleine tong gleed over de ego van de karbonades.
  
  
  "Wacht even," zei ik. "Wat is de reden voor het niet leuk?"
  
  
  De vrouw streelt de kat en lachte ze naar me keek. "Ik heb dit huis. U kwam hier gisteren onder valse voorwendselen. Je hebt er voor gezorgd dat wij de problemen."
  
  
  "Wat is het probleem?"
  
  
  "Het ergste soort. Trudila maakte de fout van het niet me te vertellen over je in de eerste plaats. Ik laat je niet zie haar weer. Is dit het geval u betrokken bent bij geen van haar bedrijf."
  
  
  De Chinese man die een zware hand op mijn schouder. "Is het nu van mij?"
  
  
  "Nog niet," Emu Alida zei. Ze wees een lange nagel op mij. "Je moet het meisje, zeggende, dat de Eland viel de vrouw tot de dood. Misschien heb je gelogen. Misschien heb je andere redenen om te zoeken naar een ego."
  
  
  "Wat zouden ze zijn?"
  
  
  "Bijvoorbeeld, twee honderd duizend dollars."
  
  
  Het was alleen een neerwaartse spiraal van tijd voordat ze vrijgegeven Shan tegen mij, en ik was niet van plan om te vertrekken zonder het te Weten. Dus, met een woedend achterwaartse beweging, hij sloeg met zijn elleboog in Shang harde buik. Hij grimmige, die pijn doet, en vroeg om toestemming om uit te voeren.
  
  
  Draaien, sloeg ik haar ego met mijn knie. Ego ' s gezicht was alles maar mysterieus. De lijnen van de pijn liep over Ego ' s ogen, en boog hij zich over een club-footed man probeert te houden een walnoot tussen zijn knieën.
  
  
  Als hij bij mij, hij feinted en dan druk zijn ego met de rand van zijn rechterhand. De klap die het opsplitsen van de raad trok de emu in de zijkant van zijn dikke nek. Ego ' s ogen puilen en zijn adem is fluitend door zijn tanden. Het vangen van ego in zijn vacht, hij rukte haar ego van de contragewichten en gooide het op zijn heupen. Hij viel op de grond zoals een piano gedaald van twee verdiepingen.
  
  
  Luger trok het uit. "Waar Werkt Hij?"
  
  
  Alida stond op en gooide de kat in mijn gezicht. Ze ontweek, en de Siamees vloog langs mimmo, boeren uit woede. Hij landde op Shang terug en begon met het maken van zijn weg omhoog. De Chinese probeerde te duwen van het ego weg, en de kat zonk haar klauwen in het hoofd van de man.
  
  
  Slechte Shan schreeuwde luid genoeg om het glas breken.
  
  
  Hij tikte de kat zachtjes op de rug met een Luger. Hij miauwde en de sprong naar de dichtstbijzijnde tafel.
  
  
  "Alles goed?" Shana haar gevraagd, maar hij hoorde het niet. Hij draaide zich om Aliide, en opende ze een lade, een stoel. Ik had het idee dat de dame was niet op zoek naar een gastenboek voor me. Ee greep haar bij de achterkant van haar strakke jurk, en scheurde als ze kronkelde. Wanneer ze draaide zich om, Nah was het houden van een .38 Beretta.
  
  
  Ze belde me op met een naam die niet bekend was van haar Chinese voorouders. Het was een 100% Amerikaanse schaakmat. Voordat ze kon de trekker overhalen, ze werd geraakt aan de pols door een zware Luger, en de Beretta schoot uit haar vingers en raakte de muur.
  
  
  Haar ingevoegd luger tip is openhartig tussen haar haat gevulde ogen. "Er Was een kurkentrekker waar Hij werkt?"
  
  
  Alida leidde mij naar boven. Het meisje zat op het bed aan het spelen van patience. Ze keek me grimmig. "Kijk eens wie hier is. Mijn mascotte."
  
  
  "Ik heb geprobeerd om mijn ego, weg van u. Neem mijn advies en vertel het hem niet alles," Alida zei.
  
  
  Ik had een een-dag-zwart oog op de Fabriek. Hij liep naar haar toe en tilde haar kin. "Die werkte voor u?"
  
  
  "Een man, genaamd Oscar. Oscar Snodgrass."
  
  
  "Ik denk niet dat het een ego naam."
  
  
  "Er zijn geruchten dat er een maffia capo werd gedood en een aantal van de maffia geld was gestolen. De eland is wild genoeg om het trekken van een dergelijke stunt. En kwam je op zoek naar een Eland. Alicia zegt het is een vreemd toeval."
  
  
  "Ik ben niet geïnteresseerd in geld. Ik vertelde je waarom ik moet een Eland."
  
  
  Het meisje keek Alida. "Wat zal ik doen? Ik geloof haar emu."
  
  
  "Ik was op mijn manier te beheren. Hij wilde me niet vertellen wat ik nodig had om te weten. Maar iemand probeerde mij te doden, en nu ik je vinden en deze goedmoedige mevrouw hier in spanning. Wat is het verhaal, het Werken?"
  
  
  Het eindigde met de kaarten in een stapel op het bed. "Alida, haar naam is de emu."
  
  
  Dan opschieten. Haar, ik wil hem hier. Ik wil geen problemen meer met de maffia."
  
  
  "Twee mannen kwamen hier vorige nacht," Trude zei. "Ik kan je niet ih namen, maar ik kan u vertellen wie ze werken."
  
  
  "Mafia".
  
  
  "Een stemming van vertrouwen. Ze wist dat je er was om me te zien. Oni hotels weten wat jij nodig hebt. De korte freak hit me, en ik was bang. Ik vertelde emu u op zoek naar een Eland."
  
  
  Ik dacht dat ze me volgen. Ih bracht haar hier, net zoals hij bracht haar naar Idaho. Ze waren geduldig en volhardend, en nu ze wist wat ze niet wist, dat de Eland was een ih rover.
  
  
  "Zal ze verbranden," Alida zei. "Ik hoop dat ze branden goed met je."
  
  
  Haar, ging de trap af naar beneden. De krachtige Shan greep de armen van een stoel en grimaced als een blonde man in een negligé toegepast emu jodium door zijn haar. De Siamese kat zat likte haar poot en lachte als het keek me aan mimmo doorgegeven. "Lieve kitty", zei ik. Hij was de echte verschrikking van het Oosten.
  
  
  Zeven
  
  
  Haar, Los Angeles om tien uur in de ochtend in het zuiden. De middelste naam in Moose ' s little black book was Teresa, en Teresa was in San Diego. Ik hoopte om haar aan te spreken beide uiteinden van de dag.
  
  
  
  
  
  De race is begonnen. De Maffia wist bijna net zo veel als ik haar kende. Ze sturen soldaten zijn op zoek naar de Eland. Mijn enige voordeel was een kleine zwarte boek met zeven namen op.
  
  
  Ik keek in de achteruitkijkspiegel, in een poging om de auto die was van plan om me te volgen. Ik dacht dat het was een bruin sedan, een Buick. De bestuurder probeerde te verwarren mij: hij laat de andere auto tussen ons voor een tijdje, en als het vertraagd, hij vloog enkele kilometer voor de boeg.
  
  
  Terwijl hij daar was, hij draaide de hoofdweg en op de eerste kant van de weg. Ik reed naar de service-station en vertelde het aan de begeleider om te vullen van de Ford en check onder de motorkap. Hij deed het open, ging naar binnen, en opende een frisdrank.
  
  
  De bruine Buick kwam voor de begeleider eens klaar met het controleren van de olie. Er waren twee mannen in de voorste stoel. Een van hen draaide om te kijken naar de Veren, maar ze ging door. Ze waren nog steeds de hoop dat nu nog niet opgevallen.
  
  
  Houd de fles drank in zijn hand, hij ging de deur aan de zijkant van het station en de heuvel achter de rug. De begeleider riep naar me, maar ik liep door. Hij stopte in een paar struiken en kroop. Ik kon haar zien duidelijk op het station, maar niemand zag mij.
  
  
  De bestuurder van de bruine auto stationair draaien, wachten voor haar te verschijnen. Wanneer hij dit niet, hij draaide zich om en kwam terug.
  
  
  Ik afgewerkt het en keek naar de begeleider trek de motorkap van de Ford uit. Ego was verbaasd door mijn gedrag, maar hij had mijn auto. Hij was niet bezorgd over mijn facturen uitgevoerd.
  
  
  De Buick was weer terug. De twee misdadigers raadpleging van de man voor een moment. Hij wees in de richting die ik moest gaan doen. De maffiosi besproken. Vervolgens liepen ze de berg op. Ze waren bang dat ik het had opgegeven de Ford en probeerde om weg te komen van hen."
  
  
  Kom op, jongens, dacht ik.
  
  
  Als ze benaderd, Likken, hijgen en te vloeken op haar, gleed achter een boom. De langste man was beter in vorm. Hij was drie stappen vooruit van zijn metgezel. Hij liep mimmo van mijn schuilplaats, loopt langs de rand van het struikgewas. Een korte man, genaamd na de emu, "Hi, Joe. Vertragen. Denk je dat dit de Olympische Spelen?"
  
  
  Het vasthouden van de fles de fles op een kleine draad, haar liep van achter de boom. "Hallo, shorty," zei ik.
  
  
  Hij stopte als hij zou struikelde op een waslijn. "Joe!" schreeuwde hij.
  
  
  Ze werd in het hoofd getroffen door zijn ego met een leeg flesje bier, en zakte hij in elkaar op een hoop.
  
  
  Joe onderbroken. Hij keek terug en zag dat ik op hem af komen. Ego ' s hand verscheen onder zijn jas, dan weer met een .45-kaliber pistool. Hij aarzelde. Hij had geen vuur.
  
  
  Ik heb niet haar te vragen waarom hij hield het vuur. Haar, pakte het.
  
  
  De bandiet sloeg zijn benen om mij heen en kuste mij in het hoofd .45. We rolden op het wilde gras en struiken, terwijl we geworsteld. Ego pakte haar pols en trok. Haar ego brak haar. Het geluid was als het geluid van een droge club. De bandit kreunde. Haar ego sloeg hem twee keer en hij kroop weg.
  
  
  Hij stond op en klopte de Luger uit mijn hand. Haar ego sloeg haar. Hij stond weer op, zijn gebroken pols te bungelen, en sloeg me met zijn goede hand. Hij was cool. Hij bleef komen. In het einde, het was gegooid door ego met een recht kruis.
  
  
  Zijn volharding was geweldig. Hij had moeite om zijn voeten weer.
  
  
  Zijn moe. Het is de grootste ding dat ik toegepast op mezelf, met hen fretten als ik aan de opname, en ik voelde mijn energie wordt afgetapt. In vergelijking met Joe, de Krachtige Shan was een gemakkelijk doelwit.
  
  
  "Het spel is afgelopen," de emu haar verteld. Hugo gleed mijn hand. "Ik heb van de besparing die u voor gesprekken, maar ik kan mijn gedachten."
  
  
  De zon saint glinted op de stiletto mes als het hare verplaatst in de richting van hem. Joe hield zijn goede hand. "Ik ben niet van plan om dat ding van je weg. Laten we praten."
  
  
  "Die werkte op Trudu om je heen?"
  
  
  "De man die je in elkaar slaan. Maar ik zou het doen. Business is business."
  
  
  Lizzie kwam naar haar toe en zet een mes aan haar ego 's Adam' s apple. "Wie is je baas?"
  
  
  "Valante. Marco Valante".
  
  
  "En wat was het laatste wat je moest hem vertellen?"
  
  
  "Dat u op zoek bent naar een overvaller met de naam van de Eland. We hebben dit van een meisje. Valante vertelde ons bij u blijven."
  
  
  Hij verzamelde het wapen, verscholen Ego ' s .45 in zijn gordel, ommanteld de stiletto en led-Ego terug aan de Deur met de Luger op zijn rug.
  
  
  Joe keek op zijn partner. "Hij is van plan om een dijk van een hoofdpijn in de morgen. Valante ons gewaarschuwd dat u geen kleine ding."
  
  
  "Hoe lang heb je al op mij te volgen?"
  
  
  "We vinden je in Los Angeles, maar met hen fretten, als je uitgecheckt rond het ziekenhuis, was iemand op je. Valante vervolg wijzigen in het leger."
  
  
  Valante was een slimme man. Als hij was blijven steken op een groep soldaten, ih zou hebben opgemerkt.
  
  
  Shorty omgedraaid over haar en trok het pistool uit zijn ego schouder holster. Haar overeind en keek naar Joe, ervan uitgaande dat voor zover hij wist. Hij was een jonge, knappe italiaanse, netjes en niet duur gekleed. Ik kon het niet geloven dat hij slechts een gewone bandiet. Hij was te koel, te koel, staande met een gebroken pols naar beneden hangen, maar houdt geen tekenen van pijn, andere dan de regels rond het ego van zijn donkere ogen.
  
  
  "Ik ben gevleid dat Valante zet je talent op mijn staart. Je moet je ego nummer één.
  
  
  
  
  
  
  "Ik was tot het gebeurde. Misschien dat ik hier niet meer."
  
  
  "Die gedood Meredith?" Het werd gevraagd door de kurkentrekker plotseling, in de hoop een reactie te krijgen, dat zou me niet vertellen of hij loog.
  
  
  Haar gefronste voorhoofd in verwarring. Hij drukte zijn gebroken pols naar zijn maag, koude rillingen iets. "Wie is Meredith?"
  
  
  "Hij werkte bij een tankstation in Idaho. Iemand snijd de emu ' s keel."
  
  
  "Geen haar. Ik weet niet iedereen. Valante was in Idaho, maar hij zag geen actie. Toen hij daar kwam, was het over. van dood te bloeden ."
  
  
  "Hij was nuttig voor mij. Hij wil weten wat ze weet."
  
  
  Dit werkte ook. De Emu was om op haar te wachten om uit te komen rond het ziekenhuis en laat me los de teugels in handen, maar het ego boys bleef me lang genoeg om de Eland naam. In de huidige stand van zaken, mijn reis naar Los Angeles, was meer winst voor de maffia dan voor mij. Hawke niet blij mee.
  
  
  "Valante kan zijn eigen reden om je te helpen je in leven houden," zei Joe. "Ik zou niet doden Stahl' s ego."
  
  
  "Wilt u genieten van dezelfde rechten?"
  
  
  "Leven, bedoel je?" Hij lachte nerveus. "Heb ik beantwoord al uw vragen, man. Wat wil je nog meer?"
  
  
  "Je hebt nog niet verteld dat ik geen grote geheimen nog niet. "Valante zou het niet erg bekend is, gegeven de omstandigheden. Moeilijke vragen ontstaan." Ze werd genomen door een Luger emu in de dollar van de stapel. "Nu goed nadenken. Hoe werkt Valante zelfs weten over mij?"
  
  
  "Hij ging naar de vergadering van de raad, het top management van de Organisatie. Ze waren aan het praten over de moord op theo van Frank Abruz. Uw naam is gezet op de stoel. De raad stemde de zaak te verwijzen naar Valante. Hij had een bijzondere belangstelling. Hij en Abruz waren dicht."
  
  
  "Er was een man in een Bonham, Idaho. Hij ging er te raken van het meisje. Hij probeerde mij te doden." De Luger hield haar stil, nog steeds gericht de emu op de gevouwen dollar. "Wat weet je over Coogan?"
  
  
  "Het ego Maffia niet verzenden. Ze stuurde Valante."
  
  
  "Wat zal Valante nu doen?"
  
  
  "Ik kan niet lezen van uw geest, de mens." Joe begon te spreken in een hardere stem. "Ik denk dat voor een deel. Hij zal vragen om een vergadering van de raad. Hij belt de Eland de naam. Dat woord zal gaan naar elke familie in het land, en ze zal beginnen te schuren plaatsen waar de crazy bastard kan het verbergen."
  
  
  "Ik neem aan dat u gehoord over Moose voor Arbeid gaf je het ego naam."
  
  
  "Gewoon een roddel. Laten we praten over het vak. Hij is een psychopaat. Deze dagen, de Organisatie probeert om weg te blijven van zijn type. Dat is de reden waarom het werkt op zijn eigen. Maar de geruchten over deze man zijn helemaal over de plaats."
  
  
  "Dat is goed, Joe. Je hebt me enorm geholpen." Mijn lippen echt mijn tanden in een koude glimlach. "Het blijft aan te raken op één punt meer. Die om je heen probeerden mij te doden, deze morgen?"
  
  
  "Haar, of Shorty, bedoel je? Valante vertelde ons om bij jullie te logeren, maar we hebben niet orders te doden. Hadden We dat niet."
  
  
  "Don' t lie to me, Joe. Deze man was een professional, net als jij."
  
  
  Joe was zweten. "Er is een wild card ergens in dit deck. Meredith, Coogan is niet iemand die ik niet ken. De raad van bestuur wilde niet Abruz vriendin om te sterven voor ze zong ze een lied. Ik vertelde je mijn orders uit Valante. Hij zei verblijf met deze man Carter, hij is slim, hij kan ons helpen bij het vinden van de Eland. Hij zei dat hij niet zou verbinden, tenzij het werd absoluut noodzakelijk is. Heb ik niet de kans hebben onlangs? "
  
  
  "Ja," zei ik. "Natuurlijk niet. En je hebt gelijk. Er is een wild-kaart in het dek."
  
  
  Het is er sinds Bonham ' s tijd. Een man die wist wat de mafia kende, en wist veel over. De man die ingehuurd Coogan gesneden Meredith keel, en zet een val voor mij in het motel. Een luger verlaagd en links Joe en Ego bewusteloos op de heuvel. Het werd betaald door een wide-eyed onderhoud werknemer met benzine, die hij gegoten in de Ford. Vervolgens wordt de kap van de Buick richtte hem op, en scheurde de bedrading.
  
  
  "Ze worden daar," zei ik. Maar ze had niet verlaat het station in de tijd om bij te praten met mij.
  
  
  Hij reed de resterende 110 mijl naar San Diego wanneer de naald van de snelheidsmeter was op de grens. Door ' s middags was het in het zicht van de baai. Cirkelen meeuwen zwemmen stijlvol en sierlijk in de wind.
  
  
  Terwijl de hare was haasten om te lunchen, haar was het maken van zijn eigen plannen. Ik moest bellen Hawke. Er was iets dat zijn hotel wilde hem om de veiligheid van bronnen.
  
  
  Maar eerst was er Teresa, die ook de inspiratie voor de tweede gloeiende passage op de Zwarte Boek van Mozes. Nu, hij wist door hart alle telefoonnummers over de hele wereld, die hij kiest. Teresa en sprak tot de vrouw in een whisky stem.
  
  
  "Wil je een date met Teresa?"
  
  
  "Ja, vermoedelijk." De kurkentrekker heeft mij niet verbazen. Er was een goede kans dat elk meisje in het boek was een prostituee of call girl.
  
  
  "Heb je een speciale persoonlijke smaak, lieve?"
  
  
  "Ik wil liever niet bespreken ih via de telefoon."
  
  
  Ze lachte en gaf me het adres. Het was in een verpauperde buurt, niet ver van de waterkant, in het midden van een straat die er niet zo aantrekkelijk als een gevangenis gebouw.
  
  
  Haar de deur op slot van de Ford kreeg ik rond de auto, benieuwd of ook deze bijgewerkte veiligheid van de auto zou het toen ik terug kwam. Dit blok
  
  
  
  
  
  het was niet een deel van de stad waar de mannen naar de kerk gaan.
  
  
  Het gebouw dat hij benaderd was een doorn in het oog dat moet zijn gesloopt jaar geleden, maar de zoemer geïnstalleerd in de versleten kozijn aan het werk was. De geel-haired vrouw keek, dan keek rond in de straat als om te zorgen dat ik niet had geleid tot een paddy wagon.
  
  
  "Riep ik," zei ik. "Ik kwam om te zien Teresa."
  
  
  Ze werd verdacht. Misschien was het niet kijken als haar gebruikelijke klant. "Je bent niet alleen, rond Teresa de reguliere vrienden."
  
  
  "Ik zou graag één om hen heen. Ik heb veel gehoord over haar."
  
  
  De vrouw besloot om te lachen. Zijn tanden waren niet de beste. Haar gele haren geverfd lang geleden, en niet erg goed, en haar wenkbrauwen zijn gemaakt zoals de vleermuis vleugels. Ze opende de deur breder en mimmo te knijpen door, vervolgens gleed de bout terug.
  
  
  "Verwacht u een raid?"
  
  
  "Je weet maar nooit tegenwoordig. Het is niet gemakkelijk om geld te verdienen een eerlijk leven meer."
  
  
  Hij was er zeker van dat ze wist helemaal niets over het maken van een eerlijk leven, of zelfs over degenen die dat deed. Ze droeg een witte laarzen, een strakke broek en een trui blouse met zebra strepen getrokken strak over haar ruime borsten. Haar blouse was versierd met grote tepels als rotsen.
  
  
  "Je bent een goede jongen," zei ze, met haar ogen over me heen. "Ik zal het geld houden, je bent echt schattig."
  
  
  Ik heb ook wel iets, maar nooit zoet. Haar gedwongen een grijns, een rol te spelen gedicteerd door de omstandigheden. Deze vrouw was zeker niet om hen heen die geïnteresseerd zou zijn in het geven van informatie aan een vreemdeling.
  
  
  "En de stem en de Rondo," zei ze en legde haar hand op mijn schouder. Haar vingers hadden de grootte van een worst zijn.
  
  
  De man kwam een dag later aan de voet van de trap naar de tweede verdieping van het huis. De mouwen van ego ' s shirt werden afgesneden en blootgesteld zijn brede schouders. Metalen studs glinted op zijn brede riem. Ego ' s broeken passen zo strak als de vrouw, het blootstellen van de uitstulpingen op zijn krachtige benen. Hij had het gezicht van de maan, en er was vet op de hoeken van zijn ogen.
  
  
  "Vertel ons wat u wilt Teresa te doen voor u, lieve," bood hij, met tanden die in een nog slechtere staat dan de vrouw.
  
  
  Hij voelde een tintelend gevoel op de achterkant van zijn nek. Het hare was niet in een gewoon bordeel. Er leek niemand in het huis, maar de drie van ons en een meisje die ik nog niet had gezien.
  
  
  "Haar hotel gezien moet hebben, haar eerste."
  
  
  "Ze is een prachtige meid. U zult niet teleurgesteld worden."
  
  
  "Laat hem komen, Rondo," zei de vrouw. "Het is een redelijk verzoek."
  
  
  Rondo schudde zijn hoofd. "Ik heb het gevoel dat hij een klokkenluider. Hij gaf niet op u van eventuele aanbevelingen, deed hij?"
  
  
  "Moose", zei ik. "Moose gaf me Teresa' s nummer."
  
  
  "Goede naam." Hij stak zijn hand. "Leg vijftig candid hier. Het is als het betalen voor een cover story. Werken voor vijftig dollar is de goedkoopste truc deze meid kan gebruiken."
  
  
  Haar hand sloeg zijn ego, en hij kwam tot de krakende trap af om te praten met Teresa, dan zwaaide naar me vanaf de overloop. Zegt ze opstaan."
  
  
  Het eerste wat ik zag toen ik het opende de slaapkamerdeur was veel zwepen en riemen gelegd op de houten tafel. De tweede zaak was een meisje. Ze was echt heel mooi.
  
  
  "Wat is uw naam, lieverd?" zei ze in een schorre stem.
  
  
  Een dunne slip was haar enige kledingstuk. Ze leunde op een stapel kussens op het onopgemaakte bed. De meubels in de schemerige kamer was oud en vervallen. Er was alleen een kam en een gebarsten wastafel in het dressoir, en de verbleekte gordijnen rook van stof. Het enige waardevolle item hier was Teresa. Nah had zwart haar, een olijf teint, en hoge jukbeenderen dat verstrakt de huid van haar magere gezicht. Haar lichaam was nog jong en lenig, en ze zag eruit alsof ze was alles Eland had gezegd in zijn little black book.
  
  
  Maar hij vond het niet vermelden zwepen.
  
  
  "Ned," zei haar vader tegen. "Mijn naam is Ned."
  
  
  "What' s your game?"
  
  
  Hij keek terug op de stoel. Nu ik wist wat voor soort huis was ik in, en de games die werden gespeeld waren hier echt heel hard. Ik dacht aan haar. Gegeven Musa ' s voorliefde, werd besloten dat hij zou dragen het nummer van deze plek. Alleen het meisje begreep het niet. Ze was te goed om hier te zijn.
  
  
  "U zult verrast zijn wanneer ik je vertellen over mijn leven," zei ik.
  
  
  "Ik hou van verrassingen." Er was perversiteit in haar glimlach. Ze was rond vrouwen voor wie Faust maretak ziel.
  
  
  "Ik wil weten waar de Eland is in de zaal."
  
  
  "Ik ben verrast, oké. En een beetje teleurgesteld."
  
  
  "Ik heb om hem te vinden, Teresa."
  
  
  "Wist u niet vertellen Rondo dat. Als je hem verteld had, zou hij het niet heeft laat u mij zien."
  
  
  "Dat is de reden waarom hij niet."
  
  
  Teresa dook een gerolde sigaret in haar mond en sloeg een wedstrijd op de houten vloer. De overalls gleed van haar schouder, het onthullen van een kleine ronde borst. Ze gaf me nog een plagerige glimlach. "De eland links rond de stad."
  
  
  De geur die verspreid door de kamer, vertelde me dat haar sigaret was niet de prijs die ze zou hebben aangeboden het hoofd van de Politie. Haar, ging naar het bed. "Als je zou kunnen vinden van een Eland, waar zou je heen gaan?"
  
  
  "Naar de hel. De stemming waar het moet." Ze lachte, toont haar tanden. Ze waren schoon, glad en wit. Alles over haar was perfect, behalve voor de zoom ze droeg.
  
  
  "Had hij geen vrienden in San Diego, waar hij kon worden gevonden?"
  
  
  "Ik kijk naar mensen en onmiddellijk, voor de eerste keer, ik weet niet of ik ga naar het wilt of niet. Ik hou van je." Ze leunde haar hoofd tegen mijn been. Haar stem was zacht. "Als het belangrijk is, ik zal je helpen. Waarom bent u op zoek naar de Eland?" "Hij vermoordde een aantal mensen."
  
  
  
  
  
  
  Ze stak haar hoofd. "Je bent niet een cop. Ik kan haar herkennen van ih door haar lopen." Ze streelt mijn been. "Je voelt je niet als een cop van beide."
  
  
  "Hij doodde mijn vriend."
  
  
  De slaapkamer deur zwaaide open. Rondo en een geel-haired vrouw kwam binnen.
  
  
  Teresa overeind, haar mooie mond te draaien. "Je moet hebben gewacht, Rondo!" schreeuwde ze: "ik kon de ego meer te vertellen."
  
  
  "We genoeg gehoord." Hij pakte de grootste zweep van de stoel. "Meneer, als Elanden ooit merkt dat er iemand om ons heen, was u volgt, gaan we spijt van hebben."
  
  
  "Maak je geen zorgen. Ik zal niet vertellen haar van de emu."
  
  
  "Er is niets te vertellen." Hij knalde met zijn zweep en verplaatst naar me toe. "Ik zag je dikke portemonnee als je legde uit vijftig. Je hebt een goed stuk van het geld."
  
  
  "Neem ego, Rondo!" de geel-haired vrouw zei.
  
  
  Ik realiseerde me dat ze waren absoluut bereid om mij te vermoorden voor het geld dat ik droeg, of zelfs alleen maar als een voordeel om de Eland.
  
  
  Rondo terug getrokken van de zweep, en hij pakte een rechte back-stoel bij het bed. De zweep door de lucht en rond de stoelpoot (chair leg) als ego opgetild te beschermen zijn gezicht. Rondo vloekte en probeerde te trekken uit de zweep.
  
  
  Hij nam twee stappen naar hem toe en brak de stoel op ego ' s hoofd. Het verbrijzelde, en hij viel op zijn knieën. Haar ego sloeg hem in het gezicht en bloed spurted uit.
  
  
  Met een gilletje, Teresa sprong op het bed, te bereiken onder het kussen en haalde een .25-kaliber Bauer automatisch. Ze waren op alles voorbereid, deze bende.
  
  
  Teresa me niet vertellen om te stoppen met waar ik was of hef mijn handen. Ze maakte een pistool en haalde de trekker over. Gapen tegen de muur. Ze was te zenuwachtig om te schieten ronduit.
  
  
  Hij snel zijn mening herzien van het meisje. Het was mooi, maar ik wilde niet te lopen in Nah in een donker steegje.
  
  
  "Schiet hem, Teresa," Geel Haar zei. Ze was een mooie cheerleader. Hij sloeg terug en dook voor het meisje.
  
  
  Haar maag sloeg het bed en ze bezweken onder mijn gewicht. Teresa viel aan de ene kant, stampen met haar voeten. Ze droeg er niets onder haar overall. De kracht van mijn sprong droeg me over het bed, zoals een hockey puck glijden op het ijs, en hij landde op nah. De val verzacht me, maar ik maakte een geluid als een ziek vogeltje.
  
  
  Het pistool in haar vest pocket vloog uit haar handen en over de vloer. Rondo veegde zijn bebloede neus, kreeg voor zijn voeten, en gespreid.
  
  
  Ik voor de Luger, maar de Gele Haar sprong mijn rug. Ze woog 160. Hij draaide zich om en gooide haar over zijn schouder, en ze zakte in elkaar op het bed.
  
  
  Rondo was het proberen om pick-up een klein automatische geweer. Het leek alsof de emu had een harde tijd om dit te zien. Ego greep haar bij de nek met één hand en duwde haar naar voren, zodat het ego doel raakte de muur. Het gemorst op zijn gezicht en lag stil.
  
  
  Geel Haar stond op het einde op de gebroken bed en schreeuwde. "Rondo. Heeft hij je pijn gedaan, Rondo?"
  
  
  "Nee, lieve," zei ik. "Emoes graag bang hun hoofd tegen de muur."
  
  
  "De bastaard. Als u pijn Rondo ..."
  
  
  De luger trok haar uit, en haar stem brak in het midden van de zin. "Wat zeg je, schat?" Ik vroeg haar in een sarcastische stem.
  
  
  Ze zat op het bed en keek me in stilte.
  
  
  Een verdoofde Rondo greep haar bij de taille, sleepte haar naar het midden van de kamer en draaide haar gezicht.
  
  
  "Niet schieten Rondo!" de vrouw schreeuwde.
  
  
  Het was de Luger die nam haar mee naar buiten, ondanks Rondo ' s lelijk gezicht. Haar zei: "Waarom niet ik schiet het ego, pop?"
  
  
  "Ik zal je vertellen over de Eland. Dat is wat je wilt, is het niet? Hij vertrok in de stad een paar maanden geleden. Ze verborg de buit van de overval met een meisje, en ze liep weg. Ze waren op jacht nah."
  
  
  "Je zei dat ze er waren, vond je het niet, schat?"
  
  
  "Moose, Jack Hoyle en de derde man. Hoyle is een korte kerel, zo groot als Rondo ' s schouder. Hij heeft een tatoeage open." Ze raakte haar linker onderarm. "We hebben nog nooit een derde persoon."
  
  
  Hij gegraven in Rondo ' s zak en haalde zijn vijftig dollar voordat hij vertrok.
  
  
  8
  
  
  De hare was net aangekomen in San Francisco, en de Havik was aan de telefoon.
  
  
  "Ben je naar San Diego? Hoe veel warme nummers zijn er in het kleine zwarte boek? " vroeg hij in zijn meest spottende stem.
  
  
  "Teresa. Een mooie meid, " zei ik. "En zoet als een koraal draak."
  
  
  "Ik heb te horen over haar ergens. Maar voor nu, voor zaken. Hebt u enige vooruitgang?"
  
  
  "Ik heb de naam en beschrijving van een lid van de Wapiti' s bende. Ego ' s naam is Jake Hoyle."
  
  
  "We kunnen controleren ego' s in de handhaving van de wet-bestanden, maar deze route is niet ons veel over de Eland. De onderzoekers gecontroleerd met de FBI en liep een computer zoeken naar de naam van Edward Jones. Niets. Een overzicht gebaseerd op de schetsmatige beschrijving die je ons hebt gegeven, gegeven, dan zijn ze hetzelfde resultaat ."
  
  
  "Ik ben niet verrast. Deze man lijkt te worden erg goed in zijn dell. Zo goed dat het is waarschijnlijk nog nooit opgepakt door de wet.
  
  
  
  
  
  Ik kan je niet vertellen hoeveel onopgeloste inbraken in het hele land werden ego banen."
  
  
  "Nou, N3, wat is het volgende?"
  
  
  Hij vertelde de Emu over de aanval op mij bij het motel, en de informatie die Luitenant Marco Valante had uitgeknepen om hem heen. "Er is iets dat de afdeling onderzoek kan doen voor mij. Het vinden van de namen van Frank Abruz de ergste vijanden, vooral de ego ' s van voormalige vijanden die zitten nu op de maffia van de raad van bestuur."
  
  
  "Ik kan je dit vertellen oprecht rond het hoofd. Dit was een deel van de Abruz bestand verzameld voordat u het frame. Er is een man genaamd Logii die was Abruz de rivaal van toen ze jong waren misdadigers op hun weg omhoog. En Rossi . Ze zijn beide lid van de maffia, de uitspraak van de raad."
  
  
  Één naam bekend was. "Lew Rossi?"
  
  
  "Dr. Lew. Gokken, prostitutie en drugs. Hij en Abruz andere visie op de Aziatische deal, en ze had eerder in aanvaring over de drug probleem, "Hawke' zei. "Nick, vertel me wat je denkt."
  
  
  "Dat ace in het pak, de man die gedood Meredith, stuurde de moordenaar te Bonham om te doden van het meisje, en schoot me in het motel. Ik denk dat hij in het hoogste echelon van de Organisaties. Hij moet zijn geweest op de vergadering waar Valante gehoord over mij. Dit is de beste uitleg van ego ' s kennis van de maffia en onze organisatie ."
  
  
  "Als je gelijk hebt, wat is uw doel?"
  
  
  "Ik denk dat hij de Eland in de moord van Frank Abruz. De $ 200.000 werd terugverdientijd. Hij zei Moose:"ik weet waar u terecht kunt voor twee honderd als u een baan voor mij." Nu is hij in een wanhopige situatie. Hij kan het niet laten de Broederschap, vinden het ego. Hij wilde niet dat Sheila Brant te praten Hema en mij, en hij wil niet dat wij de vangst van een Eland."
  
  
  "Dat zou verklaren sommige van de dingen die gebeurd zijn," Hawk is overeengekomen. "Maar voor nu, de beste optie is voor ons een kleine zwarte boek".
  
  
  "Ik ben er mee bezig," zei ik.
  
  
  * * *
  
  
  De telefoon bij het bed klonk scherp. Haar sel. De hotel kamer was donker. Hij zet de telefoon aan zijn oor. Het was de operator die herinnerde me eraan dat ik had aan de oproep om 20: 00 uur.
  
  
  "Dank u," zei ik. Zittend op de rand van het bed, hij draaide de lamp aan en keek onder de pleister op zijn borst. Mijn huid was te genezen, op het oppervlak, maar ik had geen voor de hand liggende wonden.
  
  
  Ik droomde over Sheila Brant. Ze was herleefde toen haar lichaam werd gevonden in de keuken van een huis in Bonham. Na haar dood, dacht hij aan haar vaker dan ze zouden graag iedereen om te weten. Ook al zou ik alleen haar bekend voor een korte tijd, iets voorbij tussen ons, een elektriciteit dat was vooral seksueel, maar ook de beloofde iets meer.
  
  
  Rond het hotel raam zag ze de lichten van de Golden Gate Bridge. Nu ik ben hier gekomen om te kijken voor een meisje met de naam Penny, in de hoop dat ze je geven mij een idee te krijgen van de verblijfplaats van degene die gedood Sheila en David Kirby.
  
  
  Penny ' s naam was de derde die Eland schreef in the little black book dat zich bezighoudt joins mij in Trudy en Therese. "Penny. Grote tieten, " Moose schreef op de top van de pagina wijdde hij zich aan het meisje. Ik kon me niet voorstellen dat haar doet beter dan dat. Onder deze opmerking, Elanden genoemde seksuele handelingen die Penny uitgevoerd met speciale vaardigheden. Als Eland was een bevoegde rechter, en blijkbaar was hij, een Cent was bijna net zo zeldzaam als een Stradivarius.
  
  
  Hij pakte het boek en gekleed. Ik sliep voor vijf uur en voelde zich verfrist, alert. Het zal een onvergetelijke avond. Ze ging naar Liz Burdick ' s cafetaria vanavond.
  
  
  Het landhuis, gebouwd na de aardbeving en brand geteisterd San Francisco in 1906, zat op de top van een heuvel. Het was de meest beroemde bordeel in de stad, en de vrouw die de baas het was een legende van haar tijd. Zodra de toneelschrijver wilde het verhaal van haar leven de basis voor een Broadway musical. Het is gemeld dat Liz Burdick bedankte hem, maar ze deed het niet nodig is om publiek te gaan. Een meid opende de deur en leidde mij in een ouderwetse salon met rijke rode gordijnen. Het meubilair is antiek, tapijt centimeter dik. Hij betwijfelde dat het huis van de gouverneur in Sacramento werd ook ingericht.
  
  
  Liz Burdick de kamer binnenkwam, en de meid, sloot de dubbele deuren achter haar en liet ons alleen. Hij probeerde niet te kijken verblind. Ik verwachtte een oudere vrouw. Liz Burdick was alleen in haar dertiger jaren.
  
  
  Haar lange jurk gleed over de vloer, terwijl verhuisde ze naar me, het bereiken van een koele, dunne hand en kijkt me recht in de ogen. "Je bent een beetje vroeg, maar ik noem haar een paar meisjes. Zorg ervoor dat ik hen dat zal u, " zei ze.
  
  
  "Het werd geregeld dat ik zou zien Cent."
  
  
  "Ja, we spraken over haar toen je belde, maar ze zal niet worden vandaag hier. Ik hoopte dat je zou geven aan iemand anders, " glimlachte ze.
  
  
  Haar ogen waren een koude jade kleur en de beoordeling, ondanks de glimlach die ze droeg. Ik vroeg me af of ik moet van haar een bed. Ik vertelde haar dat ik een zakenman was een bezoek aan het congres, en adviseerde mij om naar haar thuis.
  
  
  "Penny is een van onze meest populaire meisjes, maar we hebben anderen net zo aantrekkelijk. Ik kon een keuze maken voor u als u vertrouwen op mijn mening, " stelde ze voor.
  
  
  "Ik ben er zeker van dat u een grote smaak, Miss Burdick."
  
  
  
  
  
  
  "Mevrouw Burdick," corrigeerde ze me. "Ik ben weduwe. Haar lange as-blond haar glinsterde in het licht, en verhuisde ze met een sensuele genade als ze liep naar een stoel en ging zitten.
  
  
  "Maar ik ben alleen geïnteresseerd in de Penning." Hij gaf haar wat ik dacht dat het een simpele glimlach. "Mijn vriend, heeft een geweldige job met haar."
  
  
  "In dat geval hoeft u alleen maar te wachten tot de volgende keer dat je naar San Francisco."
  
  
  "Wat gebeurde er morgen avond?"
  
  
  "Ik ben bang dat Penny niet hier."
  
  
  "Mevrouw Burdick, doen het bezoeken van brandweerman een voordeel. Vertel me hoe ik kan bereiken Cent." Als ze wonen niet hier, geef me haar adres. Ik zou kunnen noemen he en misschien iets regelen."
  
  
  "Weet je, we hebben hier regels. We doen het niet openbaar maken van dergelijke informatie over onze meisjes. Zij hebben het recht om hun eigen leven als ze niet werken."
  
  
  Als hij werd meer en meer vasthoudend, ze werd steiler.
  
  
  Getroffen door een plotselinge vermoeden, zei hij tegen haar: "je probeert om me te stoppen van haar te zien?"
  
  
  Ze glimlachte en ging er niet op in, maar haar houding was behoorlijk responsief.
  
  
  De meid kwam de kamer binnen, zachtjes kloppen. Ze bracht een lade met een paar drankjes. Ik zat daar met een glas in mijn hand en vroeg zich af waarom Madame gaf me een VIP service wanneer ze duidelijk niet van plan om me te laten zien Cent.
  
  
  "Toen ik haar riep, vroeg ik haar om te praten om Cent, maar je betrapt haar. Waarom was dat, Mevrouw Burdick?"
  
  
  "Want het is duidelijk dat ze niet hier. Op dit moment, haar gedachte was dat ze later terug zouden keren in de dag. Ik was verkeerd."
  
  
  Het was het ijs in het glas dat schudde haar, maar Stahl niet drinken. "Waar is ze?"
  
  
  "Ik denk niet dat het een van je bedrijf." Ze had niet hief haar stem, maar nu haar ogen waren staalharde.
  
  
  (Fronst zijn voorhoofd, hij hief zijn glas. Hey had geen vertrouwen in haar. "Onze meisjes nemen vakanties, weet je. Ze bezoeken familieleden. Zij worden ziek. Ze zijn net als ieder ander, ondanks wat je zou kunnen horen."
  
  
  Ze haatte het uittrekken van een shotgun in de elegante omgeving van San Francisco ' s coolste coffeeshop, maar de verbouwing leek noodzakelijk.
  
  
  Liz Burdick hief haar wenkbrauwen als de Luger gleed mijn hand. Echter, ze zag er minder dan verrast.
  
  
  "Nu gaan we naar de real deal, niet wij, Mr. Harper?"
  
  
  "Het pistool moet u laten weten dat ik ben serieus. Zeer ernstig is."
  
  
  "Penny ons verlaten voor een tijdje. Ik kan niet meer zeggen zeker."
  
  
  Omgaan met haar was, zoals het omgaan met een vrouw die bedekt door een ice wand.
  
  
  Ze hield het glas. Haar elke beweging was als een gedicht. "Wil je me vertellen waarom je bij je draagt een gun, Mr. Harper?"
  
  
  "Mensen blijven proberen om kogels in mij."
  
  
  "Het spijt me dat te horen. Maar we leven in moeilijke tijden. Nu dat u hebt gemaakt van een wapen op me, wat moet ik doen?"
  
  
  "Ik hoopte dat het zou schudden je een beetje. Ik onderschat je." Hij stond op en holstered de Luger. "Ik ben op zoek naar iemand die had de naam' Penny in hun adresboek. Een grote man met de naam van de Eland, en soms Edward Jones. Hij is een cool karakter."
  
  
  "Er is nog nooit zo iemand in dit huis."
  
  
  "Ik heb een vraag over Nen Stuiver."
  
  
  "Het spijt me. Dit kan niet geregeld worden. Je zou beter gaan, Mr. Harper."
  
  
  Hij kwam niet in beweging. Haar stond te kijken naar nah, en zei: "de Naam van de prijs."
  
  
  "Ik verkoop geen informatie."
  
  
  Haar, Hé grinnikte. "Ik heb het niet over de informatie."
  
  
  Deze keer was ze verbaasd. "Bedoel je voor één van mijn andere meisjes?"
  
  
  "Nee, Mevrouw Burdick. Wij zullen voldoen aan uw meisjes op onze eigen."
  
  
  Ze begreep het. En, kleermaker nemen, ze glimlachte en ontmoette mijn ogen. "Het zou erg duur zijn. Het beste is altijd te duur."
  
  
  "Ik wil het beste," zei ik.
  
  
  Hij strekte zich uit op het bed en keek naar Liz uitkleden. Haar armen en benen glinsterde goudbruin in het licht van een antieke lamp. Haar taille was dun en haar schouders waren klein, maar haar borsten waren groot en vol. Ze zwaaide als ze verhuisde naar me toe. Net als haar gezicht, haar lichaam was in een uitstekende conditie.
  
  
  "Wat denk je dat dit voor u zal doen? Ik bedoel, behalve voor de hand liggende."
  
  
  "Ik ben geïnteresseerd in je. "Ik wil weten wat drijft je," zei ik.
  
  
  Ze lachte hard. "Weet u niet over een hoer als je haar in haar bedje. Een hoer is een actrice en een bed is een podium." Ze leunde in en drukte haar lippen op die van mij. Haar tong gleed tussen mijn lippen, en haar hand gleed langs mijn dij. "Maar ik ben geen hoer. Begrijp je dat?"
  
  
  "Niet echt," zei ik.
  
  
  "Ik niet serveren aan mijn klanten. Mijn meisjes doen het. Ik ben niet te koop."
  
  
  "Waarom deed u het accepteren van mijn aanbod?"
  
  
  "Het was geen suggestie," zei ze. "Het was een uitdaging."
  
  
  Hij duwde haar op het bed neer. Mijn handen gleden langs haar lichaam. Ik voelde haar vingers op tegen de knopen van mijn shirt. Het werd geholpen door He, het verwijderen van het ego. Toen zag ze mijn verbond de wond, ze geen vragen. Wanneer haar vader de liefde met haar, haar gereserveerde functies die rood is. Haar tong stak voor mij, haar handen strelen mijn rug plotseling verstijfd, en toen gooide ze zich onder me met een wilde schreeuw ...
  
  
  "Hoe was het?" vroeg ze.
  
  
  "Zoals je zei, je bent de beste."
  
  
  "Dus het is u, Ned Harper. Bovendien, wie bent u? Schurk, cop, wat?
  
  
  "Likken aan de cop."
  
  
  Ze raakte de blinddoek. "Het is een schotwond, is het niet?"
  
  
  "Complimenten aan een vriend van iemand die je beweren dat je nog nooit hebt ontmoet." "Denk je dat het gaat helpen omdat u gewoon bankdrukken met mij in bed? "" Ik vind het ego, met of zonder uw hulp nah. Hij doodde op zijn minst vijf mensen. Een bleek een goede vriend van mij. Was een mooie vrouw. Hij brak mijn nek."
  
  
  
  
  
  "Stoppen," zei ze in een harde stem. "Eland kwam hier twee keer. Hij was niet mijn typische klant. Hij was grof en gewelddadig, en hij kon vertellen dat hij een crimineel. Maar hij wist Cent voordat ze begonnen hier. Ze zei dat hij anders was. Ik werd verteld door he dat er niets goeds over nei. Ik was blij toen hij kwam niet meer terug, dan is een tweede bezoek te brengen."
  
  
  Ee kuste haar in de hals. "Waar is ze, Liz?"
  
  
  "Ze was niet beschermd door een eland. Penny was om haar te helpen. Ze zei dat ze niet willen dat je te zien, dat het gevaar voor haar leven."
  
  
  "Hoe wist ze dat?"
  
  
  "Ze gaan niet in op de details. Ze liet in een haast zo snel als ze was beloofd dat ik niet zou overhandigen opdracht aan haar." Liz grimaced in mijn armen. "Misschien Elk contact met haar. Denk je er over nadenkt?"
  
  
  "Misschien."
  
  
  "Ik weet waar ze verblijft. Ik weet niet als ik wil om het te vertellen aan je. Informatie kan je doden als er een Eland met het."
  
  
  "Zeg mij," zei ik.
  
  
  Ze zuchtte, " Het is een oude zomer huisje buiten de stad. Ik zal beschrijven de weg voor je." Ze stond op en ging naar de antieke bureau. Ze verhuisde prachtig. Nah, had een kleine, harde achterkant, net als een jong meisje.
  
  
  Hij keek haar ze zat op een stoel, het schrijven op een delicaat stukje blauw papier. Haar volle borsten hangen als ze verplaatst. Sergej was aan het spelen met haar gladde schouders. Ze was een echte blonde, golden tussen de dijen.
  
  
  Zonder een geluid te maken, hij stond op van het bed. Hij nam haar in zijn armen en streelde haar borsten. Haar nam ih in de palm van haar hand op en rommelde met haar tepels, voelen ze krijgen weer hard.
  
  
  Ze zat roerloos, boog haar hoofd, te genieten van mijn strelingen. Ik kon de geur van haar haar, de geur van de parfum op haar lichaam.
  
  
  "Ik ben blij dat ik naar San Francisco kwam," zei ik.
  
  
  Langzaam, ze leunde tegen me aan, dan draaide zich om en liet haar hoofd op mijn schouder. "Hoeveel tijd heb je, Ned?"
  
  
  "Heel veel," zei ik.
  
  
  Haar hand raakte zachtjes mijn gezicht. Hij pakte haar op en droeg haar terug naar bed ...
  
  
  Het huis Cent verbleef in was, hoog op een klif, niet ver van San Francisco. Van Liz ' s instructies zijn makkelijk te volgen. Hij parkeerde vijftig meter van het huis aan de kant van een verlaten weg, stapte uit om de auto heen, en rustig deed de deur dicht. De nacht was koel en vochtig in het hele hotel, en was nat van de zomer regen. Aan weerszijden van mij is een bos, stahl dik, begroeid met struiken aan de randen van de weg.
  
  
  Ik zag haar auto voor de deur van het huis. Het naderen voorzichtig, hij is geslaagd voor haar auto en gebukt onder een van de verlichte ramen van het huis. Twee mensen aan het praten waren binnen. Ih hoorde haar stem, hoewel ie het niet kon maken uit de woorden. Odin ' s stem leek toe te behoren aan een man.
  
  
  Mijn Luger in de hand, haar, draaide de hoek van het huis. Haar stem opeens voelde zich zenuwachtig. Mijn zoektocht loopt ten einde.
  
  
  Haar schulp, tenen, bewegen snel in de schaduw. Als haar dag naderde de ingang, ze hoorde de stemmen steeds luider. De mensen kwamen uit. Draaien rond, haar stahl zocht dekking. De ruige mannen, luid en scherp, hun eigen weg gingen voor de dag. Haar, met spoed naar een geparkeerde auto en dook nah.
  
  
  Sergey overstroomd door de nacht, het opstellen van een gele streep op de grond. De figuur van een man barsten door de deuropening. Het was niet een Eland. Het was niet de grootte van een reus, met een donderende stem. Hij voelde een scherpe gevoel van teleurstelling.
  
  
  "De deur op slot," zei de man tegen zijn metgezel, een meisje dat hij had gezien in het kort. Hij ging de trap af. Ego ' s gedrongen vorm keek bekend. Het was hetzelfde met ego ' s ongelijke stappen als hij naderde de auto.
  
  
  Hij wist niet eens kijkje in mijn Ford, die geparkeerd stond op de oprit. Hij opende de deur van zijn auto en stapte in. De voordeur van het huis gesloten en het meisje verdwenen.
  
  
  De man draaide de sleutel in het contactslot. Hij hoorde het starten van de motor te verplaatsen, en voelde de auto begint te bewegen traag als de man verschoof de auto in de achteruit. Hij pakte de klink van de deur aan zijn kant, en sprong in de auto als de man van de back-afstand van het huis.
  
  
  Hij klikte op pesten. "Wat de hel?"
  
  
  "Ik heb een pistool, zo ontspannen. Activeer de bovenste brylev. Ik wil zien hoe je eruit ziet."
  
  
  Hij had donker haar en een streng gezicht. Nen is het dragen van een shirt met korte mouwen, en ik kon zien dat het anker tattoo op zijn onderarm.
  
  
  "De naam is Jake Hoyle, is het niet?"
  
  
  "Je moet dood", zei hij. "Sid een kogel in je."
  
  
  "Ik herinner me het incident." Haar ego sloeg hem in het gezicht met een Luger. Hard genoeg om ervoor te zorgen ik ben helemaal ego-gericht. "Waar is de Eland?"
  
  
  "Je hoeft het niet willen zien van het ego. Je bent uit je competitie. Elanden eten van mensen zoals u, voor het dessert."
  
  
  "Ik dacht dat hij de voorkeur te verslaan vrouwen."
  
  
  "Kijk, de verstandigste wat je kunt doen zou zijn om openlijk lopen rond in deze auto en rijden ergens een duizend mijlen ver."
  
  
  De eerste nacht in Idaho verbrand in mijn hoofd, helder weer, het vullen van mij met woede. Ik herinnerde me Sid rustig het zetten van een kogel in mij, terwijl haar lag gebonden en hulpeloos.
  
  
  
  
  
  
  Haar herinneren Sheila Brant en David Kirby.
  
  
  De luger drukte haar zo hard tegen zijn keel die hij hapte naar adem. "Ik gaf je een neerwaartse spiraal. Als u geen antwoord, ik zal blow your brains out over de zitting van deze auto."
  
  
  Hij zei hoarsely,"ik ben een ontmoeting met een Eland en nu".
  
  
  Goed. Ik zal met u gaan."
  
  
  "Het is jouw begrafenis." Of zo hoopte hij.
  
  
  Hij keek in mijn richting en van tijd tot tijd, als hij reed. "Elk weet over jou. Hij weet dat je een soort van federaal agent."
  
  
  "Hoe wist hij dat?"
  
  
  "Hij heeft verbindingen. Hij heeft ze allemaal de weg naar de top van de Organisatie. U krijgt dan de uwe, mijnheer. Je leeft op geleende tijd."
  
  
  Hij stak de sigaret in zijn mond. "Je hebt mijn aansteker. U hebt gehuurd van mij in Bonham."
  
  
  "Je hoeft niet iets vergeten, denk je? Ik gaf haar een lichtere als een geschenk."
  
  
  Ik sloeg hij in het dashboard. "Gaan sneller. Ik wil echt zien Moose weer."
  
  
  Schelden, Hale stapte harder op het gaspedaal. "Rondo was. Je bent gek."
  
  
  "Rondo vertelde me dat hij niet wist waar je was."
  
  
  "Hij deed het niet, maar we hebben een gemeenschappelijke vriend. Hij ging de bel. Ik dacht dat je komst naar San Francisco om een Stuiver." Je hebt gevonden dit adresboek verloren door de Muze. "
  
  
  "Alleen ik hoef niet te kijken, en dat doe ik dan?"
  
  
  "nee. Dit is de draad van uw reis, mijnheer."
  
  
  Zonder het veranderen van de toon van zijn stem, Hale draaide het stuur. Als de auto een week, ik was gegooid tegen het dashboard.
  
  
  Ik zag hem niet bereiken in zijn jas, maar ik zag de flits van geweervuur en hoorde het geluid als hij de trekker overhaalde. Hij was snel. Hij was zeer snel. Maar gawking niet schot in de roos. Het was al gevallen op de vloer van de auto. Ik had geen tijd om na te denken over het. Ze werd neergeschoten bij reuma. De luger ontplofte luid in de gesloten auto. Hale een gorgelend geluid rond zijn keel en zakte tegen het stuur.
  
  
  De auto was reizen op een open stoep zonder bochten. Hoyle koos voor de plek zorgvuldig. Als alles was gegaan zoals gepland, hij zou me vermoord hebben in een snel schot en hield de auto van het gaan van de weg af. Maar het ego plan werkte niet.
  
  
  De driverless auto sloeg linksaf en vloog over de weg. Hij raakte de gracht was ik het proberen te bereiken van het stuur, en ik werd gegooid tegen Hoyle ' s lichaam. De auto vloog uit de sloten, door het struikgewas en kwam uiteindelijk tot stilstand. Ik was verbaasd dat het niet rollen.
  
  
  Hij overeind, opgespeld Hoyle naar de zetel, en nam zijn pols. Er was geen ego. Hij was dood. Ik had geen andere keuze, maar om hem neer te schieten. Echter, het was verpletterd door de ontwikkeling. Ze was niet geïnteresseerd in het ego van de dood. Haar hotel naar Elanden.
  
  
  Een luger trok haar uit en sleepte Hoyle ' s lichaam rond de auto. De motor werd gebracht in de weer, en de auto ging door de goten en raakte de stoep weer. Haar auto terug gereden naar het huis.
  
  
  Ik had een Cent om me te vertellen waar de Eland was, anders zou ik weer terug waar ik begon.
  
  
  Het huis was nog steeds brandend heilige. Ego liep rond en vond het open slaapkamerraam. Ik heb haar niet zien, Penny, maar ik hoorde haar. Ze was het nemen van een douche. Haar, hoorde het water uitgevoerd.
  
  
  Hij tilde haar om de stap terug en nam zijn schoenen uit, vervolgens pakte het slot voor de dag. Hij liep rustig door de keuken en de woonkamer naar de slaapkamer.
  
  
  Penny was aan het zingen in de douche. Hij wist niet de melodie. Penny was niet Barbra Streisand. Mijn aansteker was op mijn borst. Haar ego gooide haar in een minuut zitten te wachten voor haar om te voltooien.
  
  
  Toen ze kwam, om de badkamer, ze droeg een douche glb, een paar slippers, en niets anders. We keken elkaar aan. De verrassing was wederzijds. Ze had niet verwacht te zien, een vreemde in haar slaapkamer, en ik had niet verwacht om haar te zien in een birthday suit.
  
  
  De opmerking van de Eland gemaakt over haar borst was nauwkeurig. Ze waren uitzonderlijk. Alles over haar lichaam was uitzonderlijk. Ze maakte Raquel Welch zien als een tiener.
  
  
  "Hey, hoe ben je?" zei ze.
  
  
  "Het is mijn dag. Haar slot kapot was."
  
  
  "Je bent niet een inbreker bent u?"
  
  
  "Ik ben Ned Harper. De persoon die je niet wilt zien."
  
  
  "De ene die sprak met Liz op de telefoon?" Ze trok haar douche glb en schudde haar haren. "Je moet een soort van operator om haar te vertellen hoe je me te vinden."
  
  
  "We vonden een gemeenschappelijke taal."
  
  
  "Weet je de reden waarom ze niet willen om je te zien. Hoyle vertelde me dat je mengen in zaken die geen van uw bedrijf. Hij zei dat als je liet zien, ze moet voorkomen dat u en laat em weten."
  
  
  "En je behandeld het vrij netjes."
  
  
  "Niet netjes genoeg. Het is duidelijk." Ze opende de kast en pakte een mantel. "Is het goed als ik dit aantrekken? Ik heb een hekel aan het praten, terwijl ik naakt. Later, als je wilt, neem ik haar ego weer uit."
  
  
  "Ik betwijfel of we zo vriendelijk."
  
  
  "Je weet maar nooit. Heb je toevallig te lopen in Hoyle?"
  
  
  "Ja," zei ik.
  
  
  "Ik was zo bang voor. Wat is er gebeurd met hem? Niets goed, ik houd het geld."
  
  
  "Hij komt niet terug."
  
  
  Ze accepteerde het zonder een spier te vertrekken
  
  
  
  
  
  
  . "Hij zei dat hij zou kunnen nemen de zorg van u op zijn eigen. Haar emu niet geloofde haar. Ze probeerde je te vermoorden keer, en je overleefd. Je verwerkt de Rondo. Ik zou zeggen je bent best cool."
  
  
  Ik vroeg me af of ik moet er mooi uitzien. Ik zei haar: "weet Je heel veel over mijn apparatuur."
  
  
  "Alles Hoyle wist. Hij was een groot spreker." Ze had dichtgeknoopt tot haar kleed en zat in de voorkant van mijn stoel. "Je bent heel spraakzaam jezelf."
  
  
  "Ik heb altijd veel praat wanneer ik ben bang," zei ze. "Ik ben bang dat je dood mij ook."
  
  
  Haar zei: "Haar zeldzame medicinale het doden van vrouwen."
  
  
  "Wil je een drankje? Ik heb wat alcohol in de andere kamer."
  
  
  "Nee, dank u."
  
  
  Ze liep naar mijn stoel en deed de knoopjes van mijn gewaad. Wanneer haar bewogen niet, ze pakte mijn arm en verbonden haar lichaam. Natuurlijk, ze dacht dat de beste verdediging is een goede aanval.
  
  
  "Laten we koopje," zei ze zachtjes.
  
  
  "Wat zijn we verhandeling over?"
  
  
  "Mijn leven en alles wat ik kan krijgen."
  
  
  "Ik wil weten waar de Eland is in de zaal."
  
  
  Steenbolk iets, ze trok haar badjas weer aan. "Hale kwam Odin' s van San Francisco. De eland is op weg ergens."
  
  
  "Dat is niet wat Hoyle zei. Hij zei de Eland was hier."
  
  
  "Hij heeft tegen je gelogen. De eland niet opdagen. Hij laat Hoyle alleen te komen. Het was een vergissing. Zij onderschat je."
  
  
  Hale moet hebben gemaakt van een verhaal over toen hij me belde om te voldoen aan de Muze. Hij was stalling voor tijd wachten op de beslissing om pak het pistool.
  
  
  "Die is aangesloten op Elanden in de maffia?" Penny haar vroeg.
  
  
  "Hij vertelde nooit iemand over. Er is een persoon, uiteraard, met veel gewicht, met wie hij omging. De organisatie in het algemeen afkeurt van de Eland, omdat ze denken dat het gek is en uit de hand. Maar er was één persoon aan de top, die gefinancierd aantal overvallen voor Moose als onderdeel van een deal tussen de twee van hen. Moose zei ze deden elkaar enkele gunsten ."
  
  
  "Weet je iets, Penny? Je praat een hoop, maar je zeggen mij heel weinig."
  
  
  Ze beetje haar lip. "Ik doe mijn best om u te helpen. Ik wil mijn eigen huid." Ze streelt haar haren. "Laat me denken. Ze trokken zich terug, probeert te volgen Sheila Brant ' s trail. Ze proberen te vinden van het geld dat ze gestolen hebben. Maar ik zweer het je, Hale me niet vertellen waar Elanden en Craddock waren."
  
  
  "Craddock," herhalen. "Vertel me over Craddock."
  
  
  "Sid Craddock is de derde persoon betrokken in een aantal van de Eland overvallen. Hij was betrokken bij Abruz de moord. Hij is een slanke man met krullend haar en een baby-zoals het gezicht. Dat is alles wat ik me kan herinneren over nen."
  
  
  Ze gaf een nuttige stukje informatie. Haar juichten haar. "Hoyle moet u vertrouwde erg veel."
  
  
  "Hij was aan het opscheppen - proberen om indruk op mij. Hij was verbonden aan me zelfs wanneer haar was de Eland 's favoriete tijdverdrijf," zei ze. "Hij liet een goede smaak, Harper. Haar naam is in deze bende."
  
  
  "Ik geloof het."
  
  
  "Kan ik u een offerte?"
  
  
  Haar, Hé grinnikte. "Ik dacht dat je al deed."
  
  
  "Er is een grote som geld ergens. Twee honderd duizend dollars. Dat is hoe veel ze kreeg toen ze gedood Abruz." Ze tuitte haar lippen. "Het maakt me aan het denken. Ze wilde graag het allemaal om te zetten in geld en liggen naakt in het. Twee honderd duizend dollar biljetten. Kan je een twee-honderd-duizend-dollar bill op mij? "een dollar matras, minnaar?" "
  
  
  "Ik heb geen fantasie."
  
  
  "Ze lieten het aan Sheila. Ze splitsen, dan werken in Florida en laat het aan He. Hoyle vertelde me dat."
  
  
  "Moose en Ego vrienden waren verkeerd over Sheila. Ze wist niet vandoor met het geld."
  
  
  "Wat gebeurde er toen aan?"
  
  
  "Nah, nooit de kans gehad om me te vertellen. Haar vermoeden is dat het werd genomen uit de buurt van nah. Ze was bang dat ze lopen in een Moose, dus ze rende weg."
  
  
  Blijkbaar, Penny had haar verteld wat er gaande was. Hij stond op van zijn stoel. Ze volgde me naar de achterkant stappen, waar ik zet haar schoenen aan.
  
  
  Niet dat ze het mij vraagt nog vragen over Hoyle. Hij dacht dat ze was niet bepaald het verdriet voor hem.
  
  
  "Hé, luister, Harper. Laten we zeggen dat het je lukt om het geld, terwijl je probeert uit te voeren langs een Eland. Wat doe je met hen?"
  
  
  "Ik heb het niet over nadenkt."
  
  
  "Twee honderd duizend. Het is verbazingwekkend."
  
  
  Hij snoerde haar ballet slippers. "Je gaat om te suggereren dat ego hand aan u?"
  
  
  "We kunnen nog steeds delen. Het is maffia geld. Luisteren, weet ik over het boek dat hij een Eland die je hebt. Je wilde meisjes van wie de namen werden op het. Ik zou in staat zijn om u te helpen." Ik weet mijn weg. het is erg leuk om de bordelen ."
  
  
  "Je zei dat je bang voor me."
  
  
  "Voor tweehonderd duizend. Ik loop door een brandende kolen bed, dans naakt op het Witte Huis gazon, en dienen de eerste Cavalry Division. Neem me met je mee. Harper, en laten we het geld vinden. We kunnen er veel over. het kan geven u de seks die je nog nooit hebt gedaan."
  
  
  "Geen dank," zei haar vader tegen. "U bent vergeten Hoyle te gemakkelijk."
  
  
  Negen
  
  
  Hij ging terug naar de little black book en de lijst van namen, die was nu teruggebracht tot vier. Ze waren Janice, Eva, Barbara, en Cora. Hij besloot te gaan naar Portland en vinden Janice eerste. Als een leeg had getrokken haar, ze zouden zijn gegaan, terug naar Reno naar Denver en Las Vegas, waar de andere meisjes werden verondersteld te zijn.
  
  
  Moose wist had ik een ego adresboek. Hij wist dat ik was Shell
  
  
  
  
  
  ga door de lijst van de meisjes, in de hoop om uit te vinden wat het ego plaats. Als hij erachter komt dat ik gedood Hoyle ' s ego vriend, hij zal niet stil zitten, dacht ik. Ergens langs de weg, in een van deze vier steden, ik vind Eland, of hij zal mij vinden.
  
  
  De Portland bordeel was een oud huis gelegen in een vaag woonwijk in de buurt van de verwerking van vlees wijk. Haar, klopte op de deur vroeg in de ochtend en vroeg voor Janice. Een gapende meisje met warrige haren zwaaiden naar me.
  
  
  Koffie vroeg in de ochtend is niet zo geurig als de rose garden. Het ruikt net als afgelopen nacht, lichaam en seks, en soms drank, en als de meiden zijn al reiniging, het ruikt als een leger latrine.
  
  
  Een meisje met warrig haar was weven door de meiden, haar korte nachtjapon zwaaien met de beweging van haar heupen. De meiden keken me dan natuurlijk af waarom kon ik niet uit mijn lust tot het vallen van de avond.
  
  
  Kloppen op de deur, zei het meisje: "Janice. Dit is de persoon die heeft gebeld."
  
  
  Janice beantwoord slaperig. "Geweldig." Het meisje al uit te werken joins mij voor de dag, een glimlach, klopt op mijn wang, en verplaatst naar de hal.
  
  
  Een langbenige brunette in een gele pyjama ' s, opende de deur en wreef met een twisted vuist in haar oog. Ze nam niet de moeite om de knop tot de top van haar pyjama. "Je zegt dat je op zoek bent naar een Eland?"
  
  
  "Dat klopt."
  
  
  Ze opende de deur breder. "Enter."
  
  
  Mijn reflectie aan het verplaatsen was de spiegel die, wanneer hij de kamer binnenkwam. Een andere spiegel werd geïnstalleerd in het plafond boven het ronde bed. Er was een naakte blonde liggend in het bed, die had al draaide zich op haar zij naar me kijken, de zijde-vel glijden over haar witte lichaam.
  
  
  "Mijn vriendin Delia."
  
  
  Haar, knikte, en de blonde knikte in reuma.
  
  
  "Moose ingehuurd ons om op een paar shows voor hem en zijn vrienden' ego ' s. Hij was niet mijn type," Janice zei.
  
  
  "Hoe lang geleden heb je het gehoord van hem?"
  
  
  "Januari," de blonde zei. "Dat was in januari."
  
  
  "Hij kwam er iemand bij hem die hij indruk wilde maken." Janice glimlachte. "Ik denk dat we onder de indruk van het ego, niet wij, Delia?"
  
  
  "Plaats je een inzet."
  
  
  "Wie was die persoon?" Vroeg ik haar.
  
  
  "Mijnheer Smith," Janice zei. "De beroemde Mr. Smith. We zetten op een show voor veel van onze familieleden ' ego ' s."
  
  
  Delia giechelde. "Hij wilde niet dat zijn echte naam gebruikt te worden."
  
  
  "Wat deed hij eruit?"
  
  
  "Lang en dun. Hij droeg een bril. Als hij niet met Elanden, hij zou denken dat hij was accountant."
  
  
  "Sinds hij met de Moose, wat denk je?"
  
  
  De blonde gestut haar kin op haar hand. "Ga, nu. Als u op zoek bent naar een Eland, u weet wat voor soort business partners die het heeft."
  
  
  "Mr. Smith was een man van de organisatie. Belangrijk, " Janice zei. Ze ging zitten op het bed naast de blonde. Ze maken grote stoelen en boekensteunen om hen heen.
  
  
  In tegenstelling tot sommige van de mensen die ik vroeg haar over Moose, ze waren bereid om mij te helpen, maar ik vond dat ze niet voor eventuele aanvullende informatie. Ih bedankte haar en ze nodigde me uit om terug te komen ergens.
  
  
  "Je vraagt me of Delia," Janice zei. "Wij werken graag samen als een team."
  
  
  Dertig minuten nadat hij links Portland, de Lincoln brulde langs me op de openbare weg. De chauffeur trok in het inhalen op de baan en vloog naast mijn Ford.
  
  
  Ik zag haar gezicht, en dan, een klein geweer. Het stuurwiel gesponnen haar rond, de Ford sloeg in een zwaardere auto en dook op hetzelfde moment.
  
  
  Een shotgun blast ingeslagen door het raam, maar miste.
  
  
  De Lincoln was te groot voor mijn auto om mijn ego begint te slippen. De bestuurder opgespeld ego aan de weg en rukte zijn eigen wielen. De fender contact gemaakt met de fender, en dan de Ford links de stoep, gleed naar de kant van de weg en kwam in een picknick gebied vlak bij de snelweg.
  
  
  Hij sloeg het, het uitdagen van het zo veel als hij durfde, en sloeg hij in de versnelling als de achterkant van de auto draaide zich om en sloeg een afval vat. Hij klemde zijn tanden op elkaar, in een poging om de controle van de drift. De auto draaide weer en raakte een houten picknick stoel, dan rolde op zijn kant.
  
  
  Haar moet hebben geleefd goed. Hij duwde de deur open en stapte ongedeerd.
  
  
  Lincoln bleef rijden. Haar, zag hem verdwijnen in uitzicht over de heuvel. Er waren twee mensen in de voorste stoel, de chauffeur en een gewapende man. Het gezicht dat ik gezien had, net voordat het geweer ging af, ik had dat nog nooit gezien haar duidelijk tot de dag van vandaag, maar ik wist dat het afkomstig was van een Eland. Hij glimlachte als hij de trekker overhaalde.
  
  
  "Ford" gewond. Ik had te laat in de garage. Huurde hij een andere auto en reden naar Reno, stoppen alleen om te eten en bellen Hawk.
  
  
  "Ik benader de Eland. Hij voelt mijn adem in zijn nek, en Em niet leuk. Hij probeerde mij te doden vandaag."
  
  
  "Nick, wees voorzichtig."
  
  
  "Van nu af aan zal ik geen contact met u opnemen tac delen. Ik heb het gevoel dat ik ga heel erg druk."
  
  
  "Heeft u behoefte aan de informatie die we hebben verzameld over Jake Hoyle?"
  
  
  "Nee," zei ik. "Hij is dood."
  
  
  Eva had geen moeite om hem in Reno. De donkere kamp was gelegen aan de rand van de stad. Er waren drie meisjes en een mevrouw, elk met hun eigen trailer. Eva vermakelijk was een klant, en ik moest wachten met Madame, het maken van kleine praten over wederzijdse desinteresse. Het kantoor was warm en benauwd, en Madame was een ik probeer vrouw.
  
  
  
  
  
  probeerde te doen alsof het anders is. Haar blonde pruik niet te passen, en haar rode nagels waren onregelmatig.
  
  
  Wanneer het gesprek over Elanden, haar commentaar werd meer geanimeerd. Ze herinnerde zich de grote schurk; ze kan niet aan ego als een client, of als een fatsoenlijk mens. Hij doodde een van de ee meisjes vanwege de emu graag een beetje geweld gemengd met ego seks. De mevrouw had weids uitzicht, maar ze kan niet met dergelijk gedrag.
  
  
  Haar stropdas los. De mevrouw bleef spreken, herhalen van hetzelfde over en voorbij. Tot slot, Eva ' s client kreeg van de trailer en ging voor zijn auto. Links van haar mevrouw nog praten over vreemde seks.
  
  
  Eva was een roodharige meisje was geworden weinig vet en was verwikkeld in frustratie. Ze zei dat er te veel concurrentie in Reno en ergens anders haar hotel zou noemen. Te veel divorcees geven hun ego ' s. Te veel liefhebbers in het hele land te veel van dit nieuwe seksuele vrijheid. "Hippies zal dit doen, voor welke reden of geen reden. Ik haat hippies, " zei ze.
  
  
  De discussie en de sfeer waren deprimerend. Het was al betaald door de mevrouw, maar hij heeft nog twintig en zet het op het bed. Eva verpakt de auto als een stofzuiger. Ze zei dat ze herinnerde zich de Eland. Ze had ontmoet toen ze in Denver, in de beste tijden.
  
  
  "Haar onderdelen worden na te denken over terug te gaan," zei ze. "Alles was beter dan ik ook." Ze glimlachte verontschuldigend. Ze besefte dat ze niet te verzorgen van zichzelf. Zij vond het eten ook goed, en de enige oefening die ze deed was op haar rug.
  
  
  Het gesprek was als een rivier stroomt in de verkeerde richting. Het werd weerlegd door de berichten in de media van hey, dat ben ik geïnteresseerd in Moose. "Het spijt me zo," ze verontschuldigde zich nogmaals. Ze stond op, opende twee blikjes bier,en gaf me er een. "De eland nog niet rond geweest de laatste tijd."
  
  
  Er was een tijd dat ze geobsedeerd was met hem, en toen hij haar iets speciaals. Maar de relatie hield echter niet lang stand, en hield hij in aanraking meestal met oldies. De laatste tijd bezocht hij was eerder dit jaar.
  
  
  "Ik vertrok naar Denver direct na ontmoette hij een ander meisje en komen gestopt. Ze is een serveerster. Rond een kleine stad in de buurt van Denver. Ze was de Eland-liefdevolle type. Haar, vergeet niet dat ze met het hotel om een hoop geld. Eva lachte cynisch. "Ik denk dat hij niet vertellen hoe hij het gaat doen. Ik heb later gehoord dat hij haar in een huis."
  
  
  En dan de monoloog gestopt saai mij. Haar, zei: "Dat meisje was een blondine? Herinner je je haar naam?"
  
  
  "Naam, nr. Ze had wat ik noem een aristocratische uitstraling. Hoge jukbeenderen, grote donkere ogen. Je zou denken dat ze een model."
  
  
  Ze was aan het praten over Sheila Brant.
  
  
  "Wat is er gebeurd?" Eva vroeg, het vangen van een uitdrukking op mijn gezicht dat ik niet wist dat ik ze had.
  
  
  Hij stond op en leunde tegen de muur van de aanhangwagen, die met zijn rug naar haar toe. "Ik denk niet dat je weet wat er met haar gebeurde."
  
  
  "Ik heb nooit van gehoord. Misschien is de eland links van haar en ging weg, net zoals hij deed met mij."
  
  
  "Later, Elanden ontdekt dat er een grote verbinding", zei ik. "Hij moet dicht bij een persoon met autoriteit. In De Organisatie".
  
  
  "Dit is nieuws voor mij', Eva zei. "Er zijn niet veel wijnstokken hier."
  
  
  Cowboy shell trailer omgevingen, ego hoed werd getrokken te verbergen voor zijn ogen. Hij droeg een groene tas. Ik keek naar hem op me.
  
  
  "Je kon niet zeggen waarom u op zoek naar de Eland," Eva zei. Ze zat naast me, het openen van een blik bier.
  
  
  De cowboy gestopt. Het ego hoed was nieuw en onhandig ruches. Hij bereikte in zijn tas en haalde een afgezaagde shotgun.
  
  
  Ik draaide aan de kant als hij hief zijn wapen en een ego op mij. Hij sloeg Eva met zijn schouder en bracht haar uit de lijn van het vuur wanneer het geweer ging af. Leiden gestreamd via de trailer is deuropening en druk de muur als een stad.
  
  
  Hij ging naar het raam en trok het gordijn. De cowboy was herladen. Hij klopte aan het venster met de loop van een Luger en een goed schot. Hij verloor zijn hoed tijdens het rennen voor dekking.
  
  
  "Oh mijn God! Wat is er aan de hand?" Eva zei.
  
  
  Haar vader liep naar de deur terwijl de cowboy was verstopt achter Madame de trailer. Hij daalde af naar de grond als een zwemmer duiken in ondiep water. In de laatste minuut van het, draaide hij zich om, sloeg hij zichzelf op de schouder, en rolde. Haar schot ontslagen als ze gingen zitten, en gawking ogen vlogen over de trailer centimeter van de cowboy ' s gezicht als hij gluurde om de hoek. Hij verdween uit het zicht.
  
  
  Ze sprong naar haar voeten en zigzagde in de richting van ego ' s hideout. Ik schoot als ik liep, proberen te ontmoedigen Ego van het schieten met een shotgun blast. Ik rolde hem op en leunde met mijn rug tegen het kreunen van de trailer.
  
  
  Hij maakte geen geluid bij ons terecht voor een minuut. Toen hoorde ik Madame gekef. Meisjes waren gluren uit van de aanhangwagens. Een van hen schreeuwde op de top van zijn stem. Madame kwam om de hoek van de trailer, haar pruik naar beneden glijden op haar hoofd.
  
  
  Cowboy shell over haar, met haar als met een schild.
  
  
  Hij omhelsde haar, geweer in de ene hand, klaar om te schieten mij. Een luger trok haar naar beneden en schoot haar tussen de benen, ma ' am, het rippen van een deel van haar cowboy boot. Een aantal van zijn vingers bleef bij hem. Het ego huilen verduisterde de vrouwelijke
  
  
  
  
  Madame sprong op ego toren als hij viel. Ze haastte zich naar de trailer, die van de grond getild.
  
  
  De cowboy languit op zijn rug en draaide, in een poging om het geweer op mij. Mijn volgende gapen raken van de emu in het hoofd.
  
  
  De meisjes snelden van de trailers, rondom mij als ik knielde neer naast de dode schutter. Hij kon niet zien dat iets van wat er over was van zijn gezicht. Hij graaide door zijn ego zakken en vond een portemonnee met een rijbewijs afgegeven aan Sidney L. Crandall in Californië. Haar, dacht dat ego ' s slanke lichaamsbouw, juist was. Hij kon zijn Moose de andere partner, die met een kogel in mij in Idaho.
  
  
  Ze werd teruggestuurd naar de emu ' s portemonnee in een minuut. Ego ' s broek, shirt en laarzen waren ook nieuw. Hij kocht kleding voor deze taak af te leiden vermoeden.
  
  
  "Ik heb gezien dat dit de man voor. Hij is vast te zitten hier voor de laatste dag of zo, " zei een meisje in een zwarte jumpsuit. "Hij reed een pick-up truck."
  
  
  Ik dacht dat zij en Eland was gebroken. Moose ging naar Portland, en Sid hier kwam. Ze kwamen om te voltooien mij snel af.
  
  
  Ik haastte me naar de pick-up truck en snel gezocht, in de hoop te vinden een aanwijzing die leidt me terug naar Elanden. Mislukt. Documenten in het dashboardkastje bleek dat de vrachtwagen gehuurd twee dagen eerder in Reno.
  
  
  Madame kwam naar me toen ik haar in de auto. Ik hoorde een politie sirene in de verte. Madame zei: "Je zou beter blijven en dit uitleggen aan de politie."
  
  
  "Je zorg voor mij," zei haar vader tegen.
  
  
  * * *
  
  
  Hij aangekomen in Denver om 8:30 uur en aten een dikke steak weggespoeld met twee koppen zwarte koffie. Met hen fret als hij controleerde rond het ziekenhuis in Idaho, haar kreeg slechts één nacht slapen, en de arts die mij geadviseerd om te ontspannen zou zijn geschokt om te weten wat haar aan het doen was.
  
  
  Voor zover ik weet, Eland was ook in de stad. Haar ego snijd de bende gelederen door twee, maar hij pakte een andere handlanger, dan Bonham, de man die reed de Lincoln als Mousse probeerde te schieten me buiten Portland.
  
  
  In haar vrije tijd, ze dacht over deze man. AX onderzoekers, dan het controleren van de Key West moord-scènes, hebben gesuggereerd dat de vier moordenaars vielen het huis waar David Kirby was de ontmoeting met Frank Abruz. Slechts twee mannen kwamen met de Eland van Bonham, maar er kan een ander lid van de bende mee.
  
  
  Ik had andere factoren te overwegen, zoals ik heb geprobeerd om de beoordeling van de mogelijke kansen tegen mij. Er was een mysterieuze aas in het dek, een man die ze niet had geïdentificeerd nog. Ik ben ervan overtuigd dat hij de maffiabaas die had gewezen Frank Abruz, en dat hij de man was, de charmante paar Janice en Delia had beschreven, voor mij, een belangrijk figuur in de Organisatie van Moose wilde imponeren. De meisjes zei dat hij was lang, droeg een bril, en zag er uit als een accountant.
  
  
  Eindelijk, er was Marco Valante, een oude vriend van Frank Abruz ' s. Valante keer gaf me een handje te helpen, maar zij doodde twee ego jongens en gooide ie uit zijn spoor. Valante misschien niet zo aardig voor me als we elkaar weer ontmoeten.
  
  
  "Nou, niemand vertelde me dat het zou een eenvoudige klus," dacht ik.
  
  
  Ik heb betaald voor mijn diner en stopte bij de telefooncellen in het restaurant, lobby om te bellen Barbara, het meisje kwam ik naar Denver voor.
  
  
  Barbara was de enige van de zeven meisjes vermeld in het kleine zwarte boek, dat de Eland nog niet beschreven in voldoende detail. Haar naam werd onderstreept, en de Mousse gevolgd met een tekenreeks van uitroeptekens, als tartte verbale beschrijving. Haar gedachte was dat als ze was zo speciaal in de slaapkamer dat de Mousse niet kon waarderen haar prestaties, dan moeten ze worden zeer gewaardeerd onder de natuurlijke wonderen van Noord-Amerika.
  
  
  Ik moest toegeven dat knagende nieuwsgierigheid was op mij als ik draaide haar nummer op de telefoon. Na een oproep tijdens de oproep weergeven, wordt de opname onderbroken was om mij op de hoogte dat het nummer dat ik gebeld werd niet meer gebruikt. Dit was een grote teleurstelling, ook al is hij bijna verwacht dat ik moeite hebben contact met een aantal van de meisjes over de hele wereld. Ze waren allemaal girls of prostituees, ih beroep mobiel was.
  
  
  Ik stond bij de telefooncel, met de vraag wat ik moet doen. Ik had geen kans om uit te vinden wanneer Eland schreef Barbara ' s nummer. Misschien is het meisje ging door de hele stad. Zelfs als ze alleen veranderde het adres van haar was duidelijk op een dood spoor. Ik wist niet dat haar achternaam, of wat ze er uit zag. Ik had de kans om naar Las Vegas en proberen contact opnemen met Cora, de laatste meisje op de lijst, maar ik wilde het niet geven zo snel.
  
  
  Ik besloot om een specialist te raadplegen. Een taxi ving haar op. "Ik ben op zoek naar iemand die kent de lokale bordelen," vertelde hij de slungelige chauffeur.
  
  
  "Laten we eens zien. Een bordeel is een chique bordeel, echt?"
  
  
  "Technisch gezien hoeft het niet fantastisch zijn," zei ik.
  
  
  "Je hebt je eigen man. Emmett Ripley, zoals beschreven in de licentie. U kunt mij bellen op Rood."
  
  
  "Alle recht, Red. Weet je een hoer?
  
  
  
  
  
  
  Barbara Amed? "
  
  
  Hij dacht erover na. "Niet zomaar. Maar ik weet wel een paar die je willen bellen ih Barbara, als dat is wat je wil."
  
  
  "Ik ben op zoek naar een specifiek meisje." Haar sel in de cabine. "Neem me mee naar iemand die weet van het onderwerp beter dan jullie."
  
  
  Hij dacht erover na. "Nou, er is ook een mogelijkheid." Hij reed me naar Molen de Bar. "Ga daar in en praat met de barman, die er uitziet als een olifant stapt op een emu' s gezicht. Ik zal op je wachten."
  
  
  Er was geen twijfel wat Red de barman bedoeld. Hij zag eruit als een voormalig bokser. Hij vertelde dat de emu ego had aanbevolen door Ripley.
  
  
  Hij gaf me bourbon en water. "Wie heb je liever: blondines, brunettes of roodharigen?"
  
  
  "Ik heb liever Barbara."
  
  
  "Als je bedoelt Barbara, de Bazum Meisje, zij gingen rondom de stad. Weet je, ze was een stripper. Hosselen gewerkt met haar part-time."
  
  
  Ik vertelde haar dat ik niet wist wat Barbara leek.
  
  
  "Nou, naast Baz, ik kan denken aan een ander Barbara die kon je vriendin." Hij ging naar de telefoon en sprak, kwam terug en schreef het adres in een luciferdoosje. "Ze zegt op te komen."
  
  
  "Wat is ze?" Ik vroeg, opstaan uit de barkruk.
  
  
  "Venus van Milo is warm," zei hij.
  
  
  Rode Ripley reed me naar een adres dat bleek een oud gebouw in een wijk met vele cafés, restaurants en winkels van de koffie. Ik stapte uit en betaalde mijn tarief. "Take off, Rood. Ik kan blijven voor een tijdje."
  
  
  Haar schild liep naar de gang die nodig schilderij en klopte op de deur aan het einde. Barbara was in haar vroege jaren twintig. Ze droeg een hertenleer jas, kaki broek en sandalen. De muren van het kleine appartement is versierd met posters van rock bands.
  
  
  "Wat een opluchting," zei ze. "De laatste man Charlie hier wordt verzonden ouder was dan Henry Kissinger."
  
  
  "Hoeveel krijg je voor een focus?" Sl haar vroeg.
  
  
  "Een honderd dollar. Sommige mensen denken dat het is te veel, maar ik werk op een universiteit." Ze glimlachte. "Twee en je kunt verblijven de hele nacht."
  
  
  "Wat is uw specialiteit?"
  
  
  "Internationale betrekkingen", zei ze met een uitgestreken gezicht.
  
  
  "Ik geef je honderd voor informatie, geen spel nodig. Ik ben op zoek naar haar Eland."
  
  
  "En haar, dacht dat het zou een leuke date. Oh, goed. Honderd honderd. Geef mij geld en ik geef u de Eland-adres heeft."
  
  
  Het was te makkelijk. Hij zei: "Is hij in de stad?"
  
  
  "Hij kwam gisteravond. Laten we eens kijken naar geld, " zei ze.
  
  
  Ik haalde het geld, blij dat ik niet tot het indienen van een officiële bibl. Er waren mensen in de AX briefpapier afdeling die het gewoon niet begrijpen.
  
  
  Barbara zorgvuldig afgewerkte het wetsvoorstel en schoof het af op de breedte van zijn broek. Vervolgens gooide ze me het telefoonboek. "Moose gebeld en gevraagd me op te komen. Het was er niet, maar ik schreef haar adres op de omslag."
  
  
  Het adres van het boek scheurde het uit. "Ik ben verbaasd dat je niet te vragen waarom ik was op zoek naar zijn ego."
  
  
  "I don' t care. Ik weet niet of je lid bent van de Cub Scout ego ploeg, maar dat is geen van mijn bedrijf. Gewoon niet vertellen hem dat ik u gezonden."
  
  
  Haar, dacht dat ze zou kijken als Venus van Milo, maar nah stapel een dollar als de Chase Manhattan Bank.
  
  
  Toen ik me omdraaide om te vertrekken, nam ze een zware glazen asbak van het einde van de tafel en sloeg me in het hoofd. Het was een goed schot. Hij was op zijn knieën, met zijn hoofd te schudden, in een poging om het te wissen.
  
  
  Ze wist ook dat ze karate. Ze sprong op mijn rug en sloeg me in de achterkant van het hoofd met het puntje van haar arm. De verbinding is verbroken.
  
  
  Haar wakker liggend op haar rug op de grond. Mijn jas was weg, en Wilhelmina was holstered onder mijn arm. Toen ik klaar was met het vertellen me hoe stom ik was geweest voor het laten hey catch me off guard, ik rolde op mijn zij.
  
  
  Barbara was aan het praten met iemand aan de telefoon. "Hij is hier," zei ze. "Alles is onder controle."
  
  
  Haar, besefte ik dat ik mijn mouwen werden opgerold. Ze trok ook een stiletto rond haar schede. Misschien was hij niet dom, maar ze was slim. Veel professionele spionnen gezocht en mij niet in de gaten klein mes. Barbara deed het niet.
  
  
  Ze keek naar mij toen haar sel. Ze pakte de Luger in haar hand en schoot een ego op mijn hoofd. Haar ogen waarschuwde me dat ik niet had genegeerd haar. Hij zat roerloos.
  
  
  "Oké," zei ze in wiskunde en aan de andere kant van de lijn, en hing op.
  
  
  "Moose?" Sl haar vroeg.
  
  
  "U weet net zo veel over de Eland de locatie als ik," zei ze. "Ik schreef het adres in het telefoonboek zes maanden geleden."
  
  
  Ik voelde me duizelig. Haar zei: "Zo, voor haar is uw gevangene. Kunt u mij vertellen waarom?"
  
  
  "Ik verzamel spionnen."
  
  
  Mijn ogen begonnen te vervagen. Hij wreef met zijn hand over hen. Plotseling, hij controleerde beide handen haar argwanend aan. De naald was mark aan de rechterkant. Hij keek rond en zag een injectienaald op de arm van een stoel.
  
  
  "Er is niets fatale over," Barbara zei. "Ik wist wat ik aan het doen was. Ik heb niet echt de studie internationale betrekkingen aan de universiteit. Haar verpleegkunde student."
  
  
  "Wat bent u?"
  
  
  "U zult verbaasd zijn,' zei ze met een glimlach. "Ik heb op je gewacht voor dagen, Mr. Carter. Ik begon te denken dat je niet gaat om te laten zien omhoog." Als ze gekanteld, hij langzaam draaide van de ene kant naar de andere. Haar geschoven naar de zijkant. "Je gaat om te sterven," Barbara zei. "Ontspan u en laat de drug werkt. Je bent actief in het hele land het fotograferen van mensen en slaan ze op, maar je moet toch nog wat rust te krijgen." "Hoe ..." ik vond het moeilijk om te spreken. Mijn woorden waren onduidelijk. "Als jij ... weet Je wat?" "Haar dochter is Marco Valante," zei ze
  
  
  10
  
  
  Het kostte me een lange tijd, maar ik heb het eindelijk voor elkaar om de diepe put van duisternis en opende mijn ogen. De ochtendzon kwamen binnen door de ramen van het meisje in het appartement. Ik kneep mijn ogen en draaide zich van hem weg. Ik had een lichte hoofdpijn, waarschijnlijk een kater van de medicatie Barbara Valante had geïnjecteerd in mijn arm,of wordt getroffen door een zware asbak.
  
  
  Haar, dacht dat alles heeft zijn vergoeding. Tenminste nu, hij wist waarom Eland had uitroeptekens achter haar naam in zijn boek. Het is niet elke dag dat een goedkope schurk zoals Eland-scores met de dochter van een maffiabaas.
  
  
  Ik kon horen dat rock muziek op de radio in de andere kamer. Het volume was hoog. Dit was niet mijn hoofdpijn op alle. Mijn handen werden vastgebonden aan de achterkant van de houten stoel waarop ik zat. Mijn enkels waren gebonden strak om de sporten op de bodem. Hij probeerde te bewegen, maar het mocht niet baten. De expert zet me in een stoel, zodat ze kon blijven.
  
  
  Hij sloot zijn ogen en probeerde zijn hoofd. De drug sloeg me de hele nacht. Barbara ' s oproep was de bedoeling om een lange afstand bellen. Dit verklaart waarom ze me naar bed voor meer dan acht uur.
  
  
  De openbaring dat was Barbara Valante de dochter was schokkend. Ik was benieuwd hoe het meisje belandde in Denver toen haar vader werd, naar verluidt, die op de oostkust. Mijn herinnering van wat ik lees over maffia-eenheden werd wazig, maar ik wist dat Lew (Dr.) Rossi werd in de kosten van de Denver Maffia grondgebied.
  
  
  Hij opende zijn ogen en riep het meisje. "Barbara!"
  
  
  Het volume van de radio is licht gedaald. Barbara kwam door de deur met een kop koffie in haar hand. Deze ochtend, ze zag er een stuk minder als een product van de cultuur van zuid-Amerika. Ze is elegant gekleed in een groene jurk, en haar zwarte haar was strak naar achteren in een nette knot in de nek van haar nek.
  
  
  "Je bent vandaag anders. Je moet zijn van een actrice, " zei ik.
  
  
  "Als ze was een actrice, die de mensen zou gaan vallen voor mij, die me sappige rollen zodra ze wist wie ze was." Ze nam een slok van haar koffie en keek me aan met een heldere blauwe ogen. "Ik ging door een periode waarin ik heb genoten van die aandacht, en toen ze opgroeide. Ik kwam hier om weg te komen van de invloed van mijn vader en de mensen die gehoord over nen. Ze veranderde haar achternaam en begon te studeren voor verpleegster. "
  
  
  "Dus jij gaf mij een deel van de waarheid laatste nacht."
  
  
  Ze gaf me een stevige, open glimlach. Toen ze dat deed, ze leek bijna op het meisje naast de deur. De web verschil was dat de meeste van de meisjes in de buurt waren niet geschikt voor de Playboy magazine verspreid.
  
  
  "Het spijt me dat ik had om u te raken met een asbak, maar ik was bang dat ik het niet kon je als je niet verbaasd. Ik werd verteld dat je moeilijk te onderdrukken, en te vertrekken. Mijn karate instructeur zegt dat ik ben één van de beste leerlingen op het ego, maar zijn niet bijzonder sterk, en het voelde alsof ik moest dit kleine voordeel."
  
  
  "Je behandeld me als een oude onderwijzer," zei ik.
  
  
  Ze kwam naar me likken en zachtjes raakten de bult op de achterkant van mijn nek met haar vingers. "Dit knooppunt uit elkaar zal vallen. En je hoeft niet lijken te hebben van een hersenschudding."
  
  
  "Een eenvoudige hersenschudding is het minste van mijn zorgen."
  
  
  "Denk je dat iemand van plan is om je te doden, Mr. Carter?"
  
  
  "Veel mensen hebben geprobeerd."
  
  
  "Maak je geen zorgen over. U bent in goede handen met Valante." Zij hief de kop koffie op mijn lippen. "De stem. Neem een slok. Dat is het beste wat ik voor u kan doen nu. Ik ga naar de klas."
  
  
  Ze slikte haar warme koffie: "U en de Eland. Deze combinatie niet vanzelfsprekend."
  
  
  "Ik wist niet dat die Eland was het dan. Ik bedoel, de manier waarop hij was binnen. Het feit dat hij een inbreker maakte geen verschil voor mij. Wat maakt het uit aan Marco Valante ' s dochter? "
  
  
  Zij hief de kop op mijn lippen weer.
  
  
  De radio-stemde in en kondigde het uur. Het was 8: 30 in de ochtend.Hij begon rapportage nieuws verhalen, met inbegrip van een schietpartij op een trailer in Reno. Hij kon niet zeggen wat voor soort van camping het was.
  
  
  "Moose leek me een van die zeldzame mensen die hun leven leiden zonder een beroep te doen op ons, op wie," zei Barbara Valante. "Hij was sterk en zelfverzekerd, hij was niet bang van iets of iemand in het groene land van God. Later, toen ze wist dat het ego goed genoeg, ze besefte dat het ego van stroom kan worden wreedheid. het resultaat van een fantastisch ego. Hij is zo dapper, goed, goed, gek."
  
  
  "Iedereen lijkt het er mee eens dat."
  
  
  Barbara Valante was een intelligent en welbespraakt meisje. Ook sexy. Maar ik had het niet vergeten dat ze een val voor mij. Als ik mijn handen vrij, ik zou niet zo vriendelijk. Ze keerde terug naar de kop koffie aan de keuken.
  
  
  
  
  
  . De radio uitgeschakeld. Hij hoorde een andere deur open, die nu leek te leiden naar het achterste trap van een appartementencomplex. Stemmen fluisteren. Barbara schonk wat water in de gootsteen, blijkbaar uit te spoelen haar kop, om daarna weer.
  
  
  "Ik moet gaan, Mr. Carter. Mijn vader zal hier binnenkort met je te praten. In de tussentijd is er iemand in de keuken om je gezelschap houden."
  
  
  Ze riep em. Hij kwam in de kamer en grijnsde naar me. Hij deed zijn jas uit en ik zag dat hij een .38 Smith & Wesson revolver hing over zijn schouder. Hij had ook een gegoten op zijn pols. Haar naam, herinnerde ik me, was Joe. Hij werkte in Valante.
  
  
  "Ik weet hoe je je voelt, Carter. In de war. Je agenten zijn waarschijnlijk de bedoeling om de beste in de wereld, maar een klein meisje vond u alleen."
  
  
  "Het is niet klein," zei ik. Er zijn plaatsen waar het niet klein is."
  
  
  Barbara Valante lachte. Toen nam ze haar tas en liep de deur van het appartement, zodat ik alleen met haar vader luitenant.
  
  
  "Ik was een beetje verward mezelf over hoe je bracht mij naar Californië. Dit zou hebben verpest de toekomst van een ambitieuze jonge man," zei Joe.
  
  
  "Excuses. Het voelde op het moment."
  
  
  Joe ging rechtop zitten en keek op zijn horloge. Uiteraard Valante zou komen op elk moment.
  
  
  "Hoe ben je hier?" Ego vroeg haar. "Ik dacht dat ik je verloren."
  
  
  "Valante begreep dat. Hij zei waarschijnlijk heb je een lijst van de Eland vriendinnen, oud en nieuw. Misschien Barbara stond op de lijst. Dus nadat je schrok me in Californië, hij stuurde mij hier om te proberen te onderscheppen u. Hij reikte in zijn zak en haalde een kleine black Elk boek. "Nu weet ik waar kreeg u uw namen uit. Ik zocht je gisteravond."
  
  
  "Jullie waren hier in het appartement bij haar was, sprak het meisje.
  
  
  "Naast de deur. Barbara belde me op na het plaatsen van je bed.' Hij grijnsde weer. "Een perfecte meisje. Ik moet iemand als zij."
  
  
  "We hebben allebei om."
  
  
  "Wanneer Nah had iets aan de hand met Los, en Valante kreeg er lucht van, er was een explosie die kunnen worden gehoord van de weg te Poughkeepsie. Valante echt blies zijn voor een steak. Ik dacht dat hij zou gaan om iemand te vermoorden. het zou beter zijn als het was maretak. "
  
  
  "Ik weet wat je bedoelt." Haar vader was heimelijk het controleren van zijn obligaties weer. Het was nutteloos. Als ik eruit, iemand zal hebben om me los te maken.
  
  
  "Wanneer Valante set-up van de paden voor nah, ze maakte het ego eten het ego van het woord' Joe voortgezet. "Ze zei tegen em dat hij heeft geen controle over haar leven niet meer. Maar het werkte. Barbara is afgestapt van de Eland. op haar eigen, en Valante vergaf haar. Nu is hij zelfs trots dat ze was gebleven met hem."
  
  
  Jonge Luitenant Valante was natuurlijk veel denken over zijn baas. En hij dacht veel meer over de baas zijn dochter.
  
  
  Hij controleerde zijn horloge weer, stond op en keek uit het raam naar de straat beneden. "Er is oni."
  
  
  Shaggy voetstappen klonken in de gang. Joe snelde de deur te openen. Hij was zo graag wilt zijn baas, dat was duidelijk. Valante kwam in de kamer en stond te gluren naar me. Twee mannen brak met hem. Een van hen leunde tegen de muur en sloeg zijn armen over zijn dikke borst. De andere kwam en ging bij de deur.
  
  
  "Carter, je hebt al een uitdaging geweest voor mij. Die nacht in Idaho, u bloedde als een mager varken en had een kogelgat aangesloten op het. Hij laat je leven. U terugbetaald mij door het slaan van mijn mannen en hinderen mij, " Valante zei.
  
  
  "Je had je eigen redenen voor het spelen van de Goede Samaritaan. U dacht dat ik zou kunnen leiden u naar de Abruz moordenaars. Je wist niet dat op het moment dat de Eland was betrokken."
  
  
  De man binnen, stak een sigaar met een zilveren aansteker. "Slimme jongen, is hij niet, Marco?"
  
  
  "Heel slim. Ik denk dat het tijd wordt om te zien wat hij heeft geleerd."
  
  
  "Uw dochter heeft beloofd zou ik niet gekwetst," Valante haar verteld.
  
  
  "Dus, haar, heb je iets zeggen over geweld? We willen gewoon een paar vragen." Valante ging voorbij en brak de rolluiken op de ramen. Dit was een slecht voorteken.
  
  
  "Ik heb geen tijd voor spelletjes, Marco. Laten we gaan doden ego nu, " de man in de stoel gromde.
  
  
  Hij had heimelijk kijken naar de man in de stoel vanaf het moment dat hij in het appartement. Het is heel interessant om uit te vinden wie hij is. De kerel leunend tegen de muur was een run-of-the-mill gangster, met een flegmatieke gezicht en doffe ogen. Maar de man in de stoel was gekleed duur, met zilveren manchetknopen en schoenen gewikkeld rond een alligator huid. Hij leek een baas van Valante de gelijke rang. Ik was vooral geïnteresseerd in hem, want hij was lang, slank en droeg een bril. Behalve voor zijn nette kleren, hij zag eruit als een accountant, niet een misdadiger. Hij zag eruit als een man twee Portland meisjes had geroepen Moose ' s vriend.
  
  
  "Ik heb u langs, want dit is uw grondgebied, Lew. Maar ik ben het draaien van deze show. En ik wil weten wat Carter geleerd tijdens zijn reizen, " Valante beet.
  
  
  Haar naam was gevangen. Haar naam was gevangen. De man in de stoel was Lew Rossi.
  
  
  
  
  
  Lew naar de Dokter. Een oude vijand van Frank Abruz.
  
  
  Joe haalde een zwart boek en gaf het aan Valante. "Ik vond deze bij Carter' s. Dit behoorde tot de Musa. Dit is waar Carter kreeg van de meisjes namen."
  
  
  "Hoe heb je dit, Carter?"
  
  
  "Moose verloren zijn ego tijdens schroot."
  
  
  Valante bladerde door de pagina ' s. Rossi naar voren leunde. Ego ' s ogen straalden als de lichte black metal achter zijn bril. Als een ego naam of een door alias ego is te vinden in het boek, het spel is over voor hem. Valante zou vermoeden dat had ik net besefte dat Rossi had gehuurd een Eland te doden Abruz.
  
  
  "Alleen meisjes namen," Valante zei, en Rossi leek te ontspannen. Valante ging naar de pagina met Barbara ' s naam erop. Hij rukte het uit in woede en verfrommelde het tot. "Klootzak." Toen keek hij weer naar mij. Hoeft alleen te controleren, Carter?" "
  
  
  Ik hield mijn mond dicht.
  
  
  "Je hebt het erg druk gehad de laatste tijd-het slopen van bordelen, verwarrend mensen te doden, en een paar ... Maar geen Eland of geld nog, denk ik."
  
  
  "Er is geen geld. De Eland heeft ie net. Twee van de mannen die ik gedood werden betrokken in Abruz de moord. Ze waren in Bonham met Elanden, toen hij gedood Brant 's vriendin" haar Valante zei.
  
  
  "Ik dacht dat het uit. Maar ik kan het niet laten heb je de Eland. Haar verlangen om te genieten van het verzamelen van het bloed van de schuld dat is te danken aan mij. Frank Abruz is mijn oudste vriend. We gingen terug. Breng wat tijd door hier met Lew terwijl ik naar Vegas, dan Musa."
  
  
  Rossi stond, zijn sigaar, verscholen in de hoek van zijn rta. "En ik ga voor je zorgen," grinnikte hij.
  
  
  Valante misschien niet mij hebt zien sterven, maar Rossi is zeker. Ik was er zeker van dat hij ging een kogel in mijn ogen zodra Valante links. Geen harde gevoelens. Slechts een ding om voor te zorgen.
  
  
  "Je hebt begreep enkele dingen, maar niet alle van hen," Valante haar verteld. "Je miste het belangrijkste."
  
  
  "Wat is het?"
  
  
  "Hij is het vertragen van Marco. Je zou beter gaan als je wilt om de vangst van een Eland, " Rossi zei.
  
  
  "Wat is er mis, Rossi, ben je bang om te horen wat ik te zeggen? Ik heb je nummer."
  
  
  "Waar heb je het over?" Valante geëist.
  
  
  "Over Frank Abruz worden geboekt. Dit was niet alleen een overval die Eland heeft in Florida. Het was een klap voor je vriend. Rossi heeft een Eland op Abruz, en met hen een fret, hij werkt tegen je, en mensen proberen te stoppen met u van het uit te zoeken. "
  
  
  Lew Rossi nam een stap terug en sloot zich Valante achter Joe. Hij plots sloeg Joe in de rug. De jonge man opende zijn mond en hapte naar adem. Hij nam een stap in de richting van mijn stoel en stak een cast verpakt in de hand. Vervolgens viel hij op zijn aangezicht, en zij zag het mes tussen zijn schouderbladen.
  
  
  Marco Valante draaide rond. Haar schreeuwde tegen hem. "Nee, Valante. Een andere jongen!"
  
  
  Hij besefte dat hij een fout had gemaakt, maar het was te laat. De man voor de dag, Rossi jongen, schoot hem, en ego, zijn lichaam bewoog als de kogel raakte. Valante hardnekkig weigerde in te vallen. Hij maakte een cirkel van borden, trekt zijn pistool, en kwam in botsing met een man die een kogel in de emu ' s terug.
  
  
  De man haalde de trekker weer voor een dag. Ego het zwijgen opgelegd pistool pakte het geluid van speeksel. Het gapen hit Valante als een vuist in het vlees. Valante eindelijk begonnen te vallen, maar vuurde zichzelf. Dan viel op de grond naast mijn stoel.
  
  
  Rossi de bandiet was, leunend tegen de muur, zijn benen gespreid, alsof hij hoopte trekken zich samen en niet vallen. Hij deed zijn job. Hij redde zijn baas. Maar hij was stervende. Valante het schot raakte de emu in het leven. Hij gleed de deur langzaam, als een dronkaard die heeft besloten om op de grond zitten. Ego ' s knieën hingen naar beneden. Ego ' s benen plotseling naar voren geschoven, en hij stortte in een opgerolde hoop.
  
  
  Lew Rossi soepel trok het mes om Joe ' s terug en veegde zijn ego op de jonge gangster jas. Hij opgerold Joe ' s ogen ervoor te zorgen dat hij dood was. Vervolgens stapte hij over Joe en schopte Marco Valante. Hij stootte het weer, dan keek me aan. "Teleurgesteld, Carter?"
  
  
  "Ja," zei ik.
  
  
  Tot slot, Rossi gecontroleerd op zijn man. Hij was niet kapot van toen hij bevestigde dat de schutter dood was. Er waren veel vervangers rond. "Hoe weet je dat?" vroeg hij me.
  
  
  "Veel van de fragmenten bij elkaar kwamen. Iemand in de menigte verzonden Coogan mij met de dood en het meisje in Bonham. Het was niet Valante - na-hotel taak om het meisje te praten, maar het hare te leiden ego te Abruz moordenaars. Toen werd ontdekt dat de Eland was nog steeds in de maffia. Het door twee en twee samen. Abruz een mislukte drugsdeal met de Chinese Communisten. Haar, ik denk dat het was uw deal. Maar je wilde Abruz dood voor een meer belangrijke reden dan woede. "Ik vermoedde het nu. "Hij weet over Aan uw geheime relatie met de Communisten en was van plan om met u te praten. Je was bang dat we zouden weten wat we over hadden, zo ben je verlost van Abruz en Kirby. En dan hadden ze Meredith, en had ik aan het uitzoeken voordat we erachter wat. U moet gedood Meredith zelf-het ego killer gebruikt een mes."
  
  
  
  
  
  .
  
  
  "Ze don' t call me een Dokter want ik studeerde geneeskunde. In de oude dagen, ik heb veel van instant operaties." Hij zette het mes en stak het ego in een minuut: "ik heb bijna gevangen je in het motel. Je bent een lucky bastard, Carter."
  
  
  "Dat is omdat ik ben rein van hart zijn."
  
  
  "Je bent ook heel nieuwsgierig. Aangezien u niet van plan bent te verlaten van dit appartement in leven, dan kan ik net zo goed vertellen over alles." Hij ging weer zitten en stak zijn sigaar weer. "Ik heb een goede relatie met deze Chinese mensen. De drug deal was gewoon een cover - up-een excuus voor mij om hen te ontmoeten. Hij gebruikt zijn eigen volk te infiltreren in de AX en het doorgeven van informatie naar de Communisten. Odin om mijn mensen in je basis in de Carolina 's werden zich bewust van Sheila Brant' s verblijfplaats door te voldoen aan uw bestanden. De Communisten betalen voor mijn helpen met een hoge kwaliteit van geneesmiddelen. Ik heb het beste aanbod in het land. Voor estestvenno, de maffia zal niet blij zijn te weten over mijn persoonlijke zaken. Abruz Stahl werd verdacht, dus de emu was om te vertrekken."
  
  
  "Hoe bent u van plan om dit uit te leggen scène tot in Organisaties? Het werk dat u deed met Joe nu draagt uw initialen."
  
  
  "Je deed het Carter. Je bent goed met een mes. U ook gedood Valante en mijn jongen daar. Dit is mijn verhaal, en Barbara Valante is gaan om het te ondersteunen."
  
  
  Hij riep Barbara in het ziekenhuis en vertelde hey, dat haar vader was gewond, en hey, kunnen we beter terug naar het appartement zo snel mogelijk. Hij hing op en ging zitten, keek me met een vuursteen glimlach op zijn dunne lippen.
  
  
  "Je gaf me een hel van een tijd, AX man. Maar nu heb ik je."
  
  
  Haar was zweten en verwoed trekt aan de touwen. Op een of andere manier had ik te vertellen Hawk wat ik net had geleerd. Maar ik wilde niet te binnen honderd kilometer van de oude man toen hij besefte dat de stad werd geïnfiltreerd door gangsters werken voor het Rode Chinese.
  
  
  Rossi stond op. Hij haalde een zakdoek uit zijn zak en stopte het in mijn mond. "Barbara moet worden hier in tien minuten. Ik wil niet dat je te schreeuwen, of in gesprek gaan."
  
  
  Twaalf minuten later, ze liep naar de hal en dook in het appartement. Ze verbleekt als ze zag de gruwelijke scène: drie lichamen, één rond die behoorde tot haar voorouder. Veel vrouwen zou flauwvallen. Ze maakte alleen een gesmoorde geluid van de pijn.
  
  
  Rossi sloeg de deur en legde een hand over de Ei ' s mond. Ze worstelde, totdat hij hield het mes aan haar keel.
  
  
  "Ik weet dat dit moeilijk voor je, Barbara", zei hij in zijn zachte stem, " maar je moet rustig blijven en zich gedragen. Uw leven en het Carter ' s leven er van afhangt."
  
  
  Ze knikte, en Rossi bracht haar. Ze laat een snik in haar keel, haar ogen smeekten me om uit te leggen wat ik niet kon geven haar.
  
  
  "Ik wil dat je om de telefoon te beantwoorden," Hey Rossi zei.
  
  
  "Wie moet ik haar bellen?" "Wat is er?" vroeg ze hoarsely.
  
  
  "Iedereen, zolang zij lid zijn van de raad van bestuur. Ik stel Sal Terlizzi, of Weet Corvone. Laten we het Terlizzi. Hij dacht altijd dat veel over je. Hij zal alles geloven wat je zegt."
  
  
  Barbara snoof, en nam een scherpe adem. Haar ogen flitsten naar mij, en hij trachtte te spreken, ondanks de prop, alleen vind ik hapte naar adem.
  
  
  "Wat ga ik zeggen, Rossi?" "Wat is er?" vroeg ze met een stem die ineens gehard.
  
  
  "Nick Carter guy uw vader gedood, en Joe, en die ik probeer te doden ego. Het zal fijn zijn als je moeite hebt met praten. Dit maakt het ego overtuigend. Dan hang je de telefoon op zonder opgave van gegevens. "
  
  
  Rossi vergaderde alle wapens in de kamer en legde de ego ' s op de tafel. Hij nam Valente ' s Browning, die ness. "Nu, Barbara, als je niet de boodschap over te brengen, precies zoals ik ben te leveren aan het ego, of ik schiet je haar, in Carter' s gezicht."
  
  
  Het ego plan vorm krijgt. De maffiabaas Barbara was de bedoeling om te bellen zal slikken is haar verhaal. Nadat ze heeft opgehangen, Rossi zal de dood van ons beiden. Dan vertelt hij van de maffia, die ik gedood het meisje voordat hij mij vermoordt. Hij moet gedacht hebben door een paar meer details om het laatste deel van het overtuigen, maar de strekking was duidelijk.
  
  
  Hij pakte Barbara ' s ogen en schudde zijn hoofd. Ik hoopte dat ze het begreep. Toen ze klaar was met het gesprek, we waren allebei dood.
  
  
  Ze nam de telefoon op. Rossi shell over haar. Hij rolde over de stoel en viel op de grond, wanhopig probeert om het te breken om zijn handen. Ik wist niet gelukt, maar de impact op de vloer gemaakt Rossi ' s head jerk. Wanneer zijn blik links Barbara, pakte ze de injectienaald ze gebruikt had op de avond voor en dreef het in de emu ' s schouder met al haar kracht.
  
  
  De plotselinge pijn gedaan Rossi huilen uit. Zelfs haar vader flinched toen hij zag dat het apparaat staan in zijn hand als een stekelvarken ' s stekels. Rossi vloekte en rukte het gratis. Terwijl hij daarmee bezig was, het meisje raakte ego met de telefoon. Het raken van de muur, en ze liep naar de keuken en sloeg de deur. Ondanks haar lengte, het meisje dacht snel. Weglopen was beter voor Nah dan proberen te blijven vechten Rossi.
  
  
  Rossi schudde zijn hoofd onzekerheid. Hij was zo boos dat ik dacht dat hij me te schieten, gewoon om te laten de lucht uit rond mijn milt
  
  
  
  
  
  Dan zijn we beide hoorde de deur aan de achterkant een trap slam. Hij besefte dat de emu nodig om te stoppen met Barbara, anders ego ' s hele plan uit elkaar zou vallen. Hij liep naar de deur, ze had gesloten, de schouders open, en liep door de keuken. Ik hoorde hem de trap af komt zetten.
  
  
  Een lade geopend in de keuken. Barbara barsten in de kamer met een hakmes. Ze was zwaar ademen. "Ik sloeg de deur heen en dook in de bezemkast. Hij liep een mimmo van me, " zei ze, het vrijmaken van mij.
  
  
  Ik pakte haar mes van Nah en snijd de touwen door die gebonden zijn mijn enkels. Hij pakte haar met een tweede zwijgen pistool en liep via de keuken naar de trap.
  
  
  Rossi ging naar buiten en dook weer naar binnen wanneer hij niet het meisje. Hij keek omhoog als die van haar verscheen op de tweede verdieping.
  
  
  Ego gapen sloegen de scherven van de kant van de open dag achter me. Mijn scheurde de mouw van zijn jas.
  
  
  Hij opende de deur die niet leiden tot de straat en sprong in de nah. Door de tijd kwam ik aan bij het niveau van de straat, had hij verdween om de hoek van het huis.
  
  
  11
  
  
  Wanneer haar man keerde terug naar het appartement, Barbara knielde naast haar vader. Pijn toonde op haar bleke gezicht.
  
  
  "Ik weet dat dit gaat om veel van je, maar ik heb uw hulp nodig. Rossi moet vinden haar snel", zei ik.
  
  
  "Wat denk je, kleermaker nemen?"
  
  
  "Hij is niet van plan op te geven zijn positie en uitvoeren. Hij zal komen met een ander verhaal te vertellen. Bijvoorbeeld, dat je verraden je vader en de krachten gebundeld met mij."
  
  
  Ze stond op. "We moeten hem stoppen voordat hij contact met hen kunt opnemen."
  
  
  "Precies."
  
  
  Ze reed in een kleine Fiat. Bij het verlaten van het gebouw, zei ze: "Rossi heeft een landgoed in de buitenwijken. Ik denk dat hij zal gaan."
  
  
  Ik nam haar mee naar de straat waar ik met mijn huurauto de laatste nacht. De auto stond er nog, met de illegale parking ticket op de voorruit.
  
  
  "Je rijdt," ik bestelde. Haar sel is naast haar, het samenstellen van een geweer dat werd getest op de AX base in Zuid-Carolina.
  
  
  Rossi ' s huis is op een heuvel. Een ijzeren poort die bewaakt de ingang, en een hoge schutting omringde de omgeving.
  
  
  "Als je de gate, het alarm gaat af," Barbara zei. "Je moet bellen met het huis en vragen om te worden geaccepteerd."
  
  
  Hij gleed onder het stuur en nam haar plaats in. Vervolgens reed hij door de poort, opende het slot en klopte uit de ih. De auto passeerde langs de verharde weg, een deel van de poort nog steeds opknoping van de kap. De gebogen vleugel krassen van de band, maar het had niet veel zin te maken, zoals een gesneden auto.
  
  
  Als we voorbij mimmo, een man, gekleed als een tuinman riep bij ons. Dan de tweede man liep door de struiken met een pistool in zijn hand. Hij pakte het geweer met één hand op, stak zijn arm over zijn borst en stak zijn hoofd uit het raam. Hij haalde de trekker over, en de man gooide het stuur in de richting van de vijver.
  
  
  "Dit is Rossi' s auto, "Barbara genoemd, verwijzend naar de Cadillac op de oprit. "Hij is hier, oké."
  
  
  Hij sprong rond de auto en schoot in de Cadillac ' s (gas tank). Hij pompte haar met twee kogels, dan haalde een BIJL lichter en gooide het in het gas, dat begon te sijpelen via de tank.
  
  
  "Wat ben je aan het doen?" Vroeg het meisje verbaasd.
  
  
  "Zorg ervoor dat hij niet kan verlaten", zei ik.
  
  
  De vlammen blies de Cadillac ' s lichaam, en dan is de tank ontplofte. Een man met een chauffeur in uniform verschenen op de trap naar het appartement boven de garage.
  
  
  "Nick!" het meisje riep, wijzend op hem.
  
  
  Hij leunde tegen de motorkap van zijn auto, vervangen van het geweer, en een kogel in de driver ' s borst, terwijl hij nog proberen om de revolver onder zijn doublet.
  
  
  Naast me in de vleugel, gapen gejankt. Iemand in het huis schot op mij. Ik rolde naar beneden en liep naar de andere kant van de auto, waar Barbara was al gehurkt. Een ander pistool omhoog. Er waren op zijn minst twee mannen in het huis.
  
  
  Houdt het geweer op zijn schoot, haar vader keek naar het meisje. Ze ademde moeilijk, en de kleur terug in haar gezicht.
  
  
  "Barbara", zei ik," je bent al goed."
  
  
  "Dus het is u, Nick."
  
  
  "Ik wil dat je een roll-out van de auto en verbergen in de struiken steeg," zei haar vader tegen. "Kun je het kanon te schieten?"
  
  
  "Natuurlijk kan ik dat."
  
  
  Ze zetten haar in hun Luger in haar hand. "Schieten op het huis. U hoeft niet om een doel te hebben. Alleen foto ' s maken. Ik wil haar terug."
  
  
  Hij kroop door het openen van de auto deur en draaide de sleutel om. Ik pakte mijn fiets, liggend op de stoel voor mijn berekeningen, het indrukken van mijn hand op het gaspedaal. Hij haalde uit en zet de auto in de versnelling, en de auto rolde van de oprit naar de voorkant van het huis.
  
  
  Hij rolde op het gazon en maakte zich een weg door de struiken naar de muur. Hij kroop onder de ramen om de hoek van het huis. Er was een patio aan de achterkant en een glazen veranda. Lew Rossi gilles stijlvol.
  
  
  Hij pakte een kleine stenen bank en gooide het tegen het glas. Een man liep naar buiten, op zoek naar mij. Op haar te wachten, ik sta met mijn rug te kreunen. Eindelijk, hij waagde het uit op de binnenplaats. Wanneer hij voorbij mimmo mij,
  
  
  
  
  
  Haar, ging naar buiten en sloeg met zijn ego met de kolf van zijn geweer.
  
  
  Hij ging het huis binnen door de gebroken glazen deuren en vond een vrouw in een rode jurk zitten in de hoek. Ze was in haar midden dertig, en ze was zo bang dat ze stond te trillen over.
  
  
  "Wie ben je, maat?" zei ze in een beverige stem.
  
  
  "Haar Bijnaam is Carter. Bent u een Rossi of ego vrouw, meesteres?"
  
  
  "We moeten Odin. Zijn komst rond Vegas. En als ik ooit hier, ik zal niet terug komen."
  
  
  Hij ging in een kamer, in de hal, en er sprong een man uit en schoot me. Haar geweer afgevuurd vanuit de heup, en mijn gapen raakte een vaas op de lange tafel aan de rechterkant van de man. Hij sprong terug. Het omvallen van een lange stoel, duwde hij haar ego te blokkeren van de ingang naar de hal. Dan is haar ego gebruikt haar als een schild.
  
  
  De man twee kogels in mijn schouder. Haar vader lag op de grond en kreunde. Ik rekende het tot tien voordat hij nam een hap. Toen ik hem hoorde naderen van mij. Ik wachtte tot hij kwam naar de tafel en boog zich voorover naar mijn lichaam. Dan de hare, zwaaide het geweer en sloeg toen de revolver rond zijn arm.
  
  
  Hij pakte mijn haar, dat kon niet beter zijn geweest. Mijn gehuil was niet zo nep als mijn kreunen. Ik dacht dat hij gaat trekken aan mijn haren door de wortels. Ik stond op en sloeg haar op de kin met de kolf van mijn ego. Vervolgens stapte hij over en liep een gang bekleed met deuren.
  
  
  "Rossi,' riep ik. "Zijn jullie te laf om te komen?"
  
  
  Geen reactie.
  
  
  Hij duwde tegen de lege slaapkamer deur en gingen op weg.
  
  
  "Rossi,' riep ik. "Heb je te doden, de man achter als Joe?"
  
  
  Stilte.
  
  
  Ik probeerde de andere deur. Badkamer. Een vrouw in een dienstmeisje uniform dook in de badkamer.
  
  
  "Je hebt een geweldige plek hier, Rossi," riep ik. "Ik zal je vertellen wat ik ga doen. Ik zal in de fik als je niet komen."
  
  
  Hij ging naar buiten. Hij sprong uit de linnenkast, hit me met de deur en klopte mij op mijn voeten, dan dook op me.
  
  
  Het mes flitste als hij dook het ego in mijn keel. Hij trok, pakte ego 's pols met beide handen en begon te buigen ego' s arm terug. Hij viel en brak gratis, rijden zijn vuist in mijn ribben. Hij stak weer, het snijden van een lang gat in het been van mijn broek als het weggerold.
  
  
  We ontmoetten elkaar in de gang, hijgend. Hij was op zijn knieën, en ze was op haar, en de shotgun ze had gedropt lag op de grond tussen ons.
  
  
  "Pick it up, Carter," zei hij. "Proberen op te tillen, en ik zal afgesneden uw arm."
  
  
  Hugo pakte voor het verlaten van Barbara ' s appartement. Hij plaatste het mes in zijn hand, en toen Rossi zag het, hij hief zijn hand om te gooien met zijn mes.
  
  
  Barbara schoot hem neer. Ze hadden zich in het huis en zat aan het einde van de hal. Ze stak de luger, nam ego stevig in beide handen, en schoot de emu door de achterkant van het hoofd. Ze liep langzaam naar ons toe en stond te kijken naar de dode man. Eindelijk keek ze me met een afwezige expressie en zei: "Code ... hij brak de Kota code ... de bastaard."
  
  
  De volgende ochtend hebben we afscheid genomen in het zwart. Haar lange haar was getrokken in een kuis bun rond haar nek, en haar bleke gezicht was kaal van make-up.
  
  
  "Ik neem aan dat je naar Las Vegas gaat nu proberen om er een Eland hond," zei ze.
  
  
  "Ik heb het gevoel dat hij wacht op mij."
  
  
  "Heb je de kranten gelezen? De politie kan niet achterhalen wat er gebeurd is. Ze denken dat er een soort van bende-oorlog aan de gang."
  
  
  "We hebben net op tijd," zei ik.
  
  
  "Nick, ik moet haar vertellen iets."
  
  
  "Je bedoelt iets als, misschien ontmoeten we elkaar weer wanneer de dingen beter?
  
  
  "Ik denk niet dat ik moet zeggen dat het op alle."
  
  
  Het aantal Eland had opgenomen voor Cora in Las Vegas was dat van de ranch, een legitieme bordeel gerund door een vrouw met de naam Arlene Bradley. Toen ze zich bewust werd dat ik niet wil proberen de talenten van ee meisjes, de Bradley vrouw begeleidde me naar een low-end office en ging zitten in een bureaustoel.
  
  
  "Cora links hier een tijdje geleden. Ze was niet bedoeld om te worden, en vond ze een ander leven."
  
  
  "Herinner je je een man genaamd Eland?"
  
  
  "Hij en drie anderen kwamen hier om te zien Cora. Voor estestvenno, ih niet gehad over haar. Maar ik dacht dat ze mensen waren die, hey, ik had niet in de war met. Zoals ik al zei, ik hield van haar. ee van een element in een dergelijke plaats ."
  
  
  Ze nam de foto uit de lade en gaf het aan mij. "Ik nam deze. Is dat het meisje waar je het over hebt?"
  
  
  Het was Sheila Brant.
  
  
  "Wat wilt u, Meneer Harper? Wat is het onderwerp van deze vragen? " vroeg de vrouw.
  
  
  "Cora is dood. Zoals je zei, ze knoeien met de verkeerde mensen. Alleen wist ze dat het haar als Sheila Brant."
  
  
  Ze knipperde met zijn ogen. Het nieuws leek haar een klap hard aan. Toen sprak ze weer, haar stem was schor. "Moet je hebben verteld. Ik vertelde haar dat ik hield van haar, en ik nam haar serieus. Was de persoon bekend als Moose verantwoordelijk voor haar dood?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Hij is in Las Vegas. Ego zag hem in het casino van afgelopen nacht."
  
  
  "Als Mousse hier verschijnt, zal je mij bellen op mijn hotel?"
  
  
  "Natuurlijk."
  
  
  Hij jaagde haar Eland in de nacht in casino ' s, clubs en hotels
  
  
  
  
  
  maar haar ego het niet vinden.
  
  
  Arlene Bradley belde me terwijl ik met haar ontbijt. "Hij nam contact met me op. Kunt u komen?"
  
  
  Haar was het rijden in de hete zon naar de ranch. Mijn pols was racing, mijn adrenaline. Mijn zoektocht is tot een einde gekomen.
  
  
  "Ze vroegen over u, net als u vragen gesteld over hen. Ik vertelde haar dat je hier was en dat je terug komt. Ze willen haar om een val te zetten voor u, " Arlene Bradley zei.
  
  
  "Heb je het bod te aanvaarden?"
  
  
  Ze glimlachte voor het eerst. De glimlach was dun, hard en gecontroleerd. "Ik denk dat ze denken dat iemand rond mijn bedrijf kan geen object ih. Ze bood me $ 10.000 en laten ze je met rust laten, zodat ze kunnen je doden."
  
  
  "Ze moet hebben gevonden het geld."
  
  
  "Geld?" zei ze met een frons.
  
  
  "Het maakt niet uit. Vertel ze dat je het zal doen. Vertel hen dat je een ih val."
  
  
  "En u zult vangen ih in de plaats."
  
  
  "Ik zal het proberen," zei ik.
  
  
  Op weg naar de ranch, een mimmo van de oude ghost town is geslaagd voor haar. We reden naar zijn plaats en waadde hij door het stof tot hij op een gebouw, dat zag er geschikt voor wat haar hotel was. Hij nam een geweer om de auto heen en verborg het in de spanten in de buurt van de ingang.
  
  
  "Mag ik vragen haar waarom doe je dit?" Arlene zei.
  
  
  "Ik heb een pistool, dat is genoeg voor close-range verdediging. Maar ze kunnen het proberen te doden van mij van een afstand."
  
  
  Ze keken uit op de verlaten straat. Hoewel de lucht glinsterde met Savtsjenko, ze huiverde. "De perfecte plek voor een shootout. Net als in de films. Alleen dit is niet een fictie."
  
  
  "Je hebt verschillende paarden op de ranch. Vertel Moose je gaat mij te nemen voor een wandeling van vandaag, niet wanneer. Je zal me hier, dan lopen weg met de paarden en laat me met rust."
  
  
  "Dat klinkt perfect. Voor hen is."
  
  
  "Ik wil dat ze om het vertrouwen van deze. Wanneer zullen ze weer contact met u?"
  
  
  "Eland zei dat hij zou komen op de middag. Het emu-schema zal doen. Het is hetzelfde als het verlaten van u zonder paard."
  
  
  Terug op de ranch, ze schonk me een drankje en hield haar glas aan de mijne. "Succes."
  
  
  "Een misdaad", zei ik.
  
  
  Ze glimlachte voor de tweede keer sinds we hier hadden ontmoet. "Ik hou van de uitstraling van stevigheid, want het is beter voor het bedrijf. Maar ik voel veel sympathie voor mensen. Zoals Boomschors. Als jij."
  
  
  Hij schonk ons een andere. "Dan tot vriendschap."
  
  
  We rijden naar een ghost town in de zon zo heet dat mijn shirt was vast te houden aan mijn rug. Hij ontkoppeld.
  
  
  "Zie je ih, Ned?"
  
  
  "Ik zag een glimp van het zonlicht. Ze zijn waarschijnlijk kijkt door een verrekijker. Kom op, nemen af. Ze kom er zo aan. Ze zullen het niet willen missen van de vergadering."
  
