Carter Nick : другие произведения.

71-80 collectio fabularum detectivarum de Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  Carter Nick
  
  71-80 collectio fabularum detectivarum de Nick Carter
  
  
  
  
  
  
  71-80 Killmaster Collectio fabularum detectivarum de Nick Carter.
  
  
  
  
  71. Metam: Insula Doomsday http://flibusta.is/b/684362/read
  Scopum: Doomsday Island
  72. Noctem Ultoris http://flibusta.is/b/684617/read
  Nox Ultoris
  73. Butcher of Belgradus http://flibusta.is/b/608980/read
  Carnifex Belgradi
  74. Caedes LEGIO http://flibusta.is/b/607271/read
  Sicarius LEGIO
  75. Liquidator http://flibusta.is/b/610142/read
  Liquidator
  77. Codex http://flibusta.is/b/607252/read
  Codex
  78. Agent-agentem http://flibusta.is/b/612843/
  Agent Counter-agent
  79. Hora Lupi http://flibusta.is/b/685950/read
  Hora Lupi
  80. Procurator noster Romae evanuit http://flibusta.is/b/687063/read .
  Agens noster Romae est Absentis
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Destination: Doomsday Island
  
  
  translatum a Lev Shklovsky in memoriam sui defuncti filii Anton
  
  
  Original title: Target: Doomsday Island
  
  
  
  Caput primum.
  
  
  Dicebat nomen eius Veronica esse, quae me per se admonebat. Puellae Veronicae non amplius baptizatae sunt, et haec una sedecim maiorem diem non vidit. Quod erat in deversorium talea aliquid non significabat; Hi haedi hodie tam verisimile est ut id fictum ac aliud quod non habeant. Frigidus aspicimus faciem, contumaciam oculi sub longis flavis crinibus, et ei in omnibus verisimiliter plerique credunt. Suspicio est una e praecipuis professionis meae rebus; secunda natura est veritatem quaerere post strata mendaciorum. feriatus eram, sed nihil refert. Satis sunt homines in mundo qui mortuum Nick Carter videre volunt ut me assidue intenti custodiant.
  
  
  Fui in Westbush per paucos dies ad relaxandum post stressful assignationem in Medio Oriente. Praecipue difficile non erant cum aliis missionibus quas ego feci, et nullum novum perforatum glande non habui. Sed post plusquam mensem in eremo, opus meum montibus nivis et pacificis, turba hominum, qui de me antea nunquam audiverunt, me ad hoc longinquum sed luxuriosum Vermont ducebat. et nunc Veronica.
  
  
  Plurimum diei impendi in ski declivia, quae non nimis frequentes erant, cum media hebdomadis esset. Diebus his prolabi non possum quoties libet, sed in figura maneo et dum pugilibus respondere non conor, paene curriculum patrocinium tractare possum. Fortasse paulo diligentior; Nimis saepe percussus sum in officio meo ad solum ludibrium cum arboribus et scopulis.
  
  
  Cum ad principale conclave perveni, quod ingens in medio foco apertum habebat in medio cum velo aereo super illud, suaviter vividus erat. Odor iuglandium ardentium mixtus odoribus corii, lana humida, et odores illecebras caldorum potus ferruginei miscebat abacum. Plerique iuvenes erant et consederunt vel in coetus emissi sunt, dum nonnulli coniuges secretum alti coriarii parietibus oblinit.
  
  
  Minister, pinguis, arridens puer crineus, me salutavit. Nomen meum iam noverat, itaque non sum miratus quaerenti: "Bona dies, Nick?"
  
  
  "Non male," respondi, sedens super sellam. Non vidi primo flava iuvenali; sedebat in media duodecim sellis cum illa ad me. Sed cum nomen meum audivit, lente conversus, me in speculo obscuro post Rusty aspexit, deinde convertit et me aspexit.
  
  
  "Nihil igitur es." Vox eius mollis, rauca, et spreta iuventa, non sonabat ut fingebat. Adnuit diligenter sane. Etiam in crasso thorace nigro, qui ad coxis eius pervenerat, apparebat eam lassam esse, sicut sidus unius ex iis quae ridiculae littus movit. Sed tamen paulo vetustiores eas videre malim; Triginta esse posset, sed non sum admodum ad celeritatem in ultimis rebus teenage, et dubito me unquam illuc pervenire. Inclinavit caput suum ita ut longi capilli promissi super umerum unum sicut cataracta aurea. Et cogitabundus adnuit. ' Etiam. Nick vide sis. Et tunc ad me convertit eam et praeter focum ad fenestras altas ordine neglectas nivosas clivos intuens.
  
  
  "Bene, omnia" cogitavi et sorbere rum tepente ferrugineo cepi.
  
  
  Post aliquantum temporis puella sellam lente delapsus est; illa paulo statura erat quam sedentem intuebatur. Intuita est me cito, et non erat unus ex illis fictis aculei aspectus qui eleifend utebantur; inferiore labro momordit, et oculos per meos directos aspexit. Cum ad me appropinquavit, cum aere quodam modo difficilem decisionem fecerat. Sponte surrexi — non ex humanitate. Parari volui quicquid accideret.
  
  
  "Veronica sum," inquit.
  
  
  “Bene, bonum nomen est,” cogitavi. probabiliter eam sustulit postquam in televisione cinematographica spectavit vetera. "Novimus igitur nominatim," diligenter dixi. Puella manus post tergum posuit, et speravi hoc modo se facere ut pubentes ubera ostentaret.
  
  
  ' Etiam. Ego te vidi hic ante. Solus hic es, annon?
  
  
  adnuit.
  
  
  "Ita pensavi. Me quoque".
  
  
  Praeter hanc vidi in magna aula; nunc plena et intenditur strepitus. Quidam musicus citharam suam ludere incepit. "Puto ambulationem cum hac hominum turba quaestioni tuae finem faciam", ego illam intuens chuckle.
  
  
  Breviter arrisit, deinde labrum suum iterum mandendo incepit.
  
  
  "Immo, bene est, omnes hic plus minusve convenit omnibus, et nolo ... Cum manum extendit, ego iunxi, sed acia tantum capillos removit.
  
  
  Coepi relaxare, puella tantum quaerens comitatum pro fun et praesto eram. Post hoc quaesivit si uxorem ducerem.
  
  
  "Tune es uxorem, Nick?"
  
  
  "Non habeo voluptatem."
  
  
  'Im 'nupta. Paucis mensibus.'
  
  
  Ostensum est mihi mirum.
  
  
  "Scio me videre puerum, praesertim senioribus..."
  
  
  Hic es tu; Ne adfricare conatus sum.
  
  
  "... sed viginti et unus sum, et hoc problema est."
  
  
  Bene mihi hoc angebatur. — ' Quid istuc est ?'
  
  
  “Vides me uxorem — oh, iam dixi. Menses abhinc. Mater non sicut maritus meus, unde vitricum meum rogavit ut eum stimulum calcitraret, et nunc me proxime aspiciunt.
  
  
  "Et tu solus hic es?"
  
  
  - Dico... hic. In orci. Sed familia mea in altera parte huius clivi habet tugurium." Ostendit vage longo ordine fenestras. "Visis probabiliter".
  
  
  Caput movi, sed cesso. Per unam peregrinationem meam vidi murum longum altum, qui continue per aliquot cubitos extenditur, et arbores et frutices in circuitu decisae sunt quasi carcer vel castrum. Post illam vidi magnam domum caminis ac fastigio tectorum. Ski maneo, sic! Quaesivi Veronicam an haec domus illa in animo haberet.
  
  
  "Ita, haec est illa domus."
  
  
  "Magis placet carcer."
  
  
  Adnuit. 'Haec sit vera. Me huc ad ... mitescere me. Non est nostra res; Bert - vitricus meus - pro tempore locavit. Solebat pertinere ad magnum perfidem vel aliquid, et sunt omnes species campanarum terribilium et insidiarum terribilium in causa".
  
  
  "Sonat bonus locus hiemare."
  
  
  "O semel in eam, iocum est."
  
  
  "At solus in platea nunc es."
  
  
  “Bene, non dixi ut me inclusi aut aliquid contineret. Sed rutrum et Bert semper fac ut si quis hic amicos faciat, praesertim puer aetatem meam, dimittetur.
  
  
  "Quomodo sunt acturus hoc?" Cito circumspexi, sed non vidi puellam vigilantem, et bene umbras videre potui. Perduint boni.
  
  
  ' Henr. Exspectat me in aula omni tempore et pops in hic nunc et tunc in me reprehendo."
  
  
  “Henricus, ingemui. Coepi cogitare hanc puellam paulum delirare.
  
  
  "Hoc est, utique auriga noster."
  
  
  'Certe'. Quid si nunc mihi viderit loqueris?
  
  
  "Non videris sicut aliquis timendus, Nick."
  
  
  Adnuit turbae iuvenum. "Quid de istis?" Crines quidam puerorum eandem longitudinem puellarum habebant, sed erant etiam qui rugby ludere possent.
  
  
  “Coniuges locutus sum et Henricus me viderunt fecerunt. Tunc inceperunt me vitare".
  
  
  'Tum?'
  
  
  "Postquam Henricus . . . locutus est ad eos."
  
  
  "Tu me curiosum facis." Irasci paulo ante coepi ; aut haec, quae verisimilitudinem suam fecit, aut Henricus, si verum esset quod dixit.
  
  
  "Habes raedam, Nick?"
  
  
  ' Etiam.'
  
  
  "Locus ibi est..." Labrum momordit. "In vicina urbe, et scis me alibi non fuisse nisi duobus fere mensibus?"
  
  
  "Quale talea?"
  
  
  “Hoc clarissimum locum audivi in area. Musica bona, populus ridiculus. Scis.'
  
  
  Scivi. Ego mox ut concludam, puellam modo velle sustuli, cum vidi vultum per VESTIBULUM ostio prospiciens. Vultus erat in capite magnitudine et colore ultrices. Supercilia supra oculos linea nigra continuum formabat, in plica cute latens, nasus ad os flexibile curvatus. Sella iaccam et braccas obscuras gerebat et magnitudinem habere visus est qui putat luctatorem Iaponicam sumo facturum.
  
  
  Subito Veronicae renidens, pecuniam aliquam ferrugineam in calculo proiecit et puellae manum arcte apprehendit.
  
  
  “Si Henricus est,” inquam, “ex domo tua perfide supellex erit. Age, Veronica; Hoc talea videre cupio! '
  
  
  Ut ad ianuam accessimus, Henricus oculos stringit, et supercilia nigra, supercilia sulcata, levavit. Veronica post me celare conatus est. Henricus erubuit, et mollia labra commota sunt sicut vermes excitati par. Abdominis ingens ostium implevit, sed propius accedens gradum reduxit.
  
  
  “Paenitet,” dixi hilariter.
  
  
  Oculi eius me dereliquerunt et ad puellam conversi sunt. "Miss Veronica..." coepit, vox minantis sonans.
  
  
  “Bene est”, eum interpellavi. "Mecum est".
  
  
  praeterire non potuit, sed ambulabam.
  
  
  Alterum gradum retro Henricus arripuit, deinde se ipsum infixit. curiosus eram quam longe iturum in loco publico et sperabam longius fore. Forsitan puerilis ex me fuit, sed mihi non placet homines qui liberos terrent.
  
  
  Veronica dixit, "Dic Mom et Bert quod in media nocte ero domi, Henricus." Sonus arrogantiae in voce eius quae me plerumque angit, sed paulo superbus eram quod surrexissem.
  
  
  Henricus me inspexit, plane quid ageret nesciens. Huic sententiae adiuvi manum in dolium cervisiam ventrem leniter ponens et ad transeundum satis premens. Non resistit, quod me paululum fefellit, sed oculorum intuitum "postea" promisit. Cito per VESTIBULUM ambulavimus ad porticum latam arcuatam. Iam plane obscura erat, sed lucernae altae arcus vesperi illustrabant. Iter per nivem fecimus ad raedam stratam sortem et in caerula rentalis Vadum accessimus. Veronica nihil dixit nisi machinam incepi.
  
  
  .'Salve!' - dixit quiete et risit. "Nihil sciebam quid Henricus ibi facturus esset!"
  
  
  "Putasti me futurum spank ante omnes homines istos?"
  
  
  Illa shrugged et per scapulas corium scapulas magnas scrutari coepit. "Habes cigarette me?" petivit.
  
  
  Unam ex meis peculiaribus Montibus cum apice aureo dedi ei, et oculos eius laxatos ut vidit.
  
  
  "Quae nota est haec?" petivit.
  
  
  levius in ashboardday pressi. "Fiunt in Turcia et non notantur."
  
  
  Cum ego angustam villam deieci, oculos eius me intuentes animadverti, quasi quid illa introisset modo cognovisset. Capillis nigris — paulo longis, quia incidi non oportunum est — et tenuem faciem, in quibusdam lucendis prope sinistrum intueri possum, et innumerae praeliorum notas ampla brachia monstrant. Ego signis hodiernis non longus praecipue - super quinque pedes dodrantis -, sed tota est circa musculos, praesertim in brachiis et scapulis, et ostendit. Miratus sum cum puella mihi proximus nuntiaret se mentem mutasse.
  
  
  "Quod nomen bar hoc?"
  
  
  "Pulchrima insania, et est in altera parte oppidi credo." Ea vox placida est; Forsitan iterum eam despiciebam.
  
  
  Vulnere via per aliquot miliaria altae niuibus; Alias negotiationes non vidimus donec in directum venimus et tunc lumina vidi in speculo visu posteriori. Subrisi mihi, et retardavi. Currus post nos quoque est.
  
  
  'Henricus?' - rogavi puellam demonstrans pollice humero meo.
  
  
  Veronica circumspexit. "Non videbo illum".
  
  
  "Est magnus currus. Quid est currus tuus?
  
  
  " Credo eum Bentley agitantem hodie."
  
  
  adnuit. ' Dextera. et non dimittet te ab oculis eius?
  
  
  " Verisimile non est." Ingemuit. "Oh gosh."
  
  
  Risum habui. 'Mitescere. quid faciet?'
  
  
  Non respondit, sed vidi iterum labellum mordere.
  
  
  Erat oppidum parvum, et media deserta et obscura, cum aliquot schoenis, aliquot templis, et vetustis domibus ligneis albis, quae circa parcum niveum tectae quiete stabant. per parcum perreximus et in parva ioci semita invenimus. Fuerunt duo esculentii, motel, laganum, et caupona parva cum carris in fronte collocati; Trans viam, ab aliis aedificiis distans, Pulchra Stultitia erat, tigillum tigillum in stilo admodum rustico cum magno signo supra ianuam.
  
  
  Cum abissemus, Veronica respexit. Non erat nunc praeceps, sed certo eram Henricus alicubi post nos, stantem in parte viae cum luminibus.
  
  
  Dum per densis ambulamus foribus, strepitus crine quadrupedum saxum aures meas invasit. Intus erat plena, fumosa, aenigmate accensa candelis et lignis ardentibus. Famula in ministro viridi et strictis viridibus et subucula fere pellucida ad mensam nos duxit et ordinem nostrum sumpsit. Proprium hic calidum cider cum Jack Daniels, quod magnum esse putabam. Veronica assentit absens; in musicam vitreis oculis intendit.
  
  
  Contra petram certe nihil habeo; Saepe damnare bonum est, et cum aliquos cantus lyricos audis, fateris hos iuvenes aliquid habere quod dicant et id faciant cum affectu. Sed hic locus angustus erat, nimis ab igne calido et frequentia ad hoc campestri strepitu.
  
  
  Miratus sum quid omnes isti circum nos loqui possent quia se invicem intelligere non potuerunt.
  
  
  Oculos habui fores et Henricum quaesivi. Non ostendit, quod me miratus est; Exspectavi eum ut nostrum oculum servaret.
  
  
  Postmodum me excusavi et ad cubiculum hominum trans scaenam musicae cucurri. Opto ut, si Veronicam solam per aliquot minutas reliquissem, celeriter turbam admirantium alliceret. Etiam in hoc cubiculo plena puellis pulchris eminebat.
  
  
  ni fallor; cum redii, circa eam erant duo iuvenes. Veronica eos non hortabatur, sed attentionem probabat dicere possem.
  
  
  Introduxit me pueris - nomina eorum non intellexi, sed non refert. Rogavi eos discumbere et sederunt. Capillus uterque erat; unum radit, alterum non habuit, et puerum ex deversorio mustachesum agnovi. recte essem.
  
  
  Rogabat me. - "In Westbush, recte habitas?"
  
  
  Etiam dixi.
  
  
  “Heus homo, nauta bonus es damnat. Lorem?
  
  
  Bene interdum blandiri sentio, etsi reluctari conor. "Non," inquam. "Ego iustus requiescit".
  
  
  Cohors petra constitit, quae ad tempus colloquium tolerabilius fecit. Paucis momentis post duas puellas, tam iuvenes, in vexillis jeans et corio fimbrias induti sumus. Tunc accesserunt guys qui eos noverant et cum iterum canere incepit, octo simul ad duas tabulas consederunt. Veronica cum aliis fabulabatur quasi veteres amici, sed me loquentem servavit. Solutus sedi reversus et respondit, cum hominibus dixit aliquid ad me. Iuvenes boni mihi videbantur. Non fumigant quidquam fortius quam Camelus, et non videntur mihi maiorem esse mentem.
  
  
  Tempus advolavit, et, fateor, fun. Etiam oblitus sum parumper Henricum ad fores quaerere. Una die aspexi meam custodiam. Hora undecima erat, et miratus sum si Veronicae operam hoc afferrem. Sed non statui; Manes ludere nolui, eamque a novis procis trahere. Paucis post minutis manicam thoracis mei succinxit et ipsam vigiliam aspexit.
  
  
  "Eamus", inquit, molliter; tam prope me erat ut plane audirem, scapula contra me vehementer premebat. Ego chuckled et in oculis eius vidi. Osculata est leviter, sed indubitata promissione.
  
  
  Cum essemus in stringendo frigore, iuxta Vadum extraxi. 'Ubi?'
  
  
  "Domum ire cogito." Hoc casu dixit, sed plane dolore.
  
  
  Circumspexi. Henricus nusquam comparuit, sed uspiam propinquus fui.
  
  
  rogavi. - "Quid si forte umbram tuam tollendi habeo?"
  
  
  'Quid ergo?' Stabat iuxta me, me intuens labris aeque apertis, lasciosis.
  
  
  "Non potuimus ire aliquo... domum."
  
  
  Osculabam eam, facilem conans, sed os apertum et lingua in os meum delapsa, lingua mea ludens.
  
  
  "Ubi, exempli gratia?" - quaesivit in susurro.
  
  
  "Bene, cubiculum habeo magna cum sententia."
  
  
  Illa caput quassavit. "Ibi ire non possumus; Henricus inveniat nos".
  
  
  Scilicet decuit. Sed modo corpus meum pressit et bracchia collo circumdedit, non eram ut domum Cinderellam dimitterem.
  
  
  "Quam de...." Vidi in via, magis frustratus sentiens quam sensi teenager cum essem. "Fortasse possumus ab eo eripere".
  
  
  'Tum?'
  
  
  Parvi. "Nos poterit uti ad aliquid aliud quam currus aurigabat."
  
  
  Male risit, et vultu vultuque sedecim amplius aspexit.
  
  
  Ego certe vias nesciebam, sed currum meum leve cum hibernis angulis fatigat navigans ac mobilius vertit quam magnus Bentley. Post vicem conversus sum in laneum arboreum et lumen avertit. Ac paulo post, Henricus in Bentleii advolat. simul ac praeteriens Veronica me amplexus est.
  
  
  "Mitiges," inquam, illam illam leniter impellendo. Ego surrexi in viam regiam, et venimus retro viam quam venimus, donec aliam partem vidi. Nulla erat perambulans nivis, sed vidi duas vias parallelas in nive. Et sequebar eos ad vicem acutam, circumvolavi et substiti sub arbore. In parvo clivo eramus ad lunam spectandam magnae prati albi punctatae cum vestigiis ferarum. "Nunc," inquam.
  
  
  Ut statim suspicatus sum, nihil gerebat sub thorace denso. Papillae ad tactum meum emissa sunt, et iuxta me flexa toro, gemens et tacite clamans. Os eius super collum meum; ei crura mea pressa sunt. "Hoc non debuit" mussitare. Post multum temporis verus sensus horum verborum mihi illuxit. Personaliter magnum lectum post ianuam clausam mallem, sed ut plurimum facerem. Veronica exigebat et callida, dumque locum quaerebamus, labra manusque omnibus rebus scatentes occupabant. In luce lunae cutis eius exsanguis et nitens, et ubera eius ad me eiecta sunt. Nescio quomodo satagebat depellere braccas suas strictas ski, sed in gremio sedit cum cruribus umeris meis. Accidit cito - magna vis profunda, inclinatio coxis eius, sursum et deorsum corporis eius. Rejecit caput retro, clausit oculos, et os in tacito extasi clamore aperuit. Cum illa venit, diu subdola ingemuit et pressit ungues collo meo. Tum etiam dimisi, et Veronica iterum atque iterum ingemuit: "Oh... oh..".
  
  
  Prope erat decens et procul dum vestimenta sua reposuit. 'Quid nunc est?' - rogavit animater.
  
  
  Aspexi in vigilia mea. "Paucis minutis duodecim praeteritis."
  
  
  "O Deus, tu me domum confer." Illa braccas elasticas vehens et thoracem laneum super caput traxit.
  
  
  “Bene, Cinderella,” dixi. Ut sis honestus, parum destitutus sum: hoc non amo, gratias, domina, etiam in autocineto collocato.
  
  
  Sed Veronica ne cigarette quidem petivit. Cum conversus, anxiam frontem habuit in faciem suam, quae expressio non mutatur donec ad exitum perveniamus qui domum vitrici sui conductam duxit.
  
  
  "Fortasse melius esset si hinc me permittas," inquit. non respondi; Quantum cum illa fui, parum mihi succenseam. Ego iustus abiit.
  
  
  Iuxta vallum ferreum altum in muro erat quod solum portae appellandum erat. Vir in pilo tunica stabat, et pyrobolus conspicuus erat. Et Bentley ad latus collocatus.
  
  
  Veronica manu mea apprehendit. "Noli, Nick..."
  
  
  "Ego te solum ducam domum, mel."
  
  
  "Tanta sum", mussat.
  
  
  Vidi eam. 'Quare?'
  
  
  "Quia feci sic ... tam propere."
  
  
  'Et?' - rogavi humeros humeros meos.
  
  
  "Tu scis, media nocte stupri."
  
  
  "Minime, non video." — retardari.
  
  
  “Ecce parentes mei. Intellegis?'
  
  
  "Viginti unum te esse putabam." si cavillatio in voce mea fuit, id quod comprimere conabar.
  
  
  Decor erat spectare. “Bene, non omnino verum est. Plus mihi placet undeviginti et id perduint! Illi plus minusve me respice. Hoc dico, quod psychiatra dicunt me non esse omnino idoneum, scis? Quod si non fecerim, quod dicant, in carcerem me iterum coniiciant.
  
  
  'Itane?'
  
  
  "Non intelliguntur dicere." tacite dixit. « In hac domo positus sum post ... indultum. Nulla a consequat nulla. EGO...
  
  
  ... quod ostium Bentleii omine adflixit occlusum. Henricus currus magno monte appropinquavit.
  
  
  Veronica ad latus ostium aperuit, et ad latus inclinavit et cito linguam in aurem adhaesit. " Cras te vocabo," susurrans reliquit.
  
  
  Etiam discessurus eram, sed Henricus contra ostium innixus, vultus in fenestram apertam quasi luna praematura cadens.
  
  
  "Habes decem secundas ut circumagam et evanescant," ille coaxavit.
  
  
  Aliis in rebus, me ipsum e curru proieci et eum provocavi ut me abiret. Sed Veronicam vidi iam obedienter in postica sede Bentleii sedentem, et vigilem in pelliculis ad me sclopeto paratam accessisse.
  
  
  Utrumque videor posse tractare; in sensu hoc officium meum est. Sed non videtur esse multum punctum in pugna inchoanda super puellam divitem furentem, quae fortasse etiam vigilum localium involvit - quia si haec duo pugnassem, eo tempore quo ibi eramus, verisimile fuisset futurum. funera. Henricus nimium magnus fuit ut sine ictu caedis ictus tractaret, ego tam bene tractans, et quod ad me attinet, etiam omnis homo qui me pyrobolo invadit periturus est.
  
  
  Ita fenestram clausam donec gigas ille se reciperet, retro currendo et aversione committitur. Sed dum progredi destiti, audivi cacuminam aridam quae a posteriori sede Bentleii videtur venisse. Non fuit Veronica; plane erat masculinum sonum. Et tunc audivi eandem vocem indistincte mutire, indubitanter terminans verba Nick Carter.
  
  
  Mihi omnino non placet. Ultimum nomen verum meum in Westbush non utor. Numquam hoc faciam cum feriatus sum.
  
  
  Caput duo
  
  
  Washington postridie redire cogitavit sed nihil id facere cogitavit. Itaque cum Veronica non vocaret, non erat difficile mihi persuadere me paulo diutius manere. Altero die - adhuc exspectans vocationem - in VESTIBULUM desertus eram in sero pomeridiano.
  
  
  "Satis est hodie?" - Rusty me.
  
  
  ' Etiam.' Absente me tepidum bibi rum et ad VESTIBULUM ostio vidi. Tandem intellexi iuvenem cuicumque ministratorem me cogitatione inspicere, et constitui me ad finem munus meum agere. “Illa puella,” coepi.
  
  
  Scabra adnuit, renidens. "Hic flava?"
  
  
  ' Etiam. Saepene huc venit?
  
  
  "Saepe vidi. Non paucis diebus.
  
  
  - Sed numquid haec saepe venit ad hoc? Priusquam occurrit ei?
  
  
  Deus, n. Tantum eam paucis ante noctibus vidi."
  
  
  Risi. "Aliter te observavisse puto."
  
  
  "Bene scis quid, Nick."
  
  
  "Putavi me hic circiter mensem venturum."
  
  
  Ferruginea caput firmiter quassat. Nullam non fringilla nisi. Duo, fortasse nudius tertius usque ad diem quam heri. Quomodo fuit?'
  
  
  non respondi. Hoc quidem non expectavit. Ille simpliciter risit et apprehendit mug inanem meam ut biberet alium.
  
  
  Aliquanto post, in prima vespera, in cubiculo meo optimum iter quaerebam ad aeriportum Bostonii ubi Washingtoniae coniungere potui, cum telephonum sonuit.
  
  
  Veronicae sciebam antequam etiam telephonum sustuli. 'Salve?'
  
  
  'Anno?' Vox ea fuit temporis et quietis.
  
  
  ' Etiam.'
  
  
  "Te requiro."
  
  
  "Quod bonum, mel."
  
  
  "Ego te requiro..."
  
  
  "Vos scis ubi sim."
  
  
  'Non intellegetis!' Illa flere sine voce.
  
  
  "Tunc mihi expone." Ipsam quoque volui, sed eam ostendere nolui.
  
  
  "Ad ... oh, Nick, adiuva me!"
  
  
  "Quae difficultatibus?"
  
  
  “Audi, si hac nocte non exiero, iterum facient. Obserare me! Oh Nick, egredere me hic priusquam... -
  
  
  Interrupta est vox eius per strepita accipientis decisiva.
  
  
  Non cogitabam bis cum pependisti. Turba telephonica nos non excidit; qui erat in illa domo post murum altum.
  
  
  Paucis minutis haesitavi, sed plane quid acturus essem dubitabam. Dominae indigentes non sunt propria mea, sed hic plus mihi dedit quam vellem. Paucis secundis post Hugonem e vidulo meo extraxi et mortiferum stilettum in brachio meo recondidi. Prodiit Wilhelmina, mea Luger in umero levi holster. Non sub nylon iaccam tumore meo super thoracem laneum gerebam. Verisimile est me duobus his armis opus esse, sed cum hanc puellam extra domum pararet, stultum esset pessimum non parare.
  
  
  Vesperi nautae laeti in plana clivi. Sellam cepi usque ad secundam tabulam, supra illuminatum portum. Nemo erat alius; Infra me nix ad lunam molliter refulsit. larvam lanae nigrae supra caput meum detraxi pertusum ad oculos et os. Fortasse larva alba melius fuisset, sed non molestus quaerebam. Praeterea dubitabam me etiam in camouflage per hunc late nivis campum latere, cum lunae luce ac arcu in muro circum domum.
  
  
  descendi, operando viam meam ad sinistram et faciens tardum, sedulo moderatum vices usque dum ferio murum. post arbores mansi et hunc locum aspexi. Longe inferius porta erat, et ante domum stabat vigil qui manus tundens calefiebat. Nullo modo ad cognoscendum si aliae vigiliae essent in muro vel non, sic ne tempta quidem. Viam electrica terrorem dubitavit, et tempus ad hanc rem explorandam non vacat.
  
  
  Cum per dimidiam horam vigilassem, ad portam una stationem esse conclusum; Non visus est loqui cum aliquo, nec erat usquam currus signum.
  
  
  Depulso duro polos, leni descendi clivo. Post arbores egrediens, nartas meas sustuli, bracchia vibravi, clamorem obvolutum emisit. Sperabam me felicem imitaturam nautarum qui motus eius imperium amiserat. lapsus sum et impingendo in custodiam. Inde deflexi, plane statera amissa, recta ad murum cucurri. Modo antequam illuc venio, paulum declinavi ut collisio non minus quam videretur. Cecidi, inermem jaculantem mihi pede, clamantem;
  
  
  "O deus, o deus, o deus!"
  
  
  Et ingemui voce magna, et luctatus sum assurgere et recidi. 'Adiuva me!' Ingemui infirmus. Observavit me vigil. Reparato sclopeto, paucos gradus ad me arripuit, deinde haesitavit.
  
  
  Iterum ingemui.
  
  
  Vigiliae ad me per nivem irruerunt. iaceo eum ad me venire expectans. Fuit maximus ut cognoscat si vere solus erat. Sed videbatur ille nihil nisi me curare. Ambulavit super, substitit et e brachio pendet sclopetum.
  
  
  "Bene es, vir?"
  
  
  Stulta erat quaestio, sed respondi.
  
  
  “Video talum fregi, dentes grisei. 'Ita vero?'
  
  
  "Si me adiuvare potes..." Videbar quam maxime inops.
  
  
  Excubias caput renuit. "Medicus non sum, dude."
  
  
  "Bene, sic me deserturus es?"
  
  
  dubitabat. "Non putabatur hic nartis, vir. Hoc non est ski praeceps."
  
  
  "Quasi nescio! Ego iustus nartae damnare non potui demonstrans in directum.
  
  
  “Bene…” appropinquavit vigilia.
  
  
  "Potesne vocare ski deversorium?" - Rogavi orans. 'Ad deversorium? Ergo potest medicus venire?
  
  
  "Te adiuvabo, dude, sed telephonum tibi dare non possum." Ostendit caput versus custodiam. "Non est telephonium" ibi, communicatio tantum cum domo."
  
  
  Bene, dixi mihi et extendi manum meam ei. Capto carpo, deinde adprehendit et evulsit super caput meum. Et volvi cum eo, et posui super pectus ejus. Priusquam quid fieret intellexit, sclopetum e manibus arripui ac dolium ad aurem pressi.
  
  
  "Unus sonus, unus moveor", obstupui, et habebunt ad Novam Hampshire ut alteram partem capitis tui invenias." Non movit, sed tremuit sub genu meo quasi lepus deprehensus.
  
  
  ' saepes. Quomodo aperitur? '
  
  
  Dixit, et cum dolium sclopetis ei ieci, exposuit quomodo terror abit, si duae claves recto ordine non vertuntur. Accepi claves e sacculo suo et stat. Cum cucullo pilorum in una manu, cum eo ad portam ambulavi. Telephonum in custo- dium spectavi et id tangi non constitui; Si extra murum evellerem, sonaret resonat.
  
  
  per ianuam currebant fila comae; Dixi custodibus aperiendis. Cunctatus est, sed cum digitum meum in felis monstravi, claves recto ordine convertit. Tunc ego sclopeto nisum terrae in cranio eius traxi in custodiam, et per portam apertam elapsus sum.
  
  
  Vulnere pinus alta per dumeta pinus via lunae. Nix submota erat, ut tabulae concretae bitumine plenae articulis conspicerentur. Ambulabam diligenter in gestatorio, oculos meos in lumina longinqua domus magnae retinens. Recordatus sum Veronicae loquentes de "foediis laqueos" et restitisse stimulum in umbras hinc inde intendere. Et tunc gestatorium sub me corruit.
  
  
  Extremum illud quod exspectas est in tabula magna concreta subter te cadere sicut finis oscillationis, sed fecit. Subito in tenebras integras delapsus sum, me continere non potui.
  
  
  Nulla lux, circa me uligine tantum frigida erat. Manus meas extendi et lapides sensi in lateribus; Cuniculum latum erat et area sub pedibus meis sordida erat. Alicubi ante me assiduus penetrabilis sonus erat. Ambulabam in directione vocis; id est omnia facere potui.
  
  
  Lutum, vel aliquid tale, usque ad talos meos cum ad extremum cuniculi perveni. Supra me erat tectum densis tabulis. Aperire non potui. Certus sum aliquem venturum ad me.
  
  
  Diu aspidum aperire. Interea ad cuniculum redii, obscurum in tenebris, in utramque partem intuens. Nemo e latere tabulae concretae collapsae veniebat, itaque iudicavi officium custodiae custodiendi illam partem esse.
  
  
  Et tunc lux apparuit. Scala fune in apertum foramen descendit.
  
  
  Cum hoc fugae iter agerem, Wilhelminam in manu habui. Nullae per foramen facies conspectae erant, sed paratus eram ad omnia quae apparebant jaculandi.
  
  
  Superius laboravi quod Lugerus servare paratus erat, et primum vidi faciem Veronicae fuisse. Ridebat illa.
  
  
  Et tunc vidi virum stantem iuxta illam quae vix ridebat, sed saltem nunc ridebat, quod in se mirabile erat.
  
  
  "Hi, Nick," ille dixit.
  
  
  Agnovi eum. Nomen eius Hawk, ipse bulla mea est, eumque fere illico confodio.
  
  
  
  Caput 3
  
  
  
  
  
  David Hawk vir circiter quinquaginta vel sexaginta est - nemo certe scit - cum pilis canitie tenuissimis et severa facie Novi Angliae ministri. Vestimenta eius plerumque sunt tuedaria professio, sed extinctum cigar quam consuevit ruminat ei aerem senioris politici. Denique, Accipiter non est homo, qui facile miretur, nec ullo imaginationis tractu.
  
  
  "Visne hanc rem mittere?" - quaesivit placide Wilhelminam demonstrans. "Si non, aufer."
  
  
  neque id. - "Quid agatur in infernum?" Os tenue bilabiatum crispum. “Pene triginta secundis, Nick; id nunc debuisti.'
  
  
  Forsitan, sed non vere. "Veronica," Vidi puellam, "estne unus ex nobis?"
  
  
  Accipiter adnuit. "Discipulus, sed bene facere videtur."
  
  
  Circumspexi cubiculum; armaria erant et tapete rubra crassa obscura. Fenestrae nullae erant. Coepi hoc intelligere.
  
  
  "Haec est igitur nostra disciplina centrum."
  
  
  Accipiter adnuit. ' Denique. Viam Veronicam recte de priore possessore; ille bootlegger et postea maior heroine smuggler factus est. Si murum ascendere conaretur, clavi ferrei evolarent corpus tuum perforarent. Gaudeo te satis callidum esse per portam. Et obiter in utroque latere viae ubique fodiuntur.
  
  
  Cognovi quid esset: machinas ambulando magnas facit eas salire et explodere in aere, mittens grando mortis in omnes partes.
  
  
  “Certus es hic multum discipulorum perdere,” Dixi. Accipiter caput movit. "Non tamen unum. Cuniculi GRAVATICI non plene incurrerunt et modo dicebamus nostros homines ne murum transire conarentur. Ut scis, Nick, parietes non optime solent intrare domum gravem custoditam.
  
  
  adnuit.
  
  
  “Ita optime fecisti hodie. Vidimus eam in TV ".
  
  
  In domo erat. In domo cum tantis cautionibus mensurae, ubique televisificae monitores esse debent.
  
  
  "Bona res est quam vigilem non occidisti," Hawk dixit.
  
  
  "Quid si vellem?"
  
  
  "Nos destiti te, Nick. Nulla porta orci magna, et tempor velit tempor ut.
  
  
  " Ita sperasti."
  
  
  Accipiter adnuit smug, et rectum esse cognovi.
  
  
  "Bene, nunc hic es," inquit. "Descendamus ad res."
  
  
  Ex quo eum vidi, sciebam id futurum esse. Recordatus sum Hawk esse qui Westbush mihi suggesserat ut dies festus destinatus.
  
  
  Veronica surgit. Capta erat pantsuit, crines retraxerunt in chignon, et aspexit, bene, paucis annis sedecim, diceres. Oculi eius me non aspiciebant, sed rubras maculas in genis vidi.
  
  
  Accipiter nihil dixit donec cubiculum reliquit. deinde in sella pellicea procumbens, manibus iunctis, flexis cubitis in genua procumbit.
  
  
  "Numquid scit quis in Westbush qui sis, Nick?"
  
  
  Commovi caput meum. 'Nemo'. Nomen mihi est Nick Walton. Solus homo locutus sum — praeter Veronicam — minister in deversorio fuit. Olim me quaesivit de eo, eique nomen ei dedi et dixit me in collocationibus internationalibus interesse."
  
  
  ' fine. Hoc nomine uti potes in Duplici Cay."
  
  
  I've never heard of Double Cay.
  
  
  "Est in duobus parvis insulis in Bahamas", Hawk explicatur. “Una est confecta – nova deversorium est et vetus domus publica quae hic a saeculo vertente hic fuit. Plus hotels in alia insula aedificant et pontem insulis connectunt.
  
  
  Expectabam eum pergere. Et, ut mos est, ad alium locum se contulit.
  
  
  "Hoc tibi exercitium paravi, quod opus erat mihi de paucis, Nick" persuadere.
  
  
  ' Etiam.' - Fui cum AX procurator satis diu, ut non mireris quid fecerit rector. Fuimus nec CIA nec FBI, nec nos quidquam inter nos dicere potuistis. Simpliciter exsistebamus, pauci coetus specialium agentium operando quod nemo in regimine unquam pateretur, et Hawk cursus spectaculi fuit. Vicini in Georgetown se praesidentem obscurae fundationis putaverunt.
  
  
  "Primum" inquit "totis iuvenibus cum capillis agere quaesitum est. Veronica dixit mihi te esse super frigus in Beautiful Furor.
  
  
  Ut non risus ante. 'Bine.'
  
  
  “Quaestio deinde orta est in arcem hanc introeundi. Non facile, recte? sed fecistis. dubitabam, Nick.
  
  
  Aspexi illum furibundus; non habuit fas sic mecum loqui.
  
  
  "Bene, bene," Hawk raptim continuavit. "Vos utrumque probat et nunc movere in. Geminus-K, Nick. et Grady Ingersoll.
  
  
  Facete dictum est. Grady Ingersoll fortasse in mundo ditissimus fuit, billionaire in his medium quinquaginta qui his annis reclusionem facti sunt.
  
  
  Expectavi enim Hawk procedere.
  
  
  "Grady Ingersoll," Hawk tondebat, quasi e folder, quamvis nihil ante eum esset, "aetas eius est quinquaginta septem, pedes octo digitorum quinque, pondo circiter centum." Sex uxores habet, vulgo stellas pelliculas. Fortunam ex constructione patris sui fecit societatis, quam in proximis 1930s condidit. obtuse, speculator. Cohortes eius tractaverunt de societatibus naviculariis, uniformes, horrea, fistulas oleum, deus fecit, hic homo etiam pecunias pelliculas faciens fecit. Bomber Bellum Orbis Terrarum II gubernavit, bis in Germaniam emissa, semel effugit, sed in secundo castris captivus positus est usque ad finem belli. Hodie investor in multis societatibus est - magna investor, quae in multis casibus significat rem dominantem habere".
  
  
  Haec omnia de Grady Ingersoll scivi... Aliquot abhinc annis secessit in area remota Novi Mexici - celeberrimi eremitae in historia. His diebus nemo eum vidit praeter « palatii custodes » homines severos, qui soli directi sunt ad extra mundum.
  
  
  "Postremam obsidionem" Hawk continuavit, "in aerospace firma Ultima Edidit. Ingersoll maiorem partem portionum possidet, ideo praepositus est. Et propter hoc, Nick, Pentagoni et Alba Domus unguibus mordent.
  
  
  'quid dicis?'
  
  
  Accipiter torva risit. "Quando Ingersoll occupavit, Ultimas Edidit, manum summam manum in missilium missilium systema sophisticatissima semper excogitavit. Denique loca infra lustrare potest, ac missili cursum per viam exquisitius quam gubernator humanus aptare potuit; interceptorem missilibus ignemque munimentis deprehendere potest. Praecipuus autem progressus est ut machinae effectum missilium antecedentium deprehendere ac deinde in ignem in scuta secundaria vel etiam tertiaria evolare".
  
  
  “Hoc est,” inquam, “quod paene nihil potest gubernator humanus.
  
  
  ' Et magis. Tertia facultas eum inaestimabilem facit. Multis sermonibus his diebus de excessu multum est - quotiens Russiam vel Sinas abstergere possumus versus chartam geographicam quotiens nos abstergere possunt. Sed hac arte iam non opus est ut quinque vel sex longas nuclei in eodem scopo iaciantur; cum prior suam missionem complet, caeteri scuta alia oppugnare possunt. Ita cogitare potes quid haec ratio targeting vim debiliorem velit.
  
  
  Possem equidem fingere. Tantum Civitates Foederatae et Unio Sovietica vim nuclearem ad delendum notabilem mundi partem habuerunt, sed Ultimae elaboratae machinae permiserunt quamlibet regionem modice evolutam - sicut Sinarum - ad aequalitatem nuclearem assequendam, etiamsi tantum parvam particulam possidebat. nuclearibus. telorum numerum.
  
  
  Supervacuum dictu est, machinam esse supremam secretam et sub diligentissimis remediis securitatis moderatam. Nunc "Dreakopper" dicitur, quod nomen omnino non delirum est."
  
  
  "Credo, domine, Washington sollicitari de Ingersoll hoc ingressu".
  
  
  'Admodum. Grady Ingersoll movetur ad Duplex Cay prope annum. Insulas possidet et una e suis cohortibus elaborat. Ingersoll vivit in deversorio veteri de me loquens... - Accipiter substitit et ambulavit ad magnam mensam antiquam. Ille chartam complicatam et involucrum crassum fuscum arripuit, deinde ad mensam annuit et chartam explicavit. Duae insulae renibus latis, sinubus curvatis ad se invicem spectantes. Imaginatio photographica aerea fabricationem operis ostendit in una ex duabus insulis, quam Hawk mihi appellavit Island Doomsday. Altera, Islandia Resurrectio appellata, erat colluvies deversorium complexum cum piscina, aulis tennis et curriculo. Proxima ad piscinam, per palmas palmas et alia vegetabilia vix conspicua, erat forma alterius aedificii iuxta lacunam circularem.
  
  
  "Hoc est Hotel Doubloon," Hawk dixit, occultam prope structuram demonstrans. “Solvitur a reliquo insula muro et electronic instrumento conventionali et praesidiis armatis instructus. Ingersoll post hunc murum disparuit cum Duplex Cay pervenit, nec umquam postea visus est.
  
  
  "Numquid intus quisquam fuit?"
  
  
  "Et revertar ad illud minutam. Summa est, quod per totum hoc tempus, nemo Ingersoll personaliter vidit, nisi pro coetu assistentium. Atque haec alia curandi causa est.'
  
  
  Non interpellavi eum quaestionibus.
  
  
  Praeterito anno, Hawk continuavit, adiutores eius unum post alterum substituti sunt. Assessores superiores omnes erant in suis quadraginta et quinquagenis, maxime homines qui maiores dignitates in firmis Ingersoll tenuerunt. Sed nulla. Sex sunt hodie omnes pulli, ut videtur in vicenariis, pilis longis. Earum una est femina. Audivi te, forma. Ego sponte chuckled et bulla mea pergere.
  
  
  "Quamquam omnes Americani spectant, diplomata habent ex pluribus regionibus in Europa et America Latina. Hactenus nihil illis ostendere potuimus, sed de ipsis parum compertum habemus.
  
  
  Accipiter dimidium duodecim folliculos tenues ex involucro fusco extraxit et mihi tradidit. Eos pertuli et per 18 x 24 casus photographicas posui. Quinque iuvenes similes, quattuor flavos et unus pilis fuscis — et mulier speciosissima atro-cana. Tandem animo dixi, “Cogito me videre quo id agatur. Hos tibi vis esse probatos.'
  
  
  "Plus quam illud. Hi iuvenes - eos "sex intimas" appellamus - ii soli sunt qui contactum cum Ingersoll habent directum. Oh, moderatores variarum societatum vocat, et plus minusve regulariter facit, et extranei eum viderunt...
  
  
  - Sed tu modo dixisti... -
  
  
  Accipiter manum levavit. ' Quietam. Per hos menses, Ingersoll subito hospes gratiosus factus est. Posses id quoque dicere. Magnus numerus iuvenum apud Doublé Cay deversorium iuxta Doubloon moratur, ab infimis iuvenum rationibus, quos vocant, attractos. Saepe adiutores Ingersoll coetus eligent ad invitandos intra muros ad partes, quae velut uh ... non prohibentur. Convivae optimae marijuanae et hashish, potiones et musicae serviuntur, et in vada natare permittuntur. Putas quid hoc futurum sit. Et tunc venit culmen: Ingersoll in scena subinde apparet. Stat in quodam podio post partitionem vitream crassam, hospites suos per eloquens alloquitur, et saepe unam ex puellis se in persona visitare eligit.
  
  
  Probabile mihi esse visum est. Ceterum expectes hominem cum tali pecunia ut gaudeat, et hoc est quod dixi.
  
  
  "Non Grady Ingersoll."
  
  
  dubitabam. Vir cum sex matrimoniis et pluribus relationibus notis animum maturam et iuvenculam pro partium eligendo noluit.
  
  
  "Sed Ingersoll," Hawk explicavit, "semper privatissima persona fuit. Omnia, quae minor annis natu erat, summa cura fiebat; publicum non quaesivit, nec spectacula spectacula spectavit.
  
  
  conjectura. - 'Senectus?'
  
  
  "Potest, sed probabile. Non ille senex post omnes.
  
  
  defensionis notam in voce Hawk detexi putabam, sed non attentum.
  
  
  "Quid ergo?"
  
  
  AH me intuens caput ambabus manibus in mensa recumbens. "Aut quid grave factum est capite Grady Ingersoll, aut hic homo non est Grady Ingersoll."
  
  
  Diu silentium fuit antequam aliquid dicerem. "Sed narras te eum vidisse."
  
  
  "Non potes sperare aliquid discere de reali Ingersoll ex hoc intimo senario et fasciculo iuvenum."
  
  
  adnuit. "Quid de puellis elegit?"
  
  
  « Septem, quantum scimus, fuerunt. Sine exceptione, insulam statim post tempus .... in uno planorum Ingersoll reliquerunt. Invenimus unum in hippie communi in Mexico. Iurat se tantum colloquentes et Ingersoll decem milia dollariorum ei dedisse antequam in plano poneretur.
  
  
  Sibilabam. "Decem millia in fabulamur."
  
  
  Accipiter risit sorde. "Et videtur tacuit."
  
  
  "Quid de Ingersoll vocat? Num populus bene se nosse loquitur?
  
  
  Meus dominus frowned. ' Etiam. Plerique eum noverunt. Et nemo seductorem esse credere vult. Etiam nos vocem imprimendi e telephonicio accessisse et bene ... non persuadere".
  
  
  "Cogitavi notae notae perfecte acceptae ut identificatorium."
  
  
  Non certe isto modo. Transumptum testimonium testimonii Ingersoll ante aliquot annos ante concilium concilii habemus, et haec vox recenti aequare videtur. Sed differentiae sunt. Radiotelephonus in insulis non semper clarissimum est imprimis.
  
  
  ' Dextera. Tunc vis me scire an hic sit vere Ingersoll, nonne?
  
  
  "Hoc uno momento. Sed si impostor ille sit, statuere etiam debes, quid evenerit rei Ingersoll. Utroque modo scire debes, quinam sint intimae Sex, quae causa sint, et quomodo Ingersoll commoveant."
  
  
  - Putasne inter eos cum tribus capitibus aliquam esse connexionem?
  
  
  "Nos nescimus quod adhuc. Sed quandiu haec possibilitas existit, certum est quaerendum.
  
  
  " Immediata ac- cepta coniectura sum."
  
  
  ' Etiam. Secretarius Defensionis personaliter se contactum Ingersoll temptavit, et abhinc duas septimanas unus ex proximis consiliariis Praesidis ad Double Cay volavit. Sed Ingersoll eos recipere vel cum illis loqui noluit. Hic privatus est, Nick, et imperium ab hospitio relinquere non potest.
  
  
  “Decies centenarios eius suspicor nihil ad hoc facere”, ioculariter dixi.
  
  
  "Non afficit nos. Tuum negotium scis. Plura sunt pauca disserendi, et tunc austrum caput. Get to Ingersoll, Nick. Scito quid opus sit."
  
  
  - Quid, si iniquum est? Si hoc ad tria capita refertur?
  
  
  - Tunc eum prohibere. Ad discretionem vestram.
  
  
  'Usquam?'
  
  
  Accipiter adnuit. " Securim Killmaster ordinis agentis non mitto ibi paucas quaestiones interrogare."
  
  
  Ego vero dubitabam; negotium satis simplex videbatur, nisi vulgare, et hoc secundo tot diebus, quos gravi errore in judicio feceram.
  
  
  
  Caput 4
  
  
  
  
  
  Minus quam tres horas mandata sunt, et nondum media nox erat, cum a mansione discessi. Excubias mihi VERECUNDE risit et ostendit nartae meae innixum in custodia. Volui eum deprecari, sed non ego; sciebat quid maneret, plusque erat quam dicerem.
  
  
  Expectavi videre Veronicam antequam discederet, sed non ostendit. Probabile melius hoc modo. Nunc cognovi quid significaret in autocineto illo montis nivei, et sine pudore et contumacia facere possem - quidquid habitus susceperat postquam in secreta missione implicatus est.
  
  
  Non multum nocte dormivi. Cubiculum meum quamquam erat in altera parte deversorii, ab VESTIBULUM, murmur citharae audiebam cum vocibus incertis. Luce surrexi, surrexi, res meas ornatas et confertas. Sicut instructus non radet.
  
  
  Sarcina parva erat in trunco currus mei, sicut Accipiter dixit. Cum nocte ante loqueremur, unus ex procuratoribus nostris tradidit. Plures res ab AX specialibus effectibus explicatas continebat, quae in difficili situ utiles esse possent. Multum ingeniosum esse debet pro hominibus in Stewart department ut cum armis et instrumentis quae in natatorio vel calciamentis abscondi possent ascendant, sed, ut semper, successerunt.
  
  
  Duas hebdomadas me cepit ut Miami accederem, et feci omnia quae potui morabor. Provocatio Hawke erat barbam crassam crescere, sed die quinque erat scabiosus in inferno et cum barba relictus sum. Latera mea cito creverunt, et sciebam fine duarum hebdomadarum barbam haberem quae satis magna esset ad membrum scaenae petrae sui.
  
  
  Ego Nick Walton, procurator plurium vincula petrarum. Accipiter cohortes tres mihi delegit, quarum duae nunc in Africam et Asiam pro rei publicae Department tendunt. Coetus alius ad tempus dimissus fuit et commeatum a Gemino Cay sumendum habui dum coetus ordinatus est. In itinere meridiano, omnino Washington vitando — vesperas meas consumpseram in frequentissimis seris, quos invenire potui, audiendo jumenta et combos locales, in musica et atmosphaera. Horas exegi invisendi recordum thesaurorum, notarum, titulorum, et nomina artificiosa.
  
  
  Per tempus ad Jacksonville, putavi tam de musica populari hodierna quam teenager mediocris. My barba crescebat et opus erat stringere. Perfectum. Unum deviam facere habui antequam planum Miami conscensis. Accipiter et hoc paulo ante contuli et demersum capere decrevimus. Primos volatus Triplici Capitis Ratio ad Cape Kennedy mox praeparabant, et ambo sensimus me ex optimis fontibus quam plurimum posse cognoscere.
  
  
  NASA principale pervenerim facilitatem modo in tempore ut cum itinere coniungam. Collegimus in area frigida receptione splendida et per ANDRON ambulavimus. Tunc me obstitit paludatus securitas.
  
  
  "Ignosce, domine," inquit.
  
  
  Circumspexi, sicut plura alia membra coetus. 'Ita?'
  
  
  "Vis caeruleum Ford agitare?" Licentiam legat lamellae.
  
  
  "Ita est mea."
  
  
  "Vereor te paucis plus cars clausus. Agnosco nos, si illud ordinare velis."
  
  
  “Damnare,” obstupui. "Cum illic ortus sum, non alii currus erant."
  
  
  - Vereor ne dicam, domine. Si non sapiunt.' Postulatio non est vere.
  
  
  'Perduint! Bene.' Iratus retorsit sonans ANDRON. Cum autem custódes et e conspectu eórum essem, ipse manum meam ascéndit. Stavimus paulisper et circumspeximus. Nemo in conspectu fuit.
  
  
  “Hoc modo, domine,” obsequio sono dixit se probabiliter ad caput NASA uti.
  
  
  Clavis ad ianuam invisibilem sine manubrio recluso parietem aperiebat. ANDRON longum, humile, cito ambulavimus. Aliae fores passim erant numeris ac literis omnes, sed nulla alia notis distinguendis. Neminem vidimus, cum plures angulos verteremus, scalas ferreas descendisse, portas duas clausas transiisse, ac tandem perventum esse quod murus blank esse visus est.
  
  
  Pollice caliga nigra nitida, milites nummum basilis grisei in ima parietis impulerunt. Nihil illico factum est, sed paucis momentis totus murus tacitus apertus est, cui satis amplum emissum est. Paries post me concussus est et solus relictus sum in cella parva cum tabula metallica, duae sellae et speculum magnum quod unum modo esse debuit. Proxima speculum porta erat; patienter expectavi ut aperirem.
  
  
  "Dominus Carter?" petivit vocem corpoream.
  
  
  ' Etiam.'
  
  
  "Unum minutum, quaeso".
  
  
  Risi in speculo, sed non placuit fluctus. Spatium haec ingenia serio serio tendunt, eosque non possum reprehendere. Habent aliquid graviter capere.
  
  
  Post minutam circiter horam, ostium apertum et duae figurae in tunicis albis et tennis calceis immaculatis ambulaverunt, obnixi ante eos mensam ferream immaculatam, quam saepius in nosocomiis videram.
  
  
  "Opus est digitum tuum, domine," dixit minor ex duobus. Quorum neutrum visum est triginta, et utrumque specula utebatur. Etiam pilis longis - decem annos praecisis remigio incisis - propositum suum non minuit. Atramentum digitis meis applicaverunt, et chartam iecerunt. Tum unus ex his scrinium reseravit, tabellam aperiens et perscriptorem aperiens, digitulos meos ad alterum statutum comparavit, deinde adnuit.
  
  
  rogavi. - "Nonne accipies genus fingerprinting in MIT?"
  
  
  "Caltech domine," respondit maior. "Et non, sed ambo ad academiam FBI venimus." Subridens tenuiter.
  
  
  Miratus sum. "Omnes hic facit?"
  
  
  "Hoc modo, domine." Ostendit ostium apertum. "Dr. Avery te exspectat."
  
  
  Fores in hoc androne apertae sunt; In parvis officiis viri strenui et paucae feminae in tunicis albis super blueprints et technicas libros gibboso, inter se colloquentes in parvis coetibus, aequationes in cretaceis cretaceis. In fine ANDRON, comitatus mei duplicem ianuam bis aperuit et me in officio et conclavi duxit. Vir ad mensam non multo vetustior videbatur quam comitatu meo, quamvis breves et canitie capillo vix sient cutem. "Ingredere, domine Carter," dixit stans. Ostendit me in viridi sella corio.
  
  
  "Pono es Dr. Avery. An etiam administrator es? Risi quaerenti, sed nihil respondit.
  
  
  “Nos non multum temporis, domine Carter. Incipiemus?'
  
  
  Nihil attinet, quod omnia repetam quae mihi per proximam horam narravit. Multa dicta sunt de coordinatis et destinatis satellitibus, de computatoribus, circiniis, stabilioribus et actuatoribus, de labentibus retractandis et sensoriis, deque systematibus anti-interceptionibus. Hoc plus minusve fuit quod Hawk mihi narravit, sed ita ut tempore Avery peractum sentiebam ut paene me systematis tricipitis aedificare possem. Etiam non ipsum.
  
  
  Avery eadem idea videbatur; habitus eius prope condescendens fuit. “Ut simpliciter, Mr. Carter, inspice Project Tria Capita hoc modo: machinam scopulorum parvarum ab Arlington, trans Potomac, ad Washington deducimus. Quattuor dicamus ex iis quae ad Albam Domum spectant, scopum nostrum principale. Mediante Jefferson Memorial ut punctum respectivum, cameras televisificas speculandi in unoquoque missilibus necessarias servandis efficiunt. missilia Anti- missilia immittuntur; fortasse, quamvis ratio defensionis nostrae, unum alterumve e nostris telis iactum iri. Hanc facultatem etiam parvam considerare debemus, si talis impetus deduceretur. Aut hostem primo salvo aut actum est de nobis. Ita?'
  
  
  adnuit.
  
  
  'Bene' dicamus primum missile quod in Domo Alba tendebat directus ictus est. Deinde alia tela non eundem scopum ferire debent. Sensores subcriptio ictum ac deinde mechanismum computatrum movere. Secundum scopum in systemate regimine programmatum est. Actores suum officium agunt, alarum illapsum retractabilium aperiunt ut tollant incrementa, et capita nostra eruca versus, ut dicunt, quarta decima vicus shopping regio seu Hilton Hotel. Clarum est?
  
  
  'Ita pensavi. Aliis verbis in omni proelio nucleari scuta principalia ferienda est, id est plura simul missilia mittenda. Sed si primum percusserit, non necesse est alterum perdere.
  
  
  'Admodum.'
  
  
  Hora cepit illum mihi narrare quod prius sciebam. “Quid de ipsa systemate, Dr. Avery? Quantus est?
  
  
  "Non possum tibi ostendere. Non permittitur hoc facere ".
  
  
  'Certe non. Sed quam magna est? Potestne furari?
  
  
  "Minime." Gestus eius totum sub terra complexus, basi a reliquis interclusus. "Obliviscatur circa cautiones; Certe perfecta sunt. Ille meam mordacitatem non intellexit. "Quam magnum est hoc dampnas rei?"
  
  
  Bene... cor "Driekopper" computatorium est. Secundum magnitudinem, multo magis implicatum est quam omnia quae ad modernum exculta sunt.
  
  
  "Quid est hoc, Pythi?" — abripui.
  
  
  "Oh... magnitudinem currus machinae regularis fortasse". Ostendit manibus cubi fere metri longam.
  
  
  "Ianua nemo potest ambulare cum ea".
  
  
  'Vix.'
  
  
  ' fine. Quis alius scit de hac arte? »
  
  
  "Pauci admodum sunt. Baculum meum, septemdecim homines, quos omnes alvi habent. Domus Alba, ceterae rei publicae institutiones et summa militum imperia sunt."
  
  
  "Quid de Ultimis Edidit?"
  
  
  "Fere omnes qui cum Driekopper laboraverunt, nunc pars baculi mei est."
  
  
  'Fere?'
  
  
  "Tantum duo homines ex coetus non operantur mecum. Unus ex illis in ruina plano dudum mortuus est. Alter est princeps exsecutiva firmae.
  
  
  "Quid vis refert ad Grady Ingersoll?"
  
  
  "Censeo."
  
  
  "Id Ingersoll cavet."
  
  
  Avery mirari. "Certe non putas aliquem similem Ingersoll..." Non opus est ut sententiam perficiam; plane non placet mihi subtextum nec quid de illo ageret nesciebat.
  
  
  "Audivi te facere primum fugam testam Driekopper".
  
  
  ' Etiam. Proxima hebdomada. Dies exactus nondum determinatus est. Tantum operarii mei de systemate sciunt, et omnes partes in erucam personaliter inserent.
  
  
  "Numquid est forte quod posset alienum vas intervenire et piscari rem hanc in altum?"
  
  
  "Non casu. Si eruca terram non exacte ubi programmata est, se destruet."
  
  
  Nihil plus in hoc aere habitudo sepulchro visum est facere, gratias agens Avery et reliqui. Cautiones in Cape Kennedy non quaero, et sciebam homines quos maxime facere potuerunt. Sed illa linea de Ingersoll et suis creditis sex me sollicitum fecit sicut infernum.
  
  
  Forsitan si de hoc problemate non cogitassem, magis attendissem id quod paucis post momentis accidit. Post televisificas televisificas spectans, custodia me in ANDRON desertum dimisit. Cum ostium non signatum, sine manubrium post nos adhuc claudebat, duo homines in paleis fabulantes Asiani pileis nigris litibus et camerae circa collum suum funda per ianuam principalem ambulaverunt.
  
  
  Cunctati postquam me et custodes viderunt, confabulari perseuerauerunt. Unus ex illis substitit ad imaginem photographicam interiorem mollem; cum alter cameram suam in me verteret, faciem meam velare coepi, tum me oblivisci omnium rerum. Denique hodie, ubique pergitis, peregrinatores Iaponicae cum cameras videtis; Non dum ad raedam sors pervenit quod percepi hos duos Asianos omnino non Iaponicas spectare.
  
  
  Fuga ex Miami in Insulam Novam Providentiae in Bahamas nihil aliud erat quam spes; Prope non erat tempus bibendi, cum insulis arenosis sparsum mare leve mersissemus. Caelum meridianum leviter demersum est, ut herbae virentes nigrae paene nigrae apparerent, et pluviae fenestras 7271 in aeroportum circumdederunt.
  
  
  Viatores per suggestum ad tugurium horrei dilapidati concurrebant, quod aedificium stationis appellabant. . Latrunculus intus ludens erat et satellitum fuga liberam rum potionem tradebant dum sarcinas nostras exspectabamus. Moribus erat quaestio; in summo urbis tempore fortasse unus in quinquaginta suitcases apertus est. Sed impedimenta tracto plusquam media hora accepit ut sarcinas omnes e plano exoneret, ob causas quae in aeternum mihi mysterium manebunt. Per longum et angustum TRADUCTOR cingulum viduli advenerunt, mea fere ultima. Duas vidulos habui, et unam specialem cameram habui pro Wilhelmina et Hugone. Sclopetum non porto cum terminum transeo, quia detentus est una ex acerbissimis rebus quae speciali agenti accidere possunt, et periculum non valet.
  
  
  Vir longus atro-nigricatus in habitu carnivali prope ianuam stationis stetit. Signum erat prope palmam quae legebat "DOUBLÉ CAY - Air Taxi." et cessavit pluvia, caelum autem adhuc cinereum est et nubila. Tres jam plures stabant sub palma; duo mediae aetatis et puer teenage cum cithara, humeris longitudo capillos et sortem infantem acne.
  
  
  "Ita, buddy?" niger me salutavit. "An in Double Cay?"
  
  
  ' Etiam.'
  
  
  Quaesivit a me quid nomen esset, et album repressit. — Planum est in altero agri fine. A limousine huc ad te veniat.
  
  
  Moleste stetimus sub uda palma, Vento gratus, qui uligine fumida mollivit. In fine marmoris stabat vir tenuis, sene, in tunicula lacera, braccae et tennis calceamentis sordidis, intentus ad ostium stationis aedificiorum intuens. Cum patuit novissimi viatores eito, ille humeros convertit et manum levavit. Obscurum fuscum Cadillac in MARMORA traxit, ostium aperuit et homo intravit.
  
  
  Ego tam intente in sene intuebar ut catervam in raeda sorte nescirem donec Cadillac e conspectu egrederetur. Iuvenes erant duo, proceri et criniti, crinibus laxis et obscuris litibus induti, iuxta quos puella stabat eadem fere altitudine qua viri. Tegebat a collo ad calcem simplici, vestitu fluente, quae corpus suum in omnibus locis rectis fovit, et comae fuscae fuscae super umeros fere ad umbilicum deciderunt. Colligebant monilium inter ubera eius, et etiam in obscuro lumine vultus micare videbatur.
  
  
  Prima cogitatio fuit Ioanna de Arc vel fortasse Ioanna Baez; tantam habebat fiduciam in vultu, in habitu. Sed illa cogitatio cito quievit cum Angela Raffles et duo alii sodales Sex intimati me inspexi.
  
  
  Satis vellem de Intimis Sex imaginibus eas statim agnoscere, sed tantum puella vere eminebat. Quinque adulescentes tam specie similes erant ut haud scio an quibus nominibus duobus conveniat. Non refert, duxi; Sperabam Angela Raffles esse initium meum in via ad Grady Ingersoll.
  
  
  Vidi eam, et respexit. Risus eius serenus et persuadens et terrens, quasi hominem ad se nihil facere posset trahere. et cognovit. Secundum informationes Hawk mihi dedit, illa viginti quinque erat, sed aeterna videbatur. Eripui aspectum ab illa, priusquam oblitus sum quid hic fui. Sex ostium Mercedes in sidewalk extraxerunt et homo niger sarcinas in truncum tollere coepit. Duobus et ianitor cithara post me sedit. paulisper substiti puellam per lucidum currus tectum. Illa adhuc ridebat, adhuc in partem meam spectabat. Aliam viam impingebam et constanter vidi donec abegimus.
  
  
  Quatuor nobis in ampla et luxuriosa casa Lear Jet accommodati. Neuter nostrum quidquam dixit; Coniuges intuebantur parum confusum, puerum tristem. Niger us rum attulit ac ante disparuit. Cum paruit et nuntiat paucis momentis abiturum, mulierem egrederetur ratus sum. Egomet valde miratus sum, sed cum propius perspexi, per forulos braccas et braccas aureas, hilarem competentiam vidi blandam.
  
  
  "Nomen meum Herridge", gubernator noster dixit, "et spero te bene in Gemino Cay tempore habere." notavi accentum evanuisse; omnibus muneribus agere videtur. Brevis et lenis erat takeoff, cum sol per nubila duntaxat perrumpens ex ponte removisset. Sorbere tuli et prospexi fenestram. Super glaucam viridis aream circa aeriportum volavimus et mox extremam Nassau pervenimus. Sol molliter lucere visus est in villulis luxuriosis cum natantibus stagnis, hortis pulchris, et incredibiliter virentes saltus. Herridge planum portum per oppidum volare permisit; Vidi calathos strues, varias fabricas et easdem res aeneas in omni mercato a Marrakesh usque ad Singapore venditas. Mulier alta nigra nigra cum bandana rubra in capite et habitu tentorio manum furibundus agitabat. Herridge alas suas momento vibrans, inde septentrionem vertens removit et per latissimam insulae partem volavit. Aliquot post minutis mare iterum sub nobis erat.
  
  
  Infra vidi plures plagas albas; Aliquamdiu navicula apud nos fere sustentabatur, et intellexi eum hydrofolium esse debere. In eodem cursu erat ac nobis, et sentiebam erat navicula Grady Ingersoll. Dictum est mihi habere illam classem in qua socii sui commeabant inter Duplex Cay et Nassau.
  
  
  Et tunc apparuerunt geminae insulae, sicut eas vidi ab aspectu avium accipitris. In sole claro, "Resurrectio" scintillare videbatur - piscinam lacus, cursum golf, lacuna murata, turres deversorii candidae fulgentes - dum "extremum iudicium" tam hebetem quam quaevis constructionis situs intuebatur. Foramina magna hiantia in arenam et virgultis effossa, alia concreta, alia bullis et gruis referta. De ferro, compago aedium unius in aerem, umbras prodigiosum humi projiciens.
  
  
  Herridge, cum acrius appropinquaret, vidi pontem inter duas insulas constitutum. In littore ultimi Iudicii, subsidia magna concreta iam inaugurata sunt, e quibus superstructura prominebat. Ex aere pars cylindri coaster apparuit, sed multo maior.
  
  
  Ego tunc magis ad levem impressionem attenderem, sed Herridge iam appulerat et mihi subvenire debebam stridendis dentibus et vellis brachiis cathedrae. Sicut omnes novi gubernatores, ego vector malus sum.
  
  
  
  Caput 5
  
  
  
  
  
  Meus locus deversorium indigne luxuriosum fuit. Solaria aqua imminens erat permagnus et balneo non multo minor. Stragula viridis talaris erat et tam mollis ut par stragula lata paene superflua videretur. Intus armarium parvum erat magnum lagenis ferrum rum, et subridens servus qui fores et fenestras fores et fenestras aperturas fores vere delectabat, vere delectatus est. Locus erat facile amare.
  
  
  Ex maeniano videre potui infra me angulum piscinae magnae piscinae magnae, quae adhuc mane occupatus erat, cum pluribus figuris tabulam tributoriam occupantibus. Sub tegmine palmarum texitur, chalybea manus undo sonat, et vocem risum mollem audivi. Magnus ventilabrum non sum deversorium urbis, sed mentiar si non fateor atmosphaeram esse mirabilem.
  
  
  Cito in extrema campanarum striatarum, classem caeruleam meram tunicam conieci, et denim iaccam defluxi. Ex uno e vidulo cepi quod Stewart in Effectibus Specialibus pro me fecerat et decrevi aliquantulum incussum caligas tennis sumere. Nulla tibialia. Wilhelmina et Hugo in secreto manserunt; Non puto opus fore. Cum per ingentem VESTIBULUM ambulabam, dicere debebam me hic in Duplex Cay in negotio, non feriato. Ubique prospexi vidi puellas, alias in bikinis, alias in brevibus, minis- tris et jeans, quae videbantur in cuticulis depingi. Facilis aspectus mihi persuasit bras tam vix in insula esse quam ursos polares. curiosus eram quid de Providentia Novi Eboraci medii e duobus provectis in planum hic ageret.
  
  
  Ambulabam versus piscinam per latum corridor saeptum tabernis vendentibus beachwear, eget, spirituum, libros, tabaci, bona coria ancilla - cum Angelam Raffles iterum vidi.
  
  
  Stabat in foribus apertis contra solis occasum, sed etiam per eam statim silhouette agnovi. Angela puella cum brevius loquebatur, quod significabat eam esse mediocris altitudinis, et fere tota fusca cutis eius in pusillis bikini quas gerebat apparebat. Capilli nigri nigri umidi erant et dorsum defluebant, et minutae guttulis in rimam inter nates evanuerunt. Etiam antequam faciem viderem, miram illam sensi, nec falli.
  
  
  Adnuit Angelae ambulans praeter eos. Adnuit respondens. OK, quod satis est. Dissimulatus in munere meo quasi super-frigidum saxum villicum cohortis, non potui incipere a primo gestu amicabili, habere me consueverunt habere catervas coetus in me ascensus.
  
  
  Cum essem aliquantulum temporis, substiti, spectavi ad piscinam et turbam, et gradatim conversus ut viderem sient a fronte.
  
  
  Eius lineamenta prope orientales erant, et oculi eius leviter obliquis tenebris scintillabant animatum cum Angela loquebatur. Alta malarum radiis nuper sole refulsit, Et velutinae mollibus haesit aqua guttis. Os eius latum erat et plena labra in risum crispa quae Angelam non provocavit. umeros adsidue dicente moventes, altae curvaeque flectunt in coxas. Mammae tegebantur texturae, efferendae papillae; Crura eius erant longae, musculares, sculptae, et inter crura eius varia fasciculata capillorum nigrorum e sub imo bikini crispi.
  
  
  Non habui foeminam ex Veronica - puellas vidi in tentoriis cervisiae per vias in Virginia et in Carolina Septentrionali non erant mei generis - sed etiam si modo e itinere Nilum cum Cleopatra rediissem, vellem ego' m hac puella adhuc impressa.
  
  
  Intuens me. Angela, quae ad me ambulabat. 'Salve.' Habebat enim vocem instar campanae ecclesiae primo mane in nebulosa dominica.
  
  
  'Salve.' Risum dedi ei meum et ocularias ocularias expoliavit ut meliorem aspectum acciperet.
  
  
  "Nonne ego te ad aeroportus huius diei?"
  
  
  'Vere.'
  
  
  "Cogitisne in Gemino Cay diu manere?"
  
  
  "Ego tamen consilia firma non facio."
  
  
  Risus doctus. "Bene, immaturum ne derelinquas."
  
  
  Conversa est cum adductius coxae admodum facto parum pudici et brachium in brachio ambulavit in deversorium cum puella in bikini, duas feminas mirabilissimas quas umquam vidi. Bene habui iocum cum Veronica; Concupivi enim scire quid de brevitate nostra Hawk scivit, et in conclusum veni melius esse omnibus, si numquam inveni.
  
  
  Circum piscinam ambulavi et vidi murum altum lapideum ultra. Arboribus et fruticibus camouflaged erat, sed aspectu velox hamatis filum revelatum - electificatum, dictum est mihi, quod per parietem, per folia et ramos cucurrit.
  
  
  Part of De Doublon conspicuus erat. Erat trium tabulatorum aedificium, lapide obscuro constructum, et fictilis tempestate. Fenestrae quae contra piscinam erant clausae et clausae sunt. Solum foramen in muro erat post piscinam prope ostia deversorium, ubi introitus portae ferreae solida saepta est. Cras, pollicitus sum me, iter per totam insulam me accepturum esse diem - ut peregrinator in excursu. Nox ocyus ut sol in Oceanum delapsus est, sed nandi ad inluminatum stagnum remanserunt. Sub eodem tecto vectis erat ac Steelband indefessus, et ego bourn et aquam loco rum emere potui. Sedebam aliquantisper, turbam et orchestram iuxta me spectans, et audivi mollem sonantem aquae sub muro immediate post me.
  
  
  Redii in in deversorium et vidi varius. Signum erat in introitu cum nomina artificum e cabaret vicinia, et una imagines photographicas me prohibere fecerunt.
  
  
  Nullus error erat: lineamenta orientalia et coxis curva, risus audax, qui etiam clariores lucernis micantibus emicuit. Nomen eius Cina Negrita fuit, et videtur operata in secta quae nihil aliud quam bikini tegebat. Illa amicus erat Angelae et satis erat eam probare. Praeterea nomen ipsum me sollicitavit: audieram a pluribus puellis mixtis Cubanis, Mulatto, et Sinensi descensu, vulgo Floridae meretricibus. Sed in Duplici Cay, cum Grady Ingersoll et eius directo ad Trium Capita notae connexionem, quidquid cum Cuba vel Oriente, serio habendum erat. Omnia magna in opere meo fuerunt.
  
  
  Casinus erat molliter accensus, spatio magno laqueari luxuriose decoratus, crassus adveniat et modestus super mensas accensis. Duae roulette tabulae, tres immissae et fortasse dimidiae duodecim cheminae tabulae fer. Aula principalis thalami posteriora reservata est pro baccarat — pro phalangis tantum, cum suo vecte et servitio. Ludus chartarum vel tessorum ludus meus non est; Satis in animo habeo me de numeris in chartis vel alea plasticis solliciti esse. Sed homines, qui Casinos frequentant, saepius observatori condito plus ostendunt quam dicunt, primae classis in plano a Novi Eboraci ad Lisbon. Cum in ambulabam, multi non erant qui vigilarent, sed mox vidi aliquid quod mihi persuasit quod tempus meum non perdam.
  
  
  Eundem Asiani iugo vidi apud Cape Kennedy. Alter e duobus calculis ad mensam immisso iacebat, dum socius eius ad reliquos cubiculi plus attendit, quam quod in viridi baze sub naso fiebat.
  
  
  Videbat me momentum illum animadverti, et illae lineamenta "incomprehensibilia" orientalia prodiderunt agnitionis coruscationem priusquam celeriter alteram viam aspexit. Profundum halitum cepi et ambulans perseueraui, cogitans de photo cepi illud mane a me cum porta illa damnanda post me.
  
  
  Ut intermisi conabar determinare genus duorum hominum. Ut antea intellexi, Iaponica non erant; quod certe fuit. de Corea cogitavi; hic et magnum numerum Coreanorum construxerunt. ex altera parte, aliunde inter Batavia et Kabul provenire potuisse, et nihil cur putarem alios esse peregrinatores qui eodem itinere quo me cepissent.
  
  
  Sed non credo alterum.
  
  
  Tempus erat spectaculi cabaret, sed locus vacuus erat praeter paucos ad mensas et paucos ad longum et curvum vectem. Sedebam in sella prope scenam, et expectavi, Borbonium glaciem salientem. Fuit praestigiator, comoedus, equus bilinguis, quae psittacos tractabat, et Lebanese manipulus petatoria, quae implevit tempus antequam Chyna veniret.
  
  
  Praesent pretium pretium erat. Scaena repente in picem mersa est tenebris; tunc longa tympana facta est, et clausa cortina micabat arcus. Apertum est abrupte, umbrae vagantur sinus, et tympanum cessavit. Vacabat scaena, silentium in conclavi anhelabat — dein cymbalorum sono Chyna in arcu scidit.
  
  
  Nam momento uno crure quasi statua aenea immobilis constitit, ac deinde tympana pulsare coepit et paulatim fluctuare coepit. Illa venter saltatrix attonitus erat, ite et denudata. Vestis ea maxime paucis ex plumis et sequinis constabat; discalceatum faciebat, interdum calcanea in tempore percusso modulamine impressit. Armillas in manibus et talos jungebat. Corpus eius in arcu lucebat, quod eam sequebatur sicut amator assiduus, et bini aggerum uberum saltabant et tremebant sicut unumquodque mobile. Crescente passu, nigri nigri crines passim bacchantes crispi, interdum totam fere bustum tegentes.
  
  
  Et tunc aliquo modo attigit ut fasciam e secta solveret et in scenam demitteret. Crines fluebant super pectus et ventrem, foramen secundum scissuram et claudens iterum. Procumbo in sella vecte inveni et anhelitum meum teneo.
  
  
  Nevit ocius et velocius donec comae a capite suo sicut umbellae surrexerunt et omnis musculus in corpore suo furibundus commotus est ...
  
  
  Blackout et Silentium.
  
  
  Connivebam, picem quaerebam penetrare tenebras, sed nihil vidi.
  
  
  Tum arcu rursus versa, et inclinato capite puella stetit, pectus ancipiti crine, bracchia lateribus, crura inpressa. Plausus intonat, sed minor auditus fuit. Laudare etiam conabar, et cum scenam reliquit, tamquam incapax reginae spectans, in meam partem perstrinxerat, et certus eram risum eius vidi.
  
  
  Aula lumina sensim convertit et haustu meo potus cepi. Iam quid? Non diu moratus sum ut invenirem.
  
  
  Sinis per parvam ianuam in extremo scaenico elapsa est, inter mensas intorta, ad cohortem agitans, et ad vectem ambulavit. Tunicam candidam cum monili tam humilis gerebat ut colli non longe ab fimbriis finiretur, quod vix infra coxis cecidit. Albam chlamydem circum crines ligatam habebat et calciamenta gerebat. Illa in meam partem minime spectat.
  
  
  minister utrem Campaniae et vitrum ante eam collocavit. Non sedit, sed unum pedem in proxima sella posuit, vitrum sustulit, exhaustum replevit. In ludo, multi homines e Casino prodierunt et nunc ridere et aspectu in eius directione coeperunt. Neglecta ea , et cum unus ex illis ministro insusurravit , caput excussit , et rogationem , quam in manu sua tenebat , repellit .
  
  
  Tempus est operam meam utendi artificio. Parvam laminam auream eduxi de magnitudine dollarii argentei, quod mihi fabulae operculum dederat. I. rem nent et dimittam uam.
  
  
  puella adhuc in meam partem non quaesivit. Unum de Asianis vidi apud Cape Kennedy et iterum ad Casinum intravi et usque ad eam ambulabam. Chyna non videbat eum laetum videre, cum accessit abhorrens. Apprehendit manum, attulit os ad se, et, ut videtur, pertinaciter de aliquo ei locutus est. Manus excussit, sed immobilis mansit. Tandem adnuit et vir iterum discessit.
  
  
  China non videbatur escam capere, sic minister appellavi.
  
  
  Etiam, domine?
  
  
  "Heus homo, censesne hanc cohortem aliquid aliud quam carmina Broadway de 1933 agere posse?" Adnuit in strophio Cole Porter canentem.
  
  
  Minister videbatur Miami profugus, cum stylo tenui barba, facie dorsali, et coma diligenter pectinata. Nigrae erant, tinctae fere. "Bene, orchestram censeo ludere posse, domine," dixit automatice.
  
  
  "Ah, nunquam sapiunt." Ego aurum texam iterum et crepitum magna in abacum.
  
  
  Annuit. "Est interesting nummus".
  
  
  rem ei tradidi. “Lege signum, homo. In labore meo, id est Oscar.
  
  
  Nummum cepit et ad lucem vectis tenuit. Supercilia approbando. "Heus, hoc scio coetus." Quinquaginta oportuit, sed adhuc plus minusve negotium rei gnarus erat. "Esne membrum?"
  
  
  simul humiles et superbos aspicere potui.
  
  
  "Immo ego eorum procurator sum. Hoc primum aurum fuit.
  
  
  Laboravi. Sinas in nostram partem respexit.
  
  
  "Lisisne usquam prope? Paradisus Island? Liberum portum?' Commovi caput meum. "Deus nullus." Prope vacuam aulam vidi. "Non hic ludo, vir. Scis, me feriatum hic esse. Audivi modum hic, sed non animadvertimus."
  
  
  Minister tussit, Sinis parumper respexit, deinde ad me. "Bene, oblectamentum nostrum..."
  
  
  “O memini, scio, homo. Mira est haec puella, sed musica... - Linteo, extendi manum et pollicem significanter demonstravi.
  
  
  Mentum raucum rauca, et Campanie bibit. “Dic viro bonum esse quod de me loquitur”, dixit levi accentu Hispanico qui musicam demersit.
  
  
  Adnuit et subridens. Dentes micabant ut risit etiam.
  
  
  "Max, bibe aliquid et da ei", addidit ante
  
  
  converte et cito caput versus varius.
  
  
  Non saepe est quod puella quae somnium cuiusque hominis spectat ut bibere mihi offerat ac deinde relinquit quin etiam nomen meum petat. Volui recusare, sed tunc conclusum veni ut stultus esset. Glacies fracta est, et postero tempore eam video, aliquid de primo loqui habebimus.
  
  
  Diu expectare non debemus. Post semihoram Cheena iterum vidi. Praeter piscinam ambulavi et vidi vestem albam in tenebris illuminatis contra saepem ferream solidam in muro De Doublon. Invenit se inter duos viros bene aedificatos in litibus obscuris. Cito commoti sunt, et etiam ad distantiam distinctam impressionem feci quod puella multo velocius iret quam vellet. portas vidi apertas et proximas post eas; Chyna non multum laborare videtur, sed illuc ingredi plane noluit. Haud difficile erat insequi impetum; Veronicae memorias et quam prodidit me adhuc recentia et molesta sunt. Praeterea officium non erat omnes puellas servare, etiam si opus erat.
  
  
  Reversus sum ad Casinum, viginti arietes in chemin-de-fer amisit, chubby puellam quae aliquo modo audivit de professione mea sic dicta, et tunc in magna domo aliquandiu mansit. Nihil erat his Asiaticis, quod deceptionem daret; Excusationem quaesivi, ut paucas quaestiones receptori vel secretario peteret.
  
  
  Denique contra ivi ut clavem capias. Receptio erat parvus, agilis niger cum accentu perfecto Anglico.
  
  
  "Speramus te fruendum, Mr. Walton."
  
  
  "Similis tabulae magnetophonicae" cogitavi. “Non multi hic sunt,” inquam.
  
  
  Celeriter parvipendens. "Paene pleni sumus, domine."
  
  
  "At non illi guys, huh?" Dixi cachinno et adnuimus versus casino fere vacuo.
  
  
  Risus truci fuit. "Sit..."
  
  
  "At felix es, habere magnum lusorem ex altera parte mundi".
  
  
  'Ignosce, domine?'
  
  
  "Haec Japs vel aliquis alius. Vidi plures sedentes ad mensam immisso. .
  
  
  'O. Ita. Ab Oriente in Duplici Cay nobiles habemus.
  
  
  'Ita vero?'
  
  
  Media fere nox erat et susceptio taedebat, quae exspectavi. - Loquimur de Novissimo Iudicio, de gemina insula, nostis. Dominus Ingersoll contractum aedificium cum firmo in Formosa vel alicubi prope intravit".
  
  
  'Ita vero?' - Iterum repetivi, oscitationem supprimere conatur.
  
  
  “Imo, domine, credo quod experimentalis cuiusdam operis est propositio; Dominus Ingersoll, ut nostis, actuose implicatur ad meliorandas condiciones vitae minoritatis coetus circa mundum ».
  
  
  'Opinor.' Vidi macilentum nigrum. "Nonne censes eum paulo propius domum incipere?"
  
  
  Oculi eius opaci facti sunt. 'Paenitet, domine; tempus meum prope est et adhuc multum operis administrativi facere ".
  
  
  Aperui ostium cubiculi mei rima cum aliquid erravisse intellexi. Lucem reliqueram — in cubiculis deversoriis semper facio — sed nunc in meras tenebras ingressus sum. Substiti et auscultavi.
  
  
  Solus sonus quem audiebam erat spiritus meus. Cito intus lapsus sum, et ostium post me clausi. ad transitum sensi. Hoc durum coniuctionem.
  
  
  Obscura adhuc.
  
  
  Omnes videre potui, erat pallida rectangulum vitreae ostio evolutae ad podium meum, lumine lunari volando per mare illustratum. Oculi mei cum ad lumen obscurum accommodare coeperunt, motus mollem audivi et umbram ad ianuam lapsus vidi.
  
  
  Cucurri per tapetem et aliquem per vestes arripui. Scapula sub fabrica torquetur et vertitur. Conatus sum eum avellere, sed tamen oppugnator minor me fuit, validissimus tamen fuit. Oculi speculam cepi, vultum rotundum et expressum in umbris. Debebat esse unus ex Asia. Tum me percussit cubitus inter costas sicut aegra.
  
  
  Debilitavit tenaci mea; Libera manu eum in fauce ieci et in maxilla percussi. Ingemuit homo et ad podium convicium subnixum. In luce lunae vidi metallum nitidum in manu. Manus ad me convertit, et carpum arripui, medium torquens, sub denso corpore impingens, et sustuli.
  
  
  Sonum non fecit dum per convicium volavit et septem fabulas in tegulas circa piscinam cecidit. Fuit valde hebes impetu, sicut pepon caementa comminuit, tunc silentium fuit.
  
  
  Ego recumbens super maledictum et corpus videre conatus sum, sed lumina circa piscinam exierunt. Visum est ut nemo aliquid audiverit. Diu expectavi, deinde ingressus sum, et in aliam transitum levi versatus sum.
  
  
  Nihil tamen factum est. Lumen bulbi compressi; omnes ibi erant.
  
  
  Insonuit telephonium. I telephonum sustulit.
  
  
  "Dominus Walton?"
  
  
  Ita.'
  
  
  "Paenitet domine. Loqueris ad mensam anteriorem, omnes hospites indicamus esse potestatem eu. Mox restituetur."
  
  
  Recordatus sum lucem in ANDRON adhuc esse et dixit ita.
  
  
  "Esto domine, aliter operantur."
  
  
  Suo vel alienae sollertia videbatur insidiose su- perbia. "Lumina semper habemus apud Duplex Cay Hotel domine."
  
  
  "Bene, tum bonum. Gratias tibi. Suspendi et sarcinas meas cito per lampadam repressimus. Percussor cellulam non invenit in qua telum meum abscondi, licet parvam vestem laederet.
  
  
  Non refert quid inveniret, sic ego vestes et cubitum ivi. Etsi bonum vultum hominis habere non potui, pauciores obesos Asianos in Gemino Cay nunc habeo".
  
  
  
  Caput VI
  
  
  Luce corpus abiit, et fere meridie susurros audivi. Sedi in sella secus stagnum, hostem exspectans ut in meam partem moveret. Turgida, mascara crinita, mirator in aurem crepitavit. Quidam ex pariibus suis, viri ac mulieres, circa nos convenerunt, meque dubitanter intuentes. Etsi non sum exacte Mick Jagger, optimum idolum praesto fui. "Quaeris... uh... talentum?" Interrogator puer erat cum acne, qui heri mecum in plano erat. "Ille libet, homo." Iam defessus sum huius verbi, et non statui saepissime uti. "Aspiratio recens aeris inter duas strophas. Ludisne hanc rem? Cithara adnuit ego. Erubuit. 'paulum.' ' Etiam.' Alio modo perspexi, strabo ad solem aquam in piscinam reflectens. Indifferentia est pars imaginis. Una puellarum ad pedes lasciviae sellae sedebat, soleae eius imo in digitos meos premebantur. Parva, rotunda et curvata erat, et solem vel aliquid fulgidum in pilis fuscis habuit. stimulum explorandi restiti, sed crus casualiter movit ut talus meus super femore suo calido delapsus sit. Illa giggled ac consulto restitit ut calcaneum meum inter crura conlocaret. Ego vere incoeps agnoscere tegmen Accipiter destinaverat mihi cum iuvenis barbatus in coetus grandis irrupit. "Heus, nondum audisti?" Quantum scire potui, cum aliquo non loquitur. Eius pellis erat color parietis tectorii in altera parte piscinæ, et quadraginta libras sine intermissione infra centum amittere potuit. Putabatur poeta; rationes agnoscere coepi. Dixit aliquis, nihil audiebant; "Nocte quidam guy tulit magnum saltum. Ibi.' — Ostendit locum sub podio meo. Neminem magnopere quaero, ita a me quaesitum est.
  
  
  'Qui est hic?' Barbatus humeros. "Quis scit? Receptor ille qui mihi dixit hoc dixit quod e podio suo prosiliit. Ostendit iterum hoc tempus ad podium directe infra meum. "Vetemus erat vel aliquid tale. Mortem notam reliquit in qua scripsit se in hac decade societate non amplius vivere aut aliquid tale posse. Fabulam eius non satis credam - quo tempore fabulae piscinae gyros fecerant, mirari nolui mortuum hominem fuisse sex pedum Swedish acrobatum, qui media nocte in sessione disciplina cecidisset. — sed aures ad mortem notae mentionem feci. Si hoc verum esset, significabat ipsum turbam purgatio efficacissima post meum impugnatorem. Puella ante pedes meos paulo instantius quaesivit, et me cogitare oportuit. “Ia, bene, puto me quoque paulum salire," stans abrupte dixi. Paucis gradibus acceptis, ad ripam piscinae me inveni, columbam in aquam caeruleam et usque ad superficiem delapsam quam ante superficiei aeris potui. In piscina non multi fuerunt; Visus est maxime coetus hominum sedentis et spectans. ad alteram partem natavi, conversus sum, et me ad medium stagnum reppulit. Supra dorsum meum aliquamdiu natavi, caelum serenum intuens. Ex angulo oculi mei vidi murum altum lapideum et post eum De Dublon. Cum ibi uidi, aperuerunt fenestram, et extra fenestram vidi lucem reflexae; Telescope - vel telephoto lens; Ego experiri optimum habui fenestram non directe spectare, sed si quis in me interesset, nihil erat in demonstrando quod scirem. Non intellexi me sub alta tabula sollicitudine volitare donec obvolutum audivi "Caution!" Levavi oculos meos, et vidi, et vidi figuram albam et æream ad me volantem. natavi, bracchium unum immergens in aquam profunde et crura mea duriora quam potui calcitrans. Diver in aquam immersit, umerum meum per millimetre percute, et elevans undam quae me cepit. Durus non eram, sed fixi caput meum sub aqua ut viderem si urinator laesus est. Corpus in fundo piscinis iacebat, cruribus flexis et figura eius in radios solis refracto contortis. Non aliquandiu se movebat, et post illam eram divenus, cum subito crura ejus erecta et diver me irruerunt. Frontes ibant, sed nullus dolor erat; longa comae mollescunt ictum. Sina appropinquans risit, labra plena tam prope mea sunt ut paene contumeliam illam non oscularetur. Sed ego eam offendi - frigus illud lusi. Facile erat. "O!" gargarizandum. "Est tibi, domine Walton!" Non eam interrogavi quomodo nomen meum nosset. Post, signavi rogationem noctem. 'Est me.' "Numquid nocui tibi?" 'Non puto. Esne bene?' Etiam cum esset in aqua, allevans rexit. Vidi quod candidam lavandi causa minimam modo obtegeret, et fortasse non omnes. Calor perustae corporis me salutavit natantem, genua tangens sub aqua. Sine voce, ad ripam piscinae e regione ubi eram natavimus — et ascendimus, Sina fluido sigilli gratia movens. Linteum magnum e sella lascivitis accepit, circum scapulas eius circumvolvit et me intuens. 'Bene?'
  
  
  Non opus erat quaerere quid vellet, non modo me aspexit. Sine vestibus - aut in nando truncis, quod idem est plus minusve - speciem admodum gravem habui. Hoc tantum dico quia factum est et conor vere difficile servare illud iter. Vulnera glande perforata et confodere, quos in toto cursu meo per chirurgicos genios AX conductos optime refecerant, non vidi sicut frustum carnium quas in schola laniarii monstrant. "Eamus deambulatum," inquam obtuse. "Hoc circo videndi adhuc non habui." 'Cur non?
  
  
  Non opus est usquam in sole iacere". Illa lente cucurrit linteum super corpus perustum priusquam in sellam post eam iactaret. Tessera haec mea erat ut eam probe cognoscerem; Pellis eius plane non opus est ut umbram illam attingere tanning illinere. Sensim et firmiter feci, incipiens ab illis cruribus sensationalibus, paulisper commorans ad ventrem molliter rotundum antequam ubera quae in bikini despiciebant. Papillae eius per candidam fabricam visebantur. "Idem bikini ac heri geris," tacite annotavi. 'O! Animadvertisti!' ' Etiam.' Risit tacite, micant oculi. “Semper puto, si vestem tibi congruentem inveneris, nihil esse quod mutandum sit. Non credis, domine Walton? 'Idem puto. Nomen Nick. ' Etiam. et meos... - Legi quoque possum. Imagines tuae non te iustitiam faciunt, Chyna. ' Numquam.' Scivit puella blanditias tractare. Ambulabam ad Oceanum in muro De Dublon dum Sina iuxta me fabulabatur, femur eius paene meum tangens. "Sic es ferias?" — 'Admodum.' Circulum sudorum senum circuivimus, maxime albis ventribus et floralibus uni-partiti natatoriae. Vidi duos medios annos ex plano Learo; Mulier in Chyna torva est, corpus suum in conspectu tenere inter puellam et virum. Non potui eam reprehendere. "Numquid hic diu eris?" "Dependet quid agendum sit."
  
  
  Substiti et demonstravi ad angulum De Dublon, quod post parietem conspicuum erat. "Quid id est?" "Est... genus quasi mansionem. Homo ibi valde dives vivit. Sciens risi. "Numquid visitasti eum?" "Vistum", respondit. Non negavi. Antecedebat lacunam in muro aggere cum gradibus dealbatis ad litus ducens. Ut Chyna ante me ambulavit, comas obduxit, ut umida fila nudum ventrem permulcent. Hic et illic parvae globi iacuere harenae, Et multae placidae iacuere figurae. nulla fere salo erat, summoque in litore fluctus. Oculi - mas et femina - nos secuti sumus per harenam gravem ad ripam aquae ambulando. Nos vultus contempsit. Sina blande ambulavit, sine multa versatum est. Non opus est. Ad laevam nostram ripam De Dublon murus pergebat. Post paucas centum cubitos ambulans, foramen supra parvam volucrem animadverti. Vestibulum id lacus est. Pons parvus pedestri super aquam porrecta est; supra eum murus exsertus tanquam fungus dimidiatus a concreto laevi. Ad alteram partem nulla occasio est, etiam hamo ac funiculo, quod me non miror. Sciebam etiam brevem cuniculum sub muro ducens ad lacunam retractabilem sepem ferream texisse, et miratus sum quidnam fieret illud nutriendum. Transeuntem pontem foramen demonstravi. 'Quid est hoc?' "O quasi magnum stagnum. Hic homo sua navigia ibi habet. 'Ita vero?' Adnuit et manu prehendit; coxa me transiit. "Placetne tibi lintres, Nick?" 'Certe.' 'Habeo hoc unum simile'. Id est, uno ex deversorio uti possum.' "Quae navicula?" Nescio quid vocant. Phasellus vel ultricies mi? Navicula parva nimis celeriter accedit." “Navem velocitatem. Ita. Bene ergo ibimus. -Esne bonus cum navi? Propius mihi snuggessit et oculis tenebris risit. "Navem agere possum." Damnare bene scivi quid innuere vellet, sed hoc dicere volebam. "Videamus." ' Postea?' "Ita postea."
  
  
  De Dublon occupavit totam insulae partem occidentalem. Murum in circulo magno ambulavimus; Non hie nandi aut sunbaters erant, et mollia circum scopulis vix tuta corallia scopulis abreptis. In mari, una vela alba prominebat in horizonte; praeter hoc, nihil aliud apparebat nisi quietam aquam turbabat. "Quousque hic laborasti, China?" - "O ... quasi annus fere videtur." "O multum." Illa parvipendens. "Dant bene et vita hic est nice."
  
  
  "Nonne in Florida ante hoc habitas?" Substitit abrupte, et me perscrutando intuens. 'Quid hoc rogas?' 'Nescio. Mihi satis probabile videbatur." Adnuit puella, et oculis dolor emicuit. ' Etiam. Castrum fugi». “Non dixi...” “O, non refert. Multum temporis abit; Mater mea et cum aliis in navi parva transivi. Confodiunt nos, Cubanus circuitus, sed evasimus. Fere.' Supercilium interrogationis levavi. “Mater mea. Illa iecit et graviter vulneravit. Plusquam mensem, medici meliorem se dixerunt, et tunc defuncta est. 'Sum vere rumex.' Illa iterum humeros. "Hoc iam diu Nick." "Quid de patre tuo?" “Iuxto seditioso Castro eum in carcerem coniecerunt. Cum ergo nihil de eo audivi. Nihil erat dicere. Multas fabulas audiebam sicut hoc modo ei crederem, sed semper casus fuit quae verum diceret - et nihil interesse puto. Silentio ambulavimus; prope ad me venit, sed cogitationibus amissis videbatur. Tandem dixit, "Tu scis quod verum nomen meum non est." 'O?' Breviter illa risit. "Non mirum tibi." Caput excussi et risi sciens. “Cum quinque vel sex annos Miami in spectaculum venissem, procurator meus Margarita Ortiz me subscribere noluit. "Idoneus," inquit, "in vultus meos.
  
  
  Mater tua media Sinica fuit. Pater meus mulatto fuit. Hinc - Cina Negrita." 'O.' Constitit, et me intuitus est. "Nosne omnia, Nick?" "Ego magis ac magis disco." "Ha!" Illa manu expressit. "Quare venisti ad locum sicut Geminus Cay, Nick? Hippie soli sunt haedi et senes cum feminis pinguibus suis. "O, audivi de hac particula dynamitis choream facientem hic monstrare et venire habui." gutture ejus increduli risum sonuerunt. Constitit in digitis, pectusque urget in pectus. Labra holoserica disciderunt et oculi caligant. Osculamur. Brachia circum collum involvit, et pelvis in me vertitur. Responsum praesens et indubitatum fuit, et in me durius se premebat, dum mea lingua quaerebat. Retrorsum flexae manus, in imum natatorium eius, ad tepidum rimam inter firmam asinam. Probabile fuit quod tunc duo iuvenes coniuges conspicui facti sunt, lente per murum altum ambulantem. Eos primum vidi et attentionem Sinarum ad eos hausimus. Ingemuit ergo giggled et tetigit tumorem in sole. "Ego te circumagam, donec refrigescas, bene?" Vigilent, obstupui. Risit laetus. “Scio me rectum esse, Nick. Tu es ille qui permittit ire ad infernum. Grato subrisi, et aliis obviam ivimus. Postquam eas transivimus, et angulum parietis vertimus, Sina brachium eius circa lumbos meos posuit et maxillam meam contra bracchium meum attrivit. "Hodie est dies off, Nick." "Quid facere soletis ad vesperas?" "Interdum ad Nassau. Aut manebo in cella mea ut legas aut cymba? Ita. Nimis est.' "Puto suus 'a bona idea. Hoc vespere?' 'Certe.' "Vide tu in bar cabaret. Primum edemus, deinde ... “Non,” respondit acriter. "Non in bar. Non amo .... scis. Non sinam quisquam me illic eligo si constitutum habemus. Veniam ad cubiculum tuum." "Scisne ubi sit?" Adnuit. "Debes scribere numerum in scrinio receptio heri." 'O. Haec sit vera.' Aliquanto plus ambulavimus donec hotel in distantia conspicuum factum est. "Tu ... uh .... non habes hic quis, tu?" 'quid dicis?' 'Amica?' 'O. Nich. Nemo est hic, qui me delectet, etiam ad pusillum. Oculi eius narraverunt mihi exceptionem esse viderem, sed cum ad parvam raedam sortem pervenissemus ad latus deversorii, ubi duodenarum colorum litus buggies sub sole inluminavit, damnare duxi difficile credere talem pulchritudinem. sicut Chyna erat iustus expectans cum Nick Walton implet eam sola vespera.
  
  
  
  Caput septimum
  
  
  CARNIS habui et plures utres glaciei-frigidi Amstel cerevisiae meae cella traditae. Famulus ad ostium podio posuit mensam, et cum discessit, pauca eduxi e vidulo meo quae studere volui. In itinere meo otioso meridiano Novi Eboraci transivi et aliquot chartulas navigationis ibi comparavi. Certaverunt invenire quod vellem, sed tandem reperimus tabulam Duplex Cay. Vix illam tunc aspexi; Ego sane volebam hanc tumultuantem urbem relinquere et carpe viam. Nunc dimidium vitreum cervisiae bibi et chartam explicavi. Parum ostendit; nullam nauclerus in sui parte usus esset ad magnum vas decurrere circa duas insulas, sed sola chartula invenire potui. Multae aquae periculosae impedimenta in aqua reperiebantur; Duo naufragia vetera, scopulos curalium eo die antea videram, et paucis locis vadosis. Lacus in situ De Dublon notatus est, sed nullus ex oceano in conspectu exitus fuit. Haec cura praesens non erat; In aquis circa aliam insulam, Doomsday Island eram, magis studiosus. Erant vadis et scopulis irregularis. Conatus sum maxime eorum meminisse, scientes in tenebris non multum mihi prodesse. Sed certe sciebam ibi esse, quod differentia posset facere. Post prandium exivi in podium; iam sol obscurabat altorum rapidum nubila struem. Ego longe supra convicium nixus sum, sed nihil videre potui praeter angulum De Doublon proximum mari. Certum feci ut cubiculum in summo deversorii pavimento acciperet, nunc intellexi me conatum habere me conatum habere cum pleno deversorio prospectu. Hoc visum in conclave bene ambulabat tibi omnia. Mutavi in veteres bracas albas, pullum terreum, et calciamenta pellicea, ocularia mea induta, et satis firmavi in sinum meum mutandum; tum diu taciturnus corridor ambulabam. Conclavia 716 per 729. Verisimile erant tuli elevatorem ad VESTIBULUM descensum et, si quis me viderat, intravi in lobbum magnum, obscurius accensum. Sedi ac rum iussi, quod ego nolui. Paucis post minutis quaesivi ubi cubiculi hominum esset et illuc eo contendit. Ut speraveram, duae tabernae telephonicae fuerunt. Dialed in deversorium numerum et numerum quaesivi 722. Cum primum conatum putavi prospere, mulier respondit; visa somnolentus agitatur. Interrogavi de Rodney, dixit Rodney ibi non esse, excusatus sum et suspensus sum. "Patientiam" mihi dixi et ad sellam meam redii. Proximo media hora bis alias cameras in mea area vocavi et inveneram ambos occupatos esse. Si non iterum vocavi cubiculum vacuum, aliud tentare debebam; homines, qui magnas hotels urbis currunt, stupidi non sunt, et operator vel serius cognoscet eundem hominem diversis cubiculis in eodem pavimento vocare. Vetus est haec caesim stropha - tam senex me uti paene puduit. Sed breve temporis fui, et rectioribus et inhumanis artibus uti nolui in cubiculum ingredi, quod mihi visum quaerebam. Die quarto probabo, telephonicum anulum deciens antequam certus eram cubiculum vacuum esse. Recurri ad VESTIBULUM et tuli elevator ad aream meam. Primum instructus explorator discendi rationem referret, et secundum quid crines aperiret. Omne balteum quod struxi in instrumentis, et minus quam minutum me inveni in cella 721. Intermisi ianuam prope — ita ut cum residentibus rediret, excusare possem videndi ianuam apertam et ambulationem in admirationem. visum - et celeriter ad ostium podio ambulavit. Diu in podio stare non habui. Unde steteram perspicacem in plerisque areae. Videre homines de industria commeo extra murum cepi. non vestitus vestitus, non arma conspecta, sed laxa fortuita vestis erat simillima, et aliquid .45 in serrae sclopetum dissimulare poterat. Aliquot motores scaphae in lacu natabant, et nonnullae in aqua natabant. Vidi partem latam stratae areae ubi alii sunbathing erant; Servi in tunicis albis ambulaverunt inter eos cum ferculis potus ... et alia. Nihil opus erat ut comprehenderent quid aliud traditum esset. Agnovi iuvenem barbatum, circiter 140 kg ponderantem, ut ad cylindrum candidum in reposito lanceo ei oblato eleganter attingens. Verisimile hashish; Accepit plusquam gratis booze aliquos patronos allicere. Sed plura videre non potui. Arbores circa deversorium prope inter se consertae sunt, et murus interior curvatus post aestum clarum conspectum aedificiorum obstruxit. Duplex igitur vallus, qui quaestionem creavit ut super murum exteriorem ascenderet, nesciens ubi essent custodes, et tunc, si quoquo modo illa impedimenta praeterirem, quaestio fuit praeterire vallum interiorem, et Deus scit quid adhuc necesse est vinci. .
  
  
  “Ecce, domine. Quid tibi possum adiuvare? Audita hac voce, conversus sum, mente damnans stragula densissima. Procerus niger in foribus stans fortuitis vestibus normalibus indutus erat. Una manus casualiter in sinum brevium iaccam detrusit. Interrogando subridens omnino quietus videbatur. fauces purgavi et speravi satis trepidum vidi. 'Quaeso ignoscas. Ostium apertum vidi et intravi ut ex hac parte deversorii intuitum viderem.
  
  
  ' Etiam.' Ianua post se clausit - quod me cautum fecit. "Haec summa est in Resurrectione Island, et visum valde interesting." Modo late subridens, tum agnovi. "Herridge?" Gubernator Lyra momento inclinato capite. " Utique Dominus Walton." 'Sum vere rumex. Modo volui... - Manum meam ad SOLARIUM fesse agitavi, tum timide risi. "Si quaeras, videbis me nihil huc ademisse." Paucos gradus in conclave arripuit et me aspicere pergit. 'Non est obligatorium'; Ad me non videas ut fur, Mr. Walton. Multum nisu posui in remissa capienda positione. "Paenitet," inquam, ergo naturalis curiositas perveniat. Herridge annuit intelligendo. “Ita, mea est cubiculum. De baculo optime tractat Doublé Cay. Aequalitas omnium ». Hoc dixit sine ulla amaritudinis. "Gaudeo id audire. Gubernatorem suum esse felicem intellegunt." "Mihi placet." Estne hoc omnes? Omnes dico qui scit qui ibi vivit. "Ita, est." fortasse heremita, sed ambitiosus non est. Iuvenes saepe invitat ut suis utatur. Herridge demonstravit lateri deversorii proximae piscinae. "Non iam secretum est quod Dominus Ingersoll complures cameras televisificas inter has arbores instruxit, hospites oblectare videtur et ipse se eligit quem ad se invitare vult. res eius mihi abscondita sunt. Haec facultas mihi naturaliter occurrebat cum Hawk me instruebat, et gavisus sum quod confirmata est. "Nunc tu scis, domine Walton" Ego tantum ambulavi. Vides aliquem qui tantum tendit quantum ego - hotels, motels et similia - in solere nasum ridere in omnia, numquam scis quando incurres in amicum veterem. aut aliquid. Herridge stabat quasi petra, paulum ad latus, ut permitteret me.
  
  
  Ambulabam praeter eum, adnuit, fluctuans in atrium intravi, et ostium post me diligenter clausit. In via ad cubiculum meum, miratus sum cur gubernator, in vestimentis laboris, pistol in sinum eius iaccam habuit. Fortasse, Putabam, Herridge alia officia habuisse apud Double Cay, ut jam cognovi.
  
  
  Satis adhuc dies supererat ad explorandam Resurrectionem Islandicam paulo plus. Laetus servus in raeda sorte mihi in litore buggy tradidit, unus ex illis Volkswagens pulsu speciali corpore et latis fatigat. Ego curvavi palmam instruxit gestationem, donec perveni ad cursum. Stipes erat paulo plus quam tectum, tribus lateribus apertis, ordine cincinnorum in quarta parte. Sera parva erat et tabulae intus et foris, sed nemo ibi erat.
  
  
  Ambulabam trans pavimentum ligneum et prospexi per cursum. Arva molliter declivia erant, laeto fronde operta, in locis floriferis plantis punctata et palmas artificiose collocatae. In distantia vidi unum sotagium lusorum et duo plaustra pilata; aliter desertus ager videbatur.
  
  
  Redii in buggy et perrexi iter sine destinatione. In fine golforum via dilatatur, virgultis obiens, et ad parvum portum me ducens abrupte. Fluctus hinc inde sinus erant; lembos duo vel tres lembos stabant apud columpnam, et nonnulli lembos et scaphas. Non vidi hydrofoil simile.
  
  
  “I coniecto Ingersoll alicubi classem habuisse in lacu illo,” Cogitavi, ubinam prorsus admiratus sum.
  
  
  Per sinus, vidi Islandiam Doomsday, cum sceletis ferreis ex arena orientibus, et columnas pontis super sinus aquas extantes. Unde stabant, pontis structura in extremo columpna magis inspiciebat quasi molem trabibus ferreis quam umquam ante, ibi iactatus et oblitus. Nulla signa constructionis navitatis in ponte erant, sed procul videre potui radiis gruis elevatis et punctis galeis fulvis constructionis circumfusis. Videbatur mihi instar constructionis normalis, et nescirem si aliud esset inspiciendo aquam apertam plus quam quingentos passus aberat.
  
  
  Tormento rugientis machinam obvolutus obtutum traxit sinistrorsum. Navicula alba in extremo sinu remotam maculam rotundat, alveus eius albus supra aquam nitidis metallis retordit. Hydrofoil, et suspicari non sum unde esset. Angela in tergo Camerae apertae sedebat, iuxta quadratam, hominem Asianum, et post rotam erat unus e iuvenibus crinibus quos pridie in aeriportu videram apud eam.
  
  
  Navicula celeriter iter fecit in fretum inter duas insulas. Natavit ad columpnam longam, quae in aquam ultimi judicii ingressa est, retardari ad littus appropinquantem, et in aquam immersit. Plures figurae parvae ad funem funem capto venerunt, deinde trio scalam ascendit, in litus desiluit et post coetus humilium aedificiorum disparuit.
  
  
  "Contractator" a "Formosa", quem receptionista locutus est, socius meus invasoris nocte ante, urgentem visitationem ad locum construendi cum duobus membris intimis sex ... fecit.
  
  
  Naves in portu parvo spectabam et de navicula Sinarum curiosus eram. Primo solum eam audire volui, quid videre posset de operationibus Ingersoll mihi narrare, nunc autem melius habui.
  
  
  Airstrip in colle prope portum sita erat. The Lear Jet was parked in castra, with a windock volitantes supra se; Plures ludi aeroplani prope fuerunt. Nusquam alibi irem, ita per tribunal concretum abieci. Et ecce vir quidam egrediebatur de foribus suis, et tempus observabat, et tunc reversa est intus. Ego iustus VIATOR.
  
  
  Nunc primum et ultimum tempus buggy ad litus equitavi, sinum meum leni passu per arenam perficio donec ad atria tennis deversorium perveni. Deseruere ut litus; Liquet hospites apud Double-Cay nihil studiosius curae fuisse quam golforum et desidiae ad piscinam.
  
  
  Reversus buggy, recta ad cubiculum ivi; nunc non est tempus timendi iuvenes qui me impugnant. Ego ad horam dormivi, deinde vesperi venturo praeparare incepi.
  
  
  Potissimum necessitatem appendi ad telum occultum contra verisimilitudinem quod cum Chyna nolui multum habere occasionem diu latendi; tum invitus Wilhelminam et Hugonem, ubi essent, discedere decrevi. Explorator opus in optima fortuna satis arduum est, sed gracili casu quod saltator tantum erat quem esse putavit, non potui dare res complicare, incipiendo a pistola et stiletto. Faciam ut captus.
  
  
  Bracaeas fuscae indui, thoracem fuscum et tunicas caeruleas et post parvas tennis calciamentorum reliquias meas. Tunc sedi in podio paulisper et vidi ad angulum meum iuxta stagnum. Ferrum balteum adhuc occupatum erat, et nuper sol perruptas nubes operculum perrumpebat.
  
  
  Aliquis tacite tussit. Conversus sum, sed non erat in conclavi post me. Tunc murmurum vocum quietum audivi, sed verba non intellecta. Audiens sonum, accessi ad podium convicium et auscultavi. Ex paucis verbis audivi, lingua confusa nota sed aliena videbatur. Despexi et prono tantum satis ad podium infra videndum.
  
  
  In blasphemia manum obscuram et frustum manicae nigrae iacebat. Tarde caput retro iugo et risu in faciem meam torva fuisse suspicor. Manebant ergo directe infra me, et homo satis flexibilis, non difficile esset a podio ad meam ascendere, et etiam facilius resurgere. Solus hesterna oppugnator frustra commodum fugae huius facilis evasit...
  
  
  Paucis momentis cepi ut pauca in cella mea componam, et cum ostium meum pulsare perfeceram. Ego immotus steti, sed soluto modo vigiliam meam spectavi. Cinna venit in tempus.
  
  
  Cum aperui ostium et vidi ibi stantem, parumper paene paenitebat me uti ea modo quam institueram. Hoc momento tantum sumpsit.
  
  
  
  Caput 8
  
  
  
  
  
  "Ita," inquam, molliter, lente illam studeo. Ut semper, albis induta est, hoc tempore in vestitu intricato-longitudine, amicta, inaurata et succincta stilo plus minusve Indico. Incedentem huc illuc vestis soluta, cruribus aeneis objiciens, submissa monilia ostendit se nihil subtus indutum esse. Ubera eius exanimata tunicam meam tetigit dum me praeternatabat, et cum esset in medio conclavi, pirouet et posito lumine e podio portae post se.
  
  
  "Tu similis mei?" petivit.
  
  
  "Stulta quaestio est".
  
  
  Illa giggled. ' Etiam.' Circumspexit, in magno lecto eiecit oculos. "An quaerunt ante cenam?"
  
  
  Soleo non moror talibus respondere propositis, sed haec panthera nimis velocior fuit mihi. Cunctantem sensit, et innocue supercilia levavit.
  
  
  "Non intelliguntur parum bibere".
  
  
  Quibusdam modis hoc optimum fuit; Consilia habui vesperi et volui cum illis agere ordine recto. "rum ferrum?"
  
  
  ' Campaniae.' - Non erat petitio.
  
  
  Veni ad telephonum. "Videbimus quam cito ferant."
  
  
  'Non necessarium.' Ambulavit ad armarium parvum, et utrem Campaniae a tergo magnae carrucae ferrum extraxit. "Non bibo aliud si possim," inquit.
  
  
  "Nonne posuisti ibi utrem?"
  
  
  "Si". Illa iunxeram caput et me intuens. "Tu quoque placet?"
  
  
  "Non sum contra istum."
  
  
  Pocula frigida bibimus quae etiam in armario frigidario discessit et inter se deliberate mansit. Interrupit sermonem nostrum; Quaesivit me de opere meo, sed non videtur valde interesse in responsionibus meis. Hoc aliud monitum cerebro meo mandavi; Spectaculum esse putabatur, et nisi Chyna reliquam curriculi sui saltationem in Gemino K consumere voluisset, saltem fingam se meis fabulis diligenter recitatis teneri.
  
  
  Sed sermonem in se convertit, in miseram infantiam, in amaritudinem erga Castrum et omnes communistas. Omnia de matre sua narravit quomodo e continenti Sinis evasit ut per totam illam iterum transiret. Illa prope persuasit, sed nimis institit.
  
  
  Idque aptum mihi est; quid illa nocte facturus essem, iam non erat ulla dubitatio.
  
  
  Relinquentes cubiculum tenebrosum erat. Cubiculum principale triclinium pro conclave vitavimus; deponens erat tam mollis ut candida Chynaei vestis rutilare videretur. Illa me ad aream seclusam imminentem aquam, quantum fieri potest a vecte et cha-cha bandam, post parvam tabulam scenicam ludentem me suscepit.
  
  
  Famulus statim apparuit cum ampulla Campaniae et una tantum tabula.
  
  
  "Me sciunt," Chyna explicavit.
  
  
  Risum habui.
  
  
  "Hic infula semper est valde bona, Nick."
  
  
  ' fine. Verus es peritus". Non curavi si puella res in suas manus illuc egisset; hic tamen domi erat, nec nocuit ludere per regulas suas. Aliquamdiu.
  
  
  Ea erat vorax ficedula, et invasit butyrum tenerum CARNIS tenerrima intentione. Vix locuti sumus, quod amavi. Inspexi praetorium; quidam coniuges saltabant, plerumque seniores, exceptis duobus osculis sicut modo recens. Ad mensam prope orchestram sedebat par pueris crine longis, splendidis sed inter normalibus indutis vestibus, sicut discipuli hippies in weekends ludentes.
  
  
  Post capulus appositum, quaesivi eam saltare. Illa caput ambigue quassavit, striata coma Longa cadens humeris. "Dico pecuniam saltare, Nick." Dentes in tenebris fulgebant. "Omnia enim fun aliud facio est."
  
  
  Aspexi paulisper, leviter arripuit manum. "Tunc utique vis concinnare."
  
  
  Supercilia exortum. 'O?'
  
  
  "Nisi vis navigare genus tuum navi."
  
  
  “Navem celeritatem. Tu mihi sic dixisti.
  
  
  ' Etiam.'
  
  
  "Sed quid tunc oro?" Manum pressit et vestium sinus permulsit. "Hoc etiam nihil est." Nos ex ostium lateris ambulavimus et circum piscinam ambulavimus ad raedam sortem. Chyna utique suum litus habebat buggy, eademque ferocia intentione in cena ostendit. Cum ad columpnam venimus, ad columpnam trahebat, et tabulae sub rotis sonabant.
  
  
  Navicula in fine navalis erat iuxta magnam Chris-Craft cum pluribus laternis in navi inferiore. Sina giggled oculos in directum volvit, et ad eam navim pertendit. Navicula alta velocitate circiter quinque metra longa, cum magna casula, tegetibus mollibus magnanimiter tegebatur. Ut cetera apud Chynam, omnia alba erant. Non vere amo, sed nihil de eo facere potui.
  
  
  Extulit pallium suum, calciamentaque exuit et in gazophylacium facile desiluit. Demisi puppim lineam retinaculo 75 hp Mercurius incepit, et cum esset nonumy, arcum evelli lineam et iuxta eam sedi. Illa bona erat, scivit quid ageret cedentem, 90 Fitque gradum vertens, et fremitu natabat e sinu.
  
  
  'Quo ire vis?' - illa fremitu machinae inclamavit.
  
  
  Ego vago manum admovi. "Videamus modo aliquid".
  
  
  Cursimus per lucem, brevem undam, solis longinquis luminibus deversorii ad laevam ducti et pauca luminaria in Doomsday Islandia a dextra operantia; pars lunae nihil significabat. Sina navim de fine pontis traxit et ad litus parallelam cucurrit. Deversorium transivimus, punctum extremum circumduximus, ubi obscuri muri Doubloon umbras in arena iaciunt, deinde terga verterunt.
  
  
  Capilli Chynae volitabant in ventum, et vitta illa in crines religata seorsum venit. Intravi, et eduxi illum. Illa chuckled et plausae crure meo.
  
  
  Clamavi in aurem, gubernaculo rotam monstrans. "Vide possum?"
  
  
  Cunctata ergo dixit. 'Certe'. Cur non?' Loca permutavimus, quae per se iucunda erant decurrere dum se invicem ascendimus, sed nihil fecimus quod tam cito adhuc ambulabamus.
  
  
  acceleravi et volavimus, et iam in laevo deversorium praeter discessum emicuit. Ego retardavi et ad Chynam diverti.
  
  
  "Quid de alia insula?"
  
  
  "Visne ultimum judicium?"
  
  
  ' Etiam. Quid ibi vides?
  
  
  Illa parvipendens. "Tantum bulldozers. Turpissima.'
  
  
  " Eamus ecce."
  
  
  Dubium me aspexit. - "Ne quis in."
  
  
  “Deum, infantem, constructionem vigilantem amo. Videamus.'
  
  
  Si cecidit, non curavi; conversus. Per sinus ad columnas concretas et ultra litus recursus.
  
  
  Antequam ultimam columnam transeamus, vidi homines decurrentes clivi versus aquam. Atque etiam in obscuro lumine bracchia vidi. Ego retardavi et pereffluo navigium usque ad fundum arenam ferio.
  
  
  Obcaecati sumus potenti lampadio. Manum levavi et vidi in Sina. Illa immota sedit, labra recedunt, oculos inanes.
  
  
  "Privata area! Privata ager! Exite!' Clamor in tenebris pertinax et penetrans erat.
  
  
  Ego risi caeco iubare. “Heus homo, fluitantes modo sumus. Quid habes etiam in hoc arenae acervo? Et surrexi et ascendi super arcum ratis.
  
  
  Solidus silhouette in radio lucis emersit. Vasa eius ostensa sunt ad ventrem meum.
  
  
  'Abite!' — exsibil. "Haec regio privata est. Unum gradum addam, et ego te iaciam.'
  
  
  'Nick!' - Clamavit Cinna post me. 'Veni!'
  
  
  Parvi, risi ad lucem, e pistola meo indicem feci, et pollex ut malleus decidit. "Bene, buddy, iterum te vocabo," Dixi, in umbraculum ascendens, mirans si mihi munus meum quasi hippie praemature abreptum essem.
  
  
  Navem in contrarium posui et scapham de litore eduxi. Tarde sinus intret. Cum essemus in aqua aperta, posui machinam et dereliquit navem natantem. “Heus, benigne illic concilium habent,” inquam. Risus coactus. 'Admonui te.'
  
  
  "Quid habent hoc facere?" - Indignanter rogavi. "Non sciunt aliquem in terram venturum esse dum sub alta aqua manes?"
  
  
  Risus paulo sincerius fuit. "Scisne de talibus?"
  
  
  " navigabam."
  
  
  Manum suam in humero meo posuit. “Noli longius, Nick. Istae leges illic eludiuntur.'
  
  
  "Bene, ut bene opera tua facias!" Fui, speravi, bene cumulans indignationem meam. "Non possunt ita agere."
  
  
  "Nick..."
  
  
  Ego illam ad me fere trahi. Calculum movendum erat, sed vix labor. “Audi, Sina,” in aurem eius fremui, “nimi multi sunt qui nos ab aliquo arcere conentur. Primum Ingersoll cum suo pariete damnant, et nunc hoc! Suus?'
  
  
  Non diu respondet Sina, et veritus sum ne in comoedia me excesserim. Tum se sensim deposuit ad me, manum ponens sub tunica et bracchia circa lumbos meos involvens.
  
  
  'Anno?' susurrabat. "Heus, gaudendum putamur..."
  
  
  Brachium meum posui circa scapulas eius et eam versus me extraxit. Is corpori meo conformatus est, et iucunde elatus est. Vultum levavit, et in labiis osculatus sum; primo tenerrime, deinde ingravescentem passionem, cui illa commota respondit.
  
  
  Vestibulum arcu purus in aquam e regione Doomsday Island post nos obvertitur. exspectabam. Lumen ad nos pervenit, verso etiam longius, haesitante, reversa est, et trabit nos conprehendit.
  
  
  Sina concitavit, suspexit et aversatus est. Manum deinde fuscam extulit et medium digitum in universali gestu humilitatis contumaciae extendit.
  
  
  Vestibulum arcu ante. Murmurat, inquit, et iterum se premebat.
  
  
  Venimus cum fluxu labiorum et linguarum perscrutatorum, et perplexitas vestium eius sinus decidit. Mammae eius ad tactum meum excisae sunt, et labra tan- gulae agminis lapsi sunt ad ortum pinnae, donec erectam papillam attigerunt. Illa graviter anhelabat, caput ad corpus tenens, et crurum unum crure transiens.
  
  
  Non facilis, sed libero quis soluta. 'Maledictum!' mussivi.
  
  
  "Quid hoc, mel?", Nuda pectora Chyna tentavit, et in molli lux barbara morem vidit ab antiqua Roma.
  
  
  “Paenitet,” fremui, “sed illae latinae...” caput excussi, quasi nimis iratus essem ut in verba ponerem.
  
  
  "Obliviscatur eorum," inquit instanter. "Vide de Chin."
  
  
  "Noli solliciti mel". Dimisi manum meam, exui tunicas meas, et proieci stragulam post lectum diurnum. "Te cogito". Irato conatu, navim incepi et acceleravi. Provehimur pelago, arcum surgentes et cadentes in undas.
  
  
  'Nick! Quid agis?'
  
  
  Risi ego illam. "Finge ludum, mel?"
  
  
  "Nescio ..."
  
  
  "Ecce!" Indicem meum demonstravi ad Islandiam Doomsday, quae non amplius erat quam tumor in horizonte post nos. "Ubique vado, porci me ludunt." Clamare habui ut machinam rugitu tegeret; spuma maris inundavit nos et madefecit nos. Sinae curare non videntur.
  
  
  "Id quod ad hanc insulam damn redimus."
  
  
  “At... Vere confusa videbatur. "Fuimus…"
  
  
  "Ita fuimus occupatus. Et sic faciemus.
  
  
  Brachium meum circum scapulam posui et illam duriter versus me traxit. "Iustus sumus in altera parte facere."
  
  
  Navim in semicirculo verto, & ad extremum ultimi judicii latus tendens. 'Ibi.'
  
  
  "Insanis, Nick."
  
  
  Nullam non fringilla nisi. Mox ludis. "Visne mecum, China dormire?"
  
  
  'Ita vero!'
  
  
  "Tunc faciam in gunpoint fucking porcos. Bene?' Prorsus manu pectus nudum cucurri, tum vestem deduxi ut alterum pariter patefacerem. Illa paulisper immota sedit, deinde inermem caput concussit, ac procubuit ut linguam in aurem haereret. Retardavi donec propemodum progredientes et ad extremum Doomsday Islandiae rotundum, in alio sinu et constructione situs tractum posui. Dum varias res simul agimus, lente navigavi ad oram quaerendi possibilitatem. Tandem versus oram ausus sum.
  
  
  Cum primum navis arenosum fundum purgavit, machinam avertit et desiluit ad littus trahere parvam anchoram. Sina post me fuit.
  
  
  'Nick!' susurrabat. Quid si hic nos inveniunt?
  
  
  "Et quod?" Anchora ensem in rubo cepi. "Quid faciant nisi calcitrare nos?"
  
  
  "At illi..."
  
  
  surrexi et vidi eam paene sternutationem. "Quid tibi mali?" - dixi graviter ridens. “Porces illi in altera insulae parte sunt. Nullam eu nulla sapien.
  
  
  Chyna sensim manus per capillos cucurrit et ubera eius quasi pisces ligati surrexerunt. Illa igitur manu me prehendit et brevem et praeceps ad scopulosum traxit. Circum eam ambulavimus, et venimus ad arborem solitariam densis dumis implicitam. Cum appropinquavimus campum graminis altae, substitit et me percunctanter aspexit.
  
  
  Hanc in tenero deduxi gramine, crinem amplexa demersa fluctibus. Reliquum vestis, ad umbilicum applicatum, aperta est ut sub tegumento albo patefaceret. Vestibus haud facile erat, sed curavimus, et corpora in unum fiebant ut paulo post una iacebamus. Sensi ardorem circumdare me, circumfusa crura mea, anhelantem graviter submissio ventris. Manibus illam sedavi, donec tremebunda cubaret, opacum lunae lumen ocellos.
  
  
  "Nick ..." inspiravit. "Intra me ..."
  
  
  Tarde ambulavimus - explorans, virens hortus ad me aperiens, crura eius exsurgentes, corpus eius extensum, deinde diu lapsus intendere. Illa mihi se pressit, corpora jam sudore madentia, et coxa petens.
  
  
  'Magis, plus!' — anhelavit, et calidum spiritus auriculam meam tetigit. "O Nick, numquam..."
  
  
  Tacui, latera manibus permulsi, pectori sensi papillas premunt. Diu silentium fuit, anhelationibus et gemitibus voluptatis punctuatum, et tunc subito oculi ejus visi sunt sicut corpus ejus tensum.
  
  
  "Oh no... oh yes... yes, yes, jajajaja..."
  
  
  Dubium non habui ad eius culmen accommodando, et cum ambo pariter mersi iuncta lassi, aliquandiu morati sumus. tacite quiescere. Prima movenda est, procumbens mollia labris Colla rodunt incredibiliter. "Nick" mussat. "O Nick, numquam hoc bonum est..."
  
  
  Omnem meam voluntatem ab illa me liberare cepi, sed aliquo modo potui, pervolutus et ad genua vectus sum. Aspexi eam, corpore puro et nitido aereo, et risi.
  
  
  "Quid est hoc, mel?" - quaesivit dubitanter. "Ego bonus sum?"
  
  
  Deus, n. Ego tantum infra illos armatos; muros ascenderent si scirent nos nunc hic esse et quid fecerimus.
  
  
  "O, obliviscere." Brachia extendit ad me amplectendum. "Vade ad me, mi Nick."
  
  
  Stare me coegit. Insulam perspexi ad ferrum in corpore quingentos passus in caelum tendens. "Mamem curiosum quod ibi faciunt nemo videt."
  
  
  "O, non refert, carissimi. Veni ad me ..."
  
  
  Simulavi illam non audire, et braccas meas evellere coepit. "Eamus deambulatum, China. totam noctem simul consumpsimus.'
  
  
  Ingemuit, revolvens, et fluidum motum stabat, quasi aspidis e canistro serpentis emergens.
  
  
  Ego thoracem laneum obscurum et calceos indui et Chynam cum habitu suo adiuvare volebam. Ea mei movet adipisci.
  
  
  'quid facimus?' - rogavit, pouting.
  
  
  Monstravi opus lucis in constructione situs. "Veniam modo et vultu vide. Esne paratus ad hoc?
  
  
  "Ha!" risit despectione. "Ad omnia paratus sum."
  
  
  Priusquam eam obsistere possem, per gramina uadit, vestem suam post emissarium velum thalamum ducens.
  
  
  Cito cum ea cepi eamque tardare coegit. Illa me non aspexit, sed, sine repugnante, secutus est manum meam dirigentem. Impingebamus per virgulta, et ambulabam in silentio; crepitabat levis aura per ramos palmarum tortuosas quae circa nos crescebant. Cum tam prope venissemus ut constructionem situs clare videre possemus, substiti.
  
  
  “Mane hic”, exsibilebam cito ad obscuram figuram mixtoris caementi accedens. Et sedi iuxta eum et auscultavi.
  
  
  nihil audivi praeter ventum. Videbam omnes catenae ferreae limatae, terebra tignis et ciconia procul. Proxime ante erat ingens hiatus, tribus lateribus conglutinatus - fundamentum posui cum vallo fictili arduo ad imum descendentem, et per vestigia bulldozer extorta.
  
  
  Mirum inveni, quod unam partem insulae tam arcte custodiant, nec reliqua circumeant. Exiturus eram latibulum meum, cum post me stridorem clamorem audivi.
  
  
  conversus. Sinae nihil aliud erat quam in tenebris labes, sed inter nos duae maculae erant. Accesserunt ad me, sed cessaverunt spectare versus Chynam, qui clamabat.
  
  
  Possem dicere in via steterunt quod nondum eam viderant. Si simpliciter impingeret et dilapsa esset, probabiliter eam navem invisam facere potuit. Sed conversa currit, trahens post se damnatam stolam albam quasi myrmillonem.
  
  
  Qui eam comprehenderunt priusquam quinquaginta cubitis cucurrisset. Aspiciebam ex umbra caementi turpis ut proiecerunt in terram. Quod dixerunt in vento dispersi sunt, sed momento post Sinas ad pedes levaverunt eam ad me retraxerunt.
  
  
  Exspectavi et vidi suos raptores. Cum propius accederent, vidi eos validos, determinatos et carbinos ambos habere. Trio a dextra mea ambulavit, in lato arcu circum caementa turpis. Quaestio mea erat utrum in eas saliret vel expectaret videre an custodes alii prope essent. Cum viginti cubitis me praeterierint, Sinas vidi offendiculum, caput inclina et veste se operire conari. Risit unus ex custodibus. singultus audivi.
  
  
  Et descendi in terram et repit sub caemento turpis ut sisto super eos. Ambulaverunt circa hiatum fundamentum, paululum post tugurium disparuerunt, deinde comparuit, et cito ambulavit. Sina trahat pedes, et unus e brachiis eius dure in bracchio trahit. Audivi clamorem eius in dolore fictus sequitur risum.
  
  
  Ubi e conspectu erant, sub caemento turpis sum provolutus et ad proximam tugurium cucurri. In spatio tres silhouettes vidi, tam propinquas ut monstrum simile inconveniens sex pedibus tendentem ad structuram trunci caementi iuxta sceletum ferrum altam. Steteruntque paululum, et aperta est ianua: et intraverunt et clausa est ianua.
  
  
  Frigido parieti innixus casae ferreae limae et de situ cogitationis. Hoc erat plus minusve quod ad vesperum constitueram. Problema erat me alium etiam sentire, et Chynam nihil aliud esse quam adstat innocens.
  
  
  
  Caput 9
  
  
  
  
  
  Nullae solutiones fuerunt. Etiamsi Sinarum expugnatio frigida sanguine agitata est - ac paene certus eram; alioquin nimis callida erat ut candidam vestem in obscuro fluctuaret - vellem meam partem habere ut salvatorem. Praeterea invenire opus est quam stricta securitas in hac insula fuerit. Et quare hoc necessarium fuit?
  
  
  Abii de casa ferrea, degentem ab opere Lumina in alta pectora ferro. Frutices et palmae uberes erant ad operculum quod ad manus meas et genua deciderem, et ad truncum caementi diligenter reptans aedificium. Ex altera parte ossei aedificii alti erant duo homines, et post eos videre potui lacunam in declivi ad sinum ducens. in solum tetendit et circumspexit aedificium quod Sina in rhedam fuerat.
  
  
  Fenestrae nullae erant in latere meo, sicut apertura cum ventilabro rotato. Cum ibi iacerem, clamorem obvolutum audivi — scilicet, mulier.
  
  
  Non gratis erat quod fuscis vestibus indui et tunicam caeruleam in navi reliquid. Locum breviter inspecto cucurri ad aedificium, quod inter me et custodes vidi. Circum angulum irrepsi, et me sub fenestra vitreae firmatae inveni. Paulo aperta erat, et oculis metiebatur. Angustus est ut per.
  
  
  Alius doloris clamor, multo maior hoc tempore. Diligenter me eduxi ad compagem concretam et fenestram prospexi.
  
  
  Sedebat super sellam duram ligneam, manus post tergum ligatae sunt, et caput inclinatum est ut faciem capillus velaret. Luce calvi bulbi vidi rubentem, Brachia et femora, nudaque pectora livor; sudoris exiguo decurrit in ventrem, et in implicitos inter feminum crines nigros.
  
  
  Homo qui erat iuxta illam, dorsum mihi sedebat et indutus khaki soluto. Trans cubiculum sedebant duo viri numero plus minusve vestiti, casualiter carbinos suos tenentes. Puellam risit, voltusque eorum paene - sed non satis - orientales. Notae etiam erant in faciebus Latinae vagae, et cum loquebatur homo denso, percepi quales homines essent.
  
  
  Eadem erat linguarum mixtura turbatio, quam antea in podio infra me audieram. Scio Hispanos et quosdam Sinenses dialectos, sed prorsus nesciebam quid hic loqueretur. Agnovi tamen coniunctionem - et mirabar, si pervenissem in aliquas inimicitias familiares; Post omnes, Chyna eundem habuit subiectum.
  
  
  Sed tunc homo eam percussit, et hoc mihi persuadebat non familiare discordiam fuisse. Ille illam tam duram fudit ut cruor Naso scaturit, labraque mentumque decurrit in pectus. Hoc me constituo; Ego ut eam inde.
  
  
  Descendi ad solum et circa me verterem — tunc audivi commiscens pedes. Manus mea ascendit, sed sero erat; incude aliquis super caput meum incidit, et in stagnum plumbi fusile demersus, ubi omnia rubra et nigra, rubra, nigra, rubra et nigra sunt.
  
  
  Sol orta crepitantia cathena strepens Tartareum sonum fecit, fere tam terribilis ut palpebras meas torreret fulgor. Manum levare conatus sum ad faciem meam tuendam, sed non potui. Ingens conatus mihi fuit oculos meos aperire et brevi tempore videre ubi eram.
  
  
  Spuma ventilat in alto concreto pariete, et lux nuda bulbus supra me radios acutos per cerebrum dejicit. iacebat in quodam lecto, manibus et pedibus ligatus; vertens caput, vidi Sinae ligatum ad sellam in medio cubiculi. Quantum videre potui, soli eramus. curiosus fui quam diu id caperet.
  
  
  "Sina!" — exsibil. Nomen mihi ter repetendum erat antequam caput extulisset. Ut me aspexit, vacuae sunt oculi eius.
  
  
  rogavi. - "Quousque hic fui?"
  
  
  Illa humeros quantum poterat
  
  
  . "Decem ... fortasse quindecim minuta."
  
  
  'Ubi sunt?'
  
  
  'Nescio. Et non curo, sono dixit vocis eius. Sanguis siccus ad mentum de naso manavit, et in crine etiam concretus fuit. "An non dicunt aliquid?"
  
  
  "Non audiebam."
  
  
  "Bene, hinc exire debemus. Quid a te scire volunt?
  
  
  'Nescio. Cogito quid in insula egi. They just beat me ". Defessus suspirabat quasi verberari.
  
  
  "Quae lingua loquebantur?"
  
  
  "Aliquid Sinica Latina est. memini de matre mea.'
  
  
  'Intellige?'
  
  
  "Non ita bene valet."
  
  
  Si comoedia fuit, bene canebat. Ego eam ulterius interrogare propensus sum, sed cum custodes nostri forte in nobis essent audientes, levissimo casu salire volui quod tegumentum meum adhuc non conflatum esset.
  
  
  Circumspexi cubiculum. Praeter PROFUGIUM in quo iacui, mensa regularis erat, plures sellae, fasciculus scrinium et telephonium. curiosus eram ubi erant custodes nostri.
  
  
  Diu expectare non debemus. Ostium torsit apertum et audivi vestigia in pavimento concreto post me. Umbrae magnae per cubiculum porrexerunt, et inspexi faciem Chin interrogantis. Voltusque Asiaticus erat, levi tinctus Latino; Indicum Americanum transire potuit nisi pro flavescente cutis eius. Brevis erat, sed tunica eius khaki musculo impresse impressa erat.
  
  
  'Sicut. Sic evigilas? Vix labra movet, cum dixit.
  
  
  ' Etiam. Quid me censes facere ? '
  
  
  "Quid facimus cum omnibus subeuntes." Lingua eius Latina levi accentu impeccabilis fuit.
  
  
  "Et quid est?"
  
  
  Risit; erat ingratus sonus. - Scies cum opus est. Quod nomen tibi est?'
  
  
  'Et tua?'
  
  
  Manus eius tam cito admota est ut ne illud quidem animadvertam; excussaque vi plagae caput, et stellifer unda operuit me. At illa cito evanuit, et hominem torvavi.
  
  
  Interrogavit. - 'Bine?'
  
  
  Nomen ei dixi; Nihil cur non facerem.
  
  
  "Quid hic agis in insula, Walton?"
  
  
  Vidi in Sina. "Nos modo quaerebamus locum quietum... scis."
  
  
  "Video," inquit sine voce. "At id non explicat cur insulam quaerebamus."
  
  
  Parvi ut potui. "Sicut curiositas, id est omnia."
  
  
  “Non bene est quod fecisti, Walton. Ut aiunt, curiositas potest te occidere?
  
  
  Et quod mirum. "Heus tu, non vis ..."
  
  
  lente adnuit.
  
  
  “Iesu, homo, hunc locum modo invasimus. Etiam in Russia hoc non occidunt.
  
  
  "Non tam certus sim de Walton".
  
  
  Sinas se convertit et seriem verborum in lingua spuria velocitate fulminis expuens.
  
  
  Puella phialiter eum aspexit. Cunctatus deinde Anglice locutus est ei.
  
  
  "Quid scis de hoc homine?"
  
  
  'Nescio quid'. Hospes est in deversorio. Nescio amplius.
  
  
  "Certe melius scire debuit antequam ad hanc insulam proficisceretur."
  
  
  Adnuit inermem. Dico ei: sed iratus est contra eum populus tuus.
  
  
  Labia hominis in risum letalem, falcem in modum crispa. "Pudet quod iram melius lenire non potuistis." Ille unum ex satellitibus vertit acriter. “Solvite huic crura viri. Utrosque feremus ad landfill.
  
  
  Fecerunt custodes, ut nunciatum est, Funes ligantes manus. Priusquam aliquid possem, dorsum ligavit, fibrae asperae in manus dolenter fodientes.
  
  
  Eodem tempore dux Cheena ad pedes traxit et manus eius post tergum ligavit. Quodammodo, reliquum stolam albam sustulit et super humeros suos texit. Hoc non multum.
  
  
  Eximus Chyna et ego custodes et capitaneus. Fortasse lumina in corpore ferreo supra nos pendentia, vel complexio omnium quae per hos horas acciderant, sed qualis erat in occasu et situ surrealis erat. Nihil vidi quod me interficere posset sicut Sinis; Praeterea quomodo putabant se puellam interficere, si omnis homo iracundus in Bahamas eam quaereret, si abesset? Erubescere me ponebam, sed quare?
  
  
  Cum accessimus imperf parte nudae fundationis, annuens nobis capitaneus accessit. conversus ad me, et oculi ejus facti sunt globuli parvi in obscuro lumine. “Forsitan iustus es qui te dicis, Walton. Sed non periclitetur; mei officium est subeuntes pugnare. Viri mei navem tuam quaerunt; si invenerint, subvertent et in mare proicient. Nempe corpora vestra nunquam reperientur, quia in eo fundamenti pars erunt. Ingens foveam ostendit, cuius magna area caementa stipitibus ferreisque obsita erat.
  
  
  Propulit ille, et praeceps nos traximus ad ima. Cum iam ad impletam regionem pervenissemus, annuit uni ex satellitibus, qui carbinam suam levaverunt et a tergo capitis Chinei intendit. Feliciter pro me — pro nobis — cum tennis calceis educavi quos speciales effectus mihi praeparaverat. Unius pedis digitos premebam in extremitate latum plasticae corrigiae quod super alterum calceamentum cucurrit. Sensi cedere et novacula ensis flexibilis acuto evolavit. Ego lungi in custodia, qui Sinas oppugnabat, crus inclementer supra calcaneum secans, Achillis tendinum intercisis. Clamavit in dolore. In asinum calcitrabam eum, ut scandali in marginem arcae concretae, tum pedem levavi et ligatis manibus Chynae laceravi, cavens ne manus eius feriret.
  
  
  Alius statio, inhians vultu in faciem, carbinam modo attollebat cum caput ad eum iubam. In stomacho eum percussi, et a tergo ad principem eum impulit; tres ex nostris ceciderunt in terram, et volvi, crura stricte trahens sub corpore meo, et dicens orationem vivam.
  
  
  Alterum enim putabam me stare non posse; Funes erant nimis stricta circa manus meas. Manus meas posui sub asino meo, sed haesit ibi. Desperans, quantum potui trahi, ligatas manus paulo longius labi sensi; Iterum iactabam, sed nihil proficiebam. Elevatis pedibus, iterum examinavi - manusque delapsae sunt post femora, deinde vitulos.
  
  
  Uno ultimo labore caliga pedem meum decidit, sed nunc saltem manus ante me erant et fortuitum habui - si modo nimium diu non fuisset.
  
  
  Confusi sunt adhuc duo homines, et tota mea rerum decursus non plus quam duo aut tres secundis diebus perduravit. Carbinam adhuc in manu habebat; Ego eum calce, sed in obscuro lumine desideravi. Collum eius ense in caliga praecidi. Splendet e gutture cruor.
  
  
  Capitaneus in genibus paratus me gnare; Et genu flexo ante eum, deinde extendens carbinam e manibus custodiae morientis extraxit. Frigidus erat capitaneus; quamvis sanguis de naso fracto manaret, ad me venit. Non vacat mihi carbinam vertere et eum intendere, etiamsi constrictis manibus facere potui. Trunco eum sustuli et totis viribus vulo.
  
  
  Si quadratam in templo percussissem, eius cerebrum toto orbe clavis geminatum sparsisset. Carbina autem scapulam eius carnosam arripit et cerebrum eius percutit, sed in eo satis erat quod eum everteret. Concidit inde cum gemitu iacuitque immotus. Sina me intuens aperto ore. Brachia eius remissa sunt - celerius percussio meum officium suum manifesto fecerat - sed immobilis permansit.
  
  
  "Si me vis?" Expandi manus meas ad eam.
  
  
  Carbinam in manibus meis prospexit. Vidi illam hirundo duram et placuit eam a telo abstinere. Non nunc. Demisi carbinam et ad eam ambulavi.
  
  
  Digiti informes erant, sed nodos tandem solvebat satis me ut ipse faceret. Declinavi ad carbinam meam exciperent et celeriter adversarios vide. Capitaneus immobilis iacebat; Vir quoque in antro. Custodes quorum iugulum praecidi non movebo.
  
  
  ' Ad eamus.' Chynae manum apprehendi et paene eam ut a fundamento traherem. Cum in primo tabulato essemus, partem insulae obscuram spectabat.
  
  
  "Cymba..."
  
  
  “Obliviscatur,” praecidi. Invenire debent iam eam. Candidam vestem detraxi scapulis, eamque sub mixto caemento refertam. — Atque id quoque obliviscar; Verisimile nobis erit ut tenebras habeamus, et nihil punctum agitando vexillum album in his guys iterum.
  
  
  De nuditate eius curare non videtur - certe non multum. Traxi super convulsum ferrum, concretum stipitem, per artus ferreos. Custodes nullae aliae erant in conspectu, sed iterum non credidi quod ibi non essent.
  
  
  Pervenimus ad cacumen clivi deducens usque ad sinum. Satis bene accensus erat et videre potui pauca aedificia parva et longa schedula in aquam profundam se extendentem. In fine navale erat cuniculus metallicus cum satis camera subtus pro magno plaustro. CELLA caementa posui; materiam navigio attulerunt, canalem impleverunt, eamque concretis mixtoribus permiscuerunt.
  
  
  Circiter sex custodiae etiam visae sunt, ex proposito paria ambulantes. Videbantur securae, probabiliter ignari par subeuntes captos esse. Sed parvum nobis hoc commodum fuit. In altera parte sinus portum Resurrectionis Island videre potui, cum praecipuis deversorii luminaribus in distantia conspicuis.
  
  
  “Certe potes natare bene,” Dixi Chynae.
  
  
  Adnuit, horret.
  
  
  Ad sinistram ambulabam cum arcu micabat ab uno latere sinus in alterum. Oblitus sum.
  
  
  Expectabamur dum frequentiam trabis computabam. Circulus fere minutus duravit: 30 seconds una via, 30 altera altera. Nolebam ut eam in aqua aperta eludere conaretur, licet eam omni tempore accedente lumine eludere possemus.
  
  
  Monstravi punctum ad sinistram navale, ubi erat obscurior. "Sina, cara, ibi lentissime ac diligenter descende, quam proxime ad ripam aquarum."
  
  
  "Quid acturus es, Nick?"
  
  
  Carbine sustuli. - "Lux exibit."
  
  
  Exspectavi donec illa in umbras evanuit, deinde in contrariam partem ambulavit, et per verticem carptionis repit, donec in altera parte sinus essem. Non multum temporis supererat; Festinandum erat antequam hominem deieceram cum sclopeto ludibrio accessi et custodes inferiores excitavi.
  
  
  Clivum in ventrem meum delapsus sum, et per vepres dumis circiter quinquaginta cubitis ab ore aquae repit. Exspectavi et spectavi ut diu reflexum lucis jubar, paulisper substitit, deinde lente atrox rediit. Vestibulum arcu in dorso globulus in littore maris constitutus est. Cum quavis vasa honesta haec iactus facilis esset, sed carbine alia fabula est. Disposito brevi range dirigentes. Salvum latis plenum, sperans telum satis accurate futurum esse, decrevi incendere.
  
  
  tibus ad umerum meum pressi et in doliolum breve vidi. Ut lens nitidum in me vertitur, clamor e summo clivi post me venit.
  
  
  felis extraxi et tenuit. Repulsa carbina et scopo desiderabat. Demisi telo leviter et iterum accensus. Hoc tempore et lux exivit lens. Dolium carbonis ad duos proximos custodes verto et excuterem ignem. Ambo ceciderunt, et unus ex illis felis telum suum traxit et in aera incaute accendit.
  
  
  Tum iaculatus sum ad virum in khaki magnis manibus, sed non exspectavi si eum percusserim vel non. In longo clivo columbam in aquam desiluit, saltuque laevi. Etiam arcu aversae, satis erat lucis in litore ad me videndum. Post aliquot ictus validos, evanui, et cursum subito mutavi, litus parallelum natans. Ius erat decurrere; post me, globuli in aquam volabant, sequentes, quem primum elegeram.
  
  
  ad columpnam natavi et exsurrexi aliquoties infinita cautela anhelans aerem. Populus in litoribus putavi me rectum esse ad Islandiam Resurrectionis tendere, quod nemo in partem meam aspexit. Cum ad columpnam pervenissem, in umbra columpne mansi. Si Sinae sensum aliquem communem haberent, media iam trans canalem fuisset, sed me efficere possem; post eventa ultimae horae, cerebrum non videtur nimis bene operari.
  
  
  Expectavi paulisper, natantes pere. Si ad eam vocavero, fortasse aliquis satis erit ut me audiat. Tandem in conclusum veni, si modo in via non erat, tunc problema esset, et ad paludem me tranavi.
  
  
  Ibi medius fui, inter duas insulas vehementi impetu pugnans, cum aliquid ante me in aquam prolapsum est. Substiti et sponte traxit pedes meos sub me. squalis!
  
  
  Qui dicit se non timere loca stultus est vel mendax. Praecipue nocturnis aquis tropicis. Ceterum hoc elementum est, in quo homines natantes rusticiores sunt ad optimum. (Contra, putabam, si unquam in litore squali occurrissem, commodum haberem.) Exspectavi, cor tundens, quaerens ubi latebat creatura.
  
  
  "Heus Nick!"
  
  
  Sinae in aurem meam sibilaverant, tam arctae ut saltavissem si physice fieri posset.
  
  
  "Nonne aqua bona est?" Manum tetigit, aquam in me iocose spargit, et ictibus validis tranavit.
  
  
  risi et vestigia eius secutus sum; induit, operam meam ut cum illa servare conabar, et simul columpnam in Islandia Resurrectionis pervenimus.
  
  
  Vestimenta ei inveniens facilior fuit quam exspectavimus. Linteolum magnum e wheelhouse unius ex maioribus lembis mutuatus est.
  
  
  Illa usque ad deversorium risit; Laetatus sum quod non urgere se buggy, quod postquam omnia fuimus per, punctum in palmae fragore non vidi. Sinae me demonstraverunt lateri introitus in deversorium et nos scalas posteriores quiete ambulavimus - non multum interesse. Non putavi visum splendidae puellae subridens ambulans in cubiculum virorum in Gemino Cay circa mediam noctem multas quaestiones excitaturum.
  
  
  In conclavi se fundebat ferrum aliquod - nulla erat Campaniae - nec dissimulavi insidias quas reliqueram. Non tangebantur, quod me non haberem hospites nocte illa vel damnare diligenter.
  
  
  'Anno?'
  
  
  Vidi eam. Ad pedem lecti stetit, capillis ligatis ad linteum circa pectus suum. "Si has vestes humidas tollere velis, se invicem siccare possemus."
  
  
  Cum hoc, linteum solvit et mihi traditum est, tunc comae massaging incepit - et fortasse signum mundi posui ad elaborandum cito. Nox nostra, ut evenit, iam inciperet.
  
  
  
  
  Caput 10
  
  
  
  
  
  Cum mane evigilasset, abiit. Tunc orta est mihi quod ne sciebam ubi vixit - in deversorio, in casula? Certus sum certe ut eam invenirem, si mihi opus esset.
  
  
  Nihil e conclavi meo defuit praeter vestem meam veterem, significans Sinas pudicos esse debere prima luce. Ego in imbrem descendi giggled et Chynam imaginem decens unam. Facile erat.
  
  
  Praeter paucas exasperat, genu livorem, et purpureum signum in humero meo relictum a Chynae dentibus in lecto per longam noctem, in forma satis bona eram. Post prandium velox in conclavi meo descendi, ut litus buggy reservarem.
  
  
  Iam medium erat mane calidum et cum praeter golfam pellem expuli, complures histriones vidi vicem suam exspectantes. In portu non multi hospites erant, cum paucae naviculae parvae per canalem navigantes essent. Vir ruber faciei pileum velificans auro magis quam praefectus praetorio irato, paludati praefecto. Audivi verba "fures" et "linteum", continere risum meum et contrusit ad finem columpnae.
  
  
  Navicula Sinarum ibi subducta est sicut nox ante egressa erat. Fuitne hic idem columpna? Certus eram, sed id quod cogitabam. Constabat homines in Islandia Doomsday pernoctare navem rediisse, sed quomodo sciverunt ubi eam ponerent?
  
  
  Lucellum in lentis binocularibus in altero canalis fine responsum praebebat. Profecto. Percussores frigidi, homines Chynam animadverterunt cum scapham ad deambulandum sumpsit.
  
  
  Meum iaccam adhuc iacebat in grabatis, male rugosa, cum loculis intus foris. Non potuerunt invenire aliquid per eam quaerendo; Meridiem in Atlanta me comparavi cum nihil in loculis meis, sed levius et sigarella — etiam notam meam specialem auro possessore.
  
  
  cepi iaccam et super brachium meum proieci. In reditu , praefectorum faciei rubentis me suspiciose aspexit , sed eum neglexi . non solus me aspicit.
  
  
  Herridge stabat in summitate collis prope pontem, superna pallida caerulea et florem pileum late plenis. Lata labra crispa in rictu gnaro. Ambulabam in directum clivum.
  
  
  "Mane es, Dominus Walton."
  
  
  "Non tam mane. Sol in caelo pluribus horis nunc lucet.
  
  
  "Ah, sed putabam homines in negotio tuo semper usque ad meridiem dormire."
  
  
  "Non cum ferias," dixi.
  
  
  "Tu quasi Geminus Key?"
  
  
  "Cur hic sum?"
  
  
  Aspexit signanter ad tunicas meas, deinde in navi Sinarum. Plane, inquit.
  
  
  "Volisne hodie ad Novam Providentiam?"
  
  
  " Cotidie, dominus Walton, tempestas permittebat."
  
  
  "Tu semper ad Floridam?"
  
  
  ' Rarissime. Aliquoties hospes fugam connectens desiderat et specialem fugam petit, sed non saepe. Carum est, et Doublé Cay nondum allicit genus hominum qui res reddere volunt sine magno labore."
  
  
  "Praeter Grady Ingersoll."
  
  
  Cunctatus parumper, blande risit. 'Sed utique. Is habet."
  
  
  "Adduxere huc eum cum primum huc venit?"
  
  
  Obsecro. Hic solus duobus, fere tribus mensibus fui.
  
  
  ' Dextera. Bene ... - levavi manum et conversus sum. "Dominus Walton."
  
  
  Substiti.
  
  
  "Tu interest scire aliquid de Ingersoll?"
  
  
  Recta ad eum vidi. 'Cur non?'
  
  
  Dies longus erat taediosum. Ambulabam per VESTIBULUM, perambulavi tabernas, et vici quinquaginta dollaria ad chemin-fer in Casino. Paenituit tamen mango videre me abire, idque non est mirum. Dum in deversorium maxime accommodantur ad capreas et citharas histriones, ibi non multum geruntur in varius; Haec guys tantum non ludere - certe non placet.
  
  
  Uno die ambulabam in septimi tabulati corridor ad cubiculum Herridge, sperans se perspicere super murum proprietatis De Dublon. Sed signum erat "Noli turbare" in ostio. Sola differentia a signis, quae cuique hospitio dabantur, erat quod subtus exarata impressorum verba in penicillo scripta sunt: "Crede mihi!"
  
  
  Erat mihi nuntius specialis, et credidi. Herridge peritiam professio ultra suam facultatem volatilia rumpit; sicut eadem de se agnovimus et me turbat. Nimis multi erant peregrini in hac missione frustrantes ut necessitatem sentirent extraneus extraneus. Herridge non iam statui sollicitari, sed oblivisci non valeo.
  
  
  Post meridiem per murum De Doublon iterum ambulavi, sed nihil aliud inveni quam quod pridie videram. Non dubium erat quin ingredi possem, sed etiam si sine campana terrorem moverem, probabiliter nihil impetraturum esse. Postremo, cum coetus puerorum et puellarum singulis diebus appellabatur, apparebat nihil extra deversorium invenire.
  
  
  Post id quod proxima nocte in Ultimo Judicio evenit, non dubitabam quin aliquid inquisitionis inquisitionis fieret. Quaesitum est vicissim an certo certius esse possem hoc ad Grady Ingersoll pertinere. Munus figurandi nexus inter Systema missilium missilium, intimum Sex, et Grady Ingersoll - si vir in Doubloon erat quidem Grady Ingersoll - simpliciter satis incepit. Sed res tam implicatae damnabant ut Hawk vocaturus sum ut ei nuntiarem actionem praesentem esse necessariam - et id facere possem si alium diem exspectarem aliquid futurum.
  
  
  Nullam eget efficitur erat. Nuper post meridiem, iuxta piscinam locum tuli et vidi potentias alit et collegas suos circum me congregantes. In iis erat barba crassa.
  
  
  Heus, dude, dixi. "Heri vidi te intra illum murum." Ad piscinam monstravi.
  
  
  'Ita vero? Quomodo id scis?
  
  
  "In cenaculo amici fui et te videre potuimus."
  
  
  "Inferne memini, homo. Nihil solliciti est nisi fasciculum poculi et senex qui eos aspicere vult. Scis?'
  
  
  "Quid spectat?"
  
  
  Indecenter risit. - The sien, buddy. Justus Senensis.
  
  
  Srepsit me despectius. Quid ergo? Puellae scaphas pedal? Fasciculum singulorum viriditas fumantia? Veni!'
  
  
  Ille parvipendens, totum corpus suum quasi vanillae cremor dolium quassavit. “Quod videre potuisti ex deversorio illo nihil erat, homo. Quod intus fit, senex delectat."
  
  
  'Es adverisne? Vis in deversorium?
  
  
  "Fui ibi aliquoties." Risit. "Si tibi narravi quid ibi ageretur, ianuam pulsares ut intromitteres."
  
  
  ' Etiam.' Ego recubui et clausi oculos meos, sermonem exclusio. Ipse mihi dixit quantum putavi dicere, et nolui nimis impatiens videri.
  
  
  Iam sol occidebat in horizonte cum eos per portam transire vidisset. Angela more suo diu beadam vestem praeivit. Cum illa duo viri in obscuro sene lites erant, ambo flavi, cum vultu arrogantiae propriae fiduciae quam vides in faciebus iuvenum et venientium umbilici multibillion pupae corporum.
  
  
  eos per piscinam observavi. Angela subinde intermisit loqui cum virgine hic vel cum coetu iuvenum illic. Illa nostram viam non momento aspexit, sed parva legatio iter nostrum tendebat. Ego recubuit et paene oculos meos clausit.
  
  
  Accedunt propius. Pinguis barbatus constitit pollice in cingulum vario genuum truncos natantes. Plures puellae in coetu etiam stabant, facto manibus per crines currentes. Angela et eius comitatus iuxta sellam lasciviam substiterunt. oculos aperui et neutrum vidi.
  
  
  "Ah, Mr. Walton," Angela purred.
  
  
  adnuit. 'Ego est.'
  
  
  “Dominus meus me rogavit ut populum De Dublon invitaret ad convivium ... . Vultis venire?' magna praesumptione haesitavi. 'Nunc?'
  
  
  "Nisi urgere res."
  
  
  Stabat ante me sol post eam, et olfacerem eam shampoo et saponem. Expergiscimini. "Nescio cur non," dixi.
  
  
  Erant oculi eius prope ad planos meos et immobiles, instar statuae. Nescio quomodo ridere sine emissione labra. ' fine. Quid ergo?
  
  
  Reliqui parvae coetus secutae sunt, etsi non invitati. Angela non videbatur animadvertere per stagnum placide ambulantem, puellam hic nutans et illic iuvenem. Cum ad portam venimus in muro De Doublon, ibi convenerant coetus hominum circiter viginti quinque. Angela conversus est ad me. "Spero te tempus bonum, domine Walton."
  
  
  "Certus sum".
  
  
  Angela porta ferrea aperiens portam ferream et intus impulit, cum e una e multis monilibus clavem antiquam pendentem. Intus nos duxit, in dorsum instruxit duas latinas flavos. Mansi prope Angelam ambulando per anfractus, cingentibus utrinque laetis, floribus varios, ducens aestuariis. Ex altera parte aquae latae erant multae arbores, ubi ostium cuniculi ad mare posui, et ubi viderem tenuem reflexionem alvearum albarum. Ingersoll hydrofoils posui et ubi essent recordati sunt.
  
  
  Repente ad defensionem pervenimus et per amplam aream inter deversorium et littus vada venimus. Postea sol adhuc occubuit, tegulis coloratum tegulis intricatis expositis crustis. Una puellarum in nostro coetu, ut domi sentiens, columba in aquam ascendit et in unum e scaphis pedalibus in stagnum natantibus ascendit. eam secutus est puer, ac post paulum in pugna navali subit. Manus servorum in tunicis albis emersit post parietem incurvum, qui frontem diversorii tegebat. Fercula potionum, squillarum acervos, vermiculos locustae, et alia utilia. A machina taeniola saxea incepit canere per oratores in foliis absconditis; Coeperunt quaedam virgines nutare et pervellere, quasi in reflexis, deinde plures pueros. Non longum est hos saltare.
  
  
  Angelam exspectavi, sed ibi non erat. Sententia parum impedita, speculum alta e lance tuli et otiose ambulabat versus murum convicium. In fine anfractus veni per altam sepem claustris ferreis strictis, cum spicis lethalibus cacumina. Vidi etiam ante deversorium; pergula alta operta totam latitudinem cucurrit, et duplices portae in centro ingentes clausae sunt. Vidi lucem ardentem post fenestras ante aliquas fenestras, sed nihil aliud. Pridie quam signum aliquod custodes ex Herridge conclavi vidissem, sed in umbra porticus duos homines in tenebris sedentes vidi, et quidnam fieret intuebatur.
  
  
  Ad coetum redii stagnum, mirans si alium finem mortuum pervenissem.
  
  
  Puella quae iuvet sedere super pedes meos mihi iugulavit. "Nonne magnum hoc putas?"
  
  
  "Ita," inquam, graviter.
  
  
  "Heus, sed nihil est. Exspecta donec in rhythmum ingrediamur.
  
  
  'Quid est?'
  
  
  ' Etiam. Ut ultricies fermentum, elit. Extendit dorsum ut ostenderet mihi quam laeta posset esse; Tantum in dorso eius patellae, quod solum urbanum videbatur facere. Plus tibi placuisse.
  
  
  "Tu fumum?" - quaesivit, molliter me finxit pede suo. 'Fortasse.' Poculum manu mea levavi ut ostenderem quod bibebam.
  
  
  Superbe aspexit. "O, hoc crap est? Si Grady haec magna olla habet?
  
  
  "Bene, vultu accipiam". Late subridens eam et lucem diu sorbendam cepi potandam. Sicut pineapple gustaverat, et conclusi hoc non optimum esse locum in mundo propter agens absconditum ut substantiam ignotam biberet.
  
  
  Cito tenebrae factae sunt, sed foris luminaria non erant. Quidam iuvenes iam nobiles erant; Pinguis puella mascara illitis oculis fumabat tibiam cigaram hamoah et longam, tardum inflat, acrem fumum e naribus eximens. Vidit ut eam viderem et ad me venit, ut illius mecum gaudia communicaret. Cito aliam viam vidi et lente ad litus vada ambulabam, calcitrabam calciamenta mea et in aquam iecisti.
  
  
  Super superficiem calefacta fuit, sed solum infra frigidum et obscurum fuit. Cum paucorum unciarum delapsus sum, non una lux penetravit, et aliquid tranquillum ac minax erat in profundo quod me cito elevavit. Cœpi ingredi aquam et in lento gyro moveri. Sol longe ab altera parte lacunae albas videre carinas erat, et circa saxa stratae litora palmae et ceterae herbae opacae opacae umbrae iacebant. Quadam die notavi motum in ostio cuniculi, sed substitit antequam eum agnoscerem.
  
  
  Scalam metallicam ascendi; operarius statim mihi linteum album ingentem tradidit, et ipse me exsiccavit. Impatiens coepi; Nihil prorsus ex hac parte accepi.
  
  
  Et tunc incepit fieri. Subito duo homines in causis obscuris apparuerunt et musica simul cessaverunt. Convivae exspectatione aspiciebant.
  
  
  "Numquid vis intrare?" interrogavi virum longissimi in lite obscura, et sciebam quis esset quia solus erat in Intimis Sex capillis nigris. Proverbium appellabatur et in lumine obscura spectabat magnitudinem motivum secundum locum.
  
  
  Eius quaestio dispersa chorus "Est" et "Vos" sponsionis occurrit. Ostendit portam. 'Veni; ille nos exspectat".
  
  
  "tramen" ante nos erat ad portas ferreas apertas. In umbris utrinque vidi plures viros in albis. Telum non erat conspicuum, sed in promptu dubitabam. Cum per portam et in porticu ambularemus, cogitabam nos quasi coetus captivorum deligi in castra.
  
  
  Patebant fores raagnae duplicis ; Intus erat longum obscurum aula accensa ad scalam latam. Multorum globi manifesto sciebant quo ibamus et avide progrediebamur. Train (Train) verterunt caput et aspexit eos, et iterum lapsi sunt.
  
  
  Duplices fores iterum accessimus. Proverbium est et alius homo in obscuro litem aperiens, et descendens ad nos transeamus. Prope atrum sene etiam duriorem, superciliis nigris densis, barba valido, et squalido capillo super humeros cadentes. Eum praeteriens, clausis oculis meis, videbaturque mihi os eius paulisper vellicuisse. adeo validus erat affectus ut haesitare paulisper, sed deinde alios sequerer; tamen hic esse libet. Cubiculum intravimus longum et latum, cum laquearia plura tabulata alta. Lumina mollia coloratis per circuitum fulsere, stratisque lectis et stratis cervicalibus passim dispersis, et odor turis suffocans. Ingens posteri suspensi sunt in parietibus fenestrarum: picturas psychedelicas, imagines superstellas petrarum et imagines amatoriae, ab arte fere usque ad porn Hardcore vagantes, ut ictus duarum puellarum minimarum et elephantus corneis. Super nos ingens sphaera punctata cum parvis tabulis vitreis sensim rotatis, cubiculum perfundens in luce semper mutabili, quae fere impossibile erat ut oculos meos infigere posset.
  
  
  Duplex portae post nos clausae sunt. Sola exitus portula erat in altero cubiculi fine. Non servi, non custodes, nullae lites in conclavi, sed alte in una murorum rectangulum magnum vitreum erat. Haec speculatio "domini" esse putabatur et locus ubi subinde appareret. curiosus essem si hac nocte honorati essemus - et statim interrogatus respondit.
  
  
  Rectangulum vitreum incepit ardere usque dum perfecte illuminaretur et pelluceret. Nullus erat sonus, et iuvenes quidam in scamnis et pulvillis iam sedebant. Coniuges mox excutere coeperunt cum tussis apologetica ex sana systemate audiebatur.
  
  
  Omnes circumspiciebant, dein rectangulum illustratum feruntur.
  
  
  Longus silhouette visus est, lente movens lucem accedens. Etiam tunc figura erat terrea ob effectum pilae sphearae, sed satis bene perspicere potui illum virum ibi vidi sicut Grady Ingersoll.
  
  
  Gutture iterum purgavit, et vidi eum crassum esse, hominem leviter inclinatum, rotundo et pallido vultu prope risu apologetico. Cum omnium oculi in conclavi in eo essent, loqui coepit.
  
  
  "Bene vespere, et tibi gratias ago pro adventu."
  
  
  Diligenter auscultavi; Accipiter me aliquas machinae suae vocis ludebat, et homo in cenaculo multum sicut Grady Ingersoll sonabat.
  
  
  "Ut scias, non possum directe ad te loqui. Sed spero te habere fun quasi tuum .... er... tent. late subrisit, superbum quod jus invenerat verbum. Omne quod vis bibere, comede et fumum invenies. Argentum fondant praecipue commendant; credo te delectari. Unum tantum peto, id est, ne quid laborum.... extra De Dublonis praemissis capere conaris. Aliud apud nos agimus, sed auctores legum violatores manifestos non sinunt. Olim hae graves leges abrogandae, nunc illis parendum est. Et nunc ... - Elevavit manus et gestus fecit. Tabernaculum meum est etiam tabernaculum tuum. Gaudendum est.'
  
  
  Extremis verbis, lux hebetare coepit, et rectangulum iterum nigrum opaca facta est.
  
  
  “Deus,” inquit vox in aure, “semper nugae sunt istae.
  
  
  Erat puella obscura, tenuis, quae unum e eroticis posteris intuebatur blank, manum in humero meo absenter immittens. In altera vero fistulam fumabat; Ora eius attulit, longum trahens, graviter spirans, et mihi tradidit. Caput meum concutere volui, sed tale apertum quadratum non esse statui. Multum in eo non video, sed feci multo pejora in meo officio.
  
  
  Cum traherem traherem, puella fasciam suam e bikini exuit. Decidit pannum ante pedes meos et aspexit me paene - sed non admodum. Fasciam habere debuisset, vel saltem invenisset guy qui modo lapidatus erat. Dimidia nuda, non exacte appetibilis, ossa omnia et rosae macilentos. Quando bracas eius tollere coepit, ei telephonum tradidi.
  
  
  "Noli" inquam. Nasum eius osculatus sum et iter feci per turbam movens ad extremum cubiculi. Non puto me missurum; cum respiciens, sola erat, aliquid interesting in bracchio stibadium faciens. Musica nunc cubiculum implevit; grave mugitu tantum sensi quantum audivi. Locus erat fumo plenus, qui lucem adhuc obscurabat; Exceptis duobus vel tribus iunctis et quasi threesome, fumigans, bibens et edens, visum est ludicrum maxime favorabile - saltem usque adhuc.
  
  
  Ad portulam in altero conclavi substiti capere in scaena. Sicut orgia, ludus puerilis fuit, et miratus sum quanta voluptas Ingersoll e vitreo suo umbraculum vigilaret.
  
  
  Ego contra ostium recumbens, et manubrium diligenter convertit. Scilicet non cedere. Manum cucurri per ostium et seram sensi. Duo castella inveni; quales crines commodus esse videbatur. Stricta natatoria mea non ut aliquid lateret, sed plagae in eo fallebant.
  
  
  Posteaquam nemo certus inspiciebat, unum ex plagis in plana, flexibile colligunt, intuens incepi. Sed antequam eas evellere potui, puga dorsum meum movebatur.
  
  
  Cito foramen parvum invisibilis cum exiguo moto clusi in solearium edificavi. Ad latus movebam ut viderem ostio, et innixus ad parietem, quaerens videre sicut in scaena ante oculos meos versatus sum.
  
  
  Radius lucis pallidus super pedes meos cecidit. Angelae recentem odorem cepi et antequam verterem possem, in aurem insusurravit.
  
  
  "Ludens, Mr. Walton?"
  
  
  Parvi. "Melius mihi fuit hospitii."
  
  
  "Certus sum". Manus eius in manu mea est. Tunc veni mecum; Puto te multo magis fun.
  
  
  Ego eam per apertam portam leviter secutus sum. Nube coma et laxo stola clausus ocellos parumper. Et tunc illa declinavit.
  
  
  Cubiculum parvum erat ac molliter accensum cum ingenti culcitra solum in solo. Super dorsum eius puella mihi nuda erat, sed faciem eius videre non debeo scire quis esset.
  
  
  "Sina!"
  
  
  Coepit se lente vertere, sed cum sonitum ostii post me claudentis audivi, cito respexi ad Angelam. Retro ad ianuam stabat, una manu fibula tenens purpurea veste in loco subtus pectus tenens. Risus irridebat. Sinas iterum inspexi et eandem vocem in vultu saltantis vidi.
  
  
  Audiens murmur vestium Angelae in solo post me, cito ambulavi ad Chynam. Plane hoc non erat erigi quasi ter ternarius ordinarius, et hanc puellam meliorem sciebam... Et tunc mihi persuasum est quod mihi opus esset, qui mecum esset.
  
  
  
  
  Caput 11
  
  
  
  
  
  "Spero te non piget si pallium tuum hoc mane, Nick afferam." Sina de lecto evolvit et ante me stetit, plane commodus in nuditate sua sentiens. “Uh... no. Minime.' Angelam cognovi post me; erat tamen ante ostium.
  
  
  "Tanta dormivisti ut cor non haberem te excitare." Sina labra pallivit, me intuens, sed se ab bracchio meo se conservavit.
  
  
  Supercilium ad eam excitavi. Oculis erat aliquid mortuum, quam visam semper tam viva vultu ante. At illa ridebat, quasi particeps essem colloquii oblationem Campaniae in foro.
  
  
  "Scis, China?" Propior erat vox Angelae quam expectabam, quae velut umbra movere se significabat. "Tu recte de eo."
  
  
  tendebam lacertos meos.
  
  
  'quid dicis?' — Cinna petivit.
  
  
  Manus frigidas Angelae sensi primum in humeris, deinde in brachiis, postremo in femora. Illa me leniter expressit.
  
  
  "Non extra crassus. Vir aetatis suae ... iam triginta es, Dominus Walton esne?"
  
  
  "Certe," respondi tristes.
  
  
  "Gaudeo te non iocari. Ita,” inquit, “vir suae aetatis et professionis in tali habitu corporis esse non debet. Annon corpus per- spicuum est, cara?
  
  
  Damnare bene scivi illa mecum non loquitur. China inclinato capite me intuens ingenue. At illa respondit. "Et talia facit cum ea excitando."
  
  
  'Ita vero.' Acria erat vox Angelae. "Tu omnia scis, nonne?"
  
  
  'Sed utique. Quisque perfectus est homo.
  
  
  Ego assentationem probabam, sed ex igne linea exire volui. Utrosque simul videre destiti. Hic primus erat aspectus Angelae nudus. Chyna comparata, primo fere tenuis fuit, sed secundo intuitu impressionem illam mutavit. Ubera eius firma et pulchre formata, coxis leviter arcuatis, crura eius graciles sed teretes erant. Ventriculus eius erat levis et planus, et triangulum crinitum crinitum subtus tam leve fuscum, quod fere flava videbatur. “Mutationem omnino,” cogitavi, et in ipso momento manum meam apprehendit Angela.
  
  
  "Putasne me vultu dignum?" Certamen fuit, et primum vidi tenebras dubitationis in oculis.
  
  
  "Estne id quare apud te quaero?" Conprehendit illa quod sine multa facere non potui erumpere. Sollicitus non sum.
  
  
  "Vis dormire mecum?"
  
  
  Cunctatus sum in Sinis respexit, deinde ad Angelam reversus est.
  
  
  'In momento?' - quaesivi, quaerere securus.
  
  
  'Cur non? Locus ibi omnibus nobis est". Caput ingentis culcitra in solo trans cubiculi gestabat.
  
  
  'Si cupis.' Non disputarem cum illa; Angelam sentiebam tam periculosam esse nudam quam plerique vestiti et armati.
  
  
  Movit ad me stricta et leviter debilis risu. "Ecquid sapiunt communicantes?"
  
  
  "Si non sapiunt".
  
  
  'an partiri?' Illa super humeros duriter innixa meo, Pectusque Chynae rapuit dum deposuit caput atram lambere papillam. Et levavit oculos suos et vidit me rectum. 'Intellige?'
  
  
  "Nunquam putavi."
  
  
  "O age, mel," Chyna protestatur. "Si vis experiri, fac. Sed ne malum hoc facias".
  
  
  "Ego facio omnia mala? Quid heri fecisti? Angela in Chyna torva est, qualis fuit uxor prodita.
  
  
  Sina ingemuit et pallidum mihi risum dedit, tum cito vultum exprimit.
  
  
  Destiti iterum; Iterum me inter illos videbar, et plane hic locus non erat. Subito Angela me fovit, et irati oculi me effugere non permiserunt. Hoc feci, quia gyratio pelvis eius revelare potuit aliud esse quam me in natatorio meo.
  
  
  "Non vis vilis me?" me provocavit.
  
  
  "Age, melius nosti."
  
  
  "Tunc damnat truncos depone."
  
  
  Facio felix, cito escendi et proieci in lectum, ubi quid eis opus erat habere possem. Cum essem nudus, apparebat me pensasse quid Angelus interesset. Erectionem meam diu inspexit, sed cum sensim ad eam inclinavit, Sinis se extendit et eam fovit.
  
  
  "Ne sis tam avarus, infans," illa purvit, humerum meum leniter mordens.
  
  
  Inluminavit Angelae oculos. "Putasti te monopolium?"
  
  
  Sinis parvipendens. "Non, mel, non sum ambitiosa. Sed nos semper omnia meminimus?
  
  
  'Certe'. Velut heri.
  
  
  'Et quod? Non ibi eras, quid faciam, dic, non, dominam zelotypam habeo?
  
  
  Angela denudavit, gannit fere. Captura erat Sinas cum ostium iuxta lectum aperiebatur. Non ante animadverti; Ianua tam discreta erat quam ostium in Cape Kennedy ad officinam secretam ubi de Fabrica Triceps certior factus sum. “Bene, puellae; nunc enim hoc satis est.
  
  
  Agmen primum cubiculum intraverunt, deinde duo flavi membra familiaria Sex. Duo alii stabant in foribus, sed eos non vidi.
  
  
  Angela torva ad Train. 'Quid tu hic agis?'
  
  
  "Vos bene damnare scis, Kitty." Risus eius fictus erat ut eius. "An oblitus es quare istum hominem huc adduxisti?"
  
  
  Angela fere exclamavit. - "Sed non te rogaui ut venias!"
  
  
  "Sed venimus usquam." Agmen declinavit, et post eum apparuit crassus vir discretus khaki ex Islandia Doomsday.
  
  
  "Crementa" inquit "sume," iussit.
  
  
  Fateor me bene incepisse ; postquam heri non videtur plus periculi capere. Antequam aliquis accederet ad me, calciamenta Traina; quasi stella prehenderat eos cepit.
  
  
  Cetera duo membra intimis sex hinc inde a me instruxit, quae mihi dixerunt se scire quid agerent; persona proxima mihi manus habebat forcipes, quibus uti velle videbatur.
  
  
  Vir in khaki monstravit alteri hominem in obscuro lite post se stantem. Cubiculum ingressus est, etiam quadratus in stylo Orientali cum lineamentis Latinis vagis. Me intuitus est, in tunicam suam attigit et parvam et rudem photographicas evulsit, quae quasi e charta contacti impressorum avulsa erat. Tum aliam photographicam evellit, ea comparans et viro prudenti khaki ostendit, dicens, "Id est ei, domine Tsunganos." Uterque risit.
  
  
  "Ille est", Tsunganos dixit.
  
  
  “Bet, obstupui.
  
  
  “Vides, Mr. Nick Carter... Tacuit, sed quod verum nomen meum dixit, me minime miror; Jam captus essem sciebam.
  
  
  "Totos dies nos cepit ut imaginem photographicam tuam, Mr. Carter," vir perstabat.
  
  
  "Ita pertaesum est in primitivis his conditionibus laborare; necesse erat volare ad continentem et utere facultates nostras ibi ad contactum Beijing... Oh, nonne miraris, Mr Carter? Iam inclementer ridebat. “Ah, fortasse nescis quantum te scire putas; Noster ordo, si diceretur, naves post se non incendit. Lineae connectentes apertae sunt, sed in utramque partem non necessario operantur. Putasne me intelligis?'
  
  
  Hoc satis mihi visum est. "Non consentis cum praesenti consilio interni PRC versus Iunctus Civitas", dixi.
  
  
  "Domi, Dominus Carter?" - Ingemuit, tamquam magister magister, qui stultum discipulum recusat. “Ah, dicamus quidam maiores mei domum vocaverunt. Quod reliquum est... -
  
  
  Ille humeros ingentes humeros.
  
  
  Conatus sum paulo tatam cum eo, qui eum accusaret se tam retrorsum et ex hoc mundo esse, ut miles Iaponicus in insula Pacifico Australi prope triginta annos post finem Belli Orbis Terrarum II repertus sit, non tamen decrevit. Hoc; Nulla causa erat cur me illico non occideret, et in casu optimo curavi.
  
  
  “Bene, habuisti aliquos guys apud Cape Kennedy qui imaginem meam assumpsit”, dixi, spectans parvam imaginem quam in manu tenebat. "Bona fortuna."
  
  
  Ipse caput quassavit. “Fortunatus es, Dominus Carter. Ordinatio nostra multa membra habet, et cotidie duos aut tres aut plures .... peregrinatores apud basim nostram habemus. Nos, incolas Orientis, omnes pariter, scilicet, et omnes cameras portamus. Hoc est malum?'
  
  
  “Magnum est hoc turpe,” inquam.
  
  
  ' Etiam. Sed nos, sicut tu, in parte quadam curasti. Et introitus est per portas speciales, quas plerique viatores etiam notant. Facimus ut imagines omnium qui per illam ianuam venerint.
  
  
  Dura devoravi. "Scisne de hoc?"
  
  
  Risus eius erat quasi larva carnifex. “Quid vobis videtur, Dominus Carter? Nonne omnes hic sumus ob eandem causam?
  
  
  Aliquoties me percutit dum ligatus sum; ille ocreas laboriosas gerebat et solvebatur. Chyna et Angela reposuerunt vestimenta sua - fodiendo cogitabam et ligatis manibus, Chyna benigne affirmabat lavantem mihi reddi. Conatus sum aliquid in eius oculis legere dum haec faciebat, sed numquam supra mentum aspexit.
  
  
  Tsunganos iuxta murum lecti me premebant et oculi odiis fulgebant. "Tres ex hominibus meis heri occidisti, Mr. Carter, et quartana graviter vulnerasti." Caput persensit, ubi flavescentem gibba sub recta nigra coma possem videre. “Tam mortem nunc dare amem, sed tempus iam non est. Nostram cedulam perdidisti et statim removenda est. De fortuna loqui potes."
  
  
  Ille me in facie acriter verberat; Columba et arripiens calcitrare super caput meum, sed sonant aures.
  
  
  Tsunganos diligenter intuens. - Ignavus usque ad extremum momentum, eh, Mr Carter? Accipite illum. Ostendit duos blodos qui me ad murum impellebant. "Vos scis quo eundum."
  
  
  Duas puellas comprehendo, et addere debebam in camera earum septem fuisse - et manus meae post dorsum meum ligatae sunt. non restitit.
  
  
  Duo custodes et per posticum in aedram angustam velatas ambulavi. Gradibus deiectis me declivis in corridor lapideis muris, cuius umentes lapides humeros meos radebant.
  
  
  Custodes mei fere identificantur, sed mea accurata eorum imagines ediderunt eventus. Wilf and Kevin. Una cum Diplomate Venezuela, altero velut Suecica - et voces eorum in accentu Americano Midwestern erant ex iis quae audire potui. Superstare in Universitate Indiana poterant; ea species omnino fuit. Haud facile crediderim hos Americanos me posse occidere, sed tempus me fallendi non moror.
  
  
  Deversorium supra terram relinquemus, sepem virgultorum lacunam operientes. Aliquot post momentis ad defensionem in margine aquae venimus cum tribus mediae longitudinis scaphis infra nos directe collocatis. Wilf - ille paulo procerior et quam Kevinus bacchor fuit - me in costas cum pistol futui.
  
  
  "Festina et salire."
  
  
  Feci sicut mihi dictum est, accedens cum impetu super fibrillas constratas, ubi paululum dilapsi; vespera erat paulum rore madens. Wilf me facile secutus est, me reprehendens contra parvae casulae convicium. Kevin ad gubernaculum ambulavit et machinam incepit, deinde prosiliit ut funem scapham in hydrofoil teneret.
  
  
  Machinam validam grun- davimus, et inde ad obscurum cuniculum ducens ad mare navigandum. Coemgenus bullam in ashboardday premebat, paulum retardavit et in obscurum cuniculum volavit. Vidi maledictum ferreum adhuc surgentem, et sub illo natavimus, et tunc in pelago eramus.
  
  
  Alligaverunt me filo ferreo contexto, quod multum premebat manus meas cum premebam. Multum cruentum manibus meis, quod iuvissem, si funem agerem, sed mihi omnino nullius usus fuit. Sensi unum plagarum in dorso soleae, sed manus meae nimis altae erant post dorsum meum attingere.
  
  
  Wilf in cockpit prope erat, luctantem accelerare, et hydrofolium super nartam metallicam suam surrexit et trans aquam iacitavit. Me fortuito contemptu aspexit.
  
  
  "Forsitan discedamus" inquit "satis audiri super tinnula querula machinae.
  
  
  'Cur non?' — frivole dixi. Dorsum nixus contra maledictum et brachia leviter torquere potui ut cingulum natandi truncorum nunc attingere possem. Laboravi in contactu zipper vasculi triangularis in fundo tailbone.
  
  
  ' Etiam.' Wilf procul risit, vento volitans coma. "Si hic fuisses ante hebdomadem, te relictum essemus. Invenire quam multi sciunt de nobis. Sed nunc... - humeros. "Nunc non refert amplius. Sera est ut obsistat".
  
  
  rogavi. - "Quid paras?" Volebam eum loqui; Sacculum apertum meum habui, et si modo digitos torpet ad operandum potui ... Wilf risit. 'quid ad te pertinet? Si vivis, mox scies, Carter. Sed non refert; hoc est principium et populus amo te ibi non est videre finem".
  
  
  Querimonia machinae in rugitum obvoluto vertitur. Non sum feci adhuc; digiti mei adhuc quasi tomacula saginati experti sunt, attingentes contenta manticae in dorso meo truncos natant. Navicula ad puppim delabebatur, et longo intumescente titubante. Kevin micantem coniecturam in tabula imperii aspexit.
  
  
  “Est hic satis profunde”, aversans a rota gubernaculo pronuntiavit.
  
  
  "Numquid nos absolvere ante nos relinquere?" - Wilf petivit. “Minime,” Kevin serratores filum sustentavit. "Funiculum dissolutum habemus."
  
  
  Risit in me. "Num quid hoc sit?"
  
  
  Caput excussi, etsi bene damnare sciebam. “Funiculus syntheticus est qui tam fortis est quam ferrum donec biduo vel triduo in aqua fuit. Tunc dissolvit, corallium truncum liberum innataris, cui ligatus es, et Dominus Nick Carter pauper fit homo submersus. Hoc est, si possunt cognoscere corpus post piscem factum est.
  
  
  rogavi. - "Casus demersi manibus post terga ligatis?"
  
  
  “O, prius incidebimus filum illud emitteremus. Ne cures, Carter; scimus quid agimus ".
  
  
  “Iam vere aestimo”, graviter dixi, sentiens fasciculum parvum e truncis natantibus evelli.
  
  
  Navicula ibat et substitit, mare sursum et deorsum gestatio. Kevin descendit ad parvam tugurium et evellit frustum coralli magnitudine pilae litus. Syntheticum restem involvit circa corallium asperum roseum, deinde finem traxit ad talos meos ligandos.
  
  
  Tempus est pugnae meae. Digitis torpentibus aperui sarcinam parvam quam post dorsum habebam. Flamma candens exarsit et bracchia et spinam exussit, sed dentes momordit et manibus loculos pressit. Secundum Stuart in Effectibus Specialibus, fax magnesii parva per tres-quartas uncias metalli grossum minus quam tribus secundis succensa est, mihi autem plus tribus annis videbatur. Pellem meam sensi adustam, et tendinum meum ad butyrum liquefaciendum; si modo manus infigar in filum, excrucior me ad ignari oram.
  
  
  I. calce et Wilf retorsit. Kevinus corallium in manibus tenebat, eumque nudo pede cum calce, dextram sub mento percussi. Exuit et advolavit in contrariam navigii partem, adhuc gravi onere prensa. Si umquam resurrexit, ego illum non vidi.
  
  
  manus meas liberavi; dolor tam malus erat ut viderem si adhuc manus meae essent. Hoc factum est et ego Wilf in stomacho pulsavi. Pervenit ad tunicas, sed non cito satis; Quattuor duris digitis iugulum totis viribus impuli, elisa comminuens. Mortuus est, suffocans, et effudit sanguinem in pectus meum.
  
  
  columba emittit ut eam abluat et postea in navim conscendit. Nunc insula Doomsday in dextera parte erat. Nunc operculum meum conflatum est, tempus aliquod pervestigationis facere; Machinam iterum incepi et navim armorum quaesivi.
  
  
  
  CAPUT DUODECIMUM
  
  
  Centum antemnas ab litore posui machinam et ancoras excidere. Wilfi corpus adhaeret. His libellus .25 pistol latae in cingulo meae soleae haesit. In manu mea cultrum maculosum, non valde acutum, sed plus fiduciae habui quam in pistola Wilf.
  
  
  In aquam descendi et lente natavi versus arenam albam, quae in luce lunae languide lapsa est. Circulus in litore non erat signum, sed exspectavi, iacentem quam maxime in aqua, quindecim minutas antequam egrederetur et ad rubum cucurrit.
  
  
  Modo plus minusve notum erat iter; Oculos detinui ad opus lucis in alta pectora ferro, et appropinquans vidi homines per radios ambulantes. "Tempus est aedificare," cogitavi.
  
  
  Circum ambulavi fundamenta detecta et in caementum truncum officii aedificationis irrepsit. Lux per solam fenestram advenit et vigilem stantem vidi ad ostium. Perspicuus erat hominibus in structura, quae significabat me oportet faustissimum esse vel velocissimum - fortasse utrumque.
  
  
  Primum prospexi fenestram, artus trahens. Vacuum munus erat. Volebam descendere, sed mutavi mentem. Cur vigilem custodit inane munus? Iterum vidi. Tabulae scriniarii in fundo scriniarii aperta erat et scrinium iucundum alio angulo quam nocte ante erat.
  
  
  Coepi ideas questus sum.
  
  
  Fenestra nimis parva erat ut per. Ostium debet esse.
  
  
  Ego post aedificium virgulta irrepsi, et tussire coepi, primo ac deinde elatius, tussim gravem smoker imitans. Cum vigilem surdum esse coepi cogitare, caput circum angulum futui.
  
  
  iterum erui et rasi pedes in dumis. Carbinam suam ad humerum vigilem extulit. Animam meam tenui et immobilis iacui. Deposuit telo, et dubius gradus ad me pauca tulit. In ventre cubans, ad dextram tacitus repebam. Steterat. schedulam latam e balteo meo extraxi et in frutices ubi iacebat conieci. Carbina ad paratam celeriter pergit, sed in partem falsam. Sciebam prope non fore, sed hoc erat meum optimum casum; Surrexi, paucos velox gradus arripiens in dorsum suum iacit.
  
  
  Meis manibus adhuc ustio et cruentus erat, sic ferrum grave
  
  
  non molliter labatur; Ut eum in tergo percussi, tangi felis carbinae custodiam et digitum vigilis cincinnus sensi. Cum sero putarem, digitum meum post felis potui obtinere, et cum caput in me verteret, oculi caligantes. Sub me decidit.
  
  
  Luctatus sum pedibus meis, manubrium cultri apprehendens et extraxit. Tam difficilis erat quam venerat, sed quamvis nunc melius telum in modum carbinae vigilis haberem, sciebam me forsitan cultello opus esse ut funem ancoram inciderem si ad navem redirem. Utinam haberem.
  
  
  Expectavi in angulo, et observabant operarios fabricam in tabulis aedificii, deinde elapsa est ad ostium. Iam dominus claves in manu habui, et seram difficile non erat, sed dorsum ad homines cenaculi, quasi aeternitas ianuam aperire videbatur. Tandem latuit intrare potui, et curiosus eram quid ibi agerent, quod tam occupati essent.
  
  
  Post mensam inveni scapi quadratam parvam quae in pavimentum concretum intraverat. Auriculae metalla ab una parte descenderunt; Circiter triginta metra ad imum descendi. Eram in atrio angusto, paucis obscuro bulbis in humili tecto accenso, et ante me pedes circiter quinquaginta ianua clausa erat.
  
  
  Securitas eorum vel dissoluta erat vel nulla tam propinqua erat ut amplius non curarent. Alioqui ostium impuli et apertum est; Super illam irrui, et carbinam meam post illam inspexi.
  
  
  In conclavi referto instrumentis inveni me, luce coruscans tabulas et ordines strepitantium computantium. Quattuor viri in litibus khaki circum mappam magnam in muro opposito convenerunt, et cum ad eos placide obrepsissent, delineatum vidi ab oriente oram Floridae ad Maryland.
  
  
  Tsunganos me primum vidit. "Carter!" — fremuit, iterumque fidem ei dederam: nec e admiratione eius reflexes cessabant. Ad dextram columbae incumbens carabiner sensit ad mensam; Nolebam eum necare, necdum, sed diligenter intendi et glans in umero imposuit. Ad latus excussit et cecidit ad pavimentum concretum, sicut cruor tunicam suam maculavit.
  
  
  Reliqui texerunt; Iovi unum de hominibus et cecidit, etsi non vidi ubi eum percusserim. Duo alii post versuum computatrorum impinguntur. Ego switched ad automatic et ad alta grisea scrinium accensus; scintillarum imbrem amoenum sequitur et odor ustionis velit.
  
  
  Et conversus sum ad Tsunganos - sero erat. Iamque suum in manibus telum, rectumque ad caput ostendebat.
  
  
  Cum columba ad terram, crepitum carbini audivi et sensi aculeum acutum sicut glans collum meum stringebat. Devolvi bis antequam desinis intendere; Tempus non habui ad iaculationem mutandam, et una traho felis pulsavi sex foramina in facie et pectore Tsunganos.
  
  
  Non fuit tempus paenitere; Surrexi et ambulabam in ardentibus versuum computatrorum.
  
  
  'Demonstrare tibi!' — rugiebam.
  
  
  Cetera duo non responderunt, sed audivi gravem crepitum per solum crepitum. Et emissa ad mensam metallicam et expectavi. Rumpitur sonitus risus. Dum exspectabam, inspexi tabulam magnam in pariete et vidi capita rubra confixi ad oram Floridae Miami septentrionalis. Promontorium Kennedy primum esse putavi, sed tunc vidi promunturium adhuc septentrionem ulteriorem. Quid ponunt inter scopo et scopo quid aptum?
  
  
  Unus e populo latens fugere conari statuit et a tergo computatoriis ut carbinam Tsungano intendere. Iaculatus eum ad genua prohibui, et clamor eius in excelso clare resonabat. Lutea revolvens dolensque revolvens Pelle superstitio cinerea.
  
  
  Expectabam ultima persona. Diu silentium fuit antequam loqueretur.
  
  
  "Carter?"
  
  
  ' Etiam.'
  
  
  "Telum non habeo."
  
  
  "Egredere et ostende illum."
  
  
  Mora facta est, et tunc manus apparuit circa angulum computatrum causa. Manus vacua erat.
  
  
  “Bene, vale.
  
  
  Utraque manu ambulavit. Hic vir fuit qui me Tsunganos nominavit.
  
  
  “Accede huc” iussi.
  
  
  Movebat diligenter quasi lubrica area. Cum duodecim gradus abisset, ei desistere rogavi.
  
  
  "Carter... Dolet."
  
  
  'Ita vero?'
  
  
  ' Talus meus. Forsitan fractus est.
  
  
  - Tunc in fortuna es, amice. Nunc cito. Dic quid est?
  
  
  "Ego nihil est."
  
  
  Non utique. Dolium sclopetis excitavi ut in facie ejus esset indicatum. "Aliud responde, et hoc tempus bonum."
  
  
  Vir labra lambit et circum oculos eius volaverunt. "Non possum dicere aliquid."
  
  
  Ludos ludere non potui et in manu elevata glandem imponere. Clamabat, late oculos ; cum vulneratam manum arripere conaretur, carbino minatus sum. Elevatis manibus sudor super fronte.
  
  
  "Proxima glans per cubitum ibit." Certus sum quam multos ictus reliquerim, sed non audebam reprehendere.
  
  
  'Minime!' vir anhelavit. “Dicam! Dicam! '
  
  
  Stulta mea culpa fuit, quod non attendisset hominem cuius genu miserat. Habuit aliam carbinam antequam se movisset scirem, et verisimile erat solum dolorem excruciare iniuriae suae qui primum iecit a me ferire prohibuit. Iterum post mensam impingebam.
  
  
  Secundus sagittarius centum centesimis accurate fuit. Vir quem interrogabam accurrebam, deinde in mensam corruit ac paene in me, glans eum in collum feriens. Pellente corpore, audivi alium iecit - tum silentium.
  
  
  Diligenter circumspiciebam mensam, et surrexi. Postremus homo iuxta Tsunganos iacebat, dolium carbine adhuc in ore tenens. Tabula in pariete post eum sanguine rubro maculata. Priusquam aliud facerem, quattuor corpora examinavi. Postquam mortui certus eram, chartam quaesivi. Fasciculum peniculi ad litus Palmae confixi, quod nihil ad me significabat. Sed tenues lineae in charta ductae a minimo puncto in Bahamas mihi etiam plura indicavit.
  
  
  Ab Islandia Doomsday eduxerunt ad metam - sed unum. Haec una linea per totam oram recta regione decurrit, ad meridiem promunturium Hatteras mediterraneum petens. Usque ad Washington pervenit, nec putavi scopo egere ad scopum illum notare.
  
  
  Quattuor tabulas in conclavi festinanter quaesivi, sed nihil utilius inveni quam paucas delineatas et notas computatorias quae mihi instar fiobbledygook videbantur.
  
  
  Sed apparebat hoc quoddam cubiculi imperium fuisse, quod ad logicam conclusionem induxit aliquid hic in Islandia Doomsday evenisse.
  
  
  Usus carbinae meae ludibrio, omnes sensores in tabula confregi et ad stipitem ad munus ducens redii. fores cucurri, et in virgulta iacui, ne quis in compage aedium animadverteretur.
  
  
  Hydrofolium ubi discesseram, in ancoris constabat. Hebeti ense linea praecidi, deinde machinam incepit et sensim ab litore evelli, donec tutus erat plenam iugulum ferire. Resurrectionem ad Islandiam navigavi et ad litus proximum in deversorium petii.
  
  
  Navem demisi, escenderunt et ambulabam ad ostium lateris quod mihi ostendit Chyna. Non dum ad cubiculum meum accessi quod intellexi me non habere clavem mecum, ut claves domino meo iterum uti deberem; Hoc opus factus est cursus in apertis seris refrigerium.
  
  
  truncos natantes exui, imbrem tuli, unguentum adustis manibus admovi, et excusso collo glandem vulneravi. Vulnus erat grande, sed leve; commissuram apposui et indui tuniculam turtleneck pullam et braccas.
  
  
  Dubium nunc non erat; Wilhelmina et Hugo de latebris venerunt. Lugerum oneravit, in molli corio umerum holster refertum, deinde stiletto ad laevum bracchium accinctus est. Iaccam caeruleam indui. Vidi horologium in cubiculum discessi. Vespere iam coeperat difficile credere.
  
  
  Cubiculum meum clavem e mensa declivi arripui, praeter elevatores ambulavi, et ad Casinum reversus sum. Parvus, ut solet, audientibus, sed ego non curo; Veni ad Cabaret.
  
  
  In scena comoedus erat, qui Chyna significabat media fere horae praestare non posse. Ego nesciebam, si diutius expectare possem, antequam cum ea attingerem; Nequidem nesciebam si illa nocte operaretur. Potionem imperavi, dum minister in altera parte vectis eum expectabat, et ocius ianuam ingressus est, quae ad tergum scaenae perducta est.
  
  
  Post brevem scalarum fugam ambulans me in angusto ANDRON inveni inter acervos cistarum et ordinem fores cubiculi. Lebanese petatoria in angusto cubiculo sedebant, sed me praeteriens non aspexit.
  
  
  Tres fores conatus sum priusquam cubiculum Chynae inveni. Sedit ante speculum, solum inferiorem plumae ornatu gerens. Apud Wilhelminam intus excisi manu mea.
  
  
  Non sonus, exsibil, ostendens Luger.
  
  
  Oculi eius ad me conversi sunt. 'Nick!' — anhelavit.
  
  
  ' Etiam. Tene manus tuas ut eas videre possim."
  
  
  Stare voluit, mihi brachia porrigens. "O, crede mihi Nick, nesciebam te occisurum esse!"
  
  
  'Certe non. Consurge. Pone aliquid in ".
  
  
  Surgens tardius.
  
  
  "Numquid portem aliquid?" Idem risus erat rursus - paene. "Nos non habemus hoc tempus mel. Eia age, aliter te pro te ponam statim.
  
  
  Sina immobilis stetit et in oculis meis aspexit; Quod ibi vidit, persuasum sibi non esse iocari. Vestes de sella induit et induit. Stola mea erat.
  
  
  'Quo tendimus?' - quaesivit paulo tremula voce.
  
  
  "Estne hic exitum?"
  
  
  ' Etiam.'
  
  
  "Et ibimus".
  
  
  In ANDRON ambulavimus, posticum egredimur, et ad latus nunc familiare ostium pervenimus. Sina erecto capite ambulavit et non respexit retro, et paucos post eam vestigia remansi. Constitit in gradibus et aspexit.
  
  
  "Ad cubiculum tuum?"
  
  
  "Quomodo coniectare fecistis."
  
  
  “Et spectaculum finire non potuistis? Quam delicatus in te.
  
  
  'Festinare.'
  
  
  In cubiculo eam impuli super lectum durum satis ut parum laederet. Oculi eius parumper dubitaverunt, tunc iterum iactare coeperunt.
  
  
  "Ergo fugistis ab illis. De hoc tantum gaudeo, Nick.
  
  
  'Date illud'. Quid hoc significat in Ultimo Judicio?
  
  
  "Est... vere nescio."
  
  
  Wilhelmina in faciem meam petivi. 'Conare iterum respondens'.
  
  
  Pallium de scapulis emisit. Sinistram manum admovi, et lapsus Hugonis stiletto in manum meam ut videre posset. Eluxit ad eam.
  
  
  "Non vis."
  
  
  "Non multum temporis, carissimi. Responde.'
  
  
  caput deposuit, et in manibus emissa est. “Pater meus, Nick. In castris est. Si invenerint, dixi eis... -
  
  
  Multi patres populi in castris sunt,” acriter dixi. 'Loquere...'
  
  
  Faciem extulit et lacrimae verae erant.
  
  
  “Probum esse, Nick, non multum de eo scio. Primo dicebant se facere aliquid ad liberandam patriam, sed dudum intellexi hoc esse mendacium. Cum heri paene interfectus essem ...
  
  
  - Propemodum. Putasne facturos esse?
  
  
  "Quis scit? Doomsday Island nunquam fui; iusserunt me ne ad eum accedere.
  
  
  haesitavi; Nihil refert, an mentita sit necne, quia de ultimo judicio satis iam noveram.
  
  
  "Tu mihi crede, Nick." Hystoria in voce nunc erat admonitus; magna erat.
  
  
  "Quam adiuva illas? Quod officium tuum fuit?
  
  
  “Non multum feci; sicut ipsi nuntiare mihi quis quaerit quaestiones ".
  
  
  'amo me?'
  
  
  "Numquam dixi eis de te".
  
  
  'Certe non.'
  
  
  "Etiam Angela?"
  
  
  Sina iterum caput deposuit, densas comas velans faciem. "Non petivit. Nihil. Hi cum hac nocte in cubiculum hoc ambulaverunt, tam admiratus sum quam tu.
  
  
  "Quis te ad Geminus Key misit?"
  
  
  "Mi agente. Testor in tumulo matris meae. Ea celeriter se transiit. "Venerunt ad me cum per unum aut alterum mensem hic essem. Dixerunt se scire de patre meo, dixerunt se velle patriam liberam iuvare. Sed postea intellexi eos esse mentitos, quia dixerunt patrem meum occidi, si id quod ipsi dixerunt non facerem.
  
  
  Non novi quicquam novi. ' fine. Dicamus, credo. Nunc dic mihi quomodo ad De Dublon perveniam. Non per portam dico.
  
  
  Suspexit et momordit labrum. Tandem adnuit. "Est via..."
  
  
  Discessi ligatam schedae fasciolis et cingulum pallii mei, descendens in scalas posteriores et cito ambulavi per litus ad introitum cuniculi ad lacunam ducens. Mihi opus est hac nocte saltem una hora natare, sed hoc tempore telum mihi innitendum est.
  
  
  
  
  Caput 13
  
  
  
  
  
  In Prohibitione, De Dublon in maiore parte transitus pro rum smuggleris, cum portae clausae erant, ad obsignandum sinus inauguravit, ac tesserae occultae quae utrinque aperiendae sunt. Cum insulas Grady Ingersoll emit, systema integrum reliquit etiam post imperium remotum inauguratum quod ab hydrofoils operabatur. Nec id neglegentiae fuit; Aliquando Ingersoll permisit alias navigia non instructas machinis remotis in stagnum. Impossibile est autem alicubi attingere manubrium praeter navigium in sinu, vel fere impossibile.
  
  
  Solarium parvum punctum in parte pedis, leviter levior quam reliquae lapidis structurae et concretae. Sola via est ut perveniat ad crepidinem ac perveniat ad conjunctionem sicut in aquam cadens. Chyna dixit mihi hoc pluries in primis temporibus suae romance cum Angela, cum caverent quod Angela adhuc plus minusve ageret sicut domina Ingersoll. Haec dies nihil refert; De gustibus billionaire plus exoticis facti sunt.
  
  
  In ponte pono, loci illius ac segnes certus loci; squalentes lapides iaccam meam vexabant. Et tunc cecidi, dumque cadens, manu maculam hanc tangi, deinde in aquam demersa est.
  
  
  Cum natavi, nihil videre potui, sed cum oculi mei ad diluculum accommodare coeperunt, portam modo in cuniculo escendentem vidi. Viginti secundis per eam habui, et aestus exiens erat.
  
  
  Erat magno aestu et vestimenta mea magnum impedimentum fuerunt. Plus quam dimidium temporis consumpseram, adhuc prope fracturam non eram. Magno anhelitu arrepto, capite et brachiis in columbam incidi, ac propemodum ac potui natare incepi. Non potui videre quantum profecerim, sed natavi usque dum horologium in capite meo dixit mihi tempus esse oportere. Caput meum diligenter sustuli et sensi vectes ferreos acutos scabentes talum meum.
  
  
  Talus meus inter duos vectes deprehensus est et me detrahi sensi. Vertebam incanduit, fixam crure apprehendit ac evellit. sed parum processit. Porta ad imum sinum demergi. Ego ante delapsum caput haurire potui, tum silentio laborare conatus sum ut aqua tenebrosa super caput occlusa esset.
  
  
  Pavor paene occidit, sed cum ruere coepi, quid me exspectavit si hinc exirem, et aliqua tranquillitas in me venit. Prope erat quasi profunda sub superficie spirare potui dum methodice talum meum laxans. Tandem cum illa exiit, cito exsurrexerunt. Tardius ad perpendiculum scopulosum litus stagnum natavi et littus ascendi.
  
  
  Postquam respiratio ad solitos rediit, Lugerum exposui et cartridges diligenter abstersi cum palma folium siccavi. Ego igitur eas in emporium inserui et inserui trunco.
  
  
  Duo reliqui hydrofolii in suis lineis retinaculatis sicut larvarum undantium saltaverunt. Nemo scaphas custodiebat; ut videtur Ingersoll - sive Intimati Sex, qui actu huic operationi praeerant - copias securitatis in porta principali et circa ipsum De Dublon servaverunt. Hactenus hoc mihi accommodavit, sed si propius accedam, peius erit.
  
  
  Aditu subterraneum haud difficile erat; Cito versus deversorium ambulavi, scalas accessi et diligenter ascendi. Ad dextrum meum angustum erat atrium ducens ad ostium cellae, ubi Angela et Chyna paene ad me spirabant. In altera parte erat altera versipellis. Iter logicum fuit, sic cum eo ibam. Cum cacumen venissem, rectum esse comperi, sed mortuum esse finem.
  
  
  Porta ferrea obstruxit transitum, ingens et fortis cum uno parvo peephole. Sperabam me manere extra strictam conspectum peepholi dum versus ostium obrepsurus sum. Nihil erat quod tardaret, si clausum esset; significatum esse.
  
  
  Sarcinam parvam e sinu iacco protulit. Fabrica circa sacculum facile evolvit, conversus in cingulum fere trium metrorum longum. Intus involucrum magnum fragmentum explosivum erat; Contra ostium ostii diligenter expressi, deinde levem gubernatorem parvum inseruit. Fuscus erat velox fuse.
  
  
  Accensus, desiluit ad primam tabulam, circum angulum cucurri et abscondi. Explosio strepitum saxum in solido lapide aedificavit, muros et pavimentum aliquot secundis quassavit. Aspiciens scalas, vidi ianuam patentem in cardine suo.
  
  
  Mansi ubi eram.
  
  
  Cucurrerunt ad me, Proverbium est in fronte, secuti sunt duo reliqui viri familiares Sex. percunctatus sum; fumus adhuc spissus erat ut me ab eorum visu absconderet, sed vidi omnes tres sclopis armatos.
  
  
  Ego Train et homo secundus praetereo et sub gradibus disparuit. Homo diu sene in obscuro lite aliam viam prehendit, me procul. Tunc scalas ascendere potui, sed in dorsum meum nolebam. In in ANDRON ambulavi et post proverbium et alterum virum festinavi.
  
  
  Cito apud Commilitonem Train cepi; ille iustus conversus cum in tenebris corridor facie ad faciem venimus. Surrexit sclopetum, at Hugo paulo velocius; cultrum iugulavit et ad collum exivit. Obstupescens obstrepit sonus.
  
  
  Ex soluta manu sclopellum arripiens, in in ANDRON cucurri et expectavi. Proverbium citius aut serius reversurum fuisse, et eandem viam venturum speravi. Vocem non miratus sum, sed recordatus sum quod vetus aedificium sicut castrum constructum erat; Quod mihi tonitruum simile videbatur, a custodibus extraneis ne audiebatur quidem.
  
  
  Tempus nimium cito transiit; Aspexi in vigilia mea. Media fere nox erat, et cum recordatus sum quid Wilf de hydrofoil mihi narrasset quod sero prohiberet, anxius sentiebam hoc tempore esse. Debilitasse locum suum potest, sed satisne fuit? Venio ad conclusionem me diutius expectare non possum. Tacite perambulavi scalas ad portam ferream fractam et per foramen prospexi. per fumum crassum prospexi in parvam et prorsus exedram nudam cum ostio mihi directe opposito. Ibi cum Wilhelmina sagittam paravi.
  
  
  'Quis est illa?' Angelae vox erat in loquacitatis. In hac porta peephole non erat, sed in tota domo cameras securitatis recordatus sum. Propter fumum adhuc in cella pendens, me non agnovit - aut explosio cameram hic laesit. Alioqui felix fui.
  
  
  caput deieci et coaxavi, “Me est, Proverbium est. Patefacio sursum!'
  
  
  "Signum, Train..."
  
  
  “Damnat, dolet! Spurius evasit. Fac me introire!'
  
  
  Factum est silentium et mirabar si nimium dixissem - tunc ostium tardius rimam aperuit.
  
  
  Ianua umero percusso dura ac potui. Parumper, latus meum totum dextrum ab ictu torpebat, et ostium paucorum digitorum ante abrupte sistendo aperuit. Proieci per foramen et quaerebam Angelam cum rostro Lugeri.
  
  
  In solo sedit cum cruribus remotis et apertis oculis. Longa purpurea veste et passis crinibus aspexit, ut magnum puerum repente decidisset.
  
  
  'Vos!' - dixit susurro.
  
  
  ' Etiam. Consurge. Festinare!'
  
  
  Surgit et tacite ostendit manus. Id durius quaesivi nec ullum in locum desiderat ubi telum latere posset. "Signario non opus est", placide dixit.
  
  
  I chuckled. — Verisimiliter non. Bene, Angela, sume me in bulla tua.
  
  
  Illa parvipendens et per amplam aulam cum stragula tam luxuriosa ambulavit, cubiculi mei deversorium sordidum in comparatione fecerunt. Mollis, indirecta illuminans parietes holoserici opertos illustravit quasi interiorem sui fulgorem haberent. Antique sellae ac lectos hinc inde dispersos, etiam bina armatura visa sunt excubias duplices in fine atrii exsculptas.
  
  
  "Ecce," inquit Angela, demonstrans ostium.
  
  
  'Post te.' Adoravi eam.
  
  
  Fores impulit. In laquearia alta in conclavi nos invenimus, partim etiam antiquioribus, partim etiam stilo ultra moderno instructos. Ingens supra nos lumen siderum prospectum praebebat, et dextrorsum prospectum videre potui fenestrae aulae orgiae imminentem. Sedebat senex in solio solio, plerumque in umbris. Angelam impuli ante me, et ad eum ambulavi.
  
  
  "Dominus Ingersoll" puella molliter dixit.
  
  
  Senex leviter caput vertit ad eandem faciem quam videram sub hac vespera. Ut me vidit fricat, et magnae manus bracchia sellae ingentis adprehendit.
  
  
  'Qui est hic?' — vox iracunda.
  
  
  - Nick Carter. Diximus vobis de eo.
  
  
  Ingersoll haesitat, digiti per convicium trepide currentes. "occidi oportet."
  
  
  "Et plane non evenit." iuxta Angelam steti et inieci Lugerum in latus eius. "Ludo tuum est."
  
  
  Longa alia dubitatio fuit, quam fatur, ac tremere digiti. "ludum meum?"
  
  
  Verba non satis aequant viam labra mota, sicut pellicula quae perperam scripta erat. Ambulabam ad cathedram. Subridens lente, labraque segnis movebantur. "Quid vis?"
  
  
  Conversus sum ad rugam, quia stans in conspectu eius, iurare potui vocem eius alicunde in occipitio venire.
  
  
  Ingersoll interrogatus respondere non curet. Subito risus eius in risum conversus est plenae fiduciae - momento cum brachium meum apprehenditur et ab Angela tam durus est ut paene delapsus sit.
  
  
  Addicitur i; pugnus in facie me percussit. Torpor, subnixus sum, sed manus torpet non debilitavit. Erat Proverbium, et vultus obscurus in me triumphans risit. Post eum alter in obscuro lite sclopellum cordi meo ostendit.
  
  
  Ego Wilhelmina areae cadunt; Lugerus non plus sonuit in tapete quam Train et alii cum me suxerunt.
  
  
  Confestim Ingersoll e sella surrexit ac strenue ac subtiliter quem antea habuerat commotus est. "optime," inquit. "Et nunc quod Nick Carter habemus retro, opus fac nos hoc tempore non recedet."
  
  
  Maxilla mea probabiliter omissa est in incredulitate ut audivi virum nomine Ingersoll; vocem nunc omnino aliam audivi.
  
  
  Ingersoll subrisit. "Vides mirari, Carter."
  
  
  adnuit.
  
  
  'Certe'. Quis non miretur si invenissem Grady Ingersoll non essem verum?
  
  
  'Quis ergo es?'
  
  
  Vir parvipendens. "Oh, substituendum me potes."
  
  
  "Et verus Ingersoll?"
  
  
  - Nonne suspicaris? Nonne omnes tuae intelligentiae agen- tiae post hoc sunt? Quid vis hic aliud explorare?
  
  
  "Mortuus est?"
  
  
  "Aliter, Etiam."
  
  
  'Quid est hoc?'
  
  
  "Age, ostendam tibi."
  
  
  Ambulavit ad thalamos trans aulam, ordines transiens electronicarum machinarum quae vibratae sunt et constanter strepebant. Substitit ante duas aulaea holoserica pavimento longitudinis, iterum aspexit me et aulaea discidit.
  
  
  Iterum spectavi apud Grady Ingersoll, idem in singulis ad virum me proximum stantem. At alter Ingersoll in diaphano vase erectus stetit, facies et corpus partim nebula gurgitae obscuratum. Oculi eius occlusi sunt et vestitus est sicut camisia hospitalis. "Ita, Carter?" quaesivit Ingersoll - vel quisquis esset. "Collegi Orientales mei dixerunt mihi te esse valde intelligentem figuram..."
  
  
  "Numquid constringitur?"
  
  
  Ingersoll, eo nomine dixerim, quod numquam de alio nomine cogitaverim nutat. 'Admodum. Certe aliquid de cryogenicis scis.
  
  
  "ars torpore hominum vivo."
  
  
  "Decebat hominibus offerre sicut Grady Ingersoll", vas pellucidum adoravit, spem immortalitatis. Cum homo multi-billion pupa morbo insanabili laborat, cryogenici eum in statu animationis suspenso ponere possunt donec scientia medicinae remedium ad eum sanandum inveniat. Simplex, annon?
  
  
  - Ergo vicarius eius es? Donec melius?
  
  
  'Admodum. Ab hoc se acerrime diligentissimeque erudivit. Etiam proximi familiares eius neque de hoc morbo neque de munere meo in regno Ingersoll regnandi, donec ipse iterum regere posset, noverunt.
  
  
  Partes aenigmatis iam cito in locum cadunt incipientes. * vox. Quomodo id facis?'
  
  
  Ingersoll instrumento electronico monstratus est. “Matrona mea — an pastorem dicam? - ut probabiliter nostis, plusquam machinalis machinalis fuit; fuit etiam ingenio scientifico. Ego quoque in nonnullis scientiis applicatis mediocritatem habeo, simulque pro me vocem computatralem explicavimus. Hae memoriae ripae multa milia vocum et locutionum continenter pervias continent, omnia quae ab Ingersoll memorantur in voce sua infeliciter inimitabilis. Cum ea telephonice loqui vel orationem habere possum; Loqui etiam possum hominibus obviam cum aliquibus limitationibus, ut paucis abhinc minutis notatis.
  
  
  Imprimebatur et certo notavi. "Hoc incredibile est," inquam.
  
  
  ' Etiam. Turpe est mundus numquam scire, saltem dum absim ».
  
  
  'quid dicis?'
  
  
  "Iam nunc, Carter, censesne nunc me hunc locum pervenisse, hoc vivo cadavere resusurum?" Contemptu gestu deposuit aulaea et conspectum rei billionaire obstruxit. "Antequam fideles meos hic congregavi, solus eram qui verum noverat. Unicus in toto mundo! »
  
  
  "At... confidis his hominibus?"
  
  
  'Certe'. Finem habent multo altiorem quam iustam potestatem imperii oeconomi, eosque adiuvao ut illam consequantur".
  
  
  "Quid hoc consilii?"
  
  
  Ingersoll crassum digitum sub naso meo quassavit. "Bene, bene, Carter, nimium scire cupis."
  
  
  "Quare non removemus huic loco hic stantes et loquentes?" Thrane fremuit. "Ille nimium callidus est ad quemlibet casum".
  
  
  “Quod iam inveneram audire velles,” cito dixi.
  
  
  Ingersoll respexit ultro citroque inter me et Train. At ille lente dixit, dic nobis quid invenisti de nobis.
  
  
  "Singillatim aedificas aliquod genus erucae Launculi in Doomsday Island."
  
  
  Supercilia exortum. “O quod, Carter? Cum dicis "alicuius institutionis", recte dicis.
  
  
  "Vis est paratus ad usum?"
  
  
  'Certe.'
  
  
  “Mr.
  
  
  "O nolite solliciti esse. Carter notam secreti Ingersolli tam pulchre invasit ut minimum facere possimus ei pauca narrare de operatione nostra antequam eum in aeternum silemus.
  
  
  Recte conjectura; dicen promptus erat ad ostentationem ingenii. “Mihi videtur quod socii tui fideles tibi non credant, Ingersoll,” inquam. "Oh, certe non est verum." Grande gestus fecit. "Nos omnes inter se indigent; Perfecta turma sumus, inaudita coniunctio idealismi et excellentia technica. Pecuniam ne dicam scilicet.
  
  
  'idealismus?' Train vidi, cuius aspectus irati immutatus permansit. "Ille comatus bastardus?"
  
  
  Nullo modo? Hi iuvenes — et puella — pax et prosperitas pro omnibus in mundo committuntur, per purgatorium, dubitationis, rejectionis et purificationis peragentes ».
  
  
  "Non intellego te".
  
  
  - Proverbium sumamus, pro exemplo. Graduatus Occidentalis Point, plus quam sex annos in Vietnam abiit. Dictum est quod experientiae sequentes in Hanoi et aliis locis septentrionis valde dociles fuerunt. Et Francus deseruit exercitum in Occidente Germaniam, scilicet, per principia superiora ductus, et in extremo Oriente finitus est. Angela coetus voluntariorum duxit qui segetem sacchari ad Cubam exportandam adiuverunt et ad conclusionem multo magis ob causam facere voluit quam modo cannae cannae secare. Arthur ... ubi est Arthur?
  
  
  "Mortuus," Proverbium dixit obtuse. "Iste hominem interfecit." Ingersoll me intuens oculis semis occlusis. "Num necesse fuit, Carter?"
  
  
  "Visum bonum idea tempore."
  
  
  - Et Coemgenus? Wilf?
  
  
  "Ibant mihi unum modo tessera ad fundum Oceani. Ego prohibui eos facere.
  
  
  ' Hm. Nonne hac nocte tabulam meam perdidisti?
  
  
  nihil dixi.
  
  
  Ingersoll vigiliam e sinu suo extraxit, quod litem gerebat — et in horologio admonet. "Non puto utile fore exquirere quot collegae tui sciunt quid didiceris." Responsum meum non expectavit. "Sed nihil interest. Consilia nostra mox necesse erit paulum mutare".
  
  
  'Quomodo?' Train gravem corpus post me sensi, et sclopetum Francum iuxta me immotum erat.
  
  
  'Veni. Ostendam tibi. Ingersoll ambulavit in cubiculum ubi instrumenta electronic sita erant. Vertit monstratorem et velum inluminavit cum photographica singularia aerea. Hic, ut vides, insula est ultimi judicii. Constructio novi deversorii mei lentissime eat, sed id quod non orci. Videsne has verticales intus? Pluribus punctis parvis in sceleton aedificii sub constructione ostendit. Earum duodeviginti sunt, et in singulis duodeviginti fistulis, quae cavae sunt, eruca est. Confiteor habere limitatum limitem, sed recto loco appetisse puto.
  
  
  Volui indicare me quid peterent scirem, sed me continui. 'Ita vero?'
  
  
  ' Etiam. Litus Palmarum. Hic vix in clypeo militari vulnerabilis est?
  
  
  'Nullus.'
  
  
  "Sed cogitandum. Cum signum dedero, nummorum cubilia a missilibus fragmentis explosivis summus ictus erit. Oh, no nukes, Carter. Partes hic singillatim anno praeterito adveximus, et ob calliditatem amicorum nostrorum flavescentes, recordantes, pulveris pyrii commenti sunt, armamentarium integrum in parva nostra insula habemus.
  
  
  "Sed quid hoc?"
  
  
  Cogita de illo: inauditum et ideo inopinatum impetum in campo ubi Praeses Americae Foederatae Rei Publicae valedixit - consulens cum clavibus contributoribus ad expeditionem suam, aliqui opulentissimi et potentissimi in mundo".
  
  
  - Quid censes hoc consequi te?
  
  
  "Bene, imperium US ad condiciones nostras acceptandas cogere intendimus."
  
  
  'Condiciones?'
  
  
  Ingersoll turpiter risit. - Fuisti apud Cape Kennedy, Carter. Scitis quid volumus. Si amici mei in extremo Oriente etiam Systema Tricipiti habebunt, aequivalentiae nuclei aliarum superpowerrum erunt.
  
  
  "Igitur scis de existentia Driekoppen".
  
  
  "Quasi maior particeps, sum, utique, omnium novarum progressionum conscius. Etsi ne accessum quidem ad singula".
  
  
  adnuit. "Quid hoc tibi prodest?"
  
  
  "O... affectus aliquid consecuti quod pecunia emere non possit. Forsitan una die recordabor ut summus pacificator in historia ».
  
  
  "Quid si primus impetus non operatur? Quid, si patriae armatae ad te venire statuunt, ut te exstinguant?
  
  
  "In venias! Bomb insula in medio urbis popularis, in colonia proximi tui socii?
  
  
  intellexi quid vellet. “Sed quid fit cum nisl deducis? Videbunt nostri homines, si quid habes.
  
  
  “O, sed id quoque habemus. Carter missile nuclei, quod nos utique "Persuasionem" appellavimus.
  
  
  "Domine Ingersoll, satis diu puto locuti sumus." Proverbium impulit me versus Franke. "Huc demus de via ut cum operatione proficiamus."
  
  
  Ingersoll annuit. "Ita, oportet esse rectum.
  
  
  Cito occide, sed foris fac. Ego centrum imperium appellabo.
  
  
  Train dum me trans cubiculum impulit, Ingersoll vidi agrum telephonicum ab hamo accipere et in eum loqui. Exspectavit ergo aliud.
  
  
  "Tsunganos! Ubi es?' Obstupuit ira rotundus, pallentiaque ora.
  
  
  Substiti. - “Obliviscatur eius, Ingersoll. Et mortuus est. Et cubiculum tuum destruetur.
  
  
  Ingersoll conversus perdite. Eodem tempore, vultu Franco captus, dolium sclopetis sui quassantem conspicatus est. Regressus sum, pressi me train stomachum a tergo, brachium arripui et extuli eum. Volavit super humero meo sicut Frank ad resipiscens felis traxit. Proverbium magnum glans percussit; Conatus sum post jaculatorem intendere, sed procerum hominem super humerum meum iactare conabar me aequilibrio iactare. Retentus sum, cecidi in unum genu, et aliquis ad me irruit.
  
  
  Pulchrum esset cogitare Angelam me salvare studiose conabatur, sed verisimilius est quod se in dorsum meum iactare conabatur. Ut cecidi, transnatavit me et in Franki aciem ignis. Pectora glans transfixit, e tergo prodiit, et pilo Me praetervolavit per latitudinem.
  
  
  Ego eam gressus sum et cepi ad Franciscum priusquam a puella percussus convalesceret. Super sclopeto pugnavimus et in cubiculum versantes quasi duo saltatores ebrii antequam digitum frangeremus. Clamavit et sclopetum in manu mea delapsus est.
  
  
  Ad genua procumbens Umbra cum gemitu. Ego eum tormentarii tibus ferio, inde ad Angelam conversus sum. In ventre iacebat, et longa veste super genibus pendebat. Revolvi eam in dorsum eius. Palpebrae connivebant et me intuebantur. "Nick," mussat et oculos suos in aeternum clausit.
  
  
  Cito surrexi et vidi in Ingersoll. non erat conspicuus. Quamvis cubiculi amplitudo, nulla latebra homini amplitudo erat nisi post aulaea holoserica ubi corpus congelatum iacebat. pelles aperui. Vivus Ingersoll ibi abfuit, et homo semimortuus nullam spem ad vitam redeundi habuit. Globulus, qui Angela percussit, etiam continens pellucidum feritur. Et per parvum foramen fumum gelidum effudit, semper cum illo Ingersoll notissimum consilium immortalitatis est.
  
  
  
  Caput 14
  
  
  
  
  
  Una e scaphis hydrofolii ad litus egressus erat cum e cuniculo veni. Iaculatus sum in navi cum Luger, sed nimis obscura erat ad finem proprium capiendum. Paulo post, corpus album in cuniculum disparuit.
  
  
  Clamorem audivi post me, sed non vertit. Videtur quod custodes foris tandem intellexerunt aliquid in De Dublon peccasse. Ad alteram hydrofolii cucurri, eam ligans et machinam incepit. Cuniculum ingressus, habui aliquot globulas in tabula ditionis instare antequam unam dextram inveni, et cum portae silhouette vagum vidi, sursum volavi.
  
  
  Nimis eram velox; porta media fere cum attigi. Columba et audivi vitream crepitum et crepitum metalli cum ventoshield discessisse. Navis velocitate amissa, tunc tremere et accurrere videbatur.
  
  
  In spatio aliam hydrofolii versus Doomsday Islandam in nartae metallico suo conspexi. Iugulum quam longissime impuli et fuselam sensi ex aqua surgere et alis transcurrere aquam. Scapha per superficiem ruit celeritate quae spiritum meum arripuit - praesertim sine windshield. Navicula Ingersoll inter duas insulas alveum ingressus sum, et secutus sum.
  
  
  Exspectavi eum ad caput versus columpnam, sed potius recta ad magnam pere concretam cum ferro artus contendit. Navigium eius navale percussit et retinuit; Ingersoll ad imperium conservandum contendebat, hydrofoil propius denuo adduxit, exsiluit amens ad marginem columpnae, se extraxit - et paene statim ante oculos meos evanuit.
  
  
  In venando ego ei aliquantulum, sed non multum arripui, et cum ad gregem retardavi, quicquid emolumenti emolumento perdidi. Arcum ascendi et in concretum desiluit, sollicitudin sub trabibus metallicis curiose designatis. Stavi diligenter apud Wilhelmina manu mea. Ingersoll nusquam comparuit.
  
  
  Ego nesciebam quid facerem, et innixus sum uni trabibus. Videbatur mihi quod iactabat leviter a vento, sed tunc clare sensi motum! Accessi et totum novum pulmentum vidi lente sed haud dubie. "Hic est!" - Dixi tacite, in ferrum tribuo.
  
  
  Foramen in medio canali simile erat. haesitavi secunda, dein irrue. Possem tardare casum stringendo manus utrimque muri; Infra: Audivi murmur potentum machinis. Post longam lapsus tardam, vidi coruscum, qui descendi fortior factus est. Macula nuda, imo tubo glabra; Quam placide cecidi et circumspexi.
  
  
  Inveni me in medio turbante tibiarum coetum et struendo trabes hydrau- licas circumquaque. Ad fontem lucis diligenter obrepsisti. Grady Ingersoll stetit ante tabulam, scapulas versans et in horologiis spectans, crines in omnes partes fluentes, vultumque tensione rutilans. Cuniculum erat post tabulam, et si sensus directionis me non omnino fefellisset, sciebam eum ducendum esse ad gazophylacium, quod iacto habui. Hoc significabat consolatorium moderatum Ingersoll fuisse tergum institutionis...
  
  
  In pavimento concreto latum foramen eram salire - et subito in aerem elevatus sum. Stupefactus sum, clamare et desilire molitus sum rem ingentis rotundi inter crura mea. Sed me inexorabiliter sursum impulit, recta ad ferrum supra me trabit.
  
  
  Subito currus stridens cessavit. et substiti. Ego e sede mea exsilui, in terram inepte cecidi, et statim ad rostrum carbinae in manibus Ingersoll conspexi.
  
  
  "Ita invenisti, Carter." Ille graviter spirabat et pectus angebat. "Omnem sinus et rimam operationis meae invenisse videmini."
  
  
  "Videtur sic."
  
  
  “Age, haec est inventio novissima tua. Gutte sclopellum, bene, hic mittere nolo. Feci quod dixit; Aut pugnis non opus erat, quia toto hoc metallo et concreto circa nos, glande carens ricochet in aeternum potuit.
  
  
  "Habesne hic telum nuclei?" Et vidi quod me sursum ejecerat, et vidi sub pyramide nasi longam cylindricam baculum extendentem in foveam in terra.
  
  
  " Turpe est, non prius hoc reperisti quam tibi sero esset." Subridens vultus deformatus in obscuro lumine. “Nihil comparatur ad complexum nisl, sed officium obtinebit. Cibus solidus, simplex sed mechanismus efficax, in caput tuum tendit."
  
  
  “Hoc caput tuum est, post omnia,” Admonui.
  
  
  Obsecro. Meum caput est ubi finivi, Carter. Quid Civitatibus Foederatis debeo, vel nullam ob rem? Omnes volunt pecuniam meam cum suis sordidis vectigalibus...
  
  
  “O satis est,” abrupti. "Obliviscatur quis es."
  
  
  ' Oh no.' Subridens me callide. "Ego sum Grady Ingersoll, verus Grady Ingersoll - et solus aliter dicere potes."
  
  
  "Spectat sicut pauci guys sunt adhuc vivit."
  
  
  "Tunc ego cum illis agam si opus est, sed non puto esse optime loqui, Carter." Solus es periculosus.' Carbinam extulit.
  
  
  Ego me resilivi et prostravi in terram. Ut fatuus, Ingersoll accendit rupta, et plumbum in omnes partes volavit. calcaneum meum depascendum est, et secunda glans ita prope accessit ut comae ignem comprehenderunt.
  
  
  Cum inspexi ad Ingersoll, mihi videbatur non ita felix. Sedit in pavimento concreto, oculos stupore et timore dilatat. "Carter," inquit. "Ne hanc sibi nunc a me auferat. . In latus cecidit et immobilis erat.
  
  
  Et genu flexo ante eum, et palpebram unam levavi. Non movebat nec respirationis signum erat. Post carbinam eiecta, magnum molle corpus pro noxa compressi, sed nihil vidi. surrexi cum gemitu. Cor, in silentio obmurmuravi. "Vel quid tale". Esto licet, corpus adhuc habui, et hic relinquere nolui.
  
  
  Longum erat, acutum ad RECUMBO ascenditur - quae quidem fistulae erucae erat - corpus Ingersoll trahens cum eo. Denique cum ad columpnam pervenerim, in frigore concreto iaceo paucis minutis ut halitum capiam. Surreale erat canalem despicere et ferias luminaria in magnis navigiis navale videre, quasi Geminus Cay iustus ad iocum erat.
  
  
  Tandem surrexi et vidi Islandiam Doomsday. Satis in mediterraneo satis eramus ut ab custodibus perambulantibus non videremur. curiosus eram, quam diu caperet, ut quattuor corpora in cella subterranea invenirent, sed de eo statui non cures; quod erat illis dubium.
  
  
  Una ex hydrofoils, Ingersoll, cum scuto suo integer, contra columpnam per venam canalem elatus est, et mortuum in cockpitii sustuli. Cum essem in medio canalis, miratus sum quid faciam cum monte carneo ad pedes meos. in aquam mittere nolui; melius fuisset si non fuisset inventus.
  
  
  Perrexi ultimo tempore ad sectionem desertam Doomsday Island. Arena mollis erat, et ope rami fracti fodi sepulchrum, quod verisimile non est annis, si unquam. Tum ad Islandiam Resurrectionis accessi, considerans omnes gradus proximos possibilis.
  
  
  Cum ad portum venissem, decrevi. Periculosum nimis erat in Duplici Cay manere etiam minutam quam necesse est longiorem, non solum propter sodales superstites Sex organizationis Intima - si me interficere volebant - sed etiam propter locorum auctoritates; nullam causam caedis hac nocte, quamvis iustam, misereri putabant.
  
  
  In navi fui et cogitavi de proximo motu. Bahamas relinquere habui, quod Florida significabat. Nesciebam num hydrofoil posset illuc cum cibus praesto in tabula... Levavi ad collem ubi Herridge hoc mane stabat et cogitavi de Lear Jet trans pontem collocatum.
  
  
  Constitit ibi obscurus et immotus in luce lunae. Ambulabam, movit rotam scholam a rotis et lineas solvit. Currum fovere tempus non habui et reliquum ascensum rite peragere; Mihi opus est ut machinas ad fovendum ...
  
  
  - Cogitasne aliquo volare, domine Walton? Non habui ut scirem Herridge post me esse. "Ego iustus fabrica Admiror."
  
  
  "Et velis experiri."
  
  
  Et conversus subrisit, mirans quomodo eum exarmare. Sclopetum non visibilis erat, sed manus eius in sinum iaciebatur. “Credo me cepisti,” dixi.
  
  
  'Vere. Maybe vis relinquere tam subito post omnes tumultus in Double Cay?
  
  
  "Quid hoc tumultus?" — innocenter rogavi.
  
  
  “O multum e fenestra mea video. Multae res intra muros De Doublon, multum vociferantes. Hydrofoliis autem illae, quae in mare volabant, erant tantum tres. Vidi unum eicere post deversorium et video te ad portum in aliam navim pervenisse. Ubi est tertia navis, Dominus Walton?
  
  
  "Quomodo hoc scio?"
  
  
  Herridge chuckled molliter. - Quid etiam narras? Okay, maybe Mr. Ut in.' Ostendit per planum manu sua libera.
  
  
  Sedi in sella co-gubernatoris et opperiri decrevi donec aerium ante eum exarmat; tunc facilius esset. Sed antequam in pontem taxavimus, Herridge retusum revolvens e tunica sua traxit et mihi tradidit.
  
  
  “Si mea causa dubitas, domine Walton. Unitas contra-narcoticas auctoritatibus Bahamianis attributae pro imperio Britannico laboro. Mihi munus fuit explorare si Grady Ingersoll in medicamentis interesset. Habeo affectum non refert amplius. recte sum?'
  
  
  'Cras puto te post hunc murum ascendere potes et omnia cohibe.'
  
  
  'Id ipsum autem et vos. Gratias tibi.'
  
  
  Sedi remisso et fuga frui.
  
  
  Accipiter me exspectabat in officio suo spartano in Circulo Dupont, cum paulo post meridiem adveniens postridie.
  
  
  "Tuum planum e Miami hora et dimidia abhinc parte appulit", me salutavit. "Ubi eras?"
  
  
  "Bene, natavi in veste qua indutus sum et putavi utilem fore mutandi antequam huc perveniam".
  
  
  torva adnuerat. 'Et?'
  
  
  Ego fabulam elaboravi super telephonum ei tribus mane dedi. sine commento audivit, donec perfeci.
  
  
  Interrogavit. - "Quid censes reliquam ordinationem futuram?"
  
  
  “Tabulam purgant et nihil factum simulant, aut Herridge et socii ejus ferient antequam aliquid efficaciter facere possint. Utcumque, suppono te auctoritates missilium in basi Doomsday Island iam notificasse Bahamas.
  
  
  Haec eis per vias obliquas defertur. Omnia sapienter agentur."
  
  
  'Certe.'
  
  
  "Sed unum est quod me sollicitat. Ille hominem sepelivisti: certo certius non erat verum Grady Ingersoll? Eratne illud corpus in vase non mannequin tantum?
  
  
  "Quare hoc faciunt?"
  
  
  "Nescio quid de illo. Nostrum officium est fac quod totum. "
  
  
  Perscrutatus sum in sinum lateris tunicae meae, et in scrinio suo involutum pallium iactavi. " Hoc probans." Tarde pertinaciter rem inclinatam donec digitus prae se ferret. Vultus eius me intuens non mutavit. 'Bene?'
  
  
  'Fingerprint tuam reprehendo; Ego bet non aequare digitum reali Grady Ingersoll.
  
  
  'Perfectum.' Accipiter surrexit. "Et unum extremum. Certus es hanc puellam, quae te tantum excitavit, non loqui?
  
  
  "Quid enim dicit? In via, rogavi Herridge ut ad cubiculum meum deversorium veniret et eam dimitteret cum redit ad Duplex Cay, et dixit se habere oculum super eam.
  
  
  - Ex tua fabula iudicans, negotium videtur peractum esse. Egone tibi vis ire ferias iterum?
  
  
  Commovi caput meum. 'Non grates. Quotiens ferias agitis, ascendes cum ingeniose ut me occupatum teneas dum quiescere putor. Sed potes unum mihi facere.
  
  
  Ut semper, Hawk ante me millia passum fuit. “Saepe etiam te commemoravit. Puto te Veronicam invenire posse in hac pomeridiana range dirigentes. Ille caput quassans gelideque risit. "Non intellego quae puella talis in sene simili te videt."
  
  
  * * *
  
  
  Circa librum;
  
  
  Alicubi in Bahamas eccentricus billionaire ordinat orgia fera quae hippies, sexus et hashish ordinat. Sed in libero tempus, laoreet ipsum quis, ultrices risus. Tempus est "Magister Kille" Nick Carter ut carpe viam. Periculo mortis pretium. Quia immitis insanus dives obstrui debet. Quamvis omnia. Non facilem officium, etiam pro Nick Carter. Praesertim cum evenit ut hippies sicut Angela periculosiores sint nudae quam durior gangsterae.
  
  
  
  
  Tabula contentorum
   Caput 3
  
  
  
  Caput 4
  
  
  
  Caput 5
  
  
  
  Caput 8
  
  
  
  Caput 9
  
  
  
  Caput 10
  
  
  
  Caput 11
  
  
  
  Caput 13
  
  
  
  Caput 14
  
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Nox Ultoris
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Nox Ultoris
  
  
  translatum a Lev Shklovsky in memoriam sui defuncti filii Anton
  
  
  Original title: Noctis Ultoris
  
  
  
  
  Caput primum
  
  
  Conversus sum, et vidi monachum in veste fulva gradientem, inclinato capite, et manibus orando comprehensis. Corpus eius fragile in me solum censuit. Sensit, et ambulabat sine elatis oculis, non videns me vel mendicos sedentem in marmore.
  
  
  Puer niger album me praecurrebat. Cucurrit macilentum pectus expositum et nodo genua strenue movens. Intuitus est tam miserabilis, tam esuriens, ut manus mea sponte ad sinum meum iret. Sed cubitum praetervolavit et antequam nummos ei dare possem evanuit.
  
  
  Secundo post, ad eleganter ornatum faeminam lepide e e Rolls-Royce operam meam attraxit. Nam pretium vestimentorum eius centum homines in platea esurientium per unum mensem pasci poterant.
  
  
  Ego iustus questus usus sum ad mentis flatus Calcuttae contrarias cum explosio septem metrorum ab aedificio sonabat. Fenestra exstabant et quasi balloons overinflated eruperunt.
  
  
  Vidi fragorem shrapnel in media nuda corpora mendicorum et veste Parisina mulieris Rolls lacerant. Audivi clamores et gemitus doloris, tunc invisibilis pugnus pressi aeris me in pectore percusserat et deprimebat.
  
  
  Fumus fluctuans post saxa quae per viam volavit et in carros per viam collocati crepuere. Priusquam conscientiam perdidi, cenacula aedificii superiora vidi. Tarde, ut cera liquescens, compages formam suam perdidit, ut trabes clypei et asseres finduntur et comminuuntur ferro. Grando lapidum gravis et caementa in circuitu meo ceciderunt.
  
  
  Cum res dura occipitium feriet, intolerabilis dolor erat. Opinando praeclare memini, "Mori vado." Ac ne munus quidem inchoavi adhuc.
  
  
  Tunc omnia nigra abierunt et iam dolorem non sentiebam.
  
  
  Excitatus sum a sono sirenum, illa cornua Anglica peregrina, quae carris vigiliis Europaeis parvis aptiores erant quam ad magnum ambulances Cadillac a capite meo in pavimento pollices obstruxerunt.
  
  
  Sentiebam aliquem e cruribus meis trahentem frusta et audivi familiarem vocem e longinquo mecum loquentem.
  
  
  'Anno? Tu es?'
  
  
  Stulta mihi visa est quaestio. Sed vox repetebat quaestionem, et non potui respondere. Plenum pulveris os meum et lamellis caementa.
  
  
  -Nick adhuc vivitis? Potesne me audire?'
  
  
  Me armis tenuerunt et fortes me in grabatum diligenter levaverunt. Plana iacui donec me in ambulance posuerunt, sed sedi cum vetus Cadillac in via Chowringhee evulsit.
  
  
  Qui mecum in platea loquebatur, ibi non erat; Solum nutrices invalidi Indiani mecum iter faciebant, et ego illis non credidi.
  
  
  Non sicut ego habui apud me multam pecuniam. Ego magis sollicitus eram de armis in litem aedificatis.
  
  
  Per fenestram vidi turbam in platea congregatam ante ruinas fumantis conflantis aedificii. Plures homines lapides ex saucio in sidewalk removerunt, alii lapides in autocineto vigilum iecerunt. Vigilum iam accendi lacrimam gastrorum in turbam, et parva tumultus imminere videbatur.
  
  
  Intra minutam partem Cadillac turbam reliquerat retro, excepto dolore capitis mei et sorde in ore meo, quasi viatorem in excursu sentiebam.
  
  
  Princeps honestus Calcuttam describere debuit ut "urbem in mundo sordidissimam, sordidam, morbissimam, putidam".
  
  
  Sed per aliquot cuneos Chowringhee Via erat cubicularius portus commercii. Musea, officia regiminis, parva hotels et ampla domos privatas utrinque cinxerunt, sed ultra eas res iacebant quae occidentales aegrotantes efficerent.
  
  
  Kolkata, ut plurimae refertae, urbes frequentes, est una maxima in mundo. Tantum slumae sunt diversae. Million urbis incolarum nullam omnino habitationem habent. Vivunt in platea, in sidewalk, in hortis et aedificiis publicis. Interdiu orant et furantur ut vivant. Totae familiae nascuntur, vivunt et moriuntur sine primo tecto, non meliores quam mures cum quibus coeno pugnant.
  
  
  Nocturnorum ordines dormientium similes cadaveribus post pestilentiam ustis expositi sunt. Feliciores in angulo vel buesti vivunt, quorum tectum unum et dimidium metra supra humum exsurgit. Sola aqua est siltya et ineffabiliter polluta aqua fluminis Hooghly.
  
  
  Recordatus sum novissimo tempore in Kolkata fui. Tempus pluviosum erat et apertae sunt cloacae per plateas discurrentes.
  
  
  Nolo igitur in hoc itinere maxime interesse. Ibi ad provinciam profectus sum, sciens quod urbs esset sentina morbi et sordes;
  
  
  Olim melioribus temporibus spes erat. Anno 1947, cum Britanniae libertatem in patriam concessit, factio novi Congressus promissiones melioris futurae per democratiam silvestrem fecit, sed quia tunc Kolkata solum amplius in caeno caeno factus est.
  
  
  Anno 1971, urbis incolarum communistarum desperationem decrevit. Sed haec spes non iustificabatur. Communistae etiam urbem regere non potuerunt, ideo regimen foederati intervenit et ius militarem declaravit.
  
  
  In genere, Calcutta urbi opportuna non videtur agenti AH. Sed iussioni parere oportuit, et nuntius, qui Nicaeam ad me attigit, clarissimum fuit.
  
  
  "Calcuttam vade quam primum," inquit. Sic ego comitissam Gallicam speciosam impuli e lecto, et primum planum in orientem versus conscendit. Iam horae expositis Calcuttae in ambulando eram, vulnera lambendo et me vivo gratulabar.
  
  
  Ante nosocomium e curru trepidis cruribus evectus sum et nutrices negavi offerre ut me in curriculum vitae reciperet. Sed ego secuta sum iuvenem nutricem molli pellis fusca et lepida asinina sedula sedula. Postquam formas consuetas complevimus, me in cubiculum secretum introduxit et medicum expectare indicavit.
  
  
  Post horam Hawk venit.
  
  
  Aperto ore intuebar illum. Vocem eius putavi quam in platea obdormiens audivi, sed deliranti attribuebam. Quantum scio, fuit in officio suo privato in Civitatibus Foederatis Press et Telegraph Aedificium in Dupont Circulo Washington.
  
  
  Ne hi quidem dixit. Mox frowned unum e suis sigarra vilis evulsit et finem momordit. Incendit manifestam voluptatem.
  
  
  Nam Accipiter acens cigar sollemne est, et viam in ore tenet, quid in animo sit ostendit. Hic aut anxius aut novum aestimans statum.
  
  
  Cum suspenso posito certamine, me primum videre visus est.
  
  
  'Quomodo sentis?'
  
  
  Pulverem aliquem e gutture meo evulsi et dixi, Etiam domine. Bene sentio.'
  
  
  Adnuit plane.
  
  
  "Calcuttam te ire non dixisti," dixi.
  
  
  "Mutare consiliorum" dixit. “Reversus sum a conventu in Beijing. aliquandiu exiit. Ibo una hora domum.
  
  
  Accipiter recta ad me respexit et iterum torsit.
  
  
  "Incautus es," inquit subito. "Secutus sum vobis omnem viam a aeroportus. Ne unus quidem stipes post te eram cum bomba abijt.
  
  
  eum aspexi. Accipiter peritus agentis erat et hoc non oblitus erat, sed aliquem me vigilantem scire deberem. Diu in meo officio non potes durare si observaris te non videris.
  
  
  - Eratne bomb in animo mihi?
  
  
  Nullam dixit. Probabiliter n. Erat aedificium Russicum, quod erat in praetorio missionis commercii. Et est pars quaestionis.
  
  
  Bulla mea parvam sarcinam aperuit.
  
  
  Quod tenebat, ex coeno TUBER simile ferrugineum potest. Titulus nullus erat, et fuse ex una parte haerebat. Non vidi periculosius quam toy bomb.
  
  
  "Hoc est quod in Calcutta es", Hawk dixit. "Fistula bombs."
  
  
  Risi. Non potest esse gravis. Res non quasi comminatio vera videbatur. "Nitras potassium" dixit. — Senex potest et fuse. Sumptus est duarum rupiarum.
  
  
  Duas partes, magna numeravi.
  
  
  'Admodum. Vile admodum, etiam in regione Indiae similis. Sed haec res satis potens est crure avellere vel aedificii conflare. Potentiora fieri potest quam bomba hydrogenii, si satis de his facias et pro pressionibus politicis utere.
  
  
  Hoc tempus mihi turn erat ad rugam. Miratus est me. Hawke homo non exaggerationem dedit, sed de bomba homemade tamquam bomb atomica loquebatur. “In proximis 24 horis tres Russorum aedificia in Calcutta his bombis vilibus deletae sunt. Missio commercii et duo societates Russiae.
  
  
  rogavi. - “Quid ergo.
  
  
  "Amici nostri rubrum sanguinem cruentum clamant. Vigilum deprehensum est cannas ab American National Can Company fabricatas esse.
  
  
  "Sed toto orbe vendunt."
  
  
  'Non refert. Cogente sumus. Est de retributione. Et circa hoc sunt rumores.
  
  
  - Recipe?
  
  
  "Maximam seditionem narrant."
  
  
  - Quam ob rem bombs vilis?
  
  
  Accipiter exstinctum cigar mandit. Vultus eius tristis erat. "Yeah, si satis in locis rectis conflaveris..." Paruit.
  
  
  Tradidit mihi tenuem folder cum expressione apologetica in faciem suam. "Haec omnia nunc habemus. Haec quaestio est de Ministerio Negotiis Foreignorum, sic eam per consulatum nostrum solvemus. Ego duco ad te. Quaeso contactu Randy Mir. Ipse est agentis AH regens. Contactus notitia in lima est. Ingemuit et dubitans aspexit. Ut non erat ipsum. "Nolumus hoc in alabastro. Odorem hoc habet quod non placet.
  
  
  Iterum tacuit, quasi paenituit quod dixerat. “Cogite quis bombs faciens et finem faciat. Agere sine exceptionibus.
  
  
  Duae epistulae in tabella ab Randy Meare erant, nihil aliud. Plura ex ephemeride potui. Ego temere haec informationes sequi et non sum similis.
  
  
  Inspexi Hawk, plus ab eo expectans.
  
  
  "Tu scis quantum nunc agimus, Nick." De hoc nihil potuimus invenire,” dixit. “Hoc celeriter agendum est. Tempus non habemus explorandi vel etiam pervestigandi. Cave igitur. Nescimus quid introimus.
  
  
  "Bene est," inquam.
  
  
  "Vellem plus potuimus dicere. Randy Mir dicit se canem habere qui auxilium ferre potest. Per annum, pastorem Germanum ad explosives deprehendendas exercuit. Fere impossibile est, sed experire. In hoc casu omnia nobis necessaria esse possumus.
  
  
  Fraxinum cigarum excutit et in pavimento cum caliga terit. "Scimus parum de motibus Russicis in area. Habent saltem unum hominem hic, fortasse plura. Et Sinenses etiam agiles possunt.
  
  
  "Mea camouflage?"
  
  
  Accipiter chartophylacium et dimidium tessera plana mihi dedit.
  
  
  -Tu es Howard Matson. Per mensem ultimum salpetrum vilis in extremo Oriente quaesivisti. Tu pompa fabrica.
  
  
  Diploma meum accepi et in eo vidi ut meminerim ubi natus sum et vixi et ubi ficta societas mea sita est.
  
  
  Sacculus plenus erat chartis ad pompas, formulas, contractuum venditiones, calami et notae. Satis celeriter inspicienda. Accipiter in sinum suum rimatur et clavis deversorium extraxit. Hoc mihi dedit.
  
  
  — Vestimenta in cubiculo sunt. Omnes personales items vos postulo. Bene vale.'
  
  
  Ambulavit ad ostium, et non respiciens retro. Iterum me solum inveni. Lapidatus et contusus, peregrinus in civitate sordida, in legatione, quae me paene occidit antequam etiam coepi coepi.
  
  
  Medicus qui me invisit, Oxonium Latine locutus est et me diligenter examinavit.
  
  
  'Ossa,' inquit, 'non contrita sunt. "Non est damnum internum."
  
  
  Ille statim in me usuram perdidit. Praescriptionem scripsit de lenimentis et evanuit. Hora post valetudinarium discessi et quaerebam taxi.
  
  
  Iterum in aestu foris stans, cogitabam de vestibus Accipiter in deversorio mihi parasse et sperabam se levem et frigidam sectam elegisse. Sed non erat calor qui me cum in cockpit veni sudor. Munus erat. Ivi ad eum caecum et sine proprio plumbo vel teste. Non placet.
  
  
  
  Caput 2
  
  
  
  
  
  Bertrum J. Slocum vidi ut diplomati typico. quinque pedes longus erat, pilis argenteis et mystace diligenter ornata. Calceamenta nitida gerebat, res pretiosas, sectam bene sectam, et manicas colaphos tunicae striatae. Ut extendit manum, velox in vultu risus apparuit, quod statim evanuit.
  
  
  - Ah Dominus Carter. Audivi de te incredibilia.
  
  
  “ Matson,” inquam. "Lets consueuerint ad nomen meum camouflage."
  
  
  - Immo vero. Annuit me ut in sella caerulea holoserica iuxta politum scrinium sedere posset. Ne telephonicus quidem in mensa erat ut attentionem a grany lucidis in ea distraheret exemplar.
  
  
  Interrogavit. - "Numquid de hoc certior factus es cum Gallia discesseris?"
  
  
  'Non omnino.'
  
  
  “Mmmmm. Bene quattuor explosiones plures erant, quarum una quam modo hodie effugisti. Consul Russiae Civitatum Foederatarum publice reprehendit. Pergunt opiniones restitutionis gratuita et indicem mortuorum Russorum mittere. Hactenus rogatio circiter viginti miliones dollariorum est.
  
  
  'Ut iocularis. Quomodo probare possumus...
  
  
  "Non possunt".
  
  
  "Numquid ad hoc respondemus?"
  
  
  - Non, non utique. Tam ignari sumus quam ceteri omnes. Heri Russi sclopis ad omnes consulatus conductos distribuerunt. Viginti sex ibi homines habent, et quare suspicari possum. Praesent quis magna ligula, id omnis est. Constitit et involucrum trans mensam impulit versus me. "Washington misi ad te nuntium. Encoded suus. Praeceperunt etiam nos vobiscum plene cooperari.
  
  
  Slocum surgens abiit ad fenestram. Accurrens manu super faciem suam, rediit.
  
  
  “Carter... dico Mattson. Haec prima labes in mea vita est. Viginti septem annos in officio diplomatico, quod nunc est.
  
  
  "Optimum faciam, domine Slocum." Sed paucis opus est. Quinquaginta orbes pro vexillo 9mm Luger pistol, parva .25 pistolae latae, et duo frag grenades.
  
  
  - Mr. Matson! Ego sum legatus, non mercator arma. Risi. “Visne me colloquium diplomaticum habere cum terroristis qui me bombam iacit? Utor meis rationibus, uteris tuis. Mihi quoque autocineto et mille dollariis in rupiis opus est, non plus quam viginti notis.
  
  
  Slocum intuens me parumper, et displicuisse uidi in uisu suo. In ipsius dignitatis interpretatione, ego longe infra eum. Sed tempor eget mi. Nihil dicens, interdum sustulit et imperare coepit. Cum hoc ageret, involucrum aperui, quod mihi dedit, et numeris et literis nitide impressis inspexi. Haec epistula in AX quinque-groupi dialogo codice scripta est. Maluissem nuntium statim delere, sed nuntius e quinque coetibus statim extricari non potest, unde in sinu meo posui.
  
  
  Slocum mihi dedit claves currus et acervum rupiarum, plerarumque lacerationes, et omnia quae volui. Anulus clavis erat caelatus cum stella triplici in circulo. Ita claves Mercedes, fortasse ex Slocum proprio curru, fuerunt. Saltem aliquot sacrificia fecit.
  
  
  “Mr. Mattson, Washington rogavit me ut te admonerem hoc casu semina conflictationis inter Civitates Americae Unitas et Russiam deferre. Videtur quod inculpatus munus nobis impositum sit. Si numerus currentis explosiones auget vel plures consulatus Russiae conductos interficit... " frontem tersit. Slocum sudans in frigido officio.
  
  
  "Ille ergo ingens clandestinum bellum hic in Calcutta potest esse." Americani et Russi in neutra regione morientur - res terribili prospectu".
  
  
  "Si incidit, domine Slocum, non opus est mihi." Tum Nautae opus est.
  
  
  Rediens ad cubiculum meum deversorium media hora post, nuntium encryptatum in Civitatibus Foederatis accepi. Mandata breves erant.
  
  
  “Moneo te contactum et tangas cum Choeni Mehta, filiae cuiusdam industrialis celeberrimi. Nota ut M4 classis agentis Indicae, infimae classis. Quisque a tio. Videtur solum operari pars temporis. Utile erit auxilium cum specifica quaestionibus Kolkata. Scita est cum US compati, sed camouflagium suum non indicat nisi necesse est." Nuntius non multum significabat, sed tamen fulcimentum erat. In casu, socium mihi dedit potentialem, et pauci admodum fuerunt in Calcutta ex quo US imperium cum Pakistanis in bello cum India senserit. Ego per telephonum librum flipped donec nomen editoris diurna Anglico-language inveni. Libenter me scriptorem esse simulavi et plerasque notitias, quas ex ea requiram, consecutus sum. Choeni Mehta viginti duos annos natus erat circiter quinque metra longus et summus ordinis Brahmin. Scholam in Helvetia frequentavit et famam tamquam partem animalis habuit. Quotidie ludebat tennis apud Racquet et Cricket Club prope Maidan Park.
  
  
  Facilius evasit quam cogitavi occurrens. Fui in clavo in quo illa Anglica quaedam verberabat. Postquam minister decem rupias dedi, dixit mihi potus gratissimum Choney laqueum esse fizzy, itaque duo vitra mecum cepi cum ad tennis atrio perrexi.
  
  
  Illa iam adversarium verberavit.
  
  
  "Lusus" dixit Choeni versus rete tendentis.
  
  
  "Hic potus ictus valet," inquam, illi speculum tradens.
  
  
  Frons frons apparuit, et iterum disparuit. — Perrexi.
  
  
  Quidam ex amicis meis in Monte Carlo monuerunt me ut venirem et viderem te si unquam in Calcutta fui. Et hic sum.
  
  
  ' Etiam.' Vox ea erat humilis et iucunda, levi accentu Anglica et snobbery silex. 'Qui amici.'
  
  
  Risi. "Ignosce, numquam nomina. Justi amici.'
  
  
  Risus erat in angulis oris eius. Pulchra erat, nitidis olivae pellis. Oculos habuit fuscos, capillos nigros et lucidos, qui in duobus crinibus ad medium dorsi sui pendebant.
  
  
  "Cogito te irridere, sed bibenti gratias," inquit. Sorbere sumpsit et vitrum mihi reddidit. 'Visne me tenere? Si vis expectare donec post certamen ... loqui possumus. Risit. — De amicis nostris in Monte Carlo. numquam ibi fui.' Conversa illa ostendit mihi asinum suum arcuatum sub vestis tenuis alba brevi. Laetus eram quod aliquis ex AH hoc contactum suggessit me facere. In hoc negotio me aliquantulum posset avocare.
  
  
  Choney bene servivit, cum effectus nent difficile servire. Illa sex et unum vicit ultima, et super me ambulavit sudorem de fronte detergens.
  
  
  'Non malus.'
  
  
  Ridebat illa. "Me aut ludus meus?"
  
  
  'Utrumque. Tu prima femina Indiana cruribus apertis vidi.
  
  
  Choini risit et bibit a me. "Ego litigator sum. In Helvetia vel London valde lautus habetur. Potum in toro posuit, et ad me convertit, corpusque tennis vestis fert pulchra ubera. Cognovit effectum. -Tu es American, annon?
  
  
  "Id est, et aliquem quaero cenam cum." Quid de isto?
  
  
  Aspexit mirari. 'Quare?'
  
  
  "Quae pulchra es, dolor, parum pudici. Et lassus sum, taedet me, et necesse est cum aliquo vesperum consumere. Constiti. “Ignosce, nomen meum Howard Matson est. Novi Eboraci sum et hic sum faces emere.
  
  
  "Et in bombs es interested?"
  
  
  ' Etiam.'
  
  
  "Quis furor." Constitit. 'Cur non? Miraberis quomodo haec civitas possit esse odiosa. Quid si circa horam octavam cenam apud aedes meas habeamus?
  
  
  "Nolo tibi molestus facere..."
  
  
  "Dicam coquum meum ut id simplex servet." Risit ut stetisset. 'Imber sum ut vado. Vide te hac nocte. Conversa illa ad fustem ambulavit. - Heus, ne novi quidem ubi habitas. secutus sum eam. Constitit.
  
  
  - Mr Matson, invenisti me hic adero in atrio tennis. Invenisti me aliquantulum peregrinari et forte aliquem corruptum invenire quid bibebam. Certus sum tibi quaestiones non habere ubi vivam invenias. Si non assequeris, metuo ne cena careas.
  
  
  Conversa iterum pergit ad imbrem. Prope cubiculum mulierum, sistere vidi et loqui senem, tristem. Stipes mathematicus ratus sum. Unde steti bibliothecam suam calculi astronomici in betula stipitibus videre potui, et mirabar an consilium de me peteret.
  
  
  Praesentia eius me admonuit duarum facierum Indiae ... latus modernum, quod per feminas mundanas ut Choeni Mehta repraesentatum est, et antiqua praeterita cum religionis bracchiis et occultis adhaerens.
  
  
  Haec ambiguitas assignationem meam inpediet. Relicto clava, constitui AH procurationem agentis locali statim contingere. Fortasse melius me adiuvare posset hanc culturam intelligere, ubi aliqui nudi in plateis ambulabant et corpora sua cineribus perungebant, alii oculi umbram et lipstick.
  
  
  Paululum novi de Randy Mir, quamvis prius nomen eius audieram. Intentus erat et speculator et observator, procurans salutem nostris hominibus facientibus vel per Indiam transeuntibus.
  
  
  Hora fere quarta erat cum tabernam attigi, taberna libraria cum vulgari mendico ante ianuam. Hoc tempore mulier fuit. Possem dicere per vocem rama picta in facie pluries in Sanscritica.
  
  
  "Hare Krishna, Hare Rama," de sari et chlamyde cecinit.
  
  
  Cito praeter eam ambulavi. Omnes enim novi, posse etiam procuratorem esse observatorem Randy Mir, vel redemptorem communistarum.
  
  
  Currus duos stipites e thesauro ortus sum et Mercedem discessi in fronte militis Indus trans plateam squalidam stans. In scapulis suis stetit, et ex eius nutu intellexi se in animo esse currum sequi.
  
  
  Visus eius sclopetum admonuit me Wilhelmina bracchio laevo suspenso. Et tunc habui Hugonem, diu stilettum meum, super carpum meum secure, ubi in secunda potui pervenire.
  
  
  Paratus sum in Calcutta agere et vigilare manebam. Ambulabam ante cellam, casualiter quaerens an posticum esset.
  
  
  Etiam dimidium praeteritum quinque adhuc extra gravem et calidum erat. Sol me undique refulsit candidi lapides. In angulo reliqui Road Chowringhee et versus occipitium petivi libelli minoris.
  
  
  Ambulabam per viam angustam et sensi aliquid mutasse. Rhythmus viae strepitus diversus est. Strepitus elementum moverit. Circumspexi, et vidi modo duos pueros lacertosos, ex illis non amplius octo annos; Habebant lapides minutos funibus alligatos, quos curiose torsit, incipiens a flexu et tunc abrumpentibus, lusum ludentes ambulantibus.
  
  
  Ambulabam et circumspexi tabernas sicut viatores agrarios vel negotiator otium suum in urbe ignota versans.
  