  
  Ze nam af, waardoor mijn paard achter. Dat was geen onderdeel van het plan. Maar dat maakt niet uit. De eland zal nog komen. Ik wist dat ik het kon op rekenen.
  
  
  Hij nam haar mee naar de verslapping van de veranda van één van de verlaten winkels en rookte een sigaret. Dan is een auto wist ze - een Lincoln-haar zag. Hij stopte op het einde van de straat en een man stapte uit. Een grote man. Hij bleef staan, keek mij aan en ik voelde mijn dollar van de stapel vast.
  
  
  Mijn paard maakte een geluid. Hij keek naar het dier en zag een andere bandiet te benaderen vanuit de tegenovergestelde richting. Hij liep terwijl het leiden van het paard. Ego ' s voeten geschopt tot stof in kleine spiralen.
  
  
  Ze wilden me te vangen in de crossfire.
  
  
  De stub van haar sigaret liet haar. Hij stond op en verplaatst tussen de twee gebouwen. Staand tegen een muur rond de hutten, haar, wachtend op mijn stalkers om een beweging te maken. Het duurde niet lang. Moose kwam om de hoek.
  
  
  "Hoe vond je mijn meisjes, Harper?"
  
  
  "Alles in orde was met het echtpaar / *
  
  
  "Maar niet zo mooi als Sheila? Ze was schattig. Het spijt me dat ik brak je nek. We hebben elkaar een paar keer. Maar het grote geld zal modderige een vrouw het hoofd, vervormen haar denken."
  
  
  "Ze niet beroven van je."
  
  
  Moose kwam te likken. "Wie dan wel? Ik heb haar een baan in Arlene ' s huis, maar ik heb nooit iemand verteld wat over het geld. Dus hoe kon ze verdwenen zijn zoals ze zei?"
  
  
  Mijn arm hing af van de kant en hij draaide zich zo, dat de Eland niet kon zien mijn hand. Haar Luger verplaatst, draaide zich om, en de Eland van de vlag van toestemming voor de uitvoering hing naar beneden.
  
  
  "Ik denk dat ze een fout gemaakt in het vertellen van Arlene," zei ik.
  
  
  "Kom op, Harper!"
  
  
  Een andere man liep rond in het huis en kwam achter me. Hij hurkte, zijn pistool op mij. "Ik zei: kom op, sukkel."
  
  
  "Niet schieten hem," Moose schreeuwde. "Ik wil horen wat hij te zeggen heeft over geld."
  
  
  De Luger liet haar en ondersteund in de richting van de cabine. "Arlene won Sheila over en verdiende haar vertrouwen. Ze vertelde me dat je haar $ 10.000 voor deze installatie. Is dat recht, Elanden, of heeft ze je vertellen het was een voordeel voor een oude vriend?"
  
  
  "Ze zei dat het was een gunst."
  
  
  Toen draaide hij zich om en dook door het open raam van de hut. Haar schouder sloeg de rotte planken, en zij gaf het weg, spugen stof. Ik hoorde Eland en een andere man schreeuwen naar elkaar. Hij stond op, liep naar de rafters, en greep het geweer zou hij er gevangen. Hij moet geweten hebben dat het ego zou zijn gegaan. Arlene kwam terug en verschoof haar ego. Ze echt me-up.
  
  
  Het probleem was dat ik niet besefte dat ze was betrokken tot Moose gebracht in de weer geld. Moose zei dat hij kreeg Ze een baan in het huis,
  
  
  
  
  
  Ze maakte Arlene een leugenaar keer, tenminste als gevolg van een vergissing. Moose zei dat hij nog steeds niet gevonden het geld, dat bedoeld hij niet kon bieden Arlene van $ 10.000. Dat maakte haar tot een leugenaar twee keer. En zij gaf me deze lijn over hoe ze zich voelde over Sheila en mij. Ze vertelde me dat ze zou op haar te wachten om uit deze val te leven. Waarschijnlijk met een pistool.
  
  
  Eland liep de veranda van het huis. Hij zag eruit als een buffel. Hij wierp zichzelf door de deur zonder te stoppen en viel door de vloer. Alenka ego was meer dan de rotte planken kon verwerken. Het ego was vastgemaakt aan de muur. Hij vloekte en kronkelde, op zoek naar mij.
  
  
  Hij deed een stap naar hem toe en zijn ego werd geslagen in het gezicht door een schoolbord. De impact was zo sterk, dat de raad in duigen.
  
  
  Een andere man bij zonsondergang door het raam. Ze werd gegooid door een stiletto, maar ging al snel mis. Haar ontweek de deur. Als de andere Musa had niet verhoogd zijn ego, mijn Luger nog zou het buitengebied.
  
  
  Ik draafde haar om de hoek. Het pistool was er nog steeds, maar haar knokkels niet te bereiken voor. Arlene zat tussen de gebouwen, de teugels in handen van een nerveus paard in de ene hand en een gemiddeld gewicht Mauser in de andere.
  
  
  "Ga henen, en koop het. Ik kwam terug om u te helpen, " zei ze.
  
  
  "Nee, je kwam terug om te controleren met de jongens en zien of alles verliep volgens plan. Dat is niet zo. Van haar is nog steeds levend, en zij weten van de waarheid. Je stal geld van Sheila. Ze rende weg toen ze ontdekte dat ze ontbraken. Ik heb u nooit gekend had. Ze vertrouwde je. "
  
  
  Ze vuurde een submachine pistool op hem.
  
  
  Het was gegooid in de stof door Fiat. Hij keek net op tijd om te zien Moose ' s companion lean door de ramen schieten Arlene. Gapen is een .45 kaliber en gescheurd hey, het gezicht af.
  
  
  Haar gilde het uit en deed een uitval naar de mens, het trekken van het ego door de ramen. Hij sloeg zijn ego in het gezicht en greep ego ' s pistool arm als we rolden over de stoffige straat. Een eland kwam om de hoek. Hij raapte een kei, hief zijn ego boven zijn hoofd, en zette een stap in mijn richting.
  
  
  De man onder me probeerde te richt het pistool in de goede richting, maar ik hield mijn ego op haar pols. Haar ego sloeg hem opnieuw. Haar, ik wist dat de Eland zou komen. Op het laatste moment teruggedraaid. De eland uitgebracht op een rotsblok. Een andere man was rechtop zitten, en een rots sloeg met zijn ego, met een vreselijk geluid, alsof er een mes in het vlees. Ik had geen enkele twijfel dat de man dood was. Zonder twijfel.
  
  
  De eland keek verbijsterd door deze wending van de gebeurtenissen. Hij schudde zijn enorme hoofd in ongeloof. Vervolgens liep hij naar zijn vriend. Hij scheurde de .45 uit rond de man van de vingers.
  
  
  Ik kroop haar naar de Luger. Draaien rond, haar Eland schoot hem in de borst. Twee keer. Ik schoot hem een derde keer als hij stond op, zijn ogen wild en zijn mond bewegen alsof hij wilde iets zeggen.
  
  
  Uiteindelijk viel hij lag nog steeds in het stof. Hij langzamerhand aan zijn voeten. De spookstad leek bijna stil, als op een kerkhof. Hij was de enige persoon in nen die was nog in leven. De lange conferentie voorbij was, en mijn werk werd gedaan, behalve dat ik vertelde Hawk over de infiltranten van de AX basen. Maar morgen zal het anders zijn.
  
  
  Epiloog
  
  
  Ik vond haar in Hawke ' s ego Club zwembad in het groene platteland van Virginia, vlakbij Washington. Hij was het nemen van de broodnodige zon baden. Ego ' s knokige ellebogen en knieën waren zoals ivoor deurknoppen.
  
  
  "Hoe was het op te schonen?" Vroeg ik haar.
  
  
  "De apparatuur werd verzorgd. We sluiten onze vestigingen in de Carolina ' s en Denver, maar we kregen de controle van de maffia spionnen. Gelukkig werd de operatie in een vroeg stadium en ze niet doorgeven van belangrijke informatie. "
  
  
  "In het algemeen, de maffia wist niets over Rossi' s deal met de Communisten, of dat hij was betrokken bij spionage voor de AX. Abruz waarschijnlijk wist niet zoveel. Hij was gewoon verdacht. Maar vermoedens dodelijk kan zijn als je mengt met mensen zoals Lew Rossi."
  
  
  Hawk opende één oog.
  
  
  "Het was duur en bloedige, Nick, maar het is onze taak, de jouwe en de mijne. Het is een smerige zaak, en ze geven je geen medailles voor."
  
  
  "Weet ik," zei ik.
  
  
  "Ben je klaar om te vertrekken naar Londen morgen?"
  
  
  "Ja meneer."
  
  
  "Nick," riep hij als zijn vader verhuisd. Hij zat in een chaise longue. "Die van opa en Oma, is het voor u klaar in de auto?"
  
  
  "Betrouwbare informant".
  
  
  "Bedoel je Valant dochter?" zei hij .
  
  
  * * *
  
  
  Barbara wachtte ongeduldig. "Laten we ergens heen gaan en naar bed gaan, Nick. Morgen zal het zeer snel komen." Ze dichter naar me likken bij haar vertrek naar de club. "Was je baas verrast?"Oh, natuurlijk," zei ik. "Hij was bijna sprakeloos."
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Tegenpartij Agent
  
  
  
  Nick Carter.
  
  
  Tegenpartij Agent
  
  
  Gewijd aan de leden van de United States Secret Service
  
  
  
  Het eerste hoofdstuk.
  
  
  Terwijl het achtervolgen van gevaarlijk spel, de jager soms vindt dat hij onbewust rol te hebben gewisseld met zijn prooi, en heeft het slachtoffer. Veel wilde dieren hebben de sluwe nodig voor hinderlagen, zoals de Mato Grosso killer jaguar, die verborgen op zijn eigen pad te verwarren en te doden de jacht met honden met één veeg van zijn klauwen, altijd het doden van de laatste hond in de eerste pack. En de schurk olifant Dabi, die ontwikkeld is een nare gewoonte van het rippen van ledematen van de menselijke achtervolgers.
  
  
  De man is zeker een van de meest sluwe ambusher rond, en hij zorgvuldig rekening gehouden met dit feit als hij liep naar de donkere bospad. Het was de perfecte plek voor een hinderlaag; en haar, wist dat het gepland was op die manier.
  
  
  Hij raapte het voorzichtig, langzaam, te kijken naar elke boom en struik om in beweging te luisteren voor het geringste geluid. Mijn Luger, Wilhelmina, lag klaar in de holster, maar dan zonder de versnelling. De Hugo stiletto lag in een suede schede vastgebonden aan mijn rechter onderarm, onder de jas droeg ze. Haar mimmo had net voorbij een overhangende tak toen hoorde hij een geluid achter hem. Nog voordat hij draaide zich om, ik wist wat het betekende-de man was gevallen van de boom op de grond achter me.
  
  
  Hij draaide zich net op tijd om te zien een hand afdalen met een mes in. De dunne, scherp mes werd gewezen vrijwel direct aan mijn borst.
  
  
  Opheffing van zijn linker onderarm te blokkeren, hij pakte de man de pols. Op hetzelfde moment, hij prikte de ogen van de man met de wijs-en middelvinger van zijn rechterhand. Maar hij drukte zijn vrije hand naar de brug van zijn neus, net op tijd te redden van zijn ogen.
  
  
  Ego pakte haar andere pols met beide handen, draaien en draaien weg van hem, en trok hard, leunt naar voren. De man vloog over mijn schouder en op de grond op zijn rug. Het mes vloog over het ego van de hand. Ik gebogen, de spieren in mijn rechter onderarm, en de stiletto gleed in mijn handpalm. Voordat de man kon bewegen, hij stopte haar dunne stroom van de emu stiletto onder haar kin en hield haar ego er.
  
  
  "Goed geluk de volgende keer,' zei hij zachtjes.
  
  
  Ze was niet gestoken in de man zijn kin zoals gewoonlijk. Ego hield haar daar tot ego ' s ogen vernauwde op mij.
  
  
  Plotseling lachte hij. "Zeer goed, N3," zei hij.
  
  
  "Enige suggesties?" Ik vroeg, is het verwijderen van de stiletto van Ego ' s keel.
  
  
  Hij ging rechtop zitten en veegde zich af. "Nou, ik zou hebben gezegd dat je meer van je heup in het gooi. En dat je stiletto is niet een probleem, en wordt beschouwd als erger dan de duitse Trapper ' s Companion die je net nam van mij. Maar ik denk dat je al weet dat, hoe dan ook. En je lijkt te zijn met het doen van uw job, ons, maakt niet uit wat."
  
  
  Hugo terug in de schede. "Dank u," zei ik.
  
  
  Ze geslaagd voor de eerste test op de geavanceerde trainingen. Mijn tegenstander was een assistent Aikido instructeur op de AX Academie, en ik moest toegeven dat hij een damn good job te maken dat ik herinnerde me de basis van zelfverdediging. We waren op grond van een super-geheime school voor AX agenten.
  
  
  "Nu doorgaan op deze weg tot u bij de kruising met de weg leidt terug naar het training center," vertelde hij me. "Alles verwachten."
  
  
  "Ik heb altijd houden," vertelde hij haar met een glimlach.
  
  
  Ik liet haar ego en gingen langs de kronkelende pad. De maan schuift van achter de wolken, het gieten van een griezelige een zilveren gloed over de hemel. Hij bewoog voorzichtig, klaar voor alles. Toen hij in de kruising, hij stopte voor een moment. Hij wist dat er geen geluid systeem, wat betekende dat er een goede kans dat er iemand anders in de zaal in de buurt. Ik was net begonnen op mijn weg naar het trainingscentrum als een man sprong uit de duisternis op het pad direct in de voorkant van me. Haar luger uitgetrokken en klaar uit de man om het ego van het wapen. De emu ' s luger gericht op haar borst en de trekker overhaalde. Er was een klik in het lege venster camera.
  
  
  "Je bent dood," zei ik. "Gapen 9mm vouw dollar".
  
  
  De figuur in het donker kostuum lachte, en ik zag dat hij het dragen van een kous over zijn gezicht. Het gelach en de kous maakte me draaien in mijn hoofd. Terwijl hij probeert nog steeds te achterhalen, hoorde hij een zacht geluid achter hem. Deze man was gewoon een decoy. Maar dat had geen zin. Docenten hebben nog nooit gewerkt in teams die tegen u, onze nacht oefeningen.
  
  
  Voordat hij kon draaien naar de andere man, hij voelde een plotselinge scherpe pijn ontploffen aan de basis van zijn schedel. Heldere lichten straalde op mij in het donker. Mijn knieën hing, overal in het hotel, en raakte de achterkant van mijn hoofd. Ik hoorde haar in de buurt, een lage kreun, een piepende geluid, en het kwam uit rond mijn eigen keel.
  
  
  Een stem hoorde haar. "Is dat hem?"
  
  
  "Ja, dat is hem," de andere man antwoordde met een soort van accent.
  
  
  Hij pijnlijk opende zijn ogen en zag twee donkere figuren zweven in de duisternis. Beiden
  
  
  dragen van de kous maskers. Ik slaagde erin om haar te vragen. "Wat is het?"
  
  
  "Het echte leven, de Heer Carter," zei hij met een accent. "Geen school games als u dacht."
  
  
  Hij tuurde door de pijn-wazige ogen om te zien de contouren van de gezichten onder de kousen, maar het was te donker om iets te zien. In ieder geval, het was een briljante aftrek om uit te vinden dat ze niet de instructeurs van de training academy. Ik was gewoon proberen om te raden hoe zij kreeg in het gebied wanneer een rond hen schopte me hard in de zijkant.
  
  
  Hij grinnikte en zwoer onder zijn adem in. De pijn was ondraaglijk. Een man met een accent gericht Colt Cobra 38 Special op mijn gezicht.
  
  
  "Het was gewoon om u te overtuigen dat dit niet een spel, heeft de Heer Carter," de ene met de Colt me verteld. De andere man was de ademhaling langzaam en keek alsof hij wilde herhalen van een les.
  
  
  Hij duwde de kleine pistool terug in zijn zak en haalde een zwarte envelop van de binnenkant van zijn jas. Met een g-geluid, liet hij de envelop naast me op de grond.
  
  
  De één met het accent sprak weer. "Dit is een boodschap voor je meerderen, de Heer Carter. Dit heeft betrekking op de komende conferentie in Caracas. Ik stel voor dat je mensen lezen het zorgvuldig en serieus."
  
  
  Mijn hoofd draaide in een pijnlijke duisternis. De conferentie was een ontmoeting tussen de Amerikaanse Vice-President en de President van Venezuela, die was ook gepland om plaats te nemen in het Palacio de Miraflores, het Witte Paleis, de komende twee weken. Het was een belangrijke politieke gebeurtenis die werd verondersteld om de versterking van de economische en politieke banden tussen de Verenigde Staten en Venezuela.
  
  
  Ze werd gevraagd om vragen te stellen, zodat ze praten een beetje meer. Maar ze beëindigde het gesprek. Wie schopte me eerder was van plan om me nog een laatste stoot voordat ze vertrokken. Het probleem met hem was dat hij hield van zijn job te veel. Deze keer is hij richt zijn zware boot op mijn hoofd. Ego greep haar bij de benen en draaide haar rond, lachend. Hij hoorde het gekraak van botten en schreeuwde het uit, verliest zijn evenwicht en valt zwaar op de top van zijn metgezel. De andere man trok me terug en vielen ze allebei.
  
  
  "Dwaas!" De man met de colt schreeuwde, proberen te krijgen voor zijn voeten, proberen te streven.
  
  
  Hij was op zijn voeten, en op een of andere manier was hij tussen mij en het pistool, dat was prima met me. Hij sloeg een grote vuist in mijn gezicht, maar ik bukte en het stuiterde uit mijn kaak. De man met het pistool sprong op en rende in de schaduw. Ze werd geraakt door een andere man, en sloeg haar ego hoog met zijn vuist. Hij viel op zijn rug en gooide ik mezelf op de top van hem, maar hij zette zijn voet in mijn gezicht geduwd. Haar vloog en tegen de tijd dat haar was weer op zijn voeten, had hij gleed weg in de struiken.
  
  
  Maar hij was niet van plan om te vergeten hoeveel emu vond schopt me, en het gaf me een energie die hij niet eens wist dat hij die had. Hij laat de stiletto vallen in mijn hand en slingerde ego emu na hem. Hij raakte de emu in de rug maar het was het invoeren van een dichte bush. Hij schreeuwde, greep zijn rug, en stormde naar voren, verdwijnen uit het zicht in de struiken.
  
  
  Als ik benaderde de gevallen mens, de instructeur stapte uit de schaduwen achter me. "Hé," schreeuwde hij, " wat is hier aan de hand?"
  
  
  Hij ging naar de plaats, waar hij bleef en zag de stiletto uit te steken over de bandit ' s terug. Zei hij. "Jezus!" "Wat de hel is er gebeurd?"
  
  
  Haar kous masker verwijderd van de man en zag dat hij dood was. Het gezicht was onbekend. "We hadden de gasten," zei ik. "Links."
  
  
  "Heb je het doden van deze?" Hij keek een beetje ziek.
  
  
  De AX-instructeurs zijn self-defense specialisten, maar meest om hen heen niet veel tijd doorbrengen in het veld. Ze leren ons om niets te doen, maar ze nooit het vuile werk doen.
  
  
  "Het lijkt erop dat ik het heb gedaan", zei ik, het passeren van mimmo een karate-expert met mijn kaak opknoping open te halen de envelop van mijn aanvallers had achtergelaten bij mij. Ego geopend en kon nauwelijks lezen van het bericht in het zwakke maanlicht.
  
  
  Op de komende conferentie in Caracas, de regering van de VS en vooral de AX intelligence-netwerk zal worden onderworpen aan ernstige vernedering en schaamte. Dit is een uitdaging voor IEDEREEN: aan wie, welke vorm van vernedering zal duren en hoe het zal worden uitgevoerd, alsmede om te voorkomen dat ego als je kunt. Als je verliest, de wereld zal de inefficiëntie van de EU en de inefficiëntie van de overheid van de Verenigde Staten in de wereld.
  
  
  Ondertekend gewoon "Spoilers". Het hele bericht, met inbegrip van het bijschrift, was aan elkaar geplakt van de software van de knipsels uit tijdschriften.
  
  
  Een pale-faced karate-instructeur heeft mij benaderd, hurkend bij de dode man. Toen sprak hij, zijn stem was koud. "Heb deze mensen laten dit?"
  
  
  "Eigenlijk," zei ik.
  
  
  "Kan ik dit zien, alstublieft?" Hij vroeg in een instructeur van de stem.
  
  
  "Ik ben bang van niet," zei ik.
  
  
  Ego ' s gezicht vol met woede. "Luister nu, Carter. Dit ongelukkige incident gebeurde op de school, wat doen die u wilt doen. "
  
  
  Hij schoof het papier in zijn jaszak. "David Hawke ontvangt het volledige rapport."
  
  
  Iedereen in AX gehoorzaamde Hawke, zelfs de man de baas is in het training center. Ze vermoed dat de instructeur stoorde zich aan het feit dat ik direct gemeld te Hawk. Wanneer mimmo liep langs hem met zijn stiletto, ik dacht dat hij zou stoppen met mij.
  
  
  "Denkt u dat u kunt lenen dit papier van mij?" vroeg hij haar met een sarcastische grijns.
  
  
  Hij aarzelde een moment. Ik wist dat hij was zeer bereid om de uitdaging aan te gaan, maar hij wist over mijn rang. Dat enkele feit bang voor hem, ondanks zijn zwarte gordel in karate.
  
  
  Hij stapte opzij en nam haar stiletto. Hij ruimde het mes op de dead man ' s terug en keerde de ego naar de schede. "U kunt het lichaam aan de training center," zei ik, " maar laat het ego daar totdat u hoort van Hawke. En neem niet alles uit je ego zakken."
  
  
  De instructeur net staarde naar me, verontwaardiging geschreven over zijn gezicht.
  
  
  "In de tussentijd, de oefeningen zijn klaar," zei ik. "Vandaag is het niet meer voor altijd verborgen in de schaduwen."
  
  
  Hij wendde zich af en liep terug in de richting van de gebouwen. Ik moet genoemd Hawke meteen.
  
  
  * * *
  
  
  Een paar dagen later, Hawke en waren haar zitten aan een lange mahoniehouten tafel in AX-hoofdkwartier met het hoofd van de CIA, het hoofd van de National Security Agency, de chef van de Geheime Dienst, en de directeur van de Venezolaanse beveiliging van de Politie. Hawk gevraagd deze mensen kennis met ons te komen omdat ie agentschappen zouden gaan om de beveiliging van de Caracas conferentie.
  
  
  Hawk was aan het hoofd van zijn stoel, praten via een grote, stinkende sigaar. "U alle kopieën van het bericht, heren," zei hij. "Als iedereen om je heen wil onderzoeken opnieuw het origineel, ik heb het hier." Zijn mager lichaam leek electrified met energie, en zijn harde, ijzige ogen keek op zijn plaats in het vrolijke gezicht van een Connecticut boer. Hij zag het, hij had zo vaak voor,dat als de Hawk sprak, mensen luisterden aandachtig, en zelfs beroemde mensen.
  
  
  "Er is geen woord over wie schreef dit?" De CIA-baas vroeg. Hij was een lange, roodharige man met doordringende blauwe ogen en de manier van een vijf-sterren generaal.
  
  
  "Ik zal het je laten N3 antwoord dat kurkentrekker," Hawk zei, steekt een sigaar in zijn mond.
  
  
  Hij legde zijn handen op de tafel voor hem. Ik haat deze bureaucratische vergaderingen, vooral als ik moet beantwoorden veel vragen over intelligentie.
  
  
  "Het is onmogelijk voor het bijhouden van de materialen die zij gebruikt voor het bericht zelf," zei ik. "We uitgecheckt het papier, envelop, knipsels en lijm, en deze zijn alle gebruikelijke dingen die ze zou kunnen kopen in ieder ongeveer duizend winkels in het gebied."
  
  
  "Hoe zit het met de mensen zelf?" Het hoofd van de geheime dienst gevraagd ongeduldig. Hij was gedrongen en blond, met grijze strepen op de tempels. Hij leek erg nerveus.
  
  
  "De man die haar vermoord bleek te zijn van een schoen verkoper in een groot warenhuis hier in Washington. Geen leads op alle. Hij heeft geen records in een van onze afdelingen of de politie. En alles wat ik u kan vertellen over mijn ego-vriend, is dat hij een lange man met een Europees accent."
  
  
  "Het russisch?" De NSA agent gevraagd. Hij was een oudere man met wit haar en een lange vooruitstekende kin. Hij was het tekenen van een pad voor hem, maar hij was op zoek naar mijn gezicht aandachtig.
  
  
  "Ik kan niet met zekerheid zeggen," zei ik. "Misschien was het wel een Balkan-accent. En, natuurlijk, het kan nep zijn."
  
  
  De Venezolaanse tikte met zijn vingers op de tafel. Hij was een grote man met een olijf teint en donkere, borstelige wenkbrauwen. Hij was de man, die met succes frobbled de Venezolaanse regering tijdens een reeks van staatsgrepen enige tijd geleden, en nu was hij blijkbaar bezorgd. "Dan hebben we geen idee wie er achter dit bericht," zei hij langzaam, met een zwaar accent.
  
  
  "Ik ben bang dat de huidige situatie," Hawke toegelaten. "Zelfs mijn handtekening betekent niet dat er iets voor ons."
  
  
  "Als het aan mij ligt, zou het niet Stahl zorgen te maken over het," het NSA-chef zei. "Deze hele zaak is waarschijnlijk een soort van hoax."
  
  
  "Of gewoon een aantal mensen die een wrok tegen u," het hoofd van de geheime dienst toegelicht. "Amateurs die zijn gemakkelijk te behandelen als ze in Caracas."
  
  
  "Ik denk niet dat de Russen of de Rode Chinese ooit heb gedaan missies op deze manier," de CIA man zei langzaam. "Maar het is bijna onmogelijk om te raden hoe de KGB en L5 zich zal gedragen in deze situatie."
  
  
  "De harde en koude blijft een feit," Hawk zei, " dat er sprake is van een bedreiging." De nota spreekt over vernedering en schaamte, niet alleen storingen. En het is specifiek gericht naar AX. heren? "
  
  
  Er was een korte stilte. Tot slot, de CIA-baas sprak weer. "Uw mannen niet komen waar een aanslag wordt verwacht,"zei hij," voor het blokkeren van de beulen ' ie met jou." Hij keek me aan
  
  
  "Eigenlijk," Hawk zei, leunde achterover in zijn stoel en keek rond de stoel. "Dus als AX is de bedoeling om op deze conferentie, is het mogelijk dat iemand van plan is om te doden van onze vice-president, of de president van Venezuela, of beide."
  
  
  De tafel was met bruisende activiteit. Het hoofd van de geheime Dienst keek Hawke grimmig. "Ik zie niet in hoe we kunnen trekken die conclusie op basis van de documenten, David," zei hij. "Ik denk dat je het overdrijven van het belang ervan."
  
  
  De NSA-medewerker stond op uit zijn stoel en Stahl tempo heen en weer naast de lange stoel, de handen gevouwen achter zijn rug. Hij leek wel een gepensioneerde Britse kolonel pacing de kamer. "Ik denk dat we het allemaal te serieus nemen dit," betoogde hij. "De verdomde opmerking zou een hoax."
  
  
  Tot nu toe, haar fret was doelbewust stil. Hawk wil horen ieders mening voordat we uiten onze eigen. Maar nu van haar was, dacht ik dat het tijd was voor mij om uit te spreken.
  
  
  "Dit is te goed gepland voor een grap", zegt Tycho vertelde haar. "U herinnert u, deze mensen erin geslaagd om toegang tot het grondgebied van de AX training center. En ze wist mijn naam en beheerd om me daar te vinden. De één met het accent die mij de opmerking zei precies dat: ik stel voor dat je mensen lees dit zorgvuldig en serieus. Ik keek rond in de stoel. "Hij zag er niet uit als hij een grapje had gemaakt."
  
  
  "Als ze niet had vermoord door een man in deze situatie, zou ze ook gedwongen geweest om het allemaal nogal serieus," de Geheime Dienst de ambtenaar zei tartly.
  
  
  Ik kon het niet veroorloven om op mijn eigen. "Een van de mannen rond mij had een revolver gericht op mij, en de andere was aan het vechten met me," zei ik koeltjes. "Als je er bent, zou je zeker serieus nemen. Ik gebruikte mijn mes omdat ik moest stoppen van een persoon, niet omdat ik het leuk vind om te doden."
  
  
  Het hoofd van de Geheime Dienst gewoon trok zijn wenkbrauwen op en gaf me een neerbuigende glimlach. "Geen kritiek van uw oordeel was bedoeld voor u, Meneer Carter. Ik ben gewoon proberen om erop te wijzen dat de veiligheidsdiensten het regelmatig ontvangen van dergelijke records. We kunnen gewoon niet veroorloven om ih serieus."
  
  
  De Venezolaanse gewist zijn keel. "Het is waar. Maar dit lijkt anders voor mij. En waar is er geen mogelijkheid van een aanslag op het leven van mijn voorzitter, ik kan niet het risico nemen. Ze werd gevonden om te verdubbelen op de veiligheid van het Miraflores Paleis tijdens conferenties. En sinds de vice-president kan ook in gevaar is, adviseer ik sterk dat je extra voorzorgsmaatregelen te treffen."
  
  
  "Ik sprak net met de vice-president," de CIA-baas zei. "Ego" - het niet de moeite u te allen. Hij vertelde de emu dat alle vier de bureaus nog steeds mensen daar, en hij denkt dat het genoeg is."
  
  
  Hawk keek weer naar de Geheime Dienst man, die had zijn handen gevouwen over zijn mond. Ondanks zijn cynische opmerkingen, was hij duidelijk dat hij in de eerste plaats verantwoordelijk voor het leven en welzijn van de Vice-President.
  
  
  "Wat denk je?" Ego Hawk gevraagd.
  
  
  Hij keek Hawke serieus. "Goed, zijn wel toegeven dat we spreken hier over het leven van de conferentieruimte leidinggevenden, tenminste potentieel. Ik vind wel extra mensen om te reizen naar Caracas om te voldoen aan de vereisten inzake veiligheid in Venezuela."
  
  
  "Goed," Hawk zei, kauwend op zijn sigaar. Hij haalde een hand door zijn grijze haren, nam vervolgens een iso rta sigaar. "Als AX, zouden we het niet hebben meestal een agent die in dit land voor een vergadering. Maar sinds AX is speciaal vermeld in de toelichting, ik ben het verzenden van mijn belangrijkste persoon-Nick Carter - aan de conferentie." Hij zwaaide naar me. "De vice-president denkt dat het zou mooi zijn als ze begeleid door ego, dus ga ik ook."
  
  
  De CIA-baas keek van mij naar Hawke'. "Wij zorgen voor de toelating van beide van hen."
  
  
  De NSA man langzaam schudde zijn hoofd. "Ik denk nog steeds dat je gaat op een wild goose chase," grapte hij.
  
  
  "Misschien wel," Hawke toegelaten. "En, natuurlijk, er is een derde mogelijkheid." Hij pauzeerde even, genieten van de wacht. "Een val," vervolgde hij, het zetten van de koude sigaar in zijn mond. "De nota zegt dat het zal worden AX die zal vernederen u. En dit alles is een open oproep naar AX. Misschien wil iemand N3 of haar om er voor sommige bijbedoelingen."
  
  
  "Waarom zou je?" De NSA agent bezwaar gemaakt. "Ik denk dat het iets is wat je zult blij zijn om buiten te zitten ergens anders."
  
  
  Hawke kauwen op een sigaar. "Behalve dat is niet hoe ik handelen," zei hij. "Ik hou niet van het idee van het begraven van mijn kop in het zand steken en hopen dat de dreiging zal verdwijnen of dat iemand anders alles voor ons."
  
  
  "Wij zijn blij met uw aanwezigheid, Senor Hawk," de Venezolaanse ambtenaar zei.
  
  
  De CIA-man draaide zijn intelligente, serieuze blik op mij. "Ik hoop dat uw reis wordt zonder problemen verlopen," zei hij.
  
  
  Haar, emu grinnikte. "Geloof het of niet, ik hoop het ook."
  
  
  Het tweede hoofdstuk.
  
  
  Het was de Heilige zondag in Caracas, en de gehele stad werd verzameld voor het festival. Er waren bull verf, optochten met kleurrijke praalwagens en iedereen in lichte regionale kostuums, concerten en tentoonstellingen
  
  
  en dansen op de pleinen. Caracas was het hebben van plezier met zijn haar naar beneden. Nog steeds, het was niet het licht, gekke carnaval stemming bleef bij me toen ik ingecheckt in mijn kamer in de El Conde Hotel op slechts zes dagen voor de conferentie. Het was het koud, beangstigend gevoel van een sterke wind fluitend door de smalle geplaveide straatjes van het oude gedeelte van de stad. Ik kon niet schudden het griezelige gevoel dat de stad probeerde mij iets vertellen dat het feest was in het verbergen van de toevallige waarnemer. Iets kwaad.
  
  
  De havik vloog eerder en was reeds in de stad. Ze dachten dat we moeten gaan apart en verblijf in verschillende hotels.
  
  
  Hij zou contact opnemen met Hawke in een klein restaurant in de buurt van het kantoor van American Express om negen uur die avond. Dit gaf mij een paar uur voor mezelf, dus ik ging naar de hoek kiosk en kocht een krant en een stierenvechten vel. Ik nam haar papieren met mij naar het dichtstbijzijnde café op de stoep, maar omwille van de wind, heb ik besloten om te zitten binnen. Ik bestelde een Campari en dronk het op, terwijl ik lees de conferentie verhalen, af of dit forum zou gaan om echte krantenkoppen voordat het voorbij was.
  
  
  Toen ik klaar was met het lezen van de krant, ik bekeek de nieuwste stierenvechten items. Ik heb altijd graag een goede stierengevecht. Als je in de business van het doden en proberen om niet te sterven, en je speelt met de dood - de gewelddadige dood - stierenvechten heeft een bijzondere fascinatie voor u. Je gaat, betaalt het geld, en krijgen in de barrera-op de voorste rij. En je weet dat er de dood op arenea, misschien zelfs de dood van een mens. Maar of de dood slaat een stier of een man, weet je dat - in ieder geval in deze tijd kom je uit te leven. Ongeacht wie sterft, ze zullen je niet slachten, of je tegenstander. Dus zit je in je stoel betaald en beleef alles met een gevoel van onthechting dat je weet dat je op te geven zodra u terugkeert naar de wereld buiten de arena. Maar tijdens de voorstelling, kunt u werkelijk genieten van de dood, tevreden zijn en zich afzijdig van de dood dat je achtervolgt in de straten.
  
  
  Terwijl ik was het lezen van een krant over het stierenvechten, keek ik omhoog en zag een man naar me te kijken.
  
  
  Hij keek snel naar de krant. Ze wil niet dat de man om te weten wat zijn ego zag. Haar blik bleef hangen op de pagina en ze dronk haar Campari, kijken naar de man uit de hoek van haar oog. Hij zat aan een tafel buiten, naar mij te kijken door het raam. Ik had dat nog nooit gezien ego gezichten voor, maar het viel me op dat ego ' s de totale bouwen was gelijk aan die van de man met het pistool, die vielen mij in het training center. Het kan om dezelfde man.
  
  
  Maar er zijn waarschijnlijk duizenden mensen zoals deze in Caracas. Ze ving de beweging en keek weer omhoog. De man was het gooien van een paar munten op een stoel als hij bereid is om te vertrekken. Hij stond op en keek me heel snel weer.
  
  
  Nadat de man was vertrokken, wierp hij een paar munten op een stoel, legde de papieren onder zijn arm, en volgden hem. Tegen de tijd dat ik bij de straat, het drukke verkeer geblokkeerd de emu ' s bekijken. Als het verkeer gestopt, hij was nergens te bekennen.
  
  
  Later, in een restaurant in de buurt van het kantoor van American Express, vertelde hij Hawke over het incident. Zoals gewoonlijk was hij te kauwen op een lange sigaar. Hawk is een echte patriot, maar als hij een legitieme kans op het krijgen van een goede Cubaanse sigaar, hij kan echt niet af te sluiten.
  
  
  "Zeer interessant," zei hij bedachtzaam, het waait smoke ring in mijn richting. "Natuurlijk, het kan niet van alles betekenen, maar ik denk dat we beter gaan met extreme voorzichtigheid."
  
  
  "Ben je al naar het Witte Paleis, sir?" Vroeg ik haar.
  
  
  "Ik kwam eerder vandaag. Er zijn een heleboel mensen daar, Nick, maar er zijn maar weinig organisaties. De mensen rond veiligheid lijken meer enthousiast over het festival is dan de conferentie. Ik heb een slecht gevoel over."
  
  
  "Ik voel me als ik niet eens gaan zitten," ik toe.
  
  
  "Ik wil dat je naar het paleis van morgen en neem een lange, onopvallend rond te kijken. Je hebt een scherpe neus voor problemen. Gebruik uw ego en verslag uitbrengen aan mij morgen, niet wanneer."
  
  
  Vroeg ik haar. "Wanneer zal onze vice president en zijn entourage komen?"
  
  
  "Laat morgenavond. Onze Geheime Dienst stoomboot zal worden met hem. De baas was van plan om te komen van zichzelf, maar hij moest naar Hawaii met de president."
  
  
  "Wat is de Vice-president planning?"
  
  
  "Er zullen een aantal dagen sightseeing in Caracas en haar omgeving met de voorzitter en andere functionarissen. Banketten, recepties en privé gesprekken met de President van Venezuela zal ook worden georganiseerd. De conferentie zal dan voorzien zijn van een open gesprek met de Venezolaanse presidentiële administratie. De druk op, natuurlijk zal er zijn. De conferentie moet een ochtend en een middag sessie. Het zou beter zijn als het ware korter."
  
  
  Hawk haalde een hand door zijn grijze haren en staarde naar de dikke kop koffie die hij had besteld eerder. We zaten in een kleine stand door het venster. Er waren veel mensen in het kleine restaurant en alles om ons heen was er veel van het gesprek in het spaans.
  
  
  "Wanneer is de vice-president de eerste publieke verschijning hier? "-
  
  
  Vroeg ik haar.
  
  
  Hawk tikte de as van zijn sigaar en keek naar de donkere, smalle straat. "Morgen avond, hij heeft een galadiner gepland op het Ego Eer y Palacio de Miraflores. Na het diner zal er gedanst worden."
  
  
  "Ik wil graag aanwezig zijn op de receptie, meneer," zei ik.
  
  
  "Ik heb al uitnodigingen voor ons," Hawk zei, kauwend op zijn sigaar. "We hebben het In feite toestemming tot het bijwonen van de evenementen die gepland zijn voor de Vice-president. Ik denk niet dat we hoeven te bezoeken om hen heen, omdat de bedreiging was voor de conferentie zelf, en omdat de Geheime Dienst de jongens zal bij hen rond de klok, gekoppeld aan een bijzonder rijke vice-president. Maar we moeten er in de voorhoede van het evenement, als we ze nodig hebben om te voldoen aan de Geheime Dienst personeel in persoon."
  
  
  "Kunnen we gaan afzonderlijk?"
  
  
  "ja. Iedereen, maar de beveiliging van het personeel zal denken dat we lid zijn van de ambassade hier in Caracas. De Vice-president op de hoogte van onze dekking en speelt samen met de emu."
  
  
  Hij kon zien dat de zorgen lijnen rondom Hawke ' s doordringende ogen. "Weet je,"zei ik," het is heel goed mogelijk dat de auteurs van deze waarschuwing zijn planning niets meer gewelddadig dan een demonstratie in de voorkant van het Witte Paleis."
  
  
  "Of misschien is het gewoon een grote grap waar iemand zit en lacht ons uit hun mouw."
  
  
  Haar, hij haalde zijn schouders op. "Misschien." Maar ik zou het niet vertrouwen, die ons voor een moment.
  
  
  "Je probeert te troosten mij, Nick. Ik zal wel te oud."
  
  
  Haar, grinnikte. "Ik wil u alleen maar ontspannen, sir."
  
  
  Hawk haalde zijn iso rta sigaar weer en gooide het in de kleine asbak. "Ik wil gewoon om zich te ontdoen van de verschrikkelijke gevoel dat er iets dodelijk is er te gebeuren staat en vangen ons off guard."
  
  
  Hij was op zoek naar de stoel weer. Ze wilde iets zeggen om te verlichten van de stemming, maar kon niet bedenken wat. Dit gevoel ook op me afkwamen.
  
  
  De volgende ochtend vroeg, ze werd genomen door een taxi naar het Palacio de Miraflores. Het was een groot gebouw, zoals een duizend kamers. De conferentie werd gehouden in een grote ontvangsthal. De receptie, het diner en de avond zal worden gehouden in de feestzaal en de grand ballroom.
  
  
  Hij liet zijn geloofsbrieven aan de hoofdingang, en was in staat in te voeren zonder problemen. In feite, het was te makkelijk. De Venezolaanse politie op de plicht leek te proberen te hard om te behagen. Het paleis is gesloten voor publiek voor de conferentie, maar van binnen was het druk met mensen die speciale pasjes of andere manier verbonden zijn met de conferentie.
  
  
  Er was echt bestelling binnen. Hij was onder de indruk. Ze hebben zelfs links gidsen op de plicht om te helpen officiële bezoekers oriënteren. Terwijl ik stond te kijken op het Holst van de grote olie-schilderij door een onbekende latijns-Amerikaanse kunstenaar, een gids mij benaderd.
  
  
  "Perdóneme, senor. Siento molstarle.
  
  
  "Het is al goed,' zei hij in het spaans. "Je bent geen last van mij."
  
  
  "Ik wil alleen maar wijzen op wat er verderop in de hal in het Picasso-Hall," de man glimlachte. Nen droeg een grijs uniform en pet die me deed denken aan de latijnse versie van de Havik.
  
  
  "Gracias", zei ik. "Ik zal zeker ego voordat ik vertrek. Heeft de politie het opzetten van een hoofdkwartier in het paleis?"
  
  
  "Ja," zei hij. "In state apartments. Ga recht door deze gang en je zal invoeren."
  
  
  Ego bedankte haar en ging in de grote zaal werd nu gebruikt als een beveiliging van het hoofdkantoor. De sfeer was hectisch, maar ontspannen als mogelijk. Telefoons werden geluid, de ambtenaren waren met serieuze gesprekken, maar andere mannen een grapje maakten, te lachen en te praten over het festival of stierengevecht op zondag. Er was veel verwarring. Snel de vice-president werd verwacht, en de bewakers waren proberen te verzamelen van een groep om te gaan naar het vliegveld.
  
  
  Ik sprak met een paar van de CIA mensen die ik kende, maar ze niet lijken met name geïnteresseerd in de conferentie. Om hen heen, Odin bracht vijf minuten vertelde me over een danseres die hij had ontmoet op de avond ervoor. Niemand geloofde in de bedreiging. Hij ging uit door de kamers en liep door het paleis, op zoek naar de gezichten. Ik weet niet wat ik verwachtte van haar dat te doen, dus kijk - misschien de persoon die keek mij in het restaurant, ik weet het niet. Maar ik heb ook geprobeerd om de situatie te beoordelen om een idee te krijgen van het paleis en de veiligheid ego, als Hawke deed. Helaas, mijn indrukken waren niet beter dan zijn. Ik voelde me alsof ik zat op een slow-motion rigidness dat was ontploffen wanneer iedereen het het minst had verwacht. Het was een onaangename sensatie.
  
  
  Toen ik wilde vertrekken, een van de CIA-agenten pakte me.
  
  
  "De Venezolaanse veiligheid politie arresteerde een groep van radicalen, en ze houden zal ih in de cellen tot dit voorbij is," vertelde hij me. "Er is niets rond Washington, niet leidt tot het voldoen aan de aanvallers. Op alle fronten, alles ziet er rustig. Het probleem is dat de vice-president neemt niet de memo serieus.
  
  
  Haar, keek hem aan. "Nou, wat ik kan bedenken is één reden."
  
  
  "Om niet?"
  
  
  "We zijn professionals,' zei ik nadrukkelijk. Haar, draaide zich om en liep van hem weg, voordat hij kon zeggen: een ander woord. Ik was niet bijzonder onder de indruk van de nieuwe, lichte, fuzzy-geconfronteerd jongens de CIA was inhuren.
  
  
  De Vice-president kwam pas later zonder incidenten. De straten op weg naar het hotel waar hij en Ego ' s verbleven, waren vol met mensen zwaaien met Amerikaanse en Venezolaanse vlag. Ik was in het hotel te kijken naar de aankomst en het was klein. Het hoofd van de Geheime Dienst hield zich aan zijn belofte over de extra mensen. Ego agenten waren overal. Tenminste, het leek alsof ze nemen hun werk serieus.
  
  
  In de avond, zette ze een smoking en nam een taxi terug naar het Palacio de Miraflores. Het was de nacht van de Academy Awards in Hollywood. De straten waren vol met mensen en verkeer onmogelijk was. Het was de laatste lange blok naar het paleis. Deze keer is de hoofd-ingang werd geblokkeerd door beveiligingspersoneel. Binnen, in een hoog plafond hal, de Vice-President stond, omringd door een select aantal leden van de pers.
  
  
  De Vice-president was een lange man, en hij torende hoog boven de meeste van de mensen om hem heen. Hij was een white-haired edele man, rustig en gereserveerd. Zijn stem werd gehoord alleen door degenen die het dichtst bij hem toen hij antwoordde op vragen van journalisten. Naast hem zat Ego, een mooie donkerharige vrouw in een vloeiende lange blauwe jurk. Ik vond mezelf te bestuderen van mensen weer, maar ik zag iets verdachts. Ik begon me af te vragen of de NSA chief was. Misschien Hawk en ik nemen dit te serieus. Misschien is de persoon in het restaurant was gewoon een Venezolaans die vond het gewoon leuk om te staren naar buitenlanders. Of misschien die mensen in het training center waren gewoon proberen te schrikken me met dat pistool. Misschien.
  
  
  De feestzaal was groot, maar saai. De Venezolaanse president verscheen in militaire kleding met een borst vol medailles. De Vice-president zat aan de rechterkant, aan het hoofd van een lange banket stoel. Eda was een uitstekende mix van continentaal en Venezolaanse gerechten en de wijnen waren zelfs beter.
  
  
  Bij het diner, een mooie jonge meisje zat schuin tegenover mij. Ze was de mooiste vrouw op de tabel: voluptueuze, slank, met lang donker haar en een verrassend donker blauwe ogen. Ze droeg een zwarte crêpe jurk met een decolleté, het onthullen van het begin van een adembenemend figuur. Ze viel mijn oog op een aantal momenten tijdens het eten, en zodra ze glimlachte naar me. Later, in de balzaal, ze kwam naar me toe en stelde zich voor.
  
  
  "Haar naam is Ilsa Hoffmann," zei ze in een licht accent in het engels.
  
  
  Ze gaf me een grote glimlach, en ik kon het niet helpen te denken dat het meer zag je haar is, hoe beter ze er uit zag. De strakke zwarte jurk benadrukt de deining van haar borsten en de dramatische ronding van haar heupen. Ze kon het niet dragen van iets onder de jurk, en haar stijve tepels waren duidelijk zichtbaar door het omliggende weefsel. Ze was groter dan hij had gedacht, en haar benen waren lang en slank.
  
  
  "Het is een genoegen om u te ontmoeten, Ilse," zei ik. "Haar naam is Scott Matthews."
  
  
  "Haar hotel niet staren je tijdens de lunch, maar je gezicht lijkt zo vertrouwd. Ik werk hier bij de ambassade in Duitsland. Kon u haar ziet, u er?"
  
  
  "Het is mogelijk," zei ik. "Ik werk bij de Amerikaanse Ambassade, recent overgedragen rond Parijs."
  
  
  "Ah, ik hou van haar Parijs!" Ze glimlachte weer. Haar ogen waren wijd en onschuldig, en haar glimlach trok een man met levend bloed in zijn aderen. Ze was een ongelooflijk mooi meisje. "De prijzen zijn veel hoger dan in mijn geboortestad Hamburg."
  
  
  "Ik had ook nog een goede tijd in Hamburg-harburg," zei ik, benieuwd naar haar accent. Het was vooral de duitse, maar er was iets anders aan de hand. Maar de muziek aan het spelen was, en ze wilde geen tijd verspillen aan denken. "Wil je dansen?"
  
  
  "Heel veel," zei ze.
  
  
  We stapten uit op de drukke dansvloer. Een kleine band aan het spelen was op een einde van de grote hal. Mensen stonden te praten in kleine groepjes en hangjongeren rond de dansvloer. Ilse hield haar dicht, en ze leek niet voor de geest. Ze drukte haar warme lichaam tegen mij aan en glimlachte in mijn ogen. Het effect was opzienbarend.
  
  
  In het midden van de song, de Vice-President en de President van Venezuela links de balzaal voor een persoonlijk gesprek. Een groep van plainclothes mannen ging met hen mee. Hij keek voor een moment, en Ilsa gemerkt.
  
  
  "Ik heb ontmoet je vice president," zei ze, " en ik hou echt van hem. Hij is een echte diplomaat, zo verschillend van het beeld van de "karikatuur van de Amerikaanse."
  
  
  "Ik zal het geld houden, de emu vond jij ook," ik glimlachte.
  
  
  "Hij lijkt een zeer beschaafde, gevoelige persoon," zei ze serieus.
  
  
  De muziek stopte. We waren tegenover elkaar. Ik was van begin tot wou dat ik meer tijd had voor mezelf in Caracas. Ilse zou het een zeer aangename afleiding. "Goed," zei ik,"ik vond het leuk."
  
  
  "Je bent een zeer goede danser, Scott,' zei ze. "Je hebt een heleboel van torero gevoelens.
  
  
  Hou je van het stierenvechten? "
  
  
  "Ik kijk wel wanneer ik kan," zei ik.
  
  
  Ze glimlachte. "Ah, een ander gewijd stierenvechter!" "Ik ga naar het stierengevecht morgen niet bij. Carlos Nunez is mijn favoriete stierenvechter."
  
  
  "Ik hou van El Cordobes," zei ik. Ik wist dat haar opmerking was een uitnodiging, maar ik had belangrijker dingen te doen dan te kijken naar een stierengevecht. Ik had ook een aangeboren wantrouwen van de vrouwen die waren zo snel het initiatief te nemen wanneer ze voor het eerst ontmoet.
  
  
  "El Cordobes is mijn tweede favoriet," zei ze enthousiast. Haar blauwe ogen geopenbaard wat ze had al lang het vermoeden dat hij hield van haar, net zo veel als hij hield van haar. "Je moet om te gaan. Het gaat om een grote stierengevecht."
  
  
  Mijn ogen ontmoette de hare. "Waar ga je zitten?"
  
  
  "Op de voorgrond, het is op de schaduwrijke kant," zei ze. "Ik zal alleen gaan."
  
  
  "Ik ga, als ik de kans krijg," zei ik. "Ik zou graag zien dat u er."
  
  
  "Ik zou graag zien dat u ook Scott."
  
  
  Hij stond op het punt om haar te vragen voor een andere dansen toen zag hij een man uit de balzaal. Ik had slechts een kwart van het ego enquête individuen, maar ik was er vrij zeker van dat het de persoon die naar mij zat te kijken in het café.
  
  
  "Vergeef mij, Ilse," zei ik scherp, en volgden de man.
  
  
  Hij had al doorgegeven door de brede deuropening. Sommige mensen kregen in mijn weg en stopte me. Door de tijd dat ik in de gang, hij kan alleen gezien worden door de achterkant van het hoofd van de man als hij snel liep in de richting van de hoofdingang van het paleis.
  
  
  Toen hij daar kwam, was hij al buiten. Hij werd al snel gepasseerd door de mimmo groep van de gasten bij de ingang, daalde door de mimmo de bescherming op het werk. Ik heb niet gezien dat de mens altijd en overal. Hij was verdwenen. Haar, ging de trap af naar de begane grond en keek naar de mimmo van twee koppels lopen aan het einde van het gebouw. Een donkere figuur werd alleen het draaien van de hoek in de richting van het paleis en de tuinen.
  
  
  Hij haastte zich naar het pad, dan rennend toen hij uit zicht was. Hij pauzeerde even bij de plek waar de man had de hoek. Een ander pad ging door het kreunen gebouwen, maar er was niemand op het.
  
  
  Vloeken onder haar adem in, ze liep naar beneden de weg, waarbij ze haar ogen op de tuin. Ik had ongeveer twintig meter bij de twee mannen kwam uit de schaduw aan de voorzijde van mij. Een van hen had een pistool in zijn hand.
  
  
  "Pure vaya tan de pris!" zei de een met het pistool. "Espere un minuto, popshot". Hij vertelde me om mijn ego open hier.
  
  
  Blijkbaar, ze waren een paar van de leden van de Venezolaanse beveiliging van de politie. Ze wist niet dat me van gezicht. De één met het wapen te arrogant zijn.
  
  
  "Ik werk voor Amerikaanse inlichtingendiensten," vertelde hij haar in het spaans. "Zag u een man hier te komen?"
  
  
  "De amerikaanse intelligence?" "het is degene met het pistool." "Dat is mogelijk. Hef je je handen boven je hoofd, alsjeblieft."
  
  
  "Kijk, neem de maat!" Ik vertelde haar. "Ik ben het proberen te vangen van de persoon die liepen langs dit pad. Hij is ontglipt, terwijl je met mij."
  
  
  "Maar," zei de één met het geweer,"ik heb te controleren op u."
  
  
  'Goed, luister, ik zal u tonen mijn papieren," zei ik boos.
  
  
  De andere stil benaderde mij met een norse uitdrukking op zijn gezicht. Haar, bereikte hij voor zijn ID-kaart. zo snel als hij kwam. Hij onmiddellijk sloeg me in het gezicht en gooide mij uit mijn voeten. Hij keek naar de twee van hen in ongeloof. Haar hoorde ik dat de Venezolaanse geheime politie zijn vrij hard, maar het was grappig.
  
  
  "Je verteld om te houden van uw handen omhoog!" zei de man die sloeg mij. "Zijn wij op zoek naar jou voor de identificatie."
  
  
  Degene met het pistool hield een revolver in de buurt van mijn gezicht. "Nu ben je van plan om daar te zitten en te stemmen met uw handen op de stoep, terwijl we zoeken u."
  
  
  Had ik er genoeg van. Ik was moe van het werken met een leger van rude veiligheid van het personeel, en ik was vooral moe van de domheid van die twee plainclothes politieagenten.
  
  
  De gunslinger trapte haar op de enkel, en de botten gekraakt luid. Op hetzelfde moment, ego pakte haar hand met het pistool en trok hard. Ik niet schelen als het verdomd pistool ging af en iedereen had een hartaanval. Maar het werkte niet. Een politieagent vloog langs me en raakte mijn gezicht hard. Ze werd gegrepen door het pistool als hij vloog door mimmo, en griste het ego uit zijn handen. De andere man deed een uitval naar mij. Het rolde van hem weg, en hij sloeg de stoep. Ik zet de kolf van mijn geweer naar de achterkant van Ego ' s hoofd en stortte hij naast me. Hij kreeg op zijn knieën, net als de eerste man was een poging om naar zijn voeten. Ze vonden het gezicht door een revolver, en de emu bevroor.
  
  
  Met haar andere hand trok ik mijn I. D. uit, rond mijn zak, en hield het up-to-Ego ' s gezicht, zodat hij het kon lezen. "De tweede agent probeerde rechtop te gaan zitten, in een poging om zich te concentreren op mij.
  
  
  Ik vroeg haar eerste. "Heeft u lezen in het engels?"
  
  
  Hij keek me voor een moment, hijgend, dan wierp een blik op zijn verkreukelde metgezel. Toen keek hij weer naar mij, er was een nieuw soort van berusting op zijn gezicht. "Ja," zei hij. Hij snel naar mijn kaart. "Bent u met BIJL?"
  
  
  "Dat is wat ik u probeer te vertellen, zei zijn vader ongeduldig.
  
  
  Hij hief zijn donkere wenkbrauwen. "Ziet eruit als een vergissing was."
  
  
  Ik stond op, en hij worstelde met zijn voeten. "Laten we nu eens kijken op je kaart," zei ik rustig. Hij nam ego en gaf het aan mij. Terwijl hij werd getest, hij hielp zijn collega-up. De man kon geen gewicht op zijn rechterbeen. Toen hij zich realiseerde dat zijn enkel gebroken was, sommige vijandigheid terug naar zijn gezicht.
  
  
  I. D. gecontroleerd. Ja, het was de geheime politie. Hij keerde terug op de kaart, samen met de tweede man het pistool. Hij stilzwijgend is aanvaard.
  
  
  "Goed," zei ik. "Nu zijn we allebei blij." De slag om weg te gaan.
  
  
  "Wil je deze melden?" de man met het pistool gevraagd.
  
  
  Hij zuchtte. "Niet als u stoppen met het wijzen dat ding bij me," zei ik, terwijl ik de revolver. Haar, draaide zich om en liep terug naar de voorkant van het paleis. De mysterieuze man verdween weer. En als onderdeel van deze beveiliging systeem was echt begint te krijgen op mijn zenuwen.
  
  
  Het derde hoofdstuk.
  
  
  De volgende ochtend werd ze gevraagd door Collins, de agent die belast was met de CIA-operaties, om contact met de West-duitse Ambassade te zien als een meisje met de naam Ilse Hoffmann werkte er. Het was zondag en het kantoor was gesloten, maar Collins wist de duitse ambassadeur persoonlijk en zou kunnen noemen, Emu ' s huis.
  
  
  De ambassadeur zei dat een meisje met de naam Ilse Hoffmann daar werkt, en gaf een beschrijving die past.dit heeft mij ervan overtuigd dat het mijn vriendin was ontmoette ik de nacht ervoor. De ambassadeur stuurde zijn adjunct aan de receptie en vertelde de Emu dat hij kon een ander personeelslid met hem. Misschien Ilse had de wens geuit om te gaan, en hij had haar genomen.
  
  
  Ik probeerde me te herinneren die zat naast Ilsa bij het diner. Ik dacht dat ik herinnerde me dat ze omringd werd door mannen van middelbare leeftijd. Iedereen om hen heen zouden kunnen worden op hun eigen. Het feit dat ze later benaderde me, alleen, is op zichzelf niet opmerkelijk. Het was duidelijk te estestvenno dat Hey zou willen om te zoeken naar een meer interessante onderneming.
  
  
  Collins geprobeerd om contact met de werknemer in zijn huis, maar er kwam geen reactie. Deze man was waarschijnlijk het hebben van plezier op zijn vrije dag.
  
  
  Het meisje keek echt, maar dat was niet me een minder verdacht. Ik had nog steeds een slecht gevoel over deze opdracht. Hawk maakte een aantal aanbevelingen aan de CIA en de Venezolaanse beveiliging van de politie. De bewaker leek strakker nu, maar het gevoel ging niet weg. Hawke had het ook. Voorgevoelens zijn niet erg wetenschappelijk, maar in mijn dell u leren om aandacht te besteden aan de intuïtie. Zij kunnen ontwikkelen door middel van een serie van kleine feiten die zijn niet voldoende om een schok voor je op een bewust niveau, maar er zijn voorgevoelens dat licht een rode saint ergens diep binnen in je. Ik weet niet wat het is. Ik weet gewoon dat ik heb mijn leven gered vele malen door het volgen van mijn gissingen.
  
  
  Misschien heeft het niets te maken had met het meisje, of zelfs de man die ze had gezien in het café, of misschien zelfs in het paleis. Het kan iets los van hen, die op de loer lagen diep in de schaduw van mijn onderbewuste. Maar het meisje en de mysterieuze man waren reden genoeg voor mijn wariness, voorgevoelens, of het ontbreken van voorgevoel.
  
  
  Ik had een lunch in een café in de buurt van Ibarra Plein, niet ver van de Avenida Baralt. Terwijl ze wachten, de parade voorbij is, en zijn ego zag duidelijk. Er waren dansers in kostuums, drijvers, papier-mache hoofden op palen en verbandmiddelen. De mensen waren leuk, en ik begon een beetje te relaxen.
  
  
  Niet als Hawka ontmoette haar in het restaurant, zoals hij zei. Hij zat buiten in de zon, het dragen van een helder blauw sportshirt met de kraag open en een blauwe sjaal met een losse knoop. Hij droeg een donker blauwe baret op zijn hoofd, gekanteld veilig aan de kant. Hij zag eruit als een veroudering Hemmingway karakter. Hij onderdrukte een glimlach en ging tegenover hem op de kleine tafel.
  
  
  "Maak het jezelf gemakkelijk, Nick, en maak geen opmerkingen over mij. Ik probeer in te mengen met de feestelijke menigte."
  
  
  Het is nog steeds dezelfde oude Havik onder de pet. Hij trok één van zijn lange Cubaanse sigaren, nam een hap van het ene einde tot het andere einde, en spuugde het uit. Daarna zette hij de sigaar in zijn mond en draaide het langzaam, nat. De sigaar leek onverenigbaar met de pet en t-shirt. Eindelijk, hij ontstoken zijn ego en begon te worden getrokken in de stralende leven. Het was een soort ritueel voor hem, en hij is nooit gestopt met verrassende mij.
  
  
  "Je bent mooi, meneer," zei hij, ondanks ego ' s waarschuwingen.
  
  
  Hij keek me scherp. "Niet zo knap als dat zwart-haired schoonheid die je danste met de laatste nacht. Wat denk je dat er betaald verlof?"
  
  
  "Zei ze," zei ik. "Ze leek heel erg geïnteresseerd in mij."
  
  
  "Ja, ik ken hem," zei hij. "Je hebt het of je hebt het niet." Hij glimlachte scheve.
  
  
  "Eigenlijk, ze zette me op mijn hoede," zei ik, herinneren. "Ik controleerde haar deze ochtend, maar ze schijnt prima te zijn."
  
  
  "Anders nog iets interessants bij de receptie?" zei hij, slikken hard aan zijn sigaar. "Ik bedoel, naast het meisje?"
  
  
  Hij vertelde de Emu over de man en zijn ontmoeting met de Venezolaanse beveiliging van de politie. "Natuurlijk, ik ben niet zeker of het was dezelfde persoon," zei ik.
  
  
  "Of als het was, het heeft iets te maken met de dreiging." Er is niets mis met een man gaat naar hetzelfde café, en voor het verbruik, als die van haar op dezelfde dag. Misschien ben ik gewoon nerveus."
  
  
  De ober kwam en we allebei besteld Pernod. We hadden het niet hervatten van onze gesprek, totdat hij bracht de drankjes en links.
  
  
  "Het meisje vroeg me om haar te ontmoeten vandaag, niet als op het stierengevecht," zei ik toen hij vertrok.
  
  
  Hawke ' s wenkbrauwen rose. "In de dell zelf?"
  
  
  "Ze zei dat ze was een fan."
  
  
  Hawk kauwen op een sigaar, zijn mager gezicht grimmig, zijn benige frame gebogen over de tafel. "Wat zeg je he?"
  
  
  "Ik zei hey ik zou er als ik kon. Maar ik heb andere gedachten. Ik wil om terug te keren naar het paleis vandaag niet bij, om te zien wat ik kan vinden over mijn mysterieuze man."
  
  
  "Het is een verfrissende relatie," zei hij en probeerde niet te glimlachen. "Ik krijg soms de indruk dat het moeilijk voor u om te knijpen werk in uw drukke seksleven."
  
  
  "Dit zijn gewoon valse verhalen die werden verspreid door de afschuwelijke KGB-officieren om in diskrediet te brengen en mij," ik glimlachte.
  
  
  Hij grinnikte. "Eigenlijk, als je aan de slag, je bent zeer persistent. Maar ik wil u vooral voorzichtig zijn met dit dell. Het kan zeer gevaarlijk zijn voor je."
  
  
  "Alle theorieën?"
  
  
  Hij zat in gedachten voor een moment voor spreken. De warme namiddag zon glinsterde op zijn witte haar en wendde zijn gezicht de kleur van de zon. "Niets bijzonders. Maar als de persoon die je aanvalt op de training centrum is een KGB-officier, en als bleek dat hij dezelfde persoon die je zag hier twee keer kan dat betekenen dat ze de instelling die u voor iets."
  
  
  "Als ik had geluk, ze zou me vermoord hebben op school."
  
  
  'Het is misschien niet geschikt voor ih doeleinden," zei hij langzaam. Hij keek me aan. "Hoe laat komt het stierenvechten beginnen?"
  
  
  "Op vier. Dit moet het enige evenement in Venezuela, die begint op tijd."
  
  
  Hij keek op zijn horloge. "Je hebt een zeer lange tijd om dit te doen."
  
  
  "Wil je haar ontmoeten een meisje op een stierengevecht?"
  
  
  "Ja, ik weet het. Ik denk dat we beter weten wat haar interesse in u is." Als het puur een verhaal van liefde, goed, geniet ervan, maar wees voorzichtig. Als dat niet zo is, willen we weten."
  
  
  "Goed," zei ik. "Het is het stierenvechten."
  
  
  "Kom terug naar mij morgen ochtend. Ik zal kijken met Picasso in het Museo de Bellas Artes om tien uur de volgende morgen.
  
  
  "Ik zal er zijn," zei ik.
  
  
  Als je nog nooit naar Nuevo Circo op 3:30 p.m. op een zondag tijdens het festival, je weet nooit wat een complete chaos lijkt. Er zijn zo veel fans rond te hangen, zodat het bijna onmogelijk om van het ene punt naar het andere zonder te breken door hen. Er zijn speculanten overal, de verkoop van tickets voor twee of drie keer de prijs van een regular ticket. Verschillende handelaren zijn verstopping van de open ruimte in de voorkant van de arena, en honderden van zakkenrollers werken hard. Ik had een harde tijd vinden van een speculant met een ticket voor het donkere deel van de barrera waar Ilsa zei dat ze zouden zitten. Front row tickets zijn niet zo makkelijk te krijgen tijdens het festival. Maar uiteindelijk haar kreeg een ticket en ingevoerd.
  
  
  Binnen, de sfeer was heel anders. Het was nog steeds groot, maar er was een sfeer van stille verwachting in de menigte, helemaal niet als pre-game tijd op een American football spel. Hij vond zijn plaats in, die open was in de buurt van de arena, waar alles zichtbaar was in de buurt. Op dat moment, een bugel heeft gebazuind, en een man op een paard stak de arena en nam zijn hoed af in de richting van de presidentiële box. Hij was een ambtenaar en kreeg toestemming van de president van de arena te blijven van het stierenvechten.
  
  
  Hij keek rond voor Ilsa en na een paar minuten zag haar zitten slechts twee secties afstand. Ze wilde mij niet zien. De man die gehuurd van de kussens kwam door het gangpad naast me, en ik nam een. Zonder een kussen, deze stenen tribunes kan worden heel ongemakkelijk. De twee stoelen naast mij was leeg voor een paar minuten, maar dan een paar Engelsen kwam en nam ih. De stierenvechter parade is afgelopen en de band is gestopt met spelen. De arena stil. Ik keek naar Ilsa weer, en ze leek te willen me.
  
  
  Dan wordt de poort geopend en een grote zwarte stier kwam crashen uit. De stierenvechters stond achter de barrière en keek grimmig als de stier aangevallen de burladero frank schild voor hen, stortte neer in een boom, en luid splitsen van het ego. Ilsa ' s pet, Nunez, was het alleen om de mannen te kijken. Hij was de eerste stierenvechter op de factuur.
  
  
  De Engelse naast me leek te doen was gewoon goed, kijkend naar de eerste veronicas en rodillas met een grote rode cape, want alles was zo kleurrijk en mooi. En ik vond het elegante banderilleros. Maar ze begon te verbleken als de stier geraakt Picador, het paard en bijna gespietst Picador. Nunes was een gevecht met een stier, en het ego-kaap was leuk.
  
  
  maar een beetje flashy. Ten slotte ging hij voor de doden, en het bloed stroomde. Op de eerste poging, het zwaard hit op het bot, en de emu te trekken uit de sl. Maar de tweede poging had meer succes - het mes ingevoerd netjes. Nunez ' s cuadrilla joeg de stier rond tot hij viel op de knieën en de matador afgewerkt met een dolk aan de basis van de schedel. Dan wordt een team van muildieren kwam uit en sleepte de crimson-spetterde karkas van mimmo nas als ze verliet de ring. Door vervolgens de engelse dame had er genoeg van. Ze was echt groen als haar man nam haar weg.
  
  
  Nunes aanbeden rond de ring. Hij werd bekroond met de award uit respect voor zijn reputatie plaats van egoïsme. Hij niet verdient het voor deze strijd. Ego-kaap was redelijk goed, maar hij is niet het doden van de stier goed. In plaats van het gaan door de hoorns, die noodzakelijk is voor een goede doden, maar vereist een zekere mate van moed op de deel van een stierenvechter, Nunez stak het dier, zoals een slager leerling.
  
  
  Wanneer de kreten verdwenen een beetje, Ilse riep haar. Ze draaide zich op het geluid van mijn stem, en ay zwaaide naar haar.
  
  
  "Er zijn plaatsen beschikbaar hier als u wilt deelnemen aan mij," riep ik uit.
  
  
  Ze wilde niet wachten op een tweede uitnodiging, maar kwam direct naar mij. Ilse was het dragen van een korte suede rok en bijpassende gillette over een steile witte blouse. Toen ze verhuisde, de rok bleek haar lange, gebruinde dijen.
  
  
  "Ik ben bang dat mijn favoriete stierenvechter heeft een slechte dag," zei ze, zittend naast me zitten. Ik gaf hem mijn kussen.
  
  
  Haar glimlach was krom. "Niet wij maken de fouten van tijd tot tijd?"
  
  
  Ze glimlachte bij reuma en verblind me. Misschien is hij wel beter doen in zijn tweede stier."
  
  
  "Ik ben er zeker van," zei ik. "Het spijt me dat ik er zo snel afgelopen nacht. Maar een man die ik kende, zag haar, en hij vertrok."
  
  
  Hij keek naar haar gezicht, haar, wacht op haar reactie, maar er was niemand. Ik was er zeker van dat ze had gezien dat de man ook, en ik vroeg me af of ze hem kende. Maar als ze dat deed, ze wilde niet laten zien.
  
  
  "Ik weet dat bedrijf is belangrijker dan communicatie alleen," zei ze. "Tenzij de communicatie van een bedrijf."
  
  
  Hij glimlachte naar haar. "Goed gezegd."
  
  
  U kan vertellen wanneer een vrouw wil naar bed met je, zelfs als ze probeert te verbergen van u. Het is vooral de manier waarop ze naar je kijkt en de bewegingen die ze maakt met haar handen en het lichaam. Soms komt ze uit op de top van haarzelf als haar gesprek helemaal niet verleidelijk. Het kan u helpen om verloren of leggen de laatste theorie van de thermodynamica. Ilsa vervolg te spreken over de fijne kneepjes van het stierenvechten, maar ik kon vertellen dat ze van me hield net zoveel van ze hield van haar. Zelfs als Nah had onderliggende motieven om te willen om me te zien, haar, vond ik mezelf uitgekeken naar deze avond.
  
  
  De tweede stierenvechter begon, net coming out te raken zijn stier, een grote, mooie stier van een van de beste boerderijen rond. De stierenvechter was onbekend voor iedereen, maar hij nam risico ' s om de menigte.
  
  
  "Ole! Ole! " riepen ze.
  
  
  "Hij is goed," Ilse zei.
  
  
  "Ja." Van haar was, zou ik hem gezien uitvoeren van een mariposa, waardoor zijn mantel fladderen als een vlinder. "Ken je iemand uit het stierenvechten?"
  
  
  "Niet persoonlijk," zei ze. "Hoewel ik graag kijken naar ze uit te voeren, ze zijn niet mijn type, weet je. Hoe dan ook, ik ben meestal niet als latijns-Amerikaanse mannen."
  
  
  "Hoe lang ben je al bij de ambassade?"
  
  
  "Sinds mijn aankomst in Caracas, bijna een jaar geleden. Ik dacht dat ik wilde de wereld zien."
  
  
  "En nu ik niet?"
  
  
  Ze keek me aan met haar blauwe ogen, en keek toen terug naar de ring. "Het zou kunnen zijn ... het is eenzaam voor een meisje in een vreemde stad van deze omvang."
  
  
  Als het niet voor de groene sint, haar ego zou nooit hebben haar gezien. "Je ging naar de receptie gisteravond met een bachelor," zei ik.
  
  
  "Ah, Ludwig." Ze was lachen. "Hij is een goed mens, maar hij houdt van het verzamelen van vlinders en lezen van boeken op een oude geschiedenis. Ik ben er zelfs niet zeker van de emu houdt van meisjes."
  
  
  We wisselden een glimlach. Vroeg ik haar. "Heeft u werk voor hem?" Hij wist dat Ilse Hoffmann werkte niet voor hem.
  
  
  Ze keek niet naar mij, maar keek in de stierenvechter. "Nee, niet bij Ludwig. Een man genaamd Steiner."
  
  
  Reuma juist was, maar ik was nog steeds niet tevreden. "Ik weet Hamburg-harburg goed. Waar heb je die er wonen?"
  
  
  "In het noorden van de stad. Op De Friedrichstrasse. In de buurt van het park."
  
  
  "Ah, ja. Ik ken het gebied. Woonde je er met je ouders?"
  
  
  "Mijn ouders zijn omgekomen in een auto-ongeluk toen ze nog heel jong," zei ze.
  
  
  Dat was ook waar. De ambassadeur zei Collins dat Ilse Hoffmann was een wees.
  
  
  Het spijt me.
  
  
  We keken naar een stierengevecht. Ik kocht twee drankjes van de griffier, en Ilse leek te genieten van het zeer veel. Nunes weer en deden het beter dan bij de eerste poging. Er waren slechts twee stieren links, en ze waren geruchten dat onvolwassen kalveren van een tweede-tarief ranch.
  
  
  "Waarom doen we het niet laten nu en een glaasje te gaan drinken samen?" stelde ze voor.
  
  
  Hij keek in haar blauwe ogen en zag de uitnodiging er weer. "Dat klinkt goed", zei ik.
  
  
  We hadden een drankje in een café in de buurt, en dan Ilse nodigde haar uit voor een diner in El Hardin, aan de Avenida Almeda. Nadat we uitgegeten en ze nodigde me terug naar haar appartement voor een drankje. Aangezien ik nog steeds niet begreep haar, en sinds "de verleidelijke belofte in haar ogen heeft me echt geraakt, ging ik.
  
  
  Nah had een groot appartement in de buurt van Miranda Plein. Het werd ingericht in een oude spaanse stijl en zijn ingericht met antiek. Er was een klein balkon met uitzicht op een smalle straat.
  
  
  Toen we naar binnen gingen, Viacheslavovna draaide zich om naar mij en ik sta heel dicht, zei: "Goed, de stemmen, en wij, Scott."
  
  
  Haar lippen waren zacht en vol, en ze was eenvoudig te bereiken. Hij sloot de korte afstand tussen haar en kuste haar. Ze reageerde warm aan, want als ze hadden gewacht alle dag. Met tegenzin trok ze weg.
  
  
  "Ons een drankje terwijl ik aan het veranderen," zei ze.
  
  
  Ze verdween naar de slaapkamer. Ze schonk ons een paar cognac uit een kristallen karaf, en tegen de tijd dat ik klaar was, Ilsa was teruggekeerd. Ze droeg een lange, strakke mantel, die niets aan de verbeelding over. Ze sloot de gordijnen, dan kwam op me af en dronk wat cognac.
  
  
  Ik trok haar jas toen ze in de slaapkamer en niet de moeite om te verbergen van de luger en stiletto. Haar keek naar de uitdrukking op haar gezicht toen ze ih zag. Ik hoopte dat het zou een verrassing zijn, en dat was het. Maar ik kon niet zeker of het echt was.
  
  
  "Wat is dit allemaal, Scott?" zei ze.
  
  
  "Oh, gewoon kanonnen," zei ik nonchalant. "We moeten extra voorzorgsmaatregelen te nemen om de ambassade als iets van deze conferentie is gebeurt."
  
  
  "ja. Natuurlijk, " zei ze.
  
  
  Hij studeerde elk detail van haar lichaam door de dikke stof van haar gewaad. Hij hief zijn glas. Ze had zelfs niet geproefd, maar een of andere manier dat het leek niet belangrijk op dit moment. Ilsa nam een slok en duwde het ook. Hij legde zijn arm rond haar slanke taille en trok haar dicht. Op een of andere manier, de mantel toegevoegd aan het effect. Geen bocht of curve van vlees verborgen was mijn aanraking. Ik kuste haar weer en ze drukte nadrukkelijk tegen mij als mijn handen bewogen over haar lichaam.
  
  
  "Oh, Scott,' zei ze.
  
  
  Hij kwam en langzaam knoopte de mantel, het laten dalen tot de vloer. Ze zat roerloos, op zoek in mijn ogen. Haar lichaam was nog spectaculairder dan de hare zou hebben gedacht. Haar ademhaling werd ondiep, en haar volle, ronde borsten verplaatst. Hij verwijderde zijn holster en stiletto schede en gooide ie op een tafel in de buurt van de grote banken achter ons. Ze hielp me kleden, daarna liep naar de bank en ging er op zitten.
  
  
  "Kom hier, Scott," fluisterde ze.
  
  
  Ik ging naar haar toe. Zo leggen we samen de opwindende geur van ee houtblazers vulde mijn neusgaten. Haar warme vlees in mijn handen, en haar zoete smaak op mijn lippen. Ze bewoog zich nadrukkelijk in de richting van mij als mijn handen en lippen bedekt de deining van haar borsten, de flat, geprikkelde tepels. Haar hand was op mij, en ze leidde me naar haar, en dan een warme zoetheid overspoelden me. Haar heupen zwaaide naar me toe en haar benen gesloten over mijn rug. Ze laten laag, sensuele geluiden in haar keel als onze passie gebouwd. Ze laat een scherpe huilen, en haar zachte vlees trilde heftig als haar nah ontplofte in.
  
  
  Een beetje later, Viacheslavovna kreeg voor brandy. Haar lag ontspannen en volledig op de bank, strekte zich in zijn volle lengte. Als dit was wat Ilse bedoelde in reuma tot mijn twijfels, het zinloos was om door te gaan met zorgen te maken over haar.
  
  
  Echter, hij hield haar nauwlettend in de gaten, en op hetzelfde moment hield zijn ogen op zijn wapen op de nabijgelegen tafel. Hij liet Ilse te drinken haar cognac voor het drinken van zijn eigen.
  
  
  "Heb je het leuk?" "Wat is er?" vroeg ze me na ik nam een slokje van.
  
  
  "Drinken of rust?" Vroeg ik haar. Het was toen dat hij zich een beetje dizzy.
  
  
  "Entertainment," ze glimlachte naar reuma.
  
  
  "Het was de eerste klasse." Wanneer ik tilde haar op de rand van de bank naast haar, ik voelde mijn handen groeien zwaar.
  
  
  "Ik vond het ook."
  
  
  Haar lichaam begon echt te gespannen. Hij voelde zich duizelig en zwak, en er was geen reden voor. Tenzij Ilsa bedwelmde me.
  
  
  "Wat de hel..." De woorden gewoon niet fit.
  
  
  Ilsa zeg niets. Ze schoof een beetje van me weg.
  
  
  Haar, keek nah. Hij was plotseling erg boos - op Nah en bij zichzelf. Ik laat haar hoede, ondanks Hawke ' s waarschuwingen en mijn eigen twijfels.
  
  
  "Bitch!" zei hij met luide stem haar, en zijn woorden herhaald vreemd in mijn oren. Hij sloeg haar hard in het gezicht, en ze zakte in elkaar op de bank met een gesmoorde zucht.
  
  
  Hij stond op en gespreide drunkenly. Haar pakte haar kleren en stahl trok ze op. "Wat is je echte naam?" Vroeg ik, in een poging om de rits van mijn broek.
  
  
  Ze keek naar mijn wapens, maar ik had de moed niet om te proberen en krijgen om hen heen. Ze veegde een druppel bloed op de rta. "Mijn naam is Tanya Savich," zei ze.
  
  
  Ik droeg mijn schoenen nu. Haar luger en stiletto lag er in, en viel bijna op mijn gezicht.
  
  
  Hij pakte een stoel, maar klopte het over en het viel op de grond. Haar leunend op de arm van de bank, staan over een meisje genaamd Tanya Savich.
  
  
  "En werk je voor de KGB," zei ik.
  
  
  "ja. Ik ben echt spijt, de Heer Carter, " zei ze zachtjes. "Ik hou van je."
  
  
  Haar, keek nah en zag twee Tan. "Het was cognac, is het niet? Maar je bent een ego-bestand zelf. En ik keek naar je toen je ging kopen bril. Hoe heb je jezelf injecteren met het tegengif eerder?"
  
  
  "Het was geen cognac," zei ze, bijna jammerlijk. "Het was een lippenstift. En ik ben hypnotiserend immuun voor de toxische effecten."
  
  
  "Hypnotische...?" Haar kurkentrekker niet kon afmaken. Haar, voelde de dreigende duisternis wassen over mij uit, en haar op de vloer viel.
  
  
  Ik heb niet de zorg over geweren meer. Ze was gewoon gevraagd om het overwinnen van de duisternis en uitstappen van het appartement. Als ik kon naar de hal, kan iemand mij kunnen helpen. Op een of andere manier vond hij genoeg kracht om naar zijn voeten en strompel naar de deur.
  
  
  Zodra ik wordt bereikt, wordt het geopend en twee mannen stonden er. Een korte, kale bandit had een stomme grijns op zijn gezicht. De andere was de man die ik had gezien in het cafe en op het paleis, waarschijnlijk degene die zou hield een pistool op mij op de training school in Washington. Ih gezichten wazig als de drug van kracht. De langste van de twee, die gekweld mij sinds Washington, stapte naar me toe.
  
  
  "Je lijkt een beetje uit je hoofd, de Heer Carter."
  
  
  Haar zwaaide onhandig op hem. Hij ontweek, en hij viel op zijn gedrongen metgezel, die pakte me, hield me voor een moment, en vervolgens sloeg me hard op het hoofd.
  
  
  Hij viel terug in het appartement en landde op de grond. Wanneer een korte, gedrongen man kreeg het voor me, hij pakte haar ego door de benen en trok ih onder hem. Hij viel op de grond naast me. Ik nauwelijks gehoord van haar gebruik russische vloeken. Een lange man kwam omhoog en kuste me in de zijkant.
  
  
  "Niet kwetsen," hoorde ze hem zeggen. "Er is geen noodzaak om de pijn van de emu." De stem leek te komen uit het andere eind van de lange tunnel, of misschien van de andere kant van de wereld.
  
  
  De lange man vloekte luid bij het meisje. De gedrongen man sprong op zijn voeten. De duizeligheid, die steeds erger werd. Hij probeerde te krijgen op zijn knieën, maar viel zwaar op zijn kant. Ik bleef denken dat ze hier waren om me te doden. Het was een complot om het vermoorden van TOPOR de belangrijkste agent, en het was succesvol. Maar geen van de mannen waren gewapend.
  
  
  "Denk jij wat we gaan doen met het geen kwaad de emu?" De stevige russische gaf een lelijke lachen. Hij schopte me hard in de ribben. Hij kreunde en viel op zijn rug. Haar, hoorde een meisje met de naam Ilsa Hoffmann of Tanya Savich express goed gekozen woorden om een gedrongen man. Dan is de stem stierf weg en begon te neuriën hollowly in mijn oren.
  
  
  Na een minuut, de duisternis terug, en dit keer was het onmogelijk om af te duwen. Haar zou plotseling vallen, vallen door een bodemloze zwarte ruimte, mijn lichaam draaien langzaam zijn gedaald.
  
  
  Het vierde hoofdstuk.
  
  
  Toen hij wakker werd, lag hij op de grond in een helder verlichte antiseptische kamer over tien meter in het vierkant. De kamer was leeg, behalve voor een wit bedje. Toen ik hen zag de lichten van het plafond scheen sterk op mijn hoofd. Ik worstelde om te gaan zitten, en voelde pijn in mijn borst, waar mijn voeten waren. Hij onderzocht zijn ribben. Er waren verschrikkelijke blauwe plekken, maar niets was gebroken.
  
  
  Ik had geen idee hoe ze me hier. Ten eerste, ze kon zich niet eens meer herinneren van de gebeurtenissen die hebben geleid tot de black-out, maar dan geleidelijk aan terug naar de scène met het meisje. Verdomd slim van ih te zetten he, op de lippenstift drug. Maar wat zei ze over haar immuniteit? En waarom heb ik herinner me haar nu, haar rustgevende stem tot mij te spreken in de overweldigende duisternis, haar sensuele, dwingende stem vertelde me om goed te slapen? Het feit is dat ik volledig was, zo volledig dat ik zou hebben gevoeld vernieuwd als het niet was voor de kloppende pijn in mijn rug.
  
  
  Met veel moeite stond hij op, liep naar het bed en ging op de rand te wrijven, zijn gezicht met zijn handen, probeert zijn hoofd. Welke drug ze gebruikt tegen mij slechts tijdelijk was, en blijkbaar onschuldig. Voor sommige reden, kon ik niet achterhalen als oni probeerde om me levend en ongedeerd. Misschien zelfs voordat het voorbij was, zou ik willen zij had een kogel in mijn deel van de girl ' s appartement.
  
  
  Ik herinnerde me het warme vlees van Tanya onder me. Seks als wapen is altijd populair geweest in de KGB. Maar dat zou niet genoeg zijn om mij te krijgen, zonder een nieuwe cosmetische drug. Het gerucht ging dat de Russen bezig waren honderden van drugs, en dat ze de komende jaren van het Westen in dit gebied. Misschien was hij wel de eerste vijandelijke agent ze gebruikt dit medicijn tegen. Hij wilde niet de ervaring van dit primaat.
  
  
  Terugkijkend, ik begreep niet Tanya ' s atypische gedrag voor een gewone KGB-agent.
  
  
  Er was deze poging om mij te redden van wordt in elkaar geslagen door de mannen en de vermelding van ... een soort van hypnose. Hypnotische immuniteit, stemmen, en dat is het. Ik heb nog nooit gehoord dat de term voor. Mijn gedachten reed door allerlei mogelijkheden en kansen, maar kwam het niet tot iets, en mijn hoofd bonst hevig. Ik alleen in geslaagd om helemaal in de war toen ik hoorde haar geluid voor een dag.
  
  
  Haar gedachten te spannen. De deur ging open en de twee mannen die verscheen in Tanya ' s appartement ingevoerd. De dikke, kale man had dezelfde lelijke grijns. De lange man keek me dispassionately.
  
  
  "Nou," zei de lange, " ik hoop dat je had een goede nachtrust." Het was zeker de stem van de man die me heeft aangevallen in Washington.
  
  
  Ik vertelde haar. "Dat was je in een kous man in Washington."
  
  
  "Ja, het was mij, "zei hij neerbuigend." De persoon die u gedood was gewoon een Amerikaan die werkte voor ons. Hij was eenmalig."
  
  
  "En je volgde mij in Caracas."
  
  
  "Natuurlijk. We willen niet te verliezen het contact voordat Dr. Savich heeft een kans om te val je."
  
  
  "Dr. Savich?"
  
  
  "Zie je haar al snel," zei hij. Heb je een afspraak in ons lab."
  
  
  "Het lab?" Haar stond op en schatte de afstand en de positie van elke persoon, met de vraag of ik kon doorgeven mimmo per dag. "Waar is hij?"
  
  
  De lange man glimlachte. "Je bent nog steeds in Caracas. We hebben slechts geleid tot een nieuwe KGB-faciliteit, Carter, speciaal voor u ontworpen."
  
  
  De gedrongen man gromde. "Je praat te veel!"
  
  
  De lange man niet eens naar hem kijken. "Het maakt niet uit," zei hij koeltjes.
  
  
  Ik vraag me af wat dat betekent. Als ze van plan mij te doden, waarom hebben ze niet al? Tot nu toe zijn geen van deze heeft zin voor mij.
  
  
  "Wat ga je met mij doen?"
  
  
  "U vindt snel genoeg. Laten we gaan. En geef niet ons enige moeite."
  
  
  Zijn doorgegeven mimmo op hun k dag en zij volgden mij. Hij keek rond in de witte hal, in de hoop te vinden een deur, die eruit zag als een uitgang. Het was een korte gang met deuren aan elk uiteinde en een paar anderen in het midden. Haar, besloten dat het eindpunt moet worden afgesloten. Ze waren gesloten, maar iets zei me dat ze niet zou openen. Eerste van alles, de Russen niet de sleutels met hen.
  
  
  Kan dit mijn enige kans om te ontsnappen. Er was geen garantie dat ik zou worden in welke vorm om het uit te proberen in vijf minuten. We draaide zich om en liep naar de deur aan het einde van de hal. Dat is wanneer ik een poging.
  
  
  Opeens haar, gestopt en weer vielen de gedrongen man die genoot van het fysieke deel van mijn macht. Hij stapte zwaar op zijn linkervoet, en ik hoorde een gekraak en een luide kreet van pijn. Hij sloeg zijn ego elleboog in zijn brede gezicht en voelde de ego ' s neus plat. Hij raakte de muur naast hem.
  
  
  De lange man vloekte en pakte het pistool in zijn jas. Hij haalde een pistool, en het leek alsof hij wees op mijn hoofd in Washington. De introductie niet geven me een gevoel van comfort. Hij pakte haar pistool arm en sloeg haar ego in de ogen met de andere hand. Hij blokkeerde de kick en snel me benen in de lies. Wanneer hij haar sloeg, voelde hij vreselijke pijn en een sterke aanval van misselijkheid. Haar, grimmige, en verloor zijn hand met het pistool. Mijn reacties waren langzamer door de bijwerkingen van de drug, en dit gaf hem een groot voordeel.
  
  
  Haar hand zwaaide naar zijn keel, en hij gedeeltelijk gefilmd. Maar haar ego sloeg haar met een blik klap voor de Adam ' s apple. Hij hapte naar adem en viel tegen de muur. Hij draaide zich om en liep naar de deur aan het einde van de hal. Ik had om te springen over de gebogen figuur van een gedrongen man die was gewoon proberen om naar zijn voeten. Ik had gehoopt dat de tall man zou een minuut duren om te herstellen, maar mijn verwachtingen waren van korte duur. Ze was pas halverwege de dag waarop de revolver ging.
  
  
  "Wacht, Carter. Of de volgende gapen zal doorboren uw hersenen."
  
  
  Het was een overtuigend bedreiging. Haar, stopte en leunde tegen de kreun, niet op zoek naar hem. Mijn kans om te ontsnappen is gegaan. Een minuut later, een lange man kwam naar me toe en duwde een revolver in mijn ribben.
  
  
  "Je bent een heel vervelende kerel, Carter," zei hij hijgend, een hand naar zijn keel.
  
  
  Een andere KGB-agent naar ons toe. "Als het niet voor hen," zei hij snel in het russisch, wijst met zijn duim naar een ander deel van het gebouw, " egoïsme zou hebben gedood haar recht hier-en-nu. Langzaam en pijnlijk."
  
  
  De gedrongen man trok zijn revolver en bracht het me te slaan in het hoofd en het gezicht.
  
  
  "Nee!" zei de lange man. "Denk na over de missie."
  
  
  De gedrongen man aarzelde, een wilde blik in zijn ogen. Bloed liep langs het ego van zijn neus, zijn lippen om zijn kin. De neus is al opgezwollen, op het ego van een persoon. Ik keek hem aan en wilde ik niet had gedood ego. Het zou slechts een minuut langer, en het zou voor mij een enorme voldoening.
  
  
  Maar de man verlaagd het pistool.
  
  
  "Ga," de lange zei. "Ze zijn nog steeds op ons te wachten in het lab."
  
  
  * * *
  
  
  Ze bonden me naar een speciale houten stoel. Haar was in het lab. Het was een grote kamer dat deed me denken aan een stuk van de operatiekamer in een groot Amerikaans ziekenhuis, behalve dat er geen operationele stoel in zicht. Misschien is de stoel waarmee het was vastgebonden diende hetzelfde doel. Er waren verschillende stukken van elektronische apparatuur in de kamer, en gekleurde lichten knipperen op de bedieningspanelen. Twee technici gewerkt aan de machines, maar anders was er slechts één van hen. De agenten links door de kamers, bind me vast aan een stoel.
  
  
  Deze stoel was een machine op zich. Het was als een elektrische stoel, maar de bedrading was een stuk ingewikkelder. Er was zelfs een hoofdtooi met elektroden plakken van. Eerst dacht ik dat het was een soort martelwerktuig systeem, maar dat had geen enkele zin. Zelfs de Russen niet tot het uiterste slechts tot de marteling van een persoon, zelfs aan de hoogste geheimen. Er waren ook meer primitieve manieren dat zou kunnen doen dit werk zo goed als elk apparaat. In ieder geval, de agenten niet houden van een diepe staat geheim voor ons, in Rusland, of tot bij ons in het Westen. Ik was geen uitzondering. In feite, AX agenten waren minder redenen dan het meest voor het lekken van vertrouwelijke informatie, zoals AX opdrachten waren meer bezig met specifieke fysieke acties tegen de andere partij dan met het onderzoeken en verzamelen van gegevens.
  
  
  Terwijl ik nog steeds bezig om dingen uit, ik hoorde de deur open achter mij en drie mensen in de kamer. Tanya was alleen om hen heen. Ze droeg een witte labjas en hoornen bril. Haar haar was strak naar achteren in een knot, en ze zag er erg grimmig en bepaald. Ze ontmoette mijn ogen en staarde naar hen voor een lange tijd alvorens te spreken. Ik denk dat ze probeerde om me te vertellen dat ze sorry voor dit alles, maar de plicht op de eerste plaats komt.
  
  
  "Hoe voel je je, Carter?" "gezellig?" vroeg ze.
  
  
  "Niet slecht, gezien de omstandigheden," zei ik.
  
  
  Twee mannen haar heen. Men was vertrouwd voor mij, want ik had net gelezen het ego geval vóór vertrek uit Washington. Het was Oleg Dimitrov, de KGB-resident in Caracas en de man die verantwoordelijk is voor alles wat er hier gebeurd. Hij was van gemiddelde lengte, met wit haar en een grote moedervlek op zijn rechterwang. Ego ' s ogen waren koud en hard.
  
  
  "Dus jij bent de beruchte Nick Carter," Dimitrov zei.
  
  
  "Ik veronderstel dat het geen zin het te ontkennen," zei ik.
  
  
  "Ja, het is nutteloos. Haar naam is Oleg Dimitrov, zoals u waarschijnlijk al weet. Dit lieve meisje die ons echt geholpen vangen is Dr. Tanya Savich, Rusland ' s meest briljante gedrag. En deze meneer is haar collega, Dr Anton Kalinin."
  
  
  De witharige man in een witte labjas aan de andere kant van Tanya keek me over de rand van zijn bril en knikte. De ego look voelde ik me als een amoebe onder een microscoop. Haar blik verschoof van hem te Tanya.
  
  
  Vroeg ik haar. "Een behavioristische?"
  
  
  "Eigenlijk Nick. Ik hoop dat je vind het niet erg als ik je Nick."
  
  
  Ik luisterde naar haar stem, en nu begreep ik waarom het absurd niet vrij duits. Het was een russische stem proberen te imiteren engels met een duits accent. Het was niet perfect, maar het was genoeg om me raden.
  
  
  "Kunt u me bellen wat je wilt," zei ik. "Ik denk niet dat het een big deal. Hoewel het leuk zou zijn om te weten wat je gaat doen. Mijn nieuwsgierigheid kreeg de betere van mij voor altijd. Heb drie van u een KGB heks coven of iets?"
  
  
  Tanya glimlachte, maar de mannen de gezichten bleven steenachtige. Dimitrov sprak eerst zijn stem hoog en gespannen. "Classic American hero, eh, de Heer Carter? Een gedurfde grap in het gezicht van gevaar."
  
  
  Hij keek Dimitrov. "Het is beter dan huilen," zei ik boos.
  
  
  "We doen het nu, Oleg," Emu vertelde Kalinin de arts.
  
  
  Dimitrov grinnikte en links. Hij hoorde het lab deur open en weer dicht als hij links. De twee technici van de machines geen aandacht aan ons. Kalinina kwam en stak een zaklamp in mijn ogen. Als hij werkte, hij sprak me aan in een lage stem.
  
  
  "Dr. Savich is gespecialiseerd in gedrag, controle," zei hij langzaam, kijkt me in de ogen. "Ze is een van de toonaangevende russische specialisten op het gebied van verdovende mind control, hypnotherapie en algemene methoden van gedrag controle."
  
  
  Hij draaide heilige heer, en ik keek naar Tanya.
  
  
  "Het is waar, Nick,' zei ze. "We hebben geëxperimenteerd met het sturen van menselijk gedrag voor een jaar. Zijn veel research gedaan op dit gebied. Dokter Kalinina werkte nauw samen met onze groep, registreren en analyseren van de fysieke impact van onze patiënten ', behandelmethoden en hij is een uitstekende arts in ons land ."
  
  
  Vroeg ik haar. "Bent u van plan uit te voeren gedrags-experimenten met mij?"
  
  
  "U bent de eerste man te worden gecontroleerd door onze verbeterde technieken," zei ze, en haar stem blijkt dat haar onzekerheid. Nu was hij er zeker van dat Tanya had niet geweten dat Ay zou moeten toepassen haar kennis en vaardigheden om dergelijke angstaanjagende gevallen. Haar blauwe ogen waren verborgen achter de hoornen bril.
  
  
  "Je gaat... gebruik me op een of andere manier?"
  
  
  Tanya snel keek me recht in de ogen, en draaide weer weg.
  
  
  Kalinina kwam hier om te helpen. "We gaan vernietigen Nick Carter," zei hij. "Op zijn minst voor een tijdje. U zal niet langer bestaan als Nick Carter."
  
  
  Hij is net keek er. Misschien was ik rechts nog een laatste gapen in Tanya ' s appartement is misschien beter voor mij op de lange termijn.
  
  
  "Niet meer bestaan?"
  
  
  "We gaan voor het uitvoeren van een persoonlijkheid transplantatie," Kalinin voortgezet. "Je zult een heel ander persoon. En die persoon zal geprogrammeerd worden door ons, Meneer Carter. U zal worden getoond hoe de computer worden geprogrammeerd door een technicus. Begin je te begrijpen?"
  
  
  Haar blik verschoof van hem te Tanya. "Oh mijn God, Tanya," fluisterde ik.
  
  
  Blauwe ogen ontmoette de mijne. Ze drukt haar mooie gezicht naar mij en pakte een fles uit een nabijgelegen tafel.
  
  
  "Dit is nambulin," zei ze nuchter, " een drug alleen is onlangs ontwikkeld door onze laboratoria. Dit is wat je zou noemen een geestverruimende drug. Het heeft eigenschappen vergelijkbaar met LSD, maar het effect van onze medicijnen zijn al meer beperkt."
  
  
  "Ik kan niet wachten om het te horen," zei ik sarcastisch.
  
  
  Ze negeerde de opmerking en ging verder. "Wanneer nambulin wordt toegediend, dacht processen worden onderbroken op een basis niveau, en veranderingen in de persoonlijkheid. De drug van de gebruiker wordt zeer onderdanige en ervaringen verhoogd suggestibility."
  
  
  Een suggestie, dacht ik. "Dus dat is het."
  
  
  "Gedeeltelijke" Tanya zei. "Terwijl onder de invloed van de drug, je zal zeer gevoelig voor de suggestie van een gekwalificeerde hypnotherapeut. En tot de methoden van gedrag control ontwikkelde de afgelopen jaren van ons onderzoek."
  
  
  Vroeg ik haar. "Voor wat is het doel?"
  
  
  Tanya afgewend.
  
  
  "Er is geen enkel punt in te gaan op details," Kalinina zei, het nemen van de fles van Tanya en het vullen met de ingespoten vloeistof. "In ieder geval, het zal u niet onthouden alles wat we zeiden in dit gesprek."
  
  
  Iets over de ego-zelfvoldane blik op zijn gezicht maakte me heel boos. "Verdomme, maat!" de emu schreeuwde tegen haar.
  
  
  Ego ' s ogen flitsten om te voldoen aan de mijne, en ik dacht dat ik zag een vage flits van angst in hen zoals hij keek me aan. "Wees niet dramatisch, Mr. Carter. Je zult het alleen maar moeilijker voor jezelf."
  
  
  Tanya stond op uit haar stoel en ging over om te praten met een van de technici. Kalinina gehouden van de spuit in de voorkant van haar gezicht duwt de zuiger om duidelijk de toestellen van air sampling bubbels.
  
  
  Een felle wanhoop greep mijn borst. Het was het dichtste ding aan de paniek die ik ooit had ervaren. Ze was nooit bang om fysieke pijn of dood, maar het was anders. In feite, ze waren van plan mij te doden, vernietigen, mijn identiteit, en dan gebruik maken van mijn lichaam voor hun eigen snode doeleinden. Net te denken over het gaf me rillingen over mijn rug. En nu hij wist dat de dreiging te vernederen haar was niet een lege. Het duurde maanden of zelfs jaren op de opstelling van dit plan, wat het ook was voor ons. En met het leiden AX agent doet het, ze waren bijna thuis.
  
  
  Een technicus kwam om te helpen Kalinin. Tanya draaide zich om en keek door de kamer op ons. De technicus vastgebonden een rubberen slang om mijn schouder en rolde de mouw van mijn shirt. Hij zag de uitpuilende aderen op zijn onderarm. Nambulin ging meteen naar Wenen.
  
  
  Mijn dollar stapel bonkte wild. Wanneer Kalinina kwam naar me toe met de naald, haar stahl worstelde wanhopig met de lederen riemen, probeert zijn best om ze te breken. Als haar kon opstaan uit de stoel, haar kon gemakkelijk verzorgen van deze mannen. Maar de bond was te sterk.
  
  
  Er is geen behoefte om te vechten, de Heer Carter, " Kalinina zei zacht, het grijpen van mijn onderarm. "Het is absoluut onmogelijk om te draaien op dit punt."
  
  
  De naald naar beneden kwam, en de monteur hield mijn schouders, zodat hij niet kon bewegen. Kalinin het gezicht had een lichte hint van genot als hij ingevoegd de naald in de verwijde ader en vervolgens ingedrukt op de zuiger van de spuit.
  
  
  Het vijfde hoofdstuk.
  
  
  Ik werd overmand door een gevoel van euforie. Vervolgens begon mijn lichaam te gaan gevoelloos. Mijn ademhaling vertraagd merkbaar, en hij voelde hoe het zweet druipt van zijn voorhoofd en bovenlip. Ik wist zelfs niet schelen als ik was gedrogeerd, en de vreselijk gevoel van paniek was gegaan. Ik kan me nog herinneren van alles wat ze tegen me zei, en ik wist dat ze van plan waren mij te gebruiken in een aantal verschrikkelijke terreur experiment, maar het niet de moeite mij niet meer. Ik wist dat ik moest worden, maar ik had gewoon geen zorg. Een paar minuten van haar, de bestrijding van het gevoel, in een poging om weer op te rakelen de woede die ze voelde in haar, maar er kwam niets. Wat ze ons aangedaan heeft, wat ze ook tegen ons gezegd, het beviel me. Het was dom om het te bestrijden, zorgen over te maken. Haar was in ih macht, ih macht was groot. Ik zal indienen en misschien de een of andere manier overleven. Immers, dit was wat echt belangrijk zijn op de lange termijn.
  
  
  Ih verwrongen gezichten voor me - Tanya en Kalinina-en ze keken naar
  
  
  Hij keek me aan alsof ik een cavia in een kooi, maar ik vond het niet erg. Ze had zijn baan, en hij laat ze het doen.
  
  
  Kalinin bereikt voor mijn gezicht en tilde mijn oogleden. Hij knikte naar Tanya en links. Tanya kwam voor me staan. Ze zat er heel dichtbij. Hij keek in haar heldere blauwe ogen en vond de dimensie die hij had gemist voor.
  
  
  "Nu voel je je heel ontspannen, heel op mijn gemak," vertelde ze me in een zachte, sensuele stem. De stem en de intonatie is mijn gevoel van welzijn.
  
  
  "Ja," zei ik, op zoek naar de diepe blauwe zwembaden van haar ogen.
  
  
  "Als je kijkt in mijn ogen, je ogen moe worden. Uw oogleden zijn echt zwaar en je wilt om ze te sluiten."
  
  
  Mijn oogleden fladderde.
  
  
  "Het is moeilijk om je ogen open nu. Wanneer ik tel tot vijf, zal je je ogen sluit omdat u het wilt. Voel je je een enorm gevoel van opluchting als je je ogen dicht. Na het sluiten van ih, je zal langzaam val in een diepe trance. Odin. Je bent erg slaperig. Twee. Uw oogleden zijn erg zwaar. Drie. U diep ontspannen en onderdanig. De vier. Wanneer je je ogen sluit, zal mijn stem om u te begeleiden in uw reacties en acties. Vijf ."
  
  
  Mijn ogen leek te sluiten in een volley van hun eigen. Ik wist dat ik niet kon houden ih uit te sluiten, maar ik wist niet eens wilt proberen.
  
  
  "Je bent nu in een hypnotische trance, en zal reageren op mijn stem."
  
  
  Ze sprak met een zachte, lage monotone dat een of andere manier was zeer overtuigend. Ik vond dat ik het had een grote liefde voor de prachtige klank van haar stem - die sensuele, verleidelijke stem en ik wilde om te doen wat hij vroeg me om te doen.
  
  
  "Begrijp je?" "Wat is er?" vroeg ze.
  
  
  "Ja, ik begrijp haar."
  
  
  Goed. Nu gaan we deze ring apparaat op je hoofd en bevestig de elektroden." Ik voelde dat iemand u de apparatuur op de top van mijn hoofd. Het zag eruit als een hoofdband, en hij herinnerde zich de wirwar van draden die kwam eruit.
  
  
  "Terwijl ik met u te praten, Nick, je zult het krijgen van audio-visuele gegevens van de machine. Wat je ziet en hoort zal aangenaam zijn en u helpen bij het bereiken van de diepste trance." Ergens hoorde ik de klik van een knop, en vervolgens een swirl van mooie kleuren vielen de duisternis Tanya had gemaakt. Samen met de bloemen kwamen zachte muziek, mooie muziek die ze nooit had gehoord. En Tanya s stem begeleid de prachtige bezienswaardigheden en geluiden.
  
  
  "Alle spieren in uw lichaam zachtjes ontspannen, ontspannen eenvoudig, en krijg je een enorm gevoel van euforie. Je bent op een roltrap die zich beweegt naar beneden. Met elk been, langzaam je laat jezelf naar beneden en wordt u nog meer ontspannen. "
  
  
  De auto is gemaakt van een roltrap voor mij, en in een gladde glijvlucht ik werd gedragen door een wirwar van kleuren en zachte duisternis.
  
  
  "Je aanpak van de onderkant van de lift en ga in een zeer, zeer diepe trance. U begrijpt mijn stem." Ik bereikte de bodem van het en vond ik mezelf in een prachtig, vrij zwevende duisternis die ik nooit wilde verlaten.
  
  
  "Ik vraag u om tot vijf tellen, maar je mist de nummer drie. U zult niet kunnen spreken van de nummer drie. Nu tot vijf tellen."
  
  
  Mijn lippen gingen verhuizen. "Een, twee, vier, vijf." Mijn mond en hersenen hebben niets te maken met nummer drie.
  
  
  "Zeer goed," Tanya zei. "Nu, vertel me je naam en wie je bent."
  
  
  Iets diep in mij verzette, maar dat alle krachtige stem vroeg mij, dus ik antwoordde haar: "Haar Bijnaam is Carter. Ik werk bij AX, waar ik de code naam N..." ik kon me niet herinneren het aantal en de Killmaster rating." Vervolgens gaf ik meer gedetailleerde informatie over de identificatie.
  
  
  Goed. Nu naar mij luisteren aandachtig. Vergeet je alles wat je net zei me en alles wat te maken heeft met het verleden. Op dit moment ontwikkel je een complete en totale amnesie."
  
  
  Een vreemds gebeurde. Een exotische rilling ging door me heen, en toen was het weg, ik voelde me duizelig. Wanneer de fysieke effecten droeg uit, haar leek te voelen anders. Het is een subtiel verschil, maar het voelde alsof de hele wereld om mij heen was verdwenen. Er was niets in het universum, maar mijn drijvende lichaam en Tanya s stem.
  
  
  "Wie bent u?"
  
  
  Ik dacht dat het voor een minuut. Maar het lukte niet. Ik deed mijn best, maar ik kon nog steeds geen antwoord. Ik had geen identiteit. Ik was een schepsel zwevend in de grote duisternis, te wachten om te worden benoemd, ingedeeld en geclassificeerd.
  
  
  "Ik weet het niet," zei ik.
  
  
  "Waar woon je?"
  
  
  "In deze duistere," zei ik.
  
  
  "Waar kom je vandaan?"
  
  
  "Ik weet het niet."
  
  
  Goed. Ik zal frissen uw geheugen. Nu zie je de afbeelding van een persoon in de voorkant van je." De auto neuriede en ik zag een man. Hij was lang, met donker haar en grijze ogen. "Die man u," ging ze verder. "Je bent Rafael Chavez."
  
  
  "Rafael Chavez", zei ik.
  
  
  "Je bent een Venezolaans die een aantal jaren doorgebracht in de Verenigde Staten. Je bent geboren
  
  
  geboren in Margarita en opgeleid in Caracas. Je hebt gewerkt in verschillende gebieden, maar nu bent u een actieve revolutionair ."
  
  
  "Ja," zei ik.
  
  
  "U woont in een appartement op 36 Avenida Bolivar, hier in Caracas."
  
  
  36 Avenida Bolivar.
  
  
  Ze ging op me te vertellen dat ik had geen familie of vrienden, en dat de mensen die ze tegenkwam waren de weinige mensen in dit gebouw, die waren kameraden in de revolutie.
  
  
  "Je leert meer over jezelf later," ze eindelijk zei. "In de tussentijd, je moet rusten. Ik zal tellen terug van vijf. - Tijdens het tellen, je zal langzaam uit de trance en terug om opnieuw het bewustzijn. Vijf. Ga je de roltrap weer. De vier. U bent helemaal in rust. u rustte, maar u bent steeds meer van bewust. Drie. Wanneer je ogen open op de tellen van een, zult u niet onthouden totdat u uw ogen dicht, helemaal niets. Wanneer je ogen open, je weet alleen wat ik zei over dat je Rafael Chavez. U hoeft niet herinneren wat tot volledige amnesie sets in. Odin ."
  
  
  Haar ogen geopend. Er was een meisje zitten, en hij wist dat hij gezien had dat gezicht, maar hij had geen idee onder welke andere omstandigheden. Het moet zijn geweest net voordat hij zijn ogen sloot. Ik heb meteen gemerkt dat ze was niet in de buurt van Venezuela, waardoor ik minder geïnteresseerd in de mooi gezicht. Haar, sprak tot haar in vloeiend spaans.
  
  
  Ik vroeg haar, " Qué pasó?"
  
  
  "Jullie onder een licht kalmerend middel, Senor Chavez. U hebt een ongeval en werd geraakt op het doel, en wij zorgen ervoor dat u in een paar dagen. Heb je echt het herkennen van uw revolutionaire collega ' s, Don? "
  
  
  Hij keek rond in de kamer. De technicus maakte de bindingen die mij in de stoel en verwijderd iets uit mijn hoofd. "Waarom... ja," zei ik. Het ding is, ik heb niet zo veel herinneren.
  
  
  "Dit is Dr. Kalinina, en haar naam is Tanya Savich, uw russische vrienden in de revolutionaire beweging. Deze andere kameraden zijn Menendez en Salgado. Ze zijn onderweg met u voor een bepaalde tijd. Wij brachten u hier, op deze privé-kliniek, om u te behandelen. Immers, de conferentie is net om de hoek."
  
  
  Vroeg ik haar. "Een conferentie?"
  
  
  Tanya glimlachte. "Probeer niet om alles te onthouden in een keer. Je moet gaan naar uw kamer en de rest."
  
  
  "Ja," zei ik dof. "Om uit te rusten. Zijn erg moe."
  
  
  * * *
  
  
  De kamer werd ik meegenomen naar was aangenaam rustig. Er was alleen een bed om op te liggen, maar onder deze verschillende omstandigheden, het kon niet worden verwacht dat een ziekenhuis bed. Immers, hij was een man die gezocht wordt door de wet, was hij niet? Om eerlijk te zijn, ik kon me niet herinneren veel over haar. Het spijt me dat ik niet vroeg het meisje hoe het ongeval gebeurd is, omdat ik niet onthouden. Eén ding was wel duidelijk - ik moest kameraden die mij genezen. Ik heb ze echt nodig. Ze had geen idee hoe ernstig mijn geheugenverlies werd. Nou, dat wordt duidelijk in een paar uur. Een goede nachtrust zal fix-me-up. Maar wat me hinderde was dat ik kon me niet herinneren de belangrijke conferentie het meisje aan het praten was over. Mijn hersenen gesponnen uit proberen te herinneren aan haar, maar uiteindelijk viel ik in slaap.
  
  
  Haar plotseling wakker in het midden van de nacht. Was ik aan het hallucineren, of was het gewoon een rare droom? Het een droom moet zijn geweest. Hij was in een vreemd land, in een woestijn land. Hij liep een donker straatje en het achtervolgen van een man. Hij hield een lange zwarte duits-en-klare pistool, waarschijnlijk een Luger. Hij schoot deze man en probeerde te doden ego. Hij draaide zich om en schoot op mij, en ik voelde een brandende pijn in mijn rug. Het pistool in mijn hand plotseling werd een korte steel axe. Toen ik wakker werd van haar.
  
  
  Het was een vreemde droom. Ik heb me niet herinneren dat in een ander land dan Venezuela en het werd eentonig. En haar man heeft nooit een shot van een man in zijn leven. Of haar? Geen van deze was logisch voor mij.
  
  
  Toen de morgen kwam, bracht men mij een lade van te eten, en ik at er gulzig. Toen hij klaar was, onderzocht hij zijn gezicht in de spiegel. Het was in ieder geval bekend voor. Maar dat gezicht niet lijken te behoren tot Rafael Chavez. Ik nam een kijkje op de kleren die ze bracht me, maar ik wist niet waarom. De zakken waren leeg, er was geen identificatie. Ongeveer een uur later, Menendez kwam binnen en bracht mij terug naar de kamer met een stoel met draad en andere apparatuur.
  
  
  "Goede morgen, Senor Chavez," het meisje dat haar naam gaf, als Tanya begroet me. "Bent u klaar voor een nieuwe behandeling?"
  
  
  "Ja, ik veronderstel van wel,' zei ik, op zoek naar de auto ' s. "Maar is het allemaal nodig? Ik zou graag willen weten wat voor soort behandeling ik krijg."
  
  
  "Alsjeblieft," Tanya zei, laat me in een grote stoel. "Je moet vertrouwen in ons, Senor Chavez. We zijn je vrienden."
  
  
  Ik zag haar zitten in de stoel, maar ik voelde me niet comfortabel. Haar hotel is om rond dit gebouw, door de straten van Caracas, en terug te keren naar haar appartement aan de Avenida Bolivar. Ik was er zeker van dat deze bekende bezienswaardigheden zou herstellen van mijn geheugen en maak mij gezond. Haar beloofde zichzelf dat, als deze activiteit niet brengen van resultaten, ze zou gaan meteen naar huis.
  
  
  "Nu ontspannen," een man genaamd Kalinina me verteld.
  
  
  "Ik geef je een licht kalmerend middel." Hij stak een injectie pistool in mijn onderarm en gaf me een subcutane injectie.
  
  
  Een naam flitste het door mijn hoofd. Nambulin. Waar had ik dat eerder gehoord? Voordat ik kon denken over het niet meer, ik begon te voelen een diepe euforie wassen over mij, en ik verloor mijn interesse in de woorden en alles anders.
  
  
  Iemand aangepast mijn hoofddoek. Ik vond het niet erg. Een minuut later hoorde ik haar stem als Tanya.
  
  
  "Je wilt om je ogen te sluiten. U sluit de account voor vijf." Ze geteld, en mijn ogen gesloten. Er was een plotselinge flits van kleur in de duisternis, en ik heb gehoord dat sommige vreemde muziek die op een of andere manier leek voor mij bekend. De stem getrokken uit, maar de kleur en de muziek bleef trekken me naar beneden en naar beneden. Ik voelde me alsof ik op een roltrap. Dan nog een stem boven mijn hoofd. De stem vertelde me, en vertelde me alles. Elk klein detail, vanaf mijn geboorte datum van mijn recente activiteiten in de linkse beweging voor de bevrijding van Venezuela van de tirannieke imperialisme van de Verenigde Staten. Er waren afbeeldingen van specifieke scènes. Toen het voorbij was, kreeg hij een gedetailleerd beeld van zijn verleden. Mijn amnesia is genezen.
  
  
  Hij was lid van een politieke groep, Mob genaamd Justitie, waarvan het doel was de omverwerping van de Venezolaanse regering en het vaststellen van een linkse regime met de hulp van de Russen. Ik werd gerekruteerd een paar maanden geleden, en een paar dagen geleden, ze is gewond geraakt tijdens een demonstratie buiten de Amerikaanse ambassade.
  
  
  Tanya sprak weer. "Uw meester heeft ons gevraagd om u te informeren dat de gelederen van de burgerwachten zijn dunner worden door laffe desertie in het gezicht van de brutale politie-tactieken. Daarom moeten we nu handelen. U hebt geselecteerd voor deze actie.
  
  
  "Venezuela is te afhankelijk wordt van de Verenigde Staten," ging ze verder. "De Verenigde Staten koopt ongeveer 40 procent van de venezolaanse olie-export, waardoor de Amerikanen een dodelijke economische grip op Venezuela. De Venezolaanse president en ego-gedreven kapitalistische regering moet worden vernietigd voordat ze met de hand over het gehele land aan de Amerikanen. Een plan werd ontwikkeld. ontworpen met de komende Caracas Conferentie in het achterhoofd.
  
  
  "De conferentie zal een ontmoeting tussen de President van Venezuela en de Vice-President van de Verenigde Staten. Het biedt een unieke kans om toe te slaan op beide van deze vijanden van het volk. Later zult u worden geïnformeerd over de aard van het plan en de details van hoe het moet worden uitgevoerd. Begrijpt u het? "
  
  
  "Ja, ik begrijp haar."
  
  
  Goed. Als je wakker wordt, zul je je herinneren in detail alles, wat ik u heb gezegd, en alles wat je hebt gehoord en gezien, terwijl ze in een diepe trance. Als er vragen in uw mening over de details, je onderbewuste geest zal antwoorden en vul eventuele gaten die mogelijk last van hebt. U zal vragen om uw identiteit als Rafael Chavez en u zult niet de vraag van de geldigheid van het ego van de politieke filosofie."
  
  
  Na een paar minuten, mijn ogen natuurlijk geopend, en hij herinnerde zich hoe Tanya geteld achterwaarts van vijf naar één. Haar geest herinnerde zich ook alles over haar verleden leven. Wat ze ook deden om ons met mij, het werkte. Haar amnesie was volledig hersteld.
  
  
  Tanya glimlachte. "Hoe voel je je, kameraad?"
  
  
  "Zeer goed," zei ik. "De drug maakte me herinneren. Zijn verondersteld om deel te nemen aan een missie tegen de Caracas Conferentie, nu zijn gedacht over. Zal ik er wel klaar voor?"
  
  
  "Ben je klaar", zei ze.
  
  
  Kalinina draaide zich weg en liep naar de technicus aan het eind van de kamer, het verlaten van Tanya en mij alleen. "We zijn het met u... hebben we elkaar beter leren kennen dan denk ik aan haar? "Vroeg ze. Ik had een vluchtig beeld van Tanya liggend naakt van binnen.
  
  
  Er was iets in haar ogen, dan een kleine glimlach verspreid over haar gezicht. "Ik hoopte dat je zou herinneren. We hadden een avond samen. Weet je het niet meer?"
  
  
  "Niet echt," zei ik. "Maar een glimp, een bepaalde herinnering aan haar leven, zou ik willen herinneren."
  
  
  Ze lachte zachtjes. "Misschien kunnen we besteden een paar minuten weer bij elkaar voor het verlaten van de kliniek."
  
  
  "Dit is iets om naar uit te kijken," zei ik.
  
  
  Hoewel haar lichaam voelde helemaal prima, ze stond erop dat haar verblijf in haar kamer en rest. Hij dacht dat een beetje over Tanya. Vreemd. Mijn plaats in Rusland was de meest belangrijke plaats in mijn leven, maar ik kon niet stoppen met denken over dit bijzondere meisje.
  
  
  Wanneer ik niet na te denken over Tanya, ik was bezig met het reconstrueren van het verleden, die ik bijna vergeten was te wijten aan ongevallen. En als ik probeerde me te herinneren, werd ik herinnerd aan een klein incident. Haar blote voeten liep in een klei huis aan de rand van Margarita. Toen herinnerde ik me dat dit huis was mijn huis, en een mooie zwartharige vrouw genaamd Maria was mijn moeder. Zij en mijn vader is overleden toen ik negen jaar was. Snel daarna kwam hij naar Caracas, waar hij woonde met familie en studeerde aan een ambtenaar.
  
  
  Er was nog iets vreemds aan dit alles. Hij kon dingen te herinneren van zijn verleden, maar deze dingen leek onwerkelijk, de mentale beelden vaag en wazig. En toen ik stopte met denken over hen bewust, maar ze verdwenen in de vergetelheid en leek niet echt deel van mij.
  
  
  Verrassend, mijn meest levendige herinneringen waren van de jaren heb ik besteed aan het werken op een laad-en losplaats in Amerika.
  
  
  Ik heb de hele dag in mijn kamer. Die nacht Tanya kwam om me te zien. Ze ging rustig in en sloot de deur achter haar. Hij stond op van het einde van zijn kooi, waar hij op het lezen van een krant uit de Caracas Conferentie. Nah had een stethoscoop en een klembord in haar hand.
  
  
  "Kan ik je pols met hem?" vroeg ze.
  
  
  "Natuurlijk."
  
  
  Ze hield mijn pols in haar kleine, zachte hand. Onze ogen ontmoetten elkaar, en al snel wordt ze weggestuurd. Ze maakte een opmerking over haar grafiek, dan hield de stethoscoop naar mijn borst en luisterde een minuut.
  
  
  "Voel je je misselijk?"
  
  
  "No way."
  
  
  "Is er zweet in je slaap?"
  
  
  "Niet dat hij onthoudt haar."
  
  
  Mijn blik verschoof van haar volle lippen om de sensuele rondingen van haar lichaam. Nogmaals, het prikkelende beeld van Tanya naakt Irina flitste door mijn hoofd. Ee kurkentrekker ' s volgende zet leek het psychische.
  
  
  "Je zei dat je eraan gedacht hebt ... de intimiteit tussen ons, Raphael."
  
  
  "Ja, ik herinnerde me dat."
  
  
  "Kunt u me vertellen wat je je herinnert?"
  
  
  Hij glimlachte naar haar. "nee. Dat jij het was. Irina".
  
  
  Haar mooie blauwe ogen vermeden mijne. Hij nam Nah de tablet en stethoscoop en gooide ze op de grond. Toen werd ze zachtjes trok door ee. Hij kuste haar, en ze antwoordde.
  
  
  "Je hebt echt mijn slaap met mij, heb je niet?" Vroeg ik zachtjes.
  
  
  Ze probeerde weg te trekken, maar ik hield haar terug. "Raphael, je bent niet een minnaar," zei ze. "Je bent een revolutionair. U had geen tijd voor vrouwen."
  
  
  "Haar moet hebben gevonden in de tijd ten minste een keer," haar man ontkende berichten in de media.
  
  
  Haar ogen vinden de mijne. "Ja, een keer." Ze leek te worden onthouden. "Kort voor de demonstratie bij de Amerikaanse Ambassade. Ik heb een opmerking naar je appartement en je vroeg me om te blijven."
  
  
  "En we kuste, en ik hield je zo dichtbij," zei ik terwijl ik langzaam met mijn handen naar beneden de lengte van haar lichaam.
  
  
  "Raphael, alstublieft..." ze protesteerde zwak.
  
  
  Hij knoopte haar uniform aan de taille en gleed zijn hand naar binnen, met haar sluiten. Ik streelde haar borsten en voelde haar tepels verharden op mijn aanraking.
  
  
  "Raphael ..."
  
  
  We kusten opnieuw. Ze gestopt met worstelen en gereageerd op mijn strelen met plotselinge grote passie, haar lichaam spannen fel als haar mond verkend. Wanneer de kus eindigde, we hielden onze adem en verlangde naar meer.
  
  
  "Oh, mijn God, Raphael," ze ademde.
  
  
  Ze schopte haar uniform en liet het op de grond. Hij keek naar haar als ze trok haar slipje naar beneden van haar lange, gladde dijen. Ze liep naar het bed en rekte zich uit, haar lichaam trillen van opwinding. Snel uitgekleed en bench press naast haar. Mijn vingers en lippen getraceerd elke centimeter van haar warme, trillende vlees.
  
  
  Plotseling, ze probeerde om weg te gaan, maar ee hield haar stevig vast. "Wat doe ik voor u?" riep ze uit. Hij verstikt haar woorden, stort zijn tong diep in haar mond. Ze begon om nogmaals te beantwoorden.
  
  
  Ik wist niet wat ik maretak bedoeld, en het kon me niet schelen. Hij kon alleen maar denken aan haar rijpe, warme lichaam. Ze kreunde van verlangen als ze rolde op nah. Haar dijen voor me open, en ik voelde haar nagels graven in mijn rug. Haar pik sloeg naar hem, en ze schreeuwde van genot. Toen was alles duister, de urgentie en een groeiende, ongebreidelde passie.
  
  
  Het zesde hoofdstuk.
  
  
  Ik werd vastgebonden aan de stoel weer, en de kamer was nog volledig donker. Ze gaf me nog een injectie, maar deze keer waren er geen smekende stemmen. Ik was alleen met drugs. Tanya en Kalinin niet eens in de kamer.
  
  
  Ze zei iets over de "laatste fase". Hij had hen horen zeggen dat het in het russisch, en de een of andere manier begreep hij, hoewel hij zich niet herinneren ooit het leren van het russisch.
  
  
  Toen ik zag haar zitten in de stoel, een afbeelding verschenen in het donker voor mij. Het was de president, en hij was het geven van een speech. Hij was pas twintig meter afstand van mij, gebaren als hij sprak. Hij zei de dingen die er echt boos op mij. Hij brak uit in een koud zweet. De euforie wendde zich tot intense woede als de president ' s woorden werden meer en meer offensief, luider en luider. Ego ' s gezicht langzaam gedraaid en werd erg vervormd. In een minuut, het gezicht was vertrokken van de afbeelding. Het begon uit te breiden, steeds groter en lelijker als wrok haalde uit naar het ego van de verwrongen lippen. Het gezicht was zo dichtbij dat ik dacht dat ik zou kunnen bereiken en aan te vallen.
  
  
  Ik hoorde een schreeuw in de kamer en besefte dat het was afkomstig van rond mijn eigen keel. Hij stak fel voor die vreselijke gezicht probeert te scheuren van het vlees met zijn blote handen klauwend op met zijn vingers.
  
  
  Maar ik kon het niet helpen. De kreet was een kreet van pure frustratie en zielig wanhoop bij het niet kunnen bereiken om de gevreesde God en vernietigen van het ego. Na een minuut, de stem getrokken uit en er was stilte, het vervormde gezicht nog steeds voor me.
  
  
  Alle van een plotselinge
  
  
  Tanya ' s stem klonk uit rond de duisternis. "Dit is je vijand. Dit is de man die staat tussen uw mensen en vrijheid. Hij is een gemene, lelijke dier, en hij voedt op de lichamen van zijn volk. Je heb altijd een hekel aan en vreesde het ego, maar nu bent u verbruikt door een wanhopige, wrede afkeer. Je haat het ego meer dan je ooit haatte alles en iedereen in je leven."
  
  
  Ik dacht dat mijn borst was gaan exploderen van de afkeer en haat die ik voelde voor haar verwrongen gezicht. Hij hield het onthouden van de president van de gemene woorden en balde zijn vuisten tot zijn nagels scheurde door zijn handpalmen.
  
  
  Tot slot, het beeld verdween in de duisternis, en werd vervangen door een ander. In eerste instantie was niet bekend bij mij, toen herinnerde ik me over het door de kranten. Het was de Amerikaanse vice-president. Hij sprak engels, maar zijn ego begrepen perfect. Hij legde uit dat hij zou werken nauw samen met de Venezolaanse regering, en dat de Verenigde Staten zou bieden meer economische en militaire hulp te houden van de Venezolaanse president aan de macht. Als hij sprak, zijn gezicht veranderd. Ego ' s ogen werden steeds meer en meer boos, en walgelijk, walgelijk woorden die uit de mond.
  
  
  Wanneer de sint eindelijk verlicht, hij werd badend in het zweet. De technicus tilde me uit mijn stoel en leidde me terug naar mijn kamer. De drug en overweldigende emoties helemaal leeg is mijn energie. Mijn benen waren zo zwak, dat ik nauwelijks kan lopen.
  
  
  Terug in mijn kamer, de technicus hielp me zitten op het bed en keek op mij neer.
  
  
  Vroeg hij. "Alles goed?"
  
  
  "Ik denk het."
  
  
  Zei hij vriendelijk. "Dit is allemaal nodig voor uw missie."
  
  
  "Waar is Tanya Savich?"
  
  
  "Ze is nu bezig met een project."
  
  
  "Ik moet haar zien."
  
  
  "Ik ben bang dat dat onmogelijk is."
  
  
  Haar, keek hem aan. Het was een jonge Venezolaanse met de naam Salgado. Ego ' s gezicht zag er eerlijk. Misschien omdat de openhartigheid hij haar zag, zag haar, en zei dingen die hij niet eens wist dat hij aan het denken was.
  
  
  "Is zij ook degene die ze me bellen? Is dit ook noodzakelijk is voor de democratische revolutie?"
  
  
  Ego ' s ogen vernauwde op mij. "Twijfelt u het?" "Wat is er?" vroeg hij bezorgd.
  
  
  "Ik... ik weet het niet. Ik denk het niet. Soms heb ik het gevoel dat ik gek aan het worden."
  
  
  "Je bent niet gek. In feite, je bent heel gezond nu." Ego ' s stem is rustgevend.
  
  
  Vroeg ik haar. "Hoe lang ben je al hier in de kliniek?"
  
  
  Hij aarzelde, alsof benieuwd of om mij te antwoorden. "Een vriend bracht u hier de nacht voor het laatst."
  
  
  "Wanneer ben ik klaar om te vertrekken?"
  
  
  "Vandaag".
  
  
  Hij gestut zich zwak op één elleboog. "In de dell zelf?"
  
  
  "De laatste etappe zal eindigen later op de dag. Heb je een paar inleidende lessen. De volgende zal niet erg prettig voor u, maar het zal voorbij zijn voordat je het weet. Dit is een absoluut essentieel onderdeel van uw voorbereiding voor de conferentie."
  
  
  "Wat voor soort werk dit?"
  
  
  "Ze zullen u vertellen later vandaag."
  
  
  Plotseling ging de deur open en Dr. Kalinina kwam. Hij keek de monteur. "Wat is het? Waarom bent u nog steeds met Senor Chavez?"
  
  
  De monteur keek geschrokken. "Hij wil praten een tijdje."
  
  
  "Weer aan het werk," Kalinin zei kort.
  
  
  Salgado draaide zich om en liep door de kamers.
  
  
  Ik keek Kalinina me benaderen. Ik hield niet van het idee van wat de Russen waren hier doen, en dat mijn landgenoten niet toegestaan om met mij te praten. Een Venezolaanse controle moet zijn revolutie, maar Kalinina behandeld Salgado als een minderwaardig.
  
  
  Kalinina gaf me een strakke glimlach. "Ik ben heel erg sorry dat ik nam Salgado afstand van u zo abrupt, Senor Chavez, maar hij heeft verplichtingen elders. Voelt u zich goed?"
  
  
  "Fijn," zei ik.
  
  
  Hij pakte mijn pols en niet iets te zeggen voor een tijdje.
  
  
  "Heel goed. U dient te rusten, en we komen terug voor na de lunch." U heeft een ernstige les voor je."
  
  
  "Kan ik echt weg van deze plek te laat vanavond?"
  
  
  Mijn kurkentrekker ego gevangen off guard. Maar na een korte pauze, antwoordde hij: "Ja. Ben je klaar vanavond."
  
  
  "Goed," zei ik. "Ik haat gevangenschap."
  
  
  "We zijn allemaal kinderen," zei hij met opzet. "Maar we moeten offers brengen voor het goede van de revolutie. Is dat niet recht?"
  
  
  Hij knikte naar haar. Kalinina glimlachte strak en links.
  
  
  Ik viel in slaap voor een tijdje. Plotseling hoorde hij zijn eigen schreeuw. Haar verkopen op het stapelbed is candid, badend in het zweet en schudden. Hij liep een trillende hand over zijn mond, op zoek naar de tegenoverliggende muur. Het was me niet bang te zijn - ik wist zoveel over haar, wist zoveel over mezelf. Moeten ze mij hebben gegeven van de geneeskunde. Ik had weer een nachtmerrie.
  
  
  Ik zag lelijke gezichten uit de donkere kamer, en hoorde harde boze stemmen. Het was allemaal vermengd met mijn foto ' s. Haar schild loopt in een donker steegje met een luger in haar hand. Ik draaide de hoek om en ineens een enorme, verwrongen gezicht verscheen in de voorkant van me. Hij zag eruit als de president, maar het was een misvormd gezicht hangen in het donker.
  
  
  Haar shooter hit de luger opnieuw en opnieuw, maar dat afschuwelijke gezicht alleen maakte me aan het lachen altijd. Zijn mond opende, bedreigend te slikken, me-up. Lange, scherpe tanden komt op mij. Vervolgens haar schreeuwde.
  
  
  Vervolgens, na de lunch, werd ik meegenomen naar de auto-kamer - ze noemden het de oriëntatie kamer. De monteur vertelde mij dat deze sessie zou anders zijn, en hij was niet overdrijven. Tanya ontmoet mij in de kamer als ze waren omsnoering mij een stoel aan.
  
  
  "Het gaat frustreren," zei ze. "Maar het zal voorbij zijn voordat je het weet."
  
  
  "Ik heb aan u gedacht voor," zei ik. "Ik vroeg u, maar ze zei dat je het te druk om me te zien."
  
  
  De mannen klaar omsnoering me neer en liep naar een van de andere auto ' s. Ze had niet het eerder gebruikt. Het was een kleine controle paneel, maar er waren tientallen knipperende gekleurde lichtjes op de teller.
  
  
  "Wat ze je vertelden waar was," Tanya antwoordde.
  
  
  "Zal ik zie het in je opnieuw nadat ik hier weg?"
  
  
  Ze draaide zich weg. "Dat is mogelijk. Het hangt allemaal af van de uitkomst van de missie."
  
  
  "Ik weet niets over de missie," het hoofd van de missie geweigerd rapporten die zijn verschenen in de media.
  
  
  "Weet je het snel genoeg."
  
  
  Dit keer gebruikten ze verschillende apparaten - een draad van de metalen band op de borst en een nieuwe hoofddoek. Tanya heeft ervoor gezorgd dat alles is zoals het zou moeten zijn, en links door de kamers.
  
  
  Ze draaide de heilige, en hij zag een paar foto ' s in het donker. De beelden werden zelfs meer dan degene die ik had gezien die ochtend. Ik heb niet het schot deze keer, maar ik wist dat de dosis ' s ochtends nog niet helemaal weg maar toch.
  
  
  De president verscheen in de kamer. Hij schoot door de menigte, lachend, zwaaiend met zijn armen en een glimlach. Zodra het beeld verscheen, de blinddoek, dat deed iets met me. Was er een verschrikkelijke druk in het hoofd, de pijn bijna ondraaglijk. Als haar vader keek naar de beelden bewegen, de pijn verdiept. Ze worstelde om los te komen, openen en sluiten haar mond en loensen, die pijn doen. Het werd alleen maar erger, totdat ik dacht dat ik mijn doel zou gaan ontploffen. Een kreet ontsnapte mij rond de achterkant van mijn keel. De man maakte zich los uit de menigte en liep in de richting van de president, zwaaiend met een groot kapmes. Het mesje is verbonden, het onthoofden van de president, het ego, en het doel vloog in de menigte, morsen bloed overal. Mensen lachten en lachten.
  
  
  De pijn was weg, en hij voelde alleen de zoete leegte van fysiek comfort. De president dood was, en de wereld is gered van zijn tirannie.
  
  
  Ik hoopte dat de sessie voorbij was, maar het kwam er niet van. Een andere scène vulde de kamer van de president gaf een openbare toespraak. De pijn kwam weer, en hij duwde tegen Nah, krullen in te weerstaan hé. Maar ik werd getroffen door het. Deze tijd is het verschrikkelijk druk in mijn hoofd was vergezeld van een scherpe pijn in mijn borst, alsof ik een hartaanval had gekregen. Ik hoorde mezelf schreeuwen, maar de pijn niet weg zou lopen. De man wees met zijn pistool op de president en trok de achterkant van de emu ' s hoofd met een schot. De pijn zakte onmiddellijk.
  
  
  Maar nogmaals, de kamer was gevuld met foto ' s, deze keer van de Amerikaanse Vice-president. Hij reed in een zwarte Cadillac in een officiële parade, en hij wist, dat de Venezolaanse president aan het rijden was voor hem in de auto. De Vice-president was het dragen van een dure krijtstreep pak, gebaren imperialistically naar de menigte. De druk kwam weer, maar deze keer was er geen vernauwing in mijn borst, slechts een verschrikkelijke pijn in mijn hoofd. Als gevolg van een plotselinge explosie van rook en puin, de Vice-President van de auto werd vernield door een onzichtbare bom, en iedereen in de auto werd gedood. In het begin van de tweede kamer, een krachtige explosie voorgedaan, en de auto van de President van Venezuela ingestort. De pijn was weg voor altijd.
  
  
  Ik plofte neer in mijn stoel als ze maakte me en draaide het apparaat. Dr. Kalinina was naast me, maar ik heb haar niet zien, en dat was maar goed.
  
  
  "Het ergste is voorbij," zei hij tegen me.
  
  
  Toen hij klaar was naar mij luistert met zijn stethoscoop, hij hielp me uit mijn stoel en leidde me naar de hal voor een normale projectie kamer. Er is een ingebouwde scherm aan de andere kant van de kamer, en er was een projector kiosk op de achterkant van de kamer.
  
  
  Kalinina een geladen Luger in mijn hand. Hij staarde hem wezenloos, nog steeds verdoofd door het brute sessies. Het was het pistool dat hij had geschoten haar rond in zijn nachtmerrie.
  
  
  "Het medicijn is al leeg," Kalinina vertelde me, " en uw reactie op verschillende stimuli tijdens dit deel van de voorbereiding zal het heel natuurlijk. U zult het bezit van het pistool en doen wat je wilt. . "
  
  
  Het is gewoon te staren naar de grote gun. Hij wist dat het een duits pistool, maar voor sommige reden dat hij in verband met de Verenigde Staten. Terwijl ik probeerde te achterhalen, de kamer werd donker en de film begon. Dat waren echte foto ' s, vermoedelijk genomen in de laatste paar dagen bij de pre-vergaderingen. De film toonde de voorzitter loopt de loopbrug in de voorkant van de president.
  
  
  Palacio de Miraflores, naast hem de Amerikaanse vice-president. Er waren cameramensen rond, en de president werd terloops praten met zijn Amerikaanse gast.
  
  
  Als de cijfers op het scherm leek mij een overweldigend gevoel van haat roos in mijn borst, en hij voelde zich een ongemakkelijk gevoel van betekenis, een gevoel van intense ongemak. De pijn is toegenomen met een gevoel van opperste afschuw. Ik kon haar niet meer. De mannen komen naar mij werd zeer reëel. Haar hief het pistool in haar rechterhand en een ego in twee cijfers. Haar eerste doel was de president. Zij had schudden met haat en pijn, en het zweet liep langs mijn voorhoofd. Hij haalde de trekker over. De cijfers liepen langzaam naar me toe. Haar, was woedend. Haar gunslinger tikte het pistool opnieuw en opnieuw, en zwarte gaten gevormd in een strak patroon van de president ' s borst. Een minuut later, de trigger was getrokken in de lege cartridge. Niettemin, de twee cijfers bleef me benaderen. Hij vuurde een geweer op hen, dan liep in de richting van hen in een vlaag van woede. Het is hard geraakt en viel zwaar op de grond.
  
  
  Sergei vloog in brand, en Kalinina hielp me omhoog. Hij hijgend en uitgeput. Nu dat de film is afgelopen, de pijn en woede zijn verdwenen, overal om me heen.
  
  
  "Zeer goed," Kalinin zou zeggen zoet. "Geweldig, eigenlijk."
  
  
  "Ik wil... uit van hier," de emu haar verteld.
  
  
  "Goed," zei hij. "Wij hebben niet nodig u tot de dag van vandaag, als je de laatste sessie. U kunt terug naar uw kamer."
  
  
  Ik werd meegenomen in een witte kamer met een stapelbed, en het is moeilijk om te bankdrukken. Het voelde net als een aantal pijnlijke slapeloze dagen met hen fretten voorbijgegaan sinds ik wakker werd die ochtend. Ik viel in slaap voor een tijdje. Maar deze keer was het niet een nachtmerrie. In plaats daarvan had ik een zeer gedetailleerde dromen over Tanya. Ze was helemaal naakt in mijn armen. De warme zachtheid van haar lichaam verbruikt mij, mij verteerd met het verlangen. Al mijn zintuigen werden gewekt - ik hoorde haar prachtige stem en ruik je de bedwelmende geur van ee messing. En alle door de gewelven, in de hitte van passie, ze bleef tegen me zeggen, ' het spijt me, Nick. Het spijt me, Nick."
  
  
  Ik kon niet begrijpen waarom ze was met die vreemde naam, maar Stahl niet juist haar. Het kon me niet schelen wat ze mij noemde. Niets deed maar het warme, veeleisende vlees kronkelen onder me.
  
  
  Ze plotseling rechtop zitten. Hij dacht van Tanya en haar gebruik van een buitenlandse naam. Nick. Wat betekent het? Ik droomde van de Luger dat Kalinina vast in mijn vuist. Terwijl ik daar lag te wachten voor ze brengen me naar de laatste sessie, vroeg ik me af of er niet iets meer in de laatste paar dagen dan ik haar kende, meer dan deze mensen waren me te vertellen. Maar dan wel legaal. Ze wist alles over mij, alles over mijn filosofie en mijn werk met de beweging. We werken voor Vjatsjeslav op dezelfde zaak, en hij had ze te vertrouwen.
  
  
  Toen ze kwam om me op te halen, ze zei dat het was vroeg in de avond en ik zou worden uitgebracht in een paar uren na een goede maaltijd. Ze nam me mee naar de oriëntatie, maar ze niet bevestig mij op een speciale stoel. In plaats daarvan vroegen ze me om te zitten in de gebruikelijke stoel naast Salgado. Na een tijdje vertrok hij, en Tanya en Kalinina, kwam met een derde man, een russische naam Oleg Dimitrov.
  
  
  "Senor Dimitrov werkt nauw samen met de leider van de beweging," Kalinina mij uitgelegd.
  
  
  Haar blik verschoof van de mannen aan Tanya. Ze droeg een bundel papieren onder haar arm. Ze gaf me een zwakke glimlach.
  
  
  "Zullen we beginnen?" "gezellig?" vroeg ze.
  
  
  "Goed," zei ik. "Laten we aan de slag."
  
  
  Ze trok drie stoelen en speelde dit spel gericht op een " me, de mannen aan weerszijden van Tanya. Ze zet de papieren op haar schoot. Dimitrov keek me doordringend aan, alsof je probeert te peilen mijn diepste gedachten en gevoelens.
  
  
  "We vragen u om een andere loop van de therapie," Tanya zei. "Dan ben je klaar."
  
  
  Kalinina was de voorbereiding van injecties. Hij leunde voorover in zijn stoel en gaf me een shot. "Je krijgt alleen een klein bedrag van kalmerend deze tijd,"zei hij," want wij zullen u direct na het einde van de sessie." Als de vloeistof in mijn ader, haalde hij de naald en drukte op een wattenschijfje om de kleine wond.
  
  
  "Nu," Tanya zei in haar soepele, rustige stem,"je voelt je heel ontspannen en rustig." Haar stem neuriede, het sussen van mijn hersenen, en binnenkort haar ego was op zijn genade. Hij was volledig onderdanig.
  
  
  "Dit keer zal ik vragen om je ogen te openen, maar je hoeft niet om rond te gaan in een diepe trance. Op de graaf van vijf, zullen jullie je ogen openen, maar je blijft in een hypnotische toestand."
  
  
  Ze telde langzaam. Toen zeide zij: vijf, mijn ogen geopend. Haar ogen flitsten van het ene gezicht naar het andere. Ik werd perfect op de hoogte van alles om me heen, maar ik was nog steeds in een staat van grote euforie. Ik was helemaal ontspannen en ik wist dat ik was volledig overgeleverd aan de genade van de stem.
  
  
  "U hebt geselecteerd voor de belangrijkste missie"
  
  
  Dit is een plaats in Rusland, dat de revolutie heeft genomen nadat alle, " Tanya zei serieus. - De dag na morgen, de Caracas conferentie zal worden gehouden. Er zal een ochtend en een middag sessie. De President van Venezuela, de Vice-President van de Verenigde Staten en andere hoogwaardigheidsbekleders zullen aanwezig zijn. De conferentie vindt plaats in het Palacio de Miraflores.
  
  
  "Je gaat naar de middag, net voor de conferentie weer ontmoet. U krijgt een karaf water, die u kunt verplaatsen naar de kamer. Wanneer het spel wordt hervat, wordt het apparaat verborgen in de karaf zal doden iedereen in deze kamer."
  
  
  Een rilling van genot schoot door me heen.
  
  
  "U zal geen gebruik maken van wapens om te doden van onze vijanden zoals u geprobeerd voor te doen. Maar u zal doden ih. Begrijpt u het?"
  
  
  "Ja, ik begrijp haar."
  
  
  "Je gezicht er anders uit zal zien wanneer je wakker wordt uit deze trance. We maken je ziet eruit als een Amerikaanse spion genaamd Nick Carter."
  
  
  "Nick Carter," herhalen. Nick! Dat is wat Tanya gebruikt om mij te bellen in mijn dromen. Het was een voorgevoel, als een droom over de Luger.
  
  
  "Je zal het gebouw onder de naam van Nick Carter. Een lid van onze groep zal geven u een karaf met een verborgen apparaat. Breng je de karaf van de conferentieruimte en zet het ego op een stoel. Je zal in staat zijn om dit te doen, want het is Nick Carter, die we kwijt, wie heeft het hoogste niveau van de toegang tot de conferentie."
  
  
  "Ik begrijp het," zei ik.
  
  
  "Voor de komende twee dagen, u zal worden uitbeelden van Nick Carter om je heen. Ik ga om te beginnen met het lezen van het bestand nu over deze agent, en je moet niet vergeten elk detail, zodat u kunt succesvol te imiteren Carter. Daarnaast heb je een bepaalde kennis over die persoon diep in je. U kunt alleen gebruik maken van genoeg van deze kennis bij het invullen van uw incarnatie, en niet meer ."
  
  
  Ze was het lezen van de papieren op haar schoot. De informatie is makkelijk te onthouden. Op een of andere manier leek het heel vertrouwd voor mij.
  
  
  "Zij was het die doorgegeven zich af als Ilsa Hoffman," Tanya gesloten. "En nadat we bij de introductie van u, zal u direct informeren Carters' baas, David Hawke. Hij zal vragen waarom je het contact voor twee dagen, en hij zal je vragen een collega van me, met wie hij weet als Ilse Hoffmann. Je zal zeggen dat je ging met mij naar een land villa voor een paar dagen omdat je wilde om te controleren op mij, maar nu bent u ervan overtuigd dat ik buiten verdenking."
  
  
  "Ja," zei ik. "Boven verdenking." De informatie was onuitwisbaar vastgelegd in mijn hersenen.
  
  
  "Je voordoen als Nick Carter zo nauwkeurig als je weet hoe, doet alles wat er van je verwacht wordt' s middags tot op de dag van de conferentie. Je zal dan negeer orders die ze kunnen geven en het hoofd naar het paleis. U moet zich in de gang open bij de ingang van de Rivne Conference Hall om een uur of één in de middag. Op dit moment, onze persoon zal benaderen. Nen is gekleed in een donkerblauw pak en een rode stropdas met een witte anjer op de revers. Hij zal u deze karaf die om hen heen, die zal worden gebruikt op de onderhandelingstafel." Ze nam de grote, sierlijke karaf van Dimitrov. "In het, onder de valse bodem, zal dit apparaat."
  
  
  Zij zorgvuldig verwijderen van de elektronische gadget. Het leek een mooie transistor radio.
  
  
  "Het apparaat wordt aangestuurd door een afstandsbediening. Het geeft het geluid in een breed scala van frequenties, breder dan iets eerder ontwikkeld. Bij bepaalde frequenties en volume, geluid vernietigt de centrale zenuwweefsel. Een zeer korte blootstelling leidt tot een pijnlijke dood."
  
  
  Ze vervangen de gadget in de karaf. "Het apparaat zal worden afgestemd op de gewenste frequentie met behulp van de afstandsbediening vervolgens in een dag-sessie. Binnen een paar minuten, het doden van iedereen binnen gehoorsafstand, maar het zal niet van invloed zijn op iemand van buiten de kamer. Nadat het zijn werk heeft gedaan, dit zal produceren een veel lagere geluid, die zal klinken nog steeds erg hoog om te voldoen aan uw oren. Je zal in staat zijn om dit geluid horen buiten de vergaderruimte waar u zal worden gevestigd ."
  
  
  "Ik zal je een geluid horen buiten de vergaderzaal" herhalen.
  
  
  "En na die persoon geeft je het water in karaf, gaat u naar de bewakers op de dag van de kamer en vertel hen dat het paleis personeel gevraagd u te leveren van de karaf, zodat er vers water voor het congres. Sinds Nick Carter heeft toestemming om de conferentieruimte, ze zal u toelaten om de karaf in en plaats het ego op een stoel. Laat het ego tegen de muur en neem de andere karaf naar de dichtstbijzijnde service kamer in de gang. u zult weg te blijven uit de directe omgeving tot je ziet dat iedereen in de conferentie ruimte voor de middag sessie.
  
  
  "Wanneer hoor je een hoge toon geluid in de kamer rond, weet u dat het apparaat zijn werk heeft gedaan. Nu aandachtig luisteren." Dimitrov stond op en draaide de knop van een kleine schrijfmachine op de tafel naast de onze. Ze was gehoord door een hoge pieptoon schreeuw, die verloochent berichten in de media over het lawaai van sommige vliegtuigen.
  
  
  "Dit is het geluid dat u hoort."
  
  
  Ego ' s stem gestopt voor een moment. "Als je dit hoort," zei ze langzaam, " u zult zich herinneren dat alles werd begraven in je onderbewuste. U zult zich herinneren alles wat ik u gezegd niet herinneren eerder. Je vergeet alles wat er gebeurd is voordat je kwam naar deze kliniek. Maar u kunt zich niet herinneren dat er hier gebeurd. Dit zal u de waarheid openbaren aan u, maar het zal leiden tot ernstige verwarring. Geef je toe aan de eerste de wiskunde in de klas die tot u spreekt, dat u geplant het overlijden apparaat in de zaal. Is het allemaal duidelijk? "
  
  
  "Het is duidelijk," zei ik.
  
  
  "Ook dan, wanneer onze man handen u de karaf, zal hij zeggen:" Viva la revolución! Deze woorden versterken van uw voornemen om te doden van de Venezolaanse president en de Amerikaanse, en je voelt een overweldigende drang om de karaf op de kamer had. Ik heb je de opdracht gegeven."
  
  
  "Viva la revolutión," zei ik.
  
  
  Kalinin stond op, ging naar de tafel, en nam uit de luger die hij me had gegeven, en de stiletto in de schede. Hij overhandigde me het pistool.
  
  
  "Leg je wapen neer," Tanya zei. "De schede op de stidet moet worden aangesloten op uw rechter onderarm."
  
  
  Ik volgde haar instructies. Het wapen voelde me onhandig en omslachtig. Kalinina bracht mij een donkere jas en das, en Tanya vertelde me om een ih over mijn wapen.
  
  
  "Het wapen behoorde tot Nick Carter," Tanya zei. "Je weet hoe ze te gebruiken. De Zweden hadden ook een ego."
  
  
  Dimitrov boog zich voorover en fluisterde iets in Tanya ' s oor. Ze knikte.
  
  
  "U mag niet proberen om terug te keren naar uw appartement aan de Avenida Bolivar. U zal ook geen contact opnemen met de Lynch Mobs of iemand in verband met deze missie, zelfs niet de medewerkers van deze kliniek."
  
  
  "Zeer goed," zei ik.
  
  
  "Nu, Rafael Chavez, u komt uit op hypnose als ik reken het af van vijf naar één. Je vloeiend in het engels, en dit is de taal die je gaat gebruiken totdat u klaar bent met uw missie. Bent u klaar om de missie te voltooien en volg je mijn instructies nauwkeurig op.
  
  
  "Ik zal beginnen bibl nu. Vijf. U bent Rafael Chavez, en u zal veranderen de loop van Venezuela ' s moderne geschiedenis. De vier. Uw president en Vice-President van de Verenigde Staten zijn uw sterfelijke vijanden. U niet te veel gedachten. zonder een doel, maar om te doden van deze twee mannen als wij gepland. Twee. Wanneer je wakker wordt, je zal niet weten dat je onder hypnose. Je zal me niet herinneren de namen van degenen die hier met u, maar u hebt geleerd dat we vrienden zijn van de revoluties die bereid u voor uw opdracht ."
  
  
  Bij het bereiken van de nummer één, de scène voor me leek te vervagen voor een minuut, en dan werd het weer richten. Haar ogen flitsten van het ene gezicht naar het andere.
  
  
  "Voel je goed, Raphael?" "Wat is het?" de lieve jonge vrouw vroeg.
  
  
  "Ik voel me geweldig," hey antwoordde haar in het engels. Verrassend, ik zei het zonder moeite.
  
  
  "Hema zal u in de komende twee dagen?"
  
  
  "Nick Carter, een Amerikaanse spion."
  
  
  "Wat gaat u doen na het verlaten van hier?"
  
  
  "Verslag van een wiskundige grote naam David Hawke. Ik vertel de Emu dat ik bij u was - Ilse Hoffmann-tijdens Carter ' s afwezigheid."
  
  
  Goed. Ga naar je zelf te kijken."
  
  
  Haar, ging naar de spiegel. Toen ik zag dat mijn gezicht, het zag er anders uit. Oni veranderde mijn uiterlijk, zodat ik keek precies zoals Nick Carter. Hij bereikte in zijn jas en haalde de Luger . Wilhelmina de naam van flitste het door mijn hoofd. Hij had geen idee waarom. Hoe dan ook, het leek niet belangrijk. Hij trok de bout en vervangen door een patroon in het pistool van de cartridge. Hij was verrast door zijn vermogen om een wapen.
  
  
  Hij keerde terug naar de drie om hen heen. "Ik weet het niet uw naam," zei ik.
  
  
  De mannen waren duidelijk glimlacht tevreden. Echter, het meisje sprak. "U weet dat we zijn je vrienden. En vrienden van revoluties."
  
  
  Haar aarzelde. "Ja," zei ik. Haar pistool op de verlichte één kant van de kamer en tuurde langs het vat. Het was een prachtig hulpmiddel. Ego zet het terug in de holster.
  
  
  "Ik denk dat je er klaar voor bent," zei het meisje.
  
  
  Haar blik bleef hangen voor een moment. Ik wist dat er iets gaande was tussen ons, maar ik kon me niet herinneren haar naam. "Het is klaar." Ik voelde een plotselinge drang om eruit te komen van daar, om de meest belangrijke ding in mijn leven - de missie van deze mensen had mij voorbereid.
  
  
  Een man in een pak sprak. Ego ' s stem klonk nogal autoritair. "Ga dan, Raphael. Ga naar een conferentie in Caracas en je vijanden te doden."
  
  
  "Beschouw het als gedaan," zei ik.
  
  
  Het zevende hoofdstuk.
  
  
  ""Waar ben je geweest, kleermaker?"
  
  
  David Hawke stampten door de kamer in een zwarte woede. Ego ' s grijze haar was slordig en er werden diepe lijnen rond zijn koude blauwe ogen. Ik wist niet dat Amerikanen waren in staat om een dergelijke uitbarstingen.
  
  
  "Ik was met een meisje," zei ik.
  
  
  "Een meisje! Voor twee dagen? Belangrijke gebeurtenissen voorgedaan tijdens uw voortijdige vakantie. Het zou niet slecht zijn als je hier kwam voor een briefing."
  
  
  "Ze leek geïnteresseerd te snel", zei ik. "Ik nodig had om uit te vinden als het werd gebruikt tegen ons op geen enkele manier. Ze nodigde me uit om een villa voor een paar dagen, en ik kon niet in contact komen met u voordat we vertrokken. Nadat we naar de villa, ik had geen kans om contact met u opnemen."
  
  
  Hawk kneep in me, en ik was bang dat hij mij door mijn vermomming. Ik was er vrij zeker van dat hij wist dat ik niet Nick Carter, en hij was gewoon aan het spelen van spelletjes met me.
  
  
  "Is dat het hele verhaal?" "Wat is er?" vroeg hij tartly.
  
  
  Hij geloofde het niet. Ik moest improviseren. "Nou, als u het weet, zijn ziek. In eerste instantie dacht ik dat het meisje had vergiftigd mij, maar het was slechts een ernstig geval van een toeristische ziekte. Zou het niet doen je geen goed, zelfs als het contact kon maken."
  
  
  Als hij sprak, zijn ogen waren gericht op mijn gezicht. Eindelijk, ze verzachtte een beetje. "Oh mijn God. We staan op de vooravond van het hoogtepunt van onze grootste missie in jaren, en je besluit om ziek te worden. Goed, misschien is het mijn schuld. Misschien is hij geduwd u te hard."
  
  
  "Het spijt me, meneer," zei ik. "Maar ik moest controleren op het meisje. Ik ben er nu van overtuigd dat ze buiten verdenking."
  
  
  "Nou, ik denk dat het iets is, zelfs als het iets negatiefs."
  
  
  "Misschien was het een wild goose chase," zei ik. "Hoe dan ook, zijn weer aan het werk. Wat is er nieuw?"
  
  
  Hawk trok een lang Cubaanse sigaar. Hij beetje de draad af en rolde het ego in zijn mond, maar niet licht. Ik had een sterk gevoel van deja vu, een Havik in een andere plaats hetzelfde te doen. Alle gissingen en knippert het onmogelijk om half herinneringen maakte me nerveus.
  
  
  "De Vice-president is gek. Hij zegt dat we overdreef met de veiligheid te maken. Hij heeft gevangen een aantal CIA-medewerkers en eist extra Geheime Dienst jongens thuis. Hij zei dat het was lastig om de druk op om een leger van bewakers rond, alsof we niet vertrouwen op de Venezolaanse politie."
  
  
  "Dat is jammer", zei ik. Op de dell zelf, alles was prima in orde. De minder Amerikanen heb ik rond om op te treden voor het gemakkelijker mijn werk wanneer ik kom tot de conferentie.
  
  
  "Nou, er zijn nog steeds veel mensen in het paleis met geweren in hun zakken. N7 haar riep, toen hij dacht dat je misschien wel op de bodem van een zes-voet gat ergens."
  
  
  Voor de eerste keer, ik besefte dat een van de redenen Hawke was zo boos was omdat hij was echt bezorgd over mij. Of liever, over Nike Carter. Op een of andere manier is dit besef heeft mij aangeraakt, en ik vond mezelf te denken dat Carter het lot had uitgedeeld aan de burgerwachten.
  
  
  Vroeg ik haar. "N7 is Klei Vincent?"
  
  
  "ja. Hij gecontroleerd in een derde hotel, Las Americas. Haar emu vertelde haar om te controleren op uw verdwijning." Zei hij sarcastisch ," Hij kan nu verder te gaan naar meer belangrijke zaken. Vanavond, de Vice-President is het bijwonen van een ongeplande partij die wordt meestal gehouden in de tuinen van de Amerikaanse Ambassade. De President van Venezuela zal zeker verschijnen. Sinds de conferentie zal worden gehouden morgen, ik wil om te beginnen met het nemen van bijzondere persoonlijke voorzorgsmaatregelen, in het bijzonder voor de gebeurtenissen niet opgenomen in het oorspronkelijke schema." Hij was kauwen op een sigaar.
  
  
  De vermelding van deze vijanden van de mensen mij een flush. Ik werd overmand door een warme golf van haat, en ik moest mijn best doen het te bevatten. Een verkeerde beweging met Hawk kan het ruïneren van de missie.
  
  
  "Oké, ik zal er zijn," zei ik.
  
  
  "Bent u echt goed, Nick?" vroeg Hawk plotseling.
  
  
  "Zeker, waarom niet?"
  
  
  "Ik weet het niet. Je keek alleen verschillend voor een moment. Uw gezicht is veranderd. Weet je zeker dat je bent toch niet ziek?"
  
  
  Het werd al snel geaccepteerd door de gelegenheid. "Het zou kunnen zijn," zei ik. "Ik ben niet helemaal alleen doen vandaag." Ik dacht dat hij ieder moment zou onthullen mijn vermomming en ik hebben zou om te doden ego po luger in mijn zak. Haar ego wil niet om haar te doden. Hij leek mij een goed persoon, zelfs als hij de enige was die rond de vijanden. Maar iedereen die in de weg stond van mijn missie zou moeten worden afgeschaft - er was geen alternatief.
  
  
  "Nou, je echt niet alleen," Hawk zei langzaam. "Ik was van plan om u sturen naar de ambassade om te controleren of er een paar assistenten die zullen worden op het paleis morgen, maar ik denk niet dat je hier klaar voor. Je zou beter met rust, tot deze avond. "
  
  
  "Dat is niet nodig meneer," zei ik. "Ik zal blij zijn om te gaan naar de ambassade en..."
  
  
  "Verdomme de kleermaker, N3! U weet beter dan ruzie met mij. Ga terug naar je kamer en blijf daar, totdat u het nodig is. Ik bel je wanneer het tijd is om te gaan naar de ambassade."
  
  
  "Ja, meneer," zei ik rustig, dankbaar voor de mogelijkheid om te voorkomen dat meer contact met de Amerikanen dan absoluut noodzakelijk was.
  
  
  "En niet knoeien met dat verdomde meisje," Hawk schreeuwde naar me.
  
  
  * * *
  
  
  De Ambassade tuinen zijn mooi, maar deze avond waren ze mooi. Er werden lantaarns overal. Brandende barbecues en tafels met voedsel werden ingesteld voor de gasten. Aan de ene kant van de tuin is een speeltuin waar een band speelde de hele avond.
  
  
  Hawk en Vincent bij mij waren, maar we waren nog niet gesproken met elkaar nog.
  
  
  Vincent had haar eerder in de badkamer. We wisselden groeten, en ik was nogal verlegen. Ik wist dat ik zou hebben geweten van hem, maar ik was nog niet klaar om het gezicht van een andere AX-agent. Moest ik bluf mezelf tijdens ons gesprek, en ik was bang dat ik was niet overtuigd. Vincent sprak kort over AX-hoofdkwartier en een vorige opdracht moesten we werkten samen. Ik laat hem praten en gewoon eens met alles wat hij zei.
  
  
  De Vice-president kwam al vroeg in de avond. Haar ego probeerde te voorkomen dat haar volledig. Zijn gezicht en stem opgeroepen zulke sterke emoties in mij dat ik zeker was dat ik zou onthullen mijn cover als ik hem ontmoet van aangezicht tot aangezicht. Haar, ging naar de band, en luisterde naar hen spelen. De muziek was prachtig, en hij keek uit naar de dag dat mijn thuisland zou worden bevrijd van de tirannie. Voor de eerste keer in het uur, hij begon te ontspannen.
  
  
  Maar het geluk kon niet weerstaan. Hoorde ze een stem achter haar, en het was de vreselijke stem van de Amerikaanse vice-president.
  
  
  "Meneer Carter."
  
  
  Hij draaide zich om om te kijken naar de emu ' s gezicht en voelde een verschrikkelijke druk op zijn borst, maar hij vocht tegen de afkeer. Staande tussen de vice-president werden twee leden van de Geheime Dienst, die knikte naar me.
  
  
  "De heer Vice-President," zei hij streng.
  
  
  "Ik denk niet dat je hebt voldaan aan de president," het monster gezegd. Hij wees op de naderende figuur, en het was de man die hij haatte de meeste in de wereld die het zag. Hij was een rechte geconfronteerd en stevige man, een schijnbaar onschuldige oude man met een brede glimlach en een kist vol lintjes en medailles. Maar ik wist wat hij vertegenwoordigd, en het maakte mijn buik drukte. Hij kwam tot stand naast ons. Twee plainclothes politieagenten en een medisch personeel achter.
  
  
  "Meneer de President, dit is een van de beste jonge mensen in onze speciale diensten', de Vice-President zei. "Meneer Carter."
  
  
  "Het is een genoegen om u te ontmoeten, Mr. Carter."
  
  
  De nabijheid van dat gezicht van mijn woede bijna oncontroleerbaar. Hij vocht tegen de overweldigende drang om te gooien zichzelf op hem en scheuren hem aan stukken met zijn blote handen. Het zweet brak uit op mijn voorhoofd, en ik voelde een sterke aanscherping in mijn borst, dat was nog steeds het dragen van dreadlocks en dreadlocks. Ik had hoofdpijn zo erg dat ik dacht dat het ging ontploffen.
  
  
  Ik ademde, en heeft zich afgekeerd van de twee mannen. Moest ik trek mezelf bij elkaar, maar ik wist niet hoe het te doen. Hij keek rond met een grimmig gezicht. "Met genoegen, Meneer de President," zei ik.
  
  
  Iedereen was op zoek naar me als ik mijn verstand verloren. De beveiliging van het personeel studeerde mij op de voet.
  
  
  "Weet je, jongeman?" De voorzitter gevraagd.
  
  
  Mijn ogen hadden moeite om zijn. "Oh, ja", zei ik snel. "I' ll be fine. Ik had net een run-in met een paar toeristen."
  
  
  De Vice-president was van het kijken naar mijn gezicht nauw. "Je zou beter wat rust te krijgen, de Heer Carter," zei hij rustig. Een moment later waren ze aan het praten met de Amerikaanse ambassadeur.
  
  
  In haar plotselinge wanhoop, hij draaide zich om hen te volgen. Mijn hand ging in mijn jas. Hij was van plan te trekken uit de Lugers en schiet ze in het hoofd. Maar toen ze voelde het koude metaal van het pistool tegen haar hand kwam ze bij haar zinnen. Dit was niet echt een plan, en hij moest gehoorzamen orders. Hij trok zijne hand uit en veegde het zweet op zijn jas. Haar trillend over. Ik keek rond om te zien of er iemand was opgevallen, dat mijn acties, en toen ik terug naar het gebouw, zag ik mijn AX collega Klei-Vincent naar mij te kijken. Hij keek de hele tijd.
  
  
  Vechten in paniek, ging ik snel naar de achterkant van de ambassade gebouw, aan de mannen op de kamer. Ik voelde me ziek en bang was dat ik zou gaan gooien. Haar stem was nog steeds te schudden, en het leek alsof gol-votum-votum was van plan om te kraken.
  
  
  In de badkamer, hij goot koud water over haar hoofd en leunde zwaar tegen het aanrecht. Het was gegooid rond het hoofd van de gezichten, en de pijn en de misselijkheid begon te verdwijnen. Wanneer haar vader keerde op zoek naar een handdoek, Vincent was er.
  
  
  "Wat is er mis met je, Nick?" vroeg hij.
  
  
  Ik draaide me van hem weg en gedroogde mezelf. "Er moet iets gegeten hebt het verkeerd,' zei ik. "Ik denk dat ze nog een beetje uit haar gedachten."
  
  
  "Je ziet er verschrikkelijk," drong hij aan.
  
  
  "Ik voel me goed nu."
  
  
  "Denk je niet dat je moet zien de ambassade dokter?"
  
  
  "Op maat, schoon. Het is echt fijn."
  
  
  Er was een lange stilte, als hij ongeveer gekamd haar.
  
  
  "Ik had iets te drinken in dat café in Beiroet als we waren samen te werken," zei hij. "Weet u het nog? U heeft mij geholpen dit te omzeilen. Ik was gewoon proberen aan te wenden om een gunst."
  
  
  Iets diep in mijn hersenen reageerden wanneer hij noemde het incident in Beiroet. Ik had een zeer korte visie van Klei-Vincent, die tegen een oude bakstenen muur, en ik was van plan om em weer op zijn voeten. Na een fractie van een seconde, van het toneel verdwenen, en hij vroeg zich af of je had voorgesteld het in het geheel.
  
  
  Dit schokte mij. Klei Vincent had nog nooit ontmoette haar in zijn leven. Hoe kan ik herinner me dat ik met hem in Beiroet? Van haar is nog nooit buiten van Venezuela, behalve wanneer haar was in de VS. Hij wist niets over Libanon. Of werd haar er nog steeds?
  
  
  Nogmaals, ik had het gevoel dat er iets verborgen had van mij in de kliniek in mijn verleden. Iets dat erg belangrijk is. Maar misschien is hij verkeerd was. Misschien de drugs gestimuleerd mijn fantasie, zodat ik kon komen met scènes die me zou helpen speelt de rol van Nick Carter.
  
  
  "Excuses," zei ik. "Ik waardeer uw belang, Klei geschapen."
  
  
  Hij glimlachte even, maar dan zijn bezorgdheid geretourneerd. "Nick, wat de hel doe je daar na iemand tot u sprak?"
  
  
  "Wat bedoel je?" Ik vroeg haar defensief.
  
  
  "Nou, voor een minuut leek het net of je van plan om je Luger. Wat was er aan de hand?"
  
  
  Haar hoofd liep door meerdere antwoorden zijn mogelijk. "Ah, dat. Ik denk dat het best zenuwachtig. Ik zag de man in zijn jas, en voor een minuut ik dacht dat hij was voor het bereiken van een pistool. Haar, voelde me als een idioot als hij haalde de zakdoek."
  
  
  Onze ogen ontmoetten elkaar en vergrendeld als Vincent beoordeeld met mijn reuma. Als hij daagde me uit, ik zou voor het doden van de ego openlijk hier, en dat zou betekenen dat grote problemen.
  
  
  "Goed, vriend," zei hij. Stahl ' s ego stem wordt zachter. "Je zou beter rest, dus voel je je morgen beter."
  
  
  Haar, keek hem aan. Hij was een gedrongen man met rossig haar, waarschijnlijk in zijn midden dertig. Hij had een open, eerlijke gezicht, maar ik wist dat hij kon moeilijk worden.
  
  
  "Bedankt, Klei," zei ik.
  
  
  "Vergeet het".
  
  
  Voor de rest van de avond heb ik geprobeerd om weg te blijven van de belangrijkste activiteit. Hawk verscheen op een gegeven moment toen iedereen was op zoek naar de groep van dansers en stond naast me.
  
  
  "Alles lijkt normaal?" "Wat is er?" vroeg hij, niet kijken naar mij.
  
  
  "Ja, meneer," zei ik. Ik vraag me af of de emu Vincent Kara me verteld.
  
  
  "Het schijnt niet als je nodig hebt om hier te blijven voor een lange, Nick," zei hij. "Ik ben ook het verzenden van Vincent terug naar ego alles. Maar ik zie je bij het paleis vroege morgen. Ook al lijkt alles prima, ik heb nog steeds het gevoel hebben over de waarschuwing. Heb je de persoon die je belaagt? "
  
  
  Een andere onbekende scène flitste door mijn hoofd - maar een man in een witte kamer die mij met een pistool. Nee, het was een gang, niet in een kamer. Ik raakte mijn voorhoofd met mijn hand, en Hawk staarden mij aan.
  
  
  "nee. Nee, haar ego niet zien." Hoe heeft ze ook weten wat voor soort persoon hij het over had? Er werd niets vermeld in het bestand dat mijn kameraden te lezen voor mij. Tenzij je het vergeten bent.
  
  
  "Nick, weet u zeker dat u in orde bent?" "Met Vincent hier, ik waarschijnlijk zou hebben gedaan zonder u."
  
  
  "Ik ben in orde!" zei hij tegen haar, enigszins scherp. Ik keek Hawk, en hij keek me grimmig, kauwen op een gedoofde sigaar. "Excuses. Maar ik voel me alsof ik ben nodig op de conferentie, en ik wil er zijn."
  
  
  Ik probeerde niet te horen is van de rauwe paniek in haar stem. Als Hawk krijgt van mij over veiligheid, ik zal niet in staat om mijn missie.
  
  
  "Goed," zei hij uiteindelijk. "Zie je morgen, zoon."
  
  
  Ik kon niet naar hem kijken. "Dat klopt."
  
  
  Hawk liep door de tuin, en haar was gegaan. Ik wilde niet terug gaan naar het hotel. Ik had behoefte aan een drankje. Ik nam een taxi naar El Hardin, want ik voelde me eenzaam, en voor sommige reden dat ik geassocieerd deze plaats met het meisje in de kliniek. Bij haar kwam binnen, de hare was verrast om haar te zien zitten aan een tafeltje in een hoek. Ze was alleen, onder het genot van een beker met wijn. Ze zag mij meteen.
  
  
  U zal ook geen contact opnemen met de Lynch Mobs of iemand in verband met deze missie, zelfs niet de medewerkers van deze kliniek.
  
  
  Hij wendde zich af van Nah en ging naar de tafel aan de andere kant van de kamer. Ik voelde me een vreselijke drang om te gaan met haar, vertel haar over mijn problemen, neem haar naar bed met mij. Maar zij verbood me om contact te maken. De ober kwam en beval haar een cognac. Toen hij wegging, keek ik omhoog en zag dat ze zat naast mijn stoel.
  
  
  "Goede avond, Raphael." Ze ging naast me zitten. Ze was nog mooier dan hij zich herinnerde.
  
  
  Haar naam plotseling kwam in mijn hoofd op uit de diepten van mijn onderbewuste. "Uw naam is... Tanya." Hij keek haar recht in de ogen. "Ik ben niet de bedoeling dat weet, dan ben ik?"
  
  
  "Nee, maar ik denk dat ik weet waarom je dit doet. Het is al goed."
  
  
  "Ik mag niet met u, ik?"
  
  
  "Ik werd gevraagd om contact met u op. Om uit te vinden hoe je je voelt en zorg ervoor dat u bent geaccepteerd als Nick Carter."
  
  
  "Ik had het mis voor hem," zei ik. "Maar de één heet Hawk is ook bezorgd over mijn welzijn. Ik werd voorgesteld aan de voorzitter van deze avond, en het was heel onbeleefd voor een minuut. Maar ik denk dat ik gemaakt Hawke denk dat ik in orde was. "
  
  
  Tanya ' s mooie gezicht verduisterd. "Hawk is de enige persoon die kan onderbreken deze hele missie. Je moet overtuigen van het ego op elke mogelijke manier die je Nick Carter en dat u de taak kunt doen op congressen." Haar stem was gespannen en dringend. "Het is absoluut noodzakelijk dat u de toegang tot de vergaderzaal tijdens uw lunchpauze."
  
  
  "Ik begrijp het, Tanya," zei ik. Haar hotel
  
  
  neem haar in mijn armen en kus haar. "Kom naar mijn kamer," zei ik. "Voor een tijdje. Deze... belangrijk voor mij."
  
  
  "De havik kan worden naar je te kijken," zei ze zachtjes.
  
  
  "Nee, dat is het niet. Kom hier een beetje."
  
  
  Ze aarzelde een ogenblik, dan bereikt en raakte zachtjes mijn gezicht. Ik wist dat ze beter was dan mij. "Ik kom er in een half uur."
  
  
  "Ik zal wachten."
  
  
  Vijf en veertig minuten later stonden we in het schemerige licht van mijn kamer, en Tanya ongeveer omhelsde haar. Ze werd gekust door de ee, en haar tong gleed in mijn mond. Ze drukte haar heupen tegen me aan.
  
  
  "Oh, Raphael," ze ademde.
  
  
  "Trek je kleren," zei ik.
  
  
  "Ja."
  
  
  We undressed in het donker. Een paar seconden later waren we allebei naakt en verlangend staren naar elkaar. Tanya was een van de mooiste vrouwen die hij ooit had gezien. Mijn ogen nam in haar volle, ronde borsten, slanke taille, ronde heupen en het lange, gladde dijen. En ik was gecharmeerd door haar zachte, sensuele stem. De stem die sprak zo zacht en overtuigend mij in de kliniek. Er was een extra aantrekkingskracht tussen ons, omdat van deze bijzondere relatie. Ik begeerde het lichaam, dat behoorde tot die kalmerende, wenkte stem, de stem die had zo ' n macht over mij.
  
  
  We liepen samen naar het bed en kuste hij haar, trekt haar dicht en gevoel haar getraind borsten drukken tegen me, het bewegen van zijn hand over de gezwollen rondingen van haar dijen.
  
  
  We waren allebei zwaar ademen. Hij bracht haar, en ze ging zitten op het bed, haar volle crème-gekleurde vorm uitzien als crème tegen de witte lakens. Ik herinnerde me haar hartstochtelijke momenten in mijn kamer in de kliniek. Opeens had ik een ander geheugen van de gewelven ik had gedroomd over in de kliniek. Ik zag Tanya gestrekt voor me in plaats van een bed, nodigde me uit om haar te vergezellen met haar hele lichaam. Was het een droom? Of heeft het echt gebeuren? Ze was erg in de war.
  
  
  Zijn bench press is in bed en de bench press is naast haar, naar haar toe. Hij raakte haar brandende lippen, met zijn eigen, dan liep zijn lippen over haar hals en schouder.
  
  
  "Heb je een hoofdkantoor in Caracas?" Ik vroeg hem tussen kussen.
  
  
  "Waarom denk je," zei ze geschrokken.
  
  
  "Heb je een brede bank in uw appartement?"
  
  
  Ze keek me aan, en ik dacht dat ik zag de angst in haar ogen. "Waarom vraag je dat?"
  
  
  Ik vertelde haar. "Dat is waar we voor het eerst de liefde, of niet?" Als je me vertelde, het was niet in mijn appartement. Ik heb niet zo een bank in mijn appartement." Ze liet me een paar foto ' s van mijn appartement aan de Avenida Bolivar.
  
  
  Tanya keek boos. "Is dat zo belangrijk?" vroeg ze.
  
  
  "Niet echt," zei ik en kuste haar. "Die gewoon bij me opgekomen toen ik je zag hier."
  
  
  Haar gezicht ontspande weer. "Je hebt gelijk, Raphael. Het was mijn appartement. Ik was alleen maar te controleren u uit op de kliniek om te zien of u het zich herinnert."
  
  
  "Omdat van de missie?"
  
  
  "Omwille van mijn vrouwelijke ijdelheid." Ze glimlachte en drukte nadrukkelijk tegen mij.
  
  
  Hij stopte zorgen te maken over en vergat alles, maar de urgentie van zijn verlangen en de fluwelen zachtheid van haar vlees.
  
  
  Hoofdstuk Acht
  
  
  De volgende ochtend, Hawk, Vincent en zijn vrienden op weg naar het Witte Paleis. De meeste van de reguliere strijdkrachten waren er de hele nacht. Om zes uur in de ochtend was het al een gekkenhuis. Hawk zei Vincent en ik aan het controleren van de conferentieruimte en de omliggende kamers voor de negen-dertig, toen de conferentie zou beginnen. Hij was erg zenuwachtig. Ik had een vreemd gevoel toen ik het doen van al deze veiligheidscontroles, zoals het was gemakkelijk te verplaatsen rond de mensen die er waren voor het enige doel van het stoppen van mij. Als het hare was niet zo zenuwachtig, hij zou hebben genoten van de ironie van dit alles. De beveiliging van het personeel knikte en glimlachte naar me, zelfs niet vermoeden dat het haar die zorgde ervoor dat niemand over de conferentieruimte leven.
  
  
  In de ochtend, de gezichten van de oriëntatie kamer terug kwam naar me opnieuw en opnieuw, en elke keer dat het gebeurde, zij brak uit in een koud zweet. De kracht van mijn haat was tearing me apart. Haar missie is om door te gaan, haar werk doen, en te ontdoen van de wereld van deze twee boze mensen.
  
  
  "Nou, het is een uur voordat de vergadering begint," Hawke vertelde me, " en we hebben niets beter te doen dan we hadden toen we vertrokken Washington. Behalve dat we het niet kunnen vinden van een hoog persoon die niemand anders heeft gezien..."
  
  
  "Het is mijn schuld niet," zei ik scherp.
  
  
  Hawk bestudeerd mijn gezicht, en ik wist dat ik het weer gedaan. Het ego van haar scherpe ogen vermeden haar.
  
  
  "Wie zei dat?" hij beet op reuma.
  
  
  "Ik... het spijt me, meneer. Ik denk dat het een beetje zenuwachtig over de conferentie."
  
  
  "Dit is niet zoals u, Nick,' zei hij serieus. "U altijd uw koel houden. Dat is de reden waarom ik denk dat je bent de beste. Wat is er mis met je is toch? Je weet dat je het kan overeenkomen met mij."
  
  
  Haar, keek hem aan. Hij had een vreemd effect op mij, en ik kon niet begrijpen waarom. Ik hield van deze man, en voor een of andere reden voelde ik me heel dicht bij hem, hoewel ik had hem nog nooit gezien, ego tot gisteren ochtend. Het was vreemd.
  
  
  "Ik ben in orde, meneer," zei ik. "U kunt op mij rekenen.
  
  
  "Weet je het zeker?"
  
  
  "Ja, haar naam is."
  
  
  Goed. Als je alles te vinden, je kunt me vinden op het hoofdkantoor van de zekerheid."
  
  
  Toen hij weg was, ik wilde punch moony in het gezicht. Haar zou hebben uitgezien als Nick Carter, maar haar niet gedraagt zoals hem. En Hawk gemerkt. Als ik niet had voorzichtiger, ze zou hebben gemist de hele missie.
  
  
  Door de tijd van de conferentie, het paleis was erg onrustig. De zalen waren vol met mensen. Er waren honderden journalisten van over de hele wereld. De flashbulbs gaat uit van elke minuut, en er was veel geschreeuw en waarnemingen. Wanneer de leidinggevenden aangekomen bij het congrescentrum, de menigte om hen heen was zo dik dat ie kon nauwelijks worden gezien.
  
  
  Toen ik zag dat ie weer in het dichtbij gelegen bereik, ik voelde me zo vijandigheid jegens hen, zoals open haat, die ik had om weg te draaien. Hij kon niet geloven dat ze in de kamer. Een paar minuten later, iedereen was binnen, en de grote dubbele deuren dicht achter hen. De conferentie is begonnen.
  
  
  Toen ik in het paleis en de controle van de conferentieruimte, ik trok haar aandacht voor het water in de karaf op de lange mahoniehouten tafel. Het was identiek aan wat ik zou hebben indien dit later is, bij de uitsparing, op. Het werd op een dienblad, samen met een dozijn sprankelende kristallen glazen. Tegen de middag, het resterende water in de karaf zal verouderen, en het paleis van personeel estestvenno brengen zoet water voor de middag sessie.
  
  
  De ochtend duurde een jaar. Hij ijsbeerde rusteloos op en neer de lange gang. De andere bewakers keken me aan. De zalen waren vol van. Twee Venezolaanse bewakers, een CIA-officier en een Geheime Dienst agent stond op wacht buiten de zaal. Iedereen om hen heen wist Nick Carter, en niemand had zelfs naar mij keek, toen ik de kamer rondkeek eerder.
  
  
  Rond elf uur dertig, een half uur voordat de rust, de gang buiten de conferentie ruimte begon te vullen-up. Ik voelde me een vreselijke beklemming op mijn borst, en mijn hoofd begint pijn te doen. Maar dit keer was de pijn bijna aangenaam. Ik wist dat hij zou verdwijnen zodra ik klaar met mijn missie.
  
  
  Kort voor de pauze een CIA-agent kwam naar mij. Natuurlijk wist ik, en ego moet haar bekend. Ik concentreerde me op haar, en haar gezicht zag er bekend uit, maar natuurlijk was dat niet. Dit was al voorzien, en ik had geen tijd om zich zorgen over hoe het werkte. Echter, deze botsingen maakte me nerveus. Een enkele mis zou kunnen ruïneren de hele missie.
  
  
  "Waar ben je geweest, Carter?" vroeg de man. "We hebben nog niet gezien dat je hier in een paar dagen."
  
  
  "Ah. Ze werd gecontroleerd door een aantal verdachte personen, " zei hij gespannen, probeert zijn best om het geluid estestvenno.
  
  
  "Wie?"
  
  
  "Ik zag hem' s nachts een verdacht uitziende man bij de receptie, maar het bleek een doodlopende weg."
  
  
  "Oh, ik heb erover gehoord. Ik heb ook gehoord dat je aan het slapen waren met een aantal duitse meisje voor een tijdje. Is er enige waarheid in deze? ' lachte hij.
  
  
  De glimlach plotseling herinnerde me van het ene op het gezicht van de Amerikaanse vice-president toen hij stelde me voor aan de voorzitter. "Waarom ga je niet verdwalen, je incompetent klootzak!" Ik gromde.
  
  
  Toen ze merkte Hawke en Vincent staan op slechts een paar meter afstand, naar mij te kijken. Ik had ze niet zien aankomen.
  
  
  "Moet je dit een op een lijn," de CIA man zei boos als hij liep snel naar het verleden Hawk en Vincent mimmo en vervolg naar de hal.
  
  
  Hawk stond er, het bestuderen van mij voor een moment. Toen sprak hij, zijn stem was rustig en laag. "Kom met ons mee, Nick," zei hij.
  
  
  "Ze moet hier als ze naar buiten komen," zei ik. "Er kunnen problemen zijn."
  
  
  "Neem de kleermaker, vertelde hij haar om mee te gaan!"
  
  
  Hij wreef met zijn hand over haar mond. Ik was in de problemen, met iets meer dan een uur te gaan voordat ik de persoon die mij in de karaf. Maar er was geen manier waarop hij zou kunnen geven over de Hawke'. Hij gaf geen keuze.
  
  
  "Goed," zei ik rustig.
  
  
  Hawk leidde ons naar een lege eigen kamer in de buurt van het hoofdkantoor van de zekerheid. Zodra we binnen waren, Hawk gesloten en vergrendelde de deur, draaide zich toen naar mij. Vincent stond aan de kant, op zoek erg in de war.
  
  
  "Nu," Hawk zei in een harde, lage stem. "Wat de hel is hier aan de hand, op maat? Ik nam alles wat ik zou van u, Nick. Je gedraagt zich als een maniak."
  
  
  Hij keek Vincent. "U vertelde em over het incident bij de partij."
  
  
  "Nee, ik niet," Vincent zei defensief. "Maar ik moest het doen."
  
  
  "Wat een ongeluk?" Hawk gevraagd.
  
  
  "Slechts een kleine emotionele uitbarsting," Vincent zei.
  
  
  Hij likte haar droge lippen. Ik was blij dat hij dat niet had vermeld in mijn poging om de Luger uit. De havik was scherp. Ik was er zeker van dat hij al twijfelde aan mijn identiteit. Misschien heeft hij gemerkt dat sommige fout in mijn vermomming. Misschien lieten ze een mol, een litteken, of iets anders dat gaf me weg. Nee, het is mijn schuld. Het hare was niet te handelen als Nick Carter.
  
  
  "Oke, wat is het?
  
  
  Hawk vroeg ongeduldig. "Waarom bent u zo verdomd zenuwachtig de hele tijd?" Je was niet dezelfde persoon met hen fret als hij terug kwam van de villa."
  
  
  Reuma is eenvoudig. Hij was een ander persoon. Rafael Chavez. Maar ik kon hem niet vertellen dat. Hij was in de buurt van de vijanden. Beide AH-agenten waren mijn vijanden.
  
  
  "Ik weet het niet, sir. Misschien omdat het allemaal zo verdomd frustrerend, met massa ' s mensen die zich verdringen rond, het lawaai en de verwarring. En het ergste is weten dat er iets zou kunnen gebeuren op elk moment en we zouden niet in staat zijn om iets te doen. Deze beveiliging baan is niet mijn stijl ."
  
  
  Beide mannen werden voor een moment stil. Hawk draaide weg en ging naar het venster. "Ik ben bang dat dat niet genoeg is, Nick." Hij draaide zich om naar mij. Zijn mager lichaam leek te krimpen zelfs nog verder in de tweed jas, en zijn koude ogen leek te staren openlijk tegen mij. "Wat is er gebeurd in die twee dagen dat je weg was?"
  
  
  "Precies wat ik u vertelde," zei ik.
  
  
  "Ik haat het om dit te zeggen, Nick, maar ik denk dat je iets te verbergen van mij. Dat klinkt niet als u een van beide. Wij zijn altijd heel open met elkaar, hebben we niet?"
  
  
  De druk in mijn hoofd en de borst groter wordt. Het was minder dan een uur voordat ik werd gedwongen om deze gang. En David Hawke wil praten en praten.
  
  
  "Ja, we hebben altijd eerlijk."
  
  
  "Dan laten we eerlijk zijn," Hawke ' zei. "Ik denk dat er iets gebeurd als je als verdwenen, en ik begrijp niet waarom u mij niet vertellen over het. Ik weet dat je moet hebben enkele reden om terug te houden, maar het zou veel beter voor ons beiden als je het er uit. Gaat dit over de Hoffmann meisje? "
  
  
  Haar ogen flitsten naar hem. "Nee, het heeft niets te maken met het meisje. Wat de hell is deze hoort te zijn? Ik vertelde u dat het duidelijk was. Gelooft u echt dat ik tegen je liegen? Ik besefte dat ik aan het roepen was, maar het was te laat.
  
  
  "Kalmeren, Nick, Vincent zei zacht.
  
  
  Hawk zei niets voor een moment. Hij keek me weer aan, piercing me met zijn harde, koude ogen. De druk in mijn hoofd en de borst was de stijgende gevaarlijk, en hij voelde zich net een bom op ontploffen.
  
  
  "Nick,"Hawk zei langzaam:" ik neem u uit dit geval." Ego ' s gezicht opeens zag er oud en moe.
  
  
  Een rilling liep door mij. Ik draaide me om te voldoen aan zijn blik. "Dat mag je niet doen," zei ik dof. "Je moet mij hier."
  
  
  "Alstublieft, geloof me als ik zeg haar dat ik dat niet wilt. U bent nummer één op mijn lijst, en je weet het. Uw track record spreekt voor zich. Maar er is iets mis hier. Het gevoel dat ik had toen ik aangekomen in Caracas - de verschrikkelijke gevoel dat er iets was mis gegaan-is nog steeds met mij. In feite, is het geworden een veel sterker is in de laatste paar dagen." Hij keek naar Vincent. "Je voelt het ook, niet u, Klei?"
  
  
  "Ja, meneer," Vincent zei. "Ik voel het."
  
  
  "Je hebt altijd gewaardeerd intuïtie, Nick. Je hebt me verteld dat je jezelf vele malen. Goed, de hare ook. En ik heb eerlijk gezegd heb een heel sterk gevoel dat je moet niet een onderdeel van. niets meer. Voor uw eigen goed, en ook voor het welzijn van de conferenties ."
  
  
  "Meneer, laat me je dat ik ben in orde,' zei ik. "Laat mij maar even blijven voor een pauze."
  
  
  Ego ' s gefronste voorhoofd: "Waarom' s middags?"
  
  
  Ik kon het niet zien, de emu, in het oog. "Het lijkt net als een bijzonder gevaarlijke tijd. Ooit waren ze weer veilig in de conferentiezaal, het onwaarschijnlijk was dat er iets zou mis gaan. Ik laat haar als je wilt dat ze zijn verdwenen."
  
  
  "Ik wil dat je nu vertrekt," Hawk zei koeltjes. "Vincent, ga je een van de Venezolaanse bewakers. Ik stuur hem terug naar het hotel alleen met Nick, gewoon om ervoor te zorgen dat hij krijgt er alle recht."
  
  
  "Dat is niet nodig," zei ik boos.
  
  
  "Het spijt me, Nick, maar ik denk het wel," Hawke ' zei. Ego ' s stem was scherp, en zo werden zijn ogen.
  
  
  Vincent begon in de richting van de Dag, en ze plotseling in paniek. Ik kon het niet laten deze mensen stoppen met me uit het afronden van mijn opdracht. Iets klikte in, en mijn doel is duidelijk. Haar, wist wat ik moest doen. Ik had om te doden ih. Een harde, koude bepaling greep me.
  
  
  Hij is snel op te zetten zijn jas en haalde de luger . Haar ego was gericht op Hawke, maar het had ook gesproken met Vincent. "Een open geest te houden hier," zei ik scherp.
  
  
  Ze keek me in complete shock.
  
  
  "Ben je gek?" Hawk verbaasde vragen.
  
  
  Vincent draaide zich van haar af. "Kom hier, zodat hij je kan zien," zei ik. Zodra hij dat doet, zal ik hem doden beide. Maar ik moet snel handelen.
  
  
  "Wat is er, Nick?" vroeg Vincent, zijn stem laag en gespannen.
  
  
  Ik vertelde haar. "Mijn naam is Rafael Chavez." "Ik ben de avenger. Nu maakt het niet uit als je het weet. Nick Carter is dood, en ik ben imiteert hem. Binnen een uur zal ik mijn missie, en alle deelnemers aan de conferentie zullen dood zijn. Niets zal me tegenhouden, dus verplaatsen in de voorkant van me zoals ik al zei."
  
  
  Hawk Vincent en ik wisselden een blik.
  
  
  "Ik zag de geheime tatoeage op de arm wanneer u de afwas te doen deze ochtend," Hawke ' zei langzaam. "Nee, je bent geen leugenaar. Kostya van God, Nick, zet dat ding naar beneden en sprak met ons."
  
  
  Zijn woorden woedend me. De Emu ' s pistool op haar borst. Maar toen zag ik Vincent rush over mij.
  
  
  Ik draaide me om hem te ontmoeten, maar ik was een fractie van een seconde te laat. Het volgende wat ik wist, hij was op de top van mij en we vielen op de grond.
  
  
  Als we op Vincent ' s vlezige vuist sloeg in mijn gezicht. Het was een zware klap, en het verraste me. Dan de hare, en ik voelde de Luger draai rond mijn arm. Hield hij op met al zijn macht, maar Vincent Maretak had het voordeel. Het pistool viel op de grond. Maar ik was aan het herstellen van haar kracht. Haar zoon-in-law geschopt Vincent en schopte zijn ego hard in de lies.
  
  
  Hij schreeuwde het uit en viel op zijn rug met mij. Een Luger spotte haar, en ging aan de slag.
  
  
  "Doe dit niet, Nick. Ik zal moeten schieten." Hawk stond boven ons, terwijl hij zijn beretta op mij. Hij keek door de emu lange demper in zijn ogen en besefte dat hij was heel serieus. Hij langzaam opstond.
  
  
  "Denk je dat je kunt stoppen met me mee?" Ik vroeg haar op een dreigende stem die ik niet herkende als mijn eigen.
  
  
  "Ik ben er vrij zeker van dat ik kan," zei hij rustig. "Maar laat me niet doen."
  
  
  "Ik neem dit speelgoed van u en u doden, met het" ik gromde. Hij nam een stap in die richting.
  
  
  "Ik schiet haar, Nick," Hawke ' zei. Maar ik kon zien dat de zweem van angst in zijn ogen - hij was bang dat hij kon me niet vermoorden.
  
  
  Ik stond op het punt om te bellen mijn ego bluf toen ik zag dat Vincent wankelen weer op de been. Als Hawke zorgvuldig en richt het pistool op mijn borst, Vincent kwam naar me toe. Ego pakte haar en sleepte haar voor hem om zich te beschermen tegen de Beretta Havik. Toen was ze duwde hard door Vincent, die viel zwaar op de top van Hawke. Zowel mannen strompelt terug, en het geweer ging af met een zachte plof. Gapen sloeg in het plafond.
  
  
  Ik bewoog snel, dichtslaande mijn rechter hand in Vincent ' s nek en het verzenden van hem vliegen uit de buurt van de Havik, het verhelpen van een pad voor me. Als Hawke verlaagd het pistool opnieuw ernaar weer, ego pakte haar geweer in de arm en trok, draaien hard als hij sleepte ego naar hem toe. Hij vloog over mijn heup en stortte neer op de grond, de Beretta het raken van de muur achter hem. Hij was stomverbaasd.
  
  
  Ik voor de Luger, maar dan Vincent pakte me weer. Hij viel, maar herstelde zich direct en landde een linkse hoek op Vincent ' s breed gezicht. Het ego van zijn jukbeen gebarsten, en hij strompelt van de impact. Em was van de pijn, maar hij kon het niet voltooien. Haar, zag haar ego hand onder haar jas. In één beweging, hij gleed de stiletto in zijn hand en stuurde Ego vliegen net als Vincent nam doel. Het mes greep hem in de ribben, en hij hapte naar adem, zijn ogen wijder, en viel op zijn kant.
  
  
  Hawk schreeuwde, starend naar Vincent ' s lichaam in ongeloof. Hawk weer bij bewustzijn, maar was nog te zwak om te bewegen. Een Luger pakte haar en zorgvuldig gericht de emu op haar hoofd. Hij moet sterven. Er was geen andere manier. Haar vinger aangescherpt op de trekker, maar iets hield me tegen. Hawk keek me uitdagend en boos en wrevelig.
  
  
  Haat en woede vulde mijn borst. Deze man stond in mijn manier. Het moest geëlimineerd worden door het ego. Mijn vinger aangescherpt op het harde metaal van de trekker opnieuw. Hij keek neer op die gerimpeld gezicht en bleef stokstijf staan, verbijsterd door de plotselinge golf van emotie. Ik weet niet waarom, maar ik hield van haar te veel en gerespecteerde de man te veel om op te schieten haar. Toch had ik de trekker over te halen. De hare brak uit in een koud zweet als tegenstrijdige emoties rende door mijn ontstoken hersenen. Hij likte zijn droge lippen en gericht weer. Mijn taak was duidelijk. David Hawke moet zijn overleden.
  
  
  Maar ik kon het niet. Haar kon het gewoon niet trek aan de trigger. Misschien dat ik niet hoefde te doden mijn ego na alle. Ik kon haar band met mijn ego en houden haar uit de weg, totdat ik klaar met mijn missie.
  
  
  Hawk was op zoek naar mijn gezicht. Hij was niet erg verrast toen ze verlaagd de gun.
  
  
  "Ik wist dat u zou me niet vermoorden," zei hij zachtjes.
  
  
  Haar schreeuwde. "Shut up!" Haar was te gefrustreerd en kort helder na te denken.
  
  
  Hawke ' s ego gebonden haar handen en voeten met een stropdas en riem. Ik vroeg me af of hij had gevochten als een BIJL agent, niet als een amateur revolutionair. En Hawka had haar vastgebonden als een pro, hoewel hij wist dat hij het nooit gedaan zoiets als dit voor. En er was zo ' n vreemd gevoel dat hij had voor de oude man. Het heeft geen enig meer zin dan de flitsen van onbekende herinneringen en gekke dromen die ik zou hebben voor de afgelopen paar dagen.
  
  
  Nogmaals, ik had het gevoel dat er iets mis was met dit alles-met de mensen in de kliniek, de missie was ik, en met mij. Maar er was geen tijd om te onderzoeken.
  
  
  Hawke sleepte haar in de kast. Ik wist niet sloot hem op, omdat ik wist dat de kamers zijn volledig geluiddicht. Hij is net staarden mij aan.
  
  
  "Je bent aan de drugs of iets," zei hij.
  
  
  "Shut up, en ik zal je niet slachten," zei ik scherp.
  
  
  "Je wilt niet om me te doden. Denk je echt dat je een man met de naam van Chavez? "
  
  
  "Haar Chavez."
  
  
  "Dat is niet waar," zei hij botweg. "Je Nick Carter. Op maat verdomme, je Nick Carter!"
  
  
  Het maakte me duizelig. De hoofdpijn was terug te komen - een hoofdpijn die niet weg zou lopen tot na zou ik doodde mijn vijanden met het. Ik keek op mijn horloge en zag dat ik had ongeveer een half uur over. Hawke duwde haar in de kast, sloeg de deur dicht en op slot. Hij keek naar Vincent als hij naderde de deur. Hij keek doden, en voor een aantal gekke reden, ik was heel erg.
  
  
  Hij liep de gang op en was verrast om te vinden dat het bijna verlaten was. Een Venezolaanse politieman was het invoeren van de security kamer aan de andere kant van de hal. Hij had mij niet zien. Uiteraard, niemand hoorde ons. Maar het is niet zoals de Hema en ik hebben tegenover elkaar. De beveiliging van het personeel misschien afvragen waar het vandaan kwam, of iemand die me zagen lopen naar de hal met de Havik en Vincent zou kunnen beginnen met het zetten van twee en twee samen. Haar besloten om uit te gaan rond het paleis via een zij-ingang. Hij kon zijn weg door de tuin en komen terug via de hoofdingang. Hopelijk, de menigte zou hebben verspreid tijdens de middagpauze. En iedereen die hem zag komen zou gewoon denk dat ik voor een vroege lunch. Hij keek snel rond, en liep toen rustig naar de hal en buiten de deur aan de zijkant.
  
  
  Het negende hoofdstuk.
  
  
  Ik gooide het over de hoofden van Hawke en Vincent. Mijn horloge zei twaalf vijf-en-dertig-slechts vijfentwintig minuten voordat ik ontmoette mijn contact buiten de vergaderzaal.
  
  
  Hij snel liep door de tuin naar de voorkant van het paleis. Zelfs in deze relatief rustige tijd, dat er mensen waren overal. Auto ' s vulden de straten in de aanloop naar het paleis. Wegen werden geblokkeerd, maar de bewakers laat zwaarbeveiligde auto ' s passeren.
  
  
  Als hij liep om het gebouw heen, zag hij honderden mensen hangjongeren rond de tuin, wachtend op de hoogwaardigheidsbekleders te verschijnen.
  
  
  Ik was net begonnen te lopen naar de menigte toen kwam er een man naar mij van de kant van de weg het blokkeren van mijn pad. Ik bekeek het en zag dat het was de CIA die man waar ik tegenaan zou lopen eerder. Ik kon het niet negeren hem. Dat zou het ego nog meer verdacht.
  
  
  "Vertel mij, Carter, kan ik met je praten?"
  
  
  Hij draaide zich nonchalant om hem te confronteren, proberen te negeren, de toenemende druk op zijn borst. Mijn hoofd bonsden, die pijn doen. "Ja?"
  
  
  "Ik wil alleen maar zeggen dat ik excuses voor de opmerking die ik maakte. Ik kan je niet kwalijk voor zijn kwaad."
  
  
  "Ja, het is al goed," zei ik. "Ik overdreef. Het is gewoon een beetje zenuwachtig. Mijn schuld." Haar gedachten begonnen af te dwalen van hem weg.
  
  
  "Dan zijn er geen harde gevoelens?" vroeg hij.
  
  
  Haar, keerde terug. "Nee, geen strafbaar feit. Maak je geen zorgen over."
  
  
  Goed. Hij stak zijn hand. Ego nam het op en hield het voor een minuut.
  
  
  Hij glimlachte opgelucht. "Weet je, ik kan zien hoe dit soort van verantwoordelijkheid kan echt voor je. Ik denk dat het te wachten en te kijken. Ik weet niet hoe de Geheime Dienst personeel doen dit elke dag, niet wanneer, maand na maand."
  
  
  Hij keek op zijn horloge. Het was twintig voor een. Hij probeerde er niet aan te tonen van zijn emoties. "Ja, ze hebben een vaste baan. Ik wil zeker niet willen. Nou, ik moet aan een collega. Zie je later."
  
  
  "Natuurlijk is het goed," zei hij. "Kalmeren, Carter."
  
  
  Toen draaide hij zich om en bleef beneden het lange pad. De zin van de missie was zo sterk in mij dat ik kon aan niets anders denken. Hij voelde niets voor hem, maar zijn weg door het verzamelen van massa. Als haar man benaderde de ingang, een groep van assistenten geblokkeerd de stoep. Ik duwde mijn weg door ze, en ze keek me aan alsof ik gek was. Maar er was geen tijd voor het comfort van nu. Hij skirted een groep verslaggevers in de buurt van de belangrijkste stappen en de woorden van hen. De menigte groeide dikker.
  
  
  Toen ik de trap op en begon te klimmen, ik was geblokkeerd door de menigte. Ze elbowed haar weg door ze. Ze werd geduwd door de ene man tegen de ander, en hij schreeuwde iets obsceen bij mij. Hij sloeg in de vrouw, bijna kloppen haar uit haar voeten. Maar dat ze niet eens terug te kijken.
  
  
  Ik moest aan de gang in de tijd.
  
  
  "Hé, kijk, kind!"riep iemand achter mij.
  
  
  Hij liep langzaam de trap op. "Laat me passeren," ik eiste. "Laat me passeren, neem de maat." In dat geval, zal ik nooit krijgen er in de tijd.
  
  
  Ze werd gedreven door de urgentie van mijn missie, zich niet bewust van ons, naar alles, maar de drang om te krijgen waar ze wilden gaan. Aan de bovenkant van de trap, het publiek was nog dichter, en de bewakers hielden iedereen.
  
  
  Hij struikelde en kwam in hen. Een Venezolaanse veiligheid officiële keek me als een mimmo liep hem voorbij. Maar ik moest naar het paleis. Mijn contactpersoon zal op u wachten voor mij is er in Rivne om een uur of één in de middag. En hij kon niet wachten. De timing moet perfect zijn geweest.
  
  
  "Vergeef me," zei ik, hen benadert. "Laat me voorbij!" Maar niemand bewoog. Iedereen had het te druk met praten over conferenties en zaken in de wereld te merken van mijn aanwezigheid. Ik ging door, ze maken mijn weg door de massa van het lichaam.
  
  
  "Hey, lekker ontspannen!" een man riep.
  
  
  Haar mimmo hem voorbij zonder antwoord. Hij liep bijna door de drukke gebied openhartige in de voorkant van de deur. Ik keek op mijn horloge en zag dat ik alleen was zeventien minuten over. Hij maakte zijn weg naar de deur, waar een aantal agenten bewaakten.
  
  
  "Ja?" zei de Venezolaanse man in een militair uniform. Onze hij, onze plainclothes man die naast hem zat, herkende me niet.
  
  
  "Haar naam," zei ik. "Carter".
  
  
  "Uw ID-kaart, alstublieft."
  
  
  Haar doel is om knock-een man uit zijn voeten, en uitvoeren van mimmo hem. Het kloppend in hun hoofden, was bijna ondraaglijk. Hij grabbelde in zijn zak en vond Nick Carter ' s portemonnee. Ego opende het en vond een ID-kaart. en een speciale pas naar het paleis. Ik liet het aan de begeleider.
  
  
  "Hmm," zei hij. Hij keek naar de foto op de kaarten en studeerde vervolgens mijn gezicht. Als Havik en Vincent kon niet zeggen dat ik niet Nick Carter, die persoon zou niet in staat zijn te zien via mijn vermomming.
  
  
  "Kunt u hurry up, please?" Zei ik ongeduldig.
  
  
  Hoe dan ook, het verzoek lijkt te zijn vertraagd naar beneden. Hij onderzocht de kaart als er wat fout, die was gewoon te wachten voor hem om het te ontdekken. Uiteraard ego had beledigd haar met zijn ongeduld, en hij was van plan om me te leren van een les.
  
  
  "Waar ben je gestationeerd, Mr. Carter?"
  
  
  Ik had een bijna onbedwingbare impuls om hard met mijn vuist in de ego-zelfvoldaan gezicht. Maar ik wist dat het zou snel een einde aan de missie van de draad.
  
  
  "Maakt het uit?" Ik zei, balde mijn vuisten, in een poging mezelf onder controle.
  
  
  "Niet bijzonder", zei hij zuur.
  
  
  "De El Conde Hotel," zei ik.
  
  
  "Gracias, muchas gracias,' zei hij sarcastisch.
  
  
  Neem hem mee naar het hotel, praat met hem, in mijn eigen taal, vertellen em hij is een idioot, een onwetende gereedschap van een wrede tiran. Maar ik zeg niets.
  
  
  "Uw kaarten, de Heer Carter." Hij keerde terug ih voor mij. "Je kunt het paleis."
  
  
  "Dank u," zei hij en hij lachte. Haar portemonnee werd genomen en mimmo bewakers haastte zich naar binnen.
  
  
  Het was veel rustiger van binnen. Er waren een paar mensen in de lobby, maar zij verstrooid waren, en ik had geen moeite om door. Hij liep naar de grote ontvangsthal dat was meestal gebruikt voor conferenties.
  
  
  Toen ik in dit gedeelte van het paleis, was er nog een security check, maar Odin rond de bewakers wisten mij, dus het was snel. Hij liep door de hal naar de conferentieruimte. Hij was er bijna.
  
  
  Op dat moment, de Venezolaanse veiligheid de politie stapte uit van een deuropening op slechts enkele meters van de conferentieruimte. Haar, hij voelde walging karnen in zijn maag als de druk in zijn borst en borst groeide. Als het hoofd van een wrede geheime politie, hij was bijna net zo belabberd als de president zelf.
  
  
  "Oh, Meneer Carter!" zei hij toen hij me zag.
  
  
  "Senor Santiago," zei ik, in een poging om mijn cool.
  
  
  "Het gaat goed, is het niet? Het lijkt erop dat onze voorzorgsmaatregelen niet nodig zijn."
  
  
  "Ik denk het wel, sir," zei ik ferm. Een klok tikte in mijn hoofd. Het moet acht minuten voor één. Ik had om hem te verlaten.
  
  
  "Ik ben er zeker van dat alles in orde zal komen," zei hij. "Ik heb een goed gevoel over. Heb je gezien Senor Hawk?"
  
  
  "Niet sinds het begin van de ochtend," ik loog tegen haar, alleen af als mijn gezicht gaf me weg.
  
  
  "Nou, haar, zal ik zeker vinden. Zie je later te feliciteren met je op zo ' n succesvolle geen enkele manier bij." Hij glimlachte en klopte me op de schouder.
  
  
  "Zeer goed, mijnheer," zei ik.
  
  
  Hij ging terug naar het kantoor, die leek te zijn een soort van bijlage bij het hoofdkantoor van de zekerheid. Hij zuchtte opgelucht en liep door de hal naar de conferentieruimte. Ik keek op mijn horloge, en zei: vijf tot één.
  
  
  Ik stond in de open deur als ik was verteld. Er waren vier bewakers aan de andere kant van de gang, dezelfde mensen zijn die er geweest die ochtend. Ze wisten me, dus het was niet moeilijk voor mij om te passeren mimmo door hen. Er zijn nog twee minuten over. De meester liep naar de gang en liet zijn referenties. De bewakers laten Ego in de kamer. Er waren mensen die overal rond de security service die liepen langs de gang en je staat in de zaal.
  
  
  Hij keek omhoog en naar beneden de hal. Ik had heel veel pijn. De spanning en druk in mijn hoofd groeide snel als de minuten voorbij. Haar, wist dat het pijn zou het niet weg te gaan tot ik haar vernietigde vijanden. Maar ik had een vreselijke gevoel dat er iets mis was. Het was een interne gevoel, een vage, zeurende gevoel dat leek voort te komen uit een verborgen hoekje van mijn brein. Het heeft geen zin, en ook niet alles wat er was gebeurd in de laatste paar dagen. Maar ook het gevoel, het begon te knagen aan mijn geweten, zelfs als de urgentie van mijn missie overweldigde me. Haar, voelde me als was er een hevige strijd gaande in mijn hoofd, en zij kan het gebruik van microfoons en luidsprekers te rijden me gek als ze niet snel stopt.
  
  
  Het begon me af te vragen, dat mijn contactpersoon was vertraagd.
  
  
  Maar dan ego zag haar , een donkere haren en Venezolaans in een conservatieve marine pak met een rode stropdas, naar beneden de hal in de richting van mij. Hij zag eruit als een gewoon lid van het paleis personeel, maar met een witte anjer op zijn revers en een karaf in zijn hand.
  
  
  Mijn opvouwbare dollar bonkte wild tegen mijn ribben. Een minuut later was hij aan mijn zijde is, en dat zij mij de karaf. "Senior Carter, de conferentie directeur, vroeg me om vers drinkwater tot de vergaderzaal tijdens de middagpauze." Hij sprak zeer luid, zodat iedereen ons kon horen. "Daar heb je een speciale speling, zou u het accepteren van een ego voor mij?"
  
  
  "Oh, goed. "Ik neem dit," zei ik neerbuigend.
  
  
  "Gracias", zei hij. Dan, in een scherpe fluisteren, " Viva la revolución!"
  
  
  De man liep snel naar terug door de gang naar beneden. Ze staat met de karaf in haar handen, gevuld met verschrikkelijke twijfels en verwarring. Ik had het apparaat mee te nemen naar mijn kamer. Het was te laat om na te denken over andere dingen. Het belangrijkste in mijn leven was om dit karaf om de conferentieruimte en zet het ego op een stoel.
  
  
  Haar, tot een einde kwam.
  
  
  "Hallo, Carter," de CIA functionaris gezegd. "Wat heb je daar?"
  
  
  "Het lijkt alsof de regisseur niet willen dat verse water op de onderhandelingstafel,' zei hij terloops. "En haar loopjongen."
  
  
  De CIA-agent keek op de karaf. De geheime Dienst man grijnsde naar me, dan wierp een blik op de karaf als goed. Ze leek tevreden. De Venezolaanse politie knikte ik haar naar haar kamer met een karaf.
  
  
  De karaf droeg haar naar binnen. Een andere Geheime Dienst officier keek naar mij als hij pakte een bijna lege karaf uit een stoel en vervangen van het ego met degene die hij had meegebracht.
  
  
  Hij zei: "Wat is dat allemaal over?"
  
  
  Haar, emu grinnikte. "Zou je niet willen dat de deelnemers aan de conferentie te drinken verouderde water, zou u?"
  
  
  Hij keek in de karaf en in mij, glimlachte tegen reuma. "Blij om te zien dat ze met behulp van je AX mensen constructief."
  
  
  "Heel grappig", zei ik.
  
  
  Hij pakte een oude karaf en stopte hem onder zijn arm, dan keek terug op degene die hij net had opgezet in het centrum van de vergadering van de stoelen. En haar, ook als de woorden weerklonken in zijn hoofd:
  
  
  Vervolgens overdag sessie, zal het apparaat worden ingesteld op de gewenste frequentie met behulp van de afstandsbediening. In een paar minuten, het doden van iedereen binnen gehoorsafstand.
  
  
  Toen draaide hij zich om en liep door de kamers.
  
  
  Buiten, hij tegengehouden door de bewakers. "Ik vraag me af wat ik moet doen?" ik zei tegen haar, feigning ongeduld.
  
  
  "Er is een berging in de hal," zei een van de Venezolanen.
  
  
  "Misschien kan u de vloer vegen, Carter," de CIA man, die stond op de vloer lachte. "Er is waarschijnlijk een bezem in de bijkeuken," hij grijnsde breed.
  
  
  "Wat is er. CIA comedy Hour? "Ik vroeg haar zuur, alsof ie de grappen waren saai mij. Ik zou het niet schelen wat ze zei of deed, zolang ze niet vermoeden dat de grootste inbreuk op de beveiliging in jaren had gepleegd recht onder hun neus.
  
  
  Een oude karaf droeg haar naar de hal naar de kast. Assistenten en ambtenaren begonnen terug te keren naar de conferentieruimte. Hij keek op zijn horloge en zag dat het al kwart over één. De sterren van de show, de President van Venezuela en de Vice-President van de Verenigde Staten, komt in een paar minuten. En de middag sessie start binnenkort. En niemand in de zaal zal vermoeden dat de rest van je ego leven kan worden gemeten in minuten.
  
  
  Alles ging volgens plan.
  
  
  Het tiende hoofdstuk.
  
  
  Weg te gooien, karaf, hij ging terug naar de zaal. Ik was net op tijd om te zien de venezolaanse President en de Vice-President van de Verenigde Staten lopen door de gang naar beneden, samen met de Amerikanen ' hand op de Venezolaanse de schouder. Ih was omgeven door Geheim agenten. Toen ik zag ze verdwijnen in de conferentieruimte, was ik vervuld met haat en afkeer.
  
  
  Binnen, fotografen, met een paar laatste foto ' s voordat conferenties hervat. Er waren geruchten dat belangrijke economische overeenkomsten werden gesloten tijdens de ochtend sessie. Ongetwijfeld, zij waren in verband met de financiële hulp aan de Venezolaanse regime in ruil voor de toestemming voor het implementeren van Amerikaanse militaire bases. Zonder mijn tussenkomst, deze monsterlijke tirannie zou hebben voortgezet, voor eeuwig.
  
  
  Ik had net mijn stoel in de voorkant van de nog steeds open deuren toen het hoofd van de Venezolaanse Veiligheid Politie verscheen aan mijn kant. Deze keer, ego ' s gezicht werd grimmig.
  
  
  "De heer Carter, Odin Poe zal voldoen aan uw NSA-agenten en me net laten weten dat u besteed een paar minuten in de zaal."
  
  
  Ik voelde een tintelend gevoel aan de achterkant van mijn nek. De druk in mijn hoofd opnieuw gestegen, en mijn slapen bonsden vreselijk.
  
  
  "Ja, meneer," zei ik. Mijn gedachten rende naar voren. Misschien hebben ze gecontroleerd en goed is bevonden dat de conferentie directeur niet om vers water.
  
  
  Of een zorgvuldige agent zou hebben gevonden dat het apparaat gewoon door het onderzoeken van de karaf. Ze kan al hebt verwijderd wordt het apparaat in de kamer rond.
  
  
  Vroeg hij. "Alles leek normaal voor je?"
  
  
  De beklemming op mijn borst verlicht een beetje. "ja. Alles leek in orde."
  
  
  Goed. Kan je komen met mij voor een ogenblik? Ze zou graag willen dat u een kijkje nemen op deze bijgewerkte lijst van mensen met een security clearance. Het zal niet lang duren."
  
  
  Haar, voelde ik dat bij deze snelheid was het mogelijk om af te wijken van mijn plannen. De dag voor de conferentie zaal was nog niet dicht maar. In ieder geval, ik begreep niet hoe ik zou kunnen weigeren. Wanneer de Venezolaanse security hoofd van de politie gevraagd om iets te gaan doen, je deed het. Ik volgde hem in de veiligheid bijlage, niet ver van de conferentieruimte. Een Venezolaanse politieagent was er toen we binnenkwamen, maar hij onmiddellijk te verlaten, laat me alleen met de man haatte ik bijna net zoveel als de mannen die van plan waren te vernietigen haar.
  
  
  "Dit is een lijst." Een vluchtige lezing is genoeg om..."
  
  
  De telefoon op zijn bureau ging. Hij ging over tot antwoord, terwijl hij bestudeerde de lijst, probeert zijn best om de controle over zijn emoties.
  
  
  Ego ' s gezicht klaarde op. "Ah, Senor Hawk!"
  
  
  Ik voelde me een stalen bankschroef te sluiten rond mijn borst.
  
  
  De Venezolaanse gezicht veranderd. "Wat!"
  
  
  Er was geen enkele twijfel over. Hawk had een of andere manier ontsnapt en is nu belt naar een ander deel van het paleis, geen vertrouwen in zichzelf te krijgen hier in de tijd. Hij dacht dat ik was van plan te trekken, iets buiten in de pauze, dat was net einde.
  
  
  "Ik kan het niet geloven!" - zei de Venezolaanse. Hij bereikt voor de Luger en kwam er achter. "Maar, Senor Carter is hier..."
  
  
  Hij draaide zich om naar mij, net als Ei sloeg hem met de kolf van de luger aan de kant van ego ' s hoofd. Hij viel zwaar op de grond en lag bewusteloos. Een telefoon-ontvanger bungelden naast het bureau. Hawke ' s stem kan worden gehoord van de andere kant van de lijn.
  
  
  "Hallo? Wat is er gebeurd? Bent u hier?"
  
  
  Hij stapte over het inerte lichaam en het vervangen van de ontvanger. Haar, ging naar de deur, en keek omhoog en omlaag de gang. Er was niemand in de buurt. Ze stapte uit in de hal, sluiten de deur achter haar. Laten we hopen dat niemand zal naar de veiligheid bijlage voor een tijdje.
  
  
  Hij keerde terug naar de conferentiezaal als ze sloot de dag. In een paar minuten, de conferentie zal worden hervat, en de dodelijke apparaat wordt geactiveerd. Ze stond in de gang, gespannen en pijnlijk bewust van de verschrikkelijke druk. Het zal spoedig verdwijnen nadat het apparaat doet zijn werk. De Secret Service agent liep door de zaal en knikte naar de bewakers. Hij kwam naar me toe.
  
  
  "Hi, Carter," zei hij op een vriendelijke stem.
  
  
  Hij knikte naar haar.
  
  
  "Goed, ze zijn op hun manier. En ik zal blij zijn als het allemaal voorbij is."
  
  
  "Ik ook," zei ik.
  
  
  Haar hotel, om voor hem te verlaten, laat me gewoon daar staan en wacht alleen. Binnenkort zal er een signaal, en ik zal weten, dat alles is voorbij. Iemand kan krijgen in de kamer rond voor hulp, misschien een bewaker staat open voor de dag. Maar onze president van Venezuela, onze Vice-President van de Verenigde Staten heeft het niet overleefd-niemand aan de tafel overleefd.
  
  
  "Alles lijkt rustig," zei de man. "Te rustig naar mijn smaak. Ik heb zo ' n vreemd gevoel. Hebt u?"
  
  
  "Vandaag niet," zei ik. "Maar ik was echt bang dat wanneer ik voor het eerst hier."
  
  
  "Nou, ik heb het. Candid op de achterkant van het hoofd. Maar het is al goed."
  
  
  "Ja, haar, ik ben er zeker van dat we een saaie dag," zei ik.
  
  
  "Nou, ik denk dat ik maar beter gaan met de beveiliging van de politie. Zie je later, Carter."
  
  
  "Eigenlijk," zei ik.
  
  
  Hij ging door de gang naar de veiligheid bijlage. Kleine druppeltjes bloed gevormd op mijn bovenlip. Als hij de Venezolaanse security chief liggen bewusteloos, hij zou waarschijnlijk proberen om te stoppen met de conferentie, en dat zou verpesten alles. Ik vroeg me af of ik moet gaan achter hem aan. Maar ik had een sterk gevoel dat ik moest blijven waar ik was. Orders zijn orders. De NSA-medewerker kwam in de hal van de tegenovergestelde richting en stopte om te praten met een agent bij de Secret Service. Ik kreeg een kort uitstel van executie. Haar adem kwam in onregelmatige ademhaling en ze keek naar de dag van de conferentie kamer. In de middag sessie was het begin. Het apparaat zal op elk moment worden geactiveerd.
  
  
  Plots een luide schrille geluid werd gehoord boven het gebouw. Het was de schrille kreet van vliegtuigen vliegen over het paleis in groet aan de Caracas Conferentie. Het geluid van mijn trommelvliezen, en er is iets vreemds begonnen gebeurt in mij.
  
  
  In mijn gedachten was het een wirwar van scènes, woorden en mentale beelden. Ik zag mezelf met een Luger pistool. Ik zag haar, buitenlandse steden, en een appartement dat was niet de bedoeling te worden in Amerika. Alles was stapelen zich op mij, draait rond in mijn hoofd, waardoor ik me misselijk en duizelig.
  
  
  Iets diep van binnen
  
  
  Het deed me denken dat ik moest gaan naar het raam, zodat ze hoorde het geluid weer. Maar ik werd tegengehouden door een sterk gevoel van plicht. Ze beval me te blijven buiten de zaal. Ondanks deze orders, ik moest naar het venster en langzaam, onhandig, ik liep door de gang naar de alkoof, waar ik wist dat ik hem vinden. Ze aarzelde een keer en bijna draaide zich naar haar post buiten de conferentiezaal, maar ging vervolgens naar het venster. Het is het ego die duwde haar, net als de vliegtuigen vlogen terug naar de cirkel van het paleis voor de tweede keer.
  
  
  Ten eerste, wanneer zij naderden het paleis, ze hebben niets gehoord. Maar dan, als ze waren bijna openlijk overhead, hoorde ze de luide schrille geluid van ih-motoren. Het bleek in een brullen als ze vloog over het gebouw, glinsterend in de zon.
  
  
  Deze tijd, het geluid van de vliegtuigen echt schudde me. Het was alsof er een enorme schokgolf gaat door mijn hele lichaam. Plotseling hoorde hij Tanya ' s prachtige stem:
  
  
  Nadat het zijn werk doet, zal het apparaat produceert veel minder geluid, die zal klinken nog steeds erg hoog om te voldoen aan uw oren.
  
  
  Het geluid van de vliegtuigen nog steeds trilde in mijn hoofd. En het was V Golov die het hoorden, een andere hoge tonen klinken, bijna hetzelfde als de jets had zojuist.
  
  
  Dit is het geluid dat u hoort. Als je dit hoort, zult u onthouden van alles dat verborgen is in je onderbewustzijn.
  
  
  Plotseling, de waarheid hit me van alle kanten. Hij keek rond, versuft en vreselijk in de war. Wat er aan de hand was? Waarom was ze poseren als een revolutionair genoemd Chavez? Haar, wist dat zijn Nick Carter, dat ik werkte bij AX, en hij was hier... Opeens herinnerde ze zich haar gevecht met Vincent en de Havik, en... God!
  
  
  De vliegtuigen verdwenen waren. Hij leunde licht tegen de vensterbank. Wat was dat allemaal over? Waarom heb je de identiteit aan te nemen van een Venezolaanse je zou zelfs nog nooit van gehoord? Wat ik me vechten Hawk en Vincent toen ze werden gewoon proberen ... schorten mij van de opdracht. De karaf! Ze had gebracht in de conference room door een karaf net een paar minuten geleden en wist dat nen had een apparaat dat zou doden iedereen in de kamer.
  
  
  Alles kwam snel terug. Het hare was niet alleen poseren - ik geloofde dat hij de man was met de naam van Chavez. Alles wat ik heb gedaan de afgelopen twee dagen zijn gericht op het de moord op de President van Venezuela en de Vice-President van de Verenigde Staten - twee mensen werd ik naar Caracas om te beschermen! Hij kon zich niet herinneren iets over haar voor, maar de laatste nacht Ilse Hoffmann hem weer, en noemde haar Tanya - een russische naam. En ze wist over mijn dodelijke missie.
  
  
  Ja, stemmen en dat is het! Ik kon me niet herinneren dat er met mij gebeurd tussen het moment dat ik ging naar haar appartement een paar dagen geleden en de tijd haar terug kwam, geloven haar Rafael Chavez. Maar ik herinnerde me iets over die nacht in haar appartement. Ik herinnerde me duizelig en misselijk. Ik probeerde weg te rennen, maar twee mannen hield me tegen. Van haar moet hebben gedrogeerd. En ze deed iets met me om me te gedragen als een fret aan hen. Het was de vernedering die ze spraken in het bericht. Op een of andere manier, ze gebruikte mij te doden conferentie hoogwaardigheidsbekleders. En "ze" waren de KGB. Tanya toegegeven. Ik herinnerde me het uitleggen van mijn verdwijning van Hawk, maar dat was het verhaal dat ze vertelde me om te vertellen em. Ik had absoluut geen herinnering van de twee dagen dat ik weg was, en het lijdt geen twijfel dat ze het wilde. Dat moet geweest zijn toen ik gedwongen werd te nemen over de rol van Rafael Chavez.
  
  
  Hij liep rond in de alkoof, om de hoek, en in de centrale gang. Ik moest aan de zaal. Het apparaat dat vond haar er misschien al zijn werken en het doden van iedereen binnen gehoorsafstand.
  
  
  Als ik benaderde de grote deuren, ih werd bewaakt door drie mannen, twee Venezolaanse politie en geheime Dienst agenten. De CIA-agent die was er al eerder waarschijnlijk links voor een korte pauze. De Secret Service-agent en de NSA-medewerker, die nog met elkaar te praten achter de gesloten deur van de veiligheid bijlage waren nu verdwenen, en de deur was nog gesloten. De geheime Dienst man was blijkbaar ontvoerd voor het vinden van de chef van de sicherheitspolizei.
  
  
  Ze werd opgeschrikt door de bewakers op de conferentie zaal voor de dag.
  
  
  "Ik heb om binnen te komen," zei ik. "Er is een pistool, en als ik het niet krijg het snel uit, het doden van iedereen in de kamer."
  
  
  Mimmo begon te knijpen, maar bijna alle Venezolanen geblokkeerd op mijn manier. "Het spijt me, Senor Carter, maar we hebben strikte orders niet te onderbreken van de conferentie."
  
  
  Haar schreeuwde. "Ga uit de weg, idioot!"
  
  
  Ze werd weggeduwd door een bewaker, maar mijn ego kameraad haalde een pistool en hield me tegen. "Alsjeblieft, Senor Carter," zei hij zachtjes.
  
  
  "What' s up, Carter?" De Secret Service agent vroeg worriedly.
  
  
  Haar vader draaide zich naar hem ongeduldig. "Vergeet niet het water in de karaf heeft het eerder?"
  
  
  Hij dacht even na. Ego ' s ogen vernauwen. "Wat de hel soort van op maat is deze bom? "
  
  
  "Nee, maar iets wat net zo erg, misschien nog erger," zei ik. "Ik heb het verdomde ding nu."
  
  
  Ik begon het een derde keer, en de Venezolaanse drukte het pistool hard tegen mijn rug. "Waarom deed u de karaf in de kamer, de Heer Carter?"
  
  
  Het was duidelijk dat ze van plan waren om me alles uitleggen voordat ze me aan. En er was geen tijd voor. Door nu, de vervloekte mechanisme misschien al hebt geactiveerd.
  
  
  Hij draaide zich om, het gooien van zijn linker arm terug. Mijn hand gevangen worden, die van de Venezolaanse man met het geweer en het pistool viel over het ego van de hand en clattered op de grond. Haar rustte een elleboog op de ego ' s vlezige gezicht en stevig. Er was een saaie kraken van het bot, en hij grimmige luid, toen viel tegen de muur aan en gleed naar de grond, waar hij zat versuft en kreunen.
  
  
  "Nick, for God' s sake!" een van de geheime dienst officier kon haar horen schreeuwen.
  
  
  Hij deed een uitval naar mij en haar, draaide zich om te voldoen aan de emu, het raken van de emu hard in het gezicht met zijn linker hand, en het viel.
  
  
  Een andere Venezolaanse trok zijn pistool en was duidelijk van plan om te gebruiken ego tegen mij. Hij streeft voor mijn borst, en haar werd met het pistool in zijn hand. Ze werd geduwd en naar rechts door het pistool als hij de trekker overhaalde. Het rapport ging in de gang, en Gapen sloeg in het plafond. Ik hoorde geschreeuw om me heen, de beide uiteinden van de gang. In een minuut, al worden de guards met mij.
  
  
  Hij draaide de Venezolaanse de hand met het pistool en eindelijk in geslaagd om de revolver van hem weg. Hij laat een emu vallen en stak een emu in elke stam lies. De man verdubbeld in de loop van het uitschreeuwde van de pijn. Terwijl hij nog met zijn kruis, ze werd getroffen door een ego hand naar haar hoofd en aangesloten, het sturen van het ego, vliegen naar de deuren van de vergaderruimte.
  
  
  De eerste Venezolaanse de slag te krijgen, maar ik schopte zijn ego hard in de zijkant, en hij viel zwaar op zijn rug. Het werd geopend door de dag, maar ze werden opgesloten. Haar terug te schoppen ih.
  
  
  "Wacht, Carter."
  
  
  Het was een Geheime Dienst officer. Haar, draaide zich naar hem slechts een minuut. Hij richt zijn .38 Smith & Wesson op mijn borst. Hij keek naar het pistool, dan is er weer.
  
  
  "Ik ga naar die kamer," zei ik rustig. "Als ik het niet, iedereen zal sterven. Je hebt om te schieten de verdomde ding voor me te stoppen."
  
  
  Hij keerde zich van haar af, tilde zijn voet en trapte hard op de deur. Ze barsten open met een knal en de conferentieruimte barsten in.
  
  
  De deur sloeg de geheime Dienst man en klopte Ego aan de vloer. Alle andere bewakers verplaatst naar mij toe, en de deelnemers aan de conferentie keek me angstig.
  
  
  "Wat de hel?" De man op de grond en schreeuwde. Hij zag de wachter op de vloer in de hal.
  
  
  De nobel ogende Venezolaanse president keek me met ingehouden belang. De Amerikaanse vice-president keek me aan met open schok en angst.
  
  
  Het was de Amerikaanse assistent die stond op van achter zijn stoel. Na de eerste schok, iedereen was opeens verontwaardigd.
  
  
  "Blijf kalm," vertelde hij haar in een stevige stem. "Deze karaf op tafel bevat een dodelijk wapen. De ego-functie is om te doden van iedereen in deze kamer."
  
  
  Het elfde hoofdstuk.
  
  
  Alles was klein en rommelig. Meerdere mannen haastig stond op en sprong op van hun zitplaatsen. Mimmo liep langs haar en leunde over de stoel.
  
  
  "Uit het ego," een Venezolaanse man riep in de gang.
  
  
  Ik was aan het bereiken van de karaf bij een Venezolaanse man in gewone kleren pakte me van achter. Ik kon het niet kunnen bereiken van de karaf. Hij draaide zich om en vochten wanhopig om zichzelf te bevrijden.
  
  
  Dat is wanneer het apparaat geactiveerd werd. Iedereen in de kamer voelde haar kon verteld worden bij het ihc. Er was geen geluid. Het apparaat geproduceerde geluiden met een frequentie die je niet kon vertellen, als je gehoord hebt of gewoon het gevoel. Maar één ding was duidelijk - het getroffen elke zenuw vezels in ons lichaam. Het geluid is doorgedrongen tot de kern van mijn hersenen, scheuren en krassen op mijn zenuwen, schudden mijn ih genadeloos, veroorzaakt ondraaglijke pijn en misselijkheid. De pijn begon in mijn hoofd en de borst, net als ze de verschrikkelijke gewaarwordingen heb ik de afgelopen twee dagen, maar in een kwestie van seconden het werd een hel van een veel erger. Een paar van de mannen aan de tafel hun handen op hun hoofden onzekerheid, en een van hen heeft al gevallen in een stoel.
  
  
  "Laat me gaan, nemen het op maat!" Hij schreeuwde tegen de Venezolaanse.
  
  
  Hij laat me zijn ruse, Rivnenskaya genoeg om punch mij in het gezicht. Het raakte me hard en ik viel in een stoel. Maar deze keer, de wachter voelde de impact van de dood van de machine. Hij klemde zijn hoofd. Haar ego raakte hem hard in het gezicht en hij viel.
  
  
  Ik probeerde het te negeren, de groeiende ondraaglijke pijn in mijn hoofd en de borst, de bestrijding van de misselijkheid die voortdurend mishandelen van mij. Hij duwde haar onstabiel in een stoel en pakte een karaf water,
  
  
  Ik struikelde met hem aan de andere kant van de stoel.
  
  
  Hij viel toen hij de vloer raken en liet de karaf. Met grote moeite, hij kroop dan naar het en raapte het weer, dan gespreide weer op de been.
  
  
  Op zo een korte afstand, de werking van het apparaat was nog sterker. Haar was onthutsend. Ik keek naar de Venezolaanse president en zag dat hij leunde achterover in zijn stoel, zijn ogen zijn van glas. De Amerikaanse Vice-president was wanhopig proberen te krijgen op van zijn stoel. Iedereen in de kamer werd ziek heel snel.
  
  
  Haar struikelde over het raam en brak het glas in lood van de karaf. Ik was gewoon over te gooien ego door het gebroken glas bij Hawk barsten in de kamer.
  
  
  "Stop met wat je aan het doen bent, of het gaat blazen je een open gat in uw hoofd. Haar ernstig is."
  
  
  Ik keek hem aan en hij wees zijn Beretta op mij. Haar, zag ego-expressie te wijzigen wanneer hij voelde de trillingen van de auto.
  
  
  "Het is een ultrasone wapen," zei ik zwak. "Ik ben het kwijt."
  
  
  Zonder op hem te wachten de trekker over te halen, haar vader stond met zijn rug naar hem en gooide de karaf door het gebroken glas. Het raakte nog meer glas, klik dan op de stoep hieronder breken in stukken.
  
  
  Uitgeput, wendde hij zich tot Hawke. Hij was zo verzwakt, dat hij moest leunen tegen de vensterbank. Opeens haar, ik voelde de pijn verdwijnen, en mijn leven begon te kalmeren. Hij keek de kamer rond en zag dat de anderen waren ook opgelucht. Ze begonnen met het tonen van tekenen van leven. De Venezolaanse president verschoof op zijn stoel, en de AMERIKAANSE Vice-President stak zijn hand naar zijn voorhoofd. Hij was zeker dat ze het goed zou komen. Ze waren niet blootgesteld lang genoeg voor een echt ernstig letsel te voorkomen. Maar ik vermoed we hadden al een kater aan beide uiteinden van de dag.
  
  
  Een schijn van normaliteit werd geleidelijk terug te keren naar de kamer. De deelnemers aan de conferentie weer heel snel, terugkijkend op elkaar aan met een pijnlijke, verwarde uitdrukking op hun gezichten.
  
  
  Shell Hawk kwam naar me toe, wijzend met zijn Beretta op mijn borst. Een paar van de wachters flankeren hem. Hij stond openlijk voor me, nog steeds met het pistool op mij. De mannen met hem, het leek alsof ze zou schieten bij de geringste provocatie.
  
  
  "Eerst gooi je een mes in een van uw collega' s, een oude vriend op dat, en een gevaar voor mijn leven," Hawk schreeuwde boos. "Dan moet je stun het hoofd van de Venezolaanse beveiliging van de politie. En nu dit!"
  
  
  De man die sloeg haar op de weg liep naar de groep, zijn gezicht nog steeds verkrampt van de pijn die hij had opgelopen. "Hij beweerde dat er een pistool in het water karaf," zei de man. "Dan is er iets vreselijk begon hier gebeurt. Wanneer hij verlost van de karaf, het was al gestopt."
  
  
  "Eigenlijk," de Amerikaanse op de tafel en zei:. "Het gestopt met de minuut gooide hij de karaf uit het raam."
  
  
  "Wat was in de karaf, Nick?" "Of heb je nog steeds jezelf een revolutionair genoemd Rafael Chavez?"
  
  
  "Hoe gaat het met Vincent, sir?" Ik vroeg, het negeren van de Kurkentrekker ego. "Is dit...?"
  
  
  "Vermoord ego?" Hawk klaar voor mij. "nee. Hij zal het wel goed. Had je niet genoeg ego, gebakken in ongeveer de helft van een duim."
  
  
  "God zij dank," zei ik dof. Nu de conferentie had opgeslagen, samen met het leven van haar leiders, voelde ik een gevoel van volslagen uitputting. Ik moest gaan slapen op zondag. En haar, ik vond dat ik niet kon schelen wat zij dachten van mijn verklaringen. "Nee, meneer, nu ik begrijp dat ik niet van Chavez. Ik denk dat mijn geheugen terug kwam voortijdig wanneer de vliegtuigen vlogen door. Oni wil me herinner, maar niet voordat ik te horen zijn met een lage frequentie signaal van het apparaat. Dan moest ik weten wie het was en wat ik had gedaan.
  
  
  Hawk zei, het bestuderen van mijn gezicht.
  
  
  "De mensen die worden vastgehouden me voor twee dagen," zei ik.
  
  
  Hawk bestudeerd mijn ogen en leek te denken dat ik optrad als Nick Carter weer. Hij holstered zijn pistool en zwaaide de andere agenten lopen. De vice-president kwam naar ons toe.
  
  
  "Wat de hel is hier gebeurd?" vroeg hij ons.
  
  
  De Venezolaanse president stond op van zijn stoel. Hij zei de vice-president over de geluiden in de kamer. "Het lijkt erop dat deze jonge man redde ons leven. Stem what ' s up, Senior Vice President."
  
  
  De Vice-President keek van de Venezolaanse president voor mij. "Ja," zei hij langzaam. "Ik denk dat vat het heel goed. Maar wat was dat duivelse ding dat je gooide het uit het raam, Nick?"
  
  
  "Ik weet het niet, meneer," zei ik. "Maar als we een beetje privacy voor een moment, ik wil graag met mijn theorieën met u."
  
  
  "Het is een goed idee," de Venezolaanse president zei. "Heren, deze conferentie zal breken voor een uur, en dan zullen we elkaar hier weer te voltooien onze business."
  
  
  We hadden een zeer persoonlijke ontmoeting. De Venezolaanse President, de AMERIKAANSE Vice-President Hawke, en haar benaderde de veiligheid bijlage, terwijl iedereen werd gevraagd om te vertrekken. Het hoofd van de Venezolaanse Veiligheid Politie heeft al geleverd bij voorbaat voor de behandeling.
  
  
  Een paar minuten later, hij was alleen met de twee hoogwaardigheidsbekleders en de Havik.
  
  
  "U handelde zeer snel, jonge man," de Venezolaanse president zei, vouwde zijn handen achter zijn rug.
  
  
  "Dank u, meneer", zei ik.
  
  
  "Toch, Carter," de vice-president zei: "je hebt heel wat uit te leggen. Iemand vertelde me dat het was u die bracht de karaf in de kamer."
  
  
  "Ik ben bang dat dat het juiste ding om te doen, meneer," zei ik.
  
  
  Hawk grimaced. "Het blijkt dat Kolodezny werd ontvoerd en overgehaald om te geloven dat hij een Venezolaanse revolutionair opzet op het doden van je," zei hij zuur. Hij stak een lange sigaar en begon te lopen in de kamer rond, gebogen over in zijn tweed jasje.
  
  
  "Het is heel interessant," de Venezolaanse president zei. "En nu uw normale vaardigheden zijn terug, Senor Carter?"
  
  
  "Ja meneer."
  
  
  De Amerikaanse Vice-president ging op de rand van zijn stoel. "Dit alles is zeer aangenaam voor ons hier, in deze zaal. Maar wanneer de druk ontdekt, zullen ze roepen dat een Amerikaanse agent gesaboteerd de conferentie en geprobeerd om de president te vermoorden en mij."
  
  
  "Akkoord," Hawke ' zei. "Het is niet gemakkelijk uit te leggen."
  
  
  "Dat kwam ook naar me, meneer," zijn vice-president zei. "Maar we hebben een paar van potentiële klanten die echt verantwoordelijk voor."
  
  
  "En wie zijn zij?" De voorzitter gevraagd.
  
  
  Haar, ik herinnerde me wat Tanya zei, was hij in zijn appartement in de nacht, net voor de drug sloeg me. Ik keek naar Hawke ' om toestemming te vertellen, en hij knikte. "KGB", zei ik.
  
  
  "Qué demonio!" de president mompelde.
  
  
  "Houd de druk op voor vierentwintig uur," zei ik, " ik zal het proberen te vinden van ih. Na dat, zullen we zien dat de hele wereld drukt, wordt het verhaal kennen. Het echte verhaal."
  
  
  Hawke bestudeerd mijn gezicht voor een moment, keek naar de vice-president. "Kunnen we dat veel tijd?"
  
  
  De Vice-president trok zijn wenkbrauwen op. "Met de hulp van de Venezolaanse regering", zei hij, het aanpakken van de president.
  
  
  De president keek me nuchter. 'Ik heb vertrouwen in deze jonge wiskundige major. Zal ik volledig met u samenwerken. Houd me op de hoogte. Nu, Senior Vice President, ik moet mijn personeel voordat de vergadering wordt hervat. Zie je in de zaal." De heer Carter, als je kunt jezelf rechtvaardigen, ontvangt u de hoogste eer van mijn land."
  
  
  Voordat ze kon protesteren, was hij weg. De Vice-president stond op uit zijn stoel en kwam op me af. "Nu dat dit allemaal in de familie, Nick, ik voel me alsof ik een laatste gedachte te zeggen."
  
  
  "Ik denk dat ik weet wat het is," zei ik. "Ik heb er vier en twintig uur op vertrouwen. Want ik kan echt een overloper. Of misschien gewoon gek. Wanneer mijn tijd is om, ik ben op mijn eigen."
  
  
  "Zoiets, Nick. Je lijkt normaal voor mij nu. Maar veiligheid is de veiligheid. Er moet enige twijfel in mijn gedachten. Ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik zo frank."
  
  
  "Ik begrijp het. Ik voel me op dezelfde manier, sir," zei ik.
  
  
  "Ik doe mijn werk in de Sump," Hawk zei plotseling, niet kijken naar mij. 'Ik heb vertrouwen in de emu impliciet."
  
  
  "Natuurlijk," de vice-president zei. "Maar ga je gang, David. De druk zal niet eeuwig wachten."
  
  
  De Vice-President ging uit door de kamers. De hare en Hawk alleen waren. Na een lange stilte, is hij eindelijk sprak.
  
  
  "Kijk, het spijt me," zei ik. "Als hij had voorzichtiger met het meisje..."
  
  
  "Stop daarmee, Nick. U weet dat we het niet kunnen onszelf beschermen tegen alle onvoorziene omstandigheden. Hoe dan ook, ik vroeg u om te controleren ee. Ze was het tellen op. Niemand kon ontsnappen aan de trap u viel in. Het was erg goed georganiseerd, en het werd bedacht door experts. Nu laten we reconstrueren wat er is gebeurd ."
  
  
  "Nou, haar, kan ik veronderstellen dat ik gedrogeerd, en dan... misschien hypnose, ik weet het niet. Ik kan echt niet herinneren van die nacht in het meisje in het appartement. De drugs werd in haar lippenstift..."
  
  
  Hawke in geslaagd een grijns. "Dat is waarom je jezelf de schuld. Don ' t be silly, mijn jongen. Maar ervan uitgaande dat dit meisje was een KGB-agent, en ze nam je op een verborgen plaats te hypnotiseren je, waarom bleven ze houden je voor twee dagen? Hypnose is slechts een paar uur bij de meeste. En hoe kunnen ze je dwingen om iets te doen dat indruist tegen uw morele code? Hypnose werkt niet op die manier."
  
  
  "Nou, ik ben slechts gissen, maar als ze erin geslaagd om mijn hele persoonlijkheid, mijn hele persoonlijkheid, het is mijn morele code die de verandering met zich mee. Als het was echt geaccepteerd door het feit dat ik was een revolutionair die geloofde in een gewelddadig omverwerpen van het ego van de overheid, dit idee zou werken. En we weten dat de Russen gebruiken gedragscontrole methoden die het volledig breken van een persoon moraal en integriteit en de ego van een slaaf aan een geconditioneerde reactie. Een combinatie van hypnose en gedrag controle kon mij overtuigen dat ik was Chavez."
  
  
  "Ja," Hawk zei bedachtzaam. "En het was een verdomd slim idee. Het nemen van de beste Amerikaanse agent, zet u ego in een killer en laat hem los om te doen wat vuile werk voor u.
  
  
  En dan laat de emu en ego land de schuld. Nu ben ik begin te begrijpen van de dreiging in deze waarschuwing."
  
  
  "Dat werd geschreven om ons hier," zei ik.
  
  
  "Fantastisch hotel. En zij viel voor het - haak, hazelaar, en zinklood. Als het iemand is fout, Nick, hij is van haar."
  
  
  "Ik lees de opmerking," zei ik. "Misschien moeten we stoppen met de schuld te geven en na te denken over het voltooien van deze quest. Wij vernietigd ih grand plan, maar nu hebben we vangen ih." Haar, keek naar de grond. "Ik heb een idee dat ze klopte zichzelf op de rug van het lachen over en misschien genieten. Goed, het plezier op mijn kosten is voorbij. Wanneer ih vindt haar, zij zal niet lachen."
  
  
  "Ik vermoed dat u al ernstig gestemd ih-up, "Hawk zei:" en dan na je onderbroken ie met een mes. Hoe weet je dit meisje is uit de KGB?"
  
  
  "Omdat ze me vertelde," zei ik. "Of tenminste, bekende ze wanneer gevraagd door sl. Het was net voor het nemen van de drug, als het medicijn sloeg me. In ieder geval, haar echte naam is Tanya Savich, en er is een hint van russisch in haar duitse accent. "
  
  
  "Is dat alles wat je je kunt herinneren over haar?"
  
  
  "Voor nu. Ik heb een appartement te controleren, en de duitse Ambassade, en een restaurant waar ik haar niet zien. Ook ik herinner me haar in de kliniek, de mannen in witte jassen, en Tanya, die gaf me altijd instructies over hoe je dit doet." Ik herinner me ih namen of wat ze met me deden er. Toen ik de kliniek, ik werd geblinddoekt, dus ik heb geen idee waar het is."
  
  
  Hawk grimaced. "Nou, in ieder geval je ontsnapt aan de tragedie die zij gepland, Nick. Bedoel je, dat je gekomen bent uit je trance voortijdig?"
  
  
  "Vliegende vliegtuigen maakte een geluid vergelijkbaar met degene die hij moet hebben gehoord van de auto. Dit geluid, samen met de waarschuwingen die mijn onderbewustzijn is het verzenden van de afgelopen twee dagen, ik ga naar het venster om het geluid te horen. De KGB moet hebben wilde haar om terug te keren naar haar ware identiteit na de moord was het voorbij. Als het werd ontkend dat zijn bijnaam was Carter, het zou kunnen verwarren verslaggevers. Ze zou niet weten wie het was echt verantwoordelijk. Of ze misschien net dat ze gek waren. De KGB niet te doen. Oni hotels, vernederen ons, en ze bijna gelukt ."
  
  
  "Gaat het met je, Nick?" vroeg Hawk, en kijkt naar mij nauw.
  
  
  "Ik ben in orde,' ego hem verzekerd. "Maar dan zijn wel op te treden."
  
  
  Hij grinnikte. Goed. Onze web meisje de hoofdpersoon?"
  
  
  "Web-based. Maar ik herinner me iets over deze mysterieuze man. Iets nieuws. Ik denk dat hij in de kliniek."
  
  
  Hawk nam een trekje op zijn stinkende sigaar en blies de rook ring. "Deze nummers. Nou, dan moet je waarschijnlijk een aantal testen uitvoeren, maar we hebben geen tijd voor dat recht nu. Verder als je klaar bent."
  
  
  "Ik ben er klaar voor", zei ik. "Maar houdt de politie en andere agenten van de afstand tot mijn dag is. Dat is alles wat ik vraag van hem. Ik wil niet te struikelen over helpers."
  
  
  "Dat is goed, Nick," Hawk zei.
  
  
  "Dan zie ik je bij je hotel."
  
  
  * * *
  
  
  Ik zat op een grote mahoniehouten tafel van de Heer Ludwig Schmidt, de Plaatsvervangend Ambassadeur van West-Duitsland, die werd verondersteld om Tanya aan de receptie de avond ee haar ontmoette. Schmidt was achterovergeleund in zijn stoel met hoge rug, een lange sigaret in zijn rechterhand.
  
  
  "Ah, ja. Fraulein Hoffmann nam haar mee naar de receptie. Zij zal aanwezig zijn op een diplomatieke gebeurtenis. Ze is een slim meisje, weet je. Ze riep de patiënt onmiddellijk na ontvangst. Blijkbaar had ze iets gegeten op het stierengevecht, die boos op haar buik. verschrikkelijk. Ze is nog steeds niet terug naar hun werk, als een fret."
  
  
  "Hoe lang is ze al hier?" Vroeg ik haar.
  
  
  "Niet voor lang. Een in Hamburg meisje, als ik me niet vergis. Haar vader was een russische vluchteling."
  
  
  "Is dat wat ze je verteld?"
  
  
  "ja. Ze spreekt duits met een licht accent te wijten is aan haar burgerlijke staat. Haar familie sprak russisch thuis."
  
  
  "Ja,"zei ik," ik begrijp het."
  
  
  Herr Schmidt was een zeer dunne, aseksuele man van in de veertig, duidelijk zeer tevreden met zijn rol in het leven. Vroeg hij. "Leuk meisje, vind je ook niet?"
  
  
  Ze herinnerde zich haar uit de tijden wanneer we gebruikt om te zitten met haar in Irina stapelbed en een bed. "Een heel mooi meisje. Kan ik contact met haar opnemen op het adres vermeld in uw voldaan bestanden?" Het was dezelfde plaats zou ze kwam me in de nacht zou ze gedrogeerd mij.
  
  
  "Ik weet zeker dat je het kunt. Immers, ze is ziek."
  
  
  "ja. Als ik niet bij haar thuis, weet je waar ik zou kunnen kijken voor haar? Restaurants, cafés of speciale plaatsen voor recreatie?"
  
  
  "Maar ik vertelde u dat het meisje ziek was."
  
  
  "Alsjeblieft," zei ik ongeduldig.
  
  
  Hij leek geïrriteerd op mijn aandringen. "Nou, haar, ik gebruikte haar uit voor de lunch soms in een klein café niet ver van hier. Ik weet niet meer de naam, maar ik vind de Venezolaanse hallaca en het is er geserveerd. Dit gerecht wordt gemaakt met maïsmeel."
  
  
  "Weet ik," zei ik. Haar, herinnerde ik me dat Tanya besteld in El Hardin na het stierenvechten.
  
  
  Schmidt staarde Ceylin met een zelfvoldane uitdrukking..
  
  
  "Eigenlijk denk ik dat ik ben aangetrokken tot een meisje," zei hij alleen. "Wordt een bachelor in deze stad is een prachtige ervaring."
  
  
  "Ik denk," zei ik. "Goed, ik zal proberen om haar te vinden thuis, Herr Schmidt. Goede middag."
  
  
  Hij stond niet op. "Met plezier," zei hij. Hij staarde naar het plafond opnieuw, waarschijnlijk aan het dromen over zijn seksuele potentie als een ongetrouwde man rond Caracas.
  
  
  Ik had echt niet verwacht te vinden Tanya in haar appartement. Ze moet geregeld te verlaten ego achter, net als de laatste fase van de operatie - mijn capture-begon. Maar ik hoopte te vinden enkele aanwijzing vinden. Op de eerste verdieping van het gebouw, werd ik opgewacht door een vet Venezolaanse vrouw die geen engels.
  
  
  "Buenos tardes, senor," zei ze luid lachend in het algemeen.
  
  
  "Buenos tardes," zei ik. "Ik ben op zoek naar een jonge vrouw met de naam Ilse Hoffmann."
  
  
  "Ah, ja. Maar ze wonen niet hier meer. Ze bewoog zich heel plotseling, een paar dagen geleden. Een ongewone buitenlander, als u me wilt excuseren voor het zeggen."
  
  
  Hij glimlachte naar haar. "Heeft ze nemen alles met haar?"
  
  
  "Ik heb niet het appartement zorgvuldig. Er zijn zoveel appartementen hier, en haar drukke vrouw."
  
  
  "Vind je het erg als ik check het uit boven?"
  
  
  Ze keek me scherp. "Het is tegen mij. Wie bent u dan?"
  
  
  "Gewoon een andere Miss Hoffmann," zei ik. Hij bereikt in een minuut en bood de vrouw een handvol van bolívar.
  
  
  Ze keek naar hen, dan weer naar mij. Ze reikte het geld, keek over haar schouder naar de hal. "Dit is nummer acht,' zei ze. "De deur is niet op slot."
  
  
  "Dank u," zei ik.
  
  
  Ik ging de trap op naar haar appartement. Als ik geluk heb, zal ik in staat zijn om haar te stoppen en Tanya en haar vrienden, voordat ze op het vliegtuig naar Moskou. Maar ik was bang dat ze waarschijnlijk al wist dat het ih plot had gefaald.
  
  
  Op de top van het, in het appartement. De herinneringen kwamen overstromingen terug, de een na de andere. Een brede bank stond in het midden van de kamer, net als die nacht, toen Tanya was niet veranderd haar lichaam voor het vastleggen van een Amerikaanse agent. Hij sloot de deur achter hem en keek rond. Alles is nu anders. Nen ontbrak het leven, de levendigheid, die Tanya had gegeven emu. Ze rommelde in de laden van een klein bureau, stoel en niets gevonden, maar een paar kaartjes voor het theater. Ze zal het niet doen mij veel goed in de komende vierentwintig uur. Haar, liep door de rest van het appartement. Ik ging naar de slaapkamer en vond een verfrommeld stierenvechten programma in de prullenbak kan. Ik herkende haar in Tanya ' s handschrift, want ze maakte opmerkingen in het programma toen ik met haar aan het stierengevecht. Gewoon een herinnering op te halen van boodschappen. Het was nutteloos voor mij. Het was gewoon gooide het terug in de bak door ego toen hij hoorde een geluid in de woonkamer. De deur naar de gang open en dicht, zeer rustig.
  
  
  Hij bereikt Wilhelmina en drukte zich tegen kreunen muur naast de deur. De andere kamer was stil. Iemand achter me. Iemand die kijkt naar de flat en was bang dat ik zou te kalmeren. Misschien is het Tanya zichzelf. Hij hoorde het bijna niet hoorbaar kraken van een raad van bestuur onder het tapijt. Hij wist de exacte locatie van deze raad sinds hij stapte op het zelf voor. Er lijkt niet te zijn een reden tot uitstel van de confrontatie. Haar, stapte uit de deuropening.
  
  
  In het midden van de kamer was een man met een pistool. Hij was mijn mysterie mens, en het pistool was het zelfde waarrond hij schoot me in het hoofd in Washington, en ik herinner me haar zien, in de witte gang in de KGB-labs. Hij draaide zich om toen hij hoorde mij.
  
  
  "Laten vallen", zei ik.
  
  
  Maar hij had andere ideeën. Hij ontslagen. Ik zag dat hij zou gaan schieten in een fractie van een seconde voor het schot werd afgevuurd, en ik dook op de grond. Het pistool klonk luid in de kamer, en Gapen sloeg in de muur achter mij zoals het slaan op de vloer. Het pistool brulde opnieuw en te delen in de boom naast me als het rolde om en begonnen te schieten. Hij schoot haar drie keer. De eerste gapen vernielen van de lantaarn achter de schutter. De start van de tweede ingevoerd ego ' s borst en klopte ego terug te kreunen. De derde gapen raken van de emu in het gezicht, open, onder het jukbeen, en vloog in de richting van het hoofd, spatten de muur met een crimson puinhoop. Hij raakte de grond hard, maar hij kon het zelfs niet voelen. De persoon die mij gevolgd zijt, in deze missie is overleden vóór het ego, het lichaam wordt bewust van te zijn.
  
  
  "Op maat!" Mompelde ik. Ik had een levende getuige, iemand die kon vertellen me alles. Maar ik had om te doden van mijn ego.
  
  
  Hij kreeg al snel aan zijn voeten. Mensen in het gebouw hoorde geweerschoten. Hij liep naar de prostaat figuur en keek in haar zakken. Niets. Geen persoonsbewijzen, valse of anderszins. Maar er was een kleine boodschap gekrabbeld op het stuk papier.
  
  
  "T. La Masia. 1930"
  
  
  Hij legde het papier in een minuut en ging naar het venster. Shaggy hoorde haar, en de stemmen in de gang.
  
  
  Hij deed het raam open en stapte uit op het vuur te ontsnappen. Een paar minuten later werd hij op de grond, het verlaten van het gebouw ver achter hem.
  