  
  Nesciens cur, anxius sensi, et thesaurum Randy Mundi ingredi dubitavi. Copia erat nunc post me truncus, et substiti, ut revertar, cum audivi hominem de industria ad me ambulantem.
  
  
  Pes eius vivificatus sum et sponte conversus sum. Primum cultrum vidi, deinde manum tenens.
  
  
  Indi in Hinduistica execrabantur. Ille gladium humilem et paratum tenebat. Secundo post, manu mea apprehendi Hugonem, et pergens ad impugnatorem.
  
  
  Guido erat bonus, sed non artifex. Vuluit, cessavit, vertit, percussit. sed sciebam quid facturus esset. Ac si partem exercitationis. Ictum eieci, et cultrum meum in carpum profunde fodit. cultrum demittit et fugere conatus sum, sed ego eum deieci. Priusquam in me salire posset, crus impressi ad pectus eius et leve corpus e lapidibus proiecit.
  
  
  -Qui in inferno sunt, sint vobiscum? Nomen mutilum, sed mihi nihil significat. -Quis te misit?
  
  
  Ipse caput quassavit. Quaestionem Anglice repetivi. Adhuc nihil respondit. Ejus manus cruentus fuit. Hoc indicavi, sed parvipendens. Quis fuit iste homo? novissem. Num ille me spoliavit modo, aut me ex ordine conatur occidere?
  
  
  iugulo eius mucrone admovi, et cutem ei radendo, tenuem sanguinis rivulum trahens. 'OMS?' - Iterum quaesivi in lingua Hinduistica.
  
  
  Veroque horrore oculos patefecit. Retraxit. Durius in scapula pressi et fracturam millimetri altitudinis abscindere vidi. 'OMS?' Iterum rogavi. "Zakir," inquit, "in dolore vincens. "Zakir me misit."
  
  
  - Zakir quis est iste?
  
  
  anhelavit et latius oculos aperit cum sanguinem e carpo manantem vidit. Tunc caput eius ad latus delapsus est et conscientiam perdidit.
  
  
  “Damnare,” mussavi.
  
  
  multo magis scire volui. Iam revelata est mihi camouflage? Quis est Zakir? Forsitan iustus perfide vilis.
  
  
  Ego illum ad vivificandum inclinavi, sed coetus ornate vestitorum Indianorum in viam exire coactus est cedere.
  
  
  Vir antica gerebat ogra veste sponsae et mitram ornatam. Velata sponsa ei symbolico funiculo serico alligata est. Post hos accesserunt hospites nuptiales et duodecim propinqui vel ornatius ornati.
  
  
  Ad aspectum sanguinis effusi viri in sidewalk, globus concrevit. Expectantes me exspectant.
  
  
  Alias eligendi nulla veniam. Fortasse quinque minutas antequam homo resipiscat satis loqui. Tunc turba multa congregasset. Haec condicio non fuit perfecta de hoc homine interrogandi.
  
  
  Mirabar si solus esset. Alicubi in angusto angiporto, collega me forte exspectabat? Citius ambulabam, deinde ex angiporto fluebat, et in aliam plateam convertebatur antequam desineret. Sudore sum novas sectas, gestus conabar.
  
  
  sed quare me interficere temptabat hic sciebam? Quia ego eram Nick Carter vel fortasse quia paucas rupias in sinu meo habui?
  
  
  Cum ad bibliopolium venissem, per posticum introire decrevi. Desi in angiportum mortuum et criticum inspexi. Ego neminem vidi, nihil periculosum. diligenter ambulabam in angiportum.
  
  
  Si caedes fuit, quomodo me tam cito instare potuerunt? Potuit esse taxi agitator. Decem rupias pro praemio offeres et dimidium aeroportus taxis et rickshaw rectoribus emere potes. Haud difficile esset fata alta Americana invenire. Nullus est locus ubi moneta tam clare quam in Kolkata loquitur.
  
  
  Ambulabam ad posticum et convertit ansam. Ianua clausa non erat. Cubiculum intravi quod vidi sicut cella reposita et vidi puellam sedentem super lectum diurnum. Placide ostium clausi et ei risi ne clamarem. Ut mirum, arrisit.
  
  
  Pulchra erat, pellis brunnea, nitida coma mollia et oculos viridia, quae faciei Indicae opponebantur. Cujus corpus eleganter formatum est.
  
  
  "American eris," inquit.
  
  
  - Ignosce, te mirari nolebam.
  
  
  Illa mea verba remisit. "Non est hic pater meus, sed redibit actutum." Scit te venisse in Calcuttam. Nomen meum est Lilium Mir".
  
  
  Me certe exspectabant. Suspiro suspirium subsidio. Haec pars ad consilium eundi uidebatur.
  
  
  Puella induta est subucula alba et sari tradito aptata. lacinia arcuata eius longa et soluta erat. Pulchre e lecto surrexit illa.
  
  
  Poculum capulus possum facere vobis?
  
  
  Illa me in conclave nitidum et olens exedra duxit. Nullus alius. Stibadium erat humile contra unum muros. Duae portae in pariete sinistro ad alia conclavia ducebantur, et ante ostium tertium librarium ducens erat.
  
  
  Ex consuetudine cito percontando de audiendis cogitationibus. Puella me intuens nihil quaerens. Vidit quod pater suus eam exercuit ad officium faciendum.
  
  
  Non expectavi aliquid invenire, sed domus transitus interdum scam. Et in opere meo quaerendo domum domini consuetudium non violat.
  
  
  Microphonae solitae in locis nullae erant ubi forte temere visitator eas collocare posset, adnectendo eas cum glebis vel glebis. Microphonae nullae erant in mensa, in ostio tabulae, aut sub sedilibus cathedrarum.
  
  
  Modo ad conclusionem Randy Mir melius esse oportet quam putabam cum eum vidi. In pariete expressum erat prope ianuam ante ostium, pavimento paene rubore.
  
  
  Diligenter extraxi partem inferiorem examinavi. Tenuis tabulatum plasticum tenuissimum receptaculum et transfusorium obtectum est. Nova species fuit, sed CC metra spatium non excessit.
  
  
  Lilium ad me accessit, et quid agerem aspexit. Digitum posui ad labia mea et ipsa frowned. Antequam aliquid dicere potui, ostium apertum est et homo cubiculum intravit. Quadraginta annos natus erat, brevis, capite mundo raso, specula magna Gandhi similis, et nasus aliquoties fractus et numquam positus est.
  
  
  Transfusor in manu mea sustuli. Eum aspexit, sed nihil dixit. Ostendi ei ubi inveni. Homo tortor ligula e manu mea pulsavit et ad solum sub pellibus duris cothurno proiecit.
  
  
  "Nescio..." coepit.
  
  
  "Ubi possumus loqui?"
  
  
  Randy Mir me per posticum in angiportum duxit ubi iam tenebrosus erat. Tantum pauca minuta me cepit ut omnia audiret de explosionibus Mundi scivit. Ille nihil noverat quod ego nesciebam. adhuc in tenebris fui.
  
  
  - Nostin' quendam Zakir?
  
  
  Mundus adnuit. — Hoc commune nomen in India est. Quattuor cognatos habeo nomine Zakir. Mille eorum in Calcutta soli erunt... Ille caput quassavit. - Haec transfusor... mea culpa est. Putavi non suspicari me, nunc omnia scire. Factus sum vobis in vacuum.
  
  
  "Et nunc sciunt invenimus unum ex tortoribus. Addant plura, ne quid momenti audiant.
  
  
  Dixi ei de homine cultello in platea. spiritum tenuit. "Non credo hunc hominem te spoliare conatus est." Posset esse interfector. i« Rogitas.
  
  
  Reversus ad bibliopolium paucis post minutis, circumspicere bonum cepi. Vocem meam nunc cognoverunt. Itaque esca erit ut illos capiam, quicumque sunt. Bibliopola clausa erat, cancelli metalli erant in fenestris, et ad fenestram steti, quaerens ut exploraret ubi esset aucupium eorum. Transfusor stricto range habebat. Post fenestram vidi duodecim loca ubi aliquis cum receptatore sedere posset. Maenianis postulasset trans viam specimen. Sed quis est? Ruteni? Seres communistarum? Retis intelligentia propria Indorum?
  
  
  Meminisse me non potui tam mature in legatione exponi. Sensi sicut venator qui se reperit ab ursus ursus obmisso ne quidem viderit.
  
  
  Priusquam cogitationes meas colligerem, motum extra vidi. Motus erat velox et imperceptibilis, sicut animali cedente praeda.
  
  
  Praeterea in platea altera umbra librario lapsus est. Tunc multitudo apparuit, lapides, fustes, lanceas in manibus, justos figurarum humanarum.
  
  
  Primus lapis convicium ferreum verberavit et retinuit. Proximum erumpere erat fenestra parva in porta. Tum fenestra magna foris stans lapide tertio fractus est. Me resiliens vitrum vitare cadentem.
  
  
  "Vos postulo" Randy Mir clamat post me. — Sciunt te hic esse.
  
  
  consensi. Conati sunt negotium quod in via defecerat perficere, hoc solum tempore sub specie tumultus id fecerunt.
  
  
  De fenestra ambulavi et una mecum Lily trahi. Oculi eius metu latitabant. Cum in conclave intravimus, pater ianuam post nos clausit.
  
  
  “Eamus,” iussi. "Tu et filia tua... cito per posticum."
  
  
  Objicere voluit. Leniter eum ad ianuam impulit. Respexit me, connivuit, adnuit et me ad cellarium duxit. Mundus ianuam aperuit et extra medium ambulavit. Clamor eius repente venit, et tripedali in thalamo concidit hasta in pectore, et molles, et graves iam leti stagna ocellos.
  
  
  Clausi ostium et solum lucernam in conclavi fregit.
  
  
  Capti sumus, a fronte et a tergo obsessi. Puella aliquid dicere voluit, sed fremitu bombae incendiariae in bibliopolio submersa est. Nos ante confixi sumus, et post nos turba.
  
  
  
  Caput III
  
  
  Antequam tempus moverem, rivus gasolinarum ardentium sub ostio bibliopolii fluebat. Mir corpus salit super murum sedet. Cum posticum inch aut ita aperui, glande ligna percussit et duodecim saxa in ostium ingruebant. Cito ianuam clausit et claustrum impulit. Et respiciens per fenestram ad dextram ostii, vidi figuram de porticu excurrere et celeriter ignem, post quem homo ad terram decidit. Alter imber glandes et lapides ianuam pulsant et fenestram fregerunt.
  
  
  Lilium stragulum in ardentem gasolinum proiecit et flammas exstinguit, sed mox ignis in taberna libraria e porta lignea erupit.
  
  
  Paene decreveram ostium posticum excurrere cum bomba secunda incendiaria explosa est. Porta postica ardentibus gasoline inundata est. Capti sumus.
  
  
  - Lilium estne alia via?
  
  
  Prope hysterice clamavit et caput quassavit. Veni ad alium finem locus. Impleta erat veteribus folder, cardboard pixides et pixides. Detraxi eos. Fuga^erit. Lilium iuxta patrem consedit et manum eius arripuit. Desiluit in cistis et suspexit. Crepido quaedam videtur ibi fuisse.
  
  
  Cum ascendi super cistas acervos, intellexi eos in angusto scalae esse. cenaculum veni. Semita extendit totam latitudinem cubiculi, et in fine ostium erat. Accurrens ad eam, manubrium inveni et verti. Janua clausa erat. Pes meus evolavit et ostium sera iuxta ferire. Janua torsit aperta. Lumine lampadis transfixi tenebras, et aliam rimam vidi, sed scala nulla deducens.
  
  
  - Lily, cito huc veni.
  
  
  Suspexit admirans et trepidans ad scalas cucurrit. Domum primam, deinde secundam diligenter transivimus. In tertia domo ostium vesperi aerem odoriferum aperiebat. Infra angiportum. Suspensus sum in crepidine et decidit in terram. Deprensus sum Lily ut illa insiliit et eam ad currum tuli. Nos tardius compulimus. Post nos videre bibliopolium flammas ardentes et sirenes in procul audivimus. Cum procul ab multitudine essemus, cesso Mercedes caputque iubam.
  
  
  Profundum halitum cepi et in hypnosis sui ipsius quam in USA didici. Post pauca secundis incidi in ecstasi lucem. Sensit sicut evigilavi e diuturno, refrigerio somno et auditu Lily tacite loquentes juxta me.
  
  
  "Scimus hunc venturum," inquit, flens.
  
  
  'OMS?'
  
  
  "Pater meus et ego. Cum pro te operam dedisset, dixit se una die moriturum ... violenta morte esse. Hoc pretium erat, ut inopes diduceremus plateas, domi et alimenta habere. Nunc pretium dictum pretium.
  
  
  Aliquid consolans volui dicere, sed verba non potui.
  
  
  'Ubi is? Habesne familiam?'
  
  
  — “ Me ad avunculum ducere potuisti ? Fortasse potest curare me. "
  
  
  Adnuit et inscriptio dedit mihi. Paucis caudices ablati sunt. Demisi eam in fronte infigo domus in Vetus Curiae Domus Street.
  
  
  "Sero opus est," inquit. Semper hoc facit.
  
  
  Cum illa exiret, nomen mihi deversorium indicavi. "Si opus est auxilio, voca me, Lily."
  
  
  Illa me oculis viridibus curiosis aspexit ac risus coegit. “Mr. Matson, iam me adiuvisti quantum di licuit. Animam meam servasti.'
  
  
  Conversa illa ad ianuam cucurrit.
  
  
  In deversorio meo, cubiculum compressi meum si ad me veniret hospes invitus. Omnia denique videbantur. Versa in radio, imbrem sumpsit et induit.
  
  
  Dum ligabam ligaturam meam, Calcutta radiophonica aliam explosionem politicam nuntiavit. Hoc tempore bomba domus Russiae vice-consulis percussa est et communistae furentes fuerunt.
  
  
  "Consul Russiae Alexander Sokolov hodie postulavit ut copiae Indianae securitatem augerent circa omnes domos officialium Russiae et ad omnes facultates cum Russia consociata", relator dixit. "Sokolov etiam postulavit ut omnes curatores consulatus US urbe expellerentur nisi impetus in curatores Russiae et res Russicae statim interrumperentur".
  
  
  Sibilabam molliter. Hoc novum erat in circulis diplomaticis. Numquam ego audivi de una terra rogantem alterum ut legates ex tertia potestate expelleret. Consequuntur terribilia. Non mirum, Hawke et Department rei publicae interfuerant.
  
  
  Sed cur impetus terroristis efferebantur? Adhuc nesciebam cur bombae apud Russos iactarentur. Cur in Kolkata?
  
  
  Fortasse quaestio simplicior fuit. India erat summa democratiae in Asia. Britanni post systema structuram structum quod in aliquibus locis optime laboravit et in aliis non sufficiens reliquit. Sed in Calcutta gravi incommodo passi sunt.
  
  
  Forsitan Choeni Mehta mihi acumen daret mihi opus est ut invenias quis post has difficultates sit.
  
  
  Haud difficile erat hanc electronicam invenire, quamquam in libro telephonico non erat. Post paucos phone vocat me deducatis.
  
  
  In una vetustissima "palatia" in via Chow-ringi habitabat, domus luxuriosa e via reducta in magna sorte sepem metallica alta circumdata et in tegulis ceramicis caeruleis obsita est. Agger ducitur ad portam ferream ornatam sed fortis. Sikh me acriter inspexit, aliquid in phone dixit, deinde gestus factus est et portam magnam aperuit. Intravi et audivi post me portam adflixi.
  
  
  Ortus sum in gestatorio inter Rolls-Royce Argentum Cloud et pulsum Terrae Rover.
  
  
  A puero Indica mulier me exspectabat et me per hortum anterius praeter hortum effusum duxit viam praeter piscinam et per ostium ex altera parte mansionis ingentis.
  
  
  Choeni diaetam in ala magnae domus habebant. Occurrit mihi fores.
  
  
  "Invenis me," inquit, et risit. "Ego vere speravi hoc facere posses."
  
  
  Conversa illa ostendit mihi pulchram sari quam gerebat. Brachium et humerum eius sub molli, subucula caerulea conspiciebatur, sed maxime occultabatur chlamyde pendente a laevo humero et sub dextro brachio succincta. Serica erat chlamyde centenariorum colorum cum intricato exemplari in fimbriis et passim figurae manu pictae in serico. In sari humi volitabant. "Pulchra ... et mulier et sari."
  
  
  Risit et oculis brunneis me intuitus est.
  
  
  "Et tu, domine, bene ac sumptuose vestitus es, sed pistola sub sinistra manu conspicitur." Numquid omnes American fireworks tormenta artifices portant?
  
  
  Risi celare mirum. Oculi eruditissimi non possunt maculare Wilhelmina quod illa in jacket sepulta est. Sed Hawk mihi hoc iaccam dedit, nec tam incisa erat quam mea.
  
  
  "In terra aliena numquam quid exspectes scis."
  
  
  Choni non elaborant. Circumspexit cubiculum cum unda manus. - Quid de cubiculo meo cogitas?
  
  
  Locus erat attrahenti. Crux inter malos modos et pop artem tactu humoris nigri. Ita dixi, frowned.
  
  
  "Ne sis crudelis, me decet esse."
  
  
  'Quare?'
  
  
  "Ecce alius modus imprimendi mulierem est."
  
  
  - Quid tibi?
  
  
  "Omnes sciunt quod American viri omnes feminas offendunt seducere conantur".
  
  
  Adnuit alicui non potui videre et me ad portas vitreas valvis plicandas quae in podium amoenum aperiebant. Flores erant, parvi frutices et arbor ibi crescens. Etsi in primam tabulam ingressus eramus, nunc in altera tabulati fluminis imminens fuimus. Subter me flammas flavescere vidi Ignibus exiguis.
  
  
  Funus, Choeni explicatur. Haec crematio prope situs est tributarius Gangis, fluminis Hooghly.
  
  
  Miratus sum si Choeni in missione adesset, si sciret quis ego vere essem, et si aliquid sciret de oppugnatione illius noctis. Nihil dixit. " Familia corpus ad abluendum flumen sumit " , inquit . "Tunc filius confregit cerebrum suum."
  
  
  - Estne fractum cerebrum? — Incredule rogavi. - In cadavere?
  
  
  « Nempe; antequam corpus ardeat, anima liberari debet.
  
  
  - Et cinis?
  
  
  "Projicitur in flumen a doms, castellanus qui facit pro nobis cremationem." Post excutiendi cineres invenire anulos aureos et similia. Ita est, ut victum suum conservent.
  
  
  Tunc conversa sumpsit speculum sheriarum a famulo qui ad nos cum ferculo appropinquavit. Sobrium cepi et optimum sherry reperi.
  
  
  Mox ancilla rediit et cibum appositum esse nuntiavit. Exspectabam cibum Indicum phantasticum, multas oryzae et aucupari, sed sicut dixit Choeni vicani sumus. Cibus erat prope exilis, quamvis laminis aurariis et vasorum argenteorum pretiosorum.
  
  
  'Zucchini,' inquit, 'ut ego olus viride sumpsi.
  
  
  "Et chapatis" addidit, quod ego plana, subcinericius globulos cum furca transfixi. Condimentum lenticulae cum oryza et paucis caprinis fragmentis erat, sed vix erat prandium lautum, quod expectabam in domo tanquam ejus.
  
  
  Choeni explicavit: “Hie vicani simplex cibus me admonet me nihil meruisse. Sine divitiis patris mei... constitit et suspexit. "Hoc intelligis?" petivit.
  
  
  adnuit. Paupertas, miseria et mors quae per vias Calcuttae ambulabant cotidie verba eius sublineavit. Hanc cogitationem speravi, pulchram esse nobis.
  
  
  Post cenam in conclave venimus et illa in mono sono versa est. Musica orientalis erat, quamquam non puto me expectasse ut dissonantia tympanorum, cymbalium ac soni dolii organi cognoscerem.
  
  
  "Curiosus sum de te," inquit, ante me stantem, bracchia verecunde in pectore complicata. "Im curiosus homo qui ad multam longitudinem accedit obviam foeminae nunquam occurrit, vir sclopellum".
  
  
  "Non es totus teipsum perlucidus," inquam. "Pulcherrimae mulieres adeo informes se ignorare conantur, ut eas intersint."
  
  
  Risit et ambulavit praeter me ad constructum-in vecte trans cubiculi.
  
  
  "Numquid confodietur quis, Dominus Mattson?" - quaesivit acriter.
  
  
  Manum arripui, eam ad me convertit et protraxi. "Solae pulchrae mulieres quae nimium loquantur."
  
  
  Parata erat cum eam osculari innixus sum. Brachia circum collum involvit, osque ad suos traxit. Osculum molliter incepit, deinde intenditur donec labia nostra dissocientur, et lingua in os intravit. Ingemuit secreto, manus dimisit et abiit a me.
  
  
  "Tempus loqui puto," inquit. "Nos modo occurrit et non novi te et ...."
  
  
  Labra mollia ad ima colli lapsa sunt, et obiectiones molliter exierunt.
  
  
  Paucis minutis post in cubiculo suo fuimus, ostium clausum est, et mox iterum eam osculatus sum. Nos in lecto iacebamus. Choeni molliter risit, sedit et pulchram longam chlamydem ex sari exuit. "Natare eamus", suadet.
  
  
  'Es adverisne?'
  
  
  'Ita. Nunc.' Labra lingit ore linguae. "Et nunc debes dicere mihi quod truncos tuos natantes non habes apud te."
  
  
  "Non opus est".
  
  
  Iuvavi non bullam illi subucula caerulea, et fasciam non gestatam deprehendi. Mammae tumebant, plenae et maturae, desinentes in duris, atris, papillis. Iterum me osculata est, et pressit labia mea. Expedita tunica mea et momento ambo nudi fuimus.
  
  
  Manum prehendit et diligenter per domum me duxit et gradus ad piscinam descendit. Lucernae erant in latere alto. A duobus sellae porticus stabant gradibus in latere vadis.
  
  
  ad marginem cucurrit et leniter in aquam deiecit. momento iactus sum. Subinde aquam expectavi, ad illam natavit, eam in labris osculavit, et arcte amplexus est. Tandem amplexi sumus anhelantes.
  
  
  Nihil erat cur dicerem. ad vestigia tranavimus, et per genas ad cervices labra percurrimus, umeros et ubera turgida. anhelavit os meum circum acuto papilla clauso. Illa in aquam relabebatur et faciem meam ad ventrem suum supinum evulsit infra puga ventris sui.
  
  
  Subito post retro eramus gradus, et corpus blanditia pectora, tum madidum ventrem permulsimus, et delapsus sum, donec cum voluptate ingemui.
  
  
  sedi dextras , manibus potissimus undam , perque levia pectora perfundit , atque inter arduus aspiciebam fluere alta cacumina . Illa me in aquam impulit, rursusque annuit mihi, Nandoque diffusa cruribus. Diligenter delabor, manus meas super altas perustas, aggeribus perustas, plana papillas, donec steterint alta, dura, et interrogatione erecta. Procumbam et devolvebam os meum ab uno pectore ad alterum, donec audirem mollem gemitum et attigit mihi.
  
  
  In aqua illa quasi amphibia delapsus, prope me continuit, deinde dura et presse impulit, clamorem doloris et admirationis emisit. Nos invicem amplexi sumus sub aqua. Paulo post iterum ex aqua emersimus. Crura levavit et circum dorsum involvit. Motibus mollibus, placidis in praecipuis modulis ferebatur nos, qui undas per corpora nostra concussa misit.
  
  
  Clamorem eius audivi dum coepimus iterum mergi. Hoc tempus traditi sumus, sed non fregerunt.
  
  
  Sensi porrigere brachia leva. Ut nos exsurrexerunt, Choeni longam, quietam gemitum emittunt, aliquid quasi primum suspirium satisfactionis et remissionis.
  
  
  Tarde ad gradus revecti sumus, invicem adhuc amplectentes. Ibi paulisper iacuimus, sidera intuentes, inter se tacite susurrantes.
  
  
  Post viginti minutas ex aqua emersimus, ita dissoluti et recreati sumus ut paene oblitus sum paulisper cur in Calcutta essem.
  
  
  Nos invicem se exsiccavimus, et ad cubiculum suum in suprema domus parte ambulavimus, neglectis hominum miliardis luminum Kolkatae.
  
  
  Capillos e meis oculis obduxit.
  
  
  "Nonne es tu?" Huc mane in urbem venisti. Ad US consulem es ac tum mihi obviam placuit. Quare?'
  
  
  nihil dixi.
  
  
  Most American negotiatores Kolkata invisentes aditum ad personale vehiculum consulis Americani non habent. Hanc raedam centies vidi. Oportet te esse aliquem specialem. Et Patsy ex Calcutta News amicus meus est. Vocavit me post meridiem, et dixit quod aliquis me rogabat. Choeni molliter risit. "Ego habui ludere extra paro dum expectavi te venire." Osculatur nasum meum. "Gaudeo exspectavi."
  
  
  Meus initium pavoris evanuit. Haec omnia discere poterat ex Muneris Secreti Indicis, vel perspicere sibi poterat. Erat clara femina. Quod ex simplici observatione venire potuit.
  
  
  teasing osculatus sum eius labia. "Cur pulchrae mulieres semper quaerunt gravissimas quaestiones?"
  
  
  - Habeo aliam pro te. Visne hic apud me manere dum in Calcutta es?
  
  
  Ambo adhuc nudi sumus. Inspexi corpus eius mirabile, ubera plena osculata et dixi: "Volo totum tempus consumere tecum, Choeni."
  
  
  "Pulchrum" ait, tremuloque iterum pectore labra premens.
  
  
  Cum illuc ad horam secundam venissem, miles armatus in in deversorio stabat. Pistolam in holster et sclopetum in humero habuit. Praeteriens eum salutavit.
  
  
  Postridie mane surrexi ad horam tertiam, quod ostium pulsatum erat. Venit tabellarius cum parte agri. Hoc erat instantia postulante, ut vocaret consulatum. Postquam induit, in radiophonicis transistoris me converti et finem nuntium Calcuttae Radiophonicum deprehendit.
  
  
  "... et consul aedificium detrimentum esse dixit. Nocte proxima duo aedificia US-related opera percussa sunt: bibliothecam US Information Service et officium in media Calcutta American Express".
  
  
  Res illa nocte videtur ingravescente. Russi in Calcutta solum scopum non amplius erant. Nunc quoque cum Americanis erant. "Consul US ulterius non commentatus est," nuntiator continuavit, "et magistratus speculari nolunt num recentissima incidentia cum recentibus bombingis Sovieticae proprietatis referantur. Alienum nuntium...
  
  
  Aversae radiophonicae, celeriter induit et vocavit consulatum. Slocum vocavi ut exspectavi, et statim mecum loqui voluit. In officio fui decem minutas post.
  
  
  Per fenestram vidi parvam bombardam laedentem anguli magnae aedificii. Operarii iam occupati erant damnum reparantes et vigiles per rudera scrutabantur.
  
  
  Slocum fiducia eius concussa est. Manus eius concussa est ut cigarette lumen conaretur. Mensa heri tam nitida erat, iam cum libellis erat, et astrologiam quaerere debebat.
  
  
  'Audivisti?' - percontatus est. Torquem tunicae albae solutum erat et non rasum. Sentiebam me nunc magis receptivum hominibus quam cum primo congressu.
  
  
  — Circa tres explosiones?
  
  
  “Septem omnino fuerunt, inter duo nostra currus explosa. Modo cum consule Russico telephonice locutus sum, qui innocentiam suam declaravit. "Legatum in New Delhi petivimus ut licentiam petendi adventus copiarum Indianarum ad consulatum tuendam et ceteras officinas Americanas" permitteremus.
  
  
  Slocum surgens annuit me sequi se. Egredimur foras et venimus in Mercedes quas mihi praebuerat.
  
  
  "Habeo tibi aliquid ostendere quod interesting invenies", dixit. "Non peto cognoscere verum propositum praesentiae tuae hic, sed intellego me tibi maximo auxilio et cooperatione in hac materia sensitiva praestandum."
  
  
  Raeda autocinetum dimidium truncum e magno lapide aedificationis restitit. Vexillum rubeum cum malleo et falce super aedificium volitans. Tres duodecim milites Indus armati steterunt ex utraque parte aedificii. Utraeque introitus ab sandbagibus muniti sunt. Praesent consequat tempus turpis a posuere.
  
  
  “Sokolov, consul Russicus hic, dicit se statim facturum esse si aedificia sua sub ulterius bombing veniant. Heri erat. Nunc deplorat se nihil ad nos impetus pertinere.
  
  
  "Incepit igitur propagatio," inquam.
  
  
  “Tota res haec quasi viburnum evolvit, in Algeria vidi. Globus volvere incipit et subito tam celeriter exit et tam magnus fit ut nemo eam prohibere possit. Multae sunt inter se diversae partes bello. Si hoc factum non est, in puluerem pyriam inueniemus. Quod si hoc dolium explodit, Indicum imperium funditus everti potuit. Calcutta propediem urbs fieri potest ubi milia summoti cum bombis aut facibus ardentibus discurrentes sunt, et inter se pugnantes videre quis primum fuse lumen potest. Et tunc in medio erimus.
  
  
  Sandbag ad vallum respexi, et bene intellexi. Vellem alibi.
  
  
  "Nonne tu cogitas mittere circa consulatum?"
  
  
  Slocum adnuit. Quinquaginta homines armis conduximus. Iis utemur, donec milites Indianos accipiamus."
  
  
  'Bonum. Ubi inveniam shrapnel collectum a vigilibus post explosiones?
  
  
  "Amartya Raja e vigilum habet." Etiam membrum est Committee Red Calcuttae et consiliarius generalis Imperatoris, qui iam sub iure militari imperans Bengalam West. Praesent quis magna. Slocum inscriptioni inscripsit et ad me dedit.
  
  
  "Quid de rebus rogavi?"
  
  
  Et dixi eis ut mitterent eos in trunco. consulatum Russicum sensim praeteriit et ad officium suum revertitur. In sidewalk substitit et elapsus sum post rotam cum egrederetur.
  
  
  Eum vocavi et rogabam ut expectarem dum remulco summa prioritate scripsi et rogabam ut illum Vindobonae ad me mitteret.
  
  
  Machinam iterum incepi, sed manum super humero meo posuit et animo intuens.
  
  
  "Conventus advenit qui tibi interest peculiarem conventum Committee Rubri Calcuttae." Sokolov et ego invitatus sum. Consilium constat decem ad quindecim negotiationes, figuras culturales et militares. Hic est conatus solvere problemata quae hanc urbem separant ».
  
  
  “Sonat cameram commercii conventus,” ego occurri. "Meum hoc vix est proprium."
  
  
  - Colonellus Chang Wu constituto hoc. Excitando guy. Magnam utilitatem habet in navibus et ferro, et in aliis inceptis plus quam quinquaginta. Adstitit iuxta latus Chiang Kai-shek cum vetustissimo generalissimo cum communistis in continenti Sinis pugnavit. Ivit in Indiam postquam victus Chan. Nunc nummorum est, ditissimus, homunculus multum lepidus amittere cum Calcutta accendit. Dixit mihi se pontem pacis nobis et Rutenis facturum esse.
  
  
  - Quomodo interveniam?
  
  
  Aversatus ut visum est responsum suum.
  
  
  - Negotiator eris, tela peritus. Sensus est, uti nunc talenta tua ut in urbe sis. Excusationem hanc dedi vigilum cum eis indicavi te fragmenta bomba examinare velle. In via... haesitavit, et recte responsum quaesivit. “Age, inquam, sub adiunctis periculum est in congressu cum communistis. Denique ... Bomba illa in consulatu ... Bene, me ... occidi posset, exempli gratia. Et habes... quomodo id ponam.
  
  
  Risi in corde meo. Vix erat et subito factus sum carissimus amicus.
  
  
  "Sane," inquam. 'I veniet.'
  
  
  "Domum pacis" dixit. "Seres popina in Parke Vico."
  
  
  Inspiravit suspirium subsidii et vocavit tempus. per portam sibilusit euntem, et volebam illum clamantem verum dicere. Quod mihi proximus essem, non praesidii quicquam erat.
  
  
  Nemo in Calcutta tutus erat dum bombae in omnibus urbis angulis explodebant.
  
  
  
  Caput 4
  
  
  
  
  
  Sentire potui contentionem crescentem in urbe cum inscriptione in Vetus Curiae Domo proieci. Plebs implevit vias. Tantum altae, duplices stratae satis potentes videbantur ad flumina hominum arare, ita post unum e staminibus equitavi ut viam ante illam purgaret. Pro his paucis clausulis, haedi in sidewalk me Americanum agnoverunt et ad currus cucurrerunt, me exprobrantes et in dialecto Hinduistica verba incondita me non intellexerunt. Adulti curiose me intuebantur et vultu acerbissimo delectabantur, quod testabatur ingravescentem peregrinorum odium, qui tantam vim in civitate sua intulissent. Cum ad praetorium vigilum accessi, miratus sum videre hoc aedificium esse ubi Lily Pax nocte ante decessi. apparebat, sed mihi nescio quo modo contigit ut pater eius tristis cognatus esse posset. Agens sicut Randy Mir in circulis officialibus contactus necessarius est ad AH utilem.
  
  
  A fronte aedificium erat stricte formale, columnis traditis et late, gradibus confectum ubi pauperes exspectabant eleemosynam. In tergo erant magistratus habitacula. Cum ambularem per latus latum lapideum, duo ministri securitatis me appropinquaverunt. Illi me rogabant urbane quid vellem. Cum dixi Raj Domino loqui volui, per ostium lateris me intromiserunt. Reprehendi in secretarium et intra momenta me inveni in magno officio cum scrinio ferreo, interponere repositoria, et bulbum nudum leve e lacunari medio cubiculi pendentem.
  
  
  Amartya Raj vir magnificus fuit, supra quinque pedes altam, latam et valde aedificatam, quae Indus inusitato fuit. Occidentali amictu indutus erat, sed armillas duos digitos latos in utroque capite habebat. "Ah, Mr Matson," incepit. "Consulatus tuus, inquit, te venturum esse dicebat."
  
  
  Extendit manum et annuit me cathedrae e regione scrinii.
  
  
  "Hic ego ignium et pyrium emere" coepi, "sed Dominus Slocum me rogavit ut has terroristis impetus spectarem quia mea propria sunt explosivae."
  
  
  Risus tenuis per faciem tristis Indici divulgatus est, et intellexi se historiam meam de velamine secundo non credere, sed plane nihil mihi de ea oppugnandi animo habuit.
  
  
  Patet Americanos suos hac in re implicare velle. omnibus possibilibus subsidiis te praestabimus".
  
  
  "Possumne videre bomb fragmenta?"
  
  
  "Scilicet" inquit "ad scrinium conversus, ubi ferruginea inpeditus est". "Haec bomba tota est quae non explodit, licet fuse eius exstinctae sint." Fere prorsus eadem ac bomba Hawk mihi monstraverat, nisi quod in utroque latere potest foramina pulsanda, chorda longa connexa.
  
  
  "Obliviscatur de fingerprints, Mr Mattson," dixit. Paucis exemplaribus habemus, sed ex octo miliones hominum in Calcutta, perpaucos digitos in scriniis nostris habemus.
  
  
  Quid est hoc funem?
  
  
  - Nescimus. Forsitan hanc rem perferre. In Indiis rebus paria volumus. Mulieres in capitibus portant hydrias, canistra, lapides. Pueri et puellae funem ligant ad res parvas quae eas portant, sicut liber vel utrem. Inde hanc rem in funem volare possunt, obsiste, cum illo ambulando ludere." Raj per funem bombam sustulit et ostendit mihi quomodo eam volarem. "At ego vere non possum existimare aliquem hanc rem iactantem circum quasi ludibrium".
  
  
  - Suntne ulla vestigia?
  
  
  Raj ad fenestram perrexit. "Non tam efficaces sumus quam vis vigilum in Civitatibus Foederatis Americae. Et nos octo decies centena milia suspicatur. Dicunt te in Calcutta occisorem decem rupias conducere posse, et catervam pro quinquaginta rupiis.
  
  
  "Numquid hoc mane post consulatum oppugnatum reperis?"
  
  
  Caput lassum excussit et me in ANDRON ad officinam vigilum deduxit. Ad horam, ille mihi ostendit modum quemque secuti sunt impetum scrutandi.
  
  
  Sed cum finitum esset pretium, nihil aliud quam ante sciebam. Bombae omnes primitivae, homemade. Non plus quam dolia nitrate potassae repleta.
  
  
  Raj humeros inermem. "Paucae partes funiculi, vetus can... quod omnes nostri terroristae supersunt." Praesent ipsum orci. Videntur apparere e nusquam... invisi, inauditi, donec explosio est. Pollicitus est me certiorem facturum, sed ita me ex aedificio deduxit sollerter ut caput excussi. Non usquam.
  
  
  Tunc vidi lilium. Illa erat in atrio unius domorum post stationem vigilum.
  
  
  Aversus sum, nolens eam videre, sed me vocavit et ad me cucurrit. Antequam ad me venit, vidi canem quem ducebat, pastorem Germanum pulcherrimum, animal fortissimum.
  
  
  “Hoc tibi, domine Matson,” inquit, cum cane sistens. Vidit me viridibus oculis qui adhuc mortem patris sui repercussit. Triste videbatur quod non statim eam intellexi: "Hic est princeps," inquit. "Pater meus eum erudivit... eum velle te habere."
  
  
  Bestia iuxta eam tacite sedit, et recordatus sum quid mihi dixerit Accipiter. Randy Mir canem exercuit explosives olfacere.
  
  
  In cubili nostro erat, inquit. — Ego eum hoc mane sustuli. Hoc animal pulchrum est. Potest ...'
  
  
  Ego manum in umeros posui et mediam sententiam obticuit. “Bene,” dixi. — Accipiam eum.
  
  
  Illa rursus mirata videbatur, sed intuitus eius me secutus est dum officium Amartya in fenestra Raj prospexit.
  
  
  - Immo avunculus Raj. Mihi valde nice. Sed hodie Madras relinquo. Ibi habitat soror mea nupta, cum qua vivam. Bene ero.'
  
  
  Ingemui intus. Si umquam hanc legationem habuissem, nunc eam amiseram.
  
  
  - Scisne patruum ab heri? - Scit qui sim? Insusurravit "non" et dixit se tantum indicaturum esse me esse amicum, me venisse ut consolatoriae mortem patris exprimam. Canem deinde sumpsit in copulam et mihi tradidit.
  
  
  Dixitque ei: Accipe eum tecum. "Hoc est quod pater voluit." Illa domum recurrit, me solum in gestatione ad plateam ducit. Amartya Raj vidi adhuc me spectans, sed non simulabam eum observare.
  
  
  Cito ad raedam ambulavi et in eam intrare conatus sum, antequam pueri invalidi circa currum collecti me denuo Americanum agnoverunt. Id fecissem, si canis noluisset. Cum Mercedum posticum aperui, desiluit et cingulum e manu prehendit. Vertit et latrante, confusa videntur. Pueri quidam deterritus ascenderunt, ad me clamantes, et baculo animali ludunt. Canis dentes denudavit, lapides in cadentes nullo modo egit.
  
  
  Hanc iussi ut in currum ingrediar, sed me neglexit. Illa caput deposuit et traxit aerem, Tum se in globi echinos circumdedit me.
  
  
  Repente illa ad puerum irruit et corpus fragile humerum in plano percussit. Clamavit puer, et manibus nudatis dentes ad repellendum. Sanguis e vulnere fluxit antequam tempus erat ad insiliendum animal et torquem eius digitis exprimendum.
  
  
  Finita est oppugnatio quam celerrime coepta est. Puer vulneratus ad pedes desiluit et fugit. Reliqui etiam reliqui, et solus cum principe bigis relictus sum. Ille caudam suam movit et mihi risit quasi honoris gratia. Faciem permulsi et in aversam Mercedum sedem impulit. "Spurius," inquam, post rotam questus. In hoc casu, sicut cetera, supervacua erat.
  
  
  Cum non possem ilico carere, mecum servavi donec ad deversorium redii. Ibi Indus conduxi ut visitaret eum. Adhuc pauca minuta ad parcendum, sic vocavi Choeni. Volui aliquid dicere de nocte praeterita, sed nihil responsurus sum, itaque constitui flores suos traditos a languido visu ostiario qui ganja odoratus est, medicamentum quod multarum Indiarum pauperum dolorem sublevat.
  
  
  Proximo media hora vocavi omnem plantam chemicam potui ut ad eas accederem et dixi iis curabam me nitrate potassii quinque talentis mercandis uti in mea pompa. Tantum duas societates inveni quae dixit se habere licentiam exportandi et me iuvare posse. Notavi inscriptiones pro posse postea verificatione. Ne minimum quidem casum afferre potui. Dimidium praeteritum decem ad magnas Mercedes redii et ad aedes pacis abieci. Multas Sinenses in Kolkata non vidi, sed caupona bene facere videbatur. Slocum exspectabat me ad ostium. Veni quinque minuta diluculo.
  
  
  "Amici nostri Russici nondum venerunt", dixit ambulando praeter tabulas in cubiculum lateris cum viginti hominibus sedentibus. “Colonellus Wu hic veniet praeses futurum. Dicit se magnam fiduciam in sua pace missionem habere ».
  
  
  Audivimus Russos etiam antequam ingrederentur. Moenia magna sonant magnaque voce cachinni.
  
  
  "Hic est Alexander Sokolov, hic Russicus principalis," Slocum dixit. "Praecipuum eius officium est inquisitio." Tunc ostium apertum est.
  
  
  Sokolov pusillus et plenus erat. Densam thoracem gerebat litem, et sudario sudario abstersit caput calvi. Discidium alterum vidi oculis sublucet agnitionis; tum me aspexit, si me nunquam vidisset. At ille me agnovit. Conveni Sokolovum, vel Volgint, vel colonellum Zero saltem bis, et utrumque nostrum speculatorem lusum finitum est. Sed utrobique munus meum peregi, et satis honeste egressus est ut caput Moscuae servaret.
  
  
  Slocum proposita modo diplomatico leni fecit. Risus eius in Sokolov sincerus videbatur, quamvis scirem eum hunc hominem odisse et quid sibi vellet. Plures homines ingressi sunt, dominum Raj e vigilibus inclusis, quem omnes praesentes observare videbantur.
  
  
  Plures homines introducti sunt, et tunc colonellus Wu rediit. Solus apud nos cursus erat. Vir brevis erat cum vitris qui timide digitum suum caprinum ad mensam ad caput ambulabat et omnibus sedere annuens. Prohibeo locutus est et considerans viginti annos in India se vixisse, Prohibeo suo paupere fuit.
  
  
  "Ille, nunc pessimum tempus est. Negotium malum est si bomba abit. Malum pro Russiae, malum pro Americano, malum omnibus."
  
  
  Colonellus in paupere Prohibeo locutus est per alia quinque minuta, cum maximum gradum commissionis quam fecerat in solvendis contentionibus et arctiore vinculo cum administratoribus militaribus et civilianis fabricandis. Deinde affirmavit omnia opera sua frustra fore, si haec comparatio inter Civitates Americae Unitas et Unionem Sovieticam continuaretur.
  
  
  Annuens ministro Indico, qui ei chartas dedit.
  
  
  Inclinavit se superbe et risit sicut placitus homo qui nititur succedere ubi alii defecerunt.
  
  
  "Bona solutionem inveni," inquit. - Est in charta. Quod diligenter lege quaeso ".
  
  
  Omnes nos observavit sicut inclinato capite ad legendum quod nobis traditum est. Parumper speravi solutionem se invenisse. Si Sinenses inter magnas potestates mediator fieri possent, pessimam assignationem meam vitare possem.
  
  
  Tum, sine ulla admonitione, Sokolov ad pedes desiluit et fremuit. Omnia non intellexi, et in Russian maxime locutus est, sed summam accepi. Furit erat.
  
  
  "Rutheni bombas non plantabant" clamavit. Hoc factum est ab Americanis ad quaestiones creandas. Iamque conabantur eum confiteri quod non fecerunt.
  
  
  Inspexi consensum propositi Wu et statim intellexit quid esset Sokolov. Simplex enuntiatio erat qua unaquaeque terra constat ab incursu futurarum aliarum nationum principis vel possessionum in urbe Calcutta per sex saltem menses abstinere.
  
  
  Responsum consulis Americani tardius erat et aliquanto gravius, sed collum Slocum super collum eius rubentem videre potui.
  
  
  "Ridiculam," inquit. "Haec contumelia est patriae meae." Accepit chartas et scidit in medium. "Iunctus Civitas huic suggestioni aeneas obicit quod nos umquam participavimus, consensimus vel aliquas possessiones Unionis Sovieticae in urbe Calcutta defendendas suscepimus".
  
  
  Turbatur praetorium. Delegati Russici magna voce reclamaverunt et Raj, qui tam tranquillus in officio videbatur, ad pedes desiluit et in gratiam consilii locutus est.
  
  
  “Haec omnia possumus,” inquit, 'abstare istum minas rabidi nostrae urbi minas'.
  
  
  Solus autem Anglicus in concione, pinguis, tumidus argentarius, longe progressus super mensam ligneam ac mussat: "Si bombas non plantasti, cur hoc consilium damnandum non sustines?"
  
  
  Slocum ingenium amisit.
  
  
  "Quia hoc, inquit, bombs iacere desinemus, inepte." Fere admissio culpae est. Slocum verba expuit. “Ridiculum est haec tota opinio. Cur hoc consilium non invenit qui has bombas iacit? Quod verum opus esset.
  
  
  Duodecim voces auditae sunt. Sokolov surgens appropinquavit Slocum. Aliquantum temporis colloquebantur, tunc Sokolov clamare incepit. Momenta post, Slocum etiam exclamavit. Lingua Russica primum, deinde Anglica, deinde Hinduistica fuit, ac demum mixta omnium trium in diatribe dura quae ad nihilum venit.
  
  
  Colonellus Wu sedit in cathedra, extra iactum irae loquacitatis, et parva facies rotunda admiratio et stupor. Tandem surrexit, leviter inclinatus, cubiculum exivit. offensus et incredulitas in oculis erat.
  
  
  Sokolov Sinensem dimisit et deinde pugnum magnum in mensa compressit donec silentium in conclavi regnavit.
  
  
  Viri, Unio Sovietica ridiculam declarationem non subscribit. Hoc nobis contumelia est. Propositum est et futurum esse ut Civitates Americae Unitae nobis $20 miliones ob res et vitas amissione debentur. Postquam haec summa solvetur, laeti sedentes erimus et alias condiciones huius rei ingratas discutiemus. Estne Civitatum Foederatarum damnum suis bombs compensare volens?
  
  
  Slocum tempus sensi in sede sua iuxta me; tunc surgens vidit Sokolov.
  
  
  "Heri bomba explosa est in Consulatu US. Hoc quoque vitam alicuius constare potuit et officialem excusationem ab Unione Sovietica postulamus.
  
  
  Sokolov in vitro aquae suffocatus potabat. Priusquam resipiscat, Slocum me in scapula percussum reliquimus. Slocum exspectavimus donec foris essemus priusquam clamare coepisset. Mire, iratus est colonellus Wu.
  
  
  "Stultus! Wu insanus molestus est. Quomodo putet aliquid tam insanum posse esse prosperum? Cur non legatorum legatum reliquit? Gravior nunc res est quam ante. Nunc, saltem, omnes per telephonum ad invicem clamant. '
  
  
  Id inspexi et intellexi quomodo problema in magnitudine creverit. Legati nunc personaliter ad invicem clamantes. Saepius in historia hoc initium belli significavit.
  
  
  Conatus sum eum mitescere, sed non auscultavit. Aliquid mihi ingemuit et abierat. Solus in platea relictus, cigarette auro stimulo inter digitos meos iterum iterumque volutus sum. Conatus sum cogitare, abiecta parvarum rerum arbitrio meo. Non satis sciebam ubi inciperet, et suspectum habui litigiosum tempus quo quis putabat ocyus excurrere.
  
  
  Desperans, in deversorium redii. A tergo raedam collocatus sum et in VESTIBULUM ambulaturus erat cum principem in altera parte sortis ludentem vidi. Indicum quem conduxi ut quaererem animal in calido sole dormientem, sed quattuor pueri vexaverunt et cum cane quasi ventus ludebant. Prima actio mea pueros monebat. Tunc intellexi quod fortis canis caudam suam movit, et quasi catulus lasciviebat.
  
  
  Haud facile crediderim idem animal aliud bracchium pueri paucis ante horis avellere conatum esse.
  
  
  Dimidiata cogitatio per caput meum emicabat, et respexi ad animal. Nimium iocum habebat cum haedos ad me animadvertere.
  
  
  Sensi parum stupidum dum Wilhelminam e suo holstere evulsi et 9mm e thalamo removi. Terram aspexi, donec rimam in concreto latam satis vidi ad glandem accommodatam. In testam aeream extraxi, donec expers glandis esset.
  
  
  Pulvis pyrius in concretum cecidit et in directione Principis perspexi.
  
  
  Canis magnus ludere desiit, osserat semel et dentes denudavit, tum ad me volavit et per raedam in saltibus ingentibus insiluit, relictis infantibus trepidus. In ultimo saltu me invasit.
  
  
  Iurare potui os eius trium digitorum latum. Dentes micabant in sole, et ego ad proximam portam impingebam. Mox ante ipsum fui. Audivi corpus gravem fragorem post me in foribus. Fremitus eius altus et minax. Laetatus sum quod duobus digitis ligni separati sumus.
  
  
  Sed aliquid didici. Princeps me invasit eo modo quo puerum in platea ante aedes Raj aggressus est. Omnia possem cum cane adepto, sed certus eram quod puer et aliquid commune haberem... id quod furit animal bene exercitatum - odorem explosivae.
  
  
  Primum non convenit, sed cum paucis aliis factis habui et forma incepit formare. Recordatus sum puerum qui secundis in me ingruebat antequam explosionis aedificium die primo meo in urbe delevisset. Et recordatus sum funem in quo aliquis bombam ferebat, quod mihi ostendit Raj in officio suo.
  
  
  Suspicatus est aliquem hanc rem pro ludibrio ferebat. Fortasse puer.
  
  
  Iter angustum erat, sed sequi oportuit. Princeps igitur semel distractus, ad currum pergens et ad stationem vigilum reppulit ubi Raj visitavi. Sedebam in Mercedibus ad horam, sperans videre puerum a principe tam atrociter oppugnatum eo die maturius. Taedebam tantum tempus terere, sed aliam viam invenire nesciebam me tam perdite opus esse. Tot erant pueri in platea, sicut centuriones videbantur.
  
  
  Paene dedi, cum puerum vidi. Videbat ut pleraque caeterorum — sordida et bracis illi maiora gerens — et non agnovissem nisi sordida fascia circa vulnus eius vidissem.
  
  
  Hos novi liberos. Erat unus e gulae orphanorum, qui in omni urbe Orientis Orientalis conspici possunt, manus osseae constanter ad mendicandum porrectae. In oculis eorum miserabilis esurientes card vocant, sed una manu eleemosynas rapiunt, altera crumenam surripiunt. Vivere est eorum mores.
  
  
  Cum ad eum clamarem, se verripit. Tunc cucurrit et statim in turba disparuit. Credideram eum a me aufugisse antequam eum persequi coepi. Ille tam tenuis et morbidus puer velox erat, meque e platea ad truncum lapidis ac luto schedulis circumdatum, purgamentis stratae fossae circumdedit. Eum non perdidi donec in tabernam aeneam aliquot caudices e statione vigilum evanuit ubi eum primum vidi.
  
  
  Tantum momentum erat. Ut rediit, risit, variasque manu conpressit rupee notas. Cucurrit et ego eum dimittam, sperans me iam melioris vestigia inventurum.
  
  
  Cum e conspectu esset, viam transivi et ad macellum ivi. Domus lapidea vetus erat, probabiliter aedificata in diebus, cum Angli pomeridiani pomeridiani bibissent et profugi in platea ante portas ferreas observabant mori. Intus erat frigus et obscurum. Ostium clausi et manum meam sub iaccam posui ubi Luger meus requievit.
  
  
  Aliquid ad sinistram meam ferebatur, sed sclopetum in holster servavi. timidus eram, quamquam nihil erat tangibile quod me suspectum faceret. Copia omnino nihil ad rem habere potuit.
  
  
  - Sahib? - vox virilis dixit in tenebris coram me. Cum oculos meos ad lucem obscuram accommodes, cauponem vidi. antiquior erat quam vox suadet. Caput eius tonsum est et vestitum niveis vestibus. V inversa pictus in utrasque genas in albo fuco.
  
  
  "Candelabra aeris gravia quaero" in Hinduistica ei dixi.
  
  
  Ipse caput quassavit. Me spectare noluit. Manus infixa toga, deinde tremere. dixit Prohibeo "Abi". " Candelabra non habemus, et abscedere te rogo."
  
  
  Nunc melius in crepusculo videre potui. BACATUS velum ad latera me vidi. illuc ivi. Wilhelmina manu mea delapsus est. Cito post velum vidi. Locum unum tantum seclusit, quod utebatur ut spatium vivum. Nullam quis nulla erat. Ambulabam ad alteram partem cubiculi, ubi ostium ingens videre potui in pariete lapideo. Stabat homo terrens. Subito perfecte Latine locutus est. "Minime, Sahib, simplex mercator sum!"
  
  
  Ut eum abieci, omnem notam sclopetorum sonum audivi. Fusulae e tabula in ostium volaverunt et glans inter me et senem stridebat. Quinque centimetra in quamque partem inter nos mortua essent.
  
  
  Iovi ad ostium bis, deinde iterum. Clamorem dolens audivi perforantem et substitit fusa. Cum calce ostium, iterum mittere paratus sum, sed jaculator iam non erat comminatio. Despexi in incredulitate. Lily Meer in area parvae cubiculi dorsi iacebat.
  
  
  Oculi connivebant. Brachiis circa crus circumvolvit, cruentum de glande foramine femur obsistere conatur.
  
  
  
  Caput 5
  
  
  
  
  
  Lilium me intuens, dolor pugnans. Et perambulabat glande femur, et veniebat trans fretum. Feliciter os non percussit, sed per mensem saltem ambulare non poterit. Gun in area erat. Ego eum abieci et prospiciebam, ut labra momordit, ne clamaret. Illa iras pugnos stringit. “Dominus Matson,” vocavit. - Putabam te esse Zakir. Cogitavi... "Oculos clausit et ingemuit;
  
  
  "Non te volui mittere."
  
  
  Obruit hanc dolor, et volnere curva dedit.
  
  
  Anus Indus e cubiculo exivit et puellam curiose aspexit. Illa momento disparuit et liquido liquore reversa est, quem illa in Lily vulnus effudit. eam adiuvi et pressionem applicavi ad sanguinem sistendum. Priusquam vetula vulnus linteolo deligare devincit.
  
  
  Rogavit. -Estne amator eius?
  
  
  Cum caput excussi, anus mirari videbatur.
  
  
  Audivi ianuam apothecae proximam et intellexi quod senex reliquisset. Sine dubio adiuva.
  
  
  Non potui expectare. Redire cum vigilum potuit, et sagittas explicare tempus non habui.
  
  
  Sustuli puellam et portavi eam foris, nomine rickshaw et dedi homini manipulum de rupiis. Ad meam Mercedem cucurrit. Tum ad deversorium deieci, posticum Lilyrium extuli et in cubiculum meum suxisti.
  
  
  Ostium clausi antequam eam in lecto ponerem et denuo vulnus sclopetum examinarem.
  
  
  Medicamento opus erat. Slocum solus ad auxilium vertere potui. Hoc occulte curare debebit, quia impedire non possum.
  
  
  Post eum vocans et rem explicans, ad lectum redii et Lilium in maxillam leniter impelli. “Surge, Lily,” dixi, demulcens genas. "Somnium finitum est."
  
  
  "Ignosce, Mr Matson," illa excusavit cum experrectus est.
  
  
  'Nihil mali'. Tantum paenitet me tibi non nocere.
  
  
  "Ego te putabam Zakir", inquit. "Ibi veni ad inveniendum eum."
  
  
  Oculos clausit iterum et intellexi se totam fabulam narrare noluisse . conjectura quid molesta esset.
  
  
  "Pater tuus Zakir hoc fecit, annon?"
  
  
  Adnuit infirmus.
  
  
  "Nonne nos pater tuus prodidit?"
  
  
  "Puto," inquit. - Dixit Zakir te venturum esse. Nomen tuum dixit Matson vere non est. Dixit te explosiones prohibere conabitur. Nescio quid aliud de illo.
  
  
  "Et accusas Zakir de morte patris tui?"
  
  
  ' Etiam. Id quam facit. Scio eum.'
  
  
  - Quid puero mali? rogavi. - Quid hoc ad Zakir?
  
  
  'Puer? Nescio quid de puero. Sed taberna aeris ad Zakir pertinet. Ibi subinde venit.
  
  
  - Quid aliud scis de Zakir?
  
  
  - Justum nomen eius... Zakir Shastri. Liberos vendit. Nescio aliud.
  
  
  Mihi aspernatus, etiam magis confusus. - Num liberos vendit? Oculi lilii respexerunt et putavi iterum transiturum esse, sed altum spiritum sumpsit et tacite locutus est. "Pupilli, filii platea. Eos pascit, et postea quasi servos aut lupanaria divitibus vendit. Aliquando etiam in templa mittit.' Rursus obdormivit, media uigilans et dolore consumptus. Sed perrexi ut plura persequar. Mihi opus est scire ubi Zakir invenire. Iterum me aspexit oculis angustis.
  
  
  Dixit aliquid in Hindi quod non intellexi, tunc audivi vocem eius mussare et dixit, "Factory." Ibi ei pater semel occurrit.
  
  
  Lumina clausit. "Ego conatus sum occidere Shastri antequam Madras. Ignosce...
  
  
  Recidit caput eius et sciebam se non respondere paucis horis proximis.
  
  
  Contuli inscriptionem quae mihi dedit cum inscriptionibus quas scripseram cum plantas chemicas vocant. non permisit me memoria mea. Oratio quae mihi dedit eadem fuit ac Industry chemical Bengal West, una ex maximis firmis nitrate potassii fabricandis. Res tandem inceptio clarior fiet.
  
  
  De exspectando ambulance cogitavi, sed mutavi mentem. Slocum credere habui eam in nosocomio sumpturum esse.
  
  
  Planta chemica in parte urbis septentrionali in angulo sita erat, ubi porci inter conchas cocos et alia purgamenta in platea sordida inciderunt. Nihil rectum iter quaerebam. Bonum visum inveni officinam per viam intrantem et dimidium truncum a porta. Ascendi in acervum lapidum, qui solebat esse domus.
  
  
  Volebam inconspicuum manere, sed hoc impossibile erat ob vestes meas occidentales. Etiam corvi, qui e sub caemento volitabant supra caput meum, et me videbant timide observare. Duo pueri me observabant donec per foramen veteris domus repperebam ad ubi oculum in vestibulo habere possem quin nimis videbar.
  
  
  Non satis certus eram quid exspectem, sed breviter perscripsi trium hominum officinas ut aspiciebam. Prope casu vidi puerum parvum obscurum diligenter ex angiporto furtim versus ad officinam diam. Tota area cancellis saepes hamatis filo in summo circumdata erat, sed puer vix haesitavit.
  
  
  Circumspexit, deinde frutices aliquot ad basin sepem elevavit et celeriter in parvam foveam in terra molli delapsus est. Celeriter sub pluribus carris in officinam situm repit, iter prope aedificium fecit et per acervum purgamentorum fodere coepit.
  
  
  Paucis post secundis ad foramen parvum sub porta recurrit. Ut praeter me praeteriens, solis reflexum in oculis vidi. Cogitavi de reprimendo, sed non constitui.
  
  
  Certus sum urnam quam portabat nitrate potassae repletam. Hoc multum explicavit... Cur, exempli gratia, magistratus originem explosivae a terroristarum adhibitis constituere non potuerunt. Venditio explosivorum tam arcte instituta est ut difficile esset eis quod egent emere, sed homo in herba laborat facile parvas explosiones subrepere et in purgamentis post plantam abscondere. Et quis quaerat aliquid puero qui per nugas crepat? Nemo... non in Calcutta, ubi communis est professio.
  
  
  Astu consilii fuit. Etiam si unum ex pueris cepi, valde parum scirem. Probabiliter contactus suos noverunt tantum ut homines cibum vel paucas rupias distribuentes. Proximum mihi erat ut intra officinas inspicerem, sed interdiu tempus non erat.
  
  
  Itaque ad currum ivi et in oppidum reduxi. Recta ad consulatum veni.
  
  
  Ego in dumeta impulit, cum turbam ante aedificium vidi. Aliquet et incendia ibi collocati sunt, et aqua in incendium alterius Mercedis corpus fundebatur.
  
  
  “Slocum,” cogitavi ut raedam collocatam et ad scenam excitatam cucurrit.
  
  
  Ardens reliquiae raedae super quattuor summas ardentes in platea sedebant. Interius exustum est, cucullo abscissum est, et subsellia evulsa sunt sicut acervus gliscens. Postremae fores aestimantes cardine suo divulsae sunt, apparuit sicut aliquis in solio posteriori bombam plantaverat.
  
  
  Procurri, expectans cadaver in platea videre Slocum, sed non erat corpus ejus.
  
  
  Is erat in puero cum bracchia per pectus traiecit, os oculisque patentibus obstupefactus. Ipse mortuus iacens in sanguine suo. Ille bombam eripuit et tempus exire non cogitavit.
  
  
  "Matson," audivi aliquem dicentem in sidewalk. Circumspexi et vidi Slocum stantem ante portas consulatus.
  
  
  Vultus expavescit.
  
  
  "Potuit me" inquit "ad nutantem puerum mortuum.
  
  
  Et accessi cum eo ad officium, ubi sedit super sellam, et faciei ejus manibus texit. Corpus eius quassabat.
  
  
  Dixi, "Surge simul." "Rerum peius erit ante meliorem."
  
  
  "Habemus praesidium," inquit. "Milites. Nautae, fortasse. Mori nolo. Uxorem et liberos habeo.
  
  
  Conatus sum eum mitescere, sed non auscultavit.
  
  
  "Non intelligis," inquit. - Est fere quintodecimo Kalendas Septembris.
  
  
  Imo non capio. "Quid decimae mean?"
  
  
  'Dies independentiae. Die 15 mensis Augusti anno 1947 officialiter Britannia discessit.
  
  
  Et quid inde?
  
  
  - Non meministi? Inde chaos, tumultus, Indi et Saraceni convenerunt et trans novum terminum cum Pakistania discesserunt. Infernum erat. Plus quam decies centena milia hominum periisse nuntiantur. Fieri autem posset iterum.
  
  
  Mensam vidi in fastis in pariete. August 11th erat.
  
  
  Nunc plura fragmenta ibidem cadunt. Léo visum est. Quisquis post explosiones omnia diligenter cogitavit. Urbem ad chaos lente impulerunt. Duas potestates mundanas - Russia et USA - contra se fovent. Quintodecimo Indorum passiones culmen attingere tradunt.
  
  
  iterum inspexi Kalendarium. Ne quatriduum quidem. Paulo minor erat.
  
  
  Formam sudoris sentiebam in fronte mea et vidi lineas timoris circa Slocum ore. ius erat. Omnis causa ad terrorem erat.
  
  
  
  Caput 6
  
  
  
  
  
  Duas horas post tergum in cubiculum meum deversorium eram. Choeni vocans conatus sum quod eam videre volebam antequam nimis abrepta accepi, sed responsum denuo nihil accepi. Sic ego iustus erat ad opus.
  
  
  Ego in tunicam longam manicatam nigram, braccas nigras mutavi, et ocreas validas hiking. Lugerum sub tuniulo meo ieci et in cingulo speciali indui.
  
  
  Wilhelminae horrea parce inmisi et manus grenade ex ammo Slocum archa tendit et foras. Hac nocte operam Mercedibus admonere nolui, itaque eam ante deversorium reliqui et rickshaw cepi.
  
  
  Jam plane obscura erat. Non platea principalis, sed sidewalks cum hominibus dormientibus erant. Familias integras vidi catervatim in atmosphaera Calcuttae callida calidae. Ambulabam in mediam viam et celeriter ambulabam ad plantam chemicam. Duis eu erat nisi.
  
  
  Priusquam angulum verto, proximam viam exploravi. Nullae hic lampades ardent, modo pallidum lunae ardorem vidi.
  
  
  Nulla in officina levis erat, et custodes non vidi. Iter feci per scandalum, et veni ad portam a tergo aedificiorum. Ego interficiam filum sine labore et egressus onto luce officinas pavimento. Sperabam ibi securitatem mensuras circa officinas esse, sed nihil ex eo vidi.
  
  
  Ingressus aedificium difficile non videtur. Skylights vel magna spiramenta non erant, sed in postica seris erat regularis.
  
  
  tacite per umbras ad ianuam delapsus sum. Vetus erat serra fontis, nulla problemata. Post decem secundis postea fulmen retuli mucrone cultri mei et ianuam reseravi. Diligenter aperui, tumultum auscultans, strepitus vel strepita, sed nihil audivi. Ostium clausi, et seram in loco posui. Cubiculum pice obscuratum erat. Expectavi paulisper ante jugis.
  
  
  Trans cubiculi ostium apertum audivi et post paululum prope. Tarde figura ad me accessit. Nihil minari videbatur;
  
  
  Exspectabam eum, et, accepta dextera positione, dextera eum dura cervice percussit. Nolui eum occidere, modo paulisper eum debilitatum sum, sed locum ius perdidi. Ferrum ad latus elapsus est et hamum sinistrum antiquum appulit, qui eum in maxilla comprehendit. Revolavit caput eius. Oculi eius fusci super terram delapsus est.
  
  
  Cito eum quaesivi, sed nihil inveni. Valido nylon funiculo quem mecum habui, talos et brachia ligavi. Ego eum ad posticum portavi et officinam meam Peregrinatione incepi. Custodes iam non vidi. Secretum meum lucerna mox mihi totam ostendit. Parva societas erat. Nitras potassae tantum producta apparet. Parvus TRADUCTOR balteus in uno pariete constitutus est ad mollem fuscum puttylum producendum.
  
  
  Sola explosiva visibili fuit productum semi-perfectum in magna olla cum capacitate circiter quadraginta liters. Cetera saepes cum cincinni filum servabantur, sed statim intellexi quomodo furta fierent. Ante unum tentorium clausum iacebat longum baculum cum calice metallico in fine. Aliquis modice a doliis apertis in cubiculis clausis patienter aripuit, satis tantum ab utroque dolio ad latuit.
  
  
  Solus aliquis satis temporis in officinis, ut vigil nocturnus, talia furta committere posset.
  
  
  Cogitavi optiones meas paulisper antequam consilium capiat. Planta iam evanescet. Si hoc unicum principium explosivae terroristarum esset, missionem meam minus quam minutam complerem. Sin minus, saltem astute eorum facultates minuere possem.
  
  
  Et quaesivi unum volumen licinii et secare unum metrum. Filum praecidi, extremum licinii in proximam dolium inseri et incendere.
  
  
  Putabam me habere tria minuta, sed cum levius ad licinium attuli, accendi et bis quantum expectabam ardere coepit. Desiluit et cucurri ad custodem nocturnum, ut eum educeret antequam aedificium in aerem introiret. Subito surrexerunt crura et impulit in ventrem meum. Strepitus sum et subnixus. linum iam semiustum in tenebris vidi. Quamvis dolor in corpore meo inferiori, erigi, homunculum in solo censuit et super humerum meum eiicere conatus sum. Calce et armavit quasi pro vita dimicat. Nesciebat quid facere vellem putabat. eum Anglice et deinde in Hindia alloquutus sum.
  
  
  Etiam linum indicavi, et sonum feci sicut explosum, sed non persuadeo. Certat ut potuit, manibus ac pedibus ligatis, donec ei ictum cervici exitiale praeberet.
  
  
  Cum proieci super humerum meum, linum pes non erat relictus. Ad resipiscens venit, et collum pugnis percussit. Ad ostium brachiis cruribusque extensis et impedit conatum abire.
  
  
  Crepuit et cum damnatione maledicit. adhuc potui post nos audire fuse sibilantem. Ei persuasit fere ut de resistendo peteret.
  
  
  Tum caput durissimum contra poste- rum compressit, acerrima impetu virium, satis diu prosilire sedare.
  
  
  Alter postea dolium nitrate potassii in aerem volavit. Splendor coruscantis Lucis vespere Caelum illustravit; Tum fremitus mille tonitrui factus est sicut explosio parvam aedificii disclusionem discidit, tabulas, dolia et fragmenta metallica in caelum Indicum iaciens.
  
  
  Pressura aeris nos pedibus nostris pulsavit, retorquens nos dimidium duodecim gradus. Indus ictus gravissimum cepit et super me cecidit, scuto serviens sicut strages nobis cecidit.
  
  
  Maledictam adhuc murmurabat in me, cum evulsi sub eo, et extraxi eum per portam et in angiportum, coram populo vicino, qui e domibus suis effudit.
  
  
  Ignis non erat, et figuratus sum paucis minutis antequam magistratus ad aream investigandam veniebant. Et conversus sum speculator nocturnus, et incubuit super eum, ut audiret me insusurram sibi super tumultum populi in platea.
  
  
  “Clama, amice, et in infinitum reincarnationis cyclum intras. Intellexit?'
  
  
  Adnuit et eum ultra angiportum detuli ac deinde in parvam atriolam ubi vetus plaustrum collocatus est. Ego eam in fronte rota plaustri collocavi.
  
  
  "Bene, dic mihi nunc vel in Hooghly flumine usque mane natabis."
  
  
  Me furibundus intuitus est.
  
  
  "Quis reddit ut e bulla tua surripiat?"
  
  
  Silentium.
  
  
  "Qui dat ut abscondas explosives sub quisquiliarum?"
  
  
  Silentium.
  
  
  In sinum meum perveni et cistam extraxi qua saepe non utor. Est clystere cum tribus capsulis chimicis. Custodem nocturnum quid facerem ostendi.
  
  
  Dolium clysterem diligenter aperui et removi, deinde acum per sigillum iuvantis capsulae impulit et in liquorem traxi.
  
  
  Vidisti aliquid simile hoc prius? Rogavi hominem innixus salsissimus. Vultus erat intentus, oculi prae timore patentes.
  
  
  Hoc est novum medicamentum, quod novocainum vocatur. Est plerumque verum serum qui magna operatur. Sed hoc semper significat mortem hostiae. Non est mihi optio; Mihi opus est scire quis te dat ut haec bombs adiuvet.
  
  
  Nunc quatiebat. Probavi acum digito, deinde bracchio premebam. Extendit, et cecidit super latus suum. — Unum tempus, amice. Quis explosives pueris te reddit?
  
  
  - Est... nescio. Sudabat nunc et oculos meos secutus omnem acus motum.
  
  
  "Non senties primo. Tum anesthesia incipit. Fit magis ac magis intensior, et post tempus non sentis aliquem dolorem. Finis mox sequitur.
  
  
  Acus iterum conatus sum. 'Nolite solliciti esse. Scio quid sit fides. In media hora mortuus eris, et bulla tua ad tempus libera erit. Sed tunc omnia de eo cognoscam.
  
  
  Ipse caput quassavit. Acus in musculo brachii pressi et cito liquorem injecit. Acus iam eiecta et proiecta est, antequam Indicus sensisset. Aspexit manum, et liquidi frigora sensit. Post aliquot momentis medicamentum coepit efficere et conversus. "Zakir Shastri ... reddit nos."
  
  
  - Quaelibet alia nomina? Quis Zakir Shastri opus est?
  
  
  Vir caput renuit.
  
  
  "Tu solus fons fuisti, an alii sunt qui Zakir suppeditant?"
  
  
  - Tantum scio. Calcutta Potash Plantarum Australis in Kashmir Vico.
  
  
  - Certus esne id totum?
  
  
  Adnuit.
  
  
  "Sentire manum tuam." Funiculos in manibus praecidam ut sentire posset ubi eum injeci. - Sentisne ibi aliquid? Haec pars vestrum iam mortua est.
  
  
  Terrore micabant oculi.
  
  
  — Nostin' alia nomina? Quae aliae plantae chemicae bombs faciunt?
  
  
  Concussitque caput, intuens torpet bracchium. Ego Hugonem apprehendi et funes circa talos incidi.
  
  
  "Unicus est modus corrumpendi liquorem quem te injeci." Quinque chiliometrorum currere habes. Si tria milia passuum extra exieris et venenum in venis tuis exardescet, et novitium innoxium fiet.
  
  
  Surrexit, tensus crus lacerti, manumque iterum admiratus sensit.
  
  
  “Eia, videamus si venenum e corpore potes eicere; habes cras vivere facultas ".
  
  
  Parva Indus primos gradus in angiportum cepit ac deinde bacchatur coepit. Clamavit ad turbam ante aedificium destructum, et non exspectavi si de me loqueretur. Aliam viam sum impingens et ad deversorium reversus sum.
  
  
  Cogitabam de balneis calentibus et bonam cenam priusquam explorarem alteram plantam chemicam noctis speculator quae commemoraverat.
  
  
  Sed cum cubiculum intravi, vacuum non erat.
  
  
  Cum primum intravi, Choeni Mehta parvam pistulam ad cistam meam monstravit.
  
  
  "Sede, inquit, et mites;"
  
  
  
  Caput 7
  
  
  
  
  
  Choeni sclopellum ambabus manibus tenebat, sicut quidam lanificae artis exercitatae.
  
  
  -Qualis iocus est hoc? “Interrogavi, sed nullus erat in frigore vultus humor.
  
  
  "Non kidding sum," inquit. "Credidi tibi."
  
  
  Risus traiecit labia mea. Hoc usus sum ante foeminis iratis. Solet bene.
  
  
  Howard Matson non es. Tu es agens US imperium.
  
  
  Parvi. 'Quid ergo? Conjectura es cum conveniremus.
  
  
  - Nicolaus Huntington Carter es, Nick Carter, Magister Sicarius AH. Ne te quidem dissimulas. Fecisti me sicut fatuum.
  
  
  'Quam?'
  
  
  Dicturus esset mihi, abrupta, Raj.
  
  
  "Ego coniecto. 'Tua bulla?'
  
  
  Non respondit, sed oportuit. Sciebam eam esse Indian Muneris Secreti. Et dicerem novam esse.
  
  
  "Nos in eadem parte sumus, quare sclopellum mihi demonstras?"
  
  
  "Expla," inquit. "Raj putat te in hoc implicatum esse, et fortasse omnibus praefectum es." Quaestiones multum habemus pro vobis.
  
  
  Cum desiisset, audivi vocem eius tremefactam. Nondum erat professio, nec peritus agens, qui sine compunctione occidere poterat.
  
  
  "Tu cogitasti explosiones dirigentes me prohibere posset?" - Iocum exhibui, phantasticam natorum ideam.
  
  
  "Possum te occidere, si debeo," inquit. "Si mihi responsa non vis."
  
  
  Commovi caput meum. -You've quis numquam confodietur, habes? Numquam felis vel aliquem mori videris. Putas me posse incipere? Oculos meos in faciem tenebam et eius vultum intellegere conabar. vita posita est. Num me vere interficiet? Dubitavi, sed errare non potui. Non eram hic vita mea periculo.
  
  
  Monstratum habui mihi saepius sclopellum, semperque potui cognoscere tempus cum adversarii mei intentio in alterum scissura avertitur. Sonus improvisus, coruscatio lucis; Omnis distractio tanti est, si scito hominem cum sclopeto paratum esse te usquam necare. Sed opperiri malui cum Choeni.
  
  
  “Calcuttam veni in adiutorium”, dixi. "Iussa mihi desistere terroristarum antequam quaestio longius serpat".
  
  
  "Quare ergo hic sub pseudonymo venisti?" - Cur non venis palam, honeste?
  
  
  Vere responsum non habeo. Et dixi ei: Sic facimus. « Secretum ».
  
  
  "Non possum credere tibi," inquit. "Nunc te oportet occidere, cum mihi facultas est."
  
  
  Confusus sum a sono. Ea fere persuasum videbatur. Forsitan ego eam despiciendam.
  
  
  Animam me tenebat inveni et expectans fervida glans pulmonem meum transfigere. Non respirabam fere post minutam cum telephonum in mensa iuxta me insonuit.
  
  
  Priusquam ter vibraret sclopellum appellavit. "Tolle," inquit.
  
  
  Ego dimidium aversa ab ea et levavi telephonum sinistra manu mea. Iste motus concessit mihi Hugonem in dextra mea palmam collocare. Jam non eram inops.
  
  
  "Ita," dixi in telephono.
  
  
  Vox in altero fine admiratio visa est, quasi non expectasset me RECENS ut telephonum a me colligeret.
  
  
  - Oh, Mr. Carter, tu est.
  
  
  Usu veri meis veri nominati, vix no meis abhorreant, sed no vocent fierent.
  
  
  “Cololone Wu loqueris,” vox negotiatoris ab Oriente continuatur.
  
  
  "Carter me vocasti," dixi.
  
  
  Per conclave perspexi apud Choeni et nomen colonelli hiabat. Intellexit et susurravit sententiam dum tortor ligulam momento obtexi.
  
  
  "... amice Raja," dixit.
  
  
  Maledixisti subtus spiritum meum. Videtur Raj valde liberalis cum informationibus de identitate mea. Mirabar quid. - Solus es, domine Carter? - Wu petivit.
  
  
  Cogitavi de Choeni et sclopeto in manu eius. "Non," dixi colonellus. "Miss Mehta est mecum. Forsitan eam nosti?
  
  
  Choeni sclopellum deposuit et in marsupium posuit, quod exspectavi. Nolo me mitteret nunc quod aliquis nosset simul essemus.
  
  
  "O utique. Clarissima domina. Pater me saepe visitat.
  
  
  "Non hercle, Colonel Wu," summatim dixi. - Cur me vocas Carter?
  
  
  Voce canora hilarem sonabat. "Homo gloriosus est scire agens", dixit. "Paenitet me de conventu pomeridiano." Colonellus Wu defecit. Magnam iram in legatis maioribus regionibus effecit. Dico me illis excusationem debere. Tunc venerabilis tristis mihi narrat inter suos hospites insignem Americanorum procuratorem cum eadem missione ... Calcuttam a terroristarum liberare. De nostra urbe sollicitus sum, D. Carter. Bombing finire debes. Plurimum refert ad patriam adoptivam meam. Lorem ipsum dolor sit amet.
  
  
  - Gratias tibi, Colonel. Persuasum habeo nationes curas tuas bene curatas esse, sed hoc officium professionalium est. Tempus breve est.
  
  
  - SIC Mister Carter. Sed fortasse negotiator simplex magnis terris servire potest. Indiam bene novi. Saepe vigilum auxilium. Hanc occasionem accipere vellem celeberrimam Americanam adiuvare."
  
  
  De momento dubitavi. Forsitan senex Chinese homo rectus erat - fortasse me iuvare poterat.
  
  
  "Visne cras me apud me venire ad domum meam", dixit. "Tu ac Miss Mehta." Loquemur. Forsitan urbs nostra proderit.
  
  
  Consensus sum et vocavi tempus prandii. tum suspensi ad Choeni. Illa in magna sella opposita sedebat. Occidens oram eius super coxis evulsa est, perfectam crurum figuram ostentans. Hugo refrixit in manu mea. Cogitavi quomodo nuper de ea nece cogitaveram. Quid sit peccatum. Nullam eget efficitur erat. Imperium Indicum nondum tam profunde in speculationem internationalem ut sicariis indiget. Quod si fecissent, certe locupletem et urbanam puellam id facere non misissent.
  
  
  At illa interrogata quae vellet respondit, et putat sclopetum habere persuadendi potestatem. Defecit uno telo, fortasse aliud experiretur, telo multo iucundius invenirem.
  
  
  Ego Hugonem in vaginam retuli, extendensque eam de sella levavi. Aspexit ut evulsi ad pectus.
  
  
  Infans, in aurem.
  
  
  Aurem tetigit labia mea, maxillam. Longa fuit, et corpus perfecte aptum est, Deliciae curvae et curvae vires et duritia complent. Alio loco et loco dixissem eam amasse. Sed id iniquum esset. Non enim in nobis esse potest nisi corporalis passio. Id modo polliceri possemus, quod noctes inter se essent.
  
  
  Ut curvam circum digitos ego texi coxas, Promissaque longos, graciles delapsa dorsum. Mutua cum tacito moveantur corpora sacrificio; tum regressi ad lectum iunctis manibus ambulavimus .
  
  
  At illa dixit : Dormi. 'Exspecta me.'
  
  
  stabat ante me ut exui. Ut mollia, brunnea ubera libera veniebant, ad eas sponte perveni, sed me impulit donec nuda erat.
  
  
  Humi procidit et me vestibus adiuvit.
  
  
  Non usquam ad me veniret. In genibus mansit, labiis me osculata est, deinde demissa et demissa, donec corpus meum cum suis coniungere rogabat.
  
  
  Manus in corpus meum motae, sentiens, explorans, blandiens. Tandem in lecto recubuit. Illa lente ambulabat, firma pectora contra pectus meum premens, deinde flexibilia crura longam flexit, donec corpus meum a capite ad calcem tegebat.
  
  
  Osculata est me tenerrime, ac deinde etiam vehementius. "Age, da iter meum."
  
  
  Motus deae adversus me persuasit mihi. Sensit eam me sentire dum occupatae manus eius ferens me ad calorem igneum antequam etiam moverem.
  
  
  Postea in armis inter se iacuimus et fenestram apertam ad lumina urbis infra prospeximus.
  
  
  "Nunc verum dicas," inquit.
  
  
  'Primum dicis. Raj laboras? Gravissime?'
  
  
  "Immo illi laboro quod patriam meam iuvare posse credo."
  
  
  'Quam?'
  
  
  "Res publica Bengalae pro India".
  
  
  — Area circum Calcuttam?
  
  
  Adnuit. ' Etiam. Sunt qui Bengalam a reliquis regionibus separare velint. Velintne novam regionem creare vel Bangladesham iungere. Etiam ante Bengalam a Pakistania separati rebelles in Calcutta apparuerunt qui regionem seorsum divellere cupiebant. Chaos per explosiones effecit ut occasionem illis egent.
  
  
  "Et quid Raj putat me posse participare?"
  
  
  "Nescit, sed non Americanis credit."
  
  
  'Et tu?'
  
  
  - Aut nescio.
  
  
  Mollia labra osculatus sum.
  
  
  “ Ambo in eadem parte sumus, utrum Raj cognoscat necne. Crede mihi, parumper modo. Dies vel duo, fortasse minus.
  
  
  Frowned septically. "Fortasse," inquit. "Fortasse nunc id facere possum."
  
  
  'Bonum. Bene, ut utile sit mihi plus potes dicere? Habetne Raj informationes de copia nitrate potassii? Quis extare post hanc ordinationem? Estne aliquis in media coniuratione me capere?
  
  
  Pulchra Choni facies frowned.
  
  
  'Nescio. Ego iustus quod mihi narrat. Eum potes quaerere.
  
  
  'Nullus.'
  
  
  Conatus sum hoc exponere illi. Cuiquam non credidi, nec Raj. Probus esse, vel non credidi, sed non potui dicere. Donec palam fassus sum me agens Americanum in patria operari, protocollo Raj impeditum esse. Non potuit me comprehendere, vel sine testimonio me e regione mittere. Cuius argumentum nudum adhuc in armis iacebat.
  
  
  Rogavit. - "Quid ei dicam?"
  
  
  - Rogabat te ut me interficeres?
  
  
  - Minime, modo te percontari volui. Sclopetum erat idea mea.
  
  
  Dic quod scio, dixi.
  
  
  Cito hoc ei exposui, sed certus sum ut ei tantum indicium communicare vellem. Locutus sum de officina et furto nitrate potassii, sed non dixi me aliquid habere cum officinarum explosione. Raju id sibi instare licuit.
  
  
  “Quidam Zakir Shastri hic involvit,” inquam. "Have Raj mitte baculum suum ad inveniendum eum." Vigiles vias investigationum habent cum nomen noverunt.
  
  
  Volui de suspicionibus meis loqui bombs plantantibus, sed animum mutavi. Satis iam dixi ei ut fidem habeat. Non opus est pluribus.
  
  
  rogavi. - "Credis nunc mihi?"
  
  
  "Ita," inquit, sed dubium adhuc erat in oculis eius, eamque osculo placare conabar.
  
  
  Momento retinuit, deinde manu decurrit corpus meum. Nudi nos invicem premimus et corpora nostra regamus passio. Postea se in cubitum nixa dixit, “Lux, credo, tibi, sed iterum me non stulte. Non mentiri me amplius.
  
  
  "Numquam adhuc," dixi, mirans si mihi crederet. Ego non sentio nocentem, iacentem officium meum est. "Cum haec omnia sunt, fortasse alicubi ire possumus, amica mea." Pecuniam habeo, multum. Europam novi. Laborare in vita tua non habes. Quod dixit miratus sum. illa sincera cecinit. Fortasse plus quam lateri eius. Ego me in illam demisi, rursus ad amorem paratus. Ingemuit cum voluptate et paulisper oblitus est mundum extra muros cubiculi esse.
  
  
  
  Caput 8
  
  
  
  
  
  Postridie mane prandium in lecto habuimus. Indica puella, quae nobis ministrabat, videbatur omnino nesciens quod esset apud me nuda mulier cubans. Ut discessit, Choeni super me volvitur et pectus osculatur. Ego eam sub stragulo detrudere habui.
  
  
  Dum Choeni induit, officium Slocum appellavi et numerum telephonicum petivi ubi pacem Lily attingere possem. Lilium videbatur in bono animo esse cum ei locutus sum. Dixit se brevi ex hospitali exonerari et Madras iturum ex sententia. Proposui ut Principem secum duceret cum Calcutta reliquit. Illa alacriter consensit et dixit se statim unum e propinquis petere ut canem caperet.
  
  
  Laetatus sum in vocatione eius. Hactenus, negotium meum tantum fecit Lilium dolorem. Fortasse canis eam adiuvabit ut per difficultates quae illam exspectant perveniant. Optabam illam bene ac suspendi.
  
  
  Deinde conversus ad Choeni.
  
  
  Habuimus ad domum illam priusquam ivimus ad colonellum Wu. Cum post rotam adveni, intellexi mentem meam adhuc cum Choeni occupatam esse - etiam oblitus sum in sede aversa respicere. Cum volvebam, digitus durus inter meos oculos demonstrabatur.
  
  
  "Bang, bang, Nick Carter, mortuus es."
  
  
  Choeni conversus et sclopetum e sacculo suo extraxit. Destiti eam antequam mitterent incepit. Vir in sede posteriore cito pro sclopeto fumbled.
  
  
  “Mitescere, Sokolov,” clamavi.
  
  
  Crassus Russicus haesitavit, manum sub iaccam imponens.
  
  
  'Qui est hic?' Choney petivit. "Quid vult?"
  
  
  Sokolov se introduxit. dixit "Comes Alexander Sokolov". "Consul in Calcutta de Unione Publicarum Sovieticorum Socialistarum".
  
  
  “Felix sumus,” dixi. - Dic ei verum, Sokolov. KGB speculator es, sicut plerique legati Russici circa mundum.
  
  
  Russorum manus in deditionem levavit. “Vos Americani... semper tam pragmaticus es. Bene, speculator sum. Catone. Estne recte, Carter? Et tu, Miss Mehta? Tu quoque ad professionem nostram humilem pertinet. Hoc iustum est?'
  
  
  Choeni frowned et respondere noluerunt. "Nihil refert," inquit. "Hodie non sumus inimici." Iterum elevatis manibus, inclinato capite cogitabundus. "Cras... quis dicere potest? Cras occidamus nos, sed hodie... hodie simul operari debemus.
  
  
  'Quis id dicit?' — frigide rogavi.
  
  
  - Me, Comrade Carter. Problemata habemus.
  
  
  'nos?'
  
  
  'Omnes habemus'. Ad locum tuum. Habeo. Miss Mehta's. Ego te occidi iussum.
  
  
  Choeni expavit, et vidi manum eius obstringere in pistillo parvo adhuc tenente. Haud timebam. Nondum. Sciebam quomodo Sokolov laboraverat. Si me occideret, nulla admonitio fuisset.
  
  
  "Iusserunt me omnes ministros occidendi qui sint responsabiles terroristis impetus in missione diplomatica nostra in Calcutta", dixit. "Cras eundem ordinem recipiatis... me et omnes procuratores Sinensium in urbe, tum Indianos sicut Miss Mehta... quicunque huius rei responsabilis sit) me interfice.
  
  
  Rogavi, "Quid moraris? Nunquam ante homines occidendi timidi fuistis."
  
  
  - Quia non puto proderit. Suspicor explosiones pergere. Nemo nostrum reprehendere suspicor. Suspicor aliquem... quod ais.
  
  
  Russicum aliquamdiu aspexi et paene ei credidi. Vera dicere potuit hoc tempore.
  
  
  "Lusit aliquem," inquam, "et ambo ridemur."
  
  
  At ille dixit : Etiam. 'Haec sit vera. Aliquis inter nos facit quaestiones.
  
  
  rogavi. - "Quomodo ex hoc accipimus?
  
  
  Sokolov caput triste movit. 'Nescio. Sed habeo aliam sollicitudinem. Audimus mirabilia. de minis audimus. Sunt qui dicant consulatum nostrum quintodecimo die inflari.
  
  
  "Plenae erunt plateae", addidit Choeni. "Hic dies est perfectus in violentiis."
  
  
  “Iratus est,” inquit, imperium meum. "Est prorsus talionis disputatio, si consulatus laedatur."
  
  
  Sub torquem sensi sudorem. Non potui existimare, quid evenire posset, si vera minatio evenisset.
  
  
  rogavi. - Cur haec omnia narras? "Cum Americae auxilium facis?"
  
  
  Russorum ingemuit. - Quia iussus sum te prohibere. Sed omnia quae possum reperire indicat te non responsales esse ... neque tu neque alii Americani. Homines, qui bombas plantabant, ab CIA vel ab Academia Scientiarum non erant. Esse ...'
  
  
  siluit, et pro eo sententiam perfeci. Isti sunt filii, inquam.
  
  
  Sokolov consensum annuit. - Ita, ut videtur, filii sunt.
  
  
  "Non puto," Choeni obicitur. Hoc est impossibile.
  
  
  Obiecit, sed persensit de factis paucis cogitare quod magistratus ei nuntiare deberent. "Hesterno die puer occisus est apud consulatum Americanorum" dixi.
  
  
  "Innocens puer," dixit Choeni. Passerby.
  
  
  "Terrorista" Sokolov suadet. "Filiis uti... non est tibi", inquit subridens.
  
  
  Et non tibi, dixi. "Etiam Maoists nondum alta illa demersa sunt."
  
  
  Trans currum sellam delapsus est et ianuam aperuit. "Ita omnia habeo tibi dicere", dixit.
  
  
  Cum egressus est, clavem ignitionis posui, machinam incepit et domum Choeni compulit. Dum vestes mutabat, in podio steti et urbem alienam aspiciebam excitavit mane novo ex infinito certamine superstitem. curiosus eram quod genus monstri hanc urbem excruciatam timebat. Quis Calcuttam praelium duabus magnis viribus elegit? Quid inde impetrare sperabat? Nesciebam. Tempus per digitos meos defluxit, sed eventus non fuerunt. Tres tantum dies, et vix mihi factae sunt clues timide. Quisquis pueris terroris usus erat, callidus erat. Vestigia sequi fere impossibilia sunt.
  
  
  Omnia habui Zakir Shastri. Tantum sperare potui ut colonellus Wu late influxus in urbe me adiuvaret ut hominem post hoc nomen inveniret.
  
  
  A Choeni meridiem ad Sinus Bengalam adigimus, sequentes directiones Colonelli Wu, per plana Delta regionem ubi magnus Ganges eiusque variae tributariae fecundum promontorium plus mille annorum creaverant. Wu mansionem Hooghly fluvium praetermisit. Incomplexum erat quod per multum temporis spatium videbatur. Fundus passus per singula millia declivia et inclusa virgulta, arbores decidua, et magna equorum pascua. Domus magna, ex lapide candido constructa, fulgebat sicut templum in sole.
  
  
  Cum introduximus in raedam sortem stratam ante domum ingentem, duo servi paludati concurrerunt foras ut portas currus aperirent et nos per magnas portas duplices in VESTIBULUM adducemus. Parumper visum est mihi nos in tempore recessi et invenimus in palatio unius ex quingentis principibus qui parvas civitates regebant, ex quibus India et Pakistania crevit.
  
  
  Atrium admodum delicatum erat - pavimentum ex tegulis marmoreis et ceramicis tenuissimis factum est, columnae ex marmore puro, parietes aulaeis antiquis cum magnificis, supellex ab omnibus vetustis Indiae temporibus data.
  
  
  plus museum quam domus, plus templum quam residentia. Duces nostri dum totum hunc splendorem conspeximus constiterunt, deinde tacite nos ad ianuam e magna atrio ad aliam aulam ducentes perduxerunt. Male accensum erat et ex rudibus lapidibus aedificatum qui e viis Sinensium pagi salvati sunt.
  
  
  In medio cubiculi stabat tugurium, cuius fastigium quinque pedum supra terram erat. Factum est ex cardboard, tabulis veteribus, cratibus naviculariis, cann vacua et fundo scaphae.
  
  
  Colonellus Wu in ostio tugurii sedebat cum renibus albis obvolutis. In basic yoga pose squatting erat. Videns nos paululum movit, sed non ascendit.
  
  
  - Oh, venisti. Stultarum memoriam ignosce. "in tugurio sic natus sum", tendere, dixit. "bonum est animae meminisse et dicere me in aeternum esse diversum."
  
  
  Et surgens ad pedes eius, adoravit humiliter. "Glorificatus sum domum meam visitare, Miss Mehta," dixit. - Et tu, Dominus Carter. Tua praesentia meam humilem dignitatem glorificat.
  
  
  Choeni cito responderunt, sed verba quaerenda erant. Wu confudit me.
  
  
  Pudet homunculus urbanus videri in veste rustica. Ille excusavit et mox se reversurum dixit, cum esset "pulchris tam insignibus hospitibus vestitus."
  
  
  Cito in Sinensi locutus est et duae puellae in vestitu orientali ex alio cubiculo exierunt. Procumbunt et offendunt ante nos, stricta fimbriarum talaris, limitantes gradus ad paucos digitos. Nos per aliam portam ambulaverunt in cubiculum amoenum occidentales cum mollibus musicis ludentibus et televisifico, velatas tabulata, supellectile moderna, et quod apparebat verus Pollock in muro pendens. “Magister, inquit, omnia hic fac sicut vis; "minuto veniet," inquit una puellarum. Tunc ambo e foribus disparuerunt.
  
  
  Super focum ingens pictura Chiang Kai-shek iuvenis pependit cum continenti Sinis rexit. In adverso pariete pictura aeque magna pependit. erat
  
  
  Sol Yat-sen.
  
  
  "Wu colonellus verus non erat," Choeni annotavit ut circumspiciebam ornatum locum. “Hic est titulus honorarius quem accepit pro personali certamine contra Mao et communistas. Puer iustus erat cum Chiang Kai-shek ministravit.
  
  
  Volui aliquid ab ea petere, sed puer Indicus in tunicas albas apparuit et nos ad vectem rostrum in tigride pellis tritam opertam duxit. Sicut cetera in hac domo, ego quoque liquore stirpe impressa. Erat cupa bona, cognatorum praeclara, et veterum rums collectio optima. Puer plus scientia obtulit quam minister lager fundens.
  
  
  Jamaican rum delegimus et modo sorbendum erat cum colonellus ambulabat, pileis ac ocreis indutus.
  
  
  juxta me stetit, et intendit me intuens.
  
  
  "Vis ire equum ascendens ante cenam?"
  
  
  Hoc volui dicere me non tempus habere, sed Choeni nimis cito consenserunt. Et misit eam cum una ancillis ut vestem mutaret, et me duxit per brevem andronam cum statuis ornatam. Post atrium, circum stagnum rotundum aquae limpidae aquae caeruleae et per ostium ambulavimus, deinde pontem lapideum transivimus, qui intus stagnum ingens ab extra separavit.
  
  
  Tres equi per pontem parvum currebant ubi erat via munita, sed eos neglexit et manum levavit ad xystum infra xystum.
  
  
  Interrogavit. - "Forsitan schedulam mittere vis?
  
  
  Tempus est donec pulchra domina iterum veniat.
  
  
  Umbra suspicionis me perfodit, et examinavi manus homunculi. Ex improviso fortes et nervosi erant. Quamvis ungues illi bene nitidi, manus asperae, ut agricolae.
  
  
  "De catillis," inquam. "Im 'pulchellus bonum est."
  
  
  Subridens. Continentem, excusavit, ac repente intellexit modum loquendi mutasse. Ille, ut solverat, Anglos asperos hospites exarmare solebat. “Provocatio est in hac vita sicut in vita. Numquam scis utra occasio scopum ibit."
  
  
  Ego illum non intellexi, sed eum secutus sum, ubi stabat machina jaciendi, et vidi duos servulos venientes ad nos cum sclopetis selectis in manibus.
  
  
  "Mille rupias pro scutella" dixit Browning arripuit et ad viginti septem metri notas deinc. 'Bene?'
  
  
  Priusquam aliquid dicerem, signum dedit et flavum orbem lucidum in auras volavit. Incensus Browning et patera viginti pedes explosa e machina parva metalli iactu. Bonum erat offa, recta ante, genus quod laminis argillae in imbrem shrapnel vertit.
  
  
  homunculus superbe subridens expectabat. Ambulavi ad lineam, cartridge in unam cubiculi sclopetis quam delegeram inseruit, et signum puero dedit ad machinam jaciendam. exarsi. Lamina argillacea quasi pulveris comminuta, et satis atrocem sensi ex ictu directo.
  
  
  Colonellus Wu tempus non reliquit me despecturus. Continuo aliam laminam vocat, accendit et disco. Statim eum levi ictu secutus sum. Nos celeriter exortum est, tam celeriter me coepi solliciti esse de puero in machina sclopeta, qui laminam in potenti manubrio coniectis collocare et manum tollere antequam fons gravis scopum in spatium eiecit. Nulla regula dicens te oportuit emittere scutellam et ignem simul ac alter suum scopum peremit, sed sine verbo verba nostra ponimus.
  
  
  Cum Choeni nos coniunxerunt, ad feram modulos exhaurientes sagittabamus et sudore operti sumus. Brachiaque adsidua sublato quatuor librae Ferreae et ligneae, umeroque meo exustus ab stirpe refugio, Velut genibus nixus, et innixus in trunco. Wu miratus sum. Quamvis parvus esset, nullas difficultates habere videbatur quam ego. Vidi in oris angulis haesitantem et laminae coeptae rumpere quam pulverizare. "Iternm" puer post nos nuntiavit. "Utraque septuaginta quinque in ordine."
  
  
  "Num milia rūpijas" Colonellus Wu exclamavit, vasa eius pro alio iecit.
  
  
  Ille laminam ferire. Manus meae paene concussae sunt dum sclopetum in ordine iecit septuagesimo sexto. Discus cymbalum percussi et plus decem antequam auram sensi in collo meo.
  
  
  Wu nimis sero sensit infirmum ventum. Subito impingebat laminam cum felis attraxit. Orbis flavus victor fluitabat, et per campum strata shrapnel incolumes ante machinam jaciebatur. Sola haec lamina eius telum fugit.
  
  
  Colonellus Wu vasa eius ad umerum suum parumper pressit, ut cladem accipere cogeret. Parumper in oculis obliquis daemonum furorem vidi. Non erat ille defectus, sed cum me aspexit, subridens iterum subridens, humilis rusticus munere fungitur.
  
  
  "Decem milia rūpijas est Americanus illustris."
  
  
  Movit manum, et puer cum checkbook accurrit. Wu impingebat moles et mihi perstitit.
  
  
  Accepi eam et inter digitos meos expressi, volens in frusta discerpere.
  
  
  'Mea est' inquam voluptas.
  
  
  “Exspecta,” exclamavit Choeni ab extrema acie incendii, ubi toto hoc tempore spectaverat. Cucurrit ad nos et a me reprehendo tulit. "Ad filios tuos. Ita?' — indicavit Wu. "Decem milia rupiarum multos dies pascere possunt."
  
  
  "Scilicet," Wu constat. ' Ad liberos.'
  
  
  rogavi. - 'Filii tui?'
  
  
  Homunculus risit et demonstravit collem saeptum compositum fere quadringentis cubitis.
  
  
  Orphanagium, Choni explicatur. "Centum liberos e plateis liberavit". Et dat eis victum et vestitum et domum suam donec perveniant ad se defendendum.
  
  
  "Sed tot auxilium egeant," Wu dixit miserabile. "Vir etiam dives ut me omnes adiuvare non potest."
  
  
  Wu monstratur, et tunc vidi liberos in agro infra nos. Centum, plerumque pueri, in area fabulae saeptae tutae luserunt. Admonuerunt me puerum quem vidi apud plantam chemicam, et puerum mortuum iacentem in platea Mercedis iuxta naufragatum ante consulatum Americanum.
  
  
  suspiciones meas maledixi. Wu fuit probabiliter philanthropist liberalis, sed adhuc ei suspectus fui. Credere nolebam eum explosionibus interesse, sed cogitatio non abiret.
  
  
  "Fortasse nosti personam quam quaero," acriter dixi. "In liberis tuis cura, Zakir Shastri scire potes." Quantum intelligo, pueros etiam de plateis aufert.
  
  
  Colonellus Wu dentibus suis exsibilavit. “Hic anguis filius”, dixit Sinice. 'scio eum'. Liberos rapit et ad usus suos utitur. Unguibus meis paucos servavi, sed semper plures sunt.
  
  
  Choeni frowned, probabiliter admiratio quare Shastri nominavi. Calculus initus erat videre quomodo Wu ageret, sed labor incassum. Viam hominum portavit, et adhuc acumen quaerendum erat.
  
  
  - Cur cum eo loqui vis? - Wu petivit. — Involvit explosiones?
  
  
  Commovi caput meum. - Non sum certus... fortasse.
  
  
  "Fortasse possimus adiuvare," Wu suadet. "Haedi in platea scirent ubi hic homo est."
  
  
  Diripiens digitos, servus venit et iuxta eum stetit. Wu diu in dialecto ei locutus sum, quod non intellexi. subridens triumphans domum puer cursabat.
  
  
  Dixit, "haedi rogabunt." "Non multi sciunt de hoc Zakir. qui passus est.
  
  
  Ipsi te adsument ei.
  
  
  Adnuit in gratia.
  
  
  "Et nunc ludimus," Wu nuntiatum est nos ad equos ducere.
  
  
  Animalia nervoa stravimus et petivimus locum ubi praedium flumini finitimum est. Marina privatam suam nobis ostendit et quattuor lembos elegantes, deinde nos ad pila atria crassis superficiebus perspexerunt et semitam ad novem- golfos cursum in pulchra vireta deduxit.
  
  
  “Omnia habes”, inquit Choeni, et me intuebatur homo parvulus, expectans quid dicam.
  
  
  Tunc intellexi. Parvus homo cum ingenti ego. Tennis atria, golf cursus, pulchra hortis... sed haec omnia fere non sunt adhibita, quae iusta tropaea testificantur prosperum oeconomicum suum. fuimus ibi sicut audientes ejus, invitavimus ad pat illum in humero, et diceremus ei quantus esset. Tametsi eius auxilio opus sum, in globum dedi. "Fere ibi" dixi prave ad Choeni admotis genibusque recumbens ad oscula tenerrime maxillam. Wu motus sopitum me. Risit — grave, raucum tam brevi risum.
  
  
  "Fortasse" dixit et nos ad domum antevertit.
  
  
  Intus domum Choeni duxit et me diversis conclavibus in solo solo. Vestimenta recentia pro me posita sunt et ego egi et mutatus sum antequam descendam tendere.
  
  
  Wu me in officio suo exspectabat, cubiculum duorum tabulatorum cum ligneis subtilibus tabulatum et gazophylacium in quo typis publicationibus primaeva erant instructum. Sedebat ad mensam ingens, quae eum etiam minorem et leviorem quam ratus videbatur, effecit.
  
  
  Circum eum sedentes in mensa et in solo ante eum puellae erant. Ex quibus erant decem, quidam Indus, quidam Orientales, quidam tam levis, ut putarem album esse purum.
  
  
  "Sicut dixi," Wu dixit subridens. - Habeo omnia.
  
  
  Ille manum super capita gravium puellarum lepide vibrans.
  
  
  "Elige unum", inquit. — Aut duos. Hospes meus es tu.
  
  
  
  Caput 9
  
  
  
  
  
  "Mane inspiciebam, Mr. Carter," Colonellus Wu magnifice dixit, "signa esse in via hominis prospere. Potes determinare ubi quis in hac via est per id quod maxime vult. Imprimis venter plenus. Tum res... materialismus, ut ais in patria tua. Deinde primo magnae divitiae et status signa. Etiam post - abundantiam satisfactionis sexualis. Pro felici Arabum, hoc est harem. Iapones, geishas. Ad dominam Americanam dives.
  
  
  — Et pro Seres?
  
  
  Iterum manus elevavit. — Concubinae scilicet. Sicut hae pulchrae creaturae. Lorem ipsum dolor sit amet lectus.
  
  
  - Cur colonellus Wu?
  
  
  'Quid est cur?'
  
  
  - Ita, cur mihi praebes concubinas tuas? Non sumus prorsus veteres amici, genus quod amantes communicant. Smugly Wu grinned. Inclinavit se iterumque se humiliavit, sed labra frenabant. "Quia Wu magno American agenti donum dare vult."
  
  
  'Vis placere?'
  
  
  "Desiste hoc bombing", inquit. " Eripe civitatem nostram, ne ulterius patiaris."
  
  
  - Iam in eo opus sum. Hoc est officium meum. Vis aliud aliquid.
  
  
  ' Etiam. Tempor culpa eveniet. Eum facere potes. Probationes praebere potes.
  
  
  "Quis est in culpa? Ruteni?
  
  
  "Maoists," inquit. "Sinica communistarum. Culpam huius comminationis ferant in pace mundi. Fac mihi, et tua sunt... unus vel omnes.
  
  
  Oculos meos inaequales puellarum ordo tollere non potui, corpora eorum nuda paene corpora in sole radiantia per ingentes fenestras trans cubiculi perfluentes. Facile erat satis reprehendere Communistas Sinenses semel ductus terroristarum indagavi, et certe nullam fidelitatem red collegis meis debebam.
  
  
  "Parvum" inquit "gratium" pro tam delectabili praemio. Quis, Mr.
  
  
  haesitabam, et eo momento, cum ab una puella ad alteram perspexi, ostium apertum est. Servus post me pauca verba in Sinica dixit, et colonellus Wu irritabiliter surrexit.
  
  
  "Mehta retro est" dixit. - Nos eam in triclinio videbimus.
  
  
  Circum mensam ambulavit et rursus risit.
  
  
  "Hoc cogita," inquit. "Nam noctes voluptatis experiri potes."
  
  
  Substiti ad ostium. Occurrebat mihi cogitatio. Ego manum meam in Wu's manicam posui et etiam cessavit.
  
  
  " Oportet aliquid plus esse quod homo ditissimus velit, colonellus Wu." Plenus venter, omnia quae voluit, status, omnes feminas corpus tractare potuit... sed quid aliud? Certe oportet esse aliquid aliud quod homo similis tui cupiat. Quid est hoc, Colonel?
  
  
  "Sane, Mr. Carter." Risit. « Post haec omnia, nonnisi certitudinem desiderare possumus... ultimum et fallaxissimum desiderium ». Introduxit me in atrium. Manus Choeni accepta, eam in triclinium grandem cum longa mensa et funalibus immanibus duxit. Sedit ad caput mensæ tanquam soldanus regnans.
  
  
  Responsum eius non mihi satisfacit. Nescio quomodo id mihi non videtur certum habere. Sensus enim aliquid aliud cupiebat. Sed quid?
  
  
  Facultatem non habeo instandi. Aliquot post momentis longa mensa erat vino et ferculis onusta, et cornucopiae aspersi sumus. Parvus homo, Wu magnam quantitatem comedit et adhuc edebat cum servi invalidi puerum ex orphanotrophio in fundo collis attulerunt.
  
  
  Ego prono et puerum interrogavi in sono mensurato ut aliquando eum loqui possim. Sed a me abhorrebat puer macer. Mire, Choeni mihi subveni.
  
  
  Puero in dialecto tacite locuta est, quam nunquam antea audieram, et cito fidem sibi assequendam videbatur.
  
  
  "Vir nomine Shastri multum terrevit" dixit mihi. “Obtulit ei homo cibum et deinde eum in raeda elicere conatus est. Hic evasit et huc ad hospitium colonelli Wu venit.
  
  
  — Interroga eum ubi hunc viderit.
  
  
  Colonellus Wu intervenit. Extendit fasiani crus, vinoque madens liquamine, et puerum interrogans interrogabat.
  
  
  Pauca verba cepi, quae satis ad intelligendum quid puer loqueretur.
  
  
  In templo cum turri rubra nitida, audivi.
  
  
  Plura dixit, sed sensus me fefellit donec Choeni interpretati sunt mihi.
  
  
  "Non certus est", inquit. "solus templi et Guru meminit."
  
  
  "Et turris rutilans rutilans," addidit Colonellus Wu. "Hic debet esse terminus."
  
  
  Wu subridens recubuit super sellam suam superbe. Solvuisse mihi totam quaestionem videbatur. "Libenter valde gaudeo auxilium agentis Americanorum" dixit e mensa consurgens.
  
  
  Paene nos dimisit. Vocavit servos suos, et duxerunt Choeni et me per domum ad Mercedem collocatam.
  
  
  Cum ad urbem reversi sumus, plura conabar ab ea accipere. "Opus est scire quam maxime" cogitavi, "antequam eius fama ad Raju omni opere finem facit."
  
  
  "Multa nostra templa turres habent," obiecit. "Et multa ex eis rubra sunt. Aliquam sit amet?'
  
  
  "Damnas amet," inquam. "Proxima nexus in catena est." Forsitan Shastri haec ibi pendens, fortasse quaedam eius praetorium est.
  
  
  Illa caput quassavit, conans cogitare. "Poterat esse usquam. Etiam vetus templum, ruinae.
  
  
  Quae respondit mihi iratus. Horas habuimus cum colonello et patientia amittebam. Venimus in mediam urbem et substiti ante consulatum, intellegens quam cito tempus accidisset.
  
  
  Contentio in urbe erat sicut electricitatis statice in die sicco. in aere sensi. Indorum armatorum milites justo ante consulatum stabant sclopetis super humeros stabant. Alii milites ad partem aedium steterunt.
  
  
  "Cogita templum illud cum turri rubra," Choeni dixi. 'Iterum revertar ad vos cito.'
  
  
  Nervosus Indus miles me in sidewalk obstitit. Secundus miles me percunctavit ad portam metallicam, et perduxit me ad servientem stantem ad ostium. Centurio paucas quaestiones me quaesivit, tum numerus telephonicus dialeditus.
  
  
  Slocum exspectabat me ad ostium officii sui. Non gero ligatus, crine passo, sudor in fronte erat, licet officio tepesceret.
  
  
  "Confirmamus aedificium," inquit commotus. " Impetum quovis tempore exspectamus."
  
  
  In sella post mensam consedit. sudorem e fronte sulcata linteo sudario detersit.
  
  
  "Opusculavi Washington ut trecentos socios mitteret ad vitam et possessionem Americanorum tuendam" dixit.
  
  
  " Nautae!" - Dixi.
  
  
  "Deus benedicat nos, non possumus inermes ante Russos manere. Iam hic suos adducunt benedictione Novae Delhi.
  
  
  "Visne hic incipere Bellum Orbis Terrarum III?"
  
  
  "Si bastardus velit.
  
  
  « egregie ».
  
  
  Me acriter aspexit.
  
  
  -Nonne audivisti de Classe Rubra? Turmam habent quae ad Sinus Bengalae spectat ad decursiones instituendas. Duodecim naves cum imperio missili.
  
  
  “Scis, facere posse,” inquam. “Guys, de hoc hic et nunc loqui potes donec verum bellum nuclei inceperit. Cur non cessas ac tandem cogitas? Surrexi et ambulavi super mensam suam. Slocum abhorrebat.
  
  
  Audistin' quid aliud de quinta decima?
  
  
  'Dies independentiae? No.'
  
  
  "Dixisti fortasse aliquid medicandi, memento?" Et audivi consulatum Russiae inflandum esse. Tuus consulatus simul percutiendus est.
  
  
  Slocum erat intentus. Is eum protinus percussit.
  
  
  " Certusne es hodie aliquid futurum?"
  
  
  'Nullus. Sed sentire eosdem homines, qui die 15 Augusti mensis Augusti in bombs plantabant, aliquid magnum moliuntur. Non difficile erit tibi decedere homines e consulatu vesperi quarto decimo.
  
  
  "O Deus," inquit. "Nihil ergo possumus?"
  
  
  "Sane," inquam. "Custodes tuos nuntia ne liberos in viam prope consulatum dimittant."
  
  
  'filii?'
  
  
  ' Etiam. Adiuva me et templum invenire cum turri rubra. Tabula maxima urbis quam habes mihi necesse est.
  
  
  Slocum pressit interca deprimendo. Paucis momentis post secretarius tabulam in scrinio suo posuit.
  
  
  Praedium colonelli Wu utens fundamento, circulum traxi radio quem puer paucis horis transilire potuit. Inde complures Indos vocavi ex praetorio Slocum, et rogavi eos ut templa in hoc circulo monstrarent.
  
  
  Agnoverunt duo templa cum turri rubra.
  
  
  "Unum eorum exemplum est celeberrimae Victoriae Turris" in his quinquagenariis Indus mihi indicavit. “Qutub Minar vocatur. Aedificatur ex sabuleo rubro et supra triginta metra alta, cum spirae scalae ad summum ducens.
  
  
  Ante divisionem aedificata erat. Nunc parvae sunt templi reliquiae.
  
  
  'Et alii?'
  
  
  "Hoc templum est in orientali urbis Ossian". Pars ruina est; pauci illuc vadunt.
  
  
  Gratias ei egi et foras exivi ubi Choeni in curru exspectabat. Et cum ei quod didiceram indicavi, ostendit mihi mulier viam ad primum templum, de quo dictum est.
  
  
  Cum quindecim minutas postea advenerimus, vidi Qutub Minar non valde aptum templum... nihil aliud erat quam turrim altam rubram. Aliud quaerebam, etsi quid certi non essem. Praemissae quaedam generales cum praemissis pro magna multitudine hominum - aliquid seclusum, occultum, ubi auctoritates non spectant.
  
  
  Templum Ossiani multo magis promittens respexit. Fornices lapideae columnae quadratae fultae, frontium aedificiorum collapsarum, atrii lapidum acervus erat. In uno angulo stabat turris rubra historia. Frutices et arbores densae herbae ruinae cesserunt. Ascendit fumus per arbores leni spirali.
  
  
  "Ibo vide."
  
  
  "Ego vobiscum sum," dixit Choeni.
  
  
  per ruinas ambulavimus. Quibusdam locis purgatum est ut credentes aquam fontium suarum benedictionem venire et invocare possent.
  
  
  Inter ruinas viam bene adhibitam invenimus, quae per oram templi in virgultis ducta est. Fere ad arbores eramus cum magnum nigrum viridi tentorium vidi.
  
  
  Tacite ambulavimus iter in virgultis ad vide. Primo tantum arbores vidimus et tabernaculum linteum magnum. Tunc animadvertit ignem parvum et situlam. Vir quidam egrediens de sub tentorio extendens, circumspiciens, eructans, exspuit in terram, et reversa est intus. Nos neminem alium vidimus. Plures nubes fumi ab igne crispi. Post nos sonus factus est, media singultus, media clamor irae cum hysteria. Conversus sum et vidi figuram appropinquantis ad viam quam ambulavimus per.
  
  
  Vir erat cito ambulans, sed leviter claudicatus. Cum appropinquaret, vidi eum latum humerum et validum, hominem facile puerum terrere. Curio si Zakir essem.
  
  
  In frutices praeteriens impingimus. Nostros versus non respexit. Inquietavit spiritus eius, et ego suspicatus sum illum cito currere. Ad Choenos conversus quam primum nos transiit.
  
  
  "Revertere ad currus et exspecta me," dixi. "Ego eum sequor."
  
  
  Via ad alteram partem rudera et per nemus arborum. Mox nos invenimus a tergo templi veteris. Vnus murus superfuit. Ex lapidibus magnis caudices aedificata erat et decem metra alta et triginta metra longa erat. Vir huic muro incumbebat ut spiritum caperet. Respiciensque, neminem vidit, ac per densissima virgulta impulit ut foramen se occultaret. Ibi disparuit.
  
  
  Duo minuta dedi homini, et tunc cucurri, et foramen inveni.
  
  
  Fusce non erat. Animam meam audiebam evolare pulmonem meum. Integer non nisi erat. Conversus sum in lampadio et direxi trabem angustam. Fui in transitu fictili circiter duodecim gradus descendentium.
  
  
  In scalarum fundo inveni cereos et par Americanos. Cerei vestigium in tabulato ad dextram ducitur. ANDRON erat hic excelsior plusquam sex pedum, et ex duro argilla exciso, fortasse topho. Viginti passus aberat vidi obscurum lumen quod saltabat et vibrabat. Cuniculum vetus incredibiliter et vitiatum odoratus est.
  
  
  Tarde ad lucem prorepit. Non audiebam. ANDRON acutum vertere. Substiti ut oculos novae lucis accommodare. Ante me locus erat septem pedum quadrangulorum cum lacunari superiore cuniculo. Duae patellae e conclavi conspicuae erant. Non vidi primo quid lucem effecit. Et vidi lampades repletas, quae videbantur olei igneae in vasis super quattuor parietes. Cubiculum vacuum erat.
  
  
  Celeriter cubiculum transivi ad ostium proximum et in ANDRON ambulavi. Substiti et circumspexi. Nemo mihi videtur adhuc. Hoc cuniculum breve erat et in longiorem transitum patebat, qui supra septuaginta metra extensus erat antequam curvam levem circumiret. Conclavia erant certis spatiis in cuniculo. Visi sunt sicut cellae ubi monachi mundi transcendentes meditati sunt.
  
  
  In fine, cuniculum aliam vicem fecit, latior et clarior factus est.
  
  
  Faces illuminabant viam post me, sed ante lucem diversam esse mihi videbatur. Tunc vidi primum lucernam e filo electrico pendentem. Hic cuniculum in duo scinditur: dextram conversus sum, ubi lumina electrica ad septem metrorum intervalla pendebant. Paulo longius cuniculum in magnam aulam patebat. Cuniculum angustatum et ductus ad podium parvum in atrii pariete posteriore.
  
  
  Infra me tumultus erat. Quindecim pueri, plurimi in viginti primis, circa mensam sedebant, cans diligenter pingebant nigras. Alii de falcibus amputant. Ceteri pueri cansam vacuam stipabant et eos per arcum in alterum cubiculum portabant.
  
  
  Super me unda deliciarum lavit. Factory bombam inveni, vel saltem unum ex locis in quibus terroristae suas bombas duas quartam fecerunt. Sed frigus quoque sensi cum intellexi pueros hic antiquiores esse quam Guidonem vidi nitras potassium colligendas in planta chemica. Videruntque sicut milites. Visi sunt scire quid agerent, ac si essent instituti.
  
  
  Nemo me vidit, sed per podium crepidinem praeterire non latuit. Reversus sum conatus sinistram cuniculum. Inclinatam deinde partem leviter eadem fere ac altera furca continuavit. Mox etiam ordinem cellularum transegit. Hi usi sunt. Intus erant sacci stramenti et manticae sordidae, quae terrenas possessiones teenage puerorum continere possunt.
  
  
  Haec cuniculis sub Calcutta milia passuum extendere poterant. Mihi opus est ut cito exitum inveniam aut ad viam quam nuper acceperam revertar. Aliud spatium vacuum ante me positum est. Intus erat scrinium cum duobus sellis, et post eas janua lignea fixa erat.
  
  
  Nullus erat in conclavi. Cito ad ianuam ambulavi. Clausa non est.
  
  
  Aperiens vidi alium ANDRON ad superficiem ducens. Discessi et ad Mercedem redii.
  
  
  Choeni abfuit.
  
  
  Vocem illam audivi per vicum e tenebris.
  
  
  - Nick, hic sum.
  
  
  Conversus et sextus sensus in cerebro premebat. Fortassis sonus vel perceptio metalli in sole fuit. Nescio, sed defixi et apprehendi Lugerum meum.
  
  
  Tunc vidi eum. Accessit ad me e fronte autocineti. cultrum super caput suum vitiose vibrabat. Confestim Lugerus in manu mea fuit.
  
  
  Utique sclopetum ferre non poterat, sed me oppugnabat. Subnixus sum et vociferatus monitum. Nolui occidere eum. Certus eram Zakir Shastri et certus sum eum vivum indigere. Aerem ante faciem meam incidit et iterum avulsi fluctuavit.
  
  
  Desperans, semel tantum digitorum a facie ad admonitionem accensi, et iterum in brachio. Ictum glandis eum nere et cadere fecit; sed ad pedes prosiliit et ad me accessit, manu tetricae pendentis.
  
  
  Iterum iaculatus sum, hoc tempore in crure. Procidit ac si prosterneretur.
  
  
  Insincte regrediebam et tormenta mea parata ad alterum oppugnatorem servavi, sed solus motus videndi erat Choeni ex altera parte ad me currentem.
  
  
  Illa se in bracchia mea abiecit, sed eam a me abieci. Audivi a tergo putillum pedum. Pueri e templo exierunt et in vetus plaustrum post ruinas ascenderunt.
  
  
  Fugerunt, sed ego hominem prius tenere potuimus quam eos sequi possemus. In dorsum eius posui pede.
  
  
  mortuus erat. Foramen erat magnitudine pugni ubi erat felis venter. iuxta me Choeni stabat immota cruoris aspectu. 'Qui est hic?'.
  
  
  Hominis crumenam e sacculo extracti et humi posui. Nomen in chartis manifeste legi potest.
  
  
  "Fontibus". Tandem inveni.
  
  
  Procumbens corpus. Statim in bracchio et crure vidi foramina cruenta. Non desidero. Alius eum in tergo confodiet. Exivit a fronte glans, et ante umbilicum expandit, sicut flos floridus;
  
  
  Aliquis Shastri necare voluit antequam loqui posset, aliquis qui trans viam stabat cum magnus Indus impetum ferro sibi conscivit.
  
  
  Sed quis?
  
  
  
  Caput 10
  
  
  
  
  
  'ecce!' — Choeni exclamant.
  
  
  Surrexi et respexisse ad salsissimus. Pueris onustus, in viam decurrit, celeritatem arripiens. Sacram vaccam in scrobe jacentem vitando deflexit, deinde recta in parvam turbam e domo procurrens ad sonitum tormentorum currit. Populus ad latus ruebat, et plaustrum circa angulum ingruebat.
  
  
  "Age," vocavi Choeni. "Sequuntur eum."
  
  
  Novissima fenestra crepuit cum in Mercedes insilivimus. Glans totam fenestram aranearum tegebat. Secunda glans ianuam pulsavit et alicubi exposuit in cathedra infra me.
  
  
  Patet, Shastri non solum clypeum, sed nunc ignem reddere non vacat.
  
  
  acceleravi et emissa Mercedes sicut sagitta e arcu. Nos in angulo pene praefixae et exclamaverunt Choeni, se simul trahere conantes.
  
  
  Frenam insilivimus, triginta cubitis per fraenum egimus, ac tandem in viam retraximus. Vidi salsuram impellentem ante nos et retardari ut alterum vehiculum transiret ante nos sicut operculum.
  
  
  " Obstipui?" — rogavi Choeni.
  
  
  Respexit ad me, et mouit caput. Pergit ad fenestram dorsum prospicere, sed nemo nos sequebatur. Vix erat.
  
  
  “Aspice salsuram” iussi. "Si eum amittimus, iterum incipimus". Post medium truncum pulsis post plaustrum, eum longius in oppidum secuti sumus. Post semihoram, salsissimus a latere introitus Dum Dom Airport substitit et pueri teenage e archa prosilierunt. Auriga, tenuis Indus in causa occidentali, eos in aedificium stationis egit.
  
  
  Venimus e Mercedibus et secuti sumus eos in suggestum. Eos exspectans erat vetus DC-3 quod in Burma Bellum Orbis Terrarum II volasse videbatur.
  
  
  Cum ingressi fuerint, maledicti sub spiritu meo. Facile erat planum sequi.
  
  
  -Potesne consilium fugae suae accipere? — rogavi Choeni. "Fortasse Raj potest adiuvare vos."
  
  
  Putavit paulisper ante ambulationem versus turrim tribunalis potestate. Cum rediret, DC-III iam in fine pontis erat.
  
  
  Laeta illa respexit et clavium seriem mihi tradidit.
  
  
  "Ad Raxall" dixit. "Est in declivia Himalayas prope Nepal. Hinc plus quam septingenta chiliometra.
  
  
  rogavi. - "Numquid etiam habemus planum?"
  
  
  "Piper Comanche," respondit. - Olim volaverunt in eo?
  
  
  ' Etiam.'
  
  
  'Me quoque.' Manus prehendit me et eduxit me foras. "Propediem tenebrabitur," obieci. " Certusne esne hoc aeroportus accensum esse?"
  
  
  Ridebat illa. 'Nolite solliciti esse. In lucem mittemus par pontem.
  
  
  haesitavi, sed praecurrit me ad hangar. Cum illuc venerim, iam locuta erat lictori paludati et mechanicis imperabat. Comanche evolvit et nos conscendimus. Post decem minutas septentriones exuimus et petivimus.
  
  
  Longa erat fuga et iam tenebrosa erat antequam villae lumina vidimus. Radiophonia locutus est, et campus infra curriculis carrum illuminatus est. Choeni unum circulum fecerunt antequam confidenter autocinetum in lutum aerei refertum deposuit. Alia duo tantum in terra aircraft et unus ex illis erat DC-III quem tollere a Calcutta vidimus. Choeni in raedam sortem trahi et nos currus ad Fender et caudam ante annotando DC-III assecuti sumus. relictus erat. Nullum signum remigum vel puerorum in Calcutta vidimus.
  
  
  In parva statione aedificium, regimen officialis post abacum sedit. Aspexit terebravisse donec Choeni ei chartam in pera sua monstravit. Tunc inluminavit et exivit cum simpulo. Dum infirmum potum bibebamus, narravit nobis horam ante quam advenimus, currum plenum pueris escendisse et plaustrum sustulisse.
  
  
  Melius non noverat. Accepit nos ad cubiculum dorsum, ubi potuimus quiescere usque ad mane.
  
  
  Diluculo per lutum ad villam ambulavimus.
  
  
  Ego villae conspectum non amo. Paucae domus lapideae, colles ventosi deserti, vicus cum paucis arboribus tenuibus, sterili solo et undique pulvere. Lutum via sternebatur, et recentia vestigia plaustri in ea videri poterant.
  
  
  Vidi unum alterum tantum currus in area, Rambler vetus, quod mirum videbatur et ex loco tam excelso in radicibus Himalayarum.
  
  
  Choeni locutus est cum domino Rambler. "Non opus est curru tuo ad explorandum aream," inquit. "Non tantum est ex aere videre possumus. Tibi bene pro hoc reddemus.
  
  
  In quis nulla velit. Dixit currus se movere non potuit, et ad lapidem conversus est metus.
  
  
  In alia domo quaesivimus si incolas plaustrum cum pueris pulsis viderant. Primo mulier patienter auscultavit. Illa igitur Choeni aliquid irata dixit. Oculi micant et impulit ianuam.
  
  
  Choeni perturbatus est. "In India id non faciunt," inquit. “Audimus, dissentimus ac ridemus omni tempore. Vix illa mulier. Non amo id.
  
  
  In proxima domo eandem rejectionem, licet moderatiorem, experti sumus. Senex qui ibi habitabat, immunis timori videbatur. Iam nimis erat prope sepulchrum. "Nemo aliquid dicit de extulit" dixit. "Vidi eum prius cum fasciculo iuvenum. Sed qui nimis multae quaestiones petunt non diu vivunt. Redi ad Calcuttam. Solus hic mors regnat. Etiam sermocinatus ad te meam familiam suspectam facit. I vadimus ad domum Dei.'
  
  
  Retro abiit et clausit ostium.
  
  
  Choeni liuenti in confusione. "Fortasse revertamur," inquit. "His hominibus Difficulter damus. sine nobis hoc sufficit.
  
  
  "Vis modo oblivisci debemus circa molestias in Calcutta medicandi?"
  
  
  - Minime, sed Raju indicare possumus. Naves ad exercitum mittere potest, si opus est.
  
  
  Negavi nihil ac persevero vestigia extulit. Tantum momentum haesitavit antequam me arripiens. Desinit disputare per vicum ambulando, anfractus vestigia summae summae ad alta clivi. Post nos pagus ad vitam venit. Rustici e casis suis exierunt curiose nos intuentes. Rari in hac provincia videntur peregrini, saltem occidentales. Miratus sum si nuntius praesentiae nostrae circum aream disseminaret.
  
  
  Duo milia passuum in colle ambulavimus et substitit ad primos frutices, quos vidimus. In parva ualle eramus. Steti et vidi montes pileo nivis eterne.
  
  
  "Spes est", dixi plus mihi quam Choeni.
  
  
  Rogavit. - 'Quare?'
  
  
  "Nec scimus quid petimus." Montes pro centenis chiliometrorum extendunt. Hic dolor in quamlibet partem ire potuit. Non est nobis facultas peditibus cum eo tenendae.
  
  
  - Ergo abeamus? - spe rogavit.
  
  
  non respondi. Nunc tempus erat mi inimicus. Si redissent, totum diem perdidissemus. Quintodecimo die nimium appropinquabat.
  
  
  Horizontem denuo lustravi pedetentim, diligenter intendens ac deinde permittens intuitum meam movere ad sequentem sectionem notae. Tandem vidi ... motum in fruticibus languidum circiter trecenta metra antecedere.
  
  
  Prospiciebamus. Hoc signum erat bonum. Sed ea quae quaerebamus ex oculis facile evanescebant in infima virgulta, quae passim in radicibus nascebantur, et omnis exercitus in valvis et convallibus in montes se latere poterat.
  
  
  Non habuimus occasionem inveniendi salsuram vel pueros, si e conspectu manere conati sunt. Populus quem exspectavimus veniendum est ad nos. Haec spes unica erat.
  
  
  Ego igitur Lugerum e suo holstere cepi, et plus minusve intendebam in directione motus quam vidi in horizonte.
  
  
  Choeni devoravit. 'quid agis? Insanus es?'
  
  
  'Conabor,' inquam, 'captum esse.'
  
  
  "Populus truck" Felis et sclopetum extraxi uno tempore. "Recede in planum," dixi. "Fugite ad Calcuttam et adiuva auxilium."
  
  
  Felis iterum extraxi.
  
  
  "Minime," ipsa protestatur. Deposuit manum meam et prohibuit me ne iterum figere posset. "Occidet te."
  
  
  “Recede,” inquam, sed non movet.
  
  
  Lugerum in holster dedi et eam sustuli. Corpus tremuit iuxta meum.
  
  
  "Fortasse te adiuvare possum," inquit. Artem nactus sum, tu scis.
  
  
  Hanc a me repelle volui, sed sero fuit.
  
  
  Antequam tormenti sonum audire possemus, parva salsissimus viam e montibus transvolavit.
  
  
  Quattuor viri cum exercitu manticae et sclopetis ad paratam desiluerunt. Quattuor tormenta mihi monstrata sunt.
  
  
  "Heus, quid hoc?" - Indignanter rogavi. "Quid haec guns mean?"
  
  
  Vir procerus et tenuis Indus e mitra extulit et nos aspexit.
  
  
  "Iecit" dixit Prohibeo et in Anglice perfecte repetivit.
  
  
  “Serpens,” mentitus sum. "Cobra. Ea vix uxor.
  
  
  Ille mendacium contempsit et diligenter examinavit Chuni.
  
  
  "Nonne ad villam fugis in illo plano rubicundo?" - interrogavit.
  
  
  adnuit.
  
  
  Cur hic terram fecisti? Longe a VIATOR itineribus hic sumus.
  
  
  "Erants eros. Hoc est primum in India. " Vir cidaris in dubio aspexit Choeni, et cito intellexi.
  
  
  "Uxorem meam conveni in Civitates Foederatarum in New York," exposui.
  
  
  Non credet mihi, sed lusum aliquandiu continuavit.
  
  
  - Visne nobiscum equitare? blande interrogavit.
  
  
  "Ita," Choeni consensit. "Sum fessissimus".
  
  
  Vir benigne ambulavit ante nos et Choney in sede anteriori adiuvit. Iuxta hanc ascendi et vidi quomodo militantes in dorsum ascenderunt.
  
  
  Machinam ad vitam veni, et in secundo scissura vidi sclopetum ludibrium in speculi posterioris. Ille me duro in cranio percussit. Tantum ad sinistram paululum intendere curo. Asperum erat ictum, sed lignum grave adhuc me perculit durum satis ut cerebrum meum truculenter agitet. Sensus ille mihi molestus, qui tibi subit, ante nesciens, molli holoserica pallio mentem tegit.
  
  
  Postea dum evigilavi sedentem et gementem, manus meas et talos detexi ligatas. Manus meae erant ante corpus meum, et duo armatorum custodiebant me arma in ventrem meum.
  
  
  Ego nesciebam quam longe iter fecerimus, sed plus quam viginti minutas fuisse nesciebam. Priusquam aliquid aliud cogitare potui, dolor per portam fregit et egit. Utrinque filum hamatis erant orbibus et gemina saepes ferrea.
  
  
  Vir longus a tergo salsissimus vir ambulavit.
  
  
  "Cecidite, inquit, funes circa talos et eum ad mensam meam ducite".
  
  
  Furibundus, indignor. "Quid vis, stupefacies et alligabis me?"
  
  
  Unus e militibus manu occipitio me in os perculit. Alii ridebant.
  
  
  Proiecerunt me et audivi post nos Choeni. Loquebatur ad duos gunmenes qui eam plus minusve portabant, in diversam partem tendentes.
  
  
  Cohors aliqua fuit, quamquam militari uniformi. Milites in extulit impulerunt et stimulabant me ambulans inter illos ad aedificium humile cum ostio, sed nullae fenestrae a sinistris. Una lucerna lucem suam addidit ab ostio profluentem. intus pulsus sum et cito ostium post me occlusum est.
  
  
  Conclave simile officium cum scriniis, scrinio et notario interponere videbatur.
  
  
  "Tabulae tuae dicunt nomen tuum Matson, Howard Matson," turbatus dixit. — Scire volo verum. Quis es tu, et cur hic dormis?
  
  
  "Negotiator sum, id totum."
  
  
  "Cum his rebus?" Consulatus Wilhelmina et Hugo. Videtur eos ex salsissimus. Ipse seposuit, et convertit ad me rictu. "Age, domine Matson, nos MINORIS."
  
  
  Audaces Americani aliquandiu partes agere decrevi, quamquam suspicatus sum custodes meos plus de me scire quam fateri volebant.
  
  
  "Ecce," discidi, "magnus es pro istis rusticis stupidis Indici, sed per me, populus es iustus perfide. Tu et mercenarii tui vide ut lutum. Plures vidi disciplinas in luporum grege. Noli ad me accedere prope, aliter te percutiam tam difficile gemere incipies. Nunc solve manus meas!
  
  
  Vetus erat iniuriae fraus, et inservit proposito. Hoc eum perturbatum et iratus reliquit. Stetit, et durus me vulneravit; Et conversus sum et conversus calcitravit illum durum. Tunc me a tergo feriunt in renibus. In a dolor erat.
  
  
  Ego amplius non restiti et duos viros me ad mensam trahere permisit. Funes inciderunt, et sclopeta capiti meo imposuerunt.
  
  
  “Exue vestes, dux iussit. 'Plene.'
  
  
  Non sum sapiunt. Cum vestimenta mea ablata sunt, me in mensam duriter traxerunt, meque ad eam ligaverunt, brachia et crura disgregata.
  
  
  Eorum dux ad mensam perrepsit meque respexit.
  
  
  "Matson" autem incepit, "fortasse velis nobis pauca de te ipso narrare." Quis es? Quid tu hic agis?'
  
  
  "America sum," dixi adamanter. - Non opus est plura scire. Si US consul reperit de hoc
  
  
  Risit. Ut ac massa.
  
  
  - Consul? In Kolkata? D. Matson, vel quicquid tibi nomen est, irrides. Duobus diebus in Calcutta consulatus Americanus non erit. Aliquam nec in Calcutta amplius. Sed haec iam nosti, annon?
  
  
  Dixi nescio quid loquitur. Nimis patienter annuit.
  
  
  "Certe" inquit "aversus". Cum iterum conversus ad me, vidi novam novaculam in manu sua; Subito persuasum habeo tam utilem non esse ut me post omnes capiar.
  
  
  -Numquid sensisti dolorem, Matson? — quaesivit homo. " Horrende, intolerabilis dolor, qui viscera tua dilacerat et ad mortem cita te orat?"
  
  
  Per faciem meam novacula emicuit; erat sex digitorum longus et tam acutus ut in luce matutina molliter fulgeret. Cum ferrum primum cutem meam tetigit, non putavi clypeum suum percussisse - incisum tam moderatum, tam leve. Caput meum conversus sum ut videam manum meam sinistram. Lamina ab extremitate indicis digiti incepit, palmam transiit, carpum transiit, et ad humerum meum resurrexit, deinde curvatum et aduncum mox supra iugularem meum.
  
  
  Primus dolor venit cum ferrum in carpum incisum vidi. Oculos clausus sum, sed incepit. Clamo volui.
  
  
  "Numquid audisti mortem a mille plagis, domine Mattson?" Vetus hoc tormentum orientale est, uti solet cum quis informationem desiderat et vita eius cuius interest, nullius momenti est. Oh non dicam omnes victimas mille incisas mori. Quidam superfuerunt. Totum corpus cicatricibus tegitur. Animadverte quomodo incisuras tantum per primam cutis cutem incedant, ita ut paucae guttae sanguinis per lineam incisurae nascantur. Progredientes novas semitas invenimus altiusque altiusque inveniunt. Cum a capite et pectore ad genitalia secat, etiam fortissimum virum clamat. Dolorem pauci pati possunt."
  
  
  Postera secans eadem cum prima, sed dextro brachio et brachio. Hoc tempore novacula altius perrexit... acribus, acribus dolore, qui involuntarie premens admirationem per nares eius attulerant. dentes et labia mea foedata sunt. Ego si os aperire recuso, facilius erit me doloris vagitus cohibere.
  
  
  Vir longus officium suum intellexit. Vidi nitorem voluptatis in oculis, stricturas musculorum circum nasum, et cincinnum labiorum sicut cultrum retro versus corpus meum - hoc tempore ad mentum - linea tertia per pectus et ventrem pertractans.
  
  
  Indus iterum locutus est. oculos aperui, nesciens cum clauso.
  
  
  "Dolor limine est interesting. Nonnulli occidentales hoc loco penitus destruunt. Narrant tibi omnia primum scire. In secunda secatur, clamant et deprecantur. Per tertiam secandam, fiunt hysterici vel perdunt conscientiam. Tua limina doloris multo altior est, aut disciplina tua melior est quam cogitatio. Secando perfecit. ' Nunc seqq. Quis te misit explorare nos?
  
  
  Nihil dixi. exitum invenire habui, exitum habere. Hactenus desperatum videbatur. In funes nodii periti erant; Porrectus illis bracchia et crura non sag i intellexi. Mensa erat angusta et facile subiuncta, sed etiam si ego illico parum potui facere.
  
  
  "Quis te misit explorare nos, Matson?"
  
  
  Cultrum exiens in bracchium dimidium digiti ab alio incisus est. Hoc tempore altius excidit et me gemens in dolore fecit.
  
  
  Ostium apertum est. Caput miles haesit. 'Ignis!' exclamat. Facies incensa est, et signum terroris ingeminat. Ignis, dux! Foris.'
  
  
  Faciem iratam capitaneus fecit. Deceptus autem qui novaculam deposuit interrumpi visus est. " Ne fugias, Matson," inquit.
  
  
  Ipse et custodes fores fluebant et suspirium respirabam. Nesciebam quid de foris ageretur, sed de confractione gavisus sum.
  
  
  Dolor me fecit velle rursus oculos claudere vel auxilium implorare, sed utraque cogitatio frustra fuit. Alterum perdere non potui.
  
  
  Vidi per camera. Primum exitum non vidi, nullo modo me a funibus in cutem fodientibus liberarem. Tunc cogitavi de lampade olei prope mensam ardentem.
  
  
  Quo longiorem lucem aspexi, eo celerius formata est idea. Ludus erat, sed meliores erant discors quam expectans principem redire cum novacula funesta. Utinam lucernam pulsare possem, et funes in flammam volverem, occasionem haberem.
  
  
  Sed massa lorem, erat non facilisis in. vix possem. GRAVATIO et squiring, tantum potui leviter mensam penso. Omnibus viribus meis volvere et iactare ut titubaret. Sed tandem subversa est mensa, et in latere ejus cecidit. Lapsus obstipuit me, et auxit dolorem.
  
  
  Aestimavi spatium mensae et lente mensam ad dextram impulit. Tunc volvebam in ventrem meum ut mensa supina erat, et usus sum ariete contra mensam. Lucerna commota est, tunc cecidit. Illa in terram concrepuit, et igneo conlectus explosa est.
  
  
  Lucerna Feliciter non plena erat, sed cito laborandum mihi erat antequam oleum in area lutum macerabat.
  
  
  Omnes vires meas in latus meum volvit, ut manus meas supra flammas contineat, ut per validos funes, qui me ligaverunt, lente rodere posset ignis.
  
  
  Mox etiam manibus meis urere flammae Coeperunt. Dextra detraxi dura, ut e flamma moveret. Funis ardere pergit.
  
  
  Dolorem meum transfixit cerebrum. Funem ardentem vidi, et comam in carpum cantare vidi, et pellem meam rubram converto. Iterum dejice manum dexteram meam; Funem in carpum dolens effodit. Alius inprobus et carpus meus liberatus est.
  
  
  Reliquum funem ex bracchio abstuli, tum laevo bracchio nodos solvi. Bene posita sunt. Totum brachium dextrum et carpus ardebat dolore. Sed haec mihi sola facultas superest. Tandem nodos solvuntur; Funes scidit crura mea et vestimenta mea rapui. Meus pistol et culter in mensa erant. Indutus sum, calceis indutus, et profecturus eram, cum procerus Indus per ianuam venit. Non valde gavisus est cum me vidit et sclopetum ad stomachum suum monstravit.
  
  
  Intuitus est eum, exspectans me ut sagittent eum. Re vera, sclopeto ita intentus est ut gladium in alia manu videre vix posset. Mox supra inguen corpus ingreditur.
  
  
  A stridore sonus labiis elapsus ab ense recedens fugit, et manibus texit vulnus. Deinde ad terram delapsus est.
  
  
  Mortuus non est cum eum verterem.
  
  
  rogavi. - "Ubi est puella?"
  
  
  Abiit, inquit. Sanguis ab angulo oris ejus emanavit, et ille tussit. "Ignis in cubiculum suum incepit. Adiuva me quaeso. EGO...'
  
  
  Tum subito obmutuit, sicut cadaver ad pedes jacuit.
  
  
  Doleo. Malui eum vivum conservare, sed cultrum telum non accurate.
  
  
  Circumspexi. Machina sclopetis erat in angulo et duae manus tasque in pluteo. tasque in loculis meis posui et, machinam sclopetis paratam tenens, versus ostium ambulabam. Quid hic acciderit, habui cum Calcutta, et Choeni inveniendum habui. Ostium aperui et exivi foras.
  
  
  
  Caput XI
  
  
  diligenter ambulavi. Iaccam in conclavi abscedentem inveni ut me sentirem maiorem partem ambitus. Capite demisso breviter potui unum excubitoribus transire.
  
  
  Fumum ex igne accepi et clamores pugnantium audivi flammas e casa graminea venientes.
  
  
  Intravi atrium repletum una-fabularum aedificiorum quae impressionem arcis veteris Americani Occidentalis dederunt. Aedificia erant duodecim, quarum tria visebantur sicut castra, quorum unum apparebat atrium regium. Tres aliquet ante unius aedium collocati fuerunt.
  
  
  Sola erat, quia ignis exstinctus erat duodecim homines in aequalitate non observabant me ut ad aliquet festinarem. Fere ibi eram cum homo a tergo propinquus currus apparuit. Recta ad me ambulavit, manu admota levans. Respexit me curiose, dein subnixum, et visus est vocare auxilium cum ad se vocavi. Accessit ad me cum admiratione et vultu suspecto.
  
  
  "Clic et factum est," dixi. "Converte et ambula iuxta me. Monui sclopetum apud te. Cito locutus sum in Indica, sperans me intelligere.
  
  
  Vertit, et tantus erat pronus timor ut eum paene olfacerem. ducentis passibus ambulavimus donec cacumen declivi ad alteram partem descendimus. Cum essemus e conspectu castrorum, eum ad terram impuli.
  
  
  - Vidisti puellam? Adnuit. "Ubi abiit?"
  
  
  Ostendit clivum essemus. -Quis hic est crimen?
  
  
  "Nescio," inquit, vocem prae timore trementem. "Naga sum, coquus." Nescio.'
  
  
  'Bine.' Rogavi eum ut staret. "Ostende ubi puella abiit."
  
  
  Cito me clivum ad occidentem ducit. Pervenimus in planitiem petrosam, quae parvam vallem finitima erat. Infra vidi domos duodecim, pars dimidia combustas, alias totaliter destructas. Quinque minutas sine ullo motu spectavimus. Praeter virgulta demonstravit ad locum circiter quadringentorum passuum ultra planitiem.
  
  
  "Hic est mandatum post. Si domina huc usque uenit, fortasse infra obscurata est ut opperiatur.
  
  
  Lapis ad rubum delapsus, de lapide in arborem. Cum ducenta metra abessemus, Naga manum levavit. Audivimus aliquem loquentem. Nos circiter quinquaginta metra diligenter ambulavimus eosque vidimus. Praeceptum cursorium positum erat septem metris infra ripam campi rupis.
  
  
  Nos aream examinavimus, sed nullae stationes videbantur. Tacite propius irrepsimus donec directe supra illos in planitie essemus. clavum e manu prima grenade detraxi, deinde ad scopum respexi. Sex viri in munimento profundo in declivi steterunt. Ex illis duo tormenta tormenta habebant. Tertium parvum radiophonicum inauguravit. Alius per binoculares villam spectabat.
  
  
  Grenade in post imperium volavit. Tum machinam machinam in umero meo habui, et desiluit et crepuit sicut glandes meae populo ingerebant. explosio cataplasma facta est. Iam duo viri interfecti sunt. Grenade alios in tortos, cruentis massam redegit. Non expectavimus ut si quis superfuisset. Collem decurrimus, stationem circuivimus, et ad aedes infra quadringentas ulnas decurrimus. Tunc vidi Choeni, qui inter saxa latebat. Quattuor homines infra se extendunt ad eam ut aream explorabant, sed ad sonitum tasque tormentorum et machinarum incendium perterruerunt et recesserunt.
  
  
  Illa nos venientes vidit et ad me cucurrit.
  
  
  Illam in ulnis apprehensam et ulterius tuli. Quidam crines eius cantabant et facies eius fuligine denigrata est.
  
  
  "Noli me ad villam reducere," inquit tremens. Substiti. "Sed id est quo confugiemus."
  
  
  'Nullus. Hoc... hoc nimis atrox est. Nemo sepultus est. Iaculati sunt simpliciter, et dereliquerunt ibi. Mulieres, pueri et senes...
  
  
  Conversus sum et vidi apud Naga. Adnuit. 'Haec sit vera. Permittunt suos homines in realibus exercere. “Mane hic cum illa,” dixi Nagae. "Ire vide."
  
  
  Procucurrit odor putridum, tumens caro antequam cucurri viginti cubitis. Cum ad primam domum adveni, duodecim bsurdes volavit. Reliquiae partiales senis et pueri in platea iacebant.
  
  
  Parietes domorum ex tasque et glandibus perforati sunt. Plurimae domus saxi et caemento aedificatae erant et centum foramina glandis habebant. In proxima domo vidi mulieres tres. Quorum unum praecidit pectus; secundus caput non habuit. In ultima domo, homo ad ostium inverso confixus est, et deinde cominus emissa.
  
  
  Recurrebam non respiciens in plateam fractam. Si isti clandestini umquam Calcuttam intraverint, caedes erit.
  
  
  Cum redii ad locum ubi Choeni reliqui, Nagam in terra tantum aridam inveni. Eum iuvare non potui. Occisus est; viscera eius evulsa et iugulata sunt. nusquam puella comparuit.
  
  
  Si hoc haberent, prope esse debent.
  
  
  Subito crepitus machinae sclopetorum erat et lapides in ordine glandium duobus metris dextrorsum repleti sunt. Conversus sum, sed neminem vidi. Alia erumpunt, et sinistrorsum globi in lapides ingruunt. Ad arborem convolvi et temere iecit ut capita demitterent, sed tamen aliquem non vidi. Prorsus in aperto iacebam.
  
  
  "Vere, Mr. Carter, frustra resistere est," vox alicuius me allocuta est. “Prorsus circumventi estis, spes est nobis obsistere. Nimis callidi es experiri ac perrumpere hoc. Cur non dejicis sclopellum tuum ac tacite huc venisti?
  
  
  Vox fortis, cogens ex megaphone, quae resonare per vallem parvam videbatur.
  
  
  Demisi sclopetum et surrexi, elevatis manibus. Quattuor saxi in colle ad pedes se insilierunt, abiectis camouflagenis ad me accurrerunt, machinae tormenta ad pectus meum spectantes.
  
  
  Indici clandestini circum me circumuenti me privaverunt Hugone et Wilhelmina. Tum duriter me impulit ante eos.
  
  
  Nos in castra non revertimus. Custodes duxerunt me praeter castra, ubi iter alterum invenimus. Quingentos passus in collem pervenimus in parvam vallem, quorum tria latera perpendicularis erant, ac si hic esset praeda. antrum erat post magna. Obice densum hamatis filum extructum ante antrum ostium.
  
  
  Custodes me ad saepem ceperunt. Area parvam aperuerunt me intromiserunt et statim filum hamatis iterum clausit. Vidi circiter triginta homines, quidam male habentes, quidam clamantes, omnes male vestiti et non apparentes pascendi. Conversus sum ad saepem filum hamatis et vidi virum bene vestitum in loris viridibus uniformi cum scapulis. castra spectavit.
  
  
  "Dominus Carter." Huc veni obsecro.
  
  
  Accessi hamatis filum.
  
  
  "Accepimus a Calcutta," inquit, curiose me intuentes per specula sua, "Nominis nostri praeclari hospitis modo didicimus." Audivi de te multum. Virum qui occidi non potest. Fortasse locum habebimus in historia librorum.
  
  
  Obtrectationes eius neglexi.
  
  
  rogavi. - "Quid fiet die 15 Augusti?" 'Est magnus dies, annon?'
  
  
  Respondit minatus. - Hoc non videbis.
  
  
  Conversus ergo de aliquo cogitavit. "Nolite solliciti esse puellam," inquit. "Veniet ad villam tuam." Cum abisset, volui cogitationes meas colligere.
  
  
  Dux non videtur. Virum quem opus essem in urbe tutus paratuque ad extremum.
  
  
  Invenire veniam quis iste. Sed primum conandum mihi erat ut viveret, et tempore admodum difficili videbatur.
  
  
  Vidi speluncam. Porta in introitu cum electricitate wired probabiliter satis valida erat ad me occidendum, et muri quinquaginta pedes crassi erant. Potes totam vitam tuam in illis feriendo consumere. Effugere impossibile videbatur.
  
  
  Solus non eram, sed populus, qui fata mea communicant, Nil prodesse iuvare queunt. Plerique eorum senes et infirmi erant, probabiliter rustici in duro solo collium egentes. Mortem paraverunt aequo animo quam soli Prohibeo possident. Sederunt transversis pedibus, demisso capite in area fictilibus, et semper deos precantes decantaverunt: "Hare Krishna, Hare Rama."
  
  
  Parata erant ad proximum gradum longi reincarnationis cycli. Sed paratus eram.
  
  
  apud illos ambulabam, quaerens illos a stupore fatali excitare, sed nullus eorum me videre visus est. Solus eram, cum perveni adulescentem ad parietem reclinatum, quod responsum accepi.
  
  
  Risit, ubi me vidit. "Pisces magnos deceperunt. Esne Anglicus?
  
  
  "American," inquam.
  
  
  'Domi te facere. Omnes nos a meridie mortui erimus.
  
  
  Proximum ei genu flexo et ei cigarette tradidi. Sumens illud, et fumo suffocavit.
  
  
  rogavi. - 'Et tu?' - Cur te occidere volunt? Reliqua sunt vetera. Cur non vis videre?
  
  
  Earum, inquit, fui. "In Calcutta refectus sum. Cibaverunt me et custodierunt sororem meam.
  
  
  Tum vicum hic vidi. Non potui tales interficere, sic eiectis, leprosis et viduis hic positus sum, qui pro animabus mariti orant. Constitit et torvis custodibus infert. "Mox venient, quattuor aut quinque homines sume et ad villam eunt." Si hercle non sumus, cum bayonetis vel gunfire occidemur. Quos ego vidi ante hoc facere.
  
  
  Timore et ira iuvenis tremebat.
  
  
  rogavi. - Num quid moliuntur? "Quid volunt facere in Dies Libertatis? Audivisti?
  
  
  Oculi eius fulvi micabant ad me sicut lingua aspidis. - Utique, sed quomodo hoc scis? Dicunt nobis, sed tu foris. Humi ille humeros aspiciens, squatting descendit. “Magna Seditio. Si possemus, Calcuttam et totum Occidentalem Bengalam teneremus. Dixerunt magistratus in parte sua; Americani et Russi ad invicem iaculantur. Omnes faciendum erat Howrah pontem flare et statio ferriviaria, deinde escensio Chowringhee Road et incenderunt omnes domos. Calcutta tantus esset terror ut centum milites iter facere et totam rem publicam occupare possemus.
  
  
  rogavi. - "Num hoc opus?"
  
  
  Iuvenis caput renuit. 'Nescio. Exercebant homines ad menses. Calcuttam vocant Exercitus liberationis. Signum dabitur, cum explodunt consulatus. Minores coetus clavem positionum diffusi erunt. Hoc ut opus. humeros extulit.
  
  
  "Nihil refert ad nos," inquit. Singulis mane ludi belli in villa habentur. Semper fortissimum ad exemplum tironibus sumunt. Vicani etiam infra ad silentium eos summoverunt.
  
  
  surrexi et ambulabam per murum prospiciens in obscuros angulos antri. - Estne hinc exire via?
  
  
  Ipse caput quassavit.
  
  
  Scrutavi loculos meos, sed nihil habui praeter balteum meum. Fila strangulans me adiuvare non potuit. Ego quoque in balteo meo par habui, sed in umido specu nihil ardebat.
  
  
  Hoc volo facere in villa. Ibi aliquam motus libertatem, casum. Aspexi figuram gibbi quondam iuvenis.
  
  
  "Quid fiet in villa cum illuc venimus?"
  
  
  Altum risit, irridens ridet.
  
  
  “Nullum est punctum resistere inevitabili. Vos iustus postulo ut meliorem locum in vita proxima relaxare et orare."
  
  
  Et incurvatus, apprehendens eum, ad pedes eius traxit eum, premens eum in umido muro speluncae.
  
  
  "Dicas mihi quidnam in villa agatur." Dic quid faciunt homines cum sclopeta, ubi victimae eunt.
  
  
  solvi manum meam. oculi eius me nunc intuebantur; cautus, monstris, iratus.
  
  
  Quinque aut sex homines ad summum campi rupis capiunt, deinde dimittunt eos, jaculantes eos, et in vicum committunt. Septemdecim domus, gurgustium et horrea sunt. Erunt celare conari. Si milites professionales sunt, bonum opus faciunt, rident homines, fortasse in cruribus surgunt ut in alia domo non abscondant. Cum domus ultima investigetur, omnes emissae erunt vel cum bayonetis completae. Iuvenes pessimi sunt. Sponsiones faciunt quousque singulae victimae vivant.
  
  
  Commovi caput meum. Quid arma habent?
  
  
  "Schotones, sclopetis latae, manus tasque et cultri longi."
  
  
  Muro humido innixus eram cum motum vidi in hamatis fili saepibus ante ostium.
  
  
  "Veniunt," inquit adulescens.
  
  
  rogavi. - 'Quod nomen tibi est?'
  
  
  "Voca me Joe-bonum nomen American."
  
  
  Abii ab eo, et innixus ad parietem, opperiens. Duo custodes ingressi, quattuor adulescentes in veste toga secuti sunt. Omnes sex arma latae sententiae habebant. Excubiae altissimae me intuebantur et gestus erant.
  
  
  "Foris!" exclamat. 'Tu primus es!'
  
  
  lente ambulabam; extremum bayonet dolens natibus. Secunda custodia Joe ad pedes traxit et eum ad exitum impulit. Lux obcaecavit me ambulans per ostium in porta.
  
  
  Strabo, quinque homines iuxta me vidi. unus ex illis erat Joe. Tres erant feminae et senex, longus sed macilentus. Senex antro relicto, deinde ad solem conversus humi consedit.
  
  
  Surge! — Tumultuantes custodes. Neglecta ea.
  
  
  Brachium eius cum bayonet perforatum est, sed non transivit. Lamina musculos humeri transfixit. Turn demum exclamavit. Innuit custodes, et quattuor eleifend cum tormentis cultros evulserunt et ad senem prosilierunt.
  
  
  Lamina surrexerunt, et in carnem profunde descenderunt, donec vetus figura super dorsum ejus decidit et decidit. Cultelli in molli sole scintillant, et mucrones nunc viscosi rubent. Vir nihil sanius, mollis gurges ad extremum halitum labris cruentatis effugit.
  
  
  "Satis est," inquit praetor. Reliquis ex nostris quinque locutus est. 'Vade cito. Nec amoveas acies, aut illico mortuus eris. Custodite cum custodibus.
  
  
  Iuvenes cultellos in braccas senis absterserunt et nos instruxit. Duo eleifend ante ambulaverunt, et duo processionem clauserunt.
  
  
  Cito iter ad castellum perrexit; Non potui ex hoc consilio ascendere. Omnia prorsus sicut dixit Joe. In cacumine campestri scopulosi nuntiavimus nos ad domos currere. Respiciens vidi figuram solam in declivis infra. Choeni erat.
  
  
  Cucurri quantum ad collem potui, sperans in tergo emissam non haberem.
  
  
  "Curre," clamavi, accedens ad illam.
  
  
  Nos post murum saxum impingimus et pro tempore tutius sensi. Corvus iuxta nos delapsus est. Et exui cingulum meum, evulsum unum de funibus tenuibus suffocatis et dedi ei.
  
  
  "Si forte accipias, accipe."
  
  
  Illa frons, tunc risit, et spem me videbat obscurum in oculis suis.
  
  
  Priusquam de re aliqua cogitare potui, duae figurae fuscae e circa angulum domus exilierunt. Hi pueri erant, nemo maior quam tredecim annos natus. Uterque sclopetum habebat. Primum jaculatus est, deinde alius, et audivi sibilum plumbi calidum sicut supra caput fugimus.
  
  
  Ianua inveni, et intus impingo, trahens Choeni. Erat maxima domus in villa, Attica rude ex parte una. Attica circiter decem pedes lata, satis aliquamdiu occultata est. Gradus ligneos ascendimus et in tabulas abiete crassas descendimus. Arca lignea parva in area erat. Proieci Choenos usque ad murum et pro ea cubare annui.
  
  
  curiosus eram si iuvenes pugnatores tasque manus haberent. Post momentum intellexi. Grenade parva per fenestram infra nos volavit, semel detrita et tres pedes supra terram explosa est. Non tempus anatis. Pars corporis mei in shrapnel pluvia deprehensa est, sed metallum ullum calidum non sentiebam. Fumo purgato, unus puerorum cubiculum diligenter intravit. Brevi manu statistica pistol, cubiculum celeriter scrutatur, deinde animum exacuit. Quem ubi Atticam aspexit, arcam ligneam proieci.
  
  
  Vacare non tempus est. Cista telum e manibus eius pulsavit et eum in ventre percussit. Dimidium conversus, conpressit stomachum et anhelans in terram cecidit. machina intuens. Haec nostra salus. Sed ego illum capto, puer secundus accurrit. Socium suum vidit in solo iacentem, suspectum in Atticam prospexit et cum grandine glandium machinae sclopetis infra pavimentum effudit. Cuius pauperis finis et duarum unciarum lignorum fortis eramus salvati sumus.
  
  
  Aliquot post momentis, puerum pronum extraxit et sclopetum submachinum arripuit.
  
  
  per scalas ambulavi et Choeni me sequebantur. Pugnus erat in solo lapide mediocri. Ut dictum justo ante. Proieci lapidem uno velocem motu, et me oppressi parieti opperiens. Lapis frustum metalli e vicina domo percussum statim ignis elatum audivit. Vestigia nostra pervenerunt ad directionem. Conatus sum id tempus prorsus. Novissimo momento per ianuam transfixus sum et arripui iuvenem effuso cursu. os eius una manu texi et intus eum extraxi.
  
  
  Manibus et pedibus ligavi tunicae fasciolis, Choeni iocatio in ore posuit. Vasa, quam portabat, ordine bene operando videbantur, sed cum rotundum in seram cogere conatus sum, impeditam esse deprehendi. Ianuam caeci cucurrimus et quo venerat puer petimus.
  
  
  Sonitus post me factus est me vertere cum sclopeto paratus, sed digitus solutus in felis ut Joe in terram cecidit, manu sclopeto, et iuxta nos repit.
  
  
  Vultus eius iratus est. "Percussi unum cum morte tenaci; certe telum accepi.
  
  
  — Esne paratus es ad montem ascendere?
  
  
  Adnuit Joe.
  
  
  Murum primum transeamus, Choeni, pallida facies, manica volutata mea. Una muliercularum, quae veniebat nobiscum, iacebat resupina; discerpitur alvo, pectusque cruentus erat; cor eius in una apertis manibus.
  
  
  Praeter foeminam Choeni traxi et ad proximam domum cucurri. Audivimus gunfire et clamoribus iterum post nos.
  
  
  Tumidum super nos transiluit cadaver. Facies eius a vulturibus devorata est. Post murum constitimus, nunc ante et retro operti, flatum capere conabantur. Choeni fessum respexit.
  
  
  Sclopetum a me accepit, felis et mechanismum momento operatum est, et audivi cartridge click in emporium in loco. Reddidit mihi gemitu.
  
  
  Humi iacens, circum angulum parietis caute circumspexi. Nullam quis erat ante. Clivus, e quo paulo ante descendebamus, trecenta metra ad cacumen surrexerat. Longum iactum cum nullo operculo erat. Choeni certe non facturum essem, sed paratum esse dixit.
  
  
  Nos exilivimus et per murum currimus, clivum oppugnare parati sumus. Tempus non habemus. Choeni parvum puerum cum longo sclopeto offendit. Manus eius sponte extenditur ad collum karate dolor, et puer ad humum cruorem inscius cecidit. Choeni telum suum sustulit.
  
  
  Post eum unus de custodibus portaverunt nos. Eius machina sclopetum ostendit nobis.
  
  
  "Converte," inquit.
  
  
  Eum tam cito ieci ut ne sclopetum quidem moveret. Glans eum in cista percussit et duo metra in pulverem rubrum ei proiecit.
  
  
  Cucurrimus.
  
  
  Fuimus medium tantum collem cum in nos proicere coeperunt.
  
  
  Decem cubitis a summo, machinae sclopeto assurgentes nos figurate accendit. Corvus eum iecit, sed omisit. Resurrexerunt vasa mea et accensus est; homo conversus et collis nostros versus procidit. Praeter ipsum currimus et emersimus.
  
  
  Vir in Jeep magis miratus est quam eramus. Castra dux, vir in lucida viridi uniforme, solum fuscum lagenam deposuit et labra abstersit. Ego utrem e manibus excussum percussi.
  
  
  Brachia supra caput erigit omnes locuto relicto, nunc telum ostendebat.
  
  
  Cucurri, inquisivi et inveni quid nuper defuisset... Hugo et Wilhelmina. Lubuit habere eos. conversus ad imperatorem.
  
  
  - Evenire! — iussi.
  
  
  Confusus videbatur.
  
  
  "Exi ex hoc jeep", et clamavi ad eum. Exilivit et stetit ante me tremens. "Tolle tunicam et tunicam." Frowned, sed fecit ut dixi.
  
  
  Vitra eius exui et inter lapides proieci.
  
  
  Descende, imperator. Ad villam.'
  
  
  - Imo id facere non potes! clamavit. "Me non agnoscunt sine uniformi..."
  
  
  Ego eum pugno percussi. Me pede percussum est prius odii candentis unda super me lavit. Choeni sclopetum tradidi, hominem ad pedes levavi et eum per oram campi proieci. Et circumvolutus est aliquantulum, et inde Corvus incepit sagittare iuxta eum et post eum, donec perterruit in infernum quem creavit. Cum ad primas domos pervenimus, sclopetis et tormentorum machinis stridorem audivimus.
  
  
  Choeni in Vind. Corvus in tergo sedit et vasa sua pro tormento machinae imperatoris commutavit. per aspera ad castra iter fecimus. perpaucos in Calcutta exspectantes signum ad oppugnandum fore, cum maxime milites in statione essent.
  
  
  Choeni vasa sustulerunt dum primum aedificium appropinquavimus. Transivi in secundas calces, acceleratus sum, et delapsus in primum ordinem. Quattuor viri ibi stantes praetervolantes abiere. Duo aliquet ante. Eos demonstravi et Joe binas coronas in singulis curribus punctulatas ut praetervolavimus eum, angulum vertimus et per saepem filum hamatis excanduit.
  
  
  - Putasne planum supersit? Adnuit Choeni.
  
  
  "Audivi ducem aliquem dicere se ad Calcuttam post tenebras advolare." – Fremui. Planum parvum tunc erit fueled et paratus ad tollendum. Sed numquid vigilias habent ad aeroportus? Non putavi.
  
  
  Protinus ad aeriportum venimus et Choeni ad procuratorem venimus ut ei nuntiaremus statim discessurum esse. A fronte conscendit ut planum et ad finem pontis defcribit. Percepi quid fiebat quam primum vidi Jeep moveri. Accessit ad nos angulo acuto, et ducentis passibus a curru nostro substitit.
  
  
  Choeni adnuit cum Jeep vidit. Accelerat, calefaciebat tormenta et pontem versus Jeep praecipitat. per campum irruimus, et homo in Vindelinum exsiluit et operculatus est. Colens arripere volui ne percutiendo Jeep. Choney labium inferius durum momordit sicut ailerones continuit et nares plani in pontem et Jeep directe sitas tenebat. Novissimo momento agricola tergum acriter traxit. Apparatus minimus rogatus vere admiratus videbatur, sed optime fecit.
  
  
  Prosiliit subitus aurae ... tunc paene gemitum plani audivi; Nondum satis velocitatis ad tale discursum habuimus. Raeda iterum in pontem appulit. At nos super Jeep desiluit et nunc in via clamare per viam nostram ad initium consuetum. Putabam iecit audivi, sed nihil mali fecit.
  
  
  Sedimus tandem ut exuimur, dolorem sentiens et ardet paucis horis. micante carpi flammis abusta meis. Seca- tiones in brachiis meis et praecordiis salso sudore repletae sunt, et ita defessus sum ut per annum dormire vellem.
  
  
  “ Calcuttam numquam perveniemus,” dixit Choeni demonstrans ad escam coniecturam.
  
  
  "Depone eum in proxima aeroportus" dixi. "Hodie dormiemus, et cras refellamus et ad Calcuttam volemus."
  
  
  Susspiravit suspirium subsidii et prono ad chartarum studium.
  
  
  
  Caput XII
  
  
  Postero die infra Gangem, magnum Hindicae fidei flumen volavimus. Ganges multos vectigales habet; quorum unum est flumen Hooghly, quod per Kolkata fluit. Meridiem petivimus sequi flumen magnum usque ad urbem.
  
  
  Subito aliquid quasi punctum nigrum in horizonte vidimus. Putavi primo larum esse, sed post decimam secundam percepi esse gagates pugnatorem, bis per aerem velocitatem soni, iuxta Comanche. Comanche graviter lapsus, sesquipede, arcum aegre colens traxit Choeni. Sensit sicut essemus in medio tonitris vehemens sicut lapsus sonantis pugnantis gagates super nos transiit.
  
  
  Corvus iuxta me contrusit, exarsit in pavore nares eius ut currus discerperetur minatus est.
  
  
  Duae punctis nigris magis in horizonte apparuerunt. Choeni Comanche in dive demiserunt et quam maxime super arbores volaverunt. Ut pugnantes volabant supra caput, Vidi stellas rubras magnas et curvis alis Mig-23. Haec optima aeroplana Russorum habebant.
  
  
  Choeni a tergo ac supra bomber Russiae monstratur. Sex per latera bomber graciliores pugnatores volaverunt.
  
  
  Dicebam Russi multum vim intulerunt.
  
  
  Choeni switched ad frequentiam aeriportum et audiebant. Fere statim airwaves cum Russicis et Anglicis tractatibus repleti sunt. Ambo coetus mandata exponunt postulavit.
  
  
  "An ulla aeroplana Americana?" — Choeni petivit. Circumspeximus. Dum Dum Dum Airport accessimus, duos coetus pugnatorum Delta-alas vidimus, quattuor in unaquaque caterva, nos praetervolantes. Hi erant machinae geminae oppugnationis in Navy Navy.
  
  
  Choeni handheld microphone arripuit et, per breve intermissum in communicationis radiophonicae, intervenit et postulavit ut instructiones exponerent.
  
  
  Fortis signum e statione aeroporti per emissarium resonavit, ei mandata statim tradens.
  
  
  Alia vox Anglice intervenit. "American elit e Lexington URSS, certiorem te facimus te alvi ad terram prioritatem habere in linea septem pontis octo. Nulla commodo elit at quam molestie tempus.
  
  
  Signo intermisso et aeroplana Russorum octo circiter septem minuta in pontem zerum in terram mittere iussi sunt.
  
  
  Choeni et mutuo aspexi. Non opus est nobis aliquid dicere timorem, qui intra nos aedificabat. Duae potestates in urbe copias suas colligebant.
  
  
  Hae amicae salutationes dictae sunt. Vel uterentur aliis linguis diplomaticis ad defensionem territorii Indicae incursionis, quae nunc minoris pretii fuit. Sed eventus tristis esset si duae potestates in neutram partem concurrerent.
  
  
  Choeni instrumenta operati sunt et paulo Comanche eleganter demiserunt antequam ad caput pontis attigimus et privatim gagates hangar praecinctionis taxavimus.
  
  
  Me mea tempora conducit. Interrogatio Choeni vultus coegit me cogitationes meas in verba ponere.
  
  
  — Id est decimo Kalendas Septembris. Cras sit amet magna ante. Tam prope ad bellum me aegrum facit.
  
  
  Joe mihi in fuga narravit quod, licet de terrorista multa nesciret, tamen nos ad eorum munitionem vectum extra urbem ducere potuit, ubi arma sua occultaverant in expectatione magnae oppugnationis die XV.
  
  
  Si munitionem eorum destruere possemus, impetus consulatus impedire et sic imminentes concursus inter Russiam et Civitates Foederatae Americae possemus.
  
  
  Mercedes aliam viam converti et circum magnum aedificium extruxi, quod Russi in Calcutta suo opere diplomatico usi sunt. Obcaecati sunt occlusi. Ante aedificium stabat continua linea classiariorum Russiae. Sclopetis super umeros ac latrones tela circa corpora habebant. Russi ad pugnam parati erant.
  
  
  Non intellexi quomodo satis proxime ad bomb iactum accedere possemus, sed sentiebam hominem quem quaerebamus iam consilia eius perfecisse. Nescio quomodo per eum. Sed quomodo?
  
  
  LAPIS in utroque latere aedificationis Consulatus US erecta est. US Marine in lites certamine viridi omnia vehicula circum convertit.
  
  
  Cepi Joe et Choni mecum et incepimus iter per defensionem circa consulatum. Per tempus ambulavimus per portam magnam et usque ad portam ante portam MARMORA, Slocum exivit ut nos salutaret.
  
  
  "Exercitum bonum hic habes," inquam. "Numquid non Indian imperium patriam praesidio iens?"
  
  
  " Nautae ;" dixit Slocum. — Praesidium faciunt honoris. Plana hic etiam attulimus... ut Indianos adiuvantes Diem Libertatis celebramus."
  
  
  Irridens excusationem dedit et miratus sum quomodo Nova Delhi ageret.
  
  
  Amartya Raj tunc ambulavit freno.
  
  
  "Praesens militum Russorum et Americanorum mea benedictio est", tristis Indian rauce dixit. "Multa imperia legatos ad libertatem nostram celebrandam miserunt". Constitit et me significanter intuens. "Sed in Calcutta, Mr. Carter non est locus bombers."
  
  
  Nomen meum extulit, et in duro definita linea labra pressit. Slocum deglutivit et reum vidit. "Paenitet," dixit mihi. “Mr. Velit comprehensam te.
  
  
  Vidi tristis Indian tristis et subrisit. Expandi manus contumaciter, ansgaris paratas.
  
  
  "Eamus," inquam. "Contine me."
  
  
  "Non erunt amplius problemata" Slocum ficta fiducia dixit. “Colonellus Wu et populus Novae Delhi ad reconciliationem inter nos et Russos laborant. Et eros eros dicta possimus. Commissio inquisitionis infra hebdomadam mittetur.
  
  
  'ebdomadas?'
  
  
  ' Etiam.' Slocum adhuc confidere conatus est, sed non poterat. "Quamdiu nullae amplius sunt terroristis impetus..." vocem trahens.
  
  
  Raj neglexit. Aspexit me dubitanter, deinde Choeni.
  
  
  Interrogavit. - "Habes plumbum? Nos postulo ut omnes informationes quas habetis".
  
  
  “Crede ei”, Choeni tristis indicavit tristis Indian.
  
  
  Raj frowned, sed ambulavit ante nos ad officium Slocum. Miratus sum videre Alexandrum Sokolov ibi sedentem. Facies eius angularis gravis erat.
  
  
  Interrogavit. - "Numquid adhuc vivit, domine Carter?" .
  
  
  “Absolute,” inquam.
  
  
  - Et puer... quis est hic?
  
  
  'Amica.' Nihil aliud dixi, et Sokolov transversam perstrinxit Joe. Vulpes Russica momentum iuvenum Indicum sensit, sed ulterius non processit.
  
  
  "Dominus Sokolov huc venit ut ultimatum ferat" Slocum dixit. "Superiores sinceri nos esse non credunt." Putant tamen nos post oppugnationes in Calcutta illorum pacificos legatos esse. Maioris consilii partem esse putant eos circum orbem impeditos.
  
  
  "Hoc iterum non fiet," Sokolov molliter dixit. "Nolite iterum oppugnare, aliter rursus percutiemus. mandatum habeo.
  
  
  Ille fremit, adnuit, thalamosque reliquit. Discedens Raj iit. Aversatus est, non conans iram suam occultare.
  
  
  "Non possum te permittere ut actiones tuas independentes, domine Carter." Patriae superbiae insultas. Aut tu omnia quae scis, aut mitteris ad consulatum dum haec causa solvitur.
  
  
  Choeni inter nos stetit. Protinus ad me locuta est.
  
  
  "Raj sume tecum," illa suadet. "Qui potest ex te vivere."
  
  
  Ubi me duceret? - Raj critico interrogavit. Tantum vectum ad munitiones ire volui, sed tristis Indicus mihi difficilem facere posse videbatur. Parcendum minus quam viginti quattuor horis, recusandi tempus non habui.
  
  
  "Bene," dixi ad Raj. — Sed non seqq. et tu solus ibis. Neminem. Non vacat officium tuum monere.
  
  
  "Id ridiculum est," Raj objecit. “Hoc potest esse machinatio ut me a praetorio auferas dum Russos vexare pergis. “Omnia denique”. Tertium bellum, quantum intelligo, in Calcutta cras post meridiem erumpet. Et licet parva sit tantum facultas impediendi. Si vis auxilium, magna. Aliter solus ibo.
  
  
  Joe et iam e ianua eram, cum nos secuta est saxea Indus. Nos ad currus secutus est et ad deversorium tacite compulit. In cubiculum meum, in vidulum Hawk mihi dedit, et novum thesaurum Wilhelminae sumi. Ego Petrus, bomba gasi cepi, eam crure meo perspicillas et calamum gasi in sinu pectoris mei imposui.
  
  
  Tunicam mundam indui et mappam mundam tuli, unum ex iis magnis, linteis phantasiae, quas Accipiter semper habet cum vidulum meum in praetorio comportant.
  
  
  Telum peculiare Raj dedi, sed caput quassavit. Laetus admodum erat cum chromeda gravi .45 pistol in coxae eius.
  
  
  Sol occidens post domos ascendendo Mercedes in occasum sequi coepit Joe.
  
  
  Post horam adhuc per extrema Calcuttae iter eramus dum Joe meminisse conatus est ubi locutus est Zakir. Tandem ostendit me ad latus viae et statim e curru desiluit ut nos stetimus.
  
  
  Etiam fiducialiter se dicebat. — Alicubi hic. Concussitque manum, oryzam tendens ad extremam urbis agros.
  
  
  Agros oryzae intravimus, sed Amartya Raj haesitavit, se tacite maledicens, se ineptum ad nos venientem vocans. Tantum cum ocius ambulare coepi, me secutus est. Simul ambulavimus meridiem usque ad murum lapideum.
  
  
  "Hoc est," inquit Joe.
  
  
  Raj extiterunt et examinaverunt murum criticum. De lapidibus antiquis nihil sinistre dixit se vidisse. Substiti manu modo pollices a filo monitus per summum parietem currens. Filum per cochleae oculos duos digitos supra murum transivit. Conformatus est respondere tam sursum quam deorsum. Raj nihil dixit, sed filum ex improviso adprehendit. Non est quod in villa rustica velis; erat enim terror exspectationis tuae.
  
  
  Corvus primus abiit postquam me impulit eum. Diligenter super filum calcavit et molliter ad terram desiluit. Tunc adjuvi Raj super murum et secutus sum eum. Corvus e longinquo gestum. Accessi ad eum. Terra intra murum in campum versa est, et matribus oryzae agri iamdiu collapsae sunt. In lumine lunari molli tantum herbas et ordines parvas arborum videre potui.
  
  
  Murum ambulavimus, arbores operculo utentes. Singulis ducentis passibus cessavimus et auscultavimus.
  
  
  Sed primam vigiliam paene omisit. Recumbens arbori innixus, ad nos inclinavit. radiophonicum transistorem auscultabat. Nos circa eum commoti sumus.
  
  
  Luna post nubes evanuit tacite ambulando per pascua aperta et habenam circiter quadringentorum cubitorum latam lustrabat, prorsus nesciens quid quaerebamus.
  
  
  Tenui fumi cepi operam.
  
  
  Altera aura haud dubiam vilis ferebat odorem Montibus. Vidimus incendium ardentem ad sinistrum nostrum circiter trecenta metra a nobis.
  
  
  Mox vigilem in tumultuario uniformi vidimus. Eius praesentia satis erat nobis persuadere quod in recta via essemus. Etiam Raj profundius innixus et diligentius movetur sicut hominem circuivimus.
  
  
  Milliarium per arbores vidimus auspicatum signum via quae praeter ordinem arborum fluebat.
  
  
  "Yeah, id est ubi venimus in extulit" Joe dixit, commotio in oculis eius coruscantibus.
  
  
  Centum ulnas vidi horreum longum et humile. Tectum erat congestum caespite et frutice, extremaque eo fastigio erant, ut ex aere videri non possent.
  
  
  Circum aedificium diligenter ambulavimus. Porro erant plures arbores. Via ad mortuum finem perventum est, sed cum inter arbores emersimus, semitam virgultis secatam vidimus. Nos eum secuti sumus et mox in tectorio sorte eximus. Infra Jeeps erant complures Indici exercitus, qui mirae novae erant. Quomodo hic denique in castris, quos terroristarum sumpseras, esse contendebant?
  
  
  'Quid est hoc?' - Raj acriter quaesivit. "Cur exspectamus?"
  
  
  "Haec jeeps... exercitus subrepta videntur."
  
  
  Raj respondit, “ Etiam. Terroris venditus. Ubique est corruptio.
  
  
  Joe trahit ad manicam meam et deinceps monstravit. "Ibi," inquit, intente. "Vectum munitionis."
  
  
  Aspexi aream quam monstrabat et vidi lumina ante arbores micantes.
  
  
  Medium per summa luminaria ad imum lapidem venimus aedificium. Eram in aperto, sine camouflage, et videre potui quod ibi diu fuisset. Via recta ad aedificium ducitur, quae in magna ianua finitur.
  
  
  Joe et volui procedere, sed Raj susurro objecit.
  
  
  "Melius reddimus", inquit.
  
  
  'Quare?'
  
  
  - Ad auxilia. Centum homines colligere possum mille si necesse est. Aedificia circumdamus et omnes in eis comprehendimus.
  
  
  Surrexit, sed eduxi illum ad me.
  
  
  "Ibunt ante nos redire," inquam.
  
  
  “Sed ibi solus ire non possumus,” discidit. "Nolumus casum ferre."
  
  
  - Habesne meliorem ideam?
  
  
  "Licet" tristis objecit tristis. Ridere volui. Sed Joe annui et propius ad aedificium irrepsimus.
  
  
  Excubitor cum machina sclopeta ad nos fere directe accessit. Vidit nos secundo posterius, sed Joe instinctu paene portavit. Ille audacter surrexit et salutationem calidam in Hinduistica dixit, quae vigilem distinxit.
  
  
  Vir movit vasa, sed serum erat. Jam in eum desiluit. Hoc tempore prorsus habui quod opus erat ... Pierre, bomba gas parva quae inter pedes meos erat.
  
  
  Et eduxi ante faciem hominis, et vidi stuporem vultui, dum intimum spiritum arripuit, antequam quidnam fieret cognoscens.
  
  
  Mortuus erat cum priroum ad terram labi. Solus dimidium minutum accepit ut seram ianuae aperiret et nunc intus eramus. Duodecim pixides tasque contra murum stabant insignia Exercitus Indici gerentis. In altero pariete stabant pixides telorum, quaedam apertae, quaedam adhuc conscendit. Fuerunt etiam nonnullae pilae et bazookas in muro posteriori, satis ad instruendum exercitum clandestinum. Sed aedificium bombs homemades maxime repletum erat, duo quarta pars bombarum quae Americani et Russi contra se per hos dies vertere soliti erant. Adhuc in horreis inspiciendis cum in ostio excubiae longae et angustae fores apparebant.
  
  
  Non eramus moniti - I will not see or hear him. Videbatur simpliciter prosilire ex umbris, machina sclopeta contra coxam innixa.
  
  
  Is macilentus erat et iuvenis, vix viginti, et exstaret uniformis, quem videram aliquos milites in villa gestare. Non dubitavit; tenditque accendit.
  
  
  Primum Joe elegit, nec puer casum sustinet. Glande eum in ventrem percusserunt et eum proiecerunt. Mortuus erat antequam in lutum area aedificii concidit.
  
  
  Sequentia duo secunda quasi aeternitas videbantur. Manus mea quaesivit Wilhelminam, crura mea curvavi et cecidi in terram; et oculi mei in pectore vigiles erant. Iam locum elegi ubi ego illum percutiam si diu vixero. In pectore, inter arteriam et cor.
  
  
  Non potui cogitare. Machina sclopetum cito a corpore Joe cruento deflexit et ad Amartya Raj tendebat. Glandes paucae pro magnis cop, reliquae mihi; id omne excubiae faciendum erat.
  
  
  Verto, perspiciendam faciem Raj deprehendi. Dicebatur, sed nullum erat timoris indicium. Placuit ut exspectaret occidi. bracchia ad latera continuit.
  
  
  Humi eram et provolutus tegimen cum custodiae telum ad Raj stomachum torsit.
  
  
  Sed sollicitudin sagittis neque. Dum agit, vasa directa ad tristis alta monstratum est.
  
  
  Cum Raj non moveret, vigilem versum cum telo vertere pergit. Sed eius rhythmus turbatus est, et hoc mihi facultatem dedit post acervum cippi volvendi. Haesitaverunt vigiles, veriti sunt explosives circum me mittere.
  
  
  Telum meum confisi. bis exarsi; utraque eum in pectore glandes feriunt. Clamavit semel antequam ad terram caderet.
  
  
  Cum actum esset, diligenter a tergo scrinii ascendi. Raj adhuc in media porticu inter acervos tela stabat.
  
  
  Nos invicem immobilem inspeximus. Tum sclopetum ei demonstravi. Non miratus est.
  
  
  "Pone sclopellum in area," dixi ei.
  
  
  Risit.
  
  
  "Nunc imperasne, domine Carter?" fremuit.
  
  
  "Unus es ex eis," accusavi.
  
  
  Coniciens eram iustus, sed illud alterum oblivisci non potui cum vigilem vigilem videre videretur et eum vivum relinquere.
  
  
  "Tu oblitus es quod ego sum senior praefectus vigilum," Raj dixit. - Putasne quis tibi credet? Fidenter subridens cum non responderem.
  
  
  Caput iugo et sonitum procul audiebat.
  
  
  Id quoque audivi - dolor mutabat anni in clivum ascendentem.
  
  
  “Populus meus,” dixit. "Venerunt ad arma."
  
  
  - Cras enim?
  
  
  Ita.'
  
  
  - Sed quid me facturum putas?
  
  
  "Nos rem publicam evertimus imperium. Satis molesti potuimus creare regimen centrale in Nova Delhi ad legem militarem declarandam. Hoc fecerunt. Hoc tantum tempore efficere ut nulli sint magistratus vivi qui res suas in manus suas capiant".
  
  
  - Nisi te.
  
  
  ' Etiam.'
  
  
  “Fortunatus es,” inquam. Ostendit pistolam meam ad arma circa nos. "Non habes commeatum satis aut homines ad occupandam urbem, nedum totam rempublicam."
  
  
  humeros extulit. "Nos periclitamur accipere."
  
  
  rogavi. - 'Nos?'
  
  
  "Satis dixi", inquit.
  
  
  Respexit super umerum suum ad ostium intravimus. Extra sistendum audivimus plaustrum et sonos hominum exilientium. Erant hilares modo, loquentes et ridentes, sicut homines ante pugnam; Cum primum per ostium ambulavit et Raj vidit, risit in recognitione. Sed vultus eius mutatus est cum sclopetum in manu mea vidit. Raj in Hindo aliquid ei acriter dixit, et homo a ianua retraxit. Clamor et strepitus foris erant; repente quievit.
  
  
  Amartya Raj iterum me ingemuit. “Bene, Mr. Carter, quid acturus nunc? Circumdatus es. Et tu in medio plurium tons explosives.
  
  
  "Si pereo, nimium morieris," aio tacite.
  
  
  humeros extulit. "Indicus sum. Mors tam formidolosa mihi dubito, quam tibi. Ita, inquam, domine Carter, quidnam facere vis? Num arma mihi dabis aut exspectabis dum homines ambo nos in decies centena millia flaverint?
  
  
  Caput XII
  
  
  In immisso, si ultimus pupa in mensa est, saevos esse potes.
  
  
  Itaque, stans in horreis cum autocineto extraneorum hominum et tons explosivorum intus, occasionem capere decrevi. Unus erat exitus, et opus Raj praesidio. Habebat milites suos, si illic vivus exire vellem. Sed ne rostrum quidem Lugeri ad caput eius aculeatum obsistere videbatur. Raj professio erat, arma peritus et artifex explosivae, sicut me. Sed commodo, famae. Itaque chartas meas in mensam proieci et expectans expectavi.
  
  
  "Date mihi sclopellum tuum et vigilate," inquam.
  
  
  'Quod?'
  
  
  Cunctatus, et cum Lugeo in templo percussi. In pavimentum delapsus sum et excubias feci et .45 ex eo pistol calla.
  
  
  Cum resipuerit, opus perfecissem. Facinus officium erat, sed laborandum videbatur.
  
  
  In corde eius erat grenade omnia. Incendio clavum extraxi et inde reppulit tantum ut tuto loco tenerem. Tum vitrum in Raj vigilia fregi et secundam manum admovi priusquam plumbum in dial.
  
  
  Conatus sum paulo horologium manu pellere plumbum auferre. Et stylus cadens abiget grenade periculosum acus. Quod cum accidit, quattuor secundis evadendis sumus.
  
  
  Hoc cum indicavi Raj, risit. 'Tu es kidding'. Numquam hic laboris.
  
  
  Miratus sum. 'CIRCA? Cur non? In Hong Kong laboravit. De hoc forte audisti. Hoc in muscipulam usus sum ad vetus Chinese smuggler. Caput a corpore, prorsus secundum consilium.
  
  
  "Yeah, bene," Raj admisit. "Olim fortasse. Dum stylus vix in grenade .... si plumbum grave est satis .... si custodia fortiter vulnus est .... si ....
  
  
  Ridere volui. invito se retraxit. Secutus sum eum. Tria metra, sex metra; stetimus, ocellos ridiculi artificii retinentes. super capsam apertam testarum mortarii stetit. Si grenade explodit, pila in gyros et omnes alias explosiones in aedificium etiam explodunt. Potens esset explosio. “Certe velociter possumus,” inquam.
  
  
  'Quam?' Defixus in grenade eius intuitus.
  
  
  "Una," dixi. "Non potuimus currere ad salsissimus vir vivens. Ego post te sum. Vocare debes populum tuum, dum curritur. Dices ne mitterent.
  
  
  Qui dixit : Ite in infernum.
  
  
  Quantum fieri potest a grenade cucurrimus. prope ianuam eramus. Audivi nos foris clamantes suos. Ordinem suum exspectabant.
  
  
  “Tempus sume,” dixi placide. "Hoc dico, nonaginta secundis habes."
  
  
  parumper me aspexit, et tunc respexit ad grenade.
  
  
  "Septuaginta secunda," inquam. satis temporis erat. Prohibeo non curas... sicut et omnia. Aspexi in vigilia mea. "Sexaginta secundus."
  
  
  Sudore pergit. Me quoque.
  
  
  “Hoc facere posset”, mussat. "Fortasse mox laborandum erit."
  
  
  "Quadraginta quinque secundis."
  
  
  Nunc aliter hanc rem intueor. Testor me audisse horologii utilitatem.
  
  
  "Non credis hoc opus facere es?" - rogavi me. 'Non credis...'
  
  
  Ne sententiam quidem in capite meo perfeci. Nullam tempus risus.
  
  
  " Trigesimum secundum... triginta unum."
  
  
  non iam Raj. Ego feci math ad meipsum. “Mamant, Carter, tristis tristis exclamavit. "Illum illud off. Gratiae Dei.' Aegre, grenade versus accessi. Manum meam apprehendit, et restitit mihi. "Minime, non" clamavit. "Potes facere pulsum. Velis...
  
  
  Aspexi in vigilia mea. "O Deus meus, decem secunda.... novem octo."
  
  
  'curramus!' fremuit. 'Celer!'
  
  
  Non cogitamus pro secundo. Cucurrimus. Recte e foribus.
  
  
  Eum clamantem in lingua Hinduistica audivi et post illum cum sclopeto monstratum fui retro. Non intellexi quid clamaret. Utinam ne sagittam quidem speraret iussit.
  
  
  Milites vidi; quaedam tormenta in nos. Clamavit aliud necesse est, quod repente homines spargere coeperunt. Currebant post nos.
  
  
  Ex salsissimus eramus cum Raj conversus est et me bracchio lacerto percussit. Ille me mento ferit, vacillantem facit.
  
  
  Luger accensus et desiderari.
  
  
  Aliquis post me etiam excanduit, et in extulit exsilui. Duos ictus velociores in Raj urebam, sed videre non potui si eum ferirem.
  
  
  Inde vectum tela in aerem volavit. Aut arte mea adiuvisti, aut glans erratica fuit. Numquam id sciam, sed aedificium humile explosum est ut gigas firecracker. Prima mico erat caeca radiorum lucis quae albas in retinas meas reliquit. Tunc pop- erat, sonum meum eardrums feriendi. Tunc accessit calor qui me percussit facie et pressura aeris qui me misit ad extulit volantem.
  
  
  Cartridges et tasque in aerem projecta ab explosione initiali explosa cum terram feriunt. Sclopetis crepitantibus glandes funestae creber sicut strages circa me ceciderunt.
  
  
  Vidi hominem in aerem projectum et corpus eius fractum et laceratum antequam iterum caderet. Alii statim mortui sunt, vel sub grandine glandium in gyros prolapsi, donec concha prope explosa, eas in medium discerpens.
  
  
  Ego plaustrum incepi et per aridas oryzae agros ad Mercedes recta egi. Explosiones adhuc accensis post me in Mercedes caelo vesperi erant.
  
  
  Ego nesciebam si quis adhuc vectum in seditione rebellis viveret, sed nimis lassus eram curare.
  
  
  Plus quam chiliometra abieci antequam intellexi brachium sinistrum meum infirmum esse. Humerus meus vulneratus est, et cum manum levavi ad illam videndam, fabricam tunicae meae perforans sensi.
  
  
  Verebar ne multo ante tempus exirem, et tam gravem suspicionem habui ut quaestio nondum solveretur. Commeatum terroristarum delevi et fortasse etiam plerosque magnatum interfeci, sed non contentus eram. Erat quidam minor aspectus quem me retentare volui.
  
  
  Ita mihi auxilio opus erat, qui me sustentaret usque dum peractus erat discriminis.
  
  
  Unus erat locus, quem poteram. et sperabam me ibi futurum esse antequam exirem.
  
  
  Choeni manus refrigerandae diligenter emplastrum ad foramen in humero meo applicavit. Tunc procumbens me osculata est ubi dolet.
  
  
  Inscite, volutus sum, et conatus sum tollere eam, sed dolor adhuc nimis erat.
  
  
  " Infelix , " inquit . - Sis felix, non occisus es.
  
  
  Sedi et conatus sum gestus meos obtinere. Eram in eius conclavi in lecto ubi nuper concubuit.
  
  
  " Mercedem concurristi," inquit. "Vos exierunt ut extraxerunt in gestationem."
  
  
  Cubile reliquit et ad fenestram perrexit . Cum pelles aperuit, in cubiculum solis inundavit.
  
  
  'O Deus meus!' suffocatus sum. "Mane iam est."
  
  
  — Tota nocte dormisti. Opus est tibi.
  
  
  Vestes meas tollere volui, et illa ad me accurrit et me expellere conatus est.
  
  
  “Non intellegis,” inquam. "Hic est quinta decima maior oppugnatio.... quae hodie evenire potuit. Nos hoc prohibemus.
  
  
  Illa molliter subridens manum in fronte posuit. - Non meministi? Tu huic finem impone.
  
  
  'Quam?'
  
  
  “Terroristis tela vectum... heri eam delevisti. Una cum Raj.
  
  
  Ego curiose frowned. "Audivistisne?"
  
  
  — Nempe. Urbs tota novit. Hic explosiones audivi.
  
  
  Sopitum cerebrum meum sensi. Non satis intellexi quid dixit donec iterum Raj nominavit.
  
  
  "Amartya ad me omnia."
  
  
  “Raj? Vivit igitur?
  
  
  - Ita vulneratus est, sed vivit. Vult te hodie caerimoniam in Domo Gubernii interesse.
  
  
  Maledixisti subtus spiritum meum. Spurius adhuc vivit.
  
  
  "In raeda veniet tibi tollere," inquit. "Prosequuntur". Subito intellexi. nimium cognovi. Raj praesidium pro me miserat, immo duo carnifices, sine dubio, qui fac os meum numquam denuo aperuisse.
  
  
  ' Quando?'
  
  
  'Nunc. Aliquando.'
  
  
  Proieci eam et ad fenestram ibam. In platea infra, vidi currum versatilem in gestatorio. Choeni objecit, sed cito indutus sum, rem suam explicare conatur.
  
  
  Conclavis reliquimus paulo ante duo homines e autocineto in gestationem venerunt. eos ancilla Choeni in cubiculum tulerunt et per posticum evasimus.
  
  
  “Funny,” mussat Choeni dum in eius cremor ascendimus Bentley. "Raj non potest habere aliquid facere cum terroris. Noluit suos te occidere. Scio eum.'
  
  
  Sed momento hoc dixit foramen ex 45-qua- les glande in cucullo currus apparuit. Secundus apparuit in adfixum ut Bentley gestationem ad portam egi.
  
  
  Cum in viam vertimus, viros in fenestra cubiculi sui vidit, ubi nos quaerebant. Sclopi in manibus emittendi perrexerunt ad nos.
  
  
  "Verum est", inquit. "Tunc Raj est terroristis dux... homo post bombings?"
  
  
  “Minime,” inquam. Responsio mea me quoque admiratus est. Subito sensi Raj non terroristarum ducem, non totius insidiarum sollertem fuisse, quamquam equidem dubitare non possem - modo vexatus sum. quaedam dixit, vel forte quae adhuc sentiebatur.
  
  
  "Quis est ergo?" — Choeni petivit.
  
  
  nesciebam. Etsi ab domo satis eramus ad timendum homines Raj ad me interficiendum misissem, pedal gas durum pressi. Oculos meos non auferebam. Suspicionem foedam habui quod media urbs quovis momento in aerem oriri posset.
  
  
  Choeni lenire me conati sunt. "Expelle paulo tardius," rogavit. - Nunc non properamus. "Raj consilia sua perficere non potest," objecit. "Eum commeatum perdidisti." Plurimos eorum occidisti. Consilium suum exsequi non potest.
  
  
  Quod rationabiliter sonuit dixit, sed non potui mitescere. Ego quoque multae quaestiones. Et subito cogitavi ubi responsa invenirem. Choeni nihil dixi, quod Bentley in plateam principalem distuli et ad consulatum australem recurrebat. Erat iam festivus aer in platea cum vexillis in omnibus lampadibus. Sidewalks replere coeperunt homines in veste coloribus splendide tendentibus ad aedificium regimen in media Kolkata.
  
  
  "Pro festis veniunt," dixit Choeni.
  
  
  "Cum incipiunt?" - rogavi graviter.
  
  
  ' Ad horam duodecimam.'
  
  
  Aspexi in vigilia mea. Dimidium praeteritum decem.
  
  
  Quo longius in urbem compulimus, eo maior turba facta est, donec cochleae tantum gressum moveremus. Populus varia in veste nationali. Bona voce clamaverunt ad nos: visus autem numerus eorum obstupuit. Vidi eos non ut homines, sed ut grana pulveris pyrii, quae fere accensura erant.
  
  
  Res ante consulatum Americanorum etiam sollicitudinem meam non minuit. Nautae US adhuc ibi erant. Arma secum habebant et onusta tela erant, sed in habitu aequabili et circumfusi erant.
  
  
  Praesidio funditus amiserunt.
  
  
  "Sciunt terroristas peremptis" Choeni per portam in atrio consulatus explicaverunt. "Rutheni quoque."
  
  
  Ingemui, sed risit et me trepidantem vocavit. "Est," dixit confidenter. - Non forsit. Mox Amartya capiemus. Nihil potest.
  
  
  Non contradixi. De curru desiliens et ad consulatum cucurrit.
  
  
  Slocum mox descendens per scalas cum intro inrupi. Timor ab oculis evanuit, sudor de fronte. Qui liunc frigus professio diplomatis iterum factus est. Aversatus est cum me vidit, et intellexi quia admonui eum quod his diebus paene eiectus fuerat, putans mundum in ditione eius explodendum esse. "Oh, Mr Carter," sine risu dixit. -Tune ad convivium?
  
  
  eum vocavi. " Nautae ... homines in sinu non servant."
  
  
  risit dignanter. — Est a tergo. Ultima nocte Dominus Raj viri terroristas necaverunt. Eos hoc te adiuvisse suppono.
  
  
  “Impugnatio adhuc esse potest,” inquam instanter. "Una bomba in consulatum Russorum proici potuit et sagittarii inciperent".
  
  
  "Mitigabit, Mr Carter," Slocum dixit. “Res nunc est in manibus legatorum. Et res in potestate habemus.
  
  
  Benigne manum posuit super humero meo. "Probi esse, hoc mane modo amicae manus Rutenis extenduntur." aspexit in vigilia sua. — Decem minutas, to be exact. Eorum Dominus Sokolov nostram parvam legationem accipit. Ibi properandus.
  
  
  rogavi. - 'Delegationem?'
  
  
  Praeter me ambulavit. Eius auriga, Marine, habitu uniformi, ianuam apertam tenuit et Slocum ad currus ante aedificium ambulavit.
  
  
  "Colonellus Wu idea" clamavit.
  
  
  Erat in curru cum humerum arripui. “Exspecta,” in eum latravi. - Quid mali Colonellus Wu?
  
  
  Iratus manum abiecit. “Audi, Carter, opus tuum hic agitur. Munus, inquam, cruentum perfecisti opus. Exi e Calcutta dum adhuc potes.
  
  
  Vertit ad currus, sed iterum eum arripui et contra ostium premebam. Auriga gradum in directum sumpsit, deinde substitit. Damn, Slocum, obstupui. 'Responde.' Quid venit cum colonello Wu?
  
  
  "Nihil negotii est," inquit, "sed magnam opinionem habemus." Gestus pacis. Pueri flores ad consulatus Russiae portabunt. In televisione per satelles toto orbe terrarum spargetur ».
  
  
  manum ab humero sustuli. Non potui credere quod dixit. "Filii," dixi.
  
  
  - Ita, ex hospitio colonelli Wu. Centum liberorum.
  
  
  Floribus a nobis pro Russis. Praeclare, putasne?
  
  
  "No..." Regressus sum, intellegens se numquam intellexisse quomodo terroristae opera sua fecerint.
  
  
  Slocum conversus, in currum ascendit, et ostium post se clausit. In illo momento venit Choeni et iuxta me steterunt.
  
  
  - Dixit liberos fore, annon? susurrabat. “Tunc res ibunt…” Illa considerare deflexit nondum plene formatam cogitationem. "Hoc dico, non super adhuc. Nondum. Et Colonellus Wu...
  
  
  Dixi, inquam. "Hoc debet esse colonellus Wu." Sed Americani culpabuntur. Slocum... ille insanus ... ludit in manibus domini colonelli Wu usquequaque. Recurrebam ad Bentleii et Choeni secutus.
  
  
  'quid acturus es?' inquit.
  
  
  " Desine hoc, si potuero." Post rotam delapsus sum ad alteram ianuam appropinquante.
  
  
  "Non, solus ibo," dixi. "Hoc periculosum esse potuit."
  
  
  Neglecta meum commentum sedit.
  
  
  "Si est Colonellus Wu, cur nos de Zakir et templo ostendit?" — Choeni petivit. "Zakir iam suspectus. Nomen eius sciebamus, sic nos removere debebamus. Wu speravit necesse est nos simul interficiendos esse. Paene successit.
  
  
  Ego expressi fremitum et extra portam consulatus cucurrit. Marinus e via exsiluit et me in voce maledixit quae de medio scandali audiri potuit.
  
  
  Ante nos, per latera properabant. Tristis exclamavit ad nos et arma sua furibundus agitavit, sed non tardavi dum prope consulatum Russicum essemus.
  
  
  Nam momento putavi me nihil trepidasse.
  
  
  Sicut Americani, Russi custodiam suam demiserunt. Vestitu et vestitu constantius, caerimonia magis quam militaris visa est. Sed male sentiens me vidi MANIPLUS US Marine stantem operam trans viam e consulatu. Slocum situm etiam periculosiorem fecit in epheborum Marines inducendo.
  
  
  Currus eius ante nostrum rectum agebat, et cum ad viae latus evellitur, auriga eius per portas consulatus eiectus est. Vidi Alexandrum Sokolov ante ianuam aedificii relinquentem hospites suos salutaturum.
  
  
  'ecce!' - exclamavit Choney. Ostendit bacchatur in platea.
  
  
  Exiguo clivo ascendebant saltem centum ex iis. Liberi, ex quibus infra decem annos natus. Exercitus parvus, canens obuios, ad consulatum Russicum versus contendit. Omnesque florum bracteas gestabant in amphoris splendide coloratis.
  
  
  Slocum e curru surrexit et filios superbe gerens intuens, quasi proprium triumphum diplomaticum hoc esset. Etiam vulpis vetus Sokolov in bono animo esse videbatur.
  
  
  rugiebam:
  
  
  "Desine illos!"
  
  
  Sensi sicut stultus. cucurri in viam vociferantem, et Choeni me sequebantur.
  
  
  Audivi Slocum vocantem me. Populus in platea me respexit sicut insanus eram. Extitit lictor prohibere me; Proieci eum et rui ad filios. Tunc vidi colonellum Wu. Substitit, vigilans, eleifend ab orphanotrophio suo relicto in custodia.
  
  
  Omnia celerrime facta sunt. Pueri attoniti in eos ruentis coloris altae conspectu. Cantantes cessaverunt retro.
  
  
  Praefectus adhuc conabatur ad me, et sic aliqui in platea erant. Bouquetas e manibus natorum rapere coepi. Vidi unum bouquetum, nihil inveni et hydria abiecit. Aspiciebam ergo alium, et alium.
  
  
  Clamaverunt filii. Recurrit quidam eo ab eo. Aliquid non inveni donec Choeni me vocavit et dedit mihi vas cum FLOS florum. Flores abieci et sub eis bombam sustuli.
  
  
  Prorsus quid putavi.
  
  
  Colonellus Wu etiam culpam in cohorte consulatus Americanorum suspendere potest, quia, quantum Russi sciebant, Slocum erat qui filiorum iter ad consulatum constituebat. Si bombs explosisset, reactionem Russiae explosivam fuisse. Sed haec omnia explicare non vacat. Vigiles ad me accedere coeperunt. Et platea est coetus hominum. Vidi etiam ephebos classicos movens.
  
  
  coniectura feram feci. Leviorem evelli et brevem fuse haerentem e can.
  
  
  perambulabat autem clamor turbam. Impingebant retro populus, et se invicem conculcabant, festinantes effugere. Conversus sum, quaerens locum bomb iactare, sed fere ubique erant. Denique vidi colonellum Wu. Solus stetit, prope vitreum ostium ad moderni officii aedificium. Ceterum longe a consulatu Russico erat. Sperabam Sokolov intellegere me impetum in praetorio prohibere. Proieci bombardam sicut grenade. Exposuit caementa ante Wu et ulterius revolvit. Columba ante aedificium explosa est, sed magnae fenestrae in eum elisae sunt et pluerunt. Eum cadere vidi; tunc ego eum vidi.
  
  
  Turba circum me currit. Pueri omiserunt bouques suos et clamaverunt.
  
  
  Cucurri ad aedificium ubi Wu vidi. Intra aedificium, vitreum crutum sub pedibus meis et vidi vestigia sanguinis venientem unde Colonellus Wu cecidisset.
  
  
  Portas elevatores prope vidi. Irrupi per angustias fores labens. Feci, sed paene constitit mihi vita mea.
  
  
  
  Caput XIIII
  
  
  momentum in elevatorem volvi, in me misit Colonellus. Jejunus erat. Totum me manus, tela quaerunt. Manus meas ad tegendum Wilhelminam et cultrum sustuli, sed sensi aliquid extra sinum meum trahere.
  
  
  "Noli movere" clamavit.
  
  
  Exilivit me, et super me ferebatur. “Tardius conversus,” iussit.
  
  
  Super humerum meum diligentissime perspexi. Ad ianuam clausam incumbens, una manu pyga instare parat, quae nos ad aedificiorum fastigium caperet. Vultus eius vitreis tectus est. Lithargyri vitrei adhuc ex vulneribus quibusdam eminenti. Sanguis e pectore fundebat et diu feriebatur in ventre eius, qui mortem suam significare debuit, sed etiam nunc de eo quandam dignitatem habebat. Paucis ante obitum minutis, accuratam, laetum habitum, qui me in praedio suo iam impresserat, conservavit.
  
  
  In manu habuit fontem meum calamum letali vapore repletum. Ille pileum iam removerat et digitum in clip, ignem paratum habebat. Plane sciebat quomodo operaretur.
  
  
  Ipse me appetebat, et mirabar an hujus rei virtutem cognosceret.
  
  
  “Si hoc in elevatore uteris,” monui, “etiam eris mortuus”.
  
  
  "Spiritus unus est omne opus," inquit. "Hanc parvam machinam bene novi, Carter."
  
  
  Digitum movere videbar et paene in eo fremens.
  
  
  “Mane,” inquam. - Non properamus.
  
  
  Risit et innuit me stare. Diligenter surrexi et in alterum murum attollo me expressi.
  
  
  “Dic mihi quare,” inquam. Quid vis consequi?
  
  
  Perge, Carter, dixit. "Nuper me petisti quid plus posset vir similis mei velle. Dixi eum, qui omnia iusta habet, certum esse velle.
  
  
  - Et hoc mendacium?
  
  
  - Minime, sed ulterius non explicavi. Tantum robur securitatis dat. Solus in summo homo tutus est.
  
  
  'Ego non intellego. Quid cum his bombs acturus es?
  
  
  " Chaos," inquit. "Rutheni culpant Americanos. Ibi ictus accensus esse. Seditiones in platea. Bellum parvum hic in Calcutta. Nova Delhi dicitur legem militarem declarasse ut ante. The Raj would take power. Postea libertatem status Bengalae declarabimus ».
  
  
  - At ille pro te laborabit?
  
  
  ' Etiam.'
  
  
  "A figurehead quod Chinese es?"
  
  
  Iterum annuit et pene duplicatus est in dolore.
  
  
  "Morieris," admonui. "Sine te occupabit."
  
  
  caput aegre quassavit. “Sunt documenta. Aperiri debent post mortem meam.
  
  
  "Documenta Raj participationis coniurationis?"
  
  
  ' Etiam.'
  
  
  Erexit et leviter pistol gas erexit. “Sed tu, inquam, defecisti. "Frustra morieris."
  
  
  Button elevator post se impressit. Attollo lente resurrexit.
  
  
  Tum profunde spiritus arripiens fibulae calamum pressit. Elevavi halitum aerem antequam nubem vaporis inter nos formaret.
  
  
  Parva elevator eo impleta est, et circum nos sicut tigris anguis, ad oppugnandum promptum, ac primum ad respirandum os aperuimus. Stetimus et aspicimus letifero, tacito certamine, spiritum. Nemo nostrum commotus est. Nulla in fugiat nulla. Tarde surgens elevator ad supremam cenationem ascendit. Non potui eum praeterire in medio elevator obsistere. Habui respirare antequam ianuam aperirem.
  
  
  Subrisit smugly. Nunc mori facilius erit. Ibit ad sepulchrum ratus supremum vicit acie. Melius erat quam mecum in lamina stare. Si diutius quam possem duplicem spiritum tenere posset, adeptum triumphum. Perveni in sinum meum et sudarium extuli meum, speciale sudarium quod mihi narrat Hawk ut semper mecum portaret cum pistillum gasi mecum in missione accipio.
  
  
  Id ad os et nares compressi, dein aequaliter per fibras speciales sparguntur.
  
  
  Facies Wu ostendit primum confusionem, deinde intellectum, deinde horrorem. Erubuit; os quoque manibus suis operuit. Sed ad extremum suspirare oportuit. Ingemuit et ad me insiliit, manus parvae premant iugulum meum. non restitit.
  
  
  Dum digiti circum iugulum clausit, ille exhalavit. - Maledico tibi! — Conclamat. Aspeximus invicem parumper.
  
  
  Tum paulatim solvuntur digiti, et ad latus delapsus. Mortuus erat cum ad solum cecidit.
  
  
  Gas in summa cenavi dissipare et deinde lentum iter descendere incepit. Cum ostium elevator in primo pavimento aedificii aperuit, Choeni ad me cucurrit.
  
  
  In VESTIBULUM aedificii turba confusa spectabat quid rei esset.
  
  
  Slocum ibi erat, facies ejus sudore madens iterum, me intuens cum ira et humilitate. Eum neglexi et ad Alexandrum Sokolovum, qui e turba emerserat, conversus sum.
  
  
  Russicus iucunde risit. Utrisque genis etiam procumbit ad osculandum, Ut faciunt populares.
  
  
  "Omnes nos servasti," dixit, " Labiis tangens aurem meam. "Sed Calcuttam hac vespera relinque." Tum subridens, retorsit et diplomatice garrire coepit quomodo Americani et Russi ubique etiam in Calcutta pacifice vixerint. Post eum vidi Amartya Raja, brachium sinistrum emplastrum et vulnera super faciem ab explosione ad vectum telae. Recta stetit, sed metus occupavit coniecturam. Serius aut citius patebit. Aliquam a tempor erat.
  
  
  Tandem manus Choeni in mea erat et me ad Bentley duxit.
  
  
  Respexi ad aedificium et cogitabam de illis quae dixit Sokolov.
  
  
  Debeo discedere. Mane postridie homines eius me interficere temptabunt. Priusquam hoc, Raj percussores suos mittere potuit. Calcutta periculosa erat; sed tunc Choeni intuens aliquid cogitabam. "Domum tuam," inquam. " Lectus mollior factus est."
  
  
  * * *
  
  
  
  Circa librum;
  
  
  Magnus Helmsman copias summas instruxit. Kremlin circum vertere non poterat. Fusus internitionis iam in Calcutta accensus est.
  
  
  Unus homo unus tantum relictus est ut hoc ab eventu prohiberent: Nick Carter. Funesta missio cum suos adversarios liberos esse comperit. Pueri odiis et cupidine homicidii referti, ab amens Vitium Piper ducti, qui tam invisibilis quam periculosus erat.
  
  
  
  
  
  Tabula contentorum
  Caput 2
  
  
  
  Caput 4
  
  
  
  Caput 5
  
  
  
  Caput 6
  
  
  
  Caput 7
  
  
  
  Caput 8
  
  
  
  Caput 9
  
  
  
  Caput 10
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Carnifex Belgradi
  
  
  
  
  Annotationes
  
  
  
  INCIPIT INTERFECTOR SANGUINIS PROFESSIONEM...
  
  
  Homo ignotus cuilibet professionali intelligentiae agenti in mundo. Animus sollertis post retis miliarii dollar privata speculatoria Topcon appellata, Inc. A sadist cuius immanis potentia dimidium globi pervenit ...
  
  
  PARISIIS
  
  
  De defectore Rubro qui Nick Carter de funesto Topcon ludo nuntiare putabatur, confossus est priusquam verbum posset proferre.
  
  
  IN LAUSANNE
  
  
  Pulcherrimus iuvenis Germanus agentis omni calliditate mentis et corporis dolis usus est ad casum Nick Topkon inveniendi.
  
  
  MEDIOLANENSIS
  
  
  Sinenses operativi prope Nick pro bono funesto karate constiterunt. Procurator Chicom etiam hominem qui Topcon cucurrit.
  
  
  TRIESTE
  
  
  Nazi bellum scelestus amica Nick in perurbanum occultandi et quaerendi ludum versat. Et dum Nick avertit, Topconis fallax No. 1 homo semel iterum fugit.
  
  
  IN BELGRADE
  
  
  Spooky eruptio in somnum exterreri potest cum Nick Carter tandem veram identitatem domini domini Topcon invenit!
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  Prologus
  
  
  Caput primum
  
  
  Caput duo
  
  
  Caput III
  
  
  Caput quartum
  
  
  Caput V
  
  
  Caput VI
  
  
  Caput septimum
  
  
  Caput Octavum
  
  
  Caput Nonum
  
  
  Caput decem
  
  
  Caput XI
  
  
  Caput XII
  
  
  Caput XII
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Carnifex Belgradi
  
  
  
  
  
  Dicata sodalibus Civitatibus Foederatis Americae, Secret Service
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Prologus
  
  
  
  Oriens Express e Statio Mediolanensi incidebat sicut anguis magnus niger. Rapto cursu agmen ex urbe fugit et in viridi Italiae rura, quae per vestigia currendo ad Tergestum tendit.
  
  
  In cellula a tergo traminis flexibus sedit unus brevis, homo timidus, ad pedes eius vidulus fulvus. Nomen eius Carlo Spinetti. Ille mercator domum petentis longinquos propinquos visitavit. Prospiciens per fenestram agmen ad rapidum landscape, cogitabat quam libenter se iterum coniugem ac liberos videre. Quibusdam, nisi ut Carolus Spinetti iter excitaret, assidua turbarum tumultus inexplicabilis erat.
  
  
  Vir longus cellulam ianuam aperuit et Carlo cum frigore intuens stetit, oculi obscuri ab ebeno sculpi videbantur. Visus eius in vidulo fusco incidit quod Carlo truncum induere non vexavit. Risus languidus angulum oris hominis crispans, deinde reliquum viae in cellula ambulavit et contra Carlo consedit, longis ante se cruribus extensis.
  
  
  "Tergeste eludere, huh?" interrogavit.
  
  
  Carlo Spinetti connivuit et in sedem suam mutavit. Miratur hoc scire quod istum peregrinum suum destinationem scivit. Ait: "Etiam, et tu?"
  
  
  Homo ridebat, quasi sciret de ioco quod a Carlo celabatur. "Ego quoque apud Tergestum dimitto."
  
  
  Quinque minuta post crassus cellulam intravit. Et clausit ostium, et recubuit contra eam, studens Spineto sicut primus homo fecerat. Eius etiam intuitus in peram ad pedes Spinetti cecidit. Tunc ille procero adnuit ac si se ex longo tempore cognoverint.
  
  
  Inscite, Carlo procumbens, vidulum movit, quod inter duos advenas interesse videbatur. Rem suam explicare non potuit. Sacculum lacerum et attritum, nihil pretii praeter vestes Carlonis et aliqua parva dona in familiam suam recipiebat.
  
  
  "Tu etiam Tergeste?" - Ille timidus alterum hospitem quaesivit.
  
  
  "Etiam." vox aspera et aspera. Magnus iuxta primum advena consedit et super pectus bracchia traiecit. Ille tacitus sedit, clausis oculis, quasi cum agmine movere coepit.
  
  
  Carlo movit moleste. Dixit se debere existimare comminationem quam post verba eorum fortuita sensit. Ambo sumptuosius vestiti erant. Facies eorum visae sunt severae, sed non apparentes sicut fures qui peregrinis innocentibus surripuerunt.
  
  
  "Quid mali tibi, mi amice? Parum timidus videris,” longus irridens dixit.
  
  
  Carlo digitum suum ad torquem laxandam misit. "Ego eram admiratio - maybe
  
  
  forsitan me nosti? "
  
  
  "Minime, mi amice, non novi te."
  
  
  "Sentio sicut quaeritis me."
  
  
  "Aspicio te, sed non exspecto," longus dixit. Tunc risit.
  
  
  Timiditas Caroli cito ad timorem vertitur. Dicens se hic manere non opus esse, ut cameras mutaret, prostravit ac cito vidulum arripuit. Sed cum a sede sua movere coepit, longus homo contra eum calcitravit et vidulum in loco fixit, viam Caroli pede claudens.
  
  
  "Ne nos desere, amice. Tuo munere fruimur,” minax dixit voce.
  
  
  Subito oculi ingens aperti diripuerunt. Carlo torvo. “Sed et sede. Et tace si non vis scandalizari.
  
  
  Carlo in sedem suam cecidit. quatiebat. Sensit aliquid reptans per maxillam suam. Hanc manu remisit, tunc sudoris tenuis esse intellexit.
  
  
  "Quid ita facis? Nunquam te vidi prius. Quid mihi vis?"
  
  
  “Dixi te ut tacere”, fremuit verecundus homo.
  
  
  Confusi et perterriti, Carlo in sede sua mansit, donec tramen in Tergestinum stationem traheret. In tantum perterritus est ut solus steterit cum magnus homo surgit et gestus est. " Eamus in. Tu ante nos es.
  
  
  Procerus in tunicam pervenit. cultrum brevi lato ense exemit. “ Vidulum tuum tollemus, mi amice. Teipsum vive, si vis vivere.
  
  
  Carlo protestatus est. "Nihil habeo in vidulo meo pretiosum. Fallitur sane hic; Erras".
  
  
  "Habemus jus hominis et vidulum rectum." Acutus cultri extremum collum Caroli transfixit. "Tace et vade."
  
  
  Carlo, cum lente ambulabat per gradus traminis, sudans et tremens, accidit ei ut fortasse isti eum interficerent quemcumque fecerit. Terror intonuit caput. In stationem in stationem ascendit et oculi eius perceptio tristis in turba uniformis comprehendit. Ille instinctu exclamavit, "Me adiuva!"
  
  
  versus LICTOR cucurrit, sed machaeram eius vitiose in collum eius traiecit. haesitans, anhelans. Quae causa fuit? Cur vidulo suo egebant? Confusus ad extremum, temere ab ore suggestus prosiluit, cum clamore emisso singultu in cancellos decidit...
  
  
  
  
  
  
  Caput primum
  
  
  
  Lavatio mollis in Washington cecidit. Nebula densa super civitatem imminet sicut tunica grisea. Cum e fenestra cubiculi mei deversorii prospexi, propemodum videre potui ut me iactare posset Pentagoni. In casu tantum, conatus sum silhouettes de legatione Sovietica in platea facere. Miratus sum si quis ex pueris suis inceptis occupatis accedens me interrumpere decretus est.
  
  
  Telephonum insonuit et celeriter ad eum ivi. Exspectabam nuntium a David Hawk, viro qui AX signa appellabat, palliatum ac pugionem qui me conduxit. Periculosum erat opus et horae interdum terribiles erant, sed multum inter homines interesting occurrit.
  
  
  Vox, quae linea supervenit, unus Hawk adiutoribus pertinebat. “Senex est in conventu, et dicit se diu ligatum iri. Ille tibi narrat, diem tolle, et cras ad eum loqueris.'
  
  
  "Gratias tibi" dixi et torva suspensa. Cum David Hawke in longis conventibus haesit, significari solet aliquid in nostro fine errasse.
  
  
  Impatientia me rodebat sicut omnem apparatum meum exui - Lugerus in umero holster, stiletto in manica mea, bomba gasi parva saepe ad femur meum pertacta erat - et in imbrem descenderat. Interdum mea causa fuit quasi militaris: festina vel expecta. Biduum iam in Washington fui, iussum expectans, et Hawk adhuc quid ageretur mihi non indicavit. Cum ad investigabilem perventum est, multi Orientales lectionem ex macilentae veteris pro- currens AX operationibus capere potuerunt.
  
  
  Accipiter me ad capitalem a Nova Delhi vocavit, ubi mox missionem perfecit. Invocatio signata est "Prioritas II", quae significabat rem urgentem paratam esse. Unius Prioratus Una instructiones procuratorem ad domum citius acquirere potuit, et Prioratus nuntiis missis reservabatur cum Praeses in hotline erat et Secretarius Status unguibus articulos mordebat.
  
  
  Sed, quoniam adveniens, tantum semel cum Accipitre loqui potui, et sermo ille brevis fuit. Omnia narravit mihi, quod assignationem habuerit usque ad angiportum meum.
  
  
  Hoc fortasse significavit me occidi posse.
  
  
  Linteum circa lumbos meos involvi et auscultavi evangelium dum rasi. Multum in mundo geritur, quod ante non fuerat, et non multum bonum. Cum aegra tempestate satis erat pium amicum ad vectem alium duplicem borbonum mittere. Sed nox erat, quae non insigniter inluminari potuit, si vir puellam rectam sciret. et unum cognovi.
  
  
  Nomen eius Ellen. Unum ex iis operata est advocatorum carus qui in Summis Curiae causis specializent. Ego nesciebam quam bonus iurisconsultus esset, sed si brevia eius dimidio minor esset quam scriptoris scribae, causam fortasse numquam amisisset.
  
  
  Ellenam prope annum non videram, sed quia sciebat quid facerem, non habui explicationes prolixas offerre cum eam vocavi. Dixit se alia consilia vesperi exacturum esse. Trans oppidum eieci ad aedes eius in autocineto quod mihi praebebat AX. Caligo tam crassa erat ut cochleae gressum moverem.
  
  
  Ellen vestiebat strictam vestem nigram cum monili immisso. Accepit chlamydem meam, deinde amplexa circa collum imposuit, et ubera plena pressit contra me, et dedit mihi osculum, quod supercilia statuae liquefecisset.
  
  
  "Ne tempus perdis", dixi.
  
  
  "Nunquam est aliquid perdere tecum. Hodie hic es, cras ibis. Risit in me. "Ego tibi adhuc laboras pro homine isto sordidissimo, Accipiter?"
  
  
  "Vera, sed hodie tuus sum totus."
  
  
  Erexit supercilium. "Sonat valde interesting, Mr. Carter."
  
  
  Nos exire non placuit foras. Tempestas nimis otiosa erat, et praeterea veritas erat quod neuter nostrum longius a cubiculo discedere volebat. Postquam Ellen assavit nos steaks tam crebras quam in dominica Novi Eboraci Times, vinum bibentes sedimus et colloquentes de iis quae nobis acciderant anno, cum inter se vidissemus. Narravit mihi de actionibus suis, et dixi ei ubi fueram, nisi omnia fecissem.
  
  
  Tum vitreum demisi, et super lectum diurnum ad eam ambulavi. Vina subridens lente reliqua bibit ac recumbens, Atramque vestem delapsa pectore candido Imposuit, et vitrum iuxta me posuit.
  
  
  "Tandem, Nick," inquit. "Incipiebam cogitare te hoc longe obtinere numquam."
  
  
  Molliter risi et digiti labuntur veste et mollitie pectora. Dura et in palmam tensa papilla fuit. Eam osculatus sum celerem linguam sensi, deinde versa in sinum decidit.
  
  
  In labiis eius commoratus sum, donec perscrutatus sum, donec flagranti responderet. Osculo finito, anhelabat, ubera sursum deorsumque proiecta.
  
  
  "Nick, nimium diu est."
  
  
  “Ita vero,” cogitavi.
  
  
  Stans, eduxi eam ad pedes, et dorsum ejus vestis solutum attigit. lora ab umeris demissa lente, tum plenas exposuisti ubera. Iterum osculatus sum, et manus dorsum delapsus.
  
  
  "Conclave ubi erat ante?" rogavi.
  
  
  Adnuit iterum os meum quaerens et sustuli eam et per ostium portavi ad lectum.
  
  
  "Magna?" - Rogavi, stans super illam, tunicam exuit.
  
  
  "Bene, Nick."
  
  
  Lugerum in sella mea reclinavi et appendi. Ellen me intuens obscuris et lychnis oculis.
  
  
  “Vtinam istam rem non haberes,” inquit. "Hoc me admonet ad vivum quid agis."
  
  
  " Aliquis habet hoc facere."
  
  
  "Scio. Sed ut metus est. Nick huc veni. Festinare. Ecce ego".
  
  
  Cum ad eam accessi, vestem e veste et subtemina nigra omnia quae subtus erant gestabat. Dum interna femur blandior, ubera osculavi. Illa quasi tactus meus eam incensam saxavit.
  
  
  Tunc intravi eam, et sub me crescebat, motus suos conformans meis. Nos simul ascenderunt.
  
  
  Illa omnia memoria fui et plura.
  
  
  Corpora nostra adhuc connexa erant cum audiebam telephonicum tinnitum in mensa lecto. Ellen winced, deinde sub me prorepit et telephonum sustulit. Vocem in phone auscultavit, deinde telephonum mihi tradidit. "Hic est vir."
  
  
  "Spero me nihil interrumpere," David Hawk dixit.
  
  
  “Proxima es damnate”, dixi. "Quomodo scis ubi essem?"
  
  
  “Doctus coniectura, credo te appellas, scio dixi tibi ut diem auferas, Nick, sed res demum apparere inceperunt. Volo te ad copia nunc ".
  
  
  Suspendi in phone
  
  
  e lecto surrexit et iterum induit. "Nullas epistulas ad hominem illum sordidum senem?" - Rogavi Ellen, accedens ad ianuam.
  
  
  "Ita," inquit, levi risu. "Dic ei, ego mirabilem suum timidum putem."
  
  
  Imber intermissus est tempore quo Press et Wire Services aedificationem in Dupont Circulo pervenerunt. Copia erat, ut Hawk appellata est, antica operationum mediarum AX.
  
  
  Lumina tantum in Officiis Hawki erant, cum tacito corridor decurrerem. Duo viri in cubiculō sedebant. Unus ex illis excussit pollicem versus alterum ostium, et ambulavi ut Accipitrem ad mensam suam inveniendam. Vidit ut non multum somnum caperet.
  
  
  "Ita, Nick, quam tuam noctem?" - quaesivit voce arida.
  
  
  "Magna fuit dum duravit." sedi sine interrogatione.
  
  
  "Fui ab uno conventu ad alterum damnate, singula huius assignationis tuae elaborare conatur." Hawke contemptus officialitatis in vultu ostendit. "Nunc aliquid accidit quod extra necessitatem dat. Hoc vespere tibi dabo quod volo te mane ad Lutetiam confugere."
  
  
  "Quid faciam cum illuc?"
  
  
  Accipiter perscriptorem aperuit et manilas folder extraxit. Plures imagines e folder evellit. imagines photographicas trans mensam transeundo. "Vide hoc. Quod parum gadget nondescript vides apparatum pretiosissimum est."
  
  
  Tres imagines diligenter investigavi. "Scilicet haec machina electronic est. Sed quid hoc aliud?
  
  
  “Ut scis, habemus admodum sophisticated satellitem vigilantia ratio. Longe melius est quam quidquid Russi vel Sinenses perficere potuerunt. Multum successus systematis nostri in his imaginibus fabrica monstratur. Facultatem non habet in minimo scopo movendo ex longinquo et minimas sonos ab illo scopo factos colligere".
  
  
  "Videre possum cur pretiosum sit."
  
  
  Accipiter fasciam nigram cigar deripuit. “Hoc permittit ut omnia indagare Sovietae ab exploratoribus suis satellites accipiant et ea omnia quae postea decoctionem referant. Quod ad satellitem exploratorum spectat, hoc maxime optabile est in mundo ».
  
  
  "Neque maior est quam hominis pugnus."
  
  
  Accipiter adnuit et in cigar dentes demersit. "Hoc est facile furari et celare."
  
  
  Reliqua fere coniicere potui. "Numquid aliquis ex altera parte ceperit unam machinarum?"
  
  
  Paucis ex eis Britannis permittimus. alter Londoniis furatus est."
  
  
  "Rutheni?" rogavi.
  
  
  "Minime," inquit Hawk. "Sed certe ut infernum amant eam habere. Seres quoque. Nunc te interrogo, Nick. Quid scis de ordinatione Topcon dicta?
  
  
  Cum nomen audivi, procumbo. Meus reactionem debet mihi increbrescente revelasse, quod Hawk sibi tenuem et aliquantum risum defatigatum permisit.
  
  
  "Topkon," inquam. "Scio est. Amo te, de exploratore commercio rumores audio.
  
  
  "Haec ordo intelligentiae privatim possidetur et operata est. Efficax. Haud ita pridem ex nuspiam prodire visum est, sed statim factor factus est explorator belli inter Orientem et Occidentem. Topcon secreta subit et vendit ad inemptis. Usque nunc secreta nostra maxime erant furtiva, et plerumque ea rubicunda emerunt.
  
  
  Accipiter vere defessus est. Ille cigar extinctum in astray posuit et oculos suos coarctavit. “Topcon ordo tenebrosus est, Nick, ut videtur, arcte conexus et arcte regi. Hic fortasse optimus ordo speculator privatis creatus est ex quo Gehlen in Germania post bellum suum creavit. Non possumus cognoscere personam quae ducit. notitia de eo nos elusit".
  
  
  "Scio. Duos terminationes facere potui in urbe quavis fere magna in Europa ac inscriptiones principum ingenii Sovietici et Britannici loci, sed alia materia Topcon est. Non possum dicere tibi nomen hominis qui operatur in eis.
  
  
  "Et ego te mirari suspicor cum hanc turmam AX provocaturum esse et invenire conaris quis eam currat".
  
  
  I chuckled. "Opus officium, si id quod vis".
  
  
  “Nick, Topcon gadget pretiosam in his imaginibus ostendit. auctionem posuerunt."
  
  
  Accipiter folder iterum aperuit et ephemeride enucleavit, quem mihi tradidit. "Antequam pergo, hoc te legere volo."
  
  
  Videbam quod celeriter diurna Italica tonsura perspexi. Fabula valde brevis est. Is mortem viatoris nomine Carlo Spinetti, qui confossus fuerat, ad mortem retulit. Caedes facta est in suggestu ferriviaria Tergesti. Vigilum
  
  
  Exspectabant duos viros qui hoc crimen in vidulo Carlo Spinetti furando commiserunt.
  
  
  "Quid mihi nexus inter haec et reliqua dixisti?" - Rogavi Accipitrem.
  
  
  “Percussores contentis vidulus victimae suae non curabant. Obice peregrinationis opus erat in sacculo. Obice quod microdot cum valuable notitia continebat. " Accipiter tonsuram arripuit et caput movit. "Carlo Spinetti nesciebat se portantem."
  
  
  "Sine scientia, furtiva notitia usus est traiceret?"
  
  
  "Admodum. et Topcon tenetur. Ad notitias ferriviariae utuntur ad notitias furtivas ut secreta e libero mundo post Velum ferreum auferant. Utuntur Orientis Express, qui a Paris in Sofia decurrit per Mediolanum, Tergestum et Belgradum. Nos prope in itineribus aëris oculum habuimus, itaque aliam transitum elaboraverunt.
  
  
  varias notitias contexui. "Et putes machinam electronicam ab Topcon sublatam per hunc transitum transferri."
  
  
  “Plura eorum quae dixi te ad nos venisse a defectore Bulgarorum nomine Jan Skopje. Narravit nobis Topcon gadget habere et consilia ut eam Sofia in Oriente Express in tabula traderet. Unus e viris Russiae, summus ordo KGB praefectus, cogitat occurrere cum agente Topcon in tramine ad tractandum multum antequam in Sofia perveniat. Tu, Nick, Skopje Lutetiae congredi debes, alia singula obtine et bona antequam manus mutent intercipias".
  
  
  Aliam imaginem photographicam photographicam spectavi. "Bene."
  
  
  "Tu Washington adduxi eo consilio ut monitorem invenirem te committendi. Eo tempore nesciebam quis eum. Tum Skopje res frangere incepit, unde consilium differre oportuit".
  
  
  « Intelligo. Jamque dies spirat cervices nostras. Ego ut ad fabricam antequam Russi faciunt".
  
  
  "Cum in eo es, si tectum Topcon casu popped apertum, non plane confundar."
  
  
  "Videbo quid disponam". Expergiscimini. "Quid praeterea?
  
  
  Tu contra KGB et Topcon. Et Deus scit quis alium venire sperans hoc monitorem obtinere. Sic tua vestigia, Nick. Tum monitorem et te perdere nolo."
  
  
  Pollicitus sum me ab hac molestia liberaturum esse.
  
  
  
  
  Capitulum secundum.
  
  
  
  
  Sero post meridiem erat postridie cum ad aeriportum Orly prope Lutetiam perveni. Tempestas frigida sed clara erat et taxi vehi ad Principem de Galles Hotel in 33 Avenue George V pergratum erat. Paris eadem spectavit, nisi in dies mercatus in plateis crescens. Paucae gemmae in arboribus boulevards enascentia erant. Recordatus sum cum desiderio quodam meo vicos gratissimos: Rue Réaumur cum suis maenianis ferreis, in regione Montparnasse, et pulcherrimam Rue du Faubourg Poissonnières, quae ad Folies ducebat. Sed nunc tempus non ipsum. invenire debebam Jan Skopje.
  
  
  Obrutus sum tenebrae in principem Gallae. I dialedum Skopje numerum dedit et nominavit. vox alta, graviter acui, ac temporis.
  
  
  "Accede ad Quadratum trium Gratiarum prope Foley," dixit mihi. "Ad horam septimam. Celerius, ut dicis Americani." Risus timidus erat leve. "Ego apud Barrum ducis, truncus e deversorio meo."
  
  
  “Ibi ero,” inquam.
  
  
  Priusquam e deversorio exirem, Lugerum - Wilhelminam compressi. Tales cautiones unam ex causis adhuc vivere credidi, cum duo Killmasters qui me praecesserunt, casus frigidos Belli in speciali folder Hawk conservaverunt in scrinio eius incluso loculo.
  
  
  Dum tentat stilettum, quem nominavi Hugonem, levavi brachium meum sinistrum. Cultrum fatale e vagina eleganter elapsa et manu mea. Mihi satis annuens, quod ita paratus sum ad id quod ante jacebat, et tunc per scalas ambulabat et in vernum solem exivit.
  
  
  Primam prandium habui apud Chez des Anges in caupona Boulevard Latour-Maubourg coq au vin, oeufs en meurette et vitrum egregii Burgundiae vini. Tum tuli taxi ad Quadratum Reipublicae.
  
  
  Cum scirem aream et extra diligenter esse volui vesperi, ambulabam reliquam viam. Iam multum spatiabantur in plateis, et laetatus sum praeter illos ambulare et deerrare. Vidi permagnam iuvenum catervam fruentium nocturno vernali prope stationem Belleville subway. Tunc ambulabam sub arcu dilapidato qui Civitatem de Trevize olim obtexit et me inveni in quadrato parvo, quod Skopje commemoraverat. Antiquum Paris spectavit - scamnum parcum apud fontem.
  
  
  In platea erant tres hoteles, omnes parvi, et unus ex eis in Bar Ducis habitant. ambulabam et circumspexi. Locus desertus erat - scilicet via Skopje eam desiderabat. Inveni eum sedentem ad mensam prope posticum ducens in cubiculum posticum. Accessi ad eum.
  
  
  “Flores in Tuileriis florent,” inquam.
  
  
  Faciem meam studuit. Statura fuit, graciles homo, facie pallida, gyris Sub oculis atris. " Vere mane ", caute dixit.
  
  
  sedi contra eum in mensa. Solae hic fuimus excepto ministro forensi. "Nick Carter sum," dixi. "Et tu es Jan Skopje."
  
  
  "Etiam. Noscere te, Mr. Carter." More eius etiam timidius quam vox ridet. "Nos postulo ut hoc conventum brevem. Credo invenisse ubi vivam. Nescio quid significant, sed eos me tecum videre nolo."
  
  
  "Procuratores Bulgarorum?" rogavi.
  
  
  "Non sum certus. Fortasse est Topcon populus. Illi…"
  
  
  Famulus accessit et mandatum nostrum suscepit. Skopje expectavit donec bibit et iterum discessit antequam disputationem repeteret.
  
  
  “Est homo deversorium meum spectans” tacite dixit. Respexit super umerum suum ad inclinata fores cubiculi posterioris ubi architriclinus mox disparuit. Deinde ad me convertit. “Fabula furtiva tradetur in tabula Orientis Express duobus diebus in Lausanne, Helvetia. Ibi mane primo agmine subsistit."
  
  
  "Quare Lausanna?" rogavi.
  
  
  "Praetorium Topcon in Helvetia sunt. Nescio ubi". Atrium ostium diligenter observavit. Famulus ad cubiculum rediit et talea appropinquavit.
  
  
  "Quis fabricam furtiva feret?" rogavi.
  
  
  Haec est magna operatio Topcon. Et ideo res ablata tradetur regiminis.
  
  
  "Et quis est hic?"
  
  
  Skopje os suum aperuit ut aliquid diceret, verbum non potuit. Aperuerunt oculi eius et os eius adhuc aperuit. Vocem tenui audivi post fores revolutas post Skopje, et vidi unum ex illis moventibus. Skopje maxilla tacite laborabat ut in medio dorsi loco frustra conprehensus esset. Deinde in mensam corruit.
  
  
  Ad Wilhelminam perveni, e sella mea surgens. Tunc vidi spiculum e tergo Skopiae haerentem. "Skopje?" - dixi, attollens caput. Sed iam mortuus erat.
  
  
  Tunc dapifer conversus ad nos et vidit quod factum est. Clamorem eius neglexi et per fores inclinatas in parvam culinam et cellarium cucurri. Ostium ad angiportum apertum erat.
  
  
  Per fores obscuras ambulans, sollicite angiportum ingressus, manu Lugerus. Obscurae erant umbrae et primo nihil videre potui. Tunc videam figurae obscurae apparens in platea clara.
  
  
  decucurri angiportum et cum perveni ad viam sto, substiti et vidi ad dextram. Currens homo per truncum, videbant eum.
  
  
  Sustuli magnum Lugerum, et commotus sum post eum. Et convertit angulum et sequebatur eum. cum eo sum adsequi. Et aliud angulum convertit et invenimus in ruta des Bergères. Neo caeca lumina in tenebras natabant. Homo quidam erat adhuc currens ante. persequor eum. Peregrinatores et Parisienses patria subsistebant et observabant. Profectus est homo in angiportum angustum et iterum amisi eum.
  
  
  Cucurri in plateam exit et in tenebras prospexi. Nusquam comparuit. Omnes vidi fores, unum angiportum, et alium angiportum secans. Wilhelmina denuo extraxi et diligentius ambulavi. Esse usquam, nec incommodum esse, quod metu insidiarum sequerer.
  
  
  Compressi omnem limen praeteriens. Vana erant omnia. Fieri potest ut ad plateam secantium antequam ad angulum perveni. Transivi angiportum et nihil vidi in ea. Tarde transivi ad sequentem, nunc certe amiseram.
  
  
  Cum intravi angiportum, motus quidam mihi proximus erat. Aliquid meum carpi dextram percussit durum et Wilhelminam amisi. Magnae manus me apprehenderunt et prostraverunt me, silices percussi, dorsum et humerum laedens.
  
  
  Respiciens vidi duas figuras supra me stantes. Unus erat vir tenuis et mustachioed, quem per plateas Lutetiae persequebam, et post eum magnus ille, calvus, puppis comes, homo, qui me percussit cum tabula, et pulsavit me ad terram. Tenuis in manu tenebat fistulam ferream longitudinis et semipedum. Mirabar si me huc ad necem me induxerant.
  
  
  "Quis es?" rogavi
  
  
  sperans prohibere eos. "Cur occidisti Skopje?"
  
  
  "Ça ne vous regarde pas," dixit magnus vir, dicens mihi nullam esse rem meam.
  
  
  "Depesh-proci," alia addidit, hortans magnum guy ut pergere posset.
  
  
  Fecit. Me in faciem cuspide fixit. Pedem arripui ac substiti ne caput frangeret. Corpus meum durum torquens, crure presso volvens. Subito post crepitum os fregit et auditum est. Clamavit et percussit pavimentum.
  
  
  Lenta mihi fistula torsit, et cum volvi, in pavimento post me strepit. Tibia iterum descendit, sed hoc tempore illud arripui et durum trahebam. Super me cecidit, fistula perdens. Tum se liberare conatus est, sed dum vapulat, collum praecidi et crepitum ossis audivi. Mortuus erat cum percussa pavimento.
  
  
  Cum ad pedes meos venissem, magnus Guido in ludum redire conabatur. Ut vero uno genu descendere conatus est, eum percussi in capite et in sidewalk corruit. Mortuus.
  
  
  Quaesivi et inveni Wilhelminam, deinde per loculos rimari coepit. Nulla identitatis. Cum Gallice loquerentur, verius esse duxi quod Topcon homines ex Helvetia potius quam Bulgarici agentes essent. Jan Skopje ad AX admisit se pro KGB et Topcon laborasse et consilium monitoris furtum adiuvisse. Cum Skopje defecerit, Topkon seu KGB claudere eum oportuit. Videtur hoc opus fuisse Topconis.
  
  
  Prope me in inquisitione alicujus pretii in corporibus debui cum chartam intritam in sinu hominis invalidi inveni. Gallice fuit: Klaus Pfaff. Gasthaus Liucerne, L. Minuit le deuze.
  
  
  Intus iaccam eius notavi tag; in ea initiales HD. Ponens chartam in sinu meo, speciem graciles hominis diligenter examinavi. Tum Parisiensis noctis umbras abripui.
  
  
  
  
  Caput III
  
  
  
  
  Compressi paucas parvas hotels in Cité de Trevize primo mane postridie et felicis evasi apud tertiam sistendam meam. Pridie quam heri duo viri descripserunt. Una erat tenuis, altera magna. Tenuis homo initium fecit Henri Depe, nomen quod initialibus iacco suo aequavit. Magna quis erat Navarro.
  
  
  Possem aliquas conjecturas facere, collatis meis fragmentis notitiarum. Depe putabatur apparere homini nomine Klaus Pfaff postquam Skopje et me expulit. The letter L after gasthaus in note probably stood for Lausanne. Saltem id quod posui. Depe obviam fuit Pfaff statuto tempore, media nocte, et narra quomodo omnia Parisiis huc irent. Nempe Pfaff tunc referret ad caput Topcon. Pfaff nisi magna erat.
  
  
  Probatur mihi perspicax. Lausannam ibo, quia is est ubi monitor furatus in Orientem Express conscendit. Ac vellem Pfaff pro Depe convenirem. Si ipse Pfaff non fuisset Topcon exsecutivus qui machinam in tramine portavit, verisimile identitatem ducis cognosceret. Fortasse persuadere possum ut hanc identitatem arcanam patefaciam.
  
  
  Oriens Express Parisiis apud Gare de Lyon prehendi potui, sed cum expectabam tempus aliquod in tabula morari postea, et cum tempus esset essentiae, currum conduxi ad Lausanensem. Mercedes-Benz 280SL conduxi, currus luteos lusos qui adhuc novos odorabantur. Nuper mane Paris e fui et ad Trecas et Dijonem veniebam. Tempestas incaluerat et lubuit agitare. Villa erat montuosa et viridis, sed cum Helvetiam appropinquaremus, magis magisque montuosa erat.
  
  
  Medio diei itinere in Helvetiam transivi angusta et anfractus aliquantisper. Montium nivalium procul apparuerunt, sed in curriculo reliqua via manserunt. Haud procul a Lausanne, inter gramineos colles in circuitu regio, animadverti currum in parte viae fractum esse. Puella sub cucullo spectabat. Substiti et optuli auxilium meum.
  
  
  "Numquid possum facere?" - quaesivi, accedens lucida caerulea Lotus Plus II.
  
  
  Levavit oculos suos et diligenter me intuens. Illa pulchra erat longa pedibus flava in ministralibus pellibus et ocreis. Crines non humerum tan- tum passum vidi. Post momentum in me tendit, faciem illuminat.
  
  
  "Nick!" Illa dixit. "Nick Carter!"
  
  
  Nunc illud mihi fuit, quam- quam aliam inspicere. "Vereor tibi commodum," incerte dixi. "Non credo..."
  
  
  "Bonn, ultimo anno circa hoc tempus," dixit accentu Germano. “De causa Groning. Nick, non meministi!"
  
  
  
  Tunc quoque recordatus sum. "Ursula?"
  
  
  Lorem risus magna risit.
  
  
  Ursula Bergman, addidi.
  
  
  "Ita," respondit subridens ex facie pulchra procedens. "Quam delicatus in te venire solum ad auxilium vetus amicus in necessitate."
  
  
  “Comos fuscos habes in Bonn,” inquam. "Breves capillos. Et oculi brunnei".
  
  
  “Haec mea vera coma est,” dixit, fila lini tangens. "Et oculi contactu lentium erant."
  
  
  Ursula canora risit. Praeterito anno circiter septimanam in Bonn et Hamburg convenerunt ut notitias colligeremus de cornu Germanico sinistro-Germanico nomine Karl Groening, qui suspectus erat de notitia militari occidentali ad quosdam homines in Oriente Berolinensi transeundi suspectus. In hoc casu Ursula speciale munus faciebat. Iustum officium eius fuit cum unitas intelligentiae Occidentalis Germanicae dedicata solum ad investigationem pristinam et apprehendendam Nazis qui crimina belli commisit. Haec omnia Akes mihi de illa narravit, nec occasionem inveniendi plura habui.
  
  
  “Destiti causam Groningam postquam me ad Washington revocaverunt”, dixi. "An curiae Bonnae eum criminum reum invenerunt?"
  
  
  Adnuit smugly. "Est currently dum tempus suum in carcere Germano."
  
  
  "Bine. Libet audire de his rebus subinde felicibus exitus. Quid agis in Helvetia, Ursula, an egone quaeram?"
  
  
  Illa humeros pulchras humeros. "Ipse".
  
  
  "I videre."
  
  
  "Quid facis in Helvetia?"
  
  
  I chuckled. "Ipse".
  
  
  Nos ambo risimus. Lubuit videre se iterum. "Quid lotos mali?"
  
  
  “Vereor currus perditus est, Nick. Putasne me cursus in urbem petere posse?"
  
  
  "Libenter," inquam.
  
  
  In Mercedem venimus, in viam eieci et in urbem venimus. Postquam momentum consecutus sum, illam vidi illam continuantem loqui de Karl Groning et vidi quomodo ubera eius nixa in blouse eius Jersey et quomodo ministerium eius in altum vectus est in longa, plena coxis. Ursula floruit ex quo Bonnam illam nactus sum, et effectus infigo fuit.
  
  
  "Pergitis in Lausanensi?" Ursula quaesivit ut ego ad downgrade twisty switched. Lausanensis panorama nobis aperitur, oppidum in collibus insidentem nivibus nivibus recentem hiemem supra nixam.
  
  
  "Sicut hac nocte," inquam. "Fortasse potuimus una potio in aliquo humili ratskelere."
  
  
  “O, vere vellem. Sed hodie occupatus sum et cras mane proficisci debeo."
  
  
  "Putasne tunc currus tuos paratos esse?"
  
  
  "Mane per agmen relinquo", inquit.
  
  
  Postridie mane agmen unum tantum relictum est Lausanne, quodque agmen meum erat, Orientis Express. "Quam interesting," annotavit. "etiam cras mane per agmen relinquo."
  
  
  Illa me oculis caesiis apertis aspexit. Nos ambo significationem huius fortuiti probaverunt. Si non simul fuimus, nisi mutuum scriptorem cognovissemus, uterque suspectus fuissemus. Sed Ursulam Bergman in opere vidi et iudicium meum non geminum agens confidebat.
  
  
  Iam illa consilium suum fecerat. Oculi eius cum vera amicitia scintillabant. “Bene, id est valde nice, Nick. Potum in tabula simul habere possumus."
  
  
  "Ego vultus deinceps ad eam." Risi.
  
  
  Cum in urbem venissemus, Ursulam ad Hotel de la Paix in Avenue B. Constant, in ipso urbis centro, dimisi, ac deinde ad innocuum hospicium in Loco Saint-François compuli.
  
  
  Cum ad cubiculum meum accessi, sarcinas aperui et conventui procinctu coepi. Henricum Depe me facturum esse ac memoriter facturum habui.
  
  
  Causam cepi quam guys ex effectibus specialibus et department edendis mihi dederunt. Camouflage ornamentum erat, et valde inventivum in eo. Hawke ipse multam simul posuit — in camouflage sua aetate peritissimus fuit. Copia inclusa fasciolis plasticis "cutis" et lentium contactuum coloratum, calvae et capillamentum, ac multae rutundae umbrae variae. Etiam cicatrices plasticae erant, quae cuilibet parti faciei vel corporis adhaerere poterant.
  
  
  Pono ante mensam speculum coluisse. Primum "cutis" plasticam apposui, stratis exstruendis ad pontem nasi crassiorem et apicem longum. Tum malas exantlabam, ut genae sub aedificio cavae viderentur. Postquam auriculas et mentum protuli, facies Depeu os imitare coepit. Tum rutrum admovit, quod colore suo aequavit, lentium contactum fuscum induit, et palliolum pallidum elegit. Vidi ipse
  
  
  in speculo. Non omittam si quis nimis Depe inspexerit, sed Pfaff ad momentum stulte possum.
  
  
  Ad undecimum et triginta trans Besser pontem in ruta de la Caroline ad Lucernam hospitio abieci. Cum intravi, paenitet me quod ibi dimidium duodecim clientes erant.
  
  
  Nullo modo mihi videor cognoscendi quid Klaus Pfaff vidi. Tantum sperare potui, quod eum ibi vicissem et, cum ille venisset, faciem meam pseudo-Depe agnosceret.
  
  
  Venit hora duodecima, tempus contionis, nihil factum est. Iuvenis discipulus coniugum intravit et ante mensam accepit, mensam in tergo cubiculi petivi, ad ianuam versus. Accesserunt quinque, et deinde decem. Incipiebam cogitare Pfaff non monstraturum esse aut iam ibi esse. Unus erat homo, et erat olla bellica Germanica. Pfaff posse non putavi. Multitudo clientium novorum advenit, et locus murmurabat. Nesciebam quid in tali re facerem cum Pfaff. Meridies undecim praeteriti advenit et fartum et cerevisiam ordinare coactus sum. Statim postquam architriclinus iussum meum detulit, ostium apertum est et brevis homo tenuis ambulavit. Visus est tumor sub iacco. Constitit ad ostium et circumspexit. Cum invenissent me oculi, recta ad mensam ambulavit. Debebat esse Klaus Pfaff.
  
  
  Constitit ad mensam meam et circumspexit cubiculum iterum ante sedentem. Homo nervosus erat pexis flavis crinibus et in sinistra auris tenui cicatrice. Bonjour, Klaus, dixi.
  
  
  Sedit contra me. " Sero me paenitet," dixit. "Et quaeso loqui Anglice. Praecepta nosti".
  
  
  Me tamen directe non inspexit, et egi gratus. Famulus rediit et ordinem Pfaff farciminis et sauerkraut accepit. Dum haec aguntur, Wilhelminam e sinu meo extraxi et Lugerum Pfaff intendit. Nemo adhuc sclopetum vidit.
  
  
  Famulus discessit. Pfaff me intuitus est et super humerum eius respexit. "Bene. Quid Lutetiae accidit?"
  
  
  Cum pararem ad hunc conventum, occurrebat mihi cogitatio ut Pfaff posset esse caput Topconis, qui res furtivas portaret. Nunc autem eum ante me vidi, intellexi eum ducem non posse esse.
  
  
  “Multum accidit Lutetiae,” inquam.
  
  
  vox excitavit illum. Faciem meam primum intendit et oculos coarctavit. Vidi quantum mihi placebant. Facies deinde mutata est ut vultum meum aspexit.
  
  
  "Immo ego non sum Henricus Depe," dixi.
  
  
  Irae ac metus in angusto vultu plane reflectebantur. "Quid est hoc?" - quaesivit tacitus.
  
  
  Unde veniam, veritatis vel consequatur.
  
  
  "Quis es? Ubi est Henricus?"
  
  
  "Henri mortuus est," inquam. "Et occidi eum."
  
  
  Oculi eius longius ibant et oris angulis leviter vellicatae. "Nescio an verum narras necne. Abeo. Meus conventus fuit apud Depe."
  
  
  Surgere coepit, sed prohibui eum.
  
  
  "Non faciam," monui.
  
  
  Cunctatus adhuc in sella sedet. Visus eius cecidit ad dexteram meam, quam Lugerus sub mensa tenebat.
  
  
  "Ita," inquam, tacite. "I have a gun pointed at you. Et eo uti intendo si ex hac sella exieris."
  
  
  Pfaff deglutivit me in facie. Videre potui mentem eius operantem, conanti instare quis essem et propositum suum perpendere conanti. "Non ausis" inquit hic sclopellum mittere.
  
  
  "Non possum per posticum intra quindecim secundis aream percutis." Sperabam se calumniosum esse dicturum. "Et amici mei foris me exspectant. Visne experiri me?
  
  
  Iratus in faciem disparuit; timor occupavit eam. Non erat vir fortis, quod mihi bonum erat.
  
  
  "Quid vis?" interrogavit.
  
  
  "Indicium."
  
  
  timide risit. "VIATOR officium est in via."
  
  
  Ingemui. "Esto modestus mecum, ego scindam caput tuum."
  
  
  Subridere eius evanuit. "Qualis notitia vos postulo?"
  
  
  "Puto nos in privatis melius disputare," dixi. Libera manu mea in sinum meum iecisti et ieci francos Helvetios in mensa ad solvendum ordines nostros. "Mei cibus est," levi risu dixi. “Nunc volo te stare et tardissime ambulare ad ostium introitus. Ego post te ero, et hoc sclopetum a tergo ostendetur. Cum foris imus, amplius tibi mandabo. . "
  
  
  Aiebat, "Putas hanc stultitiam effugere posse?"
  
  
  "Tu melius in me confidis."
  
  
  Et posuit in sinum meum Wilhelmina et nos
  
  
  exivit foras. Eum ad Mercedem ambulavi et ei dixi sedere in sella aurigae. Et sedi iuxta eum, misit ei claves, et dixit ei ut expelleret ad extremam civitatem.
  
  
  Pfaff iam pertimesco. Sed currus in virides, ut iussi, impulit. Et direxi eum ad viam lutum, quae ibat ad dextram in arbores, et eum edixit, cum extra viam e conspectu staremus. Cum machinam abiecisset, conversus sum Lugerum ad caput eius.
  
  
  “Hoc mimum conficis,” inquit clare.
  
  
  "Quia amici tui apud Topcon sunt habiturus me?"
  
  
  Labia palliat. Hoc primum ordinationem commemoravi. "Ita est," inquit plane.
  
  
  "Videbimus, quia nunc mecum cooperaturus es, annon es?"
  
  
  "Quid scire vis?"
  
  
  "Cupio scire quis cras mane die oriente Express".
  
  
  "Populus multum."
  
  
  "Iam scio quod bulla apud Topcon est personaliter ad furtiva machinam transportandam in agmen" dixi. "At tu quisnam ille est, et de illo mihi narrare potes."
  
  
  "Insanus es." aspexit incredulos.
  
  
  Contumeliarum modus non fui. Lugerum ad latus ejus demisi. Concidit et cecidit ab ictu sanguis maxillam decurrens. Exhalatio tenui facta est dum conprehendit vulnus.
  
  
  "Nolo amplius loqui," in eo fremebam. "Volo responsa ad quaestiones peto te. Et tu melius incipias loqui citius."
  
  
  "Bene," tandem consensit. "Num fumigant cigarette?"
  
  
  haesitabam. "Succedunt." Aspiciebam diligenter ut unum protulit et accendit. Ashtray in ashboardday aperuit et parem ei inseruit.
  
  
  "Numquid tu meam salutem spondes, si ego tecum consentio?" - quaesivit, adhuc ashtray tenens.
  
  
  "Hoc iustum est."
  
  
  "Tunc dabo tibi nomen quod vis. Hoc…"
  
  
  Sed Pfaff nihil mihi narraturus erat. Manus eius emisit foramen ashtray et e ashboardo extraxit. Oraculum cineris in faciem projecit.
  
  
  Oculi mei cinere pleni sunt, percussit dexteram meam, et vi dejecit eam. Parvus enim vir multum roboris habebat. Ostium deinde currus apertum est et Pfaff e curru cucurrit.
  
  
  Clamavi voce, oculos meos purgans ardentes. Ego Lugerus adhuc tenebat. Ego surrexi de curru. Per hoc tempus oculi mei satis claruerunt ut Pfaff cito ad viam currens videam.
  
  
  "Prohibere!" Clamavi, sed movebatur. Ego eum in tibiis confodiendum. Sonuit Luger et glans Pfaff crura percussa est. Adfui.
  
  
  Pfaff conversus et columba in arbores ad laevam lutum via est. Post ipsum cucurri.
  
  
  Pfaff s pistola umerum meum tuli dum in Mercedem initurus est, ut commodum putarem me, sed errabam. Cum intravi parvam defensionem, iecit e Pfaff emissa, et sibilabat aurem meam. Habere debet pistillum parvum alicubi absconditum in persona sua.
  
  
  Ut post densam pinum impingebam, Pfaff antecedens audivi. Cautius coepi. Levavi Lugerum quod eramus proximus via principalis et nolui meum gunfire ad strepitum addere. Praeterea vivere volui Pfaff.
  
  
  Post alias viginti cubitos, cum putarem me amisisse, Pfaff e operculo haud procul a me erupit et per defensionem cucurrit. minus cautum esse decrevi. Post illum cucurri, sperans me non exaudire donec sero esset. Cum intra viginti pedes eius veni, conversus vidit me. Modo parvam pistolam excitaverat ut intenderet cum eum prope umbilicum in plexu solaris ferire.
  
  
  Bis sclopellum accensi, utroque tempore mihi defuit, ut in terram ingruat. Duobus temporibus equitavimus. Tunc manum arripui sclopeto, et ambo ad pedes delati sumus. Pfaff in faciem pulsavi et tormentarii manum contorsit. Hoc de manibus eius cecidit.
  
  
  Sed Pfaff non habuit intentionem omissionis. Genu in inguina acriter extulit. Dum convalescerem ab ictu, erupit, iterum recurrit.
  
  
  Dolorem ventris pugnavi et sequebatur eum. Per virgulta et ramos arboris nos incidimus. Alter ab eo lucratus sum. Tum iterum vului. Ambo ceciderunt, manus apprehenderunt eum, et pugni me ore et capite feriunt. In arborem aridam crepuimus, quae ab impulsu nostro corruit. Nunc hominem bene habui, sed manibus adhuc pugnans. Tunc in os ejus eieci eum et corruit in terram.
  
  
  "Nunc, mehercule, nomen dic," exanimatus quaesivi.
  
  
  Pfaff in sinum suum attigit. Miratus sum cur
  
  
  hoc tempore novo telo adgressus est. Brachium meum mutavi et stilettus in palmam meam incidit, sicut manus Pfaff e sinu exivit, et ad os pervenit.
  
  
  Secundum scissuram me accepit ut sciret quidnam fieret. Pfaff, sciens eum peractum esse, in os ejus capsulam cyanidæ inseruit. Qui momordit.
  
  
  Proieci stiletto in terram et procidit ad genua iuxta eum. Maxillam apprehendi et aperire conabar, sed frustra conatum meum fuit.
  
  
  Tunc actum est. Oculi Pfaff dilataverunt et sensi corpus eius in brachiis meis. maxillam meam dimittam et apertam. Ingratus odor. Tunc vidi pusillum sanguinis ad angulum oris ejus, et vitrum fractum in lingua ejus. Facies ejus paulatim obscurior facta est.
  
  
  Klaus Pfaff mortuus erat.
  
  
  
  Caput quartum
  
  
  
  
  Diesel machinam Orientis Express paene tacite in stationem Lausanensem traxit sicut sol iam super collem remotum ortus erat. Pauci erant in contionibus. Impedimentum cum fremitu observavi et inscriptionem in lateribus curruum legi: PARIS LAUSANNE MILANO TRIESTE BELGRADE SOFIA ISTANBUL. Haec exotica nomina fuerunt et multorum praeteritorum provinciarum memoriam rettulerunt.
  
  
  Substitit hamaxostichus et plures viatores discesserunt. Iamque turba magna in suggestu conscenderat. Facies te forte examinavi. Unus ex illis esse potuit homo cum monitore, nisi Klaus Pfaff Topcon ablatione facta cogitare bis de fabrica in hoc agmine movendo cogitare. Sed non putavi. Videtur quod conventus et negotia cum KGB de hoc agmine iam cogitaverint. Haec consilia tam facile mutari non poterant.
  
  
  Alterius vultus circum me acceptus, sarcinas cepi et scapham conscendere incepi. Tunc audivi post me vocem.
  
  
  "Salve, Nick."
  
  
  Conversus sum et vidi Ursulam Bergman. “Guten morgen, Ursula,” dixi.
  
  
  "Numquid vespera tua in Lausanensi frueris?"
  
  
  “Bene quies erat”, mentitus sum. Animadverti spreto risu, faciem Ursulae hodie mutasse. Contentio ibi fuit quae antea non erat. “Audi, audivi nos Mediolanum habere currus cenandi. Possum tractare te ad prandium conscendit? "
  
  
  Tantum momentum haesitavit ac tunc late mihi risit. "Id placet."
  
  
  In conscensis, maxime viatorum qui navem conabantur inspicere, sed difficillimum erat. Post dimidium horae quiete in agrum Helvetium fuimus et celeriter per colles virides celeriter currentes sumus. Ursula et in triclinio convenimus ante triginta octo et nullam quaestionem de mensa questus habui.
  
  
  "Helvetica landscape phantastica est, annon?" Loquela parva faciebat me.
  
  
  Ursula sollicitus videbatur. "Ah vero," respondit falsa alacritate.
  
  
  "Est hic Bavariae simillimus," Pergo.
  
  
  Non me audiebat. "CIRCA. Similitudines sunt. Nunc video".
  
  
  Subridens eam leniter. "Ursula, quid mali est, annon?"
  
  
  Illa me celeriter oculis caesiis gravibus aspexit. "Nescio an ego te in problemata mea trahere volo, Nick. In fine diei de negotiis tuis curandum est.
  
  
  manu mea arripui. “Audi, si difficultates habes, fortasse aliquid est quod adiuvare possum. Anima mea ad AX pertinet, sed semihoram mihi dare possunt vel sic.
  
  
  Suspexit et risit parvo ioco. "Supponitur heri in occursum hominis. alius procurator nostrae ordinationis. Existimabatur apud me comitatum Lausanensem ducere et simul missionem complere rati sumus.
  
  
  "Et non sedit?"
  
  
  Vox eius per iram distenta est. "Ille inveni in deversorium..."
  
  
  Id omne. Ursula et socius eius alium e multis prioribus Nazise secuti videntur, et particeps praedae appropinquavit et ipse victima factus est. "An unus ex tuis amicis e Tertio Reich?" rogavi.
  
  
  Suspexit et indicavit mihi etiam oculos suos. “Non timeo, Nick. Conservus meus procurator huic casui tantum in auxilium mihi datus est. Infeliciter, agnitus est. Non puto se scire qui adhuc sim.
  
  
  "In rebus non vis obtinere quod mihi de non dicas. Sed puto nos praecepta aliquantulum absolvere. Quaeris bellum scelestum et expectas eum in hoc agmine esse. Recte?"
  