  
  Toen ging ze naar buiten, het was donker. Het bericht in de noot die gespeeld wordt over en weer in mijn hoofd. Er was een restaurant, genaamd La Masia aan de Avenida Casanova. Haar stem plotseling niet meer herinneren. Ik had gehoord over deze plek, want het was bekend voor zijn hallaca, Tanya ' s favoriete Venezolaanse schotel, als ze had me gezegd en haar vriend Ludwig de waarheid. Misschien, dacht ik, de letter "T" staat voor Tanya, en dat de mysterieuze man, blijkbaar een russische agent, bedoeld om te voldoen aan Tanya er om 19: 30 of 19: 30? Dit was een web leiden dat had ik al, dus ik kon volgen.
  
  
  Hij kwam naar het restaurant vroeg. Tanya was nergens te bekennen. Ze ging met haar aan tafel in de achterkant van het huis, waar ze gezien kunnen worden zonder te worden opgemerkt, en Stahl wachtte. Om 7:32, Tanya kwam.
  
  
  Ze was zo mooi als ik me herinnerde van haar. Het was niet een illusie. De ober bracht haar naar een tafel in de voorkant van de ingang. Toen ze stond op en liep naar de kleine gang naar de ladies room. Hij stond op en volgde haar.
  
  
  Ze waren al verdwenen in de ruimte aangeduid met "Dames" toen haar vader kwam om de kleine nis. Ik stond te wachten voor haar daar, blij dat we zouden alleen en ver weg van de mensen in de eetzaal toen ze kwam. Een minuut later, de deur ging open en we werden face to face.
  
  
  Voordat ze kon reageren, greep hij haar en drukte haar hard te kreunen. Ze hijgde luid.
  
  
  Zei ze. "Jij!" "Wat ben je aan het doen? Laten gaan van mij, of ik zal schreeuwen tegen haar."
  
  
  Ze was een klap in het gezicht door ee met de rug van zijn hand.
  
  
  Haar gromde bij nah. - "Denk je dat dit een soort van experimentele psychologie spel? ""Jij en ik moeten gebruik maken van microfoons en luidsprekers om rekeningen te vereffenen."
  
  
  "Als jij het zegt, Nick,' zei ze. Ze hield haar gezicht in haar hand. Ee Stahl ' s stem wordt zachter.
  
  
  "Dat is wat ik zeg, lieve," zei ik. Hij laat de stiletto vallen in de palm van mijn rechterhand.
  
  
  "Je gaat... en mij doden?"
  
  
  "Niet tenzij je het echt nodig," zei ik. "Jij en ik gaan uit rond deze plaats samen. En je gedragen zoals je het hebben van een geweldige tijd. Of je krijgt het in de ribben. Geloof me als ik haar vertel ik zal je doden als je alles proberen."
  
  
  "Kunt u vergeet de tijd toen we samen waren?" "Wat is er?" vroeg ze in die sensuele stem.
  
  
  "Don' t lie to me, baby. Alles wat je deed was gewoon business. Nu in beweging." En gelukkig worden."
  
  
  Ze zuchtte. "Dat is goed, Nick."
  
  
  We gingen naar het restaurant zonder problemen. Ze kwamen met de auto, dus ik maakte haar drive me er. We speelden een spel in hem, en hij ging achter het stuur. De auto was helemaal alleen in een donker steegje.
  
  
  "Nu. Heeft u voldoet aan de Hema in het restaurant?"
  
  
  "Kan ik u dat niet vertellen."
  
  
  Hij zet een mes aan haar. "Neemt u de maat, u kunt het niet."
  
  
  Ze keek bang. "Hij is een agent."
  
  
  "De KGB?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "U ook?"
  
  
  "ja. Maar alleen dankzij mijn speciale kennis - want ik ben een wetenschapper. Het kwam overeen met ihc."
  
  
  Ik nam de auto en reed naar de Avenida Casanova. Vroeg ik haar. "Waar gaat u naar de kliniek?" "En speel geen spelletjes met me."
  
  
  "Als ik u, zullen zij doden ons beiden!" zei ze, bijna in tranen.
  
  
  "Wat?" - herhaal het.
  
  
  Ze was erg overstuur. "Neem een rechte afslag en volg de boulevard totdat ik vertel u waar u weer aan de beurt."
  
  
  Het werd gemaakt door verwijzingen.
  
  
  "Waar is Alexander?" vroeg ze. "Degene die verondersteld was om mij te ontmoeten."
  
  
  "Hij is dood," zei ik, niet op zoek naar nah.
  
  
  Ze draaide zich om en keek me een moment. Wanneer ze keek weer naar voren, haar ogen zijn van glas. "Ik vertelde hen dat u te gevaarlijk," zei ze bijna onhoorbaar. "Nu heb je verpest ih' s grote plan."
  
  
  "Nou, misschien was het niet zo geweldig", zei ik tartly. "Was Dimitrov in de kosten van deze pensioenregeling?"
  
  
  Ze was geschokt om te leren dat ik wist dat Dimitrov naam. Ze was een echte beginner in haar e-business, ondanks haar fantastische mogelijkheden. "Je weet te veel," zei ze.
  
  
  "Zal ik een ego in deze zogenaamde kliniek?"
  
  
  "Ik weet het niet," zei ze. "Hij kan al verlaten. Sla linksaf op de volgende straat."
  
  
  Ze gaf me een verdere aanbevelingen, en ik volgde hen op de voet. Toen ik haar scherp rechte, wendde ze zich tot mij. "Ik wil weten. Wat ging er mis? Wanneer heeft u voor het krijgen van hypnose en hoe?"
  
  
  Hij keek naar Nah en grijnsde. "Ik ben gek proberen te raden de waarheid voor de laatste paar dagen. Nu zal ik u laten lezen van haar fortuin voor een tijdje."
  
  
  Bij de volgende kruising, hebben we de laatste bord naar links, en Tanya zei me te stoppen voor de deur van het oude huis. De begane grond leek op een ongebruikt te slaan, en de bovenste verdiepingen leek wel uitgestorven.
  
  
  "Zijn stem," zei ze zachtjes.
  
  
  De motor voor het oplossen van vraagstukken. Ik keek in de achteruitkijkspiegel, haar aan en zag een andere auto te trekken achter ons. Voor een moment dacht ik dat ze misschien Tanya ' s vrienden, maar toen realiseerde ik me dat het vierkante gezicht achter het stuur. Hawke geleend van de CIA om een oogje te houden op mij.
  
  
  Mijn plotselinge woede weggeëbt. Ego kon het haar niet kwalijk nemen, gezien de manier waarop hij zou zijn gedrag van de laatste tijd. Haar besloten te negeren haar sentry geeft.
  
  
  "Kom uit," Tanya zei, zwaaiend met zijn pistool op haar.
  
  
  We stapten uit. Tanya was gespannen en erg bang.
  
  
  "Nick, laat me niet mee. HQ liet het aan u. Bewaar mij. Vergeet niet de momenten die we samen doorbrachten. Kunt u niet vergeten het nu."
  
  
  "Ja, ik kan," zei ik koeltjes. Ze werd geduwd door een ee " Luger "en liep om het gebouw heen naar de stoep.
  
  
  Niets rond het vertrouwd was. Toen ik werd binnengebracht, was ik zwaar onder invloed zijn van drugs, en toen hij naar buiten kwam, werd ik geblinddoekt. Maar ik herinnerde me de geschatte afstand van de straat aan de kant van de straat, en het was hetzelfde. Binnen, als we afgedaald op de steile trap naar de kelder, ik telde zoveel stappen als ik telde toen ik naar buiten ging om de kliniek. Er was geen enkele twijfel over - Tanya was me leidt naar het hol van de leeuw.
  
  
  Het twaalfde hoofdstuk.
  
  
  Toen we in de witte gang, begon ze te roepen meer en meer geïsoleerde incidenten. Het wordt gebruikt om de stand in deze hal, en de man die net vermoord in Tanya ' s appartement hield me hier.
  
  
  "Je bent te onthouden," Tanya zei.
  
  
  "Ja, er was nog een kamer, een oriëntatie kamer. Haar was vastgebonden aan een stoel."
  
  
  "Het is gewoon vooruit."
  
  
  Vervolgens verhuisde hij naar de hal. "Er was een andere man," zei ik. "Je werkte met hem samen. Ik herinner me haar naam als Kalinina."
  
  
  "Ja," Tanya zei zwaar.
  
  
  Ik opende de deur voor haar, die Tanya gewezen, hield mijn Luger klaar. Haar, ging naar binnen met Tanya open voor me. Herinneringen kwamen boven borrelen. Subcutane injectie. Hypnose. Audio-visuele sessies. Ja, ze heeft een hel van een baan op me voor altijd.
  
  
  Een stoel met riemen en draden stond nog steeds in het midden van de kamer. De muur hing te jammeren, maar een deel was al gedeeltelijk gedemonteerd. Een monteur was in de buurt staan. Haar kennis van het ego. De naam Menendez kwam naar me toe. Hij draaide zich om en keek me wezenloos voor een moment.
  
  
  "Goede rayos!" zei hij, vloeken donker als hij zich realiseerde dat het ego ondergrondse fort hadden geschonden.
  
  
  "Blijf hier," zei ik, een paar stappen in de richting van hem.
  
  
  Maar hij raakte in paniek. Hij rommelde in de kast naast hem en trok een pistool. Het zag eruit als een standaard Beretta assault rifle. Hij draaide zich om naar mij, zijn luger schot en druk op de emu in de dollar van de stapel. Hij stortte weer op de gedeeltelijk gedemonteerde auto, uitgestrekte handen en voeten, zijn ogen gefixeerd op het plafond. Zodra het begin trok, en hij was dood.
  
  
  Een minuut later, Tanya ' s stem kwam van achter haar. "Nu is het jouw beurt, Nick."
  
  
  Ik draaide me om en zag dat ze had pakte een pistool en was gericht op mij. Ik heb niet haar nauw kijken, omdat ik gewoon niet zie haar als een pijl. Dit was de tweede keer had ze het mis hebben over nah. Er was een trieste maar vastberaden uitdrukking op haar gezicht. Toen ze werd opgepakt door de Luger, en dan een klein pistool ging af in de kamer, en gapen raakte me. Hij draaide zich om, sloeg in een grote stoel en viel op de grond. Gelukkig, haar schot was slecht, en het raakte me in de linker schouder, niet in de borst. Ik had nog steeds de Luger.
  
  
  Tanya gericht, en hij wist dat dit de tijd haar doel zou beter zijn. Ik kon niet spelen met haar. Ze besloot om het regelen van een showdown. Haar schot raakte de luger en sloeg haar om het tweede schot. Tanya greep op haar leven en strompelt terug, instorten van de vloer.
  
  
  Hij stond op en liep naar haar toe. Ze ligt op haar rug, met het bebloede plek op haar buik met haar handen. Vloekte hij onder zijn adem in. Er was al een glimp van diepe schok in haar ogen. Ze tevergeefs geprobeerd om te ademen Rivnenskaya.
  
  
  "Waarom ben je in godsnaam te doen?" Ik vroeg helaas.
  
  
  'Ik... was te bang, Nick. Ze kreeg haar niet terug naar Moskou... een complete mislukking. Ik heb echt... het spijt me zo. Ik hield zo van je." Haar doel gedraaid, en was ze al dood.
  
  
  Hij leunde over haar voor een moment herinneren. Zelfs na de dood, haar gezicht was mooi. Wat een bloedige verlies! Hij holstered de luger, stond op, en ging naar de kast waar de monteur nam een pistool. Ik opende een paar lades en vond opmerkingen over mijn fysieke toestand. Zij, samen met deze machines, moet het verhaal vertellen. Ik zou haar gevraagd of ze sturen fotojournalisten hier. De hardware zelf zou de kop. Nu was hij bijna ontslagen. En het zou het Kremlin, niet Washington, dat zou worden vernederd.
  
  
  Maar waar was Dimitrov? Als hij weg te lopen nu, dit alles laat een vieze smaak in zijn mond. Mijn werk is waardevol voor veel meer dan alleen gênant het Kremlin. Het was om aan te tonen dat de KGB dat ze te ver was gegaan. Het was een kurkentrekker van professionele principe.
  
  
  Shaggy hoorde haar in de hal.
  
  
  Haar kast dichtgeslagen en hij pakte het pistool weer. Ik hoorde een geluid in de gang.
  
  
  Haar, kwam het einde, wanneer een man liep door de zaal. Het was Kalinina, Tanya ' s collega, uitgevoerd onhandig met een zware koffer in zijn hand. Hij was bijna aan het einde van de gang.
  
  
  Ik schreeuwde het uit. "Stop!"
  
  
  Maar hij bleef rennen. De ratten snel verliet het zinkende schip. Haar schot raakte de luger en druk op de emu in het rechter been. Hij languit op de grond, vlak voor de afslag die hebben geleid tot de trap.
  
  
  Ik hoorde een geluid achter me. Draaien rond, ze zag een andere man, een korte, gedrongen man met een Khrushchevite gezicht - een andere man rond de KGB Natte Gevallen afdeling. Hij wijst twee revolvers bij mij.
  
  
  Ik kroop omhoog te kreunen als hij ontslagen, en het schot raakte de muur een paar centimeter van mijn hoofd. Toen zag ze een andere man in de gang achter de schutter, een groter man met grijs haar en een aktetas onder zijn arm. Het was Oleg Dimitrov, de bewoner cameraman in de kosten van het mes. Hij was degene die echt van haar hield, ik had om te onderhandelen met voor de KGB echt besefte dat ze niet kon spelen met haar. Hij was zeer snel door de gang naar het einde toe, waarschijnlijk naar de tweede afslag.
  
  
  De KGB-man ontslagen, en hij dook als een gapen zoefde over mijn hoofd. Haar schot op reuma, maar miste. Hij richtte een derde tijd, maar ook haar afgevuurd eerste, en druk op de emu, in de lies. Hij gilde van de pijn en viel naar beneden. Maar dan Dimitrov was verdwenen naar de hal.
  
  
  Hij liep naar de gevallen agent. Hij kronkelde op de grond, zweet langs zijn gezicht, en een schor geluid kwam uit rond zijn keel. Dat was hij helemaal vergeten over het pistool in zijn rechterhand. Het knock-out ego door ego handen en liep naar de hal. Hij zal waarschijnlijk live te zien in de proef. Maar ik denk niet dat hij het graag over.
  
  
  Ik volgde Dimitrov in een kamer aan het einde van de gang, maar binnen zag ik een open raam met uitzicht op een steeg. Dimitrov was er niet.
  
  
  Worstelde hij zich door het venster in een donker steegje net op tijd om te zien een zwarte sedan nemen rond het einde. Ik liep in de straat en ontmoet een CIA-man.
  
  
  Hij zei: "Wat de hel is gebeurt, Carter?"
  
  
  Hij keek in de richting van de zwarte sedan was de weg langs de boulevard. Hij was er zeker van dat hij op weg was naar het vliegveld. Een uur later was, een reis naar Rome. Waarschijnlijk, Dimitrov was van plan om ze vliegen.
  
  
  "Er zijn een aantal Russen gedood en gewond," zei ik. "Ga en zorg ervoor dat het leven blijven staan. Ik ga naar het vliegveld te worden ih baas."
  
  
  Hij keek naar het bloed loopt langs mijn arm om de mouw van mijn doublet. "Mijn God, waarom heb je me niet er met je?"
  
  
  "Uw taak is gewoon om te kijken naar mij, niet naar de storm op het fort. In ieder geval, het zou te lang duren om uit te leggen. Zie je bij de ondervraging."
  
  
  Hij kreeg in Tanya ' s auto en reed weg. Als ze het fout had en Dimitrov was niet op de luchthaven, ze niet zou hebben iets verloren. Het zou hebben gegeven om een algemene waarschuwing aan de emu en betrokken de Venezolaanse politie. Maar ik was er vrij zeker van dat mijn vermoeden juist was.
  
  
  Twintig minuten later werd hij op de luchthaven. Wanneer hij in de terminal, hij herinnerde zich hoe groot het was. Het werd gebouwd op verschillende niveaus. Zelfs als het Teken er was, het is heel makkelijk voor mij dat het ego was verloren. Tenzij hij had geraden over de vlucht naar Rome. Het was een TWA-vlucht die gepland was in een half uur. Haar, ging naar de kassa. Dimitrov was nergens te zien, dus ze werd gevraagd over het door de agent nen, beschrijven in detail.
  
  
  "Ja, ja. De persoon die overeenstemmen met die beschrijving was hier, behalve voor de persoon die ze zag met de snor. Hij was hier net een paar minuten geleden."
  
  
  "Heeft hij enige bagage?"
  
  
  "Hij had het niet aan, meneer."
  
  
  Ik dacht dat het uit. En Dimitrov s snor zou makkelijk geweest zijn.
  
  
  "Ik denk dat hij het noemde een naam... Giorgio Carlotti," zei Clera. "Hij had een italiaans paspoort."
  
  
  "En hij is net vertrokken?"
  
  
  "Ja meneer."
  
  
  Ego bedankte haar. Dimitrov was hier, hij was er zeker van het nu. Ik kon gewoon lopen naar de gate en wachten voor hem te tonen, maar dat is nog een beetje geluk. Daarnaast zal er een menigte van reizigers bij de gate. Als Dimitrov had besloten om te vechten, het kan zeer verwarrend zijn.
  
  
  Een nabijgelegen magazine shop controleerde haar uit, maar Dimitrov was er niet. Dan haar, ging naar de valutawissel venster. Haar zelfs ging naar de cel in delen, bagage en gevraagd. Dimitrov lijkt te zijn verdwenen.
  
  
  Hij was net de hoek om toen hij zag hem.
  
  
  Hij was op weg naar het herentoilet met een aktetas onder zijn arm. Hij had mij niet zien. Een grijze snor veranderde het ego van de algehele uitstraling. Het was een beetje te camoufleren, maar hij had geen tijd voor een betere.
  
  
  Dimitrov ingevoerd, de badkamer en de deur sloeg dicht achter hem. Hopelijk, de wc was niet overvol.
  
  
  De Luger trok haar uit wanneer de deur geopend.
  
  
  Binnen, hij stond op het punt om zijn handen te wassen in de gootsteen tegenover het kleine kamer. Hij keek rond en was blij te zien dat er niemand anders in de kamer.
  
  
  . Dimitrov keek in de spiegel en zag mijn reflectie in de nen. Ego ' s gezicht was grijs met angst.
  
  
  Hij draaide zich om naar mij, en reikte in zijn jas, en draaide zich om. Hij was wanhopig op zoek naar zijn pistool uit. Hij trok aan de trekker op de luger en hoorde een doffe klik.
  
  
  Hij keek naar het pistool. Haar, wist dat de camera is geladen. Het is gewoon geflopt - een defecte cartridge, iets dat alleen is al eens gebeurd rond een miljoen keer. Hij pakte de ejector met zijn bloedige linker hand.
  
  
  Maar er was geen tijd. Dimitrov getrokken uit een grote parabellum mauser en die gericht is zorgvuldig op mijn borst. Hij zat zielig.
  
  
  Deze duif op de betegelde vloer. Het gapen hit op de tegel naast mijn hoofd en ketste de kamer rond en als Hugo laten glijden in mijn hand. Hij draaide zich abrupt om Dimitrov en lanceerde de stiletto. Het sloeg in Ego ' s bovenbeen.
  
  
  Ik hoopte op een torso, maar ik denk dat ik geluk had gehad te hebben getroffen iets onder de gegeven omstandigheden. Dimitrov schreeuwde als de stiletto sloeg met zijn ego, en het ego mauser viel op de grond. Hij trok een lang mes en pakte zijn pistool verloren.
  
  
  Ondertussen, een slechte cartridge uit de Luger gegooid had haar uit, en het clattered op de grond. Hij gericht op Dimitrov dezelfde manier waarop hij gericht op de Mauser. Als hij bereikte voor het, hij keek omhoog en zag dat hij niet de kans krijgt.
  
  
  Hij hief zijn handen op en back-afstand van het pistool. Het zien van mijn expressie, hij plotseling sprak. 'Goed, Meneer Carter. Je hebt gewonnen. Ik geef het aan jou."
  
  
  Ik kreeg naar mijn voeten, en hij stond op, ook. We stonden aan de overkant van de kamer van elkaar, onze ogen gesloten. Mijn linker arm begon pijn te doen vreselijk.
  
  
  "Je maakt een grote fout, Dimitrov," zei ik. "U hebt gekozen AX te vernederen ons."
  
  
  "Ik verzoek worden overgedragen aan de politie," zei hij. "Ik gaf..." Hij langzaam liet zijn handen, plotseling pakte een minuut, en een kleine Derringer verscheen in zijn hand.
  
  
  Hij trok aan de trekker van de Luger, en deze keer het pistool ging af. Gawking gevangen Dimitrov net boven het hart, en gooide het ego terug. Ego ogen staarde me met grote ogen voor een moment en dan is hij verwoed pakte de handdoek rail naast hem. Als hij viel, de doek handdoek vlogen uit de dispenser net een lange blad dat de helft bedekt zijn roerloze lichaam.
  
  
  "Uw Kremlin bazen misschien denken de volgende keer komen ze met een groots plan," vertelde hij trupu.
  
  
  Luger duwde het terug in de holster. Hugo was zomaar weer in de schede als twee politieagenten barsten door de deur, pistolen getrokken. Ze keek Dimitrov en vervolgens op mij, met een grimmige uitdrukking.
  
  
  "Qué pasa aqui?" een van hen riep.
  
  
  Haar emu liet zijn ID-kaart. "Oproep aan het hoofd van de veiligheidspolitie," zei ik. "Vertel em dat alle russische samenzweerders werden opgepakt."
  
  
  "U, Senor Carter," zei de man.
  
  
  Hij ging uit door de kamers, en maakte zich een weg door de menigte nieuwsgierige reizigers naar de dichtstbijzijnde counter waar hij kon haar bellen. In haar geestesoog, ik heb de locatie van de ondergrondse KGB-hoofdkwartier, de bizarre laboratorium waar een fantastisch experiment werd uitgevoerd op een menselijk proefkonijn - op mij. Hawkeye wilt verplaatsen er voor het verlichten van de CIA en de politie vertellen wat er is gebeurd. Hij zou ervoor dat de druk op had gemeld het verhaal correct.
  
  
  Hij kreeg het telefoonnummer van de agent ticket griffier, maar onderbroken voor een moment voordat het nummer wordt gekozen. Ik vond het niet leuk missies die eindigde met optredens. Er zal meer zekerheid vergaderingen, en ik zal om mijn verhaal te vertellen aan een heleboel mensen. Ik heb het niet nodig nu. Ik moest een avond met een meisje als Tanya Savich. Ik werd achtervolgd door de aanblik van haar levenloze lichaam, nog steeds mooi in de dood. KGB of niet, ze was bijzonder.
  
  
  Hij haalde diep adem en laat het langzaam uit. Goed, misschien als ik geluk had gehad, zou er nog een brunette met diep blauwe ogen en een sensuele spinnen stem. En misschien zou ze niet een vijandelijke agent, en ik zou het niet had om haar te vermoorden. Het was iets dat mij op de been hield door de volgende paar weken van het bureaucratische gedoe.
  
  
  Hij pakt het op en kiest Hawke ' s nummer.
  
  
  Annotatie
  
  
  "WE BEGRAVEN JE!"
  
  
  De communistische dreiging heeft nooit leek zo echt! Nauwelijks had AX toegewezen Killmaster naar zijn nieuwe missie dan kwam een bericht van hen-ze dreigden om te gaan een fatale klap voor de internationale invloed van de landen van de Amerika ' s.
  
  
  Het was duidelijk een taak voor Nick Carter - de dodelijkste van zijn carrière. Killmaster was voorbestemd om te spelen de belangrijkste rol in de duivelse plot, het hoofd van de AX. Wat deden ze voor hem? Hebben ze ook echt te maken AX meest waardevolle middel is tegen de krachten hij werd beëdigd te beschermen? Het was niet totdat Nick raakte in de ban van een sensuele russische operatieve dat hij begon te begrijpen hoe het ego werd gebruikt. Maar het was al te laat? Heb het ego zin al behoren tot de KGB?
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Het uur van de Wolf
  
  
  vertaald door Lev Shklovsky in het geheugen van zijn verloren zoon Anton
  
  
  Originele titel: het Uur Van De Wolf
  
  
  Het eerste hoofdstuk
  
  
  Een straaljager donderde langs me heen, het vegen van de weg aan de voorzijde van mij.
  
  
  Hij vervloekte de pilot en de ego ' s van zijn voorouders als hij draaide aan het stuur van zijn Citroën met al zijn macht. Het is misschien bespaar je die moeite. De weg was niet meer dan een diepe cart parcours tegen de bergwand, en de eeuwen-oude sloten hield net als een schroef aan de dunne banden van mijn 11cv. Het kan maar één kant op, en er waren uitgesleten in die richting. Gezien de keien op het recht en de diepe afgrond aan de linkerkant, dit was ook een goede zaak. Een donkere, dunne bos hulde mij in de spaarzame, rechte einden, en hoewel ik er verborgen van de vechter onder de inktzwarte zwart blad, het zou zijn geweest een Pyrrhic victory. Ik werd achtervolgd door een regiment van de Joegoslavische soldaten, en God weet hoeveel om hen heen ging door de bergen om mij heen.
  
  
  De Citroen in botsing kwam met een grote steen op de weg en gooide me terug tegen de muur. Wanneer de auto opnieuw gedaald, de rest van de uitlaat kwam uit. Het interieur werd gevuld met uitlaatgassen. De schroeven en moeren kwam er snel af, en de enige kans die ik had aan het rijden was. Hij keek omhoog door de verbrijzelde voorruit. De straaljager vloog schuin. Het ego corps schitterde in het maanlicht en werd een gloeiende silhouet als het afgedaald om direct een andere lading op mij.
  
  
  Ik denk niet dat hij zou hebben verplaatst voor meer dan een paar seconden. Door de manier, haar dood geweest lang geleden. Ik zou het afweren van mijn achtervolgers voor bijna een uur, en het enige wat ik wist te doen, was het verwarren van mijn geaardheid. Ik liep via alle mogelijke wegen, en de manier waarop ze vernauwde maakte mij bang dat ze zou verdwijnen in het niets. Ik had geen idee waar ik was, behalve op een steile rots ergens in de Dinarische Alpen. Er moet sprake zijn van een schuilplaats in de valleien, maar alles wat ik zag was een leger, kogels, en die verdomde vliegtuig. In de huidige stand van zaken, zou dit de stroom van mijn opdracht, en de BIJL zou kunnen verliezen Agent N3, maar ik heb ook nog niet vergeten dat dit al is gebeurd aan NI en N2, vele jaren geleden op verschillende plaatsen.
  
  
  Een straaljager kwam om me te begroeten met een genade schot. Hij reed zo snel als hij kon in de richting van het Ego Brand. De oude 11cv trilde vreselijk. De Citroen 11cv werd geproduceerd van 1938 tot 1954, en uit de manier waarop hij reageerde, ik was er vrij zeker van dat ik een ego-prototype. De koplampen op de uitstekende dashboard nooit gewerkt, dus ik kon het niet vertellen hoe snel ik aan het rijden was het. Op zijn minst, was het mogelijk om op het gas. Ik denk niet dat het genoeg zou zijn, maar het was de enige kans die ik had met die naderende vliegtuig dook in brand zijn salvo ' s.
  
  
  De Citroen werd schudden in protest, en het gebrul van de uitlaat maakte een lawaai dat ik niet eens kon horen van mijn gedachten. De wind blies door de open voorruit, vriezen mijn oren en mijn haar te krullen rond mijn gezicht. Het vliegtuig was nu zo dichtbij dat ik had de indruk dat het ego zou verslinden de luchtinlaat.
  
  
  Haar spottende gedrukt met al haar kracht. Machine pistool kaliber .50 schieten barst van de fighter ' s vleugels. De weg voor me brak, en de auto was bedekt in de regen rond stenen en kluiten van de vaste aarde. De auto stuiterde en ontweek de kogels, en door de plotselinge release van steam, hij wist dat ze had geraakt van de radiator. Kokend water siste omhoog en liep over mijn gezicht in de wolken van gloeiend stoom. Hij stapt op de gas-en pikt snelheid weer. Een windvlaag van wind, als de jager vloog langs me voor altijd was er de doodse stilte die bijna altijd volgt op een aanval. Hij luisterde naar zijn eigen ademhaling langzaam rond zijn longen. Tijdelijk uitstel.
  
  
  Maar de F-86 was al weer draaien voor een nieuwe aanval, en hij wist dat de piloot zou hit me vroeg of later. Ja, De F-86 Sabre. De Joegoslaven hadden ze naast 150 F-84s. Ik denk dat wat me pijn deed was de wetenschap dat Uncle Sam ' s stem-stem gaven zou mij doden. De Joegoslaven gebruik van de Sabel vechten partizanen in de smalle kloven, omdat de supersonische F-X4-en MIG-2I zijn te snel voor een dergelijke hoogte. De Sabel was altijd al de beste vechter, maar superioriteit in de lucht maakte niet uit hier, niet tegen de oude Citroën.
  
  
  De web reden was hij nog in leven was, omdat ik wist dat er iets over het ego van machinegeweren, zoals een limiet op het aantal rondes in tijdschriften die zou worden geleegd na dertig seconden continu branden. Piloten werden geleerd om te schieten in uitbarstingen van één tot twee seconden. Maar omdat de Sabre evenwicht, er zijn vier kaliber .50 machinegeweren verdrinken in de neus zetten vanwege de terugslag. Zo is er een tendens te schieten in de voorkant van het doel. Dus de Slavische pilot shot waar zou hij zijn geweest als hij dat niet had tergde haar en verhuisde op dezelfde snelheid. Dankzij mijn kennis van de combinatie van korte uitbarstingen en neus duiken, het doorstaan van vier opeenvolgende aanvallen, maar ik twijfelde of het zou werken totdat de fret liep uit brandstof en de piloot werd gedwongen om terug te keren.
  
  
  Ik draaide het om de tekenen, en de nacht in de schaduw van de bomen viel op mij. De Sabre was zweefde achter mij, op mij te wachten om uit te komen op het rechte stuk van de weg te raken. Ik leunde over het stuur en voelde het zweet te doordrenken van mijn gezicht, mijn rug spieren spannen alsof ze voelde de impact van kogels. Als de piloot besloot om te proberen achter een aanval, mijn geschatte power reserve zou worden verminderd met ongeveer de helft. Citroen had gewoon niet de snelheid om make-up voor het verschil.
  
  
  De weg wond door een aantal scherpe bochten. De motor hoestte, warm van het gebrek aan water, en vertraagd als ze gedwongen werd terug de heuvel op. Hij kon uitstappen en sneller te maken, of zo dacht hij wanhopig. Ik was er halverwege, in een poging om nog een laatste inspanning.
  
  
  Het fotograferen begon ergens in de buurt van de struiken. Kogels geboord door de zijkant van de Citroen, en ik werd gespoten met scherven van het glas van de kant van windows, en die scheurden de coating aan flarden. Soldaten stonden langs de weg met dodelijke automatische geweren. Om te wandelen in de auto zou zijn om zelfmoord te plegen. Hij leunde in dieper, onder de rand van de smalle voorruit, als de volgende ronde van het geweervuur werd de auto. Vanaf nu zijn de karrensporen moet het uitvoeren van alle controle.
  
  
  De weg werd afgehaspeld in het koele maanlicht. Vanaf mijn positie, ik kon niet zeggen hoe lang de weg nog zou duidelijk, maar ik had een gevoel dat het zou lang genoeg voor Sabre om opnieuw aan te vallen. Meer foto ' s ging buiten in het bos, nog verspreid, wat aangeeft dat het belangrijkste orgaan van de soldaten waren nog niet aangekomen. Maakt ook verder niet uit: ik was gevangen, maakt niet uit hoe je ernaar keek.
  
  
  Sergei gefilterd door de bomen en bereikt de motorkap en het dak. Ze hoorde in de verte het geluid van een straaljager als het dichterbij kwam. In de versnipperde achteruitkijkspiegel, ze ving een glimp op van een naderend vliegtuig. Het beeld vulde de spiegel, en een crossfire woedde boven mijn hoofd. Hij probeerde in te schatten van de afstand weer, dit keer met vertrouwen vooral op zijn intuïtie, en veranderde zijn vorige tactiek, opzettelijk uitstellen tot het laatste moment, dan revving weer. Citroen was een koppige Fransman. Hij weigerde op te geven. Hij deed een uitval naar voren met een kracht die ik dacht dat hij gebruikt had een lange tijd geleden.
  
  
  Maar dat was niet genoeg. Deze keer, de piloot gecompenseerd voor de neus roll, zijn zo nauwkeurig mogelijk, en staal beklede kogels scheurde de Citroen van de achtersteven naar de radiator grille. Het stuur draaide haar naar rechts, loodrecht op de sporen, zodat de meeste aanvallen werden geabsorbeerd door de bijna verticale carrosserie van de auto. Maar het instrumentenpaneel was hopeloos vernietigd, en ook iets kreeg onder de motorkap. Vlammen kropen over de vloer. De brand was warm, en een dikke, vette wolk van rook gehuld mij. Citroen stervende was. De banden waren aan flarden gescheurd, en de brandstoftank lekte. De vooras aan de linkerkant weerkaatst, en alles was aan flarden gescheurd.
  
  
  De velgen zonder banden gleed langs het spoor. Ik kon niet meer rijden. Er was veel bloed loopt langs haar wang, maar ik kon niet vertellen hoe slecht ze was gekwetst. De auto was nu het rollen onder de zeis, de gescheurde metalen huilen als een gek en blind van woede, en langzaam begon te vallen uit het einde van de heuvel in het ravijn.
  
  
  Ze klampte zich wanhopig vast aan de stoel, haar lip bijten in de verblindende pijn van haar brandwonden. De Citroen schokte heftig en gooide me heftig in de andere richting. Een zware boot sloeg haar op de deur en zwaaide open. Gelukkig, de 11cv heeft hanen in de rug, zodat de deur open zwaait in de wind. Het was het enige ding dat mijn leven heeft gered. Het volgende wat ik wist, ik zou uitgevallen en was rolden de ruwe weg, grijpen de weg te houden van het vallen van het einde, die was tien centimeter van me.
  
  
  De auto slipte langs de rand, smashing in rotsen, struiken en bomen, rollen heen en weer en op weg naar de bodem van een diep ravijn. Bij het bereiken van de onderkant van de rotsachtige kloof, het explodeerde in een zee van rode vlammen.
  
  
  Ik gespreide uit in de struiken, veegt het bloed van mijn gescheurde verbergen, en mijn leven gedraaid met schokken en ziekmakende misselijkheid. De hemel werd rood door de brandende lichaam van de Citroen hieronder. Ik had haast. En als ik had niet al te snel, ik had honderden soldaten om mij heen, aangetrokken door de auto-explosie. Maar ik moest stoppen voor een minuut om op adem te komen... Dan is hij kroop door de struiken.
  
  
  Mijn kleine gas-bom was nog steeds vastgebonden aan mijn been, hoewel je het niet zou verwachten dat het verdomde ding om te doen veel goed in een open ruimte. Mijn scheermes-scherpe stiletto had getrokken uit zijn ego schede en was nu in mijn hand. Ze had geledigd door haar Luger wanneer het brak door het checkpoint ten noordoosten van Metkovich, en nu het pistool was er, onder de brandende resten van de 11cv. Maar het maakte niet veel verschil maken. AX ' s met het volledige arsenaal van wapens zou nutteloos zijn als de soldaten zag mij nu. Ih was te veel om te vechten met.
  
  
  Metkovich was het begin van mijn nachtmerrie. Voordat het zover is, alles ging soepel. Hij kwam in Joegoslavië op een italiaanse trawler, en dan zwom naar de oever. Metkovic was een beetje het binnenland in, een nieuwe agrarische stadje ergens in de uitlopers van de Dinarische Alpen, een stuk dat gescheiden is van de Dalmatische kust van Bosnië en Herzegovina. In Metkovich, een contact persoon heeft me met documenten, kleding, en een auto. De contact persoon was een rustige kroatische met een uitdrukkingsloze gezicht, maar ik durf te wedden dat de expressie zal veranderen zodra hij erachter komt wat er gebeurd is om het ego van de beroemde Citroën. Mijn documenten zag er goed uit, maar mijn werk laarzen passen als een circus clown slippers, en mijn lange broek, een trui en een dikke leren jas past me zo strak als een korset om walvissen te ' s ribben.
  
  
  De documenten zijn permanent en worden ook ontwikkeld, hoewel ze keek helemaal legaal, je zelfs niet voorbij de security post bij de controlepost. Ik moest vechten tegen mijn weg door een maïsveld naar een andere weg, en vanaf dat moment was ik op de vlucht. Nog steeds zijn de soldaten niet op te geven. Ik hoopte dat ze zou denken dat ik dood was toen ze zagen dat de auto ontploffen, maar ik was niet zo gelukkig. Hij kon al zien de naderende lantaarns, en van tijd tot tijd hoorde hij de sergeanten schreeuwen zoals een huiszoekingsbevel. Het kan worden gezegd dat hij nog steeds op de vlucht.
  
  
  Het bos was stil, behalve voor de constante geruis van soldaten en af en toe blaffen van honden.
  
  
  Ik wist dat ik snel zou worden met het invoeren van een schaars begroeide gebied, omdat de bossen hier waren meestal niet meer dan een paar vierkante kilometer, omdat het hele grondgebied van het hotel was het te droog. Maar in het donker het bos, nog steeds gaf de indruk van een grote kluis. Het leek eindeloos groeien op kleine hellingen en in de valleien begroeid met knoestige oude eiken. De bomen nam groteske vormen als de behoefte aan het vinden van een weg naar beneden groeide in mij, maar er was geen weg.
  
  
  Ik moest naar beneden. De weg zat vol met soldaten, en meer en meer ih groepen waren haasten zich door de heuvels aan de andere kant. Er was geen keuze maar naar beneden te gaan. Maar de berg bleef, als te bespotten mij voor altijd, te steil, te glad en te bloot om te proberen.
  
  
  Hij was uitgeput, en de pijn van zijn verwondingen, was ondraaglijk. Het was moeilijk om te ademen. Hij stopte op de nok. Plotseling hoorde hij een doffe klateren van het water. Ik wist dat het kwam van ergens in de voorkant van mij, maar het enige wat ik kon zien was een smalle depressie die langzaam aan het klimmen op de rotsen en begroeid op de heuvel. Als er water was, het moest een rivier: het geluid was te sterk voor een stream. En de rivier betekende een nog dieper dal dat nu waarschijnlijk dwars door de berg weide aan mijn linkerkant. Dit betekende voor mij dat de helling zou hebben rots op ten minste twee van de vier zijden, dus ik kon nergens heen, maar in de armen van de soldaten met ih honden.
  
  
  Nu kon ze ook hoort de honden blaffen. Zij brachten honden, waarschijnlijk genomen vanaf de rand van de bewakers. Hij gleed langs de helling naar beneden, over een kleine depressie, en klauwde zich vast aan zijn weg naar de laatste piek. Het geluid van de honden achter me groeide harder. Hoe in de naam van Jezus deed zij volgen in mijn spoor? Zij hadden een goed gevoel van geur..
  
  
  De laatste druppel was erg steil en bedekt met grote keien. Haar vader schudde zijn verbrand handen stevig vast en steeg boven de kiel. Toen nam hij een scherpe rechte draai en struikelde langs de ronding van de richel. Voor één minuut, het geluid van water gestopt, de dunne paal prikte omhoog en verdween weer. Ik ging door de rand van het bos en, zoals ik al verwacht had, bereikte de klif die afgesneden mijn laatste vluchtweg. Het was bijna verticale en glad en schuin naar beneden in een ravijn dat was het zo donker dat je alleen het geluid van het water onder mij aangegeven wat me te wachten als ik ooit bereikt de onderkant van het.
  
  
  Trillend van de kloppende pijn in zijn borst en hoofd, stond hij in wanhoop, op zoek beide manieren in de ravijn. De maan kwam tevoorschijn van achter de wolken en scheen in volle kracht weer. Een paar meter rechts van mij en hetzelfde aantal meters onder haar, zag ik de ruïnes van een Romeins aquaduct. Bijna alles wat over was van het was een rij van stenen bogen, zoals palen, die steeg boven een rij van graniet tanden en vezelig planten. Het zou als het oversteken van de Niagara Falls op een versleten koord, dat zou me een ideaal doelwit voor de soldaten. Als, natuurlijk, ik kan daar levend uit te proberen.
  
  
  Bukken, hij liep langs de rand te drukken op zijn linker arm om zijn lichaam in de strijd tegen de scherpe pijn. Ik vroeg me af of ik zou haar gebroken ribben of gewoon een gescheurde spier, toen ik rolde de auto. Hij had bijna de candid punt boven het aquaduct toen hij hoorde dat shaggy bij mij in de buurt. Hij leunde voorover op zijn buik en drukt zelf op de grond, het licht straalt door zijn open mond.
  
  
  De twee benaderde me in gespannen opwinding, niet van bewust dat ik dicht genoeg in de buurt om te horen ih zacht gefluister. Ze droeg tsjechische M61 submachine guns. De mannen namen een paar stappen meer en gestopt, het zenuwstelsel en het geen twijfel willen ze ergens anders slapen. Ze zijn te lang op de special ops chase. Hij was de bedoeling om naar ze te kijken zonder enige ruis.
  
  
  Zonder een woord, hij kroop in de diepere schaduw en ging leunen tegen een boom. Ze benaderde me, de kleinere man leunt iets naar voren, alsof hij doorboort de duisternis met zijn ogen. Haar was volledig stil, en hij had mij niet zien, totdat hij bijna stapte op mijn voeten. Vervolgens reikte hij met zijn linkerhand pakte ego ' s kin en trok zijn hoofd terug. Met haar rechter hand, drukte hij de stiletto om Ego ' s keel.
  
  
  De soldaat maakte een gorgelend geluid en viel, het bloed over zijn ego tuniek. Haar lichaam draaide zich naar de tweede man, voordat hij kon het doel om zijn M61, en eindigde op de Nen, terwijl haar wierp een mes naar hem. Hij instinctief draaide weg, waardoor zijn dode kameraad te vallen tussen ons en grazen ego met de loop van zijn geweer. Er was het geluid van de doek scheuren, een onderdrukte vloek, en dan mijn mes het doel te raken onder het borstbeen, in het ego van het zetten van een dollar. Hij snikte zachtjes en viel op de grond naast zijn metgezel.
  
  
  Haar gedachte was om de ih wapen met haar, maar toen besloten om het ego op zijn plaats. Het zou leuk zijn om submachine guns, maar als ie het opgepakt, het zou me nog meer moe, en de uitvoering van ih waarschijnlijk zou vertragen mijn afdaling naar het aquaduct. Hij liep naar de rand van het ravijn en keek naar beneden. Het kanaal zodra voortgezet door middel van de heuvel op waar ik nu sta, maar in de loop van de jaren heeft verstopt raken, mogelijk door een enorme aardverschuiving. Ze kon nog niet uit de vouw van het land waar het was gebeurd, of de scherpe hoek tussen de verschillende lagen die lag op de top van het aquaduct. Zo steil als deze helling was, dat het beter was dan de loodrechte muren aan weerszijden.
  
  
  Zo snel als hij kon, hij kwam de gevaarlijke helling, klampt zich vast aan rotsen en grijpen bij planten en boompjes te vallen. Ondanks mijn inspanningen, een aardverschuiving ging door de losse stenen en modder, en ik proefde het op het einde van het aquaduct. Voor een moment, ik dacht dat ik mijn gebroken enkel, maar ze hield mijn alenka als het hare stond op en voorzichtig gleed rond de kalksteen richel. Het aquaduct doorkruist de kloof met oude ruïnes die kunnen instorten onder mij op elk moment.
  
  
  Hij begon te kruipen op handen en voeten. Ik moest kiezen voor mijn pad zorgvuldig. Ik was ongeveer tien meter voor de gigantische steunpilaar bij een hoge pieptoon schreeuw klonk de heuvel boven mij. Dode soldaten werden gevonden. Hij kon ze horen uitgevoerd door de struiken en afgevallen bladeren, en dan meer geschreeuw. Hij draaide zich om en zag de soldaten staan aan de rand van het ravijn. Alle ih M61s begonnen te schieten tegelijk... Stukjes graniet, scherven van leisteen, planten en regenden neer op mij in hevige regen. Ik drukte mezelf tegen de rotsen, de kleine shelter ik kon vinden, en nu ben ik kruipen terug, ik weet niet waar ik ben. Mijn balletschoentjes gleed, waardoor de brokken van de ingestorte aquaduct af te komen. Een stad van terugketsen kogels en granaatscherven raasde langs me heen als een zwerm boze bijen. Meerdere mensen gleed langs de helling naar beneden. Twee vechters gestopt is aan het begin van de richel en begon te schieten door middel van hun machinepistolen. Ik klampte zich wanhopig vast aan de rotsen, mijn opvouwbare dollar bonzen tegen mijn ribben.
  
  
  Het schieten stopte zo snel als het begonnen was. Haar lag bewegingloos. Odin rond de twee mannen begonnen te lachen, het breken van de stilte, en toen wilde bespringen mij. Hij ingevoegd een nieuw magazine in zijn submachine gun. Mijn mes is glad met bloed. Hij stilletjes veegde het aan zijn broek en hield hem strakker in zijn hand, te wachten voor het ego te benaderen. Haar, een man hoorde komen te likken om te voltooien van me af. De hare bleef onbeweeglijk. Mijn enige kans was dat hij zou worden overmoedig na zijn beurt met het machinegeweer. In het donker, het was moeilijk om te zeggen of ze nog in leven was of niet, en was hij rekenen op het element van de verrassing.
  
  
  Hij was nu halverwege naar waar haar lag. De M61 ego magazine werd naar voren geschoven, en het verleiden iets zoals het liep. Ego ' s ogen dwaalden nerveus en angstig, en hij wachtte tot hij was half afgewend, dan sprong hij op en liet de stiletto.
  
  
  De overhead worp was zwaar en goed, en het mes verdween in de soldaat de linker borst. Mijn lichaam verkrampte, en ik was bang dat hij zou vallen van de aquaduct voordat ik kon hem bereiken. Ego pakte het en wist te trekken van het mes net voordat het begon te vallen. Het mes kwam er schoon. Hij draaide zich om en keek me openlijk. Een blik van verbijstering en pijn verscheen in Ego ' s ogen, en een doffe leegte als de machine geweren opende weer.
  
  
  Haar ego lichaam gebruikt haar als een schild. De kogels raakte de emu in de rug en schudde het als een lappenpop. Hij probeerde te glijden met het aquaduct, maar het was onmogelijk om zijn ego in check en zijn evenwicht te houden op hetzelfde moment. Gapen verstrikt geraakt in mijn jas, en ik voelde een brandende pijn als het aangebraden mijn kant. Mijn vingers verloren hun grip. De soldaat gegooid naar de kant en toen viel het aquaduct.
  
  
  Daarna verloor hij zijn evenwicht op oneffen ondergrond. Hij strompelt, probeerde te grijpen, maar het was hopeloos. Toen ik gleed over de rand, ik pakte haar ego met al de kracht die ik nog had. Een koude wind huilde in het ravijn. Mijn vingers waren gevoelloos, en hij kon het niet houden op meer. Een drop van water bleek door de scheuren boven mijn hoofd, als was geduwd rond de rots door mijn grip. Het gleed langzaam naar beneden en bevochtigde mijn lip. Het was de zoetste water dat ze ooit had geproefd.
  
  
  Dan is de steen verkruimelde onder de druk van mijn handen, en ik viel...
  
  
  
  
  
  Hoofdstuk 2
  
  
  
  
  Ik weer bij bewustzijn in een zee van pijn veranderde in een instinctieve blinde paniek, en mijn hand voelde glad, hard hout. Toen realiseerde ik me dat ik niet te vallen, en dat de Joegoslavische soldaten waren niet meer van mij na te volgen.
  
  
  Hij probeerde zijn hoofd schudden, maar het was zwaar. Mijn ogen leek gelijmd te worden gesloten, en de ih niet kon openen. Geleidelijk aan, mijn gedachten werd samenhangend als ik doorgedrongen tot de dikke lagen van de onderdrukte geheugen. Hij herinnerde zich het gooien van de oude Citroën onder de kogels. Ik herinnerde me de kleine kans dat het aquaduct me had gegeven, en de zinloze strijd ik had gevochten om te ontsnappen aan mijn achtervolgers toen ik waagde het er over. En de niet aflatende stroom als mijn vingers gleed van de steen. Het gevoel van vallen, met een laatste helder denken, hoe om te stoppen en het doden van degenen die mij vallen in deze val. Het moet een trap; er was geen andere antwoord. Dan was er de mist, als de ijzige, opspattend water bereikte mij en overstroomde mij. Een tijd van koud en nat, ego verpletterende hardheid en niets meer.
  
  
  Niets, nog steeds een fret. De bank vast aan mijn borst. Hij kan het nu voelen. Ik had geen reden om te blijven leven, maar ik niet. Dan was er de aangename sensatie van de zachte vingers streelt mijn huid en het gevoel van een natte doek op mijn gezicht.
  
  
  "Ssst,"een stem fluisterde. Een zachte stem in het Servo-kroatisch vervolg: "Rustig. Je bent nu veilig.
  
  
  Van enige afstand, hij werd gehoord door een andere vrouwelijke stem, die zei: curtly, " Shut up, Arvia!"
  
  
  Langzaam opende ik mijn ogen en zag dat ik op zoek was naar een jong gezicht. Het meisje knielde naast me, bijna omhelzen me, leunend in. Ze jong was, in haar twintiger jaren, het dragen van een donker blauwe rok en een licht blauwe geborduurde blouse. Haar lange sluike haar was de kleur van gepolijst koper. Misschien is hij dood, en dit is de hemel, dacht ik.
  
  
  Het meisje draaide haar hoofd en zei over haar schouder, " Moeder, Moeder, hij is eindelijk wakker."
  
  
  "Ga je vader onmiddellijk."
  
  
  Het meisje keek weer naar me. Ze drukt het doek op haar voorhoofd voordat hij opstaat. Ze veegde haar handen aan haar lange rok. Haar haar viel op haar schouders op en krulde rond haar volle borst.
  
  
  Vroeg ze. "Wie bent u?"
  
  
  Voordat ze antwoord kon geven, haar moeder schreeuwde: "Arvia, ga je je vader onmiddellijk."
  
  
  Het meisje strekte zich en haastte zich naar de deur. Mijn ogen volgden de mooie lijnen van haar jonge lichaam, de lijnen van haar borst en been. Ze liet de deur op een kier en ik zag dat het licht is. Maar de zon niet of nauwelijks is doorgedrongen in het interieur van deze kleine vierkante kamer. Er zou een boerderij kamer, gelet op de houten vloer, houten wanden en een rieten dak. Het was slecht ingericht, met een ruwe geïmproviseerde meubels, donker en oud. Er was een open haard tegenover mij, waar een kleine, stevige vrouw was roert iets in een theepot. Haar haar was ashen grijs, gebonden strak in een knot op haar gerimpelde ronde gezicht. Boer de vrouwen leiden een vervelende levensstijl, en de jaren eisen hun tol. Ze negeerde mijn vraag en me niet vertellen onze woorden.
  
  
  Haar was languit tegen de muur, gewikkeld in een paar van paardenhaar dekens. Door de tintelende sensatie op haar huid, wist ik dat ik naakt was. Ze zag mijn natte kleding op een touw boven het hoofd van de vrouw.
  
  
  Voor een lange tijd was er geen geluid naar ons, behalve voor de bewegingen van de oude vrouw. Toen ging de deur open en Arvia kwam binnen, gevolgd door een gedrongen man met cerro-zwart haar, een lange snor, en de grote rode oren. Het vuur van de Hans Ego haard maakt een scherp reliëf, benadrukken de scherpe lijnen en hoeken, diepliggende ogen en een smalle mond. Hij alleen sprak toen hij openlijk stond voor me, en dan nog aarzelde, eerste nemen van een diep adem.
  
  
  "Dus je bent wakker," zei hij eindelijk. "We waren zeer betrokken. u... ik ben al te slapen voor zo lang.
  
  
  Hoe voel je je nu? Arvia gevraagd als ze verwijderd van het kompres.
  
  
  Ik voel me beter, " zei ik, managing om een glimlach op mijn gezicht. "Vertel me, waar is ze nu?"
  
  
  Dit is het dorp van Jzan op de Neretva Rivier.
  
  
  Ik was heel tevreden met deze informatie. Metkovich was ook op de Rivier, net voor de rivier veranderd in een grote delta. En aangezien de rivier is slechts een paar honderd mijl lang, het betekende dat ik nog steeds in de buurt van mijn missie. Haar, leunde tegen het kreunen, en vroeg: "Jzan is een klein dorp?"
  
  
  De oude man zijn mond verwrongen in een zure glimlach.
  
  
  Odin op de kleinste. En het wordt steeds kleiner.
  
  
  "Is het over Mostar?" Mostar is een klein bergdorp op ongeveer dertig kilometer van Metkovic.
  
  
  "Wij zijn hier, halverwege tussen Mostar en Konic, waar de weg die vertrekt vanuit de rivier."
  
  
  Hij likte zijn lippen. "We zijn dus in de buurt van Aptos?"
  
  
  De ogen van het meisje verbreed in angst, en ze leek te verbleken onder haar gebruinde huid. Fronsend, mijn vader tuitte zijn lippen en schudde zijn hoofd nadenkend. "Ja," zei hij zachtjes, waarna hij een vlezige, callused hand. — Ik denk dat we hebben gesproken genoeg.
  
  
  "Te veel, Josip," de vrouw ego toegevoegd. Ze kwam naar me toe met een zware mok dampende soep. Ze gaf me de beker, en hij leunde op zijn elleboog te nemen. Haar ogen waren trots op zijn en haar mond was strak. "Te veel", zegt ze weerklonken, weer draaien. "En het zal niet veel goeds doen."
  
  
  "Shut up, vrouw," de man besteld. toen naar mij: "Eten, daarna de rest." . Vanavond moet je Jzan, wie je ook bent voor ons.
  
  
  "Nee," Arvia ingeademd. — Hij is nog te zwak.
  
  
  "Er is niets wat je kunt doen."
  
  
  "Ik begrijp het," zei ik. Hij smaakte het kokende puinhoop. Het was een heerlijke bonen soep met hele brokken van lam en tomaten, en het brandde in mijn koude, lege maag. "Je nam een groot risico verbergen van mij," vervolgde hij. "Het is genoeg dat je mijn leven gered.
  
  
  "We hebben misschien heeft je leven gered." Het is te vroeg om te zeggen. Minder dan een maand geleden, ik zou blij geweest zijn om het risico te nemen, ongeacht hoe lang het duurde, maar nu. . Hij onderbrak zichzelf, plotseling in de war.
  
  
  Arvia klaar met de gedachten voor hem. Ee ' s stem is absurd gehaast en wankel. "Morgen of de dag erna, Jzan zal worden gegaan."
  
  
  Hij was een tijdje stil. Haar man en ego bestudeerde haar dochter als ze blijven eten. Na het drinken van de laatste druppel, hij hield de mok naast de sprei en vroeg rustig:: "Wat is hier aan de hand?"
  
  
  De man klemde zijn tanden op elkaar en siste door hen, " Dit is niet uw strijd.'
  
  
  "Luister," zei ik. — Je hebt mijn leven gered, zijn nog steeds een fret weet niet hoe. U verborg mij en nam de zorg van mij, en ik weet wat er zal gebeuren aan u en uw familie als je gepakt wordt. Dus vertel mij niet dit is niet mijn strijd. Dit is geen gevecht, " de vrouw bij de haard zei boos.
  
  
  Josip, je bent een dwaas. Dit is niet langer een gevecht. De strijd is gestreden.
  
  
  "Vertel het me," ik erop.
  
  
  "Het is beter om vreemden voor elkaar," zei hij koppig.
  
  
  Nou, ik kan zo koppig zijn als iedereen.
  
  
  Vroeg ik haar. "Waarom is uw dorp verwoest?" — Ik moet het weten, anders kan ik het niet laten. Anders kan ik het niet laten.
  
  
  De man hief zijn handen op naar de hemel in wanhoop, en laat een spijtig zucht. "Het is geen geheim dat het land dringend behoefte van & nb. Hier in Jzan, we hebben een groot vlak gebied in de buurt van de rivier, waar we verbouwen graan en wijn. Om ons geluk, wij geven de voorkeur om te bouwen rond hout in plaats van steen, en we zijn trots op deze traditie."
  
  
  "Ga door," zei ik.
  
  
  "Nu Servië wil Jzan in een van de soldaten het kamp, want er is geen water en het is gemakkelijk om naar het main camp in Sarajevo."
  
  
  Toen sprak hij zo minachtend van" Servië " ik moest onderdrukken een lach. De serviërs make-up 42% van de bevolking van Joegoslavië, zodat ze de controle over de politiek en de overheid. Andere etnische groepen, de Kroaten, de Slovenen, de Bosniërs, de Montenegrijnen, en Macedoniërs, haat Serviërs. Het land is een lappendeken van onafhankelijke groepen en regionale ambities. Niet verrassend, Josip niet minachtend bedoeld om de Joegoslavische soldaten als de Serviërs, die erop wijst dat hij beschouwd als ie meer indringers dan mij. Maar er was niet om te lachen nu. De situatie was te verschrikkelijk voor dat. "Zij grepen de macht om te vechten tegen de weerstand?"
  
  
  "Ja."We allebei wisten dat het Verzet in de zaal werd in Aptos.
  
  
  — Wat gebeurt er met je?"
  
  
  Oude Josip ' s gezicht zag eruit alsof het was uitgehouwen over graniet; zijn stem was gespannen en vol haat. "Ze zijn gestationeerd in kampen km afstand. Ze zullen ons doden van dieren. Dit is onze dood. Josip voortgezet in een rustiger toon, — Een van de dorpelingen vond je onbewuste, aangespoeld op de oever van de rivier. De boeren die u hier bracht, want ik had een plek om aan je. De soldaten wilden u. We willen iedereen helpen verbergen van hen.
  
  
  De familie was ontroostbaar, als het gesprek van een gedwongen verhuizing had beroofd ih van haar moed. Josip stopte en draaide zich om. Hij stond voor een moment, in het kader van het kozijn. Achter hem, de zon wierp een majestueuze schaduw op de versleten vloer gelegd door zijn voorouders. "De deur op slot met deze balk naast het," zei hij. "Ik klop drie keer langzaam. Laat niet iemand anders in. Vervolgens alle oni was gegaan.
  
  
  Wanneer ih shaggy verdwenen, haar opgestaan en de deur op slot, zei hij. Een dikke ronde balk aangebracht in de houten klemmen aan beide zijden van de muur en zag er sterk genoeg om bestand te zijn tegen een redelijk zware aanval. Hij voelde aan zijn kleding en merkte dat ze nog nat waren. Ik wilde naar buiten, maar ik was gekwetst, zwaar gekneusd, en heel veel pijn. Elke spier in me was gespannen en pijnlijke.
  
  
  In het midden van haar kamer, de 108 stappen van Taijiquan, een esoterische vorm van Cohen Vii, doorgegeven enigszins aarzelend. Het kostte me twintig minuten om het hele ritueel, maar dan van haar, ik voelde me fris en geïnspireerd, en vervolgens een korte pauze te herhalen ego weer. Na de derde keer ging hij terug naar zijn dekens en viel in een zen-trance. Zodra hij vrij was van zijn lichaam en de externe zintuigen, hij dacht na over het lot van Jzan en zijn mislukte missie.
  
  
  Alleen het werk vanaf het begin verdacht keek. ..
  
  
  U heeft een reputatie als een wolf, N3, " Hawk vertelde mij, zijn uitdrukkingsloze gezicht. "U zult genieten van deze nieuwe opdracht."
  
  
  Toen mijn baas maakt gebruik van humor, hij is altijd sarcastisch. Ik sloeg haar op de bal voor me, en ik weet dat het zinloos is om te beantwoorden. De bal raakte het gras rond de twaalfde hole. Een grote, gebroken gras vloog omhoog en landde op mijn schoen.
  
  
  Knarsetandend, hij gegraven door het onkruid op zoek naar zijn bal. We waren op de Delaware Golf & Country Club, aan de overkant van de Potomac Rivier van de AX kantoren in Washington. En we alsof een stelletje gewone stedelingen met behulp van dit spel. Voor mij was het simpel: ik hoefde niet te doen alsof.
  
  
  "Heb je ooit gehoord van Polgar Milaan?" Hawk gevraagd, van mij na te volgen.
  
  
  Narcissen duwde haar met zijn golf club. Milana eens wist dat haar in Duitsland", zei ik. "De Emu moet worden in zijn late jaren zestig door nu. Het laatste wat ik heb gehoord over nen was dat hij het leiden van een soort van de kroatische onafhankelijkheid beweging in de bergen van zijn geboorteland Joegoslavië.
  
  
  "Polgar Milaan was ook een AX agent. We hielpen dekking van de ego ' s kosten, als je weet wat ik bedoel. We hebben nog nooit meegemaakt dat een ego-groep. Ik weet niet of deze mensen zijn echte patriotten, of als ze gewoon een bende misdadigers die doden en te beroven onder de paraplu van de slogans van vrijheid en revolutie. Het is voldoende dat Milaan was er met wapens, die hij af en toe bezorgd om zijn kamp in Aptos.
  
  
  "Wat, mijnheer ?" Je bedoelt dat Milaan is dood en zijn groep is nog steeds actief?
  
  
  'Dat klopt. Hij werd doodgeschoten in een schermutseling met de Joegoslavische troepen tien dagen geleden. Het was een schermutseling dat had niets te maken met maretak. Heeft u uw bal nog? — Wat is het? " vroeg hij terloops.
  
  
  'Nee.'
  
  
  "Je kunt altijd die twee strafpunten."
  
  
  "Ik vind deze bal."
  
  
  Hij haalde zijn schouders op. 'Wat het ook is, de mensen van Milan nog steeds gebruik maken van de fret basis in Aptos.
  
  
  Aptos is een eagle ' s nest in de bergen. Dit is een voormalige Romeinse slave camp, vernoemd naar de oorspronkelijke steengroeve die zich er zelfs eerder, tijdens de tijd van de Grieken." Nou, als je de oude geschiedenis. Wat heeft dit allemaal te maken hebben met de wolf?
  
  
  "Doe niet zo ongeduldig, Nick. Nooit zul je die bal maar weer terugbrengt." Hawk leunde tegen een boom en ostentatief nam een cellofaan sigaar, stak het in zijn mond, en stak hem aan. Hij bleef in een stinkende wolk van rook. "Milan had een semi-wild white wolf als zijn huisdier. Een vreemde keuze, maar meer of minder geschikt als je wist dat deze persoon. Deze wolf ging overal met hem, en niet alleen uit loyaliteit. Ik weet niet hoe Milan deed het, maar hij maakte een kleine incisie in de zachte plooien van de wolf ' s nek. Het was als een kleine platte zak. Ze kon niet worden gezien als gevolg van haar vacht, en de wolf leek het bewaken van haar. Milaan gebruikt deze tas voor het vervoer van geheime informatie.
  
  
  Dit is zeer ongebruikelijk, is het niet?
  
  
  Ik dacht altijd dat zo te zijn, maar Milaan in hun perverse manier vond dat een geweldig idee."
  
  
  — En nu is hij dood?"
  
  
  "De wolf is nu in de hal van het weduwe-ego."
  
  
  En waar is deze vrouw van de late Milaan?
  
  
  "In Aptos. Waar anders?"
  
  
  Haar gestopt, leunde op het handvat van de golf club en voelde haar opeens heel erg moe. Hij had gewerkt voor Hawke in de AH te lang en niet te weten waar dat toe zou leiden. "Nee, je kunt me niet vertellen. Laat me raden. Wanneer Milaan stierf, was er informatie in de wolf de huid, en we moeten het nu. Nu is het aan mij om te gaan Aptos over haar .
  
  
  - Stem-stem.
  
  
  Maar doet deze vrouw ken ik komen?
  
  
  'Ja. Ze is voor u klaar voor twee dagen.
  
  
  "Waarom ben ik altijd de laatste om te horen dat deze informatie?"
  
  
  'Kom op. Uw bal vond haar, " Hawk zei, het opheffen van zijn voet waar het had gedrukt in de grond. — Als we terug zijn zal ik trek je een kaart van Aptos en u vertellen hoe u contact met onze man in Metkovich..."'
  
  
  Dus het werd: van Metkovich de Jzan aquaduct. Het maakt niet zo veel zin waanzinnig, maar mijn plaats van Rusland, ook al was het bijna een mislukking en uiteraard in gevaar brengen, was nog steeds aan de gang. Gisteren was het niet alleen een obstructie in de buurt Metkovich. Het was een one-man-obstructie, ondersteund door de troepen, de honden, en de straaljagers. Iemand waarschuwde de Joegoslaven dat ik op komst was, wat betekende dat mijn deksel was gesprongen en mijn documenten zijn nu te gevaarlijk om te gebruiken. Aptos kan een valkuil zijn, en ik had geen tijd om uit te vinden. Ik moest heel voorzichtig, maar vanavond maak ik mijn weg naar de Aptos.
  
  
  Er waren drie op de deur klopt. - 'Hi. Kunt u me horen?'
  
  
  Arvia ' s stem herkende haar, maar gaf geen antwoord.
  
  
  "Ik ben alleen", zei ze. "Laat me alstublieft in."
  
  
  Hij wikkelde zichzelf in een van de dekens en kroop tot aan de Dag. Ik leg mijn oor op de koude houten en luisterde aandachtig, maar ik heb niets gehoord van verdachte. We willen het kraken van zware laarzen, we houden van de rustige ademhaling van de mannen staan naast haar.
  
  
  'Wat wil je?'
  
  
  'Haar . ...Ik bracht haar een aantal nieuwe verbanden... voor uw kant, " zei ze, spiertrekkingen als verward.
  
  
  Haar was al gebonden rond de taille met een strook van doek, maar het had losgemaakt van mijn oefeningen, en werd maar liefst met bloed. Hij herinnerde zich de kloppende pijn in zijn hoofd uit de berekeningen die hij had gedaan afgelopen nacht, en de angst die hij had gebroken, zijn ribben. Maar dat was niet het geval. Gelukkig, gawking links alleen een kras. Zijn huid was nog steeds een zachte geel-paars, waar er was tenminste geen vervelende roze streep, en de verbanden veranderd moest worden, voordat hij kon gaan. "Goed," zei ik. "Maar kom niet in, totdat ik het u vertellen."
  
  
  "Als je wilt," zei ze.
  
  
  Hij verwijderde de flap en keerde terug naar de deken. Hij gaapte, en de deur geopend breed genoeg voor haar om te slagen . Ze onmiddellijk gesloten het ego weer en het vervangen van de bundel.
  
  
  Ah, ' verzuchtte ze, komen tot mij. Het puntje van haar tong gleed uit en bevochtigde haar lippen. Er was een lichte glinstering in haar ogen. — We zijn helemaal alleen, weet je dat?"
  
  
  "Wacht even, Arvia. Heeft uw vader weet dat u hier bent?"
  
  
  "Hij had het erg druk. Hij wilde niet de moeite hem.
  
  
  "Uh-huh. En uw moeder?'
  
  
  "Zij bezig was, ook.
  
  
  Ze knielde naast me zitten en stak haar handen. 'Begrijp je het? Ik heb u een aantal verbanden. Nah was het dragen van een grote bundel witte bandages. — Ik zal bandage je borst." Dan voel je je vast veel beter over jezelf.
  
  
  "Bedankt,"zei ik met een glimlach. Ze was zo dichtbij dat ik voelde haar warme borsten op mijn gezicht te ademen in de geur van haar frisse huid. Ze trok het vel rond mijn taille en voorzichtig begon los te maken van het verband, haar vingers glijden over mijn blote huid.
  
  
  Ik heb hier altijd geweest, alleen, Arvia zei, trekt aan het witte doek. "En stoom treinen zijn zo saai. Is het saai waar je vandaan komt?
  
  
  'Nooit. Maar ik ben nog nooit zo verveeld in Jzan als een fret voor
  
  
  "Dat is waar, als je een vrouw bent," ze pouted. "Al mijn vrienden zijn getrouwd en hebben een of twee kinderen, en ik wil hetzelfde voor mezelf. Ik hield hem voor en er zijn ook kansen om te trouwen, maar ik wil niet trouwen met een man genaamd Jzan. Ze zijn als schapen, en je...'
  
  
  Haar handen waren nu branden mijn blote huid. Ze kwam neer op hun eigen, dook onder de dekens en cirkelen rond mijn schouder en onderrug. Ze raakte me eens, heel licht. Haar adem stokte in haar keel. Toen ik gooide de deken opzij, en haar ogen wazig en gevuld met verlangen als ze keek op mij neer.
  
  
  Ze lachte hoarsely als haar roze tong gleed over haar lippen opnieuw. Langzaam, langzaam, ze knoopte haar blauwe blouse en toonde haar stevige, ronde borsten. Een lichte zweem van zelfvertrouwen over haar gezicht als ze langzaam tilde haar lichaam te kruipen van onder haar rok. Mijn ogen zwierven over haar schaamte, en zij gingen naar beneden te duwen haar slipje langs haar trillende dijen. Ze liet haar ego op de vloer naast haar blouse en rok.
  
  
  Haar ogen waren gericht op mijn lichaam, en fluisterde ze in een lage, zachte stem. 'Haar-ik wil je. Haar naam was u toen ik voor het eerst zag u, toen uw vader brengt u hier de laatste nacht.
  
  
  Arvia ligt naast me zitten op de deken. Hij wreef met zijn hand over de gladheid van haar billen. Ze is prachtig gevormd en haar borsten waren warm en zacht tegen mijn borst. Ze hief haar gezicht en drukte haar open mond stevig tegen me terwijl ze met haar hand gleed tussen ons. Ik kon het niet helpen, maar zucht als koele vingers gesloten om mij heen; daarna drukte ze de hele lengte van haar lichaam tegen het mijne... "Ja, nu," ze kreunde. "Nu, alstublieft."
  
  
  Ik trok haar onder mij, en spreidde ze haar benen om mij ontvangen. Hij voelde haar lichaam trillen als ze langzaam bewoog haar heupen heen en weer. Haar dijen gedrukt tegen mijn benen, en haar enkels gebogen en gesloten rond mijn kuiten. Ik zonk diep weg in haar zachte vlees, en ze gespannen onder mij, kreunde onder mijn stoten, het openen en sluiten van haar heupen en gooien haar hoofd heen en weer in de zuivere en volledige overgave. Ik voelde mezelf groeien en uitbreiden binnen haar met de heerlijke genot dat groeide in mij, en ik vond dat ze naderde haar hoogtepunt als ze aangescherpt haar greep op mij en verplaatst onder mij met meer kracht.
  
  
  Meer! Ja, meer nog, " ze smeekte, om nog meer opgewonden als ze trapte met mijn benen met haar hakken. Toen schreeuwde ze, een kreet die scherp gesneden door de stilte van de hut. Ze rukte convulsively, kreunen van genot als hij kwam bij haar naar binnen. Haar lichaam zakte terug slap omlaag, en ze was stil, behalve voor de oncontroleerbare trilling van haar dijen als ze stevig gedrukt tegen mijn lendenen. We leken nog steeds moe en helemaal tevreden.
  
  
  Later hebben we dit spel gespeeld op de dekens en nam de soep die haar moeder had links in de dieselmotor. Arvia het gezicht gespoeld met voldoening keek ze me aan met ongegeneerde belang, terwijl haar vader sprak tot haar.
  
  
  "Luister goed," zei ik. — Je weet ik ben een edu in Aptos, denk je niet?" "Ik dacht het wel," zei ze over de rand van haar mok. Ze hield de soep, en haar ogen waren weer stil. — Maar je zult er nooit in slagen. Er zijn soldaten overal.
  
  
  Ik zal het proberen, Arvia. En als ik het niet kan, ik zal proberen om u te helpen en uw mensen.
  
  
  Maar hoe?'
  
  
  Hij schudde zijn hoofd, verloren in zijn eigen gedachten. 'Ik weet niet hoe. Maar als Jzan is vernietigd, omdat de soldaten willen de strijd van de rebellen, Aptos moet iets doen om te helpen.
  
  
  "Je bent een goed mens," fluisterde ze.
  
  
  "Het belangrijkste is dat je moet de verleiding weerstaan om zo lang mogelijk. Als je eenmaal op de trein, er is niets anders dat we kunnen doen.
  
  
  Arvia keek weg voor een moment van stilte gaf onze mokken op een stoel. Ze draaide zich om en stond voor mij, nog steeds stil, haar gezicht bewolkt met angst en zorgen. Tot slot zei ze scherp: "ik zou zeggen..... Misschien dat ik kan voorkomen dat je je gek plan. Het is hopeloos voor ons en voor u ... te gevaarlijk.
  
  
  Hij lachte, leunend op zijn ellebogen om haar studie sculpturale schoonheid. - Warme woorden. heet die. Maar ik heb het cool voor zo lang, en ik ben nog nooit betrapt.
  
  
  'Nooit?'
  
  
  "Nou, bijna nooit.
  
  
  "Je verdient een beloning," zei ze hijgend. "Je verdient veel prijzen gewonnen. En ik krijg het warm is, ook. Heet als vuur. Ze zat voor me, en ik voelde het vuur opnieuw opstarten in mijn onderlichaam. "En we hebben een hoop van uur links," voegde ze eraan toe. "Vele uren."
  
  
  
  Hoofdstuk 3
  
  
  
  
  Bij het vallen van de avond, Josip, trouw aan zijn woord, leidde me uit Jzan. Hij leidde mij door de meestal verlaten straten, door het brede dal buiten het dorp, en daarna op een rotsachtige kaap. Een paar uur later zijn we gestopt, en onder de beschutting van de rotsen, bouwde hij een vuur gemaakt en koffie. Met een puntige stok, trok hij een kaart op de grond en legde me uit het netwerk van paden die ik nodig had om te volgen om naar de Berg Athos.
  
  
  "Dit is anders dan wat gepland was eerder", zei ik, het onthouden van de route Hawk me had gegeven.
  
  
  "Ja," zei hij. — Maar je komt van een andere plaats nu. Ik toon je de kortste weg van hier, en zelfs zo, het zal je vele uren aan het bereiken van de achterkant van Aptos.
  
  
  "Van achter?"
  
  
  "Helaas, mijn vriend," hij heeft mij uitgelegd. "Ik ben niet een van de wizard. Er zijn slechts twee wegen die leiden naar de Aptos, en ze zijn niet met elkaar verbonden zijn. Je moet in gedachten houden dat er een goede reden waarom Apthos is moeilijk om toegang te krijgen. Het was ooit een gevangenis voor slaven en gladiatoren, maar nu ... " zuchtte Hij, bevende. "U zou hebben om terug te gaan naar Metkovic wilt u dicht bij Aftos vanaf de voorzijde," voegde hij er zachtjes bij.
  
  
  "Toon me de weg, Josip," zei ik, zuchten innerlijk. Dit was de honderdste fout. "Hawk vertelde me dat Milaan de vrouw in verwachting was van mij, maar op een bepaalde manier en in een bepaalde tijd. Haar was al te laat, die was op zich al verdacht, en wanneer haar eindelijk daar, het zou niet voor hem aan de kant . Partizanen kunnen zeer gevoelig zijn voor deze punten, vooral met hun vinger aan de trekker.
  
  
  Wanneer Josip klaar is met zijn uitleg, en haar emu herhaalde de route uit het geheugen, hij gewist van de kaart en opgepakt. Vervolgens geeft me een dikke knuffel, hij gleed in de nacht en verdween.
  
  
  Ze had er een. Josip vrouw joins mijn kleren in orde, en Arvia heeft voorbereid een tas van voedsel voor mij, zodat ik kan blijven op mijn manier. Mijn gas bom was het enige wapen dat ik had achtergelaten. Hij verloor zijn stiletto wanneer hij gleed naar beneden het aquaduct: "De bom is nu in mijn zak. Josip ' s familie nam hem uit mijn been toen ik bewusteloos was en gedroogde het grondig, samen met al mijn spullen. Het was nu bijna nutteloos, en er was niets in Jzan die ik zou kunnen gebruiken als een substituut voor mijn verloren wapen.
  
  
  Ik begon te lopen in een langzaam tempo om te besparen op mijn energie, en nooit afgeweken van de aanwijzingen Josip me had gegeven. Het was een lange wandeling. Als haar schild verplaatst door de donkere valleien, de wind huilde door de droge bomen, knijpen in mijn gezicht. Zijn rugschild liep langs de hoge ruggen, en aan mijn voeten lag een enorme dode wereld, en het geschreeuw van de nachtelijke dieren gaf mij de hoop dat Milan de wolf zag er niet al te veel familie in de buurt. Het begon snel te stijgen, draaien in massieve rotsen, en ten slotte, als de horizon was geschilderd in de roze kleur van de dageraad, Athos bereikt.
  
  
  Hawke was niet overdrijven. Aptos was an eagle ' s nest, ergens hoog in de bergen. De natuur heeft geschapen echt een onneembare vesting, omringd door ondoordringbare bergen en ontoegankelijke rotsen. Het was als een eiland in de hemel, en de achteringang was niets meer dan een smalle passage van ongeveer zeven meter lang, aangesloten op het pad door een duizelingwekkende de hand gehouwen trap.
  
  
  Haar personeel ging naar het kamp gevoel naakt en bloot, een gemakkelijke prooi voor van alles en nog wat... ik ging de trap op en bereikt het doorgeven. Candid voor haar zag daar een oude vesting. Het baadde in een grijs licht zonder schaduwen. Het enige geluid was het fluisteren van de wind over de vlakte.
  
  
  Het was te stil, te verdacht rustig. Standaard procedure was om schildwachten geplaatst en ik zou hebben geprezen. Als haar schild zijn weg door de smalle gang, ze voelde de blikken rond de verborgen spleten, maar kon niets zien. Haar stahl is voorzichtiger dan een boze poema, en mijn zenuwen gespannen als haar voelde iets anders: ik voelde me alsof ik liep openlijk in een val.
  
  
  Ik was ongeveer halverwege de passage wanneer twee grote cijfers verschenen rond de rots voor me. Ik kon hun gezichten in het schemerige licht, zodat ze hurkte. Ik draaide zich om, ik denk dat ik misschien in staat zijn om terug te krijgen naar de uitgang. Maar twee donkere schaduwen waren ook dicht tegen me van achter. We kwamen samen in een wilde kluwen van armen en benen.
  
  
  Een vuist sloeg in mijn leven. Het automatisch werd gepareerd door Ego met een Gelijkspel Sjow Shemg Sjie bewegen, grijpen de aanvaller linker pols met zijn linkerhand en het blokkeren van ego ' s linker hand zijn rechter onderarm. Haar gebalde beide handen en trok uit de kracht van het ego aanvallen. Voordat hij kan denken aan iets te zeggen over reuma, haar linker hand liet vallen en met haar rechterhand trok zich terug, naar beneden te drukken op haar onderarm, waardoor haar ego verliest zijn evenwicht. Dan is haar ego schopte hem in de knieschijf.
  
  
  Als dit juist gebeurt, kan het uitschakelen van het ego tijd. Maar ik hield terug want ik wilde niet naar buiten brengen ih voor eeuwig. Oh mijn God, die stoommachines moeten zijn van mijn kant. Het probleem was, ik was de enige die wist... De man verloor het bewustzijn na het crashen in de persoon achter hem.
  
  
  "Hé", riep ik. "Hey, wacht een minuut. Haar . .. '
  
  
  Dat was alles wat ik had tijd voor. De tweede man sprong op mijn nek achter. Ego ' s handen zich uit naar alle delen van zijn lichaam die hij kan bereiken. Het werd gebruikt door de Shan Hsien Deng Shouye, dan heb ik dook naar beneden en schopte het ego in het leven hard met de zool van mijn linkerschoen, doen alsof ze geraakt ego in het gezicht met mijn linker hand om ervoor te zorgen dat hij niet zou parry mijn blaas.
  
  
  Hij slaakte een rauwe kreet en viel.
  
  
  Ik vervolg het. De man die gevallen onder het gewicht van mijn eerste aanvaller sprong op zijn voeten en kreeg meteen mijn vingers in zijn keel.
  
  
  De vierde man sloeg me hard in de benen en hij viel. Direct sprong hij op de top van mij, en een paar seconden was ik niet zeker of ik zag iets. Hij was een van de grootste mensen die ze ooit had ontmoet. Het was een gigantische, ten minste zes meter hoog, zelfs proporties. Ego ' s schouders waren zo groot dat het leek alsof hij droeg rugby schouder pads. Misschien was het omdat hij in elkaar gedoken, maar het plein jawed ego gol op zijn schouders zag er niet uit zoals hij had een hals. Ego ' s benen werden gebouwd om het bezit van een zwembad stoel, en zijn armen waren iets dunner. Ego ' s linker arm had op zijn minst een meter breed. Had hij geen rechterhand. In plaats daarvan hadden een drie-puntige haak. De emu moest doen was het punt van de haak in een bepaalde richting, en ik zou snijden als een vis.
  
  
  Hij probeerde een lage, scherpe duik. Ik heb niet de tijd hebben om te proberen de buik gooien; het was al te druk omrollen en het blokkeren van het ego-het doden van de haak. Met zijn linkerhand pakte hij haar ego 's log-zoals pols, en met zijn rechterhand pakte hij ego' s linker schouder, pinning zijn laarzen aan ego ' s enkels. Ego ' s benen vlogen uit de weg, en hij vloog over mij heen in een boog. Wanneer het de grond raakte, het huiverde.
  
  
  Onmiddellijk sprong op en draaide rond haar as, zodat we niet verliezen van het ego in de ogen voor een moment. Hij landde op zijn voeten, een salto, en opnieuw aangevallen. Hij bracht zijn been en pakte die hand weer uit haar monsterlijke kracht te zetten op de helft. Vervolgens buigen ego ' s arm, hij sneed in haar ego met zijn palm. Er zou zijn geweest een scherpe botbreuk die zou hebben gemaakt Stahl ego nutteloos. Maar in plaats daarvan, mijn arm gevoelloos, dat doet pijn. Ego ' s arm werd metalen helemaal tot aan de elleboog.
  
  
  Ha, brieste hij. "Ik ga je vermoorden." Ego ' s ogen waren de grootte van de schotels, en schijnt met haat en boosheid.
  
  
  Hij zwaaide met zijn haak aan me en gromde in woede. Hij werd gepareerd door een backhand, en ego ' s blow werd afgebogen naar beneden. Vervolgens stapte hij opzij te raken ego in het membraan met de knokkels van zijn rechter vuist. Maar hij was zo snel als hij was lang. Hij pakte mijn vuist met de palm van zijn linkerhand en begon te knijpen het. Hij voelde haar pezen en botten vast, alsof ze van plan waren om te ontploffen en breken als aanmaakhout, votum votum.
  
  
  Mijn kracht was weg. Hij kneep harder in zijn hand vastgrijpen van de mijne als een bankschroef. Mijn benen trilden, al verzwakt het uur lopen. Nog even en drie andere mannen zou springen op mij, en het zou allemaal over. Mijn enige kans was om te raken Djöe Feng-Sjie pi, maar dat zou me verlaten blootgesteld aan deze vreselijke haak.
  
  
  Mijn linker hand schoot uit, tussenvulling op Ego ' s pols. Mijn rechter arm was nu vrij, maar op dat moment, de ego ' s rechter arm zwaaide, en de scherpe uiteinden van het ego haak beetje in mijn jas. Haar ego duwde haar schouders zo hard als het maar kon. Hij struikelde, en er was een crack als de lederen hoes los kwam van zijn schouder.
  
  
  Een brandende pijn schoot door mijn hersenen, en het donkere bloed spoot door mijn gerafelde trui. Echter, ik mag mezelf aan te vallen en hem voor hij kon release zijn haak en de andere drie in rekening gebracht op mij achter. Haar ego hem geslagen, raken zijn rechter scheenbeen met zijn linker voet en het maken van een eenvoudig knie te gooien.
  
  
  Ego ' s handen zwaaide als een windmolen wieken, en hij viel weer. Haar zet zijn heupen op de Emu 's op de borst en drukte ego' s handen met zijn knieën. Ik stak mijn armen, zodat mijn polsen werden gedrukt tegen zijn keel, als je kunt spreken van een keel, en hij gaf me alles wat ik had. Het was niet het ego dat was proberen om hem te doden, het was gewoon proberen uitschakelen van het ego, het stoppen van de bloedtoevoer naar het ego van de hersenen. Het was onmogelijk. Mijn gewonde arm was scherp, kloppend, ondraaglijke pijn, maar ik zet al mijn gewicht op, en ik weet dat ik moet snel handelen. Ik kon horen dat de drie mannen achter me lopen, en de giant ' s handen glijden onder mijn voeten. Ik drukte het moeilijker. Ego ' s ogen begon te rollen. Iets te koud en metalen gedrukt tegen mijn rechter tempel. De stem van een vrouw zei: "Als hij sterft, zal ik blow je kop eraf."
  
  
  Ik draaide langzaam, nog steeds niet te willen laten tot de druk, en vond ik mezelf te staren in de loop van een Carcano Keer geweer.
  
  
  De hoogte is iets hoger. De vrouw stak haar lange, rechte benen stevig vasthouden van de kolf van haar geweer op haar schouder en keek me met haar zelfvertrouwen. Hey, het was ongeveer dertig. Haar broek en shirt hing losjes waar haar taille versmald en strak gespannen waar haar volle borsten en heerlijke billen gedrukt tegen de zachte, versleten stof. Haar gitzwarte haar was kort geknipt en klampte zich vast aan haar voorhoofd, ogen branden, en trots rode mond.
  
  
  Haar blik terug naar de man. Hij is al stahl blauw, en haar ego drukte haar keel een beetje moeilijker met een pervers gevoel. "Schiet op," zei haar vader tegen. "In ieder geval dan de pijn zal stoppen."
  
  
  "Ik zal het zeker doen. Ik zal zeker je vermoorden als je het niet volgen van mijn bestellingen.
  
  
  "Als ik hem laten gaan, zal hij mij doden."
  
  
  "Idioot," siste ze. "Met hen een fret, hoe ben je hier, je had een pistool op je. Als we niet hadden verwacht u te sterven, zou je al een lijk lang geleden. Maar je boos Hash met je uitdaging, en hij ging uit door zichzelf. Don ' t kill me nu, of verliest u uw leven.
  
  
  Hij voelde een golf van bittere bewondering voor de vrouw die de schoonheid en kracht, en dacht hoe goed zou het zijn om de vrijlating van een aantal van die arrogantie in haar. Toen realiseerde ik me dat ik bleef in leven om te proberen, en dat zij hield een pistool dat zou ze zeker gebruiken. Hij zuchtte en losgemaakt zijn greep. "Goed," zei ik. 'Maar de hare . .. '
  
  
  'Niets van dat alles. Woorden voor ons.'Ze prikte me met haar pistool te benadrukken haar woorden. "Kom op, laat je ego en kalm te blijven. Hash Padra zal ervoor zorgen dat u ons te vertellen wat we willen weten, niet wat je wilt zeggen.
  
  
  Met een kalme, onverschillige houding, hij gleed langzaam uit de mens en plaatste zijn handen op de grond. Nu is niet het moment om te laten zien uit angst. De mannen verzamelden zich om ons heen, de één hinkend en de andere wrijft over zijn leven, waarin zijn ego had aangeraakt. Anderen sloten zich aan omdat ze afstammen van de kliffen, totdat alle zes de niet-partizan staarde me door de winderige duisternis, allemaal in de hoop dat ik zou instorten op de grond en smeken om genade.
  
  
  "Hash? Hash, alles goed? vroeg de vrouw angstig. De man op de grond gezogen in een adem, en zijn enorme borst opgeblazen als een ballon. Na een ogenblik, hij zat in de hoogte, hoestte, spuwde, en grijnsde met zijn mond vol gouden tanden. "Ja, hij gromde. "Het was een goede poging, maar niet genoeg om te stoppen met de Padres."
  
  
  — Moest je een vrouw om je te redden?" Ik zei het terloops.
  
  
  Hij leunde naar voren gestoken en het harde uiteinde van zijn haak in mijn keel, net boven de slagader op mijn linker. Met koude woede, zei hij, " let op uw woorden, want anders zouden ze wel de laatste zijn. Zelfs de luidste fietsbel stopt wanneer het belfort is verwijderd."
  
  
  Hij slikte moeilijk, opeens voelde zijn tong. — Je dom als je probeerde te bespioneren ons.
  
  
  "Ben ik hier niet gekomen om te spioneren," Hash Padre haar verteld. "Mijn naam is Carter, Nick Carter, en haar... .. '
  
  
  "Je liegt," snauwde hij.
  
  
  "Get up, Nick Carter moet komen door de deur een paar dagen geleden.
  
  
  "De deur... bedoel je de hoofdingang?"
  
  
  "Als je niet wist dat," de Padre grinnikte. — Wij zonden een man om te voldoen aan Carter en brengen Ego. Maar onze man werd gevangen voordat hij vond het Goed, de echte Carter. Zo zal de emu nog te gaan door de Deur, omdat hij weet niet beter. Maar je kwam via een andere ingang. Alleen Karak zou u hebben toegezonden. Ziet hij ons als kleine kinderen?
  
  
  "Ik weet niet Karak," ik knipte. — Maar als je dat de vishaak weg van mij, ik zal u vertellen hoe ik hier."
  
  
  In plaats daarvan, de haak ging nog dieper. Ik flinched als ik voelde het bloed sijpelen over de kleine snee in mijn vlees. Haar snel zei: "Polgar AC Milan, hij was de baas hier, nietwaar?"
  
  
  'Dus wat?'
  
  
  "Ik ben weduwe. .. Als ik kon praten met de ego weduwe, ik kon bewijzen wie ik ben."
  
  
  Hash Padra dacht dat het was heel leuk. Hij gooide zijn hoofd achterover en lachte hardop, verstikking, en elke keer als hij lachte weer, Haak zonk een beetje dieper. Ik vroeg me af of ik kon slap haar ego in het gezicht voor dat de haak scheurde mijn hele keel uit.
  
  
  — Als je praat met een ego weduwe, wat zou je dan zeggen?" "Wat is er?" vroeg hij, toen hij stopte met lachen. — Wat zou je zeggen?"
  
  
  'Vergeet het. Het is in het duits.
  
  
  "Probeer het," zei hij expansief. Ego ' s ogen straalden als een kat. Hij stapte uit het Servo-kroatisch te zwaar accent in het engels en herhaalde: 'Probeer het maar."
  
  
  Hij keek hem vermoeid. Ik vond het minder en minder. De mannen verloren hun geduld, en de vrouw zwaaide het wapen dreigend. Links van haar ih in spanning voor een tijdje, en dan citeerde: "Wir niemals wünschen vorangehen unsere Hass". Dat betekent: Wij zullen nooit vergeten onze haat.
  
  
  De vrouw onmiddellijk gereageerd met de volgende regel van het gedicht. "Wir haben jeder абер eine einzige Hass". Of: We hebben allemaal maar één haat.
  
  
  Ze staarde Nah in verwondering voor een moment. 'Je...'
  
  
  De Polgar vrouw. Sophia.'
  
  
  "Maar ik herinner me haar als ik was de helft van een oude man. En u ... " Dank u. Maar in de wiskunde en zo oud als hij zich voelt, en Polgar had altijd het gevoel dat hij was. .. jonge mensen. Ze gaf me een kleine lach en dan citeerde: "We houden van, we haten, we hebben maar één vijand." Als je Nick Carter, kunt u mij vertellen de laatste twee regels ?
  
  
  "Dat is slechts één ding, en slechts één woord," zei ik. "Duitsland zal nooit stoppen met haten Frankrijk."
  
  
  "Het laatste woord is' Engeland!'.
  
  
  "Maar tijdens het uitbreken van de tweede Wereldoorlog . .. '
  
  
  "Het is een gedicht uit de Eerste Wereldoorlog," het Ernst Lissauer gecorrigeerd haar. Maar in uw wereld is veranderd. Hij wierp een betekenisvolle blik om zich heen. "Uw vijand is nu je man' s vijanden, niet in Frankrijk of Engeland."
  
  
  "Het spijt me, maar Polgar en ik trouwden in Berlijn vele jaren nadat hij jou ontmoette. We hebben elkaar nooit ontmoet. Ze moest voorzichtig zijn.
  
  
  "Niets te verwijten jezelf voor."
  
  
  Sofia, Milana draaide zich om Hash Padre en de anderen. Dit is Nick Carter, " zei ze in het Servo-kroatisch. "Door toeval, hij kwam hier via deze ingang en niet door de Deur, en vermeden zowel het leger en Karak. Welkom op hem.
  
  
  Ze begroette me met dezelfde onweerstaanbare passie die ze gevochten had me een paar minuten eerder. Ze druk worden rond me van alle kanten, totdat de Padre had de opdracht te geven, haak, knippert in de ochtend licht.
  
  
  Toen we bij het kamp, Sofia heelde mijn wonden en vervolgens bereid een opleiding voor ons. Tussen een segment van guivech, een typische Balkan-ragout van gemengde groenten, en een slokje witte wijn met de smaak van de achtste geperste druiven, vertelde hij mij over de Joegoslavische aanval, over Jzan, en over zijn reis naar de Berg Athos.
  
  
  De meeste van het waar was. Hij kon het niet over haar te Arvia. Het is geen van uw bedrijf. Hij ook vermeden dat de reden waarom hij hier was. Ik was natuurlijk te verwachten, maar de onzin met dit gedicht aangegeven dat de groep wist niet dat mijn naam. Hawke niet beweren dat deze geheimhouding. Alleen hij vertelde me dat Milaan de vrouw er op gestaan. Maar de Balkan politiek zijn snel aan het veranderen, en de voorzichtigheid was begrijpelijk. Dan was er een toevallige vermelding van de man die gezonden was om mij te ontmoeten, en een andere man, Karachi. Ik heb het ook niet mooi. Maar ik vertelde ze in detail wat ik gezegd had. Voor deze mensen, bescheidenheid ligt op slechts een steenworp afstand van lafheid, en een beetje overdrijven kan geen kwaad verhalen, vooral als je wilt dat het op de ih kant. Trouwens, haar, ik heb genoten van mezelf.
  
  
  Toen ik klaar was, zij gaf mij de fles, en verkopen het door de steen. Het leek erop dat het moeilijkste deel voorbij was. Ik kwam hier is overeengekomen, en de rest volgt vanzelf . Ik niet vergeten mijn belofte dat ik zou proberen om hulp te krijgen voor Jzan, maar ik moest wachten op mijn beurt. Hawk, in zijn vertrouwde, botte manier, had er op gewezen dat de informatie die Milaan wolf was de uitvoering moest worden verkregen ten koste van alles. Het was mijn bestelling, en mijn bestelling was zeer belangrijk. Hij keek haar aan, vervolgens overgestapt naar het duits.
  
  
  "Frau Milaan," begon ik.
  
  
  "Bel me Sofia," zei ze.
  
  
  De padra, het begrijpen van de betekenis als niet elk woord, gaf een korte lach, rolde met zijn ogen. Ego negeerde haar, maar hey glimlachte en geproefd van de fles die hij net had geopend. "Sofia, zo veel als ik hou van Aftos en je gastvrijheid, ik moet binnenkort weg."
  
  
  'Ja. Je moet mijn man is wolf.
  
  
  "Ik hoef niet al die wolf," zei ik snel. "Wat heeft hij met hem is genoeg."
  
  
  'Dat is onmogelijk'.
  
  
  'Onmogelijk? Haar nam snel een slok van de wijn. Hij kon al stel je het maken van zijn weg terug, in een poging om de woeste beest onder controle zonder verlies van een enkel stuk van het bot in het proces. "Je kan het niet scheiden van deze twee dingen."
  
  
  "Ik bedoel," zei ze zachtjes, " dat heb ik niet, wolf.
  
  
  'Is hij vermist? Ontsnapt? Of een gek?
  
  
  "Hij is op het Karak' s."
  
  
  Ik hoorde Stahl ' s stem groeien harder. "Wie is deze Karak?"
  
  
  Er was een lange stilte. Sophia draaide zich om naar de ochtend zon. De eerste stralen van het zonlicht schitterde in haar haar, waardoor haar hoge jukbeenderen en de ivoren hals. Haar ogen leken op te vangen van de ego ' s warmte, maar toen keek ze me aan, ze waren kouder en meer onverbiddelijke dan ooit. Zo deed haar stem toen ze eindelijk een vervolg in de servisch-kroatisch. "Eerst ga ik je vertellen hoe Polgar is overleden, Nick. Hij en de negen anderen werden gevangen in een leger in een hinderlaag, net als de mijne, die u ontsnapt toen u Cerna Gora. Ze hadden geen schijn van kans.
  
  
  Cerna Gora betekent Montenegro in het servisch. Ik vroeg haar: "Hebben jullie ego' s gegeven, Sofia?"
  
  
  Ze knikte. "De verrader was om ons heen, moe van het vechten en overtuigd van een grote beloning.
  
  
  Hij stierf een welverdiende verrader is overleden. We gebogen twee bomen samen en bond het ego tussen hen. Vervolgens snijden we de touwen vasthouden van de bomen samen."
  
  
  "Maar de moord is niet het einde," de Padra gromde.
  
  
  "We zijn nu in het midden van een burgeroorlog. We moeten beslissen wie zal ons leiden na Polgar is overleden.
  
  
  "Maar we splitsen in twee.
  
  
  "De andere helft", zei ik, " is Karak?"
  
  
  'Ja. Evan Karak, mijn man luitenant. Hij commando ' s het meeste, Nick. Hij controleert de meeste van de kamp, en wij zijn de paria ' s.
  
  
  'Je? Maar je bent een Milaan vrouw.
  
  
  "Hier, een vrouw wordt gezien als een man zijn partner, niet als een egoïst," zei ze spijtig. "En Karak heeft een wolf."
  
  
  "Ze bedoelt het ego zwaard," Padra uitgelegd. "De wolf is overleden met Polgar, en Karak schil hem. Hij gebruikt het ego als een totem, als bewijs dat hij is Polgar rechtmatige erfgenaam. Erger nog, de mannen gehoorzamen en volgen hem als geblaat, bange schapen.
  
  
  "Het leven hier is hard, en de strijd voor de kroatische onafhankelijkheid is lang, misschien wel te lang. De bazen verloren hun ziel samen met hun jeugd, " Sofia zuchtte. — Maar dit is voor estestvenno. Als je ouder wordt, je wilt houden meer vast aan wat er over is."
  
  
  "Bah," de Padra zei boos. "We hebben te vallen. We moeten wreken Polgar en onze gevallen broeders. Maar nee! Wij in Aptos zijn weer vechten met het verleden en het spelen van games om te vergeten over de toekomst. Volgens Karak, wij zijn realisten, en ik denk dat we zijn rot hier."
  
  
  "Maar weet je waarom het voor ons onmogelijk, Nick," Sophia gezegd. "Er zijn een heleboel mensen op Karak zijde, en hij zal aan de macht blijft, zolang hij deze wolf bont. Hij zal niet nee zeggen. Het spijt me dat je hier kwam toch, en nu heb je om terug te komen met lege handen.
  
  
  Haar, ik dacht voor een moment als een bitter gevoel liep door mijn lichaam. Toen vroeg hij haar in het duits: Heeft Karak weten over deze della, Sofia?
  
  
  "Natuurlijk niet," antwoordde ze in het duits. "Polgar en heb ik het geheim gehouden."
  
  
  "Dus wat het ook is, het is er nog steeds?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  Hij stond op, rekte zich uit, en gaf zichzelf aan bij de onvermijdelijke, zeggende haar in het Servo-kroatisch: "Dan is er slechts één ding links."
  
  
  "En dit?"
  
  
  We moeten dit zwaard uit van Karak."
  
  
  
  Hoofdstuk 4
  
  
  
  
  Sophia hijgde als haar ogen. — Nee, dat is onmogelijk!
  
  
  'Ik heb het te doen.'
  
  
  De padra opende zijn mond om iets te zeggen, maar hij hield van haar. "Kijk, ik begrijp uw probleem en ik leef met je," zei ik. Ik had geen reizen de halve wereld rond en klim op deze godvergeten berg net om terug te komen met lege handen. Ik heb om mijn werk te doen, en het is verdomd belangrijk. En Karak moet dat begrijpen.
  
  
  "Hij zal het u doden."
  
  
  "Ja, Padra. Misschien.'
  
  
  "Vertel hem alles over..."'
  
  
  "Nee, Sofia. Dit blijft ons geheim.
  
  
  — Maar wat ga je doen?" .. ?
  
  
  Ik weet het niet haar nog niet. Ik ga ergens. Ze stond onhandig, vraagt zich af of er was iets anders dat de moeite waard kon ik ze vertellen. Maar het was het niet. "Vertel me waar te vinden ego en wens me geluk," zei ik.
  
  
  "Nick, we kunnen het niet laten dit doen.
  
  
  — Je moet schieten me als je wilt om me te stoppen." De Padra het gezicht van verharde en donkere totdat het leek mahonie. En plots is hij brulde: "Dan laten we gaan
  
  
  allemaal.'
  
  
  "U hoeft het niet," zei ik. "Deze wolf huid...'
  
  
  — Dit is zo belangrijk voor ons als het is voor u, Carter. Hij draaide zich om en riep naar de anderen. "Wat een lafaards, wij laten deze vreemdeling ons werk. We hebben om te vechten Karak en oplossen van deze kurkentrekker voor eens en voor altijd.
  
  
  "Maar de Hash. We zijn zo weinig en Karak heeft dus veel mensen .. Hij verstikt haar protest met een knallende rechter hand naar de grond, en een woedende vloek. Er was nog een zware stilte, en had ik het beklemmende gevoel dat de wolf van Milaan werd een symbool dat de twee kanten zou botsen over. En ik zal in het midden van het wanneer het bloed begint te stromen. Één voor één door de mannen knikte en overeengekomen met de Padra, totdat ten slotte was er een algemene luide schreeuw voor ons om te gaan. Sophia kwam te staan naast me, haar ogen donker en dreigend.
  
  
  "Kom op," zei ze, het verhogen van het geweer in de lucht. "We gaan."
  
  
  "En snel" de Padra schreeuwde, " voordat we de moed weer."
  
  
  Een daverend gelach was het antwoord, maar lachen was het laatste ding op haar hoofd. Ik hield niet van het idee van het nemen van ih naar het slachthuis. Sofia liep naast me door het smalle gangpad, op haar schouders kwadraat en haar fenomenale borst getuite trots. Ze liep als een man, zonder ijdelheid of verkering, maar van tijd tot tijd haar dij geborsteld mijne .
  
  
  We moeten hebben uitgezien als een oude poster toen we in de stad. Weet je, deze posters: een heroïsche boer paar, stoïcijns kijkt naar de toekomst, hij met zijn hand op de hendels van zijn gigantische auto, en ze met een bundel van tarwe in haar handen. Alleen ik heb niet zo ' n schattig stuk speelgoed, en Sofia werd met een oud jachtgeweer. Achter ons was een zootje ongeregeld, gekleed in vodden en het houden van wapens. De Almachtige God . ..
  
  
  We liepen door begroeide straatjes tussen de karkassen van baksteen en betonnen gebouwen. Eenmaal op de onderste verdiepingen werden meestal het loofhuttenfeest, kleine winkels met houten markiezen scharnieren kunnen worden verlaagd om te dienen als tellers. De bovenste verdiepingen waren huizen met balkons en trappen, en de daken zijn bedekt met dakpannen. Maar nu oude Afthos dood was, getekend door het weer en verwaarlozing, totdat er niets meer van hem, maar een stapel van de overwoekerde puinhopen.
  
  
  Van tijd tot tijd, alleenstaande vrouwen doorgegeven door mimmo, meestal gekleed hoofd-tot-teen in het zwart. Ze haastte zich, pauzeren slechts voor een moment om te draaien en kijken ons na. De smalle straten waren vol met mensen, een aantal oude en trots, maar vaak jonge, met blozende gezichten en cynisch of angstige ogen en een besluiteloos gang.
  
  
  — Heb je niet en de Padre zeggen dat de mensen hier zijn oude?" Ik vroeg haar, Sophia, vreemd genoeg.
  
  
  "Dezen zijn degenen die zich hebben verzameld rondom Karak, en die hebben we vele jaren bekend. Maar Karak ook gerekruteerd nieuwe. Haar lippen krulden in een nies. "Ze zeggen dat ze hier zijn om te vechten voor een goede zaak, maar soms vraag ik me af hoe diep ih bedoelingen zijn. Ik ben met name geïnteresseerd in Karak.
  
  
  "Tenminste, het klinkt gek."
  
  
  "We zijn niet alleen dieven," zei ze. Toen ze dacht een ogenblik na, niet helemaal afronden van haar zin.
  
  
  Zoals de meeste Romeinse steden, de Berg Athos Maretak werd gevormd als een wesp en de was ligt symmetrisch rond een laan, waar bovenop de tempel torens. Er is bijna niets meer over van deze tempel, maar toen we bij de trap naar het Sofia wees en zei: "Je kunt het niet zien van het ego meer, Nick. En aan de andere kant van Vigilus ' huis. Het was de grootste en beste house, en het is nog steeds ferret-bewaard in een betere conditie dan de andere huizen, dus dit is waar Karak gebleven. Het was er eens, " voegde ze bitter.
  
  
  "Vigilus, Burgemeester, is het niet?"
  
  
  "Meer als garnizoens-commandant. De provinciale gouverneur woonde in Split. Op de della zelf, deze stad werd gesticht door de heidense keizer Diocletianus. Aptos was een kleine grenspost, en Vigilus verantwoordelijk was voor het kleine garnizoen, en de slaven die werkten in de steengroeven en opgeleid om gladiatoren.
  
  
  U kunt nog steeds zien de pennen en kerkers, " zei de Padra, die kwam naar ons toe. Hij zwaaide met zijn haak in de verzonken stad. "Ze stierf er ... of leefde om te sterven in Rime."
  
  
  Hij bestudeerde de lange ovale schaal. "Het lijkt alsof het nog steeds in gebruik is,"zei ik na het zien hoe goed de conditie was.
  
  
  "Zo is het," het Padra voortgezet. "We hebben altijd het ego voor de schietsport en sport. Niet zo lang geleden, wanneer Polgar nog in leven was, Karak gesuggereerd ego voor andere games, oude games.
  
  
  "Gladiator kleuren? Je maakt een grapje van mij.'
  
  
  "Niet de dood, maar precies zoals ze zijn oude Romeinse wedstrijden." Sophia schudde haar hoofd helaas. "Polgar niet goed, maar hij vertrouwde Karak als zijn luitenant, en het leek onschuldig vertier op het moment."
  
  
  "De Romeinen ook," zei ik.
  
  
  "En, zoals bij de Romeinen, zijn populariteit is toegenomen." Het nemen van een diep adem, Padraig beklom de trappen. "Het is pure waanzin om elkaar te bestrijden. Wanneer zal het eindigen?
  
  
  "Door Karak," Sophia zei grimmig, en de weg leidde naar boven.
  
  
  Voor de tempel was een groot plein, en net voorbij het was een vervallen villa, omringd door de overblijfselen van een muur. Zonder aarzeling, we gingen naar de villa.
  
  
  "Stem precies," Sophia zei, en voor de eerste keer hoorde hij de trilling in haar stem. De mannen zijn bij ons van achter en keek heimelijk naar elkaar en het prevelen van hun stem. De sfeer was rustig: een toeslag van rust die voorafgaat aan een hevige onweersbui, en iedereen om ons heen was goed op de hoogte van deze. De sombere ochtend sint niet volg ons in de villa. We liepen een galmende gang met flikkerende fakkels. Vervolgens kwamen we in een grote rechthoekige kamer verlicht door drie poten vuurpotten. De geur van brandende olie hing zwaar in de lucht. Eeuwen geleden, de villa is ingericht met decoraties van positie en rijkdom: zware tapijten, met de hand gelegd mozaïek vloeren en rijke fresco ' s. Nu de tapijten waren verdwenen, en de vloer was vuil en modderig, het kraakte onder zijn voeten, en de verf is beschadigd of gebarsten. Nu was er geen andere meubilair, met uitzondering van een lange stoel van ruw hout en een paar bankjes, waar ongeveer twintig mensen keken ons wild.
  
  
  Mijn blik schoot langs de stoel voor een kleine pilaar aan de andere kant van de kamer. Het podium was omgeven door verschillende blokken steen, en was bedekt met doeken en huiden die waren erg versleten. Op de nen was er een ronde stoel zonder terug, logisch, een zogenaamde Romeinse stoel, en weer een three-legged vuurkorf.
  
  
  Er was een man zitten in deze stoel. Ego bestudeerde haar in het onzekere licht van de vuurkorf. Hij was stout, met een dikke, krullende baard bedekt zijn ego ' s gezicht, en zijn gezicht was bedekt met wrede lijnen en littekens. Hij was gekleed in de rumpled kaki-uniform gedragen door Castro 's guerrilla' s, en zijn lange, zwarte haar was versierd met een politiepet.
  
  
  Hij had MAB ' s automatisch pistool in zijn schoot, en hij was aaien als zijn favoriete speelgoed.
  
  
  Hij keek me aan met een bijzondere interesse en vroeg: "Wie bent u?"
  
  
  "Nick Carter."
  
  
  Hij sel uitgesproken. Stahl ' s stem is scherper. "Ik heb gehoord van je, Carter.
  
  
  — Ik heb gehoord van jullie." Het is niet Stahl met het toevoegen van wat hij hoorde over de nen. "Je bent Evan Karak, Polgar Milaan luitenant.
  
  
  "Milan is dood."
  
  
  'Dat weet ik.'
  
  
  "Dat is de reden waarom ik niet een ego luitenant meer." Karak streelde zijn baard voor een moment zijn ogen vernauwen. "Je bent in slecht gezelschap, Carter.
  
  
  'Ze zijn mijn vrienden. Ik bedoel, we zijn allemaal vrienden van Milaan, " zei ik rustig. "Maar ze is hier voor zichzelf.
  
  
  'Waarom?'
  
  
  "De huid van Milaan wolf."
  
  
  Er viel een stilte. Karak keek openlijk naar me met een donkere, boze ogen. "Ego huid?" — Wat is het? " vroeg hij scherp. 'Voor wat? Om de ego van reizen, foto ' s, muziek, enz. een groep ontevreden mensen?
  
  
  Naast mij, de Padra bewoog in een hevige woede, en hij legde een hand op emu ' s schouder om haar te kalmeren. "Nee," Karaku vertelde het hem. "Maar omdat van deze." Hij haalde diep adem en verbrand, improviseren als hij sprak. "Ik ontmoette Milaan vele jaren geleden in Berlijn. Hij zei eens tegen mij, "Nick, ik ga nu naar huis, maar niet ooit vergeten mij. Ga terug naar je Amerikaanse volk, vergeet mij niet." En hij wilde niet sterven, kunnen we optellen van de dollar, kunnen we optellen van de dollar van de vele vrijheidslievende Amerikanen."
  
  
  Op dat moment, Karak van de mannen begon te mompelen en bewegen onrustig, en één rond hen plotseling riep: "Het is een valstrik." De andere riep: "Niet deze emu!"
  
  
  Hij draaide zich om en zag dat de sprekers waren jonge mannen, vermoedelijk twee van Karak nieuwe rekruten. Het was een goed idee. Ik keerde terug naar het platform, en Karak ogen ontmoette de mijne, vol spot.
  
  
  "U bent een vreemde hier, Carter," zei hij. "Je begrijpt niet hoe de dingen zijn met ons."
  
  
  Ik ben moe van het zijn een vreemdeling genoemd. Plotseling was ik moe van dit hele verdomde vete. — Ik kwam voor mezelf, maar niet alleen voor mezelf, " ik beet op hem. — Dit zwaard behoort niet tot ons, aan u, aan ons, aan mij, aan ons, aan u, aan de foto ' s, de muziek. Maar het behoort toe aan de hele buitenzwembad. Het is een symbool van wat Milaan overleden voor. Het is een symbool van vrijheid en onafhankelijkheid voor de volkeren van alle landen."
  
  
  Ook was er een geroezemoes van stemmen en de beweging van de twee mannen. Voor een moment, ik dacht dat ik te ver gegaan. Dan is een van de oudere mannen op de tafel en zei: in verbazing uit: "Kunt u dat voor ons doen?"
  
  
  'Ja. En haar woord is verspreid, en het zal betekenen ondersteuning en geld voor je. Geef me dat."
  
  
  Haar echt meeslepen. Alles wat ik nodig nu was vuurwerk en een vlag om me tot president verkozen. De spanning in de kamer was geweldig, en het voelde alsof ik het kon krijgen Sofia en haar bende hier leven.
  
  
  In het geraas van de volgende bespreking, de oude man ' s stem kon duidelijk worden gehoord. "Ik zeg dat we moeten geven aan de emu deze te verbergen," zei hij. "De wereld moet horen over onze strijd, en wanneer Carter kan...'
  
  
  "Onzin," Karak gesnoven. "Het is allemaal een leugen. Nog steeds. . Zijn bittere ego ogen fonkelden vreemd, en hij langzaam begon te glimlachen. Het was een lelijke glimlach. Hij bukte zich, pakte de grijze vacht, en greep pijnlijk in zijn hand. "Wil je dat zwaard?" Alle rechten, komen voor hem. Ik wil niet dat je overal in de buurt van Sofia of Padra, in het geval het is jouw truc om mij in diskrediet te brengen. Het was waarschijnlijk een ego truc. Hij keek sluw genoeg om iets te doen. Maar ik liep op hem af en was bijna binnen handbereik toen hij vertelde me om te stoppen. Vervolgens gooide hij de huid op mijn voeten. Ee pakte het snel en ging met zijn vingers over nah, op zoek naar de kleine knoop op de achterkant van haar nek. Ego onderzocht haar, twee keer, drie keer, de helft te draaien om het verbergen van zijn zoektocht van Karaz.
  
  
  "Karak," zei ik koeltjes. "Het is niet de wolf van Milaan."
  
  
  Karak gesnoven, zijn hand balde convulsively op het pistool. Stahl ' s ego stem is luid en dreigend. 'Doe niet zo gek. Ik zag de wolf sterven mezelf, en ik nam de huid uit. Bent u belt mij voor een leugenaar?
  
  
  "Het is niet de wolf van Milaan."
  
  
  Karak gespannen, stikken van woede, en dan plotseling lachte. Deze persoon was duidelijk gek, en dit maakte het ego honderd keer meer gevaarlijk, en alle ego acties onvoorspelbaar. Hij wendde zich tot zijn mannen, zijn vlezige gezicht te draaien loden onder zijn baard. "Hij heeft lef, is dit Carter man," hij blies fel. "Hij komt als we zijn ego ondergeschikten, beweert dat dit niet mijn huid en beschuldigt mij van liegen. Wat een grap!'
  
  
  De jongeren uiteraard met hem eens. Ze waren gebogen over lachen, maar ze hielden hun ogen op mij, ons met de uitstapjes, de foto ' s, de muziek, voor ons met de kleine groep holding messen en vuurwapens.
  
  
  Vroeg ik haar. "Waar is de echte wolf?" — Je-verstoppen?"
  
  
  Ego ' s gezicht werd plotseling ernstig, zijn ham-achtige handen pakte MAB en hij gericht ego op mijn borst. "Neem de huid,"zei hij, zijn ego stem, koud en helder, het doorsnijden van de brom als een lancet. "Neem het Carter. En krijg je de jakhalzen voordat deze koks om je heen, alle zeep.
  
  
  Padra snauwde achter,"Je hoeft niet goed te weten wat te doen met deze, Karak."
  
  
  Karak spuugde boos, zijn duim draaien wit op de trekker. Er was een groeiende gehuil van donkere woede van de ego ' s van mensen te wachten voor een enkel woord in te stellen ih gratis. Het zou een bloedbad, de grond werd bedekt met ons bloed. Karak stond op. Ego ' s ogen waren laaiend gekken.
  
  
  Haar sprong voorwaarts. Een man stond te verdedigen Karak. Zonder na te denken, greep hij het geweer van zijn hand op en sloeg met de kolf van het in zijn ego ' s gezicht. Hij schreeuwde het uit en viel naar achteren. Achter mij, Karak mannen schreeuwden in een wilde opwinding die zich verspreiden als een lopend vuurtje. Karak, verrast door mijn snelle aanval, struikelde over de stoel en viel met een vreemde piepen. Vervolgens ego greep haar bij de haren, trok haar omhoog, en trok het pistool op ego ' s zwakke vingers.
  
  
  Het werd geramd in hem door een vat, net als zijn mannen waren over de storm op het platform. Haar schreeuwde. - 'Hier blijven!'Of hij zal sterven eerste!
  
  
  De twee mannen bevroor, en voor een fractie van een seconde, ze leek te bevriezen. Een aantal van hen raakte hun wapens, alsof ze waren niet zeker of ik het zo bedoeld heeft, maar geen van hen nam het risico.
  
  
  "Padra," zei ik, " Sofia." En de rest. Hier komen.'
  
  
  De padraig lachte hartelijk, toen hij bij me was.
  
  
  "Ik hoefde niet te twijfelen," ik heb gromde. — Dus ik zal jullie weer, ook." Is er een uitweg?
  
  
  "Daar," de Padra zei, wijzend naar een hek bijna verborgen in de schaduwen. Er waren op zijn minst een dozijn grimmige gezichten mannen staan tussen ons en de poort.
  
  
  "Om hen, Karak," zei ik. Hij keek me uit de hoek van zijn oog, zijn ogen rollen in hun roze sockets, kralen van bloedvormende op zijn voorhoofd. Hij was weer ongeveer prikte in de lever door het ego. Hij schreeuwde een bevel, en de mannen mompelde als ze gehoorzaamde de emu.
  
  
  K dag een trail werd gevormd. Ego begon te slepen haar het platform af. Hij struikelde, maar hij had geen keuze. Hij aangedraaid zijn greep op de ego 's arm en duwde de emu' s pistool diep in zijn ribben om het geschikt te maken. Ik kon de geur van de verschrikkelijke bank ego.
  
  
  "Je zal het niet overleven, hond,' steunde hij.
  
  
  "Dan hoef je niet om te overleven, ofwel," de emu beloofde haar grimmig. "Je zal zo lang leven als wij."
  
  
  Karak natuurlijk dacht dat we hem zouden vermoorden zodra we voorbij deze doorgang. Omdat hij zou hebben gedaan onder hen, onder verschillende omstandigheden. In een razernij en wanhoop, hij worstelde, klauwen en bijten. Ik geloof niet dat hij zich bewust was van wat hij aan het doen was op het moment. Pure dierlijke paniek was te sterk in nen voor. Maar mijn hand was te dicht bij ego ' s mond toen hij worstelde met hem, en hij beet. Mijn reactie was onwillekeurig en automatisch: het pistool had laten vallen op haar. Ego was nog steeds met haar hand, maar dan Padra per ongeluk struikelde over mij, verder strippen mij van mijn contragewichten, en Karak vrij brak. Hij brak door het cordon, schreeuwen. 'Doden ih. Doden ih.'
  
  
  Er was niet eens tijd om te vervloek mezelf. De turkse zwaard, haalde uit naar mij met een woeste klap. Ik kromp in elkaar, en het ding begraasd mijn hoofdhuid. Toen zag hij nog een kans en voorover bukken, scheurde het grootste doek op het podium, en het viel uit elkaar als een tafelkleed op een gedekte tafel. Ze landde op de grond met een aantal andere mensen die proberen om stiekem op ons achter. Dan is het statief gespreid en viel met een crash. Brandende olie spatten door de lucht in een grote boog. De regen van vuur siste en spatte op de koude vloer, en de lava stroomt in vlammen op, waardoor de verwarring compleet en horror in de kamer. De negen van ons duif in de richting van de uitgang, het gooien van backhands en rechts stoten overal om ons heen. Karak vervloekt de duivel en zijn oude moer aan elkaar. De padra was het gooien van instanties rond bijna net zo snel als hij was vloeken. Sofia gebruikt een oude Mannlicher als een baseball bat. Ego een enkel schot was niet veel waard, tegen deze horde, zelfs als hey, er was een kans te streven.
  
  
  Een van Onin de mannen kwamen naar me toe vanaf de kant. Het raakte zijn ego zo hard dat hij stuiterde terug in de val vuurkorf. Hij reageerde alsof hij had gelopen in een hornet ' s nest en sprong in een wilde dans, sloeg zijn handen tegen de dampende achterkant van zijn broek. De Padra draaide zich om en sloegen de man, die probeerde aan te vallen Sofia. De derde werd met een korte been, voordat hij kon gebruik maken van zijn .45 kaliber. De andere twee voorzichtig naderde en stond op, klaar om me te raken in het hoofd. Padra één gevangen en haar, nam het andere, toen we raken ih hoofden tegen elkaar. Ze viel als twee eieren, dus dat ie zou vertrappen de anderen. Het was meer als een ouderwetse bar vechten dan iets anders.
  
  
  Op het laatst kwamen we een enorme oude muur gemaakt van dikke boomstammen bij elkaar gehouden door dwarsbalken. We opende het en sloeg het dicht, het breken van che ' s duim. De Padra sloeg de deur dicht over het geluid van de schreeuw.
  
  
  "Hey zullen hebben op te houden ih voor een tijdje," zei hij.
  
  
  "Misschien een minuut," zei ik grimmig. De deur was al die hevig klopte op. Haar gehoord Karak schreeuwen bestellingen. "Geen bijlen, stelletje idioten. Klap de verdomde deur aan flarden. Blazen. Doden ih. Laat ze niet ontsnappen.
  
  
  Haar keek al snel rond met het tellen van de mensen, bijna blinde in het donker. Er waren slechts zes van ons links, een man kreunen van de pijn, een ego arm machteloos als een gebroken vleugel vastgemaakt aan zijn borst, en de andere met een met bloed doordrenkte gezicht.
  
  
  'Wat is dit deur? De Pater vroeg haar.
  
  
  "Je dacht dat ze zouden gebruik maken van een deur als dit voor een slechte seraglio?"
  
  
  "Zo, waar gaan we naar toe?"
  
  
  Pass naar buiten gaan, " zei hij eenvoudig.
  
  
  "Dan kunnen we beter vertrekken," emu vertelde haar, " voordat ze tot bezinning komen en gaan rond de villa."
  
  
  De Padra ging in de duisternis, in een smalle gang volledig verborgen door de duisternis. Sofia pakte mijn arm en liep naast me, vloekend en grommend bijna continu als ze struikelde over de onzichtbare vuil.
  
  
  Zo abrupt als we hadden opgenomen in de inktzwarte duisternis, waren we weer over nah, in een straal van zonlicht dat tijdelijk verblind ons. Een schaduw verscheen uit het niets, dim in een vreemd licht. Instinctief, ego klopte haar uit, het gevoel van volledige voldoening uit het gescheurde pezen en zenuwen. De padra, en juichten, en wij allen volgden ego, een grote figuur racen door middel van de villa ' s achtertuin. Het geluid van laarzen was maar een paar meter achter ons.
  
  
  We kwamen aan het kreunen van de villa, die bezig is op wonderbaarlijke wijze te overleven. De Padra en drie andere mannen klommen over de nach, en Rivn gestopt net lang genoeg om te duwen Sofia na hen. Ze stak haar hand uit om me van boven, waardoor haar voet op de andere kant van de muur, en samen gingen we op de straat, aan de andere kant. Een brandende regen van lood siste over ons en haalde de top van de muur waar we zouden gaan zitten.
  
  
  Padra wees de haak in de richting die we op moeten gaan. We hoorden van Karak mannen heen en weer rennen aan de andere kant van de muur, op zoek naar een afbrokkelende plaats om te passeren. Dan hebben we een hoek om, ging een smal steegje in, over een binnenplaats, en rende door het hobbelige ruïnes van verwoeste huizen.
  
  
  "Hier, ze zijn hier!" kwam een schreeuw van achter ons. We hadden het niet durven stoppen om terug te kijken. "Ze doorgegeven via hier. Hier! Snijd de ih.
  
  
  De Padra verdween in de Thermische Baden, het gebouw dat gehuisvest eenmaal het badhuis. Op een gegeven moment, het was een rijkelijk versierd gebouw, met name voor zo ' n afgelegen buitenpost als
  
  
  Aptos. Maar waarschijnlijk hebben ze niets anders te doen tussen de twee gladiatoren toernooien. We gingen het calidarium, een grote centrale hal met een Jacuzzi, te open om comfortabel te zijn. We liepen naar de kleinere kamers aan de achterzijde als Karak mannen verscheen en begon te schieten op ons.
  
  
  We kwamen tot het frigidarium, waar het koude bad was geweest, en Odin was draaien om ons heen, het bloed gutste naar beneden ego ' s borst. We vertrokken ego er, dood, en haastte zich door de kleinere apoditherium, het Romeinse equivalent van een kleedkamer, en een aantal vluchten van de trap naar het lagere niveau.
  
  
  — Wat is de Padra plan?" Ik vroeg haar, Sofia, ademhaling hard. "We hebben geen kans op een voorsprong van ih."
  
  
  'Wij ook . .."we gaan proberen om de riolen," siste ze hijgend.
  
  
  De padra gestopt in de voorkant van een grote zandsteen vak. Alleen de duisternis was duidelijk, daar beneden. "Naar beneden," beval hij curtly, en zonder aarzelen dook hij. We volgen hem blindelings en ging naar beneden in de modder en het water. Sofia landde op mijn borst en duwde me in de modder.
  
  
  "Schiet op, schiet op," de Padra zei dringend, en we kwamen na hem, vertrouwen meestal op het geluid van ego ' s gorgelende voetstappen. De twee overgebleven mannen waren dekking van de terugtocht.
  
  
  "Wees voorzichtig waar je je voeten," Sophia waarschuwde me. "Ik draag geen schoenen."
  
  
  — Wat gebeurde er met je schoenen?"
  
  
  "Weg," zei ze laconiek, en ging verder. Ik liep naast haar, mijn broek vast te houden aan mijn benen en wreef over de huid aan de binnenkant van mijn dijen. We onze weg door een doolhof van stinkende, donkere tunnels, nooit stoppen lang op dezelfde plaats, maar altijd veranderen in een rond de corridors in de ene of de andere richting. De kreten en shaggy kreten van onze achtervolgers weerklonk om ons heen, en het was onmogelijk om te vertellen ih afstand of richting. Hijgen, we liepen op.
  
  
  Ik slaagde erin om haar te vragen. "Gaan we hier verbergen?"
  
  
  'Nee . .. Geen . Karak zal bewaken de ingangen om ons uit... als... met ratten gevangen. We moeten ... naar de steengroeve waar we zullen kamperen. We zijn hier . ... veilig, " Sophia ingeademd.
  
  
  Plotseling hoorden we het geluid van voetstappen lopen over de stenen vlakte voor ons, vlak om de hoek. De Padra gestopt in een woede wanneer een figuur kwam de hoek om en liep bijna openlijk in mijn armen. Was ze draaiden rond en de emu de vuist sloeg in haar hoofd met al zijn kracht. De lucht ontsnapt via het ego van zijn longen, en hij viel voorover in de modderige water.
  
  
  De tweede persoon de slag om een stap opzij te zetten als hij kwam de hoek om en wees zijn Mauser bij mij. Hij pauzeerde automatisch, wachtend op het schot afgaat. Maar op dat moment, een donderende geluid klonk in mijn oren, en het ego doel verdween in een rode waas. De man zakte in elkaar op de rotsen, en ze zag de Padre staan over hem met een pistool in zijn linkerhand.
  
  
  Ik heb geen tijd te verliezen. De rest van Karak ' s mannen waren afvuren om de hoek in een blinde poging om ons te doden. Leiden omhoog geschoten en jankte in een ouverture van terugketsen kogels en scherpe scherven van rock in onze oren.
  
  
  Hij bukte zich om te pick-up van de Mauser, maar dan is de Padra vroeg, " Wat is er?": "Zou je liever Karak wapen?"
  
  
  "Zeker, maar ik gaf het op."
  
  
  Hij overhandigde me het pistool, die nog steeds roken. "Als de tweede-in-bevel van het ego dat het voor zichzelf, maar in feite moet je het hebben."
  
  
  "Dank u, Padra," zei ik, en nam de Mauser.
  
  
  "Ze werden naar het amfitheater sneller dan ik had verwacht," hij gromde over de wild geraas van kogels. "Nu zijn we gevangen."
  
  
  "Is er geen andere uitweg?"
  
  
  Maar dat was maar kort. Als we terug gaan, komen ze om de hoek en schiet ons aan flarden.
  
  
  "Als wij het niet doen," Sophia zei angstig: "die achter ons zal inhalen met ons en ons doden." Het is hopeloos.
  
  
  "Goed," zei ik, " misschien kan ik inhalen." Hij bereikt in een minuut en haalde een gas-bom.
  
  
  Het was een nieuwere, verbeterde versie: kleiner, lichter en meer geconcentreerd. Het was de grootte en de vorm van een zoete aardappel en maretak speciale ontsteking, zodat het niet per ongeluk activeren als zij viel op het verkeerde moment. Het werd getrokken door cheku en ik had twee seconden.
  
  
  Het was gegooid door het ego om de hoek, in de voorkant van ons, waar het schoot tussen een groep mannen aan de andere kant. Ze hoorde een geschrokken kreet als een van de mannen om hen heen hit hey, op de grond, en de bom ging af met een knal. Geluid is de helft van het psychologische effect, als de AH methoden tegen me. Rook en rook vulde de passage.
  
  
  Direct hoorden we Karak mannen happend naar adem, dan kreunen en te kokhalzen. Nu waren ze maar liefst, zich ziek voelen, en hun longen waren het openen van meer dan pijn doet.
  
  
  Om hen heen, Odin struikelde om de hoek, meer dan verdubbeld in pijn en misselijkheid, zijn gezicht vertrok zich met de ellende. De padra laat een wild gebrul en zwaaide met zijn haak in de nek. Hij viel als een stier die werd gespietst.
  
  
  "Geen adem", zei ik waarschuwend. 'Rennen!' We liepen. We draaide zich om en rende terug de manier waarop we willen komen tot Padra vond een andere tunnel. We binnenkwamen, en hij leidde ons weer via een netwerk van ondergrondse pijpen, van hellingen aan de kant van de riolering, en dan weer naar beneden af te dalen naar de belangrijkste riool, en soms gewoon in een cirkel te draaien. Haar verloren alle gevoel van richting. Onze ontsnapping nam het karakter van een vreemde kluis.
  
  
  Op een punt stopten we onder een afbrokkelende gat met een vervallen trap die naar de bleke lucht boven ons. We liepen naar boven, zo spoedig mogelijk en nam een kleine adem toen we ontdekten dat deze verlaten was onbewaakt.
  
  
  De opening gaf toegang tot een veld vol stenen en struiken. Aan de andere kant van het veld was een klif die schuin naar beneden langzaam, en als we aan het einde gekomen van het, de Padra wees naar beneden en zei: "Goed! We volgen het en ga dan naar de steengroeve.
  
  
  De groeve is een zeer grote vallei die niet kijken als haar hand had gegraven een gigantische één. Het ego zijden waren shaggy, reguliere terrassen van bruin geaderde rock en borstweringen begrensd door doornig struikgewas en lelijk, gedrongen bomen. Hij zou bijna voorstellen dat de slaven het verslaan van onder Romeinse zwepen als hij naar beneden ging.
  
  
  "Ik gebruikte om te leven in Berlijn," zei Sophie helaas. "Dan in Aptos. En nu de stemming is hier.
  
  
  Dit moet de draad van de wereld.
  
  
  
  Hoofdstuk 5
  
  
  
  
  Het kamp was gelegen op een plateau met uitzicht op de westelijke steengroeven. Het bestond uit twee verwoeste hutten, waarvan ik geloof dat waren de legionnaire de kazerne en het commando post. Natuurlijk, het was bedoeld als een verdediging tegen een mogelijke slaven opstand, met slechts één ingang, en de rest van de hellingen, steile en volledig ontoegankelijk. Het was voldoende veilig, zo veilig als hun schuilplaats zou kunnen zijn onder andere omstandigheden.
  
  
  De lucht was koud, zelfs nu, na de middag, en een klein vuur brandde in een nis in het kreunen van de grootste hut. Odin rond de mannen drukte zijn rug naar dezelfde gekreun, neuriën aan zichzelf. De andere man stond gebukt openlijk door de poort, geweer in zijn schoot, turend naar beneden de enkel-pad.
  
  
  Zij had in de kleinste hut, die ook diende als een slaapkamer, keuken, berging, en de wapenkamer voor reizen, fotografie en muziek. Sofia en Padra met mij waren. De drie van hen zaten gehurkt op een matras van reizen, foto ' s, muziek, de meest comfortabele plek op de kamer. We hadden een fles wijn, die liep zeer snel, terwijl we nog steeds in gesprek met een vriend.
  
  
  "Karak niet de moeite ons niet meer," de Padra zei in een lage stem. "Niet zo lang als we hier veilig.
  
  
  "Er zijn niet veel van ons overblijven om hem te vechten, als hij valt," zei ik. "Er zijn vier van ons naast u en mij."
  
  
  "Ja, maar Karak probeerde te bestormen het kamp een keer eerder, toen wij verdreven werden rond de Berg Athos en ging hier om verder te gaan met de strijd. We hadden niet schieten om te doden, natuurlijk, maar wij per ongeluk een aantal gewonden van hen. Het was een geweldige morele nederlaag voor hem."
  
  
  "We hadden meer mensen dan," Sofia zei. "Nog twee of drie goede shooters kan het afweren van een aanval."
  
  
  "Wat mij zorgen baart meer," de Padra verder, ' is dat Karak houden ons belegerd, totdat wij sterven van honger en dorst. Het Ego van de jonge rekruten al rond het plateau.
  
  
  Vroeg ik haar. "Hoe lang kunnen we hier?"
  
  
  Padra pakte een handvol stof en laat het langzaam sijpelen door zijn vingers. Hij gaf geen antwoord.
  
  
  "Laat hem maar proberen," Sophia ingeademd. "We zullen nooit opgeven."
  
  
  De padra lachte om haar weerstand. "Je vecht goed als een vrouw."
  
  
  "Goed genoeg om op te slaan uw huid?" zei ze trots. "Of ben je vergeten dat ik u gered toen Nick bijna gedood?"
  
  
  De reus hoestte, wendde zich weer tot mij, en al snel veranderde het onderwerp. "Het spreken van de huiden, het was echt niet mijn huid?"
  
  
  Hij keek naar Sophia. Ze knikte, en hij zei tegen em. "Er was geen zak om mijn nek. Ik weet niet wat voor soort van wolf huid het was, maar het was niet van Milaan wolf.
  
  
  "Ugh," de Padra zei. "We waren allemaal voor de gek gehouden door Karak sprookjes . Maar waar is de echte huid?
  
  
  "Alleen Karak weet dat," Sofia mompelde.
  
  
  En ik moet om uit te vinden.
  
  
  Ze keek Nah in verbazing. — Je bedoelt dat je gaat weer terug?" De Padra gevraagd.
  
  
  "Nee," Sophia zei met verrassende heftigheid. "Het was al erg genoeg voor de eerste keer, en Karak was niet eens verwacht ons. Nu is hij klaar en kent geen genade."
  
  
  Hij stond op en begon te ijsberen in de kamer als een gekooid dier. "Ik denk niet dat hij verwacht van ons om iets te doen, openlijk rechts nu. Als we nu niet handelen, terwijl hij denkt nog steeds dat we in de verdediging ... '
  
  
  "Ah, maar dat groepje mannen daar beneden," Padra ontkende de berichten in de media naar mij, met zijn hoofd te schudden. 'Nog steeds. .. '
  
  
  "Zie je," Sophia gepleit. "Probeer niet, Nick. Alstublieft...'
  
  
  "We zijn van plan om te gaan door dit vroeg of laat, en ik denk dat het eerder hoe beter."
  
  
  "Nick' s recht, Sofia." Met een zware zucht, het Padra steeg naar zijn voeten. "Ons kamp is uitgegroeid tot een val. We hebben te gaan.
  
  
  'Goed. Maar we hoeven niet terug te gaan naar Aptos.
  
  
  'Hoe? Bedoel je dat we je weg als geslagen honden en geven Karak de overwinning meteen? Heb je niet gewoon zeggen dat we nooit zullen opgeven?
  
  
  Er was een ongemakkelijke stilte in de auto. Onze ademhaling klonk heel luid in de smalle grenzen van de stenen muren. De padra kwam naar me toe en hield zijn haak aanzienlijk.
  
  
  "Ik weet dat mijn landgenoten. Zonder de zilveren tong van Karak te verwarren ih, zullen ze luisteren naar gezond verstand. Zonder deze huid, zien ze de ego naakt. Na een paar uur, zullen deze mensen moe van het wachten, en hun woede koelen van dag tot dag. Misschien kunnen we sluipen later.
  
  
  "Door de riolen?"
  
  
  'Ja . .. en nee. Weinig mensen weten, maar in de Romeinse steden was er centrale verwarming. Grote vreugdevuren in de kelders en kanalen in de wanden te laten in hete lucht.
  
  
  "Maar dat is onmogelijk, Padra! Sophia roept. "Dit is pure zelfmoord."
  
  
  "Maar het moet gedaan worden," de Padra zei dispassionately. Hij gaapte en voegde eraan toe: "Don' t wake me up te laat. In de tussentijd, ik slaap met haar. U kunt doorgaan met de discussie met Carter als u wilt. De padre links van de hut met een glimlach.
  
  
  "Trek het gordijn," Sophia zei, verwijzend naar de deken die diende als de deur. Hij losgemaakt van het touw dat haar ego op zijn plaats, en ze viel in het gat.
  
  
  "Kom zitten naast mij."
  
  
  Toen hij terug op de matras, ze kroop naar me toe en vroeg zachtjes: "Nick, heb je echt nodig om terug te gaan naar die huid?"
  
  
  "En je weet dat ik heb om het te doen."
  
  
  "Je hebt al meer gedaan dan wie dan ook kan doen. Pricesnoughts meer. Als ik jou was, zou ze links de Berg Athos voordat ik werd gemarteld of verslagen in een strijd die niet eens de mijne .
  
  
  "Ik kan vertellen dat haar hetzelfde over u, Sophia. Polgar is dood.
  
  
  "Dit is mijn strijd, Nick. Ik maakte haar tot de mijne . Hij had niet anders zeggen, net streelde haar zijdezachte zwarte haren.
  
  
  "Op haar vijfentwintigste verjaardag, werd ik wakker met het gevoel dat ik geleefd had al een kwart eeuw zonder het bereiken van iets. Polgara Milana haar ontmoette kort daarna." Ze sprak rustig, haar ogen nadenkend. "Dat hij nu weg is, Aptos is alles wat ik nog heb om in te geloven."
  
  
  "Je bent nog jong. Je kunt het vinden van een andere persoon.
  
  
  "Ja," zei ze en streelde mijn gezicht met haar vingertoppen. Maar dan wil je niet genoegen nemen met minder dan het beste." Alsjeblieft, laten we eindigen onze wijn.
  
  
  We brak de fles. Haar eetstokjes werden gekleurd met drank, en haar ademhaling was een beetje zwaarder. "Ga niet weg," fluisterde ze. "Zeg uw mannen, die het verbergen heeft vernietigd."
  
  
  "Maar ik weet het niet, Sofia, en dat is genoeg om dingen in beweging. Er is nog een ding: de belofte die hij bij de mensen van Jzan.
  
  
  "Ja, haar, ik herinner me dat je zei dat de stad wordt binnengevallen, en je wil ze helpen."
  
  
  "Help," zei ik sarcastisch. "De perfecte hulp is Aptos."
  
  
  "Je zult hulp krijgen," beloofde ze. — Je komt op de een of andere manier, als in de buurt van ons overleeft." Tranen welden op in haar ogen. "Please don' t go," zei ze weer. "Ik wil niet dat je sterven."
  
  
  "Als iemand gaat sterven, het is dat arrogante klootzak met de baard".
  
  
  'Je bent gek. Zo gek als Polgar, " schreeuwde ze. Dan is ze draaide op me en drukte haar natte lippen om mijn met woeste kracht .
  
  
  Ze brak gratis zo plotseling als ze klampte zich vast, het verlaten van ons beiden snakken naar meer. Een straal zonlicht scheen door de opening in het gekreun en verlicht haar gezicht, en zag haar glimlach, die nu was zowel triest en warm en teder tegelijk. Ee trok haar dicht en gulzig kuste haar natte, open mond. Onze kussen ontstoken een oncontroleerbare brand. "Ja, ja," ze kreunde als hij ritste haar en trok haar blouse. 'Ja . .. '
  
  
  In één beweging trok hij haar naar beneden, ritste haar broek en trok op haar weelderige dijen. Ik voelde de warmte van haar lichaam als ze verplaatst in de richting van mij, glijden haar broek langs mijn benen. Nu was ze slechts gekleed in haar slipje, en een of andere manier een bijzondere vrouw met een geslaagd om de zijdeachtige-to-touch en hele kleintjes, een glimp van haar vrouwelijkheid in een wereld van gewelddadige en meedogenloze mannen. Haar slipje waren getrokken, en haar billen en dijen werden gratis voor het verkennen van mijn handen. Langzaam, hij wreef met zijn hand over haar buik en dijen, vervolgens gleed hij diep tussen haar benen. Ze kreunde en trilde van verlangen.
  
  
  Sofia hielp me uit mijn kleren, nerveus trekken op mijn broek en trui, het blootstellen van mijn lichaam om de koude lucht in de cabine. We achterover op het bed en omhelsde in stilte, genieten van elkaars aanraking in het donker.
  
  
  Met passie, onze lippen samen, en alle tederheid werd overboord gegooid. Haar armen rond mij en trok mij dicht als ze knabbelde op mijn lippen, zoog mijn tong diep in haar mond, en liep haar nagels diep in mijn rug. Haar, voelde haar ruw lust, haar tepels verharden op mijn borst, haar lichaam bewegen zoals ze kreunde voortdurend.
  
  
  Vage kreten van dierlijk genot ontsnapte haar keel als ze omhelsde me. Haar gezicht was verwrongen van lust, haar mond beweegt verlangend, haar heupen openen en sluiten ritmisch rond mij. We zijn niet langer iets voelde, maar ongelooflijke opwinding nu. Ik tilde mijn stoten, en een heerlijke pijn van genot maakte haar woelen en draaien onder me. "Ah, ah, оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооочичичичихауууу!" Hou op! " schreeuwde ze. Ik kon alleen maar voelen de enorme spanning groeit in mij en de wrijving van onze lichamen tegen elkaar.
  
  
  Toen schreeuwde ze, schreeuwde met een bijna ondraaglijke intensiteit van het genot, en alles in ons lichaam leek om samen te voegen in een laatste explosie.
  
  
  Toen het voorbij was, vielen we in een gelukkig, droomloze slaap, ons lichaam zachtjes met elkaar.
  
  
  
  Hoofdstuk 6
  
  
  
  
  We verlieten de hutten net voor zonsondergang. Haar, voelde zich verfrist na de bogen, maar koud. Sofia stond op het verlaten van haar gescheurde leren jas en het aantrekken van een extra trui aan in plaats. Hij stopte beide truien in zijn broek en stopte de MAB in zijn riem. Sofia veranderd in een schone broek en shirt en vond een paar schoenen. Ze verzekerde me dat ze waren veters die niet zou breken. In de ondergaande zon, haar gezicht was goud en erg mooi. Haar lippen waren vol en rood.
  
  
  De padra kwam uit de andere hut, schudde zijn schouders op en krassen zijn borst met een haak. Hij had dezelfde wetende blik in zijn ogen, en toen Sophia hem zagen aankomen, ze bloosde diep en haastte zich terug naar de hut om iets te vinden om te doen .
  
  
  "Gedaan?" Ik vroeg curtly, het negeren van Ego ' s glans.
  
  
  "Zo klaar als mogelijk. Hij draaide zich om om terug te gaan naar de steengroeve. "Ze is een wilde," zei hij zachtjes, " maar zelfs wildcats hebben een dollar aan toevoegen."
  
  
  Haar, knikte instemmend.
  
  
  De schaduwen worden lang in de ondergaande zon, en het pad langs de oostelijke helling was een lint van stof. Ver onder hen waren enorme rotsblokken, die waarschijnlijk hid Karak ' s mannen, en in de richting van deze keien werden verraderlijke scherven van leisteen. De schalie was als droog drijfzand, en Stahl was een valstrik voor iemand die probeerde te klimmen omhoog of naar beneden. Maar het pad wordt te goed bewaakt om te proberen iets als dit.
  
  
  'We kunnen wel een andere manier," de Padra voorgesteld grimmig.
  
  
  'Niet goed. De zon komt er, en de mensen van Karak kan rekenen ons op hun vingers, die zal proberen deze richting als we geen gebruik maken van het spoor. Ik denk dat we het moeten nemen op het pad. We zijn in de schaduwen, en zij zullen niet denken dat we door probeert te komen.
  
  
  "Goed idee, Carter," de Padra zei.
  
  
  Geruisloos we gleden naar beneden vanaf de top van het plateau naar de richel boven de schalie-strip. We zijn verhuisd voorzichtig, wapens getrokken, en begon te glijden van de leisteen helling.
  
  
  Nu waren we in de buitenlucht, en elke centimeter van onze dips was een pijnlijke strijd met de losse leisteen. Dit verplicht ons om zich volledig te concentreren, en als Karak mannen zag ons nu, zouden we het niet een kans. Met elke stap die ik nam, ik verwacht worden geschoten. Mijn spieren gebalde in een heftige spasmen, ik pakte de hobbelige grond en gleed korte stukken te steil om te gaan op een andere manier. De tijd leek te hebben stilgestaan, maar geleidelijk enorme rotsblokken doemde voor ons op.
  
  
  Tenslotte bereikten we de grens van de leisteen helling. Ik rolde tussen de eerste rotsen sloeg ik, en Padra mij gevolgd. "We hebben het gedaan," hij grijnsde naar me. "Nu laten we eindigen deze klootzakken uit. Er zijn alleen Karak rekruten hier, en niemand rond mijn voormalige broeders. Deze keer, ik zal niet schieten haar alleen om haar pijn."
  
  
  Hij knikte instemmend, dan verrekend over de desolate, dorre landschap, door het struikgewas in en rond de rotsen. Voor de meeste van de dag, Padra en ik kroop langs, houden een oogje op het spoor. Karak de schildwachten kon niet ver weg zijn, en het pad brengt ons samen op een geschikt moment.
  
  
  Opeens kwamen we bij een diepe greppel waar eens, vele eeuwen geleden,een groot rotsblok af was gekomen en neergestort aan de overkant van de vallei, waardoor er een diepe trail. Een stier kroop voorzichtig naar de rand van het zwembad met de Padre kruipen achter, en dan, fluisterend over zijn schouder, en zei: "Twee mannen."
  
  
  De padra verplaatst een beetje dichterbij, zodat hij over de rand. Er was een zachte helling van ongeveer twintig meter vooruit. Twee bandieten stonden op het strand, beschut tegen de felle wind, hun geweren, leunend tegen de rotsen. Een man rolde een sigaret en de andere dronk rond de fles. — Heb ik je dat vertellen?" De Padra zei minachtend. "Deze zijn niet vrijheidsstrijders. Ze zijn criminelen. Ze hebben geen politiek begrip. Ze hebben niets te doen hier in Aptos.
  
  
  Ik herinnerde me de woorden van reizen, foto ' s, en de muziek: "Wij zijn geen dieven." Het volgende moment, de Padra was wijzend met zijn geweer op de fles.
  
  
  "Nee, ik siste, duwen Ego' s hand weg. "Als je schiet, het geluid zal het aantrekken van iedereen."
  
  
  "Je hebt gelijk," zuchtte hij. "Het spijt me, Carter.
  
  
  Ik vertelde de emu te bedekken mij, en dan heb ik sprong naar beneden in de groeve, wijst de MAB op hen.
  
  
  Ze kon er niet goed bij hun wapens in de tijd, en gelukkig, dat ze niet eens proberen. Ze langzaam overeind, houden hun handen boven hun hoofd en hun gezicht vol verwarring.
  
  
  "Padra," riep hij over haar schouder. "Kom hier en ontvang een ih wapen."
  
  
  Hij gleed over de rand van de geul en de weg naar de schildwachten, uit de lijn van het vuur van mijn machinegeweer in geval van verzet.
  
  
  Plotseling, een groep gewapende mannen kwamen van achter de blinde vlek. Ze stond daar voor een tijdje, hun gezichten vol van verwarring en verbazing, toen zij het vuur openden. De leiding ketste rond Padra en mij met een whoosh.
  
  
  Hij schoot aan de kant en stak zijn submachine gun om te reageren op de dodelijke aanval. De Padra dook achter een rotsachtige richel, koel-gericht elke kogel op hen . De groep van aanvallers verspreid, waardoor twee doden en drie gewonden. Ze werd neergeschoten door een andere man als hij aan het einde van de holle. Een andere man, een kolossale besnorde schurk, bijna liep naar me toen hij viel met een Padra de kogel in zijn borst. Hij stapte opzij en vuurde op de rat-faced man die was gericht op de Padra. Hij trok terug, dan viel voorover, schuiven over wat er nog over was van zijn gezicht.
  
  
  Het geweervuur overleden omlaag als Karak mannen gehergroepeerd, en hij was lid van de Padre voor de schietpartij brak opnieuw uit.
  
  
  Vroeg ik haar. "Hoe gaat het met u?"
  
  
  "Nou, de nauwkeurigheid is erger dan iht," zei hij, het herladen van de Mauser. Er was geen munitie voor de MAF in de hut voor uitstapjes, foto ' s, en muziek, en het was gebruikt door de laatste ronde. Rond Odin en Karak mannen, Odin schoot van kaft tot kaft, maar de grond gaf en dat hij gleed. Hij vuurde zijn laatste schot. Gapen kreeg de emu in de gesp en verdween in de hoek van het leven. Daar stond ik met mijn lege pistool, nu niets meer dan een dure en geavanceerde metalen stokje.
  
  
  "Padra, ze zullen ons omringen."
  
  
  "Ja, en ik ben bang, wij hebben genoeg lawaai om het aantrekken van de hele ih bedrijf."
  
  
  "Laten we dan krijgen de hel uit van hier."
  
  
  Gaat uit over de carrière veranderd in een nachtmerrieachtige reeks van moeilijke beklimmingen en plotselinge korte schermutselingen. Hij werd genomen door een Schmeisser MP-40 van één van de dode. "Je hebt een verdomd vreemde verzameling van wapens hier," de Padre merkte aan haar. "Mijn vriend, als je de strijd van de onderdrukkers als een partijdige, in plaats van ze te laten leveren, u tevreden zult zijn met alles wat je kunt bereiken."
  
  
  "Dus er is een kans dat Karak geen radio apparatuur zoals portofoons."
  
  
  "Nee, hij heeft geen idee."
  
  
  "Nou, haar, ik denk dat dat is iets waar we dankbaar voor moeten zijn."
  
  
  We klauterden over rotsen en ravijnen, over oude gesteenten dat verkruimelde onder mijn gewicht, over doornige, twisted struiken die knaagde aan onze huid. De wonden aan zijn hoofd en arm bonsden met een doffe, branderige pijn, en hij huiverde in de koude wind. Een andere bergkam, een andere crack; rennen, vechten en weer lopen. De Padra het tempo. We waren allebei uitgeput en buiten adem toen we eindelijk het veld en zorgde voor een vertraging van langzame draf. We verloren het zicht van Karak ' s mannen, en na het nemen van een laatste blik rond, we sprongen in de afvoer.
  
  
  Een Half uur later waren we bij de villa. We kropen langs de wand naar een ander deel van de gebouwen en tuurde over de steunbeer. Een wachtpost met een geweer nonchalant over zijn schouder tempo onrustig in de ruines van de binnenplaats. De padraig knikte in de richting van de verwoeste poort, een paar meter achter de bewaker. "We gaan naar de kelder," fluisterde hij. "We kunnen krijgen in de luchtkanalen er. Hij zet de Mauser in een minuut en mij de Schmeisser. "Er is geen ruimte voor", vertelde hij me.
  
  
  "We hebben alleen je geweer als we gepakt worden." Hij gaf een fatalistisch zucht.
  
  
  Hij draaide zich om en keek naar de wachtpost, benieuwd wie was meer kans om te bedriegen, Karak, Padra, of haar. De schildwacht liep voor wat leek een eeuwigheid. Van tijd tot tijd, zat hij aan te wrijven zijn schoen en mompelen iets aan zichzelf. Eindelijk, hij verdween om de hoek. Hij haalde diep adem en liep na de Padra.
  
  
  Er was nog geen teken van de sentry, toen we bij de poort en dook in de muf, muf ruikende kelder. In het midden was de fornax, de gewelven van een oude haard, waarboven de smalle pijpen van dit breidde zich uit tussen de muren, ongeveer een halve meter in het gebied.
  
  
  "Dat zal de weg voor ons," zei ik. — Weet je zeker dat dit zal ons leiden naar Karak?"
  
  
  'Ja. Ze leiden naar elke kamer in de villa.
  
  
  — Laten we dan proberen om in de slaapkamer." We kunnen hem pakken als hij komt alleen. Door de manier, is wat er gebeurt als we vast komen te zitten?
  
  
  "Dat zou heel erg jammer," de Padra zei droogjes terug. "We kunnen niet rond en jaag de ratten weg."
  
  
  Hij keek in de gaten met nog meer afschuw. Padra gewezen op de buis was hij probeert in te klimmen, en hij drukte hem neer, zodat hij kon duwen zijn voet op de rand en schuif deze naar binnen. Er draaide ik op mijn leven. Het was nog moeilijker voor de Padre, maar hij klom achter me als het hare verplaatst, centimeter voor centimeter, leunend op mijn onderarmen en tenen.
  
  
  Deze oude luchtkanalen moet hebben gefunctioneerd in het verleden op dezelfde manier zoals ze dat vandaag doen. In aanvulling op de vloer bars, de Romeinen hadden verlaten op de onderkant van de muur. Licks, er waren smaller gaten aan het plafond. Het was een verrassend efficiënt systeem.
  
  
  We kropen samen in het donker, met een pauze nu en dan naar de rest. Het was een vies, slopende zaken. Ik bleef maar denken dat we gemakkelijk kunnen vast komen te zitten in een krappe plek en de ratten knaagden aan mijn voeten.
  
  
  "We zitten in de grote zaal nu," de Padra merkte op één punt. "Nog een kamer of twee, drie, denk ik."
  
  
  "Ik hoop dat je gelijk hebt, Padra.
  
  
  Hij zei niets, net gesnoven. We blijven kruipen de pijp tot bereikten we het ingestorte deel. Een passage was langzaam op te helderen, het passeren van stukken rots en vuil naar de Padre. Toen we kroop op.
  
  
  Geluiden begon te sijpelen in ergens boven. Ik was er niet zeker van wat ze zeiden, maar ik was er vrij zeker van dat ik herkende Karak ' s stem. Ik was even stil, wenkten de Padre stil te zijn, en verder op, glijden zachtjes zodat niemand kon ons horen.
  
  
  Hij hield zijn adem in toen hij aan de uitgang, waar het geluid was hard. Dezelfde kracht die eerste vernietigde de pijp achter ons uitgebreid hier. Geleidelijk aan slaagde ik erin om genoeg ruimte te vinden om zich te verplaatsen op mijn heupen. De Padra was naast me, gebogen over en leunend op zijn heupen. Hij zag eruit als een schoorsteenveger. Ik leunde naar voren, millimeter voor millimeter, en keek op de kamer, mijn ogen te passen aan de afm torchlight.
  
  
  Ongeveer een dozijn mannen zaten aan een gammele tafel. De vier om heen keken naar hen, zoals oud-guard veteranen overgebleven van hun dagen in Milaan. De anderen waren de onstuimige jonge bandieten van Karak. Karak was heen en weer frustratie of ongeduld, of beide, wanneer hij sloeg zijn rechtervuist in zijn linker arm. De padra gromde zachtjes, als een dier geurende een vijand, en verschoof zijn blik in groeiende ergernis.
  
  
  Met dat, hij bracht een stuk van de rots. Het geluid was oorverdovend. Hij was er zeker van dat ze zou hebben gehoord in de kamer. Maar nee, het gesprek zonder onderbreking voortgezet.
  
  
  Ik hoorde Karak zeggen, " Naar de hel met Milaan, de weduwe en die idioot met de haak. We moeten de feiten onder ogen zien. We worden steeds zwakker, en het leger wordt steeds sterker. De dagen van onze heerlijkheid zijn voorbij. We zijn niets meer dan een doorn in hun berekeningen.
  
  
  "Stekels kan nog steeds sterk zijn," ontkende berichten in de media van de emu odin omliggende oudere mannen .
  
  
  "Bah. Voor hoe lang? Onze wapens zijn verouderd en uit de tijd raken. De West interesse verloren en draaide haar weer op ons. No one cares.
  
  
  "Maar deze man, Carter, zei -"'
  
  
  "Hij zei, hij zei," Karak schreeuwde. "Het is gewoon een persoon."
  
  
  — Heb je meer verwachten, Evan?" De oude man vroeg rustig. "Slechts één persoon had een kans om te Aptos, en Carter is gelukt."
  
  
  "Ik had niet verwacht iets," Karak zei fel. "Alleen de koude, de honger, en een schandelijke dood als we doorgaan zoals dit."
  
  
  "Er is geen andere manier."
  
  
  "Er is."
  
  
  De bebaarde leider met een vlekkerig gezicht keek naar de oude man in een beschaafde manier, " Luister, jullie allemaal. Onze contactpersoon in Metkovich verschillende verzoeken aan de overheid. Hij zegt dat als we ons gedragen rustiger nu, kunnen we bepaalde concessies.
  
  
  "Hij liegt," de Padraig siste.
  
  
  Ik drukte een vinger tegen mijn lippen aan de stilte van mijn ego, maar mijn hoofd was vol gedachten. Was Karak contact in Metkovic dezelfde als de mijne? Als dat zo is, was hij degene die leiding gaf aan de Joegoslavische leger en ze bijna vermoord mij? En trouwens, als de overheid was zo verzoenende, waarom nemen ze Jzan?
  
  
  "De stem van god," Karac vervolg, tikt met zijn knokkels op de tafel, " nodigde haar mensen rond Belgrado om ons te bezoeken hier."
  
  
  'Hier? Padra snauwde, neerslachtig. Hij zag eruit alsof hij stond te ontploffen van woede. "Hij bracht vijanden hier?" Milaan zou draaien in zijn graf als hij dat hoorde."
  
  
  "Shhh," emu siste op haar.
  
  
  — Maar wat als we het niet eens?" De oude man vroeg zachtjes.
  
  
  "Doe dan mee met de maniacs in de steengroeve," Karak beet. "We hebben een kans voor de veiligheid en vrede, en als je ziet het niet voor jezelf, na te denken over de toekomst van uw gezin en kinderen. We maken een goede deal en het einde al deze jaren van bloedvergieten.
  
  
  Ik hoorde haar grommen naast me en schudt haar voeten. Voordat hij kon niets doen, de woedende Padra sprong door de opening in de kamer, brullend van woede en verontwaardiging. Alle gezichten in ego ' s richting, geschokt door de verschijning van dit roet-zwart savage.
  
  
  Hij zwoer bij haar in het engels en het Servo-kroatisch, maar haastte zich te sluiten bij de blonde savage, benieuwd of ze zou sterven nu. Het is beter dat ik sterf staan er dan in dit smerige kanaal. "Neem de kleermaker, Hash," riep ik naar hem. "Kijk wat je hebt gedaan."
  
  
  "Een persoon kan alleen omgaan met een bepaald bedrag, en niet meer," hij beet. Hij stapte naar voren en beet op de oude mannen. — U, Vetov, zijn mijn eigen man! Bent u vergeten hoe Polgar en ik vochten schouder aan schouder voor de eer van Kroatië? U en ik gaan op verkenning in de voorkant van de Serviërs en een kus van hun laarzen? Schreeuwde hij, zijn ogen knippert met woede. "Goede koop, Evan?" U heeft ons uit, je deed het.
  
  
  Karats ' stem is net zo absurd als flint. "Je bent gek, Hash. Onze droom is om te stromen, en we moeten het accepteren van de werkelijkheid. Waarom heeft u behoefte aan meer bloed aan je handen? Een revolutie is nooit gelukt."
  
  
  De padraig zwaaide de haak. "Als er bloed hier, het is het bloed van de Serviërs in een eerlijk gevecht. Wat te denken van het bloed op uw handen? Kroatische bloed?
  
  
  Karak mannen kwam te Likken, en fluisterde iets.
  
  
  "Of had hij dat niet verteld?" De Padra schreeuwde. — Niet hij je vertellen dat hij omringde ons en nodigde ons uit om gedood te worden?"
  
  
  "Leugens, leugens," de stem schreeuwde. "Je bent een verrader."
  
  
  De Padra uitgebracht zijn vuist als een kanonskogel. Er was een spleet, en de man vloog in de persoon achter hem. Karak mannen gespreid terug voor een moment, kwam vervolgens naar ons terug.
  
  
  Padra gepareerd het mes met zijn haak en benen van de aanvaller in de lies. Ik sloeg hem in het gezicht en hoorde het gekraak van botten. Wanneer zijn om aan te vallen of een ander persoon, het voelde als een gapen gestoken in mijn been. Het geweer kont sloeg in mijn borst, en een plotselinge, verblindende pijn leek te scheuren door mijn hoofd. Hij strompelt, trok zich samen, en geprobeerd om te grijpen een van de wapens in de voorzijde van mij. De menigte bewogen en vastgemaakt ons terug naar de kreun. Hij probeerde te bukken, maar was een fractie van een seconde te laat.
  
  
  
  Hoofdstuk 7
  
  
  
  
  Een stem klonk uit rond de duisternis. "Hij komt."
  
  
  "Geweldig", zei een andere stem. "Bent u klaar, Garth?" Ik heb heel weinig tijd voor.
  
  
  De eerste stem antwoordde laconiek: "Als klaar zoals hij is." Langzaam, de donkere wolken verdwenen, maar in eerste instantie geen enkele betekenis had. Haar zwom in de zee pijn. Langzaam besefte ik dat ik was volledig naakt, zittend op een ijzeren stoel. Toen ik probeerde te bewegen, vond ik dat mijn polsen en enkels gebonden waren door scherpe metalen haken.
  
  
  Een korte, vlezige man stond op een paar meter afstand van mij. Het ego van zijn leven hing over zijn riem, zichtbaar door de gaten in zijn t-shirt. Hij was helemaal kaal, en de ego-misvormde gezicht had alle monumentale nonchalance van een professionele beul gewoon zijn werk doet. Er is een geruis van het verkeer. Evan stond op uit zijn stoel en hurkte naast mijn hand.
  
  
  "Goede avond, Carter," zei hij opgewekt. "U en Padra gaf mij een grote schok toen u kwam door deze muren."
  
  
  Hij zei niets. Ik heb al moeite om mijn keel te werken. Het zag er gedroogd en geplet, als iemand stapte op tijdens het schilderen.
  
  
  "Maar ik denk dat ik kan krijgen iets terug," Karak glimlachte sardonically. "Welkom in mijn pauze kamer."
  
  
  Ik keek rond en begon te begrijpen waar ik was. Haar was in een klein vierkant digitale cel met een ruw gehouwen muren. De lucht werd gevuld met de stank van bloed en uitwerpselen. In het flikkerende licht van haar single vuurkorf, zag hij dat de digitale camera ' s aan de andere kant had twee deuren met sloten en smalle spleten op ooghoogte. De muren waren bedekt met oude foltering apparaten: been en voet klemmen, ronde gebreide kleding (truien, tags, spinale roller, hangen slaat en swing armbanden), veel glas, roestige tang en pinnen. Hij voelde gal stijgen in zijn keel en kippenvel liep langs zijn naakte lichaam.
  
  
  Karak draaide zich naar me toe en trok mijn hoofd bij de haren, waarbij het heftig, geen twijfel, ik herinner me het moment waarop haar ego trok haar haar. — Ik wil alles weten over Milaan wolf, " fluisterde hij dringend. "Ik wil weten wat er zo belangrijk is aan deze.
  
  
  De Emu, gaf haar een paar vloeken, die gemaakt Ego ' s gezicht gaan pale, en hij laat mijn haar alsof ego had gestoken te zijn. "Ik zou graag de Padra om hier openlijk nu te zien die om je heen wees de eerste om te smeken om genade. Maar nu zult u hoeft alleen te bedelen twee keer zo veel om het goed te krijgen. Garth!
  
  
  Hij zwaaide impetuously bij de andere man, en Garth liep naar de stoel. Ik kon niet zien wat hij aan het doen was, maar ik had de verontrustende gedachte dat ik niet gewoon zittend in een oude stoel. Ik kon hem horen scharrelen rond op handen en voeten. Een minuut later de wrange geur van heet metaal en rook vulde haar neusgaten.
  
  
  "Je gaat me te vertellen, Carter. Je me te vertellen vroeger of later.
  
  
  De stank werd steeds sterker, en nu merkte hij op dat de stoel was onaangenaam warm. Als de oude metalen van de stoel groeide heter, het aangescherpt op haar boeien . Mijn huid gebrand. Hij klemde zijn tanden op elkaar en zweeg.
  
  
  — Denk je dat ik kan doorbreken u, Carter?"'
  
  
  Tongen van vuur kroop de zitting van de stoel als Garth gerommeld met een kleine schapenvacht vacht. De brand groeide, likte mijn handen en branden op mijn huid. De puntige ijzeren draaide cherry red, en een nieuwe stank ingevoerd, een andere stank, de stank van verbrand vlees. Ik werd levend geroosterd.
  
  
  "Carter, wat is het geheim van de vervloekte wolf?" Ik weet er één, en ik heb geen tijd om te vragen u om mooi terwijl het servische leger is op zijn manier. Vertel het me maar."'
  
  
  Ik hoorde Sam flappen uit. 'De geit . ... geit.
  
  
  'Wat is het? Wat geit?
  
  
  "Uw familie geit, Karak."
  
  
  "What' s up met dat?"
  
  
  Ik worstelde in de brandende stoel, mijn longen vernauwen van de rook en de pijn. Echter, ik heb genoeg lucht om in te ademen bemonstering. "Uw familie geit... ik wens je moeder had nog nooit gehoord van anticonceptie." Karak sloeg met zijn vuist in mijn gezicht en split op mijn lip. "Centimeter voor centimeter, ik stuur je naar de hel," hij beet op me. "Garth, dat is genoeg. Tie van het ego aan de gang.
  
  
  Garth goot water op het vuur onder het rooster, ongebonden mij, en sleepte me ongeveer aan de overkant van de koude stenen vloer. Mijn zenuwen ontplofte, en de pijn was bijna ondraaglijk als de ruwe steen gewreven tegen mijn verbrande huid. Het volgende wat ik wist, Garth was de bevestiging van de zware ijzeren boeien van de swing rond mijn polsen. De swing is een bijna prehistorische voorloper van het rek, een vorm van marteling die inhoudt dat het tillen van een slachtoffer in de lucht en dan opeens gooien ze op de grond. Dit is een brutale methode van het strekken van je armen, draaien uw spieren, scheuren van je gewrichten, en het breken van je botten.
  
  
  Garth tilde mij door de polsen, totdat hij hing dus dat mijn tenen nauwelijks de grond raakte. Vervolgens liep hij over te klagen over de gang en pakte een opgerolde zweep. Hij schudde het ego achter zich en draaide zich om naar Karak, te wachten op een bestelling.
  
  
  Karak ' s ogen waren koortsig en ongeduldig als hij wendde zich tot mij. "Het is een Romeinse apparaat, Carter. Dit maakt het ego zeer geschikt voor foltering, niet?
  
  
  Daarna stapte hij terug en knikte. De zweep vlogen uit en sneed in mijn lichaam. De pijn was bijna ondraaglijk als de ruwe huid rond haar naakte dijen en leven. Hij kromp in een boog, in haar hangende positie.
  
  
  "Ik herinner me hoe de Romeinen vierden het feest van Lupercalia," Carac lachte. "Elk jaar, op de vijftiende februari, mannen dansten in de straten, het verslaan van hun nabestaanden met zwepen gemaakt van wilgentenen. Vertel me nu over die wolf van Milaan, Carter. Vertel me wanneer je kan."
  
  
  Weer de zweep viel me op, waardoor er een dieprode streep op mijn naakte lichaam. Ik worstelde tegen de ketens die me naar beneden, in een poging om te voorkomen dat de zweep slaan. Maar Garth was een meester in zijn vak en nooit missen een beat.
  
  
  "De wolf van Milaan, Carter. Wat is er mis met deze wolf?
  
  
  Karak Stahl ' s stem was onbegrijpelijk voor mij als Garth sloeg me opnieuw en opnieuw. De schreeuw galmde door de digitale camera ' s, en toen het stopte, besefte ik dat het van mij komt.
  
  
  "De wolf ...'
  
  
  Ik moest rusten. Ze moest Garth stoppen, of anders zou ze nooit meer een manier van het vinden van deze marteling. Met een kreun, hij liet haar hoofd naar voren en deed alsof ze flauwvalt. Mijn lichaam was slap en hing roerloos in de ijzeren ketenen. Garth sloeg me een paar keer, maar ik wist te smoren de kreten stijgen in mijn keel. Een ogenblik later hoorde hij de zweep op de grond vallen.
  
  
  Karak was boos als de hel. "Je bent te ver gegaan, idioot," schreeuwde hij bij Garth. "Het verhogen van je ego."
  
  
  — Je zult moeten wachten.
  
  
  'Ik kan niet wachten.'
  
  
  "Je zult moeten."
  
  
  "Neem een kleermaker, Garth, ik heb wel betere dingen te doen dan te kijken naar het hangen hier." Bel me als hij kan weer praten."
  
  
  Haar gehoord Karak komen door de kerkers. De deur sloeg achter hem met een plof.
  
  
  De minuten sleepte eeuwen. Zweet druppelde langs mijn lichaam, het graven in mijn gezwollen wonden, maar hij kwam niet in beweging. Garth tempo heen en weer ongeduldig. Ik hoorde hem staken van een wedstrijd om een sigaret. De geur van zwavel en slechte tabak kietelde haar neusgaten. Maar naarmate de tijd sleepte, Garth mompelde, " Oen!"
  
  
  De deur ging open en sloeg weer dicht. En Garth links. Ik staarde naar de lege kamer en vroeg zich af hoe lang ik het zou hebben voordat hij terug kwam. Na een paar minuten hoorde ik een zachte krassend geluid en besloot dat mijn rust al voorbij was. Maar toen realiseerde ik me dat de geluiden afkomstig waren van achter mij, van achter de camera. Het was, zoals muizen rond te rennen op de muren.
  
  
  "Carter," hoorde hij haar fluisteren. "Carter".
  
  
  Haar langzaam draaide in haar kettingen om de dag te maken aan de andere kant. Twee spookachtige gezichten met haggard ogen nauwelijks zichtbaar in het flikkerende licht. Ih herkende haar onmiddellijk. Ze waren mensen van de reis, foto ' s, muziek, twee van de drie die was gevallen in de eerste ontmoeting met Karak.
  
  
  'Kunt u ons horen?'
  
  
  'Ja.'Vroeg ik haar. "Is de Padra met u?"
  
  
  "Nee", zegt een van de mannen zei.
  
  
  — Was hij niet met u?" een andere man vroeg. Misschien liep hij weg.
  
  
  "Of is overleden," de eerste toegevoegde bitter.
  
  
  "Ik dacht dat je was al dood," zei ik.
  
  
  "Ze besparen ons op voor een ander de dood: de games."
  
  
  "Games ?
  
  
  "In de arena. Tegen Karak gekozen assassins. Menton is gegaan, en we hebben het volgende.
  
  
  "Karak is gek geworden." Ik kon mijn oren nauwelijks geloven.
  
  
  "Ja, maar ..." De man aarzelde en zei toen: angstig, " hoor ik Garth. Afscheid, Het Carter.
  
  
  De gezichten verdwenen, en ik was weer alleen.
  
  
  Sommige van mijn kracht terug, gevoed door de horror van wat ze net had me verteld. De schoren zijn voeten tegen de muur, trok hij zich tot het grijpen van de smash boven de boeien van zijn handen . Mijn vingers waren glad, maar ik hield het op. Het nemen van een diep adem, hij begon te klimmen hand met de hand, zo snel als hij kon . De spieren in mijn armen en schouders gespannen tot het uiterste, maar ik bleef maar klimmen.
  
  
  Net zo bereikte hij de zware dwarsbalk, hoorde hij het geluid van naderende voetstappen. In wanhoop, hij zwaaide zijn been over de balk en klom op nah. Haar boeien zijn rukte heftig, en ik weet dat ik heb om los te breken voordat Garth krijgt naar me toe en begint zweepslagen me terug met zijn zweep. De boeien hadden eenvoudige clip-sluitingen die gebruikt werden voor hangsloten in hun oudheid, waarschijnlijk in de vroegste dagen van de Berg Athos. De deur knarste open, het openbaren van Garth ' s schaduw op de stenen vloer. Op hetzelfde moment, hij vond een druk punt en heeft de boeien. Dan Garth mij zag. Hoe vet hij was, reageerde hij met de snelheid van een panter.
  
  
  Hij pakte de zweep en zwaaide het achter hem, zijn gezicht vertrok zich met een plotselinge woede.
  
  
  Ze pakte de ijzeren ketting zo snel als ze kon en wierp zich op hem. De open manchet sloeg zijn ego opzij naar de grond, is het doorbreken van het hoge naar een bloederige pulp. Als hij viel, hij raakte een uitgesloten stoel en viel op de grond. Zonder na te denken, sprong hij op de top van hem en landde met zijn volle gewicht op het emu ' s borst. Met een gorgelend kreunen, hij leek leeg laat lopen; het bloed en slijm naar beneden vloeiden de ego van de open rta. Haar ego moet hebben gebroken, ten minste de helft van haar ribben, en nu is het gebroken bot is doorgedrongen haar longen.
  
  
  Haar, wist dat het buiten de deur was niet op slot, maar haar ook te maken had met de tweede sluis op de dag van de start van de tweede hotel en laat de andere gevangenen. Ik snel gezocht Garth lichaam voor zijn sleutels, maar ik kon het niet vinden haar overal op de digitale camera ' s... In wanhoop belde ik twee mannen om me te vertellen waar ze waren.
  
  
  "Alleen Karak heeft de sleutels", zegt een van de mannen antwoordde.
  
  
  — Maak je geen zorgen over ons. Weglopen, terwijl u kunt, " zei de andere.
  
  
  "En als je kunt, stuur helpen."
  
  
  Hij haatte het verlaten van de mannen in de kerker, maar ze hadden gelijk. Het was de enige reuma. — Ik zal het doen, " beloofde ik.
  
  
  Hij liep uit de Karak de martelkamers en een lange, donkere gang. Toen ik stopte met nadenken over welke richting ik moet gaan, ik hoorde een kreet van een van de mannen om mij heen. "Draai je recht, het is de enige weg naar buiten!"
  
  
  Zonder verder te vragen, hij trok haar naar rechts. Ik wist dat ik zou worden gedood, naakt en ongewapend, zodra één van de Karak bewakers me zag. De gangen waren eindeloos, onderdelen, eindigend in de dood eindigt of instorten, mij dwingen om terug te gaan en opnieuw te beginnen. Hij was gevangen in een slecht verlichte stille net. Maar het leek te leiden.
  
  
  Ik verhuisde naar voren in de duisternis, alleen te vinden dat na de eerste rush van adrenaline, mijn kracht begon te tanen. De scherpe stenen muren wreef tegen mijn gescheurde huid, en de zolen van mijn blote voeten links bloedige voetafdrukken. Het enige dat hield me verplaatsen was mijn intense haat voor Karak en mijn wens om ego te betalen.
  
  
  Na wat voelde als een eeuwigheid, de tunnel was niet zo donker als het gebruikt te worden. Ver voor haar, een grijze saint konden worden gezien aan het einde van de tunnel en, trillend van vermoeidheid, liep in de richting van het. Iets was me dwarszit: een half-bewuste waarschuwing probeerde om me te stoppen. Maar haar ego schudde haar af en bereikte de poort.
  
  
  Toen ze barstte weer in de wereld. Ik knielde neer met mijn benen te zwak om recht te staan, en ik voelde de grond onder mij. Het was met bloed doordrenkte leem: de leemachtige bodem van een Romeins amfitheater.
  
  
  
  Hoofdstuk 8
  
  
  
  
  Verkleumd van de koude, aangekoekt bloed en vuil, kwam hij op zijn voeten. Het was de arena van het amfitheater, dat Padra had me wees op de dag voor, en hij zat vast in het ovale ring. Voor mij, en tientallen van Karak mannen zaten in rijen zitbanken met fakkels, verlichting van de afbrokkelende ruïnes. En op de top van het amphitheater was een team van huurmoordenaars met machinepistolen en geweren. Ongeveer in het midden van de lange, gebogen muur werden dozen met stenen banken, en op een van hen was een Karak. Hij had een paar vrienden met fakkels aan zijn zijde, en een oude deken was gedrapeerd over zijn uniform om zichzelf te beschermen tegen de koude wind. Ego ' s ogen waren gericht op mij, en zijn mond gedraaid tot een duivelse glimlach. Van waar hij bleef, hij zag eruit als een onbeduidend "nero" in een versleten toga.
  
  
  Het onthoofde lichaam van een man lag open op de grond voor me. Haar, wist dat het Mentone, de derde gevangene van de groep reizen, foto ' s, muziek. Hij was geblinddoekt als een uitgevoerd man. In eerste instantie heb ik begreep niet waarom, maar toen herinnerde ik me dat een bepaalde groep van de gladiatoren, de Andabats, het vechten waren geblinddoekt.
  
  
  Hij kon het niet helpen, maar vraag me af hoeveel mannen en vrouwen stonden waar hij nu is en hoe veel om hen heen waren vervelen als de hel met het plezier van het bloeddorstige tirannen als Karak.
  
  
  Karak de stem van haar. Hij lachte als een gek. — Dat je niet verwacht dat de volgende attractie. Maar het is goed dat het kan blijven."
  
  
  "Garth is dood."
  
  
  — Dat is wat ik verwacht, anders zou je niet in staat zijn geweest om te ontsnappen. Laten we eens zien hoe lang je kan duren voordat u hem mee.
  
  
  "Zij die stemmen-stemmen sterven van harte welkom," zei ik sarcastisch, het opvoeden van mijn hand.
  
  
  Aan de andere kant van de arena, een grote donkere warrior liep rond de poort. Hij was gekleed in een strakke broek en laarzen, zijn blote borst te schitteren in de fakkel. Hij droeg een gewogen fishing net en een drietand, wapens van de oude Retiarii.
  
  
  Toen kwam hij naar me toe, haar, hurkte, mijn tenen de grond raakte. De gladiator cirkelde rond me, houden van me terug met valse trident aanvallen.
  
  
  "Kom op," zei ik. 'Wat houdt je tegen? Bent u bang voor een naakt persoon?
  
  
  Hij grinnikte en gewoon begon te draaien het net als een lasso in steeds bredere, platte cirkels boven zijn hoofd, klaar om te laten gaan en gooi het naar mij. Haar, wist wel beter dan te kijken op het net en kijken naar de uitdrukking van ego ogen en ego gezichten.
  
  
  Het is aan u om te stemmen! Fractie van een seconde voordat de worp. Ik bukte, rolde van hem weg. Een van de lood sloeg in mijn been, maar het net gemist en viel op de vloer van de arena.
  
  
  Hij was op de top van haar, sprong op en longeren bij hem voordat hij kon grijpen zijn net weer. Hij strompelt terug, en voor een moment dacht ik dat ik was van plan om hem te krijgen. Maar hij pareerde ik met zijn ego trident, en ik moest eend om hem te houden van impaling me op zijn drietand. Hij had me in het nauw gedreven.
  
  
  Haar, ik stond er hijgend, niet zeker of ik zou kunnen handelen snel genoeg de volgende keer. En zelfs als ik dat deed, zou ik ontwijk de volgende aanval, en de volgende. Ik weerstond de drang om te gaan zitten en rust en laat hem af voor mij.
  
  
  In mijn werk op AH, ik vocht voor onderzeeërs en waterstof bommen, X-stralen en geestverruimende drugs, elke uitvinding denkbaar, maar dit was anders, verschrikkelijk anders. Het was een oorlog gereduceerd tot zijn primitieve vorm, ontdaan van haar moderne complexiteit. Dit maakte de wilde beesten vechten nog meer met elkaar, en het op een of andere manier maakte het nog angstaanjagender.
  
  
  Maar ik voelde het beest groeit in mij, en ik ontblootte mijn tanden in deze twintigste-eeuwse gladiator als hij verzamelde zich voor de volgende poging. Ze gespannen haar oren om te horen van de dodelijke geluid van een wervelende net. Ik wachtte op haar, gebogen over mijn spieren spannen.
  
  
  Hij gewoon even de ego weer.
  
  
  Haar, dook als voorheen, maar deze keer haar, draaide zich om en pakte de wervelende net voordat hij kon laten gaan. De gladiator draaide bij mij, trident verhoogd. Hij trok zich terug van de draaiende netto, in de hoop dat het zou kloppen Poe ' s ego in balans is.
  
  
  Hij struikelde en raakte verstrikt in een net, dat volledig bedekt het ego.
  
  
  Ik werd onmiddellijk op de top van hem, vastberaden om hem zo veel genade als hij mij had laten zien toen hij aangevallen. Haar ego klopte haar op de grond en scheurde de trident rond haar arm. Hij schreeuwde in ontzetting als hij zich te steken van de emu ' s drietand in de borst. Het was al meer dan een seconde. Hij huiverde een keer, bleek met de dood, en dan viel levenloos op de grond.
  
  
  Haar vader leunde over het lichaam, leunend op de as van een drietand. Ze hoorde het gegrom van Karak mannen. Hij wendde zich tot de banken en zag Karak op de troon. Ego ' s gezicht was bleek van woede. Een moment later, de drietand (trident) viel uit haar handen en liep naar Karak.
  
  
  Hij wist meteen wat ik aan het doen was. "Probeer niet, Carter," schreeuwde hij. "Je kunt niet gooien dit trident ver, en bovendien, mijn mannen zal u doden."
  
  
  "Who cares hoe ik sterven, Karak? Ik kan net zo goed mij.
  
  
  "Ik dacht altijd dat je de Amerikanen sport fans."
  
  
  Hij wreef met zijn hand over de bloedige scene. "Denk je dat het is sportief? Wat is het punt, Karak?
  
  
  Hij lachte met kwade bedoelingen. "Het amuseert me."
  
  
  "Je bent echt ziek,' zei ik, walgen. "Je bent gek."
  
  
  "Vertel me wie ik ben. Je hebt nooit het leven had hier in dit vermaledijde hellhole.
  
  
  "Ik ben beginnen te begrijpen. Je moet echt een hekel Aptos.
  
  
  "Ik veracht Aptos." Karak en trok de deken strakker, met een indrukwekkend gebaar; ego ' s ogen waren als graniet. "Elke minuut die ik besteed hier was een kwelling voor mij. Maar het zal spoedig eindigen.
  
  
  "Dus de Padra toch gelijk. Verkoop je jezelf aan de Serviërs.
  
  
  'Uitverkocht . . Hij haalde zijn schouders op. "Maar je deed het niet. De overeenkomst met Belgrado gaf me het geld en de macht die te wijten was aan mij. Maar het betekent ook dat mensen nooit meer koude, honger, of bang te zijn."
  
  
  Sinds wanneer is de fret regering te houden zijn woord? U wordt bedrogen, Karak.
  
  
  'Nee. Ik zal niet naar je luisteren. Mijn volk zal gelukkig zijn.
  
  
  — Ze zijn hier niet om gelukkig te zijn, Karak. Ze kwamen hier om vrij te zijn.
  
  
  'Gratis?Karak was eigenlijk huilen van het lachen. "Aptos is een huiveringwekkende gevangenis al mijn hele leven. Alleen de dood brengt de vrijheid hier. Hij klapte in zijn handen, signaleren een andere gladiator. "Dat is waarom ik hou zoveel van haar.' Haar laatste bevrijder van haar mensen. Nu vechten en je zult vrij zijn, Carter.
  
  
  Hoewel er geen schuim rond de rta, Karak had waarschijnlijk iets mis is met zijn hoofd. Blijkbaar is hij bezweken aan de ontberingen van zijn bestaan en de last van paranoia en obsessies van grootheid, mentaal dwalen tussen de dromen van Aptos ' oude glorie en visioenen van zijn eigen toekomstige grootheid. Ik kon niet de schuld van het ego om te willen vrede, maar een verstandig persoon zou begrijpen dat dit pad is zinloos en zelf-destructief. Karak was duidelijk niet in de stemming voor redeneren; hij verspilt zijn energie te proberen met hem te praten.
  
  
  Ik draaide mijn rug op hem en liep terug naar het midden van de arena. Er draaide ik me naar de gate waar mijn volgende tegenstander zou verschijnen.
  
  
  De nieuwe gladiator was langer en zwaarder dan de vorige.
  
  
  Ego ' s borst was bedekt met littekens, zijn armen waren verpakt in tsesti, hoepels rond leder en metalen zoals boksbeugels, en hield hij een kort zwaard en een ronde Thracische schild. Hij verspilde geen tijd in het komende openlijk op mij, kerven in de lucht met zijn dodelijke zwaard. Ik draaide haar rond, en hij volgde mij, vloeken en te hijgen. Hij stopte, keerde zich om en stak met zijn drietand. Hij zwaaide met zijn vlijmscherpe zwaard en reed het ego recht in de as, terwijl ik ongewapende weer.
  
  
  Hij deed een uitval naar voren om me te snoeien, en ik viel op de grond. Haar snel weggerold. Ego ' s zwaard naar beneden kwam, eng het ontbreekt me aan, en zonk in de grond.
  
  
  Wanneer de gladiator trok zijn zwaard voor een andere poging, haar ego geschopt. Hij wendde zich af, en mijn hiel gemiste zijn kruis door centimeter en raakte de binnenkant van zijn dij. Met een grom van pijn, dat hij een back-afstand. Het kon dan ook niet veel schade, maar voor een moment dat de emu in de weg. Ego ' s gezicht werd paars van woede op de publieke vernedering van een ongewapende man. Haar haastte zich van hem weg, mijn hoofd gonst en het was helemaal leeg, haar wanhopig op zoek naar een idee. Tevergeefs. Opeens is de gladiator kwam weer op me, zwaaiend met zijn zwaard en snijden rond met het.
  
  
  Op dat moment, hij bukte zich, schepte grind en vuil met beide handen, en heftig gooide ih de emu in het gezicht. Zoals ik al verwacht had, stak hij zijn schild te beschermen zijn ogen, en de modder niet leiden tot de emu geen kwaad. Maar de ego ' s aandacht werd onttrokken voor een moment. Hij sprong hoog en sloeg haar ego op de onderarm met zijn blote linkervoet, dan zijn rechter voet op de elleboog. Het zwaard vloog over ego 's verkleumde vingers en vloog in de arena, van ego' s te bereiken.
  
  
  In een woede, hij sloeg me met een cestus; de klap knock-out alle lucht rond mijn lichaam, en gooide me op de grond met mijn armen en benen gestrekt.
  
  
  Hij draaide zich om en ging naar zijn zwaard. Hoe gevoelloos haar nam was, hij wist dat ik niet kon laten em krijgen dat zwaard terug. Zodra hij rond aan het weer, zal hij sneed me aan flarden. Het eruit zou zien ik werd geduwd door een glazen deur.
  
  
  Ik sprong op mijn voeten en volgde hem.
  
  
  "Hajii" riep ik zo luid als ik kon, als ik een boos Apache. Verbijsterd, de gladiator draaide zich om. "Hajii!" Ze gilde weer en kreeg hem voordat hij besefte wat er met hem gebeurde. Hij probeerde het verhogen van zijn schild , maar het was te laat. Mijn benen vloog in een doodslag en trok de emu in de keel. Ego doel leunde achterover, en hij hoorde wervels snap.
  
  
  Hij viel zonder een geluid te maken, zijn ogen wijd open, zijn nek gebogen in een vreemde hoek.
  
  
  Hij rende voor zijn zwaard en getogen ego triomfantelijk boven zijn hoofd zwaait triomfantelijk op de norse Karak.
  
  
  'Wat nu?'vroeg haar. "Leeuwen, misschien?" Of ingelijst aan de wagens?
  
  
  "Idioot," brieste hij woedend. "Waar kunnen we de leeuwen of wagens?"
  
  
  "Maak je geen zorgen, Evan. Ik geef u de beste prestaties die je hebt gezien in jaren.
  
  
  "Ga naar de hel, Carter." Hij sprong op zijn voeten, hand in hand met de gescheurde deken om hem heen, de andere gebaarde wild. "Milan kreeg op mijn manier. Nu heb je hier komen om te schoppen tot deze shit. U moet stierf een paar dagen geleden, net als Milaan. Maar op een of andere manier u erin geslaagd om de Aptos. Je kunt niet ontsnappen aan deze keer.
  
  
  In zijn toorn, Karak begreep niet wat hij zei.
  
  
  — U verraden Milaan?" Vroeg ik, verrast door deze bekentenis. "Hij was een dwaas, hij woonde in gisteren en eergisteren."
  
  
  "En mijn contact in Metkovich?" Was dat ook een po te ontmoeten uw mensen?
  
  
  — Ik heb betaald en egoïstisch te zijn, kan ik je verzekeren. Zoals iedereen hier, hij vecht voor een beter leven, niet voor zinloos idealen. Karak gestopt, grijnzend als het genieten van zijn eigen grap. Toen hij langzaam op, ging weer zitten, gladstrijken van de plooien van zijn oude deken. Hij fluisterde iets in één van zijn beulen, die rende meteen weg.
  
  
  "Ik heb haar iets, en ik weet zeker dat je het interessant vinden, Carter," schreef hij aan mij. "Wacht maar en geniet van je laatste momenten op deze aarde." Uitgeput, stopte hij, leunend met zijn zwaard tegen de grond. Ik vroeg me af onrustig wat hij zou moeten zijn mouw. Tot op dit moment, puur weerstand kunnen de pomp genoeg adrenaline in mijn bloed te blijven gaan. De gedachte van overgave aan die bebaarde klootzak nu was ondraaglijk. Hij ontdaan me naakt, gegeseld en gemarteld mij, en eindelijk gepland om mij te doden, maar de emu zou moeten wachten tot de hel bevroor over voordat ik gaf het op en knielde in het stof voor hem.
  
  
  Ik dacht dat hij zou me gevangen in deze tijd. Hij zat te bibberen van de kou en spreiding van uitputting. Op een of andere manier slaagde ik erin om te overleven van twee gladiator gevechten, maar de enige manier die ik kon krijgen een gelijkwaardige tegenstander was als mijn derde tegenstander was een kreupele dwerg. Ik was klaar, en we wisten het.
  
  
  Plotseling, een diepe, onheilspellende geluid kwam van buiten de poort. De haren op de achterkant van mijn nek prickled, en een koude, klamme angst greep me. Ik hoorde het kletteren van ijzeren staven en een boos gegrom dat mij bereikte.
  
  
  De wolven!
  
  
  Zes grote hongerige wolven brak uit rond de pennen onder de arena. Ze ijsbeerde rusteloos heen en weer bij de ingang voor een tijdje, als verbijsterd door de muren en het kijken naar de menigte.
  
  
  Een diepe geruis van protest steeg van de menigte voor me. "Het spijt me, we hebben te doen zonder leeuwen, Carter," Karak genoemd vrolijk. — Maar ik hoop dat je het niet erg dan het alternatief."
  
  
  De emu antwoordde met een serie van uitbundig gebruik van uitroeptekens in het servisch-kroatisch.
  
  
  Karak vond het allemaal heel erg. "In het geval u zich afvraagt," zei hij met een boze lach, " nou, de leider van Milaan favoriet. Haar ego was op een dieet te breken het ego, de woede, een beetje, maar het lijkt niet te worden gebroken. In feite, deze honger alleen het ego een beetje bozer. Maar misschien na een goede maaltijd, zal hij een beetje meer volgzaam.
  
  
  Karak lachte nog harder en bijna het dubbele van in zijn stenen zetel, als hij staarde Volkov in spellbound horror. Dus een van hen had de wolf van Milaan. Dus al die onzin over hem gedood en gevild was een leugen. Maar dat betekende dat de fret ego geheim nog niet had geopenbaard. Wetende dat het dier is belangrijk, zonder te begrijpen hoe het moet zijn geweest van kwellende voor Karak. Hij kon niet het risico het doden van de wolf voordat hij het besefte , en hij kon niet dicht genoeg om uit te vinden. Op een of andere manier, voelde ik me beter, maar niet veel, gezien de situatie. Mijn opdracht was om te zoeken naar een wolf en stem hier. De enige waren deze beesten lijken niet te willen luisteren naar de reden. Grommende en knagen, ze klauwde zich vast aan de grond snuffelen op hun prooi: me.
  
  
  Plotseling, ze betalen, hun harige staarten neergelaten tot op de grond.
  
  
  Mijn natte vingers vastgezet op het zwaard.
  
  
  Ze gespannen en sprong. Hij sprong uit de weg, het opladen bij hen woedend. Maar ze waren te snel voor mij, en ik voelde de scherpe tanden scheuren door mijn dij. Ik struikelde voor een moment, dan weer mijn evenwicht en sneed mijn zwaard door de wolf die het dichtst bij mij. Hij viel zijdelings op de top van een andere wolf, dat was gewoon over te springen op mijn keel. De derde wolf kroop terug. Hij was geraakt met een zwaard en bijna gesneden zijn ego in de helft. Er was overal bloed, vertrapt in het stof door vervelende, meedogenloze dieren. Ze cirkelden rond mij, de voorbereiding voor een nieuwe aanval, maar opeens zijn ze allemaal terug in de grootste wolf.
  
  
  Hijgend, haar, keek in ih richting net zo gelachen als ze naar mij keek. De chief was waarschijnlijk de wolf van Milaan, en hij leek het meest gevaarlijk in heel Europa.
  
  
  Plotseling, de ploeg brak opnieuw, en vielen ze me weer. Zwaaiend met zijn zwaard en snijden in haar, en hij rekende op hen. Hij raakte in een gevecht met een op Volkov, en het viel in, de snuit bijten in het stof, en het doel terug gesponnen in een laatste stuiptrekking. De andere wolf sprong vooruit, en hij trok het mes over ego ' s aangezicht, en hij trok me terug, huilend meer pijnlijk.
  
  
  De resterende twee bleven maar aanvallen, sneller en sneller. Vooral de grootste. Hoe deed Milaan beheren te temmen dit enorme monster? Het leek bijna onmogelijk. Echter, Milaan en Sofia in geslaagd om vast te houden aan het ego op een manier Karak niet begrijpen. Wanhopig probeerde hij naar zijn hoofd. Een fluistering van gedachte schoot door mijn hoofd, de kiem van een idee. Het leek wel gek, maar wat heb ik te verliezen?
  
  
  Hij riep de wolf met al zijn macht om te stoppen. Ik gebruikte duitse in plaats van de servisch-kroatisch. "Wacht. Luister naar mijn opdracht.'
  
  
  Maar ze bleven aanvallen. Ei met spoed naar hen met een zwaard af waarom Ei dacht Milaan was het onderwijzen van zijn wolf duits. Maar het was in overeenstemming met wat ik wist over reizen, fotografie, muziek, en het sterrenbeeld van een vreemde taal vandaag niet toestaan dat de wolf om te luisteren naar iemand anders. Tac eenheden te trainen politie honden in de Verenigde Staten.
  
  
  De gewonde wolf terug aan de slag. Bloed droop van zijn rta. Haar probeerde te vertellen emu te stoppen en te gaan liggen. "Halt toe te roepen. Untergehen".
  
  
  Milaan wolf aarzelde voor een fractie van een seconde, spannen zijn hoofd naar de kant. Hij leek te luisteren, dus hij bleef maar schreeuwen, in de hoop om de vangst van de bekende teken in de tijd.
  
  
  "Untergehen, schiresheiher Scheusal".
  
  
  De wolf reageerde sterk dat hij nu zou noemde haar ego een walgelijke, stinkende monster. Hij ondersteund weg en stopte in verwarring. De anderen ook gestopt en gewacht.
  
  
  De tijd leek te hebben stilgestaan. Ze werd opgemerkt door een groep mannen die leek te worden, houden hun adem in, en Karak bukte zich en trok aan zijn baard. Iedereen was stil en wachtte.
  
  
  Toen hoorde ik stemmen. "Carter, Carter, wij zijn hier."
  
  
  Hij draaide iets, nog steeds op hun hoede van de wolven, en uit zijn ooghoek zag hij zes cijfers die dwars over het veld. Padra, Sofia, twee mannen van rond de steengroeve en twee op de dungeon vloer. Op een of andere manier, dit onbreekbaar Padra ontsnapt toen ze me gevangen, en de emu in geslaagd om terug te komen om ons te redden.
  
  
  Maar hij leidde Sofia en de anderen recht in de arena met wapens en een roedel wolven. De wolven begon te grommen onrustig weer, en ik wist dat mijn commando ' s om uw huisdier Milaan zou niet lang duren.
  
  
  "Nee," haar Vader riep. 'Er blijven. Blijf daar!'
  
  
  "Maar, Carter -"'
  
  
  'Ik ben in orde. Er blijven.'
  
  
  Onzeker, ze stopte, en een van Karak ' s bandieten opende het vuur op hen. Het stof vloog voorbij, en schoten weerklonken in de ovale schaal. Nog een spervuur van schoten volgden, en Sofia en haar groep trokken zich terug in de schaduw van de poort.
  
  
  De volgende paar ogenblikken voorbij in een rush van de actie. Ik had alleen wolven en een zwaard op mijn beschikking, en ik niet al te zeker over zijn wolven. Maar hij durfde haar. "Mit mir," ik blafte naar hen, zoals ik liep naar de tribunes. — Mit mir, euch dickfelligen Nilpferde!
  
  
  De Karaka dier deed, zoals de emu werd verteld, wandel naast mij, grommen en janken als groet van een lang verloren meester. De andere wolven gretig gevolgd. De truc was nu om de wet zo snel mogelijk voordat de ban was gebroken. Zo snel als het kwam aan de wolf die ik niet zo bekend als ik dacht dat ik zou stoppen met het volgen van mij en sprong op me.
  
  
  Maar zelfs nu, de wolven aten rond mijn arm. Figuurlijk gesproken natuurlijk. Toen we kreunen onder Karak s seat", beval ze, " Angrafen." Angrafen.
  
  
  "Carter," Karak brulde van boven mij. 'Wat wilt u voor . .. '
  
  
  Volkov bleef de drang haar op. "Angrafen! Vater. Vater. Tasche und der toten Mann.
  
  
  Ik had een gevoel dat nu hoefde niet veel overredingskracht om naar Karakom: ze waren erg honger nu. Alle van hen sprong met verrassende genade en de snelheid naar de top van de muur, waar ze richtten hun achterpoten voor de volgende sprong.
  
  
  "Stop de ih, Carter.
  
  
  'Nee!'
  
  
  Er was commotie in de staat, en de mannen in paniek. Sommigen struikelden over de rug van de banken omdat ze probeerde te ontsnappen. Sommige gooide fakkels en gespreid in de tijdelijke duisternis, niet in staat om iets te zien. Sommige rondom hen gerezen hun wapens, maar aarzelde om de angst van het kwetsen van hun eigen. De wolven benaderd Karak, hun lange snijtanden glinsterende met speeksel. Jankend in woede en angst, de bebaarde chief liep van zijn stoel. Ego ' s deken fladderde achter hem als een mot aangevreten mantel als hij struikelde tussen de rijen banken, niet wetend welke manier uitvoeren; ego is angst bemoeid met zijn gedachten. Hij draaide zich om en vuurde met zijn russische Revolver op de naderende roofdieren. In zijn paniek, hij miste door een aantal meter. Hij liep weer en viel op de afbrokkelende banken.
  
  
  De enorme dieren hun tanden ontbloot, en een toeslag op hun hurken prooi. Een gesmoorde kreet van afschuw ontsnapt Karak lippen. Hij schopt met al zijn macht, maar de emu wolven waren onmogelijk om te gaan met. Carac ' s jacking gestopt wanneer Milaan huisdier pakte ego in de halsslagader. Hij zag bloed spoot, en toen hoorde hij een ander geluid stijgt in de arena: het geluid van scherpe kaken bijt in de zachte vlees.
  
  
  
  Hoofdstuk 9
  
  
  
  
  De meeste van Karak mannen herstelde na de eerste schok. Ze opende het vuur op de wolven met geweren en machinepistolen.
  
  
  De wolven werden goed beschermd door de hoeken van de banken en de rug van de kisten, maar ik was het perfecte doelgroep. Haar liep k kreunen, die bezig gedeeltelijk beschermd mij van kogels, daarna bukte om het deel dat betrokken is ingestort onder het gewicht van de tijd. Hij sprong over een losse rots en liep terug langs de paden in de richting van de feesten wolven.
  
  
  Sommige van de pony ' s naar me keek toen ik dichterbij kwam, en gromde dreigend. Hij hield niet op haar. Hij kon niets doen voor Karak zelfs als hij wilde. Maar ik kon het niet veroorloven om te verliezen het zicht van Milaan de wolf. Die wolf was de reden dat ik hier kwam, en verdomme, ik kom niet terug met lege handen.
  
  
  De wolven begon te slepen Karats ' lichaam opzij als honden. Op het moment dat ze verlaten de schuilplaats tussen de banken, zullen ze een makkelijk doelwit voor wapens. Kogels onmiddellijk ontplofte rond hen, en ze renden in alle richtingen, verder te schrikken van de mannen boven.
  
  
  "Bleiben," Haar huisdier Milaan genoemd.
  
  
  De enorme wolf stopte abrupt, alsof het aan het eind van een lang touw. "Kom hier," ik heb besteld, verbaasd over hoe goed voorbereid deze wolf ' s lichaam was. Hij gehoorzaam liep naar me toe. Hij wreef me met zijn neus diep in mijn huid met Karak bloed die gedrenkt zijn gezicht.
  
  
  Toen realiseerde ik me hoe een leeuw tamer moet voelen wanneer hij legt zijn hoofd in een lion ' s mouth. Hij laat de wolf zitten en wreef met zijn handen over de kraag van zijn nek, op zoek naar een verborgen rits.
  
  
  Plotseling hoorde hij nog een salvo van geweerschoten. Draaien, zag hij Sofia, Padra, en vier anderen haasten over de arena naar de zuchten kloof, vuren, als zij gingen.
  
  
  'Kom terug,' riep ik. 'Ga terug.'
  
  
  Maar het kraken van de ih geweren en het beantwoorden gekletter van submachine guns te veel lawaai maakte voor mijn stem laten horen. Leiden spetterde Sofia en haar mannen als Karak de schutters probeerden te richten ih zwaaien, waarop instanties.
  
  
  Odin rond de mannen, verwond met een arm in het verband, plotseling hield zijn gezicht als de achterkant van zijn hoofd verdwenen in de hersenen-en-bot explosie. De andere vijf spring over het gat, kreunen, en kroop de rijen naar de plek waar hij zat verstopt achter de kratten .
  
  
  "Nick, alles goed?" Sofia aan het huilen, ze omhelsde me. Haar stevig omhelsde haar, voelde aan het trillen van haar lippen en de smaak van zout, en ga dan naar beneden. "Dank God dat het goed met je gaat.
  
  
  Ik zou kunnen gebruiken sommige Zweden, zei ik glimlachend.
  
  
  Als ze merkte mijn naaktheid, tenminste ze niet laten zien. "En u, Prins, nog in leven zijn," ze snoof, en met één hand trok ze het dier aan haar als een tandeloze sheepdog.
  
  
  "Heeft u gevonden wat u zocht?" De Padra gevraagd.
  
  
  "Nog niet," zei ik. Milaan verborg de zak goed."
  
  
  "Ik vind dit voor u," Sophia gezegd. — Ik weet waar het is.
  
  
  "Wij hebben direct na dat," de Padra zei. 'Meteen.'
  
  
  "Ik had het zelfde idee, Padra.
  
  
  "Het is erger dan je denkt, andere.
  
  
  'Wat bedoel je? Ik vroeg haar, met de vraag hoe veel erger het kan worden.
  
  
  In de reuma boven onze hoofden, een fluitende gekrijs klonk een geluid, dat hij wist maar al te goed: mortels!
  
  
  Duik in.'
  
  
  Een enorme explosie verhoogde de gehele wand van het amfitheater. De stenen muren en rijen zitbanken verbrijzeld in een verblindende flits van licht. "Het is de servische leger," Padra schreeuwde naar mij door de stromende regen, rond de cement en stenen. Meer schelpen donderde om ons heen. Ze schudde de arena en scheurde grote gaten in de verwoeste gebouwen. Vuur brak uit, en wij hoorden het staccato geluid van zware machinegeweren te benaderen. Karak ' s mannen waren in de war, schieten en schreeuwen om te voorkomen dat de donder van aanvallen.
  
  
  "Het leger is lid van de artillerie," Sofia schreeuwde boven het lawaai uit. "Ze omringen ons. We hebben al gezien dat ie in de groeve. Karak mannen gevangen vs, maar toen ze besefte dat het leger op komst was, ze liep als een lafaard de teef.
  
  
  Ze gaf me een verfrommeld stuk papier. "Is dat wat je hier kwam voor, Nick?"
  
  
  "Ik hoop het," zei ik, ontvouwt het papier. Voor mij was het niets meer dan een bericht versleuteld en vol van tekens. Haar zomaar het ego terug, en dan realiseerde dat ik nergens op te slaan van het ego.
  
  
  De Padre lachte om mijn situatie. "Hoe groot ben je?"
  
  
  '50.' Haar emu zei is het Europese equivalent van een AMERIKAANSE grootte forty-four. Ik dacht dat het Padraig was gewoon een grapje, maar hij kalm hief zijn geweer en richt op de man die hoog boven ons in de tribune. "Ik probeer niet te beschadigen het pak," hij gromde. Dan is hij ontslagen.
  
  
  De vluchtende man sprong op als zijn derde oog verscheen, vervolgens rolde van de banken een paar meter afstand.
  
  
  "Je kunt krijgen gekleed nu," de Padra zei met tevredenheid.
  
  
  "Dank u," zei ik, en kroop dan naar het lijk. Strippen is mijn ego was afmattend werk, maar ik moest dit zweedse baan. Het nemen van zijn wol shirt en broek aan, en ik vroeg hem ," Hoe ben je rond de villa, Hasj?"
  
  
  Hij haalde nonchalant. — Ik was niet bewusteloos, net als u. Toen ik werd gesleept naar de kerkers, waren er slechts vier bewakers. Met mijn haak en een goede linker hand, de kansen waren over zelfs. Hij kwam in Sofia, toen hij om hulp te krijgen. We besloten om te proberen te redden je rond de kerker. Op dat moment wisten we niet dat het uitvoeren van hier in de arena.
  
  
  "In die games voor mij." Ik voelde een huivering voer langs mijn ruggengraat. "De prins heeft mij gered. Ik heb nog nooit een hond zo goed opgeleid als deze wolf. Het is ongelooflijk."
  
  
  "Milan was een wolf zich zelf," de Padra zei met een grijns. "Ze begrepen elkaar. Beiden hielden van dezelfde vrouw.
  
  
  "Hash" Sophia protesteerde, blozend.
  
  
  "En wat een grap; Karak had het allemaal wel mee.
  
  
  "Hij is geen grap," zei ik grimmig, kruipen over de dode leider.
  
  
  "Ja, we zagen het," Sofia zei. "Hij stierf een vreselijke dood."
  
  
  "Maar niet slechter dan hij verdiende, Sofia," zei ik, het oppakken van de Revolver waar het Ego had laten vallen Karak. Ik kroop terug naar haar, drukken en me tegen de achterkant van de kist als een mortiergranaat ontplofte in de arena, douchen ons met grind en scherpe metalen scherven.
  
  
  "Karak verraden uw man," zijn stem, foto ' s, muziek en gezegd. "Later, ego contact opnemen met de hoogte van het leger dat ik op komst was. In feite, dat ego werd gedood door de wolf toen het probeerde om te draaien ego tegen mij.
  
  
  Vervolgens wendde hij zich tot de Padre en vroeg, " Wat is er?": "Waarom is het leger de aanval nu? Immers, Karak had opgeschept dat hij zou voldoen aan de met de overheid om vrede te maken. Dat was niet nodig.
  
  
  "De Serviërs te veel haat voor ons." De blonde reus schudde zijn hoofd helaas. "Belgrado zag een kans te maken Evan verwaarlozing zijn bescherming in de naam van vrede, en nu zijn ze ons te doden. Praat met hen is niets meer dan het gebruik van een wapen in een oorlog. Karaka probeerde haar te waarschuwen, maar ... '
  
  
  Hij zuchtte, schudde met zijn melancholische stemming. — Maar we hebben geen tijd om te praten meer. We moeten hier weg, terwijl we nog steeds.
  
  
  Ze knikte, en we rende naar de dichtstbijzijnde uitgang, het continue lawaai van explosies en stof van vallende rotsblokken die rond ons graag mist. Zo liepen we rond het amfitheater en rende door de straten, een lichte adv = β scheen op de westelijke heuvels. Niemand geprobeerd om te stoppen met ons op. Het gehele hotel en op de grond te trillen onder mijn voeten, en de explosies zijn booming in mijn oren. Muren en pilaren valt in scherven van baksteen en cement. Vuur en stof steeg naar de hemel als paddestoelen uit de grond. Mannen rende in het rond te schreeuwen en werden verpletterd of aan flarden gescheurd . Hij was dood in Aptos, dood op een monsterachtige schaal, en was niets meer dan een leuke oefening voor het Joegoslavische leger.
  
  
  We liepen over straat, net als de stad werd belegerd. Vervolgens hielden we via een klein gebied van mimmo schudden gebouwen. Ik zag een groot gebouw voor haar en hoorde de Padra tegen me schreeuwen als ik liep, " De deur. Moskou-Gate".'
  
  
  We bereikten de hoofdingang van de Aptos in de hitte van de strijd. De mensen van Karak voor hun leven vochten, ken geen genade, weten dat er geen genade voor hen. De vuurrode zon scheen op ih wapens. Het was een wankele verdediging op zijn best, en dat hij twijfelde of ze zou houden voor lang.
  
  
  Vier Kroaten, Sofia, Volk en haar, dook in de menigte, steeds veranderend als shell na shell viel op de stad. Het oversteken van de lege plein betraden we de ruïnes van een shell-verwoeste huis, geperst langs een smal balkon, en kwam toevallig langs een donkere, afbrokkelende trap uitgehouwen in de rotsen vele jaren geleden. Verslikken en hoesten van de rook en stof, we geperst door een scheur in de stad kreunen. We waren op een kluitje buiten de kantelen op de rand van een smalle richel.
  
  
  "Het spijt me," de Padra zei houterig. "Dit is onze enige kans. De retreat, waar je vandaan komt, Carter, ziet eruit als een slagveld nu.
  
  
  Ik was niet zeker of dit was een betere prijs voor veel mensen.
  
  
  De strijd woedde heel dichtbij. Nu zag hij dat de Poort was een enorme boog, de meeste van die verwoest was. Een kleine brug over een klein ravijn dat lag voor hem. Joegoslavische troepen bezetten de brug en gebruikt ego voor een massale aanval op de stad. Achter de troepen aan, die u kunt zien een aantal van de SU-100s, mobiele kanonnen. En op de weg voor de geweren was een kolom, franse AMX-13, lichte tanks. Eenmaal in positie, zullen ze verpletteren alles in hun pad.
  
  
  "Je kan net zo goed proberen te doden vliegt met kanonskogels," zei ik.
  
  
  "Het is altijd hetzelfde," de Padraig snauwde minachtend. "We slaan bij de meest geschikte tijd voor ons, en dan verspreiden in de bergen. De militairen zullen nooit in staat zijn om ons te vinden, zelfs met deze krachtige apparatuur.
  
  
  "Maar deze keer niet," haar emu geweigerd berichten in de media.
  
  
  "Alleen vanwege de krankzinnige verraad van één van onze mensen."
  
  
  "Ik weet niet of dat het geval was, Hash." Sophia keek me in verwarring. "Wat bedoel je, Nick?"
  
  
  "Ah, Karak was echt een dwaas. Maar wat hij wel geld kosten, veel geld. Deze mensen die hij om hem heen waren bandieten, niet patriotten. Dit betekent dat hij moest hebben verborgen ondersteuning, en ik vroeg me af wie het zou kunnen zijn.
  
  
  "In ieder geval niet de Communisten."
  
  
  'Nee. Tenminste, niet in Rusland of Tito, " zei ik. "De ego-West niet te leveren, met het vertrouwen van beide. Er is maar één optie: China."
  
  
  'China?'
  
  
  "Via Albanië. Of misschien Albanië de rekening betaald. We zullen het waarschijnlijk nooit zeker weten. Maar ik ben wedden haar op. In het einde, Albanië is in een kamer naast dit land, dat al veel ups en downs in haar betrekkingen met Rusland, en met een beetje geld Albanië, roer dingen een beetje. Ze hebben niets te verliezen, en als Kroatië ooit wordt onafhankelijk, met de Hema aan het roer die wil ondersteunen, Albanië, Albanië kunt verdienen genoeg: door het nemen van een goede brok van Joegoslavië."
  
  
  "Karak zou nooit akkoord gaan."
  
  
  'Misschien niet. Maar wat deed de emu te verliezen?
  
  
  "Wat we hebben verloren," Sophia gezegd helaas. "Aptos".
  
  
  "Ja, Aptos," de Padra zei met een bittere glimlach. "Maar in Karak, Aptos, groeide uit tot een tumor, en moest worden verwijderd. Aptos zal sterven, maar onze strijd zal live op.
  
  
  "We zullen allemaal sterven als we het in verlegenheid brengen van het ego", zei ik. Dan zullen we sterven als mannen, de Padraig vraagt zich af als hij af het kreunen loopgraven. "Niet zoals de dieren zich schuil in grotten."
  
  
  "Ik zie niet in waar we kunnen gaan," Sofia zei.
  
  
  We passeerden door de schaduwen op de ruwe zijde van de geul. Mijn zenuwen waren gespannen, en de geur van cordite en vuil maakte mijn neusvleugels trillen. Meer schelpen storten van de regen op ons neer als de oprukkende soldaten een inbreuk op de magere defense lijn met zo ' n kracht dat het hele hotel een schudde met explosies. Hij hoorde het geschreeuw van Karac de mannen, in paniek voor de aanval en op de vlucht nogal dwaas als het Joegoslavische leger geduwd ih in het slachthuis.
  
  
  Ons pad onder de Poort was duidelijk. De soldaten dook op hun slachtoffers, en helemaal niet geïnteresseerd in wat er gebeurde onder de brug. Maar dan weer, in de open lucht, we waren in de hel weer. Vijftig meter afstand waren bomen, stenen en rotsen. Als we naar hen zouden we veilig zijn. Maar tussen ons en die onderdak werden honderden soldaten, SU-100s, tanks, mortieren, raketwerpers, machinegeweren en zoeklichten. De zoeklichten kwam op in de schemering en methodisch dwaalde door de mist van de verf, op zoek naar een mogelijk doelwit.
  
  
  Odin gekruist zich rond de voormalige gevangenen in de kerker. Dan zijn we allemaal liep als de hel. Een straal van licht en verlicht ons. Hij hoorde het gedonder van kanonnen. "Get down", riep ik, en we vielen plat op de grond.
  
  
  Uitbarstingen van vuur en geluiden van de donder; twee 35mm granaten ontploften op slechts drie meter afstand.
  
  
  We sprongen op onze voeten en liep onmiddellijk, hoesten en niezen, maar tijdelijk verbergen in wolken van stof. Stukken rots en kluiten van de aarde viel alles om ons heen, maar ik was dankbaar voor de geweerslinger. Hij schoot de stof, die bijna opgebrand ons.
  
  
  Odin rond de spots scheen boven de wolk, wachten tot het te laten vallen en onthul ons. Mitrailleurvuur overstroomd door de grond om te zorgen dat we niet weer op onze voeten. Wanneer het stof zich uiteindelijk waren we duizelig en happend naar adem, maar we bereikten de rotsen. De Padra keek een beetje groen. Hij pakte mijn schouder met zijn harige linker hand en zei: nerveus, " We kunnen het niet stoppen. We moeten gaan onmiddellijk.
  
  
  "Dan alle recht, maar met een tank."
  
  
  "Een tank? Maar waarom?'
  
  
  "De heuvels zijn bezaaid met troepen. We zullen het nooit meer lopen. Dus we iets nodig hebben om te bewegen. Nu de tanks zijn de laatste te komen, wat betekent dat als we leggen de laatste tank in de kolom, kunnen we het implementeren van het ego en het doorbreken zonder stuit op verzet. Ok? Bovendien — 'hij toegevoegd als een overtuigend argument" het enige ding dat kan voorkomen dat de ene tank is een andere tank. Klinkt redelijk, toch?
  
  
  "Je bent gek, Carter. De Padra keek van mij naar de tanks, en vice versa. "Hoe doen we dit?" - vroeg hij. "Laat het maar aan mij. Geef me drie minuten. En ik moet een wolf.
  
  
  "Nee, dat kunnen we niet..."
  
  
  Padra werd onderbroken door de explosie van een andere granaat. Hij viel op de grond en verborg zijn hoofd in de crimineel van zijn arm, zijn hoofd vol uitstapjes, foto ' s, en muziek. Granaten ontploften in de bomen boven ons, en de harde delen van de stammen en takken vielen op ons. Toen Sophia keek weer omhoog, ze zag bloed druppelen langs haar wang.
  
  
  "Neem de Prins met u," zei ze, weg te vegen het bloed. Haar zorgvuldig klom uit van achter de bescherming van de rotsen, de Prins naast mij. Ik bewoog voorzichtig door het kreupelhout langs de weg, in de wetenschap dat we de perfecte doelgroep voor een ieder mitrailleur die toevallig zien ons als we het hoofd voor de laatste tank.
  
  
  Ik dacht dat ik gekomen, maar toen hoorde ik de zware klap van een andere auto naderen van de bocht vooruit, een laatkomer proberen in te halen. Wenkend de wolf terug, hij hurkte, te wachten voor het doorgeven mimmo ons.
  
  
  Achter hen, op de heuvels weerklonk het geblaf van kanonnen, het uiteenspatten van mortiergranaten, en de gestage, luid gekraak van de machinegeweren. Aptos stierf een vreselijke dood. Enorme stukken van de rots brak uit en sloeg in het blauw-wit van saint exploderende granaten en de geel-oranje gloed van het vernietigende vuur. De lucht was gevuld met schreeuwen en rook.
  
  
  De laatste tank was al te likken, spuwen uitlaatgassen en het slijpen van de grond eronder. De AMX-13 is een oude maar nog steeds effectief tank die wordt gebruikt in dezelfde aantal modellen als de Fiat. Het droeg een 35 mm snelvuur kanon en een 7.62 mm machinegeweer. Een lid van de inhoud van de tank was de bemanning van het kijken door de open voorkant uitkomen, terwijl de andere zat in de toren luik, met een machine geweer. Hij had het niet ontslagen nog — en hij kon niet zonder het blazen van de hoofden van zijn mannen voor hem, maar de emu te popelen om in positie en schieten.
  
  
  De AMX-13 doorgegeven mimmo langzaam, en de Prins en ik kroop na. Ik sprong aan boord, met behulp van de handgreep boven de uitlaat, en de wolf sprong na mij. We hadden geen tijd om de vangst van onze adem. Zo stil als we waren, de revolverheld, moeten hebben gevoeld dat er iets mis was. Hij keerde zich om, zag ons, en pakte zijn geweer. Haar schot op hem door Revolver. Het geluid van het schot ging verloren in het lawaai van de verf. De schutter hoestte en sloeg zijn pistool neer als beval hij de wolf aan te vallen.
  
  
  De Prins was een echte kroatische patriot en wist precies wat er van hem werd geëist. Hij liep naar de toren en onderdrukt door het luik, het negeren van de dode schutter. Een ongelooflijke strijd volgde in de tank. Hij hoorde een gegrom, een schreeuw, en een enkele terugketsen kogel. De tank huiverde tot stilstand, en de tank bestuurder in de voorkant naar beneden vielen, werd doodgeschoten. Ze werd in het hoofd geschoten door een emu voordat het de grond raakte.
  
  
  Hij rolde om en stopte naast de tank.
  
  
  Na het gooien van de schutter uit de tank, hij sprong naar de andere twee. Nu vond haar er met haar keel afgebeten. De Prins deed zijn werk goed. Net als hij was over te ontdoen van deze organen, Padra, Sofia en haar mannen kwam, rond de struiken, en klom op de top van de tank.
  
  
  "De prins was zeer behulpzaam bij het doen van dit," haar vader zei tegen hen. Het definiëren van mij met instanties.
  
  
  Aanvankelijk werd geworpen door de ene, dan de andere door de Padra. Hij haakte de ih op de haak en trok het uit alsof het een groot stuk van het rund. Toen hij en Sofia sprong in de tank, terwijl de andere twee bleven op de top. Sophia verbleekt zichtbaar bij het zien van het bloed, maar herstelde zich snel. Een single shot mislukt het interieur, en dat was onze grootste zorg op dit moment.
  
  
  Hij hief haar in de stoel en keek naar het bedieningspaneel, het proberen te onthouden hoe de lancering van deze tank. Alleen de motor tot stilstand gekomen, en alles anders leek te zijn en te functioneren. Wordt de franse, de AMX-motoren moesten worden Hotchkiss of Renault, en er waren sensoren en knoppen op het dashboard, links van mij, dat zag er vertrouwd. Ik vond de hefbomen, de dubbele pestkoppen, het loopvlak hendels, en eindelijk bedacht die knop in te schakelen om de motor te starten. Het lawaai binnen was oorverdovend, vooral wanneer hij stapte op het gas pedaal een paar keer.
  
  
  Haar hoofd stak rond het voorste luik te zien kuda edu, en ze legde hem in de versnelling. De tank steeg voorwaarts op een afschuwelijke snelheid.
  
  
  "Waar gaan we naar toe, Nick?"
  
  
  "Niet in de juiste lijn nog, Sofia. Ik heb dit ding rond.
  
  
  Het is niet alleen cirkelen rond. Hij worstelde met de U-bocht en begon te bewegen heen en weer, heen en weer. Het was zoals het breken van een krappe parkeerplaats in het midden van een stad. Tegen de tijd dat haar gemanoeuvreerd, haar was nat van de bank, maar haar was geheel bezeten door het monster. Het was niet veel anders dan die van een bulldozer. Hij gebruikt zijn tandwielen heel veel en hield zijn toeren hoog. We begonnen te kruipen weg van Aptos.
  
  
  Vroeg ik haar. "Waar gaat deze weg naar toe?"
  
  
  "Uiteindelijk Chitluk," de Padra antwoordde. "We veilig."
  
  
  "Als we erin slagen," zei ik. — Als ze merken niet dat ze ons nu, het zal niet lang duren. Wij zijn de perfecte doelgroep voor ih-strijders, en ze zullen weten dat we op onze weg naar Chitluk." Hij onderbroken om na te denken, en zei toen: "Is er geen manier waarop we kunnen uitzoeken hoe je naar Jzan?"
  
  
  'Misschien wel. Maar dit is een grote omweg.
  
  
  Sophia kwam naar me toe. — Wil je nog steeds om hen te helpen?"
  
  
  — Ik gaf ze mijn woord. Door de weg, die we nodig hebben om ergens heen te gaan, en te oordelen naar de gang van zaken in Aptos, het lijkt erop dat de militairen deden hun best. Zullen We niet tegenkomen veel weerstand in Jzan. En als we ooit willen deze mensen te helpen, moeten we het nu doen."
  
  
  "En we hebben een tank," de Padra zei vrolijk.
  
  
  "Ik hoop alleen dat we niet al te laat", Sophia zei worriedly.
  
  
  Ik reed de tank en draaide de hoofdweg, waar Padra me had verteld aan te zetten in de richting van Jzan. We waren nu rijden langs smalle, gebroken paden. De tank reed over de heuvels, ik ben verdrinking, kreupelhout en slijpen ego tracks. We liepen in de rotsen die verkruimelde onder het gewicht, waardoor we schuif gekken.
  
  
  Langzaam, schokkerig, zijn we afgedaald vanaf de heuvels, een nachtmerrie rijden op haarspeldbochten en steile afdalingen.
  
  
  
  Hoofdstuk 10
  
  
  
  
  Een paar uur later bereikten we de noordelijke voorstad van Jzan. De straten waren verlaten, de huizen donker. Hij hoorde de Padra zeggen, " Ze gaan vroeg naar bed hier."
  
  
  "Ik denk dat ze al weg," zei ik grimmig. 'We zijn te laat. In Jzan, iedereen is als dat...'
  
  
  'Houd op. Ik zie haar brylev. De Padra leunde voorover, rekte zijn hals. "Ja, bij het station, aan de andere kant van de stad."
  
  
  Ik volgde de instructies op en zag al snel de beschermheilige van de krachtige lampen. Na het passeren van de laatste bocht, haar, ik kwam uit op het plein voor het station.
  
  
  Het plein was omgeven door een haastig opgetrokken prikkeldraad, als ware het een tijdelijke vee pen. Op het station, op slechts een enkel platform langs de kiosk, er was een stoomlocomotief met tender. De locomotief was een ijverig 2-4-2 met roetzwarte kleppen en een smalle pijp. Een slang van stoom steeg langzaam van de tweede bult van de ketel. Een oude houten vracht auto was gekoppeld aan de offerte, gevolgd door een kleine personenauto.
  
  
  Werk lantaarns branden boven het gebied, en een handvol soldaten patrouilleren. Ze droegen een 64A, een servische versie van de lokaal geproduceerde russische AK assault rifle in Kragujevac. Verschillende soldaten waren het laden van de vrachtauto.
  
  
  In het felle licht, zag ik dat de lading bestond uit mensen. De verloren, beduusde gezichten van mannen, vrouwen en kinderen, keek hulpeloos rond de ingepakte boxcar. De paar armzalige bezittingen werden verborgen tussen hen, opgerold in reistassen of gevuld in oude kartonnen koffers. God alleen weet wat het kamp de mensen van Jzan zullen worden toegezonden.
  
  
  "We zijn op tijd," zei zijn stem, de foto ' s en muziek naast me. 'Op de exacte tijd. Ze vertrokken in een uur . Dan is de Padre schreeuwde naar haar: "ik ben oprecht naar hen. Haar wandeling staat open voor de trein.
  
  
  'En dan?'
  
  
  — We nemen de trein. Te veel mensen om te knijpen in de tank. Ik zal proberen om tussen de vracht auto en met de trawanten, zodat u een duidelijk gebied van het vuur.
  
  
  "We zijn een zwelling trein. .. "Haar", hoorde ik hem mopperen op zichzelf. Hij knipte met zijn vingers. "Hapsaki, we zijn op een wallen trein. .. Hij is echt ziek."
  
  
  We donderde door de ingang, pear tree palen, en door het prikkeldraad. De palissade geknikt, platgedrukt, en het prikkeldraad afgewikkeld achter ons. Padra opende het vuur op de submachine gun, en twee andere partizan gebruikt geweren genomen van de dode soldaten.
  
  
  Hij reed haar oprecht, open op de vracht auto. We gevangen ih off guard. Ze had niet verwacht dat een van hun eigen tanks rond ih te crashen in de poort, laat staan vuur te openen op het. De twee soldaten hij was zeer bezorgd over waren degenen die het dichtst bij de mens. Maar mensen met uitstapjes, foto ' s en muziek schot ih eerste. De Padra was bezig met het schieten op de anderen, volledig onbewust van de stad van kogels.
  
  
  Ik gaf meer gas op het juiste spoor en vrijgegeven als de linker. De tank draaide zich om en stopte naast de auto. Hij zette de motor af en sprong uit het voorste luik. Leunend naar beneden, hij liep naar de deuren te openen. -"Josip ," zei ik . -"Josip, ben je daar ?"
  
  
  De auto was het warm met het menselijk lichaam. Echter, ze bleef helemaal stil na onze verbazing vallen. De boeren stonden te knipperen, hun gezichten bevroren grimmig en met angst.
  
  
  "Josip, kom ik terug om u te helpen."
  
  
  Haar gevoel van reuma kwam ergens rond de achterkant van de auto. Toen de besnorde Kroaat die had mijn leven gered barsten door de menigte, een glimlach verlichting zijn meestal uitdrukkingsloze gezicht. "Je hebt nog niet vergeten."
  
  
  Arvia kwam achter hem aan. Ze wierpen zich rond de auto en in mijn armen. Hij strompelt onder haar gewicht, clutching at nah om haar uit te vallen. "Heb je mij niet vergeten."
  
  
  Sofia trots liep weg met de tanks. "Wie is dit kind?" — Wat is het? " vroeg ze scherp.
  
  
  Arvia trok weg uit mijn borst. -"Wie," antwoordde ze boos, " is deze oude vrouw?"
  
  
  Plotseling had ik het ongemakkelijke gevoel, dat ik veiliger was in de arena. "Alsjeblieft, Sofia - dit is Arvia ... '
  
  
  De Padra mij gered van een dilemma. "De overlevende soldaten vluchten," riep hij. "Maar ze komt terug met versterkingen. We moeten gaan.'
  
  
  Ze werd geduwd door twee jaloerse vrouwen in de richting van de boxcar. "Snel, ga naar binnen. We kunnen altijd later praten.
  
  
  We hebben hier eerst.
  
  
  — Waar kunnen we gaan?" Josip vroeg plaintively.
  
  
  'Ik weet het niet. haar . .. 'Haar aarzelde en kwam met een moment. "West naar Italië."
  
  
  'Italië? Arvia klapte in haar handen. "Oh, denk je dat dat mogelijk is?
  
  
  "Natuurlijk," zei ik snel. — Maar niet als we hier blijven. Haast, krijg op de trein.
  
  
  Ze werd geholpen aan boord, waar haar vader bleef om het woord te verspreiden. "We zijn wallen in Italië. In italië. Vrijheid.'
  
  
  — Kom je in te doen. Sophia.'
  
  
  "Nee, Nick. Het komt niet in here...'
  
  
  "Dit is niet de tijd om boos te zijn", zei ik. — Je kan veel meer nuttige dingen zijn er, en er is geen plaats voor u in de locomotief. Ik nodig u terug in Sofia om hun reis gemakkelijker. Doe het zoals ik het zeg.
  
  
  Voor een moment, ik was bang dat ze zou weigeren. Maar na een korte stilte, ze klom in de auto met de anderen, haar lippen op elkaar geperst en haar gezicht lastig. Voordat een van de twee vrouwen konden veroorzaken geen last meer van, haar vader sloot de deur.
  
  
  Ik hield niet van het idee van het verlaten van de armen in de boxcar, maar het was allemaal mogelijk. Voor een moment dat hij nog overwogen om een aantal van de mensen om hen heen in de beveiliging van de auto, maar het was te klein om ze allemaal, en het zou te lang duren om te beslissen wie mag zitten waar. Dit personenauto werd te veel een open doel. Hij liep naar de locomotief. De cabine was leeg.
  
  
  "Waar," riep ik, " is de bestuurder van deze zaak?"
  
  
  'Hier. De padra liep rond de stortbak in de richting van mij. "Ik ben je ingenieur, Carter.
  
  
  'Je? Wil je echt weten hoe te rijden een trein?
  
  
  Hij zwaaide met het geweer opgewonden en trots. "Mijn vader bracht veertig jaar rijden de Sibenik express naar Trogir."
  
  
  Hij trok zichzelf, en de wolf die kwam na hem sprong in de cabine.
  
  
  Ze waren allebei op zoek naar mij rond de cabine. "U," de Padra zei: "zal mijn assistent.
  
  
  "En wat betekent dat?"
  
  
  -"Dat betekent dat je zult moeten gooien kolen in de oven." .. '
  
  
  Ik weet niet wat de beste oplossing, maar ik klom in de cabine, maar ik voelde me een beetje ongelovig, dat hij beweert te zijn een machinist. Fair. Later ontdekte hij, dat er nog nooit een express-trein tussen Sibenik en Trogir. Trouwens, nu ik erover nadenk, hij wist niets over de Padra ' s vader.
  
  
  Padra bestudeerde de sensoren, krabt aan zijn kin met een haak. "De stoom is een beetje hoog. Het is goed.'
  
  
  Gawking ogen zoefde door mimmo ego ' s oor.
  
  
  'Wat was dat?'Stop ermee!' hij beet als het schot zoefde tussen ons. Hij pakte zijn servische M48 en liep naar de kant van de binnenplaats. "Ah. Nee, er zijn negen Serviërs op het veld. Hij vuurde met zijn linker hand. "Het is pas acht nu. Stop niet met het kauwen van de neus, het Carter. Laat gaan van die pestkoppen-stemmen-en hoogtepunt van de gasklep. Om te stemmen als deze. En naalden is deze omkeerbare staaf.
  
  
  Ik deed wat hij me zei. Hij slaakte een zucht van opluchting toen de trein begon te bewegen langzaam naar voren, de wielen draaien met een plotselinge kracht van stoom. Padra ontslagen, zo snel als hij kon, het vervloeken van de servische leiden kogels die ketste af van de locomotief van de romp. Ze was betrapt op het gas, en de trein huiverde onwillekeurig en trok verder en verder weg van het station.
  
  
  Geleidelijk aan zijn we erin geslaagd om het verzamelen van snelheid en reed sneller en sneller langs de spoorweg. De schoten verdwenen en de soldaten verdwenen, toen reden we langs de linkeroever van de Rivier de Neretva.
  
  
  "Waar komt deze lijn gaan?"
  
  
  "Zuiden, naar de kust," de Padra zei, komt het verlichten van mij op de instrumenten. "Als je kunt vinden een schop ergens... ... moeten we stoom. De schop was half begraven in de kolen. Kolen begon te gooien haar, in een poging om een duidelijk beeld van de geografie van het gebied, zodat ze kon haar lagers. Een gedachte die mij opviel. "Om Metkovich?" Vroeg ik haar .
  
  
  'Ja.'
  
  
  Dus de cirkel is voltooid, dacht hij bij zichzelf. Ik ga terug naar het punt van uitgang. En een bepaalde Kroatische in Metkovic zou hebben gehad van convulsies als hij dat had geweten, dodelijke stuiptrekkingen.
  
  
  De heuvels cast donker blauwe schaduwen in het maanlicht, en de rails waren als glanzende zilveren draden. We vlogen voor mijl, en het bergachtige terrein werd meer robuust als we het Jzan Vallei achter. Scherpe rotsen gesloten in om ons heen, en de weg versmald en werd meer winderig. De Padra was turend in de duisternis voor ons, samen met zijn gereedschap. En hij raked de sintels in de onverzadigbare haard.
  
  
  "Ik hoop dat het niet ontploffen," Padraig zei. Hij tikte op de manometer, en de zwarte naald ging nog een paar punten. "Het is een oud lijk, het nen heeft meer toezichthouders dan ik in mijn broek."
  
  
  "Nou , we hebben in ieder geval genoeg kolen voor nu."
  
  
  "Dan gaan we zolang hij blijft het doen." Hij trok aan het touw, en een scherpe, onheilspellende geluid kwam door de lange buis aan de bovenkant van de tweede ketel. — Ik hou van dat geluid, ' zei hij, plukken de tekenreeks weer. De tijd verstreek, in een ongemakkelijke en verontrustende stilte. De nacht schaduwen had verdiept, en nu de heiligen haar kon zien, filtering door de ingepakte vracht auto. Geen twijfel iemand had aangestoken, de lantaarn, dat was nu zwaaien van de spanten. De drijfstangen rammelde, en de schepraderen kraakte als ze scherpe bochten. De motor rammelde, spuwen rook en stoom.
  
  
  De tracks wond door de verlaten bergen. Een andere steile wegwijzer, en de hellingen werden steiler aan beide zijden.
  
  
  Verrassend, is het gebied veranderd in een klein plateau. Een smalle strook langs een diepe rotsachtige kloof. Frank vooruit was de trestle brug, een bouwvallige structuur rond houten balken die verbonden de twee kanten van de kloof. Het was meer dan een honderd meter lange en gebogen voor een grotere sterkte, en aan de andere kant was er nog een bocht die bleek sterk bergop.
  
  
  Haar, keek rond in de cabine en zag de grote brug open voor ons. "Ga weg," riep hij over haar schouder.
  
  
  De loc en wagens schudde nog moeilijker naarmate we dichterbij het gammele gebouw. De plof van de wielen was oorverdovend, en ik was niet op zoek naar het ongelooflijke diepte onder mij. De motor mompelde onzorgvuldig, onder de rook van de oververhitte verwarmingsketel met het verschrikkelijke geluid van stoom ontsnappen.
  
  
  Plotseling hoorde hij het onmiskenbare geluid van geweervuur. De padra vloekte luid, meer geïrriteerd dan verbaasd en pakte zijn geweer opnieuw. Andere kogels raakte de motor en teder, ingeslagen door hout of ketste af ijzer.
  
  
  Hij kroop over de Padre en keek naar buiten. Niet ver van ons was een andere trein, die op weg was naar ons met grote snelheid. De andere motor is een moderne dieselmotor, die duwden een platform voor. Ee soldaten waren uitgerust met een terugstootloze kanon en iets als een paar 65A, lichte machinegeweren met een conische vlam suppressor en twee ondersteunt. Ze waren op ons schieten, rond alles wat ze had.
  
  
  "Een hit op een terugstootloze wapen en we zouden zijn gegaan, uit de rails." De Padra nam het filosofisch. "Maar de ih trein is sneller?"
  
  
  "Ze zijn het verkrijgen van op ons, is het niet?"
  
  
  — Dan denk ik dat het voorbij is. Die helling daar zal ons langzaam naar beneden.
  
  
  De soldaten bleven schieten als we bereikten de beide uiteinden van de brug en draaide een lange helling. Ik werd in beslag genomen met een huiveringwekkende horror als onze oude trein week voor tekenen en vertraagd als het moeite de helling op. Gelukkig, het nastreven van de auto kantelde te veel voor nauwkeurige opnamen. Dit is het enige dat ons gered heeft het zo ver. Maar diesel en de perrons zijn nu op de brug, en ze zouden ons volgen in de nabije toekomst, het schieten op korte afstand.
  
  
  Er was geen manier om te voorkomen dat een ramp. Of is het? Mijn geest was racen, trekt aan de dunne draad van hoop. Het zou zelfmoord uit te proberen, maar misschien als je geluk hebt. ...
  
  
  Het was de Padre die schreeuwde het uit. "Alleen blijven voor een tijdje. Handvat is het zo goed als je kan."
  
  
  Hij keek me vol ongeloof aan. "Oké, maar voor wat?"
  
  
  "De enige manier om te voorkomen ih uit te proberen om ons te redden is om neer te schieten ih diesel voordat ze naar ons. Onze personenauto wordt verspild. Misschien kan ik gebruik maken van het ram-geheugen van de brug met hen.
  
  
  "God beware ons! De Padra riep . — Je bent niet van plan om terug te gaan en maak het ego, bent u?"
  
  
  — Heb je een beter idee?"
  
  
  De padra knipperde met zijn ogen vol ongeloof, dan dook voor de schop. Hij bleef staan en snoof, " Als we het nodig stoom. Carter, ik kan het aan.
  
  
  Hij kon het niet helpen, maar lachen naar de emu als hij kroop terug naar de inschrijving. Foto ' s van de Joegoslavische veld geweren en 65A machinegeweer vuur volgde me als ik kroop over de kolen en naar beneden naar het kleine platform. Er was niet veel ruimte, en de trein was het schommelen heftig.
  
  
  Haar, sprong in een goederenwagon. Mijn blote voeten raakte de running board, en mijn handen greep de ijzeren trede van de ladder die tot aan het dak. Haar sterke greep op en dan begon te krijgen.
  
  
  Het is niet een acrobat. Hij stak het dak van de boxcar op zijn handen en knieën, niet van plan om te probeer om op te staan en te houden zijn in alle fotograferen en zwaaien. Ik bereikte de andere kant van de auto en keek naar beneden waar de bielzen waren knipperen mij voorbij. De twee rijtuigen geslingerd en wreef willekeurig tegen elkaar.
  
  
  De kogels sloeg zwaar in de houten wanden van de auto. Ik hoorde het geschreeuw en gekerm van de boeren binnen, en ik vroeg me af hoeveel van de verveling om hen heen was er al. Woede vulde mijn borst als die van haar ging. Hij knielde neer op het kleine platform en begon meteen te trekken op de koppeling te monteren. Het was een eenvoudige haak met een pin in beslag, maar het had geroest door de jaren heen. Mijn vingers krampachtig trok op de berg, in een poging om gratis mijn ego. Meer lood geschraapt het metalen chassis om mij heen, en Gapen woedend zoefde de mimmo van mijn hoofd, ontbreekt door een haarbreed. Ik hoorde het geschreeuw van gewonde boeren. Vooruit, in de cabine, de Padra zwoer woedend, en de Prins begon te huilen. Ik bleef werken op de pin, maar ik kon niet naar buiten te trekken.
  
  
  Eindelijk, na wat leek een eeuwigheid, ik erin geslaagd te trekken uit de berg. Hij schopte het uit en draaide zich om en grijp de ladder, zodat hij kon behouden. Gawking trok de mouw van mijn wol shirt en het krassen van de huid op mijn onderarm, maar ik nauwelijks gemerkt. Hij had het te druk met het kijken naar de lege koets stoppen en dan langzaam beginnen terug te schuiven. In eerste instantie leek het alsof het kruipen, niet genoeg snelheid om te stoppen met de naderende soldaten, maar opeens pakte snelheid en rolde de helling af in de richting van de brug.
  
  
  Onze achtervolgers ' de trein was al halverwege de kloof. Onze auto slingerde naar hem toe, rollend als ze rond de wegwijzers en versneld de brug. Vonken vlogen van de diesel aangedreven wielen als de pneumatische remmen werden haastig geactiveerd, en de platforms zwaaide heftig als de trein kwam tot stilstand.
  
  
  De trein vloog in de richting van hen. Haar adem stokte in haar keel. Nu de Joegoslavische soldaten waren concentreren hun vuur op de auto, die wanhopig probeerde op te blazen en klop het uit de tracks met granaten, maar de auto was pitilessly haasten om ze als een raket.
  
  
  Ze sloeg in een ander met een oorverdovende klap. Hout, metaal, en in menselijk vlees vloog door de lucht, plotseling vergezeld door een verblindende flits van mushroom oranje licht en dikke, scherpe, zwarte rook. De onderdelen van de brug en de locomotief zweefde door de donkere wolk in het midden van de canyon.
  
  
  Vlammen lekten verlangend naar de gebroken liggers van het viaduct. Hij keek naar de overblijfselen van de locomotief en platforms nog klampte zich angstvallig aan de personenauto, tumbling in een vurige staart naar de bodem van de kloof. Daar ontplofte munitie kisten met een gebrul, dat schudde de grond en verlicht de hemel.
  
  
  Voor de laatste donder van de explosie is weggeëbd, hoorde ze Padra vrolijk toeterende de motor hoorn. Hij lachte met een groot gevoel van opluchting en glimlachte, trok zich omhoog op de ladder terug naar de locomotief van de cabine.
  
  
  
  Hoofdstuk 11
  
  
  
  
  Na een tijdje was hij al zittend in de cabine van de loc, steekt zijn hoofd uit het raam. Op het moment hebben we niet nodig kolen, dus zijn gekalmeerd. Hij trok zijn hoofd terug en keek naar de wolf. De wolf keek me aan. Hij zat in de hoek, haten elk moment van deze reis. "Luister," zei haar Vader tegen. "We moeten gaan nadenken over Ed."
  
  
  "Ik ben bang dat er niet opnieuw op deze trein.
  
  
  'Ja. Goed, de Prins ziet er nu een stuk beter, en hij begint aan een speciale interesse in een bepaalde femur.
  
  
  — We zijn in Metkovich snel. Ik herken de omgeving.
  
  
  "Ik hoop het station is goed hersteld."
  
  
  De padra keek me pijn. 'Je maakt een grapje.'
  
  
  "Inderdaad," zuchtte ik tevreden. "Ik weet zeker dat ze op ons te wachten in Metkovic. Het leger moet hebben stuurde een bericht.
  
  
  "Ik ben verbaasd dat we nog niet heeft bereikt, een andere trein nog," de Padra antwoordde. "Misschien zullen ze ons op te wachten aan de Metkovich rangeerterrein, waar we een kans om te ontsnappen. Maar het rangeren station is in een hal aan de zuidkant van de stad, in de buurt van de haven. Als we kunnen krijgen door het vinden van een boot ... '
  
  
  "Je maakt een grapje van me," zei ik. — Zelfs als we konden krijgen tot de haven en het stelen van een boot groot genoeg om iedereen daar, we zouden worden verdronken in vijf minuten. We zullen nooit naar de Adriatische zee, laat staan Italië.
  
  
  'Italië! U en uw beloften, Carter.
  
  
  "Helaas, deze onderbroken verschillende omstandigheden", zei ik in mijn verdediging. Bovendien, er is niet langer een veilige plaats voor hen in Joegoslavië. Wat moet ik doen? Neem ih naar Albanië?
  
  
  De Padra gaf me een scherpe blik, alsof hij vertelde me precies wat te doen met hen. Maar hij wilde niet, en na een ogenblik, hij grijnsde weer. "Misschien wel naast je andere kunsten, kunt u ook verdelen het water. Dan kunnen we allemaal via te voet.
  
  
  Haar ego negeerde de opmerking. — Wat over de luchthaven?"
  
  
  — Het is ten noordwesten van de Zonde, zoals elke vijftig kilometer van hier.
  
  
  — Ik bedoel niet de nationale luchthaven in Castel Stafilich, Hash. Is er een vliegveld in de buurt van de universiteit? De Padra streelde zijn haar nadenkend. 'Je hebt gelijk. Er is één. Ten noorden van Metkovich. Het is niet ver van de spoorlijn. Maar je vergeet het meteen. We hebben maar een paar wapens, en veel van de mensen om ons heen zijn oude boeren en oude vrouwen."
  
  
  "De stem en de hele reden dat we moeten proberen," zei ik grimmig. — Omdat velen om ons heen zijn ongewapend, of weten niet hoe om te vechten. We moeten iets doen snel en onverwacht. Anders, niemand om hen heen zal ooit te zien in Italië. Weet jij een andere manier?
  
  
  Hij schudde zijn hoofd helaas. — En als we er zijn, wat dan?"
  
  
  "Ik weet het niet," zei ik rustig, steekt mijn hoofd uit het venster weer.
  
  
  We wond door valleien, het nabootsen van torenhoge kliffen, door middel van borstel-schaduwrijke bergkloven. Geleidelijk aan zijn we afgedaald, en de route werd minder gevaarlijk. De nacht en de wind huilde in mijn oren, en de bleke maan verlicht de bleke steelbands vooruit als we vervolgens langs de rand van de platte, begroeid glas.
  
  
  We gingen de Neretva Vallei, ongeveer vier duizend hectare onbegaanbare moerassen in Khutovo Zavody, in de buurt van Kaplina en Metkovich. Ik stak het in een ander deel van de vallei als ik links Metkovicha eeuwen geleden in een Citroën. Het was een van de grootste overwinterende en jachtgebied voor trekvogels in Europa. Er waren tienduizenden eenden en wilde ganzen.
  
  
  De nacht was helder, en de verstrooide licht van Metkovich scheen boven de boomtoppen. Sergei benaderd, en de bomen en moerassen uitgedund. Padra vertraagde de locomotief als we voorbij mimmo eerste huizen en de banner. Hij draaide zich op de versnelling in de achteruit, sloot het gas, en wendde zich tot mij.
  
  
  "Ik zie een zijspoor daar. Dan kunnen We beter stoppen en lopen naar het vliegveld. We kunnen niet meer verder. Weet u hoe u de licht schakelaar?
  
  
  'Ik denk het wel. Maar waarom zijn we hier draaien?
  
  
  — Weet u wanneer de volgende passagier trein komt hier?"
  
  
  'Nee.'
  
  
  "Nou, de hare ook. En ik wil niet dat onschuldige mensen sterven."
  
  
  Stoom siste door de motor en de vonken vlogen rond de remmen als we gestopt bij de schakelaar. Hij sprong naar beneden en ging naar de lichtschakelaar. Ik had om los van de ouderwetse slot, en ik bijna brak haar het terug draaien van de schakelaar met de oude hendel.
  
  
  Het kasteel blies een dikke wolk van stoom in mijn gezicht als Padra gebracht ego terug in. Langzaam, hij kroop de kant van de helling. Het siste en mompelde, en de rook was nog steeds golvend rond de schoorsteen als Padra en wolf roerei rond de cabine. Tegen de tijd dat de schakelaar terug naar de oorspronkelijke positie, Padra had al opende de deur van de vracht auto en hielp mensen.
  
  
  Ih was ongeveer twintig, sommige met geïmproviseerde bandages, wat ondersteund wordt door twee anderen. Er waren vier mensen in de auto: ze werden gedood toen de soldaten vuurde op ons.
  
  
  Sofia en Arvia raakten niet gewond. Ze kwam naar me toe rennen. "Nick," Sophia genoemd. 'Wat is er gebeurd? Wat was dat voor een geluid?'
  
  
  Ik snel vertelde ze wat er was gebeurd op de brug, waar waren we nu, en wat onze plannen waren.
  
  
  "Maar we hebben niet veel tijd,' zei hij tegen haar. "We moeten naar het vliegveld voor de trein is ontdekt en opgespoord. Door de manier, is er iets om hier te eten?
  
  
  - Inwoners van onze stad een eda met hen. Ik ben er zeker van dat ze zullen blij zijn om te delen, " Arvia zei snel.
  
  
  "Arvia en ik kom tot een overeenkomst met betrekking tot u," Sofia zei trots.
  
  
  'Science-fiction. Maar je moet vertellen me later, als we een beetje meer tijd. Nu moeten we gaan, en ik heb honger. Oprecht als een Prins, en je weet hoe hij is als hij honger heeft.
  
  
  Spoedig daarna, de Padra en haar leidde de groep, en hij versterkte zich met het voedsel van de boeren. Terwijl we liepen, aten we brood, groenten, eieren, kaas en gerookt lamsvlees. We gevoed Prins beetje bij beetje om te houden van het ego dicht bij ons, weg van de anderen. Ik was bang dat hij zou schrikken ih, maar ze leek te hebben genomen ego op de koop toe, samen met al het andere in deze vreemde odyssey, De Prins was een beetje opstandig omdat het emu ontbrak vlees, maar gelukkig vond hij kaas.
  
  
  We liepen zo rustig mogelijk door de verlaten straten van de slapende stad, maar een score van doodsbange boeren maakten een hoop lawaai. Verschillende mensen vroegen me waarom we verbleven in Metkovich, en het was verdomd moeilijk te beantwoorden. Haar, zelfs Sam was er niet zo zeker.
  
  
  Opusen en Ploce zijn beide in de buurt van de Adriatische zee, en er zou veel gemakkelijker te vinden boten voor een gratis reis naar Italië. Maar ervan uitgaande dat we het gemaakt in het leven, en hij wist de Padra had gelijk toen hij zei dat we waarschijnlijk in de problemen in die steden zelf. Beide zijn resort en vissen steden met een bevolking van een paar honderd zielen en kleine schuilplaatsen binnen of buiten. Er zijn uitstekende wegen die er zijn, dat zou in dit geval een nadeel voor ons. Ih vissersboten familie waren boten, te klein voor ons allemaal. We moeten stelen van de veerboot die loopt tussen Ploce en Trpanje en risico oversteek naar de nen. Ik twijfelde of we ooit in staat zijn om voorbij de mimmo van de Wasp-klasse Ministerie van Buitenlandse zaken van de patrouille schepen.
  
  
  Niet dat Metkovich is zo ' n groot probleem. Het is een relatief grote stad, weg van het station en een belangrijk commercieel gebouw. Gebouwd op een plaats waar de Neretva Rivier vertakt zich in een zanderig delta met twaalf kanalen, Metkovich heeft tal van vers water. Echter, het is in een zaal in de buurt van pine bossen, witte stranden en de blauwe jurk van de Dalmatische kust. Het is een ouderwetse stad, en alles sluit om 7: 30 uur. Radio Belgrado gaat uit de lucht om middernacht, wanneer de stad wordt niet langer in de wereld.
  
  
  Het ontbreken van het nachtleven ons gevaarlijk opvallend. Een passerende auto, een nieuwsgierig politieagent, een eenzame verdwaalde op loopafstand en we zijn ontdekt. We verbleven in de schaduwen en liepen door de smalle straten. Op een bepaald punt, we hebben verloren en belandde op het stadsplein. Gradska vilecnica, het stadhuis, is een van Metkovic de weinige toeristische attracties. Hij loopt door het hele scala van architectonische stijlen. Het is een deels Romaanse, Gotische en Late Renaissance verdiepingen en een top die het best omschreven kan worden als een Oostenrijks-hongaarse richel. Het enige wat ontbreekt hier is turks kleermakers, maar een paar straten verderop passeerden we mimmo moskee, gebouwd in 1566, tijdens de tijd van Sultan Suleiman de grote.
  
  
  Ik heb hier niet voor een minuut te bewonderen van al dit moois. Hij wist zelfs niet de groep verlaten om een bezoekje te brengen aan zijn oude, beste vriend, dat de contactpersoon die had mij op de hoogte over de militaire op Evan Karak van de aanvraag. Niet dat ik niet in de verleiding komen om deze te bezoeken, maar ik was aan het hoofd van een hoop mensen die blindelings vertrouwde me ih uit de problemen leven. Helaas, haar maretak gaf ons geen idee wat te doen wanneer we naar de luchthaven.
  
  
  We klommen over de muur aan de andere kant van de stad. Alle Joegoslavische steden lijkt te hebben een soort van muur overgebleven uit de dagen toen de oorlogen waren een lokale aangelegenheid. We staken een stuk van het moeras en een smalle strook van Mediterrane struikgewas, of macchias, olijven, vijgen, en rozemarijn. Op het laatst kwamen we tot de begraafplaats, en aan de andere kant, Padra mij verzekerd, konden we zien de vliegtuigen.
  
  
  De kerk zag er uit als een scène uit een oude Dracula-film. Het was donker; de verlaten gebied was vol met oude beelden en dode bomen. Het genoemd werd de Kapel van de Zalige Ivan Ursini, de Kapel van de Zalige Ivan Ursini. Het was genoeg om over de oude begraafplaats aan de oude Ivan de kriebels . De grafstenen dateren van lang geleden. Er waren zelfs een paar blijft, grafstenen van de Bogumils, een religieuze sekte die zich ontwikkelde in de bergen van Bosnië en Herzegovina in de Middeleeuwen. Uiteraard bent u tegen het risico van aanbestedende een soort van religieuze lepra, omdat de helft van de tijd wist ik niet wat ik aan het huilen was harder, de wind of de vrouwen van Jzan.
  
  
  We kwamen in een lange, dichte groep Macchias, dan die we konden zien van de verre, misty lichten. We geperst door het kreupelhout, en daar was de luchthaven, net als Padra had beloofd.
  
  
  We bereikten de onverharde weg die rechtstreeks naar de gate. De poort op de dell zelf was niets meer dan een gat in de omheining rond het veld, met een stand op de ene kant en een iets grotere stand op de andere. Een bewaker stond in de kleinere, en iemand was te dommelen in de grotere, dus het veld was meer dan beschermd. Het was voor mij een luchthaven. Het bestond ongeveer twee 2.000-meter banen snijden in een smalle X-vorm. Aan het einde van elke baan, op de poort kant, was er een twee-verhaal toren, bekroond met een antenne en radar apparatuur. Er waren twee hangars naast de toren.
  
  
  Van waar we stonden, was het onmogelijk om te vertellen wat er gebeurde op het veld. Er waren verschillende IL-14s en diverse RT-33 in de buurt van de hangars, maar de resterende vliegtuigen waren niets meer dan vage zwarte vormen geparkeerd langs de omheining. IL-14s-en RT-33, ons waren voor ons wat. Mijn hoop is gevestigd op apparaten die ik niet kon identificeren nog, wat betekende dat ik had om dichterbij te komen om te zien wat ze graag om me heen .
  
  
  Nickname...'
  
  
  Haar, draaide zich om. Arvia kwam naar me toe en raakte zachtjes mijn toverstaf. "Nick, als we niet naar Italië leeft..."'
  
  
  "We krijgen er, Arvia," zei ik terwijl ik mijn vingers gekruist in stilte. "Het maakt niet uit als we dat kunnen doen of niet," ze pouted met vrouwelijke logica. — Ik wil je iets vertellen." Mevrouw Milaan en ik heb lang en diep nagedacht over de situatie en besloot dat het beste wat we kunnen doen is...'
  
  
  'Get down! De Padra plotseling siste. We allemaal op de grond net voor de Skoda Jeep rammelde mimmo, minder dan een meter afstand. De Jeep stopte naast de schildwacht, die sprak kort met de drie mannen in de jeep. Dan is de Jeep weer begon en trok naar de toren. De bewaker in het grote huis niet eens bewegen.
  
  
  Opwinding leek te onderbreken Arvia de trein van denken. Ze zat in de hoogte, knippert en druk bezig waren met het verwijderen van de bladen van gras uit haar haar. Voordat ze kon weer terug naar wat ze wilde zeggen , de Padra vroeg me, " Wat nu, Carter?"
  
  
  "We vallen de bewakers en ga naar binnen."
  
  
  "Ik ben echt naar uit. Maar hoe?'
  
  
  Hij dacht serieus voor een moment. Uiteindelijk zei hij: "Een commando aanval met omleidingen. Heeft iemand een stukje kaas?
  
  
  De Padre en ik liep langzaam langs het grind van het pad van mimmo sentry kraampjes, de Prins naast ons. Vervolgens maakten we een cirkelvormige beweging op de stand. De bewaker in het grote huis moet hebben gemerkt ons, maar van waar we waren nu zagen we dat Ego ' s lippen bewegen in een tevreden snurken.
  
  
  Een paar meter van de kiosk, stond ze met haar hand op de Padra ' s schouder. Hij onmiddellijk gestopt zodat haar kon fluisteren naar de emu, " ik ga eerst. Wanneer krijg ik de man die er zijn, ga je naar de andere wachthuis.
  
  
  "Hij zal nooit meer wakker van zijn dromen" de Padra voorspeld. "En dan krijgen we op een vliegtuig ergens heen?"
  
  
  "Niet een vliegtuig, ben ik bang. We moeten zoeken naar een die geschikt is voor ieder van ons, maar niet zo groot dat we een heel team van piloten.
  
  
  — Ben jij een goede piloot?"
  
  
  "Als een goede chauffeur als je zijn."
  
  
  Ik denk niet dat hij al te blij met dat antwoord. "Zeg mij," zei hij rustig, " wat doen we als er geen vliegtuig?"
  
  
  "Hash", zei ik,"we kunnen alleen maar hopen."
  
  
  We kropen in de richting van de sentry totdat we werden blootgesteld achter hem. Er waren geen auto ' s in het zicht, geen bewegingen op het veld. Haar, de Pater knikte, en knikte hij bij reuma om mij te laten weten dat hij dat had gedaan, de akte. Hij liet zijn geweer met een van de andere mannen. Het was een baan voor een geruisloze mes of een geruisloze haak.
  
  
  Ik wreef met een stuk kaas onder de Prins de neus, gehouden ego er lang genoeg voor hem om te begrijpen wat ik aan het doen was, en gooide ego tegenover het wachthuis op de baan aan de andere kant van het hek.
  
  
  De wolf dook voor de kaas, mimmo sentry.
  