  
  "Informator dixit nobis se hic esse."
  
  
  "Potesne aliud auxilium, si opus sit?"
  
  
  "Non casu. Non tam celeriter. Sed ipse dixi me forsitan auxilium tuum numerare possem, si res orta esset.
  
  
  Ego eam. "Potes in eo"
  
  
  
  Ursula adnuit. Illa agente frigido erat. Magnam experientiam habuit cum "causis humidis" - sicut Russi ita bene descripserant - quae ad opus intelligentiae referebantur.
  
  
  Famulus tosti et capulus et reliquit. ALA despexi et hominem Orientalem vidi, nempe Sinicem, solum sedentem. Iterum me aspexit ac mox animum ad ientaculum suum convertit.
  
  
  Admiratio si Seres homo professionalis esse posset, memoriam meam quaesivi de nomine quod faciei eius chubby aptaret. Meus dominus Hawk valde instabat certis cautionibus, quas praecipuas mercaturae nostrae appellabat, quarum una erat ut procuratores ordinis nostri temporis tabellas agentium agentium alterius partis recognoscerent. proinde memoriam omnem mecum inivit.
  
  
  Hic cum nomine non potui. Seres non potui cognoscere. Hoc eum adversarium non exclusit. Ille recentis ingenii tiro esse potuit, aliquis qui ex proximo tempore Duis congue sem mi factus est activus. Omnes enim novi Topconio coniungi posse.
  
  
  Alius Occidentalis homo ingressus est et Sinenses coniungit. Vidi eos cum usura, mirans quid loquerentur. Curiositas felem occidisse potest, at nulli in meo negotio nocebit. Inopia interdum curiositas exitiosa fuit.
  
  
  Sobrium capulus cepi et ut novos coniuges triclinium autocinetum intraverunt. Ambulaverunt per porticum, et sederunt ad mensam iuxta ubi sedebam cum Ursula. Mulier erat circiter triginta, pilis fuscis fuscis et figura bona. Vir erat staturae mediocris, pilis brunneis et mento valido sub naso prominente.
  
  
  "Quid est, Nick?" — Ursula petivit.
  
  
  Commovi caput meum. "Nihil." Memoria mea ripam modo sustulit aliquid de homine naso prominente. Nomen eius Ivan Lubyanka et procurator KGB erat.
  
  
  Ad momentum Sinensem et comitem ex animo posui. Aspectus Lubyanka aliquid significabat. Erat summus ordo KGB officialis, genus personae Russi missuros ad tractandum cum organizatione sicut Topcon.
  
  
  Lubyanka et mulier cum eo sentire videbantur incommoditates formales inter alienos commutatas. Eius et mores significabant se nuper congressos esse.
  
  
  Tortorium parvum in sinu meo habui. Volebam eum inhaerere ad mensam in qua Lubyanka et mulier sedebant, et ut ad me redirem et sermonem eorum audirem. Certus sum fore valde placuisse.
  
  
  "Scisne hunc hominem, Nick?" - Ursula me rogavit.
  
  
  " parum nota spectat." Proieci eam. Illa satis habebat cures.
  
  
  “Fortasse es interested in muliere”, suggessit, ostendens mihi risus umbram.
  
  
  "Vix," inquam. "Lucerna tibi tenere non potest."
  
  
  Certe verum erat. Una ex iucunda memoria ultimae notae meae cum Ursula in cubiculo paulum morae inclusa est.
  
  
  Videtur eadem cogitatio puellae Germanicae evenisse. Illa molliter risit, trans mensam attigit et brachium tetigit. "Turpe est negotium iter, Nick."
  
  
  "Fortasse non modo negotium erit. Ego adhuc vestimenta tua tollere possum,” inquam.
  
  
  Dum inter loquimur, adhuc spectabam Lubyanka et mulierem. Eorum conversatio intensior facta est. Iam constitueram Lubyanka procuratorem Russicum fuisse assignatum ad emendas notas ab Topcon. Sed quid de muliere? Lubyanka non putavi eam sustulisse in hamaxosticho ad iocum et ludos. Securim de eo fama dixit se hominem stricte negotium esse, nullis notabilium infirmitatibus, nisi forte communitatem rei futurae crederet. Ego bet haec domina quoque explorator fuit.
  
  
  Mulier, dum hoc cogitabam, accidit ut in partem meam perspicerem. Oculi eius frigidi et penetrabiles, et acies directa. Tum animum convertit ad KGB praefectum, et iterum in disputationem decidit.
  
  
  Libravit facultatem, quod mulier erat repraesentativum Topcon, quod custodiae notae quam mihi receptae daretur, expendi. Ego autem dixi Topcon bulla machinam in tramine ad tractandum prehendere. Poteratne fieri ut haec mulier esset cerebra post ordinationem super-lentam sicut Topcon?
  
  
  Si id fieret, putavi fore mulieri inuiolanti occurrere.
  
  
  “Nick, decrevi tibi dicere de persona quam quaero. Auxilium tuum petere non possum si tecum non aequo consisto” Ursula cogitationes meas interpellavit. Inspeximus eum viginti quinque annos. Interfector erat foedissimus. Qui cum in Polonia castra carceris decurreret, illi qui cito ex manibus mortui sunt, feliciores sunt quam qui excruciati sunt. "
  
  
  . ;
  
  
  Germana puella convertit et fenestram magnam iuxta nos prospexit. chalet astris rus elapsum est. Strepitatio cancellorum sub agmine erat subauditum rhythmicum ei altae vocis.
  
  
  In Belgradi vestigium eius invenimus. Illi nostrum qui insights vitae suae viderunt, vocant eum Butcher — Butcher of Belgradus. Periculosus est et insidiosus. Etsi plus semel ad capiendum prope accessimus, tamen nos fallit. Nomina, personas, vultum etiam mutat. Nihil de vita currente scimus et prorsus nescimus quid nunc simile spectat. Scimus homines qui eum olim noverant eum nuper in Belgradi animadvertisse. Ipse nobiscum in hoc agmine peregrinari existimatur.
  
  
  “Video hoc plusquam aliud opus esse. Magni momenti est pro te prehendere".
  
  
  "Ita est. Quod fecit... " Sententiam non perfecit. Non opus est ut perficiam.
  
  
  Reliqua mea capulus devoravi. “Nos servabimus, Ursula. Praesent non magna ipsum. Ibi ero, si me eges. Armatus es, nonne es?"
  
  
  "Etiam."
  
  
  "Bene." Trans porticum perspexi et Lubyanka vidi et mulierem simul relinquentem.
  
  
  "Paenitet," inquam, paucas libellos e sinu meo sumens et eas in mensa collocans. Surrexi de sede mea. "Nos postea conveniam."
  
  
  Lubyanka et femina fulva triclinium currus relinquebant. Ad finem traminis tendebant, non ad cellulam Classis. Insueta erat facies eius, sed iterum me intuens praeteriens.
  
  
  Ornare tergo agmen parva observatio erat, et mulier mysterium et Lubyanka recta ad eam ambulabant. Stant et sermonem suum continuant. Non videbant me quando steti in cella fumigans post eos. Perveni in sinum meum iaccam et tortorem parvam discus evelli. Hac arte potui tantum invenire quid loquantur. cum illis ad tribunal ibam.
  
  
  Aditus mei sonus agminis motus obvolutus est, sed etiam voces. sonum evidens feci et conversus; Mulier hostiliter me intuens; Lubyanka me diligenter studuit. Spectat ut ille me non agnovit.
  
  
  "Salve" dixi accentu Gallico. "Est pulchra mane, annon?"
  
  
  Mulier impatienter aversata est a me. Lubyanka mur- "Ita, pulchra mane."
  
  
  rogavi. - "Quousque vadis?" Libram meam amittere simulavi et manubrium prope Lubyanka apprehendi, et in manu subtus clavis catenam collocans.
  
  
  Facies autem Lubyanka etiam inimica erat. "Totum ex circumstantiis," inquit. Intrusor non magis quam mulieri molestus esse voluit. Avertit me frigide, cedentes aspicit vestigia, Sol mane nitens clare.
  
  
  "Bene, have a nice day," Dixi eis.
  
  
  Lubyanka adnuit sine inspectione me. Et conversus sum, et reversus sum intus. Cum triclinium ivi, Ursula non erat ibi. Ambulabam ad currum dormientem et intravi cellulam meam numero trium. Tunc vidulum meum aperui et inveni parvam quantitatem receptaculorum intus absconditam. Ego coniuctionem et in dial.
  
  
  In primis omnia static habui. Tunc audivi stabilis strepitationes rotarum traminum et voces cum ea intermixtae.
  
  
  "Non opus est... respice in fabrica... offeres." Erat vox Lubyanka.
  
  
  Plus stata quam vox muliebris.
  
  
  "... non revelare machinam... si te examinare, sed bonae imagines sunt... in camera mea postea".
  
  
  Tum vox Lubyanka breviter vale dixit mulier, et peracto colloquio.
  
  
  telephonum sustuli et in meis sarcinas abscondi. Iam non dubitabam. Femina Topcon agens erat, et cum Lubyanka ageret ut monitor furtivus venderet.
  
  
  Tamen adhuc supererat quaestio: an mulier in solo comitatu peregrinabatur vel cum alio Topcon operante, fortasse caput ordinationis, quae, secundum praenuntiationem Jan Skopje, e conspectu latebat. Si sola in tabula, Topconis caput esse potest. Certe, fortasse non in persona sua machinam portabit, et in cellula ne sit. Habui sisto certe.
  
  
  Lumen prandii appositum est in barriola quae paulo ante Mediolanum advenimus. Ursulam conveni et simul edimus. Cogitavi de voluptate quae poterat in una dormientium camerarum. Sed tempus non fuit de sexu diu cogitandum. ambulavi
  
  
  invenire, quam camera Topcon mulier occupavit.
  
  
  Poteram missionem meam perficere cum agmen Mediolani moratum est et currus triclinii remotus est. Ursula de hamaxosticho egressus breviter ad viatores, qui exierant ad pedes extendendos, ivit, et cum ea ivi. Sicut agmen exiturus erat, vidi mulierem Topcon e ostio stationis emergere et tabulam secundam duorum carrum dormientium, Voiture 7 adiacentium, ubi morabatur. Ursulam intermisi in suggestu et celeriter ad Voituram pervolavit 5. In ANDRON intrans, vidi mulierem evanescentem in cellula. In ANDRON ambulavi et animadvertit se in cellulam intravisse 4. Ad finem currum ambulavi et in suggestum exiit. Vir longus, obscurus circiter quinquaginta, sed juvenili specie virilis — in currum ascenderat; Habebat walkie-talkie ex notam optimam Germanicam, sed quievit. Praeter me ambulavit, breviter adnuit et cubiculum intravit. Recordatus sum eum videre in statione ferriviaria Lausanensi. Postquam discessit, iterum e comitatu fugit et Ursulam inveni.
  
  
  Aspiciebat facies, sed hominem nondum invenerat. Irata est.
  
  
  "Scisne quam diu in tabula futurus sit?" - Rogavi ut simul conscendit.
  
  
  Belgradum exire potest, sed non sum certus. Forsitan eo pervenit ubi eum inspiciebamus nec omnino in tabula sumpsimus.
  
  
  Vidimus officialem agmen uniforme in suggestu adductius suum "ovum poached", discus in baculo qui e statione agmen significavit. Levis erat inprobus et agmine facto. Multi e suggestu agitabant.
  
  
  prope Ursulam stetimus. manum meam posui super lumbos eius. "Putasne te virum tuum agnoscere, si illum videris?"
  
  
  Perstrinxit me et deinde in statione dum nos delapsa est et post comitatum incidit. “Quasi SS homo in Tertio Reich, ille flavus erat. Capillos fortasse tinctus est. radit tunc habuit, sed radebat. Sed sunt quae possimus quaerat. Vir de magnitudine tua est. Glandem cicatrix in collo habere solebat. Intelligo surgice remotum esse, sed adhuc invenire possum ».
  
  
  "Non multum".
  
  
  "Est aliquid aliud. Articulam deformem habet in manu sinistra. Hoc difficile erit mutare.
  
  
  "Est adhuc exigua. At ego in eo qui laevam manum in sinu retinet omni tempore inspiciam, iocose dixi.
  
  
  Ursula mihi leviter risit. "Si videro aliquem qui sit ei, Nick, spem habeo fallendi eum ad identitatem suam tradendam."
  
  
  Placuit enira. Sed eius officii non solum id me attraxit.
  
  
  Ego eam amplexus sum et subito conversus , labia leviter divisa sunt . Ad haec labia mea pressi et illa respondit.
  
  
  Post momento detraxit eam. "Video te etiamnunc ut contubernales tuos hilariter conserves", inquit.
  
  
  Animadverti quomodo pressa pectora thoracis gestabat. “Vos me scitis, id mihi placet cum omnes rident,” inquam.
  
  
  Illa paulum commota fuit, fortasse aliquantulum impedita via osculata est. “Ire debeo ad cellulam meam, Nick. Te visurum".
  
  
  Leviter arridens. "Ego in eo numero." Tum exiit.
  
  
  in aperto eramus. Ver erat serenum diem. Italica rus purpureis papaveribus et flosculis caeruleis venustis perfusus est. Venetiae proximus noster sistendus erat in sero post meridiem et expectabam audire de muliere Topcon antequam illuc venimus.
  
  
  Perambulabam per dies elit, qui sedes prima et secunda classis habebat. Secunda pars classis multo tumultuosior fuit et incultior quam prima. Classis prima camerae clausae fores habebant et multae aulaea ad secretum trahebant. Tardius ambulabam ab uno curru usque ad proximum, viatorum facies spectans fabulantes, chartas lusorias, vel solum sedentes et attonitas, motus traminis sopitos in somno. In postremo curru ante dormientium vidi iterum mulierem brunneam. Sedebat cum duobus viris; nulla earum Lubyanka. Una hominum erat cum emissione radiophonica qui me in itinere suo in Mediolanum conscensurus erat. Sedit et subteminet, prospiciens per fenestram, nec viderit unum hominem scire. Vir radiophonicus in ephemeride Italica immersus est. Alter homo, pinguis et calvus, prandii quod attulerat in navem laetus foeliciter dimovit, duobus aliis oblitus videbatur. Ambulabam ante cellulam ante me animadvertisset mulier et ad Voituram contendit 5. Haec facultas mea ad videndum intus erat.
  
  
  eius cella.
  
  
  Solus eram in atrio, cum ad eius ianuam accessi. Pulsavi semel fac ut neque amicus neque ostiarius in domo esset. Tunc cito seram tuli et intravi, ostium claudens post me.
  
  
  Typicum erat dormitorium cum uno PROFUGIO in una parte cubiculi et mensae lecto et speculo ex altera. Tormenta ad sarcinas erant, sicut in vehiculis diurna, et mulier plures vidulos habebat.
  
  
  Unam sarcinam simul removi, et perspexi omnia. Nihil inveni, nec imagines etiam quas in colloquio cum Lubyanka commemoravit. Immigrationis chartam inveni, quae affirmavit Evam Schmidt, civem Helvetium esse.
  
  
  Deceptus sum sarcinis meis. Incepi investigationem systematicam cellulae per lectulum et quidvis aliud quod machinam celaret. Paene finitus sum cum aperta ianua torsit. Unus e duobus viris stantibus erat vir Sinensis quem antea in triclinio videram. Cum illo convivio comes, Occidentis obscuro, vultu notato.
  
  
  Unusquisque oppugnantium revolvens erat. et omne telum in me demonstratum est.
  
  
  Risi eos. "o viri, pulsavisse debueritis".
  
  
  Obscurus occlusit ianuam. "Visne me eum nunc occidere?" - Sinenses interrogavit.
  
  
  Parum erat quod prohibere posset. Sclopi eorum silentores habebant. Si paucae glandes in me accensi sunt, nemo extra cellulam sciet.
  
  
  "Noli impatiens esse," Sinenses perfecte Latine viro obscuro dixit.
  
  
  Obscuraque hominis facies quamvis crassaque colla Pinguisque aggeribus tecta fuit, umerique videntur Robustus et ingens bracchia. Non dubitabam quin de se pugnando curare posset.
  
  
  Homo niger brevis et gravis, venter prominente. Visus est ut nimium otium bibens. Oculi in eius pockmarked facie prope inter se erant. Eum post adversarium Sinensem aestimavi, tam tardiorem et fortasse minus ingeniosum quam socium suum.
  
  
  "Invenisti quid petebas?" Seres me.
  
  
  Parvi. "Quid me putas quaerere?"
  
  
  “Responsio haec est valde stulta, Mr. Carter. Si simulare te nescis quid loquar, ego quoque amicus meus te praecedat et te iaciam."
  
  
  "Profecto id fieri nollem." manus meas palmas converto. "Inanis sum, ut vides."
  
  
  "Fortasse Eva Schmidt fabrica non gerit," dixit homo obscurus.
  
  
  "Hoc sane fieri potest. Quid de hoc censes, domine Carter? - quaesivit Seres.
  
  
  "Nescio. Facultatem non habeo occurrendi Miss Schmidt. Unde scis nomen meum?
  
  
  “Est in scriniis nostris, una cum photographica tua. Scis te prope in nostro campo fieri celebritatem. Sperabam nos in se incurrere posse.
  
  
  " Documenta tua pleniora sint quam nostra. Te invenire conatus sum cum te in triclinio vidi. Non poteram".
  
  
  Seres grinned. "Nullae imagines apud me in imagini occidentali, Mr. Carter".
  
  
  Hoc mihi dedit aliquid cogitandum. Hoc eum in categoria speciali posuit.
  
  
  Sinenses in margine Evae Schmidt cubile consedit. "Mihi satis, domine Carter. Homo sum modestus. Non de me ipso mallem. Mallem nobis narrare quantum scis de ordinatione quae se Topcon vocat."
  
  
  Non vidi causam secretum servare. "Minime," inquam. "Nemo quidem scio an Eva Schmidt caput organizationis an unus ex operariis" sit.
  
  
  “Re vera, nec unus nec alter est”, “Senses dixerunt. Miratus videbatur se plus informationes habere de Topcon quam ego. "Mulier Schmidt bulla non est, et tamen est certus plus quam iustus".
  
  
  Obscurus innixus foribus irrequietius concitare coepit. “Plura ei narras quam ille refert,” Sinensi fremuit.
  
  
  "Cum eum occidere ituri sumus, nihil refert," Sinenses in voce sua fallaciter amabilis respondit.
  
  
  Pedes leviter admovi ut ad utrumque hominem moverem. Non cogitabam questus confodietur sine primo interficere conatur. Cum moverem, unum delegi proximum.
  
  
  "Vos hic vel non esse. Topcon consilium Russis vendit,” Dixi Sinenses.
  
  
  Obtulerunt etiam nobis. Pretium eorum solvere noluimus. Nos eum loco capere decrevimus".
  
  
  Ego leviter proni, pondus meum dimitto cum motu ad meipsum praeparandum
  
  
  ruere ad hominem in lecto. "Visne hoc agmen cum omnibus agentium generibus repentes posse, qui sperant machinam ab illis qui primo loco surripuerunt?"
  
  
  "Hoc est problema quod capitalistae vocatis liberum inceptum. Spiritum certationis excitat,” Sinenses, inquit, giggling.
  
  
  Iterum locutus est homo tenebrosus. "Nos melius ut lianc cum. Femina quando redire potest. "
  
  
  “Et hoc perseveremus, mi amice. Sed non cotidie est quod facultatem loquendi habes cum homine interfectore Americano. Quot comitum meorum notissimo cursu deiecisti, domine Carter? "
  
  
  Parvi. "Ego quoque sum humilis."
  
  
  « Spina eras in latere nostro. Cum monitorem occupavisse me refero et te exemisse, laudem ab ipso praeside accipere possum,” Sinenses maligna voce dixerunt.
  
  
  Mirum putarem duos fuisse. Obscurus homo statim ex pura impatientia me occidere voluit, et Sinisanus gloriae studebat consequi posse, cum in cingulo meo ad Peking revertitur.
  
  
  Sinenses commilitonem sinistra manu demonstraverunt. Tum dextra revolventem levavit. Exsequi me paratus erat nec periculum facturus. Utrumque enim cogitavit mittere in corpus meum glandes.
  
  
  "Mentitum tibi," inquam.
  
  
  Sinenses haesitaverunt digitum in felis. Iuravit homo ante ostium. "Longum est, Sheng ZI."
  
  
  "Sheng Tzu," Cogitavi, et subito memoria ripae opus incepit. Sheng Zi, actor communistarum fabulosus Sinensium qui suam identitatem tam feliciter abscondit ut phantasma magis quam caro et sanguis aspiceret. Variis vicibus illum audivi descriptum esse senem; alias audivi a populo nullum esse nisi in triginta. Et nemo ex illis bene noverat eum. Vident modo de eo, larvas varias habere. Arcanum quod Sheng Zi maneret arcanus homo erat qui sciebat quid vere videretur habere ridiculum habitum violenter moriendi.
  
  
  Oculi Sinenses magis coarctabant cum nomen e ore interlocutoris elapsus est. Stulte, obscurum exsibilavit. "Numquam monitus es ut meo nomine utaris."
  
  
  Respexit ad me, vultus non amplius amica. "Nunc, domine Carter, mors tua verisimilior est quam ante."
  
  
  "Populus tuus hoc artificio vere opus est. Magna tormenta proferre debent.
  
  
  "Nec plura loquens" exspuens me, furens errasse socium. "Dixisti te nobis mentitum esse. Hoc mihi expedi.
  
  
  "Inveni gadget. Est in sinu meo." manum admovi. "Dabo tibi."
  
  
  “Carter, manum tuam iterum remove et loculos mortui reprehendo” Sen dixit.
  
  
  gelidus sum. Sciebam enim omnia verba significasse.
  
  
  Sen gestus fecit. "Reprehendo loculos" dixit homini fores.
  
  
  Obscurus homo promovetur, et paulisper corpus eius obturat Shen conspectum, motumque manus meae obscurans stiletto in palmam meam premens.
  
  
  Accessit in sinum meum iaccam et Hugonem apprehendi et novacula in ventre eius pinguem fixit. anhelavit, oculosque in dolore reclusit. Procumbit et umeros arripui ut scuto utar.
  
  
  Shen confodietur me. Obstupuit hic obscurus homo, solutoque corpore rapui. Ictus eum salire fecit, quamvis vita ex eo vel ante glandem percussam hauriret.
  
  
  Dentes stridoris, mortuum pondus in manibus retuli, corpus meum ad tuguri et Sinensem agens. Shen casso. Homo enim magnitudine sua, mirae velocitatis fuit. Abiit ergo, et corpus sodalitatis eius in casa corruit.
  
  
  Shen iterum iacturus erat. Accepi ad eum gradum et audivi tacitum volventem in manu sua facere papaver sonum. Inclinavi super corpus meum pronus et descendens et pede dextro recalcitans.
  
  
  Secundus offa periit propter motum meum, et ferrum meum, quod me docuit a magistro karate Iaponica, percussit Shen crudeliter in manu, comminuens digitos suos, et volavit revolver de manibus eius.
  
  
  Priusquam resipuerit, ad eum me admovi. Proieci pugnum ad faciem chubby et maxilla apprehendi. anhelavit et titubavit, sed validior fuit ut uno ictu vinceretur.
  
  
  Perveni in tunicas meas pro Wilhelmina. Manum habui in Lugeri asino cum me Sinenses aggressi sunt. Ille me quadrantem mento ictu percussit, qui collum pene fregit, et me in lectulo adfixit.
  
  
  Amisso statera, cecidi
  
  
  super corpus immobile Shen comitis. Volvi supra solum, et ad Lugerum iterum pervenit.
  
  
  Per hoc tempus, Shen ianuam aperuerat. Mire cito in ANDRON fuit antequam sclopetum in eius directionem monstrare posset.
  
  
  Surrexi et rui post eum, propellens ianuam semiapertam a via. Sen nusquam comparuit. Triste redii ad Schmidt cellulam mulieris. Corpus ibi tractandum erat.
  
  
  Fores impulit, mortuum ad fenestram extraxi et eieci. Corpore provolutus collem conspectum cepi priusquam eum agmen reliquisset.
  
  
  graviter respirabam. Sclopetum hominis mortui sustuli et telum Sheng in area iuxta cochleam inveni. Proieci eos, deinde fenestram clausit et in cellula cito incubui. Schmidt scire nolui mulierem ibi me esse.
  
  
  Mihi opus erat durius quam cum in hamaxosticho surrexi. Ego invenire Sheng ZI. Pugna modo parta nobis non fuit. Solus ego liberorum mundi agentis vivens, qui sciebat qualis esset. Non erat ut hanc scientiam mecum diu portarem.
  
  
  
  
  Capitulum quintum.
  
  
  
  Ambulabam in tramine ab uno fine ad alterum et procuratorem Sinensem non animadvertit.
  
  
  Per tempus inquisitionis explevi, hamaxostichus duos clausuris vivos fecerat. Sheng Zi posset salire super aliquem eorum. Potuit etiam in una camera conscendit non potui intrare, vel in aliis duodecim locis. Non potui sperare explorare omnia loca in agmine movente celare.
  
  
  Ingemui, et sopore depressus sum; Uno modo vel alio, certus sum Shen iterum congredi.
  
  
  Medio diei inveni Ursulam in cellula sola sedentem. In libello libello occupatus erat quod e marsupio sumpsit. Cubiculum ostium aperui et intravi.
  
  
  "Salve," inquam.
  
  
  “O Nick! Sede. Modo conabar scribere chirographum meum umbo. Ego adhuc vacuus relictus sum ei dicere. telegraphum Venetias mittam.
  
  
  sedi iuxta eam. Tres gausapati sedes in utraque parte cellulae erant, singulae materia ortae et nigrae et brunneae, quae speciem praebebant cubiculi tea Europaei ab abhinc centum annos. Tempestas impedimenta obstrepente tempore aedificata est, cum reges et celebritates in Oriente Express conscendit. Sarcinae magnae et parvae super subselliis eculei erant, speculum in utroque pariete, et in utraque parte speculorum imagines scaenae viae erant.
  
  
  Ursula notas suas in marsupio suo posuit et ego introspicere .22 Webley automatic intus perceptio. Speravi non habiturum cum hoc ludibrio viro se opponere. Vidit me et risus a facie evanuit.
  
  
  "Nick! Quid tibi accessit?"
  
  
  Illa referebat ad livorem qui ostendit ubi Shen me percussit. I chuckled. "Ego professionem meam exerceo."
  
  
  "Satisne salves?"
  
  
  "Bene sum". Placuit mihi quod ipsa vere curata est. “Dicamus nunc non esse triclinium, sed amphoram Borbonio Mediolani emi. Vis ad me venire in cellula potum? "
  
  
  Me frigida oculis caeruleis aspexit. Scivit propositum fuit et scivit eam scire volui. Respexit rursus ad movens regionem, quae iam adulatione superum accedimus.
  
  
  "Puto te, Nick me conaris."
  
  
  Nullo modo, inquam.
  
  
  Vicit. "Tu non mutatum est aliquantulus. Non potes videre me laboro?
  
  
  "Opus est aliquando relaxare."
  
  
  "Non facile est facere cum hominem persequeris ut Hans Richter."
  
  
  Tum primum nominavit Virum Butcher. Hoc inveni foras. De Richter legi, et quod legi FORMIDULOSUS.
  
  
  "Ita est ille post te. Intelligo determinationem tuam".
  
  
  Apertum est ostium, et stetit ibi mediae anus. "Haeccine sedes capta?" accentu Britannico quaesivit, ostendens quatuor sedes vacuas.
  
  
  "Imo, quaeso, nos coniunge," dixit Ursula.
  
  
  Ingressa est mulier et sedit super sellam fenestram contra Ursulam et me. Ostium cellula apertum erat, aura frigido ex ANDRON flabat. Postquam sedit, pervenit in sacculum paleae pro fasciculo ligandi.
  
  
  "Bona dies," illa risit. Illa mulier tenuis erat cum accipitre naso et canitie brevi. Vitra eius tantum habebat imum portionem lentium regularium - frusta vitreorum quae ad opera arctissima adhibebantur.
  
  
  "Ita, annon?
  
  
  " Ursula consensit.
  
  
  Ursula a conexo ad me respexit et risit. Mulier se convellendo satagebat, non amplius nobis attendit. Mox cum Ursula iterum locuturus eram, cum homo cellulam intraverat. Sine aliquo sermone consedit ad extremum cellae, prope ianuam. Is erat quem prius videram cum walkie-talkie quem portabat adhuc. Et posuit eam in sede iuxta eum, et extraxit manum diurna sub bracchio suo, et coepit legere. Quotiens hunc hominem vidi, radiophonicum gerebat, sed numquam in illum vertit.
  
  
  "Scisne quando Venetias erimus?" - Ursulam Britanniae mulier petivit.
  
  
  Ursula meliorem inspicere hominem cum ephemeride conatus est. Nunc ad Anglicam conversa est. "Exspecto circiter sex aut postea."
  
  
  "O malum non est. Omnes ibi aliquid comedere volumus, utique quia triclinium non est.
  
  
  “Ita,” inquit Ursula. Vidi vultum suum sicut aliquid recordabatur, et tunc cito respexi in hominem radiophonicum.
  
  
  "Puto te inhumanum esse ne nobiscum omni via triclinium mittere", dixit mulier Britannica.
  
  
  Ursula ad sinistram viri iam spectabat. Vidi etiam, et vidi quod intuebatur. Talo in digito anuli manus, quae diurna tenebat, erat magnus et nodi. Permutavimus oculis. Hic tessera signum fuit Hans Richter.
  
  
  Ursula non potuit bene vultum suum habere, itaque placuit eam adiuvare. Expectavi, donec verteret homo paginam et locutus est ad eum.
  
  
  “Ignosce, domine,” dixi.
  
  
  Homo diurna demittit et me intuens. "Ita vero?" Similis fuit eius accentu Ursulae. Is fere altitudinis meae habitus militaris erat. Primo aspectu, eius facies muscularis et sagax minor aetate videbatur.
  
  
  "Video te diurna Londinii habere," dixi. "Numquid illic eu consequitur?"
  
  
  A me ad Ursulam movit intuitus, et nunc ad me redit. Diurna plicavit et mihi tradidit. "Im 'certus est. Hic, modo finivi.'
  
  
  fugiam laeva spectans. “Gratias tibi ago,” inquam, diurna accepta. Cicatricem in collo non vidi.
  
  
  Ursulam iterum aspexit. "Omnia est bonum." radiophonicum arripiens et surrexit. "Nunc si ignosces."
  
  
  Vertitque, et e cellula reliquit, ad currus dormientes tendens. Ad Ursulam conversus: "Bene?"
  
  
  "Nescio", inquit.
  
  
  Femina trans porticum contexuit et obstruxit sermonem nostrum cum sincero studio.
  
  
  "Non multae manus sunt," inquam.
  
  
  "Minime," Ursula admisit. "Parum."
  
  
  Steti. "Iterum revertar ad vos cito".
  
  
  Exercistae in atrio diei celeriter deflexo quo ille aberat. Vehiculum Topcon mulieris in Voiture 5 secum trahentem arripui. a tergo stabat currus dum ambulabat. Tum circum angulum ANDRON impingebam. Subito post ianuam prope audivi. Intravit in cellulam VI.
  
  
  Cum ibi starem, decrevi. Meus proximus movendus contra Topcon minus subtilis erit. Ad Evam Schmidt adire debebis et eam quaeras ubi abscondita est fabrica. Nunc tempus erat. IV ostium cellae pulsavi, sed responsum non erat. Iterum conabar, sed omnia intus erant quieta. Postea experiri.
  
  
  Cum Ursula redii, mulier adhuc cum illa erat, de beneficiis viae railis versus peregrinationes porttitor. Ursula me videre gavisus est. "Eamus" inquam. "Est nice quod in suggestis".
  
  
  Mulier dixit "Noli oblivisci in Venetiis comedere".
  
  
  "Non obliviscamur," dixi ei.
  
  
  Cum in in ANDRON exivimus, dixi: "Age, eamus in cellulam meam."
  
  
  Intuens me. "Magna."
  
  
  Cum ad cellulam meam venissemus, quod tria minuta ab Ursula in curru eodem erat, tunicas meas pro opportunitate exui, et Ursula magnum Lugerum in holster aspexit. Tunc excussit cogitationes suas.
  
  
  Sedit diligenter in ore lecti mei pro unoquoque nostrum bourn. Illa levi risu sumpsit sua. "Antequam me bibas, dic mihi - invenisti hominem radio?"
  
  
  "In curru proximo est," inquam. "Locus 6. Putasne te invenisse Carnonem?"
  
  
  " Cicatricem non vidi," inquit.
  
  
  "N. Sed apta est constructio eius, et aetas eius est."
  
  
  "Nescio, modo nescio" dixit tarde. "Sententia est Richter, sed iniuriam capere nolo."
  
  
  "Tunc unum solum habes", dixi. "Tu es ad
  
  
  quaere aliquid invenire in personalibus rebus, quod idem magis positivum faciet tuum".
  
  
  "Ita recte dicis," consensit. "Conandum est in cellulam suam ingredi."
  
  
  Ingemui. “Ecce hoc intellego. Quaeram cellulam eius.
  
  
  Nick quid expecto nescires.
  
  
  parum cogitavi. "Bene, eamus simul."
  
  
  Risit. "Melior est. Omnino in tumultu comprehendi non potes."
  
  
  sorbere Borbonium cepi. "Nunc ire non possumus," dixi ei, bracchium meum circa lumbos suos. Richter, vel quisquis est, in cellula nuper rediit. Ibi paulisper erit. Opperiri nos oportet ex eo".
  
  
  Oculi caerulei me intuebantur et de Borbonio sorbem sumpsit. Accepi calicem de manibus eius et deposui illud. Sedebam in margine lecti eam versus me extraxit. Et osculatus sum eam in ore diu et illa respondit. Collum osculatus sum sub capillis flavis et anhelitus evasit. “Relaxa,” inquam.
  
  
  Per osculum proximum finito tempore, se mihi dare decreverat. Ad pedes eius extraxi eam et sine voce coepimus exui. Mox nos invenimus in lecto, corpora nostra. Suave sonos fugit a faucibus. Caro eius ad tactum meum calida erat.
  
  
  Manus cucurri super pectus eius. Oculi Ursulae clausi sunt. Vidi ut dentes albi scintillabant. Ingemuit et involvit brachium suum circa collum meum; Tremens sensi et audivi suspirium , et tunc cecidit , risus ludens in angulis oris sui .
  
  
  Sub nobis murmurant rotae agmen et currum leniter movetur. Magnum erat momentum, neutrum nostrum verbis interrumpere voluit.
  
  
  Denique Ursula maxillam meam tetigit. "Quod mirabile fuit, Nick."
  
  
  Retro ad eam risi. "Melius est quam conexos in cellula."
  
  
  Cum vestiti venimus, velum in fenestra aperui. Nos in palustribus locis prope Venetias invenimus.
  
  
  “Iam ipsam, quaesituri eramus...” Ursula dixit.
  
  
  "Permitte me cohibere hominem tuum et vide si adhuc est".
  
  
  Elapsus sum in in ANDRON, et moveor ad cellulam ab homine occupato cum ambulatorio-talkie.
  
  
  Ostium appropinquanti patefecit, et paululum in oculis mutuo inspeximus. Ego ambulabam et ambulabam praeter eum ad finem currus. Tunc conversus simulavit se cito respicere. Homo adhuc stabat ad ostium, me spectans.
  
  
  Oculi nostri iterum convenerunt. Visus eius dura et contumacia fuit. Deinde ad cellam rediit et ianuam impulit.
  
  
  Quaesitum quam suggesseram Ursulae nunc ex mensa est. Hic autem mihi suspectus videbatur. Si evasit Hans Richter, haec suspicio intellegenda est. Nam dum Richter ne caperetur, homo hyper- cautus, assidue vigilans, omnibus diffidens. Probabiliter dormivit cum sclopeto in manu.
  
  
  “Scilicet is erat Turnebus,” cogitavi. Ursula pro certo habuit quod eius officium erat. Probatione indigebit verae identitatis ad eum comprehendendum. Sed ad omnes usus suos assumpsit ille Belgradensis carnifex. Hic tesseras deformis et callidus habitus hominis mihi persuasit.
  
  
  Cum starem a tergo raeda, Eva Schmidt apparuit, admonens me me habere meum officium, et illam clavem esse ei visam.
  
  
  Mulier praeter me ambulavit et cepi odorem unguenti sui, quod erat foemineum valde. Crura eius aspexi dum in ANDRON ambulabat. "Non malum," cogitavi.
  
  
  Restitit ad fores cellulae suae, me intuens eodem aestimans intuitu quam primum vidi eam. Tunc reclusit ostium et intravit.
  
  
  Ursulam redii, eique narravi hominem Richterium adhuc in cellula esse putabam. "Conare spectare ostium. Mihi opusculi mei curam habere debeo,” iniecta Luger dixi.
  
  
  "Quid negoti est, Nick?"
  
  
  "Persuasionem nonnulli vocant."
  
  
  Eva Schmidt ostium pulsavi et statim aperuit. Aspexit mirari. "Quid vis?" - Germano accentu petiit.
  
  
  “Tu,” dixi. Proieci eam et ocyus ostium clausit post me.
  
  
  Mulier caute me aspexit, sed certus non erat subitus terroris. "Melius sunt modi obviam populo," inquit.
  
  
  "Hoc est negocium vocationis Evae".
  
  
  "Si DENUNTIATOR es, non habeo celare. Si fur es, surripiendum mihi parum est.
  
  
  "Tantum machinam electronicam quam plurima imperia habere vellem," respondi. "Da hic.
  
  
  Novi te agens Topcon. "
  
  
  "Quid est agens Topcon?"
  
  
  “Scio etiam te cum procuratore KGB locutum esse. Tu speras machinam Unionis Sovieticae vendere".
  
  
  "Qualem KGB agens?" Illa dixit. Coepit sonare sicut recordum grammaphone.
  
  
  Intellexi me opus esse ad persuadendum ei me scire quid de eo dicerem. Dixi: "Audivi unum e colloquiis tuis cum Russis. Nomen eius est Lubyanka. Imaginem photographicam habemus eius in documentis nostris.
  
  
  Oculi eius angustati. "Quis es, CIA?"
  
  
  "Ego ad officium suum."
  
  
  “Dicamus me Russis aliquid vendere. Quomodo me vetas?
  
  
  “Bene, una simplex via est. Te occidere possum."
  
  
  Eva Schmidt non cessat. "Non in frequenti agmine non potes. Bluffing es."
  
  
  manum meam movi, et paxillus manum meam ingressus sum. "Quam admodum fallor es. Iam unum hominem in hoc agmine occidi. Facile possum duobus."
  
  
  Palluit ora, oculosque trepidus ad ense retexit. "Monitor non est in hac cellula."
  
  
  "Ubi est?"
  
  
  "Non possum dicere quod. Si dixissem, populus meus me occideret.
  
  
  Manus mea ad eam iecit. Uno motu celeri pugionem praecidam in veste ejus, et decidit in pavimentum, ac devolvit.
  
  
  Poterat etiam guttur tuum, Eva.
  
  
  anhelavit molliter. Oculi felis sequebantur. "Non habeo consilium. Tantum agere cum Rutenis ".
  
  
  “Topcon bulla in agmine est, annon? Mediator es, rogationes KGB ei dabis."
  
  
  "Just cautelam. Scis quomodo vadit. Illic 'aliud non potes credere.' Videtur quod Eva Schmidt humoris sensum mortuum habebat.
  
  
  risi ad eam et in thalamo recumbens fores. “Si KGB pretium rectum ponit, bulla tua e sub velamine exibit et super monitorem tradet. Hoccine est consilium?
  
  
  "Non prohibere eum facere. Nemo eum unquam obstitit".
  
  
  "Lorem in incipientibus," dixi ei.
  
  
  Tum aliquis in in ANDRON sphæram convertit et januam duram impulit, me de trutina projecit.
  
  
  Eva Schmidt portavit quasi hanc occasionem exspectaverat. Illa recalcitravit et eius calcaneum ocream meam apprehendit. Humerum arripiens in pectus meum, carpum ambabus manibus apprehendit et manum super genu posuit.
  
  
  Mulier ab experta lectiones accepit. Frangeret bracchium si non moverem, negando pressionem defuisse melioribus viribus compensare. Brachium liberum posui circa collum eius et caput ita durus sum ut grunniret ac si ictum fuisset.
  
  
  Sustuli stiletto et tetigi ad iugulum, et conversus sum ad ianuam.
  
  
  Nullam quis nulla erat.
  
  
  "Recede iterum", dixi Evae, "et equitandum est tibi."
  
  
  Constitit resistendo. Aspiciebam ut ostium cellulae, quae nunc leviter aperta erat, motu traminis leviter concussa est.
  
  
  Mulier una mecum trahens, sedavi in ANDRON. Conlega Eva supposita evanuit.
  
  
  "Tu turba exspectabas. Quis erat?" Rogavi eam.
  
  
  „Russian. Terrebis eum".
  
  
  Clausit ostium. "Suspicio te mentiri et modo conventum cum Topconii capite desiderari."
  
  
  "Si ita est, felix es. Occidisset te.
  
  
  Hoc iterum narravit mihi quomodo homo infallibilis esset mysterii. Aut admiratus a collegis, aut Eva curatus. Recordatus sum aliquid agens Sinensium cum iactando dixit. Evam dixit non esse Topcon exsecutivam, sed alius mercenarius certus non erat.
  
  
  "Dic mihi de boyfriend Eva. Satus nomen suum".
  
  
  "Tu es me suffocans. vix possum dicere".
  
  
  Deprensum paululum laxavi et gratiam reddidit. Dentes in manum decidit.
  
  
  Pauca sunt quae resistere non potes. Una ex illis est morsus profundus acutis dentibus, et Eva videbatur habere acutissima.
  
  
  Juravi et dimittam.
  
  
  Femina a me desiluit et pro vidulo connexionis desiluit quam vidi eam gestare in raeda diei. Traxitque dorsum, intus intuens.
  
  
  Ego eam in umbilico percussam. Nos in lecto concidit. Eva recalcitravit et percussit me in oculis. Nos ad pavimentum revolvimus et genu eius ferimur et scopo ferimur. angor dolorem sensi.
  
  
  “Damnas,” inquam. Id omne. Patientia mea excidit. Et difficile ledo eam cum capite meo
  
  
  
  et caput eius pavimentum percussit. Iterum manum meam percussi et exclamavit sicut sanguis ab angulo labii fluere coepit.
  
  
  Stravi eam, nuda femora in dorsum premens. Vestus erat avulsus luctando et pectora cernui pars una. Nescio quomodo sexier quam ante aspexit, sed non sum in mente pro amicis ludis.
  
  
  Manum suam Eva ad os levavit et sanguinem super eum aspexit. "Donnerwetter!" exspuit. Sed timor ingens erat in oculis.
  
  
  "Si cogitatur tibi quod non occidam te, quia mulier es, exi de capite tuo."
  
  
  Tenui ante oculos territos Hugo, tunc ense sub mento delapsus. "Non comminabor tibi amplius. Ego tantum faciam".
  
  
  Nomen eius est Horst Blücher. Non dicam tibi amplius, etiamsi vita mea sit. Non prodo. Quod si contra Russos de fabrica iubere vis, tabulam Horst dabo."
  
  
  Hoc paulisper cogitavi. Potestatem non habui solvendi nummi ut retractarem machinam, sed Eva plane significabat cum dixit se vitam suam conservare ad bulla.
  
  
  Accessi in conexum, perventum est in eam, et extraxit Beretta. Pono sclopetum in sinu meo pro assecurationis modo.
  
  
  "Tu et hic Horst valde commodus esse debet."
  
  
  "Ipse est ingenio. Valde admiror.
  
  
  "Et paulo plus, bet".
  
  
  Labium Eva tetigit, quod mea backu exciderat. “Ita, amantes sumus. Id unum rationibus pro eo.
  
  
  “Meum imperium promptum erit offerre monitorem reddere. Transi ad virum tuum.
  
  
  "Videbo quid dicat."
  
  
  "Quando sciam?"
  
  
  "Credo me hac vespera respondere."
  
  
  et ejeci illam, sedit et innixa graviter in ore lecti. Horst parum sensi occasionem escae capiendi et in apertum exire. Sed consilium feci longum, sperans Evam me ad se ducere.
  
  
  Extra in atrio, miratus sum si erravissem. Possibilitas erat ut Eva Horst inscio contactum curaret, et me solum interficere voluit. Tum Topkon magnum sclopellum tum habebo et Sinensem sicarium post verticem meum. Prospectus non invenio quod omnibus.
  
  
  
  
  Caput sextum.
  
  
  
  Ursula iam non erat.
  
  
  Discessi eam spectare ad ostium hominis suspecti erat Hans Richter, bellum Nazi scelestum nomine Butcher. Non erat in fine raeda, ubi ultimam vidi eam, nec erat in cella vel mea.
  
  
  Putavi tam obstinatam puellam ut Ursula stationem suam sine causa non relinqueret. Illa visa est virum e cellula relinquere et eum sequi statuit.
  
  
  Substiti ante ostium hominis et pulsavi. responsum non accepi. ANDRON prospexi. Viator currum intravit et ad me subridens in vultu ambulavit. Ubi eum vidi ante? Tunc recordatus sum. Antea in itinere, sedebat in autocineto eodem die quo Eva Schmidt et vir, quem cogitabamus, Richter fuit.
  
  
  Libenter me salutavit. "Quid est iter agis?" Cum ei omnia bene esse narrarem, adnuit et me in humero comiter gestum conglutinavit, deinde se contulit.
  
  
  Stavi, exspectans ut e conspectu evanesceret. In cellulam veni dum nemo ibi erat, et inquisitionem quam Ursula volebat pertuli. Quo citius negotium suum componit, eo citius curam illius sentiendi cessabo.
  
  
  Hospes gaudens trucidat. conversus. "Maii te interrogo quaestionem?"
  
  
  "Etiam."
  
  
  Manum quae in sinum iaccabat sustulit. "Numquid credis mihi si dixi me revolventem"?
  
  
  "Nescio cur mentitus es mihi de talibus." Imprimebatur ab ejus artibus. Vidit quasi hilarem VIATOR. Etiam cameram in lorum circa collum gerebat.
  
  
  "Im 'iens ut te ad aliquem qui vult loqui tecum. Hoc omnes velimus - parum colloquii» dixit.
  
  
  "Deinde tormentario non opus est."
  
  
  “Fortasse non est, sed cavere malim. Paulo post te ambulo. Prope est ut iacio, sed non satis est tibi salire in me. Si te ipsum egeris, mox denique feremus."
  
  
  “Conor cum omnibus,” inquam. "Quo tendimus?"
  
  
  "Just vertere et ambulare. Dicam tibi quando desinas.
  
  
  Feci meipsum, et secutus sum iussa. Volebam scire quis eum pro me misit.
  
  
  "Bine. Desine,” inquit, cum proximo raeda intravimus.
  
  
  Constiti respiciens.
  
  
  
  Fuimus iuxta ordinem camerae privatae. Audivi hilarem hominem in seram vertere clavem.
  
  
  "Nunc circumire potes et intro ire", inquit.
  
  
  Iussum secutus sum donec introissem in cellula. Tunc vidi Ursulam et insaniam.
  
  
  Puella in lecto iacebat. Erat omnino nuda. Vestimenta eius ablata sunt et circa cellulam coniecta sunt. spirabat, sed immobilis erat.
  
  
  Ignorans sclopetum, ad captorem conversus sum. me post eum. Manus mea circum iugulum occlusa sunt. Muro thalami eum percutio, eum strangulans. "Quid fecisti ei?"
  
  
  Tunc ostium post me apertum est. Audivi, sed non in tempore converti. Plumbeus articulos aeneos post aurem me percutit et me aream pulsavit.
  
  
  Surgere conatus sum, sed non potui. Manus meas post dorsum trahi sensi. Tunc aliquis manibus meis ligavit funiculo serico, facile vincula trahens.
  
  
  Manus eius me in humero percussit. Qui me straverat ut funiculum ligaret dixit, “Noli de puella sollicitus. They iustus proiecit eam".
  
  
  Agnovi hanc vocem hilarem VIATOR.
  
  
  Visio oculorum oculorum purgare coepit. alii crura vidi qui ad januam stabat. Ille calceos nigros pretiosas gerebat. Videtur ille qui me vexavit. "Cogite quis sit," dixit D. Jolly.
  
  
  Tunc exiit ianuam antequam vel vultum eius aspicerem.
  
  
  Sicut ostium clausit post hominem in calceis nigris, Dominus hilaris me tradidit. Adhuc lucebat sicut praeses consilii hospitii. "Sicut dixi, non occideris, si feceris."
  
  
  "Quid de puella?"
  
  
  "Intelligo sollicitudinem tuam. Pulchra est. Incidunt sed nobis quis ipsa sit. Et ego eiciam eam et expoliavi vestimenta eius et interrogavi eam.
  
  
  "Quantum didicisti?"
  
  
  "Constitutio eius exit identitatis pecto suis agentibus. Nempe cum illa habuit.
  
  
  Hoc problema de secreto communicandi cum Ursula procuratione politica fuit. Omnibus grapheocraticis moribus, qui in agro operativo periculosum esse possent, adhaerebant.
  
  
  "Habesne id quoque?" hilarem hominem rogavit.
  
  
  'Minime,' inquam.
  
  
  Sperabam enim si eum satis diu loquentem tenerem, ictum bene positum intra teli possem ponere. Tunc totum lusum novum globum inire potui cum servis meis.
  
  
  “Duo vestrum circum agmen simul erraverunt, portas quaerentes, in aliis cameras spectantes. Si sociis non laboras, quomodo id explicas?"
  
  
  "Damnas," inquam, "non potes cogitare aliquid pro te?"
  
  
  "Immo vero piger". Alterum funiculi e sinu extraxit. "Ego te movere difficilem." Funem circum talos meos sollerter involvit, ne eum ex improviso caperet. Non habui occasionem felicis iecit.
  
  
  In androne, vir eandem cautelam ostendit, haud dubie experientia nata. Quisquis erat, praecepta ludi noverat.
  
  
  Accentus Mr Jolly Germanicus erat, sicut Eva Schmidt. Neque Ursula ea re. Nullam id eros at erat cursus aliquam. In exploratore negotio, factiones saepius mutant, professionales omnium nationum cuilibet clienti merces praesto erant, et quod in promptu videbatur, saepe falsum esse evenit.
  
  
  Pro exemplo, Sheng Zi adiutor erat ut Chinese sicut Frank Sinatra.
  
  
  Omnes enim sciebam, D. Jolly posse cuivis ab Topcon ad intelligentiam Germanorum Orientalium laboranti. Potuit etiam esse amicus Hans Richter, quem Ursula apprehendere putabatur.
  
  
  Nisi certo scire possem eum propter AX clarissimis rationibus vel Beijing non laboratum esse. Si conductus a Communistarum Sinensium, Sheng Zi praesens fuisset et probabiliter iam mortuus esset.
  
  
  Crura mea demittit, ac deinde leviter tentat vires operis sui. Satiavit, se erexit. "Nunc commodati sumus, loqui possumus. Dic mihi omnia de te ipso".
  
  
  "A primordio? Bene natus sum in Civitatibus Foederatis Americae.
  
  
  “Tu nimium iocaris,” monuit me.
  
  
  Super lectum ambulavit, et Ursulam nudam intuens, manu et pede ligata eodem fune me ligavit. Perstrinxerat ut me efficeret ut omnem motum suum spectet, tum de industria unam e ignaro puellae papillae unguibus feriebat.
  
  
  "Non tentabo ex te responsa percutere. Res difficilior. Si quis sis mihi non dicas, ego in puella laborabo."
  
  
  Non potui intelligere quid reticendo quaesivi. “Iussum accipio ab ordinatione AX dicta. Nomen meum est Nick Carter.
  
  
  "Nomen tuum et nomen ordinis tui mihi nota sunt. Sed non intellego cur tu et puella simul operantur."
  
  
  "Non credis, sed amici olim sumus eodem agmine iter."
  
  
  "Puella" Nazis pristinum indagat. Tu quoque Nazi quondam venaris?"
  
  
  "Non realiter. At si in unum gibba, eum in utraque genis certe non osculabor.
  
  
  Nolo equidem, Mr Carter. Alioqui ire debeo." vigiliam suam aspexit et ad ianuam celeriter ambulavit. " Reliqua carpe iter tuum."
  
  
  Ostium claudens vidi et seram deprimendo audivi. Tum cellula tacuit. Circumspexi. Nullae sarcinae aut indumenta ad indicandum diaetam a viatore occupatam esse. Forsitan Magister Jolly clavem habuit et locum dormiendi vacuum elegit ut nos captivos teneret.
  
  
  Miratus sum quod interrogata quaerebat et nos incolumes reliquerat. Sed non queror. Mea quaestio de nobis hic questus est.
  
  
  " Ursula," inquam. Ursula, surge.
  
  
  Puella de loco suo non migravit. Ad lectum irrepsi, lente et inepte movens. Et genu flexo dixit iterum Ursulae. Cilia leviter volitantes.
  
  
  Pulchra erat pictura, recens et invitantis. Ego innixus sum et tangi papillam lingua mea. Hoc uno modo fuit ut eam excitaret.
  
  
  Ursula natura risit. Tum in cos. Oculi eius aperti volaverunt. "Nick!"
  
  
  'Mirum,' inquam.
  
  
  iterum tetigi papilla. Odi desinens.
  
  
  “Nunc non est tempus,” exprobravit mihi. "Quomodo huc venisti?"
  
  
  "Intulit me vir verecundus homo. Splendidum guy cum camera in collo. Quomodo putas?"
  
  
  “Aspiciebam in Voiture cellam 5 dum incederes negotia tua, quidquid illud erat. Homo discessit. Ut solet, damnam suam portans walkie-talkie. Is adeo properabat ut alicui obviam iret certus. Me animadvertisse necesse est. Duxit me per raeda generalis, ubi hic hilaris Guido cum camera sedebat. Mutata signa aliquo modo debent. Duo ex illis in contionibus me comprehenderunt. huc venire coactus sum. Tunc me post aurem percusserunt.
  
  
  "Ovum anserinum ibi pulchrum video, sed forma adhuc bona est."
  
  
  Ursula parum erubuit. "Iniquo me ponis."
  
  
  "Vtinam esset ex hac pecunia."
  
  
  "Conare ut focus in negotiis. Quid ergo faciemus?"
  
  
  "Cogitabo aliquid," inquam.
  
  
  Ego iam de diei eventu cogitabam. Aliquid extra locum erat et angebatur quod non potui videri.
  
  
  Conatus sum conclusiones ordine logico concinnatas componere. Vir radiophonicus erat Richter, Nazi profugus Ursulae. Habebat tesseram deformis, ut Richter, et agebat ut homo solet evadere. Ursulam postquam scivit, solum naturale erat ut exploraret quis essem. Vidit me cum virgine Germanica.
  
  
  Richter me percutit dum cum conscio suo pugnans, D. Hilaris. Persona erat qui Domino Laeto nuntiavit identitatem meam determinare. Sed cur tam cautus ille, ut Turnebus, sodalem suum litem relinquat ad iudicandum? Quo in casu, cur Richter iter faciebat cum amico, qui peritus agentis esse videbatur? Fortasse Herr Richter etiam in exploratore negotio fuit.
  
  
  “Veni, Ursula, et aperi mihi. "In lecto tecum dormio," dixi.
  
  
  "Nick!" — correptum. "Non nunc."
  
  
  "Tu iniuriam obtinuit, parve. Ego in lecto cubabo querere manus tuas et dissolve."
  
  
  Sedimus ad dorsum et elaboravi in nodis ligatis funes qui illam ligaverunt. Negotium tam difficile erat ut Dominum HILARIS dimidium duodeviginti vicibus maledixi.
  
  
  "Nick, cur vestem meam tulerunt?"
  
  
  “Non solum propter sententiam, quamvis pulchra sit. D. Splendidus vestimenta tua quaerere voluit.
  
  
  "Numquid factum est dum dempserat?"
  
  
  “Nihil tibi deesset,” Ego lapidavi.
  
  
  Nodum solvi, manus interdum nudas Ursulae dorsum et nates tetigit. “Hoc officium quaedam addidit beneficia,” dixi ei.
  
  
  "Numquid invenerunt cum me Nick quaesiverunt?"
  
  
  "Id tuum. Turnebus novit qui sis."
  
  
  Illo momento cameram Domini Hilaris vidi. He
  
  
  
  
  Discessi in cellula.
  
  
  "Quid factum est?" — Ursula petivit.
  
  
  "Caeram suam reliquit."
  
  
  "Visne ut redeat pro eo?"
  
  
  Non in hac vita, dixi. "Vir tam diligens aliquid non obliviscitur quasi camera."
  
  
  Non nisi obliviscatur.
  
  
  e lecto surrexi et humi cecidi. Ego involutus ad cameram, quia celerrime erat illuc pervenire.
  
  
  " Ursula, e lecto egredere, sta cum dorso tuo ad fenestram et leva." Dixi.
  
  
  Dolor erat satis. Cognovit e sono vocis ne tempus tereret. Nudis pedibus pavimentum percussum audivi.
  
  
  In ventrem meum iacui et prope cameram aspexi. Si recte, in facie iecit questus sum, sed nihil de eo facere possem.
  
  
  "Non video ullam machinam sincere aut utilitatem audio, sed machinam explosivam intus esse puto."
  
  
  "Numquid hic homo in proposito permisit?" — dixit Ursula. Iam ad fenestram erat.
  
  
  "Cognito qui sis, cur Hans Richter vivas? Haec cellula putatur sepulchrum nostrum infantem esse.
  
  
  Ursulae anhelitum audivi. Fenestellam apprehendit evellens.
  
  
  "Dominus HILARIS vigiliam suam aspexit antequam nos reliquit. Ego assumere timerem reduxit vectem in camera deprimendo. Illam vertere possum si cameram capiam, sed occasionem sumo."
  
  
  Dorsum meum converti ad cameram et apprehendens eam ambabus manibus. Sudore sum. Ursulam non indicavi, sed putavi explosivum si cameram moverem, saltem corpus meum partem explosionis tueretur ac fortasse vitam suam servaret.
  
  
  "Recede e fenestra," dixi ei.
  
  
  Dixit nomen meum voce molli, tunc commotus sum et surrexi.
  
  
  Nulla explosio.
  
  
  Desiluit agmen fenestra. Nolui in area volvere periculum. Dorsum posui ad fenestram, reclinatum ad eam, et declivi cameram manibus ligatis meis.
  
  
  Procedebat agmen et vidi Ursulam et nos risimus invicem, quod nobis videbatur esse auxilium.
  
  
  Tunc audivimus explosionem per cancellos. sonabat sicut manus grenade abiens trans collis.
  
  
  "Gaudeo hanc cameram te vidisse et quid sit intellexisse," Ursula dixit.
  
  
  "Ita, pauca plura minuta et explosa volumus."
  
  
  "Me ita paenitet, Nick. Propter me vita tua in periculo est. Turnebus nunc ambos interficere conabitur."
  
  
  Ursula solum extremum iceberg vidit. Hans Richter et Dominus Jolly legatus eius in illo agmine pauciores erant inter interfectores.
  
  
  
  
  Caput septimum
  
  
  
  Per tempus Orientis Express Venetiis destitit, Ursulae liberandae manus curavi. Illa funes circa talos dimisit et duos supellectiles vestimentorum imposuit antequam me solveret.
  
  
  “Ne timide sis,” ego illam vexavi. "lam novi omnia de te".
  
  
  “Nihil, Nick. Tu tantum scis quid velim. Vir non scit omnia de femina ".
  
  
  Venimus e cellula et permixti turbae comitatu relinquens. Ursula festinavit ut paniculi farti essent, et locum cepi ut me viderem in faciebus, quae duo nobis significabant aliquid.
  
  
  Hans Richter et socium eius non vidi, et Sheng Zi non observavi, procuratorem communistarum Sinensium. prospexit Eva Schmidt. Sicut Ursula, fartos colligebat.
  
  
  "Eva," vocavi ambulans praeter me et pergens ad hamulum, sacculum cibi in manu sua.
  
  
  Constitit. "usque ad noctem, mementote me?"
  
  
  "Iam reprehendo, id omne."
  
  
  " Horstium attingam et nuntium tuum usoris in monitore curabo. Sed istum contactum non faciam, donec certo momento rectum sit. Id est, identitatem suam tibi vel cuivis alteri qui potest revelare non intendo. vide. "Post me".
  
  
  Illa igitur cum turba discessit et ad Ursulam me converti, quae cum farti nostro post me accessit.
  
  
  “Cogitavi te alium conlusorem invenire”, inquit, “donec audivi sermonem tuum praecidi. Quis est Horst?
  
  
  "Just hominem volo ad occursum. Memento Richter, infans."
  
  
  Mox Oriens Express stationem in qua venerat partem relinquebat. Ad orientem iter faciendum, tramen ad continentem per viam causae redire oportuit. Tenebrae lapsae sunt ut Express e via duorum milium passuum, et post nos vidimus fulgentem ostentationem luminum flaventium in ora maritima: opiniones Venetorum e nigredine maris orientes.
  
  
  
  Post prandium velox, Ursula dixit se velle alium ictum apud Hans Richter ducere. "Lets experiri sui. Si est, apprehendam. Sin minus, res eius scrutabimur et quid sit probabimus.
  
  
  Turnebus abfuit, et ego non miror.
  
  
  “Iam scit eos non occiderunt nos. Explosio facta est quae non evenit."
  
  
  "Nick, putasne eum perdidi?"
  
  
  "Tramen Mediolani non diduxit", notavi.
  
  
  Seram sustuli et intravimus cellulam carnificis.
  
  
  Vertebam supra caput lucem. Duae sarcinae erant, et ambo in solo, non in eculeo. Vidulum unum accepi, et ad alteram Ursula pervenit. Postquam seras in vidulis lectas, eas diligenter aperuimus.
  
  
  In sacculo quaerenti nihil significans erat, sed sudarium erat quod certum non erat homini qui radiophonicus erat. Levissimum unguentum habuit quod notum inveni. Sacculum clausi, et Ursulam per alteram spectare adiuvisti. Subito chartam sustulit.
  
  
  "Aspice," inquit. "In Belgradum proficisci cogitat." tessera tramen erat.
  
  
  I chuckled. "Non dat tibi multum temporis."
  
  
  Perspexi in angulo perscriptoris sub camisiis quibusdam et inveni duas sarcinas Montibus Europaeis. quasi mixtura specialis videbantur. "Saporem sumptuosum" notavi, ostendens Ursulam unam e fasciculis.
  
  
  Illa a me accepit cigarettes et sarcinas aspexit. “Hans Richter singularem notam Belgarum Montibus fumavit. Haec est notam.
  
  
  "Abebis conari eum capere in Belgradi cum agmine abire."
  
  
  "Auctoritates Iugoslavorum polliciti sunt se adiuvaturos Richter ad iustitiam adducere. Illos rogabo ut cum duobus lictoribus campestribus obviam nobis in statione.
  
  
  "Nonne mavis comprehensionem solam facere?" rogavi.
  
  
  "Vivere debet" inquit. "Si solus hunc nazi porcum capio, vereor ne cerebrum exstingam."
  
  
  Omnia, ut erat, recesserunt, et cellulam reliquerunt. Ursula in cellulam suam venit ut tempus decederet dum in agmine mugientium ambulabam.
  
  
  Tergeste post Venetias stetimus. Ad novem triginta fuimus in Poggioreale del Corsa in confinio Iugoslavo esse. Statui enim si Eva Schmidt tunc me non contingisset, ego eam quaerere coepi.
  
  
  Redii ad cellulam meam in spe quod Eva ibi me contactum esset. Numerum ei dedi cum pollicitus est Horst Blücher nuntiare me monitorem satellitem iubere velle.
  
  
  Societas me exspectabat, sed non Eva Schmidt aut amasio eius. Ivan Lubyanka, praefectus securitatis, in lecto recubuit, caput sinistra manu reclinavit. In dextra tenebat Webley .455 Mark IV volventem cum silentio.
  
  
  Qui dixit: Ingredere.
  
  
  Post me ostium clausi, ratus me diligentiorem fuisse.
  
  
  Lubyanka sedit in lecto. "Sic es Nick Carter. Non lentas videris."
  
  
  "Quis dixit tibi me refrigerium? Sum pussy".
  
  
  "Si scirem te mecum esses in comitatu, Carter, citius te viderem venirem."
  
  
  I chuckled. “Si congue sem tuum faceres, me agnosceres cum me in triclinio videris. agnovi te".
  
  
  Aspexit me irritabiliter. "Scis, utique, quod me oportet te occidere."
  
  
  I. supra gibbum. "Quid molestus?" rogavi. "Tu me usquam occides."
  
  
  "Non huc veni," inquit, crasso accentu plane. "Veni huc ut solus mos est et sic volo servare."
  
  
  "Quid de Seres?"
  
  
  "Per unum competitorem tempus agam," respondit molliter.
  
  
  “Si hoc feceris, corpora toto agmine habebis. Cogitandum est." Hugonem rapere non temptavi quia Lubyanka me tempus non daturum sciebam.
  
  
  'de hoc cogitavi' dixit. resurrexit a lecto. Duobus digitis me breviore fuit, et videre potui quod vere ille non placet. “Tu et ego ad finem huius ordinis, Carter. Valde diligenter ambulamus. In via hoc sinum meum sclopellum servabo, sed spina tua erit. Ut nostis, valde dolet offa ad spinam. Itaque spero te nihil stultum facere".
  
  
  "Quid in fine boni nostri simul ambulamus?"
  
  
  "Nolite solliciti esse, velocissimus erit."
  
  
  "Quam liberalis de te."
  
  
  "Quaeso. Nunc mecum venies. Ipse levavit magnum gun me et ego
  
  
  Intellexi si haec res abiret, foramen in pectore satis magnum foret homini ut pugnum transmitteret.
  
  
  Et conversus aperui ostium, sperans quod aliquis esset in in ANDRON. Nullam quis nisi erat. ANDRON intravi, et Lubyanka me secutus est. sclopellum ante eum adhuc tenebatur, sed ut aspiciebam, in sinum eius iacebat. Dolium videre potui haerentem e sub fabrica et in lumbis meis acuminatum.
  
  
  Cubiculum portae clausit et mihi adnuit ire. Conversus sum et sensim descendendo in ANDRON. Tramen sonuit et movit infra nos, sed non satis est ad perturbandam libram Lubyankae. Tres fere gradus inter nos habuit, unde facile ad eum accedere non potui.
  
  
  Ad finem Voiture 7 pervenimus et in suggesta inter illam et 5 egimus, ubi cellula Eva Schmidt sita erat. Ire per duo paria fores habuimus. Secundum vecturam transeundo, Lubyanka post me ius erat, motum feci.
  
  
  Motu acri impuli ostium ad Lubyanka. Ianua eum percussit et libram perdidit et in pavimentum suggesti cecidit. Sed revolver non amisit. Concidit ac cecidit. Prima glans vitrum in foribus quassavit, eam pertransivit, et umerum meum anguste desiderabat, se in silva post me tabulatum emensans. Alter iactus insonuit, sed ne ad me quidem appropinquavit.
  
  
  Cum Lubyanka versus suggestum irrupisset, Wilhelminam arripui. Meus iactus metallum pavimentum suggestum iuxta accubuit Russian, circa eum ricocheting sine feriendo.
  
  
  Lubyanka iterum ignem aperuit, ostium artus pulsans pro operculo utebam. Tum, ut fores impingeret, per ostio alterius vehiculi remeavit. Novissimo momento eum vidi et duos ictus e Luger exprimi curavi. Una glans Lubyanka in humero percussa est, et vidi eum in alio curru aream cadere.
  
  
  Tempus erat longum, inane, sub nos voce rotae. Tunc vidi cum revolvente manum elevatam. Lubyanka celeriter ad me iecit, sed bacchatur periit. Tum caput eius vidi circa fundum fenestrae obnixum. I exortum sed omisit. Tum discessit ac decurrit in ANDRON qui ad extremum currus ducitur. Probabiliter placuit vulnera eius fugere et lambere.
  
  
  Diligenter ad meam partem suggesti pertuli et cito lacunam transivi et locum cepi iuxta ostium alterum. Plures ictus non fuerunt. Inspexi intus, sed Lubyanka nusquam repertum est. Ibi fortasse mihi laqueum posuit.
  
  
  Aperui aliquantulum fores ut meliorem aspectum caperem. Nihil. Is vultus sicut Lubyanka vere reliquit. Tardius raeda intravi, Lugerum ante me tenens. Non erat. Et conversus sum ad angulum et vidi eum quasi duae tertiae partes in atrio. Conversus, vultus ira et dolore tenebrosus, duos improprios ictus e suo revolvens accendit. Cito incurvavi, et in caput meum glandes sibilabantur.
  
  
  Maledixisti subtus spiritum meum. Eo momento, cum Lubyanka in ANDRON decurrit, iterum in eum iacui. sed motus comitatus intentus est et paene periit. Tum Russorum circa angulum disparuit, raeda relinquens.
  
  
  Nemo videtur obvoluto offa audiri. Nulla quis dictum ex. Cum ad finem raedae perveni et locum ubi KGB homo e conspectu evanuerat, agmen in Poggioreale del Corsa vidi.
  
  
  Lubyanka non cito cessabit ad hoc, me dixi. Noluit auctoritates de iniuria sua cognoscere. Quod factum est, explicare non potuit. Praeterea monitori adhuc opus erat, quem ab agentibus in tramine emere temptabat.
  
  
  Duo viri paludati versus me per andronam ambulaverunt. unus conductor tramen, alter exactor portorii. prope fines fuimus et repressi sumus.
  
  
  Falsum ID praebevi ab AX Praecipuis Virium. Adnuit magistratus, et ipse ac conductor se contulit.
  
  
  Tramen celeritatis sustulit, confidenter ad Iugosalvia movens. Proximus statio erit circa mediam noctem in Povka.
  
  
  Putabam deinde rem meam Evam Schmidt visitaturam fore. Femina se esse dixit quae dixit Lubyanka me monitorem satelles obtinere conanti.
  
  
  Conatus sum cellulam Evae, sed ibi non erat. Iterum seram sustuli et ambulavi cum Lugero in manu mea. Nullam quis nulla erat. Statuit ut, cum unica eius cellula esset numero cognosci possem, adversarii mei colloquia alio loco tenerent.
  
  
  Interdiu in cellula, et ad vehicula interdiu ambulabam, omne tempus quod quaerebam Lubyanka.
  
  
  et Schmidt - et etiam quaesivit pro Shen, cum in causa putarem eum adhuc in tabula et pelle mea venatum esse.
  
  
  Frustra quaesita erant. Nemo eorum ibi. Sollicitus sum ne forte omnes in confinio aliquo modo evasissent.
  
  
  Inde agmen ad stationem Pivka pervenit. Pivka est oppidum provinciale ad intersectionem plurium Iugoslavorum linearum ferriviarum sita. Statio primitiva est longum aedificium cinereum cum paucis luminibus nocturnis. In montibus erat frigus. Cum hamaxostichus restitit, risor erat.
  
  
  Vidi unum e rostra autocinetorum ut viderem si quis exiret. Quattuor homines in contionibus apparuerunt. Tres ex eis vectores erant qui morsum arripere constituerunt ad tabernam Sandwici et casu in fine stationis prope aedificium edere. Quartus, quem tandem familiari incessu agnovi, fuit Ivan Lubyanka.
  
  
  Sine umerum suum semper inspiciens, Lubyanka per stationem aedificationis et in ultra vicum obscurum festinavit. paulisper haesitavi. Fieri potuit ut Schmidt et Blücher ex carro alio animum averterent. Sed oportuit hoc casu capere. Et descendi in terram et transivi ultra Lubyanka. Monitor furtivus potest habere.
  
  
  Lubyanka iam in griseo aedificium disparuit. Post eum properavi, sperans se hamaxostichum non discessurum priusquam redirem possem. Obscurius accensus, receptio sordida regio paene vacua erat. Nulla erat Lubyanka - iam enim aedificium reliquit.
  
  
  cucurri ianuam ad vicum et circumspexi obscurum foris sidewalk. Imber levis vultus udo - nox erat frigida et misera. Nullae carros vel pedestres uspiam visi erant - tantum sepes lapidei cinerei, aedificia grisea et pluvia. Lubyanka omnino disparuit.
  
  
  Iudicare habui utrum Lubyanka ire et de comitatu Schmidt et Blucher obliviscere, an in tabulam redire si adhuc ibi cum furto artificio remanerent.
  
  
  Hoc consilium coactus fuit quia tempus non habui - hoc agmen decem vel quindecim minutas relinquere putabatur. Si male rem iudicavero, revertar ubi inceperam monitorem quaerendo, et etiam in perpetuum amittam.
  
  
  In ictu oculi electionem feci. Conversus sum et retuli per linum statio accensa ad tribunal. Vestigia Orientis Express ante me instruxit lumina. Tramen apparuit sicut oasis humanitatis in deserto hoc nigro. Respexi ad cauponam et vidi plures intus sedentes ad tabulas ligneas asperas cum poculis capulus vel tea calida. Puer Iugoslav, qui ea hora in lecto esse existimabatur, ad mensam cum poculo tea fumido admouit. Is amictus erat amictus amictus amictus et pelagia alba. Vultus clientium examinavi et certo certius nihil eorum mihi familiare esse, ad hominum cubiculum perrexi. Cum subsidio, mirabar ubi Lubyanka abiisset et num cum monitorem paciscendum facturus esset.
  
  
  Cum conversus sum ut discederet, animadverti hominem stantem in porta - amici mei veteris Sheng ZI. Ridebat leviter, dextraque volventem tenens. Erat Smith & Wesson .44 Magnum cum magno suppressore.
  
  
  "Hoc est ultimum tempus occurrit, Mr Carter," Shen dixit. "Amicus noster Russicus hamaxosticho commode discessit, et cum te amoveris, competitores alios non habebo."
  
  
  Vidi ad sclopellum et manum cum sclopeto. "Nos adhuc agere cum ipso Blücher." Animadverti solum in conclavi obscuro lumine bulbo e lacunari pendentem, haud procul a quo stabat. Sed locum non vidi ullo modo obtenebrare sine duabus vel tribus globis. Erat autem omnino nullum velamen in conclavi.
  
  
  "Femina erit mihi semita ad consilium," Sen dixit frigide. "Sed hoc meum erit problema, non tuum." pistol leviter levavit; et cor meum intendebat. Ut viverra felis erat, quis porta ipsum porta in. Erat operarius stationis Iugoslavianae.
  
  
  "Quid est hoc?" - quaesivit, respiciens ad Shen gun longum.
  
  
  Tres pedes ab Shen stetit. Shen conversus ad eum proiecit cubitum sinistrum et percussit eum in faciem suam. FRANGO erat hebes et clamore obvoluto, et Guido in pavimento exanimis cecidit.
  
  
  Sed officialem non exspectavi ut solum caderet. Priusquam Shen reverti posset ut me abrumperet, retinavi funiculum bulbi levitici in fronte me et yanked acriter dum ad laevam meam conversus sum.
  
  
  Cubiculum erat in tenebris fere completis, solum lumen obscurum e suggestu e statione per ostium apertum venientem. Shen iecit in directionem sed desiderari
  
  
  
  Tormentum magno in cubiculum incendit et glans caementum murum post me percussit. Cum conversus sum ad Shen, intendit. Proieci stilettum per locum caliginosum et Shan in brachio supra manum revolventem tenens. Manus convulsus immundus est, et pistol trans cubiculum volavit.
  
  
  Shen exclamavit voce magna ut gladium aspexit in brachium suum adhaesit, nervis, arteriis et musculis incisis. Vertit adhuc in manu cultrum tenens, ut sclopetum inveniret. Deinde arripuit gradum, sed obstiti. Iuravit in Sinica.
  
  
  "Nulla plura tormenta, Shen," dixi cum mugitu. "Videamus quid sine illo facere possit."
  
  
  Shen parumper haesitavit, stiletto e brachio grunnito doloris traxit. Sanguis in area fluxit. Ille manu sinistra cultri manubrium adprehendit et ad me permovit.
  
  
  Sclopetum in area attingere conari possem, sed sciebam me nunquam ante Shan advenire. Wilhelmina vero, Lugerus meus, tormenti instar in hac statione sonaret.
  
  
  Sen iam supra me volvebatur. Habui discedere a sclopeto in area. Id vel assequi non potuit, sed in novo emolumento omnino contentus fuit. Expectat me cum stiletto secare.
  
  
  Sen cito intravit, cultello fingens. Bene tractavit. Ictum celerem et acrem vitavi, sed secundus impetus per manicam iaccam intercidit et bracchium meum impingebat. Risus in latum vultum rediit. Certus erat. Alterum ictum ferro et pectus incidit.
  
  
  Oculi nostri iam tenebris accommodabant, et sanguinem continue madentem a dextra Shen brachio viderem, quod me in circulo arcto persecutus est. Vidit etiam sanguinem super tunicam meam, et constabat ex facie ejus quod videbat amasse. Statuit me paucis secundis absolvere.
  
  
  Sen tum magnum gradum sumpsit. Venit ad me pungendo me in ventre interficere. Accepi gradum, conversus ad latus, et percussi eum in manu dextra mea. Eum dura percussi et manus ab ictu scinditur. Hugo cum fragore ad solum cecidit.
  
  
  Priusquam Shen resipuerit, propius ad eum conversus sum et caput et collum manus meae dorsum. Et cecidit super quattuor pedes. Accessi ad eum ut iterum percutiat, sed paratus est mihi. Calcavit me pede dextro et pulsavit, feriendo me in femore.
  
  
  Uterque ad pedes simul desiluit, sed in illum commodum habui quod minus male laesi. In eum pugnum proieci, sed in tempore animadvertit. Quamvis valde bracchium habuerit, me apprehendit et super umerum suum in lato arcu coniecit. Tectum vidi et pavimentum ut perveni ad eam in descensu. uno genu apposui, adhuc retinens. Momento quo creavit, eum super dorsum meum cassavi, eum sursum in aerem deieci, eumque durum supinum in pavimento concreto apposui. Ille cum impetu magno percussus est et audivi ex pulmone aerem prorumpentem.
  
  
  Sen surrexi ad pedes meos, anhelans, ad genua languide surgens. Tunc ego eum acriter in caput calcitravi et cecidit in latus ejus. Revertere ad genua conabatur, sed eum exspectabam. Ad pedes certantem, sedulo intentum cepi, pontem de naso durissimo dorsi manus meae percussit, et scopo fragore percussum. Sen chuckled supinus cecidit ad solum. Deinde velavit bis et mortuus est.
  
  
  Ostium prospexi et apparitores ductores vidi iterum Orientis Express. Postquam Hugo et Wilhelmina sustuli, iecerunt tunicas meas ut sanguinem super tunicam meam absconderent et ad agmen nocturno pluviae properarent.
  
  
  
  
  Caput Octavum.
  
  
  
  Paulo post tramen Pivka relicto Ursulam in catasta posteriori inveni, solus, telam in Webley Lilliput reprimens. Laeta erat ad me.
  
  
  "Vidi te egredientem et putabam te in statione esse molestum," inquit.
  
  
  tunicam et tunicam meam mutavi, ita non erat argumentum meae exercitatus cum Shen. " Pauca mihi geruntur," fateor. "Tu es in procinctu Belgradi?"
  
  
  Risit vehementer. "Etiam. Puto me parum molestum est. "
  
  
  "Pene hora. Admoneo te somnum capere. In Belgradum usque ad novem mane pervenerimus."
  
  
  " Paululum quiescam " inquit . "Promitto."
  
  
  "Bine. Mihi opus est facere aliquid. Te mane cras mane. Vadis ad cellulam tuam?
  
  
  "Aerem primum puto" inquit. Incumbens tetigit labra mea.
  
  
  De te sollicitus sum, Nick."
  
  
  Risi. "Te visurum."
  
  
  Reliqui Ursulam in suggestu et retro per Voiture deambulavi 7, nunc in curru ultimo, ad numerum 5, ubi speravi invenire Eva Schmidt.
  
  
  Ad extremam Voiture finem perveni 7 cum vidi hominem tendens ad me per proximum dormientem ANDRON. Fuit Hans Richter. Non diutius radiophonicum secum gerebat, et facies eius valde negotiator aspexit. Ego e conspectu reduxi et praecurrebam ante eum, ad cubiculum meum. Ostium reseravi et intus ambulavi cum Richter angulum andronis convertit.
  
  
  expectabam, donec eum audivi transire ante cedentem in atrio post eum. Ambulavit versus Ursulam, quae adhuc erat in suggestu postico. Putavi primo probabiliter tantum fortuitum esse, sed tunc vidi eum in fine ANDRON consistere, magnum stilettum e sinu trahere et ferrum aperire. Non erat dubium: Ursulam ibi esse sciebat. Apparenter intellexit quod venabatur eum et quod vellet occidere eam.
  
  
  Richter circa angulum ANDRON evanuit. Cito post eum commotus sum, scientes Ursulam interficiendi momento tantum eum venturum esse, si eum venturum non viderit, et fremitum traminis sonum quemlibet demergeret.
  
  
  Tantummodo me momento ad angulum ANDRON vertere et ostium suggestum pervenire. Quod cum perspexi, vidi quod Richter iam Ursulam a tergo apprehendit et cultrum ad iugulum tenebat. Altera manus ori pressa est, et latissime trementes Oculos possem fingere.
  
  
  Turnebus ad captivum insolenter locutus est, voce dura, cum ostium post se aperuisset.
  
  
  "Ita, scio quod mori injucundus est. Sed hoc est quod me in animo habet Bonna regimen annon?"
  
  
  Facile tempus erat. Hans Richter modo interficere non potui quod Ursula et Bonna eum vivere vellent. Ad eos rei publicae causa dedecus ferendum fuit.
  
  
  Ostium clausi post me, Wilhelmina extraxi et post Richter ambulavit, cum stilettum per iugulum Ursulae traheret. Tum rostrum machinae sclopetis pressi ad basim cranii Richteri ut ibi sentiret.
  
  
  Turnebus cito caput vertit, cultrum tamen ad collum Ursulae premens. Cum vidit me post se, apparuit aspectus puri odii in facie dura, musculari;
  
  
  "Vos?" — Conclamat.
  
  
  "Tu melius cultrum demitte," inquam, premens Luger contra cranium arcte.
  
  
  "Quid si non?"
  
  
  "Tunc te in caput jaciam," dixi torve, sperans se calculum non vocat.
  
  
  "Non antequam hanc dominae iugulum sicut lycopersicum maturo aperire possum. Imo hic commodum habeo, mi amice. Si non statim sclopellum auferas et hoc suggestum relinquas, ego illam continuo interficiam.
  
  
  "Quare hic sum," inquit, "sentiris, blande. "Ego iustus volo ad terrent femina. Non vult occidere eam. Nec ego illam nunc interfecturus sum si hoc pulpitum exeatis. Quod si non feceris, venam jugularis incidere cogor."
  
  
  Turnebus ingeniosus mendax, sed non persuadens. Sciebam si e suggestu discessi, Ursulam nunquam reviviscere.
  
  
  Oculos caeruleos vidi desperatos me intuentes. Lugerum durius voravi et ad basin cranii pressi.
  
  
  "Bene," inquam, "facies."
  
  
  Turnebus me inspexit. "Tu vis me occidere eam?"
  
  
  “Ita est,” inquam. Post haec, caput tuum in tenebras abibit. Nunc statuis, Turnebus. Aut cultro mortuus es stilla."
  
  
  Hoc cecinit persuasum sperabam. Turnebus dubitavit paulisper considerans et aestimans. Tunc vidi faciem eius immutare et aliquantulum relaxare. cultrum ab Ursula iugulo removit et alteram manum ab ore suo removit.
  
  
  Magnum gradum cepi a Turnebus, et paulum ab Ursula discessit. Nunc ad eum versa graviter spirans.
  
  
  "Bene, spectat ut me tandem cepisti" Ursula in cavillatorio tono indicavit. "Wie schade für mich." Nimis ei nocens est - sarcasm eius semper gravior est.
  
  
  “Similius eum prius quam volebas comprehendebamus,” Dixi Ursulae, nec oculos Richter auferens.
  
  
  “Dumemus eum in cellula mea. Per totam noctem illum custodiam ne solvat,” Ursula dixit.
  
  
  Turnebus chuckled.
  
  
  “Bene,” dixi. Hunc hominem usque ad mane nobiscum esse nolui, praesertim cum de Eva Schmidt et Blucher sollicitus essem, sed nulla alia electio fuit. " Move, Turnebus." Luger levavi ostium in contionibus
  
  
  
  Cultrum adhuc in manu habebat, et extendens me arripiens, praeter me ambulans. Mihi dubium non dedit, sed tunc, ut proieci, oculos ab illo pro diviso secundo auferens, dextram manum arripiens carpum meum a me Lugerum proiecit.
  
  
  Nos unum molem capitis percussimus, Richter pistolam arripere convertit. In uno figere me potui, Ursula autem stabat in igne post eum.
  
  
  Cum Richter me verti sicut eum in parvo circulo spoliavi donec dorsum eius agminis terga feriret. Ursula non iam post eum fuit. Lugerum ad se convertere studui. Non amplius curavi utrum Turnebus occidi necne, sed potius eum laedere conor. Gemens et sudor, dolium tormentorum in corpus eius pressi. Compressit manum Luger et accendit. Glans molem capitis attingit et in noctem dimovit.
  
  
  Ursula Webley modo evellit, sed inter hanc et Richter eram, et contra eum uti non poterat. Subito, furiosis ac desperatis impulsus, Turnebus me ab eo proiecit. Ursulam cecidi parumper, pulsans Webley de manibus eius. Tum Turnebus per ianuam ambulavit. Post illud disparuit sicut alterum iecit Luger accendit. Glans speculum comminuit et eum angulum in in ANDRON vertit. Ictum glandis in murum eum percussit. Sed erat in pedibus. Tunc e conspectu disparuit.
  
  
  "Crap!" Clamavi. "Satisne salves?"
  
  
  Ursula Webley eam carpebat. "Bene sum, Nick," inquit, sed videre potui obstupefacta.
  
  
  Apprehendi ostium, aperui et intravi currum dormientem. Ut angulum andronis circumdedi, manu Lugerum vidi Richter medio fere medio ad alterum finem decurrentem. Lugerum eum petivi, sed tunc mentem mutavi. Plerique viatores in cellis suis iam iacebant et eos certe schoia excitarent.
  
  
  Lugerum deieci et Richter observavi evanescere ad summum currus. Ursula iuxta me fuit.
  
  
  "Paenitet," dixi ei.
  
  
  “Nolite solliciti, Nick. In agmine adhuc est. Iterum non erit tam felix. Curae nobis erit. Forsitan eum quaerere possumus?
  
  
  "S".
  
  
  Ad cellam Richteri venimus, sed ibi non erat. Reliquum agmen quaesivimus. Nusquam comparuit. Locum videtur celare. Similis erit nobis Ursula inniti ut eum in Belgradi mane capiamus. Ursulam instigavi ad cellulam suam aliquandiu conquiescere. Perdite hoc opus est. Reversor ad Voiture i 5 , sperans obviam Schmidt mulieri.
  
  
  Cum ego Voituram veni 5 , in magna admiratione fui.
  
  
  Modo descenderam in in androne in cellula Evae cum ianua eius aperta est et Hans Richter apparuit.
  
  
  Et conversus angulus, et coepit aspicere. Ille tunicam induebat et fasciam in brachio habebat. Circumspexit furtim, et inde a me ad alterum raeda abierat.
  
  
  Videtur ille Nazi in cellula mulieris Schmidt, cum eum quaereremus. Fasciam quoque accepit, quae significabat Evam ei iuvisse.
  
  
  "Richter!" - Clamavi, e latebris egrediens.
  
  
  Cucurrit. post eum rui cum aperuisset ostium et exiuit de raeda.
  
  
  ANDRON ad extremum attigi, ostium apertum distraxit et secutus est eum.
  
  
  Tum hilarem hominem iterum conveni.
  
  
  Erat in suggestu inter vehicula. exspectavit Richter eum oportuit. Clamorem meum audivit, Richter currentem vidit et obviam paratus erat cum per ianuam perrupi.
  
  
  Aeream tesseram gerens similem cum Richter antea utebatur, Dominus Jolly me percussit. Faciem eius prospexi in curru post nos sub lucem ictum ante.
  
  
  Genua mea lacerata sunt. Persona usus articulos aeneos sciebat ferire et ubinam esset ictus in terram ut victimam loco eius poneret. Evigilavi in suggestum crispatus, conductor me excutiens et quidnam factum esset interrogans.
  
  
  "Vir me percussit."
  
  
  "Fortasse fur potentialis. Cum ambulabam per ianuam, vidi hominem incumbentem super te. Currus in proximum currum cucurrit. Si potes describere...
  
  
  "Ne vultum quidem vidi," mentitus sum.
  
  
  Turnebus et amicus eius iterum evaserunt, sed me felicem existimavi. Si conductor non monstraverat, D. Laetus fortasse me in re publica pejora quam inscia reliquisset.
  
  
  Certus sum conductorem me posse ambulare. Cum ab eo me divellere potui, ad Evae Schmidt cellulam redii.
  
  
  "Qui est hic?" in responsione ad pulso meo vocavit.
  
  
  Vocem mutavi et Gallice locutus sum. "Ianitor, madam."
  
  
  Mora fuit. Tum lock coniuctionem. Ianua leviter aperuit. Pedem meum in foveam fixi et Lugerus in faciem Evae admiratus haesi.
  
  
  "Quid de illo multum habuimus?" — aspera voce dixi.
  
  
  "Ego Horst contingi. Sed tempus non erat ut te iterum contact."
  
  
  Slamming ianuam dixi: "Mentiris - Russorum me ponis."
  
  
  Femina conspectum meum vitavit. “Si tibi molestum esset, ideam haberemus. Modo ei dixi te iussum esse in fabrica."
  
  
  "Pulchra. Cum ei dixisses, bene scires quid facturus esset.
  
  
  "Non potes exspectare me de salute tua solliciti. Non post me verberas."
  
  
  Retineo. "Quid tibi nexus cum Hans Richter?"
  
  
  Visus ad me rediit. "Hans Richter et ego nullam connexionem habeo."
  
  
  "Vidi ipsum relinquens cellula tua. Ille vulnus sclopetum habuit et ad te auxilium venit. Tu manum alligasti.'
  
  
  Visus eius non haesitavit. "Fateor hoc verum esse. Sed adhuc nullam communicationem habemus, praeterquam quod sciam procuratores Occidentales Germanos eum quaerere. Negotium meum non arbitror. Ex- prehendant suos Nazis.
  
  
  "Cur venire ad te?"
  
  
  "Ante annos bene cognouimus. Eum agnovi cum iterum vidissem. Errorem feci, ut ei cellulam meam numerum indicarem quin etiam suspicans se in agmine molestum futurum esse. Risit leviter. "Nunc, non dicas te non intellegere quid velim cum dixero me eum bene nosse".
  
  
  “Me dico tibi cogitationem quae modo mihi evenit, Eva. Fortasse Hans Richter bulla de Topcon. Fortasse hic est quem vocas Horst Blücher.
  
  
  "Horst cum iaculatur non currit. Etiam dolor est.
  
  
  "Tunc ubi est, et quare non ostendit?" rogavi. "Quae fuit responsio ad petitionem meam pro contione?"
  
  
  Americanam cigarette e sarcinis accepit et eam incendit. “Horst, inquit, te legitimum huius artificii concertatorem considerabit. Sed ipse tantum de hoc comitatu tecum aget, et antequam Sofia perveniatur, multum concludendum est. per me rogationem tuam per me rogabis.
  
  
  " Damna, faciam," inquam. "Paratus sum monitorem meum offerre. Sed id solum faciam pro bulla Topcon."
  
  
  Ingemuit graviter. “Non placet, sed nuntium tradam. Faciam constitutionem, et nuntiabo in cellula tua.'
  
  
  "Quando possum exspectare a te audire?"
  
  
  "Postquam in Belgradi mane consistimus. Horst vesperi hoc contingere non possum."
  
  
  “Bene,” dixi. "Sed hoc tempus melius finietur conventus. Impatiens questus sum."
  
  
  In cubiculi mei tenebris, extendi in lectulo et auscultavi sonum rotarum sicut agmen ruit versus Belgradum, et hoc momentum momentum fuit mihi et Ursulae.
  
  
  Ursula optavit ut pisces in Belgradi caperent, et meam sperabam occurrere. Quamvis Eva Schmidt mihi narraverit, mirabar tamen an unum eundemque virum persequar et feracem Ursulae fallacem.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ob noctis incitationem et summam lassitudinem, diutius opinione dormivi. Excitatus sum pulsare fores cubiculi. Ursula fuit. Luce erat foris dies et Belgradi appropinquabamus.
  
  
  “Vale dicere volui, si se iterum non videmus,” dixit mihi molliter.
  
  
  Vix tamquam agens. Capilli eius serta flava ei speciem iuvenculae virgunculae dederunt, quod valde conveniens erat.
  
  
  "Quantus es," inquam.
  
  
  Cum surrexi de lecto, venit ad me, et pressit labra mea. Sensi molli corpore pectore. Post longum tempus, finito osculo, leviter respirare coepit.
  
  
  "Vale" inquit "quod volui erat quod vere volui dicere".
  
  
  Risi eam. Puto me doctum esse cum aliquantula voluptate negotia miscere. "Mox in Belgrado erimus."
  
  
  "Non longum est dicere vale."
  
  
  Rursus subrisi, procubui et labris tetigi labris. “Persuada es,” inquam.
  
  
  " Sperabam fore." Risit.
  
  
  Deposuit tunicam suam et extraxit ocreas cum aspiciebam. Tum thorax super caput traxit. Hoc tempore fasciam non gerebat. Mirum in mane aspexit solem. Ut pallium eius tollere coepit, tunicam meam unbutton coepi.
  
  
  Paucis momentis post in lecto simul iacebamus. Turpitudo eius calida me premebat et totum corpus sensi
  
  
  
  exspectans tactum meum.
  
  
  Tarde manum meam in holoserica femoris cucurri. Nolumus nos cortinam trahere in fenestra, et sol in pelle sua persicum tinctum dedit, dum coxis versus me movit. Manum meam inter crura eius cucurri.
  
  
  Ad me extenderunt ubera, respondens tactui meo. Invenit me et blande me blande ac leniter in modulo leni. Avide labra eius me quaerebant, mordaci et premendo.
  
  
  Tunc sensi tremorem levem intra illam et non potui expectare scivi. Cautius accessi et copias coniunximus. Pulchra gemitu fugit ab imo gutture.
  
  
  Non respondebo ei. Obsessus sum urgente necessitate ad satisfaciendum in ea. Nos magis ac magis instat in unum commoti sumus, et formosi soni e gutture ejus circum me resonare videbantur. Femora iam me captant libidine. Rhythmus auctior et rigidior factus est. olla ebulliens erat intus ad me prompta ad redundantiam. Cum sonos eius cum remoto agmine sibilo immiscuit, lebetem fervere coepit, et hanc in profundissima et intima loca calida effusionis accepit.
  
  
  "Nice ut diem incipias," dixi, iuxta eam iacens. “Neque vale dicimus. Non nunc. Conveniam te in stationem vigilum publicorum.
  
  
  “Obliviscatur, Nick”, arrisit. "Habes tuum negotium cogitare de."
  
  
  "Meum negotium tuum referri potest" respondi. "Nunc explicare non possum. sed melius vestiuntur. Prope in Belgrado sumus".
  
  
  Cito vestiti sumus ut extremam Belgradi agmen transeamus. Postea in curribus ambulando, injucunda mihi obvenit cogitatio. Si Horst Blücher actu Hans Richter fuerat, et si Ursula eum comprehendere curaverat antequam scirem ubi monitor furatus esset, vel si monitor cum Richter in custodiam delatus esset, casus mei illius recipiendi graciles erant. Iugoslavs, scilicet, consilium mihi non tradet aut imperium US.
  
  
  In sensu, Ursula et ego tunc adversarii eramus, quia missiones nostrae et proposita immediata sibi invicem contradicebant. Certus sum, quamvis vitam Ursulae servassem, illa de mora Richteri in Belgradi comprehensione non cogitavit quod aliquos ex instrumento electronico prius in custodiam ducere volebam. Illa officium prioritatem aestimaret ob immanitatem priorum criminum.
  
  
  Attamen identitas dualis numquam probata est. Ego non vidi viam Ursulam a proposito suo distrahere sine missione mea revelando, et hoc facere nolui. Itaque constitui cum Ursula in conatu comprehensionis manere, Eva Schmidt spectans, et vide quid in mea gratia operaretur.
  
  
  magistri lente diei transibamus, sed nec Schmidt nec Richter in conspectu erat. Per tempus traminis per longam stationem belgradae griseam suggestum movebatur, iam in suggestu iuxta machinam stabant. Multi homines erant in comitatu exspectantes, et ambo intelleximus Richter in tanta turba facillime posse amitti.
  
  
  Agmen tandem constitit. ad Ursulam conversus et risit. “Bene, videamus si latinas vestes in toga invenire possumus,” Dixi.
  
  
  Tramen in suggestum ante reliquos viatores venimus et petierunt ad aedificium stationem actuosam. Ursula vigiles exspectabat et in rostra traminis spectabam.
  
  
  "Video," inquit. “Inspice Turnebus dum duces duco. Si opus sit, frontem et posteriorem traminis quaesibimus."
  
  
  Ursula fugiens animadvertit Eva Schmidt. Sola erat et raptim per turbam ad terga trahit. Secutus sum Evam, cito currens in viatores.
  
  
  Vidi Hans Richter et socium, hominem salsum hilari vultu, e curru ultimo exi. Turnebus ferri sarcinas et radiophonicas nota.
  
  
  Occurrerunt plaustrum cum sarcinis et post illud disparuerunt. Ad eos accessi sarcinas, quae me ab eorum visu occultant, et ad audiendas voces satis accessi.
  
  
  Sapiens eratis comprehendere Carter. Hic mox finietur.' Fuit Turnebus. "Ego conveniam hic Russicam et paciscor."
  
  
  "Habes fabrica?" Dixit Eva
  
  
  Turnebus risit. "Ius hic in radio meo, ubi tota peracta est."
  
  
  Wilhelminam extra tunicas extraxi. Mirum non est quod Richter numquam cum radiophonicis discessit quod non luderet. Monitor satelles in causa radiophonica intus erat. Etiam si disgregatus esset, ratio ambitus cuivis praeterquam experto similis videretur.
  
  
  Ambulans circa plaustrum sarcinas dixi;
  
  
  
  "Gratias tibi ago pro conventu ordinando Eva."
  
  
  Turnebus iuravit.
  
  
  “Radiam accipiam, Horst. Coniicio hoc nomen tibi praeferre cum eo nunc uteris. Cum radiophonicum in manibus meis est, ascendemus et cum vigilibus colloquimur, qui vos quoque scire voluerunt".
  
  
  Et amici eius manserunt cum eo usque ad novissimum finem. Eva crumenam suam torsit et me sclopeto percussit, et Dominus Jolly me invasit.
  
  
  Ioculariter procax, ut cecidimus. Lassus sum ad eum pugnare.
  
  
  anhelavit ut pondere suo emisso, iterum ad pedes surrexit. Non videtur mirari quod felis in Luger evelli. "Hoc exspectavit cum post me insiliit," cogitavi. Modo temptabat Richter dare tempus ut intermissum.
  
  
  The ex- commodum of Nazi of the opportunity. Ad ostium stationis cucurrit, populum impellens euntem.
  
  
  Eva Schmidt quoque fugit. Cum vidisset me misisset in eum qui me invasit glans, conversa est et amissa turba est. Animadverti eam in regione comitatu ambulare, sed quid ei accidit non curo.
  
  
  Currebat post Hans Richter.
  
  
  Cum pervenisset ad stationem magnam, se convertit. Nunc parabellum Mauser una manu, altera radiophonicum tenebat. Ipse caput meum intendit et mausam incendit. Iaculatum per suggestum intonuit, aedis sinistrae meae anguste defuit. A duobus mulieribus exclamavit. Post me longus senex ad terram cecidit - glans eum in humero percussit. adhuc erant clamoribus. Turn Richter ut in stationem cucurrit, Lugerum evulsi, intentum accendi. Id cum mutavit cursum, et ego eum omisi.
  
  
  Tempus erat videre ubi Ursula et magistratus erant. ad stationem cucurri post Turnebus. Centeni homines intus erant, et Richter inter eos ad longe portas ad vicum callide movebatur. Wilhelmina in sinu meo posuit et celeritatem meam auxit. Et steterunt et servabant, et quidam de via exire conabantur. Richter mulierem pulsavit et se contulit. Momento adhuc potitus sum et, priusquam ad fores perveniret, ictu substiti.
  
  
  Richter aream duram percussit, sed vel Mauser vel radio suo non amisit. Vertit ad caput meum, sed arripiens telum manu proiecit. Mauser in spatio magno rugit et glans in laquearia alta concrepuit. Clamor magis et vociferatio fuit, et impressio facta est ut sclopetum evaderet.
  
  
  Super bis volutamur, imperium tenere conantes. Manus nostrae ad sclopetum tenere contendebant. Iterum accensus est et ante ianuam fenestrae quassatae sunt. Saevum pugnum in quadratam Richterii faciem impuli, et laxior tenaci. Mauser e manibus cecidit cum cito manum verterem.
  
  
  Turnebus iuravit, me pugno stricto et connexo caput irata percussit. FRANGO prope aurem sensi et in pavimento decidit. Eo momento surrexit Richter et ad Mauserum pervenit.
  
  
  Sclopetum evellit priusquam ad eum accedere possem, et cum ad me conversus est, parvus jocus apparuit in facie ejus. Hugonem dimisi in palmam meam sicut Mauser ad caput meum monstravit. Sed neque pistol neque stiletto hit.
  
  
  "Halten sie! Genug!" Ursula fuit.
  
  
  Richter a me recessit et vidit Ursulam nimis tristem demonstrantem Webley in tergo suo. In utraque parte eius steterunt duo Iugoslav lictores secreti in campestribus. Uterque brevi revolvens in manibus Turnebus intendebat.
  
  
  "Pone sclopellum", alter ad Ursulam recte ordinatus est.
  
  
  Turnebus gruniit, omissa Mauser et me respexit. “Mamant te,” inquit Anglice tacite.
  
  
  Ambulabam ad eum et extraxi radiophonicum de manu eius. Iugoslavs mihi adnuit et manus eius apprehendit.
  
  
  "Iugoslavum, qui ante dixerat Ursulam, "Iugoslavo, qui prius dixerat, brevem interrogationem adhibebimus.
  
  
  Volebam ut inde radiophonicum e. "Ire in hamaxosticho ad sacculum meum sum", dixi. "Iterum revertar ad vos cito."
  
  
  Idem Iugoslav ad me accessit. "Nemo quaeso. Agmen differatur. Primum veni nobiscum".
  
  
  Ad disputandum non videtur. "Bene," inquam, eos in cubiculum sequi invitus.
  
  
  Locus erat modicus modicus, cum mensa tantum et tribus sellis rectis. Erat una tantum fenestra e regione plateae. Durus videbatur.
  
  
  Cum cubiculum intravimus, Ursula ad Iugoslavum locutus est, qui me cum illis comitari institit.
  
  
  "O sacculum suum!" inquit. "Est in contionibus. Faciam ut eam".
  
  
  "Optime" tristis constat.
  
  
  Ursula mox disparuit et ostium post eam clausit cum Richter iterum agere coepit.
  
  
  Vigiles adhuc manus tenebant. Ille, qui nondum locutus fuerat, radiophonicum a me accepit, valde doleo, et ante nos in mensa posuit. Nunc in tunicam eius per duos manicas pervenit, sed Richter subito ac crudeliter e manibus alterius Iugoslavi evasit et in os cubito percussit. Tristis retro haesitavit et graviter in solum cecidit, dum Richter alterum in me impulit. Vir in me censuit et habui eum ut eum teneret ne in tabulatum caderet.
  
  
  Turnebus primum magistratum percussit et ad sclopetum pervenit. Perveni ad Wilhelminam ut homo qui me percussit stateram suam recuperare conatus sum. Tum Turnebus apparuit cum simio revolvente, conversus et iecit ad me. Columba ad mensam suam omisit.
  
  
  Lictor qui super me ceciderat iam sclopellum suum attingebat. Turnebus in eum iecit et eum in cista dextra percussit. Homo ex pedibus surrexit et repentino ictu repulsus est. Oculi eius inopinantes repentinae mortis reppulerunt, dum in parietem crepuere ac deinde in pavimentum delapsus est.
  
  
  Turnebus celeriter circum mensam ambulavit, radio per viam carpens et ad fenestram cucurrit. Cito e operculo accensi umerum eius ferio. Et convertit, et convertit ignem. Tum vidit alium lictorem intendere in eum. Iterum accensus, in ventrem eum feriens, tristis graviter in mensam cecidit. Turn Richter conversus et columba per fenestram vitreum in imbre vitreo comminuit. Iterum iaculatus est ut disparuit, sed desiderabat eum.
  
  
  Eo momento Ursula ianuam intravit.
  
  
  “Recessit a nobis,” inquam. "Eamus." Ostium praeter curiosos prosilivi et per stationem ad portas anteriores perrexi. Ursula post me fuit.
  
  
  Cum ad finem aedificiorum pervenisset, vidi Richterium ibi diutius non esse. Raedam nigram vidi cito ab hoc loco migrantem, truncum in platea, sed nulla via cognoscendi si Richter esset.
  
  
  "Proximo tempore video dominum Richterem," Ursula torva dixit, "ego glans in capite suo positurus et postea interrogo."
  
  
  Eo momento, solum quod cogitare potui de radiophonico quod Richter arripuit cum evasit. Parumper monitor habui, nunc mihi iterum perierat. Aliquam semper.
  
  
  Tunc recordatus sum Evae.
  
  
  
  
  Caput nonum.
  
  
  
  “Idem quaerimus, Ursulae dixi.
  
  
  Interrogando me intuebatur dum ad ostium stationis cum festinabam. "Quid vis, Nick?"
  
  
  "Non multum temporis explicationes nunc. Richter maiore furto involvitur, aliquidque pretiosissimum imperio meo surripuit ut communitatis venderet. Quam ob rem in Oriente Express fuit.
  
  
  Sirenas vigilum sonos audire potui ut per stationem discurrebamus. Multitudo circa cubiculum congregata ubi magistratus Richter detinere conatus est. Extra, Oriens Express discedere parabat.
  
  
  Ego te hic desero, Ursula. Ne quicquam de officio meo vigilum dicas si illud vitare potes. Reprehendo in apud Hotel magnifica Obilicev Venac 28 et ego te ibi postea conveniam. Interim siste hotels ut quaere Turnebus. Si eum inveneris, noli eum comprehendere, me expecta.
  
  
  "Quando iterum autem videbo vos?" petivit. "Quo vadis, Nick?"
  
  
  “Est aliquis in comitatu qui nobis indicet ubi inveniat Turnebus,” inquam. "Sic in tabula questus sum. Spero te hodie vel cras redire ad te postea ".
  
  
  Risit. "Gaudeo quod opus nostrum una aliquandiu manere sinat," inquit. "Bona fortuna, donec te videam."
  
  
  "Idem est tecum," dixi.
  
  
  Ego suggestum perveni sicut agmen movere coepit et in tabula desiluit. Pulchra flava Ursula ab ostio agitavit et deinde conversus est ut vigiles Iugoslav paludati salutarent.
  
  
  In secundo agmine stationem reliquit et in Iugoslavum castellum dilapsa est. Dum in Belgradi, tramen in triclinium traxit, quod nunc postremum raeda in tramine erat, post dormientes. Hoc unum magis locum quaerere volo Eva Schmidt, et ubi eam inveni. Iusserat prandium cum ad eius mensam perveni.
  
  
  “Ego hic in te glandem immittere” dixi. "At ego unum extremum fato dabo. Surge et vade in cellulam tuam. Ego post te jus ero. Idque tempus nulla dolus sunt. Conaris aliquid simile novissimo tempore et te necabo sine disceptatione.
  
  
  haesitavit parumper. Tum surgit et ambulavit in triclinii porticu. Substiti
  
  
  Paucos libellos posuit super mensam architriclini et secutus est eam. mox ante cellae eius ostium in Voiture stabant 5 .
  
  
  "Intra," iussi.
  
  
  ianuam reseravit. ambulavimus et clausi ostium post nos. "Nunc quid vis scire?" - quaesivit caustically.
  
  
  "Quam amans invenire."
  
  
  Durius risit, et manibus per nigra cucurrit. "Potest esse difficillimum nunc. Hans propediem venditionem perficiet, deinde dives admodum fiet. Identitatem suam iterum mutabit et stultos qui post se sunt deludant ». Ridebat illa. "Et de his omnibus possumus gratias dominationi vestre".
  
  
  Nolebam risi et stultum vocavi. “Vam habes fortunam experiendi tuam,” dixi ei. "Ubi est Richter in Belgradi moratur?"
  
  
  Eva risit. Coepit exui dum cum ea loquebatur. Nesciebam quid exspectaret, sed mox sine braccas et fascia discessit. Figura plena matura erat.
  
  
  "Si hoc tibi dedero, impugnationem officii tui accipiam", dixit mihi.
  
  
  Intendit me intuens dum fasciam suam exuit et ubera sua exposuit.
  
  
  "Potes tam bene esse satis ut mihi dicas ubi Topcon praetorium est," dixi ei ut aspiciebam vittam nigram evellere feminibus albis subligar. Conata me avocare cum sexu, sicut multae aliae feminae.
  
  
  “Forsitan compromissum aliquod facere possumus”, illa ad me pura stabat nuda omnino. Illa venit ad me et tetigit me pectoribus suis.
  
  
  "Quid est compromissum?" rogavi.
  
  
  Illa se leviter injecit in me. "Minus quam omnia quae voles constitues, et potius munusculum tibi dabo." Sensim illa lingua per labra cucurrit.
  
  
  “ Donum capere possum,” admovi, sentiens coxis versus me movere.
  
  
  "Etiam. Sed non idem, annon? Idem omnino non est."
  
  
  Moveat me angulus oris mei. Ea bona erat. Ipse et Richter bigas magnas fecerunt. Probabiliter usus est in aliis missionibus Topcon. "Et si componere vellem, quid mihi dares indicium?"
  
  
  Instantius coxis movit et sicut infernum distrahebat. “Non possum dicere tibi ubi sit Praetorium Topconis quod nescio. Turnebus me illic non accipit. Sed dicam tibi se cohibere in Hotel Excelsior Belgradi in Knjaz Milos 5. Dicam tibi quod diu non erit, et fortasse tempus usquam inveniendi non erit."
  
  
  Propius ad me mota deae. Hos amplexus sum et sensi sub tactu mollia caro. Mentum alia manu arripui, versus me traxit, et ore ferociter osculatus est. Stabat illic anhelitum tenens, oculosque tumentes. Tunc aspectus confusionis et destitutionis in oculis eius apparuit. Modo ante in rerum potita erat, actionem dirigebat, sed imperium subito amisit.
  
  
  Non dimittam mentum. Arctius arripui. “Mentiris, mel,” inquam.
  
  
  Confusio apprehensioni cessit. "Nemo..."
  
  
  "O yeah. Video in oculis tuis". Mentem dimisi, sed tamen altera manu premebat mihi. Deinde in tunicas perveni et Wilhelminam extraxit. Dolium ad pectus sinistrum pressi et in mollem carnem immerxi.
  
  
  "Non placet esse," dixi ei. "Hoc tempore patientiae cucurri. Nunc diligenter ausculta. Eo exploratum habeo ubi Richter in Belgradi latitat, utrum dicas necne. Visne mori paulo difficiliora facere? mihi?"
  
  
  iam timor ante oculos ferebat. Possem cogitare de his quae dixi. Aspexit sclopetum ad pectus suum pressisse et oculos in oculos aspexit.
  
  
  "Hotel Sava," tacite dixit.
  
  
  vultum aspexi et persuasum habeo. The Sava Hotel was the kind of place Richter would have choosen - small et seclusit.
  
  
  "And Topconis praetorium in Lausanne sunt recte?"
  
  
  Cito me aspexit ac deinde aufert. Dolium tormentarii durius in pectus eius pressi. anhelavit.
  
  
  At illa respondit cito. "Sed honeste non scio electronicam."
  
  
  sclopellum arripui et in holster dedi. “Credo,” inquam. "Et nunc relinquemus te et dimittunt ad stationem proximam."
  
  
  Non reliquit latus meum. "Numquid vis alteram partem conventionis quam proposui accipere?"
  
  
  Manus cucurri super femora, et osculatus sum labiis. Esurientem mihi visa est. Sed aliud in animo habui. Et conversus sum, et abstuli chlamydem de muro cubiculi.
  
  
  "Scio me amare," fassus sum. "At mihi negotia ante voluptatem, saltem interdum."
  
  
  chlamydem ad faciem deduxi et interrogatione illa intuens. Tunc extraxi super os eius et ligavi illud a tergo. Repente illa coepit sciscere, triturare, obvolutum per chlamydem strepere. nudam apprehendi corpus eius et sustuli eam ad lectum et super faciem eius ieci. Putabam me videre expectantem aspectum in oculis eius parumper, sed ligavi eam ad tugurium suis loris et vestibus. Subito post in lectulo recubuit et me intente aspexit.
  
  
  "Quamdiu tu in Bulgariam non transieris, conductore non indigebis aut ianitori ianuam tuam evertere" dixi ei. "Et sera solum est. Per tunc perveniam ad Sava Deversorium. "
  
  
  Odium in oculis emicuit, et aliquid Germanice per chlamydem mussat.
  
  
  "Nolite solliciti esse ligatum" subrisi illi. "Sicut experiri cogitare de meo modo."
  
  
  Nudam reliqui ad tugurium ligatum et post me cubiculi ostium clausit. Tunc ambulavi ad Voiture 7 et cellula mea ad sarcinas parvas colligendas. Paratus eram digredi ad proximam sistendam, quae paulo post sibilus venit.
  
  
  Nunc Belgradum redire in spem habui Richter ad Sava Hotel ivisse, non obstante quod magistratus Iugoslavum eum quaererent. Mihi opus est ut scias si radiophonicum adhuc habui.
  
  
  
  
  Caput decimum.
  
  
  
  Erat circiter meridiem cum ad stationem centralem in Belgradi tramine secundae classis redii. Sarajevoska vicum cepi taxi ad Knez Mihajla Boulevard, Museum nationale gravem transiens, duos vices fecit ut certo non sequeremur, et recta ad Hotel magnificum in Obilichev Venac Street pergeret. Ursula valde gauisus est ad me.
  
  
  "O Nick!" - inquit, mollibus brachiis collum amplectens cum cubiculum intravi. "Ambulabam in area. Ubi infernum venis?
  
  
  "Me de infecto negotio curam habui. Solus me relinquere te in hoc malo communitatis capitali non putabas, nonne?" I chuckled.
  
  
  Post me ostium clausit. Animadverti manere illam in conclavi admodum eleganti modico pretio et in platea spectabilem habere. Nunc autem cogitationes eius de Hans Richter tantum erant.
  
  
  "Ecquid habes?" petivit.
  
  
  Accenso cigarette et unam ei obtuli, sed illa recusavit. Nunc eam graviter aspexi. Illa satis temporis fuit. “Scire puto ubi Richter latitat,” dixi ei. "Nisi perterruit ex oppido cucurrit."
  
  
  "Estne alicubi prope?"
  
  
  Longum traxit de mea cigarette et ibi paulisper tenuit. "Immo non procul hinc est."
  
  
  "Ubi? Hotel?"
  
  
  Ursulae faciem paulisper antequam loqui studui. Hoc tempus visum est ei de monitore narrare. Mihi aut dicere aut de re omnino exscindere, haec autem pulchra non videbantur.
  
  
  “Deversorium est,” lente dixi.
  
  
  "Quis unus?" Ad phone in nightstand. " Vigiles vocabo et ibi nos conveniam."
  
  
  Commovi caput meum. "Minime, Ursula."
  
  
  Aspexit me levi admiratione in pulchris oculis caesiis. Tum telephonum retro deorsum posuit. "Cur non?"
  
  
  "Ursula," incepi, "iens tecum loqui. Richter machinam electronicam ab imperio Britannico, quod machinam US ad securitatem occidentales refert, surripuit. Idque fierent cum ei. Saltem habuit, quando Maximo Centrali Stationi per fenestram discessit.
  
  
  Recordata est in momento. "Radio?" petivit.
  
  
  "Ita, radio. Ego satis certo scio machinam intus esse absconditam."
  
  
  "Quare causa radiophonica secum in hamaxosticho gestavit".
  
  
  Risi. "Hoc est quod credo in tempore. Iam Iugoslav vigilum laetus erit eum in Germaniam occidentalem extradidere ut de criminibus belli iudicium sustineat. Communistae semper laeti sunt si hominem e Tertio Reich capiunt. Sed puto te posse intelligere eos aliter spectare ad exitum electronicae notae ad me redeundi.
  
  
  "Nick intellego," inquit.
  
  
  "Richter de radio suo in statione separare conatus sum, sed non potui", Perrexi. “Si ibi fuissem, negotium meum confectum esset. Nunc postulo impetro tergum ut radiophonicum.
  
  
  "Sed Nick, non possum sine vigilibus Richter comprehendere" dixit mihi. “Ium in custodiam imperii nostri transferre multum officialitatis requirit. Vigiles involvi debent".
  
  
  "Intelligo," inquam. "Sed memento Germaniam Occidentalem unum esse
  
  
  liberas nationes patietur si ea machinatio in manus KGB inciderit. Re quidem vera, credo, Richter sperat se paciscor ut machinam cum Russiae iure hic in Belgrado venderet. Id ut iam. Utique, Ursula, rogamus te ut tempus mihi tribuas cum Richterio eiusque radio priusquam ad Iugoslavos auxilium tendamus eum conprehendendi".
  
  
  Putavit ad momentum. "Iuvare volo te capere Turnebus."
  
  
  “Immo, mecum potes venire” assentiebam.
  
  
  Risit. “Bene, Nick. Ego antequam vigiles appellem opperiar, sed utique suas ideas habere possent. Puto me virum hunc deversorium spectans vidisse. Habeo assumere non possunt mihi crede perfecte".
  
  
  “Sensum est,” inquam. "Non es bonus communistarum post omnes."
  
  
  Risit mihi lato Germanus risu et caerulei oculi scintillabant. "Non sum puella bona", inquit.
  
  
  "Non assentior."
  
  
  Stola gerebat circa lumbos suos ligata quod de imbre emisisset. Solvit stolam suam et aperiens, subtus nudata est. "Coniecto EGO melius vestiuntur," inquit.
  
  
  Avide curvas aspexi. "Credo."
  
  
  Stola in pavimento cecidit. Oculi mei super pectora tumentes, lumbos tenues et oscillationes lacteae coxas et femora vagantes. Recordatus sum Evae in comitatu, et cognovi quod Eva urguebat aliquid in me quod nunc blanditur et fovit aspectum Ursulae.
  
  
  "Ex altera parte," inquit, "propius nos movens ad distantiam inter nos claudere", "si Richter nunc in hoc deversorio est, paulo diutius ibi manere verisimiliter erit."
  
  
  “Forsit, dixi.
  
  
  Incepit aurem depascere. Atque ego me evellere committitur.
  
  
  Ursula ignem intra me accensum, qui propediem ipsum exire promisit. Reliqua vestimentorum eius removere adiuvi et duxi eam ad regem lecti trans cubiculi mole. Posuimus et id quod sciebam, ad me venit hominis loco.
  
  
  Pectora formosis meris pependit in arcubus. Propius me mersa est, et mammarum apices pectori meo leniter perfricata, ora et collum udo ore osculans.
  
  
  Descendit ad ventrem meum, et osculata est me tenerrime, et ignis in inguine meo crematus est. Tum illa demissa, plena me blandientem, labris tepidis, donec amplius capere non potui.
  
  
  "Nunc ignauus?" petivit.
  
  
  "Iam," inquam rauce.
  
  
  Impulit in lectum et stravit anhelans impatiens. Lactea femora surrexerunt et circumdederunt me, et recordans me sentire se firmiter post me connexum. Ignis crevit in holocaustum molale. Tunc erant dulces odores, pulchrae soni, et caro calida sicut nos ascenderunt.
  
  
  Cum Hotel Sava inspexi, intellexi cur Richter id elegit. In Civitatibus, optime descriptus est laqueus pulicis — vetus, decurrentis aedificium, quod quasi diu decuit ad demolitionem veteris urbis pertinens. Signum extra tam dilapidatum fuit ut antea incedere posses quin etiam deversorium esse intellegens. Videbatur hoc genus loci ubi procuratio aliter spectaret ab hospitibus ambiguis.
  
  
  In deversorio tantum viginti conclavia erant et ex numero clavium in mailboxes ad mensam positis, videre potui tantum dimidium duodecim ablatum esse. Non miratus sum, cum officialis luscus Iugoslavus diplomata nostra videre non quaesivit, sed numeros simpliciter deposuit. Solam rationem censebat magistratus persuadere.
  
  
  Clericus dum circum mensam ambulabat ut sarcinas meas colligeret, iterum perstrinxi ad cistas et notavi eas quae indicabant cubicula quaedam occupata esse. Deinde ascendimus scalas cum clerico. Cum aperuisset ostium et sarcinas deponeret, tenerum ei dedi.
  
  
  Exeunte clerico, ostium in andronis apertum est et Hans Richter in in ANDRON exivit. Ursulam ab ostio impuli, et me ab aspectu abscondi. Subito post, oculos surripui et vidi Richterem et duos viros stantes in androne dorsis ad me. Dimissuri erant alterum cuius cubiculi modo discesserant. Alter homo est Ivan Lubyanka.
  
  
  Apparet, Richter Lubyanka huc misit cum Oriens Express apud Povka desiit. Nunc, quamvis Richter aliam latebram ob rem stationis invenisse videretur, huc venit cum his hominibus, qui videntur procuratores Topcon, ut de venditione custodiae fabrica cum Russiae tractarentur.
  
  
  Richter radiophonicum non ferebat. Fortasse non credidit KGB. Ipse et socii ambulabant per ANDRON ad scalas dum Lubyanka ianuam clausit.
  
  
  ad Ursulam conversus. "Hic est Richter et amici eius," inquam. Sequere eos et vide quo vadunt. Experiri non mori. Interea ad amicum meum Russian in ANDRON. Ego te ad triduum ad magnificam conveniam. Manere. post eam horam, et nisi me ipsum non exhibeo, tu ipse es.
  
  
  Intuita est faciem meam paulisper, tenero momento. "Bene, Nick."
  
  
  Risi. "Te visurum."
  
  
  "Etiam."
  
  
  Ursula in ANDRON post Richter cum suis disparuit.
  
  
  Paucis post minutis ianuam cubiculi Lubyanka pulsavi. Post brevem intercapedinem, vox Lubyanka post ianuam audita est. "Ita vero?"
  
  
  Cum dialectis et vocibus satis bonus essem, praesertim cum audiendi facultas fuisset, sic fauces purgavi et quasi Hans Richter optime sonare conatus sum.
  
  
  "Blücher," inquam.
  
  
  Sera in ostio coniuctam sicut Lugerum extraxi. Cum ianua aperta est et faciem mirationem Lubyanka vidi, invitationem ad cubiculum ingrediendum non exspectavi. Calce ostium acriter et in cubiculum irrupit. Lubyanka in cista et caput percussit et eum in pavimento pulsavit.
  
  
  Lubyanka pistol arripere incepit, sed prohibui eum. "Congelatur hic."
  
  
  Qui conversus vidit Lugerum ad caput suum tendentem. Distantiam deinde inter eum et Webley spectavit et periculum tanti non esse statuit.
  
  
  Ille vero dixit amare.
  
  
  “Vereor, senex. Bene, consurge. Et a ludibrio tuo in mensa discede.
  
  
  Lubyanka lente surrexit, cruor e maxilla et ore madens. Labium eius iam tumidum est. Accessi ad ostium et clausit eam, semper oculum in KGB ministro. Inimicitias mihi magnae fuit in oculis eius.
  
  
  "Et nunc," inquam, "te et iucunde habebo sermones."
  
  
  "Nihil habemus loqui," respondit tristis.
  
  
  "I ita cogitare".
  
  
  chuckler, et manum ad maxillam incisam. "Vereor te venire ad debet."
  
  
  "Fortasse," inquam. "Sed hoc si fecero, pessime senties." Aspiciebam in faciem eius, ut ictum huius locutionis in me illuxit.
  
  
  "Non tamen multum feci" dixit mihi. "Ergo non habeo quod quaeris."
  
  
  rogavi. "Si adhuc habet Richter, ubi tenet?"
  
  
  "Richter?"
  
  
  "Ignosce propter errorem. Tu enim est Horst Blücher.
  
  
  Lubyanka cogitatur ad momentum. "Nescio ubi fabrica sit. Is est valde secretus et tergiversatus".
  
  
  "Fortasse non confidit tibi, Lubyanka," dixi, eum aliquantulum ludo.
  
  
  Respexit ad me. "Non illi aut ego credo."
  
  
  Angulus oris mei commotus est. Semper mihi parum voluptatis dedit duos homines injucundos videre conatur se invicem fallere. “Bene, unum certe est, Lubyanka. Tu scis ubi eum tangas. Et hoc volo ut dicas mihi.
  
  
  Lubyanka movetur ad lectum defieri. Aspiciebam diligentius eum et Lugerum intendebat. "Non indicavit mihi ubi maneret" lente dixit.
  
  
  “Mentiris, Lubyanka. Et 9mm glandem in capite habebis." Propius ad eum ambulavi. "Verum volo et nunc volo. Ubi inveniam Turnebus?
  
  
  Oculi Lubyanka subito plani et desperati facti sunt. Admiror, magnum pulvinar de lecto sumpsit et ad me convertit, eum ante se collocans. Quid ageret nesciebam, ergo casus non sum. Accensus sum et Luger in parva camera exploded.
  
  
  Glans se obruit in pulvinar crassum et thoracem Lubyanka non attigit. Interim Lubyanka me aggressus est, adhuc inter nos tenens pulvinar. Conatus sum et iterum ad caput eius iecisti, et schoium meum anguste omisit, cum decidit super me.
  
  
  Lubyanka me in manu cum pistol ferire et durum me ferire, sed adhuc pistol. Nunc pulvinar nulla erat, et bracchium ambabus manibus violenter torsit Lubyanka. Muro percussimus et gun amisi.
  
  
  Tum ambo ad pavimentum delapsi pugnare conantur. Iam cruentum faciem Lubyanka pulsavi, et ictum antequam a me solveret reddere curavit. Extenditque inde ad Webley, qui iuxta eum in mensa iam stabat.
  
  
  Sclopetum arripuit antequam illud attingere possem, sed felis in tempore ad ignem accedere non potuit. Cum ad eum accessi, cum eo furibundus irruit, me gravi dolio caput feriens.
  
  
  Per fenestram cecidi ad parietem. Lubyanka deinde ad pedes surrexit et Webley iterum me demonstravit, sed vires inveni manum eius pistol arripere et eam trahere antequam ignis posset. Periit me et fenestram fregit.
  
  
  vitreum magnum fractum et in me pluit dum conversus et corpus Lubyanka in exteriorem volatile observavit - bracchia eius dilatata sunt dum aliquid arripere conabatur.
  
  
  In casu Lubyanka silentium breve fuit, tunc clamorem audivi. Ego per vitrum fractum reclinavi, et vidi eum in tabulato secundo SOLARIUM iecisse. In stationes ferreae balustrae infixus est, os oculis apertis, et duabus stationibus per pectus et ventrem prominentibus.
  
  
  Obiurgavi me. Lubyanka nihil mihi nunc narrabit. Reversa Wilhelmina, brevi cellulam discessi, et ad in ANDRON properavi cum vestigia e gradibus praecipuis audiebantur. Declinavi eos in tergum descendendo in plateam tribunalis muneris.
  
  
  
  
  CAPITULUM UNDECIMUM.
  
  
  
  “Hic est locus. Richter cum duobus huc abiit,” Ursula mihi dixit.
  
  
  In ostio tenebroso in platea angusta conglobavimus, respiciens per noctem ad vetus aedificium oppositum. Ursula valde anxius erat, sed hoc ostendere conatus non est.
  
  
  "Putas posse te sequentes animadverti?" rogavi.
  
  
  "Non puto," inquit.
  
  
  Domus trans viam erat aedificium residentiale. Ursula dixit mihi quod in secunda tabulato cubiculum intraverunt, sed in illo momento lux nulla est.
  
  
  "Age, eamus et vide", proposui.
  
  
  "Bene, Nick." Pervenit ad bursam suam pro Webley.
  
  
  Volo ut bene me operias ibi, dixi. "Potuit laqueo."
  
  
  "Potes me, Nick."
  
  
  Cum adivimus cubiculum ubi Turnebus cum suis hominibus assumpsimus, vacuus evasit. Diligenter ambulabam cum sclopeto, sed nullus ibi erat.
  
  
  "Ingredere," dixi Ursulae.
  
  
  Illa me coniunxit, ianuam clausit et circumspexit. Cubiculum magnum erat cum balneo privato. Pinguis decorticavit parietes et plumbing vidi antiquos. Erat in angulo tugurium clunky, tabulae ligneae cicatriculae, et paucae ad latus sellae rectae.
  
  
  Alicubi, annotavit. Lugerum in holster retuli. Ambulabam ad lectum. Videbatur quasi aliquis nuper in eo iacens.
  
  
  “Nullae sarcinae neque hic quicquam” Ursula notavit. "Habemus iam illum amisisse."
  
  
  " Circumspiciamus," inquam.
  
  
  Hunc locum in partibus exploravimus. Testimonia erat Richter ibi - ludibrium unum ex his sigarellis gratissimum; amphora vini, fere vacua; et in caldario, tessera abiecta, nihil inveni, quod indicaret se ad hoc cubiculum rediturum esse. Nam omnia sibi monstrant in bono relinquendo.
  
  
  "Quid nunc facimus?" — Ursula petivit.
  
  
  "Nescio," dixi. Redii ad balneo et lente circumspexi. Visum est mihi aliquem locum in conclavi esse quod nos non animadvertissemus. Primum auxilium ornamentum vacuum inspexi.
  
  
  Deinde veni ad latrina. In eum summo erat. operculum levavi et in pelvim vidi.
  
  
  Vidi illic particulam udis, in liquida dilapsa charta natantem aqua.
  
  
  Excepi et vidi. Charta magna erat, quae plane avulsa erat et oblitterata, sed in ea habebat quasdam litteras autographas.
  
  
  “Habeo aliquid”, dixi.
  
  
  Ursula super humeros ambulavit et respexit. "Quid est?"
  
  
  "Spectat ut Richter conatus in latrina repellere. Quid hae litterae facere potes?"
  
  
  Intuita est. “manus haec est Richteri”, dixit. Ea notula leviter torvo versans. Simile scriptum est in Serbo-Croatiano, Nick. Principium fortasse verbi « nationalis ». et alia littera, alterius verbi principium.
  
  
  Inspexi eum: “National. Sed quid secundum verbum?
  
  
  "M - U - S - Museum, National Museum."
  
  
  Cito eam aspexi. "Museum. Habetne coluisse cubiculum?
  
  
  "Coniecto," inquit.
  
  
  "Richter non cur in contione utendi museum" dixi. "Scimus eum iam in Sava Hotel cum Lubyanka convenisse et fortasse hic".
  
  
  "Verum est," inquit Ursula, sed me non secutus est.
  
  
  "Bene, dicamus te alicubi per biduum radiophonium condere velle. Sarcinarum repositione uti non potes in Statio Maximo Centrali vel aeriporto, quod ibi te vigiles vigiles spectant. Sed cur non uteris ad sarcinas repositas. quasi locus publica Museum?
  
  
  "Sed res ibi tantum ad tempus remanserunt"
  
  
  
  "Dum hospites sunt in museo," Ursula me admonuit.
  
  
  Hoc paulisper cogitavi. "Item biduo tenerent, exspectantes dominum suum redire. Sed dicamus Richter noluit tali possibilitate niti. radiophonicum in museo reliquit et postea in diem vocavit ut diceret oblitus est eum tollere cum discessit. Promittat se radiophonicum intra viginti quattuor vel quadraginta octo horas habiturum esse. Tum sciebat se maxime curae esse, ut sibi eam tenerent.
  
  
  “Hoc bonum est, Nick. Suus 'dignitas reprehendo sicco ".
  
  
  "Mane in museo erimus," inquam. "Si Richter hac nocte de Lubyanka reperit, fortasse Belgradum proficisci statim, sed hac radiophonicum non sine. Si absconderet in museo, ibi eum verberare velimus. Hoc fortasse extremum fatum est ei contactum esse.
  
  
  “Interim,” inquit, “paulo quiescendum debes. Et habeo praecipuum commodam cameram ad magnificam.'
  
  
  “Bene offer,” inquam.
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Fuimus apud Museum Nationale, cum mane altero aperuisset. Erat dies ver serenum in Belgradi. Gemmae virides in altis arboribus in Kalamegdan Park creverunt. Hydrofoil naves tranquillas Danubii aquas cruentas, et negotiatio operosa quodammodo minus hectica visa est. Sed ipsum museum, sereno mane, monolithicum et griseum videbatur; erat summae recordationis Ursulam et me hic non esse pro ioco.
  
  
  Intus erant tecta alta et steriles casus vitrei ostentant, nudae antithesis ad mane apricis ab altera parte parietum densorum. Celeriter capulam invenimus. Iugoslav in officio nondum dormiebat.
  
  
  “Salve,” salutavi. “Amicus noster hic radio portatili relicto et cum eo capere oblitus est. misit nos tollere eum ». Locutus sum cum accentu meo optimo Germanico.
  
  
  occipitium ejus impingebat. "Radio? Quid est hoc?"
  
  
  Placuit experiri loqui cum Serbo-Croatiano. « Radio. Quod in balteo gerit.
  
  
  “Ah,” inquit. Ambulabam ad angulum cellae parvae, et ego, spiritum tenens, ad pluteum perveni. Richteri radiophonicum extraxit. Unum hic relictum habeo a quodam nomine Blücher, Helvetio.
  
  
  "Ita," inquam, Ursulam intuens. "Id omnes. Horst Blücher nomen eius plenum est.
  
  
  Respexit ad miss. "Etiam. Habesne documenta, domine Blucher? Non puto vultum tuum meminisse.
  
  
  Impatientiam meam continui. Iam institutum est ut si opus sit, radiophonicum vi capere. “Horst Blücher non sum,” consulto dixi. "Nos amici eius sumus qui pro se radiophoniam postulant".
  
  
  "A. Bene, domine Blucher, ad se ipsum venire vides. Haec regula est".
  
  
  "Immo vero," inquam. “Sed Dominus Blucher aegrotat et ad radiophonicum venire non potest. Speramus te posse intelligere. Magnam gratiam ei faceres si nobis ambulationem colloquendi dares ei."
  
  
  Suspiciose me aspexit, deinde Ursulam. "An acceptilationem tibi dedit?"
  
  
  Ursula nunc partes egit. "O cara! Praecepit ut ante discessimus acciperemus formam. At ille nobis oblitus est dare. desperatus est." Et verterem suavitate has. "Spero te non technice errorem explicare. Dominus Blücher vere voluit musicam pulchram Iugoslavam audire dum hic erat.
  
  
  "Ah," ait ille, oculos caeruleos frigora vultus. "Bene, quod intelligere possum. Ecce, radiophonicum accipias. Non habeo unde hic usquam reponam.
  
  
  “Gratias tibi ago,” dixi.
  
  
  Ille me neglexit et Ursulae radiophonicum tradidit. "Dic amico tuo ut bene primum valeas ut in Belgradi commoratione fruatur."
  
  
  "Gratias tibi," inquit Ursula.
  
  
  Illa radio sustulit et CAPELLULAM relinquimus. Sed cum ab aedificio discessi, victoriam meam brevem esse intellexi. Duo homines de thalamo prodierunt in andronium, et nullus erat in circuitu. Ambo sclopi habebant. Hos duos Topcon homines prius vidimus apud Richter, Ursulam sequebatur.
  
  
  “Desine quaeso”, iubet procerior.
  
  
  Ingemui tacite. Paucis minutis et monitor meus fuisset. Perduint isti! Hoc secundo tantum mihi ademptum essem. Ursula non tam commotus fui. Omnes contactum cum Richter amiserat, obstante radiophonica restitutione, et nunc illi hunc contactum restituerunt. Mirabar an viveret hoc vice.
  
  
  Brevis, quadratus homo cum naso fracto ad radiophonicum suum agitabat. "Pone radio in area inter nos cum sacculo tuo ... -
  
  
  me aspexit - et cum pistol.
  
  
  "Tunc ab illis discede," iubet procerior.
  
  
  Ursula me intuens et annuens consensu. Duobus sclopetis notatis, argumentatio nulla erat. Illa iit et ambulatio-talkie et sacculus Webley in area posuit. Tarde Lugerum extraxi e tunicas meas, occasionem quaerens contra eos utendi, nunc autem ambo sclopi in cistam positi sunt. Lugerum in area iuxta radiophonicum et crumenam collocavi. Hugonem manicam meam adhuc habui, sed parum mihi visum est uti ea occasione.
  
  
  "Optime" dixit alta Topcon agens. Crines nigros habebat et faciem tenuissimam. Annuit alter qui extiterat, Ursulae marsupium aperuit, et Webley extraxit. In Wilhelminae sinum iaccam posuit. Deinde radiophonicum sustulit.
  
  
  "Nunc veni nobiscum," procerus dixit.
  
  
  Ursula me iterum aspexit. “Melius facimus quod homo dicit,” dixi ei.
  
  
  quiete extra aedificium extracti sumus et in griseo Fiat sedan immissi. Ursula et in tergo raeda sedere iussum sum. Longus homo post rotam obtinuit, et unus naso fracto iuxta eum sedebat, sclopeto ad pectus meum acuta.
  
  
  "Nunc paululum ambulabimus", ille mihi magna cum gaudio dixit cum sclopeto.
  
  
  Raeda mane negotiationis intravit. Vidi utramque fores tergo clausas specialibus cincinnis. Hominem sclopeto verberare nullo modo videbatur. Turnebus ut videtur placuit nobis optimum esse tollendum ut sine impedimento tractatus permaneret. Incipiebam intellegere quomodo omnes magistratus ac gubernationis genera per tot annos fefellisset: is callidior, efficientis, conscientiae omnino expers erat.
  
  
  Belgradum reliquimus. Per Brankova Prizren Boulevard fuimus usque ad flumen, et deinde per Kara Dordeva urbem ad meridiem relinquemus. Mox in campis et montuosis locis nos invenimus.
  
  
  "Quo nos trahis?" - Rogavi tandem.
  
  
  "Propediem invenies," nasum fractum dixit mihi acriter renidens. Accentus eius Germanus erat, dum procerus hominis Gallicus erat. Apparuit vestis cosmopolitana, haec Topcon.
  
  
  Recte praedictum est. Alia quindecim minuta post, duobus viae rusticis circumductis, ad villam solitariam venimus. Auriga ante se restitit et nos exire iussit.
  
  
  Ursula et reliqui Fiat. Nesciebam ubi essemus; Omnes sciebam nos esse urbis meridianae. Consentaneum erat Richter Belgradi exiturum esse, cum magistratus urbem quaerentes eum pecterent. Iam publica oneraria iter facere non poterat. Miror si adhuc sciret de Lubyanka.
  
  
  "In domum" iubet procerus revolver agitans. Ambae sclopae iterum ad nos ostensae sunt. ordines secutus sum.
  
  
  Etiam interior domus minor quam ab extra videbatur. Sed ea omnia Turnebus opus fuit. Paulo post alta tormentaria vocavit eum, Richter cubiculum e culina intravit.
  
  
  "Bene," inquit, cum nos vidit, "quam iucundum mirum." Ille ad radiophonicum procerum hominem in mensa collocaverat. "Paene obtinuit, nonne?"
  
  
  "Usque nunc gradum ante nos fuisti", dixi. "At tua fortuna in aeternum durare non potest, Turnebus."
  
  
  Videbam me aspicere mercennarios, cum verum eius nomen essem. Videtur eis tantum Blucher notus esse. Turnebus me risit, deinde ambulavit et me in os impugnavit.
  
  
  In area cecidi. Ursula anhelavit et incubuit super me. Ex ore ejus stillavit sanguis. Ibi iacens, aspexit Turnebus et eum oderat. Id odium me probaret paulo durius, si mihi facultas esset ei obsistere.
  
  
  Ursula perstrinxit Richter. "Nazi carnifex!" — exsibil.
  
  
  vultus ira rubens Turnebus. In faciem duram percutit et iuxta me cecidit.
  
  
  Turnebus conversus ad populum qui nos attulit. "Cuff his huc atque illuc." Ostendit maceriam maceriæ, ubi clavorum ferreorum tenuium series ad ostium culinae accesserat, et ad radiatorem ferreum antiquum in pariete laterali. " Sic separati sunt."
  
  
  Vir naso fracto ad radiatorem et manibus Ursulæ adnexum, et longus homo me ad frontem exteriorem ligavit. Manus meae erant post tergum meum, erant mani- cis in utroque articulo, et catena connectens circa vectem. Stare debui, et Ursula in solo sedere debuit, dorsum eius contra radiatorem recumbens.
  
  
  "Bene, bombam affer," Richter altam cum telo iussit. .
  
  
  Procerus homo in parvum cubiculum evanuit et momenta postea cum bomb homemade rediit. Satis erat dynamitis adnexis, ut magnitudinem duarum domorum conflare una essemus. Turnebus me subridere aspexit, e manibus alta bomba sumpsit et machinam in mensa in medio cubiculi collocavit. cella circiter media inter me et Ursulam.
  
  
  “Andre haec valde bona est”, Turnebus notavit pro vigiliis quae bomb urguebant. "Blandis quidem accuratior fuisset, sed multo potentior". Verisimile est auctoritates tuas corpora post explosionem et ignem cognoscere posse. Spero autem hoc exemplum admoneri quisquis post te venerit.
  
  
  “Puto ut cogitet”, dixi. Intuitus sum in bomba, quae apposita est, et utilatate. Recte Turnebus fuit. Si haec res oborta est, non multum relictum est explorare.
  
  
  "Nunquam desistemus, donec in custodiam populi cuius nomen dedecori tuleris," Ursula tensa voce dixit.
  
  
  Turnebus eam aspexit. "Nonne ego te infamavi?" - dixit caustically. “misericordia est quod ibi non eras cum haec omnia, Fräulein. Tertius Reich non solum a me pendet ad eius fines assequendum. Omnes Nazis tunc eramus. Cum victi essemus, pauci debiles insanierunt, et reliqui subito facti sunt.
  
  
  "Canis Nazi es," Ursula exsibilavit.
  
  
  "Est nunc amicos facere cum superioribus inimicis, cum socialistis currite et vetera specimina prodere" lente perseveravit.
  
  
  "Et Nazis opus cum communistis" admonui.
  
  
  Intuitus me intuitus est. “Hoc est negotium, purus et simplex. Hoc est quod debet homo facere, ut canis ab his qui eum aggressi sunt, venatum.
  
  
  "Occidit nos non te servabit, Herr Richter!" - Ursula magna dixit. "Detineberis et reddes quod feceris."
  
  
  Ridebat amare. "Iam minus quam viginti minutas invenio." Non expectato responso, ad satellites suos convertit. "Illuminationes Lamborghini. Fiat ad Dragoman Pass stationem in Crveni Krst agemus. Salvum sit ut ibi agmen conscendas."
  
  
  “Ita, Herr Blucher, vir longus dixit. Conversi sunt duo, et ambulaverunt foras.
  
  
  Cum tormentarii in autocinetum extra venerunt, Richter iterum ad me convertit. "Tu tempus cum Rutenis multum interrupisti. sed ad tempus tantum. Nunc solves pro hac vita tua.
  
  
  Hoc modo sciebat de Lubyanka.
  
  
  “Cum hic abero, non solum omne tempus habeo in Sofia ut negotia repetam ex vendito monitore satellite, sed liberatus ero ad tempus custodiae imperii Bonnae. Vides, omnia ut soleo laborat, mihi valde bona. "Ad ianuam ambulavit. Foris machinam incepit. "Auf wiedersehen.
  
  
  Avertit et abiit. Paulo post Fiat avulsio, sonus paulatim evanescens in viam regiam rediens.
  
  
  Ursulam et bombam simul aspexi, deinde invicem. Ursula labium inferius momordit, et caput quassavit. " Richter occidi debueram quam primum agnovi."
  
  
  "Frigus," inquam. "Habemus minus quam quindecim minuta supersunt. Hoc non multum tempus altae cogitationis relinquit."
  
  
  "Non possum movere," Ursula dixit, manicis suis radiatorem vinciens.
  
  
  "Conare relaxare," dixi ei placide. "Tua anxietas sit contagiosa et opus est ut aliquid de figure."
  
  
  Damnatus ticking bombae in mensa erat sicut corda nostra pulsans ultimo tempore. Ego ambavi et conversus sum ut viderem vectes post me. Unam extraxi adnexam, et inflexit, et inde repulsus est. catenam mani- puli contra bar- me fronsam et contrivi. Sonum mollem fecit, non tam durum aut stridorem quam metallum. Ceterum non e metallo factae sunt vectes, sed ex ligno depictae ad instar ferri nigri. Tunc recordatus sum Hugonis. Non invenerunt Hugonem, stilettum meum.
  
  
  Spes in pectore ebullit, et viscera magis restringit. Dextram manum admovi, sed nihil factum est. Multam difficultatem in motibus habui. Ego ad faciem Ursulæ conversus sum, et e ligno tenui recubuit.
  
  
  "Quid facis, Nick?"
  
  
  "Conantes salvare animas nostras," dixi paulo. Curabitur tempus non erat.
  
  
  Iterum manum admovi et Hugo palmam meam lapsus sum. Cultrum posui ut manubrium meum valebat. Acuta tortura carpi mei, acrem Hugonis ensem ad perticam sub brachiis subtus ferre potui. Secabam vectem et ensem cultelli perforans silvam. Lignum erat durum, sed cultrum
  
  
  ad secandum acuta ora. Motus strictus posui cum ense et sensi duobus astulis excidere.
  
  
  Ursulam inspexi. "Hoc scandalum damnare conor", exposui. Horologium in bomb non videre. "Quota hora est ibi?"
  
  
  "Paro plus decem minuta," Ursula dixit, cupiens horologium videre.
  
  
  "Domine," inquam, iratus quod tantum temporis spatium intercessit.
  
  
  praecidi. Totam detractam secare nolui. EGO iustus volo solvere. Multum in area eu. Substiti metus et talea dura extraxi. Vox parva erat, sed arbor non confregit. Mani- ciae iam in manibus meis alta secabant. Alia quaedam praecidi, donec tandem profundam rimam in silva sensi. Ego me pressum manibus ferreis, et vidi Ursulam.
  
  
  "Tempus," inquam.
  
  
  "Sex minuta."
  
  
  Sub me posui pedes meos et distrahi potui quantum potui. Vox fragorem facta est sicut trabes ligneae fissula. Praeceps in pavimentum cecidi et prope mensam in qua bomba iacebat.
  
  
  Manus meae post me adhuc pugnse sunt, sed ad pedes meos luctatus sum. Sanguinem sensi manibus meis. Steti ad mensam spectare ad bomb. Si Richter scirem, et inciperem me putarem, bombam disposuisset, ut quaevis iactatio, qualis attollens, ante tempus illud detonaret. Ego ad reprimendam innixus sum et inveni me rectum esse. Ego vel bombam diffundere non movens, vel Ursulam a radiatore aliquo liberam habui.
  
  
  Bomba explodere putabatur cum manus minutissima media hora attigit, et tantum quattuor minuta supersunt. Non multum temporis.
  
  
  “Debemus te ab hac re recipere”, dixi, ad Ursulam conversus. "Bambo movere non possum."
  
  
  "Sed quomodo me exsolvam?" - quaesivit, conata pavorem celare in voce.
  
  
  Ego recumbens, intuens quomodo a metallo alligata erat. Erat una via ad liberandam illam - seram mani- culorum aperire. Sed haec operatio plura minuta capiet, etiam si ante me manus tenebam. Hugonem posui in sinum meum braccas dorsum; Non opus est. Deinde radiator diligenter examinavi.
  
  
  Tibia e basi radiato connectens omnia ferruginea erat. Radiator aspectus eius quasi multis annis adhibitus non fuerat. Accedit laminas tenentes radiatorem in lignis contignationem antiquam et solvendam vidi.
  
  
  Accessi et respexi ex spatio brevi. Radiator a muro circiter 30 cm positus est. Locus satis erat quod in mente habui. Protinus ante pilae me collocavi et Ursulam aspexi.
  
  
  "Contra te simul," inquam. "Iam rem difficilem hit daturam."
  
  
  "Bene, Nick," dixit.
  
  
  Aspexi in vigilia mea. Duo minuta supersunt. Elevans crus genu flexo, radiatorem pedis dextri calcavi vitiose.
  
  
  Fragor erat metalli et ligni, ut dixi, Ursula retrusa contra radiatorem. sonum acutum in gutture ejus audivi. Cum eventus viderem, fasciculum rubiginis in solo inveni. Radiator e tibia totaliter seiungitur et parieti innixus est. eæ, quae in pavimento tenebantur, avulsae sunt, sed adhuc lignum putridum illis adnexum erat. Patellae una adhuc ad anchoram ligni pavimento adhaesit, unde eam iterum proieci et omnino liberavi.
  
  
  Ursula attrita et rubigine obducta.
  
  
  “Vereor ne ad hanc rem finem perducas tuum,” dixi. "Surge. Celer".
  
  
  Certabat ad pedes suos radiator extremos post se attollens. Durum erat ei, sed adrenaline fluit. Movi in obliquum, alterum finem manibus meis colaphis apprehendit et radiator ad coxam gradu elevavit. Inspexi horologium in bomb. Minus quam minutum superest.
  
  
  Dixi. - "Eamus!" "Exire ostium!"
  
  
  Ursula e foribus apertis prorupit, haerens adhuc in magna metalli conformatione. Ego illam sequebar, retro fere incedentem.
  
  
  "Ite cito," inquam. "Noli currere. Saltem quinquaginta passibus ire necesse est. Usque ad illud foramen in terra".
  
  
  Paruit grunnitu sudor. Inconcinnus stupri fuit. Quodam die Ursula ad genua cecidit et ego extrema radiator paene amissa. Surge, placida voce dixi.
  
  
  Id fecit. Horologium in capite meo narravit tantum nos circiter quindecim secundis habuisse. Celeriter ad depressionem levem in campo domui adiacentem pervenimus et pervenimus eum. Ut primum in terram cecidi, ingens explosio facta est.
  
  
  discerpens placidum post nos diem.
  
  
  Concussas aures laesit unda meas, Totaque per ora misit comas. Tunc globus sordium et strages in nos incidit. Magnae tigna gravia omnia circa nos decidebant. Subito post actum est et ad domum spectavimus. Magna nubes fumi in caelum fluctuabat, et quod parum reliquum erat casae ardebat.
  
  
  "O Deus meus," exclamavit Ursula, imaginans quid sibi futurum esset si radiator non deficeret. Crines flavos passis et facies squalore tectus.
  
  
  "Felix es", dixi.
  
  
  Hugonem apprehendi et ad finem radiatoris Ursulae Ursulae adprehendi ut seram in cuffibus legeret incipere. Hoc amplius decem minuta suscepit. Cum tandem libera esset, diu manibus attrivit et profundo anhelavit. Illa igitur cum Hugone ad opus ivit ut manicas meas auferret. Eodem fere tempore manibus suis liberam accepit. Mani manus sunt praecisae, sed sanguis iam vulnera tegebat.
  
  
  "Quid nunc, Nick?" — Ursula petivit.
  
  
  "Iam versus Dragoman transire post Richter."
  
  
  Quae respondit: "Non habent amplius super nos". "Et currus non habemus. Aliquot partes ex Lamborghini sumpserunt."
  
  
  "Scio," inquam, currum Italicum extra domum spectans. Quaedam vitreae eius fractae sunt et fucus hinc inde discessit in crepitum. Sed Richter declaravit se in saltu Express Oriens navim reverti. Terminum transire cum Bulgaria in Dimitrovgrad intendit. Itaque non debemus solliciti esse de acquirendo Crveni Krst cum Richter illuc pervenit, sed ante tramen recedit. Hoc fieri potest si in viam venimus et statim currum capiemus.
  
  
  "Eamus", inquit Ursula.
  
  
  
  
  Caput Duodecimum.
  
  
  
  Satis erat hike ad uiam. Ursula non querebatur, sed dicere potui quod vis ultimarum viginti quattuor horarum portorium ei traheret. Hora circiter dimidia postquam casae incendii intervenit, unam viam per hanc nationis partem pervenimus.
  
  
  "Solum sola spectat," Ursula dixit.
  
  
  Via recta per vallem flumen utrobique currit, quantum oculus visu poterat, sed carri non erant. Tam quies erat, ut difficile crederet, quaevis negotiatio unquam praeteribat.
  
  
  “Me oblivisci facit de Richter ac modo pace et quiete frui” Dixi.
  
  
  Assensit Ursula. Abiit, et sedit secus viam super ripam gramineam et adiunxi eam ibi.
  
  
  Ursula in alta recubuit herba, subnixa cubitis. Oculos clausit et avem in proximo campo auscultavit. Erat dies ver apricis mollis ac lentus magica in aere leni. Populus prope susurravit, gemmae virides ramos laeyae ornantes, et ventus, qui arbores movebat, etiam altas herbas in campo via parallelas sensim flectebat. Quale erat dies, locus et societas, miratur agens quid infernum agat in sua professione.
  
  
  Ursulae brevem alam obscuram circum coxis eius equitavit, et ibi iacentem valde bonum respexit. Cubiculum non solum specimen est ad amorem faciendae, quod in aliis felicibus occasionibus repertum est. Saepe in rebus inopinatis perfectum locum invenio. Sed haec opportunitas, cum currus a minutis ad minutos sperabamus, minus favet.
  
  
  "Nick! Haec raeda est!" Ursula acutum.
  
  
  Erat nobis Citroen sella magna celeritate appropinquans.
  
  
  “Bene,” dixi. "Experiar prohibere." Ascendi in viam, et lato brachia mota arcu. Raeda statim tardius coepit et momento post in latus viae nobis proximae devolvitur.
  
  
  Intus erant duo iuvenes Italici qui se ad fines tendebant.
  
  
  "Visne ituri ad Crveni Krst apud Dragoman transitum?" rogavi.
  
  
  Tam graciles juvenes longis erant. Auriga Ursulam intuens et quod videbat probabat. "Certe ad Crveni Krst" inquit "cum vehementi accentu". "Placet discumbere."
  
  
  Hoc fecimus, et autocinetum iter perreximus. Laetatus sum eos libentissime agere celeriter quod non multum temporis habuimus. Re vera, iam forte illic ad tempus omisit.
  
  
  In primis iuvenes ad Ursulam ama- bant. Obtulerunt nobis cognacum, et volebant consistere et quiescere. Sed cum Ursulam non sexum coetus viderent, aprico die iterum frui coeperunt. Advenimus ad montem Crveni pagum Krst, ubi proculdubio Richter peteret, circa horam secundam pomeridianam. Itali nos protinus ad statio tulerunt
  
  
  gratias agentes pro itinere. Ursula et tunc intravi.
  
  
  Locus parvus erat et totum moecha prospexit, sicut plurimae stationes in hac linea in Iugoslavia. Cito circum cubiculi speculationem spectavimus nec Richterium nec duos suos satellites ibi esse vidimus. Intuens suggestum stationis, vidi comitatum abeuntem esse.
  
  
  "Age," dixi Ursulae.
  
  
  Per tempus emissi sumus, agmen iam in fine suggesti erat, celeritatem sursum ferens. Oriens fuit Express.
  
  
  "Crap!" Dixi.
  
  
  Extremam aedium prospexi in area aperta, ubi duo carri collocati sunt et Fiat Richter e villa sua prope Belgradum expellere vidit.
  
  
  “Ecce” dixi. « currus eius. In hoc agmine est."
  
  
  Ego Ursulam manum apprehendi et eam trahebam dum per tribunal ad currum cucurri.
  
  
  "Quid facimus, Nick?" - quaesivit dum fugeremus.
  
  
  "Belgradum Carnifex iturus" dixi ei.
  
  
  Substitimus ad Fiat et vidi in via. Mihi opus est agmine capere. Si Richter in Bulgariam obtinuit, casus mei ei acquirendi et radiophonici vere gracili erant. Ibi omnia subsidia necessaria a KGB recipiet.
  
  
  Desiluit in ima ludis currus et fila sub ashboardday arripui. Agmen lente evanuit circa anfractus in vestigio. Fila iungebam et machinam incepit opus.
  
  
  "Ingredere et eamus!" Ursulam clamavi super voce currus.
  
  
  In sede vectoris ascendi et Ursula rotam sumpsit.
  
  
  Monstravi locum ubi oriens Express evanuit circa flexum in via.
  
  
  Dixi, "Sequere agmen damnarium!"
  
  
  Respexit me ad alterum tantum. Currus igitur dereliquit raedam sortem et tendit in latere viae.
  
  
  Prospexi et vidi, quamvis in utraque parte semitae prope vicum praecipitatus esset, locus erat curriculo angusto si Ursula satis bene agere posset.
  
  
  "Trans ad alteram partem huius intersectionis hic" dixi ei ut sinistrae nostrae rotae dormientes ferirent. "Iuxta agmine esse cupio si pervenit."
  
  
  Fecit ut ei dixit , et nunc laeva via egimus. Oculi Ursulae dilataverunt ut currus imperium tenere certabat. Vincula sub rotis dextris violenter concussa sunt, et salebra sub aliis rotis formata, Ursula autem Fiat a parte vestigii servavit. Subito postea agmen in conspectu erat et iam appropinquare fuimus.
  
  
  "Ocius," hortatus sum eam.
  
  
  Ursula gas pedali pressit et nos procurrimus. Agmen paucis cubitis aberat. Is aequaliter lapsus est nostro currui ferino comparandus. Nos gibba ledo et sinistram currus conversus est. Parumper visum est mihi quod per aggerem ambulabamus. Sed Ursula de potestate pugnavit et tandem iterum boni fuimus. Postremum triclinium intra viginti pedes erat constrata. Ostium Fiat et Ursulam aperui et vidi.
  
  
  “Cum conscendi, in urbem revertor et ad stationem mihi occurro. Conabor eum vivum capere, si me permittat.
  
  
  Adnuit amens, nitidique in rota gubernaculo contexitur. Unum extremum cepi ad eam , et super gradum ianuae currus apertae steti . Nos stabant ad tribunal tergo agmen. Ianua carica aperta nos nimis arcebat ne clauderet, sed alterum crus mihi opus erat.
  
  
  "propius!" Clamavi ad eam.
  
  
  Vehiculum censuit, avertit et ab agmine removit. Tunc nos invenimus ante tramitem directum, ianuam apertam crepitantem contra suggestum structuram. Nunc vel neque erat. Super quatuor pedes terrae irruentis desiluit, convicium suggesti apprehendit, et in illud apprehendit. In contionibus me extraxi, et super convicium ascendi. Deinde respexi et vidi Ursulam iam currum retardantem. Ego ad eam agitavi et luces suas emicuit, sensim movens ad proximam sectionem.
  
  
  Vestimenta mea direxi et crines a fronte reclusi. Conscendi sine me nece nec Ursula. Nunc opus erat ut Hans Richter invenias antequam ad fines pervenerimus.
  
  
  Currum triclinium intravi, et intuens paucorum facies pomeridianum pomeridianum venisse. Nemo eorum Turnebus aut populus eius. Circum raedam casualiter movebam, quasi in tramine ambulabam. Si conductor me tesseram obstitisset, eum in tabula emi possem - fortasse tessera secunda classis, sed non curo quod non exspectabam iter relaxare ac frui.
  
  
  Tardius ambulabam per duos currus dormientes, signa quaevis quaerens
  
  
  Turnebus, sed nihil vidi. In vehicula neque in communi nihil vidi. In agmine vidi tantum felices viatorum facies. Si Richter conscendit, incolumem egit et latebat. Forsitan unam vel plures dormientes pro se et suis consecuturos, et intus forent, expectans transitum in Bulgariam apud Dimitrovgrad.
  
  
  Sed commodum fuit quod adeptus eram cum novissimum agmen expertus sum. Nunc certus sum de identitate Hans Richter et quid ille videretur. Ductores hamaxostichi describere possem.
  
  
  Decem minuta me cepit ut ianitorem inveniret, sed cum egi valde prodest.
  
  
  "Videam," inquit Serbo-Croatianus, "Credo talem personam qualem dicis Crveni Krst conscendit. Etiam nunc memini. Ego iustus hoc guy vidi in cellula 8 in altera dormientis currus venire."
  
  
  Aliquanto post ad Bay ostium substiti 8. Wilhelminam foras extraxi et ad quicquid evenire animo paravi. Hans Richter negavit me hoc tempore non discessurum esse; hoc agmen vivum non exiturus est. Ego paulisper ab ostio descendi, levavi crus dextrum et violenter recalcitravit.
  
  
  Ostium cellae concrepuit, et sequebar eum. Luger ignis paratus erat. Substiti ad ostium, et circumspexi interiora. Vacua erat.
  
  
  Cito intravi et ostium clausi post me. Coniicio Richter duas vel plures sumpsit haud dubie recte. Probabiliter aliam partem nomine unius alterius populi acquisivit, et nunc probabiliter erat, consilium suum proximum movere ut satellitem monitorem in Sofia venderet.
  
  
  Circumspexi. Nulla sarcina vel radio, sed iaccam in PROFUGIO erat. Hoc idem est, quo Turnebus usus est in Epist.
  
  
  Hic eum expectare potui vel invenire quaere ubi ipse cum suis latebat. Verti ad tugurium et retractavi stragulum efficere ut certo ibi alicubi radiophonicum lateret. Cum me ab ostio averterent, audivi ansa strepitam. Solliciter conversus sum ad sonum sicut perveni pro reloaded Luger.
  
  
  Procurator Topcon stabat in foribus naso fracto, et comes longus post eum ambulabat.
  
  
  Homo naso fracto ad sclopetum pervenit, sed ego eum verberavi. Manus dum in iacco erat, rostrum Wilhelmina deformis iam vultum mirantem monstrabat. Eius contubernalis procerus ne tempta quidem.
  
  
  Tolle manum tuam de tunica tua. Dixi cave.
  
  
  Fecit.
  
  
  "Nunc ambo, intrate."
  
  
  Duo gradus retro cepi et in cellulam intravi. Iussi virum altum post se claudere ostium. Quod ubi fecit, utrumque diligenter exarmavit.
  
  
  "Quomodo, inquit, facere, quod?" — fractum nasum quaesivit. "Quomodo e casa exivisti?"
  
  
  “Nihil refert,” dixi, utrumque ante me tenens. "Ubi est Turnebus?"
  
  
  "O" procerus chuckled. "Tu secuta est iniuria populi, mi amice. In illo agmine non obtinuit.
  
  
  Proximus erat mihi. Latere capitis eius percussi Luger et eieci eum. Ruxit et concidit in murum loculi.
  
  
  Rogavi. "Visne denuo mentiri?"
  
  
  Procera homo attonitus est et stupefactus. alter pro eo locutus est. "In tabula est" dixit. "Sed nescimus ubi. Eum reliquimus in extremo agmine".
  
  
  "Haec una persona est," inquam. "Nonne vos duo cellulam separatam accipietis?"
  
  
  Vir naso fracto haesitavit, altaque in aenigmate aspexit. "Etiam."
  
  
  "Quo numero?"
  
  
  "Noli ei dicere!" - Clamavit alta voce vir. Calce illum in tibia et exclamavit.
  
  
  "Bene?" Alium rogavi.
  
  
  "Proxima haec est cellula," homo molliter dixit, pollicem ad parietem monstrat.
  
  
  "Asinus!" — Procax dicitur per dentes suos.
  
  
  “Bene, eamus” dixi. "De suggestu. Evenire."
  
  
  Ille fracto naso ostium aperuit et in in ANDRON exivit, et altam post se proieci. Nemo in ANDRON erat, itaque Luger abii.
  
  
  "Move," iussi, sclopellum in costas altas figens.
  
  
  Paulo post suggesta inter currus venimus. Ego post eos steti, et in eis Lugerum tenui. "Bene, salta," iussi.
  
  
  Me intuentes intendite.
  
  
  "Tramen velocissimum movetur" dixit gunman.
  
  
  "Non tam celeriter quam globulum ex hoc sclopeto" admonui.
  
  
  Post paulum cunctatus est, barbarus naso fracto ianuam aperuit et desiluit. Proximo momento irruit ille procerus ad me perdite.
  
  
  Cum dolio Luger impetum conveni, eum in ventrem durum feriens. Ingemuit et graviter inscius in metallicum solum pedibus cecidit. Luger posui, ad ostium apertum pertraxi et hamaxostichum abieci.
  
  
  Corpus eius dissolutum vidi glaream percussum, et tunc e conspectu evanescebat in alta herba. Forsitan melior erat quam si conscius fuisset, sed non multum in ea somnum perderem usquam. Ad extremum, minutatim me frangere conatus est.
  
  
  Nunc erat Turnebus. In hoc agmine erat et ego eum invenire debeo. Hoc exspecto.
  
  
  
  
  Caput XII
  
  
  
  nulla optio supererat. Mox agmen Dimitrovgrad appropinquabit et Bulgariam intrabit, et tunc opus meum multo difficilius fiet. Non potui tantum recumbe et exspecta Richter ut ostendet. Me oportuit ut perscrutanda cubicula dormientes, omnes fores pulsans. Haec ars me cum ianitore molestare potuit, sed periculum mihi erat.
  
  
  Statui ad extremum currus dormientis primi ire, qui propior est fronti traminis. Quaestionem meam in extremo fine incepi et iter meum per utrumque carros laboravi. Sed subito hoc consilium supervacuum est. Cum punctum medium fere per primum currum dormientem pervenissem, cellula ostium apertum est et in in ANDRON paucos pedes aberat Hans Richter, me intuens sicut phantasma eram.
  
  
  "Vos!" — exsibil.
  
  
  Animadverti se radiophonicum gestare.
  
  
  “Age, Turnebus, monuit. "Non nunc ad Sofia."
  
  
  Sed Turnebus alias notiones habuit. Aliquid sub spiritu mussitavit Germanus, inde a me in ANDRON decurrit.
  
  
  Extremum agmen ad currum dormientem modo discesserat. Nimis agmine denso ad conandum iactum erat. Pro, consectati.
  
  
  Aliquot post momentis, Richter se in tergo hamaxosticho invenit. quantum potuit in hanc partem profectus est. Cum sclopeto ad ianuam accessi, me exspectabat. Ianua me impulit ut per foramen suum in suggestu transire conabar. Prope stateram meam perdidi cum ostium meum pectus et brachium percusserit. Durus eam Turnebus impulit. In ostium diligenter descendi et vidi Richter per scalas evanescere ad tectum currus ducens.
  
  
  "Dede, Turnebus!" - Clamavi ad strepitum trahit. At ille disparuit.
  
  
  Videntur nihil facere nisi eum sequi.
  
  
  Ego super cancellos reclinavi scalas intuens, et in tempore vidi Richterium parvum volventem Belgarum ad caput meum tendentem. exarsi retro, et rapidum glans percussit humum sub rotis. Turn Richter tecti currus ad frontem traminis ferebatur.
  
  
  Cito scalam ascendi et ad cacumen raeda ascendi. Richter iam in extrema parte erat, e triclinio saliendo usque ad novissimum currum dormientem. Statera paulum amisit, sequentis carpenti fastigium appulit, sed retinuit.
  
  
  Post eum cucurri in tecto currus triclinii. Cum ad finem pervenerim, sine intermissione transivi per intervallum inter eum et currum dormientem et continuo cursu.
  
  
  Turnebus conversus mihi duo tempora coniecit. Vidi eum tendere et impingere. Ambo ictus periit, licet alter sub pedibus raeda tecto roderet. Ignem e Luger redii, sed tramine subter nos movente non potui petere, et glans praeter caput Richteri innoxium volavit. Et iterum cucurrit.
  
  
  Turnebus alterum locum inter currus desiluit. Melius est questus ad eum. secutus sum; currimus et in plures currus insiliimus. Turnebus ad frontem traminis appropinquavit.
  
  
  Cum Richter alterum saltum inter currus fecit, agmen deflexit et ad unum genu cecidit. Cum ille conversus et me appropinquare vidit, rursus parvum revolvens intendit et duos ictus incendit. Decidi in tectum alterius carpenti, et glandes in superstructura juxta caput et brachium corrodebant ligna. Richter felis gyratorii tertio traxit, sed nihil factum est. Tum ille iratus sclopetum in me projecit. Proiecitque de tecto curru et super ripam evanuit.
  
  
  Turnebus conversus recurrit. Stans autem stabat Luger et sequebatur eum. Tunc vidi schedulam ante montem et foramen nigrum in ipso specu hians. Agmen in cuniculum crepuit, et Richter sub tempore iacebat, ut vectura eius in tenebras evanuit. proieci me quoque pronus, inde in tenebras immersi. Paulo post vidi in orbe luminis crescentis
  
  
  in altero rursus emersit e tibia nigra in lucem.
  
  
  Turnebus iam motivum motivum accesserat. et surrexi, et post illum cucurri. Volui eum prohibere ab recepto agmine. Primum raeda post motivum insiliit et movens continuavit. Cum desilui, acuto flexo tramite flectitur agmen. decidi ad dextram et prope currus de tecto defluxi.
  
  
  Expectavi donec iterum rectae cancellos. Turn Turnebus versus sum. Tramen iterum in aspera via movebatur sicut Richter frontem currus appropinquavit. Decidit et demittit radio. Ad marginem tecti delapsus est vehiculi, sed Richter arripuit antequam caderet.
  
  
  Turnebus iam ante vehiculis. Respexit ad machinam quam appropinquavi ad exiguum intervallum inter nos claudere. Statuit non mittere versus machinam et sed ambulavit versus scalam quae supra partem machinae ducebat. Ego ad eum statim ut pressit.
  
  
  Ego illum totis viribus apprehendi et in tectum raeda traxi. Me torsit, erumpere conatur.
  
  
  "Dimitte me!" clamavit. "Putasne me haec omnia frustra creasse?"
  
  
  Fere enim verba eius vento abrepta sunt antequam etiam prehendi quae diceret. Sed oculi eius omnia mihi narraverunt. Successi ubi ceteri defecerunt, et Hans Richter capti finem evasit. Paucis diebus inimicus factus sum.
  
  
  Quadratum faciem eius pulsavi et nasum eius confregi.
  
  
  Richter in tectum currus mobilis cecidit. Rura nobis praeter naufragii velocitatem delapsa est. Iterum apprehendi eum, sed calce et subtus pedes meos excussit, et ego iuxta eum cecidi et ad summum tecti oram revolvebam.
  
  
  Vidi infra me vepres terrae marginem tecti manibus pedibusque rapere. Ut ab ore sensim abierat, Richter iterum ad pedes surrexit. Ut assurgere verti, in calce me capitis.
  
  
  Ictu ictum sum, et Richter libram iterum perdidit et ad genua procidit. Certavimus ambo pedes simul, sed tempus commodum habui. In ventrem ei pulsavi et duplicavi. Tum ego illum acerbum in capite percussi et ictum repetivi. Impingit retro ac paene recidit.
  
  
  Nunc eram inter Richter et principem oram tecti raeda. Ultimo conatu desperato, radiophonicum ad caput meum intendit. Hoc tempore vidi eum venientem et se cessit sicut Richter ad me venit. Impetus eius impetus praeter me ad finem currum perduxit. Cum volavit, radio apprehendi et e manibus rapui. Richter in medium inter currus et motivum locum concidit.
  
  
  Non habeo occasionem ut eum servem. Paene cecidi cum radiophonum arripui. Alio loco Richter inter raedam et motivum incidit, ac deinde dormientes infra percussit. In secundo scissura, duplicata vecturae figurae volutae.
  
  
  Visus non erat iucundus. Turnebus ne tempus quidem est ut clamarem. Corpus sub curru moto evanuit. Deinde respiciens vidi crus abscissum et aliam corporis partem quae identificare non poterat; Belgradus carnifex trucidatus necatur.
  
  
  Tarditatem agmen. Dimitrovgrad plane appropinquamus, et in hoc comitatu cum illuc perventum esse non potuimus. Gradus ambulavi quod Richter antea uti conatus est et, cum retardaretur agmen magis, in rapidam terram desiluit.
  
  
  Pedes meos sub me servare conatus sum, sed non potui. Bis inversus sum, terendo carnes et dum volvi discerpens telam. Tunc mirabiliter me in dorso meo inveni ad pedem aggeris et vidi hamaxostichum intuitus suggestus per vestigia recedente.
  
  
  ossa fracta sensi, sed non inveni. Radiophonium perdidi, sed quindecim pedes a me abfuit. ad eam ambulavi, et post meridiem solem, a tergo aperui, et introspexi. Hic est, sicut conclusionem veni, in radio aedificatam, ita ut pars circuitionis aspectus - vigilantia machinamenta satellitem.
  
  
  Radiophonium clausi et caput quassavi. Laeva bracchium et maxillam meam in qua detriti erant ad glaream per semitam. Faciem meam sudario delevi et vestigia spectavi ad locum ubi Richter ex agmine cecidit. Aut passus bonus fuit, et nihil videre potui.
  
  
  Circiter triginta cubitis erat ordo semitarum parallelarum, agmenque per eas appropinquabat lentum. Ambulabat in directum nuper venerat, ad Dragoman Pass. Alicubi hoc agmen praemisit in semitam principalem transibit.
  
  
  Fuit mihi magna fortuna
  
  
  quia ferret me de area properanti et modo auctoritates vitare possem. Ad alias vias me celeriter transivi. Subito post me transiit agmen, paulatim crescens tarda celeritate. Expectavi donec ultima currus advenit, unus ex pluribus secundae classis curribus, et tunc quantum potui currere incepit. Graduum convicium arripui in suggestu posteriore et detenui, et evulsum est sub me pedes meos. Paulo post in suggestu steti in manu mea cum Hans Richter walkie-talkie et observavi campum circa Dimitrovgrad in distantiam decidentem.
  
  
  Minus quam quinque minutis tramen eo loco transivit ubi carnifex mortem congruentem obivit. Vidi quasi acervus vestium veteris inter cancellos iacens, sed frusta non notus homo. Caetera Richter alicubi trans vestigia iacebat. Rogum autem diu cogitabundus aspexi, et tunc e conspectu evanuit.
  
  
  Ursula infelix erit quod Richter non ad iudicium Bonnam perductus est. Sed in fine turpis vitae, quaedam iustitia, quaedam inhumana ratio est.
  
  
  Ursula et in Crveni Krst pernoctabimus in aliqua cellula. Corpus eius tangebam et solum de illis momentis calidis cogitabam simul.
  
  
  ius hoc merui.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Caedes Squad
  
  
  Caput primum
  
  
  Cum telephonum in horis antelucanis griseo insonuit, scivi unum tantum in altero fine esse posse - Hawk, mea bulla in AX.
  
  
  Telephonum mobile in adversa lecti parte erat, itaque perrepere habui Mariam von Alder, quae iuxta me dormiebat, ut ad eam accederem. Maria in somno excitavit, unum crus leviter levavit ut sola rosea nightie super coxis eius super coxas sustuli ut telephonum sustuli.
  
  
  “Opus est ut huc statim redeas,” Accipiter dixit statim ut meam vocem agnovit. Verba eius dura et instabant. "Nos opus novum paciscor. Paratus esto in triginta minutis excedere".
  
  
  "In triginta minutis?" rogavi. "Quomodo? Videsne oblitus es ubi sum."
  
  
  In Cupam Cay eram, parva insula inter Bahamas, ubi ipse Hawk me miserat. Mihi opus erat ut navem componerem ut me levaret et me ad unam ex maioribus insulis ducerem ut planum ad Ordines recipere possem.
  
  
  Accipiter responsum meum audire non potuit exspectare. "Paratus esto discedere triginta minutas", gelido sono repetivit. "Dominus James tuam translationem praebet."
  
  
  Adnuit tacitus. "Dominus James" est signum praesidis Civitatum Americae Unitarum.
  
  
  "Bene," Hawk dixit, quasi me nutu videret. "Navis excipiet te e navale principali ad Cupam Cay per viginti septem minutas exacte." Suspendit. Post suspensum, vidi quod Maria aperuit oculos suos et me aspexit.
  
  
  “Hoc officium meum Novi Eboraci erat”, dixi ei. "Vereor ire necesse est. Societas navem mittit.
  
  
  Maria putavit me nummorum nummorum esse nomine Tony Dawes, operculum quo usus sum in assignatione currenti ad AX. Etiamsi sermonem meum cum Hawk audiverit, tamen causam meam tegumentum dubitare non debet.
  
  
  At illa vultubata, labra rubentia matura fudit. "Numquid hodie debes venire?"
  
  
  “Immo ita timeo”, laetus dixi, incipit e lecto surgere. “Et non solum hodie, sed etiam nunc. Modo tempus vestiendi sum priusquam hic navim accipit.
  
  
  Sed priusquam e lecto surgere possem, Maria manum levavit et bracchium meum iocans trahit, me ad eam trahens.
  
  
  "Non opus est tam properare," rauca dixit.
  
  
  Non erat dubium de eo, Maria von Alder erat creatura pulchra, longi tripes, flava gracilis cum corpore aureo magnifice proportionatus, et ubera plena, glabra, quorum apices rosei in corpore suo perlucido vestitu positi sunt. Vidit corpus meum, et videre poterat quid mihi faceret aspectus eius. Illa super lectum delapsa dorsum, leviter elevata coxis, offerens mihi corpus sericum, sicut amoris poculum, exspectans saturitatem.
  
  
  Totis viribus possem cogere, insusurravi, "Alia tempora erunt." Labia cucurri in maxillam meam, et ingressus sum in imbrem.
  
  
  Non potui queri non postremos quinque dies apud Cupam Cay iucundissimum non fuisse. Erat et erat cubilia dives admodum. Undique aspexisti luxuriam — Munda, lavit mare latas ancoris lucida caerula aquis; iugera campi saltus, nitidis igneis floribus aestuans, tendens in mare; racemi villarum luxuriosarum, in Oceano Atlantico, super Oceanum Atlanticum, quasi infantis cinctum, splendide coloratis. Omnia gavisus sum, etiam Maria von Alder, proximis quinque diebus.
  
  
  Sed mea visitatio ad Cupam Cay adhuc frustretur; Negotium ibi fui nec propius ad solvendam quaestionem hodiernam meam quam dies Hawk primus me in AX praetorio Vindobonae absolvit.
  
  
  Accipiter colloquium cum monologo insolito de periculis huius missionis particularis, de incredibilibus dissidentis et de vitae successu momentum inchoavit.
  
  
  Inspexi eum ab angulo oculi mei, cogitans quid aliud? Dimidium expectatur videre rugas circum macilentas labra vertere in risum. Haud saepe fuit quod Hawkus, Novus Anglus reservatus, iocum tentavit. Sed vidi illas rugas circa os ejus, et oculos tantum intensos perforans, et sciebam se gravem esse.
  
  
  Chartas in mensa versat et frontet. "Nos modo certiores sumus - hoc est, sane, summum secretum - quod princeps minister Angliae abhinc sex horas caedem minatus est ab amico suo longo tempore, socius parlamenti. Duo homines in villa prima Ministri erant cum amicus subito sclopetum evellebat, id ad Princeps Minister intendebat, et tunc inexplicabiliter sclopetum in se vertit et cerebra sua exsufflavit. Nullus erat alius eo tempore, ut fictam fabulam publice dare possimus. Veri consequatur sed incidunt sunt asperiores."
  
  
  adnuit. Hoc fatuor fuit quam expectavi, etiam post Hawke loquelam aperiens.
  
  
  "Mutatio officialis Britannica eam ut accidens describit" Hawke continuavit. "Misfired dum amicus vasa inspiceret. Scilicet non erit
  
  
  
  
  Memoravit arma primo Ministro directa esse".
  
  
  "Visne me Britannis auxilium praebere cum inquisitione sua?"
  
  
  Accipiter caput movit. "Propositum est propius ad domum. Similia casus in Sinis, Gallia, Iaponia et Germania nuntiata sunt. Utroque casu, occisor interficiendi suam potestatem habebat, sed se ipsum occidit.
  
  
  “Potes has opiniones ictum fuisse in praeside. Proximum scopum facile potuit. Et non exspectabit membrum huius homicidii quadrigis ut ad Domum Albam perveniatur, etiamsi homicida tantum se occidere desinat. Munus nostrum hoc tempus est actionem investigare ac delere.
  
  
  "Numquid nos ducit?"
  
  
  Modicum, Accipiter admisit. Unum e suis sigarra incendit et paulisper tacitus inflatur. “Habeo omnes inquisitiones variarum institutionum intelligentiarum in unaquaque regione, necnon Interpol. Vis scire quid invenerunt? "
  
  
  Notavit digitis res. “Primum omnes occisores mortui pingues erant. Secundo, omnes nimio pondere obsessi, et multum temporis consumpserunt illud exuere conantur. Ex illis tres vel tres prope sororibus Von Alder erant.
  
  
  Supercilium levavi. "Mirabile. Viros pingues in victu quaero, qui amo puellas pulchras. Hoc prorsus simpliciorem non es."
  
  
  “Scio,” inquit Accipiter. "Me paenitet." via dixit, paene credidi. Sed tunc iterum factus est admodum negotii.
  
  
  Incipimus a sororibus Alder, id est, vobiscum. Hic solus verus sensus obtinuit.
  
  
  Puellae Alder parum alienae erant. Maria, Helga et Elsa sunt identici trigemini flavi notissimi cuivis lectori ephemerides vel inspectoris TV. Erunt viceni et pulchri. Civitatibus Foederatis Americae post Bellum Orbis Terrarum II cum Ursula matre sua venerunt. Proprii sunt in nummorum maritis et amatoribus qui eos donariis domorum per orbem sparsas, latas, ornamenta, ac etiam privatis icitionibus locupletantes redegerunt.
  
  
  Recogitando, iudicavi de Alders appropinquare verisimiliter unum ex jucundissimis modis, quos umquam negotium incepisti.
  
  
  Satis erat AX ut mihi solum operculum praeberet - Tony Dawes, negotiator locuples, qui negotiatorem praetorium impor- tivum importat-exportum habuit in New York. Mox, cum Hawk post scenas chordas dextras trahens, invitatus sum ad plures partes cum puellis Von Alder. Cum sorores convenissem, facile erat facile, magnanimiter munerum et studiorum ostentationes, ad eorum socialem retis partem accedere.
  
  
  Maria prima fuit von Alder I "investigata". Hanc ad Cupam Cay tuli, ubi quinque dies felices in deliciis exegimus. Sed mane Hawk iubet me ad Civitates Americae Unitas me reducere, nullam aliam ducentem inveni.
  
  
  duo
  
  
  Minus quam viginti minuta post vocationem Hawk, ad principale gregem ad Cupam Cay profectus sum. Maria von Alder ambulavit mecum, haerens manu mea. Navicula iam ibi exspectabat - cruiser quadraginta pedes, maxime in fuco decorticato et ferrugineo, duo tormenta pellentesque terens erant. Quattuor homines in navi erant.
  
  
  Unus e viris pileum devectum cum folle gerens exclamavit "Parati sumus Domine Dawes repelle."
  
  
  Respondit, "Viscum esto". Conversus sum ad Mariam vale dicere, et me diu et postulando osculata est.
  
  
  "Memento, Dumplink", inquit, "dumplink omnes sorores suas vocaverunt", "Abite ab his sororibus meis, aut oculos unguam."
  
  
  "Meum aut istorum?" rogavi.
  
  
  "Oculos omnes," inquit.
  
  
  Illa me cito osculata est et ego in navi involitavi. Vir in pileo baseball emarcuit statim aufugit. Cum cruiser potens tormentorum geminae Diesel ad vitam pervenerunt, vidi secundam navem ruentem ad columpnam. Ille subito se convertit et ad me tendit, quod aperto mari adpropinquabat, arcum suum per aquam secans, arcum galli caudam e imbre faciens. Mox Maria von Alder, in fine columpnae adhuc stans, pupae magnitudinem expavit, et tunc penitus disparuit. Paucis post minutis insula ipsa e conspectu evanuit.
  
  
  Subito intellexi nos ab alia navi insecuti esse. Nota mihi gelidus spina decurrit. Gravis aliquis error fecit - num me esse potest?
  
  
  Conatus sum ut viderit, et cito. Aut altera navis mihi adversaria navis conabatur, aut me iniuria scapham lecta esse permisi, altera navis una accipiter ad Cupam Cay mittitur. Priusquam occasionem de ea amplius haberem, homo in pileo baseball mihi dixit quid scire vellem.
  
  
  "Mi Dawes" inquit Fragmenium tarpaulin in navi proiecit et sclopetum sub eo iacentem apprehendit. Dolium ad pectus meum monstrabatur.
  
  
  Certe nomen meum verum non noverat. Sed adhuc non potui explicare quomodo scivit me expectare boam constrictorem in emporio ad Cupam Cay.
  
  
  
  
  
  t.
  
  
  Conclamatum est ab homine ad lembi clavum, et cum repente in saxum conversum scapham conspexit, quae nos pedibus paene pulsavit. Tunc vidimus quid rei esset - ominis argentum perforans aquam paene directe supra nasum nostrum. Navis nos persequimur torpedinem accendit, sed telum nos periit et ad mare volavit.
  
  
  Sed illud breve momentum, cum manus singulas in trutinam amissam conscendit, occasionem mihi dedit Wilhelmina evellendi, meum Lugerum cum dolio trium unciarum modificatum. Dum essem cum Maria apud Cupam Cay, in cellula secreta in meis impedimentis abscondi. Sed antequam cubiculum nostrum illo mane relinquens, dum Maria in alio conclavi erat, providebam ut eam in interfeminium holsteris inponerem quod in braccas mea portavi ut sclopellum cum musca unzipped attingere possem.
  
  
  Dum homo cum sclopeto adhuc in maledicto iacebat, ego eum prostravi, eum evelli et evelli Lugerum. Mirum in facie videre potui ut Luger e musca meo emersit. Increpuit et torsit rostrum tormentarii sursum, digito felis expresso. Nos simul exortum. Glans Wilhelmina 9mm medium alterum citius inter nos medium clausit. Glans avertit faciem hominis, et proiecit eum in mare, et percussus est sonus pyrobolus post me caput.
  
  
  Cito commotus, tunicam vitae una manu arripiens, altera Lugerum in holsterem reduxit. Tum in mare desiluit. Suspicor populum in secunda navi significasse me conari e navi exire cum torpedo accendit, et me per binoculares observabant.
  
  
  Quamvis aestus diei, cum ibam sub aqua, erat aqua valde frigida. Adhuc animam iaccam arripiens, statim prope exsilui et e cruiser ad alteram navem, quae nunc ad me ruebat, natavi. Super humerum meum vidi incipiunt cruiser circum vertere sequendo.
  
  
  Mihi adhuc medium erat cum appropinquanti navi alterum torpedo accendit. Missum navale praeter me sibilavit, quinque tantum cubitis, et hoc tempus inter naves celavit. Explosio infernalis facta est et validis fluctibus concussus sum percussus qui per aquam diffusus est sicut vena electrica per filum vivo nudum transiens. Cruiser in frusta comminuit, ingens geyser aquae, strages et corpora sublato.
  
  
  In secundis navim sequens e regione traxit et manus adiutrices naves me levaverunt. Semel in navi, vidi hanc naviculam exemplum cruriser quod mox destructum erat; etiam decorticare ac rubiginem pingere ac multitudinem hominum inponi. Sed hoc tempore unus ex hominibus chartam sigillo Civitatum Foederatarum et subscriptione praesidis ostendit.
  
  
  "Nosceamus incommodum," vir breviter dixit. "Nuper eramus questus ad navale ad Cupam Cay. Aliquis parva sabotage progenitoribus nostris ad nos morandum creavit. Cum alteram navim relinqueremus apud te, id quod acciderat coniecibamus.
  
  
  "Gratias tibi" subrisi. "Recepisti bene."
  
  
  Donec sit amet elit erat. Sed dixit, “Vestem siccam mutare fortasse velles antequam ad destinatum perveniremus. Dese in cella vestes invenies.
  
  
  descendi et in novas bracas, tunicas lusorias, calciamenta et tibialia mutavi. Vestis prorsus Savile Row non erat, sed munda et arida erat. Liberatores mei me interrogare non petierunt nec mihi aliqua indicia offerunt. CIA verisimiliter erat, sed adhuc nesciebam quomodo me ad continentem recipere cogitabant celeritate Hawk in animo habuit.
  
  
  Cum surrexissem, idem vir qui mihi ante dixerat dixit mihi nos circiter sex minutas partes transferre.
  
  
  Adnui, sed adhuc non intellexi quid loqueretur. Cupam Cay aliquamdiu e conspectu eramus, et ex iis quae cognovi illam partem Oceani Atlantici nulla terra praeter Civitates Americae Unitas per multa milia passuum ad occidentem fuit. Omnes caerulei erant montes undique fluctus. .
  
  
  Prorsus quinque minuta et quinquaginta secundis postea in conspectum cursoris US Navy vehiculi venimus, et vir in navi mecum dixit "Ecce nos in globulo".
  
  
  Duodecim scatebrae in tabellario sedebant cum alis complicatis, sicut aves obscurae ante fugam sumendae quiescentis. Pars nautarum membra fune scalae deiectae ad litus navis nostrae appropinquavit. Manus excussi cum salvatoribus et tunc per scalas ambulavi. Yaria discesserat ac paene e conspectu in procellosum erat antequam navigium pervenissem.
  
  
  Gubernator in summo aggere mihi occurrit, me salutavit, quem ego redii, et me celeriter ad gagates, qui in prora fugam exspectabat, excussit. In A-IV Skyhawk machinamenta iam erant
  
  
  
  
  conversus in auras conatur. Manus excussi cum gubernatore, homine iuvene rufo, vestimenta fugae meae induta et in tergo cockpit ascendi. Gubernator mihi "pollices" dedit et nos de navi ferebat in caelum naufragii velocitate catapultam. Cum Praeses Americae Foederatae Rei Publicae personalis peregrinationis agentis tuum erat, accommodationes stricte primae classis erant.
  
  
  Tribus
  
  
  Fuga in civitates remissae celer et inexpugnabilis fuit. Destinatio nostra erat JFK Airport in New York, et in pontem specialem praeparatum ibi appulimus. Post solem et serenum ad Cupam Cay, inparatus fui duris, acribus Ianuarij frigoris Novi Eboraci.
  
  
  Accipiter in fine pontis longam et obscuram limousinam exspectabat. Cum primum e plano ad raedam transivi, gubernator rufus manum suam agitavit, planum in gyrum vertit et versus tabellarium abiecit. In fronte limousine sedebant duo viri - auriga et, opinor, alter AX agens. Sciebam nos subire discrimen grave, cum Hawke fere numquam identitatem agentis ad alterum patefacit. Accipiter in vitrea maceria nos a fronte separans et limo per aeriportum excussit.
  
  
  "Bene, N3," Hawk dixit prospiciens per fenestram, "Pingo te nihil novi referre nuntiare."
  
  
  “Ne timeo, domine,” dixi, sed adhuc narravit ei de tergum cruiser in Cupam Cay et liberationem meam. addidi: “Sane demonstrare non potest quomodo notitias obtinuerint. Maria von Alder nullatenus potest participare ».
  
  
  "Hmm," solum Hawk respondit.
  
  
  Silentio aliquot secundis ante Hawk conversi sumus et torvissime diximus: "Caput Factionis Communistae Russicae hora circiter sex minuta huc ad JFK perveniat. Ipse cum aliquibus nostris in secreto conventu ad IR conveniet priusquam cras revolat. Nos dum hic est, salutis suae responsabilitas data est. Quam ob rem tam vehementer vobis opus est.
  
  
  Meus erat rursus mussitare, "Hmm."
  
  
  Limousine retardavit et nunc prope unum cuni aeriportibus substitit, ubi magna hominum multitudo et carros exspectabant. Procumbit accipiter, et cuspis immani turbojet e plumbeo descendens Olympo. “Visitator noster est in tempore,” inquit, intuens in sinum vigiliam quam in catena funda super vestem suam gerebat.
  
  
  Cum primum planum in ponte Russiae restitit, aeriportus aeriportus celeriter gradibus ad portam Cameram involutus est et praeses factionis Sovieticae egressus est. A pluribus aliis ministris Russiae a plano ingenti custoditus est, et ante scalas universi coetus statim a vigilibus et securitatibus curatoribus — Russicis et Americanis — et ad lineam carrorum deducti sunt. Cum processio, ducta a coetu motorcyclis Novi Eboraci, discessit, limousina nostra statim post currum Praesidem Sovieticum agitabat. Mox portas Nationum Unitarum intravimus, vento glaciali velociter volitantes vexillorum longam et magnificam aciem.
  
  
  Postquam intra aedificium, universi coetus ad unum e secretis secretorum consiliorum cubicula celeriter movetur. Aula erat spatiosa et fenestrata, cum subselliis in gradibus quasi amphitheatrum spectantium dispositis, cum podio in centro ubi Praeses Soviet cum factione Sovietica et eius Assistentia Consiliarius Securitatis et eius adiutores consederunt. . Hawke, aliud AX agens et ante row sedes habui iuxta Russiae vigilum securitatis ducem Moscuae Sovieticum prosequi. Habuimus civitatem, statum et foederati procuratores legis post nos. Conventus scilicet publicus occlusus est.
  
  
  Communicantur duo homines per interpretem, qui susurro ab uno ad alterum translati sunt, ita ut nihil audiri posset unde sedebamus diceretur. Erat sicut pantomimum spectans, et divinans quid actores gestus dicerent.
  
  
  Primo utrumque iratum et suspectum videbatur. Scrupulus multus, percitus, pugnus banging; Mox ira cessit trepidus, et tunc ambos amiciores uidi. Videre coeperunt intellegere nullam villam post prodigiosam facta esse.
  
  
  Mox conventus ad finem venit et Praeses Unionis Sovieticae et Consiliarius Securitatis US manus agitandas stetit.
  
  
  Tum unus e sodalibus praeses factionis Sovieticae - postea cognovi eum legatum esse Russiae - motum ad praesidem communistarum fecit. Grenade e sacculo suo extrahi tenebat. Vir grenade exsolvit et in gausape tapete dextrorsum ad pedes ducis Russiae proiecit.
  
  
  In scissura secundo gelidi horroris qui sequebatur, sonus non audiebatur in conclavi. Vidi purum horrorem in facie Praesidis Sovietici, cum inermem prospexit ad letale grenade iacentem in digitos caligarum suorum.
  
  
  
  
  
  Instincte Lugerum Wilhelminam ab holster eduxi, sed Hawk brachium meum arripuit. Nam, cum esset velocius, videre nihil esse possem. Glans grenade tantum citius detonet. Dux Russiae ne tempus quidem movere.
  
  
  Hoc momento, cum omnes in aula paralytici, legatus Russiae - vir qui grenadam solutam omiserat - ad explosives cucurrit. Obscurus strepitus; Letalis vis grenadis per corpus hominis oppressa est. Corpus in frusta comminutum, caput a corpore avulsum.
  
  
  Post explosionis Praeses Consilii et alii ad podium adsunt, sed aliter illaesi manserunt. Accipiter et statim legationes Russorum et Americanorum e conclavi ad exspectationem limousinam extra movit. Ordinationes festinanter factae sunt ad Monetam Securitatis et virgam suam Washingtoniam redire, cum latus Russicum ad legationem Sovieticam ivit et ibi mansit donec Moscuam discessit.
  
  
  Interim EMS et NYPD bomba quaternionum ad IR pervenerunt cum contingenti diurnorum notariorum et photographorum. Cubiculum securitatis privatum ab UN vigilibus impeditum est, sed Hawk et intus permissum est, ubi tarpaulin operta reliquiae Legati Russiae in feretrum onerati erant. Iam, vigilum securitatis Russiae et agentium Americanorum recentis motus legati monitorem parant.
  
  
  Vocatio facta est ad Domum Albam et Praeses de re breviata est. Antequam hoc colloquium finiretur, Hawk vocata est ad telephonium ut loqueretur cum Praeside. Cum reverteretur, dux Ai facies incanuit.
  
  
  "Paene clades" inquit "caput quassans". "Praeses me certiorem fecit plenam relationem de motibus Sovietici Legati accepturos esse quam primum investigatio aliquid detegit. Sed iam unum novimus.'
  
  
  "Quid est?"
  
  
  "Ante duas noctes" Hawk dixit "legatus Sovieticus hospitatus convivio ab Helga von Alder datam et matrem in diaetam in Park Avenue Helga".
  
  
  "Es certus?" - Miratus quaesivi.
  
  
  Accipiter annuens alteri AX agenti qui nos in limousine de Kennedy comitatus est. "Agens Z1 erat partium. Cum scirem non posse omnium mulierum Alderarum vestigia simul, eo in hac re usus sum. Duos te volo simul convenire ut indicet tibi singula illius vesperi. Postea volo te in Helga von Alder operari. ET…
  
  
  "Ita, domine?" rogavi.
  
  
  “Certus certe non sum vobis admonere necessitatis missionis tuae. Inter hoc negotium cum Alders nexus esse debet. Invenies eum, quidquid tulerit.
  
  
  quattuor
  
  
  Accipiter solus ad AX scriptoris Novi Eboraci officium profectus est, relicto Z1 et ego ad colloquium. Cum maximam diei partem in plano de Cupam Cay et in autocineto emisso JFK, sensi sicut opus gymnasium ferire. Proponebam Z1 ire ad clavam gymnasiorum ad pila ludere cum inter nos colloqueremur.
  
  
  Sane nemo nostrum aliorum nomina vera noverat. Z1 ipse erat aetas fere mea, duorum digitorum brevior et aliquot pondo gravior, palea pulla coma et corio pulchro. Cum primum in lusum vestem mutavimus et lusum coepimus, dignum pila adversario vidi. Inconcinnus et planus in atrio erat, sed pilam vi letali percussit ita ut quasi glans ricocheting emissam me moveret.
  
  
  Pars illa heri nox satis factionis erat, coepit, et tenui accentu australi notatus in voce, quasi accentu mediae meridionalis. Haec de Alders certo sciant sentire. Duo histriones fuerunt, legatus Russiae, duo scriptores Britannici, artifex huius pop qui nihil nisi picturas de jockstra pingit, et duodecim alii homines numquam convenerunt".
  
  
  "Numquidne eorum aliquis cum legato jucundissimus videtur?" Quaesivi pilam percussi et, percussione felici, in medium Z1 dejecit durum, faciens ut ictum redire non posset.
  
  
  "proh!" mussat, nisu levans, vultum sudor cum guttis. Tum interrogationi meae respondens: “Visum est mihi omnes hospites inter se amicissimi esse. Ac si essent omnia membra alicuius exclusiva clava. Si quid volo?"
  
  
  adnuit. "At fuit Helga vel Ursula mater eius, semper solus cum legato aliquo tempore vesperi?" - Rogavi ultro citroque per situm. Nesciebam quid ab eo impetrarem informationes, sed quaevis plumbea vel nexus inter legatum mortuum et alterum von Alders iuvaret.
  
  
  "Minime," respondit Z1, suam partem cursus faciens. “Re vera, Russicus plurimum temporis cum hoc artifice loquens consumpsit et vesperi tandem finem fecit emendo duas tabulas quas Guido secum attulit.
  
  
  
  
  
  
  Fera opinio in mentem venit. "Quid censes si quaesivi AX ut autopsy in cerebro mortui Russian?"
  
  
  "Apertio?" - Z1 exclamavit, conversus et intuens me. "Quid studium cerebri sui probare potest?"
  
  
  " Divinatio est," inquam. “Non possum de capite meo exire quam res tota sit aliena. Non solum quod hodie factum est, sed omnes ante homicidia — vel potius interemerunt. Hi homines mirabiles turmas interfectorum quas ego viderim formaverunt. Fortasse primum medicatae, vel hypnotized, vel brainwashed. Habuit enim aliquis facere se tam numero irrationabiliter. Oportet explicationem. Forsitan autopsia aliquas responsiones praebebit, adiuva nos ut causas huius casus cognoscamus".
  
  
  "Ego coniecto pretium experimentum est." Z1 humeros.
  
  
  “Accipiter me cum Helga statim movere vult,” inquam. “Si primum ludum perficimus, eam ego voco et conabor diem noctem constituere. Melius puto te in praetorio Hawke referre. Ei scito narrare me velle autopsy in Russiae praestare."
  
  
  "Certe", inquit, "fortuna periit et lusum mihi amisit.
  
  
  Postquam spargit et colit, ad vectem venimus et duos frigidos martinis habuimus, et Helga von Alder vocavi ex umbraculum telephonicum.
  
  
  "Dumpling!" jucunde exclamavit mox ut vocem meam audivit. "Tu redis. Soror mea stultus dimittet te. Vide te nocte?"
  
  
  “Quidnam volui,” dixi ei. "Decipiam te circiter octo."
  
  
  Cum sermonem complevi, Agens Z1 et vias distinxi. In Sutton Place ad luxuriam destinavi quod AX mihi conduxerat - vel potius "Tony Dawes".
  
  
  Una emolumentorum undercover AX ad exitum erat quod institutio nulla sumptui pepercit in agentibus validis fucis faciendis. Diaetam Tony Dawes bonum exemplum fuit. Erat codex baccalarius elegans, elegans, cum omnibus stupri accessionibus, ut sibi prospiceret talis vir. Soni foris, alta satis ad opiniones civitatis et secreti, et omnibus instrumentis electronicis instructi ab interiori luce ad sonum quadraphonicum. Tantum petitiones meae parvae gym et sauna erant. reliquum diei in pera acis parallelis vectibus exegi et cum sauna complevi. Septem et triginta quinque cum Helga von Alder in tuxedo ivi.
  
  
  Conclavis Helga erat penthouse in Park Avenue in octogies, in aedificio regali, quod clava privatus magis quam domicilium spectabat. Exspectavi eam solam esse, sed cum advenirem, vidi Ursulam ibi esse cum sene sene, cuius vultum notum vage intuebatur, nomen tamen ejus ad momentum me fugit.
  
  
  "Sed Dumplink," Helga me salutavit, labia mea usitato hiante Von Alder osculum osculans et me intus trahens, "Salve Ursi" - Filiae Von Alderae Ursi matrem appellaverunt, "et famulus eius Byron Timmons. “Tunc hunc unum magnatibus e regione olei agnovi. Ursula von Alder me etiam osculatus est in labiis, quod longe a matre erat, et Timmons manum firmiter excussit.
  
  
  "Ursi et Byron mox discederent" Helga addidit, cherubice subridens.
  
  
  Murmuravit Byron Timmons "O yeah", et coepit Ursulam adiuvare tunicam creditae induere.
  
  
  "Locuti sumus de miseris Vladimir Kolchak casum terribilem" Helga dixit. "Audisti super nuntium?"
  
  
  'Non,' inquam, 'non timeo.'
  
  
  "occisus est ad IR post meridiem", Helga turpiter dixit, "in similitudinem explosionis lebetis".
  
  
  "Terribilis," inquam, miratus si Hawk cum "crepitu explosionis" ad ipsum torcular ascendisset.
  
  
  "Pauper Vladdy," Helga dixit, "vix semper erat. Ego illum desidero.
  
  
  "nostin' illum?" rogavi.
  
  
  Respondit Helga. "Ille erat Ursi amicus vetus. Hic in domo ex convivio erat abhinc duas noctes.
  
  
  "Omnes eum desideramus", Ursula iteravit, Helgam in maxillam osculatus, labra ad sua tangens, et ad ianuam tendens. Byron Timmons me secutus est, manum firmiter iterum excutiens.
  
  
  Ut primum Helga ostium post duos abeuntes clausit, in bracchia mea cachinnante suppressa incidit et insusurravit, “O Dumplink, Byron Timmons vehementer mihi iratus est—et tecum. Cum diem hoc pomeridiano apud te feci, plane oblitus sum me hac vespera in theatrum ire cum eo. Cum recordatus sum aliquid facere desperatum conversionem et vocare Ursi ut reponat. Byron dixi te amicum antiquum esse quem multos annos non videram et solum in urbe ad vesperum eras.
  
  
  "Sciebam se esse aliquid miserum. I nunc intellegite.
  
  
  Helga caput quassans abstraxit. "Non possum tam injuriosum esse interdum. sed tecum esse volui".
  
  
  "Laeo," inquam, "et adulatus sum. Ubi vis me te ducere?
  
  
  "Haec nox tam mala est," Helga dixit.
  
  
  
  
  
  Ego tacite dixi, “Cogitavi fortasse melius hic manere et fovere. Si quid simplex, ut Campanie et caviar, non sapis. Vereor ne haec omnia domi habemus, et nunc servi dies sunt.
  
  
  "Non possum cogitare melioris viam vespertinam consumere."
  
  
  Mirum me. Induta erat in veste vespertina alba stricta, crines flavi diligenter appellati sunt, et monile adamantinum gerebat circa collum, cum appensis adamantinis monilibus, e auriculis pendentibus. Illa nocte parata erat in oppido. Sed tunc intellexi feminas Von Alder probabiliter tantum ornatu circa domum in vespere lascivire.
  
  
  Helga in musicam convertit et lumina avertit. Mox Campaniam et caviar attulit, et iuxta pardus-primi sellam porticus sedimus ante pavimentum ad laquearia fenestras, ex quibus urbis lumina et nivosas tenebras servabamus.
  
  
  “Scis, Tony,” Helga dixit molliter, ad me convertens ut ambo Campaniae sorberentur, “Non es sicut ceteri homines quos in vita mea cognovi. Solet ea satis facile intelligere, quid a muliere velint. Tecum non certus sum, quamquam te diutissime cognovi. Ut ac consequat ante. Hoc ego quaero, et omnes alias Von Alder feminas quoque puto, etiam Ursi. Repente recta resedit. "Num gaudesne cum Maria?"
  
  
  Adnuit honeste. "Est pulchra. Tum omnes. Post omnes, trigemini identificantur.
  
  
  "Non omnino idem." in crepusculo ridere eam vidi. Deposuit vitreum Campanie et decidit in longum catellam, premens corpus contra meum. calore corporis sensi per uestem. Exoticus odor thuris perculit lumbos meos. Digitum meum elapsus sum sub lorum veste ac substitit.
  
  
  "Helga" dixi.
  
  
  "Hem?"
  
  
  "Hic homo, Kolchak vel Vladdy, ut eum appellasti - multum nuper vidisti?"
  
  
  Illa hercle male intellexit. "Non debes ei invidere, Dumplink." Propius me admota est donec nostra femora tetigerunt.
  
  
  “Non, sed curiosus sum,” inquam. "Numquid visitavit te et familiam tuam saepe in praeteritum paucis hebdomadibus?"
  
  
  Illa humeros, haerens mihi. “Vladdy unus erat ex illis hominibus qui semper ibi pro amicis meis erant vel erat. Animadvertisti cum ibi esset, non absentem desiderabas. Impatienter commota est. "Sed hoc praeteritum praesens est. Praesens semper maius est".
  
  
  Sciebam omnia quae dicturi erant. Forsitan aliquid celare voluit, vel forte nihil habuit de Kolchak. Ita certe sensi me officia mea in praesentia implevisse.
  
  
  Nunc officiose me habui ne hanc occasionem per digitos meos dimittam. His digitis usus sum ad laxandum corrigiam vestis Helgae. Utrasque detraxit bracchia cingula, et circa lumbos mollia texta cecidit.
  
  
  Fasciam non gerit. Utque recubuit, plenaque tereti surrexerunt ubera, roseo praefixae in fine papillae. Obviat illa obviam faciei, donec os meum impletum sit, ac deinde alterum cucumis instar tumuli. Corpus eius ore tremulo concussit, ut papillas cuspide demulcet linguae, donec tandem trepido gemitu caput ambabus manibus sumpsit, et labra ad suos attulit. Dum osculatus sumus, manus unius digiti ad femur decurrit, donec argumentum meae excitationis invenit. Mansit ibi manus ejus parumper.
  
  
  “Mirabilis, Dumplink, mirabilis,” insusurravit exanimis et ad aurem pressit labra.
  
  
  eam sustuli et trans conclave per foyer et in cubiculum portavi. In medio cubiculi erat lectus ingens rotundus. Demisi in eam et vestem suam, tibialia et vitta bikini panties exuit. Satin recubans in chartis, bracchia cupide porrigit ut me exuat vestes meas.
  
  
  Sanguinem sentiebam fluentem per sanguinem meum, sicut oculi mei in magnifico corpore susceperunt. Illa sputa imago sororis Mariae, a perfecte definita, mammas exserta et coxis molliter curvatis ad parvum triangulum aureum in centro corporis sui. Illa me ad se traxit, et ut corpora nostra tetigerunt, caput ad latera flexit ac molliter dixit, "Audi, Dumplink, quocumque te verteris, nos amantem cernis."
  
  
  Antea non animadverteram tres parietes cubiculi ad caput lecti et utrinque omnino praevisos esse. Sicut corpus meum Helga contractum et illibatum, ut quidam perfecte programmata sed subtilia sensualitatis instrumenta, specula motus sensuales reflectuntur, quasi in medio ingentis ludibrii essemus, in quo participes essemus universi coetus.
  
  
  Et indagavi, sicut dixit mihi Helga, quod ipsa et soror eius Maria non omnino idem sunt. Multum interest quomodo amorem fecerunt. Ambae feminae cum infinita imaginatione et magna voluptate aperta amorem fecerunt. Sed id ubi similes. Dum Maria tacebat et temporis eius motus
  
  
  
  
  
  
  erant exquisite delicati, Helga erat agrestis et deserta, manus, femora et os meum corpus explorans assidue, mutans sensus iucundos pro unoquoque accipiebat. Totum eius assidue torquebat, tremens et ad maiora et maiora extasi me impellebat. Tamquam - et speculati moenia effectum augebant - amores duodecim mulierum diversarum faciebam, cum alia quadam accessione ac reactione. Tandem, pura voluptate exclamavit et in lectum recidit.
  
  
  Subito innixa est super me. "Numquid te beatum facio?" - quaesivit, osculis ora tegens.
  
  
  Dixi, inquam. "Ita me beatum facis."
  
  
  "Gaudeo etiam," inquit. "Tu es homo cogitavi eras."
  
  
  Hanc in me leniter traxit ut super me jaceret, corpora nostra a capite ad calcem invicem premebantur. Mentimur adhuc nec de nobis loquimur. Post momentum ingemuit leviter admirans quod expectavi.
  
  
  "Shh," insusurravi ei.
  
  
  Iterum tacuit, sed non diu. "O!" inquit. "Vae! Ah, Dumplink! UAM!" Corpus eius convulsivos iterum concussit, donec diu revolvens dorsum, iucundum cum quiete moerens oculos clausit.
  
  
  Corpus meum iusto et animi exercitatio programmata rursus in manus accesserunt, permittens me Helga unum extremum donare voluptatis quae non exspectat.
  
  
  5
  
  
  Helga oculos aperuit et me molliter subridens super caput innixus sum. “Mirum, admirabile, mirabile” insusurravit. Volvit et ascendit de lecto. “Requie, Dumplink,” inquit, me osculans et cubiculum relinquens.
  
  
  Subito post reversa est cum ampulla Campaniae et duobus vitris. Unam vitream implevit et mihi tradidit. "Hoc," inquit, "te occupatus servabo dum imbrem accipio." Iterum me osculata est et in balneo ambulavit, laetus fremens. Luxurier in lecto iacentem audivi imbrem ferens.
  
  
  Domno Perignon cepi frigidum sorbendum. Foris surrexit ventus. Quartus murus cubiculi texit aulaeis, et sciebam quod post cortinas fores essent horti penthouse, qui quattuor latera conclavis circumdederat. Pulsabat aliquid post ostium. vitreum Campanie iuxta lectum dedi, braccis meis extraxi et ad ianuam ambulavi. Cum partem aulaei distraherem, vidi unum januis leviter apertum et in vento inclinatam; Ostium clausi et clausum est.
  
  
  Reversus eram in medio cubiculo cum sensus ille indubitatus sextus, subconscious periculi instantis monitus, nuntium suum ad me misit. Nesciens cur ego ambas manus ante iugulum sponte sustuli, non praecox feci. Eodem momento, gracili filum super caput meum texit et super humeros meos innititur. Filum, quod in gutture meo figi debuit loco profunde perforatum in cutem brachiorum expansorum.
  
  
  Gravis fremitus et furiosa inprobus laqueos invasor emittetur. Ego impingebam et humerum meum dorsum abieci. Non potui adhuc videre qui post me fuit, sed in repentino illo ictu duorum imaginum pugnantium in muro speculorum Helgarum vide. Respexi iterum, et vidi me, et homo post me ibi reflectitur; vir ille Z1!
  
  
  Vultus eius ab oppugnatione distortus est, sed identitas determinari non potuit. Fuit hic idem cum quo in gymnasiis eo die epheborum lusi pila.
  
  
  Impossibile erat intelligere cur me nunc interficere conaretur. Quod potui, tutus eram. Et superstitio erat, perturbans affectum - spectans aliquem conari me interficere in iisdem speculis, ubi, paulo ante, me videram et Helga vehementer fruentem sexum.
  
  
  Paries specularis adhuc nesciebat nec eum in eo spectabam. Cœpit crure levare super dorsum genu reclinare. Sinistro crure calcitrabam crudeliter, poplitem feriendo ac frangendo. Anhelans in dolore me secum trahens incidere coepit. Extorquere conatus sum ex ansa filum, quod volvens caput cecidi. laqueum pertinacissime tenuit, adhuc me strangulare conatur. Iam clare faciem eius vidi. Oculi eius vitrei erant, quasi hypnotizatus vel medicatus.
  
  
  Hucusque optaveram ut sine caede me tueri possem. Sed vidi hoc impossibile. Duram aciem dextrae meae in basim iuguli compressi, necem karate cædis tradens. Ictus est fortis et mundus. Collum eius fractum est et mortuus est, ne forte nesciens quid eum occidisset. Corpus in pavimentum delapsus est, caput ad latera deridiculum verterunt. Surrexi et stravi corpus eius.
  
  
  Imber currit in balneo audivi. Alta acervus adveniat in pavimento cubiculi soni luctationis nostrae obvoluto. Tunc mihi visum est perspicere quod Helga von Alder me in cubiculum induxit, sciens Agentem Z1 tum demum vitae meae tentaturum. Utcumque bene mecum erat in lecto, nunquam potui
  
  
  
  
  
  Oblitus sum scenicas ipsas cum sororibus fuisse confectas.
  
  
  Contra me admonui, posse adhuc esse innocens. Z1 sciebam me Helga hac nocte convenire et me in diaetam sequi potuisse. Si, ut nunc suspicabar, me occidere iussus esset, in cubiculum e pensili elabi posset, dum Helga et amarem, nec plura de eo sciret quam ego.
  
  
  Si hoc verum esset, Helgam ab imbre emergere non potui et reperire quem in stragula iacentem occidi. Nulla explicatio quae satisfacturum esse posset si operculum meum non sufflassem. Id si facerem, solum AX ductum haberem, Von Alders inutile esset. Unum erat, quod potui, - corpus Hawk tradere, cui omnia ad ejus promptitudinem quiete disponendum erant.
  
  
  corpus brachiis levavi et per xystum per fores traxi et in viam proieci. Deinde ad lectum telephonicum festinavi ut Accipiter vocaretur. Loqui non habui sine Scrambler.
  
  
  "Serve res est" dixi statim atque respondit. In summa, quid acciderit, improviso codice praeteriens narravi. conclusi dicendo, "Amice et mox abibo. Tersus poteris tractare? »
  
  
  Accipiter intellexit. 'parata me omnia dimittite,' inquit, 'sed veni vesperi hoc me videte.'
  
  
  "Cogito" respondi et sermonem finivi cum Helga audivi imbrem in balneo averte.
  
  
  Paucis post minutis, Helga cubiculum ingressus est meram negligee nigram quae singula corporis sui revelavit. Iterum porrectus sum in lecto magno et sorbili e speculo Campaniae. Fortunate, agentis Z1 mors exsanguis fuit, nec quicquam in eo loco ad indicandum certamen quod illic ante tempus fuerat factum. Si Helga ad insidiarum pertinebat et rediit, me mortuum exspectans, nullum indicium dedit. Sed in lecto iuxta me iuuat dum ei vitreum Campanie effundam.
  
  
  'Magis,' inquit, 'meum tangens vitrum cum suis.
  
  
  “Magis, consensi.
  
  
  Postquam inebriati sumus, crura mea super lectum plicavi et dixi, “Age, Dumplinger, te ad cenam ducturus sum. Non solum homo vivit per amorem. In at elit neque.
  
  
  Elegimus cauponam in parva, locum Gallicum non procul ab Helga diaetam obscure accensam. Foris adhuc ninguit, sed caupona tepida et hilaris erat, et opera et cibus erant excellentes. At ego vere non esuriebam, ut per cenam atrocem scaenam putavi me futurum esse in diaetam Helgarum ut Hawk corpus AX agentis mortuum purgavit.
  
  
  Helga sollicitudini meae immemor videbatur, et ex animo comedit, per coenam animatim confabulando. Quadam die ementita pout, eodem gestu Maria facta est cum eam discessi apud Cupam Cay, et dixit: "Dumplink, alicubi eamus ad volutpat vestibulum ut soli esse possumus. Discessi cum Maria. Iam illud aciam."
  
  
  Delectabar a certamine ludicro, quod inter puellas erat. "Quid in animo fuit?" rogavi.
  
  
  Motum vagum manu sua fecit in aere. "Mexico. Fortasse Hispania. Meridionalis Franciae. Post omnes saxum plane otiosum in assecula sedere. Commodum illius potuimus." Et viderem quod erat gravis.
  
  
  "Bene," dixi, optiones meas apertas habentes quia nondum sciebam quid inpedimenta essent post Agens AX mortuus est.
  
  
  Helga adnuit et me subito gravis factus est. Talem modum numquam expectavi ab Alders prz se.
  
  
  “ Dicam tibi aliquid, Tony,” insusurravit, digiti meis intexti dum cognacos sorbere. “Accipio a te vibrationes, ingentis potentiae vibrationes. Hoc est quod in homine tota vita quaesivi. Mansuetudo diligentis amantis, et robur auctoritatis instar. Aliquando invenies unum vel alterum. Sed utrumque - numquam! Id ipsum bonum est.” Illa fronte et lente dixit, "Quando die quaerebam exponere quod homini sciebam Ait me quaerere amantem et patrem in una persona.
  
  
  Commovi caput meum. “Numquam cogito talia, causas animorum meorum. Ipsae affectus magni momenti sunt. "
  
  
  "Ita etiam puto," consensit. "Sed interdum de patre meo cogito, et Mariam et Elsam scio etiam facere, etsi numquam de eo loquimur."
  
  
  "Numquid non meministi eum?" rogavi.
  
  
  "Nemo. Id quod Ursi nobis indicavit. Interfectus est Berolini in una excursiones foederatae bombingae in bello mundano secundo. Sorores meae et valde parvae tunc eram, et Ursi nos vivo tantum miraculo servaverunt.
  
  
  Risit, et iterum eluxit. "Boo
  
  
  
  
  
  
  "Vita bona ex tunc fuit," inquit.
  
  
  Postea, cum Helga in diaetam suam retulisset, satis diu moratus sum ut Hawk corpus e xysto removisset. Scilicet curaverunt. Ut Helga discessi, iterum me admonuit se velle nos simul ire in weekend iter. Promisi eam cognoscere. Dein descendi et cepi taxi ad AX praetorium.
  
  
  Sex
  
  
  Munus AX New York in parte urbis inferioris occidentalis sita erat in horreis navalis in area. Exactoris taxi laetus non erat cum inscriptionem audivit. Puto me putabat eum in via spoliaturum esse, quia audiebam eum suspirare suspirium subsidii cum ad domum evellimus. Et conversus sum, et egressus sum. Cum MARMORA transire coepi, e fenestra incumbens quaesivit, " Certusne es hunc locum esse vis, buddy?"
  
  
  Ego eum levavi. Animi eius intellegibiles erant. Tincidunt fusce erat integer et deserunt. Aedificium quod domus AX est praetorium obscuratum est, excepto uno accensi in fronte aedificiorum. Exactoris taxi modus non erat cognoscendi omnes alias fenestras obscuras in aedificio depictas esse ad occultandum tumultum qui intra viginti quattuor horas diei ibat, et homines validis telescopiis ultrarubris plateam continenter spectabant. Re vera, exactor taxi non potuit tutius esse usquam in urbe quam ibi, extra intelligentiam agentis potentissimi in mundo.
  
  
  Vigilia noctis excubias in funiculo anterius accenso, quod erat quasi horreum ordinarium, premebat globulum sub scrinio suo, et ambulabam per portam ferream ad elevatorem cum hominibus. Vigiles cum telescopio in fenestris superis iam homines et me purgarunt dum adibat aedificium.
  
  
  "Accipiter imperatum reliquit ut te ad cella quam primum ingressa sumam", operator elevator dixit. Currus occubuit.
  
  
  FUNDAMENTUM - hoc significabat quod Hawk me in morgue procurationis exspectabat. Sicut pleraque Instituta intelligentiae summo-secretae, AX suam in-site morgue conservare debebant ad processum cadaverum, quae statim ad magistratus tradere non poterant. Maxime autem corporum tandem exactio localis tradita est postquam via purgata est, exitus non impediti erant.
  
  
  Hawk iuxta corpus opertum Z1 inveni stantem. Cum eo erat AX physicus forensis, Dr. Christopherus.
  
  
  Accipiter mihi adnuit et medicinae scrutator, quem Dr Tom appellavimus, dixit, “Praeviam autopsy, Nick feci. Hoc congruit cum illis quae tu nobis narrasti. Mors eius fractis cervicibus causata est.
  
  
  "Numquid aliud habes?" rogavi.
  
  
  Removit caput Dr. Tom. "Nihil adhuc. Quare?"
  
  
  Instead of answering him, Locutus sum cum Hawk. "Agens Z1 tibi hodie relatum est cum mea rogatione ut autopsy de cerebro Kolchak Legatus praestaturus?"
  
  
  "Non, non," dixit accipiter. “Reversus huc ad praetorium dixit mihi te Helga von Alder contingisse. Postea non vidi eum. Nulla de autopsy mentione. Aliquam sit amet? »
  
  
  "Fortasse" lente dixi. "Potuit hoc nobis causam dare ut me oppugnaret."
  
  
  Accipiter frowned. "Non sum secutus te."
  
  
  Sciebam tutum esse loqui coram Dr. Tom, qui summam alvi AX omnibus actionibus habuit. "Bene, cum me aggressus in gynaeceum Helgarum, obstupuit, sicut homo qui se ipsum regere non poterat, sed corporis actiones perfecte ordinatae sunt."
  
  
  "Vis" Hawke interpellavit, "putes membrum caedis manipuli?" Hac vi vel quacumque ratione commoveri non placet unius agentium nostrorum ideae, assentior.
  
  
  "Sed id non est necessario explicandum cur me interficere conaretur," inquam, "nisi aliquid dixi aut feci quod minati sumus quod pugnamus." Solum rei possum cogitare de mea autopsy suggestion. Quod tibi oblatum non attulit, sed me interficere conatus, nexus videtur fuisse.
  
  
  "Quidnam cogitas scan cerebrum legati ostendet?" — Rogavit doctor Tom.
  
  
  "Nescio," confessus sum. “Sed fingimus homines his rebus implicatos aliquo modo brainwashed. Ita autopsia Russorum infregit ad probationem theoriae brainwashing. Non possumus invenire aliquid, sed tunc nihil habemus quod perdamus, si tentamus.
  
  
  "Ita, video," dixit Dr. Tom. Respexit ad cadaver iacentem in tabula securis morgue. Inspexit Hawk. "Quid de hoc, dux?"
  
  
  Accipiter haesitat iustus scissura secunda. "Perge", inquit, annuens.
  
  
  Doctor Tom schedam in congelatas lineas traxit. "Accipiet me biduo", cogitabundus dixit, "Enuntiationem tibi mittam quam primum eventum accipiam."
  
  
  Accipiter et morguem tacite reliqui et elevatorem ad secundam aedificii pavimentum arripui. Haec area fuit nervus centrum
  
  
  
  
  
  
  in praetorio Lugduni. Baculus plus quinquaginta hominum ibi laboravit viginti quattuor horas die in machinis teletypis, radios, et systemata televisifica circumitu clausa, quae cum officiis viribus vigilum mundi communicavit. ANDRON qui ad munus Hawke ducebat, iuxta magnum cubiculum cucurrit. Uno modo fenestrae vitreae in parietibus erant ut cubiculum in atrio viderent, sed eae in cubiculi eas videre non poterant. Hoc impeditus est alii AX operarii a custodiendis agentibus secretis qui munus Hawk ostenderunt.
  
  
  Cum fuimus in officio Hawke, dux AX fesse sedit in sella scriniarii, perscrutatus per loculos usque dum cigarum mansum reperit, et in os eius haerebat, extinctum.
  
  
  “ Fateor, Nick,” inquit, “ haec causa me sollicitam habet. Quid de die Von Alders cogitas?
  
  
  "Difficile est dicere," respondi, diligenter verba mea eligens. "Quantum statuere potui, sunt prorsus sicut in superficie apparent. Sed difficile est infringi quod omni tempore novae progressiones in casu aliquo modo sunt connexae".
  
  
  "De novis incrementis loqui," Hawk interiecit, "Non habui tibi facultatem de Monte Carlo narrandi. Modo nuntium accepimus ab Interpol hodie.
  
  
  "Monte Carlo?" rogavi.
  
  
  "Ita. Casinus ibi est. Homo nomine Tregor Belga ripae frangit. Frater Tregor gener Germanorum cancellarium confodere aliquot abhinc hebdomadibus temptavit, sed gladium in iugulo suo adhaesit. We don" t habes in Tregor, sed melius vis ire usquam et deprime.
  
  
  "Casino administratione ludere tempus cessavit" Hawk dixit. At illi in die resumere consenserunt. Libet te ibi esse cum rescissa varius, sed tactum cum Alders amittere nolo. Utrumque poteris tractare? "
  
  
  "Non res est," inquam. “Hoc ante vesperum, Helga me rogabat ut cum illa in Mexicum irem. Dixit posse uti gagate privata suo.
  
  
  "Et tu putas se in Monte Carlo consentire?" Accipiter risit. "Habes multum in opere tuo."
  
  
  "Habet sua praemia." “Bene possum existimare,” respondit, me ab officio excutiens.
  
  
  septem
  
  
  Erat mane, ante octo postridie mane, cum Helga gynaeceum appellavi. Sciebam se non mane surgere, sed vocationem diutius differre non potui si illo die ad Montem Carlo confugeremus.
  
  
  Vox quae respondit e somno sopitus erat. "Salve Salve?"
  
  
  "Helga," inquam, "hoc est Tony Dawes."
  
  
  "OMS?" - quaesivit, adhuc semisomnus. "Salve?"
  
  
  "Deus meus," inquam, ridens, "ne dicas quod me tam cito post heri oblitus es. Hoc est Tony.
  
  
  "Ah... Tony, Dumplink," responsum iam plena erat vita.
  
  
  “Causa tam mature te vocavi, quia te in exiguo itinere ducere volui - tantum inter nos. Sed loco Hispaniae, Galliae vel Mexici, Monte Carlo faciamus. Quomodo hic sonus?"
  
  
  'Divina,' inquit. "Cum ire vis?"
  
  
  "Nunc" dixi "hoc mane quam primum. Dixisti: planum est.
  
  
  "Certe" inquit. "Sed quare Montem Carlo?"
  
  
  Iam decreveram veram rationem eligendi Montem Carlo ei exponere. Id mane televisificae, radiophonicae et ephemerides loquebantur de evasione ad varius.
  
  
  "Tu fortasse nuntium non audisti" dixi. "Est multum pecuniae in varius. Heri administratio lusum diurno suspendit. Libet ibi esse cum rursus incipit."
  
  
  Id tale putabam quod Alder vellem. Conieci me recte intellexi cum eam crepitum jucundum audivi.
  
  
  “Eamus”, incunctanter exclamavit. "Quam mox paratus es depone? Visne me eligo te in Longa insula?
  
  
  Von Alders suum planum servaverunt ad praedium Longae Islandiae in litore septentrionali. Fui ad fundum pluries cum familiam conveni. Cum igitur scirem ubi esset, dixi ei quod duabus horis ibi me congrederetur.
  
  
  Hawk et parvam workout feci et in parva gymnasio in mea diaetas ante vestitum et sacculum meum stipare feci. Accipiter currus et aurigas misit ut me in Islandiam Longam duceret, et cum ibi venissem, Helga exspectantem inveni et iam planum in airstrip privato Von Alder parabat.
  
  
  Minus quam duabus horis postquam Helga appellavi, in gagate Lear exuimus et per Atlanticum volavimus. Helga et subsellia in tergo camerae spatiosae cepi, quae omnes amoenitates — sellae lasciviae, stibadium, vectem, etiam funale crystallinum — commoda exedra habebant.
  
  
  Perfectus erat dies ad volandum; Caelum caeruleum ac serenum ab horizonte ad horizontem erat - grata mutatio ex nubila tempestate prioris noctis. Mare infra nos vidi sicut tapete caeruleum leve.
  
  
  Helga me in cockpit obviam gubernatori, praefecto Theoderico Alberici, et gubernatori, Douglas Roberts, suscepit. Albericus longus erat, Guido subnixus cum mystace stylo-tenue nigra. Roberts erat iuvenis gracilis - probabiliter
  
  
  
  
  
  
  Ipse supra viginti tantum est, capillis flavis et lentiginosis, lunae faciei.
  
  
  "Profecto est," Albericus dixit ad ashboardday annuens, "et tempestas clara est, recta ad Orly, ubi refellamus."
  
  
  Paucis proximis horis, Helga et Pelliculam spectando nos suscepimus, quod ostendit solum instare duorum globuli, ac deinde backgammonum ludere. Helga multo ante quam nocte subacta visa est, sed tamen bona societas et tempus advolavit.
  
  
  Fuissemus minus quinquaginta milia passuum a litore Galliae cum planum primum nasum in mare demersit. - Clamavit Helga. Omnia in gazophylacium quod non affixum erat, inter me et Helga, in pavimento cubiculi declivi delapsus et contra ianuam clausam dura ferire.
  
  
  Helga adhuc vociferantem conabar vertere latus meum ad aperiendam ianuam casae. Clausa erat. Ego Wilhelminam, Lugerum meum, ab humero meo holster et crinem cecini. Ianua intorta aperta est, patefaciens casulam quae nunc erat infra me.
  
  
  Cum inspexi in cockpit, vidi ducem Albericum adhuc ad clavum sedentem, sed statura ejus constringitur. Co-gubernator Roberts humi iacebat, mortuus vel inscius. Planum adhuc cadebat ad Oceanum.
  
  
  Clamavi ad Albericum, qui caput momentaneum ad me intuendum convertit. Inde ad imperium rediit, manibusque rotam gubernantibus amavit. Vultum eius intuens, agnovi eandem blank expressionem quam videram in facie agentis AX cum me in diaetae Helgarum interficere conatus est. Oculi vitrei erant, quasi sub hypnosis vel sub influxu medicamentorum.
  
  
  Usque ad illud tempus, digitis suspensus eram in latere fores cubiculi. Nunc tenacitatem dimisi ac in Cameram accurrebam. Perveni ad gubernatorem ad gubernacula. Nescio quomodo potui unum brachium circa collum eius aduncare et eum in parte rotae liberare, sed usque ad imperium pertinaciter inhaesit, donec omnes vires meas in eum extraxi et eum in dorsum cubiculi reieci.
  
  
  Planum cadere pergit ad mare.
  
  
  In cathedra gubernatoris cecidi et rotam duram trahi. Fortis tremor per rivum a naso ad caudam cucurrit, sed tunc nasus lente surgere coepit. Rotam trahere perseveravi, omnem musculum in corpore meo tenso, et vim gravitatis superare conans. Denique planum adaequatum - tantum pedes ab Atlantico paucis. Satis eram felix volasse aeroplana ut facerem possem. cum hoc planum, sed prope cladem adhuc fuit.
  
  
  Paucis proximis momentis in reprimendis instrumentis occupatus eram dum per superficiem oceani summa vigebat. Omnia laborare videbantur, ut rotam protuli et iterum ascendere coepimus. Tum Helga nomen meum ex posteriori casa exclamavit.
  
  
  Modo conversus sum ut viderem Albericum cum clavis ad me appropinquantem. Rotam gubernantem una manu tenens, iterum altera Wilhelmina arripui et in dextro humero confodiebatur. Impingit retro, ceciditque torpente lapsu Extorquens digitos. Conatus in ortum planum servare, gubernatorem respexi. Resurrexit iterum ad pedes, sed revolutus in posteriori casula. In curriculo vidi Helga crispatum in angulo tugurii. Wilhelmina adhuc habui in manu, sed denuo mittere nolui si Albericus versus Helga vel me non moveret.
  
  
  Noluit. Sed gulose ad ianuam cubiculi intrusit, quam apertam non obstante ingenti pressione curavit. Non destitit ei nisi dirigendo - et si desiderarem, totum planum periclitarer. Sub limen breviter Albericus volavit, et primum caput evolavit. Planum ita exortum est ut clausa ianua clausa esset. Infra dextrum cornu, corpus Alberici prope motum tardum cadentem videre potui, brachia et crura ad latera extensa, donec aquam percuteret et sub aspero evanuit.
  
  
  Helga me in cockpit coniunxit dum animum in planum volando intendi. Roberts, gubernator co-gubernator, qui in solo adhuc ignarus erat, reviviscere conatus est. Diu eam ad sanitatem perducere cepit, sed tandem mussat, instabiliter resedit et circumspexit. Ipse caput quassavit. "Quid accidit? Quid agatur?"
  
  
  Mores eius suspiciones meas confirmaverunt eum in medicamentis esse. Cum convaluisset satis cohaerenter loquendum, dixit mihi quod novissimum recordatus est Alberico poculum capulus ei tradere. Obstupuit adhuc etiam de duce absente quaeri, ne quid de Alberici fato dicam. Veniam cum aliqua explicatione postea.
  
  
  Tum turrim quae ad Orlyum appropinquabamus contingerat, et ad terram submota eramus. Paulo post venimus et substiti planum.
  
  
  
  
  
  
  Non dixi non melius sentio.
  
  
  Cum planum venimus, Helga me confusione in oculis aspexit. "Quid ibi factum est?"
  
  
  Commovi caput meum. "Difficile est dicere. Spectat ut dux vester contrusit ad imperium et in furorem timoris incidit ut planum incidere coepit. Probabiliter semianimis fuit cum me oppugnavit et deinde desiluit. Roberts, gubernator co-gubernator. necesse est praeteriisse — nam gravitas haec non raro in fuga est.
  
  
  Dicere non potuit an meam explicationem re vera reciperet, sed ulterius me non urget.
  
  
  Cum “aedificationem terminalem pervenimus, comitante Roberts, qui adhuc pedibus quatiebat, caput securitatis vigilum Orly inveni et rogavi eum ut mihi AX procuratorem mitteret, quem novi Dammlier, et loci principem. . Interpol. Cum ambo viri advenissent, narravi eis quid acciderit, significans me suspicari rem ad provinciam meam relatam esse. Confirmavi Helga et opus esse ut statim ad Montem Carlo proficisceretur.
  
  
  "Hoc mihi caveam," Interpol homo dixit finito. "Ibi non erit aliqua problems. Forsitan hic adiutor tuus,” se ad Dammlier convertit, "certum gubernatorem et gubernatorem co-gubernatorem invenire potest ut te ad destinationem capiat."
  
  
  Dammlier adnuit et conventum finivit. Minori hora, Helga et Nicaeam in itinere nostro eramus, arctissima ad Montem Carlo situm. Habuimus duos Americanos - probabiliter partem Gallicam AX vel CIA praetorii - planum gubernatorem. Dammlier disposuit ut Robertum ad Ordines reduceret, et ipsa Helga affirmavit se operam daturum et salarium accepturum ex casu suo. Quantum statuere potui, explicatio mea, Roberts conscientiam amisisse, ab Helga et auctoritate accepta est.
  
  
  Fuga ad Nicaeam atrox fuit. Nuper post meridiem applicuimus et Helga et Limousinam ad Hotel de Paris, prope Casinum in Monte Carlo tuli. Helga pro limousina disposita est ut obviam nostro plano exspectetur et etiam reservata cubicula deversoriorum adiuncta. Fortunati fuimus quod Helga notissima erat; Cubicula praestita fuimus, quamvis Mons Carlo curiosis peregrinatoribus ex toto orbe plenus erat. Plateae cum peregrinatoribus ibant, dantes urbem gravem carnivalem sentiunt, et deversorium vacuum non erat.
  
  
  Cum per plateas Montis Carli perreximus, ubi Mare Mediterraneum quasi tenebrosum, vespere di- vinum obumbravit, admonitus sum fabulam de creatione Monaci anno 303 fabulosam. Secundum fabulam Corsicum. Devota virgo a Praeside Corsicae punita, cum deprehensa esset Christiana. Praeses puellam ligari et per loca aspera in equo trahi, et deinde in eculeo ad mortem trahi. In momento defuncta est, columba alba in corpore suo notata. Quadam vero nocte, cum monachi corpus suum assumerent et illud in piscatoria navi ponerent, iterum apparuit columba alba. Piscator columbam secutus est ut avis per aquam delapsa, eum Monaco ducens, puellae corpus ibi sepelivit.
  
  
  Miratus sum si moratio mea in Monaco tam incredibilia esset.
  
  
  8
  
  
  Meus suite had attonitus views mare micantem et ardua rupes tendens per miliaria per litora curvi. Cum saccos meos inpeditus sum, imbrem, et mutavi, audivi Helga deambulantem in cubiculi sui proxima ianua. Ex sonis motuum eius dicere possem quod actiones eius dure duplicatae sunt meae.
  
  
  Ludere varius in paucis horis repetitum est. Volumus sane, cenare in caupona penthouse deversorii, quod retractabile tectum quod caelo aperit. Sed adhuc tempus erat ante prandium. Sciebam Helga visum non curasse, et turpe putavi si non simul in actionibus iucundioribus hoc tempore fruimur. Sperans quod Helga eodem modo sensi, parvam sed potentialiter molestam difficultatem ab ostio clausam inter nos latam solvi iubens Campaniae, caviar, et tres duodecim rosas rubras ad sex ei tradendas. Post horam circiter minutam pulsavit ostium et molliter me vocavit.
  
  
  "Tu es valde suspensus," inquit, vitrum Campanie tenens dum cubiculum eius intravi.
  
  
  Cum ad fenestras mari imminens appropinquavit, mollem roseum negligee gerebat, corpus suum pulchri silhouette efferens. Depressi paulisper ad visum corporis per tenuem vestium fabricam fruendi, eam deinde ad fenestram iunxi. Sol occidens alicubi per horizontem disparuit, sed altam, opulentam, auream in sereno caelo repercussionem reliquit. Aquae Maris Mediterranei rursus caelum relucebant, augendae lucem, ut locus vivus et splendens videretur.
  
  
  
  
  
  
  ut aurum.
  
  
  "Perpulchra sententia annon?" - Helga quaesivit conversus ad me.
  
  
  "Ita, valde belle," respondi, de industria oculos meos sursum ac deorsum corpus currens, donec aspectum illius occurram. Illa cucurrit linguam suam super labia eius et dixit: "Tu similis mei, Tony?"
  
  
  "Ita valde."
  
  
  "Quam multa tibi sicut sororibus meis?" institit. Haec quaestio miratur me post noctem, quam Novi Eboraci consumpsimus, sed pro directe ei respondendo, manus extendi et dixi, "Visne me tibi ostendere quantum?"
  
  
  Accessit ad me motu sensuali, fluido, oculi semisi occlusi, labia divisa. Osculatus sum eam et statim totum corpus ei respondi, sursum deorsumque sensim pulsum contra me. Diffusa est ei crura, et fovit mea, et sensi tremulum tenentem quaerentem meum, percitum corpus, respondens corpus meum. Illa gemens molliter versata retorsit speculum Campaniae deposuit. In proxima mensa vitrum meum posui. Cum conversus, vidi illam defluxisse peignoir.
  
  
  Luce aurea nudum corpus suum in statuam aeneam vivam optime sculptam transformavit. Vix tempus erat vestes exuere antequam me in sellam lasciviam traheret cum illa.
  
  
  "Celer!" - susurrabant, sublata deae. iungebant nos.
  
  
  "Ita Ita est!" mussitavit exanimatus. Manus umeris et brachiis meis haeserunt, et unguibus in carnem meam defossis hortata est. Aliquot post momentis corpus apertum sensi et circa me contractum, caput eius a parte ad latus passionis contortum, donec ad summum fastigium convulsivorum bacchatur.
  
  
  Cum prope in sella lascivitis iacebamus, convertit caput et me intuens. Illa molliter arrisit, "Nunc tu scis?"
  
  
  adnuit.
  
  
  Sciebam quid suspicari debeam cum Novi Eboraci reliquimus, sed sane nullo modo paucis abhinc minutis dicere non erat. Mulier iuxta me iacens Helga non fuit, quia familiare erat cum speciali modo amoris sui. Et non Maria, quam ego diligentius cognovi.
  
  
  "Elsa es."
  
  
  "Ita," fatebatur. "Non doles, es?"
  
  
  "Quomodo potes talem quaestionem quaerere? Quid deinde nobis communicatum est? "
  
  
  Risit laetus. “Helga furiosa erit cum id quod feci cognoverit. Pernoctabam apud aedes eius cum hoc mane appellabas. Adhuc dormiebat et nihil audiebat. Cum iter ad Montem Carlo suggessisti, Modo constitui colligendi et eundi et me Helga putes esse. Res ita fun. Praeterea satis iam peregi cum duabus sororibus meis. Turnus.'
  
  
  Verba eius audientes duxi hoc prorsus artificii genus esse quod feminae Alderae capaces essent. Sed, etsi probabilis eius explicatio satis visa est, admonere me habui de Alders suspectos esse in casu quo conabar solvere, et ut aliquid sinistre esset de Elsa reponens Helga.
  
  
  Sed tum nihil facere potui. clunes pulchras leviter pandens et dixi ei ut vestiantur.
  
  
  Cum post prandium ad Casinum venimus, refertum invenimus. Stabat turba ingens in arto circulo circa unam roulette rotam, tacite exspectans. In medio circuli erant tres viri: vector, alter in tuxedo et vitreo fusco — ut videtur unus moderator — Belgicus et Tregor, homo qui ripae spoliaverat.
  
  
  Elsa et potui per turbam ad locum exprimendum paucos pedes a tribus hominibus. Ut primum advenimus, rota saxea roulette premebat ad insistens et turba spectans procedebat et anhelabat. Mangone ingentem acervum ramentorum per mensam ad Tregor detrusit, qui eos iuxta alium acervum ingentem placide prae se posuit.
  
  
  "Deus meus!" - mulier iuxta me insusurravit. "Qui modo vicit dimidium decies centena millia dollariorum! Quid nunc faciet?
  
  
  Tregor non videbatur attendere ad populum. Hic erat giganteus, imponens hominem magno ventre, qui bibebat de vitro aquae mineralis, quam de lagena ad cubitum implebat. Oculos specula obscura tegebant, sed in facie, ut animadverti, larva prorsus vacua erat.
  
  
  Omnis oculus in conclavi affixus est, exspectans quid deinde facturus esset. Procumbens ille, in pugno dextra manu quasi meditantem frontem reclinavit, et in eo loco aliquot secundis permansit. In illo momento, probabiliter solus eram in turba quae stantem contra rectorem aspexit. Erat in eodem fere loco Tregor! Ac si taciti inter se communicarent!
  
  
  Alter post, ambo simul capita levaverunt, et firma manu Tregor totum suum acervum in quadrato rubri quadrato ante se collocavit.
  
  
  Elsa manu apprehendit. "Qui omnia lucra sua bet!" incredule susurrabant. "Million pupa!"
  
  
  Tregor in sella resedit et manum mangone levavit et iterum rotam incepit. Hoc nebat
  
  
  
  
  
  
  angustiæ pro secundo vel duobus. Cum tardius coepit, videntes in voce cantare coeperunt: "Rubrum, rubra, rubra" - Tregor bet. Tandem rota cessavit. Belga iterum vicit. Mangone alium acervum xxxiii ad Tregor's acervum originalem impulit. Duo decies centena millia! Tum director accessit et submissa voce pronuntiavit: "Rota vesperi clausa est."
  
  
  Turba Tregor se recepit astulas compluribus operariis varius adiutoribus collectis et ad dispensatorem contendit. Duodecim saltem ministros secretos ex variis exteris nationibus animadverti, quos omnes agnovi, eum sequebantur. Tregor non poterat, sine his agentibus post se ire non poterat. Imperia mundi non sinebant eum facile e civitate elabi.
  
  
  Omnia modi onerariis a Monte Carlo contexui. Tres tantum viae erant quae extra urbem erant, et faciles erant observandae. Auctoritates urbanae omnes scaphas in portu sub custodia perpetua servaverunt et navem celerrimam in Mediterraneo habebant. Nemo ab aere volare potest quod Monte Carlo non habet superficiem aequam sufficientem ad creandum airfield. Quae res Tregor impedivit quominus legates qui eum sequebantur inveniret ubi pecuniam conciliaret inveniret. Sequi non opus est.
  
  
  Studiosus sum in directore et croupier, qui nunc rotam roulette discuteret - praxim communem in fine ludi cum domus tanta damna perpessisset. Rota movebitur ad basin varius, ubi omnes rotae variae ex rosis factae fabricantur. Sciebam unamquamque rotam intra millesimum unciae libratum esse et super gemmas quam accuratissime speculam moveri.
  
  
  Sed rota reparari potuit. Quam ob rem ego unum hunc particularem inspicere propius volui et cur directorem et croupier secutus sum per portam proximam ambulantes. Eos per ostium evanescentes observavi, Elsa dixi ire in deversorium et ibi me opperiri.
  
  
  Gradus ad basin versus atrum erant, sed in inferiore luce erat. Defossus eram, cum clausae supra me januae impulit. Eodem momento, lux caeca emicabat. Tunc audivi aegrum clamorem. Cito conversus vidi Elsam, praeter praecepta mea, me secutum esse. Vir fortasse qui ianuam impulit, eam arcte apprehendit et sclopellum ad me intendit.
  
  
  Vertebam ad cella et vidi directorium varius et croupier scalas ad me deambulantem. Uterque cum sclopeto armatus est, et vector fistulam quoque in manu tenebat. Cum duo homines gradus infra me pervenerunt, director specula obscura sua exuit. Oculi vitrei erant, quasi sub hypnosis vel sub influxu medicamentorum. iussit. Fistulam ferream et omnia nigra sunt.
  
  
  Conscientia tardius rediit, et etiam cum iterum viderem et audirem, videbatur mihi quod viderem circumstantias e longinquo et per nebulosum spargum. Corpus et membra gravia et soluta sunt. Tametsi me impulerunt asperae manus, paene nihil sensi. Sensim sensi sensim indicia status mei lethargici. Dum nesciens eram, graviter medicatus eram. Fieri debet unus ex potentiis depressionibus qui systema nervosum centrale afficiunt.
  
  
  Influentiam medicamentorum superare laboravi, sed quamvis in figura corporis excellenti fui, ex parte felix fui. Omnia circa me fiebant videre potui, sed movere non potui. Coroupier et rector me pone post rotam in fronte sedis currus. Vidi Elsam, inscium et inscium, porrectum in throno juxta me, stantibus hominibus intus et apertis foribus. Mercedes machinam currebant, sed currus non movebantur.
  
  
  Tunc animadverti unum virorum aliquid in tabulatis sub pedibus meis aptare. Mox e curru delapsus est eum audivi dicentem "Bene, deponere parata est."
  
  
  Portae currus clausae sunt. Machina adhuc currit. Meum cerebrum medicatum non potuit determinare quid esset. Vague, quasi in nebula, vidi manum per fenestram apertam iuxta me attingere et in Mercedem converti. Raeda accurrerunt.
  
  
  Tunc intellexi Elsa et Mercedem esse immissum, accelerator ad tabulata tabulata deprimi. Fuimus per tenebras et desertas Monoeci vias horae plusquam centum properantes. Hac celeritate accelerata, Mercedes priusquam longius abeamus, corruent, ambo moriemur. Cum corpora nostra reperta essent, apparuit quasi ex medicamento dosi periissemus. Nullum homicidii signum esset.
  
  
  Vehementer conabar potiri corporis mei.
  
  
  Hactenus felix fuimus et currus in media via collocati sunt. Sed colles erunt et curvae praecedentes;
  
  
  
  
  
  
  et si non incipimus autocinetum agere, mox propulsabimus viam. bracchia tollere conatus sum, sed gravata mihi videbantur. Iterum conabar. Utraque manus graviter, tremuit, cecidit, et tarde resurrexit. Tenebras landscape praeteriens in caeca nebula e fenestra autocineta videre potui. Meus conatus manus aliquot digitos ad rotam gubernatricem levare sudorem efFundit. Tunc vidi turn praecurrere acutum. Digitos meos in rota gubernaculo claudentes videre potui, sub his autem rotam sentire non potui. Nescio quomodo paucos gradus ad dextram vertere potui sicut currus curvam S-ingressus est. Hoc satis erat nobis iter pergere. Raeda circa anfractus circa naufragii celeritatem trahebatur et descensus in praeceps catapulta erat.
  
  
  Iter ascendere pergebat. E fenestra raeda vidi nos in rupe esse, quae ab ore marmoris prope recta ad mare descendebat. Currus ad cacumen rupis volavit, ac deinde per ardua decurrit ad viam, sicut testa metallica ex tormento. Summae expresserunt in pavimento. Adhuc stupefactus medicamentis elaboravi in tantum casum salutis nostrae intendere: quomodo currus rectos et in via custodiens donec tandem e vapore fluebat.
  
  
  Videbatur quod insomnium futurum finem non haberet. Milliare post milliare Mercedes villas et casalia obscurant, sursum et deorsum anfractus, ambages Cote d'Azur. Monoeci longe post. Cursimus per coronas, viam Monoeci ad Nicaeam, et deinde per ipsam Nicaeam, quietam et clausam noctem.
  
  
  Via extra Nicaeam aequa erat mari - humida, lubrica et periculosa. Tergum Mercedes ab latere ad latus inclinatum erat. Si egissemus, in mare appulissemus. Mercedes autem per Antibe. Denique alicubi inter Antiben et Cannenem cursu carere coepit et post mille ferme passus vix volvebatur. Magno nisu rotam gubernans volvebam, currus volans ad latus viae substitit. Machinam stabulant. Elsa, sedere iuxta me, numquam commotus est.
  
  
  Novem
  
  
  Sol lucebat in oculis meis. Ingemui, et resedit, morsuque cervici. Mercedes adhuc parte viae collocati. Primum vidi quod Elsa rutrum gerebat. Tunc vidi turbam puerorum extra fenestram in latere Elsae, contra speculum prementem et intuens eam oculis latis sicut nasum suum terebat. Magnum spectavit - quasi modo e somno excitata sit. Aliquet et carros in via properabant, et animadverti plerique vectores in iis collo contos esse ut melius nos aspicerent.
  
  
  Animadvertit Elsa me sedentem, CD posuit eam et lipstick abstulit et risit.
  
  
  "Numquid heri habemus fun?" - libens rogavit.
  
  
  Nesciebam se scire vel meminisse de nocte proxima, cum in gradibus in cella varius victi sumus. Tota nox tantibus mihi erat, sed mihi von Alder feminis fidem unius rei dare habeo - molles erant.
  
  
  “Age,” inquam, acclinis ut lateri illi ianuam aperiat. E curru surrexit et ego eam sequebatur. "Opus est ad Montem Carlo redire. Haec raeda e gas".
  
  
  "Sed quomodo illuc?"
  
  
  "Relinquite eam mihi", dixi, eam iuxta me trahens ad oram viae. Pueri adhuc convenerunt ad nos. Elsam ante me posui ut facile perspici posset de negotiatione transiens et signum internationalis Hitchhikeri pollices dedit. Currus primus, qui transivit, retardavit, et auriga, Gallice mugiens, ianuam aperuit.
  
  
  Dixi Montem Carlo.
  
  
  "Oui," inquit. Elsa et ego, ante aurigae iuxta equitantes, Montem Carlo in plaustrum eggplantarum repletum redierunt. Hostis apud Hotel de Paris supercilium non excitavit ut nos, adhuc in vestitu vespertino, e plaustro processit, agitavit et gratias egit rectori plaustri, et per lobby properavit.
  
  
  Et intermisi Elsam ad ostium cubiculi sui, et nuntiavit ei ut requiescerent tempus. Cum cubicula mea intravi, telephonicum tinnitum audivi. Erat AX agentis loci, vir mihi notus pro Chiclet. Dixit mihi opus esse ad AX officium localem meum ire statim ut vocationem ex transmarinis partibus accipias. Accipiter probabiliter ab Civitatibus per Scrambler vocatus est. Cito vestimenta mea mutavi - etiam in Monaco, tuxedo interdiu me invitum animum advocaverat - et ad AX officium ivi, quod in villa non longe a deversorio situm erat. Chiclet occurrit mihi ad fores et me abiecit. loqui. Locus reptans cum eisdem agentibus viderem in Casino, homines Tregor sequi negotium cum suis lucris reliquit.
  
  
  Antequam Chicklet de Tregor interrogavi, breviter ei narravi quid evenit mihi et Elsa et quaesivi an statim directorem Casinum convenire possemus et croupier.
  
  
  
  
  
  
  Iklet renuit. "Metum difficile erit," dixit tristis. "Utraque disparuit una cum Tregor."
  
  
  "Disparuit?" - rogavi incredule. "Quomodo potuit Tregor evanescere cum omnibus his agentibus post se?"
  
  
  “Aduersus callidissimam intelligentiam sumus”, explicavit Chiclet. “Nox heri, postquam Tregor varius discessit, in deversorium rediit. Habuimus homines spectantes locum a fronte et tergo. alii agentes in itineribus ab urbe et in portu locant. Sed Tregor, director varius et vector omnes fefellerunt.
  
  
  "Quomodo id faciunt?"
  
  
  Chiclet caput quassavit quasi adhuc non crederet. “Tregorium locus podium mari imminens habebat. Uno die, primo mane, helicopterum ad urbem volavit.
  
  
  Tregor e podio levavit aliosque aliunde in urbem avolavit. Res miranda.
  
  
  consensi.
  
  
  "Non possumus aliquid invenire", Chiclet continuavit, "sed oram sursum deorsumque inhibemus ut videat si quis helicopter audiverit. Si ita, directum nobis indicare potuerint.
  
  
  "Et si non invenimus aliquem audientem helicopterum, erimus ius retro quo coepimus" addidi. Tum Chiclet admonuit se mihi dixit ut vocationem peregre reciperem.
  
  
  Adnuit. "Hawk vobis loqui vult per filum encrypted. Dicam operatorem ut revocet". Me in cenaculum adduxit, et cum Accipiter ad lineam venit, me solum reliquit.
  
  
  “Praedam tuam audivi,” Accipiter sine prologo dixit. "Ultra explicationes?"
  
  
  “Non,” dixi ei antequam meae superioris noctis experientiæ rationem plenam ei dedi.
  
  
  Accipiter fremebat. "Vultus amo te prope vocationem." Constitit, et breviter fila inter nos movit. Tunc hic dixit aliquid, quod te scire volui. Tua coniectura de autopsia cerebri Z1 recte fuit. Dr. Tom aliquid invenit actu - parvus discus microscopicus in basi cerebri infixus. Nescimus quid sit vel quid sit. guys ex officina laboratorium hoc nunc resolvere conantur. Et Dr. Tom non potest instar sicco quomodo illuc pervenit. Notae vel signa chirurgiae in cranio non sunt."
  
  
  “Est tamen aliquid, dixi.
  
  
  "Fortasse," Accipiter vage respondit. “Cum plura invenerimus, si fecerimus, faxo ut scias. Quae nunc sunt tua consilia? »
  
  
  Vestigium huius helicopteri et pecuniae invenire volo, dixi. "Utraque probabiliter adhuc alicubi in area sunt. Pecuniam me ducere potest quicumque ad eam omnes fons est. Ceterum hoc solum pollicitus ducam me istuc habui.'
  
  
  "Yeah, bene, bona venatio," Hawk dixit et suspendit.
  
  
  Chiclet exspectabat me in cenaculo descensionis repleto hominibus cito in phone loquentes Gallice et Italice. Murus unus tectus est magna tabula Monoeci depingens et circumiacens aream a sinu Lugdunensi a litore Gallico in occidente usque ad sinum Genuensem in oram Italiae orientali. Fibulae coloratae in tabula geographica variis punctis extra Monaco affixa erant.
  
  
  "Mihi procuratores aliquos progressus faciunt", Chiclet dixit, ad populum in phone annuens. "Vides" ostendit tabulam in pariete "auctoritates in oppidis maritimis utrinque contingentes fuimus ut incolas locales interrogare si noctu helicopterum audierint. Nunc incipimus ut cum eventibus revocet."
  
  
  "Aliqua responsa affirmativa?"
  
  
  “Forte, ita,” Chiclet respondit, me ducens ad tabulam parietariam. Ostendit paxillos. Hactenus de Sancto-Raphael et Forojuliensibus relationes habemus helicopterum auditum esse. Renuntiationes ab oriente, ab Italia negativae sunt. Videtur nostri populi occidens. Nunc in ora ultra Foroiuliensem incumbimus. Subridens. "Propediem nos licebit exacte quo perrexeris".
  
  
  Inspexi chartam geographicam. Occidentalis Foroiuliensis per litora curva erant Saint-Tropez, Hyères, La Seine, et ultra id Massilia. Sed aliud quiddam in charta mea percepi, caterva insularum quae in d'Hieres posita est, a litore medio fere inter Forojuliensem et Massiliam. Coepi cogitare.
  
  
  “Audi, Chicklet,” inquam, “maximi momenti est mihi ut helicopterum et gubernatorem statim accipias. Hoc facere potes? »
  
  
  "Scilicet. Capiet tempus, sed voco."
  
  
  Unum telephonum utebatur et reversa annuens. "Helicopter intra horam hic erit. Is unus e nostris a Nicaeno emissus erit. Percunctanter me intuitus est. "Habes consilium?"
  
  
  Quantum intellexi, dixi, "hoc helicopterum non longe volavit, numquam cogitavit, numquam potuit. My guess is that it land somewhere near where it could be hidden, and that money and men will probably be translated from there this evening."
  
  
  "Translata est?" - Chiclet quaesivit haesitabundus. "Quod?"
  
  
  Parvi. "Coniicio tua tam bona est quam mea. Sed puto se adhibeturum cymba."
  
  
  "Navem celerem!" - inquit Chiclet. "Scilicet. Quod esset res manifesta."
  
  
  
  
  
  
  
  navim quam quaerimus alicubi in his insulis occultari, in d'Ers' lair vel in littore maris. Ubicumque fuerit, facilius erit ab alio helicopter ad maculam quam ex terra volans.
  
  
  Cicule mea ratiocinatione constat. Dum helicopterum exspectabamus advenire, Elsam vocavi ad Hotel de Paris, et dixi me aliquandiu in negotio ligatum iri, sed eam ibi me opperiri volui.
  
  
  "Ibam te mirari," inquit, fodiendo. “Ego in cubiculum tuum delapsus, sed ibi non eras. Certus esne in negotio? "
  
  
  “Certe,” inquam. “Atquie, inquit, donec illuc perveniam. Posset esse postea hodie vel hac nocte. Tunc satis habebimus tempus obrepserit."
  
  
  10
  
  
  Cum in Monaco nimiam operam attraheret, practicus non erat, Chiclet me ex urbe expulit ut locum in collibus ubi helicopterum exspectabamus. Priusquam ab officio discederemus, ulteriores relationes erant nullas helicopteras per noctem in Foroiuliensi occidente auditas esse. Spectat ut coniecturam facere potui - helicopter alicubi prope confugit.
  
  
  “Nunc cave,” Chiclet anxie monuit. "Quae tibi obsistentibus obviam ire non scis."
  
  
  adnuit. Fidelis Lugerus, Wilhelmina, fovit in humero meo holster, et Hugo Stilettus meus in vagina sua sub tunica manica, promptus in manu vernabat levissimo brachii motu. Nimis sollicitus eram de odds.
  
  
  Mox helicopterum exspectabamus advenit. Erat helicopter Huey-1 UH. Chicle me gubernatori introduxit, adulescens Gallus nomine Marcel Clément, vir magnus, tenuis, incultus, qui facile risit.
  
  
  Chiclet eum monebat ut mandata mea sequi deberet et eum monuit ut opus periculosum esse posset.
  
  
  "Periculum mihi non molestum est", Chicklet, "gubernator ei respondit. "Scisne".
  
  
  Conscendi in SECULARIUM, sed antequam nos abiecerimus, Chicklet circa navem ambulavit ut certus esset in ordine perfecto operando. Tunc elevavit nos Dominus. Marcel in naso helicopteri sedebat et post eum sedebam, ianuis repulsi sunt ut per potentes binoculares Chiclet mihi ab inferis perspectum haberem.
  
  
  Nos ad oram occidentalem petivimus. Postquam Forejus transivimus, Marcel dum ipse prostravit, et terram defricavi pro signo quocunque helicopterum lateret. Plures areas foliorum densorum transivimus et alias regiones ubi desideria erant in rupibus — loca ubi helicopter occultari poterant — sed nihil reperire potui, ut ullus ex illis tegimen esset. Iamque oram omnem a Monaco usque ad illud tempus longe trans Frejus, ubi helicopterae nocturnos rumores fuerant, obtexuimus. Botrus Leite d'Hières insula ad meridiem conspicua fuit.
  
  
  "Eamus et illico adducamus" Clamavi ad Marcel, versus mare demonstrans.
  
  
  Adnuit et helicopterum convertit. Mox per insulas volavimus et aliam humilem altitudinem per aream fecimus. Binoculares mihi permiserunt ut omnia deorsum propinque inspicerem, inter aliquos incolas insulae qui nos libentissime agitabant, sed nullum signum helicopterorum fallaces vidimus.
  
  
  "Iam quid?" - Marcel a cockpit petivit.
  
  
  Etiam nos reducere posset, invitus dixi.
  
  
  Marcel helicopterum circumduxit ut ad litus reverteretur. Area cum binocularibus adhuc studebam cum subito parvam obscurum in mari notavi. In qua notavimus, vidi aliam insulam parvam, saxosam et sterilem, praeter paucas arbores et ramos sparsas. Tam parva erat ut in charta in munere Chiclet notata non esset. Tamen satis ampla erat inter mille et quingentos passus quadratos - helicopter ad terram, et satis erat a continenti ad operculum bonum praestandum.
  
  
  I. Marcel in scapula confligere et insulam demonstrare. "Quis locus est? Vos autem cognoscetis eum?
  
  
  "Satan Petram" dicitur, "Petra diaboli", nomen ei a Gallis inferis datum, qui eo abhinc annis usus est ut punctum transitum armis et medicamentis in patriam venientem. Auctoritates suas actiones olim cessaverunt. Destita iam inde, nisi, ut audio, mures colonia locum infestavit. Aiunt mures olim post naufragium ibi venisse et ex eo multiplicasse.
  
  
  “Censeo hoc propius aspicere”, dixi.
  
  
  "Putasne latitare homines nostros ibi?" - Marcel dubitanter interrogavit.
  
  
  "Est possibile. Suus 'iustus potest.'
  
  
  Marcel helicopterum ad mare iterum convertit. Transivimus Ly d'Air iterum et perreximus ad meridiem. Cum propius ad Petram Satanae accederemus, videre potui quid esset locus tristis et vetans, cum nihil aliud quam acervus petrarum nigrarum e mari prominens, et hic et illic paucae arbores macilentos et sectiones cinguli. .
  
  
  
  
  
  
  
  Marcel helicopterum deposuit donec cacumina ad lentum 360 gradum insulae conspectum attigissemus. Cum ad terram accederemus, mures nigri centenis magnis trepidi sono machinae nostrae inter saxa discurrentes vidi.
  
  
  "Videsne aliquid?" — quaesivit Marcel.
  
  
  "Mures," respondi. "Muricae sarcinae."
  
  
  Circulum nostrum paene complevimus cum aliquid subito per binoculares meos animadvertimus. Splendor erat lucis coruscatio, repercussio solis in metallo sub uno e scopulo magno in centro insulae. Fieri potuit helicopter occultum.
  
  
  Marcello dixi quid videram et quaesivi eum ut circumirem istum locum.
  
  
  Adnuit et iuvit helicopterum et ad locum pergimus. Massilia tam humilem volabat ut cacumina arborum infra fere feriremus. Binoculares petivi eo loco ubi aliquid me vidisse putavi, et ita intentus eram ut ne de periculo quidem cogitarem donec Marcel exclamavit. Subito helicopterum dominatum sensi et excutio.
  
  
  Altera secunda, tumultus glandium in nos incidit, quae ab inferis in helicopterum ingruebant, clypeum vitreum cockpiti fregit, corpus metalli helicopterum perfodit et in machinam inrupit. Cum ego post recumbens recumbens, vidi quatuor vel quinque viros ad nos procurrentes tormentis elevatis machinae e summis saxis.
  
  
  "Massilia!" Clamavi, umerum arripiens: “Exi nos hinc”.
  