  
  De man kwam naar buiten om te zien wat er aan de hand was, en ik kwam achter hem aan. Er zijn tijden wanneer u op blote voeten lopen, en dit was een van die momenten. Haar ontvangen een klein voordeel van de verrassing. De aanval kwam dus al snel na de Prins mad uitje dat de bewaker niet eens het verhogen van zijn ZWAARD, laat staan direct zijn ego in de goede richting. Hij hoorde me niet tot het te laat is. De sentry wendde zich om, en zag ik de geïrriteerde nieuwsgierigheid op zijn gezicht veranderen om verrast te begrijpen. Vervolgens emu sneed haar strottenhoofd met zijn handpalm, en ego ' s ogen rolden terug onder zijn oogleden. Werd ze gesleept terug in het wachthuis door Ego voordat hij de grond raakte. Zijn hier ego ego 64A en ego M57, de Joegoslavische versie van de russische Tokarev M1933 geweer. Haar ego ook opgepikt dikke wollen sokken en laarzen. Hij had een grotere benen dan ik deed, maar ik was blij dat ik van dat. Mijn benen waren erg gezwollen en in vreselijke pijn. Aan de andere kant van de poort, de Padra had al gezorgd van de slapende bewaker. Zijn rug was naar mij, en ik merkte dat hij het maken van een bliksem-snelle beweging met zijn rechterhand. Daarna stapte hij terug, en hij zag dat de bewaker was nog steeds in zijn plaats, alleen het ego doel was nu iets verlaagd om de kist; maar de kist was doorweekt met bloed. De Padra kwam mij, ook gewapend. "Ik links ego gelukkig, "zei hij." Nu is het twee grijnzende rta ' s. Heb je het vliegtuig nog?"
  
  
  'Nog niet.'
  
  
  Het hele veld kon zien haar nu. Haar, keek op zijn einde, het bidden dat we gelukkig waren. Drie Goshawks, een andere RT-33-groep, het wrak van de C-47 romp, een andere Il-14, en een paar van de Alouette III helikopters werden opgesteld in een rij. Niets van dat alles.
  
  
  Haar, ik voelde de frustratie groeit in mijn borst. Woede wordt zo dichtbij en toch zo ver weg, angst in de wetenschap dat ik had aangezet onschuldige mensen om in opstand te komen alleen om te ontdekken dat de weg was op een dood spoor.
  
  
  Maar toen zag ze het verste hoek van het vliegveld, waar Sergey was de zwakste. Het was een vertrouwd met het vliegtuig vorm. Het leek onmogelijk, maar daar was het: de Il-2, een twin-motor transport vliegtuig.
  
  
  "Hash, voor iedereen hier, en snel."
  
  
  De padra deed een stap naar voren; hij controleerde dat de weg werd duidelijk, dan zwaaide de haak. De struiken aan de andere kant van de weg begonnen te bewegen, en de mensen kwamen uit alle rond hen, die van alle richtingen om ons aan te sluiten.
  
  
  — Wat vindt u van het apparaat?" De Padra gevraagd.
  
  
  "Misschien," zei ik grijnzend. "De russische versie van de DC-3". Ik stak het veld en ze volgde me.
  
  
  Er waren veel verbaasde blikken. Er waren maar een paar mensen lopen in het veld, en we konden het niet zien, zoals wij er waren legaal. Maar, blijkbaar, het Joegoslavische leger is hetzelfde als alle andere legers: u nooit daar heen te gaan als vrijwilliger, en je niet bemoeien met iemand. Bovendien, de bonte brigade die marcheerden op het vliegveld werd gemist door de beveiliging.
  
  
  We passeerden Yastrebki, S-47 en doorgegeven onder de grote IL-14. Haar werd uitgevoerd in de voorkant, en de groep volgde me in een wanordelijke lijn. Ik bleef maar denken waarom het draait, omdat het bijna onvermijdelijk dat de IL-2 kan worden gedemonteerd, opraken van de brandstof of het spelen van een spel van batterijen. Ze resulteerden niet in de Il-2 bijna twintig jaar, en het kon niet luchtwaardig, het kon gewoon niet. Maar ik bleef rennen. Het was onze enige kans. Toen hij in de IL-2, hij rukte de deur open en duwde iedereen aan de binnenkant.
  
  
  — Bent u niet komen?" Sophia gevraagd als ze aan boord.
  
  
  "Zo oprecht."
  
  
  "Het is verschrikkelijk," klaagde ze. "Het is gekanteld, en er zijn geen stoelen in de nen."
  
  
  "Dit is een lading van het vliegtuig. De stoelen zijn verwijderd.
  
  
  Ik liep rond het schrappen van de pads in de voorkant van de wielen, probeerde zich te herinneren wat ik wist over de Il-2. Nou, het was eigenlijk een gemodificeerde Dakota; 95 meter spanwijdte, 64-voet lengte, en 12,5 ton allen, 1800 pk motor kit, met een maximum van 16.000 voet, en een snelheid van 140 knopen bij de emoes waren op hun staart. Maar het vliegtuig zal nooit vliegen, niet zo ' n vermoeide toestand, niet met geoxideerd vleugels en vlekken van lekkende hydraulische lijn.
  
  
  Maar er was lucht in de banden, dat was een goed teken, dacht ik, tot ik me herinnerde dat de nederlandse eens had gered van een Wereld Oorlog II vechter vliegtuig door het aftappen van een polder waarvan de banden waren ook onder druk.
  
  
  Haar liep terug naar de dag, en aan boord. Dacht hij grimmig dat met een beetje geluk, kunnen we alleen maar in staat om te starten met die motoren. Als ze draaide zich om, ze kunnen geld verdienen. En als ze werkte, kon ik op een of andere manier de verdomde auto in de lucht, als niemand duwde die gashendels te veel tijd, of te vliegen te vaak met te veel drukvulling of te laag toerental.
  
  
  Haar, ging in de cabine. De IL-2 beschikt niet over een driewieler landingsgestel, dus het is gekanteld op de staart. Hij gaf iedereen een paar goedbedoelde woorden van bemoediging, ook al had hij niet veel hoop, en sloot het gordijn achter hem. Wanneer haar vader draaide zich om, hij zat in de stoel van de piloot.
  
  
  "Wacht, Hash. Hij trok zijn duim aan de rechterkant. "Al goed," zei hij, verhuizen naar de rechter stoel.
  
  
  — Het betekent dat je scheppen kolen op deze tijd."
  
  
  De cabine was een smalle, krappe kast met kleine ramen. Hij gleed in de stoel van de piloot en bladerde een paar schakelaars. Zoals met de meeste van russische makelij, vliegtuig, de instrumenten worden geplaatst naar achteren, dus moest ik bekijk het paneel van rechts naar links. Maar het licht schijnt goed, en pijlen schoot omhoog, die aangeeft dat had ik voldoende spanning, brandstof druk, en air sampling. Ik ging door het begin van zijn activiteiten, yanken de gashendels, benzineklep, en alle knoppen en hendels waar ze moeten zijn op de DC-3, biddend dat het genoeg was voor dit vak.
  
  
  Plotseling, een zoeklicht scheen op onze romp, verblindende mij vernield door de voorruit. Het was een licht geweer, een intense zoeklicht met een smalle lichtbundel die de toren gebruikt voor weg-manoeuvres. Hij richtte zich op ons, en bleef daar.
  
  
  "Gewoon stemmen," zei haar Vader tegen. "We hebben ontdekt."
  
  
  "Gezegend Arnir! Wat nu?'
  
  
  "Zeg een gebed," emu vertelde haar dat als hij drukte de knop start. De linker motor begon te schudden, en wanneer het geluidsniveau steeg naar een hoog, constant zeuren, het geschakeld Net. De schroef draaide op, nam haar ego naar zelf, en gecontroleerd door de gashendel . Vuur uitbrak rond de uitlaat, en de Padra huiverde.
  
  
  "Geen nood," riep hij boven het lawaai uit. 'Het is ok. Maak je geen zorgen over deze Jeep komt naar ons toe.
  
  
  Een Skoda, vol met soldaten en wapens, schot over het veld van de richting van de toren. Padra al had gekregen van zijn stoel en staarde uit het raam, waardoor het een beetje moeilijker voor mij om te schakelen op de juiste motor. Ego duwde haar weg en zei: "Neem uw wapens en uw mannen te houden ih van ons af." Ik moet eerst een paar minuten opwarmen van de motoren.
  
  
  Hij liep door het gordijn zonder nog een woord aan ons. De motoren geniesd en rammelde, die gemeenschappelijk is voor auto ' s van die tijd. Voor zover ik wist, waren de normale geluiden voor Shvetsov motoren. Een licht knipperde met zijn ogen om aan te geven dat de achterdeur was open, en twee meer licht kwam om aan te geven dat de luiken boven de vleugels waren open. Ik hoorde geen geluid, maar ik zag de Jeep slippen heftig, en enkele soldaten vielen uit.
  
  
  Ik had geen andere keuze dan te blijven waar ik was en wachten op de motoren om op te warmen. De temperatuur stijgt langzaam begon ik me af te vragen of we ooit in staat zijn van de grond te krijgen.
  
  
  De Joegoslaven met spoed naar ons toe, gericht op mij, de motoren, en de banden. Padra en Ego ' s mannen vochten terug met hun geweren en 64A submachine guns, die we hebben van de schildwachten. Een paar soldaten probeerde te benaderen, te stoppen in hun sporen, stond op, en keek om zich heen alsof ze iets vergeten. Dan zijn ze dubbelgevouwen op het asfalt. De Jeep omcirkeld, vuren onophoudelijk. Een andere jeep met versterkingen op de Angara . Voor eeuwig aan het nemen was nu of nooit.
  
  
  Hij stel de kleppen tot twintig graden, duwde de controles naar voren, en bracht de intimidatie. We begonnen te lopen. Draaiden We op de baan. Een blik op de wind indicator vertelde me dat we waren op weg in de verkeerde richting: ik had een gunstige wind en we moeten hebben omgedraaid, maar ik was niet van plan om het te doen. Ik had genoeg moeite om dit vak rechtop, zoals het leek te hebben ontwikkeld, een nare gewoonte van het trekken aan de rechterkant. Toen herinnerde hij zich dat ze waren russische motoren, niet Pratt en Whitney, en dat waren ze draaien in tegengestelde richting.
  
  
  Snelheid over de grond verhoogd tot engel, vervolgens naar de nummers vijftien. De instrumenten tot leven kwam; de sensoren leek normaal. Weer het vliegtuig werd getrokken naar rechts, en weer werd getaxied door de staart roer. De draad van de baan zag ik ongelooflijk dichtbij. Hij keerde terug van de druk. Het vliegtuig klaar was, maar kon nog steeds niet opstaan. God, het lijkt erop dat we moeten gaan naar Italië, niet vliegen.
  
  
  "De tweede Jeep kwam recht op ons af. Het ego chauffeur was blijkbaar een aantal maniak die vermeden een frontale botsing. De twee mannen overeind gek van achter, vuren hun wapens bij de motoren. De neus van de IL-2 was al op, zodat ik kon kijken wat er gebeurde, maar op hetzelfde moment is een beter doel. De motoren brulde, en witte vlammen schot uit de uitlaat.
  
  
  De Jeep begon te steek, als de bestuurder probeerde te vermijden Nami in een laatste wanhopige poging. Hij schoot in het vliegtuig en hij voelde het vliegtuig trillen, maar het was te laat om uit te komen en na te gaan wat er is gebeurd. Een hendel trok het terug, en de horizon verdwenen. We waren vrij.
  
  
  Ik bleef op de linker-roer-om naar rechts te verplaatsen, en vlogen we over het einde van het veld, niet meer dan honderd meter boven de grond. Mijn klim was steil, op een zeer schuine hoek van bijna een kilometer. Hij uitgelijnd haar ego, en gooide het stuur naar links. Bij haar was het vliegen op een hoek, haar kon zien dat de actie op de baan. Ergens waar haar had bevrijd, een vuur werd woedt. De Jeep moet hebben gerold over en vloog in brand.
  
  
  Het klom naar een hoogte van 35.000 voet, richting west-zuidwesten, gecontroleerde koeling en waterpas uit het vliegtuig. Het leek erop dat we hadden een comfortabele kruissnelheid van ongeveer 100 knopen, en hoe we die kunnen krijgen uit het hele luchtruim van Joegoslavië, ik wilde nog steeds om zich te ontdoen van het nastreven van vliegtuigen. Hij kon klimmen een beetje hoger, maar nog steeds niet genoeg om te voorkomen dat de kust anti-aircraft wapens en s-2 accu ' s. Trouwens, de mensen in de weer zijn al koud genoeg met al die luiken open. Als ik hoger klimmen, ik zal alleen maken ze slechter.
  
  
  Ik keek uit het venster kant, in een poging om mijn lagers, maar ik kon niets zien. Echter, in algemene termen, mijn richting juist was, en anders is het er niet echt toe deden. Vroeger of later zouden we de Adriatische kust bereikt, en dan Italië.
  
  
  
  Hoofdstuk 12
  
  
  
  
  Het gordijn fladderde zo heftig dat ik niet in de gaten Padra ga de hut weer. Ik zag hem niet, totdat hij weer in de copilot van de stoel. Er, hij keek in stilte als de uitlaatgassen spurted rond de stuurboord motor. Na een ogenblik, wendde hij zich tot mij. en hij zei in een gesmoorde stem: "ik heb nog nooit gevlogen voor."
  
  
  "Maak je geen zorgen, Hash. Soms doen we iets voor de eerste keer.
  
  
  — Waar gaan we in Italië?
  
  
  — Ik weet het niet, we vliegen naar de dichtstbijzijnde airstrip. Misschien naar Pescara of verder van de kust, in de buurt van Bari. Het belangrijkste nu is dat we verdwijnen rond het luchtruim van Joegoslavië. Zodra we voorbij de Palagruga Eilanden, krijgen we van hen weg.
  
  
  "Het spel zal worden gewonnen." Hij laat de expressie slip door zijn ego ' s mond. 'Klinkt goed. Hoe lang zal het duren voordat we dit doen?
  
  
  "Veertig, vijfenveertig minuten. Twee keer zoveel, zelfs voor de italiaanse kust. Dat is, als we geen nieuwe problemen.
  
  
  "Dat zal niet gebeuren," zei hij vol vertrouwen. "We hebben onze vijanden achter."
  
  
  "In ieder geval niet op Metkovich' s. En haar, ik betwijfel of zij zal proberen om het onderscheppen van ons land, waar er misschien te veel getuigen te zijn van de aanval. Maar als we eenmaal boven de zee, we zijn een gemakkelijke prooi voor wat ze doet, Castel Stafilich.
  
  
  "Wat zijn de kansen als ze dat doen?"
  
  
  Ik vertelde de emu de waarheid. "Ongeveer hetzelfde als Aptos' s."
  
  
  "Ahh", zei hij zachtjes. En na een korte pauze vroeg hij: "waarom doen we niet lager vliegen om te voorkomen dat ie radars?"
  
  
  "Moderne radar kan detecteren een vliegtuig bijna van nul meter, het" emu legde haar uit. — Een beetje gezond verstand zal hen vertellen wat onze vlucht route is: de kortste route over het land. Ik wil niet gaan verlagen als ze aanvallen en ik hebben om te manoeuvreren, of als er iets mis gaat en ik probeer te plannen. En rond voor de mensen die ik wil niet hoger gaan."
  
  
  Hij knikte in begrip. "Het is koud in de rug, en sommige mensen zijn bang om te sterven door gebrek aan zuurstof."
  
  
  "Het is niet precies het midden van de zomer hier," ik gromde. — Ga terug en vertel ze dat ze niet zal sterven. En laat ze ademen door hun handen als de wind is te sterk voor hen.
  
  
  Ik controleerde haar sensoren weer, maar alles was goed. RPM is hetzelfde gebleven, oliedruk en temperatuur waren nog steeds aan de rechterkant van de rode lijn. De motoren nog klonk als ze werden uitgevoerd op een normale vlucht.
  
  
  Hij keek naar beneden als de kustlijn werd een reeks van verlichting, het dimmen van de lampen van een aantal badplaatsen en vissersdorpjes. De grote grijze vlakte van de Dinarische Alpen stond nu achter me en voor me lag de grote, gladde duinen van doffe water, de Adriatische woestijn. Het was vreselijk nat daar beneden, maar hier leek het op een zanderige woestijn. De oude vliegtuig bleef brullen, en was hij bijna begint te geloven dat we waren geslaagd.
  
  
  Toen hoorde ik iemand giechelen. Hij draaide zich om om te zien Sofia en Arvia knijp in de cabine. De wolf was met Sofia, en hij zag er zo ongelukkig als een dier."
  
  
  "In tien of vijftien minuten, we zullen in staat zijn om gemakkelijker te ademen, en de benen worden lichter."
  
  
  Vrouwen giechelde en verdrongen op de ramen te kijken. Ik keek naar Sophia en herinnerde zich de hooghartige, minachtende vrouw die ik had voor het eerst ontmoette, en alles wat ik kon doen was draai je om en schud mijn hoofd. Ze zou liever sterven dan toegeven dat er iets was zacht en vrouwelijk en over haar. Toch was hij duidelijk aanwezig in het in een verborgen vorm.
  
  
  De cockpit begon opeens hevig te schudden, alsof een grote hand had vastgepakt het vliegtuig is de staart en stond te trillen van het ego. Een flits van zilver flitste langs het raam Sophie had gewezen en vloog op, het branden van ons met een felle explosie van air sampling.
  
  
  Hij worstelde met het stuurwiel en de pedalen te corrigeren voor een mogelijk skid, dan keek uit het raam weer. Ik had het niet echt nodig te zijn: ik wist wat het was, en ik wist ook niet wat de andere zilver flash hoog boven ons.
  
  
  "Sofia, Arvia, ga terug naar de anderen. Snel. Vertel ze alles terug te kruipen zover mogelijk, gehurkt laag en houden hun hoofd naar beneden.
  
  
  Ze deed wat ik zei. Haar, keek omhoog naar de Padre. Hij hield de fakkels hij had gevonden op het vliegtuig in zijn handen als een bezorgde frons gevouwen zijn voorhoofd. "De problemen, hè?", zei hij, en dat zij mij een paar raketten.
  
  
  "Kom op," zei ik grimmig. "Een aantal van de mig 's".
  
  
  Mig-21-F, om precies te zijn. Fishbed bij Mach 2.2 met een Atol air-to-air raketten onder de vleugels. Het beste dat Joegoslavië te bieden heeft. De twee van hen zijn tegen een twintig-jaar-oude, ongewapende propeller vliegtuig.
  
  
  'Wat moeten we doen? Zouden we dat niet lager gaan?
  
  
  "Hoog of laag, het maakt niet uit. Maar wanneer ze in je buurt, Hash, licht als veel raketten als je kunt en gooien ih uit het raam.
  
  
  'Ik begrijp het niet.'
  
  
  — Ik heb geen tijd om uit te leggen. Ze gaat stemmen.'
  
  
  De vliegtuigen vlogen in een breed, swooping arc die net boven de staart. Huilen, ze vlogen hun vleugelpunten bijna raken in een fantastische formatie.
  
  
  "Nu, Hash," riep ik. "Gooi die raketten."
  
  
  Haar ook verlicht de raketten zo snel als hij kon en gooide ih rond het venster. Ze zou de voorkeur hebben gegeven aan een pistool Natalia, die zou verplaatsen de bakens uit de buurt van het vliegtuig. Maar voordat het kan zijn reloaded en doorgegeven aan de Padre 's ego, de mig' s waren al te dichtbij.
  
  
  Achter ons, vier kleine explosies uitbrak rond de mig ' s vleugels. Als ik vermoed, werden ze schieten op ons allemaal rond de Atollen. Raketten zijn sneller, groter en netter dan geweren. De atollen kwam naar ons toe als de mig ' s nam af om te kijken naar de geweldige vuurwerk buiten het bereik. Onder ons, de raketten barstte in wit-hete vlammen, schroeiende onze vleugels en de buik. De raketten flitste door de lucht, dan één voor één dook naar beneden, weg van het vliegtuig, na de vallende raket bakens.
  
  
  'Wat... wat is er aan de hand? Padra hapte naar adem, zijn mond hangt open.
  
  
  "Atollen worden aangetrokken door de warmte en branden van raketten stralen meer warmte dan de uitlaat van onze oude motoren." De Emu uitgelegd. "Soms een beetje out of date is een voordeel."
  
  
  De raketten werden afgevuurd ver beneden ons, in de zogenaamde doelstellingen in de richting van de Adriatische Zee. Ze verdween onder de oppervlakte, en een ogenblik later de zee ontplofte in de ballen van oranje vlam en sissend wit schuim.
  
  
  "Ha," de Padra riep. 'We hebben het gedaan. We haalde hun tanden."
  
  
  "U denkt dus,' zei ik vlak. "Mig' s hebben meer tanden, en ze zijn al terug met de volgende hap."
  
  
  De twee Joegoslaven waren slechts twee zilveren stippen achter ons, en ze waren snel dichterbij. Hij veegde haar oorlel met zijn mouw weg te vegen het zweet, in een poging om na te denken. Het werd uitgebracht door het gas, en we begonnen te dalen in een brede, steile glijbaan. Mijn handen waren nat van de bank van de tools. Drieduizend meter en lager.
  
  
  "Dus we verliezen ih," de Padra riep.
  
  
  De ego-naïviteit verzacht de spanning en het maakte me aan het lachen. "De vastgebonden geit heeft een nog betere kans tegen de Prins, Hash. Maar als we hebben om te duiken, ik wil niet vallen te ver. En misschien, heel misschien, kan ik haar vasthouden ih lang genoeg totdat we de grens over.
  
  
  - En als we van de italiaanse luchtruim?
  
  
  "Misschien dat de mig' s niet volg ons dan."
  
  
  De hoogtemeter lees 2500 meter, 2000, en dan verder af te dalen. Hij hoopte dat als de mig ' s aangevallen, zouden ze nu doen. Als ze dat deden, kon hij door hen met ons op.
  
  
  Maar de strijders bleven achter, als de dimensionering van ons. — Wat doen ze?" De Padra vroeg zenuwachtig. — Waarom zijn ze niet komen?"
  
  
  "Ze doen het snel genoeg. Misschien zullen ze trekken veel te zien wie het eerst komt.
  
  
  Links een ging voor een run voor een moment, weer in een klassieke stijl. Langzaam, maar in werkelijkheid is het projectiel-zoals boven ons, de afdaling op een hoek van onze staart. In een scherpe kant, ik 180 graden gedraaid, vertragen zo veel dat mijn snelheidsmeter zweefde vlak boven de kritische toerentallen. Dit veroorzaakt de pilot Knippert om te duiken iets steiler. Maar de Mig-21 is een wendbaar vliegtuig, en we niet uit het oog verliezen, alles voor een minuut. Hij kwam met licks voor een bepaalde directe hit.
  
  
  "Machinegeweren. . De Padra begon.
  
  
  "Wapens, Hash," ego gecorrigeerd. "Met deze oude kast, een paar close-range aanvallen zijn genoeg om volledig tear us aan flarden."
  
  
  Een lead bombardement gevolgd. De romp werd doorzeefd met een zeef, en de vleugels werden gevuld met vuistgrote gaten. Een verblindende flits verlicht de kennis cabine. Een ijzige wind huilde door de verbrijzelde voorruit en een dikke zwarte rook begon waait over het dashboard. De IL-2 trok scherp.
  
  
  "Doe iets," de Padra schreeuwde naar me. — Dan is er niets dat u kan doen?"
  
  
  Hij pakte de hendels, bidden dat ze nog steeds werken en dat ze nog steeds werkzaam zijn voor een andere tweede. Slechts een seconde...
  
  
  "Ja," de reumatoloog schreeuwde tegen haar. 'Nu!'
  
  
  Hij streek neer op de rolroer hendel en rukte de helmstok in zijn schoot, het loslaten van al het gas. Het schip zakte tot op het bot, in een poging om weer op te staan, plotseling rukken haar staart in een onmogelijke positie.
  
  
  Voor een moment, maakte hij een plan om te vliegen over ons heen en dan terug in een cirkel, maar het vliegtuig bracht hem naar zijn baan. Er was een oorverdovend gehuil als de piloot probeerde een steile klim om te voorkomen dat botst met ons op, rolde van de vlag van de machtiging uitvoeren en schoot vlammen in onze gezichten. Het maanlicht scheen op zilveren vleugels als de bemanning moeite om te bepalen van het vliegtuig. Maar omdat het ego, snelheid, en onze hoogte — we waren nu op 1.500 meter-ze had niet langer de hoogte en de ruimte om dit te doen.
  
  
  De strijd was kort. Een moderne straaljager werd ingezet tegen gammele mijnbouw, en moderne wapens bleek de inefficiëntie. Hij bevroor, niet in staat hoogte te winnen, als de zee steeg tot hem te nemen. De koepel terug gevlogen, en de gehelmde cijfers verwoed uitgebarsten. Het vliegtuig dan crashte in de Adriatische Zee.
  
  
  De tip van de vleugel raakte een golf en hij draaide zich om in de lucht te houden totdat een andere activiteit greep hem aan en hij draaide zijn kop naar beneden in het golfdal. Er lag, buik omhoog, als een dode meeuw met zijn uitgestrekte vleugels. Langzaam begon het te zinken.
  
  
  We hadden onze eigen problemen te kampen met,, maar het kon niet worden gedaan zonder de Padra de enthousiaste kreten. "Wij neergeschoten de ih! Hey, Carter. Wat een grap.'
  
  
  "Het is natuurlijk een grap," ik snoof bitter, nog steeds het swingen van de brandblusser. "En je weet natuurlijk dat die het laatst lachen?"
  
  
  De cabine draaide zich om natte cashewnoten als het vliegtuig geprobeerd om het niveau en de brand te blussen. Het hele vliegtuig werd doorzeefd met gaten, en de juiste motor schokte heftig, spuwen vette rook. Vlammen lekten op de luchtinlaten en de verkoolde vleugel, of wat er van over was. Hij vroeg zich af hoe grimmig veel van onze passagiers waren dood of gewond om ons heen.
  
  
  "Padra, kom terug en zie hoe onze mensen doen," schreeuwde hij naar haar meer dan de donder van de stervende motor. Haar was fanatiek bezig met het werken aan de motor blusapparaten, blussen van de brand in de stuurboord motor met schuim. De padra stond op uit zijn stoel en pakte het gordijn. 'Maar,... doen we het nu?
  
  
  "We kunnen nog steeds op dezelfde engine," emu vertelde haar haastig. "Als ik de brand te blussen . Maar is er nog dat andere punt.
  
  
  'Dat kunnen We niet ... ?
  
  
  "Nee, deze grap werkt slechts één keer. Bovendien, we hebben niet langer de kracht om dat te doen. Schiet op!'
  
  
  Ze wilde niet dat hem in de cabine naast me wanneer de draad kwam. Dat is de reden waarom zij maken gebruik van blinddoeken van het aantal executies. In het tweede moment, de emu was al in positie, en de emu werd niet gehinderd in het ego speelt net als de andere. Met meedogenloze precisie, het ons bereikt. En niemand om ons heen zou zeggen dat het opnieuw.
  
  
  Het was omgewaaid door een defecte motor, glijden enigszins te handhaven snelheid, terwijl tegelijkertijd het trimmen van het roer op de balans van de ongelijke tractie van de linker motor. Moment veranderd voor aanvallen.
  
  
  "Kijk," de Padra riep. Het was pas toen dat ik zag dat hij dat niet had gevolgd 'mijn bestellingen'. Hij was nog steeds naast me staan. "Kijk, er is meer te komen."
  
  
  Hij wees door het verbrijzelde voorruit. Hij had gelijk: er waren zes straaljagers vliegen. Voor een fractie van een seconde, angst balde mijn keel, en toen besefte ik het niet knipperen. Het was de helft van een squadron van de G-91Y Fiat strijders met de groen-wit-rode badge van de italiaanse luchtmacht.
  
  
  "Oh, mijn God," zei ik. "We zijn in het buitenland."
  
  
  — Zal het andere vliegtuig nog steeds worden aangevallen?" Hij heeft nog tijd.
  
  
  'Ik weet het niet.'
  
  
  Ik hield mijn adem in, benieuwd hoe Padra zou het einde zijn van de aanval en het risico van een internationaal incident. Direct kon vliegen in cirkels rond de oudere en lichtere G-91Y. Hij begreep waarom de G-91s had gevlogen, niet de F-104s. Ze kan lancering van gras banen in de buurt.
  
  
  De italiaanse vliegtuig naderde, vervaging over de horizon. Hij aarzelde een moment. Dan is het opeens schoten omhoog en verdween in de verte.
  
  
  "Hij komt terug, Carter," de Padra zei in een gesmoorde snik. "Hij komt terug. Betekent het...
  
  
  "Ja," zei ik grijnzend. Hij draaide op de navigatieverlichting, de draaitafel, vervolgens draaide op de radio.
  
  
  "Ja," haar emu zei. "Het is een spel gewonnen."
  
  
  
  Hoofdstuk 13
  
  
  
  
  Pescara is een mooie badplaats aan de monding van de Folha. Er is weinig industrie, maar belangrijker nog, er zijn tal van stranden, warm water en warme zon. Helaas, hij kon niet veel zien, behalve door zijn hotel kamer.
  
  
  Ik verbleef in het Pensione Hotel Cristallo in de buurt van het strand, waar de zachte wind en het zachte gekabbel van de golven heeft me geholpen te herstellen van mijn verwondingen. Hawk heeft me twee weken ziekteverlof bij de AH kost.
  
  
  De landing van de escort was oninteressante na onze overgang; en na de gebruikelijke NAVO drukte, de afwikkeling verliep soepel. Onze man in Rime kwam om een opgevouwen stuk papier dat de Prins hem gegeven had, en later vertelde hij me dat de boodschap was dat Albanië was het voorbereiden van een staatsgreep in Joegoslavië, met de hulp van enkele Joegoslavische verzetsstrijders. De Ih leider, een zekere "Milan", werd door de toenmalige dood. Fantasie.
  
  
  Haar, riskeerde lijf en leden te krijgen precies dit bericht op Aptos. Dit was een van de meest ironische van de resultaten van mijn missie. Maar toen herinnerde hij zich dat had hij pakte een tank en een vliegtuig van onder de neus van de Joegoslaven, en hebben ertoe geleid dat sommige van de dorpelingen door de ih leger en de luchtvaart.
  
  
  De italiaanse regering nam de zorg van de bewoners van Jzan; ze gegarandeerd asiel en beloofde banen. Sofia, Padra, en de laatste twee mannen in de hele ih groep van plan waren om terug te keren naar Joegoslavië om door te gaan met de strijd voor onafhankelijkheid, maar voor nu was ze rust met mij in een hotel. De portier heeft een heel gedoe over de Prins, maar de Padra bang ego zelfs meer dan de Prins, en op het einde van de portier is overeengekomen.
  
  
  De wolf was nu met Padra, omdat op dit punt, de emu niet iets nodig hebt maar een huisdier.
  
  
  De Padra en de Prins buiten stonden in de gang, het bewaken van mijn deur in het geval dat iemand geprobeerd te storen mij. Haar lag naakt op een groot bed. Arvia lag naast me en streelde me met haar stevige borsten.
  
  
  Aan de andere kant, Sophia verplaatst sensueel, knabbelt er aan mijn oorlel.
  
  
  Dit gebeurde vier dagen, sensueel, wild, en terloops, slechts onderbroken door het ontbijt aten we in onze kamer. De meisjes leken te beseffen dat ik genoeg voor hen te delen.
  
  
  Zij keurden dit samen in de trein. En hij was in staat te stellen de ergste vorm van ziekteverzuim.
  
  
  Draad
  
  
  
  
  Inhoud
  Hoofdstuk 2
  
  
  Hoofdstuk 3
  
  
  Hoofdstuk 4
  
  
  Hoofdstuk 5
  
  
  Hoofdstuk 6
  
  
  Hoofdstuk 7
  
  
  Hoofdstuk 8
  
  
  Hoofdstuk 9
  
  
  Hoofdstuk 10
  
  
  Hoofdstuk 11
  
  
  Hoofdstuk 12
  
  
  Hoofdstuk 13
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Onze agent in Rime ontbreekt.
  
  
  vertaald door Lev Shklovsky in het geheugen van zijn verloren zoon Anton
  
  
  Originele titel: Agent vermist in Rome
  
  
  
  
  
  Het eerste hoofdstuk
  
  
  AI heeft een aantal suites in een hotel in Manhattan, die ik niet bij naam wil noemen. Haar gecontroleerd in, gevolgd door twee weken van R&H (Recreatie en Herstel) op de AX Ranch in Virginia jachtgebied, in de buurt van Washington, DC.
  
  
  Deze organisatie heeft een aantal van zijn eigen agenten en medewerkers van ' ego ' s, en het geeft me een huiselijk gevoel . Dit voldoet ook aan Hawke ' s security-gevoeligheid; - Hawk, de grijze, anonieme en ironische hoofd van de AX. Het is net zo makkelijk voor hem om mij af om wat wharf pub vol met criminelen, maar op het moment dat ik terug naar de verenigde staten na een gevaarlijke missie, hij kijkt naar me alsof ik een opstandig kind.
  
  
  Ik had nog twee maanden onbetaald verlof vertrokken, en het was een geweldige afsluiting en de plek om te beginnen. Mijn badkamer had een grote master slaapkamer met een super bad en een woonkamer met een volledig gevulde bar. Nen had een kamer keuken en de chef-kok maakte je denken dat je in de tijd van Napoleon III in Parijs, niet somber in New York. En de service was discreet en efficiënt. Ik had ook een veel salaris opgebouwde spaartegoeden op mijn bankrekening en een bankrekening.
  
  
  Ik pakte de telefoon naast het bed en gaf de centrale Tiggy nummer.
  
  
  Tiggy is Tabitha Inchbold. Een vijf meter hoge, perfect gebouwd engels edelvrouw (haar vader was een graaf) die verhandeld zijn de rechten van de lokale adel voor een baan als secretaresse bij een pr-kantoor op Madison Avenue.
  
  
  "Dit is Nick Carter, Tiggy."
  
  
  "Ugh." Haar stem is een mix van Cockney en Australische. 'Bent u hier? In de stad?'Tiggy kunt pack veel zin in een paar korte woorden.
  
  
  Het duurde slechts een paar minuten van het levendige chatter — Tiggy de discussie was vol van verhulde verwijzingen naar onze laatste memorabele avond samen tot een afspraak te maken voor drankjes en eten samen.
  
  
  Het was half drie in de tijd. Hij nam een lang bad en afgewerkt met een ijskoude douche te vernieuwen zichzelf en terug tot leven komen. Er werd een full-length spiegel in de badkamer, en hij was tevreden met wat hij zag. Zij had het weer prima. De afgedankte alenka terug naar mij, mijn spieren waren als altijd, en er waren geen littekens links van de pogingen van een andere concurrent knip het lef om mijn lichaam en het gebruik ih als een strop om de hals te hangen me. Alleen een vage zwart-wit lijn toonde waar de ego ' s scheermes-scherpe kukri mes was begonnen met haar werk.
  
  
  Ik ingezeept-up van mijn gezicht en geschoren schoon en glad voordat de prikkelende aftershave lotion. Terug in de slaapkamer, kleedde hij lui.
  
  
  Hij gleed in zijn jasje. Om de ruimte in haar kleding voor Wilhelmina ' s luger, vulde ik haar linker binnenzak met een lederen portemonnee. Ik keek even in de spiegel en vond het niet vinden het allemaal onvoldoende. Ik richtte mijn stropdas en was klaar om te gaan naar de bar, dat Tiggy en ik had gekozen als uitgangspunt.
  
  
  Net als met haar hand op de deurknop, de telefoon ging shrilly.
  
  
  "Kleermaker," zei hij hardop, maar hij kwam hoe dan ook terug en pakte de telefoon.
  
  
  Hij zet de telefoon aan zijn oor en hoorde wat klonk als een carnaval tape opnemen, alleen de andere manier rond. Ik drukte op de rode knop op de telefoon converter, een gemeenschappelijk stuk van de apparatuur in onze organisatie kamers van het hotel, en in het midden-zin hoorde ik een bekende stem: "... en haar, ik weet dat je op vakantie bent, maar de slechte budget, ik moet werken met de middelen die heb ik niet mensen zoals jij nog. Hoe zwak bent u bij ons, u bent onze enige beschikbare agent.
  
  
  Het was Hawk. Hij was aan de andere kant van de telefoon en sprak met mij, door middel van zijn kantoor in Washington.
  
  
  "Ik miste het begin, baas," zei ik, roepen al mijn geduld. — Kunt u me vertellen wat er gebeurd is?".. "Rome," hij zei, het sluiten van mij nog meer. "Iets stinkende werd gevonden in de Tiber. Dat is iets-Clem Anderson, en dood als de hel. Clem Andersson was een onbelangrijk informant in Italië. Hij was nooit echt onderdeel van onze organisatie, maar hij hielp ons van tijd tot tijd, met de informatie dat de grote jongens rond de CIA en Interpol misschien niet hebben gemerkt.
  
  
  Hawke, hoofd van de top-secret, kleinste en meest verdeling van de global intelligence dienst van de Amerika ' s, vervolgde: "Hij stuurde ons een stelletje vage suggesties over wat shitty film die ze gaan maken. Een dergelijke film, waarin spionage en contraspionage worden gepresenteerd als een chique aangelegenheid. Maar weet je er alles over.
  
  
  Op een dag, in een onvoorzichtig moment, ik vertelde Hawke dat ik echt een film die ze zagen. Vanaf die dag is het nog in me daarna zijn kinderachtig en koppig inhoud. Hij was een fan van de film. Om hen blijvend is, onoverkomelijke misvattingen over mijn persoonlijke (haha) leven.
  
  
  "Eerst dacht ik dat het was gewoon een tien — tot-twintig-miljoen-dollar-film deal," Hawke voortgezet. "Maar Clem ging verder met te zeggen dat alles gaat veel dieper. Ik laat het emu-onderzoek dit, want hij was een goed mens, zeer nuttig zijn in ons netwerk. Ik heb niets meer over, maar nu Clem is dood. Dus misschien Clem had iets belangrijks geleerd. U geboekt is op een Alitalia reis om 20: 15 JFK, new york. Je hebt een uur om de vangst van de helikopter die u rond Manhattan naar het vliegveld.
  
  
  "Maar, sir," zei ik, kijkend naar een mollige en sappige Tiggy verdwijnen in de mist.
  
  
  "Het zal u niet meer dan een uur om de gegevens te lezen blad," zei hij sussend. "Maar het komt in de hotel-telex nu. U vindt de code in uw postvak bij de receptie. Alles wat je nodig hebt is in de hal, in deze envelop. Geld voor de kosten, ID-kaarten, twee paspoorten. Ik zal het niet hier langer te blijven. Ik kan al zien hoe uw ogen glimmen bij de gedachte van de leuke italiaanse zoete leven. Maar vergeet niet: dit is een baan, niet een wandeling." Hij zei iets over een extra dag in New York dat ik nodig had, maar Hawke had al opgehangen. Het was een spel dat hij speelde voor haar, en Hawke gemaakt van de regels.
  
  
  Ik belde haar op het call center en vroeg haar om de telex, die was op haar te wachten, samen met alles wat zich in mijn mailbox. Vervolgens belde ik haar op de bar en links in een bericht voor Lady Inchbold zeggen dat ik er spijt van te worden geroepen op meer dringende zaken. Wanneer de loopjongen kwam met een telex en een dikke bruine envelop, hij gaf Em twee en twintig dollar biljetten. Vijf dollar was voor het reizen tussen de linker-bank Oekraïne, en de rest was voor de bloemen bezorgd worden Tiggy. Ik kreeg de indruk dat ze zo veel van een comfort naar Nah als de opdracht was ik opeens gegeven was voor mij.
  
  
  De zes meter lange telex bericht, ontvouwde als een enorm stuk wc-papier, op het eerste gezicht leek niets meer dan een saai rapport over de toekomst van de Chicago soja handel. Echter, wanneer het werd gelezen door het ego door middel van een gepolariseerde transparante kunststof plaat met de code nummer vier op de envelop, onthuld belangrijke inhoud naar het ego. Een volledig verslag van Clemm Anderson ' s acties en vermoedens, mijn cover story voor deze opdracht met de achtergrond, en een tweede cover story indien nodig. De adressen van de twee contact huizen in Rime, en wat haastig is informatie verzameld over de genoemde namen in Anderson ' s verslagen.
  
  
  Ego lees het snel en zorgvuldig, de afwikkeling van de papier lijn per lijn en vulling in de standaard shredder machine in ons appartement. Hoe meer ik lees, hoe meer ik ervan overtuigd raakte dat de Havik was het versturen van mij op een soort van ghost hunt. Hij was in het begin. Deze waren geruchten en roddels, dat leek meer relevant in de film de commerciële dan in de AX onderzoek. Een paar harde feiten, en de rest is niets meer dan bellen. Lorenzo Conti, een italiaanse producent van breedbeeld-optredens vol seks en bloed, die heeft deelgenomen aan alle klassieke producties van "De Odyssee" naar "Het Lam van Maria", was de voorbereiding van een nieuwe epic genaamd" Stroom van het Licht". Een film met een internationale bezetting over wat er kan gebeuren tijdens de Derde Wereld Oorlog.
  
  
  De kleermaker, iedereen die ooit had de kranten gelezen over het wisten. Behalve misschien voor Hawke, die had een harde tijd op zoek door buitenlandse verhalen, vervolgens genoten van de comics voor een tijdje, en dan gooide de krant.
  
  
  Conti was een onbetrouwbare en behendig man. Zelfs in de meest succesvolle ego films, beleggers waren nog slechts een fractie van de winst, terwijl Lorenzo, aan de andere kant, nam de winst voor het onderhouden van zijn palazzo in Rimet, zijn villa in Capri, zijn kasteel in het zuiden van Frankrijk, en een groot aantal minnaressen, opgezette dieren, ondergeschikten en van alle soorten hangers-on. Maar het was nauwelijks vertrouwelijke nieuws. Andere gerespecteerde producenten rond Londen of Hollywood gevolgd dezelfde hebzuchtige patroon.
  
  
  Clem Andersson maakte een voetnoot over de onverklaarbare moord van een jonge Oostenrijkse starlet. Een moord die Conti leek te hebben op zijn geweten, vooral omdat kort na haar dood, had hij een zenuwinzinking en stoppen voor twee maanden rust in huis en in de kliniek. Maar dat was ook normaal. Sterren zijn zo vervangbaar als geheim agent. En storingen voor grote filmsterren zijn net zo gewoon als romances met aspirant-actrices. Conti ' s partners in de nieuwe film zijn Sir Hugh Marsland, een voormalige Britse minister met een dubieuze financiële reputatie, maar geen onbekende voor de buitenzwembaden, de showbusiness en duidelijke contacten met engelse distributie bedrijven. Dan Piero Simca, een temperamentvol italiaans midget; een playboy politicus en bankier, en een heel normaal partner in een onderneming als Vereldeinde. En tot slot, Chris Mallory, een onafhankelijke Amerikaanse producer-directeur bekend voor twee Oscar-winnende films over een jaar of tien geleden.
  
  
  De line-up zoals je zou verwachten van een Conti epic. Over tien top namen in Engeland, Frankrijk, Italië en de landen van Noord-en Zuid-Amerika. De meeste rondom hen waren te gast slechts vijf tot tien jaar oud, maar ih namen zou er geweldig uitzien in een advertentie. De twee belangrijkste rollen werden gespeeld door Camille Cavour, de laatste italiaanse sex bom, en Michael, de Sport, de engelse topman die had de beste jaren, afgezien van de reclame-waarde.
  
  
  De telex-bericht is volledig verwoest, werd het transparante vel. Ik ging zitten op de grond in een yoga-houding te concentreren en herziening van het materiaal had ik al in mijn hoofd weer. Hij laat zijn gedachten gaan helemaal leeg, en dan is alles ontvouwde zich weer als het gelezen wordt door het ego op een hoger niveau van concentratie.
  
  
  Geen wonderen gebeurd. Toegegeven, de film belangrijkste personages waren oplichters, en Clem gemaakt met veel van de opmerkingen over het bedrag van de militaire uitrusting gemonteerd voor de Conti ' s versie van World War III: tanks, vliegtuigen, nep-raketten met ondergrondse bunkers voor het voeden, maar dat was ook aan de orde. En hij moet ook opgemerkt, dat vele italiaanse, Britse, Amerikaanse en NAVO-verbindingsofficieren was aangekomen met de materialen.
  
  
  Elke grote oorlog film, zelfs als het slechts de helft van de juridische, kunnen rekenen op de officiële regering van de samenwerking. Dat was niet ongebruikelijk. Alles wat over bleef was dat Clem had gedood. Maar zelfs dat is niet per se iets te maken met het ego van de studies van de film Draad Wereld . Volgens een paar opmerkingen, Clem was een fatsoenlijke man, maar nogal dubieuze gevolg van zijn gokverslaving, en vanwege zijn constante schuld aan illegale lening haaien. En de redenen waarom hij uiteindelijk in de Rivier kan veel meer zijn dan het ego nieuwsgierigheid over een film epic.
  
  
  Ik had tien minuten om samen terug te krijgen. Haar nam Wilhelmina, mijn luger, Hugo, mijn stiletto 'en Pierre' s benzine bom, rond de ih geheim gesneden aan de onderkant van de koffer opnieuw ingepakt de kleren die ze net had netjes opgehangen in de slaapkamer een kledingkast. Hij trok zijn jas aan op een schouder holster. Haar mouw werd opgerold en de nauwe schede van haar stiletto drukknoop. In dit stadium, ik heb geen behoefte aan een benzine bom, dat is waar ik meestal doe, dus Piera zet het in een minuut. Haar snavel al besteld, en de piccolo klopte op de deur, net als was ze trekt haar jas weer aan.
  
  
  Hij zet alles uit zijn hoofd en richtte zich op zijn nieuwe identiteit. Op JFK, new york, hij was al Roger (Jerry) Carr, een rijke Texaanse oliebaron die maar aan één ding aan zijn hoofd — om te genieten van het leven en beseffen dat hij een winst die nooit zal opraken. Het was het deel ze graag spelen, maar Hawke, de kleermaker van de hel, niet geven me genoeg van.
  
  
  Als Carr, die ik nodig had om te investeren in deze film niet om winst te maken, maar om te genieten van het vooruitzicht wordt omringd door de rijpe sterren voor ontbijt, lunch en diner, en misschien zelfs een heel erg late snack. Ik hou van dat soort dingen in mijn rol als Nick Carter, als het niet voor het feit dat het bemoeid met mijn werk. Als ik had om uit te gaan als Jerry Carr, ik zou een tweede omslag met een paspoort; dat Ben Timmerman, een freelance journalist. Een beetje dronken, losse afbeelding met meer sociale vrijheid van beweging dan een Texas playboy.
  
  
  Op JFK, new york, een glimlachend meisje die er niet uitziet als zou ze stapte uit van een Renaissance film of één van de laatste italiaanse films gaf Jerry Carr een eerste klas ticket. Ik gaf de juiste signalen in het interieur tunnel, en ze laat me door zonder te zoeken mijn persoonlijke sieraden: luger, mes, en een bom.
  
  
  Bij de kiosk in de vertrekhal, kocht ik genoeg tijdschriften en paperbacks vul een vlucht via New York naar Rome in het geval dat ik niet kon slapen. Ideaal, zou je een goede nachtrust in het begin van de taak, maar dit moet gedaan worden natuurlijk. Zelfs de beste artsen in de wereld nog niet gekomen met een pil die niet geven mij de slaap heb ik nodig om uit te gaan met zo veel fitness en tegenwoordigheid van geest als ik zou willen.
  
  
  De Jumbojet vliegtuig was maar half vol, en hij was bijna alleen in de eerste klas plan. Sergey is ingeschakeld met een herinnering om niet te roken, en haar gordel is vastgemaakt. Ik had vijf minuten om te observeren mijn mede-passagiers — een voorzorgsmaatregel die ik altijd neem, of reizen met een vliegtuig, bus, of in een ezelskar. Haar, na te denken over hoeveel haar ik kan ontspannen en hoe veilig het is.
  
  
  Er waren slechts tien passagiers. Vier ondernemers, dicht bij elkaar, bijna identiek in hun donkere pakken en het dragen van die diplomatieke aktetassen. Drie middelbare leeftijd koppels met gouden naamplaatjes die hen als leden van een luxe tour-groep op een wereld tour. Alles is normaal, onschuldig en in de verte zag ik een hele rij stoelen voor mezelf, met een paar lege rijen voor en achter mij.
  
  
  Zodra de groene sint verlicht en we in de lucht zaten, ging ik terug naar de badkamer. Daar heb ik verwijderd, de holster van mijn Luger en de schede van mijn stiletto. Terug naar zijn stoel, zette hij haar ih in zijn eigen diplomatieke koffer en draaide de beveiliging. Als ik het geluk om mijn ogen te sluiten tijdens een vlucht, ik wil niet het risico mijn jas losraken en mijn mede-passagiers die rare gedachten over kapingen en dergelijke . Ik was net verdiept in een licht aan het lezen toen de intercom piepte haar aanwezigheid. Een verleidelijke, zachte vrouwelijke stem zei in het italiaans, het frans en het engels dat een eda zou worden geserveerd.
  
  
  Er waren twee stewardessen. Ik kon niet meer zeggen over één ding dan dat het er was. Maar de andere trok mijn aandacht vanaf het moment dat ik voor het eerst opgemerkt. Ze was een grote vrouw. Een paar centimeter groter dan mijn verlaten Tiggy. En mooier. Vulde ze haar fantasie uniform is tot de laatste centimeter, het bukken om mijn eda naar beneden. Op dit moment, er was zo veel dat het bijna vulde de hele kamer. Hij herinnerde zich dat once upon a time, was er een franse koning waarvan de glazen wijn werden geblazen precies volgens de vorm van de borsten van het ego van de toenmalige geliefde meesteres. Hij kon zich niet voorstellen hoe de mens zich moet hebben gevoeld.
  
  
  Ik vertelde haar. - 'Dank u,'
  
  
  Ze glimlachte. En zij was één van die vrouwen die glimlachte helemaal uit hun lange, glanzende, roodbruine haren aan de langste nylon verpakte benen tot in de toppen van hun glanzende mini-laarzen.
  
  
  "Rode wijn voor het diner," zei ze. "Maar we hebben ook Colognola. Een rode wijn die is minstens zo goed als Soave de witte wijn lijst, en het komt uit de streek waar ze geboren is. Dit kan eveneens worden ingediend.
  
  
  Haar engels was bijna zonder chip; alleen een beetje stijf in de keuze van woorden, maar erg spannend.
  
  
  Vroeg ik haar. "Uw vaderland?"
  
  
  "Veneto," zei ze. "In Venetië. Maar het is in Padua. Meer in het binnenland.
  
  
  "Ik zal het proberen Colognola," zei ik. "Maar op één voorwaarde ... '
  
  
  "Ik ben het, meneer ... Ze wierp een blik op de passagierslijst in haar hand. "De Heer Carr?" Ik werd er als laatste passagier in deze sectie, en de andere stewardess was al vertrokken met haar kar. "Dat zult u proeven van deze wijn, met mij," zei ik.
  
  
  "Het is heel Conan," zei ze resoluut. Maar het voelde meer als het begin van iets nieuws dan een volledige afwijzing.
  
  
  "De regels zijn niet ontworpen om gebroken te worden, of op zijn minst niet om gebroken te worden, signorina", zei ik. "Signorina?"
  
  
  "Signorina Morandi," zei ze. Nogmaals, ze gaf me een van die omhullende, allesomvattende glimlach.
  
  
  "Roseanne Morandi, De Heer Carr".
  
  
  "Jerry, Roseanne," zei ik. "Kunnen we het eens zijn om te werken rond een aantal van deze problemen? Het is niet zo dat uw afdeling is druk. Hij herinnerde zich zijn tijdelijke rol als olie-rijke playboy en vond een twintig in zijn portefeuille. "Als je dit aan je vriend, zeker ze de zorg van de andere passagiers?"
  
  
  De glimlach was nu die van een samenzweerder.
  
  
  "Het is meer tegen de regels, Jerry,' zei ze, het oppakken van de bijbel. Dit is een paar kousen voor nah. Het komt snel terug met Colognola. Het is zo licht en zacht als Soave, maar sterker.
  
  
  'Hoe gaat het met u?' Ik vertelde haar dat voordat ze vertrok.
  
  
  "Misschien," Roseanne zei. 'We zullen zien.'
  
  
  Ze kwam terug met twee flessen van Colognola en een kleine lade van voedsel voor zichzelf. Ze ging zitten op de stoel naast me en zet de bak op de plank in de voorkant van haar.
  
  
  "Er zijn slechts twee zondagen links," zei ze. "En dan is de chaos weer begint . Dan is de toeristische seizoen begint. Alle stoelen worden genomen. Ze willen allemaal iets anders. En deze vette oude ondernemers die beginnen te knijpen mij, want ze hebben iets gelezen over deze italiaanse wringt en nu willen ze het in de praktijk brengen. Ik hou echt van het beter zijn wanneer de dingen niet zo druk zijn als ze nu zijn. Zelfs als de samenleving denkt van niet."
  
  
  Ze brak de zegels op de flessen en ontkurkte de ih met een geoefend kurkentrekker beweging. Ze schonk wat in mijn glas voor me om te proeven. Het was net zo goed als ze zei, licht en geurig, met een goede afdronk.
  
  
  Hij knikte naar haar, en zij vulden beide glazen. We dronken samen in een onuitgesproken toast. Ik had sterk het gevoel dat we aan het drinken waren naar hetzelfde.
  
  
  Na een paar drankjes, Roseanne, schoof de ongemakkelijke stoel die ons gescheiden en leunde met haar volle gewicht tegen me aan.
  
  
  "Dat is beter, Jerry,' zei ze, de vaststelling van haar onschuldige bruine ogen op mij als een hand dwaalde over mijn arm, die langzaam richting haar borst. Ze had niet de druk die hand weg, maar kneep ze nog strakker.
  
  
  Een andere stewardess verzameld ons laden en twee lege wijnflessen. Sergei op het vliegtuig was uitgeschakeld, en voor zover zij kon zien, het andere reizigers, zakenmensen en touring rijk van middelbare leeftijd koppels waren in slaap. Ik ben niet echt nieuw voor liefde op het eerste gezicht, maar het gebeurt meestal op momenten van dreiging, spanning, en het Nooit zoals deze: eenvoudig, spontaan, vrolijk en: van de eerste uitwisseling van blikken over een maaltijd op een snelle release die niet langer kunnen worden vermeden. Binnen een paar seconden, wij verlaagd de achterkant van de andere stoel, en we hadden alle ruimte, privacy en comfort dat twee mensen alleen maar van kunnen dromen.
  
  
  Roseanne hielp me uit mijn jas zonder haar lippen uit mijn rta. Haar tong was in mijn mond als een verloren, bang vis. Ze afgestoft de top van haar uniform en snel verlost van haar kousen en schoenen. Een lange, energieke vrouw met de onverwachte tederheid van een licht, sexy vlinder.
  
  
  Verder, betasten handen waren overal. Onder knoopte mijn overhemd, nu schaamteloos lagere en meer vasthoudend, en vervolgens met het bijten van mijn mond en het zoeken van mijn tong. Ik gaf u zo veel als ik heb. Toen werd ze aangevallen door nah, waar die lange, klassieke benen voldaan, en er waren traag momenten van wederzijdse extase. Het duurde niet vereist woorden; onze lampen had ons al verteld alles.
  
  
  Toen bereikten we het hoogtepunt samen, Roseanne nam een diepe zucht van tevredenheid.
  
  
  Haar was nog in rust toen Roseanne, het dorp meisje, was open en lachend naast me. Behalve voor een lichte blos en het feit dat haar glimlach nu leek een goed gevoed kat glimlach, ze was heel het model van een respectabele en respectabele stewardess die bracht een paar minuten kletsen, en niets meer, met een respectabele passagier.
  
  
  "Als je ooit wilt vliegen met ons, Jerry," zei ze, " zorg ervoor dat je dit in de off-seizoen, zoals u nu doet."
  
  
  Vroeg ik haar. "U alleen de liefde in de lucht? — Na alle, ik ben van plan om te verblijven in Rime voor een paar weken. Misschien kon hij gebruik maken van zijn vrije tijd om te verkennen van de belangrijkste bezienswaardigheden. Dit betekent dat u het hoogste punt van de hoogtepunten.
  
  
  "Goed, dank u, Jerry,' zei ze. "Ik vlieg heen en weer veel. Maar als het gratis is, kunt u contact met mij op dit nummer. Ze gaf me een telefoonnummer, dat zorgvuldig werd opgeschreven in een schrift. "Ik denk dat het leuk zou zijn om te weten wat we anders kunnen doen op aarde, zonder al deze mensen om ons heen." Ze zwaaide met een hand op de andere slapende passagiers en giechelde. 'Waar verblijft u? Als het niet te brutaal, misschien kan ik roep u er.
  
  
  "Albergo Le Superbe," zei ik. "En als ik er zelf niet ben, laat dan een bericht achter."
  
  
  "Wat ga je doen in Rime, Jerry?"
  
  
  Het was een onschuldige en zeer voor de hand liggende spin, maar ik voelde mijn waarschuwing systeem kick in. Een licht tintelend gevoel in mijn nek, wat ik begrepen dat het een instinctieve teken van gevaar.
  
  
  Het was een kurkentrekker die iemand kan hebben me gevraagd, maar het moment was jammer. Bijna iedereen zou het hebben gedaan veel sneller. De voorbereiding voor intimiteit wordt altijd gedaan door middel van gesprek, en niemand verwacht dat seks voor het verzachten van het doel een beetje. En het "doel" is wat ik voelde me vanaf het eerste moment. Het kostte me slechts een paar tienden van een seconde te verwerken, deze gedachte in mijn hoofd.
  
  
  "Ik wil de film ook de mensen daar," zei ik, zonder onderbreking van het gesprek. "Dit Lorenzo Conti. Misschien zal ik investeer wat geld in een ego-gedreven nieuwe productie."
  
  
  "Ah, de Draad van de Wereld," Roseanne zei, en hij kon bijna zien het relais klikt u in de geest voor Madonna ' s lachen, sensuele gezicht in een bruin frame. "Als je aan dat soort mensen, het zal u niet veel tijd hebben om te voldoen aan een aantal stewardess met de naam Rosana."
  
  
  Ik verzekerde haar dat na ons gezamenlijke orgasme, ze kon nooit worden onbelangrijk voor mij.
  
  
  We praatten een beetje over onszelf, de beste restaurants in Rijm, wat een geweldig hotel Le Superbe is, enzovoort. Het was allemaal onschuldige weer praten, maar wat gaf haar weg was dat na het koppelen van mijn reis naar Rome om "het Einde van De Wereld," had ze opzij zetten alle nieuwsgierigheid.
  
  
  Dus we babbelden en napped voor een paar uur, nog steeds prima. Roseanne dan verontschuldigde zich.
  
  
  "Het europees defensieagentschap (Eda) nog niet is ingediend, nog niet," zei ze. "Ontbijt voor de landing. U bent niet van plan om te verliezen mijn telefoonnummer, Jerry?"
  
  
  Ik zei hey ik zou het niet doen.
  
  
  Ik wist niet vertellen hé dat zou ik stuur ego met een BIJL contact in Rome voor een grondig onderzoek van de Signorina Morandi, haar biografie en haar verleden en heden verbindingen naar het Einde van De Wereld en de late Clem Anders.
  
  
  
  
  Hoofdstuk 2
  
  
  
  
  Het Leonardo da Vinea Fumicino luchthaven buiten Rome was een puinhoop. Hij ging naar de juiste naam en snel doorgegeven door de douane en de veiligheidscontroles. Zij wierp zich in de taxi strijd. Er was een regelmatige staking op de luchthaven, en de concurrentie voor taxi ' s was hevig. Ze werd uiteindelijk gevonden door een vriendelijke klootzak die is overeengekomen voor mij en mijn tassen in de stad met twee andere passagiers voor slechts een fractie van het totaal per persoon.
  
  
  Ze kreeg van mijn reservering bij het Le Superbe Hotel, en Hawk zijn gebruikelijke bekwame regelingen. Ik werd behandeld alsof het echt gecontroleerd door Texas miljoenen. Wanneer ik ingecheckt, ik vroeg haar of Chris Mallory of Sir Hugh Marsland werden ook geregistreerd.
  
  
  "Zowel van hen, de Heer Carr. De receptioniste was blij om te bevestigen AX ' s informatie die Le Superbe is het onofficiële hoofdkantoor van het Wereldeinde makers.
  
  
  "Dan zal ik alleen maar tekst hen," zei ik. In mijn hand een stuk van het hotel papier, voor haar, nam een pen rond mijn zak. Hij schreef met dezelfde boodschap aan hen beiden, waardoor het afdekken van het risico dat een van de berichten verloren zou gaan. Haar hotel moet zo spoedig mogelijk. "Geachte heer Hugh," schreef ze (en "Lieve Mallory" in het tweede bericht), " Lew, Kevin vertelde mij om je te zien in Rime. Ik wil Stahl film een meesterwerk. En ik denk dat het Einde van de Wereld misschien nog een kans om dat te doen."
  
  
  Ik hield zijn grote, onleesbare handtekening, en Clare haastte zich naar het visitekaartje clips Hawk me had gegeven, het identificeren van mij als lid van een vertegenwoordiger Houston gentlemen ' s club .
  
  
  Een piccolo nam mij op de zesde verdieping, een kamer die leek meer een elegante dan degene die ik had verlaten in New York. Le Superbe begonnen met het hotel leven, in heldere keer aan het begin van de eeuw, en met veel stijl veranderingen en vernieuwingen, is het nooit gevolgd de moderne trend van toenemende bezetting door de verdeling van de suites in kleinere ruimtes. Hij haalde twee 1.000 nieuwe lires rekeningen voor de messenger, dan overhandigd emu één voor de 5.000 en vertelde hem om terug te gaan op topsnelheid met de nieuwste en meest complete Rijm kaart. Ik kende haar heel goed in de stad, maar ik was van plan om te wennen aan het snel, wachten op een reactie van mijn beste set: twee berichten.
  
  
  Hij keerde terug voordat het klaar was met uitpakken. Als beloning voor haar, weigerde de verandering, die hij keerde terug naar het hotel.
  
  
  Ik heb een volle vijf minuten te concentreren op de kaart die, als ze uitgeklapt zijn, bedekt de helft van mijn Barokke bed. Hij bevestigde zijn kennis van het verleden, gevuld in een paar vage vlekken in zijn geheugen, en onze contact adressen: één in edele Parioli, de andere in een lawaaierige Trastevere, aan de andere kant van de Tiber.
  
  
  Voor meer nodig en bekende routine, ik heb de Luger uit mijn diplomatieke koffer, demonteren van het ego, en droop van de olie op de afvuren. Dan haar, kleedde in vijf minuten yoga. Toen haar bench press om wat rust te krijgen, die Roseanne zo graag geweigerd mij op het vliegtuig, ik wil vergeten voor de beide uiteinden van de dag, indien nodig.
  
  
  Als haar berichten nog niet is beantwoord, iets zou verkeerd zijn geweest, want hoe meer ze dacht over Rosana-het feit dat haar stimulerend voorspel was zowel effectieve en erotische — hoe meer ze raakte ervan overtuigd dat het iets te maken had met "het Einde van De Wereld."
  
  
  Ik viel in een diepe slaap en had een aangename droom dat was een ontspannen re-enactment van mijn ontmoeting met Rosana. Alleen in mijn droom, er was niemand anders op het vliegtuig en dingen werden behandeld een beetje meer zorg. Tot de alarmbel rinkelde.
  
  
  Ze werd wakker, snel, en was ongelukkig. De telefoon ging. Hij nam de telefoon van de haak.
  
  
  "De Heer Carr?" Een vrouwelijke stem met een licht buitenlands accent.
  
  
  — Zal je deelnemen aan de conversatie?"
  
  
  "Sir Hugh Marsland voor u." Slechts een ogenblik, alstublieft.
  
  
  Hij wachtte op haar, en een stem die was te warm, te levendig, nam de plaats in van een meisje.
  
  
  "Je spreekt Hugh Marsland, de Heer Carr," zei hij. (Altijd pas op als een Engelsman vergeet zijn titel te snel.) Lew was zeer goed in het adviseren je om contact met ons op. Hoe is het die oude dwaas doen?"
  
  
  Ik antwoordde haar met de informatie Hawk telexed voor mij. Lew, die oude gek, was reizen op zijn jacht, Mad Jane, voor de kust van Diamant Reed met Mimi, de vijfde Mevrouw Kevin. Ik had om hallo te zeggen van hen beide.
  
  
  "Ik ben bang dat er niets mis is met de financiële kant van de beide uiteinden van de Wereld, lieve," Sir Hugh zei, denken een beetje van Lew. — Maar er is geen reden waarom we niet moeten spreken voor een beetje ontspanning in la bella Roma. Renzo Conti en iemand om ons heen, die wij willen ontmoeten voor een drankje en de avond door te brengen. Ik zou blij zijn als u ons zouden aansluiten. Zeggen rond zes uur dertig in de Monza lounge?
  
  
  Ik vertelde haar dat ik zou willen.
  
  
  Een kort gesprek was bijna genoeg om haar te geven een glimp van Sir Hugh in het vlees en bloed. Een goed opgeleide en goed gemanierd Engelsman met een nep-tough-guy samenleving uitstraling die het had te verhullen zijn snobisme, zodat hij zou kunnen verdienen van een pond, mark, frank of lire dat hij niet erven de andere jongens. En het was vrijwel zeker dat er was ruimte voor nog meer geld aan het Einde van de Wereld. Het was alleen gezegd om de bijdrage meer aantrekkelijk is voor de domme, rijke Texaanse door het ego onnodig lijken, dus als ze me niet vangen, oni zal mij op te halen en te doen alsof het kinderen zijn het hebben van een goede tijd.
  
  
  Het was pas vijf uur in de middag, en mijn extended rest had verwijderd van het ongemak van het tijd verschil. Ik was in staat om het goed te gebruiken, ze zijn de twee uren die ik had verlaten voordat het spel begon. Ik kleedde me (en maakte een mentale notitie om te kopen wat meer kleurrijke shirts en accessoires te maken mijn look nog meer overtuigend), en nam de lift naar de lobby in een vergulde metalen kooi.
  
  
  De portier belde een taxi en reed ik naar de Piazza Navona, een prachtig en toeristisch plaatsje. In plaats van het nemen van een tabel op de Tre Scalini terras, ik stak het plein over, nam een paar bochten, en keerde terug naar mijn route, de Corso Vittorio Emanuel. Hij kwam net op tijd om de bus naar de wijk Trastevere. Het was een warme dag in het voorjaar en de bus was vol met brokken, en het voelt alsof je vast zit in een magazijn vol van de geur van verschaald wasserij, maar ik wist dat ik vrij was van de achtervolgers.
  
  
  Het adres van het contact was een gammele, spaarzaam ingerichte hoek-appartement boven een tabakswinkel aan de winkel van de verkoop van sigaretten, het zout en de loten. Hij klom op de gammele trap op en klopte drie keer. De deur werd geopend door een dunne man in zijn twintiger jaren met vlaskleurige haar die zag eruit als een werkloze trekker-chauffeur. Perfecte vermomming voor de internationale, dwalen student van de bevolking van de regio. Hij handhaafde zijn lusteloos junkie vormen tot hij gesloten en vergrendelde de deur achter me.
  
  
  Vervolgens kwam hij uit op zijn eigen houding en Stahl keek een beetje meer mens.
  
  
  "Hyman, CIA," zei hij. — Ik werd verteld dat jullie zouden komen." U bent Jerry Carr, niet dan?
  
  
  'Dat klopt.'Haar schudde emu ' s hand.
  
  
  "Ik voel me heel erg voor Anderson," Hyman zei. "We hadden geen idee wat hij aan het doen was. Haar ego zocht al haar spullen, en we nog steeds niet hebben alle leads op de fret. Hij had een wilde theorie over het " Einde van de Wereld." Maar de enige samenzwering zie ik in dit is de gebruikelijke poging om melk beleggers en misschien zelfs het publiek." Hij laat me in de achterkamer, die had dezelfde dodelijke sfeer als in de eerste kamer. Er moet sprake zijn van een organisatie in deze, want hij liep tot vlak bij de oude bank, opzij geschoven en de rommel op de vloer, en haalde een kartonnen doos onder het.
  
  
  "Misschien vindt u dat wij iets over het hoofd gezien heb," zei hij zonder veel overtuiging. "Dit zijn ego dingen, behalve voor de kleding die hij in zijn goede pak en dat hij is begraven, en sommige andere kleding die het ego meid verkocht op de rommelmarkt."
  
  
  "Ego meid?" Mijn oren gespitst op de mogelijke aanwijzing. "Corky. Amerikaanse student. Vermoedelijk, " Hyman zei. De nieuwste in een lange reeks. Een schone weg in deze richting. We hadden. Maar je kunt haar adres als u wilt. "Misschien," zei ik. — Maar laat mij het verwerken van dit eerste.
  
  
  Ik ben niet het ontslag van de CIA. Maar er waren tijden, toen de MENSEN hoorden over de dingen die ze mist op. En zeldzame medische gevallen waren het tegenovergestelde.
  
  
  "Ik zal in de andere kamer als je me nodig hebt," Hyman zei. "Ik wed dat jij bent de enige die heeft te branden hasj in een wierookvat om het feit te verbergen dat ik rook Camel."
  
  
  Hij ging met haar op de gammele bank en Stahl onderzocht de inhoud van de doos. Ik had niets om te stoppen. Alle herhalingen van wat ik al wist over de telex. Anderson 's stapel onhandig geschreven notities voor zichzelf bekend was met alles van zijn data met Cora en de andere meisjes zijn opmerkingen over de' Conti, Marsland en Mallory. Clem Gezegend Andersson was een chronische scribbler. Het is net zo slecht als een gewoonte voor een geheime Dienst officer, is door te praten, terwijl dronken. Aan de andere kant, ze wist een aantal goede middelen (nooit top-notch, maar nog steeds goed), die had zo veel gedronken en gerapporteerd, zodat vele tegenstrijdigheden die ze reed de contraspionage jongens gek probeert te halen een kern van waarheid van ih chatter. Hetzelfde kan gezegd worden voor Anderson ' s krabbels en notities. Behalve dat hij gek geworden, niet de vijand, maar haar, Nick Carter, op zoek naar een mogelijkheid die wellicht niet uit te sluiten vergelding, en op zoek naar aanwijzingen over wat er de oorzaak van zijn ego ' s dood.
  
  
  Er waren slechts drie noten die niet duplicaten van wat ik heb gebruikt om te voeden in mijn hoofd. Een duistere figuur met de namen van Conti, Marsland en Mallory de vorming van een driehoek rond de letter L. Deze zijn voorzien van een vraagteken en een onleesbaar merk op dat kan betekenen CH, de Zwitserse nummerplaat aanwijzing. Dit wordt gevolgd door iets dat leest als een Jungfrau, een Alpine spire in Zwitserland, of, in het duits, een maagd (zeer onwaarschijnlijk), of een Junker-in het duits, een edelman, of wilde pruimen — een drugsverslaafde. Of misschien een code woord. Het begin van de tweede was een duidelijker toelichting, bestaande uit niet meer dan een "R". "R", en de koerier? Maar wie is het? In een moment van ziekte, mijn gedachten terug naar Rosana.
  
  
  Ten derde, in het midden van de buik van de blanco kaart is de letter "AA". Klemmu had een drankprobleem en misschien zijn plannen om contact met de Anonieme Alcoholisten in Rome, maar het leek zo ver gezocht als mijn vorige "maagd".
  
  
  Hymana bedankte haar, schreef Cora het adres, en links. Ze woonde in een huis in de buurt. Slechts in geval was het niet, ik liep een paar straatjes van Santa Maria Square, een even gemeenschappelijke toeristische stop in Trastevere, en ziet een taxi.
  
  
  Ik had nog een beetje tijd om te kopen een paar van de lichte shirts en een paar krokodillen-huid-hoge laarzen te onderhouden mijn Texaanse beeld. En ik had nog een beetje tijd om te scheren in mijn kamer en verandering voor de vergadering.
  
  
  Geïnspireerd door de mystiek van stock-car race, Le Superbe Hall in Monza was ingericht met reproducties van vintage auto ' s op dezelfde manier dat sommige engelse pubs zijn ingericht met reproducties van paarden en jachthonden. Nu, op zes-en dertig in de avond, ego was gevuld met Conti ' s cameraploegen, sommige zingen, en de meest mooie en netjes geklede vrouwen die hij ooit had gezien, allemaal verzameld onder één dak.
  
  
  Hij liep in Monze de kamer met de wat schizoïde houding die altijd leek het meest geschikt om Jerry Carr. De helft van de onzekerheid van een vreemdeling en de helft van de arrogantie van een man die weet dat hij kan schrijven een cheque voor een acht-figuur som. Ik negeerde de ober die probeerde om mij te leiden naar een tafel, en bleef waar ik was, de helft van het blokkeren van de ingang, turend in de verleidelijke duisternis.
  
  
  Ik was nog steeds loensen als een lange, forse man met een rood gezicht, kalende hoofd, en een strak rood snor over zijn bovenlip mij benaderd.
  
  
  Jerry Carr? Hugh Marsland. De stem rond het telefoongesprek herkende haar. — Ik ben blij dat u kon komen. We zitten allemaal in die hoek. Hij zwaaide met een vlezige hand in een onduidelijke richting. "Verdienen en behouden van een tevreden bedrijf met een ego harem bedrijf." Hij gaf een snurkende hinniken, en ik volgde.
  
  
  In de ego-groep en de Conti ' s groep, meerdere kleine tafels werden aan elkaar geschoven. Ik werd voorgesteld aan Lorenzo Conti, Renzo met vrienden, Chris Mallory, de vergrijzing van de ster Michael Sport, de bloei, prachtig Camille Cavour en anderen. Hij bestelde een dubbele Chivas Regal op de rotsen gezeten in de vergulde stoel tussen Sir Hugh en Conti, en probeerde te peer in de duisternis te zien van zijn nieuwe vrienden .
  
  
  Sir Hugh heeft al beschreef. Tussen het ego van zijn kalende schedel en de rode snor, hij had de vrolijke en onschuldige gezicht van een engelse kostschool jongen, ook al is de emu was in zijn late jaren veertig. Hij zag eruit als een vrolijk en opgewekt kind tot haar ego ogen zag. Koele, berekenende roestvrij stalen ballen. Hij was lang en enigszins gedrongen, hebben sinds lang teruggetrokken uit de sport.
  
  
  Renzo Conti was het andere uiterste. Kort, ongeveer vijf meter, slank en elegant, slechts 56 jaar oud, volgens mijn gegevens, met blauw-zwart haar. Ofwel was het voor estestvenno, of het was de beste verf baan die ik ooit heb gezien. Hij was gladgeschoren, met een aristocratische neus en donker bruine ogen gevestigd in een gebruind gezicht. Ego Cerro-de groene mohair pak is op maat gemaakt, met italiaanse perfectie. Nen is het dragen van een bleke groene zijde turtleneck. Hij droeg een gouden Rolex op zijn linker pols. Op zijn rechter ringvinger was een antieke zegelring, met een bleke goud. Hij glimlachte en liet een volledige set van glanzend witte tanden; beter dan de meeste ego sterren.
  
  
  Mallory ' s Stud was zo groot als Marsland. Maar hij is een stuk dikker geworden, ondanks de dure op maat maken van zijn harige tweed pak. Alles over nen was zo nieuw, als gevolg van de ego ' s nieuwe welvaart, dat u niet meer informatie nodig hebben om het op te merken. Ik weet niet waarom, maar iemand als Renzo omheen kunt lopen in een pak voor de eerste keer, en het voelt nog steeds als de ego-familie ook aan boord van het ego voor de generaties. Terwijl iemand als Studds was het geven van een kern van nep-spullen, ondanks al de kilo ' s die hij in zijn dure Zjirinovski past. Het peloton had een lang en lelijk gezicht, het soort lelijkheid die sommige dames die gemakkelijk te imponeren oproep aantrekkelijk. Vooral met het litteken op zijn linker wang. In elke succesvolle periode uit zijn carrière, hij zou kunnen hebben gedaan Vyacheslav. Zo moet hij hebben geprobeerd om het als een aandenken van zijn verleden en ego ' s ogen waren lichtblauw.
  
  
  Michael Sport. U kent ongetwijfeld het ego van de foto ' s. Hij is een buitengewoon knappe Engelsman, iets minder netjes dan zijn ego-gestuurde weergave op het grote scherm zou kunnen suggereren. Hij ziet er veertig, en alleen onthult zijn ware leeftijd van vijftig-tal op het einde van een stressvolle avond uit met teven en drinken.
  
  
  Camille Cavour was iets compleet anders. En wat, wat, wat is de moeite waard op richt, voor een moment. Ze zag er beter uit dan haar film een beeld voorgesteld, en de film die het beeld maakte haar een sex-symbool in slechts twee jaar tijd. Ze kon onmogelijk groter zijn dan zestig voeten op blote voeten, of een gewicht van meer dan zestig kilo, maar het resultaat was perfect. Haar zachte bruine haar was gevangen in een gele fluwelen lint en viel op haar rug. Haar fantastische lichaam werd opgesloten in een strak oranje jurk die omhelsde twee uitstekende pruim-gevormde borsten. Toen draaide ze zich om geïntroduceerd te worden naar Sir Hugh, haar twee donkerbruine ogen, bijna zwart als rijpe olijven, had het verblindende effect van twee 250 watt lampen.
  
  
  De rest was van mindere bazen, medewerkers, acteurs en actrices, zoals Sir Hugh had reeds vertelde me over de telefoon. Ik had sterk het gevoel dat de hele partij werd opgericht voor de goedgelovige Jerry Carr, een playboy en een mogelijke investeerder.
  
  
  De ober, gekleed als hij was ontsnapt uit een zeventiende-eeuws slagveld, bracht me een whisky, en Renzo, al een grote vriend van mij bood mij een sigaret aan, een flatscreen platinum pijp versierd met een wapenschild. Misschien is het familiewapen. Haar beleefd geweigerd een sigaret op en trok haar eigen merk, gefilterde sigaretten, wat haar voorkeur. Ze zijn op maat gemaakt en ingericht met de C monogram, die gemakkelijk kan passeren voor Carr of Carter. Camille koerden in vreugde en vroeg of het goed was om de kinderen. Ze was gewoon wordt gevraagd om u te behagen. Ze leunde vertrouwelijk en maakte het aansteken van een sigaret een speciale, intieme handeling.
  
  
  "Oh," zei ze, teleurgesteld, na een lange sleep. "Het is gewoon tabak, de Heer Carr.
  
  
  "Het spijt me," zei ik. "Ik realiseerde me dat de italiaanse politie zijn heel ingewikkeld over marihuana."
  
  
  "Poeh," zei ze. "Voor dak-en thuisloze mensen en hippies, ja, maar niet voor mensen zoals ons. Dottore Simca, die zal aankomen snel, heeft een hoge politieke positie, en iedereen weet dat ego uithoudingsvermogen is deels te wijten aan cocaïne. Hetzelfde geldt voor Renzo.
  
  
  "Nee, ik zei, voldoende onder de indruk. "Noem me Jerry," zei ik.
  
  
  "Als u mij bellen Camille," zei ze. Ze keek me voor een moment. "Ik denk dat ik naast je komen zitten, Jerry,' zei ze. "Zelfs als uw sigaret is gewoon tabak." Ik weet niet zeker wat ze deed met G, maar het heeft niet veel zin, als een kruising tussen Ch en Dsj, en stuurde een vreemde rilling langs mijn ruggengraat.
  
  
  Nu hadden we een kleine plein voor de vier van ons: Camilla, Sir Hugh, Renzo en mij. Camille kroop naar me zo dichtbij dat er was niet eens ruimte voor een papieren zakdoekje tussen ons.
  
  
  "Gerry heeft plannen om deel te nemen in het Einde van De Wereld," Sir Hugh zei met een onderdrukte lach. — Maar ik zei tegen em ik was bang dat we hadden veel geld. Echt, Renzo? "Ik ben bang dat ik denk het ook," Conti zei. "Dit is een budget van acht miljoen euro, zeer groot deze dagen, en we hebben al twee miljoen extra voor mogelijke vertragingen en de inflatie. De meeste van ons budget wordt besteed aan het ongewone rekwisieten en "special effects". Wij vernietigen van hele auto ' s. Over tien votum-votum opnames zullen beginnen. Enorme vloten zal worden verzonken, en niet te vergeten de zak geld van een half miljoen dollar voor de royalty ' s van sterren als Camilla en de populaire Mr. Sport. Ook gebruiken We de grootste sterren in elk land, met inbegrip van Rusland en, voor de eerste keer China, voor de gast rollen."
  
  
  "Wat een mislukking, Renzo", zei ik. "Ik zou mijn laatste dollar om een film als deze op een dag." Als dit laatste dollar zou worden bedolven onder meer dan twaalf miljoen broers en zussen, Conti ' s zucht was een ontmoeting met een zinvolle fronsen.
  
  
  Ze zou graag zien dat Gerry een aandeel in onze film " Camille zei aangenaam. — Ik ontmoette ego, Renzo. De invoering van het ego naar mij en dan stuur je het weer weg. Het maakt me ongelukkig, en je weet hoe slecht het kan zijn voor een film: vertragingen, herhalingen carinf.com niet verantwoordelijk, doktoren, injecties, als ik ongelukkig worden." Haar laatste film, "Madonna de Sade", kosten een paar honderd duizend punten meer te wijten is aan haar temperament en karakter. "Dank u, Camille," zei ik.
  
  
  "Maar Camilla, pop," Sir Hugh geprotesteerd. "Je moet weten dat er een grens is aan de deelname. We kunnen het zich veroorloven sommige software om te voldoen aan uw grillen met een extra twee miljoen.
  
  
  "Een paar bevliegingen, Hugh?" Camille gevraagd als één van haar bloed - rood-fingernailed handen gewezen op mijn elke stam en gaf het een beetje knijpen.
  
  
  "Alsjeblieft, Camilla, mijn lieve," Renzo zei. — Ik wist niet dat het onmogelijk is om te helpen Jerry, gewoon moeilijk. En als u wilt maken een probleem van te maken, misschien kunnen we bedenken wel iets. Maar we moeten wachten voor de Pierrot, de Heer Simka, onze financiële expert. Hij heeft zijn eigen Zwitserse bank en is onze politieke liaison. Maak je geen zorgen en toch, lieve Camilla, en jullie ook niet, Jerry.
  
  
  Ik vroeg haar wanneer deze de Heer Simka zou zijn bij ons. Deze Zwitserse bank is de verbinding wilde ze in Clemm Anderson ' s vreemde schets.
  
  
  "Wie weet," Renzo zei. "Als Pierrot komt, zal hij dat doen. En als Em graag rotzooi rond in de Senaat nu, hij zal rond een beetje later.
  
  
  "Het maakt zijn eigen wetten," Studds zei Mallory. "Als hij de wetten voor Italië."
  
  
  "Of het breken van de wet," Camilla getweet.
  
  
  "Goed, goed," zei Sir Hugh, met een vaderlijke fronsen. "We moeten niet toestaan dat Jerry te hebben vreemde ideeën."
  
  
  Renzo lachte, als Sir Hugh had net verteld dat de grootste grap in de wereld. En misschien was het.
  
  
  Het werd gevolgd door een paar uur te drinken en doelloze feest in de Monza lounge voor Renzo keek neer op zijn Rolex en zei dat het tijd was om te verplaatsen van de gehele menagerie naar het restaurant voor het diner; deze avond, hij had gehuurd een heel speciaal diner.
  
  
  "We kunnen eten, en dan Tappen zal tonen Jerry sommige van onze geleende vliegtuigen,' zei hij. "Ik verdiende mijn miljoenen door de combinatie van zaken en plezier." Hij heeft ook afgeborsteld deze bogen door het toevoegen van ," En een stem als ie weer eens verloren.'
  
  
  Volgens mijn telex, hij stond in de schuld bij de banken en minder tolerant private schuldeisers tot de laatste dag. Maar ik had te zeggen dat hij bleef handelen als een persoon zonder een enkele zorg in deze wereld.
  
  
  Zes limousines stonden te wachten in het hotel kronkelende oprijlaan. Zijn toegekend frequent worden de eerste. Renzo, Camille en haar op de achterbank. Mallory en Sir Hugh zijn in de klapstoelen tegenover ons, en Michael is naast het design driver.
  
  
  Het kostte me een goede vijf-en-twintig minuten van het hotel naar het restaurant, die ik besteed aan het volledig geabsorbeerd in mezelf. Aan de ene kant, Renzo met voorzichtige, maar gedetailleerde vragen over mijn financiële situatie in geval Vereldeinde nodigt mij uit als een belegger. Aan de andere kant, Camilla, die betrokken is, heeft mij in sommige rondom haar events . Zodra we buiten waren, rondom het hotel, voelde ik een kleine, zijdezachte hand op mijn heup, het testen van mijn reactie op haar aanraking.
  
  
  "Er zijn nogal wat problemen met het krijgen van een fatsoenlijk bedrag van de Verenigde Staten, Jerry," Renzo zei. "Ondanks al het gepraat van de vrije onderneming."
  
  
  "Ik heb altijd een paar miljoen dollar in reserve in Nassau" haar Renzo bekend.
  
  
  "Goede locatie van het hotel in Nassau". Sir Hugh draaide om mee te doen in het gesprek. "Geen probleem wilt u uw zaken op orde te snel."
  
  
  Camille glimlachte en kneep even in mijn dij. "Ik zou veel liever je vertragen uw business," fluisterde ze in mijn oor. Ze heeft de woorden, gevolgd door een snelle beweging van haar tong, dat versterkt de vrije beweging van haar hand.
  
  
  "Ze kreeg een transfer van Nassau keer, en het duurde slechts twee dagen," voegt Chris Mallory. "Als haar ego probeerde te krijgen door Amerika, het zou twee tot drie uur."
  
  
  "En u wilt hebben in te vullen vijftig vormen voor een schamele £ 400,000," Sir Hugh gesnoven.
  
  
  Ze heeft ook gesnoven, maar het was de frustratie en het plezier dat kwam samen met het. Ik wist niet hoe veel meer ik kan houden onder Camille ' s zachte strelingen zonder te ontploffen. Yoga heeft mij enige controle, maar het neemt de volledige concentratie om maximale resultaten te bereiken. En met Camilla ' s tong in mijn oor, ee spelen in de buurt van mijn lies, haar moest houden van de andere open oor voor de Conti, Mallory, en Sir Hugh, en ze antwoordde zonder koppelverkoop zelf direct.
  
  
  Hij klemde zijn tanden op elkaar en sprak met kennis van zaken over de mogelijkheden van een aantal multinationale bedrijven met vestigingen in Rome of Milaan. Ik fluisterde een stille gebed van dankbaarheid als de limo zich tenslotte in de cipressen omzoomde steeg die leidt naar ons restaurant. Camilla laat een bijna onhoorbaar boos geluid, als een klein verwend kind die heeft verloren haar speelgoed, als ze haalde haar hand weg. De auto stopte. Wanneer de chauffeur opende de deur voor ons, Renzo leidde ons door de grote houten deur van een oud stucwerk boerderij. De gehele eerste verdieping is omgetoverd in een eetzaal. In het achterschip, onder twee enorme spits, er waren twee grote houten brandende open haarden vol van laaiend vuur. Op een spit hing een heel groot wild zwijn, het vet van die drew kleine tongen van vuur rond het vuur hieronder. De andere had drie ganzen en vijf snavels.
  
  
  "We krijgen Toscaanse onderwijs op zijn best," Renzo zei. Hij gebaarde ons naar de belangrijkste stoel en stopte om te geven de eigenaar een aantal kooktips.
  
  
  De rest van de groep gehaast in. Binnenkort, de traditionele italiaanse multi-gangen diner begon. Voor de anti-pasta, een dikke boer ' s groentesoep en / of pasta gevolgd. Vervolgens gebraden wild zwijn met gebakken aardappelen en artisjokken. Dan kip of kip met gemengde sla en courgette. Vervolgens grote bakken van zoete kastanjes en slagroom taarten. Daarna een kaasplankje bijna de grootte van Odin rond de tafels, en ten slotte, om het allemaal af, allerlei kleine dingen weggespoeld met cognac, champagne en grappa.
  
  
  Camille ging naast me zitten. Ze aten alle gerechten met hetzelfde enthousiasme als de vraatzuchtige hengsten tegenover ons. Als ze altijd kwam, om vervolgens haar kleine vijf-voet figuur dient te worden gehandhaafd door een constante en voortdurende oefening. Onze reis hier gaf me een idee van wat het is voor de opleiding. "Om Gods wil," zei Mallory, die zichzelf high — rise spaghetti en drinken ih chianti, " ik zweer het je. Er is iets met deze italiaanse lucht, dat maakt mijn buik drukte. Een huis van twee rond deze gerechten zou een volledige maaltijd, en hier ga ik verder op te eten."
  
  
  Ergens tussen de macaroni en de zwijnen, was er commotie bij de ingang, en een zucht ging door de hele eetzaal.
  
  
  "Pierrot komt," Renzo zei. "De Kleine Sage".
  
  
  Het vet herbergier kwam in zicht, een stap terug en buigen naar het verhaal van de één. En na hem werd ze gezien door de kleinste persoon die ik ooit heb gezien. Piero Simca was een nette, spectaculair gekleed dwerg met een goed afgesneden haren en een nette hart-vormige baard. Hij droeg een korte ivoor-headed wandelstok niet meer dan vier meter lang. Hij was ongeveer vijf meter hoog in hoge hakken platform laarzen.
  
  
  Ego werd geleid naar onze tafel, waar de ober had al twee kussens op de stoel. Iedereen stond op om hem te begroeten, waaronder Camille en achter hen staan, zoals vereist door mijn rol, yours truly.
  
  
  "Pierrot".
  
  
  'Professor'.
  
  
  "Eindelijk," riep Renzo. "Professor Simka. De heer Carr, de man vertelde ik u over.
  
  
  "Genoeg van dit, Professor," de kleine man zei, het vastgrijpen van mijn hand strak als klauwen. "Wij zijn hier als vrienden. Haar naam is Pierrot, Gerry, en ik ben blij u te ontmoeten. Gaan zitten, zodat hij kan inhalen op deze vrijheid van gulzigheid.
  
  
  Hij sprak perfect engels met een licht Amerikaans accent, in tegenstelling tot de Britse primness die meestal worden gezien in de geletterde Italianen.
  
  
  Ego ' s glimlach was open en onschuldig. Maar er was veel woede in zijn kleine bouwen. Het was niet de steeds voorzichtig kijkje in ego 's groenige ogen, maar iets als een zacht geritsel in de ego' s lean body. Het enige wat ze kon vergelijken met de was een nacht lang geleden in Palembang, Sumatra. Toen ze lag te woelen voor zeven slapeloze uren in haar prullenbak. Totdat ik naar binnen en vond een kleine heldere en glanzende krait; één van de meest dodelijke draken in de hele natuur.
  
  
  Ego grootte niet bemoeien met Pierrot ' s ideeën over gezond eten. Trouw aan zijn woord, hij was het eten van anti-pasta en spaghetti in een razend tempo, en ons voorbij toen het wild zwijn geserveerd werd. Dan had hij tijd om te praten.
  
  
  Sir Hugh vertelde over mijn wens om te investeren in de Wereld zijn eigen twijfels of dit zou kunnen worden geregeld, en Camilla ' s reactie dat ze erg ongelukkig als ik niet kon uitgegroeid tot één van haar sponsors.
  
  
  "En je zou niet willen dat ze ongelukkig zijn, Pierrot," Camille toegevoegd.
  
  
  "Nooit, mijn lieve kind," Pierrot zei, het afsnijden van een groot stuk zwijn ham en spelden zijn ego te zijn mes eruit als een miniatuur hawk werpt op zijn prooi. — Een mens zou verplaatsen bergen zie je gelukkig." En aangezien ik niet te kijken van de grootte van een bulldozer, een reden te meer ik ie voor u. Laat me denken.'
  
  
  Hij sloot zijn ogen, zet het vlees in zijn mond en kauwde bedachtzaam. Een grijs sikje op en neer bewogen zijn brede band als hij gekauwd en dacht.
  
  
  Hij opende zijn ogen met een tevreden knipoog. "De weigering om de Argentijnen," zei hij.
  
  
  Ik hoefde niet te spelen om te kijken verbijsterd. Vroeg ik haar. "Wat is er, Pierrot?"
  
  
  "Ik ben hardop denken, Jerry," zei hij. "Soms is het niet te netjes. Ik bedoel, er is een groep van rijke idioten in Buenos Aires die willen participeren in onze film; een kleine deelname van ongeveer een half miljoen. Niets was ondertekend, zelfs niet met een handdruk.
  
  
  En de hele wereld weet dat Pierrot houdt zijn woord. Maar als het niet voor die handdruk, waarom zou het niet onze vriend Jerry Carr in de plaats van deze Argentijnen?
  
  
  "Waarom heb ik niet gedacht? "riep Sir Hugh met overdreven bewondering, alsof hij had niet echt gedacht van het helpen van lieve Jerry Carr zich te ontdoen van een aantal van de petrodollar ego op het moment dat hij klaar is met het lezen van mijn Superba bericht.
  
  
  — Denk je echt dat je dit kan doen?" Ik vroeg haar, op de juiste manier perplex.
  
  
  'Kan ik het?''Ja,' zei kleine Pierrot. "Heb ik al gedaan, Jerry Carr.
  
  
  Mijn stem is een handshake dat al onze vrienden kunnen getuigen." Dat strakke, clawlike dood opnieuw grip. — Voor de vijf honderd duizend dollar voor deelname aan de World End, plus de gebruikelijke extra kosten." Maar dit is een zaak voor advocaten en morgen of de dag erna. Niet meer praten over geld vanavond. Vandaag zijn we gewoon een groep leuke vrienden die het hebben van een goede tijd. Gaat u hiermee akkoord?"'
  
  
  "Goed," zei ik.
  
  
  "Heel goed," zei Sir Hugh.
  
  
  "Leuk om je heen," Studs mompelde te Droppen.
  
  
  "Bravo," Renzo zei.
  
  
  Camille ' s reactie was een lange, strelen knijpen van mijn dij.
  
  
  Business werd niet besproken in de round-trip maaltijd. Later zijn we weer terug in de limousines en reed naar het vliegveld, waar Piero ' s politieke waardigheid leidde ons mimmo schildwachten aan de achterzijde van de luchthaven, waar het eerste deel van de Vereldeinde luchtmacht werd samengesteld. Clemmu Anderson ' s rapporten bereid me voor iets indrukwekkends, maar ik was nog steeds verbaasd. Niet alleen Conti zorg ervoor dat de verschillende overheden de beste vliegtuigen van hun luchtmacht-jet Fantomen, jet Sabels, en iets dat zelfs in het schemerige licht, bleek het een echte B — 52-maar er waren ook een aantal vliegende speelgoed te zien dat ze wist alleen door de naam AX: Vliegtuigen die waren zelfs niet vermeld in de laatste editie van de Wereld van de Vliegtuigen, die onvervangbaar jaarlijkse register van wie doet wat en wie doodt. Twee van deze geheime Amerikaanse vliegtuigen waren. De andere drie leek russische modellen die hij alleen kende uit geruchten en die paar gesmokkeld foto ' s. Ih drie was, dat kan alleen aangeven dat deze onbegrijpelijke oostelijke buren gingen verhuizen naar voren veel sneller dan onze beste inlichtingendienst kon houden.
  
  
  Voor het eerst merkte hij echt enthousiasme in Renzo, Sir Hugh, en Studds. Kleine Pierrot Schell is in de lead, het verplaatsen van een schat aan andere zoals u geniet van een schooljongen.
  
  
  "Stel je voor dat men rond deze objecten verschenen over Washington, DC, met de symbolen van de Sovjet-Unie, "zei hij," op het moment toen een Amerikaans vliegtuig verschijnt over Leningrad, en één om hen heen, zeg, met een hakenkruis, verschijnt over Beijing. Stel je de reactie in alle drie de gevallen, en hoe snel de beschaving zoals we die kennen, zal tot een einde komen."
  
  
  'Dit is het belangrijkste thema van de beide uiteinden van de wereld," van Renzo fluisterde mij. "We maken Laurentiis' Waterloo eruit als een oude Shirley Temple komedie."
  
  
  Vroeg ik haar. — Sommige film met een boodschap?"
  
  
  Chris Mallory barstte in lachen uit bij het verlaten van de luchthaven. Tijdens het diner, was hij constant drinken grappa, een drank die kan worden gebruikt bijna als brandstof voor straalmotoren, zonder het veranderen van de destillatie proces te veel.
  
  
  "Het is een boodschap," zei hij. "Bericht aan de dood buitenzwembad". Met zijn licht gebogen figuur in het maanlicht, zijn bas stem, die uit het ego van zijn lange, gerimpeld gelaat, en die zwarte cape gedrapeerd over zijn schouders, hij zag eruit als een vampier rond een van de kleinere broers ' ego-films in de bioscoop. "Studds betekent," zei Sir Hugh ernstig, " dat je gelijk hebt. Het is een film met een boodschap, Jerry. En die boodschap is dat deze domme oude wereld gewoon niet overleven Wereld Oorlog III met alle wapens nu beschikbaar, zelfs aan de kleine landen."
  
  
  "Betaalbaar zelfs voor film-bedrijven," voegde ik droog. Sir Hugh lachte. 'Eigenlijk. Natuurlijk, dit harde werk is alleen nodig voor de details: het opstijgen, landen en dergelijke. Onze laatste actie scènes, waarvan sommige de mooiste ooit schot, zal worden geschoten op een kleinere schaal. De hoogste categorie, vliegtuigen over speelgoed steden, vijvers die zal lijken op de oceanen, maar alles wordt ongelooflijk realistisch." "Dit is een nieuw proces," Renzo zei. "Met computers, kunnen we pre-programma hele sequenties. Twee legers tegen elkaar vechten, het vernietigen van de Stad New York door de bombardementen, het simuleren van nucleaire explosies. Één klik op een knop en slechts een paar aanwijzingen."
  
  
  "Je hoeft niet een directeur, weet je, Hugh," Studds geplaagd. — Ik kan beter gaan inpakken." "U, Studds?" De man die leiding gaf aan de Zulu opstand in de film? Renzo protesteerde hevig . "Onze kleine tot grote oorlog zal zo goed als de gegevens die wij invoeren in de computer. En, Stud, er is geen regisseur die zich heeft kunnen ontwikkelen van dit programma beter dan jij. "Kijk," zei Sir Hugh.
  
  
  "Het is al laat en ik krijg het koud," Camille ' s zachte stem weerklonk het spelen van grote jongens. — We gaan terug, zijn we niet?"
  
  
  "Je hebt gelijk, mijn kind," Pierrot zei, proberen hard te schudden uit zijn bewondering. "Mijn oude botten ook begint af te koelen. "Ik benijd jullie, jonge mensen, die een warming-up zo snel. Hij keek openlijk bij Camille en mij.
  
  
  We reden terug in dezelfde limousine. Camille nestelde me weer. Minder actief maar niet minder verleidelijk.
  
  
  "Hij is van haar vanavond, blijven met u, Jerry,' zei ze toen we uit, rond de auto.
  
  
  Maar de inn... dacht hij hardop.
  
  
  "Poeh. Denkt u dat Le Superbe is een van de goedkoopste hotels waar een willekeurige hoer moet van toepassing zijn op het management om toestemming? Dit is een luxe en een levendig hotel, vooral voor de man die de beste kamer, en in het bijzonder voor Renzo en mijn andere. Ze drukte mijn hand tegen haar stevige kleine borsten. Haar tepel was slecht doorboord door een dun laagje stof. Mijn opmerkingen over Camille maken het voor mij duidelijk dat drie jaar geleden, ze was ook één om hen heen willekeurige hoeren die op hun shows in goedkope hotels roze. Maar geld, populariteit, en iets meer selectieve culturele keuzes gewist die periode uit haar geheugen.
  
  
  Net voordat we bij de laatste bocht voor Le Superbe, we bijna op elkaar gebotst. Een gehavende oude blauwe Fiat 500 vloog door het steegje naar de Piazza della Republica, recht in onze auto. Renzo ' s chauffeur rukte het stuur heldhaftig, en de bestuurder van de Fiat, een grote gorilla in een geruit colbert, deed hetzelfde. Twee auto ' s krijsen mee aan een stop-naast elkaar, hun neuzen wijzen in verschillende richtingen. Het was bij een kleine bank op het gezicht van een ander stuurprogramma. Onze chauffeur schreeuwde een paar italiaanse vloeken in de emu, die meteen reageerde en reed door.
  
  
  Het enige voordeel was dat Camille landde op mijn schoot, klampte mij in heerlijke terreur.
  
  
  "Mijn God,"zei ze," ik dacht dat we van plan waren om te sterven, zelfs voordat we naar bed gingen."
  
  
  Renzo, minder geschokt, lachte. "Onze glorieuze Romeinse beweging," zei hij. "Het is oké, hoewel in het midden van de nacht gebeurt het knippen een beetje."
  
  
  In de lobby van het Stud Hotel, Sir Hugh en Michael Sport, die had de productie workshop in de auto achter ons, liet ons alleen. Renzo kwam met Camille en mij in een gouden lift op de derde verdieping, waar hij had een permanente suite met een even constante stroom van bezoekers, vooral de bad guys. We zijn doorgegaan naar de zesde verdieping, de piccolo ' s bijna moederlijke glimlach op zijn gezicht.
  
  
  "Oh, ik ken dit nummer," Camille zei, wandelen langs me in de woonkamer en in de slaapkamer. "Ik denk dat het mooi is. Kijk. Ze trok een string, en het gordijn ze trok terug bleek een kreunen spiegel dat zich uitstrekte van de vloer tot het plafond. "Oh, je zult me op het grote scherm," beloofde ze als ze moedig dook in de badkamer.
  
  
  Ik heb geen behoefte aan een opleiding te krijgen naakt. Maar Camille heeft niets af te nemen, en ze was zo naakt als een pasgeboren baby bij haar jas en broek waren gewoon verwijderd. Ze hielp me met de rest, en hij was blij, hij had het pistool en stiletto in zijn koffer. Een kleine gas-bom die leek op een gouden sieraad kan worden links op het nachtkastje. Ik hoefde niet te beantwoorden verwarrende vragen die kunnen interfereren met mijn huidige bedoelingen ...
  
  
  Mijn bedoelingen, mijn gevoelens en mijn ijver, die trok mij met hun briljante pedagogische vaardigheden — waren allemaal terug te vinden in deze full-length spiegel. Camille was dat ik van haar hield op het grote scherm. En hij had gelijk over de manier waarop ze behandeld haar gigantische schotel, rond vlees, pasta en anti-pasta. En we vonden het leuk om recht.
  
  
  De eerste keer was snel buiten adem, en instinctief. Na liggen naast elkaar voor een tijdje op te vangen van onze adem en voorzichtig verkennen van de andere, zijn we verhuisd naar een tweede, langzamer cirkel met lange pauzes en trage veranderingen van positie. We hadden allebei een tinteling van en leg in de warmte en met elkaar verweven. In de spiegel, het was alsof we werden opgehangen in de gewichtloosheid in de ruimte, glijden door sommige vierde seksuele dimensie.
  
  
  Maar een deel van mijn hersenen harder werken. Ik was gelukkig genoeg om altijd een sterkere stimulans in seks dan, bijvoorbeeld, amfetamine. Misschien seks is net zo verslavend, maar minder schadelijk zijn voor het centrale zenuwstelsel. Als Camille wist iets meer over het Einde van De Wereld dan haar zes-figuur salaris, bed is de juiste plek voor mij om uit te vinden. En hij kon alleen maar herkent haar als ze was volledig ontspannen. Gezien de fret is dat de acties van zover leek ze een paar rondes weg van een iets zwakkere verdediging.
  
  
  Haar petite lichaam centimeter voor centimeter zo lekker als Rosana ' s meer weelderige lichaam. Camilla had ook een lichte voorsprong in ervaring en opleiding. Op dat moment, haar en voelde een lichte rilling in haar, een rilling, die niets te maken had met maretak of de koude. Haar, was klaar om nah weer.
  
  
  'Hem, Jerry. U, ja, nu, " zei ze.
  
  
  Ik zag haar kleine lichaam in de spiegel, buigen, voor me klaar, en ik was over mijn ogen te sluiten voor de eerste zet. Vervolgens ih geopend breed weer, maar te laat. In de spiegel, zag hij twee vlezige cijfers in de living en een dag later.
  
  
  Ik probeerde om te draaien, maar de eerste, een vet gorilla in een geruite jas, al was me aan het slaan op de achterkant van het hoofd met een ham-en kleinbedrijf vuist, een klap die zou hebben geslagen stier over. Ik viel van het bed af en landde op het dikke tapijt, waar hij plantte een zwaar geschoeide voet tegen mijn ribben. Door de waas van pijn en wazig bewustzijn, ik dacht dat ik het kon horen Hawke ' s stem, net zoals ik had op mijn vorige opleiding dagen. Hij zei: "Het eerste wat je altijd moet onthouden is dat je geen excuses als je betrapt als je niet op je hoede." Misschien op een dag de belastingbetalers van een dankbare natie zal deze woorden op mijn grafsteen.
  
  
  Haar half-bewuste geest is als haar tweede klant sleept Camilla rond ons genoegen tuin, een hand voor haar mond terwijl de andere onderdrukt haar strijd. Toen hij haar mond gesnoerd, plakte haar, en haar vastgebonden met gescheurde stroken van een dunne Le Superbe linnen vel.
  
  
  Haar, voelde mezelf verliezen van het bewustzijn, maar als een gorilla in een geruite jas geholpen zijn keuze buddy nauw das Camille, werd ze gegrepen door Pierre, de gas-bom. Ego stopte hem onder zijn arm. Haar, dacht dat niemand zou zoeken de persoon die hij sleepte naakt rond de prullenbak. Een andere gedachte bij mij. De geruite jas werd gedragen door de bestuurder van de Fiat 500 die bijna geramd ons. Toen hij stopte met denken.
  
  
  
  
  Hoofdstuk 3
  
  
  
  
  Het duurde een tijdje voordat ze begon na te denken weer. Maar na tien of vijftien minuten, kwam hij, vastgebonden, net als een rolletje op de achterbank van een Fiat 500 snelheidsovertredingen door onbekende straten. Ze nam niet de moeite om blinddoek me, dat was een slecht teken. Natuurlijk, ze had geen filantropische bedoeling mij ongedeerd.
  
  
  De kloppende pijn in mijn hoofd was zwaar, maar zo ver als ik kon zien, was er niets gebroken, en ik had geen ernstige verwondingen. Mijn gedachten langzaam gewist, in ieder geval genoeg om toe te geven aan mezelf dat ik was nog meer geschrokken dan toen mijn plaats van Rusland begon.
  
  
  Op dit moment is mijn opdracht leek niets meer dan een vervelende taak. Ga naar Rome en vinden van, zo snel mogelijk, als er enige reden is tot twijfel Clemm Anderson, als er iets is meer dan alleen maar dure en flitsende film productie. Als Clem had het bij het verkeerde eind, hij zou kunnen hebben ingepakt en overgevlogen naar huis te hervatten zijn onbetaalde vakantie en herstelde zijn verbroken relatie met Tiggy. Hij wist nu, dat Clem was niet fout, maar wat was hij rechter over?
  
  
  Op het eerste gezicht, het was als een Havik op had gehoopt. De draad van de Vrede was slechts een buitengewoon tijdrovende en dure film door de huidige begroting normen. Maar de schandalige beschuldigingen waren waarschijnlijk niets meer dan de Conti 's zwendel en de ego' s van zijn mede-gevangenen. De snelheid waarmee ze nam mijn aas was verder bewijs van deze, als was ie leuk cadeautje van Camille te wekken mijn interesse.
  
  
  Ih De grote storende collectie en ingewikkelde wapens waren veel meer dan de film eigenlijk nodig is, maar dat is niet verwonderlijk gezien de overdreven grootheidswaanzin zo vaak gevonden in de huizen van de grote filmmakers. De B-52s en andere geavanceerde strijders waren duur speelgoed, maar in principe zonder vuurkracht, niet gevaarlijker dan de Goodyear luchtschip vliegt over reclame-gevuld Rome.
  
  
  Hij moest toegeven dat er andere niveaus onder het oppervlak. Maar ze waren nog zo vaag is, en dus weinig onderzocht, dat geen van Clem is haastig krabbelde opmerkingen voorafgaand aan mijn huidige ontvoering leek te hebben om een internationale samenzwering. Ik merkte over Renzo, Sir Hugh, Studds, en zelfs dat gevaarlijke dwerg Pierrot, was dat het leek of ze me wilt zien leven, en (met Camille ' s helpen) heel erg blij. Tenminste voor de tijd die het duurt om te ondertekenen met een cheque van een half miljoen en de overdracht van geld van de Bahama ' s naar ih Zwitserse bank. Misschien hebben We gegeten kip die nacht, maar niemand om de mensen die haar ontmoette was rond hen die doodt, het gouden ei legkip. En Jerry Carr was een kip in ih ' s ogen.
  
  
  Mijn onsamenhangende gedachten werden abrupt afgebroken toen de auto stopte abrupt. Een gorilla in een geruite jas duwde de deur open en trok me uit op de harde vloer. Tot mijn verbazing vond ik mezelf op zoek naar de ingang van het land restaurant waar we feestten minder dan zeven uur vroeger. Nu was het helemaal stil en verlaten in het duister maanlicht. Ik herinnerde me Renzo, of iemand anders, die me vertelde dat hij woonde op een boerderij op enkele kilometers afstand. Het personeel heeft er lang naar huis gegaan, naar Rome of ergens in de buurt.
  
  
  De gorilla trok me aan mijn voeten en trok me mee. Ego ' s omvangrijke metgezel opende de houten deur met een glanzend nieuwe sleutel. Was deze terugkeer naar de plaats van onze yahoo nauw verwant aan het" Einde van de Wereld"?.. of niet?
  
  
  Als de Gorilla en de man die hij gewerkt had op een echte chase — en ik zou zweren dat het nog niet is begonnen voordat onze limo parade trok rond de hotel — ze wijst naar het restaurant. Verlaten na een uur was het een plaats voor games ze wilde met me spelen. Zelfs de meest minimale verbinding met de criminele wereld geeft de sleutel in de kortst mogelijke tijd. En de nieuwheid van ih plan wezen in een andere richting dan Renzo en zijn handlangers ' ego ' s. Als ze had vastgesteld dat het ego, zij had een eigen sleutel. Chris zei Mallory over het diner dat deze plaats en het gehele hotel en op de terreinen rond het had toebehoord aan de Renzo familie, voordat gokken, dure Zjirinovski jongens en twijfelachtige geld beroofd van zijn semi-aristocratische erfgoed. Ik was nog steeds vissen in dezelfde muddy waters als voorheen.
  
  
  De deur was open. De gorilla ' s en ego metgezel mij uitgevoerd tussen hen naar de eetkamer. De helft slepen, half dragend, ze leidde me in de stroom van de kamer, in de richting van de reus haarden, nu verlaten en stil omdat de vage rook van de half uitgedoofde vuur onder. Tartan jas gooide me in een stoel als een zak kolen.
  
  
  "Ze houden brandhout hier," zei hij boos om zijn metgezel in het italiaans. "Genoeg voor ons om een brand te beginnen, Pepe. Geniet van een heerlijke Texas barbecue ergens.
  
  
  Haar zou het niet zo lang volhouden als hij zou bezweken aan de groeiende angst voor marteling. Dit is een bedrijf van beroep. Maar ik moet toegeven dat de gedachte van roosteren boven een vuurtje niet mijn dollar bill pond met vreugde. Ik heb nog steeds fret had dit geheugen van een reusachtige varken druipen enorme hoeveelheden vet op de red-hot hout hieronder. Pepe kwam terug met een arm vol hout. Hij knipte as van de kolen en gooide de helft van zijn eigen voedsel op de top van haar. Het schieten vlammen lekten op de onregelmatig gevormde hout, en na een paar minuten, het centrum zich terug in een laaiende vlam.
  
  
  De gorilla scheurde de Band-Aid uit mijn rta. "Oké, de Heer Carr," zei hij. "Het is nu tijd om te praten."
  
  
  Hij sprak engels met een sterk italiaans accent, die ik niet zal proberen over te brengen.
  
  
  Hij hield zijn lippen op elkaar geperst en zo strak als hij had een Band-Steun aan hen, en probeerde om zich te kijken uitdagend. Het is niet zo makkelijk als je naakt en vastgebonden, maar hij lijkt het te krijgen. Hij sprak met Pepe in het italiaans dialect, en Pepe trok een zware metalen spies, zwart en nog steeds met de resten van het everzwijn dat was nog verteert.
  
  
  De gorilla stootte me met zijn zware boot, en Pepe spuugde op mijn rug. Ze haalde een sterk nylon koord en begon koppelverkoop me onbeweeglijk aan het spit.
  
  
  Samen reden ze de paarse mij van hier naar de oven en verlaagd de spies in de houders. Dan zijn ze vast met vleugelmoeren. De spies werd ondersteund door twee verticale stukken van smeedijzer, waarin uitsparingen zijn gemaakt op gelijke afstanden tot de controle van de afstand tot het afvuren van de plaat. Vol van de mensheid, ze begonnen van het hoogste niveau.
  
  
  "U, zonder je kleren aan," zei de gorilla, " het zal mooi zijn om op te warmen na de koude nacht air sampling buiten, de Heer Carr." Voordat we gaan overboord en laat u het te warm krijg, ik heb een paar vragen.
  
  
  Haar emu uitgedrukt zijn reuma, samen met zijn mening over nen, zijn de gastheren en-ego mogelijke vragen in een stroom van korte zinnen.
  
  
  "Erg goed, en de Heer Carr! Pepe!
  
  
  Ze bracht me weer een stap, en de warmte was niet meer comfortabel. Ik kon niet stoppen met zweten, en elke druppel water maakte een sissend geluid.
  
  
  "Wat is uw relatie met de Wereld Eindigen?" de gorilla in de geruite jas gevraagd. "Neem de kleermaker," zei hij door doorbijten tanden. "Zijn investeerder. Ik zet geld in, omdat ik denk dat het meer geld zal maken."
  
  
  Hij lachte droevig. "Ik weet zeker dat je het beter kan, de Heer Carr, als dat is uw naam," zei hij. — Je moet mij vertellen hoe dan ook. Wat is uw huidige relatie met de Wereld Eindigen?
  
  
  "Precies wat ik zei," ik gromde.
  
  
  "Niets anders? Een lief, onschuldig investeerder?... Hij wees op Pepe.
  
  
  Nog een stap omlaag. Wat vroeger een onaangename warmte sensatie is nu veranderd in een brandend gevoel.
  
  
  "Alleen dit," flapte ik eruit. "Nu, zelfs als ik niet het maken van winst, ik krijg nog steeds mijn geld van het door Camille Cavour. Ik kan alleen maar veroorloven het geld voor. "Niet bepaald een onschuldige investeerder, vervolgens, de Heer Carr," de gorilla gorgelde met een hyena glimlach. — Maar nog steeds niet overtuigend genoeg. Wilt u mij om haar te vertellen dat je investeert een half miljoen dollar in een klein meisje wanneer kun je een dozijn van hen vijfhonderd, en niet zo lang geleden kon je gekocht hebt Signorina Cavour voor vijftig? Pepe!
  
  
  Nog een stap omlaag. Nu ik wist dat ik niet kon uitstaan. Haar zou ook niet stahl spreken, maar dat deed het niet helpen het probleem op te lossen ah. Natuurlijk, Hawke ' zou hebben gestuurd, een andere agent, maar afhankelijk van hoe lang het duurde om mijn lichaam of mijn verdwijning onbedoeld was, het zou me vertraging voor meerdere dagen of zelfs zondag. En als Anderson voelde iets, als er echt een internationale bedreiging voor de wereldorde, het zou te weinig.
  
  
  Pepe toegevoegde drie logs naar de brand en de vlammen groeide zelfs nog hoger.
  
  
  Gorilla zei. "Ik denk dat hij klaar is met dat onderdeel, Pepe," zei hij met zijn misselijkmakende humor.
  
  
  Nu haar hing weer naar beneden. Ten eerste, het was een beetje een opluchting, als de afstand tot de brand toegenomen, maar de nieuwe brandstof Pepe was iets aan toe te voegen, waardoor het vuur, en hij kon al voelen de vorming van blaren op mijn schouders en billen... En hij voelde iets anders. ...
  
  
  Toen mijn polsen waren openhartig over de kachel brand, voelde ik een lichte afname in de spanning als de nylon koord begon te smelten van Savtsjenko. Hij kneep haar polsen vast te houden, een beetje langer. Ik gespannen de spieren van mijn linker arm te houden Pierre, die was veilig verborgen onder mijn arm.
  
  
  "Wat is uw relatie met World' s End, de Heer Carr? De ondervraging zelf was eentonig... Vlad was bijna ondragelijk om me heen nu. — Denk aan iets meer overtuigend dan uw wartaal over geld en die film teef." Omdat anders de schroefdraad van de wereld zal komen te vroeg voor u, en u zult niet in staat zijn om gezelschap te houden voor onze kleine conversatie.
  
  
  Pepe gilde van het lachen en stond naast zijn baas om een kijkje te krijgen in de branding.
  
  
  Het is nu de tijd was gekomen, nu dat ze stonden zo dicht bij mij. God zij dank, zochten meer op mijn gezicht dan op mijn gebonden polsen wanneer hij gedwongen een ander middel. "Om eerlijk te zijn," schreeuwde hij, "ik ben beter dan wie dan ook op de Conti studio' s." — Dat is echt het enige. Ze is gewoon een oliebaron met meer geld dan hersens. Ik hoorde het, zodat u een beetje dichter bij de glamour van de cinema. Niet verbranden me weer, meneer ...
  
  
  "Gebakken als een varken, piepend als een varken," de gorilla ' plaagde me. — We hebben een beter reumatoloog, de Heer Carr. Misschien moet ik draai je rond om het gezicht van de brand nog een keer.
  
  
  Hij begon te draai me weer om. Dit was het moment.
  
  
  Toen hij begon me te verplaatsen, haar, reikte hij met zijn vrije rechterhand en greep Pierre in één snelle beweging. Hij hield het met zijn duim en weer geslingerd tussen Pepe en de gorilla.
  
  
  "Nou, kleermaker..." was het bijna kon hij nog zeggen sarcastisch. Pepe stortte op de grond naast me. Met een scherpe beweging, het weerkaatst het vuur plaat en vlammen en snel omgedraaid. Hij snel bevrijdde zich van de half-gesmolten touwen om zijn enkels en rolde naar beneden, klaar om te voldoen aan zijn beulen. Ik had geen zorgen meer te maken.
  
  
  De schoonheid van dit gas bom is de snelle en geconcentreerde impact op een kleine oppervlakte. Hij hield zijn adem in, maar het was nauwelijks nodig.
  
  
  De gorilla in de tartan jas en Pepe waren al kandidaten voor de Campo Verano begraafplaats, toen ze weer uitgeademd. De laatste van het gas is wordt meegesleept door de stijgende lucht boven het vuur.
  
  
  Wanneer haar terug op haar voeten, haar niet het gevoel net zo slecht als het zou moeten, zelfs niet een paar voeten erger dan iemand die kreeg verbrand in slaap vallen op het strand in Miami. Ik waarschijnlijk nog steeds blaren en een paar dagen ongemak, maar het gaat om terug in actie .
  
  
  Plotseling opgelucht en zich bewust is van zijn positie als haar, hij barstte in lachen uit. Hier stond ze alleen in de eetkamer met twee lijken. Nick Carter was er al, met de bedoeling het terug te krijgen naar de AX opdracht weer zo rood als een kreeft na het roosteren, en nog zo naakt als Adam vóór de zondeval, een goede vijf kilometer van de Rijm.
  
  
  Er waren een paar minder dramatische dingen die ik nodig had om te voltooien voordat ik duik terug in de indrukwekkende of zinvolle actie van de Agent AH. Ik sloop naar de keuken van het restaurant en de gevonden wat kleren in de kast. Zij had een vuile witte shirt drie maten te klein voor mij, losse naad broek, een vuile koksbuis dat was te klein, en een paar van afbrokkelende laarzen. Het was niet helemaal representatief voor enige andere omgeving dan de donkere onderkant, maar in ieder geval nu was ik niet in het gevaar te worden gearresteerd voor onfatsoenlijk gedrag.
  
  
  Dood of niet, ik had het gevoel dat de gorilla in de geruite jas nog verschuldigd is me iets. Voorzichtig met het trekken van de collectie van kleding in zijn halve gekookte karkas, keerde hij terug naar zijn ego en lichaam. Ik deed mijn ego jas, die waarschijnlijk zou ik meer warmte dan de korte witte jas van de assistent-kok, en zorgde ervoor dat de sleutels tot het Fiat van het ego zakken. Hij liep uit het dorp een restaurant en sloot de grote deur achter hem. Vervolgens zette hij haar in een Fiat 500 en trok haar uit de oprit. Ik was op de Via Tiburtina en naar het westen in de richting van het centrum.
  
  
  Het was omstreeks vijf uur in de ochtend, en de eerste stralen van de opkomende zon wedijverde de duisternis. Er was weinig verkeer en weinig teken van leven, totdat ik een halve draai in het Piazza della Republica en zag een cluster van politie auto ' s in de voorkant van Le Superbe. Van vrachtwagens op patrouille auto ' s en gemeentelijke ambulances.
  
  
  De Fiat geparkeerd haar in de straat en liepen terug naar Le Fantastisch . Toen ik probeerde om de ingang, ik werd in beslag genomen aan beide zijden door twee reusachtige Carabinieri, de belangrijkste groep van de Romeinse politie.
  
  
  "Documenten?" op mijn rechter gevraagd, draaien mijn arm pijnlijk.
  
  
  "Uw papieren," de een op mijn linker zei, knijpen in mijn andere hand. 'Een buitenlands paspoort? ID-kaart?"
  
  
  "Ze zijn in mijn kamer," zei ik. "In de Le Superbe Hotel.
  
  
  Ze herhaalde haar toepassing in het italiaans, en beide officieren keek me vol ongeloof aan. De Odin om hen heen keek neer op mijn verfomfaaid, felgekleurde jas. En één blik op mijn uitgezakte broek, mijn gescheurde benen, was genoeg om hem te overtuigen dat kon ik nooit, ooit te gast in Le Superbe. Ze gedebatteerd of laat mij lag hij in een sloot of neem mij in bewaring voor een lange lijst van onopgeloste misdrijven, variërend van verkrachting, afpersing van gestolen kunst van fraude. De agent die probeerde te arresteren mij leek te winnen op punten, totdat ik eindelijk werd onderbroken door een vrouw te schreeuwen van erkenning die door de zesde verdieping van windows. Jerry, caro mio! Jerry. Dit is het. Kijk, Pierrot!
  
  
  Ik keek omhoog en zag Camille in mijn heldere blauwe pyjama jasje staat in het raam van mijn hotelkamer. Naast haar was een beetje Piero Simca, wijst bindend bij de geüniformeerde politie-commissaris, die had zich bij hen. Via de megafoon, hij gaf explosieve opdrachten die verder verstoord de al gebroken stilte van deze vroege ochtend.
  
  
  "Sergeant Blundy." Kapralov Inverno. Onmiddellijke vrijlating van deze persoon en neem het ego het ego kamer. Hij raadpleegde Pierrot, die had bereikt Thalia ' s ego. "Kamer 79. Meteen!"
  
  
  Mijn twee belagers werd meteen vriendelijke, zorgzame vrienden. Ze behandelde me alsof ik verwend-om iets van mijn letterlijke gril, een adres dat zeer gewaardeerd haar en leidde me door de terugtrekkende gelederen van nieuwsgierige voorbijgangers en politieagenten naar de lobby, tot de lift, en naar mijn kamer, waar de Kolonel verzonden ih af met een kort bedankje.
  
  
  "Mijn God," Renzo schreeuwde hij kwam ons bij de deur. Camille, Pierrot, Sir Hugh, en de Bouten waren stond achter hem, gekleed in verschillende pyjama ' s. "We dachten dat we hadden verloren van je voor altijd." Hij was een producent, niet een acteur, en het was moeilijk om de vraag zijn oprechtheid, als hij duidelijk gerespecteerd dollar tekens.
  
  
  "Ik ook," Camille riep. "Dit zijn vreselijke mensen. Ik dacht dat je dood was.'
  
  
  — Maar waar heb je deze kleren?" Pierrot beet. Zelfs in het midden van al deze onrust, hij was nog steeds de mode-model voor iedereen in zijn Valentino satijnen pyjama ' s, helder rood gewaad, en Gucci slippers.
  
  
  Ik zal geen tijd verspillen met het herhalen van wat er gebeurd als hij legde het aan hen. Hij wees naar de bestuurder van de Fiat dat had bijna geramd ons eerder, net als mijn ontdekking en Renzo en Piero uitgewisseld weten blikken.
  
  
  "Er zijn vijanden in de film wereld die niet kan stoppen probeert te saboteren de productie van de beide uiteinden van de wereld en ondergang van Lorenzo Conti," Renzo zei .
  
  
  Of misschien is het de wraak van die heetgebakerd Argentijnen, Piero dacht hardop. "Hoewel hoe kon ze ontdekt hebben zo snel dat we niet de handel ih belangen voor Jerry' s?"
  
  
  Deze reacties was het meer dan paranoïde mij. Zorgen over mijn veiligheid niet echt veel zin te maken. Maar ih speculeren over de achtergrond van mijn ontvoering was dicht bij de waanzin. Terwijl ze paranoïde, dit op geen enkele wijze aangegeven dat mijn co-stars waren betrokken in deze grap. Ze hemel en aarde bewogen om mij te vinden. Ze probeerden te overtuigen van de Romeinse politie en italiaanse leger, veiligheidsdiensten om mij te vinden en hun fret toen ze merkte dat mijn verdwijning. Laat me het kort te omschrijven wat er gebeurd is na mijn verdwijning. Het duurde Camille minder dan vijftien minuten zichzelf te bevrijden uit het gescheurde lakens en pak haar telefoon te laten waarschuwen Piero en Renzo. Zij, op hun beurt, waarschuwde de autoriteiten. Ee de beschrijving van de twee aanvallers was te onnauwkeurig. Ze is vloeibaar en bloed I. H. van ongeveer acht meter lang en gespierd, zoals oekraïense gewichtheffers. Maar de onweerlegbare feiten van mijn verdwijning zelf, de gescheurde lakens, het voor de hand liggende krassen op de vloer van het gebroken slot, waren meer dan voldoende bewijs van de ontvoering.
  
  
  De politie en veiligheidstroepen die het onderzoek handelde snel en efficiënt. Tien minuten na de Gorilla ' s en Pepe duwde me in de trattoria, wegversperringen werden overal in de stad. De drie mannen werkten met drie verschillende telefoons, verzenden teams van rechercheurs op vraag van enkele van Camilla ' s voormalige geliefden.
  
  
  "Niet dat het over was voor iedereen zo ontevreden, — zei ze met tevredenheid. "Maar jaloezie is onvoorspelbaar, en ze had net te houden van alles wat je te vinden, Jerry." Er moet sprake zijn van een veel rode gezichten en halfslachtige verklaringen aan de vrouwen in Rime deze ochtend. "Want ik ben nog niet klaar met je zijn," beloofde ze met een ondeugende glimlach. Ze draaide zich om naar het bed zat zij op en wees naar een kamer vol film mensen, agenten en detectives. "Dit is iemand die nog niet sliep nog, en is door middel van een verschrikkelijke tijd. En nu je last van het ego met uw vragen en onzin . Uit. Alle van u. Camille zal zorg dragen van nen. Zelfs Renzo en Piero knikte, reuma ' s bewogen bestellingen, en de kamer was weer leeg. Camille zond een bode naar haar adres, en vertelde hem om te krijgen haar make-up tas van de kaptafel.
  
  
  "Je bent nutteloos voor mij, voor ons, wat het ook is, een slechte Jerry," zei ze. — Maar ik heb een prachtig salve. Het is mooi in kleur. Als het sperma van een man. Ze giechelde. "En uw brandwonden genezen in een paar uur." Het is vol van speciale dingen, enzymen en spullen. Ik heb ooit heb dus gebrand op een set in Sardinië dat de dokter zei me te stoppen carinf.com niet verantwoordelijk voor ten minste een week. Maar in de ochtend heb ik toegepast, is deze magische crème en op dezelfde dag was ik onberispelijk is, zoals altijd in de voorkant van de camera. Deze film bracht twee miljoen in Italië, en zijn nog steeds een fret krijg ik bij de kassa als mijn advocaten push Renzo een beetje , zodat u kunt zien...
  
  
  Ik had haar helemaal niet te zien, maar ik laat haar met mij spelen voor een tijdje. Ze kende mij goed. Ze nam het kleine rechthoekige make-up tas van de piccolo toen hij terugkeerde. Hij heeft nooit eens gekeken op de blaren op mijn paarse kalf wanneer hij lag naakt op bed, of op Camilla, nog steeds het dragen van de bovenste helft van mijn pyjama toen ze gebogen over de door mij voor eeuwig. Er is veel te zeggen voor deze luxe hotels met ih de hoogste prijzen.
  
  
  Camille gevonden in een karaf de grootte van een kleine fles melk met een parel-grijs brouwsel en snel toepassen van het ego content naar mijn lichaam. Ik voelde direct enige opluchting. Ze zou worden aanbevolen door sl voor medische diensten, ah... ik geef ze advies nodig heeft, wat het ook is.
  
  
  Toen ze mij gezalfd, mijn geest verschoven naar een hogere snelheid. Zoals altijd op een AI-opdracht, ik had een onmogelijke wirwar van dingen die gedaan moesten worden direct, zonder een duidelijk schema voor ih te voltooien. In de Della zelf, het is veel makkelijker om weg te lopen van de twee misdadigers die bijna gefrituurde u dan te sluipen rond het hotel wordt bewaakt door de helft van de beste Romeinse en italiaanse veiligheidsdiensten.
  
  
  Camille riep de meid in de kamer en het bed weer in. Zij en een mollige, de ijskoude meisje zachtjes rolde me op mijn zij, vervolgens, integendeel, legde er schone, zachte lakens, en dan mij bedekt met een lichte deken. Het was al dawn buiten, en Camille had getrokken van de gordijnen op de twee balkon windows.
  