  
  Cum conversus ad me in sede sua, vidi faciem ejus larvam sanguinalem. Conatus aliquid dicere, sed solum sanguis ex ore ejus profluebat. Lumina clausit et de sella transversa cecidit. Wilhelminam e suo holster arripui, sed antequam peterem et incendium apud homines infra possem, machinae helicopterae in globulo igneo ingenti explosa est. Currus versus mare irruit, cum iacuit ingens flammae et fumi.
  
  
  Humilis altitudo vitam meam servavit. Lugerum in holster eius reduxi et in ostium apertum desiluit ne ignem sub helicopter aquam feriret. Ignis et fumus circa helicopterum me obscuraverunt ex intuitu populi qui nos iecit. Cum exsurgerem, deprehendi adhuc absconditum ab oculis eorum in insula, flammeum helicopterum, adhuc fluens in superficie maris, inter me et terram erat.
  
  
  Celeriter spatium ad insulam erexi, profunde emersus, et summersus natavi dum sensi sicut pulmo meus erumperet. Perrexi natare donec saxa nonnulla tandem ferio. Sensus iter saxa digitis digitis digitis, tandem sonus per superficiem rupi aquam. caput tantum super undas servans, ad scopulos me pressi et anhelans aere. Cum iterum respirare possem, diligenter levavi caput et circumspexi.
  
  
  Feliciter, ut speraveram, haud procul ab helicopteris fragore situm eram. Ex eo loco adhuc videre potui reliquias helicopteri in aqua natantis ambustas. Aspiciebam nonnullos homines, qui in insula fuerant, ratibus iuvantis profectis et ad naufragia evecti. Vidi eas evellere corpus Marcelli et in una ratibus collocare. Tum viri aquam circa naufragia scrutati sunt. Manifeste duos viros in helicopteris viderunt et etiam corpus meum invenire speraverunt. Conatus sum in aquis humi manere et partim obrui saxis, donec quaerere desierunt.
  
  
  Cum homines ad insulam reduxerunt, lentus acervus metalli quondam helicopterus sub aqua demersus est. Saxa adhaesi donec homines iuvantis ratibus in terram eiectis in mediam insulam redierunt. Breviter cogitavi de litore ambulando ad unam ratibus quae ad continentem redire conarentur. sed recordatus sum deinde necessitatis meae negotium. Homines in insula et pecuniam quam ceperant de Casino, me ducerent ad aliquid vitale.
  
  
  Expectavi donec lux decrescere coepit et deinde insulam transire temptavit ut res perpenderet.
  
  
  Ex iis quae animadvertimus apparet homines ad tempus insulam utentes dum navem exspectabant ut eas post tenebras colligeret.
  
  
  undecim
  
  
  Post aliam horam sol vespertinus coepit occidere et sensi tutum esse per saxa repere siccari in vento calido a meridie flante. Modo in scopulos ascendi et in angusto crepidine tendebam cum sensim aliquid sensim in sinistro crure caderem. Ego exsilui et inveni me intuens in sanguine rubeo ocellos ocellos magnae ratae nigrae quae e rupe superiore deciderat apparenter. Et ego calcitrabam eum, et excusso mittens lapidem.
  
  
  Tunc circa me strepitante quiete audivi. Cito surrexi et vidi justos lucidos oculos innectens. Gelidus horror spinam meam decurrit, et manus mea ad Lugerum, Wilhelmina pervenit.
  
  
  
  
  
  
  Non curavi si sclopetum homines in insula veniret quaerens me.
  
  
  Sed mures non oppugnant. Sed trepidi ultro citroque iaculantes, molliter strepentes, unguibus lapidum superficies scalpentes. Subnixus sedulo, oculos in turba retinens, dum grave dorsum inter scapulas scapulas metallo rotundas sensi. Acuta vox increpuit, "Atqui hic manete!"
  
  
  Extenditque manum post me et accepit Luger. Tum vir - varius mangone - ante me irruit. In altera manu simum habuit, in altera Lugerum meum. Adnuit me... "Pravimus te ex helicopter vivum factum esse. Quaerebamus te. Ite, ite."
  
  
  Et incurvavit se, et sustulit lignum quod erat in gasolino manifesto opertum. Extremum eius accendit ut ardentem facem emitteret, movit eam ut purgaret viam per mures qui in rubo ruebant perdite.
  
  
  Altius scopulos insulae ascendimus, donec pervenimus crepido magna, quam maculavi ex aere. Croupier sclopellum suum torsit et me in magnam speluncam cavatam impulit. Faces ardentes in circulo circa ostium ut mures inclusi essent positae, earumque lumen helicopterum intus illustravit. Fuerunt alii viri - director varius, Tregor, et homo qui Elsa in gradibus ad basem adprehendit. Suspicor oportuisse eum esse qui helicopterum gubernabat.
  
  
  Ceteri me sine multa cura aspiciebant, sed director varius adnuerat vectori: "Ipsum quaere, liga eum et oculum in se habe."
  
  
  Mangone, sclopellum adhuc tenens, intra helicopterum pervenit et duas funiculi longitudines extraxit. Tum me altius in antrum impulit. Elevavi manus meas cum quaerere me coepisset, ideo stiletto, Hugo, in manica tunicae meae fons insidens. Post inquisitionem, fecit me tendere in terram, funi- culum me alligare.
  
  
  Opperiri habebimus. Hic, cum mercatore sclopeto adstantem et me spectans, inops eram. Ego autem Hugonem manicam meam adhuc habui.
  
  
  Is foris obtenebratus est. Aliquando unus ex hominibus binocularibus et lampadio egrederetur. Non me diu intellexit eos insulam auferendam exspectavisse. Mea initialis theoria recta visa est - navim iens ut eas colligeret.
  
  
  Praecessit una hora vel amplius de vigilibus, et ceteri, excepto cruore, qui me custodiebat, abripuit. Eo momento usus sum cum animum meum raptoris ad tempus verni in vaginam strepitando avertebatur. Ilico stilleto in dextram meam delapsus est. Nos jam cito funes incidimus. Ego modo eas resecare potui et manus meas liberare cum tres viri ad antrum festinarunt.
  
  
  "Hic est," director exclamavit. "Age, desere helicopterum, et ad te redi."
  
  
  "Quomodo scio te rediturum?" - Croupier suspiciose quaesivit.
  
  
  Moderator magnum aluminium vidulus helicopterorum suscepit. in pavimento speluncæ adnuit et lateri imposuit. "Pecunia adhuc hic erit. Iterum revertar".
  
  
  Omnes homines helicopterum ex spelunca pellere coeperunt. Dum aversatus sum, in latus meum volvi et dorsum repandum corpus, ut manus ad funes pedes meos ligatos attingere possent. Mox me liberavi, et in priorem statum redii, immotus iacens, brachiis et cruribus post dorsum meum laborare conatur ut circulationem restituerem. Eo tempore populus helicopterum e spelunca impulerat et ad latus meum stickman rediit. Aliorum trium voces de longe defecerunt.
  
  
  Custos meus me perstrinxit. Tum cigarette e sacculo suo parem accendit. Moveri me feci, ad pedes meos desiluit et ad eum ruit, stiletto in manu. Cultrum ad os territi emisi, extremum deinde diligenter in ventrem demisi et manu libera ad pistollam pervenit.
  
  
  Pro me obsequens, sclopellum igni stulte levavit. Stilettum in ventrem suum demisi et tacite duplicavit, accensum cigarette adhuc ex labris pendentem. Ego illum non cogitabam interficere, sed me non elegit.
  
  
  38 et Lugerum meum arripui et cito ad aluminium vidulus properavit. Seram aperui et operculum exsilui. Ibi fluctuante lumine facum vicies centena milia intus aspexi.
  
  
  Modicum huius pecuniae consilium elaboravi cum director vidulum posuit in eo et scivi ibi esse. Raptim exsequi coepi. Ego tesserarum acervos specus et imum vidulum magnis scopulis ab antro pavimento implevi. Deinde iacuit iacuit tesserarum amplius quam duo centum pupa
  
  
  
  
  
  
  saxa. Vidulum impuli et dimisi in eodem loco.
  
  
  Voces aliorum procul adhuc exaudire potui, cum cito tunicam meam exsolverim, intus nummum refertam, ac globulis retro globatis. Duo miliones dollariorum in pectore meo inconcinne senserunt, sed tamen pondus, venditor mortuum redii, eum per torquem apprehendit et per antrum traxit et in viam.
  
  
  Alii tres viri helicopterum in altera parte magnae petrae planae adhuc laborantes erant. Percussi in oppositum, trahens post me cadaver, donec perveni ad aliquem rubum altum, ubi illud abscondi possem. Tunc iterum repebam petram ad altiorem terram, ubi spectemus quid infra fieret.
  
  
  Luna plena scenam clare illustravit. lam helicopterum in defensionem impulerant. Unus e viris gubernatoris in eam ascendit et scapulas rotori movebat. Helicopter oriri coepit, sed cum paucis pedibus in terram desiluit, homo exsiluit. Subito helicopterus fucus abscidit, e rupe fugiens et in tenebras inferiores aquas mergit. Demersa sine vestigio.
  
  
  Interim director varius ad speluncam rediit. Cucurrit vidulum portans et eiulare. Voces hominum ubi latebam clare audivi et clamorem directoris audivi: “Efugit! Huic homini liberum et fugit! Georgius secum duxit! »
  
  
  "Pecunia pecunia?" - Tregor reclamavit. "Estne pecunia tuta?"
  
  
  Moderator vidulum in terram posuit et tres ex iis circumsteterunt eum ut aperuit.
  
  
  "Est hic! Hic est!" Ut speraveram, tempus non accepit pecuniam examinandi post summum stratum argentariis, cum massa lapidum ponderi argentariis realibus proxime aequaretur.
  
  
  "Pergamus!" - Tregor vociferatus est. "Demus damnare insulam."
  
  
  Tres lampades uti coeperunt. Responsum est signum ab ore insulae et arcus gigas conversus est. Tunc vidi quod pro scapha eos auferret. Peragransque circa scopulos, expectabat ibi, proiciens aquam. Cum homines versus planum descendere coeperunt, eos de me cogitans audire potui.
  
  
  "Ubi putatis quod Guido et Georgius abiit?"
  
  
  "Forsitan Georges in unam ratibus compulit ut in continentem redire posset."
  
  
  Mansi ubi eram, spectans donec ad extremum insulae pervenisset, unam ratibus conscendit et ad planum natavit. Non sum securus donec conscenderent et planum removit et ad septentrionem disparuit.
  
  
  Sperabam enim eos non inventuros paene pecuniam omnem deesse quam ad locum perventum esset. Periculosum fuisset tunc reverti, quia certo non potui, me non in continentem ad recipiendum imperium pervenisse. Causae solvendae prope non eram, sed consiliis eorum impedire saltem potui.
  
  
  duodecim
  
  
  Luna paulo post planum exuit. Iam tam obscura erat ut manum meam vix videre possem ante faciem meam. Conatus sum invenire corpus croupier ubi in sentibus reliqueram, sed in tenebris evenit impossibile negotium esse. Quantum odi ideam pernoctare in hac insula infesta, scivi nimis periculosum fore ut vadas ad marginem littoris in tenebris ut unam iuvantis ratibus invenias. Redire ad antrum decrevi, ubi duo faces, quas viri erexerant, adhuc ardebant.
  
  
  Cum ad antrum redii, penicillo siccissimo armaturam collegi per viam, et mecum cepi. In ardentibus taedis penicillo siccis alui, donec flammae languidae in foribus sedi conglobati. Sola via erat ut mures inclusi essent in sinu, sed oculos adhuc videre potui extra antrum in luce micantes. Lugerum in manu mea tenebam, et quamvis fessus essem, non audebam obsurgere, ne mures ferociores essent et impetum.
  
  
  Visum erat quasi infinitum tempus relictum usque ad lucem. Surgens fui, & paratus eram descendere ad aquam prima luce. Compressi pecuniam adhuc secure sub cilicio meo emissam esse, et deinde ardentem facem portans ad mures fugandas, profectus sum. Sed antequam insulae marginem deieceram, penicillo deprimi ut corpus glutinosi invenirem. Non inveni corpus. Ossa tantum munda erant. Mures in tenebris laboraverunt.
  
  
  Cito aversus sum, et per dumos proripui, ut mures ante me obversabantur. Ego nuper ad extremam insulae partem perveni et unam ratibus quaesivi, cum strepitum stridorem ex aqua venientem audivi. Cum vidi, vidi magnas albas cruiser circumcirca quadrantem milliarii; Primo putabam homines esse de nocte
  
  
  
  
  
  
  Reversus est ad quaerendum me et pecuniam quaerendam, sed cum paulum sedatus essem, vidi quod cruiser e Monaco navim vigilum esset. Cito plures ictus in aerem e Luger accendit.
  
  
  Mihi signum cruiser audivit et statim ad litus se convertit. Cum ancoris omisisset, tres viri navem sumebant et me ad comprehendendum remigabant. Unus e viris Chicklet miratus sum. unde sciebat ubi me quaereret?
  
  
  “Bene,” Chiclet me salutavit, “viventem post omnia evasisti”. Prope nos nihil vobis deseruit. Dic quid factum est?"
  
  
  Breviter ei rerum gestarum rationem ei dedi, et res ei demonstravi. Priusquam insulam relinquebamus, saxa ascendimus et sceletum sceletum in navi submisimus. Inde navigavimus, relinquentes Satanam Roc in coloniam murem.
  
  
  Cum essemus in cruiser et rediens Monacum, Chiclet dixit mihi quomodo me invenerit. "Ante te et Marcel heri helicopterum exuit", inquit, "cadam helicopteri custodientem posui. Signum questus sum quia exuit. Cum tu noctu non redires, vigiles admonebam et rogabam ut prima luce navem relinquerem. Secuti sumus paginam signum et ad hunc punctum nos perduxit prope insulam ubi helicopterum aquatum invenimus. Adhuc opera custodite. Sed dicere me timuisse te mortuum esse cum helicopterum in altum exisse intellexi.
  
  
  "Me paenitet vere de Marcello," dixi Chiclet. "Bonus gubernator et vir fortis fuit."
  
  
  Chiclet adnuit. "Ego quoque volo. sed pericula sciebat, sicut et nos omnes.
  
  
  Cum in Monte Carlo venimus, Chicklet disposuit ut pecuniam ad Casinum rediret, et iterum Hawk per telegraphum ab officio inscriptum vocavi. Narravi Hawk quid accidit et quomodo nummos meos accepi.
  
  
  "Bene," Hawk verius quam reor dixit, "certe contra nos non pervenerunt." Si exemplar pergit ut in praeterito, alia progressio mox futurum est. Et Nick...
  
  
  "Ita, domine?" rogavi.
  
  
  "Volo te relaxare per diem alterumve, requiesce." Constitit et gruffly addidit: “Id est. Ego contact te".
  
  
  Priusquam responderem, suspendit.
  
  
  Magistratus reliquias croupier in morgue locali iam transportaverunt et pecunia ad Casinum rediit. Nihil aliud mihi in ascia facere. Chiclet dixi me in deversorium ad somnum eundum esse.
  
  
  Cum venissem, Elsa me in cubiculo exspectabat. Simulavit me primo irasci, sed cum animadverteret quam lassitudinem specto, lascivia eius irritabilitas cessit ad sympatheticam sollicitudinem.
  
  
  "Pauper Dumplink," illa cooeditur, "horribilis aspicis. Quid agis?"
  
  
  "Negotium totius noctis erat conventus" Dixi ei sicut tunicas meas et ligamen exui. "Nunc opus est mihi nice calidum imbrem et longum somnum."
  
  
  "Certe, Dumplink," inquit. "Tu es undressing. Ego tibi imbrem parabo.
  
  
  Priusquam protestari possem, in balneo disparuit et in imbrem conversa est.
  
  
  Per tempus mutavi pallium meum, balneo fumidus. Elsa exivit, roseo maculoso, me in imbrem impulit et ianuam clausit.
  
  
  Omnem digiti mei cutem et capillum aqua calida deieci, deinde imbre gelu frigido ablui. Postea ligavi novum linteum circa lumbos meos et ad cubiculum redii. Elsa opercula super lectum traxit et iuxta eam stetit.
  
  
  "Extende os", iubet, demulcere cubile. Dum haesitabam, leviter me adnuit. Cum extendi in stratum meum super ventrem meum, linteum excussit et dixit, "Relaxa, suspendo tibi."
  
  
  Lotionis parvam lagenam quam de cubiculo suo attulerat, cum valido citreo odore protulit. Illa igitur tunicam suam exuit, corpusque stravit, et dorsum et scapulas illinere coepit. Solu- tio astringens erat, quae cutem meam primum tinxerat, deinde profunde, et in nervos meos fomentum demulcens.
  
  
  "Quae re hac uteris?" - Quaesivi vertens caput meum et respiciens Elsam, qui super me incumbebat.
  
  
  "Est remedium vetus domus Von Alden," respondit. "Praestatur producere eventus."
  
  
  Blanditiae manus eius palpabant carnem meam tanquam balsamum medicatum, sursum et deorsum movendo tam facile quam calefactum suavis spiritus in toto corpore meo. Tum Elsa flexis genibus iussit me retorquere.
  
  
  Conversus sum ad os eius, et iacui inter crura sparsa. Coepit praelibare corpus meum frontem , digitos suos leves motus a pectore ad stomachum , ad inguina , latera crurum ad digitos meos . Inclinata ad me, molles comae obice nudam carnem meam, et nares odore suo repletae sunt. Diu visum est operam navare, prope hypnoticam, sed mox animadverti respirationem eius celeriorem esse, et caro eius madefacta et tremula facta est.
  
  
  Caput levavi et vidi eam. Oculi eius aperti et dentes eius
  
  
  
  
  
  
  sparsae sunt, ut extremum roseae linguae ostendisset. Os mihi pressi, volvens sub me. Curvis coxis tensis. Convenimus et tacite iungimur et simul ad nostrum culmen sine verbis pervenimus.
  
  
  Plus dormiebam quam vigilabam cum corpora nostra separata. Stabat ad lectum, stolam in manibus tenens. Sed cum innixa et osculata est me, corpus meum sensi recordari, et paratus eram et magis esuriens. Illa molliter risit et insusurravit, “Oblitus sum tibi dicere, Dumplink, interdum hoc medicamentum ex Alder etiam in venerem facere”. Osculata est me. " Somne," insusurravit.
  
  
  Viginti quattuor horis dormivi et diutius dormire potui si me telephonium excitavit. Hoc vocatum fuit Accipiter.
  
  
  "Spero te requiescere," inquit. "Parisiis sum. Hic me in officio quam primum conveni. Magis malum nuntium timeo. Forsitan etiam von Alder veniat tecum ut aspicias in eam. Utramque apud Georgium Hotel V. Librum faciam."
  
  
  Elsa delectata est cum ei indicavi me velle eam mecum Lutetiam proficisci. Chicklet vocavi ut gratias agerem et vale dicere, et minus quam post Elsa horae et ego ad Niceam nostram planum capiendum tendebam.
  
  
  tredecim
  
  
  Pluit cum Orly appulimus. Cum Elsam consedissem ad George V Hotel, ubi Hawke nobis proximam conclavis reservaverat, munus egi taxi ad AX Parisiensem, qui supra thecam in Loco Saint-Michel sita erat. Officia in summo erant tria tabulata aedificiorum et sonum infra emissum. Dominus de erectione Ai' Procurator codenamed Bonaparte fuit.
  
  
  Occurrit mihi ad ostium, et me ad scalas posticas ad officia superiora duxit. Cum ambularemus per triclinium fumosum et vectem, miratus sum quod cum multi clientes ibi essent, etiam circiter triginta vel quadraginta vigilum securitatis et AX procuratores quos ex certaminibus superioribus agnovi. Sciebam aliquid magni momenti futurum esse.
  
  
  Accipiter in tabulato secundo mihi occurrit. Vultus erat trux et vix adnuit, me in privatum ducens, fores occlusa et occlusa.
  
  
  “Finis huius rei similis est”, inquit, involucrum e sinu sumens et mihi tradens. a tergo stetit ad me, prospiciens per fenestram ad pluviam tenebrosam contra speculum verberans, dum epistolam in involucro legi.
  
  
  Litterae typus erat:
  
  
  Missile nuclei Sinensium quod abhinc XII horas evanuit, pro $2 decies centena millia reddetur. Si consentis, BIDUUM DIEM LONDINI DENUNTIATIONEM INSERTO, lege: "ALEXANDRI - TERMINORUM ACCEPTORUM - (SIGNED) KUBLAI KHAN." INSTRUCTIONES PORRO SEQUUNTUR.
  
  
  In involucro nulla. Accipiter, qui e fenestra recesserat, me in involucro frontem vidit et exposuit: "Heri mane sub ostio legationis Sinensium retrusum est."
  
  
  "Verumne est Sinense telum nuclei evanuit?" rogavi.
  
  
  “Nimis verum est,” Accipiter acerbe respondit. “Hoc factum est paucis horis postquam pecuniam a Satane Roc reddidistis. Quantum petitum est, eadem prorsus est ac quantum ex e Casino acceptum videbis."
  
  
  "Vis Chinese nuclei missile vere evanuit?" incredulus fui.
  
  
  Plane, Hawk notavit, non est limes ingenii hostis. Paulo post experientiam tuam in insula, Sinenses missile nuclei in locum testium occultum deducebant cum planum simpliciter evanuit. Donec haec nota advenit, Sinensium planum increpuisse putavit.
  
  
  "Quid de cantavit?" - quaesivi, haesitabam. "Bene vetuit antequam ad tale negotium delecti".
  
  
  "Ah vero," Hawk consensit. “Sed notandum est quod paulo ante aliquot hebdomades, gubernator qui unus ex fidelissimis et fidelissimis viris in Sinensi Air Force erat, Sinas in negotio iter in Albaniam reliquit. Cum ibi esset, non observatus est, et re vera Sinenses per aliquot dies visitationis actiones suas explicare non possunt. Adhuc reprehendo. Verisimile est per id tempus hostes nostros pervenisse, qui cerebro suo impedire potuerunt.
  
  
  "Tune sunt Seres iens reddere pretium?" - Rogavi litteras ad Hawk reverti.
  
  
  Adnuit. “Id quod nunc hic convenimus. Eamus in cenaculum".
  
  
  In suprema aedificii pavimento quattuor nobiles Sinenses exspectabant, tristes et leviter suspecti spectabant. Eorum praesentia severam securitatem in aedificio declaravit. Unus ex hominibus interpres erat, et per eum Hawk me ad tres alios introduxit, quorum nomina notavi membra nobilissima Factionis Communistae Sinensium. Quisque mihi perspicacitatem dedit sicut nos excussi manus. Tres ergo cito locuti sunt interprete in Sinica.
  
  
  "Dicunt" interpres dixit mihi "honorari se habere talem repraesentativum honoratum qui eos in reditu missili nuclei adiuverunt. Dicunt etiam quod
  
  
  
  
  
  
  Praeses factionis cum praeside tuo locutus est eosque praecepit ut omnibus modis tecum cooperari possent".
  
  
  " Mihi quoque honor magnus est," inquam interpres. " Conabor fide dignum esse Rempublicam."
  
  
  Post hanc rationem rogavi: "Numquid decrevit ut duo decies centena millia solveret?"
  
  
  Contulit iterum interpres cum suis sodalibus, et deinde mihi tradidit sacculum magnum, characteribus Sinensium insculptum, et sera instructum. Interpres reclusit et aperuit, saccos argentariae intus revelans.
  
  
  "Bicies centena milia" dixit. "In tabula in crastina tempora Londinii erunt, scripta ut ordinantur".
  
  
  “Bene,” dixi. "Scribe pecuniam iterum. uolo eum manere in possessione tua donec ulterius audias.
  
  
  Postquam interpres verba mea vertit, tres viri capita serio inclinaverunt et iterum manus excussimus. Hock mihi dixit dispositiones repraesentativis Sinensium iam factas manere in quarteria in AX officio mansuras donec responsio ad Times Londinii commendavit. Et hoc modo conservabitur pretium redemptionis, donec tempus solutionis venerit.
  
  
  Accipiter mecum in taxi deversorium rediit. Crepusculum fuit. Imbribus et tempestatibus aegra tempestas aptus est modus noster perfecte.
  
  
  "Quicunque post hoc" Accipiter mussat, nostro praedicamento fruatur. Finge missile nuclei surripere et pro redemptione reverti! »
  
  
  Elegit quaedam nomina scita pro ad, notavi. "Alexander et Kublai Khan".
  
  
  “Insanus est, sed callidissimus,” Accipiter dixit. Quod ei non darem. Respexit ad me.
  
  
  Cum ad deversorium venimus, Hawk me demittit et ad Legationem Americanam contendit ubi Lutetiae morabatur.
  
  
  Cum in cubiculum meum advenissem, ex Elsa chirographum miratus sum. Dixit se invitatam ad convivium in Monte Martyrum et quod iret. Allocutionem mihi reliquit ut eam si vellem iungere possem. Sed constitui duos frigidos martinis habere et in camera mea iucundam prandium habere. Priusquam cubitum irem vocavi receptionem habere exemplum Londinii Times mihi proximo mane traditum.
  
  
  Elsa in deversorium adhuc non rediit tempore quo exemplum meum ephemeride ephemeride primo mane accepi, et nesciebam an aliquid significaret de hac nocte absente. Sed ad- fuit in Temporibus et verbum erat prorsus ut dictum est in redemptione note. Cum eam legerem, putabam quomodo Alexander "Alexander" delectatus etiam legeret. Potuit esse Lutetiae, vel Londini, vel Monte Carlo, vel, ut refert, Tibet.
  
  
  Ad AX honores festinare cupiebam, quod primum locum fore sciebam ut exploraret si ulterior mandata essent. Ego indutus sum, et cubiculum exivi cum Elsa rediit.
  
  
  Adhuc erat in veste vespertina, cum credita tunica super humeros suos dejecta. Vidit dormientem, sed risit et me osculata est, tunicam suam in pavimentum demittere. Illa deinde ad me convertit ut vestium dorsum solvas.
  
  
  "Adfui te in factione, Dumplink," dixit. "Fuit multus of iocus. Sortes populi Gallicae. Factio adhuc agatur si ire vis."
  
  
  "Minime," inquam, "gratias." "Non habeo negotium aliquod facere. Somne, postea te vocabo.
  
  
  “Negotium, negotium, negotium,” inquit, me in faciem patting. "Memini, omnis labor et nulla fabula stolidum puerum facit Carmen." Egressa e vestitu suo ambulavit versus ostium ducens ad cubiculum suum, valde desiderabile in fascia et pantyhose valde. Breviter in limine restitit, et me digito annuit. Cum caput excussi, osculum mihi efflavit et evanuit.
  
  
  14
  
  
  Cum primum ad thermopolium in Loco Saint-Michel perveni et ad AX officium cenaculum pervenero, sensum contentionis et tristitiae totum locum permeans sensi. Sol foris lucebat et erat sensus falsus fons in aere, sed quicquid hilari modo factum est tempestas post aedificiorum moenia disparuit.
  
  
  Accipiter ibi erat, multo languidiorem quam noctem ante spectaverat, sicut quattuor Sinenses, ac plures duodecim AX procuratores et custodes securitatis. Omnes immaturi sumus, et longa impatientia nostra protrahitur horae. Solo meridie nuntium tandem accepimus quod exspectabamus. Et quidem in circuitu.
  
  
  Invocatio a Paris Interpol officio recepimus et dixit se sarcinam ab nuncio loci bullae accepisse. Involucrum aperiens, capsam signatam invenit et notam impressam enuntians statim Legationi Sinensi tradendam esse capsam. Cum dux Interpol de discriminis certior factus esset, statim Hawke vocavit ac deinde ad AX officium festinavit. Interim Legati Interpol tulerunt nuncium genuinum, et interrogantes eum de eo qui ei sarcinam partus dedit, descriptionem dedit quae aequare posset.
  
  
  
  
  
  mille Galli.
  
  
  Cista taenia continebat. Circumvolabamus sicut Hawk machinam machinam in munus inseruimus. Dum velum volvebatur, vox dixit: “Alexander hic est. Epistulam tuam recepi et nunc tibi hoc praecipio. Nuper vespere ad tricesimum, navis volat vexillum album cum dracone rubro impressum, in mari Hadriatico apparebit et portum in Spalato Iugoslavia intrabit. Missum nuclei Sinensium in navi hac navi erit. Duobus miliones dollariorum ad eum una navium tuarum accedere potest. Pecunia cum populo in tabula data est, eruca reddetur. Si temptatum fuerit ut erucae sine solutione pecuniae restituat, explodet".
  
  
  Verba in taenia nihil nobis narraverunt de persona qui ea locutus est, vel potius de populo, cum omnes aliae sententiae in alia voce dictae sunt, eorumque accentum a Britannis ad Germanum ad Brooklynum pervagatum. Cerebrum post insidias invisibilis mansit.
  
  
  Postquam taeniola transcripta et exemplaria facta sunt, phone vocat festinanter facta sunt ut planum invenire nos ad oram Hadriatici et ad magnam et celeriter navim exspectantem nos prope Spalatam Iugoslaviam haberemus. Postquam omnia haec praeparata sunt, Hawke in consilio versabatur cum telum inveniretur.
  
  
  Paulo post, Hawk, legati Sinenses cum redemptione, plures AX actores ad Orlyam profecti sunt et in plano volaverunt ut in Hadriatico moriantur. Imperium Iugoslavum per canales diplomaticas contingebatur et cum advenimus navis nitida et celeris nos exspectabat.
  
  
  Ut portu appropinquavimus, et ancora in Spalato oram demissa, frigidus a mari acre spirante ventus. Nullae aliae naves in conspectu erant. Cum ornare venimus, Hawk mussitare coepit, “Spero hoc non est fallacia, Nick”.
  
  
  Post alias duas horas intercessit, cum dies in crepusculum decresceret, coepi cogitare quod Accipiter rectum esset. Sed tunc, inopinate, magna navis alba cum vexillo albo rubeo dracone ornata in introitu portus apparuit. Demittit ancoras ab dextera navigii parte, et vir aequaliter ducis ad convicium ambulavit, levavit megaphonem et exclamavit, “Heus, salvete ab Alexandro. Habesne pecuniam ad mortem? »
  
  
  Eadem megaphone accipiter mihi tradidit. "Hoc est spectaculum," inquit.
  
  
  "Pecuniam habemus," respondi per megaphone. "Nos parati ad paciscor perficere."
  
  
  “Potes escendere”, princeps reclamavit.
  
  
  A duobus remigibus navis nostrae parvam naviculam e navi deposuit. Duo Sinenses, quorum unus sacculum pecuniae portabat, et ad alteram navem transii. Dux et plures socii sui adiuverunt nos in navi. In foredeck erat ingens objectum tarpaulino ligato obsitum. Eruca fui, sed adhuc cautus eram. Plures alii in navi erant, sed unam tantum Belgicam Tregor agnovi.
  
  
  Capitaneus hospitabatur et ostendit nobis ad magnam casulam in navi principali ubi frigidum Campaniae nos exspectabat.
  
  
  "Habesne pecuniam?" interrogavit.
  
  
  Adnuit Chinese homo qui mihi peram tradidit.
  
  
  "Non sapis nos facere mathematicam antequam tibi telum tradamus, agis?" interrogavit.
  
  
  "Non," inquam.
  
  
  “Nobiles, quaeso, aliquantulum Campaniae dum expectatis habere,” tribunus suggessit, cubicula pecunia relicta.
  
  
  Nemo Sinensis vitream Campaniae ab villico accepit, sed permisi. Vinum bonum erat vindemiatum, perfecte frigidum. Pocula duo bibi dum Sinenses in sedibus suis moleste mutati sunt. Ut rediit princeps, subridens caput adnuit.
  
  
  "optime," inquit. "Omnia bene videtur. Si mecum ad navem veneris, negotia nostra finire possumus.
  
  
  Haud nimium miratus sum cum escendimus nos et vidi turbam tarpaulin ab obiecto in foredeck removisse. Missum nuclei in levo iam constructum erat.
  
  
  Duo Sinenses erucae suspiciose represserunt antequam omnia certa in ordine essent. Adnuerunt mihi graviter, et ego adnuit princeps.
  
  
  Placuit ut megaphonem iterum sustulit et exclamavit ad navem Iugoslav exspectantem, dicens ei propius accedere ut missile in navi demitti posset. Duo Sinenses et ego in navi mansi dum turbae elaboraverunt levationem, erucae gigantis in aerem tollentes ac deinde in navem nostram demissam, ubi cunas ad eam tenendam iam paravimus. Videre potui aspectum subsidii in vultu Accipitris cum eruca sedentem in navi vidit, tandem incolumis in tabula.
  
  
  Post paucas manus permutato cum magistro navis albae, ad navem nostram cum Sinensi redii.
  
  
  "Non forsit?" - Accipiter statim me rogavit.
  
  
  "Non," inquam.
  
  
  "At si te novi," Accipiter, inquit, me intente intuens, "quid tibi molestum est."
  
  
  "Erat"
  
  
  
  
  
  
  omne simplex est. Respondi. "Scire necesse est quod, cum erucam remeavimus, non modo hic sedeamus et duobus miliones dollariis velabimus."
  
  
  "Non possunt venire cum consilio quo utimur," Accipiter dixit.
  
  
  "Dubito."
  
  
  "Certe ancoram relinquere" Hawke animadvertit, navem in portum se convertisse monstrans. "Consilium nostrum in rem mitto." Transmissorem radiophonicum in manu tenebat, et celeriter in eam loqui coepit, monens omnes naves ius extra portum exspectantes, naves Italicas, naves Graecas, Iugoslavas naves, etiam lembos Russicos - omnes, qui ad nostros capiendos mittebantur. inimicus.
  
  
  Cum navis alba ad ostium portus navigaret, eam ad aliquod intervallum sequi coepimus. Priusquam in apertum mare proficiscamur, armada navalis nobis apparuit. Longe aberant, et Accipiter nondum eos adire iussisset. Subito navis candida in media portae introitus stetit. Accipiter in transmitter denuo colloquere incepit, sed prohibui eum.
  
  
  “Exspecta paulisper,” proposui.
  
  
  "Quare? Quid est hoc?"
  
  
  Commovi caput meum. Ego ei respondere nesciebam, sed aliquid erravisse sentiebam. Aliquot minuta transacta sunt et nihil factum est. Accipiter et binoculares nostros petivi in navi navis - vacua erat. Accipiter adhuc transmissorem radiophonicum in manu tenebat, et impatientia crevit. De intuitione mea dubitare coepi et incipientem ei narraturum esse ordinem claudendi cum hoc factum est.
  
  
  Subito clare vidimus flammam aurantiorum e nave alba venientem. Explosio increpuit secuta est. Navis candida in mare scissa est. In secunda tantum, in plures tabulas natantes dissolutum est. Explosio tam inopinata et tam foeda fuit ut omnes fere paulisper frigerent.
  
  
  Sed Accipiter celeriter recuperavit et pugnam intravit, clamantes radiophonico transmissori imperavit ut omnes naves exspectantes venirent et quoslibet superstites colligere conantur. Eodem tempore nostrae navis adpropinquabat quo navis demersa erat. Sed cum nos et aliae naves appropinquarent, superstites non erant. Nihil sane supererat praeter tabulas exustas et striis olei pauca. Et tamen profunda nocte quaesita, aqua ingenti lustratione transtris omnium navium illuminata. Non invenimus aliquid.
  
  
  "Hoc mysterium est mihi", Accipiter lente dixit inquisitionem tandem cessasse et aliae naves ab eo amplius exspectaverunt mandata. "Cur tantum conatum impendunt ut duo miliones dollariorum et tunc se conflant - et pecuniam?"
  
  
  "Id est," inquam subito ut cogitabam. "Non pecuniam conflare!"
  
  
  "Nonne pecunia conflare?" - Accipiter responsum postulavit. "Tunc ubi est?"
  
  
  "Nescio," dixi. “At cum navi non descendit. Nescio quomodo ante explosionem eam sumendam curaverunt.
  
  
  "Quomodo?" - Accipiter impatiens quaesivit. « Eum assidue custodiebamus, ex quo primum eum vidimus. Quomodo hoc sublatum est? »
  
  
  "Nescio adhuc," admisi. "At fecerunt. Semper cogitaverunt hoc modo facere. Figurabant missile semel redditum nos illis laqueum haberemus, sed nihil refert. Summa pecunia est. reliquas navis et nautas immolari oportuit.
  
  
  "Sed insanit," dixit Accipiter.
  
  
  "Certe," inquam, "ut reliqua omnia."
  
  
  "Immo," Hawk tardius loquens consensit, "fortasse recte es. Quomodo autem pecuniam subtrahere procuraverunt? »
  
  
  "Nescio adhuc," respondi iterum, "sed probabiliter invenio. Hinc alicubi dicendum est, in Hadriatico litore. Cupio nos eam inch pervestigare donec probationes inveniamus superstitem esse vel superstitem, qui pecuniam abstulerit".
  
  
  Accipiter adhuc opinionem meam dubitavit, sed prope naves petere consensit ut testimonium mihi quaerenti adiuvaret. Omnibus auxilium praebebant. Accipiter me in Spalato reliquit quia mori in Civitatibus Foederatis redire debebat ad Praesidem personaliter referre.
  
  
  Duos dies noctesque nos adduxit quaerentes oram Adriatici priusquam invenimus argumenta me certo alicubi esse egressam. Certiorem me cum Graeca cruiser reperit, et ad locum ruit - vasti terrae aquilonis Spalatensis tractum sterilis.
  
  
  Ibi littus mersus partim in mari mersus, parva subaquanea relicta est. Sed responsum accepi quomodo duo miliones dollariorum e navi sublati sint. Probabiliter mox postquam pecuniam pro eruca in navem cepimus, nautae tradita est, et unus homo e custodia navis proiectus est.
  
  
  Facile erat e portu subaquaneo elabi, per oram et terram navigare. Postea fortasse eadem nocte, vel etiam sequentis dierum or
  
  
  
  
  
  
  Vir probabiliter ab aeroplano vel alio vase sustulit et cum $2,000,000 disparuit. Simulac cum radio navis tractandum tractavi, Hawk appellavi, qui tum New York redierat. Dixi ei quae in codice invenissemus. Ille laetius quam expectavi nuntium accepit et me Lutetiam iussit reverti eumque ab AX officio evocare quod de novis incrementis mihi nuntium habere posset.
  
  
  Postea die Lutetiae Parisiorum deversorium Elsa loqui desii antequam ad AX munus iret.
  
  
  Me apprehendit antequam per ianuam ambulabam, osculis faciem meam obtexit et sollicite dixit, “Nescio quid tibi evenerit, Dumplink. Paratus eram nuntiare tibi tamquam absentis magistratus. "
  
  
  Negotium iterum, inquam. "Ignosce, nuntium relinquere non potui. Et opus est me iterum exire. Sed hoc tempus mox revertar et fortasse simul commorabimur.
  
  
  Ad AX officium, Bonaparte me cum Hawk per filum encryptatum coniunxit.
  
  
  "Plumbum novum habemus", Accipiter dixit. "Hoc esset optimum unum habuimus hactenus. Investigatores nostri, qui semper participes facti huius rei probaverunt, tandem certam connexionem inter aliquos detexerunt. Memineris antea aliquos pondus habuisse problematum. Bene nunc compertum habemus saltem quattuor ex eis in Helvetia passi eodem pondere damni esse".
  
  
  “Hoc magis esse oportet quam fortuitum”, putabam.
  
  
  “Ita etiam putamus”, Accipiter dixit. Prope Bern, in montibus. Rejuvenation of Health Spa dicitur, et a medico Fredericus Bosch currit. Quid cogitas?"
  
  
  "Puto me melius ad Helvetiam volitare," dixi, "et circumspice."
  
  
  "Ita, assentio," dixit Hawk. "Quid ais illi de Alder, Elsa?"
  
  
  "Dicam illi me negotium habere in Berna et invitare ut ad Ordines redeat."
  
  
  “Ita bene,” inquit Accipiter, “aliorum hominum oculos in ceteris Alders habeo. Si redeat, hominem etiam illi imponam. Contactus ero cum in Helvetia veneris.
  
  
  Cum in deversorium redii et ostium Elsae cubiculum pulsavi, capillarium eius inveni crinem facientem.
  
  
  "Non amo me vidisti dum bella quaerere conor," inquit, frons sub capillis siccioribus.
  
  
  “ Loqui tibi ”, dixi ei. "Opus est hodie Bernam excedere. Vocationem accepi ab officio et debeo inspicere rem aliquam.
  
  
  "Berne!" - exclamat laetus. - Sed, Dumplink, mirum est. Ibo vobiscum. Mira sane spa extra Bernam, quod Ursi et Io saepe. Ibi per planum volabo et in spa relaxare possum dum rem tuam agis."
  
  
  "Quod nomen", inquam, "hoc conveniunt?"
  
  
  "Space sanitatis rejuvenantis" dicitur, ut suspicabar. Iterum alius nexus inter Alders cum hoc casu fuit. Nullam causam vidi cur Elsa me ad Bernam non comitaretur, ut vinculum confirmaret, sic assentiebam.
  
  
  Postquam Hawk iterum e conclavi meo vocavi et ei nuntiavi Elsa mecum ad Bernam venire, nos repressimus e Georgio V. Paris AX officio fugae in Helvetiam.
  
  
  quindecim
  
  
  Cum in Bernam appulisset, tempestas erat frigida et serena. Elsa scivit parvum chaletum in extrema parte urbis, sic locavimus adiacentia ibi locavimus.
  
  
  “Hoc loco semper manemus”, Elsa mihi exposuit postquam in cubiculum nostrum repressimus. "Est nice quod sic locum habere cum spa densiores fiunt."
  
  
  Nostro tibique accommodationem. Locus erat mundus, quietus, hilaris, igne calido ardens in omni camera. Senes, sene, dominus maliciiosus, et uxor optimae famae. Ex fenestra cubiculi mei Elsa spa salutem demonstravit, quae in cacumine montis aliquantum spatii sita erat. Postquam me in cubiculum suum reliquit, spas cum binocularibus examinavi.
  
  
  Ingens erat complexus cum multi-faria principale aedificium pluribus aedificiis minoribus circumdatum. Omnes hi candidi erant colore candidi, in nivosi cacumina undique circum se prominentes versa. Videre potui unum anfractum iter itineris quod ad hunc locum ducebatur et funem currus suspensus in duobus trahit lineis supra caput. e longinquo plura singularia videre non potuit. Mirabar quomodo accedere possem - occulte, vel hospitem, vel forte per Elsam. Sed nunc tempus meum iubebo et aream figurare conabor. Praeterea si forte in Alders insidiatus esset, Elsa serius vel serius in eam me inductum fore certo confirmasset.
  
  
  Interim verisimile esset utilem tuam localem AX agentem contingere. Nunquam ei occurrit, sed Accipiter nomen suum mihi indicavit et ubi eum inveniret. Pulsavi
  
  
  
  
  
  ad ostium quod cubiculum meum cum Elsa coniunxit et ei dixit me aliquandiu discessurum esse. Dum abessem, opera medicamina faciebat sibi et exspectabat me cum redii.
  
  
  Hans Werblen, loci AX repraesentativus, ad ostium mihi studiorum modesti occurrit, qui nomen suum in una parte platearum Bern. Verblain exspectabat me. Dixit se Hawk iam ei singula assignationis meae in vocationi telephonicas e civitatibus narrasse. Erat in arbitrio meo.
  
  
  "Quomodo auxilium i?" — opimi quaesivit atrum crine virum.
  
  
  "Singillatim," inquam, "tamquam notum habere vellem de Spa Rejuvenationis Valetudinis". Ibi unquam fuerunt difficultates? Quis est? Tali notitia. "
  
  
  Verblen adnuit, ianuam studio suo clausit et ad cella me duxit. Locus erat spatiosus et sonus cum scriniis interiectis in parietibus. Camerae, tabulae magnetophonicae, teletypes, et omnia genera armorum ubique erant.
  
  
  “Haec ubi verum opus facio,” Verblen exposuit unda manu.
  
  
  “Hoc verum habeat,” inquam.
  
  
  Verblen ivit ad unum loculum. "Vereor ne late spa lima. Ante telephonum vocatum Hawk, nullas certas petitiones intelligentiae congregationis habui. Quod ego proprie instituo, non magis quam id quod habeo in quavis alia institutione in urbe. Nullae erant quaestiones, quantum scio. Fluvium continuum hospitum ex toto orbe habent, ex quibus divites sunt. Semper studeo photographicas quam plurimos advenientes et discessus quam maxime cum camera mea telescopica. Sed sane multum desiderari scio.
  
  
  Imagines in mensam proiecit et miratus sum quod mille picturarum essent.
  
  
  “Profecto custodiam tuam meruisti, Verblain,” dixi, agnitam diligentiam excutiens caput meum. Ego per paucas imagines cassavi et quattuor von Alders in picturis diversis temporibus sumptis animadverti.
  
  
  "Putas te aliquid adiuvare?" — quaesivit Verblen.
  
  
  "Nunc non timeo," dixi. "Possent venire in manus postea. Quid nunc quaero, quidvis me ostendere potes aut mihi de intus spati narrare. Quid de Frederico Bosch, medico qui huic praeest.
  
  
  "Nihil est quod monstrare aut dicere" Verblen respondit. Deceptus in se vidi. “Persaepe intelligis locum valde exclusivum esse. Quia tot hospites divites sunt, securitas severa est. Numquam ego intus fui, ideo nullas imagines interioris habeo. Si petitio specialis esset ab AX, utique viam invenirem.
  
  
  "Ita, intelligo, sed quid de medico?"
  
  
  “Responsum iterum confunderis,” dixit Werblen. “D. Bosch imagines nullas habeo quod raro, aut nunquam, exit. Audivi eum Europaeum esse. Hic ante multos annos venit et spa aperuit. Erat primo admodum modestus locus, sed semper successit. Saepe in annis reaedificatum est ut structurae impositio est hodie fieri. Fasciculum nullum in medico habeo quod difficultates apud Helvetios auctoritates vel aliquos alios officiales numquam habuit, quatenus tabulae interpol ostendunt. Cautus sum et sedatus sum.
  
  
  “Fortes obrepsis in spa nescia,” Dixi Verblen. "Si decernere experior, auxilium a te petere possum."
  
  
  Caput leviter verblain iuxi. "Im volens facere quidquid possum adiuvare. Paenitet me tantum non potui tibi praebere magis notitias.
  
  
  “Me plus fortasse quam putas adiuvisti,” dixi admiranti. “Exempli gratia, a te didici quod D. Bosch raro in publico apparet. Hoc non refert, sed rursus me sollicitat parum. Propter suspicionem diligentior ero.
  
  
  Verblen in cenaculum me reduxit et ab eo ad ostium tabernae discessi, et ad chalet reversus sum. Aer erat recens et red- dator. Vesper erat et pleraeque tabernae in platea clausae et clausae erant. Deambulatio fruebatur et ad fenestras parvas in platea inspiciendo occupatus eram, itaque currum non audiebam ut iuxta me eiecit. Primus periculi admonitus solum apparuit cum reflexionem vidi in fenestra vitrea unius e tabernis e curru obscuro in latere viae iuxta me et quinque homines, qui e foribus apertis prosiliebant et nunc ad me ruebant. . .
  
  
  Manum meam ad Wilhelminam in holster humerum prehendit acriter, sed omnes quinque in me fuerunt antequam Lugerum trahere possem. Aggressi undique me, pugni brevibus in corpus impulit, feris verberibus. Obtuli unicum signum resistendi - satis sperabam, ut falleret - addens corpus claudicare, caput a latere ad latus concutere, oculosque ficta ignara clausisse.
  
  
  “Bene,” inquit unus ex hominibus, “Abiit. eum in autocineto Get. Celer!"
  
  
  duo
  
  
  
  
  
  
  scapulis prehenderunt me, duo crura mihi magis apprehenderunt. Me per viam MARMORA trahentes coeperunt. De medio fere ad currum ducam me, cum subito ambobus cruribus proiciuntur, unum cruribus me gerentibus, alterum in facie. Clamant pariter, et terga impingunt, ora prensa. simul in me revolutus sum et, cum pedes essent liberi, manibus duorum umeris me tenentium fregi. Hos omnes repentinus motuum meorum oppressit. conversus ad eum.
  
  
  Quintus vir, qui nos antecessit ad currum, ad unum fores apertas cum pistol in manu genuflexus est. Accensus est, et glandem particulam pavimenti concisa a me circiter inch. Eo tempore Wilhelmina iam in manu erat. Viro opportunum habuit unum emissarium incendere antequam rostrum Lugeri mei muniret et in stomacho suo glans poneret. Retrorsum in currus cecidit, crura in viam pendentia.
  
  
  Reliqui quatuor in diversa loca concurrerunt. Alter per ostium aedium impingitur, alii duo in angiportum vertuntur, quartus post autocinetum currui irruit. Alicubi abscondere adhuc quaerebam. Quattuor simul ignem super me aperuerunt. Io retro ieci, deinde flexis genibus, in pedes apertos hominis post currum tendit. Wilhelminae felis bis evulsi et homo exclamavit et procumbit, utraque crura subter se evolare.
  
  
  Fuerunt alii ictus utrinque ad me venientes. Miratus sum quid cives Helvetiae pacifici putarentur omnium sagittarum in villa sua plerumque quieta. Latrones me inter currum suum figebant et ostium ad macellum ubi stabant cum autocineto appropinquabant. Sciebam mihi opus esse ut e via exiret antequam ad me veniret. Sed non potui post currum currere, quia clare me mitterent, et ostium thesauri post me clausum erat et clausum.
  
  
  Tunc vidi tres militantes sequentes me et me moveo. I ignem a duobus ictibus exactis occidentes tenere eos ad frenum. Vnum erat quod fieri potuit. Cum capite demisso et bracchia circa faciem meam protegens, decucurri marmoratum et columbam per fenestras vitreas cellarii post me. vitreum in magnas partes fregit et in plateam decidit foras, sed ego intus et extra periculum proximum.
  
  
  Copia erat parva ludibrii cum ludis et s. Relictum esse videtur. percurrebam et inveni posticum, quod aperui. cucurri in angiportum. Super marginem aedificii impingui satis videre viros qui me insidiis ad currus ortus suos irruentes conati sunt. Horum tres reliquos duos in currum trahebant et advolaverunt. per tunc audivi sonum appropinquantium cornuum. Magistratus erant in via. Petivi ad deversorium meum et ambulabam per plateas posteriores donec e zona essem.
  
  
  Cum intravi chalet, nemo me aluit. Adhuc potui audire ululatum carros vigilum in spatio, et sonum diu continuatum.
  
  
  Simulac cubiculum meum intravi, binoculares apprehendi et ad fenestram ambulabam. Binoculares meos in via ad spacium usque ad montem tendebam et currus obscuros facile inveniebam. Certus sum quod homines ex eo loco venerint, et quod vidi hoc confirmatum.
  
  
  Putabam bene, spa adire volui, sed non sic.
  
  
  Haec res probavit quod aliquis scivit me in spa interesse et vel ibi me vi capere volui vel fac me non vivere ibi. Quomodo vivi homines - ex usu videtur - scio me in Berna esse? Per Elsa? Forsitan. Sed etiam locutus sum cum Verblen, agente Helvetico pro AX. Potuitne esse ille? Cum omnia ex consuetudine nimis bene scirem, aliquid fieri potest.
  
  
  sedecim
  
  
  "Dumplink" Elsa me salutavit ambulantem per ostium ad cubiculum suum aliquanto post. "Non audio te venire."
  
  
  vestes mutavi. Quantum scire poterat, defessum perspexi.
  
  
  "Ego iustus venit in paucis minutes ago."
  
  
  "Mirum habeo admirationem tibi, Dumplink," risit, circumvolvitur. Segmentata negligee rosea gerebat. Ea leviter in digitos suos convertit, ostendit ostium cubiculi sui apertum et vocavit.
  
  
  Aliæ duæ Von Alderæ sorores per januam pervenerunt, quorum mater Ursi secuta est. Ambae sorores negligees roseae induebantur, sicut Elsa's an Elsa erat? — Coae. Ursi tunicam tectam gerebat. Aspiciens autem tres sorores iuxta stabant similis erat inspiciendo in tria specula imaginem eiusdem reflexa.
  
  
  Una risit puellarum et dixit, “Puer malus eras, curris cum Elsa. Putasne te tam facile reliquos nos effugere posse? Nunc reddes quod non dicam tibi quis nostrum sit.
  
  
  "Cum sis aeque pulcher ac venustus", respondi, "est"
  
  
  
  
  
  non refert. Triplicata voluptas mea."
  
  
  Is erat lepidus et certe tale quid facere amasset Alders. Sed non potui non mirari si iocus ille ad Bernam huc adduxit, vel si ita erat quia tam prope spati erat ut me vel viam invenire vellent vel viam ad ut me in loco. Tempus ostendet.
  
  
  Von Alders placuit me eos ad prandium in triclinio chaleti invitare, quod, ut mihi narraverunt, eximiae culinae clarus fuit. Consensus sum, et quatuor mulieres post ostium evanuerunt, densis post eas. Ridens eos audivi. An quia me deceperunt?
  
  
  Postea cum quinque ex nostris ad triclinium descenderunt, inveni quam populare hoc chaletum esset. Triclinium frequentatum est cum hospitibus et loci habitantibus. Nempe Alders mox circumventos sciebant, quod fere fit cum in publicum prodiit. Mensa nostra quinque cito in duodecim vel plures mensam vertitur. Ego singulis advenis introductus sum, ex quibus peregrinae legationes et similia; Alders non communicavit cum vulgo.
  
  
  Medio fere per cenam, in garrulo et risu subito interruptio facta est, et omnium hominum capita in cella, etiam mea, spectantur ad puellam pulcherrimam, quae intrabat, et sola ad mensam per fenestram consedit. Illa venusta erat, sollertia rufa in veste humili incisa, quae corpus egregie sculptum quasi penicillo depictum fovit.
  
  
  Virorum unus ad mensam nostram discrete sibilavit. "Quis est?"
  
  
  Unus e trigeminis spiravit et dixit, “O sanitarium operarium modo est. Vbique eam vidi, cum ibi essemus.
  
  
  Mulieres Von Alder nimis experti sunt ut hominum animum ab illis diu aberrare permitteret, et mox animadverti viros circumstantes mensam nostram ruborem praeterquam occasionaliter in eius directione neglexisse. saepe tamen egi. Comitatum esse putabam eam iungere, sed solus manducare pergit.
  
  
  Cum autem cenasset, unus ex discumbentibus ad mensam nostram invitavit omnes ad magnam celebrationem, quae una e legatis ad vesperum celebrabatur. Von Alders laeti et accepti erant sicut mensae ceterae. Excusavi, me adsequi et manere in chalet. Revera, volui cogitare de spa paulo plus et etiam considerans conabar obrepentes ibi. Facilius sane esset me laborare cum Alders, qui alioqui occupatus esset. Tergeminorum partium et matrem ire volebant, sic Goodnight diximus.
  
  
  I. aliam cognacam imperavi. Liquorem cum portasset architriclinus, chirographum mihi tradidit, et rufo demonstravit, qui solus adhuc sedebat. Et quod mirum. In tumultu ex discessione aliorum hospitum ad nostram mensam, plane oblitus sum de puella quae prius animum adverterat.
  
  
  Notam aperui et legi: “Noli me adiungas? Ilico tecum loqui. Rogavi cur verbum GRAVIS est confirmavit. Respexi et vidi quod puella me graviter intuens, annuit.
  
  
  "Domine Dawes" puella dixit voce molli, rauca, tenuem, gracilem manum ad me extendens, "Ego Suzanne Henley." Fortis sono Britannico. Moravit dum architriclinus non discessit, et non sedit, et subaudis adiecit: "Quaeso, capio, non sum usus hominibus Tecum.
  
  
  “Bene, cenaculum meum est cenaculum”, proposui. "Satis privatum esse debet si tibi non molestum est."
  
  
  Illa respondit "Certe vir es, domine Dawe". "Ita omnia bene erunt in cubiculum tuum. In cenaculum perge et ego te sequar paulisper.
  
  
  Cubiculum meum ei dixi et numerus surrexit ut discederet. Cum architriclinus venit ad mensam ut sellam meam retraheret, porrigebat mihi manum suam et dixit, "Ita belle est te iterum videre, et te vocabo, si unquam sum in Civitatibus."
  
  
  Cubiculum in cenaculum accessi, miratus quidnam haec postrema rerum vicissitudo significare posset. Decem vel quindecim minuta transierunt antequam ianuam meam pulsare erat. Aperui et Suzanne Henley cito intus ambulabat. Clausi et clausi ostium. Primis momentis visa est timida et inconcinna. Circum cubiculum irrequieta vagata, fenestram prospiciens, spam vidit nocturno lumine micantem.
  
  
  “O, ubi laboro,” inquit. Binoculares in windowsillibus animadvertit, eas sustulit et in complexu aedificii tendit. “Hoc vere bonum visum spa,” inquit, binoculares summittere et ad me reverti.
  
  
  "Miss Henley, quid est hoc conloquium?
  
  
  
  
  
  de quid? Sede commodo ac.
  
  
  In cathedra contra me sedit, et cogitabat parumper antequam proficisceretur. “Nescio quid hoc sit, domine Dawe, sed audivi rumores de te in spa. Et sollicitus fui. Non scio te, et nescio quid tibi de hoc loco agitur, sed bene ... non recte de eo sentiebam. Putabam me tibi dicere, id totum. Constitit inertem caput et quassavit.
  
  
  Dixi quam mitissime potui, “Vides, Miss Henley, vere non intellego quid mihi dicere conaris."
  
  
  Suscepit altum spiritum et tandem in sella recubuit. "Exposui," inquit, "me in spas aliquot annis laborasse. Curabitur a pellentesque erat. Sed paulisper aerem non amo. Bene ... videtur.
  
  
  "Quid vis sinistre?" — poscere.
  
  
  "Nescio," inquit. “Susurratio multum est et secretum. Et audio homines venientes et sero nocte euntes. Custodes sunt ubique, sed hospites id nesciunt. Hospes putat se esse iustum conductos. Sed homines frigidissimi sunt vultus. Die ac nocte susurros audio et tui nominis memorem, Dawes. Opinatus sum dubium esse cum quinque custodes securitatis ad spallum in autocineto huius pomeridianae redierunt. Eos forte modo vidi. A duobus violatum est. Et audivi nominatum nomen tuum. Circum vocavi, donec te hic inveni. Quam ob rem huc ad prandium veni. Quaesivi architriclinus quis Dominus Dawes esset et tibi monstraret. Modo te monere volui ut discedas."
  
  
  Cum ulterius eam interrogarem, responsa satis simplicia visa sunt, sed nihil ad hunc casum addiscebam, tametsi diu multum locuti sumus. Potuit in aequo esse, aut inlecebras misit ut me ab adipiscing leo dissuadere conetur.
  
  
  Sero admodum fuit, cum loqui desiimus et subito vigiliam aspexit et anhelavit, “O, quaestionem nunc realem habeo. Iam nocte praeterita est. Curfew ad conductos longum praeteritum est. Non possum ibi hac nocte redire. Explicationem exigent ubi fuerim. Locum mihi quaerendum est ut maneam et redeo mane".
  
  
  Pedum eius erat valde commota et versus ianuam tendens. Constitit medio et contremuit. "Si quis me videt in platea, eligo me et interrogabit me."
  
  
  "Locus similis carcer."
  
  
  Adnuit. "Ita prorsus. Hoc est quod dicere conabar."
  
  
  Ostium aperuit et exire incepit. Manum apprehendi, retraxi, januam clausit et clausit denuo.
  
  
  “Si tibi periculosum est,” inquam, “fortasse hic pernoctandum est. Tutus eris.
  
  
  Cogitatione diu me aspexit, probabiliter considerans omnes consectaria invitationis meae. Re vera non habui ullam causam ulteriorem ut haec oblatio alia quam iuvare vellem. Sed si quid aliud intervenit.
  
  
  " Certusne es hoc tibi incommodum non esse?" petivit.
  
  
  Parvi. Duo erant lectuli unius, ut clare videre poterat. "Unum lectum capere potes," inquam, "et in altero extendam usque ad mane." Omnino tutus eris. Volebat viam intellexi.
  
  
  "Bene," inquit lente, caput annuens.
  
  
  Ad balneo. Compressi in foribus seras et avertit lumina in conclavi. Et exui calceos meos, et accubui in uno lecto. Cubiculum adhuc erat lumen ob repercussionem lunae in nivis extra. Illa paucis post minutis rediit, tantum lapsum gerens. Cum e balneo ad lectum egrederetur, corpus eius in luce e fenestra delineatum erat, et nihil aliud sub ea videre potui.
  
  
  In lecto cubans, stragulum super se traxit. "Bene nocte, domine Dawes." Et gratias ago tibi".
  
  
  "Bene nocte," dixi. "Ite cubitum nunc."
  
  
  Fateor me a somno corpus tam arto iacentis cogitationem paulisper avocare. Sed invitationem non attulit. Mox dormivi. Non puto me diutissime dormivisse cum mollibus clamoribus e lecto excitatus sum.
  
  
  sedi et in lecto recumbens. "Suzanne? Miss Henley? Esne bene?"
  
  
  Clamare pergit quiete, et putavi forsitan visio nocturna. Ambulabam ad eam, sedit in margine lecti et leviter umeros eius concussit.
  
  
  "Bene est," in aurem. "Suscita! Omnia sit pulchrum. Vos iustus habens malum somnium."
  
  
  Subito exsurrexerunt bracchia mea, circumfusa collo, et instanter me trahebant ad illam. Oculi adhuc occlusi erant, et coepit osculis faciem aestuosa tegere. "Tene me. Me habe! Ama me!"
  
  
  Si dormiebat vel dormiebat adhuc difficile erat dictu, sed manus eius ad corpus meum mota, braccas meas fidens, dum me osculari pergebat. Cito vestimenta mea exui, et cum illa cubitum ivi.
  
  
  "Suzanne," inquam, "evigilas?"
  
  
  "Ama me, quaeso," illa repetivit. eam obligavi.
  
  
  Illa respondit quasi se ad actum amoris praeparasset.
  
  
  
  
  
  
  omni vita, sed numquam antea usui fuit. Fames eius ingens erat et unam amatoriam tumultum post aliam experiri effecit donec ambo ex crebris orgasmatibus defatigati sumus. Numquam ante cognovi mulierem, quae omni sensu omni sensui plene responderit, omni nervi sui esse. Iterum atque iterum, corpus in cubili iactabat, caput obvolvit clamoribus obvolvit ne per chalet resonarent.
  
  
  Tum, cum prope erimus, tandem oculos aperuit et mihi risit. "Primo," inquit molliter, "somnium tantum esse putavi. Sed non erat somnium, et multo melius erat.
  
  
  "Ita," inquam. "Fuit."
  
  
  Ut ab ea evolvere coepi, manum sensi attingere femur sinistri intus. Anulus in digito erat et sensi leviter carnem meam scalpendo. Vulnera vix sensi, sed prope protinus calefacta, Sensus in toto corpore diffusus lenior. Prima cogitatio fuit, quod hoc modo fuit consecutio diuturnae dilectionis. Veritas me paulo post percussit, cum hic sensus vehementem strangulationem cessit. Accidit iterum - Aedet. Suzanne Henley anulum meum in corpus aliquod injecit.
  
  
  Hoc tempore sciebam magnum medicamentum quod resistere non potui. Cito tenebrae incrassantur. Cerebrum meum celeriter in vacuum nigrum currit.
  
  
  Septendecim
  
  
  Mea visio oculorum caeco lumine candido suffusa est, quae in oculos meos directo lucebat. Mihi nescia diu fuit. Ego paralyticus esse videbar. Brachia aut crura movere non potui. Paulatim, ut visio mea elucidata est, vidi me esse in cella tota alba, similis hospitali, et quod lux caeca veniebat a lampade in laqueari supra me directe. Super dorsum meum pono et brachia et crura loris secure ligantur.
  
  
  Os meum aperui et in summo pulmone clamare conatus sum, sed solum rauce exivit. Quamquam hoc sonus meus quattuor magnos viros in tunicis albis confectos hospitio apparitorum me circumdedit. Erexerunt verticem lecti mei rectus sedebam.
  
  
  Ex nova positione mea videre potui duos plures in conclavi, praeter quattuor "ordinationes." heri socius meus unus fuit. Suzanne Henley formosas in candidis nutricibus uniformes et albas calcanea demissa, rutilantibus crinibus flammeis spectavit. Alter erat sene in sexagenis suis, gerens stolam albam, braccas albas, caligas albas et chirothecas albas. sedebat in wheelchair. Instinabiliter scivi me iam in Rejuvenation of Health Spa et hunc virum esse Dr. Fredericum Bosch.
  
  
  Medicus sellam in lectulo meo propius traxit et mihi gelidum, tenuem labium risum dedit. Suzanne Henley me intuens blankly et avertit.
  
  
  "Nostros excipite" medicus voce rauca cum accentu Germanico dixit, "etsi timeo haec visio valetudinem tuam non emendare." Constitit ac deinde addidit: Nick Carter.
  
  
  Ille mei agnitio impetum mihi dedit, et aliquandiu incassum nexibus, quae me arcte tenebant, certavi.
  
  
  Medicus manum movit. "Prorsus inutilis est pugnare, Mr. Carter." Hic es impotens. Praeterea cur tam impatiens es, si tantum huc venire voluisti? »
  
  
  Et conversus in wheelchair, et iussit quattuor adiutores in tunicis albis, ut me susum caperent.
  
  
  Viri velociter me volvebant, adhuc ad lectum ligatum, per cameram ad magnum elevatorem, qui statim apparuit, cum unus illorum globulum premebat. Me in elevatorem impulerunt et nos a Suzanne Henley et medicus in eius wheelchair iuncti sumus. Nemo respondit ut elevator tacite resurrexit. Plures tabulas ascendebamus antequam elevator restitit, fores apertae sunt et in cubiculum ingens inaugurati eram.
  
  
  Circumspicientes cubiculi, vidi quod esset moles truncus quadrati urbis et vitreus a pavimento usque ad laquearia qua- tuor latera. In summo spa eramus, et cum erectio esset in summo monte alto, murus vitreus habebat undique vallium altas. Stupor erat visus, maxime in luce cum Sol in nive refulsit.
  
  
  Sed visus erat attonitus in conclavi - ingens fremens, computatorium in medio fremens, sumens potissimum spatium. Lumina computatoris constanter connivuit et connivuit, et machina fecit constantem et quietum stridorem sonum. Alioquin, cum locus esset plane sonus, eerie quies erat. Medicus manu sua motum fecit, et quattuor viri propius machinae lectum meum tulerunt. Cum ibi essem, unus ex hominibus ad pedem lecti mei manubrium convertit, et subito sedi rectus, adhuc ligatus, dorsum et crura mea, ac si in sella essem.
  
  
  Quattuor homines ad elevatorem reversi sunt et nos medicus iterum manum levavit.
  
  
  Suzanne Henley stabat prope
  
  
  
  
  
  
  Qui in computatorium conversus incepit et se vertit et alternis horologiis ut medicus in wheelchair se vertit, donec rectum coram me erat.
  
  
  “Hic est, Dominus Carter”, inquit, manum iactans, ad computatorium demonstrans, “responsum quaesivisti. Potentia post est quam olim "Bligam occide" dicta est. Hic est, et adhuc quid sibi velit non intellegis? »
  
  
  ius erat. Nesciebam quid computatorium esset et quomodo discrimen mundi effecit.
  
  
  "Quis es?" rogavi. "Quid est hoc totum?"
  
  
  Medicus a me avertit, et primum animadverti sellam suam perfecte motorisam esse, ut videtur, moderandis moderandis se sine labore manuali operari posse. Ille hilariter risit, ut quondam circa cubiculum sibilabat. Inde rediit ubi ego sedebam.
  
  
  “Permitte me,” inquit, “arcum e renibus simulans. “Verum me nomine introduco, non illud quo me omnes sciunt, Dr. Frederick Bosch. Hoc nomen tibi notum erit - ego Dr. Felix von Alder. Supercilia levata video, Mr. Scis uxorem meam et tres filias pulcherrimas. Sed haec parva pars est fabulae.
  
  
  parumper constitit et me percunctanter aspexit. “Antequam fabulam narrabo tibi, domine Carter, scire te volo cur tibi narro. Vides nunc es in potestate mea physice, et mox eris perfecte in mea potestate, corpore et mente. Hoc, mehercules, nihil obstare potest, idque mox tibi videbis. Sed ante id, quod factum est, te volo audire. Tu, cum gestarum rerum gestarum, egregie narras idoneus. Hoc momento te hic vivere volui quia tu es qui vere cognoscere potes quod facere potui. Alioquin, "in sella iterum se convertit", "alioquin opus meum esset quasi magnum magisterium creare, symphonia quam nemo, qui musicam bonam aestimat, unquam audivit, aut picturam quam nemo vidit unquam." Intellegis?"
  
  
  adnuit. Quam hanc apparentem amentiam explicandum putavi?
  
  
  Dr. Felix von Alder in wheelchair suo immotus paulisper sedit antequam ad me loqui incumberet.
  
  
  Vir clarissimus physicus in Germania laborabat Adolf Hitler ad mores hominum regendos. Experimenta XXX et 40* sola animalia implicata sunt et admodum rudia erant, adhibitis technicis chemicis et chirurgicis ad cerebrum mutandum et tractandum.
  
  
  Aliquid successum habui, superbe von Alder dixit, "etiam tum. Der Fuehrer me aliquoties ornavit.
  
  
  Paratus eram ad populum proficiscendi. Sero tum erat - confecto bello. Berolini sociatus erat, ubi laboravi ... - obticuit et albam tunicam exuit. Vidi quod manus ejus candidae essent artificiales; Humeros movit et utraque manus ad solum cecidit. "utraque arma in populatione amisi."
  
  
  Mox, bello confecto. Cum Russi Berolinum venerunt, eum requirebant quia experimenta eius sciebant. Quo invento, ad URSS deductus est. In confusione temporum Germani eum mortuum esse arbitrabantur. Commentarius perpetuitatis D. Felicis de Alder erat.
  
  
  Moscuae operam suam continuavit, sed plures electricas processus in suo arbitrio habuit. Russi arma et manus artificiosa ei creaverunt et egregie rem gessit.
  
  
  At Russi numquam suspicari de me desierunt. Iterum restitit et coxis super sedem wheelchair movit. Utraque crura, quam nunc vidi, artificiosa erant, in pavimentum decidit.
  
  
  "Crura mea praeciderunt, ut effugere non potui. Sciebant me sibi esse inimicum. Semper ego in Germaniae praestantia credidi. Totum opus meum fuit ut rem publicam adiuvaret et rempublicam gubernaret - et nunc quod methodos meas perfecisti, verum erit somnium meum.
  
  
  "Sed Russis reversi sunt - historiam Tertii Reich exploraverunt atque meam altam personalem devotionem erga Hitlerum invenerunt. Sed id non impedit quominus scientia mea utatur. Credebant me prope esse in experimentis meis eruptionibus. Custodiebant me desolati. Nihil habebam nisi officium meum."
  
  
  Von Alder in sella ante me sedit, bustum inermis et cruribus. Videbam sapere fastidium meum atque offensum intuens illum. Ridens amare, et musculis dorsum utens, rotam obliquam per cameram et retro versus me misit, probans quod etiam nunc ab inops procul abesset.
  
  
  Iterum restitit, fabulam continuavit. In Russia tandem theoriam procurationis felicis hominum amplificavit, cum eo tempore duae novae progressiones in mundum introductae sunt, computatoribus ac minimis transistoribus.
  
  
  "Olim haec duo elementa inveni," von Alder dixit mihi, "Sciebam quid mihi opus esset. Post omnes, computatrale erat solum cerebrum mechanicum quod programma ad faciendum quod poterat
  
  
  
  
  
  
  quotienscumque esse cupio, extra corpus cerebrum est. Sciebam me ponendo parvum transistorem intra cerebrum humanum, ordines e computatro ad transistorem transmittere posse. Thema meum sub mea potestate absoluta esset.
  
  
  Sed quaestionem adhuc habebat: transistorem, etiam specularium transistorem, in cerebrum humanum ponere nesciebat. Experimentum pergit, quin suam rationem Russis umquam patefaciat.
  
  
  Inde Sinenses phisici Moscuam ad informationes permutandas invisere coeperunt. Von Alder placuit latera commutare. Sinenses nihil de rebus politicis et melius tractatum esse videbantur. Amici cum Sinensi physico factus est et per eum ex Russia furtive factus est. Facilis erat. Von Alders 'arma et crura artificialia ablata sunt et in cistam instrumentorum scientificorum in Beijing mittebatur.
  
  
  “Olim in Sinis eram”, von Alder continuavit, “solutionem inveni. Mirum dictu simplex. Vos can coniecto? »
  
  
  Priusquam aliquid dicerem, ipse respondit: “Acupunctura”.
  
  
  Narrare pergit anhelitus. Antiqua Sinensium arte medica usus acupuncturae, transistorem microdotum sepelire in cerebro humano potuit. Transistor computatrale in potestate erat, et Alders in personam summam potestatem habebat.
  
  
  Ut in Russia, von Alder secretum suum detexit. Occasio oblata, microdotum transistorem cerebro ebriosi Factionis Communisticae officialis, summus ordo membrum regiminis, indidit. transistorem deinde reduxit utens computatro prae-programmate et Sinenses adiuvavit Alder in Helvetiam effugium.
  
  
  "Miser" von Alder ridens ingemuit, "Sinica pauper occisus est dum in patriam revertitur."
  
  
  Cum primum Helvetiam attigit, Alder uxorem suam contingebat. Nesciebat eam peperisse filias suas paulo post Russos ab Alder cepisse. Ursula identitatem mariti secretum propter coniunctionem cum Hitler retinere pergebat, sed pecunia spam aperiendi ei praebuit. Familia eius experimentorum permanentium ignarus est, et filiae eius numquam suspicabantur "Dr. Bosch" pater eorum erat.
  
  
  Obstinatus floruit, opulentos et gratiosos clientes ex universo orbe attrahens. Von Alder annos aedificavit manipulum suum interficiendorum per microdotum transistorem inserendo in cerebra aegros in clinic diligenter selectos. Cum medicus paratus erat, robots humanos simpliciter per computatorium reduxit.
  
  
  Longam eius narrationem tacui, partim quod de Alder nonstop loqueretur, partim quod enarrare nimis incredibile esset. Iratus plane, sed celerrime probavit se non esse stultum.
  
  
  Quasi cogitationes meas legens, rumpit: “Non credis mihi. Putas te audisse feros pervagatus insanus senex.
  
  
  Ille ad computatorium ingens conversus dixit: “Audi, domine Carter. Audite diligenter." Suzanne Henley annuit, qui pugionem premebat. Subito vox Praesidis Americae Foederatae Rei Publicae cubiculum implevit. De commercio cum Russia et Sinis agitabat. Cum vox continua de stridore ferae Alder. paene suffocatus est.
  
  
  "Transtores non solum mandata mea transmittunt", von Alder dixit, "sed receptores etiam agunt. Colloquia audio toto orbe evenire. Nunc audis Praesidem tuum loqui per transistorem cerebro insertum unius e ministris publicis Department tuis summo. Sunt in arca foederis".
  
  
  Von Alder Suzanne annuit et paucas globulis pressit. Colloquia Russiae, Sinae, Angliae unum post alterum cubiculum impleverunt.
  
  
  Nunc scivi quomodo von Alder actiones meas omnes observaret, me in omnes partes comprehendens. In cerebris agentis Z1 et Verblen et fortasse alias AX conductos transmittere debet.
  
  
  "Nemo me prohibere potest" iactabat Alder. “Illa caedes paravi, ut nullae essent quaestiones supervenientibus cum magna caede. Cum nunc minitabo, credent mihi. et fac ut volo ”.
  
  
  Oculi scintillantes, medicus rotam rotavit ita ut facies nostrae essent tantum paucorum digitorum distantes. Nunc de tuis futuris, domine Carter, disseremus. Cum esses inscius, transistorem inserui cerebro tuo. Subito, adiutor meus, Suzanne annuit, " illud excitabit. Ex hoc tempore eris perfecte et omnino apud me miserante, obtemperans tapeti programmatis, quod in computatorio posui".
  
  
  Von Alder parumper vultus in faciem meam sedit. Inertia plane mea fruebatur. Nimis eram conscius virtutis eius et sensi sudorem per corpus meum erumpere.
  
  
  Von Alder a me avertit et adnuit puellae. Memet pressi ut observavi manum porrexi pro puga pyga. Button tetigit. Series luminum emicuit et currus etiam magis stridere coeperunt. Expectabam te, nesciens quid exspectem. Egone egrediar? Omnem memoriam amitterem
  
  
  
  
  
  praeteriti? Quid futurum est? mox micantia lumina cessaverunt.
  
  
  "Nick Carter transistor excitatus est, Dr. von Alder", puella frigide dixit. " Munus perfectum est."
  
  
  Immotus sedi in cathedra. Nihil non sentiebam - cerebrum meum tam clare quam prius laboravi. Quid acciderit nesciebam, sed plane non sub Von Alder. larvam oris mei duram facere conatus sum ut nihil deprehenderet.
  
  
  Von Alder visum est rem bene gerendam esse. Vix me perstrinxerat et in cubiculum volabat trepidans, secum loquens. "Ego victoria! Iterum ut semper! »
  
  
  Annuit Suzanne et prope contemptim dixit: "Dimitte eum".
  
  
  Cito venit puella ad me, et coepit solvere habenas, qui me tenebant. Faciem meam servavi, ne videret aliquid quod se moveret, sed ne aspiceret me. Cum tandem liber essem, ad computatorium rediit. Quid tunc temporis ageret nesciebam, itaque ibi sedebam dum von Alder perrexeram ultro citroque de eius consiliis vagari.
  
  
  Repente in medio diatribe conticuit, et me in rotae sella irruit, nervos in os micantes ocellos.
  
  
  Eodem fere momento, Suzanne ad me clamavit: “Ecce Nick! Scit te non agi. Sciat! Oculos tuos vidit! »
  
  
  Admonitio mox in tempore venit. Prosiliebam unde sederem cum wheelchair Von Alder in me ruit. Tunc sero vidi duos capistros haerentes sub brachiis rotae. Dolium unum schedam flammae acriorem evomuit, dum ex altera elapsus rivus gasorum emersit. Si non insiliissem cum essem, cremarer in cinerem. In hac parte sinistra humeri et brachii mei graviter combusta sum, et eram dimidia parte excaecatus ut nixus eram.
  
  
  Von Alder furibundus rotam convertit et iterum me invadit, et rostro evomens flammam letalem et sibilantem vaporem. Cucurri, torquens et volvens per cubiculum dum me in wheelchair impulit. Tergum meum iterum combustum est antequam eum evadere possem quia hoc tempore nimis celeriter movetur. Fui prope lassitudinem, sed priusquam iterum sellam verteret, post eum cucurri.
  
  
  Dum sellam gestabat, desiliit supinus et collum eius fovi. wheelchair adhuc ruebat, me secum trahens. Libera manu digitos meos profunde in collum Alder donec perveni nervum quaerebam. pressionem apposui et ad tempus eum paralyticum dedi. Iam non poterat movere, ne musculum, ut currum retardaret. Toto meo pondere utens, wheelchair properans me converti et ad murum vitreum rectum petivi.
  
  
  wheelchair cursu suo ad metam currebat. Vidi murum propius propiusque spectans donec, cum per speculum in autocineto crepuit, in pavimentum decidi. Sella continens corpus Alder contra vitrum comminuit et caput supra calcibus in vallem infra decidit.
  
  
  Suzanne Henley irruit et me adiuvit. Vidi eam. "Nonne tu me servavisti?"
  
  
  "Etiam", inquit, "me adhaerens." "Dicam postea."
  
  
  Uterque nostrum ad cubiculi marginem tacitus stetit, abyssum infra abyssum intuens. Ibi, centum pedes infra, corpus Alderi in glacie glaciei iacebat, iuxta eum rotae fractae. Corpus superne instar dollulae minimae fractae, brachiis et cruribus avulsis. Suzanne expavit et e fenestra abstuli eam.
  
  
  "Computer," inquit, repente recordans. "I have ut avertas."
  
  
  Illa per cubiculum festinavit ac globulis pressit. Ordines luminum exierunt, et murmure ad humilem verterunt. Cum horrore ultimo, currus prorsus et concrevit.
  
  
  Suzanne me intuens. " Recte nunc est," inquit. "A computatrum est off. Nemo ex transistoribus laborabit, et omnes victimae Dr. Von Alder normales personalitates recuperabunt. Subinde transistores microdotus - quos in cerebro tuo inclusis - simpliciter dissolves." adnuit. Restabat.
  
  
  18
  
  
  Post computatorium omissus, Hawk in Civitatibus vocavi. Brevi ei dedi, quae acta sunt plena. Cum perorasset, monuit me spa- tium manere. Plenam relationem Praesidi ac Procuratoribus aliarum gubernii reddet. Tunc omnes in Helvetiam venient ut ultimam perniciem computatrum videant.
  
  
  Dum Suzanne et expectavi, narravit mihi fabulam suam. Alder biennium laboravit. Illa Britannica erat, ad eum venit per tabulam secretam auxilium in ephemeride Londiniensi voluit. Laboratorium technicos in Londinio fuit et aliquid aliud ad spa.
  
  
  Captiva prope diem venit. Effugere non potuit. Etiam illa nocte cum venit in cubiculum meum deversorium, si me non pulsasset, aliquis cum
  
  
  
  
  
  illa - unus e percussoribus Alder - officium suum complevit.
  
  
  Coniunctio odii et desperationis eam compulit ut insanus hoc casus in computatro caperet. Sperabat, orabat ut me liberantem adiuvaret.
  
  
  Paucis horis post, Accipiter et coetus eius advenire coeperunt. Increduli erant, cum omnia quae de Aldero narravi. Puto si Suzanne ibi non fuisset ad capream sustentandam - et si in agro tam solidam famam non haberem - dimissus essem tamquam weirdo. Et sane computatrale erat ad testimonium.
  
  
  Agens in mandatis a Praeside, Hawk auctoritates Helvetiae cum machina ingenti ligata descendit. Postero die concursus populi purgatus est. Tunc tortores vocabantur ut computatrum disgregativum. Omnia documenta Dr. von Alder institutum ad mundum regendum — computatorium et spacium perierunt. Medici corpus Berolini multa nocte delatum et in insidias familiae von Alder impositum est. Sola Ursula de morte eius certior factus est, et filias suas postulavit ut numquam post Bellum Orbis Terrarum II patrem suum exsistentiam cognoscerent.
  
  
  Auctoritates incolas Bernae dixerunt obstinatum demoliri debere, quod structura tuta videbatur. Nunc causa clausa est et omnia aestimata, Hawke, Suzanne et in chalet ubi adhuc habui spatium bibendi vale. Accipiter illa nocte volitans, sed me alio die manere liberaliter invitavit.
  
  
  "Bene, Nick," inquit, mecum vitreae crepitae, "aX unum ustulo possumus." Hoc artissimum fuit ut ad Hawk blandienti eam accedere possem.
  
  
  Postea, postquam planum Hawk discessit, Suzanne et in cubiculo meo iacebam. Amorem iterum fecimus et eam proximam duxi et dixi: “Scis, sentio amo te amare me posse propter reliquam vitam meam. Periculoso affectu.
  
  
  In cubito se nixa, super me innixa, molliter risit. "Fortasse, Dumplink," insusurravit, "hoc tibi fiet. Noli oblivisci te transistorem adhuc in cerebro tuo aedificatum habere, et fere scio quantum Dr. von Alder de regendis hominibus. Potui modo paululum computatrum et programmata facere ut dies noctesque me amare debeas."
  
  
  "Putasne hoc me terret?" - rogavi eam osculans.
  
  
  End
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Liquidator
  
  
  
  
  annotation
  
  
  
  Procurator Graecus, amicus vetus Carteri scriptor, post Velum ferreum laboravit sed auxilio AX relinquere ac facere vult.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Caput primum
  
  
  Caput duo
  
  
  Caput III
  
  
  Caput quartum
  
  
  Caput V
  
  
  Caput VI
  
  
  Caput septimum
  
  
  Caput Octavum
  
  
  Caput Nonum
  
  
  Caput decem
  
  
  Caput XI
  
  
  Caput XII
  
  
  Caput XII
  
  
  Caput XIIII
  
  
  Caput quindecim
  
  
  Caput sextum
  
  
  Caput VII
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Liquidator
  
  
  
  
  
  Dicata sodalibus Civitatibus Foederatis Americae, Secret Service
  
  
  
  
  
  
  Caput primum
  
  
  
  
  
  Non procul ab Washington ad ripas exteriores est; iustum videtur. Cum ferias ageremus, paulum removimus et per Annapolim Bay Pontem trans Chesapeake ad litus Orientale egimus, deinde viam per agros spectaculi secuti sumus sicut tractum inter Indianapolim et Terre Haute. Solebat magna vectura vecturae a Carolo Cape ad Norfolciam - satis diu relaxandi, in triclinio edere, et mercaturam maris inter Atlanticum et Sinum spectare. Sed nihil amplius. Nunc pontes implicati sunt, sicut ligamenta concreta trans aquam, et duo specus horrendos, qui naves quasi sine commercio turbante transire sinunt. Difficultas est, quotiescumque tempestas ferit, adverlus immotus fit, pontis strues frangens et omnes structuras per septimanas claudens. Aliquando miror quomodo homines illi qui a capa Cape ad Norfolciam veniunt, sed hoc problema est.
  
  
  Optimum factu est cum incessus per Norfolciam oculos tuos claudere. Deinde, ut meridiem caput es, oblivisce de Magno Dismal Palus ad dextram, et intende in hanc ingentem catenam insularum quae medium septentrionalem Carolinae septentrionalis orae constituunt. Postquam extremas ripas circa Kitty Hawk percusseris, senties sicut te procul ad mare es, cum angusto detracto arenosis et motels ut te ab aqua custodiant. Prorsus longe ad mare es, sed non credis voluptuaria similesve ineptias de Promontorio Hatteras esse in orientali parte US; Philadelphia erat ante centum milia passuum, imprimis imprimis.
  
  
  Sed in Hatteras non cessavimus. Nimis multi peregrinatores sunt, et Monica, et ego non feci longum weekend pendere cum fasciculo photographorum. Post perpetuum de via recta, fastidiosa via pulsis, vada ad Ocracoke, ultimam sistendam in Ripas exteriores pervenimus. Vere dies serus serenus sed tristis erat, levi obtentu quod solem paene gravem fecit.
  
  
  Cum venissemus, venimus e nostro conducto Mustang flavi, et stetimus ad arcum retunsum navigii; Fuerat satis aura ad spargendas imbres in faciebus nostris, sed magis refrigerium quam molestus. Monica erat puella quaedam quae de eius rutrum non curabat vel quidvis aliud, quod unum ex causis in hoc parvo exitu suscepi.
  
  
  My boss in Washington was unhappy my choice for the long weekend; nec dicere ei potui ubi manerem, quod nunquam ante Ocracoke fueram; hoc prorsus non est quod peregrinatores postulo. Promisi plus minusve me ei nuntiaturum quam primum motel invenimus, sed ambo sciebamus me maxime oblivisci. Bonum est scire te opus esse, sed lineam alicubi ducere debes.
  
  
  In loco proxime extra oppidum in Ocracoke constitimus, coetus domorum ac tabernarum circum portum in circulo perfecto collocatae. Placuit mihi detegere nullum telephonium in conclavi esse, sed foris factorem glaciem habere. Paucis abhinc annis amicus meus scripsit articulum de hac parva insula inclusa, et cum in vita sua praecipuam operam inculcavit, sciebam Ocracoke non solum siccum fuisse, sed ne hominem quidem extra te adducturum esse. lagenam vel duos. Sed bene instructi advenimus, et Monica et nullas habui sollicitudines, dum paucos dies relaxationis occupare coepimus.
  
  
  Monica spa in Bethesda laboravit, et unus aspectus parvi corporis sed splendide vibrans haec omnia ad opus erat. Ad viginti quinque, post copulatas nuptias fractas, animum teenagri simplicem exuberantem habuit, sed perspectum habuit quem mihi probaverunt. Illa numquam quaesivit de cicatricibus meis, formidolosas quae etiam AX super chirurgis penitus auferre non poterant. Locus ubi laborabat huic vulneri aptus erat.
  
  
  Clientela Washingtoniam aes militarem, diplomates suosque satellites includit, viros et feminas ex variis Dicasteriis regiminis, quorum tituli de veris muneribus nihil dicunt. Aliis verbis, interrogationes non sunt hortatae, quae praecipue causa mea bulla me in hoc loco posuit, postquam una provinciarum mearum me reliquit in pessimo statu.
  
  
  Monica et brevem natationem cepi in Atlantico frigido, deinde in sole longum, otiose macerat, deinde alterum breve natat et festinatum reditum ad motel sicut sol incepit versus Pamlico Sonum ex altera parte insulae ponere. Post imbrem, horam miram in lecto sumpsimus et deinde surreximus ut locum cenae inveniamus. Non multum delectum fuit, sed pisces recentes in loco quem elegimus bene praeparatum est, nisi spectaculi, et honeste queri non potuimus.
  
  
  Hoc per biduum; litoribus erravimus, interdum superficiebus colloquiis substitimus, mnemosynas tabernas repressimus et in quibusvis nihil operae pretium esse constat. Tempestas numquam mutata, semper levis obductus fuit qui caeruleum caelum lacteum griseum convertit, et post tempus utrumque nostrum deprimere coepit. Per meridiem diei tertiae convenimus tempus redeundi; alibi per oram noctis constitimus - in concursu non eramus, modo procedere voluimus.
  
  
  Audivimus mannos de Ocracoke, genus silvestre simile illis qui in Islandia Chincoteague in Virginia, off Virginia reperti sunt, sed non maculam unam donec ad porttitor iter essemus. Tum, dum per angustos anfractus bitumen per volubilem dunes egimus, Monica repente ad laevam meam praecedens monstravit.
  
  
  Clamavit. "Ecce!" "MANNULUS! Totum pecus!
  
  
  Caput converti solum in tempore ut viderem par equi posteriora abeunt post longam, penicillo dune obductis. Dixi, "Erunt".
  
  
  “ Obsecro, desine, Nick,” puella institit. "Videamus an iterum eas invenire possimus."
  
  
  "Ferae sunt, prope te non dimittent." Cognovi Monica furere de equis; regulariter ad stabula equitavit in Maryland. Mihi equi velociores sunt quam ut solum per terram ambules quam si solus id habes optio.
  
  
  "Experiamus id usquam". Ponit manum super genu meum et dedit mihi iocosum illud risum, qui dixit mihi scivit se bene damnare quod vellet obtinere viam suam. "Non properamus nec illam partem insulae aspeximus."
  
  
  Omnino recte, admisi mihi, ad latus viae trahens et sistens currus. Cum machinam avertit, solus sonus erat lenis aura per incomptam rubi rubicundi rubi flans, qui quodammodo in arenoso solo crescere curavit. Aspexi Monicam, naso resupino et lucidis oculis, circa oras incipientibus perusta genis radere. Et tunc aspexi illam miris ubera pinguia, quae eliquata contra levem tunicam subtegebat, et ad deniium bracae defluxum, quae quasi amplexus amatorium coxis inhaeserat. Manum ei de meo genu tuli et breviter osculatus sum.
  
  
  "Bine. Magnam incursionem incipiamus,” inquam, ostium lateri meo aperiens.
  
  
  "Accipe cameram. Volo aliquam imaginibus ".
  
  
  "Intelligatur."
  
  
  Ambo nudis pedibus ambulavimus per gravem arenam versus sonum. Inter dunes altos utrinq; nobis via erat lepide - vel minimum arenae habena ubi ulli frutices creverunt. Aspiciebam in loco ubi equi evanuerunt, sed cum in apertum litus irrumpentes, nusquam comparuit.
  
  
  Monica iam cursus erat, terram intuens; subito ad genua cecidit quasi speculator Indus. "Ecce!" ipsa vocetur. "Ocula Mārcī!"
  
  
  "Quid exspectas?" - rogavi tergiversantem ad eam arenam calidam. "Tyri vestigia?"
  
  
  "Non stultus." Surgens aspexit recto litore longo. "At nos eos sequi potuimus."
  
  
  « Omnino. Posthac usque ad proximam hiemem. Et quam multos casus adsequi nos arbitraris?
  
  
  "Bene..." caput vertit, caerulei oculi angustati. "Debent ivisse alicubi ultra dunes." Manum apprehendit et extrahere coepit. "Age, Nick."
  
  
  Me cum illa sinit. Littus deflexit, pergens ubi arena dura et humida ab undis mini- soni erat. Acervum ungularum diligenter observavit, deinde subito substitit et acuta mediterranea.
  
  
  "Ecce! Conversi sunt ibi. Cucurrit, et damnat, cursui post illam. Hoc genus ardoris contagiosus esse potest.
  
  
  Cum vestigia in densissima virgulta post dunes evanuerunt, potui me prohibere quominus illi dicerem, "Dixi tibi ita," partim quod non nisi in capite fecissem. Monica cessaverunt
  
  
  digitum ad labia sua acriter ingemuit.
  
  
  “Miror quo modo coepit.
  
  
  " Divinatio haec est."
  
  
  Adnuit. "Fortasse recte." Tum eluxit. “Sed ecce! Conscendere possumus ad cacumen monstri huius dune et saltem circumspicere. Forsitan iterum macula possumus!"
  
  
  Ad gemendum vicissim me fuit, sed cum hac longe cum illa egeram, punctum renitendum non erat. In arduum latus Dune quasi propugnator ascendit, crura eius figura pro tempore accipit, et si paucos annos essem iunior, sensi deberem ei ostendere me posse id quoque facere. Sed aequiore gressu ascendi; Mea operis linea satis habet corporis postulata quae ostentare non debeo. Praeterea Monica nihil probare non habui.
  
  
  Astitit in digitis, levis aura flavos agitabat amictus, Et lente versas ad lustrabat humum. Nihil vidi in chaos inexplicabile fruticum et arbores truncas inter duos ordines dunes. Piscina divisio ibi latens esse potuit, ut non dicam mannos duodecim.
  
  
  “Certe eos amisimus”, dixi.
  
  
  Monica adnuit. "Similis damn! EGO iustus volo ut eos propius videre."
  
  
  "Bene, iterum." Prospexi supra caput in via bitumen procul. Flavum viderem Mustang collocatum ubi discesseram, sed nulla erat currus, nulla persona, ne larum quidem amissam in conspectu. Post nos, sono, qui sine fine versus continentem invisibilem, fortasse viginti milliarium extendit, binas naviculas ludibrio per aquam repaverunt, sed nihil ad hunc locum remotum et solitarium habebant.
  
  
  Iterum spectavi apud Monicam, qui me intuebatur per aspectum mihi tam familiare. Dehiscit, extendit, manibusque aspersit capillos. Mammae plenae sub tunica surrexerunt, papillae dure definitae sunt. Illa somno risit et cameram coriariam vehens ad causam servandi arenam excidit.
  
  
  Summum dune excavatum est, patella arenae mollis, quae initio contra carnem nudam calida erat. Sed tunc, cum coxis illae sub me numerosae motus suos coeperunt, oblitus sum caloris et ceterarum rerum, praeterquam quod agimus. Erat illa libidinosa, libidinosa, tota implicata; levavit pedes suos, et circumfudit lumbos meos, mirando me premendo viribus, et tunc incepit violenter irrogare, conans me in eam trahere. Tum illa longa et quieta ululatus doloris ac delectationis emisit, ac deinde sensim fessus me descendere coepit.
  
  
  "Bona", mussat.
  
  
  Miri, inquam, nunc cognovi quomodo me sol arderet.
  
  
  "Vellem hic possem manere totum diem." Manus eius adhuc circa collum erant et oculi eius leviter aperti sunt ut mihi risit.
  
  
  "Sunt alia loca." Non morari nolebam, sed curiosa instantia in me fuit quod ipse intelligere non potui. Donec vocem longinquam appropinquare audivi.
  
  
  et spectavi ad sinistrum versus finem insulae ubi erat navale nauticum. In aere, non plus quam centum pedes supra terram, helicopterum in nostram partem tardius movetur. Leniter et ultro citroque gestatur, ut videtur, duos laneos blacktop intuens. Cum ad me flavum Mustang, retardavit magis, ferebatur, et paulum decidit, ut propius aspiciat.
  
  
  Sine pompa abstuli ab amplexu Monicae et ad pedes meos desilui; Braccas meas evellebam cum helicopterum subito iunxeram et recta ad nostrum dune tendens.
  
  
  "Quid est hoc?" - Monica quaesivit, dimidia tantum parte perterritus, in cubito se innixa.
  
  
  “Flavus Mustang,” Rasurus sum, rentalis procurationem maledicens qui me minus conspicuo curru non compararet.
  
  
  "Quid narras, Nick?" Puella volutabatur, caelum suspiciens sicut helicopterum appropinquavit. Nudus iuro et omnibus, fluctuabat cum eam misissem et abiecissem praeceps ripam dune. Non ita prorsus erat ut matronam tractarem, quam modo amabam, sed cum illam coluo, extremum in animo fuit. Cum mirum planum me quaerunt, non fluctuo, anas.
  
  
  
  
  
  
  Caput duo
  
  
  
  
  
  Quamquam omnia intra breve spatium tegunt, ubi lepus celare non satis fuimus. Hoc tempore me vertam ad me trahere, Monica post me trahens; Nescio quo pacto vestem suam arripere curavit, dum ego illam super dune impuli, tunicam subtectam quasi vexillum a tergo plaudens. Non quod refert; Utroque modo, homunculus in helicopteris nos desiderari non potuit.
  
  
  Volavit super nos humilis, ventus e rotors levavit arenam
  
  
  in faciebus nostris. Monica offendit, oculos claudere quaerit; Substiti eam adiuvare, retro respexit, et in illo momento helicopterum duos pedes duodecim ante nos in terram exposuit.
  
  
  Tempus erat cursus prohibere. Lumen solis repercussus de sibilantibus scapulis repercussus sum, sponte me collocans inter virginem et helicopterum; neque hoc solum ad occultandam turpitudinem. Prope ostium bullae plasticae rotundae aperuit et vir lente exivit. Silhouette iustus erat, sed statim ut me admovit, relaxavi.
  
  
  “Ite tua, mel, puellae mussivi et expectavi David Hawk sedulo accedere. Feliciter ei Monica puella erat quae alterum fere et dimidium vestitum accepit, ut iam inde aspicere non deberet.
  
  
  “Bene,” inquit tandem, non omnino wheezing. Non solum princeps AX spectat ut se gehennam et sulphur gregi suo in Nova Anglia vico praedicaret, sed interdum sicut unum facit - intellegi coram nuda femina.
  
  
  In mora quae secuta est, tunicam meam indui. rogavi.
  
  
  "Quid te ad magnificum Ocracoke fert?"
  
  
  'Tu,' inquit, 'obtuse'. "Cur nuntium non dereliquisti ubi hic manes?"
  
  
  "Quia cum Washington discessi, nesciebam."
  
  
  "Quando habes?"
  
  
  "Hoc modo non refert duobus diebus".
  
  
  Silices oculi e meis in Monicam, tum ad me recesserunt. "Melius scire debes, Carter."
  
  
  Nullae cum eo controversiae erant. Sola mihi excusatio fuit, quod nimis multa intermiseram brevibus hisce festis, sed excusationem omnino nullam. Parva ordinatio sumus et, cum egeo, opus sum.
  
  
  "Paenitet," dixi breviter. "Alioqui, cum ad DC modo peteremus... uh... animadverti nos."
  
  
  chuckle. "Mmm. Felicem nos omnes, opinor, fecimus. Si alibi quam in fine mundi insulae fuisses, dubitare nos contigissemus. Sed operae pretium fuit, et operata est. Ad te habebis ut puellam mittas, ut te exspectet in curru."
  
  
  Non quaero cur, modo conversus sum et adnuit Monicae. Fidem ei non effudit aut recusavit. Illa tantum elevans fugit.
  
  
  Accipiter non tempus terere in probationibus praeliminaribus. "Opus sumus te Washington nunc, Nick; Non singillatim pergam donec ad officium redeam, sed quod ipse huc venissem dicerem tibi quanti hoc sit momenti.
  
  
  "Intellige." Non fuit senex cursorem tantum ducem, sed non saepe caput vidistis maximis ingenii mundi donis cursus cursus.
  
  
  "An puella raedam agit?"
  
  
  "Etiam."
  
  
  "Bine. Inde currus ad Washingtoniam reverti potest. Mecum fugis".
  
  
  "Non possum agitare atque ibi per noctem."
  
  
  "Sero. Ad vesperam eris in via tua.
  
  
  "Ubi?"
  
  
  « Postea. Get in helicopter, et te in tuo... feliciter, conspicuo curru demittemus."
  
  
  Commovi caput meum. "Peditis ibo; minimus id facere possum postquam puellam id facere compellit."
  
  
  Accipiter alteram me respexit, frigidam sugentem fistulam. "Ne dicas," inquit, labra vellicans quae subridens fuit. "Fisne vir his diebus?"
  
  
  Respondendi punctum nihil est.
  
  
  Monica nuntium honeste accepit, quamquam declaravit se nolle rationem de reliquis vacationis nostrae causa abesse. "Vide quam primum potero," dixi ei, omne verbum significans; Monica rarae sunt puellae, praesertim viro in negotio meo. Sarcinas apprehendi, vale osculatus et helicopterum conscendit. Quassavit semel et tunc quasi paratam ad Washingtoniam exuit. Viam eiecit, ego contra illam non valerem si non esset diu et tardus vada.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Accipiter verbum non mihi dixit donec essemus in officio AX in praetorio in Circulo Dupont. Post mundi frontem famae officium iacet iuncta sterilibus parvis officiis, eadem pingitur umbra carceris hebes viridique accensa sine ordine fistulae pallentis neo. Accipiter unus de paucis officiis fenestrarum habet, sed non magis iocum facit; stat in fronte parietis blank latericii quod fere intus positum est.
  
  
  Sedi in duro et recta sella e regione eius simplex scrinium ferreum. Ut solet, solum paucas in eo folder pulchre reclinatas habuit, duo telephona plana nigra, unum quod videre non potes, rubrum in cellula speciali in scrinio suo aedificata. Sicut Hawk, munus tantum in animo erat
  
  
  for negotium. Nemo umquam fuit ut ibi diei tempus moraretur.
  
  
  “Nem ut timidus es, N3,” inquit senex.
  
  
  "Quid hoc dicis?"
  
  
  "Quia... modo dicamus... voyeur decrevit propius inspicere quid super illud dune fieret, tu pro vita tua quasi timuisti."
  
  
  “Si primum currum non repressisset, ego te alium Peeping Tom fefellisse possem. Sed exhibitio- nis non sum usquam, ideo ego illic exeo, quemcunque te esse putem.
  
  
  Accipiter acrius adnuit, coquinam aequam percussit, eamque ad fistulae suae phialam foetentem tenuit. "Ubi est ultimum tempus intrastis in navi Nick?"
  
  
  Parum putarem. "Extremum tempus in Bahamas fui. Quattuor abhinc menses."
  
  
  "Quod?"
  
  
  "Unus ex illis catamaranis minimis qui hotels scindunt".
  
  
  "Nil plus?"
  
  
  "Nemo ... cogitem. Non post aestatem. Amicus meus quadraginta duos pedites celetem in litore orientali habet. Plures dies in itinere Chesapeake in eius egimus.'
  
  
  "Tu navem a te gubernas?"
  
  
  « Omnino. Scis me posse natare. Nolo enim genus Calicem Americae 12km percurrere, sed nihil fere tractare quod unus homo tractare possit".
  
  
  "Ita est in tabella tua. Navigation?"
  
  
  "Est etiam in lima."
  
  
  Adnuit. "Alex Zenopolis."
  
  
  Coepi aliquid de tabella mea iterum dicere, sed tunc nomen me transfixit et me quasi murum lapideum substitit. "Alex," inspiravi. "Multi anni fuerunt ex quo hoc nomen audivi."
  
  
  “Bene, rumoribus subinde fuit cum ad russas defecerit. Videtur quod bonum vivendi apparatum eorum intelligentia fecerit.
  
  
  "Non memini me ex his omnibus videre."
  
  
  "Gratum est quod in agro es, non omnem famam legere."
  
  
  Gratus eram, sed de eo loqui non eram. “misericordia est quam eos non vidi; Alex et amici aliquamdiu fuerunt. "
  
  
  "Immo vero memini."
  
  
  "Quid ergo nunc?"
  
  
  "Certe vult exire."
  
  
  Turn mihi nutus erat; Non habeo quaerere.
  
  
  "Hast nocte," Hawke pergit, "unus e nostris, qui in Graecia in finibus Albaniae constituuntur, nuntium accepit a Zenopoli esse. Hinc statim translatum est. Accipiter summo folder aperuit et tenuem chartam trans mensam transegit.
  
  
  Epistula comprehendi crypta erat; Hoc solum dixit Alex Zenopolis, olim praefectus intelligentiae Graeciae, procuratores in Graecia intra hebdomadem vel so US personaliter contingere. Tempus et locus sequi. Tunc signum confirmationis dabit, quod in frequentia vexilli ad tempus praefinitum sparget.
  
  
  Ad bulla redii. "Numquid habemus ideam ubi sit?"
  
  
  "Postremum audivimus, quod serviebat in quodam genere relationis coetus operantis inter Iugoslaviam et Albaniam." Accipiter risum sibi permisit frigidum. "Potes lenitatem huiusmodi operationis existimare."
  
  
  "Non memini me esse legatorum Alex."
  
  
  "Nemo. Ex altera parte, verisimile est minus scire quid intra Albaniam agatur quam nos de Sinis Rubrum."
  
  
  "Putas igitur se aliquid momenti ad nos dicere?"
  
  
  « Semper talis possibilitas est. Contra, omnes dicit se velle nos contingere. Personaliter".
  
  
  "Id facie ad faciem. in Graecia".
  
  
  "Et fortasse ille mox vult redire in ovile."
  
  
  Parvi. "Bine. Utroque modo, debet aliquid interesse nobis narrare.
  
  
  " Multum fortasse."
  
  
  "Habesne aliud praeter hunc nuntium?"
  
  
  "Non realiter. Sed re vera accipere vis altera quam mittit.
  
  
  "Interim?"
  
  
  "Interim navigandi ac navigationis cursum fragorem consequi es".
  
  
  "Non intellego".
  
  
  Accipiter e sella verticillali sua crepidine surgit et ad ordinem ferri grisei ambulavit repositoria quae solum ornamenti sunt muneris. Tabulam complicatam e perscriptorem detraxit et ad mensam colloquii cremandam post me detulit. Ego ei coniun-
  
  
  "Ecce" inquit "civitates Balcanicae sunt. Graecia, Albania, Iugoslavia, Bulgaria et Romania. Persona autem nostra, qui accepit nuntium, hic positus est. Ostendit locum prope ubi fines Iugoslaviae, Albaniae et Graeciae conveniunt. “Noces videbis magnum lacum hic esse et omnes tres regiones eius oras communicare. In montuosa regione admodum.
  
  
  Explicare non debuit. "Estne multam crucem-terminus negotiationis ibi?"
  
  
  "Mire parum, considerans
  
  
  difficultas loci tuendi. Sed talis regio multas opportunitates praebet homini habili et experto.
  
  
  "Quid de nuntio? Ecquid ab eo?
  
  
  Accipiter caput quassavit, cogitavi paulum triste. "Hoc plus minusve post auditionem apertam. Vanum dictu, non a AX. Nuntius videtur scivit ubi esset et .... ahh... modo elapsa est nota sub ostio.
  
  
  Erubuit autem sciebam, etiam si operatio nostra non esset. Nihil itaque dixi et pergat.
  
  
  "Certe, cum natura operis, quod Zenopolis fecit, consentaneum est censeamus eum alicubi esse in hac regione". Retusum, tobacco-maculatum digito ostendit in stagnum.
  
  
  "Ne dicas mihi natare in ea."
  
  
  'Minime'. Nam si hunc agrum Zenopolis ingredi voluerit, nihil cum eo habere possumus. Non ibi."
  
  
  "Quare?"
  
  
  "Aspice hunc locum. In unam partem, patria est tam vehementer anti-Occidentalis quam alia in mundo terra. Iuxta est Iugoslavia, his diebus nobis favens, sed alterius partis proculdubio socius. ET GRAEC. socius noster, immo, at relationes nostrae sub praesenti gubernatione perspicue coactae sunt. Et finge quantopere colonos istos qui nunc imperant, Zenopolim similem obtineat.'
  
  
  "Cogito me intelligere. Sola via ad eum cito exeundum cum per aerem transitum esset. Et hoc significaret longam fugam per Albaniam vel Graeciam, et neuter eorum valde sollicitus esset de nobis illuc venire. " Praemium auferte."
  
  
  "Et si Graeci US agentes aliquo modo implicari senserint, multo maiores difficultates oriri potuisse."
  
  
  "Admodum."
  
  
  "Qui nos ad Lectiones navigandum reducit."
  
  
  Hawke digitum in occidentalem oram Graeciae cucurrit. Cum Zenopolim iterum attingimus, instabimus perrumpere Albaniam quam proxime mare. Haec sola via hac in scaena ei contingere possumus".
  
  
  "Quid, si aliquid momenti habet notitia nobis?"
  
  
  "Tunc habeamus cogitationem mutare. Interim parari debes ei alicubi occurrere in area. Deinde Tarento id accipias, quod est ad calcem cothurni Italici.
  
  
  "Bene, sed quid me? Quilibet agentis officium facere potuit, et ego solus non puto me esse qui navem per…quid gubernare potest?" Compressi passibus scalas; charta geographica ostendit nummum Italiae australe. "Fortasse septuaginta quinque millia? Non plus quam centum?" Incepi ut paululum angebatur, recordatus meae incommodi trans harenam fugae Monica nuda in stuppa.
  
  
  “O unum aut duos procuratores habemus hac in re magis idoneos quam vos. Sed nullus eorum per visum Alex- zenopolim noverat.
  
  
  Accepit ut hoc perciperet. "Sed audi," inquam, "quindecim annos hunc non vidi. eum in platea praeterire non potui.
  
  
  " Speremus hoc casu non est. Hodie per tabellam personalem spectavi, et per hoc tempus species vestra notabiliter aliquem mutavit.
  
  
  Si mihi senex adulari conaretur, meliorem facere non posset. Revertere igitur, sicut in viginti primis mature fui, paulo post disciplina, et de specie et conditione corporis mei satis confidens. Cum igitur forma me servavi, et quantum spectat, auguror unam ex illis faciem habere quae modo non optime facit aetatem. Comae adhuc crassae et obscurae paulo longiores erant quam in illis primis diebus, recta Eisenhower diebus. Decem minas plus pendo quam tunc retuli, sed ex industria per virilem institutionem de industria consecutus sum, nec uncia mihi plus est quam nolo. Si iactando sonat, fiat; Is qui laborat in figura manere debet parum superbire.
  
  
  “Bene” assentiebam cum Hawk. " Sic forte agnosces Alex."
  
  
  "Et si non facis, utique cognosces eum loquendo de temporibus antiquis."
  
  
  Non adeo certus sum de eo; si altera pars reponendam proponat, bene instructus erit. Sed non disputaturus sum. "Quid ergo, domine?"
  
  
  Accipiter ad mensam suam rediit. “Olim vestes aliquas componis, voles in commercii airliner ad Providentiam. Reservatio tibi facta est in nomine Danielis McKee. Secretarius meus fidem chartarum et alia documenta identificatio habet."
  
  
  "Providentia?" Mirum mihi esse manifestum est.
  
  
  Accipiter risit et me ad ianuam direxit. "Novum tuum destinatum est Newport. Sed in civitate quam odisti, occurreris in aeroportus ab homine nomine"
  
  
  Nathanael Fridericus. Ulterius te certiorem faciet. "
  
  
  "Estne unus ex procuratoribus nostris?"
  
  
  'Minime'. Re vera, is prorsus est id quod nomen eius ultimum sonat.
  
  
  "Quid est hoc?" Non credidi seni cum risit.
  
  
  "Bene, utique, magister scholaris emeritus Novae Angliae."
  
  
  
  
  
  
  Caput III
  
  
  
  
  
  Cum terminalem intravi, exspectabat me vir longus facie rubicunda et serta nigra coma leviter grisea. Sua manus iucunda et firma erat, sed sensus palmae coriaceae mihi impressionem dedit ut vectem argenteum in nummorum volumine exprimi posset. Faciem hilare, perniciosam, assidue saltantes oculi, mediumque latum commode, non latiores umeris aequalibus. Priusquam enim diceret, AX scirem cur operaretur; Nathanael Fredericus clare vir fuit qui ibi ante fuerat et perparvis eam amabat.
  
  
  “Fortuna es”, dixit ambulando extra terminum et ad plaustrum vindemiae extra ostium collocatum. "Tuum planum venit in tempore. Volatus Washingtoniae numerari solent ut saltem horae nuper perveniatur."
  
  
  "Fortasse felix es," dixi. "Exspectare non fecisti."
  
  
  "Oh, non sapio exspectans." Chartophylacium nigrum tangens sub bracchio tenebat. "Semper paratus sum ad tempus otiosum absens."
  
  
  Hoc dictum si me curiosum facere voluisset, laboravi. Sed retinendum decrevi, donec clariorem imaginem haberem hominis, qui nihil aliud quam novam Angliam secedere videbatur. Cum tumultuantem machinam sed leniter currens incepit, momentum ad studia eius profile cepi. Non plus aestimo quam medium quinquaginta, quod me putem. Recessit? Vidit sicut potuit procedere usque ad octoginta, et forsitan tunc.
  
  
  Fidenter et fortuite egit, tractando vias et vias, donec ab urbe discederent. Nihil fere de hac regione noui, praeter unum diem ad Brownium missus sum ut peculiarem cursum tenerem. Hiems erat, et hiemes in Providentia unum volunt alibi erant. Fui in Newporto cum amicis in navi navigavi quae celetem recte dici poterat, sed ne pernoctare quidem ad litus perrexi.
  
  
  "Quod genus exercitationis?" - Aperto rogavi.
  
  
  Nathanael aspexit me. Ille certus non erat qualis homo, quem Natum vocabis "Bene, in domo mea manebis. Ego te in altum cotidie ducam donec ad gubernaculum tamquam domi es aut sicut in rota. De car.
  
  
  Navigatio, intermisi.
  
  
  “O navigandum refert, et si parva theoria refrigerii indigetis, certe te eo iuvare possum. Sed id facilisis est.
  
  
  "Hoc iustum est?"
  
  
  renidet ille vultus in ashboardday fulget illuminatus. "Memoriare habebis singularia-magna, armamenta, instrumenta libitum, ac praesertim pretia-sicut paene omnis navis quae nunc in Iunctus Civitas aliisque mundi partibus venditis".
  
  
  "Haec omnia? Quid?"
  
  
  Nathanael chuckled. "Dixit mihi David se non vacat tibi ut singillatim exponam, sed nihil scio quod non adnuntiem tibi."
  
  
  Vir iuxta me miratus toties os suum aperuit. Ipse solus dux nomine audivi.
  
  
  "Dixit te mihi singula dare."
  
  
  "Scilicet in hac parte operationis. Et hoc est te in exemplar intelligentem errantem converti, D. Daniel McKee. Nescio quid et quid sit scire numquam expecto "De operatione tua nesciam, ne dicas."
  
  
  Hoc facere in animo non habui, sed curiositas mea me compulit ut omnia invenire possem de hoc cherub inculta. "Intelligo te ante Accipitrem functus esse."
  
  
  "O quidem," fatebatur. “Ad primum bellum mundanum revertamur, cum ambo in intelligentia navali fuimus. Bene certe laboravi; David... non in baculo, ut dicebamus».
  
  
  "Yeah. Et nunc in schola doces?"
  
  
  'Nihil amplius. Paucis abhinc annis abscessi."
  
  
  Palam illum aspexi, hoc certo intellexit. “Adolescens parvulus videris secedere,” obtuse dixi, reactionem intelligere conaris.
  
  
  Conventio iustum nutus qui. "Haec sit vera. Ego novem et quinquaginta tantum. Sed cum uxor mea defuncta est, locus in paroecia Sancti Dunstani inconcinnus factus est."
  
  
  "Haec schola est?"
  
  
  "Ita. Videtis, pueri in scholis prep tendere ad uxores principum quarundam domorum. Scitis, pomeridiano tea, quod aperta ianua at- que loca quaedam conservant.
  
  
  . Uxor mea, possum dicere sine jactantia, fuit fortasse gratissima omnium uxorum facultas, et cum discessit, nimium inveni... Bene, dicamus, misertus mei. Valde difficile est ad docendum, et molestum est quod pueri solum ad classes mecum venerunt. Ita... abstuli».
  
  
  Is siccissime locutus est, levi risu in labra, sed oculos semel perculit ac iugulum magna voce purgavit.
  
  
  "Tune es... uh... adhuc in campo vivo?" Minus curavi ubi vixit, quam quomodo tegumento afficiat; Extremum illud volui ut agerem cum nosy scholis fasciculum.
  
  
  "Oh no. Domum conduxi proximam ad celetem clavam in Sakonnet. Non valde magnum, sed meis necessitatibus convenit, et satis est ad campum ut exspectem amicos subinde desistere. Et vere occupatus sum, Mr Carter, excusa me, Mr McKee. Recessus, nostis, tempus est vitae, cum homo invenit opportunitatem agendi omnia quae prius distulit.
  
  
  Bene, ut verum nomen meum sciebat. Mirum non fuit, praesertim cum disceret quam proximus Hawke esset. Sed sentiebam sicut ille mihi liberius loquebatur, et miratus sum quam longe esset iturus;
  
  
  “Hoc prius factum puto cum Hawk,” inquam.
  
  
  Cito me intuitus est. "Non utique isto modo. Hoc est, scholam naualem regularem pro AX agentibus non ago, licet fundamenta ad unum vel alterum collegarum tuorum subinde docuerit.
  
  
  "At tu per hosce annos tactus es."
  
  
  Risit. "Domino McKee hospites nostros exploras."
  
  
  Ingenue, quasi utilem videbatur. "Semper scire quantum fieri potest de persona quam ego agimus. Praesertim cum plane vetus bullae meae amicus est."
  
  
  Nathanael chuckled. "Bene, nihil est quod tibi non parum dicam. Pauca parva talenta habeo in variis agris quas David uti poterat cum praesto eram. Praeter navigia et navigandum, ego sum pretium bonum in classe et institutio". quae mihi ante multos annos dederunt. Et pergo, etiam cum adhuc docerem, navigabam in Europam ad Caribbean, etiam trans Oceanum Pacificum, per hos diuturnos annos qui magistri scholarum vivunt - Deus, decem fere annos! - Accepi uxorem meam et duas filias, quae creverant et reliquerunt nidum in lecytho circa mundum quid velim scias.
  
  
  "Debent in tabulariis procurationis."
  
  
  "Spero nullum. Opusculum egi pro bulla propria materia. Ad veterem amicum. Et sicut amicus vetus, David mihi affirmavit nomen meum nunquam in aliqua AX fasciculi apparitura, etiam in forma encoded. confido ei. estne? "
  
  
  adnuit. Eodemque tempore intellexi me huic homini fidere quantum unquam in vita mea inveni. Quod me sane anxiabatur, quod magna pars professionis mee suspecta omnibus incurreret.
  
  
  "Similis velamen" dixi. “Tu, uxor, liberi, iter mundum. Quid existis ad portus?
  
  
  Nathanael mihi leniter convicium digitum concussit. “Nunc, Nick, non ventilabis. Hoc fuit abhinc annos, et omnia parva, quae egi David, sunt longa. Etiam semper purus permansi, numquam agens notus est. ut ita sit. "
  
  
  "Inc," dixi ironice, "non vocas me Danielem McKee."
  
  
  "O, non obliviscar."
  
  
  "Ego ... Phasellus sectorem?"
  
  
  "Haec idea est. Cur non expectamus donec domum meam accedamus priusquam de hoc ulterius disputemus? Pluere incipit, et molesti wipers mox aquam in windshield linunt."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Conclavis efficiens mea aptaret in culinam domus Nathaniel Frederick "non amplissimae". Erat ramscallus aedificiorum duorum tabulatorum, plaustris albis obsitus, cum porticu lato ad tergum currens et late aquarum corpus imminens. Pluit cum advenimus et non satis certus eram ubi essemus. Sed de Nathanaele non curavi.
  
  
  Per tempus mihi ostensus sum ad cenaculum cenaculi et purgandum, hospes meus ignem in magna commoda sedendi cella accenderat, quod etiam videtur pro studio inservisse. Libri et libelli ubique iacebant; unus murus erat cortex inclusus, in quo adiectae sunt imagines nonnullarum optimarum imaginum scapharum quas umquam vidi. Tabulae pictae puerorum in variis gradibus crescendi sparsae per cautes et passim in tabulis, et in alio pariete pictum mulieris pependit, superbe griseum, sed splendidum, formosum. Sicut erat in capite et in scapulis effigies.
  
  
  • Sciebam eam esse speciem feminae, quae omnes oculos a Playboy Bunny parade averteret. Meus observantiae erga Nathanaelem Fridericum aliquot notulae ascenderunt; Si quem talem perdidi, certe infernum non ridet.
  
  
  "Potorem te esse intelligo", inquit.
  
  
  "Tu videris de me multum scire."
  
  
  "Etiam." Stetit in cellario mollis vetus et e lagenis crystallinis in vitrum ingentem effudit.
  
  
  "Aqua?"
  
  
  "Sicut flatus, gratias tibi."
  
  
  Pocula nostra cepimus - Puto esse sherry, sed certo non potui in culinam, ubi paucas cannulas aperuit et cenam verberavit quae nihil ex cannis gustavit. Cum eum laudavi, blanditiis remisit.
  
  
  “Cum in mari per septimanas in parva navi, domine McKee, ascendisti cum omnibus rebus interesting cum faba et pulmentum bubulum. Alioquin seditionem in navi habebis."
  
  
  Inde venimus in porticum posticam. Imber adhuc ruit, et quamvis nox gelida, sub alto Tectus sensi tectusque fui. Exigua plaga procidit harenae ad marginem aquae, qua obscurus undae per litus alacres lambebant.
  
  
  Nathanael iure nostro demonstravit. "Yacht Club. Locus parvus et illico non ibimus. Ob evidentes rationes, meam navim apud marinam tantum post eam servo. Paucis diebus, cum sentio te ibi testem transire ut celox sectorem esse senties, clavum te probabimus".
  
  
  "Experire?"
  
  
  "Cur non? Putasne me tibi daturum esse cursum sine fragore finali nito?"
  
  
  Non cogitabam, sed consentire necesse erat ut utilem videretur. Ego vero cur adhuc nesciebam. rogavi.
  
  
  “O, sero est de tota hac nocte disputare, domine McKee. Revertimini in momento.
  
  
  Rediimus ad conclave, ubi librum e pluteo sumpsit. Animadverti complures codices identicos prope exstare; saltem tunicas pulvis idem adhuc.
  
  
  "In periculo sonandi impudicam, moneo te hoc tecum legere antequam cubitum ire," dixit Nathaniel. "Etiam si ipse scripsi, non est malum."
  
  
  Titulus Lines & Spars erat, et in manu mea tam gravem quam directorium telephonicum Manhattan sensit.
  
  
  Dixit Nathanael. "Immergere te in rebus minimis armandi et operandi navigii, dum vigilare potes. Sed vide Dominus McKee.
  
  
  Alia notula in voce quae me temporis fecit. "Diligenter?"
  
  
  Subridens. "Ne liber cadat in faciem tuam dum dormis. Satis grave est nasum tuum frangere.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Proximis diebus in furiosam corporis et animi languorem versa est. Nautae triginta novem pedites Nathanaelis sakonnet deprimentes flumen Sakonnet, quod omnino non est flumen, sed aestuarium est ubi aestus refluunt et fluunt sicut rapidi fluminis Colorado. Bene... Forsitan non tantum, sed admodum est provocatio ad currendum cum a puppi vento aequissimo, omnia vela volantia, et te ipsum excidere invenies. In uno loco etiam Nathanael cladem admisit et in machinam auxiliariam convertit ut nos adiuvaret ad gregem. Hoc me fecit levius. Mysterium quoddam ambit periti nautae; Putatur enim se in aeternum potius ire quam machinationibus uti, sed Nathanael non excusat.
  
  
  “Si alicubi petas,” inquit, “advene quantum potes. Non genus aut gloriantur. "
  
  
  Ad navigationem meam probandam et ad altiorem imperium navigii, in nave processimus quae biduo duravit. Primum est Cuttyhunk, quod longe non est, sed Nathaniel cogitabundus diem elegit quo nebula tam crassa erat ut paene in globuli globuli volveretur ac reconditur. Sedit in cockpit, non nimis prope me, librum legens dum luctatus sum cum ventis et aestibus et quod vix etiam arcum canalem videre potui. Ego valde superbus eram, cum in portum ad portum evehimus, sed subdolus instructor alius mihi parum miratus est; Non commemoravit magnos esse fluctus mediocres in introitu ad portum erumpentes, et cum venissemus satis magni essent ad os superficiei aquam faciendam.
  
  
  Ita rem callidam feci et vela destiterunt, sine ope Nathanaelis, et in machinam auxilialem verti. Verbum non dixit, sed impressionem feci idem facturum.
  
  
  Inde ad vineam Marthae venimus, pernoctans in tabula in portu Edgartown, et primo mane ad Insulam Block petivimus, Marine Yacht Cruise situm.
  
  
  terminos non visibiles. Aliquid de calliditate et recompensatione didici quod non potui per duodecim annos didici, et cum altae rupes rubrae insulae in conspectum venerunt, levamen plus sensi quam complacentiam.
  
  
  Insulam circuivimus et lacum magnum salsissimum intravimus, portum naturalem in parte occidentali. Adhuc lux erat vespere, et Nathanael invitavit ad littus.
  
  
  “Putavi nos hac nocte in Newporto reverti posse”, dixi.
  
  
  "Tolle tempus tuum. Have vos umquam hic prius fuit?"
  
  
  "Numquam."
  
  
  "Est interesting loco. In duobus dapibus capto et in itinere ire".
  
  
  "Bicycli?"
  
  
  "Certe! Solus est via ad proficiscendum, cum tu in aqua non es."
  
  
  Ita egressi sumus, ad altum navale subvecti, quod primum ad aestivum vecturas inter insulam et continentem cursus accommodaturus erat. Parvus botrus tabernarum et praesepia cibaria clausa videbantur, sed Nathanael ianuam ruinae ruinae et aedificium deflectens pulsavit. Aperuit eam mulier; purpurea erat facies, quae significabat omnem vitam aut ebriam esse aut aliquo gravi morbo laborare. Alioqui eluxit, cum vidit Nathanael, eum amplexus est, et ad dorsum aedium nos duxit, ubi duo centum cursores in tugurio super se repositi repositi sunt.
  
  
  “Quaecumque vis, domine Frederice, accipe. Dum currant, huh?
  
  
  Duos dapibus e acervo extraximus eos et repressimus.
  
  
  Dixit Nathaniel, "Fiet, Mr Gormsen". "Nos probabiliter revertemur in duobus horis".
  
  
  "Nox habitas an abis?"
  
  
  "Nos adhuc non placuit. Visne nos pascere?
  
  
  Mulier magnanimiter risit. “Proh Deus, domine Friderice! Hoc anni tempore plerumque in canibus calidis gelidis qui aestate proxima non venundati sumus. Gratus es, sed hoc opus non puto."
  
  
  "Non de hoc disputabo," dixit Nathaniel, crus iacens super sellam suae cursoriae.
  
  
  Per viam nostram, bitumen bitumen vacui transeuntis, quatientes veteres hotels et aestivas domos conscendentes, quaslibet avitas manes post caecas fenestras latentes haberemus. Obstructionum Island terra alta est; nos praeter morem Anglicanum moras, stagnis rasa-canis punctatum. Sed non omnino separatim fuimus; Cum insulam essemus medio fere spatio convenimus adulescentes iugo in cursoriam tandem cursoriam qui constanter pedaverant et plane magnum tempus habentes. Illis viam fecimus, moti sunt et riserunt, et in collectione crepusculi disparuerunt.
  
  
  "Non putavi aliquem in offseason esse", dixi Nathaniel.
  
  
  “O semper pauci discemit turbam. Malo eos videre.'
  
  
  Nos impegimus usque dum ad finem insulae pervenimus, rupem altam Oceano Atlantico imminentem. Unde stetimus visum est infigo, fortasse centum pedes infra, cum fluctus improbus in rupem infra littus crepuit. Longe ad laevam nostram erat Pharus, eius radius in profundiore noctis circulo incipiebat. Nathaniel et steti per aliquot minutas, spirantes in frigido, aere puro alicunde sicut Azores. Inde ad nostras dapibus rediimus.
  
  
  Propter strepitum ventorum et fluctuum, currus appropinquantes non audiebamus; Nunc constitit aversis verticibus, crate fractus birotis incubuit nostris. Homo quidam stabat iuxta ostium lateris aperti aurigae, et faciem terrestrem videre potui post proclivium, sed non multum attendit ei. Multo magis studiosus sum in pyrobolum quem homo monstravit in nostram partem.
  
  
  "Dominus Fredericus?" — levi voce contra ventum quaesivit.
  
  
  "O deus," Nathaniel molliter dixit.
  
  
  "Meministi me?"
  
  
  "Vereor ita." Nathanael non movit; bracchia conlocabat et prope dissoluta videbatur. "Quamquam ita pridem..."
  
  
  " Multo iam me." Movit sclopetum leviter, quod mihi non placet. “Mihi non crediderunt, tu scis. Putaverunt me operatum pro populo tuo, non illos, et fuit annus antequam dimiserunt me;
  
  
  " Debes habuisse aliquid dura tempora."
  
  
  "Verum erat infernum! Totum annum damnant in officina illa nave et lecythus voluptatis non erat!"
  
  
  "Minime, non ita video, sepulchre." Nathanael dimidium passum ad hominem accepit et pyrobolum ostendit. "Visne hoc uti?"
  
  
  "Non veni huc ad relaxandum in aere novo."
  
  
  Nunc viderem quod vir esset in triginta primis, digitis magnis et facie rugosa, vento et aqua exasperatus. Eius infigo musculi humeri eius sub tatty windbreaker exstabant.
  
  
  "Forte igitur hic nos invenisti?" Nathanael
  
  
  se contulit. alius dimidius gradus.
  
  
  "In insula fui per aliquot septimanas cum abeamus. Uxor mea hinc est.
  
  
  "O utique. Et Domina Gormsen socrus tua est, annon illa?"
  
  
  "Recte intelligis omnia." Sepulchra incedebant. "Censeo te et amicum tuum ad oram rupis ire."
  
  
  "Visne nos mitterent aut putas nos facere posse salire?"
  
  
  “Non interest mihi, domine Frederice. Ibam ad te invisendum ad Newportum solvendum, sed hodie me ab illo servavisti."
  
  
  "Si scirem red hortulos nostros amicos misisse te, possem iter mutare meum." Nathaniel ille lepidus in facie eius sesquiannum arridens servavit, placidum quasi ante stantem in schola studiosorum studiosorum refertum.
  
  
  “Ia, bene, non putabam te telegraphum missurum esse. Optime me constituisti, domine Frederice, et nihil tale umquam sum oblitus. Sola causa non fuit... me occiderunt.
  
  
  "Quia magni momenti non eras, eras?" Mutatio vocis Nathanaelis fuit insignis; nunc ludibrium fuit.
  
  
  Sumptum reactionem. Sepulchra ad eum procedunt, vultus etiam in tenebris rubicundis rubent. Sclopetum ad iaculum utendum excitavit, et scholasticus reductus sub eo impingitur. Torpent digitos in ventrem fodit, altero brachio utens ad ictum pyrobolorum rostrum interclusit. Sepulchra duplicata, oculos papaver apertos. In eodem loco iterum eum Nathanael percussit, hoc tempore brachium eius flipans, hominemque prope pedibus levans, digitis sub sterno aduncis. Gravia clamare conabantur, sed omnia quae e patenti ore prodibant sonus cruciatus erat suffocatus.
  
  
  Nathanael pyrobolum de manu eius arripuit, hominem in terram demisit. Risus erat mixtae laetitiae et poenitens in faciem suam, ut aspexit gravia torpens excruciatu doloris - et aspexit nimium diu.
  
  
  Ostium currum alterius aperuit et mulier eiecit. Possem dicere eam esse mulierem, quia roseos scutulos plasticos in crinibus habebat; alioquin vestiebatur plus vel minus sicut ille qui ad pedes Nathaniae jacebat. sclopetum habebat.
  
  
  Me quoque. Wilhelmina, Lugerus, quae tam erat pars mei quam dextrae manus, ex humero holster exilivit. Apud Nathanaelem columbam habeo, eum abiiciendo tamquam mulierem magnum senem volventem in nostram partem monstrantem. Propter vento et salo sonum offa paene non audivi, sed ardentem dolorem sensi cum me in scapula glans percussit.
  
  
  Mulier, vel nulla mulier, iecit eam. Una subtilis recta ad cor iecit; Nimis prope erat ut deesset mihi, et non modo eam laedere eram.
  
  
  Decidit ut lapis, volvens digitis quasi ludibrio decidens subito pertaesum est. Nathaniel iam in pedes erat, sclopetum suum in sepulchrum dirigens.
  
  
  “Bene nice, Mister... ah.... Mackey. Videbatur scire quid cum illo telo ageret." Inclinavit se super corpus mulieris et excussit caput eius. Tunc accepit eam sclopetum et posuit in balteo suo. "Nunc parva quaestio."
  
  
  "Yeah."
  
  
  Sepulchra ad pedes meos adhuc scribebat, surgere conabatur, nec poterat, nec plus quam loqui poterat.
  
  
  “Pudet in hanc uxorem duxit” Nathaniel dixit. “Aut certe id quod erat, suppono. Recte, sepulchra?" Inclinavit se super eum.
  
  
  Adnuit gravis, vultum torquebat, ora rigabat.
  
  
  "Tunc, credo, vix mortem mihi ignosces." Caput mouit graviter. “Minime, verisimile non est post hac nocte perficiendi. Ita... Paruit. "Ignosce, sepulchra." Accessit ad pectus hominis, digitos sub costis inclementer fodit, et altius et altius cor perscrutans pergebat, donec manus eius in carne paene sepulta esset. Sepulchra molliter ululabant, crura ejus pulsabant; Nathanael casualiter respexit, pressuram suam non solvens. Tum vir siluit et immobilis est.
  
  
  Magister emeritus surgens terga manu frontem tersit. "Nescio an mortuus sit vel non, sed non refert. Potesne me reducere ad currus pauperum suorum?"
  
  
  Non fuit casus probabilis umquam ridiculo, sed quod traditio latae Chevy veteris proclivitas habuit exscindendi rem totam paulo minus credibilem fecit. In ignitionem conversi sumus, currum ad marginem rupis compulimus et escendimus eum. Nathanael non distulit videre eam infra petras ferire; Certe nihil erat obscurius.
  
  
  spectavi ad Phari.
  
  
  "Noli", inquit. “Si quid audissent, iam hic adessent. Solliciti sunt ea quae in mari fiunt, non in litore. Estne tempus redire ad cursoriam Dominae Gormsen?"
  
  
  Fusce in faucibus erat, facilisis facilisis erat. mea cursoriam lux
  
  
  Non longe supra frontem meam ruit rotam, et Nathanael nihil fecit. Sed visus est scire quo iret, et dum circa insulam lente fuimus, narravit mihi quid sepulchrum esset.
  
  
  “Piscator erat, navita, quod vis dicere. Praecipue in Montauk in insula Longa laboravit. Ius est". Ostendit sinistram, ubi sciebam esse aquae tractum ab insula Block separantis a continenti. “Reds eum ante paucos annos supplevit. Commune opus, in rem exploratorem vocares. Eius officium erat simpliciter oculos aperire. Exempli gratia: subaquanearum multae sunt hic; accessum ad Atlanticum e Nova Londinii subbase. Alia quoque erant. Sepulcra navigia cartarum tractaverunt, et admodum pauci homines cum maximis necessariis in regimine huc venerunt per paucos dies relaxationis. Etiam Nixon id fecit, cum anno LXVIII militasset, nostis. Mutuus certe amicus noster Washingtoniae me ad Sepulchra misit, qui cum adessem et paucas naviculas cognovissem, ei designatus sum ... ad corrumpendum eum. Iuxta me subrisit. "Non soleo provincias activas accipere, sed accidit ut pecunia Hawk oblatam uti poteram."
  
  
  "Quae est fabula cum officina navis?" Rogavi, pothole in diam in piscinam evadentes.
  
  
  “O ita, prorsus quomodo id fecerint. Ut scias, classes piscaturae multarum terrarum, praesertim Russiae, pauca tantum milia passuum ab litoribus nostris agunt. Quae hic certatio oeconomica magis quam ideologica est, ita ut nonnihil communicationis habeatur inter varia navigia, cuiuscumque nationis vel politicae. Itaque difficile non erat ut graves relationes uni vel alteri navi Russicae traderent. Aliquando autem nuntios urgentes habuit, et tunc signum lucis - ius ab illis rupibus ubi dumeta defecerunt et ipse et uxor eius ad necem ceciderunt...
  
  
  "De hoc," intermisi. “Fortasse mors accidens exprimitur, sed quid de morte? Novem-millimus glans in ea est."
  
  
  "Etiam Etiam. Not very concinne. Sed hoc tempore anni haec pars littoris ita deserta est ut si raeda sub aqua sit et sit — non erit satis eius tempore casus repertus. cadavera relinquent auctoritates locorum, ut nihil aliud quam accidens suspicentur. Si faciunt, bene facit amicus noster Washington facere annon?
  
  
  Non habeo aliquid dicere; mitis scholis magister, qui gelido sanguine occidere potuit, longe ante me fuit.
  
  
  “Aliquam,” Nathaniel perseuerat cum descensum nostrum per longum, gradatim descensum ad botrum aedificiorum et navalium ultra, “sepulchra mihi persuadere potui sympatheticum. Haud difficile erat; Hoc Mentis genus habet - credit omnes magistros scholae communistarum esse ad unum gradum vel ad alterum. Tandem persuasus sum ei nuntium mittere, in quo una ex naviculis in aquis territoriis nostris esset - quod quidem vehementer prohibetur. Navicula Coast Cohortis prope erat ac diligenter intentus erat dum sepulchra capere simulavi et futile - insequi. Ille evasit, in portum ex altera insulae parte descendit et scapham evitandam furatus est. Dicamus eum unum e trawatoribus rubris maculosum et ad navem officinam deductum esse quae plus quam modo piscibus expediendis agit. Honeste exspectavimus ut eam ad matrem Russiam reducerent, sed apparens eorum apparatum magis urbanum quam nos putabamus. "
  
  
  Ordo aedium dilapidatorum prope navalia appropinquabamus. "Quare in omni negotio hoc?" rogavi. “Nonne facilius sit hunc hominem solum comprehendere? An tollendum est?
  
  
  "Bene, hominem in Washington nosti; nihil explicat non debet. Sed mea sententia est quod si sepulchra comprehendimus et eum tentavimus, frustra exercitatio esset. Post omnes, localis erat iustus. Piscator parum sordidum opus in latere extra pecuniam faciens. Atrium optime facere potuit martyrem, et his diebus plus satis habemus Quod duplex erat.
  
  
  Hoc prorsus quod expectavi, sic rem dimisi. "Quid de ea?" Nos in fronte Dominae Gormsen stantes canis quatientes calidum et tabernam cursoriam rentalis.
  
  
  "Non verear," dixit Nathanael. "Non habuimus testimonium sui officii".
  
  
  "Dixit aliquis graves fuimus in insula."
  
  
  "Ita sane. Pridie autem
  
  
  si esset, non impediret eam necessario. Post omnes, boati qui cursores sciderunt hoc tempore anni rarissimi sunt".
  
  
  "Bene ..."
  
  
  “Sed suadeo nos redire ad navim nostram ac domum hac nocte caput. Nulla res est, in tot positionibus facienda, estne?"
  
  
  
  
  
  
  Caput quartum.
  
  
  
  
  
  Per tempus sero vesperi ad gregem redivimus, Nathaniel oblitus de deformibus parvis incidentibus in Islandia esse videbatur. Tam serenus et a se obsessus fuit quam semper cum domum obscuram intravimus, et cum cito circum cubicula vidi, me intuitus quaedam ioculariter aspexit.
  
  
  “Scis, in perpetuo caedis metu vivere non potes,” notavit. “Aliter quid est vivere? Abominabile officium parum facimus, et magis minusve parati sumus ad consequentia. Ita multi alii in hoc mundo. Et mox cogitet. Mr McKee, quid simile esset si omnes solliciti essemus qui circa angulum proximum latebant. Quid, qui gumptionem ad praesidem currendum habeamus? Visne me iungere pro sandwico et capulus? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Paucis diebus proximis, cum navigare non essemus, maxime catalogos et resegmina vetera de Navis New York Show. Nathanael perscriptorem fasciculum implevit operibus cogitationibus cuiusvis concepti generis navigii navigandi, a die navigantium ad trimarans oceanum, cum photographis et ephemeride e ephemeride circa regionem. Complura navalia in area visitavimus, carinas relictas et interiora multarum aliorum inspectis. A duobus temporibus me cepit ad Christie, popina magna in Newport columpna, ubi usus et cibus egregius erant et ubi in Vanderbilt yachtsman perditum incurreres vel furry signum ab una e classe locali. Nathaniel omnia cognovit, et post duas visitationes satis bene firmatus sum Daniel McKee, celetem sectorem in ora Floridae occidentalis. Ego etiam credere coepi.
  
  
  "exem" in Phasellus clava non tam facilis erat. Socii erant homines qui lintres noverant; Marina cocktails non erant, et solum pileum yachtivum vidi supra vectem parieti affixum. Nathaniel sermonem circa mensam magnam rotundam duxit, casualiter - malitiose cogitavi - in technicas areas ubi coactus sum cum aliquibus responsionibus ascendere. Praeteriisse me videor, quia nemo in turba umbrosos aspexit. Alioqui, cum discessi - admodum sero - Nathanael in scapula me conglutinavit et valde gavisus est. Rediens domum suam, in arenam multum incidimus, et nescio quis nostrum alterum favebat.
  
  
  Adhuc obscurus erat cum acuto excitatus sum pulsare. Caput meum nebat—in illo clava borbonum non skimbant—sed statim exsilui.
  
  
  "Quid est hoc?" — poposci.
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Dan sum!" Rugiebam a tergo.
  
  
  Dixit Nathanael : Etiam Ihesus. "Sed habes surgere et movere."
  
  
  "Nunc?" Miratus sum quidnam aliud me permitteret.
  
  
  "Hoc urgere. Fugam ad Tampa capere debes, et vix tempus habemus ut ad aeriportum perveniamus."
  
  
  "Tampa?"
  
  
  "Nescio cur. David iustus vocatus et hoc est suprema prioritas. Nunc vestiuntur. Festinare!"
  
  
  "Tampa" cogitavi, pajamas meas auferens. Hoc fiebat unum e molestissimis muneribus quam semper suscepi. Quod si opus erat in Graecia, certe non appropinquavit.
  
  
  
  
  
  
  Capitulum quintum.
  
  
  
  
  
  Notus facilis erat; nuntium Danieli McKee in aeroporto Tampa certiorem fecit mihi reservationem in nomine meo prope motel factam esse. Compressi et mox radi velox erat - nulla facultas antequam domum Nathanaelis reliqui - cum lux erat pulsare fores.
  
  
  haesitavi et vidi in vidulo meo, in cuius cellula praecipue Wilhelmina iacebat. Sed Lugerum simpliciore opus non putavi, nondum tamen. Quod sciebam, nihil erat quod me quaererem nisi amicus essem. Non nunc. Sed diligenter ianuam aperui et sensum mirabilem subsidii sensi cum accipitrem ibi stantem vidi.
  
  
  Venit sine voce salutationis, sedit in uno e duobus ingentibus lectis et me intuens. Guttam spumae abstersi, sellam meam convertit ante mensam ligneam imitationem, et in ea sedit versus eum.
  
  
  "Hic locus conpressus est", Accipiter dixit. "Unus fabrum electronicorum nostrorum hac nocte consumpta est et sub custodia tunc fuit.
  
  
  Ego post se parietem ipso facto vidi; his diebus, videtur ut plerique motels ex specula struuntur, et etiam senex sine audiente auxilio omnia quae in proximo clausus geruntur audire possunt.
  
  
  "Noli timere," dixit senex. “Primas utrinque corruptelas habemus; nemo audiet quod dicimus.'
  
  
  Hoc mihi satisfecit; Numquam dubitavi de Capitis facultate per singula cogitandi.
  
  
  'Zenopolis iter nostrum facit,' sine prologo dixit. “Dies exactus nondum est positus, sed intra hebdomadem erit. Terminus in Albaniam transibit et caput Corcyrae. Tempus et locus conventus illo tempore determinabuntur.
  
  
  Adnuit ergo uidet. "Quomodo possum illum contactum?"
  
  
  « Per sororem ».
  
  
  Accipiter hoc tam siccum dixit ut primo id non animadverteret. "Quomodo iterum fuit?"
  
  
  « Soror eius. Nomen eius Christina est, quae unicum eius est vivum cognatum. Illa currently ut discipulus nutricem Athenis operatur, sed in Occidente ora feriat. Tu eam accipias, et non opus est singillatim exponere."
  
  
  Sed nihil usquam. Christina, ut evenit, viginti duos annos nata erat nec Alexan viderat cum ante quindecim annos aufugisset. Sed Alex, secundum Hawk, sororem suam in conventu nostro assistere voluit; ille suspiciones graves habuit, et post praeviam cum nostro populo agendam, in negotio Christinam institit; Solam dixit eam esse quam posse confidere, et Hawke et assentiebam eum utentem quasi quiddam inter se et proditionem a imperio Graeciae fieri posse.
  
  
  "Non simulas prorsus intelligere quid agat," Accipiter admisit, sed spectat ut quam maxime cum eo pergamus.
  
  
  Mihi divisio simplex videbatur: Athenas volebam, currum conducere, ac perpaucos dies navigia per oram explorare. Apud Pyrgos puellam sustuli (" satis venustum, mihi dictum est, " Accipiter mihi persuaserat) ac deinde lembam ad brevem lecythus Corcyram locavit. Ibi in insula magis distat ab Albania quam a Graecia, duo Alex Zenopolim attingemus.
  
  
  "Saepe cum eo locuti sumus ex quo proxime locuti sumus ad vos" Hawk explicavit. "Nolumus quomodo illuc perveniatur, sed nunc indicat se habere criticam informationem se ad nos transire posse. fortasse fortasse non, sed dabimus operam ut eum ex instituto recipiamus; debebimus. id verum dicere, donec aliter inveniat.
  
  
  “Adhuc dico, cur non eum veloci navigio Tarento duceres? Haec navigatio duobus diebus negotium capere potest."
  
  
  Senex renuit caput. « Vitale est ut non patiaris animum ad te vel Zenopolim quoquo modo deduci. Ipse nobis persuadet latebras futuras ad paucos saltem dies, sed instat operam nostram pro se omnino latere debere. est aliquid temporis, quod non plene explicavit; utrobique enim nunc eius consilium vereri debemus. Imo, Nick, navim tuam conductam Tarento cum occulto itinere accipies. Nihil facies auctorum in Graecia, neque in alia regione, donec Zenopolis tuta sit nobiscum. Minime vero, subridens subiecit, "si ad insequendum trans aquam pervenisset, nulla navis motoria tibi posset praecurrere naves et aeroplana ut varia imperia post te mitteret."
  
  
  Utroque modo mihi persuasit. Putabam id esse, sed Accipiter aliam parum admirationem mihi suppeditavit.
  
  
  "Viam," inquit, "vidulum apertum meum in eculeo ad parietem prospiciens. "Non habebis sclopetis in hac legatione. Vel si quid aliud, quod deprehensus et interrogatus criminaretur.'
  
  
  "Nihil?" — poposci.
  
  
  “Pingo gladium tuum ferre posse, sed in vagina non uteris. Ut navicularius, ferrum aliquod habere debes, quamvis in navigiis maxime navigiis inveniendis abhorret tuum. finem autem vobis necessarium est.
  
  
  "Ita et vos?"
  
  
  "Etiam. Vide, Nick, considerare possibilitatem hanc totam operationem esse quandam captionem ab altera parte positam. Ut scitis, in periodo subtilissimae tractationis cum Russis et Sinensi sumus. Re vera, est quoddam moratorium in rebus nostris contra has regiones eorumque satellites tacitum. Si per transitum Corcyrae usque ad Tarentum statueris quod Zenopolis laborat ut nos inspiciamus mala, dicamus, tunc videbis ut in mari amittitur.
  
  
  Hoc mihi non molestum est; Interfectorem aestimationem non feci quod horrebam cogitationem infigentem in agente inimico, etiamsi homo esset qui amicus esse solebat.
  
  
  
  "Bene," inquam, stans ad sacculum meum pergam. Lugerum arripui et Accipitri tradidi. "Cura eum, bene mihi servivit".
  
  
  "Cum redieris, paratus erit," inquit, telum in chartophylacio reposito.
  
  
  iterum sedi. "Cetera."
  
  
  Accipiter supercilium hirsutum me levavit.
  
  
  "Quid in Tampa facio infernum?"
  
  
  « Omnino. Hoc explicare eram. Duobus diebus hic manebis et varias marinas et celox sectores cognosces. Chartophylacium parvum involucrum arripuit et iuxta se in lectulo posuit. "Hic est index sectorum, qui nuper ex negotio exierunt; pro omnibus tribus eorum laborasti et nunc intermissum est ut tuum negotium incipias conari. Nimis cauti simus, sed si quis te interroget quis es. elaboratum est, possis docere quod non est facile cognoscere.
  
  
  “Rigationes homines toto orbe prope satis sunt” assentiebam. Hoc mihi persuaserat Nathanael Fridericus.
  
  
  "Admodum. Cum oram Graeciae iter agis, aliis Americanis qui regionem noverunt occurrere potes. Vivere melius est quam balbutire et amitti, eh?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Feci ut Accipiter mihi narravit, omni horae diei consumpto, et multae post tenebras vagantes marinas, monstra et navalia quasi celetem sectorem otiosum. In itineribus meis nomina procuratorum et institorum, ducum portuum, et latinarum, qui stationes gasi in variis navalibus cingebant, didici. Fortasse singula singula numquam opus erunt, sed si quidam Americanus, inquiunt, Piraeus mecum incipit meminisse veterem indolem insaniam qui in navali prope Clearwater laboravit, paratus essem de eo meam fabulam narrare.
  
  
  In fine diei secundi, trans Floridam peninsulam Miami eieci, ubi planum conscendi, quod mane postridie Matritum me suscepit. Ibi connexum habui fugam Athenas, et obscuratus sum eo tempore quo perrexi consuetudines — minime laetae erant de ferro ancipiti, quam gestabam in meis impedimentis, cum de re proposita comperissent — et abiit. invenire taxi. Nox ea praecipua claritatis fuit, quam, ut opinor, in Graecia et Levante reperiri non posse; Est quasi caelum omnia exotica aromata oleae et fici mixtae cum carbone assa et agni mixta et stillat caelum, ac deinde paulum refrigerat ne taediosae fiant. Est genus fallaces unguenti quod nulla femina uti potest, sed id facit Athenaeus stilo et gratia.
  
  
  Tum in Capulum repressus sum amittens omnia pigritiae conditionis Americanae. Revera, cum in TV in cubiculum meum verti, Gunsmoke accepi. Hic est incunabula civilis Occidentis.
  
  
  Postridie mane me celeriter ad urbem duxi. Dicere terribile est, sed ita peregi ut mundi urbes inceperint mihi frustulum ferre similitudinem. Ubique ibis, ibi videtur esse vestis Americana; Lenis vestis venditator Latine loquitur et certo scito de fratre suo Posoniensi, et dum signum Coca-Cola in quavis platea non vides, semper sentitur quod iustum est circa angulum.
  
  
  Sic ego cynicus. Angebatur nimium. Hoc negotium nimis facile mihi videbatur, et opus erat sentinare sicut propugnator Eximius Crater pro collegio omnium-stellarum ludo praeparans. Lusus semper amet pro professionalibus, id maxime caveant ne pro levi accipiant. Quaestio mea non admodum eadem fuit, sed per dies proximos dies, piperatum cum puella speciosa, cum spe amabilis, facile me sentirem pigrum in capite relinquerem, si non essem. diligens. .
  
  
  Praeter Wilhelminam omisi. Tum nesciebam quantum; Satis cito te comperire oportuit.
  
  
  Volkswagen conduxi ex procuratione loci Hertz et in itinere meo celetem sectorem esse coepi. Piraeeus primus sistenda fuit et errans e navalibus huius urbis portum occupatum diem exegi. Negotiator-Vileator ludens, quaesivi quaesita, simulavit studiis et instrumentis peritia peritia me Nathanael laudavisse. Nemo mihi occurrit, operimentum meum percunctanti; Daniel McKee fui, feriatus in parte mundi quam quidam nautae paradisum vocant. Ridiculum hoc fuit quod semel tantum fui huic mundi parti, et fuit paradisus nautis, sed non secundum quod nunc intelligunt. Explicare quis essem
  
  
  Exercitus US quindecim annis ante iungendum nimis difficile fuisset. Dic modo hanc partem fuisse exercitationis meae provectae cum AX et etiam Exercitus aliquas regulas cum opportunum visum fuerit flectere. Unicum tempus in aequabili hoc tempore fui in schola ad Fort Holabird in Baltimore counterintelligentiae. It was mostly to show, the first thing we were taught was how to type, because the agent had to fill out all the reports, and I portavi innocens secundus legatus verberibus. Postea, cum in Occidente Germaniae positio assignaretur, aliqui superiores, qui scirent gradum meum, dixerunt me majorem esse. Id quomodo CIC tunc laboravit et unum vel duos corporales in simplicibus vestibus laborantes cognovi et, si quaesitus est, etiam "gradum" maioris tenuit.
  
  
  Sed nihil ad dignitatem pertinet quam Zenopolim conveni Alex, vel ad id quod perduximus una. Denique exercitus noster a negotiatoribus heroinis, qui hanc materiam in Germaniam ferebant, vexabatur, ac nostris militibus venderet. Nihil his annis simile in Vietnam, sed tunc adhuc erat grave. Compertum est paucos milites commeatus esse, et id a duobus nautis graecis cum Turcia hospitibus acceperunt. Commutatio Naxos fuit, insula Cycladum maxima.
  
  
  Unus e militibus, adulescens serviens, unus ex iis commodis negotiis, ut quisque miles somniabat; machinam parvam machinae gemellae gubernavit quae VIPs, seniores executives et paganorum in apricis locis ut insulas Graecas et Libanum transportavit. Non difficile erat Munich vacuam ad terram redire ad parvum airfield in Naxo et onus albi pulveris. Non habuit mores instituta et paucae mechanica ad basim rei gerendae; tuleruntque pharmacum, et tulerunt illud negotiantes.
  
  
  Certatim non sum in certatione simpliciter; Hoc maxime opus sodalium CIC erat, sed cum appareret militarem Graecorum interesse, aliquantulum rei militaris molestissimae facta est. Proprie hoc officium non est CIC vel; Missio Corps est ullum occultae comminationis exercitui prohibere, sed hoc satis late interpretatum est. Ceterum, ad laborem sum allatus sum ut pharmacum smugglers ex actione et ut nemo in aliqua administratione implicatus magnum negotium de eo fecerit. Vel audivi, si audirem.
  
  
  It was a job homicida; Hoc intellexi quamprimum brevem meam finitionem. Et cum in Beryti convenissem Alex Zenopolim, omnia quae facere debebam inspiciebam eum, qui sciret eum hominem bonum esse qui mecum laboraret. Alex erat taurus hominis, paulo statura me, pedes sex, latitudo par. Is tunc temporis in intellegentia patriae navali militabat, sed in obscuro togato sectam aliquid ex Humfredo Bogart cinematographico aspexit: capillos nigros et barba, oculos truculentos, qui viderent ut te in murum configere possent et pendentem relinquerent. ibi. donec dimittam te.
  
  
  "Carter es," inquit, cum in casu frequenti conveniremus. Sinatra commentarius in jukebox luderet, et venter saturate saltatrix cum cantu certare conabatur.
  
  
  Fatebar me esse; In diebus illis adhuc potui uti nomine meo.
  
  
  "Ipsum simplex." Fuit bonus Anglus, sed verbis non haesitans. "Duo ex nostris obviam duo Americani in airfield. tu et ego perdo eos.
  
  
  "Quomodo scimus quando advenit planum Americanum?"
  
  
  “Est locus codex imminens portum. Tugurium nobis instructum caprinum; in valetudinarium finivit, miser. Risit Alex, ostendens magnum intervallum inter primores dentes. "Minor stomachi quaestio aliquid in aqua bibens. Senex est, sed melius erit.
  
  
  "Et quousque sustinebimus?"
  
  
  Alex humeros ingentes. "Donec veniunt. Quo properas?"
  
  
  Veterem crepitum navim cepimus, quae omnino insulas Cycladum, ne dicam Cretam, destitissemus, antequam Naxum perveniamus. Putati sumus peregrinatores esse, et egressi non inter nos locuti sumus. Sedatus sum in quod deversorium esse putabatur in urbe portu et tunc ecentricum Americanum lusi qui in montibus hiking ire volebat, praecursor, opinor, ad hippies hodiernorum qui mundum cum suis manticis examinant.
  
  
  Alex in casulis caprarii ad portum habena imminens inveni. Feliciter habuit sarcinam confectam sed utilem chartulae lusoriae et nescio quo modo ingentem stanam ouzoem cum armis quae nobis necessaria sunt dimittere potuit. Exspectatio, quae plus quam biduum duravit, non malae fuit, sed si verae pecuniae pinochlam lusimus, Alexei Zenopolim deberem tamen fere omnia, quae tunc merui, debere.
  
  
  Aer erat in longa valle angusta infra nos; ab Germanis in
  
  
  inter bellum et oves et capellas plus minusve bonae conditionis servabatur. In extremo fine arduus erat nobis scopulus; in margine erat spelunca magna naturalis, cujus introitum clare videre potuimus.
  
  
  Nautae illuc eunt, explicatur Alex. "Nostri, defensores litoris nostri." in lutum pavimentum tugurii exspuit. "Tot litoribus nos Danai defendimus; ad quamlibet tabulam spectant, Nich. Et putare malos spiritus huiusmodi professionem inquinare.» Iterum exspuit.
  
  
  Intellexi Alex idealistam fuisse. Hoc me vexavit; malui etiam tunc cynicis laborare, quia multo sunt certius.
  
  
  Noctes erant durissimae quod luce uti non poteramus. Alex et non multum loqui vel. Aliquando foras prodii, ut admiror pallorem terrae sub candida luna. Et erat in tertia nocte, vidi figuras movendas in fine pontis, ascendentes super marginem rupis, sicut scandentes ad apicem Everest.
  
  
  Ad tugurium cucurri et evigilavi Alex. “Adsunt,” in aurem. "Tua guys, satis certa sum."
  
  
  Alex agitavit manum et revolvit sub lodicula. "Bene, bene, iuvenis." Decem annis maior me fuit. "Expectabunt sicut nos. Planum Americanum usque ad lucem non apparet. Hic nocte terram non potes."
  
  
  Nolo iurare, sed stertere putabam Alex simul cum ultimum verbum dixit.
  
  
  Fortasse dormivi semihoram reliquam noctis; Scio me evigilatum ante lucem circa tugurium emigrasse, exspectans solem ut nobis lucere inciperet. Longa erat luna et ima valle videre vix potui.
  
  
  "Incipimus nunc." Vox placida Alex in tacito tugurio adeo opprimebat ut paene ex pelle mea exsilui. " Dimidium horae usque ad lucem." Erat in pedibus, portabat tunicas pellicias nigras, loculos telarum refertos. Subtus pullum .45 pistol gestavit, sed maxime in sclopeto M-1, quem super humerum fundavit, fisus est.
  
  
  Habui unum simile hoc quoque. Habui etiam Wilhelminam Lugerum, quam nuper in Germania acquisieram, quae quodammodo pars mei facta est.
  
  
  Per proximam vallis ripam diligenter perreximus, ad colles supra antrum introitum gyrantes. Satis ab extremis mansimus, ut nemo infra nos videre posset, etiamsi lux esset, et Alex merum judicium et instinctum nobis indicavit ubi sistere.
  
  
  "Ecce," insusurrans, monstrans in ora.
  
  
  Per inaequalem terram sicut folia repavimus, et tandem infra campum vidimus. Fuimus circiter pedes sexaginta, nec erat via quam videre potui.
  
  
  "Sicut nos…?" Coepi, sed Alex digitum in labra posuit, et dentes in tenebris micabant.
  
  
  Ex uno e multis loculis tenuissimum funiculum nylon traxit. Grenade erat uni parti adnexum, et duos alios in terra iuxta eum collocavit.
  
  
  "Planum inde venit", inquit, "dextrum ostendens in atrum in vacuum extra marginem agri. 'Solum modo. Cum terras taxi debet usque ad finem et vertere iudicium? Ita cum terram ... exire non possunt."
  
  
  Murus rupis lentissime demittere tenuem aciem usque ad extremum saxei cum grenade adnexum modo supra speluncae ostium coepit. Tum restitit, digitos farciminis movit, calculos mentis faciens, et iterum surrexit. Fecit signum in nylon et secabit illud cultello. "Prorsus" pronuntiavit et reliquam aciem in parvo rubo paucos pedes e margine prehendere iussit.
  
  
  "Iam quid?" rogavi. Nemo nobis indicavit quis huic operationi praeesset, sed Alex videbar scire quid ageret, et scire volui.
  
  
  "Descendere malum est, sed descendere possum." chirothecas densissimas induit, longitudinis funem circum femore praemunitum involvit, ansam umero suo projecit. "Nunc ad extremum campi redi. Viam parvulam ubi capri deducunt te deducunt. Cum audis grenadam in spelunca abeuntem, descendis et convince illos guys in plano quod nusquam habent. Intellexit?"
  
  
  Ita pensavi. Obedienter recurrit in partem quam venimus. Non difficile erat invenire vestigia Alex loquebatur de, quamvis in luce cani falsa luce intuens me paenitet caprum. Emittendae meae Ml, in extrema rupe decumbo.
  
  
  Initio fuit sicut musca assidua stridore, et tentationem pugnavi, ut eam ferire intellexi cum me perstrinxisse. Oculi mei aperti sunt et inspiciebam partem ardentem solis aurei e longinquo mari orientem.
  
  
  In medio orbis dimidia parte obscura macula magis aucta pergit, recta ad ubi iacebat. Sensi me cito stomachum prendere et cogo me in loco manere, ut geminus machinae in conspectum venit, petens portum ad extremum campi.
  
  
  Et vidi in ora rupis versus locum ubi reliqui Alex. Omnino non visibilis erat donec rotae plani gramina tangebant, sed tunc vidi instar ponderis surrectum et longum tenues series albas iactare. Illa per aerem volavit, ocyus sub fracto pondere ad extremum finem decidit, et tandem in foramen speluncae concrepuit.
  
  
  Longa mora fuit, et longum est, et cogitare coepi. Quattuor secundis non multum est, sed olim instructorem habui clavum e grenade evellere et casualiter ad me iactare. Mundum posui et super concretum propugnaculum iecit et in usu foraminis quasi in fabula media homo essem duplici. Cubitus meus post dies vulneratus est - tasque gravatae sunt, memento - sed id quod mihi molestissimum fuit, filius cachinni canis, qui totum hoc incepit, et nothum ad occidendum optime remanens. Feliciter, et probabiliter mihi, post illum diem numquam vidi.
  
  
  Ostium speluncae cum ingenti strepitu explosione horrendum explosum, ingentes cristae fumi et imbres strages in viridem campum fundentes. Priusquam movere possem, vidi Alex se praecipitare in marginem rupis, crepidis saxum feriendo, et celeriter ad terram descendit.
  
  
  arduum iter ascendi, frutectis incultis haerens, et pavimentum cucurri vallem ferio. A-geminum machina Americana planum in me cum suis machinis rugientibus taxatur, sed momento notari non timui; explosio post eos suam plenam attentionem occupare debet.
  
  
  Ut planum retardari, in exiguum intervallum muri rupis cucurri, exspectavi donec se vertere coepit, deinde evectus et duos ictus vivos ad nasum planum accendit. Vidi pavidum et pallidum per windshield vultum, et tunc veloci motu. Latera ianuam aperire coepit sicut gubernator vices suas continuavit, iam machinas pro takeoff incipiens.
  
  
  Ignem in planum iussi non si iuvare possemus; tamen proprietas imperii US est. Sic ego post caudam descendi, semoto probabilis latronis ostio lateris. Repens explosio columnarum duarum pene me pedibus excussit, pulverem calcittans ac momentum obcaecans. Cum viderem iterum, planum a me digrediebatur; Habui in humero meo M-1, ad ignem paratam ad ultimam experientiam, cum Alex e specu prolapso evolavit et in planum venientis iter.
  
  
  Luce prima, ut parvus mons, atris omnibus, erectis brachiis, velut quidam antiquus bellator iram deorum retinere conabatur. Cum planum ad eum concurreretur, collisio imminere videbatur, sed ultimo momento inflexit, tormentis suis et vallum iaculis trucidatis. Alex, columba sub nere propeller e rotis volvens.
  
  
  Per campum cucurri versus magnum Graecum et planum, et vidi sclopetum extra ostium lateris ante Alex. Substiti, flexo poplite et elevavi meum Ml sicut planum factum est, labefecit in extrema rupis recumbens. Vir caput suum haesit et sclopellum socium me demonstravit.
  
  
  Parvum clypeum erat et planum adhuc gestatio ab acuto tractu et subito statui, sed tempus non erat ut diligenti fine insisteret. Ego iecit ignem unum, deinde alium. Vir in ostio me intuens, et etiam e longinquo aspectum mirabilem in facie viderem sicut cruorem e collo effusum. Sclopetum monstrare in me coepit, sed repente incus factus est gravis. Manus eius cecidit, sclopellum de manu cecidit, et sensim per ianuam in terram cecidit.
  
  
  Alex irruit in hominem se in umbraculum desiluit. Clamor altus, obvolutus, tunc risus gutturalis; Paucis secundis post, alius homo evolavit et in petrosa terra os descendit. Alex post eum in ostio stetit, suum novem libram M-l tam leviter quam tristis arundo tenens. Tunc mihi annuit, sed iam surrexi et ambulabam versus planum.
  
  
  "Bonum figens," inquit. "Tu bene perdis gubernatorem paene occidit."
  
  
  " Quid istuc est?" Uterque virum moestum spectavimus in terra; unum iacula non movere.
  
  
  "Ha! Tua glans per collum vadit et planum ferit, hoc gubernatoris aurem secans et in windshield frangit. Est misericordia".
  
  
  "Yeah. Aliud damnum?"
  
  
  "Quis non videre. Alter tuus ictus in cista eum ferire puto. Certe non transivit.
  
  
  "Aut fortasse
  
  
  Ego omnino omisit vestigium. "
  
  
  Alex movit caput. “Non, non deesset, Nick Carter. Et numquam hoc obliviscar, scis?" Gubernatorem aspexit, qui terram conabatur. "Visne huic homini vivere?"
  
  
  "Si non laesus est, puto eum in praetorio posse uti." Inclinavi, et apprehendi virum; Exercitum uniforme gerebat livore servientium, vultumque novi ac meum sciebam a studio fasciculi. Ragan, obstupui. "Visne hic vivere an mori? Haec est electio tua".
  
  
  "Cheezus, immo!" Recordatus sum quod non esset plus quam puer et vidi iuniorem quam imaginem eius. Aspexit Alex, et obstupui caput quassavit. "Psycho!" mussat. "Hic homo est insanus."
  
  
  Alex risit et iuxta eum procumbens, rostrum sclopetorum circa faciem pueri servientis. "Puer callide," inquit. “Scivi si me percusseris, planum tuum sicut me destruet. et voles". manu facundum gestus, umerum in rupe despiciens. “Et quomodo hic vivit, huh? Bonum puerum". Et percussit eum a tergo, et apprehendit humerum eius et extraxit servum eius ad pedes eius.
  
  
  "Quid de spelunca?" rogavi.
  
  
  "Omnes mortui sunt." Sclopeta ejus ludibrio patuit. “Postquam abis, plura tasque ad antrum signandum utar. Pulchrum fac sepulcrum. Quid de isto uno? Hominem ad calcem pepulerat mortuum.
  
  
  "Nemo. Malim mecum. Sed quomodo hic iturus es?"
  
  
  “Haec pars patriae meae est, Nick Carter. Ne de me cures, huh? Nunc adiuvo te puerum hunc ligare ut tibi in fuga difficultates non faciat."
  
  
  Statuimus Ragan discedere diligenter ligatum sicut post solium gubernatoris ut ipsum oculum habere possem. Alterius hominis corpus Alex, pondere post se pependit. Priusquam intravi, in loculis suis rimatur et duos saccos extrahit.
  
  
  Utrumque sume; vos, Americani, probatione indigetis. Nos, nihil de medicamento smuggling, huh nescimus?" Ille me a tergo percussit. "Iter a nice, Nick Carter. Si tam bonus es gubernator quam surculus es, quaestiones non habebis, huh?"
  
  
  Extremum illum vidi, retroque ad antrum, Sclopetis fortuito declivis super umeris; apparuit quasi venator domum regrediens prosperam diem. Ne ille quidem ad fluctus cum exuitur.
  
  
  
  
  
  
  Caput VI
  
  
  
  
  
  Cum nox in oras Graeciae cadit, repente tenebrescit. Pulchrum deversorium prope navalia inveni, commendatum mihi a magistro navi cartae quam antea dixeram. Obtulit mihi iaculatores ostendere, sed quam maxime comiter demisi; Adhuc psyched eram ad munus quod nondum inchoatum erat nec amicarum perturbationum volui.
  
  
  Cubiculum meum mundum erat et luculentum. Nullam molestie, enim id mi dictum mi. Dies longus fuerat, et in sole claro usus non sum, qui vires hominis exhaurire potest antequam sciat. mane Pyrgos iturus sum obviam puellae, et vere ire volui.
  
  
  Prandium habui in parva taberna prope. Circulus Americanorum prope sedebat, et una feminarum in turba me intuebatur. Videbat bona, quodam modo perusta, quasi omni hora lucis pellem suam coxit, et diu clibanum reliquit. Sed eam neglexi, lecythus dux me studiose sustuli apud Athenas voluptuarium munus.
  
  
  Mulier sine attentione non relinquetur. Ex angulo oculi mei vidi eam stantem et vacillantem super calcaneo illo ligneo, quod feminae his diebus gerunt. Stabat contra me ad mensam, torva et fronte, quasi novum aliquod specimen quod in tesca incidissem.
  
  
  "Te adiuvare possum?" - rogavi blande. Non surrexi.
  
  
  Illa excussit soles osculata comas. "Nescio." Illa mihi digito ostendit accusatorem. "Galveston. Tres, quattuor annos. Fuistine amicus Sue-Ellen, annon eras?"
  
  
  Adligat, non conatur ostendere. "Vereor ne de alio cogitas."
  
  
  Illa frons etiam magis. “Iuro me numquam unius vultus obliviscar. Et certe non placet tuum.' Risus velox ut ostenderet me cognosceret. "Age, nunc. Nomen... Nick? Ita. Erat, da mihi minutam; Veniam cum ultimo."
  
  
  "Me ita paenitet, nomen meum Daniel McKee".
  
  
  Adnuit intellectus. "Etiam. Ego autem sum Jackie Onassis. Quid tibi accessit? Esne hic cum uxore tua an aliquid?"
  
  
  "Minime, sed..."
  
  
  “Funny, modo cum Sue-Ellen hodie fuimus. De Phasellus eius? Cum haec dixit, accentum muliebre vides
  
  
  magis magisque fit meridiem. Non sum miratus; Sufficit cogitatio Sue-Ellen tortillam in ore meo ponere.
  
  
  "Non sum vere..."
  
  
  Pergebat quasi non audivisset me. "Scis post id tempus demum divortium obtinuit, sed hoc scire puto, quia tu et Sue-Ellen tales amici fuerunt. Scilicet iterum nupsit, sed maritus eius Graecus senex vix aliquod tempus cum ea in his omnibus expendit. diebus illis, ut opinor, Sue-Ellen pergratum erit te in his regionibus audire.
  
  
  Sagaciter ignarus eram alios nunc me intuere, non solum reliquos turbae garrulae faeminae, sed etiam populum in pluribus vicinis tabulis. Expergiscimini. "Crede mihi, domina, ego sum Daniel McKee." Card e pera mea accepi. “Actu, ego sum celox sectorem. Forsitan amicus tuus Sue-Ellen in loquendo ad me studiosus esset. Ubi prorsus est eius naviculam? "
  
  
  Spectavit contemptim ad album card. Tunc aspexit faciem meam, oculos non satis focusing. Denique caput quassans gradum retro tulit. “Iurare potui te esse, Nick Somebody. Solus Sue-Ellen constitutum non haberet cum venditore navi aliqua. Etiam in weekends."
  
  
  "Bene..." Pudet et tandem negotium chartae ad peram meam redii.
  
  
  Mulier digitum movit ad me. “Sed fortasse id non est quod dicis, recte? Nick memini, callidus erat, tempus nulli non dedit. D. Yacht Broker. Sue-Ellen dixit se postea hic esse. Tunc certe sciemus, huh? " Repit ad mensam suam.
  
  
  Cito hic deserere volui, sed coenam consummare coactus sum, non attendens vultus aliorum virorum ac mulierum in comitatu. Prosperi fasciculi fuerunt, maxime in suis triginta et forties, iudicavi, quales pop sursum in aliqua fere urbis macula in mundo essent. Qualis homo, qui fortuitus amicus esset cum Sue-Ellen Baylor, vel quodcumque nomen eius postremum his diebus est, omnes suos amicos fac sciverunt.
  
  
  Sed vespere illo modo non fuit cogitandum de Sue-Ellen vel amicis suis, unde eam ex animo posui quamprimum, post ridens et annuens mulieri in factione Americana taberna discessi. Oculos sensi aestimare dorsum meum, ut egrederetur in serenitatem noctis caeli.
  
  
  Frigidus erat, et aurae spirante tenorem aquae. Navicula magna in portu fixa erat, omnia luminaria erant, atque etiam procul ab impetu saxi cohortis potui audire. "Insanis," cogitavi. homines ex toto orbe terrarum veniunt ad videndam Graeciam et navim suam conscendunt ut musicam Americanam audiant.
  
  
  lente ambulabam, foris neglegenter, sed intus aliquid sonabat. Sue-Ellen causa mihi molesta erat, et obscuros angiportos reperiebam me praeteriisse. Ipsum navale bene accensum est, et etiam hoc tempore noctis satis fuit ad custodiendum me commodus actio. Ego tamen praesentiam Hugonis aestimabam, nunc in vagina brachii commodius sedentem. Id quod aliquis prope erat qui sciebat quis vere essem, et praesertim nomen meum, omnino opus erat ut affectus meos ad summa bene sciebam modulari.
  
  
  Per tempus in deversorium redii, non anima una accesserat, et cum starem in limine ad ultimum otiose circum quietum quadrangulum circumspicere, non minimam suspicionis motum observavi. Tandem parvipendens, intus ambulavi et una volatus gradus ad cubiculum meum ascendit.
  
  
  Exspectabant me, cum ianuam reseravi, et erant nice damnati. Nullae minae, nulla fere verba; alter eorum ianuam cum intravi impulit, alter per conclave lumen invertit. Ambo graves aedificati sunt, iustis litibus nigris vestiti, et arma latae sententiae parva sed mortifera erant.
  
  
  Exspectavi unum ex illis ut loquerer, animadvertens sarcinas meas in lecto proximae fenestrae esse apertas. Non laboravi vestimenta sua, et ex iis quae videre potui, duo hospites mei in inquisitione diligentissime erant. Nimis neat.
  
  
  "Mr. Daniel McKee?" Locutus est vir a me longissime; altera leviter procerior, pilis nigris brevibus, sed magna mystace demissa.
  
  
  "Ita," respondi aequaliter, leviter levavi quod meo vero nomine non utebantur.
  
  
  "Reversus es mane."
  
  
  Hominem risum iurare potui, sed ea barba certe difficile erat.
  
  
  Plane, inquam.
  
  
  Planum e sinum suum fessum e sinum suum traxit et aperuit. Vidi tabellam terream et chartam officialem sub male exaratis et flavescentibus plasticam, et tunc iterum omnia reposuit.
  
  
  "Quaeris hospites aliquot negotii, Mr McKee?" — quaesivit homo. Socium suum stabat ante pectus salaputium ligneum femoralia ad pedem
  
  
  lectus, verbum non movere.
  
  
  "Non realiter."
  
  
  "Tu es ... Phasellus sectorem." Quaestio non fuit.
  
  
  "Ius."
  
  
  "Visne naves in Graecia emere aut vendere?"
  
  
  "Minime," respondi diligenter. "Ego iustus circumspicio. Quasi otium cum parvis negotiis componitur.'
  
  
  "Ecquid in aqua industria nostra multum interest?"
  
  
  "Scilicet. An non est interesting?"
  
  
  Risit vir, ore patente; parumper, cum vidi medium inter primores dentes, valde commonitus sum Alex- zenopolim. Sed Alex, dixi me, bonum sex digitos procerior fuit.
  
  
  "Numquid diu in hac terra eris?" — homo ridens.
  
  
  "Nescio. Paucis diebus, fortasse multa consilia non habeo."
  
  
  "Ita. Patria patria est otium visitatoribus. Oculi eius tenebrosi turbidum verterunt in duobus verbis proximis, et vidi caute sclopellum quod adhuc intendit ad medium meum.
  
  
  "Quidnam vis?" Rogavi, conans timidius sonare quam poscentem.
  
  
  Manum suam cum pistol excussit, sed id mihi non minimam notionem dedit, ut eum conatum adprehenderet; Socium suum longe ab eo positum erat ut nullo modo utrumque sine adiecto cicatricem meam cutem saltem unam capere possem. Praeterea nulla ratio est. Haud ita longe.
  
  
  Vir cum barba humeros. “Ut plura de te invenias, Dominus McKee. Cum aliquis peregrinus, me excusat Americanus, in hanc regionem venit et perquirit, naturaliter curiositatem imperii mei excitat.
  
  
  “Invenire potes tantum quaerendo”, demonstravi.
  
  
  "O fortasse. Patria autem mea... intellige quaeso, domine McKee, valde instabiles sumus, copiis undique nobis inimicis circumdati. Cogor igitur esse omnium suspectus, et mihi crede, domine, hoc multo magis dolemus quam te. Rectissime itaque utimur, etiam rudes ad cognoscendum quid nobis faciendum putemus scire. Intellegis? "
  
  
  "Sane," inquam, graviter. "Et satis iam puto te didicisse, nonne?"
  
  
  "Bene fortasse." Fidem suam ut ostenderet, pistolam in balteo in holster posuit. "Unum est."
  
  
  "O?" Animadverti socium suum adhuc sclopellum tenere, tametsi mihi non indicabatur;
  
  
  “Si non sapis...” Brachia late expandit, benevolentiam ostendens, et versus me circum lectulum movetur. "Paulum quaerere? Tuus homo?"
  
  
  Christ! Omne quod opus erat, laevo bracchio recondidit Hugoni. gradum reduxi. "Non intellego cur hoc opus sit," inquam, faciens mea imitationem modice indignantis American VIATOR. "Deus scit me e patria tua naves non suppeditare!"
  
  
  "Certe non. Tamen". versus me adhuc ambulabat. "Ut nobis omnibus satisfiat, annon?"
  
  
  "Cur non intellego...?"
  
  
  Socius meus iterum sclopetum erexit, monstrans in meam partem.
  
  
  “Salve, domine McKee,” dixit tabernarius mustachioedus. "Nolumus efficere."
  
  
  Circa lecti pedem ambulabat, brachiis placatus porrectis, amicum ut rhinocerotum spectans.
  
  
  Ferre non potui. - "Tene!"
  
  
  "Ita vero?" Obstitit barba, sed non haesitans videbatur.
  
  
  "Dices te esse magistratus vel aliquid tale. Propius inviso possum accipere a card mihi fecisti?"
  
  
  Hoc eum impedivit. Ille socium suum celeriter perstrinxit et ad me permovit. Eius error. Accepi ad dextrum dimidium gradum, ponensque inter me et illum sclopetum tenentem. Priusquam aliquis illorum perciperet quid rei esset, Mustache arripui carpum, torquens et pressi pectori meo. Durus erat et gravis, sed ego eum claudicare feci.
  
  
  "Dominus McKee..." inspiravit.
  
  
  Laetatus sum hoc audire; quidquid ageretur, plane nesciebat quis vere esset.
  
  
  "Pera," in aurem curvavi.
  
  
  Fodere coepit in sinum coxae. Ita constitui eum tenere, ut quid alter ageret nescirem. Non primo. Tum placide eum vidi in dolio sclopelli silentium impositum. Priusquam agere possem, diligentius intentionem arripuit et duos ictus in magnum pectus hominis quem tenebat incendit. Pudet me dicere primam reactionem meam levationem esse quod nulla glans per corpus meum transierit vel me feriat.
  
  
  barba deflexit, duplicat subito pondus in manibus. demitto; plane non erat utile mihi clypeum.
  
  
  Alter terga agitabat. “Ego eum ducam. Nolite solliciti esse Dominus McKee.
  
  
  Ego non amo viam quam mihi risit, praesertim cum dentium metallicae globulorum labia glutinata deprehenderim.
  
  
  "Quid infernum," inquam, redire ad munus meum negotiatoris Peregrinatoris. Constabat quod me mittere non intendebat.
  
  
  "Interdum accidunt ridicula, Mr McKee," inquit, nixa super corpus exanime ante pedes meos. Sanguis e nitidissimis puncturis in pectus Us fluxit, sed tota eius obscurorum iaccam fabrica absorpta est.
  
  
  Respondi Uh-huh meum brachium sinistrum aliquantulum extendens si momento Hugoni indigerem. Tunc Wilhelmina tantum volui ut eam gustarem. "Quid infernum acturus es?"
  
  
  Latronem intuens, oculos suos parvos velut anguis mortuus est. "Visne scire, domine McKee?"
  
  
  nihil dixi.
  
  
  Hominem mortuum ad pedes elevavit, crassum corpus flexit et super humerum suum Mustache proiecit. "Fugiunt ignis", dixit quasi nescirem, et versus fenestram pertendit ad parvam quadratam infra imminens. Post paulum intercapedinem, per fenestram incidit in catenas ferreas. Corpus super humerum eius gravem zonam fenestram elevatam percussit, sed Mustache recusare non potuit.
  
  
  Latrunculus iterum substitit postquam onus eius foris fuit, et cum me aspexit, subridens erat fere amicus.
  
  
  "Te iterum aliquando videbimus, annon, Dominus McKee?" Usatiy in caudam patted corpus est. "Proximum tempus non aliqua stulta errata facimus, huh?"
  
  
  
  
  
  
  Caput septimum.
  
  
  
  
  
  Accessi ad fenestram et aspiciebam ut cauponarius latronis ascendens ignem evaderet sicut simia, ut videtur immemor oneris quam portabat. Utinam haberem Wilhelminam. Ultimum quod hic volui, mihi quodammodo notabiliter fuit. Praecipue auctorum notabilia.
  
  
  Et sane noui duos iocos qui thalamum diripuerunt mihi nihil ad rempublicam pertinere; legales agentes in patria sua laborantes socios suos in malum non jaciunt.
  
  
  Compressi sarcinas meas et reliquos cubiculi, inter primitivam latrinam. Nihil mihi deesse videbatur, et quoniam nihil mihi incusabat, non nimis solliciti esse. Nisi mirarer, quinam hic conjuges essent, et cur ibi essent. Volui bene inspicere chartam Usatiy quod mihi ostendit, sed iam sero erat. Et verisimile non refert. Aliquis, quidam ordo in Daniel McKee, celetem sectorem, et satis sollicitus ad me. Plusquam umquam, ut incultus sum et ad lectum paravi, Wilhelminam omisi.
  
  
  Postridie eius diei statutum est, et eram mane facilem trium horarum circum Peloponnesum agitare. Vasta peninsula montuosa erat, viridis et candida tota, laeto colles viridesque racemi creta tabernacula; Via erat bona et optabam me morari tempus et esse honestum VIATOR. Sed nimis impatiens eram, nimis festinans ad destinatum meum; Memoria eorum quae in cubiculo meo acciderant heri nocte in animo meo morata est, et sentiebam aliquo modo damnare magnum esse contactum cum Christina. Tunc, ut aiunt, spectaculum in via potuimus.
  
  
  Pyrgos est oppidum squallidum portu naturali magnifico. Priusquam aliquid aliud egi, circa navalia vagatus sum donec locum inveniebam ut naviculam distraherem per hebdomadam vel duos. lepidus dominus Elgon Xephrates condebat, parvus homo cippum dentibus, quem semper in risu candido demonstravit.
  
  
  Nos non statim paciscor; Facile adhuc habui, sed certe damnare potui quod nullo tempore opus erat. Elgon mihi negabat se vas nauticum mihi habiturum, cum unum accipere vellem. Hoc erat inter quaestiones praecipuas.
  
  
  Alterum deversorium, haud multum ab altero in Piraeo dissimile, praeterquam quod unum magnum stratum glebosum et balneum in in ANDRON situm est. Bene, una tantum nocte mansi, fortasse non illa nocte.
  
  
  Sero iam post meridiem erat et consuetudinis meae Tornacense egi quam diu potui cum tandem ad Zakynthos Taberna perveneram. Erat magna constitutio aperta, cum portu magnifico et insula montuosa magna aliquot millia passuum. Sedi ad mensam metallicam super xystum, exui celetem galerum meum, et posui in sede iuxta me. Postea sol in Ionio mari obliquo cadit post cothurnum Italiae, quo peterem biduo. Christinam tam patienter quam maxime expectavi, sperans se diutius me moraturum non esse. Damnare erat inconveniens quod cum aliqua puella aliena ageret quae plura de singulis huius missionis sciebat quam ego.
  
  
  Praesertim postquam in currendo cum duabus pros in deversorio meo cella nocte.
  
  
  Ex taberna aquaria in portu multa nocte videre potui. Non referta erat, sed navigia omnium generum continue veniebant et ibant. Cursus atro carinae apparuit, puella in aqua nartae trahens. Accesserunt de ordine lemborum ad aggerem alligatum. Elevavit puella brachium supra caput, fusci crines post se fluentes, et expressio extasis in faciem sparsa. In navi et auriga et alter nautam e puppi aspicientem risit hortaturque eam. Quidam piscatores in columpna suspexit ab opere suo; quidam in latis admiratione steterunt velut aeneum, bikini vestitum, praetereuntes corpore, et laetae salutationis.
  
  
  Tunc sene, homo verecundus pileo insignibus aureis insignibus, ad aggerem accurrit, furibundus gestiens. Ille navim agens non eum primo animadvertit, sed quodam instinctu eum adtendit quo iret; acrius, cum finis portus appropinquare cerneret, retardavit.
  
  
  “Stultorum perduint”, ego ipse mussabat. Utroque modo, necesse est scire plura in portu ski jet.
  
  
  Puella funem linum corripere conatus est; haec sola laeta esse videbatur quae quid ageret sciebat, et quamvis celeritate et directione navigii mutata, rei publicae compos esse videbatur.
  
  
  Et tunc, aliqua causa mihi ignota, illa modo cecidit. Descendit in aquam, sponte se tollens nartam suam et funem stuppam solvens. Plausus cessavit, sed officialis portus ad populum in navi pugnum movebat. Paene restitit, fremuit machina, lento orbe facta est, puellam adiit.
  
  
  Ambulabat leviter per aquam, adhaerens nartae, sed appropinquante navi, audivi vocem eius cum ira surgere. Sciebam nonnulla Graeca, sed sciebam quid diceret in nullis textibus inveniri posse. Impulit ad hominem puppi prolapsus aqua; haesitanter intuens in faciem sumpsit eos. Sed cum manum porrigeret ad navim adiuvandam, illa obtorpuit, et versus ligneos gressus per aggerem fluitabat.
  
  
  Mulio post eam diligenter versabatur, ambo palam homines deprecantes. Neglecta eos, vultumque superbum fastidium reputans. Et cum pervenisset ad scalam, et de aqua surgere incepit, et homo ad puppim suam iterum extendit; manum excussit, e crinibus fluentibus aquam hauriebat donec totus spargeretur, dein paucas gradus conscendebat donec superemineret. Tunc illa conversa dixit aliquid, abscidit tanquam servus praecipiens ineptissimo rookio in epheborum. Spectabant ambo maesti, tum tristes. Inter eas puellae tradiderunt vestimenta et sacculum magnum stramen. Haec cum iam haberet, sine aspectu etiam vale avertit, et ad summum aggerem celeriter ascendit.
  
  
  Sicut plerique alii patroni tabernae, surrexi e mensa ut melius spectarem puellam postquam cecidit. Unde steti perspicerem omnia quae fiebant, et prope adstantem cum ad summum aggeris saxum pervenisset. Substitit parumper, sedulo non respiciens, donec repentinum maiae sonitum audivit ut duae virgae aestus dissolutae e portu in inquisitionem amissi tumores reverterunt. Tum paleas ad pedes eius collocavit, brachia levavit, et super caput eius super caput terream tunicam proiecit, tantum satis quaerens donec vestis eius coxis meridiana esset. Illa nitidas, humidas crines e sub shirt monilia traxit, in sacculum suum attigit, et monstruosas vitreas binas extraxit. Tantum postquam induerat, nos aspexit, qui stabant et aspexit.
  
  
  Non ficta modestia, non ambitiosa socordia; simpliciter risit, leviter, parvipendens, sacculum suum sustulit. Cum me praeteriit, tam prope, ut mixtum aquae salsae et loturae suntan, quae cutem sparserat, olfacere possem, haesitat in scissura secunda, deinde recta ad taberna pergebat.
  
  
  Aspiciebam eam – certe velamen meum sufflassem si non haberem, quod omnes alii eam inspicerem – dum par latum et vadosum gradus super xystum saxum ambulabat et mensam sine umbella ad tuendam suscepit. se a sole. Ibi architriclinus erat antequam sederet, et cum ad tristissimam interiorem tabernae ordinem rediret, ad mensam meam lente ambulavi. Subtiliter aliquid sensi dolere quod proximam mensam non elegisset, sed sensus communis me admonuit
  
  
  • Non huc veni modo ut loci aquam deam admirer.
  
  
  Bibit vitreum loci vini, uvas iam gustatas arcte adprehendit, et cum ouzo inhaerere decrevi; pallida saltem, lactea substantia emisit suaque monita signa prius quam deglutivit. Sedimus ut se mutuo intueri possemus quin multam rem de eo faceremus, et post aliquantum patuit saepe in partem meam perstrinxisse. Bene, id accipere possum; soli homines in ipso tempore pauci viatorum coniuges et pauci negotiatores locales, ex solenni habitu diiudicantes, quorum nemo fuisset in puella vel qui animum ad eam post hoc opus adire voluisset. in aqua momenta priorum.
  
  
  Una ei diu nudis pedibus impatienter vellicaverunt. Quae paucis secunda comas velavit madida, et in sole siccavit; Unde sedebam, holoserica nigra viderem elucidat aes, et quotiens bracchia levavit, ubera contra artas luctandi stabat acerbe. Aversus sum; quod minime opus erat hac distractione. Praeter, me dixi, erat probabiliter summus genus volutpat vocationem puellam auxilium quaerit. Reliqua taberna diligenter examinavi et sine ulla impudicitia relinquebatur me optimum esse prospectum.
  
  
  Vigiliam meam spectavi, tum ad solem rapidum trans mare. Uterque sero dixit, et miratus sum quando meus contactus appareret.
  
  
  Surrexerunt ad pedes eius, pendentia ex labiis aureis cigarette pendentibus. Stabat parumper circa aggerem, quasi aliquid quaerens, conversa et adhuc nudis pedibus in medium tabernae obscurum ambulabat. Mensam meam praeteriens vage risit, sine me intuitus.
  
  
  Manum meam levavi ad ocularia ocularia componenda, et architriclinus prope volitans gestum ordinem arripuit; post paulo ante me fuit alius ouzo. Iuvenis erat, vix e pubescentem, et dum posuit libamen, intuitus est puellae mensam, deinde ad dorsum tabernae, supercilia sulcata, ac si Groucho Marx imitaretur. Priusquam intellexi quid ageret, vitrum vini deposuit et puella bibebat et abripiebat antequam protestari possem.
  
  
  Reversa est fere statim postquam discessit, sedens in throno adverso mihi. Priusquam vini haustum sumpsit, humilem, emissae gratiae suspirium, in sella reclinavit. Tum demum me aspexit.
  
  
  "Habetis a car?" petivit. Illa crassum accentum habebat, sed lingua Anglica commoda videbatur.
  
  
  "Ille habeo," consensi. Volkswagen prope collocatum est, in conspectu nostrae tabulae.
  
  
  "Putavi tuum esse," inquit arida. "Nam numero et facto quod Americanus es."
  
  
  "Num id multum ostendit?"
  
  
  Illa parvipendens, indifferens. "O cognoscere potes." Alias ​​tabulas prope aspexit. "Isti sunt de Anglia." Adnuit aliquantulum, indicans in umbraculo mensae mediae aetatis duos sorbendo vermutum. Secessit, et se dedit cupam; at illas genas carbunculos! Et siqua placet, vultuque in morem securim, Inque illud fantasticum tibiae sectae, hic in Pyrgos sole! Potesne existimare eos e…” Movit manum in aere in deceptione. "Argentina?"
  
  
  Ut non risus ante. " Maxime non."
  
  
  Cubans in mensa reclinavit et ad me inclinavit, mihi plenam arridendi vim dedit, quasi aliquid omnino venustum invenisset. "Sic currus habes?" In Volkswagen perstrinxit.
  
  
  "Etiam. Meum est".
  
  
  "Tunc fortasse non sapies... onerariam meam amisi."
  
  
  "Hoc animadverti."
  
  
  “Litus publicus parvus est, non procul. Illae guys in navi, invitaverunt me ut cum illis aptaret aquam ire, et dixi cur non. Humeri eius nunc surrexerunt et ceciderunt sicut pistores in statuto rotis motivis. “Sed hanc navem navigare nesciunt, tu scis? Stulti! Quasi hoc in portu rectum .... vidisti?
  
  
  "Yeah."
  
  
  " Sic intermisi illis ; Non credo etiam me reducere ad deversorium parvum in litore ubi maneo. Ita ... quid vocas? Deserunt?
  
  
  "Non prorsus, sed recte sapis."
  
  
  Per mensam innitebatur versus me. “Vexillum move,” cogitavi cum ubera eius laetissimae camisiae pressa sunt. "Quousque in Pyrgos venis?" petivit.
  
  
  "Non expecto diu hic esse."
  
  
  "O. Quo tu hinc?"
  
  
  Retro paululum in sella mea. Nimis multa quaesivit etiam pro meretrice. "Nondum constitui", cautius dixi.
  
  
  “Fortasse. Oculi eius scintillabant quasi exemplaria sua interna. "Nonne Corcyra mala erit?"
  
  
  "Hanc est possibilitas," fateor. Nihil est mentiendi punctum.
  
  
  "Tune igitur socio eges?"
  
  
  Non inopinata quaestio fuit, sed responsum non habui. Aspexi eam diu antequam responderet. "Visne Corcyram ire?"
  
  
  "Non sapiunt."
  
  
  "Quod?"
  
  
  Turn illi dubitant. Miros illos humeros indifferenter abjecit et parvipendens. "Locus est bonus".
  
  
  "Ita est."
  
  
  Subito risit, ut puella in mendacio innocuo deprehensa. "Sed multo melius est Corcyra annon?"
  
  
  Sensum me tinguere sensi. "Sit..."
  
  
  Per mensam attigit et brachium tetigit. "Nonne tibi curae est si paucos haberem dies comitem, esses?" Risus etiam latius crevit. "Dominus McKee?"
  
  
  Nomen meum non nominavi.
  
  
  
  
  
  
  Caput Octavum
  
  
  
  
  
  Vix subtilissimae contactus quam unquam feci, et me offendit puellam in deversorium ubi vestem reliquerat. Non multum in curru loquimur; Non hortatus sum eam et non suadevit. Sed antequam ad litus publicum perventum est, parvis hotels secundis circumvenientibus ubi in expeditionem aquam aptam profectus est, retardavi ad eam spectare.
  
  
  “Ergo Christina es,” inquam. Nedum mihi quidem indicavit.
  
  
  "Scilicet. Habesne navem?"
  
  
  "I have one conducto, quod sic."
  
  
  “Deinde fortasse debemus…. Nonne id est quomodo otium tuum uteris?"
  
  
  Ego frowned: "Fortasse. Pendent quod vis."
  
  
  "Hoc dico nos esse visibiles in publico, ad invicem manifesto attracti." Manum prehendit et super femore suo nudo calido imposuit. “Id est, non est? VIATOR American, femina Graeca ferias agit. Nonne hoc consilium est?"
  
  
  Multo plus de consiliis quam egi manifesto sciebat, sed sensum fecit. "Quid audis ab Alex?" — Protinus rogavi.
  
  
  Tamquam si pellis in marmora repente verteret, frigida ad sepulchrum, sed nulla moveret manum, ut manum amoveret. "De hoc postea loquemur".
  
  
  "Quare nunc non?"
  
  
  Risus erat quasi larva mortis. “Quia tu et ego, Mr Daniel McKee, nihil de Alex. Laetamur ut cognoscamus alterutrum nunc, et cras, cum lecythus ad Corcyram imus, multum temporis habebimus de ea loqui."
  
  
  Nam amateur, satis utilem habere videbatur quomodo res in negotio meo operatae sint. Cum illa irem. In at nunc.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Deversorium eius erat locus nondescripte cum tectorio roseo et atrox xystum angustum littus imminens. Accessimus per ritum bibendi ad unam mensarum super xystum, manus tenentes, et multum intuentes oculos mutuo. Aliquando repressus sum si quis ad nos attendit, sed neminem vidi qui plus attendit ad Christinam quam expectavit. postremo, cum sol in mare decumberet, stabant, me ad pedes eduxerunt.
  
  
  "Num ad prandium?"
  
  
  "Certe."
  
  
  "Certe" illa repetivit. "Veni carpe me hora et dimidia. Fortasse... potuistis ut nos cras mane navigaremus?"
  
  
  "Nescio." Obstupebam illam aurem ut exspectabam, sed maxime quod id efficere volebam quod nemo audiebat quid dicerem. "Accipe tempus tuum, mel. Nolo disponere cras excedere donec is manifestus damnet te mecum venire."
  
  
  "Sic nunc planum faciamus." Inguina manifestissimo modo percussit, crus levans leviter nudum genu contra femur fricandum. Gestus exiguus erat, sed nemo eam desideres. Consequatur eius vel.
  
  
  "Ita," inquam, et faucibus purgare oportuit antequam aliud verbum exire posset. "Nos exiturus mane."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Vidit bonum in classe caeruleum sicut in bikini suo; Apparebat quod esset aliquid emptis de horreis, sed Christina noverat facere aliquid de vestimentis suis sicut sibi factum est per Datumchiam. Ivimus ad parvam cauponam prope deversorium eius; nihil de eo speciale erat, et quatenus videre potui, non erant alii peregrini peregrinatores ibi. Cum certus essem quod nemo nos exaudire posset, quaesivi illam
  
  
  quae causa fuit cur hoc loco fuimus.
  
  
  Erubuit leviter tan- per illam.
  
  
  "Hoc oppidum non scio," inquit. "Hic primum sum".
  
  
  Paucis secundis de eo cogitabam, deinde in mea sella recubuit et risit ei trans mensam. "Just a duobus peregrinatores, rectum?"
  
  
  "Etiam".
  
  
  Meus erat vicissim rebus mobilibus. Ex manilae involucro quod iuxta cathedram omiserat, chartam cepi et eam explicavi. Ostende mihi aliquid de hac ora, placida dixi voce. "Aut dic mihi quod nescis. Usquam".
  
  
  Erat tabula geographica occidentalis orae Graeciae - a Peloponneso ad insulas Zakynthos; Kefalonia; Ithaca, ubi Ulysses ad bellum contra Trojam navigavit, et post hos annos ad fidelissimam uxorem in historia, Leucas rediit; et multae aliae parvae insulae et portus continentis, donec Corcyra appareret, forma securis cum manubrio deformi, cuius lamina in Albaniae oram petebatur.
  
  
  “Id bene lecythus esset,” cautissime puella dixit.
  
  
  "Yeah. Quid vis in via subsistit?"
  
  
  "Nemo. Non utique. Sed puto fortasse ... tres dies tempus bonum fore.
  
  
  Non primum in hac missione sensus meus contractus est. Mora magis, tempus quo nihil fit.
  
  
  "Certe vis venire mecum?" iterum ad munus redii.
  
  
  Magnas tenebras ocellos in me intendit. "At vero Daniel McKee."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Post prandium ambulavimus, iter faciens per artas angiportas, cincta adsiduis ordinibus tenebrarum domorum, quae nobis imminere videbantur, celum Ionium obscurantes. Christina iuxta me molliter ambulavit, femur meum pressit, et me semper admonebam ut caudam possibili caverem.
  
  
  Quis non vidi. Non placet.
  
  
  "Vos... uh... in deversorio satis diu morati estis ut audiatis ab ....?"
  
  
  Ad mea labra premebat, sed labra frigida monebat. "Noli nunc loqui," mussat. "Nox est nobis."
  
  
  Nesciebam si mecum loqueretur, vel aliquid cimex plantatum in ea. Utroque modo obicere non potui.
  
  
  Ambulavimus per aggerem ubi eam primum vidi, tabernae ubi iterum convenimus non visere decrevimus, deinde versus deversorium meum petiere, quod tantum duorum caudices aberat. Cum obscurius littus accessimus, fuscus Mercedes e angiporto evulsus, ad nos fremit ac subito retardatus est. reptando ambulavit; Tardius ad currus aspexi, sed nihil in tergo sedis vidi nisi figuram obscuram. Auriga, pileo demisso super oculos, placide prospexit. Cum Mercedes non longe a nobis abesset, traduxit ad latus viae ex adverso vici. Paucae aliae carros prope collocati erant, et Christina et sola pedestres in conspectu erant.
  
  
  Puella manum apprehendit, me prohibere coegit. "Makki!" - insusurrabat instanter. "Qui sunt isti homines?"
  
  
  "Nescio quis." tacitus locutus sum; Satis erat cum vulgari amateur tractans sine lutum ex ea pavidas.
  
  
  At illi viderunt nos et cessaverunt. Sensi trementem, corpusque meum pressum. "Cur ibi morantur?"
  
  
  Mercedes ante ostium in deversorium erat, tormentum eius molliter et tenues rivi vaporis e exhauriente sonuerunt.
  
  
  Verti ad puellam et fovit eam. “Nolite solliciti esse omnes quos videtis, Christina. Hac nocte nostra est... si modo".
  
  
  "Si modo quid?"
  
  
  "Non habes virum, facis? Aut amicus guy?
  
  
  Illa caput quassavit, percunctando quaerens oculos. "No. ego solus ferias si unam haberem?"
  
  
  Conventio nutus veniam. "Quid ergo timetis? Cubiculum meum tranquillum erit, deinde...
  
  
  Subito truculento osculo puella mea verba abscidit. Deprensus me cepit, sed cito convalui et arcte me tenui. Post aliquod tempus, traxit os meum a meo, et coepit tangere collum meum, ad aurem premens labra. "Estne tutum in cubiculo tuo loqui?" mussat.
  
  
  "Non bet in ea." Nihil erat quod ab hesterno die hospites mei commemorarem, etiamsi dimidium rus abesset.
  
  
  Illa lente avertit ut me oculis scintillantibus aspiceret, et os eius attonitus risu patuit. “ Hac nocte Daniel McKee habiturus est. Et tunc videbimus...
  
  
  Cum in deversorium intravimus, brunneis Mercedes in loco manserunt, sicut salaputium latens draco spirans fumum exhaurit.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Christina nec timide nec ferociter impatiens erat, sed
  
  
  ipsa quoque non sexus. Erat illa puella quaedam, quae numquam quicquam indifferens esse poterat, dentes lavat, extraneos amabat. Sedit leviter in margine glebae lecti neglecti cubiculi dum sublimatum in duo vitreorum effundi. Illa accepit, gustavit, et quasi felem in labiis eius cucurrit.
  
  
  Sola sella in conclavi preme et in loco malo erat. Frangendo unam regulam cardinalium meorum, sedi super fenestris latis lati, faciens aulaeum fenestrae firmiter clausae; etiam tum sciebam silhouette meum optimum scopum esse sniping, et confidebam instinctu meo neminem me mori velle. Noluit adhuc.
  
  
  "Bene," dixi, vitreum densum in deversorium tosti in conclavi sublato.
  
  
  "Bene?"
  
  
  Hic primus vere bonus aspice Christinam Zenopolim; alio tempore nimio sole obcaecatus et totus madidus, carneus fuscus; Lumina in caupona obscurabantur, et inter nos mensa erat. Hic lux obscura erat, sed non nimium, nec quicquam obstabat visu. Etiam classe eius, vestis informis propemodum ut bikini interdiu patefacit, et aliquo modo magis excitatur. Crinibus crassis fuscis et late patentibus oculis caeruleis, thesaurus visualis erat, et intelligentiam et spiritum tantum ad apparentiam ostendit. Parumper paenituit quod non fuimus quod videbar, statimque me desipere fatui dixeram.
  
  
  "Ergo discipulus es" Dixi, sermonem faciens quo modo quis audiat, expectet VIATOR ut puellam rogat, sustulit et in cubiculum suum attulit.
  
  
  "Etiam."
  
  
  "Quid discit?"
  
  
  Illa humeros sublimavit et diu sorbendum accepit. "Nutrix fiere volui quondam, sed dare oportuit."
  
  
  "Quod?"
  
  
  "Fuit..." frowned. “Bene, mihi tandem confessus sum me reliquis vitae meae aegris circumire non posse. Scisne?
  
  
  "I putant sic."
  
  
  “Itaque bene, iusta disco. Forsitan biologus ero, fortasse archaeologus. Iudicium incurrere non opus est?"
  
  
  "Pone parentes velim te ad gradum obtinendum." Sciens hoc dixi rictu, sed sciebam quod parentes non habebant.
  
  
  Christina me intente aspexit. “Parentes non habeo, Mackey. Nae tu facis; Dixi vobis de hoc prius.
  
  
  adnuit. "Credo tu. Dolemus. Sed quomodo tu... uh... quomodo vivis facis?"
  
  
  “O Athenis boutique facio. Capulum proximum est. Optime mihi dant diem off cum ad classis ire non habeo." Procumbat modesta monilia vestis sui fractionem tantum patefaciens. "Nonne bonum est quod nunc feriatus sum?"
  
  
  "Quod fieri non potuit melius", respondi et intellexi quod dictum est, surrexi et iuxta eam in lecto consedit. Illa non moveret aut mirari videretur, sed nulla blanditiae latae erant. Hanc puellam magis magisque placebam.
  
  
  "Et tu, McKee, invenisti quod in Graecia quaerebas?"
  
  
  "Quamquam".
  
  
  Ridebat illa. "Ego de tuo negotio."
  
  
  "Nonne ita dixi?" Retro ad eam renidens. “Certe, paucis tantum diebus hic eram, sed aliquos conveni, scaphas spectavi. Habeo aliquam notionem quod fortasse ingenio invenire potui in celete consilio in patria tua, aliquem qui cum aliquo novo posset ascendere et excitando. Nunc enim... sed utrum invenero quid quaero necne, aliquid de Graecia cognoscam. Mihi placet maxime ex eo".
  
  
  Modo me gelidis et levibus labris osculata est. Amplectere eam coepi, sed avertit, non multum, tantum ut sciam nunc tempus non fuisse.
  
  
  Illa dixit. - "Sic cras navigabis?"
  
  
  "Haec idea est. Ridiculum est in patria mea, et probabiliter etiam in tua, cum homines in navi videre hominem in curru venire et interrogare incipiant, non multum dicere solent. Sed cum idem in navi venerit et easdem interrogaverit, respondebunt.
  
  
  “Ita, intellego quomodo fieri possit”. Alterum haustum sublimatum sumpsit. "Et tu me tecum honeste vis ducere?"
  
  
  Certus sum autem quod illa de erratis possibilibus loqueretur, quia bene sciebat damnare me illam mecum habere. 'Vere vellem. Triduo aut quatriduo tantum navigatione maritima. Tarde".
  
  
  Videbatur cogitare; tum adnuit lente. "Etiam. Valde id, valde bonum. Haec ubi dicta dedit, constitit inani pectore proxuma sublimata vitreo, et palla lana levavit vesperi auram eiectat auram. "Habeo redire ad deversorium meum, Mackey."
  
  
  Admiratio manifesta mihi est, sed recusationem meam atrox torva suppressit. "Habesne?" - inconsuenter dixi.
  
  
  "O yeah. Mackey valde nice. Sentio ut nos in tam brevi tempore bene inter se cognovisse et nihil tam expectandum est. Minime?" Illa caput ad latus iunxeram et risit mihi ludibundus. "Olim soli sumus in mari, certo scio nos aliquid loqui".
  
  
  Nuntium detulit et non sapit. Christina me in deversorium reducere nolebat, sed certus sum Mercedes fusca non transversam viam fuisse antequam eam in taxi ponerem. Aspiciebam donec e conspectu esset, et nullum signum caudae levantem vidissem, sed adhuc gravedinem stomachi sensi; Christina una via erat ad contactum Alex, et si quid ei acciderit.
  
  
  Omnia iam facere potui, spes erat, quid ageret sciebat, quia certus sum sicut non infernus.
  
  
  
  
  
  
  Caput Nonum
  
  
  
  
  
  Cum mane postridie venissem, Elgon me exspectabat Xephrates, sed non erat idem amicus, subridens quem pridie convenissem. Ille caput moeste quassavit, cum vidit me exire de curru et inire munusculum suum, cluttered.
  
  
  “Ignosce, destitutio sum”, obtuse coepit, respiciens ad sacculum album duffel quod portabam. “Navis tua hodie navigare non erit parata. Cras sed dui neque. non possum dicere".
  
  
  "Quid infernum accidit?" — poposci.
  
  
  " Accidens heri." Ille humeros vage humeros et acuta. Post eum per fenestram potui videre navalia indumenta, navalia et parva sinus post quem plures duodecim naves, maxime parvae, stabant. Agnovi triginta duos pedes dolii quos me pridie emicabat, pressum navale instar longi et spissi fasciae anguis super latus effundentis et in gazophylacium descendens.
  
  
  "Quid factum est?"
  
  
  "Puto aliquem nuper ad nauitandum. satis male icta est tua Argos; Hoc mane cum multam aquam invenimus, aliquot tabulae prosilierunt. Et hoc ostendit superflue.
  
  
  "Numquid nimis laedi potest nisi pernoctare deprimatur."
  
  
  "Verisimile non est; Debemus eam accipere pro certo habebis.
  
  
  "Possumne vide? Maybe I'll have an idea...
  
  
  Oculi eius frigidi sunt. "Nosne plura de scaphis meis quam ego Dominus McKee?"
  
  
  "Certe non; Non id volui. Ecce dixisti aliam habuisse navem quam capere possem. Quid hoc?
  
  
  “Ah, sed postquam heri discessisti, duo nobiles advenerunt et ediderunt illud. Dixisti Argos usquam malle.'
  
  
  Feci; minor erat, facilior una manu tractare, altiore melius intuens. Tamen... "Iamne eam ceperunt?"
  
  
  “Scylla? Nondum, no".
  
  
  "Nambulo opus est," inquam, plane.
  
  
  Zephrat aspexit mirari. "At tu dixisti non fuisse concursum, Mr McKee."
  
  
  "Omnes mutatis. Negotium volo tecum agere, sed si verbum tuum non servas, alio ire debeo, domine Xephrate.
  
  
  Si ex hoc homine expectavi, proh dolor erravi. Modo me aspexit diu momento, deinde parvipendens. "Est dextera tua".
  
  
  “Ecce ego reddam quodcumque petis Scyllam. Diem alii expectent, aut dum reparatur Argos.
  
  
  "Itane est tibi, domine McKee?"
  
  
  "Aliquam sit amet." I chuckled. "Propediem cur".
  
  
  Xephrates intuens oculos, obscuros oculos, tum obscurum, barbatum vultu repente risu inluminavit. "O! Intelligo fortasse.' Dentes in stipula plumbi percussoque. "Fortasse alii quoque intellegent."
  
  
  "Quando dicunt se incipere?"
  
  
  "Tantum hodie. Revera, cum hesterno die tam sero venerunt, occasionem non habui ut eos in navi educerent. Solet pro certo habeo aliquem scire quomodo unam meam ventus navigia tractare antequam eis dimittam. ut tollant.
  
  
  Inter alia documenta mihi data erat photoscriptum certificamenti affirmans me bis in navi currendi navigio Atlanticum transisse, semel ut navigatorem et semel ducem. Laetus sum etiam Xephratem non me postulasse ut Scyllam regerem, lato nixo in thalamo, gregibus caprinis, ut oneraria circum frequentes sinus portaret.
  
  
  "Sic ego pro Scylla accipiam?" - Dixi crumenam meam attingere.
  
  
  dominus navalis caput renuit. “Non potui, Mr McKee. Tabulatum aliis duobus dedi."
  
  
  "At mihi promisisti."
  
  
  "Dies mox veniet cum Argos ducere voles."
  
  
  "Potesne hos alios guys vocare? Saltem interroga eos si velint differre iter in diem vel sic? Ridiculum sentiebam, paene roganti simile, sed in Pyrgois locus alius non erat ubi navim statim emittere possem. Relinquitur, ut Piraeum rediret, ubi Regiae Graeciae Yacht Club cartas in quolibet fere portu ubi praesto erant disponere potuit. Sed hoc non solum significaret moram saltem diei, sed potius, tollet sollicitudinem de lecytho meo incipiendi.
  
  
  Xephrates aversatus, per aliquas tabulas in nidum ratae suae in mensa volutans, invenit quod quaereret, et tandem ingemuit resignavit. "Sum vere rumex. Puto me deversorium eorum scripsisse."
  
  
  Sedit ibi quasi acervus, tristis, sed aranea non remittens, et incipiebam cogitare hanc missionem plenam defectum cum Christina venit.
  
  
  Xephrates paene desiluit cum puella intravit, vultum eius obscurum crepuit in risum stulte gratitudinis. Defloruit bracis caeruleis, striato collo thoracem laneum et zelum feriatum exundans, satis erat ut quemvis hominem durum faceret.
  
  
  "Parati sumus?" - quaesivit, me in maxillam mordere et duos saccos in pavimento pulverulento omittere.
  
  
  De inpedimentis ei breviter dixi. Reactio Christinae perfecta est; conversa ad Zephrat, satis emissa.
  
  
  "At iniquum est! Paucis diebus otium meum finit, et lecythus parvam mihi polliciti sunt.
  
  
  Xephrates clare commotus est. Graece loquebatur puellae, quae respondit; Nihil horum potui intelligere. Sed quaecumque dixit Christine vim habuisse persuadendi, me comprehendere non potui; Paucis momentis Xephrates adnuit, paulo turpiter, sed parvipendens, et arma nostra ad gregem portavimus.
  
  
  Unus e sociis suis Scyllam statio adduxit, quae cum armamenta et armamenta cohibuisset, praeceps proiectus est et supter calces reposuit. Xephrates operationem efficacem perfecit, et non fuit usque ad meridiem, ut columpnam evasimus. Qui virtute tonantis machinae incisa laborans, per botras scapulas sinu vectus iter feci, sentiens gubernaculum pigrum. Tantum cum procul essemus a levaculo ad introitum sinus notati, dedi rotam ad Christinam et perrexi.
  
  
  Jib primum ascendit; sui adaptans erat, solo navigando multo facilius faciens. Christina mihi dixit se aliquid navigandum fecisse, sed tantum in scaphis, ita praeter casus, exspectabam me aliquid gravius facturum. Ut jib implere coepit, conversus sum et nuntiavit puellam in ventum tollere tque. Adnuit, verso clavoque adspirat eunti, Donec arcus torsit circum et alapam jib coepit. Cum satisfactum essem quod nos plus minusve confidenter moveret in partem rectam, redii et levavi gravem aulam. Haud facile erat a me ipso, etiam cum wink, sed tandem gravia carbasa ad summum malum impuli et halyardum purgavi.
  
  
  Quod Scylla mediocriter validis gestabat in undis, Et saltare oportuit dum per angustam tramitem volvebatur praeter tectum. Cum ad amplam casulam redii, Christina navim gubernans difficultatem habebat; Sedi iuxta eam et avertit machinam. Pulchra erat silentium.
  
  
  "Est magna navis", tacite dicebat, respiciens ad magnum malum sicut ventus eam implere coepit.
  
  
  “Satis est,” assentiebam, gubernaculo ab illa rotam sumens.
  
  
  Erat dies sereno et ventoso, navi moderata et satis bene dispersa negotiatio. Tam prope littus erat sensus sub gurgite puppes Inmensus, et caerula mollis spumantia versabat Per undas iter. Christina manus extulit, ut comam nitidam repelleret densam; in sole videre potui elucidationes aeris in ea. Illa alte flatus, ventos et salsam sapidus aer, Clausis ocellis ; cum iterum aperiret, ad me dirigebat.
  
  
  "Bene," inquit.
  
  
  "Etiam."
  
  
  Respexit; introitus sinus erat iam alia indiscreta parte litoris. "Denique soli sumus." Risit. "Solum vere dico."
  
  
  "Yeah." Inspexi in comitatu aperto ad principale casulam ducentem et caute intuens eam. "Posne gubernacula paulo tractare? Volo ut quaedam infra reprehendo ".
  
  
  Christina annuit et iterum gubernaculum accepit. Sola terra visibilis praeter nos in continenti Zakynthos fuit, et insula multa milia passuum ab dextera fuit.
  
  
  Fere sane omnia denique videntur, nisi quod mirum aliquid nos in navi cum difficultatibus trahere non potuit. Ego descende, ut aliam quaestionem invenias.
  
  
  Forsitan overzealous eram, sed toto orbe intus inspexi navigii quaestiones aliquas quaerens. Verisimile videbatur aliquem audientem machinas in Scylla instituisse, sed punctum in periculo non fuisse. Dena erat mirae spatiosa, cum magistro casula in qua prope rectus stare potui. Triremis erat compacta et plane recentior quam navicula, cum tecto plastico et parvo ferro incorrupto mergitur. Armarium electricum erat, quod Xephrate dixi, nihil me utendi animo habere; Quod significat cursus machinas ad gravidas custodiendas, et non erat quid iret. Cum erat, leo vetus originale adhuc ibi erat, et quinquaginta libras glaciei cervisie frigus custodiendi habebat.
  
  
  Item in principali casula erant superiores et inferiores in parte portus, et ex altera parte mensa cum sedilibus utrinque constructis; dinette demitti potuit totam rem in duplicem stratum vertere.
  
  
  Antea, per breve et angustum iter umbilico et locker emissa, erat alia casula, in qua duo homines leviter curvati beneficiis dormiebant. Prope repere ad intrandum habui, sicut altitudo infra praenuntia decrevit obturbat. Plexiglas fovit crinita sola fons lucis erat, et leviter sustuli ut aerem aliquod in cella humida reciperet. Mentis notam claudam, si mala tempestas vertitur; etsi sentinam latis sentinam haberemus, punctum nihil superflue accipiendo aquam habuimus.
  
  
  Paene hora me cepit ut scylla fac mundam. Stultum esse, dixi me, tam diligenter damnare, sed ex primis quae explorator didici in negotio, numquam sumo pro concesso. Tunc duo guys erant qui Scyllam pridie edicere conati sunt, ne dicam "casum" quod alteram navim afflixit. Imo valuit hora. Duos cerevisias aperui et ad Cameram reduxi.
  
  
  "Timui ne obdormiam," dixit Christina.
  
  
  "Just bene omnia facit certa. Nunc loqui possumus". sedi ab ea, in reach; tempus erat ad negotia descendendum.
  
  
  "Nonne... vitia?" - quaesivit facile.
  
  
  "Minime," inquam categorice.
  
  
  "Visne repellere?"
  
  
  perspexi ad starboard. Ad punctum meridionale ad extremum Zakynthos accedebamus, quod significabat nos mox cursum mutare et chorum caput esse. Compressi venti; eramus multum, ventus fere ab aquilone flabat; mutatio sane nihil aliud significare debet quam quod in occasu accensi mutatum est. Navis constanter ante navigabat, felicius admodum sub velo quam cum motore.
  
  
  "Relinque tibi potestatem" inquam. " Bene facis."
  
  
  "Numquid possumus dicere?"
  
  
  "Si vis."
  
  
  Avertit se, non sumens oculos circini directe ante rotam conscendit.
  
  
  rogavi. - "Bene?"
  
  
  "Quid dicam?"
  
  
  Recta coepi. - "Cur heri currus illius times?"
  
  
  "Cars?" Tempus stabilitur.
  
  
  "Prope meum deversorium. Estne ulla causa cur aspicias?"
  
  
  Oculi eius ad me aspexit. "Scilicet numquid non scis?"
  
  
  Ingemui et nudo leviter tetigisse lacerto. “Audi, Christina, melius aliquid ex figura. Hoc iter es quia frater tuus institit. sed quantum cum illo habeas et quomodo sit, ignoro. . Honestus eris ; Non amo id. Alex amicus vetus est et me paenitet te in hoc implicatum fuisse, sed plane de eo loqui non potest. Quod primum scire opus est, quam in hoc negotio sis implicatus.
  
  
  Labra lingebat , ambitum iterum perstrinxit , et tunc surgit ad occasum sisto flexo . Tandem humeros. "Bine. Primum scio de Alex... Regrediens.... est quod unus ex populo tuo ad me venit ut abeo boutique. Dicit mihi quod Alex te contact. Conversa est ad me. “Noveris, Mackey, fratrem meum vix nosse. Septem tantum annos natus eram, cum ipse in alteram partem transivi. Et antequam semper aberat, sic semper ab eo vidi pusillum. mater nostra mortua est et pater noster multos annos cum infans fui. Ita coniecto he... sensit quod ego solus familiaris relictus... credere me potuit? " Desinit in nota interrogationis , quae me non consolatur.
  
  
  Non attendit. "Quid contactum habuistis cum eo ex quo tunc?"
  
  
  "Duo, ter epistulas accepi; eas ad me peregit nescio. Modo eas repperit"
  
  
  Cum domum redirem de genere vel opere ".
  
  
  "Quid in illis erat?"
  
  
  "Illos mecum non habeo. Monuit me ut eas incenderet.
  
  
  Gratias ago Deo pro hoc saltem, ipse dixi. "At memineris eorum."
  
  
  « Omnino. Negavit se rediturum esse, agentes Americanos ei obviam esse et me ibi velle.
  
  
  "Ego tamen non intellego cur ei non convenias."
  
  
  "Et me quoque."
  
  
  "Vultne te secum ducere?"
  
  
  'Nescio. Quantum scio, Corcyram tecum ire cogito, Alex- andrum ibi obviam ac Athenas redi. Vacationum finis". Absens arrisit. “Frater meus maior, quantum memini, semper pertinax fuit, semper viam suam flagitans. Forsitan ille iustus vult videre ultimum membrum familiaris reliquum. "
  
  
  Satis clarum erat, nos alicubi potiri non posse, sic me directum mutavi. "Eamus heri ad currus brunneis. Timuisti. Quare?"
  
  
  "Nescio. In huiusmodi rebus numquam antea implicatus sum, fortasse nimis ... de his rebus sum sciens.
  
  
  “Stulta haec quaestio est, sed quaero. Non indicasti alicui de hoc? Quid, inquam, simile quid a fratre tuo post tot annos audisti?"
  
  
  Caput plane quassavit , tum filo crinem de ore suo decutiat . "Nemo. I ... Amicos nullos habeo, Mackey. Neminem volo loqui".
  
  
  Vidi eam. "Hoc parum fatum est," obtuse dixi. "Nemo amicis?"
  
  
  Erubuit sub tan. "O, ita intelligo. Bene eram... dum nuper cum adulescente implicatus sum. Eum amplius non habeo. Nec amicae ullas habeo. Meum officium et novam academiam; ego" multum vita mutavi, ut nemo id dicerem."
  
  
  "At enim timuisti."
  
  
  Illa iterum humeros. “Impellus es, Mackey, et certe non verum nomen tuum, sed id nihil refert; Non aliquid suspicaris heri simile esse currus?"
  
  
  "Etiam. Sed non ex necessitate. Hoc est arcanum culmen operationis, Christina; nemo de eo aliquid scire debet, nisi qui eius participes sunt.
  
  
  "Ita, opinor..."
  
  
  “Bene, obliviscamur. Forsitan aliquis singula huius operationis emanaverit. Nostrum est adhuc rem ad finem perducere. Biduo in mari loqui habemus, sic incipe narrando quomodo Alex te contactum esse debet. in Corcyra."
  
  
  Cunctantem in scopulo luctantem Scyllam movit. Tum ingemuit et in vitam buxi aurantiorum concidit et tamquam backrest utebatur. "Nos constat die ac tempore conventus. Haec taberna in Corcyra est.
  
  
  "O refrigerant!" manus meas complosi. "Ubi quis eum quaereret, exspectaret eum ab Epiro inventurum."
  
  
  "O, sed nemo eum quaeret, Mackey."
  
  
  " Quid istuc est?"
  
  
  “In ultimo nuntio dixit mihi tempus esse essentiae. "Nam saltem post biduum aut triduum postquam abierit, se absentem nescient."
  
  
  "Et quomodo succedet?"
  
  
  'Non dixit'. Eius epistulae breves erant".
  
  
  "Sic cogito ita. Corcyra." surrexi, descendi, et redii cum fasciculo chartarum plicatorum. Cum Corcyra unum inueni, omnia quae facere debebam peruigilat ad intellegendum omne nefas esse. "Non ibimus", dixi.
  
  
  Vidit ubi monstrarem. "Quare?"
  
  
  "Quia cum fratre tuo et reliquero, longam antecedimus quamlibet partem quindecim vel viginti milliaria, donec perveniat ad mare apertum. Quicquid dicit, aliquis quaerat Alex, antequam Tarentum progredi possimus.
  
  
  Respexit ad tabulam geographicam. Corcyra, praecipuum oppidum Corcyrae, media parte ad orientem insulae oram sita est. Orae Graeciae et Albaniae pauca tantum ab aqua milia passum erant, et cum defectione ab utroque terrarum illarum navigio effugere nihil volui, quod quattuor aut quinque nodos facere posset. At certe non inde; Longum tempus esset ut e Corcyra exiret et in aquam apertam veniret. Forsitan si duobus gravibus ponderibus visi non essem, quorum alter nunc mortuus est, ante duas noctes periculum tulissem. Sed hoc iam de quaestione dictum est.
  
  
  "Sed quid aliud facere possumus?" - quaesivit Christinam.
  
  
  chartula diu inspexi. In ora maritima Corcyrae parva oppidum Agios Matthaios appellatur. "nostin' hunc locum?"
  
  
  Christina caput movit. "Corcyra numquam fui."
  
  
  “Bene, ibi navigabimus et hanc navem relinquemus. Puto nos currus aliquos invenire ut nos Corcyram capiamus."
  
  
  "At... Makki?"
  
  
  "Yeah?"
  
  
  "Quare imus ad locum similem Agios Matthaios?
  
  
  VIATOR es, et bene. VIATOR nullus ad tam remotum locum navigabit et Corcyram petet. Nisi nimis festinando essemus. "
  
  
  Ea ius erat. Si hoc ageremus ad finem, praesertim in atrox scaena, nihil possemus facere extra ordinem. Duo plura chartas distuli et pauca compressi. “Bene, Christina, bene dicis. Hac nocte alicubi in Selfalonia subsistemus. Proxima magna insula est post Zakynthos. Cras vespere Preveza et postridie Agios Matthaios. Sed cum perventum est, habemus aliquid difficultatis cum navi; haec erit excusatio nostra, et ego faciam omnia legalia spectare. Pernoctare in Corcyra et postea ad ..."
  
  
  Illa caput ita movit ut claudere me oportuit. "Quid factum est?"
  
  
  "Minime!" anhelavit. "Minime, non ibi!"
  
  
  “Sed quidni? Hic est optimus locus quem damnare possum videre, etsi difficile est pronuntiare."
  
  
  "Non intelliguntur ibi." Ostendit ad tabulam geographicam. "Non Agios Matthaios." Digitus litorum iterum admovit. "Ibi."
  
  
  "Preveza? Quid mali est?"
  
  
  Sine causa, percipere coepi, quod in humero meo faciem abdiderat, manus inhaerens. “Imo, Mackey, vel quodcumque nomen tuum est. Quaeso! Ubicumque subsistimus, numquam sit Preveza!
  
  
  
  
  
  
  Caput decimum.
  
  
  
  
  
  Sic perstrinximus Preveza. Christinae obiectio adeo hysterica erat ut non statui tunc saltem inquirere. Postea erubuit eruptionis suae, quasi eam recipere vellet. Sed quidquid vellet, egi gratias; ostendit eam pressa esse et non iam splendidis jet ski dea quae passim capere an American VIATOR et in parva lecythus ire posset. Res in prospectu et bene mihi posuit.
  
  
  Reliquum diei primi maris a Zakyntho commorantes absumus, et, cum sol mediterraneo aperto praeficere coeperat, ad Argostylion, in urbe Kefalonia, venimus. In portu plus commeatus cepimus, cibum canned, glaciem, alcohole multum pro triremi, deinde cauponam ubi tristem cenam habuimus. Christina obmutuit, indiscretae herbarum et aromatum in suum ferculum ut sol extra fenestram evanuit.
  
  
  "Censeo," inquit, "in tabula dormiemus?"
  
  
  "Id consilium fuit."
  
  
  "Etiam." Hoc cum suspirio renuntiationis dixit.
  
  
  "Quaestio haec est?"
  
  
  "Minime." Dixit nimis cito. "Possumusne in portum ire et anchoram stillare?"
  
  
  'Ut sit. frangam cum portu ductore; verisimile invenire possumus liberam MUNUS. "
  
  
  "Nonne nos justi... cum eo proficimus?"
  
  
  “Dixisti nos tres dies. Quid festinas?
  
  
  "Olim nocte natavit? In mare velis plenis levibus ventis?
  
  
  Verba aliena a Christina venientia cecinerunt. Et ego respondi : Adsum.
  
  
  "Non possumus ergo, Mackey?" Manus eius trans mensam lapsus est et bracchium digitis tetigit. Quietis leviter trementes.
  
  
  "Tu vis tota nocte natare vis?"
  
  
  "Illud futurum esse bonum."
  
  
  "Cur non?"
  
  
  Eo momento, architriclinus nobis capulus Turcicum attulit, et dum faecem ab imo calicis per dentes meos percolabam, Christina surrexit ut ad se tenderet. Cum rediisset, percitus est, tam acriter in sellam cecidit ut eam frangere putarem.
  
  
  "Makki!" — exsibil. "Erat aliquis ibi!"
  
  
  "Uh-huh. Quod genus aliquis?"
  
  
  "Vir! Muro innixus extra cubiculum feminarum ius est!"
  
  
  "Sic?"
  
  
  “At ego illum vidi ante! Heri in Pyrgos!"
  
  
  Hoc animum advorte. "Ubi est Pyrgos?"
  
  
  "Fuit..." Cunctata, digitum ori imposuit, et clavum commanducavit. "In mea deversorium postquam discessi. Cum venissem, loquebatur cum receptionist.
  
  
  Expergiscimini. "Estne adhuc ibi?"
  
  
  "Minime! Discessi, discessi. Mackey! Quomodo nos sic sequi possunt?"
  
  
  "Noli nimis certus esse quod nos sequitur."
  
  
  "At ibi est!"
  
  
  "Bonum est bonum. Relaxa". Surrexit. "Permitte me paululum visitare a meipso."
  
  
  Sed cum ad triclinium ad exiguum tramitem redii, nullus ibi omnino erat, et cubiculum hominum vacuum inveni. Cum redii, Christina sollicite me spectabat, et caput excussi sedi. "Nemo. Certus esne eundem esse quem vidisti in deversorio tuo?"
  
  
  "Etiam."
  
  
  "Describe eum."
  
  
  Cunctata, labellum mordens. “ Brevior erat quam tu, sed latissime. Obscuris lis, tenebris, pilis. Balding, opinor, at ille
  
  
  petasum utebar, sic certa esse non potui."
  
  
  "Quid fecit?"
  
  
  “Iustus erat. Locutus sum cum receptionist...
  
  
  "Quam linguam?"
  
  
  "O Graece."
  
  
  "Numquid locutus est tibi? Fecit aliquid?"
  
  
  "Minime, nihil tale. Aspiciebat mox; Aspiciebam in me omnes usque ad scalas.
  
  
  Risi. "Non possum illum reprehendere."
  
  
  "At hic est!"
  
  
  "Etiam. Praesent non mauris est? Bene, Christina, est tota nocte natare. Sed habebis me ad gubernaculum, si oculos aperire non possum.
  
  
  Risit. "Promitto, Mackey, faciam omnia quae possum evigilare."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  A tempore quo ad navem conversi sumus, fugitiva dulcedo inobservationis Christinae defluxerat; Omnis gradus viae aspexit super umerum suum donec diceret ei ut dimitteret eam. Cum essemus naues ac portum purgando, omne nauigium diligenter inspexit, ac deinde omne quod movetur aspiciebat. Prope obscurum erat, sed aliae plures scaphae ultro citroque currebant. Una ex illis erat navis motoria bona mediocri quae prope nobis lapsus est, bacchantium quiritatione referta, qui plane non curabat ubi pars teneretur. Quidam ex eis ad nos elevaverunt; Ego retro agitavi, sed Christina e conspectu exire conabatur.
  
  
  "Obliviscatur ejus!" — abripui. "Tu modo intenderis nobis. Non sunt ius genus."
  
  
  Tum me torva levat et cedentem eiectat in yarium. Ut nos spectemus, navicula velox ad ingentem motoriam celetem contendit, fere tantus quantus lecythus navis, quae ad mare oscitans erat. Omnis porthole accendebatur, et etiam ab hoc intervallo musicam petram emissantem per aquam leviter audire potui.
  
  
  “Similis est pars,” inquam.
  
  
  Christina adnuit. Navicula motoria sensim e regione motoris celox moveri videbamus. Funes demissi et adfixi, et navicula minor, adhuc plena, ad planum navigium evectus est. Clamor risus erat, et per binoculares meos unam mulierem stare vidi, paene escendere.
  
  
  "Stultorum damnati," mussi.
  
  
  "Ita," consensit puella mihi proxima. "Peregrinatores".
  
  
  Risi ego illam. "Sicut me."
  
  
  “Minime, Mackey. Tu speculator".
  
  
  ego vici. “Bene ergo Miss Spy Assistant. Accipe rotam dum descendo, et affer nobis aliquos luctus luctus. Frigidus questus".
  
  
  Risu plenus significatione. "At omnino non sum frigidus."
  
  
  Illa tunicam levem gerebat, casualiter in schedula texebatur, et bracae caeruleae adaptans defluxit. Conatus sum ostendere quantum probavi eius speciem. "Similiter relinquamus", dixi et descendi.
  
  
  Cum redii, incurvata est in sede structa lata, quae cucurrerat longitudinis cubiculi, crura succincta sub ea, et caput in cubito fulta.
  
  
  “Opus est, sed nolo navem meam ut hac nocte agis. Hoc loco dormire nimis facile est."
  
  
  "Ita, capitaneus," respondit mihi parvam salutem.
  
  
  Ego ei thoracem iactavi et stragulum in proxima sede proieci, deinde ambulabam ad jib reprimendam. Bene prolixum erat, et cum eam compressi, rigum se componens non laesum inveni. Ancora posita est in loco parati ad navigandum, si prohibere debeamus, quamvis non multa in profundo aquarum loco essent, quo ad imum acies nostra perveniret. Recordatus sum frontem occludere fovit, Nathaniel Franklin pat in dorso mente accipiens, et ad thalamum repit.
  
  
  "Omnia bene, Gubernator?" - quaesivit Christinam.
  
  
  "Yeah." Vidi eam curiose. "Sicut vidisti nimis multas naves Navy."
  
  
  "Me natare per signum Americanum didici."
  
  
  "Ha! Istas inbecillitates actu natare vis?"
  
  
  “Bene, navicula parva erat. Vix utrique nostrum locus satis erat".
  
  
  "Non debet fovere." In sedem cecidi iuxta crura succincti.
  
  
  Subito resedit recta, ocellos in dextera strobe lumine retinens. "Quid est hoc?"
  
  
  Non habeo ut reprehendo meum schedula. Haec est lux in promunturio quod vidimus cum in portum venimus. Cum eum a tergo relinquimus, iterum septentriones versus caput erit.
  
  
  « patet. Recte dicis, Mackey, nunc tempus non est obliuioni. Es tu dormiet? Longum diem habuisti."
  
  
  Voce fere prim, sic ait, recta stante, ambae, ambabus manibus.
  
  
  "No. Non nunc. Im 'iustus sedens.
  
  
  et fruens sententia."
  
  
  Inepta dictum est Christina non animadvertit.
  
  
  Diu neuter nostrum locutus est; tum illa squirm, sentiens oculos meos.
  
  
  "Quid me spectatis simile hoc?" - quaesivit irritabiliter.
  
  
  "Non putavi te cogitare. Heri in platea fuisti... puella prorsus alia est."
  
  
  "Functus."
  
  
  "Sicut homines in fuscis Mercedes?"
  
  
  "Certe."
  
  
  "Et nunc abeunt?"
  
  
  caput ad me convertit, atque in tenebras oculi placidi ac sobrii erant. "Makki, ut amo tecum in lecto. Aliquamdiu. Si me amarem, ut tibi persuaderes, nos esse quos fingimus, non dubitarem. Contulam in condiscipulo meo aliquantisper habui, et honeste possum dicere eum nusquam prope esse tam amabilem quam tu. Et tamen ... - Illa humeros iterum respexit, deinde ad me. “Meretrix non sum in cubile cadere cum prima VIATOR Americanorum, aut speculator, quod vis te dicere. Intellegis?"
  
  
  "Certe." Movi paulum ab ea, sed non intus. "Hoc etiam cur subito tota nocte natare decrevistis."
  
  
  Si rubebat videre nimis obscura erat, sed modo dicerem quod erubuit caput iugo.
  
  
  “Verum est, Mackey. Partialiter. Si firmum esse in animo volo, nihil attinet tentationem supervacuam periclitari.
  
  
  "Sed ex parte?"
  
  
  "Etiam. Aliquantum cogitabam quod hodie antea locuti sumus.
  
  
  "De quid?"
  
  
  "Quomodo consilia mutasti."
  
  
  " Quid istuc est?"
  
  
  “Alex... diligentissimus est. Suspectus. Hoc tantum scio ex brevibus nuntiis ab eo acceptis."
  
  
  "Ego genus id impressionem feci."
  
  
  "Ita existimo... insipientem fore ut tales mutationes mutes".
  
  
  "Vis ire Corcyram ex sententia?"
  
  
  "Puto fore melius, ita."
  
  
  Ridiculum erat quod idem ipse cogitabam et me nimium cautum esse decrevi. Si securitas vel aliqua persecutio fuisset, non multum interesset utrum inter Corcyram et continentem an in alto mari essemus; utroque modo nos capient.
  
  
  "Me quoque," inquam.
  
  
  Oculi obstupefacti quasi iurgium expectat. "Agis?"
  
  
  Exposui rationem. Adnuit.
  
  
  “Propositio est,” inquam, “dieem habebimus aut sic necandi, postquam Corcyram accessimus ad celeritatem ituri sumus.
  
  
  Tempus eius ad nomen sensi et iterum miratus sum cur ad locum illum accedere nolebat.
  
  
  "At," inquam, "cum hoc factum est, proximae staturae, praeter Corcyram," Paxos esse debet. Forsitan alium ibi diem manere possemus, sed dum sequi nos censes, in uno portu diutius esse nolo».
  
  
  "Comprehendo. Oh, fortasse aliquid me fingere, Mackey, sed cum hunc hominem in taberna in Argostylione vidi, non puto, non vere.
  
  
  Forsitan tempus fuit ei de contione narrare, sed non ita putavi. Nondum. Plura hanc virginem vidi, magis implicata facta est, et haec etiam ad missionem applicata.
  
  
  "Bene," inquam, "cras de illo solliciti sumus. Nunc dic mihi quomodo Alex consilia ad te iterum contact.
  
  
  “I... nemini dicerem. Etiam tu."
  
  
  "Inepta haec. De taberna in Corcyra aliquid dixisti, sed nihil amplius. ' Dicamus te excidere aut aliquid.'
  
  
  Risit. " Nato sicut piscis."
  
  
  "Non multum tibi prodest si noctu incideris dum descende dormio. Navem sub velo capere non potes, mihi crede.
  
  
  "Hoc non futurum est, Mackey."
  
  
  "Noli nimium confidere. Usquam, hic dormiturus sum."
  
  
  "Frigidus eris."
  
  
  "Certe habebo societatem. Solus ibi est".
  
  
  Ridebat illa.
  
  
  "Sic, ad rem. Contactus tua cum Alex."
  
  
  “Vere, Mackey. non possum dicere".
  
  
  "Tu melius cogitare iterum mel. Si homines sequantur, separari vel peius potuimus.
  
  
  Cunctata, labellum mordens. Tandem illa lente movit caput. "Cras fortasse. De hoc cogitem, Mackey.
  
  
  "Recte dic, Christina." Ego Alex- andri occurrere iubeor, eum carpe et in Italiam ducere. Nunc tu solus contactus cum eo habeo, ut melius invicem confidamus vel huc convertamus et dicamus futuis eam".
  
  
  Obstupuit, latosque oculos formidine pressit.
  
  
  "Non vis!"
  
  
  "Perduint, volo facere." Buffing eram, sed per reactionem eius iudicans, partim persuasum est.
  
  
  "Quaeso, Mackey. Haec omnia mihi tam nova sunt; Nescio quid faciam, qui obediam. Pugnare debemus?
  
  
  “Tuum est electio”, categorice dixi.
  
  
  "Tunc eloquar."
  
  
  Expectavi usque dum silentium spissum cultro secaret.
  
  
  "Cras" Christina tacite dixit.
  
  
  Tum ego ingemui , tetenditque in molli sede , et vitam Servatorem ut pulvinar tuli . "Suscita me cum fessus es," obstupui.
  
  
  "Ita," inquit, molliter.
  
  
  "Et claude oculum in circino."
  
  
  "Ita, domine".
  
  
  
  
  
  
  CAPITULUM UNDECIMUM.
  
  
  
  
  
  Mane fuit ventosa, densaeque ruebant Nubila supra caput. Interdiu gravis secans opus erat, et latis trabibus gravis navis inflexit, ut equus fugitivus subsideret. Christina infra dormivit, sed mox in navi iterum exivit, pallida et agitata.
  
  
  "Omnesne recte?" - quaesivit, nubila anxius intuitus.
  
  
  "Nihil cures." Clamor habui super crebrentem ululatum venti, fremitum et stridorem armorum. Subita mutatio venti fecit magnum acum sicut ligatum et dementans aquila; usque dum venti cursum teneremus, iterum velum implevimus.
  
  
  Christina in tecto casulae recubuit et circumspexit cum aliquantulo insano vultu. "Ubi sumus? Terram non video."
  
  
  "Oh, illic alicubi est." Vaga sum in dextera parte.
  
  
  "At non scis?" Subtilis nota pavoris in voce fuit.
  
  
  "Nolite solliciti esse". Aspexi in vigilia mea; mane erat quasi sex. Una nocte existimavi celeritatem nostram et constitui nos esse proxime oppositum Preveza, sed hoc erat valde approximatum. Puellae non dixi. "Si similis in tribulatione sumus, omnia mea facienda sunt caput oriens et terram videbimus." Hoc non erat valde venustum in momento prospectum, cum ventus ab ea parte flaret, et longi temporis seriem superandi longitudinis requireret. Nathanaeli gratias, satis scivi percipere machinam non mediocrem vim in talibus mari iuvare; sine effectu stabilientis venti in velis, Scylla magis sursum et deorsum moveret quam prona.
  
  
  "Sed ... non possumus invenire prorsus ubi sumus? Hoc quid ais? Trident?"
  
  
  I chuckled. "Sextant". Levavi oculos meos. "Et donec sol est in sede, responsum non est."
  
  
  Illa fronte, plane sollicita, manum e tecto cubiculi removit et statim retro offendit, paene in apertum transitum incidens post eam.
  
  
  Clamavi. - "Ecce!" "Non cruribus frangamus in hoc lecytho. huc accumbe.
  
  
  Fecit, ut dictum est, trans cockpit apertum et paene in binnaculum circini collisio. Manum arripui et eam ad me attraxi.
  
  
  "Mane ubi es. Propter Deum, ne gyro perfringat, quia tunc etiam ego sollicitare incipiam.
  
  
  Illa breviter risit et crinem de facie reiecit. Pellis eius humida erat, et non ex ea parte subinde ingruat spargit. Sciebam vide.
  
  
  "Sensus aeger paulum motus?"
  
  
  "Sentio male? Nescio verbum tale."
  
  
  "Dolor."
  
  
  “Ah... paulum. Ita est stuffy ac navis resilit."
  
  
  "Etiam. Hem, mane hic donec hinc exeamus. Vade post rotam ".
  
  
  "EGO?" Manus suas abstulit quasi timuit eam tangere.
  
  
  "Cur non? Optima nausea mundi remedium est ut cum rebus in navi.
  
  
  "Non adepto NAUSEABUNDUS!"
  
  
  "Quicquid vocas. Utroque modo, confirmo te intra paucos minutas bonas fore. Accipe. I have a officium".
  
  
  Fecit illa ut dictum est, ad locum labens, cum surrexi. In momento dubitans me intuebatur, deinde in altum spiritum arripuit et ambabus manibus rotam gubernacula arripuit. Descendi ad Cameram.
  
  
  Ut paucis post momentis redii, subridebat languide, levans caput ad auram et salsos imbres capiendos. Curatio citius laboravit quam cogitavi.
  
  
  "Visne loqui?"
  
  
  "Loquere?"
  
  
  "Uh-huh. Scis."
  
  
  "O memini." De sede sua surrexit ut meliorem inspiceret ambitum dial. “Paulo post, eh, Mackey? Sum occupatus paulo".
  
  
  I. omitto.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Per meridiem erat
  
  
  quies et serenum iterum; Auxilio sextantis egi et precavi ut meam navigationem rudem saltem rationabiliter accuratam essem. longius ivisse miratus sum quam putaram; Preveza prope orientem nostrum jacere debet. Insula parva erat neque longius quattuor aut quinque milia passuum in longitudinem patebat, nec facile deesset. Vento adhuc flante ab oriente, et quamvis tranquillo mari, adhuc foedior erat dolor. Cum gemitu coepi primum ligare. Is dies voluptatis non erat, aut etiam labori.
  
  
  Infra accessi, tabulam areae nostrae super tabula lata in principali casula positam et notatam positionem nostram notavi. Exinde deflexiones nostras accurate notare velim, dum in ventum movetur et revolvimur, tempus exactum in singulis assedibus indagare, et speramus meas distantiae opiniones rationabiliter accuratas fuisse. Non facile etiam experta manu gubernacula fuisset, sed quae ibi scripsit Christina mihi, fecit omnia multo magis intricata et incerta. tamen, numquam litora conspexit. Contra, longae navigationis ipse non admodum expertus sum.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Sub vesperum in parva insula in arcum nos invenimus. Dies aureus volvitur in portum Porto Gaio pulcherrimum venimus. Primo aspectu quasi rudi loco primitivum videbatur; omnes poteramus, erant silvae oliveta omni parte tendentes, quantum videre potuimus. Deinde, ut appropinquavimus, aedificia humilis album, fuscum et roseum efficere potuimus, nudis in portu navigiis vectus nudatis.
  
  
  Parva erat oppidum, sed frequentia; Plurima domorum per aggerem porrecta. aggeri portui lapis; in litore erant complures cauponiae, cauponiae et duo parvae hotels. Hoc sine agitatione constat Christina pernoctare in Scylla; Portus a litore MUlum assignavit nobis, quod mihi bene convenit. Navicula nostra sclopetam parvam scapham ad puppim ligatam portabat, et in navigio molis balnearii in statera et timidus admodum par erat. Cum duo ex nobis in eum congesti essemus, in aqua tam humiles eramus ut putabam ut lavaretur antequam duobus centum cubitis ad gregem facere possemus.
  
  
  “Foliciter non sunt hic nautae aquae,” annotavi.
  
  
  "O?" Nunc Christina hilaris videbatur, curarum omnino immemores matutini et noctis timores ante.
  
  
  Movi paulum ponderis; navem contremuit et aquam super latus effudit. Pertimuit puella, deinde risit.
  
  
  “Ita, intellego quid velis. Forsitan ad navim redire debeamus priusquam tenebrescat, huh?"
  
  
  "Nihil interest; ut demergatur interdiu aut nocte. "
  
  
  "Et semper natare possumus."
  
  
  "Certe." Genua nostra quasi implicata erant, nihil de eo facere potuimus, et sentiebatur quasi paulum pressus extra se applicaret. Fieri potest.
  
  
  Longum iter per oppidulum cepimus, et circa aliquantulum foris erravimus, peregrinatores cum vindicta ludentes. Erat agrestis viridis et saxosus, asperius a mari assurgens, ut cacumen montis depressi, qui Graecae insulae erant. Ex pulverulenta via aspicere potuimus et videre clivum creta saxis instrati, aliqua casarum magnitudine inter eos stantem, habitacula in quibusdam maxime obscurorum quadratorum, quae fenestras suas notabant, insignita. Currus uetustis euectus, Citroen praecellens similis, eiecit nos praeteritos, refertos adultis et liberis. Locorum di- centium supposui; alios in via vidimus aut ambulabant aut vehiculis curribus agitabant. Maxime neglecta sunt; Viri breves et torosi, multi cum mystaceis magnis, feminae in vestitu rustico ad talos longitudine nigris, palliis fere adaptatis, quae facies suas tegebant. Hoc me movebat de Graecia, ex quo primum de ea legere coepi, cur tam aprica terra, cum bracteo suo acre micanti aqua, foeminis ac pereuntis viris in perpetuo luctu habeatur. Si philosophicus essem, Christinam de hoc interrogare possem, sed alias cogitationes haberem. Navigans appetitum procreat, qui vagum edentem in gulosum vertere potest, et ego ieiunus sum.
  
  
  Tabernam imminentem invenimus mansum, et cena tam mirifice fuit bona ut ibi usque ad multam noctem mansimus. Locus plane destinatus ad iter yachtsmen erat; Menus partim Anglice, rudi ancoris et conchis instructus. Solae primo hoc loco fuimus, sed mox coetus virorum ac mulierum perusta facie et validis armis in nauta vestes irrupit.
  
  
  Ex excerpta colloquii audivi mixtum coetus Americanorum et Brits, incluso muliere Italica et duobus Gallis conspicuis. “Nihil speciale,” dixi mecum et Christinam vidi.
  
  
  Prospiciebat directum quasi aliquid super humero sinistro meo, sed per mentum et tenui spirans dicerem quod tempus esset.
  
  
  "Quid est hoc?" - Rogavi procumbentes ut audiri non possemus.
  
  
  "Ego nihil est." Breviter illa risit. "Censeo me omnes suspicari. Laetabor cum hoc totum.
  
  
  "Facies?"
  
  
  "Etiam."
  
  
  Trans te perveni ad mensam suam. "Non sum certus ero felix."
  
  
  diu me aspexit. "Minime," inquit. "Verisimile non erit".
  
  
  Nemo nobiscum locutus est donec capulum nostrum haberemus, sed unus e Francis trans conclave surrexit et de industria ad mensam nostram ambulavit. Erat homo tenuis cum scopae arenoso capillo et fugax risu plenus fiduciae.
  
  
  “Ignosce,” dixit, maxime Christinam intuens. "An Americani?"
  
  
  Ego sum, dixi. "Non est."
  
  
  "Amici mei et mirabar si bibere nobiscum iungere velis." Christinam adhuc spectabat;
  
  
  Illa firmiter caput quassavit. "Paenitet me", inquit, urbanitate frigida. "At mane cubitum iremus, dies longus est." Surrexere liquore reginae gratia procum respuentes indignum. Daniel num reprehendo? ire debemus. Redibo minutam".
  
  
  Gallus se recepit, plane securam compositionem servare conatur. Risi mihi drachmis exposui; puella adhuc me miratus est. Ad CULTUS movens spectans, visum etiam a tergo gavisus sum, braccae albae pulchre impletae cum soluta tunica caerulea. Simplex causa declaravit quid induta esset, et subito, heri memor, non expectavi.
  
  
  Famulus venit, pecuniam meam sumpsit et dedit pinguem, mulieri mustachioed post tabulam numeratam. Diu cogitabat, et patientiam amittere coepi. Ut tandem redii, iam pedibus fui, sed cum abscessit, iterum sedi. Christina adhuc non rediit.
  
  
  "Fortasse impatientia est mea," dixi mihi, et de industria vigilias meas non vidi. Compressi mensam in extremo cubiculi; Inspexerunt in meam partem, et iuvenis Gallus subrisit.
  
  
  Sedere me coactus sum, extremam capuli mei sorbillare, ut viscera mea per momenta constringebantur. Recordatus sum sollicitudinis eius cum hominem in popina in Argostylion vidit et tam timide ut ante sentire coepit.
  
  
  Femina post actis mandare me percunctanter respexit. Circumspexi, tandem surrexi, et super illam ambulavi.
  
  
  "Spero te loqui Anglice."
  
  
  At illa respondit.
  
  
  "Puella". Ad CULTUS monstravi - vel saltem in ANDRON ducens. "Nos iam diu navigandum est et illa licet aegra sit..."
  
  
  "Sed, sane," repetiit et molem nigram vestitam e alta sella ad cubiculum feminarum evexit. Rediit momento post, shrugging. "Nemo est", inquit.
  
  
  "Ubi infernum...?"
  
  
  "Fortasse posticum." Intuita ad mensam, ubi Gallus suspiciose blandiens, ut homo qui omnia constiterat, nihil properabat ad res componendas. pieces in unum.
  
  
  Nisi hoc momento non credidi. Nemo mensam illam reliquit, et improbabile videbatur quod Christina me ad vesperum pro temere dude foderet. In at nunc neque. Negavi eum.
  
  
  “Gratias tibi ago, dixi mulieri, et e taberna rapti. Cum venissem ad locum unde navim reliquimus, non miratus sum ibi; certe non solum ad navim rediit. Sed ut obscuro portu prospexi, prope Scyllam educere potui obscurum. Navicula parva cum motore maiae, arcus eius contra puppim devexum quiescens, et e via movebatur et demersa est impressionem obtinuit quam paucis abhinc minutis ibi relictum est. Ut aspexi, lux per foramina cubiculi principalis emicuit, nec dubium manebat.
  
  
  Navim ascendi, vela naviga, et quam celerrime portum celebres potui tranavi. Sonus remorum in remorum sonuit sicut tonitruum in auribus meis, sed sicut desii cogitare de modo obstrepere sonum, cymba ruit. Vestigia eius me propemodum inundaverunt, sed ego imperium servavi et per ceteras strepitus usus sum.
  
  
  procul ad Scyllam.
  
  
  Alligavi me ad arcum, et ascendi super frontem. Superficies madida erat rore, et ibi iacebam humorem per tunicam meam defluentem sentire. Non me vexavit; Quod mihi magis molesti fuit quod lux non veniens per plexiglass excludunt velamen rectum in fronte nasi mei. Hoc significabat ianuam inter gazophylacia clausa esse.
  
  
  Foveam leviter aperui, gratus quod prius ab intus frangere non conatus sum. Tacite obtortum, ac inter duos fasces angustos infra delapsus sum. Clausa iterum clausa sum et retardavi donec clausa clausa. Ego versus limen admovi, et Hugonem in vagina in bracchio premens, et aurem meam ad tenuem tabulam ligneam apposui.
  
  
  Si Graecus meus melior fuisset, scirem quid dicerent, sed hominis verba citius exiverunt, ut plura sermonis excerpta caperem quam pauca. Sed vox eius significavit se aliquem minari, et cum audirem Christinam responsionem, non erat dubium quisnam. Sonum acrem alapae audivi et clamorem obvolutum. Cultrum in manu mea arripere coepi cum ton laterum super me cecidit.
  
  
  Venit per fenestram, quam proxime claudit. in tenebris nihil vidi nisi ponderosum mihi instare umbram; in angustiis inter bunks ne volvuntur quidem potui ut ad hominem pervenirem. Allii flatus fere me suffocavit, et desperationis vires dedit. Exilivi sicut mustanga cum suspendio sub sella, conans dorsum meum excutere hominem putidum. Suo capite humilia laquearia feriunt; dum manus adhuc premant fauces. Iterum percussi et incepi eum in unum lecturum iacere cum ianua aperta torsit.
  
  
  Lux in principali casula obscura erat, sed post tenebras plenas momento temporis excaecatus sum. Omnes vidi silhouettes et lucellum metalli in manu eius. Calce illum non potui. Delectatio frigidae felis retractio; Conversus sum, hominem dorsum meum inter me et sclopetum trahere, sed sero sciebam.
  
  
  Iaculatus erat quasi plausus tonitrui in spatio frequenti. Adiuvi parumper, dum sentio ubi percussus sum. Sed dolor non erat, nec ante praecedens torpor gravis icti torpor. Cum iterum in ostio silhouette spectavi, vidi quod moverat. Is qui me invasit, manus laxavit et liberum perrupi, quaerens interfectorem.
  
  
  Ego e manu eius excussi sclopetum et reppulit eum. In lumine obscuro extra fenestram vidi Christinam, manum eius in crine contortam, eam totis viribus trahebat. Sed in certamine, libera manus eius post eam volavit et lucernam kerosene percussit, eam e suspensione pulsans.
  
  
  Flammeus liquor per mensam effusus, deinde in navi, tabulam in repentinis tenebris ad nos lingens. Impulit hominem, nunc ne attendens quidem Christinam. Ignis in navi in mundo fortasse pessimum est, praesertim cum infra capieris et ignis in piscinas felis recta tendit.
  
  
  Stragulas ab officiis apprehendi et in maximas regiones ardentes conieci; Dum illi relucebant, in triremem aquam vertebam, deinde columba in cuppam magnam pendentem extraxit et calces tempestatis foedas super ceteras ardentes areas iactandas extraxit. Totum negotium plus quam minutam et dimidium capere non potuit - alioquin navem amisimus et fortasse vitam nostram amisimus, sed cum ignem tandem exstinguerimus, clientes nostri abiverunt. Initium maiae audivi et in cockpit escendere conatus sum, sed in Christinam crepuit.
  
  
  "Makki!" - plicuit amplexus me circa collum. "O Deus! Makki!"
  
  
  "Certe fideles." Absenti animo audiendo sonum machinae morientis. "Quid hic factum est?"
  
  
  Ego tulerunt me de taberna. Vir sclopetum habebat et...
  
  
  "Bene." Proieci eam, paulum ut recumberem et sub pedibus deprimere comprimebam. "Da mihi lampadam, vis?"
  
  
  Quamvis omnia incendia ac tumultus, parum damni fuit. Fortunate, mensa, quae prima unda ardentis kerosenæ percussa erat, mica erat cooperta; Paucis swipes cum panno maculas delebit. Tabulatio ornatrix, quae per mediam casulam fluebat, semper ex aqua infra sentinae respersa semper humida erat, et tantum fucus ustus est. Cum certus nihil esse conscendit, volvebam lucem in Christinam.
  
  
  "Paenitet," dixi breviter. "Cum bullies supersunt, melius esse duxi nos efficere ut non prius nos interrogare coepimus flare."
  
  
  Graviter adnuit puella, demisso capite
  
  
  
  umeris sedit ad latus MUNUS. "Intelligo."
  
  
  "Visne nunc me iuvare?"
  
  
  "Auxilium?"
  
  
  "Nos non hic cessaturos hac nocte, mel. Eamus, pereamus alium eligamus - nisi tota nocte navigare vis".
  
  
  "Proh Deus, McKeel." Faciem manibus texit. "Tantum…"
  
  
  “Bene, cave nunc cave. Perrexit. Navim e prora extrahe et ad puppim liga, dum machinam incipio.'
  
  
  Quodammodo, melius esset nocte illa navigare, sed etiam insaniorem de hac operatione sentire coepi. Si nos occidere vel capere voluerunt, facere poterant. Praecipue in aperto mari. Forsitan alius locus reliquae noctis aeque tutus esset. Alioqui fessus sum nimis.
  
  
  Navale invenimus in extrema parte portus ligatum et purgandum eum complevimus. Aliam lucem in bracket delapsus sum, et dum Christina scopulum lavit, reliquam gazophylacium penitus repressimus, reliquas vitreas aliasque strages fractis removens. Sclopetum inveni de manu hominis excussum, .32 qua- les volventem cum alio cartridge in cylindrum vetus. Frustra, sed in pluteo posui in trireme casu tantum.
  
  
  “Quaeres non interrogas,” Christina tacite dixit.
  
  
  "I exspectabat tibi."
  
  
  "Quid tibi vis dicam?"
  
  
  "Forte quid infernum factum est."
  
  
  "Hoc ita videtur... stultus."
  
  
  "Stulte?"
  
  
  "Etiam. Vides, homo cum sclopeto me in taberna rapuit. Non melior est rudis homo quam saevus, scis? Ipse et socius eius me ad navem redire coegerunt...
  
  
  "Quare? Et quare hic?"
  
  
  “Hoc tam stultus est. Putaverunt te divites Americanos circa tentorium scaphas emere quaerentes. Putaverunt te multam pecuniam in tabula absconditam habere, et conabantur me dicere cum bene .... demonstrasti. "
  
  
  Aspexi eam dubitanter. Illa amoena semper spectabat, et crine ante ora demisso misericordiam et blanda blandimenta excitabat. Cum nihil dicerem, me aspexit. "Quid accidit, Mackey?"
  
  
  “Nihil,” inquam, paene mihi persuadeo. Posset esse verum tamen. Et cur tam difficili ludo mecum luderet soror Zenopolis Alex? Ridere potui dolens. "Bene, iam actum est. Puto unum eorum. Quomodo sentis?"
  
  
  Sensim caput sustulit et crinem de facie reiecit. Plurimae feminae aliquot horis in Salon pulchritudine opus essent ut easdem mutationes in aspectu consequerentur.
  
  
  "Sicut nightcap?"
  
  
  In tabula sublimatum et lagenam borbonam, quam Athenis invenimus. Hoc tempus quale visum est.
  
  
  "Quidnam erit?" - rogavi utrumque utres legere.
  
  
  "Ah! Borbonum habes!" Oculi eius in obscuro lumine saltaverunt.
  
  
  "Ne dicas te aliud ab illo signo Americano didicisse."
  
  
  "Nos discimus multum ab Americanis." Sedit in angusto lecto e regione mensae et me aspexit. Faucibus siccis et bibendum eget.
  
  
  Post duas sordes sanae cepissem, iuxta eam lectum disseminavit. "Sede, Mackey."
  
  
  Feci. Manus eius super femur casu nixa est, et gelidus calor per tenues et obscuros gerens radiare videbatur. fauces purgavi.
  
  
  "Paxos hic."
  
  
  "Ita," mussat et diu et lento sorbere sumpsit.
  
  
  "Nunc," inquam.
  
  
  Conversa illa ad me ficto admiratione. "Protinus?"
  
  
  "Etiam. Tu, quod promisti. De contactu tuo cum Alex."
  
  
  Momento aspiciens, sensim caput movit. "Numquid ergo?"
  
  
  "Quid est optimum tempus?"
  
  
  "O postea?" Propius movit et aliquo modo paucae globuli in fastigio suo subucula curarunt ut venirent omissum. Delectabilis caro ad foveam formata, et sinistra mea manu sponte sua sponte rosam ad poculum pectoris sensim prementem in pectus meum. "Ita," inspiravit. "Etiam".
  
  
  "Quid tibi accessit?" — rogavi. "Heri nocte virginem lusisti, hodie meretrix iterum es."
  
  
  Non egit viam quam expectavi; oculi eius demissa manserunt ut manum meam prehendit et super pectus eius imposuit. "Noli intelligere me statim, Mackey. Mihi crede. Crede instinctu meo.
  
  
  "Tuae instinctus?"
  
  
  "Postea Mackey. Nunc autem ... aliud aperitur, deinde aliud; simul prono, leniterque admovebat labra. Interrogatio enim momento oblita est.
  
  
  Lingua eius in meam iaculata est, explorans, attingens. Mea manus intus defluxit
  
  
  in mea subucula sensi papilla crescere et obdurescere sub digitis. Anhelavit, deinde manu decidit femur meum. Mea cura apparebat et in iugulo alta chuckled.
  
  
  subucula retorquens, humerum osculatus, altum pectus, altera fissura obumbrata. Tunc steti exspecto et mirabor; papillae steterunt immotae et rectae, leviter elevatae, quasi ad os meum pertingentes. Coxis Christinae lente movebantur et manus eius in cingulum braccae meae delapsa est. Ventrem meum eduxi ut ei darem paululum spatii, et illa uteretur...
  
  
  Noli me interrogare quomodo potui ut lumina cubiculi averterent - homines in navi tam neglegenter damnant ut modo insilirent - et mensam et scamna in lectum verterunt, sed intra momenta eius simul nudos iacebamus. corpus invitum. a digitis ad humeros. Ingravescentibus fame inter nos exploravimus, et lingua eius occupata et artificio facta est; deinde, cum utrumque hoc instanti desiderio explodendum videretur, mihi se aperiebat.
  
  
  anhelavit lente i; dixit aliquid non intellexi et me altius trahere conatus est. Restiti tantum satis ut ostenderem qui erat in custodia, et tunc coepit longus et lentus ictus, et altius penetrans ad utrumque ictum; Crura levavit et circum dorsum involvit, coxis sursum iactans pulsus increscens obviam. Illa gemere coepit, me trahens ad eam ut me oscularetur augendo feritate, dum motus eius velociores et furiosiores fiebant.
  