  
  "Je moet gaan slapen nu, Jerry,' zei ze. — Als je het moeilijk vind, ik laat je twee kleine pillen, en dat kan zelfs een olifant naar dromenland." Maar ik denk dat je moe genoeg om alleen te slapen."
  
  
  Ze leunde op mij niet overtuigend eerste kus op de lob.
  
  
  "Ik ga naar bed mezelf," zei ze. "Oh mijn God, ik moet er uitzien als een oude heks."
  
  
  Ze zag er meer uit als een 14-jaar-oude hypersexual girl scout spelen arts, en ik vertelde haar dat ook. Hey, ik vonden dat heel leuk. En ik was blij dat ze was niet van plan om verder te gaan haar genadig zijn plicht door het zitten op de rand van mijn bed.
  
  
  Ik bedankte haar, en ze zei dat ik zou volkomen veilig in haar dromen, omdat Kolonel Dinges had geplaatst schildwachten in de gang, in de lift, en in de lobby.
  
  
  Ik nodig had om te voldoen aan de persoon twee uur geleden één voor één rond de contact adressen ah.
  
  
  Ik gaf mezelf vijf minuten na Camille links, in geval kwam ze terug te halen wat vergeten item voor de hare, en probeerde te gaan zitten en te bestellen. Camille ' s lotion is een wonder. Hij voelde bijna weer mens. Ik zeg niet dat ik graag tegen het lijf te lopen iets harder dan zijde of Camilla, maar het branderige gevoel verdwenen en hij vond dat hij kon krijgen gekleed zonder iets te voelen, maar een paar kleine prikken van pijn. Hij pakte de fles met de twee gele capsules die Camille had achtergelaten als slaappillen en stopte het in een van de zakken aan de zijkant van zijn doublet. Dit keer is hij vastgebonden een stiletto op haar linker onderarm en schouder holster met Wilhelmina op. Ik vond een van hen, rond Pierre, tweelingbroers, die in het geheim compartiment van mijn koffer en stak het in mijn zak. Ik wist niet waar ik heen ging, en nog veel minder aan wie, maar ik was niet van plan is om te worden gevangen ongewapende weer.
  
  
  Ik vond dat ik kon zelfs de yoga pose die ik deed het meeste om mij te helpen met een diepe concentratie. Dus, volledig gekleed en bijna volledig wakker, hij zat in kleermakerszit op het tapijt Tabriz in zijn luxe appartement.
  
  
  De CIA, evenals de AH eigen netwerk, had al op de hoogte van Hawke ' van de stem van mijn ontvoering en mijn terugkeer. Maar God weet hoe vervormd, onnauwkeurig, beslist onvolledig en verwarrend deze versies kunnen worden. Hij had zijn eigen, juiste rapport bij de AH computers en Hawke ' s zelfs meer subtiele geest. De financiële wonderkind AH Goldie Simon ook nodig om te worden gewaarschuwd om te doen een beetje van data manipulatie voordat ik had het te druk met mijn nieuwe partners een $ 500.000 controleren door de bank in Nassau dat hij pochte over zo veel. De naam en het adres van de bank werden al in mijn verhaal, dus ik wist niet dat een deel van de weg was geplaveid. Maar Goldie zou graag willen weten wanneer en hoeveel. Een van de voordelen van mijn ontvoering en mijn vermeende blessures was dat Renzo had een belangrijke vergadering voor een dag of twee. Deze keer werd verkregen op het horloge dat hij had verloren, en die nog moeten worden gemaakt.
  
  
  Tot slot, een gedachte bij me opgekomen. Hij rommelde in zijn koffer en trok een onschuldige heruitgave van een Zane Gray boek. Echter, je kon niet blader door de pagina 's omdat nah niet alle pagina' s. Nah had alleen een kleine, compacte gelignite dollar stapel, die explodeerde veertig seconden later, dan is geactiveerd, waardoor twintig klikken, en vervolgens verspreid de inhoud over de confetti-achtige linten in een enorme puinhoop over een oppervlakte van meer dan vijftig vierkante meter.
  
  
  Hij ging naar het raam en schoof de Rivnenskaya gordijn net genoeg om uit te kijken bij het ontwaken straat beneden. Twee politiewagens en vijf voor de hand liggende politieagenten op straat, plus een paar plainclothes officieren en voorbijgangers. Er waren slechts drie geüniformeerde politieagenten op straat onderaan de zijruiten, automatische karabijnen onder hun armen. Alle commotie op de straat zou veroorzaken ih draaien er om te helpen bij zijn kameraden . Voor de controle van haar in, ik keek rond in het gebouw van de buitenkant en nagedacht over waar ik haar zag, de service-ingang. Hij was er nog steeds. Dateert uit 1897, het gebouw werd gebouwd door een architect die probeerde te imiteren van de grandeur van de grote zestiende-eeuwse palazzi. De bovenste suites hebben een terras, de hoeken van die werden opgestapeld rond de grote, zware pijlers. Rechthoekige stukken steen met een tien centimeter richel tussen elk. Het zal heel wat inspanning om comfortabel te dalen tien tot vijftien meter. Maar steeds naar beneden om de drie of vijf minuten met de tekenen die hij had gehoopt zonder te worden opgemerkt was een beetje moeilijker.
  
  
  Hij trok zijn jas en opgerold in zijn broek. Vervolgens trok hij haar mantel. Nog ongeschoren en rood van bakken, die hij niet nodig had make-up op mijn gezicht geen uiterlijke tekenen van spanning. Hij ging naar de woonkamer en opende de deur.
  
  
  Een reus in uniform stond voor mij, een geweer klaar om te vuren. Ik zal worden behandeld, met alle respect die ik nodig heb voor mijn plannen.
  
  
  "Ik wil een goede nachtrust," Emu vertelde haar in het italiaans. "Mijn zenuwen gaan exploderen, stem-stem." Ik kromp in elkaar een beetje meer dan het kwaad om een meer overtuigend, en Karabijn gaf me een bewuste knipoog. "Zie dat ik niet gestoord worden voor de komende drie uur," zei ik. "Kan me niet schelen wie. Wanneer krijg ik wat te slapen, ik kan praten met uw ambtenaren, maar in de tussentijd wil ik om te gaan slapen.
  
  
  "Maar dat waren mijn instructies," zei hij, tekenen zich weer in een militaire houding.
  
  
  "Geweldig", zei ik. Hij strompelt terug naar zijn kamer en sloot de deur. Hij zwijgend ontdoen van zijn mantel, opgerold in zijn broek, en gevonden, een spray fles insectenwerend middel in zijn koffer. Ik weet niet of het ego van de inhoud schadelijk is voor elke vlieg, maar als het ego wordt toegepast op de handen van een afstand van zes centimeter, en vormen een dunne laag die strak om de huid. Het wordt zo hard als een neushoorn is voor de huid, en wanneer het droog is, kan deze worden verwijderd als een handschoen. Dit is een neopreen afgeleide ontwikkeld door één van onze wonderdokter chemici. Zelfs nu zou ik het nodig hebben.
  
  
  Hij hield het op, zwaaide met zijn handen in de lucht, en buigt zijn vingers voor een maximale droogtijd van twee minuten. Toen pakte hij Zane Gray ' s boek uit het bed en hield hem aan het venster. Hij maakte een vouw in de rechterbovenhoek dat zou het activeren van de zaak, telde langzaam tot vijf-en-twintig, en opende het venster. Dan laat hij de emu drijven en snel gesloten het venster opnieuw. Vijftien seconden later, deze gekte brak uit .
  
  
  De gelignite explodeerde als twee tankers hebben in botsing met elkaar, en confetti geschoten overkant van de straat in beide richtingen, bijna bij de ingang van het hotel.
  
  
  Op dit punt, hij was al op een ander venster, en dan buiten. Hij klom naar beneden van het balkon dat op het metselwerk van de hoek kijken met één oog, als de mensen renden van hun berichten in het steegje naar de plaats van de explosie.
  
  
  Mijn handen pakte het ruime nissen, en ik zonk neer, amper uit het zicht van de straat. In slechts een paar seconden meer dan het zou hebben genomen in een mooie, maar antieke lift, haar ging uiteindelijk naar beneden. Eenmaal daar, hij liep het nog redelijk verlaten stoep naar de andere hoek en gebaarde naar een taxi.
  
  
  De emu noemde haar bestemming, een plaats niet ver van mijn tweede contact adres, maar ver genoeg weg om zich te ontdoen van mijn achtervolgers.
  
  
  Toen ik kwam, ik draaide haar rond twee hoeken en in de lobby van het hotel, waar het slaperige bediende achter de toonbank knikte naar me alsof haar een gewone toerist die hier zou moeten zijn. Toen ging hij naar buiten via de service-ingang. Ik kwam haar in een steegje. Twee deuren verderop van mijn bestemming, ik kwam in de portiek en wachtte nog drie minuten om ervoor te zorgen dat niemand me volgende. De rijbaan en de stoep waren leeg. Ik ging op, en gaf vervolgens twee korte en één lange pieptoon aan de bel met het teken van de Oven. Er was een "chik" het geluid van de automatische deuropener, en ze was nog steeds binnen, op haar manier.
  
  
  Op de tweede verdieping, een kalende man van middelbare leeftijd stond te wachten in de deuropening. Hij werkte voor een verbonden overheid. Nen droeg een vaal rood flanel kamerjas zonder een riem over een uitpuilende schouder, dat was nauwelijks verborgen door een paar rumpled onderbroek van een verschrikkelijke ontwerp.
  
  
  "Vragen, vragen, vragen. Deze schattige jongens denken nog steeds dat haar een combinatie van Lieve Lita en het ANP. Ik wil met ze praten om te veranderen.
  
  
  "Dat is wat ze hier", zei ik. "Kom op, Mac.
  
  
  "Gilchrist," zei hij grimmig. "Niet Op Een Mac."
  
  
  Hij liep door de nette, goed onderhouden woonkamer en in de slaapkamer, die nu keek zo schoon als het was smerig. De lade van de grote notenhouten stoel aan het einde tegen de muur stond open, het onthullen van een transceiver die nam de helft van de lade. De andere helft is bezig met een wirwar van elektronische apparaten, met inbegrip van een telefoon met een multi-knop apparaat te formatteren spraak.
  
  
  "Ontvoeringen, moorden, bommen," bromde hij. "Ik dacht dat ik in de diplomatieke dienst, niet in een respectabele spy samenleving. Laat me bellen, dan kunt u praten met uw superieuren door middel van de spraak-converter. Misschien zal ik haar dan.
  
  
  Hij draaide zijn draait een beetje, toen tikte de Morse sleutel naast het apparaat.
  
  
  Hij bleef mopperen. "Wat om ons heen hebben om geld te verdienen tijdens de normale uren. Van negen tot vijf. Niet van het ene bed naar het andere en van de ene barbecue naar de andere. Hier ga je Carter. Nou, moet u verschillende spionnen voor uw spy-netwerk.
  
  
  Hawke ' s droge stem is al absurd in mijn oren toen hij ten slotte beantwoordt de telefoon. "Je bent wel een genie, Nick," zei hij. "Ik stuur u naar het oplossen van een klein probleem, en de eerste berichten die ik krijg is dat je het belangrijkste probleem zelf. Ik kon hem horen bladerend door zijn rapporten ongeduldig. — Hier staat dat je was ontvoerd door twee mannen die gebonden u een spit en werden gebraden je leven als je gratis brak en liep van hen weg. Dood door "onbekende oorzaak". Nou, ik kan raden zonder verder te vragen, maar ik dacht altijd dat het zou duren vier mannen om te grijpen, om mijn vriendjes. En zes zijn om te vechten.
  
  
  Ik riskeerde het ego wordt onderbroken om uit te leggen hoe ik em werd ontvoerd. Niet dat het Hawke meer tolerant te zijn.
  
  
  "Ik weet dat je het knoeien met dat hete chick noodzakelijk was," zei hij, " maar niet in de zin dat je verlaagd je hoede in het proces. Ik niet schelen als je naar bed gaat met de Hema aan..." ik zou bijna het gevoel dat mijn ego de gedachten van een verschuiving naar het sensationele, als ongelofelijke ontdekking ... het geeft u uw informatie. Maar niet als je jezelf open tot eliminatie.
  
  
  "Ik heb nog niet geëlimineerd nog niet," zei ik.
  
  
  "Die jongens zijn deze?" "Wat is er?" vroeg hij , alsof ik had een volledige catalogus van foto ' s van internationale criminelen met mij.
  
  
  "Ze is niet van mij hun rijbewijs," zei ik, reageert op zijn sarcasme. "De lichamen werden ook zonder papieren. Maar ik denk niet dat ze het leuk vonden de Amerikanen heel veel, die zouden kunnen duiden op de Communisten. Hoewel dit niet leidt ons tot niets. Op een dag Uncle Sam is iedereen anders is, en de volgende dag zou hij de vijand."
  
  
  "Vasthouden aan de verdomde feiten," Hawke ' zei. "Het opslaan van uw politieke filosofie voor uw vrienden. Ik heb ih foto ' s op de telex, en Rome kan alleen maar bevestigen dat ze freelance guild leden. Ze zijn beschikbaar voor huur voor iedereen. Maar wat ik wil weten is: heb je iets gevonden dat zou bevestigen Anderson ' s vermoedens?"
  
  
  "Ik heb er genoeg van om me verdachte", zei ik. "Maar het is niet genoeg om te begrijpen hoe ernstig deze is en waar het heen gaat." Ik overgestapt naar een korte schets: mijn idee dat "de Draad van de Wereld" was niets meer dan het er op het oppervlak, maar ook dat de universitaire collectie van attributen kan heel verleidelijk zijn voor iemand die gepassioneerd over het maken van een internationale puinhoop. Er zijn altijd deze stoom kamers, overal in de wereld.
  
  
  "Tot die twee mannen braken in mijn slaapkamer," concludeerde ik, " ik twijfelde Anderson was. Maar iemand probeerde me vraag. En zij, de vragen die ze probeerde uit te persen om mij heen, alles wees openlijk aan de "Stroom van het Licht".
  
  
  Hij pauzeerde voor een paar seconden om te overwegen de feiten haar emu hem verteld had. Ik hoorde het geritsel van papier opnieuw.
  
  
  "Iets anders," zei hij. "Bomaanslag. Heeft iemand anders probeert om je te doden, of is het dezelfde rapture weer?
  
  
  "Het was mij," zei ik. Voordat hij kon protesteren, hij op de hoogte van de Emu zijn dringend vertrek van Le Superbe te informeren emu van de apparatuur voor mij.
  
  
  "Al goed," zei hij met een zucht. — Hoe ga je daar nu op terug?" Bent u van plan om te blazen-omhoog de hele Colosseum nu?
  
  
  Ik vertelde dat de emu ik denk niet dat het nodig zou zijn, en begon hem te vertellen over mijn plan om terug te gaan .
  
  
  "Hoe minder ik weet van de waanzinnige details van uw manier van werken, is het gemakkelijker mijn leven zal worden. Maar wat niemand hier kan begrijpen is dat iemand in geslaagd om uit te vinden dat je op dat vlak. Weet je zeker dat dit meisje Rosana was niet alleen aangetrokken tot uw fatale charme?
  
  
  "Het waarschijnlijk geholpen," zei ik bescheiden. — Maar ik durf te wedden dat u het geld dat ze iemand ' s baby." Het geven van hey het adres van mijn hotel kunnen hebben versneld de actie een beetje. Maar het is net zo waardevol voor hen als voor ons."
  
  
  "Ik wou dat we hadden ze," Hawk mopperde. "Ik zal het uitvoeren van een drievoudige controle van het meisje: we, Waarschijnlijk, en Alitalia. Ik zal het ook doorgeven op de financiële details in te Goldie. Vijf honderd duizend dollar. Ik wist het, maar het is wel een nieuw record. Ik heb de bladen van gegevens op de manier om te voldoen aan uw nieuwe vrienden. Uitnodigen Gilchrist te delen Anderson ' s krabbel, zodat hij kan meteen een paar gissingen. U krijgt antwoorden van Hyman. Gilchrist meestal alleen maar denkt. AA, Zwitsers kenteken, duits maagden. Het werd genoemd door een woord vergelijkbaar met Jungfrau. "Misschien is dat Andersson man gek was . Of misschien bent u op. Misschien is van ons allemaal. Nou, ga je terug naar het hotel en proberen om een uurtje te slapen voordat je gaat terug naar het herscheppen van de scènes rond de Nero Rijm.
  
  
  De scrambler geklikt als Hawke opgehangen.
  
  
  Mopperen, Gilchrist duwde de stukjes papier die hij had genomen van Poe Anderson in het slot van zijn transmissie-apparatuur, en was blij om afscheid te nemen.
  
  
  Ik nam een taxi en liet zich uit achter het hotel, waar ik gemerkt dat de service-ingang. Het kon me niet schelen als iemand me zag, maar ik wilde het niet verpesten mijn gatekeeper graag slimmer willen zijn dan door hem.
  
  
  Hij nam de lift naar verdieping en stopte bij de muur van de foyer. De hoek was een paar meter afstand van mijn auto. Toen ik de hoek bereikt, zag ik een schildwacht, een korporaal van rang, bewaker en een waarschuwing op de deur van mijn appartement. Goed.
  
  
  Ik schudde de gele capsules rond de fles Camille had me verlaten. Snel gooide de fles in een andere thread hall. Ze hoefde niet te wachten voor de sentry om terug te keren. Hij was een stoere, goed opgevoede jongen, en hij kon op hem vertrouwen. De tweede hoorde ik het geluid van de fles het raken van de muur, haar duif door de deur. De sentry nam de gebruikelijke vijf of zes stappen door de gang, die al zijn karabijn in de aanslag. Het kostte me een minuut om de handen uit mijn broek, trok mijn mantel, en steek mijn hoofd om de andere dag om de sentry terug naar zijn post met een lege uitdrukking op zijn gezicht.
  
  
  "Ik ga haar bellen roomservice voor het ontbijt," legde ik uit. "Ik wil gewoon dat je weet dat dit is gebeurd. Niet ik alleen een geluid horen? "Niets, mijnheer," zei hij. "Een kleine explosie. Studenten, communisten, en monarchists. Je hebt altijd deze onruststokers. Door de manier, de keuken heeft ook een rond onze mensen die van orde houdt.
  
  
  Hij besloot tot het volgen van Hawke ' s advies en proberen wat te slapen voor de volgende operatie. Camilla ' s lotion zo goed gewerkt, behalve voor een aantal kwetsbare plekken, dat het leek alsof ik nooit gebakken.
  
  
  Hij trok zijn kamerjas, hing zijn broek en jas, gooide zijn shirt en stropdas op een stoel, en bereid zijn om terug te gaan naar bed. Het was een koude Maart ochtend bries, dus ik ging naar het venster te sluiten in mijn kamer.
  
  
  Maar niet alleen dat venster, maar het raam in de voorkant open was. Hij wist verdomd goed dat hij zou stoppen zodra hij had liet de bom. Iemand in mijn kamer tijdens mijn afwezigheid. Iemand die er wellicht nog.
  
  
  
  
  Hoofdstuk 4
  
  
  
  
  De slaap zal hebben om een beetje langer wachten.
  
  
  Hij trok de Luger uit de holster die hing over zijn doublet en liep terug naar de auto. Het was gemakkelijk te zoeken in de kamer: een indringer konden geen gebruik maken van de gangen om terug te keren naar een eerder gezocht gebied. Slechts twee grote kamers, een woonkamer en een slaapkamer, en een grote badkamer. Centimeter voor centimeter van haar, liep door de woonkamer. Ik hoefde niet om te kijken achter de bank, achter de zware gordijnen. De drank bar was te klein, zelfs voor een man van Pierrot de grootte, maar hij zag er in ieder geval. Alles was leeg. Het is hetzelfde: in de slaapkamer achter de gordijnen, in de kast, onder het bed.
  
  
  De deurbel ging. Het duurde een paar seconden voor het vergrendelen van de deur van de badkamer en vast een stoel onder de deurknop. Als een klant zich schuilhouden, dat ze niet in staat om uit te komen terwijl ik de ontvangst van het dienblad.
  
  
  Een ober in een witte jas gaf me een lade van voedsel. Ik was geflankeerd aan de ene kant door mijn portier, en op de andere door mijn tweede geüniformeerde bewaker, die verzekerde mij dat hij was geweest in de keuken met het toezicht op de voorbereiding van het ontbijt. Ih bedankte haar, getipte de ober, en ging terug naar de finish in zijn zoektocht.
  
  
  De badkamer was leeg, te.
  
  
  Maar het open raam bleef een mysterie. In mijn afwezigheid, iemand had ingevoerd, waarschijnlijk van het dak, waar de ongelijke profiel van de goten, decoratief beeldhouwwerk, en openhaard bekledingen hid iedereen uit de ogen van de straat patrouilles. Goed, dit vereist een slimme, onverschrokken persoon. Ik kon het niet veroorloven om mijn tegenstander onderschatten.
  
  
  Mijn tweede onderzoek naar de slaapkamer bevestigd mijn diagnose.
  
  
  Mijn koffer en diplomatieke koffer werden grondig doorzocht. Alles werd zorgvuldig terug in de juiste plaats, met uitzondering van de bijna onzichtbare haar zeehonden die ze had in beide items voor vertrek. Het geheim compartiment in de kleine koffer werd niet gevonden. Ze had een luger en een mes met haar, dus er was niets verdachts over mij als Jerry Carr. Ze nam een onschuldig uitziende transistor radio rond haar koffer en ging weer aan het werk. Hij zocht drie kamers opnieuw, dit keer voor het luisteren apparaten. De radio leek een andere radio van dezelfde grootte, maar met een paar bewegingen van het ego, het kan worden omgezet in een effectieve detector van verborgen elektronische audio-apparaten.
  
  
  Ik niet schelen als u aan het luisteren was op mij. Alles in verband met mijn echte identiteit als Nick Carter is opgeslagen voor veiliger plaatsen, dan Le Superbe Appartementen. Maar ik heb wel een snelle blik op de nieuwste en meest geavanceerde video-apparatuur: groothoek lenzen niet groter dan de kop van een drukknop, in staat om beelden op een scherm van meer dan een kilometer afstand. Het kan zijn gecontroleerd door Nick Carter ' s speech, maar de bewegende beelden van mij te nemen van elkaar en het oliën van de Luger, graaien door middel van het geheim compartiment in de vereiste vervanging van een TT-gas-bom of ander speelgoed (van de Technische Tricks Afdeling) zou het helemaal niet passen bij mijn hypersexual, eenvoudige afbeelding van Jerry Carr, de Texas playboy.
  
  
  Het werd ontvangen door een enkele piep is te horen in de woonkamer, een kleine nagel zender op een sokkel in de hoek van de kamer. Het ego was waarschijnlijk genoeg te halen zelfs de meest gedempt gesprek in de omgeving. Links van haar ego waar het was.
  
  
  Er waren twee ihs in de slaapkamer: achter de spiegel boven het bed, en tafel, de andere half verscholen achter één van de stof met de knoppen op de gewatteerde hoofdbord. Ik wist niet of gevleid te voelen of beledigd door deze onevenredige belangstelling voor mijn gebruik van de matras. Maar hij liet haar ego alleen. Microfoon kan werken in beide richtingen, en ik zou kunnen gebruiken ih als onschuldige omstanders voor AH.
  
  
  Er was geen teken van iets in de badkamer. Dit was deels te wijten aan het feit dat het uitvoeren van water kan leiden tot ongemak, zelfs de beste afluisteraar. Dus als ik ooit nog een serieus gesprek met de Hema libo, zou ik het doen met de volledige medewerking van een douche, kranen uitgevoerd, en de herhaalde vlissingen.
  
  
  Een beetje minder zenuwachtig, hij at zijn koud ontbijt en daarna flopte op het bed neer. Het moet zijn geweest van een uur en een half later, als de enige transmissie ik kreeg een telefoontje. Het was Camille. Een stralende, heldere en zorg . Ze vroeg me of ee lotion heeft me geholpen.
  
  
  Langer kon ik strek mijn herstel, hoe beter het was voor mijn kinderen. Dus ik bedankte haar en zei, hey (het is waar) dat het geneesmiddel op wonderbaarlijke wijze heeft me geholpen, maar het is niet waar), dat voel ik nog steeds een lichte rilling, hoewel ze al die pillen als ik de kans krijg om te gaan slapen.
  
  
  "Om eerlijk te zijn," zei ze ernstig, " je brandwonden zijn een beetje ernstiger is dan een gewone zonnebrand. Je moet wat rust te krijgen. Renzo zal u bellen. En als je kan, we hebben allemaal een late-night lunch en gaan dan naar een script vergadering. Maar het zal enkele uren duren. Het is altijd een late lunch in Rime. Dus wat rust te krijgen. Ik moet echt nodig een paar uur voor mijn beauty-behandeling om te herstellen van de verwoestende effecten van gisteravond!
  
  
  Ik bedankte haar nogmaals en gooide me terug op het bed, niet in slaap te vallen, maar om mijn lichaam te kalmeren terwijl mijn gedachten controleerde de feiten en plannen gemaakt.
  
  
  Dit bericht over een late lunch niet veel zin goed. De stemming scenario-overzicht is nog beter. Haar was nog te onwetend over te veel dingen, en het meer van haar geleerd over het "Einde van de Wereld", de betere was. Misschien dan kan ik enig licht werpen op deze duisternis.
  
  
  Renzo riep een paar minuten later. Hij laat een paar overtuigende kreunt wanneer hij de telefoon beantwoord. Het diner was gepland voor twee-en dertig, in een nette eetgelegenheid niet ver van het hotel. Het script discussie zou moeten plaatsvinden direct na afloop, in de club gesloten vergaderruimte.
  
  
  "Daar zie je een aantal dia' s met andere details rond onze apparatuur," Renzo zei. "En dan zult u onmiddellijk horen de belangrijkste verhaallijnen."
  
  
  "Goh, ik zou willen dat, Renzo", zei ik. "Maar ik voel me nog steeds ik ben al levend gevild."
  
  
  "Ik wil geen haast u, Jerry,' zei hij zuur, " maar dit kan belangrijk en interessant voor u als belegger... Tenzij je van gedachten bent veranderd."
  
  
  "Natuurlijk, ze is nog steeds in de dell," zei ik. "Ik hoop dat ik kan krijgen door dit script discussie."
  
  
  "Prachtig," zei hij. En hij vertelde me dat hij zou plannen van de start van de lunch een beetje, zodat ik ook wat meer rust. — En ik zal zorgen dat we eindigen onze maaltijd met een Romagna cognac rond mijn familie het land." Dit zal u de kracht geven om te testen onze enquête scenario. Terwijl.
  
  
  Ik had vijf uur van je vrije tijd. Kurkentrekker ' s vraag hoe ik zou kunnen gebruiken in deze tijd was bijna meteen beantwoord door mijn eerbiedwaardige sentry, die beleefd klopte op mijn deur en gaf me een envelop links voor me op de tabel hieronder.
  
  
  "Onze deskundige zorgde ervoor dat het niet een mail bom," zei hij. Maar hij bleef bij me in de woonkamer tot ik opende hem zonder enige vuurwerk of straling. Het was een keurig getypt uitnodiging voor de opening van een tentoonstelling van primitieven op de Via della Fontanella Gallery volgende week dinsdag.
  
  
  Ik liet haar dit voor de emu met de opmerking dat in de tussentijd was ik op de lijst van culturele sukkels. Hij lachte en liet me alleen.
  
  
  Toen het weg was, werd ik geplaatst op mijn duim nagel in één rond de hoeken en eenvoudig te verwijderen van het plastic ik wist dat die er was. Het was Hyman het verslag van wat Hawke had gevonden over mijn vragen een paar uur eerder. De externe mechanisme van de overheid kan de snelheid van een begroeide slug, maar kleine overheid instanties, zoals de AG kan werken op de snelheid van het licht indien nodig.
  
  
  Er waren zes kleine grijze vierkantjes op de rechthoekige kaart zonder de plastic afdekking. Ego droeg haar naar de slaapkamer en haalde een 200x sieraden vergrootglas rond de schuilplaats in mijn diplomatieke koffer. Dan heb ik ook de hulp nodig van mijn nachtkastje lamp om het ontcijferen van de dicht opeengepakte van gegevens en de overdracht ih geheugen.
  
  
  De eerste vierkante bevatte vooral vervelende details van mijn half-miljoen dollar controleren, hoe het behandeld werd als er ooit een nodig hebt te melden. De eerste twee en de derde met betrekking tot de analyse van Anderson ' s eigen krabbels, en hij merkte dat de slimme jongens van de interne dienst gedaan had niet meer over dan ze had over haar. Een schets met namen gecentreerd rond de letter L, met de letter H, en een onleesbaar Jung... En iets anders, ik heb een dozijn verschillende interpretaties. Het enige dat klopte was de interpretatie die hij al had haar gegeven, het feit dat de letter L zou kunnen betekenen Lugano, waar Doktor-Professor Simca maretak had zijn connecties met de Zwitserse bank. Maar op zijn best, het betekende een soort gehannes met de franken en de lire. Odin rond de sceptici lees de krabbelde word hoe hou je ons op, grofweg: jeugdige groei, die op zijn beurt kan verwijzen naar Piero Simca, gezien de groei van het ego. Een ander stelde dat het moet worden jungflucht, een ander jung-freudig, een ander jung-flucht, respectievelijk ontspanning, vreugde, vloek. De ene nog absurder dan de andere. Dit is wat betreft doodles.
  
  
  Voor de AA-aanduiding, ik moet een lijst van de al even zinloos mogelijkheden van het reclamebureau en de automobile association om de kleine adel. Ook niet erg logisch. Zou ik vond het zelf voor tien minuten in de bibliotheek aan de overkant van de straat van de ambassade.
  
  
  De eerste twee pleinen aan het begin van de tweede regel bevatten meer gedetailleerde informatie over Sir Hugh Marsland, Lorenzo Conti, Chris Mallory en Piero Simca. Dit alles was zeer interessant, maar ik kon niet passen, iets in elke regeling. Afgezien van misschien een meedogenloze ambitie in combinatie met de, ten minste in Sir Hugh en de Kudde, een groot deel van de emotionele en mentale instabiliteit, dat is niet iets dat zou worden zeldzaam te vinden in het huis van de regisseur van de cijfers. De Kudde in de problemen leek te midden meestal rond de fles. Hij was een regelmatige drinker en meestal getolereerd grote hoeveelheden alcohol goed. Maar van tijd tot tijd, met tussenpozen van zes maanden tot een jaar en een half, ergens in het ego van het kalf, de veiligheidspal was geactiveerd, en het ego is genomen met een sirene op een zeer veilige woon-en zorgcentrum. Hoewel het rapport merkt op Renzo ' s verschuiving naar cocaïne, die Camilla eerder vermeld, maar het ego flauw waren niet gerelateerd aan drugs of alcohol. Dit gebeurt alleen wanneer, zoals vaak het geval, hij was overwerkt of uitgeput door alle capriolen die hij gefinancierd zijn rijk en zijn keizerlijke manier van leven. Hij had gezien dat Ego moeder ' s familie, een kleine maar oude adel, inderdaad eigen landen rond Rhymu. De hele tuin van het hotel en eigendom werden onteigend eerste door Mussolini ' s fascisten en vervolgens, na de oorlog, door de Christen-Democratische regering.
  
  
  Haar zag ook dat vier jaar geleden, alleen dan voor zijn zenuwinzinkingen, Renzo genezen werd en vestigde zich in hetzelfde land op vakantie huis waar Studds hadden een rond-de-ego periodieke gevechten met delirium tremens. Maar het was een dure, populaire en invloedrijke huis, en als ik moest een onderzoek van de patiënt lijst om nieuwe verbindingen te maken, ik zou hebben gevonden de helft van de mensen die verscheen op de voorpagina ' s van de Barents Zee grondgebied in Europa, evenals een aantal Amerikanen en Aziaten.
  
  
  Sir Hugh Marsland was een man met geen voor de hand liggende fout in zijn wapen. Op de manier van een veelbelovende student in Birmingham via Oxford, had hij veel onbewezen fouten. Hij was nog aan het klimmen. Het was de mysterieuze gave om in rond te dwalen industriële complexen net voor ie ging failliet of ging failliet, al is het monetariseren van de aandelen in britse ponden, Zwitserse franken, of duitse mark. Hij werd miljonair meerdere malen in ponden en dollars ongeveer twee keer zo veel. De dankbare Koningin toegekend ego een ridderorde voor ego liefdadigheidswerk (Orde van het Britse Rijk, 1963; Commandeur in de Orde van het Britse Rijk, 1971), hoewel mijn opmerkingen aangegeven dat ego ' s de activiteiten waren vooral beperkt tot het stellen van zijn naam op het briefpapier en het melken van de pijlers van de samenleving. Hij bekleedde verschillende semi-betaalde posities, waarvan een in de Verenigde Staten in de VN-afdeling van UNICEF. Hij was niet getrouwd, maar hij hield van meisjes en af en toe leek het een beetje onbeleefd om hen, hoewel hij probeerde om weg te blijven van de openbare schandalen.
  
  
  Piero Simca was, niet verwonderlijk, het meest interessante van de vier. Zoals Renzo, werd hij in verband met de oude adel. Maar in tegenstelling tot Renzo, hield hij de bezittingen van het gezin tijdens de regering verschuivingen en maretak initiële kapitaal, vermenigvuldigd met een interesse in alles wat uit de petrochemische industrie aan kunstschatten. Hij was genadeloos gepest en lastiggevallen door Rost ego, hij geweigerd om zich om te zetten in een hansworst, en door dit punt, Rost ego al had de overhand gekregen. Van Triëst naar Sicilië, het ego was wel de Kleine Reus. Ego ' s voorouderlijke landgoederen waren gelegen in het noorden, in de buurt van Lake Garda. Hij ging in de politiek, als een Christen-Democraat, maar later afgesplitst om het vormen van zijn eigen nog meer rechtse splinter partij. Hij niet of nauwelijks toe deed in de nationale verkiezingen, maar ego ' s eigen achterban altijd terug ego naar de Senaat, waar hij gebruikte zijn positie om te onderhandelen en intrige met alle andere partijen. Hij is een talentvolle adviseur van alle partijen, ook internationaal. En de VN heeft gebruik gemaakt van haar diensten te onderhandelen met de Arabische terroristische groepen, Zuid-Amerikaanse Tupamaros, en rebellenleiders rond Centraal-Afrika. Een Milanese krant genaamd ego "little Henry Kissinger," en misschien is dat niet zo ' n zogenaamd slechte definitie.
  
  
  De laatste plein werd de women ' s grondgebied. Eerste Camille, dan Roseanne. Dit werd gevolgd door een korte lijst van Camilla 's liefhebbers, die lezen" Wie -, Wat -, Waar - italiaanse industrie, politiek, financiën, en de globale elite." De meeste van de mensen op de lijst waren erkende jagers van de vrouwen van de openbare zeden, maar ik was een beetje verrast om te vinden Piero Simca onder hen, met een opmerking dat het ego naam in haar slaapkamer was Don Lupo (Heer Wolf). Elders wordt hij niet genoemd als bijzonder actief in de aanbiedingen, maar wat ik wist over Camille uit de eerste hand was dat ze een man is, maakt niet uit hoe groot of klein hij was. Er is niets bijzonders over politiek in de della Camilla, alleen dat ze werd geregistreerd als een communist, dat betekent niets in Italië. Dit is een soort van chic in de rijke Europese film en theater kringen. Pierrot opgeslagen haar lessen en per ongeluk over hen te Camille rond een bepaalde nieuwsgierigheid en gezonder belang. Mijn gewenste Roseanne leek meer interessant in het licht van mijn eigen avonturen. Ze werd geboren in Padua, op slechts twintig jaar geleden. Daar ging ze naar school en naar de universiteit ging voor twee jaar voordat hij een stewardess op 19-jarige leeftijd.
  
  
  In plaats daarvan, wordt het al snel verplaatst van de nationale vluchten te intercontinental degenen. De reden waarom ei had om de universiteit te verlaten was door haar vereniging met het Maoïstische student en haar acties. Maar ze was ingeschreven als lid van de Monarchistische Bevrijding Partij, een ontsnapping partij van Piero Simchi. Het is waarschijnlijk dat ze haar carrière dankzij Pierrot aanbevelingen, zoals haar vader was rentmeester van sommige van de noordelijke land van de Kleine Reus.
  
  
  Dit alles was de bedoeling om een enigszins voorzichtige uitleg, maar het deed meer vragen dan antwoorden. Als ze op een of andere manier betrokken bij de" Draad van de Vrede " door Pierrot, waarom zou hé deel te nemen in een poging om te doden een Texas gouden kip voordat deze kon leggen op het gouden ei? Of had ze dat al verbroken oude banden met deze man en gewoon gebruikt Pierrot als een oude familie kennismaking? Dit is niet de eerste keer dat iemand er overgestapt zijden om de baan te krijgen die ze zo graag willen, alleen maar om hun superieuren. Maar als er iets rook als "het Einde van De Wereld," mijn ervaring uit het verleden in verband met een organisatie met geld, niet een willekeurige luidruchtige groep jongeren.
  
  
  Mijn gedachten begon te draaien. Een van de beste manieren om te stoppen met het verspillen van mijn tijd op zelf-bevrediging is om de telefoon te bellen Roseanne me gaf. De meeste luchtvaartmaatschappijen gaf de bemanningsleden een dag of zo, toen ze terugkwam van een lange vlucht, en van elke ontmoeting met Rosana, of ze had weggenomen, het mysterie is of niet, bracht een ander soort maretak charme. Hoe dan ook, Camilla zal het te druk met haar schoonheidsspecialiste voor de komende paar uur.
  
  
  Hij vond haar nummer in zijn notitieboekje en gaf het aan de uitbater. Mijn lijn was bijna zeker getikt, maar met mijn huidige afbeelding, het was niet ongebruikelijk om de wil om te bellen met een mooi meisje. Vooral omdat verschillende leden van de anti-Nick Carter beweging of de anti-Jerry Carr beweging nodig om te weten dat ze al verpest keer.
  
  
  De oproep werd beantwoord door een meisje met een Midden-Amerikaans accent en een verstopte neus. Toen hoorde hij haar roepen, " Rozen, sommige joker, Carr."
  
  
  Dan Rosana ' s zwoele, hese stem. "Hallo, Jerry. Wat een verrassing! Ik denk niet dat ik zou horen van u opnieuw, nu je hebt gezien al deze mooie mensen rond de films. Trouwens, ik hoorde op de radio dat je ontvoerd en vervolgens je weg liep. Ik dacht dat je in het ziekenhuis en kon niet... uh, doe iets.
  
  
  Het kwam zo charmant en onschuldig die er niet lijken te zijn voor een negen-tot-een kans dat ze de vinger die wijst naar de Gorilla in de geruite jas en Pepe.
  
  
  "Nee," zei ik in dezelfde vrolijke toon. "Hij is niet in het ziekenhuis, en ik kan ook ... eh ... sommige dingen. Maar, lieve Roseanne, er zijn nog een paar dingen ben ik niet zeker over, en misschien kunt u mij helpen met het uitzoeken als je de tijd hebt.
  
  
  Haar lach was als obsceen zoals het was heerlijk. "Ik heb altijd tijd om liefdadigheidswerk te doen en voor je zorgen," zei ze. 'Wanneer?'
  
  
  Vroeg ik haar. "Hoe zit het nu? Ik had de twijfelachtige eer om een bewaker in de voorkant van mijn kamer. Maar als ik zeg emu, zal hij het missen van mijn bezoekers.
  
  
  "Ah," zei ze. "Dit is nog meer spannend. Ik zal met u in vijftien minuten, afhankelijk van onze verschrikkelijke verkeer patronen."
  
  
  Ze hield haar woord. Ze was gewaarschuwd door een schildwacht voor de dag, en hij klopte met respect te behandelen angstvallig te kondigen dat een jonge vrouw die beweerde dat hij een verpleegster was aangekomen. "Niet een verpleegkundige, maar een fysiotherapeut," Roseanne zei vrolijk. Ze barstte in de woonkamer, het dragen van een grijze shaggy vacht en een grappige grijze hoed, zoals een cap. Ze zette haar hoed in de kamer, het instellen van het op een drukke stoel. Vervolgens klom ze uit haar vacht.
  
  
  "Mijn God," zei ze in één woord. "Het is de moeite waard meer geld in privé dan op een vliegtuig, en je ziet er zo goed in, zoals in jouw hele verhaal was gewoon met de bedoeling te lokken mij hier."
  
  
  Zonder jas, Rosana is hoog, aristocratische figuur was gedekt door Rivnenskaya net genoeg om te voldoen aan de eisen van de goede zeden. Ze droeg een korte jurk over een licht-montage lila materiaal. Haar mooie benen waren bedekt met pearl-grijze kousen. In haar grijze suede schoenen met plateauzolen, toen kwam ze bijna tot aan mijn wenkbrauwen.
  
  
  "Beter dan in uniform, he?"zei ze, swingende haar rok moedig en keek neer op haar blote dijen.
  
  
  "Laat ik u mijn nederige eerste kamer," zei ik. Haar galant nam haar hand. Ze draaide zich om en drukte haar lichaam tegen het mijne. In plaats van voorzichtig geeft me haar hand, ze gaf me een knuffel die betrokken is in haar hele lichaam.
  
  
  — Ik denk niet dat je gekwetst werden op alle. Ze zuchtte, het trekken van een paar centimeter. "En ik ben nog steeds .. om je als een gek."
  
  
  Ze hijgde van vreugde toen ze zagen het grote bed met een spiegel, en de gordijnen werden getrokken over het toen we in de slaapkamer.
  
  
  "Het is niet zo dat die verdomde vliegtuig zitplaatsen, Jerry,' zei ze, zittend op de rand van het bed en de kick-off van haar ballet slippers. Ze behendig bewoog haar hand naar haar taille en begon te trek haar broek. "Het is net als een Olympisch zwembad voor degenen die trainen in de kuip." Ze knipperde met zijn ogen hard. "Als ik tussen de regels leest, moet u geweest zijn om hier te spelen met Signorina Cavour wanneer ze pakte je, echt waar?"
  
  
  "Nou, ik zei. "Ze per ongeluk kwam. Je weet hoe het is, Roseanne. Deze wereld van de cinema...
  
  
  Roseanne lachte weer, een aangename glimlach die plotseling verspreid over haar lichaam. En nu haar lichaam werd blootgesteld voor nog meer effect.
  
  
  "Er was iets anders in de krant," zei ze. "Ze zei dat je ontvoerd volledig naakt, en het eerste alarm werd opgevoed door de mooie Camilla. Ze poseerde voor nieuwsfotografen met een vel gedrukt tegen haar, alsof ze op de telefoon. Poeh, Jerry, denk niet dat ik jaloers ben. Jaloezie is voor de maagden, die niet weten hoe veel verschillende, prachtige ervaringen die iedereen zou moeten hebben."
  
  
  Hij had al genomen uit zijn jasje en werd geklungel met zijn riem.
  
  
  "Stop," Roseanne besteld. "Ik doe het zelf wel. U bent ziek. Ik heb te doen alles voor je.
  
  
  Zij zachtjes duwde me terug op het bed en begon zich uit te kleden en me met cooing klinkt vol van sympathie en obsceen complimenten.
  
  
  Ze was dezelfde mooie, wenselijk meisje had ze op het vliegtuig, maar er was iets anders, iets nerveus en defensieve over haar eindeloze stroom van woorden, maakt niet uit hoe sexy ze niet veel zin te maken naar ons. Ze was niet zwaar aan de drugs zijn; haar lichaam werd aandachtig onderzocht. Er waren geen naald merken op de satijnzachte huid van haar handen. Maar ze sprak, gevleid, alsof zij waren een vurig inspanning niet te bemoeien met ons op door te schrijven die ons met haar vraag, behalve in de ondersteuning van het maken van liefde. De vragen die ik vroeg haar om te vragen he, als een soort van shock effect, ik zou het te maken hebben met het luisteren apparaten. Maar ze zou hebben gevoed met een fatsoenlijk stuk van (voor mij) nuttige desinformatie door deze luisterhulpmiddelen.
  
  
  Vanwege de manier waarop we samen, zelfs dit kleine stukje van onjuiste informatie moest worden uitgesteld voor later. Roseanne heeft voltooid haar volledige verpleging schema. Haar volle, zachte lippen en onderzoekende tong waren als genezing als Camilla ' s magic lotion, en ik heb geprobeerd om haar te geven net zo veel fysieke complimenten als ze me gaf. Dan waren we op het bed. Rosana is breed, gloeiende ogen elke beweging van ons in de spiegel, alsof ze niet alleen zichzelf en mij een plezier, maar ook het regelen van een finale auditie voor de harem van een vreemde olie sjeik.
  
  
  "Oh, Jerry,' zei ze, nog steeds te schudden uit onze climax. "Het was te goed." Het leek erop dat nah was niet alleen wordt beïnvloed door geslacht, hoe stressvol en belonen het was voor ons. Het is tijd om te schoppen tot deze neerwaartse spiraal, en niemand luistert, vindt het verdacht dat ik laat nog wat nieuwsgierigheid na gisteren de drukte.
  
  
  "Luister," zei ik, streelde haar haar, en we languit op het bed naast elkaar. — Heeft u vertellen wie ik was het verblijf in Le Superbe, lieve?"
  
  
  Haar lichaam onwillekeurig trok weg uit mijn hand, maar haar lichte ogen niet knipperen. Het spelen van de ogen was een bekende bewijs van eerlijkheid, maar net zo veel van hem, hij zag ze als een teken van een voor de hand liggen.
  
  
  "Nee, Jerry,' zei ze. 'Oh, mijn God. Ze rolde van me af en trok zichzelf omhoog te gaan zitten op het bed. 'Je kunt je niet indenken dat ik iets te doen met de dieren die gemarteld u." Ze begon te huilen. En om te kalmeren dit alles shuddering pracht was een genot die weer geleid van de ene naar de andere, dit keer meer voorzichtig, als nam hij de rol van conciërge en huismeester. Als onze ademhaling was ook weer, ik ben klaar met mijn vragenlijst, die was meer verontschuldigend, vriendelijk, maar toch nieuwsgierig en geschikt voor mijn rol.
  
  
  "Neem de kleermaker, Roseanne, lieve," zei ik. — Ik denk niet dat zo. Maar het was zo plotseling en zo volledig zinloos. Trouwens, niemand wist dat ik hier was.
  
  
  "Ah." Roseanne aanvaard mijn excuses aan en gaf mij een rommelig lijn van het kussen van mijn kin tot aan mijn navel. "Iedereen in Rime vindt altijd zeer snel, Jerry. Volledige bezetting van het hotel, taxi driver, uw film crew. Ik veronderstel dat iemand begrijpt u voor iemand anders, niet zij?" "Het moet," zei ik. "Maar, zie je, ik weet niets over u, behalve dat u een mooie en absoluut uniek in Spanje, en dat je van de grote wijnlanden van Colognola."
  
  
  "Padua," corrigeerde ze me gedachteloos, geamuseerd door te kijken in de spiegel. — Denk je echt dat ik ben vrij, Jerry?" Niet te groot?
  
  
  "Ik kon niet tegen ons een centimeter meer," zei ze half naar waarheid. "En een centimeter minder is niet genoeg." "Dat is heel erg leuk," gromde ze. "In reuma zal ik je vertellen wat een eenvoudig meisje dat ze is."
  
  
  Ze vertelde me in haar biografie, die ook een bevestiging van wat ik al had gelezen in de microprint. Ze noemde zelfs de Maoïstische groep aan de universiteit en afgedaan als kinderachtig gril. En dat dankzij Pierrot steun, ze kreeg de baan.
  
  
  Dit was de kans die ik had gehoopt, en nu was het mijn beurt om te grijpen op het met een mengsel van wrok, afkeer en jaloezie.
  
  
  "Kleine Casanova,"ik ontplofte. "Kijk, ik heb iets gehoord over het ego reputatie van alle vrouwen. En de gedachte van u met hem... Hij balde zijn tanden overtuigend weg te duwen van de afbeelding van Rosana en Pierrot, een afbeelding meer komisch dan offensief.
  
  
  "Ik zei dat ik je dat zou vertellen de waarheid, Jerry. Ze tilde haar kin uitdagend. "Zo ik de liefde van Don Lupo , en het was niet zo slecht en walgelijk is als je zou denken. Door de manier, uw hot Camilla is nauwelijks groter dan een dwerg, en je hoort mij niet uitdagen van haar, kunt u? 'Goed. Haar mond gedraaid in een razende gramschap. "Je moet weten" zei ze,"dat de lieve jonge meisjes van de zeldzame curatieve zijn gratis diensten."
  
  
  Vroeg ik haar. "Bent u nog steeds van hem te zien?"
  
  
  'Ziet u? Roseanne zei. 'Ja. Mijn vader werkt voor hem. En hij is een belangrijke en regelmatig terugkerende eerste-klasse passagiers. Maar dat is niet meer dan dat, Jerry.
  
  
  Het maakt niet zo veel zin om aannemelijk, en ik kon het niet graven verdere zonder mezelf. De volgende keer als ik haar zie, ik zal zorgen dat het een plek is waar ze veilig kan doorgaan met haar onderzoek. Nu, de tijd was net wegtikken.
  
  
  Als de raden in mijn gedachten, toen kwam ze naar buiten om een laatste wellustige blik in de spiegel.
  
  
  "Elke slaapkamer moet een muur als deze," zei ze. "Als het gaat om rijk te worden... Maar nu kreeg om te gaan. Ik heb een vergadering in een uur.
  
  
  Zijn niet zorgen te maken over het. Ik had een lunch afspraak in een uur.
  
  
  — Ik bel je morgen, " beloofde ik. "Of u kunt bellen naar hier." Ik weet niet wat je vriend schema is, maar Pierrot en zijn vrienden hebben een ego voor mijn intrede in de film-business, maar ik zal dat niet laten verpesten onze reünie.
  
  
  Ze was al aangekleed weer, als dat is wat je zou kunnen noemen de cover-up van een luchtige kleding, en hij volgde haar naar de woonkamer. Plotseling, ze was zo kalm en ernstig als ze een moment geleden, zorgeloos en enthousiast met haar fragiele chatter.
  
  
  "Je maakte me zo gelukkig in zo' n korte tijd, Jerry, ' zei ze. "Op het vliegtuig, en dan hier weer. Zozeer zelfs dat het schrikt me en maakt me aan het denken."
  
  
  Haar keek zo ernstig als werd ze aan te passen aan haar nieuwe stemming. Ze was lachen.
  
  
  "Maak je geen zorgen, Jerry,' zei ze sussend. "Op de tweede dacht ik niet dat het vinden van een manier om met je trouwen, zoals de meeste meisjes. Ik ben het denken over andere dingen. Maar morgen zullen we praten en spelen."
  
  
  Na een kus, ze is vertrokken.
  
  
  Ik keerde terug naar de woonkamer met het gevoel dat mijn vragen kunnen oproepen wat actie in haar richting, zonder dat het flauw idee in welke richting deze acties willen ontwikkelen.
  
  
  Hij trok de gordijnen in de spiegel voor het scheren en aankleden voor het diner. Mijn transistor niet geven mij een signaal, maar in de TT afdeling ACH, eens toonde mij een spiegel van onze eigen onderzoekers, die perfect verzonden beeld. De elektronische onderdelen zijn verspreid over het oppervlak en individueel misschien te klein voor de ih worden opgespoord in een zoekopdracht. Het kon me niet schelen dat iedereen kan genieten van het kijken naar Rosana en me zo druk op het grote bed, maar ik kon het niet laten nieuwsgierige ogen zie mijn diplomatieke koffer, ego geheim compartiment, en het ego van de inhoud.
  
  
  Hij veranderde zijn pak voor een ander, die hij speciaal gemaakt is om te verbergen de Luger onopgemerkt. Als er iets was intiem er met Camilla in de eerste of tweede helft van de dag, hij had te snel uit zijn kleren zonder aan te tonen zijn arsenaal. Maar op hetzelfde moment, ik wilde er niet ongewapend in een onbekend gebied, net als ongewapend als afgelopen nacht. Hugo, de stiletto, was het makkelijker. Hij bedekt de schede op zijn linker hand met een dubbele laag van verbandmiddelen, die is toegestaan voor een persoon die onlangs was bijna verbrand. Camille ' s lotion was niet de bedoeling om volledig te genezen van elke centimeter van mijn lichaam. Vooral omdat die centimeters die Camilla was het meest geïnteresseerd in tact gebleven. Haar al heeft deze test doorstaan met Rosana.
  
  
  In de spiegel boven de wastafel, keek hij bijna gezond. In AH, doen we niet ingewikkeld dress-up en make-up, we laten het aan de kleinere broeders in de andere diensten. Ik heb net ingesmeerd met een beetje grijs onder haar ogen en verdiept die paar rimpels op haar gezicht. Dat, en de paar zuchten laat ik van tijd tot tijd moet hebben overtuigd van mijn nieuwe collega ' s en alle toeschouwers die ik nog niet volledig hersteld van de ruwe nacht.
  
  
  Vol respect, mijn portier leidde me naar de lift aan het einde van de gang, waar nog een sentry laat me in en begeleidde me naar de trap. Daar nog een karabijn samen met mij op de teller. Dit alles was zeer vleiend, maar zeer beperkt mijn toekomstige activiteiten. Ze maakte een mentale notitie om te vragen Pierrot om te ontspannen zijn wacht een beetje, als dat mogelijk is.
  
  
  Hij, Renzo, en Studds was al vertrokken, maar Sir Hugh stond te wachten om me naar een bijeenkomst van de club in zijn chauffeur Rollen. Twee politieagenten op motoren reed voor ons, en een derde officer reed achter met een machinepistool. Wie probeerde mij aan te vallen op de weg, het zou niet zijn geweest iemand rond Pierrot ' s vrienden.
  
  
  De lobby van de maretak club is precies de lome, donkere, ultra-bourgeois decor dat de Italianen willen gebruiken als het gaat om een chique en elegantie. Alle van afgelopen nacht het feest was er, behalve voor een paar puur pop sterren, plus een paar grijze, stevige heren van verschillende nationaliteiten die werden aan me voorgesteld. Vooral beleggers en een aantal technische specialisten. Er was ook de scenarioschrijver, Kendall Lane, een mager, zenuwachtig, bezig Amerikaan in een blauwe flanellen jasje, beige broek, Gucci en flip-flops. Wanneer ik dat nodig is om handen te schudden met iemand, haar was onhandig, en wanneer haar per ongeluk botste tegen iemand, de hare was zo angstig teruggetrokken, dat moet iedereen gedacht hebben dat ze te maken hadden met een te gekke olieman. Als iemand probeerde te koppelen mijn identiteit tot die speciale, onbreekbaar Nick Carter, de aanblik van mij hier zou verwarren die persoon een beetje.
  
  
  De Lunch was uitstekend in ed en drankjes in een informele manier egoistically uitgevoerd. Italianen nemen Eda zeer serieus en niet toestaan haar te verwennen door te praten over de business. Hij was tussen Renzo en Camilla. Pierrot en de scenarioschrijver zijn met het spelen van dit spel tegenover ons. Camilla ' s beauty behandelingen hebben haar mooier dan ooit. Maar in haar geval, deze bezoeken aan de schoonheidsspecialiste waren verplicht, meer voor een aantal sociale prestige en de interactie met andere cliënten dan om toe te voegen aan wat was zo volmaakt aanwezig in het begin. Fluisterde ze kuis intieme dingen naar me, stond me alsof ik een nieuwe poedel, en nam de volledige credit voor mijn snelle herstel.
  
  
  De enige persoon die nog steeds vermeld wordt de Draad van de Vrede was Schrijver Lane. Hij is ooit begonnen als een schrijver, en nu Stahl is een succesvol scenarioschrijver gespecialiseerd in spionage films. Hij voelde zich niet gebonden door de beschaafde Romeinse taboes over praten over Ed. Hij dacht dat hij was een verdomd goed verhaal, en er was niets om te stoppen met em van het vertellen van het stuk door stuk voor de officiële vergadering.
  
  
  Ondanks de spiertrekkingen, mogelijk de effecten van de dexedrine dat was nog in zijn systeem, Lane was een aangename, gemoedelijke man. Een oprecht, maar clueless linkse liberaal, zitten ergens in de jaren 1930. Mijn grootste obsessie Wereld Oorlog III. Heel gerechtvaardigd belang. In dit verband, naast, voor één van de redenen voor het bestaan van de AH en mijn eigen afspraak. Het ego verhaal, zoals de meeste goede verhalen, altijd begon met de woorden: "Wat als..."
  
  
  -"Wat als," zei hij, terwijl hij over de stoel op me over de derde cursus van fazant en polenta, " het begon allemaal niet met een van de grootmachten Amerika, Rusland en China, maar met een groep van immorele mensen met voldoende vermogen en de mogelijkheid tot het maken van een reeks incidenten in deze drie landen? De "grote drie" zouden direct reageren anders is dan bij de andere. En omdat ze al genoeg hebben om nucleaire wapens te vernietigen de hele wereld, het zou een Moeder Aarde overspoelen. De draad van de wereld, weet je wel?
  
  
  Hij vertelde de emu, dat begreep hij. Maar was dit niet een beetje vergezocht?
  
  
  "Ik denk het niet,' Lane zei fel. "De hele wereld is een kruitvat. Neem twaalf maanden van geweld: de Lotz bloedbad bij de Olympische Spelen moorden, de bombardementen in Londen, Belfast bombardementen elke week, de uitvoering van diplomaten in Soedan, de verdrijving van de Britse regering van Bermuda... Oh, mijn God. En dat is slechts het topje van de ijsberg."
  
  
  "Er was geen Derde Wereld Oorlog rond deze," de Emu haar verteld.
  
  
  "Ah," Lane zei, als het geven van de emu een tip. "Gewoon omdat het allemaal zo uitgestrekt is over een bepaalde periode van tijd. Proberen voor te stellen wat er gebeurd zou zijn als al deze incidenten hadden plaatsgevonden binnen twee of drie dagen. Voeg daar nog een paar explosies... Wat is het volgende?
  
  
  "Dan is alles mogelijk op te blazen," ik toe. "Maar het lijkt nog steeds een beetje ongeloofwaardig voor mij." "Dit bezwaar is gerezen vele malen." Pierrot zich in zijn hoge stoel naast hem te beantwoorden.
  
  
  "Renzo kan het uitleggen."
  
  
  "Door een wonder, Kendall ons voorzien van een twee — niveau-scenario," Renzo zei. "En Stud weet precies hoe je zoiets als dit perfect. Voor een intelligente en geïnteresseerde kijker, dit is een belangrijk addertje onder het gras. Voor anderen, en helaas voor de meeste, het is niets, maar wrede zwarte humor. En zelfs voor de derde graad, voor het geheel hersenloze, het zal zo ' n fantastisch gezicht dat de hele wereld zal zeker willen om tickets te kopen."
  
  
  "Maar dit verhaal heeft het moeilijk," Lane stond erop. "Zwarte humor, mooi. Maar geen komedie. Het idee van het aanroepen van deze geheime organisatie LAL verzwakt haar een beetje.
  
  
  Vroeg ik met een mond vol polenta.
  
  
  "De uitbanning van alle vormen van leven," Renzo uitgelegd. 'Mijn idee. Maar ik zal niet schuiven dit in je keel, Kendall.
  
  
  "De Ethiopische Liberation Front, die zich ELF," Pierrot zei. "En er was niets raar aan.
  
  
  "Nou, laat me eens kijken," Lane zei, brengen op het gezicht van een genie, die wordt gekweld door al die jan-van-genten, maar die probeert te leven met hen.
  
  
  "Met sterren als Camilla en Michael," Renzo zwaaide naar de stoel waar Michael Sportu zat onder de menigte van fans,"kunnen we doen dit nog steeds en maken van miljoenen mensen."
  
  
  "Ik maakte alleen een film die verloren geld," Camilla zei serieus. "Maar gezien deze mogelijke verkoop aan televisie, het kan gewoon niet op de kosten kant. Je bent veilig beleggen in mij, Jerry.
  
  
  "Grapje," fluisterde hij in haar oor, " no one cares als hij bij u veilig zijn of niet?" Haar reuma kreeg dat verleidelijke, ondeugende glimlach.
  
  
  Het genot van een kopje koffie en cognac, had ik de gelegenheid om te praten met Pierrot over iets dat me dwarszit veel: mijn zwaar bewapende achtervolgers. Ik kon het niet laten gooien helignite bommen als ik wilde mijn kamer weer. Een dergelijke manoeuvre in zware verkeer zou gevuld hebben het mortuarium met te veel onschuldige voorbijgangers. Één van beide manier, het is te veel om op te verbergen achter Hawk. Natuurlijk kon ik het niet vertellen Pierrot waarom ik moest deze vrijheid om in contact te blijven met de AH. Maar een extra bewaker van de nummers is een zeer overtuigende en plausibele manier te benaderen van een Roman.
  
  
  "Het is zoals ik ben... nou, niet in mijn eigen," legde ik uit, een blik opzij naar Camille, die had net zijn gesprek met de bankier aan de andere kant van de telefoon.
  
  
  Pierrot ' s kleine ogen achter de roze lenzen brandt zo erg dat ik bijna vertrouwde mijn ego naar de bijnaam Don Lupo. — Ik begrijp hoe ongemakkelijk de bescherming kan worden, " zei hij, wincing en knipogen. "Voor bijna elke man die ik ken, wordt vrienden met Camille moet genoeg, meer dan genoeg, maar ik kan zien dat deze verhalen over je Texanen zijn niet overdreven, Jerry." Die knipoog weer. — Ik zal ervoor zorgen dat er in de toekomst zal een beetje minder van dergelijke beperkende regel. Een paar woorden aan de betrokken ministeries.
  
  
  "Ik denk dat een persoon in de lift is genoeg," zei ik. "Als hij laat mij door wanneer hij haar ziet, ik wil met rust gelaten worden." "Een op de lift op uw grond en één in de lobby," Pierrot besloot voor mij. — Dit is een goede oefening voor onze jonge officieren. Maar je zal worden gemist als u trek aan de rechter oorlel met uw linker hand. Kijk als deze. Hij liet het aan me.
  
  
  Het was een goede, eenvoudige code. Mijn respect voor Pierrot, die was al hoog, steeg zelfs nog hoger. De belangrijke ergernis was verdwenen, maar de belangrijkste kurkentrekker was nog steeds onbeantwoord. Rando tikte op de rand van zijn cognac glas met een fruit mes.
  
  
  "We gaan naar de vergaderzaal op de tweede verdieping nu," kondigde hij aan. "De leden van de groep alleen
  
  
  De draad van de Vrede, dus ik ben bang dat we moeten afscheid nemen van onze tijdelijke gasten voor nu."
  
  
  Wanneer de lunch groep brak, de vriendinnen van de mannelijke beleggers en de vriendjes van de vrouwelijke aandeelhouders sulked. Zij om ons heen, die nam de trap of de lift, beperkt tot de activa van ten minste 300.000 dollar elk, plus Lane, een schrijver, en een paar technici. Er waren dertig van ons, met elkaar verbonden door de sterke lijm van het geld en de hebzucht die was gebonden te volgen.
  
  
  Ik haat het op conferenties, maar deze Wereld Einde sessie was een beetje interessanter dan de meeste anderen. Vooral omdat ik het uitpersen van mijn oren te vangen van iets dat zou kunnen leiden tot Anderson ' s verdenkingen en de mijne.
  
  
  Lane begon met een korte beschrijving van de plot, die zij, bijvoorbeeld, al wist, LAL, een groep van maniacs opzet op het opblazen van de wereld als een geheel. Dit zal gedaan worden door de lancering van een aantal mogendheden bombardementen en het uitlokken van een aantal incidenten in de aangewezen hoofdsteden en potentiële branden, het activeren van de Grote Drie van de vergelding mechanisme voor iedereen, overal in de wereld leeft lang genoeg om te beseffen dat het allemaal een vergissing.
  
  
  Er waren wel bekend, ongelooflijk geheim luchthavens en privé-legers (nog meer onwaarschijnlijk voor mij professioneel dan de rest van het publiek, die aten het allemaal gulzig). Maar ik moet zeggen dat Lane maakte het geloofwaardig en zet goede emoties in de twee hoofdpersonen. Een Britse geheim agent die gaat door de hele plot, en een ego italiaanse gastvrouw die zich bezighoudt met misleid door terroristen, maar ook begint een affaire met hem. Camilla en Michael kwam in een ronde van applaus, en Lane gaf een korte persoonlijke toelichting van de film belang om het ego van het grote publiek.: "Een derde Wereld Oorlog is niet alleen mogelijk, maar het zal ongetwijfeld vernietigen beschaving, net als wij." .'
  
  
  "Dat is alles wat zij gezegd hebben over het uitbreken van de tweede Wereld Oorlog II," de bankier in de rij voor mij gesnoven cynisch.
  
  
  "Dat is wat er zou kunnen gebeuren," de prachtige gravin naast hem zei. "Of je nog niet op zoek geweest naar rond de laatste tijd."
  
  
  Nu was het Renzo ' s beurt om te spreken; en hij noemde de namen van de grote sterren die zouden meespelen.
  
  
  Dan Sir Hugh kwam met stapels papier uit te leggen en te verdedigen de kolossale budget. Voordat het zover is, alle aandacht van het publiek was gericht, ook op mij. Het was een meesterlijke presentatie, en nu is het afwachten hoe Sir Hugh geslaagd om melk miljoenen van zijn landgenoten en anderen, en zet ie in zijn persoonlijke bankrekening. Geen enkel deel onder de knie heeft, maar als je het in meerdere delen, krijgt u een nette meloen, die de vier partners kunnen verdelen netjes onder elkaar, zolang ze niet snijden elkaar naar de keel eerste.
  
  
  Zijn ego-achtige houding, zijn manier, kameraadschappelijke maar aristocratische, mandriva linux, maar nooit neerbuigend, overeen met de ego figuur. Hij was zachtaardig en goed onderbouwde antwoorden op enkele van de doelgroep ego opmerkingen.
  
  
  "Gewoon een acteur is niet de moeite waard de $ 100.000 voor twee dagen werk."
  
  
  Sir Hugh: "Dit is reclame. Als hij nuchter en we brengen ego nu in een ziekenhuis in Sussex. Ja?"De laatste is voor een West-duitse industrieel.
  
  
  "De verzekering geld lijkt erg overdreven voor mij. Ik betaal haar ongeveer een jaar voor al mijn fabrieken."
  
  
  Sir Hugh: Ze lijken buitensporig voor me, te, Herr Schmidt. Maar dat is de reden waarom verzekeraars zijn zo goed. Maar zonder krankzinnigheid. We zijn erin geslaagd om enkele van de meest dure militaire uitrusting in de wereld als rekwisieten in een bijna zinloos lening. We moeten zo beschermd mogelijk in het geval een van ons B-52s, die meer kost dan ons totale budget, kan crashen."
  
  
  Andere vragen zijn ook beantwoord met dezelfde charme en authenticiteit.
  
  
  De laatste act was voor Chris Mallory. Hij sprak verrassend coherent na de brandewijn hij had gedronken. Hij legde uit dat de 'Stroom van Licht" zal de eerste film om volledig gebruik te maken van de computer. Hij zei dat opnieuw modellen van steden, vloten en slagvelden.
  
  
  "Het is allemaal ouderwets," zei hij. — Maar het verschil is dat al deze kleine componenten zijn gebouwd in de circuits van onze grote computer. Ik programma, zet de machine, druk op een knop, en de zestig procent ronde reis is opgenomen in een rekening."
  
  
  Dit trok weinig applaus uit de film-savvy beleggers, die had geleerd op de harde manier dat eindeloos re-runs kan worden gebruikt voor het maken van films. carinf.com niet verantwoordelijk zee gevechten in het zwembad kan blijken te zijn bijna net zo duur als de film zelf.
  
  
  "Voor andere scènes, we hebben Renzo' s studio, die momenteel de grootste in de wereld," vervolgde hij. "Trafalgar Square, Times Square, het Place de la Concorde — allemaal zijn ze er opnieuw. En een derde camera crew zal doen extra op-locatie-opnames van de hele buitenzwembad zodra Bunny Sawyer en Ego cameramensen, komen hier aan het einde van volgende zondag."
  
  
  Piero uitgevoerd om de dank van ons allemaal voor ons vertrouwen (en geld) en om ons te vertellen dat er een begeleide tour naar de studio van Renzo morgen.
  
  
  Lane vroeg Studds toen de dienst voorbij was.
  
  
  "We moeten een andere scène," zei hij. "Zo' n gigantische tanker werd opgeblazen. De explosie van gas in één van de ego tanks is genoeg te heffen het hele schip ongeveer drie honderd meter rond het water. En wanneer de tank vol is, zult u zijn mijlen en mijlen van brandende olie. Perfect overeenkomt met de bedoelingen van ons, niet?
  
  
  Stud ' s gezicht brak in een goedkeuring grijns.
  
  
  "Dat klinkt goed, Ken," zei hij. — Maar hoe zal het ontploffen?" "Het is simpel: Een torpedo. Waarschijnlijk de afstandsbediening vanuit een speedboot, " Lane zei. "Alles wat je kunt aanraken. U kunt het niet missen. Op geen enkele manier.
  
  
  "Geweldig, Ken. Je zal maken van een aantal kleurrijke beelden voor mij, en ik zal een model van deze tanker voor u in minder tijd dan het kost u bij het schrijven van deze scene." Hij stopte en krabde zijn hoofd. "Hoe weten we dat de odina rond deze mammoettankers is dat door een smalle zeestraat, zeggen, volgende week maandag? Een kanaal, bijvoorbeeld. Of nog beter, in de buurt van Leningrad.
  
  
  "Ik vraag Maria om één van deze grote oliemaatschappijen." Ken maakte een opmerking op de achterkant van de envelop.
  
  
  Studds gespot Camille en mij achter hem.
  
  
  "Goede ideeën, deze man," Laine ' s vrienden opgeschept. — Ik stuur Sawyer film het echte schip, en dan gaan we op naar het ego explosie in het zwembad!"'
  
  
  Voorzichtig maar stevig, Camille trok aan mijn elleboog. "Ik zat te denken om terug te gaan naar het hotel om te zien hoe goed je het hebt hersteld, Jerry,' zei ze. — Vervolgens een mooi eind van een diner in mijn kamer, en dan zien we wel hoe goed je het hebt teruggekregen." En of u een andere behandeling.
  
  
  Een mug-en kleinbedrijf gedachte knaagde aan de achterkant van mijn hoofd, maar Camille is de eenvoud verstikt de gedachte. We keerden terug naar Le Superbe en waren ongestoord voor de beide uiteinden van de dag en de beide uiteinden van de nacht.
  
  
  
  
  Hoofdstuk 5
  
  
  
  
  Ik werd wakker in mijn kamer. Camille kroop naar me toe, maar zo blij als we waren, werd ik wakker ongemakkelijk voelen voor al de tijd die ik verloren. Camille klampte zich aan mij als een charmante leech, en de schildwachten waren nog steeds in volle kracht.
  
  
  Vervolgens, na haar eerste middag vergadering met Camille in haar hotel kamer, Pierrot riep haar. Hij lachte vrolijk en legde me uit dat het duurde em een tijdje om in contact te komen met enkele minister of het algemeen, dus ik moest ervoor zorgen om wat plezier te hebben in de tussentijd.
  
  
  Dus Camilla en ik speelde Tarzan en Jane, Romeo en Julia, Jute en Jewel, en zo verder tot diner, met alle gerechten die in haar kamers. Vervolgens zijn We gekleed voor een korte chat met Sir Hugh en Studs in Camilla ' s kamer alvorens terug te keren naar mijn kwartier, waarbij een stoere tiener stond nog steeds bewaker met een karabijn.
  
  
  Ze was een actie die persoon, en wat ik nu aan het doen was leek meer werken voor die jongens Hawke oproepen "Dick met Hannes, agenten," mensen die meer geduld met zinloos geklets dan ze is, en dat een fluid ounce van de informatie komt uit ongeveer veertig liter vuil werk.
  
  
  Hij snaterde weg, en probeerde zo goed als hij kon om iets nuttigs uit van haar, maar nee, niets. Sir Hugh en Studds besproken de kleine voordelen van het engelse Kanaal over de Golf van Finland in de explosie van deze supertanker. Hoewel ze aan het praten waren over speelgoed, er was een onaangename wending aan ih enthousiasme.
  
  
  "Maar je begrijpt het niet, Studds," zei Sir Hugh. "In de toekomst, heb je een kans dat de brandende olie zal bereiken zowel Dover en Calais." Hij sprak de naam van de franse stad in het engels .
  
  
  "Maar als het niet gebeurt in de perzische Golf, maar in de voorkant van Leningrad," Stads zei: "we kunnen de kracht van deze Russen te reageren met alles wat ze hebben op artillerie en raketten."
  
  
  "De plot is genoeg voor de Russen om te reageren," Sir Hugh zei. "Kendall' s idee is ook voor ons volledig te vernietigen twee steden in het begin."
  
  
  "Goed," zei Stud, het opgeven van Leningrad in het voordeel van Calais en Dover, zoals een poker speler gooit zijn slechte hand op een stoel. "Ik heb mijn modellering jongens maken een model van de engelse en franse kust." Hij klopte over zijn dubbele grappa voor de honderdste keer.
  
  
  "Het schijnt mij," ik waagde om commentaar te geven, " dat je om een hel van een heleboel dingen op een drie — maanden schema."
  
  
  "Dat is de schoonheid van de computer, Gerry," Sir Hugh zei. "Zodra Studs klaar is met zijn programma, dan doen we in een paar dagen wat het zou zondag om te doen in een vergelijkbare film." "Maanden" Studds zei. Hij en Sir Hugh grijnsde op hetzelfde moment.
  
  
  Vroeg ik haar. "Wanneer wil je beginnen? Ze moet hier zijn geweest, maar ik zat te denken van het nemen van een pauze en gaat naar de Jungfrau." Hij mag de laatste lettergreep van het Zwitserse mountain naam om hem te volgen vrij, kijkt zorgvuldig om te zien of reageerde hij.
  
  
  "Op maat nemen wij starten medio buik volgende zondag," Studds zei. "Zo snel als Bunny krijgt hier met zijn cameramensen. Verblijf hier. U kunt altijd zien dit Jungfrau weer. Trouwens, lieve kleine Camille is veel hoger in mijn boek.
  
  
  Dat is alles wat ik geleerd heb van Sir Hugh en Studds. Grote vette nul. Renzo en Piero gingen over hun bedrijf.
  
  
  Hij probeerde om wat meer feiten over Pierrot uit Camille, maar zij, net als Roseanne, zag het als jaloezie en werd blij van. Dit had niet veel toevoegen aan wat ik al wist. Als met Rosana, haar reactie was vreemd casual: "U moet weten dat een meisje heeft een paar dingen te doen om vooruit te komen in deze film wereld, Jerry, "en met inachtneming van:" Je zou verbaasd zijn als je erachter komen wat voor soort persoon hij is. Ik bedoel, voor vrouwen. Ik nam het als een grap op het eerste, maar hij is een grote man, Jerry, en niet alleen in politieke zin. In al zijn daden, hij gaat aan de rand van de afgrond, en dan heb je maanden als hij zich terugtrekt uit het publiek het podium om uit te rusten en voor zichzelf zorgen."
  
  
  Dat laatste was iets nieuws, en Hawke had het uit te zoeken... Als ik ooit nog haar persoonlijke vrijheid.
  
  
  Dit waren mijn gedachten en frustraties toen ik wakker werd. En op het moment dat hij wakker werd, voordat Camille kon bewegen, knapte er iets in plaats van met een luide plof.
  
  
  Bij Barr, Studds zei dat de zaak niet zou beginnen aan een tocht aanstaande zondag. Op de club, na de lunch, vroeg hij Lane om uit te vinden welke tanker was het passeren van het Kanaal of in de buurt van Leningrad op maandag. En nu was het donderdag ochtend.
  
  
  Er iets mis was of nog steeds verkeerd. Maar als dat zo was, zou het heel goed punt om iets veel ernstiger is dan slechts enkele oorlog spel in miniatuur.
  
  
  Als een BIJL agent met de Killmaster rang, die ze reeds gebruikt haar talenten op andere opdrachten die meer dan genoeg is om leuke jonge dames of zich te ontdoen van mindere club leden, zoals ik een paar nachten geleden. Nu had ik een voorsprong, en ik heb niet een hel van een veel tijd om het te controleren. Mijn dag was verdeeld in een ochtend bezoek aan de studio. Hij moet aan die belofte hield als het niet was voor het hotel verpest zowel de rol en de mogelijkheid om enkel de plaats. Dan was er de lunch, gevolgd door een verplichte vergadering met Renzo en Ego ' s advocaten, waar hij tot het schrijven van zijn controle. Volgens mijn Rolex, het was 6: 45 in de ochtend.
  
  
  Hij gleed rond de prullenbak, zonder verstoring van Camille, ging naar de woonkamer en opende de deur.
  
  
  De sentry was gegaan.
  
  
  Hij keerde terug en gekleed snel en stil. Ik schreef haar een briefje vol van genegenheid, het vertellen van Camille dat ik actief was op het bedrijfsleven en haar zou zien deze ochtend.
  
  
  Toen ik buiten was.
  
  
  Er was een schildwacht aan de lift, maar hij werd gesignaleerd aan de emu met zijn oorlel, zoals hij had afgesproken met Pierrot. De guard grinnikte en laat me in de lift. Het is hetzelfde met de security guard in de lobby. Hij glimlachte terug. Ik wist niet wat het verhaal Pierrot had ze gezegd, maar het kon me niet schelen.
  
  
  De straten waren bijna leeg, en een taxi naderen van het hotel zou kunnen behoren tot de andere kant. Hij liep de vijf straten van Grand Central Station en nam een taxi zonder in de rij te wachten. Ik gaf het aan de bestuurder om hem om de hoek in de buurt van het huis van Saint-in-Trastevere. Ik had geen sympathie voor die vervelende Gilchrist, en hij was er vrij zeker van dat ik nu zou kunnen krijgen Hyman helpen en het ego van mijn CIA minions om te werken.
  
  
  Ik vond de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen voor het betalen van de chauffeur, en na het maken van zeker dat ik niet gevolgd, ik was al snel aan de deur van het huis.
  
  
  Hyman opende de deur. Dezelfde lusteloze houding en gedrag als voorheen, slaperige ogen, gekleed in een fel groene pyjama broekje en een oude leger-shirt rond de katoen. Hij was onmiddellijk in de standby-modus zo snel als ze liep.
  
  
  "Heb je het pakket dat u links voor haar in het hotel?" Geen norse Gilchrist man. Een slimme jonge agent, nog steeds gepassioneerd over het spel.
  
  
  "Ontvangen, Gelezen en opgeslagen". Ik klopte op de deur. "Dan heb ik vernietigd. Ik heb zeer weinig hints en een paar vragen voor de DC. Heb je een wachtrij?
  
  
  "Slechts een spraak-converter," Hyman zei. "Maar dat is genoeg. Trouwens, ik kan het niet meer aan. Oude Gil is onze communicatie genie. Dat is de reden waarom houdt hij alle zware stukken in een Parioli. Laat je niet misleiden door die knorrige oude man, Carter. Hij weet meer over de radio, verwerking van gegevens, en het programmeren van computers dan iedereen rond deze zogenaamde deskundigen. Hij is altijd klaar in geval van gevaar, maar de emu houdt zich voor te doen als een simpele accountant werken van negen tot vijf."
  
  
  "Leuk om te weten," zei ik. — Maar wat ik nu nodig heb is een gesprek. Eerst met uw thuisbasis, dan met u. Waar is het telefoonnummer?
  
  
  We gingen naar de achterkamer, waar Hyman was blijkbaar te slapen op een gebogen bach bed. Hij gaf ego een goede kick-met aan het ene eind, en het gescheurde pluche bleek een pull-out board met een bekende rode telefoon op.
  
  
  "Should I stay or go?" Hyman gevraagd.
  
  
  "Blijf luisteren", zei ik. "Je kan al worden ingedeeld vanaf nu, in geval heb ik te maken met een opzettelijke of onwillekeurige verdwijnen weer."
  
  
  "Ja," zei hij. — Ik hoorde van je kleine wandeling van afgelopen nacht. In een rustige Rime, we meestal niet hebben dergelijke acties. Hij onderuitgezakt in zijn stoel, die haar drukte op een knop op de telefoon voor de rechtstreekse communicatie met het AH-hoofdkantoor.
  
  
  De bel ging.
  
  
  "Vier uur in de ochtend, als je het nog niet weten," Hawke ' s stem zei.
  
  
  Ze werd afgebeeld door het Ego in een leeg kantoor, met een grote thermoskan koffie, een enorme beker en een stapel papieren op de tafel voor hem, met zijn lange vingers tikken ongeduldig als hij bestudeerde de gegevens.
  
  
  Zonder verdere introducties, hij vertelde over de emu zijn de laatste 24 uur en gedwongen inactiviteit.
  
  
  "Oké," mompelde hij. "Als er een ding is dat ik haat, het is een persoon met de naam AX die verontschuldigt zich voor zichzelf. Ik weet dat Rome niet in een jungle, dus als je laat jezelf krijgen ontvoerd, je kunt niet de schuld van ih voor een oogje op je. Iets positiefs zeggen voor een verandering. Het is geïnformeerd met een volledige afspiegeling van alle aangenomen, evenals een grondige zeven van zijn eigen gegevens verkregen. Maar zelfs met deze keuze, het kostte me een goede vijftien minuten voor detail alle gesprekken, zowel in de slaapkamer en degenen die meer sociaal van aard. Bovendien, vertelde ik hem van mijn observatie dat dit iets te doen met mijn missie. Als je twijfelt over iets, niet negeren; het is al geslagen in ons allen tijdens onze training. Dus ik had een paar gesprekken dat leek onzinnig om mij, maar kan het zinvol zijn om de jongens op de achtergrond in Washington als ze gevoed ih de computers.
  
  
  Hawk luisterde naar dit alles, en ook opgenomen het gesprek op een tape recorder voor nader onderzoek later.
  
  
  "We zullen zien," zei hij toen hij klaar was. "Het zou niet zo slecht om op te merken dat deze fout met de datum op de tanker."
  
  
  Hawke ' s "niet zo slecht" was ongeveer gelijk aan een regering medaille.
  
  
  "Nu vragen stellen over wat u wilt dat wij hier doen," Hawke ' zei.
  
  
  "Ik heb twee met een stevige basis en de twee schattingen," zei ik. "De eerste prioriteit is van deze tankwagen. Kunt u ervoor zorgen dat er geen supertanker in het engelse Kanaal op maandag? En op dinsdag ook?
  
  
  "Geen probleem," Hawk zei. "De energie crisis is voorbij, en onze contacten met grote reders hebben vastgesteld. Dus ze kunnen versnellen of vertragen genoeg om het gebied schoon."
  
  
  - En Leningrad?
  
  
  "Dat rare vriend van jou, Studds, lijkt niet te weten dat er niet een ligplaats faciliteiten voor een supertanker te dock er," Hawke ' zei. 'Volgende kurkentrekker.'
  
  
  "Ik moet een volledig verslag van deze Zwitserse bank in Lugano en wat meer gegevens op Piero, Simca," zei ik. "Zowel kan gaan voor dat L, in Anderson' s schets: Lugano en Don Lupo. "Het zou niet zo moeilijk zijn," Hawke ' zei. "Maar deze Kleine Reus wordt een beetje moeilijker. Je hebt al alles wat we kunnen graven, maar ik zal kijken wat ik voor u kan doen.
  
  
  "In dezelfde context," zei ik, " we moeten bekijk alle vakantiehuizen in Sussex. Studs en Renzo ging er voor de behandeling. En ik heb het gevoel dat Pierrot was eens een klant. Waarschijnlijk onder een andere naam. Maar ego groei moet herkenbaar zijn.
  
  
  "Dat zal doen," Hawk zei. 'Is dat alles?'
  
  
  "Nog een gedachte," zei ik,"en een verzoek."
  
  
  "Kom op!"
  
  
  "Dat is een heel vage suggestie," zei ik. Maar misschien is uw financiers zal doen een goede baan op Magnamut, de verzekeringsmaatschappij die dicteert een round-trip-beleid". Als het verdacht is, is het mogelijk dat dit is een manier om een hoop geld."
  
  
  "Neem de kleermaker," Hawk zei. "Wij zijn geen agentschap voor de achteloze burgers."
  
  
  -"Op maat, baas," zei ik, " je bent niet een financiële onderneming, en je hebt een half miljoen dollar, die je misschien al snel verliezen alleen maar om mijn dekking." Als ik ontdek dat het geld ontbreekt, ik moet weten waar het naartoe gaat en waarom. En misschien is dat wat Andersson wilde weten. "Goed," Hawk gromde. "En de aanvraag?"
  
  
  "Haar hotel had volledige controle over Hyman, wordt de CIA-agent hier," zei ik. "Ik zou ook graag het recht tot gebruik van Gilchrist, just in case."
  
  
  "Ik zal genoegen nemen met Hyman," Hawk zei. — Ik heb het al van dat. Gilchrist is een oude dwaas, maar als je denkt dat je ego-gebruik van haar dat ik zal zien wat ik kan doen. Maar waarom hem? Ik kan je een selectie van andere makelaars in de omgeving die tien jaar jonger is dan je Ego, en twintig keer beter.
  
  
  "Ik wil niet dat mijn ego", zei ik. "Hij is een elektronische genie. Iets in mijn hoofd, mijn hoofd, het is te diep om nog u te vertellen, maar als ik het allemaal samen, ik kan het nodig zijn deze Gilchrist zeer snel.
  
  
  "Als je te springen als dat," Hawk zei: "ik zal voor je ego." Tenzij je kwam met de Romeinse virus dat Clem Andersson gecontracteerd.
  
  
  "Als dat zo is,"zei ik," Gilchrist zou mijn tegengif om niet te eindigen zoals Clem Anderson." Hawk afgewerkt met een triest maar goedkeurend gegrom.
  
  
  ************
  
  
  Hyman stond op. "Zo ben ik uw man", zei hij met een grijns. "Wat moet ik doen, baas?" "God weet wanneer de tijd zal komen," zei ik. "Slechts twee dingen op het moment." Hij keek op zijn horloge en zag dat de handen liet Rivnenskaya acht uur. Ik was niet verwacht bij Lorenzo Conti ' s huis tot een uur of tien. Met de Romeinse verkeer, was het mogelijk om een half uur voor elke vergadering. "Laten we eerst zien wat ik tot nu toe weten en wat kan worden geleerd. Ten tweede, zet ik in aanraking met Klemmu ' s vriendin, Cora, voor een uur. Misschien she doesn ' t know shit over ons, of misschien weet zij iets zonder het te beseffen het belang van het ego.
  
  
  Hyman had duwde de rode telefoon terug in het ego den in het oude Bakharev en was al met het kiezen van een nummer op een gewone telefoon zittend op een gammele tafel.
  
  
  "Cora?" Laten we zeggen twintig ringen later.
  
  
  "Natuurlijk ken ik hem. Maar je wakker bent . Hey, ik zal op je plaats in een half uur met een persoon die echt wil met je praten. Een andere terminal van huis... - Amerika, hoe kan het ook anders...? Ik ken haar, maar hij wil met u praten. Zo blijven tot we er zijn. Misschien dat ik het koop je een kopje koffie met een cornetto. En als dat niet genoeg is... Hij liet zijn stem een beetje ...denk eens na over wie u geholpen om te gaan met de moeilijkheden in verband met de tijdelijke verblijfsvergunning. Terwijl.
  
  
  "Ze is hier." Hij draaide zich om om te Verkopen en mij. "Nu laat ik je weten wat ik moet weten."
  
  
  Als een agent, ik geef de voorkeur om alleen te werken, maar er zijn momenten waarop het goed is om iemand rond te testen van mijn theorieën. Het was een van die momenten, en Hyman was een goede, stevige en verstandig man voor de baan.
  
  
  "We vinden dat..." de emu haar verteld. Ik zal niet herhalen mijn cv, maar met Hyman op de lijst en Hawke 's machtigingen, ze is niet van plan te worden gehouden terug, behalve misschien voor een paar details over Camille en Rosana' s talenten.
  
  
  "Totdat ik werd ontvoerd door de Gorilla in de tartan Jas en Pepe," vervolgde ik, " ik dacht dat Anderson was gek, en ik zag ook veel bedreigingen in de gebruikelijke film fanfare. Deze extatische ih vragen deed me denken aan iets dat groter is dan terug. Maar aan de andere kant, het lijkt me dat Renzo en zijn medeplichtigen zijn schoon, omdat zij zou hebben te wachten voor mijn check-in ih ' s in bezit voordat ze konden liquideren mij.
  
  
  "Ik zie veel potentie in hem," Hyman zei. "Niet echt.
  
  
  "Nu komt het verstandige deel," zei ik. "Ik begon na te denken in een andere richting. Wat gebeurt er als deze "Draad van de Wereld" film is niets meer dan een soort van cover story, dat maakt de dingen verdwijnen in de lucht? Gewone bioscoopbezoekers zijn ook sukkels. Ze denken dat ze kunnen maken plezier van hun beleggers. Maar in het proces, ze hebben genoeg verzameld gevaarlijke wapens dat een onbekende derde partij heeft zich de beide uiteinden van de Wereld' scenario in de realiteit."
  
  
  Het duurde Hyman een paar minuten over na te denken. "Onwaarschijnlijk", zei hij. "Maar het is mogelijk.
  
  
  "Dan Mallory de blunder van afgelopen nacht veranderde de situatie weer," zei ik. "Als er sprake is van een plot om de wereld te vernietigen en hij is van plan om te blazen-omhoog een supertanker, moet hij worden betrokken. Dus misschien dat iemand over de hele Wereld Eind bedrijf betrokken is. Misschien zijn sommige van de groep zijn samenzweerders, en de rest zijn stomme idioten.
  
  
  Hyman knikte.
  
  
  "Als het een andere groep mensen —" legde ik uit, " of een andere plaats met een kleiner publiek en minder politie dan Rime, ik zou gewoon gaan en er barst een paar aanval vaardigheid waarden. Totdat ik hoorde dat de waarheid van haar.
  
  
  — Maar als je te kraken enkele van de aanval vaardigheden en kracht Pierrot om enkele vragen in de Senaat, zou er een aantal zeer onaangename situaties voor het ego van Zijn Excellentie de heer, onze ambassadeur, en voor jezelf voordat deze het drinken van het einde van de sessie." Situaties waarin de CIA, evenals de AH, kan niet tegen u niet meer, " Hyman klaar voor mij. — Dus wat doe ik anders dan je te laten kennismaken met Cora?" "Roep uw volk door hun namen op deze lijst," zei ik, overhandigen hem de getypte lijst van namen van collega-beleggers die had ik al gezien bij de lunch vergadering. "Speciale aandacht aan Mallory' s-verbindingen. Hij is een beroemde regisseur, maar hij werkte zich een weg door het onbekende. Ik ben begonnen in de studio als assistent werkte mijn weg door mijn technische resultaten in de film, en er waren een paar twijfelachtige momenten langs de weg. Dit zal je bezig te houden voor vandaag. Als er iets anders gebeurt, zal ik klop op uw deur. Anders zie ik je morgen ochtend om de zelfde tijd. Hyman ontdaan van zijn nachthemd, op jeans en een vale turtleneck, sandalen, en een medaillon gemaakt rond een oude SS-kruis.
  
  
  "Sorry voor de rommel," zei hij onnodig. — Maar dit is gewoon mijn werk pak.
  
  
  Hij leidde mij naar buiten. We staken de weg en kwam in een smalle straat in de buurt van Santa Maria Plein. Een ander oud gebouw en op de tweede verdieping verdieping.
  
  
  Cora opende de deur voor ons. Een klein, donker meisje met een bleke gezicht; geen pretje, maar een nors gezicht op een goed lichaam, verborgen in een lichte, modieuze broeken en een brede wollen trui. Hij keek over haar schouder in de rokerige ruimte, die rook van oude wierook en hasj. De ruimte die ooit zag eruit als een gezellige en leuke plek met kleurrijke posters en verspreid kussens, maar door een gebrek aan toewijding en geld, integendeel, is ingestort en nu veranderd in een kleine muis gat. Een andere kleine muis, een ietwat mollige zwarte meid, leggen zich niet bewust van de troep en sliep op een bed, onder een half-overdekte Indische deken.
  
  
  — Kan ik een kopje koffie van u?" Cora vroeg Hyman, ook niet op zoek naar mij.
  
  
  'Natuurlijk. Laten we gaan." Dit is Jerry Carr. Cora, Jerry.
  
  
  "Hoi," zei ze zonder enthousiasme. We gingen de trap af naar beneden. Buiten, we gingen naar de espressobar op de hoek, en dit spel gespeeld op de tafel. Vervolgens vroeg ze, "Je... was jij een vriend van Klemm' s?"
  
  
  "Cleveland." Ik zocht mijn geheugen en gevraagd voor een biografie van Klemm. "We groeiden samen op. Hij kon maar niet beslissen om acteur te worden, of een schrijver. Ik had de gelegenheid om een bezoek Rime, dus besloot ik te kijken voor het ego. Maar toen hoorde ik het..."
  
  
  "Hij kon het niet oplossen dat hier, ofwel," Cora zei. De ober bracht haar een heerlijke dubbele espresso, en na de eerste slok, wat het leven kwam terug naar haar bleke gezicht. "Arme Clem. Hij had een baan met het schrijven van een engelse tekst bestanden, en hij dacht dat hij zou kunnen werken voor een Amerikaanse krant. Maar dit werk was het altijd morgen of volgende week. Hij woonde niet ver van hier, en ze trok in bij hem. Twee maanden later... Bwam! Iemand doodt het ego en gooit het in het water. Ze is zelf niet op alle. Verdomme!'
  
  
  "Christus," zei ik. "Clem leek nooit..."
  
  
  — Bent u een soort van religieuze drol?".
  
  
  Niet omdat het een religieuze klootzak of een bevestigde godslasteraar, Stahl klemde zijn tanden op elkaar en wachtte. Zou ze niet willen veranderen Cora tegen haar, maar niet voordat ik nog wat informatie.
  
  
  "Het spijt me," zei ik, " maar wat ik bedoel is dat Clem was niet het type man om de beurt iemand in een vijand. Op de dell zelf, hij had geen vijanden op alle."
  
  
  "Dat is niet waar," Cora zei vol vertrouwen. Ze fronste haar wenkbrauwen. "Ik bedoel, hij was een soort van een slob. Ik zal het toegeven, maar hij was een leuke slob. Ook kregen We het goed met elkaar vinden, en ik had geen enkele overdreven jaloers Latin lover."
  
  
  Haar pouty, kinderlijke lippen werden in een strakke lijn van zelf-controle. "We hielden van dezelfde dingen. En niet alleen oppervlakkig. Clem was vol van mystiek, en ik vond het geweldig. Tarot, Yijing, en transcendente meditatie.
  
  
  Mijn oren gespitst. 'Wat zeg je?"'
  
  
  "Jung," zei ze. "Om Clemmu, Freud was niets meer dan een oude Victoriaanse neuroloog om overwerkt Weense tantes. Maar volgens ego, Jung was op de goede weg zijn met dit collectieve onderbewustzijn en ego universele mythen, weet je."
  
  
  "Dat wist ik niet," zei ik. "Het moet zijn begonnen na Cleveland." 'Weet niet.'Cora was aan de chagrijnig weer, maar ik bleef volhouden over wat kan worden de werkelijke leiden.
  
  
  "Herinner u wat hij zei over Jung?" "Het is gewoon dat deze psychiaters niet begrijpen ego deze dagen," zei ze. "U wilt ons, niet van het Nest." Hij had ook een naam voor die ziel watchers. Hij noemde ih de Cabine Jongens.
  
  
  "Wat deed hij daarmee?" Ik vroeg haar om.
  
  
  "Nou, volgens ego, de meeste psychiaters alleen verstrekt alibaba mensen, en wist niet precies waarom waren ze zo gek," zei ze. "Zo zijn de patiënten blijven maar gek, gewoon een beetje erger. Waar Jung zich dwars door al die onzin en liet de mensen zien om zichzelf te veranderen. Alleen een echte scheepsjongen is een moeilijke weg, en 'cabin jongens" doen alsof ze nemen de kortste weg veel gemakkelijker. Maar wat heeft dit alles met u te doen, jongen?
  
  
  "Het is niet elke dag mijn vriend is vermoord,' zei ik plechtig. (In sommige AX commando ' s, dit gebeurt elke andere dag, maar dat is een andere spin.) "Haar beste inzet is om uit te vinden zo veel over het mogelijk."
  
  
  "Dan bent u een ziekelijk gier of een beetje detective," zei ze, duwde haar stoel terug van de stoel. "Ik hou er niet echt gieren, en ik heb er genoeg van amateur speurwerk Klemmu. Dus bedankt voor de koffie en tot ziens .
  
  
  Het was al half acht. Ik had het beste stuk van goud ik had gehoopt, dus ik laat haar gaan, zonder commentaar.
  
  
  Hij nam afscheid van Hyman en nam een taxi terug naar het hotel. In de lobby, ik had die bekend zijn, onbeschrijfelijke gevoel van de gaten wordt gehouden. Maar het kan ook worden vanwege de wachtpost in de lift. Trouwens, hij was niet van plan ergens maar zijn kamer hoe dan ook, dus ging hij weg van het ego staan.
  
  
  De suite was verlaten. Net een bericht geschreven in brede streken van lippenstift op de spiegel om me te herinneren aan Camille.
  
  
  "Je bent een brute en een gemene savage," schreef ze in grote hoofdletters. "En haar, ik hoop dat dat zo vaak als mogelijk zullen ze wraak nemen voor mij. Zie je in de studio later." Er zijn geen handtekeningen. Een even grote postscript PS. "Je liet me met vreselijke blauwe plekken . Weer een leuk item in de cosmetica-budget. Dag'.
  
  
  Ik schoor, al snel veranderd, en vond een limousine geduldig wachten om me naar het centrum van de Lorenzo Conti Rijk.
  
  
  Renzo en ego, onze directe ondergeschikten, nam ons mee naar mimmo mock-ups van de steden die werden vernietigd te worden vóór het Einde van de Wereld, en nam ons mee naar een open constructie site om te pronken met nog meer militair materieel. Van de Arabische tanks vlammenwerpers, plus een aantal andere dingen, die nog fret waren op de verboden lijst. We staken in twee helikopters naar Anzio, die eruit zag als het was in de greep van de laatste invasie, met deels geleend van de Zesde Vloot en andere NAVO-marines, evenals verschillende vakkundig bewapende speedboten die door de israëli ' s.
  
  
  Het leek erop dat Renzo en Piero, met de hulp van Sir Hugh en Studs, zou hebben verkregen, de H-bom formule van Harry Truman, zonder de tussenkomst van de Rosenbergs en Fuchs. Er waren twee grote loodsen op het einde van de site dat we niet bezoeken. Toen ik haar vroeg wat er was ik zei dat het een archief van rekwisieten in het verleden films. "Op een dag zal ik draai haar ego in een museum," Renzo zei.
  
  
  Dit kan waar zijn, maar ik denk niet dat ik niet zou wachten tot ik de kans had gehad om een ticket te kopen. Deze magazijnen gewoon gevraagd voor een eerder onderzoek.
  
  
  We gingen terug naar het administratief gebouw, waar Studds op een beetje zien op zijn computer. Hij had een kleine mock-up van dorp rond die tanks en artillerie waren geconcentreerd in de heuvels rond nah. Ook is een aantal kleine, bewegende soldaten op te schalen.
  
  
  Studds bewoog zijn ponskaart in de lucht, dan stak het in de gleuf van de computer, en het is allemaal begonnen.
  
  
  Tanks en gepantserde auto ' s naar voren; de artillerie bestookt het dorpsplein met brandbommen; brand brak uit, en kleine figuren verplaatst en viel. Het duurde drie minuten.
  
  
  "En nu krijgen we een idee van hoe het eruit gaat zien op het scherm," zei Studs, met de trots van een klein kind. Hij nam de hele scène op video, en nadat we omgedraaid van een schakelaar die stortte de hele kamer in de duisternis, we kregen een video die uiteindelijk zou uitzien als het was op een muur scherm. Het was ongelooflijk. Het was heel veel wat is p/. Zelfs kleine soldaten daadwerkelijk verplaatst, vocht, viel en overleed over lange afstanden. "Natuurlijk, dit zal worden afgewisseld met close — up foto 's op de set", aldus Bouten. "Maar, mijn God, de kijker krijgt een hel van een veel van de strijders voor je geld."
  
  
  Ik moest toegeven dat het allemaal erg indrukwekkend, maar Stud ' s weergave van de technische bekwaamheid niet wegnemen mijn vermoedens.
  
  
  Renzo gaf ons een geweldige lunch in de studio personeel eetzaal. Camille niet lijken te hebben geen harde gevoelens anders dan plagen me van tijd tot tijd. Pierrot, deels geïnteresseerd in mijn vroege wandeling, was een en al glimlach en boze blikken.
  
  
  In het midden van deze chaos, werd ik geroepen om naar de telefoon, of liever, in de luxe van Renzo, ik werd voorgesteld met een telefoon. Dat maakte het nog moeilijker en nog meer verwarrend omdat de stem aan de andere kant van de lijn was Roseanne ' s en Camille naast mij zat.
  
  
  "Hi, Jerry,' zei ze in haar husky honing stem. — Je spreekt Rosana.
  
  
  "Oh, hallo," zei ik voorzichtig.
  
  
  "Dat klinkt niet erg hartelijk," zei ze. "Je spreekt... Het is als praten met een man, Jerry.
  
  
  "Ik hoop het met heel mijn hart", zei ik.
  
  
  "Oh, Oh," ze giechelde. "Je bent in de kringen van heel verschillende mensen. Misschien mensen zoals Signorina Cavour?
  
  
  "Nou, zoiets," ik toe.
  
  
  "In dat geval, als ik je weer zie, u zal worden gekust op de neus, op de oren, op de kin..." Roseanne begon te geven van een precieze en ondeugende beschrijving van waar ze zouden al die kusjes, blijkbaar plezier in mijn hulpeloos vernedering als ze waren hier in de persoon.
  
  
  -"Ja, Signorina Marti ... nee... ik begrijp het...
  
  
  Haar praatte op haar eind van de lijn als in een privé-gesprek.
  
  
  Waarbij je volledig voordeel van mijn ongelukkige situatie, Roseanne werd ernstig.
  
  
  "Denk aan de laatste keer dat ik je zag , je sprak over denken?" — Wat is het? " vroeg ze botweg. "Ik dacht," zei ze. Veel meer dan mogelijk is als we samen waren in de prullenbak. Ik denk... ik dacht, Jerry, en ik was een dwaas. Ik heb veel belangrijke dingen te vertellen.
  
  
  "Geweldig", zei ik, het verbergen van mijn opwinding. "Waar ben je nu, Signorina Marti?"
  
  
  "In mijn huis," zei ze. — Kunnen we spreken vandaag, maar niet bij?" Haar, hopelijk zo snel mogelijk.
  
  
  "Ik heb een afspraak met de film mensen na de lunch," zei ik. Het is niet mogelijk om een pass mimmo deze zonder uw dekking. "Maar misschien rond vier uur dertig?" "Goed," zei ze.
  
  
  Ik voelde me duizelig. Misschien Roseanne was de enige die kon ontrafelen van de verwarde kluwen van draden dat was mijn opdracht. Als dat zo is, dan was ze een gevaar voor de mensen die probeerden om te braden me gisteravond buiten Rijm. Ze is misschien een goed meisje, maar nah niet over een gas-bom. Er was alleen één ding wat ik kon doen. Hyman het ego nest niet kon trek haar uit. Haar ook niet kon geven hey odin rond twee adressen op de telefoon. Maar we hebben nog steeds had ze op de twee formidabele schildwachten in Le Superbe.
  
  
  "Als u kunt rechtstreeks naar mijn hotel, signorina," zei ik, waardoor mijn stem zo laag, dat ik nauwelijks kan worden gehoord. 'Binnen een uur. Wacht op mij in mijn kamer. Ik zal om haar te zien, en dan, haar, ik weet zeker dat we genoegen met deze kurkentrekker om onze wederzijdse tevredenheid.
  
  
  Ik hing op haar. "Oilmen," zei ik. Camilla en Renzo keek me voor een moment. "Don' t leave me alone." Geen van hen om hen heen leek te willen vragen of weten te komen over alles.
  
  
  Vijftien minuten later, nadat ik verontschuldigde zich voor het gaan naar de badkamer, een reset-knop schoot op de telefoon (tegen betaling). Ik belde haar op Le Prachtig en vertelde de receptioniste te instrueren van de schildwachten te laten Missen Morandi in mijn kamer en zorg ervoor dat ze niet gestoord.
  
  
  Hij keerde terug naar Piero, Renzo, Camille, en de anderen met een gevoel van opluchting.
  
  
  Tot slot, het bedrijf brak. Ik moest snel vertrekken met Renzo te krijgen wat papierwerk en teken een controle op het advocatenkantoor. Pierrot had een aantal zaken bij te wonen. Camille zei dat Nah heeft een afspraak met haar toespraak leraar om 4 uur, maar misschien kunnen we eten daarna. Ik vertelde haar dat ik het leuk vond en dat als er iets mis ging, dan zouden we later. Ik nodig de vrijheid van handelen in alle richtingen, omdat ik niet wist wat Roseanne zou zeggen: voor mij.
  
  
  Ik probeerde niet om het geluid ronduit ongeduldig tijdens onze rit terug naar de stad en de eindeloze discussie van de overeenkomst. Hawk stond erop dat ik een italiaans-Amerikaanse advocaat zodat het lijkt zeer aannemelijk. En de advocaat beweerde lees alle kleine punten tweemaal, eenmaal in het italiaans en in het engels. Dan waren er problemen met het controleren van de handtekening bij de bank, en toen alles geregeld was en verzegeld, het was al vijf uur. Le Superbe was slechts een paar blokken verderop. Beleefd maar met aandrang, ze werd afgewezen door Renzo ' s verzoek om naar een club en een drankje om het te vieren.
  
  
  "Je bent helemaal alleen rond ons nu, Jerry," zei hij.
  
  
  Ik vertelde de emu dat we beter samen vieren later op de avond, en het zou niet eerlijk zijn om te proosten samen zonder Pierrot, Stud, Sir Hugh, Camille, en zelfs Michael Sport.
  
  
  "Je hebt gelijk, Jerry. Maar vandaag zijn we stoeien een grote vakantie. In de Monza hal of in een discotheek ergens. Haar meesteres zal voor alles zorgen.
  
  
  'Goed. Hij schudde de emu ' s hand en begon in een stevige draf langs de drukke stoep.
  
  
  De wacht in de lobby knikte goedkeurend toen ze terug en zei dat een jong meisje was inderdaad toegelaten in mijn appartement. Maar de tweede wachtpost op mijn vloer bevestigd.
  
  
  Hij gooide de deur open en schreeuwde: "Roseanne" en vond haar weelderige, prachtige lichaam languit op mijn bed, in haar nek open te knippen van oor tot oor.
  
  
  Iemand had iets geschreven in het italiaans in een ruime hoeveelheid bloed op de spiegel, dezelfde spiegel die Camilla ' s lippenstift had onlangs gedekt.
  
  
  "Dood aan de verraders".
  
  
  Haar lichaam was nog warm.
  
  
  
  
  Hoofdstuk 6
  
  
  
  
  Hij stuurde haar naar Rosana ' s dood. Met mijn stoute vertrouwen in Le Superbe ' s voorzorgsmaatregelen, ik had het gevoel alsof mijn hand was met het hanteren van een vlijmscherp mes te snijden haar mooie nek.
  
  
  Hij dacht er over, maar hij aarzelde niet uit wanhoop of schuldgevoel. De AX-agent is een mens, maar het kan niet toestaan dat de externe effecten van emoties overweldigen het ego, ongeacht hoe diep ze zijn gevoeld. Hoewel mentaal vloeken zelf voor haar domheid, was ze al voor het verpakken van de minimale hoeveelheid bagage die nodig zijn voor een veilig toevluchtsoord. Een ding was duidelijk: de gay, sex-crazed Texas olie playboy Jerry Carr had opgehouden te bestaan en was als de dood om mijn missie als slechte Roseanne.
  
  
  Renzo en Piero in staat waren om mij vrijspreken van de moord op twee bandieten. En Pierrot had genoeg politieke macht om me te houden wordt belast met Rosana ' s murder als ik liep in de gang en sloeg alarm. Maar zelfs Piero ' s beste inspanningen kon het niet zijn gestopt met de lange, uitgesponnen proces van de italiaanse justitie dat ik werd geconfronteerd. Dagen van verhoor, eventueel isolatie als een belangrijke getuige. En, zonder twijfel, ik zal gevolgd worden rond de klok weer. En dit alles op een moment wanneer ik dat nodig is zo veel vrijheid van beweging mogelijk.
  
  
  Ik was in staat om alles te laten vallen, behalve wat ik droeg en een gemakkelijk te dragen diplomatieke koffer met reserve-gas bommen, Luger munitie, een geluiddemper en een paar andere onschuldige onderdelen van de uitrusting. Haar veranderd kleding. Haar veranderd van zwart lak ballet slippers om een paar ruwe sandalen die comfortabel op het eerste, en twee vierkante hakken waren plaatsen om te eten de dingen. Links voor zware boksbeugels, recht voor de ingebouwde radioactieve tracker.
  
  
  Hij stond voor een moment aan de voet van de met bloed doordrenkte bed en in stilte beloofde Rosana dat ergens langs de weg, als onderdeel van mijn missie, indien mogelijk, ik zou wreken Nah.
  
  
  De schildwacht aan het einde van de hal knipperde met zijn ogen toen ze terugkeerde naar de hal zo snel. Dus em mocht zien Rosana in al haar levende heerlijkheid, en hij begreep niet, dat de man niet kon wat langer blijven. Maar met de Amerikanen, er leek een impliciete uiting van het ego, je wist nooit van tevoren. Ik gebaarde naar de wacht in de lobby en kreeg dezelfde sceptische blik van hem. Maar ze zijn nog meer verbaasd toen ze vinden Rosana ' s lichaam. Als mijn persoonlijke radar was goed werkt, wie gedood Rosana zou hebben geleid tot de volgende fase van de trap voor me binnen een paar minuten.
  
  
  Hij nam de eerste taxi die hij zag, en stapte uit in een drukke omgeving in de buurt van het Vaticaan, en dook in een koffie shop.
  
  
  Mijn dure - op zoek lichte twill vacht zag er niet uit, dubbelzijdig, maar als ik eenmaal uitgepakt het gewatteerde voering, het veranderde in een bonte, versleten regenjas dat zou kunnen hebben betere dagen gekend, maar in een ver en grijs verleden. Een kleine spray vernietigd alle kreukels op mijn prachtige broek en maakte ih kijk vuil en slordig onder de rand van mijn jas. Een klein stukje schuurpapier was genoeg om de gepolijste ballet slippers zien er oud en versleten. Toen ik op de hoek van een diplomatieke koffer met een zakmes, was ik in staat te pellen uit de kalfsleer, waardoor een zwaar beschadigde brief tas .
  
  
  Jerry Carr ging in een kleine koffie shop en liet haar ego er, samen met de bekleding van mijn doublet, mijn donker grijze hoed, en de resten van mijn kalfsleer.
  
  
  Ben Timmerman kwam uit; een van de oudere, arme, ontmoedigd burger rond dezelfde fringe wereld van de internaten en het schrijven van scripts voor de extra 's die ook Clemm Anderson' s zalige grondgebied. De final touch kan een beetje langer wachten.
  
  
  Het huis in de wijk Trastevere was slechts een korte loopafstand van het hotel, en Ben Timmerman was niet het type om te besteden zijn lire op een taxi, tenzij hij was te dronken om zorgen te maken over iets. Hij liep twee mijl, meestal langs de Tiber, op zoek naar mogelijke achtervolgers. Op de Ponte Garibaldi, de grote brug, hij gebruikte zijn gebruikelijke tactiek van het afschudden van de achtervolging in de straten en steegjes. Er was een koffie shop aan de overkant van de straat van onze contact op met huis, en ben ik gestopt voor een kop bittere espresso, en keek naar de straat en trottoirs door het gordijn en de volledige voor het oversteken van de straat en kloppen.
  
  
  Hyman opende de deur, verbazing in zijn ogen.
  
  
  Vroeg hij. — Waarom niet morgen?" Maar hij laat me snel op en sloeg de deur achter me. "Je ziet eruit als een zwerver." Haar vacht schudde haar uit, en hij floot zachtjes op het gezicht van mijn maatpak, die begon in het midden van de dij en ging naar beneden om mijn nek.
  
  
  — Ik moet een pak aan, ' zei ik, met het uittrekken van mijn jas. "En sommige shirts." De oude. Dat is alles.'
  
  
  "Mooie grote omvang," mompelde hij. "Maar ik kan er ih."
  
  
  Hij rommelde in de achterkant van de kast, terwijl hij vertelde Em zijn badkamer verhaal over het draaien van het haar grijs.
  
  
  "Je speelt tegen ervaren mensen," zei hij toen hij klaar was.
  
  
  Hij vond een pak dat leek op iets. Het was rumpled, en het past mij goed genoeg in Rivne om de indruk te geven dat het had toebehoord aan Ben Timmerman voor een lange tijd. Hij had alleen een t-shirt dat is niets voor mij, maar hij dacht dat hij kon kopen een paar meer in één, rond de straat markten. Voor nu, alles was prima in orde.
  
  
  Ik verschoof de inhoud van mijn zakken naar mijn nieuwe pak, op mijn schouder holster voor het aantrekken van mijn jas, en was erg tevreden met de aanblik van de man die op zoek was naar mij via de spiegels. Hyman kritiek op mij.
  
  
  "Heb je iets anders nodig," zei hij.
  
  
  Ik ben zo trots op deze veel jongere CIA-agent. maar het doet pijn om te horen van een geleend loopjongen dat ik me toch nog iets ontbreekt. Maar ik vond Hyman, en nog steeds de fret, hij was erg behulpzaam. Dus ik was geduldig.
  
  
  Vroeg ik haar. "Nep-baard?"
  
  
  "De geur van alcohol," zei hij. "Iemand die op je lijkt en niet ruikt goedkope grappa is verdacht."
  
  
  Ze gaf toe dat hij gelijk had. Deze jongen had een toekomst als hij lang genoeg geleefd. Werkt bij mij niet in acht genomen te hebben van een ego kans om te overleven. Maar ik maakte een mentale notitie dat als we beiden overleefden, zou ik breng het naar Hawke ' s aandacht. Hawk is constant aan het praten over het nieuwe bloed dat AX behoeften, maar alleen vers bloed die we ooit krijgen is bloed vergoten door oude rotten zoals ik .
  
  
  "Ik heb nog gedistilleerd Tarquinia, die nog steeds wordt gebruikt om de neuzen van de straat dronkaards," zei hij. — We zitten in de lounge en giet u van een drankje." Als je het drinkt, krijg ik van haar ook.
  
  
  We gingen terug naar de woonkamer en dit spel gespeeld op een stoel met wankele benen, en Hyman trok de kurk van een onbekende fles bleek tarwe vloeistof. Hij schonk mij twee vingers in een brede, niet al te schoon glas water, in overeenstemming met de bouwvallige sfeer van zijn huis. Nog voordat ik hief haar glas was ik omringd door de geur van fusel. Het kan bijna niet erger dan vitriool, dacht ik, het nemen van een lange drinken. Maar het werd nog erger. Haar ego verslond haar en onderdrukt de drang om te braken. Hij hief zijn glas weer en dronk het op neer.
  
  
  "Hmm," Hyman zei. Ook heb ik schonk mezelf een kleine, minimale bedrag.
  
  
  Hij dronk en snoof. Een traan verscheen in haar ogen. Hij drukte zijn handen naar zijn middel en snoof nogmaals.
  
  
  "Ik zal je eens iets anders proberen de volgende keer,' steunde hij.
  
  
  "Ik heb wat informatie voor u," zei hij, springend zijn adem in. Gilchrist geleverd door messenger. Dat is in overeenstemming met wat je zei vanmorgen. Maar toch zie ik niet elke leidt."
  
  
  Hij gaf me enkele getypte vellen.
  
  
  "Ik stond op het punt te verminderen iht," zei hij. "Ik heb een donkere kamer achter mijn kast, maar het is makkelijker op deze manier. Vernietigen ih wanneer u klaar bent. Deze kunststof pot is een papier dunner. Hij duwde een grote fles Chianti in de richting van mijn stoel en begon te lezen.
  
  
  De Bank van Lugano bleek een dubieuze onderneming, zelfs door de Zwitserse normen, meer dan 80% van dat in eigendom was van Piero Simca...
  
  
  Het is begonnen als een grens wisselkantoor voor de Italianen, die overgedragen lire over de grens en uitgewisseld ih voor veel veiliger Zwitserse franken. Het uitgebreide real estate en vertrouwen in het management. In de afgelopen jaren, volgens Hawke, hij is zeer actief in het opkopen van goud. De super-veilige kelders gehouden een ego ter waarde van ongeveer $ 40,000,000. Nu dat de monetaire crisis was uitgebroken, goud speculatie populair was, maar het ging dan de gebruikelijke grenzen.
  
  
  Hyman had het al gelezen, het materiaal, en toen ze klaar was met het vel, hij rolde haar ego en zet het in dit oplosmiddel.
  
  
  De verzekeraar was op een dood spoor. Het was een van de oudste, rijkste en meest respectabele samenlevingen in Europa, verbonden met respectabele partners zowel daar als hier in de Verenigde Staten.
  
  
  Vakantiehuizen in Sussex werden nog meer verontrustend. Onze woorden over Pierrot. Maar in een aantal voormalige medewerkers, die snel opgespoord in Londen en Tunbridge Wells, herinnerde eraan dat de mysterieuze gast was in een afgesloten kamer op hetzelfde moment dat Renzo en Studs waren er als de patiënten. Niemand zag het ego, maar het ego was een psychiater-een uitstekende Jungiaanse, Herr Dr. Untenweiser! Odin ' s informanten vloekte hardop dat de gast was een kind of tiener. Op deze hoogte, Pierrot zag eruit als een tiener op elk gezicht.
  
  
  Als de jackpot niet genoeg was, een onderzoek in Engeland bleek ook dat Easeful Hectare is een onderdeel van een lange, lucratieve netwerk van particuliere klinieken eigendom van Coetzernes in Londen. En de voorzitter van de raad van bestuur was niemand minder dan onze andere Sir Hugh Marsland. Bovendien, iedereen in de Raad was een stille boegbeeld, blij met de jaarlijkse betalingen, het verlaten van Sir Hugh volledige controle.
  
  
  Deze vier kengetallen werden op dezelfde plaats op hetzelfde moment. Het is waar dat een paar jaar geleden, maar het duurde een aantal jaren van voorbereiding tot en met de complete "Stroom van het Licht".
  
  
  "Stem van de Leeftijd en het onderzoek," was de laatste opmerking, maar het werd gevolgd door vijf sterren *****, wat betekende dat in het blad bevatte ook het laatste nieuws.
  
  
  "Trans-Ins Mutualité" — het bericht opgenomen de naam van een verzekering bedrijf dat nog niet eerder had gewekt vermoeden- " lijkt te zijn gedeeltelijk overgenomen door een Zwitserse bank. Het is nog steeds een geheime deal, maar het vooral gaat om een paar corporate insurance divisies. Zo snel mogelijk meer gedetailleerde feiten zijn op de weg. Ze had niet langer uitspreken van de naam van deze Zwitserse bank voor mij. Het was de bedoeling om Piero ' s small business in Lugano met de afdeling die belast is met de film verzekering.
  
  
  Dus Pierrot en de andere drie waren in staat om geld van de ene zak naar de andere. Alles is zeer wettelijke en zonder sporen van ih in de boeken, zo niet het alarm beleggers. De beleggers ook niet nodig om te weten dat ie geld werd niet gebruikt voor winstgevende investeringen, maar voor deze groeiende accumulatie van goudstaven in de kelder.
  
  
  "Het past allemaal," probeerde ik haar te vertellen, maar Hyman mij het zwijgen opgelegd.
  
  
  Terwijl hij aan het lezen van de verslagen, hij zet het op een stoel in zijn radio en speelde luid italiaanse pop muziek, vermengd met de geur van grappa. Nu de muziek werd onderbroken voor een overzicht van de Barents Zee gebied.
  
  
  '... Een uur geleden, het lichaam van Rosana Morandi, een twintig-een-jaar-oude Alitalia werknemer, werd gevonden met haar keel door te snijden. Politie zoekt Roger "Jerry" Carr, een rijke Amerikaan die in het hotel verbleven kamer en snel naar links op het moment dat de artsen zeggen Missen Morandi werd gedood. De dienstdoende officier na het vorige incident met Carr vol vertrouwen verklaard dat niemand anders had ingevoerd, de fret kamer is met hen, zoals hij zich had laten Missen Morandi in volgens de Heer Carr telefoon instructies. Dit werd gevolgd door een artikel over seks beluste rijke Amerikanen die een bedreiging voor de traditionele kuisheid van de italiaanse vrouwen, gevolgd door een vleiende beschrijving van wilde mannen.
  
  
  "Jerry Carr is een lange, knappe man met een aristocratische houding," Poe zei. "Hij is stijlvol gekleed, en ego, voor het laatst gezien het dragen van een donker grijze Homburg vilten hoed, een licht grijze engels-stijl jas en een grijze flanellen pak. Hij was tussen de acht en twintig en vijf-en-dertig jaar oud, en hij spreekt een beetje italiaans.
  
  
  Hyman keek me aan en zag een grijze, rumpled man die rook van grappa. Hij grinnikte. "Het zou een hele slimme vent aan je binden aan die beschrijving," zei hij.
  
  
  "Maar deze zeer slimme jongens zijn op zoek naar," zei ik grimmig. "De regeling die we net gelezen is niet ontworpen voor de zwakkeren van hart."
  
  
  "Maar je zult zien wat ik bedoelde toen ik zei dat er geen leads?" Hyman zei.
  
  
  "Absoluut, de stuurman," zei ik. "Nu weten we het zeker, en de Havik, geleidelijk, zoals Clem Andersson, was op weg naar iets dat erg belangrijk is. We weten dat Renzo, Studds, Pierrot en Sir Hugh Marsland het eerst ontmoet op Easefil Hectare in Sussex, geleid door Hema-wat Clem Andersson zou willen noemen "De scheepsjongen" Deze letter L in het Nest opmerkingen: kan betekenen Pierrot, of het ego van de bank in Lugano, maar het maakt niet uit. We weten dat de "Draad van de Vrede" heeft genoeg verzameld militaire uitrusting om te beginnen een kleine oorlog en eventueel activeren van een grote. Maar totdat we kunnen bewijzen dat de wapens zijn meer dan alleen rekwisieten, we hebben niet veel te vertrouwen op, vriend. "Het is echt te veel," Hyman zei. "Waar komt deze brengt ons, Carter?"
  
  
  Men geloofde dat Ben Timmerman en heb een aantal jaren in Australië, en haar begon te spelen een ego rol.
  
  
  "Ik gaf em een korte beschrijving van mezelf. 'Timmerman. Zoals Carr, nen heeft de eerste lettergreep van mijn naam. Als ik genoeg tijd voor een nieuwe identiteit, I don ' t care over het draaien in Jose Gonzalez of Helmud Schmidt. Maar als je nodig hebt om snel te schakelen, zoals we geleerd hebben door middel van trial en error, het is handiger om iets rond de oorspronkelijke naam. Dus als iemand probeert om mij te bellen of te beantwoorden ih "Hallo, Carter", het zal precies hetzelfde als ik zei tegen haar: "Mijn naam is Carr of Timmerman"...
  
  
  Hij knikte.
  
  
  "Laten we terug gaan naar de echte feiten," zei ik. "Het beste wat we kunnen bewijzen nu dat er een bijna legitieme situatie gaande is. Het moet u vergrendeld gebouwen op Conti ' s grondgebied. En snel.
  
  
  Hyman gecontroleerd zijn horloge; hij zou links zijn Rolex in de badkamer van de coffeeshop. Niet zoveel als we hadden ze, het was te duur voor Ben Timmerman.
  
  
  "Je kunt beter wachten tot het donker wordt", zei hij. "Ik onderzocht deze plaats op mijn eigen. Ten eerste, ze hebben bewakers en waakhonden. Zodra u dit overwinnen, kan er een nog meer complexe innerlijke beschermende ring. We niet te maken met kleine jongens. Maar de A. A. moet gekend hebben, of zouden ze niet gestuurd hebben Nick Carter.
  
  
  "Ben Timmerman, vriend," ego gecorrigeerd. "Waar we ook zijn. Misschien kunt u beginnen met het beoefenen van candid nu."
  
  
  "Dat is goed, Ben," zei hij. "Wat heb je te kraken Contiland?"
  
  
  Hij knoopte zijn jas aan te tonen Em de holster had hij al gezien. "En een mes,' zei ik. Hij kon het niet over haar voor Pierre. U moet een paar dingen in de reserve voor het geval dat. Hij toonde haar de emu een hak geladen met de radioactieve stof die waren achtergelaten. Ik moest em, want dit was zijn hotel, dus hij zou weten dat de tracker in de zaal is op dezelfde transistor radio als audio-apparaten.
  
  
  'Je drukt op deze knop," legde ik uit. — En in de golf bereik, dit is een indicator van de lengtegraad en breedtegraad met een nauwkeurigheid van vijf procent per kilometer. Klik op de knop hieronder en u hoort een pieptoon, die toeneemt in kracht naarmate je dichter bij de waargenomen element. Gebruik het nooit, totdat ik ben meer dan een uur te laat voor een vergadering, rapport of verslag."
  
  
  Hij deed de actie correct, dan gleed het apparaat in de zak van zijn spijkerbroek.
  
  
  "Iedereen is erg slim." zei hij. — Maar hoe pas mimmo honden en schildwachten?
  
  
  "Voor deze honden," zei ik, " koop ik een goedkope hamburger." Ik zal genieten van het ego valeriaan extract. Dit wordt onweerstaanbaar zelfs voor de beste hond, en dan voeg ik een kalmerend middel dat werkt direct. Ik blijf aan de ene kant, en u zult op de andere, een paar honderd meter afstand, het afleiden van de bewakers.
  
  
  "Goed," Hyman zei. 'Maar hoe?'
  
  
  — We weten wanneer we gaan." We zoeken een plaats voor mij de eerste. Ik kan niet dit huis in gevaar langer door hier te blijven. 'Buitenlands paspoort?'.
  
  
  Ben Timmerman emu links van haar. Het is goed, met een nep-visum van zes weken geleden, dus dat er geen twijfel over, omdat van een soort van verblijfsvergunning. De afgeleefde gezicht in de foto was vergelijkbaar. Haar zelf was een model voor, evenals voor ongeveer twintig andere foto ' s tijdens haar lange carrière.
  
  
  Er zijn geen echte boarding huizen in dit gebied, Hyman dacht hardop. — En ze zou willen dat je weer dicht, maar niet te dichtbij." "De oude vrouw over de boulevard accepteert betalende klanten. Ze is kortzichtig en niet erg kieskeurig.
  
  
  "Dank u," zei ik.
  
  
  "Laat mij nog een telefoontje eerste." Hij controleert zijn zakagenda, kiest een nummer, en spreekt in vervormd italiaans naar iemand aan de andere kant van de lijn. Hij verhief zijn stem overtuigend, en Stahl haggled over de betaling.
  
  
  "Je hebt een kamer," zei hij, terwijl hij hing op. "Dertig duizend lire per maand, betaald vooraf. Je brengt mensen in. Meisjes, bedoel ik. Deze oude vrouw weet dat ze beroven je. Ze wilt zien van je paspoort, maar dat is alles. Niet dat ze het bijhouden voor de copo , omdat het zwart geld. Laten we gaan.'
  
  
  De italiaanse papieren afdrukken verhalen snel, en zodra we uit op de straat, mijn oud gezicht, een nette Jerry Carr, vergroten van een foto genomen tijdens de lunch, staarde ons van alle kranten.
  
  
  UCHISHIDO! RAPIMENTO! VIOLENZA! MISTERO!
  
  
  "Moord! Verkrachting! Geweld! Een geheim!'
  
  
  Ik gaf ze zeven plussen voor de juistheid en was verbaasd toen hij zag er heel schoon, koel en netjes weer.
  
  
  Het was geleend van Hyman door een gehavende koffer voor extra kleding, die Em in geslaagd om te graven uit de kast. We stopten bij een marktkraam, en haar man toegevoegd, twee shirts, gebleekte jeans, een extra paar schoenen, en een gehavende lab jas met de tekst "U.S. Navy Ziekenhuis, Alcohol revalidatiecentrum, Napels."
  
  
  "Jezus, Ben," Hyman zei. "Deze outfit zal je Moma Pinelli' s favoriete huurder."
  
  
  Een andere straat, op een hoek, en hij ging twee vluchten van de trap voor me en stelde me voor aan Mome Pinelli, een zwaarlijvige dame in haar jaren vijftig en zestig, gekleed in een grote zwarte rouw kleed, een herinnering dat de Paus Pinelli, die had doorgebracht vele jaren in Ethiopië, had toegestaan dat God ' s genade op hem neerdalen. Nah s haar was wit, en een wrat op haar kin had een aantal zwarte plukjes groeien uit het. Ze was in een goede stemming en begroette mij en de mijn van 30.000 lire enthousiast. Ze gaven alleen mijn paspoort een vluchtige blik.
  
  
  "De kamer is aan de achterkant, Signor Ieman," zei ze op Hyman. "Als je wilt om me te tonen." Haar is te oud om heen en weer lopen. Heeft uw andere man wilt Amerikaanse sigaretten? Alleen heb ik ze voor 300 lire per pack.
  
  
  "Straks, Moeder. Je zult het overleven van ons allemaal. Hyman kuste haar op beide staven en leidde me naar de kamer terug.
  
  
  "Als hij wil dat de meisjes naar boven, vertellen de emu dat ze niet kunnen piepen of gillen luid," riep ze ons na. "Ik heb een naam die moet worden gehandhaafd in de omgeving. Als hij wil hasj, kan ik het ook. En zeer goedkoop.
  
  
  Het was een lange weg van de Le Superbe suite, en niet alleen geografisch. Er werd een bed in de kamer met twee vuile dekens, een grof mousseline vel, en een stijve witte vel.
  
  
  Ik zag ook een grote houten stoel en een kleine stoel met een lade. Het had een wastafel met een ovale spiegel, en de onvermijdelijke bidet aan de onderkant. Een venster met een prachtig uitzicht op de blinde muur van twee meter achter. Hyman gerommeld met de roestige kranen, en het water begon te rennen in spurts. "De kraan is nog steeds actief is," zei hij, enigszins verbaasd. "Je hebt het , Ben. In de hal is een toilet met douche. Zet uw koffer in de hoek en kunnen we uit eten gaan en u voorstellen als de nieuwe bewoner in de wijk Trastevere. Er is geen enkel punt in te gaan op Conti ' s grondgebied voor tien uur.
  
  
  Hij leidde mij door de diverse banners om de trattoria, die meestal bestond uit één kamer en opende op de stoep met vier tabellen.
  
  
  "De beste pasta in de stad," Hyman zei. — Door de manier, is er nog geen toerist hier sinds de West-Goten. Marko!
  
  
  Een jongen van zeventien, het dragen van een vettige witte schort, kwam via de achterdeur. "Marco, dit is mijn oude vriend Ben," Hyman zei in het italiaans. En haar, en fluisterde een paar woorden tot hen, die Timmerman kon leren. "Blij om te voldoen aan een vriend van Signor Hyman," zegt Marco.
  
  
  "U zult ons dienen, Marco," Hyman zei. "Voor hem, het was Dottore Hyman. Ben is van plan om bij ons blijven voor een tijdje. Dus, als een echte Romeinse, ons wat rode wijn totdat we besluiten wat te eten.
  
  
  — Si dottore, Professore. Mark zei. In een moment van ziekte, keerde hij terug met twee flessen rode wijn, zoals Chianti, maar sterker en helderder in kleur. "En sommige servetten, om Gods wil," Hyman geklaagd. "Deze plaats is het verliezen van haar stijl." Marco terug met een stapel papieren servetten, en Hyman en ik pakte pennen te vergelijken met de plattegronden voor de Conti Studio ' s en de omliggende gebieden.
  
  
  Onmiddellijk na de eerste drankjes, we bestelde spaghetti met mosselen, gebraden lam en artisjokken. En terwijl we werden met koffie en grappa, waren we nog steeds het vergelijken van deze schetsen."
  
  
  "Oké," zei haar over onze nieuwste versie. "Ik denk dat de magazijnen te dicht op elkaar, maar de rest lijkt op schaal." "Ze bewaken het ego als een militaire basis," Hyman zei. "Maar ze hebben hun aandacht gericht op de voorzijde hier."
  
  
  Ego pen klopte op de poort waar Jerry Carr had gereden in de ochtend, in een luxe auto als een welkome gast.
  
  
  "Er zijn geen echte wegen te boven," zei hij. "Ze hebben een hek om het prikkeldraad, honden en alle patrouilles rond de achterkant van tijd tot tijd. Een motie van vertrouwen... Ego veer trok een wankele lijn. "Problemen," zei ik. "Hoe komen we aan de achterkant zonder tussenkomst van de voor het eerst?"
  
  
  "U bent een expert," zei hij.
  
  
  Hij keek op de kaart weer.
  
  
  "Wegen", zei ik. — Maar ik ben verdomd zeker dat ik zag een spoor ergens."
  
  
  Ik zet een kruis.
  
  
  "Ik probeer de jacht op het spoor," Hyman zei. "Als alles goed gaat op deze manier, het zou kunnen eindigen in Centocelli. En we kunnen gaan zonder het naderen van de poort.
  
  
  'Op loopafstand?'
  
  
  "Dit is niet nodig," zei hij. "Ik heb twee fietsen in de kofferbak. En nu de plaats waar ze moeten afgeleid worden door de bewakers.
  
  
  "Ik zag een starter pistool in je huis," zei ik.
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Heeft hij een signal rocket, en hebt u?" - Stemmen en dat is het, " zei hij. "Maar het zal licht-up van het hele gebied, zodat ze u kunnen zien en mij."
  
  
  "Niet als we een boom," zei ik. "En schiet je in de verkeerde richting." Dan niet alles is verlicht, of in ieder geval niet scherp. Wachten tot we er zijn.
  
  
  We namen afscheid bij de taveerne aan de deur. Hyman ging terug voor zijn wapens en zijn auto. Hij keerde terug naar zijn hut om te verzamelen van munitie voor de Luger. Ik ontmoet hem weer op de brug in vijftien minuten.
  
  
  Hij was net op tijd, in een oude Peugeot. Het zag er gehavend uit de buitenkant, maar eenmaal haar sel was in en we rijden aan een constante snelheid door de nog steeds bezig om negen uur het verkeer, haar kon zien door het oor dat de auto set-up perfect.
  
  
  "Een Half uur met de auto," Hyman zei.
  
  
  — Vervolgens minstens een half uur om er te komen." Dan moet het inmiddels donker.
  
  
  We zeiden niets meer, het breken van de stilte alleen te stemmen op onze vergadering plannen als het werk gedaan is.
  
  
  "Wacht niet op mij," de emu haar verteld. "Als ik kan krijgen, zo kan ik ook een uitweg vinden. Ik kom bij je thuis om half acht in de ochtend. Als ik hier niet door negen, check deze radio en zie of er iets in leven vast te houden aan mijn hiel.
  
  
  We parkeerden de auto in Centocelli, een ver van groene buitenwijk, en niemand zag ons als we uitgepakt en gemonteerd met twee vouwfietsen. Hyman reed voor me van de straat tot de huizen uitgedund.
  
  
  "Het is hier ergens,' riep hij zachtjes. — Er zijn ongeveer kilometer van bossen en velden tussen ons en de studio. Maar welk pad leidt waar?
  
  
  We hadden geluk. De paden zijn overwoekerd, maar niet zo veel dat je niet kunt een fiets rijden op hen. Drie of vier verkeerde afslagen waren gemakkelijk worden gecorrigeerd met behulp van het kompas. Het was zeven minuten over tien in Rivne toen we zagen dat de lange hekwerk rond het prikkeldraad van het Romeinse Rijk van Renzo.
  
  
  Het zag er precies zoals ik het me herinnerde van een vluchtige inspectie van de tem-deze ochtend. Het gehele hotel, en de voorste hek is gewist, behalve voor een cluster van bomen hier en daar. Hij vertelde Hyman te meten, twee honderd passen noorden, en toen vond hij een goede schuilplaats, het licht van een lantaarn schuin tegenover het hek. Terwijl hij het kiezen van zijn positie, bereidde hij het en zei een kort gebed.
  
  
  We voelden sorry voor elkaars handen, en hij verdween. Haar begon te kneden vier identieke ballen van hamburger deeg dat hij haar gaf, en gemengde ih met gelijke delen valeriaan hond producten en een kalmerend middel voor een snelle knock-outs. Hij is zelfs gemengd met Camille ' s verpletterd slaappillen, die hij uitgevoerd met hem de hele tijd, ondanks alle vermommingen.
  
  
  Hij was zo dichtbij dat hij hoorde het schrapen van de knieën en zag bleke schaduw; zij waren gigantische duitse Herders. Twee mannen liepen heen en weer op de andere kant van het hek. Ik gooide haar vier hamburgers de een na de ander over de schutting. Ze kwam naar beneden, zonder een geluid te maken naar ons. Hij zag de honden draven in de richting van de twee verschillende plaatsen die hij had gekozen. Ik zou geen schijn van kans als ik in een gevecht met deze honden, dus ik gaf elke hond hamburgers met een slaperig vullen.
  
  
  Ik had net genoeg tijd om de wielen van mijn fiets af voordat Hyman, waar hij zat, een nieuwe ster bloom in de hemel. Hij liep naar het hek, de holding van de gedemonteerde fiets voor hem. Daar heb ik geplant op het frame op de grond en sprong de vier-voet hek in een sierlijke pole vault.
  
  
  Toen ik landde, draaide ik me om en daar lag Rivnenskaya vijf seconden ingedrukt, totdat ik zeker was dat de schildwachten hadden het nog niet gezien of gehoord mij. Vijftig meter verderop, ze schreeuwden naar elkaar, getekend door de raket is het licht. Haar bewogen zich langzaam naar voren, in de richting van het dichtstbijzijnde magazijn. Hij gaf de honden en schildwachten, en hij ieder moment zou kunnen tegenkomen een nieuw alarm.
  
  
  Maar er gebeurde niets. Op zijn minst had hij niets gemerkt. Hij hoopte dat Renzo en zijn vrienden waren al zo tevreden zijn met de schijnwerpers bij de hoofdingang, de duitse herders en de patrouilleren schildwachten die ze niet hadden genomen van een extra voorzorgsmaatregelen. Ze hadden een goede, stevige double-lock sloten op de dag van de eerste modellen, maar goede, stevige double-lock sloten zijn van een kind van de animatie voor een AX agent.
  
  
  Voor het invoeren, het werd zorgvuldig geolied door Petukhov en de sloten.
  
  
  Arsenale was op haar te wachten, dus ik was niet verrast om te vinden ego. Hij was verbaasd en geschokt door de verscheidenheid en de dodelijkheid van de wapens. Er is iets voor iedereen hier: van russische raketten voor het nieuwste model Mig-24 fighter, om kernkoppen voor onze T-2B verstrekt door de AMERIKAANSE Marine, en kleine raketten voor onze Sabre 100-F (nieuwe serie, niet-geregistreerde, geheim).
  
  
  Je kon er zeker van zijn dat geen van de overheden die had uitgeleend ego van de apparatuur hadden geen idee dat het kan worden omgezet in een werkende wapen zo snel. Een bezoek aan het magazijn door iemand uit Rusland, China, of één van de NAVO-landen is ervoor te smoren het perceel in de kiem te smoren voordat het zich kan ontwikkelen, zelfs als het begon, met dank aan de Studds clausule, op maandag.
  
  
  Ik onzichtbaar gemaakt bookmarks op verschillende dozen munitie met een vet potlood met een radioactief element. Ik hoefde niet om te kijken naar de andere berging, maar het lag nog steeds voor een grimmige tien minuten, terwijl de nachtwaker ging rond beide gebouwen. Geleidelijk aan is het veranderd in een angstaanjagende eentonigheid. Nu, alles wat ik moest doen was ervoor zorgen dat ik kreeg van de hier leven, zodat ik kan vertellen zo veel mogelijk mensen. Zelfs Pierrot politieke verbindingen niet kon opslaan van het ego, met zo ' n sterk bewijs.
  
  
  De lucht was nog steeds bewolkt toen hij langzaam kroop naar het hek. Haar aandacht moet zijn doorgeschakeld opnieuw, maar dit keer moet zijn geweest ih alleen. Ze moest denken aan de gracieuze ouderwetse windwijzer op de boerderij die deel hadden uitgemaakt van de Vereldeinde landschap. Het was gewoon zichtbaar van waar ik nu was, en een cluster van kunstmatige bomen zouden verbergen, mij van alle schildwachten, die misschien in de verleiding. Hij haalde zijn Luger, tikte de handgreep en geschroefd op de demper. Het maakte ego een beetje onhandig, en het was een beetje moeilijker om te streven, maar ik had maar één kans, en ik moest het toch.
  
  
  Hij gestut zich op een elleboog en wachtte op de wolken duidelijk een beetje. Dat was ongeveer tien minuten later. In ieder geval had ik genoeg pollen om een shot te nemen. De demper laat een gecontroleerde hoest, en de windwijzer draaide zich om, en het geluid van de impact echode rond het gebied. Ze hoorden het uitvoeren van shaggy naderen van de boerderij. Hij nam zijn mes en begon met het graven van een drie meter gat onder het hek door.
  
  
  Er waren nog steeds roept rond de boerderij als hij hief het frame van zijn fiets weer, geschroefd op de wielen, en reed weg in de richting van Centocelli. Hij vervloekte zichzelf omdat ze zo dom dat hij dat niet had gehouden Hyman wachten in de auto. Nu elke minuut kan tellen. Verslag van Hawke ' voor een goede eerste, en vervolgens zich te ontdoen van alles in verband met het Einde van de Wereld. .
  
  
  Ik dacht hierover na toen ik mijn fiets en alles wat anders is, en stortte zich hals over kop in de gecamoufleerd pit. Hij stond weer op, luger in de hand, maar liet het weer. Vier mannen stonden rond de kuil, met onhandige automatische karabijnen.
  
  
  "We hebben op je gewacht, Nick Carter," een van de mannen zei, zijn stem die vervormd zijn door de kap die hij had over zijn hoofd getrokken.
  
  
  
  
  Hoofdstuk 7
  
  
  
  
  Twee mannen mij uit de brand geholpen kuilen en zocht me grondig, terwijl de andere twee hield mij onder schot rond hun wapens. Na de eerste hallo, niemand zei een woord aan ons.
  
  
  Ze vond de stiletto en nam het weg. Ze vonden een gas-bom in mijn broekzak en nam het mee met alles rond de zakken, zoals een paperclip of iets dergelijks; dat was een goede zaak, omdat deze willekeurige paperclip was een magnesium stof die zou kunnen ontploffen in verblindend licht genoeg om tijdelijk te blokkeren hun mening.
  
  
  Door de manier, alle vier van hen waren gespierde, waarschijnlijk harder dan de Gorilla ' s en Pepe, en er wordt verondersteld dat zij degenen waren die slimmer waren. Ze nam me mee naar de zijkant van de oprit, waar een grote Fiat op mij stond te wachten. Met zo veel op het spel, hij kon het niet nemen van een kans. Het was niet mijn stijl te schreeuwen om hulp, maar dit was niet de tijd voor persoonlijke trots. En in de fractie van een seconde duurde het mij om adem te halen en te schreeuwen voor hulp als een huilende hond, Odin rond mijn handlers opende mijn mond en stopte een peervormige gag in.
  
  
  "Dit is ontworpen om u te verlossen van onnodige inspanning, Carter," een ih woordvoerder gezegd.
  
  
  Dus de rit terug naar Rome was slechts zo vredig als mijn reis er, hoewel niet zo aangenaam. Ik wist dat we waren het invoeren van Rome, toen ving ik een glimp op van de Poort Maggiore gate. Dan de twee misdadigers aan weerszijden van mij in de achterkant van de auto naar beneden trok de gordijnen, evenals het gordijn in de voorkant van het glazen gedeelte scheiden ons van de bestuurder. De genoemde glazen wand keek kogelvrij, en beide deuren aan de achterkant hadden geen hefbomen. Zelfs als ik wist te verslaan, zowel van mijn bewakers en hun wapens, hij zou nog steeds genomen worden waar ze het de bedoeling om me te nemen, in een goed afgesloten kooi omgeven door glas en metaal.
  
  
  We reden nog vijf minuten, en dan haar, ik voelde de auto gaan naar beneden de helling en te stoppen. Mijn bewakers beneden laten de gordijnen dicht en wachtte op de voor de bestuurder en de ego metgezel te openen de dag buiten.
  
  
  We waren in de ondergrondse parkeergarage van een groot gebouw. Verschillende nummers op verschillende auto 's; een aantal italiaanse, Oostenrijkse, Zwitserse, één nederlandse en één met thema' s, speciale nummers gebruikt door Maltese diplomaten. Ze werden in drie tot en met zes italiaanse nummerplaat tekens. CD voor het diplomatieke corps. Pierrot kan zijn op haar te wachten, of op zijn minst Pierrot ' s vrienden.
  
  
  Zodra de deuren opende, werd ik geholpen. Haar was nog steeds de mond gesnoerd, ze waren nog steeds houdt me vast en kon alleen maar stil protest. Ik werd gesleept naar de automatische lift.
  
  
  Vier kopstukken klampte zich aan mij, hoewel een kleine metalen bord aan de zijkant duidelijk aangegeven in het engels, frans en italiaans, dat de maximale belasting was vier mensen, of hooguit 300 kg. Iedereen om ons heen woog minstens negentig kilo, dus ik knikte op de metalen plaat.
  
  
  "Ja, het is zo beschamend te breken van de geboden," zei een van de vier. "Maar soms heb je geen keus hebt, heb je Carter?"
  
  
  De lift ging omhoog met vier verdiepingen en kwam in een van die lange gangen bekleed met office deuren zo typisch van Mussolini-tijdperk overheidsgebouwen. Er was een raam aan het einde van de zaal, en in de voorkant van die raam zat een figuur met een submachine pistool onder zijn arm. Waar de doorgang naar de andere kant vormden een rechte hoek, een even gewapende figuur zat.
  
  
  Een vage hoop dat ik zou hebben gehad te ontsnappen en naar buiten was gegaan. Ik denk niet dat Nick Carter, Jerry Carr, of Ben Timmerman zou hebben overleefd dit ondermaanse bestaan.
  
  
  Als ik niet had gezegd en was niet van plan om het te zeggen, ze zou me onder druk van de martelingen, de waarheid serum, of beide. In al deze gevallen, misschien is die fractie van een seconde kwam toen ik nodig had om uit te breken of, als die mislukt, brengt iemand met mij voor een bedrijf in het mortuarium.
  
  
  Ze leidde me door, of liever mimmed me langs drie deuren en stopte bij de vierde. De leider in en uit liepen een paar ogenblikken later, gebarend met zijn vinger. Ik werd geduwd in de kamer van mijn drie ego metgezellen.
  
  
  Het was een grote, luchtige office met getraliede ramen die keek uit over de Tiber. Een muur werd omringd door een grote teak stoel met een modern design. Comfortabele stoelen eromheen. Één leeg was, en de anderen waren bezet door vijf mannen in hun midden dertig en de jaren vijftig . Iedereen is zo respectabel als mijn collega-beleggers uit de hele Wereld een Einde, maar niet Piero of Renzo.
  
  
  Een lange, dunne man van in de veertig, met lange geelachtige haren en hoornen bril, zat in een stoel achter een bureau. Ik heb nog nooit gezien dat haar voor, het Ego. Ik heb nog nooit iemand gezien, die rond een man voor. En ze keken allemaal meer als leden van het comité, dat was de voorbereiding van mijn mondelinge examen geschiedenis dan de werkgevers van de jongens die probeerden om te braden mij, knippen Rosana ' s nek, en nu zet mij in een lege stoel.
  
  
  "Dank u, Meneer Carter," de blonde man zei beleefd, alsof hij het nog niet had gemerkt dat ik werd naar buiten geduwd in een stoel, en twee van de zelfde jongens kwamen aan weerszijden van mij te houden ik er in. .
  
  
  "Zoals u kunt zien," zei hij, " wij weten dat uw echte naam, en hoe weinig we weten over uw mogelijkheden. Een van onze mensen hier, de Heer Oleg Perestov, zegt dat zijn collega ' s ' ego ' s hebben interessante bijeenkomsten met u.
  
  
  Een korte, kale man met diep ingevallen ogen knikte grimmig in de Slavische. Plotseling kwam de naam voor de geest. Hij was de belangrijkste man van de MGB van Rusland voor West-Europa. Daarom, mijn vluchtige gedachte over de deelname van de Communisten tijdens de bijeenkomsten was niet verkeerd . Maar waarom zijn russische wapens in de "beide uiteinden van de Wereld" rekwisieten afdeling? Een slimme afleidingsmanoeuvre? Of heb je iets gemist belangrijk?
  
  
  "Dat weet ik," zei hij met een glimlach, " ik zal niet toestaan dat u de geringste vrijheid van beweging totdat ik duidelijk maken dat we die op dezelfde kant. Mag ik u vragen om al uw vooroordelen, Mr. Carter?"
  
  
  Ik zag het niet als een grote punt om deel te nemen intern in deze operatie, die ook betrokken Perestov. Nu ze weet ook een Chinees gezicht, dat toebehoorde aan de Heer Fal, een lid van het Rode China Intelligence Service. Misschien heb ik voor mezelf gekocht wat tijd, dus ik knikte naar haar.
  
  
  'Is goed.'- De Blonde Man Was Erg Blij. "Laat me mijzelf introduceren. Haar Kolonel is Pitt Norden, Noorwegen, Interpol. Hij plaatste zijn ID-kaart op een gepolijste stoel en knikte naar mijn bewakers, het toestaan van me om uit te reiken en in te nemen. Er was een ego naam en foto 's, zijn verbinding met Interpol, en, in aantallen, een ego-identiteit, dat weet zij als één van' s werelds beste agenten.
  
  
  "Als ik wist wie je was, Carter," zei hij, " we zouden gespaard zijn gebleven die ongelukkige donderdag nacht. Op het moment dat we dachten dat je was gewoon een ander lid van de beruchte groep "Wereld" Einde". En Oleg heeft de eerste krachten, die hij kon krijgen om informatie te krijgen van u. Ik vermoed dat ze geïnterpreteerd hun instructies op te los, maar dan zullen ze in staat zijn om het te rechtvaardigen om de hoogste rechter."
  
  
  Perestoff haalde zijn schouders op misprijzend, en Kou Faul glimlachte naar ego ' s in verlegenheid te brengen.
  
  
  "Zodra de feiten van uw vlucht en de mysterieuze, nog onopgeloste dood van Luigi en Pepe bekend werd, werd het duidelijk voor iedereen met een beetje ervaring dat een internationale agent als Nick Carter dienen te worden betrokken. Maar in welke mate en van welke kant? Uw verleden is altijd onberispelijk.
  
  
  Perestoff en Ko Fol waren beide friemelen in hun stoelen. "Perfecte vanuit een NAVO-perspectief," Kolonel Norden verduidelijkt, en beide mannen bevroor weer. — Maar je zou kunnen hebben een andere route die we nog niet kennen. Niet zo lang geleden, Sir Hugh Marsland was een relatief eerlijke politicus, en Lorenzo Conti was niets meer dan een producent met een onverzadigbare honger naar rijkdom en roem. Chris Mallory was een onvoorspelbare genie, maar niets meer. Pierrot? Alles wat u moest doen was wijs met uw vinger naar hem en alle van Italië, rechts en links, het zou staan voor hem'
  
  
  Mijn verbaasde uitdrukking brak door mijn mond gesnoerd lippen, en Kolonel Norden was even stil.
  
  
  "Ik heb geen tijd voor een lezing nu," zei hij. Wij zijn een hervorming van de groep van internationale bevoegdheden en Interpol graag het voorbeeld, net als de CIA . Al te vuil, te explosief en te onbescheiden bestellingen bij ons komen, " zei hij.
  
  
  — Zoals ik al zei, konden we niet zeker zijn van je houding, en we konden niet van aanpak totdat we er zeker van waren dat. Clem Andersson ondertekend zijn eigen doodvonnis toen hij probeerde te praten met Chris Mallory, omdat hij dacht dat Mallory was een gewone Amerikaanse burger die werd misleid door de sluwe Europeanen. Hyman zei dat je prima, maar natuurlijk kon je nog met hem spelen. Onze enige kans was voor Miss Morandi om weer contact met u.
  
  
  Dus terwijl ik dacht dat ik was stiekem controleren Rosana ' s-verbindingen in Le Fantastisch, ze was ook het controleren en vaststellen van vertrouwen in mij.
  
  
  — Ze vertelde ons dat ze zei dat je meer dan 100 procent schoon is en dat hadden ze hetzelfde doel als wij gedaan hebben: om te infiltreren Draden van de Wereld en proberen te vinden van het onweerlegbare bewijs tegen hen. Maar het was bijna onmogelijk om contact met u vanwege de dikke scherm dat Pierrot en zijn vrienden je omgeven met, " de kolonel zei. "We hebben besloten om Rosana weer, met een fatale afloop, dat weet je maar al te goed." Hij pauzeerde even, alsof het wachten voor mij om door te komen.
  
  
  — Je gelijk te verdwijnen. Hyman, op dit punt, waardoor zijn loyaliteit voornamelijk in dienst van u en AH, weigerde op te treden als bemiddelaar, maar dat maakte niet zoveel uit. Je hebt gedaan wat we hoopten: je brak in de vergrendelde opslaglocaties. Dus we zetten een microfoon op jonge Hyman auto en twee ego fietsen, en je gevolgd op een respectvolle afstand. Deze tijd hebben we gebruikt agenten die waren een beetje meer ervaren. Zijn glimlach was charmant en oprecht.
  
  
  "Zo, Carter, als je gaat om ons geloof en weten dat wij moeten uw medewerking, laat het ons weten met een knipoog van je hoofd. Als u geen aanwijzingen te vinden in het magazijn, dan hebben we de mogelijkheid om binnen te komen, het ontmantelen van het ego en trek de draad aan dit gehele vuile zaken.
  
  
  Hij knikte, het maken van een snelle beslissing. Als Kolonel van Norden en ego kameraden waren onderwerpen, hema lijkt wel alsof al mijn problemen zouden zijn. Zelfs indien zij niet aan zijn kant, als ik eenmaal bevrijd haar, ik kon vinden een manier om het gebruik van ih in ons voordeel. De afschermingen aan beide zijden verwijderd van de gag en stapte terug. In deze vergadering van lenige, sterke krachten, die hij zag er slordig, onverzorgd, maar ze had hem nodig, en met mijn informatie, hij was waarschijnlijk de belangrijkste persoon hier.
  
  
  "Prachtig," Kolonel Norden zei. "Eerst een korte inleiding." Hij bewoog zijn vinger van de ene persoon naar de andere. De Heer Carter, Kameraad Perestoff, De Heer Eea Fol, De Heer Van Bergen, Algemeen Maseratti, Kolonel Le Grand. Goed, wat heb je daar te vinden? Twaalf ogen en twaalf oren waren geklonken als hij beschreef de inhoud van de twee magazijnen. Niemand nam notities. Ze werden ervaren agenten opgeleid om te luisteren en te onthouden. Kolonel Norden maakte een opmerking op een stuk papier en gaf het ego naar één van de hooded handlangers, die snel naar links door de kamers.
  
  
  Hij zag mijn opgetrokken wenkbrauwen en hief mijn vermoedens. "Dit is alleen voor te bereiden ons vervoer, zodat we kunnen vertrekken," zei hij, " zo gauw we krijgen de nodige steun en goedkeuring van de overheid. Als wat je zegt is waar ten minste 20 procent, Pierrot de politieke macht kan niet meer stoppen ego magazijnen worden ontmanteld. Het is half twee. Als de bom gaat af, het is zinloos voor mij om te bellen naar de bevoegde minister in de volgende vijf uur."
  
  
  "Maar de tijd is belangrijk," zei ik. "Nu, zij hebben gevonden deze sleeping dogs en eventueel het gat dat hij in het hek weer uitstappen."
  
  
  "Het duurde meer dan een jaar voor het verzamelen van wapens in deze magazijnen," zei Kolonel Le Grand, een franse agent. - Ik betwijfel dat ie ble kan worden verplaatst om vijf uur. "Als zij het proberen, ze zullen vallen in onze val," Algemene Maserati zei. "We hebben onze eigen waarnemers op alle uitgangen, en ik heb mijn eigen kleine, maar goed getrainde commando-eenheid, vrij van de perfide invloed van Signor Piero Simca in sommige andere gebieden van de universiteit ministeries."
  
  
  "Ik denk dat we ons kunnen veroorloven om een beetje meer ontspannen nu, tot aan het uur van de impact komt," Kolonel Norden zei. Hij belde op zijn bureau, en het was een mooie blonde vrouw in een uniform-Interpol? Een cordon ? Een kantine die werkt in de hal op stand-by vierentwintig uur per dag? - We een heel buffet.
  
  
  Naast drankjes, snacks en broodjes, hadden we de mogelijkheid om in aanvulling op de scherven van mijn ontdekking met verspreide, maar gedetailleerde informatie uit andere bronnen.
  
  
  Wat dit alles heeft geleid tot is:
  
  
  "De draad van de Vrede" werd niet in de voorhoede van een groep samenzweerders. Het was de ego ' s eigen duivelse regeling van de vernietiging, de ultieme daad van zinloze geweld voor een super-psychopaat. Het ego duidelijke plot was een flagrante aanfluiting van ego ' s ware bedoelingen. Slechte Ken Lane. Hij nam niet deel aan deze dell en schreef zijn script als een waarschuwing over de Derde Wereld Oorlog. In feite, het was een schematische opstap naar het begin van deze oorlog, tot op het laatste bloedbad.
  
  
  "De wereld van vandaag is een vat buskruit," zei Herr Bergen. "En wacht tot iemand op te blazen." Een paar kleine, overbelaste groepen, zoals u, Meneer Carter, onze eigen, en af en toe een enkele toegewijde persoon hier en daar, een deel van de kosten van de bestrijding van deze ontsteking."
  
  
  "Zo ver, de fret, de" Algemene Maseratti gezegd: "de problemen zijn verjaagd, en we hebben weten te houden ih onder controle. Maar stel je eens voor, de Heer Carter, een wereld waarin incidenten, zoals het neerschieten van een Libanese vliegtuig over Israël, de oude U-2 incident, de moord op een president, de gelijktijdige het doden van diplomaten, en het bombardement van vliegtuigen gelijktijdig plaatsvinden. met vijandelijke markeringen over belangrijke plaatsen over de hele wereld. Mix het allemaal samen met opstanden, bomaanslagen in Belfast, guerrilla oorlogen in Midden-Afrika, omwentelingen in Centraal-en latijns-Amerika, de spanningen in het Midden-Oosten en in het kruitvat van Zuidoost-Azië. Die dit niet kunnen stoppen voordat het escaleert in een wereldwijde oorlog?
  
  
  "Ik waarschuwde het Kremlin niet te handelen te snel," Oleg Perestov zei grimmig. "Maar mijn waarschuwingen niet opstaan om de paniek en de druk van de publieke opinie. Als een vliegtuig met Amerikaanse of Chinese nummerplaten druppels een enkele bom over Leningrad, Moskou, of Kamchatka, mijn commandanten zal druk op de knop en trekken zich terug in hun schuilplaatsen. Mijn waarschuwingen had maar één effect: een vermelding in mijn bestand te zeggen dat ik zou worden verdacht van een dubbele agent.
  
  
  "Als het geval was met mijn superieuren in Beijing," Ko Fol onderbrak.
  
  
  De grote samenzweerders werden vertegenwoordigd door Pierrot, Sir Hugh, Renzo en Studs, bijvoorbeeld, in deze volgorde. Misschien zal ik mijn seks beluste en wenselijk vriendin Camille en sommige Stud techs.
  
  
  "We waren in staat om het reconstrueren van de meeste van deze plot met Rosana' s helpen," Kolonel Norden zei. "Zij speelde de rol van een dubbel agent met groot gevaar voor zichzelf, maar ook met al haar toewijding. Dankzij onze onderzoeken en bevindingen, we erachter hoe en waar is het allemaal begonnen."
  
  
  Zeven van de minste sentimentele heren vind je over de hele wereld waargenomen een minuut stilte ter nagedachtenis van het overleden meisje.
  
  
  Haar stilte was gebroken. — Het perceel is begonnen in dat gekkenhuis in Sussex?"
  
  
  "Precies," Norden zei. "Je som van het voor een fractie van de tijd die het kostte ons. Meer dan zeven jaar geleden, Sir Hugh begon te vertonen tekenen van emotionele en mentale instabiliteit. Hij deed niet wachten op anderen, partners of vrienden te merken dat het ego en de kracht van de behandeling, maar deed dat op zijn eigen acties en stuurde een brief om hulp aan de grote één in de wiskunde en in Europa: R Arts. De Untenweiser, een onschuldige, maar noodzakelijk pion in het spel dat " zullen vervolgens evolueren."
  
  
  Vroeg ik haar. "Anderson Jangel?"
  
  
  'Juist. Dr. Untenweiser was in staat om het gebruik van kalmerende middelen en andere drugs te helpen Sir Hugh controle over zijn psychotische aanvallen. Sir Hugh is het doden van een call girl in 1968 was een ongeluk, maar ego invloed hebben ervoor gezorgd dat het geval was bedekt. Dr. Untenweiser gaf de naam van een bepaalde ziekte dat Sir Hugh last van, en die hij deelt met Renzo, Studs, en Pierrot. Dit is de zogenaamde agriothymia ambitiosa, de oncontroleerbare en hartstochtelijke behoefte om te vernietigen naties en veeg uit alle georganiseerde structuren van de samenleving.
  
  
  "Anderson' s AA-aanduiding," mompelde ik.
  
  
  'Dat klopt.'Noorden zei. Dezelfde ziekte die altijd al gedreven door Sirhan Sirhan, de Olympische moordenaars, en zo vele anderen. Maar deze keer, de ziekte had wortel geschoten in een man met zowel de politieke macht en prestige. Ook een geduldig persoon. Hij was bereid om te wachten voor een lange tijd en proberen te verzamelen van de geallieerden die hij nodig had, en een paar jaar later, deed hij.
  
  
  Ondertussen, Sir Hugh, hetzij als een beloning voor zijn behandeling of voor de persoonlijke veiligheid, gearrangeerd voor Dr. Untenweiser om te verblijven in zijn eigen ziekenhuis, Easeful Hectare. Dit is de meest luxe plaats voor nerveuze aandoeningen, vooral van drugs en alcohol, dat je je kunt voorstellen. In de vroege jaren 1970, Camille Cavour was er als een patiënt na een zenuwinzinking toen ging ze van straat prostituee te filmster. Misschien is het een ongeluk was.
  
  
  De belangrijkste was de gelijktijdige aankomst van Renzo, dan is een ernstige zenuwinzinking, dan Stud Mallory, dan een ego-busting zes maand binge, en Piero Simca, incognito, dan een poging tot zelfmoord die zou zijn een succes.
  
  
  Alle drie last van dezelfde progressieve agriothymia van ambitie, verergerd door het feit dat zij zichzelf een legitieme grieven tegen de maatschappij. Renzo geleden door het verlies van zijn adellijke status en het verlies van zijn uitgestrekte landerijen, iets dat miljoenen van zijn films kon nooit volledig herstellen. Studds dacht dat de grote studio ' s en de AMERIKAANSE regering had weggenomen een aantal van zijn octrooi aan sommige van zijn ego-gestuurde elektronische uitvindingen. Pierrot, het meest zichtbaar rond de drie, heeft geaccumuleerd vernederingen sinds zijn kindertijd vanwege zijn kleine gestalte.
  
  
  Kans geïntroduceerd Sir Hugh naar de anderen tijdens een van zijn bezoeken er als rector. De Emu was genoeg diagnostische toelichting op de kaarten van de drie mannen. Daarnaast kunnen we alleen het toevoegen van een aantal schattingen aan deze. Maar het lijkt aannemelijk dat de paar weken die ze samen doorbrachten, ze organiseerde een "Stroom van het Licht" samen .
  
  
  Pierrot leek te nemen op een meer senior rol dan Sir Hugh, maar er was geen argument van het Ego. Samen hadden ze al de nodige internationale verbindingen, maar Pierrot was nog steeds zijn weg naar de top. En dat was belangrijk toen zij aan de rekwisieten ze wilden lenen. Als voor de wapens zelf, ze gebruikt twee en drie agenten uit verschillende landen, van smokkelaars om geld-hongerige verraders. Voor twaalf miljoen dollar, u kunt kopen een heleboel puppies. Renzo 's studio' s en Ego ' s positie in de wereld van de film het hele project echt. Maar Studds, die er uitzag als een grappenmaker aan de buitenkant, was in sommige opzichten is de hoeksteen van de beide uiteinden van de Wereld. Het was alleen te danken aan ego ' s technische know-how die in de computer geprogrammeerd kan worden en gevoed worden."
  
  
  "Omdat, mijn lieve Nick," Kolonel Le Grand zeiden: "ze zijn uitgerust echte rekwisieten, vliegtuigen, tanks, kanonneerboten, de Britse onderzeeboot Bruinvis, met dezelfde afstandsbediening die Studds zo briljant blijkt te zijn miniatuur veld, de verf."
  
  
  "Deze informatie werd doorgegeven aan ons, uw Heer Gilchrist," Algemene Maserati zegt " die is niet zo langzaam of zo energiek als hij lijkt."
  
  
  "En hij is een genie zelf die in de buurt komt van Chris Mallory' s talent als het gaat om computer-elektronica," Perestov zei. "We hebben geprobeerd om het een keer, maar helaas zijn we niet in geslaagd."..
  
  
  De wijzers van de klok bleek dat het was pas zeven uur.
  
  
  "In een uur en een half," Kolonel Norden zei: "we zullen in staat zijn om de benodigde vergunningen door de telefoon. Algemene Maseratti zal blijven om dit te doen, omdat op dit niveau natuurlijk, dit is een zaak voor de italiaanse regering."
  
  
  "Volgens Meneer Carter' s rapport," zei de generaal, " ik neem de verantwoordelijkheid volledig en onmiddellijke actie. Mondelinge toestemming is genoeg, en het duurt slechts een paar minuten. Ik stel voor dat we overgaan tot de definitieve planning.
  
  
  Kolonel Norden sprak een paar stille woorden in de intercom.
  
  
  "Eigenlijk," zei hij. "Maar eerst het verslag over het toezicht van de magazijn. De heer Hyman is beneden, en hij beval de emu ons aan te sluiten. Hij draaide zich om naar mij. "Hij was zeer ontstemd toen hij erachter kwam dat we "geleend" van u, dus hij verzachtte haar ego een beetje door het toevertrouwen van de emu met onze uitkijkpost."
  
  
  Hyman kwam in de kamer en stond naast me. "Het spijt me, Ben... Nick," zei hij. "Deze mensen me niet vertellen totdat het voorbij was. Maar ik wist wie ze waren en wie je was, dus ik had om met hen te werken."
  
  
  "Het maakt niet uit," de emu haar verteld.
  
  
  Hij draaide zich om naar de tafel in een semi-militaire vormen. "Geen beweging die kunnen worden geïnterpreteerd als het verplaatsen van de aanvoer vanuit de depots, sir," meldde hij zich bij Kolonel Norden. - Minimale Regelmatige ochtend werken. Food trucks voor studio benodigdheden en dergelijke. Deze mensen staan te kijken wanneer ze de site verlaten; ver genoeg, dat ie niet kon zien, maar niets dodelijker dan een fles melk in hen."
  
  
  "Heel goed," zei de Kolonel. — Hoe zit het met de honden en het gat Carter gemaakt om te ontsnappen?"
  
  
  "Ik heb met het toezicht op deze plek door mijn nachtzicht apparatuur, sir," Hyman zei. "Ze niet vinden de honden tot drie uur in de ochtend. Toen dit gebeurde, waren er veel van luide opmerkingen, en een van de schildwachten maakte een soort van rapport. Ze wilde het niet aan het hek, zoals ieder weldenkend bewaker zou hebben gedaan meteen. Maar net na zonsopgang, deze plaats werd bij toeval ontdekt door een bewaker. Er was veel geschreeuw weer, en Odin rond de mannen rapporteerde het op het veld telefoon. Er was een man die vast het hek voor vijftien minuten.
  
  
  — De eventuele verdere ontwikkelingen?" Vroeg de kolonel. "Een belangrijk persoon in de foto?"
  
  
  "Net Stud Mallory, sir," Hyman zei. "Maar we weten wel dat hij altijd komt op zes-en dertig om te spelen met zijn computers en machines, ongeacht hoe dronken hij zou zijn geweest de nacht ervoor."
  
  
  "We hopen release ego zijn drukke schema snel," Kolonel Le Grand zei droogjes terug.
  
  
  Vervolgens hebben we ons beziggehouden met de belangrijkste vraag: hoe, wanneer, wat en wie aan te vallen.
  
  
  Algemene Maserati ' s elite commando-eenheid was op de standby-voor een uur.
  
  
  Er is geen probleem op deze kant. Problemen opgetreden bij alle hotels meedoen aan de actie, en als bevelhebbers.
  
  
  Kolonel Norden moest opstaan om de orde te handhaven.
  
  
  "Ik heb het niet nodig om u te herinneren, heren, dat ik de commandant," hij beet in een soldaat van de stem. "We gaan niet op een reclame die hier te zien is, of voor iemand persoonlijk of voor een specifiek land."
  
  
  Het geruis van de goedkeuringen hoorde je overal.
  
  
  "Algemene Maserati natuurlijk wilt leiden, zijn eenheid," de kolonel zei. — Ik ga met hem." Volledig overeen met mijn positie als een Interpol agent. De heer Hyman, die in het bezit van de tijdelijke positie van Communications Officer, joins Carter als een liaison. Dat is alles.'
  
  
  Hij tikte de tafel te overstemmen de geluiden van protest, inclusief de mijne.
  
  
  "Als we samen gezien in een dergelijke operatie," zei hij,"we zullen onze organisatie." De heer Carter, dat je vergeet dat je nog wilde voor verhoor in de moord van Signorina Morandi. Wanneer onze plaats in Rusland is voltooid, zal het gemakkelijk zijn om te verduidelijken, maar niet eerder.
  
  
  We hadden om hiermee in te stemmen.
  
  
  "Ook," voegde hij eraan toe, om de situatie draaglijker — " het zou dwaas zijn om te verliezen van onze belangrijkste groep in deze eerste grote operatie. Ik weet niet wat er fout kan gaan, maar het is gevaarlijk te onderschatten tegenstanders. Als er iets fout gaat, is er ten minste vijf van deze links. Zes, als we het hebben over Mr. Carter bij ons.
  
  
  "Count me in", zei hij te snel.
  
  
  "Als ik er niet ben," zei Kolonel Norden, " de leiding passeert Kameraad Perestov." Dus ik vond mezelf onder het commando van een russische MGB-officier .
  
  
  "Algemene Maserati," Kolonel Norden zei: "ik denk dat kunt u nu bellen."
  
  
  Een italiaanse officier belde het nummer en sprak van een hoge ambtenaar, rond het Ministerie van Defensie. Hij kiest een ander nummer, deze keer voor de ambtenaren op het Ministerie van Buitenlandse Zaken van de russische Federatie.
  
  
  "We gaan," zei hij. "Kolonel Norden, de Heer Hyman, zal u gaan?" Anderen : tot ziens.
  
  
  "Ik stel voor dat u alle verspreiden," Kolonel Norden zei: "en zoveel doen van uw normale werk mogelijk te maken. Nieuwe items worden binnenkort bekend gemaakt.
  
  
  Toen was hij weg.
  
  
  "Ik zie je bij mijn huis," Hyman zei. — Op het moment dat je bent zeker dat ik terug." Natuurlijk, vandaag om acht uur. Maak je geen zorgen. Ik houd een oogje op haar.
  
  
  Op de terugweg in de taxi, was ze kocht een goedkope transistor radio. Hij liet haar zijn ingewikkeld apparaat Hyman. Pinelli ' s vriendin zat in een schommelstoel in de woonkamer en gaf me een ondeugende glimlach dat ze waarschijnlijk opgeslagen voor een late-night kater.
  
  
  Haar, ging naar haar kamer en bench press op de slappe bed in een ontspannen yoga-pose. De radio die werkt op de Romeinse netwerk.
  
  
  Er was de gebruikelijke ochtend in de lichte muziek programma met vijftien minuten huis tips voor andere muziek programma gestart. Hij schat dat het nemen van Norden, Maseratti, Hyman, en een team van commando ' s twintig minuten naar de studio, en dan een half uur tot twee uur voordat het nieuws brak.
  
  
  Rivnenskaya een uur zeven en dertig minuten later, het nieuws brak.
  
  
  "Professor Piero Simca, een senator uit Colle di Val d' amore, noemde het de meest directe invasie van persoonlijke vrijheid, omdat het fascisme," Poe zei. Het veroordeelt het zoeken van Lorenzo Conti ' s studio deze ochtend door een militaire eenheid van het Algemeen Giulio Maseratti, begeleid door Interpol-Kolonel John Norden. Senator Piero Simca spreekt in het hier en nu..."
  
  
  Dan Pierrot ' s stem, verrassend laag als ooit voor een klein ego, werd wat lacherig en triumphant.
  
  
  "...morgen te lezen in de meest brute en totalitaire manier, " zei hij. "Een zoektocht die niet precies Rivnenskaya niets, maar geopenbaard heeft iets dat erg belangrijk is. Ze lieten de goedgelovigheid van onze militaire leiders en hun onvermogen, zelfs na dertig jaar, om uit te breken rond de lange schaduwen van de dictatuur. Nen toont de openbaring dat de zogenaamd apolitiek Interpol organisatie die zich bezighoudt met de Della blijkt niets meer dan een corrupte politie. Het zou interessant zijn om te weten als Kolonel Norden persoonlijke bankrekening, zonder twijfel in een ander land, werd niet aangevuld met een bepaalde hoeveelheid dollars in Californië, omdat deze actie van betaling is direct in strijd met de belangen van de italiaanse cinema."
  
  
  Toen ging hij weer aan het werk, rapportage Pierrot is de vraag die de noorse regering onmiddellijk herinneren Kolonel Norden. Hij eiste ook dat de Algemene Maseratti worden berispt en gedegradeerd. Geen enkele medewerker rond het Ministerie van Defensie of Binnenlandse zaken-del-toegelaten bestraffen van de actie, maar het was politiek business as usual.
  
  
  Hij draaide de radio, gevuld tot zijn munitie en andere dingen die hij kon stash in zijn zakken en liep naar Hyman het huis. Nu dat het nieuws in de lucht, Hyman was waarschijnlijk thuis.
  
  
  Daar kreeg hij slechts vijf minuten voordat ik dat deed, en de blik op zijn gezicht toen hij de deur geopend had weinig te maken met zijn gebruikelijke vrolijke glimlach.
  
  
  "Er was niets, Carter," zei hij.
  
  
  "Maar ik heb het gezien, deze open de kisten, en ik heb zelfs gezien rond deze kernkoppen," zei ik. "Verdomme, Hyman, denk je dat ik ben dit hele verhaal, denk je?"
  
  
  "Alles wat ik weet," zei hij,"is dat ik daar met Maserati, mimmo van de Conti bewakers, en er was niets in die magazijnen."
  
  
  "Misschien hebben ze hem schoongemaakt later", zei ik.
  
  
  "We hadden vijftien mensen met een verrekijker rond het hek," Hyman zei. "Vanaf het moment dat u binnenkwam, tot die commando-eenheid liep."
  
  
  Zo heb je al misleid in het verhullen van alles, dacht hij hardop. "Misschien zijn ze verborg het ego in sommige onschuldige prop. Mijn God, wat een soort van zoektocht was dit? Peuters en kleuters spelen een soort van zoek spel?
  
  
  "Toen zei ik:' niets, 'ik bedoel' niets, 'Nick,' zei hij, meer ontspannen nu. "Goh, slechts een lege kamer en een kale, enigszins stoffige vloer. Maar er was geen teken van bewegen iets groter dan de bus. Stem als deze, Nick.
  
  
  "Ze misleiden ons," zei ik. De sel te verdwalen in je gedachten. — Ik moet hebben met je.".. maar het is te laat. Ik moet haar terug.
  
  
  "Geen kans, Nick," Hyman zei. "Conti heeft verloren toezicht van zijn atelier, en de Carabinieri hebben nederig vroeg ego te hosten twee honderd van de meest selecteer security (beveiliging) personeel die zijn al op zoek naar Jerry Carr. Geen schijn van kans.'
  
  
  "Dan zal ik haar odina."
  
  
  "Nick, je bent niet de meest populaire persoon in Rime," Hyman me verteld. "Je fango, wat 'shit', na Algemene Maserati. Kolonel Norden denkt nog steeds dat je iets heb gevonden. De anderen zijn in een vergadering nu te beslissen of om u te gooien naar de wolven, of blijf je rustig over onze organisatie.
  
  
  Ik laat mijn emoties toen ik dacht over deze organisatie, die onder een russische en een rode Chinese, die moest beslissen of om het vertrouwen van Nick Carter. Het is onwaarschijnlijk dat ih besluit zal worden bepaald door iets als een vaag en warm als emoties. Aan de andere kant, ze had om mij bij te houden. Ze hadden veel bewijsmateriaal om aan te tonen dat de Draad van de Vrede-project was een enorme bedreiging, een tijdbom die nodig zijn om te worden onschadelijk gemaakt. En hij was de enige die zag het project van binnen naar buiten.
  
  
  Hij herinnerde zich dat hij niet alleen zag en raakte de toetsen, maar ook onzichtbaar en onuitwisbaar ih met zijn speciale vet potlood.
  
  
  "Ik heb een carbon-yttrium-scanner", zei ik. "Zoals de radio, dat gaf het aan u, maar met een bepaalde atomaire gewicht. Zoiets moet beschikbaar zijn op onze universiteit of zelfs in de staat van de wetenschappelijke afdeling.
  
  
  "Ik zal koffie zetten terwijl de commissie beslist of ze nog vertrouwen erop u met een yo-yo, laat staan zo' n goede scanner," Hyman zei zacht.
  
  
  "Waar zijn ze het houden van deze vergadering?" — We hebben geen tijd te verliezen, Hyman. Ik kan vragen ih mezelf en leg mijn redenen voor hen. Perestov zal begrijpen.
  
  
  "Ze bellen ons, niet de andere manier rond," Hyman zei. "Het spijt me, maar het is waar. Ik weet niet waar ze elkaar ontmoeten, ik heb nog nooit klom zo hoog in deze club. Ik weet dat het niet bij de Marine kantoor waar ze waren deze morgen.
  
  
  Dacht ik terwijl Hyman een eenvoudige instant koffie. Ik nam een slok van de vloeistof is hij geplaatst in de voorkant van me in een gebarsten kop. Ik wist dat ik het had gezien de toetsen, maar het had geen enkele zin om te zeggen, totdat ik zag de kleur groen, tegen Pierrot ' s invloed.
  
  
  De telefoon ging. Hyman hief zijn ego.
  
  
  "Ja," zei hij.' Ik probeer om de grijns terug op mijn jongensachtige gezicht. "Waar?.. Nou, hier zijn we."
  
  
  "Je bent nog steeds in deze dell, Nick," zei hij tegen me. — Ze hebben een vergadering in de villa aan de via appia. Maseratti en Norden zijn er niet, maar Maseratti ' s vervangen was, en zij stemden voor u. De nieuwe Interpol ambtenaar, die blijft onder Perestov de directe supervisie, stemden tegen. Je had Perestov, LeGrand, en Co Vallen aan uw zijde. Bergen, de minister van financiën, stemden tegen. Conclusie: je hebt nog een kans.
  
  
  We verlieten het huis en speelde ego spelletjes met de Peugeot terwijl hij bleef praten. In die tijd, de snelheid was belangrijker dan de veiligheid. Hij reed als een gek door de files van Rome, die waren al vol gekke chauffeurs. Minder dan vijftien minuten later, we krijsen mee aan een stop op de oprit van de oude villa. De oude poort zwaaide open en sloeg dicht achter ons.
  
  
  Het was een korte, ernstige vergadering die niet over dezelfde positieve kameraadschap als de vorige sessie. Ik kreeg te horen dat ik werd alleen gebruikt omdat ik vertegenwoordigde de laatste hoop, niet omdat iemand in het bijzonder in mij geloofd, of hield mijn blauwe ogen.
  
  
  Ik werd voorgesteld aan Grote Capone, de italiaanse politie-officier die vervangen Algemene Maseratti, en Senor Sousa, de verdachte portugese marine-attache bij Interpol. De vergadering werd voorgezeten door T. Perestov.
  
  
  Ik legde hen uit dat ik had er geen verklaring voor, maar slechts op één hoop. Hij toonde zijn handtekening potlood, en Perestov knikte. Ego ' s eigen agenten een soortgelijke truc. Ik vertelde hen over de scanner die ik nodig had, en Monet stuurde een boodschapper naar de natuurkunde-afdeling van de Alfa Romeo Universiteit van Rome, met een huilende sirene.
  
  
  "Als het een goed apparaat," zei ik, " ik vind mijn tags binnen een straal van drie mijl. Nu, we zijn minder dan de helft van die afstand van Conti grondgebied, zodat we kunnen beginnen zodra dit ding krijgt hier. We hebben een topografische kaart voor lokale coördinaten.
  
  
  Er was weinig algemene chatter tot hoorden we de sirene jammeren, als teken dat de Alfa Romeo terug. De miljardair had een gedetailleerde kaart van het noordwestelijk deel ten noorden van de stad. Het lag op de tafel in een uitgevouwen vorm, de uiteinden naar beneden hangend aan beide zijden. Hij stond voor haar met een potlood in zijn hand, een gedrongen man in uniform met een stekelige snor als een oude, op hun hoede kat klaar om de lente.
  
  
  De politieman gaf me een geleende telefoon van de natuurkunde-afdeling. Het was bijna identiek aan het apparaat dat geweten had, haar van mijn oefeningen op het hoofdkantoor. Haar ego hierop haar een excentrieke combinatie van elementen, het uitleggen van haar acties.
  
  
  "Het moet een ongebruikelijke combinatie, anders zal het punt om iedereen met een tl-horloge." Daar! Het is aan u om te stemmen!
  
  
  Langzaam draaide ik op de meter en kreeg reuma van de trillende naald op de lengte van de schaal. Laat Hé kalmeren vooraleer het toestel aan de Miljardair. Perestov keek over mijn schouder, het ademen moeilijk.
  
  
  De italiaanse trok een rechte lijn over de kaart. Ik stel de schaal in breedte en lees een ander nummer.
  
  
  Monet maakte een tweede lijn die elkaar kruisen, de eerste op een punt precies tussen de twee rechthoeken die op de kaart zijn gemarkeerd met de Conti pakhuizen die ze had bezocht, het magazijn dat in de Algemene Maseratti was binnengevallen en leeg aangetroffen.
  
  
  "Dat is een domme grap," Herr Bergen zei disgustedly. "Carter' s op de ih kant, en hij houdt van ons terug. Een gek persoon kan draaien deze scanner te krijgen van de plaatsen die ze al kennen. Dit is absoluut nutteloos.
  
  
  "Ik geloof niet dat het apparaat defect is," Kolonel Le Grand zei. "Ik lees het, ze zijn de nummers op de schijf dat Carter vermeld." Grote Monet leek meer op een dikke, kat wijs dan ooit.
  
  
  "De heer Hyman," zei hij. "U en Luitenant Gismondi waren zowel daar als hier. Je zegt dat je het niet ziet of hoort iets ongewoons tijdens uw horloge, niets anders dan de gebruikelijke opwinding toen de honden werden aangetroffen slapen, en dan als een breuk in de behuizing werd ontdekt. Vertel het ons . Stap voor stap, zonder dat u iets mist."
  
  
  Hyman vertelde me precies wat hij me had verteld, maar toen hij probeerde te stoppen, de Grote Ego gedwongen te blijven totdat Stud Mallory aangekomen.
  
  
  "Nou, hij reed in een Mercedes met chauffeur," Hyman zei. "Ik ging naar buiten om de auto heen en ging de afdeling engineering, een gebouw dat is gelegen in de zaal tussen het administratief gebouw en magazijnen. Toen hoorde ik haar zoemen, je weet wel, net als wanneer u op de voorverwarmde systeem. En de meeste Amerikanen doen op Maart ' s ochtends. Het kan allemaal."Luitenant Gismondi" het belangrijkste gezegd.
  
  
  De luitenant begon vanaf het begin, maar Monet hem in de rede.
  
  
  "Dat buzz was na Mallory aangekomen," zei hij. — Hoor je dat ook?" Denk goed na.'
  
  
  "Nou, meneer," Luitenant Gismondi zei. "Het ego is duidelijk hoorbaar, maar..."
  
  
  Voor iemand anders, hij wist wat de Miljardair die aan het denken was. "Lift", zei ik. "De hele verdomde verdieping naar beneden. Odin op de technische verworvenheden van de grote genieën van de Mallory Kudde." Grote Monet glimlachte in de overeenkomst.
  
  
  "Het is als een theater, denk ik," zei hij. "De vloer die omhoog gaat, de grond die naar beneden gaat. Dit is allemaal deel uit van de ih illusoire wereld. En het enige bewijs is een zachte brom, dat kan van alles zijn. Vervolgens de ego ' s feline breed grijns verdween.
  
  
  — Maar hoe zal het ons helpen?" "Na de eerste fiasco, ik kan het niet toestaan van het nieuwe kernkop om het terrein te betreden, Renzo, voor een inspectie. Mijn eigen Carabinieri zou het zelfs niet laten me passeren van de"Moskou-gate". En Pierrot is het organiseren van een optocht.
  
  
  Alle gezichten waren grimmig, totdat het vet Grote klap in zijn voorhoofd met de palm van zijn hand, zoals een kind probeert op te lossen een raadsel.
  
  
  "We kunnen niet door het land," zei hij. "We kunnen bijna niet naar beneden krijgen van air sampling. Maar er zijn genoeg gangen onder de grond om te bouwen van een snelweg. Niemand kent alle catacomben Rijm, ondergrondse running krijgen van negentien eeuwen. Maar ik ken haar, Guglielmo Millione, beter dan elk ander levend wezen, omdat ik altijd ga er volgen dieven ih ' s lair. Neem een kijkje hier.'
  
  
  Hij boog zich over de kaart en snel trok lijnen met een potlood, een raster van bochten die samengevoegd, gekruist, geconvergeerde, en splitste weer. Twee door hen net onder de twee elkaar snijdende lijnen van onze scan.
  
  
  Ik ben gek op het idee van dat recht afstand, schold hij zichzelf zoals hij nam de holster voor zijn revolver uit de stoel. — Het is zeer waarschijnlijk dat dit de manier is waarop ze geleverd zijn top-geheime materialen. Mallory bouwde ook een magazijn met een verdieping, lift, die kan naar beneden in de catacomben en indien gewenst.
  
  
  — Wat ga je doen als je er bent, Majoor?" 'Fluit een deuntje? We worden nog steeds geconfronteerd met ongemakken in verband met de onmogelijkheid tot overdracht van een kernkop er." "Neem de kleermaker," gaf hij toe. 'Ik weet het niet. Maar ik zal iets doen. Misschien zal ik blow-up voor iedereen, inclusief mezelf."
  
  
  "Een opmerkelijk offer, Grote," Perestov zei. "Geheel in de oude Romeinse traditie. Maar niet praktisch. Al deze kernkoppen die samen kunnen leiden tot (nagenoeg) dezelfde explosie als het ongeval dat wij proberen te vermijden."
  
  
  "Ik ben met u," zei ik. "Niet in de geest van de oude Romeinse waarden, Kameraad Perestov, maar omdat ik weet dat mijn wapens. Ik kan scheiden van een nucleair wapen van een niet-nucleair, en maak dan de mijne rond een aantal conventionele. Dit geeft de brandweer het recht de studio in te gaan gates, Major. En dan is uw ondergeschikten kan worden kant-en-klaar over wat we moeten zo snel als ze er in en vind de verborgen "de beide uiteinden van de Wereld" munitie .
  
  
  "Stem en reuma," zei de Grote, klopte mij tevreden op de schouder. "Ga je gang, Meneer Carter. Gismondi, het organiseren van een brand alarm team en monteren Gilio de bestrijding van de eenheid om hem te volgen. Dit betekent dat revalidatie voor hem, voor Pierrot kunt court-martial ego.
  
  
  -"Als Nick gaat," Perestov zei op een toon die brooked geen argument, " ik ga met haar." Ik heb alleen gestemd voor hem want hij is onze laatste hoop. Ik heb nog steeds geen vertrouwen in hem te hebben een magazijn vol van dergelijke wapens."
  
  
  -"Ik ben bang dat ik zal moeten toevoegen mijn arme lichaam voor jou als Perestov komt," Ko Fal zei. "Ik denk niet dat mijn superieuren zullen goedkeuren als ik een Amerikaanse en een russische samen. Zelfs onder uw horloge, Major.
  
  
  Grote Monet had moeite om zijn kalmte, en Em gelukt.
  
  
  — Weet u zeker dat u niet wilt worden begeleid door de Carabinieri, bereden politie, en een politie-band?" 'Dan is het prima. Wij vieren met u. Maar dat is alles. Kunnen We het onbekende catacomben net achter de toeristische plekken in St. Petersburg. Galikste. Laten we gaan.'
  
  
  Het was slechts een klein eindje rijden van Verpulveren, waar we waren vertrokken met een politie-auto. Grote Millione leidde ons mimmo een berg oude fiets wrak naar een smalle ingang.
  
  
  "De kaarten zijn buiten," zei hij,"en ik heb ze in mijn hoofd." Hij dook, en wij volgden. De doorgang breder werd en de major is zaklamp vooruit toonde rijen van gestolen auto 's, de meeste van hen gedemonteerd voor onderdelen verkocht aan dieven' - markten, maar sommigen van hen waren nog in goede staat.
  
  
  Grote Schell is vooruit. Haar schulp is oprecht achter hem, ik weet heel goed dat Perestov is oprecht achter me met een tsjechische pistool in zijn rechterhand. Achter hem is shell Ko Phol, die draagt een Amerikaanse automatisch pistool, Vietnam kleine bijdrage aan de Chinese arsenaal.
  
  
  "Een half uur," Grote Monet zei. "In het begin, we hebben iets te vrezen van de samenleving van gewone dieven, zodat vrienden, wees voorzichtig."
  
  
  We liepen in stilte. Tien minuten later, Monet overgestapt op de dimmer op zijn lamp en begon langzamer te lopen. "Nu," zei hij, draaien, " we zijn op minder dan tweehonderd meter van de Conti landen. Ik raden u aan uiterst voorzichtig te zijn. Hij sprak italiaans, dat was de gemeenschappelijke taal van onze missie. In het italiaans, het woord voorzichtigheid bestaat uit drie lettergrepen: prudenza. Grote Millionnet was nog niet klaar toen een luide en een klinkende klap kwam van achter twee getraliede poorten die ingestort was voor ons en achter ons. Op hetzelfde moment, onze kleine, afgesloten ruimte werd overspoeld met verblindend wit licht. "Ik denk," Pierrot zei een stem, " dat de juiste uitdrukking voor dit is als ratten in een val."
  
  
  
  
  Hoofdstuk 8
  
  
  
  
  Onze afgesloten ruimte in de catacomben van de tunnel zag eruit als de instelling voor een aantal ondergrondse foltering scène. Elk detail is haarscherp, maar de ruimte was even zwart en ondoordringbaar als een put.
  
  
  Cerro-bruine stenen en aarden wallen met sporen van oranje en rood. Een stapel van gestolen banden teruggeschrokken als een altaar onder aan de niche rond de oude botten. Een gloednieuwe chrome auto scheen in de hoek naast de grille.
  
  
  Grote Monet vuurde twee oorverdovende schoten van zijn automatische pistool. Perestov, Co, Fal, en haar ontweek de terugketsen kogels die raakte de ijzeren staven.
  
  
  "Stoppen," Perestov besteld. "Kunt u alstublieft niet vergeten dat ik nog steeds commandant van u?"
  
  
  Sir Hugh ' s stem klonk uit, met de spottende lach van een engelse squire.
  
  
  "Met Stud' s virtuositeit, kun je nauwelijks denken dat deze organen zijn de bron van onze stem," zei hij sarcastisch. "Op de dell zelf, wij zitten zeer comfortabel in Renzo' s office, kijkt u op closed-circuit television." Ontmoedigd, Grote Millione zijn wapen.
  
  
  "In een paar seconden," Sir Hugh verder, " zult u worden behandeld met een onmiddellijke, geurloos, kortwerkende, maar effectieve gas. Wanneer u in slaap vallen, zullen deze mensen bewegen om meer van deze gezellige kamers voor ondervraging, die misschien wel veel minder aangenaam.
  
  
  "Houd uw adem in," Perestov besteld, maar hij was te laat en had al gleed de stoffige vloer. Dat was het laatste wat ik me herinnerde, voordat Eugene werd wakker in de Renzo ' s kamer.
  
  
  Het eerste wat ik zag was een muur bedekt met zijde gravures.
  
  
  Andy Warhol en beelden van Marilyn Monroe. Ik dacht dat het een hallucinatie was, totdat ik zag bekende gezichten, Renzo, Studds, Sir Hugh, en Pierrot, zittend in de kamer, en naast mij, gebonden aan handen en voeten zorgvuldig zijn, Grote Monet, Oleg Perestov en Co Vallen.
  
  
  "Je bent vier verliezers," Pierrot zei tegen ons als we allemaal komen onze zintuigen. "Als belachelijk en zielig is als de wereld zelf, die, zoals u natuurlijk al geraden, we gaan vernietigen. Een ziek en verrot beschaving, en u geserveerd als de hoeders van de riool — een voor de hand liggende symptoom van haar zwakte.
  
  
  "Deze laatste conferentie," zei Sir Hugh, " is voor ons amusement alleen. De Vereldeinde web tragedie, het grootste spektakel in de menselijke geschiedenis, zoals we hebben aangekondigd, zonder overdrijving, is de afwezigheid van een publiek."
  
  
  "Het spreekt voor zich, Renzo verklaard —" dat de echte stroom van de wereld is niet in de film met dezelfde naam. Dit is volstrekt belachelijk, zelfs door mijn soepeler normen. Maar alle vier van ons zijn showbiz mensen, en we zijn wat triest dat we het niet krijgen van een relatie met het publiek."
  
  
  "Dus wanneer vier van' s werelds beste politie om je heen viel in onze val," Studds Mallory zei met een grote glimlach, het gieten van zichzelf met vier vingers van whisky uit een kristallen karaf, " we dachten dat jullie, ons publiek, was een gevangene van het publiek. . Tack stemmen.'
  
  
  De psychopaten 'pathologische behoefte aan een publiek deel is een zwakte die vaak leidde tot ih' s ondergang. Maar open nu, zie ik niet een goede manier om uit rond deze vergadering. Mijn metgezellen waren strak gebonden, en aan weerszijden van de bank waren twee potige bewakers ongeveer zes meter hoog, pistolen getrokken.
  
  
  Pierrot moet gemerkt hebben dat ik zat te denken langs deze lijnen, want hij reageerde. "Uw veiligheid detail, de Heer Carter," zei hij, " is het Indonesisch. Ze zijn verbonden door trouw, die slechts verkregen kan worden door hoge lonen. En deze laatste openbaringen zijn, nou ja, niet schokkend, als ze geen engels verstaat. Geen Chinees, ofwel, de Heer Ko, Gemeen. "Schiet ons, dan zullen we sterven," Grote Capone zei. "We weten dat uw plan, en er zijn anderen die het ego kent. Misschien zullen zij slagen waar we niet.
  
  
  "Ik denk het niet," Pierrot zei. "Algemene Maserati is in de rechtszaal onder huisarrest en in afwachting van een onderzoek. Het meest waarschijnlijk, het zal een militair tribunaal. Als uw lichamen zijn gevonden na de studio-bewakers neergeschoten u in zelfverdediging, kunnen we de definitieve nagel aan je doodskist... daarnaast zijn we nu praten over ons vermaak, en niet over het behalen van uw prioriteiten. Ik vraag Sir Hugh om te beginnen met het verhaal, omdat het plan is echt de emu."
  
  
  Sir Hugh leunde voorover, elegant gekleed, perfect voor elke casting director, een vriendelijke, minzame maar efficiënte Nieuwe engelse zakenman.
  
  
  -"Ongeveer vijf jaar geleden," zei hij in een eenvoudige, gemoedelijke toon, " dit alles bereikte haar hoogtepunt toen werd ik me bewust van mijn nerveuze toestand. Flauwvallen, verwarde spraak, tijdelijk verlies van geheugen, enzovoort. Maar wat nog erger was zijn neiging om dingen te laten uit de hand lopen en het maken van een puinhoop wanneer hij betrapt werd in zijn emoties.
  
  
  Ik had altijd het gevoel dat ik had om mee te doen met een gehuurde hoer bijvoorbeeld één of twee keer per week; de enige verstandige manier: geen koude drukte, net expliciete omhoog en omlaag. Maar haar hotel te zijn behandeld door een beetje ruw van tijd tot tijd, dus ik had tot het betalen van een beetje extra. Maar de dingen die er nu nog ruwer, en een goede nacht was ze bijna letterlijk opgelicht door de domme bitch ' s tieten. Het kost me een hoop geld voor advocaten, vrienden, in sommige ministeries en dus op om dit te omzeilen. Toen het voorbij was, besefte ik dat ik moest medische aandacht.
  
  
  Naar het grootste fortuin in de wereld, toen het werd ontdekt door Dr. Untenweiser. Hij vond de juiste medicijnen om de controle van mijn zenuwen en sadistische uitspattingen. Tijdens een aantal sessies op de bank, hij deed me beseffen dat wat er werkelijk aan de hand is met me mis was, zogenaamd, en veel van abnormale dingen. In ieder geval, het is niet iets dat ik niet in staat om een comfortabel leven te leiden met de juiste behandeling. En hij was absoluut recht. In de jaren die volgden, waren er geen meer voor de hand liggende problemen, behalve één kleine fout toen het ongelukkige meisje was dood achter gelaten. Maar haar werd verheven in de wereld, dus alles is netjes geveegd onder de stoel.
  
  
  Maar wat ik niet kon verklaren, mijn beste Dr. Untenweiser, "zei Sir Hugh, als terloops, als hij aan het praten waren over een huiduitslag," is dat ik mis mijn oude destructieve genoegens, en dat moet ik iets groots, iets wereldwijde, om ze te vervangen. Het was toen dat Renzo, Studs , en Piero verschenen op het toneel, in die volgorde. Renzo?
  
  
  "Sir Hugh had Dr. Untenweiser in zijn privé-kliniek," Renzo zei. Het ego en de roem verspreidde zich snel in de hoogte kringen rond het buitenzwembad. Haar zelf het slachtoffer werd van een ongelukkige soort zenuwinzinking, en ook last van dezelfde gewelddadige uitbarstingen die Sir Hugh dacht zo gevaarlijk te zijn beeld. In mijn geval jongens. En het moment dat een kwetsbare tiener met het gezicht van een Botticelli cherub uitte zijn misprijzen en overleden van peritonitis, die hij gecontracteerd door een gescheurde anus, haar ego zag de Easeful Hectare Kliniek als een plek om te ontspannen terwijl je een paar zakelijke vrienden doodgezwegen van de zaak. '
  
  
  Ook hij sprak met de schijnbare onverschilligheid van een gek.
  
  
  "Mijn vrienden mij verzekerd dat Dr. Untenweiser zich niet zou bemoeien met de enkele dosis van cocaïne, die ik, net als de grote Sherlock Holmes, moet van tijd tot tijd bewust van mijn creatieve vermogens. En dit was een extra stimulans voor mij om naar deze kliniek. Tot mijn grote verbazing, ze werd gevonden in deze kliniek door een uitstekende collega in de wereld van de cinema en uw landgenoot, de Heer Carter, Chris Mallory.
  
  
  "Ik ging er heen om een pauze te nemen van de drank," Studds zei vrolijk naar Mallory. "Niet dat haar alcoholische, nr. Maar eenmaal in een tijdje, of twee keer per jaar, deze onzin gewoon glijdt om mijn rta. Dan weet ik wat gekke grappen, en ik moet weer wachten om te krijgen rond de knoop weer. Deze keer was het haar laatste Oscar; ze noemden het Mallory ' s comeback, als ik nog nooit geweest. De hare ging naar Mexico, naar een chique bordeel. Ze begon met het drinken van whisky, die voor mij niet te drinken. Maar tegen de tijd dat ik ben overgestapt naar tequila, ik was een paar trucjes doen met vier van deze hoeren in een keer. Van haar is ook een sex-programmeur. Deze domme Mexicaanse hoeren niet orders van mij, en ik gebruikt om deze oude scheermesjes te brengen ih om mij heen. Een van deze teefjes is meegenomen naar het graf, en de andere zal nooit meer lopen. De anderen waren ook enigszins beïnvloed. Maar je kunt alles kopen in Mexico, dus ik kocht voor mezelf een alibi. Echter, ik had een gevoel dat het tijd was voor een pauze weer in een iets koelere omgeving. Ze werd verkocht op een vliegtuig naar Sussex, waar kwam het allemaal samen."
  
  
  "Hij was eens, ergens in Afrika,"Pierrot verder," onder de schuilnaam Charles Stratton.' Hij koos voor deze naam omdat het de naam was van de beroemde generaal "Kleine Duim". Hij was fysiek uitgeput door de missie in Centraal-Afrika. Het was een groot succes, hoewel niet volledig veilig is. Als mijn vrienden hier, ik heb een bepaalde voorliefde voor extravagantie. Voordat de situatie werd opgelost, er waren veel opzienbarende moorden van de witte boer gezinnen. De verhalen van het nieuws op de voorpagina ' s over marteling, verkrachting van kinderen, de extractie van de darmen, in sommige gevallen werden de kinderen gegeten openlijk in het bijzijn van hun ouders. Ik zou nog zijn gegaan regelrechte er als de Verenigde Naties had me gevraagd om, maar meer aansluiten bij deze kleine groepen dan bij het uitzoeken van problemen."
  
  
  "Dit Pierrot," Studs brulde, " altijd doet wat hij wil.
  
  
  Pierrot glimlachte en vervolgde: "Van tijd tot tijd, Sir Hugh bezocht zijn kliniek, Easeful Hectare, de grootboeken, zien hoe hij werd behandeld door Dr. Untenweiser en kijk voor informatie die zou kunnen helpen de Emu in het ego mail business," zei hij. Geen chantage, maar de kennis van, zeg, de sodomie van een vooraanstaand edelman zou kunnen helpen een emu met een nieuwe naam, zou het niet?
  
  
  Sir Hugh snel gehackt mijn pseudoniem gevonden over de ih bestanden van twee andere geestverwanten in Renzo en Studse, en bracht ons samen. Heel stiekem in mijn persoonlijke vleugel voor een reeks bijeenkomsten die hebben geleid tot de Stroom van Licht project .
  
  
  "Maar het was Pierrot die echt alles in elkaar te zetten," zei Studs. "Op maat nemen, Pierrot, we waren allemaal perfect shabby voordat je inkomen, want anders zouden we niet zijn." "Laten we gewoon zeggen dat onze vaardigheden vulden elkaar goed aan," Pierrot zei het met mate. "We hebben allemaal, bewust of onbewust, verlangde een aanval op de vestiging die ons pijn doen. Ik werd gestraft door wordt uitgelachen vanwege mijn lengte. Renzo verloren zijn erfdeel. Sir Hugh, ondanks zijn roem en rijkdom, nog steeds te verduren had een reeks subtiele kreten die vanwege zijn lage geboren ego. En ze verloren de vrucht ego stud van vernuft, met geen duidelijke feedback of beloning."
  
  
  "Alleen, niemand om ons heen kan wraak nemen zoals hij deed," Renzo zei bedachtzaam. "Onze kleine escapades, hoewel het technisch gezien misdaden, waren kinderspel. Heilige
  
  
  George was klaar om te doden van draken, maar hij was alleen maar bezig met het doden van vliegen . Nu kunnen we samen iets bereiken..."
  
  
  "Renzo' s studio en zijn reputatie als een filmmaker gaf me dit idee," zei Piero. "We werden geholpen door mijn eigen diplomatieke verbindingen, evenals Sir Hugh' s international business partners, evenals Stud technische vaardigheden en prestige. Wij verzamelen van de munitie en kernkoppen nodig om uit te rusten van ih vervoerders, die alle regeringen vrijwillig aan ons verstrekt, gebaseerd op het script van de Renzo ' s films over de slagvelden. Het duurde een tijdje, maar het gebeurde. Het enige verdenking kwam van een paar overgevoelig twangs van uw organisatie en een overgevoelig andere Carter, Clemm Anderson, die moesten worden geëlimineerd.
  
  
  Het is vrijdagavond. De vier van ons besloten om een lekker diner in de stad, misschien wel met de Heer Carter, de charmante vriend, Signorina Cavour, en een paar andere gulle dames. Morgen Renzo, Sir Hugh, en hem zal vliegen Renzo ' s privé-jet naar het asiel hebben we voorbereid. Volgens de beste experts, is het beschermd tegen zelfs de meest gevaarlijke neerslag tijdens het eten hebben we voorbereid. Voor extra veiligheid, we hebben schuilplaatsen diep onder de grond met gefilterde lucht en met alle mogelijke voorzieningen. We hebben genoeg rijkdom in de vorm van hun mooie goud bars die werden gestuurd om haar in Lugano, in de loop van de laatste zes maanden . We hebben onze eigen leger van duizenden mannen, net als de twee bewakers hier. Haar, hoop dat jullie allemaal blij zijn dat dit verhaal nu.
  
  
  In reuma, Perestov spuugde op de luxe tapijt. De anderen konden er geen antwoord op.
  
  
  "Niet helemaal het enthousiaste publiek was ik hopen," zuchtte Sir Hugh. "Maar ik heb geleerd om te leven met mijn kleine frustraties."
  
  
  "Waarom is dat niet American bastard vliegen met je oprecht?" Ko Faul kon het niet bevatten dat haar nieuwsgierigheid. "Mr. Mallory zal blijven voor een paar uur het programma de laatste tapes en druk op de knop computer," Pierrot zei. "Een ander vliegtuig is klaar om te vervoeren ego, zodat hij met ons mee op een veilige tijd . En kijk en luister naar onze kleine prestaties tijdens die twee dagen als radio en televisie kan nog steeds werken." Studds Mallory dronk zijn derde sterke drank. Hij trok zijn stoel naar voren, zijn blauwe ogen puilen een beetje op wat er stond te gebeuren. "Je had me beloofd het eerste offer, Pierrot," zei hij. "Vergeef de uitdrukking." Hij bereikt in een minuut en haalde een grote paring mes. Hij opende het, en een lange, gebogen lemmet uit kwam.
  
  
  Ik kon horen Grote Monet ' s ademhaling versnellen naast mij, maar hij wist niet eens knipperen.
  
  
  "Zie je," zei Pierrot. "Omdat je zo' n een onbevredigend publiek voor ons, wij hebben naar tevredenheid te krijgen van je op een andere manier."
  
  
  Studds sprong op van zijn stoel en stak het mes in de kap van zijn shirt, vlak onder zijn navel. De Grote gromde, maar dat was alles. Het ontbreken van een reactie van het rijden was Studs gek van woede. Opnieuw en opnieuw, hij stak de italiaanse officier. Maar het lot had medelijden met de man, voor de derde of vierde klap sloeg de man in het gezicht, en de bloedige lichaam gleed naar beneden op de top van mij. "Heel onzorgvuldig, Studds, antiquiteiten," zei Sir Hugh. — Ik veronderstel dat het deze Chinese man is aan de beurt?"
  
  
  Hij stond op en ging naar de Val, het trekken van de verbogen naald van een zeilmaker van zijn vest. Ik zal nooit weten wat dat betekende, want op dat moment Ko Fol beetje de cyanide capsule die hij had verstopt in zijn tanden, en is overleden vóór Sir Hugh kon aanraken.
  
  
  De Gele Bedrieger. Sir Hugh pouted zoals een vet schooljongen die niet kan spelen.
  
  
  "Goed, goed," zei Pierrot. "We kunnen alleen maar hopen dat we kunnen uitstijgen boven deze verschrikkelijke radicalisering en het nationalisme van onze vrienden in Interpol.... Renzo, veel succes met je russisch.
  
  
  Hij wist iets over MGB training. Zoals onze opleidingen op AX, het was vooral gericht op het houden van geheimen in het gezicht van foltering. Maar wat onze tegenstanders in gedachten had, op het eind, niets meer dan gewoon marteling, als een doel op zich.
  
  
  Slanke, boos, en elegant in een maatpak, Renzo stond op uit zijn stoel. De man ego is een dunne, koude glimlach, als een portret van de elegante Renaissance voorouders beweerde hij.
  
  
  "Dank u, Pierrot," zei hij. "Ik neem speciale plezier in het draaien van deze geblaat heteroseksuele soorten in huilende gelei. Dus, ik begin met het ego van de proletarische sex-klieren. Uit zijn borstzak, trok hij zich een smalle suède schede, waaromheen een dunne chirurgische scalpel was uitsteken.
  
  
  Hij was al binnen het bereik van de bank als Perestov riep: Hij deed een uitval naar voren met zijn geboeide voeten en schopte Renzo hard en doelgericht in het kruis.
  
  
  Renzo verdubbeld in de loop van pijn en strompelt terug. Toen kwam hij op zijn voeten en ego, de ademhaling weer normaal, hij siste naar de twee bewakers.
  
  
  "U moet betalen voor dit, russisch. En u zult betalen.
  
  
  Ik heb een sterke maag, maar ik draaide weg bij Renzo begonnen met het snijden van mijn ego. Perestov overleden voor een lange tijd, maar overleefde. Er waren een paar gekreun aan het eind, maar ze was niet langer een mens. Zij waren de onwillekeurige reflexen van een uiteengereten en gemartelde stukje vlees dat had verloren alle contact met het bewustzijn. Ik haatte alles wat Oleg Perestov voor stond, maar op dat moment was ik in de hoop dat ik zou een even waardig resultaat.
  
  
  "En nu jij, Carter," Pierrot zei. Maar hij leunde achterover in zijn stoel en niet weer in beweging. "Ik denk dat alles wat je hebt gezien gebeurt met je vrienden te makkelijk voor u, Carter. Ik denk dat... Hij heeft een kleine hand op zijn zorgvuldig gekamd sikje, met een uitdrukking van diepe concentratie.
  
  
  "Een gewone moord lijkt te vulgair voor onze grote show," zei hij.
  
  
  "Het feit dat er kinderen op Rosana?" Ik vroeg haar, het maken van een schatting. Ze werd gevraagd om te binden samen een aantal afzonderlijke threads voordat ze stierf.
  
  
  "Je goed geraden?" De kabouter vroeg beleefd. "Ja, net zoals ik zocht je kamer als je zo slim verdwenen die eerste ochtend. Hij is een persoon die houdt van de atletiek, en mijn lengte heeft bepaalde voordelen . Het was niet zo moeilijk voor mij om door de mazen van het dak van het hotel, klim naar het balkon, en sluipen uit van de straat, beide keren. Slechte Roseanne, ze nog steeds deed alsof ze aan het werk in ons belang. Maar we hadden veel bewijs over haar verbinding met Kolonel Norden, dus ik had haar weg te halen. Helaas. Ze zou een mooie meid in ons nieuwe huis.
  
  
  "Ze vertrouwde je," zei ik.
  
  
  "Elke politicus heeft teleurstellen een paar kiezers in het voordeel van de hogere politiek" Pierrot zei het met het geduld van een gek probeert te leggen zijn logica op een ernstig niet-gelovige .
  
  
  "Nu iedereen het erover eens dat het grootste probleem in de wereld is de overbevolking. "World End" zal bijdragen tot het oplossen van dit probleem. En wat voor ras van ons ontstaat er omheen, het is onze taak om te beheersen."
  
  
  Hij glimlachte. "Maar ik kom te laat voor ons diner." U, Carter, het enige lid van onze wereldwijde publiek die weten wat het doel is van onze show." Hij lachte. — Dus ik zal het zelfs niet aanraken." We nemen je mee terug naar de catacomben, terug naar dezelfde plaats vergrendeld. Er vertrekken we u met pen en papier te schrijven van uw laatste herinneringen als de wereld ontploft overhead en je sterft van de honger en de dorst. Mijn ironie is dat ik hoop dat de pagina ' s worden bewaard gebleven; een verhaal over de architecten van dit evenement: Sir Hugh, Renzo, Studse en mij. In een paar honderd jaar, deze records worden gevonden, samen met uw botten en die van de vroeg-Christelijke martelaren. Hij klapte in zijn handen en zei iets in een Aziatische taal die ik kon er niet meteen uit. Odin rond de bewakers sloeg me hard op het hoofd, en hij verloor het bewustzijn voordat hij terug te vechten.
  
  
  Toen hij weer bij bewustzijn is, was hij weer terug in zijn uitgesloten van de catacomben digitale cel. Pierrot links in de schijnwerpers, waardoor ik een kleine tafel, een pen, en een tiental notebooks. Dat is alles: nieuw meubilair, een hoop gestolen banden, auto ' s, oude, zeer oude botten en haar. Ik zou hebben verpest als ik had geschreven Pierrot ' s enthousiaste woorden, maar misschien kan ik iets anders hebben gedaan met het papier.
  
  
  Maar wat? De vangst van een rat, das een stuk papier en laten gaan? Maar wie gaat ziet dit bericht in de tijd? Zijn gefrustreerd in haar hulpeloosheid. Niet een geval zou dat zijn typisch van Nick Carter. Als een toegevoegde belediging, ze liet me mijn Luger, mijn stiletto, mijn gas-bom, en de inhoud van mijn zakken.
  
  
  Mijn mes een bestand, maar het werkte niet. Het zou als het hacken van de kluizen van de Chase Manhattan Bank met een briefopener, op slechts een oefening in hulpeloosheid.
  
  
  Ik bleef maar denken in cirkels, zoals mijn horloge aftellen van de uren als minuten en ik kon het niet vinden van een oplossing. Het was zaterdag ochtend, vervolgens nachten van slaperigheid en momenten van dood. Piero, Renzo, en Sir Hugh moet worden in de lucht door nu, op weg naar hun gezellige en verre schuilplaats . Ergens achter mij, Chris Mallory was bezig de laatste hand aan zijn computer te programmeren. Later in Washington, Hawke geïntimideerd sommige onschuldige werknemers, waarbij de officieren van dat alles zou in orde, want Nick Carter werkte op deze zaak en geloofde dat het zo was.
  
  
  Er was commotie ergens aan het westelijke einde van de tunnel. Ratten? Kleine dieven die kwam om te verbergen, zelfs meer van hun buit hier? Zelfs de politie zou hebben maakte me blij, zelfs als ze orders voor Jerry Carr.
  
  
  "Lachen, je bent in de foto." Het was Hyman spottende stem, die gaf de indruk van een grote opluchting.
  
  
  "Trovato, vonden we hem," zei een stem dat ik herinnerde me als behorend tot Luitenant-Gismondi, Grote Millione assistent. "Waar zijn de anderen?" "Je moet een cutter." Hij was al met het geven van orders zonder tijd te verspillen meer tijd.
  
  
  "Sergeant Fazio," Gismondi hoorde haar antwoord. "Nood"branden".
  
  
  Renzo ' s toewijding laat de buitenkant van mijn cel in totale duisternis, maar Hymana en de jonge ingenieur zag het als ze bij de bars. Toen zag hij de vage flits van een zaklamp snijden door metaal als boter. Ik struikelde uit de gaten en vond mezelf in Hyman ' s armen.
  
  
  "We hebben minder dan achtenveertig uur," zei ik. — Ik zal u alles vertellen over de manier waarop. Hey, hallo..."
  
  
  Dit is een forse Gilchrist, die is verschenen naast Luitenant Gismondi.
  
  
  "Zaterdag het weekend,' bromde hij. "Ik wist niet eens wanneer ik nam deze taak. Maar jonge Hyman heeft me gevangen, en ik moet toegeven dat er een aantal technische aspecten die mij interesseren. Wat hij zei over de computer controleren van het hele arsenaal... "
  
  
  "Hou je mond en luister," ik knipte. "Wat ik te zeggen heb van belang kunnen zijn, meer. En u, Gilchrist, kan onze enige uitweg.
  
  
  Rijden we zo snel als mogelijk, vertelde ik mijn verhaal, en ze vertelde me dat die van hen. Mijn plan was bekend, maar ih was voor het opvangen van dit bedrijf, de CIA, de Algemene Maserati, en de hele ego k.p.-ploeg waren met Jerry Carr, Ben Timmerman, en Nick Carter. Hij zou hebben geraden. Maar wat ik niet kon geraden hebben, wat ik niet hoopte, was dat Hyman dacht aan mijn transistor tracker, en dan Gismondi was ervan overtuigd. Dus niet alleen waren ze handelen informeel, maar ze waren ook onwettig handelen wanneer zij weer tikte een commando-eenheid om mee Gilchrist en jagen op me neer. De machine heeft gemarkeerd, ze zijn de punten die we nodig hebben in het magazijn kaart. Gismondi gecorrigeerd de kaarten krassen door Grote Millione. Ze had zelfs niet in geslaagd om dicht bij de belangrijkste entree tot het gebied dat nu ook afgesloten door de twee uiteinden van de Wereld jongens , maar ze nam een ander, rotonde route.
  
  
  "Maar we zijn nog steeds in dezelfde positie," eindigde hij. — Je zegt dat ze niet in de steek laten van de commando ' s te onderzoeken. Niemand om ons heen kunnen breken door de regering apparaat dat Pierrot liet ons als een blokkade. Zelfs als we ingevoerd, zouden we niets vinden maar een schoon kantoor en even lege magazijnen. En ze hebben genoeg eigen troepen zijn er om volledig te verpletteren ons voordat we een kans hebben om het kraken van de vloer en breng de hele arsenaal aan de oppervlakte. Ze kunnen altijd zeggen dat ze schoten op ons omdat we aan het vernietigen waren ih privé-eigendom."
  
  
  "Onze organisatie bestaat nog steeds," Luitenant Gismondi zei. "Ik ben in contact met zowel Algemene Maserati en Kolonel Norden, die is nog steeds in afwachting van hun uitzetting. Ze zijn klaar voor de lancering van een lucht aanval als dat nodig is, en van uw rekening, realiseerde ik me dat het nu nodig."
  
  
  "Geen kans", zei ik. — Het is te veel van een risico wanneer al deze kernkoppen liggen dicht bij elkaar. Ik kan zorgen voor een schoon blast mezelf naar de ondergang van de Wereld Eind schema, maar alleen als laatste redmiddel. Ik heb nog een aantal kaarten uit mijn mouw.
  
  
  "Ik wou dat het was een aas, de Heer Carter," Gismondi zei bitter.
  
  
  "Maar het is een vrouw,' zei ik.
  
  
  
  
  Hoofdstuk 9
  
  
  
  
  Net na de middag aka zaterdag, een kaal geschoren en minder smerig Ben Timmerman zat naast Camille Cavour op de achterbank van haar Rolls-Royce. Een mooie auto is het versnellen in de richting van Lorenzo Conti ' s workshop. Zou het kostte me veel moeite, maar we waren er...
  
  
  "Zo ver als je weet, ze is een deel van de bende," Hyman zei. "We weten dat ze een patiënt op hij klinieken, de bakermat van al deze horror."
  
  
  "Maar zo zijn er honderden anderen," zei ik. "Ze was er niet op hetzelfde moment. En niemand sprak haar toen ze schepte in Renzo ' s office. Er was geen reden voor hen om haar te houden van de samenwerking een geheim, omdat ze dacht we zouden toch al dood. Ik heb een idee, Hyman, en, hey God, we moeten nah grijpen. Want dat is vrijwel alles wat we hebben.
  
  
  "Al goed," zei hij zuur.
  
  
  "Ten eerste," zei ik, het afronden van mijn lijst van prioriteiten, " zorg ervoor dat Mallory is er. Het is belangrijk. De enige manier om dit te stoppen is het veranderen van het ego programma, en de enige die dat kan doen is Gilchrist.
  
  
  'Misschien? De gedrongen man snoof verontwaardigd. "Toon mij de computer, Carter, en ik doe er niets mee." Van het spelen op de Swansea Rivier te maken van souza menière en het bombarderen van Guam. Wat deze Texas Mallory trol kan doen, Gilchrist kan doen twee keer.
  
  
  "Goed," zei ik. "Hyman, bel Camille Cavour in Le Superbe. Er is te veel kans dat de mensen achter de balie herkent mijn stem als Jerry Carr ' s. Vertel hey, dat te adverteren en promoten van "World End", ee is uitgenodigd tot het bijwonen van de opening van een nieuw tankstation. Haar vergoeding van 100.000 euro. Gilchrist en haar zal wachten voor haar. Vervolgens zijn, ga ik naar beneden om zaken. Als u mij niet kan horen voor vier en twintig uur, u kunt uw bommen.
  
  
  Hij knikte, nog steeds geïrriteerd.
  
  
  "Nah heeft toegang tot de studio," zei ik. "Niemand die er maar Chris Mallory weet mijn rol als Ben Timmerman, en ze is bekend voor het opvangen van daklozen, zwervers en rollend ih in een kleine rol of iets. Als we eenmaal in de studio, we doen het, en hopelijk met Camille ' s helpen . "
  
  
  -"Denk je," zei Luitenant-Gismondi, met een cynische glimlach, " dat Signorina Cavour is zo dol op het te nemen over de rol van de heiland, alleen maar omdat ze af en toe verschijnt bij goede doelen ballen?"
  
  
  "Nee, maar ik denk dat Camille heeft een beetje meer persoonlijk motief voor het proberen te behouden wat we noemen de beschaving. Als ik me niet vergis, is de dood.
  
  
  "Open als ik," Gilchrist geklaagd. "Maar Mevrouw Mallory zou graag zien." Als dit gierig overheid zal, geef mij maar een vijfde van het ego budget... maar misschien is het veranderen ih geest."
  
  
  Camille nam het aas dat hey Hyman aangeboden. Maar er waren vijftien risicovolle minuten bij het benzinestation voordat ze besloten de rest van mijn plan.
  
  
  Eerst een kritische en onflatteuze onderzoek van mijn uiterlijk Ben Timmerman, voordat ze gaf zelfs toe dat ze me kende. Vervolgens brachten we een beetje meer tijd om te evalueren mijn huidige uiterlijk in het publiek.
  
  
  "Een zwerver," zei ze. — Maar je hebt nog steeds die sterke mannelijkheid die ik echt leuk vind, Jerry, Ben! Misschien zal ik denken aan een andere naam..."
  
  
  "Nick Carter", zei ik. "Dat is mijn echte naam. En je zou beter moeten weten."
  
  
  "Maar ik heb gehoord van je," zei ze. Haar ogen vernauwde verdacht. "Er zijn nogal wat verhalen over jou. En van wat ik heb gehoord van mijn vrienden, ze zijn er niet erg goed."
  
  
  Het was dus een alles-of-niets spel. Hij speelde het recht met haar en gaf haar een kort verslag over de situatie. Wat Camille was, ze was zeker niet dom. Na mijn uitleg, ze af en toe vragen.
  
  
  "Dat geloof ik niet," zei ze toen hij klaar.
  
  
  "Niemand is gek genoeg om een grote film met in de hoofdrol mij, want van zo' n gek en wild plan."
  
  
  Het was juist dit de scherpte in haar reactie dat ik had gehoopt en mijn toekomst, indien mogelijk, de toekomst van de hele mensheid, in. Dus duwde ik verder.
  
  
  "Ik had niet verwacht dat je gelooft me, Camille," zei ik. Hij back-up met een blik dat hij hoopte, zou terug te brengen goede herinneringen aan vervlogen tijden samen. — Ik vraag u om mij een kans om te bewijzen dat wat ik je vertel is waar." Als u nog niet gelooft u mij, u kunt mij over aan de italiaanse autoriteiten, en je krijgt veel publiciteit in de italiaanse kranten. Groter en beter dan het zou zijn als een nieuw tankstation geopend." "Renzo, onder andere, mij een ster," zei ze. "Zo nu ben je me vragen te verraden mijn ego voor iets dat lijkt op pure fantasie aan mij." Op het moment dat zij begonnen met het argument, de zaak was meer dan de helft verrekend.
  
  
  Vroeg ik haar. "Was dat het een fantasie? "Rosana van de moord?" Alles wat ik wil is voor u om aanwezig te zijn tijdens de confrontatie tussen Stud Mallory en mij. Om dat te doen, je zult moeten brengen Gilchrist en mij tot het grondgebied."
  
  
  — Waarom hem?" Ze gaf alles over aan nieuwsgierigheid. Maar misschien was het iets anders.
  
  
  "Een genie zoals Studds," zei ik. "Hij kan de enige persoon die in staat van te maken voor de schade die door uw kameraden."
  
  
  Gilchrist stapte naar voren met een vleugje menselijke plezier in mijn vleiende beschrijving. In zijn oude bruine pak, hij zag eruit als een wolf probeert te glimlachen.
  
  
  "Welke film was hij werken?" zei Camilla. Maar ze was al voor ons in haar Rollen, en met een dwingende hand gebaar, dat ik gebaarde de chauffeur opent de dag voor ons.
  
  
  "Niet alle methoden werken met film," zei ik.
  
  
  "De beste die er zijn om hen heen," Camille zei. "Alberto, naar de studio..."
  
  
  We kwamen er. Geen problemen bij de gate. De Rollen snelde naar beneden de soepele, stille weg naar het administratief gebouw, waar de portiers struikelden over elkaar om de deur te openen en laat ons in. Met Camille in ons bedrijf, al deze wegen stonden open. "Ja, Signorina Cavour. Natuurlijk, Signorina Cavour. Het is heel eenvoudig.
  
  
  Ze vroeg Mallory bij de receptie, en hey, ze zeiden dat hij in zijn eigen kantoor in de computer centrum naast de beruchte magazijn. Zoals ik zei hey eerder, ze vroeg me niet om het aan te kondigen verder.
  
  
  "We willen de verrassing Stud," zei ze, het onthullen van haar wereld-beroemde glimlach. "Mijn vrienden en ik.'
  
  
  Een deel van mijn veronderstelling was dat de medewerkers van de studio complex zou zijn gewone werknemers die had niets te maken met de Stroom van Licht project . De stoere jongens rond de veiligheidsdienst waren geconcentreerd bij de hoofdingang en bij het hek.
  
  
  Te oordelen naar de glimlach die ze kreeg bij reuma, ze had gelijk. Iedereen was ervan overtuigd dat Chris Mallory was erg blij om zo ' n charmante schepsel als Camille Cavour.
  
  
  Ik sprak met Camille snel en stil liepen we naar beneden het overdekte loopbrug verbonden met de gebouwen. Gilchrist was een stap in de achter ons. Het werd herhaald in de Rolls-Royce.
  
  
  "Ik ga in eerste", zei ik. Reuma Stud krijgt u de eerste aanwijzing. Als hij niet herkent me, zelfs als hij ziet me alleen als Jerry Carr, kunt u de politie bellen. Maar als hij geschokt om te zien dat ik er in leven, dan zul je moeten toegeven dat ik de waarheid sprak.
  
  
  "Ja, ja," zei ze ongeduldig. — Je hebt al vertelde mij genoeg. Haar is niet langer een kind. Maar met een vleugje kinderachtig kwaad, voegde ze eraan toe: "ik kan vinden wie je werkelijk bent later... op uw eigen inzicht."
  
  
  Een slaperig man in een grijs uniform keek op van zijn stoel bij de ingang van het tech center. Hij weet Camille en beheert te glimlachen zonder van zijn gebogen positie.
  
  
  "We gaan naar Mr. Mallory' s," Camille zei.
  
  
  "Vind je het ego in kamer 19, signorina," zei hij.
  
  
  Hij maakte Camille klop op de deur en antwoord Stud 's grommen," Wie is daar?"
  
  
  "Camille, mijn lieve," Camille zei met afschuwelijke verlegenheid. "Tot aan mijn nek in het werk, maar nooit te druk voor je." Studds sprak met een stem die klonk alsof hij het uitpakken van een rits. "Kom op, schatje."
  
  
  Ah nah haar, ging naar binnen, laat de deur wijd open achter hem.
  
  
  "Nick Carter," zei hij, met meer verwondering dan een directeur zou hebben gedacht. "Wat de hel doe je hier."
  
  
  Ego ' s rechterhand ging naar de knop op het bureau, en zijn linkerhand ging naar de lade.
  
  
  Haar, liep door de kamer, voordat beide handen het doel te raken, vooral ego ' s links, dat was niet een centimeter van het pistool.
  
  
  Hoewel Stud was groot en gespierd, hij was ook snel op zijn voeten. De tijd die het kostte me terug te trekken uit het alarm draad en slam-de lade sluit gaf hem genoeg tijd om volledig te herstellen. Camille en Gilchrist ook ingevoerd. Gilchrist sloeg de deur achter hem en sloot hem buiten te houden van eventuele nieuwe klanten.
  
  
  Met zijn rechterhand, Studds pakte een Venetiaanse presse-papier, een regenboog bal de grootte van een honkbal. Snel sprong vooruit, het vangen van ego ' s schouder kick. Ik groef mijn vuist in de emu van het leven en voelde me doordringen in al die extra vetten die het ego, zodra de sterke lichaam zeg. Haar andere hand raakte de emu in de lies. De situatie genoemd voor een snelle, stille en meedogenloze actie. Mijn Luger zou hebben genomen uit een heel leger, maar ik hoefde niet met Stud. Ego macht was verdwenen tien jaar geleden, en slechts een dun laagje nagellak bleef.
  
  
  Hij krabde aan mijn ogen, maar hij was al holding ego door de keel met beide handen, duim en wijsvinger op het drukpunt. Ego handen gingen naar beneden, zonder zelfs het starten van hun werk. Ik had alleen twee dunne krassen om te laten zien dat ik in een gevecht. Ik heb soms had meer blessures bij de kapper.
  
  
  Rivnensky ingedrukt is net genoeg om uitschakelen van het ego voor een paar minuten. Een dunne krokodil-huid riem werd getrokken uit haar ego ' s in de taille en haar polsen werden stevig vast gebonden. Ze giechelde als zijn broek naar beneden viel, waaruit blijkt dat hij een man was die een hekel aan ondergoed. Hij wil ongebonden haar eigen das bind haar enkels bij elkaar.
  
  
  Gilchrist sauntered de kamer rond nu dat de strijd voorbij was, het lezen van alle computer-monitoren op de muren met de vreugde van een kind in de dierentuin.
  
  
  Wanneer Studds kwam, keek hij mij aan als een onschadelijk gemaakt cobra.
  
  
  "Je moet een paar vragen beantwoorden, Studds," zei ik, " voordat we beslissen wat te doen met je." Nu vraag ik haar vragen. "Je bent zo sterk, Jerry, Nick, Ben." Camille kwam dicht bij me te uiten, haar bewondering.
  
  
  Het was mijn eigen verdomde vergissing. Al mijn aandacht was gericht op Studse het moment dat ze nam de Luger uit mijn holster en gemaakt ego aan de tegenovergestelde kreunen. Ze bladerde uit de veiligheid van de vangst met de vaardigheid die zij had verworven in een paar van de spaghetti-western, en nam een gestage stap van mij om Gilchrist en weer terug .
  
  
  "Zowel van u staan tegen de muur aan," zei ze. "Leg je handen achter je hoofd. Nu Camille Cavour is het stellen van de vragen."
  
  
  "Goed gezegd," Studds zei. — Ik wist dat je niet in het verbond met hen. We hebben niet veel tijd meer over. Het is al geprogrammeerd alles, en de eerste feed-knop wordt ingedrukt."
  
  
  "Ik heb een paar vragen voor jou, lieve Studs," Camilla zei, het niet nemen van een stap vooruit te laten gaan van het ego, haar mooie gezicht vertroebeld door een frons.
  
  
  Haar was gezien de idee van het nemen van een stap in haar richting. Hij kan dan nog steeds onder de lijn van het vuur, maar het geluid van een geweerschot zou kunnen betekenen nog steeds een ramp, een dubbele ramp nu Studds gebracht had zijn auto op snelheid.
  
  
  "Dan vertel hey je plan, Bouten - uw grand regeling te vernietigen de hele wereld door te doen alsof om een film te maken."
  
  
  Studds grinnikte, nog steeds zeker van zijn obsessie.
  
  
  "Schroefdraad, de wereld is echt, Cammie lieve," zei hij. — Maar de laatste is alleen voor het stemmen dergelijke idioten. Hij maakte een onhandige beweging van het lichaam in de richting van Gilchrist en mij. "Het vliegtuig is klaar om u en mij Vara Lenoeviki, een eiland ten noorden van Fiji, waar onze eigen wereld wacht op ons. Piero, Renzo, en Sir Hugh zijn al halverwege. Van Rijm tot Calcutta. Door Calcutta naar Nandi, en vanaf daar de laatste hop daar.
  
  
  "Dit is niet een film?" Camille gevraagd. Iedereen maar een gek zoals Studs hoorde de woede in haar stem.
  
  
  "Op maat neem geen baby. Moda Loe Lenoeviki je echt een koningin, " zei Studs. "Meer dan een filmster. Koningin van de wereld die blijft naar ons. Wij zullen heersen over deze wereld. Pierrot, Renzo, Sir Hugh, u en mij.
  
  
  "Dank u, Studs," Camilla zei. "Ik heb gespeeld een hoer eerder in mijn leven. Het kostte veel moeite om een filmster, en blijf ik liever op die manier."
  
  
  Met perfecte nauwkeurigheid, schoot ze hem recht in het midden van het ego breed voorhoofd. De rimpels van de uitvoering vergunning vlag steeg met greet de kogel, en een roos gebloeid had waar het is ingevoerd. Vervolgens verloor ze het bewustzijn.
  
  
  Gilchrist werd al bewegen in de richting van het geluid van het schot, en ik volgde.
  
  
  "Duw die twee knoppen op het middelste paneel, Carter," zei hij, wijzend op de twee rode knoppen als een oude brandweer instructeur. Ik zeg dit, hij is al omgedraaid schakelaars en hendels. "Een zegen Mallory kerel links van ons,' zei hij. "Een acht centimeter staal scherm tussen deze computer center en de rest van het gebouw."
  
  
  Niemand om ons heen betaald geen aandacht aan Camille tot Gilchrist zorgde ervoor dat we veilig waren.
  
  
  "Kijk," zei hij, het omslaan van de laatste schakel in een schooljongen gebaar. "Dat geeft ons toegang tot" hij wierp een korte sightedly op het kleine paneel "- tenminste achtenveertig uur."
  
  
  Het was vrij gemakkelijk terug dan. Gewoon een beetje van computer technologie, maar dat was Gilchrist baan.
  
  
  Hij pakte de telefoon van de Nagel van de stoel en riep Hyman en Gismondi op 911.
  
  
  "Nu kunnen we iets doen", zei ik. "Neem een commando team met u. We hebben overgenomen van de computer center, en ik denk dat het leger eenheid hier heeft bedacht wat er aan de hand en is nu actief. Chris Mallory is bijna dood.
  
  
  Camille weer bij bewustzijn en naast me zat, warme en koude rillingen.
  
  
  "Leg hen uit dat ik schoot hem te beschermen, mijn eer en reputatie," zei ze, alsof maretak meende het.
  
  
  "Geen rechter in dit land zal me niets, maar een medaille."
  
  
  Ze pouted een beetje, omdat Gilchrist en ik had nauwelijks genoeg tijd voor nah in onze pogingen om te stoppen met het Stud programma. Maar het grotere goed, het feit dat de wereld nog altijd de kans om te genieten van een close-up van Camille Cavour, won.
  
  
  Het zou net zijn schot via de centrale computer met geweervuur, maar voor Gilchrist, het was, zoals het doorsnijden van de Mona Lisa te herstellen van de muur achter de rug.
  
  
  "Deze dingen zijn onbetaalbaar," mompelde hij. "Omdat je iemand dood met een mes en een vork, we gaan niet terug naar de tijd toen we aten met onze handen, we doen? Oh, God, nee. Het moet niet worden vernietigd.
  
  
  Ik had genoeg technische kennis in mijn bagage voor de verzorging van de ruwer acties, zoals het stoppen en omkeren van de banden die zijn afgestemd en ontworpen voor de belangrijkste acties.
  
  
  Gilchrist omgegaan met de meer subtiele problemen, zoals het vinden van vliegtuigen en militaire uitrusting die reeds op hun weg naar het slagveld. Het bereikt ih wat voor een nucleaire explosie kan optreden. Hij is geprogrammeerd op de ih om te vliegen rond in cirkels tot de NAVO en andere krachten zou kunnen detecteren met de ih en eruit te halen door de vergadering.
  
  
  Het bureau telefoon ging tien keer voordat het werd beantwoord. Het was Hyman. Hij was in het administratiegebouw met Gismondi en de onlangs gerehabiliteerd Kolonel Norden en Algemene Maseratti.
  
  
  "Het werkte precies zoals je zei, Carter," Hyman riep in verrukking. "Bij Renzo' s strijdkrachten besefte dat het technische gebouw gesloten was, kropen ze weg als een groep ratten. Wij zochten het magazijn en vond verborgen munitie. Sommige rondom hen waren al op weg naar transportbanden worden geplaatst in de op afstand bestuurbare voertuigen."
  
  
  "Je kunt krijgen een beloning die mijn kant kan bieden," Algemene Maserati onderbrak.
  
  
  "Hij denkt van niet, Generaal," zei ik. "Nu, ik moet dringend de snelste Amerikaanse auto die mij van hier naar Calcutta. Van daar naar Nandi, en vanaf daar is er een kleiner vliegtuig dat mij naar een klein eiland genaamd Vera Lenoeviki. Ik heb nog een aantal onafgemaakte zaken.
  
  
  "Is dat niet haar onafgemaakte zaken, Nick?" Camille gevraagd.
  
  
  "U, mijn beste, zijn een onvoltooide behandelen", zei ik. "Helaas, dat zal moeten wachten een beetje."
  
  
  Ze zag er somber uit, totdat ik haar door te Hyman, die mij vertelde hoe veel fotografen stonden te wachten bij de hoofdingang. Gilchrist en ik gingen door de achterdeur naar buiten.
  
  
  
  
  Hoofdstuk 10
  
  
  
  
  Ik sliep het merendeel van de manier, en er waren geen stewardessen willen Rosana op het vliegtuig.
  
  
  Toen ik sliep niet, ik zat in de codering telex in de achterkant van het grote vlak op de telefoon, met het argument en het uitwisselen van informatie met Hawk.
  
  
  Ik was gewoon geluk dat een experimentele, nog top-secret vliegtuig op mij stond te wachten op de start-en landingsbaan van de NAVO-luchthaven in de buurt van Napels. Algemene Maseratti nam mij er op een snelle twee-zits italiaanse luchtmacht vliegtuig.
  
  
  Hawk volgde mijn elke beweging rond zijn Washington, DC office, en mijn baas, net als de hare, was in staat om de klus te klaren volledig, waardoor er geen losse bacteriën opnieuw infecteren de hele wereld. Hij trok snaren, uitgescholden, bedreigd en gechanteerd waar nodig, en het vliegtuig zat met de piloot, co-piloot, twee navigators, en een peloton parachutisten, gevoed en klaar om te vliegen, op haar te wachten om uit te komen rond de Algemene Maserati ' s vliegtuig. .
  
  
  De chief navigator heeft mij geholpen aan boord en mij op de hoogte van onze kansen in de dienstregeling. Renzo ' s business jet was snel in zijn klasse, maar in vergelijking met dit vliegtuig, het was een smakeloze sport auto versus de Formule 1. En Renzo ' s vliegtuig was het nemen van de gebruikelijke route via Calcutta en Nandi, een vliegveld in de Fiji-Eilanden, naar het paradijselijke eiland van Vereldeinde. Met transfers en alle vrije tijd die ze zich konden veroorloven, de slimme ezels had geen reden om te aarzelen, te komen ih eigen vliegveld later dan zondag, maakt niet uit wanneer. Wij reizen met non-stop op een directe route over de noordpool en het eiland te bereiken in de vroege ochtend van dezelfde dag.
  
  
  Hawke ' s bestelling kwam per telex, vertaald in de officiële taal door de secretaris en telexist, en de klederen van zijn gebruikelijke sarcasme, maar heldere, beknopte en complete:
  
  
  DE HUIDIGE PLAATS VAN RUSLAND GEEFT U DE VOLLEDIGE KILMASTER BEVOEGDHEDEN OM HET HOOFDKWARTIER VAN DE ALLERHOOGSTE INDIVIDUEN EN UITEINDELIJKE UITBANNING STOPPEN MET HET HERHALEN DEFINITIEVE UITBANNING STOPPEN PARA ' S VAN EEN ANDERE ORDE, HOEWEL JE ER VOOR KUNT GEVEN WAT JE TE BIEDEN HEBT ...
  
  
  Er volgden een paar meter van de details, vooral met betrekking tot de villa 's locatie, de interne en externe veiligheid, en incidenten die Hawk had gepland" met de steun van een aantal vertegenwoordigers van de pers die, samen met AG om na te bootsen wat Gilchrist had gelezen van de computer van tapes. Er zal worden krantenkoppen over bombardementen in Parijs en Londen. In werkelijkheid, er zou ook een aantal explosies, maar zorgvuldig gecontroleerd en onschadelijk. De SOVJET-unie zou hebben gemeld dat het verlies van een nucleaire onderzeeër. Het is gerapporteerd dat China om te protesteren tegen het incident aan de grens met Mongolië. Onze FBI erin geslaagd om af te weren van de aanval op een prominent politicus in de tijd. De rest van de telex opgenomen gegevens voor de parachutisten. Het was een moeilijke eenheid, onder het bevel van een Amerikaanse kolonel.
  
  
  Op het einde: "GOED gedaan." Dit is een grote eer voor iemand zoals Hawkeye, maar direct daarna gevolgd door "IT' S TIME ... DRAAD".
  
  
  Een Half uur voor het rendez-vous met de Lenoeviki Eiland, Kolonel, dit was mijn enige uitzending.
  
  
  "We naderen het eiland van het zuiden," zei hij. "Drie minuten nadat we met de muis overheen beweegt, u en de jongens zal krijgen, en we hopen dat je het land aan de noordelijke tip."
  
  
  "Eigenlijk," zei ik. "Bijvoorbeeld, twee kilometer van de villa." Hij knikte. "Het vliegtuig blijft de vlucht en belandt in de Ellis Eilanden," zei hij. "Haar verbindingen met de Brits-Amerikaanse kortegolf commando post. Leuk om je te ontmoeten, Carter. We schudden elkaar de hand, en hij gaf curt om zijn mannen klaar te maken en op een lijn op het luik. Het was de proffees. Geen onzin toen ze viel uit twee aan twee op het vliegtuig, packed met alles wat ze verondersteld werden te worden en een paar andere items.
  
  
  Hij opende zijn Rolex en staarde naar de tweede hand, totdat het ging cirkel drie keer. Toen ging hij naar buiten door het luik.
  
  
  We vlogen te hoog om gezien te worden, behalve door een telescoop boven Palobar, of om te worden gedetecteerd door radars zich buiten Washington en Moskou. Ik trok mijn zuurstofmasker en begon af te tellen de seconden tot ik kon trek aan het touw en de sfeer was dik genoeg om te ademen. Toen was gegooid door sl. De openingstijden en de locatie was perfect. Zo dook hij door de bewolking, zag hij een mooi stuk van het eiland onder hem, vol met palmbomen en tuinen die gloeide zacht op het zandstrand. Met behulp van touwen, maakte hij zijn weg door de windstille lucht en landde op een open stukje land beschermd door kokospalmen.
  
  
  Hij maakte haar harnas en rolde met haar parachute in een kleine bal, die hij verborg de basis van een, rond de bomen, en bestrooid met gras en kokosvezel.
  
  
  Ik heb niet de tijd hebben om te genieten van de paradijselijke omgeving. Hij had al gezien, de villa, terwijl het verlagen ervan en was nu op weg in die richting, om te profiteren van de beschutting van palmbomen en tropische struiken. Een zeventiende-eeuwse italiaanse paleis zou misstaan hier in de Pacific, maar deze elegante architectonische schoonheid zeker niet zou eruit.
  
  
  Het kostte me een beetje moeite om toegang te krijgen. Zoals vermeld in de Hawke ' rapport, de beveiliging was gebaseerd op routine. Er waren gewapende bewaking, maar ze gemaakt omwegen op regelmatige tijdstippen. Hij kroop over de stenen kreunen, verstopte zich achter de gehurkte griffin, en nam zijn tijd. Ih spotte haar twee keer voor het nemen van voordeel van de tien minuten rust die ik had en het oversteken van de tuin, het doorbreken van een raam op de begane grond en het betreden van de villa. Nu alles wat ik moest doen was ervoor zorgen dat ik niet betrapt in de ogen van het onderhoudspersoneel. Volgens mijn informatie was er niet wachtposten binnen, maar het was niet Stahl enkel risico.
  
  
  Volgens het patroon moest ik onthouden, ik erin geslaagd om een grote woonkamer en zitten achter een grote stoel met hoge rug gemaakt van gouden verbergen.
  
  
  Het was groot en leek op een troon. En als het werd een troon, het was voor Piero Simca. De zitting werd opgeheven zes centimeter, en was breed genoeg voor het ego om gedekt te worden door een gewone hand met de vingers gespreid. Het stond in een donkere hoek van de kamer en gaf me een goede dag de weergave van de gang. Hij regelde wachten voor zo lang als het duurde een half uur, twee uur, vijf uur of meer.
  
  
  Nu had ik tijd om te heroverwegen, de operatie in mijn hoofd, het onthouden van de inhoud van de kamer, en doe een paar oefeningen in stilte. De Kolonel en Ego para ' s moeten al verzameld op de verlaten zuidkant van het eiland. Van daaruit gaan ze naar een klein privé-vliegveld. Dan zullen ze wachten tot ze een signaal krijgen dat mijn Killmaster campagne is voorbij. Als ze niet ontvangt dit signaal, binnen twee uur na de prive-jet landt, zullen ze actie ondernemen en beginnen met hun eigen werking. Maar Hawke geniet het de voorkeur dat identificeerbare Amerikaanse troepen niet in een speciale bewerking in iets anders dan als een laatste redmiddel in het geval van een duidelijk nood.
  
  
  De kamer zelf was een klein museum vol waardevolle objecten. Waaronder veel schilderijen en sculpturen, die werd ze zich bewust van over de hele wereld door een toevallige blik op de lijst met gestolen en vermiste kunstvoorwerpen: italiaans, frans, engels. Meubels wedijverde elkaar in schoonheid en zeldzaamheid. Van de hoge panelen plafond hing een reusachtige kroonluchter met duizenden prachtige kristallen ijspegels hangen aan een vergulde lijst. Ze zag eruit als een gigantische millionaire ' s crinoline skelet.
  
  
  Een uur ging voorbij en ik heb een paar yoga-oefeningen om mijn zenuwen strak en mijn spieren soepel. Er waren slechts twee stressvolle tegenwoordige tijd. Kort nadat ik was gaan zitten werd er een bronzen figuur van een Indonesische dienstmaagd verscheen in de woonkamer. Nah had een vorstelijke waardigheid, ondanks de korte lengte van haar rok. Zij was allemaal in het zwart gekleed met een wit kanten schortje met plooien. Ze haalde een hendel en de voorkant van de antieke commode zwaaide open, het onthullen van een van de drie grote tv-schermen. Vervolgens vertrok ze weer. Veertig minuten later, een butler kwam in te nemen een snelle blik door de kamer. Maar hij kwam naar mij niet likken van meer dan vier meter. Hij leek tevreden en weer links. Een duidelijk teken dat de eigenaren werden verwacht.
  
  
  Haar, gehoord het vliegtuig naar beneden komt. Minder dan tien minuten later hoorde ze Sir Hugh ' s luide stem in de gang.
  
  
  "Alles gaat soepel, Pierrot," zei hij.
  
  
  "Pravda is de voorbereiding van een eigen verklaring van oorlog over de vermiste onderzeeër. Studds moet op zijn manier uit om met ons mee door nu.
  
  
  De butler laat ie in de kamer en vroeg de heren wat drankjes te serveren.
  
  
  "Ik zorg voor de drank, Charles," Sir Hugh zei. "We willen niet gestoord worden voor de komende paar uur, omdat we nu bezig zijn." Via het panel, schakelde hij op drie schermen met een ander toneel van rellen: een ademloos reporter rapportage een bom in het centrum van Londen; niets dan rook en het lawaai dat door de CID in Hawke ' s initiatief. Een geschokt VN-columnist in New York sprak over een directe aanval: de ambassadeur van een adjunct van de SOVJET-unie werd de eregast van het evenement. Op het derde scherm waren de laatste Dallas software. "Heel dicht bij een andere politieke moord."
  
  
  Pierrot nam zijn plaats op de troon achter die haar was nog steeds verborgen. Sir Hugh gevuld drie grote glazen whisky en soda. Renzo strekte comfortabel op zijn rug.
  
  
  Hij wachtte totdat Sir Hugh was halverwege tussen de andere twee voor ducking in de kamer, luger in de hand.
  
  
  "Leg je handen achter je hoofd," ik knipte. "U allen. Snel! Verrassing en volslagen ongeloof dat Nick Carter nog in leven was en nu hier in deze kamer gemaakt ih voldoen zo snel als ze zouden willen.
  
  
  "Ik zal je alles vertellen deze keer," zei ik. "Maar niet zo veel als je deed. Genoeg om te laten jullie weten dat dit de stroom van uw reis.
  
  
  Renzo verplaatst met de snelheid van een cheeta. Ego gladde nette pruik hit me openlijk in het gezicht, en voor de hare kon het vuur van een enkel schot, klopte hij aan het pistool rond mijn arm met een welgemikte karate kick. De anderen, nog bedwelmd door de scene, is gedaald in hun handen.
  
  
  In één beweging, hij sloeg haar Luger weg van de anderen, en Hugo 's stiletto was al snijden door de lucht, op weg naar Renzo' s keel. Als zijn stervende lichaam op de grond viel hij wederom gehouden het pistool in zijn hand, klopte Sir Hugh neer op zijn weg naar de grond, en werd in volledige controle van de situatie.
  
  
  "Sta op, jij klootzak. De onvoldoende schopte er een adellijke Engelsman. Hij bleef op een veilige afstand van haar nu. Met zijn vrije hand, hij ging met zijn vingers door haar haar ego en Pierrot is om ervoor te zorgen waren er niet meer pruik grappen.
  
  
  "Nu gaan we iets anders doen," zei ik. "Marsland, koppelt u uw SIM-kaart." Het was gegooid naar de emu door een stuk van het elektrische snoer, dat hij trok rond de verdieping van de lamp. — Ik check het uit."
  
  
  Met haat op elke centimeter van zijn rode gezicht, Sir Hugh deed, zoals de emoes werden verteld. Hij zorgde ervoor dat de knopen waren goed vastgebonden en snijd ze in de huid strak.
  
  
  "Goed," zei ik met tevredenheid toen hij klaar was. Ze werd geduwd naar de kant door Pierrot, die was nu weinig meer dan een kind carnaval bal.
  
  
  "Ik neem aan dat je weet wat deze thread is voor u," zei ik. "Als je wilt zeggen dat de laatste gebed, het laatste woord, doe het snel."
  
  
  "Dit is schandalig, Carter. Sir Hugh probeerde te zetten parlementaire waardigheid in zijn stem, maar dat mislukte jammerlijk. "Je kunt niet van mensen te doden in koelen bloede als dat."
  
  
  "Een internationale jury vindt u meer schuldig zijn dan een Nazi opgehangen in Neurenberg," zei ik. "Maar het zal maanden duren. En de publiciteit zal alleen dan worden gegeven aan uw grillen kan ertoe leiden dat anderen dezelfde schadelijke idee. Mijn baas gelooft dat sommige vormen van waanzin zijn zo besmettelijk als syfilis als je de aandacht trekken van het grote publiek. Uw doden zullen worden behandeld als ongevallen.
  
  
  "Maar dat zal niet stoppen met de Stroom van Bloed," zei Sir Hugh boastfully. "Het ego kan nog worden gestopt als u ons een kans om te verzenden Studs een telex.
  
  
  "Je kunt niet telex een dode persoon in de wiskunde," zei ik. En in een paar korte zinnen, en hij vertelde hen over de Stud ' s dood en de valse TV-beelden zou ze zo mooi vond. De laatste een iets klik in de grote Engelsman.
  
  
  U kunt op alles voorbereid, maar een plotselinge aanval van waanzin. Wat eerst leek op een langzame, inert lichaam raakte me als een jet bulldozer. Met zijn handen, hij klopte de luger uit mijn handen, en Alenka ego bijna klopte me op de grond. Uit de hoek van mijn oog, ik zag Pierrot verplaatsen hopelijk onder de TV-schermen, maar ik heb niet de tijd hebben om aandacht te besteden aan hem nu. Sir Hugh vochten fel en filthily, zoals de meest gevaarlijke tegenstander die hij ooit had geconfronteerd, en zijn ego macht werd verdubbeld door zijn krankzinnige woede. Een grote hand pakte mijn lies en scheurde mijn broek, vliegen, en alles wat met een woeste ruk. Hij nam de kleine suède tas in die Piera had gehouden van haar en gooide het gas bom op het einde van de ruimte.
  
  
  Hij wist Nick Carter, dat is zeker. Maar het ego manoeuvreren kosten van de emu enkele van de extraatjes. Het raakte zijn ego voorover in het leven, wat hem op de grond zitten. Hij leunde over hem en leverde een karate chop tot de emu ' s nek.
  
  
  Langzaam keerde hij terug te halen van de Luger en afwerken Pierrot zonder tijd te verspillen meer tijd. Dan zijn haar, trok me terug. De kroonluchter met zijn duizenden kristallen clattered naar beneden om mij heen. De holle koepel van een sprankelende wereld is nu Stahl mijn kooi. Er waren gaten in het metalen frame voor mijn arm, maar mijn Luger was slechts een armlengte afstand.
  
  
  Een bijna vriendelijke glimlach kwam uit de kronkelende Pierrot, nog steeds in zijn handboeien.
  
  
  "Dus het is nu alleen de twee van ons, Carter," zei hij. "Misschien kunnen we aan de slag om zaken na alle." Ik weet dat u de waarde van uw reputatie, en ik wil niet in gevaar het. Kunt u mij vertellen dat u verdronken mij, en ik beloof om te verdwijnen .
  
  
  Hij maakte een paar kronkelende bewegingen, en in een paar momenten, ondanks de krapte van de knopen, hij was gratis. "Naast een sport-fan, ik ben ook een acrobat," zei hij. "Je moet het ontwikkelen van een heleboel vaardigheden als je wilt overleven." Er was bitterheid in zijn stem, maar hij verving het met een glimlach. "Ik heb nog meer dan genoeg in de miljoenen. Ik kan u belonen veel beter dan uw gierige overheid.
  
  
  Haar, schudde hij zijn hoofd. "Dit gaat niet werken, Pierrot," zei ik. "Er is een bedrijf bereid om u te helpen als ik kan het niet doen." -"Als ik vertrouwde je," zei hij, nog steeds in een goed humeur, het rekken, het licht stappen om de luger en de opvoeding van zijn ego, " en ik ben niet zeker, ik geloof dat je het toch, dan zou u, dus als je de waarheid vertellen, ze zou het hetzelfde verhaal over de mijne." verdrinken.
  
  
  Kunt u geloven dat ik zal voor altijd verdwijnen, zoals Piero Simca. Nu dat je vriend, Hawke, lijkt zo goed geïnformeerd over onze kleine populatie-afname planning schema, ik weet dat ik geen toekomst in de politiek of ergens anders zoals Piero Simcke. Maar met een nieuwe identiteit, met een andere naam, ik kan verheugen op een aangenaam leven in mijn geliefde Afrika. En dan kunt u zich terugtrekken als de rijkste AX agent ooit."
  
  
  "Nee," zei ik. — Er is iets anders om zich te vestigen naast de beide uiteinden van de wereld, Pierrot. Je vergeet Rosana.
  
  
  Het ontplofte. "Dat stomme hoer." "Wil je graag aan haar met Pierrot Simka?"
  
  
  "Als vroeger, Pierrot," zei ik. "Een leven voor een leven."
  
  
  Woede werd het gebouw tot in de kleine demon. Mijn web-based hoop was om de haak van het ego op deze manier.
  
  
  "Bovendien," zei ik, " het zou niet helemaal eerlijk om te Rosana. Op de weegschaal, het is niet alleen overtreft u in gewicht, maar ook honderd in fatsoen.
  
  
  'Fatsoen! De ego ' s stem heeft verloren aan de diepte en is absurd, bijna schel. "Laat me je vertellen over al de manieren waarop ze werd geneukt door die boer teef." Hij ging in op de details die alleen de eerbiedwaardige Dr. Untenweiser zou zijn geweest blij.
  
  
  Haar vader gaapte. "Je moet er uitgezien hebben als een aap op het lichaam van de Venus van Milo," zei ik sarcastisch.
  
  
  'Aap?'Stop ermee!' hij gromde. "Een aap in een kooi. Je bent een aap, Carter. Ik ben vrij. Hij zwaaide de luger en trots gemaakt van een ego bij mij door in de buurt van de bars. Klokken met plezier, hij trok zijn hand weg voordat hij kon grijpen. "We gaan een spelletje spelen. Het spel is over een bad boy aan het plagen met een aap. Dan zal ik je schieten, Carter, of je vrienden komen of niet. Ik denk dat ik, Piero Simca, nog steeds weg te lopen.
  
  
  Hij danste rond mijn kooi, duwde zijn wapen in, en dan snel nam ego weer toen durfde ik het aan de longe op hem. Opnieuw en opnieuw, sprong hij uit het bereik als het dook naar hem en niets gevangen, maar air sampling. Hij bloosde met frustratie, uitgeademde convulsively, en vertraagd met elke mislukte poging. Tot het laatste moment, toen mijn hand sloot om zijn hoofd en kneep zo hard dat liet hij het wapen.
  
  
  Nu begon hij te vragen. Hij kon niet stoppen met te onderhandelen over wanneer haar dorre lippen ego hoofd werd meegezogen in het gat. Het was een ongelooflijke kracht voor een ego van een klein formaat, maar ego draad was al bekend, zodra deze was gegrepen door het ego hoofdje, de grootte van een kokosnoot. "Dat is het," zei hij hoarsely. "Al mijn geld, Carter, vrouwen, wat je maar wil... ahhh..."
  
  
  Ik dacht van Rosana ' s lichaam ze lag op de vloer, badend in haar eigen bloed, op mijn bed aan het Superba, en ik gekanteld mijn hoofd naar beneden, totdat ik hoorde haar nek breken.
  
  
  Een vloer lamp vast zat in de kooi met mij, en toen had ik niets te vrezen van Pierrot en het pistool, ik gebruikte het op te heffen van de kroonluchter een paar centimeter van de grond. Na dat, het kostte me iets meer dan duwen en trekken om vrij te krijgen van dit ding.
  
  
  Een Luger pakte haar op en vuurde drie schoten drie seconden uit elkaar. Afgesproken signaal met de kolonel. Hawk zou hebben gespaard me het ego van de krant het verhaal dat komen gaat.
  
  
  EEN BRITSE FINANCIER EN EEN ITALIAANS STAATSMAN ZIJN GEDOOD NA EEN VAL VAN EEN BALKON.
  
  
  MYSTERIEUZE ZELFMOORD VAN EEN BEKENDE FABRIKANT.
  
  
  Wat Hawke ' s verhaal werd voorgesteld, kwam het steeds op hetzelfde neer voor mij: "De opdracht is vervuld."
  
  
  Draad.
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"