  
  Quod ubi factum est, caput retorsit, oculos et os apertum, manus humeris inhaerentes, coxis pulsantes pistons. Videbatur in perpetuum ire, intermixti suspiriis mutuis, ut ego explosus in ea, et cum tandem ambo defessi eramus, inertem per eam iacebam, conscia deliciae illius infirmitatis et lubricae sudor madidarum corporum. Longum tempus ante haec locuta est.
  
  
  "Makki?" - dixit raucus.
  
  
  "Ita vero?"
  
  
  "Gratias tibi."
  
  
  I chuckled. "Gratias tibi"
  
  
  "Non potes intelligere." Mira erat in voce resignationis nota.
  
  
  "Conare me."
  
  
  Illa caput quassavit. "Non possum dicere."
  
  
  "Quidnam, quid?"
  
  
  "Quod volo".
  
  
  In gyros iterum ambulavit, sed ego irritationi meae restiti. Partem evolvit, sed miris viribus haesit.
  
  
  "Minime! Ne derelinquas me!"
  
  
  "Ego non iens usquam. Longum iter est ire ad noctem, Christina. Super marginem lecto recumbens vitreum in solo inveni, et sustuli et cepi longum sorbendum de Borbonio. Utque umor ad ventrem defluebat iugulum, iam possem vires sentire reverti.
  
  
  "Ita," puella spiravit, porrecto vitro et caput ad sorbendum levavit. "Haec nox est nostra, et haec sola nox timeo, Mackey."
  
  
  Recta erat, ut cito damnare inveni, sed etiam Christina quam ius esset nesciebat.
  
  
  
  
  
  
  Caput Duodecimum.
  
  
  
  
  
  Exspectabant nos in Corcyra usque ad fulvam Mercedes in loco visibili ad praecipuum Petrum collocati. Duo viri, indistincti a lites obscuro et pileis maxime facierum suarum latentibus, sederunt et observabant impassive dum Christina et ambulabam per ambulationem, duo peregrinatores maritimi amoene fessi ex nocturno amoris et longa et tarditate navigandi in die aliquo. mare. pulcherrimam quidam omnium Graecarum insularum appellant.
  
  
  Locum retinaculum elegimus ad partem septentrionalem portus, a medio strepitum. In aqua, ubique inspeximus navigia omnium magnitudinum et generum, a parvis navigantibus ad locorum scapulas et ingentes pelagi-fas latas. Sol Vesper longas umbras praeteriens praeteritis ordinibus praesepia venditans patrium vestem, ornamenta, artem, cibos omnium generum, quorum odores immixti sunt salso aere, et vagos odores montani, qui ultra urbem erant. Scooters fremebant, concionatores vociferantur et musica ab ianuis apertis omnium aliarum rerum occurrentium veniebant. Paene coeperamus in ferias atmosphaeras mergere cum a Mercede animadverti.
  
  
  Ego Christinam manu apprehendi monendo, ut perseverem sine retardatione suadens. Primo non intellexit, sed cum raedam vidit, stabat; Porro detraxit eam te.
  
  
  "Ne eos. Perge movere."
  
  
  "At quomodo huc venerunt? Currus in eo?
  
  
  "Sunt ferries, annon?"
  
  
  "CIRCA. Ita. Sed cur hic tantum sedent?
  
  
  "Potius, quomodo sciverunt hic essemus?" Fere ante currum eramus. Viri intus tardius verterunt capita ut
  
  
  praeterierunt, sed vultus eorum non mutabatur.
  
  
  Christina humeros resignavit. "Omnes ad Corcyram venit. Aut... narrasne istum hominem quo navem conduxisti?"
  
  
  paulisper cogitavi. "Fortasse. Saltem dixi me probabiliter aquilonem ire.
  
  
  "Debuisti dicere ei?"
  
  
  "Hoc vitari non potuit. Scire voluit quo iturus essem, et si dicerem Cycladas velle navigare, mirum putaret."
  
  
  "Quare hoc?"
  
  
  „Vide chartam geographicam. Pyrgos longe ab Aegaeo mari sita; magis sentiret navem in Piraeum conducere, si eo ire pararem.
  
  
  « Omnino. Et hi, qui hoc unum scindere conati sunt?
  
  
  "Etiam. Et fortasse laesit quem primum sumturus eram. Sed id non multum est sensus. Hoc nefas est. Si Alex, et iam mihi persuasum est quaecunque Hawk mihi narravit, alicubi esse rimam, cur nos in Pyrgos tenere conabantur? Solum responsum cogitare potui quod, si per currus iter perreximus, nos sequi facilius esset. Hoc non satis satisfacit.
  
  
  Cum longe post Mercedem ambulaverimus, puellam ad parvam ac ante duxi, quae fasciae variae attonitus erat. "Eme" inquam. "Eme duo, sed non ruunt."
  
  
  Haec dum colligebam, macies aniculae deliciae iactat, laeti circumspiciebam aggerem. Populus in Mercedes non movebatur, sed non nimis mihi molestus erat; ita notabiles sibi fecerunt ut ego certe alios esse deberem. Sed tanta erat assidua turba assidue movens, ut quemlibet vel minimum suspectum colligere vix posse videretur; Tot erant Europaei obscuri apti quam peregrinatores splendide vestiti, et casus meos inveniendi hominem qui socium in cubiculo meo occiderat, gracili admodum damno fuerunt.
  
  
  Et tota die Christina meas interrogationes de eius contactu cum Alex.
  
  
  Semel duas fascias sustulit, nos transivimus. Cum manum leviter tenuit, tremuit puella.
  
  
  "Quid est hoc?"
  
  
  "Ego cogito... frigus questus sum."
  
  
  "ET…?"
  
  
  " tempus puto." Manum arripuit, carpum convertit, et vigiliam meam aspexit. "Etiam. ire debemus".
  
  
  "Cogitavi non ante crastinum."
  
  
  "Hodie me oportet facere contactum.
  
  
  "At ne hodie hic essemus".
  
  
  "At nos". Risus eius genuinus et nimium placens ad placita mihi.
  
  
  "Tu es ausu canis parvus." Risi. "Imus?"
  
  
  "Nemo. Nos taxi feremus." Praemisit ad angulum occupatum ubi latam viam ab aggere in urbem duxit. "Oportet unum ex illis."
  
  
  Iterum me mirata est; Sperabam plus elabi, nunc me cum illa videtur tamen. nihil dixi, sed liberam manum ad me expressi; Hugo commode in vaginam constituit.
  
  
  In angulo dimidiae duodecim taxae ante collocatae magnae, scurrae veteris deversorii, qui vidi quasi ruinas templi Graeci restitutae cum FRONS marmorea vetustate corruptae. "Quisquis in particulari?" - quaesivi cum ad angulum accederemus.
  
  
  "Oh..." Christina restitit, oculos clausit et in parvo circulo indicem digitum elevavit, deinde ostendit. "Iste", inquit, aperiens oculos suos.
  
  
  Vetus erat Ford pulverulentus, ab exactore perforato compulsus, qui dentes sedulo carpens et praetereuntes nihil attendit. Plures alii rectores stabant ad latus viae extra taxis, inclinatus et gestus, sed Christina natabat praeter eos ut posticum electionis sui ianuam aperirent. Hominem saxum post rotam aegre aspexit; Vectores omnino capere nolebat. “Debet esse taxi agitator a Novi Eboraci”, putavi ut Christinam sequerer in currum putridum.
  
  
  Auriga non respexit, sed ingemuit et graviter in sede sua movit. Procumbens Christina, cito aliquid Graece dixit. Adnuit invitus, machinam incepit et in calces posuit.
  
  
  Post circum- venimus iter per densum commercium per latam viam; Mox angustati et elegantium tabernarum ordines cesserunt ad truncum aedificiorum structarum iuxta ambages cum atriis frigidis post ingentis vestis vultus. Mulier nigra induta, asinum senem equitans, ad nos accessit, motus post eam immemor. Quod dum praeterimus, auriga fenestram exspuit et aliquid mussitavit; Non opus erat ut linguam intellegeret quae dixit.
  
  
  Via ardua surgere coepit; domorum longius a via
  
  
  et vidimus pueros ludentes in ulnis pulverulentis, pullos ad terram fodientes, canes domesticos nimis contemnentes ad plus quam erigunt capita et spectant ad currum transeuntem. Mox oppidum post nos erat, et strata via cessit levi luto viae quae flexuosa et in collem arduum, arbore opertum.
  
  
  Sedebamus taciti donec ad iugum perventum est. Auriga retardatur ut accessimus ad parvum lucum circumcirca, quod apparebat templum vel forte sepulcrum. Utroque modo facta est ex marmore albo, cum columnis ad frontem sculpendis circumligatis, cum pelve ad frontem visi balnei avis. Taxi agitator praeteritum egit, deinde acriter discessit et ad parvam sectionem restitit.
  
  
  "O praeclarum visum!" - Christina exclamavit.
  
  
  Unde collocati eramus, totam urbem et portum infra nos videre potuimus sicut picturam postcardum in luce aurea, sed in hac parte magnificas sententias non quaero. Susurro ad Christinam innixus sum. "Anglicus loquitur?"
  
  
  Illa parvipendens. "Nescio."
  
  
  fors tuli. " Locus iste?" Angebatur; quia locus erat infernalis ad aliquem contactum. Via non nimis occupatus erat, sed negotiatio commeo satis firma erat.
  
  
  Dum cum puella loqueretur, animadverti aurigam taxi lente ad nos convertisse. Dentifricium adhuc erat in ore et lente subridebat.
  
  
  "Sic," inquit. "Miserunt te. Non iota alia post omnes hos annos, Nick Carter.
  
  
  
  
  
  
  CAPITULUM DECIMUM TERTIUM.
  
  
  
  
  
  Priusquam aliquid dicerem, currus vertit, in viam evulsit et in itinere suo perstitit. Christina intuens obstupefactus sum. Manum arcte expressit, ore aperto ad occipitium caput intuens.
  
  
  “Al... coepit, sed vultu obmutui.
  
  
  "Ita est me." Auriga pileum tesselatum exuit; caput calvum, nunc rectius post rotam sedit, etiam a tergo, et post quindecim annos robur tauri in collo et scapulis videre potui. "Naxos". nominavit annum et mensem. “Tu meque, Nick. Grenades in antro. Desino planum, tu iacis hominem qui me periturus erat. Alioqui quid agunt cum puero illo serviente cum eum in Germaniam reducis?
  
  
  non respondi. Saltem non interroganti. "Meliorem faciem tuam intueri libet," diligenter dixi.
  
  
  « Omnino. Pulchre mox erimus quo itis, et tunc me converto. Quindecim annos mutavi, vox?"
  
  
  Difficile dictu. Omnes vidi cum in taxi venimus, facies erat gravis cum barba solito crassa nigra. Certo non exspectavi Alex Zenopolim in angulis viae in centro Corcyrae invenire, et certe non hodie.
  
  
  "Ego faxo scies. Quo imus?"
  
  
  Tu et soror mea non longe hinc bibent in instauratione urbis. Aspectus admodum sensationalis, American bar cum martinis et daiquiris. Adhuc sicut Borbonio, Nick?"
  
  
  Recordatus sum fabulam de bello mundano secundo gubernatori mihi narrasse de iactu per Germaniam, et cum deprehensus esset percunctando postquam captus est, homo trans mensam ab eo narravit aliquid de se, etiam si oblitus .
  
  
  Nomen meum Daniel McKee, placide dixi. "Ccelerem sectorem sum ex Florida et daiquiri sonat vere bonum."
  
  
  Auriga risit exanimis, humeros humerosque premebat, Et accelerat circum flexum iter ascendere coepit. Tacuit usque dum in rubum velatum gestationem trahebamus quae ad humilem et spatiosam cauponam e via fere latebat. Constitimus ante vestibulum obscurae et obscurae, et cum minister latis gradibus ad nos descendere coepit, auriga ad me convertit. Ille subridens latum monstrans hiatus dentibus.
  
  
  "Ego dimidium horae exspectavi. Non magis. Tibi magna nox ante faciem tuam ".
  
  
  lictor ianuam aperuit; Christina et exivi et intravi. Alex, quo tempore decreveram eum appellare posse, e regione inclusum xystum imminens clivi ad extrema cauponae. Candelae in singulis mensae emissariis micabant, et in caligini- bus, aqua longe infra, ad coruscum argenteum conversa, ad crepidinem vertens, et paulatim nigrescens. Unde sedebamus, luminaria urbis erant invisibilia, sed in portu erant centum luminum minimorum, quasi turba ignitorum. Neuter nostrum locutus est, et Christinam sententiam minime attendisse puto.
  
  
  Alex exspectabat nos in introitu. Regressi eramus in via antequam loqueretur.
  
  
  "Numquid adhuc dubitas?
  
  
  Quid sum, Nick Carter? "
  
  
  “Paululum”, admisi.
  
  
  "Bine. Dico tibi, populus tuus ne innuere te mihi obviam iturum. Bonum assecurationis; Si ego non Alex Zenopolim spectem, quis te noverit, huh?
  
  
  "Yeah."
  
  
  in sede ante nos migravit. “Christina, soror mea. Paenitet, non multum tecum loqui. Tantum memini te ut puella. "
  
  
  Quæ respondit ei in sermone eorum. Risit.
  
  
  “Minime, Latine loquimur. Melius est Nick, huh?"
  
  
  Paulisper pericula. “Bene, Alex. Quid deinde faciamus? cur nunc hic es?
  
  
  “In negotiis nostris non adhaeremus ad exactam cedulam. Memento quod tres dies exspectavimus has smugglers?"
  
  
  "Etiam."
  
  
  "Itaque habui ab Albania die ante. Bene est; putabamus convenire ut cras. Eodem loco, simul. Parva Christina, quid nescit, huh, soror?
  
  
  "Iustum est."
  
  
  "Nocte relinquimus?" rogavi.
  
  
  "No. tu et soror mea parvam romancem cum magna nocte in oppido consumis. Saltare, edis, manus tenes, et cras tristis vale dicis navigantibus et parvus discipulus Athenas cum redit. leviter contritos corde. "Estne hoc rectum?
  
  
  Hoc erat quod volebam. Quod si nos fefellimus, nos secuti sumus, ut rem nostram quam maxime credibilem faceremus.
  
  
  "Quid interim facis, Alex?"
  
  
  " Hac nocte duos a loco ad locum moveo. Tum ad navim tuam redeo. Ostendes mihi ubi sit subducta. Ante lucem conscendit ego et nemo me videbit. Stowaway sum, vox? "
  
  
  "Quomodo acturus es hoc?"
  
  
  Ille humeros. "Nando sum. Piscis invisibilis in tenebris aquae similis esse possum. "
  
  
  aliquamdiu tacui. parvum templum transivimus; plures currus collocati sunt in e regione speculae, et unus stabat duobus iunctis ante columnis. illis inviderunt; Manus Christinae frigida erat in mea.
  
  
  "Quomodo id taxi habebatis?" rogavi.
  
  
  "Hic habeo contactus, mi amice. Sunt alii in hac insula, quibus ego confido. Vis scire plura?
  
  
  " I dixerunt non.
  
  
  "Bene, nulla problemata?"
  
  
  "Spero non." Satis aberam, sed mihi dubia servavi.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Nox erat in tenebris celebrata, quam unquam consumpsi. Apud "Pavilionem" foris cenavimus sub vitibus praealtis imminentis insulae litore maxime exclusivo. Locustam vivam ab aqua in caveis edimus paucos a mensa nostra pedes. Lumina obscura erant, turba clara erat, et omnes sciebant. Astra pellicula saltem duo agnovi, mima incluso machinam in teenager habui. Tot his annis post, magis etiam propius quam tunc aspexit.
  
  
  Postea in disco ad Hotel Palatium venimus, ubi cum Christina in pavimento choreae invitus volutivi. Ita referta est ut non refert quid fecerimus, sed etiam in hac turba puella plus quam virilis cura attrahit. Non placet, sed non solitis de causis; Sensus erat moderatae desperationis in eius motu et vultu vultuque quasi sonum cladis audiebat. Quisquis eam inspiciebat, putaret se in aliquo medicamento esse, sed in hac turba nimium inusitatum non esse putabam.
  
  
  Alius locus erat, et plures postea, semper cum inclementia Alex agit nos circa urbem occupata. Bis fulvam Mercedem animadverti, sed mihi non valde molestus; Aliorum observa- tores expectavi. Aliquoties subitus fui monitus Alex, sed vir ille adeo confidens in se et, ut plane memini, tam damnare capax est, ut silere decrevi. fas et nefas.
  
  
  Hora secunda mane, Alex nuntiavit tempus esse ad navem eundi. Super aggere bene accenso stetimus dum chartae monetae nostrae "aurigae" elapsus sum et eum mane redire rogavi. Adolescens in navi exspectans nos neglecte oscitans profuse nos observabat.
  
  
  "Non," Alex expuit. "Cras insulam ibo ad matrem meam visitandam."
  
  
  "Bine. Sunt etiam alii rectores".
  
  
  "Etiam." Ex industria ingrata speciem numerandi pecuniam fecit, tam cito grexavit ac subtraxit ut de via prosilire debeam. Christina eum ejicere et observavi, tum alter alteri turpiter risit dum in navale scapham descendimus.
  
  
  In brevi iter fecimus
  
  
  shopping in foro, maxime explorator post nos ambulans.
  
  
  "Tanta erat", dixit Christina.
  
  
  "Bene. Utroque modo nox erat bona, annon?"
  
  
  Respondens, me molliter osculata maxillam, ac deinde flagrantiorem, infra mentum. "At" inquit tristis post tempus, "cras eum adhuc non indigemus. Quando fuga mea discedit? Ad duos?"
  
  
  "Censeo." Una vespera telephonum respondit et fugam Athenas redegit. "Vellem te posse manere alius dies vel sic."
  
  
  'Sed hoc est impossibile. Et tu quoque in Italiam navigandum est.'
  
  
  "Non propero." Humeros eius detrivi, amplexus sum et comminus duxi. Gubernator naviculam machinam retardavit, ad Scyllam insiluit navita sua intentus.
  
  
  "Sed ego. Dolendum". Christina ingemuit et a me removit ut navicula proxima ad scopulum obscurum substitit; Lumina tantum currentia erant, vis humilis bulbi electrici, qui gravidas exiguas exhausit.
  
  
  Solvi navem gubernatori et nos descendimus. Cum nos in obscurum casulam intravimus, Christina ante me in aggerem abrupte constitit.
  
  
  Exsibilavi - “Quid hoc est?”, sinistra manu sponte a me aversa, Hugo manum e vagina ferire paratus erat.
  
  
  "Ego nihil est." Cameram ingressa est.
  
  
  Cito circumspexi; Non multum lux erat ex columpna, sed nusquam erat occultandum. Praeiebam, premens caput, et turibulum pensilem, deinde alia casula. Nemo. Nemo. Cum redii, Christina unum ex laternis keroseneis accendit.
  
  
  "Nolumus hac nocte," inquam.
  
  
  "Sed ..."
  
  
  “Si Alex natat hic et obrepunt necat, eum ignoremus. Fine?"
  
  
  "O quam stulte me." Illa lucem avertit et ad me in angustias inter ordines et mensam convertit. Parumper in brachiis meis, caput pectori impressum, et per tenues tunicae fibulas subito lachrymas sensi.
  
  
  "Quid est hoc?" — blande comas blande ferientes.
  
  
  "O... tot res, Mackey. Vel Nick Carter vel quisquis es." Oculos clausit et osserat. “Dixi heri hoc tempus unum esse nostrum. Et bene, sed propter hoc fieri non putabam. Totos dies hodie optavi meum instinctum erravisse. Sed non erat? "
  
  
  Dudum osse fessus sum navigationis diuturnae ac festivae vesperi, sed cum in hoc angusto spatio constitissemus, omnem defatigationem sensi. " Paucis horis hie non erit," molliter dixi.
  
  
  Illa paulisper me tenuit ac deinde abrupte abstraxit: “Numquid habere possumus bovem, Mackey? Et hic solus sedeamus in tenebris donec veniat Alex. Quantumcumque de te sentio, amare nolo cum frater meus quovis momento nos adiungere possit."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Fere quinque erat, cum Alex tacite navem in puppim ascenderat, cymba obvoluta et per cameram ad praecinctionem reptans. Ego Hugonem manu tenebat, quando per foramen caput apparuit.
  
  
  "Exspecta paulisper!" — Exsibilabam, tenues exarsere tabellas ; in ensem.
  
  
  "Est me, Nick." Alex detrusit nigrum IMPERVIUS sacculum ante eum et pergens ad brevem scalam ad Cameram. lampadio ad eum momentum demonstravi; ille udsuit, qui omnia praeter faciem suam tegebat. flexere lucem.
  
  
  "Nonne te viderunt?"
  
  
  "Hoc est impossibile. In bono loco hanc navem posuisti, mi amice; solae mihi erant navigiae transeundum. Nemo erat in nocte.
  
  
  Accidens non erat, sed non opus est dicere. "Vis aliqua arida vestimenta?"
  
  
  Ostendit sacculum in navi prae se. "Habeo. Forsan linteum. Duo lintea." Surrexit, corpus fere spatium in casula implens. “Magnus eram, cum me primum noris, Nick. Nunc paulo maior sum. Humidum coepit tollere, non attendens sororem. Caput meum veni ut aliqua lintea capias.
  
  
  Postquam siccus erat et siccis vestibus induti, in summa casula sedimus cum manu bibit. Caelum extra fenestram iam incoeptum erat ut canesceret, sed labor, qui paucis ante horis me reliquerat, semper discessit.
  
  
  “Tempus habemus”, dixi. "Tempus loquendi."
  
  
  Alex immanis voraginem hauriens vitreum de Borbonio sumsit et plus fudit. "Non loqueris. Tu et me, tempus abundanter habemus, Annibale. Interea somnum capiemus. Deinde cum pergis tesseras parvae sororis meae, Christinae et me, tempus habebimus
  
  
  in unum. OK?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Navem posui paulo post novem. Munus airline intra spatium ambulandi erat, ergo non molestus quaerebam taxi. dies erat nubila, sed serena; respersa contra aggerem aqua glauca et exanimata videbatur. Is modus aptus mi.
  
  
  Tesseram Christinae accipiens, incassum aggeri erravi. Plures spatiandi hoc mane in conspectu erant. Etiam mane. Sed Brown Mercedes loco visibili collocatus est, unde auriga et socius meam navem videre potuerunt. Non me vexavit; si binocularibus non utebantur, nescire quid ibi ageretur, et si possent, nihil interesset. Alex in catenam cupellae ante cubiculi anterioris ascendit, nidum sibi fecit in angustiis umidis metallicae nexus et nuntiavit se non exiturum esse donec ad navigandum Tarento perreximus. “Cum abscondis, mi amice, abscondis. Satyricon".
  
  
  Inerte perscrutatus sum per tabernas mnemosynas, quaerens aliquid dare Christinae. Omnia recta videbantur. Reversus sum pergens ad deversorium magnum vetus non longe a quo Scylla subducta est. Frater et soror convenerunt donec abessem consensi, et miratus sum quid post tot annos loqui possent.
  
  
  Virgula aperta erat et ambulabam, solus mos in ingenti, summus cubiculi. Minister cruentam Mariam suggessit, scivit viatorem hungoverum cum vidit unum, sed cum Borbonio inhaerere decrevi. Non soleo bibere mane, sed quantum corpus meum est, proxima nocte; Omnino non dormio.
  
  
  Paucos lentos habui dum inspiciebam electronicorum horologiorum quae in moenibus Integer in scholis pendebant et adhuc per horologium strepitando inspiciebam. Nondum undecima hora erat, cum in barathrum bellhop intravit, circumspexit et me substitit.
  
  
  "Dominus Carter?"
  
  
  Paene dixi etiam antequam intellexi quid dixit. Tum movi caput.
  
  
  "Tu Dominus Carter non es?" Maguus puerulus cum impeccable Anglis erat.
  
  
  "Non timeo. Nomen Mackey.
  
  
  “At vocationem vir apud forum accipit. Dixit domina Carter nomen eius. Iterum circumspexit, efferens me solum hominem esse hic.
  
  
  DOMINAE. "Stulte damnate," dixi indignanter. Ornare debet illa et me vidisse in deversorium ambulare. Et ubi aliud essem praeter vectem? iram suppressi, intellegens aliquid accidisse ut me vocaret, et in anxia re publica versabatur stolidam errorem.
  
  
  "Bene," Stans blande dixi, "Respondebo si domina instet." Ostende mihi viam. Pecuniam proieci in calculo et secutus sum bellhop.
  
  
  Monstravit mihi ordinem telephoniorum domicilii per aulam angustam quae ad cubicula communia et dorsum deversorii ducitur. "Ille telephonum tolle et auctor te coniunget", dixit. Expectavi donec abierat, deinde sustulit telephonum. Auctor statim discessit. Dicebam ei quis essem, cum recte nomen vincerem, et momento exspectare me rogavit. Incubui ad parietem taedio atque fastidio totius imperitiae.
  
  
  Sonus quietus ostii post me non audiebatur primum; Tunc audivi stridorem calcei, qualis erat vestis murmur, cum manus daretur; Circumvertere coepi, receptaculum telephonicum in manu mea iniectum, sed iam sero erat; quod confregerunt contra cranium meum, et cecidi ad genua mea. Solum dolorem sentiebam tactum cum pavimento marmori et sollicitus sum de iniuriis genu illarum ex pede eu dierum cum secundo calcitrante veniebant et nihil erat quod solliciti.
  
  
  
  
  
  
  Caput decimum quartum.
  
  
  
  
  
  Non tempus terere conatur ut instar ubi eram. Cultrum primum reprimebam, et, quod mirum, Hugonem adhuc in vagina sua sub manica iaccae meae deprehendi. non ligatus eram, et in quodam lecto cubare videbatur. Aperui cum dolore oculos meos; lux obscura est sicut lux in die nubis.
  
  
  Post meridiem! Aspexi vigiliam meam et ingemui. Iam hora erat, et a meridie ad Scyllam revertar. sedere conatus sum, sed manus me in lectum impulit. Oculi mei non sunt positus; omne quod videre potui, erat caput terrenum supra me in aliqua altitudine incredibili, pulsans in occipitio plagarum tempore; Adhuc aliquantisper jacui, volens mitescere, et videre quid infernum ageretur. Ego tunc manum detrudere conatus sum, sed dura et firma in pectore meo erat. Manus parva...
  
  
  Oculos meos aperui; os super me in umbilicum innatare coepit, facies cincta mollibus cincinnis aureola.
  
  
  Tunc vidi subridens labia curvata, supra nasum leviter curvatum, micantesque obscuros oculos, non amiciores quam risu.
  
  
  Sue-Ellen, coaxavi. "Quid heck ...?"
  
  
  "Ita ibi mane sicut puer bonus mel. Nolo te tam acriter et deforme salire."
  
  
  "Vade manum tuam off meum pectus dampnas. Volo discumbere. Si potest, i".
  
  
  "Bene, mel, experiris. Sed nimis lente audis?"
  
  
  Fortis fusca manu pressum sedi dimisit. Ceterum in lecto non iacui, sed in ingenti strato albo, qui ad sex homines sine arto dormire poterat. Circumspexi diligenter; Si non esset pro fenestris rotundis, inveniremus nos in aliquo conclavi vulgari in Park Avenue. Et tunc intellexi mitem sub me gestationem non modo caput meum fuisse.
  
  
  "Navem tuam?" rogavi.
  
  
  "Sicut semper ingeniosus, Nick? Phasellus id mi mi. aut maritus meus, quisquis est.'
  
  
  Iratus sum nimis ridere. “Quid hic infernum agitur, Sue-Ellen? Quis me percussit?
  
  
  "O unus ex canibus meis. Quomodo caput tuum, care?"
  
  
  "Quid exspectas?" Surgere conabar, sed me reiecit in stibadium cum indice digito suo. Recordatus sum Sue-Ellen fuisse defensorem collegii omnium puellarum Texas cum apud SMU, et decem annos vel tres maritos quos ego cognovi.
  
  
  "Quoque nocens. Vis aliqua bourn?"
  
  
  "Non nunc."
  
  
  "Hoc mane satis est?"
  
  
  "Non realiter."
  
  
  “Bene, hoc est quod visi cum in telephonum deversorium transivisti. Lorem omnesque forensibus id. Feliciter, unus ex custodibus meis canes venientes eduxerunt te coram vigilibus et advenerunt et te adprehenderunt ......".
  
  
  "Igitur unus ex satellitibus vestris me percutit". Lustrationem meam iterum surripui; Praesent non erat ante.
  
  
  "O nolite solliciti mel. Puella Graecula tua te solum exspectat in balneario illo dinky vetere quo perges. Parata ligari, egreditur in navi et spectat ad navale, sicut una uxorum ducis balaenarum in ambulatione viduae.
  
  
  "Pergamus!" — abripui. "Quid mihi vis?"
  
  
  Risus erat purus cum silex purae meretricis. Extrema bikini gerebat et tunicam illam ne puga quidem molesta erat. Recordatus sum quod ubera eius parva sed firma erant, sicut dimidia cucumis. Ad triginta vel sic, venter muscularis acrobatis habebat, et quamvis pedes eius formosos formarentur, robur perpetuam equestris erat. Sue-Ellen vix plus quam quinque metra alta erat, sed plus semel inveni quod ad eam domare debebam oblivisci puellam esse. Placuit.
  
  
  Decidit in lectum iuxta me, mittens tunicam apertam ut ubera patefaceret. "Vos got me in multam tribulationem heri, Nick. Scis?"
  
  
  "Similis sum?"
  
  
  "Bene... quid est hoc? A duobus diebus abhinc amicus meus te vidi... ubi erat illud? Piraeeum?
  
  
  adnuit. Nocere. "Memoro."
  
  
  “Bene, Rhonda, dixit te non meminisse eius simulasti. Vel mi. Sed ex itinere quo te descripsimus, scivi debere esse Nick Carter. Recte? Nemo est tui similis, deliciae.
  
  
  "Ego..." Grave erat scire quid dicam. Sue-Ellen scivit me aliquid pro imperio agere quod pater eius per aliquod tempus senator in una e comitiis quae cum CIA et aliis instrumentis securitatis alphabeti egit. "Scis, tempora sunt cum veteribus amicis vel salve dicere possum."
  
  
  "Uh-huh. Non pro veteribus amicis sicut Rhonda qui multa de faba nesciunt. Sed cum ostendas pulchram faciem totam Graeciam sicut tu fecisti, novi non es in aliqua missione secreta aut aliquid." Materia quae agis pro Avunculo Sam. Bellus homo utere debes dissimulato, quia malae latinas in Kremlin vel alibi, post te sunt." Ostendit digitum ad me et malleum contrusit. “Itaque nocte ista pauca loqui, iis narravi quam magnus es... bene. Scisne Borbonium jactantiam?
  
  
  Scivi. Etiam bonum. Sue-Ellen duorum temporum paene adamavi, sed toties libaminis eius, fucatae, spoliatae, parvae puellae habitum servavit.
  
  
  "Ita nocte omnes cum te saltum circumstare viderunt cum illa deformem puellam Graecam et ne salve quidem dixeris, bene, me cremavit".
  
  
  "At ego non vidi te!"
  
  
  "Minime? Etiam quando asinum meum contra tuum cepi duobus minutis exacte? In illo disco, oblitus sum quem unum?"
  
  
  "Censeo... omnes satis conferti erant."
  
  
  "Non referta, buddy! Si asinum meum non nosti, quis facit?" Venit propius ad me
  
  
  "Quid... quid de viro tuo?"
  
  
  “O eum. Achilleion, naves e Iaponia vel alio aliquo emere vult. Circum me non plus quam dimidium duodecim vicibus fuit quia uxorem duxi".
  
  
  “Ergo hic te relinquit? Canes cum custodibus? Iam cito caput purgans; Impariter satis, rima cranii contraria effectis vigiliis et nimium borbon.
  
  
  "Etiam. Magnam hanc vetulam celetem et turbam mihi dedit ut surdis et mutis canerem, sed haec duo gravia sunt quae me maxime observant, quocumque iero. Illa mihi propius cachinnat ac snuggled. "Sed non hic."
  
  
  "Quid habes in animo?"
  
  
  “O me se decipere putat, sed ubique in portum venio. Eis et ille magnus vetus fuscus eorum currus est.'
  
  
  "Magna... Mercedes?"
  
  
  "Etiam. Vidistin' etiam hoc? Omnes animadvertit".
  
  
  "An tu in... Pyrgos abhinc duas noctes?"
  
  
  “Cogitavi, sed non potui. Quare? erant?"
  
  
  "Aliquamdiu."
  
  
  "Ubi habebatis moecha?"
  
  
  "Non est meretrix. Nec parva est."
  
  
  “Minime, non parva est. Sed eam una manu post dorsum religata occidere potui. Fibula cingulo fibula infixit meo.
  
  
  "Habeo exire hinc."
  
  
  "Numquam. Convivium habemus, Nick Carter. Privata pars, nunc. Et postea omnes meae amiculae in tabulam revertentur et ostendam neminem Sue-Ellen Barlow negligi. omnibus amicis suis. "
  
  
  Detraxit eam ex. "Visne id quare me obstupuisti et huc adduxisti?"
  
  
  "Bene ... quod erat fortasse modicum frigus, mel. Ego autem cum his hominibus tota nocte mansi, et eos ioculariter videre potui quia de te iactabam et tunc me fecisti sicut fatuum coram omnibus. Itaque cum canes mei dixerunt te videre te in talea deversorium intrare, ego modo impulsum feci. Canes isti, aliquid boni sunt, annon? "
  
  
  "Ita. Puto sunt. Ubi nunc sunt?"
  
  
  "O, ego unum extra ianuam habeo." Manum suam vage vibrabat. "In casu non expectas ut ad scriblam tuam redeas".
  
  
  "Ea planum capere."
  
  
  "Age, potest alium diem expectare, non potest?"
  
  
  Cum Sue-Ellen ratiocinationem desperatam esse videbam. Surrexi, tollens unguibus manus, et cito ad ostium ambulavi. Aperiens, vidi asperam faciem cujusdam viri in fulva Mercedes aspicientis me. Ille manu .45 qua- les pistolas tenebat, recta ad pectus meum tendebat. Visum est uti vellet. Iterum ianuam clausi.
  
  
  “Mel, putasne me fugias, postquam haec omnia intuli? Veni". Iacebat in lecto albo, tunicam in tapete iuxta illam, manum in cingulo bikini minimam in fundo.
  
  
  Tempus erat quo Sue-Ellen erat iocum et iocularis, raucus sed salutaris. Mutata iam apparebat, ut mitius diceretur; Iocum habere potui cum illa, sed ludi eius me verterunt.
  
  
  Ambulabam ad eam et distuli eam bikini. Fortem arcuatum, coxis ad auxilium angustum. Ego eam in ventrem posui.
  
  
  «Mmm. Visne ut vetus taurus et vitula incipere?
  
  
  "Cur non?" Ego braccas tumultuantes valde clamorem feci, et cum clausis oculis vidi, cito tunicam levavi. "Da manus," imperavi tangens femur interiore ne obliviscitur quid me facere putaret. Fecit, ut dicebatur, flectens fundum suum in expectatione.
  
  
  Subito motu apprehendi manus et pannis involutus. Priusquam sciret quid fieret , ceperat sibi , brachiis post terga graviler elevatis .
  
  
  "Nick!" ululabat. "Filius canis!"
  
  
  Certat, ut expectabam, sed ei subibam ad pedes; parva erat, ut eam in digitis sine ullo labore stare possem, et hoc loco contra me viribus uti non posset.
  
  
  "Nunc infernum hinc exeamus, Sue-Ellen," in aurem exsibil. "Habeo res agere, aliud tempus ludere possumus."
  
  
  "Bestardus!" - clamavit, calcibus me pugnans. Detraxi paulo altius et anhelavit in dolore. "Dino!" - clamavit. "Dino, veni huc!"
  
  
  Hoc erat quod nullam ideam habui. Ostium falcem apertum est et canis custos in cubiculum volavit. Etiamsi Sue-Ellen ante me erat, satis magna erat ad quemlibet scuti genus, non procul.
  
  
  "Iace filium canis!" puella exclamavit. "Percutite caput damnationis ejus!"
  
  
  Dino subridens paulatim levavit .45 pistol. Etiam tempus erat ut felis viverra commodo.
  
  
  Sed non quantum ipse. Ego levavi manum Hugonis et dimittam. Sue-Ellen manu alia tenens, gladium ancipitem rectum ad iugulum proieci; Non exspectavi ut scopum ferire viderem, sed puellam detraxi et ad latus, ut schoia in angustiis prorupit.
  
  
  Quod cum aspicerem, canis custos adhuc rectus erat, cum prorsus miraretur in facie ejus; Fumantes 45 in manu aspexit, deinde sensim levavit alterum, ut manubrium eminens e collo tangeret. Parumper putavi se iterum mittere, sed subitus sanguinis fluxus ex foramine meo cultro omnia conlocavit. Ille lente ad solum concidit et super tapetem spissum tacite appulit.
  
  
  Sue-Ellen in brachiis adhuc tenebam cum ambulabam ad novum cadaver spectandum. Primum e digitis arripui sclopetum, coepit abjicere mentem ac mutavi. Hoc in promptu potest venire et consuetudines non habeo ire in meo itinere venturo. Tum gladium e Dino iugulo abstuli; stridorem sonum fecit et multo plus sanguinis fusum est.
  
  
  “Mamant te, Nick Carter,” Sue-Ellen fremuit. "Vide quid fecisti pallio meo ad murum ad murum!"
  
  
  Sed etiam dives, frigus Texas, perculsa est puella quid accidit, et usus sum. Primum caudam ei calce, non nimis leniter, et retorsit in ea quae putabatur vestis esse. Obstupuit illa, parumper obmutuit. Loculos mortui more solito compressi, sed nihil inveni indicare se aliud esse quam quod Sue-Ellen dixit.
  
  
  "Quid acturus de illo?" - Quaesivi demonstrans cadaveri.
  
  
  "Me? Quid me vis?"
  
  
  "Ille puer tuus est. In navi tua"
  
  
  "Age, occidisti!"
  
  
  "Pro defensione. Post me rapuisti."
  
  
  "Ha! Achillion, pulmentum hoc curabit.
  
  
  "Solus est in Iaponia. Scis, cavea tibi canem incipiet olere, antequam vir tuus recipiat.
  
  
  Respexit super tapete corpus ponderosum et clavum mandebat. "Yeah ..."
  
  
  "Ubi est turma tua?"
  
  
  "Ego basically posuit eas in litore relinquo. Exceptis duobus guys in cella machinae et unum in trireme.'
  
  
  "Non audiunt?"
  
  
  "Dixi tibi. Surdi et muti sunt. Oh, not literally, Nick; simpliciter edocti sunt omnia ignorare quae in illo magno veteri labro fiunt. Scis?" Maxime Texas accentu suo amittebat, et satis impariter, eam melius probaverunt.
  
  
  "Visne auscultare? Ad amici veterem consilium?"
  
  
  "Ut sit."
  
  
  “Tolle cantum tuum et surdum et mutum et ex hoc portu infernum exi. Abjice corpus vel quodcunque optimum tibi videbitur, si vero ad magistratus referas, tantum in malum pervenies. Numquid huic propinquis? ? "
  
  
  "Quomodo scire debeo?"
  
  
  EGO instar is sicco. "Bine. Fac sicut dixi tibi. Nunc ad te est, Sue-Ellen."
  
  
  “Ita…” corpus adhuc spectabat, et puella videbatur quae se deridebat. Quae monstrose magnitudinem eius.
  
  
  "Estne in navi capere possum? Imus ad scopulum?
  
  
  "Etiam. Prope ibi ligatum.' Manum suam vage vibrabat.
  
  
  "Ibo". Ego pistol graves sustuli.
  
  
  Subito ad me irruit et me circum umbilicum fovit. “O Nick! Ita me damnare paenitet, me paenitet!"
  
  
  "Me quoque."
  
  
  "Nonne manes et auxilium?"
  
  
  "Nihil modo deliciae".
  
  
  "Honeste?"
  
  
  "Vere. Et si quando me iterum visurus es, ubivis gentium, idem prius cogitas prius quam rursus stultum evelles." Ego eam in naso ad rostrum percussoque .45.
  
  
  Osculata est metallum calidum et aspexit me. Verae lacrimae in oculis erant. "Quid de Bari altera septimana?"
  
  
  "Quid est?"
  
  
  “Hoc dico, aliquos ibi obviam habui. Et si adhuc in hac parte mundi es et…et non laboras."
  
  
  "O pro Christo!" Sed tunc erat risus. Verticem capitis osculatus sum, ultimo tempore vidi eam rufam, marmoream duram asinam impelli, et ad ostium ambulavi. "Fortasse," inquam.
  
  
  Navigio ad Scyllam veni; Erat medio die, coelumque superum Triste adhuc, et scapham adspectante quiete. Cum surrexissem, navem exilii reliqui; quis eam in portu negotioso colligeret, multumque dubitabam ad Sue-Ellen an absentem virum, an ad eos unquam redierit necne. Plures fuerunt.
  
  
  "Salve Kristina?"
  
  
  Vae, nulla signa vitae in tenebris erant. Cum ad ianuam accessi, .45 pistillum e sinu meo iaccam extraxi, sed sero eram. Intus intuens, inspiciebam me secundo die in nigram cuniculum mortis.
  
  
  
  
  
  
  Caput decimum quintum.
  
  
  
  
  
  “Res lente pone, Nick. Ego te necabo, si non feceris." Alex me aspexit e principali casula cum revolver in manu sua. Alterum non dubitabam, fecique ut mihi dictum est.
  
  
  "Hoc non opus est," inquam.
  
  
  "Nunc scio. Omnia perdidisti. Omnia!"
  
  
  "Spero non." Diligenter ambulavi in ​​gradibus brevibus dum subnixus ad custodiam distantiam inter nos. Hoc primum in honesto lumine stantem videram, et cum medius crassior esset quam abhinc annos quindecim, non tentatus sum tentare et capto. Etiam si sclopetum non habet. "Ubi est Christina?"
  
  
  « Deinceps ».
  
  
  "Audi, Alex, quaestio est..."
  
  
  "Macky? Nick?" Vox Christina e casula anteriore venit, et momento post apparuit. "Quid tibi accessit?"
  
  
  Quomodo explicas viro perdito et puella te dimidium amoris, quod te raptum esse a cario spoliato, quod bene potui, feci quod potui. In fine, risit Alex, et dubia respexit Christina.
  
  
  "Visne illi homines in autocineto eam aspiciebant?"
  
  
  "Et parum puto. Hotel in Pyrgos."
  
  
  Adnuit et risu ingratus erat. "Sic frangis corda quocumque ieris, huh Nick Carter?"
  
  
  Frater vertit caput eius acriter et dixit ei claudere. Deinde reposuit sclopetum.
  
  
  “Recipiamus ad negotia, Alex,” inquam. "Sera est ut Athenas hodie reciperet sine eo ridiculam vultus..."
  
  
  “Iam in litore erat ut libri illam deleret. Cras a meridie nunc. Usque adhuc omnes in tabula manebimus. Dicis te ad huius mulieris celetem deductum esse quasi temulentum exisses. Mirum. Christina trepidat. Aegrotus es. Noctem bonam puto omnibus nobis. "Convertit latebram in locker.
  
  
  "Fortasse melius hoc tempore utere possemus" dixi. "Quid hoc est quod dixisti me omnia perisse?"
  
  
  "Fortasse non omnes. Certe tu et non possum loqui donec ad mare itur. Etiam soror mea, quae populo tuo sum, nesciat; Nimis magnum est illi periculum. "
  
  
  "Deinde propter Deum, cur eam etiam in hanc introduxisti?" Meum erat, aciam irasci.
  
  
  Erexit, implens finem casulae sicut genia e lagena magica emergens. "Quia mea est. numquam eam iterum videam; quis in hoc mundo potest dicere? Intellegisne, Nick Carter, quomodo id fieri possit?"
  
  
  Fere. Familiam numquam habui loqui, sed qualem intellexi.
  
  
  Tenebrae factae sunt mi- sericordiae in illa die nubis. Per aliquot horas dormivi, etiam Christina circa casulam in irritatione discurrens, et cum tandem surrexi, nox erat, quasi dolii sclopetis intus niger.
  
  
  "Christina?"
  
  
  "Ita vero?" In ornata erat, sedens ad rotam chlamyde nigra circum umeros circumfusa, sicut vetula rustica. Accessi ad eam.
  
  
  "Non oportet me insanire. Nolo te et me separare.
  
  
  “O punctum non est, N... McKee. Sed hodie paratus sum discedere, ut te relinquerem, fratrem meum deserere, quem ego paucis horis tantum notum habui... et nunc hoc. Praesent ut malesuada est. Quid est verbum? Anticlimax? "
  
  
  "Est bonum Graecum."
  
  
  Hoc tenues risus palliat ore suo. "Sciam, non ego"
  
  
  "Alioquin, de his qui in fusca Mercedes amplius solliciti sunt." Non te secuti sunt; Athenas redire potes, et omnia bene valebunt.'
  
  
  "Etiam. Fortasse". Conversa ad me tenso vultu. "Sed Mackey.
  
  
  " Certus esne idem homo non fuisse?"
  
  
  "Quidni hoc sit? Cur me sequebantur custodes illius mulieris?"
  
  
  "O fortasse quia nihil habeo", leviter dixi, non verbis meis pro minuto credens.
  
  
  "Dico, non creditis mihi."
  
  
  "Scilicet credo."
  
  
  "Oh no. Tu speculator; haec exspectas, et cum te sclopeto necare conantur, corpus mulieris uteris, dum te interimis, ut te protegas.
  
  
  Cum narrarem Alex fabulam quaestionis meae cum Sue-Ellen, oblitus sum de praesentia Christinae; nunc doleo me in singula abiisse.
  
  
  "Age," hortatus sum.
  
  
  “Periculosa res est, Christina. Gaude quod cras in meridie exis inde.
  
  
  "Me? Ego semper novi aliquid?"
  
  
  "Non intellego cur non..."
  
  
  In via portavit, omnia simul audiri oportet: tranquillum navigii accessum ad arcum nostrum, lenem impulsum et celerem tumultum de coriariis ocreis in foredeck. delapsus sede recumbens, .45 Meam attingens simul. Satis erat lumen videre binas figuras vagas ante densum malum, lente in nostram partem movendo.
  
  
  "Nick ...!" Christina exsibil.
  
  
  Quod minime facere volui erat virga; sonitus in portu quieto erat quasi tormenti emissa. Hugonem posui in manu sinistra et expectavi.
  
  
  "Dominus McKee." Vox ex altera parte mali, mollis sed clara;
  
  
  non respondi.
  
  
  "Puella ante oculos meos est. Respondes, vel mortua est.
  
  
  Super humero meo vidi. Christina adhuc post rotam adligat, eam manum ad iugulum premens;
  
  
  "Bene," respondi.
  
  
  "Nos iustus volo loqui ad eam. Si non movemus, non movemur. Consentisne?
  
  
  Vocem agnovi ; paucis ante noctibus in cubiculo Pyrgos fuit, excusans dominum suum cadaver ad ignem evasurum.
  
  
  "Quid vis ab ea?"
  
  
  " Pauca verba. Si sclopetum habes, da eum, domine McKee. Ullam perturbationem nolumus, facimus?"
  
  
  " Deinde fama."
  
  
  « Solus. Despicias Zenopolim, visne prodire?"
  
  
  Christina stare incepit, sed rogaui ut maneret.
  
  
  Dicet tibi dum sedens adhuc. Nonne tristis es mihi? "
  
  
  "Meministi ergo mei, domine McKee?"
  
  
  "Yeah."
  
  
  "Optime. Tunc obiectiones non habebis. Despicias Zenopolim?
  
  
  Vidi aliam umbram per viam passivam movere et in eius directionem .45 solvere coepit. Nullus strepitus, strepitus, non nos capiant.
  
  
  "Minime, Mr McKee," homo post malum dixit. "Video te optime. Da nunc.
  
  
  Feci. Unum fortasse potui, sed non utrumque. Sed cum sclopellum in navi deponerem, sub manu mea ssensi figuram lampadis. Non piget me cogitare utrum aliquis hominum videre posset quid facerem, sed sustuli, et in quatuor thalami trabem deflexit.
  
  
  Homo in malo oculos manu sua tegebat, et ego cito lucem in aliam commutavi. momento excaecatus est, dein vacillavit et praecipitavit. Antequam adipiscing audivi, lucem retro ad alterum ordinavi dum perveniens ut Christinam in umbraculum post me traheret.
  
  
  "Rorate sclopellum!" - Praecepi demissa voce, 45 et extuli callem. Fecit, ut dictum est, telum suum in tectum casulae cum impetu ruens. Tenebat tamen ante faciem suam manum. Stans et ambulabam versus eum cum Hugone in manu mea.
  
  
  Si paratus fuissem mitteret eum, mortuus fuisset, sed repentino motu se ad latus vertit. Magna erat adipiscing, deinde silentium. Ambulabam videre ubi esset; lux mea aliquos motus summersorum cepit ac deinde amisit. Contuli, sed Christina brachium meum apprehendit.
  
  
  "Nick! Nick!" Mihi vox eius per aquam saltem duorum milium passuum, auribus mille audiebatur. "Est homo! Is qui me insequens!"
  
  
  "Quis unus?"
  
  
  "Quod primum. Qui prior cecidit.
  
  
  Averti lucem meam et sonum navigii propellentis ab arcu Scyllae neglexi quia praeclare videre faciem personae lucem percussam prius videre potui. Magnifice demissa mystace habuit, et paucis ante noctibus in brachiis meis mortuus est, a socio suo in pectore emissa.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "Itaque ubi infernum venis?" - Postulabam postquam ascendi in antrorsum casulam, et ostio catenae patellae aperui.
  
  
  "EGO? Hic non sum. Memorarisne tu?
  
  
  « Omnino. Sororem tuam pretiosam occidunt et in hoc foramine sicut mus tu manes?"
  
  
  “Si utrumque te occidunt, fortasse ego ad frontem ascendam et eos necabo, yeah. Tunc aliter non est. Sed multum habeo erga te Nick Carter; Stultas ocreas istas audio et scio te eas sine aperire posse.
  
  
  “Potestis eos ferro occidere. Post. Nolui mittere, sic discesserunt.
  
  
  Primum incertum respexit Alex. "Etiam. Forsitan recte es. At... Respexit me ad sororem suam, quae humero adhaerebat.
  
  
  "Nick?" Illa dixit. Angebatur angebatur, ut illa meo nomine uteretur; omnia simul habuimus, nunc mala esse sentiebam.
  
  
  et nunc mihi visum est quod nos omnino nesciebamus.
  
  
  "Quid est hoc?"
  
  
  “Ne me hic, Nick. Numquam nunc Athenas reverti possum.
  
  
  "Audi, hoc impossibile est."
  
  
  "At cur non, Nick?" intervenit Alex. “Soror mea, in periculo est, huh? nobiscum eam debemus accipere.
  
  
  "Alex, hinc, si fortunati sumus, bonum erit ante biduum quam Tarento accedere possumus. Tota huius operationis idea est ne quid agamus quod nos a via distrahat. Si Cristina nobiscum venit, mecum, omnia flare potuit".
  
  
  "Et si remanet, morietur probabiliter. Non, mi amice, id fieri non potui. Mea culpa est, immo ut eam in hanc introduxi, nunc nos ambo facere omnia quae facere possunt oportet. certe quod fecit.
  
  
  Hand tremuit supinus, idque mihi plus quam logica Alex. "Bine. Ad eamus. Nunc".
  
  
  
  
  
  
  sedecim
  
  
  
  
  
  Portum reliqui sub luminibus currentibus instrumentis auxiliariis utentes. Cum nullae aliae naves in conspectu essent, Alex in cockpit irrepsit et ad pedes meos sedit.
  
  
  “Eas,” inquit, “non nosti. "Lumen tibi obstrepit quo ire non possis. Dicam quo vadat."
  
  
  Huius ductu ambulavimus per alveum occultum inter insulam et continentem iacentem; Circulus unus clarorum luminum, mihi dixit, limitem designat inter Albaniam et Graeciam. "Tales munitiones habent! Non anguilla una transiret in tenebras noctis mundi."
  
  
  "Quid fecisti?"
  
  
  "Non est ibi, mi amice. Ubi vero tot homines et arma ad fines suos tuendos posuerunt, ibi esse debent alia loca ubi tot esse non possunt. Fortasse ne quidem satis, huh?"
  
  
  "Oram Albanam putavi ubique satis custoditam esse."
  
  
  "Non ita mali sunt. Sed non satis.
  
  
  "Quid est terminus septentrionalis?"
  
  
  "A?"
  
  
  "Per Iugoslavia? Qua in parte Graecia?
  
  
  Alex, erecta. "Scis de hoc, Nick Carter?"
  
  
  “Satis,” mentitus sum. “Dixisti aliquid vitale te habere ut nobis diceres quando egressus es. Abiisti. Quid est hoc?"
  
  
  Subrisit et ostendit deinceps. Cum per hunc fretum venimus ubi sub Albaniae machina tormenta venimus tam prope ut in suis cartridges pyrium olfacias, tunc tibi unum vel alterum referam. Tempus est ut te invenias".
  
  
  rectum esse propinquum oram Albani; cum monstraret lumina navigandi, sentiebam me utrinque prope litus attingere. In canalem amphorarum veniens ab altera parte vix crap ex me aliquantisper; Ne naviculae quidem nostrae locus relictus esse videbatur. Alex me monebat ne operam daret.
  
  
  Cum a freto recessimus et in apertum mare exivi, iterum paene suspirium respiravi, sed praematuro non gaudebam. Vento convalescit et, simulac nos Corcyrae munitiones reliquimus, protinus in dentes nostros efflavit. Cum gravia verbera experiri coepimus, Alex ad levandam jib processit, deinde turpia. Fecit sicut tu, duos hamburgenses in craticula iactare et stare retro ut eos chari- cus observaret.
  
  
  “Navigamus, Nick Carter. Esne bonus nauta?
  
  
  "Sum parietum."
  
  
  "Bine. Hoc etiamnum delectat lecythus, et cum venit aurora, rursus descendere oportet. Si quis bene ... accedit, soror mea formosa non potest tecum partes agere, huh? Tu illam agitabis, et beatus eris, et si inimica videris, jacies et occides."
  
  
  "Alex?"
  
  
  "Ita vero?"
  
  
  "Quid est hoc infernum? Fretum relinquemus.'
  
  
  "Etiam. et habeo tibi dicere, quia si non egero, debes scire. Scisne qui tot annos fuerim?"
  
  
  "Defector."
  
  
  “Ah vero, id est, sed ne sis suspectus, mi amice. In patria mea... Salve, hodie aspice. Maioris comminatio communistarum est quam una ex fidelibus praesentis imperii? Aut is qui in praeterito fuit communistarum iustus? No . Ego non excusando, Nick, intelligo. In patria mea intolerabilem corruptionem inveni, et sic Albaniam ivi, ubi valde gavisi sunt ut mea opera utar. Hi sunt validi populi, hi Albani, qui interdum Mongoli vocantur. Europa. Dissimiles ab omnibus scis? "
  
  
  Hoc intellexi, obscure. Fortes, secreti, exteris infesti, pugnaces feroces, resistentes per centurias victores fore. Plus quam dimidia pars horum hominum erant Muslims, et in montibus suis fanatice pugnaverunt cum fratribus suis in regionibus desertis Medii Orientis.
  
  
  "Quid factum est?" rogavi. "Quae te reddiderunt."
  
  
  "Bene, mi amice, hebdomades feret ut tibi de tota re loquaris. Vides communismum magnum coaequatorem esse; etiam in Albania superbos milites in grapheocratas vertit. Sed quod ad interrogationem tuam non respondet, facit?"
  
  
  "Minime."
  
  
  Dicam ergo vobis, et audietis. Magnus motus communismi mundi paene cessavit; praeses vester convenit cum ducibus Sinarum et Moscuae et bello Vietnamensi finito. Nunc enim». Risit. "Etiam. Sed sodales magna id, consequat mi quis non mi. Marx, Lenin, Stalin adhuc audiunt et communismum semper dilatare credunt donec systema universum mundum regat. . Olim, mihi crede, paene unus fui. Sed non nunc non nunc commodo commodo. Utique adhuc agunt isti fanatici, et monstrum parant, quod causam suam melius promovere possit. vicensimo Vietnamensi ".
  
  
  "Quid est hoc?"
  
  
  “Nostine duos lacus in confinio Albaniae et Iugoslaviae? Prope Graeciam?
  
  
  "facio." Recordatus sum Hawk lectionem de map bene.
  
  
  "Est exercitus ibi nunc. Non sunt alicujus regionis; Graeci sunt, Albani, Iugoslavs, sed omnes communistae veteris scholae laboriosae dedicatae sunt. In .... sic .... duos dies operandi incipient. series clandestini impetus ab hac zona neutra inter tres nationes quae mundi potestatum omnino confundet. Ducentur, ut Americani ita bene expresserunt hanc locutionem, per Viet Cong contingentem...
  
  
  Dimisi rotam gubernantis et conversus acriter intueri faciem Alex's placidam. "Quid est!?"
  
  
  "Id est, mi amice. Quis paratior ad tantam militiam gerendam quam Viet Cong? Cum primis armis suis et parvis copiis substratis, Francos et Americanos ad haesitandum quamdiu meminimus pugnaverunt. . Num credi potest, eorum cognitionem et idealismum ad talem coetum transmissuros, qui in hoc spatio remoto inter lacus Ohrid et Prespa collecti sunt? Cogita de facultatibus! Ex altera parte, foederatus Civitatum Foederatarum, quamvis dictatura militaris his diebus; in alio regimine communistarum maxime reprimentium in orbe occidentali, et tertio in Iugoslavia, magis convenire cum Occidente quam cum Rutenis. quis contra eos aget cum incursiones coeperint? Ex qua regione ducent? Nunquid eos in Civitatibus Foederatis Americae bomb? Ruteni lacus per Iugoslaviam mittent? Nemo amicus meus est. Tamen aliquid faciendum est, huh? Quia cum hac expeditione terroris et mortis erit expeditio propaganda quae mundum non patitur ignorare quae in nostro angulo mundi aguntur. Actio celerius vel serius est habenda, et hoc inevitabiliter ad conflictum inter Occidentem et communes potestates ducere debet ».
  
  
  “Satis torva sonat,” fateor. "Sed unde haec omnia nosti?"
  
  
  "EGO?" Risit Alex. "Quia, mi amice, id totum adjuvi, donec quid agerem intellexi."
  
  
  "Vos nesciebatis?"
  
  
  Noli esse tam infideliter, Nick. Expertus sum in agro meo, et sicut multi tales periti, non mihi plura narravi quam opus est scire de summa alicujus consilii."
  
  
  "At habesne?"
  
  
  "Etiam. I adinvenit. Et inveni me non posse vivere cum scientia mea. Ita. "Ergo hic sum."
  
  
  Ante lucem post rotam surrexit, sed nec dormire quidem temptavi. Nimis multi sunt quaestiones quaerere.
  
  
  “Dixisti in Graecia nostris procuratoribus neminem paucis diebus te in Albania esse missurum. Quomodo id fecisti?
  
  
  "Bene, non difficile erat. Est terra ubi omnes montes, scis, viae pessimae sunt. Multam libertatem habui circa officia mea peregrinandi. Per montes commeo, nunquam ego Ad Americam Meridionalem fuit, sed ex iis quae legi, nationes sunt Chile et Peru cum iisdem fere conditionibus diebus.
  
  
  “Sed te requirent, nonne? Etiam in parte montis?
  
  
  "Esto. Agitator meus et ego senem in ultimo itinere sustuli. Magnum senem, prope tantundem me. Promisi ei ad oram equitare; multos amicos inter Albanos in populo habeo. peregrinationes meas scis? "Per umeros tunicas meas uniformes proieci ut eum calidum in montibus frigidis retinerem." documenta non tuli.
  
  
  extra sinum non est longus viae. Et tunc auriga meus iniuriam facit et nescio quomodo curo prosilire antequam currus super montem transit. Ignis infra multum est. Senex nunquam iterum duratus, annon? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ad gubernacula eram iterum, maria gravia decertans, cum Christina in navi veniebat. Facies ejus intumuit, et non fuit ex somno. Illa mihi non loquebatur, sed calvam capulus arripuit et ad tectum casulae incumbens prospiciebat.
  
  
  "Salve," vocavi molliter.
  
  
  Longum tempus respondere accepit, sed tandem in silentio conversus est ad faciem meam.
  
  
  "Dormivistine bene?"
  
  
  "Puto" indifferenter dixit. "Quam mox Tarentum perveniemus?"
  
  
  "Verisimile cras mane. Non eramus valde felix cum tempestate in hac nave."
  
  
  "Minime, id tamen non fecimus." Dese sine alio verbo, et eram sola per multas horas donec sol iterum egressus est.
  
  
  Alex miratur me in platea in clara die egrediens, sed sensus eius explicatio facta est. “Audi, amice, in medio sumus Italiam, huh? Si putant me in navem illam conscendit... proh! Motum dive bomber manu fecit. "Non amo ibi cum sol lucet. Non si non habeo."
  
  
  Christina mox nobis coniunxit, pocula capulus fumantia afferens et bracteae spamma divisae et casei fetae eleganter expositae. Hoc viso Alex omisit.
  
  
  "Iam haec est soror mea bona Graeca!" — rugiebat carpens pugillum et farcimen carnes et caseum in os ejus. Christina languide risit. Eiciam eam feci dum descendi ad descensum ut raderet et mutaret vestimenta sua.
  
  
  Reliquum spumam de naso meo mox radendo eram, cum sonitus tormentorum longinqui audiebam. Pedes crepitabant per deckam cockpit et prospexi ianuam in tempore ad videndum anas Alex in principali casula.
  
  
  "Quid est hoc?"
  
  
  "Navis magna motoria. Recta ad nos venit". Ille e pluteo supra triremem volvens arrepto procumbo, impetum sustinens, ad comitem rediit.
  
  
  Novaculam demisi, rasuram cremor delevi labium superius meum, et evulsi .45. Telum pecu- dus supra pedes viginti, sed ita habeo. Praeter Alex me impuli et usque in cockpitium, ubi Christina gubernaculum in ventum exsurgat, intuens navem consequendi nos.
  
  
  “Motum serva”, imperavi et sclopellum succincti sub tunica mea.
  
  
  Magna erat puppis nigra carina, secans undas quasi non essent. Ab angulo nostro, omnes videre potui, erat arcus et parva pars cockpiti cum magna arcus in eo insidens. Venit ad nos sicut midfield persequimur occupari, qui felicem obtinuit nec gramina excidere potuit. Me Accipitrem et totam navigandi consilium iterum execratus est.
  
  
  sclopellum meum eduxi et per crus tenui, occultans e conspectu. Scapha festinavit et propius puppim venit antequam paulum retardaret et ad latus verso. Paratus eram ut sclopetum tollere et mitterent, cum hominem post rotam vidi.
  
  
  "Salve, forma!" — conclamat per imbre levato corpore. "Deinde tempus es in Paxos, relinque quod stultus American solus, bene?"
  
  
  Gallus cum scopae crinium et fugax, risus sui confidens, manum agitabat, osculum Christinae cecinit et multum aquae in nostram partem spargit, tormenta incipiens, et ad rectos angulos ad cursum relinquens.
  
  
  "Filius canini," anhelavi, accinctus sclopellum in balteo meo. "Ego bet ille ad Barim".
  
  
  "Quid est?" - quaesivit Christinam. Pallebat et tremebat, et ego illam non reprehendo.
  
  
  "Nihil refert. Rotam ducam."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Nos adhuc ante obscuram terram non egimus, sed in calcaneo Italicae cothurno essemus sciebamus. Quamdiu nihil erat sequendi signum, decrevi me relaxare; Accessi ad Cameram anteriorem ut videam si potui quatuor vel quinque horas somno obtinere. Paulisper audivi Christinam in principali casula faciens capulus ac crepitando acetabula plastica faciens emundationem omnes mulieres natae esse scientes facere. Tunc audivi illam accedere ad casulam, et totum silentium fuit, excepto fragore fluctuum contra carinam pollicis vel sic de capite meo.
  
  
  Erat insomnium et prima cogitatio mea hoc futurum erat. Frigidus in facie spiritus erat, in faucibus ensis frigidus. e somno erumpere conatus sum, sed visio nocturna in piceis tenebris non recessit. Ferrum ore sensi per carnem secans, et sciebam me non somniare.
  
  
  Clamavi necesse est ut e cultro prosilui. Propter mea crudelis
  
  
  nisus, in capite percussus sum per costas rigidas carinae puppis iuxta bertham angustam. Obstupui, sensique comas vellicare et caput recidere. Cultrum altum fodere coepit in pomum Adami meum, et tunc ex aliquo post me fremitus explosivus disparuit.
  
  
  Percepi quod lux obscura esset lux mea, et vidi in lumine tenues duas facies tortas super me inminentes. Dissimiles erant iis quae antehac videram: oculi lata, ora tensa, nullae soni, modo graves rotae, sicut vetus currus spirant extremum halitum.
  
  
  Recta sedi, pistolam .45 qua- les arripui, et adhuc in balteo meo secure incidi.
  
  
  "Nolite solliciti, Nick," fremuit Alex. "Non intellexit."
  
  
  Et dum spectet, digitos torsit in digitos, Dum gladium de manu demittit Hugo.
  
  
  Dixi. - "Quid heck?"
  
  
  " Surge Nick." puellam per angustam domunculam in alterum lectum impulit: "Visne eam occidere an ego?"
  
  
  Aspiciebam in obscuro lumine, vultum coma denso abdidit. "Occide eam?"
  
  
  "Certe."
  
  
  "Soror tua?" Ego tamen semisomnus.
  
  
  "Soror?" risit et apprehendit mentum, lucem suspicere cogens. Soror mea non est, Nick Carter. Et iam moritura est.
  
  
  
  
  
  
  Caput VII
  
  
  
  
  
  At illa dixit: Etiam. "Interfice me." Caput eius in manu ursi Alex incidit, quasi diutius tenere non posset vel non vellet.
  
  
  Fratris manum proieci et cultrum de fastigio inter nos eduxi. "Estne soror tua Alex?"
  
  
  "Certe non."
  
  
  "Quomodo scis?"
  
  
  “Scio primo momento eam vidi ambulationem versus taxi mei. Soror mea infantem solum tantum cum ultimo vidit, sed tamquam me aspexit. Bellus est, sed cruribus crassis et corpore meo similis. Nulla id magna sed. sed sic perfectus fieri non poterat. Cucurrit plumbum languidum per longitudinem conglobatae puellae corpus ad exaggerandam, et consentiebam non multum esse simile.
  
  
  Expandi manus meas, et facta est mihi aspicere. "Num me interficere conaris?"
  
  
  "Etiam." Hoc incunctanter dixit.
  
  
  "Quod?"
  
  
  "Quia debuit."
  
  
  "Et etiam Alexa?"
  
  
  "Certe." Illa nihil retardavit.
  
  
  "Quam?"
  
  
  "Cum morieris, ego illum jacio." Ostendit balteum meum, ubi .45 qua- les pistol haesit.
  
  
  "Et quid tum?"
  
  
  "O me interfice! Quaeso!"
  
  
  "Age, Christina. Quid ergo?"
  
  
  altum spiritum sumpsit. “Deinde... fratrem meum Alex. corpus deiecero ac tuum Italiae oram trado. Tarento, si fieri potest, sed uspiam ».
  
  
  "Quae fuit consilii?" In eam tantum fodere nolui, sed nunc tempus est veritatem invenire.
  
  
  “I. Quod duo pugnaverunt, se mutuo occiderunt et .... bene, bene. Nonne manifestum est?
  
  
  "Tu in alteram partem laboras?"
  
  
  "Non arbitrio!" Extulit caput, me spectavit bacchatur, tum ad Alex, tum in ima catenam patens. Illa flevit. "Quid aliud facere potui?"
  
  
  Alex qui fuit misertus est. "Quid illi super te geruntur?" interrogavit.
  
  
  "Fili," mussat.
  
  
  "Filius?"
  
  
  "Etiam. E Bulgaria fui. Parentes mei Graeci erant, sed civile bellum migraverunt. in hac sordida terra natus sum, sed Graeca crevit.
  
  
  "Quid de filio tuo?"
  
  
  'unum filium habeo'. Iam quattuor annos natus est. Res publica possidetur. Et ....".
  
  
  Hugonem reposui in vagina sua, 45 compressit, et in profugio ad me reclinavit. "Christina? Estne nomen tuum?"
  
  
  "O yeah. Quod erat quaestio!"
  
  
  "Fuit?"
  
  
  Elevavit caput, recta ad me respexit, deinde ad Alex. "Ego Christina Kalixos sum. Viginti quattuor annos natus sum. Cum undeviginti eram, puerum habebam, sed virum non habui. Res publica mihi eam ademit. Ne quidem eum videre potui. Mortuo matre et patre nihil habui. discessi, ut transgrederer terminos in Graeciam, ubi sperabam me esse liberius et aliquo modo filium meum obtinere. Fere enim per annum vixi horrore, quia documenta nulla habui; tunc eram in Preveza. Intuens me. “In Preveza in litore fui cum puella submersa est. Erat ibi turba multa et vicina eius. Et vidi et vidi quod nomen eius esset Christina. eos cepit, et Christina Zenopolis factus est. e schola nutricationis excidisse, etiam amatorem meum reliquit et Athenarum partem in aliam partem movit, ne quis me de identitate dubitaret
  
  
  et operatus est donec inuenirent me.
  
  
  "Illi?" — rogavi.
  
  
  "Etiam." Inspexit Alex. "Quid erat? Ante duos menses? Sex hebdomades? Invenerunt me et narraverunt mihi quis essem et omnia de filio meo in civitate publica. Quid autem futurum esset, nisi cum illis cooperatus essem. De Christina Zenopoli parum sciebam, sed nunc melius eam novi quam me ipsum novi. Noverunt te exire, Alex. Non puto scivisse me uti, sed evenit faustissima, annon? "
  
  
  Alex extremum barba detraxit. "Etiam. Felicissimi erant. Quid si te contingentem non institissem?"
  
  
  "I coniecto sciverunt omnes motus tuos. Dicere non possum. Sed scio... Conversa ad me. "Nick? Quis homo de navi decidit, cum nos aggressi sunt? Antea paucis noctibus eum occisum esse putabas.
  
  
  "Non me. Socium eius.'
  
  
  "O yeah. sed narraverunt mihi quomodo putabatur fieri glans cerata sanguine repleta, sicut quo magi utuntur? Sciebant te inanem deludi non posse.
  
  
  "Hoc mihi infernum sonat," dixi. "Cur non Alex confoderunt et cum eo fecerunt?"
  
  
  "Non possum dicere. Tantum opus parvum opus perficere...
  
  
  "A duobus caedibus"
  
  
  "Ita vero! Duae mortes hominum pro vita filii mei nesciebam! An aliter vis?
  
  
  "OK OK." Durum erat non respondere passioni eius, sed cum e contrario sedebam, vidi Alex cogitata humerum ex- sororis movere. Nescio quo pacto mihi pergere facilior fuit. "Permitte mihi hoc rectum. Nemo te spectabat cum fuimus simul?"
  
  
  "Minime. Id fecerunt ut me in periculo putes. Et illi qui nocte conscendit ... bene nostis.
  
  
  "Tunc habebis nobiscum in itinere venire."
  
  
  "Etiam."
  
  
  Et interfice nos.
  
  
  Diu unicus sonus in spatio angusto acutus erat Christinae respirationis. Tum Alex iugulum eius velut alligator purgans menstruam cenam purgavit.
  
  
  "Beatus es, Nick Carter?"
  
  
  "plus minus."
  
  
  "Quare ergo non ascendis illuc et vide quo infernum illa navicula vadat?"
  
  
  Sub lucem post calcem de Italica caligae calcaneo transivimus et in medio eramus Tarento cum primum caput helicopterum volavit. Noctu tria aurantiaca vitalia in praesagium, ut convenerat, posui, et cum helicopterus maculosus erat, manus ad Scyllam alligatam nobis narrare volavit. Minor hora post, aliud helicopterum, vel fortasse idem, in lato sinu iuxta eum appulit ad colligendum Alex et Christinam. Accipiter et navicula de helicopter demissa apud me mansit. Tempestas iterum mala versa est, et antequam bulla mea in casula plus quinque minuta fuerat, facies eius incipiebat aequare gurgite viridi aquae circa nos.
  
  
  "Quousque erit antequam hanc rem in portum recipere possitis?" interrogavit.
  
  
  "Fortasse duobus horis."
  
  
  Stabat priusquam responderet. "O video."
  
  
  "Nonne vis mihi loqui aliquid?"
  
  
  “Bene, fortasse. Intelligo puellam evasisse unam ex illis?"
  
  
  "Fuit talis. Nolo eam nunc bet."
  
  
  "O?"
  
  
  "Novus amor." Viam vidi Christina et Alex se mutuo aspiciebant antequam helicopterum conscendit.
  
  
  "At... frater et soror sunt!"
  
  
  Repletus sum in singulis. Accipiter sapienter annuit. "Forsitan nos quoque adiuvet."
  
  
  "Si quid de infante suo facere potes."
  
  
  "Suus 'possible. Hoc mihi opus est".
  
  
  Silentio fluitavit aliquantisper antequam iterum loqueretur. "Quid agis, N3? Vulnera nulla? Non livor?
  
  
  'Nihil loqui'. Multum".
  
  
  "Bine. Cum Washington vesperi rediremus, opus est tibi loqui de...
  
  
  "Exspecta paulisper."
  
  
  "Ita vero?"
  
  
  Gubernaculo rotae plausae ego. "Opus est redire in navi."
  
  
  "Quod curari potest."
  
  
  "Ego potius ipse faciam. Possem aliquando huc redire. "
  
  
  "Bene ..."
  
  
  "Ita vero?"
  
  
  "O te recte coniecto. Quam diu eam accipere?
  
  
  'paucis diebus'. Prout tempestas. "
  
  
  "Bine. Sed ne plus temporis capias quam necesse est, Nick. Opus est tibi".
  
  
  "Non ero," pollicitus sum et cursum Bari mente moliri coepit. Prope ad Christinam aduncum fui aliquantisper, sed ne Sue-Ellen numquam cultrum iugulo meo imposui. Praesent tempus aliquam tellus. Haec mea ratio est.
  
  
  
  
  
  
  Code
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Code
  
  
  Civitatibus Foederatis Americae ad populum dedicavit
  
  
  
  Prologus
  
  
  Funus Kirby non feci. In Singapore eram eo tempore, barbam et vitreis ludens atque iactans tamquam defector missilis cupidus secreta Americanorum Communistarum Sinensium vendere. Partem meam satis bene habui ut unum e clavium agentibus Mao eliminaret et in informationes pipelines quas in latere meo instituerat assumere duos glandes ac telegraphum gratulationis ex Hawk coded recipere, praecipuum unitatis laboris genus. invenias. AX appellamus. Boni guys sumus.
  
  
  Cum serius nuntius mortis Kirbyi ad me pervenit, tractatus sum in nosocomio Britannico in ora septentrionali Peninsulae Malay. Hawke satis habuit hospites cum Britannis ad me inveniendos bonos doctores, mollem cubile et formosam nutricem. Fama de Kirkeby omnia perdidit.
  
  
  Kirby was one of AX's top agents, dolor et pellentesque nisl. In America Latina, quae vos vere probavimus, in aliquibus gravibus provinciis una elaboravimus. Non sum oblitus sum quomodo Kirby, lentus guy cum defessa et helicopter peritus gubernator, me e navi in aquis Cubanis rapuit antequam navis in frusta minor quam aenigmate explosa est.
  
  
  Percussus autem est, et AX nesciebat qui essent eius interfectores. Inveniens mihi proximus labor.
  
  
  Caput primum.
  
  
  Planum me suscepit ad airstrip privatum in Clavibus Floridae. Currus erat exspectans, vir procerus vultu expresso cucullo incumbens. Agnovi eum. Erat unus ex duobus AX agentibus qui custodes accipiter operati sunt. Nomen ei Smith.
  
  
  Evenit ut unus dies loquacissimus Smith. Duodeviginti tantum verba locutus est cum me ad Hawk obviam compulit.
  
  
  "senex dentes figet," inquit. Iter desertum fugimus, acus celerometer limousinae versus 70. « Non possum meminisse novissimi temporis quem vidi in tam turpi animo ».
  
  
  Causa infortunii Hawkis non est difficilis invenire. Nemo complacebit amisso procuratore sicut David Kyrkeby.
  
  
  Limo flexum rotundum vidi et casam solitariam in fine viae stratae sitam. Post casam in sinu quieto exploravi vacuam columpnam. Sinum Mexicanum in spatio quasi vitrum maculatum sole repletum vibrabat.
  
  
  Per insulam ventus flavit, capillos albos accipitris impellens. Exspectabat extra casam cum advenimus. Exemplar Smith, secundo opere expressum, qui prope Hawke reperiri solet, ad ianuam stabat.
  
  
  "Haec ubi facta sunt caedes", Accipiter ait, manum cito et iracunde ad aedes iactans. "Ego te intro minuto accipiam."
  
  
  "Gratias tibi pro mittens ad me."
  
  
  Ego te non provoco in vendettam, Nick. Misi enim ad te, quia desideravi te.
  
  
  Me intuens intente continuavit. "Nos aliquas partes restituere potuimus. Interfectores parvam plaustrum agebant. Ibi constiterunt, ostendit, et fila telephonica ad domum ducens. Tunc domum appropinquaverunt et aliquem persuaserunt ut se signos darent, probabiliter sub praetextu telephonicii reprimendi. Putamus eos quasi linteamina fuisse. Et ceperunt ibi Kyrkeby et uir ille Kirkeby ex improviso in occursum eorum et alios duos qui tunc erant in casula interemerunt. Amaritudo erat in voce, quod subjunxit: "Nescimus quinam fuerint, et ex eorum causis suspicari possumus."
  
  
  "Quot homines quaerimus?"
  
  
  “Ut doctus coniectura, quattuor dicerem. Saltem duo tormenta machinis armata erant. Unum pyrobolum habebat. Vestigia invenimus in quibus unus eorum circum domum gyrat accedere ad eam a tergo. Posticam destruxit, et homines intus in cruce interfecerunt. Saeva officium".
  
  
  Dum ad domum ambulamus, ventus nos insonuit, Faber tacite secutus est.
  
  
  "Quid est assignationis Kirby?" rogavi.
  
  
  “Hic venit ut cum conducto casa loqueretur. Erat vir ille francus Abruz.
  
  
  Hoc nomen me fecit in medio consistere. "Francus Abruz ex Mafia?"
  
  
  "Ita, et nemo alius. Legendarius Franck Apruz. Unus ex paucis hominibus mafia honeste cedere umquam convenit. Impetum cordis passus est statuitque in Sicilia dies suos consumi voluit. Mafia Tabula Directorum eum se recipere decrevit et parvam pensionem ei fideli suo servitio reddere constituit. Accipiter sibi permisit tenuem risum. Melior fuit pensionis quam auri custodia. Actu anno Domini millesimo ducentesimo quinquagesimo. Cognovimus Abruz intra aliquot septimanas e regione exire et cum eo Kyrkeby congressus est".
  
  
  "Ego vellem scire quid loquerentur, agentem AX mafia capo".
  
  
  “Iter Abruz, Nick. Vir erat qui factiones bellicas intra Fratrum confisus erat, et cum sensitiva assignatione foris ageret, saepe eum miserunt ». Accipiter manum meam tetigit. "Nunc ad casam eamus."
  
  
  
  
  
  Alius satellitus nomine Corbett ianuam nobis aperuit. Paene expavi dum intus ambulavimus. clausus erat locus mensibus, sed olere mortis adhuc videbatur.
  
  
  “Frank Abruz an interesting person, individualista erat. Non dicam me observasse. Eius testimonium nimium sanguinarium Hawk continuavit, sed unus ex principibus loquens contra Mafia in commercio medicamento internationali implicando fuit. Hoc acriter per duos annos pugnavit cum American ramus mafiae plurimum oblatum est a caterva Asiatica, quae primos opii agros in Indochina regebat."
  
  
  "An hoc ante impetum cordis in secessum ducitur?"
  
  
  «Ius. Deinde, cum Abruz statum clandestinorum communistarum in paciscendo mutare curavit, omnia per tectum transierunt. Inventiones summo consilio Mafiae obtulit eosque invitavit ut rem de ea retractaret. Hoc tempore suffragium in favorem suum perrexit. fuerunt dissentientes, sed tabula paciscor excidere placuit."
  
  
  « Intelligo. Abruz notitias habuit de agris opii quibus uti potuimus. Kirby, ei persuadere conatus est ut nobis daret.
  
  
  Virtutes Abruz paucae fuerunt, sed una earum erat opinio communismum undam futuri non esse. Causae erant sperare se nobiscum cooperaturum esse. Praeterea Kirby suspicatus est Abruz aliquas informationes de communistis habuisse. Forsitan mafia contactus eorum non solum in campo medicamentorum adnecti erant.
  
  
  "Quod genus negotii?"
  
  
  "Kirby nesciebat. Abruz tantum innuitur se aliquid scire quod AX inveniret valde interesting".
  
  
  Accipiter me introduxit in cubiculum cuius parietes glandibus perforati scatent. Irata manu vibrans. “Percussores nullum periculum tulerunt, ut vides. Satis plumbum sparserunt ad duodecim homines interficere.
  
  
  “Abruz fama lenta habebat. Impetum cordis vel cordis impetus, non qualis homo ludere.
  
  
  Accipiter adnuit. “Erunt celeres et efficaces, fateor. Et omnino frigidi.
  
  
  "Dixisti duos alios homines scriptor boyfriends Apruz?"
  
  
  " Suum cuique satellitum."
  
  
  Fenestram aperui et in aurae demisi. Cogitavi veterem Mafia caponem et amicum meum Kirby humi iacentem cum eorum corporibus a glandibus discerptum. Profundum halitum cepi aerem frigidum super faciem meam fluentem.
  
  
  "Quomodo mafia sentit de Abruz mortem?"
  
  
  "Mei plerumque certi fontes dicunt se exhorrescere unum ex fidentibus senioribus figuris delatum. Sed memento Abruz opiniones a nonnullis refutatas fuisse et suo tempore hostes fecisse. Illud mihi unum est. agentibus nostris summo casu occisus est quod explicare non possum. Hoc amplius non daturus sum quam tu.
  
  
  “Tres sunt facultates,” inquam. "Communists procuratores, antiqui Abruz hostes, vel aliquem qui non placet ei circumscriptione pharmacum Asian multum."
  
  
  Accipiter cigar fraxinum sparsit in bracas et reiecit eas. "Quatuor facultates. Memento cum nominavi Abruz in anno pensionis $200,000? Primus annus mercedem habuit in domo sua. Cum interfectoribus disparuit.
  
  
  "Occidere unum maxime timuit capos in mafia? Insanus homo accipit cum tali idea ascendere.
  
  
  Accipiter abrupte surrexit. "Aspice has glandis foramina. Personam putas sanae mentis auctorem fuisse?"
  
  
  ius erat.
  
  
  Hawk extra secutus sum. “Domum vidi et fabulam audivi, sed me hic non modo propter illam ruisti. Quid aliud?"
  
  
  “Alius in casa fuit qui caedem evasit. Tandem invenimus eam".
  
  
  * * *
  
  
  Puella decies centena millia ante inflationem spectabat. Illa flava erat, iuvenis et pedibus longis. Etsi tunicam in torquato verso gerebat, vultum despiciebam dum e caupona in viam ambulabat. Malarum altas, prominentes, latas, oculos obscuros, fragilem lineamentorum aciem, non protervitas et duritia quam expectabam notavit.
  
  
  “Congelo hic”, Hawk viro projectori operanti indicavit. Sedimus in obscuro proiectionis cubiculo in una AX basium principalium, adhuc imaginem in scrinii studens. "Sheila Brant nomen eius est, sed se amplius non vocat" Hawk dixit. "Damnant nos cepit invenire eam diu."
  
  
  Haud facile credam ea quae Hawke de Sheila Brant mihi narravit. Non bene tenui vultu et oculis mollibus.
  
  
  "Scisne illa Francisca Abruz domina domina?"
  
  
  "Sine dubio. Sed parum scimus quaenam fuerit antequam Apruz sustulerit eam in Vegas.
  
  
  Ingemui destitutione. Non puto legem esse quae dicit puellam pulchram viginti duos annos natam in mafia capo senescentis felicitatem invenire non posse. " Senex mafioso gustaverat."
  
  
  "Persimilis tibi re vera," inquit Accipiter sardonica voce. Tum pergit: “Cum cognovimus Sheila in Florida cum Apruz in casula vivere et inter mortuos non fuisse, eam quaerere coepimus.
  
  
  
  
  
  
  Vestigia bene celavit.
  
  
  "Quis illa currit? AH, lex, mafia?
  
  
  "Ab omnibus fortasse tribus. et fortasse alius. Laetus es scire quod Sheila hanc quaestionem postulaturus sum ad te paraturum.
  
  
  Ego vultus deinceps ad eam. Inspexi ardorem vigiliae meae. Tametsi necessariam esse sciebam disciplinam, incipiebam impatientiae aciem acrem sentire. Non potui expectare ut carpe viam et vestigia interfectores Davidis Kirby sequi. Vestigia haec mihi iam nimis frigida erat.
  
  
  “Haec pellicula in parva villa in Idaho, quae Bonham appellatur, cinematographica est. Sheila Brant iam duobus praeteritis mensibus ibi habitabat. Operculum habebis ad subitam speciem tuam explicandam. Nolumus puellam terrere cum fugit. iterum, "Accipiter dixit mihi." Sed postquam veneris, habebis illud sufflare."
  
  
  "Reliquam vigilemus pelliculae", proposui.
  
  
  Projector iterum conversus est. Videbamus sicut Sheila Brant ambulabat ad currus eius ortus una manu in sinum lorica. Gratia fluida fuit in suis motibus. Cum ostium currus aperuit, acriter excussit caput, quasi sonum qui timidus est audiebat. Cum agnovit sonum esse innoxium, super faciem eius lavit levamen.
  
  
  Illa in currus abegit, cameram sequentem eam usque ad angulum convertit.
  
  
  “Homo noster pelliculam e fenestra deversorio per viam e popina movebat. Ibi puella ministra facit,” Accipiter dixit. Hoc abhinc diebus octo. Homo noster contactum constituere non conabatur. Praesent officium tuum. Contactum cum Sheila constitue et, si opus sit, relationem. Scire necesse est quod illa scit. Haec omnia".
  
  
  Proiectum avertit et incedens lumina, replens locum nitore.
  
  
  "Quid, inquit, movie dixit tibi aliquid?" - Accipiter me rogavit.
  
  
  "Recte vos. Vix est. Telum in sinum dextra tunica servabat. Plus habet pedes bonos. "
  
  
  “Id omnia te animadvertisse putavi,” Accipiter sicce dixit. "Vide ut habeas oculum ad dextrum bracchium sicut in cruribus".
  
  
  Mihi tradidit folder quod in suo gremio tenuit. Securis fasciculum in Sheila continebat et summarium operculi mei. Reliquum diei memoriam habui, id fictum parabo, et me perdisco speciali instrumento, quod mecum in Idaho ducerem.
  
  
  Sheila Brant tabellam intermisi ad habitacula ubi designatus sum, deinde id fictum meum arripui. Ned Harper picta in licentia aurigae suo prorsus sicut Nick Carter respexit. vultum severum habebat, sed ego magis amavi. Cum identitate mea, accepi vidulum refertum rebus personalibus convenientibus ad partes quas in Idaho luderem. Vestes non novas nec formatas spectant, sed me perfecte aptant.
  
  
  horam in armamentario exegi. Arcam compressi, quae, inter cetera mortiferi supellex, in vasis longis potens continebat. Composita cum sidearm, hoc mihi firepower sicut quaedam vigilum Dicasteria.
  
  
  Alia statio mea fuit electronicarum basin department. In mandatis Hawk, periti nostri ornamentum mihi convenerunt. Videbatur ornamentum tonsionis, sed machinis auscultantibus sensitivo continebatur, cameram et parvam machinam magnetophonicam. Hoc apparatu mihi opus esse dubitavi, sed Accipiter nihil neglexit.
  
  
  Plus unum visendum habui - ad horreum ubi mechanici in curru agebam cum factus sum vir nomine Ned Harper. Unus e mechanicis erat fortis, vir brevis in forties suis, qui dicebat se multum audivisse de Nick Carter et mihi occurrere volebat. Dimidium auditum esse verisimiliter non placuit ei indicare.
  
  
  "Iubemus tibi currum praebere, qui similis erat ex vili secundae manus sorte emptus, sed quod non est bonum", subridere dixit. "Hoc est quod fecimus. Haec puella non belle est, sed amare te puto cum illa. Illa respondet meretrix Gallica.
  
  
  Ad alteram partem horrei ambulavimus. Mechanicus monstravit parvam sectionem viae impedimentis stratae. “Id est ubi temptabimus. Expertus exactoris est se ipsum experiendi.
  
  
  Trium annorum Ford cum fucis maculas et dents in una emissariis suis pur- puratis in fine cursus obstaculi. Auriga in fragore galeam manum ad nos vibrabat et pedali gas acre premebat. Raeda sicut felem exuste tulit.
  
  
  “CXX horae ex illa in ternum licebit spondeo,” inquit pusillus mechanicus superbe. "Nos in luctum ut concentum vitae."
  
  
  Raeda certabat contra impedimenta. Putabam illic primum venturum esse, sed extremo momento strigam praecidit auriga. Currum per obliquum egit, occentu fatigat. In fine stadii ille in dumeta impulit et autocinetum in stimulum deliberatum imposuit, illud versans cum Hollywood stuntman sagacitate antequam ad nos erigeret et impelleret.
  
  
  “Ibat hic Indianapolim”, inquam.
  
  
  Risus mechanici latius increvit.
  
  
  
  
  
  "Tu simile, Carter, admiror?"
  
  
  Intellexi quid significaret cum auriga e curru egrederetur, fragore galeam exuit et rutilae comae iuba excussit. Etiam cum corpore suo altiore informe abscondita erat, non erat dubium quod mulier test auriga fuit. .
  
  
  Ora rubuerunt, gressus est ad nos, galeam quatiens manu.
  
  
  "Quid putas, N3?" Dixit, per sicarium meum pro nomine meo. Inter puellas, quae eam spectabant, paulo familiarius quam illud hortari volui.
  
  
  "Circa raedam vel aurigam?" rogavi.
  
  
  Ignis in viridibus exarsit ocellis. "Cars, utique. Non curo quid de exactore sentias."
  
  
  Inspexi mechanicum, qui parvipendens cessit diplomatice. Testis esse nolebat cum hoc splendidum rubrum caput nobile Nick Carter in minutas partes secare contempsit.
  
  
  "Quid feci tibi?" - Rogavi eam, paulum confusus.
  
  
  "Nihil omnino. Videamus hoc modo manere, N3.
  
  
  Et iterum - titulum pro nomine. hanc tuli scintillam et igneam in oculis eius provoco. “Ego te paulum iactare putabam cum raedam agebas,” inquam. "An mihi?"
  
  
  "Scilicet ita putas. Probabiliter admiratus es videre mulierem posse melius quam tu raedam agitare." Superbum labrum crispum, sed plenum os etiam pulchrius. "Eamus nunc manifesto de via, N3. Alie hic puellas te ut athletam cubiculi colant, at fama tua me non movet."
  
  
  "Quid tibi imprimit - perficiendi? Forsitan spectaculum habere possumus."
  
  
  Risit quasi id quod placebat. zipper in altioribus amplioribus traxit. “N3 tu scis quid dixerunt mihi? Dictum est mihi quod si esses in plano quod ingruebat, adhuc tempus invenires fugae proponere.
  
  
  Verum est, dixi. - Profecto hoc est quod dixi.
  
  
  Jumpsuit de humeros suos abiecit et ex eo obtorsit, curo ut procedendi ad striptease excitandam. Vestimenta sub opere suo gestabat anhelatiunculas et thoracem laneum qui curvis ut cutem adhaesit.
  
  
  "Vereor ut professional. N3 titulus aliquid significat,” inquit. "Sed hunc sermonem teneamus professionalem, erimus?"
  
  
  Non potui cogitare quid mihi minus interesset, nisi forte apud ueteres ancillis de temperantia disputare.
  
  
  “Currus bene tibi tractavit, sed libet mihi probare,” dixi ei.
  
  
  Sub rota gubernaculo ascendi, evigilavi machinam et versa. Deinde iecit. Cursum quam celerrime confeci puella et currum in acutum verterem duplicato finivi. Cum ego exivi, ei claves eieci et dixi, "Faciam," putabam, in faciem meam conspuet.
  
  
  "Nunc quis rapit?" - dixit, sed cavillatio in voce sua permixta erat admirationis admirationis.
  
  
  “Avis non est id bonum, sed multum sub cucullo habet. Magnum videas foeminam, sed fortasse non multum. Ego satis curiosus quaeram hanc quaestionem". Duplicatam clavem ad cubiculum meum in manus eius proieci. “Si vis ea uti, hac nocte esse oportet. Ego mane basis relinquo."
  
  
  "Quid facit ut putes me ea uti?"
  
  
  "Fortasse curiosus es quam ego sum," inquam.
  
  
  Retro in casula mea, tunicas meas decerpsi, decisam Lugerum revelans in rig emissione vivo sub laevo bracchio meo. Arma probavi in AX varia ex missione missionis, sed numquam sine sidearm fui: a Luger, quam nominavi Wilhelminam; stiletto, Hugo, manica; et bomba gas minima, Pierre, ad femur ejus intus perspicilla. Bomba potest omnes interficere in conclavi in secundis; omnia ducta fuit acuto rumpere testa.
  
  
  Aperiens scrinium perscriptorem, folder Hawk mihi dederam eduxi. Rejeci operculum et admonentem in irritatione. Recordatus sum recordatus mei copiam reliqui tabellae super operculum. Prima pagina iam schedam chartaceam speciem Sheilae describens et adhuc photographicam ex pellicula quam antea illo die videram.
  
  
  Dixi me esse iniuriam. Fui per contenta folder, sed nullum signum unius paginae erat. "Bene, nunc nihil est quod cures," cogitavi. Tam difficile esset extraneo basim AX infiltrare, quam in stadium eu vaporis allicere.
  
  
  Adhuc parum sollicitus, in Brant puellam re-legere coepi. Ut Hawk dixit, nullae res de praeterito sunt. Nata esse poterat volutpat Frank Abrous eam in Las Vegas sustulit. Nihilominus, postquam AX in Idaho eam collocavit, data opera ut pedisequa operosa erat, temporibus quae ad lectum ire consuevit, et etiam plumbum adumbratum areae consilium aedium locabat.
  
  
  
  
  
  Pluries volui memoriam photographicam habere. Quia unum non habui, rationes meas explicavi ad facta clavis figenda in capite meo. Notas tuli in sinu libello, quem mecum porto, et re-legebam, intuens tabulatum consilium domus Shelendae, deinde in lecto porrectum, omnia a cogitationibus meis purgans praeter materiam legebam.
  
  
  Me absumpsisse debeo. Evigilavi in tenebris, a sono tam languido excitatus ut eam cognoscere non potui.
  
  
  Venit iterum, modo tenui scabendi sono, metallum attingens metallum. Exilivi e lecto et apposui in clunes cum Luger in manu mea.
  
  
  Ostium apertum est et series luminis flavo trans pavimentum cucurrit. Rufus dixit, "Habes reflexes, N3."
  
  
  Relaxavi, intellegens sonum quem audiebam esse in foribus clavem eius versantem. Non pudet me sclopeto deprehensum in manu mea. Instinctu quod me fecit de lecto surgere plus semel vitam meam salvavit.
  
  
  « Verte in lumina. Felis in muro post te est" Dixi puellae.
  
  
  Illa transitum feriebat, tum clavis me iactabat. "Si cras exeatis, hoc amplius iure non indigebo?"
  
  
  Ego clavem tenebam, ridentem. "Sic curiosus eras."
  
  
  Illa parvipendens. "Ego coniecto EGO iustus opus est scire, si omnia mihi nuntiatum est de te verum est."
  
  
  "Cur non claudis ostium et te introducis?" Dixi.
  
  
  Clausit, oculos non auferens. Provocatur adhuc viridis fulsit in imis.
  
  
  "Patricia Steele" dixit.
  
  
  Lorum humerum exui, super dorsum sellae meae suspensa, et Lugerum sustuli. "Quousque opus ad AX venis?"
  
  
  "Circa annum. Nunc quaere a me quomodo puella lepida similis mei in hoc negotio conscenderit."
  
  
  "Faciam coniecturam. Quod homo facere posses, te probare volebas.
  
  
  "O nothum callidum," inquit, sine notabili malitia.
  
  
  “Ugenam cupam habeo,” inquam. "Donum bulla nostra. Possum id aperire?
  
  
  "Non veni huc ad bibendum," inquit. Thorax laneum super caput detraxit et super sellam proiecit.
  
  
  Fibula vitta nigra erat. Bene dimidium bra. Pocula eius inundaverunt. “Bene praeditus” unus erat ex inadaequatis descriptionibus quae in mentem veniebant cum eam vidi.
  
  
  Illa mihi rutilae excutiens iuba crine risit. Risus partim irridens, partim promittens.
  
  
  Recordatus sum illius ex illa die. Hoc iteravi. "Nunc quis iactat?"
  
  
  "Ego sum," illa fatebatur. "At placet."
  
  
  Adhuc subridens muscam bracarum destruxit, et de acervo, quem ad pedes habuit, ascendit. Illa nunc tantum fasciam nigram gerebat et vittam nigram in fundo adaptans.
  
  
  Illa placide ambulavit super lectum et in margine sedit. Fibulam detexit et ubera magna extraxit. Motu manu levi, texit vestes super caput lecti, ac deinde super stratum meum reclinavit.
  
  
  "Relinquebo tibi", inquit. "Cogitavi me velle rip eos."
  
  
  Nunc aliquid aliud quam provocatio est in oculis. Excitatio, desiderium.
  
  
  Cum vestimenta mea exui et stiletto calcaneum et bombam gasi vidit, exclamavit, "O mi Deus, armamentarium ambulans es."
  
  
  Subrisi impudicitia. "Tu stipant duos metretas te."
  
  
  Risus erat raucus et solutus. Posset probare cuiuslibet hominis aequalem esse, sed certe non animum ut sexum res tractabat. "Age, N3," suasit.
  
  
  "Nick," dixi ei. " Lectus non est locus sollemnitatibus."
  
  
  « Annibale. Quisque, inquit, paratus sum.
  
  
  Panties vitta deripui. Ea ius erat. Hoc libenter facerem.
  
  
  Pat erat puella fortis. Ut pressi, sensi trementes in terga lacertos. Os eius molle et calidum erat, et lingua eius erat velox et velox. Faciem meam in pectore sepelivi, et digiti crines rapuerunt. Cum duris papillis lusi, scivit et fremuit sicut cattus esuriens.
  
  
  Manus meae ad nates delapsae sunt et eam levavi in occursum primo iaculationis meae. Abyssus abiit in eam, et audivit gemitum eius. Corpus eius in me impressit. Cum motus involavi, inhorruit et concutit lectum. Illa animalis robur habuit flexibile.
  
  
  "Nick," inspiravit. "Consumamus simul."
  
  
  Quod ad me attinet, eius leo perfectus est. Re quidem vera omnia perfecta sunt.
  
  
  Manus eius per femur meum delapsus est, explorat. "Musculi. Verus es frustum carnis, D. Carter.
  
  
  "Sic tibi."
  
  
  "Non eram paratus ad hoc. Melior etiam es quam ego dixi.
  
  
  « sic intelligo. Plus merui quam profitentur.
  
  
  Ridebat illa. "Numquid hic nocte dormio?"
  
  
  "Nox manere potes," inquam, "Nescio quantum dormieris."
  
  
  duo
  
  
  Mane surrexi et in procinctu coepi usque dum cedit evigilans et volvitur in lecto.
  
  
  "Nick," inquit, "magna erat. Praesertim in novissimo tempore".
  
  
  Gas bomb ad femur meum infixi. Heri nox, heri. Hodie omnia more solito erant. Ego sum discinctus
  
  
  
  
  Stilettum ad bracchium accinxi et veris mechanismum probavi. Brachium meum curvi et cultrum tenue lapsus in manum meam paratus sum. “Aspectus in facie tua paululum FORMIDULOSUS est,” inquit Pat.
  
  
  Risum ei dedi qui oculos meos non attigit. "Non sum prorsus puer iuxta ostium."
  
  
  Tunc vestimenta posui quae apta sunt ad munus Ned Harper, Lugerum indui, tunicam avi-upam super illud proieci, et me in speculo intuens. Quantum indicare potui, vidi quasi ebrium salsissimus exactoris. Cum ad urbem veni, ubi Sheila Brant latebat, negavi me laborem quaerere.
  
  
  "Non hoc peto" inquit Pat, sed quid N1 et N2 factum est?"
  
  
  "fortuna excidit," inquam. "Sicut David Kirby," cogitavi.
  
  
  Vidulum impuli quod mihi AX praebuerat. Paratus sum discedere. Omnia quae mihi sunt facienda vale dic.
  
  
  Red me servavit tribulatio. "Scio. Nox atque omnia. Mane felix, Nick».
  
  
  Bonham, Idaho ante horam secundam pomeridianam fudi. Urbs incolas habuit 4,700, et quasi 4,695 ex eis domi manere decreverat.
  
  
  Conversus sum in statione gasi, quae proscripsit instantiam servitii et ad piscinas compulit. Munus instantis non impletur. Ego e curru evectus sum intus, ubi hominem dormientem inveni ad mensam cum pulvere, mappis, cannis fragor, et partes fasciculos autocinetos inveni. Puro articulos meos in ore mensae proripui.
  
  
  Oculi eius crepuerunt. "Ita, domine?" oscitavit.
  
  
  Monstravi currus. "Aliquam felis volo."
  
  
  "O," inquit, quasi nunquam talis possibilitas ei occurreret.
  
  
  Dum caligarum extraxi et collarium in Vadum Vadum paene vacuum inserui, prope adstiti et vidi in via somnolenta, quae nuper vere pallido lumine illustrata est.
  
  
  Nulla negotiationis luminaria aut neo signa vidi. Bonham imaginem photographicam Norman Rockwell picturam vidi. Sensi e loco totis lethalibus armis Ad corpus meum cinctum, et in trunco curriculi clausum. Bonham non omnino simile genus loci quondam domina mafia ducis celare mallet. Probabile est quare Sheila Brant eum elegit. “Cerebro illi fidem”, putabam.
  
  
  Lassos humeros direxi. Fui celeriter et per multas horas cotidie ex quo AX basi in Carolinae ora discessi. Post hoc die contactum AX procuratorem qui Sheila secutus fuerat ut certe non omisisset nos.
  
  
  Famulus ad stationem ministerii coepit abolere windshield car. “Satis hic cimices mortui ad situlam implendam,” querebatur. "Debes expellere tota nocte."
  
  
  "Ye," dixi. Observabat, nisi instantaneus.
  
  
  "VIATOR?"
  
  
  'Minime,' inquam.
  
  
  Caput aversum, oculi iam dormiunt.
  
  
  "Agitator salsissimus sum" dixi. "Spero officium hic invenire."
  
  
  "Estne certa causa Bonhamum delegisti?"
  
  
  "Ego parva oppida amo."
  
  
  "Multa alia parva oppida sunt."
  
  
  “Damnare,” cogitavi. Certus erat curiosus. Dixi, "similis aspectus huic."
  
  
  Dum oleum inhibet, intravi in hominum cubiculum et foramen intus ostio devolvebatur. Aqua frigida in faciem meam spargi. Defessus eram tam diu solio curru affixus, ipse dicebam, aliter a ministro interpellante non irritarer.
  
  
  fores pulsavit. "Heus mister, opus est te videre."
  
  
  Ego iaccam meam unzipped ut cito ad Lugerum perveniam, deinde ianuam aperui. "Quid de?"
  
  
  "De Sheila Brant," inquit, tunc risit. "Im agente te decet, N3."
  
  
  Numquam contactum meum vidi nec casus meos tuli. "Quid narras?"
  
  
  Slamming fores, in sinum suum pervenit et leviorem idem cum meo extraxit. Mihi traditur. “Locutus sum cum duobus hominibus qui cum te antea laboraverunt, Carter. Ex descriptionibus eorum te cognovisse putavi. artem. De strophis accipitris, ipse dixi. Viam nomen meum Meredith est.
  
  
  VERSUS LEVIS. Quod apparebat in fundo esse numerum serialem fabricae, revera signum erat quod possessorem securim operarium notavit. “Bene, Meredith. Sed si esses, cautior essem. Noli oblivisci causam totius negotii huius boni agentis amissionem esse. Hoc non urgeo. Rodere non erat: "Quid novi de nostra puella Sheila?"
  
  
  "Hic adhuc est et frigus illudit. Non nimis festinare temptavi ne suspicionem moveret. Hoc officium tuli quod veritus sum ne oppidani inciperent mirari cur morarer. Manebimus in deversorio. Vide te hac nocte, et plura loquere." Cunctatus. "In hac assignatione me colui, et exspecto operam apud te temere." .
  
  
  "Non spero," inquam.
  
  
  Eieci tardius in platea civitatis
  
  
  
  
  
  notans situm duorum cubiculi stationem vigilum, post officium et oeconomiam in aula oppidi. Putabam te totam civitatem in corigiam facere posse. Inter duo magna aedificia vectem sinus erat cum "Cold Beer" in fenestra scriptum. Quattuor promptuaria infra deversorium inveni, reliquia dierum cum Bonham statione ferriviaria maior et felicior fuit. In duabus fabulis aedificii nunc pictura opus erat et vidi aliquas fenestras superiores tegumenta deesse.
  
  
  Cum e curru exirem, cauponam per viam e deversorio diligenter examinavi. Sheila Brant in officio tantum erat 16:00. et si res bene non fuisset, ne tum quidem opus fuisset. Visitatores in institutione non fuerunt.
  
  
  Ambulabam in deversorium VESTIBULUM obscurum, ubi supellex quarta pollicis pulveris et aetatis signa contecta erat. Nulla elevator, volatus scalae tantum, et plantae potatae aqua mihi necessariae transivi quantum Bonhamus vita nova opus erat.
  
  
  Clericus me salutavit ac si politicus esset suffragium decretorium excipiens. Negavit se olim triclinium clausisse, sed in caupona trans vicum bene edere posse. "Conare, placebis," inquit.
  
  
  In cubiculum meum exui vestimenta et arma et imbrem tuli. Etsi in linimentis meis non conspicuum erat, omnia interiora mea quasi fons circumplexa erant. Cogitavi in capite meo quod essem cum puella quae mihi responsa dare posset de morte David Kirbyti.
  
  
  Ex secunda contignatione fenestra bonum popinae visum est. Sicut tunicam meam ieci et braccas meas indui, de Sheila Brant cogitabam. Miratus sum an fugeret ex casa illa in clavibus solis, aut si interfectores aliqua de causa vivere ei permiserunt.
  
  
  Meredith thalamum suum mihi dedit numerum, qui paucae fores ab mea demissae erant. Ad illum ambulabam in ANDRON. Meredith articulus genuinus evasit, sed ego genus suspectum et ex eo reprehendo.
  
  
  Gratias AX disciplina et sortes manuum experientiae, peritus factus sum ad spicas legendo. Ianua ad cubiculum deversorium nullam difficultatem optulit. Puer duodecim annos natus seram cum marsupio aperire potuit.
  
  
  Nodum conversus et tacite cubiculum intravit. Homo in sella per fenestram sedebat. late mihi risit. " Tam facile esset pultare."
  
  
  Non potui cogitare initium dolor. Omnia potui administrare, "Quis es?"
  
  
  "Meredith, utique. Et Nick Carter debetis esse.
  
  
  Si non erat Meredith, damnat bonus mendax. Omnino otiosus videbatur. "I exspectabat tibi. Puto te modo ambulasse,” inquit. "Num puellam vidisti?"
  
  
  "Nondum."
  
  
  Si sciret se esse secundum Meredith, in ultima hora cum dimidia convenissem, non ita remissius cogitarem. Extuli cigarette. "Estne lux?"
  
  
  "Certe." Sensit in sinu rugae suae tunicae fuscae. Chubby vir erat qui calvum ire incipiebat et oneratus, sed species nihil significabat. AX Agentia omnia magnitudinum, figurarum et saeculorum veniunt. "Ibi es, Carter."
  
  
  Liber compositus mihi tradidit.
  
  
  "Nonne tu leviorem habes?" - rogavi casu accensis cigarette.
  
  
  "Numquam sumam tecum. Damnare quae semper cibus currunt. "
  
  
  risi et compositus iactatus sum. "Cogito si crinem carpere possem, tu quoque possem."
  
  
  Crura transiit, et in sella recubuit, super genu nixus manus. Oculi eius me non reliquerunt cum cubiculum intravi. "Vis tu me Meredith non credis?"
  
  
  Icctum meum solutum dixi, "Scio damnare bene quod non est verum."
  
  
  Risus eius remissa adhuc erat. continentiam satis habuit. "Quid peccavi?"
  
  
  "Responsum est quod fecistis. Tu vero quis es?
  
  
  "Ego sum vir qui mortem tuam fert," inquit. Motus versuto, crure braccis una manu levavit. Altero volventem e vagina tibiae affixa detraxit.
  
  
  Ad unum genu cecidi dum se ostendat. Revolvens eius cum silentio instructus et tussim quietam audivi cum sclopetum abeuntem. murum glans percussit.
  
  
  Inclinavi manum meam, et stilettus ivit in manum meam. Demisi eam, ut me in conspectum reduceret. In gutture eius immersit cultellus et quasi iaculum concussit. Oculos adligat et quasi sub sella innixus.
  
  
  comprehendi eum solo delapsus. Gravis erat. extendi et investigavi. Quinque milia dollariorum in crumulo suo habuit et quasdam chartas quae nomen eius Coogan dixerunt et ille ex Denver erat. Necesse est aliquid dicere. Chartae eius probabiliter tam falsae sunt quam meae. ultrices licentiae in sinu meo posui. Expergiscimini. Res male incepit. Aliquis scivit cur apud Bonhamum essem, securitatem AX haud dubie suspectam habere.
  
  
  Aliquid facere veniam cum corporis. Non potui relinquere in cella Meredith realis. Certo ut in ANDRON
  
  
  
  
  
  vacua erat, fores temere delegi et seram aperui. Nemo erat in conclavi. Sustuli Coogan, transvexit aulam et posui in lectulo.
  
  
  "Nulla camera commerciorum me conducendorum fore" putavi. Minus quam duabus horis in urbe fui et homo iam mortuus est.
  
  
  Descendi et descendi et perculsi sermonem cum receptionistico benevolo, qui occasionem accepit ut aenigma meum aenigma deflueret. Cui dixi hominem in androne, rotundo facies, hilari homunculo conveni.
  
  
  "Hic est Dominus Hobbes". VENDITIO. Hodie in sedatus. 206. conclave."
  
  
  "Quid est Dominus Hobbes venditionis?"
  
  
  "Non credo quod dixit."
  
  
  Post quinque minuta colloquii intermisi, scalas accessit et aliam seram sustulit. 206 cella vacua erat excepto capsula sample. Dominus Hobbes vix exiens cum me exspectat. Vidulum posui in lecto et aperui. Unicum exemplum in quo continebatur erat res spoliata cum reprimentibus et scopis. Dominus Hobbes, cognomento Dominus Coogan et Meredith, mortem vendiderunt. Vasa bene oleosa erat aliquid simile instrumenti interfectoris professionalis.
  
  
  Conicere potui ludum illius consilium. Putabatur me intercipere et me occidere quamprimum advenio, puellam e fenestra deversorio collige cum illa ad opus pervenit, et Bonhamum properanti relinquet. Mendacium de illo esse Meredith velox fuit machinatio ut me custodem caperet et forte cognosceret si cum puella loquerer. Dominus Hobbes, vel Dominus Coogan, professio intelligens, callida et callida artis suae gnarus fuit. sed habent dies mali vel optimi.
  
  
  206 i quiete discessit locus et per scalas descendit. Cum phone vocat e conclavibus per deversorium switchboard, telephonicum stipendium in lobby vocavi Meredith in statione gast. "Noli ambulare in tenebris angiportis. Oppositio urbem percussit,” inquam appropinquanti acies.
  
  
  "Crap. Habesne correctiones pro illis? dico, quinam sunt?"
  
  
  "Iusti non sunt amantes."
  
  
  "Nihil est quod mireris", inquit. "Si puellam invenire possemus, ipsi quoque possent".
  
  
  “Vereo, ad eam nos adduximus”, dixi.
  
  
  Hawk reactionem excogitare potui cum ei dixi aliquem debere in partes meas in AX Base rumpere, per tabellam Sheilam Brant vidi et informationem nostram ad puellam contactum usus sum. Sicut inflante eruca explodet.
  
  
  Eventus diei condicionem funditus mutavit. Chartas lente et patienter agere non potui sicut Hawk suadeo. Sheila vita in periculo erat. quam cito me contactum statuam, et eam confido.
  
  
  Ego extra deversorium steti cum ad cauponam venit. Apertam fores Volvo rufi aspexi et prolapsus femur lenis e curru delapsus est. Crura bona erant ut memini, melius etiam Lorem ambulant.
  
  
  Ad me convertit animum suum cum longo et decoro gradu movit circum currum. Videlicet visus alieni vexatus. Desinit , me aspexit , et risum venustum reddidit intuitum .
  
  
  Postquam in popinam disparuit, cigarette fumabat. Volui tempus dare tunicam fundere et morari ad mensas. Ut substiti, tres motorcycles in oppidum fremebant. Rockers quasi extra locum in Bonham sicut fui. Praeter deversorium ejecerunt, me intuentes per vitreis faciebus barbatis obductis. Tunicas gerebant cum daemonibus malis depictas in dorso. destinatum erat talea. Loquentes voce magna descenderunt, et iverunt intus. Bonham vivere non scivi. Parum fuit in urbe trepidatio eorum.
  
  
  "Scelestos et extorris populus," dixit clericus fastidio. in limine reclinavit me. "Sunt pars turbae quae hic duobus vicibus in anno venit. Se vocant satanae prolem. Castra vetera locant. Residentes civitatis ex finibus expellere velim, sed magistratus hoc non faciunt. Luxuria incipere volo".
  
  
  Abieci cigarette. Si regulares bikers erant, id mihi molestum non esset. Ego vicum transivi et ad popinam petebam, ubi res mox inceperunt. Quattuor clientes numeravi totidem. Omnes homines erant, et tres Sheila oculos capere non poterant. Quartum, ut rebar, medium caecum fuisse necesse est.
  
  
  Mensam angularem ab aliis clientibus accepi. Etiam antequam Sheila versus me admota est, intuens delapsus in me prehendi, me aestimans.
  
  
  “Welcome to Bonham. Cogitasne diu manere? - dixit cum venit ad mensam meam.
  
  
  "Est ad te, Sheila."
  
  
  Locutio in faciem fragilis adligat. "Nomen meum est Susan".
  
  
  "Haec Sheila Brant, et donec Frank Abruz occisus est, domina eius fuisti." Manus mea trans mensam emicuit et carpum fixi. "Noli stare recta. Risum pone super faciem illam speciosam et simulas nos loqui quid in menu est."
  
  
  "Non facile ridere. Ossa franges in carpo meo.
  
  
  Tentamen laxavi, sed non dimisi. "Populus curritis a nescio quo tu. Haud scio an cur te elidere velint, sed id quod volunt esse videtur. Necesse est te auxiliam habere."
  
  
  
  
  
  
  "Et dabis mihi?" Pulchrior ore crispo. Haec est fabula vitae meae. Homines semper me adiuvant. Et quo plus proficio, eo plus habeo problemata.
  
  
  "Ego sum qui haec omnia mutabo."
  
  
  "Ego miratus qui eras. I nunc scimus. Mandrake eris Veneficus.
  
  
  "Ned est nomen."
  
  
  "Bene, Ned Mage, opus habeo duobus miraculis ad difficultates in vita mea purgandas." Quamvis quid dixit, cura tenebris orta est oculis. "Scilicet vis aliquid in reditu."
  
  
  "Dicemus postea de terminis."
  
  
  "O certe nos," inquit sardonica voce.
  
  
  Negotium, vel negoti, esurio. Dixi ei ut me adduceret crassum CARNIS et capulus nigrum.
  
  
  "Credis me propter hoc non fugiendum?"
  
  
  "Cinderella non fugit a matrina nympha, an illa?"
  
  
  Ridebat illa. "Non sum Cinderella."
  
  
  Putabam hanc partem habere posse. Vidit ut puella cui princeps soleas ferret et auferret, etiam si soleas non aptas. Solus princeps eius Venustus evasit Frank Abruz, mafia capo.
  
  
  Cum illa cum capulo meo reversa est, me tetigit ponendo poculum iuxta manum meam. Hoc pro signo interpretatus eramus nos adepto.
  
  
  "Similis non es flocci. Et tu non es unus ex amicis Pelignis. Bene quis es?" petivit.
  
  
  "Explicabo id quoque postea."
  
  
  Ianua impulit et tres Eques ingressa sunt, foetorem secum afferentes. Neutra earum bar- culo per septimanas tetigerat. Vir post tabulam nummariam, fortasse dominus popinae, trio graviter aspexit. Proximo nonaginta annis saltem sine suis negotiis vivere poterat.
  
  
  Ad mensam iuxta meam sedere decreverunt. Loquebantur magna, ridentes alterutrum iocos. Ego ipse delinire conabar uter eorum omnium taeterrimus esset. Certatum in eo ducatur inter unam cum cultello cicatrix maxillam decurrentem et mihi proximam sedentem, homo verecundus cingulum beadam, bracteam unctor et armillas pellicea. Ille in medio, longis crinibus, et barba aenea, spectabilem spectavit.
  
  
  Cum Sheila iussisset, Scarface manum crure accurrit. Illa miris sedu- lis offensa fuit. Copperbeard manum contubernalem pandebat. "Consule," dixit aequaliter.
  
  
  Sedens iuxta me, apprehendit oculum meum, et ostendit dentes, quorum aliqui defuerunt. "Quid spectatis, buster?"
  
  
  In te, inquam. "Admiratus sum opus vestrum dentalis." "Cum tristis egressus in faciem meam. Visne eadem?
  
  
  “Non sane,” inquam, tentationi resistens ut capulus meum poculum iugulo evelleret.
  
  
  Copperbeard ab humero apprehendit amicum suum. Vir tam duris dentibus carens expressit ut vinceret. “Noli tatam cum viro, Georgie. Ut putes te esse gravem. Quod minime opus est. Recte?"
  
  
  “Ius est”, Georgie iteravit. Non videtur sincerus. Et ecce homo quasi homo timidus cum manu super umerum suum.
  
  
  CARNIS placide complevi meum et Sheilam dixi me exspectare illam ut opus media nocte digrederetur. Retro ad cubiculum meum deversorium, per fenestram in sella constitui ut oculum in caupona servarem. Quantum sciebam, interfector mortuus conscios habuit qui puellam iuvare conarentur.
  
  
  In crepusculo mollis Eques exierunt et in platea erraverunt, adhuc iactantes et ridentes. Sola una cum barba aenea tacebat, inter ceteras ambulans, capite eminentior, aequaliter movens, instar ducis. Revertebantur ad talea. Aspiciebam donec e conspectu eorum essent.
  
  
  Multo antequam Sheila veniret, de Meredith non ostendendo vel vocando coepi solliciti esse. Oculos meos sine foribus popinae auferens, telephonum in sinu meo collocavi et pernoctans quaesivi clericum ut mihi extra lineam darem. Numerum gas station vocavi et nullum responsum accepi. Sedebam in tenebris, murmure audiebam, et sensum felis mutasse iterum.
  
  
  Sheila e caupona gressum alacer ambulavit, circumspiciens Volvo ad fraenum petit. Is leviter pluere coepit. Vidi guttas formantes in speculo fenestra. Sheila tunicam longam gerebat quae in pellicula Meredith habebat. Conicere potui quod sclopetum in sinu suo habuisse.
  
  
  "Puer, callidus es," molliter dixi.
  
  
  nox non erat; non nisi 22:00. Mane reliquit - mihi satis est.
  
  
  sellam meam reieci et ad ostium tribus gradibus celeriter feci. Cito scalas ambulabam, praeter timidum clericum, et foras in viam Sheilam abegisti.
  
  
  Sonus machinarum motorcycle incipiens cum pulsum machinae Volvo immiscet. Eques eiecit me sine me. Secuti sunt currum. Vidi rutilum rutilum caudarum in extremo angulo micantium sicut ad Vadum pulsum percurri.
  
  
  
  
  
  Eos fugientes ex oppido insequentem Volvonem iter facientem proxime ad celeritatem cepi. urbe relicta, maledixi. Sheila in luctum ad id quod cursores significabant.
  
  
  Plus Vadum dedi et accessi, et vidi ducem stantem iuxta Volvonem et puellam sistere fluctuantem. Negavit eum et de curru suo accelerare conatus est.
  
  
  Cum radius capitium incidit super eos, sciverunt aliquem in convivio ignem arsisse. Eques unus retorsit, ita repente in semitam meam arans ut in dumeta impulit ut collisionem vitarem. Vidi faciem deformis hominis nomine Georgie, cum devolutus pluviali sidere humido. Dentibus incisus sum et in tailspin ivi, Vadum iterum incipiens. Repetivi venando.
  
  
  Meus headlights adprehendit Georgie primum. Promisit inter me et alios, tardius gressum sustinens si cum illis manerem. Respexit, ostendens rudem dentes absentes, subridere rictu. Videbatur fere gavisus sum quod Vadum non collidebam. Aliam forte nunc habuit apud me.
  
  
  Motorcycle convertit, et brevem catenam alicunde post sedem extraxit. Vinculo in manu pendente, motorcyclum arripuit et ad me irruit.
  
  
  Non ledo iaculis vel tardus. Continuo procurro, radius lampadarum mearum noctem lambendo. Georgii propius accessit. Cum videret me mansurum esse cursum, etiamsi in itinere esset, in aliam viae viae currum traiecit.
  
  
  Currum vertere potui et eum ferire, sed in lubrico bitumine id facere timui. LABOR iterum ingredi nolui. Vadum plus gas dans, acceleravi potius. Georgius meus praeter fenestram emicuit et manum eius movere vidi. Confringebat catenam sicut flagellum.
  
  
  Subito tumultus e autocineto coactus sum Georgie viam suam amittere. Catena post me vehementer impulit in fenestram, non altera ad faciem meam. Ego nolens expavi, cum vitri crepitum audivi. Tum intervallum inter nos augerem quod retardari vellet ut cursoriam rursus verterem. Vidi post me pendentem laternam ejus, cum circumflexi curvi et sursum collis.
  
  
  Cum ascendi in montem, animadverti Shellam et persecutores eius. Vir in cursorio plumbeo iuxta Volvom currit. Ille cum curru rapuit et in aurigae viam deflexit, eamque ad partem viae trahere cogens, ne collisionem faceret.
  
  
  Eques in pugna ita captus est ut insequentis vicem facere non posset. Ut via avulsa, Volvo emissa est et eiectata est sicut navicula chartae in rapido cursu INCILE. Timui ne cum fossam attingeret, sed salebra tantum retardaret. Sheila satis callidi fuit ut subito iaculis insultaret. Currum vibratione iudicans, conieci eam in calces tardius vertisse. Tum illa in fregit. Volvo perhorruit et elapsus est, sed non volvuntur.
  
  
  Cum currus tandem in campo aperto obstitit, cursores conversus est. Eorum unus fossam desiluit, pulchra exercitatione equitandi, et per campum versus currum sequebatur. Rotae eius luto torebantur.
  
  
  Secundus biker audaciam non habuit in fossam salire. Substitit in latere viae et vidit me egredientem de nocte; Avertitque machinam et motorcycle abscidit.
  
  
  Ego retardavi et vidi in speculo rearview ad inspiciendum Georgia. Adhuc erat in cauda mea et momentum lucrandi. Mox me adsequi poterit.
  
  
  conversus ad latus viae prope campum et avertit currus. Cum egrederer, intermisi praeconia. Exspectans biker unus erat cum cicatrice ad maxillam decurrens. Ingressus est tunicam suam et cultrum extraxit. Ut me appropinquavit, lux in herbis emicabat.
  
  
  "Mister, tu melius in curru redi et hinc infernum posside."
  
  
  "Si non faciam?"
  
  
  "Ego te interficiam ut lardo parata sartagine."
  
  
  Unum genu curvavi, et dimidium conversus. Sinistro crure evolavit. Sensi contactum acutum cum genu cap. Magister Iaponica karate me hoc movendum docuit et bonum exercitium fuit. Scarface decidit quasi eruta sub pedibus humus.
  
  
  Exsurgens clunibus, fecit sibi iugulum ferro. Ferrum verso in fronte me, unc a ventriculo. Brachium ambabus manibus arripiens, super genu genu fluens illud fregit. Scarface ululabat.
  
  
  cultrum eius sustuli et proieci in tenebras ex altera parte viae.
  
  
  Tunc Georgius venit. Recta ad me venit, torquem iactans. Sciebam quod si me in os feriret, obcaecarim vel cicatrice vitam agerem. Audivi catenam ejulantem dum impingerem. Tum Georgius me transiit. Priusquam circum verterem, unzipped
  
  
  
  
  
  et extraxit Luger.
  
  
  Iaculatus sum eum e sella et cursoriam movens perseuerauit, in mediam viam ruens antequam in latus eius caderet et delapsus est.
  
  
  Georgie non parcens intuitu, ad currus ambulabam, retro imposuit, et campum luceribus illustravi.
  
  
  Copperbeard desiluit et pugnum suum in autocineto Sheilensis fenestra contudi. Substitit cum radiis fulvis me praelucentibus illum illuminavit.
  
  
  Vadum demisso cursu transfodio fossam. Me repercussio sustulit asinum meum. Copperbeard ad suum cursoriam cucurrit. Veni primus. Rotam ultimo momento verti ut solum meum adfixum cursoriam feriret, sed ictum autocinetum nere fecit. Copperbeard iam ad amicos currebat, probabiliter sperans unum ex suis motorcyclis consequi. Vadum verti ut id clare viderem in indicibus. Currus evectus sum, Lugerum cum Lugero arripiens, virum in crure fugientem iecit.
  
  
  Sheila Brant currus ostium apertum impulit. .38 Ea qua- les revolvens in manu tenebat . Aeris non noverat, sed vitam suam salvare potui.
  
  
  "Magister," Sheila reverenter dixit, "aliquid es."
  
  
  Lugerum ad sinistram tergo fatigationem Volvonis petivi et foramen in eo pulsavi. Praeter Sheila ambulabam, quae eam spectabat, et in fronte sinistra iecit fatigationem. Ego igitur cucullo levavi et extraxi wiring.
  
  
  "Esne insanis?" quae postulabat.
  
  
  "Olim fugisti a me. Im 'certus facio tibi hoc iterum non facere.'
  
  
  "Ego nesciebam si tibi credere possem. Nescio quis sis.
  
  
  "Dixi tibi. Nomen Ned est.
  
  
  "Ego ad currit. Quod faciendum putavi.
  
  
  “Forte utere tu illo sclopeto,” inquam, “sed tres omnes exploratores pueri tractasti? Sheila utere tuo capite. Tutela debes".
  
  
  Acceptis clavibus de curru meo et in sinu meo posito, redii ad Copperbeardum, humi iacentem, crure tenentem.
  
  
  Et dixi illi: Vives. "Si libuerit, ut dimittam te."
  
  
  Labrum suum lambebat. "Quid est hoc?"
  
  
  Ego innixus et haesi extremum lugerum inter fruticosa supercilia. "Dic causam actionis noctis."
  
  
  "Nos flava voluit. Quid aliud?"
  
  
  Ego eum cum dolio pistolae futui. "Ego aliquid aliud cogitavi tu dicas. Aliquid plus interesting".
  
  
  "Dude, dicam tibi omnia quae vis audire. Sed verum est, latum voluimus. Illa nos in triclinio delectavit, ut pendere decrevimus, et cum illa iocari cum labore discessisset."
  
  
  "Nemo te conduxit ad curam sui?"
  
  
  "Sicut qui?" Incertosam rictum procuravit. "Dude, quid nosmetipsos introduximus?"
  
  
  Certus sum ei non credidi. Dixi, “Non possum te affligere lusus circum vos et in carcerem ducere. Sed mane ab oculis meis. Si iterum percussero, occidam te.
  
  
  "Dude, te fugiam ut potionem".
  
  
  Sheila stabat ad ostium currus aperti. "Quid es duo de?" - quaesivit cum redii.
  
  
  "Mecum nomen ei dixi," dixi. "In car Get. Nunc ad Bonhamum revertimur."
  
  
  Cessavit, paruit. Sub gubernaculo rota delapsa est et in vectore sede ambulavit, alam crura ei obequitabat. Ego risi, Lugerus subivi, et intus sedi. Tum impulit eam .38 Caliber in costas meas pugnus .
  
  
  "Meam gratiam esse scio," inquit, "sed puella sui curam habet."
  
  
  Tribus
  
  
  Unum ex vetustissimis regulis in meo libro fregi. Sapiens agente numquam suum sclopetum allevavit dum aliquis suum tenebat. Nunc me inveni in situ minime inconcinne. Pessimum casum missionis, hoc funestum esse potuit.
  
  
  "Mereor hoc neglegentiae meae", admisi puellam quae volventem sub costis meis urgebat, "sed mihi velim exponi."
  
  
  Claves, Ned. Mihi opus est tibi claves currus. Tunc volo te discedere. Non revertar ad Bonhamum. ibi me aliquis exspectet."
  
  
  "Visne me discedere et iterum avolare?"
  
  
  'Periculo. Supervixi usque in hodiernum diem ».
  
  
  "Mincerares bene superstitem hac nocte, si non ostendissem."
  
  
  Cum ea disputarem, rem meam perpendebam. Dextra mihi, proxima illi, rota gubernaculo leviter stabat. Sciebam quam cito potui bracchium illud in os oscillandum in dolor karati quod Sheila Brant iugulum album pulchrum sicut securis carnificis feriet. Sed puellae laedere non potui gravius periculum, et praeterea, ut ictum faceret ut felis volvae suae traheret et in me cominus glandem poneret. Uterque harum facultatum non amo.
  
  
  Sheila vox resurrexit. "Malo non mitterent te. Sed hoc faciam, si mihi necesse est.
  
  
  "Iace, infans," dixi. "Non dabo tibi claves."
  
  
  Sedimus illic, nec move- bamus, dum deliberabat utrum felis traheret. Capillum sudoris sensi forma per meos hairline.
  
  
  Sheila Brant non satis bene novi ut vitam meam in manibus poneret. She may have been involved in the AX agente David Kirby ; perculsa fuisset, ut me metu occideret;
  
  
  
  
  
  
  Infernum, quantum scio, oderat omnes, Et glans in uno libens posuit. Sed iterum relinquere non potui. Aliquid erat in capite, quod haberem, secretum tanti momenti quod aliquis Sheila numquam cum AX communicasse certo statuisset.
  
  
  "Multum nervos habes," inquit tandem.
  
  
  Is labilem spiritum accipiens, sclopellum e latere traxit, et in sede reclinavit. “Puto me te fune ligaturum. Non puto me id quod capit te occidere."
  
  
  "Libenter audio." Claves tuli et currum circumtuli.
  
  
  "Quo vadis ad me ducere?"
  
  
  “Nunc ad Bonhamum revertamur. Posteaquam omnia componam, ad locum ubi vita tua non erit in periculo.
  
  
  Transsiliens per campum, transivi Copperbeardum, qui serpere coepit ad amicos, crure vulnerato trahens. Scarface sedit in latere viae fractis amplexa lacertis, et vir nomine Georgie in globum immobilem iacebat crispatus. "Magna caterva omnium guys Americanorum" cogitavi. Cum autocineto super fossam in viam involutus, Sheila dixit: "Nonne vis videre hominem emissam si mortuus est?"
  
  
  "Non," dixi ei. "Scio eum mortuum"
  
  
  Proieci propero et currus arietes quasi pons exui. Mechanicus AX parum cogitavi superbus esse de via sua haedus hac nocte agebat. Re vera machina sola res erat quae secundum consilia bene cogitata Hawk exercebat.
  
  
  Sheila volui ad aliquem locum tutum sub AX iurisdictione ducere, sed primum Hawk vocare debebam et eum institui. Mihi etiam opus erat invenire Meredith quid acciderit, quare in deversorio non ostendit.
  
  
  "Hoc tormentario numquam usus sum", Sheila dixit. "Ego numquam confodietur quis. Fortasse id est cur te mittere non potui."
  
  
  "Ego sperabam te aliam causam fuisse. Forsitan adamavit me. "
  
  
  Nondum, inquit. "At ego fieri posse arbitror."
  
  
  Manus mea tepidum femur tetigit. Non illa mens videtur. “Da mihi sclopetum,” inquam.
  
  
  Cunctata momento, telum in palmam demittit. In signum fiduciae me aliquid profectum putavi.
  
  
  "Quid opus est?" me rogavit.
  
  
  "Just cautelam. Si satis trepidas iterum me oppugnare.
  
  
  .38 in sinum sinistrum ponam. Acus speedometer tremuit 70 dum ad urbem recurremus.
  
  
  “Isti tres viri. Missi sunt ad me interficere, Ned?
  
  
  " Dux eorum non dixit." Non potui expressum in raeda obscura facere. " Dixerat ille parum amicae stuprum significabant."
  
  
  "Quid mihi in animo habes?"
  
  
  " Pauca." Ibam circum diu tractus sine retardatione. "Ruptus non est unus ex illis."
  
  
  "In quibusdam circumstantiis hoc non esset necessarium."
  
  
  Ego chuckle in tenebris. "Quomodo accidit ut Franciscus Apruz in occursum?"
  
  
  “Defeci in Las Vegas postquam saltatricem fieri non potui. cum eo venit. Pater meus maturus erat, sed pecuniam habebat.
  
  
  "Scisne quid ageret?"
  
  
  "Heri natus non sum." Diu tacebat. “Sunt multae puellae pulchrae in Las Vegas quae magnum ortum suum obtinere conantur. unus ex multis eram iustus. Cum faciem meam inveni condicionem esse meam, corpore uti coepi."
  
  
  Lumina hebetavi sicut Greyhound bus transii us.
  
  
  "Idem bus ire libet," Sheila dixit. “Bene, Ned, dixi tibi partem fabulae meae. Non putas me tuum dicere?"
  
  
  "Quae pars prima vis?"
  
  
  "Quis es, cur nusquam in meam vitam venisti, et quomodo scis de mea necessitudine cum Frank Abruz."
  
  
  "Let's just say I work for organization that has an interest in inveniendi Frank Abruz's interfectores."
  
  
  "At in mafia non es." Quod erat medium quaestionis.
  
  
  "Nemo. Fortasse meministi virum Davidem Kirby nominatum. Amicus meus erat."
  
  
  "Nomen memini. Venit ut Apruz. Ista omnia scio de domino tuo Kirby. "Abruz non interrogavi de negotio suo quaestiones."
  
  
  “Quatuor homines in casa illa mortui sunt, tu vero vivus, Sheila, reliquisti. Quomodo id administrare?"
  
  
  Non respondit mihi. At illa dixit : Vis me interfectores monstrare. Vicissim, institutio tua me tueri spondebit. Hoccine paciscor?
  
  
  "Suus 'a paciscor." Animadverti Bonhami lumina praecedere ac retardare. "Quid dicis?"
  
  
  "Cogitabo".
  
  
  "Viam illam video, infans, tibi non est optio."
  
  
  Oppidum mane cubitum ivit. Solum popina, talea et deversorium aperta manserunt. Substiti ad Gas statione obscura. "Quo tempore isti solent claudere?"
  
  
  "Circa horam octavam. Quid rogas?"
  
  
  Hoc significatum Meredith erat saltem horae et dimidiae sero antequam in deversorium discessi ad cursores persequendos. Cum lampadio in una manu, et Luger in altera, e curru evectus sum et circum stationem erravi. Tandem Meredith in perplexo zizaniorum iacentem inveni, circiter quindecim passus a acervo vasorum olei perditi.
  
  
  Dixit se cave
  
  
  
  
  
  sed non satis cautus erat. iugulatum est.
  
  
  Sheila post me venit. Anhelavit, ut vidit torti corpus impressum jubar lucis meae. "Scio hunc hominem. apud stationem laboravit".
  
  
  flexere lucem. "Yeah."
  
  
  “Sed hic diu non laboravit. Quis vere fuit, Ned?
  
  
  "Meus alter amicus. Spectabat te".
  
  
  "Et nunc mortuus est." vox eius alta et pavor in ea. "Quomodo ergo tu me defendes cum in periculo populi tui sunt?"
  
  
  Pulchrum putavi quaestionem.
  
  
  Sheila me avertit et vacuum sors cucurrit, zizania profundo genua. Verisimile est, quo iret nesciebat. Sola sciebat quod discedere volebat.
  
  
  rui post eam. umida zizania ieiunantes crura mea anhelabant dum cucurri. Audivi puellam pulsantem voce magna antequam cum ea conprehendi. Manum arripiens proram arripiens versus me.
  
  
  “Dimitte me”, graviter efflavit. "Non opus est tibi praesidio. Melior sum sine ea. "
  
  
  Vngues eius in faciem meam foderunt, sed alterum carpum prehendi. Pectora pectori premebantur, et spiritus aestuabat gutture dum conata est evadere. Fovi eam, et stare feci.
  
  
  "Meredith fecit errorem. Non faciam." Tacite locutus sum, sperans eam mitescere. "Ego te ex hac urbe hac nocte accipiam. Ad locum tuum ibimus, omnia disponam, ac deinde Bonhamum post relinquemus."
  
  
  "Ned." Nomine dicta meo tam demissa ac mollia voce. "Scio quid homo vult." Non ultra resistens, pectore ad me constitit, deae. "Nice quod tibi erit. O bonum. Sed dimitte me.
  
  
  Her oblatio me non offendit. Illa desperata erat et ad optimam servitutem venerat, eamque non potui reprehendere.
  
  
  "Tu facere canetis omnibus. Sed officium meum est ut quae nosti. Adhuc non te solum fugias. Is te in solitudinem mittet. Gravissima de aliquo questus te de medio fiat. Meredith gravis satis est pulsare, et tentare mihi idem facere. Insidiatorem post te, Sheila, grave satis. In eum hodie in deversorium cucurri. Sclopetum se stipare et e fenestra deversorium pulsare intendit, cum ad opus pervenerat."
  
  
  Illa brachiis meis adligat. "Putasne interfectores Apruz haec omnia fecisse?"
  
  
  "Res constat. Tu solus es qui eas cognoscere potui.
  
  
  Risus acerbus fugit eam. “Percussores nescio qui miserunt, sed unum pro certo dicere possum. Hi erant mali homines qui Frank Abruz et Kirby iecit. Non realiter. Me vivere volunt".
  
  
  "Puer, parum admirabilis es." Digitos meos stricte circa carpum involvens, versus currum trahi et in eum impuli.
  
  
  Meredith ubi erat corpus relinquere oderat, sed interfectorem suum adhuc esse circa nos quaerens. Mihi opus est ut puellam quam celerrime ad salutem consequendam.
  
  
  “Dic mihi, Sheila,” dixi, currus incipiens.
  
  
  "Non eris felix."
  
  
  "Verisimile non erit. Dic mihi usquam.'
  
  
  "Frank Abruz non colligunt me in Las Vegas fortuito. Ad eum introductus sum. Istum hominem scivi venisse ad me videndum et dixi quod Abruz in urbe esset et meum genus placuisset. Contionem nobis dixit posse disponere, quod fecit. Hoc solum postea, postquam Franke decrevit me custodire voluit, vir iterum me contingi. Dixit se ei deberi, et pecuniam accipere paratus erat.
  
  
  "Putasne te plantavisse cum Apruz ut eum explorare posses?"
  
  
  "Aliquid simile quod. Sciebat Mafia $200.000 casale Apruz liberaturum esse. Postulavit ut dicerem ei quando pecunia venturum esset. rapinam fore dixit, credidi ei. Timebam ne occideret me, si non fecerim ut dixit. Pecuniam ergo appellavi.
  
  
  Fabulam eius digessi ut domum illam exegi.
  
  
  "Tu scis quid dicam, nonne?" — fera voce petivit. "Vos quid esset, cum vocavi."
  
  
  Reclusi ianuam domui eius et in exedra conversus sum ad lucem. Circumspexi cum Luger in manu mea et ad telephonum ivit.
  
  
  "Fecivi Abruz," Sheila dixit. Qui uenerunt, et occiderunt eum satellitum eius, et uirum nomine Kirkeby. Confodiunt omnes. caedes erat.'
  
  
  “quid facturi essent nesciebatis,” dixi ei.
  
  
  Operans numerum longum spatium dedi. Ubicumque Hawk ibat, quae late regionem tegebat, puella respondit 911 vocationis suae sciebat quomodo eum cito perveniret.
  
  
  Sheila cubiculum aperuit et utrem borbonis extraxit. "Ego dixi hoc. Sed id non adiuvat. Francus Abruz mafioso fuit, sed honeste me tractavit. eum occidi." illa lagenam sustulit. "Visne hunc auferre?"
  
  
  Commovi caput meum. Habui puellam nomine Hoka in linea. Verba dixi codicem quae ei persuasit me impostorem non esse: "Aberdonensis Blue." Dixi puellae me huic viro loqui velle.
  
  
  "N3 nuntium transeo", inquit
  
  
  
  
  
  
  clara voce efficax. "Date mihi numerum et suspende. Intra quindecim minutas partes revocabit.
  
  
  "Festinare. Tempus est mihi coattails ardenti ".
  
  
  Suspendi. Sheila lagenam ad culinam tulit. Ego eam sequebar et inveni eam stantem in labello clamantem.
  
  
  Oculos terit. Poculum sumpsit, duos digitos borbonis effudit, et quasi tea sorbendum bibit. Haec Kirby. Quam bene scis eum?
  
  
  "Fuimus amici."
  
  
  "Iniuria diem sustulit Frank Abrus visitare." Demittit speculum et in area fregit. Faciem suam in cilicio sepelivit. “Quis sicarium misit, Ned? Mafia?"
  
  
  'Ut sit. Forsitan excepisti te illorum honoratum senioris figuram finxisse.
  
  
  “Timui ne id facerent. ego ab illis et ab interfectoribus Abruz fugi. Digiti eius in manicis meis foderunt. "Quattuor his mortibus me obicis, annon?"
  
  
  "Non quantum tu reprehendis."
  
  
  Traxit me, pressit ora meis. Labra ejus calida sunt. "Nedem, me in cubiculum duc."
  
  
  "Im 'expectans phone vocationem."
  
  
  "Tu cogitatur de me amare. Nunc ea facere. Nunc id egestas mi.'
  
  
  Verum est hanc cogitationem meam aliquoties in mentem transisse. circiter duodecim. Primum eam vidi in pellicula a Meredith facta. Sed inter nos interrogationes erant inenarrabiles.
  
  
  Sheilae molles flava permulsi comas. "Postea".
  
  
  "Hoc me sentio melior. Quaeso".
  
  
  "Postea" iterum promisi. Quo probare volebam, ad ora nixus sum. uda labella sensi partem, et celeres sensi per linguas. Manus ad ubera rotunda accessit. Fasciam non gerit.
  
  
  Cum audissem vocem, declinavi ab ea. impressi transitum in pariete et lumen verterunt in postica. In coemiterio quies erat. Exivi foras cum Lugero ad parata et auscultavi, tentans aerem sicut canis in venatione. Aliquid abiit iniuriam. Sensi. Sheila domum conduxit in cul-de-sac. Proximi finitimi longius aberant ad audiendum quid aliud quam explosionem. Fenestris illuminatis parva quadrata aurantiaca in densis umbris longe infra formaverunt. Sheila secretum voluit, sed secretum laqueus esse potuit. Cogitavi quam facile esset aliquem ad nos angulum venire.
  
  
  Phone intus sonuit. Ego versus ostium obseravi, deinde celeriter per culinam in conclave ambulavi. Phone off cunabula tuli.
  
  
  Clara et efficax vox feminae dixit, “lineam tene, N3. Dominus Hawk venit."
  
  
  "Quid accidit, Nick?" interrogavit.
  
  
  "Habeo hoc sarcina tu me misisti exciperent. Paratus sum eam eripere".
  
  
  "Proventus cito effectum habes."
  
  
  "Iuvaverunt me. Estne Denver bene? "
  
  
  "Accipite eam ibi. Evocabo ante omnia et componam tibi. Qualis resistentiae tuae, Nick?
  
  
  "Non possum de hac re adhuc claram sententiam dare tibi. Sed calor est valde intensus. Credo cum duobus diversis coetibus agi posse,” inquam. "Meredith excidisse."
  
  
  “Deinde tempus loqui non debemus. Exi inde". Suspendit.
  
  
  “Si vis aliqua accipere tecum, ea fac,” dixi Shellae. 'Abimus'. Bene omnia erunt".
  
  
  "Verumne hoc credis, Ned?"
  
  
  "Certe scio. Et ego bonus vates sum dampnas. Nervos lenire conatus sum. Nolo enim solvere! incolumem donec a populo circumventum credidi.
  
  
  "Deberes me unum quaestionem. Quando petes?
  
  
  " Putabam me tibi viam tuam narrare " dixi.
  
  
  "Bine. Fortasse miraris quare Abruz interfectores me vivere vis? Responsum est quod putant me habere $200,000".
  
  
  Dum haec stipat, ad fenestram steti et in platea obscuro per rimam caeci aspexi. Nullas vidi currus, nullum lumina, nullum motum. Sonum prius audivi potuisse esse canem vagum vel felem, tussim motoriam in distantia, duodecim res. Sed mea sollicitudo perseveravit.
  
  
  Sheila in cubiculo nimis diu mansit. Aulaea clausa sum et ambulavi ad ostium cubiculi. Nodum conversus et ostium in tenebris aperui.
  
  
  Mirans cur lucem avertit, ostium latius reptuli pede. "Sheila?"
  
  
  "Im 'exspecto te, Ned."
  
  
  Lux e cella post me incidit in lectum ubi iacebat. Nudum corpus eius in strato caeruleo macula alba erat.
  
  
  "Est unum ad curam," inquit. "Veni huc et ama me deliciae."
  
  
  Pulchra erat, opus artis.
  
  
  "Non diu, cara," inquit, vox ea demissa et raucus erit. "Tam calidus sum fuse flare."
  
  
  Omnino flava, rei. Unum crus ense leve, in latus vertit, et brachia extendit. Lumen per apertum veniens ubera blanda fovet.
  
  
  "Pro Deo, Ned, pone sclopetum et veni huc."
  
  
  Duo gradus versus eam cepi, sequentem series lucis sicut felem angiportum per sepem ambulans. Non potui nisi obscuras supellectilis lineamenta in angulis cubiculi obscuratis facere. Ostium balneo meo sinistro clausum est et fenestrae ductae sunt. Quidam mulieres probaverunt ut faciam illud
  
  
  
  
  
  
  in tenebris, sed Sheila unum ex illis fore non arbitrabar. Cum ad lectum accessi, monitum constanter in dorsum mentis meae utilabam.
  
  
  "Dixi tibi posse exspectare," dixi.
  
  
  "Sero sero licet."
  
  
  Ea vox paulum immutata est, sed fortasse erravi. Maybe I just thought there was a message in his words.
  
  
  ego super illam steti. spirantem audivi. Gravis, commotus. cucurri manum meam super ubera ejus, et factus est sudor super eos. Tenuis uteri digitis tetigi et tremore sensi. Intellexi quam arcte teneret.
  
  
  "Ita," dixi, adhuc de illa. "Cogito nunc faciendum esse."
  
  
  Sensi ventriculi musculi saliunt cum intentione ut sumpsit altum tremendum anhelitum. Hoc etiam admonitio, quantum indicabat.
  
  
  Cogitavi citius quam necesse erat vertere et gradum retro versus ianuam recipere. Sheila partes egit et bene egit, quia vita eius in eo posita est. In obscuro cubiculo intrusor erat.
  
  
  Miror ubi sit, circumspexi. Eodem tempore, in absconditis auditoribus meis, dixi, “Persuasum es valde, parve. Iterum dic mihi quantum vis ire cubitum tecum."
  
  
  "Tu scis quantum, Ned." Lascivam vocem facere conata est.
  
  
  Lucerna erat iuxta me in lecto mensae, sed si funiculum traherem, repentina lucis coruscatio me excaecaret, dum me interficere posset. Negavi ex.
  
  
  “Deliciae vestes exue,” Sheila purred. "Tunc tibi omnia similia narrabo."
  
  
  “ Spondeo, dixi.
  
  
  Dictum est ut me exuiret, et hoc non ex occulto adversario malo. Raro homo in firearm retinet dum cistas removens.
  
  
  Ad Sheilam extendi manum meam sub parva dorsum devolvi et de lectulo levavi, os meum in fauces concavi immittens. Aurem tetigit labia mea, et insusurravi, "Ubi est ille?"
  
  
  Tam prope erat ut susurrum vel audire posset. in altera parte lectus stetit.
  
  
  Puellam nudam proieci et Lugerum e suo holster extraxi, sed igni non vacat. Alter a tergo adortus, ad latera bracchia tendens.
  
  
  Non exspectas ut cum quadrigis pugnare.
  
  
  “Tene eum” ille magnus Guido in altera parte lecti amico suo concessit.
  
  
  Retrahens calcaneum meum, apprehendi hominem post me per tibiam, et maledixit, sed non potui tenacitatem ejus rumpere. Noverat quid ageret.
  
  
  Magnus Guido super lectum ascendit et me in facie percussit cum pistol .357 Magnum. Fortis erat. Percussus labrum scidit meum, * solvit dentes meos, et maxillam meam concidit.
  
  
  Crus sustuli et magnum Guidonem in inguine recalcitravit, sed praevenit hunc gradum et ruit. Pugnus tam celeriter in pedes fuit.
  
  
  Mirum, risit. "Similis nobis pugillus, Jake."
  
  
  Jake grundi, me tenere conatur. Et conversus sum et proieci illud in nightstand. Lucerna ad aream cecidit, sed Jake retinuit.
  
  
  Magnus guy ascendit et iterum me percussit. Murum incurrere sentiebam.
  
  
  "Noli eum occidere," Sheilam audivi clamare. "Ne interficias eum."
  
  
  Ostium balneo apertum est et alius homo cubiculum intravit. Genua mea infra me sunt lacerata ut magnus homo secundo me feriat. Caput meum resonabat. Exspiravit et retorsit, impulit Jake in proulatorium. In dolore ingemuit et manu cepi et Lugerum meum levavi.
  
  
  Tertius ex latere me invadit, et me in dolio pistolae perculit caput. In obliquum flecti, omisso Lugeo, caderem, Si non invenissent magni viri tunicam manus. Sensi fabricam lachrymam sum captus.
  
  
  " Damn, hic terminus est," inquit. Ita me impugnat ut pedes proiectus, humi umeros appulit et per parietem delapsus est.
  
  
  Surgere conatus sum, sed non potui. Inscius eram.
  
  
  Ascendens e fovea nigra, oculos meos angustavi. Non potui suspicari quam diu vigilaveram, sed adhuc eram in cubiculo, humi iacens in ventre.
  
  
  Intrusores tunicam meam scapulis detrahunt et brachia demittunt ad ligandum, et post me schedae fasciolis ligant manus. Crura mihi eodem modo ligata sunt. Manus meas satis admovi ut diligentissime officium fecisse sciant. Vincula non elabi mea.
  
  
  "Aliquas crustulas hic habes, doll," dixit magnus Guido. Agnovi vocem asperam. Accessit ad me, et latus meum laxit pede sisto adhuc nesciente. Sentiat me nescientem.
  
  
  Et dixit : Sinite eum. "Non culpa sua hic fuit, quando venisti."
  
  
  Magnus homo risit. Mirum habuit humoris sensum. Oculos meos iterum premens, Aspiciebam ut a me averteretur. Non movens caput aut me revelans, pedes et crura tantum videre potui. Tibiae braccae in atro gossypio erant magnitudine dormientium. Erant sneakers in pedibus meis.
  
  
  "Difficulter te, pupa, inveniebam, sed nunc terga sumus"
  
  
  
  
  
  simul recepto iterum iocum erit. Adhuc amas me? “Ex murmure pedum et sonitu Sheilae quasi feles exspuens, conieci hunc hominem tetigisse. Ille ridens "amicior fies." Nox est ante, multum amicior eris. "
  
  
  Quasi minas senserit.
  
  
  "Ego adiuvi te mirari. Non est aliquid medium? - Shells quaesivit.
  
  
  "Non mentiri me, dolle. Scena illa sexuula ad perfectionem lusisti, quia sciebas aliquem elabi, amicum tuum cum magno foramine in stomacho suo relinquere.' vox eius gravior facta est. "Nonne suspendis? Fallisne civem, dolla?
  
  
  "Nemo. Modo nolo eum frustra interfici.
  
  
  Munus adhuc ludit, pro vita mea ludens.
  
  
  Contrectatus sum diligenter conspectum meum, magnos viros commilitones invenire conans. Animadvertit unum ex illis ad dextrum, squatting humi. Sicut magnus homo, vestes obscuras et sneakers gerebat. Lignum super caput evulsum est, vultus eius vultus depravans. Recordatus sum Hawke dixisse interfectores quaerebam esse frigus, professionales efficientes. Hic vir et gulosus immanis certe meretur descriptio.
  
  
  Domum appropinquant, eam sine terrore incolarum intrare parant. Nisi unum sonum tenui audivi, sonum capere non potui, successit. Posui per fenestram intraverunt, probabiliter per partitionem extraxerunt. Sheilam ingressa cubiculum arripuerunt et eam vestem exuere coegerunt et eam iussit ut me in lectum alliceret et improviso me auferret.
  
  
  Homo iuxta me sedens scrutatus loculos meos et in tabulato contenta proiecit. Per eas manu pexit, propellens quod sibi non intererat. Securim meam aspexit et posuit in sinum anhelat. vidulum meum aperiens, documenta mea compescuit. Pecuniam concidit et vidulum super umerum suum proiecit. "Heus, Alces, cape eum."
  
  
  "Ned Harper," magnus Guido dixit licentiam exactoris mei legendi. Risit. “Iuxta hoc auriga plaustrum est. Quot salsissimus vir vivens coegi stipant Lugers in humero holsters? "
  
  
  Colloquium explicavi. Hi nesciebant me esse securim agentis, quare in deversorio occisori non erant coniuncta. Eadem de causa verisimile non sunt caedes Meredith. Hanc meam sententiam confirmavi quod cum duobus diversis hostium coetibus agerem.
  
  
  Sheila dixit: “Non possum dicere tibi quare sclopellum habuerat. Modo occurrit ei hodie. mecum in caupona loquebatur. Placuit stilo, ut me domum recipiat."
  
  
  "Nonne tu aliquo sexu indiguisti?"
  
  
  "Nuper non manducavi," dixit Alces contumaciter. "Ego occupatus eram a te fugeret ad communem vitam agendam."
  
  
  Manum furtim admovi, quaerens clavum liberare in manica mea. Non casu. Iaculum meum non detraxerunt quantum satis est ut latebram cultri patefaceret, sed casualiter ut suum usum intercluderet.
  
  
  "Avis haec non est auriga salsissimus", vir squatting iuxta me dixit. “Haec omnia innuunt se esse, sed certo scio eum non esse. Vides quomodo se gesserit.
  
  
  "Fortasse mafia misit eum. Risus erit". Venit ad me magnus et incubuit super me. et convertit me et percutit me in faciem.
  
  
  Anhelans, quasi nuper recepissem, oculos aperui. faciem palliata vidi laneo, latis scapulis, cervice taurus. Manus apprehendens frontem tunicae meae similis erat duo mea, et mea non erat parva.
  
  
  In me primo fascia frena haesitabat. Cur lineamenta celaverunt cum Sheila bene eas bene noverat? Tunc intellexi se nescire quinam essent congressuri cum in domum irrumpunt. Larvae erant alia cautio ut peritos in suo agro faceret.
  
  
  "Quomodo sentis, stud?" - magnus homo me rogavit.
  
  
  Crines madebant a sanguine prope aurem e manante, et caput in dolore palpitans. Cum loquerer, vox sonabat sicut os caestu eram. "Sentio magna."
  
  
  Magnus Guido tunicam suam intrat, sclopellum e balteo traxit et pomum Adami meum cum illa percussit, me suffocavit. "I have a busy schedule and I can only spare you a minute. Sicarius es? Mafia hic te misit cum pacto pro flava?"
  
  
  Conantem ut spiritum caperem, Sheilam in cathedra sedentem adhuc nudam intuebar, sed lacerae schedae reliquiis prementibus, partim tegente corpus. Pallebat facies fragilis, oculique timore caliginosi. Non solum de se, sed etiam de me sollicita erat.
  
  
  “Loquere, aut iam audisti,” Alia mihi narravit.
  
  
  "Ita," inquam, rauce.
  
  
  Innuit alces et tunicam meam dimittunt, sinunt me cadere. “Audisne, Sheila? Mafia problemata habes."
  
  
  Vos estis, qui occiderunt Apruz.
  
  
  "Sed non scire. solum sciunt quia ibi eras et non occisus es, et ei dederis illum. Alces magna risit.
  
  
  tertius homo
  
  
  
  
  
  ante cubiculum ostium apparuit. ut ceteri omnes ornatu. "Omnia caeca clausi et circum domum velox erat. Hic nummus hic non videtur."
  
  
  “Si ita est, bene celavit. Sheila puella dolorosa est. Et tu, doll?
  
  
  "Nimis clara ad challenge tibi. Pecuniam non furatus sum. Haec tibi dixi".
  
  
  "Hoc discessi tibi. Hoc tu author es."
  
  
  Alces, si haberem, darem tibi. Non vides me ad mortem terrere?
  
  
  “Terris, bene, sed $200,000 populus per multum ibit. Quis hoc melius scit me? Ostendit homini fores. “Ite per viam, currum nostrum tolle et age ad domum. Plurimi noctis hic sumus, sed Sheila quod volumus dabit.
  
  
  "Quid si non loqui?"
  
  
  “Sid, odi illud cum quis tenebras rerum intuetur. Menses secuti puellam egimus, et nunc eam invenimus. Quid enim faciendum est ut intelligas res mutatas esse? melius?"
  
  
  “Ducenta milia arietum adiuvabunt”, Sid dixit.
  
  
  “Si non dicat, Deo iuro per quinque civitates pervestigemus eam. Quattuor homines pro his ducentis milibus occidimus, et nostrum est."
  
  
  Alces schedam de virgine timida apprehendit. Et apprehendit eam per capillos et etraxit eam de sella.
  
  
  Novissimo tempore eam vidi, eam e cubiculo trahebant.
  
  
  Clamorem Sheila audivi et deinde vocem eius abscidam. In culina sua erat. Quid cum illa agerent nesciebam, sed cogitare potui.
  
  
  Mihi opus est invenire quod vincula mea frangant. Recordatus sum lucernae fractae quae in pavimento cecidit cum luctatus sum unus ex homicidis cum mensa lecto. volvens sub lecto ex adverso spectare potui. Lucerna fracta adhuc erat. Volvi in lectulum et sub illo. Cum volvebam alteram partem intra lucernae eram.
  
  
  Una petia lampadis basi acuta satis acuta ad manus meas ligaturas incisa cortinas. Stans super dorsum meum, mouit et vitri serram sentiebam. Cum videre quid agerem non potui, manus quoque fortasse praeciderat, sed adiuvari non poterat.
  
  
  Sedebam ibi vidi cum unus ex hominibus rediit.
  
  
  At ille dixit. Sid qui missus est ab Alces ut currum caperet. "Tu es stultus stultus. Capiet te hora ut te ipsum liberet hoc modo.
  
  
  Clamore iterum Sheila audivi vocem eius dolore et horrore repletam. Dentes tinnitus sum, et ad catenam laboravi, frustum vitri prensum in cruentis digitis meis. Donec quis in limine me impedivit, ego me liberare pergo.
  
  
  "Puella vera tibi narrat. Cruciandi punctum nihil est, inquam.
  
  
  "Alcem non intelligis. Velit harum rerum. Etiam si crederet, idem fortasse faceret.
  
  
  "Multas hits in Florida accipere debet cum tu in Apruz casa accensus".
  
  
  Et imposuerunt ei omnes quattuor ex eis in mortuum, et percussit Alces sclopetum a me, et dedit illis iecit alium. Omni tempore risit. Bastardus insanus est, ille Alces." Sid hoc sono vocis dixit quod plerique uterentur si dicerent vitam factionis amicum esse.
  
  
  Praecidi tesseram et tritum. "Cur etiam puellae pecuniam das?"
  
  
  "Habemus occultare. Potuimus locupletari pernoctare, potuimusne? Ad sex menses post istas caedes, quilibet novus dollara quae in inferis delapsa erat nuntiatur populo mafia currenti. . "
  
  
  Paene oblitus eram mendacium dixi Musu, quod Hitman professionalis me misit ad curam Sheila Brant. Dixi: "Modo pactum implens. Non sum in mafia ".
  
  
  "Nos duas leges mafia fregit. De pecunia eorum furati sumus et bene merentes caponem occidimus. Plus nobis quam cops quaerunt. Et puella quoque. Putavimus nos habuisse pecuniam et pecuniam in loco tuto latuisse, sed disparuit.
  
  
  Tempus pretiosum mihi colloquium dedit, et conatus sum proferre. "Vellem scire quomodo virginem invenire potuisti. Cogitavi intra semita me habere ibi. "
  
  
  Sid accedens ad me. Ipse me in costis recalcitravit. "Nolite conatur. Effugere non potes, buddy. Revolventem ille protulit et silentium in eo posuit. "Alces semper mihi dat operam ut is non curet. Is puellam accipit, et ego te."
  
  
  Intellexi eum in cubiculum venisse ut me interficeret. Mafia credens me opus esse, non erant ut vivam nuntiarent bullas quae didicerant. Per aream versus hominem cum sclopeto obrepsi, resistens exire statuebam. Ille mox recedit, contemptis meis vanis conatibus ad se assequi. Vidi dolium revolventis oriri et intendi me sicut oculus frigidus et letifer. Latere meo cadens, versus jaculatorem volvi, eum libram abicere conans. Recessit iterum, revolvens non haesitavit. Deinde iecit me.
  
  
  Audivi pop- telum taciti et sensi glandem pectus meum quasi rivulum calidum perforare. Iterum me iecit. cecidi
  
  
  
  
  
  Ictus doloris fuit sicut secunda glans collum meum percussit, nunc autem sensit me partem somnii similem esse. Sicut apis stimulus sclopetum vidi, nihil amplius.
  
  
  In latere meo iacens, tunica mea sanguine cooperta, ad me movebatur Sid vidi, paene tacite gradiens in pedibus reptilium. Visio mea latebat. Per tempus accessit ad me, nihil aliud quam figuram incertam videbatur.
  
  
  Imposuit super me pedem suum et impulit me super dorsum meum. Inermis eum aspexi. Iterum revolvens ostendit. Putabam me facturum esse extremum, inter oculos glans, sed telum demittere. Placuit mihi sanguinem mittere ad mortem.
  
  
  Oculi mei ad laquearia aspiciebant. debilitatus sum infirmitate. Sid innixus et solutus iaccas meas ut vulnus pectoris aspicias. Placuit. Reliquit.
  
  
  Nunc lacunaria vix videre potui. Tenebrae in angulos mentis meae irrepserunt. Cogitavi de Hawk et quomodo agere cum comperisset Killmaster amisisse. Postumam commendationis literam posui in tabula mea, antequam perpetuo claudatur — epitaphium agentis in officio interempto.
  
  
  Cogitavi de Pat Steele, qui me fortuna cedit. Diu eam cepit cognoscere me N1 et N2 et David Kirby in ordine infelicium secutus esse. Cogitavi de Kirby et Sheila Brant et narravit me ut eos dimitterem me necando.
  
  
  Tum vero quasi nator in aerem exurgens, e tenebris involutis me interrupi. Explicare non potui, sed vixi. Oculi mei in laquearia consederunt et in ea feruntur. Nesciebam tempus, nesciebam quam diu nesciebam.
  
  
  Triste silentium in domo regnabat. Lux tenuis cubiculum intravit, quasi aurora extra fenestram. Percussores reliquerunt, me solum esse arbitrabar.
  
  
  Audivi currus. Ex sono machinae intellexi eum prope domum stetisse. Porta currus impulit. Ibi iacebam et auscultabam, sperans. Ante ostium aperitur. Audivi vestigia in exedra. Ad culinam se moverent.
  
  
  Os meum laboravi, sonum non feci. Nimis eram infirmus. Cum movere conatus sum, lacunaria antrum videbantur ac paene conscientiam perdidi.
  
  
  Iterum gradus, firmus et gravis. Apparuit homo ad ostium et aspexit me. Litem striatam et petasum gerebat. sonum feci, tense grunt.
  
  
  Exaudivit me. In cubiculum intravit et me despexit. Vidi oculos glaucos in vultu frigido, vultu notato. Tandem prosternens se iuxta me. cultrum arripiens, frontem tunicae meae praecidit et vulnus examinavit. Non potui dicere si me iuvare studuerit vel solum miraris quam diu vivere reliquerim.
  
  
  "Quis es?" - dixit tandem. Leviorem habuit Siculum accentum.
  
  
  Os meum pepigit verbum. "Harper."
  
  
  Surrexit, ad balneo accessit et ornamentum primo subsidio rediit. Sciebat rem vel duo vulnera circa sclopetum. Cito sanguinem meum restitit, deinde linteum secare et ligamenta circa pectus meum quasi fascia circumdare coepit. Colli vulnus non animadvertit, abrasionem igitur sumi, nec satis gravem sollicitudinem.
  
  
  "Quis te, Harper, percussit?"
  
  
  Caput movi, significans me nescire. quod factum est loqui non potui.
  
  
  Minutam me studuit, quasi quid mecum ageret deliberaret, deinde ligaturas fabricae ligaturas manibus meis et talos secare. Facies illius pockmarked vaga nota erat, sed eam ponere non potui.
  
  
  Surgens autem circumspexit cubiculum iterum, et exivit de domo tua, non loquebatur ad me iterum. Audivi currus incipere et abigere.
  
  
  Subito hoc nomen mihi in mentem venit. Valante. Marco Valante. Imaginem eius vidi in ephemeride durante investigatione Iustitiae Department criminis constituto. Erat unus e populo summo.
  
  
  Cum recordatus sum quod plura minuta in coquina egisse antequam me invenerit, surrexi super quattuor pedes. Repente requiritur multum operae. Tarde ambulabam ad ianuam cum manu librum inscriptionis attigit. Circumdederunt eum digiti mei.
  
  
  Ego tamen quiesco. Ego in latere meo jacui, dimicans vertigine, et librum meditari incepi. Excidisse necesse est ex uno ex saevientium loculis cum nos obluctantes. Memorans quomodo tunicam Alces scidi, librum illum esse decrevi. In sinu meo posui et iterum repit. Moram habui et ter quiescerem antequam tandem eam ad coquinam feci.
  
  
  In ostio protensa, levavi caput meum et vidi Sheilam, quae iacebat immobilis iuxta sellam, cui ligata erat. Vestimenta panna, quae ligaverat eam adhuc ex brachiis sellae et ex ima tabellis ligaverat.
  
  
  Vocem meam inveni. "Sheila?"
  
  
  Quod non moveat nec respondeat non miror. At nomen iterum coaxavi voce doloris et irae plena. Tunc ego ad eam repebam. Facies fragilis attrita et sanguinea. Latrones eam graviter verberabant.
  
  
  Tetigi carpum puellae. Frigus erat. Oculos meos obstruxi minutam, afferens
  
  
  
  
  
  
  observatio passionum sub potestate. Tum me ad corpus eduxi.
  
  
  Vidi eam tam valido ictu occisam ut collum eius fregerit. Solus erat qui talem ictum liberare posset Ella. "Filius canis," cogitavi.
  
  
  Sensi nocens quod eam reduxi et tueri non potui. vixi, et mortua est. Sed vehemens adfectus, qui me tenebatur, pertinaciter implebat, furebat. Ego ex hoc egrediar et Alces et amicos capiam, non solum Dave Kirby, sed etiam Sheilam me facturum putabam.
  
  
  Plus alicubi inveni, quam putabam. Exibam, apprehendens ora mensae culinae, et surrexi ad pedes meos. Ego vacillans circumspexi et nixa ad fenestram. aulaea decerpsi et nudum puellae corpus illis texi. Ego in sellam collapsus sum donec satis validus sum ut iter in exedra facerem et incredibiliter tardus ad telephonum iter faciam. Telephonum ab hamo accepi et numerus operantis dialedi.
  
  
  Voces coaxationes non multum sensum adiecerunt, sed perferre potui quod mihi egeret auxilio. Cum unus ex duobus lictoribus Bonhamo domum pervenerat, in solo eram nesciens, fistula tam arcte in manu tenuit ut aegre liberaret.
  
  
  * * *
  
  
  Ego novus sum ad nosocomium in area prope Bonham. Vulneribus sclopetis varia tractaverunt, praeter tempus in venatione, cum ludicrae laborantes solent venatores unum aut alterum mittere, et adieci attractionem felicissimi hominis quos unquam convenerunt.
  
  
  "Una glans tantum cutem in collo scidit. Peius ludere possis tactum eu,” medicus dixit. "At valde felix es cum quo te in pectore hit." humerum holster sustulit i portabat. "Hoc tardavit glandem et deflexit ab organis tuis vitalibus. Per corium glans transivit et a trajectoria ejus deflexa est. Satis misisti ut jaculator credere te occidisse. Fortunatus es, Domine Harper."
  
  
  "Ye," dixi. Felix fui, sed Sheila mortua est.
  
  
  "Tuus Samaritanus nimium adiuvit. Vos perfecte alligavit. Nescio, an aliqua medicinae disciplina fuerit.
  
  
  Lassus sum cum audivi mobster Marco Valante de bono Samaritano dici.
  
  
  Dies et dimidium in nosocomio exegi me ad consuetum reduxit. Adhuc infirmus eram, sed prope par sensi. Medicus dixit me circum cubiculum meum posse movere et si omnia bene valerem extra xenodochium intra septimanam esse possem. Ille id nesciebat, sed in triginta minutis tacite coercere cogitavit.
  
  
  Ambulabam ad fenestram et prospexi in nosocomio multum raedam. Vadum quassatum cum pulmento machinam ibi exspectabat. Ex Bonhamo hoc mane adduxi eum. Alces et socii prope biduum a me aberant. Non sum iens ut trahens ullum frigidiorem.
  
  
  "Dies fuit ex quo hominem in habitu tuo vidi", medicus dixit. Percussio a te accepta per aliquot dies me relinquere coegit. Sed ne nimium te premat immaturum. Invenias te non tam fortis quam tu putas.
  
  
  "Ego cave, Doc." Ego ne cogitabam quidem quid dicerem. Cogitavi de Los.
  
  
  Postquam medicus cubiculum discessit, togam hospitium meum exui et vestimenta mea platea indui. Accingi in cicatrice humero meo fabricam, fortunatam leporem, et Lugerum cohibui.
  
  
  Mea consilia cum Hawk non coordinata sunt. De rebus apud Bonhamum singillatim dicendum nondum permissum erat. Locuti sumus in telephonum uno die ex quo magistratus me in nosocomium duxerat, quod necesse erat quod praesentia mea in domo cum puella occisa aliqua explicatione postularet.
  
  
  Revera, Bonham vigilum minati sunt me comprehendere. Conturbati sunt valde quod die in urbem eorum veni fluctu leti. Sed Accipiter aliquas chordas traxit, et subito nullae erant quaestiones, nec pressio magis. Articuli in ephemeride aut nulla fuerunt.
  
  
  Valetudinarium discessi per scalas posteriores. Cito ambulabam per raedam sortem cum longus currus viam avertit et iuxta me extraxit. Ianua torsit aperta et Accipiter dixit: "Nick, gaudeo te ascendere".
  
  
  Sperans me non videre ut in ludo puer hamo deprehensus, signum eius audivi et in limousinam conscendi.
  
  
  "Pono me vocare cogitabas. Utique, hospitium non relinqueres et iterum insequi sine me diceres."
  
  
  “Non est,” inquam.
  
  
  "Nonne vereris ne hanc opinionem intercederem et diceres te non posse persequi fasciculum homicidarum?"
  
  
  Non, domine, respondi voce mea. “Scis, officium meum deseram si hoc non sentirem sicut potui tractare”.
  
  
  "Cum nimium senex es ad hoc officium, Nick, ego te ad officium diplomaticum commendo", Accipiter ingemuit. "Fui in Denver"
  
  
  
  
  
  
  Cum suspicabar te aliquid simile trahere, accessi. Velisne aliquis deputatus ut tuo supplemento serves? "
  
  
  “Minime, domine. Hoc solum vellem potius."
  
  
  Accipiter delapsus est tabula soni vitrei inter nos et duos viros in prima sede.
  
  
  "Hoc non solum de Kirby ulciscendi amplius, estne, Nick?"
  
  
  Commovi caput meum. "Est etiam puella. Sed plus est ei quam propria vindicta. Homo qui homicidas ducit tristis est is qui pergit occidere homines si non cessat".
  
  
  Accipiter tabulam ante se vertit et tabulae magnetophonicae evulsit. Premebat felis. Et dixit in voce publica : Da mihi famam N3 .
  
  
  Res gestas ab adventu meo in Bonhamo gestas narravi, ac deinde a commentariis Hawk avertit. "Quod cura officialis pars erit. Reliqua quae proprie inter nos dicuntur. Ego hoc in verbis tuis pergas. Nothos istos tolle, Nick.
  
  
  "Agnoscisne securitatem nostram in Carolinae orae basi interrupisse, annon?"
  
  
  "Curam" inquit accipiter aspere.
  
  
  “Mafia agente puto basim influxisse. Quaerebant informationes quas in puellam collegimus, et interfectores Frank Abruz quaerebant. Sectatores non possunt hominem occidere, cui securitatem et pensionem promiserunt. Haec est recta provocatio et contumelia ».
  
  
  “Asentio,” inquit Accipiter. " Veni ad easdem conclusiones."
  
  
  "Sunt nonnulla fragmenta ad aenigmata desunt. Similis causa quare percussor mafia me interficere conatus videtur, sed Marco Valante me adiuvit. Interroga mafia de hoc peritis. Maybe possunt ascendere cum doctrina ".
  
  
  "Puta factum."
  
  
  "Populus, qui occiderunt Apruz et Kirby, nunc sanguinem eorum pecuniam quaerunt. Persuasum est Sheila illis verum dixisse et nescire quid pecuniae factum sit. Eam sine causa necaverunt, nisi quod Alces occidit. Viam earum tria sunt, non quattuor.
  
  
  "Quid hinc sequitur?" - Accipiter quaesivit.
  
  
  “Hic est liber inscriptionis quem Alces omittit cum heri pugnavimus. Septem nomina in eo sunt. Ego singulis istorum visam persolvam. Forsitan unus ex illis me ad Aliam deducet.'
  
  
  "Nisi te mafia aut alces cum complicibus suis primo capiunt." Accipiter flipped per librum inscriptionis. "Nomina feminarum sunt omnes earum."
  
  
  Et unusquisque in civitate sua. Alia habet amicae toto in tabula. "
  
  
  "Et FBI files reprehendo. Forsitan aliquid nobis narrabunt de Alces et eius amicis. Fundata in descriptione tua, de magnitudine HILARIS Gigantis viridis est. Hoc est initium ».
  
  
  Ad librum inscriptionis attigi, sed Hawk illud referre non properabat: “Nick, hoc plus est quam index nominum. Si catalogus naturae sexualis s. Alias commentarias legistine illas de septem puellis scripsisse?
  
  
  Dixi, inquam. "Pulchra pubentes supellectilem."
  
  
  "Describitur quid quisque eorum maxime fornicatur. 'Trudy in L.A.'
  
  
  “Ipso probavi commendationes quas Corae in Vegas dedit. Dicam quid, scias quam accurate scripta sint alces."
  
  
  "Dura corporis specimen es, mi puer, sed non video quomodo rem in profundo personaliter explorare sine te ad osse telo" dixit accipiter hilari voce. “Exempli gratia, blanditiae Barbarae tales sunt ut ne Musa quidem ea describere posset. Ille solum confirmavit nomen eius et exclamationem puncta post eam posuit."
  
  
  "Fortasse fecit, quia sola virgo in coetu est."
  
  
  “Alces virgines scit potius dubito,” inquit Accipiter. "Coniecto Non opus est ostendere has omnes puellas verisimiliter in inferis implicatas esse et verisimillimum est cum gangsteribus sociari, qui non dubitant te occidere si suspecti sunt?"
  
  
  "Hoc futurum sit amet trinus, bene."
  
  
  Accipiter librum clausit et mihi tradidit. “Quid aliud, Nick? Estne aliquid tenentes vos? "
  
  
  “Non,” mentitus sum. "Id omnes. tactus ero".
  
  
  Iterum dixit nomen meum ut e curru egrederetur. “Sheila te magnum fecit, nonne illa? Quid simile fuit?
  
  
  "Nescio. Ego nesciebam ea quae bene.
  
  
  Non commemoravi unum e nominibus in libro Moose ad puellam pertinere sciebamus Sheila Brant. Securis praeteritum ei tribuere non potuit, sed unum habere debet antequam Frank Abruz occurreret.
  
  
  Vada fui a Sheilae larvae, ac etiam eius interfectoribus.
  
  
  5
  
  
  Si unum magnum erat incommodum meum, praeter horas et mortales certe, plus temporis in externis terris quam in meo fuit immorandum.
  
  
  El Pueblo Nuestra Senora la Renda de Los Angeles de Porciuncula non vidi, plerisque nobis notum simpliciter Los Angeles, duobus annis. Urbs non tota in melius mutata est. Loca, tam similia terris Mediterraneis, adhuc pulchra erant, et puellae erant. Sed et turpis et smog intenditur.
  
  
  Cum iter feci in umbraculum pharmacopolium telephonicum, mirabar quomodo Trudy...
  
  
  
  
  
  qui anteriorem paginam moosae sexy Quis est scriptor Quis comparabitur aliquibus ebriis sedentibus ad fontem nitri, exspectans ut inveniatur. Magna Americana somnium stardom numquam moritur.
  
  
  Cum Trudy interrogarem, vox muliebris telephonum respondit, sonans destituta. "Eam eam". Dum expectavi, puellarum crura ad fontem nitro spectavi et ostium umbraculum aperui quo aere condiciones uti possem. Dies calidior questus sum et multum amictum pectoris adligat.
  
  
  Trudy sonuit aestuosa, sed fortasse sententia mea perducta est per brevem descriptionem ingeniorum in cubiculo. Cum ei dixi quod amicus suggessit me contactum eius, invitavit me ut veniret. Tam facilis erat quam sella defluentibus. "Insanis sum de novo populo occurrens," inquit.
  
  
  Causam mox comperi. Novo populo occurrens res Trudy erat. In lupanari laborabat. Grados me duxit, haerens manu, et linea caerulea loquebatur.
  
  
  "Venis valde commendatur. Ego ab Alces numerum tuum accepi,” dixi.
  
  
  "Ella? O certe". Traxit me in cubiculum et detraxit braccas meas zipper dum adhuc circumspicerem. “Opus est te reprimere, deliciae, et bonum balneum tibi dabo. Matrona laboro, prosperitati proximam mundiciam dicit."
  
  
  Evitavit me arto complexu suo. “Verus philosophus debet esse. Volo aliquando in occursum eius. "
  
  
  “Minime, noluistis. Tam frigida est quam mutui cor turpis. Maxime madams sunt frigida. Pelliculae illae ubi corda aurea habent, magnae sunt Hollywood nugae. Quid mali tibi, deliciae? tetigit? "
  
  
  "Certe inveni aliquem loqui," cogitavi. Si eam interrogassem quomodo ad stadium perveniret, probabiliter addidisset lineam baseballi et scripti anni proximi.
  
  
  Trudy snugged ad me. Erat magna puella, flava ex Salon pulchritudine, et multa tectorio indigebat. Papillae meae pectus quasi glandes pungunt.
  
  
  "Quid ad faciem tuam factum est mel?" Illa dissectum in labii mei margine tetigit, medicus suturam capiti meo induerat. "Tu vide ut nek in cemento incidisti."
  
  
  "Id quod accidente *
  
  
  "Me paenitet." Manus eius iterum me apprehenderunt. "O verus homo es, annonne?"
  
  
  Probabiliter hoc dixit omnibus clientibus suis, sed sonuit sicut voluit. Cito cessi, et zipper meos unzip incepi, sciens quod si me nunc Hawk videbat, rideret.
  
  
  "Ego te quaerere volo Los. Quando ultimum tempus vidistis?
  
  
  "Ego vere non memini. Hoccine est cur huc venisti, ut ubi sit Elk?
  
  
  "Tu es puella dolor. Per me statim vidisti, nonne?" Adulatus sum omnibus viribus. "Quaero magnus Corydon. Tactum perdidimus, scis quid volo?"
  
  
  Illa propius ad me movit, et laevam bracchium circa lumbos meos involvit. Manus dextra eius zipper iterum me invenit. Rapina velocior erat. “Cum hic sis, tum visitatione tua fruere poteras. Quid te vertit?
  
  
  Manum arripui et palmam verterem. Tres viginti digitos in crispos posui. "Dic mihi de Alces."
  
  
  Eius comitas acriter desiit. Ea diligenter libellos complicavit et in balteum meum refert: " Sexum vendo, non indicium."
  
  
  "Alces et amici veteres sunt. Sed tactum perdidimus, ut dixi. Nonne ipse numerum tuum mihi dedit?"
  
  
  "Potessti mentitus est. Ceterum ultimum tempus non memini me vidisse Aliam, et nescio ubi sit. Etiamsi frater tuus longus periit, de eo loqui nolo."
  
  
  Viginti alias duas eduxi, quinque omnes complicatas, et eas in subuculas demissas complicavi. "Es certus?"
  
  
  "Prorsus certus sum. Alces amat confundere homines, et bonum est. Nemo de se alienis loquitur.
  
  
  "Date mihi inscriptionem veterem tuam, etiam numerum telephonicum". Non dicam tibi ubi acceperim."
  
  
  Trudy rummaged inter ubera magna et libellos extraxit. rugas suas extinxit. “Mensibus, fortasse etiam anno, non vidi. Honeste. Et numquam cognovi oratio. Huc subinde venit, id est omnia.
  
  
  "Nonne ille nomen habebat?"
  
  
  "Ego te amicum suum. Nomen amici cognouimus ". Rostros ad me misit et in solum cecidit. "Tu ne vide sicut amicum suum. Nimis honestus videris. Accipe pretium, et redde illud.
  
  
  Negotiis infectis rectius accessum temptavi. Retracto tunicas meas ut videre posset Lugerum in vagina sua corium. "Nomen postulo, Trudy."
  
  
  Illa imum labrum suum lambebat. "Esne cop?"
  
  
  "Nullum, vir iustus quaerit."
  
  
  "Jones nomen est". Illa timide risit. "Tu fortasse non credis mihi, sed hoc verum est honestum. Nomen ei Edward Jones. Et hoc totum possum tibi dicere."
  
  
  “Gratias tibi ago,” inquam, accedens ad ianuam. "Mercedem servare potes."
  
  
  Exspectavi extra domum per tres horas, in sede mea corruit, et conabatur intueri inconspicuum. Fui prope domum
  
  
  
  
  
  Paratus eram ad me analysi caesurum cum charactere analysi, cum Trudy tandem monstravit et taxi salutavit.
  
  
  Carter, ut opinor, bonum non es credulus anima.
  
  
  Ego taxi secutus sum, qui me trans oppidum introduxit ad aedis vili aedium. Ego intus secutus sum Trudy tantum in tempore ut viderem illam per scalas accurrentes. In fine viae longae, creber flava ianuam pulsavit. Nulla responsione accepto, durius pulsavit. Tum me convertit et vidit, et attonitos oculos dilatavit.
  
  
  “Verum non fuit fabulae tuae,” dixi illi, “sed pecuniam meam cepi. huc me adduxisti.'
  
  
  "Ingenuus ad infernum, annon?" exspuit.
  
  
  Conatus fores. "Plane, Alces non est domi. Quid suades nos de hoc facere?
  
  
  Cucurrit deinde ad fugam versi. Ad tectum persecutus sum eam et conquisivi. Luctata est, et faciem meam exasperat, me in inguine genu flectere conabatur, et plura verba maledicta dixit, quae non audieram in annis. Datae variae peregrinationis meae, haec de vocabulis suis volumina locutus est.
  
  
  Manus eius extraxi et ad extremam tectum impulit eam. "Nunc verum de Alce audiamus."
  
  
  "Non ventilabis me. Voluit, sed non vis.
  
  
  "Noli numerare in ea, Trudy. Alces amicum meum necavit et puellam necavit. Inveniam eum, nec curo quid agam in via.
  
  
  Illa graviter spirabat. "Estne hoc verum de puella? An par es ad? "
  
  
  Nomen puellae Sheila fuit. Audistine unquam illam mentionem Aliae?"
  
  
  "Numquam. Nec ego illum nuper vidi. In ea conclavi habitavit cum eum cognovi. Putavi velis eum cognoscere te requirentem. Id solum causa veni. Testor est.
  
  
  "An se Edouardum Jones vocat, an id facis?"
  
  
  “Illo nomine usus est, cum eum cognovi. Probabiliter duodecim amplius usus est. Si mihi non credis, domum redi, et alias roga puellas. Dicent tibi idem. Latro est. Magna aliqua se fecisse gloriatus est.
  
  
  I. Dimiserunt eam. "Magna."
  
  
  "Possum ire?"
  
  
  "Avolare," inquam.
  
  
  Trudy respiciens ad scalas appropinquavit.
  
  
  "Percussit eam ad mortem?"
  
  
  "Ye," dixi. Vox mea raucus erat.
  
  
  Ostium diaetae vilem crinem decerpere facile inveni. Cubicula vacua erant, pulvis in supellectili erat. Ultimum possessorem satis diu ante reliquit. Circumspexi fastidium. plura sperabam.
  
  
  Societas me sub gradibus exspectabat. Conatus sum non ostendere mirationem cum eam viderem.
  
  
  “Quae dixisti me fecisse cogitare,” Trudy dixit.
  
  
  "Numquid hoc?"
  
  
  "Hoc dico de puella. Erat amica tua?
  
  
  "Non, dixi. "Sed mori sic non meruit."
  
  
  "Non possum dicere tibi plura de Alces quam dixi tibi. Sed aliud nomen tibi dicere possum. Scisne quomodo latrones agunt? pacta vadunt ad aliquem in mafia vel Guidoni qui pecunias rapinas pro parte praedae. Vir est in Los Angeles Haskell nomine. pecuniam ad latrocinia.
  
  
  "Deo gratias, Trudy."
  
  
  "Obliviscatur ejus. Atque id ipsum dico. Oblivisci quae tibi dixi".
  
  
  Signum in Haskell portae dixit se esse in mattis. Stragula crassa in in ANDRON significavit se pecuniam ex hac vel in parte agitando fecisse. Scriba voluptuosus risum mihi dentium plenum et sine sinceritate dedit, et dixit dominum Haskell sine institutione neminem videre.
  
  
  "Quomodo constitutum est?"
  
  
  Iterum ostendit dentes. Illa dentifricium ostentui putabatur. "Si quis dominum Haskell nescit, raro facit."
  
  
  “Scio Edward Jones,” inquam. "Num hoc satis erit?"
  
  
  Aliquot chartas collegit et inivit ut nomen bullae in secreto indicaret. Cum rediret, dixit dominum Haskell hodie valde occupatum fuisse et, ut evenit, numquam Edouardum Jones audivisse.
  
  
  " Id est, relinquere."
  
  
  Risus iterum floruit, hoc tempore viginti quattuor carat. "Recepisti, buster."
  
  
  Niger Cadillac ad frenam sedit ambulans extra aedificium in sole Californiae. In rota sedit auriga uniformiter facie similis homini ex tabula secunda.
  
  
  innixus sum loqui ei praeteriens Caddie. "Non formandam uniformem gestare debetis. Hoc facit tumor sub manu tua eminere sicut gibba in mitra".
  
  
  Subrisit et plausit tumor. "Id est ubi mea commendationes porto."
  
  
  Ego dimidium truncum parked et expectavi. Mulio haud dubie pro Haskell venerat. Decem minutis post, homo crassus, qui similis erat PEPO sub tunica sua, apparuit et in raedam ascendit.
  
  
  Cum Caddie praeteriisset, post eum cecidi. Nostrum destinatum evasit posh clava in suburbiis. Crassus homo erat dirigendae. Plurimum diei exegi per binoculares vigilantes. Habuit vetulam pulsus. Per tempus tandem ad fustem pepulit, Victima gravi taedio decidi.
  
  
  Praesent tempus aliquam turpis. Binoculares meos sustuli et ambulabam in raedam sortem.
  
  
  
  
  
  . Post linea currus movens, post aurigam ambulavi, qui cucullo in Caddie incumbens brachiis transiit.
  
  
  "Salve," inquam molliter.
  
  
  Ille acriter conversus, et rectum in plexum suum solarem impuli. Eum inter duos carros extraxi ne notabiliter attraheremus et iterum eum feriremus. Oculi eius ut marmora revolvuntur, et manus informes e globulis iaccam leviter delapsae sunt.
  
  
  "Commendationes tuas inspiciamus" dixi et in iaccam meam trahitis. Bullae pluit ex parte Cadillac. .38 pistillum ex holster sub bracchio extraxi.
  
  
  "Nunc exspectabimus dominum tuum", dixi ei.
  
  
  Cum Haskell clavam reliquit, auriga acriter post rotam sedit. Eius staturam debebatur sclopeto in collo eius infixo.
  
  
  "Max, quid mali tibi?" - Haskell propius accedens.
  
  
  “Venter eius dolet,” inquam. Dextam ianuam currui pede impuli. "Sede, Dominus Haskell."
  
  
  Me spectavit homo crassus ab tergo sedis. Tan- golfum lene erat, nunc pallidum parum aspexit. "Hoc iudicium tuum non adiuvat," mussitat. "Non sum vir alicuius potentiae."
  
  
  Diu expectavi et impatientia torquebatur. "Ascende in curru, domine Haskell, aut aliquos aurigae tui sanguinem effundam in sedilia pellicea".
  
  
  Ille in currum ascendit, et in sede sua recubuit, murmurans. Digitis autem crassis positis, “Meliorem habes causam huius rei,” inquit.
  
  
  "Successus fiduciam sui parit, Dominus Haskell," inquam. "Non sum vilis barbare et non curo quam magnus es mihi."
  
  
  Movit anxie oculos parva, sed firmabat animum. "Cogito te virum esse qui dicit se esse amicum Edwardi Jones."
  
  
  "Non dixi me esse amicum suum. Negavi me eum novisse. Ex te volo aliqua indicia ubi Mr Jones invenias.
  
  
  "Nos inscriptiones numquam mutavimus."
  
  
  Nullam rationem vidi Haskell cum chirothecis albis tractare. Quamvis Cadillac, velatus officium suum, et patria clava sociatus, paulo plus erat quam gangster urbanus. Imprimebam rostrum volventis contra genucap. Ictus acutus dolorem impetum fecit.
  
  
  "Qui in inferno sunt, sint vobiscum?" scire voluit.
  
  
  "Ego sum qui quaesivi te de Edward Jones."
  
  
  Non aliquot menses in Los Angeles fuit. Ego cum eo diutius non egi quam illud.
  
  
  "Quis cum Jones operatur? Duos amicos habet qui in opere utitur. Quorum nomina volo cognoscere.
  
  
  Vicit, et genu perfrixit. “Si hunc tam me quam ego scires, eum quaerere non cures. . Populus qui occidere amat."
  
  
  "Id quare eum quaero."
  
  
  “Non possum tibi dicere de amicis, quia cum eo solus egi. De singulis talibus valde sollicitus erat. Hic ad me venire desiit pro sumptu quod alium advocatum invenit. Puto aliquem in Organization".
  
  
  Ego surrexi de curru. Alia nulla. Dies teritur, praeter voluptatem noscendae D. Haskell melius, quam carere potui.
  
  
  "Nonne dicturus es mihi qui sis?" - quaesivit Haskell.
  
  
  « Quidni? Non indicasti mihi.
  
  
  Aurigae pistolae eius in purgamentum in platea proieci.
  
  
  Illa nocte vocavi Hawk ex camera motel. "Comparare notas" dixi ad lineam ambulans.
  
  
  "Habeo quaedam informationes de homine qui te interficere conatus est apud Bonhamum in deversorio. Primum nomen erat Coogan. Aliquam erat volutpat. Mercenarius optimus fuit. FBI parum mirari videbatur quod eum posses superare. In voce Hawk notabilis fuit satisfactio.
  
  
  "Quis imperavit ei?"
  
  
  "Inde contractus erat. Quicunque se locaverat, qui ei feodum dare posset, altus erat. FBI dicit eam non esse partem regularis Mafiae paycheck".
  
  
  "Quid de Valante?"
  
  
  "Frannus Abruz amicus erat."
  
  
  "Vereor ne satis. Non sunt in Los Angeles alces".
  
  
  Accipiter faucium Miss "Quid Trudy? Nonne ipsa vita ad rogationes videre? "
  
  
  Non erat dubium. My bulla had a dirty old man quality about him.
  
  
  Sex
  
  
  Mane cubitum ivi et dormivi usque ad lucem. Experrexi me sibilo. Oculi mei angustati, iacui et auscultavi, digiti mei manubrium Lugeri tenentes. Tum subito ad faciem caloris ictum sensi.
  
  
  Abiectis schedam, conversus sum et cecidi ad pavimentum in oraculo, Wilhelmina in manu mea. Orange flammae murum cubiculi mei motel lambebant. Sonitum sibilantem audivi ob fores vitreae vela in patio ignem capiens. Iam in fomentum nigrum versabantur, et ignis in muro flagrabat.
  
  
  Ignem exstinctorem in pariete in atrio arripui et cubiculum intrans aestu inhorruit. Ignis exstinctor celeriter flammas exstinguit. Ego vici, sed si quinque minuta diutius dormissem, omnia diversa fuissent.
  
  
  Ignem exstinctorem demisi, Lugerum iterum sustuli et diripui
  
  
  
  
  
  exusta aulaea. Aliquis pulchre foramen in vitreo ostio secaverat et extendit, ut pelles igni poneret. Mirum erat officium professio. Dum steti foraminis admirans, glans prope caput ostium transfixit. audivi glandem praeterire et murum longinquum ferire. Subito post humi iacebat.
  
  
  Gunmanus post murum humilem latericium ab altera parte patio et lacu inclusum latuit. In obscuro lumine videre potui dolium sclopelli illius per murum infixo. Cum sagittam non audiebam, sclopetum silentiente instructum esse oportet. Vir omnibus modis pro- erat, praeterquam sex digitis caput meum periit. Forsitan paulum commovi cum felis traxit.
  
  
  Ignem suum non reddidit quod clare videre non potui. Aut me perducere non potuit. Ludum exspectantem lusimus, quisque nostrum aperturam sperat. Praestabat patientia eius. Movere decrevi. Pavimentum amplector, regredi coepi.
  
  
  Cum procul a porta essem, surrexi. Traxi braccas meas. Ambulans quiete, nudis pedibus, descendi in atrium velatum et usque ad secundam pavimentum motel scalas. "Si sum felix, eum desuper mittere possum," cogitabam. Sed cum ad alterum tabulatum podium convicium accederem, e latebris disparuit.
  
  
  Frutices in motel campo praebebant bonum operculum, sed iaculator inter eos erat ut iacularetur. Serius aut citius videbo. Expectabam tremens leviter in aere frigido. Praeter braccas tantum fascia trans pectus gestavi.
  
  
  Tandem animadverti a me fugientem incubuisse figuram. Priusquam eum mitterem, circum extremum angulum aedificii desiluit.
  
  
  Gradus velociter ambulavi, praeter ordinem machinis bibendis signatis cucurrit, et in raedam sortem festinavit. Regrediebatur homo meus. Super saepem filum ascendit et in autocinetum collocatum in latere viae extra motel desiluit. Ipse machinam incepit et fugerunt.
  
  
  Accen- dere potui, sed fortasse non destiti eum, et turbam allicere nolui. Ambulabam ad cubiculum meum, quaerendo me manifestam quaestionem. Quomodo interfector potentiale novit ubi me inveniat?
  
  
  Post prandium intermisi motel et per oppidum extruxi domum ubi Trudy conveni.
  
  
  Fortis Seres homo occurrit mihi ad ostium. Ego illum non vidi in prima mea visitatione nec paenituit. Sicut tractor aedificata est et amica non respexit.
  
  
  "Quid vis hoc tempore?" - irata petivit.
  
  
  "Nimis mane ad rem?"
  
  
  "Si non contione. Sed tu non facis."
  
  
  Humerum meum contra ostium reclinavi, dum in facie mea claudere conatus sum. Risi ipsum. "Dic Trudy habet amicum super."
  
  
  "Trudy hodie neminem videt."
  
  
  “Erras de illo,” dixi. "Me videt."
  
  
  “Magister, noli me asperum esse. Te in proximo scandalum projice possum."
  
  
  "Fortasse posses. Sed cum rediero, infernum monstrare debebo.'
  
  
  Rejecit caput et risit, sicut sonitus maiae motoris. "Eram esse luctatorem professio. Fortis Shan, Terror Orientalis, licet hic natus sum in Los Angeles. Have vos umquam palaestrae in TV? "
  
  
  "Ego experiri non possum facere."
  
  
  “Audi, lentus guy, hic tantum laboro. Sed epistulam tuam liberabo si expectare vis.
  
  
  "Gratias."
  
  
  "Omnia est bonum. Oblectas me."
  
  
  Ille me intromisit atque abierat, adhuc crepat. Cubiculum posticum in primo tabulato intravit, ostium post se occlusum. Voces audivi, una femina. Dum expectabam, mirabar cur puella quae heri tam prompta erat tam difficilis hodie videre.
  
  
  Apparuit flava in gradibus per quas pridie Trudy me deduxerat. Videbat multum sicut Trudy, nisi iunior et gravior in coxis. Negliges gerebat, quod minime referrem.
  
  
  Oscitans et tendens ad me vocavit: "Quid opus est, sweetie?" Illo sono vocis significabat quicquid esset, sciebat ubi possem.
  
  
  Horror Orientis rediit et interruptus est. "Ei" fremuit puella. Videtur quod non amplius oblectaretur. Ostendit mihi pollicem suum. "Age, lentus guy."
  
  
  Intravi cubiculum in quo caecos arcte contra solem trahebantur. Tura vilis aerem polluit, et supellex mixtura dostri et Hollywood deridiculo erat. Magnus Sinensium homo ostium post me clausit et seram cliccum audivi.
  
  
  Mulier me exspectat nihil simile Trudy. Erat in suis triginta et Orientalem alicubi in maioribus suis habere debet. Oculi eius leviter obliqui et pellis eius color luteus erat. Crines nigrae prope caput abscisae sunt. Tange micans tenui corpus adhaesit amictu, Et pictus clavos erat longi clavi argenti. In camera obscura, oculi eius fulgebant sicut cattus Siamese in sinu eius crispi oculi.
  
  
  "Estne hic Alida?" - Shan interrogavit.
  
  
  " Utique id ipsum est."
  
  
  "Non facies tibi
  
  
  
  
  
  
  Trudy amicus, Magister. "Manicam meam apprehendit, digitis densissimis pugillum colligans." Non possum conteram collum tuum. "
  
  
  Feles in gremio mulieris caput suum levavit quasi minas audivisset. Parvula lingua eius per transversum lapsus est.
  
  
  “Exspecta paulisper,” inquam. "Quae causa inimicitiae?"
  
  
  Femina felem permulsit et me iratus intuens. "Haec domus curro. Heri simulando huc venisti. Nos tribulationis causa fecisti.
  
  
  "Quid negotist?"
  
  
  "Pessimum genus. Erravit Trudy cum non indicabat mihi de te ab initio. Non videam iterum. Hanc rem quam involvimus, nemo est eius negotii.
  
  
  Sinenses manum graviter in humero meo imposuerunt. "Nunc ille meus est?"
  
  
  Nondum, dixit ei Alida. Ostendit me longo unguis. “Vexis puellae dicendo quod Alces mulierem ad necem verberavit. Forsitan mentitus es. Fortasse alias causas habes ad eum quaerendum.
  
  
  "Quidnam essent?"
  
  
  "Exempli gratia ducenta milia dollariorum."
  
  
  Sola temporis causa erat antequam Shang contra me invehitur, et sine colloquio Trudy non abiturum. Itaque, motu vehementi retrorsum, cubitum impuli in durum Shan stomachum. Concessit in dolore et admiratione.
  
  
  Et conversus, et genu percussus eum. Vultus non erat nisi arcanus. Doloris lineas ad oculos cucurrit, et inflexit quasi stipitem iuglandium inter genua sua presse conatur.
  
  
  Cum uenit ad me, cecini et tunc percutio eum ore dexterae meae. Ictus, qui scindit tabulam, percutit eum in parte colli sui crassae. Oculi eius tumescunt, et spiritus per dentes stridit. Apprehensum autem illum tunica, evelli eum statera et super femur meum eieci. In pavimento quasi piano cecidit, qui duas fabulas lapsas habebat.
  
  
  extraxi Luger. "Ubi Trudy?"
  
  
  Alida surgens in faciem meam felem proiecit. i, et Siamese praetervolavit, vomens iram. Exposuit dorso Shang coepit ascendere. Sinenses eum repellere conati sunt et felis unguis in caput hominis demersit.
  
  
  Pauper Shan exclamavit magna satis vitri frangere.
  
  
  Felem in tergo cum Lugero leviter ferio. Ad proximam mensam sessiliens.
  
  
  "Esne bene?" Shan rogavi, sed non audivit. Conversus ad Alida et scrinium loculum aperuit. Ideam habui quod domina librum hospitem mihi non quaereret. Tergum stricti vestis arripui et scidit ut illa scurrerat. Cum conversus, habebat .38 Beretta in manu sua.
  
  
  Nomine me vocavit quod a maioribus Sinensium non agnovit. C percent American iuratio fuit. Antequam felis trahere posset, gravida Luger in carpo eam percussi, et Beretta e digitis suis desiluit et murum percussit.
  
  
  Luger extremum oculos inter invisos inserui. Quaesitum est, ubi est Trudy?
  
  
  Alida me cenaculum suscepit. puella in lecto sedebat et solitaire ludebat. Me aenigmate aspexit. “Ecce quis hic est. Meum facinum."
  
  
  "Conatus sum custodire eum a te. Cape consilium meum et ne quid ei dicas,” Alida dixit.
  
  
  Trudy habebat unum diem nigrum oculus. Ambulabam ad eam et levavi mentum. "Quis laboravit pro vobis?"
  
  
  “A guy nomine Oscar. Anscharius Snodgrass."
  
  
  "Non puto id nomen fuisse."
  
  
  “Sunt rumores a Mafia capo interfecto et quidam Mafia pecuniam furatam esse. Alces est fera satis ad tale lusum trahere. Et venisti quaerere ad Alces. Alicia dicit mirabilem esse fortuitum.
  
  
  "Non sum interested in pecunia. Ego dixi tibi quid opus est Alia. "
  
  
  Alida puella intuens. "Quid faciam? credo illi.'
  
  
  "Ibam ad Haskell. Non indicavit mihi quid opus esset scire. Sed quis me interficere conatus est, et nunc te inuenio, et hanc lenam lepidam hic suspensam. Quid est, Trudy?
  
  
  Cards reclinavit in lecto. "Alida, eloquar."
  
  
  Tunc festinare. Eum hinc abire volo. Nolo amplius difficultates cum mafia.
  
  
  "Duo homines heri huc venerunt," dixit Trudy. "Non possum dicere nomina eorum, sed dicere possum qui operantur."
  
  
  "Mafia".
  
  
  "Id qui. Sciebant te ibi me videre. Scire volebant quid tibi opus esset. lusus brevis me percussit et vix evasi. Dicebam ei te petebas.
  
  
  Putabam me secutum esse. Eos huc deduxi ut Idaho deduxi. Patiens fuerat et pertinax, et iam sciebant quid prius nescirent, Elk latronem suum esse.
  
  
  Alida dixit, "Urent te". "Spero te bene uri."
  
  
  per scalas descendi. Shang fortis arma sellae tenuit, et hominem negligee Iod crinium scelestum saviatum. Feles Siamesus pede lambentem sedit et me praeteriens iracunde respexit. "Pulchra Kitty," inquam. Verus horror erat Orientis.
  
  
  septem
  
  
  Los Angeles discessi hora decima mane versus meridiem. Secundum nomen in libello nigro Moose Teresa erat, et Teresa in San Diego fuit. Sperabam ante finem diei loqui ei.
  
  
  
  
  
  Progeniem inchoavit. Mafia paene quantum sciebam. Milites mittent ad venandum. Tantum commodum erat libelli nigri cum septem nominibus.
  
  
  Speculum inspexi in rearview, conatur cognoscere currus qui me sequerentur. Posui stratum fulvum Buick. Auriga me confundere conatus est: alterum currum breviter inter nos dimisit, et cum retardavi, aliquot milia passuum praecurrit.
  
  
  Cum ibi esset, posui viam viam in primam partem opportunam. Ad stationem servitii evelli dixi et ministranti Vadum replere et sub cucullo deprime. Intravi et aperui mollem potum.
  
  
  Brown Buick ostendit coram ministro oleum inhibendo perfecisse. Duo viri in prima sede sedebant. Unus conversus ad Ford spectare, sed ambulando perrexerunt. Sperabant tamen se non animadvertere.
  
  
  Adhuc utrem bibens tenens, ambulavi ostium lateris stationis et ultra montem ascendit. Officium exclamavit ad me, sed ambulabam perrexi. Substiti in coetu arborum et emissa descendit. stationem plane vidi, sed ibi me nemo vidit.
  
  
  Agitator currus fulvi sedit otiosus, meque incoeptum opperiens. Cum non essem, conversus et reverteretur.
  
  
  Potum confeci et custodiebam ut minister cucullum Ford removit. Mi mores eum sollicitant, sed currus habuit. Non erat sollicitus de rogationibus meis excurrentibus.
  
  
  Buck reversus est. Duo percussores hominem in statione muneris consuluerunt. Ostendit in directum ivi. De hoc mafiosi tractavimus. Inde in montem cucurrerunt. Vadum timuerunt ne ab illis pedibus discederem et conanti.
  
  
  "Agite, pueri," cogitavi.
  
  
  Cum propius accederent, graviter anhelans et maledicens, post arborem lapsus sum. Vir melior forma erat procerior. Tres gradus ante comitem suum erat. Praeter latebras cucurrit per ora vepretum. Vocavit eum brevis homo, “Heus, Joe. Tardus. Putasne haec esse Olympia?
  
  
  Tenens utrem per finem parvum, ambulabam post arborem. “Heus, shorty,” inquam.
  
  
  Constitit quasi in Clothesline offensus. "Joe!" clamavit.
  
  
  Percutio eum super caput cum amphora cerevisiae vacua et in acervo corruit.
  
  
  Joe astiterunt. Respexit et vidit me ad se ambulantem. Manus eius sub tunica micabat et pistol .45 qua- les emensus est. tum haesitat. Non sagittavit.
  
  
  Non quaesivi cur ignem teneret. Rapui.
  
  
  Latronem circumdedit me crura et percutit me in capite .45. Circumvoluti sumus in silvestribus herbis et in dumis proeliamur. Apprehendi carpum et extraxi. fregi eam. Sonus erat quasi crepuit lignum aridum. Latronem ingemuit. Bis illum percussi et repit.
  
  
  Et surgens Lugerus de manu mea pulsavit. Confodietur. Surrexit iterum brachium suum pendens fractum, et bona manu percussit me. frigus erat. Veniebat. Proieci eum dextera cruce.
  
  
  Mira eius pertinacia fuit. Ad pedes iterum contendit.
  
  
  Fessus sum. Maxime operam navarem cum iactus essem et vires meas haurire possem. Comparari ad Joe, Fortis Shan facile scopum erat.
  
  
  "Periit" dixi ei. Hugo lapsus in palmam meam. " Servavi te ad loquendum, sed animum ut mutarem."
  
  
  Sol in stiletto mucrone refulsit ut ego ad eum admovi. Corvus manu bona levavit. "Im 'non iens ut hanc rem a te. fama".
  
  
  "Quis vestrum est Trudy laboraverunt?"
  
  
  "A guy te adfixit. Sed id faciam. Negotium negotium est".
  
  
  Propius accessi, et extremum cultri pomo Adami eius apposui. "Quis est dominus tuus?"
  
  
  “Valante. Marco Valante."
  
  
  "Et quid dixisti ei tempore novissimo?"
  
  
  Quod quaeris latro nomine Alces. Hoc e puella venimus. Valante dixit nobis apud vos manere".
  
  
  Telum collegi, succinxit .45 in balteum meum, stilettum condidit, et eum ad Shorty cum Lugero supinus reduxit.
  
  
  Joe socium suum aspexit. Cras infernum capitis erit. Valante monuit nos te non esse pushover".
  
  
  "Quousque venis post me?"
  
  
  "Invenimus te in Los Angeles, sed ex quo hospitium reliquistis, aliquis in te fuit. Valante copias mutare pergebat.
  
  
  Aliquam dictum convallis dolor. Si uni militum coetui adhaesisset, eas animadvertisset.
  
  
  Conversus sum Shorty et sclopetum ab umero holster extraxi. Elevavi me et vidi in Joe, mirans quantum sciebat. Is erat iuvenis pulcher Italicus, eleganter et sumptuose indutus. Non potui credere eum tantum insidiatoris molendini currere. Fuit nimis tenax, nimis tenax, stans ibi in carpo fracto, pendulus, sed nullum doloris signum retinens praeter oculos obscuros rugas.
  
  
  "Adulatus sum Valante talentum tuum in caudam meam ponere. Numerum unum esse debes."
  
  
  
  
  
  
  "Fui dum hoc factum est. Maybe ego non iam est. "
  
  
  "Quis occidit Meredith?" Subito quaesivi, sperans se reactionem obtinere me si iacebat.
  
  
  in confusione aspersus sum. Fractum carpum ad stomachum conprehendit leviter concilians. "Quis est Meredith?"
  
  
  "Functus est ad stationem in Idaho. Aliquis iugulare.'
  
  
  "Non me. Nescio quis. Valante in Idaho erat, sed actionem nullam vidit. Eo cum venisset, actum est. a sanguine ad mortem ".
  
  
  "Me utile fuit. Scire voluit quid inveni.
  
  
  Hoc etiam laboravi. Exspectare debebat donec extra valetudinarium me lora solvam, sed pueri apud me morati sunt, ut nomen Alces. Pro re nata, iter meum ad Los Angeles evasit utilius Mafia quam mihi. Hawke non erit de hoc sit amet ipsum.
  
  
  "Valante suam causam habere poterat ut viveres te adiuvandi," dixit Joe. Nolo illum occidere.
  
  
  "Vis eodem privilegio frui?"
  
  
  "Vivere vis?" timide risit. “Respondi omnia quaesita, vir. Quid amplius vis?
  
  
  "Non mihi narrasti secreta magna adhuc. Nil Valante, me sciente, Dedit circumstantias. Difficultates quaestiones oriuntur". Lugerum ad cor tendebam. "Nunc diligenter cogita. Quomodo etiam Valante de me noverat?"
  
  
  "Ivit ad conventum tabulae summae administrationis Organizationis. Loquebantur de caede Francisci Aprutii. Tuum nomen in mensa positum est. Tabulam causam Valante assignare decrevit. Habebat singularem usuram. Ipse et Apruz erant prope.
  
  
  “Alius vir fuit in Bonham, Idaho. Ibi puellam pello perrexit. Et quaesivit me interficere. Ego stabilis tenuit Lugerum, et adhuc cor suum appetens. "Quid scis de Coogan?"
  
  
  “Mafia eum non misit. Valante miserunt. "
  
  
  "Quid nunc Valante faciet?"
  
  
  "Mentem legere non possum, homo." Corvus duriori voce loqui coepit. "Conicere possum, partim. Petet tabulas foederis. Vocabit nomen alces. Hoc verbum in omnem familiam rure perveniet, et carpere incipient loca ubi nothi insani latitare possent".
  
  
  "Accipio, quod audieras ab Alce antequam Trudy nomen suum tibi narravit."
  
  
  “Quemadmodum rumores. Fama de professione. Is a psychopath. His diebus Unitarum a typo suo manere conatur. Quam ob rem a se ipso agit. Sed rumores de tali viro circumvolant.
  
  
  "Bonum est, Joe. Adiuvisti me multum". Labia mea a dentes meos in frigore risu separaverunt. “Restat unum punctum attingere. Quis ex vobis hoc mane conatus interficere? "
  
  
  "Me aut Shorty, vis? Valante dixit nobis manere apud vos, sed mandatum non habuimus occidere. Nos non facere."
  
  
  "Non mentiri me Joe. Hic erat professio, sicut tu."
  
  
  Corvus sudabat. "Alicubi in hac tabula scurra est. Meredith et Coogan non sunt homines nihil novi de. Tabula moderatorum Abruz amicam mori nolebat antequam carmen illis caneret. Praecepi tibi a Valante. Mane cum hoc guy dixit Carter, callidi est, adiuvare nos potest aliam invenire. Ait me te non intromittere nisi necesse est omnino. Annon ego casu modo nuper? "
  
  
  "Ye," dixi. "Scilicet fecistis. Et tu recte. In navi scurra est."
  
  
  Ibi ex quo Bonhamus fuit. Vir qui noverat quid mafia sciebat et sciebat multum de AX. Homo qui conduxit Coogan iugulum Meredith incisum et laqueum mihi posuit in motel. Lugerum submisi et ignari in monte reliquerunt Joe et socium suum. Hominem latum luscum victum pro gas quod in Ford posuit dedi. Tunc ego Buick cucullam levavi et wiring evulsi.
  
  
  Prope aderunt, dixi. Sed in tempore adsequi me non discesserunt.
  
  
  Reliquas 110 milia passuum ad San Diego cum celero in limite fudi. A meridie in conspectu sinus fui. Glandulae navigant cum stilo et gratia in vento.
  
  
  Dum propero prandere, feci consilia mea. Habui vocare Accipitrem. Aliquid erat quod volui eum ad AX fontes reprimere.
  
  
  Sed prima Teresa fuit, quae secundo candentis transitus e libro nigro Alcei inspiravit. Iam corde cognovi omnes numeros telephonicos in libro dialing eram. Teresia et mulieri loquebatur in cupam voce.
  
  
  "Visne diem cum Teresia?"
  
  
  "Yeah." Quaestio non miror. Fortuito fuit quod omnis puella in libro erat meretrix seu vocata puella.
  
  
  "Habes gustum specialem, carissime?"
  
  
  "Malo super telephonum de illis".
  
  
  Illa risit et mihi inscriptionem dedit. Erat in area decurrere prope mansum, in medio viae quae spectabat ut clausus carceris invitaret.
  
  
  Vadum ostium clausi, ut egrederer, mirans si vel hanc praecavendam currum cum redii provideret. Haec quarta
  
  
  
  
  
  non fuit pars civitatis ad ecclesiam.
  
  
  Aedificium accessi monstrum erat quod abhinc annos revelli debuit, sed BOMBINATOR in tabulis ianuis confecti operabatur. Mulier crinibus flavis foris prospexit, deinde circum vicum circumspexit, quasi velit efficere non me tulisse plaustrum mecum.
  
  
  Vocavi, dixi. Veni ad Teresiam.
  
  
  Suspecta erat. Forsitan non eram sicut mos illi solitus. "Non es unus ex amicis regularibus Teresiae."
  
  
  "Velim unum ex illis esse. Audivi de ea multum."
  
  
  Mulier ridere placuit. Dentes non optimi. Crines flavos olim tinctos, nec bene tinctos, Et supercilia pictae similes vespertilio alis. Ostium latius patefecit ut praeteritum pressum, deinde foramen delapsus est.
  
  
  "Expectatisne populationis?"
  
  
  "Isti dies numquam noverunt. Non facile est honestam vitam amplius facere."
  
  
  Certus sum se nihil omnino scire de honesta vita, immo de iis qui agebant. Gerebat caligas albas, braccas strictas, pullastra subucula cum zebra striatis super amplum pectus trahi. blouse ornatum magnis papillis instar lapidum.
  
  
  "Bonus puer es," inquit, "oculos super me currens. "I bet you're really cute."
  
  
  Me nihil, sed numquam suaviter. Subridere coegit, ludas adiunctis dictat. Haec mulier certissime genus non erat qui in informatione extraneo tradenda interesset.
  
  
  "Ecce Rondo", inquit, manum in humero meo imposuit. Digiti magnitudinem tomacula erant.
  
  
  Homo emersit ab ostio ad pedem scalae pavimentum secundum domum ducens. Praecisae manicae tunicae eius latos humeros patebant. Metallorum bullae in lato balteo fulgebant. Braccae eius tam arcte aptant quam mulieris, tumores eius crurum potentum patefacientes. Erat autem luna facie, et crassus in angulis oculorum suorum apparuerat.
  
  
  "Dic quid vis, dilecta Teresia tibi", significans dentes deterioris formae quam mulieris.
  
  
  Sensum tinguere sensi in occipitio meo. non eram in vulgari lupanari. Nēmō videbatur quod nēmō in domo esset praeter trēs nōs et puellas quos nōn vīdī.
  
  
  "Volo videre illam primam."
  
  
  "Pullus magnus est. Non confundar. "
  
  
  “Surgat, Rondo,” mulier dixit. "Est petitio rationabile."
  
  
  Rondo caput renuit. “Sensus sum anulum campanae esse. Non tibi consilium dedit?"
  
  
  'Alces,' inquam. "Alces dedit mihi numerum Teresiae."
  
  
  "Nomen bonum". Extendit manum. "Pone quinquaginta hic. Pecunia est operimentum. Quinquaginta dollarorum officium est fallacia vilissima hic pullus trahere potest."
  
  
  Brachium transivi et in scalas rimosas ambulavit ut Teresiam loqui, tum mihi e e nave agitabat. "Inquit surgere."
  
  
  Primum vidi, cum ostium cubiculi aperui, erat multitudo flagellorum et cingulorum super tabulam ligneam posita; Altera res puella fuit. Vere pulchra erat.
  
  
  "Quid nomen tibi est, cara?" dixit rauco.
  
  
  Lapsus tenuis erat solum indumentum. Illa super lectum innixum in acervo cervicalium destituti erat. Utensilia in cella obscurata erat vetus et sordidata. Pecten tantum erat, et lotura bifida in pectore femoralia, et aulaea extenuata pulvere odorata. Sola res pretii hic fuit Teresia. Capillos nigros habebat, colorem olivae et malarum malarum, quae cutem tenuem faciei levabant. Corpus eius iuvenile et sollers, et vidit omnia sicut alces dixit in libello suo nigro.
  
  
  At flagellis mentionem non fecit.
  
  
  "Ned" ei dixi. "Ned est nomen meum."
  
  
  "Quid ludum tuum?"
  
  
  Iterum aspexi in mensa. Nunc sciebam qualis eram in aedibus, et ludi qui hic ludebant, praeduro quidem erant. Cogitavi. Aliae inclinationi datae, placuit eum numerum tali loco induturum. Sola puella non intellexit. Hic erat nimium bona.
  
  
  “ Miraberis, cum tibi de ludo meo dixero,” dixi.
  
  
  "Minime placet". Perversitas in risu fuit. Illa erat una ex iis mulieribus quibus Faustum habuit animam.
  
  
  "Volo scire ubi sit alces."
  
  
  "Ego miror, bene. Et paulo falli."
  
  
  « Invenire habeo, Teresa ».
  
  
  “Rondo hoc non indicasti. Si dixisses, non me permisisses.
  
  
  "Id cur non commemoravi."
  
  
  Teresia cigarette os suum involutum posuit et parem in area lignea percussit. Jumpsuit lapsus humero, parva, circum ubera revelans. Risit mihi teasingly iterum. "Alces oppido relicto."
  
  
  Odor, qui per conclave fiebat, indicavit mihi illam cigarette non esse talem, quae principi vigilum offerret. Ambulabam ad lectum. "Si vellet invenire Alces, quo vis ire?"
  
  
  "In inferno." Hoc est, ubi debet esse.' Risit, ostendens dentibus. munda erant, glabra et alba. Omnia circa illam perfecta sunt, omnia praeter que fuit.
  
  
  "Num habuit amicos San Diego quod invenire potui?"
  
  
  “Aspicio homines et statim, id primum, scio utrum his habiturus sit necne. amo te». Caput in crure innitebatur. Ea mollis erat. "Si est momenti, ego auxiliatus sum tibi. Cur Alces invenire conaris?" "Occidit multos."
  
  
  
  
  
  
  Caput extulit. "Non DENUNTIATOR. Vigilum duces per viam ambulantem cognoscere possum". Illa crus permulsit. "Vos cop aut non sentis."
  
  
  "Occidit amicum meum."
  
  
  Ostium in cubiculi falcem apertum est. Rondo et femina flava intravit.
  
  
  Teresia erecta, os calamistri decori eius. "Exspectare debes, Rondo!" exclamavit "indicare potui plus mihi."
  
  
  "Nos audivimus satis." Flagellum maximum e mensa arripuit. "Magister, si umquam alius nostrum te in cauda nostra senserit, dolebimus omnes".
  
  
  "Nolite solliciti esse. Non dicam illi.
  
  
  "Nihil erit quod dicam." Flagellum suum crepuit, et versus me commotus est. “Vidi crumenam tuam pinguem cum quinquaginta probasti. FRUSTUM boni pecuniae habes. "
  
  
  "Accipe, Rondo!" - dixit mulier flava.
  
  
  Intellexi se velle me interficere pro nummo quem portabat, vel etiam pro gratia alces.
  
  
  Rondo flagellum retraxit et sellam rectam sustulit iuxta lectum. Flagellum aerem perfodit et circum sellam crure se involvit, sicut ego sustuli ad custodiam faciem meam. Rondo maledixit et flagellum extrahere conatus est.
  
  
  Duo gradus versus eum arripui et sella super caput eius confregi. Scinditur et ad genua procidit. in os ejus ei functus sum et sanguis ebullit.
  
  
  Cum proclamante, Teresa in lectum insiliit, sub pulvino pervenit et .25 qua- les bauer latae sententiae extraxit. Parata omnia, haec cohors.
  
  
  Teresa non dixit me stare vel manus meas erigi. Illa tormentarii petivit et felis attraxit. murum glans percussit. Illa nimis timida est ut recta iaciat.
  
  
  Cito de puella sententiam meam retuli. Pulchra erat, sed in obscuro angiporto eam incidere nolo.
  
  
  “Iace eum, Teresa,” suasit capillos flavos. Magna erat cheerleader. Retro eam percussi et postquam puella iacuit.
  
  
  Stomacho stratum ferio, et meo sub pondere concidit. Hinc Teresia cecidit calcans pedes eius. Nihil gerebat sub altiore suo. Vis saltationis meae trans lectum me portavit sicut puck hockey per glaciem labens, et in eum apposui. Lapsus me mollivit, sed puella sonum fecit sicut avis aegra.
  
  
  Pistol in sinum thoracis e manu sua volavit et trans pavimentum volavit. Rondo cruentum nasum tersit, ad pedes surrexit, et movit.
  
  
  Perveni ad Lugerum, sed insilivit in dorsum meum capillus Flavus. 160. Pondere debet. Conversus sum et scapulas proiecit, et in lecto concidit.
  
  
  Rondo tormentarii machinam parvam colligere conatus est. Difficulter visus est. Et apprehendi eum manu quadam collum eius et propulit eum donec caput eius parieti arripiens. Effudit in faciem suam et immobilis jacuit.
  
  
  Flavus capillus stetit super lectum fractum et exclamavit. "Rondo. Noluit tibi, Rondo?
  
  
  "Non, mel," inquam. "Vel in muro caput eius crepitare vult."
  
  
  « bastardus. Si Rondo laesisti..."
  
  
  Luger evelli, et vox eius media sententia erupit. "Quid dicis, mel?" - quaesivi cavillator voce.
  
  
  Sedit in lecto et tacite me intuens.
  
  
  Reprehendi per lumbos attonitum Rondo, et traxi eum in medium cubiculi, et faciem eius convertit.
  
  
  "Noli Rondo mitterent!" exclamavit mulier.
  
  
  Lugerum recta ad Rondo deformem faciem demonstravi. dixi, "cur non, dolla, jacio?"
  
  
  "Dicam tibi Los. Hoc est quod vis, annon? Paucis abhinc mensibus oppidum reliquit. Absconderunt rapinam cum aliqua puella, et illa fugit cum illa. Veneruntque eam.
  
  
  "Erant, nonne tu, deliciae?"
  
  
  Alces, Jack Hoyle et tertius homo. Hoyle brevis guy est, circa quam humerus Rondo longus est. Tattoos hic hic obtinuit. Laevum bracchium tetigit. "Tertium hominem numquam vidimus."
  
  
  In Rondo sinum fodi et quinquaginta dollariis ante discessum meum accepi.
  
  
  8
  
  
  San Francisco in me venerat et Hawk in telephonum erat.
  
  
  "Ad San Diego venis? Quis numerus calidus in libello nigro est?" - sardonica voce interrogavit.
  
  
  "Illic 'a. Nice, puella,” dixi. "Et dulcis sicut serpens corallium."
  
  
  "Audirem de ea aliquando. Sed nunc ad rem veniamus. Num quid profecisti?
  
  
  “Nomen habeo et descriptio sodalis cohors Alces. Nomen eius est Jake Hoyle.
  
  
  “Possumus eum in tabulariis legis coercere, sed haec via non multum nobis de Alia narravit. Investigatores cum FBI coerciti sunt et inquisitionem computatoriam nomine Edward Jones deduxerunt. Nihil. Summam secundum adumbratam descriptionem, quam dedistis nobis, eosdem eventus dedistis."
  
  
  "Non miror. Hic homo videtur valde bonus quid facit. Ita bonus est ut probabiliter numquam lege captus est.
  
  
  
  
  
  Non possum dicere quam multa opera sua per patriam latrocinia insoluta fuerint.
  
  
  "Bene, N3, quid postea?"
  
  
  Indicavi eum de oppugnatione in me in motel et informationem quam expressi ex vicario Marco Valante. "Est aliquid investigationis department facere potest pro me. Invenire nomina hostium pessimi Francogallica Abruz, praesertim inimicorum pristinorum, qui nunc in Mafia tabula moderatorum sedent."
  
  
  "Hoc tibi directum de capite meo dicere possum. Pars fasciculi Abruz congesta antequam in tabulam venires. Est vir nomine Loggia qui Abruz aemulus erat cum essent iuvenes percussores in via sursum. Et Rossi. Ambo. sunt in consilio mafia regnans "
  
  
  unum nomen erat nota. "Lew Rossi?"
  
  
  “Dr. Alea, prostitutio et medicinae. Ipse et Abruz diversae opiniones in Asia multum habebant et antea super pharmacum prole conflixerunt,” inquit Hawk. "Nick, dic quid cogitas."
  
  
  "Hoc acelum in sarcinis, vir qui Meredith occidit, percussorem misit ad Bonham ut puellam interficeret, et me in motel iecit. Puto eum esse in summo echelonis Organizationis. Debet esse in conventu ubi Valante. de me audivi.
  
  
  "Si recte dicis, quid est propositum?"
  
  
  “Alcem puto interficiendi Frank Abruz constituit. $200,000 erat payoff. Ait autem ad Aliam : Scio ubi ducentorum millium vales accipere , si mihi opus feceris . Nunc in re desperata est. Fratrem illum invenire non potest. Sheila Brant nolebat cum aliquo loqui, et nos non vult ut Alces capiamus."
  
  
  "Res gestas quae acciderunt" Hawk consensit. "At nunc, liber optimus hic noster est libellus niger."
  
  
  "Laboro in eo" dixi.
  
  
  * * *
  
  
  Telephonum ad lectum acrius insonuit. sedi. Cubiculum obscuratum erat in deversorium. Pono in aurem telephonium ad accipientem. Auctor erat qui me admonuit me vocatum intermisi 20:00.
  
  
  Dixi, gratias. Sedens in ore lecti, conversus ad lucernam et vidi sub fascia pectoris mei. Bene in superficie cutis sanabatur, sed vulnera non notabilia habui.
  
  
  Vidi de Sheila Brant. Statim vixi corpus eius in culina domus in Bonham inveni. Post eius mortem saepius de ea cogitavi quam quemlibet scire velim. Tametsi eam paulisper modo cognovissem, aliquid inter nos cucurrit, electricitatem plerumque sexualem, sed plus aliquid pollicitus sum.
  
  
  Ex fenestra deversorio meo lumina vidi ad portam Pontis Aurei. Nunc veni quaerens puellam nomine Penny, sperans se daturum mihi sensum ubi eorum qui Sheilam et Davidem Kirby occiderunt.
  
  
  Denarium tertium nomen Alces scripsit in libello nigro qui me ad Trudy et Teresiam duxit. "Denarium. Magna tits, in paginae summae scripsit Alces, quam dedicavit puellae. Non potui putare eam meliorem esse quam Trudy. Sub hoc commento, Alces actus sexuales quos Penny singulari arte perfecit. Si Alces iudex peritus fuit, et videtur esse, Penny tam rarus fuit quam Stradivarius.
  
  
  Sustuli librum et omnia indutus sum. Quinque horas dormivi et vigilavi et vigilavi. Nox erit memorabilis. Hac nocte proficiscebam Liz Burdick in TRICLINIARIA.
  
  
  Mansio, quae post terrae motum et ignem anno 1906 San Francisco devastata aedificata est, in summo colle sita est. Celeberrima lupanaris urbis erat, et mulier in tempore suo cucurrerat legenda. Uno die, fabulator scriptor vitam suam facere cupiebat ut fundamentum vitae musicae Broadway. Liz Burdick parem gratias egit, sed publico non egebat. Ancilla ianuam aperuit et me in cubiculum antiquum introduxit, ubi mollia tapeta rubra pependit. Supellex antiqua erat et tapete pollicis crassitudinis erat. mansionem Praesidis in Sacramento praestitam dubitavi vit.
  
  
  Liz Burdick cubiculum intravit, ancilla geminas fores post eam clausit et solus nos reliquit. Spectare occaecati non conatus sum. Exspectavi videre anus. Liz Burdick in triginta tantum erat.
  
  
  Vestis longa lapsa vestis ad me tendebat, extendit frigus, manus gracilis, et oculos in directum aspexit. “Maturulus es, sed alias puellas vocabo. Certe habeo tibi aliquid, inquit.
  
  
  Placuit ut viderem denarium.
  
  
  “Ita de ea locuti sumus cum vocati estis, sed hodie non aderit. Sperabam te alium tentaturum,” risit.
  
  
  Oculi eius frigidi coloris paelex erant et aestimabantur, quamquam risu gerebat. Miratus sum si ei lectum praeberem. Negavi me esse negotiatorem conventioni interesse, et amicus monebat me ut domum illam visitaret.
  
  
  "Denarius est unus ex nostris puellis popularibus, sed alios habemus tam gratos. Optionem tibi facere possem, si meam opinionem credis,” obtulit.
  
  
  "Certe habes optimum saporem, Miss Burdick."
  
  
  
  
  
  
  "Domina Burdick," correxit me. "Vidua sum." Longa, cinis flava coma in luce micabat et cum gratia sensuali ferebatur super cathedram et sedit.
  
  
  "At ego in Penny tantum quaero." Dedi ei quod erat innocens risus. "Amicus meus magnum officium fecit cum ea".
  
  
  "Isto casu expectandum habebis dum postero tempore San Francisco veneris."
  
  
  "Quid crastina nocte accidit?"
  
  
  "Timeo Penny hic non erit."
  
  
  “Domina Burdick, fireman visitans gratiam fac. Dic mihi quomodo denarium contactum esse possum. Si non vivit hic, da hanc orationem. Possem eam vocare et fortasse aliquid disponere. "
  
  
  “Scis nos hic praecepta habere. Talia informationes de puellis nostris non aperimus. Ius habent vitae suae quando non operantur.
  
  
  Sicut factus sum pertinacior, frigidior facta est.
  
  
  Repentina suspicione perculsus dixi, “Numisne me illam videre?”.
  
  
  Risit et non respondit, sed mores satis dociles sunt.
  
  
  ancilla cubiculum intravit, diligenter pulsans. Ipsumque cum duobus potionibus protulit. Ibi sedebam, speculum in manu, mirans cur lena mihi VIP curationem daret, cum plane non haberet intentionem mittendi me videre Penny.
  
  
  “Cum vocavi, quaesivi loqui ad Pennam, sed cepi te. Cur id, Domina Burdick?
  
  
  "Quia plane hic non erat. Eo tempore putavi se postea rediturum esse die. erravi".
  
  
  Glacies in vitro excussi, sed non bibi. "Ubi est ea?"
  
  
  "Non puto esse tuum negotium". Vocem non sustulit, sed oculi iam ferrei erant.
  
  
  (Fronta, vitrum meum demisi. Ego illi non credidi." Nostrae puellae ferias agunt, nostis. propinquos visitant. aegrotant. Omnes fere sunt, licet audias."
  
  
  Odi sclopellum trahens in ambitu elegantissimo tabernae S. Francisci frigidissimae capulus, sed necessarium videbatur.
  
  
  Liz Burdick supercilia levavit ut Luger in manum meam lapsus est. Sed haec minus quam admiratio visa est.
  
  
  "Nunc ad rem ipsam pervenimus, nonne sumus, domine Harper?"
  
  
  "A gun should let you know I mean business. Gravissime".
  
  
  "Denarium aliquamdiu nobis reliquit. Non possum plura dicere.
  
  
  Agit cum illa sicut cum muliere muro glaciei tectae.
  
  
  Deposuit speculum. Omnis motus eius similis erat poetica. "Vis dicere mihi cur sclopellum gestaveris, domine Harper?"
  
  
  "Populus quaerit in me mittere glandes."
  
  
  "Paenitet me audire. Sed crudelibus temporibus vivimus. Nunc te mihi sclopetum ostendisse, quid facerem?"
  
  
  " Sperabam fore ut paululum te moveat. Minoris aestimavi te." Surrexi et iugo Luger. "Quaero hominem cui nomen Penny in oratione sua libro. Magnus vir nomine Alces, et aliquando Edouardus Jones. Frigidus est character.
  
  
  "Nunquam talis homo fuit in hac domo."
  
  
  "Denarium de eo quaerere volo."
  
  
  "Paenitet. Quod fieri non potest. Discedere melius velis, domine Harper.
  
  
  non moveor. Stans ad eam et dixi, "Nomine pretium."
  
  
  "Non vendo informationes."
  
  
  Risi ego illam. "Ego non de notitia."
  
  
  Hoc tempore admiratus est. "Visne meae puellae?"
  
  
  “Minime, Domina Burdick. nullae tuae puellae".
  
  
  Intellexit. Et mehercule, subridens occurrit oculis meis. "Est valde carus esset. Optima semper cara est."
  
  
  "Optimum volo," dixi.
  
  
  Extenditque me super lectum, et Liz aspiciebat. Illius artus fulvo fulgebant lumine lucernae antiquee. Erat lumbos eius macilentae et humeri eius parvae, ubera autem eius magna et plena erant. Movit in me illa. Similis facies, corpus optima conditione.
  
  
  "Quid vobis videtur hoc facturus? Dico, aliud quam manifestum.
  
  
  "Vos interest me. Cupio scire quid tick facit,” Dixi.
  
  
  Rauca risit. "Non scis de meretrice si eam in cubile acceperis. Meretrix mima est, et lectus scaena est. Ad me inclinavit, et ad labia mea pressit. Lingua lapsus est inter labia mea et manus eius inter femur meum. "At non sum meretrix. Intellexistis hoc?
  
  
  “Non sane,” inquam.
  
  
  "Non servio clientibus meis. Puellae meae hoc faciunt. Non sum venalis."
  
  
  "Quare ergo oblatio mea accepta est?"
  
  
  "Non consilium" inquit. « Provocatio fuit ».
  
  
  in lectum proieci. Manus meae super corpus eius delapsae sunt. Digitos sensi prementes fibulas tunicae meae. Adiuvi eam auferendo. Ut vidit vulnus deligari meum, non quaesivit. Dum amorem ei feci, eius lineamenta reservata rubuerunt. Lingua ei adhaesit pro mea, manus subito tensae sunt dorsum meum, et tunc cum clamore torvo ruit sub me.
  
  
  "Quomodo ergo fuit?" petivit.
  
  
  "Sicut dixisti, tu optimus es."
  
  
  - Sic tu, Ned Harper. Praeterea, quis es? latro, cop, quid?
  
  
  " Propius ad cop."
  
  
  Fasciam tetigit. "Est vulnus glans, annon?"
  
  
  "Amicum aliquem quem dicis tibi numquam occurrit obsequi". "Putasne me solum te adiuvare quia mecum in lectum surrexisti?" "Inveniam eum vel sine auxilio tuo. Saltem quinque homines occidit. Una evasit amicus meus. Una erat pulchra femina. collum eius confregit.'
  
  
  
  
  
  "Desine", dura voce dixit. “Alces bis huc venit. Non erat amet elit. Ille rudis et saevus et scelestus dicere possem. Sed sciebat denarium priusquam hic incepit. Dixit se esse amicum. Dicebam ei nihil boni esse de illa. Laetatus sum cum post secundam visitationem non monstravit".
  
  
  collum osculatus sum. "Ubi est Liz?"
  
  
  “Alces non defendi. Adiuvi Penny. Dixit se videre te noluisse ut vitam suam periclitaretur.
  
  
  "Qui hoc noverat?"
  
  
  "In detail non abiit. Festinanter discessit quam primum me non ratturum esse pollicitus sum. Liz in armis squired. "Fortasse Alces habuit contactum cum ea. Hoc cogitas?
  
  
  "Fortasse."
  
  
  "Scio ubi moratur. Nescio si tibi dicere volo. Informationes possunt occidere te, si cum ea est.
  
  
  "Dic mihi," dixi.
  
  
  Ingemuit: “Aestas vetus est extra urbem casa. narrabo tibi viam". Surrexit et ambulavit super mensam antiquam. Pulchre movit. Illa parva et stricta erat, sicut puellae.
  
  
  Aspiciebam ad mensam adstantem scribentem in charta delicata caerulea. Plena movit ubera movit. levibus umeris laeve lusit. Vera erat flava, inter femora aurea.
  
  
  Sine sonitu e lecto surrexi. pressi et amplexus pectora. Illas in manibus tuli et cum papillis lusi, sentiens duras fieri iterum.
  
  
  Illa demisso capite immota stabat, blandis fruitur meis. Crines olere possem, redolet unguentum in corpore.
  
  
  "Gaudeo San Francisco venisse," dixi.
  
  
  Tarde innixa est mihi, vertitque caput in humero meo. "Quantum temporis habes, Ned?"
  
  
  “Multum est,” inquam.
  
  
  Manus eius leniter faciem meam tetigit. Et sustulit eam et reduxit cubitum ...
  
  
  Domus ubi Penny manebat, erat alta in rupe prope San Francisco. Liz sequi faciles directiones. Quinquaginta cubitis e domo in latere deserti viae collocatus sum, e curru evectus et quiete ianuam clausit. Nox aer erat frigidus et humidus, humus humidus ab aestate pluvia. Utrimque densae me silvae, dumeta viarum.
  
  
  Currum vidi prope ianuam domus ante. Accedens caute, assecutus sum currum, et sedi sub una illuminata domus fenestris. Duo homines intus loquebantur. Voces eorum audivi, quamquam verba facere non potui. Ad unum vocibus pertinax qui.
  
  
  In manu mea Luger, angulum domus posui. Subito timidus sensi. Quaestio mea finitur.
  
  
  Ambulabam in digitis, cito in tenebris ambulabam. Cum ante ianuam accessi, voces audivi grandiores questus. Populus egrediens. Conversus, coepi hospitium quaerere. Vestigia hominis, magna et acuta per fores dispersa. Cucurri ad raedam collocatam et post eam impingebam.
  
  
  Lumen inundavit nox, flavum verrat per humum trahens. Effigies hominis per ostium erupit. Non fuit Alces. non erat immanis magna voce. Sensi fefellit acriter.
  
  
  "Obsera", ait ille socio socio, quam breviter tantum videram puellam. gradus descendit. Speciosum forma eius nota videbatur. Sic imparibus gressibus accedens ad currum.
  
  
  Ne ille quidem perstringit ad partem mei Ford in via collocati. Aperiens ostium currus et ingressus est. Ante ostium domus clausa est et puella evanuit.
  
  
  Vir ignitionem clavem convertit. Audivi machinam incipere et sensi currus pigre incipiunt movere sicut homo calces in contrarium vertit. Ansam fores arripui lateri meo et in raedam desiluit ut homo e domo subnixus.
  
  
  Suspendisse iaculis. "Quid heck?"
  
  
  "I have a gun, so relaxat. Verte supra caput lumen. Cupio videre quid simile ".
  
  
  nigros habebat crines et vultum truci. Tunicam manicatam gerebat et anchoram Threicae in brachio vidi.
  
  
  "nomen est Jake Hoyle, annon?"
  
  
  "Mortuus es", inquit. "Pone glans in te."
  
  
  "Meminit res". Lugeo eum in facie percussi. Satis validum fac me plenam suam operam habuisse. "Ubi est Alces?"
  
  
  "Tu non vis videre. Tu ex foedere tuo. Alia manducare populus similis tui in secunda mensa ".
  
  
  "putavi malle verbera mulieres."
  
  
  “Ecce sapientissime rem facere posses ut iam ex hac raeda exiret et alicubi mille passuum pelleret”.
  
  
  Illa nox in Idaho caput arsit mihi, rursusque relucens, Me furiis implens. Recordatus sum quomodo Sid placide in me glandem immitteret, dum ligatus et inops iacui.
  
  
  
  
  
  
  Memini Sheila Brant et David Kirby.
  
  
  Luger contra iugulum tam durus pressi ut anhelaret. "Interrogavi te quaestionem. Si non respondes, ego cerebra tua toto in sede huius currus sufflabo."
  
  
  Raucus ille dixit, "Alces nunc habeo."
  
  
  "Bine. Ibo vobiscum».
  
  
  "Hoc est funus." Id certe speravit.
  
  
  Inspexerat meam partem subinde dum aurigabat. "Alces scit de te. Scit te esse aliquod genus agentis foederati.
  
  
  "Qui scivit?"
  
  
  "Habet hospites. Eos ius ad summo constituto. Tuam feres, mister. Vivis mutuo tempore."
  
  
  Cigarette posuit in os meum. "Habes leviorem. Mecum apud Bonhamum pervasisti."
  
  
  "Tu aliquid non oblivisceris?" Puellam levius dedi."
  
  
  Ego in ashboardday ingruat. "Eice citius. Alia iterum me vis videre. "
  
  
  Maledictum, Hoyle gas pedal durius pressit. "Rondo rectum erat. Vos Insanis".
  
  
  "Rondo dixit mihi se nescire ubi esses."
  
  
  “Non ille, sed mutuum habemus amicum. Convocavit. San Francisco putavi te venire ad Penny. Invenisti hanc inscriptionem librum ab Alce deperditum. "
  
  
  "At ego amplius quaerere non debeo?"
  
  
  "Nemo. Hic est finis viae, mister.
  
  
  Inmutato sono vocis, Hoyle rota gubernaculo vertitur. Cum currus conversus sum in ashboardday missus sum.
  
  
  Manum suam in tunicam non vidi, sed ictui ictuum vidi et sonum trahentis felis audiebat. Jejunus erat. Aenean ultricies erat erat. Sed iaculis cursus iaculis. Ego iam ad pavimentum currus decidit. Cogitandi tempus non per. retorsit i. Lugerus intra currus clausos clare explosit. Hovle sonum e iugulo fecit et in gubernaculo rotam concidit.
  
  
  Raeda agebat in aperto sidewalk nullis curvis. Hoyle locum diligenter elegit. Si omnia elaborassent ut destinaverat, uno me emissarium occidisset, et currus e via detinere potuisset. Sed consilium suum non fungitur.
  
  
  Currus auto-agitans sinistram se convertit et trans viam transvolavit. Fossam attingit dum rotam gubernantis attingere conabar et in corpus Hoyle coniectus sum. Saliens e fossa, currus per virgulta penetravit et tandem restitit. Obstupui non volvuntur.
  
  
  Ego levavi, Hoyle in cathedra pressi et pulsum sensi. Aberat. mortuus erat. Nullam sed sagittis ipsum. Sed tristique a elit eget dictum. Mori eum nolui. Volui ut ad Alces.
  
  
  Lugerum posui et corpus Hoyle e curru extraxit. Iterum machinam incepi. Raeda e fossa evolavit et iterum marmora percussit. Repudii domum.
  
  
  Penny adipiscendam habui ut indica mihi situm Moose vel finire vellem ubi incepi.
  
  
  Lumina adhuc in domo erant. Circum ambulavi et inveni fenestram cubiculum apertum. Penny non vidi, sed eam audivi. Accipiebat imbrem. aquam fluentem audivi.
  
  
  sedi super gradum posticum et exui calceos meos, deinde crinem in ostio sustuli. Tacite per culinam ambulabam et in cubiculum conclave habitabat.
  
  
  Denarium imbrem cecinerunt. Non agnovi melodiam. Denarium Barbra Streisand non erat. Levior in pectore. In sinum meum proieci et sedi ut eam expectarem ut perficiam.
  
  
  Cum e balneo venit, pileum imbrem gerebat, duos soleas et nihil aliud. Vidimus nos invicem. Admiratio mutua erat. In cubiculo suo hospitem videre non speravit, et in natali die videre non speravit.
  
  
  Nota Alces de uberibus suis accurate facta. Eximii erant. Omnia circa corpus eius eximia erant. Raquel Welch fecit tamquam puer teenage.
  
  
  "Heus, quomodo intrastis?" Illa dixit.
  
  
  "A tergo portae. Ego seram lecta."
  
  
  "Nonne tu latro es?"
  
  
  "Im 'Ned Harper. Virum videre noluisti."
  
  
  "Ille qui Liz in telephonum loquebatur?" Imbrem pileum exuit et crines excussit. "Aliquam operator esse debes, si eam monstraveris quomodo me invenias."
  
  
  "Invenimus linguam communem."
  
  
  “Tu scis causam cur te videre non volui. Hoyle dixit mihi te intromittere in ea quae nulla sunt de tuo negotio. Et dixit: Si ostendis, fugiam te, et cognoscat ».
  
  
  "Et satis eleganter tractasti."
  
  
  "Non satis commode. Patet". cubiculum aperuit et pallium extulit. "Bene si hoc gerunt? Odi negotia dum nudus sum. Postea si vis, iterum auferam."
  
  
  "Non dubito quin amicae simus."
  
  
  "Num scies. Hoc factum est ut gibba in Hovle? "
  
  
  "Ye," dixi.
  
  
  "Et timui eam. Quid ei accidit? Nihil boni, beto."
  
  
  "Non revertetur".
  
  
  Accepit nuntium sine trepidatione
  
  
  
  
  
  
  . "Dixit se curare posse. Non ei credebam. Te semel interficere conati sunt et superstites. Rondo fecistis. Pulcherrima es frigus dicere vellem."
  
  
  Mirabar si adulari deberem. dixi, "satis multum de me."
  
  
  "Hoyle omnia sciebant. Magnus erat dicen . Illa evolvit stolam suam et stetit ante sellam meam. "Prorsus loquax es."
  
  
  "multum semper loqui cum timeo," confessa est. "Vereor ne me quoque occidas."
  
  
  Dixi, " Raro mulieres occido."
  
  
  "Visne bibere? Habeo arcu aliquam in alia camera ".
  
  
  "Non grates."
  
  
  Ad sellam meam deambulavit, et stolam non solvit. Cum non moverem, manum apprehendit et super corpus suum imposuit. Credidit optimam defensionem esse offensionem.
  
  
  "Eamus," inquit, molliter.
  
  
  "Quid negotiamur?"
  
  
  "Meam vitam et omnia quae possum adipisci".
  
  
  "Volo scire ubi sit alces."
  
  
  leviter fodiens, iterum vestem detraxit. "Hoyle solus ad San Francisco venit. Alces est alicubi in via. "
  
  
  "Hoc non est quod dixit Hoyle. Ait Alces hic esse.
  
  
  "Mentitus est tibi. Alces non venit. Hoyle solus venire permisit. Hic error erat. Non minoris aestimamus te ".
  
  
  Hovle videtur fabulam de qua me ad Alcum movebat. Iussit tempus, opportunitatem expectans sclopellum arripiendi.
  
  
  "Quis ad Alcem in mafia annexus?" - rogavi denarium.
  
  
  "Numquam dixit quis de hoc. Est homo, scilicet, multum ponderis cum quo egit. Organizationem totam non approbat Alces, quia insanus et extra imperium se putat. Sed unus erat in summo qui imperdiet aliquam rapinas pro Alces, quasi privatus inter utrumque. Alces dixerunt se aliquibus beneficiis inter se fecisse.'
  
  
  “Scisne aliquid, Penny? Multum loqueris, sed parum mihi narras.
  
  
  Labrum momordit. "Ego facio omnia possum adiuvare vos. Pellem meam servare volo.' Crines asperis. "Cogitem. Recesserunt, Sheila Brant vestigia sequi conantes. Eas pecunias surripuisse conantur. Sed iuro tibi, Hovle non indicasse mihi ubi nunc sunt alces et Craddock.
  
  
  Craddock, repetivi. "Dic mihi de Craddock."
  
  
  “Sid Craddock est tertius homo in quibusdam latrociniis Alcei. caedes Aprutiorum communicavit. Is est vir graciles crine et facie puerili. Omnia possum de eo meminisse.
  
  
  Ea aliqua utilia indicia praebebat. eam hortatus sum. "Hoyle necesse est tibi multum credidi."
  
  
  "Ille iactabat - me imprimere conatur. Me amatus est etiam cum lusus gratissimus essem", dixit. “ Eleganter ostendit, Harper. Ego in hac turba popularis sum.
  
  
  "Credo."
  
  
  "Numquid possum facere tibi offeres?"
  
  
  Risi ego illam. "Cogitavi iam fecistis."
  
  
  "Est magna alicubi rusticae pecuniae. Ducenta milia dollariorum. Id quantum acceperunt cum Apruzium occiderunt. Labra palliat. "Hoc me velle cogitare. Libet totum in pecuniam vertere et in eo nudum volvere. Ducenta milia dollarorum rogationum. Potuisti in me libellum ducenta milia dollarorum ponere?—Dollar culcitra, amator. ?"
  
  
  "Non habeo animo".
  
  
  "Sheilam relinquentes eam. Post opus in Florida separaverunt et ei commendaverunt. Hovle dixit mihi ".
  
  
  “Alces et amici eius de Sheila erraverunt. Non currit cum pecunia.
  
  
  "Quid ergo?"
  
  
  "Numquam facultas indicandi fuit. Suspicor eam ablatam esse. Timebat ne in Elk curreret, sic aufugerat.
  
  
  Cognovi videtur omnia quae ex Penny irem. surrexi e sella mea. Sequebatur me ad vestigia retro ubi caligas meas posui.
  
  
  Non amplius quaesivit de Hoyle. Certe non putavi dolere.
  
  
  Audi, Harper. Dicamus te pecuniam invenire administrare dum Alces circumire conaris. Quid cum illis agitis?
  
  
  "Non cogitabam".
  
  
  "Ducenta milia. Mirabile est."
  
  
  Calceos tetrico. "Visne suadere me tibi dare?"
  
  
  “Bene, adhuc communicare potuimus. Mafia pecunia est. Audi, scio de illo Alce libro quem habes. Petebas puellas quarum nomina in ea erant. te iuvare possem. Novi viam meam. Is est valde nice circa lupanaribus.
  
  
  "Dixisti me timuisse."
  
  
  "Pro ducentis milibus. Ambulabo per commissuram carbonum, nudum saltabo in gramina Domus Albae, et serviam divisioni 1 equitum. Duc me tecum. Harper, pecuniam inspiciamus. Illic est multus de hoc facere potuimus. et possem dare tibi sexum sicut ante nunquam habuisti."
  
  
  “Non, gratias,” dixi ei. "Hovle nimium facile oblitus es."
  
  
  Novem
  
  
  Redii ad librum nigrum et indicem nominum, quae nunc ad quatuor usque contracta erant. Erant Janice, Eva, Barbara et Cora. Placui Portlandiam ire et Janice primum invenire. Si blank ibi traherem, ad Reno, ad Denver, et ad Las Vegas rediissem, ubi aliae puellae esse putabantur.
  
  
  Alces scivit me librum inscriptionis suae habuisse. Sciebat me venire
  
  
  
  
  
  iuxta numerum puellarum, ubi sperat se inventurum. Cum cognoverit me Hoyle amicum occidisse, non quiescit, putabam. Alicubi per viam, in una harum quatuor civitatum, inueniam alcem uel inueniet me.
  
  
  lupanaria Portlandiae domus vetus erat sita in vicinitate residentiali defluxti prope meatpacking. Mane pulsavi ostium et Janicen petivi. A virgine oscitans sertis me jactavit capillis.
  
  
  Casus mane non tam fragrans quam rosa hortus. Olet heri sicut corpora et venerea, et interdum booze, et si iam ancillis purgatur, odor est sicut latri- nus exercitus.
  
  
  puella comis sertis intricata puellis, brevique motu deae camisia versans. Viderunt me ancillae, mirantibus plane cur libidinem meam usque ad noctem non possem differre.
  
  
  Puella fores pulsans ait: “Ianica. Hic est, qui vocatus est ».
  
  
  Respondit Janice oscitanter. "Magna." Puella, quae me ad ostium risit, maxillam meam palpavit, et in andronem longius deflexit.
  
  
  Longa pedibus brunette pajamas fulva ostium aperuit, et pugnum crispatum in oculum fricavit. Illa puga pyjama summitatem eius non vexavit. "Ais te petebas?"
  
  
  "Hoc iustum est."
  
  
  Ostium latius patefecit. "Venient in."
  
  
  Cogitatio mea in speculis plena longitudine intravi cubiculum. Alterum speculum in camera supra lectum rotundum duplex insertum est. In lecto nuda flava iacebat, qui in latere versabatur ut me intueretur, linteum sericum super candidum corpus illapsum.
  
  
  "Amice mea Delia."
  
  
  Adnuit et referens flava adnuit.
  
  
  “Alces nos conduxit ut duo spectacula sibi et amicis suis induerent. "Non erat vere genus meum," dixit Janice.
  
  
  "Quam pridem ab eo audivisti?"
  
  
  "Ianuario" flava dixit. "Ianuario mense id factum est."
  
  
  "Adduxit secum aliquem imprimere voluit." Janicia risit. "Puto eum impressisse, nonne tu, Delia?"
  
  
  "Bet tu es."
  
  
  "Quis fuit hic vir?" rogavi.
  
  
  "Dominus Smith" Janice dixit. “Nobilis Dominus Smith. multam cognatorum speciem induimus.'
  
  
  Delia giggled. " Noluit nomen suum verum adhiberi."
  
  
  "Quid fecit simile?"
  
  
  "Alta et tenuis. Pocula gerebat. Si non esset cum Alia, computanti putem.
  
  
  "Cum esset cum Alces, quid cogitas?"
  
  
  Flava requievit mentum manu. "Age, nunc. Si quaeritis Aliam, scitis quales socii negotium habuerit.
  
  
  “Mr. Maximus,” dixit Janice. Sedit in lecto iuxta flavam. Haec magni libri.
  
  
  Dissimilis aliqui quaesivi de Los, volebant me iuvare, sed inveni nihil informationis habere. Quibus gratias egi et me invitaverunt ut aliquando redirem.
  
  
  " Pete a me an Delia," dixit Janice. "Non placet operari sicut dolor."
  
  
  Triginta minutis postquam Portland discessi, Lincolniensis viam apertam post me rugivit. Auriga venellam consecutam ingressus est et iuxta Vadum meum acceleravit.
  
  
  Vidi os et tunc dolium sclopetis. Rotam gubernantem verti, Vadum in graviorem currum detrusit ac simul impingens.
  
  
  Flatus pyrobolus per fenestram abiit, sed periit.
  
  
  Lincohium nimium ponderosum erat pro curru vectori meo ut in skid mitteret. Auriga eum in viam adfixit et rotis suis prehendit. Fender cum Fender contactum fecit et tunc Ford in scapula reliquit, in umerum delabebatur et picnic aream modo off via intravit.
  
  
  Prensavi in dumeta tam dura quam ausus sum et in calces discidi sicut tergo currus circumvoluto et dolium nugae ferire. Dentes pressi, LABOR controlare conatur. Vehiculum iterum trahebat et picnic mensam ligneam percussit antequam in latus eius flippingtur.
  
  
  Meam recteque vixisse. Ego fores reppuli incolumis exivi.
  
  
  pulsis Lincolniensis continued. Vidi illum evanescere super collem. Sedebant duo homines in prima sede, agitator et armatus. Faciem quam videram antequam pyrobolum abiisset, erat quem numquam clare videram usque hodie, sed ad Aliam sciebam pertinere. Detraxit felis risit ut.
  
  
  Vadum afflixit. Habui in garage ut relinquam. Alterum currum conduxi et ad Reno egi, insistens in via solum ad comedendum et vocatum Accipitrem.
  
  
  “Abeo. Collum suum spirare me sentit et non placet. qui me hodie interficere conatus est.
  
  
  "Nigke, cave."
  
  
  “Posthac totiens te non attingam. Sensum habeo Im 'iens esse valde occupatus ".
  
  
  "Visne informationes quas habuimus in Jake Hoyle?"
  
  
  "Non, inquam," mortuus est.
  
  
  Nihil negotii inveniendo Eva in Reno. Obscura castra sex in extrema parte oppidi. Tres erant puellae et domina, unaquaeque cum suis sex. Eva clientem hospitio suscipiebat et cum lena expectare debebam, parvas sermones de mutua utilitate faciens. Officium erat calidum et vafa, et mulier erat anus.
  
  
  
  
  
  aliter simulare conatus est. Flava capillamentum eius non aequat et ungues rubri laceri sunt.
  
  
  Sicut loqui de Los ibam, eius dicta magis animata facta sunt. Recordabatur barbare magni; non eum ut clientem vel ut honestum commendaret. Ille unam e puellis suis verberavit, quia parvam violentiam suo genere mixtam probaverunt. Lena aperta erat animo, sed mores tales tolerare non poterat.
  
  
  Solvi tatem meam. Lena loquitur, idem atque etiam repetens. Denique Evae clientis sequor et exivit ad currum suum. Intermisi Madam adhuc de fatu sexus loquitur.
  
  
  Eva erat puella rufa, quae pinguis facta est et in deceptione mirata est. Dixit nimium certamen in Reno esse et in quocumque alio loco commemorare libet. Nimis multi divortium dant abs te. Nimis multi amantes in tota regione sunt, nimium novae libertatis sexualis. "Hippies id nulla ratione vel nulla ratione faciet. Odi hippies,” inquit.
  
  
  Colloquium et aer depressit me. Ego madam iam solveram, sed viginti alios extuli et in lecto posui. Eva eas collegit ut mundius vacuum. Dixit sane recordatus est Alces. Convenerunt cum esset in Denver, melioribus temporibus.
  
  
  "Saepe cogitas de reditu", inquit. "Omne igitur melius fuit, etiam me." Risit culpabilis. Intellexit se non curare. Placuit nimis bene comedere et solum in tergo suo exercendo faciebat.
  
  
  Colloquium erat quasi flumen fluens in partem pravam. Monui me in alia curasse. "Tanta sum", iterum excusata est. Surrexit, et duos cannas cerevisiae aperuit et mihi unum tradidit. "Non fuit ullus nuper alces."
  
  
  Tempus erat quo obsessa est, et cum aliquid speciale putaret. Relatio autem non diu duravit, et in melodiis antiquis maxime tactus est. Postremum tempus omissus fuit hoc anno maturius.
  
  
  “Reliqui Denver statim postquam alteram puellam obvenit et veniens substitit. Famula erat. Ab oppidulo prope Denver. Illa fuit typus quam alces probaverunt. Memini eam multam pecuniam habere voluisse. Eva risit cynice. "Ego coniecto non dixit ei quomodo facturus esset.
  
  
  Monologue eius me iam non gignit. Dixi, "Num haec puella flava erat? Recordarisne nomen eius?
  
  
  "Name, no. Habuit illa quae voco aristocraticam speciem. Alta malarum, oculi magni nigri. Exemplar putes fuisse.
  
  
  Sheila Brant de illa loquebatur.
  
  
  "Quid factum est?" - Eva quaesivit, arripiens aliquam vocem in facie mea quod nesciebam.
  
  
  Surrexi et recumbens e foribus sequor meis dorsum ad eam. "Non puto te scire quid ei acciderit."
  
  
  'Numquam audivi. Forsitan Alces eam reliquit et secessit, sicut mihi fecit."
  
  
  "Alces magnum nexum postea fecit," inquam. "Opus est esse circa aliquem cum potentia. In ordinatione".
  
  
  "Est mihi nuntius," dixit Eva. "Non sunt hic multae vites."
  
  
  Eques ambulavit inter massas, pileum detraxit ut oculos suos absconderet. Viridem shopping sacculum portabat. Aspiciebam eum ad me accedere.
  
  
  "Quare quaerebas Aliam," dixit Eva. Stabat iuxta me, aliud aperiens cerevisiae.
  
  
  Eques cessavit. Eius pileus erat novus et inscite hispidus. Pervenit in sacculum suum shopping et evulsit pyrobolum serratum.
  
  
  Ad latus lungi telum levans et mihi monstravit. Evam umero meo percussi et eam e linea ignis expuli ut sclopetum abeuntem. Plumbum per sex limen fluxit et murum grandinis feriunt.
  
  
  Ad fenestram ambulans, velum reduxi. Vir reloading. vitrum cum dolio Lugeri fregi et confodiens. Petasum dum currit ad operculum suum amisit.
  
  
  "O Deus meus! Quid agitur?" — dixit Eva.
  
  
  Cucurri ad ianuam dum bubulcus post sex madam abscondit. descendi in terram quasi natans in uadis tribuo. Novissimo momento conversus sum, in umero me percuti et super volvitur. Sagittam accensus sum sedi et glande digitos sex e facie bubuli reliquit ut circa angulum paulum despexisset. e conspectu disparuit.
  
  
  Ad pedes meos desilui et ad latebras eius obliquas. Accensus cucurri, quaerens dissuadere a pyrobolum emittere. Conversus sum et recumbens dorsum meum contra parietem sequor.
  
  
  Minutum sonum non fecit. Tunc audivi latrante madam. Puellae peeking e massa. Clamabat unus in summa voce. Madame circa angulum sequor, celatus in caput lapsus.
  
  
  Eques post eam ambulavit utens ea in scuto.
  
  
  In una manu pyrobolum amplexus est, paratus ad me mittendum. Monstravi Lugerum et inter crura Madam accensus, partem emissarium cothurno revulsum. Quidam digiti apud eum remanserunt. Clamore suo eclipsat mulier's
  
  
  
  
  Lena prosiliit brachiis cadentis. Illa sub sequor festinavit, quae terram sustulit.
  
  
  Porrectus supinus, conversus bubulcus, volens me pyrobolum monstrare. Proxima glans glans eum in capite percussit.
  
  
  Puellae e emissariis suis proruperunt, me circumdederunt me iuxta gunmanem mortuum. de faciei superfluo nescire potui. Loculos eius perscrutatus sum et vidulum inveni in quo aurigae licentiae ad Sidney L. Crandall in California edita. Iustum putavi tenuem. Potuit esse alius particeps Alcei, qui glandem in Idaho posuit.
  
  
  vidulum in sinum suum redii. Braccae eius, camisia et calcei etiam novi erant. Vestes emit ad hoc officium ut suspicionem averteret.
  
  
  "Vidi huic ante. Hic ultimo die vel sic fuit,” dixit puella in nigro jumpsuit. "Impulit RAPINA salsissimus vir vivens est."
  
  
  Ille et Alces dimissum putavi. Alces ad Portland et Sid huc venerunt. Ventum est ut me cito conficias.
  
  
  Ad RAPINA festinavi et cito quaesivi, sperans invenire aliquem sensum qui me ad Alces duceret. Infelicis. Documenta in cellula chirothecae ostenderunt plaustrum ante duos dies in Reno conductum esse.
  
  
  Lena ad me venit sicut in raedam ascendi. Sirenem vigilum procul audivi. Domina dixit, "Tu melius mane et hoc magistratus explica."
  
  
  "Hoc mihi tu caves," dixi illi.
  
  
  * * *
  
  
  Veni in Denver 8:30 post meridiem. CARNIS crassum comedit, duobus cyathis capulus nigri lotum. Unam tantum noctis somnum nactus sum cum in Idaho valetudinarium relinquens, et medicus qui mihi dixit facile erubescendum fore ut sciam quid ego fuissem.
  
  
  Alces etiam in urbe fuit, quod sciebam. Concidit in duas turmas, sed alium complicum post Bonhamum sustulit, vir qui Lincolniam agitabat cum Alces me extra Portland emittere conatus est.
  
  
  De hoc homine libero tempore cogitavi. AX investigatores, postquam scaenam caedis in Key West retentat, cogitaverunt quattuor occisores domum in quibus David Kirby cum Frank Abruz congressus erat. Tantum duo viri cum Moose ad Bonham venerunt, sed forte ibi per totum alterum membrum delituit.
  
  
  Alias res habui considerare sicut conabar perpendere contra me possibiles dissidentes. Acetum arcanum erat in navi, homo nondum notus eram. Mihi persuasum est eum esse turbam bullae quae Frank Abruz demonstravit, et hominem illum esse hominem a iucundis duobus Ianice et Delia mihi descriptum, magni momenti figuram in Organizatione quam Alces imprimere voluit. Puellae dixit se altam esse, specula gerebat et quasi computanti speciem habebat.
  
  
  Tandem erat Marcus Valante, vetus amicus franci Apruz. Una die Valante mihi manum adiutricem dedit, sed duos pueros verberavi et eos trahens abieci. Valante non tam benignus mihi sis, si iterum conveniant.
  
  
  “Hae, nemo mihi dixit hoc facilem fore officium,” Putavi.
  
  
  Ego cenam meam solvi et substiti ad umbraculum telephonicum in popina VESTIBULUM ut Barbaram vocarem, puellam vellem venire ad Denver ut exciperent.
  
  
  Barbara sola e septem puellis in libello nigro recensita fuit, quem Alces non satis accurate describit. Nomen eius sublineatum fuit, et Alces eam cum punctis exclamationis filo secutus est, quasi verbalem descriptionem violavit. Figurabam si tam peculiaris esset in cubiculo ut alces non cognosceret suum effectum, tunc magni aestimaret inter mirabilia naturalia Americae Septentrionalis.
  
  
  Fateor equidem curiositatem me rodentem sicut numerum e libro dialedi. Post unum anulum, recordatio interpellata in vocatione, certiorem me fecit numerum, quem dialedi, iam in usu non fuisse. Magna haec fuit defectio, etsi dimidium exspectavi quod difficultatem haberem cum aliquibus puellis in libro connectendis. Omnes vocabant puellas vel meretrices, ac mobilis erat professio eorum.
  
  
  Stans ad umbraculum telephonicum et interrogavi me quid faciendum esset. Nullo modo sciendi me habui cum Alces numerum Barbarae inscripsit. Fortasse puella oppido relicto. Etiam si inscriptiones modo mutasset, plane in fine exstincto essem. Ultimum nomen eius nescio quidve simile vidi. Locum habui Las Vegas adire et Coram puellam ultimam in albo contactum conari, sed tam cito cedere nolui.
  
  
  ut artifex consulere decrevi. Cepi taxi. "Quaero aliquem qui lupanaria localia novit," dixi aurigae lanificae.
  
  
  "Videamus. lupanar placet lupanari, ius?"
  
  
  “Technice fantastica non debet esse,” dixi.
  
  
  "Habes personam tuam. Emmett Ripley de licentia suprascripta. Potes me Red".
  
  
  "Bene, Red. Tu scis meretricem?
  
  
  
  
  
  
  Barbara Amed? "
  
  
  Cogitabat. "Non faetis. Sed duos novi, qui te Barbaram appelles, si voles.
  
  
  "Quaero certa puella." Veni in cockpit. "Accipe me ad aliquem qui melius scit rem quam tu."
  
  
  Cogitabat. "Age, unum posse." Me ad Millie's Bar. “Ingredere illuc et loquere cum ministro qui quasi elephantus gressus in faciem suam. Ego te exspectabo".
  
  
  Non erat error quid sibi vellet minister Red. Pugilem pristinum inspexit. Dixi ei Ripley commendasse eum.
  
  
  borbon et aquam mihi dedit. "Quis mavis: blondes, brunettes vel redheads?"
  
  
  "Barbara malim."
  
  
  “Si vis Barbaram puellam Bazum, extra oppidum est. Scis, denudata fuit. Hustling modo laboraverunt cum parte temporis. "
  
  
  Fatebar me nescire quid Barbara videretur.
  
  
  "Bene, praeter Baz, possum aliam cogitare Barbaram, quae posset esse amica tua." Accessit ad telephonum et loquebatur, reversus est et scripsit electronicam in matchbox. "Venire dicit."
  
  
  "Quid est simile?" - quaesivi, surgens e sella.
  
  
  "Venus de Milone calet", inquit.
  
  
  Red Ripley me ad electronicam compulit, quae vetus aedificium in area cum multis casibus, vectibus et thecis futurum esse evasit. Exivi et cibaria vice. Tolle, Red. aliquamdiu manere possum."
  
  
  In in ANDRON ambulavi quod opus erat pictura et in fine pulsavi. Barbara erat in viginti primis. Illa iaccam deerskin gerebat, khaki braccas et calciamenta. Parietes aediculae parvae cum globulis petrarum posteris ornabantur.
  
  
  "Quae levamen," inquit. " Novissimus Guido Charlie huc missus senior erat quam Henricus Kissinger."
  
  
  "Quantum vultis accipere dolum?" Rogavi eam.
  
  
  "Centum arietes. Quidam nimis putant, sed in universitate laboro. Risit. "Do duo et tota nocte manere potes."
  
  
  "Quid est proprium?"
  
  
  « Relationes internationales » illa mortificata est.
  
  
  "Dam tibi centum pro indicio, nullus ludus requiritur. Aliam quaero."
  
  
  "Et cogitavi fore diem fun. Bene. Centum centum. Pecuniam mihi da, et inscriptionem tuam tibi dabo."
  
  
  Etiam facilisis erat. Dixi, "Estne in urbe?"
  
  
  " Heri venit. Nummum inspiciamus", institit.
  
  
  Pecuniam extraxi, libenter libellum officialem non habui. Fuerunt in genere clericali AX qui modo non intellexerunt.
  
  
  Barbara libellum diligenter plicavit et in sinum bracarum posuit. Tum mihi librum telephonicum iactavit. "Muz vocavit me venire. Nondum fui, sed inscriptio in tegumento scripsi."
  
  
  inscriptio e libro deripui. "Miror te non quaerere cur eum quaererem."
  
  
  "Non curo. Non possum existimare te Cubi speculatoris turmae membrum esse, sed nihil negotii mei est. Modo ne dicas ei quod te misi."
  
  
  De Milone Venere putarem viderem, sed cor habebat sicut Chase Manhattan Bank.
  
  
  Ut me vertam ad discessum, sustulit vitreum gravem astray a fine, et me percussit cum eo caput. Ictus est bonus. Ego me genibus inveni, caput quassans, quaerens purgare.
  
  
  Sciebat etiam karate. Salivit super dorsum meum et me percussit occipitio in ore manus. exivi.
  
  
  Evigilans super dorsum meum humi iacebat. Tunica mea sublata est, et Wilhelmina e holster sub bracchio sumta. Cum finirem me narrare quam stultus essem qui me opprimendo dimitteret, in latus meum volvi.
  
  
  Barbara loquebatur cum aliquo telephonum. "Hic est," inquit. "Omnia imperata".
  
  
  Intellexi manicas meas convolutas esse. Etiam stilettum e vagina accepit. Forsitan stultus non eram, iustus callidi erat. Multi exploratores professionales me quaesiverunt et hunc cultellum parvum non observaverunt. Barbara hoc non fecit.
  
  
  Intuita me sedi. Lugerum in manu tenens sustulit et ad caput meum ostendit. Oculi eius me monuerunt me non ignorare. immotus sedi.
  
  
  "Bene," dixit ad hominem in extremo linea suspensum.
  
  
  "Elk?" Rogavi eam.
  
  
  "Tantum scis de Alces ubi de me", dixit. "Scripsi inscriptio in libro telephonico ante sex menses."
  
  
  vertiginem sensi. Dixi : Sic vinctus sum. Potesne mihi dicere quare?
  
  
  "Cogo exploratores."
  
  
  Labent oculi mei. cucurri manum meam super eos. Subito suspectus utramque manus cohibui. Acus signum erat in dextro. Circumspexi, et notavi acum hypodermicum in brachiis cathedrae.
  
  
  "Nihil funestum est" Barbara dixit. "Sciebam quid agerem. Non vere rationes internationales studere. Ego discipulus sum nutrix."
  
  
  "Quid aliud es?"
  
  
  "Miraris," inquit, subridens. Ego te per aliquot dies exspectavi, D. Carter. Coepi cogitare te non demonstraturum esse." Cubiculum iucundum, deinde alterum et alterum modo lente convertit. In latus meum lapsus sum. "Morieris," Barbara dixit. "Just relaxat et medicamento opus. Curris circa regionem mittentes homines et verberantes, adhuc requiescere debes". "Quomodo..." Loqui difficile est. Obstupuerunt verba mea. "Quomodo scis?" "Marci Valantis filia sum", inquit
  
  
  10
  
  
  Diu me cepit, sed tandem e profundo tenebrarum puteo emersit et oculos aperuit. Sol mane per fenestras diaetae puellae fluebat. Oculos meos pressi, et declinavi ab eo. Dolorem levem habui, qui medicamentum ex medicina Barbara Valente in bracchium meum iniecerat, aut ictus gravis astrorum mihi dederat.
  
  
  Omnia putavi sua recompensare. Nunc saltem cognovi cur Alces puncta exclamationis ponat in nomine suo in lib. Non est omni die quod vilis barbare sicut Alces desinit cum filia populi bulla.
  
  
  Musicam petram in altero conclavi radiophonicam pulsantem audivi. Volumen editum. Dolorem capitis mei omnino non adiuvat. Manus meae ad tergum ligatae sunt sellae ligneae in qua sedebam. Talae meae vectibus infra arcte ligatae sunt. conabar movere, sed frustra. Me in sella posuit ut peritus manerem.
  
  
  Oculos meos clausus, conatus est ut cogitationes meas ponerem. Medicamentum tota nocte me pulsavit. Vocatio Barbarae longum spatium putabatur. Inde est quod plus quam octo horas me in lectulum poneret.
  
  
  Revelatio Barbaram foedam esse filiam Valantis. Miratus sum quomodo puella in Denver finivit cum pater eius parem in Oriente Coast operantem esse. Memoria mea eorum quae de Mafia legeram erant quamquam erant, sed sciebam Lew (Doctor) Rossi praefectum esse territorii Mafiae Denver.
  
  
  Oculos aperui et vocavi puellam. "Barbara!"
  
  
  Volumen radiophonicum leviter diminutum est. Barbara per ianuam ambulavit cum poculo capulus in manu sua. Hoc mane multo minus aspexit tamquam productum counterculturae Americae. Viridi habitu eleganter vestita erat, et comae nigrae retractae sunt in occipitio pulchre PLACENTA.
  
  
  "Hodie prorsus diversa es. Fuisti mima, inquam.
  
  
  "Si mima factus sum, caderent pro me homines, me dare succis muneribus semel sciebant quis essem." Sorbem capulus accepit et oculis caesiis me intuetur. “Ivi per tempus ubi tali attentione fruebam, et tunc adolevi. Veni huc ut abiret ab auctoritate patris mei et populi, qui audierunt de eo. Ultimum nomen meum mutavi et studeo nutrix fieri. "
  
  
  "Ita nocte partem veritatis dedisti mihi."
  
  
  Illa mihi firmam, apertam risum dedit. Prope est ut puella proximam ianuam cum illa fecit. Sola differentia fuit quod pleraeque puellarum in vicinia pro Playboy centrefold non sunt excisae.
  
  
  “Paenitet me te astray ferire, sed verebar ne te tractare possem nisi obstupefactus. Dictum est mihi difficile est te comprimere et relinquere. Instructor meus karate me unum ex discipulis suis optime dicit, sed non sum valde fortis et sensi sicut opusculum ore meo opus esse."
  
  
  "Fecisti me sicut magister vetus magister," dixi.
  
  
  Propius accedens, leviter gibba in occipitio capitis digitis tetigit. "Hic nodus dissipabitur. Et similis tui concussionem non habes."
  
  
  "Innocens concussio minima curarum mearum est."
  
  
  "Putasne aliquem te interficere, Mr. Carter?"
  
  
  "Multi homines conati sunt."
  
  
  "Nolite solliciti esse. In bonis manibus es cum Valante. Poculum capulus labris meis attulit. "Ecce. Sorbere sume. Nunc enim tibi hoc optime facere possum. Mihi opus est ad genus ".
  
  
  Devoravi calidum capulus meum: “Tu et alces. Haec compositio naturalis non videtur.
  
  
  "Alces tunc erat nesciebam. Dico qualis intus esset. Quod latro fuit, nihil ad me pertinet. Quid hoc sibi vult filia Marco Valantis? "
  
  
  Iterum poculum ad labia mea attulit.
  
  
  Nuntius radiophonicus in musicam erupit et horam nuntiavit. Is erat 8:30 a.m., nuntium nuntiare incepit, incluso in Reno transcurrens ad trailer. Castra qualia essent, non descripsit.
  
  
  "Alces mihi visae sunt unus ex illis raris qui vitam suam sine ullo freti degunt", Barbara Valante dixit. Qui fortis erat et confidens, non timuit ne quis neque quicquam in terra viridi Dei. Postea, cum eum satis cognovi, intellexi saevitiam eius fieri posse. effectus fantastic ego. Tam fortis, bene, amens est.
  
  
  "Omnes in hoc consentire videntur."
  
  
  Barbara Valante erat puella prudens et diserta. parum pudici quoque. Sed non sum oblitus quod laqueum mihi posuit. Si meas liberare possem manus, non tam amicus essem. Illa calicem capulus ad culinam reddidit.
  
  
  
  
  
  . Radio avertit. Aliam ianuam apertam audivi, quae ad scalas aedium aedium posteriores videtur deductas. Vocum susurri. Barbara aquam in culinam effudit mergitur, ut videtur, poculum eius abluens, deinde rediit.
  
  
  “Ire debeo, domine Carter. Pater meus mox aderit tecum loqui. Interea in culina est ut te comitatur.
  
  
  Vocavit eum. Ambulavit in cubiculum et subridebat me. tunicam expoliavit et vidi se habere .38 Smith & Wesson revolventem in humero suo. Emplastrum quoque habuit in carpum suum. Recordatus est nomen eius Joe. laboravit Valanthe.
  
  
  “Scio quomodo sentis, Carter. Confusus. Optima optima te ax agentia putantur, sed una puella te sibi assumpsit."
  
  
  "Non parva est," inquam. Loca sunt ubi omnino non parva."
  
  
  Barbara Valante risit. Tum marsupium arripuit, et fores cubiculi ambulavit, me solum cum patre legato relinquens.
  
  
  “Parvulus eram me puduit quomodo ad California me attulisti. Hoc futurum ambitiosi iuvenis perdere posset,” Corvus dixit.
  
  
  "Ignosce. Iustum tempore visum est. "
  
  
  Corvus resedit, et vidit in vigilia sua. Valante pervenire debebat aliquando.
  
  
  "Quomodo huc venisti?" Rogavi eum. "Cogitavi te amisi."
  
  
  Hoc intellexit Valante. Dixit te, ut videtur, amicae Alceae indicem habere, veteris et novi. Barbara fortasse in indice fuit. Postquam igitur me in California consternatus es, hic me misit ut te intercipere conetur. "In sacculo suo insculpsit et librum Alcumeni nigrum extraxit." Nunc scio unde nomina tua exquisivi.
  
  
  “Hic eratis in conclavi cum cum puella loquerer.
  
  
  "Proximum ostium. Barbara me vocavit postquam te cubitum posuit." Rursum ille chuckle. "Perfecta puella. Mihi opus est similem sibi".
  
  
  "Utrique."
  
  
  "Cum aliquid haberet cum Moose et Valante de eo compertum est, explosio facta est quae audiri potuit usque ad Poughkeepsie. Valante vere coortus est acervus. Putabam eum aliquem occisurum esse. melius esset si haberet. "
  
  
  "Scio quid dicas." iterum vincula furtim compressi. Nullam ut dictum erat. Si liber iero, habebis me liberum.
  
  
  "Cum Valante imperaret ei, fecit ei verba sua comedere" Joe continued. "Dixit ei quod vitam suam amplius non regeret". sed elaboratum est. Barbara relicta Alces. ipsa, et Valante condonavit. Nunc etiam superbus est quod apud illum mansit.
  
  
  Iuvenis legatus Valante multum de bulla sua manifesto cogitabat. Et multo magis de filia bulla cogitabat.
  
  
  Respexit iterum ad speculandum, et prospexit in platea inferiorem fenestram. "Sunt ibi."
  
  
  Vestigia in in ANDRON audiebantur. Corvus ad aperiendam ianuam cucurrit. Tam cupidus bulla placendi ut apparebat. Valante cubiculum ingressus et substitit, me iratus intuens. Duo cum eo. unus contra ianuam recumbens bracchiaque traiecit super pectus crassum. Accessit alter et sedit prope ianuam culinae.
  
  
  “Carter, mihi experiendi fuisti. Illa nocte in Idaho tu mitteris quasi porcus adhaesus et ego inplenda glande foraminis. Vivere te sine me. Mihi verberando reddidisti populum meum et obeundo,” Valante dixit.
  
  
  "Tu causas habuisti boni Samaritani ludendi." Putasti me ad interfectores Brutii te perducere posse. Nesciebatis quo tempore Alces incidisset."
  
  
  Sedens homo accendit cigar argenteo levius. "Puer vafer es, Marce?"
  
  
  "Ipsum dolor. Tempus puto invenire quid aliud doctus est.
  
  
  “Filia tua promisit me non laedere,” Dixi Valante.
  
  
  “Quid ergo dixi de vi? Nos iustus volo paucas quaestiones quaerere." Valante ambulavit et caecos caecos in fenestris abripuit. Hoc malum omen fuit.
  
  
  “Non vacat ludorum, Marce. Nunc eum perficiamus, homo in cathedra fremuit.
  
  
  Ego hominem clam in sella spectavi, ex quo in conclavi intraverat. Vere scire volui quisnam esset. Guido contra ianuam innixus erat gangsterae molae mafiae, facie phlegmatica et oculis hebetibus. Sed homo in sella sumptuose indutus erat, cufflinkibus argenteis et alligatore calceis. Valanthi umbo aequalis esse videbatur. In eo maxime studui, quia longus, tenuis et vitreis ornatus erat. Praeter vestes mundissimas, apparuit sicut computator, non gangster. Visus est homo ut duae puellae Portland nomine Alces amicus.
  
  
  “Tecum me tuli, quod tuum est, Liu. Sed hoc spectaculum curro. Et scire cupio quid Carter in itineribus suis didicerit,” Valente abripitur.
  
  
  nomen cepi. nomen cepi. Vir in cathedra erat Lew Rossi.
  
  
  
  
  
  Lew Doctor. Vetus hostis Francus Apruz.
  
  
  Corvus librum nigrum trahens eam Valanthae tradidit. Hoc inveni ex Carter. pertinebat ad alces. Hic est ubi Carter nomina puellarum obtinuit.
  
  
  "Quomodo hoc habuisti, Carter?"
  
  
  "Alces dum scalpendo amisit."
  
  
  Valante per paginas flipped. Rossi prono. Oculi eius post specula micabant sicut metallum nigrum lucida. Si eius nomen vel aliquis ex eius aliases in libro repertus fuerit, ei lusus erit. Valante suspicaretur quod modo intellexi - Rossi conduxit Alces ad interficiendum Abruz.
  
  
  "Iustae nomina puellarum" Valante dixit et Rossi relaxare videbantur. Valante ambulavit in pagina quae nomen Barbarae in ea habuit. Ille iratus evulsit et intrivit. "Spurius". Deinde iterum me aspexit. Quemadmodum sisto, Carter? "
  
  
  os meum ob- tinebam.
  
  
  "Nuper nimis occupatus fuisti - destruens lupanas, turbas et paucos interficies... Sed necdum, opinor."
  
  
  "Nemo pecuniam reliquit. Alia non habet. Duo ex eis occisis in Apruz caede fuerunt. Erant in Bonham cum Moose cum puellam Brant occidit, Valante dixi.
  
  
  "Ego capio. Sed non possum te sinere. De sanguine debiti, quod mihi debetur, colligo delectari proposui. Frank Abruz amicus meus erat vetustissimus. Regressi sumus. hic aliquandiu commoratus est cum Lew dum Vegas post Alces.
  
  
  Rossus stans cigar in angulo oris sui tenens. "Et ego curabo te," subridebat.
  
  
  Valante me mortuum esse non voluit, sed certus erat Rossius. Certus eram quod globulum in oculo meo positurum quam primum Valante discessit. Non offensionum. Aliquid curae justo.
  
  
  “Aliqua intellegis, sed non omnia,” dixi Valante. "Tu maxime momenti rem desiderari."
  
  
  "Quid est?"
  
  
  “Longum est, Marco. Tu melius ite si Alcem capere vis,” Rossi dixit.
  
  
  “Quid mali, Rossi, times quod dico audire? Numerum habeo".
  
  
  "Quid narras?" — Valante poposci.
  
  
  “De eo quod Frank Abruz iussus est. Hoc latrocinium non fuit quod Alces in Floridam laceravit. Hoc infregit amico tuo. Rossi alces in Apruz profectus est, et cum tunc adversus te populum laboratum est, ne te inveniat. "
  
  
  Lew Rossi gradum retro cepit et iuxta Valante post Joe stetit. Subito Joe in tergum impugnabat. Iuvenis Guido os suum aperuit et anhelavit. Accepit gradum ad sellam meam, et extendit manum cum emplastro injecto. Deinde cecidit in faciem, et vidi gladium inter scapulas eius.
  
  
  Marcus Valante bius conversus. Clamavi ad eum. "Minime, Valante. Alius guy!"
  
  
  Intellexit se errasse, sed sero fuit. Vir ad ianuam, puerum Rossi, in eum iecit et corpus eius quasi glande eum percussit. Valante pertinaciter cadere noluit. Vicissim totum suum sclopellum trahens fecit ad hominem, qui in tergo suo glans haesit.
  
  
  Homo ad ostium felis iterum extraxerunt. Suum sclopeto instructum silencio sonitum pituitae fecit. Valante glans feritur quasi pugnus in carnem. Valante tandem cadere incepit, sed se iecit. Deinde in area cecidit prope sellam meam.
  
  
  Bandit Rossi incumbens ad ianuam, crura eius expandit, quasi de se potiri sperabat et non cadere. officium suum fecit. Bulla suum servavit. At ille moriebatur. Valante iecit eum in ventrem ferire. Sensim fores elapsus est, quasi ebrius qui in solo sedere decrevit. Genua eius dependentibus. Crura repente delapsa sunt et in flexa congerie corruit.
  
  
  Lew Rossi cultrum leviter e dorso Joe traxit et in tunicae mobster iuvenis abstersit. Palpebras Joe advolvit ut eum mortuum efficeret. Ille deinde super Joe irruit et Marco Valante calce. iterum pepulerat, tunc me aspexit. "Absit, Carter?"
  
  
  "Ye," dixi.
  
  
  Rossi tandem hominem repressit. Non vidit AFFLICTUS cum jaculatorem mortuum confirmavit. substitutiones multae circa fuerunt. "Quomodo scis?" quaesivit a me.
  
  
  "Multum pieces decidit. Aliquis in mafia misit Coogan ut me interficeret et puellam in Bonham. Is Valante non erat - cupiebat puellam loqui cogere, sed eum ad interfectores Apruz adducere volui. Alces in mafia amicum habere cum comperi. Duo et duo simul posui. Abruz multum pharmacum cum communistis Sinensium pessum dedit. Coniecto, quod multum fuit. Sed graviori causa quam iusta ira mortuos Abruz voluit. "Nunc coniecturam habui." De secreta tua relatione cum communitatibus inuenit et loqui iens. Timuisti ne quid esset inquireremus, et sic Abruz et Kirby eiecti estis Meredith, et ego cum eo habui antequam aliquid experiamur.
  
  
  
  
  
  .
  
  
  "Me doctorem non vocant quod medicinam studui. In antiquis diebus multa surgeries instantiae feci. Ille gladium arripiens et in sinu suo posuit: “Paene te ad motel decepi. Bastardus felix es, Carter.
  
  
  "Est quia puro corde sum."
  
  
  "Tu quoque curiosus es. Cum nihil tibi sit in animo isto e vivis exeundi, tum tibi cetera dicere possum ». sedit in sella sua et iterum accendit cigar. "Ego bonam necessitudinem cum his Sinica. Medicamentum paciscor erat velamen - excusatio mihi obviam illis. Populum meum ad AX transiliendum et communitatis indicium transeundi usus sum. Una populi mei ad basim tuam in Carolina ubi a documentis tuis Sheila Brant didicit. Communistae operam meam praestant cum medicinis qualitatibus reddunt. Habeo in patria optimam stirpem. Nempe mafia non laetus erit de rebus meis cognoscere. Abruz suspectus erat, ut discederet.
  
  
  "Quomodo cogitas te ad Unitarum hanc scenam exponere? Opus fecisti cum Joe re tua initial. "
  
  
  “Fecisti, Carter. Tu cultello bonus es. Valantem et puerum meum ibi occidisti. Haec fabula mea est, et Barbara Valante suffragatura est.
  
  
  Barbaram in nosocomio vocavit et dixit ei patrem laesum esse et melius cito ad diaetam redire. Suspensus sedit, intuens me siliceo risu in bracteis labris.
  
  
  “unum mihi gehennam temporis dedisti, AX man. nunc autem habeo te.
  
  
  Sudore sum ac perdite prono funes. Nescio quomodo Hawk narrare debebam quod nuper didiceram. Sed nolui intra centum milia veteris hominis esse cum AX mafiosos laboratum pro Sinensi rubrum inventum esse comperit.
  
  
  Rossi surgens. sudarium extraxit de sinu et posuit in os meum. "Barbara hic debet esse circiter decem minutas. Nolo te inclamare aut colloquio conserere."
  
  
  Prorsus duodecim minuta post, in ANDRON decurrit et in conclave impingit. Palluit, ut vidit atrox spectaculum: tria corpora, quorum unum ad patrem. Multae mulieres deficiebant. Ea mox agonia sonum strangulatum fecit.
  
  
  Rossi ianuam impulit et manu os suum operuit. Luctantur donec gladium ei iugulo imponat.
  
  
  “Hoc tibi durum scio, Barbara” molli voce dixit, “sed placidum maneas et viriliter habe. Vita tua et vita Carteri in ea pendent."
  
  
  Adnuit et Rossi dimisit eam. Ruptum e iugulo emisit, oculi me rogabant ut explicarem quod illi dare non potui.
  
  
  "Te mihi respondere volo," Rossius ei dixit.
  
  
  "Quis appellem?" - rauca petivit.
  
  
  "Quisquis, dum membrum est tabulae moderatorum. Moneo Sal Terlizzi seu Don Corvone. Terlizzi faciamus. De te semper sit amet. Credet omnia quae dicis.
  
  
  Barbara snorted attractus acriter. Oculi eius ad me ruerunt et conabar loqui obstante ioco, sed me solum suffocantem inveni.
  
  
  "Quid dicam, Rossi?" - illa voce petivit quod subito durior factus est.
  
  
  “Hoc Nick Carter patrem tuum et Joe occiderunt, et ego eum interficere conor. Bene erit, si sermonem habebis. Hoc ei persuadens faciet. Deinde suspende sine aliqua singularia dare. "
  
  
  Rossi omnia arma in conclavi collegit et ea in mensa posuit. Sustulit Browning Valante quem ferebat. "Nunc, Barbara, si non perinde ac nuntium tibi referas, Carterum in facie jaciam."
  
  
  Eius consilium capiebat. Vulgus umbo Barbara putabatur vocare fabulam illam devoraturum. Postquam pependit, Rossi ambos necabit. Dicet deinde mafia quam virginem occidi priusquam me interficiat. Pauca subtilius excogitatum est ut illud extremum persuadeat, sed id perspicuum est.
  
  
  Oculum Barbarae cepi et caput quassavi. Intellexit speravi. Per tempus finem vocationis ambo mortui fuimus.
  
  
  Illa ad telephonum venit. Rossi secutus est eam. Ego super sellam flipped et ad solum decidit, perdite conatur eam frangere ut manus meas liberare possem. Defeci, sed ictum cum pavimento Rossium caput inprobus effecit. Cum eius intuitus Barbaram reliquit, acum hypodermicum qua nocte ante utebatur apprehendit et in umerum suum quam maxime poterat transfixit.
  
  
  Subitus dolor de Rossi clamorem fecerunt. Etiam obstipui, cum viderem stantem in manu machinam velut scilla ericii. Rossi maledixit et extraxerunt. Dum hoc faciebat, puella eum telephonice percussit. In murum cecidit, et in culinam cucurrit et ianuam impulit. Celeriter puella, spreto moerore, cogitavit. Melius est fugere quam de Rossi manere et pugnare conatur.
  
  
  Rossius dubitanter renuit. Ille adeo iratus est ut putarem me mox iacturam facere ut aerem e splene meo hauriret.
  
  
  
  
  
  Tum ambo portam ad scalas adfligendos audivimus. Barbaram prohibere opus esse intellexit, alioquin totum consilium dilaberetur. Clausa fores irruit, humero apertam reppulit, et per culinam cucurrit. Audivi eum per scalas descendentem.
  
  
  Apotheca in culina aperitur. Barbara in cubiculum irrupit cum lanio cultro. Illa graviter spirabat. “Posticum impuli et in scoparum armarium impingebam. Praeter me cucurrit,” dixit, liberans me.
  
  
  Cultrum arripui ab illa, et funes meos ligantes incidi. Alterum pistol silentium sustuli et per coquinam versus scalas cucurri.
  
  
  Rossi ivit foris et reduxit intus cum puellam non vidit. Respexit, cum in secunda area portum apparui.
  
  
  Eius glans excussit shrapnel a latere ianuae apertae post me. Manicam tunicam meam scidit.
  
  
  Ostium qui ad plateam ductus est aperuit et se insiliit. Per tempus descendi ad planum viae, circa angulum domus evanuit.
  
  
  undecim
  
  
  Cum redii ad conclave, Barbara genuflexit iuxta patrem suum. Pallorem ostendit in faciem dolor.
  
  
  “Scio hoc multum a te futurum esse, sed auxilio tuo opus est. Habeo cito Rossi invenire,” inquam.
  
  
  "Quid infernum cogitas?"
  
  
  "Non renuntiat loco suo et currat. Ipse ascendet cum alia historia ut Unitarum narraturus. Exempli gratia, patrem tuum prodidisti, et mecum involasti.'
  
  
  Surrexit. "Tunc oportet eum prohibere antequam eas attingere possit".
  
  
  "Admodum."
  
  
  Illa parva fiat aget. Cum e conclavi abiecerimus, dixit: “Rossi praedium habet in suburbanis; Puto eum illuc iturum.
  
  
  Illam direxi ad vicum ubi heri currus rentalis reliquerat. Raeda adhuc ibi erat cum tessera raeda in windshield.
  
  
  “Iussi,” “Imperavi. Iuxta hanc sedi, colligens vasa quae ad AX basim in Carolina Meridionali consederat.
  
  
  Domus Rossi stabat in colle. Portae ferreae introitum custodiebant, et saepes alta aream circumdedit.
  
  
  “Si portam irrumpis, terror abibit,” Barbara dixit. "Domum vocabis et admittendam rogas."
  
  
  Sub gubernaculo delapsus sum et locum cepi. Tum per portam eieci, seram aperui et prostravi. Currus deiecit stratam viam, pars portae adhuc pendens in cucullo. Inflexus fender strigam radebat, sonabat ut serram caelatam.
  
  
  Cum praeterimus, vir hortulanus ornatu exclamavit ad nos. Secundus homo sclopeto in manu per dumos cucurrit. Una manu sclopetum sustuli, brachium transmisi super pectus meum, et dolium ex fenestra haesit. Felis extraxi et cursus quis ad piscinam convertit.
  
  
  "Currus illius Rossi" Barbara exclamavit, Cadillac in gestatorio demonstrans. "Hic est, bene."
  
  
  De curru desiliens et in piscinam Gas Cadillac iecit. Plures duas glandes exsufflavi, deinde securissimam meam extraxi et in emissionem ieci, quae e piscina emanare incepit.
  
  
  "Quid facis?" - puella trepidus quaesivit.
  
  
  “Fac non posse abire,” inquam.
  
  
  Flammae per corpus Cadillac discerptae sunt, deinde piscina explosa est. Vir uniformis in chauffeur apparuit in gradibus e conclavi deducens super cellam.
  
  
  "Nick!" - exclamavit puella, monstrans se.
  
  
  Ego in cucullo currus reclinavi, sclopetum pone, et glandem in pectore aurigae posui, dum adhuc revolventem sub iacco suo capere conabatur.
  
  
  Glans in ala iuxta me exilivit. Aliquis in domo iecit me. Ego incurvi et cucurri ad alteram partem currus, ubi iam Barbara squatebat. Alius sclopetum incepit. Saltem duo viri in domo fuerunt.
  
  
  Ad genu sclopetum tenens, aspexi puellam. Graviter anhelabat et color in faciem redierat.
  
  
  "Barbara," inquam, "nihil mali est apud te."
  
  
  "Sic es, Nick."
  
  
  “Volo te e curru revolvere et inter rosae frutices abscondere,” dixi ei. "Potesne sclopellum mittere?"
  
  
  "Certe possum."
  
  
  Lugerum meum in manum dedi. "Iace domum. Metam habere non debes. Justo mitterent. Volo operculum".
  
  
  Tum per ostium currus aperto repebam et clavem verterem. Ego machinam in sede lateri meo incepi, ac manum acceleratoris pedali premens. Accessi et manum meam in arma et currus devolvi gestationem ad frontem aedium.
  
  
  volvebam in gramina, et iter faciens per dumeta, usque ad parietem finivi. Repebam sub fenestris ad angulum domus. Suspendisse nunc erat, posuere ac vestibulum at. Lew Rossi stylo vixit.
  
  
  Accepto scamno lapideo, ad vitrum illud proieci. Vir cucurrit ad me quaerens. ad parietem dorsum meum expectavi. Tandem in navale proficisci ausus est. Cum transiit me per
  
  
  
  
  
  Egressus sum et percussi eum dolis meis ludibrio.
  
  
  In domum intravi per ostia vitrea fracta, et inveni mulierem in veste rubra sedentem in angulo. Illa erat in triginta suis et sic contremuit ut totum corpus eius tremeret.
  
  
  "Qui in inferno sunt, sint vobiscum?" - dixit tremula voce.
  
  
  "Im' Nick Carter. Estne uxor Rossi an domina eius?"
  
  
  "Nemo. Ex Vegas venio. Et si quando hinc exiero, non revertar.
  
  
  Maiorem cubiculum intravi, vir e androne exsiluit et ad me iaculatus est. Ego sclopellum meum e coxa accendit et mea glande vasculum in longa mensa ad dextram viri percussit. REMISIT. Mensam diu everti et impuli eam ut fores obstrueret in ANDRON. Tunc ego ei scutum usus sum.
  
  
  Vir duas glandes in humero meo accendit. Jacui hinc et ingemui. Denarii numeravi antequam cepi. Tunc audivi illum appropinquantem ad me. Expectavi donec veniret ad mensam, et super eam incubuit invenire corpus meum. Tum sclopetum obtortum e manu volventem pulsavi.
  
  
  Capillus me apprehendit, quod erat optimum. Ululatus meus non tam falsus erat quam gemens. Putabam illum ab radicibus comam scindendi. Exsurgens, tormentarii clunibus in mentum percusso. Tunc super illud incurvavi et ambulabam per andronam ianuis saeptam.
  
  
  "Rossi," clamavi. "Tune es etiam ignavus exire?"
  
  
  Nihil respondes.
  
  
  Ostium ad cubiculum vacuum aperui et transivi.
  
  
  "Rossi," clamavi. "Tu hominem a tergo occidere, sicut Joe?"
  
  
  Silentium.
  
  
  Aliam ianuam temptavi. POMPEIO. Mulier in ancillae timidae in balneo uniformes.
  
  
  “Magnum hic locum habes, Rossi,” clamavi. “ Dicam quid faciam cum illa. Ignem faciam, si non exieris.'
  
  
  Reliquit. Et exilivit e armario linteo, et percute me ostio et pulsavit me in terram, et tunc me invadit.
  
  
  Cultrum emicabat, in iugulum meum demersit. Ille motu ambabus manibus arripiens brachium retro flectere coepit. Decidit ac fregit gratis pugnum in costas fixo. Deinde iterum transfodit, in crure anhelatæ meæ longæ foraminis secans dum revolutus sum.
  
  
  Convenimus in in ANDRON, graviter spirantes. In genibus fui et in me erat, et sclopellum quod inter nos humi iacebat.
  
  
  Dixitque ei : Carter sume. "Scribe illud levare et manum tuam interficiam."
  
  
  Ego Hugo priusquam Barbarae diaetam relinquo. Cultrum in palma posui, quod cum Rossius vidisset, elevata manu ut cultrum eiiceret.
  
  
  Barbara confodietur. Intravit domum et stetit in fine ANDRON. Lugerum sustulit, ambabus manibus illud arcte apprehendit et in occipitio iecit. Illa lente ad nos accessit et restitit, mortuum intuens. Tandem conversa ad me cum distracta vultu in faciem dixit, "Codex... Fratrum nothum codici ... fregit."
  
  
  Postridie mane nigro vale diximus. Retrahantur comae prorae ad collum in castum sartatae, et facies pallore carebat rutrum.
  
  
  "Penseo te nunc ad Las Vegas ire conantur ut vestigia Alceris" dixit.
  
  
  "Sensus sum ipse me exspectāre."
  
  
  "Legisne folia? Magistratus quid factum est intellegere non possunt. Existunt ibi esse quaedam cohors in bello.
  
  
  “Relinquentes tempore” dixi.
  
  
  "Nick, habeo aliquid dicere."
  
  
  “Vis aliquid simile, fortasse iterum conveniant cum res melius?
  
  
  "Hoc omnino dicere non puto."
  
  
  Numerus quem Alces pro Cora in Las Vegas scripsit, fuit vicus, legitimus lupanaris currit a femina nomine Arlene Bradley. Cum comperit me noluisse puellarum talenta experiri, mulier Bradley me in munus infrequentem induxit, et in sella verticula consedit.
  
  
  "Cora paulo ante hic reliquit. Non ad hoc destinata est, et aliam vitam invenit.
  
  
  "Meministi hominem nomine Alces?"
  
  
  Venit huc ipse et tres alii Coram videre. Nempe non rogavi. Sed hos putabam homines non esse viatores. Amo dixi, amavi eam. ejus elementum in tali loco ".
  
  
  Sumpsit imaginem photographicam ex scrinio suo perscriptorem et mihi tradidit. "Accepi eam. Estne haec puella narras?"
  
  
  Fuit Shells Brant.
  
  
  “Quid opus est tibi, domine Harper? Quid est harum quaestionum subiectum? - mulier quaesivit.
  
  
  "Cortex mortuus est. Sicut dixisti, cum iniuria populi haesit. Tantum eam sciebam sicut Sheila Brant."
  
  
  Connivuit. Fama eam difficilem ferire videbatur. Cum iterum loqueretur, rauca erat vox eius. “Deberes mihi antea narravisse. Dixi eam amavi et significavi. Fuitne homo notus ut Alces reus mortis suae?
  
  
  "Etiam."
  
  
  “In Las Vegas est. Vidi heri varius.
  
  
  "Si Alces hic ostendit, vocas me apud deversorium meum?"
  
  
  "Certe."
  
  
  Ellam ea nocte persecutus sum in casinos, fustes et hotels
  
  
  
  
  
  sed non inveni.
  
  
  Arlene Bradley me vocavit dum prandium habens. "Ille me contingi. Potes exire?"
  
  
  Sub sole torrida vicus expuli. Pulsus vivificatus, adrenalina tectum perambulabat. Finitur quaesitio mea.
  
  
  Interrogaverunt de te, sicut interrogasti de eis. Dixi te hic esse et rediturum esse. Volunt me tibi laqueum ponere,” Arlene Bradley dixit.
  
  
  "Numquid oblatum accepit?"
  
  
  Risit primum. Risus tenuis, durus et moderatus erat. “Censeo aliquem in meis negotiis se suis obicere non posse. Obtulerunt mihi $10,000 ut te solum relinquerent ut te occidere possent.
  
  
  "Debent pecuniam invenisse."
  
  
  "Pecunia?" - dixit, torva.
  
  
  "Nihil refert. Dic eis ut facias. Dic eis, et laqueum pones eis.
  
  
  "Et capies potius."
  
  
  “ Experiar,” dixi.
  
  
  In vicus ad vicus vetus oppidum transivi. Ad eam nos compulimus et viam meam per pulverem sumpsi, donec aedificium inveni, quod idoneus volebam. Sclopetum tuli e curru et in tignis prope ianuam abscondi.
  
  
  "Interrogo cur ita facis?" — dixit Arlene.
  
  
  “Pistolam habeo, quae propinquo praesidio satis est. At me de longinquo interficere conarentur.
  
  
  Vidit viam desertam. Aer quamquam calore vibrabat, inhorruit. "Perfice locum pro mitterent. Ut in ipsum. Hoc solum non fictum est."
  
  
  Plures equos in villa habes. Dic Alces me itis ad deambulandum post meridiem. huc me adduces, fugi cum equis, me pedibus relinque.
  
  
  "Sonat perfectus. Pro eis».
  
  
  "Volo eas credere. Quando autem contact vos? "
  
  
  Alces dixit se meridie perventurum. cedula conveniet ei. Idem est apud me te hic sine equo relinquens."
  
  
  Retro in villa, potum mihi infudit, et vitrum suum ad me attulit. "Ad felicitatem."
  
  
  “Ad crimen,” inquam.
  
  
  Risit secundo cum nostro conventu. "Permaneo quod optimum est ad negotium. Sed multum dolere cum hominibus possum. Similis Cora. Quid agis".
  
  
  alia fudi nos alter. "Tunc ad amicitiam."
  
  
  Phantasma oppidum in sole tam fervens impulimus ut tunica mea tergo meo adhaesit. descendi.
  
  
  "Ned eos videre potes?"
  
  
  "Vidi lumen solis. Probabiliter per binoculares quaerunt. Age, depone. Prope aderunt. Conventui non deesset."
  
  
  Obserata est, equo decedens meo. Hoc consilium non fuit. Sed non refert. Alces adhuc veniet. Sciebam me numeres in ea.
  
  
  Sedi in deflectens pergulas unius e longinquis tabernis derelictis et cigarette fumabat. Tunc vidi currum - nota Lincoln. Et surrexit vir in fine vici. Magnum virum. Stetit, et me respexit, et sensi cor meum elenchi.
  
  
  Sonuit equus meus. Vidi animal, et vidi alium latronem ex opposito venientem. Ambulabat ducens equum. Pulverem in parvis spiras calce pedes eius.
  
  
  Cogitaverunt me capere in crossfire.
  
  
  Proieci cigarette tibus. Surrexi et commotus sum inter bina aedificia. Stans contra parietem unius casae, expectabam pediculos meos ad gradum. Non diu. Circum angulum venit alces.
  
  
  "Quomodo puellae meae tibi placent, Harper?"
  
  
  "Omnia denique cum duobus/*.
  
  
  "Sed non tam formosa quam Sheila? Puella illa erat. Ego vere paenitet me collum eius fregit. Pluries una fuimus. Sed magna pecunia caput mulieris obnubilabit et cogitationem eius distorquebit.
  
  
  "Non te rapuit."
  
  
  Alces propius accessit. "Quis igitur fecit? Iob in domo Arleni cepi, sed de pecunia nemini umquam dixi. Quomodo ergo evanescunt sicut illa dixit?"
  
  
  Manus mea pendebat ad latus meum et conversus sum ut alces manum videre non posset. Ego movebam, Lugeram circum volvebam, et maxillae alces admirans delapsa est.
  
  
  “Puto erravisse dicendo Arlene”, dixi.
  
  
  "Age, Harper!"
  
  
  Alius homo ambulabat circa domum et venit post me. Squatebat, sclopeto monstrabatur mihi. "Miserere dixi, potator."
  
  
  "Noli eum mittere," clamavit Alces. "Volo audire quid dicat de pecunia."
  
  
  Demisi Lugerum et ad tugurium subnixum. "Arlene Sheila vicit et fiduciam meruit. Dixit mihi te ad hanc institutionem obtulisse $ 10,000. Rectene est, Alces, an illa tibi dixit sene beneficium fuisse amicum?
  
  
  "Inquit beneficium".
  
  
  Vertebam et impingebam per fenestram apertam casae. Humerum meum in putribus tabulis percussi, et cesserunt, exspuentes pulverem. Alcem et alterum virum audivi inter se vociferando. Stans, cucurrit ad tignis, et pervenit ad sclopetum quod ibi deprehensum est. scivissem se fore. Arlene reversus est et commotus est. Illa vere mihi super daturam.
  
  
  Problema erat quod ego nesciebam illam implicatam esse donec Alces pecuniam iterum attulit. Alces dixit se in domo officium accepisse Sheila;
  
  
  
  
  
  Fecerunt olim Arlenem mendacem, saltem omissione. Alia dixit se adhuc pecuniam non invenisse, quae significabat Arlene $10,000 offerre non posse. Hoc fecit bis mendacem. Et dedit mihi hanc lineam quantum de Sheila et me sensit. Dixit mihi se exspectare, si ex hoc laqueo viverem. Probabiliter cum pistol.
  
  
  Alces per vestibulum domus cucurrerunt. Vidit quasi bubali. ostium sine intermissione irruit et per solum cecidit. Pondus eius plus erat quam tabulae putridae sustinere poterant. confixus est in fovea. Iuravit et iuravit, quaerens me.
  
  
  Accessi ad eum et percussi eum in facie cum tabula quam sustuli. Ictus tam validus erat ut tabulae scinderentur.
  
  
  Alius per fenestram ascendit. Proieci stilettum in eum, sed festinanter abiit et desiderabat. Percussi fores. Si amicus Alces eam non sustulisset, meus Lugerus foris iaceret adhuc.
  
  
  Duri circa anguli. Ibi adhuc sclopetum erat, sed ego non incubui. Arlene stetit inter tecta, equi nervosi habenas tenens in una manu, et medium pondus mauser in altera.
  
  
  Vade, et accipe eum. Veni, ut adiuvet te,” inquit.
  
  
  “Imo, rediisti cum pueris sisto et vide si omnia secundum consilium fierent. Hoc nefas est. adhuc vivo et verum scio. Shells surripuisti pecuniam. Fugit illa cum deesse comperit. ego numquam te id scirem. Confidit tibi. "
  
  
  Ea ex machina sclopeta excanduit.
  
  
  intermisi illud in pulvere. Respexi modo in tempore ad videndum comitem Alcum e fenestra innixum et apud Arlene iaciam. .45 qua- les erat glans et faciem apertam scidit.
  
  
  Clamavi et irruerunt ad virum e fenestra eum trahentes. In os ego eum pulsavi et manu sclopeto arripui dum pulverulenta via devolvebamur. Alia e circa angulum prodiit. Ipse levavit saxum, et elevatum est illud super caput suum et ad me deiecit.
  
  
  Vir infra me tormentarii in partem dextram monstrare conatus est, sed carpum tenebam. Iterum me hit. Cognovi Alces venturum. Novissimo momento evolvi. Alces saxum dimisit. Alius homo sedebat, et saxum terribilem sonum ei percussit, ac si cultellus carnem secaret. Hunc mortuum esse non dubitabam. Sine dubio.
  
  
  Alia visa turbata hac vice. Ille caput ingens incredulitate movit. Tunc accessit ad amicum suum. .45 e digitis hominis scidit.
  
  
  Repebam ad Luger. Conversus, Alces in cista iaculatus sum. Bis. Tertium iaculatus sum cum evigilasset, oculi feri et os moto, quasi aliquid dicere vellet.
  
  
  Tandem cecidit, et in pulvere concrevit. Tardus ad pedes surrexi. Oppidum phantasma paene silere videbatur, sicut coemeterium. Solus eram in ea qui supervixit. Venatio longa peractus erat et officium meum fiebat, praeter Hawk de infiltratoribus AX bases indicavi. Cras sed varius est.
  
  
  Epilogus
  
  
  Hawk in lacu ad clavam in agro frondoso Virginiae prope Washington inveni. Multum opus sunbathing tulit. osseae cubita et genua sicut umbellae eburneae;
  
  
  "Quomodo dictum est purgatio?" rogavi.
  
  
  "Omnia curata sunt. Bases claudere debebamus in Carolina et Denver, sed omnium speculatorum Mafia potiti sumus. Fortunate praematuro operabatur nec quemquam magnae indicio praetermitteret. "
  
  
  “In genere, Mafia nihil de Rossi cum communi- tatis commercio scivit aut se in speculatione AX versatum esse. Abruz probabiliter multum vel nesciebat. Mox suspectus erat. Sed suspicio funesta esse potest cum Leex Rossi cum hominibus similis es permixtus.
  
  
  Accipiter unum oculum aperuit.
  
  
  « Pretiosa res et cruenta fuit, Nick, sed nostrum officium, tuum et meum est. Sordidum officium est pro quo nomismata non obtines."
  
  
  “Scio,” inquam.
  
  
  "Estisne parati in crastinum Londinium proficisci?"
  
  
  "Ita, domine."
  
  
  "Nick," vocavit ambulans. in sella lascivitis sedit. "Quis est mulier in vehiculo exspectat?"
  
  
  "Certus index"
  
  
  "Vis filiam Valant?" dixit .
  
  
  * * *
  
  
  Barbara impatienter expectavit. “Eamus alicubi et cubitum ibimus, Nick. Cras celerrime veniet.' Illa propius me movit ut clava discessi. "Numquid miratus est bulla tua?" "O quidem," inquam. "paene mutus erat."
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Agens - Counterparty
  
  
  
  Nick Carter.
  
  
  Agens - Counterparty
  
  
  Dicata sodalibus Civitatibus Foederatis Americae, Secret Service
  
  
  
  Caput primum.
  
  
  Venator dum persequitur ludum periculosum, interdum invenit se nesciens partes suas cum praeda commutatas esse et victima fieri. Multae bestiae ferae callidiores insidiae necessariae habent, ut occisor quator Mato Grosso, quae suum vestigium ad perturbandum et venandum canes uno ictu unguium necant, semper ultimum canem in primo iumento necant. Et praedo elephanto Dabi, qui taetrum habitum discerpitis membrorum humanorum persequentium evolvit.
  
  
  Homo, utique, omnium insidiatorum callidissimus, hanc rem diligenter cogitabam ut per opacam silvam iter incederem. insidiae locus optimus erat; et sciebam hoc modo propositum esse.
  
  
  Ambulabam diligenter, lente, spectans omnem arborem et fruticem ad motum, audiendo ad minimum sonum. Mea Luger, Wilhelmina, parate in holstere, sed sine apparatu. Hugo Stilettus iacebat in vagina sua accinctus ad dextrum brachium, sub tunica quam gerebat. Ramum imminentem nuper praeterieram cum sonum post me audivi. Etiam antequam conversus, scivi quid esset, cecidisset homo ab arbore in terra post me;
  
  
  Mox conversus sum ut viderem manum demissam cum cultello in eo. Tenuis, acuto ense directo ad pectus monstrabatur.
  
  
  Laevum bracchium ut obstruat levans, carpi hominis carpi. Eodem tempore indicem ac medium digitos dextrae meae in oculos incidi. Sed liberam manum ad pontem nasi pressit in tempore ut oculos servaret.
  
  
  Alterum carpum ambabus manibus arripui, ab eo discedens, ac procumbens dura discerpens. Vir super humerum meum volavit et supinus humum percussit. Cultrum de manu eius evolavit. tendebam musculum in brachio dextro, et stilettus in palmam meam delapsus est. Priusquam homo movere posset, extremum stiletto sub mento tenui pressi et ibi tenui.
  
  
  "Melior fortuna postero tempore" tacite dixi.
  
  
  Cultrum non sub mento hominis immergi ut solet. Tenui ibi eum angustati oculi mei.
  
  
  Subito risit. "Optime, N3," inquit.
  
  
  "Quaecumque suggestiones?" - rogavi stiletto e gutture removens.
  
  
  Et resedit et reduxit se. "Bene, commemorare potui ut plus coxae in iactu tuo uteres. Et stiletto tuo non est quaestio et reputatur inferior Societas Germanici Trappi quam tu a me modo ademisti. Sed puto te omnes scire, certe. Et tu videris officium obtinere, qualecumque est.
  
  
  Hugonem reposui in vagina sua. Dixi, gratias.
  
  
  Primum experimentum in provectae exercitationis transivi. Adversarius meus adiutor aikido instructor apud AX Academiam erat, et fateor me fecisse quod boni officium damnare faciebat, certo recordatus sum fundamentales defensionis sui. Fuimus ex causa scholae secretae super AX procuratores eximii.
  
  
  "Perge nunc per hanc viam donec ad sectionem perveniat cum via ad centrum disciplinae reductum", dixit mihi. "Exspectare aliquid."
  
  
  "Ego semper amo," subridens respondi.
  
  
  ibi dimisi et ambulavi per anfractus. Luna post nubila elapsa, Lumen argenteum superstito Vestigia lustrans. sedulo commotus, ad omnia paratus. Cum ad sectionem perveni, paulisper substiti. Intellexi defectum sonorum insectorum, quod significabat forte aliquis alius prope esset. Meam viam institueram ducens ad centrum disciplinae cum homo e tenebris prosiliit in viam coram me recta. Lugerum meum extraxi et hominem ad eius telum perfeci. Lugerum ad pectus eius intendi et felis trahi. Clicca in cubiculis vacuis erat.
  
  
  Dixi, "Mortuus es". ' ad cor 9mm glande.'
  
  
  Figura in lite obscuro risit, et vidi in facie gestari. Risus et id metus erat mi lacinia. Cum adhuc conabar ut viderem, audivi post me pauxillum strepitus. Hic justo inlex. Sed nec dictum erat. Numquam in te magistri, neque nocturnis exercitiis laboraverunt.
  
  
  Priusquam ad alterum hominem accedere possem, subito sensi, acrem dolorem ad basim cranii mei explodere. Me clara in tenebris micabant lumina. Genua mea succidunt et humum occipitio feriunt. Audivi gemitum demissum alicubi, stridorem sonum, e gutture meo.
  
  
  vocem audivi. - "Ille est?"
  
  
  “Ita est,” alter cum aliquo accentu respondit.
  
  
  Oculos meos cum dolore aperui et duas figuras obscuras in tenebris natantes vidi. Sunt ambo
  
  
  tegis larvis vestitos. I. Rogare potui. - "Quid est hoc?"
  
  
  "Vera vita, Mr. Carter," cum accentu dixit. "Non ludorum ludorum similis cogitasti."
  
  
  e In causa, non aliquam deductionem praeclari ad figurandum, hos non esse magistros de disciplina academiae. EGO eram iustus trying ut autumare quomodo in aream ascenderunt cum unus ex eis calce me laborare in latere.
  
  
  Ego chuckler et maledictus sub spiritu meo. In dictum dolor dolor. Vir cum accentu ostendit Colt Cobra 38 Praecipua ad faciem meam.
  
  
  “Iustus erat tibi persuadere hunc ludum non esse, Mr Carter,” ille qui mihi dixit Colt. Alter homo leviter anhelabat et quasi lectionem repetere cupiebat.
  
  
  pistillum parvum in sacculo suo posuit et involucrum nigrum e iacco traxit. Sonans in gutture, involucrum juxta me in terra demittit.
  
  
  Alter cum accentu iterum locutus est. Haec epistula est pro superioribus tuis, Dominus Carter. Hoc de colloquio venturo in Caracas. Moneo populum tuum diligenter et serio illud perlegere.
  
  
  Mens mea in tenebris luctabatur angor. Colloquium erat conventus inter praesidem Americanorum et praesidem Venezuelan, fiendum in Palacio de Miraflores, in Palatio albo, per duas proximas septimanas. Hoc magni momenti fuit eventus politicus qui oeconomicos et politicos necessitudines inter Civitates Foederatas et Venezuelam firmaret.
  
  
  Rogare volui, ut paulo amplius loquerentur. sed finierunt sermonem. Ille qui mihi ante calcem erat daturus erat mihi unum extremum calcitrare antequam exirent. Problema eius erat quod officium suum nimium dilexit. Hoc tempus gravem calceam capiti meo ostendit. Crura eius apprehendi et deprauavi eum vitiose. Audivi ossa rima et exclamavit, amittens stateram et graviter cadens in vertice sodalis sui. Retraxit alter, et ambo ceciderunt.
  
  
  "Asinus!" - Vir ille cum Colt exclamavit, conans ad ejus pedes pervenire, conans petere.
  
  
  Tunc pedibus meis fui, et aliquo modo inter me et sclopetum nactus sum, quod bene mecum erat. Me pugno magno in facie percussit, sed impingo et in maxillam meam proieci. Vir cum sclopeto exilivit et in umbras cucurrit. Alterum ferio, templum pugno comminuo. Resupinus cecidit, et super eum me conjeci, sed pedem in ventrem meum immisit et impulit. Exui et ex tempore in dumos delapsus eram pedibus.
  
  
  Sed non obliviscar quantum mihi calcitrare gavisus est, et dedit mihi industriam ne scirem me habere. Incidam stilettum in manum meam et proieci eum post illum. Eum in tergo percussit dum densi frutices intravit. Clamavit, terga arripit, procurrit, e conspectu evanescit in frutices.
  
  
  Cum lapso accessi, post me instructor umbras Exiit. "Heus" clamavit "quid hic agitur?"
  
  
  Ambulavit ubi ego stantem et vidi stilettum haerentem e tergo latronis. Dixit. - "Iesum!" "Quid infernum accidit?"
  
  
  Personam hominis exui et vidi eum mortuum esse. Vultus erat insolitus. "Venimus hospites," inquam. "Aliquit unus."
  
  
  "Num hunc unum occidisti?" aeger paulum aspexit.
  
  
  AX praeceptores sui defendendi sunt periti, sed plerique non multum temporis in campo versantur. Docent nos sedere, sed sordidum opus numquam faciunt.
  
  
  "Similis feci", inquam, ambulans praeter karatam periti cum maxilla mea remissa ad involucrum quod oppugnatores mei reliquerant mecum reliquerunt. illud aperui et vix nuntium lunae sub lumine legere potui.
  
  
  In colloquio ventura Caracas, regimen US et praesertim AX retis intelligentiae gravibus humiliationi et pudori subicientur. Provocatio haec AX aperta est: determinare quid humiliatio accipiet et quomodo exsequatur, et impedire, si potes. Cum amiseris, mundus videbis inefficacem AX et inefficacem Civitatum Americae Unitarum regimen in rebus mundi.
  
  
  Signatur simpliciter "Spoliatores". Totum nuntium, incluso subscriptione, e tonsura emporium erat consutum.
  
  
  Praeceptor pallidus facie ad me accessit, latus ad mortuum respiciens. Cum loqueretur, frigida vox fuit. "Numquid haec deserere homines?"
  
  
  “Ita est,” inquam.
  
  
  "Num hoc videam quaeso?" — voce instructoris petivit.
  
  
  "Non timeo," respondi.
  
  
  Vultus eius ira repletus. Nunc audi, Carter. Hoc miserum incidit in scholasticos, quid vis facere. "
  
  
  Chartam iaccam in sinu meo dedi. "David Hawk plenam famam accipiet."
  
  
  Omnes in AX nuntiaverunt Hawk, etiam bulla hominis in centro disciplinae. Instructor suspicatus sum aegre id quod Hawk protinus retuli. Cum praeter eum ambulabam ut stilettum meum levarem, me moraturum putavi.
  
  
  "Putasne chartam hanc a me accipere posse?" - cavillator quaesivi rictu.
  
  
  haesitat parumper. Sciebam se cupere ad suscipiendum provocationem, sed noverat dignitatem meam. Hoc unum vix eum, quamvis nigrum balteum in karate.
  
  
  Secessit et extuli stilettum. Ferrum in mortui terga purgavi, et in vaginam redii. "Potes corpus ad centrum disciplinae," inquam, "sed ibi relinque, donec ab Accipitre ordines audias. Nec quicquam de loculis eius tollas.
  
  
  Instructus iustus aspiciens me, indignatio scripta tota in faciem suam.
  
  
  "Nunc iam confecta sunt", dixi. "Hodie nihil latius patet in umbris."
  
  
  Aversusque retuli versus tecta. Hawk ilicet dici debuerim.
  
  
  * * *
  
  
  Post biduum, Hawk et circa mensam longam mahogany colloquii AX sedi in praetorio cum capite CIA, caput Agency securitatis nationalis, caput servitii secreti et moderatoris Securitatis Venezuelan Vigilum. Accipiter rogabat hos homines ut nobiscum convenirent quod eorum instituta irent ad securitatem Conferentiae Caracae providendum.
  
  
  Accipiter erat ad caput mensae et locutus est per ingentem foetentem cigar. "Omnes habes exemplaria nuntium, iudices," inquit. "Si quis vestrum originale iterum intueri volet, hic habeo." Eius corpus macilentum electricum cum industria videbatur, et duris, glacialis oculi locum in vultu Connecticut agricolae laeti prospexerunt. Animadverti, quod multoties ante egeram, quod cum Accipiter loqueretur, attente audiverint homines, etiam illos praeclaros.
  
  
  "Nulla notitia est de quis hoc scripsit?" — roganti cia prineeps. Vir erat procerus, rufus, oculis caesiis pungentibus et habitu generali quinque stellae.
  
  
  "Respondebo N3 tibi istam quaestionem," dixit Accipiter cigar ponens in ore.
  
  
  manus meas ante me plicavi in mensa. Odi has officiales conventus, praesertim cum quaestiones intelligentiae respondere multum.
  
  
  "Materia quae pro ipso nuntio usa sunt investigare non potest" dixi. "Papyram, involucrum, resegmina et glutinum compressimus, et hae omnes res communes quovis millium commeatuum in area emere possent."
  
  
  "Quid de ipsis hominibus?" - Caput secretum officii impatienter petivit. Erat illibernus et candidus, in templis suis fuscus. valde timidus aspexit.
  
  
  “Virum occidi evasit venditator calceamentum in magna copia venditoris hic in Washington. Nulli extare. Nullius rei testimonium habet cum aliquibus ex nostris vel capitalibus. Et de amico suo omnia possum tibi dicere quod ille magnus Guido cum accentu Europaeo est.
  
  
  "Russian?" - quaesivit procuratorem NSA. Is senior erat pilis albis et mento longo extantibus. Ipse stabat in nota ante se, sed intenta facie mea spectabat.
  
  
  "Certe" dicere non possum, dixi. "Fortasse Balcanus accentu fuit. Et sane fictum esse potuit.'
  
  
  Venezuelan digitos in mensa percussoque. Vir erat vir magnus cum facie olivae nigricans, supercilia fruticosa. Vir erat qui imperium Venezuelan feliciter defendebat in serie rerum conatum pridem, et nunc plane sollicitus erat. "Deinde nihil scimus qui post hunc nuntium" lente crasso accentu dixit.
  
  
  "Vereor ne res hodierna" Accipiter admittatur. "Etiam obsignatio nihil significat ad nos."
  
  
  “Si mihi esset, de eo non cogitarem”, princeps dixit NSA. "Hoc est verisimile quidam scias."
  
  
  "Aut aliqui inimicitiae contra AX," caput servitii secreti annotavit. "Indocti sunt faciles agere si in Caracae ostendunt."
  
  
  "Non puto Russos aut Sinenses Red missionem hoc modo facturos", homo lente dixit CIA. "Sed tunc vix potest suspicari quomodo KGB et L5 in dato situ agentur."
  
  
  “Dura, frigus manet,” Hawk inquit, “conloquii minas esse. Nota loquitur de humiliatione et verecundia, non de meltdowns. et specialiter ad AX. indices? "
  
  
  Breve silentium fuit. Caput denique CIA iterum locutus est. "populus tuus saepe ite, ubi caedes inceptum expectatur," inquit, "ut carnifices cum tuis obstruant." Respexit ad me
  
  
  "Recte," inquit Accipiter, in sella recumbens et mensam circumspiciens. "Si ergo AX in hoc colloquio adsit, omnino fieri potest ut aliquis nostrum Vice Praesidem vel Praesidem Venezuelae vel utrumque interficiat".
  
  
  Colloquium erat in plena adductius ad mensam. Caput servitii secreti ad Hawk torve aspexit. "Non video quomodo illud ex notula, David", concludere possimus. "Puto te momentum exaggerare."
  
  
  NSA homo e sella surrexit et prope mensam longam commeare coepit, manus post tergum amplexae. Apparuit sicut recessus colonellus Britannicus cubiculi ambulans. "Puto nos omnes hoc quoque serio accipientes" disseruit. " Damnatus note potuit esse lusus."
  
  
  Adhuc sedulo tacui. Accipiter opiniones omnium audire voluit antequam nostras expressimus. Sed iam tempus ratus sum alloqui.
  
  
  “Hoc nimis probus est iocus esse,” tacite dixi. “Memento, hos aditus ad AX disciplinae facilitatem acturos. et cognoverunt nomen meum et invenerunt me ibi. Ille cum accentu, qui mihi chirographum dedit, hoc prorsus dixit: Suadeo populo tuo haec diligenter et serio perlegere. " Circumspexi mensam. "Non videbat iocari."
  
  
  "Si hominem in eo casu non occidissem, rem omnem satis graviter etiam interpretari voluissem", praefectus secreti muneris caustically dixit.
  
  
  Animum perdere non potui. “Unus ex hominibus me sclopetum habebat, alter me pugnabat,” frigide dixi. “Si ibi fuisses, serio fortasse tulisses. Cultrum meum usus sum, quod hominem prohibere, non quo occidere velim.
  
  
  Princeps servitii Secreti supercilia mox levavit et indulgenter mihi risit. “Nulla reprehensio iudicii tui apud te directa est, domine Carter. Im 'tantum conantur ostendere intelligentiam institutionum huiusmodi tabulas recipere in iusto fundamento. Modo non possumus omnes serio accipere."
  
  
  Venezuelan faucibus purgavit. "Verum est. Sed hoc unum mihi diversum videtur. Et ubi possibilitas est conandi de vita Praesidis mei, non possum id periculum facere. Propono securitatem duplicare apud Miraflores Palatii in colloquio. Et cum Tuus. Vice Praeses etiam periculum imminere potest, vehementer te hortor ut extra cautelam capias.
  
  
  "Modo locutus sum cum praesidi," CIA dux dixit. “Illud minime molestum est. Dixi ei quod omnes quattuor institutiones adhuc homines ibi habeant, et satis putat.
  
  
  Accipiter hominem ad secreta opera respexit, qui manibus iunctis ori suo pressit. Quamvis verba canina sua, plane agnovit se primas partes habere ad vitam et personalem salutem praesidis.
  
  
  "Quid censes?" - Accipiter eum interrogavit.
  
  
  Hawk graviter aspexit. “Bene, fateor nos loqui de vita ducum colloquii hic, saltem in potentia. Populus quoque additus inveniam pro itinere ad Caracas ut securitatem in Venetiola par ".
  
  
  "Bene," Hawk dixit, cigar mandendo. Et cucurrit manum suam per canos suos, et accepit cigar ex ore suo. “Pro AX, non soleamus habere procuratorem in illa regione in conventu. Sed cum AX nominatim in nota memoratur, ad colloquium mitto principalem virum meum - Nick Carter". Manum suam ad me elevavit. "Vice Praeses putat pulchrum esse si eum comitatur, sic ego quoque ibo."
  
  
  CIA dux a me ad Hawk prospexit. "Videbimus ut ambo admittantur."
  
  
  NSA homo lente caput movit. "Ego tamen in venatione ansere fera te esse arbitror," lepide ille.
  
  
  "Fortasse," Hawk admisit. "Et sane tertia possibilitas est." Constitit, opperiens fruitur. “Captionem” inquit, frigidam cigar in os reclinans. “Nota dicit AX, qui humiliabitur. Et haec omnia patent vocati ad AX. Forsitan aliquis velit N3 aut me ibi esse aliqua ulteriore causa.
  
  
  "Quare ergo?" - NSA agenti obicitur. "Hoc puto esse quod in alio sedere felix eris."
  
  
  Accipiter cigar mandendo. "Nisi id non facio," inquit. "Non placet idea de capite nostro in arena sepeliendi et sperans periculum abiturum esse vel alium omnia nobis curaturum."
  
  
  "Accipimus praesentiam tuam, Señor Hawk", officialis Venezuelan dixit.
  
  
  Vir e CIA intellexit et serio intuitum in me convertit. "Spero iter tuum ineptum est", inquit.
  
  
  Risi ego illum. "Crede necne, spero etiam."
  
  
  Capitulum secundum.
  
  
  Hebdomada sancta Caracas erat, et universa civitas ad diem festum convenerunt. Bullae erant, pompae cum vario in ratibus, et omnes in variis indumentis, concentus et spectacula.
  
  
  ac choris in plateis. Caracas deridebat comam. Tamen non eadem clara, carnivalis modus insanis qui apud me mansit sicut sedatus sum in conclavi meo apud El Conde Hotel sex dies ante colloquium. Erat frigidum terribilem affectum vehementis sibilans per angustas urbis vias cobbled of the old. Sententia superstitio non potui movere urbem conabatur aliquid mihi narrare quod celebratio ab spectatore fortuito latebat. Aliquid mali.
  
  
  Accipiter prius abstulerat et iam in urbe erat. Melius putavit nos separatim iter facere et in diversis hotels manere.
  
  
  Putabar contactum Hawk in parva caupona prope Americanam Express officium hora nona vesperi. Hoc mihi paucas horas ad me dedit, itaque ad kiosk in angulo accessi et ephemeride ac bullientem schedam emi. Chartas cepi mecum in casu prope sidewalk, sed propter ventum intus sedere decrevi. Campari iussi et bibi, dum de colloquio fabulas omnes legerem, mirans si hoc forum verum lacus antequam actum esset statueret.
  
  
  Cum ephemeride confecto, nuntium bullientem studui. Ego semper bono bullfight fruebar. Cum es in negotiis necandi et quaerit non occidendi, et tu cum morte luditis — mortem violentam — bullitatio specialem fascinationem habet. Tu, solve pecuniam et sede in barrera - in fronte versu. Et tu scis quod in arena mors erit, forsitan et mors hominis. Sed sive taurum sive hominem mors percusserit, scis hoc saltem tempore vivere. Quicumque moritur, non te aut hostem occideris. Sedes igitur in sede tua soluta, et omnia cum sensu distrahendo accipias quod scias te dare debere semel ad mundum extra arenam rediturus. Sed in effectu mortis actu frui potes, a morte quae te in plateis colit et alienavit.
  
  
  Dum diurna de bulliente legebam, virum spectans me suspexi et animadverti.
  
  
  Cito acta diurna vidi. Nolui hominem scire me vidisse. Moratus sum in pagina et sorbere Campari cepi spectans hominem ab angulo oculi mei. foris ad mensam sedebat, me per fenestram intuens. Faciem eius numquam antea videram, sed mihi contigit ut altiore eius aedificio simile esset homini cum sclopeto, qui me in media palaestra aggressus est. Posset idem vir.
  
  
  Sed probabiliter sunt mille tales in Caracae. Cepi motus et aspexi iterum. Vir paucos nummos in mensa proiecit ut discedere parat. Stans, iterum me aspexit celerrime.
  
  
  Postquam homo discessit, paucos nummos in mensa conjeci, chartam sub bracchio meo succinxit, et eum secutus sum. Per tempus ad vicum perveni, negotiatio gravis visionem obscuraverat. Ubi motus restitit, nusquam comparuit.
  
  
  Postea in caupona prope munus Express Americanum narravi Hawk de casu. Ut solet, cigar diu mandendo. Accipiter verus amantissimus est, sed cum legitimum locum habet ut manus ad bonum Cubanum cigar, vere illud praeterire non potest.
  
  
  "Minime interesting," inquit cogitabundus, anulum fumi flante in directione mea. “Certe, non aliquid significat, sed summa cautela procedere melius puto.
  
  
  "Fuistine ad Albam Palatium, domine?" rogavi.
  
  
  "Veni in antea hodie. Illic est multus of populus ibi Nick, sed illic 'parum admodum' augue. Populus securitatis magis circa dies festus quam in colloquio excitari videtur. Malum habeo affectum".
  
  
  "Sentio ut ne illuc quidem" fassus sum.
  
  
  "Volo te cras ad palatium ire et diu dissimulanter circumspice. Acrem nasum habes ad laborem. Utere eo et cras post meridiem huc mihi redde.
  
  
  rogavi. - "Quando vicepraeses noster cum suo comitatu perveniet?"
  
  
  "Sero cras vesperi. Munus secreti nostri guys cum eo erit. Princeps ipse veniret, sed Hawaii cum praeside ire putabatur.
  
  
  "Quid Consilium Vice Praeses?"
  
  
  "Plures dies eros in et circa Caracas cum Praeside et aliis officialibus erunt. Convivia, receptiones et colloquia privata cum Praeside Venezuela etiam instituentur. Colloquium deinde aperiet negotia cum administratione praesidentiali Venezuelan. Nempe torcular erit. Colloquium mane et tempus postmeridianum habebunt. Utinam brevior esset.'
  
  
  Accipiter manum per canitiem cucurrit et poculum densae capulus quod prius iussisset inspiceret. In parva umbraculum per fenestram sedimus. Multi homines in parva caupona erant, et colloquia circa nos Hispanice regnabant.
  
  
  "Quando Praeses Vice Praeses primam suam hic palam faciet speciem?"
  
  
  rogavi.
  
  
  Accipiter cigar cinerem concussit et obscuram et angustam viam prospexit. "Cras vesperi cenam gala in honorem apud Palacio de Miraflores meditatus est". Post cenam saltantes erunt."
  
  
  “Domine receptioni interesse velim,” inquam.
  
  
  “Habemus iam nobis invitationes”, Accipiter dixit cigar mandendo. "Immo nos permittimus adesse omnes eventus qui Vice Praeses ordinantur. Non puto nos omnes eos interesse debere, cum periculum ad ipsum colloquium pertineat et cum guys Servitii Secreti ibi aderunt. Per diem 24 horarum, personae praesidis alligatum.
  
  
  "Eamus separatim?"
  
  
  "Etiam. Omnes praeter curatores securitatis putabunt nos hic in Caracas legationis esse membra. Vice Praeses nostrum operculum novit et una cum eo ludere vult.
  
  
  Vidi circa Hawke oculos perforans sollicitus rugas. “Verum est,” inquam, “scis fieri posse, auctores huius admonitionis nihil vehementius quam demonstrationem ante Palatium Albam parare”.
  
  
  "Vel fortasse suus iustus magnus iocus est ubi quis nos in manica sua sedet et ridet."
  
  
  Parvi. — "Sit esse." Sed non credo ad momentum.
  
  
  “Me consolari conaris, Nick. Mihi senex est."
  
  
  I chuckled. "Modo te volo relaxare, domine."
  
  
  Accipiter cigar iterum ex ore suo accepit et in parvam asthray proiecit. "Ego iustus amo ut exueret affectum terribilem, quod mortiferum aliquid futurum sit et nos opprimamus."
  
  
  Iterum aspexit mensam. Aliquid dicere volui, ut mentem minuat, sed nihil cogitare potui. Hic affectus etiam me afficit.
  
  
  Mane postridie mane taxi ad Palacium de Miraflores tuli. Ingens erat aedificium cum circiter mille cubiculis. Colloquium habendum est in Cena Receptione Magna. Receptio, convivium et factio in convivio et in magna ballroom habebuntur.
  
  
  Documenta mea monstravi in limine, et sine difficultate intrare potui. Nam et facilisis erat. Vigiles Venezuelani in officio nimis cupidi placere videbantur. Palatium publicum ob conloquium clausum erat, intus autem refertum hominibus, qui peculiares saltus vel aliquo modo cum colloquio erant coniuncti.
  
  
  verus ordo intus erat. impressus. Etiam duces in officio supersunt ut visitatores officiales adiuvandi viam suam inveniant. Cum starem in magna carbasa oleum ab ignoto artifice Latino Americano, dux ad me accessit.
  
  
  "Perdóneme, senor. Siento molstarle.
  
  
  "Bene est," respondi Hispanice. "Non mihi molestus es."
  
  
  “Iam volo ostendere Picasso in aula esse,” vir risit. Cinereo uniformi ac pileo ornatus est qui me de versione Latina Hawk admonuit.
  
  
  Dixi, Gracias. "Certe ante relinquo. Nonne magistratus praetorium in palatio constituerunt?"
  
  
  At ille dixit : Etiam. "In civitate conclavia. Hoc corridor recta ambula et intrabis.
  
  
  Gratias ei egi et ambulavi in amplum cubiculum quod in praetorio securitatis adhibitum est. Aer hectica fuit, sed, si fieri potest, relaxata. Phones sonant, magistratus seria colloquia habebant, sed alii homines iocari, ridebant et loquebantur de festivitate aut pugna in die Dominico. Multa confusionis visa sunt. Mox praeses exspectabatur et custodes globi colligere conabantur in aeriportu.
  
  
  Locutus sum cum duobus CIA hominibus quos novi, sed in colloquio non videntur magnopere interesse. Unus ex illis quinque minutas minutas egit mecum colloquentes de saltatione, quam nocte convenerat ante. Nemo in comminatione credidit. Discessi cubiculum, et ambulabam per palatium, faciebus intuens. Nescio quid exspectavi, sic vide - fortasse qui me in caupona spectavit, nescio. Sed etiam rem aestimare conatus sum ad intelligentiam palatii et securitatem suam acquirendam, sicut Hawke faciebat. Donec nec quam vitae mi. Sensi amo me sedentem in tempore bomb quod displodendum erat cum omnes minime exspectaverunt. Ingratus fuit.
  
  
  Ut discedens, unus e procuratoribus CIA me apprehendit.
  
  
  "vigiles securitatis Venezuelan catervam radicalium comprehenderunt et eas in cellis servabunt usque dum hoc peractum est", dixit mihi. “Nihil ex Washington, nihil in oppugnatores tuos ducit. Rerum omnium frontes quietam spectant. Quaestio est quod praeses memoriam serio non capit.
  
  
  eum aspexi. "Quid cogito, una causa est."
  
  
  "Yeah?"
  
  
  "Doctores sumus", signanter dixi. Et conversus sum, et abieram ab eo, antequam aliud verbum dicere posset. Novus dolor, pueri ante oculos CIA erat nunc conquisitores non me vere impresserunt.
  
  
  Postea venit sine casu praeses. Viae in viis ad deversorium ubi ipse et eius comitatu morabantur repletae sunt salutatoribus vexillis American et Venezuelan agitantibus. Fui in in deversorio adventum spectandi et tumultuosum fuit. Caput Servitii Secreti promissionem suam circa extra homines servavit. Procuratores ubique erant. Saltem laborem suum serio accipere visi sunt.
  
  
  Hoc vespere posui me tuxedo et taxi retuli palacio de Miraflores. Nox erat sicut Oscar in Hollywood. Plateae cum hominibus refertae erant, negotiatio impossibilis erat. Tandem diu clausus ad palatium ambulavi. Hoc tempore ante ostium saeptum duces securitatis erant. Intus in camera receptionis summus praeses stabat a paucis selectis diurnariis circumdatus.
  
  
  Praeses Vice Praeses est vir procerus et prae multitudine circum se positus. Erat vir nobilis sene, quietus et reservatus. Solum proximi illi vocem eius audiverunt cum quaestiones ex diurnariis respondit. Post hunc stabat pulchre ferruginea crine coniux in habitu caeruleo longa fluente. Facies iterum me studeo, sed suspectum nihil vidi. Mirari coepi si caput NSA rectum erat. Maybe Hawk and I was taking it all too sey. Forsitan vir in caupona Venezuelan iustus erat qui peregrinos conspicere modo probaverat. Vel fortasse illi qui in medio disciplinae erant modo me cum sclopeto terrere conabantur. Fieri potest.
  
  
  Convivium magnum, sed incommodum fuit. Praeses Venezuela in pleno ornatu militari cum cista numismatis referta apparuit. Vice Praeses ad dextram sedit ad caput longae mensae convivii. Cibus egregius erat acetabula ac Venezuelan mixtura continentium et vini melior erat.
  
  
  In cena pulchra puella mihi prope sedit. Erat illa mulier formosissima ad mensam: curvacea, graciles, longis nigris capillis, oculis caeruleis conspicue. Vestitus crepe nigram gerebat monili immisso quod initium stupendi figurae ostentabat. Oculum meum aliquoties apprehendit dum edens et semel risit mihi. Postea in ballroom venit ad me et se introduxit.
  
  
  "Ilse Hoffmann sum," dixit leviter accentu Latine.
  
  
  Illa mihi late risit, et non potui quin putarem quo magis videris, eo melius aspexit. Stricta nigra vestis inculcavit uberum plenis uberum et dramata curvatura deae. Nihil sub veste gestare poterat, et papillae erectae per contextum finitimum conspicui erant. Illa statura erat quam putabam, et pedes eius longi et graciles erant.
  
  
  "Gaudeo tibi occurrere, Ilsa," dixi. "Ego Matthaeus Scott."
  
  
  “Non te volui considerare in prandio, sed facies tua tam nota videtur. Legatio Germanica hic laboro. ibi te vidi?
  
  
  “Potest,” inquam. "Legatio Americana in lyceo, nuper a Lutetia translatum."
  
  
  "O Paris amo!" Risit iterum. Oculi latebant insontesque, risusque attrahebat vivos sanguine venas. Puella incredibilis pulchra fuit. "Multo magis quam in patria mea Hamburgensis."
  
  
  "Bamburgum quoque tempus bene habui," inquam, suo accentu haesitans. Germanus maxime erat, sed aliud esse videbatur. Musica autem ludebat et non tempus tereret cogitans. Rogavi eam. - "Visne saltare?"
  
  
  "Ipsum", inquit.
  
  
  Ambulavimus in choro area celebres. Cohors parva in extremo atrio magnae ludit. Populus stabat et loquebatur in parvis coetibus et moliti circa aream choream. Ilsam arctissimam tenebam et illa mens non videbatur. Incubuit, calidoque in corpore risit ocellos. In efficitur dictum sensational.
  
  
  Medio per cantu, Vice Praeses et Praeses Venezuelae pilam secreti colloquii reliquerunt. Coetus hominum in toga veste ibat cum illis. Eos minutam observavi, et Ilsa animadvertit.
  
  
  "Praesidens tuum conveni," inquit, "et vere similis ei. Est verus diplomat, tam diversus ab imagine "Americae caricatae".
  
  
  "Ego quoque te bet" subrisi.
  
  
  "Vir admodum generosus videtur, homo sensitivus," illa serio respondit.
  
  
  Musica cessavit. Stetimus invicem. Ego in Caracae plus temporis ad me proficisci vellem. Ilse diversitas amoenissima esse potuit. "Bene," inquam, "placet mihi."
  
  
  “Saltator es valde bonus, Scotte,” inquit. "Tu multum bullfighter affectu.
  
  
  Tibi placet bullfights? "
  
  
  "Ego eos, quotiens potero," dixi.
  
  
  Risit. - "Ah, aliud bullientis ventilabrum!" "Ego ad bullfight cras post meridiem. Carlos Nunez est ventus bullfighter ".
  
  
  Dixi. Sciebam hanc vocem invitare, sed melius habui facere quam bovem vigilare. Praeterea insita suspicio erat mulierum, quae primis comitiis tam faciles erant.
  
  
  “El Cordobes secundus ventus est”, ea canebat. Oculi caerulei eius detexerunt quae ego omnia suspicarer - illa me probaverunt quantum amavi. "Vos have ut vado. Mirabilis erit bullfight.
  
  
  Oculi mei occurrerunt. "Ubi sedetis?"
  
  
  "In fronte, in umbrosa parte," inquit. " Solus ero."
  
  
  "Ibo si facultas," inquam. "Volo te videre ibi."
  
  
  "Volo te videre etiam, Scott."
  
  
  Rogaturus eram illam ad alium saltationem, cum virum e pila egrederetur vidi. Ego vultus tantum habebat quartam, sed satis certus eram qui me in casu spectaverat.
  
  
  Dimitte mihi, Ilsa, acriter dixi, et post hominem commotus sum.
  
  
  Iamque per latum limen transierat. Nonnulli autem impediverunt me, et tenuerunt me. Cum intravi in ANDRON, occipitium solum videre potui hominis qui cito deambulabat ad ostium palatii.
  
  
  Cum illuc veni, foris iam erat. Cito praeter catervam hospitum in ostio ambulabam et praeter custodes in gradibus descendebam. Hunc ego non vidi usquam. evanuit. Gradus descendi ad terram planam et vidi duos coniuges ambulantes in fine aedificii. Figura obscura erat angulum versus palatium et hortos modo vertens.
  
  
  Viam deieci et deinde in currendum cum e conspectu fui fregit. Substiti breviter ubi homo angulum convertit. Alia via per ædificii latus currebat, sed in ea non erat.
  
  
  Maledictum sub spiritu meo, viam decurri, oculos meos in paradisum custodiens. Viginti circiter cubitis ambulaveram cum duo viri ante me e tenebris exierunt. unum pistol in manu habebat.
  
  
  "No vaya tan de prisa!" dixit unum cum sclopeto. "Espere un minuto, popshot." Dixit me hic servare.
  
  
  Videtur quod duos custodes securitatis Venezuelan fuisse. Non cognoverunt me per speciem. Una cum sclopeto insolentior erat.
  
  
  "Americae intelligentiae laboro," Hispanice dixi. "Videsne hominem huc venientem?"
  
  
  "Intellectus Americanus?" — repetitur ille qui sclopetum habuit. "Fortasse. Erige manus super caput tuum, quaeso.
  
  
  "Ecce damnare!" Dixi. "Im 'capere conatur hominem qui hac via ambulavit. Elabitur dum me tenes.
  
  
  "Adhuc," inquit unus cum sclopeto, "Habeo te cohibere."
  
  
  “Bene, ecce, chartas monstrabo tibi,” dixi irata.
  
  
  Alter tacitus ad me venit cum tristi vultu. Id mea attigi. ut primum advenit. Ille statim me in faciem pulsavit, me prostravit. Duos in incredulitate aspexi. Audivi vigiles occultos Venezuelan satis lentas esse, sed hoc ridiculum erat.
  
  
  "Dictum est tibi tenere manus tuas!" dixit vir qui me percussit. "Nos in te quaerunt idem."
  
  
  Ille qui sclopellum tenebat revolventem prope faciem meam. "Nunc sic sedebis, manibus tuis in sidewalk, dum te quaerimus."
  
  
  Sat habeo. Taedet me laborare cum exercitu rudium praefectorum securitatis, et ego praecipue taedet stoliditatis harum duarum coparum campestrium.
  
  
  Ego proiciendi talus tormentarii et os rimas agunt. Eodem tempore manum cum sclopeto arripui et aegre eduxi. Non curavi si relatus damni sclopetorum discessit et quisque impetum cordis habuit. Sed non fecit. Tristis volavit super me et in facie dura percussit me. Aripui sclopellum praetervolans e manibus rapui. Alius ad me irruit. Ab eo revolvi et pavimentum ferire. Sclopetum in occipitio posui et iuxta me corruit. Flecto genua mea ad pedes primus homo conatus est. pressi voltus volvique adligat.
  
  
  Id vero mea manu extraxi e sinu meo et ad faciem tenuit, ut legeret. Secundus tristis sedere conatus est, me intendere conatur.
  
  
  Primum rogavi. - "Legisne Latine?"
  
  
  aspexit me paulisper, graviter anhelans, tunc contubernalem suum maculosum. Cum iterum me aspexit, nova renuntiatio in faciem ejus apparuit. At ille dixit : Etiam. Cito meum card examinavit. "Tune es cum AX?"
  
  
  "Id est quod conabar tibi dicere," statim impatienter dixi.
  
  
  Obscura supercilia levavit. "Videtur error factus."
  
  
  Surrexi, et pedibus certavi. "Nunc chartam tuam inspiciamus," tacite dixi. et exivit et dedit mihi. Dum inhiberem, adiuvit amicum. Homo non poterat ullum pondus in dextro crure ponere. Quod ut vidit, fracto talo, quidam inimicitiae in faciem suam rediit.
  
  
  ID verificatur. Etiam secretum vigilum erat. Cardam una cum sclopeto secundi hominis redii. Accepit tacite.
  
  
  “Bene,” dixi. "Nos nunc ambo beati sumus." discedere coepi.
  
  
  "Visne hoc nuntiare?" - quaesivit hominem cum sclopeto.
  
  
  Ingemui. “Non si desinis me rem istam demonstrare, tormentarii monstrans dixi. Et conversus sum, et reversus est ad frontem palatii. Arcanus homo iterum disparuit. Et cum ex parte securitatis huius systematis nervos meos vere incipio assequi.
  
  
  CAPITULUM TERTIUM.
  
  
  Postridie mane rogavi Collins, procuratorem operationis CIA praefectum, ut legationem Occidentalem Germanorum contingeret videre an puella nomine Ilse Hoffmann ibi laboraret. Dominica erat et munus occlusum est, sed Collins legatum Germanicum personaliter scivit et eum domi vocare potuit.
  
  
  Legatus dixit puellam nomine Ilse Hoffmann ibi operatam esse et describi quod mihi persuasit puellam illam nocte ante convenisse. Legatus legatum suum ad receptionem misit et ei dixit se unum plus operarium secum ducere posse. Probabiliter Ilsa cupiebat ire et rapuit.
  
  
  Conatus sum meminisse qui iuxta Ilsam in cena sedit. Recordatus sum quod mediae aetatis homines circumdatam esse putavi. Horum quivis ex legatio potuit esse. Quod ad me postea accessit sola, non est per se mirum. Naturale erat ut plus interesting societatem invenire vellet.
  
  
  Collins operarium domi suae contactum temptavit, sed responsum non fuit. Hoc guy erat probabiliter ludis die suo off.
  
  
  Puella vera videbatur, sed non minus suspectum me fecit. Ego tamen male affectum de hac assignatione habui. Hawke nonnullae commendationes ad CIA et vigilum securitatis Venezuelan factae sunt. Securitas autem fortior visa est, sed sensus non evanescit. Habuit et accipiter. Conjectio non est valde scientifica, sed in re mea discas attentionem tuam intuitionem attendere. Possint evolvere ex serie rerum parvarum quae te non satis conscientiae gradu pulsant, sed praesagia sunt quae in luce rubra alicubi profundo intra te convertentur. quid hoc sit nescio. Modo scio me toties vitam meam servasse sequendo gibbosos meos.
  
  
  Fortasse nihil ad puellam aut etiam hominem vidi in casu, aut fortasse in palatio. Posset esse aliquid finitimum, in tenebris subconscious meæ latens. Sed puella et homo arcanus satis cauendi, ondi vel praesagiendi causa satis habuit.
  
  
  Pransus sum in casu prope Plaza Ibarra et non procul ab Avenida Baralt. Dum edebam, pompa transiit et bonam sententiam habui. Saltatores in indumenta, ratibus, papier-mâché erant capita in contis et vittis. Ludi erant et coepi paululum relaxare.
  
  
  Post meridiem Accipitrem in caupona conveni, sicut promiserat. Foris in sole sedebat, tunicam candidam caeruleam cervice apertam gerens et chlamydem caeruleam cum laxo nodo. Caput caeruleum gerebat caeruleum gerens, ad latus unum hilariter iuncto. Vidit sicut Hemmingway senescentis ingenium. Risum suppressi et oppositum sedi in mensa parva.
  
  
  “Fac te commoda, Nick, nec ullam commentarium de vestis fac. Ego cum festiva turba miscere conatur."
  
  
  Sub beret idem Hawk. Unum e longis suis Cubanus cigars evulsit, morsum arripiens unum extremum exspuit. Deinde cigar in os imposuit et lente convertit, madefaciens. Cigar cum beret et cilicio repugnare videbatur. Tandem accendit et in splendidam vitam trahi coepit. Rituale illi aliquid fuit, et me mirari non destitit.
  
  
  "Quam pulchra es, domine," inquam, monitis neglectis.
  
  
  Intuitus me intuitus est. “Non tam formosa quam illa nigerrima forma heri saltabatis. Putasne hic mercedem relinquere?
  
  
  Inquit, inquam. "Ipsa visa valde interested."
  
  
  At ille: Novi, inquit. " Aut habes aut non habes." Subridens sorde.
  
  
  “Vere, me terruit,” inquam, memorans. "Mane hanc compressi, sed bene videtur."
  
  
  "Quidquid aliud interesting in fronte desk?" - dixit cigar diligenter deglutiens. "Est aliud quam puella?"
  
  
  De hoc homine ei dixi et de conventu meo cum vigilum securitatis Venezuelan. “Certe, idem homo non sum certus”, dixi.
  
  
  - Aut si ita est, habet aliquid cum comminatione. Nihil est negotii cum eodem casu ac me eodem die habiturum. Maybe Im 'iustus nervous'.
  
  
  Famulus venit et ambo preceperunt Pernod. Colloquium nostrum non repetivimus donec bibit et discessit.
  
  
  "Puella rogabat me ut occurrerem ei ad horam pomeridiana", discedens dixi.
  
  
  Supercilia accipiter rosa. "Certe?"
  
  
  "Dixit eam ventilabrum."
  
  
  Accipiter cigar rodere coepit, torvo vultu macilentus, osseum corpus super mensam inclinans. "Quid tu ei dixisti?"
  
  
  "Dixi ei ego illuc si possem. Sed alias cogitationes. Cupio redire ad palatium hac pomeridiana videre quid de homine meo mysterio invenire possim.
  
  
  "Est refrigerium", inquit, non ridere conatur. "Nonnumquam impressionem obtinere te difficile tempus congruum opus in vita tua occupata sexus".
  
  
  “Hae sunt falsae fabulae quae a vili KGB praefectis divulgatae sunt ut me infamarent,” subrisi.
  
  
  chuckle. “Nam, cum ad negotia descendas, valde pertinax es. Sed in hac re te maxime cautum esse volo. Hoc valde periculosum est tibi.
  
  
  "Quaequam rationes?"
  
  
  Cogitatione paulisper sedit antequam loqueretur. Tepentes post meridiem sol canitie fulsit, et faciem aprici coloris depinxit. "Nil specialis. Sed si is qui te in media disciplina invasit, ex KGB fuit, et si idem esse videris, bis hic videris, significare poterit te ad aliquid constituendum esse.
  
  
  "Si felix essem, in schola me occidere possent."
  
  
  "Fortasse non congrueret consilio," tarde dixit. Respexit ad me. "Quid nunc incipit bullfight?"
  
  
  „Quatuor. Solus hic eventus in Venetiola esse debet qui in tempore incipit ».
  
  
  Inspexit in bracchia sua. " Habes multa temporis ad hoc faciendum."
  
  
  "Visne me puella in pugna ad pugnam occurrere?"
  
  
  "Ita, scio. Puto melius quid eius interest in te. Si pure amor est, bene, fruere, sed cave. Si non est, velimus scire de eo.
  
  
  “Bene,” dixi. "Hoc est bovem."
  
  
  " Cras mane ad me redi. Picasso videbo in Museo de Bellas Artes cras mane decem.
  
  
  “Ibi ero,” inquam.
  
  
  Si numquam ad Nuevo Circo 3:30 a.m. in die Dominico die festo, numquam scies quid omnino chaos simile viderit. Tot sunt circumstantiae fans ut vix ab uno loco in alium ambules, nisi per eos viam tuam pugnare possis. Ubique sunt speculatores, vendentes tesseras binas ad ter pretium consuetum. Varii mercatores aream apertam ante arenam tardant et centum ianuinorum laborantes sunt. Difficulter inveniebam scalperarium cum tessera ad sectionem obscuram barrerae ubi Ilse se sedere dicebat. Tesserae ante ordinem in die festo non facile obtinent. Sed tandem tesseram accepi et intravi.
  
  
  Aer intus erat omnino diversus. Adhuc tumultuosum erat, sed exspectatio silentii sphaerae in turba, minime sicut prae-ludum tempore in ludis eu Americanis. Locum meum inveni, quod rectum erat iuxta arenam, ubi viderem omnia prope. Illo momento tuba cecinit et homo equo equo arenam traiecit et galerum suum ad pixidem praesidentialem exuit. Ipse officialis responsalis erat et permisit praesidenti arena ut bullpugna permaneret.
  
  
  Circumspexi pro Ilsa et post aliquot minutas animadverti eam sedentem tantum duas sectiones ablatam esse. Me non vidit. Qui cervicalia conduxerat, ALA iuxta me ambulavit et unam arripui. Sine pulvino, hi bledarii lapidei admodum incommodiores esse possunt. Aliquot minutae duae subselliis iuxta me vacuae erant, sed tunc Angli duo advenerunt et eas occupaverunt. Bullfighter pompam finita et orchestra cessaverunt ludere. Silentium in arena regnavit. Ilsam iterum aspexi, et me quaerere videbatur.
  
  
  Tunc porta patefacta est et taurus magnus cum magno sonitu evolavit. Pugnatores post claustrum stabant, et torva spectabant ut taurus scutum burladeronis in adverso invasit, in arborem fragore ac voce magna scindens. Dilectus Ilsa, Nunez, unus ex hominibus vigiliis erat. Hic primus bullfighter in rogatione.
  
  
  Domina Anglica iuxta me visa est omnia in ordine habere, spectans ad ostium celi et rodillazos cum magno rubeo capam, quia omnia tam lepida et pulchra erant. Et re vera probaverunt banderilleros venustos. Sed pallescere coepit cum taurus equum picadoris inflixit ac picadorem paene pungebat. Nunes taurum pugnavit et promunturium lubuit.
  
  
  sed parum carnosa. Tandem ad necem intravit et sanguis profluxus est. Primo probant, gladium osse ferire, eum avellere. Sed secundo incepto evasit felicior - ferrum intraverunt nitide. Nunez's Cuadrilla taurum in circulo persecutus est donec ad genua procumbit et canalem eum pugione ad basin cranii perfecit. Tunc egressi muli iugulati et dissupatum cadaver praeter nos traxit anulo relicto. Tunc per dominam Anglicam satis fuerat. Vere viridis erat cum eam vir suus abstulit.
  
  
  Nunes circa anulum adoraverunt. Honoris magis quam operis, famae adiudicatus. Pro hac pugna non meruit. Promontorium eius satis bonum fuit, sed taurum male necavit. Non transeundo cornu, quod ad bonum occidendum necessarium est, sed certae fortitudinis in bovis pugnatoris quantitatem requirit, Nunez bestiam quasi carnificis tironi confodit.
  
  
  Cum clamoribus paulum occubuit, Ilse vocavi. Conversa ad sonum vocis meae et ad eam elevavi.
  
  
  “Sedes vacuae sunt hic si me coniungere vis” Clamavi.
  
  
  Secundam invitationem non expectavit, sed statim ad me contendit. Ilse brevem alam sequebatur et tunicam adaptans supra meram subuculam albam gerebat. Ut movit, alam ostendit longam femora perusta.
  
  
  "Vereor bullfighter meus ventus infestam diem habuit," inquit, sedens iuxta me. Pulvinar ei dedi.
  
  
  Subrisi sorde. - "Nonne subinde peccamus?"
  
  
  Risit et excaecavit me. Forsitan ille secundo taurum felicius habebit.
  
  
  "Certus sum" inquam. "Me paenitet heri tam cito discessi. Sed hominem vidi, quem sciebam, et illum deserebat.
  
  
  Faciem eius vidi, reactionem expectans, sed nulla erat. Certus eram quod hunc quoque hominem vidissem, et mirabar an sciret eum. Quod si fecisset, non indicasset.
  
  
  "Scio" inquit "negotium maius esse quam communicationem". "Nisi communicatio est negotium."
  
  
  Risi. "Bene dictum."
  
  
  Scire potes quando mulier vult tecum ire cubitum, etiam si te celare conatur. Maxime modo quo te spectat ac gestus facit cum manibus et corpore. Aliquando suum ingenium amittit cum conversatio minime blanda est. Scire potest tibi ut pereat vel explicet novissimam theoriam malorum dynamicorum. Sed corpus eius, eius chymiae semper ei aufert. Ilsa loqui de subtilioribus punctis bullientis perseuerat, sed indicabat se velle me tantum quantum ego. Etiam si cupiditatem mendi causa defuissem, ad vesperum hoc ipsum exspecto.
  
  
  Secundus bullfighter iam egrediebatur ut taurus eius tangeret, magnus taurus pulcher ex optimis saltibus. Pugnator ignotus erat, sed periculum turbae placere cepit.
  
  
  "Ole! Ole!" - clamaverunt.
  
  
  "Bonum est," inquit Ilse.
  
  
  "Etiam." Vidi illum mariposam facere, pallium suum quasi papilio volitare. "Scisne aliquem bullitorem?"
  
  
  "Non personaliter", inquit. “Quamvis ut vigilantes faciant, genus non sunt, tu scis. Non soleo usquam viros Latinos amo".
  
  
  "Quousque eras in legatione?" - quaesivi, mutato argumento.
  
  
  “Cum in Caracae adventus, anno fere elapso. Putabam me videre mundum volebam.
  
  
  "Et nunc non?"
  
  
  Me oculis caesiis aspexit ac deinde anulum respexit. "Potest esse... sola puella in civitate peregrina huius magnitudinis."
  
  
  Si viridis lux non esset, nunquam vidissem. "Dixi cum baccalaureato heri ad receptionem accessistis".
  
  
  "Ah, Ludwig." Ridebat illa. “Bonus est, sed papiliones colligere vult et in historia vetusta libros longos legere. Non sum quidem certus puellas amat."
  
  
  Permutavimus risum. rogavi. - "Numquid operaris pro eo?" Sciebam Ilse Hoffmannum illi non operam dedisse.
  
  
  Illa me non aspexit, sed ad bullitorem spectare pergit. “Minime, non Ludwig. De quodam nomine Steiner".
  
  
  Recta erat responsio, sed adhuc non satisfecit. "Scio Hamburgum bene. Ubi habitas ibi?
  
  
  "In septentrione urbis. Die Friedrichstrasse. Prope parcum".
  
  
  "O yeah. Novi aream. Nonne ibi cum parentibus habitas? "
  
  
  "Parentes mei mortui sunt in casu car cum essem infantulus," inquit.
  
  
  Hoc etiam verum est. Legatus Collins memoratur Ilse Hoffmann orbam fuisse.
  
  
  Doleo.
  
  
  Bovem cum vidimus. Pocula duos emi a venditore et Ilsa videbatur vere similis. Nunes incoepit et melius quam primo conatu rediit. Duo tantum tauros supererant, et fama erat vitulos ab altera vicus inpuberes.
  
  
  "Cur nunc non relinquimus et simul alicubi bibimus?" — Suadet.
  
  
  Oculos caeruleos inspexi, et invitationem ibi iterum vidi. "Sonat" inquam.
  
  
  Poculum habuimus in proximo casu et deinde Ilse ad cenam in El Jardín invitavi, in Avenida Almeda. Postquam cenam sumpsimus, me ad cubiculum suum ad potionem invitavit. Quia adhuc non intellexi eam et quod promissio blanda in oculis eius vere me tetigit, ivi.
  
  
  Magna conclavis apud Plaza Miranda erat. Erat in veteri Hispanico stilo instructa et subtilibus antiquis ornata. Solaria parva erat viae angustae imminens.
  
  
  Interius ambulando, Ilsa ad me conversus, proxime stans, "Age, inquit, hic sumus, Scotte."
  
  
  Labia eius mollia et plena sunt et facilia. Obstavi paulum, et osculatus sum. Illa benigne respondit, quasi totum diem expectasset. Ea vix detraxit.
  
  
  " Potionem fac nobis dum muto," inquit.
  
  
  Illa in cubiculum disparuit. Duos cognacas nobis effudi ex lagenis crystallinis et tempore quo Ilsa redierat perfeceram. Longa et stricta vestis erat quae nihil phantasiae reliquit. aulaea illa clausit, inde ad me venit et cognacum bibit.
  
  
  tunicas meas exui dum in cubiculo erat et non molestus erat Lugerum et stilettum occultare. Aspiciebam in vultu cum vidisset eos. Sperabam fore mirum, et erat. Sed certo non potui genuinum esse.
  
  
  "Quidnam hoc est, Scott?" Illa dixit.
  
  
  “O tormenta,” dixi casualiter. "Praecavendum nobis est in legatione, cum aliquid simile huic colloquio accidit."
  
  
  "Etiam. Utique, inquit.
  
  
  Singula perspexi corporis eius per crassam pallii sui fabricam. vitreum meum posui. Ego ne expertus quidem sum, sed aliqua de causa hoc tempore magni momenti non videbatur. Ilsa sorbendum accepit et etiam deposuit. Tenui umbilicum amplexus sum, et illam ad me trahebam. Nescio quomodo pallium auxit effectum. Nec una curvatio vel flexus carnis tactus latebat. Iterum eam osculor, et instanter in me pressit manus meas super corpus suum motas.
  
  
  "O Scot," inquit.
  
  
  Recumbebam et sensim tunicam meam laxavi, eam in pavimentum demittebam. Immota stetit, oculos inspiciens. Corpus eius speciosius etiam fuit quam excogitare potui. Illius respiratio facta vadum et plena, circum ubera mota. Exui holsterum meum, et stilettum vaginam, et projeci in mensa juxta lectum latum post nos. Exui me adiuvit, deinde super lectum diurnum ambulavit et in eo cubavit.
  
  
  "Veni huc, Scott," insusurravit.
  
  
  eam adii. Simul in stibadium coimus, et odor odoris excitans nares implevit. Caro eius calida in manibus meis erat, et dulcis guttur eius in labiis meis. Illa mihi pertinaciter admovit manus, et ora ubera pectora texit, erectas blanditur papillas. Manus eius in me erat, et me ad illam ducebat, et tunc super me venit dulcedo calida. Coxis eius ad me contremuit et circa dorsum eius crura clausa sunt. Sonos sensuales in gutture humiliavit sicut passio nostra crevit. Tunc emisit clamorem acrem, Et tremuit mollis caro, ut ego explosa intus.
  
  
  Paulo post, Ilsa surrexit ut cognatos aliquos acciperet. Laxatus et saturatus iacui toro, porrectus in meam altitudinem. Si ita esset, quod Ilse ad dubia mea responderet, nihil iam de illa solliciti essemus.
  
  
  Ast ego eam arcte aspexi, simulque oculos non auferebat meum telum in proximam mensam. Ego Ilse cognatam bibam priusquam meam bibam.
  
  
  "Placebatne tibi?" - rogavit me postquam sorbere cepi.
  
  
  "Bibendo vel iocum?" rogavi. Id cum paulo vertigine sensi.
  
  
  "Fun," illa risit.
  
  
  " Prima classis." Sedi iuxta eam in margine stibadii, sensi bracchia mea gravata esse.
  
  
  "Id quoque probaverunt."
  
  
  Ego vere coepi ad tempus usque. vertiginem et debilem sentiebam, nec causa huius erat. Nifi Ilse me aeent.
  
  
  "Quid infernum." Dixi. Verba tantum non apta sunt.
  
  
  Ilsa nihil dicere. Recessit a me paululum.
  
  
  Vidi eam. Subito iratus sum valde — cum illa et mecum. Caveam tamen accipitris monita et dubia mea.
  
  
  "Canis!" - Voce dixi, et resonabant mirabile in aures. In facie dura percussi et obvoluto suspirio in lectum diurnum decidit.
  
  
  Surrexi et nutavi gulose. Apprehendi vestimenta mea, et incepi eas avellere. "Quod est verum nomen tuum?" - quaesivi, quaerens anhelatiunculas meas exe.
  
  
  Arma mea aspexit, sed unum ex illis experiri non audebat. Minutam sanguinis ab ore detersit. "Meum nomen est Tanya Savich," dixit.
  
  
  Nunc in caligas habui. Gradum ad mensam tuli, Lugerus et stilettus ibi iacebant et paene in faciem ceciderunt.
  
  
  mensam apprehendi, sed pulsavi et ad solum decidit. Innixus sum super lectum immisit, stans super puellam nomine Tanya Savich.
  
  
  “Et pro KGB operaris,” inquam.
  
  
  "Etiam. Vere paenitet me, domine Carter, quiete dixit. "Ego amo te."
  
  
  Vidi eam et vidi duos Tans. “Fuit cognac, annon? Sed tu ipse bibisti. Et vidi te cum perrexeris ad specula. Quid fecisti, antidoto ante te injicies?
  
  
  "Non erat cognacus," dixit paene misere. "Erat lipstick. Et immunitatem hypnoticam habeo ad effectus toxicos.
  
  
  "Hypnoticus…?" Non potui absolvere quaestionem. Sensi tenebras super me venire et tunc cecidi in pavimentum.
  
  
  Tormenta amplius non curo. EGO iustus volo superare nigredinem et exire e conclavi. Si ad atrium accedere possem, aliquis me adiuvaret. Nescio quomodo satis virium est ut ad pedes meos accedam et ad ostium offendam.
  
  
  Quamprimum ad eam accessit, et ibi duo homines stabant. Unum breve, calvus latro renidens habebat. Alter erat vir quem vidi in thermopolio et in palatio, probabiliter ille qui pistolam mecum in schola Vindobonae exercebat. Facies eorum turbata est sicut medicamentum effectum habere coepit. Statura duorum, qui me ex Washington excruciarant, versus me extiterunt.
  
  
  "Mihi videberis parum ex animo tuo, Mr. Carter."
  
  
  Intorte eum intorsit. Securus facile, et incidi in sodalem comitem, qui me apprehendit et sustentavit me momento, et tunc me inflixit durum super caput.
  
  
  Recidi in diaetam et denuo in tabulatum exposui. Protinus adstitit mihi homo verecundus, crura arripui et sub eo eas extraxi. Proximus in pavimentum cecidit mihi. Vix audivi aliquem Russian maledicta. Vir longus accessit et in latere me recalcitravit.
  
  
  "Noli ei nocere," audivi puellam dicentem. "Non opus est illi nocere." Videbatur vox ab extremo longi cuniculi, vel forte ab extremo orbe nata.
  
  
  Iuravit vir procerus puellae magnae. Insiliit ad pedes eius verendus homo. vertigo ingravescit ac peius est. genibus meis assurgere conatus sum, sed in latus meum graviter cecidit. Semper putavi se ad me interficiendum. Hoc consilium erat ad interficiendum summum AX agentis, et bene fuit. Sed nec iaculis erat.
  
  
  "Tu cogitas quid illi facturi simus ei non nocebit?" Risus turpis auctor Russian. Calce me dura costis. Ingemui et cecidi super dorsum meum. Audivi puellam nominatam Ilse Hoffmann vel Tanya Savich verba bene electa homini stolido dicere. Tum voces deciderunt et aures hebetare coeperunt.
  
  
  Aliquanto post tenebrae reversae sunt, et hoc tempore iam non potuit eam dimovere. Subito cadens lapsus sum per atram profundam spatium, corpus meum sensim volvens ut cecidi.
  
  
  Caput quartum.
  
  
  Cum evigilavi, humi iacebat in lucida accensa, cubiculum antisepticum circiter pedum decem quadratum. Cubiculum vacuum erat praeter cothum album. Laquearia lumina dum inspexi graviter in caput micabant. Sedere molitus sum et statim dolorem sensi in latere meo, ubi calce fueram. Costas meas examinavi. Livor erat terribilis, sed nihil fractum est.
  
  
  Nescio quomodo huc me trahunt. Primo eventuum qui ad nigrum educebantur ne meminisse quidem potui, sed res cum puella paulatim rediit. Damnant callidi eorum ad lipstick medicamento. Sed quid dixit de immunitate? Et cur nunc memini me blanda voce locuta mihi in nimiam nigredine, corpoream, inexsuperabilem vocem, placide me quiescere narrans? Prorsus disiunctus sum, adeo ut sentirem quievissem nisi ad pulsandum latus meum dolorem.
  
  
  Aliqua difficultate surrexi, super lectum ambulavi, et in margine sedi, faciem manibus confricans, caput purgare conans. Quaecumque medicina contra me utebantur, temporaria et innoxia fuit. Horum autem causa non potui intelligere, me salvum et incolumem habere volebant. Fortasse, antequam peractum esset, glandem in fronte posuisse voluissem in cubiculi puellae.
  
  
  Recordatus sum calidam Tanya carnem sub me in lecto tricliniari. Sexus ut telum semper popularis in KGB fuit. Sed id non sufficeret sine me per novam speciem operis obtinere. Rumores erant Russos centum medicamentorum laborantes et multos annos ante occidentem in hac provincia fuisse. ut fuisse primum inimicum agentem medicamento contra utebantur. Hoc primatum experiri nolui.
  
  
  Respiciens, mores Tanya non intellexi ut atypicam pro agente ordinario KGB.
  
  
  Hoc inceptum fuit, ut me ab hominibus virgis defenderem, et quaedam hypnosis mentio. Immunitas hypnotica, id omne. Nunquam ante hunc terminum audivi. Mens mea per omnes facultates et probabilia discurrens in nihilum venit, et caput meum vehementer palpitans. Tantum omnino confundi curo cum sonitum ad ostium audivi.
  
  
  Ego statim tensis. Ostium apertum est et duo homines intraverunt, qui in Tanya diaetam apparuerunt. Idem Guido calvus adeps turpis a rictu habuit. Altus me intuens impassive.
  
  
  "Bene," inquit longus unus, "Spero te bene quies." Haec certe vox hominis qui me in Washington invasit.
  
  
  Dixi. - "Tu erat cum ligno in facie tua in Washington."
  
  
  "Ita, ego eram," dixit missa. “Vir quem occidisti iustus erat Americanus qui pro nobis laboravit. expendibilis erat.
  
  
  "Et tu me secutus es Caracas."
  
  
  « Omnino. Nolumus contactum amittere antequam Dr. Savich occasio fuit ut te in laqueum eliceret".
  
  
  "Dr. Savich?"
  
  
  "Mox" inquit "videbis eam". Nunc surge, Mr Carter. Constitutio in officina nostra habes".
  
  
  "Laboratorium?" Surrexi et aestimavi distantiam et situm uniuscuiusque hominis, mirans si possem praeterire ostium. "Ubi ego sum?"
  
  
  Procerus risit. “Adhuc in Caracae es. Modo te ad novam KGB facilitatem attulimus, Carter, maxime tibi creatis".
  
  
  Fremuit verecundus homo. - " Nimium loqueris!"
  
  
  Vir longus ne eum quidem inspiciebat. "Nihil refert," inquit frigide.
  
  
  Miror quid hoc sit. Si me occidere volebant, cur nondum id fecerunt? Hactenus, nihil ex hoc mihi sensum fecit.
  
  
  rogavi. - "Quid acturus mecum?"
  
  
  "Mox cognosces. Perrexit. Et ne nos aliquas quaestiones efficias".
  
  
  Praeter eos ad ostium ambulabam, et sequebantur me. Ego circumspexi ANDRON album, sperans ostium invenire quod instar exitus. Erat brevis exedram cum ianuis in utroque fine, et duo alii in medio. Finem fores exitus esse decrevi. clausi sunt, sed aliquid dixit quod non aperirentur; Primo Russi claves cum eis non habebant.
  
  
  Hoc solum mihi forte sit evadere. Nulla cautio facta est ut quinque minutas figuras in aliqua figura probarem. Conversimus et ambulavimus versus portam ad extremum ANDRON. Id cum conabar.
  
  
  Subito destiti iterum hominem incultum, qui corporis mee captionis parte fruebatur. sinistrum crus pressit et audivit fragorem et clamorem doloris. In lato facie cubito illum percussi et palpitantem nasum sentiebam. iuxta eum murum percussit.
  
  
  Longus vir maledixit et sclopellum in jacket arripuit. sclopellum detraxit et quasi ille quem ad caput meum Washington intendit. Non dedit mihi notus consolationis affectum. Apprehendi manum sclopeto, et alia manu eum oculis percussi. Ille ictum obstruxit et me celeriter in inguen proiecit. Cum percussus, gravem dolorem et fortem nauseam impetum sensi. Ego chuckled cum gun manum meam et perdidi. Motiones meae tardius ex effectibus partium medicamentorum erant, et hoc commodum magnum dedit.
  
  
  Ad iugulum manum meam torsit et partim deflexit. Sed percussione eum ad pomum Adae accepi. anhelavit et in murum cecidit. Conversus et versus ostium in fine ANDRON. Debebam salire super inclinans figuram hominis stocking qui ad pedes simpliciter conabatur accedere. Ego vir longus sperabam minutatim se componere, sed exspectatio mea brevis fuit. Medium tantum ad ianuam eram cum revolvens abijt.
  
  
  Desine, Carter. Aut altera glande cerebrum tuum punget.
  
  
  Ei minax persuadens erat. Substiti et super murum nixus, non respiciens eum. Meus casus evasionis incidit. Aliquanto post, vir longus ad me venit et in costis meis revolvens haesit.
  
  
  "Tu es homo nequissimus, Carter," inquit, exanimatus, manum ad iugulum.
  
  
  Alius KGB agens ad nos accessit. “Si non esset,” dixit celeriter in Russian, pollice in aliam partem aedium monstrans, “Iam nunc eum occidissem. Tardus et molestus".
  
  
  Homo salsus evolvit revolventem suum et levavit me in capite et ore ferire.
  
  
  "Minime!" — Procera dixit vir. "Cogita de missione."
  
  
  Cunctante pyxide, trux oculos habet. Sanguis de naso per labra ad mentum fluxit. Nasus iam in facie tumidus est. Vidi eum et paenituit me posse occidere. Sumeretur nisi minutam plus et magnam mihi satisfactionem tribuisset.
  
  
  Sed homo sclopellum deposuit.
  
  
  "Age," alta dixit. "Iam exspectant nos in lab."
  
  
  * * *
  
  
  Me ligaverunt ad sellam ligneam magnam. Fui in officina. Cubiculum magnum erat quod me admonuit de camera operativa in magna nosocomio Americano, excepto nulla mensa operativa in conspectu. Fortasse sella coniuncta inservivit. Plures fragmenta instrumentorum electronicorum in conclavi erant, cum luminaribus coloratis in tabulis potestate micantibus. Duo technici in machinis laboraverunt, sed solus eram. Procuratores cubiculum reliquerunt, me ad sellam alligaverunt.
  
  
  Haec sella machina in se erat. Sicut sella electrica erat, sed wiring multo erat multiplex. Etiam mitra cum electrodes exserta est. In primis tormenta quaedam ratio cogitationis excogitavi, sed non sensum ullum. Etiam Russi non ad tantum progressi sunt ut hominem solum cruciatum, etiam summa secreta obtineant. Plures etiam methodi primitivae erant quae hoc opus ac quaevis machinae facere possent. In casu agentis secreta publica alta vel in Russia vel in occidente non custodiunt. Exceptus non eram. Re quidem vera AX minus de causa agentium quam maxime ad informationes indicandas custodiendas habuit, sicut AX missiones magis circa actiones physicas specificas contra alteram partem quam circa investigationes et intelligentias colligendas.
  
  
  Cum adhuc omnia instare conabar, audivi januam post me apertam et tres homines cubiculum intrarunt. Tanya unus ex illis erat. Stola alba erat et vitreis ornata cornibus. Crines eius ligati sunt in sclopetam et vidit valde tristem et determinatam. Obviam oculis, intuens diu antequam loqueretur. Opinor conari dicere me haec omnia paenitere, sed praecessit officium.
  
  
  "Quomodo sentis, domine Carter?" - quaesivit impersonaliter.
  
  
  "Non male, pro re," respondi.
  
  
  Duo homines eam circumdederunt. Una mihi nota erat quod tabellam eius nuper legeram antequam Washingtoniae discederet. Hoc erat Oleg Dimitrov, KGB incola in Caracas et homo auctor omnium quae hic acciderunt. Statura erat mediocris, cani coma et mole magna in dextra maxilla. Oculi eius duri et frigidi erant.
  
  
  "Sic es infamis Nick Carter," Dimitrov dixit.
  
  
  "Conicio nihil esse quod negem," respondi.
  
  
  “Immo inutile est. Ego sum Oleg Dimitrov, quod fortasse iam nostis. Dulcis haec puella, quae nos ad capiendos te adiuvit, est Dr. Tanya Savich, clarissimus morum in Russia. Et hic collega eius est, Dr. Anton Kalinin.
  
  
  Homo sene in tunica alba ex altera parte Tanya me super vitreis suis respexit et adnuit. Eius intuitus me sentire sicut amoeba sub microscopio fecit. ab eo usque ad Tanya prospexi.
  
  
  rogavi. - "Moribus?"
  
  
  “Ius est, Nick. Spero te non sapiunt si Nick voco. "
  
  
  Vocem eius audivi et nunc intellexi cur satis Germanus non sonaret. Vox Russica erat cum accentu Germanico Latine imitari conatur. Perfectum non erat, sed satis erat ut me coniicerem.
  
  
  “Potes me quod vis,” inquam. "Non puto suus 'a magnus paciscor. Tametsi satis esset scire quid acturus sis. Mea curiositas vicit me. Nonne tres maleficas KGB creasti volucrum vel aliquid?"
  
  
  Tanya risit, sed facies hominum lapidosa manserunt. Dimitrov primum in tense, alta voce locutus est. “Classic American heros, eh, Mr Carter? Lascivus iocus in facie periculi.'
  
  
  Vid, apud Dimitrov. "Melius est quam flere," iratus respondi.
  
  
  "Ad hoc nunc perveniemus," Oleg," dixit ei Doctor Kalinin.
  
  
  Dimitrov chuckled et reliquit. Ianua lab apertam et claudam iterum abeuntem audivi. Duo technici in machinis nobis operam non dederunt. Kalinin accessit et adhæsit lampadio in oculis meis. Dum operatur, submissa voce mecum locutus est.
  
  
  "Dr. Savich specialitas in moribus temperantiae," lente dixit, oculos meos intuens. "Ea est una cum peritis praecipuis Russiae in campo medicamentorum animi temperantia, hypnotherapy et generalis morum artes moderandi".
  
  
  Avertit lucem et aspexi Tanya.
  
  
  "Est verum, Nick," inquit. "Fuimus expertos esse hominum mores moderandis annis. Multum investigationis in hac provincia feci. Dr. Kalinin arcte cum nostra sodalitate laboravit, memorans et analysens effectus physicas curationis in aegros nostros, egregius medicus in patria nostra est."
  
  
  rogavi. - "Pone experimenta morum in me ducere?"
  
  
  " Primus homo eris, provectis regenda modis ", respondit, vocem incertam ostendens. Nunc certus sum Tanya nescire se in re tam horrificis scientia et artibus uti. Oculi caerulei eius abditi sunt post vitrum cornutum.
  
  
  "Visne ad ... utere me aliquo?"
  
  
  Tanya cito in meos oculos avertit et iterum convertit.
  
  
  Kalinin ei auxilium venit. "Nick Carter delendum sumus" dixit. "At aliquantulum temporis. Nick Carter iam non erit."
  
  
  Modo eum aspexi. Forsitan rectum essem - ultima glans in Tanya's diaetam melius mihi detegere potuisset.
  
  
  "Non iam est?"
  
  
  "Perficientur personam traducere" Kalinin continuavit. "Fies omnino alia persona. Et hic programmabitur a nobis, D. Carter. Tu, ut computatrale, a technicos programmata eris. Incipis intelligere?
  
  
  ab eo usque ad Tanya prospexi. "O Deus meus, Tanya," in aurem.
  
  
  Oculi caerulei obviaverunt mihi. Illa mihi faciem pulchram pressit et lagenam e mensa proxima tulit.
  
  
  "Nambulo hoc est", inquit, "medicamentum nuper a nostris officinarum elaboratum". Hoc illud est quod medicamentum mentem mutasse dixeris. Proprietates habet similes LSD, sed effectus medicinae est angustior".
  
  
  "Non possum exspectare audire," dixi cavillans.
  
  
  Illa verba neglexit atque continuavit. "Cum nambulin administratur, processus cogitationis intermittitur in gradu fundamentali et mutationes personalitatis". Usor pharmaci submissivus fit et experientiae suggeribilitate augentur."
  
  
  "An oblatum" cogitavi. "Ita id est."
  
  
  "Partem," Tanya dixit. "Dum influentia medicamento, perquam capax eris ad suggestiones hypnotherapist habilis. Et ad modos se gerendi moderandi per annos investigationis nostrae elaboratas".
  
  
  rogavi. - "Ad quid?"
  
  
  Maecenas avertit.
  
  
  "Nullum est punctum in singulis abire", Kalinin dixit utrem Tanya sumens et liquido clysterem implens. "Aliquam, nihil meministis in hoc sermone diximus."
  
  
  Aliquid de eius placentia facie vere me excanduit. "Damnant te!" - clamavi ad eum.
  
  
  Oculi micabant in occursum meum, et videbar me videre pusillanimum terrorem in illis intuenti me. "Quaeso, nullum drama, Mr. Carter. Difficiliora tibi solum facies."
  
  
  Tanya surrexit e sella sua et venit ad colloquium unum e technicis. Kalinin clysterem ante faciem tenebat, propellens immergentem ad fabricam bullae aeris purgandam.
  
  
  Desperatio furia pectus arripuit meum. Artissimum rei fuit quam expertus sum terrorem. Dolorem corporis aut mortem numquam timui, sed aliter fuit. Nam me interficere ibant, perdere me, et sic utebantur corpore ad nefandos suos fines. Iustus cogitans misit tremiscit meum spina. Et nunc sciebam quod minas humiliare AX non erat inanis. Eos menses aut etiam annos sumpsit consilium parare - quidquid erat. Et cum plumbo AX agente id facienti, prope jus domi erant.
  
  
  Technicos venit in auxilium Kalinin. Tanya conversus et aspexit nos per conclave. Technicos ligavit fistulam Flexilis humero meo et manicam tunicae meae involvit. Venas ab bracchio extra vidi. Nambulin protinus in venam intravit.
  
  
  Cor tundebat. Cum Kalinin acu me appropinquavit, cum loris elaborare coepi vehementer, conans totis viribus eas frangere. Si ex hac cathedra exire possem, facile istorum curam haberem. sed vincla fortiores erant.
  
  
  Non opus est pugnare, Mr. Carter,” Kalinin molliter dixit, brachium meum expolians. "Impossibile est omnino currere in hoc tempore."
  
  
  Acus descendit et technicos humeros meos tenuit ne me moveret. In facie Kalinin voluptatis pertenuis fuit, dum acus in venam dilatatam inhaesit ac deinde clysterem pressit.
  
  
  Capitulum quintum.
  
  
  euphoria affectus sum victus. Tum corpus meum torpent. Retardata notabiliter respiratio mea et sudorem sensi de fronte et labio superiore destillante. Ego ne in medicato quidem curavi, et terribilis pavoris sensus evanuit. Recordari adhuc potui omnia, quae narraverant, et sciebam se in aliquo terrore gravissimo usurum me, sed amplius non curavi. Sciebam me esse, sed non curavi. Hoc sensu pugnavi per aliquot minutas momenta, conans incendere iram quam intra me sensi, sed nihil supererat. Quicquid fecerunt, quicquid dixerunt, bene cum eo fui. Stultum erat pugnare, cures. Misericordia eorum fui, et potestas eorum maxima. Subjiciam ei et fortasse aliquo modo superstes sum. In fine, hoc erat quod detegere in re valuit.
  
  
  Facies eorum contorta est contra me - Tanya et Kalinina
  
  
  me sicut porcus Guinea in cavea eram, sed non sapiebam. Habuerunt suum officium facere et ego faciant.
  
  
  Extendit Kalinin ad faciem meam, et palpebras meas levavit. Adnuit Tanya et reliquit. Tanya venit in faciem meam. Prope sedit. Inspexi eam oculis caeruleis radiantibus et detexi dimensionem quam ante desideraveram.
  
  
  "Nunc dissolutum sentis, tranquillissimum," dixit mihi voce molli, sensuali. Vox et vox increvit meum sensum salutis.
  
  
  "Ita," dixi, caeruleas intuens in paludes oculorum suorum.
  
  
  "Cum oculos inspicis, oculi tui deceptus sum. Gravissimae sunt palpebrae tuae, et vis claudere eas ".
  
  
  Coeperunt palpebrae meae.
  
  
  "Est difficile aperire oculos meos nunc servare. Cum quinque numeravero, oculos tuos claudes quia vis. Magnum levamen senties cum oculos claudes. Postquam eas claudis, lente cades in altum mentis excessum. Unus. Valde dormitat es. Duo. Gravissimae palpebrae tuae. Tribus. Tu es penitus remissa ac submissa. Quatuor. Cum oculos tuos claudes, vocem meam dabis ut te in tuis responsionibus et actionibus dirigere possis. Quinque ".
  
  
  Oculi sponte sua claudere videbantur. Sciebam eos prohibere non potui, sed ne experiri quidem volui.
  
  
  "In ecstasi hypnotico nunc es et respondebis voci meae."
  
  
  Loquebatur voce molli et quiete monotone quodam modo persuasiva. Valde me delectatum inveni ad pulchrum sonum vocis illius, sensualis ille, blandae vocis, et quicquid a me postulabat facere volui.
  
  
  "Intellegis?" - Rogavit.
  
  
  "Comprehendo."
  
  
  "Bine. Nunc anulum hunc machinam in caput tuum imponere et electrodes apponere." Sensi aliquem movens apparatum in caput meum. Videbatur sicut taenia, et recordatus sum errorum filiorum, qui egressi sunt de ea.
  
  
  “Sicut loquor tibi, Nick, ex machina recipies notitias visibiles. Quod vides et audieris, jucunda erunt et proderit te mentis excessu altissimum consequi." Alicubi globulum strepentem audivi, et deinde gurges pulchris coloribus nigrorem Tanya creatum aggressus est. Una cum floribus musica mollis venit, quam numquam antea audieram, pulchram musicam. Et vox Tanya comitata est pulchras aspectus et sonos.
  
  
  « Omnes musculi in corpore tuo molliter relaxantur, facile relaxantur, et magno euphoriae affectu vincuntur. Escalator es qui deprimeris. Quodlibet crus lente te demittit, et magis remissius fies. "
  
  
  Machina mihi escalator creavit, et in levem labium per labyrinthum colorum in tenebras mollis delatus sum.
  
  
  “Ad fundum escalatoris accedis et in excessum nimis profundissimum intras. Plene percipis vocem meam." Imo saxum attingo et me inveni in gloriosa, libera caligine, quam numquam relinquere volui.
  
  
  “Interrogo te quinquies numeras, sed numero ternario carebis. Numerum ternarium pronuntiare non poteris. Nunc quinque numera."
  
  
  Labia mea conturbata sunt. "Una, duo, quattuor, quinque." Os meum et cerebrum nihil commune habent cum ternario numero.
  
  
  "Optime," inquit Tanya. "Nunc dic nomen tuum et qui sis."
  
  
  Aliquid penitus intus restitit, sed vox omnipotentis me rogabat, sic respondi: “Nick Carter sum. Apud AX laboro, ubi nomen meum N... est". Numerum meminisse non potui, et in ratings Killmaster'. Deinde accuratiorem informationem de identitate dedi.
  
  
  "Bine. Nunc diligenter me audi. Oblivisceris omnia quae tu mihi narrasti et omnia alia de tuis praeteritis. Eo ipso momento integram et summam amniumiam enucleare.
  
  
  Res mira facta est. Horror exoticus super me venit, et cum praeteriit, vertiginem sensi. Postquam corporis effectus vestiebantur, diversos sensi. Subtile differentia fuit, sed sentiebatur sicut totus circum me mundus disparuit; Nihil in universo relictum est praeter corpus meum fluitantis et vox Tanya.
  
  
  "Quis es?"
  
  
  Cogitavi pro momento. Non elaborare. Conatus sum meum optimum, sed tamen non potui respondere. non habui personalitatem. Creatura eram in magnis tenebris natans, exspectans nominari, indicari et indicari.
  
  
  "Nescio," dixi.
  
  
  "Ubi habitas?"
  
  
  In hac nigredine, respondi.
  
  
  "Unde venis?"
  
  
  "Nescio."
  
  
  "Bine. Ego memoriam tuam recrees. Nunc imaginem hominis ante te videbis.' Apparatus advolans et vidi hominem. Statura erat, capillis nigris et oculis glaucis. "Ille homo es," illa. "Tu es Rafael Chavez."
  
  
  Dixi.
  
  
  "Tu es Venezuelan qui aliquot annos in Civitatibus Foederatis Americae
  
  
  in Margarita et in Caraca educatus. Pluribus frontibus functus es, nunc res novas strenuus es.
  
  
  Dixi, inquam.
  
  
  "In diaetam habitas apud 36 Avenida Bolivar hic in Caracas."
  
  
  "Avenida Bolivar, 36."
  
  
  Pergit dicere mihi quod nullos familiares aut amicos haberem, et quod populus intermissus esset in hoc aedificio pauci qui in rebus novis erant.
  
  
  “ Plura de te ipso postea cognosces,” inquit tandem. “Interim quiescendum esto. De quinque retro numerabo. Ut numeras, tarde egredieris e mentis excessu, et redibis ad conscientiam. Quinque. Ascendite iterum ingreditur. Quatuor. Omnino quiescitis. quievit, sed magis fias conscius. Tribus. Cum aperias oculos in comiti, nihil recordaberis ante oculos, nihil omnino. Duo. Cum aperiuntur oculi tui, tantum recordaberis quae de te dixi esse Rafael Chavez. Aliquid non recordabitur donec lapsus perfectus incidat. Unus ".
  
  
  Aperui oculos meos. Erat ibi puella sedens, et sciebam quod facie prius videram, sed nesciebam in qua re. Fuisse necesse est paulo antequam oculos clauderem. Statim animadverti ex Venezuela non esse, et id meum studium minui in lepida facie. Locutus sum ad eam in promptu Hispanica.
  
  
  rogavi. - "Que paso?"
  
  
  “Señor Chavez leviter sedatus es. In casu fuisti et caput tuum feris, teque intra paucos dies curabimus. Agnoscisne nouos socios, Don? "
  
  
  Circumspexi cubiculum. technicos vincula quae me ad cathedram tenebat solvebant et aliquid e capite removit. “Quare, inquam,” inquam. Sermo est, paene nihil memini.
  
  
  “Hoc est Doctor Kalinin, et ego Tanya Savich, amici tui Russici in motu rerum novarum. Hi alii comites sunt Menendez et Salgado. Fuerunt in motu apud te aliquamdiu. Te huc adduximus, ad clinic privatim, ad tractandum. Post omnes, colloquium circa angulum iustum est".
  
  
  rogavi. - "Colloquium?"
  
  
  Maecenas risus. "Noli experiri simul omnia meminisse. Opus est ut ad cubiculum tuum et requiescam."
  
  
  "Ita," inquam, stolide. « Reliqua. Fessus sum".
  
  
  * * *
  
  
  Cubiculum ductus sum ut iucunde quietus esset. Lectus iustus recumbit, sed sub casu valetudinarium lectum expectare non potui. Etenim homo cum lege essem, numquid ego? Ut sis honestus, multa meminisse non potui. Utinam puellam interrogassem quomodo casus accidisset quia non memini. Patebat unum - opus erat sociis ad sanandum me. Mihi quidem opus est illis. Quam gravis amniumia mea esset nesciebant. Bene, id paucis horis patebit. Bonus me noctis somnus figet. Sed id quod me angebat fuit quod puellam de colloquii magni momenti meminisse non potui. Mens mea volebat meminisse, sed tandem obdormivi.
  
  
  Subito media nocte evigilavi. Num me hallucinando an sicut fatum somnium fuit? Somnium esse necesse est. Fui in aliqua terra aliena, in terra deserta. Decurrebam in platea cobbled obscuram et persequens hominem. manu mea tenebat pistolam longam nigram germanico factam, probabiliter a Luger. Hunc ego confodiens et eum occidere conatus sum. Et convertit me et iecit in me, et dolorem sensi acrem in latere meo. Subito in manu mea pistola in securim cum manubrio brevi versa est. Inde evigilavi.
  
  
  Mirum erat somnium. Non memini me esse in aliqua regione praeter Venetiola et America. Et nunquam hominem in vita confodietur. Vel me? Nemo ex hoc mihi sensus factus est.
  
  
  Mane autem facto, ferculum ad me delatum est, et ego avide comedi. Cum perfecissem, vultum in speculo examinavi. Nota certe fuit. Sed apparet hanc faciem ad Rafael Chavez non pertinere. Vidi vestimenta, quae attulerunt, sed non agnovi. Loculi inanes, nulla pugio. Circa horam post, Menendez venit et me in cubiculum reduxit cum sella cum filo et aliis instrumentis.
  
  
  "Salve, Señor Chavez," puella quae se Tanya vocavit me salutavit. "Estisne parati ad novam curationem?"
  
  
  "Yeah, ita suspicor," dixi, spectans currus. "At estne hoc necessarium? Velim scire quid curatio accipio."
  
  
  "Quaeso," inquit Tanya, ostendens mihi magnam sellam. “Fides nobis, Señor Chavez. amici tui sumus".
  
  
  In sella sedi, sed anxius sum. Volui hoc aedificium exire, viis Caracae oberrare, in diaetam meam in Avenida Bolivar redire. Certus eram quod haec familiaria visa memoriae meae restituerent et sanam me redderent. Mihi pollicitus sum, si haec actio non ferret effectum, statim domum venturum.
  
  
  "Nunc relaxa," vir nomine Kalinin mihi dixit.
  
  
  "Dam leni sedativum."
  
  
  per caput meum emicuit nomen. Nambulin. Unde hoc prius audivi? Priusquam de eo cogitare possem, coepi sentire euphoria alta super me venire et studium verborum et ceterarum rerum perdidi.
  
  
  Aliquis mitra mitra accommodavit. Non sum sapiunt. Aliquanto post vocem Tanya audivi.
  
  
  "Vis claudere oculos tuos. In comiti quinque claudis.' Dinumeravit et clausis oculis. Color subito in tenebris emicuit, et audivi musicam quandam mirabilem, quae mihi nota aliqua de causa videbatur. Vox obticuit, sed colores et musica me deorsum trahunt. Sensit sicut in escalator fui. Inde vox alia venit de capite meo. Vox mihi de me omnia indicavit. Singula singula, a die nativitatis meae ad recentes actiones in motu sinistrorsum, ad liberandum Venezuelam ab imperio tyrannico Civitatum Foederatarum. Imagines scenae specificae fuerunt. Cum actum esset, accuratiorem imaginem praeteriti temporis habui. AMNESIA mea curata est.
  
  
  Fui membrum coetus politici nomine Vigilante, cuius finis erat regimen Venetorum evertendi et regimen relictum ope Russorum instituere. Ante aliquot menses suppletus sum et ante biduum in demonstratione in legatione Americana vulneratus sum.
  
  
  Tanya iterum locutus est. "Dux tuus nos rogavit ut certiorem te faceret vigiliarum ordines ob ignaviam desertionis faciem inhumanae artis militaris esse.
  
  
  "Venezuela nimis dependens a Civitatibus Foederatis Americae facta est", illa perseveravit. “Civitas Civitatum Americae circiter 40 centesimas ex olei Venetiolae exportationibus emit, dans Americanis tenacitatem oeconomicam letalem in Venezuela. Praeses Venezuela et eius regimen capitalismum delendum esse antequam totam regionem Americanis tradant. A consilio amplificatum est. de Ventura Caracas Conferentiarum disposito in mente.
  
  
  "Conferentiae erit conventus inter Praesidem Venezuelae et Vice Praesidem Civitatum Americae Unitarum. Singularem occasionem providebit ut ambo hostes populi feriant. Postea cognosces quale sit consilium et quomodo singula perficienda. Intellegis? "
  
  
  "Comprehendo."
  
  
  "Bine. Cum autem evigilavero, recordaberis in speciali omnia quæ locutus sum tibi, et omnia quæ audisti et vidisti dum in alto mentis excessu. Si mens tua de singulis quaestionibus habet, mens subconscious responsa providebit et in quibusvis hiatibus, quae tibi molestum sit, imple. Identitatem tuam Rafael Chavez non interrogabis nec validitatem philosophiae politicae eius interrogabis".
  
  
  Post aliquot minutas, oculi mei naturaliter aperti sunt, et recordatus sum quomodo Tanya numeratur ab quinque ad unum. Recordatus sum etiam omnia de vita anteacta. Quicquid fecerunt mihi, illud fecerunt. Ab amnio plene recepi.
  
  
  Maecenas risus. - "Quomodo sentis, comes?"
  
  
  "Optime," respondi. "Memento me fecit medicamento. Missioni contra Caracas Conferentias interesse debeo, nunc illud memini. Paratus ero?"
  
  
  "Paratus eris," inquit.
  
  
  Kalinin avertit et ambulavit ad technicos in extremo conclavi, Tanya me solum relinquens. "Vos et ego ... scimus inter se melius quam memini?" rogavi. Fugiens imago Tanyae iacens in stibadio habui.
  
  
  Aliquid in oculis erat, tum in levi risu facies irrupit. "Spebam te meminisse. Una erat vespera. ecquid meministi?"
  
  
  “Non sane,” inquam. "At ego quandam memoriam videram, plura vellem meminisse."
  
  
  Molliter risit. "Fortasse possumus paulisper simul iterum antequam inhaero exeatis."
  
  
  “Hoc est, inquam, expecta.
  
  
  Etsi denique omnino sensi, affirmabant me manere in cella mea et requiescere. Tanya paulum de cogitavi. Admiranda. Missio mea maxima res erat in vita mea, sed cogitare non potui de incredibili puella.
  
  
  Cum Tanya non cogitabam, praeteritorum reintegrare conabar quod paene oblitus sum propter casum. Et dum conabar meminisse, parvam rem recordatus sum. Discalceatus cucurri in fictilem domum ad extremam Margaritae. Tunc recordatus sum domum istam esse domum meam, et mulier formosa cana nomine Maria mater mea fuit. Illa et pater meus mortuus est cum essem annorum novem. Mox Caracas veni, ubi cum cognatis vixi, et civilis servus fieri studuit.
  
  
  Mirum adhuc erat de eo omnia. Quaedam ex praeteritis meis meminisse poteram, sed haec ficta videbantur, et obscurae mentis imagines erant et obscurae. Et cum de illis conscie cogitare desii, simpliciter evanuerunt in oblivionem nec videbantur esse mei partem.
  
  
  Mirabiliter, meae memoriae vividissimae, paucos annos in America laboratum oneratum navale confeci.
  
  
  Totum diem exegi in cubiculum meum. Tanya illa nocte ad me venit. Intravit quiete et clausit ostium post se. Stabam ab ore lecti mei, ubi diurna de Conferentia Caracas legeram. stethoscopium gestabat et tabulam in manu tenebat.
  
  
  "Num ego te pulsum sentio?" petivit.
  
  
  "Certe."
  
  
  Illa manu carpum tenuit mollicula parva. Oculi nostri occurrerunt et illa cito avertit. In charta sua signaculum fecit, deinde stethoscopium in cista collocavit et paulisper auscultavit.
  
  
  "Sentisne fastidiosum?"
  
  
  "Minime."
  
  
  "Sudone in somno?"
  
  
  "Non memini."
  
  
  Ab ore pleno commotus est meus obtutus ad corporis curvas sensuales. Et iterum imago ludo emicabat per caput meum - Tanya nudus super lectum diurnum. Altera quaestio psychica videbatur.
  
  
  "Dixisti recordatus es... intimitatem inter nos Raphael."
  
  
  "Ego vero recordatus sum."
  
  
  "Numquid tu mihi narras id quod meministi?"
  
  
  Risi. "No. tu. In toro."
  
  
  Pulchri caerulei oculi meos conspectum vitabant. tuli tabulam et stethoscopium ab ea et humi proieci. Tum illam ad me sensim attraxi. osculatus sum eam et illa respondit.
  
  
  "Vere mecum dormivisti, nonne?" - quaesivi tacitus.
  
  
  Illa movere conata est, sed retinuit. “Rafael, amator non es,” obiecit. "Tu es res novas. Non tempus mulieribus".
  
  
  “Tempus saltem semel inveniendum est,” admonui.
  
  
  Oculi eius invenerunt meum. "Ita semel". Videbatur recordari. "Paulo ante demonstrationem in legatione Americana". Annotationem ad diaetam tuam attuli et me manere rogasti.
  
  
  "Et osculati sumus et te tam arcte tenebam," Dixi, lente manus meas per longitudinem corporis currentes.
  
  
  “Raphael, quaeso...” illa aegre protestatur.
  
  
  Uniformem ad umbilicum eius solvi et manum intus imposui, eamque ad me proximam teneo. Pectora blanda meo, et tactu durata papillas Sensi.
  
  
  "Raphael..."
  
  
  Iterum deosculati sumus. Illa resistens substitit, et subitis angoribus respondit Blanditiis meis, corpore tendens perdite os explorans. Finito osculo fuimus et anhelantes et magis avidi.
  
  
  O Deus Raphael, anhelavit.
  
  
  Et uniformis exuit eam, et cecidit super terram. Aspiciebam ut traheret sublimata longa femora laevia. Ambulavit ad tuguri et extendit, corpus tremens cum agebantur. Cito jaceo, et iuxta hanc accubam. Digitos et labra tetigerunt singulas digiti fervidi, tremulae viscera.
  
  
  Subito movere conata est, sed arcte tenebam. "Quid faciam tibi?" inquit. Verbaque suppressi lingua penitus in os. Coepit iterum respondere.
  
  
  Ego nesciebam quid significaret et non curavi. Cogitare potui totum corpus eius maturum, calidum. Desiderio ingemuit dum volvi super eam. Femora aperuerunt mihi et sensi ungues in dorsum meum fodientes. Acriter intravi et cum voluptate exclamavit. Retro ergo erat omnium tenebrarum, necessitatis et libidinis effrenatae.
  
  
  Caput sextum.
  
  
  Iterum ad sellam ligatus sum et cubiculum totaliter obscurum erat. Aliam iniectionem dederunt mihi, sed hoc tempore voces nullae erant deprecandae. Tantum medicatum in me egi. Tanya et Kalinin ne in conclavi erant.
  
  
  Aliquid memorabant de "ultimo tempore". Eos audiebam in Russian dicere, et aliqua de causa omnia intellexi, etsi non memini me discere Russicum.
  
  
  Cum sedi in cathedra, imago ante me in tenebris apparuit. Praeses erat et orationem politicam faciebat. Viginti tantum pedes a me erat, et gestiebat ut loqueretur. dixit quae vere me perturbarunt. Frigidus erupi. In euphoria vehementiae irae cessit sicut verba praesidentis graviora, maiora et maiora facta sunt. Facies eius lente detorta est et horrende distorta facta. Intra minutam faciem erat omne reliquum imaginis. Coepit dilatari, maior et deformior fieri sicut e labiis crispis virus effusum. Facies tam propinqua erat ut eam attingere possem et oppugnare putarem.
  
  
  Clamorem audivi in conclavi et intellexi quod ex meo gutture exiret. Ad illam terribilem faciem amens perveni, Carnem manibus laniare, digitis scabendo.
  
  
  Sed consequi non potui. Clamor ultimi fuit clamoris et abjectae desperationis cum terribilem vultum attingere et perdere non posset. Post minutum, vox defuncta est et silentium imperavit, facies distorta movebat ante me.
  
  
  Subito
  
  
  Tanya vox e tenebris venit. "Hic est inimicus tuus. Hic vir inter populum tuum ac libertatem stat. Turpis, turpis animal est, et cadaveribus populi pascitur. Semper eum odisti et timuisti, nunc perdito et crudeli fastidio consumtus es. Odisti eum quam quis odio semper vel aliquam in vita.
  
  
  Pectus meum putavi explodere fastidium et odium quod perversa facie sentiebatur. Praesidis verba vilia memoravi et pugnos demittebam donec ungues meas palmas scindebant.
  
  
  Tandem imago in tenebras evanuit et ab altero substituta est. Primo mihi ignota fuit, deinde ex ephemeride recordatus sum. Praeses Americanus erat. Latine locutus est, sed perfecte intellexi. Exposuit se arctius cum imperio Venezuelan operam daturum esse, ut Civitates Foederatae plus auxilium oeconomicum et militare offerrent, ut praesidens Venezuelan in potestate maneret. Haec ut dixit, vultum mutavit. Oculi eius in dies magis irati sunt, et abominabiles voces eius ex ore eius.
  
  
  Tandem cum lumina accessissent, sudore madefactus sum. Technicos me e sella removit et in cubiculum meum me reduxit. Medicamentum et motus nimios industriam meam penitus exhausit. Crura mea tam infirma erant ut vix ambulare possem.
  
  
  Retro in cubiculum meum, technicos adiuvit me sedere super lectum et despexit me.
  
  
  Interrogavit. - "Satisne salves?"
  
  
  "Censeo."
  
  
  benigne dixit. - "Hoc totum necessarium est ad missionem tuam."
  
  
  altum spiritum tuli. - "Ubi est Tanya Savich?"
  
  
  "Incepto agit."
  
  
  "Habeo videre eam".
  
  
  "Vereor hoc impossibile".
  
  
  eum aspexi. Is erat iuvenis Venezuelan nomine Salgado. Vultum eius honestum aspexit. Forsitan propter probitatem ibi vidi, aliquid evulsi ne cogitarem quidem nesciebam.
  
  
  "Egone sum qui se dicunt esse?" Haec omnia vere necessaria sunt revolutioni populi?"
  
  
  Angusti sunt mihi oculi eius. "Num dubitas?" — anxie quaesivit.
  
  
  "Nescio. Nullo equidem arbitror. Interdum sentio amo Eo insanus."
  
  
  "Non es insanus. Profecto iam sanus es». Vox eius blanda.
  
  
  rogavi. - "Quousque hic in clinic fui?"
  
  
  Cunctatus quasi foite respondeat. "Amicus heri vesperi pridie."
  
  
  "Quando paratus sum ut relinquam?"
  
  
  "Hodie."
  
  
  Ego me in cubito languide levavi. - "Certe?"
  
  
  "Postremum scaena hodie serius terminus erit. Plures sessiones propensiores habebis. Proximum non erit tibi valde jucundum, sed erit ante te scire. Haec est omnino necessaria pars praeparationis colloquii tui.
  
  
  "Quodnam opus est hoc?"
  
  
  "Dicent postea hodie."
  
  
  Subito ostium aperuit et doctor Kalinin intravit. Aspexit technicos. "Quid est hoc? Cur adhuc apud Señor Chavez es?"
  
  
  TECHNICUS vix vidi. - "Ille modicum voluit loqui."
  
  
  “Ite ad opus”, Kalinin breviter dixit.
  
  
  "Ita." Salgado conversus reliquit cubiculum.
  
  
  Aspiciebam ut Kalinin me appropinquavit. Non placet opinionem Russorum hic regnasse et cives meos mecum loqui non licere. Venezuelan revolutionem suam regere debet, sed Kalinin Salgado inferiorem tractavit.
  
  
  Kalinin vehementer arridebat. “Paenitet me Salgado tam abrupte abs te sumpsisse, Señor Chavez, sed alibi officia habet. Esne bene?"
  
  
  "Magna," respondi.
  
  
  Pulsus meum sensit et ad tempus nihil dixit.
  
  
  "Optime. Ut quiescas et te post prandium veniamus. Opus grave habes ante te".
  
  
  "Posnene ego hunc locum nuper hac nocte relinquere?"
  
  
  Mirum eum interrogare cepit. Sed post paulum intercapedinem respondit: "Ita. Hac nocte eris paratus".
  
  
  “Bene,” dixi. "Odi alligatum."
  
  
  "Et nos omnes facimus," inquit, de industria. “Sacrificia autem seditiosorum causa debemus facere. Estne ius?
  
  
  adnuit. Kalinin acriter risit et discessit.
  
  
  Dormivi paulisper. Subito me clamare audivi. sedi recta in lecto, sudans et tremens. Manum tremens cucurri super os meum, pariete adverso intuens. Non erat ut me timerem - tantum de me sciebam. Debent mihi medicinam dare. I. aliam somnum exterreri solebat.
  
  
  Facies deformis vidi ex obscuro cubiculo, et voces acerbas audivi, iratas voces. Haec omnia meis imaginibus permixta sunt. Descendebam in angiportum obscurum cum Lugero in manu mea. Et conversus sum angulus, et subito apparuit ingens facies tortilis coram me; Praesidens videbatur, sed facies deformis in tenebris pendebat.
  
  
  Lugerum identidem exarsi, sed taetra illa facies tantum me ridebat. Os apertum minans deglutire me. Multos dentes aculeos mihi appropinquabant. Tunc clamavi.
  
  
  Post prandium levem reductus sum ad cubiculum machinae, quod appellabant cubiculum orientationis. Technicos admonuit me hanc sessionem dissimilem fore et non exaggerando. Tanya me in cubiculo occurrit ut me sellae technici ligavit.
  
  
  "Ingratum erit," inquit. "Sed erit ante scis."
  
  
  "De te prius cogitavi," dixi. "Interrogavi te, sed dicebant te videre occupatus esses."
  
  
  Viri balteis me ligaverunt et ad unum e curru appropinquaverunt. Non usi ante. Imperium parvas tabulas habuit, sed justos erant in calculo suo lampadarum colorum fulgentium.
  
  
  "Vera sunt quae dixerunt tibi," respondit Tanya.
  
  
  "Videbo te iterum postquam hic abeo?"
  
  
  Aversa est. "Fortasse. Omnia ex eventu missionis pendent".
  
  
  "Nescio quid de missione" eam admonui.
  
  
  "Mox scies."
  
  
  Hoc tempore diversis machinis usi sunt - filum metallicum in cista et nova mitra. Tanya certa omnia sicut oportebat et cubiculum reliquit.
  
  
  Averterunt lumina et vidi aliquot imagines in tenebris. Imagines etiam veriores erant quam mane illae quae videram. Sagittarius hoc tempore non habui, sed effectus matutini dosis nondum penitus attritus scivi.
  
  
  Praeses in conclavi apparuit. Ambulabat per turbam, indignans et ridens brachia iactans. simulac apparuit, aliquid mihi fascia agere coepit. Gravis pressura in capite meo surrexit, dolor paene intolerabilis factus est. Aspiciebam imagines moventes cruciatus augentur. Certavi ut meipsum absolverem, aperiens et claudens os meum, et strabo in dolore. Hoc tantum ingravescebat donec caput meum explodendum putavi. It clamor faucibus. Vir a turba separatus ad praesidem cucurrit, machete ingentem iactans. Lamina connexa, Praesidis decollandi, Et caput in turbam volavit, Undique fuso sanguine. Populus risit et ridebat.
  
  
  Dolor evanuit, et sola corporis vanitate dulcem sentiebam consolationem. Praeses mortuus erat et mundus ex sua tyrannide servatus est.
  
  
  Sessionem peractam speravi, sed non fecit. Alia scena cubiculum implevit sicut praeses orationem publicam dedit. Dolor iterum venit et in eam innixus, intus ad resistendum torquens. Sed ita me miratur. Hoc tempore gravis pressio capitis mei cum acuto dolore in pectore, quasi impetum cordis haberem. Clamorem me audivi, sed dolor non recessit. Vir sclopetum ad praesidentem monstravit et occipitium iecit et caput eius avulsit. Statim dolor conquievit.
  
  
  Sed iterum cubiculum imaginibus repletum est hoc tempore praesidentis Americanorum. Cadillac nigram in pompa officiali agitabat, et Praesidem Venezuela in autocineto agitabat sciebam. Praeses rem pretiosam pinstripe gerebat et in turba imperialistice gestiebat. pressio iterum accessit, sed tunc nulla erat in pectore constrictio, sed terribilis capitis dolor. Subita explosione fumi et strages, currus praesidis ex invisibili bombo deletus est, omnes in autocineto trucidavit. Secunda explosio fortis in conclavi facta est et currus Praesidis Venezuelan deletus est. In semper dolor non ex.
  
  
  Ego in sellam incidi, cum me laxaverunt, et machinam averterunt. Doctor Kalinin proximus mihi fuit, sed Tanya non vidi.
  
  
  "Pessimum est," dixit mihi.
  
  
  Cum stethoscopium suum me audire desiit, me e sella adiuvit et in atrium me deduxit ad cubiculi proiectionem iustam. Tegumentum erat in muro extremo constructum et umbraculum projectoris a tergo cubiculi.
  
  
  Kalinin in manu mea posuit onustum Luger. Eum blank intuens, adhuc torpet ab inhumano coetu. Hoc sclopetum in mea visio nocturna.
  
  
  "Medicamentum iam finitum est", Kalinin mihi dixit, "et reactionem tuam variis stimulis in hac parte praeparationis omnino naturalis erit. Tu tormentarii tenebis et fac quod vis. . "
  
  
  Ego iustus magnus gun aspiciens. Sciebam pistolam Germanicam fuisse, sed aliqua de causa eam cum Civitatibus Foederatis sociavi. Dum hoc intellegere conabar, cubiculum tenebrosum ivit et velum incepit. Hae imagines actuales erant, verisimiliter ultimis duobus diebus in conventibus prae-conferentiarum sumptae. Velum ostendit Praeses viam per viam ante
  
  
  Palacio de Miraflores proximus est Praeses Americanus. Cameramen circum erant et Praeses casualiter cum hospite suo Americano loquebatur.
  
  
  Cum figurae scrinii propius me movere visae sunt, odii ingens sensus in pectore insurgens, et anxium in capite sentiebam, intensae molestiae affectum. Dolor intenditur affectu omni fastidio. Non potui videre screen amplius. Viri ad me ambulantes valde veri facti sunt. Sustuli pistollam in dextera mea, et indicavi duas figuras. I. Praeses iaculis primis. odio et dolore contremui, et frontem meam sudor decurrit. Detraxi felis. Figurae ad me placide ambulabant. Furiosa sum. Iterum iterumque pistolam exarsi, et nigra foramina densa in exemplari Praesidis pectore formata sunt. Aliquanto post felis in cubiculum inane eduxi. Duae tamen figurae ad me appropinquant. In eos proieci sclopetum, deinde ira in eos impetum facit. Ego me tangam durum et in area durum cecidi.
  
  
  Lux venit, Kalinin me adiuvit. exanimatus sum et defatigatus. Nunc pellicula finita, dolor et ira me dereliquerunt.
  
  
  “Optime,” Kalinin dulciter dixit. "Magna quidem."
  
  
  “Volo hinc exire,” inquam.
  
  
  "Bene," inquit. "Non opus est tibi usque hodie cum ultimam sessionem habebis. Potes redire ad cubiculum tuum."
  
  
  Reductus sum in cameram albam cum casa et decumbo graviter. Visum est sicut aliquot cruciatus, dies insomnis intercesserant ex eo quod mane evigilavi. Dormivi paulisper. Sed tempus non erat insomnium. Sed accuratissimum somnium habui de Tanya. Nuda erat in sinu meo. Me tepentia corporis mollitiem consumpsit, me cupiditate consumpsit. Excitati sunt omnes sensus — audiebam vocem eius pulchram et sentiebam odorem inebriantem unguenti sui. Et per somnium, in ardore passionis, illa mihi narrabat: “Paenitet, Nick. Ignosce, Nick."
  
  
  Non potui intelligere cur hoc nomine alieno uteretur, sed non emendavi. Quod me vocavit, non curavi. Nil nisi calidum, volvens sub me viscera poscentis.
  
  
  Subito resedit. Cogitavi de Tanya et eius usu alieno nomine. Nick. Quid est hoc? Vidi de Luger quod Kalinin in pugno meo adhaesit. Cum ibi iacebam, exspectans ut me ad ultimam sessionem adduceret, miratus sum si aliquid in ultimis duobus diebus fuisset plus quam sciebam, quam hi mihi narraverant; Eos at eos esse iure. Omnia de me sciebant, omnia de philosophia et labore cum motu. Omnes in eadem causa laboramus, et ego illis confidere debebam.
  
  
  Cum venirent ad me, dicebant mane vesperi esse, et me paucis horis post prandium bonum emitterent. Ad cubiculum orientationis deductus sum, sed in sella magna non accinctus erat. Sed rogaverunt me ut in sella regulari iuxta Salgado sederem. Interposito tempore discessit, et Tanya et Kalinin cum tertio homine Russico nomine Oleg Dimitrov ingressi sunt.
  
  
  "Senor Dimitrov arte cum duce motus operatur", Kalinin mihi exposuit.
  
  
  Vidi ab hominibus Tanya. Acervum chartarum sub brachio gestavit. Incerte me risit.
  
  
  "Incipiemus?" - quaesivit impersonaliter.
  
  
  “Bene,” dixi. "Sit scriptor committitur."
  
  
  Et extraxerunt tres cathedras et sederunt versus me, viri ex utraque parte Tanyae. Chartas in gremio suo collocavit. Dimitrov me intente aspexit, quasi perpendere conatur intimas cogitationes et affectus.
  
  
  "Quaerimus te iterum subire," Tanya dixit. "Tunc paratus eris."
  
  
  Kalinin clysterem parabat. De sella procumbens, mihi infundendum dedit. "Tantum parvam sedativum hoc tempore accipietis," inquit, "quia te statim post sessionis terminos dimittemus." Fluidus in meam venam intravit et acum extraxit et pilam bombicam contra exiguum vulnus expressit.
  
  
  "Nunc," Tanya etiam in ea dixit, voce quieta, "sis ipsum remissum et tranquillum." Humiliabat vox eius, et blanditiens cerebrum meum, et mox ad misericordiam fui. Omnino obtemperans fui.
  
  
  “Iam tempus peto ut aperias oculos tuos, sed non debes exire ab alto tuo mentis excessu. In numero quinque oculos tuos aperies sed in statu hypnotico manebis.
  
  
  Illa lente numerabat. Haec cum dixit quinque, aperti sunt oculi mei. ab una facie ad aliam. omnia circum me valde conscia eram, sed adhuc in summa euphoria; Omnino dissolutus sum et sciebam me omnino hujus vocis obnoxium esse.
  
  
  « Electi estis ad missionem praecipuam ».
  
  
  Haec missio, quam seditio tamen suscepit,” Tanya serio dixit. - Postridie crastina Collatio Caracas fient. Sessionem mane et meridiem erunt. Praeses Venezuela aderit Vice Praeses Civitatum Foederatarum et alii dignitates. Colloquium fient apud Palacios de Miraflores.
  
  
  “Sessionem meridianam proxime ante conventum exploratum est. Detur tibi aqua carafe quam in cubiculum tuum capere potes. Cum colloquium repetit, consilium decantator absconditus omnes in hoc conclavi interficiet".
  
  
  Horror voluptatis per me cucurrit.
  
  
  "Non uteris armis ut hostes nostros interimas, ut prius facere conatus es". Tu autem eos interficies. Intellegis?"
  
  
  "Comprehendo."
  
  
  "Facies tua alia spectabit cum ab hoc excessu evigilaveris". Facimus te tamquam exploratorem Americanum nomine Nick Carter".
  
  
  Nick Carter, repetivi. Nick! Hoc illud est quod Tanya me in somnio vocavit. praesagium erat, sicut somnium de Luger.
  
  
  "Aedificatio intrabis sicut Nick Carter. Sodalis coetus nostri tibi decantatorem occulto artificio dabit. Decantem ad cubiculum colloquii tolles et in mensa pones. Hoc facere poteris quia illud est Nick Carter, quem ablegarat, qui summis ad conloquium aditum habet."
  
  
  "Intelligo," inquam.
  
  
  "Proximis duobus diebus Nick Carter esse simulabis. Nunc incipiam legere e tabella de hoc agente, et singula meminisse debes ut Carter impersonare feliciter possis. Habes etiam de hoc homine penitus in medio te certa scientia. Hac scientia satis potes uti ad tuum avatar, et non amplius.
  
  
  Ea in gremio suo chartas legebat. Haud difficile erat indicium meminisse. Quodammodo mihi familiariter videbatur.
  
  
  "Ego eram qui Ilsa Hoffman simulabam," conclusit Tanya. “Olim te dimisimus, statim haec ad Carters bulla David Hawke referes. Quaeret quare biduum contactus fueris, et de me quaeret, quem sciet Ilse Hoffmann. Dices te paucis diebus mecum in villam venisse, quod me probare volebas, sed iam tibi persuasum est me esse suspicionem."
  
  
  Dixi, inquam. "Supra Suspectum" Indicium erat in cerebrum indelebile scriptum.
  
  
  "Nick Carter tam solerter ut scis quomodo facias, quidquid a te exspectatur usque ad meridiem in die colloquii. Facies igitur mandatum quod tibi det et ad palatium accedas. In ANDRON eris. In introitu colloquii cubiculi ad unam horam post meridiem. Hoc tempore, homo noster ad te veniet hunc decantatorem trade, qui unus ex illis erit. Dimitrov magnum ornatum decanter sumpsit. "Intus, sub falso fundo, haec erit fabrica."
  
  
  Illa gadget electronica diligenter abstulit. Visum est radiophonicum transistorem.
  
  
  "Fabulam refrenat utens remota potestate. Sonum emittit amplis frequentiis, latius quam quae antea enucleata sunt. In quibusdam frequentiis et gradibus volubilis, sonus textus nervosi centralis destruit. Brevissima expositio ad mortem cruciatam ducit.
  
  
  Gadget in lagenis reposuit. "Consilium in usu frequentiae rectae per remotum imperium semel incoepit sessionis diei. Paucis momentis omnes intra auriculas occidet, sed aliquem extra cubiculum non afficiet. Cum officium suum emiserit, emittet. multo humilior sonus, qui adhuc valde sonabit ad aures tuas tinnulas. Hunc sonum extra colloquium ubi eris audire poteris.
  
  
  “Sonum extra conclavis auditurus sum”, iteravi.
  
  
  "Postquam homo noster tibi aquam dat lagenis, ad ostio cubiculi accedes custodes et dices eis quod baculus palatii rogavit te ut decanter eriperet ut aqua dulcis fiat ad membra colloquii. Quia Nick Carter Liceat ad colloquium inire, lagenium intus accipere et in mensa pone. Relinque eum contra parietem, et alterum decantatorem ad proximum cubiculi officium in in ANDRON abes aream proximam donec videas omnes colloquium intrasse sessionem post meridiem.
  
  
  “Cum audis sonum altum e conclavi venientem, scies consilium suum officium fecisse. Nunc auscultate. Dimitrov surrexit et horologium in parva machina in proximam mensam convertit. Vocem altam audivi quae me a voce aliquorum aeroplanorum admonuit.
  
  
  "Sonus hoc audies."
  
  
  paulisper vox eius cessavit. “Cum haec audieris,” lente dixit, “omnia in subconscio tuo sepulta memineris. Omnia quae ante praedixi tibi non recordaberis. Omnia quae antea contigerunt ad hanc clinicam recordaberis. Sed nihil memoraberis quod hic acciderit. Hoc tibi veritatem patefaciet, sed confusionem gravem inducet. Fateris ad primum hominem, qui tibi loquitur, qui te in colloquio cubiculum mortis insita fabricavit. Patetne omnia? "
  
  
  Patet omnia, inquam.
  
  
  "Item, cum noster decantator tibi manus dederit,' dicet: 'Viva la revolución!' Verba haec animum tuum confirmabunt ut Praesidem Venetiolae et Americanae interficiant, et urgere senties stimulum decantorem in cubiculum deferre, sicut ego feci. praecepi tibi".
  
  
  Viva la revolution, dixi.
  
  
  Kalinin surgens ad mensam accessit et Lugerum mihi dedit et stiletto vaginato extulit. Me manu telum dedit.
  
  
  "Depone sclopellum", Tanya dixit. " Vagina super stidium dextro brachio apponi debet."
  
  
  Mandata eius secutus sum. Telum mihi incommodum ac gravius videbatur. Kalinin tunicas obscuras mihi attulit et ligavit, et Tanya iussit me super telo induere.
  
  
  "Tabularius ad Nick Carter pertinebat," Tanya dixit. Scies uti illis. Vestimenta quoque eius erant.'
  
  
  Dimitrov supra incubuit et aliquid susurravit in aure Tanya. Adnuit.
  
  
  "Non conabitur reverti ad conclave tuum in Avenida Bolivar. Etiam cum Lynchis neve cum aliquo huic missioni sociato, ne baculo quidem inhaero".
  
  
  "Optime," inquam.
  
  
  Nunc, Rafael Chavez, ex hypnosis exibis cum quinque ad unum numero. Diligenter Latine loqueris et hac lingua uteris donec missionem tuam absolvas. Paratus eris ad missionem absolvendam et omnia mandata mea exacte sequeris.
  
  
  "Et nunc incipiam numerare. Quinque. Rafael Chavez es, et cursum historiae Venezuelan modernae mutabis. Quatuor. Praeses tuus et Vice Praeses Civitatum Americae Unitarum mortales hostes sunt. Tribus. Non cogitabo. sine meta, sed hos viros interficere instituimus. Duo. Cum evigilaveris, sub hypnosi te esse nescies. Nomina eorum qui hic apud te sunt non recordaberis, sed scies nos esse amicos rerum novarum, qui te ad munus tuum praeparaverunt.
  
  
  Cum ad unum numerum pervenisset, threesome in conspectu me minutatim suffusi visus est et postea iterum in umbilicum venit. ab una facie ad aliam.
  
  
  "Bene sentis, Raphael?" - rogavit dulcem puellam.
  
  
  "Magna sentio," respondi ei Anglice. Mire, sine difficultate dixi.
  
  
  "Quis eris in proximo biduo?"
  
  
  "Nick Carter, American Spy."
  
  
  "Quid facietis postquam hic exeatis?"
  
  
  Referte ad quendam David Hawk nomine. Dicam ei me esse tecum — cum Ilse Hoffmanno — in Carteri absente.'
  
  
  "Bine. Vade aspice te.
  
  
  Veni ad speculum. Cum vidi faciem meam, vidi diversum. Faciem meam ita mutaverunt ut Nick Carter prorsus perspexi. In tunicas meas perveni et Lugerum extraxi. Nomen Wilhelmina per mentem emicuit. Nescio quid. Magna certe non videbatur. Fulmen extraxi, et cartridge in cameram pistolae inserui. Miratus sum meam facultatem arma tractare.
  
  
  conversus ad tres. "Nomina tua non novi," dixi.
  
  
  Viri plane rident cum gaudio. Puella tamen locutus est. "Tu scis quod amici tui sumus. et seditiosorum amici».
  
  
  haesitabam. Dixi, inquam. Ego tormentarii ad lucem per cubiculum petivi et per dolium elaboravi. Mirum fuit instrumentum. Reposui in holster.
  
  
  "Videtur es paratus", puella dixit.
  
  
  Lumen paulisper tenebam. Sciebam aliquid inter nos fuisse, sed nomen eius non memini. "Ecce paratus sum." Subitum desiderium sensi inde exire, quod maximi momenti in vita mea facere - missio ad quam isti homines me paraverant.
  
  
  Vir in negotio litem locutus est. Vox magis imperiosa sonabat. Tunc vade, Raphael. Vade ad colloquium in Caraca et inimicos tuos occide.
  
  
  “Fiat, considera,” dixi.
  
  
  Caput septimum.
  
  
  "Ubi infernum venis?"
  
  
  David Hawke circa cubiculum deversorium in nigrum furorem insiluit. Canities erat serta comae, et rugae altae circum oculos caerulei frigoris erant. Nesciebam Americanos tales irae iras capaces fuisse.
  
  
  "Fui cum puella," dixi.
  
  
  "Puella! Biduum? Per intempestivas tuas ferias, magnae res evenerunt. Non male idea esset si ad docendum huc venires.
  
  
  "Quaeso nimium videbatur nimis cito" dixi "Postquam ad villam venimus, nullo modo ad vos contactum habui."
  
  
  Accipiter in me coarctavit oculos, et timui ne vultu viderem. Certus eram sciebat me non esse Nick Carter, et mox cum me ludit.
  
  
  "Estne res tota?" - quaesivit caustically.
  
  
  Non credidit. extemporalem habui. “Age, si scias, aeger sum. Putabam me primum puellam venenatam esse, sed iustissimus erat casus morbosus urbis. Nolo tibi aliquid boni afferre, etiamsi attingere possem."
  
  
  Dum dicebam, oculi in faciem meam affixi sunt. Tandem aliquantulum molliebant. "Deus. Iam paene culmen missionis nostrae maximae aetatis sumus, et male iudicas. Bene, fortasse mea culpa est. Maybe ego vos quoque difficile impulit. "
  
  
  “Paenitet me, domine,” dixi. “Sed opus est ut puellam inspicias. Persuasum est iam illam suspicionem esse.
  
  
  "Age, auguror aliquid esse, etiamsi negativum aliquid sit."
  
  
  "Fortasse venatum anser ferus erat," inquam. "Alioqui sum ad opus. Quid novi?
  
  
  Accipiter diu Cubanus cigar extraxit. Finem momordit et revolvit in os suum, sed non inluminavit illum. Sensus fortis dejà vu - Hawk in alio loco idem faciens. Omnia praesagia et lampades impossibilium mediae memoriae me timidum fecerunt.
  
  
  "Praeses Vice Praeses insanit abiit. Dicit nos in securitatem deiecisse. Aliquot CIA conductos cepit et alia secreta officia guys domum misit. Ingratum esse dixit pro praelo habere exercitum custodum securitatis circum, quasi non confidamus vigilibus Venezuelanis."
  
  
  "Hoc pessimum est," inquam. Nam omnia bene. Pauciores Americani sunt circa quos ego facio, facilius officium meum erit cum ad colloquium pervenero.
  
  
  “Bene, adhuc multi sunt in palatio cum sclopis in loculis. Vocavi N7 cum putarem te alicubi esse in fundo sex pedum foraminis.
  
  
  Primum intellexi unam ex causis Hawk adeo iratus erat, quia de me curabat. Vel potius de Nick Carter. Hoc nescio quo modo me tetigit et miratus sum si Carter fatum suum obtigisset lychnis vulgi manibus.
  
  
  rogavi. - "N7 est Clay Vincentius?"
  
  
  "Etiam. In deversorium tertium Las Americas repressit. Dixi ei ad exitum tuum reprehendo. " - sarcastically dixit. "Nunc ad maiores quaestiones procedere potest. Hac nocte vicepraeses partem specialem in hortis Legationis Americanae frequentat. Praeses Venetiarum certe apparebit. Cum colloquium crastinum sit, speciales cautiones incipere cupimus, praesertim de omnibus eventibus quae in originalibus schedulis non continentur. "cigarum mandendo".
  
  
  Horum inimicorum populi mentio me fecit ruborem. Incidit in me aestus odii fluctus, et debebam facere operam ut eam tenerem. Una iniuria cum Accipitre missionem movere potuit.
  
  
  "Bene, ibi ero," dixi.
  
  
  "Tune es vere bene, Nick?" - Accipiter subito quaesivit.
  
  
  "Cur certa non?"
  
  
  "Nescio. Vos iustus parumper vidi diversum. Facies tua mutata est. Certus esne adhuc aegrotare?
  
  
  Accepi cito excusationem. “Potest fieri,” inquam. "Non sum plane ipse hodie." Putabam iam quovis momento meum fucum ostenderet et eum cum Lugero in sinu meo occidere vellem. Nolui occidere eum. Homo bonus videbatur, etiam si unus ex inimicis erat. Sed quisquis obsistebat missionis meae, tollendus esset - nihil aliud erat.
  
  
  "Bene, vere tu ipse non es" lente dixit Accipiter. "Ibam ad te legationem missurus sum ut inspicias duos adiutores qui cras in palatio erunt, sed non puto te ad id paratum esse. Ad hanc vesperum melius quiescam."
  
  
  "Non est necesse, domine," inquam. "Ego ero felix ad legationem ire et..."
  
  
  "Damnant, N3! Tu melius nosti quam mecum contendas. Vade modo ad cubiculum tuum et ibi mane donec tibi opus est. te vocabo cum tempus est ad legationem ire.
  
  
  “Ita, domine, humanissime dixi, gratissimum esse occasionem magis cum Americanis vitandi quam omnino necessariam esse.
  
  
  "Et cum puella illa damnare non tatam", Accipiter me clamitavit.
  
  
  * * *
  
  
  Horti Legati aliquando pulchri sunt, sed vesperi magnificae erant. Lucernae ubique fuerunt. barbecuae et mensae ardentes in cibo hospitum erant. In extremo horti suggestum erat ubi orchestra tota vespera ludebat.
  
  
  Accipiter et Vincentius mecum fuerunt, sed non inter nos colloquimur.
  
  
  Vincentium in latrina antea conveni. Salutationes commutavimus et sensi potius ineptas. Sciebam eum me novisse, sed non paratus eram ut AX alteri agenti occurrerem. Obtundere habui viam per sermonem nostrum, et veritus sum ne mihi persuasum esset. Vincentius de AX praetorio breviter locutus est et in praecedenti assignatione una elaborata habuimus. Loquatur et modo concordat cum omnibus quae dixit.
  
  
  Vice Praeses satis mane sub vesperum apparuit. Eum omnino vitare volui. Eius vultus et vox tantos in me motus excitavit ut certus sum operculum meum sufflaturum, si ei facie ad os occurrerem. Ambulabam ad cohortem et mox audiebam eos ludere. Musica erat pulchra et prospexi diem cum patria mea a tyrannide liberata esset. Pluribus horis primum coepi relaxare.
  
  
  Sed fortuna non sustinebat. Vocem post me audivi et vox terribilis Praesidis Americani Vicecancellarii erat.
  
  
  "Dominus Carter."
  
  
  Conversus sum in faciem eius, et pressionem terribilem in capite sensi, sed taedio pugnavi. Stabant inter praesidentem duo ministri servitii secreti qui me adnuerant.
  
  
  "Dominus Vice Praeses," aspere dixi.
  
  
  "Non puto te praesidi convenisse," monstrum dixit. Ostendit appropinquantem figuram, et vidi hominem plusquam odibilem in mundo. Erat vir simplex et honestus, senex innoxius ut videtur, lato risu et pectore vittis ac numismatis refertus. Sed sciebam quid repraesentaret, et stomachum meum torquebat. Accessit et stetit iuxta nos. Duo lictores vigiles publici et virgam medicam post tergum erant.
  
  
  "Dominus Praeses, hoc est unus ex optimis iuvenibus in nostris ingenii officiis," praeses dixit. "Dominus Carter."
  
  
  "Est delectatio in occursum adventus tui, Dominus Carter."
  
  
  Propinquitas faciei hanc iram paene inextinguibilem fecit. Pugnavi cupidine nimio lunge in eum, et nudis manibus dilaniabo illum. Sudor super frontem beadatus, et strictam sentiebam in pectore meo validam, quae crescere et crescere perseuerat. Caput meum malum tam malum explodendum putavi.
  
  
  “I.... anhelavi et aversus sum a duobus hominibus. Mihi opus erat ut me simul traham, sed id facere nesciebam. vultu maestitiam circumspexi. "Domino Praeses lubens," dixi.
  
  
  Omnes me intuebantur quasi delirare. Praefecti securitatis me diligenter studuerunt.
  
  
  "Satisne, adulescens?" - quaesivit praeses.
  
  
  Oculi mei obuiam eius conabantur. “Ah” inquam cito. "Et bene erit. Ego iustus erat pugna cum aliquo peregrinatores. "
  
  
  Vice Praeses faciem meam diligenter observavit. "Requiescere melius velis, domine Carter", tacite dixit. Aliquanto post colloquium cum legato Americano se contulit.
  
  
  Subita desperatione ad eos conversus sum. Manus mea in iaccam abiit. Ibam Lugers extrahere et in caput mittere. Sed cum tormentarii contra meam manum sentirem frigidum metallum, ad me sensi. Hoc non erat consilium, nec parendum erat. Manum evulsi et sudorem super iaccam abstersi. Me toto orbe quatiebam. Circumspexi videre si quis actiones meas animadvertisset, et cum ad aedificium me convertisset, vidi AX collegam meum Clay Vincentium me intuentem. Omni tempore observabat.
  
  
  Terror pugnans, legationis dorsum ad cubiculum hominum festinavi. Aegrum sensi et timui ne vomerem. Adhuc tremens sum et sentiebam caput meum sicut ibat scindendum.
  
  
  In latrina aquam frigidam super caput meum effudi, et super labrum lavacrum graviter nixus sum. Facies posui ex animo et dolor et nausea conquiescere coepit. Cum conversus sum ut linteum invenire, Vincentius ibi erat.
  
  
  "Quid tibi mali, Nick?" interrogavit.
  
  
  declinavi ab eo et aruit me. "Respondi aliquid mali," respondi. "Ego adhuc paululum ex eo sum."
  
  
  “Terrae,” inquit.
  
  
  "Sentio bonum nunc."
  
  
  "Nonne putes te medicum legationis videre."
  
  
  "Numquam. Sum vere denique ".
  
  
  Longum fuit silentium, dum comas dure pexi.
  
  
  "Habeo quod biberet in casu Beryti, cum una operaremur," dixit. "Memento? Adiuvisti me ex hoc exire. Ego mox in gratiam redire conatus sum."
  
  
  Aliquid penitus in medio meo cerebro portavit, cum mentionem Beryti declaravit. Visionem brevissimam habui de Clay Vincentio contra veterem murum coctibilem cadentem et eum ad pedes eius adiuturum essem. Secunda scena in scissura evanuit et miratus sum si id omnino putarem.
  
  
  Consternatus est mihi. Nunquam inveni in vita mea Clay Vincent. Quomodo memini me Berytum cum eo esse? Numquam extra Venetiam fui nisi cum in US fui. Ego nihil novi de Libano. an adhuc ibi eram?
  
  
  Iterum sentiebam me antehac aliquid latere in clinico. Aliquid amet ipsum. Sed fortasse erravi. Forsitan medicamenta imaginationem meam excitaverunt ut argumenta ascendere possem quae me adiuvaret partes Nick Carter.
  
  
  "Paenitet," inquam. "Agnosco rem tuam, Clay."
  
  
  Subridens breviter, sed tunc cura reversa est. "Nick, what the hell were you doing there after they started talk to you?"
  
  
  "Quid habes in animo?" - rogavi defensione.
  
  
  “Bene, momento temporis pro Luger tuo similis visi ires. Quid factum est?"
  
  
  Mentis per plura possibilia responsa cucurrit. “O, hoc. Puto me satis timidum. Guidonem vidi in eius iaccam perventurum et paulisper putavi eum sclopellum attingere. Quasi fatuus sensi cum sudario evellit».
  
  
  Oculi nostri occurrerunt et inclusi, sicut Vincentius responsum meum aestimavit. Si me provocavit, hic eum interficere vellem, et magnas difficultates hoc significare vellet.
  
  
  "Bene, buddy," dixit. Vox eius mollior facta est. "Tu melius quiescam, cras melius senties."
  
  
  eum aspexi. Erat vir verecundus capillis rubris, probabiliter circiter triginta duos annos natus. Habebat apertam, honestam faciem, sed durus esse sciebam.
  
  
  Gratias, Clay, dixi.
  
  
  "Obliviscatur ejus."
  
  
  nam cetera vespera ab actione principali abesse conatus sum. Accipiter aliquando apparuit, dum omnes ad saltantium coetum spectabant, et juxta me steterunt.
  
  
  "Omnia normalia videntur?" - quaesivit sine inspectione me.
  
  
  respondi, domine. Miror an Vincentius ei de me dixerit.
  
  
  "Vultus amo te hic diu manere non debes, Nick" dixit. “Vincentius quoque ad deversorium suum mitto. Sed ego te mane cras mane apud palatium videbo. Etsi omnia magna videntur, tamen hoc de admonitione sentimus. Vidistine hominem qui te sequebatur? "
  
  
  Alia scena ignota animo meo emicuit - homo stans in camera candida me sclopeto tenens. Imo corridor erat, non locus. Frontem manu mea tetigi, et Accipiter me intuitus est.
  
  
  "Nemo. Imo eum non vidi." Quomodo etiam scio qualis ille loqueretur? In tabella, qua legebant socii mei, nihil memorabatur. Nisi oblitus sum.
  
  
  "Nick, you're you're okay? - Accipiter quaesivit. "Hic cum Vincentio, sine te in colloquio verisimiliter facere potui."
  
  
  "Bene sum!" - dure dixi. Inspexi Hawk et in obscuro me intuens, cigarum extinctum manducans. "Ignosce. Sed placet mihi opus esse in colloquio et ibi esse cupio."
  
  
  Vocem meam rudis pavoris non audire studui. Si Hawk securitatem me accipit, missionem meam perficere non potero.
  
  
  "Bene," tandem dixit. "Aspice te cras, fili."
  
  
  Eum intueri non potui. - "Ius."
  
  
  Accipiter per hortum ambulavit et discessi. Nolui redire in deversorium. Io bibendum eget. Taxi El Jardín arripui quod sola sensi et aliqua de causa locum hunc cum puella in clinic adiunxi. Cum intus ambulabam, miratus sum videre illam sedentem ad mensam angularis. Sola erat, vinum sorbendo. Statim me vidit.
  
  
  Etiam Lynches vel quis cum hac missione coniungitur, ne baculum quidem huius clinic.
  
  
  Et declinavi ab ea et ambulabam ad mensam in extremo cubiculi. Desiderium valde sensi ad eam adire, ei narra de quaestionibus meis, eam mecum ad lectum deducas. Sed contingere me ipsa vetuit. Famulus accessit, et cognacum jussit. Is cum abisset, respexi et vidi illam stantem juxta mensam meam.
  
  
  "Bonum vesperum, Rafael." Altera mihi sedit. Etiam pulchrior illa fuit quam memineram.
  
  
  Subito nomen eius ad me venit ex profundo subconscientiae meae. "Nomen tuum Tanya est." Oculos eius inspexi. "Nescio quod debeo?"
  
  
  “Non, sed scio cur id facias. Omnia est bonum".
  
  
  "Non ero tecum, debeo?"
  
  
  "Interrogatus sum ut contact vobis. Videre quomodo sentis et fac ut Nick Carter accipiaris."
  
  
  "Erravi pro eo," inquam. “Sed ille qui vocatur Hawk de mea salute nimis sollicitus est. Praeside hac vespera introductus sum et satis rudis ad minutam eram. Sed puto mihi persuasum Hawk bene esse me. "
  
  
  Pulchra Tanya facies obscuratur. "Accipiter solus est qui totam hanc missionem abortire potest. Omni modo ei tibi persuadere debes quod Nick Carter es et quod munus tuum in colloquio perficere potes." Vox ea fuit temporis et instantis. "Numquid vitalis est ut aditus ad conclave conventui tuo prandii interrumpat."
  
  
  “Intelligo, Tanya,” dixi. volebam
  
  
  amplectere et osculari. “Veni ad cubiculum meum,” inquam. "Aliquamdiu. Gravis mi».
  
  
  "Accipiter te vigilet," inquit molliter.
  
  
  "Non, quod verum non est. Accede huc paulisper.
  
  
  Cunctatur parumper, deinde extendit et faciem meam leniter tetigit. Volebat me sciebam. "Ibi ero in media hora."
  
  
  "Exspectabo."
  
  
  Post quadraginta quinque minutas in camera deversorii obscuritate stetimus, et Tanya dure amplexus sum. eam osculatus sum, et lingua eius in os meum delapsus est. Illa contra me pressit coxis.
  
  
  "O Raphael," inspiravit.
  
  
  “Exue vestes,” inquam.
  
  
  "Etiam."
  
  
  in tenebris sumus vestiti. Paucis secundis post, ambo nudi eramus et mutuo avide intuentes. Tanya fuit unus pulcherrima feminarum umquam vidi. Oculi mei plenis circum ubera, lumbos tenues, curvata coxas et femora longa levia. Et captus sum voce molli et sensuali. quae vox mihi tam molliter et evidenter in clinica locutus est. Extra magnetismum inter nos fuit ob hanc peculiarem relationem. Desidebam enim corpus sopiendi illius, blandae vocis, quae tantam in me habebat vocem.
  
  
  Ambulavimus simul ad lectum, et ibi illam osculatus sum, illam ad me trahebam et pectora docta contra me premunt, manus movens per tumidas coxarum curvas.
  
  
  Ambo spirantes graviter eramus. Dimisi eam, et recubuit in lecto, Plena, eburneae curvae vultus eburneae Contra candorem schedae. Recordatus sum momentorum flagrantium in conclavi meo hospitali. Subito aliam memoriam habui, ex somnio in clinico habui. Vidi Tanya porrectum in stibadium loco lecti, totum corpus invitans ad eam. Eratne ita somnium? An vero hoc factum est? terribiliter confusus sum.
  
  
  In lectum surrexi, et iuxta eam iacui, versus eam. Ardentem labra mea tetigit, per colla et scapulas labra cucurrit.
  
  
  "Habesne diaetam in Caracas?" — inter basia rogavi.
  
  
  'Quare,' inquit, 'stupes,' inquit.
  
  
  "Habesne latum lectum diurnum in conclavi tuo?"
  
  
  Vidit me et in oculis eius timorem me videbat. "Quid rogas?"
  
  
  Dixi. - "Id ubi primum amorem fecimus, non erat?" "Ad clinic. Ut mihi dixti, in conclavi meo non fuit. Non est talis stibadium in conclavi meo." Ostendunt mihi duas imagines conclavis meae in Avenido Bolivar.
  
  
  Maecenas vidi perturbatus. "Aliquam sit amet?" petivit.
  
  
  “Non sane,” inquam, osculans eam. "Hoc modo mihi occurrit cum te hic vidi."
  
  
  Facies remissa iterum. “Recte dicis, Raphael. Haec erat mea aedes. Ego iustus reprehendo in te in inhaero videre si meminisses. "
  
  
  "Propter missionem?"
  
  
  "Propter vanitatem meam foemineam." Risit, et in me instanter se premebat.
  
  
  De eo cessavi sollicitus et omnia oblitus sum praeter urgentem desiderii mei ac velutinae carnis mollitiem.
  
  
  Caput Octavum
  
  
  Postridie mane Hawk, Vincentius et ad Albam Palatium ivi. Pleraque copiae securitatis regularis ibi per totam noctem erant. Hora sexta mane iam furiosus erat. Accipiter Vincentio nuntiavit et ego conclave colloquii inhibere et conclavia adiuncta ante horam nonam triginta, quando colloquium ineundum erat. valde timidus sum. Miro sensu omnia haec securitatem compescit, movens tam facile inter homines qui ibi erant ad me morandum. Si non tam timidus essem, omni ironia gauderem. In baculo securitatis adnuit et me risit, nescius me esse eum qui certo colloquio neminem vivum reliquisset.
  
  
  Tota mane facies ab intentione cubiculi ad me iterum iterumque rediit, et toties hoc factum, frigido sudore erupi. odii vehementia me discerpsit. Volui pergere, officium meum fac et mundum istorum duorum malorum remove.
  
  
  "Bene, hora est ante colloquium incipit" Hawk mihi dixit, "et nihil plus habemus quam nos cum Washington relinquemus. Nisi quod virum longum invenire non possumus nisi quem vidistis neminem. . "
  
  
  “Non est mea culpa,” inquam acriter.
  
  
  Accipiter faciem meam diligenter studuit, et intellexi me iterum fecisse. ocellos fugi.
  
  
  "Quis infernum dixit?" — Diripitur.
  
  
  “Paenitet me, domine. Cogito me parum timidum de colloquio.
  
  
  “Nihil tibi placet, Nick,” inquit serio. "Tu semper frigus custodiat. Ideo puto te esse optimum. Quid negotist vobiscum? Scis me posse aequare."
  
  
  eum aspexi. Mirum effectum habuit in me, et cur non potui intelligere. Hunc hominem amavi, et ei aliqua de causa valde familiarem sentiebam, etsi numquam ante heri mane eum videram. Mirum erat.
  
  
  "Bene sum, domine," dixi. - Te potest numerare in me.
  
  
  "Es certus?"
  
  
  "Ita vero sum."
  
  
  "Bine. Si quid inveneris, me in praetorio securitatis invenire potes."
  
  
  Cum abissem, parietem percutere volui. Ut viderem sicut Nick Carter, sed non sic eum agere. et Accipiter animadvertit. Ni diligentior essem, tota missio defecissem.
  
  
  Per tempus colloquii incredibilis palatium fuit inquietum. Aulae refertae sunt hominibus. Centeni notarii de toto orbe fuerunt. Flashbulbs abiens minutatim et multum erat clamor et gestus. Cum exsecuti in conloquium pervenissent, tanta multitudo circum fuit ut vix conspici possent.
  
  
  Eos iterum cominus videns, tantam in illis inimicitiam, tam apertam odium, ut averterem, sensi. Eos cubiculum ingredi ne vigilare quidem potui. Aliquot post momentis omnes intus erant, et magnae portae duplices post eas clausae sunt. Colloquium incepit.
  
  
  Cum ad palatium perveni et cubiculum conferentiarum sedatum essem, animadverti carafam aquam in mensa mahoganie longam. Idem erat quod postea in recessu dederunt. Ipsumque iacebat cum duodecim vitris crystallinis radiantibus. A meridie aqua remanente in decante inveterata fiet, et baculus palatii aquam dulcem naturaliter ad sessionem meridianam feret.
  
  
  Mane fuit annus. Inquietus et longi andronis pavi. ceteri custodes me intuebantur. Plena erant eis atria. Duo custodes Venezuelan, unus praefectus CIA et unus procurator servitii secreti in vestibulo conclavis stabat custodes. Quisque eorum cognovit Nick Carter, et nemo etiam me aspexit cum antea cubiculum circumspexi.
  
  
  Circiter undecim et triginta ante medium horae confractus, ANDRON extra colloquium cubiculum iterum implere coepit. In pectore meo tensionem terribilem sensi et caput meum laedere incepit. Sed tempus dolor prope iucundus fuit. Sciebam eum statim evanescere postquam missionem meam explevi.
  
  
  Paulo ante recessum CIA agentis ad me accessit. Ille me plane noverat, et ego eum cognovi. intendi, et adsuetum mihi facies, tametsi non erat; Omnis conditionalis erat, et tempus non habui quomodo laborabat solliciti. Sed haec certamina me pertimuerunt. Unus error totam missionem perdere potuit.
  
  
  "Unde venis, Carter?" — quaesivit homo. "Non biduum hic te vidimus."
  
  
  "CIRCA. Paucis suspiciosis singulos reprehendo,” Dixi graviter, conans me optimum ad naturale sonum facere.
  
  
  "Quem?"
  
  
  "Vidi hominem suspectum nocte ante receptionem, sed finem mortuum esse."
  
  
  “Ah vero, audivi. Audivi etiam te dormivisse cum aliqua puella Germanica aliquandiu. num quid ad hoc verum est? — Subrisit.
  
  
  Subito risus admonuit me unum in facie Praesidis Vice Praesidis Americanae cum me ad Praesidem introduxit. "Quare non deerrare, spurius incompetens!" - Fremui.
  
  
  Repente animadverti Hawk et Vincentium stantes a me paucos pedes, me intuentes. Eos venientes non vidi.
  
  
  "Hoc unum in copulam servare debes", CIA homo indignatus dixit quod celeriter ambulavit praeter Accipitrem et Vincentium et praetorium descendit.
  
  
  Accipiter ibi stabat, paulisper me studens. Haec cum dixisset, vox eius placida et quieta est. dixit nobis, Nick veni.
  
  
  “Libet hic exire,” Dixi. " Possent questiones."
  
  
  " Damna, dixi, veni nobiscum!"
  
  
  manum meam contrivi super os meum. Problemata habui, aliquantulum temporis supererat horae, donec conveni hominem qui me lagenium daret. Sed in Accipitri non potui. Electionem mihi non dedit.
  
  
  "Bene," tacite dixi.
  
  
  Accipiter nos ad cubiculum vacui secreti prope praetorium securitatis duxit. Postquam intus eramus, Accipiter ianuam clausit et clausit, deinde ad me convertit. Vincentius stabat ad latus valde turbat intuens.
  
  
  "Nunc," Accipiter dixit acuto et submissa voce. "Quid agatur hic infernum? Omnia, quae potui, abstuli, Nick. Sicut furiosum agis."
  
  
  Vincentium irata vidi. "Dixisti ei de re in convivio."
  
  
  "Minime, non feci," Vincentius defensione dixit. "At ego id faciam."
  
  
  "Quae res?" - Accipiter quaesivit.
  
  
  "Modo paululum motus erupit", Vincentius dixit.
  
  
  Labia arida lingebam. Laetatus sum quod meum conatus Lugerum exire non nominavit. piter acutus erat. Certus sum iam dubitasse identitatem meam. Fortasse animadvertit aliquod vitium in dissimulatione mea. Forte reliquerunt naevum vel cicatricem vel aliquid aliud quod me auferret. No, mea culpa debet esse. Modo non agere sicut Nick Carter.
  
  
  "Bene, quid est hoc?
  
  
  - Accipiter impatiens quaesivit. - Cur tam timidus omni tempore damnas? Tu idem non fuisti ex quo ex illa villa rediisti."
  
  
  Responsum simplex. Ego alius homo fui. Rafael Chavez. Sed non potui dicere. unus ex hostibus erat. A. H. Uterque inimici mei procuratores fuerunt.
  
  
  “Nescio, domine. Forsitan id est, quod ita actum est frustrating damnare, cum turbae circumstantium, strepitu et confusione. Pessimum est scire aliquid quovis momento accidere posse, nec de eo quidquam facere possumus. Haec securitas officium meum stilum non est".
  
  
  Ambo paulisper tacuerunt. Accipiter avertit et ad fenestram ambulavit. " Vereor ne satis est, Nick." Conversus ad me. Macilentum corpus in tunicas tuas longius retrahere videbatur, et oculi frigidi ad me recta spectare videbantur. "Quid factum est in illis duobus diebus, cum abiissent?"
  
  
  “Quod dixi tibi,” dixi.
  
  
  “Odio id dicere, Nick, sed te latere aliquid a me puto. Id nec te sonat. Semper apertissime fuimus inter nos, nonne sumus?"
  
  
  Pressio in capite et pectore crescebat. Minus quam hora supererat in hoc androne me inveniebam. Et voluit David Hawk loqui et loqui.
  
  
  "Ita nos semper ingenui fuimus."
  
  
  “Tunc sit amet,” inquit accipiter. "Censeo aliquid evenisse cum interisses, et non intellego cur mihi de eo non dicas. Scio te necesse habere causas retardare, sed multo melius utriusque nostrum si es dispositis. Estne hoc de amica Hoffman?
  
  
  Inspexi eum. “Minime, nihil ad puellam. Quid infernum est quod putatur? Haec aperte tibi dixi. Credisne me tibi mentiri? Intellexi me clamare, sed iam sero erat.
  
  
  “Tesce, Nick”, Vincentius tacite dixit.
  
  
  Accipiter ad momentum nihil dixit. Iterum me intuitus est, meque rigido, frigore oculorum. Pressio in capite et pectore meo periculose surgit, et instar bombae explodendis sensi.
  
  
  "Nick," Hawk lente dixit, "te hoc casu aufero." Subito vultus eius senex fessus aspexit.
  
  
  Gelidus ledo me. Obviam vertor intuitum. "Hoc facere non potes," dixi graviter. "Hic mihi opus est."
  
  
  “Quaeso, mihi crede, cum dico me non velle. Numerus es unus in indice meo et tu scis. Vestigium tuum pro se loquitur. Sed aliquid hic mali est. Sensus eram cum Caracae venissem — atrox aliquid sentiens errasse — adhuc mecum est. Re quidem vera in ultimis duobus diebus multum fortiorem obtinuit. Vidit Vincentius. " Etiam tu sentis, nonne tu, Clay?"
  
  
  "Ita, domine," inquit Vincentius. "Non possum sentire."
  
  
  “Tu semper intuitum aestimasti, Nick. De hoc toties mihi ipse narrasti. Bene, me quoque. Et nunc valde vehemens affectus sum ut non sitis huius partis. rem magis. Ad bonum proprium, et etiam ad bonum colloquii".
  
  
  "Domine, ostendam tibi me bene esse," dixi. "At me manere intermissum."
  
  
  Frons sulcata: "Quare meridie?"
  
  
  In oculis aspicere non potui. "Hoc modo videtur quasi periculosum tempus. Postquam in colloquio conclave tuto erant, credibile erat quicquam errare. Ego relinquam, si vis me relinquere.'
  
  
  “Iam te relinquere volo,” Accipiter frigide dixit. “Vincentius, vade vocate unum e custodibus venezuelanis. Mitto unum ad in deversorium cum Nick, modo fac ut bene illuc veneat."
  
  
  "Non est obligatorium!" - Iratus dixi.
  
  
  “Ignosce, Nick, sed puto,” dixit accipiter. Vox eius acuta, ut oculi.
  
  
  Vincentius ad ianuam petivit et subito exterritus sum. Hi prohibere non potui quin munus meum expleret. Aliquid intus clicked et caput purgatum. Sciebam quid mihi faciendum esset. I. eos interficere oportuit. Durus et frigidus obstinatio me implevit.
  
  
  Cito in tunicas meas perveni et Lugerum extraxi. Hanc Hawki petivi, sed cum Vincentio loquebatur. “Mane hic,” aiebam acriter.
  
  
  Uterque me omnino concussa aspexit.
  
  
  "Insanus es?" - Accipiter incredulus interrogavit.
  
  
  Vincentius a janua aversatus est. "Accede huc ut te videam," inquam. Quod ut facit, ambos intereo. Sed celeriter agendum est.
  
  
  "Quid est, Nick?" - Vincentius submissa voce quaesivit.
  
  
  Dixi. - "Meum nomen est Rafael Chavez." Vindex sum ego. Nunc non refert si scis. Nick Carter mortuus est et ego eum personans. Intra horam perficiam missionem meam et omnes participes colloquii mortui erunt. Nihil me prohibere potest, ita me movet ut dixi".
  
  
  Accipiter et Vincentius perstringuntur.
  
  
  "Vidi figuras secretas in brachio dextro, dum hoc mane lances ageres," Accipiter lente dixit. “Immo, impostor non es. Propter Deum, Nick, rem istam depone et loquere nobis.
  
  
  Verba sua me fecit furiosa. Petivi sclopetis ad eius pectus. Sed tunc vidi Vincentium ad me irruere.
  
  
  Obviam ei conversus sum, sed sero scissum est alterum. Proximum scio, super me fuit et in solo concidit.
  
  
  Dum ferimus, pugnus meatus Vincentii in faciem meam impulit. Durus ictus fuit, et sopitum me fecit. Tunc sensi Lugerum de manu mea torqueri. Tenui ut potui, sed Vincentius proficiebat. sclopellum ad solum cecidit. Sed vires recepi. Vincentio vului, et durum in inguine calcem.
  
  
  Clamavit et cecidit supinus mecum. Animadverti Lugerum, deinde opus in eo ivit.
  
  
  “Noli facere, Nick. Faciam ut iaciam." Accipiter astitit supra nos, tenens suam berettam ad me. Inspexi per longum vellera in oculis eius et intellexi eum gravissimum esse. Surrexi tardius.
  
  
  "Putasne me cum hoc prohibere posse?" - minaci voce rogavi me me non agnoscere.
  
  
  'Satis certo possum' inquit placide. "At noli me facere."
  
  
  "Hoc tē accipiam a te et te cum illo necābo", obstupui. ad eum gradum tuli.
  
  
  “Iam, Nick,” dixit accipiter. Sed timoris aliquid in oculis viderem - timuit ne me occidere posset.
  
  
  mox calumnium vocaturus eram cum Vincentium ad pedes vacillantem vidi. Sicut Accipiter sclopellum diligenter intendit ad cistam meam, Vincentius ad me ambulavit. Id arripui et ante me eduxi ut me ab Beretta Hawk defendat. Tunc ego Vincentium durum proieci et Hawk graviter cecidit. Impediunt ambo viri, et sclopetum abeuntem, Molliter impetu facto. Tectum glans percussit.
  
  
  Cito movebam manum meam in collum Vincentii arripiens et ab Accipitre volavit, viam mihi purgans. Ut accipiter sclopetum deposuit ut iterum peteret, sclopetum arripui et extraxit, ut eum ad me traxi torquens durum. Coxam meam volavit et ad solum incidit, Murum post se Beretta percutit. Obstupuit.
  
  
  Perveni ad Lugerum, sed iterum me Vincentius apprehendit. Cecidi, sed statim ad me venit, et sinistrum hamum in latum Vincentii os projecit. His chekbone cracked and he volvi from the ictum. Nocet ei, sed non perfecit. Manum vidi sub iacco ire. Uno motu, stilettum in palmam meam detrusi et emissam volantem, sicuti Vincentius propositum arripuit. culter costas eius anhelavit, oculos laxavit et in latus cecidit.
  
  
  "O Deus meus, Nick!" - Accipiter exclamavit, Vincentii corpus in incredulitate aspiciens. Accipiter conscientiam recepit, sed adhuc movendae infirmior fuit. Lugerum arripui et ad caput eius diligenter inspexi. Mori est. Non aliter. Digitum expressi in felis, sed aliquid obstitit. Accipiter me contumaciter et iracunde respexit - et offendi.
  
  
  Odium et ira meum pectus implevit. Hic obstitit. Habui, abolere. Digitus meus duram metallum felis iterum expressit. Vidi rugosos vultus et adligat, attonitos inopinato affectuum eruptione. Nescio quamobrem, sed hunc nimium amavi et observavi ut iaciam. Sed nec viverra felis. In sudore frigido erupi, sicuti diversae passiones super cerebro meo febricitante susceperunt. Labia arida lingebam, et iteram arripui. Patet officium meum. David Hawk decesserit.
  
  
  Sed facere non potui. Modo felis viverra non. Fortasse non omnes eum occidere. Eum ligare possem et eum detinere donec missionem meam compleam.
  
  
  Accipiter faciem meam aspexit. Non valde miratus est cum sclopellum demisissem.
  
  
  “Sciebam te non occidere me”, tacite dixit.
  
  
  Clamavi. - "Tace!" Sum nimis perturbatus et confusus ad cogitandum clare.
  
  
  Manibus et pedibus accipitris ligavi ligamen et balteum. Cogitationes meae certabant, ego quasi securis agens, non amateur seditiosus pugnabam. Et ligavi Hawk sicut pro, etsi scivi nihil umquam tale fecisse prius. Erat autem iste novus sensus, quem sentiebam senem. Non magis sensum effecit quam scintillas incognitarum memoriarum et somniorum insanas per hos dies habuissem.
  
  
  Iterum sentiebam aliquid mali ex his omnibus - cum populo in inhaero, in missione essem, et mecum. Nullam tempus id ex sed dictum.
  
  
  Accipiter in armarium rapivi. Eum non iocabam quod sciebam cubicula omnino soni. Iustus me aspexit.
  
  
  "pharmaca aut aliquid es," dixit.
  
  
  "Tace, et ego te non occidam," aiebam acriter.
  
  
  "Me occidere non vis. Credisne te virum nomine Chavez?"
  
  
  "Ego Ridiculus sum."
  
  
  “Non est verum,” inquit. "Tu es Nick Carter. Damn, Nick Carter es!
  
  
  Me vertiginem fecit. Reversus est capitis dolor, qui semel abire vellet, inimicos meos occidissem. Vigilia mea perspexi et perspexi quod dimidia fere hora supererat. Accipiter in cubiculum detrusi, ianuam compressit et clausit. Vincentium inspexi ad ianuam appropinquantem. Mortuum aspexit, et ob aliquam causam deliram sensi vere malum.
  
  
  Exivi in ANDRON et miratur paene vacuum. Vir Venezuelan tristis cubiculum securitatis in altero atrio fine intrabat. Non me vidit. Nemo nobis videtur. Sed nolui in aliquem currere. Securitas hominum mirari posset ubi sum ab eo, vel aliquis qui me videbat in in ANDRON cum Hawk et Vincentio ambulans incipere posset duos et duos simul posito. Palatium per latus exire constitui. Possem ambulare per hortum et per ostium redire. In votis est ut in meridie crepusculo turbae dispersae essent. Et quicumque vidit me intrare simpliciter, assumpsit me discessisse ad matutinum prandium. Cito circumspexi, andronem placide ambulavi et per ostium lateris exivi.
  
  
  Caput nonum.
  
  
  Accipiter et Vincentius sum ex animo. Vigilia mea dixit duodecim triginta quinque, tantum viginti quinque minutas donec contactum meum extra conclave convenissem.
  
  
  Cito per hortum ad frontem palatii ambulabam. Etiam in hac comparatione tranquillitatis tempus ubique erant homines. Currus vias regias complevit usque ad campos palatii. Aditus viae clausae sunt, sed custodes securitatis summus vehicula permiserunt.
  
  
  Cum circa aedificium ambulabam, vidi centeni homines circum aream circinantes, exspectantes dignitates ut apparerent.
  
  
  Modo coepi ad turbam descendere cum vir me a latere viae appropinquavit, iter claudens. Inspexi eum et intellexi quod ille esset CIA quem prius incidissem. Eum ignorare non potui. Hoc eum magis suspectum faceret.
  
  
  "Dic, Carter, possum tecum loqui?"
  
  
  Fortuito ad eum conversus sum, conatus in pectore ingravescentem ignorare. Meum caput palpitans in dolore. "Ita vero?"
  
  
  "Ego iustus volo dicere me paenitet quod dictum est. Non reprehendo, quod irascor."
  
  
  "Oh, bene est," inquam. "Ego overreacted. Modo metuo paulatim timidus. Mea culpa". Ego ab eo ambulare coepi.
  
  
  "Nullum offensionum igitur?" interrogavit.
  
  
  Reversus sum. “Nullum, nulla offensio. Nolite solliciti esse".
  
  
  "Bene." Extendit manum. Accepi et tenuit minutam.
  
  
  late cum subsidio subridens. “Scis, intellego quomodo hoc genus officiorum ad te vere pervenire possit. Puto exspectat et aspicit. Nescio quomodo Servitium Secretum dies in diem, mensem post mensem facit".
  
  
  Aspexi in vigilia mea. Viginti ad unum. Affectus meos ostendere conatus non sum. "Ita, difficile officium habent. Hoc certe non vis. Ego cum collega conveniam. Te visurum".
  
  
  "Certe" inquit. "Mitescere, Carter."
  
  
  Et conversus sum, et ambulavi ulterius per viam longam. Sensus missionis adeo in me valebat ut nihil aliud cogitare possem. Nihil sentiebam circum me praeter viam meam per ingruit turbam. Ut ad introitum accessi, coetus legatorum laetam obstruxit. Per eos impuli et me viderunt sicut deliram. Nunc commodo at erat nec tempus. Circuivi botrum notariorum circa gradus principales, et ambulabam praeter illos. Crassior turba.
  
  
  Cum perveni ad scalas et ad eas ascendere coepi, a turba impeditus sum. per eas cubitis expressi. Hominem impuli ad alterum, et clamitavit me obscoenum. Ego in mulierem crepebam, paene illam pulsando. Sed ne molestus quidem sum respiciens.
  
  
  Mihi opus est ut ad tempus in ANDRON.
  
  
  "Heus, ecce, viriliter!" post me aliquis exclamavit.
  
  
  Gradus lente ambulavi. “Permitte,” inquam. "Permitte me, perdam." In hoc casu, numquam ibi in tempore.
  
  
  Ego urgente legatione agebatur, nihil attendens aliud, quam quo irem, quo irem. In summo graduum turba densior erat, et custodes detinebant omnes.
  
  
  Retentus sum et censuit in eos. Praefectus securitatis Venezuelan in me torsit ambulanti praeter illum. Sed opus est ut ad regiam perveniam. Contactus meus ibi me exspectabit ad unam horam post meridiem. Et non potuit expectare. Integer ut leo erat.
  
  
  "Ignosce," inquam, accedens. "Permitte quaeso!" Sed non nulla. Omnes nimis occupatus de colloquio et rebus mundi loquebantur ut etiam meam praesentiam animadverterent. Per eos ambulabam, iter faciens per molem corporum.
  
  
  "Heus, relaxa!" - Clamavit unus homo.
  
  
  Ambulabam praeter eum non respondentem. Paene ambulabam per frequentes regiones ante ianuam. Vigiliam meam spectavi et vidi me solum septemdecim minutas reliquias habuisse. Ibam ad ianuam, ubi plures custodes custodiebant.
  
  
  "Ita vero?" - dixerunt Venezuelan in militari uniformi. Neque ille neque vir in togatis vestibus sedentem secum agnovit.
  
  
  "Ax sum," inquam. "Carter."
  
  
  "Possum videre id placere".
  
  
  Volui hominem pulsare et praeter eum currere. Pulsatio capitis intolerabilis paene fuit. In sinu meo sensi et peram inveni Nick Carter. Aperui et inueni ID. et ad palatium speciale transeunt. id ad officium magistratus indicavi.
  
  
  "Hmm," inquit. Imaginem photographicam in schedulis aspexit ac deinde faciem meam presse studuit. Si Hawk et Vincentius nescirent me Nick Carter non esse, homo per dissimulationem videre non posset.
  
  
  "An festinas, quaeso?" - Impatienter dixi.
  
  
  Si quid petentibus tardius videretur. Tabula geographica studuit tamquam aliquid vitii in ea, ut eum inveniret exspectans. Impatienter videtur offendi illum, et docturus me documentum.
  
  
  "Ubi tu stas, domine Carter?"
  
  
  Prope inextinguibili impulsum habui ad pertundam suam faciem smug. Sed sciebam hanc legationem cito finiendam esse.
  
  
  "Nihil refert?" - Dixi, pugnos defigere, me regere conans.
  
  
  "Non specialiter", inquit, graviter.
  
  
  Dixi.
  
  
  "Gracias, multas gracias", cavillans dixit.
  
  
  Patria lingua cum eo loqui volui, ut dicerem quod stultus esset, et ignarus mali tyrannidis instrumentum. Sed nihil dixi.
  
  
  "Carta tua, Mr. Carter." Eos ad me reddidit. "Potes regiam intrare."
  
  
  “Gratias tibi ago,” indignatus dixi. vidulum meum cepi et praeter custodes intus properavi.
  
  
  Quietior intus erat. VESTIBULUM pauci erant, sed divulgatae sunt, et nullam difficultatem habendo per. Profectus sum ad Receptionem Grandem, quae adhibebatur ad colloquium.
  
  
  Securitas alia erat quando hanc partem palatii intravi, sed unus ex custodibus sciebat me sic cito esse. Ambulabam in ANDRON ad colloquium cubiculum. Fere ibi fui.
  
  
  In illo tempore, dux securitatis vigilum Venezuelae e ianua prodiit paucis tantum cubitis e conclavis colloquii. fastidium sensi bullientem in stomacho et pressionem capitis et pectoris crescentis. Cum caput vigilum secretorum truculentorum, paene tam taeter erat quam ipse Praeses.
  
  
  "Ah, Magister Carter!" - dixit cum me vidit.
  
  
  Respondi, "Señor Santiago, frigus meum servare conatur.
  
  
  "Omnia bene, annon? Videtur quod cautelae nostrae non fuerint necessariae.
  
  
  “Ita videtur, domine,” inquam firmiter. Horologium in capite meo utilatate. Debet esse octo minuta ad unum. Eum veniam deserunt ut.
  
  
  "Immo omnia bene erunt" dixit. "Habeo bonum affectum. Vidistin' Senorem Hawk?
  
  
  "Non ab mane" mentitus sum, mirans si me facies auferret.
  
  
  “Bene, certe eum reperiam. Gratulor te post haec tam prospera die. Subridens scapulas me palpitabat.
  
  
  “Optime, domine,” dixi.
  
  
  Rediit ad magistratum, qui videbatur ei securitatem praetorio annexam aliqualem esse. Susspiravi suspirium subsidio et in ANDRON deambulavi ad colloquium cubiculum. Aspexi in vigilia mea, et dixit quinque ad unum.
  
  
  ante fores apertas steti, sicut mihi dictum est. In altero androne erant quattuor custodes in statione, iidem qui mane ibi fuerant. Sciebant me, non difficile erat me praeterire. Adhuc duo minuta supersunt. Assistentis in in ANDRON ambulavit et documentorum ostendit. Custodes intromiserunt eum in cubiculum. Ubique homines securitatis erant, ambulans in androne et intra cubiculum conloquii stabant.
  
  
  Vidi deorsum ANDRON. Valde mihi dolet. Contentio et pressionis in capite meo celeriter augentur sicut minutae latae sunt. Sciebam enim quod dolor meus noluit ire donec inimicos meos delerem. Sed atrox sentiebat omnia aliquo modo peccasse. Erat sensus internus, vagus, et rixosus, qui videbatur venire ex occulto anguli mei cerebri. Sensum non fecit - sicut cetera omnia quae per hos dies acciderant. Sed quicquid sentiebam, torquere conscientiam meam, sicuti me urgente legatione oppressus sum. Sensi sicut atrox proelium in capite meo ageretur quod me insanire cogeret si mox non cessaret.
  
  
  Mirari coepi si meus contactus moratus est.
  
  
  Sed tunc vidi eum - obscurum Venezuelan in optimatium caeruleae sectae caeruleae et rubrae ligaturae, versus me ambulans in ANDRON. Vidit quasi membrum ordinarium baculi palatii, sed carnationem albam in lapel et lagenis in manu.
  
  
  Praecordia concutiebat in costas meas. Post minutas mihi proximus fuit, me lagenis tradens. "Senor Carter, director conferentiarum, rogavit me ut aquam biberem ad colloquium per meridiem interrumpere". Magna voce loquebatur ut omnes in circuitu nostro audire possent. "Quando alvi specialem habes, pro me accipere potuisti?"
  
  
  "O bona. "Accipiam", dixi dignanter.
  
  
  "Gracias," inquit. Tum susurri acuto: "Viva la revolución!"
  
  
  Vir cito in ANDRON recumbit. in manibus meis steti lagenis, dubiis et confusione terribili victus. Habui fabricam in cubiculum capere. Sero erat de aliis sensibus cogitare. Maxime in vita mea erat ut decantem illum in conclave in colloquio sumeret et eum in mensa poneret.
  
  
  Accessi ad ostium.
  
  
  “Heus, Carter,” CIA homo ibi dixit. "Quid adfers?"
  
  
  "Similis director colloquii aquam in mensa colloquii vult" Casu dixi. "Et ego sum puer verbum."
  
  
  CIA procuratorem lagenis intuens. Secretum munus homo me subsannavit, tum etiam in lagenis aspexit. Placuit. Vigiles Venezuelani mihi annuerunt ut lagenium in cubiculum ducerent.
  
  
  intro tuli lagenis. Alius minister secreti muneris me intuens tamquam lagenis prope inanem e mensa tuli et illud reposui cum eo quem mecum attuleram.
  
  
  Interrogavit. - "Quid haec omnia?"
  
  
  Risi ego illum. "Non vis colloquium participantium aquam veterem bibentes, visne?"
  
  
  lagenis aspexit et me, deinde risit. "Videre gaudeo te uti AX hominibus constructive."
  
  
  "Id est," inquam.
  
  
  Ego antiquum lagenium levavi et illud sub bracchio ligavi, deinde respexi ad eam quam in medio mensae colloquii modo collocavi. Et audivi verba sonantia in capite meo;
  
  
  Postquam sessionis interdiu incipit, machinatio frequentiae desideratae in usu remotae potestate versabitur. Paucis momentis omnes in auribus interficient.
  
  
  Et conversus sum et discessi cubiculum.
  
  
  Extra prope custodes substiti. "Demiror quid facerem de hoc?" - Dixi eis, simulata impatientia.
  
  
  "In aula reposita est", unus Venezuelan dixit.
  
  
  “Forsitan, Carter, posses verrere, CIA risit hominem ad ianuam stantem. "In thalamo fortasse spartea est", late risit.
  
  
  "Quid est hoc. CIA Comoedia Hora? - Triste rogavi, quasi taedium iocis. Non potui minus curare quae dixerunt vel fecerunt quamdiu nescierunt maximam securitatem annorum rupturam sub naso suo iure fieri.
  
  
  Senex lagenis in andronam deduxi in armarium. Assessores et magistratus ad colloquium cubiculum redire coeperunt. Aspexi vigiliam meam et inveni eam iam quartam partem unam. Stellae spectaculi, Praeses Venezuela et Vice Praeses Civitatum Americae Unitarum, paucis minutis adveniunt. Et conventus post meridiem mox incipiet. Et nemo in colloquio locus suspicaretur reliquam vitam in minutis metiri posse.
  
  
  Omnia iuxta consilium abierunt.
  
  
  Caput decimum.
  
  
  Abiectis lagenis, ad conclave colloquium petii. Fui in tempore videre Praesidem Venezuelae et Vice Praeses Civitatum Americae Unitarum descensum in ANDRON simul cum Americana manu in humero Venezuelan. Circumventi sunt ab agentibus secretis servitii. Quos ubi in colloquio vidi evanescere, odio et fastidio plenus sum.
  
  
  Intus photographers paucos ictus minutos ante colloquium resumpsit. Rumores erant magnae conventiones oeconomicae mane in sessione perventum esse. Proculdubio auxilio oeconomico regimine Venezuelan sociati sunt pro permissione bases militares Americanorum hospitandi. Sine meo interventu immanis haec tyrannis in aeternum mansisset.
  
  
  Locum ante ianuas adhuc apertas nuper cepissem cum repente caput Vigiliae Securitatis Venezuelan mihi proximus apparuit. Tum vultu truci.
  
  
  "Mr. Carter, unus ex procuratoribus NSA tuis modo me certiorem fecit te paucis minutis in cubiculo colloquii consumpsisse."
  
  
  Sensum sensi prurientem in dorso meo collo. Pressura caput rursus aucta est, et tremefacta Templa tremebant.
  
  
  Etiam, domine, dixi. Mente recursus. Fortasse represserunt et invenerunt directorem colloquii aquam dulcem non ordinare.
  
  
  Vel diligens agens inveniret solum examinando lagenis fabricam. Ut iam a cella removit fabrica.
  
  
  Interrogavit. - "Numquid omnia tibi normalia videntur?"
  
  
  Solvit in pectore paululum emissiones. "Etiam. Omnia denique videbantur. "
  
  
  "Bine. Venisti mecum parumper? Libet ut inspice hanc indicem renovatorum hominum cum clearances securitatis. Praesent mattis tempus nulla suscipit".
  
  
  Sensi posse a mandatis meis tantum deviare. In colloquio fores cubiculi ne adhuc clausae erant. Certe quomodo negare possem non intellexi. Cum dux Securitatis Venezuelan Vigilum te rogavit ut aliquid faceres, id fecisti. Secutus sum eum in colloquio iuxta cubiculum securitatis annexurum. Fuit ibi tristis Venezuelan cum intravimus, sed statim discessit, me solum cum homine oderat paene quantum periturus eram.
  
  
  "Est index." Lectio facilis satis est...
  
  
  Phone in scrinio eius insonuit. Ambulavit supra, ut ei responderet, sicut album studui, affectuum meorum regere conantem.
  
  
  Illuminavit vultum suum. "Ah, Señor Hawk!"
  
  
  Fibulae vitium ferro circa pectus sensi.
  
  
  Venezuelan facies mutata est. "Quis!"
  
  
  Non erat dubium. Qualiter accipiter liber evaserat, et ex alia parte palatii iam vocabat, non confidens se ad tempus hic accedere. Suspicatus est me aliquid evellere in luce quae mox finiebatur.
  
  
  "Non possum hoc credere!" — dictus Venezuelan. Ad Lugerum perveni et post eum ambulavi. "Sed Señor Carter hic est cum..."
  
  
  Conversus ad me sicut manubrium Lugeri in latere capitis eius conprehendi. Decidit graviter in solum et inscius jacuit. Acceptor telephonicus erat iuxta mensam pendens. Vocem accipitris audivi ab altero.
  
  
  "Salve? Quid factum est? Esne hic?"
  
  
  Accessi super corpus pigrum et pone fistulam in loco. Ambulabam ad ianuam et vidi sursum et deorsum in atrio. Nullam quis erat massa. Exivi in in ANDRON, ocius ostium claudens post me. Neminem speremus in securitatem annexam ad tempus.
  
  
  Redii ad conloquium cum ianuis clausis. Paucis momentis colloquium repetet et fabrica funesta excitabitur. Steti in in ANDRON, temporis et pressurae horribilis conscius acute. Mox evanescet - postquam fabrica officium suum praestitit. Ministerii secreti agentis e cubiculo colloquii ambulavit et custodibus annuit. Venit ad me.
  
  
  "Hi, Carter," amica voce dixit.
  
  
  adnuit.
  
  
  “Bene, in itinere haerent. Laetabor cum hoc totum.
  
  
  "Me quoque," inquam.
  
  
  Volebam eum ut abiret, ut me ibi starem et solus expectarem. Mox signum erit et cognoscam quod actum est. Aliquis e cella subsidii obreperet, fortasse custodia extra ianuam stans est. Sed neque Praeses Venezuelae neque Vice Praeses Civitatum Americae Unitarum superfuit - nemo ad mensam superfuit.
  
  
  "Omne quietum videtur," ait ille. "Nimis ad gustum meum silentium. Tam mirum in me affectum. Habesne eam?
  
  
  "Non hodie" dixi. "Sed vere sollicitus eram cum primum huc adveni."
  
  
  "Bene, habeo. Dextra in occipitio meo. Sed est purus."
  
  
  “Immo certe scio nos dies inexpugnabiles habebimus,” inquam.
  
  
  “Bene, ego magis coniecto EGO cum vigilum securitatem reprehendo. Vide postea, Carter.
  
  
  “Ita est,” inquam.
  
  
  ANDRON ad securitatem annexam ambulavit. Sudoris globuli in labro superiore meo formata sunt. Si securitatem dux inscius ibi iacens Venezuela reperit, verisimile conetur colloquio prohibere et omnia peritura esse. Miratus sum si post illum irem. Sed vehementer sentiebat me manere ubi essem. Imperat, Imperat. Agens NSA ambulavit in atrio ex adverso et loqui cum agente Secretario cessavit. Ego brevem relaxationem obtinuit. Trepido anhelitus cepi et vidi ad fores colloquii cubiculi. Intus incipiebat dies conventus. Cogitatus erit aliquo momento moveri.
  
  
  Subito sonus transfixus audiebatur super aedificium. Acrem planorum clamor per palatium volitans Caracas Conferentias salutans. Percussit sonus eardrums meas, et coepit aliquid insolitum in me accidere.
  
  
  Ingruebat animus in turbationem scaenarum, verborum et imaginum mentis. Vidi me apud Luger pistol. Civitates exteras vidi et diaetam quae in America esse debuit. Omnia in me congerunt, in cerebro vorant, me fastidiosum et vertiginem efficiunt.
  
  
  Aliquid penitus intus
  
  
  Ostendit mihi quod me fecit ire ad fenestram ut iterum sonum audirem. Sed retentus officio nianu. Iusserunt me extra colloquium cubiculum manere. Quamvis haec iussione, ad fenestram ire debebam et lente, inepte ambulabam per andronam ad thalamos, ubi eum invenirem sciebam. semel haesitavi ac paene ad cursorem meam extra conloquium conversus sum, sed deinde ad fenestram ambulabam. Ego eum sicut plana volabant iterum ad regiam cingi.
  
  
  primo, cum palatium accederem, nihil audivi. Sed tunc, cum prope proxime caput essent, sonitum stridorem tormentorum audivi. verso in rugitum volitans super aede, sole lucente.
  
  
  Modo planorum sonus valde me consternatus est. Similis facta est unda ingens concussa per totum corpus meum. Subito vocem pulchram Tanya audivi:
  
  
  Postquam officium suum perfecerit, consilium multo humiliorem sonum reddet, qui adhuc in auribus tuis altissimus sonabit.
  
  
  Sonus planorum adhuc vibrans in capite meo erat. Et audivi alium sonum transfigens in capite meo , idem fere quod rumpit modo factum .
  
  
  Hoc sonum audies. Cum haec audieris, memineris omnia quae in subconscientia tuo latent.
  
  
  Subito veritas undique in me proruit. Circumspexi, obstupefactus, et valde confusus. Quid agatur in infernum? Cur novantem Chavez nominavi? Nick Carter me sciebam, quod AX laboravi, et hic fui... Subito recordatus sum pugnam meam cum Vincentio et Hawk, et... O Deus meus!
  
  
  Plana evanuit. Innixus sum ad windowsill. Quid est infernum hoc totum? Cur Venezuelan identitatem sumo, quam ne ante quidem audieram? Quod me fecit pugnare Hawk et Vincentio cum illi tantum conabantur ... me a missione removere. Decanter! Decantem in colloquium deduxi paulo ante paucis minutis et sciebam contineri machinam quae omnes in conclavi interficeret.
  
  
  Omnia cito redierunt. Non eram iustus ponendi - Credidi enim me esse hominem nomine Chavez. Omnia quae feci per duos dies iam Praesidem Venezuela et Vice Praesidem Americae Foederatae Rei Publicae occidendum destinatum est - duos viros Caracas ad tuendum missus sum! Aliquid ante meminisse non potui, sed heri nocte Ilse Hoffmann iterum occurrit et eam Tanya - nomen Russicum appellavit. Et cognovit de funesto missione.
  
  
  Ita totum est! Non potui meminisse aliquid quod mihi accidit inter paucos dies ante tempus ad eius aedes accessi et tempus redii, credens me esse Rafael Chavez. Sed recordatus sum aliquid de vespera illa in cubiculo suo. Recordatus sum sentiens vertiginem et nauseam. Conatus sum fugere, sed duo homines me obstruxerunt. De medicamentis videndum est. Et fecerunt aliquid michi ad faciendum me sicut feci de cetero. Haec humiliatio erat in praedicatione. Nescio quo pacto me ad interficiendum summus ordo magistratus colloquii solebant. Et ipsi erant KGB. Tanya hoc admisit. Memoratus sum explicandi mei exitum ad Hawk, sed haec erat fabula mihi narrare ei. Biduum omnino nullam habui memoriam nec dubitabam quin iter haberent. Hoc esse necesse est cum Rafael Chavez munus suscipere coactus sum.
  
  
  De thalamo circa angulum cucurri, in corridor pelagus. Mihi opus est ut ad colloquium cubiculum. Consilium quod ibi posui poterat iam laborare et omnes in auriculare necare.
  
  
  Cum magnas ianuas accessi, tres viri custoditi sunt, duo ministri Venezuelan et servitii secreti agentis. CIA agentis qui ibi antea fuerat discessit, probabiliter in brevi luce discessit. Munus secreti agens et operarius NSA qui inter se colloquebantur post ostium securitatis annexum iam abierant et ianua clausa erat. Homo videtur esse distractus antequam caput Securitatis Vigilum secretorum inveniret.
  
  
  Pertimui custodes cubiculi ad ianuam colloquii.
  
  
  “Intus habeo,” inquam. "Ibi telum est, et si non cito extraxero, interficiet omnes in cubiculo."
  
  
  Praeterire eas coepi, sed unus e Venezuelanis viam meam obstruxit. "Señor Carter veniam peto, sed sub severo imperio sumus ne colloquium interveniat."
  
  
  Clamavi. - "Exi a via, inepte!"
  
  
  Proieci custodiam, sed extraxit sodalis eius pistolam et prohibuit me. "Quaeso, Señor Carter" tacite dixit.
  
  
  "Quid accidit, Carter?" - Secret Service agens sollicite interrogavit.
  
  
  Impatienter ad eum conversus sum. "Memento aquam carafe ante tuli?"
  
  
  Putabat parumper. "O memini." Oculi eius angustati. "Quid infernum est haec bomb?"
  
  
  “Nihil, sed minus quam malum, fortasse etiam peius,” inquam. "Habeo ad dampnas rei nunc."
  
  
  Tertius profectus sum, et Venezuelan pressit revolvens in dorsum meum durum. "Quare etiam lagenium in cubiculum, domine Carter, attulisti?"
  
  
  apparebat quod irent ad explicandum omnia antequam me intromitterent. Nullam sed tempus ipsum. Nunc, maledicta Mechanismus iam actum est.
  
  
  Conversus sum, proiciens bracchium sinistrum retro. Manus mea apprehendit telo manum Venezuelan, et sclopellum e manu cecidit et cum fragore ad solum cecidit. Cubiculum meum super os meum nixus sum et firmam nexum feci. rima ossium hebes erat, magna voce gressa, deinde in parietem delapsus et ad pavimentum delapsus, ubi resedit, attonitus ac gemens.
  
  
  "Nick propter Deum!" Audivi hominem clangoris secreti muneris.
  
  
  in me irruit, et obviam ei conversus sum, laeva manu in facie feriens, et corruit.
  
  
  Alter Venezuelan sclopellum suum extraxit et contra me uti palam erat. Pectus meum intendit, et manum sclopeto deperire arripui. Ego sclopetum impuli et dextrorsum trahens felis. Fama in in ANDRON sonuit et laquearia glans percussit. Clamorem audivi ab extremo ANDRON. Minuto omnes custodes super me erunt.
  
  
  Manum Venezuelan cum pistol arcte torquevi et tandem revolventem ab eo curavi. Decidam, et genu inguinis haesit. Vir duplicatus, dolore stridens. Cum interfeminium adhuc teneret, manum in caput impuli, et confixi eum, ad conloquii fores volantem mittens.
  
  
  Primum Venezuelan surgere incepit, sed ego illi in latus calce et supinus graviter corruit. Portas aperire coepi, sed clausae sunt. Ego ad calcitrare eas.
  
  
  "Expecta, Carter."
  
  
  Erat homo servitii secreti. Conversus sum ad eum sicut minutam. .38 Smith & Wesson in pectore meo petebat. Aspexi sclopetum, deinde retro eum.
  
  
  "Ibo ad eum locum," placide dixi. “Si hoc non fecero, omnes ibi peribunt. Damnare habebis rem ut me obstruas."
  
  
  Aversus ab eo, levavi crus ostium durum et calce. Apertum est cum fortissima voce, et in cubiculum colloquium irrumpunt.
  
  
  Ostium servitii secreti hominem percusserunt et eum in area pulsaverunt. Ceteri custodes ad me permoti sunt, et participes colloquii me sollicite aspiciebant.
  
  
  "Quae est infernum, hoc est?" - exclamavit vir humi. Custodes in area in in androne vidit.
  
  
  Praeses nobilis Venezuelae speciosus me intuitus est cum cura reservata. Praeses Americanus Vice Praeses me in aperto incursu et metu aspexit.
  
  
  "Quid est hoc totum?" Erat adiutor Americanus qui e mensa stabat. Post primum impetum, omnes in conloquio violati sunt.
  
  
  “Tace quaeso”, firma voce dixi. “Hic cantor in mensa telum mortiferum continet. Munus eius est omnes interficere in hoc cubiculo."
  
  
  CAPITULUM UNDECIMUM.
  
  
  Omnia tumultuosa et inordinata erant. Aliquot homines celeriter stabant et e sedibus suis exilierunt. Praeter eos ambulabam, et super mensam incumbebam.
  
  
  “Tolle illum,” Venezuelan de ANDRON vociferatus est.
  
  
  Pene me decante perveneram cum vir Venezuelan in togatis vestibus me a tergo apprehendit. Ad lagenis non potui. Conversus sum et pugnavi ut me liberarem perdite.
  
  
  Quod cum activated fabrica est. Unusquisque in conclavi hoc sentiebat - per facies dicere potui. Integer non erat. Cogitatus sonat frequentiam quam nescires si audires vel sentires. Sed unum constabat, omnem fibram neruorum in corpore nostro affectam. Sonus in nucleum cerebri mei penetravit, nervos meos lacerans et scabens, eos inclementer excutiens, dolorem et nauseam excrucians. Dolor in meo capite et pectore incepit, sicut per duos dies extremos sensus terribiles haberem, sed in secundis infernum sortis pejorem obtinuit. Tali duo homines in mensa manus suas super caput ponunt, et unus iam in mensam decidit.
  
  
  "Dimitte me, mehercule!" Clamavi ad Venezuelan.
  
  
  Satis diu me e manibus exemit, ut me in os pertundam putet. Me graviter percussit et in mensam cecidi. Sed hoc momento custodes machinae mortis senserunt effecta. caput arripuit. Durus eum percussi in faciem, et decidit.
  
  
  Neglegere conatus sum crescentem dolorem capitis et pectoris mei, pugnans nauseam quae me vicerat. Mensam cunctanter ascendi, carafe aquam apprehendi;
  
  
  et impingebant eum in altera parte mensae.
  
  
  Cecidi cum pavimentum cecidi et lagenis excidisse. Aegre repivi ad eum et iterum sustuli, deinde iterum vacillavi ad pedes.
  
  
  Tam ex propinquo, potentiorum etiam consiliorum effectio fuit. titubam. Praesidem Venezuelae perspexi et vidi eum in sella recumbens oculis vitreis. Praeses Americanus e sella sua deperire conatur. Ceteri omnes in conclavi celerrime aegrotabant.
  
  
  Retentus sum per fenestram et cum lagenis vitreum plumbeum fregit. Per vitrum fractum iam eram iactaturus cum Accipiter in cubiculum irrupit.
  
  
  “Siste quod vales, aut per caput tuum perfodiam foramen. gravis sum".
  
  
  perspexi, et intendit ad me berettam suam. Vultum eius vidi mutationem, cum vibrationem e curru sensit.
  
  
  "Telum ultrasonic est", aegre dixi. "Ego aufero".
  
  
  Sine mora felis trahere eum, dorsum ad eum conversus sum et per vitrum fractum lagenis proieci. Plus vitreum fregit, deinde pavimentum infra cecidit, in frusta comminuens.
  
  
  Fatigatus sum ad Accipitrem conversus. Tam infirmus eram ut contra fenestras incumberem. Subitd sensi dolorem conquiescere, et venter meus mitescere coepit. Circumspexi cubiculum, et vidi alios etiam relevari. Signa vitae ostendere coeperunt. Praeses Venezuelae in sellam suam vertit, et Vice Praeses Civitatum Americae Unitarum suam fronti manum posuit. confidebam fore bene. Non satis diu expositae sunt ut graviter laedi actu. Sed suspicabamur nos omnes reliquum diei famem esse.
  
  
  Conclave paulatim rediit ad aliquam normalitatis similitudinem. Participes colloquii satis celeriter receperunt, mutuo se circumspicientes cum vultu dolore et confuso vultu.
  
  
  Accipiter ad me ambulabat, suam berettam in pectore monstrat. Custodes par eum circumdederunt. Stabat ante me, sclopellum adhuc tenens in me. Populus cum eo videbatur quasi ad minimam iram iacularetur.
  
  
  “Primum gladium in unum e collegis tuis, amicum antiquum in eo, et vitam meam minitare,” Accipiter iracunde exclamavit. "Tunc caput securitatis vigilum Venezuelan stupes. Et nunc hoc!"
  
  
  Virum quem in via adieram coetui adieram, vultus adhuc a dolore passo deflexus. "Asseruit sclopetum esse in aqua carafe", vir dixit. "Tunc aliquid terribile hic incepit. Cum decantari secessisset, haec omnia constiterunt.
  
  
  "Id est," dixit Americanus ad mensam sedens. "Restitit minutum decantari fenestram proiecit."
  
  
  "Quid ergo in lagenis Nick?" - Accipiter quaesivit. "An adhuc cogitas te res novas nomine Rafael Chavez?"
  
  
  "Quomodo est Vincentius, domine?" - quaesivi, omisso interrogatione. "EGO…?"
  
  
  "Occidit eum?" Accipiter pro me confecit. "Nemo. Bene erit. Iecur eius per dimidium fere pollicis desiderabas.
  
  
  "Deo gratias," stolide dixi. Colloquium nunc servatum, cum vita ducum, penitus defatigatum sensi. Mihi opus est somno circiter octo. Et inveni me non curare quid de explicationibus meis sentirent. “Minime, domine, iam intellego me non esse Chavez. Puto memoriam meam immature reddidisse, cum plana avolaverunt. Reminisci me volebant, sed non nisi signum ex artificio audivi humili frequentia. Tunc habui qui fueram et scirem quid egissem*.
  
  
  "Illi?" - Accipiter, inquit, faciem meam studeo.
  
  
  Dixi populus, qui me detinuit biduo.
  
  
  Accipiter oculis meis studuit et apparenter decrevit me iterum agere sicut Nick Carter. sclopellum suum levavit et alios ministros elevavit. Praeses ad nos accessit.
  
  
  "Quid hic infernum accidit?" quaesivit a nobis.
  
  
  Praeses Venezuela e sella surrexit. Respondit praeses tumultum in conclavi. "Est hic adulescens spectat sicut vitam nostram servavit. Hoc ita factum est, Praeses Señor Vicecancellarius.
  
  
  Vice Praeses a Praeside Venezuelae ad me respexit. "Ita," inquit, tarde. "Puto resumat eum optime. Sed quid illud diabolicum, quod fenestram eiecisti, Nick?
  
  
  “Non sum certus, domine,” inquam. "Sed si secreti temporis habere possumus, felix ero tecum meas rationes communicare."
  
  
  "Bona idea," dixit praeses Venezuelan. "Supertes, hoc colloquium una hora abiturum est, et tunc ad negotia perficienda huc" convenimus."
  
  
  Valde personale conventum habuimus. Praeses Venezuela, US Vice Praeses Hawk et ambulabam ad securitatem annexam dum ceteri omnes discedere rogabantur. Caput securitatis Venezuelanae iam in antecessum ad curationem vigilum erat capta.
  
  
  Paucis post momentis solus cum duobus dignitatibus et Hawk relictus sum.
  
  
  "Adolescens celerrime egisti", Praeses Venezuelan dixit, manus post tergum suum prehendens.
  
  
  Dixi, Domine, gratias.
  
  
  "Sed, Carter," dixit praeses, "multum tibi facere explicandum est. Aliquis mihi dixit te esse qui lagenis in cubiculum introduxisti."
  
  
  “Mereor, domine, recte” respondi.
  
  
  Accipiter grimaced. "Carter deprehensum esse videtur et ad credendum ductus est res Venezuelan novarum intentus te occidere" dixit graviter. Longum cigar accendit et circa cubiculum gressum agere coepit, in tunicas tuedarum gibbosas.
  
  
  "Maxime interesting," dixit praeses Venezuelan. "Et nunc facultates tuae normales sunt retrorsum, Señor Carter?"
  
  
  "Ita, domine."
  
  
  Praeses Americanus in margine mensae consedit. “Hoc totum nobis iucundissimum est hic in hac aula. Sed cum de hoc diurnariis senserit, clamabunt Americanum procuratorem colloquii sabotaged et praesidentem et me interficere temptaverunt".
  
  
  “Asentio,” inquit Accipiter. "Non est facile explicare."
  
  
  “Ille quoque mentem meam transfretavit, domine, praeses narravi. "At nos duos exspectationes habemus qui hoc vere authores sunt."
  
  
  "Et quinam sunt?" - quaesivit praeses.
  
  
  Recordatus sum quod dixit Tanya nocte in diaetam eius, ante me medicamento excusserit. Respexi ad Hawk de licentia illis indicandi et adnuit. Dixi KGB.
  
  
  "Qué demonio!" mussat Praeses.
  
  
  “Prelum habe per viginti quattuor horas”, dixi, “conabor eas invenire. Post hoc videbimus quod totius mundi prelum historia cognoscet. Vera narratio".
  
  
  Accipiter faciem meam paulisper studuit, tunc Vice Praeses aspexit. "Possumusne multum temporis habere?"
  
  
  Vice Praeses supercilia. "Auxiliente imperio Venezuelan" dixit praesidentem appellans.
  
  
  Praeses sobrie me intuens. "Spero hunc iuvenem. Plene cooperabor tecum. Quaeso me certiorem facias. Nunc, Praeses Senor Vice Praeses, baculum meum videndum est antequam colloquium repetit. Vide in colloquio cubiculum. Dominus Carter, si te iustificare potes, summos patriae honores accipies."
  
  
  Priusquam recusarem, discessit. Vice Praeses a mensa surrexit et ad me ambulavit. "Nunc omnia in familia sunt, Nick, sentio sicut unum extremum cogitationis offerre."
  
  
  "Scio quid sit," dixi. "Habeo viginti quattuor horae ad confidunt. Quia vere potuit esse defectio. Vel maybe iustus insanit. Cum tempus meum expletum est, ex me ipso sum.
  
  
  "Aliquid simile, Nick. Nunc mihi solitos videris. Sed salus est salus. Dubium esse aliquid in animo est. Spero me tam ingenue loquentem non sapiunt.
  
  
  « Intelligo. Idem, domine, sentio,” dixi.
  
  
  "Ego officium meum in Carter" Hawk subito dixit, me sine inspectione. "Ego confido eum implicite."
  
  
  "Certe," dixit praeses. Sed perge David. Torcular non manebit in aeternum. "
  
  
  Vice Praeses cubiculum discessit. Me et Hawk soli erant. Post longum silentium, tandem locutus sum.
  
  
  “Ecce paenitet me”, dixi. "Si diligentior fuissem cum puella..."
  
  
  “Desine, Nick. Scis nos non posse nos ab omnibus praevisis adiunctis protegere. Alioqui rogavi te ut eam inspicias. Numerata est. Nemo laqueum quem incidit in effugere potuit. Valde bene cogitatum et a peritis conceptum est. Nunc quod factum est reficiamus.
  
  
  “Bene, coniectare possum me tum ... fortasse hypnotized, nescio. Nihil equidem ex illa vespera in diaetam puellae memini. Medicamentum in lipstick eius erat.
  
  
  Accipiter smirk procuravit. "Id cur te reprehendis. Ne sis stultus, mi puer. Sed si ponatur haec puella procuratorem KGB, et duxerunt te ad locum secreti, ut te hypnotizem - cur te per biduum servaverint. Hypnosis tantum paucis horis ad summum requireret. Et quomodo possunt te cogunt facere aliquid quod est contra moralem codicem? Hypnosis illuc non operatur."
  
  
  "Probe, coniecturam sum tantum, sed si totam personalitatem meam, totum personalitatem mutare potuerunt, tunc moralitas mea cum ea mutaret. Si revera hoc accipio quod rerum novarum essem qui illum violenter evertendi crediderunt. regimen, hanc opinionem operari faciet. "
  
  
  "Ita," Hawk cogitans dixit. "Et erat idea captiosus damnare. Sume procuratorem summum Americae, eum in occisorem converte, et solve eum solutum ad aliquod opus sordidum tibi faciendum.
  
  
  Et tunc ipsum et patria culpam sumat. Nunc incipio comminationem huius admonitionis intelligere.
  
  
  “Quae scripta sunt, ut nos hic capiamus,” dixi.
  
  
  "Admodum. Et cecidi ad illum hamum, lineam et deprimentem. Si quis in culpa est, Nick, me est.
  
  
  Et nota lego, dixi. “Fortasse reprehendere debemus et incipit cogitare de hoc negotio conficiendo. Magnum consilium periicimus, nunc capere debemus. pavimentum spectavi. “Hoc habeo quod se demulcere a tergo rident, et fortasse fruuntur. Bene est, iocus sumptu meo finitus est. Cum invenero, non ridebunt.
  
  
  “Suspicio te iam sobrium esse,” inquit accipiter, postquam necis conatus interrupisti. Unde scis hanc puellam ex KGB?
  
  
  "Quia dixit mihi," dixi. “Aut certe confitebatur cum interrogarem. Fuerat ante medicamentum, cum me eiecit pharmacum. Usquam, eius verum nomen Tanya Savich est, et in accentu Germano Russicae admonitus est. "
  
  
  "Estne omnes de ea meminisse potes?"
  
  
  "Nunc. Diaetam habeo sisto, et legatio Germanica, et popina ubi eam vidi. Praeterea recordor clinicos viros in tunicis albis et Tanya, qui mihi mandata de his omnibus dederunt. Quorum nomina vel quid ibi mihi fecerunt, non memini. Velatus sum cum clinic intermisi, itaque nescio ubi sit.
  
  
  Accipiter grimaced. “Bene, saltem tragoediam quam cogitaverunt vitasti, Nick. Aisne te praemature egressum e ecstase tuo?
  
  
  "Plana transiens sonum fecit similem ei quem e curru audirem. Sonus hic cum monitis nuntiis quos subconscious meus per duos dies miserat, coegit me ad fenestram ire ad sonum audiendum. . The KGB must have wanted, so that I would return to my real identity after the murder was over. If I denied that I was Nick Carter, it might confuse the reporters. They wouldn't know who was really responsible. Or they might iustus intellexi me delirare. The KGB noluerunt hoc.
  
  
  "Esne bene, Nick?" - Accipiter quaesivit, me diligenter observans.
  
  
  "Bene sum," inquam. "At ego tunc agere debeo".
  
  
  chuckle. "Bene. Estne puella nostra tantum character principalis?"
  
  
  "Unicus. Sed memini aliquid de hoc homine arcano. Aliquid novi. Puto in clinic.
  
  
  Accipiter reti e cigar foetente accepit et anulum fumi exsufflavit. "Numeri hi sunt. Bene, fortasse aliquas probationes prius currere debes, sed nunc tempus non habemus. Perge, si tibi placet."
  
  
  "Ad hoc paratus sum," inquam. “At vigiles et alii agentes custodite donec meae 24 horae sunt. Id rogo. Iter per adiutores nolo."
  
  
  "Bene, Nick," Hawk dixit.
  
  
  "Tunc videbo te in deversorio tuo."
  
  
  * * *
  
  
  Consedebam ad magnam mensam mahoganiam a D. Ludwig Schmidt, prorex Germaniae occidentalis legato, qui Tanya accepturus erat ut noctu ei conveni. Schmidt discumbebat in sella alta retrograda, manu dextra tenens longum cigarette.
  
  
  "O yeah. Fraulein Hoffmann ad recipiendum accepi. Diplomaticum eventum interesse voluit. Callida illa est, nostis. Infirmum statim post placitum appellavit. Videtur quod aliquid ederit in pugna bullientem, quae stomachum turbavit. atrox. Illa adhuc non rediit ad opus".
  
  
  "Quousque fuit hic apud te?" rogavi.
  
  
  'Nec diu'. Hamburg, puella, ni fallor. Pater eius exul Russiae fuit".
  
  
  "Estne id quod dixit tibi?"
  
  
  "Etiam. Loquitur Germana levi accentu ob maritali status suae. Familia eius domi locutus est Russian ".
  
  
  "Ita," inquam, "intelligo."
  
  
  Herr Schmidt erat tenuissimus, vir asexualis circiter quadraginta, ut videtur, suo munere in vita beatissimus. Interrogavit. - "Cara puella, non consentis?"
  
  
  Recordatus sum temporum cum cum ea in stibadio, lecto et lecto sedebamus. "Est valde nice quod puella. Possum contact eius in inscriptione quae in tuis documentis?" Eodem erat, quo me nox ademit.
  
  
  "Certe potes. Post omnes aegrotat.
  
  
  "Etiam. Si domi non invenio, scisne ubi alibi quaeram? Restaurantes, casus vel loca specialia ad relaxandum? "
  
  
  "At dixi tibi aeger puella."
  
  
  "Quaeso," dixi impatienter.
  
  
  Viderer molestiae pertinacia mea at. “Age, ego ipse interdum parvo casu haud procul hinc ad prandendum adduxi. Nomen non memini, sed Venezuelan hallaca amat et ibi ei serviunt. Hoc catinum ex cornmeal factum est.
  
  
  “Scio,” inquam. Recordatus sum Tanya hoc ab El Jardin post bullpugnationem iussisse.
  
  
  Schmidt aspiciens smugly ad Seylin ...
  
  
  “Actu, opinor, puella ad me allecta est,” secreto dixit. "Caelebs esse in hac urbe experientia delectabilis."
  
  
  "Censeo" dixi. “Bene, ego illam domi invenire temptabo, Herr Schmidt. Bona dies".
  
  
  Non surrexit. “Libenter,” inquit. Tectum iterum aspexit, probabiliter die somnio de potentia sexuali sua sicut unus homo e Caraca.
  
  
  Ego vere non exspectas ut Tanya in eius diaetam. Placet ei discedere minutum ultimum tempus operationis inchoatae - meae capere. Sed sperabam ibi aliquid invenire. In primo pavimento aedificiorum conveniebam viro pingui Venezuelan qui Latine non loquebatur.
  
  
  “Buenos tardes, señor,” clare dixit, late subridens.
  
  
  "Buenos tardes," respondi. "Quaero virginem nomine Ilse Hoffmann."
  
  
  "Ita vero. Sed iam hic non vivit. Subito ante paucos dies illa commota est. Insolens peregrinus, si me hoc dicis excusabis.
  
  
  Risi. "Numquid accepit omnia cum illa?"
  
  
  "Conclavis diligenter non reprehendo. Tot conclavia hic sunt et mulier occupatus sum."
  
  
  "Ecquid sapis, si susum aspicio?"
  
  
  Me intuens attente. "Est contra praecepta. Quis es, quaeso, dic mihi?"
  
  
  "Just amicus Miss Hoffmann," inquam. In sinum meum perveni et mulieri paucas bolivars obtuli.
  
  
  Respexit ad eos, deinde ad me. Extendit et accepit pecuniam, scapulam despiciens super aulam. "Hic est numerus octo," inquit. "Ostium non clausum."
  
  
  Dixi, gratias.
  
  
  Ambulabam in scalas ad eius aedes. Cum fortuna, possum Tanya et socii eius prohibere antequam planum Moscuae conscendunt. Sed anxius sum - probabiliter iam sciebat consilium suum defecisse.
  
  
  Cubiculum intravi conclavi. Inundationes ad me memorias venerunt, deinceps. Stibadium latum in medio conclavi stetit, sicut illa nocte cum Tanya corpus suum mercatus est ut agens Americanum caperet. Post me ostium clausi et circumspexi. Nunc alia omnia. Vita carebat, vita deerat, quam Tanya dabat. perscrutavi per scrinia scrinii parvae et nihil inveni praeter duas tesseras theatralis. Multum mihi bonae non facient viginti quattuor horis proximis. Perambulabam conclave reliquum. Cubiculum ingressus sum et programmata bullitoria in quisquiliis can. Chirographum Tanya agnovi quia notas in programmate accepit cum essem cum ea in bullfight. Tantum in commonitione ut groceries tuas exciperent. Mihi non profuit. Modo in purgamentum reieci possum cum sonum audivi in exedra. Ostium in ANDRON ape- ratus quietissime clausit.
  
  
  Wilhelminam ad me accessi et iuxta portam parieti impressi. Silentium in altera conclavi factum est. Sequebatur me aliquis. Aliquis qui aedium aedium spectabat et timebat ne nimis prope ad consolationem accederem. Forsitan Tanya ipsa est. Sub tapete tabulae stridorem paene tacitum audivi. Huius tabulae locum exactum cognovi, eo quod ante me ingrederer. Videbantur exercitatus nulla causa differendi. foris ambulavi.
  
  
  In medio cubiculi stabat vir sclopeto. Ille mysterii homo erat, et sclopetum idem erat quem ad caput meum Washingtoniae demonstrabat, et quem memini me videre in laboratorio KGB in albo ANDRON. conversus cum exaudivit me.
  
  
  “Date,” inquam.
  
  
  sed alias ideas habebat. excanduit. Intellexi eum secundo ante iacturam scissuram ante scholam, et in aream ieci. Sclopetum in conclavi strepebat et glans murum post me percussit dum pavimentum attingo. Iterum fremuit sclopellum et arborem iuxta me scidit et sicut ego volvi et jaculando incepit. Io ter exortum. Prima glans lucem a tergo jaculatus est. Pectus ejus alter intravit et retraxit eum contra murum. Tertia eum glans in faciem, dextra sub mala revoluta, ad caput advolavit, murumque purpureo pulsu spargens. Solum durum percussit, sed ne sentit quidem. Homo qui me in tota hac missione secutus fuerat antequam corpus illud sciret mortuus est.
  
  
  "Crap!" mussivi. Testem vivum habui, qui omnia mihi dicere posset. Sed ut ipsum erat.
  
  
  Cito surrexi ad pedes meos. Homines in aedificando ictus audiverunt. Ambulabam ad figuram pronam et in loculos vidi. Nihil. Nulla pugio, falsus vel secus. Sed in charta erat nuntius sculptilis.
  
  
  "T. La Masia. 1930."
  
  
  Chartam in sinu meo posui et ad fenestram ivit. Audivi vestigia et voces in in ANDRON.
  
  
  fenestram aperui et egressus sum in ignem evasit. Paucis post minutis me in terra inveni, longe post me aedificium relinquens.
  
  
  Cum foris ivi, obscura facta est. Haec epistula in note caput meum atque iterum lusit. Popina fuit dicta La Masia in Avenida Casanova. Subito destiti, memor. De hoc loco audieram quia clarus erat hallaca, blanditae Tanya venezuelan, si modo mihi et amico suo Ludovico veritatem indicasset. Poteratne fieri, putabam "T" pro Tanya stare, et hominem arcanum, ut videtur, agentis Russici, occurrere in animo Tanya ibi at 7:30 pm - vel 7:30 post meridiem? Solus erat ducturus sum, sic eam sequi possem.
  
  
  Veni ad cauponam diluculo. Tanya nusquam comparuit. Sedi ad mensam in tergo domus, ubi omnia dissimulanter videre potui, et expectavi. At 7:32 Tanya venit in.
  
  
  Tam pulchra erat quam memor eius. Hoc illusio non fuit. Famulus ante ostium ad mensam illam duxit. Tunc illa stabant et ambulabat in atrio parvo versus cubiculum feminarum. Et surgens secutus sum eam.
  
  
  Iam illa in cubiculum "Dominarum" notatum evanuit cum parva thalami appropinquavi. Ibi eam exspectavi, laetantes nos soli esse et ab hominibus in triclinio egressos esse. Aliquanto post ostium aperuit et os ad os convenimus.
  
  
  Priusquam agere posset, eam arripui et in pariete duro eam reppulit. Magna anhelavit.
  
  
  Illa dixit. "Vos!" "Quid facis? Dimitte me, aut clamabo."
  
  
  Per faciem manum meam alapam eius dorsum.
  
  
  Ingemui ad eam. - "Putasne hoc esse aliquod genus lusus in psychologia experimentali?" "Tu et habeo score ut constitueret habitatores."
  
  
  "Si ita dicis, Nick," inquit. Faciem manu tenuit. Ea vox mollior facta est.
  
  
  “Hoc dico, mel,” inquam. Incido stiletto in palmam dextrae meae.
  
  
  "Tune es ad me occidere?"
  
  
  "Non nisi necessarium omnino facias," inquam. “Tu et ego simul hoc loco discedo. Et age ut magnum tempus habes. Aut in costis feres. Mihi crede, cum dixero, occidam te, si quid tentabis.
  
  
  "Potesne oblivisci tempus fuimus una?" - quaesivit in illa voce sensuali.
  
  
  "Non mentiri me, parve. Omnia, quae fecisti, tantum negotii fuit. Nunc move. Et agite felices.'
  
  
  Ingemuit. "Bene, Nick."
  
  
  Sine ullis quaestionibus cauponam relinquemus. Curru venit, et ibi me posui. Venimus et tuli rotam. Raeda sola in angiporto caliginoso omnino stabat.
  
  
  "Nunc. Quis convenistis in caupona?"
  
  
  "Non possum dicere quod."
  
  
  cultrum ei imposui. "Damnare, non potes."
  
  
  Vix aspexit. - "Ille est agens."
  
  
  "KGB?"
  
  
  "Etiam."
  
  
  "Et tu?"
  
  
  "Etiam. Sed solum gratias ago speciali scientia mea - quia physicus sum. I. fines eorum convenit".
  
  
  Currus incepit et in Avenida Casanova eiecit. rogavi. - "Ubi debeo ad clinic?" "Et noli ludere mecum."
  
  
  "Si ibi te accepero, ambo nos occident." - dixit prope lacrimans in oculis.
  
  
  "Qua via?" — Repetivi.
  
  
  Ea valde perturbatus est. « Dextram et sequere aulam, donec dicam tibi quo revertaris ».
  
  
  ium posui.
  
  
  "Ubi est Yuri?" petivit. "Ille qui mihi obviam creditus est."
  
  
  “Mortuus est,” inquam sine aspectu.
  
  
  Conversa illa minutam me intuens. Cum iterum prospexit , oculi eius super . "Dixi vobis nimium periculosum esse", paene tacite dixit. "Nunc magnum consilium perdidisti."
  
  
  “Bene, fortasse non erat magnus”, caustically dixi. "Num is Dimitrov qui huic magistro consilio praeerat?"
  
  
  Stupent discere quod nomen Dimitrovi cognovi. Verus novitius erat in negotio suo, spreto ingenio phantastico. "Nimis", inquit.
  
  
  "Inveniam eum in hac clinica dicta?"
  
  
  "Nescio", inquit. "Fortasse iam discessit. Conversus reliquit in proximo platea.
  
  
  Dedit adhuc mandata et sequebar ea. Ut acrius in dextram verterem, ad me conversa est. "Scire volo. Quid abiit iniuriam? Quando ex hypnosis et quomodo venis?"
  
  
  Vidi eam et subridens. "Insanus fui veritatem suspicari conatur duobus ultimis diebus. Nunc fortunam tuam ad tempus dixero."
  
  
  Proxima intersectione fecimus postremam sinistram vicem, et Tanya mihi indicavit ante domum veterem consistere. Terra pavimentum spectabat ut insueta reposita, et contigna superiora deserta videbantur.
  
  
  “Hoc est,” inquit.
  
  
  Et conversus sum super machinam. In speculo rearspecto vidi alterum currus post nos evellere. Aliquanto momento amici Tanya putabam esse, sed tunc faciem quadratam post rotam agnovi. Accipiter hominem CLA mutuavit ut oculi mei custodiant.
  
  
  Subita ira conquievit. Non potui eum reprehendere, cum quomodo egerim modo. Vigilem meum ignorare decrevi.
  
  
  “Exite,” Tanya dixi, sclopellum ei iactans.
  
  
  Venimus. Maecenas tempus erat et ipsum terrebis.
  
  
  “Nick, noli me venire tecum. Praetorium tibi demonstravi. Salvum me fac. Memento momenta una. Nunc oblivisci non potes."
  
  
  “Ah” possum,” inquam frigide. Nudavi eam cum Lugero et ambulabat circum aedificium ad ianuam lateralem.
  
  
  Nihil horum familiarius fuit. Cum introduxerunt me, gravaverunt me, et cum exirem, velatus sum. Sed recordatus sum approximatam distantiam a platea ad ostium lateris, et erat similiter. Intus, dum per ardua gradus ad terram deambulabamus, totidem gradus numeravi quot numeravi cum clinic intermisi. Non dubium erat - Tanya me in lacum leonum ducebat.
  
  
  Caput Duodecimum.
  
  
  ANDRON candidum intravimus, singula plura ac plura meminisse coepi. In hoc corridor astare solebam, et quem in cella Tanya occidi me hic tenebat.
  
  
  "Meministi," inquit Tanya.
  
  
  "Etiam. Locus erat, locus propensionis. ligatus ad sellam sum."
  
  
  "Est iustus ante."
  
  
  Ulterius deieci in ANDRON. "Alius vir erat," inquam. "Tu et ipse contexuit. Nomen memini Kalinin.
  
  
  "Ita," inquit Tanya graviter.
  
  
  Ostium aperui quod Tanya demonstravit, meum Lugerum paratum tenens. Ambulabam intus cum Tanya rectum in conspectu oculorum meorum. Memoriae inundationem ad me pervenerunt. Iniectio telae. Hypnosis. Sessiones audio visales. Yeah, bonum officium in me fecerunt.
  
  
  Sella cum loris et filis adhuc in medio conclavi stetit. Apparatus pendens in muro, pars magna iam disgregata est. Prope technicos stetit. Agnovi eum. Nomen Menendez ad me venit. Et convertit me et intuens me blank per minutam.
  
  
  "Mil rayos!" - inquit, obscure maledicens, cum animadvertisset suum subterraneum castrum penetratum esse.
  
  
  “Mane hic,” inquam, duobus gradibus ad eum sumptis.
  
  
  Sed perterruit. Perscrutatur per cubiculum perscriptorem iuxta eum et sclopellum extraxit. Videbatur quasi vexillum berettae oppugnationis diripiat. Cum ad me conversus est, Lugerum exarsi et eum in corde percussi. Ille in exuvias currus immissusque retorsit, in cumulum brachiis crurumque revulsis, ocellos laquearia torvos. Crus semel excussit et mortuus est.
  
  
  Paulo post vocem Tanya post me audivi. "Nunc tuum habes, Nick."
  
  
  Conversus et videns se sclopellum apprehendisse et me intendere. Ego illam proxime non observavi quod ego iustus ut surculus eam non vidi. Hoc iterum erravi de illa. Triste sed constantem vultum habebat in vultu. Cum Lugerum sustuli, pistillum parvum eius in cubiculum abiit et glans me percussit. Circumvolutus, in magnam sellam crepuit et in pavimentum decidit. Feliciter offa eius mala fuit et me in sinistro humerum loco pectoris percussit. Ego Luger adhuc habuit.
  
  
  Tanya denuo incubuit, et sciebam hoc tempus melius esse propositum. Hos ludos cum illa agere non potui. Placuit sollicitudinem disponere. Luger accensus sum et percussi ad secundum iactum. Tanya ventrem suum apprehendit et scandalum dorsum in area corruit.
  
  
  Surrexi et ambulavi super eam. Reclinavit in dorsum, tenens manus cruentam maculam in ventre suo. Maledixisti subtus spiritum meum. Iamque micans penitus concussa in ocellis erat. Conata infeliciter aequabiliter respirare.
  
  
  "Quare infernum hoc facere quod fecisti?" — turpiter rogavi.
  
  
  “I... nimium vix, Nick. Non potui reverti ad... Moscuam, defectionem plenariam. Sum vere ... vere paenitet. Tantum te amavi." Ad latus caput vertitur et iam mortua erat.
  
  
  Ego super eam paulisper reminiscens. Etiam post mortem eius facies pulchra erat. Damnum quid refert! Suscitavi Luger, surrexi, et ambulabam ad armarium ubi pistol technicos extraxi. Aliquot tegimenta aperui et monumenta corporis mei conditionis inveni. Illi cum his machinis fabulam narrant. Rogo ut photographicas diurnariae huc mittantur. Aliquam scelerisque ipsum in odio dictum aliquam. Nunc fere iustificatus sum. Quod Kremlin, non Washington, humiliaretur.
  
  
  Sed ubi erat Dimitrov? Si nunc aufugerit, totum in ore degustatum relinquat. Meum officium multo plus quam modo incommodi Kremlin fuit. Ostendere habui KGB quod excesserant. Res erat de principio professionali.
  
  
  Audivi vestigia in ANDRON.
  
  
  Clausi armarium perscriptorem iterum arripui sclopellum. Sonum in ANDRON audivi.
  
  
  Ambulabam ad ianuam cum homo decurrit ad aulam. Erat Kalinin, collega Tanya, cum gravi vidulo in manu descite currens. ANDRON erat fere in fine.
  
  
  Clamavi. - "Prohibere!"
  
  
  At ille currere pergit. Mures celeriter submersio navim reliquerunt. Luger accensus sum et eum in dextro crure percussi. In area extendit, non attingens ad gradus exitus.
  
  
  post me sonum audivi. Conversus vidi alium virum, brevem, subtilem cum facie Khrushchev-similis - alium hominem e KGB Udo Negotiis Dicasterii. Revolver me intendit.
  
  
  Muro pressus sum, cum ipse accensus est, et iecit parietem tantum digitorum a capite meo percussum. Tunc vidi alium virum in atrio post jaculatorem, proceriorem canitiem et brevissimum sub bracchio. Erat Oleg Dimitrov, cameraman residens reus in conatu sicariorum. Ille erat quem vere vellem, ille quem habui cum KGB ante tractandum intellexit se ludos AX ludere non posse. In andronem versus extremum finem celerrime cucurrit, alterum exitu probabiliter.
  
  
  KGB homo iterum accensus est, et ego quasi glans obversabatur caput meum. Retro iaculatus sum, sed omisit. Tertium quidem tempus arripuit, sed prius iaculatus sum in inguine. Clamavit in dolore et cecidit. Sed illo tempore Dimitrov in altero ANDRON evanuerat.
  
  
  cucurri ad agente lapso. Solvitur in area, sudor pronus in ora, Rauca sonat e gutture venientia. De pistol in dextra manu omnino oblitus est. E manu pulsavi et decurro in ANDRON. Probabiliter vives ut iudicium videam. At ego non putavi de eo beatum fore.
  
  
  Dimitrov secutus sum in cubiculum in fine ANDRON, sed intra fenestram apertam vidi in angiportum prospiciens. Dimitrov abfuit.
  
  
  Repebam per fenestram in angiportum obscurum modo in tempore ad videndum e ultimis lecticula nigra volantem. Cucurri foras, et occurrit CIA ibi.
  
  
  Dixit. - "Quid agatur in infernum, Carter?"
  
  
  Vidi sellam nigram ad boulevard descendentem. Pro certo habebam eum ad aeroportum petere. Post horae fuga Romam fuit. Dimitrov probabiliter erat cum illis avolare.
  
  
  "Plures ibi interfecti et vulnerati sunt" dixi. “Ite et fac viva manere in loco. Eo ad aeroportus ad bulla sua exciperent."
  
  
  Respexit ad sanguinem fluentem in bracchium meum e manica iaccam meae. "Deus meus, cur non me ibi tecum tulisti?"
  
  
  “Tuum officium erat solum me custodire, non arcem expugnare. Sed nimis longum esset, explicare. Vide tu in interrogatione."
  
  
  Ego got in Tanya's currus et fugavit. Si erravissem et Dimitrov in aeroportus non fuisset, nihil perdidissem. Communis vigilare ei potui et in causa vigilum Venezuelan implicare. Sed fere certus sum coniecturam meam esse rectam.
  
  
  Viginti minuta post in aeroportus fui. Cum aedificium terminalem intravi, admonitus sum quantus esset. In pluribus gradibus aedificatum est. Etiamsi Dimitrov fuisset ibi, facillime mihi fuisset illum amittere. Utinam non Romam de fuga conieci. Fuga erat TWA quae hora dimidia horarium est auferre. Ambulabam in tessera contra. Dimitrov nullibi comparuit, et inquisivi de eo procuratorem, de eo describendo.
  
  
  "Etiam Etiam. Qui tale genus hic fuit, praeter hominem vidi cum barba. Hic modo paulo ante erat".
  
  
  "Numquid habet sarcinas?"
  
  
  "Non reprehendo, domine."
  
  
  EGO instar is sicco. Et barba facile fuisset Dimitrov.
  
  
  Nomen dixit ...Giorgio Carlotti, clericus dixit. "Italicum Diploma habuit."
  
  
  "Et discessit?"
  
  
  "Ita, domine."
  
  
  gratias egi ei. Dimitrov hic erat, nunc certus fui. Potui modo ad portam ambulasse et eum expectavi ut ostenderem, sed adhuc aliquantulum fortuna erat. Praeterea porta viatorum turba erit. Si Dimitrov pugnare decreverat, res perexiguus nuntius consequi potuit.
  
  
  Circumspexi proximam emporium, sed Dimitrov ibi non erat. Tunc ambulabam ad fenestram nummariae. Ego etiam ad sarcinas repositorias descendi et quaesivi. Dimitrov interisse videbatur.
  
  
  Vertebam modo angulum cum eum animadverti.
  
  
  Petebat ad hominum cubiculum cum chartophylacio sub bracchio. Non me vidit. Cinereo barba suam altiorem speciem mutavit. Dissimulatum parvum erat, sed meliorem tempus non habuit.
  
  
  Dimitrov secretum intravit et ostium post se impulit. Let's just hope the toilet was not overcrowded.
  
  
  Lugerum extraxi cum ostium aperui.
  
  
  Intus Dimitrov manus lavaturus erat per parvum cubiculum in labello. Circumspexi, et gavisus sum videre quod nullus alius in conclavi erat.
  
  
  . Dimitrov in speculo respexit et imaginem meam in eo vidit. Vultus in timore canescebat.
  
  
  Conversus ad faciem me, manum in tunicam posuit et conversus est. Deperibat sclopetum obtinere conatur. Felis in Lugerum detraxi et obscurum cliccum audivi.
  
  
  Inspexi sclopetum. Sciebam cameram oneratam esse. Modo misfired - vitiosa cartridge, quod semel factum est in decies centena millia. Rapui eiector cruenta manu sinistra.
  
  
  Nullam sed tempus erat. Dimitrov magnum Mauser Parabellum evelli, et pectus meum diligenter intentum arripuit. prostravit humilem.
  
  
  Columba in pavimento tegulatae. Glans tegulam prope caput meum infixit et trans cameram emisit ut Hugonem lapsus in manu mea dimittam. Dimitrov acriter conversus sum et stiletto excussi. Conflassum est in femur suum superius.
  
  
  Sperabam abdominis, sed auguror me felicem aliquid sub casu ferire. Dimitrov exclamavit cum stiletto eum percussit et Mauser in solum cecidit. Diu cultrum extraxit, et ad pistolam amissam pervenit.
  
  
  Interim malum undique de Luger eieci et cum fragore in pavimentum decidit. Dimitrovius eodem modo quo tendebat Mauser. Qui cum venisset, suspexit et vidit eum non posse.
  
  
  Elevatis manibus a sclopeto subnixum. Viso vultu meo, subito locutus est. “Bene, Mr. Vincis. tibi trado."
  
  
  Surrexi ad pedes meos et ipse surrexit nimis. Trans cubiculi stabimus inter se, clausis oculis. Laevum bracchium meum terribiliter laedere incepit.
  
  
  “Magnum errorem fecisti, Dimitrov,” inquam. "Axem elegit ut nos humiliaret."
  
  
  "Rogo ut tradar magistratus", inquit. “Demisi...” Sensim manus deposuit, deinde subito in sinum pervenit, ac parvus Derringerus in manu apparuit.
  
  
  Felis Lugerii evelli et hoc tempore tormentarii accensus est. Dimitrov glans mox supra cor apprehendit eumque reiecit. Oculi eius paulisper me latum intuebantur, et deinde linteum iuxta eum amens arripuit. Quod cum procidit, linteum linteum e longa scheda dispensatoris volavit medium corpus immobile tegente.
  
  
  "Tua Kremlin bullas cogitare de illo proximo tempore cum magno consilio ascendunt" cadaver narravi.
  
  
  Lugerum in holster retuli. Mox Hugo vaginatus eram cum duo lictores per ianuam cum sclopis instructi eruperunt. Dimitrov inspexerunt, et tunc me maestitiam vide.
  
  
  "Qué pasa aquí?" vociferatus est.
  
  
  Id mihi demonstravi. "Voca principem vigilum securitatis," inquam. "Dic ei omnes coniuratos Russicos detentas esse".
  
  
  "Si, Señor Carter," ille dixit.
  
  
  Cubiculum intermisi et iter feci per turbam viatorum curiosorum ad proximam calculom ubi vocationem facere potui. Locum mentis in praetorio KGB subterraneo memoravi, laboratorium prodigiosum ubi experimentum phantasticum in Guinea porco humano evectus est - super me. Accipiter illic movere volet ut hominem CIA levaturus et vigilum quid evenerit narra. Confido se fore ut fabulam diurnariam retulerit recte.
  
  
  Numerum telephonicum e tessera agente accepi, sed paulum ante numerum dialing restitit. Non placet missionibus quae cum spectaculis in spectaculis finita sunt. Tutius erit conventus, et narrabo fabulam meam multis hominibus. Hoc nunc non opus est. Mihi opus est vespere cum puella Tanya Savich. Viso exanime vagus, formosus in morte. KGB necne, speciali fuit.
  
  
  Spiram profundam accepi et lente emisisti. Bene, fortasse si sum felix, alius brunettus oculis caeruleis et voce sensuali purgo apparebit. Et fortasse non esset hostis agens et eam occidere nolui. Aliquid erat quod per aliquot septimanas grapheocraticae hassle me custodivit ire.
  
  
  Phone sustuli et numerus Hawk dialed.
  
  
  annotation
  
  
  "Nos sepeliemus te!"
  
  
  Nunquam minatio communistica tam vera visa est! Quam cito AX Killmaster commisit cum nova missione sua quam nuntius ex illis venit - minati sunt vulnus internationali Americano influentiam agere.
  
  
  Videtur hoc officium Nick Carter maximopere vitae suae. Killmaster destinatus est ad partes magnas in insidias diabolica, dux AX. Quid illi fecerunt? Verteruntne AX praestantissimum procuratorem contra ipsas copias, quas tueretur? Non nisi Nick sub incantatione sensualis operativae Russicae incidit quod intellegere coepit quomodo usus esset. Sed eratne sero? Nonne mens iam ad KGB pertinent?
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Hora lupus
  
  
  translatum a Lev Shklovsky in memoriam sui defuncti filii Anton
  
  
  Original title: De hora Lupi
  
  
  Caput primum
  
  
  Pugnator gagates me praeter fremit, Viam evulsit ante me.
  
  
  Maledixi gubernatori et omnibus maioribus suis, ut rotam gubernatricem Citroenae meae totis viribus verterem. Me possem, qui contenderet. Via nihil aliud erat quam semita alta plaustri contra murum montem, et striatus inveteratus sicut cochlea tenuit in invalidi coronas meae 11cv. Unam tantum viam ire potui, et in ea parte clausurae erant. pro saxis dextris et hiatum altum a sinistris, hoc etiam bonum fuit; Obscuram, tenuem, sparsim me inplexa nemus, spacer Et quamvis atra pampinea sub atra revinctum Possem, pyrrica victoria foret. Fui a cohorte Iugoslavorum militum, et scit Deus quot eorum per montes me circumdant.
  
  
  Citroen magnum saxum in via percussit et versus ostium me coniecit. Cum raeda iterum cecidit, cetera tibia discessit. Salon repletus est vaporibus exhauriendis. Cochleae et nuces cito solutae sunt et, nisi forte habui, pellere. Respexi per fractos windshield. Pugnator gagates oblique volavit. Corpus eius in luce lunae refulsit et factus est silhouette rutilans, sicut descendit ad alium sonum ignis me.
  
  
  Non puto me posse plus quam brevi tempore movere. Obiter iam olim decessissem. Pugnavi a persequentibus meis horae fere, neque aliud quam egeram a me propositum erat confundere. Ambulabam omni latere viae, et via angusta me fecit ne in nihilum perirent. Ego nesciebam ubi essem, praeter rupem praeruptam alicubi in Alpibus Dinaricis. Operculum in vallibus necesse est esse, sed omnes vidi copias, glandes et planum damnant. Cum res nunc se habet, finis missionis meae esset, et AX agente N3 amitteret, et etiam memini hoc iam multis annis ante NI et N2 accidisse diversis in locis.
  
  
  Volavit Pugnator ut salutaret Me cum miseri- cordia. Ignem eius, quantum potui, fudi. Senex 11cv terribiliter concussit. Citroen 11cv ab 1938 ad 1954 producta est et quomodo responderit me certum habere me prototypum. Lumina in ashboardday prominente numquam laboraverunt, ut nescirem quam cito iret. Etiam at felis ex. Satis esse non putavi, sed casu tantum fuit quod cum plano accessus ejus salvos incenderet.
  
  
  Citroen fremitu concussit et fremitus exhauriendi talem sonum fecit ut ne me quidem audire possem. Ventus per apertos ventos flavit, aures gelidae erant, et comae circa faciem meam crispatae sunt. Planum iam tam propinquum erat ut impressionem habuissem ut attractio aeris absorpta esset.
  
  
  Oppressi fregit ut potui. A .50 machina sclopeta qua- les accensus ab alis pugnantis erumpit. Via ante me evulsa est, et currus pluviae lapidum et massae durae terrae texit. Raeda desiluit et glandes elusit, et ex subita emissione vaporis intellexi se radiatorem ferire. Exsibilabat aqua fervens sursum, Et defluebat os meum in nubila fervida vapore. Pressi vapore et celeritatem iterum sustulit. Fuerunt venti venti sicut venatore super me volavit, et factum est silentium silentium, quod semper sequitur impetum. Animum audivi lente pulmone relicto. Mora temporalis.
  
  
  Sed f-86 iam ad alium impetum convertebatur, et sciebam gubernatorem me citius aut serius feriturum. 86 Ita-f, Saber. Iugoslavs eos habuit praeter 150 F-84s. Puto quod me maxime percusserit quod patruus Sam dona perficiendi me off essent. Iugoslavs Saber utuntur ad pugnandum fautores in angustiis fauces, quia supersonica F-X4 et MIG 2I nimis celeriter ad altitudinem moventur. Saber semper optimus pugnator fuit, sed superioritas aeris hic nihil refert, non contra vetus Citroen.
  
  
  Sola ratio superfuerat, quia ex consilio tormentorum machinae eius aliquid sciebam, qualis est numerus circumeuntium in divulgationibus, quae post triginta secundis continuis incendii vacua vacua essent. Gubernatores in secunda vel secunda noxii ignem edocti sunt. Sed librarius Saber quattuor tormenta tormentorum 50-50 liberorum in nasum ob resiliendum mittit. Sic proclivitas ad jaculandum ante scopo. Gubernator igitur Slavicus mittitur ubi fuissem nisi iaculis ferire et eadem celeritate moverem. Propter scientiam meam de compositione brevium rumpit et nasum tribuo, quattuor continuos impetus supervixi, sed dubitavi fore donec cibus exit et gubernator redire coactus est.
  
  
  Verti angulum, et nox cecidit super me umbra arborum. A tergo Saber supra me pendebat, exspectans me ut in directum viae tractum percuteret prodirem. Ego super rotam gubernaculo incubui et sudorem sensi faciei mittentes, dorsi musculi constringentes quasi glandium ictum sensi. Si gubernator impetum a tergo tentare constituisset, meus range extimationis dure dimidiata fuisset. Citroen simpliciter non habuit celeritatem ad differentiam componendam.
  
  
  Vulneraque per varios acria vertit via. Machinam eructavi, aquae calidae inopia, et iterum collem ascendi retardavit. Possem exire et ocius currere, aut sic desperans cogitavi. Ibi medius fui, unum extremum conatum facere conatus.
  
  
  Alicubi circa frutices sagittare coeperunt. Glandes per latera Citroen terebrata sum, et vitreis schedulis a latere fenestris, quae tegumentum lacerant, spargi. Milites in via stabant sclopetis funestis latae. Questus e car vellet sibi mortem consciscere. Ego altius recumbam, sub limbo angusti ventosi, cum salvo posteriori autocineto excusso. Posthac vestigia plaustri omnia gubernacula praestare debent.
  
  
  Lumine lunato via frigida perfusa est. Ex mea dignitate non potui dicere quam longa via perstaret, sed tristem sentiebam quod satis longum esset Saber iterum oppugnare. Plures ictus in silva sparsi sunt, significans nondum pervenisse copias militum. Non multum refert: deceptus sum utcumque aspexisti.
  
  
  Lux percolatur per arbores et ad cucullo tectum pervenit. Audivi vocem longinquam accedens pugnatoris vi. In speculo fracto rearis, appropinquantis plane prospiciendum cepi. Imago speculum implevit ut supra caput meum debacchatus est crossfire. Iterum conatus est iudicare distantiam, hoc tempus maxime in intuitione mea fretus, et priorem rationem mutavi, de industria differendo usque ad ultimum momentum et iterum gasi percutiendo. Citroen Gallus pertinax fuit. cedere noluit. Voluit cum vi, quam olim putabam usam fuisse.
  
  
  Sed hoc satis fuit. Hoc tempore gubernator pro naso volumine quam verissime compensavit, et glandes ferratae tunicas Citroen e puppi ad cratem radiatorem scindebant. Vertebam rotam gubernantem ad dextram, perpendicularem in salebras, ita ut impetus pleraque a corpore fere verticali currus absorpta sit. Sed tabula instrumenti sine spe fracta est, et aliquid etiam sub cucullo obtinuit. Flamma repit in floorboards. Ignis erat calidus et spissus, nubes fumi pinguis circumdedit me. Citroen moriebatur. Summae scissae sunt et esca piscina stillante. Axem anterior in sinistram se iaciebat, et omnia infra scissa sunt.
  
  
  Staturae sine coronas delapsae per salebras. Imperium ultra non potui. Multum sanguinis decurrentis maxillam meam erat, sed nesciebam quam graviter laesa sum. Iam volvens proclivi currus, scissa metallo Clamor insano caecaque fremens, et lente per ora Collis in praeceps coepit cadere.
  
  
  Perdite solii adhaesi, labra mordans caeco dolore ardet. Citroen concussit vehementer et me acriter in alteram partem praecipitavit. Ianua cum magna caliga percusso et aperta intorta est. Feliciter 11cv cardine postico sic ostium a vento avertit. Sola res fuit quae vitam servavit meam. Proximum scio, cecidi, et asperam viam provolvi, viam velo, ne ab ore defluat, qui decem centimetra a me aberat.
  
  
  Currus per ora delapsus est, fragosus in saxa, frutices, arbores, volvens et revolvens et ad imum profundae vallis iter faciens. Cum ad ima saxei fauces pervenisset, flammae rubrae in mare explosa est.
  
  
  In frutices vacillans cucurri, avulsa pelle sanguinem deleo, stomachum in offensa et turpi nausea versans. Caelum autem infra Citroen corpus ardente rubescit. Ad me properandum est. Et si non properasset, centum milites circum me habuissem, autocinetorum explosione attractos. Sed pro uno minuto habui desistere halitum capere... Deinde longius per frutices repebam.
  
  
  Mea parva bomba gasi meo cruri adhuc perspicilla erat, quamquam rem damnatam non putavi multum auxilii in tam aperto spatio fore. Novacula stiletto mea e vagina abrepta et nunc in manu iacebat. Lugerum meum evacuavi ut per LAPIS septentrionalem Metkovici rupi, et nunc pistol ibi inter 11cv reliquias incendiorum erat. Sed non multum interest. Frustra esset tota armatio telorum, si me nunc milites animadverterent. Multi ex eis erant ad pugnam.
  
  
  Metkovic somnium meum initium fuit. Ante haec omnia aequaliter gerebantur. In Iugoslaviam veni in trawler Italicum, et inde ad litus natavi. Metkovic aliquantum mediterraneum fuit, novum oppidum agriculturae alicubi in radicibus Alpium Dinaricum, catena quae oram Dalmatiae a Bosnia et Herzegovina separavit. In Metkovic, persona contactus mihi documentis, vestibus et curru praebuit. Contactus Croaticus quietus erat cum vultu expressa, quamvis ego hanc expressionem mutabo semel comperit id quod accidit celebre suo Citroen. Documenta bona vidi, sed opus meum ocreis aptant crepidis circi scurrae, et bracae meae, thorax, et tunicas corium crassum me strictum sicut corset costa ceti.
  
  
  Documenta permanens residentis, etsi satis legitimum spectaverunt, ne securitatis quidem stationem in LAPIS transiverunt. Pugnandum habui per segetem in aliam viam, et ex eo tempore fui in cursu. Milites tamen non dimiserunt. Sperabam fore ut putes me mortuum esse cum currus explodere videbant, sed fortuna mecum non erat. Videre jam potui lampades appropinquantes, et subinde audivi clamores lictorum, qui sicut ordo inquisitionis sonabat. Diceres me adhuc procursu esse.
  
  
  Silva quievit, nisi assiduo militum crepitu et canum latratu occasionaliter.
  
  
  Sciebam me mox ad aream sparsim uegetatam perventuram, quod sylvae hic non plus quam paucae chiliometrorum quadratorum solerent, cum humus nimis arida esset. Sed in tenebris saltus adhuc immensum spatium dedit. Visum est crescere sine fine per clivos parva et valles obsita quercubus mordacibus antiquis. Arbores deridiculo formas sumebant, sicut opus inveniendi descensum in me crevit, sed adhuc nulla via erat.
  
  
  Me descende. Impleta via est militibus, ac plures per colles ex altera parte ruebant. sed ad descendendum non fuit electio. Mons autem, quasi me irridens, nimis arduus, nimis lubricus et nimis nudus ad conandum.
  
  
  Defatigatus sensi et intolerabilis iniuriarum dolor factus. Aegre respirare. Substiti in iugo. Subito obscurum murmur aquae audivi. Sciebam alicunde ante me venire, cum solum viderem, angusta tristitia erat, quae rupes ascendebat et collis obsitus erat. Si aqua ibi erat, flumen necesse est esse: validior erat sonus quam rivus. And the river meant an even higher valle, which probably cut through the mountain pratum to my left. Hoc mihi significabat scopulum saxum habere in duobus saltem quattuor partibus, ut nusquam praeterquam in arma militum et canum ire possem.
  
  
  Nunc etiam canes latrantes audire potui. Canes attulerunt, probabiliter sumpta ex terminis custodibus. Clivo delapsus sum, depressum parvum transivi et, manibus meis tanquam unguibus utens, ad ultimum cacumen ascendi. Sonitus canum post me crescebat. Quomodo in nomine Iesu vestigia mea secuta sunt? Instinctus boni habeantur...
  
  
  Novissima descensus erat praerupta et ingenti saxi obsita. Adustas pressi manus arcte carinas. Deinde acriter ad dextram offensus per crepidinem currit. Sonus enim aquae minuti substitit, tenuis acervus elatus iterum evanuit. Extremam sylvae partem intermisi et, ut expectavi, ad scopulum pervenit, qui ultimam meam viam ad fugiendum praecidit. Prope erat verticalis et lubricus, et in vallem tam obscuram profectus est ut sonus aquae infra me solus indicaret id quod me exspectabat, cum ad fundum semper perveni.
  
  
  Pectore et capite palpitantem vibrans dolorem, Stabant desperans, utramque partem torrentis inspiciens. Luna post nubila exivit et iterum in plena vi refulsit. Centum metra ad dextram meam et totidem metra infra ruinas aquaeductus Romani vidi. Fere omnia quae supererant, erat series fornicum lapidearum, sicut pilorum, supra ordinem dentium grani et plantarum fibrosarum. Quasi transitus Niagara cadit in funem uncinum, qui me scopum efficiat optimum militibus. Si utique illic vivos tentare potero.
  
  
  Inflexus per ora cucurri, laevum premens brachium corpori meo contra acrem dolorem. Miratus sum si costam rupisset vel mox musculum lacerasset cum e curru devolutus sum. Prope ad punctum directe supra aquam perveneram, cum audivi vestigia prope me. In ventrem procumbo, et ad terram me pressi, per os meum apertos anhelitus sumens.
  
  
  Duo ad me in tumultum accesserunt, nescius me satis esse ad tacitos susurros audiendos. M61 submachine tormenta Bohemica gesta sunt. Viri pau- corum vestigia ceperunt et substiterunt, timidi et haud dubie volentes alibi illa nocte essent. In venatione nimium diu fuerunt. Custodire eos habui, nisi me sonando.
  
  
  Altius umbras tacitus ascendi, et obumbravi me premendo ligno. Accesserunt ad me, homo leviter procumbens minor, quasi tenebris oculis transfigere vellet. omnino immobilis fui, et non videbat me usque dum pedes meos paene calcavit. Tunc sinistra manu extendi, mentum apprehendens caput retro yanked. Dextra manu pressi stiletto iugulo.
  
  
  Miles stridorem sonum fecit et tunicam cruore maculavit. Corpus meum converti ad alterum hominem, antequam peteret cum M61 suo, et super eum surrexi, cultrum ei ieci. Ille intuens avertit, inter nos cadere comitem suum mortuum et cum dolio sclopetis feriendo. Sonus erat discerptionis textus, maledictionis suppressae, et tunc cultrum meum sub sternum suo in corde suo percutiebat. Desinit, et ad terram iuxta sodalis cecidit.
  
  
  Arma mecum cogitabam, sed inde discedere ubi erant. Machinae sclopeta habere lubuit, sed si sustulissem, etiam fessus fuissem, et portans fortasse meum ad aquaeductum descensum retardasset. cucurri in ripam torrentis et prospexit. Canalis per collem ubi nunc sto, semel continuatur, sed per annos plusculum obfirmatum est, fortasse ex ingenti lapsu. Nondum vidi ovile terrae ubi hoc factum est, et angulum acutum inter diversos stratas in summo aquaeductu iacentes. arduus ad id fastigium, quam perpendicularis utrimque muris fuit.
  
  
  Quam celerrime praeceps periculosus descendi, adhaerens saxis et graminibus plantarum et virgulta ne cadat. Quamvis mea opera, laxis saxis et limus ruina coepit, et aquaeductus ore gustare potui. Talum meum putavi parumper fregisse, sed pondus meum sustentabat ut surrexi, et circa crepidinem calcis diligenter delapsus. Aquaeductus transiit faucem cum vetustis ruinis quae me nullo momento labefactare possent.
  
  
  Coepi reptando quadrupedia. quam diligenter eligat viam meam. Decem fere metris ante columnam gigantis sustentationem eram cum clamor e monte super me venit. Milites mortui inventi sunt. audiebam illos per frutices currentes et folia delapsa; deinde plures clamores exauditi sunt. Et conversus vidi milites stantes in ripa torrentis. Omnes eorum M61s simul incendere inceperunt... Fragmina lapidis, tabulae et plantarum fragmenta, sicut pluvia torrentis pluit super me. Ad saxa pressi, parva tegimen reperire potui, et nunc reptare, nesciens quo ibam. Calceamenta mea dilapsa sunt, ductus aqueductus collapso abrumpi. Grando glandium et fragmentorum increpuit mihi quasi examen apium iratarum. Plures homines declivi delapsi sunt. Duo pugnatores in principio crepidinis substiterunt ac tormenta tormenta e tormentis accendere coeperunt. Adhaesi scopulis perdite, cor tundens costis meis.
  
  
  Substitit quam celerrime dirigentes quod incepit. immobile pono. Unus e duobus ridens incepit, rupto silentio, et tunc me impugnare voluit. Novum commentariolum in submachinam sclopetis inseruit. Gladius meus lubricus erat cum sanguine. Illud in crure anhelanti tacite delevi et arctius expressi in manu, exspectans ut accederem. Audivi hominem propius ad me conficiendum. immotus manebam. Sola mihi facultas fuit ut se nimium confideret postquam e machina sclopeto erupit. In tenebris difficile erat dicere utrum viverem an mortuum essem, et in admiratione numerabam.
  
  
  Iam medium erat ubi iacui. M61 emporium eius prolatum est, et in ambulatione leviter flexit. Oculi eius trepide et trepide errantes, expectavi donec sesquipede avertit, deinde exsiluit et stilettum proiecit.
  
  
  Iactus desuper erat durus et bonus, et ensis in sinistro pectoris latere evanuit. Corpus eius tensum est et timui ne aqua ductus decideret antequam ad eum pervenirem. Eum apprehendi et cultrum extrahere curavi antequam caderet. Cultrum purum prodiit. Et convertit me et aspexit me directe. Expressio stuporis et doloris in oculis apparuit, dein hebetata vanitas, ut tormenta tormentorum machina rursus ignis aperuit.
  
  
  corpus scuto usus sum. In tergo autem eum glandes percusserunt, et quasi pupa pannus excussit eum. Conatus sum labi cum eo per aquaeductum, sed impossibile erat illum tenere et simul stateram meam tenere. Glans iaccam meam percussit et dolorem acrem sensi sicut latus meum adustus est. Digiti manus suas amiserunt. Tortus miles ad latus, deinde de aquaeductu cecidit.
  
  
  Tum in inaequali superficie statera meam perdidi. titubavi et conabar tenere, sed desperatus erat. Ut delapsus in margine, totis adhuc viribus arripui. Frigidus ventus per fauces ululavit. Digiti obstupuerunt et amplius tenere non potui. Ex rima supra caput meum aquae gutta apparuit, quasi e saxo tenaci eiecta esset. Illa lente decidit et labrum meum madefacit. Haec fuit aqua dulcissima quam semper gustavi.
  
  
  Tunc concidit lapis manus meas, et cecidi.
  
  
  
  
  
  Caput 2
  
  
  
  
  
  Veni ad conscientiam in mari doloris, vertens in caecum terrorem insitum, et manu mea sensi dulcem, duram silvam. Tunc intellexi me non cadere et Iugoslavum milites in vestigiis meis diutius non esse.
  
  
  Conatus sum caput meum concutere, sed grave erat. Oculi mei visi sunt inclusi et aperire non potui. Paulatim cogitationes meae cohaerent factae sunt, dum spissae memoriae repressae penetravi. Recordatus sum veteres Citroen sub glandibus iacere. Recordatus sum tenuem fors ductum me dedisse ductum, et insensatum certamen tulissem, cum transfugere ausim persequentes. Inclementemque extremam cum delapsa saxum Digiti. Sensus cadendi cum ultima cogitatione clara, quam vellem illos occidere qui me in hunc casum incidere fecerunt. laqueus esse debet; aliud responsum non fuit. Post hoc caligo facta est sicut glacialis aqua iactantis ad me pervenit et me submersit. Momentum frigoris et uliginis, duritiei contritionis, et nihil amplius.
  
  
  Nihil, tantum. Sudor pectori inhaesit meo. iam sensi. Vivendi causa non erat, sed eram. Tunc erat amoenus sensus mollium digitorum palpitantem meam cutem, et sensus panno humido super faciem meam.
  
  
  Vox susurrabat. Tum mollis vox in Serbo-Croatiano continuata est: «Tace. Tutus nunc es.
  
  
  Aliquanto procul audivi aliam feminam vocem, quae breviter dixit: "Tace, Arvia!"
  
  
  Tarde oculos aperui et notavi quod faciei iuvenis videram. Puella iuxta me genuflexus prope me amplectitur accumbit. Iuvenis erat circiter viginti annos nata, alam caeruleam gerens et subuculam caeruleam intextam. Crines longi, crines recti, politi aeris color. "Fortasse perii et hoc caelum est," cogitavi.
  
  
  Puella caput vertit et super umerum suum dixit: "Mamma, mater, tandem excitatus est."
  
  
  "Turn vade illico patrem tuum invenies."
  
  
  Iterum me puella aspexit. Linteum fronti impressit ante Stans. Manus diu lacinia tersit. Crines attigit umeros, et plenas circum pectora flexas.
  
  
  Rogavit. - "Quis es?"
  
  
  Priusquam respondere possem, mater clamavit, "Arvia, vade statim patrem tuum voca."
  
  
  puella porrexit et ad ianuam festinavit. Praeclaras acies iuvenum corporis, pectoris et crurum lineas secutus est obtutus. Egressa est ostium, et vidi quod esset dies. Sed sol vix in parvam hanc cameram quadratam penetravit. Debebat villam esse cubiculum, datum tabulato ligneo, parietibus ligneis et tectorio stramento. Instructa erat rudi homemade supellex, obscura et antiqua. E regione mihi foco erat, ubi brevis, verecunda mulier aliquid in lebete agitabat. Crines cinerei cinerei , nodo constricti post rugosam , faciem rotundi . Mulieres rusticae vitam molestam agunt, et anni portorium capiunt. Praesentiam meam omnino neglexit nec verbum mihi dixit.
  
  
  Contra parietem pono porrectum, duobus stragulis saeta equinis involutum. Sentiebam e sensu tinguere in cute mea quod nudus essem. Vestem meam humidam vidi in fune supra caput mulieris.
  
  
  Diu nihil erat, nisi vetulae motus. Apertum deinde ostium Arvia ambulavit, deinde vir caudice cano-nigro, barba longa et magnis auribus rubris. Ignis e foco suo levamen acutum praebebat vultum, acutis lineis et angulis efferens, oculis profundis et ore angusto. Solus locutus est cum staret ante me, et tunc adhuc haesitabat, primum respirans.
  
  
  "Ergo vigilas," inquit tandem. "Nos erant valde. Vos . tamdiu dormivit.. .
  
  
  Quomodo nunc sentis?' - Arvia quaesivit, cataplasma tollens.
  
  
  “Melius sentio”, dixi, risum gerens in faciem meam. - Dic mihi, ubi nunc sum?
  
  
  Hic pagus est Dzzan ad fluvium Neretva.
  
  
  Satis hac notitia sum contentus. Metkovic etiam in Neretva erat, modo ante flumen in magnam dellam conversam. Et quoniam flumen pauci centum milia longi erant, id significabat me adhuc in missione mea. Et recumbens ad parietem et dixi: "Estne viculus Jzan?"
  
  
  Os senis in risum acerbum inflexum.
  
  
  Minima quis. Et minor questus est.
  
  
  "Estne hic in Mostar?" Mostar vicus montanus parvus circiter triginta chiliometrorum Metkovic est.
  
  
  "Hic sumus, medium inter Mostar et Konjic, ubi via flumen relinquit."
  
  
  Labia mea lingebam. - Sic prope Aptos sumus?
  
  
  Oculi puellae perterriti sunt, et visa sub pelle sua pallescere. Torquens pater labra pallat et cogitatione caput quassat. "Ita," inquit, molliter, deinde cibum levavit, et callosa manu. - Puto satis locuti sumus.
  
  
  “Nimis, Josip,” uxor eius adiecit. Accessit ad me cum gravi calva cum fumo pulmenti. Illa mihi mug tradidit et in cubito innixus sum ut illud caperem. Oculi eius superbi et tenso maxillae eius. “Nimis,” insonuit, iterum conversus. - Et non multum proderit.
  
  
  "Tace, mulier," iubet vir. deinde ad me: Comede, et quiescas. .. Hac nocte relinques Jzan, quisquis es.
  
  
  "Minime," Arvia spiravit. - Nimis infirmus est.
  
  
  "Nihil facere potes."
  
  
  "Intelligo," inquam. Gustavi pulmentum fervens. Erat pulmenti delectamentum fabae cum integris chunkis agni et lycopersiciSus, et meum frigidum, vacuum stomachum combussit. “Magnum periculum cepisti, me abscondendo,” Perrexi. "Est satis quod vitam servasti."
  
  
  "Possumusne vitam tuam servavisse." Nimis immaturum est dicere. Minus quam ante mensem, libenter periculum, quamvis diu sumpsit, suscepi, sed nunc. . Se repente perturbatus interrupit.
  
  
  Arvia cogitationem de eo perfecit. Vox ea trepidans et trepidans cecinit. "Cras aut perendie non erit amplius Dzhan."
  
  
  aliquamdiu tacui. Virum et filiam eius meditatus sum ut ego comederem. Postremam guttam hausto, calvam iuxta stragulum collocavi et placide quaesivi: "Quid hic agitur?"
  
  
  Dentes homo stringit et per eos exsibilat: "Non est hoc proelium vestrum."
  
  
  "Audi," inquam. "Vitam servasti, nescio quomodo adhuc." Abscondisti me et curasti me, et quid tibi ac tuis fiet si deprehensus sciam. Ne dicas hanc pugnam non esse. Non est haec pugna,” mulier per ignem irata dixit.
  
  
  Joseph, stultus es. Hoc iam proelium non est. Proelium finitum est.
  
  
  “Dic mihi,” inquam.
  
  
  “Melius est inter se hospites manere,” respondit pertinaciter.
  
  
  Bene esse possum tam pertinax ut quis.
  
  
  rogavi. - "Quare deleta est villa tua?" "Opus est scire, aliter non deseram." Aliter deserere non possum.
  
  
  Vir desperans ad caelum manus levavit, gemens graviter gemens. “Non occultum est regionem aqua indigere. Hic in Jzan habemus magnam planitiem iuxta fluvium ubi crescunt frumentum et vinum. Ad felicitatem nostram demonstrandam, ligno potius quam lapide aedificare malimus, et loci traditione superbimus».
  
  
  Dixi, Perge.
  
  
  "Nunc Serbia vult Jzan in castra militis vertere quia ibi aqua est et facilis aditus ad castra principalia in Sarajevo".
  
  
  Cum de "Serbia" tam improbe loqueretur, pugnare non debeo. Serbi constituunt 42% incolarum Iugoslaviae, ut regunt politicam et gubernationem. Aliae catervae ethnicae, Croatae, Sloveni, Bosni, Montenegrini et Macedones, Serbos oderunt. Patria centra est coetus independentium et aspirationum regionalium. Mirum non est Josip detrahendo milites Serbos appellasse Iugoslavos, significans se illos magis saevientes quam me reputasse. Nunc nec tempus risus. Dira res erat. "Possuerunt potestatem pugnandi resistendi?"
  
  
  ' Etiam.' Ambo noverunt Resistentiam basis in Aptos fuisse.
  
  
  - Quid tibi fiet?
  
  
  Vetus facies Josip aspexit quasi sculpta e lapidis; vox eius tensa et plena odii. "Sunt in castris multa milia passuum; Interficient nos sicut animalia. Haec est nostra mors. Josip continuato leniore sono: "Unus ex habitantibus te inscium reperit, in ripam fluminis proiectus." Te hic rustici adduxerunt, quia locum habui ad te accommodandum. Milites te requirebant. Adiuvaret aliquem ab eis abscondere.
  
  
  Familia insolabilis erat, quasi fama coactae animos eorum abripuerat. Ioseph stans et conversus. stabat ad fores fabricata parumper pectora. Sol post eum in attrita area a maioribus suis strata magnificam umbram coniecit. "Oscia claude trabem iuxta eam" dixit. "Ter lente percutiam. Ne quis in. Tunc omnes discesserunt.
  
  
  Ut eorum vestigia emortua sunt, surrexi et ostium clausit, ut dixit. Crasse circum trabes in fibulis ligneis ab utraque parte ostio aptata et satis validi ad resistendum atrociter impetum spectaverunt. Sensi vestimenta mea et inveni eos adhuc umidi esse. Volui exire, sed vulneratus sum, male attritus et in magno dolore. Omnis musculus in me tensis et graue est.
  
  
  In medio cubiculi, aliquantum cunctanter, per 108 gradus Tai Chi Chuan ambulavi, forma obscura Koen Fo. Accepit me viginti minuta ad complendum totum ritum, sed tunc refectum sensi et inspiratum et post brevem quietem iterum repetivi. Post tertium tempus redii ad stragulas meas et in ecstasi zenonis incidi. Liberati a corpore meo et externis sensibus, fortunam Jzan cogitabam et missionem fallit.
  
  
  Ipsa missio suspecta iam inde ab initio videbatur. .
  
  
  Lupus fama est tibi, N3,” Accipiter mihi dixit vultu impassivo. "Amatis hanc novam provocationem".
  
  
  Cum mea bulla humore utitur, semper cavillator est. Ante me pilam percussi, sciens punctum nihil respondendi. Herbam pilam circa duodecimum foramen percussit. Magnum caespitem volavit fractum, et super calceum meum appulit.
  
  
  Dentes stridoris, fodi per zizania ad pilam meam inveniendam. Fuimus apud Delaware Golf & Antipolis, in adversa parte Potomac longe ab ax officiis Washington. Et simulavimus fasciculum simplicium hominum causa huius ludi esse. Mihi simplex erat: simulare non habui.
  
  
  "Numquid audisti Polgar Mediolanum?" - Accipiter me secutus est.
  
  
  Narcissos ieci cum mea clava golf. “Mediolanum cognovi in Germania”, respondi. "Ille iam sexaginta prope est. Ultimum de eo audivi quod quidam motus independentiae Croaticae in montibus Iugoslaviae patriae suae ducebat.
  
  
  — Polgar Mediolanum etiam securis agens. Adivimus suis expensis, si quid velim scias. Cohortem suam numquam cognovimus. Nescio an verae sint homines patriotae, an turba percussores et direptiones sub omnibus emblematibus libertatis et eversionis circumstans. Mediolanum ibi satis esse cum armis, quos subinde Aptos ex castris eduxit.
  
  
  - Quid, domine? Putasne Mediolanum mortuum esse et adhuc catervam activam eius?
  
  
  'Admodum. Is mortuus in pugna cum Iugoslavo militibus ante decem dies iactus est. Velitrae nihil ad nos pertinebant. Invenisti pilam tuam adhuc? - percontatus est.
  
  
  'Nullus.'
  
  
  "Potestis semper illa duo puncta poenae accipere."
  
  
  "Iam hanc pilam inveniam."
  
  
  humeros extulit. — ' Esto ut licet, Mediolanenses tamen in Apto basi utantur.
  
  
  Aptos est nidus aquilae in montibus. Haec castra Romana pristini servilis, quae ibi etiam antea, regnante Graecis, appellata est. Bonum si libet historiae antiquae. Quid hoc ad lupo?
  
  
  - Ne sis tam impatiens, Nick. Numquam iterum pilam reperies." Accipiter innixus ad arborem, et cigar e cellophane contumaciter accepit, eam in os posuit et eam incendit. Pergebat nubes fumi fetidis. "Mediolanum habebat lupus semi-fera alba pet. Electio impar, sed magis minusve conveniens si hominem noveris. Ibat hic lupus ubique cum eo, et non solum ex devotione. Nescio quomodo Mediolanum fecit, sed parvum in plica cutis laxa collo lupi incidit. Similis erat parva sacculi plani. Prae pilo videri non poterat, et lupus eam servare videbatur. Mediolanum hoc sacculo usus est ad informationem indicandam transportandam.
  
  
  Hoc est inusitatum, annon?
  
  
  Semper id ipsum cogitabam, sed Mediolani perverso modo magnum consilium putavi.
  
  
  - Estne nunc mortuus?
  
  
  Nunc lupus cum vidua est.
  
  
  Ubi est haec uxor nuper Mediolanensis?
  
  
  In Aptos. Alibi?
  
  
  Substiti, manubrio clavae innixus et valde fessus subito sensi. Pro Hawke in AH laboravi nimis diu nescio quo hoc ducet. - Imo, non dicas. Let me coniecto. In agnita erat vestis lupi cum Mediolano decederet, quod nunc opus est. Nunc Aptos ire debeo ut illam.
  
  
  — Etiam.
  
  
  Sed haec mulier scit me venire?
  
  
  ' Etiam. Biduo te exspectat.
  
  
  "Quare ego semper sum postremus haec notitia audiendi?"
  
  
  'Veni. "Plamam tuam inveni," inquit Accipiter, pedem tollens unde in terram pressum fuerat. "Cum redierimus, tabulam Aptos tibi traham et dicam tibi quomodo contact nostrum hominem in Metkovic." ..
  
  
  Et sic fuit: a Aquaeductu Metkovic usque ad Dzzan. Insanus sonabat, sed missio mea, etsi paene fallit et plane periclitabatur, adhuc manebat. Heri non solum lapius iuxta Metkovic fuit. Erat unus-homo LAPIS turmatim, canes ac pugnator icimur. Aliquis monuerat Iugoslavs me venire, quod significabat operculum meum conflatum esse et documenta mea nunc periculosa uti. Aptos laqueus esse potuit, et nullo modo sciendi. Diligentissime habui, sed hac nocte ad Aptos iter habui.
  
  
  Fuit ter pulsare. - 'Salve. Potesne me audire?'
  
  
  Vocem Arviae agnovi, sed non respondit.
  
  
  "Solus sum," inquit. "Permitte me".
  
  
  In uno tegumento me obvolvi et ad ostium obrepsisti. Ibi aurem posui in lignum frigidum et diligenter auscultavi, nec quicquam suspectum audivi. Nec stridorem caligae, nec respiratio quieta virorum adstantem.
  
  
  'Quid vis?'
  
  
  'EGO . ... Fascias novas ad latus tuum attuli,” inquit, vellicans quasi confusum.
  
  
  Linamentum pannum iam ligavi circa lumbos meos, sed solutus erat ab exercitatione mea et sanguine tinctus erat. Recordatus sum heri lateris palpitantem doloris et timoris quod costam fregissem. Sed non dictum est. Fortunate, glans sola scabiem reliquit. Pellis adhuc mollis luteo-violacea erat, cum nulla saltem foeda series in ea rosea, et fomenta mutanda erant antequam ulterius progredi possem. “Bene,” dixi. - Sed non prius quam hoc dicam.
  
  
  "Ut vis," respondit.
  
  
  Ego moto removi, et ad stragulum redii. Tunc oscitavi et satis late ianuam patefecit. Statim illa iterum clausit et in loco trabem reposuit.
  
  
  "O," ingemuit, accedens ad me. extremum linguae lapsae madefacta labra. Clara in oculis eius micant. "Omnes soli sumus, tu scis?"
  
  
  - Exspecta paulisper, Arvia. Scit pater tuus te hic esse?
  
  
  "Ipse erat occupatus. Nolui eum molestare.
  
  
  "Etiam. et mater tua?'
  
  
  — Etiam erat occupatus.
  
  
  Procidit iuxta me, et extendit manus. 'Cogitesne? Fascias vos attuli. In manibus eius erat magna sarcina et fascia alba. — Ego pectus tibi devinciam. Tunc multo melius senties.
  
  
  "Gratias tibi," inquam, subridens. Illa tam arcta erat ut ubera calida in facie mea sentirem ut recentis cutis odorem hauriret. Linteamen super lumbos meos traxit, et diligenter fasciam ligare coepit, digitos super cutem nudam labens.
  
  
  "Solus hic semper fui", Arvia dixit, in putari fabrica retentans. "Et guys sunt ita taediosum. Taedet unde es?
  
  
  'Numquam. Sed usque nunc non ita terebravisse in Dzhan
  
  
  "Verum est si femina es," illa fudit. "Omnes amici mei uxorem habent et unum aut duos liberos habent, et ego idem mihi volo. Ego antea amavi et occasio est etiam nupturiendi, sed Guidoni de Jzan ducere nolo. Sicut oves sunt, et vos.
  
  
  Manus eius nudam cutem iam ardebant. Suo submersi sunt, mergunt sub stragulo et voragine circa ventrem meum et dorsum inferius. Semel me tetigit, levissime. Tenui spiritum. Tunc ego iactabam stragulum, et oculi eius caliginosi facti sunt et desiderio repleti ad me despexit.
  
  
  Risit subtexere ut rosea lingua iterum labra delapsa est. Tarde, deridens, caeruleam vestem soluit et pectora firma rotundis ostendit. Levis fiduciae admonitus faciem suam transiit dum sensim corpus levavit ut sub oram emergeret. Oculi mei per turpitudinem vagabantur et prostravit, ut tremulos suos femora detraheret. Demittit eam in area iuxta subucula et fimbriam suam.
  
  
  Oculi eius in corpus meum intenti sunt et submissa voce mollique susurrabant. 'Volo te. Volui te cum primum vidi te, cum pater heri te huc adduxit.
  
  
  Arvia iuxta me iacebat in stragulo. Manum meam cucurri lenitatem clunum. Pulchre formata erant, et pectora calebant et mollia pectori impressa meo. Ora levavit, et os arcte contra me pressit, manu inter nos delapsa. Non potui non iuvare sed palpitare ut digitos gelidos circum me clausis; tum totum in me corpus urgebat ... "Ita nunc," ingemuit. "Nunc quaeso."
  
  
  Hanc sub me eduxi, et pedes expandit ad me recipiendum. Corpus eius sensi tremefactum sensim movit coxis ultro citroque. Crura ei femora impressa meis, et flexa ad talos, et circum vitulos meos clausum. Defixus sum in molles carnes, et sub me tendit, Sub mea pressione gemens, aperiens et claudens coxas, et nutans caput ultro citroque in puram et funditus deditionem. Ego sensi me crescere et dilatari intra illam cum subtili voluptate intra me crescentem, et appropinquantem illam inveni, dum me arctius tenebat, et sub me vehementius moverit.
  
  
  More! Ita. Magis,” illa orabat, etiam magis incitabatur, cruraque mea calcibus calcabat. Tum illa exclamavit, gemituque per silentia tugurii acriter incidit. Illa convulsiva iactabat, cum jucunditate gemens intravi. Tunc cecidit corpus ejus languide retro, et tacuit excepto inexplicabili tremore femorum suorum, quae premebantur in lumbos meos. Nos ambo immobiles iacemus, fessi et perfecte satiati.
  
  
  Postea in stragulis sedimus et pulmentum edimus quod mater in lebete reliquerat. Arvia vultus gaudio elatus est, ut me intuens non impune, cum ei locutus sum.
  
  
  Audite, inquam. "Tu scis Aptos me ire, nonne?" “Ita cogitavi”, respondit in margine calva. Deposuit pulmentum, et iterum tristes sunt oculi eius. - At tu numquam efficies. ubique sunt milites.
  
  
  Experiar, Arvia. Et si potero, conabor tibi et populo tuo subvenire.
  
  
  Sed quomodo?'
  
  
  Commovi caput, cogitationes meas perdidi. 'I nesciunt. Sed si Jzan destruitur, quia milites rebelles volunt pugnare, debet aliquid facere ad auxilium Aptos.
  
  
  “Bonus es”, insusurravit.
  
  
  "Maxime res est quam diutissime resistere oportet. Cum in hamaxosticho veneritis, nihil amplius facere possumus.
  
  
  Arvia paulisper aspexit ac tacite cantharos nostros in mensa collocavit. Conversa stetit ante me, tacet, obnubilat ora metu ac anxietate. Tandem acriter dixit, “Volo….. ut fortasse a consilio tuo insanire te possem. Spes est nobis et tibi. ..nimis periculosum.
  
  
  Risi innixus cubitis ad studium formae sculptae. — Hot verba. lauant. Sed tam diu frigidus fui, nec unquam captus sum.
  
  
  'Numquam?'
  
  
  - Bene, fere numquam.
  
  
  "Meres" inquit "merces" graviter spirans. "Tu praemia multa merentur. Et nimium calidum. Calidum ut ignis. Super me stetit, et ignem in inferiori corpore iterum exardescere sensi. "Et nos multum horas reliquimus" addidit. "Multis horis."
  
  
  
  Caput 3
  
  
  
  
  
  Sicut tenebrae ceciderunt, Josip, verum verbum eius, me extra Dzzan duxit. Deduxit me per plateas fere desertas, per vallem magnam ultra vicum, ac deinde in rupem promunturium. Post paucas horas stetimus et sub umbra saxorum ignem construxit et capulus fecit. Utens acuto baculo, mappam in terram detraxit et retis semitas mihi explicavit quas sequi oportuit ut ad Atho perveniret.
  
  
  "Hoc differt a proposito," Dixi recordatus itineris Accipiter mihi dedisset.
  
  
  Et ille respondit : Ego sum. "Sed nunc alio loco venis." Ostendam hinc tibi quam brevissimam viam, et hoc modo tibi multas horas ad Aptos recipias.
  
  
  - Post?
  
  
  "Miser, mi amice," exposuit mihi. "Non sum magus. Apton duo tantum viae ducunt, nec connexa sunt. Meministi bonam causam esse cur Apthos difficilis sit. Carcer olim servorum et gladiatorum fuit, nunc... .. - Ingemuit tremens. "Ad Metkovicum reverti debeas si a fronte Aftos accedere voluisses", addidit molliter.
  
  
  Ostende mihi viam, Josip, dixi, intus gementem. Hic iam centesimus error fuit. Accipiter dixit mihi uxorem Mediolanensem exspectasse me, sed certo modo ac certo tempore. iam sero fui, quod per se suspectum erat, et cum tandem venero, in parte falsa erit. Isti clandestini admodum sensibiles esse potuerunt, praesertim cum digito quem in felis habuerant.
  
  
  Cum Josip explicationem suam complesset et iter ei memoriter repeterem, chartam delevit et res suas iterum contexuit. Tum, arcte amplexans, in noctem lapsus evanuit.
  
  
  Solus eram. Iosip uxor vestimenta mea ordinavit, et Arvia sacculum mihi paravit obsonii ut me pergere possem. Gas bomba mea sola arma quam reliqueram erat. Stilettum meum perdidi cum aquaeductus delapsus sum: “Bambo iam in sinu meo erat. Iosip familia crure meo abscidit dum eram nesciens et diligenter exaruit cum omnibus rebus meis. Prope inutilis facta est, nec quicquam erat in Jzan quo uti possem pro telo perdito.
  
  
  Ambulabam in gradu lento et constanti ad conservandam industriam meam et numquam deviavit a partibus quas dedit Josip. Longum erat ambulare. Per opacas valles ambulabam, per aridas arbores ventus ululabat, vultum meum pungebat. Ambulabam per iuga alta, et ante pedes meos iacebat mundus ingens mortuus, et clamores noctium animalium spem mihi dederunt lupum Mediolanensem in hac provincia etiam plures propinquos non habere. Humus cito surgere coepit, conversus in saxa ingentes, et tandem, cum Aurora rosea horizon versa est, Athos perveni.
  
  
  Accipiter non exaggerans. Aptos erat alicubi nidus aquilae in montibus altus. Naturam vere inexpugnabilem arcem montibus inaccessis et saxis inaccessam condidit. Sicut insula in caelo erat, et ostium posticum nihil aliud erat quam angustus transitus septem metrorum longus, viae per scalarum vertigines caesorum coniunctae.
  
  
  Adscendere in castra coepi, nudam et nudam sentiens, omnibus et omnibus facilem praedam... Ascendi spiralem scalam et ad transitum perveni. Protinus ante munitionem veterem vidi. Luce griseo repleta est sine umbris. Solus sonus erat susurrus venti in planitie.
  
  
  Nimis quies erat, suspiciose nimium quiete. Consilium erat ut stationes disponerent, et ad me iam vocarent. Ambulans per angustias, oculos sensi ab occultis rimis, sed nihil vidi. Cautior factus sum quam cougar iratus, et nervi mei tensis cum aliud sensi: sensi sicut in laqueum rectum ambulabam.
  
  
  Fui fere per medium iter, cum apparuerunt duae figurae ingentes e petra antrorsum. Facies eorum non potui videre in obscuro lumine, et incurvaverunt ad me; conversus ad exitum ratus me posse reverti. sed binae umbrae tenebrae etiam a tergo adibant mihi; Convenimus in silvestrem implicationem armorum et crurum.
  
  
  pugnus in ventrem meum impulit. Ego sponte obviavi cum Tie Sjow Shemg Sjie, laevum carpi oppugnatoris laeva manu arripio et laevam manum brachio dextro obstruo. Utrasque manus compressi, et vim ex impetu eduxi. Priusquam ad aliquid accedere posset respondens, laevam manum submisi et dextram subduxi, bracchio premens, ut eum libram amitterem. Tum calcem in genucap.
  
  
  Si recte factum est, hoc ad tempus debilitare potest. Sed retinui quia illas perpetuo exstinguere nolebam. Deus meus, hos guys mecum esse debuisse. Problema erat quod solus eram qui sciebat.
  
  
  "Heus," clamavi. "Heus, paulisper expecta. I..."
  
  
  Quod erat tempus. Secundus in collum meum a tergo desiluit. Manus eius in quamcumque partem corporis pervenire potuit. Solebam Shan Hsien Teng Calceamentum, deinde procumbens eum in stomacho durissimum pedicae meae pedis sinistrae, simulans eum in facie sinistra manu ferire ut ne ictum meum elueret.
  
  
  Clamorem raucum emisit et cecidit.
  
  
  perrexi. Homo, qui sub onere primi invasoris ceciderat, ad pedes desiluit, et ilico iugulum digitis arripuit.
  
  
  Quartus homo me duris cruribus percussit et cecidi. Statim super me se insiliit, et aliquot secundis diebus nihil certi esse me visus sum. Debuit esse mihi semper unus in maximis. Colossus fuit, saltem sex metra longus, etiam proportionum proportionum. Humeri eius tam ingentis erant ut tamquam pads rugby gerebat. Forsitan erat quia refugiebat, sed caput in umeris quadratae maxillae in collum simile non habebat. Crura eius ad mensam piscinae factae sunt, et bracchia paulo tenuiora erant. Laevum bracchium saltem pedem latum esse oportet. Non habet dextram. Sed habebat hamum tridentem. Omnia, quae facienda erant, monstrabat, ut hamus in quamdam partem divideretur et quasi piscis apertus esset.
  
  
  Ille humilem et acriter tentabat intendere. Venter iactare tentare non vacat; lam occupatus eram volvens et obsistens mortiferum hamum. Sinistra manu carpi truncum arripui, dextra manu laevum umerum arripui, ocreas ad talos premens. Crura ad latus volavit et super me in arcum volavit. Cum ferire terram contremuit.
  
  
  Statim exsilui et in axem meum circumvolavi ne illum paulisper amitterem. Expositis pedibus somersaulting iterum invadit. Crus dimisi et illud brachium denuo arripui, omnibus immanibus viribus utens medium ut torquerem. Tum, flexo brachio, palmam ei praecidi. Acuta fractura ossis esset, quae falcem inutilem redderet. Sed pro bracchio torpet dolore. Brachium eius erat metallum usque ad cubitum.
  
  
  Ha, risit. - Nunc te necabo. Oculi eius erant magnitudine scutellarum, odio et malitia nitentes.
  
  
  torsit in me uncus suum, et fremuit in ira sua. Ictu laevo eliditur, et ima deflectitur ictu. Tunc ad latus accessi, ut eum in diaphragmate per articulos pugni dextri feriret. Sed ut quaeque erat procera. pugnum arripiens sinistrae manus palma coepit premere. Sensi tendines et ossa temporis, quasi exploraturus et frangens sicut incendium.
  
  
  Fortitudo mea excidit. Durius expressit, manum meam expressit tanquam vitium. Crura mea quatiebant, iam ambulandi horis infirmata. Alio momento et tres alii homines super me salient et totus superabit. Una mihi facultas erat Djöe Feng Sjie pi feriendi, sed me expositam relinqueret terribili hamo.
  
  
  Laeva emissa manus, carpi sapidum. Dextra mea iam libera erat, sed in ipso momento dextra torsit et aculeis hamus iaccam meam transfixit. humeros totis viribus admovi. Incidit, et rimam facta est sicut manica pellicea umero suo accessit.
  
  
  Iaculatus dolor acribus per cerebrum meum, et atro cruore detrito per thoracem profluebat. Sed permisi me ipsum aggredi, priusquam uncum emitteret, et tres reliqui me a tergo aggressi sunt. In dextro crure percussi eum pede sinistro meo et genu simplex iactum feci.
  
  
  Inflexit bracchia sicut scapulas molendini et iterum ruit. Coxis in pectus pressi genibusque bracchia fixi. Brachia traieci ut manibus iugulum premeres, si iugulum vocas, Omnia mihi dedi. Non eum interficere conabar, modo eum claudere volui, si sanguis ad cerebrum flueret. Fieri non potuit. Vulneratum bracchium meum erat in acuta, palpitans, excrucians dolorem, sed innixus sum in eum plenum pondus, sciens quod debuisset me agere cum eo et cito. Audivi tres viros post me ambulantes, et manus gigantis sub pedibus meis delapsa. pressi durius. Oculi eius revolvere coeperunt. Aliquid frigidum et metallicum contra meum templum dextrum impressit. Mulieris vox dixit, "Si moritur, caput amputabo."
  
  
  Tardus conversus, pressuram dimittere nolebam, et dolium Mannlicher Carcano sclopetum despicientem inveni.
  
  
  paulo altius perspexi. Mulier longos et rectos pedes firmiter plantavit, ad scapulas suas ferit, sclopetis premens, meque solita fiducia intuens. Ea erat circiter triginta. Braccae et tunicae laxius pendebant ubi lumbos eius coarctata et tensa traxit ubi ubera plena et pubentes clunes molles et fessas fabricas premebant. Vitrutae nigrae comae brevesque comae Et prope fronti pendebant, micantibus ocellis, Ore superba rubens.
  
  
  Iterum hominem aspexi. Iam blue vertit, et perverso affectu paulo durius iugulum pressi. "Iace," dixi ei. "At certe tunc dolor cessabit".
  
  
  "Certe faciam. Ego te certe occidam, nisi meum mandatum exequaris.
  
  
  Si dimittam, interficiet me.
  
  
  Inepte, exsibilavit. “Ex quo huc advenisti, tormenta tibi monstrata sunt. Si te mortuum esse vellem, olim cadaver fuisses. Sed excanduisti ex provocatione Hesh, et perdidit ingenium. Ne nunc mihi succenseas, ne vitam perdas.
  
  
  Amarissimae admirationis huius pulchritudinis et virium huius mulieris aestum sensi, et cogitabam quam bonum esset aliquid in ea arrogantia dimittere. Tunc intellexi me vivere ad tentandum manere, et sclopellum habere quod certo usui esset. Ingemui et solvo manum meam. “Bene,” dixi. 'Sed ego . ..
  
  
  'Nihil. Non verbum. Zee me futuit cum sclopeto ad eam rem illustrandam. - Vadat et sedeat tranquillitas. Hesh Padra fac ut nobis dicas quod scire volumus, non quod vis dicere.
  
  
  Animo placido, indifferens, lente delapsus hominem et manus in terra posui. Nunc nec tempus metus. Convenerunt ad nos unus claudicans et alter attritus stomachum, ubi eum tetigissem. Alii e rupibus se adjunxerunt, donec omnes sex clandestinos me intuerentur per tenebras evulsas, omnes sperantes me in terram lapsurum et misericordiam implorantes.
  
  
  "Detrahe? Hesh, bene agis? - mulier anxie quaesivit. Vir humi suxit spiritum et pectus ingens inflatum quasi tollit. Post paulum, resedit, fauces exspuit, risit ore pleno aureis dentibus. At ille dixit: Etiam. "Bonum erat attentent, sed non satis obsistere Padres."
  
  
  "Nonne opus est mulieri ut te salvet?" - respondi casualiter.
  
  
  Prono et duro hamo in faucium meum eicitur, modo supra a sinistris arteriam. Frigidus rabies dixit: “Vigila verba tua, Aliter ut sint postrema tua. Etiam campana maxima silet, remoto belfrido.
  
  
  Duram devoravi, subito linguam sentiens. "Stulti fuistis nos explorare explorare."
  
  
  "Hic explorare non veni," dixi Hesh Padre. 'nomen mihi est Carter, Nick Carter, et I.....'
  
  
  "Mentiris," obloquitur, fremens.
  
  
  “Surge Nick Carter per portam ambulasse ante paucos dies.
  
  
  "Porta ... vis ostium?"
  
  
  "Quasi non scires," Padra chuckled. "Misimus hominem obviam Carter et adduc eum huc." Sed homo captus est antequam Carter, realis Carter. Sic per portam adhuc habet quod melius nescit. Sed per alium intrasti. Tantum Karak mittere posset tibi. Videt nos ut parvulos?
  
  
  " Karak nescio," praecidi. "Sed si hunc piscem a me auferas, dicam tibi quomodo huc adveni."
  
  
  Sed hamus altius perrexit. Ego vici, ut sensi sanguinem ex levi incisa carne. Cito dixi, "Polgar Mediolanum hic praeerat annon?"
  
  
  'Et quod?'
  
  
  Vidua eius. Viduam suam si possem loqui, probarem quis sum.
  
  
  Hesh Padra valde ridiculam putabat. Rejecit caput, et magna risit, suffocans, et toties iterum risit, hamum paulo altius demersit. Miratus sum si eum in os percutere possem antequam hamus ille totum iugulum meum evelleret.
  
  
  - Si loquereris ad viduam suam, quid loquereris ei? — risum interro- gabat. -Quid dices?
  
  
  'Obliviscatur'. Haec in German.
  
  
  “Conare,” hortatus est. Oculi eius sicut feles scintillabant. Ille e Serbo-Croatiano ad graviter acui et Latine vertit et repetit: "Id experire."
  
  
  Eum fesse aspexi. Id minus et minus probaverunt. Patientiam viri perdiderunt, et mulier vasa minaciter mota. Suspendentes aliquantisper intermisi, ac deinde adscripsi: "Wir niemals wünschen vorangehen unsere Hass." Quod significat: Numquam odio nostro obliviscemur.
  
  
  Mulier statim sequenti versu carminis respondit. "Wir haben jeder aber eine einzige Hass." Vel: Omnes unum odio.
  
  
  Obstupuit paulisper eam aspexi. 'Vos...'
  
  
  uxor Polgar. Sofia.'
  
  
  "Sed memini Polgar ut senex." Et tu . .. "Gratias tibi. Sed homo tantum est tam senex quam sentit, et Polgar semper se ipsum sensit. .. iuvenis. Illa mihi leviter risit ac deinde allata: "Unum amamus, unum odimus, unum tantum inimicum habemus". Si Nick Carter es, duas ultimas lineas mihi dicere potuisti?
  
  
  "Vnum solum est verbum", dixi. "Germania odisse Galliam numquam desinet."
  
  
  "Ultimum verbum est "Anglia!"
  
  
  "Sed per Bellum Orbis Terrarum II. ..
  
  
  "Hoc carmen est de Primo mundo bello", ego eam correxi. Odite Song by Ernestus Lissauer. Sed mundus tuus mutatus est. Perspexi significanter circa me. "Inimicus tuus nunc est viri tui inimicus, non Gallia aut Anglia."
  
  
  Illa demittit "mannlicher"... "Ignosce, sed Polgar et multos annos Berolinensi uxorem duxi postquam tibi occurrit. Numquam occurrit. I. quam diligenter.
  
  
  "Nihil est quod reprehendas."
  
  
  Sophia Mediolanensis conversus ad Hesh Padre et alios. Hoc est Nick Carter, in Serbo-Croatian dixit. "Forte huc venit per istum introitum, non per portam, et evasit utrumque exercitum et Karak. Salutate eum.
  
  
  Me salutaverunt eodem nimio amore quo me paulo ante pugnaverant. Circumfunduntur undique me, donec Padre iuberet, aurora lucens hamo fulgentem.
  
  
  Cum in castra venimus, Sophia vulnera mea tendebat et tunc nobis cibum parabat. Inter morsum Gvivec, pulmentum Balcanicae typicum mixtorum leguminum, et sorbum vini albi, quod octavam uvarum instar gustaverat, de impetu Iugoslavo, de Dzhan locutus sum, et de itinere ad Atho.
  
  
  Pleraque vera fuit. Arviam non nominavi. Nulla res est. Etiam id quam hic repellendus. Illi me manifesto exspectabant, sed nugae hoc carmine significabant catervam meam nescire propositum. Accipiter hoc secretum non vindicavit. Solus mihi dixit uxorem Mediolanensem institisse. Sed res publicae Haemi cito mutantur, et cautio intellegibilis fuit. Tunc temere mentio facta est de homine qui mihi obviam missus est, et alius homo Karach. Aut non placet. sed singillatim indicavi quae dixi illis. Pro his, modestia gradus est ab ignavia, et fabulae parum exaggeratio non laedet, praesertim si voles esse in parte. Praeterea ipse fruebar.
  
  
  Et cum consummavero, ipsi mihi tradiderunt utrem, et sedi ad lapidem. Durissima pars videbatur. Veni, consensi, et cetera facilia erunt. Promissionis meae non sum oblitus quod Jzan auxilium ferre conarer, sed vicem meam opperiri debebam. Accipiter, noto et obtuso modo, inculcavit indicium Lupi Mediolanensis ferri quoquo pacto obtinendum esse. Ut mi erat, maximus maximus mi ut dictum. Sofia inspexi et ad Germanos transiit.
  
  
  “Frau Mediolanensis”, coepi.
  
  
  " Sophiam mihi quaeso " inquit .
  
  
  Padra, significationem intelligens, si non omnem vocem, breviter concidisset et oculos evolvit. Negavi illum risi et probavi utrem nuper aperui. "Sofia, quantum Aftos ac hospitio tuo fruor, mox exeundum erit."
  
  
  ' Etiam. Mariti mei lupum debes.
  
  
  "Non opus est hoc lupo", dixi raptim. "Satis est quod secum habet."
  
  
  Hoc est impossibile.
  
  
  'Impossibile?' Cito haustum vini cepi. Reditum iter iam possem fingere, ferocem animal in potestate retinere conans, ne unam ossis fragmentum amitteret. "duos separare non potes."
  
  
  "Hoc dico," inquit, "hoc lupus non habeo."
  
  
  Abiit? Fugiat? An demens?
  
  
  "Ille est apud Karak".
  
  
  Vocem meam audiverunt clariorem. -Quis est iste Karak?
  
  
  Diu silentium. Sophia avertit faciem ad solem mane. Primae radiis micat in crinibus altas Oras collustrans et eburnea colla colit. Oculi eius videbantur calorem capere, sed cum me aspexit, frigidiores et minus excusabiles facti sunt. Ita vox illa cum Serbo-Croatica tandem permansit. "Primum dicam tibi quomodo Polgar mortuus est, Nik." Ipse cum novem aliis in insidiis cum exercitu deprehensus est, sicut ille evasisti cum Cerna Gora intrasti. Non tulerunt fors.
  
  
  Cerna Gora Montenegro in Serbia significat. Quaesivi: "An traditur, Sophia?"
  
  
  Adnuit. “ Proditor unus ex nobis erat, fessus proelio et magna mercede persuasus.
  
  
  Merita morte proditor occubuit. Duas arbores simul curvavimus et ligavimus inter eas. Deinde funes arborum tenentes incidimus.
  
  
  "Sed occisio ibi non cessat," Padra murmuravit.
  
  
  “Nos nunc sumus in medio civili bello. Statuendum est quis nos post mortem Polgarum ducturus sit.
  
  
  — Nos bifariam dividimus.
  
  
  "dimidium," inquam, "est Karak?"
  
  
  ' Etiam. Evan Karak, maritus meus legatus. ictus vocat, Nick. Plurima castra imperat, nosque profugi sumus.
  
  
  'Vos? At Mediolanensis es uxor.
  
  
  "Ecce mulier ut particeps viri conspicitur, non ducis", "dolenter" inquit. "Et Karak habet lupum."
  
  
  “Significat suum pilum,” explicavit Padra. “Lupus cum Polgar mortuus est, et eum Karak excoriavit. Utitur pro totem, ut probat se esse legitimum heredem Polgarum. Et ut res graviores faciat, homines obtemperent, et eum quasi balatu oves territae sequuntur.
  
  
  “Vita hic crudelis est et pro Croatica independentiae pugna longa, fortasse nimis longa est. Animos cum iuventute bullae perdiderunt,” Sofia ingemuit. - Sed naturale est. Ut provectior, arctius tenere vis quod reliquum est."
  
  
  "Vah," Padra iracunde exclamavit. "Habemus oppugnare. Polgar et fratres nostros lapsos ulcisci debemus. Sed non! Nos in Aptos iterum pugnamus praeteritorum et lusorum ludimus ut obliviscamur futurorum. Secundum Karak sumus realistae, sed putes nos hic esse.
  
  
  “At intellegis, Nick, cur hoc nobis impossibile sit,” Sophia dixit. “Karak multos habet ex parte sua, et manebit in potestate quamdiu hic pilum habet lupum. Non negabit. Doleo te usquam huc venisse et nunc vacuus redire.
  
  
  Putabam paulisper ut amara sentiret corpus meum. Tunc quaesivi germanice: Scitne Karak de hac re, Sophia?
  
  
  "Non utique," respondit Germanice. "Polgar et secretum servavi."
  
  
  "Quaecumque ergo erat, ibi adhuc est?"
  
  
  ' Etiam.'
  
  
  Stans, porrexi et inevitabili dedens, dixi in Serbo-Croatiano: «Ergo unum tantum restat».
  
  
  - Et hoc?
  
  
  Non opus est hoc furrure a Karak auferre."
  
  
  
  Caput 4
  
  
  
  
  
  Sophia anhelavit ut ei oculi dilatarentur. - Immo Impossibile est!
  
  
  'Me oportet facere.'
  
  
  Padra os suum aperuit ut aliquid diceret, sed ego prohibui. “Ecce, intellego et tuae quaestioni compati,” dixi. Medio per orbem non ambulavi et hunc deumforsum montem ascendi ut vacuum redirem. Habeo facere officium meum et hoc est momenti dampnas. Et Karak hoc intelligendum est.
  
  
  "Qui te interficiet."
  
  
  - Ita, Padra. Sit.'
  
  
  - Dic de eo... ..'
  
  
  — Haud, Sofia. Hoc secretum nostrum manet.
  
  
  - Sed quid acturus es? ..?
  
  
  Nondum scio. Ibo alicubi. Incommode surrexi, mirans si quid aliud memorabile foret. Sed non erat. “Dic mihi ubi eum invenias et me fortuna velit,” Dixi.
  
  
  - Nick, hoc facere non possumus.
  
  
  "Abes ut mitterent me si vis prohibere me." Facies Padrae obdurata et obscurata est, donec mahogany similis esset. Repente clamavit: "Et eamus"
  
  
  Omnis .'
  
  
  "Hoc non opus est," inquam. ' Hic lupus pellem .....'
  
  
  "Hoc tam magnum nobis est quam tibi, Carter." Conversa ille fremit. “Quas inertes sumus ut hunc peregrinum officium nostrum facere sinamus. Pugnandum est Karak et hanc quaestionem semel componemus.
  
  
  Sed Hesh. Tam pauci ex nobis sunt, et Karak tot habet homines... » Protestationem eius dextrae manus obtrito ictu ad terram et atrocem execrationem compressit. Grave silentium iterum fuit, et sentiens subsidens lupum Mediolanensem decebat symbolum in quo partes concurrerent. Et in medio ero cum manare incipit sanguis. Adnuit et unus singillatim cum Padra consentientes, donec tandem clamor generalis nos ad nos veniret. Sofia advenit et iuxta me stetit, oculos eius obscuros et minantes.
  
  
  "Eamus," inquit, vasa in aere sublata. "Nos omnes euntes."
  
  
  "Et cito," clamavit Padra, "priusquam iterum animum amisimus."
  
  
  Risus intonsi responsum fuit, sed risum minime in animo fuit. Non placet notionem ad caedem ducere. iuxta me Sofia per angustam porticum ambulavit, retro umeros umerique iactabant. Ambulabat sicut vir sine vanitate et amatorie, quamvis subinde femur meum tetigisset.
  
  
  Videndum nobis est ut vetus poster, cum urbem intravimus. Nostis posteri illi: duo heroici rustici in futurum stoice prospicientes, ille manu vectibus machinae gigantis, et illa in manibus suis manipulum triticum. Tantum non habui talem ludibrium bellus, et Sofia sclopetum vetus in manibus tenebat. Post nos turba versicolori vestiebatur pannis et arma tenebat. Omnipotens Deus. .
  
  
  Per vias obsitas inter sceleta latericia et concreta aedificia ambulavimus. Uno tempore infimae tabulae plerunque tabernae erant, cauponis ligneis velaminibus cardinem quae pro calculis demitti poterat. Tabulata superiora erant domus cum maenianis et gradibus, et tecta tegulis tegebantur. Sed iam senex Aphtho mortuus est, tempestatibus et incuria orbatus, donec nihil ei superesset nisi acervus ruderum obsitus.
  
  
  Aliquando singulae feminae praetereuntes, a capite ad calcem nigris maxime vestitae. Festinamus, paulisper commorantes ut nos convertamus et sequamur. In angustiis populi frequentes contra nos, quidam senes et superbi, et saepius iuvenes, rubicundi facie et canini aut timidi oculi et ancipiti incessu.
  
  
  "Nonne tu et Padra dicunt hic homines esse senes?" — Sofia curiose rogavi.
  
  
  Isti sunt qui circa Karak convenerunt et quos multos annos cognovimus. Sed Karak etiam novas reparavit. Labia eius in sternumenta cincinnata. “Dicunt hic se pro iure pugnare, sed interdum miror quo penitus animo veniant. Im 'in Karak maxime interested.
  
  
  "Certe sonat weirdo."
  
  
  "Non fures sumus," inquit. Tum putavit, infecta sententia.
  
  
  Athos figuram axis habuit et in circuitu aditu, supra quam templum eminebat, sicut plurimae civitates romanae. Fere nihil ex hoc templo remansit, sed cum ad gradus ad eum accessimus, Sophia digitum ostendit et dixit: “Non potes videre, Nick. et ex altera parte domus Vigili. Is erat maxima et optima domus, et adhuc meliore condicione quam ceterae domus, ita haec est ubi Karak mansit. "Ibi vixi", addidit amare.
  
  
  "Vigile, maior est?"
  
  
  — Magis ut praesidii praefectus. Praefectus provinciae in Spalato vixit. Nam haec civitas a Diocletiano imperatore condita est. Aptos erat oricularius, vigil parvo praesidio praeerat, servos in lapicidinis exercentes et gladiatores exercentes.
  
  
  Etiam calamos et carceres videre potes, Padra nota, quae ad nos accessit. Ad amphitheatrum depresso iniecta falce torsit. "Moriuntur ibi. ..or Romae ad mortem vixit.'
  
  
  Studebam pateram longam ovalem. “Similis est adhuc in usu”, dixi cum vidi quam bene se haberet.
  
  
  “Verum est”, Padra continuavit. "Nos semper pro usu et ludis scopum usi sumus. Non ita pridem, cum Polgar adhuc viveret, Karak eam pro aliis ludis antiquis ludos uti suadet.
  
  
  "Gladiator pugnat? Esne kidding.'
  
  
  "Non ad mortem, sed ad instar certationis Romanae antiquae." Sofia caput moestum movit. "Polgar id non probavit, sed legatum Karak credidit, et tempore innocens ioci videbatur."
  
  
  "Romani quoque," inquam.
  
  
  Et apud Romanos gratia eius crevit. Altum spiritum ferens, Padra vestigia gressus est. "Est pura insania pugnare inter se. Quando erit finis?
  
  
  "Iuro per Karak," Sofia tristis dixit et nos in cenaculum duxit.
  
  
  Post templum erat magna platea, et statim a tergo stabat villa diruta, parietis reliquiis circumdata. Sine dubitatione ad villam venimus.
  
  
  "Prorsus," inquit Sophia, ac primum eius vocem tremefactam audivi. a tergo nos adjunxere viri, voltusque et tacitas volitans subrepere voces. Aer erat placidus: incurrit tranquillitas, quae praecedens valido tonitribus est, et bene uterque nostrum ignarus est. Hebes lux matutina nos in villam non sequitur. Per crepitantibus corridor ambulavimus facibus. Tunc spatiosissimam rectangulam cameram intravimus, a tribus pedibus foculis accensa. Odor olei ardentis graviter in aere pendebat. Abhinc saeculis, villa ornamentis status et divitiarum decorata est: stragula gravia, tabulata tessella manu posita et opima tectoria. Iam stragula abierant, tabulata scissa sunt et sordida, sub pedibus crepuerunt, et fucus inveteratus aut finditur. Erat autem alia supellectilis nulla nisi longa mensa ex lignis asperis et scamnis duobus, in quibus homines circiter viginti bacchantes nos intuebantur.
  
  
  Meus intuitus per mensam ad parvum tribunal in altero cubiculi fine provolat. Elevatio facta est a pluribus lapidibus lapideis et textibus et pellibus valde detritis obsita. In ea stabat sella rotunda sine dorsum, ratione sella Romana, iterumque tripes focula.
  
  
  Homo quidam in hac sella sedebat. studui in incerta luce foculi. Crassus erat, barba crispa densa obducta os, vultu duris rugis et cicatricibus obsita. Khaki rumpled uniformis ornatus Castro clandestinos gerebat, et capillus longus niger pileo capitali ornatus erat.
  
  
  In eius gremio MAB pistolae latae iacebat, quod amanter sicut ludibrium gratissimum permulsit.
  
  
  Me singulari cura spectavit et quaesivit: "Quis es?"
  
  
  "Nick Carter."
  
  
  Recta resedit. Vox eius acrior facta est. — Audivi de te, Carter.
  
  
  - Et audivi de te. Non addidi quae de eo audivi. "Es Evan Karak, Polgar Mediolanensis legatus."
  
  
  "Mediolanium mortuus est."
  
  
  'Scio.'
  
  
  "Quare non possum amplius esse legatus." Karak paulisper barbam permulsit, angustis oculis. "In mala societate es, Carter."
  
  
  'Amici mei sunt. In sensu Mediolanensi omnes amici sumus,” placide respondi. "At ego hic pro me."
  
  
  'Quare?'
  
  
  "Ut lupus Mediolanensis pellem."
  
  
  Factum est silentium. Karak recta me aspexit tenebris, oculis iratis. - Eius pellis? - dure interrogavit. 'Quod? Sophiae dare eam et fasciculum rerum novarum?
  
  
  Iuxta me, Pater in magna ira ferebatur, manumque super humerum eius ad leniendum ei dedi. "Non," dixi Karak. "Sed propter hoc." halitus cepi et exustus, improviso sicut locutus sum; "Mediolani multos annos Berolinensi conveni. Olim mihi dixit: “Nick, in patriam nunc redeo, sed mei numquam obliviscar. Redi ad populum tuum Americanum, ne obliviscaris mei. Et non mortuus est neque in corde meo neque in corde multorum Americanorum libertatis amantium.
  
  
  Hoc momento homines Karak mussare et inquietare coeperunt, et unus ex illis subito exclamavit: "Illa fallacia est." Alius clamavit: "Noli dare ei!"
  
  
  Conversus sum et vidi oratores esse iuvenes, ut duo Karak tirones. Sensum fecit. Conversus ad suggestum et Karak oculi me aspexit, plenus ludibrii.
  
  
  “Advena es hic, Carter,” inquit. "Non intelligis quomodo res nobiscum sint."
  
  
  Taedet vocatus sum extraneus. Subito taedet me omnia ista damnare odia. Egomet veni, sed non pro me, illum abripiebam. "Hoc pilum tibi non est, aut me aut Sofia." Sed hoc est totius mundi. Hoc signum est quod Mediolani mortuus est. Signum est libertatis et libertatis pro populis omnium terrarum ».
  
  
  Iterum inter homines fremitus vocum ac motus erat. Parumper putavi me longius emigrasse. Tunc quidam seniorum discumbentium admirans dixit: «Numquid potes hoc facere nobis?».
  
  
  ' Etiam. Et faciam illud. De id mihi.
  
  
  Ego vere abrepta. Omnia mihi opus erant iam pompa et vexillum praesidis eligendum. In cubiculi tumultus magna erat, et quasi Sophia et cohors eius hinc vivere possem videbatur.
  
  
  In strepitu sequentis disputationis vox senis clare audita est. "Hoc illi dico pellem daremus," inquit. "Mundus audire debet de pugna nostra, et si Carter potest.....
  
  
  Ineptias, Karak snorted. “Mendacium est. Adhuc...” Oculi eius amarum miris modis scintillaverunt, et lente ridere coepit. Risus deformis erat Hoc furtum vis? Bene, veni." Accessit ad eum, et prope erat in brachii longitudine, cum dixit me prohibere. ter, dimidium conversionis.
  
  
  Tum demissa cute in area. "Karak," frigide dixi. "Non est hic lupus Mediolanensis."
  
  
  Karak snorted, manum suam pistol convulsivos deprimens. Vox eius facta est magna et minax. Noli esse stultus. Ipse vidi quomodo hic lupus mortuus est et pellem exuit. Mendacem me vocas?
  
  
  "Non est hic lupus Mediolanensis."
  
  
  Karak tensum ira anhelans et repente risit. Hic homo plane amens erat, et centies periculosior factus est, et omnia facta vagus. Ille ad suos vertit, vultum sub barba ductum carnosum. "Carter" insufflavit. “Venit quasi subordinati sumus, id non esse rectum petit, et me mentiendi accusat. Quam iocum!'
  
  
  Iuvenes plane consentientes cum eo. Risum duplicant, quamvis non mihi vel Sophia, Aut cultros aut sclopetis globulos tenentes.
  
  
  rogavi. -Ubi est verus lupus? -Abscisne eam?
  
  
  Vultus subito gravis factus est, ham-manus maB apprehendit et ad pectus intendit. "cute sume" dixit; vox eius erat frigida et limpida, per humerum quasi ferramentum incisa. — Accipe, Carter. Et tolle dracones tuos antequam saponem faciam ex omnibus te.
  
  
  Padra post tergum fremuit, "Similis tu nescis quid facias, Karak."
  
  
  Karak expuit ira, digitum suum in felis albescens. Ulula obscura populi sui crevit, unum expectans ut eos liberaret. Caedes esset, sanguine nostro solum tegeretur. Karak surrexit. Insanientes oculi eius.
  
  
  Prosiliit. Unus homo surrexit Karak defendere. Absque bis cogitans, sclopetum arripui et in facie ludibrio percussi. Quirites, retro cecidit. Post me homines Karak exclamaverunt atrox, qui quasi ignem ferum diffundebant. Karak, meo impetu repentino oppressus, super solium desiluit et cum mira stridore concidit. Tunc capillum arripui, eum adprehendi et de infirmis digitis pistolam arripui.
  
  
  Sclopetum in eo posui, quemadmodum viri eius suggestum expugnaturi erant. Clamavi. - 'Prohibere!' Aut ipse prior morietur!
  
  
  Adriguit homines, et scissura durare secundo Visi sunt. Aliqui tela tetigerunt quasi certo scirem, sed nemo in periculo fuit.
  
  
  "Padra," inquam, "Sofia." Et reliqua. Veni huc.'
  
  
  Padra ex animo risit cum ad me pervenit.
  
  
  "Non dubitavi te," obstupui. "Itaque te quoque iterum evadam." Estne exitum?
  
  
  “Inc,” inquit Padra, portam monstrans, paene umbris absconditam. Duodecim saltem viri tristes inter nos et portam stabant.
  
  
  “Iube, Karak,” dixi. Aspexit me in obliquum, revolutus oculis in roseis basibus suis, et apparuerunt sudoris globuli in fronte eius. Ego eum in iecore iterum dure futui. Et murmuravit populus, et obedivit ei.
  
  
  Semita ad ostium. Coepi eum de suggestu trahere. Sed nihil delectus offendit at. Manum eius pressi et pressi sclopellum penitus in costas eius compono. atrox sudor olere potui.
  
  
  "Non superstes, canis," gemuit.
  
  
  “Tunc aut non superstes,” tristis ei promisi. "Quandiu nos vives."
  
  
  Karak manifesto putavit nos eum interficere quam primum hunc transitum transivimus. Quod ipse eodem in re facere voluisset. In insana desperatione nititur, scabit, mordet. Non credo scire quid tunc ageret. Timor in illum purus jumentum nimis validus quia. Sed manus mea nimis appropinquavit ad os eius cum pugnarem eum, et ille momordit. Reactio mea involuntaria fuit et latae sententiae: tormentarii demisi. Manum adhuc habebam, sed tunc Padra forte super me supplantavit, iaciens me plus aequo libravit, et Karak liberum fregit. perrupit quiritatio chordae. 'Occidere eos. Occidere eos.'
  
  
  Nullam vel tempus erat, vel egestas mi. Senex Turcorum gladius me atrox ictu percussit. Ego abieci, et res tondebam capillo. Tunc aliam occasionem vidi et procumbens scidit maximum fabricam in scena, et cecidit seorsum sicut mantile in statuto mensa. Solum cum pluribus aliis hominibus, qui post nos obrepunt, exposuit. Tum tripodas concussit et cum fragore cecidit. Oleum ardens in lato arcu per aerem spargitur. Imber igneus exsibilavit et in pavimentum frigidum sparsit, rivi lavae arserunt, confusionem plenam et horrorem in cubiculo causant. Novem versus exitum nostrum iaciunt, dextra laevaque in circuitu nos est. Karak maledixit diabolum et senem psycho simul. Padra circa eum corpora iaciebat quam celerrime maledicta sua evomuit. Sophia vetus Mannlicher pro baseball vespertilio usus est. Iactus eius minimi momenti esset contra hanc multitudinem, etiam si facultas petendi daretur.
  
  
  Accessit ad me alius ex parte. Tam durus sum illum ut in eversa foculo remuxerit. In nido crabronum ambulavit et in saltatione saltavit et manibus feriens contra fumigans anhelatarum dorsum. Padra conversus et destruxerunt hominem qui Sophiam oppugnare conabatur. Tertium addictum est antequam suis uteretur .45. Alii duo caute accesserunt et stabant, parati ad caput meum percutere. Padra aduncum unum, alterum arripui, post quod ambo capita una impulerunt. Deciderunt sicut duo ova, ut ab aliis conculcarentur. Similior fuit vetus talea pugna.
  
  
  Tandem venimus ad magnam portam veterem ex lignis densissimis, a vectibus connexis. Hanc aperuimus et compressimus eam occlusam frangendo pollicem alicuius. Clamoris sonitum superans, Padra ostium clausum impulit.
  
  
  "Detinebit eas ad tempus," inquit.
  
  
  "Fortasse ad minutum," dixi tristes. Iamque furens pulsabat. Audivi Karak clamorem imperatum. "Non secures, fatui. Canite qui damnant ostia. Flare. Occidere eos. Ne effugerent.
  
  
  Cito circumspexi ad numerandum homines, paene caecos in tenebris. Sex tantum ex nobis relicti erant, unus in dolore gemitus, alter brachiorum impotentium, ut cornu fractum lateri suo pressum, alter facie sanguineo velatus.
  
  
  "Quae porta est haec?" - Rogavi Padru.
  
  
  "Fores putabas se uti ad lautum horreum?"
  
  
  "Bene, quo tendimus?"
  
  
  “Exi in viam”, simpliciter dixit.
  
  
  "Tunc melius relinquimus," inquam, "priusquam resipiscant et villam circumeunt."
  
  
  Padra in tenebras tendit, in ANDRON in angustum tenebris prorsus absconditum. Sophia manum meam apprehendit et iuxta me ambulavit, maledicens et rugiens fere continue, scandalum invisibilium strages.
  
  
  Cum subito, cum atramenti tenebras intravimus, iterum emersimus in jubar solis lucidi, qui nos momentaneum excaecavit. Vmbra nullibi apparebat, ignota luce obscura. Instincte, eum eieci, plenam satisfactionem sentiens a nervis discerptis et nervis. Clamaverunt padra et nos omnes secuti sumus ingentem figuram per diam villae currentem. Sonus caligae paucorum pedum post nos erat.
  
  
  Murum villae accessimus, quae mirabiliter superfuit. Padre et alii tres viri ascenderunt, et ego tam diu substiti ut Sophiam sequimini. Manum suam mihi extendit desuper, pedem ex altera parte parietis innitens, simulque in via nos ex altera parte invenimus. Pluvia plumbi acri supra nos exsibilatur et cacumen parietis ubi sedebamus iam verberavit.
  
  
  Padra hamo cuspis in quo movendum est. Audiebamus milites Karak discurrentes trans murum quaerentes locum putri transire. Inde angulum vertimus, angustum descendimus angiportum, transivimus atrium et per aspera destructarum domorum ruinas discurrimus.
  
  
  "Ecce, hic sunt!" clamor post nos factus est. Non ausi sumus prohibere retro respicere. "Hic transierunt. Ecce! Abscinde eos.
  
  
  Padra in thermas evanuit, aedificium quod olim balneum aedificavit. Suis temporibus erat aedificium magnificum ornatissimum, praesertim tam longinqua statione
  
  
  Aptos. Sed inter utrumque gladiatorem torneamenta nihil aliud ad rem pertinere verisimile est. Caldarium intravimus, aulam ingens centralem cum jacuzzis, nimis ad solatium apertum. Cursimus versus minora conclavia in tergo sicut homines Karak apparuerunt et in nos jaculantes inceperunt.
  
  
  Accessimus frigidarium, ubi quondam balneum frigidum erat, et unus noster nebat sanguis de pectore scaturiens. Ibi eum mortuum relinquimus, et per minora apodytherium Romanum adaequatum vestiendi locum properamus, et plures volatus gradus ad inferos descendimus.
  
  
  - Quid est hoc usque Pater? — rogavi Sofiam graviter anhelans. "Non habemus copiam ante hos".
  
  
  ' Sumus . ... ad cloacam accedere conamur, exspirat, anhelans.
  
  
  Padra sistitur in fronte arcae magnae sabuleum. ibi solum visae sunt tenebrae; "Descendere" iussit breviter ac sine haesitatione proiicere. Secuti sumus eum caeci et descendimus in aquam et lutum. Sophia pectus meum appulit et me in lutum impulit.
  
  
  “Ocius, ocius,” inquit Padra instanter, et post eum incidimus, freti maxime sonitu gurgitionis gressuum. Duo reliqui receptui tegebant.
  
  
  “Vide ubi pedes posuisti,” Sofia me admonuit. " Calceamenta non gerunt."
  
  
  Quid factum est ad calceos tuos?
  
  
  "Periit" inquit Laconice et perseveravit. Iuxta hanc cucurri, braccas meas cruribus adhaerentes et cutem in femora interioribus fricans. labyrinthum foetidum, obscurum cuniculis iter fecimus, nunquam in eodem diu manens, sed semper in unum corridors hinc vel inde versans. Clamoribus et vestigiis persequentium circa nos resonabant, nec distantiam vel directionem determinare poterat. Graviter spirantes, nos cucurrimus.
  
  
  I. Rogare potui. - "Num hic celabimus?"
  
  
  'Nemo . No . Karak introitus custodiet ne nos ab ... if. ..cum muribus in laqueum. Debemus . ubi castra erimus.. ad praedam perveniemus. Hic sumus . ...incolumem," Sofia spiravit.
  
  
  Repente audimus sonum gressuum per lapidem currentem ante nos, sicut circa proximum angulum. Padra in suis vestigiis in ira obstitit sicut figura circa angulum apparuit et in brachiis paene recta ambulavit. Conversus sum et collidebam pugnum meum in stomachum totis viribus. Aer eius pulmonem effugit et caput primum in aquam sordidam incidit.
  
  
  Secundus homo secessit ac venit circa angulum et ostendit mihi Mauser suum. Ego sponte adligat, exspectans emissarium. Sed tunc in auribus meis sonus tonitrus sonuit, et caput in rubra labes evanuit. Vir ille in scopulos corruit et vidi Padre stantem super eum cum pistol in sinistra manu.
  
  
  Non tempus tereret. Ceteri viri Karak e circum angulum in caeco conatu nos necandi mittebant. Plumbum plumbeum emissa et exili in overture glandium ricocheting et acuta shardorum lapidum ad aures nostras.
  
  
  Mauser cum Padra quaesivit "Nonne tu Karak telum mavis?"
  
  
  "Certe, sed dedi."
  
  
  Tradidit mihi sclopetum, quod adhuc fumabat. "Ad mandatum hoc mihi postulavi, sed haberes."
  
  
  “Gratias tibi, Pater,” dixi et Mauser accepit.
  
  
  "Ad amphitheatrum celerius quam expectabam ascenderunt" fremuit super sonitum glandium ferarum. "Capti nunc sumus."
  
  
  - Estne alius modus?
  
  
  Sed id nuper erat. Si revertamur, circum angulum venient et nos in frusta mittent.
  
  
  "Si hoc non facimus," Sophia anxieter dixit, "se post nos comprehendent et necabunt." Est desperatum.
  
  
  "Bene," inquam, "fortasse assequi possum." Perveni in sinum meum et evelli gasti bomb.
  
  
  Haec fuit recentior, emendatior versio: minor, levior, attentior. Magnitudo et figura erat annui suavissimi et specialem ignitionem habebat ut non posset per accidens abire, si in tempore suo cecidit. clavum extraxi et secundas duas habui.
  
  
  Illud in angulum proieci ante nos, ubi inter catervam stantium altera parte vehebatur. Clamorem attonitum audivi unum ex illis in caput eius percussisse et bomba cum crepitu explosa. Sonitus media est effectus psychologicos, sicut AH technici mihi narraverunt. Perperam fumo ac fumo.
  
  
  Protinus audimus populum Karac incipiunt suffocare, secuti gemitus et lassibiles. Nunc vacillant, nauseant, pulmone rumpuntur dolore.
  
  
  Unus eorum circa angulum offendit, duplicatus in dolore et nausea, vultus eius cum dolore torquebatur. Padra fremitu fero emisit et uncum in hominis cervicem detulit. Decidit ut taurus confossus.
  
  
  "Noli haurire," Monitus clamavi. 'curramus!' Cucurrimus. Conversi sumus et cucurrimus ad directum quo venimus donec Padra aliud cuniculum invenerit. Hanc intravimus, et iterum per retia fistularum subterranei nos duxit, clivis ad latera cloacarum, et iterum descendendo in summas cloacas, et interdum in circulos, modo in gyros, tortuosos et flexuosos. Sensum directionis omnem perdidi. Nostrae fugae rationem alieni somnii susceperunt.
  
  
  In uno puncto sub putri foramine destitimus cum gradibus dilapidatis ad caelum pallidum supra nos. Susum quam celerrime venimus et brevem spiritum arripuimus cum hunc exitum incustoditum deprehendimus.
  
  
  Foramen accessum dedit ad campum plenum saxis et fruticibus. Ad alteram partem campi erat petra prona, et cum ad marginem ejus venimus, Padra monstravit et dixit, "Bene! Sequemur deinde in praeda.
  
  
  Vastitas vallis erat, quae immanis manu effossa videbatur. latera eius erant villosa xystica, scopulorum brunnea venosa, pinnae loricaeque ex fruticibus spinosis et deformibus, arboribusque subnixis. servos sub Romano flagris descensu luctantes paene excogitare potui.
  
  
  "olim Berolini vixi", Sofia turpiter dixit. "Tunc in Aptos. Et nunc hic.
  
  
  Hunc finem mundi esse necesse est.
  
  
  
  Caput 5
  
  
  
  
  
  Castra erant in planitie imminentes lapicidinis occidentalibus. Duobus mapalibus perditis, quas credo fuisse valla legionarias ac stationem. Quippe adversus servilem defectionem destinatum praesidium erat, uno aditu, ceteris devexa arduo ac penitus inaccesso. Tutum satis, ac tutum sub re tuta erat.
  
  
  Aer mons etiam nunc frigidus erat, post meridiem, et ignis parvus angulus in muro maximae tugurii flagrabat. e quibus unus ad eundem murum terga premebat. Alius iuxta portam procumbens, sclopetum genibus unicus prospiciens.
  
  
  Fui in tuguriolum minimo, quod Sophiae ut cubiculum, coquina, cella et armamentarium inserviebat. Sofia et Padra mecum erant. Tres ex eis in culcitam Sophiae discurrebant, in conclavi maxime commoda. Utrem vini habuimus, quae cito fluebat dum inter nos colloqueremur.
  
  
  "Karak non nobis molestus erit amplius," Padra submissa voce dixit. - Imo nunc hic tuti sumus.
  
  
  "Non multi ex nostris ad pugnam relicti sunt, si oppugnat," notavi. "Quatuor ex nobis sunt, praeter me et te."
  
  
  - Ita, sed Karak iam castra semel expugnare conati sumus, cum ab Atho expulsi sumus et hic ad pugnam continuandam venimus. Nos quidem non jaculis ad occidendum, sed plures casu vulneravimus. Magna clades moralis ei fuit. "
  
  
  "Plures ergo homines habuimus," Sophia dixit. "Atqui duo tresve boni nautae impetum repellere possunt."
  
  
  "Quid me magis sollicitat," inquit, Padra, "quod Karak obsessum nos servabit et opperietur, donec fame et siti pereamus." Tirones eius iam campum circumdederunt.
  
  
  rogavi. - "Quousque hic tenere possumus?"
  
  
  Padra terram pugillum arripuit et per digitos sensim diripuit. non respondit.
  
  
  “Stat,” Sofia spiravit. "Nos numquam cedere."
  
  
  Padra gravate risit. "Tu pugna bene sicut femina."
  
  
  "Satis est ad animam tuam cutem?" — respondit superbe. "An oblitus es quod te servavi cum Nick prope te necasset?"
  
  
  Gigas eructavit, ad me convertit, et rem propere mutavit. "Loquens de pellibus, erat vere cutis prava?"
  
  
  Vid, Sofia. Adnuit et ei dixi. "Non erat ante collum sinum. Nescio qualis pellis lupina fuit, sed lupus Mediolanensis non fuit.
  
  
  "Ugh," Padra snorted. "Fabulae Karak illusi sumus omnes. Sed ubi est tunc vera pellis?
  
  
  “Solus Karak hoc scit,” Sofia mussat.
  
  
  et habebo inueniendum.
  
  
  Videruntque eam admirati. "Vis reversus es?" - quaesivit Padra.
  
  
  “Minime” inquit Sophia vehementia. "Male satis est primum, et Karak ne nos quidem exspectat. Paratus autem est, et nescit misericordiam.
  
  
  Et surrexi et ambulabam circum conclave sicut animal in cavea. "Non puto nos aliquid nunc facere. Si nunc agimus, dum adhuc cogitat, sumus defensuri. ..
  
  
  “Ah, sed illic est hominum coetus,” Padra admonuit, caput quassans. ' Adhuc . ..
  
  
  “Vides,” Sofia oravit. - Noli, Nick. Quaeso...'
  
  
  "Serius aut citius per hoc eundum est, et melius puto quantocius."
  
  
  "Nick ius, Sofia." Gravi suspirio, Padra ad pedes surrexit. "Castra nostra in laqueum verterunt. ire debemus.
  
  
  ' fine. Sed ad Aptos regredi non oportet.
  
  
  'Quam? Visne nos ut canes victi fugiamus et statim Karak victoriam tradamus? Nonne tu modo dixisti nos nunquam cedere?
  
  
  Inconcinnus silentium in Salon. Inter angustias saxi parietum spiritus magna nimis videbatur. Padra accessit ad me, et significanter hamum levavit.
  
  
  "Scio populares meos. Sine lingua argentea Karak confundunt eos, audient sensum communem. Sine hac pelle nudum videbunt. Hi paucis horis taedet exspectationis, et refrigescet ira eorum in dies. Fortasse postea obrepunt.
  
  
  rogavi. - "Per cloacam?"
  
  
  ' Ita . .. et nulla. Pauci homines sciunt, sed urbes romanae media calefactione habuerunt. Magnos ignes in basi et ductus in parietibus aestus aerem transire permittunt.
  
  
  - Sed hoc impossibile est, Padra! - Sofia exclamavit. "Haec est pura mors."
  
  
  "Sed necesse est fieri," inquit Padra iracunde. Deinde oscitavit et adiecit: “Super me hoc pomeridiano expergiscimini. Interea dormiam. Disceptationem cum Carter continuare potes si vis. Padra cum sciente risu casa reliquit.
  
  
  “Detrahe velum,” Sophia dixit de sago quod portae inserviebat. solvi funem in loco tenentem et incidit in foveam.
  
  
  "Veni et sede iuxta me."
  
  
  Cum in culcitam reversus essem, contra me se premebat et placide quaesivit, "Nick, verene debes reverti ad istum pelliculam?"
  
  
  Et tu ipse scis me hoc facere.
  
  
  "Iam plus quam quisquam facere potest. Multum magis. Si te essem, Atho, antequam torta vel victus in acie non mea relinquerem.
  
  
  "Idem de te possum dicere, Sofia." Polgar mortuus est.
  
  
  “Haec mea pugna est, Nick. Meam illam feci. Nihil dixi plus, modo sericeas nigras permulsit comas.
  
  
  "Die vicesimo quinto die natali evigilavi tristibus affectibus quod quartam partem saeculi vixi quicquam assequendum. Paulo post Polgar Mediolanum conveni." Placide dixit, oculi sunt in cogitatione. "Nunc ille abiit, Aptos est quos reliqui credere."
  
  
  'Adhuc iuvenis es'. Invenias alium hominem.
  
  
  "Ita," inquit, "digitis perplexis ora meis". "Sed post optimum, minus componere non vis." Obsecro, conficiamus vinum.
  
  
  exinanivit lagenam. Maculis maduerunt genae, et respiratio paulo gravior facta est. "Noli ire," insusurravit. Dic populo tuo, quoniam deperdita est pellis.
  
  
  “At scio hoc non ita esse, Sophia, et hoc satis est omnia ad morem venire. Unum est: promissionem quam feci populo Izan.
  
  
  "Immo, memini te dixisse urbem captam esse et eos adjuvare velle."
  
  
  “Auxilio” ioculariter dixi. "Mirum est auxilium Aptos."
  
  
  "Adjuvabis" illa promisit. "Recipies aliquo modo, si unus ex nobis supersit." Lacrimae obortae sunt in oculis eius. "Ne quaeso", dixit iterum. "Mori te nolo."
  
  
  "Si quis moriturus est, barbatus ille cinaedus nothus est."
  
  
  'Vos Insanis. "Sicut insanus ut Polgar," exclamavit. Tum ruit ad me, et barbara vi pressit uda labella.
  
  
  Illa tam subito rupit ac apprehendit, ambo anhelans anhelans, plus avidus relinquens. Solis radius per rimam parietis erupit et faciem illustravit, et vidi risum simul tristem, calidum, et tenerum. Ego illam ad me deduxi, et os apertum udo, aperto osculo, avide exosculatus sum. Oscula nostra ignem impotens accendebat. “Ita, sic,” ingemuit sicut ego solutus sum et subucula sustulit. ' Ita . ..
  
  
  In uno motu declivi braccas detraxi et super femora decocta. Sensi calore corporis ad me movebatur, crura anhelat trahens. Nunc tantum subligar gerebat, et nescio quo modo haec mulier extraordinaria ad tactus et minutissimas sericeas curabat invenire, videnda suae muliebritatis in mundo, qui homines crudeles et immites erant. Panties deieci et nates et femora liberata sunt ad manus meas explorandas. Tarde manum meam cucurri super ventrem et femora, deinde inter crura alta attigi. Ingemuit et tremuit desiderio.
  
  
  Sophia me adiuvit vestes exue, trepidus ad braccas et thoracem luctans, corpus meum ad aerem frigidum tugurii exponens. Reclinamus in lecto, et tacite amplexi sumus, alter alterius tactus in tenebris fruentes.
  
  
  Labia ardenter iunguntur, et omnis miseratio praecipitatur. Circumfusa me bracchia, et me trahebat ad eam, labella carpens, linguam in os profundam suxit, et dorsum ungues in altum cucurrit. Sensi rudis libidinis, papillae obduratae praecordiis, corpus movens incessanter ingemuit.
  
  
  Languidus vagitus volucrum iugulum fugit amplexa me. Facies detorta libidine, os avide movetur, coxis circum me numerose aperiuntur et clauduntur. nec iam quicquam praeter incredibilem animi momenta sensimus. Impulsu stimulo, miraque voluptatis Dolor sub me torsit Sophia. "O, oh, ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhqhhhheag bibto bibitagmentis bibithementis quid si quid quid quid hoc volo enim nisi hoc esse quod Chichichihauuuu! exclamavit. Tantum tensionem in me sensi crescentem et corporum nostrorum frictionem contra se invicem.
  
  
  Tum exclamavit, intolerabili fere voluptatis ardore proclamavit, omniaque in corporibus in ultima explosione confligere videbantur.
  
  
  Cum iam actum est, in laetum, insomnium, soporem, corpora nostra tenerrime implicata incidimus.
  
  
  
  Caput 6
  
  
  
  
  
  Tugurium mox ante solis occasum relinquemus. Somno quievisse sensi, sed frigus. Sophia affirmabat tunicas meas laceras corium relinquere et loco thoracem laneum extra gere. Tum luctus in braccas succinxit et MAB in balteo succinxit. Sofia braccas mundas mutavit et camisiam invenit par calceorum. Illa mihi negabat se laceres non frangere. In solis radiis, facies aurea et pulcherrima. Labra ejus plena sunt et rubra.
  
  
  Padra ex alia tugurio prodiit, humeros quassans et pectus unco terit. Habuit autem ipse videns in oculis eius scientem ipsum, et videns illum Sophia appropinquantem, erubuit penitus et festinavit ad tugurium, ut inveniret aliquid faciendum.
  
  
  - Actum est? — Negans intuitum breviter rogavi.
  
  
  "Ut paratus esse potest. Conversus ad praedam. "Venaculum est", molliter dixit, "sed etiam bestiae corda habent."
  
  
  Conventio nutus veniam.
  
  
  Sub occasum solis, umbrae erant longae, et vestigia per orientem clivum quasi vitta pulveris videbantur. Longe infra erant saxi ingentis, qui populum Karak abdiderunt verisimile, et dolosas spartarum ad hos scopulos attingebant. Shale erat sicut arena arida, et factus est in muscipulam quisquis eam ascendere vel descendere conatur. Sed nimis custoditum foret iter ad tale aliquid conari.
  
  
  "Ire potuimus aliam viam," Padra torva suggessit.
  
  
  'Non bonum'. Sol ibi oritur, et populus Karak digitos nos numerare potest qui ab ea parte conabitur si viam non adhibemus. viam adhibendam censeo. Erimus in umbris nec putamus temptabimus transire.
  
  
  "Bona idea, Carter," Padra dixit.
  
  
  Tacite a cacumine campestri delapsus usque ad crepidinem superne detractam habebimus. Nos diligenter admovimus, sclopis in promptu, et labi in scholis clivo coepimus.
  
  
  Iam sub divo eramus, et omne descensus nostri pollicis grave certamen contra scapulas solvebant. Hoc plenam intentionem nostram requirebat, et si nunc Karak populus maculosus est, casum non sustinemus. Omni gradu emissa esse expectabam. Musculi mei in vehemens spasmo tensi dum terram contusam arripui et breves sectiones nimis arduae delapsae sunt ad aliam viam eundi. Tempus stare videbatur, sed sensim ingens saxum ante nos imminebat.
  
  
  Tandem ad finem saxi clivi perventum est. Volvi inter saxa prima veni et Padra me secuta est. “Fecimus,” subridebat me. "Nunc nothi istos absolvamus." Tantum tirones Karak hic et nullus priorum fratrum. Hoc tempore non tantum vulnerabo."
  
  
  Adnuit consensus et deinde per solitudines et feras landscape, per virgulta et circum saxa. Padra et per mille fere passus irrepsi, vestigia subinde spectans. Vigiliae Karak procul abesse non potuerunt, et vestigia opportuno tempore nos adducunt.
  
  
  Subito venimus ad fossam profundam, ubi olim, multis abhinc saeculis, saxum ingens rupit et cum fremitu per imam vallem irruit, relicto ibi alto signo. Diligenter repivi ad crepitum cum Padra post me reptans, ac deinde super humero meo susurrans, "Duo viri" dixit.
  
  
  Padra paulum propius admota ut per crepidinem circumspicere posset. Praemisit leni clivo circiter viginti metra. Duae latrones a latere stabant, a vento feroci protectae, tormenta contra saxa innixa. Unus homo volvebat cigarette dum alius ex utre bibebat. -Nonne dixi tibi? - Padra contemptim dixit. "Hi non sunt libertas pugnatorum. Scelerati sunt. Nulla in illis est. Aptos hic nihil habent.
  
  
  Recordatus sum verborum Sophiae: "Non sumus iusti fures." Postero momento, Padra vasa eius utrem intendit.
  
  
  “Minime,” exsibii, admota manu. "Si jacis, strepitus alliciet omnes."
  
  
  “Recte dicis,” ingemuit. — Ignosce, Carter.
  
  
  Dicebam ei ut operiret me, et deinde in fossam desii, et monstrans eos MAB. — "Non sonus."
  
  
  Ad arma non pervenerunt tempore, fortuna, ne temptant quidem. Manus supra capita tenentes lente erecti sunt, stupore in vultu scriptum.
  
  
  "Padra," super humero meo clamavi. "Venite huc et arma sumite."
  
  
  Delapsus super aciem fossae, et versus stationes tendit, ex acie tormentorum tormentorum ignitorum ad resistendum.
  
  
  Repente globus armatorum ex caeco vestigio apparuit. Stant ibi aliquantisper, facies plenae confusionis et stuporis, tunc aperiebant ignem. Plumbum sibilavit et eiecit circa Padra et me.
  
  
  Ad latus provolavi et submachinam sclopeto excitavi ut funesto impetu responderet. Padra columbina post crepidinem saxei, omnia glans placide petens. Disjecta oppugnantium caterva est, duobus exanimis ac tribus vulneratis relictis. Alter i jecit alter, cum tristitia in marginem attigit. Alius homo, palliator mustachioed insidiatoris, paene in me cucurrit, cum Padra glans in cista cecidit. Desii et iecit ad ratem faciei Padrae tendentem. Irruit retro ac deinde procidit, per quod supererat faciei labens.
  
  
  Iaculatio occubuit ut viri Karak coniuncti sunt, et Padre coniungi potui antequam iterum fusa exarserit.
  
  
  rogavi. - "Quid agis?"
  
  
  "Pejus est illis intentio flatu", inquit Mauser dum reposuit. MAB in tugurio Sofiae nulla fuit et ultima cartridge usus sum. Pueri Karak unus e operculo ad operculum cucurrit, sed terra soluta est et elapsus est. Ultimum iecit cepi meum. Suam fibulam glans percussit et in angulum stomachi disparuit. Illic cum vacuis constitit pistillis, nunc nihil aliud quam arundo metallica pretiosa et multiplex.
  
  
  "Padra circumdabunt nos."
  
  
  "Ita, et vereor ne strepitum satis fecerimus totam suam turbam allicere."
  
  
  - Inde infernum hinc exeamus.
  
  
  Exitus e praeda insomnium series difficilium et repentinorum levium proeliis facta est. ex uno mortuo tuli Schmeisser MP XL. “Habes unum infernum congeries armorum hic,” inquam ad Padre. "Amice, si cum oppressoribus ut clandestinos pugnaveris, pro his te praebente, laetus eris omnibus, quas in manus habes."
  
  
  "Est igitur facultas ut Karak nullum apparatum radiophonicum habeat, sicut walkie-loquies."
  
  
  "Minime, nihil habet."
  
  
  "Bene, opinor, aliquid gratum esse habendum est."
  
  
  Per rimas et valles ascendimus, per saxa vetusta putres pondere nostro, per spinas, torta virgulta, quae nostram cutem torquebant. Latus et ense micant hebeti vulnera, torrida dolor, Frigidaque inhorruerunt venti. Aliud iugum, aliud rima; currite, pugnate, et iterum currite. Padra concitatum. Ambo defessi et anheli fuimus, cum tandem ad campum pervenimus et ad cursum lentum retardavimus. Vidimus populum Karak amisimus et, circumspiciens unum extremum tempus, in cloacam desiluit.
  
  
  Post mediam horam ad villam eramus. Nos per murum dorsum repebamus ad summum aedificii et post patronam prospeximus. Vigil cum sclopeto in humero suo quiete ambulabat circa atrium perditum. Padra caput innuit ad portam dirutam paucis post praesidiis cubitis. "Ad basim ibimus", insusurravit. — Ibi in aerem ductus ascendere possumus. Mauser in sacculo posuit et Schmeisserum suggessit me custodire. "Hoc non est", dixit mihi.
  
  
  "Tantum habemus tuum sclopellum si deprehensus". Ingemuit fataliter.
  
  
  Conversus sum et vidi vigilem, miratus quis esset insanior, Karak, Padra vel me. Videbatur in eternum ambulare. Aliquando consedit calceum fricare et sibi mussare. Tandem circa angulum disparuit. altum spiritum cepi et post Padra cucurri.
  
  
  Nondum in conspectu erat vigilis, cum ad fornicem perventum est et in mucida et putrida cella impingebat. In medio fornax erat fornax antiquus foci, supra quam angustae fistulae inter parietes ramosae, in area dimidia fere metri.
  
  
  Haec erit nobis via, dixi. " Certusne es hoc ad Karak nos ducet?"
  
  
  ' Etiam. Ad omnem villam ducunt.
  
  
  "Tunc conemur in cubiculum ingredi." Eum capere possumus cum solus venerit. Viam, quid si haerere possumus?
  
  
  "Quod valde infortunatum esset," Padra sicce respondit. "Mures mures circum vertere non poterimus."
  
  
  Foramina maiore fastidio aspexi. Padra tibia monstrante ascendere voluit, et deprimi pede labium deprimere et intus labatur. Ibi in ventrem meum versavi. Padre difficilius reperit, sed post me ascendit dum digitis me movebam, me in brachiis et digitis sustentans.
  
  
  Hi veteres ductus functi debent eodem modo in praeterito sicut et hodie. Romani praeter crates in tabulato in fundo muri exit. Propius ad laquearia foramina angustiora erant. Erat ratio mirabilis efficax.
  
  
  Repebamus in tenebris, intermissione subinde ad quietem. Sordidum, grueling negotium. Putabam nos facile in angusto loco haerere et mures ad pedes meos corrodere posse.
  
  
  "Nos nunc in praetorio sumus," Padra in uno intervallorum notatur. " Cubiculum alterum aut alterum, tres potius puto."
  
  
  "Spero te recte, Padre."
  
  
  Nihil dixit, modo sórtebat. Repremus per fistulam donec ad sectionem collapsam pervenimus. Tarde purgavi locum, Padre frusta saxea et sordes porrexi. Deinde repimus.
  
  
  Leak alicunde supra sonos coepit. Non certus eram quid dicerent, sed ego Karak vocem agnovi certissime. Stavi, Padre ut quieti annuens, perrexi iter lapsus placidissime ne quis nos audiret.
  
  
  Tenui anhelitum ad exitum perueneram, ubi strepebat strepitus. Eadem vis quae fistulam post nos delevit hic dilatavit. Paulatim potui invenire spatium satis ad movendum in clunibus meis. Padre mihi proximus erat, gibbosus, et in coxis nixus. Et vidi quasi verrunt camini. Procumbo, millimetre per millimetre, et circumspexi cubiculum, oculos meos ad obscurum lumen taedarum aptans.
  
  
  Sederunt circiter duodecim viri circa mensam vilicam. Quattuor ex illis similes veteranis excubitoribus vetustis superfuerunt, quibus diebus Mediolanensis administratio superfuit. Ceteri iuvenum audacium latronum Karak. Karak in frustratione vel impatientia vel ultro citroque ambulabat, vel forte utrumque, ut dextrum pugnum in laevum bracchium impulit. Padra tacite fremuit, animal inimicum sentiens, suumque pondus in irritando movit.
  
  
  His dictis lapidem deiecit. Sonus obstrepit. Certum est me in conclavi audivisse. Colloquium autem sine intermissione continuabatur.
  
  
  Audivi Karak dicentem, “Ad infernum cum vidua Mediolani et fatuo hamo. Faciem tuam debemus. Debilitamus, exercitus augetur. Gloria nostra post nos dies sunt. Nihil aliud sumus quam spina in latere eorum.
  
  
  “Spina potest adhuc valere,” unus ex senioribus eum admonebat.
  
  
  "Vah." Quousque tandem? Arma nostra iam vincuntur et obsolescunt. Occidens usuras amisit et a nobis avertit. Nemo curat.
  
  
  "Iste autem, Carter, dixit....."
  
  
  "Ille, inquit," Karak exclamavit. "Est una persona."
  
  
  "Expectasne plus, Evan?" - senex placide interrogavit. "Solus unus habebat facultatem ad Aptos perveniendi, et successit Carter."
  
  
  "Non expectavi aliquid," Karak valde objecit. "Tantum frigus, fames et turpis mors, si sic permanemus."
  
  
  "Non est alius modus."
  
  
  "Comedite."
  
  
  Dux barbatus maculoso torvo vultu ad senem: “Audite omnes. Contactus noster in Metkovic varias auctoritates inquisivit. Dicit, si nunc sumus quietiores, impetrari posse certas concessiones.
  
  
  " Jacet," Padra exsibilavit.
  
  
  digitum labiorum meorum ad obtenebratum dedi eum, et mens mea dis- plicuit cogitationibus meis. Fuitne Karak contactus Metkovic idem ac meus? Si ita erat, qui exercitum Iugoslavum admonuit et paene me interfecit? Praeterea si tam placidum imperium est, cur Jzan ceperunt?
  
  
  "Id causa," Karac continuavit, articulos suos super mensam arripiens, "populos Belgradi invitavi ut nos hic visitaret."
  
  
  'Hic?' Padra fremens, depressus. Similis erat explodendi ira. - An hostes huc adduxit? Mediolanensis in suo sepulcro, si hoc audivisset, se traderet.
  
  
  "Shhh," ei exsibilor.
  
  
  "Sed quid si non consentimus?" - senex tacite interrogavit.
  
  
  "Tunc iunge moechi istos in praeda," latrante Karak. “Nos securitatis et pacis occasio est, quam si tibi non videris, de futuris uxorum ac liberorum cogita. Nos tot annos sanguinis hos multum finemque faciemus.
  
  
  Frementem audivi iuxta me et pedum commistionem. Priusquam quicquam possem, irata Padra per foramen in cubiculum desiluit, ira et indignatione rugiens. Omnes in eum vultum verterent, perculsa specie fuliginis immanis.
  
  
  Iuravi Anglice et Serbo-Croatiano, sed properavit iungere ferum, mirans si moriturus essem. Mori mallem stantem quam in hoc meatu sordido aere. “Damnate, Hesh,” inclamavi ad illum. "Vide quid feceris."
  
  
  "Homo tantum potest ferre tantum et non plus," latravit. Ille iit ac senibus rupit. - Tu, Vetov, compater meus es mi! Iam oblita es quomodo cum Polgar in honorem Croatiae humero pugnavimus? Tuque, Chirpan, coram Serbis repes et ocreas osculaberis? Clamavit, oculos ira micantes. - Bene venditionis, Evan? Tu nobis vendidisti, fecisti nobis.
  
  
  Vox Karats sonabat sicut silex. - "Insanus es, Hesh. Somnia nostra sunt et nos ad rem accipiendam. Cur plus sanguinis in manibus tuis eges? Revolutio numquam felix est."
  
  
  Padra hamum vibrans. “Si cruor hic est, serborum in aequo certamine sanguis est. Quid de sanguine in manibus tuis? Croatica sanguine?
  
  
  propius accedebant Karak homines, aliquid mussantes.
  
  
  - An non dixit tibi? Padra vociferatus est. "Nonne dixit tibi quod nos circumdedit et occidi nos iussit?"
  
  
  "Mendacium, mendacium," clamavit vox. " Proditor es."
  
  
  Padra pugnum suum sicut tormenti tormentum dimisit. fragor erat et homo post se in hominem volavit. Viri Karak paulisper se receperunt et rursus ad nos venerunt.
  
  
  Padra falce falce se abripuit et impugnantem in inguen genuflexit. Percussi faciem meam cum palma, et audivit fragorem ossis. Cum alium oppugnaturus essem, sensi glandem crus transfigere. Clausit in pectus meum cauponibus et subitus dolor caeco dolore caput meum lacerare videbatur. haesivi, simul me extraxi, et unum e sclopeto arripere conatus sum coram me. turba mota est, et terga premunt. Conatus sum anatem, sed scissum est alterum sero.
  
  
  
  Caput 7
  
  
  
  
  
  vox de tenebris venit. "Ad resipiscens".
  
  
  "Magna," dixit alia vox. "Estisne parati, Excitat?" Mihi valde exiguum tempus est.
  
  
  Prima vox succincte respondit : Tamquam paratus est. Tarde obscurum nubes purgatur, sed primo sensu nihili fecit. Natanti in mari doloris sum. Tarde intellexi me omnino nudum esse, in sella ferrea sedentem. Cum movere conatus sum, inveni meos articulos et talos compedibus constrictos acutis metalli.
  
  
  Pauci a me pedes steterunt breves, homo corpulentus. Ingens venter eius super balteo suspensus et per foramina cilicii conspicuus erat. totus calvus erat, et facies informe erat illud monumenti exigentiae professionalis carnificis solum suum officium faciens. murmur motus erat. Evan surgebat de sella et iuxta manum meam emissa.
  
  
  "Bene vespere, Carter," dixit libenter. "Tu et Padra vere abhorrent, cum per haec moenia intrasti."
  
  
  nihil dixi. Ego iam laborantibus questus iugulo meo laboro. Videbatur exsiccata et compressa, quasi in pugna aliquis gressum.
  
  
  “Sed puto me aliquid dare posse,” Karak sardonice risit. "Suscipe porticum meam."
  
  
  Circumspexi, et intelligere coepi ubi essem. Fui in cellula parva quadrata parietibus rudibus sectis. Aer erat repletus foetore sanguinis et stercoribus. In luce tremulum unius foculi vidi cellam ab altera parte duas valvas cum crinibus et in plano oculo ad fuperius angustas. Parietes antiqui torturae machinas contegebant: fibulae crus et pedes, flagellum, torris, caput posticum, torques et armillae adductis, ma- nis maculatae, forcipes et fibulae ferrugineae. Sensi bilem in gutture meo exsurgere et nudum corpus goosebumps decurrere.
  
  
  Karak ad me convertit et caput meum crinibus traxit, illud crudeliter volvens, sine dubio recordans momentum cum crinibus trahi. "Volo scire omnia de lupo Mediolanensi," statim insusurravit. "Cupio scire quid magni momenti sit de hoc.
  
  
  Pauca ei maledicta dedi, quae vultum eius pallesceret et comam quasi ictum emitteret. “Padre utinam iam hic adesses uter vestrum primus misericordiam imploraret. Sed nunc bis tantum petes ut aequum sit. Excitat!
  
  
  Ad alterum virum impetuose elevavit, et super cathedram Garth deambulavit. Quid ageret videre non potui, sed turbans cogitabam me non modo sedere in sella veteri. Audivi eum discurrentem per omnes pedes. Aliquanto post sensit odorem acrem metalli calidi ac fumi.
  
  
  Dicturus es mihi, Carter. Serius aut citius mihi narrabis.
  
  
  Foetor invalescit et nunc animadverti cathedram moleste calefactam esse. Ut vetus metallum sellae incaluerat, tenaci compedibus adstrinxi. Pellis mea ardebat. Dentes dedi, et tacui.
  
  
  'Putis, Carter, te frangere non posse?'
  
  
  Flammae cathedrae sedis diffundere coeperunt ut tunica parva pelliculae infixae Excitat. Ignis crevit, manus lambit et cutem meam combussit. Clava ferrea versa cerasi rubra, foetor novus intravit, foetor alius, foetor exustae carnis. Assum vivendum te mea.
  
  
  - Carter, quid est lupus damnati secretum? Scio eum ibi esse, nec tempus habeo ut te belle petam dum in via Serbicus exercitus est. Dice mihi.'
  
  
  Audivi me effutire. ' Caper . caprae ... .
  
  
  'Quod? Quid capra?
  
  
  "Capra tua, Karak."
  
  
  "Quid cum hoc?"
  
  
  Luctatus sum in ardenti cathedra, pulmonis fumo et dolore constrictus. Sed potui satis aerem haurire. "Capra tua familia . Karak ledo me in facie pugno magno suo et labrum meum fregit. "Uncia per digitos mitto te ad infernum," latravit me. — Excitat, quod satis est. Liga eum ad adductius.
  
  
  Excitat ignem sub craticula aqua effudit, me soluit et per frigidam saxum dure traxit. Nervi explosi sunt et dolor paene intolerabilis fuit sicut lapis rude fricatus in cutem meam combustam. Proximo momento Excitat gravia ferrea adductius in manibus meis alligavit. adductius est praecursoris paene praecursoris ad eculeum, tormentum quod victimam in aerem levat et repente eum in terram demittit. Haec inhumana ratio est extendere lacertos, lacertos torquere, lacertos artus, ossa frangere.
  
  
  Excitat me manibus donec penderem, vix ut digitos tetigisset humus. Deinde ad parietem post adductius ambulavit et flagellum in manu sua revolutum arripuit. Ille post se concussit et Karak convertit, ordines exspectans.
  
  
  Oculi Karak febricitat et impatiens ad me convertit. “Romana est fabrica, Carter. Annon id ipsum ad tormenta aptissimum facit?
  
  
  Deinde retorsit et adnuit. Flagellum evolavit et corpus meum vulneravit. Dolor fere intolerabilis fuit, sicut cutis cruda circumvoluta nudo feminibus et stomacho est. Inflexus sum in arcum in pendulo meo.
  
  
  "Id quod Romani Lupercalia" celebraverunt, Carak risit. Idibus Februariis omnes in plateis saltaverunt uxores suas flagellis e ramis salicis tundentes. Nunc dic mihi de illo Mediolano lupus, Carter. Dic dum potes.
  
  
  Flagella iterum me percutit, livorem in nudo coccineum relinquens. Luctátus sum in catenis, quóniam tenébant me, * flagellárum longitudinálem evitare tentans. Sed Garth magister artis suae erat nec quicquam deesset.
  
  
  Lupus Mediolanensis, Carter. Quid huic lupo mali est?
  
  
  Vox Karak incomprehensibilis mihi facta est sicut me iterum iterumque exagitat. Clamor per cellam resonabat, et cum decumberet, a me ipso venisse intellexi.
  
  
  « Lupus. ..
  
  
  Mihi opus est quieti. Excitat me desinere facere, alioquin exitum ex hoc cruciatu nunquam invenirem. Ingemitans, prostravi pronus caput, et simulabam transire. Corpus meum dissolutum est, et compedibus ferreis immotum pependit. Excitat pluries me pluries, sed clamores e gutture erumpentes supprimere potui. Aliquanto post verbera audivi in pavimento cadere.
  
  
  Karak iratus est ad inferos. “Stulte nimium processisti”, exclamavit in Excitat. "Tolle".
  
  
  — habebis exspectandum.
  
  
  'Non expectandum.'
  
  
  "Abes".
  
  
  “Perdemus, Excitat, meliora facio quam hic pendeam custodio”. Voca me cum iterum loqui potest.
  
  
  Audivi Karak e lacu venisse. Ostium post se impetu impetu impulit.
  
  
  Minutae centuriae similes trahebantur. Sudor dejecit corpus, madefacit vulnera tumida, sed non movebar. Excitat inpatienter ultro citroque. Eum audivi percutere parem lucem his cigarette. odor sulphuris et mali tabaci nares titillat. Sed tempus protrahitur, et repente Excitat mussat: "Tu, stipes!"
  
  
  Ostium apertum est et iterum impulit. Excitat et discessit. In cubiculum cubiculi inspexi et miratus sum quam diu vellem antequam rediret. Paucis post momentis audivi sonum quietum stridorem et constitui requiem meam iam supra esse. Sed tunc intellexi sonos post me venire, a tergo camerae. erat sicut mures in muris currentes.
  
  
  "Carter," susurri audivi. "Carter."
  
  
  Ego lente in catenis conversus sum ad ostium contra faciem in altero fine. Facies duae tenues cum languida luce micantes vix oculis apparent. Eos statim agnovi. Hi fuerunt Sophiae viri duo ex tribus qui in primo congressu cum Karak ceciderunt.
  
  
  'Tu exaudi nos?'
  
  
  ' Etiam.' rogavi. - Estne padra vobiscum?
  
  
  Respondit unus ex hominibus.
  
  
  - Nonne ipse erat tecum? - quaesivit alium virum. Forsitan ille fugit.
  
  
  "Aut mortuus est," primum amare addidit.
  
  
  "Omnes te mortua esse putabam," dixi.
  
  
  "salutant nos alia morte: ad ludos."
  
  
  — Ludi ?
  
  
  "In arena. Contra electos sicarios Karac. Menton abiit, et nos sequentes sumus.
  
  
  "Carak insanivit." — Vix meis auribus credere possem.
  
  
  Etiam sed. Cunctatus homo, tunc anxie dixit: Excitat audio. Vale Carter.
  
  
  Facies evanuit et ego solus remansi adhuc.
  
  
  Reversi sunt quaedam virium mearum, horrore succisus eorum quae modo dixerant mihi. Ad parietem pedibus, supra manus compedes catenas arripere me eduxi. Digiti mei lubrici erant, sed retinui. Magno flatu arrepto, manu escendere incepi, ut quantum potui, manu. Musculi in brachiis et scapulis ad modum tendebant, sed ego semper adsurgo.
  
  
  Ut ego gravem bar attigi, sonum gressuum appropinquantis audivi. Desperans, crus torsit super trabem et ascendi. Ego ad compedes furibundus yaned, sciens me liberum erumpere antequam excitat ad me, et flagellis me coepit verberare. Compedes cincinnos simplices habebant, quae pro padlocks antiquitus adhibebantur, verisimiliter primordiis Montis Atho. Ostium apertum est et umbra Excitat in pavimento lapideo apparuit. Simul, inveni punctum pressi et compedes solvi. Tunc vidit me Excitat. Ut erat, portavit celeritate pantherae.
  
  
  Flagellum arripuit, et post se erexit, vultumque subita ira contorquens.
  
  
  catenam ferream quam celerrime arripui et in eum irruebam. Mansulus apertus eum in latere capitis percussit, templum cruento pulpam contrivit. Qui cum procidisset, sellam vectis reppulit et ad terram corruit. Sine cogitatione, super illum desili et toto pondere in pectus eius apposui. Murmurante gemitu deflare videbatur; sanguis et mucus ab ore hiante fluxit. Dimidium saltem costae frangendum est, et iam fractum os pulmones penetraverat.
  
  
  Sciebam ianuam exteriorem reseratam esse, sed cum secunda seris etiam in secunda ianua tractabam et alios captivos liberare volui. Cito corpus Excitat claviculis quaesivi, sed eas in eo vel in cella non potui invenire. .. desperans duos viros vocavi ut mihi nuntiarent ubi essent.
  
  
  “Solus Karak claves habet”, unus ex hominibus respondit.
  
  
  - Ne solliciti de nobis. 'Aliud,' inquit, 'fuge dum potes.
  
  
  - Et si potes, mitte auxilium.
  
  
  Odivi homines in lacu, sed recte. Hoc solum responde. "Faciam," promisi.
  
  
  Ego cucurri ex e Karak tormenti cubiculum in longum, obscurum ANDRON. Cum cogitare destiti utram partem irem, audivi unum ex hominibus clamantem. "Dextra, suus exitus unicus est!"
  
  
  Sine interrogatione, ius vului. Sciebam me nudum et inermem occidi, simul ac unus me custodibus Karak vidit. Inexplicabiles erant corridores, saepe desinentes in fines mortuos vel lapsi, redire me cogentes et supra incipientes. haesus sum in obscuro lumine, telam tacitam. Sed videbatur ascendere.
  
  
  Profectus sum in tenebras, et inveni post primum impetum adrenaline vires meas debilitare. Parietes acuta saxea cute scissa teruntur, nudaeque pedum vestigia relinquunt cruenta. Sola res quae me prosequebatur, erat intensum odium Karak et desiderium meum ad eum solvendum.
  
  
  Cuniculum post id quod aeternitati simile videbatur, non amplius obscurabatur sicut prius. Longe ante lucem griseam vidi in fine cuniculi, et tremens cum lassitudine cucurri ad illud. Aliquid mihi molestus erat: semianimis admonitio me obsistere conatur. Sed excussi eam et pervenerunt ad portam.
  
  
  Tum iterum in mundum erumpo. genibus merui, crura nimis debilia stare rectus, et sensi sub me humum. Squalentia sanguinea erat humus: amphitheatri Romani pingue solum.
  
  
  
  Caput 8
  
  
  
  
  
  torpens a frigore, aruit cruor et sorde, surrexi ad pedes meos. Haec erat amphitheatri arena, quam pridie mihi Padra demonstraverat, et in ovali anulo haesi. Supra me scamnis ordines justos Karacii homines cum facibus sederunt, ruinas putridas illustrantes. Et in summo amphitheatro erat maniplus sicariorum cum tormentis et sclopetis machinis. In medio fere muro longo curvato sectio scamna lapidea in capsulis, et in una earum Karak erat. Cum facibus iuxta se duos habuit amicos, et vetus stragulum obiecit uniformi, ut a frigore se defenderet. Oculi eius in me defixi sunt, et os eius in risu diaboli inflexum. Unde stabant, quasi "Nero" in detrita toga aspexit.
  
  
  Corpus viri corpus humi iacebat in conspectu meo. Sciebam Mentonum esse, tertium Sofiae catervae captivum. Velatus est, sicut aliquis supplicium. Primum non intellexi cur, tunc recordatus sum coetus quosdam gladiatorum, andabates, caecos praestringi caecos.
  
  
  Non potui non mirari quam multi viri ac feminae stabant ubi nunc eram; quam multi ex eis propter voluptatem sanguinum tyranni sicut Karak crudeliter interfecti sunt.
  
  
  Vocem Karak audivi. - "Carter!" Ut insanus risit. "Non expectata ut altera attractio." Sed bonum est quod manere potest."
  
  
  " Excitat mortuus est."
  
  
  "Hoc expectavi, aliter effugere non potuisses." Videamus quam diu durare possis antequam illi coniungas.
  
  
  "Moriuntur te salutant," dixi cavillans, manum levans.
  
  
  Ex altera parte arenae, magnus miles tenebrosus a porta emersit. Braccis et ocreis strictis indutus erat, pectore nudo micans lampade. Onusta retia gestabat tridente, prisci retiarii arma.
  
  
  Accedens ad me, decubuit, digitos meos tangens humum. me circumdedit gladiator, iocans me a tridente tenens.
  
  
  "Age," praecidi. 'Quid prohibet te? Times nudum?
  
  
  Subrisit et simpliciter incepit rete quasi lasso nere, semper dilatans et planus supra caput suum, paratus ad me dimittere et projice. Melius sciebam quam videre retiaculum et expressionem spectare in oculis et in vultu.
  
  
  Hic est! Discidium alterum ante iactum. impingebam et revolvebam ab eo. Una pondera plumbea in crure meo impulit, sed rete periit et in arenam cecidit.
  
  
  Ego exsilui et rui in eum antequam rete iterum caperet. Impingebat retro, et subito me cogitabam ut eum reciperem. At ille me tridente suo iecit, et anas ne me tridente afficeret. Subtraxit me in angulum.
  
  
  Stebam anhelans, nec me acturi possem hercle iterum. Quod si impetravi, proximum impetum ac proximum ictos velim. stimulum restiti ut sedeat et me conficiat.
  
  
  In opere meo in AH pugnavi submarines et hydrogenii bombas, X-radios et medicamenta mentis mutans, omne imaginabile inventum, sed hoc diversum, valde diversum. Bellum ad pristinam formam redactum, recenti multiplicitate spoliatum. Quae res feras inter se dimicare effecit, quod quodam modo magis terribile est.
  
  
  Sed bestiam sensi intra me crescentem, et dentes hoc vicensimo saeculo gladiatori denudavi, dum se in aliud inceptum collegit. aures extendi meas ad audiendum letalem gurgitem rete sonum. Expectavi, gibberosi, lacerti temporis.
  
  
  Mox iterum proiecit.
  
  
  Ego ut ante columba, sed hoc tempore conversus sum, et rete tortum arripui priusquam dimitterem posset. In me gladiator ruit sublato tridente. Proieci rete retia, sperans se abicere stateram.
  
  
  Implicuit, et irretitus est sagena, qua operuerat eum.
  
  
  Statim super fui, decrevi ei tam clementiam quam erga me in oppugnatione monstrare. eum prostravi ad terram et scidit fuscinam de manu eius. Ille exhorruit, dum versam in pectus immergere fuscinam. Actum erat in secundo. Exhorruit quondam, palluitque exsanguem, Decidit exanimis ad terram.
  
  
  stabat innixus corpore, teloque tridenti innixus. Fremitus hominum audivi Karak. Conversus ad subsellia et Karak vidi in throno. Vultus ira expalluit. Subito post fuscinam evelli et Karak appropinquavi.
  
  
  Statim intellexit quid ad me essem. "Noli, Carter," clamavit. "Tubentem istum longe iacere non potes, et praeterea mei te interficient."
  
  
  “Quis curat ut moriar, Karak? ut tecum pariter me ducam.
  
  
  "Semper putavi te Americae sunt ludis fans."
  
  
  "Sports?" Manum meam cucurri super scenam cruentam. "Tu cogitas hoc ludit? Quid istuc est, Karak?
  
  
  Male risit. "Placet me."
  
  
  "Aeger es", dixi fastidio. "Vos Insanis ".
  
  
  - Ne dicas quis sim. In hoc hellhole damnato hic vivere nunquam habuisti.
  
  
  "Incipio intelligere. Vere Aptos odisti.
  
  
  "Aptos despicio." Imperio gesto Karak sagum arctius involvit; oculi ejus sicut lapidis. “Omnis hic minutatim consumptus est pro me cruciatus. Sed hoc mox finietur.
  
  
  "Ita Padra erat post omnes." Serbis te vendidisti.
  
  
  'Vendidit. . humeros extulit. - Sed non prodidit. Concordia cum Belgrado dedit mihi pecuniam et potestatem que michi debebatur. Sed significat quod homines numquam iterum frigent, esuriunt vel timent.
  
  
  Quandoquidem imperium suum servavit? Fallis, Karak.
  
  
  'Nullus. Non auscultabo te. Populus meus laetus erit.
  
  
  "Non hic advenerunt ut beati sint, Karak." Liberi huc venerunt.
  
  
  'Libera?' - Clamavit Karak vere risus. "Aptos fuit gelidus carcere tota vita mea. Sola mors libertatem hic affert. complodit manus, aliud gladiatorem significans. "Id quod amo ludos tam. ego novissimus liberator populi mei. Nunc pugnare et liberi esse, Carter.
  
  
  Quamvis non esset spuma circa os, Karak plane male habebat caput. Is, ut videtur, asperitati suae exsistentiae cessit et paranoia et phantasiis granditatis passus est, mente vagans inter somnia gloriae praeteritae Aptos et visiones suae personae futurae magnitudinis. Non potui eum reprehendere quod pacem petat, sed sanum animadvertisset viam istam vanam esse et sui ipsius perniciosam. Karak plane incapax ratiocinandi fuit; industria mea perdideram eum loqui conatur.
  
  
  dorsum ei posui, et ad mediam aream ambulavi. Ibi ad portam me converti, ubi proximus meus adversarius apparere putabatur.
  
  
  Novus gladiator procerior et gravior quam prior fuit.
  
  
  Pectusque cicatricibus obductum, bracchia tsesti involuta, circulis corio ac metallo conlisis aeneis similes, et gladium brevem et scutum Threicium rotundum tenebat. Nulla mora est, nec me protinus aere secans Funereo ense secans. Conversus sum, et sequebatur me maledicens et graviter spirans. Substiti, conversus, et eum tridente confodisti. Ille novaculam acuta ense retorsit in hastilem protinus, meque iterum inermem relinquens.
  
  
  irruit ut succidat me et cecidi in terram. Cito ad latus volvitur. gladius ejus descendens, me anguste defuit, et in terram delapsus est.
  
  
  Cum gladiator in aliud gladium eduxerit, illi protraho. Avertit, et plantam pollices interfeminam desiderabat et femur suum intus percussit. Dolente dolore subnixum. Non potui multum nocere, sed prohibui illum paulisper. Vultus eius purpureus erat cum ira, quod ab inermi publice violatus esset. Ab eo abripior, murmure capitis mei et prorsus inanes, qui ideam aliquam perdite quaerentes. Frustra. Repente ad me gladiator iterum venit, ense se iactans et circum se ense feriens.
  
  
  Tunc ego ambabus manibus procumbens adaquans glaream et lutum, et ad os eius furibundus proiciens. Existimavit ut expectabam, scutum ad oculos tutandos levavit, nec sordes ei nocuit. Sed paulisper animum advertit. Insiliens in altum, calcem illum in bracchio nudo pede sinistro, deinde pede dextro in cubito. Gladius e torpentibus digitis transvolavit et extra arenam volavit.
  
  
  Me furens cestus percussit ; ictu tota aerem de corpore meo pulsavit et me in terram brachiis et cruribus proiecit.
  
  
  Vertit, et ivit pro ense suo. Torpentem me novi non potui ut istum gladium reduceret. Quamprimum iterum manus ceperit, me lacerabit. Videre velim per vitream ianuam eiectus sum.
  
  
  Desiluit pedibus meis et sequebar eum.
  
  
  "Hajii" tam magna quam potui clamavi quasi Apache iratus essem. Stupefactus gladiator conversus. "Hajii!" Et iterum clamans, et surrexi ad eum, antequam sciret quid ei accideret. Clypeum tollere temptabat, sed sero erat. Crura mea volaverunt in caedendo, et eum in faucibus feriunt. Caput eius cecidit retro et audivi rima vertebrarum eius.
  
  
  Ille sine ullo sano, apertis oculis, cervixque impari flexa est angulo.
  
  
  Cucurri pro gladio, et super caput meum triumphale levavi, illud triumphans apud Karak tristia iactans.
  
  
  'Iam quid?' - ludibrium rogavi. — Fortasse leones? Aut currum curriculum?
  
  
  "Ne sis stultus", furibundus incessit. "Ubi leones aut currus possumus?"
  
  
  — Ne perturberis, Evan. Dabo tibi optimam operam quam vidi in annis.
  
  
  "Vade ad infernum, Carter." Ille ad pedes desiluit, altera manu lacerum sagum circumdedit, altera bacchatur gestiens. "Mediolanium obvenit. Nunc huc cacas ad hanc levandam venisti. Paucis abhinc diebus, sicut Mediolanensis, decessisti. Sed nescio quo pacto ad Aptos accedere potuisti. Hoc tempus effugere non potes.
  
  
  In ira sua Karak non intellexit quid diceret.
  
  
  -Num prodidisti Mediolanum? Hac intromissione stupefactus rogavi. "Stultus fuit, hesterno die et nudiustertius vixit."
  
  
  - Et notus meus in Metkovich? Etiamne hic e populo tuo?
  
  
  "Bene ei pro conatu, mehercules, reddidi." Ut omnes hic, ad meliorem vitam pugnat, non ad vanas formas. Karak astitit, ridentem quasi ioco suo privatum. Tum lente iterum consedit, veteris straguli sinus corrigens. Aliquid insusurravit uni ex carnificibus, qui statim aufugerunt.
  
  
  "Paravi aliquid quod certe invenies interesting, Carter," dixit ad me. « Exspecta modo et fruere tuis proximis momentis in hac terra ». Fatigatus desii ensemque ad terram nixus. Sollicitus sum quid posset manicam suam. Huc usque pura resistentia satis adrenalineum in sanguinem meum sentinam valuit ut me retineret. bastardo barbato iam intolerabilis cogitatio dandi. Nudus me exuit, flagellavit et me excruciavit, et tandem me interficere cogitavit, sed expectaturus erat donec infernum deriguit antequam intromitterem, et coram eo in pulvere prosterneretur.
  
  
  Putabam me hoc tempore deprehendisse. Horror a frigore et ex languore vacillans. Nescio quomodo duos gladiatores pugnas supervixisse potui, sed tantum modo parem adversarium habere possem, ut tertius adversarius debilis nanus esset. Actum est de me et nos ambo cognovimus.
  
  
  Subito a tergo portae sonus altus et ominosus venit. Pili in dorso collo meo steterunt, et me gelidum, tenax timor occupavit. Audivi crepitum ferreorum et rugitum irae, quod venerit ad me;
  
  
  Lupi!
  
  
  Sex ingentes, lupi esurientes infra arenam e stabulis erumpunt. Aliquamdiu trepidanter ad portam, velut turbata moenibus, undique turbatur, incessere.
  
  
  Murmurat alta de turba supra me. "Paenitet me valde nos facere sine leonibus, Carter," Karak hilariter exclamavit. "At spero te alterum non meminisse."
  
  
  I. seriem maledictionis vocabulorum in Serbo-Croatiano respondi.
  
  
  Omnes Karak valde probaverunt. “Si miraris”, male ridens dixit, “Avetus est Mediolani dux eorum”. In victu posuit ut iram paululum frangere conetur, sed frangi non videtur. Nam id fames nisi stro parum. Sed fortasse post prandium bonum paulo obedientius fiet.
  
  
  Karak clarius risit et paene duplicatus est in sede lapidea, sicut vidi lupos horrore fascinatos. Unus ex illis lupus erat Mediolanensis. Haec itaque omnia circa ipsum emortuum et detraxerunt ineptias mendacium fuit. Sed hoc significabat eius secretum nondum revelatum. Sciens animal magni momenti esse sine intellectu quo modo cruciatus esse debet pro Karak. Periculum non potuit occidere lupum antequam reperit, nec satis reperire potuit. Nescio quo pacto hoc me levius factum sentio; quamvis non multum, posita res est. Meus legatio erat ut lupum inveniret et hic sit. Nihil horum animalium solum rationi audire volenti videbatur. Fremitus et mordax, humum exarabant, olfaciebant praedam: me.
  
  
  Subito invadunt, hirtas caudas in terram demittunt.
  
  
  Meos digitos udo destringit ensis.
  
  
  Tendebant, et laetabantur. Ad latus desilui, furibundus in illos irruens. Sed nimis celeriter erant mihi, et sentiebam acutis dentibus femur meum discerpens. Paululum haesi, sed deinde stateram reciperavi, et lupum mihi proximum gladio confodisti. Latus in alium incidit lupum, qui mox in gutture meo saliet. Tertius lupus retro repit. Meo gladio percussi et pene in medium concidi. Sanguinis ubique fuit, calcatus in pulverem, molestis, inclementibus animalibus. Circumdederunt me, ad alium impetum parat, sed subito omnes retro lupo maximo se receperunt.
  
  
  Defixus anhelans perspexi in directum iracunde ad me spectantes; Probabiliter lupus Mediolani dux fuit, et pravorum periculosissimus esse videbatur.
  
  
  Subito MANIPLUS iterum scinditur et iterum me invadunt. Gladium meum vibrans et feriens, irruebam in eos. Coniebam unum e lupis et corruit, rostrum in pulvere mordens, et in ultima convulsione caput retro volvens. Alius lupus exsiluit et per os ensem cucurrit et in angorem eiulans dolebat.
  
  
  Reliquae duae simpliciter oppugnabant, velocius et velocius. Mauris quis maximus ante. Quomodo Mediolanum hoc immane monstrum domare administravit? Fere impossibile videbatur. Tamen Mediolanum et Sofia eum tenere potuerunt ut Karak non intellexit. Desperans caput purgare conatus sum. Susurrus cogitationis per caput meum emicuit, germen ideae. Insanus videbatur, sed quid dixi perdere?
  
  
  Clamavi lupo totis viribus desistere. Loco Serbo-Croatiano Germanico usus sum. "Prohibere. Audi preceptum meum.
  
  
  At illi impetum fecerunt. Eas cum gladio meo rui, miratus sum cur Mediolanum lupum suum Germanum docuisse putarem. Sed consentaneum erat quod sciebam de Sophia, et utens peregrina lingua lupum prohibuit ne cuivis audiendo. Hoc modo canes vigiles saepe in USA exercitati sunt.
  
  
  lupus vulneratus ad pugnam rediit. Sanguis ab ore stillat. Iterum dicere volui eum prohibere et accubare. "Sta. Untergechen."
  
  
  Mediolanum haesitante secundo scissura lupus, caput ad latus inclinato. Videbatur auscultare, sic clamabat, sperans signum in tempore capere nota.
  
  
  "Untergehen, shirecheicher Shoisal."
  
  
  Nunc vehementer portavit lupus quod vocavi eum monstrum putidum et putidum. Subiit, et in confusione substitit. Ceteri quoque subsistere et expectare coeperunt.
  
  
  Tempus stare videbatur. Animadverti coetum hominum qui spiritum tenere videbantur, et Karak supra barbam incubuit et trahit. Silebant omnes et exspectabant.
  
  
  Tunc voces audivi. "Carter, Carter, hic sumus."
  
  
  leviter conversus, adhuc cautus luporum, et ex angulo oculi mei vidi sex figuras per campum currentes. Padra, Sofia, duo homines e praeda et duo a ergastulis. Nescio quo pacto hoc incorruptibile Padra me ceperunt cum me ceperunt et ut nos salvos reddere curaverunt.
  
  
  Sophiam vero et alios cum armis et luporum turba recta in arenam duxit. Lupi incunctanter iterum fremere coeperunt, et sciebam mandata mea ad Mediolanensem non diu duraturam.
  
  
  "Minime," Clamavi ad Padre. 'Ibi manere. Ibi manere!'
  
  
  — Sed, Carter. ..
  
  
  'Bene sum. Ibi manere.'
  
  
  Incertus restiterunt et unus ex latronibus Karak ignem in eos aperuit. Pulvis prope illos volavit, et ictus in patera ovata resonabant. Secuta est alia verberatio offa, et Sophia cum globus eius in portae umbram se receperunt.
  
  
  Proximis momentis in actu ignis rapidus transiit. Lupos tantum et gladium in promptu habui, et de lupis nimis certus non eram. Audebam tamen. "Mit mir," eos latravi, accurrendo ad stat. - Mit mir, euch dickfelligen Nilpferde!
  
  
  Animal Karak fecit ut dictum est, iuxta me ambulans, rugiens et plorans quasi dominum diu perditum salutans. Libenter ceteri lupi eum secuti sunt. Dolum nunc quam celerrime agere erat antequam alica frangeretur. Quod ubi intellexit lupus, me non tam familiarem esse quam visus sum, cessat auscultare me et infestare.
  
  
  Sed nunc lupi e manu mea edebant. Figuratively : Scilicet. Cum murum sub sede Karak accessimus, iussi: "Angreifen". Angreifen.
  
  
  "Carter," Karak desuper me rugit. ' Quid vis . ..
  
  
  Perseveravi lupos hortari. "Angreifen! Weiter. Weiter. Greifen und der Mann toten.
  
  
  Sentiebam quod non multum blanditias ire post Karak: erant valde esurientes nunc. Mira gratia et celeritate omnes in verticem muri se desiluerunt et posterioribus cruribus illico proximo saltu insilierunt.
  
  
  — Desine eos, Cart.
  
  
  'Minime!'
  
  
  Strepitus in stat, perterritisque viris. Alii tergis subselliis prolapsi sunt, conantes effugere. Alii faces praecipitant, et in momentaneis tenebris nutant, nihil videntes. Eorum alii arma concitaverunt, sed dubitaverunt, ne suis noceret. Karak appropinquaverunt Lupi, longi Primores sputo micantes. Cum ira et metu emissa, princeps barbatus fugit de loco suo. Stragulum ejus post se volitans velut tinea promunturium inter subselliorum ordines impegit, nesciens qua via curreret; timor eius omnem cogitationem impediebat. Praedones appropinquantes Nagant Russos suos convertit et incendit. Perterritos compluribus metris omisit. iterum cucurrit et incidit in putres cathedras.
  
  
  Ingentes bestiae dentibus nudatae, ad praedam pavibilem irruerunt. Clamor attonitus horroris labia Karak effugit. Calcavit totis viribus, sed tolerare lupis non potuit. Clamor Karak decessit, ut Mediolanensis pet arteriam carotidem arripuit. Vidi spumam sanguinis, et audivi alium sonum ex arena ortum: sonum acuta rictus mordens in carnem mollem.
  
  
  
  Caput 9
  
  
  
  
  
  Plerique Karak post primum impetum ad resipiscunt. Ignem luporum sclopetis et tormentis machinis aperuerunt.
  
  
  Lupi angulis scamnorum et dorsorum cippi bene muniti erant, sed scopum perfectum eram. cucurri ad parietem, qui me glandibus partim tutabatur, deinde procumbens ad ea quae sub temporis pondere corruerat. Ego transivi super saxum solutum et per semitas ambulabam ad epulantes lupos.
  
  
  Quidam animalium me intuentes appropinquavi, et minaciter fremebant. Non cessavi. Non potui aliquid facere pro Karak etiamsi vellem. Sed Mediolanum lupum perdere non potui. Lupus ille causa huc veni, et nulla via in inferno vacuus redeo.
  
  
  Corpus Lupi ad latus trahere coeperunt Karats, sicut canes. Nunc tugurium inter subsellia relinquunt, facile scuta pro armis fient. glandes statim circumlatae atque in omnes partes discurrunt, supraque homines terrent.
  
  
  "Bleiben," pet Mediolanum vocavi.
  
  
  Constitit subito lupus ingens, quasi funis longi. “Accede huc,” iussi, obstupui quam bene Mediolanum hunc lupum exercuisset. Obedienter ad me accurrit. Nares contra me terit, pellem meam tinguit sanguine Karak, quod rostrum suum maduerat.
  
  
  Tunc intellexi quomodo leo domitor sentire debet cum immittit caput in os leonis. Ego sedeo lupum et accurro manus meas per monile collum, sinum secretum quaerens.
  
  
  Subito aliud audivi erumpentem ignis. Conversus sum ad videndam Sophiam, Padram et quatuor alios per arenam currentes versus foramen in pariete, euntes figentes.
  
  
  "Recede," clamavi. 'Revenite.'
  
  
  Sed crepitum sclopetum et tormentorum tormentorum stimulum pulsatio machinae suae nimis strepebat ad vocem meam audiendam. Plumbum sparsum Sophia et homines eius, sicut gunmen Karak, eorum iactationem, corpora currentia, oppugnare conati sunt.
  
  
  Unus e brachiis in funda vulneratus subito faciem suam conprehendit ac occipitio in explosione cerebri et ossis evanuit. Ceteri quinque per murum desiluit et ordines reptavit ubi post loculos latitans.
  
  
  - Nick, bene agis? - clamavit Sophia me amplectitur. pressi pressi tremorem labiorum et saporem lachrymarum salis. - Gratias Deo bene sis.
  
  
  Vestimentis uti potui,” Dixi subridens.
  
  
  Si meam turpitudinem animadvertit, at non ostendit. “Et tu, Princeps, vivis,” risit, et una manu animal ad se traxit, ut pastor edentulus.
  
  
  "Invenisti quid petebas?" - quaesivit Padra.
  
  
  Nondum, dixi. "Mediolani sacculum bene abscondit."
  
  
  "Inveniam tibi," Sofia dixit. — Scio ubi sit.
  
  
  "Padra" dixit "statim" post haec relinquere. 'Protinus.'
  
  
  "Ego quoque hanc ideam habui, Padra."
  
  
  - Gravius est quam credis, amice.
  
  
  'quid dicis?' Miratus quaesivi quanto peius esse posset.
  
  
  Respondens supra capita audita est sibilus strigis, nimis bene novi: mortarium!
  
  
  ' Eamus dive.'
  
  
  Potens explosio totum amphitheatri murum sustulit. Muri lapidei et ordines scamnorum corruerunt in caeco fulgore lucis. "Hic est exercitus Serbiae", Padra mihi per pluviam caementi et lapidum effundendo vociferatus est. Plures conchas circa nos intonuerunt. Arenam concusserunt et magna foramina pulsaverunt in aedificiis iam dirutis. Flammae exarserunt et audivimus sonum creber machinae tormentorum gravium appropinquantium. Confusi sunt homines Karak, iaculantes et clamaverunt impetum tonitrui vitare.
  
  
  "Exercitus tormenta adduxit," Sofia clamore praeclamavit. "Circumdeant nos. Eos in praeda iam vidimus. Viri Karak capti sunt nos, sed cum venire exercitum cognovissent, sicut fasciculum ignavorum currebant.
  
  
  Ea mihi chartam incubuisset. "Hoc est quod huc venisti, Nick?"
  
  
  "Ita spero," dixi, chartam explicans. Mihi nihil aliud erat quam nuntius, encryptus et symbolorum plenus. Replicavi et tunc intellexi me nusquam reponere.
  
  
  Padra meam condicionem risit. "Quae est magnitudo tua?"
  
  
  '50.' Dixi ei Europaeae instar mensurae quadraginta quattuor. Putabam Padra modo iocari, sed scyphos placide levavit et hominem in alto super nos stat. “Experiar ne litem laedas,” fremuit. Deinde excanduit.
  
  
  Fugiens prosilivit ut tertius oculus apparuit, deinde subsellia paucorum pedum a nobis delapsus est.
  
  
  “Iam vestiri potes,” Padra satisfacto dixit.
  
  
  "Gratias tibi ago," dixi, et ad cadaver repit. Exormabat opus grem- dae, sed ego his vestibus indigui. Cum tunicam lanam exui et cum braccis, quaesivi: "Quomodo e villa Hesh egisti?"
  
  
  Parvipendens casualiter. "Non eram nescius similis tui." Cum extractus sum in carcerem, quattuor erant custodes. Hamo et sinistra manu bona, casus pares erant. Cucurri in Sophiam cum auxilio veni. Placuimus experiri vos e carcere eruere. Tunc nesciebamus te hic in arena operari.
  
  
  "Ludi erat mihi." Sensi tremere spinam meam currere. "Princeps me servavit. Numquam canem vidi tam exercitatum quam hic lupum. Incredibile est.'
  
  
  "Mediolanum ipse lupus erat," Padra rictu dixit. "Non cognoverunt se. Ambo eandem mulierem amabant.
  
  
  “Hesh,” Sofia erubescens protestatur.
  
  
  “Et quid iocus; Karak hoc omne tempus habuit.
  
  
  "Ioci cum illo non est tempus," dixi tristes, reptans ad ducem mortuum.
  
  
  Sophia dixit: Vidimus. "Atrox morte occubuit."
  
  
  “Sed non peius quam merebatur, Sofia,” respondi, spicas Nagant ubi Karak omiserat. Reprexi ad eam, me premens contra cistae parietem posteriorem, ut testa pila explosa in arena, spargens nos glareis et fragmentis metalli acutis.
  
  
  “Karak virum prodidit tuum,” dixi Sophiae. "Postea contactus exercitus me certiorem fecit venire. Lupus quidem eum occidit, cum eum contra me vertere conatus est.
  
  
  Et conversus ad Patrem, et quaesivi, "Quare nunc oppugnat exercitus? Post omnes, Karak gloriatus est se cum legatis imperii pacem consequi. Nullam id egestas erat.
  
  
  "Serbae nimium nobis odium habent." Flavus gigans caput turpiter quassavit. “Belgradus vidit occasionem ut Evang praesidium suum pacis nomine negligeret cogeret, et nunc nos occidunt. Loqui cum illis nihil aliud est quam armis bellicis uti. Monere volui Karak, sed ....
  
  
  Ingemuit, excutiens melancholiam. "At loqui iam non vacat." Nos hinc exire dum adhuc possumus.
  
  
  Constat me, et ad proximum exitum properamus, cum continuo strepitu explosiones et pulvis e saxorum inundantium quasi nebula circa nos cadendo. Dum e amphitheatro cucurrit et per plateas discurrimus, sol clarus in occiduis collibus lucebat. Nemo nos prohibere conatus est. Commota est sub pedibus meis humus, et in auribus meis sonuerunt explosiones. Muri et columnae in testas testae et caementa comminutae. Ignis et pulvis assurgunt ad caelum sicut fungos. Circumcurrebant clamantes, et obtriti vel laniati; Mortuus est apud Aptos, mortuus in magnitudine immani, et nihil aliud erat quam fun exercitatio exercitus Iugoslavi.
  
  
  vicum decurrimus, sicut urbs discerpebatur. Tum per parva quadrata praeterita quatiens aedificia currebamus. Vidi ante magnam structuram et audivi Padra clamantem ad me currentem, “Porta. Portae.'
  
  
  Aptos ad portam pervenimus aestu pugnae. Karac de vita dimicabant, nullam misericordiam scientes, nullam vel eis misericordiam futuram. Sol purpureus sua tela illustrabat. Erat instabilis defensionis melioris linea, et multo longiores habituros dubitavi.
  
  
  Quattuor Croats, Sofia, lupus et ego, columba in turbam incessanter movens, sicut testa post concham in urbem incidit. Quadratum vacuum transgressus, ruinas domus conchae fractae intravimus, praeter solarium angustum expressi et in obscurum delapsum, scalarum putridum ante multos annos in rupe insculptas. Suffocatio et tussis ex fumo et pulvere, per intervallum civitatis murus expressimus. Nos extra munitionem in margine angusti crepido contrusi sumus.
  
  
  "Ignosce," Padra graviter dixit. — Haec sola fors nostra est. Recessus, quo intrasti, Carter caedem nunc spectat.
  
  
  Haud scio an multo melius fuerit.
  
  
  Pugnatum est ab eo vehementer. Portam nunc vidi fornicem ingens, e qua maxime destructa erat. Pons parvus uallem parvam quae ante eam iacebat transiit. Milites Iugoslavum pontem occupaverunt et ad magnum impetum in urbem usi sunt. Post turmas ordinem SU-100 videmus tormenta mobilia. Et in via post tormenta agminis Gallici AMX-XIII levis lacus erat. Cum in positione oppriment omnia in viis suis.
  
  
  “ Etiam muscas cum tormentis necare conaris,” dixi.
  
  
  “Idem semper est”, Padra contemptim ingemuit. Opportunissimo tempore nobis percutimus, et deinde in montes dispergimus. In re militari numquam nos reperire poterimus, etiam cum tanto apparatu.
  
  
  "Sed non hoc tempus", admonui.
  
  
  "Tantum propter furiosam proditionem populi nostri."
  
  
  "Non certus sum ita esse, Hesh." - Sofia me confusa intuens. - Quid vis, Nick?
  
  
  “O, Karak vere demens erat. Sed id quod fecit pecunia multam pecuniam fecit. Populus circum se latrones erant, non amantes. Hoc modo oportuit occultum aliquod subsidium habuisse et miratus sum quisnam hoc posset esse.
  
  
  "At certe non communistarum".
  
  
  'Nullus. Saltem non Russia vel Tito, respondi. "Et Occidens non ei suppeditavit, certe sum." Una tantum optio: China."
  
  
  'Sinis?'
  
  
  "Per Albaniam. Vel maybe Albania: Coam rogationis. Probabiliter certe numquam scimus. Curabitur sed vestibulum est. Denique Albania proxima est villae quae multas varietas in sua relatione cum Russia habuit, et cum aliqua pecunia Albania aliquid movere potest. Nihil amittere habent, et si Croatia semper sui iuris fit, cum aliquo gubernaculo qui Albaniam alere vult, Albania satis mereri poterit: bonam FRUSTUM Iugoslaviae gracilem."
  
  
  "Karak nunquam assentior."
  
  
  ' Verisimile non est. Sed quid habuit amittere?
  
  
  “Quod omnia perdidimus”, Sofia turpiter dixit. "Aptos".
  
  
  "Aptos," Padra amare risit. “Sed sub Karak, Aptos in tumorem excrevit et removendum erat. Aptos morietur, sed nostra pugna vivet.
  
  
  "Omnes moriemur, si illi dedecori", inquam. "Tunc sicut homines moriemur," Padra putavit descendentem murum fossae. — Et non sicut animalia in speluncis latent.
  
  
  "Non video quo eamus," Sophia dixit.
  
  
  per umbras per aspera fossae parte ambulavimus. nervi mei intenta erant, et nares meae tremebant ab odore cordis et sordibus. Plures conchae nobis pluerunt sicut milites venientes ieiuna defensionis acies interrupit tanta vi ut explosiones terram concusserint. Clamorem hominum Karac audivi, qui ante impetum oppugnationis perterruit et ineptius aufugit, sicut exercitus Iugoslavus eos ad caedem impulit.
  
  
  Patebat via nostra sub porta. Hostes incusserunt milites, nec quid sub ponte agerentur curae erant. Sed rursus sub divo rursus in inferno nos invenimus. Quinquaginta metra a nobis arbores, saxa et lapides erant. Si ad eos pervenire possemus, salvi essemus. Sed inter nos et hospites erant centuriones militum, SU-100s, lacus, pila, grenades immissarii, tormenta tormenta et machinae speculatoriae. Explorationes in vesperum verterunt et methodice per caliginem certaminis vagabantur, scopum possibilem quaerentes.
  
  
  Unus e prioribus captivis ipse in carcerem trajecit. Tunc omnes quasi inferni currebamus. Radius lucis conversus et illuminavit nos. Fremitum sclopetis audivi. Descende, clamavi, et sparsimus in terram.
  
  
  Ignea spargit sonitus, tonitrua; duo 35-mm testarum tantum tria metra a nobis explosa sunt.
  
  
  Ad pedes nos insilivimus et statim cucurrimus, tussis et sternutatio, sed ad tempus in nubibus pulveris latens. Lapides et glebae circa nos terrae ceciderunt, sed iaculatori huic gratus eram. Exsúltat pulvis qui obnúbuit nos.
  
  
  Unum e arcu lucebat super nubem, exspectans eam ut nos subsideret et revelaret. Machina tormentarii ignem terram inundavit ut certe non nos reciperemus in pedes. Cum denique pulvis consedit, vertigines et anhelitus eramus, sed ad saxa pervenimus. Padra viridis parum respexit. Humerum meum arripit furiali manu sinistra et timide dixit, “Non possumus prohibere. Protinus ad nos movendum est.
  
  
  "Bene, sed cum piscina."
  
  
  "lacus? Sed quid?'
  
  
  Colles cum militibus punctati. Numquam ambulabimus. Itaque opus est aliquid movere. Nunc lacus hic novissime pervenimus, id est, si ultimam piscinam in columna capimus, eam circum vertere ac perrumpere sine renitendo posse. Fine? Praeterea, "addidi pro mensura" nulla res quae unam piscinam prohibere potest aliud piscinam esse. Rationabile sonat, annon?
  
  
  - Insanis, Carter. Padra a me ad piscinas reduxit. "Quomodo hoc facimus?" - interrogavit. - Relinquam illam quærentibus me. Da mihi tria minuta. Et lupus eget.
  
  
  "Non possumus".
  
  
  Padre alius grenade explosione interruptus est. Cecidi in terram, et caput Sophiae abscondi in flexo brachii mei. Testae supra nos arbores explosae sunt, et duri frusta truncorum et ramorum super nos ceciderunt. Cum Sofia iterum caput erexit, sanguinem vidi maxillam decurrentem.
  
  
  "Principem sume tecum," ait, deterso sanguine. A tergo petrarum praesidium diligenter ascendi, Princeps lateri meo. Per virgultum in via diligenter commovi, scientes nos esse optimum scopum pro quavis machina gunner, qui forte nos maculant ut ad ultimam piscinam tendebamus.
  
  
  Putabam me attigisse, sed tunc audivi gravem sonum alterius currus appropinquantis vicem antecedens; latecomer capere conatur. Retro lupum largiens, procumbens, transitum a nobis expectans.
  
  
  Post eos colles corticibus tormentorum resonabant, testae caemento ruptis, tormentorum tormentorum fragore stabilis. Aptos dirum mortem obiit. Ingens petrae fragmina abrupit et in lucem candidam explodendi conchas caeruleo-albicae concrepuit et ad meridiem flavum-aurantium ignium perniciosissimum fuit. Aer erat plenus clamoribus et fumo.
  
  
  Novissima piscina iam propior erat, vapores vomens exhaurit et terram sub ea molendo. AMX-13 vetus est sed adhuc efficax piscina, in tot exemplaribus adhibita sicut Fiat. Habebat 35 mm tormentum igneum rapidum et 7.62 mm tormentorum tormentorum. Unus cisternina cantavit membrum quod per frontem apertam fovit fiebat, et alter in turri exclusa sedebat, machinam sclopetum tenens. nondum accensus erat, nec sine capita prae se flante poterat, sed conscendere et iaculando festinabat.
  
  
  AMX-XIII tardius irruerunt, et princeps et post eam repebam. Desiluit in tabula utens manubrio super fistulam exhaurit et lupus post me desiluit. Tempus non habemus ad capiendum spiritum nostrum. Utcumque quieti essemus, surculus aliquid erravisse sensisse debet. Conversus vidit nos, et pervenit ad vasa sua. Nagantum confodietur. Sonus offa in voce praelii periit. Gubernator eiecit et machinam sclopetum impulit ut lupum oppugnare iussi.
  
  
  Princeps verus Croaticus amantissimus erat et prorsus sciebat quid ab eo postularetur. Ambulavit usque ad turrim et in fovit iacuit, nihil attendens carnificem mortuum. Proelium incredibile est intra piscinam consecutum. Frementem audivi, clamorem et glandem unicam ricocheting. Stans tremens stetit, et lacus ultrices ante stans cecidit iecit. Iaculatus sum eum in capite antequam terram feriret.
  
  
  Volvivit et adligat iuxta piscinam.
  
  
  Misso exploditor de piscina, duo alia exulavi. Inueni eos ibi iugulo suo semisosos. Princeps bene suum officium fecit. Quemadmodum corpora ista tollenda eram, Padra, Sofia et viri eius e fruticibus egressi sunt et in piscinam ascenderunt.
  
  
  “Princeps multum adiuvat ut id fiat,” dixi eis. 'Celer. Adjuva me corpora.
  
  
  Primum unum demisi, deinde alterum Padras. Aduncum eos extraxit quasi magnas bovis. Ipse et Sofia in piscinam insilierunt, duobus aliis superne manentibus. Sophia conspicue palluit ut sanguinem aspexit, sed cito convaluit. Iactus iacula interiorem non laesit, quae nostra maxima cura in tempore fuit.
  
  
  Sedebam in sella aurigae et intuens tabulam moderatricem, meminisse conatur quomodo hanc piscinam incipere. Tantum machinam stabulantur, reliqua autem omnia videbantur esse et operantur. Cum Gallica, machinae AMX necesse esse Hotchkiss vel Renault, et ashboardday sinistrae meae gauges et tesserae familiares spectabant. Vectibus inveni, trullas duales, calcantium vectium, ac tandem figuratum, quibus nodi ad machinam vertere incipiant. Tumultus intus obstrepebat, praesertim cum pluries pedal gasi pressi.
  
  
  Haesi caput meum e fronte fovit ut viderem quo iret et raedam in armis posuit. Lacus foeda celeritate accurrebat.
  
  
  -Quo imus, Nick?
  
  
  — Non in rectum tamen, Sofia. Ego hanc rem vertere.
  
  
  Non solum cingi. Pugnavi in vicis et retrogrado, citroque. erat sicut e angustia raedam in media urbe elapsus. Sudore madefactus sum tempore versabar, sed monstri compostus eram. Non multum differt a bulldozer. Annis ego multum usus sum, et revs alta servavi. Repre ab Aptos coepimus.
  
  
  rogavi. - "Quo hac via it?"
  
  
  "Tandem ad Chitluk," Padra respondit. "Non salvi erimus" ibi.
  
  
  “Si tempus est,” dixi. "Si militaris nos nunc non videt, diu non erit." Propugnatores optimi sumus signum, et intellegent nos in viis Chitluk esse." Et moratus sum cogitare et tunc dixi, "Numquid possumus quomodo ad Jzan Jzan?"
  
  
  'Forsitan. Sed haec circuitus magnus est.
  
  
  Sofia ad me venit. - Visne illos adiuvare?
  
  
  - dedi eis sermonem meum. Viam alicubi eundum est, et per viam quae in Apto erant, spectat ut militaria omnia quae ibi degebant. Non multam resistentiam in Jzan congrediemur. Et si nos semper his adiuvare volumus, nunc faciendum est ».
  
  
  "Et piscinam habemus," Padra libenter dixit.
  
  
  "Ita spero nos tarde non esse," Sophia dixit anxie.
  
  
  Ego sedebam piscinam et avertit viam publicam ubi mihi Padra dixit se ad Jzan converti. Nunc per angustas, fractasque semitas agebamus. Super colles currens lacus, conculcans virgulta et stridor vestigiis suis. Saxa ferimus quae pondere corruerunt, ut nos insano labimur.
  
  
  Tarde in iactationibus colles descendimus, per serpentes et declivia insomnia equitamus.
  
  
  
  Caput 10
  
  
  
  
  
  Paucis post horis ad septentrionalem suburbium Jzan pervenimus. Desertae sunt plateae, domus obscura. Audivi patrem subiecte dicentem, "Mane hic cubitum eunt."
  
  
  "sentio illos reliquos", respondi tristes. 'nuper sumus'. Quisque in Dzhan est talis. ..
  
  
  'Prohibere. lucem video. Padra prono, collum crepans. "Immo in statione trans urbis."
  
  
  Iussu eius secutus sum et mox lucem potentium lampadum vidi. Ultimum angulum emensus, in platea ante vestibulum stationis exivi.
  
  
  Quadratum filum hamatis cito erectum cingebatur saepes quasi pecus stylus temporalis. In statione, solum sola suggestu per umbraculum, stabat motivum cum tenello. Modica erat diligens 2-4-2 valvulis fumabatis et fistula angusta. Coluber vaporis lente a secundo gibbo ebulliens surrexit. Currus ligneus vetulus oneri alligatus tenero fuit, quem vectura parva secuta est.
  
  
  Lumina laboris supra aream ardebant et pauci milites perambulabant. Ferebant 64A, Serbiae versio Russorum AK oppugnationis vasa, localiter in Kragujevac producta. Complures milites aciem invadunt.
  
  
  Luce clara vidi merces hominum constitisse. Amissa, attoniti facies virorum, mulierum, puerorum inermem e plena boxcar prospexit. Paucae res parvae inter eas abditae erant, in saccos duffel convolutos vel in vidulos vetus cardboard refertos. Solus Deus scit ad quae castra incolae Jzan mittentur.
  
  
  “Tempus sumus”, dixi Sophiae mihi proximus. Dextra in tempore. Dimisissent in horam. Tunc clamavi ad Padre: “Protinus ad eos vado. Recta ad comitatum vado.
  
  
  'Tum?'
  
  
  - Per agmine ibimus. Nimis multi sunt qui in piscinam exprimunt. Experiar ut inter boxcar et milites ut campum igneum habeas clarum.
  
  
  "Nos sumus per agmen. Audivi murmurans sibi. digitos rupta. - Khapsaki, agmine pergimus. .. Vere aeger est.'
  
  
  Intonuimus per introitum, vallum ligneum vallum, et per hamatis filum. Vallum incurvum, complanatum, hamatis post nos filum explicatur. Padra ignem machinae sclopetis aperuit, cum duae aliae clandestinos sclopetis adhibitis e mortuis militibus captae sunt.
  
  
  Recta ivi, recta ad boxcar. Eos ex improviso comprehendimus. Non exspectabant ulli suorum piscinam in portam fragorem, nedum ignem in ea apertum. Duo milites maxime solliciti erant populo proximi. Sed primus populus Sophiae eos iecit. Padra satagebat ad alios dirigentes, grandinis glandium immemor.
  
  
  Plus gas in dextra vestigio dedi et sinistrum dimittam. Piscina se convertit et substitit iuxta raedam. Conversus sum off machinam et exilivit per frontem madidi. Ego curvatus sum et cucurri ad fores apertas. “Josip,” clamavi. - Josip, hic es?
  
  
  Currus ab humanis corporibus calidus erat. Sed illi ex improviso conticuerunt. Stant rustici nictans, ora rigentes et obscuro timore.
  
  
  "Josip, ego sum ut te adiuvet."
  
  
  Alicubi responsum audivi in tergo currus. Tunc mustachioed Croatica, qui vitam meam servaverat, per turbam erupit, subridens accensis vultum suum consuevit expressum. "Nonne oblitus es".
  
  
  Arvia a tergo appropinquavit. Illa impetu e curru in arma prorupit. Sub pondere haesi eam teneo ne cadat. "Tu oblitus es mei".
  
  
  Sophia superbe a lacus iit. "Quis est puer hic?" - quaesivit acriter.
  
  
  Arvia e pectore retraxit. "Quis," inquit, irata, "est haec anus?"
  
  
  Repente anxium habui me tutius esse in arena. “Quaeso, Sofia,” haec est Arvia. ..
  
  
  Pater me servavit ex dilemma. "Fugiunt ceteri milites," inquit. "Sed revertentur cum supplemento." ire debemus.'
  
  
  Duos feminas zelotypas impuli ad boxcar. - Celeriter, intra. Postea semper loqui possumus.
  
  
  Hinc primum exire debemus.
  
  
  -Quo imus? - Josip planissime interrogavit.
  
  
  'Nescio. EGO . haesitavi et cum eo momento adsecutus sum. " Ad occidentem, to Italiam."
  
  
  'Italia?' Arvia manibus complodit. - Oh, putasne posse?
  
  
  "Certe," dixi cito. "At non si hic maneamus." Eia age, sequere agmen.
  
  
  Adiuvisti eam necavit, ubi pater verbum propagavit. "Imus in Italiam. Italia. Libertas.'
  
  
  - Tu quoque intra. Sofia.'
  
  
  — Haud, Nick. Non veni huc...'
  
  
  "Nunc non est irascendi tempus," dixi. “Multa sunt utilia quae ibi facere potes, sed in motivo non est tibi locus”. Ibi te requiro, Sofia, ut facilius iter facias. Quaeso fac ut dico.
  
  
  Parumper timui ne illa negaret. Sed post breve silentium, in currum cum aliis conscendebat, labra compressa, et facies minabatur. Antequam uterlibet plus negotii causa posset, ianuam clausi.
  
  
  Non placet idea pauperibus homines in boxcar exeundi, sed omnia possibilia sunt. Parumper cepi cum aliqua ex eis in currum praetorio collocandi, sed nimis exiguum erat omnia tenere et longum esset iudicare quis ubi sederet. Haec raeda vector nimis scopo aperta erat. cucurri ad motivum. Camera vacua erat.
  
  
  "Ubi," clamavi, "actor hujus rei?"
  
  
  ' Hic.' Padra circa piscinam ad me cucurrit. - Ingeniarius tuus sum, Carter.
  
  
  'Vos? Scisne scire tramen agere?
  
  
  Sclopetum agitabat trepidanter ac superbe. "Pater meus expressum agmen a Sibenik ad Tragurium quadraginta annos egit."
  
  
  Ipse se extraxit, et lupus, qui post eum accurrit, insilivit in casulam.
  
  
  Uterque me a cockpit aspexit. "Tu," inquit Padra, "adjutor meus eris."
  
  
  "Et quid est?"
  
  
  - Id est quod carbonem in caminationem habebis. ..
  
  
  Meliorem solutionem nesciens, in catellam ascendi, sed parum diffidens coegit se esse sensi. Aequi. Postea deprehendi numquam fuisse expressum servitium inter Sibenik et Tragurium. Praeterea ut cogites, nihil novi de patre Padrae.
  
  
  Padra sensoriis studuit, mentum hamo scalpendo. "Suapor est parum altus. Hoc bene est.'
  
  
  antea glans sibilabat aurem.
  
  
  'Quid illa?' — latrante inter nos ut emissa sibilo. Serbiam apprehendit M48 et ambulavit ad latus quod est ab atrio. "O. Non, novem Serbi, ibi campi. manu sinistra iecit. - Nunc octo tantum. Ibi ne stes, et nasum tuum rodere, Carter. Istos iaculis solve — ibi et iugulum pande. Ita est. Et securam hanc praepostera virga.
  
  
  Feci sicut dixit mihi. Susspiravi suspirium subsidio sicut agmen tardius incedere coepit; rotae subito impetu vaporis. Padra quantum potuit accendit, maledicens glandes plumbeae Serbiae quae pellem motivum abiecerunt. Iugulum suspendi, agmen involuntarie commotum et longius et longius e statione evelli.
  
  
  Paulatim celeritatem sustulimus et velocius et velocius per vestigia ferriviaria egimus. Ictibus occubuit et milites evanuerunt dum per ripam sinistram fluminis Neretvae egimus.
  
  
  "Quo haec linea proficiscitur?"
  
  
  “Meridiem ad oram” Padra respondit, ut me instrumentis sublevaret. "Si invenire potes trulla alicubi ... ... vapor opus est. Trulla in carbonibus defossa erat. Coepi calculum iacere, claram geographiae picturam areae meae gestus acquirere conans. Cogitatio percussit me. - Ante Metkovic? — rogavi.
  
  
  ' Etiam.'
  
  
  Circulus igitur totus est, ego ipse cogitabam. Ad punctum exitus redeo. Et Croaticus quidam in Metkovic convulsus fuisset, si hoc perniciosos motus cognovisset.
  
  
  Colles caeruleas umbras in lucem lunae deiecerunt, et cancelli quasi filis argenteis fulgentes videbantur. Ad milia passuum volavit, et locus montuosus factus est asperior, sicut relinquentes vallem Jzan retro. Saxa acuta circum nos clausa et angustior et ventosa via facta est. Padra ante nos tenebras prospiciens, instrumentis suis fidens. Et in insatiabilem focum prunis protrusi.
  
  
  "Spero eam non explodit," Padra dixit. Percussit pressione METIOR et acus nigrae oriebatur pauca plura puncta. "Vetus est cadaver cum plus ordinatoribus in eo quam in braccis meis habeo."
  
  
  "Bene, at nunc satis calculus habemus."
  
  
  "Tunc pergemus dum servat facere." Funem traxit, et acutum ominosum sonum e fistula longa ad summum secundi boilis pervenit. "Hoc sonus" inquit "placet iterum chorda carpens. Tempus anxium et instabile silentium. Nox umbrae profundior, et nunc lucem per rimas boxcaris cernam videre. Lucerna proculdubio accensa est, quae nunc e tignis intorta erat. Connexio virgae sonuere, et rota per acutos Ligna sonat vices. Motivum mugit, ructans fumum et vaporem.
  
  
  Fulcra per montes desertos vulnerant. Acutae rursus et devexa utrinque altiora facta sunt.
  
  
  Mire, area in parvam planitiem vertitur. Strictum per altum rupem. Pons triplex cernebatur directus; dilapidatum compages tignorum duobus lateribus situm. Erat supra centum cubitos longus et pro viribus curvatus, et in contrariam partem curva alia trudi acrius versa.
  
  
  Prospexi e casula et vidi initium pontis rectum ante nos. "Perge," clamavi super humero meo.
  
  
  Motivum et vehicula etiam vehementius commoverunt dum accessimus vilica aedificii. Sonitus rotarum obtusior obstrepebat, et incredibilem profunditatem infra me non vidi. Motiva fremebat securus, fumum ex ferventi ferventi vomitus cum terribili sono fumi evadendi.
  
  
  Subito sonitum gunfire indubitabilem audivi. Padra voce iurat, ira magis quam admiratione perveniens, iterum ad diripiendum pervenit. Aliae glandes motivum et tenerum, lignum perforatum vel de ferro emisso, feriunt.
  
  
  Padre repebam et vidi foras. Haud longe a nobis erat aliud agmen, quod magna celeritate ad nos tendebat. Altera motiva habuit machinam modernam pellentesquelem quae suggestum ante eam impulit. Milites eius cum sclopetis improbo instructi sunt et quod apparebat par 65A tormentorum levis machinae cum suppressore conico et duobus munitionibus. Ad nos omnia, quae habebant, confodiunt.
  
  
  "Unus ictus ex improbo vasa et cancellos abiissemus." Padra hoc philosophice cepit. "Sed agmen eorum velocius est?"
  
  
  - Capiunt nobiscum annon?
  
  
  "Tunc actum puto." Illinc fastigio retardet nos.
  
  
  Milites, ut ad finem pontis attigerunt, longo fastigio perrexerunt. horror gelidus correptus in angulum vetus agmen flexo, tarditatem molitus arduo. Fortunate sequens suggestum ad acumen dirigentes nimium invaluit. Hactenus una res est quae nos servavit. Sed tristique ac suggestus nunc in ponte erant et mox post nos comminus iecerunt.
  
  
  Nec aliter calamitatem vitandam esse. Vel illud? Agebat cerebrum meum in phrenetico gressu, prono spei tenui filo. Mortem sibi consciscere futurum esset, sed fortasse si felix sis. ...
  
  
  Padre clamavi. - "Mane paulisper ut potes."
  
  
  Incredulus me intuitus est. - Bene, sed quid?
  
  
  “Sola via ne nos salvos faciat, pellentesque suos demittunt antequam ad nos perveniant. Raeda vectoris nostra vacua est. Forsitan uti ponte ariete cum illis.
  
  
  - Deus nos adiuvet! - exclamavit Padra. "Non ascendes et unco illud es?"
  
  
  - Habesne meliorem ideam?
  
  
  Padra in incredulitate connivuit, deinde trulla iacuit. Stabat et fremebat: “Si opus est vapore. Carter, tractare possum.
  
  
  Non potui quin ei ridere potui ut ad teneros repebam. Iugoslavorum campi sclopeta et ignis e 65A tormentorum tormentorum apparatus me secuti sunt ut per carbones repi et ad parvum suggestum descendi. Modicum spatium erat, et magno impetu iactatum et gestum est.
  
  
  Prosiliit in boxcar. Pedem nudum pedem tetigit, et manus ferreas scalae ad tectum prehendit. Apprehendi arcte et inde oriri coepi.
  
  
  Curabitur non posuere tortor. Tectum boxcar in manibus et genibus transivi, non tentaturus stantem et lancem cum omnibus transversis et nutantibus. Accessi ad alteram partem curruum et despexi ubi nexibus ferriviariis me praeter micabant. Curriculae duae passim inter se confricantur et teruntur.
  
  
  Muros ligneos currum graviter glandes feriunt. Audivi intus clamores et gemitus rusticorum, et miratus sum quot ex illis iam occisi essent. ira pectus meum implevit ut descendi. Procumbens in parva suggestu statim in montem lacessit prono coepit. Hamus pin-typus simplex erat, sed elitr ferruginea facta est. Digiti mei ligamen furibenter retractant, eum liberare conantur. Magis plumbeum circum me sculpsit chassis metallicum, et glans obversabatur caput meum, coma mihi defuit. Clamorem vulneratorum agrestium audivi. Praemisit in Cameram, Pater furens execratus, et Princeps ululare coepit. Perseveravi clavum, sed exire non potui.
  
  
  Denique post id quod visum est aeternitati similem, liberum clavum trahere potui. Hoc abieci et arripui scalam, ut aliquid tenerem. Glans manicam meam tunicae lanae avulsit et cutem in bracchio exsculpsit, sed vix animadverti. occupatus eram specto vacui raeda insistens ac deinde sensim retro labi incipio. Primo repente reptans, non satis habens velocitatis, ut venientes milites obsisteret, repente, sustulit cursu ac devolvit ad pontem.
  
  
  Insequentium agmen medium iam fauces erat. Ad eum currum nostrum irruerunt, flexum volventes, pontem currebant. Scintillae e rotarum pulsu pellentesque volitant sicut dumi aeris raptim admovebantur, et suggestum violenter movebatur sicut agmen ad staturam veniebat.
  
  
  Vehiculum ad eos ferebatur. Tenui spiritum. Iam milites Iugoslav ignem suum in autocineto contulerunt, perdite eum sufflare et tasque cancellos iactare conabantur, sed currus inclementer ad eos quasi erucae ruebat.
  
  
  In se ingruunt ingenti impetu. Lignum, metallum, et caro humana per aerem volaverunt, subito cum caeco fulgore fungorum aurantiorum, levium et crassorum, fumi pungentes nigri. Partes pontis et motrices per nubem obscuram in medium canyon natabant.
  
  
  Fractis trabibus avide lambere flammas. Aspiciebam reliquias motrices et suggestus vectori adhuc precario haesere, volvens vestigia ignis ad ima fauces. Ibi scrini munitionis explosae sunt cum fremitu qui terram concussit et caelum inluminavit.
  
  
  Antequam ultimus strepitus explosionis occubuit, audivi Padra hilariter sibilus motivum spirantem. Magno subsidii sensu risi et renidens scalas retraxi in motivum cabi.
  
  
  
  Caput 11
  
  
  
  
  
  Post aliquod tempus, iam sedebam in casula motivum secundum, haerens caput meum ex fenestra. Non opus est carbone ad momentum, sic levatus sum. Caput meum extraxi et aspexi lupum. lupus me aspexit. Sedit in angulo, omne momentum itineris huius odiens. "Audi," dixi Padre. "Habemus cogitare de cibo incipere."
  
  
  - Vereor ne in hoc agmine restitutio sit.
  
  
  'Yeah. Bene, Princeps multum melius quaerit et incipit ut peculiare studium in certo femur capiat.
  
  
  — Mox in Metkovic erimus. Agnosco hanc aream.
  
  
  "Spero stationem bene restitutam."
  
  
  Padra me aspexit dolore. 'Tu es kidding.'
  
  
  "Vere," ingemui. “Certe certe nos in Metkovic exspectabunt. Militare necesse est ibi nuntium misisse.
  
  
  "Miror quod aliud comitatu adhuc non pervenimus," respondit Padra. "Fortassis exspectabunt nos in navale Metkovic instructio, unde evadendi facultas non erit. Sed statio fugitiva est ad meridiem urbis, prope portuum. Si possumus illuc venire et navem invenire. ..
  
  
  “I” dixi. "Quamquam ad portum accedere possemus et scapham satis magnam ad capiendum omnes ibi furandum esset, quinque minutas mergere". Ad Hadrianum numquam perveniemus, nedum Italiam.
  
  
  'Italia! Tu et promissis tuis, Carter.
  
  
  "Heu, multis rebus interruptum est", dixi in defensione mea. Praeterea iam non est illis locus tutus in Iugoslavia. Quid aliud faciam? Albanos eos ducere debeo?
  
  
  Padra mihi acrem aspectum dedit, ac si diceret prorsus quid cum illis ageret. Sed id nolebat et post alterum rursus subridebat. "Fortasse praeter alias artes, aquam quoque communicare potes. Tunc omnes ambulare possumus.
  
  
  Ejus commentarium neglexi. - Quomodo de aeroportus?
  
  
  "Est chorum de Spalato circiter centum et quinquaginta chiliometrorum hinc."
  
  
  — Non intelligo nationalem aeroportum in Kastel Stafilic, Hesh. Estne militaris airfield alicubi prope? Padra cogitationem comam permulsit. 'Recte dicis. Unus est. North of Metkovic. Non longe a balneario. Sed statim oblivisci potes. pauca tormenta tantum habemus, et multi nostri veteres agricolae et anus sunt.
  
  
  “Id totum opus est,” torvissime dixi. "Quoniam multi ex nostris armati non sunt aut pugnare nescimus." Necesse est nobis aliquid celere et inexpectatum facere. Alioquin nemo umquam Italiam videbit. Nostin' aliter?
  
  
  Triste caput quassavit. - Et cum illuc venimus, quid tum?
  
  
  “Nescio”, tacite respondi, caput meum ex fenestra iterum haerens.
  
  
  Vulneramus valles, ardua saxa, per umbras. Paulatim descendimus, et minus periculosa via est. Nox aurae inclamavit aures, et pallida luna vittas ex ferro praemisit pallida vittas ambulando per plana, obsitus patera.
  
  
  Vallem Neretvam intravimus circiter quattuor milia hectarum paludum invias in Hutovo Blato, prope Kaplinam et Metkovic. Aliam vallis partem transivi cum abbinc ante saecula Metkovic discessi in Citroen. Erat una ex maximis causis hiemandi et venandi avium migratoriarum in Europa. Anates decem millia et anseres silvestres erant.
  
  
  Nox clara fuit, et sparsa Metkovic lumina cacumina fulserunt. lux propius accedunt et arbores et paludes extenuantur. Padra motivum retardet dum primas domos et plateas transivimus. Currum in principio posuit, iugulum clausit et ad me convertit.
  
  
  "Video alternis istic iter." Melius volumus prohibere et ambulare ad aeroportus. Non possumus ulterius procedere. Scisne uti pactione?
  
  
  'I ita cogitare. Sed quid hic agimus?
  
  
  - Scisne cum proximus vector huc adveniet?
  
  
  'Nullus.'
  
  
  - Bene, ego quoque. Et innocentes nolo mori.
  
  
  Vapor e cylindris et scintillis e iaculis evolavit dum ad transitum substitit. Desiluit et ad transitum. Ego seram veterem formatam PRAETORQUEO et paene dorsum meum fregi vertere transitum cum vecte vetere.
  
  
  Sera spissam vaporis nubem in faciem meam efflavit ut Padra eam denuo incepit. Tarde latus fastigium repit. Exsibilavit et murmuravit, et fumus adhuc venit de camino cum Padra et lupus ascenderunt e camino. Per tempus transitum ad pristinum statum redii, Padra ianuam boxcar iam aperuit et homines adiuvit.
  
  
  Ex his erant circiter viginti, aliae ex linteolis, aliae ex duobus alii sustentatae. Quattuor in curru relicti sunt: mortui sunt milites nos accensi.
  
  
  Sophia et Arvia non laeduntur. Venerunt ad me. “Nick” Sofia vocatur. 'Quid factum est? Quis ille strepitus?'
  
  
  Cito in ponte, ubi nunc fuimus et quid consilii nostri esset, eis narravi.
  
  
  "Sed non multum tempus habemus," dixi eis. "Debemus ad aeriportum adire antequam agmen deprehensum sit et pervestigati sumus. Estne hic aliquid manducare?
  
  
  — Incolae civitatis nostrae cum illis cibum habent. Laeti erunt participes, " Arvia cito dixit.
  
  
  “Arvia de te et pactus sum”, Sofia superbe dixit.
  
  
  ' phantasticus. Sed cum paulo plus temporis habebis, mihi postea narrabis. Nunc eundum est, et esurio. Sicut princeps, et quid sit scis cum esurit.
  
  
  Paulo post, Padra et eduxi, refecta a rusticis cibo. Dum ambulabamus, edebamus panem, olera, ova, caseum et agnum fumabat. Princeps paulatim alimus, ut illum propinquum nobis ab aliis teneamus. Timui ne eos terreret, sed cum ceteris omnibus in nova ista Odyssea eum capere viderentur.
  
  
  Quam celerrime ambulavimus per vias desertas urbis dormientis, sed duo duodecim rustici territi multum strepitum fecerunt. Plures homines ex me quaesiverunt cur Metkovic mansimus et quod respondere difficile erat damnare. Ego ne sic quidem certus fui.
  
  
  Opuzen et Ploc multo propius Hadriaticum sunt, et multo facilius naves ibi invenire gratis ad Italiam navigandum. Sed posito per vivos nos fecimus, et Padra recte sciebam cum diceret nos in ipsis civitatibus verisimiliter laborare. Ambo conveniunt et piscantur oppida cum paucorum hominum centum animabus et intra vel extra parum receptaculum. Viae ibi optimae sunt, quae nobis in hac causa esset incommodum. Scapharum domesticarum scapharum nimis parvae erant omnibus nobis. Portitor subripiendus est, qui inter Plocem et Trpanje discurrit et periculum in eum transitum facit. Dubitavit nos aliquando classe VESPA-L.
  
  
  Non est illud Metkovic magnae quaestionis. Est civitas relative magna, via, statio ferriviaria et aedificium magnum commerciale. In eo loco, ubi Neretva rami in arenosa delta cum duodecim canalibus aedificantur, Metkovic multam aquam dulcem habet. Sed est proxima silvae pineae, litoribus albis et caeruleo maritimae Dalmatiae orae. Urbs vetus est et omnia claudit 7:30 pm. Radio Belgrado media nocte aerem abit, cum lux maior in urbe non est.
  
  
  Defectus nightlife nos periculose visibiles fecit. Currus praeteriens, tristis curiosus, solus pedestris perditus et inventi sumus. In umbra mansimus et per vias angustas ambulavimus. Aliquando in platea civitatis amissa et finita est. Gradska vilecnica, prytaneum, est una e paucis attractionibus viatorum in Metkovic. Fugit per totam neci stili architecturae. Partim Romanesque, cum contignationibus Gothicis et nuper Renaissance et summo optimo corbeli Austro-Hungarico descriptus est. Sola res caret, tactus Turcicus est, sed paucae caudices ablati sumus meschitam aedificatam anno 1566, tempore Suleiman Magnifici Sultani.
  
  
  Non cessavi paulisper admirari omnem hanc pulchritudinem. Sodalitatem quidem non dimisi ad visitandum charissimo meo vetero amico, contactu qui me ad rem militarem retulit, rogatu Evan Karak. Non tentatus sum ad hanc visitationem, sed ad caput eram eorum qui temere me confidebant, ut eos de tribulatione viverem. Donec ut nulla in elit tempus rhoncus quis ut elit.
  
  
  Murum ascendimus in altero urbis fine. Omnes Iugoslavae civitates quasi murum aliquem habere videntur, ab eo tempore quo bella res locales superfuerunt. Agmen paludis et angustam rubi mediterranei, seu macchia, oliuarum, ficus et roris transivimus. Tandem venimus ad coemeterium, et illinc, Padra, certiores me facere possemus plana videre.
  
  
  Ecclesia aliquid ex veteri Dracula movie vidi. Obscurum erat; area deserta sculpturis et arboribus mortuis plena erat. Appellata fuit Capella Beati Ivani Ursini, Capella Beati Ivani Ursini. Satis erat vetus coemeterium transire ad ipsum veterem Ivan goosebumps. Sepulchra diu tergum date. Pauci stekkas erant, sepulcra Bohumilorum, secta religiosa quae in montibus Bosnia et Herzegovina medio aevo exculta est. Videtur quod lepra religiosa contrahendi aliquam speciem suscepisti, quia dimidium temporis nesciebam quo magis clamaret ventus vel mulieres de Jzana.
  
  
  Accessimus longam, arctam macchiam, post quam videremus nebulosam, remota lumina. Per virgulta expressimus et aeriportus erat, sicut Padra promiserat.
  
  
  Pervenimus ad viam glaream directe ad portam ducens. Porta nihil aliud erat quam fossa in saepes circa campum, cum umbraculum ab una parte et paulo majus umbraculum ab altera. In minore custodia erat, et in eo maior dormitans; sic ager plus quam munitus erat. Nam in elit mi. Constabat ex duobus 2,000 metri cuniis in angusto X secantibus. In fine unius cuniculi, in latere portae, erat turris bipennis cum antenna et radar instrumento. Duo satellites erant iuxta turrim.
  
  
  Unde nos staremus, impossibile erat, quid in acie ageretur. Il-14 et paucos RT-33s prope Hangaros agnovi, reliquae autem aircraft erant nihil aliud quam figurae nigrae vagae per sepem ambitum collocatae. IL-14* et RT-33 nullius usui nobis erant. Spes mea in machinis confixi nondum potui cognoscere, quod significat propius videre quid essent.
  
  
  Nick. ..
  
  
  conversus. Arvia ad me venit et maxillam meam leniter tetigit. - Nick, si ad Italiam vivere non valemus ......'
  
  
  “Ibi, Arvia,” dixi, digitos tacite transgressus meos. "Nihil refert utrum facimus necne" finxit logicam femininam. - Ego volo tibi dicere aliquid. Ms. Mediolanum et longum et durum de situ rei cogitabam et constitui optimum esse quod facere potuimus... . ..
  
  
  'Mentior!' - Padra subito exsibilauit. Omnes ad terram deciderunt antequam Skoda jeep intonuit praeteritum, minus quam metrum ab nobis. Tum Jeep substitit praetorio, qui breviter cum tribus viris in Jeep locutus est. Tum Jeep iterum movere coepit et ad turrim compulit. Custodes in magna domo ne movent.
  
  
  Tumultus videbatur seriem Arviae interrumpere. Illa resedit, nictans et gramina gramina sedulo de crinibus tollens. Priusquam redire posset ad id quod mihi narrare volebat, Pater rogavit me, "Quid nunc, Carter?"
  
  
  "Oppugnamus custodes et intramus."
  
  
  "Ego vultus deinceps ad eam. Sed quomodo?'
  
  
  Cogitavi gravissime pro momento. Ego denique respondi: "Mandando impetum varie decursionem. Num quis habet caseum?
  
  
  Padra et per glaream viam lente ambulabam praeter cistam vigilem, Principem proximum nobis. Nos igitur motum circularem post umbraculum fecimus. Custodes in magna domo nos observare debent, sed unde iam eramus, labra in aequo stertere contenta videre poteramus.
  
  
  Paucis ulnis e umbraculo, Padrae in umero manum meam posui. Illico substitit ut ei insusurrare possem, “Eam primus. Cum ego inde hominem, ad aliam custodiam ibis.
  
  
  "Nunquam e suis somniis suscitabit", Padra praedixerat. "Et tunc in aliquo plano proficimus?"
  
  
  — Vereor ne quid planum. Unum invenire debemus quod nobis omnibus convenire potest, sed non ita magnum est ut tota turma gubernatorum indigeat.
  
  
  -Estne bonus gubernator?
  
  
  "Sicut bonum a coegi quod tu."
  
  
  Non puto nimium gauisus eo responso. "Dic mihi," inquit tacite, "quid faciamus si tale planum non sit?"
  
  
  "Hesh," inquam, "solum sperare possumus."
  
  
  Repebamus versus vigiliam donec post eum essemus. Nullae in conspectu carri erant, nullae motus in campo. Ego Padre annuui et adnuit ut me sciret factum factum. Vasa sua reliquit cum uno e viris. Hoc officium erat cultro tacito vel hamo tacito.
  
  
  Caseum sub naso Principis defricavi, satis longum tenuit ut quid agerem perciperet, deinde per custodiam in pontem trans saepem proieci.
  
  
  Lupus iacuit caseum, iam vigilem.
  
  
  Et exivit homo ut videret quid fieret, et ambulabam post eum. Tempora sunt, cum nudis pedibus incedere debebis, et hoc fuit unum illorum momentorum. Ex improviso parum profuit. Impetum tam cito factum est postquam insana Principis impingit ut custodes ne 64A quidem erigant, nedum id in rectum monstrant. Non exaudivit me donec sero esset. Conversus est vigil, et vidi quomodo curiositas irritata in faciem suam cessit ad admirandum intellectum. Tunc ego palmam laryngem praecidi, et oculos sub palpebris revolutos. Retraxi eum in custodiam antequam terram ferire posset. Iugoslavum versionem Russorum Tokarev M1933 diripiet. Tibialia lanea et ocreas densas cepi. Maiora crura habuit quam me, sed gavisus sum de illo. Crura mihi erant valde turgida et terribiliter laesa. Ex altera parte portae, Padra iam vigiliis custodibus curaverat. Terga me constitit, et appercepit quod dextra manu velox fulminis iter faciebat. Tum retorsit, et vidi adhuc in suo loco stationem, caput modo leviter demissum ad pectus, et pectus sanguine penitus madefactum. Padra me quoque telo coniunxit. "Felicem illum reliqui," inquit. "Nunc duo ridentia ora habet. Invenisti tamen planum?
  
  
  'Nondum.'
  
  
  Totum campum iam videre potui. In eius ore aspexi, orans, ut felix nolumus. In ordine instruxit tres Accipitres, alius globus RT-33s, reliquiae fuselagii S-47, alter Il-14 et par Alouette III helicopterorum. Nihil.
  
  
  Crescentem in pectore sensi dolorem. Ira tam prope et tamen usque, angores cognoscens me innocentes ad defectionem incitavisse, ut viam ad exitum pervenisse reperirent.
  
  
  Sed deinde extremum angulum aeriportum vidi, ubi lux infirmissima erat. Scapha fuit nota figura. Impossibile videbatur, sed verum erat: Il-2, machinae onerariae geminae.
  
  
  Hesh, colligite huc omnes et ocyus.
  
  
  Padra gradum sumpsit; si via sereno cohibita est, deinde hamum levavit. Frutices ab altera parte viae inceperunt, et ex illis egrediebantur, ut quam celerrime nos coniungere possent, currentes.
  
  
  - Habesne fabrica? - quaesivit Padra.
  
  
  "Fortasse, risi. "Russian copy of DC-III." Transivi campum, et omnes secuti sunt me.
  
  
  Multi mirantur vultus. Pauci erant qui in campum ambulabant et sicut ibi fuimus videre non poteramus. Sed, ut videtur, exercitus Iugoslav idem est cum omnibus aliis exercitibus: numquam ibi offeres nec aliquem vexas. Praeterea legio varia, quae per airfield iter faciebat, per securitatem dimissa est.
  
  
  Praeterivimus Yastrebki, S-47 et transivimus sub magno Il-14. Praecurrebam, et me secuta est caterva inordinata. Miratus sum cur currerem, quia fere necessario II-II deponantur, aut e batteries e materia currunt. Il 2 viginti fere annos non produxerant nec aerium omnino esse non possent. Sed cursus semper. Sola haec fuit nostra facultas. Cum ad II-II pervenissem, ostium aperui et omnes intus impuli.
  
  
  -Nonne venis? - Sophia rogavit ut navem ascendit.
  
  
  "Sic recta."
  
  
  "Terribilis est", querebatur. "Obliquatum est, nec sellae in ea sunt."
  
  
  "Planum oneraria haec est. Sellae ablatae sunt.
  
  
  Ambulabam circa eam, abiectis scholis ante rotas, quaerens meminisse quid sciebam de II-II. Bene, Dakota basically modificatio erat; alarum pedum 95, longitudo 64 pedum, pondus 12,5 talentorum; Statuto tormentorum equinae virtutis producentium 1.800, cum tectorio pedum 16000 et velocitate nodum 140 cum in cauda sua. Sed hoc planum nunquam faciet, non in tam lassitudine, non oxidatione in alis et maculas ex linea hydraulica stillante.
  
  
  Sed aer in summae erat, quod bonum signum erat, cogitabam, donec memineram Hollandos semel in plano pugnatore mundano bello secundo servavisse cum polder exhausto cuius etiam coronae cogente erant.
  
  
  Cucurri ad ostium et conscendit. Saevum putavi quod quacunque fortuna nos modo possemus illas machinas ire. Si eam detraxerint, pecuniam facere possunt. Et si laboraverunt, aliquo modo rem damnatam in aere acquirere possem, quin quis illas iugulares nimis pluries ferret, vel nimis saepe volarem cum nimis boost vel nimis humilis rpm.
  
  
  ivi in Cameram. II.-2 calces tricycli non habet, ideo ad caudam iugo est. Adhortationis omnibus verba bene significantia dixi, tametsi exiguam ipse spem habui, et cortinam post me clauseram. Cum conversus, Padra in cathedra gubernatoris sedebat.
  
  
  - Exspecta, Hesh. Ostendit mihi pollice dextram. "Bene," inquit, ad dextram sellam accedens.
  
  
  "Id est hoc tempus carbones corrasas."
  
  
  Casa erat angusta, armarium angustis fenestris angustis. In cathedram gubernatoris delapsus sum et paucas virgas feriebam. Ut in elit quam maxime Russica facta, instrumenta retro posita sunt, ita tabulam a dextra ad sinistram examinare habui. Sed lumina recte incanduerunt et acus papaver, significans me habuisse congruam intentionem, fomitem, et aeris pressuram. Ivi per operationes inceptas, yanking throttles, valvula focalia, et omnes globuli et vectium ubi in a DC-III essent, perdite orans ut satis esset huic capsulae.
  
  
  Subito arculum nostrum puppes illustravit, me caeca transfixit in scutum. Sclopetum erat leve, arcus arcus angusto intenso trabibus adhibitis ad turrim viae ad decursionem adhibitam. Qui nos contulit et mansit ibi.
  
  
  “Ita sunt omnia”, dixi Padre. "Innotuerunt."
  
  
  Benedictus Arnir! Iam quid?'
  
  
  "Ora," dixi ei ut conjunctionem initio expressi. Sinistra machina labefactare coepit, et cum sonitus in altum et stabilis gannit, ad Grid mutavi. Propeller conversus sum, coepi et iugulum temperavi. Tibiis flammae erumpunt, et Padra contremuit.
  
  
  "Nolite solliciti esse," per clamorem clamavi. Hoc bene est. Ne cures hanc Jeep nostram viam venientem.
  
  
  Skoda, militibus et telis refertus, ex parte turris campum transcurrunt. Padra iam e sede stabat et meam fenestram intuebatur, quae paulo difficiliorem me fecit dextra machinam vertere. Et repuli eum, et dixi : Auferte arma, et tollite eos a nobis. Paucis minutis tormentis fovere opus est.
  
  
  per sagum cucurrit sine alia voce. Machinae pulsabantur et crepitabant, quod erat commune carris illo tempore. Quantum sciebam, hae machinae erant normales soni pro Shvetsov. Lumen emicuit, ostium posticum apertum esse significans, et duo plura lumina illuminata, ostendens quod aperturas super pennas excludit. Fragorem non audivi, sed vidi quomodo Jeep graviter iacebat et plures milites ex eo ceciderunt.
  
  
  Nihil erat nisi manere et expectare tormenta fovere. Temperatura tam lente surrexit ut dubitare incepi an unquam terram digredi possemus.
  
  
  Iugoslavs ad nos irruerunt, me machinas et summas appetentes. Padre et sui pugnabant cum suis sclopetis et tormentis 64A tormentis, quas e custodia cepimus. Complures milites accedere constiterunt, stabant circumspicientes quasi aliquid obliti. Deinde in bitumen dimidium plicabant. Vindemitor orbes, continue figentes. Alius Jeep cum supplemento ex Hangar venit. Tempus erat ut nunc vel numquam.
  
  
  Flapse ad viginti gradus constitui, moderamina promovit et iaculis emisit. Nos movere coepimus. Vertimus in pontem. Aspectu ventosus dixit mihi nos perversas esse vias: caudam habui et nos converti deberem, sed id facere non habui. Mihi satis molestum est hanc capsam rectis custodiendi, quod foedam consuetudinem ad dextram tendendi habere videbatur. Tunc recordatus sum machinas illas Russicas esse, non Pratt et Whitney, et eas in partes contrarias versare.
  
  
  Ad terram augetur celeritas ad centum, deinde ad centum quindecim. Instrumenta ad vitam; Sensibus tation esse videntur. Iterum planum ad dextram traxi, et iterum cauda gubernacula taxavi. Finis pontis incredibilis prope imminet. Redii uim. Planum erat paratum, sed tamen auferre non potuit. Deus spectat sicut necesse est ire in Italiam pro musca.
  
  
  Alter Jeep versus nos directus erat. Agitator, ut videtur, fuit quidam maniac genus qui caput in collisione volebat. Consurgunt amens duo a tergo tela in tormenta iecerunt. Nasus IL-2 iam ascendit, ut quid rei esset spectare potui, sed simul melius signum esse. fremebant tormenta, et candida flammae fistulas erumpunt.
  
  
  Jeep recensere coepit sicut auriga nos in ultima fossa conatus vitare temptavit. Iaculatus est in planum et planum volvebatur sensi, sed sero exire ac deprime quid factum esset. Vectem retraxi et horizon disparuit. Liberi eramus.
  
  
  Ego laevam gubernaculum urgebam ut dextra iret et ad extremum campi non plus quam centum metra supra humum volavimus. Ascensus meus erat arduus, ad angulum admodum obliquum fere chiliometrorum. Tunc dimisi eum, et dereliquit me. Dum ad angulum volavi, in ponte actionem videre potui. Alicubi, ubi liberum fregi, ignis saeviebat. Ford est flipped et ignem comprehendit.
  
  
  Pedes ascendi ad 35,000, occidentem-meridiem petens, refrigerationem temperans, planum aequans. Illa commoda navigationis celeritatem circiter centum nodis habere videbatur, et quantum ex airspace Iugoslavo exire volui, adhuc quaerendi aircraft depellere volui. Aliquantum altius ascendere potui, sed tamen non satis est ut tormenta maritima et SA-2 batteries scaenicos evadere. Praeterea homines in tergo iam satis frigide sunt omnibus illis adapertionibus. Si altius ascendero, tantum deterius illis faciam.
  
  
  Prospexi fenestram lateralem, gestus meos obtinere conans, sed nihil vidi. Sed in generalibus verbis recta mea ordinatio fuit, et aliter non multum refert. Serius aut citius Hadriaticum oram volumus pervenire, ac deinde Italiam.
  
  
  
  Caput 12
  
  
  
  
  
  Aulaeum tam vehementer volitabat ut Padra non animadverteret Cameram re-ingredi. Ego illum non vidi donec in sella co-gubernatoris sederet. Ibi tacite observavit vapores exhaustos e dextro machinamento evasisse. Post minutum ad me convertit. et suffocata voce dixit, "Nunquam ante volavi."
  
  
  - Ne cures, Hesh. Interdum aliquid primum facimus.
  
  
  -Quo imus in Italia?
  
  
  — Nescio, ad pontem proximum fugimus. Fortasse Aternum vel ulteriorem litus, prope Bari. Praecipuum nunc est ut ex airspace Iugoslavo evanescet. Cum Palagruam insulas transierimus, eas relinquemus.
  
  
  "Lusus vincetur." lapsus per os emisit vocem. 'Sonat bonus'. Quousque nos hoc facere debemus?
  
  
  “Quadraginta, quadraginta quinque minuta. Bis tantum etiam ante oram Italiae. Hoc est, si novas quaestiones non habemus.
  
  
  "Hoc non fiet," dixit confidenter. inimicos nostros reliquimus.
  
  
  — Saltem a Metkovich. Et dubito, quin nos terra intercipere tentant, ubi plures essent oppugnandi testes. Sed simul ac supra mare sumus, facile praedae fiimus quicquid ab Kastel Stafilich mittunt.
  
  
  "Quae sunt casus, si faciunt?"
  
  
  Dicebam ei verum. "Aptos de eodem."
  
  
  "Ahh," inquit molliter. Post pausam, "Quare ergo non fugimus inferiorem, ut eorum terunt" fugiamus?
  
  
  "Modern radar aircraft ex paene nulla metris deprehendere" ei exposui. Communis parum sensus illis narrabit quid sit iter fugae: brevissimum e regione iter. Nolo inferiorem ire si oppugnant et decurrere habeo, aut si quid erratum sit et labare conetur. Et propter homines altius ire nolo."
  
  
  Adnuit prudenter. "Tergum est frigidum, et aliqui timent ne oxygenii inopia".
  
  
  "Non est hic aestas exacte," obstupui. "Vade et dic eis non mori." Et dices eis ut anhelarent manus eorum, si ventus est nimis in conspectu eorum.
  
  
  Compressi iterum sensores, sed omnia denique erant. Eadem RPM manebat, pressio olei et temperatus ad dextram lineae rubrae adhuc erant. Machinae adhuc sonuerunt sicut in communem fugam currebant.
  
  
  Et vidi sicut in oram fimbriam in filo luminum, et in obscuris luminibus in oppidis maritimis et in villulis suis. Ingentes Dinaricas Alpes post me flexa loca erant, et ante me immensa, hebeti fluitans aquae, Hadriae desertum. erat infectum sicut infernum ibi, sed inde apparuit sicut desertum arenosum; Senex plane fremuit, et paene incepit credere nos successisse.
  
  
  Tunc audivi aliquem iocularium. Conversus sum et vidi Sofia et Arvia in casulam expressisse. Lupus erat cum Sophia, et videbat animal esse miserum.
  
  
  "Iam supra aquam sumus," dixi eis. "In decem vel quindecim minutis omnes multo facilius respirare poterimus".
  
  
  Mulieres giggled et collidebantur ad fenestras prospicere. Sophiam aspexi, memorque superbae, Contemptor foeminae, quae mihi prima occurrit, Et quod potui, vertere et caput excutere. Mori mallet quam inesse aliquid molle ac foemineum de illa fateri. Qui tamen in occulto plane praesens erat.
  
  
  Subito casula coepit violenter quatere, quasi manus ingens per caudam plani apprehendens et eodem modo quatiebat. Fulgebat argenteus praeter fenestram quam Sophiam monstraverat et volavit, nos torrida flatu aeris.
  
  
  Certavi cum rota gubernaculo et pedali ut corrigere posset labatur, et deinde iterum fenestram prospexit. Profecto hoc non opus erat: sciebam quid esset; et sciebam quid aliud mico argenteum supra nos altum esset.
  
  
  “Sofia, Arvia, ad alios redi. Celer. Dic illis omnes, quoad fieri potest, repere, procumbens, capita deprimens.
  
  
  Fecerunt quod dixi. Padram inspexi. Flares ille teneret, invenerat in plano in manibus anxia rugis frontem traiecit. - Problematum, huh? - inquit, pluribus nisl me tradens.
  
  
  "Satis est," dixi triste. "Sortem momenta".
  
  
  Mig 21-f exactum esse. Mach 2.2 piscatus est cum missilibus aeris sub alis. Optimum quod Iugoslavia offerre debebat. Earum duae inermes contra viginti annos in plano propeller agitatae sunt.
  
  
  'Dicentes quid faciemus? Non inferiora imus?
  
  
  "Altum vel humilis, non refert. Sed cum prope accedunt, Hesh, erucae quot potes et quot fenestram eiciunt.
  
  
  'Non intellego.'
  
  
  - Non vacat explicare. Hic veniunt.'
  
  
  Plana in lato volaverunt, arcum sollicitudinem qui mox supra nostram caudam debuit esse. Ululantes volabant, alae paene tangentes in formatione phantastica.
  
  
  Nunc, Hesh, clamavi. "Iacta tela."
  
  
  Rockas etiam quam celerrime accendi potui et eas fenestra eieci. Malim ipsum sclopetum habere qui radios longius a plano moveret. Sed tempus non erat reload et Padre tradere, et Migs iam nimis prope erant.
  
  
  Post nos quatuor parvae explosiones ex alis Migs eruperunt. Ut expectabam, ab Attollo nos excanduerunt. Rockets velociores, maiores et accuratiores quam sclopeta. The Atolls appropinquaverunt nobis ut Migs abduxerunt ad spectaculum mirabile fireworks sicut extra teli ostentant. Infra nos, convallis candentibus flammis, alis et ventres ardentes. missilia propius emicabant, ac deinde e plano invicem se praecipitabant, sequentes emissarii missilia.
  
  
  ' Quod . .. quid fit? — Padra aperto ore anhelavit.
  
  
  "Atolla in aestum attrahuntur, et urceae plus caloris faciunt quam ex vetustis machinis exhauriunt." Exposui ei. "Interdum paulo outdated commodum est."
  
  
  missilia longe infra nos scuta sic dicta ad mare Adriaticum accensi sunt. Sub superficie disparuerunt, et momento post mare explosum est in globos flammae aurantiacae et spumam albam sibilantem.
  
  
  "Ha," inquit Padra. 'Fecimus id. dentes eorum extraximus.'
  
  
  “Putas,” inquam categorice. "Migs plus habent dentes et iam redeunt cum proximo morsu."
  
  
  Iugoslavs duo tantum erant duo punctis argenteis post nos, et erant in festinatione claudebant. Ego frontem meam manicam meam absterso sudori conans cogitabam. De felis remissior coepimus et descendimus in latum praeceps labi. Manus meæ maduerunt a sudore instrumentorum. Pedes tria millia et infra.
  
  
  "Illos ergo amittimus," Padra exclamavit.
  
  
  Rustica eius contentionem levavit et me risum fecit. Meliorem fortunam habet caper ligatus contra principem, Hesh. Sed si intendere necesse est, nolo longius cadere. Et fortasse, sicut maybe, satis longum tenere possum donec terminus transeamus.
  
  
  — Quid si aeroplanum Italicum attingimus?
  
  
  "Fortasse Migs modo nos tunc non sequetur."
  
  
  Altimeter ostendit 2500 pedes, deinde 2000, et descendere pergo. Sperabam si Migs oppugnaretur, id nunc facturos. Quod si fecerint, tollam unum ex illis nobiscum.
  
  
  Sed fortes remanserant quasi perpendentes nos. - Quid faciunt? - Padra timida interrogavit. - Cur non veniunt?
  
  
  "Faciam cito satis." Forsitan sortes ducam qui prior veniat.
  
  
  Sinistra Mig exivit ad cursum, iterum in stylo classico. Tarde sed certe supra nos ambulavit, angulo ad caudam nostram descendens. In partem strictam verto, 180 gradus volvo, tantum retardans ut celerometer meus supra rpm criticum ferebatur. Hoc gubernator Mig paulo altiorem intendere fecit. Sed Mig-21 aircraft maneuverabile est, et numquam visum nostro momento reliquimus. Propius ad certum hitum directum movit.
  
  
  "Machina tormenta. .. — Padra coepit.
  
  
  Arma, Hesh, correxi. "Cum hoc cista vetus, solum paucos impetus concursus capit ut nos omnino dilaceratione dilaceratione."
  
  
  Plumbea bombardarum secuta est. Fusela cribro perforata, et alae plenae fistulis mediocribus. Casula caeco fulgore lucis illuminata est. Gelidus ventus per fractas ventos ululavit, et fumus ater densus coepit e ashboardo effundere. II.-Iustum acriter.
  
  
  "Fac aliquid," Padra ad me conclamavit. "Tunc nihil potes?"
  
  
  Vectibus apprehendi, orans ut adhuc laboraret, et adhuc in uno opere operaretur secundo. Just unum secundum...
  
  
  "Ita," clamavi. 'Nunc!'
  
  
  Deprimebam vectem in aileron et in sinum colens inspexi, omnem iugulum solvens. Navis ad os concussa ut resurgere conatus est, cauda eius repente in locum impossibilem iactans.
  
  
  Mig cogitavit super nos volitare et in circulo redire, sed planum in trajectoriam eius deduxi. Clamor ingens factus est, ut gubernator arduum scandere conatus est ne concurrerent nobiscum, in admirationem transvolaverunt et flammas in facies nostras confodiunt. Luce lunae in argenteis alis refulsit ut remigium planum moderari contendebat. sed propter celeritatem et altitudinem — iam ad mille quingentos pedes fuimus—non amplius altitudinis aut spatii ad id faciendum erat.
  
  
  Pugnatum est breve. Hodierna pugnator contra decrepitam praedam direxit, et arma moderna inefficax evaserunt. Adligat, altitudinem assequi non valens, ut mare assurgebat ad petendum. Revolat testudine, et figuras galeatae perdite prosiliunt. Planum deinde in Adria concrepuit.
  
  
  Cacumen alae percutit undam et in aere scidit, donec alius fluctus eum apprehendit et in canalem fluctum sursum flipped. larum passis velut alis mor- larum ibi iacebat. Tarde mergi coepit.
  
  
  Problemata nostra certare habuimus, sed non posse colligi ex clamoribus Padrae jucunditatis. "Nos confodietur eos! Heus Carter. Quid iocus.'
  
  
  “Scilicet iocus est” acerbe risi, ut ignem extinguentem sentinare perseverem. "Et sane, scis qui ultimum risum habet?"
  
  
  Cockpit pulmentum humidum erat dum volui planum aequare et ignem exstinguere. Totum planum glandibus confossum est, tormentum dextrum misere excussum, ructans pingue fumum. Aer essartis et ambustis cornibus ignem lambit, vel quod supererat ex eo. Horrendum miratus sum quot viatores nostri perierant vel vulnerati sunt.
  
  
  “Padra, revertere et vide quomodo nostri agant,” Clamavi per tormenti morientis fremitum. Ferventer laboravi in machina ignis exstinctores, ignem in dextro machinae spumis exstinctis. Padra e sella surrexit et velum apprehendit. ' Sed . .. hoc modo facere possumus?
  
  
  “Petera volare possumus in una machina,” Cito ei dixi. 'Si igne possum extinguere'. Sed adhuc id alias Momentum.
  
  
  'Licet non possent . ..?
  
  
  “Imo hic iocus semel tantum operatur. Ad hoc iam non habemus vires. festina!'
  
  
  Nolui illum in umbraculo proximo mihi cum finis venit. Quam ob causam in suppliciis obcaecationibus utuntur. Secundus Mig iam positus erat nec impeditus est in ludo eius sicut alter. Improbus exacte ad nos perveniet. Et nemo nostrum iterum dicat.
  
  
  Incassum machinam incisus sum, leviter lapsus celeritatem servaturus, dum torulo, quod supererat gubernaculi, inaequalem machinis portum librare parat. In Mig impetum verterunt.
  
  
  "Ecce," inquit Padra. Tum demum animadvertisse me non secutum esse ordinem. Stabat iuxta me. Ecce non omnes.
  
  
  Ostendit per abrupta windshield. Recta erat: sex plures pugnatores ad nos volabant. Secundum enim scissura, metus faucibus pressit, et tunc intellexi quod non erat migis. Dimidia turmae G-91Y Fiat pugnatoribus gerens viridi, albo et rubro insigne Italiae Air Force.
  
  
  O Deus meus, laetatus sum. "Foris sumus."
  
  
  — Num oppugnabitur adhuc alterum planum? Adhuc tempus habet.
  
  
  'Nescio.'
  
  
  Animum habui, mirans, sicut Padra, num MiG impetum suum perficeret et casum internationalem periclitaretur. MiG in circulos circumvolitare potuit maior, levius G-91Y. Cur G-91s huc volasse intellexi et non F-104s. Ex herba cuni prope trahere poterant.
  
  
  Planum Italiae appropinquavit, trans horizontem patulo. Momentum cunctatio cunctabatur. Tunc subito exuit et in distantiam disparuit.
  
  
  "Revenit, Carter," Padra strangulatus. "Revenit. Significat quod...
  
  
  Ita, "I chuckled. Verti in lumina navigationis, in turntable, dein in radiophonicum converti.
  
  
  Et dixi illi. "Est ludus vici."
  
  
  
  Caput 13
  
  
  
  
  
  Pescara est pulchra ora maritima ad os Fogliae. Parva industria est, sed potius multa litora arenosa, aqua calida et sol calidus. Infeliciter, multa videre non potui nisi ex cubiculi mei hotel.
  
  
  Mansi apud Cristallo prope litus Pensionen, ubi me ab iniuriis meis levavit aura levis et lenis fluctuum fluctuum. Accipiter mihi duas hebdomades male valedixit in expensis AH.
  
  
  Apparitores paulo ante nostri transitus ignari erant; et solito NATO negotio, compositio blanda est. Homo noster Romae venit ad recipiendum chartam quam a Principe accepi, et postea mihi narravit significationem huius nuntii Albaniam parare res in Iugoslavia ope plurium pugnatorum Iugoslavia resistentium. Eorum dux quidam mediolanensis eo tempore mortuus est. Fantastic.
  
  
  Ego vitam et membra periclitatus sum ut hoc nuntium ab Apto accipiam. Hic unus ex omnibus missionis meae eventus irrisorie fuit. Sed tunc recordatus sum me piscinam et planum sub naribus Iugoslavorum cepisse et nonnullos vicani per exercitum et vim aeris duxisse.
  
  
  Italicum imperium Gisan populo suscepit; se asylum spopondit et opus promisit. Sofia, Padra et duo proximi e grege suo in Iugoslaviam redire cogitabant ad pugnam independentiam continuandam, nunc autem mecum in deversorium relaxabat. Qui ostiarius multum de Principe strepit, sed Pater eum magis quam principem terret, et tandem ostiarius consensit.
  
  
  Lupus iam apud Padram erat, quod eo momento nihil aliud quam deliciis eget.
  
  
  Pater et Princeps foris in androne stabant, ostium meum custodiens si curiosus me turbare conatus est. Nudus iacebam in lato lecto. Arvia iuxta me iacebat et pectora firmis amabat.
  
  
  At contra, Sophia commota sensualiter auriculam meam mordens.
  
  
  Hoc ibat per quatuor dies, sensualiter, bacchabiliter et naturaliter, interrumpebatur tantum prandio, quod in cella comedimus. Puellae percipere videbantur me satis esse ad eas participes.
  
  
  Consenserunt de hoc uno agmine vehi. Et male existimare potui teterrimam formam relinquere.
  
  
  End
  
  
  
  
  Tabula contentorum
   Caput 2
  
  
  
  Caput 3
  
  
  
  Caput 4
  
  
  
  Caput 5
  
  
  
  Caput 6
  
  
  
  Caput 7
  
  
  
  Caput 8
  
  
  
  Caput 9
  
  
  
  Caput 10
  
  
  
  Caput 11
  
  
  
  Caput 12
  
  
  
  Caput 13
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  
  Procurator noster Romae evanuit.
  
  
  translatum a Lev Shklovsky in memoriam sui defuncti filii Anton
  
  
  Original title: Agens vermist in urbe Roma
  
  
  
  
  
  Caput primum
  
  
  AH plures sectas habet in deversorio in Manhattan quod non nominabo. Compressi ibi post duas septimanas R&H (requiem et recuperationem) apud AX Ranch in Lands Virginiae prope Washington, DC.
  
  
  Haec institutio plures ministros habet inter suos conductos, et me incultum facit affectum. Etiam sensuum securitatis Hawke convenit; Hawke, griseo, anonymo et ironico capite AX. Aequaliter me ad portum tabernae cuiusdam percussoribus infestatum mittit, sed momento ad Civitates Foederatas post periculosam provinciam revertor, me observat quasi inoboediens puer essem.
  
  
  Ego adhuc duos menses insolutis relinquo et hoc magnum locum committitur. Conclave ingens cum balineo eximio et conclave conclave cum baro pleno habuit. Habebat culinam cum cella servitii et archimagirus quae te sentis similem esses in Napoleone III Lutetiae potius quam trux Venetiis. et discretus et efficax servitus fuit. Habui etiam ton salarii compendiorum cumulationem in mea patrimonio putent.
  
  
  telephonum iuxta lectum sustuli et de numero switchboard Tiggy's indicavi.
  
  
  Tabitha Inchbold est Tiggy. Quinque-pes, nobilis femina Anglica perfecte proportionata (pater eius comes est) quae privilegia nobilitatis localis ob officium publici notarii Madison Avenue firma in relationibus publicarum negotiavit.
  
  
  "Hoc est Nick Carter, Tiggy."
  
  
  "Wow." Vox eius mixta erat Cockney et Australian. 'Estisne hic? In civitatem?' Tiggy multam significationem in paucis brevibus verbis stipare potuit.
  
  
  Tantum pauca minuta vitae chat - Tiggy sermo plenus erat velatum allusionibus ad ultimam memoriam vespertinam in unum - conventum pro potionibus et cena simul componendis.
  
  
  Hoc tempore erat dimidium praeteritum tres. Balneum longum cepi et per imbrem frigidum glaciei confeci ut increbresceret et ad vitam redirem. In balneo speculum habebat cameram, et delectabatur illis quae vidi. Iterum denique essem. Recepi pondus quam perdideram, musculi mei funguntur ut oportet, et nullae cicatrices ab aemulo amici conatu ventris incisa sunt, ac laqueis me utere. Solus linea alba tenuis argenteus ostendit ubi cultellus novacula kukri suum opus inceperat.
  
  
  Faciem meam scidi et rasam et nitidam et nitidam prius adhibendo asperitatem aliquam. Reversus ad cubiculum, segniter indutus sum.
  
  
  In iaccam delapsus sum. Ad emendandum spatium in vestibus meis pro Wilhelmina Luger, sinum sinistrum intra sinum crumenam implevi. Velox in cubiculum cepi speculum et totam rem inconveniens inveni. tatem meam aptavi et paratus eram ad caput vectis quem Tiggy et ad nostrum initium elegeram.
  
  
  Nunc manum in ostio posui, telephonum argute sonuit.
  
  
  “Damnare” clare dixi, sed adhuc retro abiit et telephonum sustulit.
  
  
  Telephonum ad aurem posui et audivi simile quiddam machinae magnetophonicae carnivalis, modo in principio. Expressi bullam rubram in telephono convertentis, communem armorum in deversoriis nostris organizationis, et mediam sententiam audivi familiarem vocem. “... et scio te feriatum esse, sed negotiatio pessima laboro per modum non habeo sicut tu adhuc. Quantumvis debilis es, tantum agens praesto es noster.
  
  
  Fuit Accipiter. Ille in altero fine telephonii rubri erat, qui mecum ex officio suo Washingtoniae loquebatur.
  
  
  “Principium, princeps, omisi,” inquam, omnem patientiam meam invocans. "Numquid iterum narras quod factum est -" "Roma," proturbatus est, occlusit me etiam amplius. "In Tiberi foetidum inventum est." Aliquid esse Clem Anderson, et stupri mortuum. Clem Anderson parvus auctor in Italia fuit. Numquam fuit revera pars ordinationis nostrae, sed adiuvavit nos subinde, cum indicans nos pueros magnos in CIA et Interpol desiderare potuisse.
  
  
  Hawke, caput summae-secretae Americae, minima et taeterrima divisio officii intelligentiae globalis Americae, continuavit: "Missit nobis fasciculum suppositionum vagarum de aliqua pellicula cinematographica facturi. Genus cinematographicum quod describit speculationem et intelligentiam ut res LEPIDUS. Sed tu omnia nosti.
  
  
  Uno die, momento incustodito, Hawke dixi me vere amovisse me pelliculam quam vidi. Ex illo die mihi reliquit signum puerili ac pertinaci contentus. Fui pellicula ventilabrum. Una illarum pertinax, insuperabilis fallaciae de vita mea personali.
  
  
  "Prima putavi aliam decem ad viginti miliones scamni esse" Hawk continuavit. “Sed Clem multo altius quam illud argumentabatur. Explorarent eam quia bonus erat, multum in retiaculis nostris utilis. Non curavi amplius, sed mortuus est Clem. Ita fortasse Clem aliquid magni momenti didicit. Libri in Alitalia at 20:15 ex JFK. Horam habes ad capiendum helicopter quod te ex Manhattan ad aeriportum capiet.
  
  
  “Sed domine...” Dixi ut vidi pinguem et pubentes Tiggy in caligine evanescentes.
  
  
  "Non te plus horae accipiet ut schedam datam legas," blande dixit. "Nunc venit via deversorium telex". Codicem in mailbox ad frontem scrinii invenies. Omne opus in hoc involucro est. Pecunia pro expensis, ID charta, duo diplomata. Ego te diutius non servabo. Iam videre possum quomodo oculi tui ad cogitationem ludi Italicae vitae dolcis illustrant. Sed memento: Hoc opus est, non ambulatio. Aliquid memoravi de die extra diem Novi Eboraci quod mihi opus erat, sed Hawk iam suspensus est. Ludus erat, lusi et Hawk regulas fecit.
  
  
  Cubiculum ditionis vocavi et telex exspectabam petivi, cum omnibus quae in mea mailbox erant. Tunc talea vocavi, et Dominae Inchboldi nuntium reliquimus dicens me in rebus urgentioribus proh dolor avocari. Cum puer verbum cum telexe advenit et involucro crasso fusco, ei duos libellos viginti dollarorum tradidi. Quinque dollaria pro nive, reliqua pro floribus Tiggy tradenda erant. Putabam tantam fore eius consolationem quam quod mihi subito delatum fuit.
  
  
  Epistula telex sex pedes longa, quasi enorme chartae latrinae explicata, prima specie paulo plus apparuit quam fama taedet in futuro mercaturae Chicago soybean. Nihilominus, cum eam perlegissem per chartam plasticam perspicuam cum codice numero quattuor e involucro polarizatam, praecipua eius argumenta revelavit. A Clem Anderson plena ratio actionum et suspicionum, meum operculum huius assignationis cum background, et alterum operimentum si necesse est. Inscriptiones duarum contactuum domorum Romae et nonnullae informationes de nominibus in Anderson memoratis propere collectae.
  
  
  Cito et diligenter legi, chartam per lineam evolvit et eam in gynaeceum nostrum concidit. Quo magis lego, eo magis persuasum mihi fiebam quod Accipiter me in quodam phantasmate venatum mitteret. Ipse ab initio. Rumores et rumores domi plus videbantur in publico pro pellicula quam in dolabra inquisitionis. Pauca facta dura et reliqua nihil aliud sunt quam bullae. Lorenzo Conti, Italicus effector spectaculorum magnorum ductorum cum sexu et cruore refertus, qui modo de omni productione classica ab Odyssea ad Mariam Agnum implicata est, novum epicum, quod finis mundi dicitur, parabat. Negotium internationale cinematographicum de eo quod in bello mundano III evenire potuit.
  
  
  Infernus, omnes qui umquam diurna legent sciverunt. Nisi forte Hawk, qui difficile tempus spectans nuntium alienum habuit, tunc comicis aliquandiu potitus est, et chartam inde abiecit.
  
  
  Conti vagus et callidus erat homunculus. Etiam in felicissimis pelliculis, pars quaestuum tantum apud investi- menta remansit, Laurentius vero Romae, villam Caprearum, villam in Gallia australi, cum magno suo quaestu, cepit. scorta, referta animalia, servi ac omnis generis satellites. Sed hoc vix intimum fuit. Ceteri effectores observati Londini vel Hollywood eundem exemplar avari secuti sunt.
  
  
  Clem Anderson notam fecit de inexplicabili caede iuvenis stellae Austriacae. Caedes, quam Conti suam conscientiam habere videbantur, praesertim cum paulo post eius mortem nervorum naufragii passus sit et per duos menses quietis domi secessit et in clinic. Etiam sed ipsum erat tation. Stellae tam replaceable quam occultos agentes. Et naufragia ad magnas stellas pelliculas tam frequentes sunt quam Romanorum aspiratione scenicas. Conti socii in nova cinematographica erant domini Hugh Marsland, pristinus minister Britanniae cum dubia fama nummaria, sed nullus alienus a mundo spectaculorum negotiatorum et intellectuum commercium cum societatibus distribuendis Anglicanis. Dan Piero Simca, nanus Italica Varium; vir politicus et naga argentarius, ac etiam perquam normale particeps in incepti sicut Vereldeinde. Ac tandem, Studiorum Mallory, effector-director independens Americanorum duobus pelliculis Oscar-victricis ante decem annos clarus fuit.
  
  
  Jactus erat ut crederet ex epici Conti's. Circiter decem nomina summa ab Anglia, Gallia, Italia et America. Plerique ex eis erant hospites tantum quinque ad decem minutas stellas, sed nomina magna in nuntiatione spectarent. Duae partes principales a Camilla Cavour, postremae Italicae bombae sex, et Michael Sport, Angli rexpin, qui optimos annos habuit, valorem promo deposuit.
  
  
  Epistula telex penitus deleta est, sicut linteum perlucidum erat. Ad aream descendi in yoga pose ad me centrum et materiam quae iam in capite meo erat recenseo. Mentem meam plane vacuam dimisi, et tunc totum nuntium denuo explicatum est quasi illud in altiori gradu attentionis legerem.
  
  
  Miracula nulla facta sunt. Protagonistae cinematographici certe artifices erant, et Clem multa notula de apparatu militari convenerunt pro versione Conti mundani Belli III: obterere, plana, missilia ficta cum sub terra concretis in limitibus repositionis, sed etiam commune erat. Atque etiam animadvertere debet multos Italicos, Britannicos, Americanos et NATO relationi magistros cum materiis venisse.
  
  
  Omne bellum cinematographicum maius, etiam si tantum dimidium iuris, cooperationem imperii officialem numerare potest. De hoc vel nihil insolens fuit. Totum reliquum fuit quod Clem interfectus est. Sed ne hoc quidem necessario ad eius inquisitionem in cinematographico Finis Mundi pertinet. Pluribus notis judicans, Clem vir probus fuit, sed magis dubius ob aleae suum ac perpetuum debitum ad iniustum mutui squalis debitum. Et multo plures sunt causae cur in Tiberi finierit quam curiositas cinematographici.
  
  
  Habui decem minuta ad meipsum iterum. Wilhelminam, Lugerum meum, Hugonem, stilettum meum, et Petrum, bombam gasi ex secreto in ima vidulo e camera sua retexui et vestes quas in cubiculo cubiculi eleganter pependisti. tunicas exui ut humerum meum holster indueret. Manicam meam convolvi et stiletto angusto concha globulo elaboravi. Non opus erat hic bomba gase ubi soleo ponere, ut Petrum in sinu meo ponerem. Iam iusseram rogationem et pulsavit campanator fores sicut tunicam meam retuli.
  
  
  Omnia ex animo posui et novam identitatem intendit. Apud Kennedy Airport, Rogerus (Jerry) Carr fui, dives Texas oilman cum uno tantum animo suo: vita fruens et intellexit se vectigalia habere quae numquam exsiccata esset. Munus erat quod amabam ludere, sed Hawk certus ut infernum non dat mihi saepe satis.
  
  
  Sicut Carrus, opus erat ut in hac pellicula collocarem non ut lucrum facerem, sed in spe fruendi stellarum maturarum ientaculi, prandii et cenae, et fortasse etiam valde sero quaerunt. Nick Carter de munere meo amo id genus, si non esset pro eo quod in via operis mei pervenit. Si ex munere Jerry Carr prodirem, alterum operimentum cum diplomate haberem; Haec est Ben Carpenter, diurnarius justo. A figura aliquantulum temulenta, dissoluta cum libertate socialis motus magis quam naga Texan.
  
  
  Apud Kennedy Airport, puella subridens quae aspexit quasi e pictura Renascentiae egressa vel una ex recentissimis cinematographicis Italicis dedit Jerry Carr tessera primae classis plane. Signa recta in cuniculo transeunte dedi et sine inquisitione pretii personalium meorum concessum est: Luger, culter et bomba.
  
  
  In ac ante in discessu porticus, satis horrea emi et nani ad fugam a New York Romam complendam, si dormire non potui. Optime, in initio operis somnum nactus essem, sed hoc naturaliter fieri debuit. Etiam optimi doctores ad AX non ascendunt cum pillula quae mihi somnum dabit, tam idoneitate animi quam libet egredior.
  
  
  The Jumbojet was only half full and I was almost alone in first class. Lumina revolvebantur monimento non fumo, et cingulum figebam solium. Quinque minuta habui observare viatores meos, cautum semper sumo utrum in scapha, aut autocineto aut in asino proficiscar. Quantum potui relaxare cogitabam et quam tutum esset.
  
  
  Erant tantum decem viatores. Quattuor negotiatores, inter se coniuncti, fere idem in causis obscuris et cum brevibus illis diplomaticis. Tres iuncti mediae aetatis in nominibus aureis gerentes, qui eos identificaverunt ut membra luxuriae Peregrinationis in mundo Peregrinationis. Omnia solita, innocens et longinqua, me totis subselliis me relictis, ante et post me pluribus inanibus ordinibus.
  
  
  Cum lux viridis versa fuimus et aerium eramus, ad secretum redii. Ibi holsterem e Lugero et vagina e stiletto removi. Reversus ad meam sedem, eas in chartophylacio diplomatico meo collocavi et seram securitatis convertit. Si in fuga oculos claudere contingat, tunicas meas periisse nolo, et socii mei viatores habent infandum cogitationes de raptu et similibus. Mox immersus sum in luce lectionis cum interca ejus praesentiam significavi. Blanda vox feminea mollis Italice dicitur, Gallice et Anglice cibus servitus.
  
  
  Fuga satellitum duo fuerunt. Non potui plura dicere de uno quam ibi fuit. Sed ex quo primum animadverti, alius mentem meam comprehendit. Erat magna femina. Plures digitos procerior quam relicta Tiggy. & magnificentius. Animum suum aequabile ad ultimi digiti implevit, innixus ad meum cibum descendens. Illo momento tanta fuit omnium rerum ut paene totum cubiculum compleret. Recordatus sum quod olim rex Gallus vixerit, cujus vitrea vinum formata sunt prorsus sicut ubera dominae suae tunc gratissimae. Opinari possem quomodo hic homo sentiret.
  
  
  Dixi. - 'Gratias tibi,'
  
  
  Risit. Et haec erat quaedam mulier quae a longis, nitidis, rufo-brunneis crinibus ad longam nylon-amatam cruribus pedibus risit, ad digitos caligas mini.
  
  
  "Vinum rubrum cum cena," inquit. Sed nos etiam Coloniam habemus. Vinum rubrum est minus bonum quam soave inter vina alba, et venit e regione ubi natus sum. Hoc etiam subici potest.
  
  
  Ea Anglica fere accentuata fuit; modit eligendi sed ipsum blanditiis.
  
  
  rogavi. - "Patriam tuam?"
  
  
  "Veneto," inquit. „Venetiis. Sed Patavinus sum. Interiora.
  
  
  “Col- gnolam experiar,” inquam. Sed in una conditione. ..
  
  
  “Ius est, domine... Attendit vectorem album in manu sua tenuit. — Mr. Carr? Ultimus vector fui in hac sectione, et alter comes fugae iam cum plaustro discessit. "Ut hoc vinum mecum experiare," dixi.
  
  
  “Hoc omnino contra praecepta,” dixit firmiter. Sed magis placet initium rei quam perfecta abdicatio.
  
  
  “Praecepta sunt non frangenda, saltem frangenda, signorina”, dixi. — Signorina?
  
  
  "Signorina Morandi," inquit. Iterumque dedit mihi unum involucrum, omnia circumstancia risum.
  
  
  "Rosana Morandi, Mr. Carr."
  
  
  “Jerry, Rosana,” dixi. "Possumusne consentire circa aliquas istarum regulas accipere? Non sonat sicut vestra pars navigia est. Recordatus sum munus meum temporale sicut playboy olei dives et viginti in crumena inveni. "Si hoc amico dederis, certe potest curare aliorum viatorum?"
  
  
  Nunc dictum risus a risus tempus egestas.
  
  
  “Hoc magis contra regulas, Jerry,” inquit, rogationem capiens. "At Angela placet." Hoc par tibialia pro ea. Mox cum Colognola redibo. Tam levis et mollis est quam Soave, sed validior.
  
  
  'Quid agis?' Hoc dixi priusquam discessit.
  
  
  "Fortasse," inquit Rosana. 'Videamus.'
  
  
  Ea mox cum duobus utribus Colognola rediit et sibi parvum ferculum obsonii. In sede iuxta me descendit et in pluteo lanceam ante eam collocavit.
  
  
  "Solum duas septimanas reliquit," inquit. "Et chao iterum incipit. Tum incipit tempus urbis. Omnia subsellia capientur. Omnes aliquid aliud volunt. Et hi veteres negotiatores pingues, qui me pigre incipiant, quia de his Italicis urgens aliquid legerunt et nunc in praxim deducere volunt. Multum mihi placet melius cum non tam conferta quam nunc est. Etiam si non putat societas."
  
  
  Sigilla in utres fregit, et corkscrorum motu incor- rata ea fecit. Effudit aliquos in vitrum meum pro me experior. Sicut dixit, lux et sapida cum bono aftertase.
  
  
  Adnuit et specula utrumque implevit. Bibimus in tacita tosti. Idem ego magno animo bibebamus.
  
  
  Post aliquot specula, Rosana cathedram inconcinnam quae nos separavit reppulit et plenum pondus contra me innixus est.
  
  
  “Melius est, Jerry,” inquit, oculos innocentes meos in oculos defigens, una manu super brachium meum, quod ad pectus movebatur, errabat. Manum non impulit, sed artius etiam compressit.
  
  
  Alius famulus fugae nostrae fercula collegit et duo utres vini inanibus. Lumina in plano abibant et, quantum videre potui, reliqui viatores, negotiatores et mediae iuncti coniuges divites in itinere, dormiebant. Non sum omnino novus amor prima facie, sed fieri solet in momentis comminationis, contentionis, discriminis. Numquam sic placet: simplex, spontaneus et inspirans: ab initiali perspectarum commutatione ad prandium celeri emissio quae vitari amplius non potest. In secundis alteram sedem retro demisimus et totum spatium, secretum ac solatium, duos homines petere possemus.
  
  
  Rosana adiuvit me depone tunicam sine labiis de ore meo. Lingua eius erat in ore meo quasi piscis perditus et pavidus. Summitatem uniformis sui deiecit et cito caligas et calciamenta dimisit. A alta, strenua femina inopinata teneritudine lucis, parum pudici papilio.
  
  
  Manus eius ubique erant. Sub tunica mea soluto, nunc inverecunde humilius ac vehementius, deinde mordax os et linguam indagationem. Dedi ei quantum accepi. Tunc eam incidi ubi illi pedes longi classici convenerunt, et tarda momenta mutuae ecstasis sequebantur. verba non requirebat; corpora nostra iam omnia nobis narraverunt.
  
  
  Ut simul ascendebamus, Rosana penitus cum gaudio ingemuit.
  
  
  Quieui adhuc cum Rosana recta resedit et iuxta me risit. Praeter parvam ruborem et quod eius risu nunc simile est risui felem saturati, exemplar admodum fuit honestae ac honestae avaricae, paucis minutis confabulationibus, et nihil amplius, vectori honesto.
  
  
  “Si vis iterum nobiscum volare, Jerry,” inquit, “facies in tempore, ut nunc facis.
  
  
  rogavi. - "Tu solus amorem in aere facis? - Post omnes cogito aliquot septimanas Romae manere. Forsitan otium ad omnia summa amoenitas videndam uti potui. Quod significat fastigium es omnes elucidat.
  
  
  "Bene gratias, Jerry," inquit. "Ego multum volant. Sed si liber sum, de hoc numero me agere potes. Numerum telephonicum mihi dedit, quem in libello diligenter scripsit. "Puto fore bellum ut quid aliud in terra sine his omnibus circa nos facere possimus." Unam manum ad alterum dormientem vectores iactabat et giggled. Ubi manebis? Si non nimis cocky est, fortasse te ibi dicam.
  
  
  Dixi. "Et si ibi non sum, nuntium desere."
  
  
  -Quid acturus es Romae, Jerry?
  
  
  Innocens erat et manifestissima quaestio, sed ratio admonitionis meae sensi abire. Levis pruritus sensus in collo, quod didici, periculum est insitum.
  
  
  Quaesitum est quod quisquam me interrogare posset, sed leo malus erat. Fere quis hoc multo citius fecisset. Familiaritatem parans semper per sermonem fit, et nemo sexus expectat ut propositum paululum molliat. Et "propositum" est quod a primo momento sensi. Sola mihi paucas decimas secundas ad hanc cogitationem in capite meo processurus sum.
  
  
  "Libellum cinematographicum ibi visitare volo", dixi, colloquio intermisso. “Haec Laurentius Conti. Forsitan pecuniam novam in eius productionem aliquam imponam.
  
  
  “Ah, finis mundi,” dixit Rosana, et paene videre potui cursoriam nullam in umbra post ridentem Madonna, faciem sensualem in tabula maraminis. "Si homines tales date, non multum temporis occurrit Rosana comite fugae."
  
  
  Dico ei, quod post gaudens simul, nunquam me vilem esse posse.
  
  
  Paucula de nobis fabulati sumus, de optimis popinis Romae, quam admirabile est Le Superbe, et sic porro. Hi sermones innocentes denuo fuerunt, sed id quod ei tradiderit fuit quod postquam iter meum Romam cum "Fine Mundi" coniunxit, omnem curiositatem omisit.
  
  
  Itaque fabulati sumus et paucis horis, adhuc magnis, dormivimus. Rosana deinde excusatus est.
  
  
  "Cibus nondum appositus est", inquit. "Prandium ante portum. Perdesne meum numerum telephonicum, Jerry?
  
  
  Dixi ei me non esse facturum.
  
  
  Non dixi ei me eam ad AX contactum Romae missurum propter altissimam inquisitionem Signorinae Morandi, eius curriculi, omnesque praeteritas praesentesque connexiones ad "Finem Mundi" et nuper Clem Anders .
  
  
  
  
  Caput 2
  
  
  
  
  
  Leonardo da Vinea Fumicino prope Romam in chao completo erat. Recto nomine providi et mores et securitatem cito purgavit. In pugnam pro taxi rui. Solet aeroportus ictus erat et certamen taxis vehemens erat. Tandem inveni bastard amicabilem, qui me et saccos meos in oppidum cum duobus aliis vectoribus capere consensit iustam portionem per singulos homines in summa totius.
  
  
  Reservationem meam acceperunt apud Le Superbe et Hawke solitum praeparationem peritiam. Tractatus sum quasi vere decies centena Texas gubernans. Cum re
  
  
  - Uterque, Mr. Carr. Receptio feliciter confirmavit AX Inventiones Le Superbe esse honorarium praetorium creatorum Wereldeinde.
  
  
  “Tunc ego illas textas tantum,” dixi. Charta deversorium in manu mea erat antequam calamum e sinu meo sumpsi. Utroque idem scripsi, ita periculum ut una epistularum evanesceret. quam primum continuari volui. "Carissime Domine Hugo," scripsi (et "Care Mallory" secundo nuntio, "Lew Kevinus dixit mihi te Romae videre. Volo amet palmam esse. Et puto "Finem Mundi" adhuc facultas faciendi illud.
  
  
  Subscriptio magna, illegible obsignavi, et clericus irruit ad schedulam tondendam, quam Hawk mihi dedit, me ut membrum vicarii fuste Houston generosorum notans.
  
  
  Bellmanus me ad sextam tabulam introduxit, ad cubiculum quod vidi elegantius quam quod Londini reliquerat. Le Superbe vitam suam deversorium in vivis temporibus vertentis saeculi incepit et, multis styli mutationibus et renovationibus, numquam secuta est hodiernam inclinationem augendi occupandi, dividendo sectas suas in minora spatia. Nuntio duo millia librarum novarum eduxi ac deinde ei unum e quinque milia tradidi et ei nuntiavit summa celeritate redire cum tabula recentissima et plenissima Romae. Urbem satis bene scivi, sed cito componere cogitavit dum responsum de optimo statuto meo expectans: duas epistulas.
  
  
  Reversus est antequam vestimenta perfecissem. Pro praemio, mutationem quam voluit reieci.
  
  
  Quinque minutas curas in charta contuli, quae, explicata, dimidium baroque lecti mei obtexit. Nostram praeteritorum notitiam confirmavi, paucis obscuras in memoria maculis refertam et in nostro conloquio collocavi: unum in nobili Pariolis, alterum in Transtiberim indu Trans Tiberim.
  
  
  Ad ulteriorem consuetudinem necessariam et familiarem, Lugerum e casu diplomatico accepi, discerptum, et oleum in mechanismum incendendum destillavit. Tunc exui quinque minuta yoga. Tum dormivi ad requiescendum, quod mihi Rosana tam foeliciter negavit in plano, volens oblivisci reliquae diei, si opus sit.
  
  
  Si responsionem nuntiis meis non acceperim, falsum aliquid esset, quia eo magis de Rosana cogitabam - quod eius ostensio excitans tam efficax erat et amatoria - eo magis persuasum fiebam illam aliquo modo sociatam esse cum "The. Finis mundi".
  
  
  In soporem incidi et suavem somnium habui quod cum Rosana congressus relaxatus fuit. Solus in somnio non erat alius in plano et res paulo diligentius tractabantur. Donec insonuit metus.
  
  
  Cito experrectus sum et infelix fui. Insonuit telephonium. Telephonum ab hamo sustuli.
  
  
  — Mr. Carr? Vox feminea parvo accentu externo.
  
  
  -Si sermonem iungere?
  
  
  — Dominus Hugo Maresland tibi. Unum minutum, amabo te.
  
  
  Expectavi, nimisque pulsum locum vox puellae stabat.
  
  
  “ Hugoni Marsland, Domino Carr, loqueris. (Cave semper si Anglus praeproperam titulum sui oblitus sit.) “Nuntium tuum accepi. Lew valde curiosus in suggerendo te nobis contactum esse. Quid est hoc, senex stultus facis?
  
  
  Respondi cum indicio Hawk me texuisse. Lew, senex ille insanus, in celetem suum iter faciebat, Crazy Jane, ad oram Diamond Reed cum Mimi, quinta Domina Kevin. Dicere habui de utroque salve.
  
  
  “Vereor nihil mali cum parte Finis oeconomici mundi, mi mi,” Dominus Hugo dixit parum recordans Lew. "Sed nihil est cur non congredi debeamus aliquantulum relaxationis in la bella Roma." Renzo Conti et pauci ex nobis ad potum et vespertinam exeunti cupiunt occurrere. Ego amare te iungere. Dic, circiter dimidium praeteritum sex in Aula Monza?
  
  
  Dixi id velis.
  
  
  Brevis conversatio satis fere fuit domino Hugoni in carne et sanguine ideam formare. Anglicus literatus et bene moratus, specie lentae Guidonis societatis, qui suum snobberium obtrectare debuit, ut libram, marcam, francum vel lira mereretur, quod non sicut ceteri pueri haeres. Et prope certum erat plus pecuniae locum fore in Fine Mundi. Hoc solum dictum est, ut conlationem amabilius muto, dives Texan, ut videatur superfluum, ut si me comprehenderint, loquantur me et simulent se etiam tempus opportunum habere.
  
  
  Hora erat tantum quinta post meridiem, et longa quies mea temporis differentiam incommodum levabat. Duabus horis ante ludum inchoatum discesseram bene uti potui. Indutus sum (et notam mentalem feci ut paucas tunicas varias et accessiones ad meum aspectum adhuc probabilius reddendum emerem) cepi elevatorem, caveam metalli inauratam, usque ad VESTIBULUM.
  
  
  Ostiarius taxi vocavit et ad Piazzam Navona ivi, locum mirabilem et pulchram et peregrinatorem. Loco mensam in Tre Scalini atrox parans, quadratam transivi, paucis vicibus sumens et in itinere meo rediit, Corso Vittorio Emanuel. Modo veni in tempore ad capiendos bus ad Transtiberim. Erat dies ver calidus, et bus referta erat, et sentiebat quasi adhaesit in horreis plenum odoris lauandi veteris, sed sciebam me a persequentibus depulisse.
  
  
  Contactus inscriptio sordidus erat, sparse diaetae angulares supra stratum tabaci tabernam quae cigarettes, sal et sortitio tesseras vendebant. Ambulabam in vilica gradibus et ter pulsavi. Ianua a tenui homunculo circiter viginti cum crinibus liniis aperta est, tamquam aurigam tractorem otiosum intuens. Dissimulatio idealis inter nationes internationales, discipulorum incolarum errantium spatia. Pigrum medicamento addictum pose servavit, donec ianuam clausit et post me clausit.
  
  
  Exivit de posee et prospexit paulo humaniorem.
  
  
  'Hyman, CIA' dixit. - Dictum est mihi te venturum esse. Nonne tu es Jerry Carr?
  
  
  'Admodum.' manum excussi.
  
  
  “Sentio vere malum Anderson,” dixit Hyman. "Nos nesciebamus quid ageret. Omnia eius quaesivi, nec adhuc nos ducit. Feram quandam habuit opinionem de "Fine Mundi". Sed unicam coniurationem, quam video in hoc, est simplex conatum ad lac elit et fortasse etiam publicum. Intromisit me in cubiculum posticum, quod eundem funestum ac primum cubiculum habuit. Nihilominus in hoc aliquo genere regiminis inesse oportet, quod prope ad veterem lectum ambulavit, pulmentum in pavimento dimovit, et cistam cardboard sub ea extraxit.
  
  
  “Forsitan invenies quod amisimus,” sine multa persuasione dixit. "Haec sunt sua, praeterquam quod in vestimentis deprehensus est, cum unico bono, alter sepultus est, et alia quaedam ancilla sua in culice foro vendita".
  
  
  - Ancilla eius? Auribus mihi perculsi sunt acumine possibili. « corticem. American discipulus. Scilicet, Hyman, dixit. Aliquam in tempor magna. Hac in parte nulla est ratio. Sedatus sumus. Sed hanc orationem si vis accipere potes. "Fortasse," inquam. "Sed primum hoc a me absum".
  
  
  CIA non dimitto. Sed erant tempora, cum AX rerum praetermissarum intellegebat. Et raro e converso.
  
  
  “In altera conclavi ero, si me eges,” ait Hyman. "Ego bet hie solus sum qui hashish in thuribulo ut ardeam abeo quod fumo camelum".
  
  
  Sedi super stibadium in vilica, et quaesivi contenta cistae. nihil moror. Repetitiones omnes quae iam cognovi ex telex. Fasciculum de omnibus sibi notis inepte scriptum ab Andersono; a temporibus cum Cora et aliis puellis notis de Conti, Marsland et Mallory. Clem Benedictus Anderson scriptor chronicus fuit. Hoc tam malus est habitus pro ministro secreti muneris loquens dum ebrius est. At contra, noti boni actores, nusquam incisura, sed usque boni, qui ebrii tantum loquebantur, et tot contradictiones ferebant, ut falsarios magistros insanos ejecerint, cum extrahere conabantur granum veri; eorum garritus. Idem dici potest de scriptoribus et notis Anderson. Nisi quod hostis non furit, sed ego, Nick Carter, occasionem quaerens, quae retributionem tollere posset, et quaerens quid exstingui posset.
  
  
  Tres notulae erant tantum quae non erant duplicatae quae prius in capite meo reposui. Adumbratio vaga cum nominibus Conti, Marsland et Mallory triangulum circa litteram L. Secuti per signum interrogationis et nota illegibilis quae CH significare potest, in Helvetia licentia laminae designatio. Atque hoc sequitur aliquid quod legit ut Jungfrau, spirae alpinae in Helvetia, vel germanice - virgo (m. probabile), vel Juncker - germanice, nobilis, vel Janki - medicamento addictae. Vel fortasse in codice quodam verbi. Secunda notula clarior fuit quam in R. "R" et tabellarium? Sed quis est? Subito cogitationes Rosanae redierunt.
  
  
  Tertio in medio chartae blank litterae sunt AA. Clem bibens quaestionem habuit et fortasse tractatum existimavit Capitulo Alcoholico Migne, sed id longe petitum videbatur sicut prior "virgo".
  
  
  Hymane gratias egi, inscriptionem Corae conscripsi, et reliqui. In hospitio prope domum habitabat. In casu, paucas plateas laterales ad Piazzam Santa Maria deambulavi, eadem consuetudine urbis in Transtiberim commoratus et taxi salutatus est.
  
  
  Ego adhuc aliquamdiu habui ut duos tunicas varias emeres et binas caligas altas alligatores ad imaginem meam Texan conservandam. Et adhuc modicum tempus erat radere in camera mea et mutare vestimenta conventui.
  
  
  Le Superbe in Monza inspiratus a mystique stirpis currus curriculi reproductionibus carros vindemiarum decoratus est eodem modo quo pubs Anglicana reproductionibus equorum et canum venantium ornatur. Iam ad dimidium praeteritum sex vesperum, cinematographico cinematographico Conti repletus est, nonnullas sequentes, et feminas pulcherrimas et nitidissimas sub uno tecto congregatas videram.
  
  
  Cubiculum Monzae intravi cum quodam schizoidali habitu, quod visum est optimum Jerry Carr convenire. Dimidium est incertitudinis extranei, et media arrogantia hominis qui scit se scribere posse quemlibet octuaginta instar sequatur. Negavi architriclinus qui me ad mensam ducere conabatur et ubi eram manebam, intercluso introitu et prospiciens in tenebras blandis.
  
  
  Ego adhuc strabo cum vir longus, homo verecundus facie rubra, caput calvitium et barba rubra crassa supra labrum superius ad me accessit.
  
  
  Jerry Carr? Hugo Marsland. Vocem e phone vocatam agnovi. — Gaudeo te posse venire. Omnes in angulo illo sumus. Meaty manus suas in indeterminatum directionem quassavit. "Veni et serva laetam societatem suam." Stertit hinniens et ego sequebar eum.
  
  
  Circulus eius et Conti coetus plures tabulae parvae simul impulsae erant. Introductus sum ad Laurentium Conti, Renzo et amicos, Studia Mallory, stella canus Michael Sport, virens, attonitus Camille Cavour et alii. Duplex Chivas Regal cum glacie imperavi, in aurata sella inter Hugonem et Conti dominum sedentem, atque in tenebris pervidere conatus meos novos comitum maculare.
  
  
  Ego iam dictus dominus Hugo. Solum adiciendum est inter calvariam et rubram barbam hilarem et innocentem vultum Anglicae scholae conscendentis auditorem, quamvis supra quadraginta satis. Et vidi quasi puerum hilarem et hilarem, donec oculos eius viderem. Refrigescant, calculis ferro intemerata calculis. Statura erat et subcrassulus ex eo quod diu a ludis discesserat.
  
  
  Renzo Conti alterum extremum. Breves circiter pedes quinque, graciles et elegantes, tantum LVI annos natus, meo comite, nigris pilis. Aut fuit naturalis aut optimum pingere officium uisa. Mundus rasus erat, nasum aristocraticum habebat, oculos fuscos in facie perusta. Eius mohair griseus et viridis secta ad perfectionem Italicam formandam erat. Pallide viridi serico turtleneck indutus erat. In laevo carpi Rolex aureum gerebat. In dextra eius anulus erat antiquus levis anulus aureus anulus. Ille subridens plenum nitentis dentibus albis Ostendit; melius quam plurima sidera.
  
  
  Mallory studorum tam magnus erat quam Marslandus. Sed ille plane multo pinguior fuit, quamvis carissima scissoris sui crinitae sectam. Omnia circa eum tam nova erant, eius recentem felicitatem reputans, ut non indigeres accessoriis ad noticiam. Nescio cur, sed aliquis Renzo ut primum litem gerere potest et adhuc spectat ut familia eius in generationibus vestita est. Cum aliquis instar Studulae nucleum phoniness prodidit, omnibus tamen libris, quos in sectas pretiosas infudit. Bulla habuit faciem longam et turpem, genus deformitatis, quod quidam facile impressum feminarum venustatem vocant. Praecipue cum cicatrix sinistrae maxillae. In omni prospero cursu curriculo se submovere potuit. Oculi caerulei erant pallidi.
  
  
  Michael Sports. Eum ex photographis eius certe nosti. Est Anglicus insolitus formosus, paulo minus sordidus quam species magnae tegimenti suggeret. Quadraginta similis est, et solum realem aetatem eius quinquagesimae rei in fine temporis cum canino et potu indicat.
  
  
  Camille Cavour iterum prorsus diversum fuit. Et aliquid momentum intendunt. Meliora respexit quam imaginis cinematographicae suggessit, et illa imago cinematographica sex tantum duobus annis brevibus fecit. Vix stare poterat discalceatus pedes centum et sexaginta, vel plus quam centum pondo ponderans, sed perfectus effectus erat. Comae molles fuscae ligatae sunt cum vitta holoserica fulva et dorsum eius defluebant. Eius corpus phantasticum in veste aurantiaca stricta comprehensum est, quae duos prominentes, ubera plumosa et informes amplexus est. Cum illa conversa ab domino Hugone introducenda, duos oculos fuscos fuscos, fere nigros ac maturas olivas, effectum duarum lucernarum fulgentem habuit.
  
  
  Reliquae bullae minores, conductores, actores et scenicas factae sunt, sicut dominus Hugo mihi per telephonum iam dixerat. Imo vehementer sentiebat totam partem coniectam esse ad credulum Jerry Carr, naga et collocatorem possibilem.
  
  
  Famulus ornatu quasi e campo XVII saeculo elapso me cupam attulit, et Renzo, iam amicissimus, mihi cigarette e plano tubo platino insignita lorica armata mihi obtulit. Fortasse domesticum stemma. Cigara blande detrectavi et notam meam, sigarellas percolarem, evelli, quod mihi placet. Consuetudo sunt facta et pluma a C monogramma, quod pro Carr vel Carter transire potuit. Laeta Camilla lacessit, et quaeri posset an posset. Modo volui placere illi. In secreto incubuit, et accendens cigarette in actum specialem, familiarem suum convertit.
  
  
  “Oooh” inquit frustra post longum trahens. - Haec tabaci ordinaria est, Mr. Carr.
  
  
  "Paenitet," inquam. "Percepi vigiles Italicos habere rationem difficiliorem erga marijuana".
  
  
  "Pu," inquit. “Pro profugo populo et hippies, ita, sed non pro nobis similibus. Dottore Simca, qui cito adveniet, eminentem dignitatem habet, et quisque scit eius stamina partim cocaini esse. Idem valet Renzo.
  
  
  "Minime," inquam, apte impressum. “Just me Jerry,” addidi.
  
  
  "Si me Camillam vocas," inquit. Vidit me parumper. "Puto me proximum te sedebo, Jerry," inquit. "Etiamsi cigarette tabaci regularis est." Nescio quid fecit cum G, sed sonuit aliquid inter Ch et Dsj, et misit infandum tremiscit meam spinam.
  
  
  Nunc habuimus parvam aream pro quatuor nostris: Camilla, dominus Hugo, Renzo et me. Camilla se mihi tam propinquum premebat ut ne chartae quidem textus inter nos locus esset.
  
  
  "Gerry consilia in fine mundi" dixit Hugo cum risu suppresso. "At dixi ei vereor ne nos multae pecuniae habeamus." Recte, Renzo? “Ita quoque vereor”, dixit Conti. “Provisiones octingentis miliones est, maxima his diebus, et iam duas miliones extra moras et inflationes habemus. Pleraque nostra budget it ad subsidia phantasiae et “effectus speciales”. Totos currus delemus. Circiter decem membranae incepturae sunt. Classes ingentes submersae erunt, ne dicam in sinum pecuniae dimidiae decies centena milia dollariorum denariorum stellarum sicut Camille et Ludis popularibus Mr. Etiam maximas stellas ex omni terra, incluso Russia et primo, Sinas, muneribus hospitibus eicimus".
  
  
  “Quam defectum, Renzo,” ingemui. "Ego dollarium meum novissimum hunc diem ut pelliculam videam". Cum ultimus ille pupa sub plusquam duodecim miliones fratrum ac sororum sepeliretur, Conti gemitus gnarus occurrit.
  
  
  "Libenter" si Jerry cinematographicae nostrae partem obtinuit", Camilla benigne dixit. "Modo hic ei occurrit, Renzo." Tu illum ad me introducis et postea iterum eum dimittis. Miseram me facit, et scis quam malum hoc possit esse ad movendum: moras, palmas, medicos, infundi si fiam miser. Ultima pellicula eius, Madonna de Sade, complura centum milia punctorum plus propter complexionem et complexionem eius constant. “Gratias tibi, Camilla,” dixi.
  
  
  Camilla autem dolla, Hugo protestatus est. “Scire debes terminum participationi esse. Alicuius voluntatis tuae praestare possumus extra duo decies centena millia.
  
  
  " Paucis arbitratu Hugo?" Camilla unam e manibus suis rogavit ut unguibus rubris sanguineis ad genua iret et illud leviter expressit.
  
  
  "Quaeso, Camilla, cara," inquit Renzo. "Non dixi posse Jerry, sicut difficile est." Et si ex hoc vis fluxum facere, fortasse aliquid ex figura possumus. Sed exspectandum est Pierrot, D. Simka, peritum nostrum oeconomum. Ille suam ripam Helvetiae habet et est contactu politico nostro. Ne adhuc commotus sis modo, mi Camilla, nec te decet, Jerry.
  
  
  Rogavi quando Dominus Simka iste nobiscum iungeret. Hanc ripam Helvetiae iustus esse potuit nexus quem quaerebam in Clem Anderson scriptoribus novis.
  
  
  “Quis scit,” inquit Renzo. - Si Pierrot venerit, veniet. Et si nunc volet peccare in senatu, id paulo post facturus est.
  
  
  “Suas leges facit”, Studii Mallory narraverunt. "Similis est leges pro Italia facit."
  
  
  Vel leges frangit, Camilla.
  
  
  “Bene, inquit Hugo, pater torvus. "Nec permittemus Jerry ut cerritulus ideas."
  
  
  Renzo risit sicut Dominus Hugo nunc maximus iocus in mundo narravit. Et fortasse ita fuit.
  
  
  Quod secutum fuit aliquot horas bibendi et incondite epulationis in aula Monza coram Renzo ad suum Rolex aspexit et dixit tempus esse ut totum catulum in popina prandii moveret; hoc enim vespere prandium specialissimum conduxit.
  
  
  "Inde ibi vesci possumus et tunc Bullae Jerrye ostendemus aliquos e nostris commodatis aircraft", dixit. " decies centena mea feci iungendo rem et voluptatem." Hanc etiam gloriam dimovit subdens: Et hoc est quomodo eos iterum amisi.
  
  
  Secundum meum telexem, ad ripas et creditoribus privatis minus patientem usque ad ultimum diem debitor fuit. sed dicerem, quod homo absque una cura in hoc mundo ageret.
  
  
  Sex limousines in ambages deversorii gestationem exspectaverunt. Honoratus sum primus. Renzo, Camilla et ego in sede postica sunt. Mallory et Hugo dominus sunt in sedibus saltibus oppositis, et Michael proximus est aurigae traditi.
  
  
  Accepit me bene viginti quinque minutas e deversorio ad cauponam, quam in memetipso consumpsi. Ex altera parte, Renzo cautis sed accuratis quaestionibus de re mea oeconomico in casu Vereldeinde me ut investorem invitavit. Contra, Camilla, quae me in quibusdam suis operibus implicavit. Vix deversorium reliquimus cum parvam et sericeam manum super femore meo sensi, temptans reactionem meam ad tactum eius.
  
  
  "Sunt admodum paucae quaestiones honestam pecuniam ex Civitatibus Foederatis Americae, Jerry," Renzo dixit. "Quamvis haec omnia de inceptis liberis loqui."
  
  
  "Semper pauca decies centena millia in subsidiis in Nassau habeo", Renzo admisi.
  
  
  "Locus nummarius Bonus in Nassau." Dominus Hugo conversus est ad colloquium. "Non problema est, si res tuas velis cito obtinere."
  
  
  Camille giggled and expressed my femur. "Mihi placet multo melius si negotia tua retardas", in aurem insusurravit. Dixit, verba, secuta linguae motum liberum manus augens.
  
  
  "Translationem a Nassau semel accepi et duos tantum dies cepi" Studia Mallory addita sunt. "Si per Americam eam obtinere conatus sum, duas ad tres septimanas caperet."
  
  
  "Atque quinquaginta formas modii quadraginta milia librarum Implere velis," dominum Hugonem premebat.
  
  
  Srefte etiam, sed ex dolore et cum voluptate. Nesciebam quanto diutius tenerem lenes blanditias Camillae sine explodendo. Yoga mihi potestatem aliquam dedit, sed plenam intentionem ad maximos eventus assequendos requirit. Et cum lingua Camillae in aure mea, ludens juxta inguina mea, oportuerat me tenere alteram aurem apertam pro Conti, Mallory et Hugoni domino, et illi responderunt sine directe se committendo.
  
  
  Dentibus tinnitus sum et scienter locutus sum de facultatibus plurium societatum multinationalium cum officiis Romae vel Mediolani. Gratitudinis precationem tacitam susurrabam ut limousinam tandem ad nostram cauponam deflexam cupressinum coegi. Camille sonum prope inauditum iratum fecit, quasi parum spoliatum puerum, qui ludibrio amiserat, cum manum traheret. Currus cessavit. Cum auriga ianuam nobis aperuit, Renzo nos per ingentem ligneum ostium veteris villae tectorii adduxit. Tota area prima in triclinium versa est. In afi parte, sub duobus ingentibus verubus, erant duo focalia plena igneis ardentibus, structa lignis. In uno veru suspendit aper amplissimum, Adeps ignea linguas parva trahens ab igne inferior. Alter tres anseres habebat et quinque pullos.
  
  
  "Tuscanum optimum cibum sumimus," dixit Renzo. Ostendit nos ad mensam principalem, et substitit domino dare aliquas apices coquendi.
  
  
  reliqua multitudo intus irruit. Mox multi- cursum Italiae more maiorum cena coeperunt. Antipasta secuta est pulmentum grossum praedii vegetabilis et/vel pastae. Tunc apri cocti potatoes et articholis cocti sunt. Deinde gallinacei vel anseris mixti sem et zucchini. Tum ingentes laminae dulces castaneae et crepidines pastilli. Tum caseus tabularum unius fere tabularum magnitudine, ac denique omnia, quaecunque decerperet, sublimatum, Campanie, et grappam lavit.
  
  
  Camilla iuxta me consedit. Fercula omnia eodem appetitu edebat , qua contraria nobis admissarii voraces . Si sic semper comedit, tunc parvulus eius figura quinque pedis assidua et assidua exercitatione servanda est. Iter nostrum hic mihi nonnullam dedit perspectionem in hac exercitatione de omnibus. "Dominus," Mallory dixit, e spaghetti terens et cum Chianti illud lavans, "Iuro tibi." Est aliquid in hoc aere Italico, quod ventrem meum elenchi facit. Duae harum acetabula domi plena cenae essent, at hic pergo edo.
  
  
  Alicubi inter pastam et aprum ostium, tumultuatio orta susurri per triclinium transiit.
  
  
  “Venit Pierrot”, dixit Renzo. "Parvus Sapiens"
  
  
  Caupo crassus in conspectum venit, retrocedens et incurvatus. Post quem minimum quem videram. Elegans erat Pierrot Simka, nanus graviter indutus pilis bene sectis et barba cor informibus nitida. Ferulam brevem portavit eburneo capite, non amplius pedibus quatuor. Stylus ocreis erectus accinctus, constitit circiter quinque pedes altus.
  
  
  Ille ad mensam nostram ductus est, ubi minister duo cervicalia in sella iam collocaverat. Consurgunt omnes eum salutatum, etiam Camille, qui inepte pro meo munere secutus est, tuus vero.
  
  
  "Pierrot".
  
  
  'Professus'.
  
  
  “Tandem,” inquit Renzo. "Professor Simka. Dominus Carr, qui tibi dixi.
  
  
  “Satis hoc, Professor,” homunculus dixit, manum stricte ut unguibus expressens. "Sicut amici hic sumus. Pierrot, Jerry, et gaudeo tibi occurrere. Sede ut hanc proterva gulam assequi queam.
  
  
  Locutus est Anglicam impeccabilem levi accentu Americano, contra rigorem Britannicam plerumque in Italicis literatis reperiri.
  
  
  Apertum erat risus eius et innocens. Sed multum irae in exiguo corpore erat. Non ille semper viridis oculorum aspectus cavet, sed quasi molle crepitantibus in corpore tenui. Sola res comparare potui eam noctem olim fuisse in Palembang, Sumatra. Tum ego iactatus et per septem vigilias horas in meo lecto versavi. Donec intro aspexi, parvam lucida et nitida krait; una omnium naturae perniciosissima serpentes.
  
  
  Magnitudo eius cum Pierrot notionibus de esu sano intercessit. Verum eius verbum, antipasti et spaghetti rapido cursu devoravit nosque aprum appositum verberavit. Tum loqui tempus habuit.
  
  
  Dominus Hugo locutus est de desiderio meo collocandi in Mundum finem, sua dubitatione componi posse, et dixit Camilla se miserrimam fore si unus ex patrinis suis fieri non possem.
  
  
  "Et non vis me miserum esse, Pierrot," addidit Camille.
  
  
  "Numquam, mi fili," dixit Pierrot, magnam partem pernae apri amputans et mucrone eius captans, sicut minima accipiter in praedam volitans. "Hominem moveret montes ad te beatum." Et quoniam magnitudinem bulldozer non specto, eo magis quod me moveat ad te. Cogitem.'
  
  
  Oculos clausit, carnes in ore posuit, et cogitatione mansa. Cinereus hircus ferebatur sursum et deorsum ligamine suo lato, sicut ipse mandebat et cogitabat.
  
  
  Aperiens oculos, nictans cum gaudio. "Refutare Argentinis," inquit.
  
  
  Non habeo quod videam obstupefactus. rogavi. - Quid hoc est, Pierrot?
  
  
  “Magna cogito, Jerry,” inquit. "Interdum non nimis commode est. Dico, catervam esse amentium divites in Buenos Aires qui in pellicula nostra esse volunt; parva participatio circiter dimidium decies centena millia. Nihil signatum, ne manus quidem handshake.
  
  
  Et totus mundus scit quod Pierrot custodit verbum suum. At si ma- statio non esset, cur non amicus noster Jerry Carr locum istarum Argentinorum?
  
  
  "Quare non cogito?" Exclamavit Dominus Hugo cum admiratione exaggerans, quasi non cogitasset de auxilio carae Jerry Carr tollendum aliquos ex suis petrodollars momento legentem meum nuntium in Superb.
  
  
  "Tu putas hoc facere potes?" — opportunis me quaesivi stuporem.
  
  
  'Possumne id facere?' — parum dixit Pierrot. "Iam feci, Jerry Carr."
  
  
  Hic manus meas pro omnibus amicis nostris testor. Est illud strictum, iterum unguibus tenaci. - Pro quingentis milibus dollariorum "Mundus Finis" participare plus solito additis expensis. Sed iuris consultis haec res est perendie vel perendie. Non plus pecuniae hac nocte loqui. Hodie sumus iustus coetus ludi amicorum tempus bonum. Consentisne?'
  
  
  “Bene,” dixi.
  
  
  “Optime,” inquit Dominus Hugo.
  
  
  "Noscere circumagam te," mussat Studiorum Mallory.
  
  
  " Bravo," inquit Renzo.
  
  
  Longum erat responsum Camille, femore meo blanditias premere.
  
  
  Nihil negotii usque ad finem cenae agitatum est. Postea in limousinos revecti sumus et ad aeriportum egimus, ubi dignitas politica Pierrot nos praeter custodias ad aeriportuorum novissimum perduxit, ubi prima unitas Vereldeinde Air Force convenerunt. Narrationes Clem Anderson me ad rem gravem praeparaverunt, sed adhuc miratus sum. Non solum Conti varias gubernationes persuaserant ut vires suas aeris optimi aircraft — phantasmata gagates, gagates Sabers praeberent, et quae etiam in lumine obscura apparuerunt verum esse B-52-sed etiam nonnullae nugas volandi. propono, quod tantum ex AX nuntiationibus scivi: plana quae in novissima totius Aircraftorum editione ne nominantur, indispensabile illud annui registri qui facit quid et quos necat. Duo ex his aeroplana occulta Americana erant. Cetera tria vidi exempla Russorum similia, quae ego tantum per rumores et paucas imagines fallacias sciebam. Ex quibus tres erant, qui solum significare potuerunt quod immensi nostri orientales vicini multo celerius progrediebantur quam optimae intellegentiae obsequium adsequi possem.
  
  
  Primum animadverti verum studium in Renzo, Hugone et Studiis. Parvus Pierrot antecessit, ex uno ad alterum thesauro movens, quasi scholae admirator.
  
  
  "Finge si una harum rerum in Washington D.C. cum symbolis Unionis Sovieticae apparuerit", dixit "eodem momento quo apparuit planum Americanum in Leningrad, et unus ex illis, inquam, cum swastika apparuit. in Beijing. Modo finge reactionem in omnibus tribus casibus et quam cito civilizationem sicut scimus eum esse finem.
  
  
  "Hoc est propositum de fine mundi" Renzo mihi insusurravit. "Fabimus Laurentis' Waterloo vide ut vetus comoedia Templi Shirley."
  
  
  rogavi. - "Quaedam pelliculae cum nuntio?"
  
  
  Studiosi Mallory ridentes aeroportus deserti erumpunt. In cena, grappam bibebat assidue, potus fere utri potest ut jet cibus, sine processu distillationis mutato nimis.
  
  
  "Haec est annuntiatio," inquit. "Nuntius mundo mortuo." In figura lunae leviter procumbens, cum basa e facie longa, rugosa, et pallio nigro super humeros dejecto, apparuit sicut lamia e velo unius fratrum minorum pellicularum. "Studia significat," inquit Hugo serio, "quod recte dicis." Haec pellicula cum nuntio Jerry est. Et ille nuntius est hunc globulum antiquum stolidum solum non superesse Bellum Orbis Terrarum III cum omnibus armis quae nunc etiam in parvis regionibus praesto sunt".
  
  
  "Praesto usque ad societates movendas" aridae addidi. Dominus Hugo risit. ' Dextera. Nempe hoc laborem solum ad singula necessaria est: takeoff, aditus et similia. Scaena pugnae nostrae, quarum nonnullae mirabiliores semper cinematographicae erunt, minore magnitudine emoluentur. Toy plana super toy oppida, paludes quae oceanorum apparent, sed omnia incredibiliter realistica sunt. "Novus processus est," Renzo dixit. "Cum computatoribus progressiones integras praeire possumus. Duo exercitus inter se pugnant, New York bombing, explosiones nucleares simulatas destruitur. Unum torcular globuli ac iustus tractus ut ille. "
  
  
  “Non opus est tibi directore, tu, Hugo,” Studiosi vexantur. — Saccos meos melius ire mallem. - Vos, Studes? Homo qui rebellionem Zuluensem in pellicula duxit? - Reclamavit Renzo vehementer. "Parvum nostrum, magnum bellum, tam bonum erit quam notitia quam in computers inputamus. Et, Studiosis, nullus est moderator qui melius quam tu hanc programma excogitare potuit. — Ecce dominus Hugo intervenit.
  
  
  "Sero est et frigus questus sum" vox Camille per magnos pueros insonuit. - Nos redimus, annon sumus?
  
  
  “Recte dicis, fili mi,” inquit Pierrot, conans omni vi se ab eius admiratione liberare. "Vetus ossa mea incipiant nimis frigere. Invideo vobis iuvenes qui tam cito calefaciunt. Camillae palam et me aspexit.
  
  
  In eodem limousine revecti sumus. Iterum se mihi injecit Camilla. Minus activum, sed minus blandum.
  
  
  "Hodie apud te maneo, Jerry," dixit ut e curru escendimus.
  
  
  "Sed deversorium..." Magna excogitavi.
  
  
  "Pu." Putasne Le Superbe unum esse illorum vilium hotels, ubi temere meretrix licentiam petit? Hic deversorium luxuriosum et civile est, praesertim generosi, qui optimum cubiculum tulit, et praesertim Renzo et amici mei. Manum pressit firmis uberibus. Papilla eius per tenues fabricae stratum graviter perforata est. My notes on Camille made it clear to me that three years ago she, too, was one of those random meretricis who staged their shows in cheap pink hotels. At pecunia, popularis et cultus aliquanto exquisitior id tempus e memoria deleverunt.
  
  
  Ante ultimum angulum pervenimus antequam Le Superbe paene collisi sumus. Plaustrum vetus fiat 500 angiportum in Piazza della Republica e angiporto volavit et recta in currus nostros est. Idem fecerunt aurigam Renzo rotam gubernatricem heroice et agitator Fiat. Duae carros ad staturam iuxta imponunt, nares in diversa monstrantes. Vidi globuli sudoris in altera facie aurigae. Noster auriga plura Italiae maledicta in eum vociferatus est, illico respondit ac pepulit.
  
  
  Solus profuit ut gremio appulit illa Camilla, Meque delectabili terrore amplexus erat.
  
  
  "Deus meus," inquit, "putavi nos morituros esse priusquam cubitum ierimus."
  
  
  Renzo minus consternatus risit. "Motus noster" inquit "gloriosus Romanus". "Non pensi est, licet paulo rarius media nocte fit."
  
  
  In deversorio VESTIBULUM, Studes, Hugo et Michael Sport domini, qui adiutorem in curru post nos productionem ceperunt, nobis soli reliquerunt. Renzo ambulavit cum Camilla et me in attollo aureo patellae ad tertiam tabulam, ubi comitatum permanentem cum aequaliter salutantium rivo, plerumque male latinas, habuit. Sextam pavimentum sub prope materno bellhop risu perreximus.
  
  
  “O, scio numerum” inquit Camille praeter me ex cubiculi exedra ambulabat. "Puto pulcher est. Vide.' Funem traxit et velum retro retraxit speculum in pariete ab pavimento usque ad laquearia porrecta. "O me amabis in tentorio magno", pollicita est, audacter in balneo tribuo.
  
  
  Non opus erat hortatione ut vestes meas auferas. At Camilla nihil habuit quod tolleret, et tam nuda erat quam recens infans cum modo tunicas et anhelans exui. Illa me cum reliquis adiuvit et laetatus sum pistolam et stilettum in vidulo meo poni. Parva bomba gasi, velut trina aurea, in mensa lecto relinquuntur. Non habeo ad respondendum quaestiones confundentes quae impedire praesentem intentionem meam ...
  
  
  Nostrae intentiones, sensus, ardor - omnia in hoc plenae longitudinis speculo redduntur. Camilla decuit ut eam in tentorio magno amem. Et recte de via tractabat immania fercula, pasta et antipasti. Et nos ambo probaverunt rectum esse.
  
  
  Primum tempus erat velox, anhelans et insitas. Postquam inter se aliquandiu iacebant, ut spiritum nostrum caperent ac leniter inter se explorarent, ad alterum, tardius circulum longis morae ac pigris positionis mutationibus egimus. Sensum inde tangimus et sensimus, et ibi iacuimus calidum et inter se connexum. In speculo videbamus pondere in spatio suspensa, cum quarta quadam dimensione sexuali labentes.
  
  
  Sed pars cerebri durius laborare coepit. Fui felix, ut semper in sexu vehementius incitamentum invenias quam, verbi gratia, amphetamine. Fortasse sexus erat aeque addictivus, sed minus noxius systemati nervosi centrali. Si Camille aliquid plus sciret de Fine Mundi quam eius salarium sex figurarum, locus erat lectus me inveniat. Et modo scire potui si omnino remissa esset. Actiones eatenus positae, ut nonnullae circumscriptiones paulo infirmioris defensionis viderentur.
  
  
  Corpus eius petitum erat inch per inch ut delectamentum sicut corpus Rosana magis decoctum. Camilla quoque in usu et eruditione parum proficit. Tunc sensi in ea levem tremorem, pavidum nihil cum frigore. Paratus eram illam iterum penetrare.
  
  
  Vide, Jerry. Si est, nunc est.
  
  
  Vidi corpusculum parvum in speculo, arcuatum, paratum mihi, et incipiebam oculos claudere ad primum motum. deinde iterum latum aperui, sed sero fuit. In speculo vidi duas figuras carnosas intra cubiculum e exedra ostio.
  
  
  Circumvertere conatus sum, sed primum, crassus aculeatus in tunica tunica, me in occipitio pugni pernae iam verberavit; ictu taurus cadere potuit. Decidi toro, et spisso apposui tapete, ubi pressit gravem densum pedem in costas meas. Per caliginem doloris et conscientiae obtenebratus, vocem accipitris putavi audiri, sicut in superioribus diebus exercitationis meae. Ille dixit: "Primum tibi semper debetis meminisse, quod excusationem habebis, si deprehensus non custodieris". Forsan una dies gratae tributi nationis Verba in meo tumulo haec collocabunt.
  
  
  Inscius eram alterius peregrini traherem Camillae nostrae voluptatis hortum, una manu os tegens, altera certamina sedans. Tum clausus eam taeniolis obsignatam et linteis tenuissimis Le Superbe pannis obstrictam ligavit.
  
  
  Inscius me sensi, sed cum muta in tunica tunicam amici ligamen Camille arcte adiuvit, Petrum, e bomba gasi arripui. Sub bracchio meo abscondi illud. Putabam neminem quaesiturum hominem nudum e lecto traxisse. Occurrebat mihi alia cogitatio. Auriga Fiat 500 qui nos paene icta erat tunicas tunicas gerebat. Tunc substiti cogitandi.
  
  
  
  
  Caput 3
  
  
  
  
  
  Accepit aliquando antequam iterum coepi cogitare. Sed post decem vel quindecim minutas resipiscentiam veni, quasi volumen colligatum, in sede posteriori Fiat 500, per ignotas vias properans. Non mihi molesti erant velare me, quod erat malum signum. Videlicet nulla philanthropica intentio erat ut me illaesum relinqueret.
  
  
  Vehemens palpitatio capitis dolori meo fuit, sed, quoad sciebam, nihil fractum est, nullas mihi graves iniurias. Mens mea lente eluxit, saltem satis est ut ipse fatear me etiam nunc magis obstupescere quam cum coepta legatio.
  
  
  Eo tempore nihil aliud mihi munus videbatur quam taedium. Romam caput et quamprimum cognosce num in Clem Anderson dubitationibus fundamentum sit, an plus ei sit quam modo carus et carnosus cinematographicus. Si Clem errasset, possem domum conglobatam et volasse ut meam gratuitam licentiam repeterem ac fractam necessitudinem cum Tiggy emendarem. Iam sciebam Clem non iniquum esse, sed quid de iure esset?
  
  
  Primo aspectu omnia evenerunt ut Hawk exspectaverunt. Finis mundi alius modo extraordinario tempore consumptus et cinematographicus sumptuosus a signis hodiernis budget. At contumeliae calumniae nihil magis quam scamnum a Conti et suis adflictis fore. Quo celerius escam cepi, hoc amplius fuit argumentum, quod erat munusculum Camillae ad simultates meas.
  
  
  Ingens, tumultuosa collectio et tela intricata longe plus erant quam pelliculae re necessariae, sed quod mirum non est, obsoletas hallucinationes magnitudinis positae toties in magnis cinematographicis visae sunt. B-52 et alia nova bellantium nugas pretiosae erant, sed per se, sine igni, nulla periculosior quam barum levitas per volitans Romam vendenda erat.
  
  
  Cognoscere habui alios gradus sub illa superficie fuisse. Sed adhuc tam vagae et tam parum exploratae erant ut nihil, a Clem notis ad raptum meum raptim impressum, aliquem nexum cum coniuratione internationali habere videretur. Haec omnia animadverti de Renzo, Hugone Domino, Studia, et etiam de periculosissima illa nanum Pierrot, fuisse ut me vivum videre velle viderentur et (adiuva Camilla) perquam laeti. Saltern satis longum est per dimidium decies centena milia subscribere et pecuniam a Bahamas in Helvetiae ripam transferre. Pullum ea nocte comedimus, sed nullus ex populo occurrit, genus anserem occidendi, qui ova aurea ponit. Et talis erat pullus Jerry Carr in oculis eorum.
  
  
  My rambling thoughts came to an abrupt end when the car came to a sudden stop. Torquatus in tunica tunicam aperuit ianuam et me extraxit in pavimentum durum. Ad mirationem meam me spectavi ad ostium popinae rusticae ubi minus quam septem horis ante comesationibus fuimus. Iam quieta et funesta fuit et in obscuro lumine lunae relicta. Recordatus sum Renzo vel alius qui narrabat dominum in praedio vixisse paucis stadiis. Scipio iam pridem domum aberat, Romam vel alicubi prope.
  
  
  Torquatus me ad pedes traxit et me traxit. Socius magni ponderis ianuam ligneam aperuit cum nova clave lucidis. Hic reditus ad nostram partem situs propinqua cum "Fine Mundi" ... fuit annon?
  
  
  Si Gorilla et quisquis ille pro venatione reali ivisset - et ego iurarem non incipere nisi nostra pompa deversorium reliquisset - illa versus popinam monstraturus fuisset. Post horas relictus locus ludorum mecum ludere volebant. Etiam minimus nexus cum inferis nullo tempore sensum praebet. Ac rei novitatem non Renzo eiusque satellitibus, sed diverso ostendit. Si inaugurant, clavem suam habeant. Studiosi Mallory in cena dixerunt hunc locum et omnem terram circum illam olim familiae Renzo fuisse, antequam alea, pueros pretiosos et acturosas pecunias ex hac semiaristocratica hereditate spoliasset. Adhuc piscatus sum in eadem aqua atris, qua prius.
  
  
  Ianua aperta erat. Torquatus et socius eius me inter eos in triclinium portaverunt. Dimidium trahens, medium portans, me ad thalami finem duxerunt, ad focos gigantes, nunc desertam et tacitam ob languidum fumum, semiextincti ignis infra. Tunica tesselata me in mensam proiecit ut saccus carbonum.
  
  
  "Haec ubi ligna servant", "Italy sodalis irata" dixit. "Satis sume ut ignem incipiamus, Pepe." Sit scriptor aliquantulum delectamenti Texas barbecue.
  
  
  Nolo diu perseuerasse, crescente metu tormenti spe cedens. Hoc unum est periculorum professionis. Sed, fateor, cogitatio assandi in igne parvo cor meum non laetificavit. Memoriam adhuc habui porcum gigantis ingentes copiae pinguium rorantes in lignorum candenti infra. Pepe cum armatura lignorum rediit. Et excussit cinerem de carbonibus et proiecit in eam partem dimidiam. Flammae figentes irregulariter ligna formata lambebant, et post aliquot minutas media flamma furens iterum facta est.
  
  
  Catena fasciam detraxit os meum. "Bene, Mr Carr," dixit. "Nunc loqui tempus est."
  
  
  Latine locutus est cum accentu forti Italico, quem importare non conor.
  
  
  Labra tam arcte pressa servavi quam cum adhaesivis illis tapetibus, et conatus sum mihi dare contumaciam. Non tam facile est, cum nudum habes et irrumatum et manu et pede ligatum, sed intelligere visus est. Locutus est Pepe in dialecto Italica, et Pepe extraxit grave veru metallicum, denigratum, et adhuc cum reliquiis apri me adhuc concoquentem.
  
  
  Fastidiosa mihi pulsa cator dedit ocreas gravi, et tergo pepe exspuens. Fortis nylon funis extraxerunt et coeperunt me immobilem veru alligare.
  
  
  Una me ad caminatam tulerunt et veru in detentores demiserunt. Inde eam alam nucibus firmaverunt. Veru fultum est duobus verticalibus ferreis fabrefactis, in quibus notae pari spatio factae sunt ad spatium laminae ignis temperandae. Plena humanitate de summis profecti sunt.
  
  
  "Vestem non habes," inquit gorillus, "grata erit te post aerem noctem frigidam calefieri foris, domine Carr." Priusquam ingenium amittimus et te nimium aestuat, paucas quaestiones habeo.
  
  
  Responsum ei dedi cum sententia mea, exercitibus ac quaestionibus brevium sententiarum.
  
  
  - Very good, Mr. Carr! Pepe!
  
  
  Detrahebant me incisura, et calor consolatorius amplius non poterat dici. Sudor prohibere non potui, et omnis stilla sudoris sibilabat.
  
  
  "Quid est realis necessitudinem cum mundo finem?" - quaesivit catus in stragula iaccam. “Damnare,” per dentes strictos mussavit. "Ego investor. Pecuniam in eam mitto quod plus pecuniae puto facturum esse.
  
  
  Mortem risit. "Melius certe potes, domine Carr, si nomen tuum" dixit. — Adhuc mihi narras. Quae est ipsa necessitudo cum Fine Mundi?
  
  
  “Id quod dixi”, obstupui.
  
  
  'Nihil aliud? Dulcis, innocens investor?.... Ostendit Pepe.
  
  
  Unum magis descendat. Quod olim ingratum caloris erat, nunc ardore sentiebatur.
  
  
  "Hoc tantum," Eripui. “Nunc, etsi non proficio, tamen pecuniam meam inde per Camille Cavour accipio. Hoc modo pecuniam praestare possum. "Ita, non penitus innocens investor, Mr Carr," muta hyaenae risu obstrepit. "At tamen non satis persuasit." Visne credere te in parva puella dimidium miliones dollariorum collocare cum potes duodecim ex his quingentos habere, et non ita pridem Signorinam Cavour quinquaginta emere posses? Pepe!
  
  
  Unum magis descendat. Iam sciebam me ferre non posse. Non dicerem, sed AH quaestionem solvere non adiuvabat. Utique, Hawk alium procuratorem mittere potuit, sed secundum quam diu eas invenit corpus meum, sive absentia mea fuit imprudentia, mora dierum vel etiam hebdomadarum esset. Et si Anderson vere aliquid didicit, si vere minatio internationalis ordini mundo erat, parum esset.
  
  
  Pepe tria nova igni ligna addidit, et flammae altius crevit.
  
  
  Torquatus dixit. “Inde factum puto, Pepe,” sordido humore dixit.
  
  
  Nunc pensilis dorsum meum. Hoc primum subsidio aliquid auxit ad distantiam ignis, sed novus cibus, quem Pepe in eum iacebat, etiam ignem intendit, et pusulas iam sentire potui apparens in humeris meis et clunibus... Et aliud sensi. ...
  
  
  Cum manibus meis directe super focum ignem sensi levem emissionem tensionis sicut funiculus nylon ab calore liquescere coepit. Manos meos paulo longiores tenere. Musculos brachii sinistri mei ad tenendum Petrum, qui sub bracchio tuto latebat.
  
  
  "Quae est vera necessitudo cum Fine Mundi, Mr. Carr? Ipsa interpellatio fastidiosus fuit. "Ascende cum aliquo certius quam tuus gibberosus de pecunia et canis e pellicula." Quia alioquin praepropere tibi finis mundi veniet, et non poteris nos ad colloquium nostrum copulare.
  
  
  Pepe risum cum cachinno et iuxta umbone suo stetit ut assam propius aspiceret.
  
  
  iam tempus aderat, iamque adeo prope me stabant ambo. Gratias Deo aspiciebant plus faciei quam manibus ligatis, dum aliam causam expressi. “Vere,” inquam, melius ludens quam quisquam in studio cinematographico Conti. - Haec res sola est. Ego iustus operarius oleo plus pecuniae quam cerebro. Audivi hoc modo paulo propius ad cinematographici speciem accedere. Noli me urere amplius, domine...
  
  
  “Astus ut porcus, crepitum ut porcus,” aculeus me vexavit. "Melius responsum nobis opus est, domine Carr." Forsitan iterum te vertam ad ignem?
  
  
  Iterum me coepit vertere. Hoc ilio tempore fuit.
  
  
  Incipiens me movere, manu mea libera dextera porrigi, et Petrum in uno motu celeri rapui. Pollice cepi et inter Pepe et catus.
  
  
  "Bene, perduint..." erat de omnibus, qui adhuc cavillantes dicere poterant. Pepe iuxta me in area corruit. Acuto motu, e tabula ignea et flammas desili, et cito eversus sum. Dimidiatis funes circa talos me liberavi et procumbens, ad tortores meos paratus. Non iam solliciti esse.
  
  
  Pulchritudo bombae huius gasi in parva area suum ieiunium et contractum effectum est. spiritum tenebam, sed id vix opus erat.
  
  
  Caturus in tunicas tunicas et Pepe iam candidati erant in Campo Verano coemeterium cum iterum exhalavi. Aer ascendens supra tabulam igneam secum portabat ultimas reliquias gasi.
  
  
  Cum in pedes meos redii, nimis malum non sentiebam, non multo pejorem quam eum qui post somnum in litore Miami obdormivit. Verisimile ero adhuc pusulas et paucos dies incommoditatis, in actu autem redibo.
  
  
  Subito risum prorupi cum relevio et conscientia rei meae. Hic solus cum duobus cadaveribus in triclinio steti. Hic stetit Nick Carter, mens iterum recursus cum cogitatione ad AX missionem reverti, rubra ut locusta post frixam, et adhuc nudus sicut Adam ante lapsum, a Roma bonum sex milia passuum.
  
  
  Priusquam in quamcumque actionem AH agentis infigendam vel significativam reieci, pauca minus dramatica habui ut involverem. In culinam popinam fovi et nonnullas vestes in thalamo inveni. Tunicam albam sordidam mutuatus sum tres magnitudinum minorum quam opus erat, summa cum soluta anhelat, tunicam coccinei sordidum nimis parvum, par ocrearum laboris quae dilabebantur. Fere insensibilis eram nullis ambitus nisi obscuro subbello, at nunc saltem non periclitatus fui, ne deprehensus esset ob turpitudinem nuditatis.
  
  
  Vel non mortuus, sentiebam quod muta in tunicas cortinas aliquid mihi debebat. Colligationem vestimentorum diligenter trahens in corpus meum semiustum, iterum ad corpus redii. tunicam eius exui, quod mihi plus calefiebat quam tunicam coccinei albi brevem, et claves ad Fiat in uno loculos firmavi. Ego caupona villa discessi et ingentem ante ianuam post me clausit. Inde in Fiat 500 veni et e gestatorio extraxi. in via Tiburtina fui et occidentem versus medium egi.
  
  
  Hora erat quasi mane quinta et primi radii solis orientis cum tenebris certaverunt. Nulla fere negotiatio fuit et pauca vitae signa, donec in Piazza della Republica versa sum et botrum vigilum carros vidi ante Le Superbe. Ex aliquet ad carros discurrendi et ambulances municipales.
  
  
  Fiat in platea latere collocati et ad Le Superbes ambulavi. Cum introitum ingredi conabar, ab utroque latere apprehendi duos carabinosos gigantes, principales turmas vigilum Romanorum.
  
  
  - Documenta? - quaesivit ille a dextra mea, dolens brachium meum torquens.
  
  
  "Tabula tua," ille sinistra manu dixit, altera manu expressa. 'Diploma Internationale? ID card?'
  
  
  “In cubiculo meo sunt,” inquam. "Ad Le Superbe Hotel.
  
  
  Ego rem italice repetivi, et ambo duces incredule me intuebantur. Unus ex illis aspexit meam passam, tunicam splendide coloratam. Et braccas meas lacernas, pedes lacerosos meos, satis erat ei persuadere numquam Le Superbe hospitem esse posse. Disputaverunt an me in fossa relinquas an me in custodiam duceret pro longo numero insolutam scelerum, vndique a raptu, furtivae operae artis ad fraudem repetendam. Lictor, qui me voluit comprehendere, punctis conciliare videbatur, donec tandem clamore feminarum laetantium servatus sum e fenestra sexti pavimenti deversorii venientis. Jerry, caro mio! Jerry. Is est. Vide, Pierrot!
  
  
  Respexi et vidi Camillam in candido pajama iaccam caeruleam in fenestra deversorii mei cubiculi. Proxima ei erat Paula Pierrot Simca, auctorita- tive demonstrans commissarius vigilum paludatus qui illis se coniunxerat. Per megaphonem mandata dedit explosiva quae longius silentium huius matutini matutini iam fracti perturbavit.
  
  
  - Centurio Bundy. Corporalis Inverno. Dimitte hominem illico et eum in cubiculum duc. Consuluit Pierrot, qui renes attigit. "Conclave 79. Protinus!"
  
  
  Duo oppugnatores mei statim in benignitatem conversi sunt, amicos curantes. Tractaverunt me quasi vellent me oblectare, post libitum literae meae, tractationem valde gratam, et perduxit me per regredientes ordines curiosorum transeuntium et praefectorum vigilum in VESTIBULUM, elevator et ad cubiculum meum, ubi. Colonellus eos cum brevi gratia tibi dimisit.
  
  
  “O Deus meus,” exclamavit Renzo occurrens nobis ad ianuam. Camilla, Pierrot, Hugo et Studus eques post eum stabant, diversis pajamas induti. "Nos putavimus te in aeternum amiseram." Factor erat, non histrio, et difficile erat de eius sinceritate dubitare, sicut signa clare observabantur.
  
  
  "Me quoque," inquit Camilla. "Hi sunt homines terribilis. Putavi te esse mortuum.
  
  
  - Sed ubi has vestes habuisti? — latrante Pierrot. Etiam in tumultu, in suo satin Valentino pajamas, pallio rubro et Gucci crepidis morem omnibus manebat.
  
  
  Non moror iterando, quod illis factum est ut exposui. Monstravi agitatorem Fiat qui ante nos ut raptor meus pene icta erat, et Renzo et Piero aspectus scientes commutaverunt.
  
  
  "Sunt hostes in mundo cinematographico qui non possunt prohibere conari producere finem mundi et interitum Lorenzo Conti", dixit Renzo.
  
  
  “An haec iracundi Argentinae ultio”, Pierrot magna excogitavit. - Tametsi quomodo potuerunt tam cito invenire quod eorum commoda pro Jerry commutavimus?
  
  
  Hae motus plus quam paranoides mihi visae sunt. Cura salutis meae sonuit sincera. Sed ratiocinatio de curriculo meo raptu prope insaniam fuit. Dum paranoides fuerint, hoc nullo modo co-stellae meae in ludo versatae sunt. Commoverunt caelum et terram ut invenirem me. Vigiles Romani et exercitus Italiae securitatem unitatem ad me inveniendum hortabantur ex quo me absentem animadvertebant. De his quae postquam evanuerunt, breviter dicam. Camille minus quam quindecim minutas tulit ut se a schedae discerptae liberaret et telephonum eius arriperet ut Piero et Renzo vigilaret. Illi vicissim omnes potestates monuerunt. Ea descriptio duorum saevientium nimis definita fuit. Eas descripsit circiter octo metra altas et musculares, sicut ponduslifters Ucrainae. Sed inexplicabiles facti mei ablatione, schedae discerptae, manifestae fores fricatae a sere fractae plus satis argumenti raptionis erant.
  
  
  Vigiles et copiae securitatis per inquisitionem faciendam celeriter et efficaciter egerunt. Decem minuta post Gorilla et Pepe me in trattoria impulerunt, viae in toto orbe positae erant. Tres viri tres diversis telephoniis operati sunt, iunctis detectivorum missis ad interrogandum quosdam priores amatores Camillae.
  
  
  "Non est sicut ego aliquem tam infelicem reliqui", dixit satis. "Sed vagus zelus est, et justum erat ut omne vestigium invenire te, Jerry." Multum rubicundae faciei et insuaves dictas uxores Romae mane esse oportet. "Quia adhuc non sum apud te," illa pernicioso risu promisit. Conversa ad lectum sedebat et ostendit versus cubiculum plenae pellicularum hominum, praefecti vigilum et detectivorum. "Ecce aliquis est qui nondum dormivit et per tempus terribile fuit. Nunc ergo illum vexas tuis quaestionibus et ineptiis. Exire. Omnibus vobis. Camilla eum curabit. Etiam Renzo et Pierrot adnuerunt responsionibus eius iussis flagrantibus, et locus iterum vacuus factus est. Camilla nuntium misit in cubiculum suum et nuntiavit ei ut saccum suum de mensa colenda afferret.
  
  
  " Mihi nunc non es usus, neque cuiquam, miser Jerry," inquit. - At mihi mirum unguentum. Color est pulcher. Quasi semen masculinum. Illa giggled. "Et paucis horis incendia tua sanabunt." Est plena specialibus rebus, enzymis et huiusmodi rebus. Semel in Sardinia ita combustus sum ut medicus me membranam saltem per hebdomadam prohibere diceret. Mane autem hanc cremorem magicam apposui et eo ipso die eram immaculatus, ut semper ante cameram. Pellicula illa duo decies centena millia in sola Italia fecit, et adhuc facio pecuniam capsam, si iurisconsulti mei Renzo paulum dis dederint, ut videre potes.
  
  
  Aliquid omnino videre non potui, sed parvam mecum pulmentum dimisi. Illa me lepide vestivit. Sacculus quadrangularis rectanguli ab nuntio sumpsit cum rediit. Nunquam aspexit purpureo corpore pusulas Nudus in lecto iacens, vel in vertice pajamas Inclinata meae dimidium Camilla gerit. Multum dicendum est de his hotels upscale cum suis maximis pretiis.
  
  
  Camille decantator invenit parvam lagenis lactis quantitatem in qua grisea mixtura margarita et cito aliqua contenta corpori meo applicata. Statim aliquod levamen sensi. Medicinae officia eius commendarem ut AH... Monerem illis, qualecumque sit.
  
  
  Ut me unxit, ad altiora calces mens mea mutata est. Ut semper in assignatione ab AH, inexplicabile habui rerum quae statim agendarum sunt confusio, nullo modo perspicuo ad ea faciendum. Re quidem vera, multo facilius est duos percussores qui prope frixum te effugere quam e deversorio praesidio mediante optimorum Romanorum et Italicorum copiarum evadere.
  
  
  Camilla ancilla in cubiculum vocavit et iterum lectum fecit. Illa et densa, puella inexplicabilis, diligenter me in latus meum involvit, ac deinde iterum, linteis mundatis, mollibus expositis, tum levi stragulo me obtexit. Iam foris erat aurora, Camilla duas aulaea traxit in podio fenestras.
  
  
  "Nunc dormiendum est," inquit, Jerry. "Si difficilem inveneris, duas parvas cataculas tibi relinquo quae etiam elephantum ad somniandum mittere possunt." Sed puto te lassum satis ad somnum solum.
  
  
  Procumbat insuadens sororis osculum mihi dare fronti.
  
  
  "Ego me ipsum cubitum ire," inquit. "O Deus meus, oportet me intueri sicut veneficae vetulae."
  
  
  Puella explorator hypersexualis XIV annorum plus spectavit medicum ludentem, et ita ei dixi. Absolute amavit. Et gavisus sum quod non intendebat suam misericordiam continuare sedendo in ore lecti mei.
  
  
  Iterum gratias egi et dixit me omnino in somno esse securum quod colonellus Dinges custodias in ANDRON, elevator et VESTIBULUM missas habebat.
  
  
  Mihi opus est ut homini obviam duabus horis abhinc ad unam ex AH inscriptionum contactu.
  
  
  Mihi quinque minutas postquam Camille discessit, in casu quodam oblitus sum ut rediret, antequam considere et iubere conabar. Suspendisse potenti miraculum Camillae. paene iterum hominem sensi. Non dico vellem aliquid durius quam sericum aut Camillam ferire, sed abivit incendium et inveni me vestiri posse sine ullo sensu praeter paucas minorum ictus doloris. Utrem cepi cum duabus capsulis flavis quas Camilla ut dormiens reliquerat pillulas et in uno latere loculos iaccam posui. Hoc tempore stiletto sinistro bracchio laevo affixi et Wilhelmina humerum holster indui. Unum Petrum de geminis fratribus inveni in secreto cubiculi mei chartophylacio et positum in sinu meo. Ego nesciebam quo irem, multo minus qui, sed inermis adhuc captus non eram.
  
  
  Inveni me posse etiam facere yoga ponunt quod adiuvisti me maxime incumbit. Ita ornatus et fere totus convalescens, in Tabriz tapete in mea cella luxuriosa sedi cruribus pedibus.
  
  
  CIA, tum AH propria retis, iam Hawke strepitum raptionis et reditus mei certiorem fecit. Sed Deus scit quam distortae, impropriae, definite incompletae et confundendae hae versiones esse possint. Mihi dare debebam meam, rectam relationem ad AH computers et etiam subtiliorem mentem Hawk. AH prodigium nummarium Goldie Simon etiam monendus erat ut numeros paulo ante fudisse debeam, ut novos socios meos cum $500,000 reprehendo ex ripa in Nassau detrudere debeam. Nomen et inscriptio ripae iam in curriculo meo erant, unde partem viae iam positam esse supposui. Sed Goldie scire quando et quantum. Una emolumentorum raptuum mearum et iniuriarum suppositarum fuit Renzo quod negotium magnum negotium conventum in diem alterumve distulit. Hoc tempus ex horis, quas amiseram, quaesitum est et adhuc supplendum.
  
  
  Tandem una cogitatio venit. Vidulum meum perstrinxi et innoxiam editionem a Zane Gray libro extraxi. Sed per paginas flip non potuisti quia paginas nullas habebat. Solum parvum cor compactum gelignitum factum, quod quadraginta secundis post activitatem explosit, viginti clicks faciens, et postea contenta in confetti-simi fluvii sicut in vasto pulmento supra quinquaginta metrorum quadratorum dispergens.
  
  
  Ambulabam ad fenestram et retracto velum tantum satis ut infra viam vigilans prospiceres. Duae circuitus carros et quinque apparitores in platea vigiles apparuerunt, plus aliquot apparitores campestri inter praetereuntes. In platea, sub fenestra laterali, erant tantum tres duces paludati carbinis latis sub armis. Commotio in platea faceret ut concurrerent ibi auxilium suis. Priusquam reprehendo in, circumspexi extra aedificium, et cogitabam ubi vidi introitum servitutis. adhuc erat. Datura ab 1897, aedificium ab architecto aedificatum est, qui splendorem magni saeculi sexti decimi palatii imitari studebat. Omnes superiores erant maenianis, quorum anguli fiebant lapides ingentes et graves. Fragmenta lapidea rectangula cum decem-centimetris inter se attribuere. Minuissimum erit ut commodius in decem ad quindecim minuta descendat. Sed questus in tres ad quinque minuta inobservata paulo difficilius sperabam.
  
  
  Abii, tunicas exuit, et bracæ cruribus involutus. Tunc posui vestimentum meum. Adhuc intonsus et rubens ab aestu, nihil mihi opus erat ut signa externa tensionis in facie mea darem. In exedra intravi et ianuam aperui.
  
  
  Gigas paludatus extendit ante me sclopetis igni parata. Cum omni veneratione quae opus est consilio meo agetur.
  
  
  “Bene volo dormire”, dixi ei Italice. "Nervi mei explodunt." Ego dolens perculsus ut hoc magis probarem viderem, et carabinieri adnuere me in intellectu. "Vide quaeso ne me horis tribus proximis movear", dixi. "Non curo qui. Cum somnum capere possum cum ministris tuis loqui possum, nunc autem somnum capere volo.
  
  
  "Sed haec ipsa mandata mea sunt", militariter se iterum instruxit.
  
  
  "Magna," inquam. Errans, in cubiculum meum redii et ostium clausit. Ego pallium tacite solvi, anhelanti crura volvebam, et in vidulo meo cimex imbrem inveni. Nescio an contenta aliqua musca laedet, at si manus sex digitorum e longinquo admoveas, tenuem stratum cuti arcte adhaerentem format. Hoc durius est quam rhinocerotis cutem, et cum arescit, amoveri potest sicut chirothecam. Neoprene derivatio est a quodam miraculo chemici nostri evoluta. Hoc nunc volo opus est.
  
  
  Manus meas in aere vibravi et digitos meos inflexi ad maximum tempus duorum minutorum desiccandi. Tum Zane Gray librum e lecto sustuli et ad fenestram attuli. Ego rimulam feci in summo angulo dextro qui rem refecit, sensim ad viginti quinque numeravi, et fenestram aperui. Tum ego eam innatat et iterum fenestram ocius clausit. Inde quindecim secundis deinde furor exarsit.
  
  
  Gelignites quasi duae amphorae inter se collidentes explosae sunt et confetti totam viam quaquaversum emiserunt, fere ad introitum deversorii.
  
  
  In illo momento iam eram apud alteram fenestram, et tunc extra. Descendi e podio in cryptam anguli, uno oculo spectans, ut homines e stationibus in angiportum ad locum explosionis ruebant.
  
  
  Manus spatiosas scholas apprehenderunt, meque vix e conspectu deieci e platea. Paucis secundis longiorem quam in pulchro sed antiquo elevatore cepissem, iter feci. Quondam illuc ambulabam per viam adhuc satis desertam ad alterum angulum, et signum taxi significavi.
  
  
  Indicavi illi destinationem meam, locum propinquum ad secundum contactum inscriptionis meae, sed quantum satis est ad tollendum persequentes.
  
  
  Cum egrederer, duo angulis conversus sum et ingressus in deversorium VESTIBULUM, ubi dormitorium scrinium clericus mihi annuit, quasi essem viator ordinarius qui hic pertinebat. tum per ministerium introitus discessi. Angiportum veni. Duae domus a destinato meo porticum intravi et alia tria minuta expectavi ut nemo me sequeretur. Via et MARMORA vacua manserunt. Accessi, ac deinde duas breves et longas signa cum signo fornacis dedi. Sonus erat "Pullus" ex ostio automati aperiens, et ego intus eram in via.
  
  
  In secunda tabulato calvus me ad ianuam expectabat mediae aetatis. Sororem pro procuratione imperii functus est. Obierat tunicam rubram sine cingulo super tumesce ventris, quod diro consilio rugoso subiectu vix latebat.
  
  
  Interrogationes, quaestiones, quaestiones. Pueri illi dulce AH me compositum putant Lieve Lita et ANP. Loqui necesse est eis ob mutationem.
  
  
  “Hoc est quod hic sum,” dixi. — Age, Mac.
  
  
  "Gilchrist," tristis dixit. "Non Mac."
  
  
  Ambulavit per luculentam, cubiculum bene conservatum in cubiculum, quod incultum erat ac mundum intuebatur. In scrinio nucis iuglandis magnae perscriptorem ad extremum contra murum apertum est, ostendens radiophonium qui dimidium perscriptorem suscepit. Medium alterum a clutter machinarum electronicarum occupatum est, inclusa telephonica cum multi-buttono sermone convertentis.
  
  
  Rapimenta, caedes, bombs, murmuravit. Putabam me esse in officio diplomatico, non in societate honesti exploratoris. Vocationem fac me, tunc loqui potes ad bulla per loquelam convertentis. Forsitan ergo ego quiescam.
  
  
  Vertit alternis paululum, deinde morse clavem iuxta machinam percussam.
  
  
  Murmurare pergit. "Aliqui ex nostris horis regularibus laborare debent pro vivis. Ab novem ad quinque. De uno lecto ad alium, et ab uno barbecue ad alium. Hic tu, Carter. Bene, exploratores pro retia tua exploratorem habebis.
  
  
  Vocem accipiter aridam iam resonabat in auribus meis cum vocavi respondi. "genus es, Nick," inquit. “Mitto te ad parvam quaestionem solvendam, primumque nuntium accipio te ipsum esse problema principale. Hic, inquit. “Hic dicit te raptam esse a duobus guys, qui te veru ligaverunt et vivum te usturi erant cum liberum fregisti et ab eis abstulisti. Mors ob "ignotam causam". Bene, coniicere possum sine extare ulteriore, sed semper putavi quattuor viros capere unum ex meis guys. Et sex ad pugnandum tecum.
  
  
  Interpellavi me ut exponerem ei quomodo ablatum essem. Non quod accipitrem patientius.
  
  
  “Scio tuum tinnitum cum illo calido pullo necesse esse,” inquit, “sed non ita ut in processu caveas. Non curo si cum aliquo cubitum ibis. Sed non si eliminando te aperis.
  
  
  "Adhuc non dissolutus sum", dixi.
  
  
  - Cuius guys sunt haec? - quaesivit, ut mecum haberem catalogum photographorum scelestorum internationalium integrum.
  
  
  "Non mihi licentiam rectoris sui ostenderunt", dixi, respondendo cavillatio eius. Nulla etiam documenta in corporibus fuerunt. Sed non puto eos valde Americanos placuisse, quod communistarum significare possunt. Quanquam hoc non alicubi ducit. Hodie Sam avunculus omnium amicus est, sed postero die hostis fieri potest".
  
  
  "Lignum rei damnat," dixit accipiter. "Serva philosophiam tuam politicam propter amicas tuas. Imagines suas in telex habeo, et Roma nonnisi confirmo se sodales sodalitii liberatos esse. Ad omnes locantur. Sed scire cupio: invenistine aliquid ad confirmandas Andersoni suspiciones?
  
  
  “Satis aliquid habere suspicionis,” dixi. "Sed hoc non satis est intelligere quam grave sit hoc et quo eat." Ioculatus sum celeriter: meam opinionem "finis mundi" non plus fuisse quam in superficie apparuit, sed etiam collectio subsidiorum militarium aliquem valde tentare posse cum affectu ad pulmentum internationalem causandum. Semper hae latinae, usquam in mundo sunt.
  
  
  "Donec illi duo in cubiculum meum irruperunt," conclusi, "Anderson recte dubitavi. Sed aliquis temptabat me interrogare. Et interrogationes omnes ex me extorquere conabantur ad « Finem mundi » directam demonstrantes.
  
  
  Moratus brevi tempore ad considerandas res quas ei dixi. Audivi rursus chartae murmur.
  
  
  "Aliud," inquit. "Impetu bomb. Nonne alius te occidere tentavit an idem iterum rapta?
  
  
  "Me erat," inquam. Priusquam protestari posset, ei de urgenti renuntiatione Le Superbe certiorem feci eum de me certiorem facere.
  
  
  "Bene," dixit cum gemitu. - Quomodo ergo redire nunc vadis? Tu nunc totum Colosseum conflabis?
  
  
  Dicebam ei me non oportere existimaturum esse et narrare ei de instituto meo reverti coepi.
  
  
  "Non, Nick," inquit. “Quo minus scio de scelestis singularum tuarum viis laborandi, eo facilius vita mea est. Sed id quod nemo hic potest intelligere est quod aliquis sciverit te in illo plane plano esse. Certus esne hanc puellam Rozanam ad te delectatam esse fatalem delectationem causa?
  
  
  “Forte adiuvit,” modeste admisi. "At ego bet illa infantem aliquem est." Oratio mea deversorium ei dare potest aliquid festinare. Sed tam grata est illis quam nobis est."
  
  
  Quicumque sunt, accipiter mur- tatur. “Triplicem compescam puellam: nobis, Interpol et Alitalia. Etiam in singula nummaria ad Goldiam transeo. quingenta milia dollariorum. Sciebam, sed ut esset novum testimonium. Habeo schedas de novo comitum in via. Gilchrist invita ut scribas Andersoni notas ut paucas coniecturas illico facere possim. Responsiones tuas ab Hyman accipies. Gilchrist plerumque iustus cogitat. AA, Helvetica licentia laminae, virgines Germanicae. Simile verbum memoravi ad Jungfrau. "Fortasse Anderson insanit. Vel fortasse etiam. Fortasse omnes sumus. Bene, in deversorium redis et horae somno studeas obtinere antequam revertaris ad scenas a Roma latas sub Nerone.
  
  
  Scrambler coniuctionem sicut Accipiter suspensus est.
  
  
  Murmurus Gilchristus fragmentis chartarum quas ex Anderson rebus in scelestae transmissionis instrumenti traxit, gavisus est vale dicere.
  
  
  Ego taxi cepi et post deversorium desilui, ubi ingressum servitium animadverti. Non curavi si quis me vidit, sed nolui ianitorem cochleare ei ocyus.
  
  
  Elevatorem cepi ad pavimentum meum et substiti ad parietem atrii. Angulus paucorum pedum ab ostio meo erat. Cum pervenisset ad angulum, vidi vigilem, corporaliter insignibus, caute stantem et intenti ad fores aedis meae. Fine.
  
  
  Capsulas flavas excussi e lagena, quam mihi reliquit Camille. Cito utrem ad summum atrii proieci. Non expectavi ut redirent. Is lentus erat, puer bene moratus, eique fidere potui. Alterum audivi sonum lagunculae murum feriendi, per ianuam impingi. Excubias praescriptas quinque vel sex gradus in ANDRON, iam carbinam suam paratam tenens. Minutum me cepit volvere bracam meam cruribus, tunicam indui, caput e ostio ejicere, ut vigilem in statio redeuntem cum vultu vultu blank videret.
  
  
  "Hunc locum appellabo ut ientaculum" exposui. "Ego iustus volo te scire hoc factum est. Non modo sonum audivi? "Nihil, domine," inquit. "A parva CREPITUS. Studiosi, communistae, monarchistae. Semper habes hos incompositos. In via est etiam unus ex nostris in coquina qui ordinem servat.
  
  
  Hawk consilium capere decrevi et somnum capere tentare ante meam proximam manum. Suspendisse potenti Camillae tam bene laboravit, exceptis paucis debilibus maculis, ut viderem me nunquam frixum esse.
  
  
  Exui tunicam meam, pependit bracas et tunicas, tunicam meam proiecit et in sella ligavit et ad lectum ire parat. Frigoribus Martiis aura matutina flabat, itaque ivi claudere fenestram in cubiculo meo.
  
  
  At non solum haec fenestra, sed etiam fenestra ante aperta erat. Damnare bene novi scivi eam occlusam quam primum bomb demisi. Aliquis in cubiculo meo absens fuit. Quaerat quisquam est.
  
  
  
  
  Caput 4
  
  
  
  
  
  Somnus paulo diutius exspectare debebit.
  
  
  Lugerum e holstere supra tunicas meas extraxi et ad ianuam pergens. Facile erat cubiculum explorare: intrusor corridores uti non potuit ut ad aream iam quaesitam rediret. Cubicula magna tantum sunt, conclave et conclave, et plus latrina. Inch per inch I per exedra ambulabam. Post lectum diurnum respicere non oblitus sum, post cortinas graves. Liquor talea nimis parva erat etiam homini de magnitudine Pierrot, sed inspiciebam usquam. Vacua erant omnia. Idem fit in cubiculo: post pelles, in thalamo, sub lecto.
  
  
  Insonuit tintinabulum. Paucis secundis confeci obstruendo balneo ab extra, et sellam sub ostio collocando. Si peregrinus ibi lateat, exire non poterit dum prandii lance.
  
  
  Famulus in tunicas albas lanceam cibi mihi tradidit. A latere meo janitor circumseptus est, ab altera vero paludatus, qui affirmabat se in coquina se ientaculi praeparationem invigilare. Quibus ego gratias egi, praefixum architriclino, et ad inquisitionem perficiendam reversi sumus.
  
  
  Balneum etiam vacuum erat.
  
  
  Sed aperta fenestra mysterium manebat. In me absente aliquis intraverat, probabiliter e tecto, ubi inaequales canalium figura, sculptura et caminorum tegmenta decorata ab oculis in platearum circuitus occultabant. Id eget dolor, intrepidus. Mihi adversarios MINORIS praestare non potui.
  
  
  Secunda cubiculi inspectio meam diagnosim confirmavit.
  
  
  Vidulus meus et brevissimum diplomaticum diligenter quaesitum est. Omnia diligenter in suum locum reversa sunt, excepto fere invisibili capillorum sigillis, quos in utraque re posui antequam discederem. Secretum in brevissimum brevissimum non inventum est. Lugerum et cultrum mecum arripui, ita nihil a me suspectum fuit ut Jerry Carr. Insontem transistorem radiophonicum e vidulo meo accepi et ad laborem retuli. Tres mansiones iterum quaesivi, hoc tempus ad cogitationes audiendas. Radiophonicus aspectus est sicut quaelibet alia radio eiusdem magnitudinis, sed cum paucis moventibus verti potest in effectivum detectorem occultarum electronicarum machinarum auscultantium.
  
  
  Non curavi si bugged. Servavi omnia consociata cum reali identitate Nick Carter pro tutiora loca quam conclavia Le Superbe. Sed statim cepi perspectum novissimum, apparatum video urbanissimum: lentes angulum late-angulum, non maius quam caput pushpin, capax est imagini transmittere in obtentu plusquam kilometre ablato. Nick Carter orationem moderari possem, sed footage of me movens spolians et uncta Luger, scrutans per secretam cellulam substitutionis TT gasi bombae vel alias nugas (AH Department of Tech Stunts) non satis aptam meam hypersexualem simplicem imaginem Jerry. Carr , Texas playboy.
  
  
  Unum custodiendum accepi in exedra, clavum transmissum parvum in basi in angulo cubiculi. Probabiliter satis fuit colloquium vel maxime obvolutum in area colligere. eum reliqui ubi erat.
  
  
  Duo erant in cubiculo, una post speculum supra mensam colendam, altera media post unam fibulae e fibulae in capite deaurato latente. Nescio an adulari an contumeliis hac in re usu meo culcita. Sed ego illum solum reliqui. Quisque tortor ligula, utroque modo operari potest, et fortasse illis ut adstantes innocentes pro AH uti possem.
  
  
  Nullum erat signum in balneo. Hoc partim ex eo quod aqua viva potest esse nocumentum vel maxime curiosum. Itaque si cum aliquo colloquio serio haberem, id facerem plena ope imbri, faucets, et multi rubi.
  
  
  Paulo minus excitatur, prandium meum frigidum comedi et deinde in lecto deprimi. Hora et dimidia necesse est praeterire, cum a pulsatione telephonii excitatus sum. Camilla erat. Candida, clara curans. Rogavit me an illi lippitudo me adiuvit.
  
  
  Quo diutius valetudinem meam tendere potui, eo melius consiliorum fuit. Et gratias egi ei et dixi ei quod medicina mirabilia fecisset mihi, sed (non verum) quod adhuc sensi sensi parum labilis, licet pillulas eius dedissent mihi facultas somnum capiendi aliquos.
  
  
  "Probum esse," inquit serio, "ustus tuos paulo graviores sunt quam solis aestus. Vos postulo requiescere. Renzo te vocabit. Et si potes, omnes seram cenam habere possumus et tunc ad conventum script. Sed aliquot horas capiet. Prandium sero Romae semper est. Accipe igitur quietem. Vere paucis horis opus erat ut pulchritudo exercitationis meae ab heri vastatione recuperarem!
  
  
  Iterum gratias egi et me in lecto rejeci, non ut dormiam, sed ut corpus meum mitescat, dum res gestas et consilia reprimat mens.
  
  
  Is nuntius de sero prandium cecinit bonum. Hic melior est scriptoris descriptio. Nimis multa adhuc rudis eram, et quo plura de Fine Mundi cognovi, eo melius erat. Forsitan igitur aliquam lucem in has tenebras fundere possum.
  
  
  Renzo paucis momentis post vocavit. Paucos emissos arguens gemitu vocanti respondi. Prandium per duos et triginta horarium erat, in prandio elegantissimo non longe a deversorio. Discussio missionis statim postea facienda est in conventu clauso clavae.
  
  
  "Ibi videbis aliquas elabi cum aliis partibus ex apparatu nostro", dixit Renzo. "Et tunc statim rationes principales audies."
  
  
  “Ge, id velim, Renzo,” dixi. "Sed adhuc sentio amo vivam excoriatam."
  
  
  "Nolo te ruere, Jerry," graviter dixit, "sed hoc tibi magnum et amet esse potuit ut investor... Nisi mentem mutaveris."
  
  
  "Certe adhuc in negotio sum", dixi. "Modo spero me posse per totam hanc scripturam disputationem obtinere."
  
  
  "Mirabilis," inquit. Et dixit mihi quod initium prandii aliquantulum differret ut paulo plus quiescere possem. "Et cum Flaminia sublimatum e familia mea cenam conficiam." Hoc tibi vires dabit ut recognitionem missionis nostrae experiaris. Vale.
  
  
  Otium horae quinque habui. Interrogatio quo modo hoc tempore uti possem, a venerabili vigilia prope statim respondit, qui fores meas comiter pulsavit et involucrum mihi in tabula infra relictum tradidit.
  
  
  "Peritus noster persuasum est hanc bombam non esse" dixit. At ille apud me in exedra mansit donec sine pompa et radiorum eam aperui. Eleganter impressum est invitamentum ad apertionem spectaculi primitivorum in porticu in Via della Fontanella die Martis proximo.
  
  
  Hoc ei demonstravi cum commento, me interim in album acetabuli culturae adiecisse. Ille risit et me solum dereliquit.
  
  
  Cum abisset, digitulum meum in unum ex angulis inserui et facile plasticum ibi esse sciebam. Fama erat Hyman de his quae Hawk de quaestionibus meis paucis abhinc horis ante eruta erat. Machinatio externa regiminis institutionum celeritas limae obsoletae habere potest, sed parvae institutionum regiminis quales AH celeritate lucis operari possunt, si opus est.
  
  
  Sex parvae quadratae griseae in card rectangula sine operculo plastico erant. Eam in cubiculum detuli et 200x ornamentorum luporum e latebris extraxit in chartophylacio diplomatico meo. Tum etiam mihi opus fuit adiutorio lucernae lectuli mei ut notitias densissimas interpretari et in memoriam transferre.
  
  
  Quadratum primum continebat plerumque molestissima singularia meae reprehendo per dimidium decies centena millia dollariorum; quomodo tractatum fuerit, si unquam opus fuerit, unsubscribe. Secunda et tertia ad analysin scriptorum Anderson pertinentia sunt, et animadverti quod guys callidi in servitio interno non multo plus ex eo fecerunt quam ego. Sciagraphia, nominibus circa litteram L, cum litera CH in ea et inexplicabilis Jung... et aliquid aliud, duodecim interpretationes varias accepit. Sola res, quae sensui facta est, interpretationem quam ipse mihi iam dederat, id potuit littera L pro Lugano stare, ubi Dottore Professor Simca suos hospites cum ripa Helvetiae habuit. Sed hoc melius significabat aliquam speciem fuss cum francis et lire. Dubitabam legitur verba scrawled sicut forma Jung, dure loquendo: iuvenilis altitudo, quae vicissim ad Pierrot Simca referri potest, eius altitudinem dedit. Alius jungflucht, alius jung-freudig, alius jung-flucht, respective relaxatio, gaudium, damnatio. Unum altero absurdius. Hoc est de doodles.
  
  
  Pro AA notatio, indicem possibilium aeque vanorum dedi - ex procuratione vendo et consociatione autocineti minoris nobilitatis. Etiam nec ipsum turpis. Hoc ego ipse in decem minutis in bibliotheca legationis e regione reperisse potui.
  
  
  Priora duo quadrata secundi ordinis plenius notitias continent de Hugone Marsland, Laurentio Conti, Studia Mallory et Piero Simca. Haec omnia valde iucunda erant, sed nihil in technico aliquo convenire potui. Nisi forte immitis ambitio copulata, saltem in Hugone et Stud, cum magna animi et mentis instabilitate, quae non ita raro in magnis figuris cinematographicis. Problemata herdorum circum lagenam late centrum habere videbantur. Fuit potator regularis et plerumque magnas copiae alcoholis bene toleravit. Sed subinde, sex mensium intervallo usque ad annum et dimidium, ruptor circuii uspiam in corpore suo abiret, et ad tutissimam domum nutricem, sirene clangore, abreptus esset. Quamvis relatio addictionis cocaini notavit Renzo, quam Camille antea commemoraverat, eius blackouts ad medicamenta vel alcohol non pertinent. Hoc solum factum est, cum, ut saepius, ab omnibus artibus, quibus imperium et vivendi rationem addiderat, laborabat aut defatigatus est. Vidi matrem suam, parvam tamen et antiquam nobilitatem, Romae quoque agros possidebat. Terra et res a Mussolinis fascistae primum, deinde post bellum Democraticae Christianae gubernandae sunt.
  
  
  Vidi etiam ante annos quattuor, post unum e naufragiis nervorum suorum, Renzo sanatum et sedatum in eadem regione requiescere domum, ubi Studs unam ex suis periodicis praeliis cum tremens delirio habuit. Sed carus, popularis ac gratiosus domus erat, et si aegros indices novas coniunctiones facere perscrutaris, dimidium invenirem homines, qui in prioribus paginis nuntiorum in Europa apparuerunt, et nonnulli Americani et Asiani. .
  
  
  Hugo Marslandus vir fuit in insigni macula in armis. Per Oxoniam e Birminghamiae discipulo profectus, multos defectus probatos habuit. adhuc ascensus erat. Arcanum facultatem habuit complexorum industrialium exiturae antequam scandalo vel perditissimis devorarentur, iam suas portiones monetis librarum sterlingorum, francorum Helvetiae vel notarum Germanicarum. Factus est nummorum aliquotiens in libras, et bis tantum in dollariis. Grata Regina eum opere caritativo nobilitata est (OBE 1963; MBE 1971), etsi notae meae significaverunt suas actiones late consistere ut nomen suum in stationerio et mulgendo columnas societatis poneret. Locos semi-solidos plures habuit, quarum una erat in Civitatibus Foederatis Americae Foederatae Rei Publicae cum UNICEF. Non duxit uxorem, sed amavit puellas, et videbatur eis aliquantulum asperum subinde, licet a publicis scandalis abesse conaretur.
  
  
  Pierrot Simka fuit, unsurprisingly, maxime interesting quattuor. Sicut Renzo, ille familiae ad vetustatem nobilitatem iungebat. Sed dissimilis Renzo, per omnes rei publicae mutationes conservavit rem familiarem et capitalem habuit initialem, cum cura rerum omnium ex industriae petrochemicae artis thesauris copulata est. Propter altitudinem inclementer exagitatus et persecutus, scurram se fieri permittere noluit, eoque iam emolumento altitudo eius facta est. Tergestinus in Siciliam vocatus est Gigantem. Eius familiae in septentrione ad lacum Benacum erant. Politicam iniit ut Democratae Christianae, sed postea discessit ut suam partem assulae rectiori cornu formaret. In comitiis publicis vix egit, sed propria complexio semper eum ad senatum reduxit, ubi cum reliquis partibus agendis et ambitiosis utebatur. Omnibus partibus consiliarius ingeniosus fuit, etiam in gradu internationali. Et IR suis officiis usus est ad tractandum cum coetibus terroristis Arabibus, cum Tupamaro Meridionali et ducibus rebellibus ex Africa Centrali. Diurnum unum Mediolanense eum "paulum Henricum Kissinger" appellavit, et fortasse non tam malae descriptio.
  
  
  Ultimum quadratum territorium mulierum erat. Primo Camilla, deinde Rosana. Hoc secutum est brevi indicem amatorum Camillae, qui legit "Qui, quid, ubi - Italian industria, politica, oeconomicis et elite globalis". Plerique catalogi venatores mulierum publicarum stantium firmati sunt, sed me nonnihil miratus sum Petrum Simca apud eos reperire cum nota quod nomen eius in cubiculo Don Lupo (Lord Wolf). Cetera fama non nominavit eum in rebus maxime activum esse, sed quod de prima Camilla scirem manus fuit quod quemvis hominem, quamvis magnum vel parvum, consequi posset. De re politica nihil est speciale in casu Camillae, solum quod relatus est communistarum, quae nihil significat in Italia. Est quaedam pullus in cinematographicis Europae opulentis et circulis theatri. Recordatus eram Pierrot actiones et casualiter eas commemoravit Camille ex quadam curiositate et cura salubrius. Desiderata mea Rosana plus iucunda videbantur in luce proprii mei casus. Is abhinc viginti tantum annos nata est Patavii. Ivit ad scholam ibi et collegium per biennium frequentavit antequam fugae comes aetatis XIX factus esset.
  
  
  Post haec, celeriter e volatu nationali ad intercontinentes se commota est. Causa quod ab universitate discedendi erat, ob societatem cum aliquo discipulo Maoist eiusque actionibus. Sed haec descripserunt membrum factionis Monarchistae liberationis, factio dissolutio Pierrot Simca. Verisimile est illam vitam suam commendatione Pierrot fecisse, quia pater eius erat dispensator aliquarum terrarum septentrionalium Parvae Giant.
  
  
  Haec omnia satis incertae explicationis proponebantur, sed plura proponebant quaestiones quam responsa. Si aliquo modo in "Fine Mundi" per Pierrot implicabatur, cur ingerebat se anserem aureum interficere temptans antequam ovum suum aureum poneret? An uetustatem cum hoc viro iam abscissa et simpliciter Pierroto usa ut uetusta familiari familiaritate ? Hoc non esset primum aliquis transmutatus laterum ad officium obtinendum quod tam perdite cupiunt, modo ut suis superioribus placeant. Sed si quid senserat "Finis Mundi", praeterita experientia eam cum pecunia regiminis coniunxit, non temere ac protervitate iuvenum coetui.
  
  
  Cogitationes meae filare coeperunt. Uno modo ut desinas tempus terere in auto-gratificatione est vocare numerum telephonicum Rosana mihi dedit. Plerique airlines ut sodales cantavit diem vel tam longe cum e longa fuga reversi sunt, et omnes congressus cum Rosana, sive mysterii discussit sive non, leporem suum habuit. Camilla autem cum pulchritudine sua nimis occupatus erit paucis horis ante.
  
  
  Numerum inveni in inscriptione mea et in libro deversorio operanti dedi. Linea mea paene certe percussa erat, sed cum imagine currenti non inusitatum erat puellam pulchram appellare. Plura membra motus anti-Nick Carter sive motus anti-Gerry Carr opus ad cognoscendum se iam semel evasisse.
  
  
  Puella cum accentu Central Americano et naso stuffy respondit telephonum. Tunc clamorem eius audivi "Rosie, scurra, Carr."
  
  
  Tunc dulcis rosana, vox rauca. “Salve, Jerry. Quid mirum! Non putavi me iterum a te audivisse, nunc te inter omnes homines admirabiles pelliculas. Praeterea audivi e radio quod rapta es et tunc evasisti. Putabam te in nosocomio esse et uh .... non potui, aliquid facere.
  
  
  Ita lepide et innocue evenit ut quasi novem ad unum casum esse videretur ut illa esset quae me ad Gorilla in Plaid Jacket et Pepe demonstravit.
  
  
  "Minime," in eodem hilari sono dixi. "Non sum in nosocomio, et possum etiam ... uh... aliqua uti. Sed, mi Rosana, pauca adhuc sunt quae de certo non sum, et fortasse me videris si tempus habes.
  
  
  Risus eius tam obscoenus fuit quam jucundus. « Caritatis opus et curandi tempus tibi semper est », inquit. ' Quando?'
  
  
  rogavi. - “Quo modo?
  
  
  "Ah," inquit. "Est etiam magis excitando. Vobiscum ero quindecim minuta, secundum terribilem commercium nostrum.
  
  
  Servabat verbum. Vigilavi ad ostium, et pulsavi reverenter nunciare cum zelo quod puellam advenisse vocans se nutricem. "Non nutrix, sed physiotherapist," Rosana hilariter dixit. Volavit in exedram pileo griseo villoso pilo ac iocoso pileo griseo, sicut pileus. Petasum trans cubiculum portavit, super sellam redundantem collocans. Tum de tunica surrexit.
  
  
  "O Deus meus," uno verbo dixit. "Est multum secretius quam in plano esse, et sic videas bonum, sicut tota fabula facta est modo ut me hic eliceret."
  
  
  Sine tunica, Rosana alta, aristocratica figura obtecta est tantum ut cum praesenti pudori publicae postularetur. Vestiebatur brevi habitu lucido, materia apta lilac. Crura eius pulchrae tibialia griseo margaritis tegebant. In calceamentis griseo sequebatur suggestum, illa fere ad supercilia pervenit.
  
  
  - Potius quam figura, vox? dixit, audacter oram suam oscillans et breviter nudum femora obtendens.
  
  
  “Locum meum humile primum ostende tibi,” inquam. Ego illam manu fortiter arripui. Conversa illa, et corpus meum pressit. Loco mihi manum leniter dans, amplexum dedit mihi totum corpus implicatum.
  
  
  "Non puto te omnino laesum esse." Ingemuit recedens paucis digitis. "Et adhuc ego te sicut insanus capiam."
  
  
  Anhelavit jucunde, cum vidit magnum lectum cum speculo, in quo aulaea detraxeram, cum intravimus cubiculum.
  
  
  "Hoc nihil est simile illis sedilia damnant aeroplanum, Jerry," inquit, sedens in crepidine lecti et calceos eius recalcitrat. Manum ad lumbos suos solerter attulit, et breves suos destruere coepit. "Similis est piscinae Olympicae iis qui in labro exercent." Illa dura connivuit. "Si inter lineas lego, hic ludere debebis cum Signorina Cavour momento quod te ceperint, recte?"
  
  
  "Bene," inquam. "Incidit forte. Rosana quomodo sit scis. Mundus cinematographicus...
  
  
  Iterum Rosana risit iucundo risu, qui totum corpus suum tegebat. Et iam corpus eius ad maiorem effectum expositum est.
  
  
  “Aliud erat in chartis,” inquit. "Dixerunt te nudam penitus raptam esse, ac primum formosa Camilla movit terrorem". Illa pro nuntiis photographis ponebat cum scheda contra eam expressa, simulans se telephonum esse. Pooh, Jerry, noli me invidere putes. Virginibus zelus est, quae nescis quam multa diversa, omnes experientias mirabiles habeat.
  
  
  Iam tunicas exui et iam balteo fidus eram.
  
  
  "Desine," Rosana iussit. 'Ego ipse faciam. Aegrotus es. Habeo tibi omnia.
  
  
  Illa me sensim impulit in lectum, ac me trepidis vocibus plenas sympathiae et libidinosae blanditiae detexit.
  
  
  Eadem erat pulchra et desiderabilis puella quae fuerat in plano, sed aliquid aliud, aliquid timidus et tutela in infinitis verborum rivis, quamvis sonaret parum pudici. Non erat alta in medicamentis; eam diligenter examinavi. Nullae puncturae notae in satyrico membrana manuum suarum erant. At illa me adulata est, quasi ardentem conatum faciens, ut me nec verbo nec interrogationi impedirem, nisi ad amorem amoris. Interrogationes quas volebam ab ea petere, ut quaedam offensa effectus, vellem ad audiendas cogitationes pertinere. Sed alere possem qui audientium machinas honestam fodiendae utilem misinformationem.
  
  
  Propter viam venimus, etiam haec particula falsae informationis serius expectandum erat. Rosana illam plenam schedulae nutricationis explevit. Plena, mollia labra et lingua curiosa sanabant quam magicam Camilli lotionem, et conabar ei dare tot corporis blanditias quot mihi dedit. Deinde nos in lecto invenimus. Rosana latitudo nitidissima oculos nostros omnes motus in speculo cepit, quasi illa non solum se et me delectaret, sed etiam ultimam audientiam pro lepore alicuius novi olei sheikh disponeret.
  
  
  "O Jerry," inquit, adhuc a nostro culmine excussum. "Nimis bonus erat." Sexus plusquam iustus videbatur, qui eam afficiebat, sicut intensus et remunerans sicut erat. Venit tempus ut hanc quaestionem moveat, et nemo auscultans suspectum putet me aliqua curiositate ostendere post hesternum negotium.
  
  
  “Audi,” dixi, crines ferientes et iuxta se in lecto extendimus. "Non dixisti cuiquam me apud Le Superbes morari, mi carissime?"
  
  
  Corpus eius nolens e manu mea recessit, sed oculi scintillantes non connivere. Fabula oculorum erat notissima probitatis probatio, sed quoties ea vidi mendacii manifestae signum.
  
  
  "Non," inquit, Jerry. 'O Deus meus.' Revolvit a me et se extraxit in lecto sedere. "Non potes cogitare me aliquid cum bestiis, quae te excruciant." illa flere incepit. Et consolandi omnes horrores hoc splendore voluptati fuit, quod rursus ab aliis in alios, nunc mollior ductus sum, quoniam suscepi curatoris et amœnatoris partes. Postquam respiratio nostra iterum evenit, figuram meam confeci, magis apologeticam, familiarem, sed tamen curiosam et aptam ad munus meum.
  
  
  “Mamde, Rosana amica,” dixi. "Ita omnino non putabam." Sed tam repentina fuit et tam prorsus vanitas. Praeterea nemo scivit me hic esse.
  
  
  "O". Rosana excusationem meam suscepit, et me temere osculorum linea e mento ad mentum ventris reddidit. " Romae, omnes semper celerrime omnia reperit, Jerry." Plena occupatio deversorii, taxi agitatoris, filmmakers. Suspicor aliquem te pro alio fefellisse, nonne hi? “ Oportet, inquam. "Sed vides, nihil de te scio, nisi quod mirabilis et absolute singularis in lecto es et e magno vino colognolae regione venis."
  
  
  "Padua" me inconsiderate correxit, speculi obtutibus se oblectans. "Putasne me formosam esse, Jerry?" Non etiam magna?
  
  
  "Plura digiti non potui stare," Dimidium veraciter dixi. "Et minus pollicis satis erit." "Hoc pulchrum est," mussat. "Respondeo, dicam tibi quam sim simplex puella."
  
  
  Narravit mihi biographiam suam, quae id quod iam in microprint legeram confirmavit. Illa etiam coetus Maoist in universitate memoravit eamque pro puerili arbitrio dimisit. Et quod gratias Pierrot adiuvante obtinuit officium.
  
  
  Haec occasio speranda erat, iam mixta indignatione, fastidio, invidiae meae fuit.
  
  
  Parva Casanova, explosi. “Ecce aliquid audivi de fama inter mulieres. Et cogitationem de te cum eo... Dentes fixi persuasibiliter ut Roseanne apud Pierrot imaginem discuteret, simulacrum magis ridiculum quam taetrum.
  
  
  "Dixi verum dicere, Jerry." mento contumaciter extulit. “Ita feci amorem Don Lupo, nec tam malus ac putidus quam tu putes. Viam calida tua Camilla pumilio vix maior est et me deridere non potes, potesne? 'Bine.' ego indignatione ferebar. “Scite,” inquit, “delicatae puellae raro favores dari ad nihilum”.
  
  
  rogavi. - "Numquid adhuc vidisti eum?"
  
  
  'Videsne te?' — dixit Rosana. ' Etiam. Pater meus illi operatur. Ac amet et iusto inceptos vestibulum sit amet. Sed id nulla quam, Jerry.
  
  
  Speciosum sonabat, nec potui amplius fodere quin me exponerem. Proximo tempore se invicem videmus, efficio ut sit locus ubi indagatio mea tuto perseveret. Nunc tempus ultrices purus.
  
  
  Quasi coniecturas meas cogitando porrexeram ad unum extremum libidinosum aspectum in speculo.
  
  
  "Omne conclave sic debet habere murum", inquit. "Si dives sum... Sed nunc ire debeo. Conventum habeo in hora.
  
  
  Non solliciti esse. Habui prandium constitutum in hora.
  
  
  " Cras te vocabo," promisi. — huc vocas Or. Nescio quid schedula tua buddy est, sed Pierrot et amici eam ad ingressum meum in cinematographico negotio constituerunt, sed hanc nostram ineundationem non permitto.
  
  
  Iam illa vestita erat, si velamen aereum vestis vocare potes, eamque in conclave secutus sum. Repente facta est tam tranquilla et seria quam paulo ante fuerat secura et alacer cum garrulo fragili suo.
  
  
  "Tanta me tam brevi tempore fecisti, Jerry," inquit. "In planum, et hic iterum. Usque adeo ut me terreat et cogitem.
  
  
  Vidi tam seriam quam illa ad novum modum accommodare. Ridebat illa.
  
  
  "Nolite solliciti, Jerry," blande dixit. “Per secundam cogitationem, viam invenire non intendo ut cum plerisque puellis velit. De aliis rebus cogito. Cras autem loqui et ludere perseveremus.
  
  
  Post osculum exivit.
  
  
  Redii ad conclave cum sensu ut interrogationes meae ut aliquam actionem in capite moverent, sine ulla notione qua in directione actiones illae evolverentur.
  
  
  Cortinas speculi ante tonsuram et vestitum ad prandium duxi. Meus transistor signum aliquod mihi non dedit, sed in TT in Academiae Artium parte olim mihi ostendit speculum nostrorum inquisitorum nostrorum, quod imaginem video perfecte transmisi. Partes electronicae per superficiem dispersae sunt et singulae fortasse nimis parvae fuerunt ut per inquisitiones deprehenderentur. Non curavi ut quis delectaretur ex Rosana vigiliis et in magno lecto occupatus sum, sed oculos explorare non potui ut viderem chartophylacium meum, cameram secretam et contenta mea.
  
  
  litem meam mutavi in aliam quam ego Lugerus discrete celare specialiter feci. Si quid post meridiem Camille familiarius esset, oportebat me cito extrahere vestimenta mea, non ostendens armamentarium meum. At simul inermis in agrum ignotum ire nolui, eundem porcum inermem proxima nocte in poco. Facilius erat cum Hugone stiletto. Sinistra manu solum vaginam texi duplici fasciarum propagine, quae homini nuper combusto fere licebat. Camille lotion non putabatur omnino sanare omnem pollicis corporis mei. Quin etiam illae centimetrae, quae Camillae studiosi maxime integrae manserunt. Iam Rosana hoc experimentum sumi.
  
  
  In speculo supra balneo submersa, prope sana vidi. In AH non facimus curationem multiplicem et rutrum; Sub oculis meis glaucam modo oblinivi, et paucas rugas in facie fodiebam. Haec et paucula subinde emissa suspiria novos collegas et intuentibus persuaseram me nondum plene ex turbida nocte recepisse.
  
  
  Custos honorifice me ad elevatorem in fine andronis duxit, ubi alius custodia me introduxit et per scalas deduxit me. Ibi alius carabinieri ambulavit mecum ad considit. Haec omnia blanditias valde, sed actiones meas futuras valde circumscripsit. Mentis notam feci ad Petrum Petrum ut paulo, si fieri posset, caveret.
  
  
  Ille, Renzo et Studes iam discesserant, sed Dominus Hugo exspectabat me ad conventum ad clavam in atrox Rolls ducere. Duo vigiles publici in motorcyclis ante nos equitabant, et tertius praefectus machinae sclopeto post nos equitabat. Quisquis me in via oppugnare temptaverit, unus amicorum Petri non esset.
  
  
  VESTIBULUM clava est prorsus ut languidum, obscurum, ultra-bourgeois decor, quod Itali utuntur cum elegantia et elegantia fit. Tota factio ab heri ibi erat, exceptis duobus stellis mere popinis, plus duobus sene, generosis diversis nationibus quibus introductus sum. Plerumque investors et pauci periti technici. Fuit etiam Kendall Lane screenwriter; invalidi, nervosi, solliciti Americani in blazer caeruleo flannel, braccae beige et Gucci sandalia. Quoties manum alicujus excuterem, informes fui, et quoties in aliquem fortuito censui, tam timide abibam, ut omnes putarent se agere de homine furioso. Si quis conetur coniungi personalitatem meam cum speciali, indissolubili Nick Carter, hic aspectus mea parum confundet cum persona.
  
  
  In prandio copiosus in cibo et potu et tacito modo perductus est. Gravissime cibum capiunt Itali, nec permittunt eam in loquendo de negotio corrumpi. Inter Renzo et Camillam fui. Pierrot et electronicarum scriptor nobis contrarium sedit. Camillae curationes pulchriores semper eam reliquerunt pulchriores. At in casu, hae visitationes ad beaticianae obligare debebant, magis ob aliquam dignitatem et rumorem socialem cum aliis clientibus quam ad ea quae in principio tam mirabiliter inerant augere. Insusurrabat casta, intima mihi, circum me paravit quasi novum poodle, et plenam fidem recreationi meae.
  
  
  Solus ille qui adhuc memoratur "Finis Mundi", Lane scriptor fuit. Semel incepit ut scriptorem et nunc felix screenscriptor factus est specialiter speculator cinematographicus. Non sentiebat taboos Romanos urbanos de loquendo de cibo. Damnare putabat se bonam fabulam habere, et nihil ei obsistere potuit quin per partes ante conventum suum diceret.
  
  
  Quamquam vellicatio, fortasse effecta Dexedrinae adhuc in suo systemate, Lane homo erat iucundus, facilis promptus. Sincerus sed inops liberalis sinistra-ala, alicubi in 1930s adhaesit. Eius magna obsessio fuit Bellum Orbis Terrarum III. iustissime sollicitudinem r. Hac de re, praeterea, una ex causa AH existentia et propositum meum. Narratio eius, ut optimae fabulae, semper incepit a verbis: "Quid si..."
  
  
  "Quid si" inquit "digitum suum trans mensam in directum demonstrans, super tertium phasianum cum polenta", "omnia incepit non una e superpotentia, America, Russia, Sina, sed cum grege turpium. populus, habens sufficientem vim ac facultatem, ut series incidentium in his tribus regionibus creet? In Big Tres se statim agere inter se. Et cum omnes satis habeant arma nuclei ad totum mundum destruendum, ille finis Terrae Matris erit. Finis mundi scis?
  
  
  Dixi ei intellexi. Sed annon hoc paulum remotum est?
  
  
  "Non puto," dixit Lane furenter. “Totus globus pulveris pyrii est. Modo duodecim menses violentiae suscipe: Lotz caedes, caedes Olympica, bombingae Londinensis, bombingae Belfast omni septimana, exsecutio diplomatum in Sudania, expulsio imperii Britannici a Bermuda... oh Deus meus. Et hoc est summitatem iceberg.
  
  
  "Nullum bellum Orbis Terrarum III ex hoc" dixi.
  
  
  “O,” inquit Lane, quasi tenerum ei dederam. Quia totum hoc per certum temporis spatium protractum est. Stude cogita quid acciderit, si haec omnia intra biduum aut triduum evenerint. Adde paucas explosiones... Quid plura?
  
  
  “Tunc omnia explodunt”, admisi. "Sed tamen hoc mihi parum incredibile videtur." Haec obiectio multoties mota est. Pierrot convertit in alta sella iuxta eum ut ei respondeat.
  
  
  " Explicare potest Renzo."
  
  
  "Per aliquod miraculum, Kendall duplicem scripturam nobis dedit," Renzo dixit. “Et Studiosi certo scit aliquid simile hoc ad perfectionem detrahere. Pro intelligente et studioso inspectore, haec monitio notabilis fit. In aliis, et valde dolendum est plerisque, quod nihil aliud est quam crudelis, obscurus humor. Et etiam in tertio gradu, plane exsanguis, tale spectaculum erit phantasticum ut totus mundus tesseras emere volet".
  
  
  “Sed manere lentas fabulae habet,” Lane institit. "Tenebrosus humor, pulcher. Nulla sed comoedia. Cogitatio vocandi hanc arcanam ordinationem LAL parum debilitat.
  
  
  “LAL,” rogavi polenta.
  
  
  "Omnis vitae formarum amotio" explicavit Renzo. 'Meam opinionem'. At ego iugulum tuum non rumpam, Kendalle.
  
  
  "Aethiops Liberation Front se vocavit ELF," Pierrot dixit. "Et nihil ridiculum de illo."
  
  
  "Bene, putem", Lane, inquit, "faciem ingenii facit, qui omnibus his insulsis torquetur, sed cum illis vivere conatur.
  
  
  “Cum stellis ut Camille et Michael,” Renzo levabat manum suam ad mensam ubi Michael Sport sedebat inter turba fanorum, “potuimus adhuc hoc facere et decies facere”.
  
  
  "Solum unum cinematographicum feci quod pecuniam perdidi", Camilla serio dixit. “Sed cum hac venditione televisifica fieri potest, ut non sit pretium pretium justo. Tutus es in me collocando, Jerry.
  
  
  "Idoneo," in aurem "in aurem, "tecum, nemo curat utrum salvus sit necne?" Respondens accepi illud blandum, risus perniciosum.
  
  
  Super poculo capulus et cognaco, occasionem habui cum Pierrot de iis quae mecum gravabant loqui: de persequentibus graviter armatis meis. Iaculationem gelignitarum bombarum retinere non potui si cubiculum meum denuo relinquere vellem. Talis sabotage, in medio gravi negotiationis, morguem cum multis circumstantibus innocentibus impleret. Utroque modo nimium est post Hawk celare. Utique non potui dicere Pierrot cur hac libertate mihi opus esset ad contactum cum AH retinendum. Sed extra securitatem locus est admodum persuasibile et credibile iter ad Romanum accedere.
  
  
  "Similis sum ... bene, non de meo", explicavi obliqua apud Camille, qui modo cum argentario in extremo lineae fuerat locutus.
  
  
  Minuulae Pierrot post oculos lentes roseos tantum inluminavit ut cognomen Don Lupo paene crederem. "Intellege quam inconcinne defensionem esse possit", inquit, dissimulans ac dissimulans. “Nam omnes fere novi, satis superque amicitiam cum Camille esse, at has de te fabulas Texans non exaggerare video, Jerry.' Illic quod iterum connivet. "Faciam ut paulo minus huius restrictivae excubitionis in futuro". Pauca verba ad ministeria pertinentes.
  
  
  “Satis est unum hominem in elevatore,” dixi. "Si me permittit, cum solus esse cupio." "Unum per elevatorem in area tua et unum in lobby," Pierrot decrevit mihi. "Hoc est bonum exercitium ministris nostris." Sed permittent te si sinistra manu dextra auricula traheres. Vide ut hoc. Hoc mihi ostendit.
  
  
  Bonum erat, simplex codicem. Meus observantiae Pierrot, iam alte, altius evectus. Gravis irritatio evanuit, sed summa quaestio nihil mota est. Oram eius sublimatum vitreum cum fructu cultello Rando pulsatum est.
  
  
  "Iamus nunc ad colloquium cubiculum in secunda tabula" pronuntiavit. "Societas tantum membra
  
  
  "Finis mundi est, ne timeo ne nos ad tempus hospites iam valeamus".
  
  
  Sicut coetus prandii dimisso, amicae obsidionis masculi et boyfriends feminae socios sorbuerunt. Illi ex nobis qui scalas sumpserunt vel elevatorem sumpserunt, limitati sunt ad bona saltem $300.000 singulorum, plus Lane, scriptor, et pauci technici. Triginta nobis erant, conglutinati valido glutino pecuniae et avaritiae quae sequebantur.
  
  
  Colloquia odi, sed in sessione mundi finis ille paulo plus interesting quam maxime fuit. Maxime quod aures intenderem ad capiendum aliquid quo Andersoni suspiciones meas configerem.
  
  
  Incepit Lane brevis descriptio argumenti, quam fere iam novi, LAL, catervam moe- chorum in orbem terrarum agitando intentum. Hoc factum est, ut bombingas aliquas distringerentur et aliquas incidentes in designatis capitulis et in potentiis incendiis deductis, moverent mechanismum Big Trium talionis antequam aliquis usquam in mundo satis diu vixit ut animadverteret omnem errorem esse.
  
  
  Clarissimi fuerunt, incredibilis nisl occulti et privati exercitus (incredibilius mihi munere quam reliquos publicos, qui omnia avide devorarunt). Dicere me Lane eam credibilem fecit et bonas affectiones in duobus principalibus notis posuit. Arcanum agens Britannicum, qui per totam hanc coniurationem et dominam Italicam a terroristarum deceptus est, rem cum eo incipit. Camille et Michael plausus intonanti obtulerunt, et Lane brevem personalem summam momenti cinematographici maximis auditoribus dedit: "Tertium Bellum III non solum fieri potest, sed certe civilitatem ac nos destruet". .'
  
  
  "Id omnia de Bello mundo II dixerunt," argentariam ante me cynice surrexerunt.
  
  
  "Hoc ita fieri potest," dixit comitissa splendida iuxta se. "Aut nuper circumspicere non es."
  
  
  Iam turn erat Renzo loqui; nominaque siderum magnarum qui ludere possint.
  
  
  Tunc dominus Hugo venit cum chartis ad explicandum et defendendum res peramplasas. Antea omnis auditorium cura defixa est in me. Praeceptoris magisterii fuit, et nunc vidi quomodo Dominus Hugo decies centena millia lac ex civibus suis et aliis curaverit et eas in propria patrimonio putet deponat. Non una pars in manu est, sed si in plures pecias incidas, finem habebis cum cucumino concinne quod quattuor socii inter se pulchre communicare possunt, modo iugulare alter alterum non prius.
  
  
  Mores, mores, comiter, sed aristocraticus, personale, sed numquam condescendens, apta figurae. Ad varia commentaria de auditorio lepidus et eruditus responsa habuit.
  
  
  "Nemo actorem valet $ 100,000 duos dies operis."
  
  
  Dominus Hugo: “Iste vendo facit. Si est sobrius ac nos eum in nosocomio in Sussexiam nunc feremus. Ita?' Posterior - industrialis occidentalis ad German.
  
  
  "In assecurationis pecunia nimis mihi videtur. Minus per annum reddam pro omnibus officinis meis. "
  
  
  Hugo: Nimis mihi videntur, Herr Schmidt. Sed ideo societates assecurationes tam prosperae sunt. sed sine amentia. Nos aliquid ex pretiosissimis bellicis instrumentis in mundo adminiculis prope gratuitum mutui assequi potuimus. Opus est ut quam maxime defendi possit in casu unus ex nostris B-52s, quae plus quam nostra totius fiscalis fragores constat".
  
  
  Aliae quoque interrogationes eadem suavitate ac sinceritate responderunt.
  
  
  Ultimus actus fuit pro Studiis Mallory. Mire cohaerenter locutus est postquam omnia potaverat sublimatum. Exposuit finem mundi primum cinematographicum uti C% potestate computatrum futurum. Reparatas exempla urbium, classium, et camporum descripsit.
  
  
  "Omne vetus est," inquit. “Sed interest, quod haec omnia parvae partes in ambitu computandi principalis nostri aedificantur. Propositum sum, converte in machina, globulum ferire, et sexaginta centesimas "Finis Mundi" in uno sumo commemorari."
  
  
  Hoc applausum exiguum hausit ex investitorio pelliculae-savvy, qui viam duram didicerat, quae infinita pugnarum navalium re- propagines in aqua natatoria paene tam carus esse potest quam ipsa pellicula.
  
  
  "Pro ceteris scaenae studio Renzo habemus, quae nunc in mundo maxima est", prosequebatur. “Trafalgar Square, Square, Place de la Concorde — omnes ibi recreantur. Et tertia turba additional footage capiet in locatione circum orbem terrarum olim Bunny Sawyer et camera sua cantavit huc per finem sequentis hebdomadis perveniet."
  
  
  Piero accessit ut nos omnes pro nostra fide (et pecunia) gratias ageret et nobis diceret cras futurum esse studiorum pretium Renzo.
  
  
  Lane petivit Studios cum conventu finivit.
  
  
  "Alia scena", inquit. "Talis amphorarum ingens conflatum est. Explosio gasi in una e suis praediis satis est ad totam navem trecentorum metrorum ex aqua levare. Et cum pleni sint omnes piscinae, habebis miliaria et miliaria olei ardentis. Perfecte congruit intentionibus nostris, annon?
  
  
  Facies armentorum in risum nisum fregit.
  
  
  "Sonat, Ken," inquit. - Sed quomodo explodet? “ Simplex est: Torpedo. Fortassis imperium a navi remotum," Lane dixit. "Omnia tangere potes. Hoc non est omittendum. Nullo modo.
  
  
  Magna Ken. Facies mihi nonnullas varias picturas et ego tibi exemplum amphorae huius brevius accipiam quam te hanc scenam depingere. Constitit, et occipitio impingebat. “Quomodo scimus si unus ex his supertanariis per angustum fretum venit, die Lune proxime sequenti? Vehicula, enim. et melius prope Leningrad.
  
  
  " Mariam habebo unam ex illis magnis olei societatibus." Ken chirographum in dorso involucro fecit.
  
  
  Bullae animadvertit Camille et me post eum.
  
  
  "Magna idea, huic homini," laudavit Lane. "Sawyer mittam ad veram navem cinematographicam, et tunc movebimus ut eam in piscina explodamus!"
  
  
  Leniter sed firmiter, Camilla ad cubitum tendit meum. "Cogitavi redire ad deversorium videre quam bene faceres, Jerry," dixit. "Tunc multam cenam fovere in cubiculo meo, post quem videbimus quam bene convalueris." Et opus est tibi alia curatio?
  
  
  Culex mediocris cogitatio tergo mentis rodebat, sed Camillae simplicitas cogitationem suffocavit. Le Superbe reversi sumus nec permotus sumus reliquum diei ac noctis reliquum.
  
  
  
  
  Caput 5
  
  
  
  
  
  Evigilavi in cubiculum meum. snugly Camilla against me, but as it all was laetus, evigilans anxia omnia tempus terebat. Haesit mihi sanguisuga lepida Camilla, et adhuc vigent vigiles.
  
  
  Post primum diei congressum cum Camille in cubiculo suo, Pierrot vocavi. Mox laetus risit et mihi exposuit quod eum aliquo tempore ministrum vel generalem attingere cepit, ita ut paulo fun interim me facere certo scio.
  
  
  Camilla igitur et Tarzan et Jane, Romeo et Iulia, Jute et Iuellus lusi, et sic deinceps usque ad cenam cum omnibus ferculis in cubiculis suis. Nos igitur brevi colloquio cum Domino Hugone et Studs in cubiculo Camillae vestiti sumus, antequam ad conclavia mea revertamur, ubi adhuc stabant ephebus cum carbino excubiae.
  
  
  Ego homo sum natura agendi, et quid nunc agerem magis operanti illis guys Hawke vocat "Dick Hannes's agents", homines plus aequo inaniter garriendi quam ego sum, et quod una umor uncia indicio habetur. circiter quadraginta liters ex sordido opere.
  
  
  Loquar et conatus sum ut potui aliquid utile abripere; sed nihil, nihil. Dominus Hugh et Studs de parvis commodis Channel Anglici super Sinum Finniae in explosione supertanker tractaverunt. Tametsi de nugis loquerentur, ingrata erat eorum alacritas torquent.
  
  
  “Sed non intellegis, Studiosi,” inquit Dominus Hugo. "In Canal habes copiam olei combustionis tam Doveri quam Caleti." Nomen Galliae civitatis Anglice pronuntiavit.
  
  
  "At si non in Persico, sed ante Leningradum," Studiosi dixerunt, "Possumus hos Russos cogere ut omnia quae habent in tormentis et missilibus respondeant."
  
  
  “Fabula satis est Russos agere,” Dominus Hugo dixit. "Kendall opinio est etiam quod duas urbes primam penitus destruimus."
  
  
  "Bene," Studiosos admisit, Leningrad in favorem Doveriae et Caleti deserens, quasi immisso lusori manum malam in mensam iactans. "Ego meum exemplar puerorum faciam exemplum maritimis Anglicis et Gallicis." Duplex grappum pro centesimis deposuit.
  
  
  “Videor mihi,” commentari ausus sum, “ut infernum multae sarcinae in tres menses constringas”.
  
  
  “Id est pulchritudo computatralis, Jerry,” dixit Dominus Hugo. "Olim Studia suum propositum absolvet, paucis diebus id efficiemus quod hebdomades in quolibet cinematographico comparabili capiemus." "Menses," Studiosi dixerunt. Ipse et dominus Hugo renidebant simul.
  
  
  rogavi. - "Cum incipit? Vellem hic esse, sed cogitarem de intermissione eundi ad Jungfrau." Ultimam syllabam nominis montis Helvetiorum libere sequar, suas motus proxime observantes.
  
  
  “Infernum non est, incipimus in media septimana proximae”, bullae dixerunt. “Sicut primum Bunny hic accipit cum suis cameramen. Mane hic. Jungfrau hoc iterum videre potes. Praeterea, dulcis parva Camilla, libellos multo praefert illa meo.
  
  
  Haec omnia didici ex Hugone et Studs. Magnis crass nulla. Renzo et Piero negotia sua perrexerunt.
  
  
  Plura de Pierrot de Camille conabar obtinere, sed illa, sicut Rosana, in hoc invidia vidit et laeta de illa. Non multum addidit ad id quod iam sciebam. Ut cum Roseanne, eius commentarium varie casuale fuit: "Scire debes paucas res agere ut praecurreret in hoc mundo, Jerry", et iterum reverenter: "Miraris profecto si eum deprehenderis. genus est. Dico, pro feminis. Ioco primo tuli, sed maximus est vir, Jerry, et non in politico modo. In omnibus actionibus suis venit ad partem abyssi, et tunc habes menses, quando recedit a publico ad quietem et curam sui ipsius.
  
  
  Hic erat aliquid novi quod Hawke instare haberet... si umquam libertatem personalem lucraturus sum.
  
  
  Hae fuerunt cogitationes meae et frustrationes cum evigilavi. Et momento evigilavi, priusquam Camilla moveretur, aliquid cum impetu magno in locum connivebat.
  
  
  In foro, Studiosi causam dixit non serius initium hebdomadis proximae fore. Ad stipitem, post prandium, quaesivit Lanam utilia oneraria per Channel Anglicum vel prope Leningrad die Lunae transiret. Erat autem iam Iovis mane.
  
  
  Aliquid mali vel non iure adhuc. Quod si ita esset, peropportune aliquid significare posset multo gravius quam aliquod genus ludi bellici in exiguo.
  
  
  Securim agentis apud Killmaster ordinis, iam in aliis destinationibus meis ingeniis plusquam satis usus sum ad virgines amoenissimas alendas vel minora clava membra tollendum, sicut ante aliquot noctes egi. Nunc me aliquantulum plumbi damnare et tempus illud exiguum reprehendo. Dies meus in matutinum studiorum visitationem divisus est. Hanc promissionem servare debebam, si munus meum et locum ipsum explorandi occasionem perdere nolui. Prandium deinde fuit, deinde alius conventus obligatorius cum Renzo et advocatis suis, ubi debebam scribere me reprehendo. Secundum meum Rolex, iam erat 6:45 sum.
  
  
  E lecto elapsus sum sine turbatione Camille, ambulabam in exedra et ianuam aperui.
  
  
  Ibi non erat vigil.
  
  
  Redii et cito et quiete induit. Scripsi nota amoris plena, narrans Camille me vagos currere et hanc mane viderem.
  
  
  Tunc ego foris eram.
  
  
  Excubitor erat in elevatore, sed signum auriculae ei dedi, ut cum Pierroto convenerat. Subrisit custos, et introire permisit elevator. Idem cum securitate in lobby. Subrisit etiam. Nescio quid illis narravit fabula Pierrot, sed ego non curo.
  
  
  Prope vacuae erant plateae et quaevis taxi quae ad deversorium trahebantur ad alteram partem pertinere poterant. Quinque cuneos ambulavi ad stationem Maximi Centralis et taxi sine mora in linea cepi. Aurigam dedi ad angulum prope AX domus in Transtiberim. Non habui sympathiam pro Gilchrist illa molestissima, et satis certus eram quod auxilium Hymanis et CIA croniae pro officio obtinere possem.
  
  
  Sollemne cautum cepi solvendi rectorem, ac certior factus me non esse secutum, mox me ad fores aedium reperi.
  
  
  Hyman ianuam aperuit. Idem lethargicos habitus et mores ut prius; somnolentus luscus, indutus pajama braccas viridis splendidae et vetus exercitus xylinum indutus. Statim in standby statim ac intus ambulavi.
  
  
  "Nonne accepisti sarcinam illam reliqui in deversorium?" Non gravate Gilchrist. Dolor iuvenum agentis adhuc de ludo flagranti.
  
  
  "Accepit, legit et servavit." — caput pulsavi. "Deinde destruxit. Paucissimas habeo clues et DC quaestiones paucas. Habesne queue?
  
  
  "Hyman" dixit. - Sed hoc satis est. Praeterea amplius facere non possum. Vetus Gil nostra communicatio est ingenio. Ideo omnia gravia tenet in Pariolis. Ne ab hoc sene malevolum decipias, Carter. Plus novit de radio, processu et programmate computatorio quam aliqui ex his peritis sic dictis. Semper paratus est in casu necessitatis, sed vult se simulare se tantum novem ad quinque computatorem.
  
  
  "Scire bonum," dixi. "Sed quid nunc opus est colloquium." Primum apud domum nostram turpia, deinde apud te. Ubi telephonum?
  
  
  Ambulavimus in cubiculum posticum, ubi Hyman super lectum dormientem plane dormiebat. Ille uno fine accurate calce illud, et excussum gausape tabulam illapsam cum nota rubra telephonica patefecit.
  
  
  - An ut ego vadam si manere? - quaesivit Hyman.
  
  
  Audi, dixi. "Fortasse iam posthac indicatur si denuo deliberata aut involuntaria depulso agere debeam".
  
  
  At ille dixit : Etiam. "Audivi de tuo parum Excursiuncula illa nocte." Romae in quiete tales actiones non solere habemus. In sellam suam incidit ut bullam telephonicam impressam ut cum AH praetorio directe communicaret.
  
  
  Campanula insonuit.
  
  
  "Mane quarta, si nescis", vox accipiter dixit.
  
  
  Putabam eum in officio vacuo, cum magna thermarum capuliarum, calva ingens et acervus chartarum in mensa ante se, longi digiti impatienter notitias percunctantes percutientes.
  
  
  Sine ulteriore prooemio narravi ei de 24 horis proximis et inertia mea adhibita.
  
  
  "Bene, bene," mussat. “Si unum est odi, est securis sibi excusans. Roma non est truncatis scio, quare si rapta te patiaris, non potes reprehendere quod habeas in te oculos. Dic aliquid positivum ob mutationem. Novimus plenam considerationem eorum omnium quae perlata sunt, necnon diligentem excutiendi mearum notitiarum receptarum. Sed etiam hac electione, mihi bene quindecim minutas singulas colloquia, tam in cubiculo quam in iis, quae magis sociales erant, explicare mihi placuit. Insuper observationes meas cum eo communicavi quae cum mea legatione aliquid facere possent. Si dubitas aliquid, ne despicias; haec omnia in exercitiis nostris exercitata sunt. Itaque nonnulla colloquia includere debebam, quae mihi quasi gibberosa sonabant, sed sensum facerem guys in curriculo Washington, si eos computatoribus pascerent.
  
  
  Accipiter haec omnia auscultavit et simul sermonem in commentariis magnetophoniis postea diligentioribus litteris mandavit.
  
  
  "Videbimus," inquit, cum perfecerim. "Non malum est maculare illum diem in amphorarum errore."
  
  
  Hawke scriptor "non nimis malus" erat fere aequivalens regimini numisma.
  
  
  "Nunc interrogare quid nos hic facere vis," Hawk dixit.
  
  
  Duo solido fundamento habeo et duas conjecturas, dixi. "Prima prioritas est haec amphorarum continens. Potesne fac supertanker in Anglico Channel die Lunae nullum esse? Et die martis quoq?
  
  
  "Non problema," inquit Hawk. " Discrimen industria finita est, et contactus nostri cum magnis naviculariis constituti sunt. Itaque accelerent vel retardant tantum satis ut mundum istum conservent.
  
  
  - Et Leningrad?
  
  
  "Ille infandum amicus tuus, Studiorum, non videtur scire nullas facultates retinacula ibidem ad supertancinam demittendum," dixit Hawk. 'Quaestio altera.'
  
  
  "Plenam relationem postulo de hac ripa in Lugano Helvetica et nonnulla notitia in Piero Simca" dixi. “Utrumque pro illo L ire potest in Anderson perscripta: Lugano et Don Lupo. "Hoc difficile non est," dixit accipiter. “Sed haec Parva Giant paulo difficilior erit. Habes iam omnia quae fodere potuimus, sed videbo quid aliud tibi faciam.
  
  
  "In eodem contextu," inquam, "omnis feriae domus in Sussexio cohibenda sunt." Studes et Renzo illuc curandi causa ierunt. Et Piero olim clienti illic sentiebatur. Probabiliter sub alio nomine. Sed eius altitudo cognoscenda est.
  
  
  “Facet,” inquit accipiter. 'Et actum est?'
  
  
  "Unum auguror," inquam, "et una rogatio."
  
  
  - Eamus!
  
  
  “Suppositio haec valde incerta est,” inquam. "Sed fortasse nummularii vestri magnum officium in Magnamut facient, societas cautionum quae finem consilii mundi dictat". Si suspecta est, significare posset hoc modo multum pecuniae movere".
  
  
  " Damna," inquit Accipiter. "Non sumus opera incautis civibus."
  
  
  “Damna, bulla,” obieci, AH non est societas nummaria, sed habes dimidium decies centena millia quae mox amittere potes solum ad tegumentum meum conservandum. Si pecuniam deesse invenero, quaerendum est ubi eat et cur. Et fortasse illud est quod Anderson scire voluit. "Bene," Accipiter fremuit. - Quid rogas?
  
  
  “Hyman, CIA agente hic, volo habere potestatem,” inquam. "Iam etiam placet utendi Gilchristio modo in casu."
  
  
  “Hyman assentior”, Accipiter dixit. - Ego iam illius curavi. Gilchrist senex stultus est, at si eo uti posse censes, videbo quid facere possim. Sed quid eum? Tibi electionem aliorum agentium in provincia provincia dare possum, qui decem annis iuniores sunt quam illi et viginti temporibus meliores.
  
  
  "Non eum relinquere volo," dixi. “Ilis electronicus est. Est aliquid in capite meo, dux, profundius ut etiam dicam tibi, sed si omnia possum conponere, hoc Gilchristo brevissime debeo.
  
  
  "Si sic salies", inquit Accipiter, "faciam tibi." Nisi virus Romanum effecit quod Clem Anderson infecit.
  
  
  "Si ita," inquam, tunc Gilchristus mihi esset antidotum ad Clem Anderson non desinendum. Accipiter cum tristi sed approbante fremens complevit.
  
  
  **********
  
  
  Hyman surgens. "Tunc vir tuus sum," inquit cum rictu. - Quid faciam, bulla? “Deus scit quando tempus veniat,” dixi. " Duo tantum nunc sunt." Spectavi ad vigiliam meam et perspexi quod manus prorsus octavam horam ostendebant. Non expectatus sum apud Laurentium Conti domum usque ad horam decimam. Cum negotiatione Romana, singulis conventui dimidium horae addere licuit. “Primum videamus quid tantum sciam et quid inde discere possumus. Secundo, me coniunge cum amica Clem, Cora, intra horam. Forsitan stercore nescit, aut fortasse aliquid novit, quin suum momentum cognoscat.
  
  
  Hyman telephonicum rubrum in cubili vetere in stratum suum reportavit et iam numerum telephonicum regularem in mensa vilica sedentem in dialing habebat.
  
  
  — Corae? - dixit post circiter viginti anulos.
  
  
  "Certe scio. Sed tu vigilas. Heus, semihorae apud te ero cum eo qui tecum loqui vult. Amicus Clem e domo ... America, ubi aliud ....? Scio, sed loqui tecum vult. Manete igitur, donec illuc perveniamus. Fortasse tibi emam calicem capulus cum cornetto. Et si id non satis est…” paulum submisit vocem, “… Iterum cogita qui te adiuvit in difficultatibus cum residentiae temporali tuae permittit. Vale.
  
  
  "Ea est." Conuersus ad me sedit. "Nunc sciam quid opus sit scire."
  
  
  Ut agens, solum ire malim, sed quando bonum est aliquem habere circa speculationes meas. Erat unus illorum momentorum, et Hyman erat vir bonus, tenax, dolor guy ad officium.
  
  
  "Invenimus hoc ..." Dixi ei. Meam repetere non possum, sed cum Hyman in ludo et Hawke approbante, non tacui, nisi forte pauca de Camille et Rosana talentis.
  
  
  "Donec a Gorilla in Plaid Jacket et Pepe rapta sum", Perrexi, "Anderson cogitavi delirare et nimis multas minas vidi in scamno regulari pellicularum. Haec rapta et interrogatio me deinde plus aliquid admonuit. Sed e contrario videtur mihi Renzo et eius complices mundi esse, quia expectare debebant donec perscriptio mea in possessione esset antequam me occidere possent.
  
  
  "Hyman" inquit "Hyman" multam potentiam non video. — Ne id quidem valde.
  
  
  "Nunc dolor venit" dixi. "Coepi cogitare in diversum. Quid accidit, si haec pellicula "finis mundi" nihil aliud est quam quaedam operculamenta ut res in tenues aerem evanescant? Membrana ordinaria etiam acetabulis sunt. Putant elit se ridere posse. Sed in processu satis periculosa arma congesserunt pro tertia parte ignotae ut "finis Mundi" in rem missionem convertat.
  
  
  Hyman pauca minuta ad cogitandum tulit. Incredibile est, inquit. — Sed probabiliter.
  
  
  "Tunc ille Mallory errans nocte iterum mutata resumit," Dixi. “Si conjuratio est ad mundum delendum et supertanariam conflare cogitat, involvat oportet. Forsitan aliquis ex Fine Mundi in hoc involvitur. Forsitan pars globi coniurati sunt, ceteri fatui fatui sunt.
  
  
  Hyman adnuit.
  
  
  "Si alius coetus hominum esset," exposui, "vel aliquem alium locum cum minore turba et minus vigiliis quam Romae, possem ibi ire modo et capita aliqua verecundare". Donec verum audivi.
  
  
  "Sed si nunc pauca capita dividas et Petrum Petrum cogas in senatu aliquas quaestiones interrogare, multae incommodae condiciones erunt Excellentiae Suae, Legati nostri, et apud te, priusquam haec convivio confecta est." condiciones cum CIA et Exercitus Academia te diutius ferre non possunt,” Hyman pro me confecit. "Quid ergo ego aliud facio quam ut Coram introducam?" "Nomine populum tuum in hoc indice nominare" dixi, ei tradens impressum nominatorum familiarium, quos in conventu prandii datos essem. "Praecipua attentionis erga hospites Mallory. Clarus director est, sed e terra ignota iter fecit. Profectus in studio tamquam adiutor, viam suam per technicam virtutem in cinematographico laboravit et in via pauca momenta dubia habuit. Hoc te hodie occupatus servabit. Si quid aliud acciderit, ego fores pulsabo. Alioquin te cras mane simul. Hyman e tunica sua desiluit, bracas induit et turtleneck, calciamenta et bullas ex veteri cruce factas fecit.
  
  
  "Paenitet de pulmentum" superflue dixit. - Sed hoc tantum laboris mei causa est.
  
  
  Me foris tulit. Viam transivimus et vicum angustum intravimus prope Piazzam Santa Maria. Alterum aedificium vetus et alterum tabulatum.
  
  
  Cora ostium nobis aperuit. Pallida parva puella nigricans facie; non lepidus, sed tristis facies in corpore bono, latens in nitidis, bracis splendidis et laneo lato laneo. Super humerum eius, aspexi cubiculum fumosum, quod thymiama putridum et detrahendum redolet. Spatium, quod olim fovere et hilarem locum erigitur, cum coloratis posteris et cervicalibus sparsis, sed ob defectum dedicationis et pecuniae, e contra plummet et in exiguum muris foramen nunc vertitur. Alius muscula, puella nigra, aliquantulum densissima, inordinationis oblitus, in stragulo Indico tectus dormivit.
  
  
  -Num ego adepto a te calicem capulus? "Cora quaesivit Hyman nec aspiciens me.
  
  
  'Certe'. Abeamus. Hoc est Jerry Carr. Cora, Jerry.
  
  
  "Salve," inquit, sine studio. Gradibus descendimus. Foris ambulavimus ad vectem espressi in angulo et ad mensam sedimus. Tum illa interrogavit, "Tune es amici cum Clem?"
  
  
  Cleveland. Memoriam meam quaesivi in vita Clem. "Nos simul creverant. Non potuit iudicare utrum actor an scriptor fias. Occasio Romam veniendi habui, itaque eam spectare decrevi. Sed tunc audivi...
  
  
  Hic vel hic solvere non potuit, Cora dixit. Famulus eam duplicem espressam fumantem intulit, et post primam sorbere vitam in pallore rediit. "Pauper Clem. Job scribebat Lyrics lyrics and putabat se pro diurna Americana operari. Sed hoc opus erat semper cras vel altera septimana. Non longe hinc vixit, et cum eo commotus sum. Post duos menses... Bwam! eum aliquis interficit et in aquam mittit. Non sum omnino. Crap!'
  
  
  Christus, inquam. "Clem numquam videbatur . . ."
  
  
  — Quid tu es, quaedam religio- turd?
  
  
  Nothus religiosus vel non confirmatus blasphemus, dentibus grisiis expectavi. Coram in me non convertam, sed non nisi aliquam informationem habui.
  
  
  "Paenitet," inquam, "sed dico, Clem non talis erat, qui aliquem in inimicum verteret." Nam inimicos omnino non habebat.
  
  
  "Hoc non est verum," Cora confidenter dixit. frowned. “Hoc dico, genus erat slobi. Fateor, sed amabilis fuit. Bene et nos etiam nactus sum nec unum nimis invidet Latino amatori.
  
  
  Illius emissa, puerilia labia arcta sobrietatis comprimebantur. "Nos eadem omnia probaverunt. Et non leviter. Clem mysticismo plenus erat et id probaverunt. Tarot, I Ching, meditatio transcendentalis. Jung.
  
  
  Percussae sunt aures meae. 'quid dixisti?'
  
  
  "Jung," repetivit. “Ad Clem, Freud nihil aliud erat quam vetus neurologus Victorianus in amitis Viennensibus moenicis. Sed secundum eum, Jung in dextra semita cum hac subconscious et universalibus fabulis collectivis, nostis.
  
  
  "Ego nesciebam," inquam. " Debet habere post Cleveland incepit." 'Nescio.' Cora malevolum iterum factus est, sed perseveravi quidnam verum esset sensus.
  
  
  "Meministine quid dixit de Jung?" “Iustum est quod isti psychiatri his diebus eum non intellexerunt”, dixit. — Young's, not Clem's. Habebat etiam nomen illis animae custodum. Iuvenes appellavit.
  
  
  "Quid est hoc?" rogavi.
  
  
  "Bene, secundum eum, maxime psychiatrae solum aliubi hominibus providerunt, non exacte compertum est cur ita irati essent" dixit. “Sic aegros insanire pergunt, paulo peius. Ubi Jung ipse per omnes istas nugas incidebat et ostendit quomodo homines se mutare possint. Solum realis Jung iter difficilem accipit, et "jungs" fingunt se posse faciliorem viam brevissimam capere. Sed quid infernum hoc ad te pertinet, inquiens?
  
  
  "Non cotidie amicus meus occiditur", solempniter dixi. (Quaedam AX iugis hoc alternis diebus faciunt, sed aliud est.) "Quantum de eo discere volui."
  
  
  "Tunc vel aeger vulturis vel parum detectus es", inquit, sellam suam e mensa repellens. “Non sum multum flabellum vulturum, satisque habeo amatoris Clem sleuthing. Ita gratias pro capulus et ciao.
  
  
  Iam dimidium praeteritum octo erat. Optimam MASSAm auri habui quam sperare potui, ut sine commento eam dimittam.
  
  
  Hyman vale dixi et taxi ad deversorium arripui. VESTIBULUM in VESTIBULUM familiarem et ineffabilem affectum habui quod prospiciebam. Posset etiam esse propter emissionem in elevatore. Praeterea non alibi quam thalamum usquam ibam, ita solus eam reliqui.
  
  
  Vacabat suitis. Modo nuntius in latis crepidis lipstick in cubiculo speculum scripsit ut me Camillae admoneat.
  
  
  “Bellus es et barbarus vilis,” haec scripsit litteris magnis capitalibus. “Spero autem me quam saepissime ulcisci. Vide postea in studio. Subscriptio nulla. JEquo amplo Tomi Ps. "Terra livor dereliquisti me. Haec alia grata item in oeconomis tuis fucis erit. Dies.'
  
  
  Tonsi, cito mutavi, limousinam inveni patienter exspectans ut me ad imperium centrum Laurentii Conti duceret.
  
  
  Renzo et subditi eius immediati exempla nobis civitatum quae ante finem mundi destruendae erant tulerunt, nosque ad situm constructionis explicandum magis armorum militarium ostentationem adduxerunt. Ex lacubus Arabum usque ad flammam iaculatores, plus plura alia, quae in indice prohibito adhuc erant. Duo helicoptera in Anzium nunciavimus, quae quasi in angore ultimae eius invasionis visae sunt, cum unitates a Sexta Classe aliisque navigiis NATO mutuatis, ac nonnullae scaphas perite armatas ab Israelis instructas.
  
  
  Visum est Renzo et Pierrot, adiuvantibus Hugone et Studs dominis, formulam hydrogenii ab Harrio Truman sine interventu Rosenbergae et Fuchses obtinere potuisse. In fine situs erant duae horreae ingentis quas non visitavimus. Cum quaesivi quid ibi esset, indicavi quod esset cella reposita fulciculorum ex praeteritis cinematographicis. "Olim in museum vertam," dixit Renzo.
  
  
  Forsan hoc verum fuit, sed non exspectandum putavi donec facultas emeret tesseram. Haec horrea simpliciter inquisitionem antea petierunt.
  
  
  Rediimus ad aedificium administrationis, ubi Bullae parvum spectaculum in computatro suo induerunt. Habuit parvum fictum castellum cum lacus et tormentis in collibus circa illud congestis. Item, series parva, milites ad scalas mobiles.
  
  
  Clavi ferrum card in aere vibraverunt, deinde in foramen parvum computatorium haesit, et omnia coepit.
  
  
  Lacus et currus armatae promovebantur; tormenta firebombed villa quadrata; ignis exarsit, parvae figurae moti et ceciderunt. Omnia tria minuta.
  
  
  "Iam nunc aliquam notionem habebimus quid simile in screen erit", Bullae cum fastu pueri parvi dixerunt. Totam scaenam in video memoravit, et postquam virgae cassatae totam cameram in tenebras merserunt, actionem consecuti sumus quae finem huius modi in tegumentum parietis spectaremus. Quod erat incredibile. Valde verus erat. Etiam parvi milites commoti, pugnaverunt, ceciderunt et per longa spatia realiter mortui sunt. "Sane, hoc in clausulis clausulis inseretur," Studia explicabuntur. "Sed, Deus meus, videntium gehennam multam pecuniam pro tua pecunia accipit".
  
  
  Fateor me omnia gravissima fuisse, sed ostentatio studii technicae virtutis suspiciones meas non minuit.
  
  
  Renzo mirificum prandium dedit nobis in studio baculi utrem. Camille non videbatur ullum habere offensionum praeter me subinde ludo. Et Pierrot, in primis ambulationibus studiosus, totus ridebat et subdola vultus erat.
  
  
  In medio hoc chao, telephonium ad me vocatum, vel potius in luxu Renzo, telephonum ad me allatum est. Quod eo difficilius et confusius fuit, quod vox in extremo agmine erat Rosana et Camille iuxta me assidebant.
  
  
  "Hi, Jerry," dixit in rauca, mellita voce. - Rosana loqueris.
  
  
  "O, hi," caute dixi.
  
  
  "Hoc non valde cordi est", inquit. "Tu sonas... sicut loqueris homini, Jerry."
  
  
  "Spero sic ex toto corde," dixi.
  
  
  "O, oh," giggled. "Tu es circum omnes homines. Fortasse Signorina Cavour placet?
  
  
  “Age, aliquid tale,” admisi.
  
  
  "Inde, cum te iterum videro, naso, auribus, mento, osculaberis." iuvat inertem humilitatem, ac si praesens adesset.
  
  
  - Ita, Signorina Marti... No.... intelligo...
  
  
  Sermocinatus sum in fine lineae quasi negotium colloquii.
  
  
  Plene utens condicionis meae infelicis, Rosana gravis facta est.
  
  
  "Memini ultimum tempus vidimus mutuo, de cogitatione locutus sum?" - rogavit firmiter. "Cogitavi" inquit. multo magis quam cum essemus in lecto simul. Cogito... Cogitavi, Jerry, et eram stultus. Multa habeo magnalia vobis dicere.
  
  
  "Magnum," inquam, meum celans tumultum. -Ubi nunc es, Signorina Marti?
  
  
  "In mea conclavi," inquit. -Posne hoc post meridiem loqui? Spero quam primum.
  
  
  "Conventus habeo cum nonnullis filmmakers pomeridiano" dixi. Hoc nullo modo praeterire potui sine operculo meo sufflare. - Sed fortasse circiter dimidium praeteritum quinque? "Bene," inquit.
  
  
  vertiginem sensi. Forsitan Rosana solus homo erat qui globum staminum implicatum evolvit quae negotium meum factum est. Si ita, periculum erat eisdem hominibus, qui me illa nocte extra Romam coquere conati sunt. Sit magna puella, sed non habet pyramis pyrobolum. unum mihi restat ut faciam. Hyman e nido non potui. Unam etiam duarum contactuum inscriptionum super telephonum dare non potui. Sed adhuc apud Le Superbe istas duas stationes minantes habuimus.
  
  
  “Si recta ad deversorium meum, signorina, venire potes”, dixi, vocem meam tam quietam esse permittens ut vix audiri queam. In una hora. Ibi me expecta in cubiculo meo. recipi te iubebo, deinde, certo scio, hanc rem ad mutuam satisfactionem nostram componemus.
  
  
  Suspendi. "Olearium," inquam. Camilla et Renzo me parumper aspiciebant. "Non me solum relinquatis." Neuter eorum quicquam quaerere aut invenire velle videbatur.
  
  
  Quindecim minutis post, cum me ad restroom ire excusarem, signum in payphone inserui. Le Superbes vocavi, et lictorem mandavi ut custodias instrueret ut Miss Morandi in cubiculum meum mitteret et viderem ne quis eam perturbaret.
  
  
  Piero, Renzo, Camilla et aliis subsidio affectu redii.
  
  
  Tandem societas dimissa est. Cito relinquere habui cum Renzo ut aliquas litteras acciperem et perscriptio in officio iurisconsulti subscriberem. Pierrot had some business to curam. Camilla dixit se constitutum esse cum magistro suo sermone ad 4:00, sed fortasse post hoc cenam habere potuimus. Dixi me amare id, et si quid deviaret, postea convenire possemus. Libertate in omnes partes opus erat quod Rosana quid mihi vellet indicare nesciebam.
  
  
  Conatus sum ne appareas impatiens inter nos repellere urbem ac sine fine discursum foederis. Accipiter affirmavit me advocatum Italico-Americanum praeberi, ut omnia valde credibilia viderentur. Et iurisperitus omnia minora puncta bis legendi institit, semel italice, semel Anglice. Tunc problemata erant ad ripam subscriptione annotandam, et cum omnia composita essent et obsignata, iam quinta hora erat. Le Superbe pauci erant caudices. Blande sed firmiter, Renzo petitionem recusavi ad fustem ire et potum occasionem celebrandi habere.
  
  
  "Nunc nostrum es, Jerry," dixit.
  
  
  Dicebam ei melius nos post vesperum celebrare, et non aequum esset simul sine Pierrot, Stud, Hugone, Camilla et Michaele etiam Sports.
  
  
  - Recte, Jerry. Sed hodie magnam celebrationem habebimus. In aula Monza vel alicubi in disco. Omnia curabo.
  
  
  'Bine.' Manum excussi, et ad cursum festinanter in sidewalk satagebat.
  
  
  VESTIBULUM in VESTIBULUM annuit, cum redii, et dixit puellam quidem in diaetam meam concessam fuisse. Secunda vigilia in area mea hoc confirmavit.
  
  
  Ostium proieci et clamavi "Rosanna" et inveni illam decoctam, et corpus pulcherrimum expansum in lecto meo, collum eius ab aure ad aurem excisum.
  
  
  In sanguine copiosissimo, scripserat aliquis aliquid Italice in speculo, in eodem speculo, quod nuper cum lipstick Camillae notatum erat.
  
  
  "Mors perfidiae."
  
  
  Corpus eius adhuc calidum est.
  
  
  
  
  Caput 6
  
  
  
  
  
  Rosana misi ad mortem. Mea contumacia fiducia in praecavendis Le Superbe, sensi quasi manus meas novaculae acuto mucrone gestans pulchram cervicem secare.
  
  
  Cogitavi, sed non dubitavi desperatione vel culpa. Agens AX est homo, sed non potest permittere ut eum, quantumvis alte sentiantur, externae affectionum consectaria opprimant. Etsi me stultitiae animo execrabar, iam minimum sarcinarum sarcinae necessariae ad receptum recipiam. Unum apparebat: fun-amans, sexus amens Texas olei playboy Jerry Carr desierat esse et tam mortuus est ad missionem meam quam pauper Roseanne.
  
  
  Renzo et Piero duo latrones occidendi me absolvere potuerunt. Et Piero satis politicae potestatis erat ut me ab accusatione Rosanae caedis defenderem, si in andronem incurrerem et terrorem excitavi. Sed etiam omnes conatus Piero obsistere non potuerunt longi, extra processum Italiae iustitiae, quem faciebam. Dies interrogationis, fortasse solitudo ut clavem testis. Et sine dubio iterum sub 24 horae custodia ero. Et haec omnia simul, cum quam maxime motus libertate opus erat.
  
  
  Omnia relinquere potui praeter quod induebam et brevissimum diplomaticum capacem in quibus parcebat bombs gasi, Luger tela, silentium silentium, et pauca alia vasa innoxia adparata. vestes mutavi. Calceos patentes nigras involvebam pro par calciamentis chunky qui pro uno commoda erant et in duobus calcibus quadratis spatium habui. Relinquitur ad articulos aereos graves, ius ad venatorem constructum-in radioactivo.
  
  
  Ad pedem cruentis lecti paululum steti et Rosana tacite pollicebar se alicubi in via pro parte missionis meae, si fieri posset, vindicaturum.
  
  
  Vigil in fine aulae connivuit cum ad aulam tam cito redii. Permissus est igitur Rosanam videre in omni vivis splendore, nec intelligebat hominem diutius non posse morari. Sed cum Americanis eius vultus innuere videbatur, numquam sciebas. In VESTIBULUM vigilem significavi, et eundem incredulum ab eo aspectum accepi. Sed multo magis mirabuntur si corpus Rosana invenerint. Si radar personale meus recte laborasset, quicumque Rosana occidisset, proximum laquei mihi in minutis stadio urgueret.
  
  
  Primam taxi partem accepi, quam reperire potui, in area negotioso prope Vaticanum egrederetur, et in capulus tabernam impingebam.
  
  
  Tunica mea pretiosa aspectu leve non convertitur, sed semel linamentum solutum, in melodiam tunicam, detritam tunicam quae dies meliores vidit, sed in longinqua et glauca transiit. Omnes rimulas splendidis braccis meis paulum imbre delevit, et eas sordidas et imperitos sub tunicae labio despexit. Parva particula sandpaper satis erat ad calceos poliendos spectant vetus et attritum. Percutiendo angulum chartophylaci cum marsupio, vitulam scindere potui, male laesum loculum litteris relinquens.
  
  
  Jerry Carr ambulavit in parvam tabernam coffeam et ibi dimisi cum tunica tunicae meae, pileum griseum meum et reliquias pelliculae.
  
  
  Ben carpentarius egressus est; senex, pauper, deterritus civis ab eodem fimbria mundi de domibus conscensis et scriptis scriptis pro me- that was also Clem Anderson's blesful territorii. Postrema tactus paulo diutius expectare potuit.
  
  
  Domus in Transtiberim brevis ambulatio fuit, et Ben Carpenter non erat typus ut libellam suam in taxis erogaret nisi nimis ebrius esset ad curandum. Duo milia passuum, maxime circa Tiberim, ambulabam, oculum pro persequentibus potentialibus servans. Apud Pontem Garibaldi, pontis magni, consuetudine mea usus sum usus in angiportis excutiendi. Taberna capulus erat trans viam e domo contactus nostri, et substiti poculum espressi amarum, spectans plateam et sidebulas per cortinam beadam antequam plateam transiret et pulsans.
  
  
  Hyman mirum in oculis ianuam aperuit.
  
  
  Interrogavit. - Cur non cras mane? Sed cito intromitte me, et post me impulit ostium. "Tu tamquam profugo persona." Tunicam meam deieci et molliter sibilabat ad conspectum sectae meae discriminandae quae ad medium femur incepit et usque ad collum.
  
  
  “Lis opus est,” dixi, tunicas auferens. - Et paucas tunicas. VETERES. Haec omnia.'
  
  
  "Pulchellus amplitudo magna," mussat. "Sed habere possum."
  
  
  Ille perscrutatus est in occipitio thalami dum narravi ei fabulam meam e balneo ubi comae griseae tingebantur.
  
  
  “Contra peritos luditis,” dixit cum finivi.
  
  
  Invenit sectam quae aliquid simile viderit. Ruga erat et satis apta ad eam videndam sicut iam pridem Ben Carpenter pertinebat. Tunicam unam tantum habebat quae mihi aptae erat, sed paucas in una mercatus platearum emere se posse putabat. Nunc denique omnia.
  
  
  Summa loculorum in novam litem transtuli, holster humerum induens antequam tunicas indueret, et satis gavisus est aspectui hominis qui me in speculo respexerat. Hyman me reprehendit.
  
  
  “Unum opus est,” inquit.
  
  
  Tam superbus sum de hoc tanto agente iuniore CIA. sed dolet me puer adhuc aliquid deesse a verbo mutuo accepto. Sed Hyman amavi, et ille tam longe utilis fuit. Sic eram patiens.
  
  
  rogavi. — Falsa barba?
  
  
  "Odor alcoholis," inquit. "Quisquis similis tui similis et non olfacit sicut grappam vilis, suspectus est."
  
  
  quod rectum esse fateor. Hic puer futurum erat, si satis diu vixisset. Mecum operans casus suos superstes non emendavit. Sed mentis notam mihi feci ut, si ambo superfuissent, illum ad Hawk animum adducerem. Accipiter assidue de novo sanguine loquitur quem AX nesdt, sed solum recentem sanguinem semper acquirimus est sicut me veteris pros fusus sanguis.
  
  
  "Adhuc Tarquiniam stillavi, quae adhuc ebriorum nares versat", inquit. "In conclavi principali sedeamus et bibamus vobis." Si bibis, ego quoque unum bibam.
  
  
  Redimus ad conclave, et ad mensam cum firmis cruribus sedimus, et Hyman pileum traxit ex ignota lagena pallidi triticei liquoris. Duos digitos aquae in latum infudit mihi aquae vitrum non valde mundum, secundum sordido aere domus suae. Etiam antequam vitreum sustuli, fuso odore circumdatus sum. vitriolum peius esse vix putavi, longa sorbere. Etiam sed asperiores erat. Devoravi illud et stimulum iocatio suppressit. Iterum vitrum sustuli et bibi illud.
  
  
  Hmm dixit Hyman. Effunde me quoque parva, minima.
  
  
  Bibit et olfecit. Lacrimae in oculis meis apparuerunt. Manus ad lumbos pressit et iterum osserat.
  
  
  "Deinceps experiar aliud," ingemuit.
  
  
  'Habeo tibi aliquid', inquit, anhelitum. — Gilchrist per nuntium tradidit. Hoc congruit quod mane dixisti. Sed ducit adhuc non video."
  
  
  Plures schedas impressas mihi tradidit.
  
  
  "Ios redacturus eram," inquit. "Cebrosum habeo post cubiculum, sed hoc modo facilius est. Perde ea, cum facta es. Haec vetus charta tenuior est. Magnam lagenam Chianti ad sellam meam impulit ac legere coepi.
  
  
  Argentaria Lugani evenit dubiae expeditionis etiam per signa Helvetica, plus quam 80% e quibus Piero Simca pertinebat.
  
  
  Propositum est ut terminus permutationis officio Italicorum qui suas liras trans fines acceperunt et eas pro francos Helvetiae multo tutiores commutarunt. Mattis tractatos est in, et fiduciae procuratio. Nuper, secundum Hawke, acerrimus factus est in emptione auri massae. Pretium circiter $40,000,000 in basibus super-securis repositum est. Cum discrimen nummarium erupisset, speculatio in auro popularis facta est, sed ultra omnes limites normales fuit.
  
  
  Hyman materiam iam perlegit, et cum scheda facta sum, evolvit eam et in hac solvendo posui.
  
  
  Societas assecurationis in fine mortuo erat. Erat una ex vetustissima, opulentissima et honestissima societates in Europa, coniuncta cum honestis sociis tam ibi quam in Civitatibus Foederatis.
  
  
  Dies festus in Sussexiae domo magis terroris erat. Non verbum de Pierrot. Sed complures priores operarii, qui cito Londini et Tunbridge Wells investigati erant, revocaverunt arcanum hospitem fuisse in conclavi simul quo Renzo et Studs aegroti ibi erant. Nemo eum vidit, sed psychiatra eius egregius Jungian, Herr Dr. Untenweiser! Unus ex indicibus iuravit publice hospitem esse puerum vel teenager. Tali altitudinis, Pierrot velut teenager in omni aspectu velox videbatur.
  
  
  Quasi jackpot non erat satis, investigationes in Anglia etiam faciles Acres partem longam et fructuosam rerum privatarum a Cocerne in Londoniis habente catenam ostenderunt. Et praeses tabulae nullus alius fuit quam amicus noster Hugo Marslandus. Et omnes alii de concilio tacuerunt figuras, contenti fuerunt facere pensiones annuas, relicto domino Hugone in plena potestate.
  
  
  Nostri quatuor figurae clavis eodem tempore fuerunt. Ante aliquot annos verum est, sed complures annos praeparationis ad "Finem Mundi" perficiendum sumpsit.
  
  
  "Hactenus inquisitionis" erat commentarium finale, sed secuta est quinque stellae *****, quae nuntium etiam novissimum nuntium continebat.
  
  
  "Trans-Ins Mutualité" nuntius prodidit nomen societatis assecurationis, quae suspiciones non movebat, "partim ab Helvetica ripa occupata esse videtur. Adhuc multum secretivum agitur, sed imprimis plures implicat assecurationis corporales divisiones. ASAP, accuratiora in via facta. Nulli amplius erant nomen huius ripae Helvetiae pro me pronuntiare. Putabatur opusculum esse Piero Lugano inceptum, et department agere cum assecurationis cinematographico.
  
  
  Ita Petrus et tres alii pecuniam ex uno in alium sinum transferre potuerunt. Omnes valde legales et sine vestigiis in libris suis ut non terreant elit. Obsidores etiam non oportebat scire pecuniam suam non ad usus pecuniae quaestuosae collocari, sed ad hoc incrementum vectis auri in cella augere.
  
  
  “Omnia addit,” dicere volui, sed Hyman tacuit me.
  
  
  Dum rumores legerem, in mensa radiophonicum suum posuit et in musica musica magna Italica pop mixta odori grappensi conversa est. Musica nunc intermissa est pro nuntio bulletin.
  
  
  '. Vigilum quaerunt Rogerum "Jerry" Carr, opulentum Americanum qui in cella deversoriorum moratur et cito discessit cum medici dicunt Miss Morandi interfectum esse. Praefectus officiorum post praecedentem incidentes Carr, confidenter affirmavit neminem alium conclave intrasse cum Ms Morandi ad normam cum mandatis telephonicis domini Carr demisisset. Hanc secuta est editorialis de sex-esuriis divitibus Americanis minatus castitatem traditionalem feminarum Italicarum, secutusque descriptionem earum blandientem cupiebat.
  
  
  "Jerry Carr longus est, pulcher cum moribus aristocraticis," annuntiator dixit. “Ille is nitor indutus ac novissime visus est Homburgum pileum griseum gerentem sensit, pallidum styli griseum Anglicum tunica et flannel cinereum secta. Is inter viginti octo et triginta quinque annos natus est et quidam Italicus loquitur.
  
  
  Hyman me intuens vidit sene, hominem saxum, qui grappam oderat. Risit. “Facerem satis callidum guy ut te ad descriptionem ligaret”, dixit.
  
  
  “Sed haec nimis callidissima guys quaerunt, tristes dixi. "In schemate sicut legitur non est pusillanimis designatur".
  
  
  "Sed vide quid volui cum dicerem nullos esse?" Hyman dixit.
  
  
  “Recte, mate,” dixi. “Nunc certo scimus, et Accipiter, sicut Clem Anderson, pedetentim in via ad rem magni ponderis fuit. Scimus Renzo, Studia, Pierrot et Hugo Marslandus primo congressu ad Easefil Acres in Sussexia, duce quodam Clem Anderson "Jung" appellatum Quod L in notis Clem stare potuisse pro Piero vel eius ripa in Lugano, sed non materia. Scimus "Finem Mundi" satis cumulasse apparatum bellicum ad parvum bellum ineundum et fortasse magnum excitandum. Sed donec probemus tormenta plusquam fulcra esse, nihil restat quod insistat, buddy. "Hoc nimis verum est," ait Hyman. Quo nos, Carter?
  
  
  Ben Carpenter aliquot annos in Australia egisse creditus est et ego munus suum agere coepi.
  
  
  — Brevis illi de me notitia dedi. ' faber lignarius. Sicut Carrus primam nominis mei syllabam continet. Si tempus satis est novam identitatem assumendi, non curo convertendi in José González vel Helmud Schmidt. Sed si opus est celeriter, ut per iudicium et errorem didicimus, commodius est aliquid ab pristino nomine discedere. Si quis me vocare temptaverit in "Hi Carter" idem erit ac si dicerem "nomen meum est Carr vel Carpenter"...
  
  
  Adnuit.
  
  
  “Respondeamus ad facta”, dixi. “Optimum nunc probare possumus quod est fere legitima scam geritur. In bonis Conti clausas aedes ingredi debeam. & jejunium.
  
  
  Hyman in vigilia sua aspexit; Rolex in balneo capulus tabernam discessi. Quantum ego de illis peperci, Ben Carpenter nimis carus erat.
  
  
  "Melius exspecta dum tenebras," inquit. “Locum hunc exploravi a me ipso. Uno modo habent securitatem et canes. Hoc semel praeterire, cum anulo tutelae interiore difficiliori etiam occurrere potes. Non de pueris agitur. Sed AH hoc scire oportuit, alioquin Nick Carter non misisset.
  
  
  Ben Carpenter, maie, correxi. "Ubicumque sumus. Fortasse nunc exercere potes".
  
  
  "Bene, Ben," dixit. "Quid habes ut hack Contiland?"
  
  
  Iacam iaccam meam dedi ut ei holster iam videram ostendere. "Et cultrum," inquam. Petrus non commemoravi. Pauca servare debes in subsidiis tantum in casu. Ostendam ei calcaneum cum substantia radioactiva quae vestigium reliquerat onustum. Hoc ei demonstrare debebam quod eum scire volebam eum in eodem radio transistoris fuisse ut cogitationes auscultantium.
  
  
  "Tu hanc conjunctionem urges," explicavi. "Et range unda denotat longitudinis et latitudinis subtiliter quinque centesimis per kilometer". Tum puga pyga infra premes et audies custodieris quae vires auget ut propius ad item detecto. Numquam eo utere, donec plus quam horae sero ad conventum aut famam sim."
  
  
  Actionem recte imitatus est, deinde machinae in sinum eius excidit.
  
  
  "Est res callidissima." Dixit. - Sed quomodo praeter canes ac vigiles?
  
  
  " Canes istos " inquam " assae mihi emas vili . In Valeriano extractum macerabo. Id fiet vel optimo cani cui resisti non potest, et tunc addo leniendo quod statim operatur. Ego ab una parte manebo, et ab altera eris, paucis ducentis cubitis distrahentibus custodibus.
  
  
  "Bene," dixit Hyman. 'Sed quomodo?'
  
  
  "Nos invenies cum ibi imus." Prius locum reperire mihi debemus. Non possum hanc domum in periculo ponere diutius hic morando. 'Diploma Internationale?'.
  
  
  Ego eum Ben Carpentarii documentum excussi. Nulla quaestio, cum fictus visa sex septimanas nata, ita ut dubitari non possit de aliqua habitatione permittat. Facies decrepitae in photo similes vidi. Ego ipse eam imitatus sum, necnon circiter viginti alias imagines in longam curriculo vitam meam.
  
  
  Nullae in hac regione domos conscensis verae, Hyman excogitata magna. "Et prope te esse vellem, etsi non nimis proximus." Illa vetula post boulevarda acceptat clientes reddendo. Ea brevi visa est et non nimis picky.
  
  
  Dixi, gratias.
  
  
  "Primum voco." Diarium sinum suum consuluit, dialedum numerum, et italice alicui in extremitate lineae interpolata locutus est. Elevavit vocem evidenter, et coepit solvere mercedem.
  
  
  “Locum habes,” inquit, pendentem. — Triginta milia librarum per singulos menses in antecessum persoluta. Potes homines. Puellas dico. Scit haec anus se te spoliare. Illa tantum volet videre passport tuum, sed nihil amplius. Illa tabulas pro kopo non servat quia argentum nigrum est. eamus.'
  
  
  Ephemerides Italicae fabulas sensationales cito imprimunt, et cum primum extra venimus, facies mea antiqua, nitida Jerry Carr, aucta e photographica in prandio, nos ex omnibus ephemerides inspexerunt.
  
  
  UCSIDO! RAPIMENTO! VIOLZA! MISTERO!
  
  
  "Cedes! Rape! Vio! Secret!'
  
  
  Septem pollices eis dedi pro iure, et miratus sum cum vidi tam mundum, frigus et luculentam.
  
  
  Vidulum Hymanis pulsu sum mutuatus ad extra vestes quas e thalamo suo effodere curaverat. Substitimus apud mercatum praesepium et duas tunicas usitatas adiunxi, Genuenses putari, calceos extra, et pallium lacerum quod dixit "Hospitale Naval US, Rehabilitationis Alcoholicae Unitae Neapolitanae".
  
  
  "Jesus, Ben," dixit Hyman. "Haec vestis faciet te dilectum tenentem Moma Pinelli."
  
  
  Alia via, angulus, et ambulavit coram me duos volatus scalae, et introduxit me Moma Pinelli, domina corpulenta in quinquaginta vel sexagenis, in vestitu maculoso nigro lugubri stola, commonitorium Papam Pinelli, qui expendit. multos annos in Aethiopia permisit Dei gratia super eum venire. Crines eius candidi erant, et talpa in mento multa caespites nigra in eo crescebat. Illa in bono animo et studiose me et meos 30,000 liras salutavit. Illa solum cursim oculis apud me passport accepit.
  
  
  “Cella in tergo est, Signor Yeman”, dixit Hyman. - Ostende mihi si vis. Ego vetulae sum ultro citroque discurro. Amicum tuum vult American Montibus? Eas habeo tantum 300 liras per sarcinas.
  
  
  — Postea, mom. Nos omnes superstes eris. Hyman eam ambas genas osculatus est et me in cubiculum posticum duxit.
  
  
  "Si vult cenaculum puellas ferre, ei dicere se nequeunt strepere neque clamare voce", post nos vocavit. "Nomen habeo in hac provincia sustentandum. Si hashish velit, etiam habere possum. Ac vilissima.
  
  
  Clamor longe a Le Superbe suite, et non geographico modo. Cubiculum continebat lectus duobus sordidis stragulis, sindone aspera et una scheda dura alba.
  
  
  Vidi etiam magnam sellam ligneam et parvam mensam cum forulo. Superius descenderat cum speculo ovali, infraque bido inevitabilis erat. Una fenestra cum pulchra sententia muri blank duo metra post est. Hyman ferrugineo ludebat blande, et aqua emicat fluere coepit. "Ictum adhuc opus est" dixit cum admiratione. - Intellexisti omnia, Bened. Praeterea in ANDRON cum imbre latrina est. Vidulum tuum in angulo pone et cenam ire possumus et te introducere sicut novissimum Transtiberim residentem. Nullum punctum est in territorio Conti iturus ante horam decimam.
  
  
  Duxit me per plures plateas ad trattoria, quae erat unius cubiculi, et e regione faciei cum quatuor tabulis in sidewalk.
  
  
  "Optimus pasta in oppido" dixit Hyman. "Viam, una peregrinator hic non fuit post Occidentales Gothos." Marce!
  
  
  Puer circiter septemdecim amictus griseo candido amictus e culina dorsi emersit. “Marco, hic est amicus meus vetus Ben”, Hyman me italice introduxit. Et ego pauca mussivi quae scire potuit Carpentarius. "Gaudeo amicum tuum Signorem Hyman dignum" Marco dixit.
  
  
  'Hyman nobis,' inquit, servies. Pro eo dottore Hyman. Ben victurus est nobiscum aliquandiu. Itaque, ut verus Romanus, vinum aliquod rubeum affere dum edendum decernimus.
  
  
  - Si dottore, professore. - dixit Marcus. In mico rediit cum duabus utribus vini rubri, quasi Chianti, sed fortius et candidius colore. "Et quaedam lintea propter Deum" conquestus est Hyman. " Locus amittit stilum." Marcus cum sarcophago chartarum cum mappis, Hyman et Hyman et calamos nostros arripui ut consilia areae Conti studiorum et circumquaque consilia compararem.
  
  
  Post primam nostram potionem spaghetti cum hippopotamis, agni et articholis tostam iussimus. Et dum capulus et grappam bibebamus, adhuc cum exemplaribus nostris comparabamus.
  
  
  “Bene” dixi in versione nostra novissima. " Apothecas opinor nimis arctas, reliquas vero scandere videtur." "Hyman" dixit, "ut basim militarem custodiunt". "At hic in fronte feruntur."
  
  
  Manu percussa in porta introitus in quam Jerry Carr deiecerat illo mane in autocineto luxurioso hospitio recepto.
  
  
  "Nullae sunt viae verae post eam", inquit. "Saepe filum hamatis, canes et circuitus toto tergo subinde habent. Hic... Stylo trepidam traxit aciem. “Prob” inquam. "Quomodo ad dorsum pervenimus sine prima fronte?"
  
  
  "Peritus es," inquit.
  
  
  Inspexi chartam iterum.
  
  
  “Viae nullae sunt,” inquam. "At me damnare certo scio maculosus hic vestigia quaedam."
  
  
  Concedo.
  
  
  "Vetus venationis vestigia," dixit Hyman. “Si sic vadit, in Centocellis finire potest. Et inde sine porta ad portam pellere possumus.
  
  
  'Intra ambulationem procul?'
  
  
  "Non necesse est," inquit. "Binos birotas habeo in trunco meo. Jamque locum teneo, quo me custodes distraham.
  
  
  “Vidi initium pistillum in domo tua”, dixi.
  
  
  ' Etiam.'
  
  
  "Nonne ille excandescunt et unum habetis?" "Omnes sunt," inquit. "At accendet totum, quibns me et te videre possunt."
  
  
  "Non si arborem," inquam, invenimus. - Quid si iacio in partem pravam unde sum? Non ergo omnia illuminantur, vel saltem non acriter. Donec illuc.
  
  
  Ad ostium tabernae discessimus. Hyman pro telo et curru suo rediit. Reversus sum in locum meum ut aliquam munitionem reciperem pro Lugero. Quindecim minutis iterum ad pontem fluminis occurram.
  
  
  Erat in tempore, in antiquo Peugeot. Videbatur verberatus ab extrinseco, sed quam primum in eo surrexi et nos per gressum adhuc congestum per horam nonam mercatus egimus, per aurem dicere potuimus autocinetum ad perfectionem versatum esse.
  
  
  "Dimidia hora ibi est," Hyman dixit.
  
  
  "Tunc saltem alia media hora illuc est." Fusce a erat est.
  
  
  Nihil supra diximus, silentio praetermisso modo cum re gesta convenire consiliis nostris.
  
  
  "Noli me exspectare," dixi. “Si ingredi possum, exitum quoque invenire possum. Ego septem triginta mane ad domum tuam veniam. Si non sum hic per novem, in radio illo proficie et vide an aliquid vivum ad calcem meum haereat.
  
  
  Peugeot in Centocellis, suburbio frondoso collocati sumus, et nemo nobis operam dedit, dum inpediti sumus et duo plicatilia bicinia convenerunt. Hyman ante me eiecit, per plateam donec domorum extenuatae sunt.
  
  
  “Est hic alicubi”, me molliter appellavit. — Sunt fere chiliometrorum silvarum et agrorum inter nos et studiorum. Sed qua via ducit?
  
  
  Fortunati fuimus. Viae obsitae sunt, sed non ita obsitae ut in illis birota vehi non possit. Ter quaterve perversitates facile emendantur utentes circini. Is exacte septem minuta decem praeterit cum filum longum hamatis in Imperio Romano Renzo saepem vidimus.
  
  
  Videbatur prorsus ut recordatus sum ex illo mane inspicienti celeri. Humo ante saepem purgatum praeter MASSA arborum passim. Hymanum dixi metiri ducentos passus septentrionem, deinde, cum bonum operculum invenisset, lucernam obliquus trans saepem accendit. Dum locum elegit, me paravi et brevem orationem dixi.
  
  
  Manus excussimus et disparuit. Quatuor globos assae identidem incepi, quos paravit et permiscuit pares Valerianae partes ad attrahendum canes et leniendo pro pulso veloci. Etiam misi in pilulas dormientes Camillae oppressas, quas mecum portavi omni tempore, mutatis tamen omnibus.
  
  
  Tam propinquus fui, ut scabiem pedum audivi, et umbras pallidas vidi; gigantes erant pastores Germanorum. Duo ex altera parte saepes discurrebant. Quatuor hamburgenses unum post alterum trans saepem proieci. sine sono descenderunt. Vidi canes vagos versus duos locos quos elegeram. Non casum ferrem si cum his canibus pugnarem, itaque hamburgenses singulis canibus semisopitis toppings dedi.
  
  
  Satis temporis habui ut ante Hyman rotarum cursoriam duceret, ubicunque sedebat, novam stellam in caelo florere effecit. Cucurri ad saepem, birotam disgregatam tenens coram me. Illic artus fixi in terram, et transii per quadrupedem sepem crypta venuste.
  
  
  Cum appulisset, volvebam ibi et ibi per quinque secundis prorsus secundis, donec certo scirem me custodes non audivisse vel vidisse. Centum quinquaginta cubitis inter se clamabant, lumine erucae attracti. Tarde procedendum ad proximam horreis. Canes vigiliasque transii novum terrorem nullo momento subire potuisse.
  
  
  Sed nihil factum est. Certe nihil notavi. Sperabam Renzo eiusque laudes iam tam laetas esse diluviis ad portam principalem, pastores Germanos, et vigilias peragrantes ut nihil adiciant. Fecerunt bonas, fortes, duplicia crines in foribus primae horreis, sed bonae, validae comae duplicis pueri ludi pro securi agentis.
  
  
  Priusquam ingredior, diligenter lubrica cardines et seras habeo.
  
  
  Ego armamentarium exspectabam, itaque non mirabar unum. Admiratus sum varietas et letitia armorum. Aliquid hic, ex missilibus Russicis ad exemplar recentissimum Mig-24 Pugnatoris, ad bellica nuclearia nostris Navy-T-2B instructa, missilibus parvis pro nostro Saber C-F (novae seriei, unregistered, classificatae).
  
  
  Pro certo sciri potest, neminem e regiminibus instrumentis praebuisse, ullam habere opinionem quae in tam cito operario telo verti posset. Visitatio in horreis ab aliquo ex Russia, Sinis vel una e terris NATO, certe insidias in germine obtruderet antequam evolvere posset, etsi incoepit, die Lunae ob Studiosorum lapsus.
  
  
  Notas invisibilis posui in varia armaturae capsula utens uncto plumbi quod elementum radioactivum continet. Alterum gazophylacium non spectavi, sed decem minutis truci immotus iacui dum speculator noctis utriusque aedificiorum ambages fecit. Paulatim in meticulosam similitudinem vertitur. Nunc omnia quae facere debebant fac me ex vivis exisse ut quam plurimis quam maxime moneret. Etiam coniunctiones politicae Pierrot eum tam evidentibus indiciis salvare non poterant.
  
  
  Caelum adhuc nubilum erat cum sensim ad saepem repebam. Iterum debebam facere distractionem, sed hoc tempus habui me ipsos avocare. Recordatus sum venustatis antiquae tempestatum in praedio qui Verldeinde pertinebat scaenarum. Simpliciter conspicuum erat ubi nunc eram, et coetus artificialium arborum me custodiis occultabat quas alliceret. Lugerum meum tuli, manubrium conglutinatum et in vellera adveni. Hoc fecit paulo clunky et paulo durius intendere, sed unum tantum habui et habui usquam.
  
  
  in cubito me nixus expectavi nebulas ut purgaret aliquantulum. Hoc factum est post circiter decem minutas. Saltem satis visibilitatem sumo iecit. Tesseram obvolutam vellera emisit, et tempestas vane torsit, sonum ictum per aream sonantem. Audivi vestigia currentem ad villam appropinquare. Cultrum meum tuli et tres metrorum foraminis sub saepe fodere coepi.
  
  
  Clamor adhuc circa villam erant, dum cursoriam machinam meam iterum sustuli, rotas obseratas et versus Centocellos equitavi. Maledixi mihi quod stolidus satis Hymanum in curru non servans exspectans. Singula autem minuta dinumerare potuerunt. Primum nuntiare debes Hawk, deinde omnia quae cum "Fine Mundi" connexa sunt, tollendum. .
  
  
  Hoc cogitabam, cum birota et cetera omnia in camouflagenam foveam praecipitem ieci. Resurrexi cum Lugero in manu mea, sed iterum omisso. Quattuor viri stabant circa foveam carbinam incondite latae aret.
  
  
  "Exspectavimus te, Nick Carter," unus e viris dixit, cucullo distorta vox super caput traxit.
  
  
  
  
  Caput 7
  
  
  
  
  
  Duo viri me e foramine adiuvaverunt et me perscrutaverunt, cum duo alii me in gunpoint cum suis sclopetis tenebant. Post primam salutationem nemo verbum dixit.
  
  
  Invenerunt stilettum et tulerunt. Gas bombardam in sinu meo trocleam invenerunt et cum omnibus aliis e loculis meis eam tulerunt, cum aliqua charta tondet; Hoc bonum erat, quia erraticum chartaclipum erat magnesium compositum, quod lucem caecationem explodere posset, satis ad tempus visionem suam interclusit.
  
  
  Viam quattuor musculares erant, fortasse duriores quam Gorilla et Pepe, et certe multo smarter. Tulerunt me ad finem gestationis ubi magnus exspectabat me Fiat. Cum tanto discrimine, casus capere non potui. Non stilus meus auxilium clamare, sed iam tempus personae superbiae non erat. Et in secundo scissura me cepit respirare et clamare auxilium sicut canis ululans, unus ex magistris meis aperuit os meum et in iocum piriformi refertum est.
  
  
  Hoc est ut te supervacaneum conservet conatus, Carter, orator eorum dixit.
  
  
  Itaque Romam revehi tam tranquillus est quam iter ibi, etsi non amoenum. Novi nos Romam intrasse cum Porte Maggiore portae conspectum cepi. Tum duo percussores ab utroque latere a me pelles in tergo raedis detraxerunt, tum velum ante sectionem vitream nos a rectore separantes. Particula vitrea dixit apparuisse bulletproof esse, et utraque postica ostia vectibus carere. Etsi ego et praesidia mea superare et arma capere possem, tamen eo ducerem quo me in cavea vitrei et metalli signata caperem.
  
  
  Alia quinque minuta fuimus, et tunc currus sensi descendentes in collem et sistendum. Custodes mei pelles demiserunt et aurigam exspectaverunt et socium fores ab exterioribus aperiunt.
  
  
  Fuimus in subterranea raeda multum magnum quoddam aedificium. Diversi numeri in diversa carros; complura Italica, Austriaca, Helvetica, una Anglica et una cum illis specialibus numeris diplomatis Melitensium adhibitis. Erant in tribus e sex licentiae Italicae lamellae. CD pro agmine diplomatico. sperarem Pierrot; certe Pierii noti.
  
  
  Ut primum fores apertae sunt, me adiuverunt. adhuc clausus eram, arcte me tenebant et tantum tacite reclamare potui. Ego versus elevator latae sententiae extractus sum.
  
  
  Quattuor gravia gravia contra me premebantur, licet signum metalli parvum ex parte clare enuntiatum Anglice, Gallico et Italico maximum onus fuisse quattuor homines vel 300kg ad summum. Unusquisque nostrum ad minimum nonaginta chiliogrammata pensavit, ergo lamina metallica adnuimus.
  
  
  “Immo pudendum est mandata tali modo frangere,” dixit unus de quattuor. "At aliquando electionem non habes, tu, Carter?"
  
  
  Elevator quattuor tabulata ascendit et in unum ex longis corridoribus portarum ordinum ordines tam rudium aedificiorum regiminis Mussolini-aerae aperuit. In fine atrii fenestra erat, et ante hanc fenestram stabat figura cum tormento tormentarii sub bracchio suo. Ubi transitus ad alteram partem rectus est factus, stabat equale figura armata.
  
  
  Spem omnem deliquium habere poteram, ut erumperem et periculum evasisset. Non putavi Nick Carter, Jerry Carr vel Ben Carpenter remansisse hanc sublunarem existentiam tunc.
  
  
  Si non dicerem nec dicerem, me cruciatu premerent, verum serum aut utrumque. In omnibus his casibus, fortasse discidium alterum accessit cum opus est ut discedas, vel, si minus, aliquem mecum ad societatem in morgue adducam.
  
  
  Me duxerunt, vel potius me traxerunt, praeter tres fores et ad quartum substiterunt. Dux ingressus est et post paulum digito nutans. Tres comites me in cubiculum impulerunt.
  
  
  Tiberis imminens fenestris amplissimus fuit. Mensa magna cum moderno consilio contra unum murum erat. Sellae amoenae circa eum positae sunt. Vna vacua erat, reliquae quinque a triginta quinque ad quinquaginta quinque annos vndique tenebantur. Omnes tam honesti sunt quam cives mei apud Mundum Finem, non autem Piero vel Renzo.
  
  
  In sella post scrinium sedit vir longus, homo gracile circiter quadraginta, pilis longis flavis et vitris cornibus ornatis. Nunquam ante illum vidi. Nullam vitae ante quam. Et omnes plus vidi sodales commissionum parandi oris examen meum ad gradum domini in historia, quam sicut magistrorum illorum guys qui me excutere conati sunt, collum Rosana incisum, et nunc in sede vacua pone me.
  
  
  "Gratias tibi ago, domine Carter," vir referens blande dixit, quasi non animadverteret me in sellam impulsum esse et duo ex illis guys in utramque partem me venissent ut me ibi tenerent. .
  
  
  "Sicut vides," inquit, "nomen tuum verum novimus et aliquid de viribus vestris scimus." Unus e nostris hic, Dominus Oleg Perestov, dicit collegas suos iucunda colloquia habere tecum.
  
  
  Dudum, calvus imis oculis depressis ora Slavico torvo concordi vultu annuit. Subito nomen in mentem venit. Vir maximus Russiae MGB in Europa occidentali erat. Ideo me fugit cogitatio de communicatione communistarum in conventu non fefellisse. Sed cur tunc arma Russica in "Fine Mundi" adminicula department sunt? Astutia sabotage? Aut quid momenti desidero?
  
  
  "Hoc sciens" subridens inquit "non permittam tibi ullam licentiam motus, donec eadem nos parte agere ostendat." Rogo te ut omnia praeiudicia praetermittas, domine Carter?
  
  
  Multum in hoc sensu non vidi pro AH intus in hac operatione, in qua etiam Perestov praesens erat. Nunc etiam vultum Sinensem agnovi, quod pertinebat ad Koe Fal, membrum servitii Sinae Rubri Intelligentiae. Possem me aliquo tempore emere, sic adnui.
  
  
  'Bine.' — blodio delectatus est. "Permitte me me introducere. Sum Colonellus Piet Nordenus, Norvegia, Interpol. ID chartam suam in tabula polita imposuit et custodibus meis annuit, permittens me extendere et accipere. Erat nomen suum et photograph, nexus eius. cum Interpol et, in numeris, eius personalitatem, quam novi tamquam unum de agentibus mundi summo.
  
  
  "Si scirem quis esses, Carter," inquit, "noctem fatalem essemus servati Jovis. In tempore, omnes putavimus te esse solum alium membrum illius nefarii "World End" core catervae. Et misit Oleg primas copias, quas posset ex te cognoscere. Suspicor nimis laxe interpretatos esse mandata sua, sed postea ad summum aulam iustificare poterunt.
  
  
  Perestoff humeros improbans, Kou Fal pudore risit.
  
  
  "Olim facta tuae evasionis et arcana, adhuc insoluta mortes Luigi et Pepe cognita sunt, cuivis parum perspicuum est, procuratorem internationalem sicut Nick Carter ingerere debere. Sed quo et qua parte? Tua praeterita semper impeccabilis fuit.
  
  
  Perestoff et Ko Fal in sedibus suis taedium moverunt. "Cititas ex parte NATO" declaravit colonellus Norden et homines iterum concreverunt. "Sed aliam viam quam nesciebamus potuisti." Haud ita pridem, Dominus Hugh Marsland vir politicus honestus secundum quid fuit, et Laurentius Conti paulo plus quam fabricator cinematographici insatiabili divitiarum et iactantiae siti fuit. Studia Mallory ingenium vagus erat, sed nihil amplius. Pierrot? Satis erat ei totius Italiae, dextrae ac sinistrae, digito indicare, pro se stare.'
  
  
  Expressio mirantis per labia mea obsignata rupit, et Colonellus Norden paulisper obticuit.
  
  
  "Non vacat nunc lectionis", inquit. Coetus reformationis potentiarum internationalium sumus, Interpol placet exemplum Academiae Artium et CIA. Omnes ordines, qui nimis sordidi sunt, etiam explosivi et impudici ad nos veniunt".
  
  
  "Ut dixi, non potuimus certi animi tui nec ad te accedere donec certi essemus". Clem Anderson mortem suam firmavit cum Studs Mallory loqui conatus est, quod Mallory putabat simplicem civem Americanum astu Europaeis deceptum fuisse. Hyman bene dixit, sed tamen cum eo ludere posses. Sola nostra facultas fuit Miss Morandi ad vos iterum contact.
  
  
  Itaque, cum putarem me hospites Rosana in cubiculo Le Superbes placide esse deprimendo, eodem modo in me fiduciam inspiciebat et firmabat.
  
  
  “Ipse dixit nobis secundum eam te plusquam centum cento purum esse et easdem fines habere ac nos: finem mundi inficere atque invicta contra eos argumenta invenire conaris. Sed prope impossibile erat te contingere propter tegumentum densum quo Pierrot et amici eius te circumdederunt, dixit colonellus. "Rosana iterum mittere decrevimus, fatali exitu quam nimium bene nosti". Constitit, ac si vellet, omnia deprimi.
  
  
  "Res evanescere fecistis." Hyman, hoc loco fidelitatem suam imprimis in vestrum et AH obsequio collocans, mediatorem agere recusavit, sed hoc non multum refert. Fecisti quod speravimus: in tabulas clausas confregisti. tortoribulum in currum Hymanis iuvenum cum duobus birotis ponemus et te secuti sunt procul observantie. Hoc tempore procuratores paulo peritiores usi sumus. Subridens lepide ac sincere.
  
  
  “Ita, Carter, si confidimus nobis et scimus nos cooperante egere, capitis tui nutu cognoscamus. Si quid in hoc horreo inveneris, tum ingrediendi facultas est, eam detrahe et huic negotio totum finem imponam.
  
  
  Adnuit velox consilium. Si Colonellus Nordenus et socii eius quod videntur, omnia mea problemata post me essent. Etiam si in parte falsa essent, semel liber essem, possem eis viam invenire ad nostrum commodum. Custodes utrinque remoto iocatio se receperunt. In hoc conventu ingeniorum, influentium copiarum vidi incultum, incultum, sed opus erat, et, cum indicio, hic fortasse maximus fuit.
  
  
  “Mirum,” dixit colonellus Norden. " Prima brevis introductio." Digitum movit ab uno ad alterum. Dominus Carter, Comes Perestoff, Dominus Cau Fall, Herr Bergen, Generalis Maserati, Colonellus Le Grand. Quid ibi habes? Oculi duodecim et aures duodecim positae sunt, ut dixi, contenta duorum apothecarum. Notas nemo tulit. Procuratores hi periti erant, ad audiendum et ad recordandum instituti. Colonellus Nordenus chartam chirographum fecit et uni ex cucullo satellitum dedit, qui celeriter cubiculum reliquerat.
  
  
  Supercilia vidit et suspiciones meas discutit. “Hoc tantum est onerariam nostram praeparare ut valeamus,” inquit, simul ac necessariam approbationem et favorem ab imperio accipimus. Si verum est quod dicis, etiam 20 centesimis vera est, potestas politica Pierrot non amplius prohibere horreis suis deponi potest. Dimidium praeteritum duo est. Si bomba revera explodenda est, punctum in me non est vocatum ministrum qui in proximis quinque horis pertinet."
  
  
  "Sed tempus est" obieci. "Iam invenerint canes dormientes et forsitan fossam quam feci in saepes ut iterum exirem."
  
  
  "Illos plus quam annum in his apothecas colligere" dixit Colonellus Le Grand, agens Gallicus. "Quinque horis," dubito, transferri possunt. “Si conentur, in laqueum cadent,” Maserati Generalis dixit. "Observatores nostros habemus ad omnes exitus, et meam propriam parvam sed bene ordinatam commando unitatem liberam a malignitate Signoris Piero Simca in quibusdam aliis locis belli Officii".
  
  
  "Cogito nos paulo plus nunc relaxare posse usque ad horam ictum venit," dixit colonellus Norden. Compressit bullam vocationi suae in scrinio suo et vidi pulchram flavam in uniformi - Interpol? Cordon? TRICLINIARIA ministerium in standby vigintiquatuor horarum diei? - Nos colapho aliquantum fecimus.
  
  
  Praeter potiones, laborum et farti, fragmenta inveniendi cum dispersis, sed accurata ex aliis fontibus, supplementi habuimus.
  
  
  Quod ita est;
  
  
  "Finis mundi" non ante ullius coetus coniuratorum fuit. Hoc erat suum diabolicum propositum exitii, ultimum actum inanis violentiae pro super psychopath. Eius manifestae insidiae verae intentionum ludibrium manifestissimum fuit. Pauper Ken Lane. In casu omnino non implicatus est et scriptum suum admonitionem de bello mundano III existimavit. Profecto fons schismaticus fuit usque ad initium eius belli, usque ad ultimam caedem.
  
  
  “Mundus hodie pyrii pyrii est,” Herr Bergen dixit. "Et exspecta aliquem ut succendam eam." Aliquot parvae coetus sicut vos onerati Ah, Sir Carter, nostra, et occasionales personae dedicatae hic illic communicatis onus repugnandi huic ignitioni".
  
  
  "Usque nunc," inquit Maserati Generalis, "difficultates dissipatae sunt et potuimus eas sub dicione retinere". Sed finge, D. Carter, mundum in quo incidentes tales ut deiectio plani Lebanesi super Israel, antiqua U-2 incident, caedes Praesidis, simultanea insidiae diplomatum et bombingarum aircraftrum simul fiunt. hostibus notis per clavem populosas areas. Misce omnia seditionibus, Belfast bombingis, bellica clandestini in Africa Media, revolutiones in America Media et Latina, contentiones in Medio Oriente et pulveris pyrii Asiae Australis. Quis hoc prohibere potest priusquam in totum bellum evadat?
  
  
  “Admonui Kremlin ne nimis cito moveretur,” Oleg Perestov torva dixit. “Sed monita mea terrore publicoque pressi non resistunt. Si planum cum licentia laminarum Americanorum vel Sinensium stillat etiam una bomba super Leningrad, Moscuam vel Kamchatka, duces mei globulum premebunt et ad casas suas bombas redibunt. Monita tantum unum effectum habuit: ingressum in tabella mea ut suspectus essem duplex agentis.
  
  
  Intercessit Ko Phal.
  
  
  Magnae coniurati a Pierrot, Hugone, Renzo et Studs, in ordine proxime illo, repraesentati sunt. Fortasse adderet meam sexum esurientem et desiderabilem Camillam amicam et aliquos technicos studiosorum.
  
  
  "Multam hanc coniurationem cum Rosana adiuvante potuimus restituere" dixit colonellus Norden. “Periculo sibi cum duplici munere egit, sed cum omni dedicatione. Per inquisitiones et inventiones eius didicimus quomodo et ubi omnes coeperunt.
  
  
  Septem ex minimis generosis opi- nentibus circa orbem silentium in memoria puellae mortuae habitam invenies.
  
  
  silentium fregi. - "Coniuratio in Sussexia illa furialis facta est?"
  
  
  “Prorsus,” inquit Norden. “Addis eum in fractione temporis quod nos sumpsit. Plus quam septem annos, Dominus Hugo signa motus et mentis instabilitas ostendere coepit. Non expectavit alios, socios vel amicos ad eum animadvertendum et in curationem compulit, sed sponte sua fecit auxiliumque a magno homine in Europa petivit: Dr. R. Untenweiser, innocens sed necessarius impignoratus. qut deinde ludum explicant».
  
  
  rogavi. - Anderson Jungel?
  
  
  ' Recte. Dr. Untenweiser tranquillioribus aliisque medicamentis uti potuit, ut dominum Hughem adiuvaret ut episodias psychoticas moderaretur. Occisio viri Hugonis de vocatione puellae anno 1968 accidens fuit, sed auctoritas eius rem opertam conservavit. Dr. Untenweiser morbum singularem, ex quo Hugo passus est, et quem cum Renzo, Studs et Pierrot communicavit, nomen dedit. Haec agriothymia ambitiosa appellatur, indomitus et iracundus cupiditas ad delendas nationes et omnes instituta societatis structuras delebit.
  
  
  AA Anderson designatio, mussitus sum.
  
  
  'Admodum.' dictus Norden. Idem morbus expulit Sirhan Sirhan, interfectores Olympiae et multos alios. Sed tum morbus inerat in eo, qui et imperium et dignitatem habebat. Item aegrotus homo. Longum tempus voluit exspectare ad colligendos socios quos opus erat, et aliquot annis post fecit.
  
  
  Interim dominus Hugo, vel pro praemio curationis vel salutis personalis, Dr. Untenweiser in hospitali suo, Securus Acres constitutus est. Hic locus luxuriosissimus est nervorum perturbationum, maxime ex medicamentis et alcohol, quod existimare potes. Primis annis 1970, Camille Cavour aegrotus erat post naufragii nervorum, quo e platea meretrix ad stellam pelliculam ivit. Forte casu accidit.
  
  
  Magni momenti fuerunt simul adventus Renzo post gravem naufragii nervorum, Studiosi Mallory post unum semestre potationis sprees, et Piero Simca, incognito, post mortem conatum quod in votis erat.
  
  
  Omnes tres passi sunt in eadem progressione ambitionis agriothymia, aggravata ab eo quod reputaverunt legitimum gravamen contra societatem. Renzo propter amissionem nobilitatis sue et magnarum prediorum dispendium, quod decies centena milia ex pellicula sua nunquam plene emendare potuerunt. Studiosi crediderunt majores studiosos et imperium US aliqua patentia iura sua aliquibus electronicis inventis sustulisse. Pierrot, notissimus trium, ab infantia propter brevem staturam ignominias accumulavit.
  
  
  Occasio dominum Hugonem cum aliis in quadam visitatione ibi rectore introduxit. Notae diagnosticae in tribus chartis hominum satis ei erant. Praeter haec, hoc solum cum aliquibus coniecturis supplere possumus. Sed credibile nobis videtur paucis hebdomadibus ibi simul commoratos, Finem Mundi simul orchestrasse.
  
  
  Pierrot visum est ab Hugone domino principatum obtinere, sed nihil ab eo recusavit. Coniunctiones internationales omnes necessarias una habebant, sed Pierrot propius ad cacumen appropinquabat. Et hoc magni momenti fuit, cum adminicula venisse volebant mutuari. tela quoque ex diversis nationibus duplici ac triplici procuratores, a cauponibus ad proditores famelicos. Multum proditorum emere potest duodecies miliones dollariorum. Renzo studio et positio in mundo cinematographico totum consilium reale fecit. Sed Bullae, specie sua ut iocus, erat quodammodo lapis finis Mundi. Solummodo gratias agit technicae suae scientiae quomodo computatorium programmari et operari posset».
  
  
  "Quia, dilecte Nick", dixit Colonellus Le Grand, "praeparaverunt adminicula realia, aeroplana, piscinas, sclopeta, porpoise subaquaneum Britannicum, eadem remota potestate qua Bullae tibi in acie sua tam splendide demonstraverunt."
  
  
  "Haec delata sunt nobis per dominum Gilchristum tuum," Maserati Generalis dixit, "qui non est ita tardus et non tam strenuus ut videtur."
  
  
  "Et ipse est genius qui ad ingenium Studiorum Mallory cum ad electronicas computandas venit", Perestov dixit. "Conati sumus eum semel obtinere, sed proh dolor nos defecerunt...."
  
  
  Manus parietis horologii tantum horam septimam esse ostendit.
  
  
  "Hora et dimidia," dixit Colonellus Norden, "per telephonium poterimus impetrare licentias necessarias. Maserati Generalis hoc amplius aget, cum in hoc gradu, utique de imperio Italiae.
  
  
  "Iuxta relationem Signoris Carteri" dux dixit "plenam responsabilitatem accipio et actionem statim exigam. Consensus verbalis est sufficiens et solum pauca minuta accipit. Propono ieram ad extremum consilium.
  
  
  Colonellus Nordenus pauca verba tacita in interca locutus est.
  
  
  "Ita est," inquit. Sed primum relatio in custodia cellae. Dominus Hyman descensus est et eum ad nos venire iussi. Conversus ad me. "Infeliciter valde erat, cum te nos "mutuatum" cognovisse, ita animum eius aliquantulum lenivi commendando observatione nostra.
  
  
  Hyman cubiculum intravit et iuxta me stetit. "Paenitet, Bene ... Nick," dixit. “Hi non dixerunt mihi donec totus est. sed scivi qui essent et qui esses, sic mihi opus erat illis.
  
  
  "Nihil refert," dixi ei.
  
  
  Se convertit ad mensam in pose semi-militari. "Nulli motus qui commeatus ex horreis, domine, interpretari possent", nuntiavit colonello Nordeno. - Normalis minimum mane opus. Aliquet cibo studio commodo et eiusmod. Nostri spectabant ab eo loco; abfuit ut videri non possent, nihil tamen in eis funestius invenerunt quam lactis utre.
  
  
  "Bene," dixit colonellus. "Quid de canibus et de foraminibus Carter evasit?"
  
  
  "Hoc loco per visionem noctis spectavi, domine" dixit Hyman. "Canes non invenerunt usque ad horam tertiam in mane. Multae magnificae commentationes cum hoc factum erant, et unus ex vigiliis aliquem rumorem fecit. Non cohibebant saepem, ut sanae custodiae ius esset. Sed statim post solis ortum locus iste a vigiliis fortuito deprehensus est. Multum iterum clamare erat, et unus ex hominibus in campo telephonico hoc nuntiavit. Vir erat qui saepem quindecim minutas fixit.
  
  
  — Ulterius certe? — colonellus quaesivit. - Non una persona magni momenti in photo?
  
  
  "Tantum Studiorum Mallory domine," Hyman dixit. "Sed scimus se semper sex et triginta ad ludere cum suis computatoribus et carris, quamvis ante noctem ebrius esset".
  
  
  "Speramus eum mox subvenire schedulis occupatis", dixit Colonellus Le Grand aride.
  
  
  Deinde summa quaestionis tractavimus: quomodo, quando, quo et qui oppugnare.
  
  
  Communitas Maserati electae commando unitatis paratae ad horam stabat.
  
  
  Nullae inde difficultates sunt. Problemata tantum orta sunt cum omnes actiones et omnes imperatores coniungi vellent.
  
  
  Colonellus Norden ordinem conservandum surgere habuit.
  
  
  Non opus est, Quirites, me ducem admonere,” latrabat ut miles. "Non sumus hic ad aliquem personaliter vel ad certae patriae spectaculum induti."
  
  
  ubique assensus erant murmura.
  
  
  "Maserati Generalis voluntatem suam unitatem ducere utique velle" dixit colonellus. - Eo cum eo. Plane consentaneum est cum mea positione interpola praefecto. Dominus Hyman, qui servit temporariae relationi praefecto, cum magistro Carter relationi praefecto coniungit. Haec omnia.'
  
  
  Ille in mensa pulsavit obstrepere sonos protestationis, inter mea.
  
  
  "Si in tali operatione simul visi sumus", inquit, "nostra erimus ordinatio." Dominus Carter, oblitus es te adhuc velle dubitare de caede Signorinae Morandi. Postquam missio nostra peracta est, facile erit declarare, sed non prius.
  
  
  Ad hoc habuimus consentire.
  
  
  “Praeterea,” addidit, ut rem tolerabiliorem faceret, “stultum esset in hac prima maiore operatione maiorem partem nostram amittere. Quid peccare posset, non intellego, sed adversarios MINORIS periculosum est. Si quid siet, quinque saltem ex nobis relinquentur. Sex si D. Carter includuntur.
  
  
  “Me quoque computa”, dixi nimis cito.
  
  
  "Si absim," dixit Colonellus Norden, "ducem ad comitem Perestov transiet." Itaque modo me vidi sub imperio Russorum ex MGB.
  
  
  "Maserati generalis," dixit colonellus Norden, "puto nunc vocationem facere posse."
  
  
  Praefectus Italicus numerum dialed et locutus est ad officialem officialem e Ministerio Defensio. Alterum numerum dialed, hoc tempus pro persona magni momenti in Ministerio Rerum Internorum.
  
  
  "Relinquemus," inquit. - Colonellus Norden, Dominus Hyman, venis? 2. Alii: vale.
  
  
  “Moneo vos omnes dispergere,” Colonellus Norden dixit, “et opera tua ordinaria quam maxime fac”. Vulgatum mox notum erit.
  
  
  Deinde disparuit.
  
  
  "Videte domum meam," inquit Hyman. - Nunc certus sis me reversurum esse. Nempe hodie ad octavam horam. Nolite ergo solliciti esse. Aures meas aperiam.
  
  
  Rediens in taxi radio transistorem vili emi. Hymane complexu meo intermisi artificium. Moma Pinelli in sella conclave sedit et mihi perniciosum risum dedit, quod fortasse per noctem multam hangover servavit.
  
  
  Ambulabam in cubiculum meum et decumbam in lectulo meo deflectens in remissi yoga pose. Radiophonica in retia romana operata est.
  
  
  Sollemne fuit programma matutinum lucis musicae cum quindecim minutis consiliorum circa aedes ante aliud propositum musicum incohatum. viginti minutas Nordena, Maserati, Hyman et MANIPLUS MANDATUM futurum esse figuravi ut ad studium perveniret, ac deinde semihora ad duas horas ante quam in nuntio esset.
  
  
  Prorsus una hora et triginta septem minuta post nuntium fregit.
  
  
  "Professor Petrus Simca, senator Colle di Val d'Amore", hanc rectissimam invasionem libertatis personalis ab fascismo appellavit, nuntians dixit. Damnat inquisitionem studio Lorenzo Conti hoc mane, per unitatem militarem Generalis Giulio Maserati peractam, comitante Interpol Colonel Piet Norden. Senator Petrus Simca hic et nunc loquitur...
  
  
  Tunc vox Pierrot, quasi parva statura semper mire humilis, contemptim et triumphantem cecinit.
  
  
  "Mane incursio crudelissime et absoluto" dixit. - Percontatio quae omnino nihil emisit, sed aliquid magni ponderis revelavit. Credulitatem ducum nostrorum militarium, impotentiam etiam post triginta annos, longis dictaturae umbris effugere. Detegit velut apoliticam ordinationem Interpol, quae re vera evadit nihil aliud esse quam vis vigilum corrupta. Multum interest scire num ratio patrimoniorum colonelli Norden personalis, sine dubio in alia regione, aliqua quantitate dollariorum a California repleta sit, cum haec actio cinematographicis Italicis commoda directe contraria sit."
  
  
  Annunciator deinde rem iterum suscepit, postulationem Pierrot renuntians regimen Norvegorum statim recepturum colonellum Norden. Praeterea Maserati Generalem reprehendi ac derogari loco postulavit. Nullus officialis e ministerio defensionis vel Interior admisit se actionem permisisse, sed locus politice communis fuit.
  
  
  Aversae radiophonicae, ammo replevi et quaelibet alia quae in loculis meis abscondi poteram, et versus Hymani domum tendebam. Nunc fama erat in aere, Hyman verisimiliter domi erat.
  
  
  Ibi tantum quinque minutas ante me pervenit, et vultus eius cum ianuam aperiens parum convenit cum solito hilari risu.
  
  
  " Nihil ibi erat, Carter," inquit.
  
  
  "Sed cistas apertas vidi et unum ex illis nuclei bellica" dixi. "Damnas, Hyman, totam hanc fabulam me non arbitraris, tu?"
  
  
  'Scio' inquit 'is me eo venisse cum Maseratis, praeter Conti custodes, nihilque in his horreis.
  
  
  "Fortasse postea tulerunt," dixi.
  
  
  "Quindecim homines circa sepem cum binocularibus habuimus", Hyman dixit. "Ex quo ambulasti donec commando manipulus ille ambulavit in."
  
  
  “Ergo deceptus es, dissimulando omnia, magna cogitavi. "Fortasse absconderunt sub fulcris innocentibus. Domine, quale hoc inquisitionis fuit? Preschoolers ludo quodam inquisitionis ludentes?
  
  
  “Nihil dixi, nihil volui, Nick,” inquit remissius. “Damne, solum laxamentum ac nudum, leviter pulverulentum. Nullum autem maius signum alicuius canistri movebatur. Hoc est, Nick.
  
  
  Nos, dixi, deceperunt. Sedi in cogitationes deerrare. "Ivissem tecum... sed sera est." habeo regredi.
  
  
  "Nihil fors, Nick," dixit Hyman. “Conti ingeminavit custodiae suae diligentiam, et Carabinieri humiliter rogavit eum ut ducentos ex delectissimis sodalibus securitatis acciperet, qui iam quaerebant pro Jerry Carr. Non casu.'
  
  
  "Tunc solus faciam."
  
  
  "Nick, vir celeberrimus Romae non es," Hyman me admonuit. Dicebantur fango, id est, stercore, postquam Maserati Generalis. Colonellus Norden adhuc putat te aliquid invenisse. Alii nunc in contione diiudicant utrum te ad lupos iaciat an te de nostra ordinatione taceas.
  
  
  Affectus meos dimisi cum de hac ordinatione cogitabam, quae inclusa est Russica et Sinica Rubra, qui statuere debebat num Nick Carter confidi posset. Veri simile est, quod eorum arbitrium ab aliquo dictari potest ut vagum et calidum sicut motus. vicissim ut cum me habuerint. Argumenta plurima habuerunt, ut ostendant finem incepti mundi ingens periculum esse, quod tempus bombae diffundi oportuit. Et ego solus homo qui projectum ab intus vidi.
  
  
  Recordatus sum me non solum argumenta vidisse et tetigisse, sed etiam invisibiliter ac indelebili uncto stylo meo insigniri.
  
  
  "Yttrium carbonis scanner opus est," dixi. - Velut radio te dedi, sed certo pondere atomico. Tale aliquid habere debemus apud universitatem nostram vel etiam in re publica scientifica.
  
  
  "Faciam aliquid capulus dum tabella deliberat si velint credere tibi cum io-io, nedum tale bonum scanner", Hyman molliter dixit.
  
  
  "Ubi sunt hunc conventum tenentes?" "Non vacat perdere, Hyman." Ego ipsos interrogo, et rationes meas illis explicabo. Perestov intelleget.
  
  
  Vocant nos, non e converso, dixit Hyman. “Paenitet, sed sic est. Ubi coeant nescio, ego nunquam in hac clava alta fui. Scio illud non esse in officio Department Navy, ubi hoc mane fuerunt.
  
  
  Cogitavi dum Hyman aliquod simplex momentum capulus fecit. Liquidum bibi ante me in poculo rima. Testimonia me vidisse cognovi, sed perseverem affirmare donec viridem viderem nihil sensisse contra auctoritatem Pierrot.
  
  
  Insonuit telephonium. Hyman sustulit.
  
  
  At ille dixit : Etiam. 'Ita?' Risu rediit senex ad faciem pueri. "Ubi? ... Hem, hic sumus."
  
  
  “Adhuc in eo es, Nick”, ad me convertit. "Conventum habent ad villam via Appia." Maserati et Norden non ibi sunt, sed Maserati tortor erat, et tibi suffragium tulerunt. Novus praefectus Interpol, qui sub directo moderamine Perestov manet, contra eum decrevit. Perestov, LeGrand et Ko Fall in parte tua fuerunt. Bergis, minister a rebus oeconomicis, contra eam decernitur. Conclusio: Fors alia data est tibi.
  
  
  Relinquentes domum et intravimus Peugeot dum colloquentes. Tum celeritas maior quam salus fuit. Ut insanus coegit per negotiatio Romana jams, quae iam plena sunt insanis rectoribus. Minoribus quam quindecim minutis post venimus ad stridens in villa veteris gestationem. Porta vetus aperta torsit et post nos impulit.
  
  
  Erat brevis, gravis conventus, qui in optimam partem sessionis superioris camaraderie deerat. dicebatur quod solum soleam quia ultima spes erat, non quod aliquis in me vel maxime credebat oculos meos caeruleos;
  
  
  Maiori Milliardone introductus sum, tristis Italicus Maserati Generalis suffectus, et Señor Sousa, suspectus Portuguesus navalis Interpol. Conventui praesidet Comes Perestov.
  
  
  Exposui illis quod nullam explicationem habui, sed unam tantum spem. Notaturam meam stylum illis indicavi, et Perestov adnuit. Simili artificio a suis procuratores usi sunt. Indicavi de scanner quod opus erat, et Milliardone nuntium ad physicam universitatis Romae in Alfa Romeo cum sirene rauco misit.
  
  
  “Si bene cogitatus est”, dixi, “meam tags intra tria milia passuum invenire possum. Minus quam dimidium sumus quam nunc a territorio Conti distante, incipiemus quam primum haec res huc accedit. Tabula topographica opus est ad coordinatas locationis.
  
  
  Minimus communis erat garrulus donec sirenem clangentem audimus, significans Alfa Romeo reverti. Milliondon accuratiorem mappam habuit inter septentrionalem plagam septentrionalem urbis. Explicatum jacuit in mensa, extremitates utrinque dependentes. Stabat super eam cum stylo in manu sua; homo stipatus uniformi, barba prominente, ut senex, cattus cautus, paratus gnari.
  
  
  Lictor dedit mihi machinam mutuam a parte physica. Fere idem erat cum artificio quod sciebam exercitiis meis in AH praetorio. eam adaptavi ad eccentricam elementorum compositionem, actiones meas explicans.
  
  
  " Inusitata compositio debet esse, alioquin quis cum luculento wristwatch significaret." Illic! Hic est!
  
  
  Tardius conversus in metrum et responsionem accepi ab acus pulsum in magnitudine scalae. Ego illam mitescere antequam Billiondonio technam traderem. Perestov humerum meum aspexit, graviter spirans.
  
  
  Italica linea recta in tabula traxit. Ponam scalam ad latitudinem et alium numerum lego.
  
  
  Milliardone secundam lineam traxit, quae in puncto prorsus inter duo rectangula secabat in tabula quae Apothecae Conti notavit quas visitavi, horreum quod Maserati Generalis invaserat et vacuum invenit.
  
  
  “Iocus stultus est” Herr Bergen fastidio dixit. "Carter in parte est, et nos retinet." Quisquis insanus homo hunc scannum nere potest ut loca quae iam sciunt. Prorsus inutile est.
  
  
  "Initium vitiosum esse non credo," dixit Colonel Le Grand. "Eadem lego numeros in illo orbe, quem Mr. Carter nominavi." Maior Milliardone vidi similior pingui, felis quam semper sapiens.
  
  
  "Domine Hyman," dixit. "Tu et legatus Gismondi ambo ibi erant." Dicis te non vidisse vel audisse aliquid insolitum in vigilia tua, nihil praeter solitum tumultum cum canes dormientes reperti sunt, et tunc foraminis in claustro reperto. Dic iterum. pedetentim nihil relinquens.
  
  
  Hyman narravit prorsus quae dixit mihi, sed cum prohibere vellet, Maior eum perseverare fecit donec Studia Mallory pervenerunt.
  
  
  "Hyman" inquit "Hyman", "Hyman", inquit, "in irata Mercedem attraxit". “Ei e autocineto evectus sum et intravit department fabrum, aedificium quod situm est inter aedificium administrativum et apothecas. Tunc audivi sonum murmurantem, tu scis, sicut cum in calefactione converteris. Et plerique hoc faciunt Americae mane in Martio. Haec omnia.' Maior dixit Gismondi locumtenens.
  
  
  Legatus a primordio profectus est, sed Milliardone eum interpellavit.
  
  
  "Fuit hic fremitus postquam advenit Mallory". - Audistine etiam? Puta bene.'
  
  
  “Bene, domine, dixit locumtenens Gismondi. Erat plane audibilis, sed...
  
  
  Ante quemvis alium intellexi quid Milliardone cogitabat. Dixi, Elevator. "Descenderunt area tota dampnas. Una e successibus technicis magni ingenii Studii Mallory". Maior Milliardone consentiens risit.
  
  
  "Similis est in theatro, credo," dixit. "Pavimentum quod ascendit, area quod descendit. Tota haec pars mundi fallacis est. et solum indicio est deliquium, quod aliquid esse possit. Tum magnus eius risus felis disparuit.
  
  
  - Sed quomodo hoc adiuvabit nos? "Post primum fiasco, novam pugnae unitatem permittere non possum propter aliam inspectionem praemissas Renzo inire. Nolo me per illam portam vel proprium carabinieri. Et Pierrot ordinat protestationem march.
  
  
  Tristes erant omnes facies usque ad medullam maiorem, gestu puerili aenigma solvens, frontem palmae alapam.
  
  
  "Per terram" inquit "non possumus intrare". "Vix ab aere descendere possumus. Sed satis corridores sub terra sunt ad viam faciendam. Nemo omnes catacumas Romae, subterraneos locos undeviginti saeculi cognoscit. Ego autem, Guglielmo Milliardone, eas melius quam ullum aliud animal esse cognosco, quia eo omni tempore quo fures in eorum cubile sequar. Hinc.'
  
  
  Tabulam inflexit et lineis stylo celeriter instructis, euismod inflexionum, intersectarum, iterum conglobatorum et diver- sis. Ex quibus duo paulo infra intersecantes nostri scanni intercedebant.
  
  
  “Stultus sum, qui de hoc iure non cogitans,” se increpavit, volventem e sella removens. "Verisimile est hoc quomodo materias suas summas secretas tradiderunt." Mallory cellam horream cum pavimento elevatore aedificavit quae in catacumbas descendere posset et iterum ad libitum ascenderet.
  
  
  "Quid acturus es cum illuc veneris, Major?" 'Sibilus tune? Adhuc contra incommodum est quod unitas ibi pugnare non potest". "Damnat," confessus est. 'Nescio. Sed aliquid faciam. Forsitan omnia succendam, me quoque.
  
  
  "Perestov, "Maior", "sacrificium insigne sui" dixit Perestov. — Et omnino in veteri traditione Romana. Sed non practicus. Omnes hae bellicae nuclei simul evenire potuerunt in eadem fere explosione ac calamitatem quam vitare conamur."
  
  
  "Ego vobiscum sum", dixi. "Non in animo antiquorum bonorum Romanorum, Commilito Perestov, sed quod telum meum scio." Arma nuclearibus ab non-nuclearibus armis separare possum et cuniculum ex pluribus bombs conventionalibus facere. Hoc incendium dabit ius studiorum portae ingrediendi, Maior. Et tunc subditi vestri parati sint renuntiare quod opus semel illuc ingrediuntur et latentia Doomsday munimenta inveniunt.
  
  
  "Hoc responsum est," Maior dixit, me satisfaciens in humero demulceas. - Venies, Signor Carter. Gismondi, alam ignem institue et unitatem Gilio colligendi ut eum sequerentur. Hoc erit pro se rehabilitatio antequam Pierrot eum ad ius deducere possit.
  
  
  "Si Nick it," Perestov sono dixit nullas objectiones tulisse, "Iam etiam." Hoc tantum ei suffragium datum est, quia spes nostra est ultima. In horreis plenum his armis adhuc non confido.
  
  
  "Vereor ne corpus meum tibi darem si Perestov venerit," dixit Ko Fal. « Superiores meos non puto approbaturos si Americanum et Russicum simul misi. Etiam tuo consilio, Major.
  
  
  Maior Milliardone operam suam conservare conatus est, qui ei successit.
  
  
  "Certusne es non vis cum carabinieri, vigilum et cohorte vigilum conscendit?" 'Tunc bene est. Celebremus nobiscum. Sed id omne. Catacumbas inexploratos inire possumus extra regiones urbis Sancti Galixti. eamus.'
  
  
  Solum breve coegi ex TUBER ubi currus vigilum nobis reliquit. Maior Milliardone nos praeter montem vetus birota obstantia ad angustum ostium nos perduxit.
  
  
  "Ecce illic chartae", inquit, "et in capite meo." Eiecit et nos secuti sumus eum. Dilatatus est locus, et lampadium maioris antecedens ostendit ordines furtivorum carrorum, pleraeque pro partibus venditis in foro furum dirutae, sed nonnullae adhuc in bono statu erant.
  
  
  Maior ambulavit. Ambulabam post eum, probe gnarus quod Perestov incederet post me cum pistola bohemica in dextra manu. Post eum fuit Ko Phal, qui pistolam Americanam latae, parvam contributionem ad armamentarium Sinense Vietnam portavit.
  
  
  "Alia media hora," respondit Major Milliardone. "In principio habemus quod timendum est de consortio latronum simplicium, sic amici, cavete."
  
  
  Silentio ambulavimus. Decem minutis post, Milliardone in lucerna sua obscuriora convertit et tardius ambulavit. "Iam conversus" inquit "minus ducentis passibus a Conti terris sumus." Summam cautelam admoneo. Italice locutus est, qui communis missionis nostrae lingua factus est. Prudentia, italice, tribus syllabis constat: prudenza. Maior Milliardone nondum compleverat cum pulsatio magna et sonans audita est post duas portas clausas quae corruerunt ante nos et post nos. Eodem tempore angustus noster spatium inclusum caeco lumine candido inundavit. “Censeo,” inquit Pierrot barytonus, quod recte dictio haec est: sicut mures in muscipulis.
  
  
  
  
  Caput 8
  
  
  
  
  
  Cubiculum nostrum clausum in cuniculo catacumbario vidi sicut in torturae subterraneo loco positae aliquot ferenti. Singula novacula, sed spatium ultra nigrum et impenetrabile, sicut foveae.
  
  
  Taupe lapidea et muri fictilis cum vestigiis aurei et rubei. A strue rapta coronae stabat velut ara sub ossibus vetustis. In angulo, iuxta cratem radiatoris, currus notae novae chromae refulsit.
  
  
  Maior Milliardone duos ictus obstrepentium e pistola automatico accensus est. Perestov, Ko Fal et eiectae ricocheting glandes quae vectibus ferreis feriuntur.
  
  
  “Desine,” iussit Perestov. "Numquid, quaeso, memento quod ego adhuc praecipio tibi."
  
  
  Sonuit vox Hugonis militis, ludibrio armigeri Anglici.
  
  
  “Cum Studiorum virtute, vix putes corpora nostra esse fons vocum,” inquit praepropere. "Admodum commode in officio Renzo sedentes sumus, te in ambitu televisifici clausis observantes." Maior Milliardone dissolutus telum suum reposuit.
  
  
  " Paucis secundis," inquit Dominus Hugo, "cum momentaneo, inodoro gasi brevi sed efficaci effectu agetur." Cum tu dormis, nostri te delectantioribus locis interrogandi capient, quod multo minus jucundum fieri potest.
  
  
  "Spiritum habe," Perestov iussit, sed sero erat et iam in pulverulentum delapsus est. Hoc ultimum fuit antequam evigilavi in cubiculo Renzo in cubiculo.
  
  
  Primum vidi parietem totum sculpturis sericis coopertum.
  
  
  Andy Warhol et imagines Marilyn Monroe. Putavi hallucinationem esse donec notas facies Renzo, Studes, Hugo et Pierrot, in altero cubiculi fine sedentes, et iuxta me, manibus et pedibus tam diligenter ligatis, quam ego, Major Milliardone, Oleg Perestov, et Co. Fal.
  
  
  "Quatuor victos es", Pierrot nos allocutus est cum ad nos omnes sensimus. « Ridicule et flebilis ut mundus ipse, quem, ut clare conieci, delendum sumus. Aeger et putrida humanitas et tutores cloacas ministras, signum infirmitatis eius manifesta est.
  
  
  “Hoc ultimum colloquium, Hugo,” inquit Dominus, solum delectationis causa est. Sola Vereldeinde tragoedia, spectaculum maximum in hominum historia, ut sine exaggeratione declaravimus, spectatorum absentia est.
  
  
  “Incedit sine dicens”, explicavit Renzo, “verum finem mundi non esse in cinematographico eiusdem nominis. Ridiculum hoc est, etiam meis signis clementibus. Sed quattuor omnes nobis negotium hominibus ostendunt et nos parum tristes sumus quod responsionem publicam non accipimus."
  
  
  "Igitur cum quatuor vestrum, optimi mundi praefecti, in laqueum nostrum inciderunt", Studiosi Mallory magno risu dixerunt se quatuor digitos cupam e cristallo decantore fundentes, "nos auditorem nostrum captivum esse putabamus. audientibus. . Hoc simile.'
  
  
  Necessitas pathologica psychopaths audientia saepe fuit infirmitas quae ad eorum ruinam perducta est. Sed nunc bene exitum huius conventus non vidi. Socii mei et arcte ligatus sum, et ex utraque parte stibadium sedebant duo custodes funebres, longi circiter sex, cum sclopis paratis.
  
  
  Medicus animadvertere debet me in hanc partem cogitare, quia portavit. " Custodes tui, domine Carter," inquit, "Indonesiani sunt." Obstringuntur fidelitate, quae nonnisi per altam mercedem obtineri potest. Nostrae autem novissimae revelationes eas non offendunt, cum omnino Anglicam non intelligunt. Nulla Seres vel, Mr Ko Phal. “Iace nos, ergo moriemur,” inquit Maior Milliardone. “Scimus consilium tuum, et sunt alii qui noverunt. Forte succedent ubi nos defecerimus.
  
  
  "Non puto," inquit Pierrot. « Maserati Generalis in domo est comprehensio et inquisitionem exspectans. Probabile erit tribunal militare. Si corpora vestra inventa sunt post studiorum tutelam in se defendendo, ultimum clavum in sarcophago poneremus. Rogabo dominum Hugonem ut fabulam incipiam, quia consilium eius vere est.
  
  
  Equiti Hugone procumbo, nitor indutus, specimen ad quemvis rectorem mittendum, amabilem, affabilem, sed efficacem novum Anglicum negotiatorem.
  
  
  "Abhinc circiter quinque annos", sono sermone fortuito dixit "haec omnia in caput venerunt cum statum meum nervosum intellexi." Deficiens, confusa oratio, memoria temporalis amissionis, etc. Sed quod etiam peius erat, proclivitas ut res extra imperium exiret et pulmentum faceret cum in affectibus raptus sum.
  
  
  Ego semper sensi sicut meretrix mercenaria semel vel bis in hebdomada agere; modo sensibiliter: nullae turbae frigidae, modo recta sursum et deorsum. Volui autem eas subinde asperas tractare, ut paulo plus reddere debebam. Sed res etiam asperae et bonae noctes paene ad litteram sciderunt illae stolidae caninae. Multum pecuniae mihi constat advocatis, amicis in ministeriis, et sic ut ex hoc. Cum finiret, intellexi me auxilio medicinae opus esse.
  
  
  Ad summam fortunam in mundo cum Dr. Untenweiser deprehensus sum. Invenit medicamentum rectum ad cohibendas nervos et eruptiones sadistic meas. Pluribus sessionibus in lecto percurrente, percipere me fecit quod revera non multum abnormis apud me gereretur. Certe, non aliquid est quod, recte curando, commodam vitam agere non possum. Et recte quidem. Sequentibus annis nullae magis manifestae molestias erant, excepto illo parvo errore, quo infelix puella mortua est relicta. Sed surrexi in mundo ut omnia sub mensam pulchre traherentur.
  
  
  Quod autem ego, mi Doctor Untenweiser, explicare non potui,” inquit Dominus Hugo tam fortuito ac si de pelle temeraria loqueretur, “est enim me vetustas perniciosas voluptates desidero et immane quiddam et globali egeo, ut hoc restituam. . Tunc Renzo, Studes et Pierrot in eo ordine interveniunt. Renzo?
  
  
  "Dominus Hugo Dr. Untenweiser in clinic privatis suis habuit," Renzo dixit. Et fama cito per orbem circumfert informatis gyris. Ego ipse infausto nervorum perturbationis genere laboravi, ac etiam vehementissimis eruptionibus quas Hugo dominus ejus imagini periculosas reputabat. In causa pueri erat. Et momento temporis, cum cherubus cherubus iuventus Botticelli suam ingratitudinem ostendit, peritonitis mortuus est, quem ex rupta alvo contraxit, vidi facilem acrem clinicum in loco quiescendi dum paucis negotiis amicis rem tacita. . '
  
  
  Is quoque insanientis manifesta socordia locutus est.
  
  
  “Amici mei affirmabant me Dr. Untenweiser impedire non paucas doses cocaini, quod mihi opus est subinde, sicut magni Sherlock Holmes, ad intellegendas meas facultates. Et hoc addito incitamento mihi fuit ut ad hanc clinicam veniam. Ad magnam admirationem meam, in hac clinic inveni collegam egregium e mundo cinematographico ac patriotae tuae D. Carter, Studia Mallory.
  
  
  “Ibam illuc ut bibendo interrumperem”, Bullae Mallory nuntiaverunt hilariter. “Non est quod bibitor sum, non est. Sed nunc et tunc, semel vel bis in anno, hoc lutum modo elabitur ex ore meo. Tum facio quaedam insanas res et redire ad illico ut e nodum iterum exeam. Hoc tempore novissimum Oscar celebravi meum; Reditum Mallory appellarunt, quasi nunquam ibi essem. Ad Mexicum veni, ad lupanar adamavi. Cupam incepi, quod mihi idem est quod non bibens. Sed quo tempore ad tequilam mutavi, cum quatuor istis meretricibus simul tentabam praestigias. Etiam programmator sum sexus. Stultae illae Mexicanae meretrices ordines meos non caperent, itaque una ex veteribus novaculis usus sum ut eas defricaret. Horum unus canino ad loculum ductus est, alter numquam iterum ambulabit. Ceteri quoque paulum passi sunt. Sed in Mexico aliquid emere potes, itaque alibi me ipse emi. Tamen sentiebam me esse tempus latitare et requiescere in ambitu aliquanto frigidiore. EGO got in plano Sussexiae ubi omnes convenerunt.
  
  
  "Olim in Africa eram," Pierrot perseuerauit vicissim sub pseudonymo Carolo Stratton. Hoc nomen elegi quod nomen erat celeberrimi Generalis "Pull Thumb". Lassus sum corpore missione in Central Africa. Res magna fuit, etsi non plane tuta. Sicut hic amici mei, habeo quendam obtrectationis luxum. Priusquam res ita se haberet, multae strages et magnae caedes familiae rusticae albae factae sunt. Ante paginam nuntium de tormentis, raptu liberorum, intestinorum remotio, in quibusdam liberis eduntur ante parentes. Eo tamen recta ire vellem, si me Nationes Unitae quaesissent, sed plus his parvis coetibus coniungi quam difficultates componere".
  
  
  Hoc Pierrot, bullae fremebant, semper quod vult facit.
  
  
  Pierrot risit et continuavit, “A tempore usque ad tempus, Sir Hugh invisit ut libros faciliores acres clinicos ad reprimendos libros, vide quomodo tractaretur a Dr. Untenweiser, et quaerere informationes quae eum in negotio suo iuvare possent. Non INTERMINOR, sed scientia, inquam, nobilissimi viri sodomia, novo nomine, iure iuvare potuit?
  
  
  Dominus Hugo cito crepuit pseudonymum meum, agnovit duos magis cognatos spiritus in Renzo et Studa ex instrumento suo, et nos in unum conduxit. Clamissime in mea ala personali propter seriem conventuum qui ad Finem Mundi Project ducti sunt.
  
  
  “Sed Piero qui omnia simul posuit,” Studæ dixit. “Perdemus, Pierrot, omnes ante adventum tuum pulchre fuimus, alioquin non evenisset”. "Modo dicamus artes nostras mutuo compleverunt", modeste dixit Pierrot. "Nos omnes aut scientes aut inscii instaurationem quae nobis nocuisset oppugnare cupimus". Deridebat me punitus propter altitudinem meam. Renzo paternam possessionem amisit. Dominus Hugo, quamvis fama et fortuna, tamen permultas subtiles ludibrium toleravit ob ignobilitatem. Studia sollertiae suae sine apparente praemio aut praemio privaverunt.
  
  
  "Tantum nemo nostrum ulcisci potuit ut voluit," Renzo cogitans dixit. "Parvi antistites, etsi technice crimina, pueri ludi erant. Saint
  
  
  Georgius paratus erat dracones necare, sed solum muscis necandis occupavit. Nunc simul aliquid consequi possumus...
  
  
  “Studium Renzo eiusque fama tamquam filmmaker mihi ideam dedit” Pierrot dixit. "Nos hospites diplomaticiis adiuti sumus, necnon a sociis dominis Hugoni internationali negotiis, et per Studes technicis artibus et auctoritate. Collegimus arma et bellica nuclearia ad portarios eorum instruendos, quae omnia gubernacula libenter nobis praebebant ex scripto membranae proelii Renzo. Accidit tempus, sed accidit. Sola suspicio e par nasorum hypersensitivarum in ordinatione tua venit et amicus hypersensivus Dominus Carter, Clem Anderson, qui tollendus erat.
  
  
  Hic vesperi Veneris est. Quattuor ex nobis placuit cenam in urbe habere nice, fortasse in comitatu domini Carter amici venustissimi, Signorinae Cavour, et nonnullarum aliarum generosarum feminarum. Cras Renzo, Dominus Hugo et ego Renzo privatam jet ad latebras quas paravimus advolabo. Secundum optimos peritos, etiam perniciosissima pernicie quam paravimus praecipitatio custoditur. Ad salutem addidit, habemus sub terra alta tabernacula cum aere percolato et omni commodo possibili. Copia divitiarum habemus in forma illarum pulchris vectibus aureis quos e Lugano per sex menses misi. Exercitus noster habemus milia hominum, ut duos custodes hic habemus. Spero te omnes excitari ad hanc fabulam nunc cognoscendam.
  
  
  Respondens Perestov vestis luxuriosa conspuit. Ceteri nihil responderunt.
  
  
  “Non ita prorsus alacer sperabam audientiam,” ingemuit dominus Hugo. "At didici cum parvis deceptionibus vivere."
  
  
  "Cur hoc volatum American nothum rectum apud te non est?" Ko Fal curiositatem continere non potuit. "Dominus Mallory paucas plures horas morabit ut programmata ultimae tapetis et puga pyga in computatrale ventilabis" dixit Pierrot. "Aliud planum est ad eum transferendum ut nos tuto coniungat." Et vigilate et audi nostram parvam observantiam his duobus diebus, cum radio et televisifica adhuc operari possunt». Potionem bullis Mallory tertiam bibit. sellam promovit, caeruleis oculis leviter ad id quod futurum erat emissis. Primam victimam mihi pollicitus es, Pierrot, dixit. "Ignosce vultui meo." In sinum suum pervenit et cultrum magnum parabula extraxit. Aperuit ac longum curvavit ensem.
  
  
  Audivi Maiorem Milliardone spirare iuxta me vivificare, sed ne ictu quidem.
  
  
  “Vides” Pierrot chuckled. "Cum talis minus inconveniens nobis fueris auditor, alio modo a te impetrabimus".
  
  
  Bullae e sella prosilierunt et cultrum in Billionardum sub umbilico eius miserunt. Maior fremit, sed omnis erat. Inopia responsionis Studes furentes expulit. Iterum atque iterum gladium in praefecto Italico mersit. At fatum misertus est hominis, terque quaterque Percussit hominem corde, et me lapsa cruentum Corpus. “Studiose, Stud, senex,” inquit Hugo. "Puto hunc virum Sinensem futurum nunc esse?"
  
  
  Surrexit et ambulabat ad Ko Phal, tendens acum nautae e vestimento inflexum. Quid hoc sit, nunquam scio, quia tunc Ko Fal momordit cyanidam capsulam quam latebat in dentibus hoc tempore, et mortuus est antequam eum tangeret dominus Hugo.
  
  
  "The Yellow Mendax" Dominus Hugh fudit ut puerilis pinguis qui ludere non potuit.
  
  
  “Bene, renidet Pierrot. “Solum sperare possumus nos super hunc terribilem radicalismum et nationalismum amicorum nostrorum superare ab Interpol et ... Renzo, fortuna cum Russica.
  
  
  Sciebam aliquid de disciplina MGB. Sicut nostra disciplina in AX, secreta in tormentis conservanda intendebat. sed tandem nihil aliud quam ordinaria tormenta in se finem habitura erat.
  
  
  Tenuis, iratus et elegans in sectam discriminatam, Renzo e sella surrexit. Tenuis et frigidus in vultu risus, Renaissance majorum effigiem elegans habere se asseruit.
  
  
  Dixit, Pierrot. "Plurimum delector accipio has rationes heterosexuales in gannit gelata convertendo. Sic incipiam cum suis gonadibus proletariis. e pectore sinum arripuit strictum vaginis suedam, unde tenue scalpellum chirurgicum prodiit.
  
  
  Iam in stibadium iacebat cum Perestov exclamavit: "Ego pilas tuas frangam!" Prosternebat infixis cruribus Renzo calce et industria in interfeminium.
  
  
  Renzo duplicavit dolens et retro movit. Et cum surrexisset ad pedes ejus et respirans rediit ad consuetum, exsibilavit ad duos custodes.
  
  
  - Vota pro hoc, Latine. Hoc tibi redde.
  
  
  Vehemens stomachum habeo, sed cum Renzo secare coepi aversus sum. Perestov diu mortuus est, sed supervixit. Ad extremum, plures gemitus audiebantur, sed vix homines; Hae reflexiones discerptae et cruciatae carnium involuntariae erant quae omnem nexum conscientiae amiserat. Odiebam omnia quae steterunt Oleg Perestov, sed tum sperabam me aeque dignum exitum futurum.
  
  
  "Et nunc tu, Carter," inquit Pierrot. Sed in sella recubuit nec amplius se moveret. “Credo omnia quae vidisti amicis tuis contigisse, nimis facile tibi erunt, Carter. Cogito... Manum parvam ad capram pueriliter pexam cum expressione profunda intentionis.
  
  
  "Caedis iusta nimis vulgaris quam spectacula nostra videtur," inquit.
  
  
  - Quid etiam in Rozana? Rogavi, faciens coniecturam. Fila soluta ligare volui simul antequam mortuus sum.
  
  
  "Tu conjectura?" — quaesivit nanus blande. "Ita, sicut cubiculum tuum quaesivi cum primo mane sic lepide evanuit." Ego sum qui amat agonem, et mea sublimitas quaedam commoda habet. Haud difficile erat mihi per deversorii tectum delabi, ad SOLARIUM descendo, et e platea interdum obrepunt. Pauper Rosana, adhuc laborare simulabat in rebus nostris. Sed multa documenta de nexu cum Colonello Norden habuimus, unde eam removere habuimus. Dolendum. Ea esset ancilla pulchra in nova domo nostra.
  
  
  "Fidemus" inquam.
  
  
  "Omnis politicus paucos suffragatores in favorem altioris consilii fraudare debet", Pierrot dixit patientia furiosi suam logicam gravi incredulo imponere conatur.
  
  
  "Omnes nunc constat maximam quaestionem in mundo esse overpopulation. "Mundus Finis" hanc problema solvendum adiuvabit. Et quicquid ex ea gente exeat, nostrum est dominari.
  
  
  Subridens. - Sed sero ad cenam ero. Tu, Carter, solus membrum globalis auditorii nostri eris qui propositum spectaculi nostri cognoscet". Risit. "Sic ego te ne tangam." Nos te ad catacumbas revocabimus, ad eundem locum conlato reducemus. Ibi te stylo et charta relinquimus ut ultimam vestram memoriam scribamus, sicut mundus caput enucleat et fame et siti moriemini. Ironia mea est, paginas spero servatas esse; Narratio de architectis huius rei: Dominus Hugo, Renzo, Studes et me. Paucis centum annis haec monumenta una cum ossibus tuis et ossibus veterum martyrum Christianorum reperientur. Ille manus complodit et aliquid in lingua Asiatica dixit quod statim intelligere non potui. Unus ex satellitibus me durum in caput percussit et conscientiam perdidi priusquam resistere possem.
  
  
  Cum resipui, me reperi in cellula clausa catacomb. Petrus a arcu reliquit, me relicto cum parva tabula, styli aliquot globuli, et chirographa duodecim fere. Hoc est: supellex nova, fasciculus furtivarum coronarum, currus, vetus, vetustissima ossa et me. Possem stupra facere si verba Pierrot scripsit, sed fortasse aliquid aliud cum charta facere potui.
  
  
  Sed quid? Mus cape, chartam ligabis ad eam, et tunc dimitte eam? Sed quis infernum hoc nuntio in tempore animadvertet? frustratus sum in inopia mea. Non quod quis vocaret casus typicam Nick Carter. Ut addita contumelia, me Lugerum, stilettum meum, pyrobolam meam et contenta omnium loculorum meorum reliquerunt.
  
  
  Cultrum meum fasciculum habuit, sed nihil fecit. Sicut crepuit Chase Manhattan Bank cum litteris apertis tuetur, solum exercitatio in inopia.
  
  
  In circulis cogitabam ut vigiliae meae horae quasi minutae subicerent et solutionem invenire non potui. Erat autem sabbati mane, post noctem somni et momenta angustiarum. Piero, Renzo et Dominus Hugo iam in aere esse debent, versus foveam et latebras distantes. Alicubi supra me, Studiosi Mallory summam manum in programmatibus computatoriis ponebat. Longe in Washington, Hawke aliquos operarios innocentes terrebat affirmans seniores duces omnia bene esse quod Nick Carter in causa laboraverat et ita fore credidit.
  
  
  Sonitus alicubi audiebatur in cuniculi fine occidentali. Mures? Fures pusilli qui plures suas hic praedas abscondere venerant? Etiam magistratus me laetificant si warantum Jerry Carr habuerint.
  
  
  "Ride, in tabula es." Irrisionis vox fuit Hymanis quae impressionem magni subsidii adferebat.
  
  
  "Trovato eum invenimus" vox facta est quod, ut memini, vicarii vicecancellarii Gismondi, maioris Milliardone, pertinebat. - Ubi ceteri? "Domario opus est." Ego iam imperavi sine mora.
  
  
  "Fazio serviens," audivi Gismondi respondere. " Subitis turibulum."
  
  
  Renzo accedens extra cellam meam picem nigram reliquit, sed Hymanum vidi et iuvenem fabrum servientem cum vectibus appropinquantibus. Tunc vidi lampadem lampadis secantis metalli instar butyri. Foramine prolapsus sum et me in armis inveni.
  
  
  "Minus quam quadraginta octo horas habemus", dixi. - Dicam omnia in via. Heus, salve...
  
  
  Hoc est quinionis Gilchristi, qui iuxta locumtenentem Gismondi apparuit.
  
  
  Die sabbati, murmuravit. “Non consentiebam cum hoc officium cepi. At iuvenis Hyman me vicit et fateor me technicis rationibus aliquos interesse. Quid dixit de computatro totum armamentarium moderante...
  
  
  "Tace et audi," latravi. “Quod habeo dicere, plus interest. Tuque, Gilchriste, nobis unicam esse exitum hinc.
  
  
  Quam celerrime nos accurrentes, fabulam narravi illis et eorum mihi narraverunt. Consilium meum notum erat, sed horum talis erat: turmam hanc capere, CIA, Maserati Generalis et totum manipulum suum cum Jerry Carr, Ben Carpenter et Nick Carter erant. Conjicere potui. Quod autem non potui fingere et quid sperare non potui, Hyman de transistore meo venato et tunc persuaso Gismondo cogitavit. Itaque non solum inofficiose, sed etiam illicite agunt cum in manipulos manipulos ad Gilchristum intulerunt et me persequuntur. Machina eadem puncta notavit quae nobis in tabula cellae datae sunt. Gismondi chartas emendatas a Milliardone Majore exaratas. Non poterant etiam accedere ad ostium territorii, quod iam a guys "Finis Mundi" bene obsignatum erat, sed alium circumcirca iter elegerunt.
  
  
  “Sed omnes in uno sumus loco,” Finivi fabulam. "Dicis se in inquisitione commandos non permittere." Nemo nostrum perrumpere poterit apparatum imperii, quod Piero nobis obsidionem reliquit. Etiam si intravimus, nihil nisi mundum et officium et apothecas inanes aeque inveniremus. Et satis habent ibi de privato exercitu ad nos penitus opprimendos, antequam facultas est perrumpere et totum armamentarium ad superficiem deducere. Semper dicere possunt se nobis exortum esse quod rem familiarem deleremus ».
  
  
  "Nostra institutio adhuc exstat," Lt. Gismondi dixit. "Contineo cum Maserati Generali et Colonello Nordeno, qui deportationem adhuc exspectant. Parati sunt ut impetum aeris, si opus sit, deducant, et ex historia tua id nunc necessarium esse intellego.
  
  
  “Nihil fors,” inquam. "Periculo nimis est cum omnibus illis bellis nuclei tam propinquis." Ipse praebere potest explosionem mundam ad interitum mundi finem cedulae, sed solum ad ultimam exitum. Adhuc chartam manicam meam habeo.
  
  
  “Melius est acetati, Mr. Carter,” Gismondi acerbe dixit.
  
  
  “Sed haec est mulier,” inquam.
  
  
  
  
  Caput 9
  
  
  
  
  
  Sub meridiem die Sabbati, tonsus et minus sordidus Ben Carpenter iuxta Camille Cavour sedit in sede posteriori sui Rolls-Royce. Pulchra currus in officina Laurentii Conti effusus est. Multum operae mihi constaret, sed ibi essemus.
  
  
  "Quantum scis, pars est turbae", Hyman occurrit. "Scimus eam aegrotam fuisse in inhaero incunabula omnium horroris."
  
  
  “At etiam alii centum,” inquam. "Non erat ibi simul. Et nemo eam nominavit cum in officio Renzo se ostentarent. Nulla ratio erat ut cooperationem suam secreto servarent cum nos nos usquam mortui essemus. Ideam habeo, Hyman, et a Deo capto. Quod fere omnes reliquimus s.
  
  
  "Bene," displicuit.
  
  
  "Primum," inquam, meum prioritatum ordinem conficiens, "facito ibi Mallory". Aliquam sit amet. Solus hic modus vetandi est programmandi mutare, et solus qui id facere potest Gilchrist.
  
  
  'Forsitan?' — Indignanter snorted homo verendus. "Ostende mihi computatorium, Carter, et faciam quicquid cum eo volo." Ab ludens in Swansea Flumen ad meuniere condimentum et bombing Guam faciens. Quid Troglodytarum Mallory quod possit, Gilchrist bis facere potest.
  
  
  “Bene,” dixi. Hyman, voca Camille Cavour apud Le Superbe. Nimis casus est quem populus post abacum vocem meam agnoscet sicut scriptor Jerry Carr. Dic ei ut nuntiare et promovere Mundum Finem, invitatur ad aperitionem novi stationis gasi. Feodum eius erit 100,000 liras. Gilchrist et ibi expectabo eam. Tum ad negotia descendam. Si viginti quattuor horis a me non audis, bombas tuas iactare potes.
  
  
  Adnuit et infelix.
  
  
  “Studii aditum habet,” inquam. "Nemo ibi praeter Studiosis Mallory munus meum sicut Ben Carpenter novit, et illa nota est ad umores profugos colligendos et in parvum volumen vel aliquid volvens. Simulac in studio erimus, id faciemus et in spe, adiuvante Camilla.
  
  
  "Putasne", inquit legatus Gismondi cum rictu canino, "Signorinam Cavour tam cupidum esse in munere salvatoris, quod illa subinde in globulis caritatis apparet?"
  
  
  “Minime, at puto Camilla aliquantulum habet propriae causae conservandae quod derisive appellamus civilitatem. Si fallo, perii.
  
  
  "Sicut me," Gilchrist conqueritur. "Sed Volo videre apparatu Mallory". Si parcus hoc imperium mihi quintam partem praevisionis suae dat... sed fortasse animos eorum mutabit.
  
  
  Camille esca quam Hyman sibi tenebat. Sed quindecim minuta erant massae in statione gastologica antequam cum consilio meo ceterisque consensisset.
  
  
  Primum examinatio critica et inexplicabilis apparentiae meae Ben Carpenter, antequam illa etiam ad cognoscendum me admisit. Tunc plus temporis consumpsimus in ea taxatione hodiernae apparentiae in cella.
  
  
  "Tramp," inquit. "Sed habes adhuc fortem illam virilitatem quam amo, Jerry, Ben!" Fortasse aliud nomen cogito...
  
  
  "Nick Carter," inquam. - Hoc verum nomen est. Et tu melius nosti.'
  
  
  "Sed audivi de te," inquit. Oculi eius cum suspicione coarctata. "Sunt satis multa de te fabulas. Et quod ab amicis audivi, non sunt valde bona.
  
  
  Sic erat aut nihil. Recta egi cum illa et ei summam rei breviter dedi. Quisquis Camilla fuit, certe stultus non fuit. Post meas explicationes subinde quaesivit.
  
  
  "Non credo," inquit, cum perfecissem.
  
  
  "Nemo satis insanus est ut magna pellicula me moveat propter tam furiosum ac ferum consilium."
  
  
  Hoc ipsum acumen in responsione mea speraveram et in qua me futurum, si fieri potest, futurum omnium hominum posueram. Sic porro inculcabam.
  
  
  "Non exspectavi te, Camilla, mihi credere," dixi. Hoc confirmavi intuitu quod jucundas praeteritorum praeteritorum memorias reducere speravi. "Iam peto ut mihi occasionem praebeas, ut probes id quod verum esse narro." Si adhuc mihi non credis, me auctoritatibus Italicis tradere potes et in ephemeride Italica late divulgationem accipies. Maior et melior quam id quod futurum est, si statio gas nova aperiatur». “Renzo, inter alia, me fecit stellam,” inquit. "Iam nunc rogas ut proderem aliquid quod phantasia pura mihi videtur." Per tempus incepit disputare, plus quam dimidium rei constitutum erat.
  
  
  rogavi. - "Num phantasia? - Occidere Roseanne? Omnes volo te adesse in momento conflictus inter Studes Mallory et me. Ad hoc faciendum, me et Gilchristum ad territorium adducere debebis."
  
  
  - Quid eum? curiositate placata. Sed fortasse aliud fuit.
  
  
  "Ingenium ipsum est, sicut Studia," inquam. "Qui solus potest esse ut perii damni commilitones tui fecerunt."
  
  
  Gilchristus cum aliquantulo voluptatis pronus in meam descriptionem blandientis extitit. In causa sua senex fuscus, respexit sicut lupus ridere conatur.
  
  
  "Quid movie fecit opus est?" — Camilla petivit. Sed jam ante nos erat in Rotulis suis, et cum imperioso gestu manus suae annuit aurigae ut fores nobis aperiret.
  
  
  “Non omnes technici cum pellicula operantur” Dixi.
  
  
  "Optimus" inquit Camilla. "Alberto, studio . . ."
  
  
  Advenimus illuc. Pellentesque at porta nulla. Volvitur Rolls per levem et quietam viam ad aedificium administrationis, ubi ostiarii inter se offenderunt ut fores aperiat et nos in. Cum Camilla in comitatu nostro, omnes viae apertae sunt. - Ita Signorina Cavour. scilicet, Signorina Cavour. Facillimum est.
  
  
  Mallory petivit in fronte desk et dixit se in officio suo privatim esse in centro computatorii iuxta horreum nefarium. Ut antea ei indicavi, postulavit nuntiari non posse.
  
  
  "Studios mirari volumus", inquit, "scelestum orbem risu patefaciens". 'Amici mei et ego'.
  
  
  Pars susceptionis meae erat quod operarii in studio complexi essent regulares conductos, nihil ad finem mundi project. Ex duris guys ex servitio securitatis ad portam principalem et saepem coactae erant.
  
  
  Risu excepit respondens, recte. Omnibus persuasum est Studios Mallory faustissimum esse talem creaturam amoenam habere sicut Camille Cavour.
  
  
  Cito et quiete locutus sum Camille ambulando per pavimen- tum tecta connectens. Gilchrist gradus post nos fuit. Mandata quae in Royce ei dedi, iterum atque iterum repetivi.
  
  
  “Eam primum,” inquam. Responsio discipulorum dabit tibi primum sensum tuum. Si me non cognoscit, etiam si me solum ut Jerry Carr videt, magistratus vocare potes. Sin autem me ibi vivum videre mireris, tunc fateberis me vera dicere.
  
  
  " Etiam," inquit, impatienter. "Iam mihi satis dixisti." Puer non sum amplius. Sed cum innuens lasciviae puerilis adiecit: 'inveniam qui sis postea ... meo modo.'
  
  
  Homo dormiens in griseo uniformi e scrinio suo respexit ad centrum technicum. Agnovit Camillum et risum fecit sine loco suo e gibbo surgens.
  
  
  "Ad dominum Mallory sumus", Camilla dixit.
  
  
  “ Invenies eum in conclavi 19 , signorinae,” inquit.
  
  
  Camille ego fores pulsavi et respondeo Clavorum fremens, "Quis est?"
  
  
  "Cara Camilla," dixit turpi pudore Camilla. "Ascendite ad collum tuum in opere, sed numquam pro te occupatus." Clavi voce loquebantur, quae quasi zipper inextricabilis sonabat. "Ingredere, parve."
  
  
  Sed intravi, ostium post me apertum relinquens.
  
  
  "Nick Carter," admirabilius dixit quam quilibet moderator excogitare potuit. "Quid hic infernum facitis."
  
  
  Dextra tangens bullam mensae, sinistra perscriptorem attigit.
  
  
  Trans cubiculi ambulabam antequam ambae manus scopum ferirent, praesertim laeva eius, quae pollicis tormentarii aberat.
  
  
  Claviculi quamuis amplae et musculares erant, etiam in pedes velox erat. Tempus autem me cepit ut filum trepidationis extraheret et adfligendos cistae clausae dedit ei satis temporis ut resipiscat plene. Camilla quoque et Gilchrist ingressi sunt. Gilchrist ostium post se impulit et eam clausit ut plures visitatores arceret.
  
  
  Dextra manu Bullae Venetum paper pondus arripuerunt, pilae arcus magnitudinem baseballi. Cito prosiliit, ictu umero arripiens. pugnum meum in ventrem impressi et eum sensi demittere in omnia quae extra pinguedinem quae semel validum corpus faciebat ad sag. Manum meam ad inguina direxi. res velox, quietum et inclementem facinus exposcit. Meus Lugerus totum exercitum comparaverat, sed non opus erat cum Studiis. Potentia eius abhinc decem annos abierat, et omnia quae supererant tenui iacuit illitae.
  
  
  Ille meos oculos scalpebat, sed iugulum ambabus manibus tenebat, pollice et indice pressionis punctum. Manus eius destiterunt priusquam etiam opus inchoaret. Tantum duas exasperat tenues ut ostendat me in pugna fuisse. Plures me interdum habuisse iniu crinium Salon.
  
  
  Satis pressi paulisper vertere. Tenuem crocodili cingulum e lumbis eius extraxi, et manibus eius vehementer ligavi. Camille cachinnante braccas decidit, ostendens se esse hominem indusum odiosum. Ego ligavi talos proprio ligamine.
  
  
  Gilchrist otiose circa cubiculum ambulavit iam pugna confecta legens omnes monitores computatores in muris cum gaudio pueri apud saepti ferarum.
  
  
  Cum Studia resipuit, me intuitus aspidis neutralitatis intuens.
  
  
  “Opus est paucis quaestionibus respondere, Bullae,” inquam, “antequam quid tibi faciendum sit decernimus”. Et nunc interrogo. "Tanta es, Jerry, Nick, Ben." Camilla prope ad me venit ut admirationem suam exprimeret.
  
  
  Meum erat culpa damnare. Mea plena attentione studii intentus est ut Lugerum e meo holster extraxit et ad parietem oppositum demonstravit. Illa salutem cum arte quae quaesita est ex vigiliis duorum occidentis spaghetti sustulit et, sine tremore, dolium a me ad Gilchristum ostendit et iterum reduxit.
  
  
  "Utrumque ad parietem istum stas," inquit. "Pone manus super caput tuum. Nunc Camille Cavour interrogat."
  
  
  "Bene dixit" Studiosi eam hortabantur. "Scivi te cum illis in cahoots non esse." Non multum temporis superest. Iam omnia programmavi ac primum ligula ligula expressi."
  
  
  " Pauca tibi quoque, studii carae ", " Camilla dixit, non movens ut abiret, facie formosa torvae foedae.
  
  
  cepi ideam saliendi ad illam. Sub linea ignis manere potui, sed sonitus iecit adhuc calamitatem significare potuit, duplex calamitas nunc qua Studulae machinam suam iam movebant.
  
  
  - "Inde consilium tuum narra, Studia - tuum magnum inceptum ad delendum totum mundum, simulans te pelliculam facere."
  
  
  Subrisit bullae, manis tamen fidens.
  
  
  "Verus finis mundi, Cammy deliciae" dixit. - Sed ultima tantum pro amentibus placet. Motum inconcinnum cum toto corpore in Gilchristum et me fecit. "Planum paratum est ad te et me ad Vara Lenoeviki, ad septentrionem insulae Fiji, ubi noster mundus nos manet. Piero, Renzo et Dominus Hugo iam in medio sunt. Romae ad Calcuttam. From Kolkata to Nadi, and from the last hop ibi.
  
  
  "Estne haec pellicula?" — Camilla petivit. Omnes praeter aliquem tam insanum quam Studs iram in voce sua audire potuerunt.
  
  
  "Infernum non, parve. In Vera Loe Lenoeviki, vere regina eris,” Studiosi dixerunt. "Plus quam movie stella. Regina totius mundi quod nobis restat. Hunc mundum regebimus. Piero, Renzo, dominus Hugo, me et te.
  
  
  “Gratias tibi ago, Studia,” Camille dixit. “Meretricem ante in vita lusi. Multum laboris tulit ut stella pellicula efficiatur, et ego illo modo manere malo.
  
  
  Prorsus adamussim, medium latae frontis ei dextrum iecit. Rugae mirum rosa grata glande, et ubi floruit rosa intravit. Tum amissa conscientia.
  
  
  Iam Gilchrist movens ad sonum offa et sequebar eum.
  
  
  "Haec duo globuli globuli instare in centro consolandi, Carter," dixit, ostendens duas globulis rubris instar veteris incendii instructoris. Ut dixit, iam virgas et vectes flippingit. "Haec Majoraria nobis unam benedictionem reliquerunt", ait. "Octo centimeter ferro velum inter hoc computatrum centrum et reliquum aedificii."
  
  
  Camillam nemo nostrum ausurus est donec Gilchristius de salute nostra securus fuerit.
  
  
  “Aspice,” inquit, “ultimum crepitans cum gestu ludibrii transitum. "Hoc nobis aditum dat..." myopice in tabula parva "... ad minimum quadraginta octo horas spectavit."
  
  
  Deinde satis facile fuit. Aliquid technologiae computatrum, sed opera Gilchristi fuit.
  
  
  telephonum e scrinio studii sustuli et Hyman et Gismondi ad 911 vocavi.
  
  
  “Iam facere potes,” inquam. "Sumite MANIPULUS commando vobiscum. Centrum computatorium cepimus, et privatum exercitum hic excogitasse puto quid agatur et in actionem moveatur. Studia Mallory prope mortua est.
  
  
  Camille conscia stabat iuxta me calens et horror.
  
  
  "Expone illis quod iaculatus sum ad custodiam honoris et famae meae," inquit, quasi vellet.
  
  
  "Nulla curia in hac terra aliud mihi dabit quam numisma."
  
  
  Illa parum sulcavit quod Gilchrist et vix tempus illi in conatibus studii programmatis interpellandi. Sed maius bonum, quod mundus adhuc occasionem admirandi Camille Cavour prope vicisset.
  
  
  Modo computatorium principale cum pistol offa transfixissem, sed Gilchristi simile erat incidere Mona Lisa ut murum a tergo figeret.
  
  
  “Inaestimabilis haec sunt”, fatur. “Cum ferro et furca aliquem interficere potes, non revertemur ad tempus quo manibus comedimus, sumus? O deus nullus. Non debet corrumpi.
  
  
  Satis habui scientiam technicam in sacco meo curare ut materia asperiore quasi desinendi et praeposterae coronas commodas et intempestivas in actionibus clavibus.
  
  
  Gilchrist subtilius problemata tractavit, ut elit et apparatu militari iam in itinere ad pugnam inveniens. Plures eorum debilitavit antequam explosio nuclearis fieri posset. Eos in circulos volandi proposuit donec NATO et aliae vires eas collocare et debilitare possent.
  
  
  Tabula telephonica decies sonabat antequam respondi. Fuit Hyman. In aedificatione administrativa cum Gismondi erat et nuper colonellus Norden et Maserati Generalis restitutus est.
  
  
  “Perfecit, ut dixisti, Carter,” Hyman laetus exclamavit. "Cum copiae armatae Renzo intellexerunt aedificium technicum clausum esse, quasi mures inclusi sunt. CELLA scrutavimus et tela occulta invenimus. Quaedam ex eis iam erant in TRADUCTOR cingulis onerandis in vehicula longinqua regenda.
  
  
  "Potestis ullum accipere praemium quod patria mea offerat," Maserati Generalis intervenit.
  
  
  "AH non ita putat, Imperator," inquam. "Iam vehementer postulo vehiculum American velocissimo qui me hinc ad Calcuttam ducere potest. Inde ad Nadi, et inde minus planum quod me capere potest ad parvam insulam Vera Lenoeviki vocatam. Ego illic negotium inperfectum adhuc habeo.
  
  
  "Nonne ego sum infecto negotio, Nick?" — Camilla petivit.
  
  
  “Tu, mi voluptas imperfecta,” dixi. "Miser, hoc erit paulo diutius exspectare."
  
  
  Tristissima aspexit donec eam cum Hyman coniunxi, qui ei narravit quot photographarii in porta principali exspectabant. Gilchrist et per posticum relicturus eram.
  
  
  
  
  Caput 10
  
  
  
  
  
  Maxime dormivi in via;
  
  
  Cum vigilarem, sedi ad telex encryptatum in tergo magni plani per telephonium, disputans et conferens cum Hawk.
  
  
  Fui iustus felix experimentalem, adhuc planum secretum, me exspectabat in ponte aeriportu NATO prope Neapolim. Maserati Generalis me illuc volavit in plano celeriter duo-seater Italiae Air Force.
  
  
  Accipiter omnem motum meum ab officio suo Washington, D.C. spectabat, et bulla mea, sicut me, officium perfecte fieri voluit, sine ullo bacteria errante ad mundum re-inficiendum relinquens. chordas obtrectavit, minatus et blackmailed ubi opus erat, et planum sedit cum gubernatore, gubernatore, duobus navigatoribus et epheborum paratro- rum, fueled et volare paratus, exspectans me ut exirem e plano Maserati Generalis. .
  
  
  Princeps navigator me in navi adiuvit et casus nostros in schedula fugae me certiorem fecit. Negotium gagates Renzo in suo genere celeriter erat, sed hoc planum fecit ut currus ludicrum contra Formulae unum spectari posset. Et planum Renzo secutus est iter solitum per Calcutta et Nadi, aeriportum in insulis Fiji, ad insulam Paradisi Vereldeinde. Cum laicis et omnibus otium suum praestare poterant, asini callidi nihil erat quod dubitaret ad suum aeriportu privatum serius quam post meridiem dominica perventurum esse. Iter directo per Polum Septentrionalem iter non prohibebimus, et primo eodem mane insulam perveniemus.
  
  
  Ordo Hawke per telex venit, a secretario et televise in publicam linguam translatus, et solita cavillatione carens, sed clara, brevia et integra;
  
  
  HODIERNA missio dat tibi KILMASTRUM POTESTATEM inire SUMMUM HQ et ULTIMUM LIQUIDATIO IMPEDIMENTUM facias repetere ULTIMUM LIQUIDATIO IMPEDIMENTUM MARINES alius ordo licet dare potes omnia offerre potes ...
  
  
  Quae secutae sunt singulae ulnae, maxime de situ villae, securitatis internae et externae, incidentia quae Hawke instituerat, consentientibus aliquot membris preli laborantis cum AH, simulare quae Gilchrist legerat. in tapes computatrum. Praesidia de bombingis Parisiis et Londini erunt. Reapse etiam essent aliquae explosiones, sed diligenter moderatae et innoxiae. USSR damna subaquaneam nuclei referret. Sinis nuntiavit se contra incidentes in confinio Mongoliae esse protestandos. Nostri FBI impetum repellere potuerunt in tempore politico eminenti. Reliqua telex singula paratropers continebat. Erat unitas lenta, quae colonellus Americanus praeerat.
  
  
  Sub ipso fine: "Bonum Iob". Multum hoc fidei cuidam Hawko placet, sed statim secutum est "Tempus ... FINEM."
  
  
  Media hora ante quam insulam Lenoeviki conveniremus, colonellus me excitavit.
  
  
  "A meridie insulam adimus," inquit. "In tribus minutis nobis super eam volitantibus, tu et pueri exibunt et spero fore ut in suo septentrionali fine terram eris".
  
  
  "Ita est," inquam. "duo circiter milia passuum a villa." Adnuit. "Planum pergit volare et terras in Ellis insulis" dixit. "Contactus sum cum imperio brevissimo Britannico-Americano". Te noscere gaudeo, Carter. Nos manus excussimus et brevem ordinem militibus suis dedit ut pararent aciemque in madidi struant. Hi erant doctores. Aliquot item e plano binos refertos omniaque omnia ineptias cadere putabantur.
  
  
  Aperui Rolex et vidi manum secundam donec ter circumiretur circulus. Tunc exivi per fenestram.
  
  
  Altiora volabant ut videamur nisi per telescopium Montem Palobar aut a radar extra Washington et Moscuam colligendum. In larvam oxygeni meam extraxi et secundas numeravi donec restem trahere possem et atmosphaera spirandi satis crassa erat. Tum abieci. Perfectus leo et locus. Cum columba per nubem tegat, vidi infra me insulae tractum pulcherrimum, plenum palmarum et hortorum, quae molliter in littus arenoso inardescebant. Funibus utens, navigavi iter per aerem ventosum et facile appulvi in purgata terrae commissura a palmis Cocoes tuta.
  
  
  Ego phaleras enucleavi et parachute in parvam globum devolvi, quam ad basin unius arborum abscondi, et gramine et fibra Cocoes obsita.
  
  
  Non vacat coelestibus occasu frui. In descensu iam villam videram, eoque iam tendebam, umbraculis palmarum et fruticibus tropicis adhibito. Saeculum decimum septimum decimum aulaeum Italicum hic in Pacifico locum non spectare potuit, sed haec decoris architecturae venustatis certe nolebat.
  
  
  Accepit me paulum laboris aditus. Ut Hawk renuntiaverunt, securitas in exercitatione fundatur. vigiliae armatorum erant, sed certis spatiis circumagebant. Ego per murum lapideum repebam, post craticulam accubuisse et abscondi tempus meum. Intempestive bis ante decem minutas quietis occasione captans hortum transire habui, fenestram humi apertam vis, et me in villa invenio. Nunc totum mihi faciendum curavi ut e conspectu satellitum manerem. Informatio mea nullas intus custodias comprehendit, sed casus nullum habui.
  
  
  Secundum exemplar quod memoravi, amplum exedra invenire potui et sedere in sella magna, alta et supposita sella ex corio aureo.
  
  
  Erat ingens et similis solio. Et si fuit thronus, extunc fuit Petrus Simca. Sedile elevatum est sex digitorum latitudine satis normali manu cum digitis expansis obtectum esse. In angulo cubiculi obscuro stetit, et ostium in ANDRON bonum visum mihi dedit. Ibi consexi, dum opus est exspectare; media hora, duabus horis, quinque horis vel amplius.
  
  
  Nunc tempus erat recogitandi in animo operandi, reminiscere contenta cubiculi, et aliquas exercitationes agere in silentio. Colonellus et eius paratores iam in desertis insulae parte meridionali convenerunt. Inde ad parvum aeroportum privatum proficiscentur. Tunc exspectabunt donec signum accipiant quod expeditionis meae Killmaster finita est. Si hoc signum non recipiant intra duas horas privatae scatebrae, actionem capient et suam operationem incipiunt. Sed Hawke mavult copias Americanas certas non participare nisi sicut ultimam frequentationem in eventu manifesti casus.
  
  
  Ipse locus erat muscus parvus pretiosus plenus. Multas picturas et sculpturas comprehendo, quas ex casu fortuito in indice rerum furtivarum et absentium artis: Italice, Gallice, Anglice didici. Utensilia inter se forma et raritate certabant. Pendens ab alto laquearia laquearia gigans funale cum millibus pulchris crystallinis adstrictis de aurato corpore pendentis. Vidit sicut sceletum crinolini gigantis nummorum.
  
  
  Hora transacta, feci aliqua yoga exercitia ut nervis meis submissioribus et nervis meis flexibilibus. Duo tantum temporis momenta erant. Paulo post ibi consevi, figura aenea ancillae Indonesiae in exedra apparuit. Regiam dignitatem habebat, non obstante brevitate pallii. Tota erat nigra vestita cum vitta amictus candida. Vectis traxit et frontem antiqui cultoris apertam obvertit, tres magnas tegumenta televisificas patefacit. Tum reliquit. Quadraginta minutis post pincerna intravit ut cubiculum celeriter inspiceret. Sed non propius ad me venit quam quattuor metra. Placuit et relin- quitur. Signum evidens est possessores exspectari.
  
  
  Audivi portum planum. Et minus quam decem minuta post audivi vocem domini Hugonis sonantem in ANDRON.
  
  
  “Omne blanditur, Pierrot,” inquit.
  
  
  “Pravda in navibus subaquaneis absentis suam declarationem belli parat. Clavi avolare ad nos oportet.
  
  
  In cubiculum pincerna intromittet et interrogat nobiles quid bibat ut eis serviat.
  
  
  “Bibit ego curabo, Carole,” inquit Hugo dominus. "Nolumus paucis proximis horis perturbari quod sumus in colloquio." Per tabulam in tres tegumenta se convertit, et quodlibet tegumentum varias seditionum scenas ostendit: nuntius anhelus nuntians explosionem bombae in centrali Londinii; nihil aliud quam fumus et strepitus ab CID at Hawk impulsu. Stupefactus IR observator in New York locutus est de directo impetu a legato Sinensi in vicario Sovietico. Tertium ductorium nuntium e Dallas ostendit. "Admodum alteri neci publicae fuit."
  
  
  Pierrot locum suum in solio suscepit, post quem adhuc latebam. Dominus Hugo complevit tria alta specula cum cupa et nitro. Renzo commode extendit in stibadium.
  
  
  Expectavi donec dominus Hugo medius inter duas partes ante cubiculum Lugerum in manu erat.
  
  
  “Manibus post caput,” latravi. 'Vos omnes. Celer! Admiratio et prorsus incredulitas quod Nick Carter adhuc vivit et nunc hic in hoc cubiculo eos quam celerrime volui parere coegit.
  
  
  “Hoc tempus tibi omnia narrabo”, dixi. "At non quod tu. Satis ut scias hunc finem itineris tui, guys.
  
  
  Renzo cheetah velocitate commotus est. Lenis et callidus caliendrum me quadratam in facie percussit, et antequam ictum incendere possem, sclopetum e manu mea excussum karate bene curato pulsavit. Ceteri, adhuc scena attoniti, manus iterum destiterunt.
  
  
  Uno motu Lugerum ab aliis proieci, et stilettus Hugonis iam aerem feriens, Renzo iugulum petens. Moriens corpus in terram corruit, iterum pistolam in manu habui, dominum Hugonem in via ad ianuam pulsans, et in eo situm erat.
  
  
  — Surge bastardus. Nobilis Anglicus inclementer in calce i. Nunc procul tuto servavi. Manu mea libera crines sensi et crines Pierrot ut fac ne amplius ioca caliendrum essent.
  
  
  "Nunc aliud aliud facturi sumus", dixi. "Marsland, ligate Simka." Eieci ei frustum funiculi electrici quod extraxi de area lampadis. - Frangam illum.
  
  
  Dominus Hugo, ut dictum est, fecit odio omni pollicis rubri faciei. Certus sum nodos recte ligatos et in cuti firmiter incisos.
  
  
  "Bene," satis dixi cum finivit. Pierrot, qui iam paulo plus quam pueri carnifex erat, in latus impuli ligatum.
  
  
  "Puto te scire hunc finem tibi" dixi. "Si vis dicere orationem finalem, verbum ultimum, fac cito."
  
  
  — Hoc indignum, Carter. Dominus Hugo tentavit vocem parlamentariam dare dignitatem, sed misere defecit. "Non potes interficere homines in sanguine frigida tali."
  
  
  "Iuratae internationales te nocentiorem invenient quam ullus Nazi apud Nurembergam suspensus", dixi. "Sed menses capiet." Et publicum quod pro libito dandum erit, alios in eandem perniciem deducet notionem. Aesculus meus credit quasdam insaniae formas tam contagiosas esse quam syphilis, si ad audientiam publici pervenerint. Mortes tuae sicut accidentia praesentabuntur.
  
  
  “Sed quod finem mundi non cesses,” inquit Hugo iactanter. "Potest adhuc obstrui, si facultatem nobis praebes ut bullae telex".
  
  
  " Mortuo telex non potes," inquam. Et paucis brevibus sententiis dixi illis de morte studii et imaginibus televisificis fictis quibus ita gavisi sunt. Novissima res strepita in magno Anglico fecit.
  
  
  Parari quicquam potes repentino furoris impetu. Quae primo quasi lentum videbatur, corpus pigrum me quasi bulldozer gagate percussit. Manibus e manibus Lugerum pulsavit, et pondere paene me solo pulsavit. Ex angulo oculi mei Vidi Pierrot spem moventem sub televisificis televisificis, sed nunc tempus non erat ei operam dare. Hugo miles acriter et sordide pugnavit, tanquam periculosissimus adversarius, cui semper adversarius erat, et furiosa fortitudo duplicabatur. Una ingens manus me ab inguen apprehendit, et fera inprobus braccas meas laceravit, volare et omnia alia. Ille sacculum parvum arripuit in quo Petrus tenebat, et in extremo cubiculi e longinquo bombam gasi proiecit.
  
  
  Nick Carter noverat, id certe est. Sed cursus pretium ipsum commodo aliquam. Ego eum in ventrem headbutted, humi sedere facit. Et ego reclinavi super eum, et dedi ei interfectionem karate ad collum.
  
  
  Tarde redii ad Lugerum ad capiendum et Pierrot conficiendum sine ullo temporis spatio terendo. Inde retracto. FUNALE cum millibus cristallorum cecidit cum fragore circum me. Luce micans convexa iam facta est cavea mea. Fovea metallica manu perforata erat, sed Lugerus in brachii parte erat.
  
  
  Risus prope amicae venit a torquendo Pierrot, ansgarius adhuc.
  
  
  “Iam nunc uterque suus est, Carter,” inquit. "Fortasse possumus post omnes ad negotium descendere." Scio te existimationem tuam aestimare, eamque nolle periclitari. Referre potes quod me submersum esse et evanescere promitto.
  
  
  Paucos motus implicavit et post aliquot momenta, quamvis nodis pressis, liberatus est. "Praeter ludit edens, etiam sum petauris", inquit. " Multum artes tibi evolvere si superesse vis." Amaritudo in voce erat, sed subridens reposuit. "Ego tamen plus quam satis decies centena millia habeo." Ego tibi multo melius quam parca imperium remunerare possum.
  
  
  Commovi caput meum. “Hoc non faciet, Pierrot,” inquam. "Est societas volens te adiuvare si id facere non possum." "Si tibi crederem," inquit, adhuc in bona mente, protensa, leviter ambulabat ad Lugerum et sustulit, "et nondum certum habeo, tunc tu, si narras. ut eadem de submersione veritatis conficerent.
  
  
  Credere potes me in perpetuum periturum, sicut Petrus Simca. Nunc amicus tuus, Hawke, tam gnarus videtur de nostrae depopulationis molimine, scio me nullum futurum esse in re publica, nec alibi sicut Pierrot Simke. Sed nova identitate, alio nomine, iucundam vitam exspecto in mea Africa dilecta. Et tunc potes cedere, quam ditissimum Ai agente semper.'
  
  
  Nullo modo, inquam. — Est aliud quod statuendum est praeter finem mundi, Pierrot. Rosana immemor es.
  
  
  explosit. — " Stulta haec meretrix." "Vis eam comparare cum Pierrot Simca?"
  
  
  Ut ante, Pierrot, dixi. " Vita ad vitam."
  
  
  Ira in parvo daemonio aedificabat. Erat camur huic modo spes mea.
  
  
  "Praeterea" inquam "Rosanae omnino pulchrum non esset." In statera, non solum te superat pondere, sed etiam centies in honestate.
  
  
  ' pudor!' Vox eius profunditatem amisit et paene argutam sonuit. "Tunc ego dicam tibi omnes vias fututam esse rusticum canis." In singula profectus est quod solus venerabilis Dr. Untenweiser delectatus fuisset.
  
  
  Palam patavi. “Milonis in corpore Veneris de Milonis speciem simiam videri debetis”, aiebam cavillanter.
  
  
  'Simia?' fremuit. "Simius in cavea. Simia es, Carter. liber sum.' Lugerum torsit et me per unum e vectibus superbe ostendit. Clamans lubens, manum admovit priusquam id caperem. "Lusum sumus". Ludus de puero malo simiam ludo. Tum ego te, Carter, iaculabor, utrum amici tui veniant necne. Puto me Pierrot Simka fugiendum.
  
  
  Circum caveam meam saltavit, telum intus detrusit, ac deinde cito iterum arripuit, cum in eum lunge ausus sum. Iterum atque iterum semoto prosiliit ad eum, et nihil nisi aerem cepi. Erubui deceptione, tremulo exhalatus, et infausto conatu motus meos retardavi. Ad extremum, cum manum circum caput admovisset, pressum durum est ut telum demitteret.
  
  
  Nunc quaerere coepit. Non egit, cum caput siccis labris in foveam traxit. Habuit incredibilem magnitudinem propter parvitatem, sed iam notus finis erat, cum caput parvum Cocoes comprehendi. "Id est," rauca dixit. "Omnes nummos meos, Carter, mulieres, quidquid vis ... ahhh..."
  
  
  Roseanne corpus cogitabam ut in lectulo meo superba cruore perfusum iacebat, et caput eius iuxi, donec collum eius frangere audivi.
  
  
  In cavea apud me haesit lucerna tabulatum, et cum nihil timerem a Pierrot et telo, funale paucis digitis supra humum elevare solebam. Post hoc me cepit paulo plus trahens et impellens rem liberam obtinere.
  
  
  Lugeram cepi et tres ictus tres secundos seorsum accensus est. Signum cum colonello ordinatus. Accipiter famae suae in actis diurnis pepercisse, quod futurum est.
  
  
  BRITANNICA FINANCIALIST ET ITALICUS STATUS OCCISIT POST SOLARIUM.
  
  
  MORS INSIGNIS PARENS MYSTERIUS.
  
  
  Quamcumque fabulam Hawk narravit, omnia ad idem mihi decocta sunt: "Ordo peracta".
  
  
  Finem.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"